Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Montecristo És Napoleon Bonaparte Fia

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    A fiú, Benedetto, de Montecristo gróf fia nagy segítséget nyújt Bonaparte Napóleonnak azzal, hogy egy téves információcsomagot adott át Blucher német tábornagynak. Ennek eredményeként Napóleon Bonaparte megnyeri a waterlooi csatát, és a világtörténelem egész menete megváltozik.

  MONTECRISTO ÉS NAPOLEON BONAPARTE FIA
  MEGJEGYZÉS
  A fiú, Benedetto, de Montecristo gróf fia nagy segítséget nyújt Bonaparte Napóleonnak azzal, hogy egy téves információcsomagot adott át Blucher német tábornagynak. Ennek eredményeként Napóleon Bonaparte megnyeri a waterlooi csatát, és a világtörténelem egész menete megváltozik.
  . FEJEZET 1. sz
  Mintha Napóleon Bonaparte hadserege a döntő waterlooi csatára készülne. Benedetto egy tizenkét éves egyszerű fiú testében azt a feladatot kapta a parancsnokságtól, hogy késleltesse a Blucher vezette porosz lovasság érkezését.
  Ez nem ilyen egyszerű. De a fiúnak a következőket kellett elmondania ennek a marsallnak: azt mondják, hogy a híd be van bányászva, és mennünk kell. Valójában a hidat jól őrzik a hollandok, és nem könnyű hozzájutni.
  De Napóleon rendelkezik a szükséges pecséttel, és Bluchernek el kell hinnie a hírnökfiú üzenetét. Aki egyébként kiválóan beszél angolul és szőke hajú. A fiatal kor pedig még több önbizalmat kelt. Tehát létezik egy sztereotípia, hogy a gyerekeket nem veszik fel komoly kémnek.
  És ha Blucher hisz, és megengedi a lovasságot, akkor nyerik az időt, és a britek vereséget szenvednek.
  Benedetto egy kis pónival lovagol Blucherhez egy fontos üzenettel. A fiú természetesen hírnöknek van öltözve. De vágtatás közben levetette utált okoscsizmáját, és inkább mezítláb lovagol, ami sokkal kellemesebb.
  És persze jól érzi magát, és jó hangulatban van. De el kell jutnod Blucherig, és a fiú oldalt üti a pónit. A ló pedig, bár kicsi, de mozgékony.
  Benedetto dühösen énekelte:
  Mindannyian Napóleonokat nézünk,
  Elképzelhetetlen győzelmeket akarunk...
  Így milliók harcolunk,
  És hogy a gyerekek ne ismerjék a bajokat!
  
  Hogy Waterloo ne mennydörögjön,
  Hogy a levelek ne vérezzenek...
  És hogy ne legyen vereség,
  Sok sikert a megfelelő számhoz!
  
  Most már csak egy fiú
  És hamarosan tiszt leszek...
  Átugrok a mezőn, mint egy nyuszi,
  Mutassunk bátorságot példával!
  
  Meghozom, amit az Úr parancsolt,
  Bár ebben komoly kockázat is van...
  És a Sátánnak ezer arca van,
  Képes lebuktatni minket!
  
  Néha a sarkamba ütöttek,
  És az erős bot fütyül...
  Bújócskát játszottunk a sorssal,
  Azzal az erőddel, mint egy monolittal!
  
  Nem lehet minket térdre kényszeríteni
  És kemény ostorral nem lehet meghajlítani...
  Fényes nemzedékek nevében,
  Megmutatjuk a sikerhez vezető utat!
  
  Az Úr nem gyakran irgalmas
  Mindannyiunknak szenvednünk kell...
  A gazdagok és a szegények is boldogtalanok,
  Legyen itt az ideje a változásnak!
  
  Hiszem, hogy a béke eljön Európába,
  Napóleon örökké uralkodó...
  Mindannyiunknak jó élete lesz,
  És az ember boldog lesz!
  A dal után szórakoztatóbb lett. A hírnök fiú csupasz lábujjakkal fogta el a légyot. Aztán ügyesen eldobta, és kissé összetörte. Odarepült és nekiütközött egy bojtorján.
  És valami madár egy csapásra lenyelte. Ez nagyon vicces.
  Benedetto énekelte:
  Bojtorján nő a kerítés alatt,
  Egy kakas ül a kerítésen!
  És még viccesebb és mulatságosabb lett... És a fiú ismét csupasz sarkával megüti a póni farát, és felkorbácsolja.
  Napóleon nagyszerű személyiség. Valóban, szinte zseni volt, bár sikeres, de egyelőre. Itt élt Alekszandr Suvorov parancsnok hatvankilenc évet, és élete végéig nyert. És ha él, mondjuk hetvenöt évet, Napóleonnal harcol a csatában. Mondjuk Austerlitzben vagy még korábban? Ki lenne akkor Napóleon? Vagy éppen ellenkezőleg, Napóleon sok éven át legyőzhetetlen lenne. Mit várna a világ?
  Egyrészt jó persze, ha egyetlen birodalom van, ahelyett, hogy kis országok és népek között civakodnának. De másrészt Napóleonnak ez a sok rokona sok problémát okozott volna, és ez ostobaság is lehetett volna. Főleg, ha előbb-utóbb ez a nagy uralkodó meghalt. Igen, és így vagy úgy, mindig voltak és lesznek problémák.
  Ha Napóleon egyetlen birodalom tökéletesebb rendszerével állt volna elő.
  Vegyük például a cári Oroszországot: a császárnak ott is van családja, de a birodalom egységes, egységes, nincs szétosztva különböző királyságokra. És itt nincs hülye verseny.
  A fiú elmosolyodott, és vágta közben egy ütést vágott le a szablyájával.
  De egy dolog a romanovok a kiváló genetikával Ruriktól, és a Bonapartek, ez a plebejus vér, egy másik dolog. És van különbség. Természetesen Benedetto nem tudta, mi vár Oroszországra és a Romanov-dinasztiára a jövőben, és általában mi köze a franciának egy idegen országhoz.
  Szeretném kitalálni az enyémmel...
  A fiú még elragadtatással énekelte is, egy híres népi románcot, amelyet egy időben Montecristo gróffal énekelt, akit akkor saját apjának tekintett.
  És a romantika, meg kell mondanom, nagyon fényes és érdekes;
  Gascogne-ban nem ismerik a "gyáva" szót,
  kardot nem ismerek, ha tévedsz. Nekünk, gaskónoknak van a világon a legjobb ízlésünk - Semmit nem szeretünk, csak a dicsőséget!
  
  Magas arccsont, különlegessé válhat - Íme, a világ egyik fickójának gascon kinézete. Higgye el, uram, nem kell sokáig várnia - Párizs továbbra is tudni fogja, Párizs továbbra is ismeri Benedettót!
  
  Burgundia, Normandia, Champagne vagy Provence, És tűz van az ereidben is, De a szerencsének nincs ideje rád, Még nem a fehér világon, Még nem a fehér világon, Még nem a fehér fényben, Van Gascogne .
  
  Nem élhetek Párizsban hírnév nélkül. Az
  egész életem eltelt - ideje foglalkozni a sorssal. Hány éves vagy, gyermekem? Ó, sok, uram, sok - huszonegy éves!
  
  Stabil a kezed? - Szilárd!- Ez a nagyon tiszta lelkű gascon igazi vonása.És én is ugyanilyen merész voltam, amikor Párizs felismerte a GasconParis felismerte a GasconParis felismerte a GasconPárizsat a Gascon Montecristo!
  
  Gascogne-ban nem ismerik a "gyáva" szót, kardot nem ismerek, ha tévedsz. Nekünk, gaskónoknak van a legjobb ízlésünk a világon - Semmit nem szeretünk, csak a dicsőséget.
  
  Magas arccsont, különlegessé válhat - Íme, egy gascon tekintet ön üdvözlettel. Higgye el, uram, nem kell sokáig várnia - Paris továbbra is tudni fogja, Párizs továbbra is ismeri Benedettót!
  
  Burgundia, Normandia, Champagne vagy Provence, És van tűz az ereidben is, De a szerencsének nincs ideje rád, Még nem a fehér világon, Még nem a fehér világon, Amíg a fehér világnak nincs Gaszkónia!
  Bár Benedetto nem éppen gascon, inkább párizsi. De úgy tűnik, Montecristo tényleg egy gascon.
  Nos, a cél már közel van. Láthatóak Blucher tábornagy seregének lovas járőrei.
  A fiú megrázta a táskát az orra előtt, és megmutatta neki a bérletet. És persze hiányzott nekik. A fiatal harcos tele volt erővel és energiával. Az pedig, hogy fiúnak nézett ki, még nagyobb önbizalmat ébresztett. Hiszen a gyerekek az élet virágai, és általánosan elfogadott, hogy jobban bíznak, mint a felnőttek.
  A cserkészfiút pedig meghívták az asztalhoz. Adtak neki egy darab bárányhúst és jó, zöld bort. Benedetto csak az utolsó kortyot kortyolta, attól tartva, hogy meglazul a nyelve.
  A fiú továbbította az információt, és majdnem megfeledkeztek róla. Nos, élvezheti a vakációt. És ugyanakkor talán énekelhetünk is, mi a hazafias?
  És a fiú érzéssel és kifejezéssel énekelt;
  Az én Britanniám alszik
  Rejtett, titkos
  Adva neked és nekem
  A hosszú hajnalba!
  
  Furcsa nevek
  Utcák, épületek
  Hamarosan ez a tudás
  Nézd meg, itt a tied
  
  Jegy, varrja bele a hüvelybe, ami nem volt piros
  Úgy, hogy utálod ezt a színt
  A játék cselekménye nyilvánvalóan veszélyes:
  Varázslat, háború, szerelem, tizenhat év
  
  Csak az, aki kioltotta szemében a kétségbeesést
  Nem tud visszavonulni, nem alszik örökké
  Az évszázad minden bizonnyal mindenkit megtéveszt
  Aludj, Nagy-Britanniám.
  
  Aludj Nagy-Britanniám
  A sors adta nekem
  Boldogság és szenvedés -
  Egyedül vagytok
  
  Aludj, Nagy-Britannia háborúja
  Korán, korán
  Választásod kardja
  A tóból emelték ki
  
  fenék, és mint minden acél a vérről énekel,
  issza az enyémet, és szeretettel mossa meg magát
  a királyi országba a törékeny csillagos tető alatt,
  ahol ősz és tavasz maradt uralkodni
  
  Koronák vannak, nem templomok - angyalok kikötőhelye,
  A koronát véletlenül eltörte valami törpe
  De ahogy a néhai Charlie hagyta, álmainkban
  Sárkányai repülnek
  
  Aludj Nagy-Britanniám
  
  Találkozások búcsú nélkül
  Te nem te vagy, én nem én vagyok
  Zongorabeszédek
  Két kéz
  
  Megbocsátás nélküli kivégzések
  én nem te vagyok. Ki vagyok én?
  Csak a jelenlegi tudja
  Ősi földalatti folyó
  
  És ez az ingatag híd vezet a boltív alá
  Aki vízen járt anélkül, hogy megfulladt volna
  Megbízható kék bársony terül el a hullámokon
  Menj végig bátran, míg az egész világ elalszik
  
  És ellenségeid szívüket fogva alszanak,
  Barátok alszanak, sorsukat az aranyoroszlánra bízták
  Még az is, aki állítólag taposta a babát
  Átkarolva alszik egy gyönyörű özvegyasszony!
  
  Aludj Nagy-Britanniám
  
  Aludj Nagy-Britanniám
  Rejtett, titkos
  A légzésed ritmusa -
  Az én seregszem
  
  A néven kívüli halálesetek
  Nincs mit kereskedni
  Az én tiszta csillagom
  Anglia visszatért a házban
  Aludj a hajnali lángokban
  Aludj, szerelmem
  Te vagy az én Nagy-Britanniám.
  Bár undorító egy franciának így énekelni. De ő egy angol fiú egyenruhájában van.
  Így hát Blucher serege rossz úton indult el. Benedetto pedig otthagyta, előrerohanva. Ő fiú, és nem szabad egy helyben ülnie. Közvetlenül indulás előtt sikerült nyernie tíz aranyat. És ennek nagyon örültem. Most pedig lóháton lovagolt vissza Napóleonhoz, és jelentős jutalmat várt. Végül is olyan zseniálisan tudta lehúzni. Mintha ő maga lett volna Dzsingisz kán. Igen, ha Napóleon Dzsingisz kánhoz hasonlóan hetvenkét évig élt volna anélkül, hogy tudta volna a vereséget, a világ másképp alakult volna. És talán harmónia és boldogság uralkodna benne. Így Európa megosztott, és a cári Oroszország megragadta magának a Lengyel Királyságot. Miért logikus ez? Ha gyenge vagy, miért nem ragadsz ki belőle darabokat?
  Benedetto énekelni kezdett, miközben fehér lóján lovagolt;
  A franciák országa a Szent Szülőföld,
  Amelyben mindenki egyenlő és nagyszerű.
  Szélétől szélig nyújtva,
  Széles léptekkel!
  
  Hegyek vannak benne - arany csúcsok,
  És a folyók tiszta ezüsttől csillognak...
  Télen a hó olyan, mint a dús ősz haj,
  Tavasszal szilárd part mögött patak!
  De aztán a fiú elhallgatott, veszélyt érezve. És a telivér ló ijedten nyögött. Benedetto hátranézett - farkasok ügetett utána. És ez már komoly. Itt már egy egész nyáj van belőlük.
  A fiú csupasz sarkával ráütött a lova farára, és vágtába indította. Ugyanakkor a fiú gondolta. Ez a farkas egy aljas vadállat. Például evett egy kis piros csuklyát. Ez tisztességes dolog a részéről? Mit mondhatsz a farkasról?
  Benedetto iróniával énekelt egy komikus dalt ezekről a szürke ragadozókról;
  Minden erőmmel - és minden inammal - feszülök,
  De ma - megint mint tegnap: Körbevesznek, körülvesznek - Vidáman hajtanak a számokhoz!
  Kétcsövű sörétesek szorgoskodnak a jegenyefenyők mögött -
  Ott vadászok bújnak az árnyékban, - Farkasok hömpölyögnek a hóban, Élő célponttá változva.
  Folyik a vadászat a farkasokra,
  a vadászat - szürke ragadozókra, edzettekre és kölykökre! A verők sikoltoznak, a kutyák pedig hányásig ugatnak, Vér van a havon - és piros zászlófoltok.
  nem játszanak egyenrangúan a farkasokkal
  , de a kezük nem lankad: Szabadságunkat zászlókkal védve, magabiztosan csapnak le, az biztos.
  A farkas nem törheti meg a hagyományokat -
  Úgy látszik, gyermekkorban vak kölykök, Mi, farkaskölykök szívtuk a nőstény farkast És beszívtuk: a zászlókat nem lehet megfogni!
  És most - a farkasvadászat,
  A vadászat - a szürke ragadozókra, az edzettekre és a kölykökre! A verők visítoznak, a kutyák pedig hányásig ugatnak, Vér van a havon - és vörös zászlók foltok.
  Gyorsak a lábunk és az állkapcsunk -
  Miért, vezér, adj választ - Levadásznak minket, rohanunk a lövésre És ne próbáld át a tilalmat?!
  A farkas nem tehet, nem is tehet mást.
  Most véget ér az időm: Akinek szánt vagyok, mosolygott és felemelte fegyverét.
  Folyik a vadászat a farkasokra,
  a vadászat - szürke ragadozókra, edzettekre és kölykökre! A verők sikoltoznak, a kutyák pedig hányásig ugatnak, Vér van a havon - és piros zászlófoltok.
  Kijöttem az engedelmességből:
  A zászlók mögött - erősebb az életszomj!Csak - magam mögött örömmel hallottam az emberek meglepett sikolyát.
  Feszülök minden erőmmel - és minden inammal,
  De ma - nem úgy, mint tegnap: Körbevettek, körülvettek - De a vadászoknak nem maradt semmi!
  Folyik a vadászat a farkasokra,
  a vadászat - szürke ragadozókra, edzettekre és kölykökre! A verők sikoltoznak, a kutyák pedig hányásig ugatnak, Vér van a havon - és piros zászlófoltok.
  Utána a farkasok tényleg elvitték és lemaradtak. Sőt, ha egy mezítlábas fiú énekel, az azt jelenti, hogy nagyon menő, és jobb, ha nem vacakol vele.
  Benedetto pedig nagy örömét levette abban, hogy csupasz lábujjaival elvette és összezúzta a szúnyogot. És megjegyezte:
  - Megváltoztattam a történelem menetét!
  És tényleg minden megváltozott. Blucher nem érkezett meg időben, és Napóleon nyert Waterlooban. Aztán a németeken volt a sor. A nagy parancsnok még több győzelmet aratott. Beleértve az orosz hadsereget is. De Franciaország népe túlságosan belefáradt az elhúzódó háborúkba. És túl sok férfit öltek meg.
  És Bonaparte Napóleon beleegyezett a békébe. Franciaország megtartotta Észak-Olaszországot, Hollandiát, Svájcot és Németország egy részét, valamint Észak-Spanyolországot.
  Utána egy ideig nem volt háború Európában. Igaz, a franciák bementek Afrikába, és elfoglalták Algériát és Marokkót. Aztán meghódították Tunéziát, majd Líbiát és Egyiptomot. Az észak-afrikai háború Franciaország számára sikeresen véget ért. Aztán Szudánba.
  Napóleon 1842 márciusáig uralkodott, hetvenkét évig élt, akárcsak Dzsingisz kán. Utóda fia, Napóleon II. Aki hamarosan az Osztrák Birodalom császára lett. De ez egy másik történet. Napóleon nagy legenda lett. És az ő dinasztiája egy dicsőséges dinasztia. Bonaparte uralkodása pedig valóban legendás.
  Még ez a dal is készült:
  Volt egy viharos század, egy csodálatos század:
  Hangos, fenséges; Volt egy hatalmas ember, a dicsőség pazarlása.
  A hősök kora volt!
  De a dáma összekeveredett, és szúnyogok és rovarok másztak ki a repedésekből.
  Minden mamafiú,
  minden kirabolt, divatos hülyeség bolondja, liberális megjelenésű.
  A despotizmus ellenfele,
  az Egyenlőség szónoka, - Duzzadt, vak és szakállas, Büszke anyakönyvvezető.
  Fejből ismeri Thiers és Rabeau köteteit , és mint egy lelkes Mirabeau, a szabadságot dicsőíti.
  
  És nézd: a mi Mirabeau
  of Old Gavrilo Egy gyűrött fodrot, a bajuszát és az orrát simogatja.
  És nézd: a mi Lafaet
  Brutusunk vagy Fabriciusunk a prés alá teszi a férfiakat, a répával együtt.
  
  KÜLÖNLEGES ERŐK ÉS AZ ISTENEK LÁNYAI KALANDJAI
  MEGJEGYZÉS
  Az örökkévaló gyermekek kalandjai az űrkülönítményben folytatódnak. Ugyanakkor új kalandok várnak az örökkévaló fiúra, Eduard Sturgeonra, többek között trollok, orkok, elfek és a fantáziavilág más lényei között. És a Demiurgosz Istenek lányai is harcolnak velük egymás mellett.
  . FEJEZET 1. sz
  Adala harcos lány suttogta:
  - Mi van ezúttal, örökké fiatal zseni?
  Edik fiús mosollyal válaszolt:
  - Erre is van válasz!
  Egy hatalmas fém boa-szűkítő, amelynek szájában fúrófogak forogtak, egyre közelebb kúszott a gyerekek különleges alakulatához. Ezt a hosszú szörnyet követve nagy robotok kezdtek felbukkanni, úgy néztek ki, mint a sétáló teknősök. És ágyúk voltak a fejükön, amelyek lézerrendszerekből lőttek. Igaz, a kevésbé tökéletes sugarak nem okoztak nagy pusztítást.
  A fiúzseni elővett egy közönséges, rézzel öntött drótot, és ráerősített egy ismeretlen töltelékű borsót.
  És elindította egy fenyegető, mechanikus hüllő irányába. A drót belegabalyodott a fúrókba, és azonnal szikra keletkezett. A hatalmas boa-szűkítő remegni kezdett.
  A nyugaton, Edik jobbján fekvő fiú csengett:
  - Azta! Gyönyörű!
  A mechanikus hüllő teste megrándult és ledöntötte a sétáló robotteknősöket. Megfordultak, és tüzelve lőni kezdtek egymásra. És a lézersugarak becsapódásaitól a páncél valóban megvetemedett, és a fém megégett.
  A gyerekek különleges alakulatainak rohamosztagának fiai és lányai lézeres gépfegyverükkel tüzet nyitottak, hogy gyilkoljanak.
  Edik felkiáltott:
  - Hagyják békén! Takarékoskodjanak az energiájukkal srácok! Pulzárellenes!
  A különleges erők gyermekkatonai abbahagyták a lövöldözést. És így már egyértelmű volt, hogy a rángatózó gigantikus boa összehúzó testével szinte az összes autót megnyomorította és összezúzta. Ez valóban szörnyű hatás, és egyszerűen szuper.
  Adala lány kacsintott a fiatal zseniális parancsnokra, és megjegyezte:
  - Ez nagyszerű! Hát te harcos vagy! Felhasználod ellene az ellenség erejét!
  A fiú parancsnok kacsintott rá, és így szólt:
  - Természetesen tudományos, finom megközelítés kell.
  A boa rángatózó eltörte a sétáló robotteknősöket, azok vagy felrobbantak, vagy lelapultak. Emellett a farka egy hisztérikus hullámmal megdöntötte a várkapukon kiugrott hernyók tankjait.
  Kiderült, hogy tehetetlenek, és kigyulladtak a gyertyák. És jól nézett ki.
  A kagylók pedig kirepültek a hordókból, és eltalálták a saját embereiket. És sok fegyvertornyok megsemmisítése.
  Válaszul ismét fegyverütegek kezdtek dolgozni a várfalakról. Lézernyalábok és megsemmisítéssel pumpált lövedékek egyaránt záporoztak a mechanikus boa-összehúzóra. Az első lövések áthatoltak acél és titán bőrén. Szünetek kezdődtek. Mint a féreglyukak, ennek a szörnyetegnek a páncélján is lyukak jelentek meg.
  A lány, aki Edik jobbján volt, nyikorgott:
  - Ezek tűzijátékok! Nagyon sokat adtunk neki!
  A fiú parancsnok pontosított:
  - Saját embereimtől kaptam!
  A harcos gyerekek kórusban felkiáltottak:
  - Az igazság és a szerencse velünk van,
  Keményen ütjük a motorokat...
  Fő feladatunk az
  Öld meg a gonosz idegeneket!
  Adala, ez a lány, aki sokat tapasztalt, és még egy gravitációs mágneses vadászgépet is el kellett térítenie, megjegyezte:
  - Csodálatos, ha van egy okos és tudományos megközelítés!
  És a lány hologramot mutatott arról, hogyan szökött meg a koncentrációs táborból. A fiatal fogoly mezítláb és csíkos pizsamában rohant át a repülőteret borító jeges kérgen. És lőttek rá. A lány sovány volt, gyerekarcán még arccsontok is megjelentek a munka-koncentrációs tábor kényszerdiétájától, pizsamája mellkasán pedig egy szám csillog. De sikerült bejutnia a vadászgépbe, és felhasználta az őrtől ellopott elektronikus kártyát.
  Ennek következtében az elektronikával megtömött gép levált a bevonatról.
  A lány pedig a mezítláb kényszerjárástól és állandó, kemény munkától eldurvult csupasz, kerek sarkával préselt. Igen, a gyermekmunka-koncentrációs tábor nem szanatórium. De másrészt ott olyan kitartást fejlesztesz, hogy hasznos odamenni. Adala még csak tizenkét évesnek tűnik, de a valóságban persze idősebb, ráadásul tapasztalt is, még ha nem is olyan tapasztalt és kifinomult, mint Edik.
  A hologramon látható volt, hogyan repül egy graviomágneses repülőgép egy lánnyal. A képen megjelenik éles álla, búzavirágkék szeme alatt zúzódás látható. Ám a pilóta képességekkel rendelkező lány nagyon ügyesen kerüli az őt lelőni próbáló lézersugarat.
  Csupasz, gyerekes ujjai magabiztosan nyomkodják a vezérlő joystick gombjait. És remekül néz ki.
  Adala csókot lehelt és így énekelte:
  - Repülőgépeken rohanunk át a hullámokon,
  Kvarkok habznak az éterörvényekben...
  Mit fogok átadni a bolygómnak?
  A holdalatti, kék világ gyermekei!
  Mögötte pedig vadászrepülőgépek rohantak üldözni a merész lányt. És rendkívül agresszívnek tűnik, mint egy egész keselyűcsapat. És tüzelnek, és úgy tűnik, nincs esély a menekülésre.
  Ám Adala lány a rádióban Ediknek hívta a hősfiút, aki, mint mindig, most is készen állt.
  Egy fiatal harcos, aki körülbelül tizenkét évesnek látszott, bár valójában tapasztalt harcos és zseniális tervező volt, kirepült, hogy találkozzon vele. A fiú csak sportnadrágot viselt, de mezítláb elkapta repülő csészealja legkisebb rezdülését. És egyértelmű volt, hogy a fiú a legjobb állapotban van.
  Amint csupasz sarkával megnyomja a gombot, egy hullám megindul. Négy előre rohanó ellenséges vadászgép egyszerre ütközött össze. És robbanások következtek.
  Adala zafírszemével kacsintott, és így szólt:
  - Ez a legmagasabb osztály!
  Az ellenséges harcosok többi része messziről tüzelni kezdett. A lány által eltérített gép törzsét és farkát repeszek és törmelékek csapkodták.
  A fiatal harcos még jobban megnyomta csupasz sarkát, és bukfencet hajtott végre a harcoson.
  De Edik, ez az örök fiú, fogott, és apró buborékokat bocsátott ki repülő csészealjjából. Nagy sebességgel rohantak, és úgy tűnt, beleütköztek egy keselyűcsapatba.
  Robbanások, törések és darabokra szakadt ellenséges repülőgépek hallatszottak. Ez megsemmisítő ütés.
  A fiú, aki ügyesen, csupasz, fürge lábával dolgozott, énekelte:
  Hogyan éltünk harcban
  És nem fél a haláltól...
  Ezentúl így fogunk élni te és én!
  És a csillagok magasságában,
  És a hegyi csend -
  Tengerhullám és heves tűz!
  És heves, és dühös tűz!
  A gyerekek így bántak az ellenséges harcosokkal. Azok, akik túlélték, visszafordultak. És Adala visszatért Edik különítményéhez. A gyerekek különleges erőinek csak egy része volt velük - egyedülálló képességekkel rendelkező fiatal harcosok.
  Most újabb támadást vernek vissza az erődből. Láthatóan felismerve, hogy a harcias, túlságosan fejlett és intelligens gyermekharcosokat nem lehet megnyerni elektronikus kütyükkel, a gyalogság harcba szállt.
  Maguk a nagy kerékpáros harcosok, egyenként két és fél méter magasak, támadásba lendültek. Harci ruhában voltak, és ügyetlennek tűntek.
  De hatalmas nyomással rohantak csatába, és harckocsiként támadtak. Itt bontakozott ki a csata.
  Most elkezdheti a fényképezést. A gyerek harcosok lézerfegyverekkel tüzet nyitottak rájuk. Találatok érkeztek az inogalakt szörnyeken. De válaszoltak.
  A lány és a fiú megsérült és megégett az ellenséges sugaraktól.
  Edik mosolyogva válaszolt:
  - Bekapcsolom a védőmezőt!
  Adala aggódva kérdezte:
  - És lőhetünk rajta keresztül az ellenségre!
  A fiú parancsnok magabiztosan válaszolt:
  - Igen! Biztosan! Ez másfél dimenzió. Hagyja, hogy az energia a te oldaladon áramoljon át, de az ellenség oldalán nem!
  Egy harcos fiú csataruhában, zöld foltokkal felkiáltott:
  - Ez egy klassz környezet!
  A csata pedig hihetetlen erővel folytatódott! És most kiderült, hogy a gyerekek teljesen sebezhetetlenek. És erőfeszítés nélkül megsemmisítették ellenségeiket. Nekik, a különleges alakulatok kezében örökké fiatal katonák, termokvarkkal pumpált lézereik vannak, és ez komoly. Így a termokvark fúzió során egy gramm anyag négymilliárd tonna szén elégetésének megfelelő energiát bocsát ki. Szóval képzelheti, milyen hatalmas ez az erő.
  De a gyerekek nem mindig harcolnak ilyen tökéletes fegyverekkel, és technológiai fölényük van.
  Így hát Edik bekapcsolt egy videót és egy háromszínű hologramot, amelyen a sokkal primitívebb technológiákkal, ugyanakkor nem kevésbé veszélyes, és nehezen küzdő gyerekekkel való harcát mutatta be.
  Amikor Edik felébredt az ütés után, egy másik fiú, Pashka erőteljesen megrázta a vállát. A fiú felpattant, elkapta vörös hajú, újonnan vert bajtársa ijedt pillantását, és megkérdezte:
  - Mit csinálsz?
  Pashka Edik fejére mutatott az ujjával, és ezt motyogta:
  -Ki borotválkozott meg így?
  Edik a hajába tette a kezét, és zavartan motyogta:
  - Hűha... - A sündisznó megszúrta az ujjukat, és egy lenyűgöző és egyben fájdalmas csomót éreztek.
  Ekkor Edik a jobb kezére pillantott, és egy friss égést látott táborszám formájában. Ismerős tizenharmadik...
  A fiú kibökte:
  - Bravó! Kiderül, hogy ez nem álom. Tényleg börtönben voltam!
  Pasha zavartan nézett társára, és azt motyogta:
  - Hová tettek?
  Edik szomorú hangon válaszolt:
  - Egy űrbörtönbe... Vagyis egy másik bolygó börtönébe!
  Pashka megrázta a fejét... Azt hitte, ez a lebarnult fickó megőrült. De Edik egyáltalán nem tűnt őrültnek, bár a szeme alatt egy gyógyító fekete szem csillogott. Szinte kopasz, a szőke fiú feje egy bűnöző vagy egy kétségbeesett gengszter látszatát keltette benne.
  A fiúknak azonban nincs idejük további találgatásokra. Ideje elszaladni egy csekély halreggelihez, és újra felvenni a lapátot.
  De ezúttal nem lehetett sokáig dolgozni. Az Orkmet sugárhajtású támadógép ismét lecsapott. A srácok elbújtak a lövészárkok alján, felülről záporoztak a légibombák.
  Edik fegyverből próbált lőni, de ezúttal az ellenséges gépek nem tudták ezeket a lövéseket leadni. Az Orkmet rohamosztagosok szilárd, ötvözött páncélzattal vannak borítva alattuk, és a golyó nem tud áthatolni rajtuk.
  Aztán a fiú csupasz lábujjával elvette a gránátot. Mivel a lábak izmai nagyobbak, mint a karoké, az alsó végtaggal sokkal nagyobb távolságot lehet "ajándékozni", mint a felsővel.
  A fiú mély levegőt vett, a hátára fordult, és teljes erejéből elhajította a halmozott gránátot. Sziszegve elrepült mellette, és eltalált egy rohamosztagost, amely túl alacsonyan lebegett. Elvesztette az uralmát, és a robbanás majdnem kettészakította. Edik pedig az orrát mutatta az ellenségnek.
  Ezután a terminátor fiú talált egy másik gránátot. Ahogyan az űrben tanították: egy speciális rúgástechnika, csípőforgatással, az ujjak nyújtásával és mozgatásával. A gránát ebben az esetben sokkal messzebbre repül, mint amennyit kézzel el lehetett volna dobni. Nem hiába sajátította el a négy leány ranger az alsó végtagokkal való dobás technikáját is.
  Így a második Orkmet sugárhajtású támadógép elveszti szárnyait, és orrával a földbe repül. Olyan erővel fúrja át a földet, mintha Amerikába akarna jutni.
  Pashka gyönyörködve kiált fel:
  - Igen, szuper harcos vagy!
  Edik büszkén kifújta a mellkasát, és üvöltött:
  - Nagyon király vagyok...
  Egy frissen borotvált fejű fiú kissé komikusan néz ki. De jön a harmadik gránát, amely kérlelhetetlen pontossággal találja meg célját! Nos, ezek után kételkedni fog valaki abban, hogy ez a fiú hős? És még csak nem is az utolsó hős, hanem egy lovag, aki mindenkit vezet!
  Edik Osetrov énekelt, puszta ujjaival a negyedik gránátot tapogatva, és erőteljesen dobta:
  Az alattomos kígyó elbújt a repedésben,
  Lopakodva Rus álmai a mérgezésről...
  De a hatalmas lovag célba ér,
  A harag tiszta napsütése alatt a szín elolvad!
  Miközben énekeltek, a fiú eldobott egy ötödik gránátot. Nagyon ügyesen elkapta hajlékony lábával, majd újra eldobta. A harcművészetek leggazdagabb iskolája éreztette hatását, beleértve a kozmikus Amazon által végzett képzést egy távoli bolygón.
  Edik akkor sokat mesterkedett, és igazi szuper ász fiú lett belőle. És most eldobja a hatodik gránátot. Nagyon ügyesen feldobja, és az repül, szó szerint átvágja a levegőt, mint egy korcsolya.
  Terminátor fiú azt mondja:
  Szívünkben zeng a Szülőföld himnusza,
  Nincs szebb az egész univerzumban...
  Szorítsd erősebben a lovag sugárvetőjét,
  Halj meg az istenadta Oroszországért!
  És a hetedik gránát, amelyet a mezítlábas fiú dobott, gyorsan elrepül, célba talál.
  A többi úttörő megpróbálja utánozni új bálványát, de a gránátjaik vagy leesnek a lábukról, vagy rosszabbul repülnek, mint a kezükből. Clara azonban időben kiadja a parancsot:
  -Hagyjon békén! Csak Eduard Osetrov dob gránátot!
  A fiú nagyon büszke a belé vetett bizalomra, és ismét eldobja az ajándékot, letépi a HEC-283 szárnyát, és elveszíti az irányítást az Orkmet gép felett. A sugár sebessége pedig nem segít az orkoknak.
  Eduard Osetrov vidáman mondja:
  Szülőföld, te vagy édes anyám,
  Nem tudom elviselni az emberek szenvedését...
  Kész vagyok mindent megadni, amim van...
  Menj át fájdalmon, bánaton, minden megpróbáltatáson!
  Most a kilencedik gránát találja meg célját. A fiú, aki annyira hasonlít egy japán anime hősre, nagyon ügyesen elindítja.
  Egy sikeres dobás után Edward ismét megszólal:
  Szívemben szülőföld - szól egy húr,
  Mindenkinek jó lesz az élete a világon...
  És álmodom a szülőföldről - egy szent országról,
  Ahol boldog gyerekek nevetnek!
  Az Orkmet keselyűk a földet vasalva elrepülnek, Edik pedig búcsúzóul eldobja a tizedik gránátot. Az utolsó Orkmet repülőgép, amelyet lelőttek, összehajtotta a szárnyait, és egy figurális koporsóban kötött ki.
  A fiú kiugrott az árokból, és sértő mozdulatot mutatott a menekülő orkok felé. Őt követve más fiúk is így tettek.
  Ismerd meg a szörnyeinket, ti a vödörhöz tartoztok!
  Ezt követően a srácok újra dolgozni kezdtek. A légitámadás a gyerekeknek szinte nem szenvedett áldozatot, mindössze két fiú sérült meg bombadaraboktól, és bekötözték őket.
  Az úttörők és a kicsit idősebb srácok harci szellemben voltak. Bár egy harcosnak sem volt kecskeszakálla, gyávák sem voltak közöttük. Mindannyian, félig éhezve és félmeztelenül, nagy lelkesedéssel dolgoztak, és nagyon szerettek volna gyorsan kiegyenlíteni az orkokkal. Cannonade dübörög a távolban, és hamarosan Orkler járművei is elérik ezt a vonalat.
  Négy lány egy párhuzamos univerzumban megtámadta az orklichanok és trollok csapatait, akik le mertek szállni Frymában. Az orosz különleges erők egy kis különítménye is fellépett velük.
  Ez egyfajta rövid távú beavatkozás az orosz istenek parancsára, a világtörténelem megváltoztatása céljából.
  A csata rendkívül parázs volt, a lányok haladtak előre. De az orosz különleges erők különítménye is jelentős veszteségeket szenvedett. De kiderült, hogy sok az ellenség, így itt egy helyen Orklia, Trollntsia, a Hobbit Királyság és Furtia jelentős erőket gyűjtött össze. Fordulópontot akartak tenni a Revasztopol felszabadítása céljából előrenyomuló orosz hadsereg felett.
  A négy orosz tankból három már kiütött, a harcolók helyzete kritikusnak tűnik.
  De a törött és felperzselt T-64 nyitott nyílásából ennek az elbűvölő csatának a legfiatalabb résztvevője tüzelni kezdett.
  De valójában mit tegyen egy gyerek egy modern háborúban? Erre csak ő maga tud válaszolni. Mindenesetre a tizenkét éves moszkvai iskolás, Edik Osetrov úgy döntött, hogy nem ülhet be a nagylelkű Oroszország egyik kényelmes gyermekszanatóriumába. A háború egyedülálló romantikája elragadtatva a frontra menekült. De nem kellett messzire futnunk: az ellenség Fronetsk közelében állt, és kíméletlenül rálőtt a városra.
  Szinte Eduard Osetrova szeme láttára omlott össze az iskola, miután eltalálta az Uragan többszörös kilövésű rakétarendszer. Több gyereket, akiknek nem volt idejük elmenekülni, eltemették a romok alatt, Anastasia Petrova, Edik barátja pedig szörnyű égési sérüléseket szenvedett. Sokáig és nagyon fájdalmasan halt meg. Tíz nap pokoli gyötrelem... Aztán súlyos lövedékek tönkretették a bérházat, ahol Eduard Osetrova rokonai laktak.
  A fiatal harcos lő és nagyon pontosan csinálja! Gyakorlatilag nincs kihagyása, mostanra a következő hét kör elfogyott, és a fiú szorgoskodik, hogy zacskókba töltse őket.
  A partról érkező nagy erők és a friss partraszálló ezredek közeledése ismét a szövetséges hadsereg felé billentette a mérleget. Meglepő, hogy mindkét hatalmas európai birodalom ekkora erőt szállított Frymbe. És ha megszoktuk, hogy a trollokkal harcolunk, akkor az orcgliánok új ellenség. Általánosságban elmondható, hogy a "Friman-háború" az egyetlen olyan eset a történelemben, amikor Oroszország és Orktania hivatalosan is háborúban áll egymással. Ezt megelőzően Orgliát általában meglehetősen barátságos országnak tekintették, különösen szövetségese volt az Avapoleonnal folytatott csatában. De most egy ádáz és ambiciózus ellenség az, aki fél a növekvő orosz terjeszkedéstől.
  Eduard Osetrov mezítláb megdobta a kagylótokot. Ezúttal kissé megváltoztatta a harci szokását, lábbal dobta a korongokat. De semmi, és mesterlövész puskából is meglepően pontosan lehet lőni.
  Nem olyan könnyű ellenségeket látni a füstben, és még az arcukat sem látni. Ezért a halottak, akiknek haldokló sírása feloldódik sok hasonlóval, nem okoznak negatív érzelmeket. Olyan ez, mintha lövöldözős játékot játszanál a számítógépen, vagy elektronikus monitorokat ütnél el egy lőtéren.
  Ha most úgy érzed, hogy kihagytad a célt, akkor ez már irritációt okoz!
  Az ellenség pedig, kihasználva számbeli fölényét, visszaszorítja Revastopol védőit. Az Orglikanok könnyű, meglehetősen gyors tüzelésű és pontos terepágyúi kalapálnak és folyamatosan szögeznek. Ez is az egyik oka annak, hogy Oroszország 1618 óta (az oroszok közel negyed évezredig nem veszítettek háborúkat, hanem csak egyéni csatákban szenvedtek vereséget!) kénytelen volt megadni magát.
  A megfogyatkozott különleges alakulat tankokkal, a fekete erők harcosa, Victoria parancsot adott, hogy csoportosítsanak újra és mentsék meg a lőszert, amennyire csak lehetséges. A transzportereket, csak ketten voltak, sietve homokzsákokkal (trófeák voltak) betakarták, és a rájuk szerelt géppuskákkal lőttek.
  A különleges erők katonáinak többsége elhasználta az összes tárát, nos, általában véve, ez egy tiszta történet. Most az ellenségtől elfogott puskákat kellett használnunk a visszavágáshoz.
  Természetesen egy ilyen heves csata során ezeket a klipeket nagyon gyorsan kiköpik. De sok szarv nem fér fel egy gyalogosra; ezek útban lesznek.
  Igaz, magukon a páncélozott szállítóeszközökön még mindig vannak tartalék dobozok. Tehát takarékosan kell őket használni.
  Ötven embernek csak körülbelül a fele maradt állva, és még néhány súlyos sebesültet hurcoltak el a csatatérről. Súlyos veszteségek egy huszonegyedik századi ág számára.
  Vigyáznod kell az embereidre, főleg, hogy egy bátor ellenséggel találkoztak, aki az első, még nem túl heves ütéseknél sem fog szétszóródni.
  Az orosz csapatokat segítő ezredes, Mihail Carkov is megsebesült, de még mindig talpon van. A fő probléma az, hogy a harcosok izgalmában túl sok lőszert használtak el, ezért nagyon nehéz leküzdeni az ellenség elsöprő számbeli fölényét. Igaz, Carkov, mint egy tapasztalt harcos, takarékosan lő, és még van tartaléka. Például nem vet meg egyetlen lövést sem.
  De amikor az ellenség gránátokat kezdett dobálni...
  Ez nagyon veszélyes, ha rettenetesen sok bomba robban, még akkor is, ha kicsi a robbanóerejük.
  A harcos fiú, Edik mezítláb dobálni kezdi az éles korongokat. De ez olyan, mint a borogatás a halottaknak
  Bár Victoria nem akarja ezt megtenni, a katonák élete értékesebb. És üzemanyag... Isten éltesse! Ha lennének húsdarálók, lenne hozzájuk üzemanyag!
  Csernobog lányának fémes hangja parancsol:
  - Emeld fel a helikoptereket a levegőbe!
  Azt kell mondani, hogy a repülőgépek nemcsak halálos erőt adnak - elvégre még egy helikopternek is korlátozott a lőszere -, hanem erkölcsi hatást is. A tizenkilencedik században valami, ami repül és lő, érdekesség. Szóval van esély...
  Revasztopol védői már visszavonulnak a fellegvárváros külső dombjai felé. Általánosságban elmondható, hogy viselkedésük helyes - állítsa harcba az összes katonát az erőd szélén, és nem lesz senki, aki megvédje az erődöt. És akkor ék lesz a háborúban. Revasztopol elfoglalása a tündék és a perzsák jelzése lesz, hogy belépjenek a háborúba.
  Így aztán, miután minden erejüket lenyűgöző ökölbe gyűjtötték, az Orkglichanok, a trollok és a törökök támadnak...
  Edik is, aki nyugodtan célba vette az ellenséget, szintén ideges lett. A fiú megértette, hogy elveszítik a csatát, és az egyetlen remény abban rejlik, hogy Fensikov csapatainak, akik messze lemaradtak, lesz idejük megérkezni.
  Másnap pedig igazi tesztek elé néztek a srácok. Alig reggeliztek, amikor rekedt dübörgést és ellenséges tankok mozgását hallották. Ez azt jelenti, hogy a gyermekkornak végre vége, és csata vár. Néhány fiúnak már volt tapasztalata a verekedésben, és nyugodtan viselkedtek. De néhány srác, különösen a fiatalabbak, elkezdtek nyüzsögni.
  - kiáltott rájuk Clara nagy hangon. A gyerekek megnyugodtak. Megerősített állást foglaltak el, és gránátokat, valamint hadianyag-dobáshoz hevedereket készítettek. Előtte egy sor páncéltörő akna is volt.
  Az orkok közeledtek. Előre haladtak az FE sorozat alacsony, zömök, de hosszú tankjai. Közülük több már piramis alakú, több szögből szinte sebezhetetlen. De a többség "Sárkányok" volt hátratolt toronnyal, és FE-70 128 mm-es ágyúval.
  A fiatal megjelenésű Edik egy egész hátizsák páncéltörő gránátot készített a közelébe. Természetesen nem hatolnak át a páncélon, de könnyen nyomokat törhetnek. Ezenkívül a piramis alakú tartályoknak kicsi, de számos görgője van, amelyek az egész alját pöttyözik. Az alvázukat pedig rendkívül nehéz letiltani.
  Nagyon sok Orkmet tank mozog. Még egy Elferikan TOR-93 és Phoenix-2 bot is van hátul. Rosszabb, mint az Orkmet, de további hangulatot teremtenek. A Dragon tank elég fürge egy 105 mm-es ágyúval, amely nagy távolságból képes áthatolni az orosz tankokat, és zömök. Klasszikus elrendezéssel csak a motor és a sebességváltó található a tartály elején, a sebességváltó pedig magán a motoron.
  A 3-as módosítással rendelkező jármű erős páncélzattal rendelkezik az oldalán és a hátulján, 125 milliméteres szögben, és nehezen szállítható gránáttal. Úgy tűnik, nyomnunk kell.
  Hogyan lehet megállítani a piramis tankokat? Ezek valójában szörnyek szörnyei!
  És kétszáz fiúval szemben több mint háromszázötven autó áll! Szinte két nehéz tank fejenként, és még egy gyerek is! És egy sem idősebb tizenötnél, kivéve Klára komszomolparancsnokot!
  Az erőviszonyok olyanok, hogy balek-zászlóaljjuk vereségre van ítélve.
  De ha meghalsz, akkor zenével!
  Az ifjú Edik a kezével gránátot dobott, és a lábával elkapta. Az első Dragon tank már belépett a megsemmisítési zónába, ami azt jelenti, hogy dobható. A fiú felíveli hajlékony, izmos testét, kiegyenesíti a lábát és az alsó lábszárát, és kinyújtja csupasz lábujjait. A gránát pedig több száz métert repül, mintha katapult indítaná el. Nem, soha nem fogod így dobni a kezed.
  És a gránát fütyül a páncélelhárító sünök felett. Az Orkmet tank a hernyóba ütközött, megfordult és... beleütközött a testével a jobb oldalon sétáló kollégájába.
  A fiatal Edik füttyentett:
  - És a csata újra folytatódik,
  A hiperplazmás tűz forr...
  És Lenin olyan fiatal...
  Végzetes csapást mér!
  A fiú ihletve újabb gránátot dob a "Sárkányra". Az autó leütődik, és balra üti társát. Így lehet ténylegesen megváltoztatni a tartály mozgási irányát a hernyó sérülésével. És hunyorog, és rossz irányba megy.
  A harcos fiú, Edik pedig újabb gránátokat dobálva énekel:
  - Hazám a világegyetem sötétsége,
  Készen áll, hogy visszaverje a gonosz ellenségek támadását!
  Nélküled, szerelmem, egy napot sem tudok elmenni,
  Kész vagyok az életemet adni érted!
  A terminátor fiú pedig ismét gránátokat dob a lábával, és arra kényszeríti a Mongoose-3-at, hogy a piramis alakú Orkmet tankba csapódjon.
  A fiatal Edik még fel is ugrik örömében, hú... Szóval harcolni kellene az orkokkal. És ismét mezítláb dob egy gránátot. Ezt nagyon jól csinálja. A gránát a fűre pattan, és ismét eltalálja az Orkmet tankot, kénytelen oldalra fordulni, és döngölni favágó társát.
  A fiú nevet és énekel:
  - Emelje fel a benzines hordókat tűzzel,
  Mi, úttörők, felrobbantjuk az autókat -
  Teljes vereség lesz az orkok számára,
  Az úttörők kiáltása: mindig készülj fel!
  Az úttörők kiáltása: mindig készülj fel!
  És minden sornál egy gránátot dobnak az orkleritekre, amitől az Orkler tankok összeütköznek. De most az Elferik TOR-93 is áldozat lett. Sőt, ennek az autónak sikerült úgy karamboloznia, hogy két Phoenixét felrobbantotta.
  Az egyik legerősebb Orkish áttörő harckocsi, a Royal Dragon, száz tonnás, 1880 lóerős motorral. És hogyan rázták meg ezt a gengsztert. Lelőtt egy tankhajót, majd egy másikat. És egyszerre három autó ég.
  És a fiú újra énekelni kezd, gyötrődve:
  Gonosz átkozott valóság
  Megőrjíthet!
  A félelmetes atom teljes ereje -
  A Sátán a Földre hajtott!
  És éneklés közben öt gránátot dobott, és kiütött egy tucat tankot. Az Orkmet járművek egyre közelebb jöttek, és más úttörők elkezdték dobálni az ajándékaikat. Ugyanakkor az orkok visszatérő tüze gyakorlatilag nem tett kárt a srácokban. Olyan volt, mint egy igazi csoda.
  A gyerekek szarvánál fogva megfoghatták az Orkish szörnyet, és gránátokkal zuhanyozhatták le a masztodonokat.
  A fiatal Edik fiú, aki egyre hevesebben dobálta a lábával gránátokat, így énekelte:
  Csillaghajókon rohanunk át a hullámokon,
  Kvarkok habznak az éterörvényekben!
  Mit közvetítek a bolygómnak,
  Egy őrült, bűnös világ gyermekei!
  És ehhez a vershez nyolc gránátot dobtak, és a kövér disznó húsz harckocsiját eltalálták és frontálisan ütköztek. Egyre energikusabban villannak meg a fürge fiú végtagjai, akit istenek és földönkívüliek egyaránt harcművészetre tanítottak. A hátizsákomból kifogytak a gránátok. Nem baj, házi készítésű robbanózsákokat használnak. Az orkisták pedig megkapták és kapni is fogják.
  Több Orkler harckocsit felrobbantottak az aknák, a mögöttük haladó járművek beléjük csapódtak. Ezt követően mindannyian kigyulladtak, és kupalai máglyákat gyújtottak. Olyan forró az egész, és megégett orkok másznak ki. És az egész külföldi hadseregük is.
  És a harcoló Edik énekelni kezd;
  A testvér felemelte a kezét a testvérére -
  Kegyetlen háború, az ellenfél üvöltése!
  A géppuska a barátod lett,
  Megtorlás jött a komolytalanságért!
  
  Mi a teendő, ha az emberek összetörtek
  Amikor lendületes golyók fütyülnek körül!
  Isten jobb, ha erőszakkal töri meg a háborút -
  Hogy a ragadozósárkány napjai véget érjenek!
  
  De a pokol nem ismer határokat és korlátokat,
  Napalmban ég a föld, sírnak a gyerekek!
  Most a lányok arcvonásai elsápadtak -
  Ki fog erre válaszolni a Szent Úr?
  
  Nos, hány szeretett embert tudsz megölni?
  Hiszen az ember, hidd el, boldogságra születik!
  Az anya nem engedi a fiát a frontra,
  És még nyáron is rossz idő van a háború alatt!
  
  De a katona kötelessége igazi kötelesség:
  Miért harcoljunk a Hazáért?
  Tizenhat évesen a templom már szürke,
  A szerencsétlen özvegyek arca feldagadt a könnyektől!
  
  De mi az, megőrültél, testvér?
  Nem, őrült vagy - válaszol a kedvesed!
  Az aljasságért, ki a mi katonánk a trónon,
  Azt hiszi, hogy a sógora a mocskos Káin!
  
  A földön vérpatakok tépik az ereket,
  És a mag pulzusa egy ütéssel válaszol...
  A kagyló által elütött eke megfagyott a mezőn,
  Ó, milyen bíbor lett a Nap!
  
  De van hit, hogy Jézus eljön -
  Megbékíti a testvéreket, és üdvösséget hoz!
  Akkor felejtsünk el bosszút állni az aljas pontszámon -
  A megbocsátás uralkodjon mindannyiunk lelkében!
  A Terminátor fiú maximális hatékonysággal és intenzitással énekelt és robbanócsomagokat dobált mindkét mezítláb.
  Az utolsó soroknál Ferman Orkring néhány túlélő tankja visszafordult. Több mint háromszáz elpusztult orkishista masztodon maradt égve a mezőn.
  A gyermek sima homlokán izzadságcsepp futott végig. Legurult a visszapattanástól kivörösödött arcán, kellemetlenül megszúrta a karcolt bőrt, és ráesett az automata puska túlmelegedett farára. Sziszegett...
  Edik sóhajtva sírva fakadt:
  - Szegény szívem készen áll, hogy kagylóként felrobbanjon a mellkasomban, de nincs más út, hidd el, otthon is, mintha gyertyák égnének!
  A tankjába gránátok is berepültek... Két kis termetű, de természetesen felnőtt harcos harcostárs is pisztolylövésekkel és kis gépfegyverekkel válaszolt.
  De az ellenség áttör a számokkal. Edik tiszteket próbál áldozatul választani, maguk a katonák nem sokat érnek. Az ellenség veszteségeket szenved, de a jobb oldali tanker már törött fejű szamár. A koponya összetörik, az agyak ernyedt pépben folynak ki, mint a kivágott nyárfa gyanta.
  A fiú most igazi félelmet érzett. Ezek már nem az árnyékok a virtuális valóságban, nem ártalmatlan egységek, akiket ezrével küldtek le mészárlásra, hanem valódi emberek, akik halált hoznak. És ők...
  Egy repesz a fiú homlokán találta el... Minden elsötétült a szeme láttára, és a puskát eldobva a fiú lezuhant a toronyba. Saggy a széken. Az életben maradt tanker elköltötte utolsó golyóit, és szánalmasan felnyögött, amikor a szurony áthatolt törékeny mellkasán.
  A sebesült Ediket csak egy "fekete cápa" megjelenése mentette meg az égen. Az áramvonalas jármű tűkkel teli rakétákat csapott a gránátosok felgyülemlett libabőrére. Úgy hullottak, mint a mák, és több tucat ölnyire szórták szét hamvait...
  A szárnyas szörnyek megjelenése valójában lelassította a támadást. A lovak különösen megijedtek. Az elülsők visszafordultak, a hátsók pedig éppen ellenkezőleg, tovább lendültek, véres szeméttelep keletkezett.
  A nehézgyalogság megreformálódott és gyorsan magasabbra vonult. Bár már csak néhány katona maradt, egy katonának két vagy akár három sebesültet kellett cipelnie.
  A MIG-124 utolsó rakétáit kilőve rövid géppuska-lövéseket lőtt ki. Ugyanakkor, és ez a zseniális ötlet Natasában előre megfordult, több hordó puskapor is leesett felülről. A tizenkilencedik század legprimitívebb fegyverei a közönséges kanócok voltak, a legősibb pusztító anyagok szakadásai.
  De hatásos...
  Újdonság volt még a gyanta, olaj és alkohol agyagkorsókba öntése. Ősi, gyújtóhéjak. Ez sem szuperfegyver, de ha fentről elérnek, akkor!
  Egyértelmű, hogy a modern lőszer szinte kimerült, és át kell állnunk az ősibb és archaikusabb fegyverekre. Úgy tűnik, kigyullad, elevenen égetve az ellenfeleket. Még a hús is leválik a csontjaikról, és a csontvázuk is szabaddá válik. Aztán a szél csilingelve és recsegve babrálni kezd velük. A rangok összeomlanak, keverednek és visszaköltöznek.
  És itt jön a segítség Fensikovtól. Természetesen a lovas katonák érkeztek először. Míg nincsenek mobil szállítók, a mezők királynőjének mindent a saját tagjaival kell taposnia.
  De ez egy ló, ő is ló Afrikában.
  A jobbágylány és egyben a vad harcos Domkratova gyönyörű lován mindenkit megelőzött. A szép parasztasszony csupasz sarkával a ló farába rúg, és hevesen hadonászik szablyájával.
  Így első "trófeája", egy porfoltos lándzsa csak egy művelt parasztasszony első támadását verte vissza, a második csavar pedig majdnem levágta az egész fejét. Orktsuz még sikítani sem tudott elvágott torkával, hanem egyszerűen leesett a faráról. És Domkratova énekelte:
  - Nyílt mezőn búzavirágok vannak... Hosszú út!
  Elena, aki szuperheves hallásával hallotta, egyhangúan felmordult:
  - Az út mentén sűrű erdő van Yagami nőkkel!
  Nadezsda hozzátette, elnyomva a csata zaját, az összes fegyvert és pengét:
  - És annak az útnak a végén egy vágótömb baltákkal!
  Domkratova gyorsan eltávolodott a pengétől, minden üvöltés nélkül mondta:
  - Ó, egyszer!
  E szó után az Orkgli lovas elesett...
  - Igen megint!
  És itt a pasaként pompázó furetsi lovasnak nem volt szerencséje.
  - Igen, sokszor, sokszor, sokszor!
  Ekkor Nadezsda egy ugrással félbeszakított, kecses lábaival tucatnyi betolakodót szórva szét:
  - Igen, miért nyafogsz újra és újra! Azonnal kapjunk egy milliót!
  A tüzes terminátor, Csernobog Viktória lánya, csupasz ujjaival repülésbe dobva acélsisakját, felmordult:
  - Milliókat tartunk a bankban, és nem törődünk a törvényekkel!
  Az ésszerű Elena egyetértett ezzel a helyzettel:
  - Így van: ha egy törvényt megszegsz, akkor bűnöző vagy, ha többet, akkor halott vagy, minden az Úristen!
  A nagyon okos Victoria szellemesen megjegyezte:
  - Ahogy egy nagy író és filozófus mondta: a bolondoknak nincsenek törvények, és a zseniknek nincsenek előírva a természet törvényei!
  Perun lánya, Victoria ügyesen megdobott a lábával egy hordó lőport. A lány a csupasz, vértől csillogó talpára nézett, és amikor a pokoli bájital hordója felrobbant, csicseregte:
  - A nyelv adott az okos embernek, hogy elrejtse gondolatait a hülye és értelmetlen dolgokról!
  De láthatóan a lányok gondolkodtak rajta... Az üzemanyaghiánytól fulladozó MIG-124 kezdett veszíteni a magasságból. A tapasztalt pilóták kétségbeesetten próbálták megmenteni az autót, és egy többé-kevésbé sima helyen landolták. Szerencsére ekkorra a szövetséges csapatok utolsó bátorsági tartalékai is kiapadtak. Ráadásul a hősies orosz gyalogság, miután Szuvorov erőltetett menetével hatalmas távolságot legyőzött, már közeledett a mezőhöz és a nagyszabású ütközetbe burkolt dombokhoz.
  És akkor a harcos-varázslónők végre szabadjára engedték varázslatukat... Ez olyan dolog volt, ami túlmutat az emberi felfogáson. Olyan dolgokat tettek, amelyeket sok alacsonyabb szintű istenség nem tudott megtenni.
  Victoria pokoli mágiája arra kényszerítette az Orkgli és Furets lovakat, hogy holtfoltokkal borítsák be és élve rothadjanak el. Ráadásul kolosszális sebességgel. És az orkgli lovasokon, furet harcosokon, trollokon és fardinokon gennyes, csúnya fekélyek jelentek meg, amelyek előszeretettel törtek ki...
  Belobog lánya, Zoya varázslatának hatása más volt, de nem kevésbé pusztító. A lovakat fényes virágok, rózsák és ibolyák borították be, magukat az embereket pedig egy réteg méz és csokoládé borította. Sok katona virágozni kezdett, mint a buja tavaszi bokrok. És friss illata volt. Belobog varázslata is ölt, de nagyon szépen és teljesen fájdalommentesen tette. Ez jó erőszak. És milyen gyönyörű rügyek, sokszínű virágokkal jelentek meg az emberek helyett.
  Perun lánya, Nadezhda több mint kézenfekvő technikát alkalmazott specializációjához: villámból lőtt. Elektromos töltések ezrei borították a polcokat, sok katonát hamuvá és porrá változtatva. És amikor egy elektromos rámpa sűrű és vakító zuhatagban halad el feletted, az kevésbé kellemes, de több mint halálos.
  Elena, Svarog lánya pedig egy technikusra jellemző technikát alkalmazott: saját embereire lőtte a fegyvert.
  A fegyverek, nem hallgatva gazdáikra, hátba találták a katonákat, az ágyúk pedig egész sorokat kiütöttek, és kolosszális intenzitással kaszálták a sorokat. A másik univerzumból áttörő helikopterek pedig egyszerűen egy rakétával elégettek egy egész zászlóaljat. A fegyver rendkívül pusztítóvá vált, amikor Svarog ereje befolyásolta.
  Így mind a négy lány egyszerre megmutatta hatalmát, katonák és tisztek tízezreit semmisített meg egy csapással.
  És ez eldöntötte a csata kimenetelét... Amikor az utolsó Furets, Okrgli, Trollok és Fardin harcosok elhaltak, a négy lány és az életben maradt orosz harcosok a hipermágikus portálhoz fordultak, és egy percen belül visszatértek világukba.
  
  GULLIVER ÉS A BALEKÁLIS VISZKONESS
  MEGJEGYZÉS
  Gulliver, aki ismét örökfiúvá vált, bravúrokat hajt végre, megmutatja bölcsességét és zseniális mondásait. Vele együtt mezítláb trappol az éles köveken a vikomtné, akinek szegényes, lebarnult lábai becsülettel állják a súlyos próbát.
  . FEJEZET 1. sz.
  Fiatal testté válva az egykori kapitány és híres utazó felébredt.
  És így ismét csupasz, gyerekes lábával kellett taposnia az út éles kövein a kikötő irányába.
  Egy nemesi családból származó lány elvette és leszállt egyszarvújáról.
  És együtt mentek, levették drágakövekkel díszített szandáljukat.
  Ugyanakkor megjegyezte:
  - Szükséges, hogy a lábfej ne legyen puha, hanem minél keményebb és tartósabb legyen!
  Gulliver fiú bólintott:
  - Ez nagyon bölcs megjegyzés! De hogy őszinte legyek, itt, Nagy-Britanniában a vikomtnő vágya, hogy mezítláb menjen, nagyon furcsának tűnik!
  A lány válaszul ezt énekelte:
  Az egész földet melegség melegíti,
  És mezítláb futok rajta...
  Bárcsak nyár lenne
  Nem kényszerülsz a hófúvásba!
  A fiú kapitány egyetértett:
  - Igen, nyáron sokkal jobb! Olyan jó, amikor süt a nap, és csillognak a hófúvók a sugarak között!
  Itt Gulliver kijavította magát:
  - Azt akartam mondani, hogy gyöngy harmatcseppek a fűben!
  A lány nevetve énekelte:
  - Harmat, harmat, harmat, harmat,
  Zümmög, mint egy darázsraj!
  És akkor hozzátette:
  - Nem! Ez se nem falu, se nem kert!
  Gulliver beleegyezett:
  - Se faluba, se kertbe! De mindenesetre remekül kijöttünk te és én.
  A fiú lábai egyik napról a másikra meggyógyultak, és a járás már nem volt olyan fájdalmas, mint tegnap.
  A hangulat is javult.
  Gulliver megjegyezte:
  - Tényleg ezt nem értem, miért kellenek neked rabszolgák?
  A vikomtné megvetően felhorkant:
  - Mi itt az érthetetlen?
  A fiú komolyan megjegyezte:
  - Örök gyerekek vagytok, jó a kitartásotok - meg tudjátok dolgozni magatokat!
  A lány nevetett és csicseregve:
  - Nyomd meg a jobb lábadat,
  Intsd a bal kezedet...
  Jó a világban élni,
  Anélkül, hogy bármit is csinálna!
  Gulliver tiltakozott:
  - Semmit sem csinálni unalmas!
  A vikomtnő kuncogott, és megjegyezte:
  - Elhagyták a kunyhót,
  Hatalmas redneckek...
  A fiú megkérdezte:
  - No és mi van?
  A lány így válaszolt:
  - Kivágták az összes tölgyet,
  A koporsókon!
  És hogyan fogja ez az örök gyermek, és hogyan fog nevetni. Igen, ez rendkívül klassz.
  Gulliver megkérdezte a vikomtnőt:
  - Komolyan gondolod valaha?
  A lány ezt énekelte:
  A viccek birodalmában
  Már olyan régóta...
  Semmi, mint ismeretes...
  Ez nem történik komolyan!
  A fiú mosolyogva válaszolt:
  - Igen, ezt értem! Örök gyermekkor lélekben és testben egyaránt!
  A vikomtné megjegyezte:
  - A lét határozza meg a tudatot!
  Gulliver hevesen bólintott gyermeki fejével:
  - Nehéz nem egyetérteni! Most legalább fizikálisan nagyon jól és vidámnak érzem magam. És még a gyermek testének kopott talpa is olyan gyorsan eldurvul, erőssé és érzéketlenné válik, hogy már nem fáj, hanem éppen ellenkezőleg, a járás még kellemessé is vált.
  A lány energikusan bólintott, és megjegyezte:
  - Tudok énekelni erről a témáról!
  A fiú kapitány egyetértően bólintott:
  - Hát persze, énekelj! Nagyon boldogok leszünk!
  A vikomtné nagy érzéssel és élvezettel kezdett énekelni;
  Vannak csodák az új világban,
  Színesen olyan, mint egy mese...
  Olyan szépség van itt
  Mutatóval nem találsz hibát!
  
  Nos, mi van, ha új nap van,
  Átjön a Földön...
  Tehát nem vagyunk lusták felkelni,
  A világon nem lesz menőbb!
  
  Új fény lesz a dicsőségben,
  Ahol a fák olyanok, mint a cukorka...
  Elkezdjük köszönteni a hajnalt,
  Gyermekeink örök boldogságban vannak!
  
  Új évszázad jön,
  Nagyon szép ez a vidék...
  Az ember boldog lesz -
  Legyen veszélyes az út!
  
  Virágozzon a bolygó -
  Hamarosan buja paradicsom lesz...
  Nyisson egy nyertes számlát
  Ragyogó május lesz a világ!
  
  Mennyire jó?
  Ha szépen süt a nap...
  A harkály vésőt fúr
  Mindenkinek csodálatos ideje van ezen a bolygón!
  
  Milyen vidám minden velünk,
  A boldogság teljes völgye...
  Hidd el, hogy eljön a hajnal órája,
  Arany középút!
  
  Ki alakítaná a sorsunkat,
  Nagyon bátor és jóképű...
  Ha van újraelosztás,
  Akkor erősebb leszel!
  
  Nem engedjük le a fejünket
  Büszkén kiegyenesítem a hátam...
  A palacsintához, vajhoz, túróhoz,
  A háziasszony azonnal hozzáteszi!
  
  Szóval lesz boldogság, tudod,
  És fény Svarog nevével...
  Igazi paradicsom lesz belőle
  Az emberek Istenhez imádkoztak!
  
  Az Úr egy választ adott:
  Örömben kell dolgoznunk...
  És akkor jön a helló...
  Az arcok fényesen megvilágosodnak!
  
  Itt egy lány mezítláb
  lovagoltam teknősön...
  Ököllel kell ütni,
  Sok félelmet okoz!
  
  Hol történik a tűz?
  Hát hol ég a tűz...
  Csapás
  Kegyetlen ellenség támad!
  
  Nem adjuk meg magunkat az ellenségnek,
  Tekintsd ezt törekvésnek...
  A kerub kiegyenesedik
  Szárnyak és bocsánat az ellenségeknek!
  
  Azt fogja mondani, hogy ez hamarosan megtörténik
  Amit győzelemnek hívnak...
  A cirkusz történetesen egy sátor,
  És néha a kutyák ugatnak!
  
  Hamarosan olyan lesz, mint a mennyország
  Tegyük széppé az egész világot...
  Köszönöm Ladának...
  A kerubok arannyal ragyognak!
  A fiú Gulliver összecsapta a kezét, és csodálattal mondta:
  - Milyen kedves! Ez a költészet! A lány hangja pedig egyszerűen csodálatos!
  A lány szerényen válaszolt:
  - Ez az istenek ajándéka! Általában, amit adnak, azt nem értékelik!
  A fiú ismét megjegyezte:
  - Ezzel nehéz nem érteni! De mindenesetre tapasztalatban és életismeretben nem vagyunk gyerekek!
  A vikomtné elvigyorodott, és megkérdezte:
  -Be tudod bizonyítani, hogy már nem vagy gyerek? Ráadásul éppen intelligenciával és tudással!
  Gulliver fiú bólintott:
  - Természetesen! Meg tudom csinálni és persze akarom is!
  A lány dühösen taposott mezítláb, és üvöltött:
  - Szóval gyerünk, bizonyítsd be azonnal!
  A fiú dühvel és izgalommal kezdett el okádni a népszerű aforizmákat;
  Az ellenséget látni félgyőzelem, de önmagad láthatatlannak maradni teljes győzelem!
  A győzelem pezsgőjét csak három harcos osztja meg; vitézség, bátorság és becsület. Az emberi lakomával ellentétben azonban a negyedik barát a szerencse, és egyáltalán nem felesleges!
  A bajok közül a halál a legártalmatlanabb, mert soha többé nem fordul elő, és utána semmi sem lesz rosszabb!
  A háborúban a legélesebb rutinérzet a veszélyérzet tompítása!
  Jó repülni, amikor semmiség felett szárnyalsz - hogyan repülhetsz el egy rúgástól!
  Aki keserű emberi könnyek tüzelőanyagával repül, édes álmaiban repül!
  A szellemes kritika jobb, mint a hülye dicséret!
  Az ember semmi pénzért nem akar lyukba esni, Vénusz méhét kivéve! Ezért kész külön fizetni, sőt a legutolsóját is odaadni!
  Azok, akik soha nem veszítik el méltóságukat, nem félnek presztízsük elvesztésétől!
  Aki nem énekel a megpróbáltatások idején, az üvölteni fog, ha rájön, hogy hiába szenvedett!
  A nyelveddel mindent megcsiszolhatsz, kivéve a nyelvkövesség köveit és az unalmasság macskakövét!
  A nőstény őzike jó, a hím szarvas rossz!
  A szarvas abban különbözik a jávorszarvastól, hogy az előbbit az utóbbi zavarja, és a zsákmány a rókához kerül!
  Egy igazi harcosnak állati karakterrel kell rendelkeznie, de nem állati intelligenciával!
  A farkasok világában általában a sakálok veszik át az oroszlánok helyét!
  Ha azt szeretné, hogy erős ütés legyen, ami lenyomja az ellenséget, ne üsse meg a kanapén fekve!
  A legerősebb csapás azokat éri, akik nem törődnek a hazaszeretettel!
  Az ellenséget azok végzik, akiknek nem verik el az agyát, és nem árasztja el a szemét!
  Számokkal nyerhetünk, de a győzelem gyümölcsét csak ügyesen élvezhetjük!
  Az egoista, aki nem akarja feladni, biztosan feladja a problémát!
  Támadással természetesen fennáll a vereség veszélye, de azzal, hogy megtámadnak, már veszített!
  Ne menj balra, fiú, lyukba kerülsz, még akkor is, ha valójában igazad van!
  Kaszával, ferde kezű öregasszonytól nem lehet megúszni!
  Jobb Ostap Bendernek lenni, mint szegény dögnek!
  A ravaszság nem mindig tesz gazdaggá, de a találékonyság biztosan tönkretesz!
  Az emberi alakban lévő róka bundában nem mindig fényes, de szándékaiban mindig sötét!
  A fényes lélek általában a temetési sápadtságig hozza a húst!
  A szamár ülhet a trónon, de nem kényszerít letérdelésre!
  Nem az oroszlán, aki hangosan ordít, hanem az, aki erősen harap és üt!
  Az egerek elleni küzdelem során nem kell felgyújtani a házat. Nincs értelme koncentrációs tábort csinálni az országból, miközben megpróbáljuk legyőzni a korrupciót!
  Az intuíció természetesen áruló, de nem a te táborodban!
  Ne félj az okos csalótól - félj a becsületes bolondtól!
  Aki a zsarnokot dicséri, kakast kukorít a priccsén!
  A zsarnok olyan, mint az oroszlán, még simogatja is, karmaival letépi a húst és a bőrt!
  A háborúban a kényelem olyan, mint a csokoládé a disznózsírban, csak a hulláktól betegít meg!
  Gyertyát szokás gyújtani a templomban, de még a legnagyobb mennyiségben sem képesek eloltani az emberi szenvedélyek lángját!
  Lehet jeges szíved, a vér olyan hideg, mint a folyó víz, de az ember sikerszomja mindig forró lesz!
  A mindenben való rohanás rossz következményekkel jár, kivéve az öngyilkossági kísérletet!
  Bármely nép megnyerheti a konfliktust, de csak az oroszok nyerhetnek háborút, tehát nem törekednek anyagi haszonszerzésre!
  A háború tűzijátéka mindenki ünnepe, kivéve a gyávákat, és az egyetemes gyász, az utolsó bolondok kivételével!
  Leggyakrabban az egyenes kanyarulatok keverednek össze!
  És kikerülnek a bajból, kanyarodásból, világosan kirakva a polcokra!
  Sokat vakarja a nyelvét, akinek viszket a feje az ürességtől!
  A legjobb befektetés az ellenfelek koporsójába, bár ez soha nem közvetlen!
  A hadsereg nem termel semmit, de bátor uralkodó alatt több mint megtérül a befektetése!
  Ha egy férfi nyer, a következménye halál és megaláztatás! Amikor egy nő élet és öröm!
  A nők többet költenek a győzelmeikre, mint a világ összes hadserege, de a legyőzöttektől kártérítést vesznek el, amit sokkal szívesebben adnak!
  Egy nő, ellentétben az egyenruha nélküli hadsereggel, gyorsabban nyer!
  A férfiakkal ellentétben a nőknél az igazi győzelmet a megadás után érik el!
  Háborúban, akárcsak a kártyákban, tudnod kell visszavágni, és velük ellentétben az előlegeket meg kell menteni és át kell adni az ellenségnek!
  A háború az póker, de a kártyára lesni nem átverés, hanem az intelligencia bravúrja!
  Ravaszság nélkül harcolni olyan, mint a levest kanál nélkül locsolni, de valamiért a prűdek csak az utóbbiról beszélnek!
  A lendületes férfiak verekednek - gyorsan válasszuk el őket! Ha a nők veszekednek, jobb, ha nem veszekednek!
  A háborúban minden menőbb, mint a békés életben, kivéve a parancsnok ferde homlokát!
  Az erő jó nélkül úgy emeli a civilizációt, mint az akasztott ember hurokkal!
  Anélkül, hogy levernéd valaki másnak az arcát, nem tudod megenni a sajátodat!
  A szamarat mindig megverik, de csak akkor ölik meg, ha már nem használható!
  A bátor megöli az ellenséget, a gyáva megöli a rabszolgát!
  A háborúban a kezdeményezés drága, főleg egy olcsó sablonokhoz szokott ellenségnek!
  Az alacsonyabb rendű lények számára néha a saját negatív tapasztalatuk hasznosabb, mint bármilyen pozitív utasítás!
  Mindennapi kenyerüket verejtékükkel öntözik, ünnepi kenyerüket ellenségeik vérével!
  Ha egy politikus sokat köszörüli a nyelvét, az eredmény nem liszt, hanem liszt!
  Ha egy vonalzó sokat beszél, a tészta bolyhos lesz, de hamar megromlik!
  Az uralkodó kemény szíve zsemlemorzsára teheti az egész országot!
  A politika abban különbözik a matematikától, hogy a matematikában nem lehet nullával osztani, a politikában viszont szilárd nullákkal!
  A politikus zseniális matematikus, de csak egy akcióban - kivonásban!
  Mindenről beszélhetsz, de csak azt ítéld el, ami hasznos!
  Az értelem nélküli beszélgetés fecsegés, a jelentéssel való beszélgetés polémia, a haszonnal járó beszélgetés tanítás, és a legnagyobb haszon a csendből származik!
  Csak egy kis elme veszi át az uralmat nagy számmal!
  Kettő jobb, mint egy, de nem, ha halott elvtársak!
  Boldog, aki hisz, aki pedig nem hisz, annak kettős az áldás, így bízik saját erejében és eszében!
  Rossz, ha nincs fék, még rosszabb, ha lassítasz!
  Nem, az ördög szörnyű, ahogy meg van festve, de a legszörnyűbb a korcs által készített angyalvázlat!
  Állatok élnek az erdőben - és a brutális emberek mindent bozóttá változtatnak!
  A fenevad birodalmában csak kakasok és papagájok élnek, a sasokat pedig tollágyások váltották fel!
  A jó terv az, hogy ha késik, elavulttá válik, a jó ember pedig, ha késik, gyűlölni fog!
  A csatában bekövetkezett halál bátorságot és ostobaságot szül, de ha ugyanakkor bölcsességgel kötnek szövetséget, akkor győztes élet lesz!
  Mindent el lehet álcázni, kivéve a saját hülyeségedet!
  Mindent le lehet tárni, kivéve valaki más elméjét, amiben te magad élsz!
  A vörös beszéd a legjobb orvosság a vörös vér ontására!
  A legkeményebb fém a puha ólom, ebből öntik a golyókat!
  A legveszélyesebb ólom nem az, amelyik a golyókban van, hanem az, amely kitölti az agyat!
  A legjobb dolog a világon az, hogy soha nem mondhatod - rosszabb már nem is lehet!
  Ami a világon rossz, az a háborúban is jó, és a győzelem után nem is lehet jobb!
  Az irgalom a háborúban, ellentétben a nyilvános szajhával, többe kerül, de nem nyújt elégtételt!
  Csak az a személy, aki lélekben valóban magasztos, nem fél az irgalmasságtól az elesettek iránt!
  Beszélni bármiről lehet, de csak a dologról, mert az üres fecsegésből véres hasmenés lesz!
  A csend arany, ami korróziót ad az önkény elhallgatásakor!
  A szavak ezüst, ami nem engedi kialudni a tudás és az igazság élő vizének forrását!
  Egy erős repüléssel rendelkező ország soha nem marad le!
  A legnagyobb bánat, a csekély mennyiségű intelligenciától!
  Az íjászok hibáiból származó tejből csak a szerencsétlenség és a szenvedés gyermekei nőnek fel!
  Fizikai gyakorlatra van szükség, hogy csak az ellenfél akkumulátora fogyjon le!
  A tompa elméjűek és a saját kisebbrendűségük erős tudatában élők szeretnek ugratni másokat!
  Az éles nyelvek a tőrrel ellentétben még a hülyeség láncpántján is átszúrnak!
  A mese jól mondja, de a valóság rosszul válik valóra!
  A világon mindennek vége szakad, kivéve az emberi idiotizmusnak és az állatok versengésének!
  Az élet nagyon olyan, mint egy gyűrű, a szenvedés vége látható, de soha nem lehet érezni!
  A világon mindennek vége szakad, kivéve az emberi idiotizmusnak és az állatok versengésének!
  Az élet nagyon olyan, mint egy gyűrű, a szenvedés vége látható, de soha nem lehet érezni!
  Egy jól irányzott szem a legjobb módja annak, hogy megakadályozzuk a halottak besorozását a hadseregbe!
  A pontos instrukciók pedig nem engedik, hogy lemaradjon a pontosan a célhoz vezető útról!
  A pokolnak egyetlen előnye van a mennyországgal szemben, nincs félelem a kiűzetéstől!
  A keresztény paradicsomban az a legkellemetlenebb, hogy nem is kívánhat jobbat!
  Krisztus az egyetlen bárány, akiben a nyúl oroszlános arcokat ölt a farkasvilágban!
  Csak azok halnak meg, akiknek nem sikerül megölniük magukban a félelmet!
  A halhatatlanságot azok érik el, akikben egyáltalán nem él a félelem!
  Aki fél a nagyszámú ellenségtől, az meg fogja cserélni szövetségeseit!
  Egy felderítéssel töltött perc egy évszázadnyi életet és egy diadal pillanatát ment meg!
  Aki nem bontja le az utakat, annak túl gyakran nem sikerül összegyűjtenie a csontokat!
  A legnagyobb kárt az ellenségnek az okozza, aki nem veszíti el arányérzékét!
  Az ember nem ismeri ambícióinak határait, de mindig a lehetőségeihez mérik!
  Ezt találta ki Gulliver - klassz! És minden szó szerint egy lélegzetben van. Valóban, valóban vannak zseniális gyerekek, ha egy felnőtt lelke beléjük szállt.
  A vikomtné megjegyezte:
  - Igen, ettől megőrülhetsz! Így tudsz komponálni!
  A fiú kapitány bólintott:
  - Igen, az élet sok mindenre megtanított! És beleértve ezt a bölcsességet is!
  A lány ekkor megkérdezte:
  - Miért nem vagy király a hazájában!
  Gulliver nevetett, és így válaszolt:
  - Tudod, valahogy soha nem jutott eszembe a trónért való harc gondolata. De hogy őszinte legyek, érdemes elgondolkodni!
  A vikomtné ezt énekelte:
  - Lelkében tombol a szenvedély,
  A fiúnak csak hatalomra van szüksége!
  Gulliver megjegyezte:
  - Ha már van ezer év életem, meg egészségem, akkor miért ne álmodozhatnék hatalomról!
  A lány parancsolta:
  - Üsd meg ostorral!
  Két őrfiú elvette és megütötte Gullivert a csupasz törzsén. Felsikoltott.
  A vikomtné megállította a harcosokat:
  - Elég! Ez azért van így, hogy megértse és tudja a helyét! És az ő helye a rabszolgáé!
  A Gulliver fiú rikácsolt, izzadságcseppeket rázva le szétrepedt bőréről:
  - Hogy nem érted! Itt az utolsó szamár is megérti!
  A lány megütötte kicsi, vésett lábát, és nyikorgott:
  - Most pedig énekelj! Amíg lóra nem ültem!
  A fiú kapitány énekelni kezdett, legyőzve vonakodását;
  Sok baj érte a hazát,
  Mindennek kolosszális vereség lett a vége...
  Örülj, hogy nincs több lovag,
  Tisztelet és dicséret otthonának!
  
  Gulliver vagyok, nagy harcos,
  Tudod, tudok hevesen harcolni...
  Mars ez a harcos, jó apa,
  És a hátizsákomba rejtett kincsem!
  
  Mezítláb futok a hidegben,
  A kerek sarkok átvillannak a havon...
  Erőszakkal szállítom a Fritzeket,
  Győzelem lesz a vad májusban!
  
  Az orkokat számszeríjakkal pusztítom el,
  Egy tucat gnómot levágni egyszerre...
  Meg kell harapnom a troll orrát,
  Harcos lettem, nagyon vidám!
  
  Soha egy ilyen fiúnak
  A világ vége, higgyétek el, nem jön el...
  Örökké mezítláb fogok futni
  Hogy Káin ne ünnepelje a győzelmet!
  
  Hazánk a mi szent hazánk,
  Nem bánjuk meg, bízz az életedben...
  Bár a Sátán megtámadja az embereket,
  Lesz, virágzik a monarchizmus fája!
  
  Üdvözlöm Nagy-Britanniát, vitéz föld,
  Benne van a Haza legnagyobb dicsősége...
  Szent Oenomaus uralkodott egykor,
  Manapság a lányok az orcizmus ellen harcolnak!
  
  Nem, soha nem engedünk az ellenségnek,
  Ragyogjon a nap a bolygón...
  Egy csillag fényesen ragyog,
  Fényes helyünk lesz a mennyben!
  
  Isten Jézus mindenek ura,
  Keresztre feszítette az emberiségért a gonosz...
  Köszönöm neki emberek
  Legyél te is legalább egy kicsit szent!
  
  A mezítlábas lány a lovagot várta,
  Fényre tisztított páncélt kerestem...
  Úgy tűnik, egy ilyen Pallas a sors,
  Őszintén szólva találkozz egy lovaggal szeretettel!
  
  Hiszem, hogy a boldogság a haladásból fakad,
  Feltámadnak a halottak a tudományban...
  Bárki, aki ismeri a szexet, elérhető lesz,
  Extázisban leszünk - a hangszórók nem fognak repedni!
  A lány nevetett és megrázta az ujját:
  - Hát te egy szemérmes ember vagy! Elfelejtetted, hogy most gyerek vagy. És még ezer évig gyerek leszel. Még az előnyöd is van rajtunk. Az előző élet nem számít. Tíz teljes évszázad van még előtted, nekem pedig kevesebb a vikomtnőm!
  Gulliver mosolyogva bólintott:
  - Szimpatizálok veled!
  A lány motyogta:
  - Ugyan, mondj valami zseniálisat erről a témáról!
  Gulliver ismét népszerű kifejezéseket kezdett ontani;
  Ha Istenné akarsz válni, ne legyél majom, aki a tisztátalant utánozza!
  Ha nem akarsz ökör módjára dolgozni, akkor nyakörv lesz a végén!
  A vikomtné félbeszakította:
  - Hogy nem akartam többé ilyen filozófiát és aforizmákat hallgatni! Inkább énekelj valami vicceset újra!
  A fiú kapitány némi vonakodással énekelni kezdett. Nem volt ereje komponálni, ezért elénekelt egy népdalt az orosz lázadó Stenka Razintól. Nos, ami eszembe jutott, énekeltem:
  Mintha a Volga mentén, széles folyó mentén
  éles orrú csónak úszott, Mint merész evezősök a csónakon, Kozákok, fiatal legények Maga a tulajdonos ül a tatban, Maga a tulajdonos, a félelmetes Stenka Razin, Elől belőle egy vörös leányzó, Egy elbűvölt perzsa hercegnő. Stenka Razin nem néz a hercegnőre, és az anyjára néz a Volgán. Ahogy a fenyegető Stenka Razin mondta: "Ó, te egy goj vagy, Volga, kedves anyám! ostoba kor gyönyörködtettél, A hosszú éj folyamán elaltattál, ringattál, Borongós időben untattál, Nem vagy te jó fickóm, elbóbiskoltál, jósággal ruháztad fel kozákaimat, hogy nem adtunk neked semmit. Mégis." Hogyan ugrott fel itt a félelmetes Stenka Razin, felkapta a perzsa hercegnőt, a vörös leányzót a hullámok közé dobta, meghajolt Volga anya előtt.
  Stenka Razin
  Astrakhan városába ment
  árukkal kereskedni.
  A kormányzó elkezdett ajándékokat követelni Stenka Razin ropogós köveket, ropogós köveket - arany brokátot hozott A kormányzó bundát kezdett követelni A drága bunda: A padló új, az egyik hód, a másik sable. Stenka Razin nem fog add neki a bundát. "Add vissza, Stenka Razin, add ide a bundát a válladról!" Ha visszaadod, köszönöm, ha nem adod vissza, felakasztom egy nyílt terepen Zöld tölgyen, Zöld tölgyen, És kutyabundában." Stenka Razin gondolkodni kezdett: "Jó, kormányzó. Vegyél magadnak bundát. Vegyél magadnak bundát, Ne legyen zaj ."
  Hogy nem lótrombita, nem emberek pletykái,
  Nem trombitás trombita hallatszik a mezőről, hanem az időjárás fütyül, zúg, Fütyül, zúg, ömlik. Hív, Stenka Razin, sétáljak a tengeren, a kéken : "Jól van, te merész rabló vagy, Te rohamos rabló, te lázadó verekedő, Felszállsz gyors csónakjaidra, Bontsa ki vászonvitorláit, Fuss át a kék tengeren. Hozok neked három csónakot: Az első hajón van vörös arany, a második hajón tiszta ezüst, a harmadik hajón egy leány
  lélek .
  
  . FEJEZET 2. sz.
  A lány mezítláb taposva, összecsapta a kezét, és csicseregve:
  - Milyen szép! Te tényleg egy csodafiú vagy! És miért kell felnőttnek lenni?
  Gulliver mosolyogva válaszolt:
  "Jobban érzem magam egy fiú testében, mint valaha!" És nagyon küzdős és pozitív hangulatban vagyok!
  A fiú-kapitány pedig meglocsolja csupasz, kicsi, frissen cserzett lábát.
  Aztán ezt énekelte:
  Első osztályos, első osztályos,
  Ma van az ünneped...
  Az óra szép és vidám,
  Első találkozás az iskolával!
  És Gulliver kacsintott fehér fogú mosolyával. Akkoriban, ha ne adj isten fájna a foga, akkora kínszenvedés lenne! És ez csodálatos, örökké gyerek vagy, és szó szerint száz százalékig boldog - oh, oh, oh!
  Ez nagyon vicces. Egyre inkább fiúnak tekinted magad.
  De voltak nagyon szép idők. Így élt Gulliver a varázslók birodalmában, akik még a halottak lelkét is megidézhették. Aztán még a haldoklás is rettenthetetlenné vált - ez azt jelenti, hogy vannak más lelkek, és az élet a halál után is folytatódik.
  Ilyen nagyszerű dolog.
  A fiú továbbra is mezítláb csapkodta az ösvényt, és énekelni kezdett, kitárta gyermeki fogait;
  Hello anya! Már sokadik alkalommal próbálok írni neked. És most előttem vagy, és olyan, mintha minden probléma megszűnne.
  
  Lebeg a hold az égen, csend van az utcán,
  És csak anya van ébren a házban.
  És éjszaka csendesen kinyitja neked az ajtót,
  Hidd el, senki más, csak anya.
  És éjszaka csendesen kinyitja neked az ajtót,
  Hidd el, senki más, csak anya.
  
  És ha valaki abbahagyja a szeretetünket,
  Csak az anya törli le a könnyeit és megérti.
  És ha valaha is hosszú útra indulunk,
  Akkor már csak anyám vár ránk.
  És ha valaha is hosszú útra indulunk,
  Akkor már csak anyám vár ránk.
  
  Hogy vagyunk? Igen, valahogy mindenki szétszóródott. Anka meghalt, és a Stewardok elváltak. Igen, valahogy minden a dolgok zűrzavarában van. Anya! Miért hallgatsz?
  
  Lebeg a hold az égen, csend van az utcán,
  És csak anya van ébren a házban.
  És éjszaka csendesen kinyitja neked az ajtót,
  Hidd el, senki más, csak anya.
  
  Ezúttal sem történt semmi a levelemmel. Anya, de mindenképpen írok, mindenképpen. Sajnálom.
  
  És éjszaka csendesen kinyitja neked az ajtót,
  Hidd el, senki más, csak anya.
  És éjszaka csendesen kinyitja neked az ajtót,
  Hidd el, senki más, csak anya.
  A lány felkacagott, és megjegyezte:
  - Igen, így állnak a dolgok... Anyádra gondoltál. Nincs se anyánk, se apukánk?
  Gulliver meglepődött:
  - Azta! Hogyan lehetséges ez? hogy születtél?
  A vikomtné mosolyogva válaszolt:
  - A gólya gyerekeket hoz az emberekhez. És van egy mesebeli sárkányunk. Csak az emberek között a mese a gólyáról csak fikció kisgyermekeknek, de nálunk a sárkány valóságos. Mert mi is halandók vagyunk, és időnként pótolnunk kell lakosságunkat.
  A fiú kapitány megjegyezte:
  - Ezer év az élet még olyan rövid! Főleg, ha mindig tele vagy erővel és energiával!
  A lány egyetértően bólintott:
  - Repüljön el egy szempillantás alatt! Nem lesz időd visszanézni! Bár másrészt nagy valószínűséggel egy kőbányának adják el, és ott nagyon lassan telik az idő!
  Gulliver fogta és énekelte:
  - Arról, hogy a munka kínzás,
  Télen és tavasszal...
  Az egyetlen kivétel az
  Amikor a Sátánnal vagy!
  A vikomtné összeráncolta a homlokát:
  - Olyan buzgó keresztény vagy. És most már eszembe jutott a Sátán! Hol van a hited!
  Gulliver őszintén válaszolt:
  - Természetesen hiszek Istenben,
  És teljes szívemből szeretem Krisztust...
  Vesztet szenvedtünk
  De van ajtó!
  A lány dühösen taposott mezítlábával, és nyikorgott:
  - Énekeljünk valamit, filozófus!
  Gulliver fogta, és újra énekelt;
  Halld a mennydörgést
  Vad üvöltés, káromkodás, sírás és nyögés,
  Ez a számvetés ideje -
  Harcolj Armageddonnal, harcolj Armageddonnal!
  A vikomtné dühösen taposott kis mezítlábával, és üvöltött:
  - Nem szeretem az ilyen dalokat!
  A fiú kapitány gúnyosan elvigyorodott:
  - Hogy lehet, hogy nem tetszik? Akkor énekeld el te is, ha a zeném nem illik hozzád!
  A vikomtné kitárta a fogát, és felmordult:
  - Fogom és eléneklem!
  A leány pedig fogta, és nagy lelkesedéssel énekelni kezdett, fogai fehérek voltak, mint az elefántcsont;
  És lendületes elf lányok vagyunk,
  Szeretünk harcolni a Haza dicsőségéért...
  Van egy harcos, mezítlábas elemünk,
  És hisszük, az elfinizmus palotáit építjük!
  
  Nincs szebb ország a mi manónknak,
  Benne van az egész világ népeinek napja...
  És hadd támadjon a Sátán hordája,
  Csinálunk valami menőbbet, mint Shakespeare!
  
  Szereted-e évszázados Szülőföldünket,
  Hogy történelmünk az építkezéseken nőtt...
  A legnagyobb és legcsodálatosabb koszorúkról,
  Egyszer spártai kását főztek!
  
  Ne dobd földre hazánkat,
  Ami büszke, egyszerűen szent...
  Amikor a kétfejű sasra esküdtünk,
  És most a sarló és a kalapács kedves nekünk!
  
  Feljebb fogunk szárnyalni az egeknél,
  Felemeljük a tetőket egészen az űrig...
  Egy hatalmas kerub lebeg felettünk,
  Milyen nagyszerű szó - Elfia!
  
  Nem hullanak véres könnyek,
  És az Elf nem tapossa el a hitetlenek sarkát...
  Szent álmunk valóra válik,
  Keljetek fel a kanapétokról srácok!
  
  Határtalan tér, viharos és egyszerű,
  Olyan szép szó - Elfia,
  Gonosz ítéletet hozunk a Wehrmachton,
  És tegyük boldogabbá Szülőföldünket!
  
  Virágozzon ki a patronímánk,
  Mint az Édenkert bogyóinak színű bokor...
  Szívesen elsöpörjük az ellenséget,
  A fiú jutalmat kap Istentől!
  
  Nem hiszem el, mi lesz az orksizmus győzelmével,
  Sétálj át Elfskván, görgőket gereblyézve...
  A szent elfinizmus uralkodjon Elfiában,
  A lányok futnak, olyan gyorsan villognak a lábaik!
  
  Ne sírjatok barátok, hogy a férjetek elesett,
  Minden halott feltámad Svarog akaratából...
  Kit szúrtak meg, ki esett le a fegyvertől,
  De mindannyian bátran és őszintén küzdöttünk!
  
  Nem tudom, miért uralkodik a gonosz a világon,
  Miért adott az Úr erőt az ellenségeknek...
  A tündék gyakran nem voltak szerencsések a csatákban,
  Bár csatában nincs bátrabb katona!
  
  Nos, kis manó, te bátor vagy, tudod,
  Tudsz küzdeni és nagyon bátor vagy...
  A nagy király a trónon ül,
  Megválasztottuk, higgyétek el, nem hiába!
  
  A mi hazánkban ibolya virágok vannak,
  Smaragd erdők, gyöngynyírfák...
  Elfia gyönyörű - a szépség koronája,
  Orkolf legalább el akarja pusztítani a hazáját!
  
  Nem, mi tündelányok olyan harcosok vagyunk,
  Mi van a bolygón, ami bátrabb és menőbb...
  Gyermekeink és apáink legyenek büszkék ránk,
  Tisztuljanak a felhők a haza felett!
  
  Nem tudom mire jönnek a lányok,
  Tudjuk-e boldoggá tenni a Hazát...
  Megszoktuk, hogy éles karddal harcolunk,
  És nyerünk, hidd el, gyönyörűen!
  
  Nem tudja, milyen erős az ellenség
  Az elfek szelleme, a hitben szép nép...
  Minden bizonnyal legyőzzük ellenségeinket a csatában,
  Jutalmul kapjuk a szent szabadságot!
  
  Ismerje meg tehát a boldogságot és a békét a hazában,
  Szuronyon hozták elf-malmok...
  Most a mi legerősebb kerubunk az
  A mi srácaink pedig olyan ügyesek az ütéseikben!
  
  Évszázadok múlnak, jön az elfinizmus,
  Mindazok, akik elestek a csatában, testileg feltámadnak...
  És az ösvény örökké felfelé, egy pillanatig sem lent,
  Az univerzum még él nélkül is kicsi számunkra!
  A vikomtné olyan szépen énekelt, nagyon kecses, gyerekes lábát tapogatta. Gulliver még azt is megbánta, hogy lány. Egy idősebb lány sokkal vonzóbb lenne. Főleg a sarok hajlítása a talpon.
  Na jó, még így is. A fiú kapitány így válaszolt:
  - Semmi ilyesmit nem csinálunk, csak énekelünk és szórakozunk!
  A lány motyogta:
  - Kinek a hangja énekelne, és a tied szipogna!
  És volt egy kis szünet. A fiúk, akikké a tengerészek váltak, most szinte fájdalom nélkül jártak éles köveken. A gyerekek mezítláb nagyon gyorsan érdessé válik. Ez valóban pozitív tény. És persze felmegy a hangulat.
  A rabszolgafiúk még énekelni is kezdtek;
  A nappali nap sugaraiban háta tűzben ég,
  Nem alszik a felügyelő, s hűséges hozzá az ostor.
  Ha eljön az éjszaka, a fehér úriember
  elalszik az ágyában a fehér tollágyak között.
  
  Én, aki egész életemben nádból cukrot vontam ki, nem tudtam más jutalmat, mint egy bottal ellátott mandzsettát.Nem hajlik meg a kezem és nehéz a homályos tekintetem, De a szívem rettenetesen ver, mint a tüzes riadó!
  
  Rohanok, bújok, mint a tolvaj, nem magas a fű, még nem hallom a kutyákat, de ez csak most.Másnap reggel megragadnak, felakasztanak egy oszlopról, És a fiúk-testvérek nézz a homlokuk alól.
  
  Már halok a szomjan, nem látok vizet, De egy egész nap szabadságot, ki veheti el!
  A dal természetesen nem Isten tudja, mi. És nem ad hozzá optimizmust.
  Gulliver gyerekes mosollyal megjegyezte:
  - A sorsnak ilyen fordulatai vannak! Szóval megyek és nem tudom hova. És ami előtte vár... Nos, az előző kalandjaimban valahogy több volt a dinamika és az érdeklődés. És itt csak dalok vannak, te pedig úgy toporogsz, mint egy óramű robot.
  A vikomtné egyetértően bólintott:
  - Kell a dinamika? Mi ez lehetséges!
  A lány pedig kivett egy ostort az övéből, és hagyta, hogy megverje Gullivert. A fiú felüvöltött a fájdalomtól, és rikácsolt:
  - Egyáltalán nem így értettem!
  A vikomtné nevetett, és így válaszolt:
  - De nevelni kell! Esetleg tudtok mesélni valami vicces történetet?
  A fiú kapitány bólintott, és mesét kezdett szőni:
  Diocletianus császár nem volt hajlandó lemondani a hatalomról, mivel megértette, hogy nélküle a Római Birodalom nem maradhat fenn. Sőt, Diolectannak végre volt egy fia és örököse, akit Juliusnak hívtak, mint Caesarnak. A császár még 320 előtt is uralkodott, a pogányság modernizálásával sikerült megerősítenie Róma régi hitét. Jupiter lett a főisten, aki, mint kiderült, az univerzumot is megteremtette.
  Mind a mennyről, mind a pokolról szóló tanítás is felmerült és megerősödött. Vagyis Hádész komor birodalma helyett bevezették a mesebeli birodalom tanát, ahol a holtak lelkei testet kapnak és újra élnek. A harcos hősöknek természetesen vannak ágyasai is, és ünnepelnek. És a császároknak megvan a maguk hatalma ott. És persze a rabszolgák rabszolgák maradnak. De akik engedelmeskednek gazdáiknak és jól viselkednek, azoknak könnyebb és jobb életük van, és a halál után fiatal és egészséges testet kapnak . Az engedetlen rabszolgákat és keresztényeket pedig nagyon kegyetlenül megkínozzák, és olyan brutálisan, hogy csak sírni és bűnbánatot tehetnek.
  Diocletianus halála után fia, Julius folytatta apja hagyományait. És még több agresszív hadjáratot is vállalt - magához Indiához hozva a birodalom déli határát.
  Így alakult ki egy új Diocletianus-dinasztia is. Ami Rómának stabilitást és jólétet biztosított. A kereszténység fokozatosan elhalványult és semmivé vált. Valóban, a Krisztusról szóló mese fokozatosan kiment a divatból. A keresztények pedig nem tudták bizonyítani, hogy bármire képesek, vagy bármit is érnek. Így aztán minden a feledés felé haladt annak, amit sokan a judaizmus egyik ágának tartottak. De az arabok között, akiket még nem hódított meg a Nagy Róma, megjelent Magomed.
  Ekkorra a rómaiak már meghódították Indiát. Birodalmuk olyan hatalmasra nőtt, hogy nehéz kezelni. Európában a rómaiak elérték a Visztulát. És meghódították szinte egész Németországot. Délen pedig a Nílus mentén haladva leigázták Szudánt és Etiópiát. A tudományos fejlődés azonban lassan fejlődött.
  És kiderült, hogy nagyon nehéz egyetlen központból irányítani az ilyen területeket.
  Nos, ezért az arabok, akik szegények voltak és a sivatagban éltek, magukra maradtak.
  Ahogy a rómaiak sem hódították meg a túl távol és zord éghajlaton élő szlávokat. És Kína, amely szintén tele van hegyekkel, folyókkal és sivatagokkal, és nagy a lakossága. Így a Római Birodalom népességében és területén egyaránt nagy. A császárok pedig különösen nem akarnak Kínába menni.
  És Afrikában sem utak, sem kommunikáció. Nos, voltak olyanok is, az Atlanti-óceánon át Amerikába, de ők sem voltak még elég érettek. Bár egyes hajók távolabb is közlekednek.
  De Mohamed parancsnoksága alatt az arab csapatok, miután leigázták Szaúd-Arábiát, megszállták a római birtokokat.
  De a rómaiaknak természetesen sokszorosa van a lakosságnak és a csapatoknak, mint az araboknak.
  Azonban számos tartományban szétszórva vannak. Eközben az arab csapatok Palesztinában tartózkodnak. És Scorpius római kormányzó harcol velük, öt légióval és bérelt arab lovassággal. De a csata döntő pillanatában az arabok átmentek Mohamed oldalára, és hátba csapták a rómaiakat.
  És volt egy nagy és véres mészárlás.
  A római provinciák pedig leégtek. De Mohammed hirtelen meghalt. És számos és jól szervezett csapat érkezett más tartományokból. És az arabok vereséget szenvedtek.
  És akkor teljesen meghódították őket. De mindez nem volt hiábavaló. És Róma új császára, Konstantin úgy döntött, kölcsönkér valamit a Koránból. Előtte a Magasságos Istenbe vetett hit, és más istenek és istenségek tilalma. Azonban magát a római császárt kikiáltották Allah Arcának és a Legfelsőbb Istennek a Földön és az anyagi világban. Így keletkezett egy új vallás - mint az iszlám, de római módon.
  Természetesen szükségtelenül törölték a Namazt, a Ramadánt, a disznóhús- és borivási tilalmat, valamint a Hadzs Mekkába. De persze magát a többnejűséget legalizálják. Nos, a Mekkába tartó haddzs helyett a Rómába tartó haddzs. És persze sokkal több.
  A nőknek sem tiltották meg, hogy félmeztelenül járjanak. De természetesen más vallásokat betiltottak. Beleértve a judaizmust is. És tisztelj más isteneket is. Korábban volt egy főisten, Jupiter, akit a rómaiak a világegyetem fő teremtőjévé tettek, de más istenek is megmaradtak imádat tárgyaként. Most pedig teljes tilalmat vezettek be.
  Így jelent meg és öltött testet a végső monoteizmus.
  A Római Birodalom folytatta területi hódításait!
  A lány közbeszólt:
  - Ez persze érdekes, de énekeljünk jobban!
  Gulliver mély levegőt vett, és énekelni kezdett;
  Milyen gyakran vándorolunk
  És egyszerűen elfelejtjük
  Hogy a világot a hiúság uralja.
  Néha a szerelemben játszunk,
  Nem vesszük észre a bűnöket
  És a szívemben fájdalom és üresség van.
  
  Énekkar:
  Gyere Jézushoz, és mondd:
  Nem tudok tovább élni így
  Nem akarok többé vétkezni...
  Sajnálom.
  Gyere Jézushoz és higgy
  Ez az élet most megváltozik
  És hogy Krisztus szent vére
  Meg fog menteni.
  
  Az Úr bárkinek megbocsát
  Meggyógyítja a betegeket
  Töltsd meg szívedet kedvességgel.
  A szeretete szent
  Él és nyer
  Örömet és békét hoz.
  
  Énekkar:
  Gyere Jézushoz, és mondd:
  Nem tudok tovább élni így
  Nem akarok többé vétkezni...
  Sajnálom.
  Gyere Jézushoz és higgy
  Ez az élet most megváltozik
  És hogy Krisztus szent vére
  Meg fog menteni.
  A vikomtné komoran megjegyezte:
  - Valahogy nem túl művészi a dal! Tudsz énekelni Krisztusról, valami fényesebbről és szebbről?
  Gulliver megvonta gyerekes vállát, és így válaszolt:
  - Akarsz valami fényeset? De vajon Jézus nem olyan fényes, mint a nap délben az Egyenlítőn?
  A lány nevetett, és így válaszolt:
  - Na, akkor énekelj újra, ahogy csak tudsz, ha persze képes vagy valamire.
  A fiú kapitány lelkesen énekelni kezdett;
  Te vagy az élet, te vagy a fény, a szeretet szövetsége,
  Te vagy az élet, te vagy a fény, a szeretet szövetsége,
  
  Bejöttél az életembe, és mindent megtöltöttél fénnyel,
  Megvilágított, adott
  A fájdalom helyén öröm van, a kegyelem üdvösség,
  Most a szövetségben vagyok
  
  Jézus Te vagy az életem, levegő és víz vagy nekem,
  Te vagy az én univerzum, a lelkem téged dicsér.
  Jézus Te vagy az életem, levegő és víz vagy nekem,
  Te vagy az én univerzum, a lelkem téged dicsér.
  
  Hallom hangodat, mellettem vagy,
  A kezedben vagyok, tudom
  Nincs nálad értékesebb, te vagy a jutalmam,
  Örökké veled...
  
  Jézus Te vagy az életem, levegő és víz vagy nekem,
  Te vagy az én univerzum, a lelkem téged dicsér.
  Jézus Te vagy az életem, levegő és víz vagy nekem,
  Te vagy az én univerzum, a lelkem téged dicsér.
  Jézus Te vagy az életem, levegő és víz vagy nekem,
  Te vagy az én univerzum, a lelkem téged dicsér.
  
  Te vagy az élet, te vagy a fény, a szeretet szövetsége,
  Te vagy az élet, te vagy a fény, a szeretet szövetsége,
  
  Minden nap erősebben akarok veled lenni,
  Csak Te általad élek, Istenem,
  Szüntelenül éneklek, Neked énekelek,
  jobban szeretlek, mint egész életemben.
  Minden nap erősebben akarok veled lenni,
  Csak Te általad élek, Istenem,
  Szüntelenül éneklek, Neked énekelek,
  jobban szeretlek, mint egész életemben.
  
  Jézus Te vagy az életem, levegő és víz vagy nekem,
  Te vagy az én univerzum, a lelkem téged dicsér.
  Jézus Te vagy az életem, levegő és víz vagy nekem,
  Te vagy az én univerzum, a lelkem téged dicsér.
  Jézus Te vagy az életem, levegő és víz vagy nekem,
  Te vagy az én univerzum, a lelkem téged dicsér.
  Jézus Te vagy az életem, levegő és víz vagy nekem,
  Te vagy az én univerzum, a lelkem téged dicsér.
  A vikomtnő tapsolni kezdte a kezét, és csicseregte:
  - Sokkal jobb így! Tényleg jól tudsz énekelni fiam!
  Gulliver meghajolt, és így válaszolt:
  - Igen! Szeretem a Magasságos Istent, Jézus Krisztust, és természetesen a Legszentebb Theotokost!
  A lány mosolyogva bólintott:
  - Ez gyönyörű! Kérlek, énekelj a Legszentebb Theotokosról, hogy minden fényes és szép legyen!
  A fiú mezítlábas gyermeke lábával taposott, és énekelt;
  Szentséges, legtisztább Szűz Mária
  Ő szülte a Megváltót, világosságot adott nekünk.
  De a gyerekeid mezítláb télen...
  És a koszos pincékben találkozunk egy éhes hajnal!
  
  Végül is, hogyan történhetett, hogy a világot a gonosz gyötri,
  Hogy több a szegény ember, mint a sáskaföldeken.
  Hogy májusban még a hideg is lefagya a növényeket,
  Ez a leggyakoribb válasz: ha szegény vagy, akkor táncolj!
  
  Kár egy rézpennyt adni a gazdagoknak,
  Bár a mammonuk a tisztesség határáig duzzadt...
  Fő mentoruk egy tölgyfa bot felettünk -
  De üvöltés lesz belőle, ha szól a kakas!
  
  Az Úr megparancsolta neked, hogy oszd meg a gazdagokkal,
  Hogy ne legyenek halottak, és a sírás ne gyötörje Isten hallását.
  Segíts a gyengének - mondják kedves arcok az ikonokból,
  Ha irgalmas vagy, a mennybe vezető ösvényen nem aludt ki a jelzőfény!
  
  De a mammon sokak számára drágábbá teszi a lelket és az üdvösséget,
  Azt mondják, hogy arannyal vásárolnak szenteket!
  A pénzkölcsönző kövérétől az undorító arca feldagadt -
  És a szív béke nélkül hideg gránit!
  
  Milyen fájdalmat okoz nekünk - szűkös embereknek?
  A palotákban nem is hallunk nyögést!
  Akarsz menedéket? Legyen menedéked
  Börtöntető alatt!
  
  Miért adnád neked, nekünk,
  Mit vittünk el sikeresen erőszakkal?
  Semmi voltál és örökké semmi,
  Az ég nem adatott érted!
  
  De a halál váratlanul érte őket,
  Ahogy a Mindenható Teremtő tanította!
  Most ott vannak, ahol a Sátán ég
  Ahol az áruló nyikorog és ordít a szenvedéstől!
  
  Szóval úgy döntöttél, hogy a Mindenható viccel...
  Mondván, a nagylelkű felmagasztaltatik?
  És hogy Jézus maga a megtestesült Teremtő,
  Rossz volt azt állítani, hogy a gonosz egerek megeszik a holmikat?
  
  Bűnbánatot olvasva Mária imáját,
  És térdre rogyva és megbánva - nyögve!
  Amikor egy gyerek sír előtted,
  A mezítlábas lány pedig remeg a hidegtől!
  
  Fogd szűk és fukar pénztárcádat,
  Költsünk el egy kis pénzt mosolyogva.
  Akkor Jézus, a Szeretet Istene vezet,
  És nem engedi leesni a bizonytalan ösvényen!
  A lány összecsapta aranyos, nagyon kecses kezét, és felkiált:
  - Bravó! Ez csodálatos!
  Gulliver, ez az örök gyermek megkérdezte:
  - Talán te is tudsz énekelni?
  A vikomtné bólintott a fejével, olyan fényesen, mint a tavaszi pitypang, és énekelte:
  Csak azt látod, amit látni szeretnél.
  De lehet az élet olyan, amilyennek elképzeled?
  A szíved egy jégtömb, és bezárult előttem.
  Teljesen elmerülsz a sürgető problémákban
  És haraggal és sajnálattal töltöd az életed.
  A szíved egy jégtömb, és bezárult előttem.
  Ha megolvaszthatnám a szívedet
  Soha nem válnánk el.
  Bízz bennem,
  Csak te tudsz mindent megjavítani.
  
  Nincs értelme valakit hibáztatni.
  Tudd, hogy én is szenvedek.
  Ha elveszítelek, megszakad a szívem.
  A szerelem olyan, mint a madár, szabadságra vágyik.
  Ne hagyd, hogy belülről megegyen a harag.
  A szíved egy jégtömb, és bezárult előttem.
  
  Ha megolvaszthatnám a szívedet
  Soha nem válnánk el.
  Bízz bennem,
  Csak te tudsz mindent megjavítani.
  
  Csak azt látod, amit látni szeretnél.
  De lehet az élet olyan, amilyennek elképzeled?
  A szíved egy jégtömb, és bezárult előttem.
  
  Ha megolvaszthatnám a szívedet
  Soha nem válnánk el.
  Bízz bennem,
  Csak te tudsz mindent megjavítani.
  
  Ha megolvaszthatnám a szívedet
  Soha nem válnánk el.
  Bízz bennem,
  Csak te tudsz mindent megjavítani.
  
  Ha megolvaszthatnám a szívedet...
  
  NINJA LÁNYOK TYRANUS ELLEN
  MEGJEGYZÉS
  Négy mezítlábas nindzsalány és örökké fiatal guru-demiurgosz kalandjai rendkívül izgalmasak Lord Tyranusszal és más mindenféle gazemberrel való konfrontációban.
  PROLÓGUS
  Nagyon szép négy harcos kalandjait mutatták be, akiket nindzsáknak neveztek. És volt egy tanáruk - egy tizenhárom-tizennégy éves fiú, nagyon izmos. Sőt, csak úgy néz ki, mint egy tinédzser, de valójában valami pogány isten, akit a mennyből a Földre űztek. És ő sok ezer éves. Tehát a mezítlábas fiú edzi a nindzsa lányokat.
  Hát ez elég vicces. Sőt, a fiú csupasz, rózsaszín sarka villog, miközben ugrik.
  És ekkor megjelentek a lányok ellenfelei. Két nagy mutáns - az egyik egy krokodil, a másik egy oroszlán feje. Nyilvánvalóan valami rosszra készülnek. Például úgy döntöttek, hogy ellopnak egy nagy gyémántot a város kincstárából. Az időszak hozzávetőlegesen a huszadik század vége, és az emberek technológiái még nem annyira menők. Ezeknek a mutánsoknak pedig lézeres gépfegyver van a kezében, és különleges sugárzás is, ami szinte láthatatlanná teszi a harcosokat.
  És itt van két mutáns - félig ember és félig állat, ami szokatlanul erőssé, sőt talán gyorssá teszi őket.
  Így hát bementek a terembe, ahol a gyémántot őrzik. És hogyan fognak baszni a riasztórendszerrel és a golyóálló üveggel. A lézersugárból az átlátszó páncél felrobban.
  A krokodil és az oroszlán a gyémánthoz rohantak, megragadták és egy erős zacskóba rejtették. Természetesen megszólalt a riasztó. A rendőrök berontottak az épületbe.
  De a mutáns harcosok, mintha lézeres gépfegyverekkel ütnének, egyszerre tucatnyi őrt vágtak, mint egy ollóval. Ezután az oroszlán és a krokodil bekapcsolta a láthatatlansági mezőt.
  De négy lány már száguldozik a versenyautójukban a mentésre. Fiú gurujuk általában hirtelen, kritikus pillanat vagy vészhelyzet esetén jelenik meg.
  A lányok dühösen éneklik:
  - Túl gyakran kopogtat a baj az ajtón,
  De nem nehéz hinni a menő lányokban...
  Végül is csak fel kell hívni őket...
  Nem kell sokat várni a barátokra!
  Nagyon gyorsan mozognak a légi kocsijukban.
  Az egyik lány Natasha, aki kék hajú, és egy igazi technikai zseni. És természetesen a nindzsa harcosok speciális szemüveget tettek fel, amely lehetővé tette számukra a látást, még egy speciális mezőben is, amely torzította a fotonok mozgását.
  Meggyilkolt rendőrök holttestei... Igen, undorító. És a múzeum leomlott falai. Erőteljes fegyverek az Ygrek dimenzióból származó mutánsok számára. De természetesen nincsenek magukban. Van egy főnökük, aki szintén nem mindig jelenik meg azonnal.
  A lányok elállják az utat a mutáns bűnözők előtt, akik készek beugrani a portálra.
  Természetesen géppuska-robbantóból nyitnak tüzet. A lányok oldalra ugranak. Bár elég hülyén néz ki - hogy legyen ideje eltérni a fénysebességgel repülő lézertől.
  De a mozi az mozi.
  Itt van egy sárga hajú lány, aki csupasz lábujjával dob egy darab kerámiát. És eltalálja a lézergépet, kiüti a mutáns kezéből. Egy másik lány pedig csupasz sarkával dobott egy tőrt, az a szörny feje fölött repült, és eltalálta a csövet. Felrobbant, és az oroszlánt elöntötte a gőz. Fájdalomtól és meglepetéstől a gépfegyverét is eldobta.
  A lányok felmordultak:
  - Harcolj egyenlő feltételekkel!
  Válaszul egy krokodilfejű mutáns rájuk dob egy Mercedes autót. Elrepül, és a lányok magasabbra ugranak. És az autó a mezítlábuk alatt rohan.
  A lányok felvillantják csupasz, rózsaszín sarkukat, és gyorsan rohannak, hogy közelebb kerüljenek a mutánsokhoz. Izmaik pedig golyóként gördülnek lebarnult és rugalmas bőrük alatt.
  És akkor megjelenik - az első számú ellenség, Lord Tyranus fekete harci ruhában és zárt sisakban. Ez azt jelenti, hogy komoly csata lesz előtte. A lányok természetesen edzettek. A vörös hajú harcosnak eszébe jut, hogy fiúgurujuk meztelen, már-már gyerekes lábujjaival tartott egy gyertyát. És megpróbálta eloltani.
  És elrepült mellette, és nekiütközött egy kőfalnak. És most a harcos csupasz sarkával próbálja Tyranust hasba lökni, de megmozdul. És a mancsa megkarcolja a lány csupasz talpát.
  Még fel is nyögött a fájdalomtól.
  Natasha, a kék hajú lány csicseregte:
  - Lányok harcolnak a fémért, a fémért,
  Ott a Sátán irányítja a műsort, ott a műsort!
  És megtámadta Tyranust is. Egy fekete páncélos harcos tömböt rakott fel. De egy mutáns krokodil megpróbálta oldalról egy rönkvel elmozdítani a lányt.
  A harcos azonban kikerülte, és a rönk Tyranusba csapódott.
  Miután halálos ütést kapott, lezuhant és üvöltött:
  - Idióta!
  A sárga hajú lány csupasz sarkát a mutáns oroszlán fejének hátuljára tette, és ciripelt:
  - Mi vagyunk a legerősebbek a világon,
  Áztassuk a mutánsokat a WC-ben...
  Az anyaország nem hisz a könnyeknek,
  És megverjük Tyranust!
  A vörös hajú lány nyikorgott, és a térdével a kétlábú oroszlán állára mutatott. És csikorgatta a fogát. És nagyon halálos találatnak bizonyult.
  És ekkor a mutáns vadállat rálépett a lézergépre, és pusztító, szokatlan erejű sugár szabadult fel. Ami a fém csiszolt felületét érte, visszaverődött, és közvetlenül a krokodil farka alá ütközött.
  Ordítani fog a vad fájdalomtól.
  Tyranus azonban felugrott, és rádobta az egyik nindzsalányt. A téglafalnak ütközött, a termékek különböző irányokba szórták szét. Ez agresszív leszámolás volt. A bikinis lány enyhén megkarcolódott, bronz bőrén zúzódások maradtak.
  Azonnal felpattant, és megpördült. Aztán Tyranus ütést kapott a lapockájára, és leesett.
  Minden rendben is lett volna, de pár harci robot kiugrott a portálból. És robbantók vannak a kezükben.
  Natasha egy kicsi, vékony, kerek korongot dobott a robot felé, és alig sikerült kikerülnie egy robbanás elől. A korong a robot szemébe ütközött, és rövidzárlatot okozott, ami miatt villámháló borította be.
  A fehér hajú lány felállt a kezére. És a csupasz, kecses lába egy borsót szórt robbanóanyaggal.
  A nagy robot kibernetikus szájába esett. És hogyan fog felrobbanni. Egy kibernetikus szervezet két végtagja ívet írt le, és az egyiket az oroszlánnak, a másikat a krokodilnak találta el. És olyan sikeres. Közvetlenül a fej hátsó részén. És mindkét mutáns gengszter meghalt.
  Igaz, Tyranusnak sikerült oldalra mozgatnia a sárga hajú nindzsalányt a test mentén.
  És elrepült, és repülés közben többször is megfordult. Aztán azonban felkelt, de kissé nehezen.
  Tyranus felmordult: "Miau és vau, harcoljunk!" De mindkét mutáns - egy oroszlán és egy krokodil atléták testével - továbbra is mozdulatlanul feküdt. És hatalmas törzsük megingott.
  Natasha mosolyogva válaszolt:
  - Most egyedül vagy, és négyen vagyunk! Végre véged lesz.
  Tyranus felüvöltött:
  - Négy egy ellen, ez nem igazságos! A nindzsa lányok pedig rendkívül őszintén harcolnak.
  A vörös hajú nindzsa lány motyogta:
  - Ez a célod? De vajon őszinte?
  A fekete páncélos harcos megjegyezte:
  - De én gazember vagyok, és ti, pozitív hősnők! A jó módszerei arányosak-e a rossz céljának elérésének módszereivel?
  Natasha egyetértően bólintott:
  - Igaza van! Egy az egyben harcolok vele!
  - vágott vissza a vörös hajú nindzsa lány.
  - Nem! Inkább harcolok vele - egy az egyben!
  A fehér hajú nindzsa lány nyikorgott:
  - Miért csinálod ezt? Talán még nálad is jobb és menőbb vagyok!
  A sárga hajú nindzsa lány azt javasolta:
  - Talán sorsolhatunk? Vagy csinálhatunk egy számláló játékot?
  Natasha bólintott, és megkérdezte:
  - Kő vagy tégla?
  Abban a pillanatban villanás volt. És megjelent maga a fiúguru. Csak rövidnadrágot viselt, nagyon izmos és faragott felsőtesttel, de nem nézett ki tizenhárom évesnél idősebbnek. Szőke haj divatos fiús szabással. A demiurgosz fiú dühösen taposott csupasz, lebarnult, erős lábával, hogy az aszfalt megrepedt, és csengő hangon így szólt:
  - Nem! Régóta van egy pontunk vele! Harcoljunk egy az egy ellen - olyanok vagyunk, mint a klasszikus jó és rossz!
  Tyranus mosolyogva bólintott, fekete maszkja megfeszült:
  - Nagy! Nagyon érdekes küzdelem lesz!
  A kék hajú Natasha csalódottan mondta:
  - Neked, mint mindig, igazad van sensei! De mi marad nekünk?
  A guru fiú így válaszolt:
  - És te vigyázz rájuk!
  És jobb kezével a még nyitott kapura mutatott, ahonnan az ellenség harci robotjai bukkantak elő.
  Egy vörös hajú nindzsa lány megjegyezte:
  - No, most már minden igazságos! A harcos lányok pedig méltósággal küzdenek.
  Mind a négy lány pedig erős robbanóanyaggal kis borsót vett és húzott ki a csípőjükön lévő övekből. A robotok a portálról jöttek, és robbantók voltak a kezükben. Adj nekik szabad kezet, és képesek lesznek rabszolgává tenni, elpusztítani, esetleg mindkettőt egyszerre, a Földet!
  És hát a szépségek fogták és dobálták e borsót fürge lábuk csupasz lábujjával. Azok, akik ívben repültek, közvetlenül a nyakon találták el a négy fejlett robotot. És hogyan fogja ezután felrobbanni.
  A kiborgok fejét letépték. Az egyik eltalálta a mögötte lévő robotot, és teljesen rövidre zárt.
  Eközben a guru fiú és ellenfele fekete páncélba öltözve egymással szemben álltak.
  A mezítláb, meztelen, nagyon kiemelkedő törzsével a sensei gyermek jelentéktelen ellenfélnek tűnt egy nagy harcos hátterében. Tyranus félig ember, félig démon. Ráadásul sok mindenre képes.
  Kezdetben elvette és elengedte fekete, hosszú, kesztyűs ujjai közül az erő villámait. Koronakisülésként villogtak az elektromos hálózatban.
  A harcos fiú felemelte mezítláb, mire az erő villáma egyszerre kialudt, és mintha kisülés ment volna az aszfalt alá.
  A fiatal harcos bólintott:
  - Kérsz választ?
  Tyranus világos pengét húzott elő, amely skarlátvörösen ragyogott, mint egy mák, és így válaszolt:
  - Hagyja, hogy a kardharc döntse el, melyikünknek van igaza és melyikünk nem!
  A fiú-guru válaszul előrántotta saját kardját, amely kéken izzott, és mosolyogva így szólt:
  - A kardharc nem fogja eldönteni, hogy valakinek igaza van-e. Csak azt mutatja meg, melyikünk technikásabb, ügyesebb és gyors felfogású!
  . FEJEZET 1. sz.
  Tyranus megtette az első kitörést. Tripla legyező technikát hajtott végre. És a vörös kard egy ívet írt le a fiú-sensei fényes, gyönyörű feje fölött. Válaszul a fiatal demiurgos ugrott, és kék kardjával megkarcolta az ellenség páncélját, és ügyesen kikerülte a megtorló támadást.
  A Tyranuson lévő páncél füstölni kezdett, és egy csík futott át rajta.
  Azt motyogta:
  - Nem rossz fiú!
  A guru fiú nevetett, és megjegyezte:
  - Emlékszem, mezítláb bolyongtam Egyiptom sivatagában, amikor még nem voltak piramisok!
  Tyranus újra megpróbált támadni, de a fiú átugrott a kardgerendán, és csupasz sarkával állon rúgta a fekete páncélos harcost. Az ütéstől pedig megtántorodott, és féltérdre esett.
  Eközben a nindzsa lányok robotokkal küzdöttek. Gyilkos halálborsókkal dobálták az ellenséget nagyon fürge csupasz ujjaikkal, mint a majommancsok. És ezek a megsemmisítési ajándékok az idegen fémből csapták le az ellenséget, és széttépték őket, robbanást okozva.
  Az autók pedig darabokra szakadtak. Válaszul zölden és sárgán izzó sugarak szabadultak fel. Ám a nindzsa harcosok mezítláb, lebarnult, cizellált és meglepően fürge lábakkal villogtak tőlük.
  Natasha kissé megváltoztatta a taktikáját a csata során, és magasabbra dobta a robbanóanyaggal ellátott borsót. Egy ívet írt le, és nekiütközött a tetőnek. Lezuhant, és döngölte a haladó robotokat, egyszerre két tucatnyit.
  De egy beszálló tank kúszott ki a portálon. De nem viheti csak úgy egy borsóval, robbanóanyaggal.
  A Guru fiú folytatta a harcot Tyranusszal. Már többször elővette fénykarddal anélkül, hogy még egy karcolást is kapott volna. A fekete páncél azonban megmentette a gonosz harcost a komoly bajtól.
  A fiú megjegyezte:
  -Jó fegyverkovácsod van!
  Tyranus bólintott:
  - A törpe készítette ezt a páncélt!
  A fiatal guru kuncogva énekelte:
  - Szó szerint mindent legyőzhetünk,
  Törj meg minden sereget azzal, hogy játszol...
  Ne szakadjon meg életünk fonala,
  Nem leszünk agyatlan papagáj!
  A két nagy mester harca tovább folytatódott. A fiú gyors és kicsi volt, hajlékony teste pedig rendkívül mozgékony. A fiatal harcos izmai úgy gördültek és úgy ömlöttek, mint a viharos tenger hullámai.
  És egy nagyságrenddel gyorsabb volt Tyranusnál.
  A nindzsalányok megpróbálták valahogy visszatartani az óriási robotot. A robbanóanyag borsója triviálisan visszapattant a páncélzatról, amely egy palackban fedte a gigantikus tankot és a robotot. Először úgy kúszott ki, mint egy tank, és alig préselte át a portált. Aztán elvette, és nagy magasságokba emelkedett, és megjelent a halálos hatalom.
  A lányoknak alig volt idejük megmenekülni egy ilyen erős, fegyveres robot lézerlövése elől.
  Natasha pedig mosolyogva, az ajkát simogatva vette észre:
  - Igen! Ez egy újabb meglepetés a Hyperbraintől! Maga Tyranus erre soha nem gondolt volna!
  Egy sárga hajú nindzsa lány fogott és dobott egy tőrt, és megpróbálta eltalálni a görgőket. De a fegyver visszapattant a páncélról, és nem tudta kiékelni magát.
  A harcos ezt énekelte:
  Ó, a tank páncélja megbízható,
  Olyantól, aki harapni akar...
  De nem fog összetörni
  Egy nindzsa lány mindig tud harcolni!
  A fehér hajú lány Natasához fordult:
  - Hát csinálj valamit.
  A kék hajú lány megkérdezte:
  - Azt szeretnéd?
  Válaszul ékes nevetés. Aztán Natasha fogott és levett az övéről egy gyufásdoboz méretű eszközt. Csupasz lábujjaival pedig egy bizonyos hullámhosszra hangolta, próbálta kiválasztani a szükséges és halálos sugárzást. De vissza kellett ugrania, mert a hatalmas terminátor megragadta és halálos villámcsapással sújtotta. Egy krátert csinált az aszfaltban, méghozzá egy mélyet.
  Natasha csupasz sarkát csattogtatta, és énekelte:
  - A háború mindig menő
  Tombol a tavasz az égen...
  Múlnak az évek, azt hiszem,
  De örökké fiatalok vagyunk!
  Utána pedig egy féregvírust küldött a hatalmas terminátorra. És ez a zörgő elektromos boa-szűkítő bement egy hatalmas robot-terminátor áramköreibe, és tényleg remegni kezdett.
  És a guru fiú és Tyranus folytatta a harcot. Fénykardjaik pedig fényes lánggal villogtak és izzottak.
  A fiatal harcos végre valóban el tudta magát vállalni az ütés mellett, és fénykardja levágta a fekete harcos kezét.
  Aztán felkiáltott:
  - A fenébe, ez fáj!
  A guru fiú kuncogott, és megjegyezte:
  - Valószínűleg te vagy az ördög! És én angyal!
  Tyranus elvigyorodott, és megjegyezte:
  - De nem ölnél meg egy fegyvertelen embert, ugye?
  A fiatal harcos bólintott:
  - Felad! Ítélni fogunk, megbüntetünk és megkönyörülünk rajtad!
  A fekete harcos felemelte a bal kezét, és hirtelen, hirtelen borsót dobott. Felrobbant egy miniatűr atombomba. És Tyranus eltűnt.
  A guru fiú füttyentett:
  - Ez mindig így van! És hogyan csinálja?
  Hirtelen egy hang hallatszott hátulról:
  - Szerezd meg!
  A fiatal harcosnak alig volt ideje elugrani. Egy krokodil és egy oroszlán lőtt rá. És a sugarak átszúrták a robotot, amely kiugrott, hogy találkozzon velük. Felrobbant és felrobbant. És a töredékek különböző irányokba repültek. Egyikük csupasz sarkon találta el a guru fiút. És felnyögött.
  De ekkor a fiatal harcos megfordult, és így énekelte:
  - Bátran harcba indulunk,
  A nindzsa ügyéért...
  Minden ellenséget legyőzünk,
  Az élet nevében!
  És akkor a harcos fiú csupasz sarkával eltalálta a mutáns oroszlán halántékát, és az úgy esett le, mintha leütötték volna.
  Az ellenséges krokodil meglendített egy sínt, és el akarta mozdítani a fiút, de az megütötte magát a térdén és elesett. A fiú guru a tarkójára térdelte, és megjegyezte:
  - Nagyon sokáig az utamat álltad!
  Natasha, aki újabb mutánst küldött fémhulladékba úgy, hogy egy borsót robbanóanyaggal dobott, kijavította:
  - Utunkra!
  A harcosok pedig karon ragadták a két kábult bandita állatot.
  A guru fiú megjegyezte:
  - Ha átadjuk őket a rendőrségnek, akkor Tyranus felszerelésével és robotjaival minden börtönt lerombol és kiszabadít:
  A fehér hajú nindzsa lány ezt javasolta:
  - Állítsunk csapdát a fekete lordnak. Rohanni fog, hogy megmentse a mutánsokat, és akkor megragadjuk!
  A sárga hajú nindzsa lány megjegyezte:
  - Ez az ötlet nagyon jó! De itt van a csapás: vajon Tyranus érzékeli a fogást?
  Egy vörös hajú nindzsa lány megjegyezte:
  - Van itt még egy probléma. A rendőrség összezavarodhat, ha mutánsokat ad nekik. Valóban menazsériákban tartják az állatokat, nem börtönben!
  Natasha ezt írta a Twitteren:
  Az állatok iskolába készülnek
  A kakas régen kukorékolt...
  Tényleg, ne próbáld,
  Ne rúgj, ne harapj,
  Úgysem segít!
  A guru fiú határozottan így szólt:
  - Talán jobb, ha visszadobod őket Tyranusnak?
  Natasha vállat vont:
  - Mi másért van ez? Annyit babráltunk velük!
  A fiatal harcos megjegyezte:
  - Mert ezek a kretének a régi barátaink, akiket folyamatosan verünk. Így a Hyperbrain sokkal okosabb és mozgékonyabb mutánsokat hozhat létre!
  A nindzsa lányok nevettek és csicseregtek:
  - Hiszem, hogy az emberek nem mondanak búcsút a meséknek,
  És örökre igaz barátok maradnak!
  Ezt követően fogtak két nagy mutáns állatot mezítlábas, kecses, cserzett, izmos, mintha acélhuzalból szőtt lábukkal, és érintőleges pályán repültek be a portálba.
  Utána megszűnt a ragyogás. Öt harcos: négy lány és egy fiú körülnézett.
  A vörös hajú lány megjegyezte:
  - Nekünk kellene...
  Egy fehér hajú nindzsa lány megkérdezte:
  - Mit kéne tenned?
  Ő válaszolt:
  - Egyél csokoládéval bevont fagylaltot! Egyszerre finom és mérges!
  A lányok és a guru fiú leköltöztek az utcára. És énekelni kezdtek örömmel és örömmel:
  Fény kardja, haladás
  Hozzunk szerelmet...
  Bár a világ tele van stresszel,
  Mentsük meg a bolygót!
  
  Legyen szörnyű a sors -
  Eljött a gonosz halál...
  Ne halj meg hiába
  Hiszen Szülőföldünk él!
  Aztán a guru fiúnak hirtelen eszébe jutott:
  - De a legfontosabbat elfelejtettük - visszaadni az ellopott gyémántot!
  Natasha vicsorgott:
  - Igen, ez valóban a mi tévedésünk! Hogy lehetnek ennyire elcseszve?
  A vörös hajú lány azt javasolta:
  - Lehet, hogy így fogjuk fel, és valaki más dimenziójába rohanunk?
  - vágott vissza a fehér hajú nindzsa lány.
  - Nem! Ez túl sok energiát igényel. Jobb, ha megtudjuk, miért van szükségük erre a gyémántra.
  A guru fiú bólintott:
  - Igen! Nem csak ellopták. És nem vágják darabokra, hogy eladják. Valószínűleg Tyranus erős fegyverek fókuszáló lencséjeként akarja majd használni.
  Natasha azt javasolta:
  - Akkor fogjuk meg és csináljuk meg a saját trükkünket, hogy megelőző csapást mérjünk az ellenségre!
  A fehér hajú nindzsa lány kuncogott, és megjegyezte:
  - A műgyémánt nem alkalmas fókuszáló szerepre. Csak természetes anyagokat kell használni. Jobb?
  A guru fiú bólintott:
  - Természetesen! Különben miért lopna el Tyranus egy természeteset? Könnyebb saját, mesterségeset készíteni.
  Natasha azt javasolta:
  - Csak egy helyen tárolnak még ilyen gyémántot a világon. Ide kell mennünk!
  A vörös hajú nindzsa lány megjegyezte:
  - Ott komoly biztonság van. Na mi van, darabokra vágjuk mindet?
  A guru fiú ellenkezett:
  - Nem! Nem megy. Nem hajolhatunk meg a rablás előtt. Mi vagyunk az erő fényes része!
  A sárga hajú nindzsa lány csicseregte:
  - Képesek vagyunk jóra,
  Megtörni a gonosz varázslatot...
  De persze mindegy
  Milyen kicsi gyémánt méretű!
  Egy fehér hajú nindzsa lány azt javasolta:
  - Gyerünk, akkor kérjük egy darabig azt a gyémántot. Nos, azt hiszem, egy nap elég nekünk?
  A guru fiú felugrott és így szólt:
  - Egy másik lehetőség is lehetséges. Fogjuk, és felajánljuk, hogy versenyt rendezünk a legmenőbb Superman hősnek, a győztes pedig jogot kap, hogy egy ékszert hordjon a nyakában egy egész hétig. Így tehetünk jót, és gyémánthoz juthatunk anélkül, hogy banális rablásba hajolnánk!
  Natasha kételkedett:
  - Beleegyeznek, hogy erre versenyt rendezzenek? És rábízni egy idegenre, hogy egy egész hétig hordja a követ, megkockáztatva, hogy lemosódik?
  A fiatal harcos megjegyezte:
  - Nos, először is, kiben nem lehet megbízni, mint például a főszereplőben, Supermanben. Másodszor pedig, Tokióban ma már nem kevésbé burjánzó bandák, mint New Yorkban, és csak örömmel fogadják az Augean istállók kitakarításának ötletét!
  Egy fehér hajú nindzsa lány megjegyezte:
  - Ez logikus! Tényleg ki kellene próbálnod! Ráadásul Tokió a világ legnagyobb városa, és érdekes látni, hogy néz ki most!
  Natasha ezt írta a Twitteren:
  - A világ fél tisztelni minket,
  A lányok tettei számtalanok,
  A nindzsák, mint mindig, tudják, hogyan kell harcolni,
  A tél véget ér - jön a tavasz!
  A guru fiú mosolyogva mondta:
  - Nemrég megjelent egy ilyen menő dolog, mint az internet, ezen keresztül küldjük el az ötletünket!
  A vörös hajú nindzsa lány azt javasolta:
  - Akkor hát, hogy a léleknek könnyebb legyen, fogjuk és viselkedjünk úgy, ahogy kell!
  - vágott vissza a sárga hajú nindzsaliány.
  - Huligánokat fogunk, nem magunkat!
  A fehér hajú nindzsa lány csicseregte:
  - Valamit csinálni, ami teljesen helytelen
  Még a fagyinál is édesebb!
  A fiú-sensei bólintott, és így szólt:
  - Van egy speciális modem, azonnal küldjük!
  És elkezdett számokat gépelni.
  Ebben a pillanatban a portál újra megnyílt. Kiugrott egy kicsi, de nagyon mozgékony tank. Egy ágyúcső helyett két hosszú kard forgott.
  Natasha füttyentett:
  - A vívó tankok nem hatékonyak, de lenyűgözőek!
  A guru fiú vicces arcot vágott és énekelte:
  - Három tankhajó egyenként háromszázat ivott,
  És akkor megittunk százat!
  A tüzért visszaverték
  Mert egy tank semmi a csatában!
  A fehér hajú nindzsa lány elvette a borsót, és a vívótartálynak dobta. Elrepült, de a gép kardjának ütése a borsót érte. És robbanás történt. És a hegy nem is karcolt semmit, de a robbanás szertefoszlott.
  Natasha mosolyogva jegyezte meg, amely úgy izzott, mint az autó fényszórói egy sötét éjszakán:
  - Azta! Ez nem ilyen egyszerű!
  A guru fiú csupasz lábujjával felkapta az úton heverő, megsemmisült robotból egy lézergéppuska-szurony töredékét.
  És lábdobással elindította a pályán. Odarepült, és elütött egy hordó sört. Az ütközés következtében a hordó felborult, és habos folyadék fröccsent a kerítéstartályra. Ennek következtében végzetes rövidzárlat történt.
  Habos hullám sodorta az autót, villámlott, pókhálóba keverve. És az ötvözött acél kardok csővé tekeredtek.
  A guru fiú vicsorgott:
  - Egy, kettő, három - törölje le a reflektorokat,
  Négy, nyolc, öt - öld meg a gonosz orkokat!
  Natasha megjegyezte:
  - Igazán nagyszerű vagy sensei!
  A fiatal harcos ellenkezett:
  - Nem! Mindannyian nagyok és jelentéktelenek vagyunk a maga módján!
  Natasha énekelte:
  Amit az ember semmilyen módon nem tud megfékezni,
  A vágya, hogy a Mindenható Mindenható legyen...
  Hogy a Föld uralja az univerzumot,
  Te vagy a létező világ demiurgosz uralkodója!
  Egy fehér hajú nindzsa lány megjegyezte:
  - Igen, ezek a dalok egyszerűen gyönyörűek! És itt nem lehet vitatkozni azzal, hogy az ember ugrásszerűen fejlődik!
  A vörös hajú nindzsa lány így válaszolt:
  - Mennyi hét mérföld az űrparszekekhez képest? Egyetértek - ez elenyésző!
  A sárga hajú nindzsa lány ezt énekelte:
  Föld a lőrésben, föld a lőrésben,
  A föld a lőrésen keresztül látszik...
  Mennyire szomorú a fiú az anyja miatt, a fiú mennyire szomorú az anyja miatt,
  Szomorúak vagyunk a föld miatt, egyedül van!
  És a csillagok ennek ellenére,
  És a csillagok ennek ellenére,
  Kicsit közelebb, de mindenki fázik,
  És mint a napfogyatkozás órái, és mint a napfogyatkozás órái,
  Várjuk a fényt és a földi álmokat!
  Natasha kuncogott, és ellenkezett:
  - És már elegem van ebből a bolygóból, Föld! Szeretnék átkerülni az Ygrek dimenzióba. És érezd jól magad ott!
  A guru fiú mosolyogva válaszolt:
  - Milyen bolygókat és milyen dimenziókat nem látogattam meg? És láttam valamit, ami szó szerint letépheti a tetőt a zsanérokról. Szóval sok érdekes hely van az univerzumban!
  A vörös hajú nindzsa lány megjegyezte:
  Ezer bolygóról
  Nincs ilyen zöld...
  Ezer bolygó közül -
  Nincs ilyen kedvenc!
  Natasha vigyorogva jegyezte meg:
  - De be kell vallani, sokkal érdekesebb, ha például egy olyan világban találod magad, ahol az oxigén helyett a fluor a legfontosabb. És ebben az esetben az evolúciónak még gyorsabbnak kell lennie!
  A guru fiú bólintott:
  - Vannak ilyen világok, bár ritkák. De ott csak harci ruhában, vagy erős erőtér leple alatt mozoghatsz!
  A portál újra megnyílt. Egy másik, nyúlra hasonlító robot ugrott ki belőle. És nagyon pattogós! Hogy fog ugrani és megfordulni, és tüzes pulzárt enged ki a szájából!
  A fehér hajú nindzsa lány csicseregte:
  - Varázsnyúl,
  Nullát húz!
  A guru fiú megkérdezte a lányoktól:
  - Beáztatjuk, vagy hagyjuk élni!
  Natasha kuncogva megjegyezte:
  - Még mindig vicces nyuszi! De mit lehet tenni, hogy jó legyen?
  Az ugráló robotnyúl hirtelen messzire ugrott, és egy másik utcába szállították. És már a huszadik század végéről is voltak autók - szintén elég tisztességesek és gyorsak, különböző színűek.
  A nindzsa lányok és a guru fiú utána rohantak. Átmásztak a házakon, hogy rövid utat tegyenek. A csupasz, szorító lábujjaik pedig a falakhoz és a párkányokhoz tapadtak, és lehetővé tették számukra, hogy áthaladjanak a szerkezeteken.
  Egy fehér hajú nindzsa lány megjegyezte:
  - Valóban, mondják a bölcsek, ha a farkasok etetve vannak, és a birkák biztonságban vannak, az azt jelenti, hogy csökkent a mezei nyulak száma!
  A sárga hajú nindzsa lány megjegyezte:
  - Miben különböznek a nyulak a mezei nyúltól?
  A vörös hajú nindzsa lány ezt javasolta:
  - A nyulak soványabbak, sportosak és kevésbé kövérek!
  Natasha énekelte:
  De ha nyúlszíved van,
  Még ha szárnyak is vannak a hátad mögött...
  Ne próbálj magasabbra repülni.
  Az acélszárnyak összetörnek!
  Így hát a következő utcába ugrottak. A robotnyúl igazi torlódást okozott. És a dolgok valójában még az összecsapások odáig fajultak. És az elektronikus lény a szájából lángra lobban. És hogyan csavarja a szamárfülét. Ez valójában nagyon klassz és menő lett.
  Natasha fogta és a robotnyúl felé dobta csupasz, cizellált lábával egy pusztító borsót robbanóanyaggal, amit a harcosok maguk készítettek gurujuk receptjei alapján.
  De a robotnyúl meglengette hosszú és széles füleit, és a borsó visszarepült. És majdnem halálra ütötte Natasát és társait, mezítlábuk alatt rohantak rózsaszín, kerek sarkú cipőkkel.
  A fiú guru megjegyezte:
  - Azta! Kiderült, hogy bajunk van!
  Natasha énekelte:
  Bár nem tudjuk megoldani minden problémánkat,
  Nem old meg minden problémát...
  De mindenki boldogabb lesz
  Mindenkinek nagyobb móka lesz!
  A nindzsa lány vigyorogva fogta, és egy gyilkos tőrrel próbálta eltakarni a robotnyulat. És úgy villant el mellette, mint egy meteor. De a fejlett robot füle ismét integetett, és a fegyver visszarepült. És most Natasának el kell menekülnie és kitérnie. De sikerült túlélnie, és énekelte:
  A pokol nyúl a halállal szemben,
  Éjfélkor vár az áldozat...
  Hiszem, hogy halhatatlanságunk lesz,
  És a nyúl a szemébe kapja!
  A guru fiú azt javasolta:
  - Mi lenne, ha az ősi, de hatékony módszerünket használnánk a különösen fejlett robotok elleni küzdelemben?
  Natasha mosolyogva kérdezte:
  - Ez hogy?
  A fiatal harcos azt javasolta:
  - Fogd és fütyülj!
  A vörös hajú nindzsa lány így szólt:
  - Akkor csináljuk együtt!
  A lányok és fiúk csupasz lábujjaikat a szájukba tették és fütyültek. És több nagy, városi varjú elvesztette eszméletét a sokktól, és elájulva rohantak le. És feltűnő csőrük, mintha nyulat vettek volna és döngöltek volna. Azonnal hálóba keveredett, szikrát kapott és felrobbant. Sőt, repülés közben a terminátornyúl töredékei finom és édes csokoládévá változtak.
  A guru fiú énekelt, és mezítláb szedte a finom édességet:
  - Csoki nyuszi vagyok
  szelíd barom vagyok...
  Száz százalékig édes vagyok
  Ó, ó, ó, ó, jaj!
  csoki nyuszi vagyok
  És megérintve ajkad,
  olyan könnyen elolvadok
  Ó, ó, ó, ó, jaj!
  Utána evett egy kis falatot. Aztán kiköpte; valami nagyon valóságos lobbant fel a fiú torkában. És egy nagyon égő és agresszív tűz.
  Natasha megjegyezte:
  - Ne adj minden finom csemegét a szádba, mint egy kisfiú!
  A fehér hajú nindzsa lány ezt énekelte:
  Természetesen a fintipluskinek,
  Egyáltalán nem úgy, mint Puskinék...
  De mégis képesek voltak remekművet alkotni,
  És te guru fiú vagy - ne sodródj előre!
  A lányok elkezdték kirángatni az embereket a sérült autókból. Aztán megpróbálták kezelni őket.
  A sebgyógyulás felgyorsításának leghatékonyabb módja, ha a lány csupasz talpát a sérült arcához ragasztjuk, és megcsókoljuk.
  Ekkor a gyógyulás, az öröm és a gyógyító varázslat egy nagyon kolosszális és erőteljes energiája közvetítődik.
  A guru fiú ugyanezt tette, mezítláb csókolózva, a szép nem képviselőit választotta.
  És közben az orrán keresztül dúdolta:
  Lányok, lányok, lányok,
  Ne állj gyáván a pálya szélén...
  Inkább intézd el a dolgokat
  Virágozzon szülőföldje!
  Igen, az itteni munka érdekes volt - vállalták az orvosok szerepét. És egy helikopter jelent meg az égen. Veprin o Nile tévéműsorvezető repült rajta. Gyönyörű lány volt, ugyanakkor persze távolról sem volt nindzsa a harcban.
  A lányok azonban már megmentették, és többször kisegítették.
  Natasha intett a kezével, és énekelte:
  A hülye emberek a stresszről beszélnek,
  A stressz olyan, mint egy kéz...
  Érdekes filmet készítenek neked,
  Még egy óra múlva!
  Veprin nyikorgott és felkiáltott:
  - Helló harcosok! Látom, milyen menő lettél! És már elkezdték varázslattal tölteni az erőket.
  A guru fiú megjegyezte:
  - Néha nehezebb egyet feltámasztani, mint egymilliót megölni, vagy inkább nem is néha, hanem szinte mindig!
  Amikor a helikopter leszállt, az újságíró lány leugrott, és odarohant a fiatal harcoshoz. Ajkán csókolta, és így szólt:
  Fiatal testben és lélekben,
  Fiú, teljesen mezítláb vagy...
  De az eszeddel tartsd magad óriásnak,
  Így van, mondják az emberek!
  A guru ezt énekelte a fiúnak:
  Amit az emberek mondanak
  Mi törődünk vele
  Erős eredmény lesz -
  Ha rendesen eltalálja!
  
  KAMBERLAIN SZTÁLIN HITLER ÖSSZESÜVETSÉG
  MEGJEGYZÉS
  A második világháború nem kezdődött el. Nagy-Britannia és Franciaország megengedte Hitlernek, hogy elfoglalja Lengyelországot. Utána átmeneti békés szünet következett. 1950. február 23-án azonban Sztálin háborút kezdett Japán ellen, hogy visszaszerezze Szahalin déli részét és más, a cári időkben elvesztett területeket. És új nagy háború kezdődött a Távol-Keleten. A szamurájok makacsul ellenállnak, és Hitler, a Harmadik Birodalom és más államok erőket gyűjtenek, hogy lecsapjanak a Szovjetunióra.
  . FEJEZET 1. sz.
  Chamberlain brit miniszterelnök elég okos volt ahhoz, hogy ne üzenjen háborút Németországnak a Lengyelország elleni támadás után. A Wehrmacht gyorsan legyőzte a varsói csapatokat, és megosztotta ezt a hatalmat Sztálinnal. Egy idő után háború tört ki a Szovjetunió és Finnország között. Mint a valós történelemben. Aztán a balti államok és Moldova csatlakozása. Ezt követően az új szovjet birodalom stabilizálódott. Sztálin majdnem befejezte a szláv földek gyűjtését. Németország pedig néhol már túllépte az 1914-es határokat. És diplomáciai eszközökkel elérte Namíbia gyarmatának visszatérését is. A Harmadik Birodalom megerősödött, és Hitler népszerűsége csúcsán volt.
  A második világháború soha nem tört ki. Németországban a gazdaság erőteljes növekedést produkált, és gyárakat építettek, beleértve az autókat is. Hitler pedig még szinte minden antiszemita törvényt hatályon kívül helyezett. A Harmadik Birodalom rendszere liberalizációt élt át.
  Úgy tűnik, a Szovjetunióban is minden rendben van. A harmadik ötéves tervet hivatalosan is túlteljesítettnek nyilvánították, mint mindig. Igaz, voltak gondok a mezőgazdasággal és az élelmiszerrel.
  A sztálini rezsim a születési arány ösztönzésére és az abortuszok betiltására irányuló politikát folytatott. A népesség növekedése nőtt. A negyedik ötéves terv is túlteljesítettnek tűnt. De az élet anyagilag nem lett jobb. A Szovjetuniónak túl sok katonai felszerelése volt. Sőt, Sztálin, miután felhozta a tankszférát, nagyszámú nagy felszíni hajó építésére támaszkodott, beleértve a csatahajókat is.
  És elkezdődött egy új nagy tisztogatás elnyomással. Még Budyonny, Voroshilov, Timoshenko, Shapochnikov és mások is áldozatai lettek.
  Sztálin úgy döntött, hogy ideje megszabadulni a régi csapattól, köztük Molotovtól és Kaganovicstól - túl sokat tudnak. Beriát is lelőtték. Aztán az utódja, Szerov. Egy nagyon fiatal Shelepin vette át a helyüket.
  Sztálin hetvenedik születésnapját pompásan ünnepelték szerte a világon. Minden rendben lett volna, de a Szovjetunióban ismét tömeges tisztogatások és elnyomások voltak. Még egész nemzetek is terrornak és népirtásnak voltak kitéve. Németországban éppen ellenkezőleg, a liberalizáció: még a többpártrendszer is visszatért. És akkor? Mindazonáltal a nácik túl vannak a versenyen, és könnyedén megnyernek minden választást. Maga Hitler, annak ellenére, hogy élethosszig tartó Führer státusza volt, népi választásokat tartott Németország elnöki posztjára. És még egy-két zsebalternatív jelölttel is. És persze nyert.
  A Führer tekintélyelvű vezető, de ésszerű határokon belül. És még a halálbüntetést is eltörölték.
  Az igaz, hogy a németeknek is vannak problémái. Különösen a demográfiai politika növelte a német lakosság számát. De a Harmadik Birodalom területe viszonylag kicsi, és gondok vannak az élelmiszerrel. Vásárolnunk kell. Igaz, hogy a gazdaság virágzik, de én gyarmatokat akarok.
  A világon Nagy-Britannia és Franciaország még mindig megőrizte gyarmatait. És nincs szükségük új földekre - szeretnék megemészteni a sajátjukat. De Hitler bővíteni akarja a birodalmat, ezért Németországban nő a népsűrűség és sok a gyerek. Ez pedig feszültséget szül. A németek különösen azt akarják, hogy a Nyugat visszatérjen az 1914-es határokhoz. Ez azt jelenti, hogy Franciaországnak és Dániának át kell adnia területe egy részét.
  Sztálin is, bár a szovjet birodalom hatalmas, szeretné kiegészíteni a gyűjteményt. A Japánnal kapcsolatos problémák pedig különösen súlyosbodtak. A Szovjetunió különösen diplomáciai eszközökkel próbálta visszaszerezni a fiatal Szahalint. De Japán ellenállt. A Szovjetunió katonailag nagyon erős és nagy lakosságú.
  Aztán Sztálin türelme elfogyott. 1950. február 23-án, a szovjet hadsereg napján pedig megkezdődött a Japán elleni háború. Azt kell mondanunk, hogy a Felkelő Nap Országa az 1904-1905-ös háború során legyőzte a cári Oroszországot. És persze a szovjet tábornokok és hatóságok bosszúról álmodoztak.
  Így kezdődött egy új nagy háború. A Szovjetunió utoljára tíz éve harcolt Finnországgal. Sikerült valamit meghódítania, de nagy veszteségek árán. És most ismét megpróbálta kiterjeszteni a területet. És ez volt ennek a terjeszkedésre törekvő birodalomnak az átka.
  A már hetven éves, egészségügyi problémákkal küzdő Sztálin új hódításokat akart. Legalább térjen vissza Szahalin déli részére, és ha kívánja, a Kuril-hátságra. És vegye át az irányítást Mandzsúria és Port Arthur felett is.
  A harcok a szovjet csapatok Szahalin elleni támadásával kezdődtek. Nem volt hirtelen, a japánok megerősítették magukat, árkokat és lövészárkokat ástak.
  A szovjet csapatok azonban tankokat indítottak támadásra. Beleértve a hatalmas IS-7-et is. Ez a jármű hetvennyolc tonnát nyomott, és egy 130 mm-es hosszú csövű fegyverrel volt felfegyverkezve. És nyolc gépfegyvere volt.
  Alenka egy lányos legénységgel harcolt ebben az autóban. A tél ellenére az erős motor és a fűtés meleg hőmérsékletet biztosított. Így hát a lányok bikinire vetkőztek, és mezítláb verekedtek.
  Az autó japán pozíciók felé tartott. A harckocsi ferde páncélzattal rendelkezett, tornya áramvonalas és alacsony volt.
  A KV tizenhárom módosítása jelent meg a Szovjetunióban, és néhányuk elérte a kétszáz tonnát. De aztán felbukkant az IP család. Az autók kompaktabbak, alacsonyabb sziluettűek, és már nincs annyi csomagtartójuk. A KV sorozatot azonban még nem vonták ki a forgalomból. Az IS-7 meglehetősen nemrég jelent meg, és a Vörös Hadseregnek csak néhány ilyen járműve van.
  És hogyan ne alakítsunk lányokból csapatot úgy, hogy az politikailag korrekt legyen. Hiszen a Vörös Birodalomban egyenlőség van.
  Az agresszor ebben az esetben a Szovjetunió volt. Bár az MGB provokációt szervezett. Japán nem harcolt az USA-val és Nagy-Britanniával. Túl régóta törik a fejüket Kínával. Végül valahogy fegyverszünetet kötöttek, és megosztották a befolyási övezeteket. A Szovjetuniónak erős és nagyszámú japán hadsereggel és hatalmas flottával kellett megküzdenie. Ezért a valós történelemben 1945-ben megtörtént villámháború valótlan volt.
  A szovjet parancsnokság pedig, mivel nem volt tapasztalata a második világháborúról, a régi módon járt el. A mandzsúriai csaták nagy erők hirtelen támadása helyett kisebb összecsapásokkal kezdődtek. A japánok pedig erős és technológiailag fejlett védelemmel rendelkeztek.
  Sztálin tehát egy elhúzódó és keserű háborúba keveredett. Ezenkívül csapatokat kellett áthelyezni az Európai Szovjetunióból. A népesség természetesen nagyobb volt, mint a valós történelemben, és úgy tűnik, a GDP is nagyobb volt. De a csapatok és a hadműveleti vezetés minősége sokkal alacsonyabb.
  A Vörös Hadseregben sok minden morálisan elavult. Bár persze van egy csomó felszerelés és tank és repülőgép, sőt még hajó is. De a flotta még nem készült el. Lehetetlen olyan gyorsan csatahajókat és nagy repülőgép-hordozókat építeni, mint tankokat és repülőgépeket.
  De Sztálin egészségügyi problémákkal küzdött, és ezt hetven éve tudomásul vette, nem akarta késleltetni a háborút. Így triviálisan nem bírta tovább. De nagy parancsnokként szeretnék bekerülni a történelembe. A Finnországgal vívott háború nem volt meggyőző - túl sok veszteség a három és fél milliós országgal szemben. Hitler tehát három hét alatt, kevesebb veszteséggel legyőzte a jóval nagyobb lélekszámú Lengyelországot.
  A Khalkhin Gol-i csata helyi csata volt. És nem is teljesen világos, mivel a Szovjetunió több repülőgépet és tankot veszített, mint a japánok.
  Sztálin Japánon akar bosszút állni a cári korszak vereségeiért. És mutasd meg magad nagyon menőnek. De vajon sikerül-e neki? Gazdaságilag a Szovjetunió természetesen erősebb, mint Japán. A lakosság pedig több. De a flotta még nem készült el. A Szovjetunió túl későn kezdett nagy felszíni hajókat építeni . Mivel Sztálin rettegett Hitler támadásától, és tovább fejlesztette a szárazföldi hadsereget.
  De úgy tűnik, hogy Hitler csendesen viselkedik. Valójában már van területi nyeresége és hírneve. És a nagy kanál a számban van. Sőt, a Führer továbbra is félt a Franciaországgal, Nagy-Britanniával, Belgiummal és Hollandiával vívott harctól - egyedül gyarmati hadosztályokkal szétverhetik Németországot. A valós történelemben a Harmadik Birodalmat az mentette meg, hogy Hitler a villámgyorsan, mindössze másfél hónap alatt tudott nyerni. De ha nem lett volna gyors győzelem, akkor az ügy nagy valószínűséggel a Harmadik Birodalom vereségével végződött volna.
  A Szovjetunióhoz hasonlóan Hitler is elvileg nyerhetett volna a villámháború ütemében, de egy elhúzódó háború katasztrofálisnak bizonyult.
  A Harmadik Birodalom azonban gazdaságilag nagyon erős. Népessége pedig nagy és folyamatosan növekszik.
  Hitler egyelőre úgy döntött, hogy megnézi, hogyan alakul Sztálin dolga a Japánnal vívott háborúban. És ha a Vörös Hadsereg elakad, akkor mi a fenének, támadhatsz. Titokban a német diplomaták már megkezdték a munkát. Finnország különösen Németország pártjára állhat. A finnek alig várják, hogy visszavegyék Viborgot és más, a Vörös Hadsereg által tőlük elfoglalt területeket. És Románia is bosszúra vágyik az annektált Moldováért és Bukovina egy részéért.
  Ezek az országok készséggel támogatnák Németországot a Szovjetunió elleni háborúban. Nehezebb Bulgáriával és Jugoszláviával, ahol a rezsimek németbarátok, de a lakosság szláv, és nem akar háborút a Szovjetunióval. Magyarországon is németbarát rezsim van, Galícia egy részéért cserébe csatlakozhat a szovjetellenes koalícióhoz. Sőt, Horthy után jött a radikálisabb Salasi. Szlovákiában formálisan független németbarát rezsim van, de a hadseregük nem túl erős.
  Van még Türkiye erős német befolyással. A valós történelemben nem lépett be a háborúba. Ekkor azonban Nagy-Britanniából és az Egyesült Államokból bombázással fenyegették meg a törököket. És most Nagy-Britannia, Franciaország és az Egyesült Államok azonnal kifejezte erkölcsi támogatását Japánnak Sztálin támadása után. És Türkiye beléphetett a háborúba. Ráadásul az első világháborúban úgy tűnik, hogy Törökország nem veszített Oroszországgal szemben, sőt a pontyvidéket is meghódította. Miért nem próbálja meg újra? De Törökországnak még mindig nagy a lakossága, még ha nem is rendelkezik túl magas színvonalú hadsereggel.
  De a Harmadik Birodalom legerősebb szövetségese népesség, gazdaság és hadsereg tekintetében Olaszország. Gyarmatai vannak Afrikában, beleértve az elfoglalt Etiópiát is. Olaszországnak a gyarmataival együtt Németországhoz hasonló népessége van. Ráadásul Mussolini rezsimje a születésszám növekedését is ösztönözte. Igaz, Mussolini maga is megöregedett, levert, és nem igazán akart harcolni.
  Ráadásul Olaszországnak nincs közös határa a Szovjetunióval, és még ha területet is szerez Oroszországban, nem lesz túl kényelmes kormányozni. Mussolini pedig tétovázik.
  Bár elvileg még nem olyan idős, de majdnem négy évvel fiatalabb Sztálinnál. És még mindig nem adta fel a Római Birodalom létrehozásának gondolatát.
  A Harmadik Birodalom további szövetségesei: Nagy-Britannia, Franciaország, USA, amelyek maguk nem akarnak harcolni a Szovjetunióval, de szükség esetén gazdaságilag tudnak segíteni. Igen, és küldjön gyarmati hadosztályokat és önkénteseket. Franco megígérte, hogy segít önkéntesekkel, és Salazar tehet valamit. És Svédország is a korábbi vereségek bosszúján gondolkodik, és Norvégia is. Általában egy egész koalíció felléphet a Szovjetunió ellen.
  Aztán a munka természetesen megy tovább. De sok múlik azon, hogy Japán hogyan fog ellenállni. Ha a háború elhúzódik, a Szovjetuniót megtámadják. És ha van villámháború, akkor talán nem kockáztatnak.
  Mindenesetre a háború első napjai a legmeghatározóbbak. A csata kezdete nagyon fontos.
  És most a lányok az IS-7 harckocsin támadásba lendülnek. Bekapcsolták a fűtést, és most mezítláb és bikiniben voltak.
  És sokkal ügyesebbek és jobbak így.
  És természetesen Alenka az első lövést menet közben, csupasz lábujjait használja.
  Aztán ezt énekelte:
  - Japán, Japán, Japán,
  Nagyszerű ország,
  Van benne a hatalmas szamuráj szelleme,
  Tudd, hogy ő az ellenfelünk a Mindenhatótól, már megadta neki,
  De majd darabokra tépjük!
  A mezítláb lövöldözés a komszomol lányok sajátos taktikája.
  Anyuta tehát a japánokra lőtt csupasz, kerek sarkával. És beleesett egy szamuráj tarackba. Megfordult és legurult a havas emelvényről.
  A lány örömében elvette, és énekelte:
  - Egy csapással megsemmisítjük az ellenséget,
  Acélkarddal erősítjük meg dicsőségünket...
  Nem hiába mezítláb vannak a lányok,
  Darabokra zúzzuk a szamurájokat!
  Tehát a vörös hajú Alla is megmutatja agresszív sorozatát. Így hát elvette, és megnyomta a melle skarlátvörös bimbóját a gombon, és egy lövedéket lőtt ki egy 130 mm-es fegyverből. Pontos találat hatására a japán ágyú felborult.
  És a lány csicseregte:
  - Én vagyok a legmenőbb a világon
  És a lány mindig mezítláb!
  A lány Maria is elvette és lőtt, csupasz sarkával megnyomva a kart. És az indítórendszer működött. És géppuskák lemészárolták a szamurájokat. Maria lekaszálta az ellenfeleket, és nyikorgott:
  - Egy új kommunizmusért!
  És Olympias is lőtt, epres mellbimbóval, ami nagyon finom volt.
  A szamurájok egész sorát pedig lekaszálták. Ez pedig rendkívül menőnek és kegyetlennek bizonyult.
  Az olimpia azt harsogta:
  - Dicsőség a kommunizmusnak! Dicsőség!
  És megint, lányok, záporozzuk le a japánokat tűzzel.
  Eközben a szamuráj elkapott egy tizenhárom év körüli fiút. Jóképű, szőke hajú gyerek volt, piros nyakkendővel.
  Kezdetben a japánok levetkőztették az alsónadrágjáig, és mezítláb és félmeztelenül vezették a havon. A fiú puskatustól sürgetve ment. Kezei meg voltak kötve mögötte, csupasz, kecses lábai gyönyörű lábnyomokat hagytak a hóban.
  A szamuráj kuncogott, és szarkasztikus tréfákat csinált. Egyikük megragadta a fiú mezítlábát, tenyerét végigsimította a lábán, és üvöltött:
  - Jó jóképű!
  Aztán tenyerével a fiú fenekére csapott. Serjozska elpirult a szégyentől. Nagyon kellemetlen volt télen mezítláb járni a hóban. Főleg, ha sokáig kell járnod, és a csupasz talpad még ég is.
  Serjozska átsétált a havon, gyermekei lábai skarlátvörösek lettek, akár egy liba lába.
  De a fiú megpróbálta egyenesen tartani a fejét. És a fiú feje fényes és gyönyörű.
  Serjozhka meztelen felsőtestét megfújta a szél. A fiú lelkesen sétált és énekelt;
  Úttörők vagyunk, bátor harcosok,
  Acélból született és öntött...
  Nagyapák és apák büszkék ránk,
  És kedves Sztálin elvtárs velünk van!
  
  Milyen csodálatos országunk,
  Mit adott a kommunizmus a népeknek...
  Születésével örökre nekünk adatott,
  A proletárszabadság ajándéka!
  
  Igen, hitünk a fényes csillag ösvényében,
  Feljebb repülni a törekvésben -
  Hidd el, orosz szellemünket nem lehet meghajtani,
  És ha kell, döngöljük a tetőket!
  
  Igen, higgy Oroszországnak, hazámnak,
  A fasizmus soha nem fog legyőzni...
  A világ népei egy barátságos család,
  És Sztálin, a zseniális Lenin velünk van!
  
  Erős családot szültünk,
  Amelyben a hit győz az igazság...
  Szeretem Svarog Istent és Sztálint -
  Hiszem, hogy a holnapunk fényes lesz!
  
  Új pillanatot teremtünk,
  És egyszerűen csak egy gyönyörű világot építünk...
  Fölöttünk egy aranyszárnyú kerub,
  És hiszem, hogy az emberből hős lesz!
  
  Hazánk virágozni fog,
  Büszke és egyszerűen fenséges...
  Csak ötöt kapunk a győzelemért,
  Ilyen a mi Hazánk dicsősége!
  
  Az Úr mezőket és hegyeket teremtett,
  Szép fiúk születtek a világra...
  Higgyétek el, emberek, bőven van erőnk,
  Géppuskából zuhanunk!
  
  Oroszországban az üzletünk szerény,
  Harcolj a vörös árvíz gyermekeiért...
  Természetesen a legmagasabb osztályt fogjuk mutatni -
  Hiszen az oroszok legyőzhetetlenek a csatákban!
  
  Fenyegetően tudjuk majd befejezni a munkát,
  Fejezd be, amit a bölcs Lenin elkezdett...
  Hagyja, hogy a ragadozó egyszerűen vadakká változzon,
  Ragyogó nemzedékek dicsőségére!
  
  Azt hiszem, hamarosan repülünk a Marsra,
  Építsünk mennyei paradicsomot a Vénuszon...
  Mutassuk meg a világ legmagasabb osztályát,
  A szomorúság és a kiméra nem győzhet le rajtunk!
  
  A család nevében boldogságot teremtünk,
  Építsük a mennyország ügyét, a kommunizmust...
  Egy a mindenható Úr a szlávok között,
  Tele van a humanizmus mennyországával!
  
  Igen, a mi hitünk az Úr Krisztusban van,
  Az egész univerzumban tudom, hogy nem fog elhalványulni...
  Végül is a Lada velünk lesz a végéig,
  Ami boldoggá tesz!
  
  Milyen jó Oroszországban élni,
  Benne van a múlt határtalan boldogsága...
  Nem, az élet nem szakad meg, hiszek a fonalnak,
  És a mi törzsünk egyszerűen groovy!
  
  Hogyan szenvedett Jézus a mi Ruszunkért,
  Hogyan adott Svarog Isten acélkardokat...
  Végül is a fény istenei egy ideál,
  Anyánk Oroszország nevében!
  
  Akkor miért ne válassz egy csillagot,
  És jogosan leigázd az univerzumot...
  Örömmel jövök Jézushoz,
  Hiszen a mi dolgunk munka és alkotás!
  
  Jöjjön el a dicsőséges győzelem,
  Lada istennő segít nekünk ebben...
  Hamarosan végtelen számlát nyitunk,
  Bátran kell küzdenünk Szülőföldünkért!
  
  Lord Svarog boldogságot fog adni minden embernek,
  Vigaszt és dicsőséget ad...
  Erről lesz egy vers és egy történet,
  Ruszért és fehér hatalmunkért!
  A fiú mezítláb taposott a hóban. És a lábnyomai kicsik voltak, de nagyon elegánsak. A szamuráj pedig nagyon mohó szemekkel nézte őket.
  De ez egy fiú. Félmeztelenül és rövidnadrágban, kék a hidegtől.
  Átvezették a hidegen, és egy meleg kunyhóba vitték.
  Ott minden további nélkül elvitték és felfeszítették a fogasra. Hátulról megcsavarták a karomat és felhúztak.
  Aztán a japán hóhér fáklyát hozott a fiú csupasz sarkára. Égett hús szaga volt. A tűz megnyalta a gyermek csupasz talpát. Serjozska felsikoltott elviselhetetlen fájdalomtól.
  A japánok üvöltöttek:
  - Szólj, kölyökkutya, mik a parancsnokság tervei?
  A fiú bátran válaszolt:
  - Nem mondom meg!
  Válaszul szögesdróttal verni kezdték a fiút.
  És a szomszéd szobában megkínoztak egy meztelen komszomol lányt. A hőségtől fehéren acéllánccal verték.
  De a leány nemcsak nem sírt és nem nyögött, hanem még énekelt is;
   A tér sötét, komor fényre van festve,
  És a jeges csillagok elhalványultak pályájukon...
  Szeretetet akarok, de azt a választ hallom, hogy nem.
  A lányok szíve darabokra törik!
  
  Szeretünk nagyon bátran harcolni,
  Nagyon vad dolog a szülőföldért harcolni...
  Tegyük újra a bátorság próbáját,
  A világ lovagja vagyok - nem bohóc lélekkel!
  
  Amikor szétvertük a Wehrmachtet,
  A lányok bátran küzdöttek Moszkva mellett...
  Megküzdöttek a barna horda rajjával,
  Bár az ellenség rokon a Sátánnal!
  
  Mezítlábas lányok vagyunk a hóbuckán,
  Ne félj az ellenféltől...
  És a fasiszta vasvillája közvetlenül az oldalon,
  Gránátgyűjtés a hátizsák bőréből egy kupacba!
  
  De mi a helyzet a bátorságunkkal mindenben?
  Amikor a Merkúrt lábbal mérték...
  Bárki, aki összetör minket,
  Ne taposd csizmával azt a földet, amit szeretsz!
  
  Dicsőítsék az orosz földet,
  Megmutattuk az embereknek az utat a világegyetembe...
  a világ emberei mind egy család -
  Hamarosan meglátjuk a kommunizmust!
  
  Igen, el tudod hinni, vagy legalábbis nem hiszed el,
  De az ember erős teremtménynek születik...
  A vadállat nem fogja legyőzni barátságunkat,
  Hiszen hidd el, ellenségeink tehetetlenek ellenünk!
  
  Szent Szülőföldünk nevében,
  Harcolni fogok minden gonosz szellem ellen...
  Egy lány mezítláb fut a hóban,
  esze ágában sincs gyáván feladni!
  
  Több millióan vagyunk ádáz harcosok,
  Akik egyesültek a csatában...
  Dicsőítsük nagyapáink és apáink hitét,
  Hiszen a lányok legyőzhetetlenek a csatákban!
  
  Svarog a legélesebbet adta nekünk a csatában,
  Azt mondta, a lányok hevesen veszekednek...
  Hagyja, hogy Isten ideálja valóra váljon
  És ha nyersz, megosztod az árvával!
  
  Legyen dicsőségben a mi Ruszunk, azt hiszem,
  Ami a csatákban félelem nélkül...
  Harcolj a szülőföldedért, és ne félj,
  Az egész ing át van ázva a vértől!
  
  Igen, nem kétséges - elsöpörjük az összes ellenséget,
  Óriások törzsének születtünk...
  A háromszínű piros zászló alatt,
  Az emberek örökre egyesüljenek!
  
  Új korszak jön,
  Megnyíltak a terek az űrlakók előtt...
  Megcsap néhány rovart,
  A pokolba a hülyeséggel és a beszéddel!
  
  Igen, az ember egyáltalán nem tetű,
  És aki örökre győzni született...
  Ezért ne érintse meg a dicsőséges címert,
  Bár az ellenség egyszerűen megőrült!
  
  Ne engedjünk az ellenfélnek,
  Nem a Földön, még a kék égen sem...
  Srácok, írjátok le a füzetetekbe,
  Hogy az űrhajó úgy fog felszállni, mint egy nyüzsgő hattyú!
  
  Hogy nagyon bátran megvédjük a Földet,
  Tudd, hogy bátor lányok vagyunk...
  Itt tárja ki szárnyait a kerub,
  Egy gránátot dobtak rájuk!
  
  Nem, a lányokat soha nem fogják elsöpörni,
  Nem fognak térdre kényszeríteni minket...
  Ahogy azelőtt volt, Hitler elpusztult,
  Így lesz dicsőségben a nemzedékek öröme!
  
  Röviden: elérjük a csillagot,
  És a Szűz, az Orion világában leszünk...
  A nagy álmok valóra válnak
  Dicsőséges, új rendet építünk!
  
  És hiszem, hogy hamarosan eljön az idő,
  Amikor a csatában elesettek feltámadnak...
  A győzelmek végtelen számlát nyitnak,
  Aki a legtisztább a küzdelemben, az jutalomban részesül!
  
  Tudom, hogy meg tudjuk békíteni az embereket a világon,
  Az egyik: arab, hindu és ortodox...
  A Mindenható Úr mindenkit megvilágít,
  És a sorsunk minden bizonnyal dicsőséges lesz!
  
  Boldogság várjon minden emberre előre,
  És az örökkévalóság dicsőséges örömben örökké...
  A hézagok és nullák véget érnek,
  És a gyengék és a nyomorékok meggyógyulnak!
  
  Itt lesz örökké boldogság az embereknek,
  Még akkor is, ha évmilliárdok telnek el dicsőségben...
  Hiszen az emberek elméjének ereje erős,
  Űrhatalomban születtünk!
  
  Tréfásan meghódítjuk az univerzumot,
  Megépítjük a galaxis útvonalát a végéig...
  Menjünk át a légüres téren szerelemben, csavarodva,
  Dicsőítsük Isten Jézus nevét!
  
  És mi magunk kezdjük el egyszerre létrehozni a csillagokat,
  Építsünk parszek hosszú városokat...
  A vadász hamarosan vadakká változik,
  És az emberek legyenek mindenek felett!
  . FEJEZET 2. sz.
  Folytatódtak a harcok Japánnal. A szovjet csapatok át tudták törni a védelmi frontvonalat. De a szamuráj makacsul ellenállt. Nem akarták feladni, és nagy fanatizmussal küzdöttek. Még a kamikaze aknák is részt vettek a csatákban.
  Alena az IS-7 tankján és a legénysége már sok találatot kapott.
  De a lányok gyilkos fegyvere működött.
  Itt egy újabb tarack borult.
  Anyuta megjegyezte csupasz, vésett lábát mozgatva:
  - Ez a mi agresszív átjárónk!
  Red Alla megjegyezte:
  - Még jó, hogy a páncélzatunk vastag és nagy lejtőkön áll. Különben káosz lenne!
  Maria gurgulázott:
  - Igen, a szamurájok harcolnak, ahogy kell! Holnap március 1-je van, és szinte semmit sem értünk el. És ez bosszantó!
  Olympias sziszegve énekelte:
  Itt az első felolvasztott tapasz,
  Álmomban látom Sztálint...
  És tele van holttestekkel,
  Kedves Rus'!
  Alenka kuncogott, és megjegyezte:
  - A dalod optimizmus nélküli! Énekeljünk valami szórakoztatóbbat és fülbemászóbbat!
  A harckocsin lévő komszomol lányok pedig egyhangúan énekelni kezdtek, miközben továbbra is csupasz lábujjaikból tüzeltek, és nem feledkeztek meg mellük skarlátvörös mellbimbóiról sem;
  
  
  
  Én vagyok a legerősebb lány a világon
  Ami tisztaságban született...
  Nincs szebb én a bolygón -
  Mi mindenhol boldogulni fogunk!
  
  Legyen Oroszország a legcsodálatosabb mind közül,
  Az ország, amely meghódította az egész világot...
  Hagyja, hogy azonnal érdekesebb legyen az emberek számára,
  Minden harcos igazi bálvány!
  
  Megvédem a szent országot,
  Hol vannak az őseink, higgyétek el leginkább...
  Találd meg az embereket a mezítlábas lány,
  Ő egy sas, nem egy veréb!
  
  Előző életemben Komszomol tag voltam,
  A fasiszták olyan híresen harcoltak...
  És a lány hangja olyan tiszta volt,
  És fényes légies lélek!
  
  Nagyon bátran harcoltam Moszkva közelében,
  A lány mezítláb volt a hidegben...
  És tekintsd olyan sokkolónak a nyomásomat,
  Öklével betörte Fritz arcát!
  
  Zászlónk, Jézus dicsőségére,
  És a legnagyobb isten, Svarog is...
  Örökké velünk van a legszentebb Lada,
  És a világ legfényesebb fehér istene!
  
  Emberek vagyunk, akik a nap fényébe születtünk,
  Yarilo hősiességre inspirált minket...
  És vadul árad a lányok dala,
  Itt bontja ki szárnyait a kerub!
  
  Pontosan lőttem a géppuskából,
  Mezítláb dobott ajándékot...
  Kidobtam a hálómat a fasisztára,
  Úgy néz ki, mint egy kislány!
  
  Isten harcosának tartom magam,
  Olyan világot teremtett, amelyben a szépség...
  A legnagyobb Svarog nevében,
  A szépség virágzik a szépség lelkében!
  
  Megvédtük a Kreml-et a náciktól,
  Mindenkit meg tudtunk ölni egyszerre...
  Nem, a lányt nem bocsátják ki,
  És pont a Krautok szemébe találtuk!
  
  A kommunizmus örök dicsősége nevében,
  Komszomol tag voltam, aki mezítláb harcolt...
  Elpusztítjuk a fasizmus nyájait,
  Hogy az acél ne engedjen be Rusz ellenségeinek!
  
  A lányok Sztálingrádnál harcoltak,
  A mellbimbójuk vörös, mint a rubin...
  Hamarosan meglátjuk a kommunizmust,
  A szomorúság és a melankólia ismerete nélkül!
  
  Mi vagyunk a legjobb lányok a hazában,
  Komszomol tag vagyok szinte meztelenül...
  De géppuskával elpusztította a birodalmat,
  Hogy a németek nem kerültek a társaságunkba!
  
  A legragyogóbb Oroszország nevében,
  Hiszem, hogy minden nagyon jó lesz...
  Nagy Jézus, higgy a küldetésben,
  Bár kopognak a vésőhéjak!
  
  Nagy Szülőföldünk nevében,
  Elfutjuk a gonosz fasisztákat...
  Állítsuk meg a vad horda nyájait,
  Még akkor is, ha a gonosz tolvaj dühös támadásban van!
  
  Ragyogjon Jézus neve, mint a napfény,
  Mária Anya adjon nagy paradicsomot...
  A Lada Almighty számára gyerekek vagyunk,
  Te pedig bátran harcolsz és mersz!
  
  Nagy Szülőföldünk nevében,
  Amit a kommunizmus adott mindenhol...
  Látom a szentek arcát ragyogni az ikonokról,
  Egy United Lord családban!
  
  A mindenható Svarog nevében,
  Magasságos Megváltó Krisztus...
  Olyannak kell lennünk, mint a család Istene,
  Az egész Végtelen Teremtőn!
  
  Rusz emelje zászlaját maga fölé,
  Erősebbek és bölcsebbek leszünk...
  Bár Dzsingisz kán meredeken támad,
  De mi lányok még mindig okosabbak vagyunk!
  
  Szóval azt mondom nektek, emberek, hajrá,
  Szolgáljátok az orosz isteneket hozzánk hűségesen...
  És mentsd meg az oroszok lelkét a csatában,
  Bár pokolian van benne!
  
  Nyerni fogunk, ezt biztosan tudom
  Minden fasisztát le fogunk győzni...
  Káin nem fogja összetörni a haza harcosait,
  És fenyegető ordítással élni fog a medve!
  
  Mindent nagyon jól fogunk csinálni,
  Legyőzzük az összes fritze-t és mongolt...
  Végül is a lányokkal veszekedni veszélyes,
  Oroszország népe tudja, hogy legyőzhetetlen!
  
  Mutassunk mindannyian fenyegető vigyort,
  Letörjük Dzsingisz kán szarvait...
  A végtelen dicsőség nevében,
  Legyen sorsod nagyon fényes!
  
  Igen, mi lányok szépen fogunk harcolni,
  Mutassuk meg a világ legmagasabb osztályát...
  Harcos vagyok, és a lelkem nem bohóc...
  És Isten megjutalmazza Krisztust a győzelmekért!
  
  Megtörjük Dzsingisz kán tornyait,
  Csatában lesznek lányok a Kalkán...
  Nem tud ellenállni a pokoli csapásnak
  Szeretem Jézust és Sztálint!
  
  Tehát feldarabolom az ellenségeket, hidd el, számolás nélkül,
  Le tudom győzni őket, mint a szúnyogokat...
  Higgye el, kemény a munkánk,
  Bár az élet olyan törékeny, mint egy selyemszál!
  
  Lada, legszentebb Mária nevében,
  Amit a fiatalság és a szerelem adott...
  Nekünk lányoknak teljesen mezítlábunk van,
  Tiszteljük piszokba és vérbe az ellenfelet!
  
  Krisztus eljön és a halottak feltámadnak,
  Perun, Yarilo, Fehér Isten, Svarog...
  Egységesek, az emberek őszintén tudják,
  És az univerzum felett áll a Mindenható Család!
  
  Röviden: boldogságunk örökkévaló lesz,
  Gyönyörű és csodálatos évszázadok óta...
  Égnek és földnek egyaránt hatalmas ereje van,
  És a halhatatlanság és a fiatalság örökké!
  Ezt követően egy 150 mm-es tarack a toronynak ütközött közvetlenül a tompacsuklóban. Az IS-7 elakadt, és a harcosoknak meg kellett fordítaniuk a harckocsit, és el kellett indulniuk javításra.
  És akkor meglátod, hogy teljesen szét lesz szakadva. Általában véve Sztálin fogadása a Japán elleni villámháborúra kudarcot vallott. A harcok elhúzódóvá és hevessé váltak.
  Eközben a japánok tovább kormányoztak és pedáloztak.
  Például az egyik úttörőt elkapták. A fiú még csak tizenkét éves. És elkezdtek gumitömlőket használni a csupasz talpán. A fiú üvöltött és nyögött, de hallgatott.
  Ezután izzó vascsíkokat helyeztek gyermeke lábára. Igen, olyan szag volt, mintha valami sült volna. És ez az illat nagyon ínycsiklandó volt.
  A gyermek elvesztette eszméletét a fájdalmas sokktól.
  De a szamuráj hóhérok tűvel szúrták a gyerek nyakába. És a fiú ismét magához tért.
  És a szörnyek elkezdték törni a csupasz lábujjait vörösen izzó fogóval.
  És a gyerek ismét elájult.
  Igen, mi volt ott? A fiút továbbra is kínozták. Miután eltörték a gyerekek lábujjait, a japán hóhérok elkezdtek dolgozni a bordákon.
  Pontosan ezt tették, egyik bordáját a másik után törték el. És szó szerint a fiú csontjai kifordultak. És így fájdalmasnak bizonyult.
  Aztán az egyik borda megrepedt és eltört a forró fogó alatt, majd a másik.
  És a fájdalom olyan volt, hogy a fiú ismét elájult a vad szenvedéstől.
  A szamuráj pedig énekelt és nevetett. Nagyon jól szórakoztak.
  És elkezdték kínozni a komszomol lányt. Ebben az esetben elektródákat rögzítettek a Vénusz méhéhez, a végbélnyíláshoz és a mell skarlátvörös mellbimbóihoz.
  Aztán fogták és bekapcsolták az áramot. És elektromos kisülések futottak át a lány gyengéd testén.
  És mennyire szenvedett és borzongott. Milyen hihetetlenül fájdalmas volt az egész. És a szépség teste szó szerint megremegett. Aztán újabb elektródákat tettek a szájába. És ismét bekapcsoltak egy nagyfeszültségű áramot. És a lány teljesen csillogni kezdett.
  Ez tényleg hihetetlen, vad fájdalom volt. És hogyan sikoltozott a kimerült komszomoltag.
  És továbbra is vad dühvel kínozták. Amikor látták, hogy az áram nem viszi el a lányt, felhúzták a fogasra.
  Egy tölgyfa tömbbe szorították a lány mezítlábát, és jól rögzítették.
  Aztán elkezdtek súlyokat akasztani horgokra, feszítve a meztelen, izmos szépséget.
  A lányok felnyögtek, de mégsem akartak katonai titkokat elárulni.
  Aztán a japán hóhérok bekenték olajjal a csupasz talpát, hogy az ragyogjon.
  És tüzet gyújtottak alattuk.
  A láng húsevően nyalta a lány csupasz, kerek, nagyon csábító, rózsaszín sarkát.
  A szépség azonban nem tört meg. Éppen ellenkezőleg, abbahagyta a nyögést. És nagy lelkesedéssel fogadta, és mély érzéssel kezdett énekelni;
  Dicsőség a szenvedély istennőjének, Ladának,
  Ki teremtette az ég fedelét...
  Nagylelkű jutalom lesz az embereknek,
  Mert a szent Isten feltámadt!
  
  Nincsenek Svarog gyönyörű lányai,
  Hogy mezítláb rohangálnak a hóban...
  áldás leszünk Rodnak,
  Ne taposd el a lányokat a csizmáiddal!
  
  Végül is Oroszországban félelmetes lányok vannak,
  Minden fiú harcos a jászolból...
  Olyan hangosan árad a hang,
  A gazember kecskeszarvba lesz csavarva!
  
  Harcolni fogunk a Hazáért,
  Nagy szülőföldem...
  Az oroszok mindig is tudtak harcolni,
  Nincs mód ellenállni nekik!
  
  Szívüket adták Oroszországért,
  Hiszem, hogy csodálatos élet lesz...
  Hamarosan kinyitjuk az űr kapuját,
  És találjuk meg a hivatásunkat!
  
  Nem, hadd tomboljon most a vihar,
  De az orosz nem inog örökké -
  Harcosunk nem adja fel a csatát,
  Hadd váljon valóra az álma!
  
  Erőnk a bölcsességben van, lányok,
  Tényleg ilyennek születtél...
  Géppuskából firkálunk,
  Tehát csak felfelé és soha lefelé!
  
  Adj új forrásokat az országnak,
  Úgy virágzik, mint egy dús rózsabokor...
  és Isten Jézus nevében -
  Hogy ne hallassék meg az átkozott gonosz ropogtatás!
  
  A háborúban minden ember testvér,
  De ugyanakkor a Sátán szolgái...
  Készen állunk, hogy kitárjuk előttük a karunkat,
  Hogy mindenki hű legyen a békesség Istenéhez!
  
  Nem kényszerítette térdre a Wehrmachtet,
  Túl tudtuk élni a csatákat...
  Sztálin és a nagy Lenin velünk vannak,
  Írd le a füzetedbe, kölyök!
  
  Ilyenné tesszük az anyaországot,
  Hogy ő maga fogja felépíteni a világot...
  Hiába jött ide a vihar kaszával,
  A mi Svarogunk nagyszerű mester!
  
  Az ellenség hirtelen és alattomosan támadott,
  Szörnyű év volt a negyvenegy...
  De nagyapáink dicsőségesen harcoltak,
  Rod segít nekik a csatában!
  
  Szívünket adjuk Oroszországért,
  Tegyük erősebbé hazánkat...
  Bátran kinyitva az űrbe vezető ajtót,
  Nem nagy ügy!
  
  Ez az én hazám, hidd el, szent,
  Megvédjük Moszkva lovagjait...
  Egy lány mezítláb fut a hókupacba,
  Ősi álom felébresztése!
  
  Nem, mi lányok nem törtünk össze a csatában,
  És bátran harcoltak...
  És néha a lányok olyan keményen küzdöttek,
  Teljes büntetés jár!
  
  Tudd, hogy minket, oroszokat senki nem fog megfojtani,
  Viccből kiegyenlíthetjük a hegyeket...
  Lelkedet Istennek szentelni,
  A vizsgákat A-val teljesíted!
  
  Isten nehéz időkben született,
  Moszkva közelében, amikor zivatar dörög...
  A Lada megszerezte a mérföldeinket,
  És hulljanak a könnyek!
  
  Az orosz lányok nemesek
  Minden áldott szűznek megvan a megjelenése...
  Hidd el nekem, olyan tiszta hang,
  És az ököl a lányoknak monolitikus!
  
  Hiszem, hogy az országban minden nagyszerű lesz,
  Tudom, hogy minden virágzik...
  Bár néha veszélyes harcolni,
  A bántalmazásról teljes számlát nyitunk!
  
  1941-ben együtt álltunk,
  A lovagok tartották Moszkvát...
  Hamarosan kommunizmus lesz,
  hozom a haza zászlóját!
  
  Sztálingrád félelmetes út lett,
  Ahol két félelmetes találkozott...
  A lány mezítláb harcol
  A férje természetesen kommunista!
  
  Ott az ellenség "tigriseket" dobott
  De ez egyáltalán nem segített neki...
  Igen, hiába motyogott játékokat a Führer,
  Te egy törékeny üvegbolygó vagy!
  
  Ne adj kedvet a lányoknak
  Nem merjük kipihenni magunkat...
  Az ellenség túl sok kormot hagyott,
  A vizsgát továbbra is A-val fogod teljesíteni!
  
  A Sztálingrád felé vezető út minden bizonnyal dicsőséges,
  Csak süt a nap az ország felett...
  A gonosz Káin elpusztul,
  Gyehennában van a Sátánnal!
  
  Oroszország mindig szent ország,
  Perunt és Jézus Krisztust tartalmazza...
  Bár az igazság néha gonosz,
  Az ember nem nőtt fel a boldogsághoz!
  
  Az oroszok része az ügyes harc,
  És győzd le Oroszország ellenségeit...
  Noha a Krautoknak megvan a Lucifer ereje,
  De a seregünk hatalmas lett!
  
  A világ kommunizmusában van megváltás,
  A holttestek hegyeit legyőzni...
  Nem fogunk bocsánatot kérni ellenségeinktől,
  Még akkor is, ha a medve dühében tombol!
  
  Perun Isten villámokat vet,
  Szereti megütni a gonoszokat...
  És erősebbek vagyunk ellenségeinknél,
  Ha egy hadsereg harcra készül!
  
  Igen, Svarog a fény nagy harcosa,
  Képes lesz olyasmire, amit kézzel nem lehet...
  Akkor méltó leszel a dicsőségre,
  Az oroszok, hidd el, nem bolondok!
  
  Minden a mi dicsőségünkben marad,
  Milyen szép a májusi szín...
  Az elesett embereknek lesz helye a mennyben,
  Amit dühösen kiabáltak - banzai!
  
  Tudd, hogy nem bírják elviselni a megaláztatást,
  Létrehozhatunk egy teljes Édent...
  Oroszországért bosszút áll majd a Krautokon,
  Legalább Sam még segít nekik!
  
  Az oroszok megcsodálták a naplementét,
  Ez a rubin megvilágítja az utat...
  Nagy megtorlás lesz a gonoszokért,
  A mi Rusunkat nem lehet emelővel hajlítani!
  
  Hangosan csodálni kezdjük,
  Az elefántok nagy szülőföldjének ereje...
  A ragyogó csapattal együtt
  A fiak legjobb Ladája!
  
  A lányok mezítláb futnak télen,
  Ez az ő nagy sztárjuk...
  A nyulak is mezítláb futnak
  A Lada örökre velünk lesz!
  
  Isten bolygókat teremtett atomból,
  Csak szóval teremtett teret...
  A hősi tetteit éneklik,
  És az ellenség ütést kap!
  
  Lesz az ember csodálata,
  Mindig küzdeni és álmodozni...
  Tehát egy pillanattól az idők végezetéig -
  Harcoljanak keményen a csatában!
  
  A nap arca ragyog a távolban,
  És a szivárvány szikrázik, hidd el...
  És az ellenség nagyon vad,
  Természetes, hogy lényegében egy vadállat!
  
  Vannak szép lányok az országban,
  Hogy tudják, hogyan kell legyőzni az ellenséget...
  Biztos tiszta hangjuk van,
  A világ legjobb fiai!
  
  Mi oroszok nem fogunk eltűnni,
  A mi igazságunkban mindenben hiszünk...
  Végül is lesznek olyan bíráink,
  Zúzzuk darabokra a terroristákat!
  
  Lányaink csillognak a sarkukkal,
  Csupasz rózsa színű talppal...
  És a hófúvás elolvad a lábad alatt,
  Forró dolog mezítláb látni a szépséget!
  
  Jaj szép lányok,
  Könnyedén legyűrve az ellenséget...
  Bár a patak nagyon hangosan szól,
  A horda lángokban halad előre!
  
  Mindent nagyon klasszul meg tudunk csinálni,
  És elérd a hűséget álmodban...
  És az ellenség ostobán támad,
  Üsd meg a szakállát karddal!
  
  Ismerem acéllovagjainkat,
  Hidd el, nem találod őket erősebbnek...
  Keményen szarvra csapták a fasisztákat,
  Legalább nem néz ki több húsznál!
  
  Lányok, akik nevetnek
  Kihordták a fogukat dicsőségükben...
  És a szemük olyan, mint a csészealj,
  A hang sugárzó csalogány!
  
  A lányok edzései menők,
  És elképzelik a szörnyűséget a csatában...
  A szépségek olyan nyájasak,
  Legalább néha felhős lesz!
  
  Képzelj el egy ilyen világot, lesznek emberek
  A kommunizmus a magasabb hatalmak születése...
  És a szépség nem ítél el téged,
  Még akkor is, ha az ember debil!
  
  Most keletről jön a háború,
  A pokoli horda támad...
  Nálunk van a hitharcos Svarog ereje,
  A lány egy csapásra elpusztította a kánt!
  
  Tudom, hogy mindenkit lehet csodálni
  Tudd, ki harcol a Hazáért...
  És a harcos bátornak született,
  Halál után a mennybe jutni!
  
  Boldoggá tudjuk tenni Rust,
  Rúd dicsőítése évszázadok óta...
  Szent Oroszország anya kedvéért,
  Egy nagy ököl erejével!
  
  Hidd el, szép a hazám,
  Almafák virágoznak az Északi-sarkon...
  A mi népünk nagyszerű, ortodox,
  Valóra váltotta az álmomat!
  
  Bármilyen felhőt készíthetünk,
  És győzd le az őrült ellenséget...
  A mi vadászosztagunk annyira repül,
  A ragadozó hüllőket játékká varázsolja!
  
  Minden olyan menő Oroszországban,
  A Teremtő beletette a szívét...
  A szadista Malyuta összetörik,
  Az álomnak bőven lesz ereje!
  
  Krisztus eljön és a világ feltámad,
  Örökké dicsőségben lesznek emberek...
  Őszintén harcolunk Oroszországért,
  És ismerd meg acélkezünket!
  
  A lányokat csodálják
  Mi képes meghódítani az űrt...
  Széttépnek minden hálót,
  A lánc nekik csak egy szál selyem!
  
  Hidd el, soha nem adjuk fel,
  Soha nem esünk az ellenség alá...
  Ha a Führer egyszerűen megőrült...
  Letörjük a szarvát!
  
  Ember, erősebb leszel mindenkinél,
  Meg tudod hódítani az univerzum peremét...
  Ne beszélj hülyeségeket, gyenge,
  Higgye el nekünk, szlávokat nem lehet megtörni!
  
  Milliók ereje velünk lesz,
  Végezzük az ellenséget, hidd el...
  Sok leány légió,
  Éppen célba értek!
  
  Már jön a győzelem,
  Diadalmasan léptünk be Berlinbe...
  Aki meghalt a paradicsom örömében,
  És a szent kerub szárnyal!
  
  LUKASENKO NEM LETT ELNÖK
  MEGJEGYZÉS
  A zsebben működő Központi Választási Bizottság megtagadta Alekszandr Lukasenko felvételét Fehéroroszország elnökjelöltjére. Vjacseszlav Kebics, Fehéroroszország miniszterelnöke, de facto vezetője pedig nyert. A történelem másképp ment. Beleértve Oroszországot, ahol 1996-ban Vlagyimir Volfovics Zsirinovszkij lett az elnök.
  . FEJEZET 1. sz
  Fehéroroszországban is lehetett volna minden másként. Vjacseszlav Kebics, Fehéroroszország akkori de facto uralkodója elrendelte Alekszandr Lukasenko anyakönyvezésének blokkolását. Ez pedig nem vezetett tömeges zavargáshoz. Nos, egyes jelölteknek több van, másoknak kevesebb. Ennek eredményeként Zenon Poznyak bejutott a második körbe Kebich ellen. A második körben pedig Oroszország támogatásának, Zenon Poznyak utálatos hírnevének és túlzott radikalizmusának köszönhetően Kebich nyert, és Fehéroroszország első elnöke lett.
  Lukasenko maga soha nem jutott fel a csúcsra. Fehéroroszország belépett a rubelzónába. És az orosz valuta keringni kezdett benne. Ez egyrészt plusz, másrészt, akárcsak Oroszországban, a nyugdíjak és a fizetések kifizetése késedelmet szenvedett, ami bizonyos konfliktusokhoz és nyugtalanságokhoz vezetett.
  Ennek ellenére Kebich képes volt jó kapcsolatokat fenntartani a Nyugattal. És Jelcinnek volt egy megbízható szövetségese, de nem olyan radikális. Oroszországban a történelem menete némileg megváltozott. Az agresszív Lukasenkóval ellentétben Kebics azt tanácsolta Jelcinnek, hogy ne harcoljon Csecsenföldön. Jelcin pedig nem küldött oda csapatokat. Ehelyett az oroszbarát ellenzékre támaszkodott. A csecsenföldi összecsapás azonban elhúzódott. És színes lett. Hol vannak a dudayeviták, hol a többi erő?
  Furcsa módon a háború hiánya a Kaukázusban előnyös volt Vlagyimir Zsirinovszkijnak. Az LDPR továbbra is a fő és legnépszerűbb ellenzéki erő Oroszországban. Az elnökválasztás fő harca pedig Zsirinovszkij és Jelcin között bontakozott ki. Elvileg ez megtörténhetett volna a valós történelemben, ha Vlagyimir Volfovics nem támogatja a csecsenföldi háborút, és ezzel a tiltakozó választópolgárok jelentős részét elveszíti.
  A média pedig aktívan támogatta Jelcin és Zsirinovszkij konfrontációját. Sok volt a PR, sok a propaganda. Ellentétben azonban a valódi konfrontációval: a kommunisták Jelcin ellen, ahol a hatalom bizonyos propagandaütőkkel rendelkezett, Zsirinovszkijjal nehezebbnek bizonyult. Bár fasisztává tették.
  De a burjánzó bűnözés, a káosz, a korrupció és a maffia körülményei között sok orosz nem tartotta a fasizmust olyan nagy gonoszságnak. Végül is a Nagy Honvédő Háború régen történt, és ezek nem ugyanazok a fasiszták. Akkor voltak rossz német fasiszták, de most valószínűleg jobb oroszok lesznek. De gazdasági értelemben Adolf Hitler valóban csodát teremtett Németországban.
  Tehát Vlagyimir Volfovics valahogy még büszke is volt arra, hogy Hitlerhez hasonlították, és megpróbált ezen játszani.
  A kommunistáknak is nagy hátrányuk volt. Az emberek még mindig nagyon jól emlékeztek - üres polcokra, teljes hiányra, kártyákra és kuponokra, különösen Gorbacsov idejéből. Gorbacsov kora pedig olyan volt, mint a kommunista uralom.
  Az emberek, különösen a nők, akik sorban álltak, nem akartak visszamenni a régi kommunista időkbe. És ez Zjuganov ellen játszott. Hitler alatt pedig, különösen a háború előtt, kapitalizmus volt, ami azt jelenti, hogy nem voltak üres polcok. Maga Zsirinovszkij pedig, bár sok populista kijelentést tett, nem ígért visszatérést a korábbi időkhöz. És mindenekelőtt rendet ígért, a bűnözés megfojtását és a munkanélküliség megszüntetését. De Hitler Németországban elnyomta a bűnözést, véget vetett a munkanélküliségnek, és rendet teremtett.
  És mindössze két hónap alatt meghódította egész Európát. Vagyis ügyesen játszva és kampányolva a maga javára fordíthatja a Hitlerrel való összehasonlítást. Jelcinnek tehát sokkal nehezebb dolga volt, mint Zjuganovnak. Ha ez utóbbi sokakban már genetikai szinten is ellenszenvet keltett - hiány és üres polcok, sőt sztálini elnyomások. Még a háborús veteránok között sem utasította el mindenki a fasizmust.
  Ráadásul olyan volt, mint a mi orosz fasizmusunk. A gazdaság nem állt jól. Jelcinnek Csecsenföld nélkül is alacsony volt a minősítése. És az ország kihalóban volt, és elburjánzott a banditizmus és a bűnözés. És még nagyobb, mint a valós történelemben. A csecsenföldi háború tehát számos szabadságkorlátozáshoz vezetett, amelyek csökkentették a bűnözést, de ennek hiánya büntetőjogi értelemben csak tovább rontott.
  Zsirinovszkijnak tehát sokkal több ütőkártyája volt, mint Zjuganovnak.
  Meg kell jegyezni, hogy a valós történelemben Zsirinovszkij csúfosan megbukott az 1996-os választásokon. De kudarcának fő oka: hiányzott az ihlet és a végső győzelembe vetett hit. És itt van az egész konfrontáció közte és Jelcin között, a homályos Zjuganov az árnyékban, Zsirinovszkij pedig lángokban áll. És ez a politikus, ha tekergőben van, valóban csodákra képes. Ráadásul Zsirinovszkij még fiatal és tele van erővel.
  És nem menekül a tévés viták elől, ellentétben Zjuganovval, aki már attól félt, hogy a képernyőre dugja a fejét.
  Ráadásul Zsirinovszkij még fiatalabbnak tűnt, és nem kopasznak, mint Zjuganovnak, és nem ősz hajúnak, mint Jelcin. És ez is a javára vált.
  Bár Zjuganov tizenhárom évvel fiatalabb volt Jelcinnél, külsőleg nem keltette fiatal és friss vezető benyomását. De Zsirinovszkij, aki tizenöt évvel fiatalabb Jelcinnél, és külsőleg eszeveszett energiájával, sokkal energikusabbnak és erősebbnek tűnt, mint ez a hajtott öregember.
  Ez pedig befolyásolta a választások menetét.
  Kiderült azonban, hogy Zjuganov lesz a harmadik. De kit támogatjon a második fordulóban? A Jelcinnel való konfrontáció túl messzire ment. És Zsirinovszkij, bár nem kommunista, baloldali, és nem antikommunista. A kommunistáknak pedig tárcákat ígér.
  De Swan nyelvtörő és hülye, és soha nem értette meg. A választások tehát más forgatókönyv szerint zajlottak. Zsirinovszkij az első fordulóban több szavazatot kapott, mint Jelcin, a másodikban pedig Zjuganov támogatását. És ennek eredményeként Jelcin óriási különbséggel lefújta a második kört. Ráadásul a második fordulóban kevesebben szavaztak Jelcinre, mint az elsőben. És Vlagyimir Zsirinovszkij lett Oroszország új elnöke. És ez Vlagyimir Volfovics diadala volt.
  A várakozásokkal ellentétben azonban Oroszország irányvonala nem sokat változott. Zsirinovszkij nem súlyosbította a Nyugattal való kapcsolatokat. Kisebb módosításokkal folytatta a korábbi reformokat. És ebbe még a kormány kommunistái sem avatkoztak be túlságosan.
  Igaz, valami megváltozott. Több volt a rendőrség, amelyet átkereszteltek rendőrségre, és keményebbé vált a bűnözés elleni küzdelem.
  Végül 1999-ben a fegyveresek inváziót indítottak Dagesztánban, és Zsirinovszkij kénytelen volt megindítani a kaukázusi háborút. Bár nem akarta.
  Még Jugoszláviában is Zsirinovszkij volt az, aki meggyőzte Milosevicset, hogy ne végezze el a bombázást, hanem fogadja el a Nyugat feltételeit.
  A gazdaság, bár félénken, de növekedésnek indult, és az olaj ára emelkedni kezdett.
  A csecsenföldi háború esély volt arra, hogy növelje a besorolását, és ismét megválasztsák második ciklusra. Sőt, Vlagyimir Zsirinovszkij népszavazást is előkészített a két mandátumhatár eltörléséről. És ez volt a terve a tekintélyelvű uralomra. A Csecsenföld elleni háború pedig brutálisan zajlott. Ráadásul Moszkvában és Volgodonszkban is voltak terrortámadások. Amit Zsirinovszkij körültekintően és cinikusan kihasznált.
  A háború alatt könnyebb volt második ciklusra is megválasztani, és ez már az első fordulóban meg is történt. A népszavazáson pedig két ciklust töröltek, így Zsirinovszkij korlátozás nélkül maradt. Így történt.
  Fehéroroszországban 1999-ben Vjacseszlav Kebics első öt éve is véget ért. A gazdasági helyzet nem volt túl jó, de némi bátortalan növekedés kezdődött. Plusz propaganda és adminisztratív források. Lukasenko pedig ismét nem vehetett részt a választásokon - mindig van mit panaszkodni.
  Kebichet pedig - ha nehezen is - újraválasztották. És ismét Zenon Poznyak volt ellene a második körben. Kebich nem gyűjtött olyan érdeklődést a valós történelemben, mint Lukasenko. De szilárdan tartotta hatalmát. Fehéroroszországban 2000-ben új, tekintélyelvűbb alkotmányt fogadtak el, és Kebich elnök mandátumát visszaállították.
  Zsirinovszkij elfoglalta Csecsenföldet, de Oroszországnak ott elhúzódó háborút kellett vívnia partizánokkal.
  A probléma az volt, hogy a csecsenek már hozzászoktak a de facto függetlenséghez. Az orosz csapatok is súlyos veszteségeket szenvedtek a Groznij elleni támadás során. Igaz, Zsirinovszkij irányította a médiát, és sikerült elkerülnie a nézettség csökkenését és a tömeges háborúellenes hangulatot. És ez is az ő uralkodásának pluszja volt.
  Az emelkedő olaj- és gázárak, valamint a gazdasági növekedés általában erősítette a diktátor hatalmát. Nem hosszabbította meg hivatali idejét, de rendszeresen megnyerte az elnökválasztást. Ami ugyanabban az évben történt, mint az amerikaiak. De két távú korlát nélkül. Zsirinovszkij külpolitikája óvatos volt. Nem egy második Hitler volt, hanem sokkal visszafogottabb, és igyekezett fenntartani az erőviszonyokat. De 2014-ben megtörtént a Maidan, és nem tudott ellenállni a kísértésnek, hogy visszaadja a Krímet Oroszországnak. Putyinnal ellentétben azonban Zsirinovszkij nem állított többet, és titkosszolgálatai sem szerveztek lázadást a Donbászban.
  Éppen ellenkezőleg, mindent rendkívül óvatosan csináltak. És az ügy viszonylag csekély szankciókkal és enyhe hidegháborúval ért véget. A gazdasági növekedés hátterében mondjuk nem rossz.
  De aztán kitört a koronavírus. Kebich, aki ismét átállította a határidőket, meghalt. És új választásokat tartottak Fehéroroszországban. Lukasenkó ekkorra már feledésbe merült, és új alakok jelentek meg. A fiatalabb miniszterelnök, Kolbasco lett elnök, hatalomra jutott.
  Oroszország pedig hamarosan gyászba borult Zsirinovszkij koronavírus okozta halála után. És ez is csapásnak bizonyult az országra.
  Eközben a tálibok támadást indítottak Tádzsikisztán ellen. Áttörték a védelmet, és körülvették az orosz bázist. És új afgán háború kezdődött.
  És természetesen a harcos és gyönyörű lányok, mint mindig, készen állnak a harcra.
  Natasha egy sorozatot lőtt ki gépfegyveréből, elvágva a tálib harcosokat. Aztán halálos erővel dobott egy citromot csupasz lábujjaival. Darabokra tépte a mudzsahedeket, és ezt énekelte:
  - Békés emberek vagyunk, de a mi páncélvonatunk
  Sikerült felgyorsulnom a piros határokig!
  Harcolni fogunk egy szebb holnapért!
  Csókolózzunk!
  A harcos pedig hevesen nevetett. Azt kell mondani, hogy olyan vagány.
  Zoya, aki géppuskából firkált, és tucatnyi dushmant kaszált le, szintén dörmögött:
  - A jövő a mi dicsőségünk,
  Megmutatjuk a legmagasabb osztályt!
  És csupasz lábujjaival dobja a megsemmisítés gyilkos ajándékát. Ilyen, mondjuk ott - harcos és agresszív nő. Amiben annyi energia és erő van.
  Augustine nagy lelkesedéssel csiripelt, és rézvörös haja úgy terült szét, mintha igazi üstökös lángolna. A lány elvette, és agresszíven Twitteren üzent:
  - Dicsőség szülőföldünknek,
  Magasabb vagy minden országnál...
  Méltóak vagyunk a parancsra,
  Pusztítsd el a tálibokat!
  És a lány is fogta, és csupasz ujjaival, kecses, cserzett lábával dobta a halál gyilkos ajándékát. Így kerültünk ide, nagyon agresszív, kemény és mezítlábas lányok.
  És Svetlana is harcban áll. És géppuskákból építi őket nagy, halálos erővel. Ő egy elsőrangú harcos. Pontosan és pontosan lő.
  És a haja olyan, mint a fehér, friss, hó. A csupasz lábujjak pedig gyilkos erővel dobják a megsemmisülés ajándékait.
  Svetlana mosolyogva énekelte:
  - És ő kormányozza a csónakot,
  Esőn és ködön át...
  Kegyetlen és áruló -
  tálib harcos!
  Ezek a lányok, azt kell mondanom, képesek hegyeket mozgatni. És nagyon szépen tudnak harcolni. És gyöngyként csillognak a fogaik.
  Ezek a szépségek. Natasha tehát felfedte a melle skarlátvörös bimbóját, és rányomta a páncélgombára, elpusztítva és széttépve a tálibokat.
  Ez valóban agresszív és harcos teljesítmény volt.
  A rohamosztagosok pedig harcolnak az égen. Nagyon szép lányok ülnek rajtuk.
  Albina csupasz lábujjakkal megnyomta a joystick gombját, gyilkos halált küldve, és kotyogott:
  - A lányok úgy repülnek, mint a sasok,
  Csatában elfoglalhatjuk majd a fővárost!
  Mondjuk olyan bájos szőke.
  És Alvina, egy másik szőke lány bikiniben folytatja a harcot. Így hát megnyomja melle epres mellbimbóját a gombon, és egy kolosszális pusztító erejű rakéta kirepül. És őrülten fogja ütni a tálib csapatokat.
  Ezt vették a lányok és nekiláttak. Mondjuk nagyon agresszívek és harciasak.
  Persze a lányok is harcolnak egy tankon. A szép nem képviselői itt is a legjobbak. És persze mezítláb és bikiniben vannak.
  Mondjuk ezek olyan figyelemre méltó lopások, hogy senki sem tud megbirkózni velük. Ha egyszer elkezdik, nem hagyják abba.
  Erzsébet, aki harckocsin harcol, és puszta lábujjai segítségével halálos lövedékeket küld, ezt énekelte:
  Olyan csodálatos ország volt
  Szovjetek birodalmának hívták...
  Az aljas Sátán elpusztította,
  Legfőbb ideje kérni a válaszát!
  
  Lenin uralkodott rajta - csak egy ideál,
  Ki tette naggyá a Szülőföldet...
  És átadta az uralmat Sztálinnak...
  Összetörte a vad horda késztetéseit!
  
  Virágozzon szülőföldünk,
  Nyírfák, nyárfák, tölgyek, berkenyefák...
  Megsemmisítem a fasizmus hadseregét -
  Hiszen az oroszok legyőzhetetlenek a csatákban!
  
  Oroszország lesz a nap a Föld felett,
  A sugarai, a csillagai és az üstökösei...
  Te leszel a legjobb ország
  Ebben a hőstetteket dicsőítik!
  
  A Szovjetunió, amikor csodálatosan virágzott,
  És kézen fogva vezette az országot a kommunizmus felé...
  De a kopasz tönkretette a szamarát,
  Feladni az aljas fasizmusnak!
  
  De hiszem, hogy a mi Ruszunkat nem lehet legyőzni,
  Ragyog, mint a nap a Föld felett...
  Hatalmas orosz, fehér medve isten,
  És lesz hely a nemesi paradicsomban!
  
  Teljes szívedből szereted Oroszországot,
  Ő a mi nagy szülőföldünk...
  Noha Sam a földre nyitja a száját,
  És az ezerarcú szörny támad!
  
  Svetlana a mi fényes csillagunk,
  Ami boldogságot és szabadságot ígér...
  Váltson valóra egy nagy álmot -
  Építsük a kommunizmust, higgyen az embereknek!
  
  Senki sem tudja szétverni az országot
  Melyik név, hidd el, Oroszország...
  Távolítsa el a Sátánt a hatalomból -
  Krisztus, a nagy Messiás eljön!
  
  És a Lada örökké velünk lesz,
  És gyakorlati kommunizmust fogunk építeni...
  Évszázadok és évek percei múlnak el,
  Nálunk lesz a legigazságosabb rendszer!
  
  Szülőföldünk nagy álma,
  Legyen a világ a legviharosabb és legszebb...
  Vannak hegyeink, folyóink és erdőink -
  Minden nagyon tiszta és korrekt lesz!
  
  Szülőföldünk fővárosa Moszkva,
  De Kijev és Minszk is főváros lesz...
  A mongol hordát legyőzték,
  A Mindenható Isten segített nyerni!
  
  Nem, hidd el, az oroszokat nem lehet megtörni,
  Minden szláv testvér egyesül...
  A vadász hamarosan vadakká változik,
  És harcosok vagyunk, hidd el, mindig mozgásban vagyunk!
  A tankban ülő lányok kórusban énekeltek, és a hangjuk olyan ragyogó volt, és szó szerint csillogott, mint az ezüstharangok.
  Ezek a lányok egyszerűen szuperek.
  Elena nagy lelkesedéssel énekelte:
  - Minden nagyon klassz lesz velünk lányokkal,
  Könnyen repülhetünk a Marsra...
  Akinek bőven van pénze,
  És valahol egy medve visít és vadul ordít!
  Elena pedig a skarlátvörös mellbimbójával fogja és megnyomja a joystick gombját, és egy hatalmas, halálos erejű lövedék kirepül.
  A lány ezt énekli válaszul:
  - Bátran harcba indulunk a szovjetek hatalmáért,
  És minden ellenséget el fogunk törölni az ezért folytatott harcban!
  És Ekaterina is epres mellbimbóval fogja megütni a gombot, és öntsünk ólomesőt az ellenfelekre gépfegyverekből. Konkrétan kaszálni őket.
  Ugyanakkor a lány énekli:
  Találkozzunk este,
  Megnedvesítjük az összes szellemet...
  Találkozzunk este,
  Kínaiul beszél!
  És akkor a lány fogja, és rányomja a csupasz, kerek sarkát a pedálra. És valami nagyon pusztító és halálos fog működni. És egy hatalmas erejű taposóakna zuhan a tálibokra.
  Itt tweetelnek a lányok:
  - Dicsőség, nagy dicsőség,
  A tankok rohannak előre...
  Nagy hatalom lesz
  Amikor a nép üvöltött!
  És a harcos nevetni fog.
  És akkor Euphrosyne megfogja a mell rubin bimbóját, miközben megnyomja a joystick gombját. És a tűlövedék hatalmas, kolosszális pusztító ereje működni fog. Ilyenkor egy héj robbanáskor különböző irányokba szórja szét a tűket. Ami nagyon hatásos és pusztító.
  És akkor a lány a csupasz lábujjait fogja használni.
  Itt harcol...
  Az orosz lányok alaposan felvették a tálibokat. Íme, egy szépség, aki szintén skarlátvörös mellbimbót használt - ez Veronica. És egy páncélöka lövedék halálos erővel.
  És szétszórta a mudzsahedeket minden irányba.
  Veronika fogta és énekelte:
  - Legyen cél,
  Előre dinamó...
  A szabálytalanság határán -
  Teljes seb!
  És a harcos csupasz lábujjával elindít egy citromot. És felrobban és elpusztítja a mudzsahedeket.
  Alice mesterlövész puskából is lő. Megöli a dushmanokat, és közben énekel:
  Nincs erősebb a katonai acélnál,
  Nincs erősebb hadsereg az univerzumban...
  A lányok vért ontottak,
  És nincs más útjuk!
  Angelica halálos erővel dobott egy gránátot csupasz lábujjaival. Feltépett egy tucat mudzsahedet, és nyikorgott:
  - Mindenre képesek vagyunk, pörgős lányok,
  És mezítláb járunk a hidegben!
  Ezután a harcos rányomta a mell epres mellbimbóját a halálos páncélgombára.
  És halálos erővel elengedte a megsemmisülés ajándékát. És sok tálibot megölt.
  Anastasia Vedmakova a levegőből támadja a mudzsahedeket. Gyilkos halálajándékokat küld a rohamosztagostól. És rakéták záporoznak a tálib állásokra. Sok muszlim katona hal meg emiatt.
  Ugyanakkor a lány énekel;
  Egy ország, ahol szabad vagy,
  Amelyben minden Úr proletár.
  Rubellé és nikkelré változol,
  Télen a hóbuckákban szolárium működik.
  
  Benne van a kommunizmus fényes, vörös zászlaja -
  Ami halhatatlanságot ígér nekünk!
  A haza iránti szeretetünket fejezzük ki költészetben -
  Örökké boldogság lesz, hidd el!
  
  A vezetők néha mások...
  Nem minden vezető olyan, mint a bölcs Sztálin.
  De mindannyian hősök vagyunk,
  Amikor az elme és az akarat is megerősödött!
  
  A vitéz tavasz utolsó hónapjában,
  A háború katonái bevették Prágát.
  Hűek vagyunk szülőföldünkhöz, mint az angyalok,
  A parancsot megkaptuk - a harcos egy lépést sem hátrál!
  
  Ha eljött a halál, tedd keresztbe magad,
  És az Úr repüljön a paradicsomba, ahol berkenyefák vannak...
  Szellemünk örökké felemelkedik,
  Hatalmas csúcsokat fogunk meghódítani!
  
  Hiszen a halál után az élet újra folyó,
  Ebben úgy vitorlázunk, mint egy meteorhajó!
  Isten Szűzanya fohászai,
  Ne merészeld elviselni a vereséget és a szégyent!
  
  Birodalom, mert ez Isten fénye,
  A Mindenható megparancsolta Oroszországnak, hogy uralkodjon!
  Boldog éveinknek nem lesz vége,
  A szolgáltatásnak nincsenek korlátai - húzza meg hátizsákját!
  
  A szlávok együtt a mottónk -
  Legyen a királyi hatalomnak engedelmeskedő ember!
  A világ színháza tele van színésznőkkel,
  Széttépjük a pokoli harag állkapcsát!
  Akulina Orlova, aki egy harci támadórepülőgépen vezette a csatát a másik oldalon, csupasz lábujjakkal rúgta az ellenséget, és ciripelt:
  - Az orosz cárra nincs szükség - ő egy extra parazita!
  És feltárja gyöngyházfogait.
  Aztán megnyomja a rubin bimbót a gombon, és hatalmas pusztító erejű rakétát bocsát ki.
  És hogyan lehet halálos léptékben támadni a tálibokat.
  Akulina fogta és énekelte:
  Sátán nem győz le minket,
  A szülőföldem a legszebb a világon,
  Legyél híres a gyönyörű országról...
  Felnőttek és gyerekek is örülni fognak neki!
  
  Pompásan virágozzanak benne a gyöngyvirágok,
  És a kerubok tisztességes himnuszt játszanak...
  A Führer kaput lesz,
  Az oroszok legyőzhetetlenek a csatákban!
  
  A komszomol tagjai mezítláb futnak,
  Csupasz sarkukkal taposnak a havon...
  Hitler jól nézel ki
  Elgázollak egy tankban!
  
  Le tudjuk győzni a nácikat?
  Mint mindig, most is mezítlábas lányok vagyunk...
  A legfélelmetesebb lovagunk a medve,
  Mindenkit meg fog ölni géppuskával!
  
  Nem, mi lányok már nagyon menők vagyunk,
  Szó szerint széttépünk minden ellenséget...
  Karmaink, fogaink, ökleink...
  Helyet építünk egy csodálatos paradicsomban!
  
  Hiszem, hogy menő kommunizmus lesz,
  Virágzik benne az ország, higgy a tanácsnak...
  És a siralmas nácizmus eltűnik,
  Hiszem, hogy tetteid megdicsőülnek!
  
  A föld vadul virágzik, azt hiszem,
  A győzelemtől visszatérünk a győzelemhez...
  Győzd le a japán Nikolajt,
  A szamuráj aljasságért felel!
  
  Nem hagyjuk magunkat megbillenteni,
  Egyetlen csapással zúzzuk szét ellenségeinket...
  A vadász váljon vadavá,
  Nem hiába zúztuk szét a Wehrmachtet!
  
  
  Ne bízd abban, hogy feladjuk,
  Az oroszok mindig is tudták, hogyan kell harcolni...
  A bajonettjeinket acéllal éleztük,
  A Führer egy bohóc képe lesz!
  
  Ilyen a szülőföldem,
  Az orosz harmonika szól benne...
  Minden nemzet egy barátságos család,
  Ábel győz, nem Káin!
  
  A Szovjetunió hamarosan dicsőségben lesz,
  Annak ellenére, hogy ellenségünk kegyetlen és alattomos...
  Példát mutatunk a vitézségről,
  Az orosz szellem megdicsőül a csatákban!
  Margarita Magnetic a túlérett szamóca színeit is felveszi, és megnyomja a gombon lévő gombot a mellbimbójával. A gyilkos rakéta eltalálta a tálibokat, szó szerint több tucatnyian elpusztítva őket.
  Aztán a lány ezt énekelte:
  -Tisztelnünk kell, hogy féljünk,
  A lányok tettei számtalan...
  Nagyon klasszul tudunk harcolni,
  Sátán elpusztul!
  
  NE TÜRJÜK AZ ONISH-T
  1941 novemberében Hitler váratlanul békét ajánlott Sztálinnak. Olyan megoldás, amely valószínűtlennek tűnik bárki számára, aki ismeri a tényleges helyzetet.
  A németek, úgy tűnik, hamarosan elfoglalják Moszkvát. És miért kínál békét ebben a helyzetben?
  De Hitlernek, mint tudod, nagyon fejlett intuíciója volt. És úgy érezte, Moszkvát nem fogják bevenni. És ha igen, akkor ideje békét ajánlani, amikor Sztálint megfélemlítik. Természetesen nem minden katona értett egyet ezzel, de Hitlernek hatalma és tekintélye volt.
  Ráadásul a békefeltételek a németek számára előnyösnek ígérkeztek. Valójában Ukrajna átmegy Németországhoz, és ezzel együtt a fekete talajokhoz és a mezőgazdasághoz, valamint Fehéroroszországhoz, a balti államokhoz és a szmolenszki régióhoz.
  Sztálin általában beleegyezett abba, hogy feladja mindazt, amit a németek már elfoglaltak.
  Szevasztopol a németek kezére került. Válaszul a Krautok elhagyták a moszkvai régiót. Leningrád a Szovjetunió mögött maradt, és egy folyosót húztak ki számára. A németek beleegyeztek abba, hogy elhagyják a leningrádi régiót, cserébe Voroshilovograd és Donyeck régióért, amelyeket a németek még nem foglaltak el teljesen.
  Általánosságban elmondható, hogy a nácik megkapták a Donbászt szénnel, fémekkel és gyárakkal, bauxitlelőhelyekkel és mezőgazdasági területekkel, az egész Krímet, sőt a Don déli részének egy részét is. A németek elhagyták a leningrádi régiót, Moszkvát, Tulát, Rzsev egy részét, a Kalinini régiót. Cserébe a Donbass egy részéért, a Don egy részéért gazdag fekete talajával és Szevasztopollal. A finnek megkapták Petrozsényt és azt, amit sikerült elfoglalniuk. Barátságosan váltunk el egymástól.
  Ezenkívül a Szovjetunió vállalta, hogy a piacinál alacsonyabb áron szállít olajat, és nagy váltságdíjat fizet a hadifoglyokért.
  Sztálin, attól tartva, hogy elveszíti a háborút és Moszkvát, beleegyezett az ilyen feltételekbe. A Wehrmacht sikereinek csúcsán.
  Nos, Hitler, akinek természetfeletti ösztöne volt, rájött, hogy ez a legjobb megoldás.
  A Szovjetunióval vívott háború véget ért. A nácik először kezdtek csapatokat áthelyezni Afrikába. Ráadásul a britek támadásba kezdtek Rommel ellen. Nos, akkor mi van? A Fritzek pedig csapatokat vettek és partra szálltak Máltán. Természetesen először ott bombázva a briteket.
  A következő természetesen a Gibraltár elleni támadás. Hitler személyesen találkozott Francóval.
  Láttad, milyen erős Németország. Legyőzte a Szovjetuniót. Négymillió oroszt és sok ezer tankot foglyul ejtett. Számunkra Spanyolország olyan, mint egy ütés a térképen. Elfoglaljuk, ha nem engedi át a csapatokat. És ha hiányzik, Afrikában kaphat valamit. Ráadásul Nagy-Britannia kudarcra van ítélve, és nem megy sehova!
  Franco, miután rájött, hogy Spanyolországot meg lehet foglalni, és erre nincs esély, beleegyezett.
  A Gibraltár elleni támadás sikeres volt, és meglehetősen gyorsan. A fellegvár leomlott. Aztán a németek beléptek Egyenlítői Afrikába.
  A britek óriási veszteségeket szenvedtek. Elfogták őket, mint a balekokat.
  Rommel Líbiában legyőzte Nagy-Britanniát, Egyiptomban pedig offenzívát indított. Elfoglalták Alexandriát.
  Aztán kiment és átkelt a Szuezi-csatornán. Sikerükre építve a németek elfoglalták Irakot, Kuvaitot és az egész Közel-Keletet.
  A Wehrmacht nem veszített túl sok katonát és tisztet keleten. Csapatai pedig nagyobb számban, tapasztaltabbak és képzettebbek voltak, mint a britek és különösen a gyarmati erők.
  A britek ezt visszatarthatták, és kétségtelenül elvesztek. A Szovjetunió nélkül a Fritz sikeresen megküzdött Nagy-Britanniával.
  Általában Nagy-Britannia arra volt ítélve, hogy elveszítse gyarmatait. Szárazföldi hadserege túl gyenge és csekély harci hatékonyságú volt ahhoz, hogy a gyarmatokat a Wehrmacht nagyobb számú és fegyelmezettebb csapataival szemben felvegye.
  De a flottára való összpontosítás nem működött. Gibraltár és Málta bukása után lehetetlenné vált Afrika megtartása. Így Rommel elzárta a Szuezi-csatornát. A németek pedig még szárazon is egy góllal verték a briteket. A Szovjetunióval vívott háború után a Wehrmacht még erősebb és magabiztosabb lett képességeiben, és kiterjedt harci tapasztalatokra tett szert.
  Így hódították meg fokozatosan Afrikát. És Iránon keresztül a németek behatoltak Indiába. Ott sem akartak a helyi sepoyok meghalni Nagy-Britanniáért. A németeket általában jobban hátráltatták a távolságok, az utak hiánya, a megnyúlt kommunikáció és az ellátási problémák, mint a brit csapatok.
  Az USA port gyűjt, hogy elkerülje a háborút. Még minden Japán elleni szankciót is feloldottak.
  De a szamuráj mégis megtámadta Peru kikötőjét. Meg kellett védenünk magunkat, és el kellett foglalnunk a brit birtokokat Ázsiában. És a japánok megcsinálták.
  Röviden: a negyvenkettedik évben és a negyvenharmadik év első felében a németek és a japánok elfoglalták Afrikát, Ausztráliát és egész Ázsiát. És 1943 szeptemberében a partraszállás Nagy-Britanniában következett. Természetesen hatalmas bombázások után. A németek Yu-288-at, Yu-188-at és más gépeket használtak.
  A gyarmatait elveszített és a tengeralattjáró-háborúban kimerült Nagy-Britannia nem tudott ellenállni.
  A németeknek pedig túl sok erőforrásuk volt, és főleg munkaerő. Szó szerint lebombázták Anglia összes városát és gyárát. Aztán persze a csapatok partraszállása és a párducok, tigrisek, oroszlánok, sőt egerek használata. No persze kétéltű tankokat és víz alatti járműveket is.
  Az "Egér" a művelet megkezdése előtt elkészült, és még harcolt is. De az "egerek" túl nehezek.
  Gerda legénysége a Párducon kitüntette magát a csatában. Nagy-Britannia elfoglalása után a németek még egy ideig harcoltak az Egyesült Államokkal. Kiütötte az amerikaiakat Izlandról. Ám a meghosszabbított kommunikáció miatt Amerika elfoglalása nehéz feladatnak bizonyult. Ennek ellenére az Atlanti-óceán nem tréfa. Hacsak nem bombáztak egy barátjukat, és a tengeren harcoltak.
  Német tengeralattjárók fejlődtek, többek között hidrogén-peroxid felhasználásával, és szinte az egész amerikai flottát elsüllyesztették.
  Az Egyesült Államokat azonban még mindig rendkívül nehéz elfogni. A háború elhúzódott, a németek végül átvették a hatalmat és békét kötöttek.
  Ezt követően a németek a Szovjetunióhoz fordultak.
  1945-ben kezdték gyártani az E-50-et és az E-75-öt. Hitler megtiltotta az ötven tonnánál könnyebb harckocsik gyártását, kivéve néhány felderítő járművet.
  A Párduc negyvennégy és fél tonnát nyomott. A "Panther" 2 már ötvenkét tonna. Az E-50 már csaknem hatvanöt tonnát húzott. Az utolsó tanknak nagyon tisztességes elülső páncélzata volt, 150 milliméteres a hajótesten 45 fokos szögben, és 185 milliméteres a torony elején, szintén ferdén. Egy 88 mm-es löveg 100 EL csövével. És 82 mm-es páncél az oldalakon, szintén lejtőn. A motorral kombinálva, amely 1200 lóerőre gyorsult fel, ha felpörgetik, ez egy nagyon erős közepes tank.
  Plusz tizenkét lövés percenként.
  Egy még nehezebb E-75, több mint kilencven tonna. Ez a tank nem volt teljesen sikeres. A 128 mm-es lövegnek lassabb volt a tűzsebessége, kisebb volt a torkolati sebessége, és közelről nem volt előnye a 88 mm-es E-50-hez képest.
  A hajótest elülső páncélzata 45 fokos szögben alig jobb 160 milliméternél. Több azonban nem szükséges. Minden amerikai fegyvert tart, és a szovjeteket is. A torony védelme kiváló: elöl 252 milliméter, oldalt és hátul 160 milliméter. Látható, hogy legalább többé-kevésbé megbízható védelme van a toronynak, főleg az oldalának.
  A ház oldala 120 mm, ami elfogadható, plusz képernyőket is lehet akasztani. A motor viszont elég gyenge 900 lóerővel. Összességében persze a tank befejezetlen és elég magas. Egy eléggé túlnőtt Tiger-2-re emlékeztet, hasonló problémákkal.
  Mindkét német autó tökéletlen, de az E-50 természetesen praktikusabb.
  Nos, és az E-100 is. De ez az autó még nehezebb és rosszabb menettulajdonságokkal rendelkezik, mint az E-75.
  Az E-100-at nagy tömege miatt kis mennyiségben gyártották.
  És a katonaság általában véve jóváhagyta az E-50-et.
  1946 tavaszán, pontosan április 20-án, a Führer születésnapján, a németek a Szovjetunió felé költöztek.
  Rengeteg autójuk és felszerelésük volt. Több tízezer tank különböző változatokban. A Szovjetunióban a soros T-34-85 és IS-2 és IS-3 is volt szolgálatban. A T-44 nem volt teljesen sikeres. De a T-54 még nem volt készen.
  A németek nagy mennyiségben gyártották az E-50-et és az E-75-öt.
  Az ország jelentős részének elvesztése után Sztálin megtiltotta a negyvenhét tonnánál nehezebb járművek fejlesztését.
  A nagyszámú T-34-85, valamint valamivel kisebb IS-2 és IS-3 mellett tömeggyártásba került az SU-100, amely egy viszonylag egyszerű és hatékony önjáró löveg volt.
  Megjegyzendő, hogy a legmasszívabb tank, a T-34-85 csak oldalról tudott áthatolni a német E-50-es sorozaton, az E-75 pedig még oldalról is túl kemény volt, és csak az SU- 100-an megtehetnék, és akkor is közel.
  Tehát az erők egyértelműen egyenlőtlenek. Maguk a német tankok nagy távolságból behatoltak a szovjet tankokba. És csak az IS-3-nak volt többé-kevésbé kielégítő védelme a homlokra, majd a felső részre.
  Itt vannak a németek, akik átnyomulnak a Szovjetunió területén.
  Gerda, Charlotte, Christina és Magda az E-50-ben. Dalokat fütyülnek maguknak és ordítanak.
  Mindenkinek összetörjük a kos szarvát,
  A mindenható Isten velünk lesz!
  És hogyan veszik és lőnek az ellenségre.
  A harmincnégynek lerobbant a tornya. Igen, a harci legénység, nem mondhat semmit.
  Charlotte elégedetlenül jegyezte meg:
  - Ennek ellenére a páncélunk nem túl jó. Az ellenség még a táblát is megakaszthatja!
  Christina megjegyezte:
  - De a fegyver pontos és halálos! Tehát az egyik kompenzálja a másikat!
  Gerda felszisszent:
  - Mindenkit széttépünk!
  Eközben Natasha az SU-100-ason a legénységével a Fritz ellen harcol.
  Oleg Rybachenko az SU-100 legénységének ötödik tagja lett, Natasával, Zojával, Augustinával és Szvetlanával együtt.
  A lányok elismerően bólintottak:
  - Te harcos vagy, ami nagyszerű!
  Natasha rálőtt az ellenségre. A lövedék egy német jármű homlokába ütközött, és elütött. A lány dühösen taposott mezítláb. És ellenőrizte:
  - És most fiú vagy! Úgy tűnik, éles vagy, igaz?
  Oleg bólintott. Ő egy halhatatlan fiú, ami azt jelenti, hogy sok mindenre képes. Itt egy német E-75 halad előre. Hogyan lehet áttörni rajta?
  A fiú zseni rájött, és odasúgta a lövedéknek:
  - Fém vagyunk, egy vérből valók - te és én!
  És csupasz, gyermeki lábai segítségével elfordította a célzót és lőtt.
  Ahogy egy német harckocsi sem erős frontpáncélzattal, de ha végponttól végig pontosan eltalálod, vagy erővonalak kombinációját, akkor a tank megadja magát. Aztán a fém szétrobbant, és a harci felszerelés robbanni kezdett.
  Oleg Rybachenko nyikorgott:
  - Ez a legmagasabb osztály!
  Natasha megcsiklandozta a fiú csupasz sarkát, és bólintott:
  - Lő!
  Oleg Rybachenko ismét lőtt az SU-100-ból. Messziről lőttek, majd a 100 mm-es szovjet ágyú nem vette be a legújabb német harckocsikat: E-50 és E-75. De a fiú fenomenális. És sikerül eltalálnia az ellenséget.
  A terminátor fiú újra lő. És áttöri az E-50-et. Ez a tank gyors, és el kell ütni. De a németek mindig egyre erősebben nyomulnak.
  Zoya lő. És nagyon pontosan.
  Üsd meg az ellenséget a toronyban. Aztán Oleg Rybachenko ismét tüzel. Egy száz milliméteres fegyver csodákra képes.
  A fiúzseni ordít:
  - Széttéplek! széttéplek! Nem fog tetszeni!
  És megint, mint egy fiú, el fogja venni, és nagyon pontosan eltalálja. És tényleg széttépi az ellenséget.
  Ezután megjelenik:
  - Én szuperszonikus harcos vagyok!
  És ismét mezítláb segítségével fog lőni.
  A fiú még csak tizenkét éves, de nagyon gyors és fenomenális.
  Itt csupasz lábujjai és Augustine segítségével lőtt.
  És a lány lezuhant az E-50-el.
  A németek jelentős károkat szenvednek. De a tankok lavinája egyre közeledik. Itt van az E-100 mozgásban. Erőteljes páncélok, fegyverek és pajzsok is.
  De a lányai és a fiúja is túljut.
  Egy német autó lángokban áll és darabokra szakadt.
  Oleg Rybachenko énekelte:
  - Dicsőség a Szent Hazának,
  Földöntúli dühvel!
  A fiú ismét lőtt, összetörte a fasisztát és kacsintott a lányokra. És a fiú ismét lelövi és elpusztítja az ellenséget.
  Valljuk be, ő egy verekedős fiú. És meg fog ütni egy kagylóval. És az elavult, de erős "Tiger"-2 tank áldozatává vált. A német Panther 2 is vereséget szenved. De majdnem meghódította magát Amerikát.
  És most a Szovjetunió sürgeti.
  Oleg Rybachenko pontosan lő és üt.
  És így elkezdtek felváltva lőni és énekelni...
  Natasha mezítláb rúgott, és üvöltött:
  - Ez a tajgából van...
  Zoya is megkocogtatta csupasz lábujjait, és nyikorgott:
  - A brit tengerekre...
  Augustine is megütötte a kagylót, és azt mondta:
  - Vörös Hadsereg!
  Szvetlana csupasz lábujjával rakétákat lőtt ki, és így szólt:
  - A legerősebb!
  Oleg Rybachenko elbaszott, és azt mondta:
  - És hagyd, hogy Red...
  Natasha tüzelt és nyikorgott:
  - Erősen szorít!
  Zoya is pofozott és ugatott:
  - A szuronyod bőrkeményedéses kézzel!
  Augustine rúgott és üvöltött:
  - És muszáj...
  Svetlana halálos támadást lőtt ki, és kifakadt:
  - Megállíthatatlan!
  Oleg Rybachenko nevetve lőtt újra:
  - Menj az utolsóhoz...
  Natasha kagylót küldött és felüvöltött:
  - Halálos harc!
  A lányok pedig szétszéledtek, addig dördültek az ágyúk, amíg el nem fogytak a lövedékek.
  Igen, Oleg Rybachenko ismét háborúban áll.
  De a Vörös Hadseregnek nehéz időszaka van. A németek előrenyomulnak. Több felszerelésük és több gyalogságuk van. És jönnek a japánok is keletről.
  Nem lehet ellenállni ennek az erőnek.
  Gerda és legénysége az E-50-en harcol. A németek már megrohamozzák Voronyezst. A harc heves.
  Egyrészt a német tank nagyon jó a maga nemében vadászgépnek. De a fedélzeten elég gyenge a védelem. És ez a hátránya, ezért a lányoknak ébernek kell lenniük.
  Még mindig sok T-34-85-öt gyártanak. Ez a jármű még mindig tömeggyártásban folyik, és a 100EL német 88 mm-es ágyúja nagy távolságból arat bőséges termést.
  Egyre gyakrabban készül az SU-100 is, amely önjáró fegyver lévén könnyebben gyártható, mint egy tank, de erősebb fegyver.
  Gerda most csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, és áttörte a szovjet szárítást. Közelről egy ilyen autó nagyon veszélyes lehet.
  A szőke terminátor elvette és énekelte:
  - Az idegeim nem acélból vannak,
  Most megfogtál!
  Aztán Charlotte elsütött egy ágyút, és szétzúzta a harmincnégyet.
  És egy fegyver, amely percenként tizenkét lövést ad le, nagy távolságra jut el.
  Ezután Christina tüzel. És ezt is nagyon pontosan és pontosan fogja megtenni. Összetört egy Vörös Hadsereg tankját, és nyikorgott:
  - Dühöngő tűz! Hurrá Sztálinnak!
  Aztán Magda is ütött. Ezt nagyon pontosan tette a csupasz lábujjaival.
  És énekelte:
  - Az örök Haza dicsőségére!
  Utána a lány nevetésben tör ki...
  A német gép hibátlanul működik.
  Áldozata az IS-2 volt, egy meglehetősen erős és veszélyes tank, de a torony eleje rosszul védett.
  Csak az IS-3-nak van viszonylag jó elülső védelme, de ezt a harckocsit még mindig kis sorozatban gyártják. A toronyforma túl bonyolult. Bár az IS-3-nak, amint azt a harci gyakorlat megmutatta, legalább van esélye közelről megközelíteni az E-sorozatú járműveket.
  A Szovjetunióban még nem gyártanak nehezebb harckocsikat, sőt fejlesztésüket is felfüggesztették. Ez természetesen problémát okoz. A németeknél már csak az E-25-ös könnyű önjáró löveg van a sorozatukban, de ennek gyártását szinte befagyasztották. Bár a gép nem rossz.
  Csak két legénységtag és másfél méter magas. Kicsi, 75 mm-es ágyúval a Pantherből. A szovjet autók vadásza.
  De a Führer jobban szereti a hatalmat. Még az E-50 is fokozatosan alulmúlja az E-75-öt, amelyet szintén pajzsok borítanak az oldalán.
  Az E-75 még oldalra is nehezen hatol be. A németek pedig ezt kihasználják az áttöréseknél...
  Két német pilóta, Alvina és Albina már háromszázzal meghaladta a lezuhant repülőgépek számát, és megkapta a Vaskereszt lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  A lányok olyan menő harcosok és a legmenőbbek a világon. Igen, még ha Huffmannak több gépe is volt eddig lelőtt, sokkal szebbek.
  És általában csak bikiniben és mezítláb harcolnak.
  Alvina három szovjet repülőgépet lőtt le ME-262 X-ről 30 mm-es repülőgépágyúkkal, és csicseregte:
  - Én vagyok a megsemmisülés fáklyája!
  Albina, aki hasonló tüzet tüzel, megerősítette:
  - És teljes pusztulásban vagyunk:
  És levágott még négy szovjet gépet...
  A harcosok nagyon harcias hangulatúak, de állandóan mosolyognak.
  Szeretik a férfiakat, és a nyelvükkel dolgoznak. És tetszik nekik. Ilyen harcos szépségek.
  Lelőttek egy szovjet TU-3-at, és darabokra törték... Ez az ő tüzes üdvözlésük.
  Egyszóval a lányok nem hagynak cserben. És a Vörös Hadsereg kap tőlük.
  De másrészt Anastasia és Mirabela is csak bikiniben és mezítláb harcol - gyarapítják a pontszámaikat! Nagyon agresszív lányok.
  Anasztázia pedig lelőtt egy német gépet, és azt mondta:
  - Remek pilóta vagyok!
  Mirabela ágyúval lelőtt egy német autót, és nyikorgott:
  - Szuper harcos vagyok!
  A lányokra igazán szükségünk van...
  De elavult Yak-9 T-eken harcolnak, amelyek természetesen nem érnek egyet a német sugárhajtású repülőgépekkel. De a szépségeknek sikerül megküzdeniük. És elkerülik, hogy lelőjenek.
  És miért? Mert mezítláb és bikiniben vannak. Tehát nincs lehetőség levágni őket.
  A harcosok, mint látjuk, értik, mi a csupasz bőr.
  Anastasia lelőtt egy másik német vadászgépet, és nyikorgott:
  - A hazáért!
  Mirabela levágta a HE-162-t és üvöltött:
  - Sztálinért!
  A legveszélyesebb német vadászgép az ME-262 X, öt légágyúval, óriási sebességgel, szárnyakkal és erős páncélzattal rendelkezik.
  Könnyebb, olcsó, de nagyon manőverezhető HE-162-es járművet könnyebb lelőni.
  Az ME-1010 nem volt teljesen sikeres a németeknél, repülési tulajdonságait tekintve kétségtelenül kiváló repülőgép, de szárnyai csapásra váltanak, és magasan képzett pilótákat igényel. A TA-183 praktikusabbnak bizonyult, és elöl is megy.
  De Hitler jobban szereti az erősen védett ME-262 X-et, erős fegyverekkel.
  A Luftwaffe légcsavaros járműveit még nem vonták ki a gyártásból. A TA-152 a legsikeresebb többcélú jármű, és az ME-309 még mindig harcban áll. Sebességben és fegyverzetben felülmúlják a szovjet harcosokat. És bár a Yu-488 légcsavaros jármű, a szovjet jakok még csak utolérni sem tudják. Igen, még a fejlettebb LA-7 is gyengébb ehhez az autóhoz sebességben.
  És mit kell tenni a sugárhajtású bombázók ellen: Arado, Yu-287 és mások.
  A szovjet repülés sugárhajtású repülőgépek nélkül gyenge.
  Anastasia és Mirabela azonban még ilyen körülmények között is jó eredményeket ér el.
  Így hát visszatértek, tankoltak és újra csatába indultak. Megint elütik őket a német autók. És ezt nagy hatással teszik.
  A szovjet repülésben senki sem hasonlítható össze a párjával. Ráadásul a lányok azért szexelnek, hogy erősebbek legyenek. És általában mindig más férfiak vannak. És ez olyan erőt ad a lányoknak!
  Ez fenomenális sikerük egyik titka.
  A lányok már megkapták a Szovjetunió Hőse aranycsillagát, és egymásra kacsintgatnak.
  Megint körberepültek, és lelőttek valakit.
  Anastasia 37 mm-es repülőgépágyújával levágta a Yu-288-at, egy meglehetősen erős bombázót.
  Mirabela pedig lelőtt egy Yu-287-es sugárhajtóművet, szintén ugyanazzal a 37 milliméteres fegyverrel. Az ilyen fegyverek lehetővé tették, hogy a lányok fenomenális pontosságával távolról eltalálják az ellenséges járműveket. Bár a lőszer korlátozott volt, a halált kockáztatta.
  A lányok mezítláb verik, és énekelnek:
  - Sólyom szárnyal, mint a sas,
  Várjuk Sztálint!
  Sikerünk a sarkon van
  Nyissa meg nyertes számláját!
  A harcosok tehát természetesen nem engedik ki a fasisztákat a horogról. És olyan erősen megütik, hogy az fájni fog a Führernek.
  Anastasia Vedmakova természetesen manőverez. A Jak-9 több mint hatszáz kilométer, nem bírja, nehéz fegyverrel még rövidebb, de többé-kevésbé hánykolódik.
  Kicsit jobb, mint a Yak-3, ami azonban többe kerül, és jó minőségű duralumíniumot igényel. És a Szovjetunió rengeteg területet veszített. A Yak-9-et pedig óriási mennyiségben lehet gyártani.
  De nem lehet lépést tartani a Harmadik Birodalommal, Japánnal együtt.
  Mirabela lelőtte az ME-262-t és ezt énekelte:
  - Oroszország szülőföldjének dicsőségére,
  boldogabbá tesszük az egész világot!
  Anasztázia elvágott egy másik németet, és nyikorgott:
  - Ez a neve a legragyogóbb szerelemnek!
  És azt is, hogyan fog ordítani. És eltalálja a Fritzet.
  A lányok természetesen nagyon-nagyon menők.
  Eközben a németek egyre mélyebbre hatolnak a Szovjetunió területére.
  A japánok is elkényeztetik magukat. És sokan vannak, és maguk előtt hajtják a kínaiakat.
  A sárga katonák megpróbálnak áttörni. És szó szerint tele vannak hullákkal az összes megközelítést.
  De olyan sok van belőlük, hogy végül áttörnek.
  A japánok és sárga hadseregük megrohamozzák Habarovszkot. A veszteségeket egyáltalán nem veszik figyelembe.
  De ott találkoznak velük a szovjet lányok.
  Alenka és csapata.
  Lányok védik Habarovszkot. Mezítláb gránátokat dobnak az ellenségre.
  És még kuncogva éneklik:
  - Szép lányok vagyunk,
  És az összes harcos veresége...
  A hang olyan hangos
  Dicsőségben az őrült atyáknak!
  És ismét repülnek a szépségek mezítláb által dobott gránátok.
  Alenka, amint fordul, lekaszálja a kínait, és nyikorog:
  - Dicsőség földünknek!
  Anyuta mezítláb gránátot dob, és üvölt:
  - A felsőbb hatalmak nevében!
  És halálos robbanással is eltalál téged.
  Ezután Angelica lő. És gránátot is dob a mezítláb.
  És visít:
  - Új határok felé!
  És akkor Maria téged is megüt. És a sárga harcosokat is egy kitöréssel levágta, énekelve:
  - Farok a farok! Szemet szemért!
  És a barátaira kacsint.
  És akkor az olimpia egy egész doboz robbanóanyagot dob a szamurájokra és a kínaiakra.
  És üvölteni fog:
  - A haza dicsőségére!
  És ismét az ötök pusztítják el az idegen sereget.
  De a japánok már sok kínait összeszedtek. Másznak és másznak. És egész halom halom nő.
  Alenka lövöldöz, csupasz sarokkal dob és visít:
  - Sztálinért!
  Anyut mezítláb is gránátot dob, és azt motyogja:
  - Tanárok!
  Angelica eldobja a vonalat. Mezítláb ajándékot dob, és nyikorog:
  - Leninért!
  És ekkor Maria eltalálja az ellenséget. És csupasz lábujjával elindítja a pusztulást.
  Aztán a kínaiak szétszóródnak minden irányba...
  És akkor az olimpia veszi és kioltja a nitroglicerin hordóját. És mindenkit meg fog ölni.
  És a militaristák elesnek...
  Oleg Rybachenko és csapata továbbra is Tuláért küzd. A németek megpróbálják körülvenni Moszkvát. Tula városa már '41-ben visszaverte a Fritzek támadását.
  De az ellenség most sokkal erősebb. És agresszíven lő. És bombák záporoznak a Vörös Hadseregre és más pusztító erőkre.
  Nagyon erős ellenség. És túl sok fekete harcost, arabot és indiánt dobnak harcba. És megállíthatatlannak tűnik.
  Oleg Rybachenko lőtt az E-75-re, és ezt énekelte:
  A katona mindig egészséges
  A katona mindenre készen áll...
  És por, mint a szőnyegekről,
  Letérünk az utakról,
  És nem áll meg!
  És ne cseréld le a lábad
  Ragyog az arcunk
  Csizma csillog!
  És a fiú ismét messziről ököllel üti a nácit. De az erők valóban egyenlőtlenek.
  Bár Tula hősiesen áll. Délen pedig a nácik közelednek Sztálingrádhoz.
  De mit gondolnak, hogy ott nyernek?
  Oleg Rybachenko ismét a nácikra lő, és énekli:
  És ekkora káosz
  töltötte be az univerzumot...
  Az emberiség szomorú része -
  Elviselni a fájdalmat és a szenvedést!
  És ismét megölték a fiút, és a fasiszta Egér-2, egy nagyon félelmetes gép, égett.
  Natasha logikusan megjegyezte:
  - Semmiféle erő nem állhat ellenünk!
  És a fiúra kacsintott.
  Aztán Zoya is ütött. Szintén üvöltött:
  - A győzelemhez való hozzáférésemért!
  Az SU-100 önmagáért dolgozik, és nem gondol a lövöldözés leállítására.
  A németek fokozatosan megkerülik Tulát. Rengeteg erőjük van, sok gyalogságuk. És különféle márkájú tankok mozognak.
  Itt van például ugyanaz a "Lev"-2, egy nagyon erős gép: száz tonna súlyú, és az elülső páncél szögben 300 milliméter. Úgy tűnik, semmi sem megy át.
  De Oleg Rybachenko még mindig lő. Megmutatja legmagasabb osztályát - mesterlövész.
  És megüti magát, és megüti magát...
  Csak töredékek repülnek el a nácik elől. De még mindig nem akarnak lassítani.
  Oleg Rybachenko nyikorog:
  - A jövő a miénk,
  Sasok vagyunk - Jedik!
  És a fiú ismét kúpokat csinál. És megint a fasiszták kapnak egy nikkelt.
  És Gerda tank legénysége már Sztálingrádban van. Olyan agresszív csaták dúlnak itt.
  Gerda, lövöldöz, kiabál:
  - A testem vas!
  Charlotte csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombjait, és ciripelt:
  - Nagyon hasznos a harchoz!
  És a párjára kacsintott.
  Aztán újra ütött, és eltörte a harmincnégyet.
  Aztán Christina is lőtt. Összetörte a Vörös Hadsereg szárítóját, és dörmögött:
  - Őrült lány vagyok! Mindenkit széttépek!
  És akkor Magda puszta lábbal lövöldözni kezdett.
  A németországi lányok általában jól vannak. És bekenik az ellenséget.
  . FEJEZET 2. sz
  Ám az autójukat oldalba ütköztek. Meg kellett állnom és megjavítanom.
  Gerda szeszélyesen megjegyezte:
  - Megint vesztegetjük az időt!
  Charlotte végigdörzsölte mezítláb a páncél felületén, és felmordult:
  - Bosszút állunk és nyerünk!
  Aztán elvette, és megmutatta a fogát. És napsugarakat bocsátott ki gyöngyházfogai közül.
  Christina elvette, és felkiáltott:
  - Az anyaországért tanács nélkül!
  És a csupasz sarkával is rácsap a páncélra!
  Magda beleegyezett:
  - És semmi hülyeség!
  A lányok úgy döntöttek, hogy egyelőre sakkoznak. Pár párnak. És elkezdtek ott stratégiát építeni.
  A játék érdekes. De a lányok minden mozdulaton vitatkoztak, és összeütötték a fejüket.
  Gerda csupasz foggal jegyezte meg:
  - Én leszek a legmagasabb axióma!
  És hogy fog nevetni...
  Elképzeltem a névrokonomat Andersen meséjéből. Így rablók fogták el az erdőben. Szétszedték a hintót, és elvitték Gerda szinte minden ruháját és drága csizmáját. Gerda tehát ismét mezítláb, és zsákruhában. Így nézett ki, háta mögött megkötött kézzel.
  Sétál a hideg őszi erdőben. A csupasz talp minden ütést, ütést, minden gallyat érez. Gerda fél és éhes.
  Még a palotában is sikerült magához térnie. És fagy van az őszi füvön, ami a nemrég átélt hidegre emlékeztet.
  Gerda elvigyorodott... Úgy gondolta, hogy Andersen meséjéből egyértelműen hiányzik a pirított sarkú cipő. És az nagyszerű lenne!
  A tankot gyorsan megjavították. A kár kisebb. Bár egy 100 mm-es ágyúgörény találta el az oldalt. Ami veszélyes lehet.
  Charlotte csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombjait, és énekelte:
  - Én egy tankromboló vagyok,
  A szív ég...
  A fegyver a lakhelyem!
  És a kagyló összetört még harmincnégyet. Egyelőre a T-34-85 uralja a csatateret. A nehéz járművek pedig viszonylag ritkák a Vörös Hadseregben.
  De aztán megjelent az IS-3. Van egy gyenge pontja: a test alsó része. A homlok nagy dőlésszöggel rendelkezik. Alakja van: csukapofa. De ha megütöd a homlok alsó részét, nem lesz kegyelem.
  Magda mezítlábával az ellenségre szegezte a fegyvert. És hogyan találta el, és a lövedék repült.
  A szovjet gépet pedig belevágták. A torony leszakadt, és a lövedékek robbanni kezdtek.
  Gerda felkiáltott:
  - És te egy jól irányzott szépség vagy!
  Magda felsikkantott, és megrázta csodálatos melleit:
  - Senki nem állít meg!
  Charlotte magabiztosan megerősítette:
  - És senki sem fog nyerni!
  Christina vicsorogva válaszolt:
  - A gonosz farkasok szétverik az ellenségeket!
  Gerda felmordult:
  - Gonosz farkasok - tisztelgés a hősök előtt!
  A nácik körülvették Tulát, és a gyerekeknek négy lánnyal együtt ki kellett törniük a ringből.
  A fiú, a lány és a lányok futnak és csupasz lábujjakkal gránátot dobálnak.
  De a nácik kárt szenvednek, és nem tudják megütni őket.
  Oleg, tüzel, énekelt:
  - A szent szülőföld nevében,
  Minket nem lehet térdre kényszeríteni!
  Margarita puszta lábbal dobta a halál ajándékát, és nyikorgott:
  - Nem! Soha ne szállítson!
  A lövöldözős és ugráló Natasha hozzátette:
  - Ne jöjjön baj a házunkba!
  És puszta lábbal is kilőtt egy halálos gránátot.
  Aztán Zoya kikerüli a repeszeket, és csupasz lábujjaival is elengedi a zúzót...
  És üvölteni fog:
  - Jó lesz!
  És akkor Angelica lőni fog az ellenségre. Vad dühében lekaszálja. És újra üvölteni fog:
  - Megőrült fűrész vagyok!
  És egy gránát repül a csupasz sarkadról.
  És akkor Svetlana elviszi, és keményen megüt.
  Ezek természetesen lányok - mit hoz a halál az ellenségnek.
  Natasha, aki az ellenségre lő, nyikorog:
  - Senki nem állít meg minket, még az ördög sem győzhet le!
  És mezítlábról ívben repül a gránát. És ütni fog, mindent szétszór, és messze.
  A lányok természetesen képesek leküzdeni az érintett területet. Délen Sztálingrádban dúlnak a harcok, amelyet a Vörös Hadsereg tart. A hatalmas veszteségek elszenvedése után a japánok bevették Habarovszkot, és előrenyomultak Vlagyivosztok felé.
  Nos, ott találkoznak majd azok, akiknek szükségük van rá.
  Anna Witchakova nem túl kellemes búcsút élt át hűséges repülő lovával. A sok német gépet lelőtt Mig-4 anyjává vált vadászgép egyszerűen leégett a japán armada légicsapásai során, ahogy szép számmal más jármű és hajó is. Miután a Felkelő Nap országából származó keselyűk megpöckölték a várost, Vlagyivosztok szomorú látványt nyújtott. A halottak temetése azonban katonásan, szerényen és meglehetősen gyorsan zajlott. A pilóta Vedmakova felgyújtotta a lábát, a lány lábát hólyagok borították, ezért mezítláb járt, óvatosan a lábujjaira taposva. A japánok még nem ismételték meg a rajtaütéseket, erőfeszítéseiket az előrenyomuló frontok támogatására összpontosították. Vedmakova megkerülte a törmeléket, azt energetikailag takarították, és a munkások között sok gyerek volt. Vékonyan, mezítláb, a friss tavaszi napsütésben kivörösödött arccal felgereblyézték a törött csempéket, felemelték a ledőlt távírórudakat, és egyszerűen seperték az utcákat.
  A fiúk feletti idősebb úttörő nyakkendőben, de ing nélkül (külön lógott, láthatóan a fiúk vigyáztak a ruhájukra), odaszaladt a pilótához.
  - Gyorsított ütemben dolgozunk, őrnagy elvtárs, hamarosan minden készen lesz! Tisztára söpörjük az utcát, olyan sima lesz, mint a háború előtt!
  Witcher elmosolyodott, és cukorkát dobott neki:
  - Tessék, vedd el! Ez a mi szovjet natúr csokoládéból készült, nem amerikai méregből.
  A fiú vidáman kacsintott:
  - És kitaláltunk egy új becenevet az amerikaiaknak! Mivel most együtt vannak Hitlerrel és Hirohitoval, akkor nem jenkik, hanem pindók!
  Az őrnagy leány meghajolt a fiú előtt:
  - Kinek mondtad őket?
  A fiatal úttörő megismételte:
  - Pindos! Szóval most olyanok vagyunk, mint a jenkik, akik elárultak minket!
  Witcherova megsimogatta a fiú fejét, majd nagy, erős keze átsétált a fiú vékony, eres vállán. A fiú visszamosolygott: fehérek voltak a fogai, és kinyújtotta bőrkeményedéses tenyerét. Az őrnagy kezet fogott a fiúval, és így válaszolt:
  - Emlékeznünk kell a névre! De még nem állunk háborúban Amerikával, ezért még korai becenevekkel előállni!
  A fiú ellenkezett:
  - Az amerikaiak rosszabbak, mint a japánok és a németek, mert szívesebben harcolnak valaki más kezével. Bármilyen kegyetlenek is a Felkelő Nap Birodalmának harcosai, bátorságukat mindenki ismeri!
  Witcher félbeszakította:
  - Megölöm ezeket a bátor férfiakat! És amilyen gyorsan csak lehet!
  Az új megbízott helyőrség, Krotov váratlanul aláírt egy nem teljesen logikus parancsot, és a harcos pilótát egy tengerészcsoporttal Habarovszkba küldte. A parancs azonnal megérkezett, a japán egységek előrenyomulását vissza kellett verni. Witcherova természetesen arra számított, hogy adnak neki egy vadászgépet, de... De a frontnak nem állt rendelkezésére szabad repülőgép, és még nem érkezett meg az erősítés a központjukból. A Vlagyivosztokból Habarovszkba tartó út kevés időt vett igénybe, és az őrnagy szó szerint kiszorult a sínekről egy forrongó csatába.
  A japánok megpróbálták megkerülni a jól megerősített várost és bekeríteni. A harcosnak alig volt ideje, hogy gépfegyverével az árokba ugorjon, amikor a támadás megkezdődött.
  A Witcher megkérdezte a mellette fekvő Sinitsin kapitányt:
  - Tehát ez azt jelenti, hogy az ellenség Friedrich, pontosabban Nogi tábornok taktikáját tervezi, hogy megkerülje az erődítményeket és behajtson minket a hátba.
  A kapitány komoran motyogta:
  - Hadd próbálja meg felgyújtani az orosz ló farkát! Olyan erősen megütik a patái, hogy nem is tűnik soknak!
  Az ász pilóta viccelődött:
  - A ló patái valószínűleg nem Krupp-acélból vannak, hanem a mi szovjeteink!
  Szavait kagylók üvöltése szakította félbe. Itt fekszik egy hosszan ásott árokban, Habarovszk körül általában figyelemre méltó erődsorok vannak, a japán invázió veszélye évek óta fennáll. A lövészárkok előtt és mögött lövedékek robbannak, és nagy zajt adnak. Általában a híres japán shimosa sok zajt és füstöt kelt. A harcos félelem nélkül néz, még némi közönnyel is. A lövedékek felrobbanása piszkos szökőkutakat generál, az egyik a talaj megremegését okozta. Ez azt jelenti, hogy egy fegyver tüzel, jó háromszáz milliméteres ágyúkaliberrel. A sebesültek nyögései hallatszanak... Az ágyún keresztül könnyű gőznek tűnnek, amit nem minden fül képes megfogni. Itt a harcos pilótát föld borította. A lány azonban tüsszentett, és lerázta a port vörös fonatáról:
  - Ez mindig így van, ha lefekszel, koszos leszel! És ha felkelsz, adj egy-két bal kezet!
  A tüzérségi előkészítés rövidnek bizonyult, talán a japánoknak nem volt annyi lövedékük. A támadás megkezdődött. Több japán taks lovagolt elöl. Kicsi, kissé lekerekített géptesttel. A Felkelő Nap Birodalmának legnépszerűbb tankja: Chichikha. Witcher emlékezett a jellemzőire. Elülső páncél 30 mm, fegyver 47 mm, dízelmotor 320 lóerő. Eltekintve a menetteljesítménytől, amelyben ez a gép nem rosszabb, mint a T-34, akkor még rosszabb, mint az 1943-as modell német T-3-a. Még a Távol-Keleten is hívják, tüsszents! De egyébként a mezők királynője nem a tank, hanem a gyalogság. Próbáld ki, közelítsd meg az aknamezőket. Ahogy éneklik: Ahol páncélvonat nem tud áthaladni, puskás katona kúszik.
  A japán puskákat a német Mauserből másolták. Géppisztolyok, a híres "Schmeister"-ről letépve az első világháborúból. Általában a szűk szemű emberek vágynak arra, hogy a másik oldalról a legjobbat lemásolják. Bizonyára a japán tervezők már dolgoznak a Panther és a T-34 hibridjének megalkotásán!
  Nincs több, mint egy tucat japán tank, és a szovjet tüzérség nem siet találkozni velük. A gyalogság kocogáson fut utánuk, hagyományos vastag láncban. Maguk a Felkelő Nap országának katonái is enyhén sárgás, a khaki sztyepp színéhez illő egyenruhát viselnek. Witcher rájuk néz, gyorsan felméri a támadók számát. Szemre öt-hatezren vannak, és legfeljebb ezer orosz ül a lövészárokban, lefedve a front ezen szakaszát. És a fegyverek... A távol-keleti hadsereg maradék alapon van felszerelve, és csak a tiszteknek van géppisztolya. Nos, ő őrnagy, beosztás nélkül, közlegényi szintre csökkentve.
  - kérdezte Sinits kapitány (még nagyon fiatal srác) Witchert.
  - Harcoltál a németekkel?
  A lány így válaszolt:
  - Nem! Megcsókoltam őket!
  A kapitány hirtelen elsápadva megjegyezte:
  - Emlékszel az első holttestére!
  Witcher mosolyogva megrázta a fejét:
  - Pilóta vagyok, és akit lelőttem, én öltem meg, fogalmam sincs a holttestekről! Egyébként az egész Nagy Honvédő Háború alatt soha nem lőtték le a gépemet!
  A kapitány kissé kínosan füttyentett:
  - Te csak egy ász vagy! És mennyi maszatolt németed van!
  Witcher még szélesebben mosolygott:
  - A huszonötödik után díjazták a hőscsillagot! És csak huszonnyolc.
  Sinitsin felkiáltott:
  - Aha! Egyszerűen mestere vagy a mesterségednek!
  A lány szerényen válaszolt:
  - Nem kell olyan hőssé tenni, aki egyszerűen becsületesen teljesíti kötelességét. Most a gyalogság közelebb jön, és találkozunk velük.
  A kapitány megrántotta egy jó tíz kilogramm súlyú nehéz géppisztoly reteszét. Megérintettem a kutyát, a kilövés nagyon szoros, a feneke visszapattan. Nem túl kényelmes gép, de üt... Igaz, a pletykák szerint a németeknek már van erősebb géppuskájuk, de ki tudja, kitalálnak-e valami jobbat a szovjet tervezők. Sinits nem tudta megállni, hogy megkérdezze:
  - Miért voltál olyan nagyszerű pilótának, akit áthelyeztek a gyalogsághoz?
  Witcherova félig tréfásan válaszolt, miközben a géppisztolya elakadását is megkattintotta:
  -És csak azt akartam tudni, milyen tűz alatt ülni! Az remek lenne!
  - És bizonyára elvesztetted a csizmádat, ha annyira siettél az élvonalba!
  Witcherova, aki megpróbálta gyorsabban eltüntetni a hólyagokat, úgy járkált, mint egy mezítlábas lány. Bár a háború alatt a legtöbb nő és gyerek nyáron a csupasz sarkát mutogatta, ez nem volt elfogadott a tisztek körében, különösen nyilvános helyeken. De Witcher még az ilyen embereket is szerette kiemelni. Szinyicin egyszerűen válaszolt:
  - A megtakarítás érdekében gyakorlatilag az egész kapitalista világ ellenünk van. Hiszen a csizma elkopik, és ez sokak munkája!
  A kapitány játékos kacsintással egyetértett:
  -Nagyon szép lábaid vannak! Megsimogathatom őket?
  Witcher megrázta az ujját:
  - Nem most! Aztán ha túléled, felmelegítlek éjszakára.
  Sinitsin elkerekedett szemmel:
  - Hú, gyors vagy! A nőknek általában sok időbe telik megtörni!
  Vedmakova válaszolni akart, de robbanás hallatszott, egy előre haladó japán tank aknát talált. A lány ezt énekelte:
  - Hitler autót vezetett, a gazfickót felrobbantotta egy akna! Töredékekre tört - de nem sok haszna volt!
  Egy másik japán harckocsi felrobbant, megállt, elfordította a torkolatát és tüzet nyitott a szovjet lövészárkokra. A harmadik utána rohant. A japánok azonban nem is gondoltak arra, hogy megálljanak. A keskeny szeműek felpattantak: félköríves, mozgatható tornyokon elhelyezett géppuskáik munkába álltak.
  A kapitány motyogta:
  - Ez nagyszerű! Mintha parádén járnának! Ez egy hadsereg!
  Vedmakova felkapott egy puskát, szerencsére a gyalogságtól megengedte a távolságot, és rálőtt a japán tisztre. Keskenyszemű felborult, és olyan erővel dobta el a puskáját, hogy a szuronyával babrált a tavaszi fűben. A többi japán tovább futott, csak kissé billentette meg a testét, láthatóan abban a reményben, hogy így elkerülheti a vereséget, vagy inkább csökkentheti annak valószínűségét. Vedmakova emlékezett, hogy a Quantud seregben így képeznek ki katonákat, aki nem hajol le időben, azt bambuszbottal ütik fejbe. Úgy tűnik, a cár-atyának és Heródesnek jól sikerült a futás! Ő azonban II. Miklósról beszél. Most ismét Japánnal harcolnak, és nem egy, hanem több fronton. Ennek azonban megvannak az előnyei is. A lány ezt énekelte:
  Jön - a Wehrmacht porba került,
  Napóleon legyőzött, legyőzhetetlen!
  Az ellenség nem fogja tudni taposni a szovjet zászlót,
  Amikor a nép és a párt egyesül!
  Egymás után megálltak a megsemmisült japán harckocsik, de a szuronyokkal teli gyalogság még gyorsabban kezdett futni. A szovjet csapatok állásait villanások, puskák csattogása, időnként géppuskalövések tarkították. Witcher tüzet is nyitott. A menet közben újratöltő japánok puskából lőttek. Teljesen kiabáltak:
  - Banzai! Rus add fel!
  A golyók úgy fúrták bele tetemeiket, mint egy kosár manökenbe. Vérrel kevert csontpor hullott alá. A legtöbb golyó azonban - ahogy az a csatában is megtörténik - kimaradt. A japánok átkeltek az aknamezőn, a kis katonák túl könnyűek voltak a futáshoz, hogy felrobbantsák a tankoknak készített ajándékokat.
  Witcherova a géppuska kegyetlen visszarúgását érezte a vállán, míg a Felkelő Nap országának harcosai igazi szörnyetegeknek tűntek. Hisztérikus sikolyaik egyre erősebbek lettek, sárga undorító arcuk izzadságtól csillogott. A Witcher a lehető legtöbb ellenséges katonát próbálja megölni egyszerre. A lány dögös, mint mindig, és úgy lő, mint egy fészek. Az egyik klip kifogyott, behelyezett egy másikat. A tár túl nagy, kerek, és nem könnyű beékelni a kamrába. És ismét a tűz, a japánok fejjel lefelé repülnek.
  Vedmakova kilőtte a második töltényt, így lőszer nélkül maradt. A szűk szeműek pedig már gránátokkal támadnak. Dobásokkal válaszolnak, most sokkal több a sikoly és nyögés, és a szovjet katonák is elesnek. A töredék egy apró hajszálat vágott le Witcher fejéről. A lány idegei nem bírják, felpattan és üvöltözik:
  - Sztálinnak az anyaországért!
  Őt követve a többi vadász sikoltozva ugrál ki a fedezékből, és rázta a szuronyukat. A szovjet katonák a japánok elé futnak, és szuronyos harcot folytatnak.
  Vedmakova egy gyors ütéssel megvágja a legközelebbi "szamuráj" gyomrát. Üvölt, válaszolni próbál, és elesik, mint egy lemészárolt vadkan. A lány örömmel kiált fel:
  - Orosz foci: Oroszország - Japán, kettő-nulla!
  És valóban, egy másik japán elesett szuronyos torkával. Nos, a harcos pilóta ágyékon rúgta a harmadikat. A keskeny szemű férfi kinyújtózkodott, a lány pedig tehetetlenségtől mozgóan a hegyét az ellenfél szemébe szúrta!
  - Szerezd meg japán! Minek állni a korlátok mögé!
  A szurony megtorló ütése felszakította az őrnagy zubbonyát, vér ömlött ki belőle, de ez nemhogy nem zavarta a lányt, hanem további dühöt is adott.
  - Hirohito halála! - A lány ugatott, sípcsontja nekiütközött a keskeny szemű halántéknak, és a lány olyan sebességgel mozgott, mintha egy új vadászgép légcsavarjai lettek volna.
  A japánok visszavonultak, sőt meghátráltak, az ihletett lány pedig támadásba lendült, géppuskája ütőként pörgött egy óriás kezében. Aztán egy túlbuzgó tiszt fenekével kemény ütés érte a fejét. Anna kilélegzett:
  - Itt a shahen-khash neked!
  De összességében nehéz dolguk volt az oroszoknak. A keskeny szeműek ötszörös előnnyel rendelkeznek, a japánok pedig jó fizikai erőnléttel rendelkeznek, ráadásul nem a Szovjetunió legjobb katonái ellen harcolnak. Természetesen egy ilyen nehéz háború idején a harmadik kategóriájú, rosszabb tulajdonságokkal rendelkező sorkatonákat, vagy a nácikkal vívott harcban súlyosan megsérült katonákat küldtek a Távol-Keletre. A katonák elestek, néha egy-egy oroszba egy tucat szurony ütött, szó szerint kollektívan véreztek, de hősként harcoltak, és senki nem kért kegyelmet.
  Szinyicin szuronyával megszúrt egy japán tisztet, de a hegyével oldalba is találták. A fiatal férfi fegyvere csücskével egy mellkasi ütéssel leütötte a támadó japánt, de oldalról túl bőven folyt a vér. És egyszerre négy szamuráj rohant rá a srácra.
  A bátor Vedmakova a segítségére sietett, szuronyával a lapockáig szúrta a tisztet, és a térde alatt leütött még egy japot.
  - Tarts ki Petrukha! - Azt mondta.
  Azonnal visszatükröződött két szurony, amelyek a mellkasra irányultak, és így válaszolt:
  - Nem Péter vagyok, hanem Arkagyij!
  A lány, aki megölt egy másik japánt, felmordult:
  - Háborúban minden név olyan, mint egy felhúzott fegyver csattanása; nem szabad lövés nélkül felütni!
  Arkagyij kissé visszavonult, és a könyörtelen szurony felhasította az arcát. A fiatalember felnyögött az elviselhetetlen fájdalomtól:
  - Isten Anyja!
  Witcher tiltakozott:
  - Lehet, hogy anya vagyok, de nem Istené! Általában véve nincs Isten, és nem is volt!
  Arkagyij háttal Annának vonult vissza, és homályosan motyogta:
  - És milyen nemlét vár ránk a halál után?
  A lány negatívan megrázta a fejét:
  - Nem! A kommunista tudomány feltámasztja a halottakat! Akik pedig a hazáért vívott csatákban haltak meg, azok lesznek az elsők, akik új életre térnek vissza.
  Sinitsin megrázta a fejét:
  - Isten mentsen!
  Witcherova, miután lerakott egy másik japánt, felsikoltott:
  - Nincs Isten! Ha van ilyen, akkor el kell ismernünk, hogy az univerzum feltételezett teremtője szadista! És szereti kínozni a teremtményét!
  Abban a pillanatban Arkadyt szuronnyal felvágták a combján, és hogy ne essen el, a vörös hajú harcosra támaszkodott:
  - És nagyon el vagyok kínozva! Egyszerűen elképzelhetetlen!
  A felkelő nap katonáinak ötszörös-hatszoros fölénye megbosszulta magát. Ötven szamuráj rohant ellenük, szuronyukat lengetve, mint egy sertéssereget. Arkagyij szuronnyal kapott pár ulart a gyomrába, majd kiütötték a szemét. Amikor a fiatalember elesett, hússzor injekciót adtak neki, így örökre elhallgatott. Kíváncsi vagyok, mit érzett a lelke, amikor elrepült: meglepetést vagy félelmet, vagy talán hihetetlen megkönnyebbülést, miután elhagyta teste börtönét.
  A Witcher olyan volt, mintha varázslat alá került volna. Természetesen a zubbonya szuronyoktól szabdalt darabokra omlott. A harcosról kiderült, hogy teljesen meztelen, sok karcolás borította, de a szamuráj egyetlen komoly sérülést sem tudott okozni rajta! Verekedett, és meztelen, skarlátvörös mellbimbójú melle remegett, mint a bóják a tengerben. És a csupasz bokák csak úgy bevillantak. A lány valóban az állati és erotikus erő megtestesülése volt. Csupasz talpa vérvörös lett, ami asszociációt keltett a pusztítás és a gonosz nagy istennőjével: Kálival! Szinte az összes szovjet katonát agyonszúrták, a csata véget ért, és csak Aphrodité szikrázó szépségében, időről időre megütötte a pimasz szűklátókörűeket.
  Nugi japán tábornok meglepetten nézte ezt a csodát. Ekkor egy gondolat villant át a fejében. Parancs következett, egy alultáplált szúnyog vékony hangján:
  - Dobj rá egy hálót, vigye el élve!
  A takarékos japánoknak is voltak hálózatai. Hirtelen élve kell elvinnie az egyik oroszt. A hálózat pedig ideális erre. Azonnal egy tucat elkapó bilincset dobott a lányra
  Witcher a lehető legjobban visszavágott, minden erejével megpróbálta kiszabadítani magát. De mindez hiábavaló volt, a lelkiismeretes japánok azzal a reménysel hozták létre a hálót, hogy az elefántot fog tartani. A lány teljesen be volt pelenkázva, és a karjában vonszolták. A jelek szerint taktikai sikert értek el, főleg, hogy ezt az irányt sem tüzérség, sem géppuska nem fedezte.
  A lány felidézte szeretett Arkagyij simára borotvált arcát és hívószavait:
  - Háborúban minden név olyan, mint egy felhúzott fegyver csattanása; nem szabad lövés nélkül felütni!
  Felmerült egy riasztó és undorító gondolat, de nem simította ki! Hiszen ez gyakran megesik: egyszerűen beleszerettél egy emberbe, és meghalt!
  A japánok láthatóan rosszul fedett lövészárkokat foglaltak el ezen a helyen, és továbbra is megkerülték a szovjet csapatok Habarovszk körüli állásait. És fogságba hurcolták Vedmakovát, és bár már nem vitték, bepakolták egy foltos páncélautóba, hogy visszavigyék. A gép özönvíz előtti, valószínűleg az első világháborúból való, így észrevétlenül a gyalogság mögé vagdalt. A sebesség körülbelül 12 kilométer per óra. Brr! A világ első tankja, Prohorov terepjárója nem volt kisebb, de autópályán 40, autópályán 25 kilométeres óránkénti sebességet ért el. Nos, egyrészt a Szovjetunió megtámadja egész Európát, másrészt Ázsia jelentős részét. A lány az oldalára fordult, láthatóan a hátára fekvés fenyegetett. Milyen sötét van a páncélautónak ezen a részén, nyilván itt van a leszállórész, vagy a katonák szállítása. Jó lenne persze megszökni, először úgy, hogy megszabadul a rudaktól és az erős kötelektől. És hogyan kell csinálni? A lánynak persze vannak képességei, bár muszáj lesz bütykölni, ugyanakkor le kell húznia a bilincset, és át kell fűrészelnie a láncot, amelyhez a lábánál fogva kötötték. De a kötelek is nagyon alkalmasak lehetnek itt. A munka fárasztó, de ha Mandzsuria területére viszik, lesz ideje. A lány levette a köteleket a nedves bőrről, lefűrészelte a láncot és közben gondolkodott. Hmm, nem tréfás koalíció jött létre Szovjet-Oroszország ellen: ráadásul a legkomolyabb szörnyeteg Németország. Egy ország fejlett technológiával és erős csapatokkal. Például hallott az új ME-309-es vadászgépről. Úgy tűnik, ezek már repülnek. Nincs pontos információja a fegyverzetről, de a pletykák szerint ennek a gépnek akár hét is van! Lövéspontok. Ez egy nagyon komoly fegyver, tekintve, hogy a YAK=9-ben csak kettő van, és nincs olyan jármű a szovjet vadászgépeken, amelyeknek háromnál több pontja lett volna. Próbáld meg legyőzni az ilyen szörnyeket! Nos, a Fokken-Wulf egy nagyon komoly gép, fegyverzetében felülmúlja a szovjet repülőgépeket, és még csaknem két tonna bombát is képes szállítani. Már 1942 végén két 20 mm-es ágyúval és 4 db 13 mm-es géppuskával volt felfegyverkezve. De úgy tűnik, már megjelent egy új típusú vadászrepülőgép és bombázó két 30 mm-es és négy 20 mm-es ágyúval. Ez már szörnyeteg volt, szörnyeteg minden szörnynek! A pletykák szerint pedig már gyártásba is helyeztek egy repülőgép-vadászgépet nyolc 30 mm-es ágyúval! Próbálj meg legyőzni egy ilyen ghoult! Hogyan akarnak erre reagálni a szovjet tervezők? Vedmakova hallott, hogy a Jak-3-on munkálatok folynak. Beria osztályának kurátora mesélt neki erről. Úgy tűnik, hogy a repülőgép fő fénypontja a szerkezet könnyebb súlya lesz, további hajtóművek és fegyverek nélkül. A manőverezhetőség persze jó, de a fegyverzet növelését szeretném! Hiszen a bokszban persze egy tollsúlyú könnyű atléta mozgékonyabb, mint egy nehézsúlyú, de így is szinte biztosan veszít vele. Nem hiába vannak súlykategóriák, a profi ökölvívók között pedig az átütőerőt értékelik leginkább. Meg kell erősíteni a szovjet repülőgépek fegyverzetét, és csak akkor verik meg a Wehrmachtot... egyenlő alapon? 1942 második felétől kezdett elpárologni a Luftwaffe levegőbeli fölénye, 1943 márciusára még a Szovjetunió volt előnyben, de... A szövetségesek árulása megváltoztatta az erőviszonyokat. Hú, Hitlert március 13-án ölték meg, és most még csak április vége van, és milyen komolyan megváltozott az erőviszonyok. Ilyen gyorsan, stratégiailag előnyös pozícióból stratégiailag majdnem vesztes pozícióba. Szinte azért, mert még mindig van remény arra, hogy Németországot legyőzik, mielőtt stratégiai és technológiai fölényt érne a Szovjetunióval szemben. A szövetségesek különösen nagy mennyiségű repülőgépet tudnak ellátni a nácikkal, de a német pilótáknak időre lesz szükségük, hogy megtanulják, hogyan kell repülni velük. Mégis van különbség a technológiában és a műszerfalakban. A tankokhoz képzett legénység is szükséges, és a Chevron teljesítménye az orosz télen nem túl jó. M-18-as automata puska... Nem rossz, de tűzgyorsaságban alulmúlja a legjobb szovjet modelleket, bár pontosságban jobb! Röviden: a probléma az a baj! Ott vannak még az igazán híres "Churchills" erős páncélzattal és jó vezetési teljesítménnyel... Persze úgy tűnik, velük is meg kell küzdenünk. És minél tovább tart a háború, annál több felszerelést kapnak a nácik. A következtetés tehát egyszerű, nyáron megsemmisítő vereséget kell mérnünk Németországra. Ami Japánt illeti, a legjobb, ha az aktív védekezésre korlátozódik, és ellentámadásokat indít a tartályok minőségi fölényével. De ismét a maximális energiamegtakarítás. Anélkül, hogy elhúzódó csatákba keverednénk, és a védekezést a korábban előkészített vonalakra építené. Még mindig van esély a kínai Vörös Hadsereg igénybevételére, de a Csang Ka-sa rezsim minden erejével megtámadta. Tehát egyelőre a saját erejére támaszkodhat. Mikor kell támadni? A legjobb időpont május végén van, amikor az utak teljesen kiszáradtak, és erősítés érkezik a csapatokhoz. Maga Vedmakova első ütését Orjol irányába, majd Harkov térségébe adta volna, hogy kiűzze a németeket az ipari Donbászból, majd erőltetett menettel Ukrajnán át, azonnal átkelve a Dnyeperen, majd tovább Romániába. . Lehetséges azonban észak felé fordulni, hogy felszabadítsa Fehéroroszországot, és a középső csoport hátulja mögé kerüljön. Az ötlet összességében jó, bár vannak hiányosságok, az Oryol irányú offenzíva a legszembetűnőbb és ott várják majd a fasiszták. Az erődítményeket fel kell törni.
  . FEJEZET 3. sz
  Természetesen itt jól jönnek a fegyverek és a katyusák. Ez utóbbi rendszer erős, különösen erkölcsi hatást fejt ki. Mindenesetre sok fegyverre és katyusára van szüksége ahhoz, hogy az ellenséges védelmet töltényekkel bombázza. Általánosságban elmondható, hogy az első világháború tapasztalatai azt mutatták, hogy könnyebb védekezni, mint támadni, és ha a császári Németország nem meríti ki erejét az 1918-as tavaszi offenzívával, a háború még több évig eltarthatott volna. A második világháború azonban bebizonyította, hogy a támadó taktikák felülmúlják a védekezést. Például Lengyelország gyors veresége, és különösen a szövetségesek erős nyugati koalíciójának csapása. A nácik másfél hónap alatt legyőzték a fölényes erőket, egyszerűen megkerülve a bevehetetlen Maginot-vonalat. Harc Afrikában, ahol eleinte Olaszország felsőbb erői vereséget szenvedtek a britek döntő ütésétől. Aztán Rommel egy gyors offenzíva során legyőzte a sokkal erősebb brit csapatokat. De természetesen a Szovjetunió legszembetűnőbb példája 1941-ben egy hatalmas hadsereg nagy katasztrófája volt. És megtorló offenzív műveletek, amelyek kiütik a német egységeket. Tehát a fő dolog az, hogy megüti magát anélkül, hogy megvárná az új német tankok nyomását. Egy elhúzódó elhasználódási háború szinte reménytelenné válik, hacsak persze a szovjet tudósok nem alkotnak csodafegyvert! Ez utóbbi elvileg lehetséges; például hallotta, hogy elméletileg lehetséges olyan bombát készíteni, amely képes elpusztítani egy várost. Ráadásul egy ilyen bomba három vagy négy tonnát fog nyomni. Úgy néz ki, mint egy mese, de... Arra születtünk, hogy egy mesét valóra váltsunk.
  Még vonzóbb módszer a Garin mérnök Hypreboloidjában leírt lézerfegyver. Egy ilyen dolog eléggé képes elpusztítani egy egész tankok, repülőgépek és hajók hadseregét. Természetesen hozzon létre egy ilyen fegyvert, és nem csak a Harmadik Birodalom, hanem az árulók Pindos is, az egész kapitalista világ véget ér. És a kommunizmus fényes zászlaja felragyog a bolygó felett. De valamiért nem hoztak létre ilyen fegyvereket. A tükrök nem a legjobb módja annak, hogy az égési energiát egyetlen áramba gyűjtsék. És sokkal több energiát igényel a hajók levágása. Bár... ha mikron finomságra sűrítik, akkor nagyon lehet repülőgépeket és csatahajókat vágni. Egy csodafegyver, amely segít megmenteni a Szovjetuniót. És itt van a lézerhatás, más formában. Végül a lánc engedett, és szinte szabadon van, és kötéldarabok hevernek.
  Vedmakova így fogalmazott:
  - Türelem és munka, ha veled, nem vagy holttest!
  A lány felállt, és mezítlábával megkocogtatta a takarót. Nincs reakció. A lány erősebben kopogott. Válaszul japánul káromkodtak, és nem reagáltak. Aztán Witcher csalódottan énekelni kezdett. És a legjobban énekelte, mint egy primadonna egy jubileumi bulin:
  A Wehrmacht hordák megvadulnak
  Fegyverdörgés és kardok ütközése!
  Akár egy hónapig emelkedik a füst,
  Az égből érkező sugarak torzítása!
  
  Évszázadokon át dicsőítik a hazát,
  A húsomat adom Oroszországért!
  Szeretlek, gyönyörű Rus'
  Minden királyok Ura velünk van!
  
  Ó, ti vidék göndör ligetei,
  Arany nyárfa hangja susog!
  Ortodox sólyom testvérek,
  Isten hősi tettekre ihlette a sereget!
  
  Hideg vagy meleg napokon,
  Talán a felhő hoz némi sötétséget!
  Fasiszta disznók vagyunk, mint a seprű,
  Lerázni az utálatosságot az arcodról!
  
  Pártunk ügye az,
  Harcolj a szovjet népért!
  Bátor dalt énekelünk,
  A gondolat úgy szárnyalt felfelé, mint a sas!
  
  Sztálin a Mudrában - az uralkodó eszménye,
  Félelmetes halandó harcba vezetnek bennünket!
  A szülőföld zászlaja, a győztes mozsártörője,
  Készen állok vitatkozni a Pallas-sorssal!
  
  Lenin tettei örökkévalóak lesznek,
  Szent kommunizmust fogunk építeni!
  Higgy az ember tanításában,
  A fasizmust a sötétség szakadékába zúzzák!
  
  Az egész bolygó olyan, mint egy szabad madár,
  Repüljünk a távoli csillagokba, a világokba!
  Valami fényes és nemes
  Úgy fogunk alkotni, mint a szobrászok!
  
  És Oroszország a vörös zászló alatt,
  Mintha virágba borulna a mennyei Éden!
  Lenin ügye, Sztálin akarata,
  Vezessen bennünket az eredmények felé!
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova, valamint négy legendás lány kiszállt Tulából és eljutott Moszkvába.
  Most rendkívül nehéz volt a helyzet a fővárosban. A németek már befejezték a bekerítést, és maradt egy harminc-negyven kilométeres folyosó, amely napról napra egyre szűkült.
  Hat harcos foglalt el védelmi állást Moszkva külvárosában. Heves támadás történt.
  Oleg Rybachenko lőtt, és magában énekelte:
  - A jövő a miénk!
  A fiú pedig puszta lábbal gránátot dob, és így folytatja:
  - És nagyszerűek leszünk!
  Margarita Korshunova lő és sikolt:
  - És én leszek a legmenőbb!
  És mezítláb halálos gránátot dobott volna.
  És szétszórja az ellenfeleket különböző irányokba.
  Aztán a csatában Natasha géppuskával lekaszálja a németeket, és mezítláb dobja el a halál ajándékát.
  Ilyen ez a nő...
  1941-ben Natasha elmenekült a bresti erődből. Kelet felé tartott. Az új cipő gyorsan kidörzsölte a lábát, a lány pedig levette, és mezítláb járt.
  Pár óráig nem volt semmi, aztán viszketni kezdett a csupasz talpam. További néhány óra múlva égni kezdtek, és már robbantak a fájdalomtól.
  Natasha moszkovita lévén nem szokott mezítláb járni. És persze időnként belemerült a patakba.
  Igen, a lábaiért kínzásnak bizonyult. De a fiatal lány gyorsan megszokta.
  Aztán állandóan mezítláb járt, még a hóban is, és csak erős fagyban vett fel cipőt.
  Natasha most úgy harcol, mint egy legendás istennő.
  És itt Zoya puszta lábbal gránátot dob és ordít:
  - Ez tényleg egy nagyszerű randevú!
  És jól irányzott fordulatot fog adni.
  A németek és zsoldosaik pedig elesnek.
  És akkor Angelica tüzel... És olyan vadul pontosan lő is.
  És egy gránát is repül a csupasz lábáról.
  És szétszórja a zsoldosokat.
  Aztán Szvetlana lő. És a mezítláb olyan dolgokat dob ki, amiknek senki sem tud ellenállni.
  És nagyon messzire szórja az ellenfeleket.
  És lelövi magát, és egy robbanáshullámmal legyűri az ellenséget.
  Ezek a lányok a Szovjetunióban születtek!
  Oleg Rybachenko pontosan lő az ellenséges gyalogságra, és gyermeke lábával automatikusan gránátokat dob. És ugyanakkor a fiú magának komponál.
  Vitalij Klicsko, miután konfliktusba ütközött Ukrajna új elnökével, Zelenszkijvel, úgy döntött, lemond Kijev polgármesteri tisztségéről. Valójában minek makacskodni és ragaszkodni a pozícióhoz. Jobb, ha magad oldod meg a problémát.
  És miután elhagyta a polgármesteri posztot, Vitali Klitschko folytatta karrierjét. És azonnal szenzáció, harcra hívja Weidert. Köztes csaták nélkül! És ez több mint nyolc év szünet után.
  Wider természetesen egyetért. Kihívás elfogadva!
  És eljön az igazság pillanata. Egyrészt a többszörös világbajnokot tizenkét évnél tovább nem verték soha. Másrészt pedig Kijev negyvenkilenc éves volt polgármestere. Egy ember, aki képes megdönteni Hopins rekordját, de edzettsége erősen megkérdőjelezhető.
  Valójában sokan azt hitték, hogy egy ilyen hosszú szünet után öngyilkosság lenne azonnal Weiderhez menni.
  De Vitali Klitschko olyan, mint Rocky Balboa. Úgy döntöttem, hogy a nehézsúly legerősebb kiesőjével szállok szembe. Denotey Wider egy bokszoló, aki már minden ellenfelét elesett. Abszolút mindenki - beleértve Tyson Furyt is!
  Szóval mi van, ha Vitalij Klicskónak van esélye?
  De Vitali Klitschko folyamatosan edzett, formában tartotta magát, és biciklivel ment dolgozni. És persze fizikailag sem volt olyan rossz. Ráadásul acél álla volt.
  Nos, Vitali Klitschko vállalja a küzdelmet, még ha nem is ő a favorit.
  Oleg Rybachenko megváltoztatta géppuskájának csipeszét. Az állítólagos küzdelmek a boxerekkel lenyűgözőek.
  Szóval tényleg, miért nem tér vissza Vitali Klitschko a ringbe, és próbálja meg megdönteni Hopins rekordját?
  Ez nagyon erős ötlet lenne.
  A terminátor fiú sorozatban lőtt, és még több tucat fasisztát lekaszált.
  Ezután a fiú nevetett, és kinyújtotta a nyelvét, és így szólt:
  - Szuper ember vagyok!
  Margarita puszta lábbal dobott két összekötött citromot, és nyikorgott:
  - Menőbb vagy minden embernél!
  Oleg, aki folytatta a lövöldözést, okoskodott...
  Vitalij Klitschko negyvenkilenc évesen valóban meg akarta dönteni Hopins rekordját. Egy sajtótájékoztatón még így emlékezett vissza: "Azt mondtam, hogy nem fogom megdönteni Foreman rekordját, de nem mondtam semmit Hopinsról! Szóval fogom, és megdöntöm a rekordját!"
  Ha azonban a közvélemény jelentős része többé-kevésbé hitt abban, hogy Hopins negyvennyolc évesen képes lesz megszerezni a világbajnoki címet, akkor negyvenkilenc évesen Vitalij Klicskóban sokkal kevésbé bíztak. Többek között annak a ténynek köszönhetően, hogy ellenfele nagyon erős.
  Ilyen átütő még nem volt a nehézsúlyú szakág történetében. Igaz, Szélesebb már nem fiatal, de harmincöt éves sem negyvenkilenc.
  Vitalij Klitschko azonban egyértelműen nem veszíti el optimizmusát. Keményen edz és formába lendül. És nagyon örülök, hogy feldobtam Kijev polgármesteri rutinját.
  Valóban nem nagy boldogság polgármesternek lenni Ukrajnában, ahol annyi probléma van.
  De az Uyaderrel vívott harcért Vitali Klitschko nagyon jó pénzt ajánlott fel. Szóval mindenesetre nem hibáztam a pénztárcával. Vitali Klitschko név híres.
  A gonosz nyelvek még azt is mondták, hogy Weider egyszer eltalál, Vitalij Klitschko pedig maga esik le. És akkor pénzt fog kapni, és emlékiratokat vagy fikciókat ír.
  Vagy talán egy filmben fog játszani.
  Egyébként Vlagyimir Klicsko is bokszolni akart. Csak a ravasz Vlagyimir választott gyengébb ellenfelet a rendes világbajnok közül. De akárhogy is nézzük, ő bajnok, és ez klassz!
  De a Denotay Wider, akárhogy is nézzük, még mindig a legjobb a legjobbak között!
  De Vitalij eszeveszetten edz. Olyan, mint egy fiatal férfi, aki maximálisan stresszeli magát. És volt több sparringe is, kiváló formát és kitartást mutatva. Nem, Vitalij készen áll. És nem csak belép a ringbe.
  És valóban, amikor eljött az ítélet napja, összejött a legnagyobb kiütéses művész, Wider, a legjobb nehézsúlyú ebben a tekintetben, és Vitalij. Kijev volt polgármestere, akit már mindenki bokszolónak írt le. De aztán két legendás személyiség összejött.
  Vitalij, aki 1999-ben lett először világbajnok. Gondoljunk csak bele, milyen régen történt, és több mint húsz év telt el azóta.
  Wider pedig már nagyon régóta birtokolja a címét. És közel áll Holmes rekordjának megdöntéséhez is, aki az övek felosztása óta a leghosszabb ideig birtokolta ezt a címet.
  És persze, ha Szélesebb valakitől fél, az nem Vitalij nagypapától. Valójában nem lehet mindenki Hawkins. És Hawkins ellenfelei nem olyan erősek, mint Weider!
  Vitalij azonban kihívóként ringbe lép. Teste még mindig pompás és izmos, bár a haja már őszült. Vitalij nagyapa, ahogyan tisztelettel vagy nevetségesen nevezik. De az izomdefiníció olyan, mint egy fiatal férfié.
  Vitalij azt mondta, hogy készen áll. És még ő sem, az árak egy kicsit emelkedtek.
  A Wider sovány, faragott és vékonyabb csontozatú, kisebb súlyú.
  Bár félelmetes ütőerejű, vannak védekezési problémái, és nem mindig áll jól a lábán. De már sok harci tapasztalatom van. A harcok számát tekintve már egyenlő Vitalijjal. És még nem győzték le.
  Vitalij Klitschko azonban csak sérülések és vágások miatt veszítette el két küzdelmét. És azt is lehet mondani, hogy nem verték meg.
  De több mint nyolc év különbség, és majdnem ötven év. Ha Vitalij fiatal lenne, természetesen lenne esélye. De vajon meg tudja-e dönteni Hopins rekordját? David Haye már harmincöt évesen nulla bokszoló lett.
  De sok a beszéd, és csak a gyűrű árulja el. Vitalij Klitschko megdönti Hopins rekordját, vagy hordágyon viszik el, ahogy Weider ígérte.
  Itt jön ki hollómaszkban. Magas, nagyon száraz, még sovány is, mint Koschey.
  Egy bokszolópár komoly problémákat okozott neki a ringben. Ez a kubai Ostrix, aki pontozással vezetett és kiütötte a kiütést, illetve Tyson Fury, aki szintén ponttal vezetett, és sikerült döntetlenre hoznia a küzdelmet. Tehát minden idők legnagyobb ütője tönkremehet.
  De az esély majdnem egy a tizedhez Weider javára. Vitalij azonban túl öreg, és hosszú szünetet tart a karrierjében. Még a testvére, Vlagyimir is azt tanácsolta, hogy melegedjen össze néhány erős középparaszttal. Tény, hogy Németországban Vitalij Klitschko több pénzt szerezhet egy közepes bokszolóval vívott harcban, pusztán nagy nevének köszönhetően.
  Vitalij nemcsak bokszolóként, hanem politikusként, a főváros polgármestereként és a Maidan hőseként is ismert az egész világon.
  Nem, Vitalij Klicskónak mindenesetre el kellett volna gondolkodnia azon, hogy megéri-e rohanni és harcolni egy ilyen hegy ellen.
  De a választás megtörtént: Vitali Klitschko nem keresi a könnyű utakat!
  A harc Amerikában zajlik. Az USA és Ukrajna himnuszát játsszák. A szolgáltatási jegyzőkönyvet bejelentik. Végül megszólal a harc jele.
  Sokan szeretnének látványt és vért látni.
  Wider óvatosan kezdett, bár lehet, hogy téved. Mi van, ha Vitalij rozsdás? Sr. Klitschko szintén nem siet. De azonnal látható, hogy könnyű a lábán, sovány, izmos és kiegyensúlyozott. Mindenesetre az nem történt meg, amire sokan számítottak: hogy azonnal lebeg.
  Klitschko magabiztosan dolgozott a szúrásával, kicsit magasabbra tartotta a szokásosnál, és blokkokat helyezett el.
  Az első két kör simán ment. Aztán Wider, ahogy az várható volt, nagyon felpörgette a tempót. Elkezdett támadni és egyre aktívabban támadni. De Vitalij nem volt tanácstalan. Megakadályozta az ütést, és bal oldali ütéssel találta el. És hirtelen egy éles poliptámadás során jobb kezével testen ütötte. Wider megduplázódott a fájdalomtól.
  Vitalij kettőt húzott le, és pályafutása során másodszor találta magát padlón a világbajnok és minden idők legjobb kiütéses művésze.
  Vitalij elmosolyodott... A közönség pedig üvöltött örömében. Ezt nem várták az öreg Vitalijtól. Azta! De úgy tűnik, hamarosan eljön az ötven év! És még mindig mozogni és ütni! Ezt neked kell tudni!
  Wider felállt, de hátrálni kezdett. Vitalij lassan szúrni kezdte a szúrásával. És megint egy kettős. És újra megütöttem. Knockout hátrál.
  Weider nehezen élte túl a kör végéig. Aztán a következőben Vitalij elsőként dolgozott. De semmi, minden a terv szerint ment. Weider több körig hátrahátrált, és tehetetlennek tűnt. De a kilencedik körben ismét felrobbant. És elkezdtek csapni, és előrementek. És megint kihagyott egy kettőt, és elesett. Második leütés.
  Vitalij mosolyog. Előre megy. Wider bizonytalan a lábán. Megint kihagyja a kettőt, anélkül, hogy ellenszert találna. És a következő ütéstől elesik.
  Nehezen feláll, a játékvezető pedig megállítja a küzdelmet!
  Győzelem! Vitali Klitschko, most világbajnok! És megint az öve! Igaz, még nem abszolút, de már lóháton van!
  Megdöntötte Hopins rekordját, és persze a nehézsúlyú Foremannek negyedszer lett világbajnok, kiegyenlítve Holyfieldet.
  Wider persze azt kiabálja, hogy túl korán leállították a küzdelmet, és visszavágót követel.
  Vitalij azt mondja, hogy később dönt arról, hogy folytatja-e a pályafutását, vagy még pár harcot vív. De mindenki azt mondja neki, hogy nagyon jó, még jobb, mint fiatalkorában, és folytatnia kell.
  Ráadásul még nincs mit tenni. Újabb polgármester van Kijevben, még messze van a parlamenti és az elnökválasztás, miért ne harcolnának ott?
  A következő három harcért Vitalijnak százmillió dollárt ajánlanak, plusz egy százalékot a közvetítésekből.
  Természetesen nagy a főnyeremény, és Kijev egykori polgármestere azt mondja, meggondolja magát.
  Sőt, megmutatta, hogy még sok mindenre képes. Miért kell tehát eltemetni a tehetségeket? És a lényeg, hogy úgysem lehet többet tenni!
  Esetleg megpróbálja kombinálni az összes övet? Az nagyon jó lenne!
  Vitalij elfogadja az ajánlatot, és aláírja a szerződést további három küzdelemre.
  És a következő ellenfele... Hát persze, Tyson Fury! Még soha nem verték meg, nagy nehézsúlyú. Igaz, Uydar és egy kisebb valaki leütötte. És ami a legfontosabb, öccse bűnözője is. Nos, hogy nem lehet ilyesmi ellen harcolni?
  Természetesen egy új küzdelem, és egy mesés honorárium, és egy nagyszerű látvány.
  Oleg Rybachenko ismét németekre és külföldi harcosokra lő. Általánosságban elmondható, hogy a gyalogságban szinte nincs német. Az E-50 és E-75 harckocsik mögött haladnak. És igyekeznek nem kockáztatni.
  Itt valahol távolabb látható a "Panther"-2. Ez a tank, ellentétben a valós történettel, 1943-ban jelent meg. És maga a "Panther" nem volt túl masszív. Igen, és a "Panther"-2-t gyártották, bár sokat, de 1945-ben, a Szovjetunióval való háborúra készülve, a németek feltöltötték a gyárakat E-50 és E-75 tankokkal.
  A könnyű önjáró fegyverek (E-10 és E-25) praktikussága ellenére a Führer a nehezebb harckocsikat részesítette előnyben. Guderian nehezen tudta rávenni a nagy sebességű E-50-et, hogy legyen a legnépszerűbb. A Führer jobban szerette az E-75-öt, amely nem volt túl sikeres, és kilencven tonnát nyomott.
  De most megjelent az E-75 M módosítása, alacsonyabb sziluettel, könnyebb és erőteljes motorral. Talán ez lesz a legelterjedtebb a jövőben.
  Oleg Rybachenko például ravasz taktikát alkalmaz. Elveszi, és puszta lábbal bedob egy gránátot az E-50-es pályába. Emiatt a harckocsi megfordul és ütközik kollégájával.
  És az eredmény: két mastodon ég.
  Oleg, amint látjuk, nagyon ravasz.
  Most is így működik, a németek pedig súlyos veszteségeket szenvednek. A fiúnak fürge lába van. Jó olyannak lenni, mint ő, mezítláb és jóképűnek.
  De általában a boxerekkel kapcsolatos gondolatok járnak a fejemben. Például Denis Lebedev miért nem folytatja pályafutását? Negyven év nem olyan sok. Sőt, a nehézsúlyú divízió főbb versenyzői távoztak, és lehet próbálkozni az övek egységesítésével.
  Amit tényleg nem szabad megtenned, az a hatóságok hatosa. Jobb, ha magad kezded el a nemes bokszot, vagy csatlakozol az ellenzékhez.
  Így lett Szergej Kovaljov Moszkva polgármestere. Bár ez csak fantázia.
  Denis Lebedev pedig tehetne valami konstruktívabbat is. Ráadásul még korai lenne veretlenül hagyni a bokszot. Egy igazi sportolónak a végsőkig kell mennie.
  Vlagyimir Klicsko is visszatérhet. De egyesek, mint például Alekszandr Usztyinov, akiket már háromszor is megvertek egymás után, nem vonulnak vissza!
  Valóban, a hősök nem emberek, hanem egyenesen acélból!
  De képzeljük el ezt a forgatókönyvet: Putyin lezuhant egy repülőgépen, és Oroszországban új elnökválasztások vannak.
  És mit látunk ma! A kommunistáknak nincsenek erős jelöltjeik. Grudin megszégyenítette magát, és aláásta a hitelességét. Zjuganov túl öreg, és mindenki elege van belőle, és nincs elég karizmája. Suraikin megbukott az előző választásokon. Más kevéssé ismert személyiségek. Zsirinovszkij is túl öreg, és mindenki elege van belőle. Mások az LDPR-ben kevéssé ismertek. Kiket tud még ajánlani az ellenzékből? Andrej Navalnij erős, de nem vehet részt a választásokon. Ksenia Sobchak nem komoly jelölt. Demushkin börtönben volt, és nem volt előléptetve. Udalcov is börtönben volt, bár talán a kommunisták támogathatták volna, és kijöhetett volna.
  Egyszóval nincs komoly versenytárs az ellenzékben. Medvegyev, a megbízott elnök tehát továbbra is a fő favorit. És ha van intrika: a második fordulóban vagy azonnal az elsőben.
  Figyelembe véve Medvegyev alacsony minősítését és nagy valószínűséggel az elnökjelöltek nagy számát, a második forduló teljesen lehetséges.
  Medvegyevnek azonban az első körben nagyon nagy előnye lesz, a másodikban pedig egy nem túl jó ellenfél.
  Bár az utolsó pillanatban megjelenhet a saját Zelenskyje, és összekeverheti az összes kártyát!
  Oleg Rybachenko ismét gránátot dobott, meglökve a náci tankokat. Sok üvöltés és ágyúzás.
  És időnként a föld felszáll és a levegőben ég. És a töredékek átfordulnak, megolvadnak.
  Oleg azt mondja:
  - Dicsőség birodalmunknak!
  Margarita, aki mezítláb dobta a gyilkost, nyikorgott:
  - Nagy dicsőség a hősöknek!
  És ismét a lány csupasz sarkával dobálja a citromot.
  Zuhannak a fasiszták, ja és özönlenek.
  Még vákuumbombával sem lehet megállítani vagy legyőzni őket! Olyan menő harcosok vannak itt, ez egyszerűen hátborzongató!
  Oleg ordít:
  - Győzelmünk a szent háborúban!
  Margarita megerősítette:
  - Száz százalékos garanciával!
  És a lány ismét gránátot dobott mezítláb.
  Nem, ezek a gyerekek nyilvánvalóan nem adják fel.
  Oleg Rybachenko üvöltött:
  - Az új szovjet rendért!
  Margarita aktívan lőtt egy sorozatot, és megerősítette:
  - Banzai!
  Oleg eközben megpróbálta folytatni a zeneszerzést. Nos, Vitalij önkéntes védekezést folytat Tyson Fury ellen. Eközben Vlagyimir ugyanolyan érdekesen küzd Ruizszal.
  Valójában Ruiz három változatban volt világbajnok. Miért nem tud Vlagyimir sok pénzért megküzdeni vele? Még kényelmesebb ellenfél, hogy lényegesen alacsonyabb és kövér. Vlagyimir hosszú szúrással le tudja lőni.
  Kár, hogy Klitschko Jr. kimaradt a harcból, amíg világbajnok volt. De költözni kellene.
  És hogy nem jutott eszedbe ez, Vlagyimir?
  A világbajnok három változatban pedig most Usik. Gyorsan trónra jutott azonban.
  És lehetséges az egyesülési harc Vitalijjal. De ezek egyelőre csak becslések.
  Vitalijnak le kell győznie Tyson Furyt, és érdekes egy visszavágó Weiderrel. És sok más érdekes harcos is van. Ugyanaz Anthony Joshua. Rendkívül érdekes lenne harcolni is vele. És megbosszulja a testvérét is.
  Vitalij szenzációt keltett Weider legyőzésével. És mit tehetsz a siker érdekében?
  Miért nem lehet az első bokszoló a világon, aki ötven év után bajnoki címet nyert? Ez még senkinek nem sikerült!
  Ó, Vitalij! Nem számít, milyen Kijev polgármestere volt, de most minden kétséget kizáróan nagyszerű világbajnokként ismertek el!
  De itt az első, önkéntes címvédés. Vitalij egy nagyobb és hosszabb karú ellenféllel néz szembe. Nem olyan félelmetes ütő, mint Weider, de technikás és mozgékony, hosszú karokkal. És még nem is törött, bár ledobták.
  A legfontosabb, hogy legyőzte a még nagyon fiatal Wladimir Klitschkot, ami kétségtelenül félelmetes versenyzővé teszi Tyson Furyt.
  Az esély körülbelül ötvenötven volt. Természetesen a Weider elleni kiütéses győzelem lenyűgöző volt. De most nem morgás lesz ellene, hanem egy technikás harcos, akit még senki sem tudott kidobni. És ami a legfontosabb, maga Vlagyimir győztese ereje hajnalán van.
  Vajon az ötven éves Vitalij képes lesz megbirkózni egy ilyen technikussal? Ez már az intellektusok párharca. Wider azonban egyértelműen alábecsülte Vitalit, és megpróbálta szerénytelenül elfogadni. De ez már nem fog működni.
  Itt készül mindkét bokszoló. Vitalij, mint mindig, most is komoly és koncentrált. Magabiztos és nyugodt.
  Tyson Fury is készül. Magasabb Vitalijnál, hosszabb karjai vannak, és megpróbálja ezt kihasználni.
  De most Nagy-Britanniában zajlik majd a küzdelem, és lesz fizetős adás.
  Most Tyson Fury került ki először. Külső bizalmat tanúsít. Kopasz, esetlen és nem túl sportos. Ha Vitalij Klitschko beszínezné a haját, nem tudnád megmondani, melyikük idősebb, pedig tizenhét év volt a korkülönbség. Ez még nem rekord a bajnoki küzdelmek terén, de már közelít a rekordhoz.
  Nos, talán Vitalij is harcolni fog valakivel, aki fiatalabb, mint Tyson Fury.
  Vitalij fenyegető zene hallatán jön ki. Egymásra néznek.
  Tyson görnyedt, és nem tűnik magasabbnak. Vitalij talán szélesebb a vállában. És ami a legfontosabb, az alakja sokkal szebb, az izmai pedig kiemelkedőek.
  Nos, mi a helyzet a himnuszokkal? Először brit, majd ukrán.
  Aztán egy pillantásváltás.
  És akkor megszólal a bugle, az első kör.
  Vitalij könnyed ütést dob és jól mozog. Tyson megpróbál elmenni. De Vitalij nagyon ügyes, és ütései esetlen pályán haladnak, és elérik Tyson Fury fejét.
  Minden a szakértők előrejelzése szerint zajlik. Vitalijnak kiváló a sebessége.
  És minden sikerül.
  Megnyeri az első kört... Aztán egy perc pihenő és a második kör. Fury ismét nem változtat a taktikán. Nyilván abban reménykedik, hogy Vitalij elfárad.
  . FEJEZET 4. sz.
  És ismét Klitschko Sr.-nek van egy kis előnye. A testvérek uralják a ringet.
  Vladimir egy hete technikai kiütéssel verte Ruiz Jr.-t.
  Nos, a csata folytatódik.
  A harmadik kört ismét Vitalij diktálta. De a negyedik körben Tyson Fury hirtelen felrobban. Előrerohan... És eltalálja a kettőt. És leütik.
  Mit akart? Vitalij készenlétben van.
  Tyson valahogy a végéig kivédte ezt a kört. Aztán újra kezdődött az egyoldalú csata Vitalij dominanciájával. Ráadásul idősebb Klicsko világbajnok nyilvánvalóan nem sietett.
  Nyolc kör után pedig Tyson Fury hirtelen visszavonul. A győzelmet pedig technikai kiütéssel hirdetik ki, a küzdelem folytatásának megtagadása miatt.
  Így Vitali Klitschko új rekordot állított fel: a boksztörténelem első harcosa, aki ötven évesen megvédte a világbajnoki címet. És Hopins következő vívmánya is ütős.
  Szóval most tényleg szuperember lett. És megbosszulta a testvérét.
  De a következő küzdelem egy visszavágó Weiderrel. Nagyon nagy díjakat ígérnek. Miért harcolhatunk vele, és aztán felmennénk Joshua ellen?
  És akkor gondolhat egy egyesülési harcra Usikkal. Általánosságban elmondható, hogy Vitali Klitschko elvileg abszolút világbajnok szeretne lenni. És nagyon erős vágya van.
  Oleg Rybachenko elvigyorodik a gondolataira. Igen, ez lehetséges. A fiú lekaszál egy egész sor fasisztát, és azt mondja:
  - Az emberek emlékeznek rád, Klitschko! Az emberek értékelnek téged Klitschko! Az emberek éheznek rád, Klitschko! Gyere vissza hamarosan Klitschko!
  A fiúzseni felnevetett vidám dalán, és ismét kilőtte a leghalálosabb gránátot. És három náci tank ütközik.
  A szovjet csapatok hősies ellenállása ellenére a nácik még mindig el tudták venni és elvágták a Moszkvát a Szovjetunió más részeivel összekötő folyosót.
  Így Oroszország fővárosa teljes blokád alatt áll. Akárcsak Leningrád blokkolva.
  Sztálingrád továbbra is ellenáll. A németek megrohamozzák a kaukázusi Groznij és Ordzsonikidze városokat is. A helyzet kritikus. Főleg, amikor Moszkvát teljesen körülvették.
  Sok csapata van, és több százezer katona a milíciában. De a csatákban a kagylók és a lőszerek nagyon gyorsan elhasználódnak. Talán nem lesz elég lőszer. És akkor a főváros elesik. És nincs olyan sok élelmiszer-készlet. Ennek is hamarosan vége lesz.
  Moszkva nélkül pedig egy újabb háború lesz. És Sztálin ezt megérti.
  Most Kujbisevben van. De miután a nácik áttörtek a Volgáig, az sem volt messze a frontvonaltól.
  Ráadásul a szamurájok is nyomást gyakoroltak rájuk. Számtalan gyalogsággal bombáznak és támadnak. Lehet, hogy nincs elég erő.
  Sztálin megérti ezt, és a színfalak mögött igyekszik külön békét kötni Japánnal. Azt mondják, készek még feladni a Távol-Keletet, és aranyban fizetni a kártalanítást.
  Hirohito azonban azt mondta: szükségünk van egész Szibériára, egészen az Urálig. Jaj, ennyiről nem lehet lemondani.
  Vlagyivosztok már majdnem körülvéve. És általában minden nagyon ijesztő...
  De néhány hős lány harcol, és nem hódol be a fasisztáknak és a japán militaristáknak.
  A páncélozott börtönautó, amelyben az éneklő Witcher utazott, megállt, és hallatszott az ajtónyitás csikorgása. Két japán férfi, az egyik nagy és kövér, a másik kicsi és vékony, kihajolt a fényből, amely egy pillanatra elvakította Anasztáziát. Aztán a lány habozás nélkül az egyiket a halántékon szúrta sípcsontjával, a másikat pedig az állkapcson láncba csavart öklével. A Felkelő Nap országának dicsért harcosai komikusan kiütöttek.
  Witcher még ezt énekelte:
  - Kihívom a férfit a tizenkettedik körre! Végül is egy szuper nő vagyok és egy komplett Atass, és az ellenséget mély kiütésbe küldöm, féktelen osztályt mutatva a csatában!
  A lány felkapott a Schmeisterről másolt japán géppuskát, és a csavart kattantva a pilótafülke felé rohant. Még három japán ugrott ki, és Vedmakova tüzet küldött feléjük, a fejükre célozva, és vadul vigyorogva.
  - Mit kaptak a botfejű szörnyek!
  A páncélost egy meztelen harcos hölgy fogta el. A Witcher ugatott:
  A szerencsétlen Oroszország fölött lebegett,
  Pokoli szörnyek forrongó sötétség!
  A megszállónak viharos fejszéje van,
  Élesítse és vágja le a fejét!
  A dákógolyóban lévő kommunista nem gyalog,
  Nem vagyunk örökre igában!
  A Harmadik Birodalmat tűzjelzőkké változtatja,
  Nos, az őszinteséget jósággal jutalmazzák!
  Annak ellenére, hogy undorodott, Vedmakova egy japán katonai egyenruhát vett fel a halottak közül. Milyen kellemetlen volt, ezek a katonák sokáig nem mosdattak, és a szag is szörnyű volt. A pilóta lány felüvöltött:
  - Biztosan ilyen brutális lesz! De ázsiai!
  A páncélozott szállító azonban könnyedén megindult, és északi irányba indult el. A járműben két 12 mm-es géppuska volt, így szükség esetén a gyalogsági támadást vissza lehetett hárítani. Másik dolog, hogy a 20 mm-es páncél nem bírta volna a 37 mm-es japán "ágyúk" kaliberét . Vedmakova arra gondolt: hogyan változtatta meg Oroszországot a kommunisták hatalomra jutása. Ha a cári időkben a japán hadsereg technikai értelemben jelentősen felülmúlta az orosz hadsereget, most éppen ellenkezőleg, le van maradva. Bár nem lehet azt mondani, hogy a tudományt nem bátorítják a Felkelő Nap Országában. A 19. század végén vezették be a kötelező középfokú oktatást. Igaz, Japánban az oktatás színvonala nem volt magas. Kimásolták a végletekig pedáns porosz iskolából, és kissé leegyszerűsítették, hogy egy tanár minél több diákon menjen át, mivel kevés volt a képzett ember. Általában a japánok utánozták az európaiakat, például a briteket a khaki egyenruha megjelenésében, a németeket a formációban és a katonai szabályozásban, az amerikaiak a haditengerészet egyenruhájában és típusában, valamint a működő pénzintézetek rendszerében. Igaz, nekik megvolt a sajátjuk, például a Bushido kód, a híres shimosa robbanóanyag (bár ez aligha volt jobb, mint az európai). A tizenkilencedik század közepéig Japán elmaradott középkori ország volt, amelynek még vasútja sem volt, és ágyúgolyókkal volt felfegyverkezve. Még archaikusabb volt, mint Türkiye vagy Irán, és még inkább a cári Oroszország. Furcsa módon Amerika volt az, amely segített a felkelő nap országának emberként megjelenni, és szó szerint rákényszerítette, hogy csatlakozzon a civilizált világhoz. A modern gőzcirkáló robbanékony lövedékekkel erős benyomást tett az elmaradott Japánra. Főleg, amikor több vitorlás hajót elsüllyesztett, az ágyúgolyók teljes tehetetlenségét mutatva.
  Talán az amerikaiak többször megbánják, hogy rákényszerítették Japánt, hogy megnyíljon a világ felé. Hogy versenytársat neveltek Ázsiában, de akkor nehéz volt elhinni, hogy néhány évtized múlva a Felkelő Nap Országa azt az utat járja be, amelyhez a Nyugatnak évszázadok kellettek.
  Vedmakova végighajtott az autópályán, lehetővé téve az erősítéssel ellátott teherautók elhaladását, valamint a szállítást, és indokolt. A cári kormány még II. Sándor, vagy inkább I. Miklós alatt is tervet szőtt Kína Oroszországhoz való csatolására. De Nikolai a török irányt választotta terjeszkedés tárgyának. Elvileg kényelmesebb volt. De Nagy-Britannia, amely gyűlölte Oroszországot, és Franciaország, amely a befolyása alatt állt, kiállt az oszmánok mellett. Negyedezred óta (1612 óta) először veszített Oroszország nagyszabású háborút (az egyéni csaták természetesen nem számítanak, úgy érti, hogy majdnem negyed évezredig Oroszország nem veszített háborút egésze egyébként Első Miklós alatt érte el a területet tekintve maximális méretét). Ennek több oka is volt, a legfontosabb a nyugati hatalmak fölénye csapataik technológiai felszerelésében. Miután Miklós első öngyilkosságot követett el, a trónt II. Sándor foglalta el: talán a legműveltebb és legműveltebb cár Oroszország egész történetében. Nagyszabású reformokba kezdett, megjegyezte a jobbágyságot, alatta indult meg az ipar rohamos növekedése, a vasutak és erőművek építése! De ugyanakkor a jobbágyság felszámolása a parasztok rovására ment végbe, nagy volt a pusztítás, zavargások törtek ki, főleg Lengyelországban. Sándornak sikerült előrevinnie Oroszországot, de alapvető problémákat nem oldott meg, sőt Alaszkát fillérekért eladta Amerikának, a Hawaii-szigeteket pedig ingyen adta oda. Igaz, sikerült legyőznie Törökországot, de az Oszmán Birodalom akkoriban nagyon gyenge volt, és megrázták a felkelések. Igen, Oroszország veszteségei ebben a háborúban aránytalanul nagyok voltak, ami azt bizonyítja, hogy az orosz hadsereg a reformok ellenére még mindig messze van a tökéletestől. Azonban még Suvorov alatt sem volt minden olyan egyértelmű, mint a könyvekben mondják. A győzelmeknek jelentős ára volt, és Második Katalin például a második orosz-török háború idején viszonylag szerény területszerzésekre szorítkozott, még Moldovával szembeni követeléseiről is lemondott. Bár ezeket a területeket ortodox szlávok lakták, és egy időben a Kijevi Rusz részei voltak. Általánosságban elmondható, hogy Oroszországnak a mongol-tatár iga alóli felszabadulása után irányt szabtak az összes eredeti szláv föld visszatérésére. Ez több évszázadot vett igénybe, Galícia például csak 1939-ben, a lengyel iga alóli felszabadulás után került vissza. Przemysl városa pedig a környező földekkel a magyaroké és szlovákoké maradt.
  Vedmakova az autópályára nézett: nem volt olyan sok különböző autó, de japán gyalogosok vonultak. Japán lakossága körülbelül százmillió, még Németországnál is több, a sorkatonai képzés az iskolai órák felét teszi ki. A Szovjetunióval vívott háború isteni áldás számukra, ellentétben az USA-val. Egyre több megosztást tudsz kiverni.
  Nagyon csábító, hogy a két nagysebességű gépfegyverből sorozatot lőj ki, szerencsére ezt úgy is megteheted, hogy a pilótafülkéből hidraulikus meghajtással irányítod őket. De az igazság az, hogy akkor neki magának kevés esélye lesz kijutni innen. Nem, még mindig jobb, ha a frontvonalhoz közelebb vagy éjszaka csinálod. Igen, úgy tűnik, már sötétedik... Akkor jóllaknak a farkasok, és biztonságban lesznek a birkák. Bár nem, ő nem birka.
  Szóval mi van Japánnal? Az 1904-1905-ös első háborút elvesztették, és Oroszország csak több mint kétszázötvenezer katonát és tisztet veszített fogolyként. Bár a cári hadsereg számbeli fölényben volt. Japán kevesebb mint kétezer foglyot veszített, sőt minden elfogott sárga arcú katonáért és ezer tisztért száz aranyrubel bónuszt állapítottak meg. A történelemnek ez az oldala nagyon kellemetlen Oroszország számára. Az a legbosszantóbb, hogy az országban sokan szerették volna, ha a japánok nyernek. Például a Moszkvai Egyetem hallgatói gratulációt küldtek a Mikado-nak Port Arthur bukásához. És mennyit loptak: felsorolni lehetetlen!
  Vedmakova lelassította a gázt, nehogy újabb menetoszlopba fusson. A lány megesküdött:
  - Hát olyanok, mint a sáskák! Keskeny szemű lények!
  A fül már érzékelte az ágyúdörgést, a frontvonal közeledett. A pilóta felmordult, majd ezt énekelte:
  Az orosz harcos nem nyög a fájdalomtól,
  Az orosz harcos elpusztítja a japánokat!
  És teljes gyászunk van,
  Az egész hajlított pajzs megremegett!
  A lány ismét elhallgatott. Abban a háborúban az USA és Nagy-Britannia pénzzel és fegyverekkel segítette Japánt, de nyugaton nem volt front. A Felkelő Nap Országa ugyanis abban reménykedett, hogy Németország kihasználja a pillanatot és megtámadja Oroszországot. Elvileg ez valós volt, és előnyös volt Németország számára. A szövetséges Ausztria-Magyarország a balkáni érdekeltségeivel Oroszországgal is szembeszállhat. Az Oroszország által történelmileg megsértett, sőt Németország pénzügyi ellenőrzése alatt álló Törökország is beléphet a háborúba. Az is elképzelhető, hogy Olaszország, amely a Hármas Szövetség része volt, és igényt tarthat a gazdag ukrán földekre, beszáll a háborúba. Mindenesetre rossz lett volna a cári Oroszországnak. Még ha veszít is az antanttal kötött szövetségben, a háború két fronton katasztrófával végződne. Csekély az esélye annak, hogy Franciaország csatlakozzon a csatához, mivel abban az időben Nagy-Britannia Oroszország ellen volt. Általában persze ez a Kaiser nagy tévedése, aki elszalasztott egy ilyen lehetőséget. Lehetséges, hogy még az első világháború kitörése után is a Fritzek Belgium és Franciaország elleni támadása volt a fő stratégiai tévedés. Talán ha teljes körű inváziót indítottak volna Oroszország ellen, az 1939-es Lengyelország helyzete megismétlődött volna. Szerencsére a németek túlságosan magabiztosnak bizonyultak, és két fronton választották a háborút.
  Witchernek - sok honfitársával ellentétben - szerencséje volt: sikerült elolvasnia a Mine Kaif-ot, méghozzá az eredetiben. Természetesen Hitlernek igaza volt, amikor azt mondta, hogy vagy Nagy-Britanniával kell együtt lenni Oroszország ellen, vagy Oroszországgal együtt kell lenni Nagy-Britannia ellen. És teljesen logikus, hogy a leendő Führer bírálta azokat, akik megpróbálták napvilágra hozni Bismarck holttestét.
  Hitler valóban elutasított minden lehetőséget az Oroszországgal való szövetségre, különösen akkor, amikor a bolsevikok hatalomra kerültek, és úgy gondolták, hogy az orosz földeknek német gyarmatokká kell válniuk.
  Ez azt jelenti, hogy egyértelműen Oroszország ellensége volt, és minden megállapodás a Führer számára egy egyszerű papírdarab volt. Sőt, Sztálin idióta, amiért ilyen erős ütést hagyott ki nyitott állára, bár kénytelen volt felkészülni az ütés visszaverésére, és csapatait harckészültségbe vonni. Vagy ami még jobb, ültesd el magad! A német hadsereg szintén nem állt készen a szovjet hadsereg támadó impulzusára. Nagyon nehéz lett volna nekik, egyszerűen bekeríthettük és megsemmisíthettük volna az üstökben lévő német csapatokat. Micsoda háború ez! Így a kezdeményezés a Wehrmachthoz szállt. A front pedig Nyugatról Keletre folyt. Nem világos, mire számított Sztálin? Beria pedig egy rohadék. Jól ismeri kopasznak. Miért nem figyelmeztette Sztálint? Miért nem vett rá a cselekvésre? Hogy történt ez? Hiszen a népbiztos ravasz ember volt, és nem bízott senkiben! Hiszen tényleg komoly hírszerzési adatok voltak, a Harmadik Birodalom csapatai a határhoz vonultak, és minden második nagymama háborút jövendölt. Általában az volt az érzés, hogy valami kérlelhetetlen és szörnyű közeledik!
  És csak Sztálin és környezete rúgott seggbe, mintha szándékosan akartak volna emberek millióit elveszíteni és elpusztítani. És általában, a bajszos grúz nem olyan zseni... Nem sikerült befejeznie a szemináriumot, és ahogy Beria bevallotta, gyakran iszik. És amikor a háború elkezdődött, általános zsongás támadt... És most az egész világ fegyvert fogott Oroszország ellen! És itt természetesen Sztálin rugalmatlan politikája a hibás. Különösen annak ellenére, hogy a front kifulladt az utánpótlás hiányától, vonatok ezreit hívták vissza a csecsenek Kazahsztánba deportálására. És ez a háború alatt történt, amikor minden hintó számít! Emiatt egyébként Mainsteinnek sikerült a szovjet hadsereg jelentős számbeli fölénye ellenére ellentámadást végrehajtania a vörös csapatok legyőzésére. Echelonok hiányában az erősítést nem vezényelték ki időben, a szovjet csapatok utánpótlása megszakadt, és ennek következtében az offenzíva elhalt. És ha csapataink most Kijevben, és talán Romániában lennének, Nagy-Britannia és az USA talán nem kockáztatta volna meg a Szovjetunió elárulását!
  Különben is, ki ölte meg majdnem Hitlert? Így a Harmadik Birodalom új agresszióra taszítva?! Valószínűleg ez egy Berija által vezetett művelet volt... Végül is egy időben kitalálta, hogyan végezzen Trockijjal. Ezt azonban akkoriban az okozta, hogy el kellett kerülni az Internacionálé szakadását. Ez most az ellenkező hatáshoz vezetett, Oroszország ellenségei egyesültek. Ráadásul az ellenségek történelmiek! Azt kell mondanunk, hogy magát Vedmakovot is nagyon meglepte, hogy Churchill június 24-én szenzációs beszédet mondott, amelyben bejelentette, hogy támogatja a Szovjetuniót. Furcsa, hogy a birkák szövetségre jöttek a farkashoz, ha persze a brit oroszlánt egy birkához lehet hasonlítani. Sztálin azonban tipikus farkas! Most minden visszaállt a régi kerékvágásba, kapitalista demokraták és kapitalista fasiszták együtt! De a kommunisták egységesek és becsületesek, lelkiismereti megalkuvás nélkül! Lehet, hogy Sztálin pontosan ezt akarta? Mindenesetre az ellenség erői megnőttek, Japán pedig keleten megmutatta az állkapcsát. Ám általában véve logikus a felkelő nap országainak vezetőségének lépése: el kell hallgattatni a hatalmas területi engedményekkel és a tényleges megadással elégedetlen katonaság torkát, új csatákat és földeket ígérve. Ha az Egyesült Államok nem vezetett volna be szankciókat, vagy inkább blokádot Japán ellen július 24-én, akkor talán a szamurájok még augusztusban is lecsaptak volna a Szovjetunióra, anélkül, hogy megvárták volna a telet! A japánok bátor nép, és aligha állítaná meg őket Khalkhin Gol emléke, ahol egyébként másodlagos csapatok harcoltak, köztük a mandzsúriai birodalmi kormány bábcsapatai is!
  Ez pedig veszélyeztetheti Moszkva bukását... Bár Sztálin valószínűleg szívesebben adja fel egész Szibériát Moszkva feladásának. Egyszerűen ott hagynám a fedezéket, remélve, hogy a zord tajga tél nem ad lehetőséget a japánoknak arra, hogy túl messzire előrelépjenek, és kapcsolatba lépjenek a németekkel az Urálban vagy a Volga-vidéken.
  És akkor persze gondok lennének... Hitler kudarcot vallott Moszkva közelében, és rosszul számolt azzal, hogy hadat üzent az Egyesült Államoknak, anélkül, hogy Japánt a Szovjetunióval szemben viszonzásra kötelezte volna. Hitlert egyáltalán nem jellemezte a logika, brutális antiszemitizmusával maga ellen fordította a fő pénzügyi elitet, sőt a Vatikánt is. Igaz, ez növelte népszerűségét az arabok körében, de nem nyújtottak jelentős segítséget Rommel hadtestének.
  A páncélautó az egykori szovjet határhoz hajtott. Itt már történt némi pusztítás. Itt még kilóg a határoszlop.
  És japán gyalogság, valamint több könnyű harckocsi 20 mm-es automata ágyúkkal és két-két géppuskával. A kínai gyalogság ellen ez jó fegyver lehet, de a T-34 ellen... Igaz, a Távol-Keleten kevés ilyen harckocsi van, a főerők nyugaton vannak szorítva. Ezen kívül még pár páncélozott jármű és nyitott tetővel szállított aknavető látható. Azt kell mondanom, hogy kis kaliberük ellenére sem rosszak ezek...
  Witcherova habozott: mit tegyek? Sok a japán, és láthatóan egy országútra kell kanyarodni. Vagy talán mégis fordulatot ad a szűk szeműeknek?
  Már sötétedik, felhők borították az eget, és jön az eső. Persze lehet kockáztatni, főleg, hogy a japánok összezsúfolódtak, a gyalogság áll, sűrű sorokba tömörülve. Igen, egy egész ezred van belőlük, sárgahasú katonák, elég csúnyák, nem kár megölni őket.
  Witcher keresztet vetett, és azt motyogta:
  - Adja Isten, hogy több szamuráj legyen!
  Két nagy kaliberű - 12 mm-es géppuska csapódott szét a keskeny szemű lényekre. Megkezdődött a totális verés. A lány még énekelte is:
  A végsőkig harcolunk az ellenséggel,
  A katonák tettei számtalanok!
  Az oroszok mindig is tudtak harcolni,
  Ne add fel, ha baj van!
  A 12 mm-es egy nagy és éles töltény, áthatol testeken, és néha több japán is egyszerre. Vedmakova a fegyvert hidraulikus hajtásokkal irányította, amelyeket a japánok a repüléstől kölcsönöztek. A Rising Sun Birodalma harcosai az első másodpercekben nem is értették, mi történik és honnan jött a támadás. Egyszerűen elestek, és vérpatakokat engedtek ki a gyomrukból és a mellkasukból. A halál eljövetele ebben a látszólag derűs világban olyan váratlan volt. Bár nem, az utolsó kijelentés inkább gúnynak tűnik.
  Witchernek sikerült több rangot lekaszálnia, mire az ellenség reagált és elkezdett szétszóródni. A pilóta folytatta a lövöldözést, miközben egyidejűleg mozgatta a páncélozott autót, nehogy a tanketták tüze alá kerüljön. Mégis, egy repülőgépágyú még az ilyen páncélzaton is át tud hatolni. Ez azonban a lövedék kezdeti sebességétől is függ, ékeken még mindig nagyobb, mint a vadászfegyvereknél.
  Míg a pilótának szerencséje volt, a japánok nem jöttek rá azonnal, hogy ki küldi rájuk a halált, főleg, hogy elkezdett csöpögni a tavaszi eső, aminek következtében a villanások nehezen megkülönböztethetők. Valószínűleg a szamurájok azt hitték, hogy egy orosz különítmény támadja meg őket, amely hátulról betört, ezért a tanketták tüzet nyitottak a bokrokra. Witcher összetörte a japánokat és énekelte:
  Az óceán távoli pereméről,
  Ahol az ég boltozata megremegett!
  A szultán hordái rohannak mellette,
  Mintha az Antikrisztus feltámadt volna!
  
  A háború könyörtelen, gonosz,
  Mint egy sárkány, amely Rusra szállt!
  Szürke a földem a sebektől,
  Mentsd meg édesanyádat, Istenhez imádkozom!
  
  Milyen kegyetlen a világ, az szörnyű
  A gyerek elesett és darabokra szakadt!
  Fájdalomtól nyomulva szültek,
  Így döntött a gonosz Mennydörgő!
  
  Isten nem ismer határokat a haragban,
  Ő hozott katasztrófát az emberi fajra!
  És minden élő szenved,
  Csak a bánat számít győzelemnek!
  
  Oroszország egész vérben van,
  Milyen kegyetlen vagy te mindenható!
  Hová tűnt a küldetésed?
  Valóban Krisztus a harmadik, fölösleges!
  
  Miért vagy Ada és Éva?
  Száműzték őket a paradicsomból a helytelenség miatt!
  Eljött a kannibál órája,
  Egy hűvösebb raid Mamaia!
  
  Itt könnyeket hullattak a lányok,
  A németek megölték a szüleimet!
  Mezítláb van és fagy
  Súlyos, minden folyó befagyott!
  
  Senki sem sajnál minket, embereket
  Akár szúnyogok, akár kígyók csípnek minket!
  Néha felmerül egy ötlet
  Micsoda csésze a csordultig tartó szenvedés!
  
  Hiábavaló Istenben reménykedni,
  Persze nem árt neki!
  Jobb szegényen és szegényen élni,
  De itt azt mondtuk - elég volt!
  
  Nálunk vannak a kommunizmus zászlói,
  Ami azt jelenti, hogy nincs utalás a nagybátyámra!
  Nem tudom elviselni a fasizmust,
  Az ethoszunk egyszerű: a pokolba ezzel!
  
  Remény a dermedt kezekre,
  Az elmének, ami a fejben van!
  Az akarat elvezet bennünket a teljesítményekhez,
  Ügyesség, lelkesedés a markában!
  
  És így, lépésekben mérve,
  Útod a szabadsághoz és a boldogsághoz!
  Vörös istenek leszünk,
  Senki sem tud minket elhajlítani!
  Vedmakova énekelt és gépfegyverrel lőtt, lődd le a szűk szeműeket, akiknek már sikerült elszaladniuk és lefeküdniük. De aztán a szerencséje is megváltozott: több japán tiszt nyilvánvalóan rájött, hogy mi történik, és több gránátot dobtak a páncélozott autóra. Witcher érezte, hogy remeg a teste. A japán gránátok azonban töredezettek voltak, és nem hatoltak át a páncélzaton, amelyet nyilvánvalóan úgy terveztek, hogy ellenálljanak a 14 milliméteres kaliberű géppuska-kitöréseknek.
  Witcher felkacagott:
  - És akkor egy makacs csatában egy eltévedt golyó - bolond! Irritált, hirtelen bölcsebb lett, és gyakrabban találta el a célt!
  A páncélozott szállítókocsiban a géppuskákat szalagos előtolás hajtja. Ez nagy mennyiségű golyót biztosít, emellett vízhűtés is biztosított, amely lehetővé teszi a lövés időtartamának növelését. Ezért a harcos szertartás nélkül levágta a rá gránátokat dobáló japánokat. De úgy tűnik, hogy a többi harcos észrevette. Ismét gránátok repültek. Becsapódás hallatszott. Úgy tűnik, az egyik gránát nehéz volt, körülbelül egy kilogramm súlyú, és páncéltörő volt. A japánokat már ellátták hasonló blankokkal. Gyenge a Chevronokkal és T-34-esekkel szemben, de egy páncélozott autóba át tud hatolni! A törött oldalon keresztül Witchert por záporozta. A lány megesküdött:
  - Igen, Japán kicsi, de nagy bajt okoz!
  A páncélozott autó felgyorsulni kezdett, és berepült egy-két szilánkos gránát, ahol felrobbant.
  A töredékek elkapták Witchert, aki letépte az egyenruháját. A tetejébe a törött benzintartály kigyulladt. A lány ismét káromkodott:
  - Nem gép - tábornok! Szart dobnék rád!
  Miután lekaszáltam még pár tucatnyit, ki kellett ugranom a fülkéből. A lány ezt a japán katonák észrevétlenül tette, és kúszott. Nem aggódott magáért, a nő a Felkelő Nap országának katonai egyenruháját viselte. Sötétben és esőben pedig nem igazán tudod kivenni az arcod. Most le kell szállnia az autópályáról, és el kell tűnnie a bokorban.
  A lány elég gyorsan kúszott, és ugyanakkor néhányszor holttestekre bukkant. A lány elégedetten motyogta:
  - Nem rossz, hogy rágyújtottam a szamurájra! Most már nincs más dolgod, mint menteni magad!
  A harcos beleugrott a bokrok közé, és felállva járkálni kezdett. Bolond be őket, talán nem kapják el. Valójában tisztességes harcot vívott ki, és úgy gondolta, hogy a bravúrját nagy valószínűséggel nem fogják elhinni, különben talán, ki tudja, adtak volna még egy hőssztárt!
  Általában véve a háború furcsa dolog, embereket ölsz, és ez nem csak normális, hanem vitézség is. Egyébként ahogy a Biblia mondja: "Ne ölj!" Mindazonáltal Isten megparancsolta, hogy ne csak öljék meg, hanem teljesen irtsák ki az amálekitákat, feleségeiket, gyermekeiket, sőt még az állatállományt is! Bár még háború alatt is erkölcstelennek és aljasnak tartják a civilek kiirtását.
  A nyugati szövetségesek azonban nemcsak és nem annyira katonai célpontokat, mint inkább civileket bombáztak. Ez részben a nagy magasságú bombázók alacsony pontosságának volt köszönhető, ami megnehezítette a tisztán katonai célpontok eltalálását, de a lényeg a bosszú volt. Japán az Egyesült Államoktól is kapott lendületet. De nem volt mit válaszolni nekik! Egyszerűen nem voltak ilyen hatótávolságú gépeik, hogy elérjék a Yankees-t!
  Nyilvánvalóan az amerikaiak elégségesnek tartották a perui kikötőért való bosszút, vagy inkább a felső pénzügyi elit úgy döntött, hogy pragmatikusan lép fel, és egyúttal véget vetett Mao Vörös Hadseregének. Japánnak Mandzsúriát hagyták ugródeszkaként a Szovjetunió elleni háborúhoz, és szabad kezet kapott Mongólia ellen, a többi pedig Csang Kaj Shek munkája volt! Akkor lehet majd egész Kínát felsöpörni. És hadd vérezzen el a Felkelő Nap Országa a Szovjetunióval vívott háborúban. A legérdekesebb itt talán az, hogy a japánok, miután legyőzték Oroszországot, arra számítanak, hogy Németország és az USA segítségével újra kiegyenlítenek Amerikával, azon gondolkodnak, hogy kicsavarják Szibériát és más vidékeket a kimerült Japánból.
  Mindegyik fél úgy gondolja, hogy nagyon ügyesen jártak el, különösen amióta Amerika és Nagy-Britannia egyetlen lövés nélkül megszerezte az irányítást hatalmas területek felett. Ellenkező esetben hosszú és fárasztó időbe telt volna, hogy meghódítsák őket, ami legalább több évbe telt volna, ezek végül is szigetek!
  Vedmakova sétált, abban a reményben, hogy átlépheti a frontvonalat. Nagyon is lehetséges, hogy belecsúszsz a szakadékba és csatlakozol a saját népedhez. Vagy akár foglyul ejteni az egyik szamurájt. Nos, közel van a szovjet hadsereg legfejlettebb állásaihoz. Ellenkező esetben nehéz lesz húzni.
  . FEJEZET 5. sz.
  Tehát a világoligarchia számára: Németországot és Európát a Szovjetunió alatt elveszett befolyási övezetnek, sőt a megerősödött kommunista birodalomra és a bolsevizmus további terjeszkedésére nézve fenyegetésnek tekintik. A Németország alatti Oroszország számára pedig ez a befolyási övezetek kiterjesztése és a lehetőség, hogy minden levet kiszívjon a gazdag vidékekről. De igazából ezt veszítették a francia oligarchák azzal, hogy veszítettek Németországgal szemben: egy kicsit meg kellett osztozniuk Hitlerrel, de a vagyon nagy részét megtartották, sőt a munkásokat is könnyebben kizsákmányolták - a németek szétverték a szakszervezeteket. Mit veszítettek az oligarchák a Baltikumban? Számold meg az összes tőkéjét, és akiknek nem volt idejük elmenekülni, akkor a szabadság vagy az élet! A példa elképesztő! Szóval ezen nincs semmi meglepő! És ha Hitler nem lett volna olyan lelkes antiszemita, senki sem segített volna a Szovjetuniónak!
  Azt kell mondanunk, hogy Franciaország viszonylag könnyen összeomlott egyik oka az volt, hogy a zsidóság lényegesen alacsonyabb arányban élt mind a lakosság egészében, mind a pénzügyi elitben. Lengyelországban, Nagy-Britanniában, az USA-ban: éppen fordítva volt. Főleg az USA-ban, ami egyébként megmagyarázza, hogy a jenkik, annak ellenére, hogy egyetlen bomba sem esett Amerikára, még a briteknél is kegyetlenebbek voltak Németország lakosságával!
  Vishu báb lett a Wehrmacht alatt, a németek pedig szájharmonikán járták körbe Párizst. Hitler megkezdte Anglia inváziójának előkészítését anélkül, hogy a gazdaságot háborús alapokra helyezné, és a meghódított Európa erőforrásait felhasználná. Ez sokba került neki, csakúgy, mint az, hogy nem hajlandó tárgyalni az angolokkal és lemondani az antiszemitizmusról. Ez utóbbi talán lehetővé tette volna a Führer számára, hogy minden erejét szabadjára engedje a Szovjetunió elleni háborúban, és még májusban megtámadja. Igaz, a Nagy-Britanniával való béke kényszeríthette Sztálint a mozgósítás bejelentésére. Ez annak a jele lenne, hogy az ellenség már a küszöbön áll.
  Vagy nem, ebben az esetben befolyásolhatta az Egyesült Államok Japánnal szembeni álláspontját. Nem provokálnák a Felkelő Nap Országát, és a hatalmas birodalom megnyithatna egy második frontot! Ez történt most. Csak még rosszabb helyzetben, amikor a Szovjetunió hadserege majdnem megsemmisült, a fegyvergyártás még nem alakult ki, és még nem tanultak meg harcolni!
  Ez nem a negyvenegy év - a szovjet csapatok harci tapasztalatot szereztek, megtanultak harcolni és győzni! Így most nem félnek a nehéz harckocsiktól és a hét lőponttal egy járművön lévő repülőgépektől!
  Egy magányos japán férfi egy fa közelében áll. Szóval egy közönséges kis sárga bábu.
  Witcher felugrott mögötte. Felrántotta a fejét, majd megcsavarta... Ha élesen felrántja az ellenség "edényét", a nyakizmok már nem tudnak hatékony ellenállást nyújtani, és az "edény" könnyen felkunkorodik!
  Nos, mit szólnál eggyel kevesebb szamurájhoz! Vedmakova vidámnak és elégedettnek tűnik, még a fogát is kicsavarja:
  - Japán soha nem fog meghódítani minket! Mert van ilyen harcos, mint én!
  Valóban, Rusz egész történelmében csak a mongol-tatárok voltak képesek hódítani! Hogy ez miért történt, és miért vált tehetetlenné a nagy szláv nemzet, az persze nem egy generáció számára rejtély!
  A legfontosabb ok a feudális széttagoltság, amikor mindenki kivett magának egy kiosztást: csirkéket indítottak és beleültek örökségükre: munka nélkül!
  Witcherova érezte, hogy a szűk és kényelmetlen japán csizma súrolja a lábát. A pilóta úgy döntött, hogy ebben az esetben nincs értelme elviselni a kínt. Egyszerűen levette a tompa orrú cipőt, amely szoros volt, és nyomást gyakorolt az ujjaira. Mezítláb éreztem szülőföldem hűvösségét és sokkal vidámabbnak éreztem magam! Növelte a tempóját, és még ugrálni is kezdett egy kicsit!
  Az oroszok megosztottsága a szlávok legnagyobb tragédiája lett. Nyugaton Litvánia és Lengyelország, keleten pedig a kegyetlen tatárok leigázták őket. Az iga azonban nem tartott örökké: a korábban kisváros Moszkva növekedni kezdett, sőt egyfajta kis birodalommá alakult. Ivan Kalita az orosz földek gyűjtője lett. Ő volt az első és nem a legszerencsésebb, de ami a legfontosabb az első! És ahogy a bolsevik dalban hangzik: jobb halottnak lenni, mint másodiknak!
  Sztálin nem orosz, ez a fő hátránya! Innen a címzetes nemzettel szembeni bizalmatlanság, és a tömeges indokolatlan elnyomás! Adj birodalmat a disznó szarvnak és a csákánynak!
  Csucsmek a trónon és Rusz a karámban!
  Például mind Tuhacsevszkij, mind Egorov elég tehetséges marsallok voltak, mi mást is mondhatnánk a többi elnyomott parancsnokról! Össze sem lehet hasonlítani egy bajuszos majommal! Ezért kerültünk bajba!
  De hogyan történhetett valójában, hogy Sztálinnak sikerült abszolút uralkodóvá válnia? Egy írástudatlan grúz istenné lett!
  Az orosz népet orosz cárnak kell uralnia! Mellesleg a Romanovokban szinte nem volt orosz vér, és talán ezért degenerálódtak!
  Japánnak is volt egy sajátos államformája, ahol a sógun lényegében magasabban állt a császárnál, és ezért volt némi előnye, hiszen kisebb volt az esélye a birodalom tönkretételének a bolond örököse miatt. A japánok évszázadokon át nem vívtak hódító háborúkat, hanem aktívan harcoltak egymással. Ez némileg hatással volt ennek a nemzetnek a mentalitására. De a huszadik században a Felkelő Nap Országa több földet hódított meg, mint Nagy Sándor! Most Oroszországon a sor. Csakhogy ezek nem cári idők, a nagy kommunista pártszabályok, és a világ legfejlettebb és legtökéletesebb gazdasági és politikai rendszere!
  Witcher azonban hirtelen megrázta a fejét. Nincs minden rendben a politikai rendszerben és a kormányzásban! Például a nép nem alternatív akaratnyilvánítás eredményeként választja meg az államfőt, hanem ami történik... Azt kell mondani, hogy a székház létrehozása és a szükséghelyzeti jogosítványok felruházása nem volt előirányozva. törvény vagy az alkotmány szerint. És személy szerint nagy kétségei voltak a félművelt szeminárius képességeivel kapcsolatban! Akárcsak Berija: ravasz ember, de rosszul képzett, rendkívül szűk látókörű és műveltséggel!
  De most még közelebb van a frontvonal, látszanak a villanások, és még erősebb lett az üvöltés. Nos, ideje nyelvet találni és... Vedmakova észrevett egy csúszómászó japán különítményt. Most óvatosan kell ülnie a farkukra. Körülbelül abban a stílusban, ahogy megtámadta a Yu-188-at, egy nagyon gyors bombázót, amelyet még egy gyors MiG-vel sem könnyű utolérni. Egyébként a lemaradások általában nem különösebben manőverezhetők, és ebből a szempontból semmivel sem jobbak, mint a Fokken-Wulfs! Nos, a szamurájok közelednek az árok felé, úgy néznek ki, mint egy olajtócsa felé mászkáló ütős kosok. Sok a japán, itt óvatosan kell cselekedni... Itt van a Felkelő Nap Országa hadseregének kapitánya, olyan az arca, mint a mormotáé. Sikít valamit, erőteljesen hadonászik öklével és tőrével.
  Vedmakova türelmesen megvárta, amíg a szamuráj felemelkedik, hogy megtámadja, és a fenekével tarkón ütötte. Az ütést azonban úgy számolta ki, hogy a "japánok" ne haljanak meg azonnal. Aztán egy géppisztolyból sorozatban lőtt a támadásra futó japánra! Proorav:
  - A ravaszság a háborúban olyan, mint egy vitorla a hajón, de csak az fújja fel, nem ő!
  Oleg fiú és Margarita lány harcol Sztálingrádban. Úgy fognak állni ebben a városban, mint a titánok.
  Oleg Rybachenko körülbelül tizenkét évesnek tűnik. És a fiú mezítláb dob egy gránátot.
  Körbedobja a fasisztákat, és azt mondja:
  - Dicsőség a nagy Szülőföldnek!
  Margarita is ad egy jól irányzott fordulatot. Lekaszálja a fasisztákat és azt énekli:
  - Dicsőség Sztálinnak és a kommunizmus napjának!
  Oleg Rybachenko kirúg, és hozzáteszi:
  - Dicsőség a hősöknek!
  A lány lelövi és lekaszálja a nácikat. Mezítláb gránátot dob, és nyikorog:
  - És dicsőség a nagy Szülőföldnek évszázadokon át!
  Így a fiú és a lány valóban komolyan elvált egymástól. Lőnek a nácikra és gránátokat dobálnak.
  A fiú mezítláb gyilkos ajándékot dob. A fiú vad dühvel mondja:
  - Mindenkit meggyötörünk!
  Margarita, lövöldözve és lekaszálva az ellenséget, nyikorog:
  - És lesz szénaverés az ördögnek!
  A lány pedig puszta lábbal dobja a halál ajándékát. Egy ilyen harcos, aki valójában egész csapatokat képes lekaszálni.
  Egy fiú és egy lány harcol Sztálingrádban. Igazi hősök. És bátor lélekkel teli lovagok.
  Mit gondolt Hitler, hogy az 1941-es katasztrófa után az oroszok semmit sem tanultak?
  Kit érdekel! A Vörös Hadsereg készen áll, hogy szembeszálljon az "E" sorozat szörnyeivel, hadd mondják el: E-75 tonnát kilencven, E-100 tonnát száznegyvenért. A tajgától a brit tengerekig a Vörös Hadsereg a legerősebb.
  Egy fiú és egy lány úgy verekednek, hogy a nácik úgy távolodnak el előlük, mint a kalapácstól az üveg.
  A gyerekek halhatatlanok és nem félnek semmitől. Mit jelentenek nekik ezek a fasiszták? Még több nyulat vadászni!
  Oleg Rybachenko üvöltve énekelte:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, te Hitler egy kecske!
  Miért jöttél Oroszországba szamárként?
  Kifejezetten nikkelben kapja meg tőlünk -
  Erős fiúöklére fogsz bukkanni!
  És akkor egy izmos kölyök mezítláb dob egy gránátot. És két német E-50 és E-75 harckocsi frontálisan ütközik és felrobban.
  Oleg Rybachenko örömmel mondja:
  - Szuper fiatal harcos vagyok!
  És a fiú ismét fordult.
  És akkor a lány is lő. Pontosan üt és határozottan alkalmaz. És közben énekli:
  - Összetöröm az összes fasisztát, és megnyírom Adolf kövérjét!
  És a lány ismét a pusztulás teljes izgalmában van. Minden lövi magát és lő.
  És mezítlábból ismét gránát repül. Megüti a fasisztákat. Úgy szóródik szét, mint a gombostű, ha eltalálja egy labda.
  Margarita énekli:
  - Az erős ütés kifejezetten jól irányzott,
  A legmenőbb Povetkin a ringbe száll!
  Oleg Rybachenko, tüzelt, azonnal megerősítette:
  - Povetkin méltó példány, és nem menekül az erős ellenfelek elől!
  Ezután a fiú mezítláb gránátot dob, és üvegekként és macskakövekként töri össze a fasisztákat.
  És bármilyen ügyesen csinálod is, a nácik összeütköznek. Mit akartak? Nem kellett beavatkozni a Szovjetunióba.
  Csak egy dolog zavarja Oleg Rybachenkot. Az Egyesült Államok már megszabadult a németektől, és Oroszország vállalja helyettük a rappet.
  A fiú mezítláb ismét gránátot dobott, így énekelte:
  - Ne légy bolond, Amerika.
  Add nekünk Alaszkát most...
  Ez a mi földünk két parton -
  Nem hiába mondják, hogy a medve vad vadállat!
  És Oleg Ribacsenko ismét egy sorozatot adott... Lekaszálta a fasisztákat. És a fiú csupasz lábujjai ismét megszorítják a gránátot, és az ellenségre hajítják. Különböző irányokba szórják.
  A fiú ordít:
  - Dicsőség Oroszországnak!
  Margarita ismét mezítláb dobott egy gránátot, és nyikorgott:
  - II. Miklós cárért!
  A fiú kijavította a lányt:
  - Itt Sztálin uralkodik, nem II. Miklós!
  Margarita készséggel beleegyezett:
  - Igen Sztálin! Aki békét kötött a kannibállal!
  És a lány ismét egy gyilkos ajándékot dobott mezítláb.
  Oleg Rybachenko logikusan megjegyezte:
  - A Szovjetuniónak szünetre van szüksége! Bár a Harmadik Birodalom jobban kihasználta!
  És a gyerekek újra lőni kezdtek...
  A németek Sztálingrádban és Sztálingrádban is szörnyű pokolban részesültek.
  De valójában amivel jöttek, azzal távoznak.
  Pontosabban: meghalnak. A harc olyan véres és szent jogos.
  Oleg Rybachenko valóban azt gondolja a csata során, hogy az emberek néha túl naivak. Vagy Sztálinból csinálnak zsenit, vagy akár Lukasenkóból is. De a huszonegyedik századi Fehéroroszország számára meglehetősen hátborzongató dolog a kollektív gazdálkodóból személyi kultuszt csinálni. Ideje okoskodni.
  És válassz egy új, fiatal, haladó vezetőt. És ne demonstrálja a homokozóban lévő baba intelligencia szintjét.
  Lukasenkót ez az anekdota jellemzi a legjobban:
  Amikor Fehéroroszországban minden drágul, mi a legolcsóbb?
  Lukasenko elnök ígéretei!
  És miért?
  Mert nem kerülnek semmibe!
  Szégyen a fehéroroszok számára, akik még mindig egy ilyen diktátorra szavaznak. De itt az ideje, hogy bölcseskedjünk, és megmutassuk, hogy ők Európa népei. Például Oroszországban Putyinnak legalább sikerült kivívnia magának a tiszteletet azzal, hogy lövés nélkül annektálta a Krímet.
  De ez az ő fenomenális szerencséjének köszönhető. Putyinnak sok szerencséje van. Szerencsénk volt például, hogy az izraeli miniszterelnök látogatása során egy kellemetlen epizód történt feleségével Kijevben. Igen, ismét a fenomenális szerencse megnyilvánulása. De olyan kevés az igazi megtérülés! Mi van, ha Miklós cárnak ilyen fenomenális szerencséje van? Pontosabban megkapta, 1935-re Oroszország birtokba vette a fél világot.
  És mi lesz ezután... Miklós cár 1935. május 28-ára, éppen a születésnapjára tűzte ki az űrbe repülését. Az emberiség történetének legelső repülése egy orosz női űrhajós által.
  És ebben a világban, miközben a Szovjetunió a túlélést folytatja.
  A sztálingrádi csaták nagyjából megegyeznek az 1942-es valós történettel. Csak ezúttal az ellenség sokkal erősebb. Mind a gyarmati csapatok miatti mennyiségben, mind technológiailag.
  Ez különösen nehéz Szovjet-Oroszország egén. A náciknak sok erős, sugárhajtású repülőgépük van. És valahogy nem olyan könnyű ellenállni.
  Itt vannak a német pilóták, Albina és Alvina, akik számlákat szednek maguknak. Nagy szakemberek ebben a kérdésben.
  Hogyan állíthatnánk meg például az ilyen meztelen lábú bikinis német lányokat?
  Oleg Rybachenko érzi ezeket a lányokat.
  Csupasz lábujjakkal újabb gránátot dob. Minden irányba dobja a fasisztákat, és azt mondja:
  - Oroszország nagy szíve!
  A terminátor fiú pedig nagyon agresszíven lő. Minden golyó eltalálja a célt. Az arabok, a feketék és az indiaiak pedig támadnak. Hatalmas tömeg gyűlik össze.
  A fiú zseni mezítláb ismét gránátot dob, két nagy német tanknak ütközik, és elrepül:
  A szamuráj kard veled van,
  A szív és az elme tiszta...
  Bátran vezeti a támadást -
  A szépség útja!
  Margarita, aki az ellenségre lőtt, egy páncélököllel rálőtt a nácikra, és nyikorgott:
  - Rendkívüli szépség!
  És a harcos csupasz lábujjaival nagyon pusztító ajándékot dobott a halálból. Összetört ellenfelek. Aztán mezítláb ujjaival ismét vad pusztítást vetett. És két fasiszta tank ütközött. Még szikrák és füst is hullott és hullott!
  Oleg felkiáltott:
  - Jól van, örök lány!
  Margarita puszta lábbal egy új gyilkos citromot dobott, és nyikorgott:
  - Örökkévaló gyerekek vagyunk a Tejúton!
  A terminátor fiú bólintott, és maga folytatta a csatát. Minden a terv szerint halad. Pontosabban egyenlőre jó. A nácik pedig nem fognak áttörni a területükön.
  Így bármennyire is próbálkoznak a nácik, a valóságban csak a saját vérükbe fulladnak.
  És a tankjaik fémhulladékká változnak! És az orosz zászló ragyogni fog a bolygó felett!
  Oleg Rybachenko nagy energiával cselekszik. Mezítláb gránátokat dobál és énekel:
  - Örömünk mindig lesz,
  Lesz egy fényes álom...
  És jön a szépség -
  Elmúlik a felhajtás!
  A fiúzseni aktivitással cselekszik, ami a németek dühvel való beözönlésével arányosan nő.
  Margarita a második számú. De a lány mezítláb egyre aktívabban dobálja a gránátokat.
  A fasiszták pedig az ütések alá esnek.
  Oleg Rybachenko is lő... De a gondolatai száguldanak, visszatér a jelenbe. Arra, ami a valóságban van.
  Valójában úgy tűnik, a fehéroroszok rendelkeznek a legnagyobb agytömeggel Európában, de megengedik magukat, hogy gallérba húzzák, és elviselik az egyén diktatúráját.
  És legalább az elnök valami szuperember lenne! És hát kolhozos, és még törvényes apa nélkül is. És megengedni nekik, hogy sok éven át tolják magukat.
  És mi több, szűk látókörűek is rá szavaznak.
  Igen, Oleg Rybachenko még cuccokat is kifejlesztett.
  Mondd meg barátaim, meddig
  Szavazatok Kolja atyára...
  Ideje megválasztani neked Olegot
  Hogy több pénzt szerezz!
  Igen, természetesen változtatásokra van szükség, és a lehető leghamarabb. Valójában a stagnálás rossz következményekkel jár.
  Ráadásul Lukasenko maga sem tudja, mit akar. Néha igaza van, néha balra. Vagy a kapitalizmusba megy, vagy a szocializmusba. És nincs normális csapata. És nincs párt vagy ideológia. Ilyen egy nagyon középszerű és beszédes személyiség kultusza. Sztálin és Lenin legalább tudta, mit akar! És ez a diktátor? Azt sem tudja, hogy jobb vagy bal!
  Nem, ideológia és stabil párt nélkül nem lesz stabilitás a társadalomban.
  És előre is!
  Sztálin, sajnos, a terror és a pusztítás szimbóluma is lett, s a kommunizmust mumussá változtatta.
  Nem volt optimális kormány. Brezsnyev alatt pedig őrültség volt - hogyan nevezhettek ki egy ilyen embert a Szovjetunió élére. Fiatalkorában pedig Brezsnyev nem úgy nézett ki, mint egy értelmiségi, idős korában viszont az őrületbe esett. És általában is kár, hogy az államfő nem tudott két szót összefűzni papír nélkül. De ezt neked kellett volna megtenned!
  Oleg Ribacsenko puszta lábbal halálos dupla gránátot dobott, és ezt énekelte:
  - De élj úgy, mint régen,
  De élj Brezsnyev szerint!
  Hülye vagyok, buta, nem tudok!
  És ne hagyd elmenni a hóvihart!
  Margarita csupasz lábujjával dobta a robbanócsomagot. Úgy szórta szét a nácikat, mint az ágról lerázott almát.
  A lány ezt énekelte:
  - Virágzó almafák,
  Szolovjov dallamai...
  eljövök hozzád -
  Lesznek ismétlések!
  A lány szélesen és vakítóan mosolygott. A fogai olyanok, mint a gyöngyök, annyira csillognak.
  Igen, ez a pár jól harcol.
  Oleg Rybachenko fogta és énekelte:
  - Öklünk acéllal,
  karmokkal, fogakkal és agyarainkkal...
  Nagyon vágynak egy igazi harcra!
  És megint a terminátor fiú nagyon pontosan tüzel. És véres cseppek záporoznak a náciktól.
  Nem, nem lesz kegyelem. Az ellenségek megfulladnak.
  Eközben Natasha és csapata Szuhumiban harcol.
  A nácik megrohamozzák a partot. A küzdelem természetesen nagyon egyenlőtlen
  De lányok. Amikor szinte meztelenek, az nagyszerű!
  Natasa mezítláb gránátot dobott, lekaszált egy tucat fasisztát és énekelte:
  - A világ jövője a miénk,
  Mi lányok olyanok vagyunk, mint a Jedik!
  Zoya mezítláb is gránátot indított. Szétszórta a nácikat, és magabiztosan nyikorgott:
  - Én vagyok az, aki mindenkit a sírba temethetek!
  Aurora tüzel ezután. Egy olyan lány is, akit, ha üt, az egyáltalán nem légycsapás.
  A vörös hajú ördög elvette, és berregett:
  - Róka színű vagyok, és a legnagyobb szépségű!
  És megint elviszi mezítláb, és eldobja a halál ajándékát! Ez tényleg az a lány, akire szüksége van.
  És akkor Szvetlana megőrül! És mindenkit szétszór és összezúz, mintha ördögök költöztek volna belé a pokol minden tájáról.
  Igen, az itteni lányoknak persze olyan csupasz foguk van, hogy minden állkapcsot gond nélkül letéphetnek.
  És ha kell, akkor a fél fejét!
  Natasha rálő az ellenségre, és ordít:
  - Olyan szívós harcos vagyok, hogy még egy bika sem tapos el ellenem! töröm a fejét!
  Zoya magabiztosan megerősítette:
  - Én is letöröm a szarvakat!
  És a lány mezítláb gránátot dob. És két náci tank ütközik.
  És akkor Aurora eltalál. És mezítláb is indít egy gyilkos dolgot.
  És üvölteni fog:
  - Dicsőség Sztálinnak, legyen bölcsebb!
  Aurora valóban gonosz. Milyen két fronton harcolni? Végül is ez valójában öngyilkosságot jelent.
  És miért hozta rá Sztálin Oroszországot erre?
  A lány ismét csupasz lábujjakkal indítja el a halál gyilkos ajándékát, és sikolt:
  - Dicsőség az új vezetőnek!
  Hát ez így van! Sztálinnak még alacsony a homloka is. És ez az alacsony intelligencia jele.
  Svetlana lelövi magát. És mezítláb gránátot dob. Szétszórja az ellenfeleket. Elpusztítja őket, és azt kiáltja:
  - Dicsőség az orosz isteneknek!
  És ismét a csupasz sarok dob valami nagyon pusztító.
  A lányok itt olyan kaliberűek, hogy a Krautok nem veszik el őket.
  Négy lány óriási erő. És ami a legfontosabb, csak bugyit viselnek.
  Ez pedig óriási harci képességet ad nekik.
  Natasha tüzel. Az afrikai harcosok, még az indiaiak és az arabok is, lavinaként mozognak.
  A németek ágyútölteléknek használják őket. Használja a csatákban minden szánalom és sajnálat nélkül. És persze számokban veszik.
  Szuhumit már elvágta a szárazföld. És ez nagyon rossz. Hamarosan elfogy a lőszerünk, és vissza kell vonulnunk.
  De egyelőre a lányok még mindig nem akarják megadni magát. Győzelemről álmodoznak. Annak ellenére, hogy az erők egyenlőtlenek. És Moszkva körül van véve.
  Ez aggasztja Natasát. Mezítláb gránátot dob. Széttépi az ellenséget és énekli:
  - Ha van főváros!
  Zoya is puszta lábbal dobott egy robbanócsomagot, és nyikorgott:
  - Az orosz folyó nem szárad ki!
  És vadul ütötte az ellenséget minden fegyverével, egy házilag készített visszarúgás nélküli fegyverrel.
  És elpusztított pár tankot...
  De a támadó repülőgépek felülről kezdenek nyomni.
  Tehát mi van, ha reaktívak?
  Aurora kilőtte a rakétavetőjét. Elütött egy német autót. Lezuhant.
  Utána a vörös hajú vadállat kotyogott:
  - Kommunizmus határok nélkül!
  Aztán Svetlana tüzelni kezdett. És lekaszálta a fekete harcosokat. Aztán úgy dobja a citromot, mint a mezítláb.
  És üvölteni fog:
  - Dicsőség az új isteneknek!
  Natasha rálőtt az ellenségre, és nyikorgott:
  - Az orosz istenekhez!
  És a mezítláb dobásától a gép felrobban.
  Ezek Terminátor lányok. Ha harcolnak, akkor senki sem tudja irányítani őket.
  Zoya is dob valamit az ellenségnek, ami minden erőt megöl. És valami, ami elpusztítja az ellenséget. A harcos pedig fogát tátva sikít:
  - Repülőgépek a koporsóhoz!
  És a csupasz ujjak ismét a halál ajándékát dobják.
  És akkor Aurora citrommal dobja az ellenséget. Elveszi és üvölti:
  - A jövő a miénk!
  Svetlana fogát tátva mondta:
  - A kommunizmusért és az új eredményekért!
  És ismét mezítláb dobott egy gránátot. És mindenkit meg fog ölni. Nos, ha nem mindet, akkor néhányat biztosan.
  A nácik belenyúltak a kancsóba. És ez az ő problémájuk. Itt látható a Jagdtiger önjáró fegyver. Elavult autó, de nagyon halálos. Egy úttörő fiú kúszik oda hozzá. És aknát csúsztat.
  Az önjáró fegyver pedig triviálisan felrobban.
  A fiú kinyújtja a nyelvét, és így énekel:
  - Igyunk a Szülőföldnek, igyunk Sztálinnak!
  Igyunk és öntsünk újra!
  Mi úttörők megöljük Hitlert!
  A fasiszták megértik. Bár a Vörös Hadseregnek nehéz. Groznij városát körülveszik a nácik, de még mindig harcolnak ott. A lányok itt is a legjobbak.
  Itt Tamara harcol. Fürdőruhában van és mezítláb. És meleg az idő, és a lány így mozgékonyabb. A szépség tüzel. Mezítláb robbanócsomagokat indít a fasisztákra, és azt énekli:
  - Hitler hamarosan szögeket kap a koporsójába,
  Olyan lesz, mint egy tűzben égő pók...
  Démonok fognak kínozni az alvilágban -
  Akik a Sátánt imádták!
  És ismét egy nagyon halálos citrom repül a szépség csupasz sarkáról, és szétzúzza a nácikat.
  Maria kuncogva mondja:
  - A gránátok megölnek!
  És megveregeti Tamara vállát. Két lány harcol, tetején egy golyókkal teli vörös zászló áll.
  A lányok mezítláb és szinte ruha nélkül vannak, de nem szándékoznak feladni a szovjet várost.
  Maria vidám dalt énekelt. És ugyanakkor könyörtelenül és gyilkosan lőtt;
   Sok nagyszerű ember van,
  akiknek tettei évszázadokon át élnek, sok nagy név van, akiket halhatatlannak neveznek.
  
  Sok mesehős megőrizte az eposz dallamát, de a hősök közül a legegyszerűbb És mindannyiunknak kedves egy.
  
  Gyermekkorát a hegyek között töltötte, figyelte a madarak repülését, a hegyekből örökségül kapta a sasszárnyak szépségét.
  
  Neve mennydörgés közben végigsöpört az óceánon, és minden ország proletárjai számára közelivé és ismerőssé vált.
  
  Kína szárazföldjén, Kedves minden szívnek, Ez a név a Phanzamot hirdeti - béke, vége - a palotáknak.
  
  Sztálin a boldogság zászlaja, az emberiség hajnala! Éljen szeretett Sztálin sok-sok hosszú évig!
  A lányok jól énekeltek. Veronica és Victoria csatlakozott Mariához és Tamarához.
  Mind a négy szépség körül van véve, de hogyan harcolnak.
  Itt Maria mezítláb dob egy gránátot, és lelő egy német támadórepülőt. És a szépség csikorog:
  - Dicsőség a pártunknak!
  Veronica mezítláb is halált küld, és a HE-162-t lelövik. És a harcos ordít:
  - A dicsőség magasabb a dicsőségnél!
  . FEJEZET 6. sz
  Victoria, az ellenfelekre lövöldözve és lövöldözve vigyorog:
  - A kommunizmus jövőbeli kiterjedéseiért!
  És négy szépség, szinte meztelenül és mezítláb, nevet.
  Ezek a legmagasabb rendű saslányok.
  Mirabela és Anastasia az égen harcol. És a fasiszták agyát is mossák.
  Mirabela mosolyogva tweetel:
  Minden rendben lesz a világon,
  Szeresd szenvedélyesen szülőföldedet!
  És ismét csupasz lábujjakkal, a nyitott ablakon át dobott egy citromot. És a fasisztákra is kiakad. Egy másik elütött autó lezuhan.
  Ez a trükk - így kell eltalálni.
  Anastasia kuncogva mondja:
  - Lenin megdicsért volna!
  Mirabela egy robbanással lelőtt néhány német autót, és megjegyezte:
  - Sztálin, minden kétséget kizáróan!
  Anastasia három náci repülőgépet vágott le, és megerősítette:
  - Minden kétség nélkül!
  Nagyon menők a lányok. És ami a legfontosabb szép. Van meleg és egyben hideg számításuk.
  Mirabela egy másik gépet lelőve megjegyezte:
  - A mi világunkban minden relatív...
  Anasztázia felkacagott és dühösen motyogta:
  - Fölösleges filozófia nélkül!
  És ő is kinyitotta az ablakot, és mezítláb gránátot dobott. Ezúttal az ME-262 robbant fel.
  Mirabela egyetértően bólintott.
  - Jól csináltad!
  Anasztázia fogát tátva hozzátette:
  - Megtettem, amit tettem!
  És mindkét harcos nevetésben tört ki. És egymásra kacsintanak.
  Igen, a hősiesség lenyűgöző.
  1946 nyarán heves harcok törtek ki a Volga menti városért. Az Alena Ogurtsova kapitány parancsnoksága alatt álló női mesterlövész zászlóalj a Volodarszkij utcai romokban védelmi állást foglalt el. A romok mögött géppuskás és sörétes lányok rejtőztek, gránátkötegekkel megkötve.
  Maga Alena foltos tunikát visel meztelen testén, rövid nadrágot és mezítláb. Egy gyönyörű és gömbölyű lány, erős csípővel, vékony derékkal és rövid bob frizurával. Az arc nagyon kifejező, férfias álla és szélesen ülő kék szemek. Barna haja őszült a portól, magas mellkas, kemény tekintet. Alena kapitány több mint két éve harcol, és fiatalsága ellenére sokat látott. A lány lábát horzsolások és zúzódások borítják. Egy lánynak könnyebb mezítláb mozogni, mint durva és esetlen csizmában.
  A csupasz talp érzékeli a talaj legkisebb rezdülését, figyelmeztet a bánya közelségére, és maga az anyaföld is kitartást ad hozzá. A lány lábai egyrészt érdesek lettek, nem félnek a forró fémtől, vagy a romok éles törmelékétől, másrészt azonban nem veszítették el érzékenységüket és rugalmasságukat, a mozgás zúgásán keresztül figyelmeztetnek. tankok.
  Édes Alenka egy gránátot tart a kezében robbanócsomaggal. A félelmetes German Lion tankhoz kell kúszni, amely gépfegyverekkel szórja az utcákat.
  Maria mellé mászik. Kiderült, hogy ők is mezítláb, mint a zászlóalj összes lánya, csizmát viselnek, utánozva a parancsnokukat. Poros talpa kiéleződik, ahogy a lány négykézláb mászik. Maria sárga haja piszkos és hosszú... Kissé göndör. Maga a lány karcsú, vékony és alacsony. Akár egy lánnyal is összetéveszthető, keskeny vállával és nagynak tűnő fejével.
  De Maria már sokat tapasztalt. Sikerült meglátogatnia a fasiszta fogságot, túlélte a kegyetlen kínzásokat és a bányákat, ahonnan valami érthetetlen csoda folytán sikerült megszöknie. De gyerekes, gyengéd arcára nézve soha nem tudnád megmondani, hogy gumibotokkal sarkon verték, és elektromos áramot vezettek át a testén.
  Maria lő... A Harmadik Birodalom egy katonája, jelen esetben egy arab, holtan esik el, pofájával homokot és törmeléket rúg fel.
  Alenka egy csomó gránátot csúsztat egy szemétkupac alá. Most egy kilencventonnás "Oroszlán" kúszik ide, és felrobbantja. A lány kék szemei zafírként csillognak a csertől és portól sötét arcán.
  A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy jól védett tank most pozíciót vált. Az "Oroszlán" 100 mm-es oldalpáncéllal rendelkezik, és még szögben is. Harmincnégyen nem tudnak áthatolni rajta, csak a nehéz Keveshkinek van esélye. De a hernyók a cél. A lényeg, hogy megfosztjuk az autót a mobilitástól...
  Anyuta gépfegyverből lövöldöz... Elesik egy ismeretlen nemzetiségű katona. A németek, miután meghódították a keleti félteke nagy részét, árja vért ápolnak, és gyarmati csapatokat vetnek harcba: arabokat, afrikaiakat, indiánokat, különféle ázsiaiakat és európaiakat. Nőtt a lengyelek száma is - akiket bölcsőtől fogva arra tanítottak, hogy gyűlöljék a bolsevik Oroszországot. Ukrán nacionalisták, doni kozákok, csecsenek és az egész kaukázusi kaganátus harcol itt. Hitler egy egész internacionálét emelt ki.
  Sok ellenség van...
  Anyuta ügyesen kerüli a géppuskalövést. A golyó csaknem kettészelte a lány portól megfeketedett kerek sarkát. A gyönyörű kapitány még csiklandozást is érzett attól, hogy milyen közel repült a nagy kaliberű ajándék. A lány keresztet vetett, és azt suttogta:
  - Még egy golyó sem állíthat meg minket!
  Maria visszalő... Egy másik lány, Alla, nagyon vörös hajú, átlag feletti magasságú, csekély adagja ellenére izmos. Ő is nagyon csinos lány, fényűző csípővel, feszes derékkal, nőtlenül széles vállával és magas melleivel.
  Alla csak a rövidnadrágjában harcol, a tunikája darabokra szakadt és porrá omlott, új egyenruhát pedig nem szállítanak a Volgán. Adja Isten, hogy adjunk még egy kis lőszert és egy kis élelmet a kimerült szovjet csapatoknak.
  Szóval Alla majdnem meztelen, a lába karcos, főleg a térde. Egy repesz eltalálta a jobb lábam talpát, és fáj, és nehéz járni.
  A vörös hajú, poros, szinte meztelen Alla megcsavarja csinos, de ugyanakkor kemény arcát. A lány lövöldözve azt mondja:
  - Az Úr fölöttünk áll, Moszkva és Sztálin!
  És elvágja a támadó nácikat, alig van ideje visszagurulni.
  A romok és a szűk utcák megnehezítik a fenyegető német tankok megfordulását. Csaknem kétszáz tonnás "Mauses" egyáltalán nem tud átmenni...
  Ahogy Anyuta várta, az "Oroszlán" hajtott egy kicsit, és belerohant egy szemétkupacba. Robbanás történt. A hernyó elrepedt, és egy pár sérült görgő elrepült.
  A sebesült tank megállt, és egy lövedék kirepült a csövéből...
  Valahol a távolban dübörgött, eltűnt a romok között. Anyuta felszisszent, mint egy kígyó:
  - Ez az én számításom! Fiókot nyitott...
  A lánykapitány ismét kénytelen odébb kúszni. A németek és műholdaik nem tudják kihasználni technikai fölényüket a romokban. A makacs Hitlernek köszönhetően a Harmadik Birodalom hordái helyzeti harcokba keveredtek egy meglehetősen nagy és jól megerősített városban.
  Maria gránátot dob. Az eltalált németek vagy arabok bukfencekre kényszerítése, megfordulás. Hitler egyik harcosának leszakadt a keze, és egy iránytűs angol óra lóg rajta.
  Maria mosolyogva mondja:
  - Amit az iránytű mutat, az a pokolba vezető út!
  És egy gyönyörű lány leráz egy darab beragadt kerámiát poros sarkáról.
  Alla is lerázza a port feszes, telt mellkasáról. A mellbimbók szinte feketék a szennyeződéstől és viszketnek. Próbáld meg mosni magad. Ismét el kell temetnie magát, amikor a német géppisztolyok tüzelnek. És kúszni a hasadon.
  A lányzászlóalj tartja pozícióját, bár van ágyúzás. És nehéz lövedékek robbannak, és bombák hullanak az égből... De semmi sem töri meg a szovjet hősnők bátorságát.
  Anyuta látja a Párducot mászkálni. Nos, ez a tank már nem olyan ijesztő.
  Beleütheted az oldalába. A lány tüsszentett, és kiköpte a port, ami kecses szájába hullott. Egy gránátot vett a kezébe, amelyet robbanócsomaggal nehezítettek. Észrevétlenül fel kell kúsznia. De sok a füst a környéken.
  Anyuta kúszni kezdett, csupasz lábujjával és könyökével a lefolyón pihent. Egy egeret üldöző macskára hasonlított. A lány emlékezett a háborúra a negyvenegy szörnyű nyaráról, amikor a Wehrmacht alattomosan megszállta a Szovjetunió hatalmas területeit. A lány, majdnem a lány, megijedt? Eleinte igen, de aztán meg lehet szokni. És máris közönséges zajként érzékeli a kagylók állandó robbanását.
  És most nagyon közel robbant. A lány a hasára csap. Felülről a töredékek úgy repülnek el mellette, mint egy vadméhnyáj. Anyuta megrepedt ajkakkal suttog:
  - Az igazság nevében, Uram!
  A lány felgyorsítja a kúszását, majd futórajttal eldob egy gránátot a hozzá csatolt robbanóanyaggal. Az ajándék ívben repül. Robbanás történik, és a Párduc vékonyabb oldalpáncélja enged. A német tank égni kezd, és a harci készlet felrobban.
  Anyuta mosolyogva suttogja:
  - Köszönöm, ó, mindenható Jézus! Egyedül benned bízom! Egyedül hozzád imádkozom!
  A párduc elpusztult. A leszakított hosszú törzs a törmelékbe van temetve. Az oldalpáncéltól elválasztott elülső páncél egy gombóchoz hasonlít.
  Anyuta, akinek a szeme búzavirágként csillog az arcán a portól és a barnától barnán, azt mondja:
  - Minél több tölgyfája van az ellenségnek, annál erősebb a védelmünk!
  Alla nagyon szexi fekete bugyijában és meztelen, poros, erős testében. A lány nagyon ügyes. Csupasz lábujjával képes üvegszilánkokat dobálni.
  Most egy éles tárgyat dobott el kecses, porréteggel borított lábával. És egyenesen a fasiszta torkába szúrt. Gyönyörű Alla zabált:
  - És én szexszimbólum vagyok, és a halál szimbóluma!
  A lány ezután ismét kúszott, lőtt. Anyuta is lőtt.
  A gyönyörű kapitány, miután levágta a fasisztát, ezt írta a Twitteren:
  -Az élet egy lánc, és a kis dolgok a láncszemek...
  Maria lőtt, felvágta Fritz fejét, és hozzátette:
  - Lehetetlen nem tulajdonítani jelentőséget a linknek!
  Anyuta, aki ismét pontosan lő, reszketett:
  - De nem foglalkozhatsz apró dolgokkal...
  Maria hozzátette, mintha tüzelne:
  - Különben beborít a lánc!
  Egy másik lány, Matryona, szintén nagyon szép, az úttörő Serjozhkával együtt aknát készített a drótra. Ketten lökdösték... Egy alattomos booger bemászott a Tiger-2 hernyójába. És hogyan fog felrobbanni ez a hosszú csövű német gép.
  A szőke fiú, Szergej felkiáltott:
  - A mi Oroszországunk, egy parasha neked!
  És alig volt ideje elugrani, kivillantva fekete, ledöntött sarkát a leomló tetőről.
  Matryona megsimogatta a fiú nyakát, és így szólt:
  - Ön nagyon okos!
  Az úttörő a frontra tört, és csatlakozott a női zászlóaljhoz. A fiú még nagyon találékony is. Például repülőgépeket készített, hogy lelője a fasiszta támadógépeket. Amikor a Focke-Wulf-ok vagy TA-152-esek felemelkednek, hihetetlenül fülsiketítő üvöltés hallatszik.
  A németek egy Wagner-szimfónia kíséretében sztrájkolnak. Olyan fenséges dallam.
  Matryona bosszúsan mondja:
  - Még mindig próbálnak ránk ijeszteni!
  Az úttörő fiú pátosszal énekelte:
  - Az orosz harcos nem fél a haláltól,
  A halál a csillagos ég alatt nem visz el minket!
  Keményen harcolni fog a szent Ruszért,
  Megtöltöttem a hatalmas géppuskát!
  Matryona, egy magas, izmos lány, széles csípővel és vállú, tipikus parasztasszony. A ruhák a csaták során rongyokra szakadtak, az erős lábak csupasz, a haj két copfba volt fonva és nagyon poros volt.
  Serjozska még csak tizenegy éves, sovány az alultápláltságtól, karcos és koszos fiú, csak rövidnadrágot visel. A fiú természetes fehér haja őszült, vékony, lebarnult és piszkos bőrén át kilátszanak a bordái. A lábaim rettenetesen eltörtek, égési sebek, zúzódások és hólyagok borították. Igaz, a sors megóvta a gyereket a súlyos sérülésektől.
  Hozzá képest Matryona nagynak és kövérnek tűnik, bár a lány egyáltalán nem kövér, hanem erős, edzett hússal a csontjain. Sőt, úgy tűnt, hogy az éhség egyáltalán nem érintette csillogó és nagy alakját.
  Egy lány elsüt egy nehéz páncéltörő puskát. A német járművekbe nem lehet frontálisan behatolni, de van esély rá, hogy eltalálják a síneket.
  És a vaskos "Lev", miután nehéz robbanóanyagot kapott az alvázba, füstöt kezdett fújni, mint egy erős dohányos.
  Serjozska gúnyosan énekelte:
  - Büdös Fritz gondolkodás nélkül rágyújtott a bejáratnál! Természetesen nagy bajba került!
  Matryona izmos, lebarnult vádlijait villogtatva csupasz, gyönyörű lábbal sztepptáncolt. A lány ezt énekelte:
  - Orosz szentek arca villan fel az ikonról... Isten ments, hogy legalább ezer krautot megölj! És ha valaki többet zümmög, mint a fasiszták, senki, hidd el, nem ítél el ezért!
  Aztán újratöltötte a páncéltörő puskát, és újra lőtt. A német transzporter ismét füstcsíkot bocsátott ki.
  A leányzászlóalj jelentős károkat okozott a krautoknak. De ő maga is szenvedett veszteségeket. Az egyik lány félbeszakadt, és az arca olyan sápadt lett, a por ellenére.
  Sztálingrád nagy részét már elfoglalták a nácik, de ami a városból megmaradt, az nem akar megadni és megadni magát.
  Anyuta eközben megpróbál áttörni a Tigrisen. Egy erős német autót oldalba ütközött egy gránát, de nem adta fel. Megfordul, és elsüti az ágyút. A lánynak bele kell temetnie magát a földbe és a törmelékbe, hogy a kiszabaduló ajándékot ne törje össze a robbanáshullám.
  Anyuta halkan suttogja:
  - Anya, apa, sajnálom!
  Maria gránátot dobott a Tigrisre, ami a homlokán robbant. A lány felszisszent:
  - Arról, hogy télen tavasszal a fény a tanítás... Kivétel nélkül ismétlem, hogy Hitler egy pestis barom!
  Alla, megtörve a fasiszták célját, és tűzzel permetezve rájuk, ezt motyogta:
  - A koporsóban most láttam a Führert! És egyenesen szemen rúgta a nyomorult férfit!
  A vörös hajú lány puszta ujjaival egy gránátot dobott a tankba. Eltalálta a csövet... Robbanás következett, és a Tigris csöve eltorzult.
  A gyáva német elvette és meghátrált.
  Anyuta nyöszörgött az orrlyukain keresztül:
  - A mieink nem engednek a tiednek!
  Maria egy golyóval levágta Hitler béresét, és ezt énekelte:
  - De a gazember nem tréfál! Kezek, lábak, orosz köteleket csavar! Szívbe mélyíti a fogát... Zárkáig issza a Hazát!
  Anyuta kuncogott és ugatott:
  - A Führer vadul sikoltozik, erőlködik!
  Maria lőtt, és hozzátette:
  - Hát a halál puffan és vigyorog!
  Most egy még veszélyesebb "Shtumrtiger" jelent meg. Egész épületeket és bunkereket rombol le. Ráadásul nem közelíti meg a szovjet csapatok állásait. Az autót német géppuskások őrzik fedél alatt.
  Anyuta úgy látja, hogy lehetetlen közel kerülni a Kraut pozíciókhoz. De vannak Focke-Wulfok az égen. Az egyik ilyen jármű közelebb repül a szovjet állásokhoz. A lányok tüzet nyitnak rá.
  Alla gránátot dob, és dühösen azt mondja:
  - A mély halálban nincs megbocsátás!
  Ezt követően a lány egy sorozatot lő ki egy géppuskából. Gyorsan visszagurul. Gyorsan közeledik egy viszonylag új német "Panther"-2 tank, kis toronnyal és alacsonyabb sziluettel.
  Több lány gránátot dob egy német autóra. Miután megkapta az ajándékokat, lefagy, és nem tud megfordulni.
  Alla füttyentett és felszisszent:
  - Ez egy új támadás! Széttépjük az állkapcsát!
  A Panther 2 vicsorgott és elsütötte erősebb fegyverét.
  A tűzoszlop megosztotta a levegőt, és azonnal felmelegítette és felvillanyozta a légkört.
  Alla kuncogott, a kagylók elrepültek a félmeztelen lány mellett. A szégyentelen vörös hajú megrázta a csípőjét, és ezt írta:
  - És Newton legyőzte ellenségeit, ledobta az igát a trónról! Newton törvényét a Fritznek rendelte el!
  Sztálingrádot teljesen elnyelték a tüzek, amikor mintha tűznyelvek nyaldosták volna az eget, és lila, narancssárga és skarlátvörös szikrák pattogtak! És minden szikra olyan, mint egy pokoli kastélyból kiszabaduló szellem.
  Anyuta, miután leütött egy német vadászgépet, felvillantotta kék szemét és énekelte:
  - Miért nyafogsz, te hülye vénkisasszony? Hidd el, csak egy őrült sír miattad!
  Maria ezt skandálta, miközben a nácikra lőtt:
  - Milyen jó lefeküdni a fűre, és fejbe verni a Krautokat! Adj borogatást a Führernek és lőj golyókat géppuskából!
  A lány vadul felkacagott, és a hasáról a hátára borult. Csináltam egy lábas biciklit. Egy gránát repült fel. A repülő Focke-Wulf repeszeket kapott a hasa alá, és gyorsan feljebb szállt. Nyilván éles szilánkok sebesítették meg. A fasiszta lény kigyulladt, és elkezdett elveszíteni törött szárnyainak darabjait.
  Anyuta, látva, hogy Focke hogyan veszít a magasságból, felmordult:
  - Ez egy szemafor! Egy fejsze lóg a fedélzeten!
  A német gép felrobbant, törmeléket szórva az égbolt minden távoli sarkába. És hova lett a fasiszta ász? Megtettem az utolsó kanyart. A hóhér ment tönkre, nem a pilóta!
  Maria tüsszentett, eloszlatta a port, és így szólt:
  - Lenni vagy nem lenni? Ez nem kérdés!
  Alla ismét egy üvegdarabot dobott a lábával úgy, hogy az a Fritz szemébe ütközött, és a tarkóján keresztül jött ki:
  - Én egy tank armada vagyok! És kezelésre van szüksége!
  A németek és műholdaik megpróbáltak előretörni, és gránátokat dobtak maguk elé. Az ilyen taktika nem működött a lányok ellen. Így Serjozhka bevetette a katapultot, és hogyan találta el az ellenséget válaszul.
  Az úttörő fiú üvöltött:
  - A Mikulás széttépi Hitler állkapcsát!
  A fasiszták tömegén áthatoló katapulttámadás hatására szétrepültek, és egyben megfordultak a levegőben. A Fritzek elestek, és nekiütköztek a faltörmeléknek.
  A Tiger-2 harckocsi egyensúlyát vesztve ütközött az Oroszlánnal. Eh, Leva, hol van a félelmetes neved?
  Anyuta mosolyogva válaszolt:
  - Nos, Serjozhka nagyszerű!
  A fiú agresszíven ugatott:
  - Az úttörő mindig készen áll!
  A lánykapitány ismét szögezni kezdett. És Matryona megcsiklandozta Serjozska keskeny lábát, milyen nehéz! Nem csoda, hogy a fiú nem fél attól, hogy átfut a tűzön.
  Maria kántált és így szólt:
  - A fiatalság jó - az öregség rossz!
  Alla, ez a vidám vörös hajú, egyetértett:
  - Az öregségnél nincs rosszabb! Valóban ez a legundorítóbb állapot az összes közül!
  A lány pedig flip-ugrást hajtott végre. Undorító nagymamákat képzelt el egy pillanatra. Nem, nem lehet összehasonlítani egy idős nőt egy lánnyal. És micsoda szépség van a karcsú testekben.
  Alla fogta és énekelte:
  - Évről évre úgy folyik, mint egy lakókocsi,
  Egy öregasszony hennát őröl mozsárban...
  És mi van a karcsú alakommal?
  Nem értem, hogyan tűnt el a fiatalságom!
  Anyuta felvillantotta a szemét, ágyéki ütéssel leütötte a németet, és megjegyezte:
  - Nem! Mégis, van egy olyan varázsa a háborúnak - örökké fiatalnak maradni! Mindig részeg!
  Matryona új töltetet helyezett a katapultba. Ez olyan, mint egy jó habarcs. A lány felszisszent:
  - Ne passzolj, hanem passzolj!
  Serjozska csoszogott vékony, de fürge lábával, és ugatott:
  - Fritsam arc!
  A gránát pedig a robbanócsomaggal együtt teljes sebességgel berepült a náci állásokba.
  Igen, Sztálingrádot nem adták nekik. A támadás június vége óta három hónapja tart, de a várost nem sikerült elfoglalni. A nácik a front más szektoraiban értek el sikereket, de ebben nem.
  Anyuta elsütött egy pisztolyt, és felmordult:
  - Minden lehetetlen, megtörténik lehetséges... Nem kell nagyon bonyolulttá tenni az univerzumot!
  És nekiütközött a motor benzintankjának. Az autó felrobbant, és tüzes forgószelek világították meg a füstös tájat. A németet pedig széttépte egy tüzes mancs.
  A lány kapitány felkiáltott:
  - Szeretek gonoszt ölni! És ez a legnagyobb jó!
  Maria tűzkitöréssel megütötte a németeket, és felszisszent:
  - Játsszunk disznót!
  Alla tüzet nyitott, pontosabban. Több fekete maradt a lándzsával borított törmeléken:
  - Öld meg az ellenséget! - suttogta a lány.
  Maria játékosan énekelte:
  - Miután Hitlert rúzssal, Mainsteint hajlakkkal festettem, a hercegnő fogságába hurcollak, hűséges kutyád megrág!
  Anyuta tüzel, sziszegett:
  - Akasszuk fel magunkat ma este, Adolf... Hagyd abba a hülyéskedést! Gyerünk este, repülj, mint a gyerfalcon - hogy a nácikat is megverd!
  Maria dühében mondta, és leütötte a rohamosztagos fejéről a sisakot:
  - Tudunk! És mi is fogunk!
  A Lenin zászlóalj lányai megállították az idegen hadsereg előrenyomulását. A Fritz előrement, szó szerint teleszórta a teret holttestekkel. Az Oroszlán tank, amelyhez reménykedtek, szintén nem segített. Íme a jármű egy 150 mm-es ágyúval ellátott módosítása.
  Alla feldönt egy követ, amely a csupasz mellbimbójára tapadt. A lánynak olyan szép és telt mellei vannak. A lány egy gránátot dob a lábával. A láb erősebb, mint a kar, és a dobás tovább halad.
  "Oroszlán" rést kapott a pályán és megállt. Lövés az erős szájából. Összeomlás és összeomlás.
  Alla köpködve azt mondja:
  - Egy orosz harcos nem nyög a fájdalomtól!
  És a lány ismét lő. És ezt rendkívül pontosan teszi. A toronyból kihajló fasiszta visszaesik.
  Egy vörös hajú, szinte meztelen lány azt mondja:
  - Hiába hiszi az ellenség, hogy sikerült megtörnie az oroszokat! Aki bátor, az csatában támad, mi hevesen megverjük ellenségeinket!
  Alla pedig kigördíti a hasizmokat, amiket nagyon határozott.
  Ó, milyen szépek a lányok! Tényleg nem akarom, hogy egyikük meghaljon.
  Ekaterina elszaladt... Nagyon szép lány, bolyhos, fehér hajjal. Valahogy sikerül bekennie őket valamilyen bájitallal, hogy ne piszkosuljanak.
  A lány nagyon szép, Vénusz alakjával, csak tónusosabb és faragosabb. Csak melltartót és bugyit visel. Minden mást már szétszedtek. De milyen kecsesek a lábak! Ez nem lány, hanem a tökéletesség pecsétje, a szépség koronája.
  Különleges módon mozog, akár egy mókus. A mezítláb pedig csak villog, a sarka pedig meglepően tiszta marad. Catherine lő, és a fasiszta fekélyt kap a mellkasában.
  A lány azt mondja:
  - A szülőföld iránti hűség a legmagasabb szó!
  Alla kuncogva megjegyezte:
  - Vedd le a melltartód, és maradj bugyiban, mint én!
  Catherine negatívan megrázta a fejét:
  - Ez nem helyénvaló!
  Alla megrázta a csípőjét, pontosan lőtt és énekelte:
  - Valahogy szokatlanok lettek a Komszomol tagjai! Nagyon illetlenség így mezítláb járkálni!
  Catherine kuncogott, és megjegyezte:
  - Miért szerezz örömet a Krautoknak azzal, hogy ránézel a szépségünkre!
  Alla határozottan válaszolt:
  - A szépségünk halálos!
  Katya kuncogott, és rálőtt a TA-200-ra. A nácik autója kigyulladt. És a gyönyörű szőke kibökte:
  - Halál a gonoszra!
  Alla nevetett:
  - És az élet szép!
  Catherine, látva, hogy a német leesik, felmordult:
  - Ez a legmagasabb érték! Ne gondoljátok, fasiszták, hogy győztek!
  Hogyan fog Allah énekelni:
  - Győzelem vár! Győzelem vár... Aki meg akarja törni a bilincseket! Győzelem vár! Győzelem vár! Képesek leszünk legyőzni a nácikat!
  Egy gyönyörű lány, és meztelen melle remeg. Meztelen felsőtesttel jó a melegben, amit a tűz fokoz.
  Anyuta most sokkal elszántabbnak tűnt. Géppisztollyal lőtt a Krautokra, és ugatott:
  - Kasztrállak!
  És valóban, a nácik halálos ajándékokat és koporsókat kaptak! És a lány megmutatta nekik az ötletet, építsünk csupasz lábujjakat. És fütyült, mint egy rabló csalogány. És az alsó végtagok ujjain keresztül.
  A kapitánylány nagyon okos. És csillogó. És egyáltalán nem kegyetlen. Néha ő is sajnálja az ellenséges katonákat, akiknek gyermekeik lehetnek, akik sírni fognak a meggyilkolt apjukért.
  Anyuta azonban elűzi magától az ilyen gondolatokat, sírni kezd. De nem az oroszok jöttek a németekhez rabolni és gyilkolni. Nem, ezek a németek, és egy egész agresszív külföldi csapat tört be a világ minden tájáról az orosz terekre.
  Anyuta keresztet vetett és rálőtt a Fritzre, aki csendben próbált közel kerülni az orosz állásokhoz... Egy golyó által kiütött szeme és agya kiszivárgott.
  A kapitány lány elmosolyodott, és szellemesen így szólt:
  - Egyenesen szemtől szembe, fejtől fejig!
  Anyuta pontosan lőtt és oldalkocsival elütött egy motort. Az autó szakadni kezdett, a gépfegyver pedig többször elrepült és megfordult. Aztán a pofa átfúrta a törmeléket.
  A lány csupasz, poros talpát a törmelékhez dörzsölte. És ismét célba vette. Vidám, fiatal arca elégedetten vigyorgott. A lány ezt énekelte:
  "Nem" - mondtuk a fasisztáknak, népünk nem fogja eltűrni, hogy az orosz illatos kenyeret "brod"-nak nevezzék!
  Maria nagyon pontos lövést lőtt, ami felgyújtotta a Focke-Wulfot, és csicseregve:
  Egy gazember számára természetesen egyértelmű a választás,
  Készen áll elárulni Rust dollárért...
  De az orosz ember olyan csodálatos -
  Kész vagyok életemet adni a szülőföldemért!
  A lány bukfencezett, sütit mutatott a náciknak, megpördült, és a golyók nem találták el a szépséget.
  Alla megjelent, ez a szépség, szinte meztelenül, sárosan, mint az ördög, egyszerre két lábával gránátot dobott. És ellenőrizte:
  - Amim van... A Fritznek az éles oldalon!
  Matryona kijavította Alla:
  - Élesen, oldalra, nem az éles oldalra!
  A lány kuncogva rázta a görögdinnye mellét, és egy robbanócsomagos gránát segítségével gránátot lőtt. A "Tigrist" a hordóba találták, és ez a görbe műalkotás elkerülte.
  Ezt követően Hitler teremtménye visszavonult. Kúszni kezdett, mint a tűzbe kapott teknős.
  Anyuta vidáman kacsintva énekelte:
  - És a Tigris hátrál, a németek pedig bujkálnak!
  A lányzászlóalj légi és nehézágyúk támadásai alatt manőverezett. Aztán becsapódtak a rakétavetők, törött, forró sziklák emelkedtek az égbe. És a kövek lángra kaptak. Szerencsére egyik lány sem halt meg, de a férfiak a másvilágra mentek - akik nem nagyon sajnálják! És a lelkek repülnek - egyesek a mennybe, mások a pokolba! Ahol a vasvillás ördögök már várják azokat, akik nem hittek Jézusban.
  Alla, a legszexisebb harcos dühös: vajon a nácik a Sturmtigerükkel rálőhetnek a szovjet csapatok állásaira, és megölhetik a vörös harcosokat?
  . FEJEZET 7. sz
  A lány pedig mezítláb megragadott egy gránátot, és bukfencezõdésekben pörgött. És egyre gyorsabban forgott. Aztán minden erejével beledobta a halál ajándékát a Sturmtiger széles hordójába. A szépség csupasz, lebarnult lábai megvillantak, és egy gránát repült a széles hordóba. Az erős autó pedig először megfulladt, majd felrobbant. A két "Királytigris", amely a "Sturmtiger" oldalán állt, feldobták és szétszóródtak különböző irányokba. A görgők leszakadtak róluk, és leestek, úgy repültek, mint a királynő eltört nyaklánca.
  A robbanáshullám feldobta Allát, a lány pedig fejjel lefelé repült. És megfordították, megrázták és megdobták. De a szépség még mindig leszállt, éles törmelék és zúzott kövek vájtak csupasz talpába. A lánynak fájdalmai voltak, és még bőrkeményedéses lábán is átszúrt egy éles hegyet.
  De Alla megtalálta az erőt, hogy felálljon és kiabáljon:
  - Ti fasiszták hamuban lesztek!
  Anyutát és a többi lányt feldobta a robbanás, sőt kissé össze is törték. De a gyönyörű harcosok közül egy sem halt meg. A lányok hurrikánnal és jól irányzott tűzzel találkoztak. A Szovjetuniót ostromló kiugrott nácik és más agresszív rovarok elnyomása.
  Maria nagy lelkesedéssel énekelte:
  - És amikor az Úr trombitája csatába fúj, barátok leszünk a komszomollal! És Jehova akaratából a mennyei névsorolvasáson leszek!
  Alla lerázva a port véres, törött talpáról, így énekelte:
  - Lenin, buli, Komszomol! A Führert az őrültek házába küldjük!
  A lányok fülsiketítően nevetni kezdtek, Serjozska pedig riadtan és bosszúsan mondta:
  - És a katapultom nem olyan pontos - mint Allanak ezek a csupasz és erős lábai!
  Matryona a kar izmait megfeszítve azt mondta:
  - Rendben van! Majd kitalálsz valami mást. Valami menőbbet!
  Witchakova visszatért a frontvonalból, és sürgős hívást kapott Vlagyivosztokba. Miután hatalmas veszteségeket szenvedtek és majdnem körülvették Habarovszkot (a várossal a kommunikációt az Amuron keresztül tartották fenn), a japánok leállították csapataikat, hogy újracsoportosítsanak és feltöltődjenek. Legalább százmillió Japán további hetvenmillió Mandzsúriával és Thaifölddel tudna bőségesen átadni gyalogságot. Bizonyos értelemben könnyebb harcolni a Szovjetunióval, mint az USA-val, mivel az utóbbival való csatához sok drága hajóra van szükség, és semmiképpen sem olcsó repülőgépekre. De a gyalogság könnyű és olcsó puskákkal és a Schmeisterektől másolt géppuskákkal nagy mennyiségben szállítható! Hét éves kortól minden japán fiú tudja, hogyan kell össze- és szétszerelni a géppuskát! De persze időbe telik, mire csapatokat szállítanak a szigetről a kontinensre. És miután erősítést kapott, költözzön ismét mélyen a szovjet területre!
  Miután megkapta a hívást, Witcherova abban reménykedett, hogy végre kap egy új harcost, és harcol az égen. A lányt egy Emkával hozták Vlagyivosztokba . A pilóta terminátornak érezte magát. Az útitársról kiderült, hogy magas kora ellenére ősz hajú öregember, aki csak őrmesteri csíkokat viselt.
  Dicsérve kijelentette:
  - Ó, ti fiatalok! Tudod, hogy a cári időkben harcoltam a japánokkal!
  Witcher kétkedve kérdezte:
  - Igazán? Vagy esetleg keresztet is kaptál?
  A nagyapa szürke szakállát rázva megesküdött:
  - Nincs kereszt, nincs érem! Így hát közlegényként harcolt egy év és három hónapig! Mit gondolsz, mindenki kaphat címet, érmet? Főleg a cár alatt, amikor a közlegényeket nem nagyon kedvelték!
  Witcher beleegyezett:
  - Igen, a cár alatt osztályegyenlőtlenség volt! De ezek más idők. Apropó, hogy tetszenek a japánok! Úgy értem, erős volt az ellenség?
  Az öreg vasfogát kivillantva válaszolt:
  - Nem gyenge, bár ha a mi parancsnokságunk okosabb lenne, nem adták volna fel Port Arthurt és Mandzsúriát! Nem olyan erős ellenségek.
  Emka lassan vezetett, az utat bombák és tüzérség rongálta meg. Beszélhetnénk.
  Witcher kicsit halkabban kérdezte:
  - A mieink erősebbek voltak?
  Az öreg fürgén, mintha egy felhúzható játék lenne, néhányszor bólintott:
  - Bizonyos szempontból igen! Például a japánoknak hússzor több lőterük van, mint nekünk. Mielőtt kiküldtek volna a frontra, csak három lőtéren vettem részt. Aztán egyenként öt lövés. Egy tűzharcban azonban nem mondhatjuk, hogy rosszabbak voltunk a japánoknál. És ez annak ellenére, hogy ők khaki egyenruhában voltak, mi pedig fehér felöltőben. Természetesen miután némi katonai tapasztalatot szereztünk. A japánok sokkal kisebb képességekkel rendelkeznek katonai ügyekben, mint mi, a hosszabb kiképzésük ellenére. De a puskájuk sokkal pontosabban ütött, mint a mostinai klubunk.
  Vedmakova fenntartás nélkül beleegyezett:
  - Igen, persze! Ebben igazad van! A japánok a németekhez hasonlóan túl sok figyelmet fordítanak a fúróképzésre.
  Az öreg megrázta a fejét:
  - Oda-vissza! Sokkal kevesebb, mint ami a cári hadseregben van! Nos, ha már az első világháború előtt elkezdték jobban kiképezni a katonákat, és legalább egyenruhát váltottak, akkor... Nem hadsereg, hanem komplett menetjáték!
  Witcherova nem rosszindulat nélkül megjegyezte:
  - A háború előtt is nagyon odafigyeltünk a felvonulásra! Úgy látszik, az okos tanul mások hibáiból, a hülye a sajátjából, aki egyáltalán nem tanul, ki?
  Nagyapa megjegyezte:
  - A képzés jövedelmező üzlet! Ám az utánpótlással általában teljes elzáródásunk volt. Se fegyver, se töltény! Gyakran éheztek, a katonák betegek - nem volt gyógyszer! Többen haltak meg tífuszban és egyéb utálatosságokban, mint a japán golyókban. Olyan rossz háború volt. Kuropatkin egy idióta! Nem oldalirányú manőverek, semmi álcázás, közvetlenül dobta az embereket a lövészárkokba géppuskák alatt. Ágyútölteléknek használtak bennünket. Minden nagyon rosszul, vereséggel végződött. Ahogy mondani szokták, alig húztam a lábam. Igaz, elég büszke lehetek rá, hogy megúsztam a fogságot! Mint a sebek is!
  A lány kíváncsian megkérdezte:
  - És maguk a japánok is jobbak vagy rosszabbak lettek! Harci tulajdonságait tekintve.
  Az öreg először egy feltekert cigarettára gyújtott, és csak azután válaszolt:
  - Ezt nehéz objektíven megítélni. Változtak a hadseregek, megjelentek a tankok, a repülőgépek és a géppisztolyok. A haladás szempontjából a hajók nem változtak annyit, ahogy a fegyverek sem. De a parancs hülyesége változatlan maradt, úgyhogy csavarja el a Vlagyivosztok elleni támadást!
  A Witcher felvillantotta zöld szemét:
  - Erre nincs mentség!
  Az öreg beleegyezett:
  - És nem lehet! Hiszen tudták, hogy az ellenség piszkos trükköt készít elő, és nem lehetett rá reagálni! Mintha beállítottak volna. De a pindókkal kötött fegyverszünet egyértelmű jele annak, hogy erős csapás következik.
  Witcher felkacagott:
  - Pindosszal?
  Nagyapa megerősítette:
  - Igen, most így hívják Amerikát és Nagy-Britanniát! A név a "lopni", vagyis a lopni szóból származik. És ezek parazita országok, tolvaj országok, akik a hülyébbek és gyengébbek vérét szívják!
  A pilóta bólintott vörös fejével:
  - Itt egyetértek!
  Az öreg erősködött:
  - Fogadd el, hogy a mi parancsunk idióták, sőt árulók! Így állítsuk fel a flottánkat, rosszabb, mint a pindók!
  Witcher tiltakozott:
  - Talán nem gondolták, hogy a japánok ilyen gyorsan lecsapnak. Általában a Távol-Kelet pihenőhely volt, gyávák és lusták telepedtek le itt. Hiszen a hadseregben nem kell keményen dolgozni, mint egy munkásnak vagy a kollektív parasztnak a hátsóban, hanem jó adagot és fizetést kapsz. Másrészt nem kockáztatja az életét, miközben a Távol-Keleten szolgál. Igen, a lomhák és gyávák paradicsoma.
  Az öreg ellenkezett:
  - A katonák és a tisztek nem harcolnak olyan rosszul. Itt van Habarovszk, még mindig nem adták meg magukat.
  Witcher beleegyezett:
  - Orosz harcos, különleges harcos! De ahogy Bruszilov mondta: katonáink kiválóak, tisztjeink jók, tábornokaink középszerűek, a cár pedig teljesen rossz!
  Nagyapa elégedetlenül felmordult:
  - Ha nem Kuropatkin lenne a parancsnokunk, hanem Bruszilov: nyernénk! Jaj, felülírták! Azt kell mondani, hogy a cár alatt az orosz tábornokok kisebbek lettek: Szuvorov alatt kiváló parancsnokok egész galaxisa volt! Sztálin azonban grúz, és ahogy mondani szokás, grúzok...
  A nagyapa félbeszakította Witchert:
  - Vigyázz az ilyen kijelentésekkel! Így egy speciális osztályra kerülhetsz! Számomra azonban Sztálin semmiképpen sem zseni! És például a februári kihagyott vonalütés is ezt erősíti meg! Egyébként úgy hallottam, hogy május 1-jén a moszkvai szovjet légvédelem tehetetlennek bizonyult és sok ezer szovjet állampolgár meghalt!
  Az öreg megjegyezte:
  - Köszönet az USA-nak és Nagy-Britanniának! Új gépeket adtak a Wehrmachtnak! Sőt, azt hallottam, hogy tömeges szabotázs volt, ami miatt a jakok szétestek a levegőben! Ráadásul ez a vadonatúj Yaks!
  Witcher bólintott:
  - Hallottam róla! Tényleg gyalázatos! De remélem megbüntetik a tetteseket és orvosolják a problémát!
  Nagyapa bólintott, majd hirtelen így szólt:
  - A fő probléma a fejünkben van! Egyfajta szovjet mentalitás! Kísérlet arra, hogy az embert fogaskerékké, közönséges rabszolgává változtassa!
  Witcher nem vitatkozott. Elhallgatott, üres tekintettel bámult ki az ablakon. Most a Szovjetunió vereségének veszélye sokkal kézzelfoghatóbbá vált. Kiderült, hogy még Moszkva sincs védve a légitámadásoktól. Legalább nincs elég védelme ahhoz, hogy kibírjon egy hatalmas légitámadást!
  Nos, a háború egy kicsit más szakaszba lép... Igaz, a sztálingrádi csatákban is a németek rendelkeztek légi fölénnyel, de ez nem hozta meg a kívánt győzelmet! A Krautáknak azonban volt egy olyan előnyük, ami nem volt olyan elsöprő! Hiszen rendszeresen érkeztek új szovjet repülőgépek a frontra! De meg kell mondani, hogy a pilóták harci kiképzése nagyon alacsony volt. A legtöbb újoncnak nem volt több 8 óránál a repülési ideje. Ez nagy mínusz, főleg, hogy a németeknél általában akár 250 óra is van! Sztálingrád után azonban a németek 150-re csökkentették a programot, de mára az üzemanyag-ellátás sokkal könnyebbé vált. A nagyszámú új repülőgép megjelenése azonban a Krautok számára is gondot okoz majd.
  A hírek szerint egyébként több amerikai állampolgárt is elfogtak a lezuhant bombázók pilótái között. Ez utóbbi egyáltalán nem okozott meglepetést! A Luftwaffénak nincs elég pilótája az új bombázókhoz, ezért találtak önkénteseket!
  Kíváncsi vagyok, hogyan reagál erre a szovjet parancsnokság? Végül is nincs miből eljutni Berlinbe? Nagy hatótávolságú stratégiai bombázókat nem fejlesztettek ki a Szovjetunióban, a P-8 kivételével. Az utolsó, alig több mint 400 kilométer/órás sebességű, 1936-ban készült repülőgép egyértelműen elavult. Ráadásul Berlin megtámadásakor légikíséret nélkül fog mozogni, a németek pedig el tudják fogni gépeikkel. Hiszen már nagyon jó radarjaik vannak, amelyek rögzítik a repülő tömeg mozgását Berlin felé. Igen, és időbe telik, amíg elegendő ilyen gépet gyártanak Németország megtámadásához. A németek nem egy gyenge nemzet és szeretik a technikát! Valószínűleg ők maguk a legfegyelmezettebb és leginkább szervezett nemzet Európában vagy akár a világon! Nagyon nehéz egyedül nyerni, és a második fronton egy gyenge Japánnal is.
  A legjobb, amit ebben a helyzetben tehetünk, ha megpróbálunk éket verni a szövetségesek és Németország közé. De hogyan kell ezt csinálni? Beria már utasította, hogy tegyen valami hasonlót egy amerikaiaktól kapott rombolóval. Jó provokáció lehetett volna, de Annának nem volt ideje.
  Úgy tűnik, nem ő a hibás - mi van, ha nem a sors, de egy kellemetlen utóíz még mindig rágja. Mintha talán egy nappal korábban érkezett volna, minden másképp lett volna!
  Azonban nem lehetetlen! De azonnal megérkezett, amint parancsot kapott Beriától!
  Általában Lavrenty Palych a provokációk mestere. Japán megtámadta Peru kikötőjét, nem az ő részvétele nélkül!
  A helyzet az, hogy véletlenül a Felkelő Nap országának hírszerzése olyan dokumentumok birtokába jutott, amelyek arról szólnak, hogy az Egyesült Államok megelőző csapások sorozatát tervezi repülőgép-hordozókkal, beleértve a perui kikötőt is!
  Ráadásul az amerikaiak bolondok: háborúra provokálták Japánt, Nagy-Britanniával együtt embargót vezettek be az olaj- és egyéb nyersanyagellátásra, de ők maguk nem voltak készen a háborúra!
  Valójában az Egyesült Államoknak 1941-ben nem volt elegendő hadereje, különösen tankokban, a Japánnal vívott háborúhoz. 1940-ben még csak 400 harckocsijuk volt, az 1941-ről szóló információk pedig titkosak, de nem valószínű, hogy akkor is több mint ezer volt belőlük! Amerika tehát beugrott a háborúba, teljesen felkészületlenül! Nos, Japán sem túl fegyveres. Ha körülbelül két és fél ezer tankja volt, meg könnyűek, akkor például egyáltalán nem létezett nagy hatótávolságú repülés!
  Tehát a Felkelő Nap országának vitéz pilótái nem bombázták le az USA-t! De csak becsaptak! És most úgy döntöttek, hogy bosszút állnak a Szovjetunión, elsősorban a gyalogságukra támaszkodva, II. Miklós cár korának sikerének megismétléséről álmodozva!
  A Witcher megunta és énekelni kezdett:
  Milyen nehéz az élet, Uram, jaj!
  Te magad tetted fel a töviskoronát!
  Nem, ne verd szét a fejem
  Egy új nap problémákat ígér nekünk!
  
  Az álmok azonnal porrá szóródtak,
  A kegyetlen féreg rág a szenvedélytől!
  És fájdalom és bánat a szemedben,
  Mit kell megfékezni, senkinek nincs hatalma!
  
  De mit tud, Istenem?
  Mivel ő maga felment a Golgota keresztjére!
  A boldogságról szóló álmok illuzórikusak,
  Özvegyek ordítanak és nyögnek!
  
  Nincs szörnyűbb föld a világnál,
  Háborús vázlat, az ecsetet vér borítja!
  Az éter hisztérikus habja,
  Azonnal szakítsa meg az internetet!
  
  És ha az életemet akarod,
  Akkor Isten dobjon a Gyehennába!
  Még mindig szeretlek,
  Folyamatban Hiszek a változásban!
  
  Hiszem, hogy egy személy
  Képes tisztábbá és magasabbra válni!
  Hogy véget ér az évszázadok szenvedése,
  Olyanok leszünk, mint a Mindenható testvér!
  
  Mit fogunk parancsolni?
  A csillaghajók végtelenségében!
  Hogy vitéz seregünk,
  Erősebben fog ragyogni, mint a Quasar!
  
  Az élet soha nem fog kialudni
  És mindenki ember lesz!
  Mint az év végtelen sugara,
  Határtalan és boldog korban!
  
  A kommunizmus valósággá válik
  Hidd el, hogy jobb lesz, mint álmodtad!
  Haladás előre, felfelé, nem lefelé,
  Legyen öröm - ne szomorúság!
  Vedmakova befejezte a dalt, és az "Emka" végül belépett Vlagyivosztokba. A pilóta kíváncsian nézte a várost. Vlagyivosztokban érezhetően megnőtt a pusztítás, néhány épület füstölt, az utcákon oltócsapatok dolgoztak, sok a tinédzser lapáttal, csákánnyal és egyéb tűzoltó felszereléssel.
  Nagyapa megjegyezte:
  - A cár alatt a fiatalok is keményen dolgoztak, de mosoly és lelkesedés nélkül! Bár puszta lelkesedéssel nem jutsz messzire!
  Witcher tiltakozott:
  - Ha az ipar a gazdaság motorja, akkor a lelkesedés a magas oktánszámú üzemanyag!
  Az öreg boldogan bólintott:
  - Jól beszélsz kislány!
  "Emka" megállt a parancsnokság épülete mellett, és Vedmakova majdnem kiszaladt belőle. Nagyon vissza akart ülni a szárnyas lovára.
  A lány bekopogott az irodába, ahová az idézésre küldték. Álmos hang követte:
  - Bejön!
  Witcher belépett, és büszkén kiegyenesítette a vállát. Egy NKVD ezredes egyenruháját viselő férfi ült egy széken. Egy ilyen kopasz és kellemetlen srác. Komoran megkérdezte a pilótát:
  - Teljes név!
  A lány gyorsan válaszolt:
  -Anna Petrova Witcher!
  Az ezredes hozzátette:
  - Katonai rang?
  - A légierő őrnagya és a Szovjetunió hőse! - mondta büszkén a pilóta.
  Az ezredes felvette a telefont, és röviden így szólt:
  - Witcher légierő őrnagy már megérkezett!
  Aztán a lányhoz fordult.
  - Hogy érzitek magatokat? Remélem egészséges vagy?
  A pilóta kitárta a fogát:
  - Jól érzem magam! Készen áll a harcra, mint egy oroszlán!
  Az ezredes bólintott:
  - Nagy! Szerintem a japánok értékelni fogják!
  Zaj, csizmacsörgés hallatszott, és a speciális osztály hat rendes alkalmazottja, egy különleges egyenruhás férfi kíséretében berontott az irodába. Ő rendelt:
  - Tegyél bilincset erre a tolvajra!
  Witcher összezavarodott:
  - Mi ez még?
  Az ezredes felkiált:
  - És az az egy! Le vagy tartóztatva, Witcher polgár! És börtönbe kerülsz!
  Egy különleges egyenruhás férfi figyelmeztetett:
  - Ez a nő nagyon jól tud harcolni! Szóval légy óvatos!
  Witcher elmosolyodott:
  - Nem leszek vitéz bűnüldöző szerveink képviselői! Hívja Beriát, és azonnal tisztázza ezt a félreértést!
  Az ezredes megvetően felhorkant:
  - Itt van még egy módja annak, hogy elterelje Beriát! Küldd börtönbe, és a nyomozás megoldja!
  A boszorkány bólintott:
  - A Szovjetunió hőse vagyok, és a nyomozás természetesen megoldja, de Beriával gyorsabb lenne! A lehető leggyorsabban a repülőgép irányítói közé akarok kerülni!
  Az ezredes vigasztalta:
  - A háború alatt senki sem késlekedik sokáig! Vidd el!
  Vedmakova ellenállás nélkül járt, és csak enyhén lökte meg a rövidített modellgéppuskák orrcsői, amelyeket felderítőkkel kezdtek felszerelni. Aztán bedugtak egy fekete tölcsérbe, és elhajtottak. Anna Petrovna nyugodt volt, nem érezte magát bűnösnek, és az NKVD valószínűleg tudott a Beriával való különleges kapcsolatáról, így megoldják. Még a börtönt is érdekes meglátogatni. Egy igazi férfinak fiat kell nevelnie, a hadseregben szolgálnia és börtönben kell töltenie! Szóval valószínűleg a harcos! Sok híres ember volt börtönben: Sztálin, Lenin és Hitler!
  A börtön nem volt különösebben messze a parancsnoki irodától, így Vedmakovát kihúzták és az udvarra vezették. Ott kutyák dühösen morogtak, a tizennyolcadik században épült börtön kőfalai unalmasak és szürkék voltak. A lány önkéntelen izgalmat érzett, amikor bevitték és végigvezették a folyosókon. Itt van a regisztrációs ablak: rutinkérdések:
  - Keresztnév, vezetéknév, családnév, nem!
  Ezután forduljon jobbra egy csempézett szobába. Ott, az asztalnál egy NKVD egyenruhás és bőrkötényes tiszt ült, vele egy fehér köpenyes orvos és két középkorú nő, akik vékony gumikesztyűt húztak a kezükre.
  A Vedmakovát kísérő őr gyorsan, gyakorlott mozdulattal levette róla a bilincset. A tiszt azt parancsolta:
  - Vedd le a ruháid!
  Witcher meglepődött:
  - Mit?
  A tiszt higgadtan ismételte:
  - Mondtam, vedd le a ruháidat! A keresés és a személyes keresés kötelező!
  A lány elpirult:
  - De vannak itt férfiak!
  A kötényes tiszt ugatott:
  - Segíthetek! Gyerünk, vedd le a rongyaidat, kurva!
  Vedmakova remegett, eszébe jutott, hogy amikor börtönbe került, kötelező a személyes átvizsgálás, és elkezdte levenni a ruháit. A nők elfogadták, és gondosan megtapogatták minden varratot. Witcher, aki csak a bugyijában maradt, zavarba jött, de a tiszt ugatott:
  -És vedd le a bugyidat, kurva! A keresés teljes lesz!
  Több férfi előtt teljesen meztelenül hagyták (az őt szállító konvoj mozdulatlanul állt, bármikor készen állt a csatára), a lány zavarba jött, és megpróbálta a kezével eltakarni.
  Keményen megütötték a fenekét egy bottal:
  - Le a kezekkel, kurva!
  Witcher károgott, de kibírta. Amikor befejezték a ruháinak szondázását és a csizmáját felszakították, a tiszt ezt mondta:
  - Most nézd meg magad!
  A női börtönőrök fejből indultak ki. Kesztyűs ujjakkal kócolták a hajat, aztán belenéztek a fülekbe, méghozzá valamilyen zseblámpás csövet használva. A fülek többször hátra voltak húzva, behajlítva és kihajlítva. Aztán az orrlyukakba néztek:
  - Köhögj, kérlek! Ez az, erősebb!
  A lány orra összetört. Ezt követte a száj vizsgálata. Teljesen kellemetlen volt, durva kezek nyomták a nyelvet, hébe-hóba visszahúzták, majd erősebben húzták, sőt majdnem letépték.
  A tiszt azt mondta:
  - Óvatosabbnak kell lennünk! Lehet, hogy kém!
  A börtönőrök elkezdték nyomkodni az ujjaikat a fogakon, és ellenőrizték a töméseket, amelyekben fontos információk rejtőzhetnek. Witchakova megalázottnak érezte magát, leköpték; hősét, a Szovjetuniót úgy keresték, mint egy kurvát, anélkül, hogy bármiről is lemaradt volna. Aztán a nők kesztyűs kezei érezni kezdték a lány csupasz melleit. Összegyúrták, szó szerint minden millimétert tapogattak, és zseblámpával mutatták. A lány melle árulkodóan megdagadt, a börtönőrök pedig egyre erősebben nyomkodtak, majd károgtak:
  - Nem! Itt tiszta!
  Ezután a köldök és az ujjak vizsgálata történt. A köldököt visszahúzták, meg is csavarták, majd tűvel átszúrták. Az ujjakat nem kevésbé alaposan megvizsgálták.
  - És most nőgyógyászati vizsgálat! - Parancsolta a tiszt.
  A börtönőrök parancsot adtak:
  - Hajolj le és tárd szét a lábad, kérlek!
  A legmegalázóbb dolog következett, amikor a börtönőr kesztyűs keze meglehetősen durván behatolt a lány keblébe. Witcher felnyögött a fájdalomtól és a megaláztatástól. A kéz pedig durván belefúródott a barlangba, ahol a nő legértékesebb kincsét tartotta, ami egyszerre volt fájdalmas és csiklandozó. A lány kissé megrándult, a tiszt pedig gúnyosan motyogta:
  - Lehetőleg alaposan ellenőrizze! Hiszen a kémek általában az intim helyeken rejtenek el dokumentumokat, és néha elég egy apró megjegyzés is, hogy megtudja a fontos információkat.
  Egyik börtönőrt egy másik váltotta fel, ami után a keresés még fájdalmasabb és durvább lett. Witchakova rájött, hogy egyszerűen meg akarják alázni azzal, hogy a keresést kínzássá változtatják.
  A végbélnyílás vizsgálata sem volt kevésbé durva, bélrendszert és nagy beöntést is használtak. Nyilvánvalóan a pilótát valóban komolyan gyanúsították. Ezek után az ujjak, lábak és lábfejek ellenőrzése apróságnak tűnt.
  Ez azonban nem ért véget, a tiszt ezt parancsolta:
  - Most egy röntgen a gyomorról! Nem sok mindent tudott lenyelni!
  Hát nem fáj annyira. Egy orvos volt itt, alaposan megvizsgált mindent, még a szívet és a tüdőt is. Végül megadta az utat:
  - Tiszta és teljesen egészséges!
  A tiszt dühösen motyogta:
  - Kár, hogy úgyis lelőjük! Azonban egyelőre hadd zongorázzon!
  A megaláztatástól elkábított pilóta engedelmesen haladt, mint egy automata. Witcher kezét festékkel kenték be, és óvatosan papírra szorították. Ezután következett mindenféle mérés, profilfotózás, teljes arc. Kényszerítettek, hogy elég sokáig meztelenül álljak, átírva a testemen lévő összes jelet, heget és anyajegyet. Ezt követően hideg zuhany alatt leöblítették, ami azonban a Szovjetunióban megszokott volt, nem csak azoknál a foglyoknál, akik börtönruhát kaptak.
  - Öltözz fel, kurva!
  A köntös valójában zsákvászonból készült zsákvászon volt, és börtönszámmal hímezték. A lány nem kapott cipőt, láthatóan fölösleges luxusnak tartotta a nép ellenségei számára, ezért alig letakarva egy cellába vitték.
  Éppen most zajlottak a tömeges letartóztatások, a börtön túlzsúfolt volt és nyüzsgő volt. Vitchakovát egy szűk ketrecbe dobták, ahol már több mint száz nő volt, többnyire fiatal lányok a katonaságból és a szolgák közül. Amikor a pilótát bevitték a cellába, egy lépést sem tudott tenni, a fogoly az egész padlót feldúlta. A cellában nagyon sötét volt, az ablak be volt deszkázva, fülledt és erős szagú volt, láthatóan régóta nem vették ki a vödröt.
  A lányok félmeztelenek voltak, és néhányan teljesen meztelenek; elvették a ruháikat. Közülük többen kiábrándultak, és vizet kértek. Witcher megállt, és megkérdezte:
  - Egy lépést sem tehetek! Hová menjek!
  - Ahol odahoztak, és maradj ott! - Parancsolta a sötétből, valószínűleg a legidősebb a cellában. - Nincs itt helyünk.
  Witcherova, miután rájött, hogy ez hülyeség, mégis megkérdezte:
  - Minek vagytok lányok?
  Hangok következtek:
  - Igen, itt az 58. cikk, vagy akár díjak nélkül is! minek vagy?
  Witcher viccelődött:
  - Igen, megerőszakolta Beriát!
  A lányok barátságos nevetése és felkiáltása hallatszott:
  - Igen, ő a miénk!
  Ki nyikorgott a sötétből:
  - Nem elég felakasztani Beriát!
  Egy fenyegető hang szakította félbe:
  -Elég! És így már több mint félezer férfit lelőttek az udvaron! Az egész cellával ki is vihetünk sétálni!
  A Witcher ugatott:
  - Hát nem, ha kivégzésre visznek, nem adom fel!
  . FEJEZET 8. sz
  Oleg Rybachenko folytatta a küzdelmet a szebb holnapért Margarita Korshunova lánnyal.
  Sztálingrádban harcoltak. Óriási bátorsággal küzdöttek. Az örökkévaló gyermekek pedig nem gondoltak arra, hogy visszavonuljanak és engedjenek az ellenségnek.
  De az erők egyenlőtlenek voltak, és a nácik fokozatosan haladtak előre. De nagyon lassú, és zsoldosok holttesteivel hemzseg a házak és utcák megközelítése.
  Moszkvát körülvették, de még mindig harcol. És megvoltak a maga gyönyörű lányai is. Akik valóban hősök.
  Oleg Rybachenko és Margarita tüzet cseréltek Sztálingrádban. Ezzel egy időben a fiú mesterséges intelligencia segítségével próbált komponálni valamit.
  Alekszandr Lukasenko fehérorosz elnökjelölt nem vehetett részt a választásokon. Hibát találtak abban, hogy a szláv székesegyház visszavonta az aláírásokat. Ennek eredményeként nem hat, hanem öt jelölt volt. A fő küzdelem pedig Zenon Pozdnyak és Kebich között bontakozott ki. Az oroszbarát és mérsékeltebb Kebich enyhe előnnyel jutott a második körbe. Aztán nagy különbséggel legyőzte az oroszellenes Poznyakot.
  Lukasenko tiltakozott amiatt, hogy illegálisan távolították el. De általában nem volt semmi, csak zaj.
  Kebich nagyon magabiztosan nyert. És ő lett az első fehérorosz elnök.
  Hamarosan Fehéroroszország belépett a rubelövezetbe. A gazdasági helyzet továbbra is válságos. Nem volt elég pénz. De az ország a rubelzónában volt.
  Kebich integrációs folyamatot javasolt Oroszországgal. A törvények közeledni kezdtek, a határok megnyíltak, a gazdaság egységesült. Szupranacionális testületek jöttek létre.
  1999-ben új elnökválasztásra került sor Fehéroroszországban. A gazdaság mély válságba került az orosz csőd után. De a kommunisták befolyása nagyon megnőtt. Lukasenko mindenkivel harcba szállt, nem hozott létre saját pártot, más erők szorongatták. A fő küzdelem Kalyakin és Kebich között zajlott. Zenon Poznyak ekkorra már elvesztette népszerűségét. Akárcsak a Fehérorosz Népfront egésze.
  A kommunisták megerősödtek.
  Oroszországban a történelem is megváltozott egy kicsit. Zjuganov valamivel több szavazatot szerzett az elnöknek, bár nem sikerült nyernie. Lebed néhány hónapig még a Biztonsági Tanács titkára volt. De általában ez nem olyan jelentős. A legfontosabb különbség az, hogy Csernomirgyint nem bocsátották el. És ennek köszönhetően a csőd után is miniszterelnök maradt. Kebics azonban Csernomirgyin segítsége ellenére mégis kikapott a második körben, és Kaljakin lett Fehéroroszország elnöke.
  Oroszországban pedig Jelcin távozása után Csernomirgyin lett az elnök. Az orosz gazdaság már növekedésnek indult, és Viktor Sztyepanovics, bár nagy nehezen, de a harmadik helyet szerző Zsirinovszkij segítségével legyőzte Zjuganovot.
  Így Oroszországban Csernomirgyin lett az elnök, Zsirinovszkij a Biztonsági Tanács titkára és az elnök első asszisztense. Putyin eddig a pálya szélén maradt. Zjuganov az ellenzék vezetője. Primakov továbbra is külügyminiszter.
  Szóval minden a terv szerint ment. Kalyakin folytatta az integráció folyamatát, de még nem egyesült. A gazdaságok növekedésnek indultak. Csernomirgyin vezette a csecsenföldi háborút. Beszéltem Mashadovval. És végül elérte a stabilitást ott.
  Csernomirgyin a következő választásokat már könnyedén megnyerte Zjuganovval szemben. Kalyakint könnyen megválasztották második ciklusra is. Minden többé-kevésbé gördülékenyen ment. A fehérorosz gazdaság növekedett.
  De Kalyakin nem indult a harmadik ciklusért. Utóda kollégája, Novikov volt.
  Csernomirgyin sem indult a harmadik ciklusért. Csernomirgyint Zsirinovszkij követte. Ez utóbbi természetesen jóval mérsékeltebbé vált, de fokozta a nyomást Fehéroroszországra - követelve az orosz csatlakozást.
  Novik ellenállt. Ezért került szankciók alá.
  Zsirinovszkij merevebb volt és keményebben nyomott... Ennek eredményeként az oroszbarát erők népszavazást tartottak Fehéroroszországban, ami egybeesett egy súlyos gazdasági válsággal. És Fehéroroszország Oroszország része lett. Ami erősítette a Nyugat-ellenes érzelmeket.
  2014-ben Zsirinovszkij, kihasználva az ukrajnai Maidan és Janukovics megdöntésének alkalmát, csapatokat küldött be. Az ukrán hadsereg harcképtelen volt, az oroszok lefegyverezték. Janukovics és a Rada fegyverrel hirdetett népszavazást. Oroszország ezt a köztársaságot is annektálta.
  Annak érdekében, hogy az ukránok kevésbé lázadjanak fel, Zsirinovszkij Oroszország fővárosát Kijevbe helyezte át. Ez pedig befolyásolta a népszavazás eredményét. Magát Vlagyimir Volfovicset a következő elnökválasztáson diadalmasan választották meg harmadik ciklusra, miután népszavazáson eltörölték az összes korlátozást.
  Alekszandr Lukasenko visszavonult és a feledés homályába merült. Putyin 2012-ig, hatvan éves koráig az FSZB elnöke volt. Zsirinovszkij pedig, aki szerette fiatalítani a csapatot, nem cserélte le egy negyvenéves, alkalmas tisztre. A Novik helyére beállt fehérorosz kormányzó is megfiatalodott.
  Oroszország azonban nyugati szankciók alá került, de ezek nem voltak túl jelentősek. Zsirinovszkij Szíriában és Irakban harcolt. Saját államot hozott létre a kurdok számára, és általában határozottabban járt el, mint Vlagyimir Putyin. Ráadásul Oroszország rakétatámadást intézett Szaúd-Arábia ellen, és jelentősen megemelte az olajárakat.
  Aztán nagy háború kezdődött Irán és az Egyesült Államok között. Ami tovább növelte az olajárakat. Eközben Oroszország bevette és annektálta a balti államokat és Moldovát. Aztán kihasználva a kazahsztáni zűrzavart Nazarbajev távozása után, bevette ezt a köztársaságot a vérkeringésébe.
  Népszavazást is tartottak, és Oroszország újabb tartományt szerzett meg.
  A Szovjetunió helyreállítása fokozatosan folytatódott.
  2020-ban Zsirinovszkij frissítette a negyedik ciklusra vonatkozó rekordját Oroszország elnökeként. Még nem állt szándékában elmenni.
  Oroszország pedig áthaladt Közép-Ázsián. Üzbegisztánban, Tádzsikisztánban, Kirgizisztánban, Türkmenisztánban orosz csapatok jelentek meg, és népszavazást tartottak az Oroszországhoz való csatlakozásról.
  Így az országot visszaállították a Szovjetunió egykori határain belül.
  De ez nem volt elég Zsirinovszkijnak. És fölösleges előítéletek nélkül elfoglalta csapatokkal Finnországot. És ott persze majdnem száz százalékos eredménnyel, népszavazást tartottak. És csatlakozik önmagához.
  Így Oroszország visszaadta a magáét. A Kínával fennálló kapcsolatok némileg megromlottak a Port Arthurra vonatkozó követelések és a sárgák Szibériából való kilakoltatása miatt.
  Kína azonban egyelőre félt Oroszország ellen fecsegni.
  De Alaszkában katonai puccs volt, és az orosz csapatok elfoglalták. És népszavazást tartottak az Oroszországhoz való visszatérésről. Ugyanakkor Amerika kénytelen volt elismerni az Alaszka Oroszországnak történő eladásáról szóló megállapodás érvénytelenségét.
  És így...
  Oleg Rybachenko szünetet tartott, és újra lőni kezdett.
  A fiú sorozatban lőtt, majd mezítláb eldobta a gránátot. Szétszórta a fasisztákat, és ezt írta a Twitteren:
  - Legyőzhetetlenek vagyunk!
  Margarita is lőtt egy sorozatot, mezítláb gránátot dobott, szétzúzta a Fritz-et és felkiáltott:
  - És mindig egységben!
  A gyerekek nagyon bátran küzdöttek.
  A fiú ismét az ellenségre vágott egy kitöréssel. Csupasz lábujjakkal gránátot dobott a pályára. Ennek következtében két harckocsi ütközött. Oleg Rybachenko énekelte:
  - Dicsőség neked, orosz földünk,
  A szent Oroszország nevében,
  Kedves Tanácsadó család!
  A lány ismét mezítláb dobta a gránátot. Lelőtt egy tucat fasisztát, és ezt énekelte:
  - Van egy tehén a hegyen,
  Legyetek egészségesek gyerekek!
  A fiú sorozatban lőtt, lekaszálta a Krautokat, és ciripelt:
  - Szívemben szülőföld,
  Szerencsére kinyitjuk az ajtót!
  És akkor a gyermeke lába gránátot dobott. Ő egy olyan fickó, aki valóban a pusztulás halálos hordozója.
  Margarita is kolosszális pontosságú nyíl.
  A lány fogta és énekelte:
  - Nem, az éber nem fog elhalványulni,
  Egy sólyom, egy sas pillantása -
  Az emberek hangja tiszta -
  A suttogást összetöri a kígyó!
  A lány mezítláb gránátokat dobálva fogta, és tovább csiripelt;
  Sztálin a szívemben él
  Hogy ne ismerjük a szomorúságot -
  Kinyílt az űr ajtaja -
  Fölöttünk csillogtak a csillagok!
  És a lány nevetett. Egy sorozatot lőtt a fasisztákra. Kiütötte a soraikat, és nyikorgott:
  Hiszem, hogy az egész világ felébred...
  Vége lesz a fasizmusnak...
  A nap fényesen süt majd,
  A kommunizmust megvilágító út!
  És ismét a lány ügyesen mezítláb dob egy gránátot. Hitler tankjait egymás ellen lökni.
  Natasha is harcol. Sztálingrádban a lányok egyszerűen hősök.
  És bátran éneklik maguknak:
  - Hazám a világegyetem sötétsége,
  Le tudom verni a gonosz ellenségek támadását...
  Egy napot sem tudok elmenni szerelmed nélkül,
  Kész vagyok az életemet adni érted!
  Natasha pedig puszta lábbal dob egy gránátot.
  Ezután Zoya tüzel. Gyönyörű lány bikiniben. Egy sorozatot fog adni, és lekaszálja a fasisztákat.
  És akkor egy gyilkos ajándék repül a mezítlábáról.
  Zoya fogát kitárva énekelte:
  - Szeretem az ellenségeket elpusztítani! Egy ilyen lány!
  És a szépség ismét pusztulásba kezd csupasz lábujjaival.
  És akkor Aurora is tüzel. A vörös hajú ördög a fasisztákat is megüti.
  A mezítlábból kilőtt gránát pedig szétkeni a Wehrmacht-katonákat a kavicson.
  A lány sikít:
  - Tili, tili, vonózott, trollkodott...
  Van erőm legyőzni a fasisztákat,
  Most már aligha utasíthatom vissza!
  És a harcos ismét pontosan lő.
  Ezután Svetlana tüzel. És egy robbanócsomagot is dobott a csupasz lábujjaival.
  Nos, a Krauts megkapta.
  A lány, hogy őszinte legyek, egy sziklaharcos.
  És hogyan énekel:
  - Rusz dicsőítve lesz a Föld felett,
  Mindig lesz egy álmunk!
  És négy lány megüti a fasisztákat, és hogyan fognak megütni téged. Általában olyanok, mint a halál angyalainak zászlóaljának szentjei. És a nácik Sztálingrádban megértik.
  De egyre nehezebb és nehezebb lesz.
  Sztálingrád egyelőre kitart, de a nácik el tudták venni Szuhojt. A náciknak erős tengeri flottája is van. Beleértve az elfogott brit hajókat is.
  Szó szerint az egész partot feldúlták. A törökök pedig dél felől nyomulnak előre. Kezd nagyon ijesztő lenni.
  Natasa és szuhimi lányai Sztálingrádba repülhettek, és elfoglaltak egy német rétegelt lemezrepülőt.
  És most Sztálingrádban is. Mint például, bármennyire is próbálod nem elfoglalni ezt a várost, a nácik nem veszik el.
  Natasha mezítláb gyilkos ajándékot dob, széttépett húsra tépve a nácikat, és énekli:
  - Csodálatos lesz az életünk!
  Zoya, mezítláb gránátot dobva, fogát kitárva hozzátette:
  - Ha persze nyerünk!
  És a lány megrázta skarlátvörös mellbimbóit.
  Aurora, tüzel, üvöltött:
  - És dicsőítsék hazánkat!
  És egy gyilkos ajándékot is dob a csupasz lábujjaival. Összetöri az ellenfeleket és nyikorog:
  - Dicsőség a Nagy Rusznak!
  Aztán Svetlana átvette a vonalat, és elbaszott. Kivágtam száz nácit. Aztán mezítláb gránátot lőtt, és nyikorgott:
  - A tudomány és a jólét új fényéért!
  És a négy lány újra verekedni kezd, és nem fogják leengedni az orrukat.
  Natasha két mezítláb vette fel a robbanócsomagot. És minden erejével beledobta egy náci tankba.
  Az E-75-ös, miután megsérült, megállt és dohányozni kezdett.
  Natasha énekelte:
  - Rus nevetett, sírt és énekelt,
  Minden korban ez az, amiért Rus'!
  Ezután Zoya fogta, és csupasz lábujjával elindította a gyilkost. És egy másik náci tank megállt, kiütött.
  Zoya a Twitteren írta:
  - Igen, a jövő a miénk!
  Dicsőség a nagy Oroszországnak!
  Aurora géppuskával lőtt. Sok fasisztát elkaszált. Aztán agresszíven így szólt:
  - Dicsőség a Szovjetunió hőseinek!
  És mezítláb dobása ismét repülni küldi a gránátot. Ez a vörös hajú lány. Egyszerűen egy legyőzhetetlen terminátor.
  Svetlana pedig magára vette, és legyűrte a nácikat. És levágta őket, mint egy éles szénavarró.
  Aztán a Twitteren ezt írta:
  - Dicsőség Oroszország földjének!
  És mezítláb dobásából olyan halálos töredezett gránát repül.
  A harcos felkiáltott:
  - A Szovjet Birodalomért!
  A lövöldözős Natasha azt mondja:
  - A legnagyobb birodalmaknak!
  És megint mezítlábból repül valami, ami óriási garanciával megöli a fasisztákat.
  És a lány énekli:
  - Dicsőség szülőföldemnek!
  Dicsőség Oroszországnak!
  Zoya mezítláb is gránátot dobott. Levágta a náci tömegét, és nyikorgott:
  - Nagy Oroszország - nagy dicsőség!
  És a partnereire kacsintott.
  A lányok természetesen szinte meztelenek. Bikiniben, cserzett, izmos, gyönyörű és gömbölyű.
  Milyen elbűvölően néznek ki a lányok, amikor szinte meztelenek! És miért vannak még ruhák?
  Ezután Aurora aktívan lő. És mezítláb dobja el azt, ami megöli a nácikat.
  Aztán énekelni fogja:
  - A nagy Hazáért!
  Svetlana folytatta a tüzelést. Levágta a fasisztákat, és ezt írta a Twitteren:
  - A nagyszerű eredményekért!
  És mezítláb is ki tudott lőni egy gránátot. És megint félnek a nácik.
  Ügyes orosz lányok. Ők a legmagasabb műrepülők.
  És akkor ott vannak a pilóták: Mirabela és Anastasia. Mint ahogy lecsapják a Krautokat.
  Igen, Hitler hordái menekülnek az ilyen lányok elől.
  Női harcosok harcolnak a Yak-9-en. Úgy tűnik, az autó elavult. De elég hatékony. Bár sebességben és fegyverzetben alulmúlja a Luftwaffe-t.
  A lányoknak csak egy 20 mm-es ágyújuk és egy géppuskájuk van, szemben az ME-262-vel öt 30 mm-es ágyúval.
  De Mirabela ügyesen manőverez, és a szárnyas fasiszta keselyű mögé kerül. És lelövi. Kiüti a fémet, teljesen megégeti az ellenséget.
  Aztán Mirabela ezt énekelte:
  - Egyre feljebb és feljebb,
  Repülőgépek, mint a madarak...
  Fasiszta háztetőket bontunk le,
  A katonák vitézsége pedig a határokon túl van!
  És itt Anasztázia megy, és megrúgja a nácikat. Ő egy terminátor lány.
  Összeroppantja Hitler banditáinak arcát, és nyikorog:
  - Nagy dicsőség lesz Rusnak!
  És mezítláb is nyomja a pedálokat. És egy újabb Messerschmitt esik.
  A lányok csak bugyiban verekednek. És nagyon jól érzik magukat. Gyengébb motorokon gyorsan csapkodnak. És megszöknek az ellenség lövései elől.
  Mirabela, aki levágja a Fritzet, nyikorog:
  - Nem varjú, nem győzhetsz le minket!
  És a harcos ismét öldöklő távolságba kúszik.
  És leesik egy új Hitler-gépezet.
  A mezítlábas lány tudja, mit csinál. És remekül teljesít.
  Itt van egy fasiszta, aki távolról próbál lefedni egy harcost. És elmegy. És valami csoda folytán ismét az ellenség farkánál.
  És leüti a Fritzet, nyikorogva:
  - Az oroszoknak semmi sem lehetetlen!
  És a harcos ismét kétségbeesett fordulatot hajt végre. És egy másik autó lezuhan, felkarikázva.
  Mirabela ezt írta a Twitteren:
  - Valóban béke teremtődött Oroszország számára!
  És megint hogyan alakul. És hogyan fog engedni az ellenségnek!
  Anastasia is elüt egy német autót, és így kiált:
  - Dicsőüljön meg minden földünk, nekünk ne legyen trükk!
  A lányok pedig egyre jobban elválnak egymástól!
  Mi lehet velük megbirkózni? Hacsak nem egy agresszív hurrikánról van szó!
  Pontosabban még egy hurrikán sem tudja legyőzni őket!
  Natasha eközben harcol és énekel:
  - Küzdeni fogunk Oroszországért!
  És mezítláb is halálos kaliberű gránátot indít.
  És a nácikat fémdarabokra és véres húsra fogja darálni.
  Zoya mezítláb is dob egy gyilkos és izzót, és felpattanva azt mondja:
  - És a kommunizmus új rendjéért az egész világon!
  És kifejti a fogát.
  Ezután Aurora keményen tüzel. Lövi magát, lekaszálja a fasisztákat, és fogát tátva nyikorog:
  - Az előrehaladásért!
  A mezítlábból pedig jön valami, ami minden akadályt le tud törni.
  Aztán a csatában Svetlana. Ez egy olyan gyilkos lány.
  És még szőke is. Hogyan vágja a fasisztákat... És akkor mezítlábból kirepül egy gyilkos ajándék. Összetöri a nácikat, és ördögi lángokká változtatja őket.
  A terminátorlányok sziszegni fognak:
  - Dicsőség becsületszavamnak!
  Komszomol szó!
  A harcosok lőni fognak a fasisztákra. És lőjük őket, mint a veszett kutyákat.
  Ezek Terminátor lányok! És elpusztítják a nácikat - micsoda ördögök!
  Natasha pátosszal mondta:
  - Harcolni fogunk a szocializmusért,
  Szovjet Oroszországunk számára,
  Egy új nagyszerű rendelésért!
  És ismét egy halálos ajándék repül a mezítlábáról.
  Zoya is meglehetősen energikusan viselkedik. Elpusztítja a fasisztákat. És nem hagyja cserben őket. És mezítláb villog, mint egy légcsavar.
  A harcos szenvedélyesen mondja:
  - A szent Rusz nevében,
  Oroszország megdicsőül!
  És a harcos ismét teljes szenvedéllyel küzd.
  Ezután Aurora mezítláb dobja a halál ajándékát. Hogy a fasiszták minden irányba szétszóródtak. És dühösen mondja:
  - Én vagyok a boksz világbajnok!
  És akkor Svetlana valami gyilkos és pusztító dolgot indít. És a mezítláb olyan fürge.
  És a harcos csiripelt:
  - Én vagyok a legerősebb a világon,
  áztatjuk a nácikat a WC-ben -
  A szülőföld nem hisz a könnynek,
  És a gonosz oligarcháknak adjuk az agyukat!
  . FEJEZET 9. sz
  Súlyos csatákban való részvétel után Vedmakova néhány napig alig aludt, ezért a börtöncellában uralkodó rendkívül szűk körülmények, a fülledtség és a bűz ellenére szinte azonnal elaludt.
  Azt álmodta, hogy a középkorban találta magát, és rabszolgafelkelést vezetett, egyfajta szoknyás Spartacussá válik! Az első siker után a bátor harcos, az izmos lány összeszedte a lázadókat, és felajánlotta, hogy megválasztja vezéreiket.
  Witcher, ahogy az várható volt, egy meglehetősen nagy különítmény vezetője lett, és a hatalmas hőst, Turant javasolta első helyettesének.
  És itt a rabszolgák egyöntetűek voltak. Aztán a művezetőket választották. A decimális rendszer a legegyszerűbb, és Witcher úgy döntött, hogy semmi sem lehet bonyolult.
  Trófeákkal felfegyverkezve, csótánycsigákat szedve (erős álomban Vedmakova tudatalattija játszott), továbbmentek.
  Hogy megerősítse tekintélyét és nyújtsa a lábát, Witcher gyalogosan járt, úgy mozgott, mint egy macska. Aztán a lány futni kezdett, mezítlábtal tapogatva a sziklás út apró, éles kavicsait. De a harcos nem figyelt a fájdalomra, ráadásul mindenkit megelőzött. Mint kiderült, nem volt hiábavaló. Három ellenséges harcos feküdt lesben, és idő előtt riadót tudtak kelteni. A felkelés vezére felmászott egy fára, és az ellenségei tetejére ugrott. Mozdulatai olyanok voltak, mint a tigrisek és kobrák hibridjének tánca, enyhe kiáltás, majd a levágott fejekkel elhallgatott.
  - Így töröm meg az ellenállást!
  Vedmakova nem tudott ellenállni, hogy a nyilvánosság előtt játszott, levágott fejeket mutatott a rabszolgáknak. Válaszul helyeslő üvöltés hallatszott.
  Hamarosan megjelentek az ültetvényes birtokok. A faragott házak igazi paloták díszekkel és szobrokkal. Itt-ott szökőkutak látszottak. Az egyik Zeusz szoborból pillangószárnyakkal és szájjal a hasán, a lábain és a mellkasán: hét sugár vert. A mezők gazdagok, kövérek, aranyszínű gyapotra emlékeztetnek, nagy tüskés gabonával, csicseriborsóval és egyéb dolgokkal. Sok rabszolga dolgozott nekik. Férfiak és nők is voltak, és sok gyerek is. Természetesen felügyelők, őrök. De általában persze sokkal több a rabszolga, mégpedig lapáttal, kapával.
  Witcher egy házilag készített transzparenst emelt fel, amelyet a rabszolgalányok sebtében varrtak: Kard és Kapa képével! Más rabszolgák rohantak támadni.
  Eközben több férfi és női rabszolga lógott az oszlopokon, kezüket és lábukat szögekkel átszúrták. Úgy tűnik, ezek az igazságtalanság gyermekei kínra voltak ítélve. A közeledő felszabadítókat látva a keresztre feszített lány váratlanul erős hangon felkiáltott:
  - Megjött a megtorlás, verje meg a tulajdonosokat!
  A Witcher vezetője, mint mindig, most is megelőz. Csótánycsigája felemelkedett, és egyszerre két őrt ledöntött. A többiek visszahúzódtak, egyikük félelemből, még a saját lándzsájába is belefutott. A törött hasból belek jöttek ki. A lány elmosolyodott:
  - Gyenge harcosok vagytok, ha féltek a lótól!
  Miloslava, aki a mestere lett, a jobb kezén harcolt, a fejszék a lány kezében, mint egy ügyes borbély borotvája. Tehát híresen levágja a harcosokat.
  Turan sem engedett. Kilőtt egy követ, ami eltörte az őr mellkasát, és beszállt a harcba. Egyértelmű volt, hogy a kemény munka tett jót neki, nem a malomkő izmai. Igaz, Witcher gyorsabban mozgott.
  A rabszolgák abbahagyták a munkát, de még nem léptek harcba. Nyilván összezavarodtak. Igaz, ugyanaz a nyugtalan fiú, aki a dolgozó fiúkhoz ugrott, felkiáltott:
  - Gyávák! Aki mögöttem van, az hős, aki nélkülem, az egy tetves disznó!
  A fiúk válaszoltak először. A felvigyázókhoz rohantak. Itt van egy tizennégy év körüli srác, aki olyan erősen megütötte a "gondnokát" egy kapával, hogy a feje felrobbant, mint a tök. Bevált, és a többi rabszolga, még az általában szerény és türelmes lányok is csatába rohantak.
  A csata mostanra kaotikussá vált, de a számbeli fölény és az elkeseredettség is a rabszolgák oldalán volt. És ők természetesen átvették.
  A passz az, amit nehéz elvárni egy olyan lánytól, aki a szeme láttára tanult. Megküzdött az őrrel, aki nyomni kezdte. Így hát megtévesztette, visszarántotta a kardot, és egyenesen a nyakába ütötte.
  - Na most ezt hívom uzsonnának! - viccelődött a lány. - Vigyázz, nehogy berúgj!
  Az első birtok gyorsan felszabadult, szemünk láttára nőtt a különítmény. A felkelés szétterjedt, tűzként borította el a mezőket. A Witcher vágtatott, előrerohant. A lovasok rohantak feléje, általában egészen a fejükig kapták. De az őrök nem adták fel. A csata különösen makacs volt a héthúros szökőkút közelében. Itt az ültetők harcba küldték lovassági tartalékukat.
  A bátor Witchert minden oldalról körülvették. Csak egy speciálisan hízott csótánycsiga rendkívüli mozgékonysága mentette meg. Itt egy pontos támadás, és a feldarabolt ellenfél elesik. A lány azonban először a vállán, majd a hasán sérült meg, majd majdnem levágták a lábát. Aztán Witcher apró tőröket kezdett dobálni. Borotvaélesen kerültek a szemekbe, néha a szájba. A katonák többsége azonban a hőség miatt félmeztelen volt, és az ilyen katonáknak elég volt a mellkason átszúrni. Több lovas elesett, de a többiek növelték a nyomást. Annyi kard volt, hogy mozgásukban fésűhöz hasonlítottak. Szóval minden oldalról özönlenek.
  De Miloslava, Passa, Turan és más rabszolgák időben megérkeztek. A sorokba vágva korcsolyapályaként sétáltak, látni lehetett, hogyan repülnek el a holttestek, és fegyveres rabszolgák siettek minden erejükkel a segítségükre.
  A gyalogság megtámadta a lovasokat, a kimerült rabszolgák megbosszulták fájdalmukat és megaláztatásukat.
  - Kerítsd be az ellenséget, és ne hagyd, hogy megszökjön! - Witcher parancsnoka.
  A szeme láttára egy rabszolga esett le vágott fejjel, de egy tucat őr zuhant utána.
  - Vedd számokban! - parancsolta a felkelés fiatal vezetője.
  Egyre több rabszolga szállt be a csatába. Látható volt, ahogy a fiúk futórajttal felkapaszkodtak a lovakra, nekirontottak a lovasoknak, és a fogukat, kihegyezett köveket használták.
  Úgy tűnt, a rabszolgák nem ismertek félelmet, bosszút álltak a sokéves megaláztatásért, amikor senki sem tekintette őket embereknek. Ráadásul sokan közülük szabadnak születtek, és még nem felejtették el az akarat mámorító aromáját.
  Miután végzett a "lovas" különítménnyel, Witcher továbbment. Az utolsó komoly akadály útjában egy nagy fákról kivágott gyerek volt. Elég sok őr állomásozott ott.
  - Kutasd át a birtokokat és ragadd meg a létrákat. - Kiabált. - Ha ez nem elég, készítsd el magad.
  A rabszolgák sebtében rohameszközöket építettek.
  - A lépcsőknek szélesnek kell lenniük, hogy egyszerre sok harcos járhasson rajtuk. - mutatott rá Witcher.
  Más birtokokon még mindig tombolt a mészárlás. A szolgák helyenként átmentek a lázadók oldalára, de néhol megszokásból ellenálltak. A felvigyázókat gyorsan megölték - ezek messze nem voltak a legkeményebb harcosok. Detinets lett az ellenséges ellenállás utolsó fellegvára. Witcher, mint mindig, most is elsőként mászott fel a falra. Többször eltalálták egy nyíllal, de pajzsával leküzdötte a halálos ajándékokat. A legközelebbi harcos olyan erős ütést kapott, hogy bár sikerült hárítania, fejjel leesett a falról.
  Miloslavának sikerült felakasztania az őrt, ledobva az ellenséget is. A Hófehér-hágó már megjelenésével lenyűgözte az ellenséges katonákat. Miközben gyorsan emelkedő, csábító keblű mellkasát nézték, a lány az ágyékba csapta a lábát, majd megvágta. Witcher, miután felmászott a falakra, szánalom nélkül levágta. Az ellenség már elvesztette harci kedvét, és egyre több rabszolga mászott fel a falra. Áttörtek, sok lépcső volt, és az őröknek nem volt idejük mindet visszaverni. Az alján azonban halott és sebesült rabszolgák hevertek, a támadás nem volt teljes veszteségek nélkül. Így hát a rabszolga és az őr összeverekedtek, és jelentős magasságból lezuhantak. Megsérültek, de életben maradtak, és továbbra is fojtogatták egymást.
  A nyughatatlan fiú, Witcher elfelejtette megkérdezni a vezetéknevét, szintén a falon volt. Kis termetét kihasználva a tiszt lábai közé ugrott, majd mindkét lábával fenekbe rúgta, ezzel egyidejűleg a térde alá ütötte. Előrerepült, beleütközött egy vasvillába, amelyet egy felnőtt rabszolga tartott...
  - Úgy elkaptam, hogy fájdalmasan haraptam! - A fiú kinyújtotta vékony nyelvét, ugratva az őröket.
  - Ó, te kis mezítlábas kígyó! - A jobb oldalon álló harcos szitkozódott és kardjával megvágta a fiút.
  A fiú itt is letért, és a pipából a szemébe köpött. Milyen kétségbeesetten sikoltozott az ellenség, sorokat törve. A fiú nem állt ki a szertartáson, és karddal végzett vele. A gyermek keze, bár vékony, inas és erős volt - kemény munka edzett.
  A többi fiú is nyomást tanúsított, pokolian verekedtek, sikoltoztak és káromkodtak, menőbb kifejezéseket választottak!
  A falat gyorsan sikerült megtisztítaniuk, de belül a csata egy kicsit elhúzódott, a rabszolgák bosszújától tartva a tulajdonosok elkeseredetten harcoltak. Igaz, a túlnőtt hasak rossz segítők a veszett rabszolgákkal való küzdelemben.
  A fő tulajdonos, Samuma sejk egy földalatti átjárón keresztül próbált megszökni. Egy zacskó követ és aranyat vitt magával. Talán volt esélye, de a kapzsiság cserbenhagyta. Egy gyönyörű lány, Rakhita, és még réz bőrszínnel is túl nagy a kísértés.
  - És kövess engem kurva! - A sejk megragadta a pihe-puha hajában.
  - Nem kell, én magam megyek, uram! - Könyörgött.
  - Nem egy kurva! szeretlek vinni téged! - A szadista méltóság vigyorgott.
  - De fáj! - A rabszolga rázogatni kezdte csupasz lábát.
  - Amikor lemosunk, megparancsolom, hogy akasszák fel a hajadnál és gyújtsanak fel. - A sejk húsevően nyalta meg az ajkát.
  - Te egy vadállat vagy! De szeretlek, hidd el!
  A lány közel préselte magát gazdájához, aki piszkos pofáját tiszta arcához tapasztotta és nyalogatni kezdte. Aztán Rakhita keze egy tőrt talált a sejk övén, és minden erejével beledöfte duzzadt gyomrába.
  - Itt van számodra a sötétség ivadéka.
  A sejk ledobta a táskát, és elengedte a haját. Keze megpróbálta bezárni a mély lyukat, a belek kiestek.
  - Teremtmény! Echidna! - dörmögte.
  - Nem! Azt tettem, ami tisztességes volt! Hány lányt és férfit kínoztál meg? Még gyerekeket is felkarolt, és oszlopokhoz szegezte őket. Ez csak bosszú! - kiáltott fel a lány.
  - A fenébe!
  - Istennő! Megkorbácsoltál! - A rabszolga belevágta a lábát a sejk telt, vérző hasába.
  - Megvert egy kicsit! - zihált.
  - De nemes vér folyik bennem! - A mezítlábas rabszolga kivillantotta a fogát.
  - Semmi, kurva! A csapatok elnyomják a lázadást, és annyira megkínoznak, hogy angyalnak fogok tűnni neked! - A sejk erőt kapott a morgáshoz.
  - Miért gazdagabb a képzelőerejük, mint a tied? - A lány kinyújtotta a nyelvét.
  - Elég neked! "A gazdag ember megrándult és felnyögött. - Sért! Hozz nekem facifi kenőcsöt.
  - Mi a csudáért? - érdeklődött gúnyosan a lány.
  - Neked adom ezt a zacskó aranyat. - könyörgött a sejk.
  - Már az enyém! Oké, csak jótékonykodásból, hol van a facifi kenőcs? - A lány ravaszul mosolygott.
  - Ismered a repülő tehén formájú ruhásszekrényt? - A gazdag ember dadogta és zihált.
  - Igen! Olyan szépnek láttam a kavicsokkal.
  - Tehát fejbe kell tenni a kezét, és könnyen kiveheti a kenőcsös dobozt. Gyere át hozzám és kenj meg. - motyogta a sejk, és majdnem elvesztette az eszméletét.
  - Még egy gazember is megérdemli az orvosi ellátást. Várj meg!
  A lány beszaladt a szobába. Nem törődött a gazdag emberrel, de egy ilyen értékes kenőcs nagyon ritka, és hasznos lenne a lázadóknak. És akkor átadja a gyűlölt korcsot a lázadóknak.
  A rabszolgák már a szobájukba menekültek. Ketten láttak egy gyönyörű félmeztelen lányt. Egészséges, női szeretetre éhes srácok rohantak hozzá. A lány keményen dolgozott, izmos volt, ezért erős lábaival könnyedén ellökte magától a támadót, és felkiáltott:
  - Ha pénzt akarsz szerezni. Csak tudd, hogy van egy agresszív srác a pincében egy zacskó arannyal.
  - Nem szeretjük az agressziót! - tiltakoztak a srácok ironikusan.
  - De gazdag is! - ugratott engem a lány.
  - Akkor jobb, harcoljunk! Hol van a pince? - csacsogtak a lázadó rabszolgák.
  - Kövesd oda a kezem! - A rabszolga intett a jobb kezével.
  Fiatal, fekete rabszolgák rohantak oda, amerre a mozsártörője mutatott. A lány elvigyorodott és berohant a szobába. A berendezés meglehetősen gazdag volt, de kaotikus. És itt van maga a szekrény, aranyból öntve. Rakhita anélkül, hogy kétszer is gondolkozott volna, benyújtotta a kezét. Becsúszott, és abban a pillanatban az állkapcsa becsukódott.
  A szépség felsikoltott, borotvaéles fogai levágták a keféjét.
  - Ó, milyen fájdalmas! - Felsikoltott, majd kipréselte magát. - Ez olyan aljas!
  A vad fájdalom ellenére a lány lázasan próbálta bekötni a kezét. Vitchakova a nők sikoltozását hallva úgy döntött, hogy valakit megerőszakolnak, és gyorsan berontott a szobába. Látva a vérben ázott szépséget, felsikoltott:
  - Ki merte ezt megtenni?! Felhúzom a méltóságát a fenekére! - A dührohamban a harcos goromba ember is lehet.
  Rakhita szeméből könnyek folytak, nem annyira a fájdalomtól, amit érzett, a rabszolgának nem volt idegen, hogy sokszor megkorbácsolják, hanem attól a felismeréstől, hogy most nyomorék.
  - Ő az! - mutatott a lány a szekrényre.
  - Ha igen, akkor borzasztó! - Witcher erővel fejbe vágta a vigyorgó rovart. Az ütközés meggörbítette a szerkezetet, és a puhább arany megrepedt. A harcos addig verte, amíg darabokra nem zúzta a szekrényt.
  A lány észrevehetően elsápadt, és a hófehér Passa odaugrott hozzá. Ügyesen szorítószorítót alkalmazott, elállítva a vérzést. Witcherova kivette a levágott kezét, a végtag elsápadt, de még meleg volt.
  - Nagy! - Fel kell hívnunk Khirovot. Talán meg fogja növeszteni. - A harcos hangosan füttyentett.
  Passa megkérdezte:
  -Ki adta az ötletet, hogy idedugja a kezét?
  - Samma!
  - Mit tettél magadba? - lepődött meg Witcher.
  - Nem, ezt a korcsot Samumanak hívják. - javította ki a lány.
  - Ha igen, akkor fel kell negyedelni. - A harcos felvillantotta a szemét.
  - Az alagsorban van és súlyosan megsebesült. Lesz időd elkapni. Ha nem hal meg.
  Witcher megpróbálta megfogni az ecsetet, de hirtelen csúszós gyíkká változott, amely megpróbált elsurranni. Ha a harcos nem lett volna olyan ügyes születésétől fogva, talán sikerült volna neki. Ráadásul nem a farkát ragadta meg, hanem a nyakát.
  - Hú, szokatlan varázslat. Meg kell mutatnunk Khirovnak.
  A sebesült lány arca matttá vált, és elvesztette az eszméletét.
  Passa még időben elkapta:
  - Ideges lány, de gyönyörű! Kár lenne, ha nyomorék maradna.
  - Nos, remélem ezt meg lehet javítani. Csak Khirov hiányzott valahol, megígérte, hogy mellettem lesz. - vonta meg a vállát Witcher elégedetlenül.
  - Itt vagyok! - ugrott ki az ajtó mögül a varázsló. - Varázslatot érzek.
  - És a kezemben tartom! - csattant fel Witcher.
  - Hát, az sem rossz! Ez egy medúza és egy gyík keveréke, látod, hogy áttetsző, három szív dobog. - A warlock elvigyorodott.
  - Miért lenyűgöző ez? A lány elvesztette a karját, helyébe egy gyíkmedúza került. Szerintem egy ilyen lény minden ügyessége ellenére ez nem teljesen egyenértékű csere! - A harcos semmiképpen sem volt hajlandó tréfálni.
  - De az egyik testrész lebeghet, és ez egyáltalán nem rossz. Egyfajta szupererő! - A varázsló ravaszul kacsintott.
  - Miből áll, mert fogyatékosság? - Nem értettem Witchert.
  - Hogy is mondjam! Hiszen ez már nem csak állat, hanem a női test egy része. De az állat irányítása nehéz. Most ez az apró gyík képes összezsugorodni és átcsúszni bármilyen repedésen vagy átkúszni a falon. Ráadásul gyakorlatilag láthatatlan, ez a faj olyan, mint egy kaméleon. - kezdett magyarázkodni a varázsló.
  - Pulsar! - Mondta, ezzel is kimutatva Pass lelkesedését. - Nem hittem, hogy ez lehetséges. Vágja le az ecsetet, és tegye kémkedésre.
  - Előfordul, hogy a vereség nagy bajokkal kecsegtet, de ez csak egy jövőbeli győzelem tükre. - vette észre a varázsló.
  - Szóval nem csalod el? - tisztázta Vedmakova.
  - Nem! A háborúban a vitézség és a jó intelligencia hozza meg a győzelmet. Az ütéshez először látnod kell a célpontot, különben kimozdítod az öklét. De a baj elkerülése érdekében a sebet be kell gyógyítani. - válaszolta halkan Hirovo.
  - Nem jó egy lánynak nyomoréknak lenni. Végül is ez elcsúfítja őt! Tudnál belőle emberi kezet csinálni, ami úgy néz ki, mint egy igazi végtag? - kérdezte Witcher.
  - Gondolkozni fogok! Talán meg tudom oldani. Általában a legtöbb bűvész sokkal jobban tud ölni, mint gyógyítani. - hangsúlyozta Khirovo nyomatékosan.
  - Egyetértek ezzel! Minden bolond megnyomorít, nem minden okos ember tud meggyógyítani. - Witcher, hogy meggyőző legyen, még a halántékánál is megcsavarta az ujját.
  - Sok durva hóhér - kevés kezelőorvos!
  A rabszolgák meghurcolták Samum tulajdonosát, úgy tűnik, meghalt. Rakhita észhez tért, arca eltorzult a bosszúságtól.
  - Megint becsapott mindenkit! Úgy távozott, hogy nem fizette ki a számláit.
  - Felakasztom! - Mondta Witcher. - Teteme legyen figyelmeztetés mindenkinek, aki aljas és kapzsi. A kapzsi ember mindig nagylelkű a csalódás könnyeivel!
  - Ésszerű! De ki adja vissza a kezemet? - A lány sírni készült.
  - Itt van! - jelezte a felkelés vezére.
  Hirov meghajolt, a zsinór megvilágított a kezében.
  - Ne aggódj! Nem lehetsz nyomorék. Tehát Rakhita nagy kémré kell válnod. Bosszút akar állni ennek a birodalomnak a gazdagon és hatalmason.
  - Természetesen. Ne légy rabszolga, megalázva a porban! - kiáltott fel a lány.
  - Szóval segíthetsz nekünk! Ezt a birodalmat rosszul kormányozzák, így a sír kijavítja a púpos rendszert! - A varázsló energiasugarat bocsátott ki a mutatóujjából.
  - Furcsa! Sok energiát látok benned. És bölcsesség! Készen állok csatlakozni hozzátok! - kiáltott fel a rabszolga.
  - Fájni fog, de győzni fogsz! Fájdalom nélkül nincs vitézség, vitézség nélkül nincs győzelem! - jelentette ki a varázsló, filozófiai gondolkodásmódot demonstrálva.
  "Nő vagyok, ami azt jelenti, hogy hozzászoktam a kitartáshoz." - Rakhita bólintott.
  - Ha nincs elég türelmed, az éneklés segít! - viccelődött Khirov.
  Mindenki nevetett. Witcher jó hangulatban volt. A rajt győztes volt, vagyis nincs vesztegetni való idő. Először is létre kell hozni egy hadsereget a rabszolgákból, mielőtt elmenekülnek. Tehát az emberek olyanok, mint a vas, mielőtt kihűl, adja meg a kívánt formát. A harcos lány kijött a falra, felmászott az emelvényre, és mennydörgő hangon parancsolta:
  - Fújd le a mustrát, hogy mindenkit összeszedj!
  Passa megkérdezte:
  - A nők is?!
  - Igen! Minden kardra szükségünk lesz. Siess, de tudd, hogy nem lesz rablás, mindent egyenlően osztunk el.
  A rabszolgák összegyűjtése eltartott egy ideig, még korbácsot is kellett használnunk. Witcher maga kénytelen volt segíteni azoknak a keveseknek, akik nem vesztették el a fejüket, és megfékezték a rablásokat. A lány a legbuzgóbb banditák közül ötnek jót csapott a fülére, és az egyiknek a fejét is levágta. Vércseppek hullottak az arcára, Witcher mohón lenyalta őket. Működött. Az általános összejövetelt sötétben, fáklyák fényében tartották. Több ezer felszabadult rabszolga volt; Witcher szemre is becsülte, hogy legalább tizenkétezer volt, bár sok közöttük volt gyerekek és nők is.
  Detinets legmagasabb tornyából lépett fel. A varázsló a másik oldalon állt, ő irányította az egész gyülekezést. A rabszolgákat brutálisan kizsákmányolták, a gyengéket kivégezték vagy lemészárolták. Tehát általában, ha a fizikai paramétereket vesszük, jó harcosnak tűntek. Csak képzésre van szükségük. Vedmakova gyújtó beszédet mondott. Különösen kitartóan magyarázta egy nagy felszabadító hadsereg létrehozásának szükségességét.
  - Az egység, a bátorság, az önzetlenség a győzelem, a szabadság, a boldogság kulcsa! Fegyelem nélkül nincs hadsereg, és hadsereg nélkül nem nyerhetsz szabadságot! A munka erősebbé tett minket, az intelligenciával megsokszorozva szabadságot ad, a szerencsével együtt pedig boldogságot hoz!
  Váljunk tehát eggyé, és dobjuk le a láncokat! - Megszólalt a harcos.
  A rabszolgák hangos kiáltásokkal fejezték ki egyetértésüket! Csak egy rabszolga hallgatott, sok sebhelyes és büszke tekintetű. Tekintete a legszélsőségesebb megvetést fejezte ki.
  Witcher ismét azt javasolta, hogy válasszanak egyetlen vezetőt a felkelésnek!
  - A parancsnok olyan, mint a piramis csúcsa - csak egynek kell lennie, különben még egy ilyen erős szerkezet is összedől!
  A rabszolgák felkiáltottak:
  -Jobb! Vezess minket.
  -Nagy harcos vagy és a vezetőnk leszel! - A fiúnak váratlanul sikerült kikiabálnia mindenkit.
  Ez meglepte Vedmakovát: hogyan lehetséges ez? Alaposabban megnézte: a gyerek kezében valami fúvócsőhöz hasonló volt, csak vastagabb. És ennek a készüléknek a segítségével dübörgött.
  - Messzire megy a fiú! Mi a neve? - érdeklődött a harcos.
  - Dick! konkrétan rájöttem. - javasolta Passa.
  - Egyszerű név! - Witcher egyértelműen valami egzotikusabbra számított.
  - Minek a bonyolultság!
  - Szavazást hirdetünk! - jelentette be a varázsló. A hangja olyan mennydörgő volt, hogy a pálmafák remegtek. - Aki amellett van, hogy a harcos Witcher legyen a vezér, emelje fel a jobb kezét! Szavazz az igazságra, a szabadságra és a becsületre! És olyanná válik az életed, hogy az istenek irigyelni fognak! -
  A rabszolgák, akiket elöntött a lelkesedés, szinte egyöntetűen a levegőbe emelték a kezüket. Harcosnak tűntek, és egyhangúságuk azt sugallta, hogy talán Hirov használta itt a mágiáját.
  Nem igaz, hogy érkezése szabadságot és lehetőséget adott nekik, hogy igazi embereknek érezzék magukat. Ez azt jelenti, hogy természetes úgy köszönteni Witchert, mint az esőt aszályban. Öröm látszott az egykori rabszolgák arcán. Olyan volt, mintha felébrednék.
  Itt általános ujjongás közepette egy hatalmas, hegekkel gazdagon díszített rabszolga lépett előre. - mondta mély hangján.
  - Sokan voltak és lesznek, akik a boldogsághoz akarnak vezetni. De van-e ehhez erkölcsi jogod!
  - Melyik!? - A Witcher csupa foggal tátotta ki a száját. Csupasz karján kidülledt a bicepsz.
  - Ki vagy te?! Nemesi család leszármazottja, vagy közember. Vagy talán még egy szökött rabszolga is, mint Zhissor. Ő is sokat ígért, de máglyán vetett véget életének. És vele húszezer rabszolga. - A hatalmas rabszolga félbeszakította.
  - Itt sok múlik majd rajtunk. Hegeket látok rajtad, nagy valószínűséggel nem rabszolgának születtél, meg tudom különböztetni az ostor vagy a kard okozta sebeket lándzsákkal! - jelentette ki Vedmakova.
  - Kitaláltad a számomra ismeretlen harcost! De Force gróf vagyok, félelmetes királyok leszármazottja. De tudod apád nevét? - Kérdezte a nemes rabszolga.
  - A család nemessége ugyanolyan viszonyban van a bátorsággal, mint a hajhossz és az intelligencia! - vágott vissza Vedmakova, és azonnal hozzátette. -Őseink vitézsége nem segít a gyáván!
  - Gyönyörűen beszélsz. Mint egy vásári bolond, milyen bátor a szíved? - A rabszolga fenyegetően ráncolta a homlokát.
  - Hát te micsoda hős vagy! Gróf, de rabszolgasorshoz mértek, hol volt a büszkeséged és a bátorságod! - A Boszorkány már elkezdte felszámolni.
  - Erre megvolt az okom. És hogy melyek, azt nem kell tudnod, a kevesebb tudás azt jelenti, hogy könnyebb meghalni! Halandó harcra hívlak, és ha nem csak szavakban vagy bátor, akkor elfogadod a kihívást! - üvöltötte de Force gróf.
  - Ebben biztos lehetsz! - csattant fel a harcos.
  A rabszolgák kitakarították az arénát. Witcher lejött és megnézte a kardot. Ellenfele állt vele szemben. Saját fegyvere volt, két élesen kihegyezett kard. Minden esetre a harcos előhúzott egy újabb kardot a kebléből.
  De Forsa gróf jóval magasabb volt Witchernél, a vállában sokkal szélesebb volt, bár nem tűnt annyira izmosnak és formásnak, olyan lánynak, aki méltó volt arra, hogy fitnesz világbajnok legyen. Zsír azonban nem volt, az ínszalagok pedig feszültek és megduzzadtak. Ráadásul minden mozdulatban nagy élmény volt érezni, és az ugráló járás mindent beszédet mondott. Vigyor jelent meg az arcukon; ez már nem megvető, inkább együttérző volt.
  - Nos, bajban vagy, kislány! Nem fogsz irigyelni. - A gróf felmutatta neki az öklét.
  - Miért vagy ilyen magabiztos? - A Witcher ingerültsége felerősödött.
  - Sok küzdelmet és tornát nyertem. A királyságomban az egyik legjobb harcosnak tartottak, sokan még a legjobbnak is tartottak. - Forsa megrázta mellkasi izmait, ami úgy nézett ki, mint két egymás mellett álló pajzs.
  - Ez azért van, mert te csak a nemességekkel harcoltál, ők pedig elfajultak, meghíztak. Nos, ha kijönnél egy tehetséges közemberrel, alig maradna hírnévből! - válaszolta magabiztosan Witcher.
  - Ugató kutya, szia, egy bot, vagy inkább a kardom nem járt le a hátamon! - A grófba visszatért az arrogancia teljessége.
  - Ez nagyon érdekes! A legerősebb acélból készült penge megrozsdásodik egy fecsegő és egy gyáva kezében! "Vedmakova soha nem szűnt meg tündökölni ékesszólásával.
  - Nos, ez nagy valószínűséggel rád vonatkozik, nőstény barom! - morogta Forsa.
  - Talán abbahagyjuk a nyelves vívást, és használjunk valami erősebbet! - Witcher elegáns nyolcast alakított.
  - Közösen!
  A gróf és a lázadók vezére találkozott egymással. A kardok gyorsan mozogtak, és teljes erővel ütöttek. Az ütésektől szikrák hullottak, és csengő hang hallatszott.
  A gróf többször támadott. Kipróbálta a duplacsöves technikát, de Witcher leküzdötte a támadásokat, megjegyezve, hogy nemes ellenfele tisztességes sebességgel rendelkezik.
  - Mit játszol!
  - A halál húrján!
  A gróf ismét ütések sorozatát engedte szabadjára, összetett kombinációkkal próbálkozott. Vedmakova kissé visszahúzódott és ellentámadást hajtott végre, enyhén mellkason kapva ellenfelét.
  Tanulmányozta a tapasztalt harcos mozdulatait, és időt szakított arra, hogy leállítsa. A gróf elvigyorodott, és a szeme szikrázott:
  - Te egyáltalán nem vagy ilyen egyszerű! Talán nem is teljes rabszolga, bár mezítláb jársz.
  - Szabadnak születtem és az erdőben éltem! A nyakam soha nem ismert igát. Elképzelhetetlen alávetni magát az erőszaknak. Egy igazán szabad ember három dolognak hódol - értelemnek, szeretetnek, Istennek. A lelkében lévő rabszolga engedelmeskedik - a szenvedélyeknek, a vágynak, Isten szolgáinak! - válaszolta gyönyörűen Witcher.
  - Az utolsóval kapcsolatban igazad van! Te vagy az, akinek valóban igaza van, ezek a papok és papok beállítottak engem! - A gróf csinált egy dupla legyezőt, majd egy "kagylós" technikát, de nem járt sikerrel. - Szívesen beszélgetek veled egy pohár bor mellett, hacsak természetesen meg nem öllek.
  - Egy bögre bor olyan, mint egy óceán - ha elragad, talajt veszít a lábad alól! - Mondta a harcos.
  - De te szabadabbnak érzed magad. Mi a helyzet ezzel a technikával?
  Fogta a háromágút, majd a pillangót. Válaszul Witcher keményebben ütötte meg a találkozót. A gróf megtántorodott és visszavonult. Aztán a verseny újra folytatódott, Forsa úgy mozgott, mintha felcsavarodott volna, és rájött, hogy ellenfele túl erős ahhoz, hogy szerénytelenül fogadja. Aztán, miután Witchert hozzászoktatta egy bizonyos mozdulatsorhoz, a gróf váratlanul megváltoztatta a kard röppályáját, és eltalálta a lányt az izmos, de egyben nőies mellkason is. Folyott a vér, mély volt a karcolás. A seb nem törte meg Witchert, hanem éppen ellenkezőleg, erőt adott neki. A lány támadásba lendült, kardok villantak, és bizarr táncot mutattak be. És bár kívülről úgy tűnt, hogy a harcos teljesen elvesztette a fejét, és dühbe gurult, az erdőben való élet és a vadászat csecsemőkorától kezdve arra tanította, hogy a leghevesebb csatában is megőrizze józan eszét. A gróf nehezen tudta megfékezni ezt a nyomást; visszavonult, nehezen hárított. Vedmakova elkapta a pillanatot, amikor a rabszolga méltóság meghátrált, mintha a térde alá ütötte volna. Az ütés az inat érte, és a gróf megadta magát, a sebessége csökkent. Aztán a lány tartotta a saját technikáját, ő maga találta ki, kilencfejű sárkánynak nevezte. Csak egy jól képzett harcos tud ilyesmit kihozni. Ráadásul az utolsó kilencedik támadás szinte ellenállhatatlan volt. Itt a mechanikáról volt szó, tükrözve a támadást, a kéz túlságosan legyengült, hárította a támadásokat, így az utolsó támadás véget ért. A harcos először egy meglehetősen képzett és gyors partneren hajtotta végre a technikát, és amikor zihálva, kardot ejtve nyilvánvalóvá vált, hogy az újdonság sikeres volt.
  A gróf elsápadt, elvesztette az erejét.
  - Te szerencsés kurva!
  - Nem igazán! A szerencse bizonytalan, mint a homok - csak kemény munka köti meg cementtel.
  Witcher ismét megsebesítette ellenségét, de nem mélyen - nem akart megölni vagy megnyomorítani. Újra ütve kiugrott, a gróf gépiesen hárított, a harcos pedig ütős lábával kiütötte a kardot. A rabszolga méltóságról kiderült, hogy teljesen fegyvertelen. Witcher eldobta kardját, az ellenségre rohant, és megbuktatta a grófot. Kezei zárba szorították a végtagját.
  -Feladod? - A párduc szeme csillogott.
  - Behódolásnak számítok egy mezítlábas rabszolgának!
  Witcher hevesen ellenkezett:
  - Nem rabszolga, hanem harcos az igazságos ügyért! Maga rabszolga volt, és megértette, mi a megaláztatás, de ők más emberek, nem rosszabbak nálunk. Kérdezd meg tehát a lelkiismeretedet!
  . FEJEZET 10. sz.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova harcolt az élvonalban. A fiú és a lány már eléggé unták az elhúzódó háborút. A folyamatos gyilkolás és lövöldözés is unalmassá válik.
  Olyan, mint egy játék. Ugyanez a lövöldözős játék előbb-utóbb unalmas lesz.
  A gyerekek belefáradtak a lövöldözésbe és az állandóan mezítláb gránátdobálásba.
  A fiú megfordult. Lekaszálták a fasisztákat.
  És mondta:
  - Maeta!
  A lány mezítláb gránátot dobott. Szétszórta a Fritzeket, és örömében kotyogott:
  - Új, nagyon nagy győzelmeink lesznek!
  De ez kezd unalmas lenni. Még az is, hogy a fiú mezítláb dobásától Hitler tankjai az oldalukon lökődnek.
  Oleg ezután komponálni kezdett.
  Egy másik alternatív történelem. Zjuganov nem szavazott Sztepasin jelöltségére, és a három kommunista frakció sem.
  Ez az Állami Duma feloszlatásával és az 1999. szeptemberi előrehozott választásokkal ért véget.
  Természetesen a kommunisták erősebbek voltak, mint valaha. És a Primakov-kormány eredményeire támaszkodva mentek el a választásokra, ahol észrevehető szerepet játszottak. Az Unity blokk még nem jött létre. Putyin nem jelent meg miniszterelnökként. A militánsok dagesztáni inváziója pedig csak több szavazatot adott a baloldalnak, és megölte a hatóságok hatalmát.
  Általánosságban elmondható, hogy a kormány szervezetlennek bizonyult. Az NDR meggyengült és összeomlott, és nem volt új kész párt. Sztepasin pedig, akit miniszterelnökké neveztek ki, nem vezette a hatalmon lévő pártot. És ekkor Jelcin teljesen kirúgta.
  Röviden: a parlamenti választások a baloldal elsöprő győzelmét eredményezték.
  A kommunista diadal lenyűgöző volt. Ráadásul a Primakov-Luzskov blokknak nem volt ideje lazítani. De így is sikerült a gazdákkal együtt regisztrálnia. És megszerezte a második helyet. A harmadik a "Yabloko" volt, amelynek jó PR-ja volt. Az LDPR a negyedik helyet szerezte meg. De nagyrészt annak a ténynek köszönhető, hogy az elnököt támogató csatornák aktívan támogatták ezt a pártot.
  Jelcin pedig még tábornoki rangot is adott, vagy inkább odaítélt Zsirinovszkijnak.
  Tehát minden egy speciális forgatókönyv szerint történt.
  Az ellenzék átvette a hatalmat az Állami Dumában. Jelcin pedig beleegyezett, hogy önként távozzon, hivatalosan Primakovot nevezte ki utódjának. Zjuganov miniszterelnök és jobbkeze lett.
  Ez általában megfelelt a kommunistáknak. És megszületett a kompromisszum. Basayev és Khattab kiszorultak Dagesztánból. Magába Csecsenföldbe azonban nem küldtek csapatokat.
  Ott hamarosan kitört a polgárháború és a több frakcióra szakadás.
  Oroszország segített Mashadovonak és Kadirovnak. Primakov könnyedén nyerte meg az orosz elnökválasztást. A második váratlanul Zsirinovszkij lett - akinek nem volt versenytársa a választói körben, és a liberális Javlinszkij sem volt a riválisa.
  Oleg Rybachenko félbeszakította az esszét. Nem, nem érdekes. Ismét egy már tárgyalt téma, Primakov, Zjuganov és a Szovjetunió helyreállítása után. Belefáradt!
  Valami érdekesebb lehet komponálni. Például az űrről.
  A fiú elkezdett ötletelni.
  A Nagy Orosz Birodalom új fővárosát Petrograd-Galaktiknak hívták. A Nyilas csillagképben alapították, szinte a galaxis közepén. A csillagok és a bolygók is sokkal sűrűbbek voltak itt, mint a Tejút szélén, ahol az öreg Föld talált menedéket. A nyugati konföderációs erők teljesen kiszorultak a magból. A háború azonban nem múlt el nyomtalanul: bolygók ezrei pusztultak el, a Földről csak emlékek maradtak. Ez volt a fő oka annak, hogy a fővárost a galaxis leggazdagabb és legbékésebb helyére költöztették. Itt nagyon nehéz áttörni, ezért még egy totális űrháború körülményei között is, ahol a frontvonal elvont fogalom, a hátsó pedig konvenció, a mag a fő orosz bázis és ipari fellegvár lett. A főváros megnőtt, és teljesen elnyelte a Kishish bolygót, gigantikus metropolisztá változva. Egy óriási város, amely minden értelmes embert képes lenyűgözni. Számos repülőgép vágott át a lila égbolton.
  Maxim Troshev marsalt beidézték a védelmi miniszterhez, Igor Roerich szupermarsallhoz. A közelgő találkozó az erősen megnövekedett ellenséges tevékenység jele volt. A mindenkit elfáradt háború ragadozó tölcsérként emésztette fel az erőforrásokat, emberek billiói haltak meg benne, és senki sem tudta elérni a kívánt sikert. A militarizáció nyomot hagyott Petrograd-Galaktik építészetében. Hatalmas felhőkarcolók állnak takaros sorokban, négyzeteket ábrázolnak a városi sakktáblán. Ez önkéntelenül is emlékeztette a marsallt az űrarmadák kialakulására. Az utolsó ütközet során nagy orosz csillaghajók is elfoglalták pozícióikat, majd hirtelen feltörték az alakulatot, eltalálva az ellenség zászlóshajóját. Egy jól átgondolt csata közelharcba fajult, néhány hajó összeütközött, szörnyen fényes villanásokban felrobbant. A vákuum elszíneződött, mintha gigantikus vulkánok törtek volna ki, és tűzfolyók ömlöttek volna egyszerre, pokoli lángok patakjai törtek ki partjain, és pusztító hullám borította be őket. Kaotikus csatában siker kísérte Nagyorosz hadseregét, de a győzelemnek rendkívül nagy ára volt. Több ezer csillaghajó változott elemi részecskék folyamává. Igaz, az ellenség még nagyobb veszteségeket szenvedett. Az oroszok tudták, hogyan kell harcolni, de a sok fajt magában foglaló konföderáció dühösen csattant, és makacs ellenállást tanúsított.
  A fő probléma az volt, hogy a konföderáció középpontját, amely a Thom-galaxisban található, nagyon nehéz volt elpusztítani. A juhar alakú dagok ősi civilizációja, amely ebben a csillaghalmazban élt több millió éven át, bevehetetlen erődöt emelt, és erős, csapdákkal teli védelmi vonallal vette körül magát.
  Ahhoz, hogy betörjön ebbe a "Mannerheim" térbe, az egész orosz hadsereg nem lesz elég. A háborút nem lehetett befejezni. A bolygók és rendszerek sokszor cseréltek gazdát. A marsall nosztalgiázva nézett körül a fővárosban. Khaki színűre festették a surranó graviotákat és flaneurokat, és mindenhol érezhető volt a repülőgép kettős rendeltetése. Egyes épületek gigantikus tankokat vagy gyalogsági harcjárműveket formáltak, bejáratok helyett lánctalpakkal. Vicces volt nézni, ahogy egy ilyen szárnyas tartály hordójából kitört a vízesés, a kék és smaragd víz tükrözte a négy "napot", tucatnyi árnyalattal játszva, a törzsön és a szárnyakon egzotikus fák és hatalmas virágok nőttek, formálva. különös függőkertek. Modern, csak gigantikus felhőkarcoló tankok, általában áramvonalas formájúak, sok fegyverrel felfegyverkezve. Kényelmes és hangulatos az ilyen házakban élni, bár a főváros elleni támadás esetén egy hasonló épület öt perc alatt hatalmas harci egységgé alakulna. A járókelők minden osztályból, sőt a kisgyermekek is katonai egyenruhában vagy különféle félkatonai szervezetek ruhájában voltak. A kiberaknák magasan lebegtek a sztratoszférában, megjelenésükben színes golyókra emlékeztettek. A világítótestek megvilágították a menny boltozatát, vakító sugarakkal elárasztották a sima tükrös sugárutakat. Maxim Troshev nem volt hozzászokva az ilyen túlzásokhoz.
  "A csillagok túl sűrűek itt. És túl meleg van nekem."
  A marsall letörölte a verejtéket a homlokáról, és bekapcsolta a szellőztetést. A további repülés gond nélkül zajlott, és hamarosan megjelent a Honvédelmi Minisztérium épülete. A bejáratnál négy harci jármű állt. A tüskés luchiarok balekjaikkal - a kutyánál tizenötször erősebb szaglással rendelkező állatok - körülvették Trosevet. A szupermarsall cikloppalotája mélyen a föld alá került, vastag falaiban plazmaágyúk és lépcsőzetes lézerek helyezkedtek el. A mélybunker belseje egyszerű volt - a luxust nem ösztönözték. Ezt megelőzően Troshev csak háromdimenziós vetítésben látta főnökét. A szupermarsall idős, tapasztalt, százhúsz éves harcos volt. Gyorsliftben kellett lemennem, jó tíz kilométert behatolva a föld alá.
  Az elit őrök és harci robotok kordonján áthaladva a marsall belépett az irodába, ahol a plazma számítógép a galaxis kibővített hologramját szimulálta az orosz csapatok koncentrációjának és a feltételezett ellenséges csapások helyeinek jeleivel. A közelben kisebb hologramok lógtak, más galaxisok képei voltak láthatók. Nem volt folyamatos az irányítás felettük, a csillagok között független államok pillantásai voltak, amelyeket intelligens, néha nagyon furcsa fajok laktak. Trosev nem sokáig nézegette ezt a pompát, újabb jelentést kellett tennie. Igor Roerich fiatalnak tűnt, arca szinte ránctalan volt, és sűrű, szőke haja volt. Úgy tűnt, tud élni és élni, de az orosz orvoslás háborús körülmények között nem volt túlzottan érdekelt az emberi élet meghosszabbításában. Éppen ellenkezőleg, a generációk gyors váltása ösztönözte az evolúciót, és a könyörtelen háborúválasztó hasznára vált. Az élettartamot százötven évre korlátozták. Még az elitnek is. Nos, a születési ráta nagyon magas maradt, abortuszt csak hibás gyerekeknél végeztek, a fogamzásgátlót pedig betiltották. A szupermarsall Trosev felé fordította a tekintetét, amikor belépett.
  - És itt vagy, Maxim. Írja be az összes adatot a számítógépre, az feldolgozza és megoldást kínál. Mit tud mondani a közelmúlt eseményeiről?
  - A szövetségesek és szövetségeseik jó leckét vontak le. A mérleg az irányunkba billen, az elmúlt tízben a csaták túlnyomó többségét megnyerték.
  Roerich bólintott.
  - Tudom. De a Konföderáció szövetségesei, a Dugs észrevehetően aktívabbá váltak. Kezdenek komoly fenyegetést jelenteni.
  - Egyetértek.
  Roerich rákattintott a hologramon lévő képre, és kissé felnagyította.
  - Előtted van a Smoor galaxis. Itt található a második legnagyobb ásott erőd. Itt csapjuk le a fő csapást. Ha sikerrel járunk, hetven, legfeljebb száz éven belül meg tudjuk nyerni a háborút. És ha kudarcot vallunk, a háború hosszú évszázadokig elhúzódik. Ön kompetens parancsnoknak bizonyult, ezért azt javaslom, hogy vezesse az Acélkalapács hadműveletet. Ez egyértelmű?
  - Így van, excellenciás uram.
  Igor a homlokát ráncolta.
  - Miért ilyen címek? Egyszerűen lépjen kapcsolatba velünk: Szupermarsall elvtárs. Hol szedted ezt?
  Maxim szégyellte magát.
  -Én, szupermarsall elvtárs, Binggel tanultam. A régi birodalmi stílust hirdették.
  - Egyértelmű. De most más a birodalom, az elnök egyszerűsítette a korábbi szokásokat, eljárásokat. Sőt, hamarosan hatalomváltás következik, új bátyánk és legfelsőbb parancsnokunk lesz. Talán elbocsátanak, és ha az Acélkalapács hadművelet sikeres lesz, Önt nevezik ki a helyemre. Előre kell tanulnunk, ez óriási felelősség.
  A marsall több mint háromszor fiatalabb volt Roerichnél, ezért a pártfogó hangnem nagyon megfelelő volt, és nem okozott sértést. Bár hamarosan vezetőváltás következik, és az új vezetőjük fiatalabb lesz mindkettőjüknél. Természetesen ez lesz a legjobb.
  - Készen állok. Nagy Oroszországot szolgálom!
  - Így megy. A tábornokaim megadják a részleteket.
  A tisztelgés után a marsall elment.
  A bunker folyosóit khaki színre festették. A hadműveleti főhadiszállás lent volt. Számos fotonikus és plazma számítógép gyorsított ütemben dolgozta fel a metagalaxis különböző pontjairól áramló információkat. Rengeteg rutinmunka várt ránk, és a marsallt csak másfél óra múlva engedték szabadon. Most egy hosszú hiperugrás várt rá egy szomszédos galaxisba. Hatalmas erőknek kell összegyűlniük ott, a teljes orosz űrflotta csaknem hatoda. Több millió csillaghajó. Miután a kisebb részleteket elintézték, a marsall a felszínre emelkedett. A mély hűvösség intenzív hőségnek adta át a helyét. Négy világítótest gyűlt össze a zenitben, és az eget kíméletlenül nyaldosó koronákkal dúskálva részecskefolyamokat öntöttek a bolygóra. A tükrös utcákon fényzuhatag áradt le. Maxim beugrott a gravitációs síkra, kényelmes és hűvös volt bent, és rohant a külterületre. Még soha nem járt Petrograd-Galaktikán, és saját szemével szerette volna látni a háromszázmilliárd lakosú fővárost. Otthagyta a katonai szektort, és minden megváltozott és vidámabb lett. Eredeti összetételű épületek jelentek meg, valószínűleg fényűzőnek nevezné őket - a kiváltságos osztály képviselői telepedtek meg bennük. A totális háború alatt az oligarchák rétege csökkent, de nem semmisült meg teljesen. A paloták igazi műalkotások voltak. Az egyik egy középkori várra emlékeztetett, ahol a mellvéd fogai helyett pálmafák voltak. Egy másik vékony lábakon állt, és alatta húzódott az autópálya; úgy nézett ki, mint egy élénk színű, csillagokkal borított pók. A szegényebbek lakta épületek nagy része sem keltett a laktanyával kapcsolatos asszociációkat, ellenkezőleg, impozáns homlokzatok csillogtak, az elmúlt évszázadok vezetőinek és parancsnokainak szobraival díszítve. Nem szabad mindent khakira festeni, gondolta Troshev. Ráadásul az univerzum talán legnépesebb városának gyönyörű építészettel kell rendelkeznie. A turisztikai szektor különösen színes volt , mozgó sétányokkal és gigantikus rózsa alakú épületekkel, valamint virágzó és egymásba fonódó tulipánokkal, felfűzött százszorszépekkel és bonyolultan kevert egzotikus állatokkal. Úgy tűnik, érdekes egy medvében vagy egy kardfogú tigrisben élni, ez boldoggá teszi a gyerekeket. Azonban a felnőttek is csodálkoznak, ha egy ilyen szerkezet mozog vagy játszik. A tizenkét fejű forgó sárkány kitörölhetetlen benyomást tett a marsallra, minden szájból neonnal megvilágított, sokszínű szökőkutak törtek ki. Általában nagyon sok volt a legfurcsább formájú szökőkút, amelyek több száz méternyire több színű fúvókákat dobtak a levegőbe. És milyen szépek, a négy nap fényében vízmintává, mesés, egyedi színjátékba fonódva. Vidámak és szépek voltak itt a gyerekek: színes ruhájuk a mesebeli manókhoz hatott. Nem csak emberek voltak itt, a közönség fele idegen volt. Ennek ellenére az idegenek gyermekei boldogan játszottak az embergyerekekkel. Troshev intelligens növényekkel is találkozott. Buja aranyfejű pitypang négy lábbal és két vékony karral. Kisbabáiknak csak két lábuk volt, és arany fejüket sűrűn szórták smaragdfoltok. Maxim jól ismerte ezt a fajt - Gapi, háromszexuális növényi lény, békeszerető, de a sors akaratából egy mindenre kiterjedő csillagközi háborúba vonták be őket, és Nagy-Oroszország természetes szövetségesei lettek.
  Volt elég más fajok képviselője - többnyire semleges államok és bolygók. Meg akarták nézni a birodalom hihetetlen fővárosát. Itt a háború távolinak és valószerűtlennek tűnik, több ezer parszeknyire van, és mégsem hagyta el a marsallt egy kellemetlen érzés. Felmerült bennem a gondolat, hogy azokon a bolygókon, amelyeket meg kell támadniuk, intelligens lények is élnek, és gondolkodó lények milliárdjai fognak meghalni. Vérfolyamok fognak ontani, városok és falvak ezrei pusztulnak el. De ő a birodalom marsallja, és teljesítenie kell kötelességét.
  A turistaközpont megcsodálása után a marsall elrendelte a gravitációs repülőgép bevetését, és az ipari területek felé vette az irányt. A házak itt valamivel alacsonyabbak voltak, egyszerű elrendezésűek. A gyárak mélyen a föld alatt helyezkedtek el.
  Amint a gravitációs gép leszállt, egy csapat mezítlábas srác rongyokkal és tisztítószerekkel azonnal feléje rohant. Vékony ragamuffin már fáradt, kifakult khaki rongyokban, nagy szakadt lyukakkal. Mélyen cserzett, majdnem fekete. Úgy tűnik, hogy az elhúzódó háború arra kényszerítette őket, hogy meghúzzák a nadrágszíjat. Troshev együttérzést kezdett érezni. A sofőr, Fox kapitány nem osztotta ezt az érzést.
  - Gyerünk, kis patkányok, tűnjetek innen! Marshall jön! - ugatott.
  A hajléktalan gyerekek mindenfelé rohantak, csak a koszos sarkukat látták. Nehéz mezítláb járni egy olyan felületen, amely egyszerre négy "naptól" forró, és szegény gyerekek nem tudták, mi az a cipő. Az egyik fiú azonban merészebbnek bizonyult a többieknél, és megfordult, és felmutatta a középső ujját. A kapitány elővett egy robbanót, és rálőtt a szemtelen fiúra, meg is ölte volna, de a marsallnak az utolsó pillanatban sikerült meglöknie a kapitány karját. A töltet elrepült, krátert képezve a járdán, olvadt kődarabok hullottak a fiú csupasz lábára, és az aszfaltra rogyott. Akarat erőfeszítésével a leendő harcosnak sikerült visszatartania sikoltását, és elviselve a fájdalmat, felállt. Maxim kemény pofont adott a kapitánynak.
  - Három nap az őrházban. Figyelem, kezek az oldalukon! - vezényelte fenyegető hangon a marsall - A gyerekek a mi tulajdonunk, vigyáznunk kell rájuk, nem pedig megölni őket. Érted, szörnyeteg?
  A róka kitárta a karját az oldalán. Kurtán bólintott.
  - Válaszoljon az előírásoknak megfelelően.
  - Igen Uram.
  Maxim a fiúra fordította a tekintetét. Szőke hajú volt, jóképű, sunyi arccal és izmos. Egy szakadt póló alatt látszik az erős, csokoládéval bélelt hasizma.
  -Mi a neved?
  - Yanesh Kowalski! - A rongyos férfi a tüdeje hegyén ugatott.
  - Látom benned egy erős harcos adottságait. Be akarsz lépni a Zsukov Iskolába?
  A fiú depressziós lett.
  - Örülnék, de a szüleim hétköznapi munkások, és nem fogják tudni fizetni a tanulmányaimat.
  Marshall elmosolyodott.
  - Ingyen lesz beiratkozva. Te, ahogy látom, fizikailag erős vagy, és a szemed a szellemi képességekről árulkodik. A lényeg, hogy jól tanulj. Nehéz idők járnak ezek, de amikor a háború véget ér, még a munkások is jó körülmények között fognak élni.
  - Az ellenséget legyőzik! Győzni fogunk! - kiáltotta Yanesh ismét tréfásan.
  - Akkor foglalja el a helyét a sorokban, katona. Kezdetnek pedig - az autómban.
  Lisa összerándult. A fiú egy kicsit koszos volt, a belsejét ki kellett mosni utána.
  Miután felemelkedett, a gravitációs repülőgép berohant a kormány épületébe.
  Janesh lélegzetvisszafojtva tanulmányozta a hatalmas, fényűzően berendezett házakat.
  - Nem engednek be minket a központi szektorba, és ez olyan érdekes.
  - Látsz még eleget.
  És mégis, a marsall együttérzéstől vezérelve megparancsolta, hogy repüljön fel a turisztikai központba. A fiú teljes szemével nézett, szó szerint felfalta, amit látott. Észrevehető volt, hogy ki akart ugrani a kocsiból, végigrohanni a mozgó járdán, felmászni az egyik észbontó útra.
  Az általában szigorú Maxim olyan kedves és gyengéd volt, mint aznap.
  - Ha akarsz, menj egy kört az "örömhegyen", és utána gyere egyenesen hozzám. Vedd el a pénzt, különben nem engednek be.
  A marsall átnyújtotta a papírt.
  Yanesh a túrák felé rohant, de a megjelenése túlságosan feltűnő volt.
  Az űrnindzsa csarnok bejáratánál hatalmas robotok állították meg.
  - Fiú, rosszul vagy öltözve, egyértelműen szegény környékről. Le kell fogni és be kell vinni az állomásra.
  A fiú megpróbált elmenekülni, de sokkoló fegyverrel eltalálták, és az aszfaltra dobták. Trosevnek ki kellett ugrania az autóból, és nyomozni kellett.
  - Várj, ez a kadét velem van.
  A kivonuló rendőrök megálltak, és a marsallt bámulták. Maxim mezei egyenruhában volt, de a katonai parancsnok epaulettjei arany színben csillogtak a négy nap ellen.
  A rangidős járőr, rendőr hadnagy tisztelgett.
  - Elnézést, marsall, de az utasítások tiltják, hogy koldusokat engedjenek be a központba, ahol vendégeket fogadunk a galaxis minden részéről.
  Maxim maga is megértette, hogy hibát követett el, amikor egy ragamuffint engedett el egy ilyen tekintélyes területen. De nem állt szándékában demonstrálni a hibáját.
  -Ez a fiú cserkész. A főparancsnokságtól kapott megbízást teljesített.
  A hadnagy bólintott, és megnyomta a pisztoly gombját. Janesh Kowalski megrándult, és magához tért. A marsall elmosolyodott, és kezet nyújtott. Ebben a pillanatban a négy idegen galaktus hirtelen sugárvetőkkel zúdult meg. Külsőleg az idegenek kékesbarna kérgű, durván kivágott fatuskókhoz hasonlítottak, végtagjaik csomósak és görbültek voltak. Mielőtt a szörnyetegeknek idejük lett volna tüzet nyitni, Maxim a fedélre esett, és elővett egy robbanót. A tüzes ösvények a tetején haladtak el, beleütköztek a színes szoborba, fotonokká szórva a festői talapzatot. Troshev lézersugárral vágott le két támadót, a két túlélő inogalakt oldalra költözött. Egyiküket is elkapta a kérlelhetetlen gerenda, de a másodiknak sikerült elbújnia a homlokzat párkánya mögé. A szörnyeteg egyszerre három kézből lőtt, és bár Maxim gyorsan mozgott, enyhén eltalálták - az oldala megégett, a jobb keze pedig megsérült. Az ellenség sugarai érintőlegesen eltalálták az "őrült tavirózsa" vonzerőt. Robbanás következett.
  A marsall víziója úszott, de meglepődve látta, hogy Yanesh hogyan tépett ki egy darabot a födémből, és az ellenségre dobta. Maximot lenyűgözte, milyen embertelen erő rejtőzik ebben a törékeny kinézetű tinédzserben... A dobás pontosnak bizonyult, pont az öt szem sorában. A lény megrándult, és tántorogva előrelépett. Ez elég volt ahhoz, hogy Maxim jól irányzott lövése véget vessen a szörny életének.
  A harc gyorsan véget ért. Ezalatt a rendőrök meg sem próbáltak tüzet nyitni. A marsall ezt azonnal észrevette.
  "Minden legjobb harcol elöl, hátul, a város utcáin gyávák ülnek ki.
  A jóllakott hadnagy elsápadt. Maximhoz közeledtem.
  - Marsall elvtárs, elnézést kérek, de nehéz gerendahajítóik voltak, mi pedig...
  - És mi az! - Maxim a járőrövnél lévő robbanóra mutatott. - Légycsapó? Kár, hogy a fővárosban nincs munka. Nem fogsz tétlenül ülni, megpróbállak a frontra küldeni.
  Miután intett a fiúnak, Maxim segített neki felugrani a gravitációs repülőgép fedélzetére, majd határozottan megrázta a kezét.
  -Hát te egy sas vagy. Örülök, hogy nem tévedtem veled kapcsolatban.
  Kowalski barátságosan kacsintott, hangja elég hangosan és örömtelien csengett.
  - Csak egy sikeres dobást végeztem. Tudnék...
  - Lesz rá lehetőséged. Elvégezed az egyetemet, és azonnal harcba indulsz. Előtted van az egész életed, még színültig kell küzdened.
  - A háború nagyszerű! - kiáltott fel lelkesen a fiú. - Azonnal a frontra akarok menni, felvenni egy sugárpisztolyt...
  - Nem teheted meg azonnal, az első csatában meghalsz. Először szerezzen szakterületet.
  Yanesh sértődötten szipogott. Bízott a képességeiben, úgy gondolta, hogy már sok mindent tud, a lövészetet is beleértve. Eközben a gravitációs repülőgép a hatalmas Michurinsky Park felett repült. Hatalmas fák nőttek ott, némelyikük több száz méteres magasságot is elért. A gyümölcsök pedig olyan hatalmasak voltak, hogy ha megette a közepét, benne lehetett élni. A géntechnológiával módosított, arany héjú ananász étvágygerjesztőnek tűnt. Igaz, a várakozásokkal ellentétben nem váltottak ki nagy csodálatot a fiúból.
  - Voltam már ilyen erdőkben. - magyarázta Yanesh. - A központi kerületekkel ellentétben oda mindenkit beengednek. Bár gyalog sokáig tart odaérni.
  - Talán! - Mondta Maxim. - És mégis, gyönyörködj itt a növényekben... Van egy gomba, egy egész szakasz elfér alatta.
  - Csak egy nagy légyölő galóca látszata. Ez ehetetlen. Emlékszem, összegyűjtöttem egy egész zacskó darabokra vágott gyümölcsöt. Imádom a pavararát - a bőre vékony és az íze teljesen finom. A füge semmi hozzá képest. Vágáskor óvatosnak kell lenni. Lehet, hogy felrobban, és akkor a patak olyan lesz, mint egy vízesés - elragad, mielőtt még egy szót is kimondana. Itt túl nagy a gyümölcs. Részenként műanyag zacskóban kell őket szállítani, és ez nagyon kényelmetlen.
  Maxim megveregette Janesh vállát.
  - Nem mindent az étellel mérnek. Menjünk le és szedjünk virágot.
  - Ajándék a lánynak! Miért ne!
  A fiú kezei a kormányhoz nyúltak. Fox kapitány dühösen megütötte az ujjait.
  - Ne nyúlj a kormányhoz, kölyökkutya.
  És azonnal válaszul kapott egy újabb megrovást a marsalltól.
  "Csak ahhoz van bátorsága, hogy megküzdjön egy gyerekkel."
  - Elnézést, excellenciás uram!
  Yanesh nem tudott nem nevetni.
  - Ha akarod, próbáld ki. - Maxim megengedte.
  "Van tapasztalatom a szimulátorokban" - mondta Yanesh.
  A kétség és a félelem árnyéka nélkül Kowalski a kormányra tette a kezét, és lefelé irányította az autót. Úgy tűnik, valóban figyelemre méltó képességekkel rendelkezett. A gravitációs repülőgép óriási fák teteje mellett rohant el.
  Maxim nem avatkozott be, lehetővé téve a fiúnak, hogy irányítsa a repülőgépet. El kell mondanunk, hogy feladatával nagyon sikeresen megbirkózott, gigantikus törzsek között lavírozott, soha nem ütközött, éveken túl virtuóz technikát mutatott be. Azonban még ha le is zuhanna, az nem lenne nagy baj, a gravitációs repülőgépnek tökéletes biztonsági rendszere van. Végül leültek egy apró, de mesésen szép virágokkal tarkított tisztásra. Úgy tűnt, a jó varázsló nagylelkűen szórta szét az ékszereket. A komplex színvilág káprázott a szemekben, a bódító illat pedig leírhatatlan gyönyört keltett.
  Yanesh még fütyült is csodálatában. Amikor leszálltak, a fiú kiugrott, és virágot kezdett szedni, felszedve egy egész karját. Maxim hidegvérű volt, tetszett neki a táj, és ennek ellenére valami riasztó volt. Fenyegetve érzi magát. A tűzön-vízen átjárva a marsall hozzászokott ahhoz, hogy bízzon az intuíciójában, az ritkán hagyta cserben. Elvileg egy nagy birodalom fővárosa nem rejthet magában emberre veszélyes életformákat. Van itt valami más. Maxim intett a fiúnak, és halkan a fülébe súgta:
  - Ellenségek vannak a közelünkben. Rejtsd el a virágokat és gyere velem.
  Janesh szeme csillogott.
  - Készen állok.
  Maxim és Yanesh, Fox kapitány felügyelete alatt az autóban hagyva a csokrot mélyebbre költözött az erdőbe. Természetesen be kellett volna hívni a csapatokat és átfésülni a területet. De Maximot elfogta az izgalom. Janesh-t természetesen megszállták a romantikus vágyak, katonai hírszerző tisztnek képzelte magát, és ennek örült. Átmentek a dzsungelen, igyekeztek nem zajt kelteni. Yaneshnak sikerült megégetnie csupasz lábát lila csalánon, de visszafogta magát, bár a bőrt térdig nagy hólyagok borították.
  - Vigyázz - suttogta Maxim. - Az erdőben minden fűszálban veszély rejtőzik.
  - Védőálcára van szükségünk - suttogta Yanesh. A rongyok alig takarták el a testet, valami mászott a lábakon. A nagy rovarok, ahogy Yaneš az iskolában tanulta, nem eszik meg az embereket ezen a bolygón. A legveszélyesebb ízeltlábúak genetikai szinten elpusztultak, nem volt elég, hogy a főváros központja fertőzés vagy járvány forrásává váljon. Csendben mentek tovább. Maxim hirtelen megdermedt. A kis élőlények nyugtalanul viselkedtek, mintha valaki megijesztette volna őket. A marsall kézen fogta a fiút, és a fülébe súgta:
  - Les vár!
  Maxim elővett egy hangérzékelőt a zsebéből, és figyelmesen végighallgatta a környéket. Így van, a közelben öt emberi harcos és körülbelül ugyanennyi idegen feküdt. Nos, ilyen erőegyensúly mellett jobb nem harcba bocsátkozni, hanem megkerülni az ellenséget.
  Ezt tették.
  A tapasztalt katona és a zöld fiú szinkronban mozogtak. Sűrű bozótosokon kellett átmennünk, bokáig belefulladva a mohába. A marsall nagy nehezen kitalálta az emberi lánc szakadását, és ezen a helyen sikerült átcsúsznia. Szerencséjük volt: egyik idegennek sem volt állati érzéke vagy fenomenális hallása. A hangérzékelő már meg tudta különböztetni a halkan kimondott szavakat.
  - Resident úr, lehetetlent kér tőlem.
  Válaszul a károgáshoz hasonló hang.
  - És ön, tábornok, hozzászokott, hogy csak pénzt vesz el anélkül, hogy teljes egészében megdolgozna érte.
  A hangszínből ítélve nem humanoid fajhoz tartozott.
  - Félmilliót fizettek, akkor mi van? Elavult információk a kémműholdakról.
  "Nem az én hibám" - igazolta magát lustán az emberi hang. - Az ilyen jellegű információk elvileg nagyon gyorsan elavulnak. Nem vagyok mindenható.
  - Ezt azonnal megértettük, könnyebb azt mondani, hogy gyenge. Ha a Kreml-rendszer megtámadásáról van szó, önnek és cinkosainak nem sok haszna lesz.
  Maxim összerezzent. Valóban megtámadják a fővárost és a galaxis egész központját lefedő legerősebb védelmi vonalat? A Kreml rendszere, amint azt létrehozói állítják, bevehetetlen, és mindazonáltal, ha ellenségek aktivizálódtak a birodalom szívében, ez szomorú gondolatokhoz vezet.
  - Tudd, ember, hamarosan egy teljesen új fegyvert fogunk használni, és a segítségével az orosz csillaghajók porrá válnak, mielőtt ütőtávolságot érnének. Akkor hadseregünk, mint egy mindent átható gravitációs hullám, elárasztja az orosz tereket, és leigázza a birodalmi világokat.
  Maxim nyomottan felsóhajtott; láthatóan az áruló nem volt különösebben boldog egy ilyen kilátással. Ő azonban azt válaszolta:
  - Az ötödik oszlop aktívabb, mint valaha, és az inváziód a tervek szerint fog haladni.
  - Az Ön feladata a közeljövőben, hogy a fővárosban egy tucat fellegvárat hozzon létre ütőereink számára. A zsoldosok beszivárognak ide a turisták leple alatt, elbújnak az erdőkben, majd eljátsszák a szerepüket az általános támadásban.
  - Így lesz.
  - És nézd, ember, ha a csillaghajóink támadása kudarcot vall, rosszabb lesz neked. Saját kémelhárítása darabokra fog tépni, kivégzése lassú és fájdalmas lesz.
  Bár Maxim nem látta, ki beszél, biztos volt benne, hogy a SMERSH képes lesz a hangja alapján azonosítani az árulót.
  - Információra van szükségünk az ellenséges vezetés legfrissebb kinevezéseiről. Minden, amit tudsz.
  - Információim szerint Maxim Troshev fiatal marsalt nevezték ki a Szmur-galaxis csillagflottájának irányítására. Pontos információ nincs róla, de...
  - Minden világos, az oroszok nagy offenzívára készülnek ott. Mint mindig. Az új parancsnok nagy erők hirtelen támadása.
  Maxim összerezzent, előre akart rohanni és megfojtani a stréberséget. A művelet veszélyben van.
  - Szerintem így van. Ami a többi időpontot illeti...
  Az áruló hosszan és unalmasan sorolta, de Maximnak már volt egy terve a fejében. Először is csendben el kell hagynia ezt a helyet, másodszor pedig sürgősen fel kell vennie a kapcsolatot a SMERSH-val. Ott döntik el, hogy azonnal semlegesítik-e a kémhálózatot, vagy várnak. Hiszen az azonosított árulók nem veszélyesek, rajtuk keresztül dezinformáció is kiszivároghat. A lényeg, hogy ne legyen amatőr teljesítmény. Az eddig nyugodtan ülő fiú azonban megmozdult, és érezhető volt, hogy javában tombol a fiatalos energia.
  - Talán megüthetjük őket egy lézerrel, marsall úr?
  - Nem, semmilyen körülmények között - suttogta Maxim. - Erre való az intelligencia, hogy információkat gyűjtsön és jelentsen a megfelelő embereknek. Ha megszegi a parancsot, személyesen lelövöm.
  A marsall fenyegetően felemelte sugárpisztolyát.
  Yanesh bólintott.
  - A megrendeléseket nem tárgyalják.
  Maxim megbánta, hogy magával vitte a fiút. Mi van, ha hallatszik a suttogásuk... Közben nyikorgás hallatszott a hangérzékelőben, és az idegen ismét megszólalt.
  - Mondd meg "Jupiternek", hogy ha nem segít nekünk, el tudjuk adni, ha feláldozzuk ezt a gyalogot. Akkor a Legfelsőbb dühös lesz, és az irgalom nem tartozik a hiányosságai közé.
  "Igen - gondolta Maxim -, egy vezetőnek keménynek kell lennie. Valamikor a kiválasztott ezer közé tartozott, de csak az uralkodó diktátor hirtelen halála esetén volt esélye vezetővé válni. Évente ezret választanak ki, és harminc évente megtörténik a legfőbb hatalom körforgása. De ez a lehetőség is kimaradt. Először is, Maxim karaktere túl lágy volt, másodszor pedig a gyermekkorban olyan erős paranormális képességei az életkorral gyengülni kezdtek. Azonban marsallsá válni, ha még negyven éves sem... ez mond valamit.
  - Ne érintse meg a Jupitert. Ő a legjobb reményed. Enélkül a háború megnyerésének esélye elhanyagolható.
  Inogalakt válaszul alig hallhatóan kuncogott valamit. Aztán határozottan így szólt:
  - A "Jupiter" értékes, ha aktív. Az ő tétlensége miatt csapataink túl sok veszteséget szenvednek el. Bárhogy is legyen, átadja neki az utasításainkat. Egyelőre mehetsz.
  - Ez az, elmehetsz - sóhajtott Maxim megkönnyebbülten. Ebben a pillanatban, cáfolva szavait, robbanás történt. Lövöldözés következett.
  - A fenébe is! Újra dolgozni...
  A marsall lehajolt, és Yanesh szemében csak örömteli csillogás villant.
  . FEJEZET 11. sz
  - Lelkiismeretet beszélsz! - dörmögte az arrogáns rabszolga.
  - Hogy a boldogság mindenkié legyen, és ne néhány kiválasztotté. E szent ügyért emeltem fel kardomat! - kiáltott fel a Witcher.
  A gróf szkeptikus volt:
  - Nem! Hiszem, hogy vagy a neheztelés, vagy a hatalomvágy hajt! Voltak rabszolgafelkelések, de azok csak mészárlással végződtek. Ezek minden lázadás következményei.
  - Ez nem lázadás lesz, hanem forradalom. A legfontosabb később, a győzelem után fog megtörténni! - mondta a harcos nagy lelkesedéssel.
  - Forradalom? Furcsa szó, te magad találtad ki? - lepődött meg Forsa.
  - Nem igazán! Ezt a kifejezést egy angyal adta nekem álmomban. - kapcsolt be ihletve Witcher.
  - Egy angyal vagy a fekete istenek egyike! A prófétai álmok csalóka. - kételkedett a gróf.
  - Mindenesetre esélyed lesz arra, hogy jobbá változtasd az emberek életét, és magad is jobb emberré válj! Minden baj az önzésből fakad, a jólét csak közös erőfeszítésekkel lehetséges. Az ember csapat nélkül olyan, mint a szén, tűz nélkül, kevés fényt ad és gyorsan kialszik! - áradt ki magából Witcher ékesszólása.
  - Azt mondod, egy embernek egy csapatban kell lennie. De tudod, mi az az állati természet? - érdeklődött Forsa gúnyosan.
  - És az állatnak jobb a falka! És általában, mivel rabszolga vagy, és nem váltottak meg, a nemesség elfordult tőled, szavakkal hűséges barátaid megmutatták valódi színüket. Ez azt jelenti, hogy ideje társakat keresni egy másik környezetben. - javasolta Witcher nyugodtabban.
  De Bor gróf néhány másodpercig hallgatott, majd kezet nyújtott:
  "Bár nem hiszek a végső sikerben, a pengém legalább vért fog inni."
  - A logika ne szolgálja az ösztönöket - a vágy elméjét! - Mondta Witcher.
  - Nos, oké, elég, oktass! Lesz háború - lesz bravúr! - A gróf elkezdte letörölni magáról a vért.
  - Tapasztalt és bátor harcos vagy, téged kell osztagvezérnek választani! - javasolta a harcos.
  - Nem rossz, de nem kell minden katonai vezetőt megválasztani. Szigorúbb elvnek kell érvényesülnie a parancs egységének. Téged választottak, ezért nevezz ki! -A gróf elkezdte feltenni a láncot. Pár fiú sietett a segítségére.
  - Mi a helyzet a szabad versennyel? - kételkedett Witcher.
  - Ez pusztító a hadsereg számára! - Az erő megszakítása. - A gazdaság sok hajtás rizóma, a hadsereg egyetlen törzs!
  Witcher viccelődött:
  - De gyakrabban tölgy, és nem az erő és a stabilitás, hanem az irányítás szintjén!
  A félmeztelen fiú kardot nyújtott a grófnak. Válaszul rácsapott a csontos hátára, amelyet nem egyszer megvertek. A fiú felnyögött, és hátraugrott, és megrándította barna lábát.
  Witcher határozottan mondta:
  - Öt csonka összetételű légiót alkotok, egyenként két és fél katonát. Te vagy a harmadik parancsnoka! A többit pedig a rabszolgák válasszák!
  Az utolsó javaslat vitákat váltott ki, majdhogynem verekedésekbe fajult. Aztán tényleg verekedés tört ki, több rabszolga megsebesült, és Witchernek be kellett avatkoznia. Miután leütötte a leggyorsabbakat, felkiáltott:
  - Hagyd abba a stafétabotot! Térjünk át a parancsnokok közvetlen kinevezésére.
  A rabszolgák nem elégedtek meg a morgolódással, de amikor a harcos szavazásra bocsátott egy ilyen javaslatot, egyhangúlag felemelték a kezüket.
  Itt a felkelést vezető Witchernek keményen kellett dolgoznia. Valójában nehéz szemre találni egy méltót, és folyamatosan kérdéseket tett fel a leendő jelölteknek. Végül a légiókba neveztek ki, a kisebb ágakhoz pedig ideiglenes parancsnokokat neveztek ki.
  - Ha véget érnek a csaták, megnézzük a katonák vitézségét és találékonyságát! - magyarázta a lány.
  Az egyik légió teljes egészében gyerekekből és tinédzserekből állt. Witcher a Bik fiút bízta meg felettük. A srácok elégedetlenül felkiáltottak:
  - Még túl kicsi! Nincs szükségünk a kicsire. Tedd fölénk a legnagyobbat és a legerősebbet.
  - És kit akarsz?
  - Hiányzol! Ő a legméltóbb!
  Egy sportos fiatalember lépett előre, még fiú volt, de már olyan magas, mint egy tölgy. Igaz, az arca unalmasnak tűnt. Vedmakova, aki jól tudta, milyen fontos az intelligencia egy parancsnok számára, megkérdezte:
  - Mi az a hét nyolc?
  A fiatalember ránézett, és azt suttogta:
  - Nem tudom! A lényeg az izmok és az erő.
  Bik ugatott a hangszóróba:
  - Az agy nélküli izmok egy marék hús - amiért sír a serpenyő!
  - Fogd be, te bogár! Lefújom a pofádat! - üvöltötte a fiatal hős.
  - Aki nem tudja, hogy hét nyolc az ötvenhat, nem valószínű, hogy az öklét az orránál messzebbre tudja ütni! - A fiú kinyújtotta rá a nyelvét.
  A fiatal gengszter a tüdeje hegyén ugatott:
  - Kihívlak, halálig harcolunk!
  - Utánozsz engem, mint egy patkánymajmot! - jegyezte meg de Force gróf. - Ez azonban az egyetlen tisztességes kiút.
  - A két párbajtőröző közül az egyik bolond, a másik gazember! - vettem észre Witchert. - Bár a fiúknak jó bemelegíteni.
  Bik ellenséggel szemben állt, nagy volt a magasságkülönbség, ellenfele ötször nehezebb volt. A gyerek azonban megvetéssel nézte kiemelkedő izmait; a fiú vékony volt, de drótos. Kerek arca arcot vágott, kardja forgott a kezében.
  - Hát hogy fogunk harcolni vagy kibékülni! - Gúnyosan - kérdezte.
  - Igen, szeretlek! - A sportoló rátámadt a fiúra. Háttal ütött, kardja hosszú és nehéz volt, láthatóan kétkezes volt. Bik kikerülte az ütést anélkül, hogy megpróbált volna hárítani, hanem egyszerűen a röppálya fölé ugrott, és kardját az orrnyergébe döfte. A fiú csak a számítás alapján ütött - vakarni, de nem ölni.
  A vadállat még dühösebb lett, és lendíteni kezdte a második kardját. Itt még Buknak is erősebben kellett nyomnia, ahogy elszaladt. A fiú csupasz sarka egyre kisebb lett, és a pengék utánuk rohantak. Bik hirtelen megtorpant, egy pipa jelent meg a fogai között. Az ellenség erősebben lendült, és lóvágtával rohant, széles karját széttárva. A fiú ferdén vigyorogva kiköpött, és valami apróság megütötte a sportoló arcát. Bik oldalra ment a pengék mellett, és csupasz sarkával még ellenfele mellkasát is eltalálta.
  A hatalmas fickó tántorogva vadul sikoltott, majd a lábai elgyengültek, és elkezdett omlani.
  Barátságos sóhaj söpört végig a hadseregen; kevesen számítottak arra, hogy a kisfiú legyőzi az óriást. Aztán a gyerekek örömmel sikoltoztak, mindenekelőtt természetesen a legkisebb rabszolgák. A kisebbek és gyengébbek örömmel látják, hogy a fő főnököd sem nagyszerű. Tehát még egy gyerek is tehet valamit a felkelésért.
  Rabok futottak oda a legyőzött sportolóhoz, köztük néhány helyi orvos. Lila folt terült el az ifjú hős durva, gyér hajú arcán. Az orvos meglepetten mondta:
  - Bazilika! Mérget tartalmazó tűt szúrtak belé, megbénítva a végtagjait.
  - Átmenetileg! - Mondta Bik. - Aztán magához tér. Nem fog emlékezni semmire, egyszerűen nem veszi észre a szégyenét.
  Witcher odament a fiúhoz:
  -Hol tanultál meg mérgeket készíteni?
  - Most itt! Az egyik birtokon találták. A gazdagok sem elégedettek a társadalomban elfoglalt helyzetükkel. Tehát mindenféle mérget készítenek. Ha a főzet le van zárva, semmi gond, tudom, hogyan kell kinyitni a zárakat! - Bik ravaszul kacsintott Witcherre.
  - Ahol? - Kérdezte a harcos.
  - Egy tolvaj tanított meg! Átmenetileg rabszolgának bizonyult, egy párban voltam vele, keményen dolgoztunk, kivágtuk az erdőt. Elmondta, hogyan kell kinyitni a zárakat, még mutatott is valamit. Elcsodálkozott az emlékezetemen, majd elszaladt. - A fiú ravaszul kacsintott.
  - És nem követted őt? - lepődött meg Witcher.
  - Nem! Mindannyian megkorbácsoltak ezért a szökésért, és ha én is megszöktem, akkor minden ötödiket oszlopokra feszítenek. Két ember már összeesküvés. - magyarázta a drótos fiú.
  - Barbárok! Nos, oké, ha olyan emlékezetes vagy, talán hasznos lesz számodra a találkozás Khirovval. - javasolta Witcher.
  - Lehetséges! Régóta szerettem volna a legerősebb és legokosabb lenni! - A fiú bicepsz labdát mutatott.
  - Erősebb és okosabb nálam? - mondta játékosan a harcos.
  - Nem! Végül is te vagy a vezető! De a jobb kezével miért ne! - Bik felállt a kezére a nagyobb meggyőzés érdekében.
  - Minél magasabbra repül az ember, annál elégedetlenebb a pozíciójával! - vettem észre Witchert.
  - Az emberek nem repülnek! Csak annak van szárnya, akinek az esze nem szokott nyögni! - A fiú érzéketlen megértést mutatott.
  - Szárnyak lesznek a seregünkben! Ígérem, kigondolok valamit. - ígérte Witcher.
  - És hiszek neked, nagytestvér! Hiszen nem csak vezető, hanem nővér vagy akár anya is vagy nekünk. Egy családként fogunk élni! - mondta Bik.
  - Az ország vezetője legyen testvére az embereknek, ne tesó! - A nemzet vezetője mindenekelőtt a nép szolgája. Hagyjuk azonban a bókok cseréjét, az ön által felvett fegyvert másoknak is használniuk kell. Készítsünk néhány pipát! - parancsolta Witcher.
  - Nem elég nagy hatótávolságúak! - vette észre Passa. - Fejlesztésre szorul.
  - Már gondolkodom rajta, elvégre az ajkak és az arcok lehetővé teszik a kis távolságra való ütést. De ha van valami, ami kitágítja magát és erővel üt. Némi ásvány és gyógynövény. - Witcher erős lelki feszültséget érzett.
  A fiú láthatóan hallotta a szavait:
  - Csináljuk, jelöljük ki az elemeket! Még van időnk, sok rabszolgának meg kell mutatni a háború alapvető technikáit.
  - Igazad van, öcsém, a varázsló segíteni fog nekünk valamiben. Amíg azonban nem vetnek ránk nagy erőket, addig támadnunk kell. Azonban alaposan fel kell készülnünk. Könnyebb találni egy száraz sziklát az óceánban, mint egy találmányt, amelyet nem használtak katonai célokra! - foglalta össze Vedmakova.
  Végül is a lázadók gyakorlatokon töltötték a napot, és ezzel egy időben Bik felderítőt küldött.
  Sereg indult ki a városból. Nem túl nagy, de jól felfegyverzett. Egy kisebb rákféle csótányon lovagló cserkészfiú még egy abszurditásra is felhívta a figyelmet:
  - A harcosoknak öt kardjuk van, és alig tudnak mozdulni!
  - Az jó! - Mondta Bik. - Illetve még csodálatos is, mielőtt hozzánk jönnének, kimerülnek a túlsúlytól.
  Witcher ravaszul megjegyezte:
  - A tapasztalt harcosok azt mondták, ne vegyél a jobb kezedre öt ujjnál nagyobb fegyvert. Hát persze nem rossz, a hülyeségük segít nekik gyorsabban nyerni. Addig a rabszolgákat hagyd aludni pár órát. Nehéz napjuk volt, és a csata nem lesz könnyű. Pontosan hány katonája van az ellenségnek?
  - Öt és fél ezer. - mondta magabiztosan Bik. - Ez azt jelenti, hogy ha mindet megszorítjuk, akkor legfeljebb ötszáz ember marad a városban.
  - Ez teljesen ésszerű, minden oldalról meg kell közelíteni. Éjszaka nem mernek megtámadni minket; megvágják a magukét. Ez azt jelenti, hogy tábort állítanak fel, hogy hajnalban minden erejükkel haknizhessenek. Talán még a bekerítés céljából is felosztják a csapatokat. - javasolta Witcher.
  De Forza gróf tiltakozott:
  - Jól ismerem a Szultánságban uralkodó szokásokat, nem egyszer harcoltunk velük. Éjszaka több kémet küldenek aranyzsákokkal a táborunkba. Megpróbálják megvesztegetni a rabszolgákat, majd felkarolni, vagy legjobb esetben kitépni az orrlyukukat.
  - A kémek beküldése ősi taktika. - vettem észre Witcher lábujjait nyújtva. - De nincs láthatatlansági sapkájuk, az őrfiúk annyira figyelmesek és ravaszok, hogy mindet elkapják. Ráadásul hajnalhoz közelebb ütjük őket. És a rabszolgák jobban alszanak, az ellenség pedig mélyebb álomba merül.
  - Logikus! Én leszek az első, aki támad! - Mondta Bik.
  - El kell távolítani a védőburkolatokat, és ezt lőcsövek segítségével lehet megtenni. - Witcher megmutatta a készüléket. - Itt van egy dugattyúféle, háromféle gyógynövény, és keményfémes olaj. Csak óvatosan kell cselekednie, különben a visszarúgás kiüti a fiúk fogát. A legokosabb fiúkat viszed magaddal.
  - Sokaknak van tapasztalatuk a kertekben való portyázásban és a lopásban. Azok, akik szabadnak születtek, és akik nem, főleg házi rabszolgák, loptak gazdáiktól. - Bik mindenkit megnyugtatott. - Szóval végigmentünk a túlélés iskoláján.
  - Annál jobb! Általában úgy gondolom, hogy nem lesz túl sok őr. Végül is kik vagyunk mi nekik? A rabszolgák hülyék! A butaság közelebb áll az alázatossághoz - az elme gyorsasága a gonoszsághoz.
  Khirov varázsló lépett be a beszélgetésbe:
  - Körülbelül kétszeres vagy valamivel több a fölényünk, de az ellenség jobban képzett és felfegyverzett. A Szultánság hadseregében pedig a nők csak a halhatatlanok személyes légiójában szolgálnak. Közülük hatezer zsoldos van különböző országokból. Sok nő lesz a seregünkben, és ritka kivételektől eltekintve gyengébb harcosok, mint a férfiak.
  Tehát minden csatát alaposan meg kell tervezni. Sőt, az első vereségnél a rabszolgák elkezdenek menekülni előlünk.
  - A győzelem mint nő vonz a ragyogásával, de taszít az árával! - Witcher esze ismét felvillant.
  - Nagy! Most úgy látom, hogy a műveleti terv teljesen megegyezett. Már csak a részletek tisztázása van hátra. A csata során pánik kezdődik az ellenség soraiban, és a katonák többsége Zhit városába fut. - Hirov javasolta
  - Ez egyértelmű! A legerősebb rabszolgák hátulról, éppen a város irányából támadnak. Talán én vezetem őt. - Forsa gróf javasolta.
  - Ez nem lehetséges, és te! - tisztázta a varázsló.
  - Különben is vannak olajos edényeink, és megparancsoltam, hogy rögzítsenek rájuk kanócot. Bedobjuk őket a táborba, és fokozzuk a pánikot. - javasolta Witcher.
  - És ez ésszerű is. - Egyezett bele a varázsló. - Csak te még nem készítettél eleget ezekre a vádakra.
  - Jobb! A tűz a háború istene, és más istenekhez hasonlóan figyelmet és áldozatot igényel! De nem volt elég időnk mindent előkészíteni. - Witcher maga is szégyellte a szánalmasságát.
  - Legközelebb kifinomultabb leszel. Közben nem zavart minket az alvás. - ásított Hirov minden színlelés nélkül.
  Witcher bólintott:
  - Az a vadállati szokásom, hogy keveset és könnyedén alszom, de a testvéreink megérdemlik a pihenést.
  - Az alvás stratégiai fegyver, hiánya a fáradtság oka, ami viszont a vereség csírája. - vette észre Passa.
  A rabszolgák, miután a friss levegőn gyakoroltak, úgy aludtak, mint a halottak. Csak az őrök ültek lesben, készen a vészjelzésre. Soha nem tudhatod, hogy hirtelen az ellenség parancsnoka előrelátóbb lesz. Azonban minden sikerült, láthatóan a kormánylégió parancsnoka, Temnik Etirimon nem akart kiszámíthatatlan éjszakai csatát. Ezenkívül a rabszolgák sötétben könnyebben elrejtőzhetnek, majd elkaphatják őket. Vagy talán csak feladják, ami után kínzások és kivégzések következnek. Temnik Ethyrimon megnyalta az ajkát, különösen kellemes fiatal nőket gúnyolni, lábujjakat törni, hajat gyújtani - nagyon csábító.
  Miután a katonák sietve felverték sátraikat, elaludtak. Két tucatnál több őrszem maradt. Lefekvés előtt Ethrimon több ezrével együtt lakomát rendezett, meztelen táncosok rázták meg bájaikat előttük. Gyönyörű volt és szórakoztató. A millenárisok csontokkal dobálták meg őket, és csábító pózokra kényszerítették őket. Aztán minden habozás nélkül birtokba vették őket, és állati vágyukat kielégítve részeg álomba merültek.
  Haláluk észrevétlenül kúszott fel. A lázadók áthaladtak az erdőn, és egy csapat fiú haladt előre. Bik egy fának szorítva, a lombok közé bújva meglátta az első őrt.
  - Itt van, finom, hiányzik.
  A méreg némileg javult, és azonnali bénulást okozott. Arcba ütés nem szükséges, mert a Szultánság harcosai általában könnyeden járnak, és csak a mellkasát borítja páncél, és az őr hever.
  - Van egy!
  Maga Witcher hátulról mozog. Leveszi a védőburkolatot lőcső nélkül. Csak hátulról jön be és kitöri a nyakát.
  - A mozgás az élet! Csak ne énekelj - a békéért! És olyan szomorú - üres a gyomrom!
  A harcos kicsit viccesebbnek érezte magát. A környező fák magasak és szőlők láthatók. A szeretett és a legokosabb rabszolgafiúk mászkálnak a közelben. A felnőtt harcosok nehezebbek, ezért lemaradnak. Egy nehezebb állat mindig nagyobb zajt ad.
  Witcher útközben megölt egy másik őrt, aki éppen kókuszsört szívott egy lombikból. A tábor megnyílt előttük.
  Nem volt túl nagy tábor, a katonák hol sátorban, hol csak sűrű füvön aludtak. Az éjszaka meleg, nem sok őrszem ásít, figyelmetlenül néznek.
  Itt a legfontosabb az, hogy azonnal távolítsa el őket, hogy ne legyen idejük riasztásra. A kellemes hangú hattyúkakukk erre alkalmasabb. Nem ébreszt gyanút, éppen ellenkezőleg, a búgását szinte folyamatosan hallani, de ha változtat a hangon, elkaphatja az információt.
  Vedmakova pont ezt teszi. Válaszolnak neki. Az őrszemek nem reagálnak, "szerencséjük volt", a halál könnyűnek bizonyult.
  - Egy kard olyan, mint egy csepp eső, lehull és szétszóródik, és ha sok lesz belőlük, megszületik a győzelem!
  A Witcher elkezdte feldarabolni az alvó embereket. Egyrészt nem volt lovagias, másrészt a győzelem megtiszteltetést érdemel! A becsület relatív fogalom, és elsősorban a katonáira kell vonatkoztatni!
  Mindenekelőtt végezzen a gazdagabb öltözetűekkel, a parancsnokokkal. A kardokat általában külön kupacba helyezték.
  A lelkiismeret furdalás azonban nem tartott sokáig, a rabszolgák is megkezdték a mészárlást, és ennek hatására riadalom támadt. Amikor éjszaka megtámadnak, elkerülhetetlen a pánik, különösen, ha felhős vagy felhős az idő. A rabszolgák mind félmeztelenek, és könnyen meg tudják különböztetni egymást, a harcosok pedig összeütik a fejüket és gyakran harcolnak egymással. És valaki felkiált:
  - Mentsd magad!
  - Őrség! Démonok támadnak!
  Pánik idején a parancsnok szerepe fontosabb, mint valaha. Witcher tudja ezt, és magához rohant a fősátorhoz.
  A még mindig félrészeg Ethyrimon alig nyitotta ki a szemét. Általában mindenki, aki harc előtt iszik, másnapos lesz a pokolban.
  - Mi történt! Miért némák a csövek? - Kiabált.
  - A csövek némák, mert a pengék énekelnek - az acél erősebb, mint a réz! - kiáltotta Witcher. Ethyrimonra ugrott. Temnik természetesen ügyesen forgatta a pengét, de még nem volt teljesen összeépülve, és a Witcher izmai tökéletesen felmelegedtek. Vadul lendült, hennával festett pengéje alig látszott a sötétben. A szerencsétlen nemes feje leszállt.
  Witcherova egy rúgással leütötte a rá rohanó ezer embert. Egy másik parancsnokot csőből köpéssel távolítottak el.
  - Miért, a ghoulok nem ébredtek fel!
  Ismét tiszta kardcsapás, az áttört ellenség elesik! Kétezer tiszt hátulról próbál rájönni, de összefut egy táncosnővel. Visít és rúg. Witcher nem hagyja ki a pillanatot, az egyiket levágja, a másikat befejezi. Nos, a hadsereg parancsnokok nélkül olyan, mint a juhnyáj pásztor nélkül: ha egy farkas nem eszi meg, megijeszti!
  Most a lázadó rabszolgák, akik közül sokan ütővel, vagy legjobb esetben kürttel voltak felfegyverkezve, ihletet merítettek. Az ötös dobás taktika nagyon hatásos volt. Könnyebb volt elesni és láb alá taposni.
  - Ne hagyd, hogy megszökjenek! Vágd le a lábad! - kiáltotta Vedmakova egy hangerősítőn keresztül.
  Solntslava mindenki mással együtt hackelt. Hogyan játszottak ennek a dívának az izmai. Nem hiába gondolják sokan, hogy egy dühös nő rosszabb, mint egy démon. Így hát kettévágta az egyik harcost, a pengéje pedig tehetetlenségből elvágta a mögötte álló tiszt torkát. A századosok megpróbálták helyreállítani a rend látszatát, de gyorsan meghaltak. Ezenkívül a szultánság mindent megtett annak érdekében, hogy a katona elfelejtse, mi a kezdeményezés. A lázadók pedig egészen ügyesen ellökték a szultáni csapatokat a csótánycsigáktól.
  - Ne üljenek nyeregbe! - kiáltotta Solntslava.
  Passa hozzátette:
  - Tűz irányítsa a lovakat.
  Ez segített, a csótány csigák berobbantottak a sorokba, és további pánikot okoztak. Ennek eredményeként sok harcos menekülni kezdett, nem tudva, mit tegyen. De Witcher és a rabszolgák pontosan erre vártak. A harc megsemmisítéssé és üldöztetéssé fajult.
  A harcos összehúzta a jobb szemét, és három tőrt dobott:
  - Nem hagyjuk, hogy elmenjenek!
  A menekülés inkább hülyeség, mint gyávaság! Hiszen a legtöbb katona nem csatában hal meg, hanem üldözés közben!
  Bik, mint egy nagyon gyors fiú, az egyik tiszt nyakába ugrott és rálovagolt:
  - Gyorsabb csótány!
  A tőr sarkantyú helyett szolgált, és szegény meg sem próbálta ledobni.
  Witcher észrevette ezt, és felkiáltott:
  - A háború olyan, mint egy dominójáték, csak a törött dominót már nem lehet összeszedni - a föld tart!
  - Semmi, a csontjaim fiatalok és erősek! - A fiú leugrott és nyakon vágta. Ami után még fel is gyorsított.
  Witcher megbotlott egy holttestben, több holttest hevert, de a díva nem esett el, hanem átugrott rajtuk. Aztán kardokkal vágott. Az ellenük harcoló csapatok morálja elpárolgott, és a harcosból hóhér lett. Még a vértől is idegenkedtek. Witcher felsikoltott:
  - A becsület nevében! Aki ledobja a fegyverét, élni fog! Adjátok meg magukat, a Szultánság harcosai.
  Voltak, akik engedelmeskedtek a parancsnak, de sokan kétségbeesetten menekültek tovább, néhányan pedig térdre rogytak.
  Például tíz erős vadászgép egyszerre megadta magát Biknek. Talán úgy gondolták, biztonságosabb egy gyerekre bízni a sorsukat. A fiú felkiáltott:
  - Ess pofára!
  A harcosok elestek. Bik mezítláb járt a hátukon, a gyerek kis súlya ellenére a katonák felnyögtek a félelemtől. Aztán a fiú azzal az ötlettel állt elő, hogy meg kell-e szabadítania legyőzött ellenségeitől. De aztán elűzte az aljas kísértést, mert a rabszolgák jobb társadalmat akarnak építeni, és nem saját gazdáik útját akarják megismételni.
  - Oké, élj - füstöld el az eget!
  A csata fokozatosan elhalványult! Bár úgy tűnik, hogy a mészárlás hosszú. A Witcher egy meglehetősen képzett harcosra bukkant. Brutális támadásváltás után végül leszerelte, majd elkábította.
  - Ezek kellenek nekünk!
  Néhányukra hálót dobtak, de volt, aki nem ellenállt. A csata már majdnem véget ért, csak a repülés és az üldözés húzódott el. Witcherova személyesen vezette az üldözést és sokakat megölt, de nem tudta elpusztítani az egész sereget az utolsó katonáig.
  Ennek ellenére a fiatal harcos több száz lovas rabszolgával merész kalandra szánta el magát, nevezetesen, hogy azonnal elfoglalja a várost, amely még nem állt készen a védekezésre.
  - Ez erős lépés lesz. Nem hagyjuk, hogy elvegyék a vagyont, és ami a legfontosabb, a vállunkon rohanunk.
  A legyőzött sereg több tucat katonája még mindig rá tudott ugrani a csótánycsigákra, és a kapuhoz vágtattak.
  Nem nyitottak ki azonnal, szóváltás volt. Amikor a kapu leereszkedett, a Witcher és lovasai kiugrottak az erdő mögül. A fiú eszközével felsikoltott:
  - A nagy Erifef szultán nevében! Erőteljes erősítések rohannak feléd! Ha meg akarod védeni a várost, hagyd, hogy a harcosok foglalják el a helyüket a falakon.
  Az álmos őrök nem vették észre azonnal, főleg, hogy Witcher egy gazdag köntöst vetett magára, amit a holttestekről lopott el. Egyedül a sisak megéri, szikrázik, mint jégcsap a napon, hát ki tud visszautasítani egy ilyen nemes parancsnokot.
  És az urak, a polgármester és más nemesek persze nem aludtak, "vigyáztak" a népükre!
  Egy kis dombon állott egy gyönyörű palota oszlopokkal és szobrokkal, amelyek az ókori római és az ókori keleti stílus keverékével készültek. Előtte, ahogy az ebben az országban szokás, Erifef szultán hatalmas szobra áll, szája mögül szökőkúttal. A legnagyobb teremben zajos és vidám volt, szólt a zene - a lakoma hegy volt. A szultánság nemes nemesei Sabantuyt rendeztek. Drága, arannyal hímzett tógát viseltek, buja párnákon feküdtek, az alacsony asztalokon edények, borok és likőrök hevertek. Az asztalokon és a falakon több száz lámpa csillogott. Az egész birtokon és az oszlopcsarnokokban számtalan rabszolga, rabszolgalány, rabszolgafiú és a palotát őrző testőrkatona villogott. A méltóságok pirítóst kortyolgattak. A főnemes, Pustemorov sejk megdermedt két meztelen hetaera karjában. Úgy rándult és nyögött, mint egy megszállott, végül kiszabadította magát és felsikoltott.
  - És most itt az ideje, hogy gladiátorharcokat vívjunk. És olyan unalmas, nincs vér, és a bor nem a léleknek.
  Megszólalt a dudálás, és harcosokat hívtak az arénába. A szokás szerint a legkönnyebb és legfiatalabb harcosoknak kell először harcolniuk. De a sejk éppen most kapott egy rakás kiképzett rabszolgát, és kétféle szórakozást akart kombinálni: erotikus és véres.
  A miniatűr Colosseum közepén tűz égett, az üveggel díszített fáklyák meglehetősen erős, lilás árnyalatú fényt adtak, a fehér kavics csillogott, vidám megjelenést kölcsönözve a pódiumnak. Elsőként egy izmos és karcsú, bőröves lány futott be a színpadra. Mint egy első osztályú tornász, két szaltót csinált, és kézen járt. Aztán a herceggel szemben állt, megdermedt, kardot és tőrt keresztezett olyan fegyverekben, amelyeket mirmillonnak hívtak. Hiába indulhatott szépségversenyen a lány, milyen puha, bársonyos a bőre és a szőke haja, már széles heg volt az arcán. A következő ugró is a kezén járt. Fegyverei egy háromágú és egy rövid háló - egy nyugdíjas. Egy nyújtózkodást követően az ellenséggel szemben állt. Fiatal férfi volt, szinte fiú, még szakálltalan, szelíd lányos arccal, a vegyes párok jelenléte különleges erotikát adott az akciónak. Úgy tűnik, a partnerek már régóta ismerik egymást, és kacsintottak.
  - Micsoda Caisca! Nem gondoltam volna, hogy így találkozunk! - mondta szomorúan a fiú.
  - Kedves fickó voltál, de most a lelked az őslángba kerül! - válaszolta gorombán a lány.
  - Miért vagy ilyen kegyetlen! Még szüzek vagyunk, élnünk kell! - mondta a fiatalember félénk reménnyel.
  - Ez nem segít rajtunk! Még az istenek is megvetik a rabszolgákat!
  A gladiátoriskolában a kiképzés kemény volt, és a hegek látszottak a fiatal harcosok csupasz, fényes testén.
  A tömeg felpezsdült, fogadások születtek, vad kiáltások biztatták a fiatal gladiátorokat, akik nyilvánvalóan nem akartak harcolni.
  A sejk felesége elővett egy bőrtáskát.
  - Ötven aranyat Kaiskának! - Kivillantotta nagy fogait.
  - Kezdjük! A sejk jelt adott.
  A harcosok annyira különbözőek és sok közös vonásuk volt, hogy összeálltak, mozgásuk gyors és kaotikus volt. Először a háromágú harcos próbált hálót kidobni, de elhibázta, és vadul nekiugráló ellenfelének sikerült egy tőrrel hasba vágnia. A fiatal férfi hátraugrott, és mellkason találta a háromágat, de csak kissé karcolta meg a bőrt. Manővere azonban visszavonulásra kényszerítette az ellenséget. Elment, és a hálónak támaszkodott, nem engedve, hogy az egykor szeretett gladiátor közeledjen.
  - Ti, férfiak, hülyék vagytok! Ez azt jelenti, hogy vereségre vannak ítélve! - mondta a lány arrogánsan.
  - Hogy született? - A fiatalember zavarban volt.
  A háromágú retiarius hirtelen megragadta a kavicsot a kezével, és az arcába dobta. A manővernek megvolt a hatása, a lány lehunyta a szemét, és abban a pillanatban a háromágú a hasába fúródott.
  A fájdalomtól felkiáltott fiatal gladiátor vonaglott, de ennek ellenére sikerült beledönteni a pengét a vállába. Retiarius felsikoltott, és elővette a fegyverét. A kard villámként villant, szinte a nyakába fúródott. A gladiátor visszavonult, mellkasát elvágták. A fiatalember felnyögött a fájdalomtól, és leejtette háromágúját. Ekkor az ellenfél ráugrott és tőrt dobott. A lengés meglehetősen gyenge volt, és a hegye átszúrta a lábszárat. Retiarius felsikoltott és elesett, majd felkapta a tőrt és megpróbált felállni, abban a pillanatban a kard a nyakába csapódott. Már eszméletét vesztve beleütött a mirmillon pengéjébe a napfonatba. Az egykor szerelmespár (mint Rómeó és Júlia) a kavicshalálba esett. A részeg közönség nevetett és dudált. Három komor, alacsony homlokú, kiálló állkapocsú rabszolga futott be az arénába, forró vassal égették meg a vesztesek, de lelki szabadságot kapottak testét. Miután megbizonyosodtak arról, hogy meghaltak, beakasztották őket a bordáikkal, és lerángatták őket a színpadról. A helyet, ahol vér volt, szén borította.
  -Elmennek rovarokkal táplálkozni. - Sejk felesége, Demeter kitárta a lófogát. - Kár, hogy túl kicsik a csontok, az állatok éhesek maradnak.
  - Nem lesz hús és főzés. Kár, tényleg, páran igencsak ígéretes sportolók lettek volna! - dörmögte a sejk.
  - Az ágyadban? - érdeklődött gúnyosan a díva.
  - Miért ne! A lány csinos, a fiú pedig a tiéd lehet. "A sejk meglehetősen progresszív nézeteket vallott, és azt hitte, hogy egy feleség jól szórakoztathatja gömbölyded testét egy fiatal rabszolgával.
  - Kicsi és törékeny! Nincs még egy ilyen párunk? - érdeklődött Demeter.
  - Sajnos, nincs! Nézzük azt a fiatal műszakot, akit a szomszéd iskolából küldtek hozzánk. - vigyorgott a sejk.
  - Talán jobb, ha hagyjuk felnőni! Különben megöljük az összes foglyunkat. - A nemesúr felesége váratlanul együttérzést tanúsított.
  - A rabszolgalázadásról szóló hírek túlságosan örömteliek, és a legteljesebb mértékben szeretném megünnepelni. - A nemesúr megrázta a gyomrát.
  - Kivéve persze, ha Etymon megelőz téged! - ugratta a kövér lány.
  - Micsoda semmiség! Minél jobb, végezzünk most az összes gladiátorral, és fossuk meg a bolondot a látványtól. Hajrá újoncok! - morogta a sejk.
  - Ezek nem éppen újoncok. - Demeter megnyalta a száját
  Újra megszólal a gong, és a harcos fiúk berohannak az arénába. Körülbelül tizennégy-tizenöt évesnek tűnnek, meglehetősen széles vállakkal és mellkasukkal. A korábbi harcosokhoz hasonlóan ő is bukfencez és kézen fut. Miután már kifutottak a pódiumra, fegyvert, sisakot, mellpáncélt, pajzsot és kardot vettek fel. Az egyiknek egyenes pengéje van, míg a másiknak ívelt pengéje van, mint egy szablya. A faragott hasizmok nyitva vannak, és hegek láthatók rajta. A jobb oldalon álló fiú mellkasán három sorban gyógyult sebek futnak.
  A bőr bőségesen olajozott és fényes.
  A menedzser bejelenti.
  -A ringben a híres harcosok, Fudoros hajlított szablyával és Saflorov egyenes karddal lépnek fel. Fudorosnak hat, Saflorovnak hét meccse van. Valamennyi riválisukat vagy a helyszínen megölték, vagy a nép döntése alapján agyonkéselték. A menedzser az ujjával a tömegre mutatott. Újra megjelentek a fogadni vágyók. A sejk ugatott.
  - Száz aranyat Saflorovnak.
  A fogadásokat gyorsan megkötötték - esküdtek meg a nemesek. Még össze is veszekedtek ketten. Az egyik egy pohár bort fröcskölt, a másik kövér lábbal arcon ütötte. A hetaerák és az őrök rohantak lenyugtatni a tomboló közvéleményt. A sejk felesége, parancsoló, szemtelen, kövér, ugatott:
  -Előre! Megöl!
  A gladiátorok összefutottak. Ezúttal időt szakítottak, óvatos ütésekkel próbára tették egymást. Összeütközve a kardok enyhén szikráztak, a pajzsok remegtek. A közvélemény nem igazán szerette ezt az óvatosságot, nemtetszéssel üvöltött, és csontok repültek a harcosok felé. A sejk felborította a tálcát, és bor és lekvár borította be. Aztán dühösen kiköpött és felsikított.
  -Ha nem verekedsz, fejjel lefelé felakasztlak. Több drukker vad "janicsár" felszaladt a pódiumra, lándzsát hadonászva mutattak be bökést a nyitott hátba. Saflorov támadásba lendült, hevesen támadott, térden rúgta társát. A tinédzser hátralépett, kardját kissé oldalra mozdította, ellenfele a mellkason vágott. Egy rosszul csavarozott lemez esett az aljára. A következő támadás mély nyomot hagyott a bőrön, és sűrű vér folyt. Fudoros visszavonult, az egyik szőrös harcos a lábán találta el. És amikor a fiú habozott, Saflorov olyan dühvel ütötte meg a sisakját, hogy az megtántorodott és összeesett. A sokk hatására a "sisak" leszakadt, és egy fehér fej látható, a homlokán duzzadt dudorral. Saflorov idegesen heves mellkasához tette a pengét. Oldalt pillantott a "közönségre".
  Vártam egy jelet. Ha a többség belefut a hajába, az ölni, ha pedig a tenyerét egy tincsbe szorítja, az irgalmasságot jelent.
  Az irgalmasságot azonban nem olvasták le a heves arcokról. Szinte mindenkinek, még a nőknek és a tinédzsereknek is a torkán futott át a tenyere.
  -Halál! Végezzen vele!
  A sejk felesége gúnyosan ugatott.
  - Túl olcsón szállt le. Add ide egy éjszakára.
  Saflorov habozott, enyhén megnyomta a legyőzött tinédzser meztelen mellkasát, és egy csepp vér jelent meg. Aztán kétségbeesetten eldobta a kardot:
  - Nem tudok! Ő az én barátom.
  A zaj hirtelen megszűnt, és halálos csend lett.
  -Mit! - dühöngött a sejk. - Nem hajlandó megölni a legyőzötteket. Vezesd ketrecbe mindkettőt, ami után szörnyű kínzás lesz az egész gladiátoriskola előtt.
  A harcosok Fudoroshoz szaladtak, vizet fröcsköltek az arcára, majd, hogy gyorsabban észhez térjen, forró vasalóval megégették a csupasz sarkát. A fiú felsikoltott, felugrott, és rögtön két lasszót is a nyakába dobtak. Saflorov megpróbált ellenállni, egyszerre tucatnyi kardot harcolt le, a félelem erőt adott neki. De az egyik lövöldöző nyíllal eltalálta a lábát. A méreg megbénította a fiatalembert, de nem ölte meg. Miután mindkettőjüket megkötözték, ketrecbe zárták őket. Saflorovot a bordáiba találták egy hot roddal, a bőre füstölni kezdett, és a tapasztalt fiú bátran tűrte az injekciókat. De nyilvánvalóan két engedetlen fiú kínzását elhalasztották desszertként.
  A sejk felesége sziporkázott:
  - A férjemnek kellene lenniük. Tudod, hogy találékony vagyok.
  - Tudom, de nézd csak, lehet, hogy féltékeny leszek. A srácok gyönyörűek, és már házasodhatnak is. - A sejk kitárta a fogát.
  - Valószínűleg még házasok is! Hiszen ezek a legerősebb és legegészségesebb rabszolgák, akiknek szaporodniuk kellene! - kacsintott a kövér lány.
  - A gladiátorok a kötöttség színe! Bárcsak megkaphatnám őket, és megkínozhatnám a feleségüket. - vigyorgott a sejk.
  - Sikerülni fogunk! Egyébként megint lányok.
  Most a nőknek harcolniuk kellett. Két félmeztelen, csak ágyékkötőt viselő díva lépett be az arénába. A nyakuknál fogva leláncolták őket, és nem lehetett elválasztani egymástól. Fegyverek: két tőr mindkét kezében. A küzdelem nyilvánvalóan brutális lesz és nem túl hosszú. Az egyik lány szép volt, a másik fekete hajú, mindkettő meglehetősen hosszú sörényű.
  -Csatázni! - mennydörögte a gengszter.
  -Nem fogadok! - ugatott a sejk felesége. - Ez már rossz előjel lett.
  A szegény asszonyok összejöttek. Ijesztő volt, egyiküknek szinte azonnal felszakadt a gyomra, a másiknak a mellkasán sérült meg. A lányok tovább vágták magukat, és lábukkal kirúgták a húsukat. Nagyon sok vér folyt, és nem tudtak elmenni és elfutni. Végül egyikük teljesen feldarabolva térdre rogyott. A fekete hajú nő felnevetett, megpróbált végezni vele, de aztán alattomos ütést kapott alulról a bordára. Nyögve még mindig képes volt eltalálni az elkövető tarkóján. Mindkét gyönyörű, megcsonkított nő összeesett a kavicson, többször megrebegtek, megdermedtek. A bozontos "janicsárok" odaszaladtak hozzájuk, és forró vasalóval megbökték őket. A harcos lányok nem mozdultak.
  - Ismét több fogadás nem jött be. Mindketten halottak.
  A közvélemény csalódott volt, bár a gyilkosság szemtanúja önmagában nagyon kellemes. De még senki sem nyert.
  Ebben a helyzetben csak egy új csata mentheti meg az ügyet. A könnyű bemelegítésnek vége, és eljött a komoly üzlet ideje.
  Tizenöt gladiátor lyukas narancssárga tunikában, három fekete tollal a nyálkájukon rohant be az arénába. Rövid, görbe kardokkal voltak felfegyverkezve; kezükben kis négyzet alakú, domború felületű pajzsokat tartottak, fejüket szemellenző nélküli sisak védte. E csoport mögött élénkvörös tunikában harcosok futottak ki, szintén rövid, de egyenes karddal, kis kerek pajzzsal és a jobb kezet fedő, pajzsgal nem védett vas bilinccsel, valamint a bal lábát védő térdvédővel. Zöld tollak a csúszós sisakokon kiegészítették a képet.
  Egymással szemben állva meghajoltak. Ezúttal jóval nagyobb összegekre szóltak a fogadások, és kézről kézre folyt az arany.
  -Nem lehet, hogy mindet megölték! - mondta a sejk felesége. Valaki biztosan nyerni fog!
  - Tehát tedd meg a fogadást, ez az utolsó csata. Lám, már hajnalodott! - mondta ingerülten a fáradt sejk.
  - Akkor komoly lesz! Ezer arany drachma piroson. - zihált a kövér nő.
  - Miért pont rajtuk? - Miért pont őket? - ismételte meglepetten kétszer is a nemes.
  - Mert a szemek gonoszabbak!
  Az igazgató kiáltott valamit. Megszólalt egy trombita hisztérikus hangja. Még a fáklyák is pislogtak, mintha valami a szörnyek szemébe került volna.
  A beszélgetések, a zaj, a nevetés és a döcögés abbamaradt: minden szem a harcosokra szegeződött. Az első összecsapás szörnyű volt: a fülsiketítő csend közepette élesen hallatszott a pajzsokra vetett kardok ütése. Tollak, sisaktöredékek, törött pajzsdarabok repültek át az arénán, és izgatott, lihegő gladiátorok csaptak egymás után. Alig három perc telt el a csata kezdete óta, és már ki is ömlött a vér: négy gladiátor vonaglott kínjában, a harcolók pedig lábbal tiporták őket. Az egyik heverő megragadta társa lábát és elfordította a lábát. Lerepült, levágta a karját.
  A herceg telhetetlen felesége, Demeter egy lerágott csontot dobott a gyűrűbe.
  - Vörösök, ha nyersz, adok egy pohár bort!
  Ahogy az lenni szokott, ennek az ellenkezője történt: a csapat legnagyobb harcosa, akinek Demeter szurkolt, vereséget szenvedett. Egyszerre három kard fúrta át a széles mellkast, és egy rosszul időzített csont maradt a szerencsétlen vezér kezében.
  A nézők örömmel és feszültséggel követték a csata véres viszontagságait. Üvöltöttek, mint egy sebesült bikacsorda. A helyi elit őrjöngve, tombolva biztatta a harcosokat. A gladiátorok sorai megritkultak, a csata külön-külön összecsapásokra bomlott.
  Ebben a pillanatban, amikor az előkelő közönség élvezte és nyíltan "hülyéskedett" a vérben, a bátor lázadók megölték az álmos őröket. Pobedonostsev egy maroknyi bátor emberrel együtt legyűrte a testőröket, és elsőként tört be a palotába.
  A lázadók közeledtéből származó zaj a harc megszakítására kényszerítette. A nemesek tántorogva próbálták felkapni a kardjukat. A fiatal lázadóvezér hangosan felkiáltott:
  - Amit látok! Egymást gyilkoljátok a gazemberek szórakoztatására! Az újjáéledt hüllők még kardot sem tudnak emelni, a gyomruk túlságosan akadályoz. Ha van benned egy csepp büszkeség is, vágd le ezt az utálatosságot.
  A gladiátorok mintha pontosan erre vártak volna: rohantak az elhízott csorda felé.
  A szolgaszolgák félreugrottak, nem akartak meghalni gyűlölt gazdáikért, és a fiúk még tálcákkal és étellel is elkezdték dobálni a méltóságokat.
  Demeter felsikoltott:
  - Öld meg mindet!
  Aztán egy kristály borospohár esett a fejére, kiütötte a szukát.
  Witcher mérges volt. Feldarabolta a város gazdag polgárait, felaprította a húsukat.
  Nem volt nehéz, de undorító. Pass állandó társa harcolt mellette. Bik nem maradt le, és a gladiátorok bosszút álltak börtönőreiken.
  A komor rabszolgák horogra emelték a menedzsert, és azt kiabálták:
  - A magunkéi vagyunk! Ők ugyanúgy rabszolgák, mint te!
  - Szóval bizonyítsd be karddal! - Felsikoltott, és a gyertyák a Witcher csillárjain remegni kezdtek.
  A sejk megpróbált elmenekülni, de Bik megbotránkoztatta, és mézet öntött a gallérjába:
  - Nos, hol van rád szükség? Nincs fűszerezés.
  Solntslava egyszerre két nemes fejét vágta le egy csapásra, egy harmadiknak pedig térdével összetörte az állkapcsát. A harcnak azonban már a látszata sem volt, a rabszolgák egyszerűen bosszút álltak. Az őrség maradványai elmenekültek, a lakomák még a legjobb formában sem képviseltek komoly katonai erőt. Mindannyiukat megölték, mielőtt Witcher kihűlt volna. Csak a fősejk élt még, Bik a haját húzta. Vedmakov elűzte a szemtelen fiút:
  - Ez egy nemes ember. Jól jöhet nekünk!
  . FEJEZET 12. sz.
  A németek folytatták Sztálingrád elleni támadást. Úgy tűnt, nagyon kevés volt hátra, de az utolsót hihetetlenül nehéz volt átvészelni. Még a Sturmtigerek tömeges használata sem segített. Bár a sugárbombák által okozott pusztítás óriási volt. Egy másik eszköz a napalmbombák voltak.
  A lányok zászlóalja megfogyatkozott, de a szépségek továbbra is harcoltak. Október 20-án elkezdett esni a hó, és a szépségek mind mezítláb voltak. Kecses nyomokat hagynak a fehér ágytakarón.
  A gyönyörű lányok kicsit forgolódtak a hóban és tisztábbak lettek. Matryona, miután Seryozhka elfogták, nem talált helyet magának. Jó lenne elveszíteni egy ilyen okos és jóképű fiút. És mi várt rá a fasiszta fogságban? Először a kínzás, aztán a halálbüntetés!
  A fiú valóban közel állt a lövéshez, de a bányákban kötött ki. Napi tizenhat órát dolgozva, csekély adaggal, a felügyelő ostora várta Serjozskát.
  Pontosabban a fiú már a kőbányában van, és ott dolgozik, mint a szamár. De a föld alatt sokkal melegebb van, mint a felszínen. A harcosok pedig, hogy ne fagyjanak meg, ugrásra és futásra kényszerülnek. És a lányok veszekednek. Itt jön a hatalmas oroszlán tank. Fegyvere 150 mm-es, hatékonyabb és praktikusabb városi csatákhoz. A Fritzek imádják ezt a tankot, olyan jól védett a különböző oldalakról.
  "Egér" kicsit lemaradva kúszik. Egy kétszáz tonnás német járművet 150 mm-es ágyúval és hetvenötössel is felfegyvereztek. Sokkal praktikusabb. Négyre nőtt a géppuskák száma, nem könnyű a harckocsi közelébe kerülni.
  Anyuta, Maria és Alla együtt próbálják kivájni a masztodont. Óvatosan közelednek hozzá.
  Anyuta lelkesen énekelte:
  - Hogy éltünk, harcoltunk, és nem féltünk a haláltól... Szóval ezentúl élünk te és én! És a csillagos magasságban, és a hegyi csendben, a tengeri háborúban és a heves tűzben! És dühödt és dühödt tűzben!
  Az "Egér" volt a legújabb módosítás, hat géppuskával, két koaxiális csövűvel és négy forgó zsanérral.
  Maria a hóban mászva felszisszent:
  - Soha nem adjuk fel! Hiszen Jézus, a Magasságos Isten velünk van!
  A lány közelebb érve az Egér hernyójának dobta a robbanócsomagot. Hangos zaj hallatszott a pajzs alatt, és a görgő szétdurrant.
  A lányok örömmel kiabáltak:
  - Szerezz egy fasisztát!
  Alla meglendítette a kezét, és egy szilánkos gránátot hajított a Fritzre. A fasisztát feldobta a robbanás, és vele együtt a gyarmati csapatok két fekete katonája is leszakította a fejét.
  A vörös hajú szépség füttyentett:
  - A szülőföldért és Sztálinért!
  Anyuta megint eldobta a robbanócsomagot... Ezúttal nem sikerült annyira, a páncélt találta el és az acélhéj felületén robbant.
  A lány bosszúsan mondta:
  - Eh, elrontottam!
  És felkúszott egy új adag házi készítésű robbanóanyagért. Megvillant a hidegtől vörös, kerek sarka. Egy majdnem meztelen lány mászott a hóban, kissé kényelmetlenül. De kibírjuk. Sőt, ha héjázás történik, a hó elolvad.
  Anyuta még énekelte is:
  - Tudom, hogy a hideg hamarosan eltűnik,
  A patak hangosan elszáguld majd...
  És már rohangálnak a tócsák között -
  Mezítlábas lányok!
  A lány lő, a gyarmati csapatok arabja pedig összeesik. Az ellenség kiscsoportos működési kísérletei komoly veszteségekhez vezetnek.
  Az Egér rövid ágyúja ismét töredezettséget tüzel. Kagylók robbannak valahol a füstben. És sok szünet...
  A németek majdnem elfoglalták Sztálingrádot... Már nagyon kevés van hátra. De éppen ez akadályozza meg a Wehrmachtot abban, hogy nagy bombákat és nehéztüzérséget alkalmazzon. Fritzek elengedték a külföldieket, akiket nem sajnáltak.
  Maria elsütötte a puskáját. A fasiszta zsoldos elesett és átgurult a romok kövein.
  A lány skarlátvörös mellbimbókkal dörzsölte csupasz melleit. Mindannyian harcos harcosok - alsógatyában ugrálnak. De szinte nincs rajtuk találat. Úgy tűnik, a meztelenség valahogy különösen megvédi a szépségeket. Mert képesek túlélni egy ilyen pokolban!
  Alla lerázza a hó és kosz keverékét, és újra lő. Közvetlenül a szemébe találta egy fekete vadászgépet. Okos kurva, nem tudsz mit mondani.
  A három lány ismét Egérhez közeledik. Nehéz minden oldalról behatolni egy ilyen vastag páncélzatú járműbe. De a harcosok tele vannak optimizmussal. Ha magát a héjat nem tudja átszúrni, akkor miért ne tépné le a hordót.
  Alla, mezítláb piszkos rögöket rúgva el, énekelte:
  - A mi igazságunk, a mi igazságunk... Mint a nap sugarai! A holnapunk fényes lesz, patakok folynak a hegyekből!
  A női harcosok régóta fel vannak fegyverkezve elfogott MP-44-esekkel. Ezek a géppuskák nagy harci hatótávolságúak. A szépségek magabiztosan tüzelnek. A feketék ismét hullanak. Skarlátvörös szökőkútokat bocsátottak ki.
  Maria lövöldözve, vállán puskával és elfogott géppuskával, énekelte:
  - Az alattomos pók megélezte a szúrását,
  És szent, orosz vért iszik Oroszországból!
  Ellenfelének minden nem elég, és meg fog ölni,
  Aki szereti Oroszországot!
  Szerelem Oroszországba!
  A lány golyót küldött a repedésekből kimászó válogatott "őrre". A szépség mosolygott, arca, bár lesoványodott, megőrizte szépségét és varázsát.
  Általában minden lány a zászlóaljukban gyönyörű. Itt van például a tatár szerafim. Édesapja tatár, édesanyja fehérorosz származású, és Seraphima haja az érett búza színét örökölte. Szintén gyönyörű lány, mezítláb és szinte meztelenül. És rövid sorozatokban tüzel egy elfogott géppuskából. És más csapatok fasisztái kúsznak feléje.
  Serafima elég pontosan lő. Az aranyhajú Maria lefeküdt mellé. Mindkét lány tüzel és énekel.
  - Szülőföld! - kezdte Maria...
  - És a hadsereg! - folytatta, és lelőtte Serafimot.
  Maria ezt írta a Twitteren:
  - Ezt...
  Seraphima a színes emberek tüzelését és ütését jelentette:
  - Két oszlop!
  Maria vigyorogva tweetelt:
  - A...
  Seraphima kirúgott, és hozzátette:
  - Melyik...
  Maria, miután levágott ötöt, így folytatta:
  - Kitart!
  Seraphima, tüzel, tisztelgett:
  - Bolygó!
  Maria, lövöldözős, tweetelt:
  - Mellkas...
  Szerafima, lövöldözés, dorombol:
  - Megvédjük...
  Maria összetörte a fasiszta fejét, és így szólt:
  - Mi te....
  Szerafim golyókkal vágta a nácikat, és felszisszent:
  - Egy ország!
  A jól irányzott golyókat küldő Maria a Twitteren ezt írta:
  - Mindenki....
  Az egyre pontosabban lövöldöző Seraphima hozzátette:
  - Emberek!
  Maria piszkos arany haját a homlokából kidobva énekelte:
  - Rath...
  Szerafi golyó és lövések küldése, kiadva:
  - A tiéd...
  Maria, a fasiszta torkán ütve, folytatta:
  - Meleg!
  A szőke tatár nő lövöldözve így folytatta:
  - Felhők...
  Maria, aki pontosan lő, hozzátette:
  - Menő!
  Seraphima vigyorgott és csiripelt:
  - Jól és...
  Maria pontosan lőtt és üvöltött:
  - Nap!
  Seraphima sorozatban tüzelve felszisszent:
  - Ez meleg!
  Maria kuncogva folytatta:
  - Automatikus...
  Szerafima, mintha tüzet irányítana, ugatott:
  - Nater...
  Maria jól irányzott lövéseket adott hozzá:
  - Váll...
  Seraphima kuncogva hozzátette:
  - A katonának!
  Maria lelkesen énekelt, és lőtt:
  - ásni fogok...
  Serafima, a harci tüzet irányító, hozzátette:
  - A sír....
  Maria, miután leütötte az afrikait, így folytatta:
  - Az ellenfélnek!
  A lányoknál elfogyott a lőszer. És kénytelen volt gyorsan fedezékért futni. Az ellátás a Volgán nagyon nehéz. Állandó bombázás és ágyúzás. Itt egy erősítő társaság hajózik a másik oldalról.
  A csónakok körül permet- és törmelékszökőkutak törnek ki. Rohamosztagosok dübörögnek az égen. A Focke-Wulfok berepülnek. És bombákat dobnak rájuk.
  Több hajó széttört. A szovjet katonák megfulladnak és meghalnak.
  Az ellenséges tüzérségi tűz már túl sűrű.
  Fritzék még éjjel is mindent tűz alatt tartanak. A búvárbombázóik pedig rohangálnak. Beleértve Yu-87 nagyapját. Bár a sugárhajtású repülőgépek már megkezdték a gyártást.
  Itt van a legendás szovjet Jak-9. Harcol a német ME-309-el. Az agility, a sebesség és a fegyverek összejöttek. A német az első lépésben próbálja legyőzni a szovjet gépet. De kudarcot vall. A jak pedig igyekszik lemaradni, de a náci nagy sebessége miatt megszökik.
  Egy gyorsabb német, erősebb fegyverekkel, egy manőverezhetőbb orosz ellen. De a gyors repülés folytatódik. A fasiszta hét lőpontot használ hét ellen, és eltalálja a szovjet járművet. Elveszíti a sebességét, és zuhanni kezd.
  Füstpatakok jönnek ki belőle. És ég a motor...
  Mi ez a háború! Nehéz szembeszállni egy olyan erős fegyverzetű járművel, mint az ME-309, amelyben hét lőpont kompenzálja a túlsúlyt és a gyengébb irányíthatóságot.
  A nagy sebesség lehetővé teszi, hogy a fasiszta merülés közben megszökjön, és a német vadászgép eleje jól páncélozott.
  Anyuta ismét megpróbálja aláásni Egeret. A lány az életét kockáztatja. Már teljesen fel van kaparva, meztelenül mászik végig az erődítményeken. Minden szépséget karcok és karcok borítanak. De aztán eldob egy gránátot, amihez egy robbanócsomag is van felszerelve. Még egy géppuska is eltalálja. Megvakarja a szépség vállát.
  De a robbanóanyag egy 150 mm-es ágyú csövébe ütközött. A német pedig már jelentős károkat is kapott. A jármű nagy nehezen elmozdul a helyéről, és visszakúszik csapatai helyére, hogy megnyalja a sebeit.
  Focke-Wulf és több TA-152 is megjelenik az égen. Elkezdik ágyúzni a szovjet állásokat. Megjelent egy pár a legújabb HE-183-as, támadórepülőgépekből is. Ezek a keselyűk akár nyolcszáz kilométer per órás sebességet értek el, és szinte lehetetlen volt eltalálni.
  A lányok visszalőnek a németekre. Mindig van esély elkapni az ellenséget, annak ellenére, hogy a támadó repülőgépek erőteljes védelmet nyújtanak a földi tűz ellen.
  Anyuta és Alla visszakapta az elfogott Luftfaust. Ez egy kilenc, egymáshoz kapcsolódó, húsz milliméteres visszarúgás nélküli puskából álló fegyver.
  Úgy lőhet, mintha egy kis légelhárító ágyúból lőne.
  A harcosok pedig az ellenségre mutatnak. Simán megnyomják a rajtot... Mindkét szépség mezítláb pihent a törmeléken, érezve a sima visszarúgást.
  Egy Focke-Wulf hat légágyúval füstölni kezd - a hasa felszakad.
  A lányok lelkesen ordítanak:
  - Puck! Korong! Cél!
  Más német gépek kezdenek körözni a lányok feje fölött. A szépségek a Focke-Wulf rakétákat kikerülve a földalatti járatokba csapnak be.
  Anyuta csillogást érzett eldurvult sarkában. A lány dorombolt:
  - Ó pokoli tűz!
  A lány talpát hólyagok borították, és fájdalmasan fájt. Valami hideget akartam piszkálni.
  És a felszínen a szakadások folytatódnak. A lángoktól süvít a hó, szétszakadnak a romok. A németek tűzzel árasztják el az állásokat, de ez nem tesz jót. A harcosok úgy bújtak el, mint az egerek a lyukakba. Hagyd vasalni magukat.
  Alla Anyuta fülébe súgta:
  - Azt hiszem, hamarosan a nácik végre elfogynak. Sok erejük van, de Sztálingrádban nincs lehetőségük megfordulni!
  A szőke lány büszkén válaszolt:
  - Úgy vagyunk itt, mint háromszáz spártai! Visszaverjük a felsőbbrendű ellenséges erőket!
  A vörös hajú Alla kuncogott, és párjára kacsintott:
  - És nem kerülhet ki minket!
  Amikor a lányok a felszínre értek, a razzia véget ért. Új fekete gyalogos katonák jelentek meg. Előremásztak, és a lányoknak tüzet kellett nyitniuk, és arra kényszerítették az ellenséget, hogy az orrát a földbe fúrja.
  Az oroszlánok és a tigrisek ismét csatába indultak. A németek nehéz harckocsikkal próbálták megszorítani a szovjet hadsereget. Hébe-hóba kagylók záporoztak. A sebezhetőbb "Tigris" igyekezett nem elszakadni alakulataitól. Habarcsok is dörögtek.
  A lányok lőttek a németekre és zsoldosaikra. Kiütött ellenfelek. Alla és Anyuta párban lőttek. Ellenséges arcok jelentek meg és megállapodtak. Aztán egy új réteg előretörő ellenség.
  A lányok énekeltek a csata közben.
  Alla elkezdte tüzelni:
  - Azelőtt...
  Anyuta lövöldözve folytatta:
  - Általad...
  Alla leütött, és hozzátette:
  - Légió...
  Anyuta, miután hármat levágott közülük, felszisszent:
  - Ellenségek...
  Allah az ellenfeleket szegezte, és kifakadt:
  - Ők....
  Anyuta, miután lefújta az arab fél koponyáját, folytatta:
  - Akarják...
  Alla, leverve az ellenséget, folytatta:
  - Te...
  Anyuta lövöldözve sziszegett dühében:
  - Alázatos...
  Alla, miután átfúrta az arab koponyáját, felmordult:
  - Elpusztítani...
  Anyuta, folytatva a körmölést, felszisszent:
  - Jegyzetek...
  Alla, mintha lövöldözne, füttyentett:
  - Ne félj...
  Anyuta, miután pontos lövést adott le, felmordult:
  - Ellenség...
  Alla, úgy lőtt, mint egy mesterlövész, folytatta:
  - Szurony...
  Anyuta tovább tüzelve ugatott:
  - Képes...
  Alla, anélkül, hogy abbahagyta volna a tüzelést, felszisszent:
  - Kényszerítés...
  Anyuta dühében tüzelve morgott, helyesbítve barátját:
  - Bátorság...
  Alla súlyos extázisban, miután az afrikaiak fejét lőtte, ugatott:
  - Erő...
  Anyuta fegyvertűzzel ugrálva felszisszent:
  - Növekedés...
  Alla vörös fürtjeit rázva folytatta:
  - És az ellenfelek...
  Anyuta az arab gyomrába vágva azt mondta:
  - Azonnal...
  Alla minden kaliberrel tüzelve ugatott:
  - Elpusztítani...
  A lányok levegőt vettek. És miután még egy kicsit lőttek, azt kiáltották:
  - A mesterlövész puska lovagjai vagyunk, a gyilkosság hangja tiszta!
  Az előrenyomuló gyarmati csapatok hulláma némileg alábbhagyott. A nácik ismét előremozdították tankjaikat. "Tigrisek"-2 jelentek meg hosszú szájkosarukkal és lövedékekkel lőtték ki mindazt, amit sikerült észrevenniük.
  A "Tiger"-2 eredeti toronyformájú volt, és oldalain ferde páncéllemezek voltak. Ettől valamivel kitartóbb lett. A harcosok ismét a tankláncokat választották célpontnak. A fasisztának úgy kellett élnie, mint halnak a serpenyőben.
  Anyuta robbanócsomagot dobott, összezúzta a Tiger-2 elülső görgőjét, és ezt énekelte:
  - Ajándékkal találkoztam... Természetesen felvázoltam egy helyet a koporsóban!
  Alla sziszegett, és boldogan dobott egy nagy, robbanócsomagot a fasisztára:
  - De Pasaran!
  A robbanástól pedig kicsavarodott a német tank hosszú orra. És a Királytigris kezdett visszafordulni. A fasiszta ismét súlyosan megsebesült. Alla fogta és ugatott, csupasz lábujjával dobott egy üvegdarabot:
  - Tölgyfakoporsóban leszel!
  Az üveg egyenesen egy indián, a gyarmati német csapatok torkába repült.
  Anyuta párjára kacsintott, és ezt énekelte:
  - Ebbe a hordóba bedugom a fejem! Mindenkit megmártózok!
  Alla egy sorozatot lőtt ki egy géppuskából. A németeket ismét támadás érte. A lány felszisszent:
  - Mindent megtehetünk! És nyerni fogunk!
  Anyuta elsütötte a puskáját, és így szólt:
  - Nagy győzelem vár! Nagyapáink legyenek dicsőségben!
  Alla bukfencezett, és körbegurult, forogva, mint a karácsonyfa. A lány kacsintva énekelte:
  - Siker úr, hova mész... Siker úr - nevetnek a fasiszták...
  A német tankok lövedékek mentése nélkül fokozták tüzüket. Kiöntötték a robbanó ajándékaikat. És közeledtek a szovjet állásokhoz, igyekeztek elkerülni a hiányosságokat.
  Anyuta drót segítségével, ahogy a fogoly Szerjozska tanította nekik, felhúzott egy nehéz aknát. "Oroszlán" lassan kúszott a szovjet állások felé. 150 mm-es fegyvere időnként lövedékeket köpött ki. A lányok felszisszentek és kacsintottak.
  Anyuta énekelte:
  - Németek-paprikák, fasiszták-nácik... Egy pacifista vége vár rátok!
  Alla vigyorogva jegyezte meg:
  - Pacifizmus... Még hülyeség is pacifizmusról beszélni, amikor a nácikról beszélünk!
  Anyuta jól irányzott lövéssel ütötte orrnyergébe a gyarmati őrség egyik arabját, és ciripelt:
  - És a gondolkodásban nyomorékok... És katonai ügyekben nem olyan erősek! Hamarosan teljesen letöröljük őket a Föld bolygó színéről!
  Alla még egy sorozatot adott, csupasz mellkasát a kavicshoz dörgölte, és énekelte:
  - Orosz lovag vagyok a vadak térdén... Lesöpöröm a Haza ellenségeit a Föld színéről!
  A vörös hajú szépség kacsintott, és az égre pillantott. "Frames", német lövészrepülőgépek forogtak ott.
  A német "Oroszlán" hébe-hóba felkúszott, beleakadva a váratlanba. A fegyvere pedig állandóan köpködött.
  Anyuta egy aknát mozgatva egy német tank hernyója alatt felszisszent:
  - Serjozhkának....
  A német megállt és újra tüzelt. A lövedék felrobbant a lányok mögött.
  Anyuta ellenőrizte:
  - Tejhéjak, akinek van egy baba agya!
  "Oroszlán" állt egy ideig. Talán a tapasztalt német legénység érzékelte a veszélyt, vagy el akarták használni a harci felszerelésüket. De az "oroszlán" egy ideig állt, és halálos kagylókat köpött.
  Anyuta megjegyezte, hogy a német tank fejlettebb fegyverrel rendelkezik, és gyakrabban tüzel, mint a KV-2. És ez természetesen sokkal veszélyesebbé teszi ezt az autót. Anyuta keresztet vetett, és felszisszent:
  - Menjenek a gonoszok a pokolba!
  Alla belelőtt a fasisztába a napfonatba, és ugatott:
  - A győzelmünk elkerülhetetlen! És minden jó vége lesz!
  Anyuta is levágta a törököt és énekelte:
  - Bár, úgy tűnik, hamarosan megszakad az élet, ha a baj megkopogtatja fekete szarvát... A lovak nyögnek, és úgy folyik a vér, mint a folyó, és újra eltűnik a föld a lábad alól!
  Alla, miután megölte az iránit, hozzátette:
  - De a földnek is megvan a maga őrzője... És a csillagok között nekifeszülnek... Láthatatlan mentőszálak Hitler Kolimába száműzetéséhez!
  A lányok tüzelődve, egyhangúan énekelték:
  - Törjük meg Adolfot, fájni fog neki! Hiszem, hogy legyőzzük a fasizmust! És a mi Oroszországunkban megjelenik a Messiás, minden ország népeinek Ura!
  És a harcosok folytatták a lövöldözést. De az ellenséges gyalogság lefeküdt, lövöldözni és gránátokat dobni kezdett. A fasiszta hordák mozsártűzzel próbálták kifüstölni a lányokat. És sok gránátot dobni.
  Alla filozófiailag megjegyezte:
  - Számokkal lehet választásokat nyerni, ügyességgel választásokat háború nélkül!
  Anyuta kuncogott, és megjegyezte:
  - A háború egy olyan terület, ahol a minőség veri a mennyiséget, a választások általában ennek az ellenkezője, és ez egy anekdota!
  A harcosok kissé visszavonultak, a gránátok és töredékeik túl vastagon hullottak. Alla még a lábával megragadta a kidobott ajándékot, és visszadobta. A gránát elrepült, és eltalálta a nácikat a sisakjukon. És hogy felrobban...
  Mintha egy újabb köteg robbant volna fel valahol.
  Alla filozófiailag megjegyezte:
  - A szerencse a második boldogság, a siker a harmadik, de az első készség!
  Anyuta kuncogott, és közbeszólt:
  - A szerencse jutalom a bátorságért, de nem a vakmerőségért!
  Alla kiütötte egy hindu szemét a gyarmati hadseregből, és felszisszent:
  - Akinek szerencséje van, annak énekel a lelke!
  Anyuta elmosolyodott és így szólt:
  - Jó, ha szerencséd van, ez azt jelenti, hogy Isten megment!
  A lányok kicsit szellemesebbek lettek. Aztán a német "Oroszlán" mégis előrement, és egy akna felrobbantotta. A hernyó elgázolt egy robbanószerkezeten és elszakadt.
  A megsebesült "Oroszlán" megpördült és felállt... A harcosok el voltak ragadtatva, és szívből énekelték:
  - Az oroszlán gondolkodásban nyomorék, a tigris mindenféle baj forrása... Az embernél nincs érdekesebb a világon!
  Anyuta hosszú sort lőtt, éppen akkor, amikor az idegen hadsereg viharra kelt, és énekelte:
  Vannak rakétáink és repülőink,
  A legerősebb orosz szellem a világon...
  A legjobb pilóták állnak az élen -
  Az ellenség porrá és szilánkokra fog törni!
  Úgy tűnik, hogy az "oroszlán" súlyosan megsérült. Megdermedt, és kiköpött még néhány kagylót.
  Megjelent egy fürge "Panther". Félt azonban mélyebbre menni a szovjet csapatok pozícióiba, és lőni kezdett. Kagylók fütyültek a lányok feje fölött. És törmeléket és tüzet törtek.
  Anyuta gránátot készített a dobásra, készen arra, hogy elkapja a pillanatot, amikor a fasiszta tank megközelíthető távolságon belül közeledik. De a "Panther" sem hülye. A németek lőttek, a lövedékeket sakktáblás mintázatban helyezték el, és igyekeztek egyetlen földdarabot sem kihagyni. És szó szerint kigereblyéztek minden kavicsot.
  Alla megveregette magát csupasz mellkasán, és megjegyezte:
  - A Krauts taktikája hibás... Sokat fognak így elérni?
  Anyuta szellemesen megjegyezte:
  - A csirke egyszerre csíp egy gabonát, de sokkal gyorsabban hízik, mint a disznó, amely nagy darabokat nyel le!
  A Párduc több mint nyolcvan lövést adott le, és miután elhasználta a lőszert, megfordult, és visszaindult az odújába. Helyette egy új masztodon, a Sturmtiger jelent meg. Széles hordóját a gép kupakkal takarta. Nyilvánvalóan ily módon önmaguk megmentésével számolnak.
  A "Sturmtiger" messziről lőtte a szovjet csapatok állásait. Egy rakéta mennydörgött. A föld felemelkedett, és egy tüzes szökőkút lángokat ontott.
  A lányok alig maradtak életben, nagyjából belepte őket a por. Anyuta még kissé meg is döbbent. A lány hirtelen meglátta magát lovon ülni. És hogy ő irányít egy osztagot, amely megtámadta a tatár hadsereget. És vele harcosai lovagolnak. A mongol-tatárok, akik képtelenek ellenállni az ütésnek, visszavonulnak, és ezrével halnak meg a paták alatt.
  Anyuta két karddal hadonászik, és levágja ellenségeit. De a látomás hirtelen megszakadt.
  Alla arcon csapta párját, megrázta, mondván:
  - Hát ez az! Most hagyd abba a heverést!
  Anyuta dühösen válaszolt:
  - Nem pihentem, hanem küzdöttem!
  A lány dühében felugrott és gránátot dobott. Az ajándék átrepült, és egy Lev tank csövének ütközött. A sérülés után az autó meggyűrte súlyos csomagtartóját.
  Anyuta hevesen felkiáltott:
  - Rusz lovagja vagyok!
  Alla lövöldözést lőtt a gépfegyveréből, és felmordult:
  - válaszolta a fiú összevont szemöldökkel.
  A Szent Oroszországot akarom szolgálni...
  Hadd ömljön a vértenger,
  De Isten képes lesz megmenteni minket!
  Anyuta csupasz hasával és mellkasával a törmelékre esett. Éppen időben, miközben géppuska-kitörések százai villantak fel a feje fölött. A lány kinyújtotta a nyelvét, és így szólt:
  - A bátor katonák őrülete életmentő az elgondolkodtató tábornokok számára!
  Alla beleegyezett:
  - A katona bátor, a tábornok számító, az ellenség ravasz, siker csak bölcs bátorsággal jár!
  A lányok ismét tüzet nyitottak, és szolidaritásból csicseregtek:
  Századok fölötte
  Egyhangú üvöltés
  Adolf erős bolond -
  Növények Szodoma!
  Egy másik páncélos "Oroszlán" jelent meg. Két katona elszaladt előle, sötét arcukból ítélve arabok voltak. Megpróbáltak láncot tenni a horgára, hogy kihúzzák a fejlett harckocsit a csatatérről.
  Alla és Anyuta lőtt, egyszerre ölve meg a technikusokat. A harcosok ezt énekelték:
  - Ne pusztítsd magad és segíts bajtársadnak, segíts másoknak kijutni a tűzből!
  Három fekete ember jelent meg. A lánccal rohantak, amilyen gyorsan csak tudtak, de a lányok le is lőtték őket. Sőt, Anyuta elsütötte a fegyvert, csupasz lábujjával rányomta a kutyát.
  És rendkívüli pontossággal sikerült eltalálnia ellenfeleit, akárcsak Robin Hood pontosságát.
  Alla megjegyezte:
  - Nem az a jel, aki sikeresen üt, hanem az, aki kudarccal elhibázza!
  Anyuta mezítláb gránátot dobott, és felszisszent:
  - A legpontosabb, tőrlátású ember is eltéveszthet, de az éles elmének megbocsáthatatlan a célt téveszteni!
  A gránát eltalálta a habarcsot, és robbanni kezdett, felrobbantva az aknákat.
  Igen, Sztálingrád nem volt könnyű a németeknek. A halál szörnyű fellegvárát kapták benne!
  . FEJEZET 13. sz.
  November 3-án a németek körülvették Tikhvint, és magában a városban is kitörtek a harcok. A Vörös Hadsereg lassan visszavonult. Baku városának nagy részét már elfoglalták, a szovjet csapatok visszavonulnak a félszigetre. Jereván még mindig alig tartja magát. Sztálingrád a pusztulás szélén áll.
  Sztálin mégis megparancsolta, hogy ezt a várost ne adják fel. Asztrahánért is kitörtek a harcok. A Krautok is ebben a városban igyekeznek előretörni. Minden megközelítést erősen bombáznak, és az infrastruktúra tönkremegy.
  Közeleg a tél... A háború menete pedig egyre kevésbé kiszámítható. De úgy tűnik, Sztálingrádot nem lehet megtartani. A Volgán keresztüli ellátást a jégképződés és a hatalmas bombázások akadályozzák.
  November 4-én Tyhvin kilencven százalékát már elfoglalták. A németek pedig megközelítették a finn területet. A jelentős károkat szenvedett szovjet csapatok nem tudtak elegendő erőt összegyűjteni az ellenség megállítására.
  A finnek és a bábos svéd csapatok is megtámadták a találkozót. Jelentős erőket alkalmaztak.
  November 5-én a német koalíció és a finn-skandináv csapatok egyesültek. Így Leningrád körül kettős gyűrű zárult. A Harmadik Birodalom új, nagy győzelme.
  November 6-án még folytak a harcok az északi szektorban. A nácik kiterjesztették a folyosót. A helyzet rendkívül nehézzé vált. Tikhvinben az ellenállás utolsó maradványai is kiégtek. A németek ballisztikus rakétákkal lőtték ki Jerevánt. Három előadást adtak ki. Jelentős pusztítást és áldozatokat okozott. De végül semmi sem tört el.
  Asztrahán városát szárazföldi úton elvágták a szovjet terület többi részétől. A helyzet eszkalálódott. Új német és angol csatahajók tüzeltek Murmanszkra. Az ágyúzás során a helyőrség parancsnoka és sok tiszt meghalt.
  Még rosszabb lett.
  November 7-én pedig a nácik betörtek Volhovba, és végül elnyomták a szovjet csapatok ellenállását Tikhvinben. Így élesen nőtt a szakadék Leningrádhoz képest. Világossá vált, hogy a város aligha marad életben az ostrom alatt.
  November 8-án végre megtörténtek a Lev-2 harckocsi régóta várt tesztjei. A jármű módosított elrendezésű volt. Elöl egy helyen kapott helyet a motor, a sebességváltó és a váltó, hátul pedig a harctér.
  A németek lendületes erőfeszítésekkel a Porsche vezetésével elkészítették az autót a puccs évfordulójára.
  Valóban, az alsó sziluettnek köszönhetően az Oroszlán fegyverzetének és páncélzatának megőrzése mellett a jármű tömege hatvan tonnára csökkent, 1200 lóerős motorral. A harci tesztek azt mutatták, hogy az eredmény egy teljesen elfogadható harckocsi. Pontosan amire szüksége van!
  A jó vezetési és páncél tulajdonságok kombinációja.
  A Führer azonban nem elégedett meg ezzel. Követelte az oldalak és a far páncélzatának megerősítését, valamint egy 88 mm-es, 100 EL csövű löveg felszerelését.
  Egy másik tesztelt jármű az E-100 volt. Ez a tank azonban túl nehéznek bizonyult: 140 tonnás, de minden szögből kiváló védelmet és egérfegyvereket kapott. Általában véve az "E" sorozat rendkívül ígéretesnek ígérkezett. A németek láthatóan nem vesztegették az idejüket.
  Bemutatták az 1000 lóerős motorral szerelt Bars tankot is, de a jármű Hitler számára nem tűnt kellőképpen védettnek.
  Az évfordulón különféle típusú repülőgépeket is bemutattak. Különösen a támadó repülőgépek és az ME-262 módosításai. És a TA-183 is. A technológia egész parádéja.
  A nagy teljesítményű gázhordozókkal együtt egész városokat és falvakat képesek lerombolni.
  Itt valójában nagyon erős rombolórendszereket mutattak be.
  A "Panther"-2 szintén átment a teszteken, ötven tonnával, 150 milliméteres homlokpáncéllal és "Royal Tiger" ágyúval rendelkezett. Az oldalpáncél 82 milliméteres volt, ferde. Egy ilyen tank többé-kevésbé megfelelt Hitlernek, hiszen közelharcban harmincnégyet is ki tudott állni.
  Általában a nácik kitakarították a menazsériát.
  Az ezerszáz kilométer per órás sebesség elérésére képes Gotha vadászgépeket is tesztelték.
  Röviden: elengedték az övét.
  November 9-én Volhov elesett. A helyzet elérte a tetőpontját. És ismét a szovjet tankok próbáltak ellentámadást indítani.
  Gringeta megdermedt a fegyver közelében. A Churchill 2 a szovjet járművekkel szemben állt, és lőszert köpött ki.
  Lord Jane lánya számolta a találatokat. A szovjet tankok lelassítottak, amikor az árokba léptek. A német menazséria pedig ezt kihasználta.
  Nicoletta fogta és énekelte:
  - Az angol harcos nem fél a haláltól,
  A csillagos ég alatt a halál nem visz el minket!
  Bátran harcol a koronás oroszlánért,
  Megtöltöm a hatalmas géppuskát!
  Malanya elismerően bólintott:
  - Ez gyönyörű! És díjat is fogunk fizetni!
  A fegyver nagyon aktívan működött. A kagylók gyufaként villogtak, körvonalakat hagyva a levegőben. Igen, voltak energikus lányok. És ami a legfontosabb, pontos.
  Gringeta bólintott, és egy kagylót küldött a harmincnégy torony tövébe. A lány motyogta:
  - Ez a halál! Eljön az ellenségeimhez! És mostantól tudom, bajszos ellenségekre vár!
  Nicoletta mosolyogva mondta:
  - Minden állat meghajolt a bajszos előtt... Hogy az átkozott elbukjon!
  Gringeta ismét nevetett, és sziszegve tüzelt:
  - Az én lövedékem a legpontosabb. Biztosan eljutunk oda!
  Nicoletta felemelte a mutatóujját, és így szólt:
  - Bumm, bumm - nem ütött! A szürke nyuszi elvágtatott!
  Gringeta, tüzel, énekelt:
  Mindenki maga választ
  Egy nő, vallás, út...
  Az ördögnek vagy a prófétának szolgálni,
  Mindenki maga választ!
  Jane megrázta a fejét, és ellenkezett:
  - Nem biztos, hogy így! Az ember hitének kilencvenkilenc százalékát a születés határozza meg, nem a tudás. Itt mi az anglikán egyházhoz tartozunk... De ha megnézzük, milyen alapon? Ez a mi választásunk?
  Gringeta kuncogott, és megjegyezte:
  - Én személy szerint hívő családba tartoztam, de mostanra egyre inkább az ateizmus felé hajlok!
  Nicoletta kuncogott, és kinyújtotta a nyelvét.
  - Ateizmus... Ez érdekes!
  Malanya filozófiailag megjegyezte:
  - És egyformán távol mindentől! Amikor nincs Isten és nincsenek természetfeletti erők, akkor minden vallás hamis!
  Gringeta bólintott, készségesen megerősítve:
  - Olyan, mint a kommunisták! Azzal az ötlettel álltak elő, hogy minden vallás csak az emberek fantáziája. És erre építettek egy tant!
  Malanya szkeptikusan görbítette az ajkát:
  - És mi vár rájuk a halál után?
  Gringeta húsevően vigyorgott. Kilőtt egy lövedéket, felvágta egy másik szovjet tank hajótestét, és így válaszolt:
  - Itt sok mindent ki lehet találni... Még a halottak feltámasztását is a tudomány erejével!
  Malanya vigyorogva emlékeztetett:
  - Olvastam egy könyvet a jövő világáról. Ott már létezik egy űrbirodalom. Nincs halál, öregség, betegség. És persze az éhség... Igaz, a lakosság nagy részének nincs munkája, de mindenkinek van elég.
  Például az autókat ingyen adják. És vannak elektronikus gépek, amelyek segítségével az egész világgal kommunikálnak.
  Nicoletta nagyon komolyan megjegyezte:
  - A haladás gyorsan fejlődik. Nézd meg ezeket a tankokat... Hogyan fejlődtek és fejlődtek. Ennek ellenére a Churchill-2 nem hasonlítható össze Matildával.
  Malanya beleegyezett:
  - Igen, a tankok előrehaladtak... Ez sikkes!
  A szovjet tankok újabb támadása elhalt, és szünet következett.
  November 10-én és 11-én a németek kisebb offenzív hadműveleteket hajtottak végre, északon elvágva.
  A szovjet csapatok ellentámadást kíséreltek meg Sztálingrádtól északra, de nem jártak sikerrel. A város utolsó házai már kitartottak. Ezzel egy időben elpusztult, a földre. De Sztálin egyelőre azt parancsolta, hogy tartsanak ki a végsőkig.
  Baku városát majdnem elfoglalták. De égnek az olajkutak, és harcok törtek ki közöttük. A németek folyamatosan bombáznak.
  Asztrahánban a csaták a csúcson vannak...
  November 12-én a törökök támadást indítottak Jereván ellen. A támadást visszaverték. Az oszmánok veszteségeket szenvedtek. De megint lőttek. November 13-án a németek elfoglalták Baku utolsó negyedét - ezzel bejelentették a város elfoglalását. Csak a félszigeten folytak a harcok, és az ég fekete volt a lángoló kutaktól.
  November 14-én a nácik megkezdték a támadást Murmanszk ellen. Tüzérséget és repülést használtak...
  Sztálingrád lángokban állt, de az átvitt szovjet erősítések lehetővé tették a kitartást. Bár csak a város szélére, és óriási veszteségek árán.
  A Murmanszk elleni támadás során nagy csatahajó-armada gyűlt össze, és repülőgép-hordozók is érkeztek. A várost úgy nyomták, mint egy plazmahenger. És bombáztak és ágyúztak.
  November 15-én a fasiszta csapatok mozgásba kezdtek, és megtámadták a várost, a Jeges-tenger egyetlen jégmentes kikötőjét. A csatákban részt vettek az "egerek", sőt a "Rat" tank is, amit a nácik a gyakorlatban is ki akartak próbálni.
  A "Rat" azonban némileg csalódást okozott. Először előrement, majd elakadt a hófúvásban. És megállt a város szélén. A németek nem álltak készen az offenzívára. De az ágyúzás nem állt meg. November 16-án a nácik gyakorlatilag befejezték az égő olajkutak felszámolását. De a félsziget egy része elérhetetlen volt számukra a hetedik mennyországig terjedő tüzek miatt.
  November 17-én a nácik elfoglalták a Volga-delta utolsó ágát, és ezzel még alaposabban blokkolták Asztrahánt. Baku már régóta le van vágva.
  Jerevánt is megrohamozták. A város egy dombon van, nagyon kényelmes védekezés, de nehéz megrohamozni, főleg tankokkal.
  November 18-án a szovjet csapatok ismét tesztelték a náci védelem erejét Sztálingrádtól északra. Ez gyengítette a nyomást, ami az évből a Volgán maradt, de jelentős veszteségekkel járt.
  November 19-én a németek súlyos veszteségek miatt leállították a Murmanszk elleni támadást.
  Így a megszállt Führer nem tudta kitépni a helyzetéből a számos szilánkot. A nácik arra irányuló tervei, hogy a tél előtt véget vessenek a Szovjetuniónak, kudarcot vallottak.
  A legrosszabb az egészben, hogy Japán felfüggesztette offenzíváját a hideg időjárás és a hatalmas munkaerőveszteség miatt. Az egyetlen dolog, hogy a szamurájok növelték saját harmincnégyük gyártását, és engedélyezték a Panthers-t. És jövő nyáron okozhatnak gondot.
  November 20-án a németek részben eloltották a tüzeket, és megtisztították a félsziget nagy részét.
  November 21-én a szovjet csapatok ismét megtámadták a németeket, sőt több kilométerre Sztálingrádtól északra behatoltak. A náciknak meg kellett gyengíteniük a támadást, és meg kellett próbálniuk helyreállítani pozícióikat.
  A harcok, ahogy ilyenkor mondják, egyszerűen frakk szinten vannak!
  November 22-én a nácik megpróbáltak előrenyomulni Türkmenisztán térségében. Tíz kilométer gyaloglás után pedig megállították őket. De november 23-án, miután a sah dandárjait csatába vitték, ismét előrenyomultak. A helyzet rendkívül súlyosbodott a közép-ázsiai régióban.
  November 24-én nem történt jelentős változás a frontokon...
  November 25-én a nácik újraindították Murmanszk elleni támadást. Új egységeket dobtak csatába. De még kevés értelme van.
  Elérkezett november 26-a - tizenegy év a Reichstag-választások óta, amelyek után Hitlert kinevezték birodalmi kancellárnak.
  Először a legújabb E-100 harckocsit vetették be a frontra.
  Ez egy ilyen gép harci gyakorlata volt.
  A tartály elég hosszúnak tűnt, szinte laposnak tűnt. Egy 128 mm-es ágyú hosszú csőtorkolata állt ki belőle. Az elülső páncél pedig negyvenöt fokos szöget zár be. Ő maga pedig oldalról meg van dőlve.
  Az E-100 tank a legújabb 1500 lóerős motornak köszönhetően gyorsabban mozgott, mint az egér. És a kagylók lepattantak róla.
  Az autóban pedig megjelent a vidám négyes Magda, Christina, Gerda és Charlotte.
  A lányok gyermekeket szültek a Führernek, és az SS speciális dadáinak felügyelete alatt hagyták őket.
  És éppen megérkeztek a frontra. A lányok nagyon viccesek. Kihagyták a csatákat. És itt a lehetőség, hogy bizonyíts. Vegyük végre ezt az északi Szevasztopolt.
  És megalapozza a Harmadik Birodalom uralmát a Jeges-tengeren. Meddig lehet még húzni a háborút? És a négyen gondolkodnak: talán velük együtt legalább valami megváltozhat?
  Murmanszk közelében nincs túl fagy - a Golf-áramlat szigetelést biztosít. A lányok harcias hangulatban vannak. Mindegyiknek született egy pár - egy fiú és egy lány! Szóval lehet örülni.
  Magda és Christina a fegyverek körül lógtak. A tank új és egyszerűen irányítható. Oldalról 120 mm-es ferde páncél, valamint további 50 mm-es pajzs védi. Tehát nem lehet minden szögből elütni az autót.
  A lányok fütyültek egy dalt. Szívükben nagyszerűen érzik magukat.
  Gerda mosolyogva borostyánsárga ajkán megjegyezte:
  - Most Hitlerrel közös utódaink vannak. A királyi család tagjai vagyunk!
  Charlotte kuncogva megjegyezte:
  - És csak nullák vannak előtte!
  Az "E"-100 harckocsi megközelítette a szovjet állásokat. A környéken mindent annyira megsemmisítettek, hogy a szovjetek lövései ritkák, és általában könnyű fegyverekből.
  Magda megcélozta a 128 mm-es ágyút, és rálőtt a szovjet szarkára. A mézes szőke lány ezt énekelte:
  - Tigris vagyok, és vigyorgok... És a gonosz tigris mindenkit széttépett!
  A szovjet negyvenötös visszagurult, több orosz katona meghalt.
  Magda dorombolt, mint egy macska:
  - Superman vagyok, a módszerem egyszerű... Leharapom a farkát azoknak, akik gyapjúból vannak! És akkor a lány elkezdett nevetni. Nos, mint egy őrült istennő.
  Hitler prostituált lányai megrázták a tankot. Ők maguk pedig felugrottak egy ferde páncélos autóba.
  De ekkor a harcosok megfordították az autójukat. Charlotte, ez a rézszínű hajú szépség így énekli:
  - Csattan, katt, katt... Gördül a patak! A náci lovasság megette az összes homokot!
  És ezek után Charlotte annyira nevetne... Még a fogait is vacogni kezdte. És a tank ismét megpördült. A németek lebontották a szögesdrót kerítést. A Tyrannosaurus rex méretű gép aljasan morgott. A harcosok pedig vigyorogtak aranyos és húsevő arcukon.
  A lányok Adolf Hitler gyermekeit hordozták és szültek. És ez már mond valamit. Gyönyörű vixens, de ugyanakkor erkölcsi szörnyek. Itt összetörtek egy szovjet katonát, aki a kerekek alá esett. És a földbe nyomtak egy 76 mm-es ágyút. Végighajtottunk rajta. Az acél lelapult. A harcosok műrepülést mutattak be. A kagylók ártalmatlanabbnak tűntek, mint amikor a borsót egy gyerek csörgőben rázta. A következő fegyver, amelyet az E-100 lapított, egy 85 mm-es volt.
  Magda felnevetett:
  - És úgy zúzzuk az oroszokat, mint a poloskákat!
  Christina kijavította barátját:
  - Inkább medvék! És a medve nagy állat!
  Vörös Charlotte kitárta az agyarait:
  - És fogas!
  A német tankok utat törtek a város védelmi vonalain. A szovjet csapatok nagyon makacsul harcoltak. Mindenki fegyvert fogott. Még tízéves fiúk is harcoltak a milíciában. Sok lány is volt. Minden lakó összegyűlt, de nem volt elég fegyver. A tömeges hősiesség mindenben meglátszott. Az úttörők házi készítésű robbanóanyagokkal vagy gránátcsomókkal közeledtek a náci tankokhoz, és a sínek alá vetették magukat - meghaltak szülőföldjükért.
  Az E-100-as harckocsi több sérülést szenvedett. Az egyik fiúnak sikerült átnyomnia egy nehéz aknát. Ő maga is meghalt, de megrongált egy német autót. A henger szétrepedt, és a hernyó egy része elrepült. A nagy jármű lassított. Aztán néhány harcos gránátcsomókat dobott, szétzúzva a vastag nyomokat.
  Az E-100, miután áthaladt a frontvonalon, elvesztette mozgékonyságát.
  Gerda hat géppuskát célzott meg és kapcsolta be, amikor a szovjet katonák ellentámadásba lendültek. Több tucat orosz és más oroszországi népek képviselői esett el, géppuskagolyók átütve. A szovjet katonák azonban előrefutottak. Gránátot dobtak és meghaltak. A töredékek egy része elérte az E-100-at, de a géppuskák megfelelően működtek. És a rohadt Gerda olyan pontos. És a golyói szinte soha nem mennek hiába.
  És orosz katonák halnak meg...
  Christina gyorstüzelő 75 mm-es ágyúból, töredezett lövedékekből és koaxiális géppuskából lőtt. A vörös hajú vadállat, aki golyókkal tépte szét a szovjet katonákat, felszisszent:
  - Én vagyok a halál hordozója... Maga a Sátán az én vörös hajú rokonom!
  Magda félénken megjegyezte:
  - Nos, ne csináld. A Sátán Isten ellensége, és a tűz tavára van ítélve!
  Christina a meztelen lábával a fémre csapott, és felüvöltött:
  - Mi van a tűz tavával? A hajam olyan, mint a tűz!
  Gerda vigyorogva jegyezte meg:
  - Maga a Führer megbocsát nekünk minden bűnt... Pontosabban, maga a bűn fogalma lényegében elavult?
  Magda vállat vont:
  - Azt akarod mondani, hogy a bűn fogalma elavult...
  Gerda ismét bekapcsolta a gépfegyvereket, elfojtva az orosz katonák kétségbeesett ellentámadását. A golyók úgy ölték meg őket, mint a pokol ajándéka. Az E-100 ebben a módosításban nagyon erősen védett. Nyolc géppuska, két koaxiális ágyúval, a többit zsanérokon vezérelték. És elég erősen ütöttek.
  Gerda vigyorogva üvöltötte:
  - Bűn, ez a Harmadik Birodalom létezésének alapja! Vallásunk valóban az állatok hite!
  A vörös hajú Krisztina ágyúból tüzelve orosz katonákat gyilkolva énekelte:
  - Ragaszkodó és szelíd állatkám... Imádom az agyaraidat, hidd el! Az én pokoli és agyaras vadállatom!
  Az egyik szovjet légelhárító fegyvernek ismét sikerült eltalálnia a görgőket és eltörte azokat. Az E-100 végül megállt. Magda azonban megbüntette a bosszantó légelhárító fegyvert, súlyos töltettel takarva el. Nos, a nyomok eltörtek.
  Gerda összerándult, vontatót hívott, és megkérdezte:
  - Húzzon ki minket, kérem! haldoklunk! Eltörtek a nyomok!
  Azonnal jött a válasz:
  - Lesz huzavona!
  Christina mosolyogva énekelte:
  - Ez a lépés! Ellenségek ki!
  Magda rálőtt a fegyverre, amelyet az orosz katonák próbáltak kihúzni közvetlen tüzet. Összetörte a hordót, és különböző irányokba szórta szét a szovjet katonákat. Az egyik katona kettészakadt, és kínok között küszködött.
  A szőke keresztény keresztet vetett, szemét az ég felé emelte, és így imádkozott:
  - Bocsáss meg, Uram! Akaratlan bűnért és gyilkosságért!
  Christina kuncogott, és megjegyezte:
  - Nem, ezt nem teheted! Szilárdnak kell lenned, mint a szikla! Légy szikla számunkra!
  Magda magabiztosan válaszolt:
  - Csak egy szikla van - Jézus Krisztus!
  A vörös hajú ördög ugatott:
  - Jézus pacifista volt! Hitünk és hivatásunk pedig a háború!
  Az E-100-as harckocsit felvették és vonszolták a német állások felé. Gerda a hókirálynő mosolyával megjegyezte:
  - A görgők a tartály legsérülékenyebb részei. És ez ellen küzdenünk kell!
  Charlotte megrázta a fejét.
  - Nem takarhatja le az egész görgőt pajzsokkal. Ez nem lehetséges, mert néhány pálya még nyitva lesz!
  Magda azt javasolta:
  - Mi van, ha kicsire és raklap nélkül csináljuk a görgőket?
  A vörös hajú ördög kuncogott, és gyöngyházfogakat mutatott:
  - Hogyan adjunk nekik nagyobb sebességet?
  Magda a fémhez dörzsölte a csupasz talpát, és azt javasolta:
  - Mi van, ha villanymotort használunk?
  Charlotte felhúzta a gyomrát, és kicsavarta a nyakát:
  - Egy lehetséges lehetőség... És a tankok kevésbé fognak égni!
  Magda sírva mondta:
  - Ha a pokolba jutunk, égni fog és lángol, mint a fáklyák!
  A vörös hajú ördög felmordult:
  - Hát, szóval... És az angyalok fényes lángokból jönnek létre! Legyünk angyalok!
  Christina elvette, és fülsüketítően énekelte:
  - Nem vagyok angyal, csak egy ördög, de az emberek számára szent lettem... Az ellenségek megleszik a számításukat, ilyen földöntúli fájdalom kínja alatt!
  A lányok elhallgattak... Rohamosztagosok forogtak az égen, és dörrent az ágyú. A bombák pedig folyamatosan zuhantak és zuhantak... Mint a pusztítás és pusztítás valódi jégesője.
  Murmanszk égett, és emberek haltak meg. A németek még ballisztikus rakétát is indítottak. Nem túl hatékony fegyver. Könnyebb lenne ledobni egy öttonnás bombát a Yu-488-ról, pontosabb és olcsóbb is lenne.
  Christina volt az első, aki mezítláb ugrott ki a hóba, amikor a tankot egy másik parkolóba vitték. Ott a szakemberek megkezdték a javításokat. A lányok meleg házba költöztek. Lefeküdtünk a matracokra. Gerda és Charlotte zsebes sakkozni kezdett.
  Magda és Christina elkezdtek hasizmokat végezni, hogy a hasuk kiemelkedő legyen, és ne ereszkedjen meg a terhesség alatt. Gyönyörű harcosok, akik remegnek az ágyékban. Még friss, de ezek olyan nők, akik gyermeket szültek. És a haldoklás most sem olyan ijesztő - van, aki folytatja a családi vonalat! Még egy olyan szeméttel is, mint Hitler.
  De a lányok az SS Tigris zászlóaljból, a Führer tényleg olyanok, mint Isten. És már nem pogány isten, hanem valami Mindenható és felfoghatatlan a maga zsenialitásában.
  Gerda a King's Gambit játszott, és erős támadást fejlesztett ki. Charlotte makacsul védekezett. Ütésváltás történt. De minden kölcsönös pusztítással és döntetlennel végződött. Aztán Magda és Christina sakkozni kezdett. Charlotte és Gerda pedig elkezdett hasizmokat és fekvőtámaszokat csinálni. A lány aktívan tartotta formában.
  Magda az ellenfelét játszó és lökdösőn filozofikusan megjegyezte:
  - De akkor is furcsa...
  Christina ártatlan mosollyal az ajkán kérdezte:
  - Mi a furcsa?
  A szőke szuperember így válaszolt:
  - Az, hogy a fehér a jóság színe, de ők kezdik először a háborút!
  A vörös hajú ördög racionálisan megjegyezte:
  - De jót is hozunk... De a bolsevikok először Oroszországot támadták meg!
  Magda szomorú hangon énekelte:
  - De minden virít előttünk, minden ég mögöttünk...
  Christina csengő hangon hozzátette:
  - Nem kell nyafogni! Velünk az, aki mindent eldönt helyettünk!
  Gerda folytatta az éneklést:
  - Vidáman, nem komoran, térjünk haza - szőke sportolók lesznek a jutalmunk!
  Utána mind a négyen kitörtek a röhögésből... Megjelent egy tinédzser szolga, aki vajjal, sajttal, kolbásszal, szárított gyümölccsel szendvicseket osztott ki a lányoknak. A lányok ettek, és kimerültek a melegben. A szépségek elszundítottak. Fiatalon és egészségesen jó - könnyen elalszol.
  Másnap, november 27-én az E-100-at csak részben állították helyre. A lányok nem vettek részt az offenzívában. De csak bikiniben, mezítláb kocogtunk a hóbuckák között. Úgy néztek rájuk, mintha őrültek lennének, szinte meztelenül rohangáltak a hidegben. De a lányok általában műrepülők. Ők a jövő különleges emberei!
  Gerda átvette a vezetést. És nem a mezítlábas lány, Gerda, aki Andersen meséjében szerepelt. De egyben bátor és tapasztalt is. És ugyanakkor született gyilkos lett. Gyors lány, erős izmokkal.
  Viszont mind a négy lány jó. Gyors iramban futottak ötven kilométert, majd visszatértek. Aztán egy sor gyakorlatot végeztünk, énekeltünk és ringatóztunk. Kicsit gyakoroltuk a lövöldözést.
  Csak másnap javították meg az E-100-as harckocsit. Hát ez nem olyan rossz. Sőt, ennek a szupernehéz autónak a görgőinek eredeti elrendezése volt, ami eltér a sakktábla elrendezéstől, ami növelte a vezetési teljesítményt hóban, de megszokásból bizonyos problémákat okozott a szerelőknek. Bár az E-100-at egyszerűbb felszerelni, mint a Tigert vagy a Panthert.
  November 28-án a nácik egy kicsit mélyebbre törhettek Murmanszkban. De a szovjet csapatok ellenállása egyszerűen felfoghatatlan. És még Nagy-Britannia és Németország csatahajóinak tizenhat hüvelykes lövedékei sem tudták megtörni a védelem akaratát.
  De a nácik még mindig előretörtek. Az E-100-as harckocsi néhány háztömböt bejárt a nap folyamán, de ismét megrongálta a nyomokat. De ezúttal a javítás csak néhány órát vett igénybe. November 29-én a Terminátor lányok egy KV-3 harckocsival ütköztek. A szovjet jármű néhányszor eltalálta az elülső páncélt, de a lövedékek visszapattantak a lejtőről. Magda visszaütött az orosz tanknak, amitől úgy égett, mint egy halom egymásra rakott fáklya.
  Christina gúnyos vigyorral kérdezte párját:
  - Egyáltalán nem sajnálod azokat az oroszokat?
  Magda őszintén válaszolt:
  - Sajnálok mindenkit, még azokat is, akik nem méltók a sajnálatra!
  És a lány nagyot sóhajtott, és az ég felé fordította a tekintetét. A harcosok egyre óvatosabban próbáltak cselekedni. Hogy ne terelje el a figyelmét a javítás. A 128 és 75 mm-es fegyverek úgy működtek, mint a szamarak. De a tank így is megsérült.
  Az egyik fal felrobbant és ráesett az autóra. A páncél karcos és kissé behorpadt.
  November 30-án a nácik még tovább haladtak. Néhol a városközpontba is eljutottak. Ám még aznap egy negyvenötösből jól irányzott lövés megsértette egy 128 mm-es ágyú torkolatát, és a lányok kénytelenek voltak újra nekilátni a javításnak. És úgy tűnik, hosszabb ideig.
  Aztán a négyen úgy döntöttek, hogy harckocsi helyett egyszerű gyalogságként harcolnak. A szépségek megpróbáltak küzdeni, csak bikiniben küzdöttek. Ám a hidegben a lányok csak néhány órát bírtak ebben a félmeztelen állapotban, aztán rohantak melegíteni.
  Gerda beásta magát a hóba, a legújabb MP-44-es géppuskából lőtt, és meglehetősen aktívan gyilkolt orosz katonákat. Itt van, egy mezítlábas, fehér hajú lány, aki fejbe ütött egy Vörös Hadsereg ezredest. És azt mondta:
  - Nem, én még mindig árja vagyok!
  Charlotte, aki a túloldalról haladt előre, kuncogott:
  - Te egy harcos vagy, aki halált hoz ellenségeidre. - Ekkor a vörös hajú, csupasz lábú lány rálőtt az őrnagyra, és pont a szeme alá találta. Eléggé kitárta a fogát. - Látod, nem lövök rosszabbul!
  Gerda felrobbant, befejezte a komszomol tagot és az orosz csapatok kapitányát, a szuka kimutatta a fogát:
  - Igen, lősz, de láttam! Mint egy láncfűrész!
  Charlotte csupasz lábujjával dobott egy üvegszilánkot. Nyakba ütötte az orosz hadsereg hadnagyát, és csicseregte:
  - És itt vagyok, játszom az üveggel!
  Gerda átfutott a havon, mezítlábas, kecses lábnyomokat hagyva maga után. Rohant lehajolva. Aztán a tigrislány megfordult, és bukfencezett. Elfordította és a szovjet katona álla felé mozdította a fejét. Kiköpte a vért. Gerda mezítláb megszorította a torkát, és megfojtotta az oroszt.
  A vörös hajú ördög, Charlotte megfojtotta az úttörőt. Ilyen csúnyák és gonoszak lettek a lányok.
  Magda orosz katonákat is megölt, de nem bántotta a gyerekeket. Nem, soha nem fog kezet emelni egy gyerekre. És általában a vérontás nem okozott neki örömet. De mégis egy tigris egy SS-zászlóaljból, és követnie kell a parancsot.
  Ezért Christina egy tőrt dobott egy fiúra, aki körülbelül tizenkét évesnek tűnt. Igazán kegyetlen. Nem, a felnőttek ne öljenek gyerekeket!
  Magda keresztet vetett, és azt suttogta:
  - Uram bocsáss meg! Undorodsz tőlem, de a háború az háború!
  A szőke pedig rálőtt az orosz mesterlövészre, aki elesett, és egy precíz ütéssel az orrnyergét érte. Jaj, megjelent a híres négyes. A lányok először a briteket és részben az amerikaiakat ölték meg, de most felvették
  oroszok. Ilyenek a második világháború zörgő vigyora. Vigyorok, amelyek a legvalódibb, és legélesebb agyarakat mutatják!
  Christina a fához dörzsölte mezítlábját, még mindig hideg volt, és megjegyezte:
  - Undorító? Mit akarsz a vörös hajú boszorkányoktól!
  . FEJEZET 14. sz.
  A németek fokozatosan leállították tevékenységüket. Beleértve a légi közlekedést is - és kényszerűen a romló időjárási viszonyok miatt. Az offenzíva előtti napon kitűzött feladatokat nem sikerült maradéktalanul teljesíteni. Igaz, a Kaukázust gyakorlatilag elfoglalták. A bakui olajmező ellenőrzés alatt áll. A Szovjetunió elvesztette legnagyobb olajforrását. Igaz, maguknak a németeknek még időt kell szánniuk a kutak helyreállítására. Karéliát, Arhangelszket és az északi part egy részét is elfoglalták. Leningrád teljesen el van vágva a kommunikációtól Oroszország többi részével. Néhány más területet elfoglaltak a központban. Türkmenisztán fele szintén megszállt. Japán elfoglalta egész Mongóliát, és beékelődött Közép-Ázsiába, és részben hídfőket hozott létre az Amuron túl, az Usuri régióban. Igaz, a szamurájoknak valamivel kevésbé sikerült. Vlagyivosztok teljesen blokkolva van, és tűz alatt áll.
  Kétszáz kilométer van hátra Moszkváig. A németek pedig most ballisztikus rakétákkal és sugárhajtású repülőgépekkel bombázhatják a fővárost. De télen és hidegben a Wehrmacht elvesztette a képességét, hogy újabb offenzívát hajtson végre. Sőt, a gyarmati csapatok: indiaiak, afrikaiak, arabok nagyon hidegek. És elvesztették harci hatékonyságuk nagy részét. Bűn lenne nem kihasználni egy ilyen helyzetet. Bár a Vörös Hadsereg hatalmas veszteségeket szenvedett, és szintén nagyon kimerült.
  A vezérkar valóban úgy döntött, az ellátással kapcsolatos nehézségek és a Kaukázus elvesztése ellenére több nagy támadó hadműveletet hajt végre a télen. Ha a fasiszták télen nem is merik kidugni az orrukat, akkor is leszúrjuk és összetörjük őket.
  Vagy mindenesetre a legrosszabb időjárási körülmények között is harcra kényszerítjük.
  Vaszilevszkij, a vezérkar vezetője, védelmi miniszter-helyettes logikusan azt feltételezte, hogy a Szovjetunió nem lesz képes megnyerni a technológiai versenyt egész Európával és Afrikával szemben Ázsiával.
  Ebben a tekintetben az ellenség előnye, különösen a repülésben, csak nőni fog a tél folyamán. Igen, természetesen a szovjet tervezők már kifejlesztettek és folyamatosan fejlesztenek új, fejlettebb harckocsikat. Különösen a T-34-85 nagyobb toronnyal és erős fegyverrel. Nos, az IS-2 122 milliméteres fegyverrel már úton van. De a németek nem fognak megállni. Ráadásul még az új autók sem elég jók ahhoz, hogy legyőzzék az Oroszlánt vagy bármely nehéz autót.
  És nem valószínű, hogy most sikerül majd számbeli fölényt elérni.
  Voznyeszenszkij is megszólalt. Felszólalt a gyors offenzíva mellett is:
  - A Kaukázus elvesztése után hadseregünkben súlyos üzemanyaghiány lesz. Pontosabban, már most is maximálisan megtapasztaljuk. Télen azonban a nappali időszak sokkal rövidebb, az időjárás gyakran rossz, és az üzemanyag-fogyasztás is csökken.
  Zsdanov népbiztos is sietett hozzátenni:
  - Ezen kívül katonáink és szappereink felrobbantották a Kaukázus összes olajkutat. Ez azt jelenti, hogy a Krautok még nem használhatják az olajunkat. De figyelembe véve, hogy a kegyetlen fasiszták milyen gyorsan tudják, hogyan kell mindent felépíteni és helyreállítani, akkor tavasszal bakui olaj fog befolyni a Harmadik Birodalom gazdaságának artériáiba.
  Sztálin így foglalta össze a vitát:
  - December végén lecsapjuk az első téli csapást. A kérdés csak az, hogy hol?
  Itt a katonaságnak már nem volt egysége. Zsukov azt javasolta, hogy a központban csapjanak le, és űzzék el az ellenséget Moszkvából. Vaszilevszkij azt feltételezte, hogy jobb Tyhvinben találni egy gyenge pontot. Ugyanakkor segítse Leningrádot, amely nem biztos, hogy túléli a kettős blokádot.
  Rokosszovszkij a Voronyezs irányába irányuló offenzíva mellett szólt. Voltak ötletek a nácik megtámadására Asztrahánban, vagy akár Arhangelszk közelében. Sztálin meghallgatott minden megjegyzést, firkált valamit és gondolkodott.
  Csábítónak és csábítónak tűnt az a gondolat, hogy el kell lökni az ellenséget Moszkvától. A fasiszták azonban most a középpontban vannak a legerősebbek és legerősebbek.
  Logikátlannak tűnt a Volgán való átkeléssel támadni, a folyó nagy és mély volt, és a hadművelet legelső szakasza elhúzódna.
  Lehetséges támadás a Don és a Volga között, de a mieink ott már vertek, és a németek is jól megerősítettek.
  Vasziljevszkij ötlete tűnik a leglogikusabbnak. Északon a németek gyengébbek, csapataiknak valahogy kevesebb a harci tapasztalata. Ráadásul Tikhvint nemrégiben elfoglalták, a párkányon német csapatok állomásoztak. De nagyon valószínű, hogy a Krautok is így gondolkodnak.
  Mindent beleadni Voronyezs irányába? Az elülső kialakításban erkélyt alakítottak ki, amelyet nagyon ésszerű lenne megpróbálni levágni, mint egy ferde kocabogáncsot.
  Néhány érdekesebb gondolat az, hogy Arhangelszk körül dugjon. Tekintettel arra, hogy a Krautoknak erősítést kell szállítaniuk a tengeren keresztül, ésszerű, hogy van gabona ebbe az irányba.
  Bár nehéz a saját csapatait ellátni, főleg mivel a nácik tengeralattjáró-flottája teljesen uralja a tengert. És szolgálatba állnak a nácik új cirkálói. Úgy tűnik, majdnem megépítették a korábban elsüllyedt Bismarck csatahajót is. Sőt, az új hajónak meg kell döntenie a Yamato rekordméretét és fegyverzetét.
  Bár másrészt miért van szükségük a Krautoknak csatahajókra? Az egész világ szemébe port hányni? Aggasztóbbak a Harmadik Birodalomban kifejlesztett új típusú fegyverekre vonatkozó adatok. Különösen a rakétákkal és a sugárhajtású repülőgépekkel kapcsolatban, és ez komoly.
  Sztálin kis habozás után jóváhagyta a tervet: december végén támadást indítanak a Tikhvin régió ellen, január elején pedig Voronyezs közelében érezni kell az ellenséget.
  Általában ez logikusnak tűnt... Eközben a már félig elfeledett négy lány folytatta hősiességét a keleti fronton. Gerda és Charlotte, Christina és Magda von Singer - egy szünet után, amit az okozott, hogy szinte egyszerre estek teherbe; majd egészséges gyerekeket szültek és visszatértek a frontra.
  Hideg volt az idő, és december huszonötödikén megérkeztek a szépségek. Esik a hó, és a szél fújja a fürtjeidet. És nem a legmelegebb helyet választották maguknak - közvetlenül Leningrád közelében.
  Érkezéskor a bikinis lányok futni indultak a hóbuckák között. Valójában az igazi árjáknak meg kell mutatniuk, hogy nem félnek semmilyen, még a legsúlyosabb hidegtől sem. Egy Japánból érkezett nindzsa fiú, akit mindenki Karasnak hívott, velük futott.
  Ez a gyerek a különleges műveletekben való részvételéről vált híressé. Kellemes keleties vonások, valamint egy ismeretlen apától örökölt szőke haj nagyon jóképűvé tették a fiút.
  A lányok válaszul még szemet is vettek rá, bár Karas valószínűleg még nem illik hozzájuk. De az izmok tehermentesítése drótként fut, így még ezek a tapasztalt, mindent átélt tigrisek sem tudnak lépést tartani vele.
  A lányok az edzőbázison szülés után teljesen visszanyerték formájukat, de nem minden szuperember bírja el az ilyen jeges tempót.
  Christina, akinek Magdához, von Singerhez hasonlóan sikerült megküzdenie az oroszokkal, megjegyezte:
  - A fagy és a hó a fő szövetségesük. És semmivel sem menőbb, mint a britek!
  Magda helyesen jegyezte meg:
  - Ezt nem mondanám. Az oroszok sokkal erősebbek, és az egységek szinte soha nem vonulnak vissza!
  Charlotte, aki szaltót csinált kocogás közben, kuncogott, és megjegyezte:
  - De ez inkább gyengeség, mint plusz... Általában nem értem az olyan parancsnoklási és irányítási módszereket, mint a gátaki különítmények létrehozása és a visszavonuló egységek parancsnokainak kivégzése.
  Maga a mezítlábas Gerda, aki futás közben megfordult és nyújtózkodott, beleegyezett:
  - Természetesen - a bot alatt nem kapsz jó harcosokat. - Itt a szőke lány azonban csikorgó szívvel kénytelen volt beismerni. - De az oroszok jól küzdenek, ha már két és fél évet kitartanak. Szeretnénk a túlélésüket!
  Christina megvetően felhorkant:
  - Elmondod nekünk?
  Gerda kuncogva megjegyezte:
  - Mi vagyunk az elit! Főleg Marcel!
  Minden idők és népek legjobb ásza Hitler kategorikus tilalma ellenére, aki azt akarta, hogy ez a legyőzhetetlenség szimbóluma kizárólag a tanításra koncentráljon - elvégre altábornagy volt, ennek ellenére a frontra rohant.
  Illetve a Führer kegyesen megengedte neki, hogy visszatérjen, ha a németek valahol rosszul érzik magukat.
  A nácik persze minden esetre megerősítették a védelmüket és felkészültek a télre, de erősen kételkedtek abban, hogy az oroszoknak lesz forrásuk nagyszabású támadóakciókhoz.
  A hírszerzés azonban működött. Vagyis a Tikhvin felszabadítását célzó közelgő offenzíváról szóló információk kiszivárogtak. Ráadásul a szovjet csapatok erőteljes tüzérségi lövedékbe kezdtek, éppen karácsonykor.
  Eltalálták a "Katyushát" és még néhány első nagy teljesítményű Andryusha rakétavetőt is. A robbanások üvöltése pedig olyan volt, hogy a mezítlábas, félig átfagyott lányok elkapták.
  Szerencsére a hallásuk kiváló, a szemük csillog.
  A lányok egymásra néztek, és arra a következtetésre jutottak:
  - Most pedig küzdjünk rendesen!
  És a nindzsa fiú Karas azt mondta:
  - Az lesz a feladatom, hogy belépjek Leningrádba és ott felderítsek. Túl szép vagy ahhoz, hogy cserkész legyél!
  Magda bágyadtan megbillentette a szempilláit, és így válaszolt:
  - És te is... És ha az oroszok furcsának találják az akcentusodat?
  Karas logikusan megjegyezte:
  - Ha túl helyesen beszélsz oroszul, az sokkal erősebben árulkodik rólad, mint külföldiről. Mindenesetre elfutottam, és jól megszorítottam a szélen lévő ellenfelet...
  A lányok a tankjukhoz rohantak. Végül is ezek próbatankerek. És valami újat választottunk magunknak. Pontosabban akár két új tankot is egyszerre, amit elöl kell tesztelni.
  Nevezetesen a "Laski", két legénységgel rendelkező, nagyon alacsony sziluettű autók. A harckocsik új generációjának legelső modelljei, ahol a németek komolyan foglalkoztak az elrendezés tömörítésével. És néhány érdekes menedzsment know-how. Különösen az elektromos sebességváltó és a motorba szerelt sebességváltó elhelyezkedése. És néhány tanker maga is feküdt. Ebben az esetben a sebességváltót és a motort hátulra helyezték, a lányok pedig kényelmesen hason ültek. És a lábuk hátulról nyomta a sebességváltókat és a gombokat, a kezük pedig éppen ellenkezőleg, kényelmesen mozgott váltáskor. A leginkább dönthető ülések rendelésre készülnek, és lemásolják a test alakját. Tényleg nincs torony - kiderült, hogy önjáró fegyver, és olyan alacsony, hogy a görgők kifelé helyezkednek el.
  Természetesen a pisztoly nem tud elfordulni, de egy kicsit foroghat. Nos, maga a vadászgép gyorsan megfordul a tengelye körül, ezzel kompenzálva a torony hiányát.
  Magda elmagyarázta párjának:
  - Ott olcsóbbak és alacsonyabbak a torony nélküli tankok. Itt tudjuk állítani a magasságot, 1,2 méterre leengedve és 1,5-re emelve... Szinte mint a partizánok hason kúszunk.
  A 12 tonnás járműnek kiváló, 82 milliméteres elülső páncélzata volt, a vízszinteshez képest 40 fokos dőlésszöggel a tetején. Az alsó pedig nagyon kicsi. Az oldalak 60 milliméternél kevésbé védettek, de így is eltakarják magukat a görgőket. A 400 lóerős motor kiváló menetteljesítményt biztosít. Ráadásul a görgők elhelyezkedése és a felfüggesztés nemcsak a sziluett csökkentését teszi lehetővé, hanem kiváló manőverezést is biztosít a hófúvásokon keresztül.
  Bármit is mondjunk, a nehezebb menazséria, a Párductól kezdve, sokkal terjedelmesebb és ügyetlenebb. A hóbuckákon pedig teljesen halálszerű.
  Gerda, aki régi élettársával, Charlotte-tal telepedett le, és önkéntelenül is kényelmetlenséget érzett a tank szűk, kompakt és hosszúkás dobozában. Bár természetesen tisztelegnünk kell, hogy a T-4-es fegyverzettel és a legjobb páncélzattal ellátott jármű megtartotta a 12 tonnás tömeget. A szőke terminátor megjegyezte:
  - A legkényelmesebb tankok a Tigris és az Oroszlán voltak. Ebben az autóban még mi lányok is nehezen tudunk megfordulni.
  Charlotte így válaszolt:
  - De a védelem... Mint a legújabb "Panther", ami csak novemberben kezdett 60 milliméteres hajótesttel beállni a hadseregbe.... Igaz, a homlok jobban záródik, mint a miénk 120 milliméterrel, de te mégis meg kell ütni. Olyan szögben, mint a miénk, egy 85 mm-es ágyú akkor is robosztussá válik, ha lőtt távolságból lőnek ki.
  Gerda megvakarta a lábát a füle mögött, de ettől a mozdulattól a lábujja még mindig a lejtős tetőn támaszkodott, és megjegyezte:
  - Az oroszok figyelmeztettek bennünket, hogy megjelenhetnek 122 milliméteres kaliberű tankok. Az intelligencia nem alszik!
  Charlotte magabiztosan mondta, kifújta az arcát, és haragjában elfordította a száját:
  - Intelligenciánk a legjobb, mint mindig. Csak mi voltunk bezárva egy szűk dobozba.
  Az új, 400 lóerős motort, ahogy az instrukciók is írták, rövid időre víz-metanol vagy nitrogén keverékkel lehetett felpörgetni. Ebben az esetben a tank több percig rohanhat 100 kilométer feletti sebességgel.
  A szovjet csapatok áttörést értek el, miután korábban a fasiszták összes lövészárkát és bunkerét megdöntötték. De a nácik a csapatok nagy részét a második és harmadik vonalba vonták vissza. Ezt követően tüzérségi tűzzel és géppuskás sorokkal próbálták a gyalogságot találkozni.
  Előtte persze mozgó tankok álltak. Mivel az erősebb T-34-85 még nem került tömeggyártásba, a kisebb és mozgékonyabb T-34-76-ost támadták meg. A veszteségektől függetlenül felmásztak a lövészárok vonalára, és kihasználták kiváló vezetési teljesítményüket a hóban.
  És íme, a német autók próbálnak válaszolni. A T-4-et már megszüntették, de ezek közül több még mindig szolgálatban van. Furcsa módon jobban áthaladnak a hófúvásokon, mint az újabb szörnyek. Sőt, még mindig el kell indítania a görgők között felgyülemlett hó eltakarításához. Még az is vicces, ahogy a Krautok vizet forralnak üstökben, majd a pályákra öntik úgy, hogy ez az aljas kéreg leszakadjon.
  Még a legjobb német tank "Lion" is szenved az ilyen görgőktől. Igaz, a franciák ezt már a módosításoknál is figyelembe vették, és maga az autójuk is képes egy harmincnégyet felülmúlni... De ez csak feltételesen szólva ennyire egyszerűen.
  De megmozdult pár német tank... De a többi, hogy is mondjam... A csúcson! Igaz, az "Oroszlán"-ból kemény tankerek próbálják messziről eltalálni a T-34-76-ot. Meg kell jegyezni, hogy tekintettel a szovjet tervezésű öntött torony páncélzatának törékenységére, sajnos van esély az ütközésre.
  Az ötvözőelemek hiánya olyan akut, hogy még az 50 mm-es Kraut fegyverek is veszélyesek. Egy kis, 37 mm-es ágyú találatai azonban összeomlásokat és páncélhullást, vagy repedéseket okoznak a hajótestben és a toronyban.
  A "harmincnégy" viszonylagos sebezhetősége oda vezetett, hogy a "Panthers" erősebb fegyverrel való újbóli felszerelésének gondolatát a jobb időkre halasztották. Vagy pontosabban a legrosszabb - ha az IP-k sorozatba kerülnek. De eddig az IS-1 nem vált tömegsorozattá. Az IS-2-ről azonban már kiszivárgott az információ. Mivel sok tábornok már megértette, hogy a Szovjetunió majdnem el van ítélve, és nem tartotta szégyenletesnek, hogy pénzért elárulja az anyaországot. Tehát jelentősen megnőtt a kémek száma, beleértve a vezérkarban dolgozókat is.
  Íme az "Oroszlán" súlyos módosítása 128 mm-es ágyúval. Hosszú mancsával megpróbálja elérni a harmincnégyet... De próbálja meg eltalálni.
  A szovjet tankerek azonban úgy döntenek, hogy maguk támadják meg a Fritzeket. Még ha figyelembe vesszük a Wehrmacht ágyúk tűzsebességét is, ez öngyilkosság.
  Így az "Oroszlánnak" sikerült leszakítania a tornyot, és négy barát galambként repült el a következő világba... De más tankok még jobban nyomulnak... Most már a kézművesek arra lettek figyelmesek, hogy valamiképpen erősítsék fel a dízelmotorokat, hogy akár rövid időre is felgyorsíthatja a tartályt, de keverékek nélkül 70 kilométerig. Utána hagyd leromlani a motort. Ekkor azonban kétségbeesett fickók támadnak, akiknek nem számítanak a visszatérésre. Nos, akkor mi van? Ha nem tudsz másképp élni, akkor felejtsd el a túlélést.
  És most, mint egy démon a havas világból, egy szovjet tank, miután a legdrágább áldozatot választotta magának, döngöli a nehéz és halálos "Oroszlánt". A német autó éppen elkezdett elhagyni a hangárt.
  Az ütés erős, a szovjet autó csöve meggörbül. A Lion meglehetősen alacsony, és mindkét autó karosszériája lapított. És ekkor felrobban az elöl található német motor. És elkezdődik a tűz, és a nácik az alsó nyíláson keresztül menekülnek.
  Természetesen nem mindegyik szovjet harckocsi tudott áttörni a döngölési lőtérig. A Fritz fegyverei működnek és csiszolnak. De akinek sikerül, az keményen megüti!
  Gerda és Charlotte egy kicsit megelőzték barátaikat, és a hatótávolságon belül találták magukat, amikor már látszottak a szovjet autók. Nos, lehet lőni, de jobb közelebb menni. Öt kilométerről még a harmincnégy törékeny páncélját is nehéz elvinni.
  Tüzes Charlotte filozófiailag megjegyezte:
  - Ez mindig így van. Nem lehet messziről ütni!
  Gerda ellenkezett:
  - Megteheti, ha elég óvatos!
  De a helyzet eddig nem kényszerített arra, hogy nagy távolságból tüzet nyissunk. A fehérre festett tankjukat pedig aligha veszi észre valaki. És az autó nagyon jól megy. Senki nem hibáztathatja az alvázat.
  És az utazás sima. A szovjet járművek is elég jók, és már áttörték a német védelem első vonalát, és áttörik a másodikat. Az időjárás pedig rossz volt, hóvihar támadt, és számos Wehrmacht repülőgép kiütött.
  Figyelembe véve a vörös légi közlekedés számszerű gyengeségét és az akut üzemanyaghiányt, az időjárás nem lehet jobb.
  Hadd bújjanak el a Krautok. Némelyikük fehér rongyokkal is lobogni kezdett. Hitler tönkremegy...
  Gerda két kilométerről lőtt. Elvileg még mindig nem biztos ez a vereség, de látva, hogy hány németet sikerült megnyomorítani az oroszoknak, akkor mire számíthatunk. Ráadásul a harmincnégyek még kevésbé szívósak, mint a háború kezdetén, és még nem volt idejük új lelőhelyek kifejlesztésére. Így...
  A szőke terminátor nagyon aggódott, amikor meghúzta a pisztoly ravaszát. Már elvesztette a harci lövöldözés szokását - kivéve a Murmanszk elleni támadást, bár terhessége alatt, valamint uralkodásának első hónapjaiban továbbra is lőtereken és gyakorlótereken gyakorolt. De láthatóan könnyebb bikiniben és mezítláb harcolni, eggyé válsz a géppel... A lövedék eltalálta és elvetemítette a tornyot... Nem, nem gyulladt ki, de a barátom mégis kénytelen volt megállni. És most egy újabb áldozat...
  Charlotte azt suttogja:
  - Aki szokott a győzelemért harcolni. Velünk megy a sírba... - lőtt Gerda, mire a vörös hajú harcos kijavította. - Illetve mindannyian együtt visszük a sírba ellenségeinket.
  Hófehérke, a terminátor dühösen közbeszólt:
  - Igen, nincs ihlet, ne zavarja el a figyelmét a dal!
  Charlotte könyörgött:
  - Énekeld magad! Annyira képes vagy!
  És Gerda, a tüzet vezetve, énekelni kezdett;
  A haza és a hadsereg két pillér,
  Amelyen a bolygó nyugszik!
  Hazánk keblünkkel megvéd téged,
  A seregedet minden ember melegíti!
  
  A felhők hűvösek, a fény forró,
  A géppuska súrolta a katona vállát!
  Örökké veled vagyunk, szülőföldünk,
  Ássunk sírt az ellenfélnek!
  
  Igen, néha a szerencse arca kegyetlen,
  A golyó megpróbálja átszúrni a szívünket!
  Kicsit visszavonult, és a harcos meghalt,
  Uram, nyisd ki az ajtót a hősnek!
  
  A feneketlen égbolton békességünk van,
  Paradicsom, az áldott harcos nem ragyog!
  Békét viszek magammal szülőföldemen,
  Gyermekeink megkóstolják a győzelem gyümölcsét!
  Amíg Gerda énekelt, további kilenc tankot vert meg, jelentősen javítva ezzel a pontszámát.
  Aztán Charlotte énekelni kezdett:
  Csábító csillagos magasságok,
  Végtelen távolságokba visznek!
  És a mi embereink a gondolatvilágból,
  Álmodj az Ikarusz repüléséről!
  
  Tekintetem az égre szegeződik,
  A gömb nehezen érinthető..
  Az első Archimedes csavaroktól -
  A tervezésük hosszú és fárasztó volt!
  Itt a lány nem tudott ellenállni, és elkezdett célozni és tüzelni... A szovjet tankok nem figyeltek a lövésekre, bár Magda önjáró fegyvere is csatlakozott. Ennek ellenére hóviharban nem igazán lehet látni, hogy hol, mit és hogyan üt. Ráadásul mindkét tank elsüllyedt, és szinte megkülönböztethetetlenné vált a hótorlasztól. És az új fegyver láthatatlanabb volt, és a végén volt egy hangtompító fénykimenettel. Ez a Fritz legálomosabb gépe.
  A kárász, aki abban a pillanatban az oldalán lógott, izgatottan énekelte:
  - Ha a nők veszekednek, jobb, ha nem veszekednek!
  Úgy tűnt, mekkora kárt okozhat két, egyenként mindössze tizenkét tonnás autó? Ebben az esetben azonban mindenről a személyzet dönt. A lányok gyakorlatilag soha nem hibáztak, bár nem minden találat volt végzetes. A harmincnégyből három-négy ferde páncél rázkódott, körülbelül tucatnyi becsapódás vezetett a járművek különböző mértékű sérüléséhez, de a terepen könnyen rögzíthető fajtához. De körülbelül ötven rossz minőségű páncélozott szovjet jármű súlyosan megsérült.
  Például a parancsnok harmincnégy évesei hányni kezdtek, amikor a lőszer felrobbant. A tornyot messzire eldobták, és a cső úgy forgott, mint egy kormánykerék. Emberek is meghaltak.
  A szovjet harckocsizók késve vették észre, hogy csípték őket, és megpróbáltak ellentámadást indítani.
  A tigrislányok nagyon szűkösek, de a 82 töltény lőszere eléggé összemérhető a Párducéval. Bár a lőszer az orron nyugszik, és a lányok rájuk kaparják a könyöküket. De egyelőre még van mit lőni, közeledve pedig könnyebb eltalálni az oroszokat.
  Gerda gyorsan keresztet vet, és egy másik tankot küld a selejtért, és azt suttogja:
  - Isten bocsásson meg! Bátor srácok ezek, de az egyik parancsnokuk teljesen őrült!
  Charlotte észrevette, hisztérikusan suttogta:
  - Ha feljönnek hozzánk, akkor itt a vég!
  Valóban, a harmincnégyesek menet közben lőttek, füstbe burkolóztak, és megborzongtak a sokktól. Persze ritkák a találataik, pontatlanok a lövések, de dúd a tank.
  A homlok továbbra is tökéletesen védett, és a páncél, bármit is mondjunk, kiváló minőségű, cementezett. Ez azt jelenti, hogy a megnövelt keménységű felület kiváló ricochet-et ad, akár egy nyúl ugrálása.
  De belül még mindig ijesztő, olyan, mintha bemásznék egy dobba, és nehéz pálcákkal ütnének.
  Igaz, az utastér nagyon felforrósodott a slágerektől, de ha bikiniben vagy, még a hófúvásba merülve is jólesik. De ami sokkal kellemetlenebb, hogy a szovjet lövedék eltalálta a henger jobb kötényét. Ez az autó vezetési teljesítményét szolgálja, mint egy feszítővas a szem alatt. Bár, ha figyelembe vesszük, hogy a görgők nem lépcsőzetesek, hanem külön kocsi, akkor a tank még mozoghat. Fordulj meg és hagyd el magad. Ezt korábban kellett volna megtenni. És így a tat védelme gyengébb. És a dőlésszög is kisebb. Ha eltalál, áttörhet. Az oroszok fegyverei nem olyan gyengék.
  Gerda suttogta, és ismét elengedte félautomata fegyverükből az alvilág ajándékát:
  - De Pasaran!
  Bár ez a szó, vagy inkább a spanyol kommunisták mottója, a német tigrisharcosok számára teljesen alkalmatlannak tűnik. Végül is a nácik Franco oldalán harcoltak. Bár néha a katonák szívesen alkalmazzák mások technikáit.
  Lövéskor Charlotte kissé elfordította a Laska önjáró fegyvert, és a jobb oldali görgő lövedék általi megsemmisülése ebből a szempontból problémát okozott számukra.
  A szovjet tankok nem rohantak át olyan gyorsan a hóbuckákon, mint az autópályán, de gyors ugrásaik mégis megzavarták a céljukat, és gyorsak voltak.
  Itt a lövedékeket pontból lőtték ki.
  Gerda pedig végsebességgel tüzel, erősen izzad. Ferde páncél
  rikochet ad a homlokon, de ha oldalra ütik őket...
  Charlotte felkiáltott:
  - És ha a pokol mélyére kerülök is, nem térek vissza a bölcsőbe!
  Lányok, a végéig lövök, de a kagylók oldalról rohannak, és átszúrják a görgőket. A páncél megreped, és az autó kigyullad.
  Gerda úgy dönt:
  - Felrobbantjuk az autókat és indulunk!
  Charlotte szorongva kiáltja:
  - Akarsz vasat dobni?
  Gerda határozottan mondja:
  - Vannak fontosabb dolgok a fémnél, például a keretek!
  Charlotte letép egy kis filmkamerát, és azt kiáltja:
  - De a hőstetteinket örökre rögzítik!
  Gerda csupasz ujjaival elfordította a kart, amely egy kísérleti tank szétfújására képes robbanóanyagot indított el. A tigrislány nagyon sajnálta, hogy elpusztított egy ilyen műalkotást, de hová mehetett, ha különben a bátorságtól el nem vonható szovjet katonák egyedi technológiákat ragadnak meg.
  Felrobbantották a Laskát, és hófúvásba merültek, hogy megmentsék egyedülálló életüket.
  Magda von Singer és Christina sem akart visszavonulni, autójukat pedig pontos lövedékütések tépték szét. Ez a sors - minden háború könyörtelen pallasza. Amikor vissza kell vonulnod, elhagyva a szívedet. De a lányok ügyesen küzdöttek, és szinte minden lőszerüket elhasználták. De most el kellett temetniük magukat, mint a kígyóknak a hófúvásban, és ott próbálniuk kiülni a kérlelhetetlen szovjet fegyverek elől.
  Ha izzadt és bikiniben vagy, a hó mélyébe mászni nem a legkellemesebb ötlet. De a mi világunkban milyen gyakran csinálod azt, ami tetszik? Mindenesetre például a fénynek komolyan sikerült kiénekelnie a végsőkig lövöldöző Christina isteni lábának talpát. De ettől a lány még jobban feldühödött, és felkiáltott:
  - A becsületet és a bátorságot nem súly szerint adják el!
  Magda, aki szintén megperzselődött, és még barnult bőrét is hólyagok borították, így kiáltott fel:
  - A tűz hőség, nem tűz!
  A szovjet tankok azonban megkönnyítették a feladatot. Dühükben minden szánalom nélkül rálőttek az elhagyott "menyétekre", és tucatnyi kagylót merítettek a törött fémbe. Ugyanakkor a tartályhajók egy része kihajolt a nyílásokból, és vízesésként eltakarta magukat a német járműveket és a trágárságokat vezetőket.
  Magda összerándult, amikor észrevette:
  - Ők, a bolsevikok persze bátrak, de rendkívül kulturálatlanok!
  Christina, aki kiköpte a szájába hulló havat, váratlanul szigorú igazságot tanúsított:
  - Szerinted jobbak a harcosaink?
  Magda viccesen megjegyezte:
  - Persze, jobb, mióta nyerünk. A Kaukázus már a miénk, aztán Moszkva már csak párszáz kilométerre van... - És a mézesszőke szigorúan kitárta hosszú agyarait. - Vagy hazaáruló beszédet akarsz tartani?
  Christina, aki már eleget látott mindenből, csak felemelt a lábával egy hópor szökőkutat, és kuncogott, megjegyezve:
  - Néha a csend az árulás legszörnyűbb fajtája.
  Az éjszaka, a hófúvás és a hófúvás jó esélyt adott a négy lánynak a túlélésre.
  . FEJEZET 15. sz.
  Ráadásul az ellenfeleknek eszükbe sem jutott, hogy átfésüljék a havat, és mezítláb ördögöket keressenek a hóbuckákban. Így hát a hóba temetett harcosok hátradőltek, a szovjet tankok pedig áttörést értek el. Bár több mint száz autó maradt törve, eltorzulva,
  tigrislányok akcióját eredményezve.
  Általánosságban elmondható, hogy a szovjet csapatok bizonyos sikereket értek el az első napokban, és jelentős mértékben behatoltak az ellenséges alakulatokba.
  A Fritz magába Tikhvinbe vonult vissza, és megpróbálta megvetni a lábát a városban. Természetesen a házak és a lakónegyedek önmagukban is komoly védelmet jelentenek az előrenyomuló szovjet csapatokkal szemben.
  A bátor négy tigrislánynak sikerült visszavonulnia Tikhvinbe. De géppisztolyt kellett ragadniuk, hogy megvédjék a várost. De a tankerek számára nem ez a legkellemesebb időtöltés.
  Charlotte, aki visszalőtt az előrenyomuló gyalogságból, és újabb vörös katonát küld a következő világba, így fogalmazott:
  - Hát nem szörnyek vagyunk... És mi is meg akarjuk szerezni a kincset!
  Tikhvin még akkor is súlyos károkat szenvedett, amikor a várost a németek elfoglalták.
  Most a Krautok felszálltak a barikádokra, és abban reménykedtek, hogy bevehetetlen védelmi vonalat építhetnek fel.
  Gerda egyetlen lövéssel tüzet nyitott - vigyáznia kellett volna a töltényeire. A szovjet csapatok túl sok tankot veszítettek, így a gyalogság támadásba lendült.
  Természetesen nem volt elég szovjet modellek páncélozott szállítója. Ezért küldték a katonákat mészárlásra. És géppuskák és géppuskák várták őket. A négyen jól lőttek, és ügyesen elbújtak a barikádokon.
  Gerda egy másik szovjet katonát fektetett le, így énekelte:
  - El kell vívnunk egy háborús bravúrt - különben nem lesz értelme az életnek!
  A csata az egész városban tombolt. És már fentről is hullottak a bombák, főleg, hogy érezhetően javult az idő, és a Krautok előnyt szereztek.
  Gerda dühében kecses csupasz ujjaival tőrt dobott, és felkiáltott:
  - A mi csatánk lesz győztes, különben nem lehet!
  Charlotte ugyanilyen jól visszalőve hozzátette:
  - Csak egy győzelem van, de egy nagy!
  Gerda egy rövid lövéssel leállított több harcost, és hozzátette:
  - De a vereség sosem kicsi!
  A szovjet önjáró fegyverek Tyhvinre lőttek, a mezei és ostromtüzérség kicsit később érkezett. A Fritzek megerősítették védekezésüket és légnyomásukat. A szovjet csapatok új repülőgépeket szereltek össze.
  A legendás Marseille megjelenése drámaian megváltoztatta az erőviszonyokat.
  A nagy ász az ME-309-et repítette, ami egy nagyon erős fegyver. És szó szerint elsodort mindenkit, aki az útjába került. Még a szovjet hadsereg is külön figyelmeztetett, hogy egy ilyen szörnyeteg megjelent a levegőben.
  Marcel maga semmiképpen sem tartotta magát gonosznak, még kevésbé kegyetlen embernek. Úgy vélte, hogy azzal, hogy a Vörös Hadsereg ellen harcol, csak az anyaország iránti szent kötelességét teljesíti. Ráadásul a nácik atrocitásairól sok tényt nem tudott. És túl sokat tulajdonítottak a háborúnak.
  De itt az első szupercsavar a visszatérése után. Szovjet bombázók, támadó repülőgépek és vadászrepülők repülnek. Egyértelműen ádáz csatát akarnak adni a Wehrmacht szárazföldi egységeinek. De Marcel látja mindezt, és öt-hat kilométeres távolságból tüzet nyit, és még az orrán keresztül is fütyül.
  A szovjet gépek és a bátor ászok még nem igazán látták az ellenséget, amikor gépeik robbanni kezdtek, szárnyaik pedig roppanni kezdtek. Marcel célzás nélkül, de intuitívan lőtt. Mintha előre tudta volna, hogy minden pilóta hova repül, és irányítja szárnyas szörnyét. Így derült ki, hogy egy csecsemőarcú fiatalember szárnyas armadákat söpört el.
  Az újév, bár fagyos volt, forrónak bizonyult. A szovjet csapatok kétségbeesetten és kitartóan támadtak Tikhvint. A Fritzek makacsul védekeztek, és igyekeztek a városban maradni, ahol a bevehetetlen Leningrádot tápláló artéria feküdt. Ráadásul a német csapatok presztízséről volt szó, akik nehezen és szégyenletesnek találták a nagyvárosok feladását.
  Szerencse, hogy az időjárás javult, és számos ellenséges bombázó, különösen a hatalmas Yu-288, megsértette a szovjet csapatok állásait és bombázta a kommunikációt.
  A szovjet Yak-9 és Lagg-5 repülőgépek fegyverzetében és sebességében jelentősen elmaradtak az ellenségtől. Különösen az ME-309, mint egy sárkány, kiütötte a gyengébb szovjet járműveket. Emellett a németek kettős rabszolga taktikát dolgoztak ki, ami lehetővé tette számbeli előnyük hatékony kihasználását és csökkentette a legújabb Focke és ME szívós, erősen felfegyverzett, de nehéz német járműveinek néhány manőverezési problémáját. Emellett az előlapokon kezdtek megjelenni az ME-262-es gépek, bár ez a gép még nem teljesen megbízható műszakilag, valamint a HE-162 könnyebb, manőverezhetőbb és olcsóbb változata. Ez utóbbi gép könnyebben gyártható és műszakilag megbízhatóbb volt, mint a jet Messerschmitts. De az üzemeltetéséhez meglehetősen magasan képzett pilótákra volt szükség. Ez némileg leértékelte ennek a fejlesztésnek az olyan pozitív tulajdonságait, mint a repülőgép alacsony tömege - üresen mindössze 1,6 tonna, alacsony költség és gyárthatóság, valamint a világ legjobb manőverezhetősége.
  De azok a német ászok, akik elsajátították ezt a gépet, dicsérték. Különösen sikeres volt Huffman, a második számú pilóta az utolérhetetlen maradt Marseille után. A 300 lezuhant autó eredményét felülmúlva Huffman megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjének magas kitüntetését, tölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Az a taktikája, hogy a lehető legközelebb ér, majd üt, és visszarepül, a legkényelmesebb a HE-162-n. Huffman tehát a közelharc kiváló mesterének mutatkozott. Bár Marseille 3117 lelőtt repülőgép eredménye még mindig elérhetetlen.
  Sőt, 1944. január 2-án ez a legendás pilóta megjelent az égen, és ennek ellenére meggyőzte Hitlert, emlékeztetve arra, hogy a német csapatok rossz állapotban vannak, és az erősebb német felszerelések egyértelműen megadják magukat a hóban. Tehát biztosítani kell a körülvett Tikhvin légellátását, ahol német csapatok telepedtek le, és bombázni kell a város minden megközelítését.
  A tigrislányok a földön lőttek, a szuper ász pedig az égen lőtt.
  Az első napon a Marseille hat bevetést hajtott végre, és több mint száz szovjet repülőgépet lőtt le. Igaz, január 4-én hirtelen elromlott az idő... Hóvihar támadt, a szovjet csapatok megrohamozták a várost.
  A csodálatos négy Terminátor lány szívesebben harcolt együtt - vállvetve. Olyan egyedülállóan szép és halálos. A hideg miatt kénytelenek voltak álcázni és fehérben harcolni.
  A nindzsa fiú Karas is megérkezett segíteni. Egy rettenthetetlen gyerekterminátor, nem félt a hidegtől, és csak rövidnadrágban harcolt. Egyetlen melegen tartási eszköze a terepszínű krém volt, amitől csokoládébőrű bőre fehér lett a folyamatosan hulló hó alatt, és beborította az összes utcát. Sőt, csatában nagyon vékony fémkorongokat és katana kardot is használt. De természetesen kiválóan lőtt, és elfogott fegyverekből. A lányok azonban nem hagyták ki az automata puskát sem.
  Az ilyen fegyverek erősebbek, mint a géppisztolyok, és ami a legfontosabb, megbízhatóbbak. Az MH-44-es gépkarabélyok azonban általában nem hagyták cserben a németeket. A harmadik télre elkészült a jól olajozott német hadigépezet. Focke-Wulfnak és az ME-nek még hóviharban is sikerült fájdalmas, bár korlátozott injekciókat adnia a szovjet csapatoknak.
  Gerda lőtt, próbált nem abba az irányba nézni, amerre a szovjet katonák zuhannak. A harcosok közül sokan nagyon fiatalok voltak, tizenhét-tizenhat évesek. A gyalogságot földcsuszamlások során toborozták, minden erőforrást felkavarva. Valóban, sok minden elveszett.
  De a krautok között sok a külföldi. Különösen Svédország, ahol a nácik megnyerték a legutóbbi választásokat, és ez a bábterület a Harmadik Birodalom ellenőrzése alatt áll. Nos, Svédországból már két hadosztály és négy brigád érkezett önkéntesként. Magában az országban gyűlések és tömeges felvonulások zajlanak, amelyek háborút követelnek. Hitler és XII. Károly portréit viselik.
  Tehát Svédország közvetlen háborúba lépése idő kérdése. Spanyolország és Portugália már háborúban áll, de csapatokat küldenek sokkal délebbre. És most télen általában megpróbálnak felmászni valahova a Kaukázus gerincén túl. A brazil hadtest láthatóan készen áll arra, hogy megtegye az ugrást Közép-Ázsiába, ahol a Basmachi mozgalom újult erővel lángol fel.
  De ezek mind részletek, Vlaszov hadosztályok is harcolnak Tikhvinben. Ezek a srácok dühösen harcolnak, és rájönnek, hogy rettenetes kínzás és elkerülhetetlen hurok vár rájuk a fogságban. Mi lesz a németekkel? Azonban nem cukor! Nehéz dolguk is lesz, sokan meghalnak Szibériában, de mégsem akasztják fel válogatás nélkül.
  Gerda, miután lecserélte a klipet, és lekaszálta a szürke kabátba öltözött katonákat - az oroszoknak nincs elég terepszínű köntösük, elképzelte, mi várhat rájuk, ha elfogják... És elmosolyodott a lehetséges szexien, menő kaland. Igaz, később Szibériában rosszabb lesz. Ahogy ez a fagy eléri Önt, a lángszóró hő még jobb. A sivatagban hamar megszokták a forró homokot és mezítláb rohangásztak, de itt ez nem így ment. Néhány óra hidegben töltött bikini után elkezdett remegni, és a fürdőben kellett felmelegednem. Ott az elit SS-zászlóalj fiataljai fenyőseprű ütésekkel melegítették fel testüket. Nos, és persze nem csak seprűvel - vannak válogatott, jóképű árja srácok, erre van szüksége!
  Teljesen elvesztették korábbi félénkségüket, vagy éppen ellenkezőleg, elnyerték a női macsó lazaságát. De most egy kicsit vissza kell vonulniuk - a szovjet gyalogosok, holttestekkel megtöltve a megközelítéseket, túl veszélyesen közel kerültek, és gránátokat kezdtek dobálni.
  Meg kellett törni a távolságot, hogy ne essen a szilánkok jégesője alá.
  Magda apró vágást kapott egy repeszből, és válaszul három másodperc alatt nyolc golyót lőtt ki. A szovjet katonák szinte törés nélkül futottak, csak kissé lehajoltak, és a klip áldozatokra talált. Christina nyolc kört is leadott. Az agresszív vörös ördög így fejezte ki magát:
  - A bátrak őrületére énekelünk egy dalt!
  De a szovjet katonák láthatóan úgy döntöttek, hogy bebizonyítják, hogy ez az élet bölcsessége. A német rohamgéppuska teljes erejéből üt, és úgy tűnik, lövéseit figyelmen kívül hagyják. Bár a katonák elesnek, a túlélők továbbra is futnak, sőt, szinte üresen dobálják a gránátokat, bár ezt korábban is meg lehet tenni.
  A kárász nagyon ügyesen dob korongokat, eggyel két-három katonát vág le. Aztán a kardjával támad, ami géppuskákat és puskákat vág - olyan könnyedén, mint a gyufát!
  A nindzsa fiú még nagyon kicsi, tizenegy-tizenkét évesnek néz ki, de olyan gyors... Nincs idejük megütni vagy védekezni. A gyermeket születésétől fogva nevelték és nevelték, kardokkal dobálták a babát, kényszerítették, hogy kibontsa és vágja le a szalagokat, jéglyukba mártotta, speciálisan kiképzett macskákat állított be. Nos, és még sok más, egy genetikailag tehetséges fiú igazi halálgépezetgé alakítása. Édesanyja huszonötödik generációs nindzsa, apja erős szibériai varázsló, a szovjet, "szovjet" kormány ideológiai ellensége. A kiváló genetika és a varázslatos edzés a fiút a nindzsák legjobbjává tette. És természetesen Hirohito császár, hogy megmutassa a németeknek, hogy nem ők a legmenőbb szuperemberek, hanem hogy vannak menő srácok Japánban, a fiút a német-szovjet frontra küldte.
  A kárász pedig (a kárászhal a szamurájok büszkeségét és vitalitását szimbolizálja!) méltó harcosnak bizonyult.
  Például a csípős hidegben sok órán át enyhén kivörösödött mezítlábával hajszálnál vékonyabb acélkorongot dob. És a kezében egyszerre két kard van, hogy könnyebb legyen levágni az ellenség sűrű sorait. Milyen ijesztő ez a gyerekterminátor, hogy a szovjet katonák először védtelenül kardcsapások és koronglövések alatt, valódi félelmet tapasztalva hátráltak meg.
  A lányok, miután váltottak klipet, még gyorsabban, vagy inkább még gyorsabban kezdtek forgatni.
  A gyalogosok holttesteit halmokba halmozták fel. Szinte azonnal megdermedtek a hidegben, és új katonák másztak fel rájuk. Így másztak és számoltak veszteségekkel. De a ninja újra beszállt a csatába, mintha a félelem hullámai indulnának ki.
  Egy kétségbeesett támadás tombolt szinte egész nap. Nagy veszteségek árán a szovjet csapatok elfoglaltak néhány háztömböt, és számos vonalon visszaszorították a németeket. Ám gyenge tüzérségi támogatás - a német légiközlekedés az előző napokban bombázta a vasútvonalakat, megfosztotta őket az utánpótlástól és sok veszteséget szenvedett az előrenyomuló egységek között, a gyalogos mozgalom ideiglenes leállítására kényszerítette őket.
  Az ilyen taktikák kockázata ellenére harckocsikat dobtak harcba. Meg kellett törni az ellenséget Tikhvin közelében, amíg a Fritzek technológiai előnyüket kihasználva fel nem engedték a várost.
  És ebben a támadásban meglehetősen kockázatos döntés született - az IS-2 harckocsi használata. Kifejezetten áttörő tartálynak tervezett jármű. Mivel egy erős fegyver alacsony tűzsebessége és viszonylag gyenge tűzpontossága miatt nem alkalmas mások tankjai elleni harcra, de sikeresen képes megsemmisíteni a páncélozatlan célpontokat.
  Tehát, bár városi körülmények között a tankok öngyilkos merénylők, mégis át kell törni a pozíciókat, még a homlokával is.
  A harmincnégyek lesznek az elsők, akik megmozdulnak. Viszonylag könnyű és nem nagy autók száguldoztak egy keskeny pályán... Gránátok és Molotov-koktélok záporoztak rájuk a háztetőkről. Aztán felrobbantottak a benzint és napalmot tartalmazó álcázott tankok. De a súlyos veszteségek nem állították meg a Szovjetunió harckocsi-legénységét. Több száz autót elvesztve betörtek a városközpontba, és ott makacs ütésváltásba keveredtek . Még a hatékony Faust töltények sem ijesztették meg a szovjet katonát, amelyek megsemmisítették a harmincnégyesek gyenge oldalpáncélját.
  Egyszerre három harckocsi hadsereget dobtak csatába. Sztálin még úgy döntött, hogy felhagy a második csapással Voronyezs irányába, a Tikhvin feletti döntő győzelem és a "Forradalom bölcsőjének" megmentése érdekében. Még ha szigorú limit szerint adják is ki az üzemanyagot, napi pár óra autózáshoz a kaukázusi olaj elveszik, az új mezők kiépítése pedig időt és pénzt igényel, aminek a humán erőforrása nagyon hiányzik a szovjet birodalomban. két fronton folyó háború köti le.
  De Tikhvin Leningrád artériája és az élet útja, és ami a legfontosabb, annak a szimbóluma, hogy a szovjet csapatok képesek és képesek legyőzni számos jól felfegyverzett fasisztát. Szóval nem álljuk ki az árat...
  Az IS-2 harckocsi lenyűgözően néz ki - szintén hasonlít a harmincnégyre, csak a torony még jobban előre van tolva. Természetesen maga a hordó vastag és hosszú, nem hasonlítható össze a T-34-76-tal, amely még mindig uralja a csatateret. Egész januárban a titáni erőfeszítések során legfeljebb száz T-34-85-öt gyártanak majd.
  Az igazság az, hogy a torony homlokának sebezhetősége feltűnő - lapos és nem túl vastagon páncélozott.
  A kárász, aki kicsi, de nagyon erős robbanógránátokat dobált a tankokra, odaszaladt a lányokhoz, és azt javasolta:
  - Fogjuk meg az IS-2-t és lovagoljunk vele?
  Magda támogatta az ötletet:
  - Persze, menjünk egy kört! Lemaradtunk a vágóblokkról.
  Gerda figyelmeztette a fiút:
  - Ennek a tanknak négy géppuskája van!
  Karas a lányokra kacsintott, és észrevette:
  - Az jó. Hamarosan újra támad a gyalogság, te pedig lekaszálod őket!
  Magda megbökte a nindzsa fiút:
  - Siess, terminátor!
  A rózsaszín sarok úgy villant, mint a szúnyog szárnya, a karatés gyerek gyorsabban futott, mint az olimpiai sprintbajnok. Kezdetnek egy kis darabot dobott egy füstcsomaggal a félelmetes IS-re. Fellángolt a reakció, és sűrű füst ömlött ki belőle. Ezzel egy időben a fekete fúvókák különböző irányokba szóródtak szét, elvakítva a géppuskásokat.
  Miután több gyalogost levágott, Karas úgy repült, mint egy ballisztáról kilőtt macskakő, és felmászott a toronyba. Egy speciális horog segítségével kinyitottam a fedelet, és visszahúztam a nehéz fedelet. Aztán minden egyszerű - két kard pár lendítése és egy nehéz tank legénységének öt tagja szétvált. A lányok is utána ugrottak, miután ledobták magukról szőrmeálcájukat, és ismét bikiniben találták magukat. Miért meleg a tankban vezetés közben? Az 520 lóerős dízelmotor elég jól felmelegíti a fémet. Igen, a lány mezítláb sokkal jobban érzi magát az autót, mint a speciális téli csizmán keresztül, bordázott szintetikus gumitalppal. A német mesterszolgálat figyelembe vette a zord telek tapasztalatait, és olyan új berendezéseket alkotott, amelyekben nem fagy annyira a láb a hidegben. Nagyon szégyen, hogy Krauték nemezcsizmát vettek el a helyi lakosságtól, és magukra húzták. Vagy bebugyolálták magukat prémes sálakba.
  Karas búcsúzóul szájon csókolta Magdát, és így szólt:
  - Hát ez a tank neked való! Ott fogok harcolni, ahol sokkal jobban tudok ölni.
  Gerda csodálattal megcsókolta a fiú csúszós, rugalmas sarkát, és így szólt:
  - Te egy csoda vagy!
  Christina hozzátette:
  - Az árja mércéje!
  - Tudom! - Mondta a kisfiú, és egy ugrással kiugrott a hidegbe a félig nyitott nyílásból... Aztán üvöltve leesett a fedél... És a lányok lehetőséget kaptak, hogy az ellenség fegyvereivel harcoljanak. És a fegyver nagyon erős. Csak a nemrég megjelent Lev-3, vagy ahogy más néven "királyi oroszlán" 128 mm-es ágyúval erősebb. De ez a tank még mindig elöl van egyetlen példányban. A november 8-i ünnepségen mutatták be a megszállott Führernek. Persze még nincs benne a sorozatban. Az IS-2 egyébként az első bejáratásán megy keresztül.
  Eddig még a szovjet harckocsizók sem adtak le egyetlen lövést sem, láthatóan biztosan választották célpontjukat.
  Christina gúnyosan megjegyezte, és elfordította a mechanizmust:
  - Eh, régi cuccok... Itt nincs automatizálás, és mindent kézzel kell csinálni...
  Gerda, aki mutogatás közben megette a kutyát, megjegyezte:
  - És a látvány gagyi, a láthatóság pedig nem fontos. Nem nagyon tudnak a célpontra célozni.
  Magda mezítláb megérintette a sebességváltót és elfordította a dobozt, és megjegyezte:
  - Pedig a harmincnégyhez képest van némi előrelépés. Különösen a sebességváltás könnyebb. Kicsit szűkös a kabin, de mozgatható többé-kevésbé. A lőszer tényleg nem elég. Huszonnyolc kagyló...
  Gerda logikusan megjegyezte:
  - Korlátozott számú bunkerben való lövöldözéshez ez elég lehet, de egy teljes értékű tankcsatához nyilvánvalóan nem elég.
  Charlotte is talált néhány jó dolgot a tankban:
  - De a géppuskás fegyverzet első osztályú! Négy géppuska jó védelmet nyújthat. És akkor megnéztem ezt az "Egeret" - csak két "köpő" van egy ilyen autóhoz...
  Christina, miközben felpörgette a motort, megerősítette:
  - Ez az! Ez egy fegyver egy ilyen nehéz, száznyolcvan tonnás harckocsihoz?
  Magda, mint egy párduc, aki bivalyot ölt, felmordult:
  - A csirkék nevetnek!
  A dízelmotor nehezen tudja felgyorsítani a tankot. Látható, hogy az IS-2 továbbra is autópályán közlekedik, de terepen előretolt súlypontja érezteti hatását. De semmi, amíg kipihenheted magad és kiválaszthatsz egy méltó célt...
  Magda kinyitotta a tank tornyát, hogy jobban lássa körülötte.
  De itt van egy másik IS-2, jó ötlet az ilyen tankokat tömegesebben használni. Mögötte van még három IS, de egy könnyebb, 85 mm-es ágyúval. Amúgy a legveszélyesebb az, hogy képes szembeszállni egy autóval, és gyorsabban elüt...
  Magda úgy döntött, két kilométeres távolságból lő. Halk hangon parancsolta:
  - Lőj közvetlenül a torony homlokába... És... Érted!
  Az autó megállt, nem volt zökkenőmentes, Gerda pedig az optika rossz minőségére panaszkodva, amit valószínűleg edzetlen tinédzserek csiszoltak ki, célba vette a csövet. A lányok segítettek betölteni a másfél kilós lövedéket. A szőke harcos a farzsebére tette az arcát, és megpróbálta megtapintani az idegen autót. Végül is soha nem lőtt ebből a fegyverből, az 1931-es modellből. Erőteljes, de elavult, hegyes lövedékkel, amely érzékeny a ricochetre. Általában a fegyvert természetesen nem tankokhoz tervezték. De nyilvánvalóan a 107 mm-es fegyver 1940-ben kifejlesztett páncéltörő módosítása túlságosan megbízhatatlannak bizonyult, és kénytelen volt elhagyni. És itt rossz látási viszonyok között kell eltalálnia a célt 2000 méter távolságból. Igen, és nehéz lesz az ellenségnek válaszolni és ütni, de...
  Gerda megcsókolta a fegyver szárát, gyorsan kinézett a nyíláson, nyelvével felszedett egy marék havat, lenyelte, csupasz sarkát a karokra támasztotta és... lőtt!
  Annyira kiáradt, hogy bizsergett a csuklómon és a vádlimon, és füstszagú volt.
  Az ajándék hosszú ívben repült és... Az elöl haladó IS-2 megállt, füstölni kezdett, majd robbanni kezdett a lőszer...
  Magda örömmel válaszolt:
  - Szóval odaadtuk nekik! - És logikusan, vagy inkább logikátlanul, összekeverve a fogalmakat - tette hozzá. - Nem az ember fest fegyvert, hanem az ember fegyvere!
  Gerda felmordult:
  - Töltsd újra!
  A lányok pedig megfeszültek... Persze ez nekik nem "Tigris", muszáj izzadniuk, de így szórakoztatóbb, főleg, hogy egy álló tank hamar kihűl. A vas jó vezető.
  Másodszor Gerda gyorsabban és magabiztosabban lőtt. Az IS-ek tovább mozogtak, és láthatóan még nem tudták, honnan lőnek a fegyverek. A megállás pedig nem orosz szokás. Ha egyszer parancs van... És a második kagyló már magabiztosan célba ér...
  Gerda megnyalja az ajkát, és azt parancsolja:
  - És itt a harmadik...
  Túl későn, a negyedik IS-1 menet közben tüzet nyitott... És furcsa módon eltalált, bár ilyen távolságból mozgó járműtől ez szinte lehetetlen, de a személyzet mindent eldönt! A távolság azonban egy 85 mm-es fegyverhez túl hosszú, meghaladja a behatolási határt. De nagy mennydörgés hallatszott a toronyban, és az elülső páncél meggörbült. Gerda válaszul elküldte a negyedik, másfél kilós "levélcsomagot"... Az IS-1 harckocsi homloka széthasadt, és narancssárga nyelvek magasodtak az ég felé.
  Gyönyörűen küzdenek a lányok... Szerencsés volt számukra az a nap. De a szovjet hadsereg képességei nem hasonlíthatók össze.
  A Fritz minden erőfeszítése ellenére január 13-án, nagy erőfeszítések és óriási veszteségek árán, bevették Tikhvint... Az egyes német egységek megpróbáltak kitörni a bekerítésből, egy folyosót ütöttek feléjük - hat német hadosztály egyszer válogatott Lev tankokkal, megpróbálva megmenteni a hősies védelmet.
  A nindzsa fiú és négy lány a három muskétás stílusában külön osztagban törte meg útját. Mégpedig ott, ahol nem lehetett csendesen megkerülni csatával és a holttestek felett. Természetesen az IS-2-t el kellett hagyni, de útközben teljesen váratlanul egy ritka T-34-85 harckocsival is találkoztunk, egy olyan járművel, amely az elavult és nem kellően erős T-34-76-os löveget kellett volna helyettesítenie. .
  A járműnek hasonló volt a törzse és az alváza, de nagyobb torony, hosszú csövű és vastag ágyúval. A pisztoly átütőereje valamivel gyengébb volt, mint a Párduc, mind a lövedék alacsonyabb kezdeti sebessége, mind a lőszer minősége miatt. De a különbség mégsem tűnt elsöprőnek, mint a 76 milliméteres papír.
  Egy közönséges "tigris" számára ez már veszélyes, egy "oroszlán" számára még nem - tehát 100 milliméter ferde. Bár bizonyos szögből esély mutatkozott. Illetve a test alsó részén, de pályavédők is.
  A tankba beszálltak, és megtisztították a legénységétől. Természetesen vér fröccsent odabent. Maga a jármű teljesen új, de a lőszer mennyisége szerény - mindössze 35 töltény. A kabin nem túl tágas, de jobb, mint a régi harmincnégy.
  Gerda megjegyezte:
  - És itt van egy parancsnoki torony. Ez azt jelenti, hogy erős versenytársunk van. Most az oroszok nem lesznek olyan vakok.
  Magda rosszindulatúan elvigyorodott, és megjegyezte:
  - Az oroszok pedig már jól lőttek, igaz, rosszabb látótávolsággal. Ráadásul a torony nagyobb lett, és könnyebben be lehet jutni!
  Gerda hangosan nevetett ezen:
  - Nos, igen! Ez a tankereink legnagyobb problémája, és valószínűleg ennek a tanknak a megkoronázása! Próbáld ki, szerezd be!
  Charlotte ezt énekelte:
  - Egy, kettő, öt! "Tigris" jött ki lőni!
  Christina felvette:
  - A T-4-gyel találkozni, lábak magasabbak, karok szélesebbek!
  És így elrohantak egy tankon, amely könnyebben mozgott, mint az IS... Gerdának eszébe jutott, hogyan ütötték el a szovjet gyalogságot négy géppuskával. Tisztességesen kaszáltak, de az oroszok fel sem fogták, honnan esett rájuk ekkora szerencsétlenség. De miután elindultak, támadásba lendültek, gránátokat dobáltak... Páran a tisztes távolság ellenére felrepültek és felrobbantottak a toronyra. Természetesen a 100 és 90 milliméteres páncéloknál az IS olyan, mint egy pellet az elefántnak, de kellemetlenül zümmög. Igen, és a hernyók vághatók.
  Így hát be kellett indítanom a motort és visszavonulnom. És akkor kifogytak a patronok. Több mint száz vörös katonát kaszáltak el.
  Gerdát lenyűgözte a szovjet emberek halálmegvetése. Az arabok, akik háremeket és gyöngypalotákat ígértek, közel sem volt ilyen elkötelezettségük. De ezek ateisták - olyan emberek, akik nem hisznek a túlvilágban és az Édenkertekről szóló mesékben. És mi készteti őket ilyen makacs harcra, amikor a háború kimenetele már előre meg van határozva, és ez nem más, mint a kárhozottak dühe?
  Ezt hihetetlenül nehéz megérteni és felfogni.
  Bár persze az orosz árulók között is sokan vannak. Fennállásának hat hónapja alatt Vlasov "felszabadító hadserege" hat hadosztályt és kilenc különálló dandárt alkotott. Bár persze világos, hogy Wehrmacht katonának lenni könnyebb, mint tizenöt-tizenhat órát gépnél dolgozni sokkal rosszabb adagokért, de mégis... Valamiért az egykori hadifoglyokból álló német hadosztályok nem elöl látható...
  Bár azonban kevés a német fogságban, meg szovjetek... Úgy tűnik, már több mint hat és fél millióan vannak. Lehet, hogy nincs olyan sok vlaszovita, bár sok foglyot szétszórtak az SS által irányított nemzeti hadosztályokhoz és légiókhoz. Ezenkívül néhány oroszt nemesi és monarchisták alakulataiba küldtek.
  De mindenesetre sikerült bevenniük Tikhvint, a javuló időjárás és a hatalmas bombázások ellenére. Bár hihetetlen árat fizettek.
  Gerda megkapta a parancsot, és harmincnégyre lőtt a könnyebb súlykategóriából. A pisztoly tűzsebessége magasabb, így magabiztosabbnak érezheti magát. Egyszer, majd egy második és végül egy harmadik tank a szeméttelepre...
  Szóval óvatosabbnak kell lenni. Ellenkező esetben itt az autónál csapódnak le, csak a torony elülső páncélja lett erősebb és vastagabb, a formátum pedig szinte ugyanaz. A hajótest különösen sérülékeny. És az orosz tankerek között vannak kézművesek. Azonban egy gyengécske nem kerül börtönbe egy olyan ritka tankért, mint az IS-2 vagy az IS-1. A szokásos formátumból pedig harmincnégy lehet hétköznapi harcosokkal. A parancsnoki torony résén keresztül úgy néznek ki, mint a lovak szájkosarai, antennákkal a pofánál. Még valahogy kényelmetlen is célzott lövést leadni az ilyen szépségekre.
  Ezúttal a kárász a toronyban van a lányokkal, ő úgy döntött, hogy kalauzul szolgál, és nem hagyhatja a lányokat a bográcsban. Igaz, Magda logikusan megjegyezte:
  - Lövés és provokáció nélkül távozhatunk...
  Kárász, mint egy gyerek, az arcát elfordította, és sírva mondta:
  - Nem - lövöldözés nélkül nem lesz érdekes!
  Magda ennek ellenére figyelmeztette a lányokat:
  - Csak akkor nyisson tüzet, ha nem több, mint három vagy négy jármű. Ezt az új harckocsit mindenképpen érintetlenül kell bevinnünk az egységeinkbe.
  Gerda beleegyezett:
  - Ez az új tárgy egyelőre nem szerepel a trófeák között, vagyis továbbra is hasznos lesz számunkra.
  A tigrislányok mérsékelt lelkesedéssel folytatták a vadászatot. Nem jártak túl nagy sikerrel, de további hét tankkal és öt teherautóval bővítették eszközeiket. Egyszer az autón kívül kellett harcolnunk, hogy üzemanyagot kapjunk a tankoláshoz.
  Röviden: négy huncut csínytevő kiszállt az üstből, és majdnem belehaltak tüzérségük tüzébe. Csak egy időben felvont zászló horogkeresztes pókkal segített.
  Most átkelnek az árkon, és van még pár papírvirágos csokor is, amit a hősnő harcosoknak adnak át.
  Oleg Ribacsenko, aki belefáradt e gúnyos filmbe, felkiáltott:
  - Miért mutogatod nekem azt az átkozott szukát! Hányszor lehet megnézni az orosz emberek meggyilkolását!
  . FEJEZET 16. sz.
  A háború az, ami lehetőséget adott Jane-nek és csapatának, hogy megtalálják önmagukat az életben. Ezért a lányok készségesen vettek részt a keleti kampányban. Miért ne? Ez egyszerre pénz és hírnév.
  A szovjet tankarzenál nem sokat változott. A fő harckocsi továbbra is T-34-85. Az alváz és a hajótest páncélzata a negyvenes évekből maradt. Ugyanaz az ötszáz lóerős dízelmotor, ugyanaz a 45 milliméteres elülső páncél szögben. Gyengébb védelem a hajótest oldalain, sebezhető a német Faust patronokkal.
  Csak egy nagyobb torony került beépítésre, 90 mm-es elülső páncélzattal és egy 85 mm-es ágyúval. A tank természetesen elavult, és egyáltalán nem veszélyes a németekre!
  A lányok egy későbbi átalakítású Goering-5 autót vezetnek. Az oldalpáncélt 178 milliméterre, az elülső páncélt szögben 250 milliméterre növelték. Maga a tartály gázturbinás motorral van felszerelve, és 60 kilométer per órás sebességre gyorsítja a briteket.
  Jane megkérdezte Gunner Gringetát:
  - Jól látsz?
  A paraszti harcos magabiztosan válaszolt:
  - A láthatóság itt kiváló! mindent látok!
  Malanya kuncogott és ugatott:
  - Összetörjük az oroszokat!
  Matilda magabiztosan megerősítette:
  - Igen, megtesszük!
  Goering-5 fordulat, a fegyver kiköp egy lövedéket. A torony leszakadt a szovjet harmincnégyről. A lányok sikoltoznak örömükben. Tényleg azt hiszik, hogy ez az egész nagyszerű. És még az is biztató, hogy a szovjet harckocsik legénysége haldoklik.
  Jane gyengéd hangon csicseregte:
  - Mindenkit hamuba törölünk... És Moszkva alattunk lesz!
  Miután azonban aknamezőkre bukkant, a német tanknak meg kell állnia. Az oroszok nagyon erősen megerősítették magukat. És egy csomó tankelhárító sün. A tüzérség aktívan ágyúz.
  Gringeta csalódottan mondja:
  - Így alakul... Kemény blokkra bukkantunk!
  Jane látszólag magabiztosan válaszol:
  - Nem, ez nem történik meg reggelig... Törjük át az operát!
  A német harcjármű kissé leállt. Jet támadó repülőgépek jelentek meg az égen, és teletankokat használtak. Nyilvánvalóan az aknamezőket próbálták elpusztítani.
  Robbanóanyaggal irányították rádión az autókat. Mobil gázvetőket is alkalmaztak. Szó szerint tűzzel és lánggal bombázták a Vörös Hadsereg állásait.
  Gringeta elégedetlenül jegyezte meg:
  - A háborúban egyre több a kosz, és egyre kevesebb a vitézség!
  Jane-nek ezzel egyet kellett értenie:
  - Seljavi! Jaj, valahogy veszítünk!
  Gringeta kijavította a parancsnokot:
  - Inkább nem mi, hanem az ellenfeleink! Most kilábalunk a holtpontról, és lesz harc...
  A német harckocsi lőtt, bár igazából semmi nem látszott. Jane összedörzsölte a mezítlábát, és énekelte:
  - Nem szabad rosszra gondolnunk - biztosan eltűnünk! Van kiút a labirintusból, minden zsákutcából!
  Gringeta mosolyogva csicseregte:
  - Aki vidám, az nevet...
  Aki akarja, az eléri...
  Aki keres, az mindig talál!
  Malanya énekelve és fogait csillogtatva hozzátette:
  - Énekeljenek velünk azok, akik hozzászoktak a győzelemért harcolni!
  Az ágyúzás több órán át tartott, majd a német tankok végre továbbindultak. Különféle kaliberű szovjet tüzérség és páncéltörő ágyúk fogadták őket. Úgy érezték azonban, hogy a behatoló erő nyilvánvalóan nem elég. A németek előrenyomultak... Csak amikor a 203 mm-es ágyúk elkezdtek tüzelni, jelentek meg az első sérült náci járművek.
  Jane bizonytalanul suttogta:
  - Uram... Múljon el tőlem ez a pohár!
  Gringueta magabiztosan mondta:
  - Nem lehet két halálod, nem kerülhetsz el egyet! Tehát ha valami, akkor a következő világban fogunk élni!
  Malanya suttogva kérdezte:
  - Milyen ez a világ?
  Gringeta nem túl magabiztosan mondta:
  - Szerintem jobb, mint a miénk!
  Malanya ezt suttogta válaszul:
  - Adja Isten a vakoknak, hogy kinyissák a szemüket, és kiegyenesítsék a púposok hátát!
  Jane valóban azon kezdett gondolkodni, milyen lehet ez a világ. Talán ez a világ még irracionálisabb és kevésbé biztonságos. Jane megforgatta a derekát, megmozgatta a csípőjét, és csipogott:
  - Ez egy nagyon érdekes lehetőség - meghalni és a következő világba menni! Szóval mi vár ránk ott? Találkozunk ott azokkal, akik kedvesek voltak nekünk a Földön, vagy új barátokat kell szereznünk?
  Gringeta mezítláb mozgatta a kutyát, és felszisszent:
  - Lesznek új évszázadok, lesz generációváltás... De a Lenin nevet soha senki nem felejti el!
  És nevetésben tört ki, a kissé őrült nevetésén. Harcos-paraszt volt, aktívan mozgatta csupasz, kecses lábát, és az ujjai játszottak.
  Egy IS-3-at kaptam a látókörömben... Ez messze nem igaz. Nem mindenki fog ütni, és ha igen, a csuka pofájába csapódó kagyló kicsapódhat. De a lány tudta, mit csinál. Tüzelt és dorombolt:
  - Ködek partja, pusztítsunk csalival!
  Matilda emellett énekelte:
  - És ez az "Agdam", igyunk a hölgyeknek! Szuper hölgyem!
  Gringueta lövése pontos volt. A lövedék a torony elülső páncéljának alsó részét, közvetlenül a résbe találta. És pusztító hatást váltott ki ricochet nélkül. Ez a helyzet adódott. Pontosabban, öt szovjet harckocsi-legénység szinte azonnal meghalt. Az angol nők pedig a bűncselekményeket is felvették a listájukra.
  - üvöltötte Malanya, és bekapcsolta a gépfegyvereit. Több fiú katona fel akart mászni Hitler tankjához.
  - De pasaran, ne gyere a közelébe, fiú! - kiáltott egy csinos lány, és géppuskatüzet szórt a bátor úttörőkre.
  Jane csicseregte, csupasz sarkával a páncélon ütögetve:
  - Ó, fiúk, fiúk, fiúk... Hirtelen nem kívántak lettetek! Úgy látszik, túl nemes vagy ehhez az átkozott földhöz!
  A lány pedig, az úr lánya, megsajnálta ezeket a mezítlábas, karcos, koszos fiúkat, akiket irgalmatlan golyók szúrtak át. Milyen szomorú és nehéz ez az egész.
  Gringeta ismét lőtt, áthatolt az SU-100 önjáró ágyún, és csipogott:
  - És a szöcske futni fog, hogy átadja az üvegeket!
  Malanya skarlátvörös nyelvével megnyalta az ajkát, és Coca-Colát kortyolgatott egy műanyag flakonból, mondván:
  - Természetesen nem! Adj egy kis bort és egy doboz cigarettát!
  Matilda óvatosan előrehaladva a tankkal felszisszent:
  - A cigaretta méreg...
  Jane felvette a ritmust, és folytatta:
  - Így van, mondják az emberek!
  Gringeta tüzeléssel és sziszegéssel válaszol:
  - A nikotinnál nincs rosszabb!
  Malanya kuncogott és felmordult:
  - Tegyél egy doboz cigarettát a tűztérbe!
  Matilda válaszul hozzátette, és megvakarta a melle skarlátvörös mellbimbóját:
  - Így van, mondják az emberek...
  Jane vigyorogva fejezte be, és kinyújtotta a nyelvét.
  - De én dohányzom...
  Malanya aplombával fejezte be:
  - És nagyon örülök!
  A lányok nevetve mutatták hosszú, cseresznyeszínű nyelvüket. Jane mosolyogva jegyezte meg:
  - A cigaretta a leghatékonyabb gyilkos, főleg a vásárlóval szemben!
  Malanya hozzátette:
  - A cigaretta olyan, mint egy néma puska, de még egy amatőr kezében is halálos!
  Gringeta elsütötte a fegyvert, és mosolyogva megjegyezte:
  - A cigaretta a legmegbízhatóbb mesterlövész, mindig öl!
  Matilda kissé lelassította a tankot a dombon, és felszisszent:
  - A cigaretta keserű ízű, de jobban vonz, mint az édesség!
  Jane nagyot sóhajtott, és azt suttogta:
  - A cigaretta olyan, mint egy rossz lány, de az elválás sokkal fájdalmasabb!
  Gringeta kuncogott, tüzelt és üvöltött:
  - A cigaretta, a gránáttal ellentétben, eldobva meghosszabbítja az életet!
  A lányok elhallgattak. Tankjuk ismét megcsúszott, és egy árokban kötött ki. ki kellett szállnom. A harcosok kissé idegesek voltak. A szovjet védelem nagyon erős.
  Jane filozofálva jegyezte meg:
  - Háborúban a célhoz vezető legrövidebb út egy körös manőver, a tiszta igazság pedig aljas megtévesztés!
  Gringeta, miután jól irányzott lövéssel szétzúzta a szovjet ágyút, megjegyezte:
  - Egy körforgalmi manőverrel nagy valószínűséggel lerövidíted a célodhoz vezető utat!
  Malanya elsütötte a géppuskát, és azt csicseregte:
  - Az élet vörös, de skarlátvörös vérrel távozik!
  Matilda így foglalta össze:
  - A háborúban az élet elveszti értékét, de értelmet nyer!
  A lányok folytatták a háborút. Lőttek, és közben aforizmákat komponáltak menet közben.
  Jane mezítláb rúgott, és így szólt:
  - A háború olyan, mint a vőlegény, hajlamos az árulásra, de nem engedi, hogy szunnyadjon!
  Gringeta tüzelt, és szellemesen azt mondta:
  - A háború egy kéjes nő, aki felfalja a férfiak testét!
  Malanya felszisszent válaszul:
  - Minden korosztály engedelmeskedik a háborúnak, akár a szerelemnek, de ez nem egy kellemes időtöltés!
  Matilda szükségesnek látta hozzátenni:
  - A háború, mint egy udvarhölgy, drága és változékony, de mindig hősi emléket hagy maga után!
  Jane kecses, csupasz ujjaival megfordította a kutyát, és kotyogott:
  - A háborúban ez nem olyan, mint egy álomban, nem nélkülözheti az erős érzelmeket!
  Gringeta vigyorogva tüzelt, és így válaszolt:
  - A világ unalmas és pihentető, a háború érdekes és izgalmas!
  Matilda boldogan kólát kortyolgatva folytatta:
  - A háború vér és verejték, megtermékenyíti a bátorságot szülõ palántákat!
  Malanya kuncogott, és megjegyezte:
  - Bármilyen érdekes is a háború folyamata, mindenki a végét akarja!
  Jane csupasz lábujjaival újra végighúzta a fegyvert, és énekelte:
  - A háború nem könyv, nem tudod becsapni, nem rejtheted a párnád alá, csak bepiszkíthatod!
  Gringueta dühösen csicseregte:
  - A háború vallás: fanatizmust, fegyelmet, megkérdőjelezhetetlen alávetettséget igényel, de istenei mindig halandók!
  Malanya halkan felkacagott, és megjegyezte:
  - Háborúban, mint egy kaszinóban, nagy a kockázat, de a nyeremény rövid életű!
  Matilda kihúzta a fogát, és ugatott:
  - A katona halandó, a dicsőség feledésbe merül, a trófeák elhasználódnak, és csak az okok eltávolíthatatlanok egy új mészárlás megkezdésére!
  Jane finoman ellenőrizte:
  "Megvetjük a gyilkost, hacsak nem katona a fronton, és még jobban megvetjük a tolvajt, ha martalóc a csatatéren!"
  Gringeta ismét felkuncogott, és felszisszent:
  - A katona az a lovag, akinek a páncélja a bátorság és a becsület! Báró tábornok, akinek a koronája az óvatosság és az intelligencia!
  Malanya mosolyogva mondta:
  - A katona büszkén, a közlegény lekicsinylően hangzik!
  Matilda szellemesen válaszolt:
  - Az első támadó meghalhat, de az utolsóra nem emlékeznek!
  Jane lélegzetet kiáltott:
  - Jobb elsőnek lenni a zsákmányosztásban, mint a támadásban!
  Gringueta mosolyogva tette hozzá:
  - A háború olyan, mint egy nő, csak a férfiakat fekteti le anélkül, hogy megtörne!
  Malanya méltósággal válaszolt:
  - Egy nő, ellentétben a háborúval, nem siet megölni egy férfit!
  Matilda kuncogva mondta:
  - A háború a nőkkel ellentétben soha nem elégszik meg a kirendelt férfiak számával!
  Jane puszta ujjaival ismét elfordította a kart, és így szólt:
  -A háború a legtelhetetlenebb nő, a férfiak sosem elégek neki, és nem utasít vissza egy nőt sem!
  Erre válaszul Gringetta szükségesnek tartotta egy szellemes aforizma reprodukálását:
  "A nők nem szeretnek verekedni, de a késztetés, hogy megöljenek egy férfit, nem sokkal rosszabb, mint egy golyó!"
  Malanya felszisszent, mint egy kobra, és kifújta rózsaszín nyelvét:
  - Egy kis golyó megölheti az embert, boldoggá teheti, egy nagy szívű nő!
  Matilda gúnyos vigyorral hozzátette:
  - A nagy szív sokszor kis önérdekben vezet!
  A lányok befejezték a szellemes megjegyzések cseréjét, és figyelmesen nézegetni kezdték a csatateret. TA-311-es támadógépek repültek az égen, és a szovjet csapatok állásait lőtték. Habár lassan, a Harmadik Birodalom koalíciója haladt előre. És sikerült egy kicsit felfrissítenie magát a holttestek lenyelésével.
  A lányok unatkozva ismét aforizmákkal kezdtek viccelődni:
  Jane kotyogott:
  "A háborúnak nincs női arca, de jobban vérzik a férfiak, mint egy feleség!"
  Gringeta tüzelt és reszketett:
  - A háború nem okoz örömet, de kielégíti az agresszív ösztönöket!
  Malanya válaszul füttyentett:
  - Öröm a háborúban, az ellenség tetemei csak árban vannak!
  Matilda a hernyók között görgetve hozzátette:
  - A háború a szántóföld felszántása: hullákkal megtermékenyítik, vérrel öntözik, de győzelemre kel!
  Jane lőtt és dorombolt válaszul:
  - A győzelem holttesteken és véren terem, de a gyengéktől hoz gyümölcsöt!
  Gringeta tüzelt, összetörte a harmincnégyet, mint egy pohár, és felszisszent:
  - A háború olyan, mint az emberevő virág, fényes, húsevő és rossz szagú!
  Malanya mezítláb dörzsölte a pedált, és kibökte:
  - A háború a haladás anyja és a lustaság mostohaanyja!
  Matilda elviszi, és üvölti:
  - A háborúban pedig a katona élete nem értékes, de a tábornokok még veszteséget is jelentenek!
  Jane a keze élével végigsimított a mellkasán, és csicseregte:
  - Ha békét akarsz, kelts félelmet, ha háborút akarsz, válts nevetésre!
  Gringeta fogta és lőtt, mezítláb mutatva a fegyvert, és énekelte:
  - A nevetés nem bűn, ha nem vagy nevetség tárgya a katonai ügyekben!
  Malanya sikerrel kuncogott és morgott:
  - A háború olyan, mint a cirkusz, csak a győztes nevet utoljára!
  Matilda vezette a tankot, összezúzva néhány úttörőt, és reszketett:
  - A háborúban olyan, mint a cirkuszban, csak egy alattomos, komoly gyilkos!
  A lányok ismét elhallgattak. Belefáradtak a viccelődésbe. Általában véve a háború nem túl szép.
  Jane bosszúsan gondolta: Nagy-Britannia veszített a németekkel szemben. Bár hány földet hódítottak meg a britek. És mennyi ebből Németországból! Nagy-Britannia kolosszális birodalommá vált. De nem tudta megemészteni a kolóniáit. A Harmadik Birodalom hatalmában felülmúlta az angolokat, és még a parancsnokok is sokkal erősebbnek és tehetségesebbnek bizonyultak.
  És amikor a nácik Londonba érkeztek, Anglia számára véget ért a történelem. Új birodalom alakult ki, példátlan hatalommal. Csapataiban sok nép és ország szolgál. És mit is mondhatnánk: a Harmadik Birodalom szárnyait bontva elfojtotta Nagy-Britanniát.
  De 1940-ben, miután meghódította Franciaországot, Hitler nagylelkűen békét ajánlott Churchillnek. És el kellett fogadni: a józan ész azt diktálta, hogy Nagy-Britannia a háborúval még elméletileg sem nyerhet semmit, de veszíthet. Hitler félerővel vívta a légi csatát Angliával. Nagy késéssel csapatokat szállított át Afrikába. A Szovjetunióba ment. De mindez csak késleltette a katasztrófát.
  A németek a megszállt területeket kihasználva két fronton is erőt találtak a harchoz, Japán magabiztosan verte az amerikaiakat. Aztán Sztálin fegyverszünet megkötésével elárulta. Nagy-Britannia térdre esett, és a Harmadik Birodalom része lett.
  Sok győzelem a Wehrmachtnak a legyőzhetetlenség dicsőségét érdemelte ki. Jane és barátai készségesen csatlakoztak Hitler hadseregéhez, hogy boldogságot és rangot keressenek. És ott részben sikerült is nekik.
  És akkor mi van? Most két hazájuk van: Nagy-Németország, Kis-Britannia.
  Jane ivott egy korty Coca-Colát, és csicseregte:
  - Szerelem és halál, jó és rossz... Mi szent, mi bűn, a gyilkosokat nem érdekli!
  Gringeta énekelt válaszul, és újabb lövedéket küldött:
  - Szeress és merj, hadd uralkodjon a gonosz, de nekünk csak egy van megadva, hogy válasszunk!
  A lányok kicsit felvidultak. Nos, tulajdonképpen amennyire fel tudod hangolni magad moll hangnemben. Fiatalok, vidámak, energikusak és meglehetősen szerencsések. Annyit veszekednek, és egyetlen karcolás sincs. Hacsak nem gondolja, hogy megkarcolódnak a tartályon.
  Malanya keményen megjegyezte:
  - Eh, Churchillnek el kellett volna fogadnia Hess ajánlatát, és be kellett volna lépnie a háborúba a Szovjetunióval. Akkor mi uralnánk az egész bolygót, és a végén szétvernénk Németországot is!
  Matilda örömmel énekelte:
  - Németország jó a csatában, a brit oroszlán a legjobb!
  Malanya megerősítette:
  - Igen, a mi oroszlánunk Nagy-Britanniából a legjobb!
  Jane mosolyogva mondta:
  - Még van esélyünk! Hitler meghal és a Német Birodalom szétesik!
  Gringeta kilőtt egy lövedéket, és részben beleegyezett:
  - Igen, szét fog esni! Húsevő ragadozók, de vajon ettől jobbak leszünk?
  Malanya filozófiailag megjegyezte:
  - Jobb az egység egy kemény rezsim alatt, mint a káosz és a hanyagság egy puha rendszer alatt!
  Matilda csupasz talpával a pedálokat nyomta, és ugatott:
  - Mi is a Marson leszünk! És a Naprendszeren túl!
  Jane Gioconda mosollyal válaszolt:
  - Először is egységes rezsimet kell létrehoznunk a Föld bolygón!
  Gringet fogta, és buzgón énekelte:
  - És nem engedjük, hogy ez a rendszer megváltozzon!
  Malanya szellemesen megjegyezte:
  - De ahhoz, hogy az orroddal hagyjalak, orrot kell cserélnem!
  A lányok szerencsések, mint mindig. Most a harckocsijuk eléri a lövészárkok első vonalát. És felszakítja a földet hernyóival. A harcosok nevetnek.
  - Mindet összetörjük!
  Az egyik fegyver a görgők közé szorult, és a harckocsi megállt. A lányok kiszálltak a kocsiból, még mindig túl szűk és túl meleg volt a tankban. De kint kockázatos, megéghetsz.
  A harcosok csupasz sarkukat villogtatva, kántálva rohantak:
  - Játékos lányok vagyunk, jó barátok, hát hadd ostorozza a mezítlábunkat, a játékos pumákat!
  Jane futva észrevette:
  - Itt vagyunk, az űrhajósok!
  Malanya vigyorogva megerősítette:
  - Az űrbe és a leszállóerőbe is!
  Gringeta pedig fogta, és üvöltve körbejárt a karjában:
  - Szuper harcos vagyok! Mindenkit megölök!
  Matilda válaszul vette, és felszisszent:
  - Cseppenként méreg a Führerbe!
  Jane kuncogott és énekelte:
  - Az ütés erős, a Führer pedig mindenható!
  A harcosok mezítláb rohantak, törmelékeken, zúzott, erősen felhevített vason, különféle gerendákon és törött koponyákon.
  Jane énekelte:
  -Meg fogsz érteni... Meg fogsz érteni... Meg fogsz érteni, és nem találsz jobb országot!
  Kellemes a lánynak futni, nem túl durva lábával a szúrós ösvényen és a törmeléken. Ez tényleg nagyszerű szórakozás.
  Gringeta énekelte:
  - Nyár, magasan süt a nap...
  Malanya támogatta a dalt:
  - Magas magas!
  Matilda hozzátette:
  - Nyár, messze vagyunk a haláltól! Messze!
  A harcosok érezhetően felvidultak. Valóban, milyen élvezet ilyen energikusan mozogni és ugrálni.
  Jane kuncogott, és megjegyezte:
  - A halál konvenció, a szégyen abszolútum!
  Gringeta egyik mezítláb a másikhoz dörzsölte, és felszisszent:
  - Nekünk is lesz nyaralásunk! És vele a győzelem!
  Malanya szkeptikusan mondta:
  - A miénk vagy a németek?
  Matilda vigyorogva énekelte:
  - Halálos tűz vár ránk...
  Jane így válaszolt:
  - De tehetetlen...
  Gringeta üvöltött, mint egy párduc:
  - Mindenkinek külön koporsója van...
  Malanya elvette, és lövés közben felszisszent:
  - Sírjába ment a Boche zászlóalj!
  Matilda visszaüvöltött:
  - Egy egész légió ment a sírba!
  A lányok pedig fogták és nyávogtak... Olyanok, mint a karcsú lovak. És olyan aranyos, csupasz és lebarnult lábak.
  Jane elvette, és örömmel felszisszent:
  - És én kobra vagyok! És én kobra vagyok! Egyáltalán nem medve!
  Gringeta felsikoltott válaszul:
  - Jó, ha egy kobra felrepül a felhőkig!
  És a lányok csak összeütik a fejüket. Szemből szikrák szállnak, mintha közeledne az óra!
  Malanya elvette és felszisszent:
  - Hitler bekapott!
  Matilda támogatta:
  - És Sztálin kaput!
  Jane megrázta a csípőjét és csicseregte:
  - Fény harcosa vagyok, térden állva vadak... Lesöpörök mindenkit, aki rágalmaz, a Föld színéről!
  Malanya elvette és felüvöltött:
  - Hitler pedig bolond, dohányzik! Gyufát lop, és nem tölti otthon az éjszakát!
  Matilda gúnyosan elvigyorodott, és megkérdezte:
  - Mit gondolsz, a Führernél van?
  Gringeta mezítláb rúgta a hamut, és felmordult:
  - Természetesen nem! Mi négyen fogunk neki szopást!
  Malanya lesütötte a szemét, és azt suttogta:
  - Ó, nagyon jó egy lüktető jade rudat a szádban tartani, és a nyelveddel érezni!
  Matilda nagy levegővel suttogta:
  - Milyen nagyszerű! És minden nagyszerű lesz!
  A lányok egyre feljebb ugráltak. De a tankjukat megjavították, és vissza kellett térniük. A harcosok visszamásztak, és felszisszentek:
  - Ez a mi tankunk! Egyszerűen nagyszerű lesz!
  Jane-nek hirtelen eszébe jutott a Robin Hoodról szóló mese. Ott van a kis Joe, a fiút elfogta a seriff. A fiút megkínozták: felrángatták a fogasra és megsütötték a sarkát.
  Amikor a lángok megnyalták a fiú csupasz, érdes talpát... Jane itt izgatottságot érzett, és nagyon vágyott a szexre. Itt léptek be. Főleg a japán nindzsa kárász. Ez a szőke fiú olyan jóképű, és nagyon nagy férfias tökéletességgel rendelkezik. És olyan jó, hogy ilyen tiszta és sima bőrt érint a melleivel.
  Jane a lába közé akarta dugni az ujját, de zavarba jött, és meggondolta magát. Bár valóban, egy ilyen akció rendkívül kellemes!
  Az Úr lánya azt mondta:
  - A tenger hullámában és a dühödt tűzben! És heves, és dühös tűz!
  A lányok ismét a szovjet csapatok állásai felé mozgatták a Goering-5-öt. Maga Sztálin valószínűleg nagyon kiakadt, amikor tudomást szerzett a nácik előretöréséről. Tényleg, hogy lehet itt nem idegeskedni? Egy hatalmas gép rohan feléd, de nincs mit válaszolni. Harmincnégy, nem lehet kiharcolni az E sorozatot. És még inkább a piramis alakú AG-któl.
  És Sztálin láthatóan sokkos állapotban van. Legalább hívj egy csótányt, hogy legyen a tanácsadód. Se hang, se jelentés, se vízcsepp! Úgy tűnik, be fogsz csapni!
  Jane mosolyogva jegyezte meg:
  - És Sztálin, ellentétben Churchill-lel, mindig készségesen fogadta el Hitlertől a segédanyagokat, és békére ment!
  Gringeta lelkesen énekelte:
  - Mondd, mi a világ! Válaszolnak neked - a nap és a szél!
  Malanya lelkesen jegyezte meg:
  - És erős, egészséges gyermekeink lesznek!
  Matilda kuncogott és suttogta:
  - A világ nem sakktábla, és Hitler sem király!
  Jane kijavította barátját:
  - Magasabb a királynál! És lesöpörjük a bolygó színéről!
  Gringeta elvette és felüvöltött:
  - A britek nagysága, a bolygó által elismert! A fasizmust egy kardcsapással leverték!
  Malanya lelkesen hozzátette:
  - A világ minden nemzete szeret és becsül bennünket!
  Matilda egy lány lelkesedésével, aki megtalálta első szerelmét, hozzátette:
  - Hiszem, építsük a szent kommunizmust!
  Jane nevetett, és megjegyezte:
  - A németek vezetésével pedig igenis fel lehet építeni a kommunizmust!
  Gringeta megütötte a homlokát a fegyver farába, és ezt énekelte:
  - Viccelünk, most építjük a kommunizmust! Sztálin pedig a mi szuperünk és hősünk lesz!
  Malanya hozzátette, pontosítva:
  - Természetesen koporsóban!
  Gringueta készséggel megerősítette:
  - Hát persze, koporsóban!
  Jane filozofikusan mondta:
  - Bármilyen nagy a király, sírba fog menni, akárcsak a vadász!
  Gringeta rosszindulatú vigyorral tette hozzá:
  - Egy politikus mindig hazudik, csak ő hal meg igazán!
  Malanya csupasz lábujjait csattogtatta, és így szólt:
  - A halhatatlanság valóságos, de a halál illuzórikus!
  Matilda egy aforizmát is kiadott:
  - A királyok bármire képesek, de egy, egyetlen király sem menekülhet a sírból a földbe!
  Jane csicseregte:
  - Az életnek hamarosan vége lesz...
  Gringetta aplombbal támogatott:
  - Hamarosan kiüt a pont!
  Malanya géppuskákkal lő a szovjet gyalogságra, és azt sziszegi:
  - Ó, anyu, anyu, könyörülj a fiadon!
  Matilda, aki nehezen tudta visszatartani a nevetését, hozzátette:
  - Elvégre már egy napja sincs élni!
  Jane filozofikusan gondolkodott:
  - Mindenki szeretne szépen élni, de csak kevesen halnak meg méltósággal!
  Gringueta mosolyogva válaszolt:
  - A halál bajt ígér, hacsak nem csillog a siker sugaraitól!
  Malanya dühödt fogcsikorgatással sziszegte:
  - Jobb a jó halál, mint egy gagyi élet!
  Matilda kihívta:
  - Jó Istennek lenni a szabadságban, de rossz ördögnek lenni a börtönben!
  Gringeta mérges vigyorral jegyezte meg:
  - És kifogytunk a kagylóból... Egyetértek, ez óriási tragédia! Egyetlen ajándék sem a megsemmisülés!
  Jane megvetően felhorkant.
  - Lesznek új ajándékok és más elnökök!
  . FEJEZET 17. sz.
  Ezen a napon, 1947. október 10-én Friedrich, mint mindig, agár és fáradhatatlan, gyorsan száguldott a Me-362 léglován. A fiú a fáradtságnak még árnyékát sem érezte, túlságosan izgatott volt, és még mindig lövöldözés nélkül lőtt. Éjszaka a javítócsapatok, elsősorban amerikaiak, üzembe helyezték a sérült berendezések egy részét. Különösen a "Pattonok" ismét sínen pörögtek, ráadásul ezekből a járművekből pár száz a tengerentúlról, a már kiépített vasutak mentén került szolgálatba. A partizánok természetesen próbálkoztak, de a szokásosnál sokkal rosszabbul jártak. Az ukrán atya választásán Bandera vereséget szenvedett, a partizánok soraiban megnövekedett az árulás és a dezertálás. Ráadásul a partizánmozgalom parancsnoka, Vorosilov megbetegedett... És nem találtak neki időben pótlást... Így a fasiszták nemzetközi csapásmérő csoportjának ellátása elég kielégítő volt. Igen, a bátor földalatti harcosok és a hősies szabotőrök néha sikereket értek el, de nem a taktikai szint felett. Ráadásul az új kapitulált szövetségesek megjelenése a Szovjetunió győzelmébe vetett hit éles visszaesését idézte elő, és ez oda vezetett, hogy az ingadozó elemek nyíltan vagy más módon titokban átálltak a fasiszták oldalára.
  A dezertőrök száma különösen a Krajkov Vörös Hadseregnél és a Lengyel Hadseregnél nőtt. A lengyelek, miután hittek a nácik és főleg a nyugati kapitalisták ígéreteinek, komolyan számítottak egy nagy birodalom létrehozására keleten, Oroszország rovására! Persze a lengyel kommunisták nem mindegyike maradt hű a szovjetekhez, de a többi politikai árnyalat... A liberálisok különösen megbízhatatlanok... Így a lengyel egységek az offenzíva kezdetétől szinte azonnal megadták magukat a moszkvai dudoron. ... Szerencsére kevesen voltak, és ez még nem volt döntő hatással a háború menetére.
  Friedrich az első pár repülést maga végezte, elszakadva a többi pilótától. Látta, hogy az ellenség már nem találkozik olyan sűrűn tűzzel a náci hordákkal, és szinte már nem maradt aknamező a tankékek útjában. De a szovjet katonák makacsul harcoltak. A gyalogság nem nyitott tüzet, és a harckocsik bezárásával próbálta felrobbantani nyomaikat vagy egy csomó gránátot, illetve éghető palackokkal felgyújtani.
  A Terminátor fiú elsősorban a szovjet fegyverek rovására növelte a pontszámot. Sőt, vízszintes síkból fényképezni, elkerülve az időveszteséget a merüléssel. Igaz, több lesben lévő tank is megsemmisült. A Szovjetunió repülése inaktív volt. Reggel csak hét U-2-es repülőgép jelent meg, majd négy Lagg. Általában Friedrich egy rövid beszélgetést folytatott velük, enyhén megnyomta a ravaszt... Aztán, mint mindig!
  Az amúgy is legyengült harci pontokat elnyomva a náci harckocsik tovább rohantak a mezőn át a lövészárkokba... Páncélelhárító árkok és sün azonban ezen a már hatodik és részben ötödik védelmi vonalon is találkoztak (nyolc volt belőlük). összesen). A szovjet tüzérek idegesek voltak, és messziről lőni kezdtek. A fasiszta tüzérség könyörtelen volt, a repülés pedig... Eddig mint egy korcsolyapálya, minden fel volt aprítva. Nos, Friedrich, mint mindig, mindenki előtt jár, lendületesebb és menőbb. Változások mentek végbe a csapatok felépítésében, az erős gépfegyverekkel felfegyverzett Pattonék átvették a vezetést. Kényszer döntés a veszteségek csökkentésére a kamikaze gyalogosoktól, akik feláldozzák magukat, de nem akarják feladni...
  Friedrich harmadik repülését hajtotta végre barátjával, Helgával. Itt találkoztak először többé-kevésbé nagy adag szovjet repülőgéppel. Volt köztük még öt Br-3 is (ahonnan kiásták). Furcsa módon a Szovjetunió bombázói azonnal visszafordultak a német ászok láttán, és a vadászgépek feléjük rohantak.
  Friedrich nyugodtan lőtte az autókat, hogy közelebb kerüljenek. Beleértve egy ászt a Szovjetunió hősének csillagával a törzsön. A tapasztalt harcos azonban megpróbált bemenni a felhők közé, de egy olyan szörnyeteg ellen, mint Friedrich Bismarck, csak rosszabbul sikerült. A terminátor fiú, anélkül, hogy egy ütemet kihagyott volna, egyszerre harminchat vadászgépet és négy támadórepülőgépet lőtt le, gyorsította a sebességet, és a bombázók után rohant.
  Itt azonban Friedrich felfedezte, hogy autója nem rohan annyira, és erőltetett motorral sem érte el a 740 becsült kilométert. Az ok egyértelmű, Friedrich a 30 mm-es Mr-108-as lövegeket Mr-103-asra cserélte, amelyek 960 méter/másodperces kezdeti lövedéksebességgel sokkal hatékonyabban tudnak behatolni a tankok és az ellenséges vadászgépek tetején. nagy távolságra, de csaknem másfélszer nehezebb és alacsonyabb, percenkénti 420 lövéses tűzsebességgel (Friedrich azonban általában szívesebben lőtt egyetlen lövedéket, miközben transzba esett!). A fegyverek lőszerét pedig különösen Fredericknél növelték. A bombázók utolérése tehát nem volt egyszerű feladat. Több ügyes He-362-es is megelőzte a bátor fiatal ászt. Jégesőként hullottak a vetésre, összezúzva és megkínozva a szovjet járműveket. Ráadásul a Br-3 lassabb és gyengén felfegyverzett lévén a terrorista pilóták könnyű prédájává vált. Friedrich a lakoma végén érkezett, de még így is végzett egy tucattal, és kiütötte az ötvenet. A fiúnak azonban nem sikerült megdönteni korábbi, kétszázötvenhárom autós rekordját.
  Friedrich nagy lelkesedéssel a lelkében tért vissza. Nyert és nyer! És az árulásommal kapcsolatos gondolatok teljesen eltűntek. A fiatalember még azt mondta magában:
  - Miért ezek az előítéletek! A szülőföld az, ahol a barátaid és a gyermekeid nőnek fel! A Szovjetunió pedig nem az anyaország, hanem a nemzetek börtöne!
  Helga hallotta ezeket a szavakat, de nem értve valódi lényegüket, megerősítette:
  - Igazad van! És hamarosan gyerekeink lesznek! Bár nem akarok hasra hízni, amíg ez a háború még tart!
  Friedrich felnevetett:
  - Ez a Mindenható Isten akaratától függ. A pápa és számos metropolita azonban a mi oldalunkon áll!
  A negyedik rohamrepülés, a Fokken-Wulf-5 sugárhajtású repülőgépek fegyvervadászatra fajult, mivel csak néhány harckocsit fogtak el. De az igazi próba még hátra volt.
  Rotmistrov ötödik gárda harckocsihadserege befejezte az alákínálást a Krasznogvardeszkij területére. Teljes meglepetést azonban nem sikerült elérni. A fasiszta felderítő repülőgépek nagy tömegű harckocsi mozgását rögzítették, és a nácik siettek megtenni az ellenintézkedéseket. A 2. SS-páncéloshadsereg mintegy ötszáz SS-egysége, valamint a stratégiai tartalék kétszáz járműve érkezett ki, hogy találkozzanak kilencszázötven harckocsival és önjáró fegyverrel, amelyeket Rotmistrov páncélos öklének tartalékai erősítettek meg. A csata különösen a Pervomaisky kolhoz közelében lévő mezőn zajlott, ahol német gránátosok és fegyverek voltak az elfoglalt vonalon.
  Friedrichet és a legjobb német ászokat hívták, hogy kivédjenek egy hatalmas támadást földről és levegőről.
  Rotmistrov altábornagy, a sztálingrádi csata hőse maga hajtotta végre a legfelsőbb főparancsnoktól kapott parancsot, és őszintén hitte, hogy a Moszkva melletti csatát még nem veszítették el. Hatalom volt a kezében, és felcsillant a remény, hogy a Szovjetunió visszaszerzi azt, amit korábban elveszített. A saját erejéből mozgó oszlop azonban meglehetősen megfeszült. Ez részben a Harmadik Birodalom felderítő repülőgépeinek elkerülésének volt köszönhető, a menet másik időtartamát pedig a vasútvonalakban az ellenséges repülőgépeknek való kitettség okozta károk okozták.
  A súlyos bombázócsapások arra kényszerítették a nagy tankerőket, hogy saját erejükből több száz kilométert meneteljenek. Sőt, maximális sebességnél ... Ez figyelembe veszi a tankflotta némi heterogenitását, egyes járműveken szűrőt cseréltek, másokban éppen ellenkezőleg, a régi típusok, köztük a tökéletlen sebességváltók lassították a dízelmotorokat.
  Az ellenséges repülés brutális és hatalmas becsapódása miatt az ötödik lökéshadsereg meglehetősen távol helyezkedett el a frontvonaltól, és ez arra kényszerítette ezt az acélhengert, hogy estétől reggelig meneteljen.
  Rotmistrovra már a fasiszták tömörebb csoportja várt. Bár a tankok összlétszámát tekintve gyengébbek voltak, a nácik minőségileg jobbak voltak: közel másfél száz "Panther"-5 és "Tigers"-5, valamint másfél tucat "Goering" L (angolul) járművek 17 láb hosszú ágyúkkal, amelyek átütőereje megközelítőleg megegyezik egy "Panthers"), E-50, AG-50 és "Patton" fegyverrel. A Super Ferdinand tankrombolók még mindig úton voltak.
  Persze jobb lett volna tömegesen támadni a nácikat, de a félelmetes Zsukov túlságosan sietett Rotmistrovért, joggal tartott attól, hogy a nácik energikus ellenintézkedéseket tesznek. Ezt azonban már megtették...
  De itt a szovjet hadseregnek volt egy ütőkártyája - ez a komoly légi fedezet... A gépeket az uráli irányból és a főhadiszállás tartalékából eltávolították, sőt kiképzőjárműveket, felszereléseket egyenesen a futószalagról dobtak harcba. . Ez volt az esély áttörni a jobb szárnyat és a hátat, amelyek messze megelőzték a fasiszta éket.
  Gotha tábornok és más parancsnokok már a moszkvai hadművelet tervének előzetes megbeszélései során azt feltételezték, hogy Krasznogvardejszk minden bizonnyal tankcsata helyszíne lesz a szovjet hadseregek harci tartalékaival, ami azt jelenti, hogy szükség van egy fedőtervre. .
  Speciális német repülőgépek, különösen a Xe-362 figyelték a légteret, így a Krasnogvardeysky-i csata a második világháború legnagyobb harckocsi-, hanem légi csatája lett!
  Friedrichet az ellenséggel való harcra hívták, ő a Luftwaffe legjobb ásza, a légiharcok királya a Harmadik Birodalom győzelmének jelképe volt. És mellette, vagy majdnem mellette a jobb kezén, egy rohamban, és ezért a Fokken-Wulf-5 különösen erőteljes módosításában Helga száguldott.
  A fiú még ezt énekelte:
  - Csillaghajókon száguldunk a hullámok között! Kvarkok habznak az éterörvényekben!
  Helga megerősítette:
  - Vörös lények, eltalálnak! A föld alatti pokoli világ gyermekei!
  Friedrich nevetve mondta a kedvencét:
  - Gyerünk, távol a csavartól! Halál angyala, csak fütyülj, hogy megjelenjen! Az összes söpredéket a szamaraik darabjaira fogja tépni!
  Helga felkacagott válaszul.
  - Hát te szellemes vagy!
  Friedrichet némileg aggasztotta repülőgépeinek növekvő súlya, a nagy hatótávolságú fegyverek telepítésével és a lőszerszám növekedésével való kapcsolat. Hiszen egy 30 mm-es ágyú lövedéke háromszor nehezebb, mint egy 20 milliméteres ágyúé, és pusztító erejét tekintve, talán négyszer erősebb, egy univerzális fegyver, amely a felszínen is képes a páncél megsemmisítésére. a bolygóról és a levegőben! A fiatal ász még a géppuskákat is le akarta adni, és leszedni a négy nagykaliberűt, de... Helga ellenkezett indulás előtt:
  - Végül is közelharcba kerülhet. Jobb megmenteni ezt az adu kártyát...
  - Elég a vis maiorhoz és két lövészhez! - vágott közbe Friedrich röviden. Nekem elég a közelről lelőni. Általában úgy gondolom, hogy a géppuskafegyverzet itt túlzó.
  Helga vidáman felkacagott, és hátba csapta a fiút.
  - Sajnos nem mindenki olyan legyőzhetetlen lovag, mint te! Sok ász még kezdő, sűrűbb tűz kell nekik, hogy biztosan eltalálják...
  Frederick teljesen ésszerűen tiltakozott:
  - Olyan drága autót, mint az ME-362 U, kezdő pilóta nem ad. Ez a harcos az ászoknak való.
  Helga válasz helyett belerohant a vadászrepülőgépébe, és megvillantotta csupasz, rózsaszín sarkát. Mi mást tenni, megszólalt a segélyhívás.
  Friedrich általában elégedett volt azzal, hogy eltávolította a két külső géppuskát, a masszív jármű könnyebben felszállt, nőtt a sebesség, a könnyebb szárnyak pedig javították a manőverezést. Bár magukat a tűzhelyeket védőburkolatok takarták, ezek csökkentése érezhetően növelte az autó aerodinamikáját. Bár aerodinamikai tulajdonságait tekintve az Me-362-nek még mindig nincs párja a dugattyús járművek között, mégis egy univerzális hadilova.
  Ritka fák és mezők villognak lent... Forró a nap, és úgy tűnik, nem lesz könnyű harcolni. Különösen az oroszok, akik elveszítik ezt a hatalmas csatát. Itt balra és kicsit lent egy varjúcsapat repül... Nagy nyáj, a varjak egy része nagyon nagy... Baljós jel, varjak kísérik ennek a kegyetlen, érzelgős világnak minden háborúját. Ahogy Boyarsky énekelt a híres musicalben:
  - De miért! Lehetetlen az eszed szerint élni! De miért - az élet nem tanít meg nekünk semmit!
  Itt van erőszak, erőszak és még több erőszak! Kegyetlenség, kegyetlenség és még egyszer kegyetlenség bebetonozza a nemzetet!
  A varjúcsapat végtelennek tűnik, több tíz-százezer van belőlük, és úgy kapkodnak, hogy a hermetikusan zárt kabinban is hallani lehet őket. Friedrich megkérdezte Helgát a rádióban:
  - Talán gépfegyverrel üthetjük el őket?
  Az ászlány ellenkezett:
  - Ez nem éri meg! Itt minden golyó számíthat!
  Friedrich felnevetett:
  - Ami nagyon is lehetséges! A királynak a trónja alatt patronok vannak egy zacskóban.
  Az első adag szovjet repülőgép hirtelen kiugrott egy keselyűcsapat mögül. Először a szalamandraiak találkoztak velük. Mindkét oldalon voltak veszteségek, több orosz halt meg. Friedrich későn nyitott tüzet, és mindössze nyolc autót lőtt le. De ez még mindig durva kezdet. De néhány német "Szalamandra"-3-at lelőttek, és nem világos, hogy a Me-262 hogyan tudott mindenkit megelőzni.
  De a fő dolog még hátra volt. A varjúcsapat véget ért, a német pilóták kiugrottak a Krasznogvardeszkij mező feletti térbe, és elkezdődött.
  Egy egész hadsereg rohant a német század felé, és itt valójában a Szovjetunió több légi hadserege is repült. Minden típusú repülőgép hatalmas armadája, de leginkább a Yakov és néhány kevesebb Lagg.
  Friedrich több mint hat kilométeres távolságból nyitott tüzet. Ismét belemerült a vad transz folyamaiba, amikor nem célzol, de az ujjaid folyamatosan nyomnak automatikusan. Amikor már nincsenek megfontolások, gondolatok, a test a tiédnek tűnik, de te már olyan vagy, mint az ismeretlen erők bábja... És ez azt jelenti, hogy nem a hús a tiéd, hanem az alvilág szelleme - tisztátalan, gonosz erők. ..
  Nos, és a terminátorfiú fejében többször is megszólalt a dal:
  Barátok között, de ugyanakkor elzártan,
  Elfogott a szenvedés, a bánatos gond!
  Világunk annyira belefáradt a bántalmazásba,
  Sem kiterjedés, sem szépség nem látható!
  Hová hoztál minket - gonosz gonosz ördög?
  Amikor egy gonosz démon irányít egy sereget!
  Minden bizonnyal katonai dicsőséget akarunk,
  Bár a szívemben aljas parazita vagyok!
  
  Ilyen üresség a kialudt szellemben,
  Nincs kiút a mocsárból!
  És a halál, ez a karó a könyörtelen öregasszonynak,
  Milyen adót szed a Szent Ruszban!
  
  Az egyszerű megértés nem ragyog,
  Minden a weben van, határtalan hatalom!
  A vágy, hogy a földi lakhelyen éljen,
  Édességet, örömöt, boldogságot kóstolgass kedveseddel!
  
  De a sors hadba küldte fiát,
  Ahol el kellett felejtenünk a békét!
  Nem kell ezért átkozni a Sátánt,
  Mi magunk sem akartunk mást!
  
  Átvágok a légörvényen a repülőre,
  Miután végrehajtott egy csavart, és az aláírás lépés!
  Hidd el, a haza harcosa nem halt meg,
  Játsszunk egy temetési menetet a söpredékért!
  
  Az ellenség sok, erős,
  Autók, vadászgépek, rakéták!
  Darabokra zúzzuk a pokoli Wehrmachtot,
  Oroszország hőstettei megdicsőülnek!
  A kommunizmus eljön a Földre, azt hiszem,
  Boldogan fogunk élni - ezt biztosan tudom!
  Az emberek hóhéra - a fasizmus - összeomlik,
  A győzelem a kedvességben lesz, a május fényében!
  
  Haza, gyors repülés,
  Szent életet adott nekünk!
  Szívünkben zeng a Szülőföld himnusza,
  Végül is hevesen küzdök érte!
  
  És hiszem, hogy eljön a fényes idő,
  Nem lesznek gyilkosságok, az öregség eltűnik a szakadékban!
  A verseny él nélkül fog fejlődni,
  A felső rohanni fog a vonalak eredményeire!
  
  És hogy közelebb hozzuk az időt;
  Akkor úgy kell harcolnod, mint egy orosz katonának!
  Hogy mindenkihez eljusson, aki nem hülye,
  Hogy az oroszok mindig tudnak harcolni!
  Friedrich fejében egy jó hazafias dal csendült fel, de áruló kezei és lábai pont az ellenkezőjét művelték. Ugyanis minden típusú és márkájú szovjet repülőgéphez küldtek lövedékeket. A szovjet pilóták megpróbáltak közelebb férkőzni és harcba szállni... Volka, miután több mint ötven járművet lőtt le menet közben, kanyarodott és elkerülte a lövéseket és a döngölési kísérletet (rövid géppuska-kitörésekkel vágta le ezt a kamikazét) . Ekkor a fiatal ász gépe elmozdult, és harci transzban lévén a fiú sok légágyúval lőtt. Nagyon lekaszálta a hátulról előbukkanó szovjet vadászgépeket.
  Itt magát Friedrichet kis híján döngölték, de sikerült a tűzvonalba csúsznia, és tovább irtani ellenfeleit. Ezúttal a kétmotoros "Pawns" lett az áldozata. Egy aforizma villant át a fiúk fején (a gyalogok sem hülyék, leendő királynők!). Helga vicsorgott a rádióba:
  - Ó, édes anyám! Hogy nyomják!
  Friedrich, miután végrehajtott egy hiányos hurkot, nagy távolságból elvágta a szovjet harcosokat, akik Helga mögé akartak kerülni. Az egyik "Boltos" volt (Lagg-5), a törzsön egy nagy vörös csillag volt... Ez a Szovjetunió hősét jelenti. A lány maga a Fokken-Wulf rohammódosítása során lőtt Rotmistrov hadseregének a német állásokhoz közeledő tankjaira. És ugyanakkor elég pontosan ütött, sikeresen merült.
  Friedrich még mindig ellenséges gépekkel harcolt, és gondolatban megköszönte a készletek megnövekedését. Még egy T-34-85-ös harckocsiba is sikerült betyárterminátort ültetnie, a parancsnoki típust választva (ez látszik az antennákon, amit a por és a távolság ellenére Friedrich éles szeme könnyen látott!).
  A nyílás fedelét egyszerre három lövedék találta el, és a tank megállt...
  Lent is meleg volt, az ötödik gárda harckocsihadseregének élcsapata már az SS-gránátosok és a második hadtest egyes részei felé gurult.
  Az első szovjet járművek a páncélelhárító árokba gurultak, sebességük lelassult. A Tigers-5 és Panthers-5 gyorstüzelő ágyúi záporoztak rájuk. Itt erősek az új németek: távolról harcolnak, a szovjet tankoknak közelharcba kellett lépniük, hogy előnyt szerezzenek velük szemben. Lerakót létesíteni... De pontatlan volt a taktikai döntés, átszakítani a nyílt mezőt, ahol árkokat ástak, találkozni a "zsákmányra" váró gépekkel. Igen, és nem egyszerre tömegesen esni?
  Igaz, a szovjet Il-ek a jelentős veszteségek ellenére mégis áttörtek, mint egy kis bokszoló, aki egy óriáslekvár alatt merült, az ellenséges tankok felé, károkat okozva, többek között kis bombákkal. Igaz, néhány "Tigers"-5-ön a háló tetején álltak, de sok járműnél a német gyalogság kénytelen volt a szó szoros értelmében mozgás közben védelmet felszerelni.
  Frigyes úgy gondolta, ha az oroszok koncentráltabb támadást hajtottak volna végre, sokkal nagyobb esélyük lett volna a "sok pénz" megszerzésére és az előnyös közelharcra.
  A piros pilóták döngölése folytatódott, de például a nagyon fürge Salamander-3 ellen ez a taktika nem hozta meg a várt gyümölcsöt. A német repülés veszteségei nőttek, csakúgy, mint a szovjeteké. De ez már nem volt viszonzatlan csata. Sok szovjet pilóta tisztességes tapasztalattal rendelkezett, nem hiába fedték le Moszkvát, így a nácik sokat szenvedtek.
  Friedrich, akinek hihetetlenül éles ösztönei voltak, mindig elkerülte az ütéseket, és intuitív módon eltalálta a legveszélyesebb szovjet vadászgépeket. Megpróbálja kiütni a vezetőket. Megcsinálta, és gyújtáskimaradás nélkül működött. Mellesleg üresség volt a fejemben, és a csata mint olyan felfogásának hiánya. A test reagált, a célpontokat elkapták, nem volt tévedés. Többször a tankokhoz is eljutott.
  És sok száz, ha nem több ezer repülőgép villogott és villogott a szemünk előtt. Pl. Huffman a He-362-esén... Különleges módon harcol, gyorsaság, egy sugárhajtású autó rántása, és törmelék száll mindenfelé... És az oroszok sem rosszak... De hol van Kozhedub, ideje lekapcsolni az áramot... Friedrich minimálisan mozog, most már nem kell fordulni, takarékosan ütni, de csak kicsit haladva a vereségtől.
  A lőszer fogy, a tankokban lévő üzemanyag is, a német állásokból lenyűgöző erősítés érkezik. A Szalamandrák, sőt néhány félelmetes Me-362-es is elsőként lép be a csatába, őket követi Hitler bandájának többi tagja. Megint előregördülés... A szovjet gépek is elkezdenek visszavonulni. Kifogy az üzemanyaguk, veszteségeik pedig minden elképzelhető és felfoghatatlan határt meghaladtak. Friedrich visszatér és megkérdezi Helgát:
  - Minden rendben?
  A lány válaszol:
  - A repülő úton van! Kiütöttem hat tankot és egy vadászgépet...
  Friedrich füttyentett:
  - Igen, még engem is megelőztél a megsemmisített tankok számában. Én személy szerint mindössze öt autót tettem tönkre szájkosárral!
  Helga felkacagott.
  - Hány repülővel?
  - Repülőgépek? - Friedrich fejében számok villantak... - Pontosan háromszázegy! Új világrekord. Micsoda teljesítmény...
  Helga felkiáltott:
  - Te csak egy lovag vagy! Nem, hamarosan a pusztítás istene. Maga a nagy Kali... Univerzális harcos!
  Friedrich udvariasan kijavította:
  - Valójában Kali nem isten, hanem a gonoszság istennője. Vagyis egy nő, bár a hinduizmusban nagyon tisztelt és népszerű istenség. Sok templomot építettek neki, és imádkoznak érte.
  A fiú hirtelen észrevette, hogy erősen megkarcolta a térdét a karon. És megesküdött:
  - A fenébe is! Ilyen erősen felfegyverzett járműben nem volt érdemes kanyarodni.
  Helga aggódva mondta:
  - És a következő repülése nélkülem megy?
  Friedrich készséggel megerősítette:
  - Igen, az ön Fokkenje még fel lesz tankolva és feltöltve, de az enyém már készen áll. Csak ne mondd, csak vigyázz magadra!
  Helga határozottan kijelentette:
  - Nem! Azt tanácsolom, hogy küzdj és küzdj, ahogy csak tudsz... Ha lehet.
  A gépek leszálltak, és Friedrich a következő kocsihoz rohant. A Me-362 és az Assault F -490 kiválasztott kombinációja optimális volt minden idők szuperpassának.
  Friedrich, mezítláb érezve a Fokken-Wulf-4 éles, durva pedáljait, nyomni kezdte a sebességet, és énekelni kezdett:
  - Repülök a csatába! porba taposom a lényt!
  A krasznogvardejszki csata folytatódott. Rotmistrov hadseregének harckocsijain kívül százötven szovjet jármű is érkezett a csatatérre, amelyeket a szovjet front déli szárnyáról és Kasirnszkij régiójából vettek át. Igaz, egyelőre csak az első adag autó érkezett meg. A szovjet repülés sem gondolt a feladásra, de még nem volt különösebben aktív.
  Frederick nekilátott a harckocsiknak, speciálisan erre a célra készített fegyvereivel. Véleménye szerint a 37 milliméteres kaliber még így is optimálisan megfelelt erre a célra. Például Rudel ilyen fegyverekkel, minden harci transz nélkül, 534 tankot semmisített meg, vagy ami még igazságosabb, a háború során 534 tankot ütött ki. De volt egy hétköznapi ember, nem Friedrich. A fiúnak eszébe jutott, hogy édesapja azt mondta édesanyjának, hogy az anyaméhben hordozott gyermekre gyakorolt együttes hatás amellett, hogy a pubertás előrehaladtával megnyilvánulnak a fenomenális képességek, az utódból pszichopatává válhat...
  Lehet, hogy a harci transza, és ennek a harcosnak a szuperereje is egy olyan befolyás következménye, amelynek természete ismeretlen.
  De jönnek a tankok, a pilóta számára a mozgásuk lassúnak tűnik, Friedrichnek pedig még inkább. A fiatal ász vízszintes síkból kezdett el ütni. Csak lő és üt. Kis robbanások fényvillanása, áttört nyílások. Ebben az esetben sok autó kigyullad, mivel a benzintartályok a harctérben találhatók. És a pusztulás, a T-34 csöve úgy repült el, mint a csúzli nyelve.
  Gyakran az eltalált lövedékek okozták a lőszer felrobbanását. És ez viszont...
  Friedrich nem gondolt ilyen apróságokra, azt a képet nézte, amikor súlyos veszteségeket szenvedve és belátva az áttörési kísérletek hiábavalóságát, az őrtankok megkerülték a szovjet nép által ásott árkokat.
  De még itt is kellemetlen meglepetés várta őket. Két tucat "Super Ferdinand"-nak sikerült megközelítenie. Sajnos az amerikai motorok használatának köszönhetően erősebb menettulajdonságokkal rendelkeztek.
  A szovjet járművek egy nyílt terepen haladtak, ami azt jelentette, hogy a legendás vadászgépek már három kilométerről is lecsaphattak. Természetesen a "szuperferdinándok" kimaradtak, de a légelhárító ágyúk nagy tűzsebessége lehetővé tette számukra, hogy elég gyakran találjanak el. Ezenkívül a mezőt erősen felásták és lövedékekkel felszántották, és a T-34-85 nem tudott felgyorsulni. De még mindig úgy mozogtak, mint egy tengely a kitörés során. A Panthers-5 és a fürge American Witches-5, nagysebességű tankrombolók pedig a Ferdinand-4 segítségére siettek.
  Friedrich megpróbálta kiütni (pusztán tudat alatt) a parancsnokokat. Még az ujjaim is begörcsöltek a feszültségtől. És voltak gyümölcsök! A fiatal terminátor vízszintes vetületből negyvenkét T-34-es harckocsit, három KV-t és két Szu-122-est ütött ki. Lehetett volna még három autó, de elterelték a figyelmüket a szovjet vadászgépek, és legfőképpen a támadó repülőgépek rajtaütése. Friedrich egy 37 milliméteres légágyúval és két 20 milliméteres ágyúval kezdett tüzelni (ezek is elég pusztítóak, ha egy lámpát vagy egy benzintartályt vagy egy motort találtak el).
  Összesen huszonhét repülőgép van, és tizennyolc Ilov... Nem rossz, tekintve az egyes tankok fontosságát, még azok is, amelyek megsérültek ebben a makacs csatában... Több T-34-85 gyorsított, és végül áttört, hogy bezárja. hatótávolság. Most a könnyű páncélzatú amerikai "Witches"-5 lángra lobbant.
  Friedrich látta Hans-Ulrich Rudel támadógépét. Úgy tűnik, ez a régóta híres ász is úgy döntött, hogy lecseréli a Stukát az erősebb és gyorsabb Fokken-Wulf-5-re. Fáklya emblémáját mindenki ismeri. Megkérdezte Fredericket:
  - Hogy vagy, Halál angyala!
  Terminator Boy így válaszolt:
  - A Gestapóban vannak a dolgok, de vannak eredményeim!
  Rudel biztosította:
  - És jól vagyok! De hogyan sikerül ilyen pontosan és gyorsan lőni, méghozzá vízszintes síkból?
  Az ász fiú nevetve válaszolt vagy énekelt:
  - Biztosan tudom, hogy minden lehetetlen lehetséges! Keresd meg a Föld királyainak gyémántját folyó vízben!
  - Nem baj, a nap végére elérem a harmincat! - ígérte Rudel.
  Visszatérés, a repülőgép cseréje, és ismét az eredeti Me-362, egy olyan repülőgép, amely a szárnyakon lévő golyókat leszámítva nem szenvedett sérülést Volka vezetésével. És persze a tankcsata...
  Meleg volt Krasgvardeisky-n. Az Ötödik Gárda Hadsereg oszlopai és a többi frontról eltávolított dandárok felvonultak. Erősítések kúsztak fel a németekhez is, köztük egy tucat amerikai tankromboló, a legújabb M-18-asok 110 mm-es ágyúkkal. Ezek a járművek pusztító erejükben nem voltak rosszabbak, mint a 105-ös Tiger-5 ágyúk, és még a T-34-et is jobban verték, mivel kevésbé voltak hajlamosak a ricochetre. Maga a fegyver is egy átalakított amerikai légelhárító ágyúból készül, ami azt jelenti, hogy gyorstüzelésű. Csak a páncél gyengébb a németeknél, de így is 186 milliméter elég ahhoz, hogy egy lövedéket a homlokban tartsanak. Sőt, a T-34-85 gyakran elkenődik menet közben.
  Friedrich, aki még mindig távol volt, érezte a Vörös Hadsereg új hullámának közeledő szökőárját. Ez azt jelenti, hogy míg a szinte szorosan egymáshoz zárt tankokra nincs idő, jobb, ha hagyjuk, hogy a támadó repülőgépek gondoskodjanak róluk. Köztük egyébként nagyon erősen felfegyverzett és páncélozott Non-329-eseket lehet látni. A támadó repülőgépek és a tankrombolók egyaránt erősek. Különösen a 88 mm-es Ra-44-es ágyúkkal, amelyek nemcsak a harckocsi tetején, hanem a homlokon is áthatolnak. Csak a légiharcban ez a gép enyhén szólva sem olyan sokoldalú, mint a "munkakanca" Fokken-Wulf.
  A támadórepülőgépek közül Friedrich észrevette Helga gépét. Hát persze, újra akcióban.
  A terminátor fiú, enyhén ereszkedve az út mentén, három harckocsit és egy önjáró 76-os fegyvert vágunk, énekelte:
  - Lesz műsorunk! Egyszerűen a legmagasabb szuperosztály!
  . FEJEZET 18. sz.
  Helga készségesen válaszolt:
  - Természetesen hiszek neked! Nem adtam a szívemet a vadállatnak! A választ megkapja - hiszi vagy sem?
  Friedrich válasz helyett messziről lőni kezdett alulról... Aztán egyre magasabbra.
  Elég sok szovjet repülőgép volt, de még mindig kevesebb, mint először. A Luftwaffe pilótái egészen magabiztosnak érezték magukat, mint egy első osztályos, aki egy ismeretlen iskolában megvert egy idegesítő társat, és szó szerint elárasztja az erő.
  A szovjet pilóták ravaszabbak lettek, és miután támadások érte őket, azonnal csoportokra oszlottak, és megpróbálták magukhoz húzni a németeket. Frederick megtámadta őket, felmászott a dombra. Számára azonban az, hogy az ellenség megtagadta a közvetlen támadást, csak megkönnyítette a taktikát. De más német harcosok harcba szálltak.
  Friedrich bosszúsan vette tudomásul, hogy a nem 362-esek általában megelőzték őt. De nem baj, több kilométeres távolságból úgysem tudja senki, hogyan kell levágni.
  A "Szalamandra"-3 pedig, akárcsak a gyerekek papírrepülői, ugrálnak, ugrálnak, mint egy cápa a hullámokon, és ők maguk is megkapják...
  Friedrich kiválasztotta áldozatát, a parancsnoki gépet, és nem volt ideje azon gondolkodni, hogyan lőtték le ezt a gépet. A fiú morált rajzolt:
  - Egy háborúban a sporttal ellentétben egyszer veszíthetsz, de háborúban nyerhetsz, ellentétben a játékban, végtelenül! A tábláról azonban csak a vesztes bábuja száll le, a győztes pedig a korábban leesett harci egységeket is a táblára helyezi!
  A küzdelem azonban a mezőnyben is érződött. Pl. Wittmann már elég tapasztalt tank ász, a Tigeren harcolt. Ő és a tüzér is gyakran elhibázták, bár a harckocsi könnyen megfordult. Schleich tüzérnek alig volt ideje letörölni az izzadságot az arcáról. Ezt az acélszörnyeteget már többször eltalálták a homlokon, de eddig csak egy ricochet volt. Wittmann szívből felsikoltott:
  - Engedd közelebb őket, ne idegeskedj, vagy...
  A csata egyik résztvevőjének, a 31. harckocsidandár vezérkari főnök-helyettesének, aki nemrégiben a Szovjetunió hősévé vált, Grigorij Penyezsko benyomásai is beszéltek az emberi állapotról ezekben a szörnyű körülmények között. ... Nehéz képek maradtak a lelki képeim előtt... Olyan üvöltés volt, hogy nyomták a dobhártyát, a fülből folyt a vér. Folyamatos motorzúgás, fémcsörgés, zúgás, lövedékek robbanása, szakadt vas vad zörgése... Pontos lövésektől tornyok dőltek össze, fegyverek csavarodtak, páncélok robbantak, tankok robbantak.
  Az áthatolhatatlanul nehéz Patton-3-at szinte teljesen elfoglalták a szovjet T-34-85-öt. Felmordult, a pajzsos páncél kidülledt. A "boszorkányok"-4 átsuhantak, és maguk próbálták használni a manővert. Mintha ősi lovagokból álló lovas sereg lenne, amelyik éppen le akarták győzni egymást. Gyakran mindkét harckocsi üresen lőtt és felrobbantotta egymást.
  A benzintartályokba adott lövések azonnal felgyújtották a tartályokat. A nyílások kinyíltak, és a harckocsi legénysége megpróbált kijutni. Grigorij egy félig leégett fiatal hadnagyot látott a páncélon lógni. Sebesülten nem tudott kiszabadulni a nyílásból. És így meghalt. Nem volt a közelében senki, aki segített volna neki. A katonák elvesztették az időérzéküket, nem éreztek szomjúságot, meleget, de még csak ütéseket sem éreztek a tank szűk kabinjában. Egy gondolat, egy vágy - amíg élsz, győzd le az ellenséget. Az összetört járműveikből kiszálló szovjet harckocsizók a terepen keresték a szintén felszerelés nélkül maradt ellenséges legénységeket, és kézről-kézre viaskodva pisztollyal verték őket.
  Szürrealizmus stílusú kép egy kapitányról, aki valamiféle őrjöngésben felmászott egy sérült német Tiger-5 páncélzatára, és géppuskával ráütött a nyílásra, hogy onnan "kifüstölje" a nácikat. A harckocsi század parancsnoka, Csertorizsszkij nagyon bátran cselekedett. A lövedékek forgószélén keresztül kiütötte az ellenséges "Tigris"-5 oldalát, de őt magát eltalálták. A kocsiból kiugrva a tankerek eloltották a tüzet. És újra csatába indultak.
  Helga utolsó lövedéke átfúrta Grigorij Penezsko tankjának tetejét. A lövedék a benzintartályba ütközött, és minden lángra lobbant. A lángok felperzselték a szovjet harckocsik legénységét, kénytelenek voltak kiugrani a nyílásokból. De magának Grigorijnak, aki megsebesült, nem volt ideje kiugrani... Élve égett, megértette a természetben, mi az alvilág...
  Friedrich, látva, hogy az ellenséges repülőgép már meggondolta magát, és kombinált akcióval próbál elrepülni, maga támadta meg a harckocsikat... Valóban, a németek nehezen mentek, bár a legerősebben felfegyverzett brit Challenger tankok beszálltak a csatába ( a legénység is Nagy-Britannia fiaiból származik, és rendkívül pontosan lőnek!) .
  Friedrich tele van démoni energiával és izgalommal, kész egymaga mindent és mindenkit elsöpörni, még akkor is, ha egy egész tanksereggel kell megküzdenie, és még inkább egy légihadsereggel. De vissza kell térnünk, fogy az üzemanyag és a lőszer, erre felszállunk, lelőve ötvenhét repülőgépet, és kiütünk harmincegy harckocsit és hat önjáró fegyvert, plusz még két páncélost, három katyusát. négy Andryusha, olyan autók, amelyek megpróbáltak hátramenni.
  Helga megjegyezte:
  - Az oroszoknak van egy daluk a falvainkbeli nőkről! És nemcsak harcoló nők, hanem férfiak is vannak, amire szükségünk van!
  Friedrich egyetértett:
  - A mi embereink jól vannak, de a nők jobbak!
  Helga ravaszul mondta:
  - A nő úgy nyer, hogy könnyeket ejt, a férfi úgy nyer, ha hullatja őket!
  Friedrich fogát tátva megjegyezte:
  - Mivel viccelődünk, ez azt jelenti, hogy ma nincs minden olyan rossz!
  A következő járaton egyedül kell repülni... Nos, ha ez a helyzet, akkor nincs értelme elcsüggedni... Nagyon meleg van a léghűtéses motorral felszerelt Fokken-Wulfban. Nagyon meleg van, a motor, plusz a nap, plusz kevés idő van lehűlni. Friedrich maga is meglepődött, hogy még nem esett össze ilyen vad teher alatt. Végül is ez elemi... minden belseje ki van emésztve...
  A szovjet tankok teljesen kimerültek... Ennek ellenére ismét erősítés érkezett a németekhez, és szinte az összes támadógépet harcba vetették... De Rotmistrov is kapott erősítést... Ugyanezek a tankok egy másik frontról.
  De a levegő sokkal nyugodtabb, bár különálló vadászgépek vagy támadó repülőgépek jelennek meg.
  Friedrich megismétli korábbi bevált taktikáját, már tudja, hogy ez nem hagyja cserben. És a németek...
  Átcsoportosítás is zajlik, hiszen a szovjet tankok nagy részét már megsemmisítették, akkor megpróbálhatjuk magunkat támadni... Wittmann komoran megjegyezte:
  - Nyolc tankot kiütöttek... Egy napra jó, de egy ilyen napra rossz...
  A tüzér kijavította:
  - Valójában tizenkettő...
  Wittman közbeszólt:
  - Négy megsemmisült jármű, amikor az oroszok átmásztak egy mély páncéltörő árkon, nem számítanak! Elemi volt. A lőszert pedig pótolni kell...
  De a szovjet tankok ismét előrerohantak, amikor a támadórepülőgépek különösen elkezdtek rájuk csapni. Különösen Friedrich, aki ötvenöt lövedéket lőtt ki, ebből negyvenkilenc T-34-es harckocsit és hat önjáró fegyvert. És öt és fél percébe telt... Így zajlott a csata... Persze, lehetett volna hosszabb is... Friedrich arra gondolt, miért tüzelne egyszerre két ágyúból? És egy is elég... Addig is...
  Helga találkozott vele a repülőtéren, olyan forrón csókolta a száján, és azt suttogta:
  - Ez a lovagiasság megtestesülése - Don Quijote!
  - Mit mondtál? - Friedrich elvesztette a türelmét.
  A lány azonnal kijavította magát:
  - Bocsánat kis farkas... Lancelot akartam mondani!
  Az ász fiú rávágta:
  - Akkor az más kérdés! Hiszen a Don Quijote egy lovag paródiája. A hülye lovagiasság és az önzetlen nemesség egyfajta kigúnyolása!
  Helga beleegyezett:
  - Általában megértem ezt! De...
  Friedrich félbeszakította a lányt:
  - Gyorsan repülőre!
  Úgy tűnik, a szovjet harckocsizók és pilóták utolsó kísérletet tettek egy rendkívül sikertelen csata megfordítására. Gotha tábornok, mint tapasztalt parancsnok, aki már alaposan tanulmányozta az orosz taktikát, nem sietett a támadással, hanem kissé hátra is dőlt, hogy maradéktalanul kihasználja a tűzerőben rejlő előnyt. És persze a foglalásnál. Ez a magas bokszoló taktikája, aki visszahúzódik egy alacsony elé, másodikként dolgozik, de nem engedi, hogy a rövid pinscher zárja a távot és előnyt szerezzen. Nos, Rotmistrovnak nincs más választása! Vagy támadj, vagy halj meg! Ez utóbbi a jobb, bár a kettő könnyen kombinálható!
  Nos, Friedrichnek is meg kell küzdenie a repüléssel... Ez is egy csata, és az ellenség bátor...
  De először a terminátor fiú tizenöt támadó T-34-85 harckocsit lőtt le. Annyira éteri egy sorozatban...
  Helga felkiáltott:
  - Te vagy a levegő császára! Így dicsőíthető a Harmadik Birodalom!
  Frederick így válaszolt neki:
  - És máris híres! És nem kell dicsérni!
  Helga felkiáltott:
  - És még jobban dicsőíted őt!
  - Megpróbál! - morogta Friedrich.
  Újra ultraharci transzba esett. Furcsa gondolatok kavarogtak a fiú fejében. Például mi lesz vele a Harmadik Birodalom győzelme után? Természetesen a császár feleségének pártfogása biztosítja számára a legmagasabb pozíciót, és fia lesz a Nagy Birodalom örököse. Izgalmas kilátások! És az oroszok végre megtanultak olyan rendet és fegyelmet, amire még a vérbeli grúz Sztálin sem tudta megtanítani őket.
  Bár persze a győzelem még messze van... Vagy talán a harcos el tudja venni és megfordítja, beleütközik a Fritzbe. Megölni több tucat ilyen fasiszta járművet, és hősként visszatérni a Szovjetunióba?
  De vajon segít-e ez rajta, ha a fogságból megszökött háborús hősöket lelövik, és... Sztálin egyáltalán nem bízik senkiben, azt mondta, hogy nincs fia, Jakovlev! Így hát ő, Friedrich, már nem mehet vissza... Főleg azok után, amit tett... Azonnal a Szovjetunióba menekülhetett volna, amikor éppen a Stukát kapta. Megbocsátottak volna a fiúnak... Hát, talán büntetőzászlóaljakba küldték volna, és ha le is lőtt volna néhány nácit... Igen, volt esélye visszatérni... De most, a Szovjetunió, nem kímélik, túl véres lett...
  Friedrich arra gondolt, miért nem állt át a szovjetek oldalára? Nos, oké, akkor csatlakozott a Hitlerjugenthez, amikor Berlin központjában találta magát; akkoriban nem volt más lehetősége a túlélésre. De miért ölte meg a komisszárokat? Egyszerűen kikapcsolhatta volna... Miért ébredt fel benne hirtelen egy vadállat... Még egy vadállat sem, mert az állatok általában azért ölnek, hogy egyék, vagy az éhség miatt. Az ember a gyilkosságot szórakozássá változtatta, és rosszabb lett, mint egy tigris...
  Mi történt vele, hogy a gyilkosság örömet okozott, és a vágy, hogy felemelkedjen a Harmadik Birodalomban és karriert csináljon, felemésztette egész lényét? Ki lett belőle Miért vesztette el hazaszeretetét és népe iránti vonzalmát?
  Azonban tényleg van neki? Itt van ugyanaz a Vlasov tábornok vagy Borisz Alekszejevics Szmiszlovszkij. Itt is volt egy furcsa személyiség, aki a cári Oroszország nemesi alakulatának példamutató képviselőjének tűnt. És át kellett állnia Hitler és más fasiszták oldalára. Az orosz császári hadsereg tisztje, százados. A polgárháború után Lengyelországba internálták, majd Németországba emigrált. Szolgálatba lépett a német hadseregben. 1928-tól 1932-ig a Reichswehr Katonai Tanszékének (vezérkari akadémiájának) felsőbb kurzusain tanult. A második világháború alatt aktívan részt vett az orosz önkéntes alakulatok megalakításában. Úgy vélte, hogy a németek hozzájárulhatnak Oroszország helyreállításához: "A német hadseregek győzelmének Moszkvába kell vezetnie, és fokozatosan a kezünkbe kell adnia a hatalmat. A németeknek még Szovjet-Oroszország részleges veresége után is sokáig harcolniuk kell az angolszász világ ellen . Az idő a javunkra fog válni, és nem lesz idejük ránk. Szövetségesként fontosságunk nőni fog, és teljes politikai cselekvési szabadságunk lesz."
  A fiú feje tele volt azzal, amit korábban az interneten olvasott... Egészen véletlenül a kézikönyv oldalára pillantott a tekintete - "a nácizmus munkatársai a nemzet szégyene!"
  Igaz, ugyanakkor soha nem működtem együtt A. A. Vlasov tábornokkal, mivel nem osztottam sem nézeteit, sem cselekvési tervét, de háromszor személyesen találkoztam vele, főleg a német vezérkar utasítására.
  Friedrich félbeszakította gondolatait... Nyolcvanhárom szovjet gépet lőttek le, és már az utolsó lövedékeket is a tankokba vetik, és már lehet visszatérni... Micsoda barom... Hogy elsüllyedt ... Rohadt kurva! A szemek azonnal nedvesek lettek... Sós könnycseppek folytak le a sima fiús arcokon... Milyen keserű, legalább lődd le magad!
  Hazatérése után egy fáradt, de jókedvű Helga látványa azonnal feldobta a kedélyét, és ismét csatába rohant... Elvégre harcos! Ez azt jelenti, hogy győzni született, és akinek gyengébb a nemzete, azzal nem barátkozik!
  Helga hirtelen megjegyezte:
  - Miért sírtál?
  Friedrich megrázta a fejét:
  - Már könnyes a szemem a fáradtságtól! Micsoda csata! Már hat napja nem hunyom be a szemem! És előtte alig aludtam!
  Helga vigasztalt:
  - A kazán bezár, és alszunk egy kicsit... Már csak egy kis idő van hátra. Csak egy kicsit a győzelem előtt!
  Repülés a Fokken-Wulfach-4-en, az ellenséges repülőgépek nem láthatók, és a harckocsikból kevés maradt. De még a létezőket is be kell fejezni.
  Helga a rádióba súgja:
  - No, add nekik! Csak így, csavarva a nyolcas figurát!
  Friedrich felnevet:
  - Nyolcat pörgetni jobb, mint ha hatot rávenni a vállpántokra!
  A lány, miután merülés közben elütötte az autót, ugatott:
  - Nem, lehetetlen hatosnak elképzelni. Megmutatod a király fajtáját.
  Az Ötödik Gárda Hadseregéből csak szarvak és lábak maradtak. Most Gotha is parancsot adott az előretörésre, főleg, hogy már este volt, vacsora után már jóval eltelt az idő, és kezdett közeledni a sötétség.
  Több mint ezerszáz megsérült és megsemmisült szovjet tank maradt a csatatéren, és mintegy háromszáz német harckocsi kapott némi kárt. Ebből körülbelül hatvanöt autót semmilyen esetben sem kellett restaurálni.
  Friedrich pedig, a barátnőjét egy kiságyon aludni hagyva, még mindig repült. Ezúttal átirányították a tüzérség elnyomására. Rotmistov kétségbeesett menetelése elvonta Mainshein hadseregének egy részét, és nappal és este legfeljebb tizenkét kilométert haladtak előre. Leszállt az éjszaka, de a rohamosztagosok még dolgoztak. Csak megváltoztak a pilóták.
  Friedrich ismét U-2 éjszakai bombázókkal találkozott. Az autók szinte a talajhoz közel repültek - alacsony szintrepülés. Ilyen álcával lett volna esélyük továbbjutni, de ebben a helyzetben bejött a fiatal terminátor ördögi ösztöne.
  Ráadásul Friedrich hirtelen nagyon elszégyellte a könnyeit, és dühös lett... Még a fiú tekintete is megváltozott. És egészen más szavak, más dal suhant át a fejemben;
  A harag tüzes hullámként terjed a testben,
  Lehetetlen megérteni ezt az ügyet és azt, hogy most mi van velem!
  Most az alvilág feltárta a lélek minden sötétségét,
  Palotákat akarok - a kedvesem és a paradicsom egy kunyhóban nem elég nekem!
  
  És hogyan történt mindez, még Isten sem tudja,
  Áruló szemétláda lettem, de egyelőre meghaltam!
  Honnan ez a kinyilatkoztatás, ki szülte,
  Ihletet merítek a csészéből - hatalmas erők!
  
  Az ördög egy hálóba rántott minket, és egy ördögi körbe taszított,
  Történt ugyanis, hogy a hálóba kerültem!
  De letépem a hálót, és szívembe fogadom Istent,
  Csak ne átkozd a mennyei holdat!
  És ezt biztosan tudom: fegyvertestvérek!
  
  Ó, adj esélyt, szent Uram,
  Természetem, árulás és aljasság vagy!
  Húst akartam, csak a húst megmenteni,
  És a mélységben kötött ki, ahol a bölcsesség elaludt!
  
  A fasiszta azt mondta: te szolgálsz minket...
  Földet, pénzt, címeket és elismerést kapsz!
  De ha feladod a lelked,
  És ez a legrosszabb büntetés a világon!
  
  De gyenge vagyok, bajban vagyok,
  És elpusztította magában az élőlényeket, a becsületét és a lelkiismeretét!
  Így legyen, ez kemény tény
  Végül is ez nem egy regény, csak egy történet!
  
  Mit tegyek, visszafelé;
  Nem maradt semmi, és most legalább a nyakad hurokba van zárva!
  De a démon azt mondta, hagyd abba a rendetlenséget,
  Higgye el, én nem fogadok el ilyen gyávaságot!
  Friedrich befejezte ezt az "éneklést", leütötte a "füleket", majd rendkívüli fáradtságot érzett... És ami már kivirágzott, vagyis eljött egy új nap, július 11. És már hét napja talpon van...
  Leszállás után a fiú alig tudott az ágyhoz futni, és azonnal leesett;
  Az álom nagyon feszültnek bizonyult... Friedrich azt álmodta, hogy diák, és előadást hallgat. Ráadásul a gigantikus tanárnő olyan lelkesedéssel és hévvel meséli, hogy önkéntelenül is hallgat. Ott Oroszország régi történelmi ellenségéről, az Egyesült Államokról van szó. Úgy látszik, hazája végre méltó fegyverrel állt elő a megtorlásnak;
  -Tudnod kell, hogy a Pentagon hadsereg a legjobb csapásmérő erőit vetette be az ellen a vágyunk ellen, hogy megtörjük az utat más világok felé. Küldtem egy táviratot a NATO katonaságnak, amelyben kijelentettem, hogy nem fogok földet elfoglalni, békés kutatásokat folytatok az egész emberiség javára. Nem figyeltek az üzenetemre, mindenkit a kétes és önző értékskálájuk szerint mérnek. Ezek a megalomán söpredékek azt hiszik, hogy képesek irányítani az egész emberiséget. Úgy gondolják, hogy ha mániákus szenvedélyük van az elfogás és a pusztítás iránt, akkor más világok más képviselőinek is hasonló állati szenvedéllyel kell rendelkezniük.
  A szónok szünetet tartott, és nagylelkű tapsot hallgatott. És Volka is hevesen tapsolt neki, bár nem szeretett tekintélyt elismerni. Nos, a hatalmas óriás folytatta:
  - Nem vagyok állat vagy ragadozó, de képes vagyok és szándékomban áll megvédeni magam, civilizációm java múlik a küzdelmemen, és ha ellenségeim és civilizációm ellenségei támadni szándékoznak, akkor megvédem magam. . Elpusztítom azokat, akik köztem és a szabadság között állnak. Azok, akik szinte rabszolgasorba verték az emberiséget, magasabb rendű nemzetnek tartják magukat, nem tartoznak az emberek joghatósága alá, megtorlásnak néznek elébe. Már adtam egy nikkelt egy csoport oligarchának, mutatok nekik egy példát egy harcra képes emberről, aki nem megy a fejsze alá, mint egy alázatos birka. Mindannyiunknak össze kell fognunk, mert ez a közös ügyünk, mert a Földön hamarosan nem lesz mit lélegezni. Most a lényegre. Az amerikai és NATO-flották legyőzéséhez nagy, korlátlan energiatartalékokra, alapvetően új fegyverekre van szükségünk, és ezek meg is vannak. Sokak számára, még a legjobbak számára is, a hidrogénbomba tűnik a tökéletes tökéletességnek. Sokan, még a legjobbak is, azt feltételezik, hogy nincs más erősebb módja az energiaszerzésnek, kivéve a megsemmisítést, amelyet nehéz lehet megvalósítani. Mindannyian ismerik a termonukleáris reakciókat, a hidrogénatomok fúzióját és a hélium képződését. Nos, és egyéb elemek, beleértve a vasat is. A magfúzió évmilliárdok óta fényt szolgáltat a csillagoknak. És sokan közületek valószínűtlennek tűnik, hogy alapvetően új szintézisreakciókat lehessen végrehajtani: a természetben gyakorlatilag nem léteznek. Sokan tele vagytok olyan sztereotip gondolatokkal, hogy ha egy reakció nem létezik a természetben, akkor elvileg nem is létezhet. Micsoda abszurd téveszme, a szupercivilizációk tudománya módot ad arra, hogy óriási energiatömegeket nyerjünk olyan léptékben és reakciókban, amelyek a természetben nem léteznek. Már ismeri a kvarkok létezését: az elemi részecskéket alkotó minirészecskéket. Még a tudományod is több száz elemi részecskét fedezett fel. Rajtuk kívül, amelyeket az ön tudománya is feljegyzett, különféle típusú részecskék vannak, amelyek közül sok furcsának, vagy akár feleslegesnek tűnik számodra. Meglep a kvarkok sokfélesége, amit nehéz a szokásos logikai módon megmagyarázni. Nemrég a tudósaitok felfedezték a preonoknak nevezett részecskéket, a kvarkokat alkotó részecskéket, és Önök nem tudták elérni és megfelelően tanulmányozni őket. Nos, még kvarkot sem sikerült kinyerned a magból. Nos, milyen energia nyerhető fúziójuk vagy hasadásuk révén: még egy termonukleáris reakcióhoz képest is mérhetetlen. Még a modern, meglehetősen alacsony szintű földi tudomány mellett is léteznek olyan elméleti számítások, amelyek azt mutatják, hogy minél kisebb a részecske, annál több energiát von ki. Ez arra utal, hogy ha valaki képes lenne elsajátítani ezt az energiát, akkor szinte korlátlan mennyiségű energiaforráshoz juthatna. Egyetlen földi tudósnak azonban nem csak a mikrorészecskék fúziójának reakcióját sikerült újra létrehoznia, de még szabad kvarkot is kinyernie a magból.
  Még egy ingyenes, kötetlen kvark megszerzése sem lehetséges. Mi az oka annak, hogy az ultrakönnyű részecskék felszakadásával vagy összeolvadásával járó reakciók nem csak megismétlődnek, de még nem is rögzíthetők a természetben? Az ok ebben rejlik: ezért olyan nehéz a termonukleáris reakció, hogy képletesen még nagyon rövid karú hősnek is nevezik. A termonukleáris reakció kiváltásához egy atombomba energiájára van szükség, egy atombomba felrobbantásához pedig közönséges robbanóanyagokra van szükség. A kvarkfúziós reakció előidézéséhez nem elegendő egy termonukleáris töltés robbanásának reakciója, ereje nem elegendő a reakcióhoz, ezért a természetben nem találhatók szupernehéz kvarkok. Nincs köztes lépés, olyan lépés, amely az atomi szintézisen belül szétválasztja és osztályozza a reakciókat. A termonukleáris fúzióban egymás után vannak olyan lépések, amelyek a felszabaduló energia tekintetében növekszik. Egy reakció, amely sokkal több energiát szabadít fel, mint egy termonukleáris robbanás, és ami rendkívül ritka: az annihilációs reakció. Az anyag és az antianyag érintkezéséből származik . A természetben ritka, rendkívül ritka, mert a való világban szinte nincs antianyag. Az annihilációs reakció ritka a természetben, nincs köztes lépés az elemek fúziós reakciója és a termonukleáris reakció között. A probléma lényege, hogy maga az antianyag nem egyszerű anyagból áll. Látható rendszerünkön belül nem tudjuk megfigyelni. De ha az űrben mozognál, és az univerzumok találkozásánál találnád magad, a világ és az antivilág határán, akkor láthatnád, hogyan megy végbe a megsemmisülés folyamata nagy léptékben. A probléma lényege az, hogy elegendő mennyiségű antianyagot szerezzünk be, vagyis olyan anyagot, amely nem létezhetne a való világban. Állandóan érintkezésbe kerülne valódi közönséges anyaggal, meg kellene semmisülnie vagy felrobbannia, ahogyan két külön biztonságos kémiai elem is felrobban érintkezéskor. A protonok, neutronok, elektronok pozitronokkal, antineutronokkal, antielektronokkal érintkezve fotonokká és más, különböző irányokba rohanó részecskévé alakulnának. Tágulási sebességük óriási, és meghaladja a fénysebességet. Igen, a nagyszabású megsemmisítés során a részecskék a fénysebesség fölé mennek, eltávolodnak egymástól. Az antianyagot nehéz egyszerű módon beszerezni, a részecskék gyorsításával a gyorsítókban. Az így elért eredmény soha nem fogja indokolni a költségeket. Kísérletileg mégis hatékony módszert találtak antianyag nagy léptékű előállítására. Lényege, hogy az antianyaghoz hasonlóan az anyaghoz is közel azonos a valószínűsége, ami azt jelenti, hogy nem nagy a különbség az antianyag és a közönséges anyag között, és nem kell sok energia az anyag polaritásának megváltoztatásához. Ezt egy speciális mező nem túl erős sugárzásával és egy különleges természetű hullámmal lehet megtenni. A kvarkok, preonok mellett vannak kreonok, rezonok, forkonok, ryumonok, chorodonok, romonok stb. A speciális telepatikus szintű sugárzás kreon-rezon szinten megváltoztatja az anyag szerkezetét, csak kis mértékben változtatja meg az anyag szerkezetét. mikrorészecskék elrendezése. A különleges hullámok felfedezése forradalmasította a tudományt és a társadalmat. De kinek a sugárzása, milyen szintje változtathatja meg az anyag típusát, minőségileg új szintre helyezve, megváltoztatva az anyag jellemzőit. Az emberi képességek, rendkívüli képességeinek vizsgálata során egy új típusú sugárzást fedeztek fel. Mi Hitlernők más nemzetek és népek előtt sajátítottunk el extra képességeket. Új telepatikus sugárzás hatolt át ólomon és még sűrűbb szilárd szuperanyagokon, ami önmagában is más rendszert és más sugárzási tartományt jelez. Még a tudomány és a civilizáció szintjén is létezik és jött létre olyan sugárzás, amely meghaladja a fénysebességet. A radioaktív sugárzásból az alfa-, béta-, gamma- és béta-sugarak a fénysebességnél valamivel gyorsabban mozognak, a Gamma-AS sugárzásnál pedig a fénysebesség csaknem másfélszerese. A Föld bolygón kísérletileg már felfedezték a Klekon és a Dare hullámok sugárzását, amely kétszer annyival haladja meg a fénysebességet. Igaz, egyelőre mikrodózisokban állítják elő, anélkül, hogy tudnának a kilátásokról. Még annyit mondok, hogy közvetlen kapcsolat van a sugárzás sebessége és az anyagon való áthatoló képessége között. Minél rövidebb a hullámhossz, annál nagyobb a behatolóképesség, annál nagyobb a sugárzás sebessége. A gamma sugarak csak egy centiméternyi ólomon haladnak át, és felére gyengülnek. A Klekon és Dare sugárzásoknál még nagyobb a behatolóerő. A hatótávolságon kívüli sugárzások, legyen az aura, teleportáció, telekinézis, telepátia, kiberkinézis, tormokinézis, plazmakinézis, a legnagyobb sebességgel és mindent átható hatótávolsággal rendelkeznek. Vagyis az úgynevezett spirituális felépítményben rejlik a kulcs a világok irányításához, a példátlan energiaformák elsajátításához. Az energia legújabb formái megnyitják az utat a legújabb mérési formákhoz, a mikrovilág méréseihez, amelyek képesek behatolni és megvalósulni a makrovilágban, átvive a méréseket a mikro-alapszemcsék között a való világba, az ún. . Egy új típusú energia új fegyvert ad, Zet-56 sugarakat bocsát ki, és porrá zúzza az agresszor armadáját. Most részletesebben kifejthetném az új energia lényegét és részletesen leírhatnám, hogyan keletkezik, valamint az egyesülés hatását, de már kaptunk egy ultimátumot. Ezek a gorillák megpróbálnak megijeszteni bennünket, de még ha kapitulálunk is, nem tudják visszautasítani a kísértést, hogy felszántsák a szigetet, és bombákkal és nehézfegyverek golyóival vasalják meg. Ha nincs katonai akció, akkor miért állítottak össze a jenkik egy ilyen armadát, megfélemlítés kell nekik, példa az egész világ számára. A te életed is rajtam múlik. Olyan leckét adok az agresszornak, amelyre élete végéig emlékezni fog, és aki életben marad, az irigyelni fogja a halottakat!
  Erre a mondatra Friedrich álma megszakadt. Kétségbeesetten kinyitotta a szemét. Helga állt előtte, és egy csokor virágot tartott a kezében, csupasz, lányos lábának lábujjaiban pedig egy rózsát szorongatott, amivel gyengéden csiklandozta a fiú csupasz, rózsaszín sarkát.
  - No, akkor szórd meg magad. Ideje ebédelni!
  Friedrich felugrott, és azonnal beszívta a gyomrát... Bah, egy hete szinte semmit sem evett. Én csak vízzel hígított csokoládét ittam. A fiú a napba nézett, és meglepődött:
  - Furcsa, körülbelül öt órát feküdtem ott, de sokkal kevesebbnek tűnik. Még arra sem volt időm, hogy befejezzem az új fegyverekről szóló legérdekesebb előadást!
  Helga felkacagott.
  - Új fegyverekről? Igen, amikor a nagy harcosok harcolnak, a legrégebbi technológia lehetővé teszi számukra, hogy mindenkit legyőzzenek. De előbb egyél halászlét. Néhány lány, a rajongóid kifejezetten rád készültek. Egyél és jön az új erő.
  Friedrich boldogan kezdte enni a halászlét, amely a Föld bolygó legfinomabb ételének tűnt számára. A fiú kiürítette az edényt, és elnehezült a gyomra. De ennek ellenére vidáman felpattant, és a kocsihoz rohant.
  - No, Helga, harcoljunk újra!
  A lány játékosan válaszolt:
  - Igen, hogyan!
  És most a megbízható Me-362 ló, az elválaszthatatlan Fokken-Wulf-4 műholddal együtt ismét kínozza a légkört a légcsavarjaival. És mi a helyzet a háborúval, az olyan, mint a háború. Frederick megkérdezte Helgától:
  - Mi a kedvenc időtöltésed a verekedésen kívül?
  A lány finoman felnevetett, és így válaszolt:
  - Ezt is nehéz megmondani! Bár tudod. Érdekelt a fafaragás. Olyan szép minták lettek... És próbáltam fantasztikus történeteket is írni. Csak amikor írtam egy párat, mindenki elkezdett rajtam nevetni. És annyira szégyelltem magam, hogy abbahagytam a komponálásukat. Tudod, milyen kellemetlen, amikor kinevetnek!
  Friedrich egyetértett:
  - Igen, értem! Bár most a hírnév csúcsán vagyok! De amint meghalok, majdnem...
  Helga közbeszólt:
  - Nem! Hidd el, nem felejtenek! Szerintem a légi hadsereget, vagy valamelyik meghódított keleti várost rólad fogják elnevezni. Vagy talán egy utca Berlinben!
  Friedrich nevetett:
  - Igen, megvigasztaltál!
  Helga egészen komolyan hozzátette:
  - Talán még egy repülési parancsot is jóváhagynak a portréjával. Először is, olyan édes arcod van, másodszor pedig az eredményedet, amely már több mint húszezer-ötszáz ellenséges repülőgép, valószínűleg senki sem fogja felülmúlni!
  Frederick is nagyon komolyan tiltakozott:
  - Nem, felülmúlhatják, ha a háború a Szovjetunióval nagyon sokáig elhúzódik, vagy ha még a tegnapi szövetségesekkel kell megküzdeniük. Szóval minden lehetséges... De elvileg ezer síkot is el lehet érni! És még ezt is mit tehetek!
  A beszélgetés megszakadt, egy kis osztag ellenséges vadászgép repült elõre, majd komolyan kezünkbe kellett venni a fegyvereket.
  Hitler hadseregének rendkívüli fáradtsága és kimerültsége ellenére a Krasznogvardeszkijnél aratott győzelem új hőstettekre inspirálta a krautokat és a több törzsből álló csapatot.
  A nácik nem merték megtámadni Moszkvát, és támadást indítottak a keletre fekvő Pavlovszkij Poszad városa és a vele szomszédos erődített területek ellen.
  A szovjet katonák egyébként nem harcolhattak volna bátran, de estére annyira leszűkült a folyosó a német ékek között, hogy máris átlőtték.
  Friedrichnek és Helgának ismét szembe kellett néznie a tankokkal, amelyek megpróbáltak ellentámadásba lendülni és betömni a rést. Aztán megmutatták magukat, és nagyszerű volt. A fiatalembernek sikerült meghaladnia az ötszázat a tankokban! És ez általában egy ultraklasszis teljesítmény!
  Friedrich igazán örült, hogy ilyen menő! Az, hogy ő minden idők legjobb harcosa, az osztályok osztályát jelenti! És milyen érzés neki, hogy mindenkinél magasabb és menőbb! Friedrich Farkas, ami azt jelenti: farkas!
  Már sötét volt, és a csata még mindig nem halt el. Német oszlopok mind északról, ahol a híres Rommel hordái rohantak, és délről, ahol a Mainstein Lane ostromolta Pavlovsky Posad városát. Már éjfélkor a Gotha tankok és mindenekelőtt több Ferdinand-4 berobbant ennek a falunak a külterületére... De kénytelenek voltak megállni. Ezután Gotha parancsot adott a legmakacsabb védelmi egységek megkerülésére. Hajnali két órakor, Pavlovsky Posadtól keletre, a második SS-hadtest és az első harckocsihadtest egyes részei, szintén a Szovjetunióból, kijöttek, hogy találkozzanak egymással. Tehát 1947. október 12-én éjjel blokádgyűrű zárult a moszkvai katonai csoport körül!
  . FEJEZET 19. sz.
  1947. október 13-án reggel Friedrich, mint mindig, önzetlenül és ügyesen küzdött. Hű repülő parikája a magasságok felé rohant, a motor pedig annak ellenére, hogy a fiú nem egyszer erőltette, hiba nélkül működött...
  A szovjet csapatok ellenállása érezhetően meggyengült... A nácik még nem merték megtámadni a bevehetetlen erőddé alakított Moszkvát, hanem kelet felé haladtak. Pavlovsky Posadban még javában zajlottak a harcok, a fasiszta parancsnokok ésszerűen megtagadták a tankok bevetését a város határain belül, románokat, olaszokat, arabokat, indiánokat és más külföldi egységeket sodorva a támadásba.
  Friedrich két-három kisebb légi ütközetben vett részt, és minden nehézség nélkül levágott egy tucat repülőgépet. A többi célpontot is ledarálták: fegyvereket, tarackokat, aknavetőket, katyusákat és szerencsés esetben tankokat.
  Utóbbi más szempontból nem gyakran fordult elő. Úgy tűnik, a tanácsok kifogytak. Délben, amikor az októberi pára elviselhetetlenné vált, rövid szünet következett, és Frigyest, vagy hivatalos nevén Nagy Frigyest, Bismarckot Szmolenszkbe hívták.
  A fiatal Terminátor ász nagyon boldognak és jókedvűnek tűnt. Bár Friedrich nagyon el volt keseredve és szégyellte az árulást, a fasiszta kitüntetések esélye boldoggá tette a fiút.
  Helgát vele együtt hívták. A lány is izgatott volt, és gyöngyházfogai bájos párducmosolytól csillogtak. Azt mondta:
  - Látod, farkasfiú, legyőztük az oroszokat!
  Ebben az esetben Frederick egyáltalán nem osztotta az optimizmust:
  - Egyelőre ez csak egy köztes siker és küzdelem... A csaták és csaták csak lendületet vesznek. De a kezdet valóban jól sikerült...
  Az Összszövetségi Kommunista Párt regionális bizottságának épületeit választották a díjra. A hatalmas parkoló tele volt luxusautókkal, többnyire amerikai gyártmányú.
  Valóban, az amerikai hadsereg, a Brit Birodalom és a Kanadai Dominion bábtábornokai jelen voltak a gyülekezeti teremben. Ott volt még az angol hercegek közül is... És persze maga Hermann Göring és Adolf Hitler... Csak ez meglepte Friedrichet, Margaret nem volt vele. Furcsa, talán csak arról van szó, hogy terhes lévén ez a kiemelkedő, egyedi nő nem akarja veszélyeztetni gyermekét és az ásztól kapott gyermekét... Hiszen a háború egyáltalán nem tréfa!
  Vagy talán nem akar kommunikálni Hitler új kedvencével a férje előtt? Itt általában minden lehetséges, és szinte lehetetlen elolvasni, mi jár egy olyan gyönyörű nő fejében, mint Aphrodité, és ravasz, mint Héra...
  Ennek azonban Friedrich még örül is. Nem volt elég a Führer jelenlétében egy önkéntelen mozdulattal vagy egy meggondolatlan szóval kitenni magát és őt annak a veszélynek, hogy elárulja érzelmeit. Hiszen a szarvas férjek, különösen a fél világ uralkodójának személyében, nagyon veszélyesek. Még egy ilyen kemény fickó számára is, mint Ő, a Harmadik Birodalom első számú katonája!
  A díjátadóra a legtöbben pilóta érkeztek - Göring maga is ász volt, Dua tábornok elméletének lelkes tisztelője -, a repülés, a háborúk istene természetesen mindenekelőtt a légierőt emelte ki. De voltak tankerek is, köztük a híres Wittmann. A díjátadó pedig lovagkeresztekkel kezdődött.
  Amikor Helgát hívták, a lány szó szerint vágtatott, mint egy ló, és a sarkát kopogtatta. Megajándékozták lovagkereszttel és különleges harci kitűzővel, tankokkal... Ráadásul maga Adolf Führer egy személyre szabott, gyémántokkal díszített szablyával ajándékozta meg a lányt, mint a legjobb nőt, aki a csata harcai eredményeként kitüntette magát. Moszkva.
  Wittman tölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal díszített keresztet kapott, az arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal díszített Csillaglovagkeresztet pedig a "baba" Huffman kapta. Az amerikai ász a szokásos cowboy rövidnadrágjában is kapott díjat.
  Friedrichet utoljára díjazták... Ez teljesen logikus volt, hiszen ő volt a legjobb a legjobbak között. A magas kitüntetést, a Vaskereszt Lovagkeresztjének Nagy Csillagát, valamint tölgyfaleveleket, kardokat és gyémántokat a náci himnusz fenyegető hangjaira adták át. Ezen kívül négy jelvényt osztottak ki, négyszáz-ötszáz repülőgépért és négyszáz-ötszáz harckocsiért. Ezek a jelvények is aranyak voltak, és az ötszázon még apró gyémántok is voltak.
  Hitler sokáig fogta Friedrich kezét, és lelkesen mondott valamit... A fiú szemével felfalta a híres keresztet. Platina tölgyleveleket és kardmarkolatokat gyémántok díszítettek. Az a szám villant fel emlékezetemben, hogy a szokásos gyémántokkal díszített lovagkereszteket, ilyen rendeket is csak huszonhét jutalmazták az egész háború alatt. Nos, ezen a ponton már kevesebb... Magasabb fokozatú kitüntetés, a Lovagkereszt, ahol az ezüst leveleket aranyra cserélik, még nem alapították.
  A díjak átadása azonban nem állt meg itt. Hitler bejelentette, hogy Friedrich megkapta a Légierő és az SS Gárda őrnagy tábornagyi rangját, személyre szabott fegyverrel és egymillió-ötszázezer márka bónuszával (a legújabb "Panthers" tizenöt ára).
  A jellegzetes fegyver megegyezett a Helgának adott damaszkuszi acélból készült szablyával, melynek markolata gyönyörűen díszített gyémántokkal és smaragdokkal.
  Frigyes nem tudott ellenállni a kísértésnek, és többször meglendített egy szultánhoz méltó fegyvert. A fogantyú kényelmes volt, a szablya pedig tökéletesen kiegyensúlyozott, és könnyűnek tűnt egy erős fiúkézhez.
  Következett Mankurt amerikai tábornok beszéde, aki a népi kifejezés szerzőjeként vonult be a történelembe: lehet, hogy hazám téved, de ez az én hazám!
  Ezenkívül ez a parancsnok híressé vált szörnyű kegyetlenségéről, beleértve a hadifoglyokat is.
  Mankurt keményen mondta:
  - Az orosz barbárok sok földet elfoglaltak, és egy hatalmas barakkot hoztak létre, amelyben örök káosz uralkodik. Meddig kínozza terrorista rezsimjük az emberiség hatodát? Oroszország népei a felszabadulást és a szabad Európa és az Egyesült Államok hadseregének földjükre érkezését várják. Ezért Amerika minden erőfeszítést megtesz a Szovjetunió legyőzésére. Felszereleseink és önkénteseink áramlása a világ minden tájáról felerősödni és növekedni fog! (viharos taps). A világ minden országa összefogott a bolsevik fertőzés ellen. Az Úristen és a mennyei sereg velünk van. Előre a győzelemért!
  Utána az angol megszólalt, majd a Führer megszakította a ceremónia hivatalos részét, és bejelentette a bál kezdetét. Azonnal sok lány és nő jelent meg, akik készen álltak a híres hősök párosítására.
  Friedrich Helgát akarta partnernek választani, de ő váratlanul visszautasította - mondván, hogy a szokás nem diktálja, hogy partnerekkel vagy harci fegyvertársakkal táncoljon. Nos, a fiú másik hölgyet választott, főleg, hogy itt minden nő gyönyörű - nyilván szándékosan választották őt. Friedrich könnyeden mosolygott és táncolt, de a fiú másra gondolt.
  Így kapott egy magas parancsot, és máris jelentős tábornagy... Karrierje felfelé ível, és a lezuhant repülőgépek és a sérült tankok számát tekintve nincs párja a világon! Úgy tűnik, minden rendben van, de valamiért a macskák vakarják a lelkemet... De ha híres figurákat veszünk, például Robert Artrois-t, a vér hercegét a capetusok királyi ágából. Hiszen hazája, Franciaország ellen harcolt, és nem sokat szenvedett, bár honfitársai vére volt a kezén.
  És oroszok százezrei harcolnak a nácik oldalán. Még Kirill Romanov nagyherceg is hivatalosan kinyilvánította, hogy támogatja a keleti hadjáratot és hazája felszabadítását a bolsevikoktól. A Romanovok a náciknak és a mögöttük álló nyugati országoknak szólnak.
  Nos, ha a híres hercegek és a Harmadik Birodalom Sztálin ellen vannak, akkor miért szenvedne Friedrich? Sőt, lehetséges, hogy nem az ősei élnek a Szovjetunióban. Nos, gondoljuk logikusan... Hiszen a történelem menete már most alaposan megváltozott. Most már soha nem lesz más a világ, így a moszkvai csatát elvesztették a szovjetek... Mit jelent ez? És a tény az, hogy először is egy jelentősen megváltozott világban annak a valószínűsége, hogy szülei (egyébként különböző városokban születettek) találkoznak és családot alapítanak, meredeken csökken. De anya és apa még 1947-ben sem születtek... Ez azt jelenti, hogy még kisebb lesz annak a valószínűsége, hogy két nagypapa és két nagymama találkozik!
  Ráadásul a génkészlet szempontjából minden gyermek egyedi és tisztán egyéni. Ez azt jelenti, hogy ha a fogantatás pillanata legalább egy órával, de akár tíz perccel is megváltozik, akkor már nem ő lesz az... Nem az egyedi személyiséggel és génkészlettel rendelkező Friedrich, hanem egy teljesen más, talán külsőleg eltérő. fiú.
  Vagyis a múltba kerülő személy beavatkozása a dolgok logikája szerint az idő sérthetetlen törvényeinek megsértőjének eltűnéséhez kell, hogy vezessen... Vagyis Friedrich Hitler kedvencévé válva egyszerűen eltűntek! És ő, és a testvére, és esetleg a szülei és mások.
  De mivel a fiatal ász él, erős és egészséges, mint senki más ezen a szerencsétlen bolygón, akkor talán ez a múlt egyáltalán nem az ő világa! Talán ez nem is az ő univerzum, valamiféle párhuzamos univerzum, sőt időeltolással. Vagyis ő, Friedrich nem az őseit öli meg, nem a saját honfitársait, hanem olyan idegen egyedeket, akik csak általánosan hasonlítanak a terminátorfiú elvont múltjára.
  Ez azt jelenti, hogy valójában nem áruló - csak egy személy, mint a különféle tudományos-fantasztikus sorozatokból származók, aki a múltban a jelen tudását használja, és a gondviselés hihetetlen hatalommal ruházza fel. Nos, ha az a sors, hogy szuperképességekkel rendelkezzen, akkor egyszerűen bűn, ha nem használja őket! Nos, mivel a sors, maga a menny jobb keze először a Hitlerjugenthez, majd a Harmadik Birodalomhoz küldte, mindent meg kell tennie, hogy karriert csináljon. Tizennégy évesen, fiús évesen jó őrnagynak lenni, de húsz évesen jobb, ha teljes értékű tábornok vagy akár tábornagy. És ki tudja, talán a Harmadik Birodalom végre megemészti Amerikát, és akkor a fia lesz az első világdiktátor!
  Aztán egyszer csak megjelent valaki, akire a legkevésbé számított a fiatal: Evgenia Porsche... Magas, szép, erős, sőt kissé rusztikus és meglepően nem arisztokratikus a Harmadik Birodalom egyik legnagyobb mágnásának lánya számára.
  Igaz, az előző találkozással ellentétben a lány nagyon drágákat vett fel, gyémántokkal, de ugyanakkor átlátszóval, és nem rejti el kecses, bár nem kicsi lábai varázsát.
  A magas sarkú cipők miatt az amúgy is magas lány szinte óriásnőnek tűnt. Maga Friedrich, a korához képest hétköznapi és még kisebb tinédzser, alacsonyabb volt nála, úgy huszonhárom, huszonöt centiméter, és a sarkakat figyelembe véve még több...
  Friedrich még zavarba is jött, mi van, ha soha nem nő nagyobbra, mint ez a hatkilós lány (akire az apja, Porsche is hasonlított, nem óriás, bár nem tudni, milyen anya volt, és ki mászott be a szoknyája alá! ), magasabb lenne, mindig föléje emelkedjen. Igen, jobb, ha mezítláb járt, mint legutóbb...
  Evgenia azonban csodálattal nézett a fiatal ászra, kinyújtotta a kezét, és szájon csókolta:
  - Te vagy a lovagom! A fény nem földi!
  Friedrich összezavarodott:
  - Igen én....
  Evgenia félbeszakította:
  - Nem kellenek szavak! Megérdemled a dicséretet. És nem csak pilótaként... - A iparmágnás lánya megrázta a haját. - Gondoljon csak bele, mérnökként és tervezőként fantasztikus ajándéka van. Adj ilyen ötleteket... Zseni! Fent Leonardo Davinci.
  Friedrich viccelődött:
  - Nos, igen! Egyetértek, ez a művész egyetlen háborút sem nyert meg. Bár remekei az egész világot meghódították!
  Elkezdtek táncolni. Evgenia ugyanilyen gyönyörű volt, műkorcsolyázó, de Volkához túl nagynak tűnt... És a parfüm bódító illatú volt... Luxus kebleinek nyakkivágására nézve olyan vágyat érzett, ami egészen természetes egy fizikailag erős és fejlett tinédzser. Ráadásul Helga dacosan úgy tett, mintha nem vett volna észre semmit. A németek fiatalabb nemzedékét azonban arra tanították, hogy illetlenség, ha egy nő féltékenységet érez, nemhogy demonstrálni, és a férfi, ha háborús hős, még csalni is köteles. Mit kell javítani a fajtán! Ahogy Hitler mondta: nem bűn, ha egy férjes nő gyermeket szül egy másik férfitól, feltéve, hogy az jobb testi adottságokkal rendelkezik, mint a férje. Evgenia azonban nagyon komolyan megkérdezte a fiút:
  - Hol tanulta, hogy ilyen jól ismeri a harckocsik és az önjáró fegyverek irányításának alapelveit, hogy feltalálja az ilyen know-how-t?
  Friedrich nem tudott és nem is akart igazat mondani egy ismeretlen lánynak, még akkor sem, ha az apja iparmágnás volt, a Harmadik Birodalom tíz leggazdagabb emberének egyike, Hitler és Göring kedvence. Kitérően válaszolt:
  - Itt a gyerekkori hobbik játszanak szerepet... Különféle tudományos irodalom, feltalálási vágy! Nem kell az asztalodhoz ülnöd ahhoz, hogy valami hasznosat alkoss...
  Evgeniya bólintott:
  - Igen, én is rajongok a sportolásért, és közben a tudomány gránitját rágcsolom, vagy éppen rágom... Ennek ellenére Mrs. Piston úgy néz ki, mint egy irodai patkány?
  Friedrich, farkasfogát kifejtve, megerősítette:
  - Igen, egyáltalán nem úgy nézel ki, mint egy patkány, és nem csak egy patkány! Valószínűleg még téged is össze lehet hasonlítani...
  Evgenia figyelmeztetett:
  - Csak ne hasonlítsd egy tehénhez! Ez elég aljas célzás!
  Frigyes filozófiailag megjegyezte:
  - Aki olyan dolgot zaklat, ami lényegtelen, az kecske rangot kap! Szóval... hülye a piacunk.
  - Bazári szleng? - találgatta Evgenia. - Általában a német beszéd helyesnek tűnik, de valahogy... Túl helyes, precízen elhelyezett akcentusok, tiszta szavak, feszültség a beszédben... És nincs akcentus, de ebben a helyességben érződik valami nem egészen honos.. .
  Friedrich nem mutatta, hogy aggódik:
  - Na és mi van ebből? Talán arra gyanakszik, hogy szovjet kém vagyok, és az oroszok húszezret áldoztak fel az amerikaiakkal és félezret számtalan repülőgépükkel, hogy beszivárogjanak a Harmadik Birodalom tetejére?
  Evgenia megrázta a fejét:
  - Nem én nem hiszem! Ez túl sok volt még az oroszoknak is. Bár van egy közismert mondás: Oroszországot az eszeddel nem tudod megérteni. De nekem másnak tűnik, talán te vagy, hogy is mondjam... Az SS-géntechnológia terméke. Valamiféle jövő embere? Tudományos munkákat olvastam a genetikáról, és tudom, hogy az emberi természet megváltoztatható, javítható vagy rontható mesterséges beavatkozással. És az emberfeletti tulajdonságaid, mint harcos... Ez olyan...
  Friedrich válasz helyett fejet hajtott magas barátnője előtt, és szenvedélyesen megcsókolta dús ajkán. Aztán azt mondta:
  - Ne törődj szép fejeddel. Ha félsz, hogy hibás gyerekeket kapsz tőlem, akkor hidd el, ez nem így van! Valójában talán változtatunk a beszélgetés témáján.
  Evgenia beleegyezett:
  -Igen, jobb változtatni! Beszéljünk a harckocsikról... Konkrétan a fő hadműveleti parancsnokság Guderian vezetésével versenyfeladatot adott ki: kétféle harckocsit... Mint egy közepes "Imperial Panther" 88 mm-es El 100-as vagy rövidebb, de páncélozott ágyúval. -piercing, és frontálisan legalább 250 mm-es ferde páncélzat és egy nehéz "Királytigris" 105 mm-es El100-as kaliberű löveggel, legalább 300-as frontpáncélzattal... Ráadásul az első harckocsi súlya nem haladja meg az ötvenet tonna, a második pedig 65.
  Friedrich megvetően felhorkant, mint oroszlán a gopher előtt:
  - Az ilyesmi nem valóságos? Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a szűkös anyagokkal sokkal könnyebbé vált a dolgod, és a szövetséges bombázók nem pusztítják a Harmadik Birodalom földjeit!
  Evgenia sóhajtva válaszolt:
  - Elvileg lehetséges, de nem volt időnk, vagy inkább nincs időnk fémből prototípust elkészíteni a szükséges időn belül. Valahogy túl későn adta át nekünk a zseniális know-how-ját. Hitler pedig azt akarja, hogy a legújabb tankok ebben az évben szolgálatba álljanak a Harmadik Birodalom hadseregeinél.
  A fiatal ász meglepődött:
  - Miért kell annyi idő egy prototípus elkészítése?
  A lány bólintott:
  - Eléggé, főleg, ha a modell alapvetően új... Ez olyan, mint a közmondás: ha vezetsz, egy szakadékba kerülsz!
  Friedrich úgy gondolta: persze itt is vannak gondok... Például a szovjet tervezők annyi éven át küzdöttek az IS-10-es harckocsi megalkotásával, vagy két teljes évig bütykölték a T-54-est. Sőt, ezt a tankot a háború után tervezték, és tapasztalattal rendelkezik a második világháború csatáiban. Ráadásul ez nem egy alapvetően új modell volt, hanem csak a T-34 továbbfejlesztése. Például a T-44-ről kiderült, hogy nem volt teljesen sikeres, és gyakorlatilag nem használták harcban... Szóval nem kell különösebb csodákra számítani.
  A Tiger tank, tekintettel a németek tapasztalatlanságára az ilyen típusú járművek létrehozásában (kivéve persze, ha az alvázat számoljuk, például már az első világháború alatt készült egy 150 tonnás "kolosszális").
  Friedrich megjegyezte:
  - A már elkészített "Panther"-5, vagy AG alapján kell tervezni. Alváza lehetővé teszi, hogy ne csak egy 88 mm-es ágyút, hanem akár egy 128 mm-es, vagy egy 150 mm-es tarack...
  Evgenia felkacagott:
  - De pontosan ezt tesszük! A Porschének azonban már van saját "Királytigrise", igaz, 88 mm-es kaliberű fegyverekkel. De talán ez köztes modellnek is beválik. A 250 milliméteres páncél kezdeti követelménye teljesült, bár a tömeg meglehetősen nagy - 63 tonna. De a torony a páncél racionális dőlésszöge igen nagy, elegáns és áramvonalas... Lehet, hogy a köztes versenyt meg lehet nyerni, de a jövőben problémák merülnek fel. De a know-how-ja szerint lehetséges olyan tankot létrehozni, amely minden oldalról áthatolhatatlan, és tönkretesz minden védelmet. Hiszen egy áttörő járműhöz nagyon fontos a jó oldalvédelem, amivel sajnos a Panther nem büszkélkedhet sokáig.
  Friedrich megjegyezte:
  - Talán most nem nyúlunk a tankok témájához... Vagy inkább fejezzük be a tárgyalást. Olyanok vagyunk, mint az öreg professzorok vagy a fiatal srácok és lányok.
  Evgenia beleegyezett:
  - Igazad van, mint mindig, beszéljünk valami világibbról. Például a brit királyi házról.
  Friedrich összerándult:
  - Micsoda téma! Jöjjön el az idő, nem marad semmi a Winsorokból. Vagy azt gondolja, hogy Moszkva elfoglalása után a tankjaink nem fogják tudni szétzúzni Londont, amelyet már elfoglaltak?
  Evgenia kivillantotta a fogát:
  - Hát persze, hogy tudnak!
  A bál után nemes vacsora következett, fényűző ételekkel, de erős alkoholos italok nélkül. Semmi sem erősebb hat foknál. Nos, akkor Friedrich és Evgenia, ahogy az illik egy sráchoz és egy lányhoz, visszavonult egy külön szobába.
  Bár általánosan elfogadott, hogy a magas szőkék temperamentumban nem különböznek egymástól, Evgenia több órán keresztül rendkívül meggyőzően bizonyította az ellenkezőjét. Nos, persze Friedrich sem veszítette el arcát. Így szorosan ölelkezve elaludtak.
  A fiú azt álmodta, hogy ő egy japán nindzsa, aki parancsot kapott II. Miklós orosz cártól, hogy ölje meg a Mikadót, vagyis a császárt.
  Friedrich arról álmodott, hogyan mászik fel a durva falakra, ujjaival és lábujjaival a legkisebb repedésbe vagy résbe kapaszkodva. A fiú belépett a palotába, ahol heves csata kezdődött...
  A fiatal ninja szokás szerint feldarabolta, szúrta és lefújta ellenségei fejét... Az álom túl kaotikus volt, túl sok a vér, a darabolás és kevés az értelme. Ráadásul mindenhol mezítlábú lányok ugrálnak karddal... Egyszóval...
  Nem sikerült többet aludnom három-négy óránál... Friedrichet a hírnöklány ébresztette, mondván:
  - Javában zajlik a csata! Nincsenek pótolhatatlan emberek, kivéve az olyanokat, mint te, Friedrich Bismarck.
  A fiú felpattant, és anélkül, hogy elköszönt volna, a legközelebbi kifutóhoz sietett.
  És mint kiderült, nem hiába hívták... Rokosszovszkij hadseregtábornok parancsot kapott Sztálintól, anélkül, hogy megvárta volna az erők teljes összpontosítását, hogy mérjen aláásó csapást Rommel hadseregcsoportjára. Ebben az esetben a számítás azon alapult, hogy a németeknek még nem volt idejük bevetni csapataikat Voronyezs megtámadására. Így lehetőség nyílt egy mélyrúgás végrehajtására a német csapatok kiterjesztett szárnyán, kimerülten a korábbi csatákban.
  Friedrich kénytelen volt felszállni egy Fokken-Wulfra, amely nem egy rohammódosítás, hanem egy rendes modell, négy húszmilliméteres ágyúval és két géppuskával. Így a fiú a túlzott sietség miatt a harckocsik elleni harcban olyan hatékonynak bizonyult fegyver nélkül találta magát. Igaz, még tíz bomba volt a törzsben...
  Meleg volt az égen is, megjelentek a szovjet támadórepülőgépek és a Yaki-9 vadászgépek. Utóbbi járművek azonban gyenge védelmük és túlélőképességük miatt nagy hatótávolságon, egészen a 20 mm-es kaliberű fegyverekig is sebezhetőek voltak. Friedrich először kürtölte a harcosokat, amelyek természetesen megelőzték a lassabb Ilast. Négy repülőgépágyú, ez az erő... Az első két tucat jak szétszóródott, még a farok ravasz megközelítése nélkül is.
  Friedrich nem pörögött, nem manőverezett, egyszerűen csak kissé elmozdította a légágyúkat, és rezgette hatalmas gépe testét.
  Huszonöt, huszonhat, huszonhét... Kihagyás nélkül, a merész jákokon, amelyek bár veszteségeket szenvednek, mégsem kapcsolnak ki, hanem még csak próbálnak felgyorsítani... Friedrich kissé meglepődött is azon, hogy miért a szovjet katonai irodalomban ezt a dicsőséges Fokken-gépet annyira lekicsinyelték -Wulf. Igen, a teljes fordulatot 22 másodperc alatt hajtja végre, szemben a Yak 19-cel (és a könnyű változatban a Yak akár 17 másodperc alatt is megteszi!). De Friedrichnek nem kell manővereznie, egyszerűen lelassít, és feléjük repül. Egy másodperc alatt ténylegesen elüthet hét vagy nyolc autót.
  A harci transz állapotában lévő Friedrich számára rettenetesen lassan telt az idő, volt ideje gondolkodni és kirakni a lőszert. Elvileg általánosan elfogadott, hogy még a legügyesebb ász sem képes komolyan befolyásolni a háború menetét, beleértve még az olyan jelenségeket is, mint Rudel. A valós történelemben a legjobb német ászok közül hat megsemmisített egy egész légi sereget, de a nácik reménytelenül elveszítették a csatát a légköri dominanciáért.
  De ebben az esetben annyi jakot egy helyen több ember ellen dobni veszélyekkel jár... Egy percen belül hatvanegy vadászgépet lőttek le. Csak úgy leesnek a szárnyak, vagy betörik a kabinok páncélüvege. Ez utóbbi még rosszabb, mivel ebben az esetben a pilótát nem lehet megmenteni. És már kevés tapasztalt ász maradt a Vörös Hadseregben.
  A lezuhant járművek közül négy olyan gárdistáé volt, akik ötnél több gépet lőttek le... Csak ez megint nem segített, mert Volka tudta, hova kell ütni és hogyan... Mint egy vadász gépfegyverrel lelőni egy nyájat libák. Pontosan ez a nyáj, egy robbanásban, intuitívan, ösztönből meghatározza és a kívánt célpont felé irányítja a csöv mozgását, amikor egy golyó sem repül el mellette. A libákat, és ez esetben a szovjet gépeket lelövik, és ahol a pilótafülke feltörik, a pilóták pedig lelőnek, ott egy ideig egyenesen repülnek. De néhány szárnyuk veszít...
  Friedrich emlékezett itt az éles lövöldözős amerikai cowboyokról szóló filmekre, és a híres filmre DiCaprio főszereplésével - "Gyors, de halott!" De akkoriban az amerikai cowboyok nem ismerték az automata géppuskákat vagy a gyorstüzelő légágyúkat. Különben rájöttek volna, milyen pusztító erejű fegyver ez.
  A jakok a közeljövőben véget értek, és Friedrich Ilyhez költözött. Itt a legjobb felülről vagy a hátsó féltekéből támadni. Sőt, a távolság lerövidítése nélkül is optimális lenne.
  Egy másik módszer a törékenyebb szárnyak kilövése; nem akaszthatsz rájuk páncélt.
  Az IL-2 beceneve púpos. Miután egy második ülést szereltek bele, a hátsó féltekét védő lövöldözőnek nehezebben tudott lelőni egy ilyen gépet egy újoncnak, de aztán... Persze ennek a gépnek az aerodinamikája romlott. Ez azt jelenti, hogy még könnyebb lesz velük...
  Logikusabb lett volna, ha Ilam különböző irányokba szór, de a rendszer... Egyszóval a legendás rohamosztagosok verésével kezdődött. A fürge Salamander-3 azonban már megérkezett. Fel is szedték a sarat...
  Friedrich még arra is gondolt, hogy megelőzhetik, amikor még közeledve találkoztak a jakokkal... Bár ki tudja... A Luftwaffe pilótái nem bátor orosz harcosok, és általában nem lépnek be túlerőben a csatába, de talán kivételesen ahol túl komoly fenyegetést jelentenek a szárazföldi erőkre .
  Friedrichnek azonban nincs is gondja... Üsd el a hátsó páncélozott féltekét ágyúkkal, vagy takard el a szárnyakat - az eredmény ugyanaz. És hogy aztán ezek az autók lezuhannak, még nyomot is hagynak a levegőben... Mint csíkok a megvert rabszolga hátán.
  Friedrich harminchét iszapot ledöntött, és két "Gabot" is megragadott. Megint száz, bár a korábbi százegyes rekord nem dőlt meg. Az ellenségnek csak néhány gépe maradt. Most már csak le kell dobniuk a bombákat, és visszatérnek.
  A szovjet tankok most a légiközlekedés, és különösen a tüzérség támogatása nélkül indultak támadásra. Támadó repülőgépek és bombázók támadták meg őket. A szovjet harckocsizók szerencsére ki tudták használni a járművek menettulajdonságait. De minden típusú repülőgép száma nőtt.
  Friedrich ledobta az összes bombáját, és a repülőtér felé fordult. Azonban sikerült megnéznie Rudel Fokken-Wulf-4-ét, a híres tankrombolót.
  A fiatal ász visszatért "otthoni" repülőterére, ahol a Pegasus Terminator Me-362 várt rá.
  Friedrich a Fokken-Wulf leszállása után a szomszéd pilótának kiáltott:
  - Akinek van mersze azt állítani, hogy az F -490 rossz vadászgép, az hazudik. Nincsenek rossz repülőgépek, csak rossz pilóták.
  A következő bevetés kizárólag harckocsikra korlátozódott. Míg a németeknek még nem sikerült kihozniuk egy erős páncélos öklét, hogy találkozzanak velük, repülőgépekkel támadtak.
  A vitéz szovjet harckocsizók már átlépték a rongyos arcvonalat, és megtámadták az arab önkéntesekből álló gyalogos egységet.
  A muszlimok a várakozásokkal ellentétben bátran harcoltak, és eszébe sem jutott a menekülés, ugyanakkor rendkívül ügyetlenül viselkedtek. Különösen az amerikai páncélökát használták kissé embertelen módon, a gránátokat pedig még inkább.
  De a szovjet egységek támadása kifogyott. A fasiszta támadórepülőgépek különösen sok kis bombát használtak formázott töltetekkel, szovjet tervezőktől másolt ötlettel, de ügyesebb kivitelezéssel. De a szovjet harckocsi-legénység nem kapta meg a parancsot, hogy a hálót felülről függesszék fel.
  Friedrich pedig egyszerűen légágyúkat lőtt a háztetőkre. Ez a legegyszerűbb taktika. Áttörni a torony nyílásán és a győzelmed. És hány autót lehet így felborítani, ha vízszintes síkból ütöd el...
  De a tank sebessége nem segít, ha egy vadász intuitív módon, célzás nélkül, szeszélyből üt...
  Olyan, mint egy szimulátor tankokkal, csak neked van isten módod, és minden lövés pontos, és gyakran, gyakran lősz...
  Most már meghaladta az ötvenet a megsemmisült tankok száma, úgyhogy Rudel pihen... De el kellett térnem. Az oldalán megjelentek a "fülek". Hatot lelőttek közülük, a többiek pedig elpusztítják a szalamandrákat. Általánosságban elmondható, hogy ezeket a kukoricamunkásokat napközben csatába bocsátani tiszta öngyilkosság.
  A tankok fontosabbak...
  Vissza... Repülés a Fokken-Wulf 4-en, és mellette Helga.
  A lány megkérdezte tőle:
  - Nos, mi tetszett Evgeniában?
  Friedrich megvetően horkantott a rádióba:
  - Miért voltál féltékeny?
  A lány felkacagott:
  - Természetesen nem! Szabadok vagyunk, és nem házasok. Csak kíváncsi vagyok, ki a jobb az ágyban, én vagy ő!
  Frigyes melegen válaszolt:
  - Hát persze, te! Nem vagy olyan nagy, és sokkal fürgébb!
  Helga vidáman felnevetett.
  - Nem is vártam tőled mást! De persze a legjobb... Jaj, ő egy tervező patkány, és azon kevés nők egyike, akit a Vaskereszt Lovagkeresztjével tüntettek ki!
  Friedrich megjegyezte:
  - Azt hiszem, a tölgyfalevelek a sarkon vannak számodra!
  A verekedés megmutatta, hogy a fiúnak valószínűleg igaza volt. Helga magabiztosan kalapált a tankok felé. Nyilvánvalóan be akarta bizonyítani, hogy egy harcos lehet keményebb is, mint egy harcos. Bár természetesen nem hasonlítható Friedrichhez.
  Hamarosan megjelentek a német és amerikai járművek nagy tankoszlopai. Különösen fürge és játékos amerikai tankrombolók "Witches"-3. Ez komoly volt, különösen azért, mert a szovjet járműveket már nagyrészt megsemmisítették a légicsapások. Problémásnak bizonyult a "Panther"-5 is... Hosszú csövű gyorstüzelő ágyúja és áthatolhatatlan frontpáncélja... Úgy tűnik, a szovjet harckocsik legénységét az állóképesség kezdte cserbenhagyni. Néhányan, nem hallgatva a parancsnokokra, visszafordultak, és megpróbáltak menekülni ebből a technotronikus pokolból.
  És megint a visszatérés és az indulás, a harckocsik elleni támadás...
  Már dél van, sötétedik... A Vörös Hadsereg ellentámadása elhalt. Őt és Helgát átirányították, hogy támogassák a Rjazan felé haladó német hadseregcsoportot. Ezzel egy időben Vatutin katonáit próbálták bepréselni a bográcsba...
  A németek még mindig lassan haladnak kelet felé. Itt hátráltatja őket a szovjet csapatok ellenálló képessége és a sztyeppei front védelmi vonalai, még ha nem is olyan sűrűek, mint Moszkva felé.
  Hitler csapatai azonban több mozgásteret kaptak, és Hoth megpróbálta megkerülni a fő védelmi csomópontokat ilyen oszlopokban. Helyenként felgyorsult a német egységek előrenyomulása...
  Frederick megkérdezte Helgától:
  - Nem vagy fáradt, álmaim lánya?
  A szőke harcos így válaszolt:
  - Az örömteli hangulat elűzi a fáradtságot, jobban, mint a tehenek ostorozása! Bár a fáradtság tej helyett véres gennyel jön ki!
  Friedrich egyetértett:
  - Itt nem lehet az igazság ellen vitatkozni!
  Éjszaka a fiatalember folytatta a repülést, annak ellenére, hogy felhők gördültek az égre és zuhogott az eső. A német katonai doktrína szerint a repülést a védelem elnyomására használták a frontvonalon... És 1941-től eltérően a Luftwaffe rengeteg repülőgéppel rendelkezett Pindostan segítségének köszönhetően.
  Friedrich most bunkereket, vagy akár kisebb célpontokat támadott... Éjszaka a csata nem csillapodott, a szovjet csapatok ellentámadásokat indítottak. Annak ellenére, hogy kicsik és meglehetősen kaotikusak, nem kevésbé vitézek...
  Éjszaka az U-2-es századon kívül nem találkoztak légi célponttal. És a bunkereket lebombázták... Könnyedén.
  1947. október 15-én reggel csata tört ki a városért és egyben a vasúti csomópontért: Elektrostalért. Nagyon meleg volt ott, és ami a legfontosabb, Friedrichhez csatlakozott elválaszthatatlan barátja, Helga is.
  - Nos, nagy lovag, szorongatjuk az ellenségeket?
  Friedrich vidáman válaszolt:
  - A sörbódénál nyomulnak a hajléktalanok, mi pedig nyerünk. És hogyan nyerünk...
  Maga Elektrostal városa meglehetősen megerősített volt. Védelmében a hadsereg egységein kívül az NKVD két friss hadosztálya is részt vett. Bár általában nem voltak olyan elit katonai gárda, mint az SS, mind tüzérséggel, mind könnyű harckocsikkal voltak felfegyverkezve.
  A nácik pedig megpróbálták létrehozni a saját üstjüket... Kerüld meg a fellegvárat, burkold be őket fogóba...
  Itt természetesen jelentős szerepe van a légtámasznak, főleg ha a nyak megnyúlik.
  Helga a lányokra jellemző módon biztosította:
  - A győzelem a miénk lesz! Készítse elő szánját a nyárra!
  Friedrich egyetértett:
  - És nem csak nyáron! Nehéz harckocsikat és légágyúkat fogunk használni.
  A fiú azt hitte, hogy ismét Mainstein seregében vannak, de Nyugaton a legnépszerűbb Rommel ismertebb. Mivel a csata során a fiatalember inkább transzban, pokoli szellemtől vezérelve viselkedett, miért ne emlékezhetne e parancsnok dicsőséges tetteire. Ráadásul sokkal kellemesebb a megvert angolokra emlékezni, mint a legyőzött oroszokra!
  Rommel, miután elérte a Marret-vonalat, rájött, hogy napóleoni "központi pozícióban" van két ellenséges sereg között, és most, miután döntő csapást mért, legyőzheti az egyiket, és csak ezután fordulhat szembe a másodikkal.
  Friedrich magában kuncogott: Napóleon, bár Lev Tolsztoj kételkedett benne, kétségtelenül nagy parancsnok és uralkodó volt. Főleg, ha az elért eredményeket nézzük. Csak ő nem tartotta vissza őket. Hitler ebből a szempontból még rosszabb... De elvileg össze lehet hasonlítani a Führert Napóleonnal!
  A tehetséges Rommel parancsnok másra is rájött: az amerikaiak és a franciák messze keletre vonultak be Tunézia középső részébe, és tartották a keleti Dorsalis-szurdokot Fondouknál, Faidnál és Gafsánál, amely 60-70 mérföldre nyugatra borította a nyugati Dorsalis-szurdokot.
  Kiderült, hogy ha az olasz-német erők elfoglalják Faidot és Gafsát, majd nyugat felé haladnak Feriana és Kasserine mellett, akkor egyenesen a hatalmas amerikai utánpótlásbázisra és a tebessai főhadiszállásra mehetnének. Tebessában az olasz-német csapatok messze a szövetséges vonaltól nyugatra találták magukat Tunéziában, és majdnem a kommunikációjuknál. Ha Rommel ezután elfordította volna tankjait, és észak felé, a tenger felé irányította volna őket, száz mérfölddel odébb, a németek elvághatták volna az egész szövetséges hadsereget Tunéziában, vagy Algériába kényszeríthették volna.
  Friedrich gondolatait a felhők mögül előtörő két Lagg felbukkanása szakította félbe... Ezeket elfogyasztották... Aztán jól irányzott lövések a fegyverekre... Csak ő tud így lőni... Még négy Jak. .. és ott vannak... És most tüzelj a Katyusára... Hogy a töredékek minden irányba repüljenek... Még egy rakétavető... Szóval Helga oldalról próbálkozik. Kiáltja neki:
  - Hős, nyomjuk meg jobban!
  . FEJEZET 20. sz.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova küldetése a párhuzamos világban még nem ért véget.
  A németek Gorkij városa irányába nyomultak előre. Teljesen körülvették. Egy fiú és egy lány védte ezt a nagy várost.
  Moszkva teljesen körülvéve fulladozott. A nácik néhol már áttörtek a Kremlbe. A Szovjetunió fővárosának helyzete szinte reménytelen volt. A moszkvai helyőrség lövedékei a végéhez közeledtek. A főváros elestével pedig más háború lett volna.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova a Volga-parti városért harcoltak.
  A fiú és a lány harci hangulatban vannak, mint mindig.
  Tüzelnek és énekelnek:
  Az úttörők nem adják fel
  Nem félnek a kínzástól...
  Úgy harcolnak, mint a sasok
  Pokolba küldeni a Krautokat!
  
  Sok hős van köztük,
  Sok őrült srác...
  Ha szükséges, sétáljon formációban -
  A gép töltése!
  És így egy fiú, aki körülbelül tizenkét évesnek látszott, de valójában egy tapasztalt veterán, aki már sok éve ott volt, Oleg Ribacsenko adott egy sorozatot, lekaszálva a fasisztákat.
  Aztán mezítláb gránátot vet az ellenségre.
  És minden irányba szétszórja a Krautokat.
  Ezután a fiú énekelni fogja:
  - Orosz harcos vagyok a vadak térdén,
  elsöpöröm Oroszország ellenségeit a föld színéről!
  Margarita, ez a lány-hős, mezítláb is gyilkos halálajándékot dob. Sok nácit ki fog ütni, és tweetelni fog:
  - A Nagy Rusért!
  És megint kitört belőle a nevetés.
  Egy fiú és egy lány hősiesen harcol. Bár a háború majdnem elveszett. A németek már megostromolták Orenburgot, és mindenhová szorították a Vörös Hadsereget.
  Pontosabban Orenburgot már régóta bevették. Csak egy kastély áll még ott. A nácik már körülvették Ufát.
  Sőt csapataik délről már közelednek Kazany felé. A helyzet több mint kritikus.
  A helyzetet pedig tovább nehezíti, hogy keletről jönnek a szamurájok, és Közép-Ázsiában már egyesültek a németekkel.
  De a bátor gyermekáldozatok harcolnak. Hisznek a győzelmükben. Vagy legalábbis készen állnak a halálra emelt fővel. De hogy is van ez a halál? Ők halhatatlanok!
  És évekig gyerekek maradnak. És valahol más világok és küldetések is vannak.
  Oleg újabb lövést ad le. Aztán csupasz lábujjakkal gránátot dob, és énekli:
  - Sztálin örökké velünk lesz!
  Margarita a Fritzekre pillantott, és felsikkantott:
  - Isten mentsen! Ez a kannibál jön hozzánk!
  A lány pedig dühében mezítláb gránátot dobott.
  Oleg Rybachenko logikusan megjegyezte:
  - Valamilyen mértékben mindannyian kannibálok vagyunk!
  A fiú pedig csupasz lábujjjal dobta a halál ajándékát.
  Margarita egyetértett ezzel:
  - Bizonyos mértékig igen!
  És egy gyilkos fegyvert is kilőtt mezítláb, aminek következtében két német autó összeütközött.
  Oleg Rybachenko lőtt, és úgy gondolta, hogy a Szovjetunió helyzete talán már reménytelen, és nincs különösebb értelme a háborúnak. Ezért hiába ölnek embereket.
  A fiú mezítláb két gránátot dobott. Eltalálták a hernyót, az "E" sorozatú német tankok egymásnak ütköztek.
  A terminátor gyerek ezt énekelte:
  - Amikor eljön az ideje,
  Bátran fogunk küzdeni!
  Felkelő harcosok reggel -
  És küzdj bátran!
  A fiú valójában készen állt arra, hogy néhány perc alatt megsemmisítsen minden sereget.
  Margarita is odadobta a halál mezítlábas ajándékát, és nyikorgott:
  - A Nagy Rusért!
  A gyerekek olyan bátor harcosok, hogy senki sem eltaposhatja őket. Olyan kemény harcosok.
  A fiú és a lány vad izgalomban vannak, mint mindig. És velük bátorság, becsület és bátorság. Titánokként harcolnak a fasiszták ellen. És világos, hogy az ellenség nem megy át ott, ahol sziklaként áll. Talán még valami erősebb is, mint a rock és a monolit.
  Margarita tüzelve azt mondta:
  - A bolygó bajnokai leszünk,
  A középiskola óriásai vagyunk!
  A lány pedig ismét mezítlábas, vésett lábával indítja útjára a halál ajándékát. És legyűrte az ellenséget.
  Ez a lány annyira menő, hogy semmit sem fogsz tudni felhasználni ellene.
  Mivel a selejt ellen nincs módszer. Bár ez nem feszítővas, hanem valami még halálosabb és menőbb.
  Oleg Rybachenko, tüzel, károgott:
  - Nem vagyok fiú, szuper fiú vagyok, és magasabb leszek a világon mindenkinél!
  És megint, mintha pusztító robbanóanyagot dobna mezítláb. És ismét két német tank ütközik össze.
  A fiatal harcos nagyon harcos. De úgy érzi, hogy itt nem tudja ostorral eltörni a fenekét. Bár reménytelen helyzetek nincsenek, mint ahogy legyőzhetetlen ellenfelek sem.
  A fiúnak eszébe jutott, hogyan talált ki cuccokat a fehérorosz elnökválasztásra:
  Nem érdekes hatodszor is hülyeségeket hallgatni,
  És nem értem, mennyire higgyek az "apának"!
  Lukasenko megígérte, hogy paradicsomot épít -
  De a fénnyel együtt megyünk a sötétségbe!
  Igen, ez kihívás volt a rendszernek és a személyi kultusznak. Valóban, miért tűrne el egy európai ország egy diktátort, mintha a középkorban volna?
  És Sztálin is diktátor, és ebben az univerzumban fokozatosan háborút indít, hogy legyőzze...
  A hős gyerekek még három napig küzdöttek. Eközben a nácik körülvették Kazánt és bevették Ufát.
  A harcok már magában a Kremlben zajlottak. Négy boszorkánylány mezítláb harcolt a nácikkal karddal és vékony korongokkal dobáshoz.
  A Kreml súlyosan megrongálódott a Sturmlevs, Sturmtigers lövedékek, bombázások és hatalmas ágyúk miatt.
  Maga Sztálin természetesen még mindig Szverdlovszkban van. A Szovjetunió helyzete pedig szinte kilátástalannak tűnik. De a Vörös Zászló még mindig Oroszország fővárosa felett repül, ami azt jelenti, hogy nincs minden veszve!
  Az emberek azt hiszik, hogy fordulópont közeleg!
  Natasa kettévágja az arabot. Mezítláb korongot dob, és nyikorog:
  - Dicsőség a halhatatlan Hazának! Hitler nem tud megtörni minket!
  Zoya két szablyával is rávágott a fasisztára, és csicseregte:
  - Nem, ne törj össze minket!
  Ezután mezítláb gyilkos korongot dobott a nácikra.
  És pár fekete harcos leesett a lerombolt Kreml faláról.
  Ezután Aurora lőtt. Ritkán, de pontosan lőtt. Aztán a szablyáját használta. Csillagok és éles vékony horogkeresztek repültek a csupasz lábujjairól.
  És itt Szvetlana csupasz lábával dob egy éles korongot, és darabokra tépi a Fritz-et. Aztán énekelni fogja:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat - a haza védelmezője, Perun katonája!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! A Heroes of Rus' riadót kongatnak!
  Mind a négyen itt harcolunk. Szinte egész Moszkvát elfoglalták már, és a lőszerszállítás is véget ért. Orosz fiúk és lányok is haldokolnak. De nem adják fel. Bár mióta tart az ostrom?
  Harcolnak a lányok a Kreml falán. Mint a hősök. December ellenére mezítláb vannak, és csak bikinit viselnek. De nem érzik a hideget. Éppen ellenkezőleg, energiájuk csak nő.
  És éles, nagyon lapos korongok repülnek le a csupasz lábujjaimról. Melyek szétszedik a Wehrmacht idegen csapatait.
  A harcosok úgy harcolnak, mint a háború hősei. És minimális ruházattal. Az ilyen szépségeket nem hozza zavarba sem az E és AG sorozat hatalmas tankja, sem a nácik egyéb szörnyű találmányai.
  Egyetlen lány sem képes legyőzni a fasizmus bármely formáját. Még akkor is, ha olyan tökéletes, mint ezen a világon.
  Natasa kardjával vágott, mezítláb korongot dobott, levágta a nácikat, és énekelte:
  - Milyen jó a szovjet országban élni,
  És milyen csodálatos összetörni a Wehrmachtet!
  Zoya, aki szablyával vezette a malmot, megjegyezte:
  - Fájdalmasan erős lett a Wehrmacht! Most már a Kreml-et védjük!
  És a lány csupasz lábujjával egy csillagot dobott, és eltalálta a Krautokat.
  Aztán ezt énekelte:
  - Ez egy vad vadászat az ellenségekre!
  És akkor ott van Aurora a csatában. Milyen vörös hajú és menő lány. A téli szélben rézvörös haja harci zászlóként lobog. Nem, egy ilyen lány nem hajlik meg senkinek.
  És mezítlábának dobásából egy éles korong röpíti a húst és a vért.
  Megvágja az ellenfelek testét. És Aurora felkiált:
  - Szuper osztályos lány vagyok!
  Hogyan néz ki Svetlana a csatában?
  Ez a szőke terminátor egyszerűen egy ördögi tűz és a megsemmisülés tornádója.
  És egy gyilkos meglepetés is kirepül a mezítlábból. A lány pedig teljes gőzzel a harcban.
  Mind a négyen harcban állnak. És nem kell sem visszavonulnia, sem feladnia.
  Négy boszorkány - egyszerűen szuper! A minden és mindenki elpusztításának igazi kvartettje!
  A harcosok tartják a védelmi területet. De a Kreml nagy, és nem tud mindenhol ellenállni. Az erők nagyon egyenlőtlenek.
  Natasha bosszúsan jegyezte meg:
  - Ölünk, nem nyerünk!
  És a lány ismét gyilkos támadást dobott a mezítláb.
  Zoya logikusan megjegyezte, miközben levágta ellenségét:
  - Nem nyerhetsz meg mindent... Hacsak nem egy számítógépes játékban!
  És az aranyhajú lány ismét eldobta a halálkorongot.
  Aurora, aki szablyákkal vágta az ellenfeleit, csicseregte:
  - A győzelem, azt hiszem, a miénk lesz! Szent Oroszország nevében!
  És mezítláb dobásától a pusztítás ajándéka repül.
  És a feldarabolt nácik elesnek.
  Aztán Szvetlana a csatában. Dobásaival megvágja a fasisztákat. És rendkívüli, sőt végtelen ügyességgel cselekszik. Mezítláb olyan fürge. És szörnyű pusztítást mutatnak be.
  És akkor a lány énekli:
  - Dicsőség a hazának és új világoknak!
  És ismét a halál meglepetése repül a mezítlábból.
  Natasha pedig ismét harcban áll. És levágja a Krautokat, rohanva, mint egy üstökös. És üvölti a tüdejéből:
  - Dicsőség a legnagyobb Hazának!
  És a kardjai felrepülnek, mint egy fűnyíró.
  És a lány még énekelni is kezd:
  - Dicsőség Oroszországnak örökre,
  Az álmunk valóra válik!
  És a lány csupasz sarkával éles bumerángot adott. És megfordult, és levágott egy tucat fekete és sötét fejet.
  Természetesen nem a németek ölték meg a lányokat, hanem a gyarmati egységek, amelyeket bevetettek ellenük. De még ettől is menőbb a harcosok.
  Ragyogóak és játékosak.
  Natasha ismét levágja ellenségeit. És valami ilyesmit dobál mezítláb.
  És üvölteni fog:
  - Sztálin és dicsőség!
  Aztán Zoya. Ugyanaz, mint valami gyilkos dolgot elengedni. És csupasz lábujjai kiköpték a halál üzenetét.
  És a harcos ordít:
  - Nem ijesztő meghalni egy olyan Szülőföldért, mint a miénk!
  És akkor Aurora is elviszi és beszáll a csatába. És mezítláb is bumerángot indít. És átformálja az ellenséget.
  Utána énekli:
  - Szovjet Oroszországnak! Mi fog uralkodni az univerzumon!
  Aztán a csatában Svetlana. Egy lány is, akit nem lehet megállítani vagy lelassítani. Ez így üt. Egyszerűen nem tudlak megmenteni egy ilyen harcostól!
  És mezítláb gyilkos csomagokat dobál. És minden szánalom nélkül megöli ellenségeit.
  Bár később Yarila imádkozhat értük. Vagy talán Perun. Csernobog királysága a halál után vár rájuk a bűnösökre! De ez a maga módján még érdekes is - a háborúk folyamatosan dúlnak! És annyi harc! Szóval talán nem kellene túl keserűen gyászolnunk a bűnösök sorsán?
  Svetlana még egy kicsit viccesnek is érezte magát: nem irigyelheti a keresztényeket - az örökkévalóságban sok örömtől megfosztják őket. Még az is, ami a Földön volt.
  Eh, nyomorult bűnösök! És még több szerencsétlen igaz ember!
  És a leány ismét a halál ajándékát dobja vésett, mezítláb. Aztán azt mondja:
  - A világ a miénk lesz! Dicsőség Oroszországnak!
  Natasha hármas pillangót készített a kardjaival, és csicseregte:
  - Legyen örök dicsőség a nagy Oroszországnak!
  És a mezítláb valami gyilkos és egyedit fog dobni. Ezt követően a lány csupasz sarka eltalálta a fekete férfi homlokát, és leütötte őt és öt másik arabot a falról.
  A csatában Zoya következik. Semmi sem állíthatja meg. Harcol Hitler hordáival. És hármas malmot üzemeltet. A katonák elestek.
  Ezek után a lány azt mondja:
  - Örök Rus' lesz Svaroggal!
  És a partnereire kacsint.
  A csatában az Aurora következik. Rohant, mint egy párduc. Mindenkit félbeszakított. És mezítláb elindította a halál ajándékát. Sok fasisztát levágott, és énekelte:
  - A Haza legmagasabb formájához!
  És akkor Svetlana belépett a csatába. Hogyan vágja le az ellenségeit. És nagyon lendületesen viselkedik.
  Utána a halál ajándéka leszáll mezítlábáról. És alaposan levágja a nácikat, mint a borbély borotváját.
  És a lány felsikít:
  - Korom és igazam! Dicsőség a Nagy Oroszországnak!
  Igen, ez a négyes igazán hősiesen küzd. De négy mezítlábas és szinte meztelen szépség képtelen megnyerni a második világháborút. És így Moszkva elesett.
  A lányok kardjukat és a láthatatlanság köntösét is használva törtek ki az elfoglalt fővárosból.
  Általában sok mindenre képesek. A legmagasabb rangú lányok, nem találod őket magasabbnak vagy szebbnek.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova pedig elhagyta Gorkij elfoglalt városát.
  A nácik sajnos szinte mindenhol sikereket értek el.
  A fiú és a lány elmentek, és mezítláb tűket dobáltak, kiirtva a Krautokat.
  Oleg Rybachenko énekelte:
  - Nem, az éber nem fog elhalványulni,
  Egy sólyom, egy sas pillantása...
  Az emberek hangja tiszta -
  A suttogást összetöri a kígyó!
  
  Hiszem, hogy az egész világ felébred...
  Vége lesz a fasizmusnak...
  És sütni fog a Nap -
  A kommunizmust megvilágító út!
  Margarita mezítláb ujjaival több tűt is megdobott, és megerősítette:
  - Nem, nem fog elhalványulni!
  És egy sorozatot lőtt egy géppuskából, lekaszálva két tucat fasisztát.
  Ilyenek a gyerekek. Hűvös, rendíthetetlen. Bár valójában ez nem olyan háború. És menekülniük kell.
  Moszkva elesett, Gorkij városa elesett. A nácik megrohamozzák Kazánt. Ez már az utolsó szovjet város a Volgán. Az ellenállás hősies, de egyre fokozódik a kilátástalanság érzése.
  A náciknak fejlettebb piramis tankjai voltak az AG sorozatból, amelyeken egyetlen szovjet fegyver sem tudott áthatolni. És ez, azt kell mondanom, nagyon rossz.
  Csak akkor ütköznek össze a német szörnyek, ha egy fiú és lány mezítláb gránátot dob a sínekre. De mit tehet egyetlen pár, amikor szinte az egész világ a Szovjetunió ellen van!
  Oleg Ribacsenko mezítláb gránátot dobott, összelökte az AG-50 és AG-75 fejét, majd így szólt:
  - Ha az erőd útban van,
  Az ellenség épített...
  Hátulról kell körbejárnunk...
  Vidd el lövés nélkül!
  Margarita egyetértett ezzel:
  - A megtévesztés a háborúban nagy dolog! Főleg, ha az erők egyenlőtlenek!
  Oleg Rybachenko megjegyezte:
  - És az antant stratégiát játszottam. Egyenlő fegyverekkel száztizennégy millió ellenséges katonát semmisített meg, ő maga pedig csak nullát veszített. Ez azt jelenti, hogy taktikával valójában az egész világ ellen harcolhatsz!
  Margarita egyetértett ezzel:
  - Könnyen lehetséges! És küzdj és nyerj!
  Oleg Rybachenko csupasz ujjaival dobta a tűlábakat. Megölt három tucat fasisztát, és azt mondta:
  - Nyerni fogunk a Szent Oroszország nevében!
  A fiú és a lány folytatta a futást... Jaj, tényleg túl egyenlőtlenek az erők.
  Kazánt mindenféle fegyver elpusztította. Sztálin elrendelte, hogy az utolsó csepp vérig tartsák fogva. A valóságban azonban a Vörös Hadsereg harci szelleme Moszkva bukása után túlságosan megtört. Mindenki egyre kevésbé akart meghalni. És a nácik túlságosan felülmúlják a létszámot és a fegyvereket.
  A sugárhajtású repülőgépeik pedig minden várost és falut bombáznak, amelyeket a nácik még nem sikerült elfoglalniuk.
  Mielőtt Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova elérte volna Kazánt, ez a város elesett.
  Ufát is elvitték. Így a zord tél ellenére a nácik Szverdlovszk felé mozdultak.
  Ott volt Sztálin főhadiszállása. A szamuráj pedig keletről jött. A japánok is erősek.
  Harcosaik különösen veszélyesek - nindzsa lányok. A szibériai tél ellenére mezítláb rohannak át a havon, miközben ők maguk csak fürdőruhát viselnek. Ijesztő még elképzelni is ilyen harcosokat. Bár nagyon szépek.
  Itt az egyik kék hajú, a másik sárga, a harmadik piros, a negyedik fehér.
  Ezek a legszebb gyilkosok. Egy karddal dolgoznak, és vékony korongokat vagy csakrákat dobnak a gyalogságra. A nindzsák pedig robbanóanyagot dobnak a tankok ellen - ezek csak borsónyi méretűek, de a legnehezebb szovjet tankok magasan a levegőbe repülnek, és darabokra tépik őket.
  Még a félelmetes IS-7 sem akadály a nindzsalányok számára. Olyan magas rendű harcosok, hogy még az őrök is tehetetlenek velük szemben.
  Itt van egy kék hajú nindzsalány, aki csupasz lábujjával egyszerre dobott egy borsót és három szovjet tankot, repült a magasba, és darabokra robbant.
  Aztán ott van egy sárga hajú és mezítláb lány, aki borsót dob. És megint a szovjet autók különböző irányokba repülnek és darabokra törnek. Valljuk be, ilyenek itt a harcosok - a legbátrabb lovag is megijedne előttük.
  És itt van egy vörös hajú nindzsa lány a csatában. Csakúgy, mint egy gyilkos borsót dobni mezítláb. Találatától pedig szétrobbant a hatalmas IS-12 páncélzata.
  Ez a Terminátor lány.
  Aztán egy fehér hajú nindzsa lány. Ugyanúgy elviszi, és minden erejével a Vörös Hadsereg katonáiba fogja döfni kardját. Szétvágja őket és énekelni fogja:
  - Nem vagyok szánalmas bogár, nindzsa, de nem is teknős!
  Ismét mind a négy lány gyilkos a csatában.
  A Vörös Hadsereg minden fronton elveszíti a háborút. De még mindig megpróbál harcolni.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova vándorol a téli hóban. Szegény mezítlábas gyerekek. A halhatatlan testek számára a fagy nem olyan rossz. Ezek a szupermenők nem tudnak megbetegedni, megfázni vagy fagyni. De mégis, amikor az Urálhoz közeledik, a fagy kellemetlen, és megharapja a gyerekek csupasz sarkát.
  Oleg szomorúan megjegyezte:
  - Nem tudod, mi a rosszabb - a hideg és az éhség, vagy a felismerés, hogy szent Szülőfölded veszít!
  Margarita logikusan megjegyezte:
  - Számunkra a hideg és az éhség semmi... De az, hogy kikaptunk a nácikkal szemben, az valójában rossz!
  Oleg egyetértett ezzel:
  - Ennél rosszabb már nem lehet! Általában véve miért sikeresebb a Harmadik Birodalom a párhuzamos univerzumokban, mint a miénkben?
  Margarita logikusan feltételezte:
  - Mert a fasiszták nagyon erősek és szervezettek. És sokszor volt szerencsénk. Főleg Sztálingráddal!
  Oleg Ribacsenko mezítláb rúgott egy hógolyót, és megjegyezte:
  - Igen, nagy szerencsénk volt Sztálingráddal! Maguk a Fritzek ostobán kerültek a csapdába!
  Margarita kotyogott:
  - Próbálok nem bajba kerülni,
  Hogy ne tévedj össze és ne vessz el...
  Egy fillérért nikkelt kellene gyűjteni,
  És inkább születj újjá!
  A gyerekek az úton megtámadtak egy fasiszta különítményt. Több mint száz katona halt meg. Az egyik fogságban maradt. Margarita arra kényszerítette a fiatalembert, hogy csókolja meg nagyon rugalmas, hidegtől vörös talpát. Engedelmesen tette. És azt mondta, hogy a németek már közelednek Szverdlovszkhoz, és körülvették.
  Oleg megjegyezte:
  - Furcsa, hogy te és én, Margot, gyorsabbak vagyunk, de valahogy úgy mozgunk, mint a hétköznapi emberek, vagy még lassabban!
  Margarita beleegyezett:
  - Elkapott a vereség hulláma! Úgy tűnik, ebben az univerzumban mindenki a Szovjetunió ellen van. Még a természet és a tér is!
  Oleg ezután azt javasolta:
  - Mi van, ha triviális számunkra Hitlert megölni?
  Margarita megrázta a fejét:
  - A hiperboszorkány nem adott nekünk ilyen parancsot! Legyünk hát az amatőr fellépések nélkül. Különben is, mit fog ez csinálni?
  Oleg Rybachenko magabiztosan válaszolt:
  - Elég sok! Sőt, Führer, ez a Führer Afrikában is!
  Margarita azt javasolta:
  - Egyelőre harcoljunk a fronton, aztán meglátjuk Hitlert! Ahogy mondani szokták - siess, ne kapkodj!
  Oleg énekelte:
  - A sebesség jó, ne törd el a vésőt... Az ember nem fakopáncs, és sietve megőrült!
  A fiú és a lány teljes erejükből futott. És sikerült elérnünk Szverdlovszkot. És elkezdték védeni a nácik által megrohamozott várost.
  A támadások egymás után következtek.
  A gyerekek mezítláb voltak. Margarita tunikában van, Oleg Rybachenko pedig csak egy rövidnadrágos fiú. De igazi és hajthatatlan hősként harcoltak.
  Oleg csupasz lábujjával megdobta a tűt, torkán fúrta a Fritzt, és ciripelt:
  - Egy centi földet sem adunk fel!
  Margarita mezítláb gránátot dobott, és nyikorgott:
  -Egy cseppet sem, egy centit sem, egy centit sem!
  Egy fiú és egy lány verekedtek a hidegben. És más úttörők is voltak velük. És sokan mezítláb is, a vad hideg ellenére. És ha a halhatatlan gyerekek nem félnek a vad fagytól, legalább nem árthatnak nekik, akkor ez meglehetősen veszélyes a hétköznapi gyerekek számára.
  Itt van egy mezítlábas úttörő, akinek még az ujjai is kékek voltak a hidegtől, megfáztak a fogai, és bedagadt az állkapcsa. A fiúnak nagy fájdalmai vannak. De ennek ellenére dühösen vesz egy csomó gránátot, és egy náci tank alá dobja, ő maga pedig elesik, egy géppuska robbanásában találta el.
  Ez egy bátor fiú...
  Vagy egy lány, akinek mezítláb izzik, mint a skarlátvörös pipacs, aknát tol a német mastodonok nyomai alá. Ő maga meghal, és azt kiáltja:
  - A szülőföldért és Sztálinért!
  Nagyon fájdalmas mezítláb lenni télen, Szibériában, amikor nem véd a halhatatlan hús.
  Még Oleg és Margarita sem örül annak, hogy félmeztelenül vannak a súlyos fagyokban. De mosolyognak és énekelnek, hogy felvidítsák a srácokat:
  - Eh, fagy, fagy, ne fagyj meg,
  ne fagyj meg! Lovam! Lovam!
  Fehér sörényű!
  A csípős hidegtől piros-kék lábukat remegő fiúk és lányok énekelték:
  - A hó nem állít meg minket! A fagy nem győz le minket! Mi vagyunk a Krauts úttörői! A fasisztát keményen meg fogják verni!
  A gyerekek jól küzdenek! De az erők túlságosan egyenlőtlenek. Sztálin a körülvett Szverdlovszkból Novoszibirszkbe menekült. A japánok azonban már kelet felől közelítik ezt a várost. Valahogy még Szibéria fagyától sem félnek.
  Legyen vége a háborúnak.
  De az úttörők nem adják fel. És még a nehéz időkben is bátran énekelnek a gyerekek;
  Úttörők vagyunk, a kommunizmus gyermekei -
  Tűz, sátor és csengő kürt!
  Az átkozott fasizmus inváziója -
  Ami dühös vereségre vár!
  
  Mit veszítettünk ezekben a csatákban?
  Vagy az ellenséggel vívott csatákban szerezte meg?
  Korábban csak a világ gyermekei voltunk...
  És most az anyaország harcosai!
  
  De Hitler tett egy lépést fővárosunk felé,
  A vízesés számtalan bombát dobott le!
  Mi vagyunk a haza, még az égnél is szebb -
  Most eljött a rohadt naplemente!
  
  Az agresszióra keményen reagálunk -
  Bár ők maguk, sajnos, kicsi termetűek!
  De a kard egy törékeny tinédzser kezében van -
  Erősebb, mint a Sátán légiói!
  
  Hadd rohanjanak a tankok lavinát lavinára,
  És a puskát elosztjuk három között!
  Célozzon a rendõrség aljasan hátul,
  De a Szent Isten hevesen megbünteti őket!
  
  Mit döntöttünk? végezd a béke munkáját -
  És ehhez, jaj, lőnöm kellett!
  A nyugalom már utálatos.
  Van erőszak és kegyelem is!
  
  A lány és én mezítláb futunk együtt -
  Hiába esett a hó, úgy égeti a hóbuckát, mint a szén!
  De nem félnek, a gyerekek tudják...
  A fasisztát golyóval hajtják a koporsóba!
  
  Megöltek hát egy aljas Kraut társaságot,
  És a többi gyáva rohan!
  Úgy pusztítjuk el a gyalogságot, mint a kaszát a csatában -
  A fiatal nyarak nem akadályoznak minket!
  
  A győzelem eredmény, májusban lesz,
  Most a hóvihar szúrós, kemény hó!
  A fiú mezítláb, a nővére mezítláb,
  A gyerekek rongyban ünnepelték fénykorukat!
  
  Honnan származnak bennünk ezek az erők?
  Elviselni a fájdalmat, a hideget, azt a szükségletet!
  Amikor egy barát megmérte a sír alját,
  Ha egy barát felnyög, meghalok!
  
  Krisztus megáldott minket, úttörőket,
  Azt mondta: a Hazát Isten adta neked!
  Ez az első hit,
  Szovjet, szent ország!
  És mosollyal az ajkukon halnak meg. A gyerekek nem ismerik a gyengeséget... Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova egy egész héten át harcoltak. De Szverdlovszk elesett. A helyőrség egy része megadta magát - reménytelennek érezve a helyzetet. Csak az úttörők nem voltak hajlandók kapitulálni.
  És egy maroknyi bátor, mezítlábas srác kétségbeesett áttörést ért el. Átfutottak a hóbuckákon, szó szerint kékek voltak a rettenetes hidegtől. És meghaltak gépfegyverek és ágyúk alatt.
  Oleg Rybachenko és Margarita is eléggé karcos volt, de mégis megszöktek Szverdlovszkból. Ezt követően Novoszibirszkbe költöztünk. Fagy, tél, hosszú éjszakák.
  Egy fiú és egy lány fut, szomorúak és nagyon dühösek.
  Margarita megjegyezte:
  - Egy hiperboszorkány segíthet ezen a világon! Különben a nácik nyernek! Ez valóban egyetemes igazságtalanság!
  Oleg Rybachenko feljebb ugrott, hétszeres bukfencet csavart, és logikusan megjegyezte:
  - Egyáltalán kevés az igazságosság a világon! Például miért szenvednek az öregek? Sőt, kivétel nélkül szinte mindenki! És amikor az ember fiatal, akkor dohányzik, iszik, és még rosszabbul is jár, és egészséges! Hol van az igazságosság, amit az idősek szenvednek el?
  Margarita készséggel egyetértett ezzel:
  - Az univerzumban nincs igazságosság!
  Oleg Rybachenko kissé naivan kérdezte:
  - És hová néz Isten?
  Margarita, ez a mezítlábas lány lyukas tunikában, ezt javasolta:
  "Talán nekünk magunknak kell olyanokká válnunk, mint az istenek, hogy az igazságosság uralkodjon a világon!" Ez a Teremtő bölcsessége!
  Oleg Rybachenko magabiztosan megerősítette:
  - Hiszem, hogy feltámasztjuk a halottakat!
  A terminátor lány megerősítette:
  - Igen, ebben hiszek, természetesen!
  A gyerekek Novoszibirszkbe futottak, és részt vettek ennek a városnak a védelmében.
  Szinte az utolsó nagyvárosban harcoltak a Vörös Hadsereg ellenőrzése alatt.
  Sztálin már tárgyalt Hitlerrel, beleegyezett abba, hogy megadja magát, ha személyes biztonsága garantált. A Führer készen állt erre, különösen, ha a partizánok megnyugszanak.
  A japánok már kelet felől megrohamozták Novoszibirszket. Így gyakorlatilag esély sem volt a szökésre. A Szovjetunió haldoklott.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova mezítláb lőtt a nácikra és gránátokat dobált. És még mindig reménykedtek valamiben.
  Mellettük az úttörők voltak. Szibériában a súlyos fagyban minden gyerek mezítláb volt, és nyári úttörő egyenruhában, nyakkendővel. Hősként haltak meg.
  A lábuk olyan vörös volt, mint a libáké, és az ujjaik kékek lettek.
  De az úttörők nem adták fel.
  Behódolnak a fasizmusnak!
  Oleg Ribacsenko csupasz lábbal gránátot dobott. Egyszerre három német harckocsit lökött egymásnak, és azt suttogta:
  - Hiszek a győzelemben!
  Margarita is puszta ujjaival dobott egy gyilkos ajándékot, és csicseregte:
  - Én is hittem, és a végsőkig hinni fogok!
  És a kétségbeesés dühével küzdöttek az utolsó szovjet városért. És mégsem akartak meghajolni.
  Oleg Ribacsenko, hogy felvidítsa a szinte halálosan megfagyott úttörő gyerekeket, nagy lelkesedéssel énekelt;
  Oroszország anya fiatal harcosa vagyok,
  A hatalmas ország, minden ország hazája...
  Nincs szebb szülőföld az univerzumban,
  Sztálin nyakkendőt kötött a kovács alá!
  Úttörőnek lenni öröm és elhívás,
  Végül is ez azt jelenti, hogy az ország szolgája vagy.
  És növelheted az univerzumot -
  Az ördög-Sátán mesterkedéseinek lerombolása.
  Amikor '41-ben eljött a nyár,
  Nekünk dörög a júniusi zivatar...
  Nem akarjuk, hogy a régió elszegényedjen,
  A boldogságért, hidd el - a Haza létrejött!
  A lány és én a lesben álló nácikra várunk,
  Előtte gépfegyverünk volt.
  És Hitler őrült bosszúságára,
  A csapatunk sikeresen legyőzi a nácikat!
  A barátnők mezítláb durvává vált,
  A csupasz talpak alatt már szúr a hó.
  A hideg és az ajkak kékek lettek,
  De a szent tűz melengeti a lelkünket!
  Úgy csapunk le, hogy nem ismerjük ellenfeleink intézkedéseit,
  Nem adunk nyugalmat sem éjjel, sem nappal!
  A gránátok rajba repülnek a lépcsőkre,
  És a tisztek mesterlövész puskával.
  A fasiszták sehol nem találnak támogatást,
  Úttörő, bátor különítményünk...
  Képes, ha hegyeket kell vágnia,
  Itt vannak Hitler tankjai, amelyek gyertyaként égnek.
  Az emberek dühében gyülekeztek -
  Az igazságosságért, a bátorságért és a becsületért.
  És nincs zátony a viharok tengerében -
  Amitől leülnénk!
  Beléptünk Berlinbe, csatlakoztunk a Komszomolhoz,
  Attól, hogy mezítláb taposs a lányokkal az egész világon!
  Beszívjuk a győztes mézet a mennyei májusban,
  Most fényes sikerünk örökké vált!
  
  
  
  
  . A III. SÁNDOR HATVANNYOLC ÉVET ÉLT
  A cár gazdaságilag is megerősítette a birodalmat. Nem voltak zavargások vagy forradalmak, így a gazdaság folyamatosan növekedett. Oroszország lakossága pedig az első világháborúra nagyobb volt az alacsonyabb halálozás, valamint Kína és Korea északi régióinak annektálása miatt. És a hadsereg nagyobb volt. És megjelentek a sorozat első könnyű tankjai, és sok különböző márkájú repülőgép.
  Sajnos, Harmadik Sándor nem élte meg az első világháború diadalát, de ez már II. Miklósé lett.
  Az új királynak erős trónja, másik felesége, egészséges örököse, kétszáznyolcvanmillió embere és két és fél millió katonája volt a békeidőszaki államokban.
  Így bátran és ügyesen küzdhetsz! Ezen kívül az oroszoknak is vannak könnyű tankjaik géppuskával, de most jelentek meg a nehézek. Mengyelejev fia fejlesztette ki.
  Szóval nem tudod megállítani a királyi sereget!
  II. Miklós belépett a háborúba a németekkel és az osztrákokkal... Az orosz csapatok elfoglalták Galíciát, Bukovinát, és sorozatos vereséget mértek az osztrákokra. Eleinte Kelet-Poroszországban voltak csaták, de aztán bosszút álltak és elvágták Koenigsberget. A szövetségesek kiszorították a németeket Párizsból... Az orosz csapatok bevették Krakkót, és számbeli fölényben a tél ellenére folytatták az offenzívát, közeledve Budapesthez. Németország - látva, hogy a dolog vereség szagú - békét javasolt mérsékelt feltételek mellett.
  A németek beleegyeztek abba, hogy Klaipedát és a lengyelországi földek egy részét Oroszországnak adják, valamint kártérítést fizetnek. Franciaország visszakerült a korábban Bismarck alatt elfoglalt terület egy részére, egy kicsit pedig Dániába.
  Ausztria-Magyarország átengedte Galíciát, Bukovina és Krakkó részét. De a birodalom nem omlott össze. Oroszország visszaszerezte a szlávok földjeit, mindent, ami egykor a Kijevi Rusz része volt, és kiterjesztette a Lengyel Királyságot.
  Türkiye és Japán nem volt ideje belépni a háborúba, ahogy Olaszország sem. Vagyis az első világháború valójában nem történt meg. Szóval egy kis csetepaté. II. Miklós megerősítette tekintélyét, majd meglehetősen hosszú ideig békésen uralkodott.
  Oroszország azonban Afganisztánban töltötte a háborút - végül megosztotta a britekkel. Aztán Irán felosztották Nagy-Britanniával.
  Oroszország ezzel kiterjesztette birtokait. De jött a gazdasági válság és az 1929-es nagy gazdasági világválság... 1931-ben Japán Törökországgal szövetségben háborút indított a cári Oroszország ellen. De valójában öngyilkosság volt . A cári flotta a Csendes-óceánon Kolcsak parancsnoksága alatt legyőzte a japánokat. És általában a szárazföldi hadsereg sokszor erősebb volt.
  Ugyanez mondható el a törökökről is. Nyilvánvalóan rossz ellenség ellen másztak fel.
  A cári Oroszország csapatokat tudott partra tenni és elfoglalni Japánt. És akkor az orosz csapatok végre elfoglalták Törökországot. Ezzel véget ért az Oszmán Birodalom korszaka.
  Miklós cár pedig növelte dicsőségét és Oroszország hatalmát. Ez a dicsőséges császár 1936-ig uralkodott, és hatvannyolc évesen el is halt.
  Utódja Alekszej II. Általában teljesen egészséges, harminckét éves férfi. Anyja más volt, így Harmadik Sándor nem engedte meg a végzetes házasságot.
  II. Alekszej Szaúd-Arábia meghódítását Nagy-Britanniával való felosztásával fejezte be.
  II. Vilmos 1941-ig uralkodott Németország trónján. Ez az uralkodó ötvenegy évig volt hatalmon! Elég sokáig!
  Most azonban fia, Ferdinánd ül a trónon. Még csak nem is Hitler szaga van. Más történet.
  Még mindig béke van. Minden kolóniát felosztottak. Mussolini meghódította Etiópiát.
  Nincs már mit megosztani... Nagy-Britannia azonban nehéz időket él át. És gazdasági válságban van.
  Ezért Ferdinánd azt javasolta Második Alekszejnek, hogy osszák fel Franciaország és Nagy-Britannia gyarmati birtokait. Tényleg, mennyire lehet nézni ezeket a vidékeket.
  Így Mussolini, Ferdinánd és Alekszej II.
  De persze Oroszországnak ekkorra már sikerült meghódítania szinte egész Kínát, és a gazdaságban, a katonai szférában és a népességben is sokszor erősebb lett, mint bárki más.
  Alekszej cár általában jóváhagyta ezt a javaslatot, és úgy döntött, hogy együtt indulnak.
  Ferdinánd már nem volt fiatal. És óvatos volt.
  1945. május 15-én azonban kitört a háború. A németek ismét megmozdultak
  Belgium ellen...
  A cári hadsereg pedig átment a brit gyarmatokon, és átrohant Egyiptomon.
  Oroszországnak tízmillió katonája és ötszáz hadosztálya volt, és magabiztosan
  Ő nyerte. Úgy tűnt, senki sem tudja megállítani.
  A cári hadsereg két hónap alatt elfoglalta Indiát, Dél-Iránt, Szaúd-Arábiában lévő brit birtokokat, Egyiptomot, Szudánt és Indokína nagy részét.
  A németek azonban csak Belgiumot tudták elfoglalni, és Párizs megközelítésénél megállították őket. Holland is belépett a háborúba.
  A cári Oroszország további két hónapra elfoglalta Nagy-Britannia ázsiai birtokait, és végzett Indonéziával. Aztán Ausztráliában landolt, és átköltözött Afrikán.
  A németek megpróbálták bevenni Párizst, de támadásukat visszaverték. A háború azonban elveszett volt. Olaszország megragadta Nagy-Britannia és Franciaország afrikai birtokait is.
  Csak az ötödik hónapban kezdtek megérkezni a cári csapatok Európába. A harcok még mindig dúltak Afrikában és Ausztráliában, de már a végéhez közeledtek. A földvesztéstől erősen meggyengült Ausztria-Magyarország is a koalíció oldalán lépett be a háborúba.
  A németek el tudták foglalni Hollandiát. És javították pozíciójukat.
  További két hónapig a cári Oroszország befejezte Ausztrália és Afrika elfoglalását. És csak november végén, éppen a fagyban kezdődött a német-orosz csapatok új offenzívája, Párizs megkerülésével.
  Ebben az esetben az erők már túlságosan egyenlőtlenek voltak. A francia-angol csapatok vereséget szenvedtek. És Párizs körül van véve.
  Újév napján pedig a helyőrség kapitulált... Aztán a cári és a német csapatok három hét alatt elfoglalták egész Franciaországot. Aztán elkezdődött Nagy-Britannia bombázása... És az összes kolóniát elfoglalta a koalíció.
  Nagy-Britannia 1946 májusában, már vértelenül és bombáktól kiütve
  Kapitulált.
  Ezzel egy újabb nagy háború ért véget. Oroszország szinte az összes gyarmatot magához vette. Németország viszonylag keveset kapott, Olaszország megragadott valamit, Ausztria-Magyarország pedig szimbolikus darabot kapott.
  Annak ellenére, hogy a németek nagy gyarmatokra számítottak, és sokkal kevesebbet kaptak, csak Marokkót, de Németország összetételében szerepelt: Belgium, Hollandia és Franciaország Port de Calais-ig.
  Ráadásul a cári Oroszország visszaadta a németeket Namíbiának és azt, ami korábban az övék volt.
  Egyszóval valahogy megoldottuk és kibékültünk...
  Jött a béke... 1953-ban Oroszország kapott egy atombombát, egy évvel később pedig Németország is. Az USA 1960-ban szerzett nukleáris fegyvereket.
  Így kialakult a félelem egyensúlya.
  1955-ben pedig az első orosz űrhajós az űrbe repült, golyó körül keringve. 1961-ben pedig az oroszok feltették a lábukat a Holdra.
  És 1983-ban a Marsra! Az amerikaiak 1971-ben, a németek 1984-ben repültek a Holdra. Ausztria-Magyarország és Németország egy államba egyesült. Svédország és Norvégia autonómiával és önkormányzattal Oroszország része lett.
  Más országok fokozatosan elvesztették függetlenségüket.
  1987-ben orosz űrhajósok repültek a Vénuszra. 1992-ben a Merkúrhoz. 1999-ben pedig a Plútóhoz.
  A naprendszert elsajátították.
  Három nukleáris birodalom jött létre: Nagy-Németország, az USA és Nagy-Oroszország.
  II. Alekszej szintén hatvannyolc évesen halt meg 1972-ben. Utóda fia, Sándor negyedik lett. Ez a király negyvenegy éves volt trónra lépése idején. Furcsa módon Negyedik Sándor hatvannyolc évet élt, és 1999-ben halt meg. És fia, Vlagyimir, a harmadik lépett a trónra. 2013-ban a Romanov-dinasztia négyszáz éves fennállását ünnepelték.
  Oroszország egyelőre szilárdan a lábán áll. De még mindig Németország és az USA versenytársa a világban. A Cári Birodalom a gyarmataival együtt a világ területének valamivel több mint felét és a világ lakosságának több mint kétharmadát tette ki. Oroszország erős, de még nem az egyetlen.
  Oroszországot uralja, Vlagyimir a harmadik; 2019-ben hatvanhét éves lett. Sokan kíváncsiak, vajon hatvannyolc évig él-e, mint az előző királyok, vagy megszakítja ezeket a furcsa egybeeséseket?!
  Mindeközben Oroszországban atomfegyvereket fejlesztenek ki. Nyilvánvaló, hogy nem lesz atomfegyver, és Oroszország egész jól meg fog birkózni Németországgal és az Egyesült Államokkal. Több ember és több katona van. És a fegyverek minősége jobb!
  De egyelőre vannak nukleáris fegyverek, és még nem sikerült mindent meghódítani. De az atomellenes fegyvereket nagyon aktívan fejlesztik, így vannak bizonyos esélyek a győzelemre.
  
  GIBRALTÁR ESZETE
  A spanyol diktátor, Franco, a valós történelemtől eltérően, beleegyezett, hogy a német csapatok megtámadják Gibraltár angol erődjét. Cserébe Spanyolország néhány brit és francia földet kapott Afrikában.
  A Mainstein parancsnoksága alatti támadásra 1940. november 25-ről november 26-ra virradó éjszaka került sor. Mint kiderült, a britek nem voltak egészen készen egy ilyen katonai lépésre, és a náciknak sikerült egy ilyen erős erődöt egy csapásra elfoglalniuk.
  Bukása jelentős változásokat hozott a háború menetében. A Wehrmacht a legrövidebb távolságon tudta átvinni erőit Afrikába, a briteket pedig megakadályozták, hogy kelet felől lépjenek be a Földközi-tengerbe.
  A német parancsnokság több hadosztályt küldött az Egyenlítői Afrikába. Ráadásul Rommel hadtestét a valóságnál több hónappal korábban szállították át Líbiába.
  A britek pedig felhagytak az olaszok elleni offenzívával Etiópiában, és elkezdték megerősíteni pozícióikat Egyiptomban. Rommelnek azonban sikerült megelőznie őket, és egy megelőző csapás eredményeként legyőzte a gyarmati csapatokat, elfoglalva Alexandriát és Kairót. Nagy-Britannia helyzete Afrikában bonyolultabbá vált. A németek már elérték a Szuezi-csatornát, és további előrenyomulást fenyegettek a Közel-Kelet felé. Emellett lehetőség nyílt Szudán felé mozdulni.
  Igaz, Görögországban nem mentek jól az olaszok dolgai, de a németországi póterők érkezése megmentette a helyzetet.
  Hitlernek dilemmája volt: megtámadni a Szovjetuniót, vagy végezni Nagy-Britanniával? A Wehrmacht afrikai sikerei késztették a második döntést - szabad kezet adni magának Nyugaton. Bár a Szovjetunió katonai előkészületei félelemmel töltötték el a Führert.
  A Vörös Hadsereg erősödött, de a németek sem ültek tétlenül. A harckocsigyártás 1941-ben megkétszereződött 1940-hez képest, a repülőgépek gyártása pedig csaknem két és félszeresére nőtt.
  A nácik bombázást és partraszállást hajtottak végre Máltán. Rommel ezután áttörte a védelmet mind a Szuezi-csatornánál, mind pedig a brit uralom ellen lázadó Irak felé. A németek viszonylag könnyedén meghódították Kuvaitot és az egész Közel-Keletet. Sztálin kivárás taktikához ragaszkodott. Churchill azonban makacsul folytatta a háborút. A Wehrmacht Iránba érve Dél-Afrika felé fordult.
  Az 1941-es év a végéhez közeledett. A tengeralattjárók gyártása nőtt, és Nagy-Britannia elvesztette gyarmatait. Az USA passzívan viselkedett. De Japán nem ülhette tétlenül, és december 7-én lecsapott a perui kikötőre. Új háború kezdődött a Csendes-óceánon. És Hitlernek ismét fel kellett hagynia a Szovjetunió elleni támadás terveivel.
  Segítenünk kell a japánoknak, el kell foglalnunk Iránt és Indiát, valamint Dél-Afrikát. És ami a legfontosabb, maga Nagy-Britannia. Ráadásul az amerikai bombázók nem játékszerek. Sok gondot okozhatnak a Harmadik Birodalomnak. És a legkényelmesebb brit területről végrehajtani a bombázást.
  Így a Führer 1942-ben kénytelen volt feladni a keleti megszállás gondolatát.
  Fennállt annak a veszélye, hogy Sztálin maga nyitja meg a frontot, de... Ismerned kell Sztálin jellemét. Külpolitikában nagyon visszafogott. A Finnországgal vívott háború még óvatosabbá tette a Vörös Diktátort.
  Miközben a Szovjetunió erőt halmoz. A légi közlekedés száma 1942. január 1-jén elérte a harminckétezer járművet, a harckocsik száma pedig több mint huszonötezer, plusz további háromezer tanketta. Sztálin összesen 20 gépesített hadtest toborzását tervezte, összesen 32 ezer járművel, ebből 16,5 ezer volt a különböző márkájú legújabb KV-k és T-34-esek. Ráadásul a T-50-es harckocsik fejlesztése még folyamatban volt, bár a jármű könnyűnek bizonyult.
  A németek, akik szembekerültek a Matildával és néhány cirkáló harckocsival, és arról is értesülve, hogy a britek nehéz harckocsikat fejlesztenek, szintén elkezdték saját mastodonjaikat készíteni. Mindenekelőtt a "Tigrist" 88 mm-es ágyúval, és egy áthatolhatatlan, 75 mm-es, hosszú csövű ágyúval páncélozva.
  A szovjet tanképítésről is volt információ. A KV-2 harckocsi a Vörös téri május elsejei felvonuláson vonult fel, és a harmincnégynek volt némi információja.
  Mindenesetre, amikor Speer a Birodalmi Fegyver- és Lőszerügyi Minisztériumot vezette, a technológiai fejlődés gyorsabban ment. Hitler a világ legjobb tankjait akarta, és nehezebbeket. De Németország eddig egyértelműen alulmaradt a Szovjetuniónál. Az autók száma és minősége egyaránt. 1941 augusztusában megkezdődött a KV-3 harckocsi gyártása. A jármű meglehetősen nehéznek bizonyult, 68 tonnás, de egy 107 mm-es ágyúval volt felszerelve, 800 méter per másodperces lövedék kezdeti sebességével. Ez előnyhöz juttatta a "Tigris"-hez képest, amelyet egyébként még nem helyeztek üzembe.
  A KV-5 még erősebbnek bizonyult, 125 tonnás és két ágyúval rendelkezik. Igaz, egy ilyen nehéz jármű több problémát okozott a szovjet hadseregnek, mint amennyit megért. 1942-ben pedig a 107 tonnás KV-4 változatot fogadták el. A Szovjetunió joggal lehet büszke a világ legnehezebb és egyben legerősebb tankjaira.
  De Németország jól fejlődött a légi közlekedésben. A Yu-188 a gyártás megkezdésekor a vadászgépekhez hasonló sebességet fejlesztett ki. A DO-217 is jól nézett ki. A sugárhajtású repülőgépeket is aktívan fejlesztették. Mivel Nagy-Britannia volt a fő célpont, sokkal nagyobb figyelmet fordítottak a sugárhajtású bombázókra, mint a valós történelemben.
  A németek aktívan alkalmaztak rabszolgamunkát. Hatalmas számú feketét importáltak Afrikából. A fekete munkások engedelmesek, szívósak voltak, de képzetlenek. Kisegítő munkákra használták őket.
  De Európa ellenőrzésével a németek elegendő képzett munkaerőt tudtak toborozni.
  Speernek még arra is sikerült rávennie Hitlert, hogy ne folytassa a zsidók kiirtására irányuló programot, hanem használja fel őket repülőgépek és berendezések gyártásában.
  A fogadás a Nagy-Britannia elleni légi offenzívára és egy hatalmas tengeralattjáró-háborúra szólt.
  Amerika konfliktusba lépése azonban fejfájást okozott a krautoknak, és arra kényszerítette őket, hogy jelentősen növeljék a farkasfalkák számát.
  Németország kénytelen volt megkésve előmozdítani a bombázók és a stratégiai repülőgépek gyártását. Először is Yu-288 és Yu-488 - négy motorral. De ezek kidolgozása és befejezése időt vett igénybe. Az ME-109 "F" módosítás általában méltó ellenfele volt a brit járműveknek. De az ME-209 fejlesztése kudarcot vallott, akárcsak az ME-210.
  Az XE-177 búvárbombázó sem járt sikerrel. De Speer visszanyerte a számokat. Ezenkívül a Focke-Wulf a fegyverzet tekintetében a legerősebb vadászgép lett, kompenzálva az ME-109 néhány gyengeségét. A németek repülőiskolája pedig jobbnak bizonyult, mint az angolok, és még inkább az amerikaiak. 1942 májusában a nácik elfoglalták Dél-Afrikát. És egy amerikai osztag érkezett Madagaszkárra. A midwayi csatát az amerikaiak elvesztették: az ebben a csatában döntő szerepet játszó harmadik rangú kapitány ironikus módon Madagaszkáron kötött ki. Az USA bázist akart fenntartani Afrikában, és nem hagyni, hogy a nácik lazuljanak. Ez azonban jelentősen rontotta helyzetüket a csendes-óceáni térségben.
  Igaz, a japánok nem egészen a legjobban viselkedtek. A hawaii szigetvilágért folytatott csata elhúzódott.
  A nácik megszerezték Afrika irányítását és hatalmas stratégiai nyersanyagtartalékokat, valamint elfoglalták Indiát és Iránt is. A Harmadik Birodalom irányítása alatt álló erőforrások óriásiak, de még mindig meg kell emészteni őket.
  A Nagy-Britanniáért folytatott légi csata nem ilyen egyértelmű. Folyamatosan növelve a repülőgépgyártást, a németek nyomást gyakoroltak rájuk, de nem volt teljes dominancia. A stratégiai légierő hiánya és az amerikai segítség is éreztette hatását, és akkor sem volt elég tengeralattjáró. És a csodatorpedó, amellyel annyi reményt fűztek, cserbenhagyott bennünket.
  A Führer 1942-ben nem mert leszállni Nagy-Britanniában. A hangsúlyt a tengeri erő és a tengeralattjáró flotta erősítésére helyezték. Ezzel egy időben repülőgép-hordozókat és csatahajókat is építettek. Volt elég gyártókapacitás, de mindenhez idő kellett.
  Az A osztályú ballisztikus rakéták is finomhangolást igényeltek. De tömegesen elkezdték gyártani a V-1 robotlövedékeket. A viszonylag olcsó, egyszerű üzemanyaggal működő autóknak megvolt az a kétségtelen előnye, hogy nem volt szükségük pilótákra.
  Hitler, miután korlátlan természeti erőforrásokhoz és munkaerő-tartalékhoz jutott, meg akarta menteni a német pilóták életét. A V-1, mivel könnyen gyártható és pilóta nélküli, optimális megoldásnak tűnt. És 1942 ősze óta több ezer ilyen robotlövedék zúdult Londonra.
  Ezzel egy időben a németek felgyorsították az Arado sugárhajtású bombázó és a ballisztikus rakéták fejlesztését.
  Sztálin továbbra is várt és erőt halmozott. 1942-ben a Szovjetunió öt és fél ezer új KV és T-34 harckocsit, valamint körülbelül ezer régi márkát, körülbelül ötszáz új könnyű T-50-es és T-60-ast és kétszáz kétéltű harckocsit gyártott. A repülőgéppark is bővült - mintegy tizenötezer új és régi repülőgép állt szolgálatba. Még pilótákból is hiány volt. A katyusák gyártása lassan növekedett.
  A náci Németország több mint harmincezer repülőgépet gyártott, de a csatákban jelentős veszteségeket szenvedett. A németek mintegy hat és fél ezer harckocsit gyártottak. Leginkább a T-3 és az új módosítású T-4 hosszú csövű 75 mm-es ágyúval. A legújabb "Tigers"-ből kicsivel több mint száz készült, a "Panthers" még mindig csak prototípusok.
  De a Schmeister által tervezett MP-44 támadópuska kezdett belépni a sorozatba. A valós történettől eltérően a gépet nem a színesfém-hiány figyelembevételével kellett fejleszteni. Ez pedig felgyorsította egy egyszerűbb, ötvözött acélból készült géppuska kifejlesztését.
  Így a németek kezdtek előnyt szerezni a kézifegyverek terén. De időre volt szükségük ahhoz is, hogy a géppuska újra felfegyverezze az összes csapatot.
  De a tengeralattjáró-flottában, ahol a termelés elérte a havi negyven-ötven tengeralattjárót, a németeknek nincs párja.
  Nagyon nagy sebességű, hidrogén-peroxiddal hajtott tengeralattjárók jelentek meg. A nukleáris programban végzett munka is felgyorsult. Szerencsére rengeteg forrás van. És még a német fizikusok azon hibája sem lett katasztrofális, hogy a grafit nem alkalmas moderátornak. Számos nehézvíz-előállító gyár épült, köztük Afrikában.
  Tehát valljuk be, de a nácik atomreaktora 1942 decemberében kezdett működni. Még egy kicsit korábban is, mint az amerikaiak. A Csendes-óceánon elszenvedett vereségek után komoly összecsapások kezdődtek közöttük. A nukleáris program finanszírozását pedig érezhetően csökkentették.
  1943 elején Hitler totális háborút hirdetett, és bevezette az egyetemes munkaszolgálatot a megszállt területeken. A London elleni hatalmas V-1-es csapások nem igazolták magukat teljesen. A britek megtanulták részben visszaverni az ilyen támadásokat, de a németek létszámban győztek.
  A tengeralattjáró-háború azonban valóban katasztrofálisnak bizonyult Nagy-Britanniára nézve. A szigeten a fegyvergyártás a nyersanyaghiány miatt jelentősen visszaesett. A metropolisz az összeomlás szélén állt. Ezenkívül a nácik elfoglalták Madagaszkárt, a japánok pedig a nácikkal együtt megszállták Ausztráliát, és viszonylag gyorsan elérték annak megadását.
  Sztálin ugyan megértette a kivárás-taktika veszélyét, de hű maradt önmagához, és nem keveredett harcba. Jobb, ha hagyjuk, hogy a kapitalisták végleg kiirtsák magukat. És nézni fogjuk...
  De ennek a taktikának megvoltak a maga hátrányai is. Hatalmas erőforrások felhasználásával a Harmadik Birodalom már háborút készített a Szovjetunió ellen. A Harmadik Birodalomban a harckocsik gyártása 1943-ban átlagosan napi 1200 járművet, plusz háromszázötven önjáró löveget ért el. Ráadásul az önjáró fegyverek egyáltalán nem gyengék. "Ferdinándok", "Poszméhek", "Jagdpárduc". Tekintettel arra, hogy a németek szinte nem szenvedtek veszteséget a harckocsikban, tankjaikat kétszer olyan gyorsan pótolták, mint a Vörös Hadseregét. És a technológiai mennyiségi szakadék a Szovjetunió javára csökkenni kezdett.
  Minőségi szempontból a Fritz megszerezte a KV-3-hoz hasonló súlyú "Királytigrist", a lövedék minősége és az erősebb frontpáncél miatt pedig még valamivel jobb átütőképességűt is. Nos, a szupernehéz szovjet KV-5 és KV-4 műszakilag nagyon megbízhatatlannak bizonyult , különösen az alvázuk. Tehát az ilyen szörnyek harci alkalmazása kétséges volt.
  Sztálin pedig elrendelte a KV-6 létrehozását hét ágyúval és két rakétavetővel. Ők csinálták az autót. De olyan nehéznek és hosszúnak bizonyult, hogy nem lehetett vonaton vinni vagy csatában bevetni. A T-34-76 meglehetősen sikeres jármű, de frontharcban gyengébb, mint a Panther vagy a Tiger. És a KV-1 és KV-2 súlya a németekhez hasonlítható, de fej-fej elleni harcban alulmúlják a Párducokat és a Tigriseket. A német T-4 páncélzatában egyenlő volt a harmincnégyessel, fegyverzetben, láthatóságban és optikában pedig felülmúlta, és ez egyenlő súllyal, vagy akár kevesebbel, ha a nehezebb módosításokat hasonlítjuk össze.
  Röviden: a Fritz-et továbbfejlesztették, és a minősége is megfelelő. Az ME-309 és ME-262 megjelenése pedig előnyt jelentett a repülés minőségében. Akárcsak a Yu-488, a legjobb négymotoros bombázó. Mögöttük pedig sugárhajtású modellek. Mint például a Yu-287 és az Arado.
  1943 szeptemberében a nácik végre sikeres partraszállást hajtottak végre Nagy-Britanniában. Két hét harc után Anglia kapitulált. És bár Churchill Kanadába menekült, a nyugati háború kimenetele előre eldöntöttnek tűnt.
  Roosevelt, miután elvesztette fő szövetségesét, és félt a Harmadik Birodalom növekvő hatalmától, békét kért.
  Hitler a környezetével folytatott megbeszélések után feltételt szabott az Egyesült Államoknak: a nukleáris program felhagyását és Japán és a Harmadik Birodalom összes hódításának elismerését. És a csapatok kivonása Izlandról is, amelyet a Krautok már ténylegesen körülvettek egy tengeralattjáró flottával. A felkelő nap országának irányítása Gai felett, ahol a harcok még nem álltak le. Ezen kívül Hitler anyagi kártérítést követelt a Harmadik Birodalomnak és Japánnak az Egyesült Államok és Nagy-Britannia által okozott összes pusztításért és katonai kiadásokért.
  Bár a béke feltételei rendkívül nehéznek bizonyultak, Rooseveltnek nagy nehézségek árán sikerült elérnie, hogy elfogadják a kongresszusban és a szenátusban.
  Sztálin utalásai, miszerint nem ellenezte a tengelyhatalmak koalíciójához való csatlakozást, és legalább kész Alaszka visszafoglalására, nagy szerepet játszottak abban, hogy az Egyesült Államok megfeleljen.
  Győzött az amerikai pragmatizmus, amelyről kiderült, hogy magasabb volt, mint a lelkesedés és az érzelmek. Ráadásul a németek atomprogramja gyorsabban fejlődött, mint az amerikai, és ez a jövőben katasztrófákkal járt.
  A második világháború első szakasza véget ért. De a Führer most véget akart vetni a Szovjetuniónak.
  Sztálin kiváró taktikája és a világbéke ügye iránti elkötelezettsége váratlanul baljós viccet játszott. Józseffel szemben a Harmadik Birodalom és Japán állt a keleti félteke minden erőforrásával, beleértve Ausztráliát, és néhány hídfőállást a nyugati világban.
  A felkelő nap országa azonban még nem végzett Kínával, de egy második frontot nyithatott volna. Hitler aktívan alakított gyarmati csapatokat és idegenlégiókat. Ezzel párhuzamosan nőtt a fegyvergyártás.
  1944 első felében a Harmadik Birodalomban a harckocsik és önjáró fegyverek gyártása elérte és meghaladta a napi száz járművet. A Panther-2 színvonalát tekintve minden szovjet járművet felülmúlt. Megjelent egy fejlettebb német tank, a Lion, és hamarosan a Royal Lion.
  És ami a legfontosabb, a sugárhajtású repülés sorozatosan fejlődött. Válaszul a Szovjetunióban megkezdték a T-34-85 és IS-1 és IS-2 harckocsik gyártását, a KV sorozatot sem állította le senki. A Harmadik Birodalom legnépszerűbb gyártótartálya 1944-ben a Panther-2 és a Szovjetunió T-34-85 volt. A nehezebb modelleket jelentősen - körülbelül tízszer kisebb mennyiségben - gyártották. A németek pedig nem akarták túlnyomni a súlyt a szovjet utakon, Sztálin pedig elkezdett bizalmatlankodni a KV-sorozatban, az IS-ek pedig túl durvának bizonyultak.
  Azonban a német "Panther"-2 egy 88 mm-es 71 literes kaliberű löveggel felülmúlta a T-34-85-öt a fegyver páncéltörő erejében, elülső páncélzatában és kissé oldalpáncéljában, és szintén nem. 900 lóerős motorral és 47 tonnás tömeggel alacsonyabb vezetési teljesítményt nyújt. Még akkor is, amikor a német tank súlya 50,2 tonnára nőtt, kiderült, hogy nem volt végzetes.
  A német sugárhajtású repülésnek pedig egyáltalán nem volt méltó ellenfele.
  Hitler úgy döntött, hogy jobb, ha nem húzza a lábát, és 1944. június 22-én megkezdte a háborút. Háromszázötven saját és külföldi hadosztályt, valamint százhúsz szatellithadosztályt dobunk a Szovjetunióba. A Harmadik Birodalom oldalán álltak: Románia, Magyarország, Szlovákia, Horvátország, Finnország, Svédország, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Bulgária, Argentína, Törökország.
  A németek rengeteg külföldit és hiwit is felhasználtak a Wehrmachtban. Összességében a Harmadik Birodalom, egyedül az első lépcsőben, tizenkét és fél millió katonát vetett csatába, akiknek nemzetiségük szerint legfeljebb negyven százaléka volt német. A műholdak további három milliót adtak hozzá. Összességében az első lépcsőben csaknem tizenhat millió gyalogos, körülbelül harmincháromezer tank, több mint ötvenötezer repülőgép, körülbelül kétszázötven ágyú és aknavető található.
  A mozgósítás után a Szovjetunió tizenhárom és fél millió katonát vetett be, de az erők egy részét a Távol-Keleten és a belső körzetekben kellett tartani. Az első lépcsőben nyolcmillió katona, körülbelül harmincezer tank, csaknem negyvenezer repülőgép, körülbelül kétszázezer ágyú és aknavető volt.
  Így a Harmadik Birodalom gyalogságban kettős, az erők mobilitásában pedig ötszörös fölényben van, jobb géppuskával. Igaz, a Szovjetunióban sok gépfegyver van, szinte paritás.
  A tankok közötti különbség nem nagy, de a Szovjetunióban magasabb az elavult járművek aránya, valamint a korábbi kiadású tankok aránya.
  A német sugárhajtású repülésnek nincs ellenfele, a Harmadik Birodalom légcsavaros repülőgépei gyorsabbak és jobban fel vannak fegyverezve. Igaz, a szovjet járművek jobbak a vízszintes manőverezőképességben.
  A tüzérségben és az aknavetőkben az erőviszonyok a legközelebb állnak az egyenlőséghez. Minőségben és mennyiségben egyaránt.
  Igaz, a Harmadik Birodalom flottája különösen tengeralattjáró, sokszor erősebb, mint a szovjet. Egyébként pont úgy, mint Japánban.
  Ráadásul a náciknak már tömeggyártásban vannak A osztályú ballisztikus rakétái, és elindultak az első diszkók.
  Általában a fasiszták erősebbek lesznek, és Sztálin meglehetősen ésszerűen előkészítette a védelmet, bár késve. De nem volt időnk sokat tenni. Kiderült, hogy Sztálin vonala nem állt teljesen helyre, és ami a legfontosabb, a csapatok nem voltak kellően képzettek a védelem megtartására. Bár kétségbeesetten átképezték őket.
  A Molotov-határvonal három év előretörés után általában elkészült, de túl közel volt a határhoz, és nem volt megfelelő mélysége. Emellett Sztálin elrendelte egy harmadik lépcső felépítését a Dnyeperen túl, de ezt csak az Egyesült Államok megadása után kezdték meg.
  Igaz, a szovjet csapatok mellett számítani lehet az NKVD-egységekre, amelyek létszámát egymillió katonára emelték, valamint a milíciára. Ez körülbelül négymillió embert jelent, csak a nyugati városokban. Bár természetesen a harci hatékonyságuk sokkal rosszabb, mint a hagyományos egységeké.
  A németek a valós történelemhez hasonlóan középen adták le a fő ütést, levágva a bialystoki párkányt és a Lviv-öklét. A harcok legelső napjai megmutatták, hogy a németek a nagyszámú külföldi egység ellenére többé-kevésbé összefüggően hajtották végre az offenzívát. De a szovjet csapatok gyakran elvesznek.
  Ráadásul az ukrán egységek harci hatékonysága is kérdésesnek bizonyult. Sok dezertőr és olyan is volt, aki megadta magát a háború legelső napjaiban.
  A határharcokban nem lehetett megfékezni az ellenséget. Aztán Sztálin hibát követett el, megtiltotta az egységek visszavonását a fővonalra, és követelte a front kiegyenesítését. A hibát azonban javították, de késéssel. A németek június 28-án tudták elfoglalni Minszket, középen megtörve Sztálin vonalát.
  A zűrzavar csak fokozódott. Június 30-án megtörtént Japán és műholdjai várt belépése a háborúba. Így egyelőre el kellett felejtenünk a távol-keleti csapatok átszállítását.
  A német áttörés a központban bővült. Hatalmas rés keletkezett, amelyet kétségbeesetten próbáltak betömni. De a nácik előrenyomultak, és július 16-án betörtek Szmolenszkbe.
  Sztálin és Zsukov az összes rendelkezésre álló tartalékot csatába dobva és a milíciákat fegyverek alá vetve meg tudta állítani a Fritz offenzívát a központban. De Hitler dél felé fordította csapatait. A nácik hatalmas üstöt hoztak létre Kijevben, és szinte egész Ukrajnát elfoglalták.
  Elzárták Leningrádot és megszállták a Krímet. Az ellenségeskedés lefolyása nagyon hasonlított 1941-re, mint a kitartó karma. De a különbségek is elég jelentősek voltak. A Szovjetuniónak 1941-ben volt néhány szabad tartaléka, de most már mindent mozgósítottak. És amikor októberben megtörtént a támadás, kiderült, hogy szinte semmi sem tartja meg a védekezést.
  1944 novemberének elejére a nácik körülvették Moszkvát, és Sztálin Kujbisevbe menekült.
  A nácik a valós történelemtől eltérően jelentős számbeli fölényben voltak. Elég hadosztályuk volt ahhoz, hogy megkerüljék Moszkvát északról és délről. De a szovjet egységek számára minden túlságosan szétszórt volt a különböző frontokon.
  A valóságban 1941-ben, a mozgósítások után Sztálin létszámban előnyt kapott a Wehrmachttal szemben, és négyszer több repülőgépe és tankja volt, mint a Harmadik Birodalomnak a háború kezdete óta. És a háború első öt hónapjában a valós történelemben több Szovjetunió berendezést gyártottak.
  De most a náciknál van minden ütőkártya, a fegyverek és a személyzet mennyisége és minősége az ő oldalukon van. A Vörös Hadseregnek pedig ugyanazok a problémái vannak, mint 1941-ben. Beleértve azt is, hogy az ukránok, a baltiak és sok kis nemzet nem hajlandó meghalni a szovjet rendszerért. Az elnyomás áldozatainak, a kifosztott kulákoknak és mindenféle sértett embernek tömeges árulása és disszidálása. Beleértve a szovjet rezsim ideológiai ellenségeit is.
  Az pedig, hogy a németek a Nyugatot is legyőzték, csak növeli az árulók számát.
  Ezért nem meglepő, hogy Moszkvát körülveszik, a németek pedig elfoglalták Donbászt, Voronyezst és Sztálingrád felé haladnak.
  Az 1944-es tél sajnos nem volt olyan fagyos és havas, mint 1941-ben. Moszkva azonban hősiesen kitartott 1944 decemberének végéig. Sztálingrád 1945 januárjában elesett, és az érte folytatott harcok nem tartottak túl sokáig. Februárban és március elején a németek és műholdaik teljesen elfoglalták a Kaukázust és a bakui olajkutakat.
  Az offenzíva ezután a Volga mentén folytatódott. Szaratovba, Kujbisevbe, majd Orenburgba és Kazanyba.
  Sztálin Szverdlovszkba menekült. Kazany májusban esett el. Nyáron a németek és a japánok tovább húzódtak Oroszországba. A szovjet csapatok ellenállása alábbhagyott. 1945. augusztus 5-én Szverdlovszkot elfogták. És 1945. szeptember 3-án Sztálin végül beleegyezett a megadáshoz. Cserébe a saját életedért és szabadságodért.
  A második világháború véget ért. De a béke nem sokáig uralkodott. A nukleáris fegyverek kipróbálása után Hitler meggyőződött azok fenomenális pusztító erejéről.
  Most kiderült, hogy Japán és az USA még mindig a Harmadik Birodalom világuralma felé vezető úton jár. És bár a Führer több földet hódított meg, mint Dzsingisz kán, Nagy Sándor, Napóleon, Trójai császár és Nagy Szulejmán együttvéve, úgy döntött, Japánt is legyőzi.
  Pontosan három évvel a második világháború vége után egyszerre száz ballisztikus, interkontinentális rakéta, erős nukleáris töltetekkel lepte el a Felkelő Nap országát.
  És ekkor megkezdődött a Wehrmacht szárazföldi egységek és a haditengerészet offenzívája. A németek viszonylag gyorsan elfoglalták Japán ázsiai birtokait, és magát a metropoliszt is a földdel tették egyenlővé atombombákkal.
  A Felkelő Nap országának csendes-óceáni birtokai többé-kevésbé hosszú távú ellenállást mutattak. De 1949 júniusára mindennek vége volt. Most már csak az Egyesült Államok legyőzése maradt hátra. Ráadásul volt is oka. Az amerikaiak a megállapodással ellentétben továbbra is nukleáris fegyvereket fejlesztettek ki, és végrehajtották titkos teszteiket.
  Hitler 1950. január 1-jén kezdte meg a háborút, háromszáz nukleáris rakétát dobott le újév napján.
  Egy pusztító nukleáris támadás elpusztította Amerika száz legnagyobb városát, és több tízmillió embert ölt meg. Adolf Hitler másik legnagyobb bűne felkerült a legutálatosabb atrocitások hosszú listájára.
  Aztán elkezdődött Kanada inváziója, és délről a latin-amerikai diktatúrákkal együtt. Az amerikaiak legyengültek és megdöbbentek, de elkeseredetten harcoltak. Megértették, hogy a vereség számukra csak rabszolgaságot és lassú, fájdalmas halált jelent.
  Ezért ez volt a legelkeseredettebb háború. És ez több mint egy évig tartott, és arra kényszerítette a Harmadik Birodalmat, hogy további mintegy kétszáz nukleáris töltetet dobjon le, és sok termékeny földet alakítson radioaktív sivataggá.
  De a célt mégis sikerült elérni, és a Harmadik Birodalom utolsó ellenségét is legyőzték. És ezt követően megkezdődött az úgynevezett világglobalizáció folyamata. A német márka lett az egyetlen világvaluta. Még a formálisan független országok is a Harmadik Birodalom gyarmatainak szintjére süllyedtek, és csak korlátozott helyi önkormányzat maradt fenn.
  A zsidókat és a cigányokat törvényen kívül helyezték: felkutatták és elpusztították őket. Az SS hatalmas tisztogatásokat hajtott végre és tombolni kezdett. Eljött az igazi rémálom - a sárkány órája. Vagy még pontosabban a korszak. A Führer egy igazi világméretű totalitárius birodalmat épített fel, igényt tartva az űrbővítésre.
  1959-ben, a Führer hetvenedik születésnapja alkalmából hivatalos koronázásra, egy világméretű népszavazásra került sor - amely legitimálta a szupercsászári címet. És amikor Adolf Hitler 1967-ben meghalt, fia örökölte címét és hatalmát.
  Ekkorra a Föld bolygó már településeket alapított a Holdon és a Marson a Vénusszal, és aktívan készült a külső csillagvilágokba való terjeszkedésre... A nácik egyetemes birodalmat akartak - egy Csillagbirodalom felépítését, hogy elsüllyeszthessék a Földet. az egész univerzumot rémálommá.
  
  A NEGYVEN SZIGET LOVAGJÁNAK ÚJ KALANDJAI
  Dimka darabokra törte kardját, és döbbenten, pislogva állt az utcán. A kezét vér borította, és ami a kardból megmaradt, az véres volt. Megszólalt a sziréna. A nyári város utcája. És rohan a rendőrség. Ezt követte egy bottal mért hátba ütés. Dimka alig hallhatóan megszólal:
  - Feladom!
  Hátrahúzzák a kezét, és lezárják a bilincset. A fiú fájdalmat érez a csuklójába helyezett fémtől. Egy furgonhoz viszik - egy fekete hollóhoz.
  Dimka harag és félelem keverékét érzi. Emlékszik a múltra. Egy sziget, ahol a gyerekek karddal küzdöttek létükért. Fából, de amikor a fiút elfogja a düh, élesen kihegyezett acéllá változnak. Dimka több mint pár hónapig maradt ott. Harcolt, harcolt, megsebesült és maga is megsebesült. Még személyesen is megölte az árulót. Minden volt. És a végén nyertek.
  Kár, hogy a gyerekek az elpusztult hajón maradtak. És csak a lányával sikerült megszöknie. Ilyen kalandok után a börtön már nem tűnt túl furcsának.
  Kardjával megütötte a huligán fiút, és látta, hogy fekszik, és vértócsa folyik ki belőle.
  Végzetes volt az ütés? Dimka olyan szerencsétlen volt, mintha korábban nem volt elég kalandja. És ha megölt, akkor mi van? Börtön? Egy koszos, büdös cellába viszik a bűnözők közé?
  És meddig fog ülni? Még csak tizennégy éves. A törvény szerint nincs joguk tíznél többet adni. Talán minden sikerülni fog!?
  Kilencvenkettő van. Olyan időszak, amikor annyit beszélnek a demokráciáról és a szabadságról, de a banditizmus erősödik.
  Voronok megállt, Dimkát pedig kivitték. Jóképű, cserzett fekete hajú fiú, nem úgy néz ki, mint egy bandita, inkább egy bilincses áldozat.
  Dimkát szinte azonnal a nyomozóhoz és az ügyészhez vitték.
  Leültettek egy székre.
  A nyomozó több rutin kérdést tett fel, és vigyorogva mondta:
  - A fiú, akit megsebesítettél, haldoklik! Imádkozz tehát Istenhez, hogy ne haljon meg!
  Dimka sóhajtva válaszolt:
  - Nem akartam...
  Az ügyész átadta a papírt:
  - Ez egy vallomás. Ha aláírja, saját bevallása alapján szabadon engedik a tárgyalásig. És akkor, tekintettel fiatal korára és a rendőrségi nyilvántartás hiányára, felfüggesztett börtönbüntetést kap!
  Dimka ránézett a papírra, gyorsan elolvasta, majd megrázta a fejét:
  - Itt azt írják, hogy maga a tinédzser támadta meg a társaságot. És csak szorongattak rajtam!
  A nyomozónak egérszerű arca és vastag szemöldöke volt; gurgulázott:
  - Írja alá, ahogy tanácsoljuk! Ellenkező esetben egy előzetes letartóztatásba kerül. Most szó szerint tele vagyunk ügyekkel, és nagyon sokáig kell ülnie a tárgyalásig. És ott egy cellában, három sor priccsel a deszkán, egy vödörrel a sarokban és ötven ideges, éhes fiúval, mint te. Különféle bűnözők. És még ha a fiú, akit megsebesítettél, életben marad, a nyomozás három évig fog tartani, aztán jön még egy év és egy tárgyalás! Életed legszebb éveit a pokolban töltöd!
  Az ügyész egyetértően bólintott, és megerősítette:
  - Megelőző intézkedésként vagy őrizetbe vétel, vagy írásbeli kötelezettségvállalás, hogy nem hagyod el a helyet, és anyukád és apukád elviszik. A választás a tiéd! És hidd el, a fiatalkorúak telepei már túlzsúfoltak, és szívesen adnak próbaidőt. De ha veszekszik velünk, akkor biztosan lesz helye!
  Dimka úgy érezte, hogy a nyomozó és az ügyész nem viccel. És valójában a börtönben is megrohadhatnak. Bár az viszont nem tény, hogy kiengedik, ha aláírja. Sok példa van arra, hogy zsaruk csalnak? De Dimkában a fő dolog a makacsság és a makacsság volt, ami egyértelműen megnyilvánult a halál szigetein való tartózkodása után. És a fiú határozottan kijelentette:
  - Nem!
  A nyomozó keményen felmordult:
  - Mi a baj?
  Dimka keményen mondta:
  - Nem írom alá! Megtámadtak, meg akartak sebesíteni egy lánccal és ez önvédelem volt!
  A nyomozó felmordult:
  - Rendben, akkor! Egy előzetes letartóztatásban van, egy hét után bölcsebb leszel!
  Az ügyész bólintott, és aláírta:
  - Egyelőre két hónap letartóztatásban. De természetesen korábban is kiadhatod!
  A nyomozó felmordult:
  - Szerintem a fogva tartás jót tesz a fiúnak!
  Dimkát kivitték az irodából és börtönbe vitték. Megcsörrent a bilincs és a lánc.A fiúnak csak át kellett kelnie az úton. Ott kellett volna elfogadni.
  Dimka csörömpölve sétált két rendőrhöz láncolva. Elég rosszul éreztem magam. Börtön, cella, gonosz foglyok. És bajba keverte magát azzal, hogy nem volt hajlandó aláírni a vallomást. Bár másrészt ezek után nem fog tudni megszabadulni tőle.
  Dimkát az ügyeletre vitték. Keresztnév, vezetéknév, családnév, értéktárgyak veled.
  Aztán a lázadás. Egy rendőr és két fehér köpenyes nő bevitte a fiút a tükörből a szobába, és további lámpákat kapcsoltak be. Következett a parancs:
  - Vedd le a ruháid!
  Dimka felsóhajtott - baj! Csak az a kérdés, miért a nők? A fiú levette a farmert, a pólót, a tornacipőt és a kabátját. Csak a rövidnadrágom maradt.
  Egy fiatal, fehér köpenyes nő megjegyezte:
  - Jól felépített!
  A tiszt felkiáltott:
  - És vedd le a bugyidat! Élő!
  A zavartól égő Dimka le is vette őket. Önkéntelenül is elpirult, és betakarta magát. A rendőr felkiáltott:
  - Figyelem! Kezeket le! Nézze meg közelebbről - ez egy gyilkos!
  Egy nővérnek látszó, fehér köpenyes nő mosolygott, és vékony orvosi kesztyűt húzott fel:
  - Még nem láttunk hozzájuk hasonlót! Nyugi fiú, a néni megérint!
  Vizsgálni kezdte Dimka holttestét. Végigsétáltam a fiú haján, ami megnőtt a szigeteken való tartózkodása alatt. Gondosan megfésülte az egyes szálakat, keresett valami rejtett dolgot. Talán még pénzt is. Aztán fényt sugárzott a fiú fülébe és orrlyukaiba. Óvatosan tette, mintha abban reménykedett, hogy talál valamit.
  Aztán megparancsolta, hogy tegyem a fejem az ajtóra, és megfogta az államat a kezeimmel. A lány a szájába tette a kezét. Dimka a nyelvével érezte a gumi szagát és ízét. A nő az íny, a foga, az orcája mögött tapogatózott. Amikor megnyomta a nyelv gyökerét, a fiú hányást érzett. Igen, milyen kellemetlen. A kéz egészen a mandulákig ért, és nehéz lett lélegezni.
  Aztán végül a nő elküldte, és elvigyorodott:
  - Nincs semmi!
  A tiszt azt parancsolta:
  - Folytasd Olga! Az alany különleges veszélye miatt a személyes keresésnek kell a legalaposabbnak lennie!
  A fehér ruhás nő tapogatni kezdte Dimka mellkasát. Felemelte a kezét, és a hónaljára nézett. És váratlan erővel megnyomta a köldökét. Dimka zihált...
  Ekkor a nő megállt, és megkérdezte:
  - Na, most hadd guggoljon!
  A rendőr felmordult:
  - Ez nem teljesen megbízható! Nézd meg a végbélnyílását is!
  A fehér köpenyes nő megrázta a fejét:
  - Ehhez külön engedély kell! Ugyanúgy, hogy ellenőrizze a fiú privát részeit!
  A tiszt erőtlenül parancsolta:
  - Guggolva, kisördög...
  Dimka méltósággal válaszolt:
  - Fiú vagyok!
  És könnyedén guggolni kezdett. Tízszer ültem le. Ezt követően a nők megvizsgálták a talpát, és átmentek a lábujjai közé.
  Ezután Dimka a szomszéd szobában találta magát. Egy másik fiú börtönegyenruhában, rövid frizurával és írógéppel a kezében azt mondta:
  - Mi újság?
  A rendőr azt válaszolta:
  - Igen, és elég agár!
  A fiú kuncogott, és megjegyezte:
  - De ő nem olyan ijesztő! Nos, ülj a székbe, és levágom a hajad!
  Dimka leült. Még mindig kellemetlen meztelenül lenni. Aztán leborotválta a haját, mint egy bűnöző. Mindennek a tetejébe a nyírógép kicsit tompa volt, és fájdalmas volt levágni a hajam. Vastag, fekete haj a padlóra hullott. A fiatal elítélt leütött csizmája rájuk taposott. Úgy tűnt, hogy a halhatatlan lélek minden hajszálával elhagy egy darabot, és te egyre kevésbé leszel szabad. Dimka nyomott hangulatban volt. Előtte börtöncella és fiatalkorú bűnözőkkel való találkozó volt.
  Dimka azonban soha nem félt társaitól. És a "Negyven sziget" keményítése után már nem ijesztő. Ha valamiért harcolni fog. Mi a helyzet a börtönnel?
  Mi a helyzet egy másik teszttel? Még csak tizennégy éves, és még előtte áll az egész élete.
  
  
  HITLER HOSSZÚ KAROK
  MEGJEGYZÉS
  Azt mutatja, hogy az arrogancia a második boldogság. A Führernek pedig nem csak Nagy-Britanniát sikerült elfoglalnia 1940-ben, hanem néhány évvel később az USA-t is. Ez pedig arra utal, hogy az elszántság győzelmet ad. A gyönyörű orosz lányok azonban le tudják győzni Hitler hordáit!
  Egy másik univerzumban Hitler határozottabbnak bizonyult, és Franciaország feladása után azonnal parancsot adott Nagy-Britannia elfoglalására. Ezzel egyidejűleg a Führer bevezette az egyetemes katonai és munkaszolgálatot, beleértve a megszállt területeket is. A németek lényegesen több repülőgépet gyártottak, mint a valós történelemben, és el tudták fojtani a brit légierőt. Aztán nemcsak a katonaságot, hanem a kereskedelmi flottát is felhasználva a nácik partra szálltak a metropoliszban. Elég sikeresen cselekedtek, és menet közben elfoglalták Londont.
  Nagy-Britannia megbukott, beiktattak egy németbarát kormányt és egy teljesen legális, de Hitlerrel szimpatizáló királyt.
  Ezt követően természetesen a németek besöpörték az oroszlánbirodalom összes gyarmatát, és átvették az irányítást.
  A Szovjetunió elleni támadásra egy évvel később került sor, de erősebb tankokkal és a gyarmatok hatalmas erejével.
  A Vörös Hadsereg makacsul ellenállt, de fokozatosan feladta magát és visszavonult. Nehéz volt megfékeznie egy ilyen támadást. Sőt, Sztálin ismét nem mozgósította a hadsereget, és támadás érte. Úgy törték össze, mint egy itatót.
  És az új német "tigrisek" harcba szálltak. Hogy nyomást gyakoroltak a szovjet állásokra, hogyan adtak... A Vörös Hadsereg megadta magát, de makacsul harcolt. A németek sokkal erősebbek voltak.
  De Moszkvát továbbra is tartották. Ezután a Fritz délnek fordult. Sztálingrád igazi rémálommá vált számukra.
  A Volga-parti város makacsul kitartott. A szovjet csapatok folyamatosan ellentámadásokat indítottak. Maguk is szenvedtek veszteségeket, de ellenségeket is küldtek a következő világba.
  Az ellenség azonban elvette a felszerelést és a gyalogságot. Gyarmati csapatokat dobott harcba. A Panthers szó szerint túlterhelt a számban. Megjelent az erős Lev tank is. Ez az autó nem minden szögből és szögből hatolt át harmincnégyen.
  A harci tesztek kimutatták a Lev jármű hatékonyságát minden csatában, bár a fegyver túlerős volt, és a tűzsebesség is sok kívánnivalót hagyott maga után. Valamint a vezetési teljesítményt.
  De ez a tank, amely jól védett a far oldalaitól olyan körülmények között, amikor hiányoztak a nagy páncéltörő erővel rendelkező szovjet fegyverek, erősnek bizonyult az áttörésben.
  A németek mégis bevették Sztálingrádot, és el tudták foglalni a Kaukázust. Valójában az erők nagyon egyenlőtlenek. Az arabok, az afrikaiak és az indiaiak sok osztálya létezik.
  Lavinaként rohannak az ellenség felé. A szovjet csapatoknak nincs idejük visszavágni.
  Ráadásul a németek nagy fölényben vannak a levegőben. Sok repülőgép. És nagyon erős harcosok.
  Különösen a Focke-Wulf volt elsöprő fegyvereivel és elülső páncélzatával - egy szívós jármű erős motorral.
  Vele szemben a Szovjetuniónak nem volt fegyverben és sebességben egyenlő ellenfele.
  Az ME-309 is nagyon komoly harci lónak bizonyult. Szintén nagy sebesség. Három 30 mm-es ágyú és négy géppuska. Nem lehet ellenállni ennek az erőnek.
  A németek pedig idegen ezredekkel folyton kelet felé haladtak.
  
  
  Május második felében kiélezett harcok törtek ki Orenburgban.
  A sztálingrádi csaták során megfogyatkozott lányzászlóalj ebben a városban, amely ismertebb Emelyan Pugachev híres ostromáról, beszállt a nácikkal vívott csatába.
  Alenka, a zászlóalj parancsnoka elfoglalta helyét a lövészárokban. A kapitány lány nagyon szép. A hagyomány szerint a zászlóalj lányai mezítláb, csak bikiniben küzdenek. Tehát földmágiát alkalmaznak, ami különleges védelmet ad. És valóban, a lányok sokkal kevesebb veszteséget szenvednek el, mint a többi egység.
  Nem mindenki tud túlélni hat hónapot Sztálingrádban.
  Mellette gömbölyödő, arany hajú Maria. Átment tűzön, vízen és rézcsöveken is. Kemény próba várt a lányokra a sztálingrádi pokol hevében. A végsőkig harcoltak és túlélték. És szülőföldjük varázsa segített nekik.
  Úgy tűnik, amikor szinte meztelenül harcolsz, a golyók és a repeszek gyakorlatilag nem ártanak.
  Maria rálő a nácikra. Előtte a németek, hogy megmentsék az árja vért, hagyományosan elhagyják a feketéket, arabokat, hindukat és más külföldieket. Folyamatosan nő a külföldiek száma a Wehrmachtban, és szánalom nélkül vetik bele őket a dolgok sűrűjébe.
  Itt esik el a Maria által megölt afrikai. A lány csókot lehel neki, és azt mondja:
  - Én sajnálom magát! Nem azért halsz meg, mert akarsz!
  És ismét a lány puskával üti az arabot. A gyarmati Wehrmacht csapatai áttörnek. Már meleg és kényelmes. A fasiszták megpróbálják elkapni azt az évszakot, amikor minden virágzik és napsütéses. Rohamosztagosok dübörögnek az égen. A legújabb repülőgépekhez hasonlóan számuk folyamatosan növekszik, így a TA-152-esek is, amelyek az elavult Focke-Wulfokat váltották fel. Utóbbiak azonban még mindig harcolnak.
  Az aranyhajú Maria csupasz, kecses lábával ellökött egy darab kerámiát, és csicseregte:
  - A földemet nyögés tépte szét, a mezők véresek... Kár, hogy a paradicsomban nincs helye az elesetteknek, csak a hamuban, keringenek a nyárfák.
  És az indián ismét elesett a lövésétől. Igen, meg kell ölni az ágyútöltelékként összeszedett külföldieket. Hogyan másképp? Ellenkező esetben megölnek.
  Vörös Alla. Tüzes lány, hosszú rézvörös hajjal, amely harcos, proletár zászlóként lobog. A lány nem csak bikiniben, hanem melltartó nélkül is fellép. Olyan, mint, menő. És meglepően pontosan lő is. Időnként áttört fejjel esnek le a lövéseiről a katonák.
  Aztán Alla csupasz lábujjával gránátot dob. Az ajándék törött pályán repül, és arabok tömegében végzi. Robbanás hallatszik... Több megcsonkított holttestet dobnak a levegőbe!
  Alla szívből kiáltja:
  - Vasalót akartam készíteni - hirtelen kiderült, hogy elefánt!
  Anyuta, egy bájos szőke, lebarnult, és nagyon karcsú, kanyargós, átlagos magasságú, de tökéletes testalkatú, szintén tüzelt. Megütötte a hitetlent az orrnyergén, és ezt énekelte:
  - Szárnyak, mint a méhek - fülek helyett virágok!
  A lányok nagyon pontosan tüzelnek és folyamatosan mozognak.
  A nagy és húsos Matryona Sztálingrád után kicsit hízott. Ő is gyönyörű lány, széles csípővel, de viszonylag keskeny derékkal. Átment ezen a poklon, és elvesztette Serjozhkát. Elfogtak egy bátor úttörőt, aki csapdákat talál ki a németeknek. Nem sikerült túl jól.
  Ekkor azonban Matryona meghibásodott, és egy akna csúszott a német harckocsi alá. A Panther 2 megsérült és megállt, mivel súlyosan megszúrták.
  Az "egerek" továbbra is részt vesznek a csatákban. Ezt a tartályt nagy súlya és túlélőképessége jellemzi. De megjelent az "E"-100 is. Ezek a gépek nem kevésbé védettek és fürgébbek. A Lev-2 is harcol, szintén gép, jól védett és könnyebb, mint elődei. Az "oroszlánhoz" a németek gyakran 150 mm-es ágyút használnak, ami kényelmesebb a városok megrohanására. Néhány "Oroszlán" bombavetővel is fel van szerelve.
  De a németek óvatosan előretolják a tankokat, és előredobják a gyalogságot.
  A gyarmati katonák haladnak előre. Őrült drift zene szól!
  Alla egy géppuskából lövöldöz... A katonák elesnek és kifröccsennek, mint egy lapáttal tört görögdinnye vére.
  A vörös hajú azt mondja:
  - Az anyaországnak, Sztálinnak nincs erősebb hadsereg! Hevesen küzdünk az emberek boldogságáért! És a Vezérünknek sólyomszárnyai vannak... Fényt ad a reménynek! Az acélkalapács ütése hajnalt hozott nekünk!
  Alla énekel és forgat. Valóban gyönyörű. Barnított, arany-olíva mellei vannak, érett eper mellbimbókkal. Milyen finom ez a lány! Nehéz elképzelni valami lenyűgözőbb és vonzóbbat. A srácok csak vékony bugyiban nézik ezt az Amazont.
  A vörös hajú lány leütött öt indiánt, és ezt énekelte:
  - Ha eljön az idő, fejlődni fog az űrhajózás... És számunkra a háború nagy romantika!
  És a lány újra felnevetett... És megint kinyitotta meglepően és elképesztően pontos tüzét.
  Miután az erős védelembe botlottak, a németek ismét támadó repülőgépeket és bombázókat dobnak harcba. A gyalogság visszavonult, lövedékek és bombák záporoznak a lányok állásaira.
  A tankok pedig távolról működnek. Alena kiadja a parancsot:
  - Mindenki bújjon be a ásókba!
  És ő maga marad a felszínen, hogy megfigyelje. A nácik tüzérségi felkészültsége erőteljes. És még veszélyesebb bombák. Néhányukat olyan szörnyek dobják el, mint a Yu-488 és a legújabb TA-400. Kilenc tonnás bombák zuhannak le, és képesek ásók és erődítmények megsemmisítésére. Alenkát feldobta a robbanáshullám, és csupasz sarka fájdalmasan nekiütközött egy kőhalomnak.
  Megégett a talpam. De egyébként a lánykapitány nem sérült meg. És egy nagyon erős bombát dobtak le, még a zúgása is elzárta a fülemet. Nem, semmi sem történhet a világon.
  De a lányoknak tényleg irigylésre méltó túlélési arányuk van. Míg a férfiak halnak és halnak!
  Alenkának eszébe jutott, hogyan simogatta őt a fiatalember, Julius. Hogyan csókolta meg a hasát, a lábát, a térdét, a combját és a melleit. Milyen kellemes egy fiatal és jóképű férfi mancsával lenni, akinek nemrégiben kezdett kifejlődni a bajusza. De aztán Julius meghalt a ásóban, összetörve egy bomba közvetlen találata. És még egy nedves folt sem maradt belőle.
  A fiatalember elment... hova? A mennybe, a pokolba, a feledésbe? De a lényeg, hogy most nincs a földön. Alenka pedig nagyon el van keseredve emiatt.
  Bárcsak felvinné ezt a Hitler-fejet egy fatönkre. A háború hamarosan három évig tart. A nácik már megrohamozzák Orenburgot. A fogójuk messzire áttört.
  Alenkát nagy szerelme és temperamentuma jellemezte. Általában a fiatalabb, sőt fiatal katonákat preferálta. És az első adandó alkalommal viszonyt kezdett. Alena szerette, amikor erős, edzett testét jóképű férfiak simogatták és megérintették. A háború alatt az erkölcsök egyszerűbbé váltak, és senki sem nézte különösebben ferdén, hogy a Vörös Hadsereg tisztje férfiakkal barkácsol.
  Alenka, mint egy macska, szerette a simogatást és a szeretetet. És számára ez a legnagyobb öröm. A mellkas, a lábak, az anyaméh és a nyak különösen érzékenyek.
  De hány szeretője már átment a következő világba! Milyen alattomos és gonosz dolog a háború. Bár a férfiak ragaszkodtak Alenkához. Ha ilyen szépség lenne, teljes arcával, alakjával és hangjával kijött.
  És általában, amikor egy nő fiatal, akkor leggyakrabban gyönyörű. Íme öten, szinte a háború kezdete óta üvöltenek - nagyon aranyosak... Négy lány szőke és egy vörös hajú. Mint egy ötágú csillag. Sok poklon mentek keresztül, de soha nem sérültek meg súlyosan. Hacsak nem voltak karcok.
  Általában Alenkán minden úgy gyógyult, mint egy kutyán, és nem maradt sebhely.
  És most: bombák hullanak, lövedékek robbannak, de nem is törődik vele! Olyan vicces az egész!
  Bár nem... A háborúban nincs idő szórakozni. És néha lányok is meghalnak a zászlóaljban. Egy lány számára még a mezítláb sem garancia a halhatatlanságra. Sztálingrádban pedig a férfi zászlóaljakban a szó szoros értelmében gyakran mindenkit megöltek.
  A Volga-parti város dicsőséggel borította be magát. Hat hónapig visszatartották Hitler hordáinak támadásait. A németek és műholdaik körülbelül egymillió halottat és sebesültet vesztettek a Sztálingrádért vívott harcokban. Igaz, a halottak többsége külföldi volt!
  A Führer csapatokat hozott a Föld minden tájáról Ruszba! Még amerikai zsoldosok is voltak, többnyire német származásúak. Sok indián. India sűrűn lakott ország, és a Führer elrendelte a férfiak aktívabb használatát ágyútöltelékként. És vigye be az indiai nőket a háremekbe. Valójában több felesége is volt a Harmadik Birodalomban. A pápa erre fegyverrel engedélyt adott. És más egyházak is jóváhagyták. Maga a Führer is felülvizsgálta nézeteit az árja vérről. A németeknek további szelekció után megengedték, hogy szláv, európai, arab, indiai feleségek legyenek - feltéve, hogy nincsenek testi hibáik és teljesen egészségesek. A fekete nőkkel való házasság tilos volt, de nem volt tilos afrikai nőket bordélyházakban használni, csak fogamzásgátlással. A kiválasztás után engedélyezték a házasságot japán, thai és koreai nőkkel.
  De ismét a szépségre, a külső adatokra, az egészségre és a fizikai hibák hiányára vonatkoztak a követelmények. Most a törzskönyv szerepe csökkent. Sokkal több külföldi hadosztály van az SS-ben, mint német. A Wehrmacht pedig feltöltődött külföldiekkel. A gyarmati csapatok teljes egészében őslakosokból álltak, és a németek irányították őket.
  A Führer Dzsingisz kántól vette át a hadsereg szervezését, népeket keverve tarka sereget alkotott.
  Természetesen ilyen körülmények között a Szovjetunió fokozatosan elvesztette a koptató háborút. Ez a stratégiai végzet különösen találékonyságra kényszerített bennünket. Ám adódott egy váratlan lehetőség: az Egyesült Államok, ahol már sikerült elnyomnia az afrikaiak és a latin nemzetiségű képviselők lázadását, fokozta az atombombával kapcsolatos munkát. És ha még kitartunk, lehetséges a fegyverszünet a Harmadik Birodalommal, amíg az Egyesült Államokkal folytatott háború folytatódik.
  És ott talán a nácik olyan mértékben fognak harcolni, hogy már nem akarnak harcolni. És akkor Szovjet-Oroszország túléli.
  A bombázás és a hatalmas tüzérségi lövöldözés véget ért. És a támadás újra kezdődik. A város már rommá változott, egyetlen ép ház sem maradt. Sajnos az ellenség nagyon kegyetlen és erős.
  A lányok feljutnak a felszínre, és tűzzel találkoznak a közeledő gyalogosokkal. A tankok bekúsznak...
  Alyonushka, miután lelőtte az indiánt, azt suttogta:
  - Adja Isten a vakoknak, hogy kinyissa a szemét, és kiegyenesítse a púposok hátát!
  Ami után a szépség lekattintotta a redőnyt. Megint célzott, és leszögezte. Megütötte az arabot, és felvillantotta zafírszemét. Mezítláb, ívelt, poros talpával végigfutott a kavicson. A lány kissé csiklandozónak érezte magát. Ő nevetett. Szórakoztatóbb lett. A szépség ismét lőtt.
  Alyonushka lőtt és vigyorgott... És ütött. Az ellenfelek megállásra és fagyásra kényszerítése. Az ellenség viszonozta a tüzet. Gránátokat dobált és üvöltött...
  Aztán ismét megjelentek a rohamosztagosok. Kevés volt belőlük, de repültek sugárhajtású autók, amelyek rakétákat dobtak ki. A nácik gránátokat dobtak a lányok állásaira. De a csupasz, nőies lábak megvédenek a vereségtől. Az ágyúzásba merült harcosok pedig túlélték a tüzet.
  Az ellenséges gyalogság mozgása leállt. A nácik rakétákkal próbálták kifüstölni a vörösöket.
  Alenka bebújt a résbe, és csicseregte:
  - De a tajgától a brit tengerekig... A Vörös Hadsereg a legerősebb mind közül!
  A vörös hajú Alla is bepréselődött a résbe, és elkerülte, hogy szilánkok érjék. A gyönyörű lánynak eszébe jutott, hogyan tartóztatták le szögletes tinédzserként egy feljelentést követően.
  Emlékszem a keresésre. Vetkőzésre kényszerítették a fiatal letartóztatott nőt. Két kesztyűt viselő nő alaposan megtapogatta a lány orrát, kígyóit, száját, és belenéztek a magánrészeibe. Milyen megalázó, kínos, ijesztő, ijesztő volt. Alla nagyon félt, amikor bevitték a cellába, hogy más bűnözők társaságában találja magát. De a cellában olyan lányok voltak, mint ő, szinte minden elnyomott ember gyermeke. És a legrosszabb nem vált valóra.
  De nehéz volt ülni a cellában: szűk volt, és gyakran betuszkoltak az őrök. A legcsekélyebb okból és ok nélkül megvertek. Az őrök különösen szerették ütőkkel ütni a lányok sarkát. A cellákban uralkodó hideg ellenére a lányokat mezítláb tartották, lábuk megdagadt az állandó ütésektől.
  A keresések újabb szerencsétlenséggé váltak. Naponta többször elvégezték, és nagyon fájdalmas, kellemetlen és megalázó volt.
  Ritkán etettek és ostoroztak a séták során. Alla hat hónapot töltött rács mögött, állandó megaláztatásban, zaklatásban, verésben és megalázó keresésben. Aztán Berija alatt egy gyermekmunkatelepre küldték. Még tárgyalás nélkül is.
  Alla reggel öttől késő estig dolgozott ott más lányokkal. Amíg a háború el nem kezdődött... És a vörös hajú felnőtt lány elszaladt a frontra. Egy tucat másik lánnyal sikerült megcsinálnom.
  Megkezdődött a katonai rutinja. De a háború alatt a vörös hajú ördög sokkal jobban érezte magát, mint a munkatelepen. Még mindig börtönbüntetés és győzelmi büntetés várt rá. De Allát, aki már két renddel is kitüntetett, nem érintette meg.
  A lány sokat tapasztalt a telepen. Beleértve a szerelmet is - a fiúk a szomszéd laktanyában laktak, és a hivatalos tiltás ellenére a lányokhoz igyekeztek. Ők pedig a tiltottakat akarták tudni. Allának mindenesetre azonnal megtetszett. A dögös vörös hajú lány bűnös gyönyört érzett.
  A háborúban azonban nem volt szerencséje. Szex után mindig meghalt egy férfi vagy fiatalember a csatában. Mintha valami átok lett volna a vörös hajún. Ráadásul minden kivétel nélkül. Ezért szépsége ellenére Alla hírnévre tett szert, és a férfiak elkerülték őt.
  A vörös hajú ördög szenvedett a férfiak figyelmének hiányától. És örömét lelt abban, hogy férfiakat ölt. És ismét rálőtt az ellenségre, és vigyorgott, mint egy tigris.
  Alla lelőtte a fekete férfit, és gondolatban fogságban képzelte el. Érdekes volt egy ilyen magas és jóképű férfival szórakozni. Általában a vörös hajúaknál gyakori az aktív szerepvállalás egy férfival. Erős és határozott nő. Mi van azzal, hogy a férfit később megölik? Nos, szereti a változatosságot!
  Békeidőben a komszomol lányokat szigorúan megbüntették volna a promiszkuitásért, de a háború alatt az erkölcsök sokkal szabadabbak lettek. Ez nyilván a halál közelségének a következménye, amikor a speciális osztály szemet huny a kicsapongás előtt.
  Alla néha szégyellte a promiszkuitást. Amikor még csak nem is hord melltartót, és megrázza csupasz melleit. Eszembe jutott Mária, a vallásos lány, aki még szűz volt. Bár valószínűleg ő a legnőiesebb és legszexibb az öt közül. Pontosabban vonzó, angyali ártatlanságával.
  Maria azonban nagyon pontos, talán még fenomenális is a lövöldözésben. Így talált el pontosan két arabot egy golyóval. És ártatlanul mosolyogva mondja:
  - Uram bocsáss meg, de én a szülőföldemet szolgálom!
  Maria nagyon szép... Kicsit zavarban van, hogy csak bikiniben kell küzdenie. De megvéd a vereségtől. Ezt a gyakorlat is bebizonyította. Maria még lányként kezdte a háborút. Három év alatt nőtt fel, de még mindig karcsúnak, szűziesnek és egy lánynak megfelelő magasságúnak tűnik. A négy többi tagja hosszabb, izmosabb, Matryona pedig valójában egy tehén - bár nagyon erős.
  Maria lő, és emlékszik Serjozhkára. Szegény fiú. elfogtak. És ez rosszabb, mint a halál. Tehát először kínzással, majd kivégzéssel kellett szembenéznie. És nem tudni, hogy mások hogyan reagálnak erre.
  Maria lőtt, felállt a térdére, és lőtt. A meggyilkolt hindu kinyújtózkodott, és egy vértócsát engedett el. Az aranyhajú szépség azt mondja:
  - Eh... sok istened van, de mennyország nincs!
  Maria ismét szögelt, ütött és énekelt:
  - Köszönöm az elveszett paradicsomot... Se nekünk, se gyerekeinknek, se unokáinknak... De majd csak megszokják a megtévesztő hangokat!
  Maria lőtt, megölve az előrenyomuló náci cinkosokat, és ezt énekelte:
  - Vezettünk, hajtottunk, hajtottunk - sokáig mi... Az út a bajból a bajba, a háborúból a háborúba! Vezettünk, hajtottunk, hajtottunk - sokáig... Szakadnak a horda patakjai, a véres háború! Rohadt háború!
  És a lány még jobban a földbe nyomja magát. És az Oroszlánok már előre kúsznak. Dübörögnek a német tankok, és remegnek a csöveik.
  Maria sírva megjegyezte:
  - Itt jön, halál!
  Egy aranyhajú lány a Vörös Hadsereg állásai felé kúszó katonára lőtt puskával, amelyre optikai irányzékot erősítettek.
  Néztem, ahogy a halálosan megsebesült ellenség fejéből egy vér szökőkút permetezett.
  Maria ezt írta a Twitteren:
  - Sniper... Tévedsz!
  Alla hangosan mondta:
  -Ne ítélj a ruhád alapján, ha nem akarod kinyújtani a lábad!
  Maria megrázta kecses, csupasz, lebarnult lábát. Elképzeltem, hogy a manóarcú fiatalember a tenyerét végighúzza a talpon. Valószínűleg milyen jó lenne.
  De aztán dühösen felhorkant:
  - Mindenkit legyőzök!
  Alla, aki maga is hitetlen és elszánt volt, gúnyosan azt mondta:
  - És Isten segítsége nélkül?
  Maria lőtt, és nyikorgóan válaszolt:
  - Nem, Isten segedelmével!
  Alla kivillantotta gyöngyházfogát, és megjegyezte:
  - De a te Istened azt tanította: ha megütöd a jobb arcodat, fordíts balra!
  Maria nem válaszolt azonnal. Még néhány lövést adott le, levágva a fasiszta bábukat. És halkan így szólt:
  - De mit tegyél, miután megütötték a bal arcodat - Isten Jézus nem mondja. És a nácik sok csapást mértek népünkre!
  Alla felugrott. Mezítláb gránátot dobott, egy egész poroszlopot felemelve, és üvöltött:
  - Berlin szinte hatalmunkban van... Távcsövön keresztül látjuk az átkozott Reichstagot! Béke és boldogság lesz az egész bolygón... Verseimben erről fogok mesélni!
  És a vörös hajú felrobbant, levágva a nácik egész sorát. Aztán újra belerúgott a gránátba.
  Erős lány. A táborban kénytelen volt hajnaltól estig köveket mozgatni, és Alla igazi szupermen lett. Lábával sokkal messzebbre dobta a gránátot, mint a kezével.
  A vörös hajú szeretett csupasz talppal futni a parázson vagy a havon. Élvezte...
  Allah átvette és áttörte:
  - De van még egy szenvedélyem... Ez hatalom, csak hatalom!
  A vörös hajú ördög sorozatban lőtt a krautokra és csatlósaikra, és felüvöltött:
  - Nem kell arany és pénz! És szükséges, hogy előttem... Emberek térdeltek, emberek térdeltek, az egész föld felszínén!
  Az ellenséges gyalogság megállt. A tankok továbbmentek. Nehéz járművek "Lev", "Egér", "E"-100, "Tiger"-2 - tüzelt lövedékek. A Panther 2 is tombolt. Az állások égtek és összeomlottak, füstkígyók emelkedtek az égre.
  Az egyik lány lábát énekelték. Felsikoltott, és hosszú sorozatokban tüzet nyitott. Egy másik szépségnek a melltartóját levágta egy repeszdarab. A harcos melle kilátszott, és elpirult. A lány arca skarlátvörösre változott.
  A Maus, a legnehezebb német tank dübörgött a fegyverei közül. És mindent elpusztított, ami az útjába került.
  De a harcosok visszaugrottak az időben. Olyan mozgékonyak. Alla gránátot dobott Egérre. Elnémította az egyik német géppuskát.
  A vörös hajú elvette, és hevesen énekelte:
  - Hadd rohanjanak ügyetlenül - páncélozott tankok a tócsákon keresztül...
  Ezután a lány ismét mezítláb dobott egy gránátot, és eltalált egy másik egérgéppuskát, eltörve a csövét. Utána Allah felkiált:
  - Én vagyok a halál istennője, akitől Hitler fél!
  A német tank megállt. A géppuskák elvesztésével együtt a tankerek elvesztették bizalmuk oroszlánrészét. Az "Egér" pedig egy rövid csőből lőni kezdett, és elkezdte feldolgozni a romokat. Az egyik töredék Alla sarkán találta el, megégetve a lány talpának kecses ívét.
  A szépség fogta és énekelte:
  - A hóhér égeti a sarkam, és hallom a sírást!
  Maria egy jól irányzott lövéssel megtörte az Egér optikai irányzékát. A hatalmas tank pedig kiügetett, és elkezdett megfordulni. Egyértelmű, hogy hol fognak csaknem kétszáz tonna acélt vakon taposni. Csak vissza, hogy elkerülje a nagyobb bajt.
  Aztán "Lev"-2 került játékba. Egy fejlettebb gép egy 150 mm-es ágyú tüzével próbálja kiütni maga előtt az egész teret. A lányok válaszul felkapják az orrukat a fasisztára.
  Maria vésett lábával gránátot dob. Az ajándék nem éri el a harckocsit, de kiüti a gyalogságot. Egy afrikainak még a fejét is letépték. Sisakot viselt, megpördült, és egyenesen egy téglának ütközött.
  Az aranyhajú lány így szólt:
  - Minden Isten akarata szerint van... Még a hibák is!
  Alla lelkesen énekelte válaszul:
  - A világon minden az ég magasságától függ... De a szemek pontossága, de a szemek pontossága - egyedül rajtunk múlik!
  Maria ismét lőtt. Megtörte "Lev" optikai irányát, és racionálisan megjegyezte:
  - És Isten ad pontosságot!
  Alla kifejtette a fogát, és mezítláb a törött üvegre csapott. Éreztem, milyen kellemes, amikor valami éles dolog átszúrta a csupasz talpam. És felüvöltött:
  - Mindenben kell ügyesség, keménykedés, edzettség - különben nem lesz kegyelem!
  Maria elfajzott arccal a gyomrában lőtt a fasisztára, és ezt énekelte:
  - A Krautoknak pedig az a kegyelem, hogy letépik a bőrt a koponyáról! És rágni, rágni, rágni - meleg gennyel lemosni!
  Alla arcot vágott, lőtt... Félrevágta a fejét, és azt suttogta:
  - Milyen jámbor beszéde van!
  Maria arca elsápadt, és azt suttogta:
  - Isten bocsásson meg, bűnösnek!
  Alla nevetett. Cinikus lány volt. A gyermekmunkatelepen pedig megverte a nála gyengébbeket. És az a vörös hajú szégyentelen. Alla pedig az arany hajánál fogva akarta rángatni Máriát. És nem kézzel, lábbal.
  Alla pedig kinyújtotta csupasz végtagját a keresztény lány lombos hajára, és amint megragadta a tincseket az ujjaival, meghúzta.
  Maria sikolt, megfordul, és azt mondja:
  -Őrült vagy?
  Alla gúnyosan azt mondta:
  - Tehát Isten tűrte és megparancsolta neked!
  Maria megrázta az öklét:
  - Ne gyalázkodj, kurva!
  Alla válaszolt és énekelte:
  - És Istent megint szakad a nevetés - mit törődöm én mindenkivel, és mit törődsz te velem!
  Maria megrázta a fejét, és megjegyezte:
  - Minden nap kockáztatsz! És ugyanakkor, mivel lehetőséged van egy percen belül a pokolba jutni, pimasz vagy és kimondottan rossz beszéd!
  A vörös hajú elfintorodott. Csupasz lábujjával megragadott egy üvegdarabot, és a szájába dobta. elkaptam a nyelvemmel. Megrágta a poharat, gondolkodás nélkül kortyolt egyet, és így szólt:
  - A pokol nem fog el minket!
  Maria hevesen forgatva a szemeit, felmordult:
  - Nem mész sehova! Tüzes tetű!
  Alla válaszul csak felvillantotta smaragd szemét. És gránátot dobott a nácikra, mondván:
  - Amíg folyik a háború, felejtsük el nézeteltéréseinket!
  Maria nem a helyén mondta:
  - Istené az Istené, a császáré pedig a császáré!
  Alla hosszan fordult, és hozzátette:
  - És Hitler ördögi!
  Maria tüzet nyitott, még több embert leütött, és elgondolkodott. Hogyan lehet elérni az erkölcsökben ekkora hanyatlást, mint Hitler? Milyen vadállat van emberi alakban? Az a vérbeli zsarnok, akit Ádám és Éva kora óta nem ismert az emberiség. És egyben rendkívül szerencsés. Talán még a legszerencsésebb és legsikeresebb hódító is az emberiség egész történetében.
  De Oroszország kemény diónak bizonyult a fasizmus számára. A keleti háború hamarosan a negyedik évébe lép. Igen, a nácik haladnak előre. Nem túl gyors, de magabiztos. Csak télen tudta a Vörös Hadsereg egy kicsit megszorítani a Krautokat. És most újra támad az ellenség.
  A lány pontosan és nagyon jól lőtt. Miután elvesztette optikai irányzékait, a Lev tank ismét megfordult és menekülni kezdett. És a "Panther"-2... Egy hosszú és vastag csövű tank, viszonylag kis toronnyal.
  Hatékony gép. Ami szinte minden mastodont kiütött. Itt Alla kitüntette magát azzal, hogy csábító lábaival gránátokat dobott, és megrongálta a csövet.
  A vörös hajú ördög tengerszínűre villantotta a szemét, és felszisszent:
  - Betöröm az orrukat!
  Egy törött orrú német megfordul. A pályák úgy remegnek, mint egy fürge gép. Igen, a lányok kényelmes és hatékony taktikát találtak ki. Üsd meg a csöveket, törd meg gránátokkal a csövet, amikor a páncélhoz nem lehet hozzáférni.
  A jól irányzó Maria pedig pontosan lő, mintha tényleg Robin Hood dédunokája lenne. És az aranyhajú szépség felkiált:
  - A humanizmus céljainak ürügyén,
  Mennyországot építeni a Földön...
  Hitler áttért a fasizmus útjára
  A templomot a szemétláda Sátán emelte!
  És úgy lő, mint a megsemmisítés igazi szentje. Csupasz, cizellált lába egy üvegszilánkot dob, ami az arabot a homloka közepén találja el. A sivatag fia pedig, reflexből meghúzva a géppuska ravaszát, levágja egy tucat bűntársát.
  Alla elismerően jegyezte meg:
  - És gyorsan tanulsz! És a szemed előtt haladsz!
  A vörös hajú harcos csupasz ujjaival egy üvegdarabot is dobott, és az afrikai szemébe találta. Felrobbant, ráesett egy csomó gránátra. És egy tucat másik vadászgép repült az égbe, vagy a pokolba - hogyan döntsünk az üzletről!
  Alla tweetelt:
  - Gonosz hely lesz a pokol, aki letépte a fedelet... És a szent szűz kard - feldarabolta az ellenséget!
  És a vörös hajú ördög ismét megfordult, és felszisszent:
  - Lesz neked koporsó, csak hamuból, és zene gyászban!
  Maria azonnal egy gránátot dobott mindkét lábára, megbénítva a félelmetes E-100-as harckocsi csövét, és csengett:
  - Az Úr Krisztus dicsőségére!
  A párhuzamos univerzumban a Szovjetuniónak nagyon nehéz időszaka volt. De Hitler nem végzett Oroszországgal. Túlságosan megriadták azok a pletykák, amelyek szerint az Egyesült Államok atombombát próbál létrehozni. Pontosabban nem is pletykák, hanem titkosszolgálati jelentések, amelyeket lehetetlen volt elrejteni a hatalmas német hírszerzés elől. Az atombomba pedig szörnyű dolog, még akkor is, ha nem könnyű megszerezni a Harmadik Birodalmat a tengerentúlról.
  Hitler fegyverszünetet javasolt Sztálinnak, amit a háborút majdnem elvesztő diktátor örömmel fogadott. A Harmadik Birodalom csapatai mindkét oldalról megtámadták Amerikát. Argentínából és Kanadából egyaránt. A németeknek sok csapatuk volt, és a japánok is segítették őket, akik keletről szorították az amerikaiakat. Heves csata dúlt.
  Öt lány, Alenka, Maria, Alla, Anyuta, Matryona érkezett Amerikába, hogy önkéntesként harcoljanak a Harmadik Birodalom hordái ellen. Mind az öt lány nagyon szép és beszél angolul. Sztálin megtagadta a teljes női zászlóalj kiküldését, mivel ez ellentmondana a fasiszta birodalommal kötött béke feltételeinek . A Szovjetuniónak bármi áron időt kellett nyernie, amíg a nácik megtámadták az USA-t.
  Az öt lány önkéntes: szinte az egész háborút átvészelték, Bresttől és Bugtól Orenburgig. A nácikkal pedig a Föld másik oldalán, Honduras fővárosában harcolnak.
  Tegucigalpa a védelem egyik fő fellegvára, egy tarka hordával áll szemben. A japán és az ázsiai hordák is bajba kerültek. Maguk a németek csak tankokkal harcoltak, a gyalogság pedig teljes egészében nem árja népekből állt. Előre terelték az ázsiaiakat, a feketéket és az arabokat.
  Alenka lőtt, levágott két afrikai embert, és azt csicseregte:
  - Csak egy horda Dzsingisz kán!
  Az aranyhajú Maria, miután három indiánt levágott egy géppuskalövéssel, csupasz, cserzett lábát a csúcsra emelte. És azt mondta:
  - Ágyútölteléket őrölünk!
  Egy gránáttöredék repült és rácsapott Maria csupasz, kerek sarkára. A lányok hagyományosan bikiniben és mezítláb küzdenek. És amikor élessel üti a durva, kislányos talpat, akkor kicsit fáj.
  A szépség megint kacsintott és tüzelt... Maria nagyon karcsú, átlagos magasságú, tökéletes alkatú.
  Alenka magasabb, őrnagyi ranggal, sőt a Szovjetunió hőse. De szinte meztelenül is, alig takarta bikini. Nagyon lebarnult, de a haja fehér. Alenka pedig nagyon pontosan lő. És imád gránátot dobálni mezítláb.
  A gyönyörű Alla lövöldöz és leüt négy arabot egy tűzkitöréssel. A haja vörös, vagy inkább rézvörös, mint egy proletár zászló. És ha fúj a szél, az olyan, mint a forradalom zászlaja. A lány smaragdszemeivel csillog, akár a csillagok. És brutálisan elsöpri az ellenséget.
  Anyuta is szőke. És géppuskából lő. A lány mezítlábat vetette, és egy sorozatot adott. Öt válogatott harcost feldobtak, és bíborvörös szökőkutak repültek ki ellenfeleik mellkasából és hasából.
  Anyuta telt ajkát nyalva csicseregte:
  - A háború levegő a tüdőnek...
  A lány fekszik, mezítláb gránátot hajít. Robbanások hallatszanak. Több fegyveres különböző irányokba repül el.
  Matryona nagyobb és testesebb lány. A haja világosbarna. Tipikus falusi, fiatal, vér-tej nő. Nagyon erős fizikálisan és jól lő.
  Újra itt a fordulat. És a megölt fasiszta zsoldosok elesnek.
  A lövöldöző Matryona azt mondja:
  - Oké, oké, hol voltál? Nagymama által! - A lány lőtt, megölt három szakállas náci harcost és hozzátette. - Mit ettél - zabkását! mit ittál? Pép!
  A lányok tartják a vonalat. Nem engedik előre a fasisztákat. És zúgnak a baráti dalok:
  - Elpusztítjuk az erőszak egész világát,
  A velejéig, majd...
  Új, mennyei világot építünk,
  Aki volt senki, az lesz minden!
  Alenka ismét gránátot dob mezítláb. Robbantások előrenyomuló gyalogosok. Egyre melegebb lesz. Itt jön a hírhedt "Oroszlán"-2. És mellette a fejlettebb E-50. A lövedékek kilökődnek. Egy fekete amerikai fejét letépték, és elgurult.
  Maria egy égő deszkára lépett, és megkeményedett lábai szinte nem érezték a láng melegét.
  Az aranyhajú szépség lelőtt és dorombolt:
  - És ki fogja megállítani a véres, feldühödött folyók áramlását...
  Maria ismét lőtt, leütötte az afrikait az E-50-es páncéljáról, és csipogott.
  - Egy robbantó sugár eltalálja a halántékát, egy gonosz villanás alatt az ember eltűnt!
  A lány ismét lőtt. Mezítláb, lebarnult, kecses lábával kivillantotta a levegőt. Egy gránát repült felé. Az arany hajú szépség csupasz, szinte pormentes talpával ügyesen verte le az ajándékot. A gránát visszarepült. Berohant a Harmadik Birodalom fegyveresei közé. Úgy tűnt, görögdinnyék hullanak ki a teherautóból, és eltörtek. Annyi vér ömlött ki.
  Maria ezt írta a Twitteren:
  - A lány megbukott a vizsgán, és jött az átkozott Reich. Hitler láthatóan belefáradt az életbe, és szépsége híresen megette!
  Alla is egy értelmetlen harcos. Gépfegyverrel lövi magát, és a holttesteket szórja:
  - Anyu kanáláért! Apu kanáláért! Kobának pedig egy merőkanál! És az oldaladon az ágyban!
  Egy rézvörös hajú szépség mezítláb farepülőt indít. Egyenesen a masszív German Lion tank felé repül. Egy 105 mm-es ágyú torkolatára száll, és felrobban. A fegyver meghibásodik.
  A német megfordul, és szégyenteljesen menekülni kényszerül. Alla, a lábával az épület egy darabjához dörzsölve azt mondja:
  - Ha nincs erőd, akkor intelligencia kell! Egy kis zajt kell csapnod!
  És ismét nagyon pontosan lő a lány. Vörös haja olyan, mint az olimpiai fáklya lángja. Vonzó lány. Az amerikai hadseregben már kitűnt dühös temperamentumával. Különösen jó volt az afroamerikaiakkal való huncutkodásban. Olyan szokatlan és gyönyörű velük.
  Allah azonban elpusztítja a Harmadik Birodalom hadseregében harcoló feketéket is. Miért hódította meg Németország egész Afrikát? Próbáld megállítani az ilyen hatalmat.
  Az E-50 a legújabb harckocsi, gázturbinás motorral és vastag oldal- és elülső páncélzattal. Nem vihető gránáttal. Alla csupasz lábbal dobta az ajándékot, leütött néhány gyalogost, és csicseregve:
  - Ó, a tankpáncélod megbízható, olyantól, aki harapni szándékozik... Csak tudd, mekkora ereje van... na, csak egy acéllovába rúghatsz!
  Anyuta is nagyon pontosan lőtt. És inkább gránátokat dobált a lábával. Csupasz ujjai is megforgatták az acélkorongot. A hegy átrepült, és elvágta két fasiszta fegyveres torkát. Ledobták a géppuskát, és most egy vastag, nagy kaliberű robbanás hasított át a horda láncain. Külföldi harcosok egész sorát toborozták portyázással a Harmadik Birodalom hadseregébe.
  Anyuta a Twitteren írta:
  - A bátorság jutalma a szerencse! Elég egy dal! Csak az otthonról énekeljenek!
  De a szépségnek még nem volt ideje hiányozni otthonról. Bár nagyon kevés szovjet önkéntes van az amerikai hadseregben. Sztálin nem akart tündökölni, nehogy később okot adjon Hitlernek arra, hogy Oroszországot a "szalmabéke" megsértésével vádolja.
  Öt lányt, a női zászlóalj legjobbjait figyelmeztették, hogy ha elfogják őket, az anyaországnak le kell tagadnia őket. És ebben az esetben a lányoknak kaszálniuk kell a pénzért bérelt triviális zsoldosokat.
  Anyuta, Alena és a többi lány megérti, hogy ha elfogják őket, szörnyű kínzás vár rájuk. Ezért úgy döntöttek, hogy a nácik nem ölték meg őket élve.
  Német támadórepülőgépek repülnek át az amerikai csapatok állásai felett. Nem számítva arra, hogy Honduras fővárosában ilyen makacs ellenállásba ütköznek, a nácik kissé bosszankodtak.
  A sugárhajtású és a támadó repülőgépek erősek. Repülnek a rakéták, dörögnek a fegyverek.
  Amerikai katonák halnak meg. Matryonát a húsos vállába is eltalálta a repesz. Kijött a vér. A hős lány fogaival kihúzott egy acéldarabot, és vért köpött ki belőle. Aztán megint eltalált egy vaskos géppisztollyal. Külföldi zsoldosok hullanak. Itt szinte mindenki bennszülött, csak a parancsnokaik németek, és akkor sem mindig. Igaz, a legmodernebb E-50 harckocsi legénysége teljes egészében német. Az autó megfelelő sebességgel és manőverező képességgel rendelkezik. Nos, ez még nem a legfejlettebb módosítás - hetvenöt tonnát nyom. A falak omladoznak a sínek alatt. Ezt általában három változatban gyártják egy 105 mm-es ágyúval, egy 180 mm-es rohamágyúval és egy 400 mm-es rakétavetővel.
  És minden módosításnak megvan a maga feladata. Íme ez a tank egy rohamfegyverrel, amely alkalmasabb városok támadására. És nem is olyan könnyű elpusztítani. Matryona keresztet vet, és csupasz ujjaival megragad egy páncéltörő gránátot, nagy, de kecses, gyönyörű formájú lábát. Most közvetlenül a csövre kell dobnia az ajándékot, hogy letiltja a mastodon fegyverét. Öt géppuska takar egy német, modern harckocsit, és nem is olyan egyszerű a közelébe férkőzni.
  Matryona nagyon erős, és lószerű lábai messzire dobnak egy gránátot. De nem mindig pontos. Mindenesetre olyan célpontot találni, mint egy 180 mm-es ágyú csöve. A hős lánynak kétségei vannak. Mi van, ha hiányzik?
  Ó, ha régi társuk, Oleg Rybacsenko velük lett volna, ez a bátor úttörő kitalált volna valamit.
  De a fiú meghalt a Sztálingrádért vívott csatákban. A lányok nem tudták további sorsát. De az úttörő feltaláló sorsa valóban irigylésre méltó volt. Eleinte Oleg Rybachenkot brutálisan megkínozták, és megpróbálta elragadni a titkokat. A tizenegy éves fiú a kínzások után a bányákban kötött ki. A munka ijesztő és rendkívül nehéz. De a szovjet úttörő, kicsi, de drótos, kitartónak bizonyult.
  Sikerült túlélnie, és még a bányák labirintusain keresztül is úgy döntött, hogy megszökik. És Oleg Rybachenkonak sikerült kijutnia. A fiú egy ideig kóborolt a Balkánon, mígnem csatlakozott egy helyi partizán különítményhez. Ott lett összekötő és szabotőr.
  A Balkánon még meglehetősen fejlett partizánmozgalom volt. Részben azért is, mert a megszálló szolgálatot olaszok, románok, bolgárok, albánok látták el - akik nem voltak olyan harcképesek, mint a Wehrmacht reguláris egységei.
  De sok partizán még mindig meghalt. Főleg a légicsapásoktól. Jugoszlávia hazafiai pedig kénytelenek elbújni a hegyekben, erdőkben, vagy jobb esetben kis falvakban. A parancsnokok nagy része meghalt már. A helyzetet tovább rontotta a Szovjetunióval kötött béke. Most új büntetőhadosztályok kezdtek érkezni a Balkánra, hatalmas razziákat szerveztek és megtisztították a területet.
  Oleg Rybachenko-nak a partizánokkal együtt egyre mélyebbre kellett másznia a hegyekbe.
  Matryona, bár nem tudta egyetemes kedvencük sorsát, nagyot sóhajtott. Aztán csupasz, lányos lábának ujjaival erősebben megszorította a gránátot, és minden erejével az ellenséges harckocsi felé hajította. Az E-50 éppen most lőtt, és kiengedett egy gyilkos lövedéket.
  Matryona meg is remegett, és térdre esett. A járdáról leszakadt macskakő a fején találta el, csupasz sarkát pedig megégette a forró fém. A lány poros hajjal dörzsölte meg kábult fejét.
  A gránát elrepült, szinte hozzáért a csövéhez, és eltalálta a kocsi ferde homlokát. Robbanás dördült... De persze 250 mm-es frontpáncél, és még ferdén sem képes áthatolni egy gránátot.
  Matryona öklével a porba csapott, és egy egész homokfelhőt emelt fel. Aztán felüvöltött:
  - Öld meg, öld meg! Lőj egy gólt a kapuba!
  A lány a sípcsontjával megkopogtatta a repedezett aszfaltot. Egy szilánk ragadt a sarok bőrkeményedésébe. A lány talpán olyan vastag volt a bőr, mint egy vízilóé. Szegény családban élt, és születése óta szinte soha nem hordott cipőt. Ettől azonban a lába egyáltalán nem tűnt durvának, hanem lebarnult, kecses, csábító.
  Matryona azonban kissé megfélemlítette a férfiakat magas magasságával, erős izmaival és kiálló csuklóival. De a hős lány a legkedvesebb karakterrel rendelkezik, és a széles csípőt viszonylag vékony derékkal és faragott hasizmokkal kombinálták. Csak ruhákban tűnhet túlsúlyosnak Matryona a nagy mellei miatt. Bikiniben úgy néz ki, mint egy mellkas sportoló.
  A lány csalódottan ismét gránátot dobott, ezúttal a nyomokat célozta meg. De a halálos ajándék a hengereket borító vastag, páncélozott pajzsot érte.
  Matryona bosszúsan állon ütötte magát. Ettől megfájdult az állkapcsa. És a hős lány káromkodott:
  - Vágtam, mint a kasza!
  Anyuta is megpróbálta eltalálni a veszélyes tankot, de a lány lába által eldobott gránát kissé elkerülte a célt. És a szőke közelebb kezdett a kocsihoz. De ekkor megjelent még két tank - az "Oroszlán" és a "Panther"-2, géppuskákkal lőttek minden megközelítésre. Rendkívül óvatosnak kellett lennünk.
  Az amerikai Sherman lovagolt, hogy közel kerüljön a német járművekhez. Volt esélye eltalálni a Párduc 2-t, de csak oldalt. De egy németet nem olyan könnyű megtéveszteni. Sőt, a Sherman magasabb sziluettje nagy távolságból is észrevehetővé teszi.
  A "Panther" 2 kiköpött egy kagylót, és közvetlenül az amerikai homlokán találta el. A magas autó kettétört. És úgy égett, mint a karácsonyi gyertya.
  Anyuta bosszúsan mondta:
  - Ó, milyen gyengék a tankjaid... Jobb technikailag, jenki leszel!
  De Alenka, egy tapasztalt harcos közel tudott kerülni a Párduchoz. Gránátot dobott... És a német autó hosszú csöve koskürtbe görbült.
  "Panther" 2 harckocsi, gyártása 1943-ban kezdődött. A legújabb, legelterjedtebb módosításban 150 mm-es homlokpáncélzattal, szögben 82 mm-es oldalpáncélzattal, valamint 88 mm-es, 71EL csőhosszú löveggel rendelkezik. 1945-től kezdődően leállították a gyártást a fejlettebb és jobban védett E-50 modell javára. De ez a tank egyelőre harcol. Az 51 tonnás autó 900 lóerős motorral rendelkezik, amely jó menetteljesítményt biztosít számára.
  És most, miután kárt szenvedett, a Panther-2 megfordul és távozik. Alenkának sikerül egy újabb gránátot dobnia mezítláb. eltörtem a görgőket. A német autó sebessége pedig érezhetően lelassult.
  Alenka örömteli tekintettel mondja:
  - Micsoda ütés! Az én ütésem Isten ajándéka!
  És a lány megmutatta az orrát a németeknek. Ám az E-50-ből géppuskatűz kezdett ömleni. És a golyók fütyültek Alena fehér, kissé foltos haján. Az egyik golyó még egy hajszálat is levágott. A nagyobbik lány még egy kicsit csiklandozott is.
  Alenka ezt írta a Twitteren:
  - Ha olyan akarsz lenni, mint egy elefánt, menj az őrültek házába banditaként!
  A lány a lábujjaival felemelte vágott tincsét. Alenka haja selymes, gyöngyház színű, de kissé poros. És mégis olyan puha. A lány végighúzta őket a talpán. Kicsit csiklandozó és kellemes.
  Alenkának eszébe jutott, hogyan simogatta a srác. Kezei is a talpról indultak, feljebb emelkedtek a combokig és a legérzékenyebb helyre. Ha egy jóképű fiatalember megsimogat, az nagyon kellemes. Alenka szinte szerette. Szerette a szerelmi játékokat, izmos férfitest érintése izgatta. De Alenkának nem volt igazi, romantikus szerelme, amikor megőrülsz egy férfiért. Már sok srácot megváltoztatott. Sok embere meghalt a csatában.
  Még ez is a háború átka volt. És itt Amerikában vannak izmos, fekete srácok. És minden olyan szokatlan náluk.
  Alenka lelőtte és leszedte a fekete férfit. Kicsit sajnáltam az afrikai fiút. Megölt egy férfit, aki idegen érdekekért harcolt. Hiszen a németek rasszisták. Rabszolgának tekintik a feketéket. De ugyanakkor afrikaiakat is besoroznak a megduzzadt Wehrmacht külföldi hadosztályaiba.
  Alenka csupasz lábujjával készített valami fügeszerű dolgot, és megmutatta a náciknak. Igen, maga a német nemzet nem szenved itt semmiféle kárt. A tankok páncélzata túl vastag ahhoz, hogy egy gránát vagy páncélököl áthatoljon. De a bennszülött egységek kihalnak.
  Alenka gránátot dob az E-50-re. Meglendítette csupasz, lebarnult lábát, és csípőjét csavarva dobta. És a gránát magas ívben repült. A csupasz lábujjaim a fém érintését hagyták bennem. És akkor elsült a gránát.
  Alenka suttogja:
  - Isten áldjon meg minket!
  Forró szél fújta a lányt, mintha egy jóképű férfi érintette volna meg. Alenka egy könyvet olvasott Tarzanról, és nagyon szerette volna, ha ez a férfi játsszon vele. erős kézzel simogatnám a mellkasomat.
  A gránát eltalálta a csövet, de túl későn robbant, és leszállt a fémről. A töredékek borsóként csattogtak a páncélon. Csak karcok maradtak!
  Alenka elővett még egy gránátot. De láttam, hogy gyalogellenes volt. És a páncéltörő fegyverek eltűntek.
  A lány csalódottan mordult fel. De hogy ne veszítsem az időt, a csupasz ujjaim közé tettem. Elfordította a lábát, meghajlította a törzsét, majd kiegyenesítette és a gyalogság felé dobta.
  Fél tucat harcos repült fel, mint egy ping-pong labda. Az egyik szemüvegük leszállt, a szilánkok pedig pár száz métert repültek, és átszaladtak Alenka hátán. A melltartó szétrepedt, és az őrnagy lány gyönyörű mellei kilátszottak.
  A lány automatikusan eltakarta a mellbimbóit. De aztán rájött, kitől kell félnie. És újra megrázta a géppuskát. Megfordult, és kissé hátralépett.
  Egy amerikai gyalogos páncélökölből lőtt. A lövedék ferde oldalán találta el a német harckocsit, de a 160 mm-es páncélzat ellenállt neki, visszaverve a pusztító energiát. A német visszalőtt. Nagy kaliberű fegyvere széthasította a falat.
  Alenka megpróbálta megkötni a melltartó pántjait. A lány úgy gondolta, Zoya Kosmodemyanskaya valószínűleg rövidnadrágban vezette a hideget. Egy szovjet filmben inget vagy akár valamilyen ruhát viselve ábrázolták. Ez önmagában csak tisztelgés a képmutatás előtt. Valójában a nácik, hogy tovább megalázzák az elfogott lányt, valószínűleg meztelenre vetkőztették. Az éhes német katonák pedig valószínűleg meztelenül akartak látni egy csinos és görbe lányt.
  A valós történetben tehát a lány hősnő nem tudta eltakarni a mellét, így háta mögé kötözték a kezeit. De nem szégyellte, és büszkén nézett. Alenka jól tudta, milyen mezítláb sétálni a hóban. Kitartó volt, és szerette csupasz talpával megérinteni a havat. Alenkának tetszett és élvezte. De ez neki szól, akit már megkeményített a háború évei. És a fiatal és városi Zoya számára ez láthatóan fájdalmas. A talp úgy érzi, mintha parazsat égetne.
  Alenka csalódottan eldobta melltartóját, és felkiáltott:
  - A szégyen polgári fogalom! A szovjet nő nem fél semmitől és nem szégyelli!
  A lány ismét géppuskával, vagy inkább géppisztollyal szögezni kezdett. A fém felforrósodott, elvégre Honduras a trópusok, ott februárban nagyon meleg lehet. Alenka ujjai felforrósodnak. Mindent bele kell adnunk. Ma február 23. Ez a szovjet hadsereg napja, és ehhez teljes nyugodt és ésszerű dühvel kell harcolni.
  Alenka még ötöt levágott golyóval, és véletlenül megégette az arcát a géppuska forró csuklóján. Természetesen kellemetlen, a hólyag megdagadt.
  Alenka megesküdött:
  - Hát istenem, miért csináltál annyi problémát nekem és a hazámnak!
  A hólyag viszketett... A lány arca nagyon érzékeny hely. A lány próbált valami hideget találni, amivel rákenhetné a duzzadt labdát. De próbálj valami jót találni. Ebben a forró városban. Ráadásul tiszta volt az idő, és délről fújt a szél.
  Alenka nyilvánvalóan nincs nyugodt. Matryona nagy távolságról gránátot dob, de ismét sikertelenül. És rohamosztagosok már repülnek az égen. A német járművek erős páncélzattal és nagy sebességgel rendelkeznek.
  A sugárhajtású repülőgépek hullámokban jönnek, és úgy tűnik, lencsíkokat vágnak le.
  Alenka elbújt a résben. Felülről töredezett rakéták lángoltak. A lány érezte, hogy tűkkel zúzott kődarabok hullanak alá felülről. Megcsiklandozta a csupasz nyakamat. A szépség mellbimbóit is szúrták.
  Alenka suttogta:
  - Ez egy masszázs... De nem fűző!
  A lány érezte, hogy a teste szinte fájdalmasan viszketni kezd. Már meleg van, és a felrobbanó rakéták fokozzák a meleget. És ez egy fürdőház?
  Alenka emlékezett egy természetes orosz fürdőházra, lucfenyő seprűkkel. Hogy a lányt akkor megverték.
  Ezek olyan egzotikus szenzációk voltak.
  Alenka énekelte magát, hogy felvidítsa:
  - Szerelem és halál! Jó és gonosz! Mi szent, mi bűnös! Arra vagyunk hivatva, hogy megértsünk!
  A lány felállt, lerázta magáról ezt a leragadt szennyeződést és törmeléket.
  Alenka felmordult:
  - Ó, Hitler szarvára kapja!
  A leány őrnagy pedig sorozatban lőtt a gyalogosokra, akik megpróbáltak támadni. A rajtaütés során besorozott több fegyveres elesett. Alenka megtörölte koszos arcát, ez szúrta a szemét. A harcos kiköpött, és keresztet vetett.
  Újra tüzet nyitott gépfegyverekből, és a fegyveresek belopóztak. A vörös hajú Alla mezítláb is gránátot dobott. A jelen felugrott és eltalálta a fasisztákat. Egy tucat embert öltek meg.
  A vörös hajú ezt énekelte:
  - Sok jó van a világon, de hó borítja!
  A lány pedig géppisztollyal tüzet nyitott, csak nem a kezét használta, hanem ügyes ujjait és mezítláb.
  Alla pontosan lőtt és felüvöltött:
  -Találat! Találat! Újabb ütés! Még egy ütés, majd... A hatalmas démon, Isten ajándéka, felütést ad!
  És a lány kezével üvegszilánkokat dobált. Meghökkentette a fasisztákat, és ezt írta a Twitteren:
  - És azoknak, akik nem akarnak békében élni... Hara-kirit csinálunk nekik!
  A japánok valóban megjelentek. Ezek a szűk szemű harcosok. Nos, hogy nem csinálsz ilyen hara-kirit?
  Miután kirakta a géppuska kapcsát, Alla csupasz ujjaival felkapta a gránátot, és a szamuráj felé dobta. Ajándékot kaptak, több megcsonkított japánt, és különböző irányokba repültek.
  Alla kinyújtotta a nyelvét, és azt suttogta:
  - Szuper harcos vagyok! És az ellenség megölte a hipert!
  A japánok által az Égi Birodalom elfoglalt területeiről toborzott kínaiak csatába indultak. A kínai harcosok félelem nélkül sétáltak, a lányok pedig, miután kilőtték a géppisztolyukat, kénytelenek voltak hátrálni.
  Maria fém mezítláb vakolat és üveg töredékek. A többi lány is így tett. Nagyon nehéz lett.
  Megjelent a Shturmlev, egy erős gép rakétavetővel. Itt van egy, aki el fog cseszteni - nem tűnik soknak.
  Az első lövés dördült... Anyutát, Allát és Matryonát feldobta a robbanáshullám, akár egy gigantikus bálna szökőkútját. A lányok több tíz métert repültek, és mezítláb egyenesen a tűzbe zuhantak.
  A lányok kiugrottak onnan, leforráztak és énekeltek. Csupasz talpukat a szénre fröcskölték.
  Alla bosszúsan felszisszent:
  - A bikát először a fejsze alá teszik, majd megsütik! És először megsütöttünk, aztán a fejsze alatt!
  És a komszomol lány nevetett! De aztán szomorúnak érezte magát. Eszembe jutott, hogy a barátját elfogták. A németek levetkőztették a fiatal lányt, és tüzet kezdtek hozni a csupasz mellkasára. Olyan szörnyű fájdalom. A lány sikoltozott, és érzékeny bőre elszenesedett. Ezek azok a fasiszták, akikről kiderült, hogy fanatikusok. Nem is kérdeztek, és előtte tüzet is gyújtottak, a fogoly mezítláb alatt. A komszomol tag végül nem bírta elviselni a kínzást, és fájdalmas sokk következtében meghalt.
  Alla, erre emlékezve, rácsapott a forró parázsra. Matryona elé rohant. Ennek a falusi lánynak lebarnult a bőre, és fújólámpával nem lehet elviselni. Miért nem egy szuperman lány? Matryona egy megölt amerikai katona által ledobott kagylós páncélökát lát. Felveszi a lábával, és a karjába dobja. És minden erejével benyomul.
  A kagyló repül és eltalálja a rákényszerített kínaiakat. Sok sikoly és nyögés. Holttestek tömege. És levágott végtagokat.
  Matryona egy ősi dalt énekelt:
  - És a szamuráj a földre repült! Acél és tűz nyomása alatt!
  A lányok végre kifogytak a parázsból. Kecses, mezítlábuk megkapta.
  Anyuta, mint a leggyengédebb közülük, megrándult és dörzsölte a csupasz talpát, próbálva enyhíteni a viszketést.
  Matryona, aki kora gyermekkora óta mezítláb futott a hóban, nem figyelt ilyen apróságra.
  A hős lány ezt énekelte:
  - Képzeld csak el, hogy belemerültünk a friss tejbe... A jutalom igazi!
  És a harcos elvett a lábával egy letört és meglehetősen nehéz cserépdarabot. Csupasz, lányos ujjakkal szorosan fogva megpörgette és az ellenség felé indította. Három kínai a halál jelenének áldozata lett, a fejüket összetörték.
  Alla elégedett tekintettel mondta, és rálőtt az ellenségre:
  - Menő nők vagyunk!
  Anyuta énekelte, hogy enyhítse a viszketést leégett, vagy inkább megperzselt lábában:
  - Vannak nők hazánkban,
  Miért viccből vezetnek repülőt?...
  Számukra a becsület értékesebb, mint az élet,
  Könnyen meg tudja ölni az ellenfelét!
  
  Arra születtek, hogy nyerjenek
  Rusz dicsőítése évszázadokon át!
  Végül is dédapáink -
  Azonnal sereget gyűjtöttem nekik!
  Anyuta pedig elkezdett firkálni a géppuskából. És ezt nagyon mesterien csinálta. Hogy mindenki érezze, hogy ez Isten harcosa! Ha nem a Mindenhatótól, akkor a Marsról biztosan!
  Alenka is lőtt. Mariával együtt kénytelenek voltak visszavonulni, és klipeket szedtek fel halott amerikai katonákról. A lányok hanyatt estek és lábbal lőttek vissza - így jobban csinálták. És pontosan meg is tették . Kínai és afrikai csapatok keveréke nyomult előre a lányok ellen. És a harcosok vertek.
  Alenka énekelte:
  - A világ nem sakktábla...
  Maria felvette ezt a részt, és kiirtotta a sárga és fekete zsoldosokat.
  - És a számok nem kerek nullák!
  Alenka hozzátette a sárga és fekete vágott sorhoz:
  - A melankólia támad ránk!
  Maria Robin Hood pontosságával lőtt, és csicseregte:
  - És a ló a tűzbe rohan!
  A lányok visszalőve visszavonultak az aknamező mögé. A kínai és afrikai harcosok finomságokba futottak bele. Robbanni kezdtek, felugrottak, széttépték őket, és véres rendetlenség lett belőle.
  Több Panther-2 harckocsi jelent meg a távolban. Lövöldöznek, és félnek bedugni az orrukat. Az "Oroszlán"-2 előrelép, és tüzet is köp. És itt van a Rhino lángszóró tankja, nyáladzik, lángkötegekkel.
  De a legfélelmetesebb a Sturmlev. A rakétavetője nem különösebben gyors, de pokolian pusztító.
  Alenka suttogja:
  - Oroszok, oroszok - nem nyugodt sors! Nos, miért kell nekünk baj, hogy erősebbek legyünk?
  Valóban, messze Oroszországtól harcolnak. De nyilvánvaló, hogy a Wehrmacht, miután meghódította az USA-t, visszatér, hogy megszorítsa a Szovjetuniót. És az amerikaiak olyan édesek és kedvesek a lányok számára.
  Alenka ismét szögez, ütéseitől úgy tűnik, tökök és fejek repednek a lapátok alatt. A lányt a lábán találja egy repesz. Egy vágás dagad a sípcsontomon. A szépség megroppant egy csontot, és azt csicseregte:
  - Nem, az éber nem fog elhalványulni,
  Egy sólyom, egy sas pillantása...
  Az emberek hangja tiszta -
  A suttogás összetöri a kígyót!
  
  Hiszem, hogy az egész világ felébred,
  Vége lesz a fasizmusnak...
  És sütni fog a Nap -
  A kommunizmust megvilágító út!
  Ebben a pillanatban Matryona minden erejével gránátot dobott a Shturmlevre. És a szovjet lányoknak végre szerencséjük volt. A páncélsapka visszaesett, a szovjet ajándék egyenesen a széles hordóba repült. Egy pillanatra minden lefagyott. És akkor felrobbant. Mintha atombombát dobtak volna le. A német tankok pedig különböző irányokba szóródtak szét.
  A nácik nyomták. Hatalmas támadás történt szó szerint minden fronton. Igen, vörös felhők gyülekeztek Amerika felett. És szó szerint dübörgött és viharzott.
  Az amerikai csapatokat február végén és március elején kiűzték Hondurasból. A harcok Mexikó déli részébe vonultak át. A híres négy lány lecserélte a tankot az E-50 legújabb módosítására. A gép valóban ultramodern, joystickkal vezérelhető, viszonylag könnyű 65 tonnával, 1550 lóerős motorral.
  Az elülső páncél 250 mm, az oldalpáncél 170, sőt jelentős szögben. De emiatt kicsit szűkös a lányoknak a tankban. Itt nem olyan kényelmes, mint a "Tiger"-2-ben, de az autó kompaktabb lett, különösen az elrendezés. De most az amerikai tankok nem tudnak áthatolni a tankon, még akkor sem, ha lőtt lőtávolságból oldalra lőnek. Az ilyen védelem egy IS-2 lövést is kibír.
  A lányok boldogok, és az autó elég gyorsan megy. Gerda a joystick gombjait lenyomva azt mondja:
  - Ez egy gép! Valóban remekmű!
  Charlotte így válaszol:
  - Az oldalak nagyon lejtősek és a nyílás keskeny, teteje szinte nincs. Egy ilyen gépen nem lehet áttörni, de nem kényelmes!
  Gerda lelkesen jegyezte meg:
  - De hatásos! És teljesen áthatolhatatlan!
  Magda mosolyogva válaszolt:
  - Amint látjuk, Isten óvja Németországot!
  Christina felkacagott, és így válaszolt:
  - Mi magunk nyerjük a győzelmeket! És ez a stratégiánk lényege!
  Gerda lelkesen megjegyezte:
  - Egészen a közelmúltig a Lion tank a tökéletesség határának tűnt számunkra. És most az autó huszonöt tonnával könnyebb, fegyverzetben, páncélzatban és különösen menetteljesítményben felülmúlja az Oroszlánt. Tehát Amerika nem tud megtörni minket!
  Charlotte nevetésben tört ki, és így szólt:
  - Ne törd össze! Mindenkit mi magunk törünk össze!
  Magda látókörében megjelent egy Sherman. A lány egyenesen a célba küldte a lövedéket. Oszd fel az autót.
  Mégis el kell ismernünk, hogy az amerikaiak érezhetően le vannak maradva a tanképítésben. A Sherman nyilvánvalóan nem ér fel a harcban, a Pershing pedig csak valamivel jobb. Ráadásul a Pershingek csak 1945 elején jelentek meg a sorozatban, és paramétereik hasonlóak a korai Panther modelléhez. Az E-50 több mint öt kilométeres távolságból hatol be az amerikaiakba.
  A lányok nagyon büszkék fegyverük ilyen fölényére. És dalokat fütyülnek.
  Magda újra lő, behatol, ezúttal a pajzsos Sherman és csipog:
  - Berúgtuk a labdát és vágtában futottunk!
  Még a Sherman képernyői sem segítettek. A német tank pedig úton van. Lánctalpas gyalogosokat zúz össze. Lányok fütyülnek dalokat harmonikán. A hengerek alatt vér fröccsen. A tank meglehetősen gyorsan mozog, a lánctalpai fejlettebbek és járhatóbbak, miközben viszonylag könnyűek.
  A lányok fütyülnek... Gerda megjegyzi:
  - Mexikó az utolsó ország az USA felé vezető úton. Annyi különböző tőkét vettünk már fel. És meghódítottak annyi országot! Elindultunk, az első hódítás Ausztriából, most pedig Mexikóvárosba költözünk! Katonai társaságunk egy dicsőséges társaság!
  Christina logikusan válaszolt:
  - Elsősorban szervezettségben vagyunk felülmúlva ellenfeleinket. Kis ország Németország. A németek a világ legfegyelmezettebb és legszervezettebb népei. Plusz a totalitárius nemzetiszocialista rezsim. Ami erőt és szerkezetet is adott nekünk. - A lány mezítláb végigfutott a hajótest ötvözött oldalpáncélján, és folytatta. - Aztán parancsnokaink és mindenekelőtt Hitler ragyogó tehetsége. Apránként győztük le ellenfelünket. Aztán megszereztük a világ legjobb technológiáját. Szóval most diadal vár ránk! És a Harmadik Birodalom kinyitja szárnyait a világ felett!
  Charlotte racionálisan megjegyezte:
  - A legrosszabb dolog '42 telén volt. Afrikában és Moszkva közelében vereséget szenvedtünk. Elhagyták Tikhvint és Rosztovot a Don mellett. És még Harkovot is elfoglalták a szovjetek. Az Egyesült Államok pedig belépett a háborúba ellenünk. Akkor úgy tűnt, hogy a mérleg nem a mi javunkra lendült, és egy szakadék tárult elénk. De a tavasz új győzelmeket hozott nekünk. És azóta minden a mi javunkra alakult!
  Magda lőtt. Lelőtt egy amerikai fegyvert, és azt csicseregte:
  - De mégis, felsőbb hatalmak közbelépése nélkül seregünk nem tudott volna ekkora sikert elérni! A kiváló ellenségek legyőzése! Ez Isten jobb keze!
  
  Gerda nevetett, és így válaszolt:
  - Egyetértek azzal, hogy Istené! De nem Isten: Ábrahám, Izsák és Jákob! És nyilván az árja, egy és mindenható Isten! Aki megteremtette az univerzumot és a németeket választotta népének!
  Charlotte bólintott, és megerősítette:
  - Természetesen! Izsák Istene nem a mi Istenünk! És ha a zsidók valóban Isten népe lennének, nem nyertünk volna! Ha igen, akkor a Bibliád, Magda hazugság! És itt az ideje, hogy feladd a kereszténységet az árja monoteizmus javára!
  Charlotte szavai géppuskalövésnek hangzottak.
  Christina hozzátette:
  - És hazaárulásnak tűnik kereszténynek lenni. Végül is kiderül, hogy te a pacifizmusért vagy - a jobb arcodba ütnek, fordíts balra!
  Gerda szükségesnek látta hozzátenni:
  -És azt hiszed, hogy az üdvösség a zsidóktól származik! És ez általában az áruláshoz hasonlít!
  Magda félénken válaszolt:
  - Nem hiszem! Véleményem: Isten egy! Se nem zsidó, se nem árja!
  Charlotte visszaugatott:
  -Hogy ez nem árja! Csak árja és semmi kevesebb!
  Gerda békülékenyen hozzátette:
  - És a technológia is! Innen kezdtük? 1939 szeptemberében csak hat harckocsihadosztályuk volt. És szinte minden tank könnyű, húsz tonnánál kevesebb. Nem tudom, hány hadosztályunk van, de mi vezetjük a világ legjobb tankját. Fegyverzetben, páncélzatban, menetteljesítményben nincs párja járművünknek, ugyanakkor tömegében sem elhanyagolható.
  Emlékszem az első "Tigris" tesztjére, akkor Hitler születésnapjára, 1042. április 20-án.
  A lány megállt, és levegőt véve folytatta.
  - Akkor már a Tigris volt a világ legjobb tankja. Vezetési teljesítménye azonban nem tekinthető kielégítőnek. De a fegyver jól küzdött, és a páncél nagyon alkalmas volt arra a pillanatra. Maga a tank pedig jól megfordult, ami kompenzálta a torony alacsony forgási sebességét!
  1940-ben pedig alulmaradtunk Franciaországnál és Nagy-Britanniánál a tankok minőségében és mennyiségében. De nyertünk! 1941-ben a Szovjetuniónak jobb T-34-es és KV harckocsija volt, mint a miénk, és többszöröse a járművei! De akkor is nyertünk! Az erkölcs pedig technológia és értelem! És a lélek a fontos!
  Christina megjegyezte, csupasz sarkát a pedálhoz dörzsölve:
  - Ha a legrosszabb tankokkal nyertünk, akkor most nyerünk! Persze eleinte kevesebben voltunk, mint ellenségek. Most egy hordát gyűjtöttünk! Mi akadályozhat meg minket abban, hogy nyerjünk?
  Gerda mosolyogva válaszolt:
  - Azt hiszem, a fő nehézségek a hátunk mögött vannak! Most még számaink is vannak
  Túlsúly. Nem hinném, hogy a cégnek bármilyen problémája lesz az USA-val szemben.
  Charlotte logikusan megjegyezte:
  - Nem hiszem, hogy Amerikának bármi ellenünk lenne! Shermanje csak ágyútöltelék, Pershingje pedig csak valamivel jobb. Amíg a mi tankunk ellen vannak, nincs fegyverük!
  Gerda szükségesnek látta hozzátenni:
  - És a sugárhajtású repülésben nincs mivel takarni a sólymainkat. Sőt, ennyi rabszolgával nem vagyunk alacsonyabbak a jenkiknél!
  Christina egyetértett ezzel:
  - Egész Európából és a Szovjetunió egy részéről vannak felszereléseink. A fél világot pedig munkások teszik ki! Üzemeinket háromműszakos üzemre állítottuk és új gyárakat építünk! Az amerikaiak a mennyiség miatt nem fognak tudni aszimmetrikus választ adni nekünk. Nem triviálisan van ilyen sok dolgozójuk!
  Charlotte felkuncogott, és a térdét a székbe mozgatta, és dorombolt:
  - Nem lesz szimmetriájuk! - A lány Grantre lőtt és hozzátette. - És ha felszerelést kezdenek gyártani, akkor csak nekünk kell harci számlákat szereznünk!
  Magda félénken megjegyezte:
  - De amikor az élet... Vagyis az élet arra tanít, hogy a döntő pillanatban nem szabad lazítani!
  Gerda egyetértett ezzel, és puszta ujjaival a kart forgatva dorombolt:
  - És a végsőkig éberek maradunk!
  Charlotte behúzta faragott hasizmát, és emlékeztetett:
  - Hosszú utat tettünk meg... A szerény T-1-től az óriási E-200-ig. És persze ezek a hősies hadjárat mérföldkövei! Ugyanígy a tankunk soha nem megy tönkre!
  Végül a lányok egy tucat amerikai tankra bukkantak. Nyolc Sherman, két Grant és két Pershing. Az utóbbi autónak alacsonyabb volt a sziluettje, és nem volt annyira feltűnő. Könnyebb eltalálni egy magas tankot. A lányok felváltva lőttek. Mind pontosak és kiváló reakciókkal rendelkeznek. Fűszerezett és edzett. A második világháború jelentős részét átélve és a világ különböző országait meglátogatva. Ezek valóban első osztályú lányok.
  És a Shermanék kezdtek először felrobbanni. A távolság pedig több mint öt kilométer. Az amerikaiak még mindig nem tudják megszerezni az autójukat.
  Forgatás közben Gerda megjegyezte:
  - A fegyverünk optimális! Valódi harci távolságból áthatol mindenen, és meglehetősen nagy kagylókészlettel rendelkezik. A 128 mm-es rosszabb lesz.
  Magda egyetértett ezzel. Miután lelőtte és összetörte a Shermant, a lány így szólt:
  - Ehhez a kaliberhez kisebb a készlet. De elvileg a 88 mm-es fegyverek egyáltalán nem rosszak!
  Charlotte lőtt, és közbeszólt:
  - Attól függ mit!
  Gerda keményen ugatott:
  - És ez a "Sherman" és "Panther" elviszi. Szerintem egy 75mm-es, hosszú törzsű ágyú levághatta volna őket!
  Christina a puszta lábával lőtt, és felmordult:
  - Igen, és nagyobb lenne a kagylókínálat!
  Magda is lőtt, puszta ujjaival megnyomta a joystickot. Az utolsó Sherman egy szamár. A következő rúgást a Grandees kapta. Ez a tank már annyira elavult, és még rosszabb páncélzatú, mint a Sherman. Amerika azonban kezdetben sokkal rosszabb helyzetben volt a tankokkal, mint Németország. 1940-ben az Egyesült Államoknak csak 502 harckocsija volt, és ezek közül sok elavult volt. De már 1941-ben az amerikaiak több mint háromezer tankot gyártottak. És megjelent a Sherman. Mit tud mondani erről az autóról? Az elülső páncélzatot tekintve még kissé felülmúlta a T-34-76-ot, és valamivel gyengébb volt a fegyver pusztító erejében. Igen, és a menetteljesítményben. De az optika és a láthatóság sokkal jobb, mint a szovjeteké.
  Aztán 1944-ben megjelent a Sherman M 4. A harckocsi páncélzatában és fegyverzetében a T-34-85-höz hasonlítható, és valamivel rosszabb volt, mint az egyszerű Panther, és nagyon lényegesen a Panther 2-nél. Még később jelent meg a Sherman Firefly, egy hosszabb csövű, 17 fontos fegyverrel. Ez a harckocsi fegyverzetében felülmúlta a szovjet T-34-85-öt, de nem volt túl népszerű.
  Volt a Sherman árnyékolt változata is rosszabb menetteljesítménnyel, nehezebb, de 152 mm-es páncélzattal. De nem is ez a legelterjedtebb. A német nők eddig csak szabványos M4-esekkel találkoztak.
  De a Grands elkészült, és most van egy viszonylag új Pershing tank.
  Gerda azt javasolta:
  - Gyere egy kicsit közelebb. Ennek a szörnyeteg páncélja lehetne vastagabb is!
  Charlotte megvető arcot vágott:
  - Ne aggódj! Csak 102 milliméter. Az autó negyvenkét tonnát nyom, de erősen hagyta a Shermant!
  Gerda kuncogott, és azt javasolta:
  - Akkor lőjünk!
  Magda kinyújtotta vésett, mezítláb. Hány különböző éles, tüskés kő, forró sivatagi homok, dzsungel tövis és oroszországi hó ismerte csupasz, rugalmas, kecses talpát. Hosszú, egyenletes ujjaival, gyöngyház körmökkel megnyomta a joystick gombját.
  És kilőtt egy páncéltörő lövedéket uránmaggal. És mosolyogva csicseregte:
  - Legyen neked világosság!
  A 105 mm-es ágyúnak óriási pusztító ereje van. És a Pershing elvesztette a tornyának felét.
  Gerda megrázta magas, feszes melleit, és megjegyezte:
  - Jaj, a "Tigris" ezt nem tudta megtenni! Nem volt elég ütőereje! De még mindig jobb, mint a Sherman.
  Magda szkeptikusan mondta:
  - Attól függ. Ha képernyőket teszel a Firefly-re, nem lesz rosszabb, mint a Tigris, és még jobban védve a homloktól!
  Gerda dühösen megrázta a fejét a lábával. Lövés a tankra. És miután befejezte az utolsó Pershinget, hozzátette:
  - A mi "Tigrisünk" még mindig drágább, mint ezek a nyugati egzotikumok és orosz perverziók. Hiszek a győzelmünkben, még T-4 harckocsikkal is, így legyen!
  A lányok tizenkét autót csattogtattak, mint a magokat. Még csak nem is lőttek rájuk. A távolság túl hosszú az amerikai fegyverekhez.
  A lányok vezetnek és nevetnek. Jó nekik.
  Charlotte újra elindítja az ismerős orgonát:
  - Nem, Magda! Egyszer s mindenkorra le kell mondanod a kereszténységről. Ellenkező esetben potenciális áruló leszel!
  Az aranyhajú lány ellenkezett:
  - Nem! A Harmadik Birodalom elkötelezettje vagyok, de nem mondok le Jézus Krisztusról sem!
  Gerda csupasz talpával a páncélhoz csapta gyönyörű, izmos lábát, és megjegyezte:
  - De nem szabad lemondani Krisztusról! Csak el kell ismerni, hogy testben német volt, és nem zsidó, és minden rendben lesz!
  Magda mosolyogva válaszolt:
  - Német... De mi a helyzet a Biblia tanúságtételével?
  Gerda keményen mondta:
  - Akkor megkapod a Bibliát! Ha van Mine Cafe!
  Magda megrázta a fejét:
  - A Main Kaf nem isteni kinyilatkoztatás. És egy ember munkája, méghozzá kiemelkedő! Hiszek abban, ami Istentől származik!
  Ekkor az összes harcos kórusban felkiáltott:
  - A mi Istenünk Adolf Hitler!
  Magda bátran válaszolt:
  - De nem Hitler hódította meg és teremtette meg az univerzumot!
  Gerda dühösen ráütött a páncélra kerek sarkával, és így szólt:
  - És ezt már nem mi tárgyaljuk! Az idő eldönti, ki teremtette az univerzumot!
  Charlotte azt javasolta:
  - Inkább tegyük fel a lányoknak magunknak a kérdést: mit fogunk tenni a háború után?
  Christina elvigyorodott, és azt javasolta:
  - Menjünk az üzletbe! Ez a legjobb, amit tehetünk!
  Gerda egyetértően bólintott hófehér fejével:
  - Természetesen az üzletbe! Vagy esetleg filmben játszunk?
  Magda mosolyogva azt javasolta:
  - És akkor? Ez egy jó karrier folytatás! Végül is a filmek nagyszerűek!
  Gerda elvigyorodott, kezével végigsimított a faragott hasán, és megjegyezte:
  - Kivel játszanál? Angela vagy mi?
  Magda bágyadt tekintettel mondta:
  - Miért ne? Végül is megfelelő a megjelenésem. Minden hívőnek mesélnék Jézus Krisztusról! Ez életmentő lenne!
  Gerda megrázta a fejét, és elmagyarázta:
  - Az új árja vallásban nincs olyan, hogy megváltás. Valójában az árjáknak szóló parancs lényege a Birodalom szolgálata. És a többi - engedelmeskedjen az árjáknak! Tehát nem üdvözülünk, hanem győzünk!
  Christina egy vörösréz hajú, de egy csipetnyi sárga lány, megerősítette:
  - Igen, mi uralkodunk és hódítunk! Ebben a világban a Harmadik Birodalom csapataiban vagyunk. Ebben saját hadseregünk lesz. És más univerzumokat is meghódítunk. Ezen a világon minden relatív... Szerintem lesz háború, meg lakomák, meg birtokok! A világ élvezésének és egy izgalmas háborús játék kombinációja!
  Charlotte, egy rézvörös hajú lány egyetértően bólintott:
  - Természetesen! Mert az igazán békés élet elég unalmas... Annyira hozzászoktunk a harchoz, hogy kenyér lett belőle!
  Gerda kijavította párját:
  - Inkább levegő! Vagy édes borral kevert vizet!
  Magda szomorúan mondta:
  - Kár... Néha a megbánás hulláma tör rám. Elvégre másokat megölni rossz. Fájdalmat és szenvedést okozunk! Mi van, gyerekek apa nélkül!
  Gerda megrázta a fejét, és megjegyezte:
  - Mindannyian kockáztatunk! De vigasztald magad! Az ember még mindig halandó! És ha belegondolunk, valóban ennyire jelentős a harminc-negyven év az örökkévalóság skáláján? És az örök élet!
  Magda sóhajtva válaszolt:
  - Nos, ha filozófiailag nézzük, akkor ez így van... De a valóságban ez nem könnyíti meg a kisgyerekek dolgát!
  Charlotte megrázta rézvörös haját, és felszisszent:
  - Képzeld el, hogy emberalattiak! Csak állatok, és jobban fogod érezni magad!
  Magda könnycseppet rázva a szempilláiról válaszolt:
  - De te is sajnálod az állatokat! Eh... micsoda világban élünk! Minden egyszerűen irgalmatlan! És a halál uralja a szállást!
  Charlotte nyomatékkal mondta, miközben folytatta:
  Hadd folyjanak a vér
  Áramlás a Földön
  Hadd nyögjenek a fájdalomtól,
  Tűz mindenhol!
  És hagyja a gonosz halált
  Dühös labda uralkodik,
  Mindenkinek meg kell halnia
  A Sátán számon kért benneteket!
  Engedd, hogy felfaljon a forgószél
  Az emberi testek áramlása...
  A bolygó szenved -
  A káosz uralkodik!
  Gerda félbeszakította társát, és csupasz lábával eltakarta skarlátvörös száját. A szőke terminátor felkiáltott:
  - Hát, miért lennél ilyen pesszimista! A háború véget ér, és a bolygó virágozni fog, mint egy kert. Azt hiszem, már van egy kis hátra. Amerika további hat hónapot, de legfeljebb egy évet jelent. Akkor szétzúzzuk Oroszországot, és csak Japán marad. De ez nálunk rövid életű ügy. Legfeljebb három év múlva megszűnik minden háború... És soha többé nem ölik egymást az emberek!
  Christina pontosított:
  - Legalább háborúban... Azt hiszem, nagyon hamar eljön az idő, amikor már csak egy birodalom marad a világon. És akkor mindenesetre nem lesznek háborúk. És azt hiszem, a mezőgazdaság fejlődésének és az ideális német szervezetnek köszönhetően néhány éven belül eltűnik az éhezés. Akkor mindenkinek házat építenek. - A rézsárga hajú, izmos, karcsú, tökéletes arányú alkatú lány lelkesen beszélt. "Akkor az orvostudomány fejlődik, és a betegségek megszűnnek." Az űrbe repülünk, különböző világokban telepedünk le. Legyőzzük az öregséget. Minden ember fiatal és szép lesz, mint a mesebeli manók. Vagy talán új háborúk várnak ránk az űrben. Olyan csillagos a háromkarú idegenekkel. És bátran harcolni fogunk a fasizmus eszméiért az egész univerzumban!
  Charlotte sugárzó mosollyal az ajkán énekelte:
  - Harcolni fogunk a fényes holnapért... Csókoljunk!
  Magda optimistábban mondta:
  - De jobb ez így! Nem örök háborúk, hanem békés teremtés!
  Ebben a pillanatban az autó egy aknára futott. A tank megremegett. A görgő szétrepedt, és az autó kissé lelassult. Gerda rádión hívta a javítócsapatot. A sérülés nem fosztotta meg a tankot menettulajdonságaitól, de némileg csökkentette a sebességét. Ezért a görgőt gyorsan ki kell cserélni. Itt a felfüggesztés elrendezése más - kényelmesebb a javításhoz, mint a tigrisekre és a párducokra jellemző sakktábla-elrendezés.
  Sőt, a lányok élvezték a lábuk nyújtását a dzsungelben. Miért nem úszik a folyóban? A tank persze meleg hely, még a klíma sem bírja. Még mindig Mexikó déli része - a trópusok, és márciusban elég meleg van. De összességében mennyei az idő.
  A folyó a közelben volt, és a lányok belemerültek. Nem kell félni a krokodiloktól. Itt háború dúl, és minden élőlény már régen elmenekült. A víz meleg és kellemes úszni. A lányok úsztak, és miközben Gerda a dzsungel partjait csodálta, megjegyezte:
  -A mi világunk mégsem nélkülözi a varázsait! Valószínűleg jó lenne halhatatlanná válni, mint egy hegyvidéki, és együtt élni az emberiséggel, figyelve annak fejlődését. És repülj az űrben!
  Christina bólintott, és komolyan mondta:
  - Bűn nélküli paradicsom, rendkívül unalmas... Nem veszíthetsz egy vagyont egy kaszinóban, vagy ami még jobb, ha nyerhetsz, vagy vadászhatsz. És a háború lenyűgöző...
  Charlotte azt javasolta:
  - Szerintem hamarosan kitalálnak olyan játékokat, amiket a képernyőn is lehet ábrázolni - ilyen a katonaság!
  Magda mosolyogva jegyezte meg:
  - Mindent el kellene pusztítanod!
  Christina fogta és énekelte:
  - A pusztítás szenvedély... Nem számít, milyen hatalom!
  Gerda zihálva és horkantva énekelte:
  - Ürséget akarok látni magam előtt! Ebben építem fel váramat, álmomat!
  Charlotte kuncogott, és azt javasolta:
  - Nem, nagyon jó harcolni! De még jobb nyerni!
  Christina hevesen felkiáltott:
  - Maga az ég jobb keze Németországot segíti. Árja hitünk, egyedülálló monoteizmusunk! És ami nem öl meg, az megerősít!
  Gerda vizet fröcskölt, és így válaszolt:
  - Igen, erősebbek lettünk! Kár, hogy egy páncéltörő aknára bukkantunk.
  Christina elgondolkodva mondta:
  - Hogyan védjük meg a hernyókat?
  Gerda megvonta izmos vállát:
  - Nem tudom...
  Charlotte racionálisan megjegyezte:
  - A kagylóktól pajzsokkal védik, meg az aknáktól... Hacsak nem vastagabbakból készülnek, hogy ne szakadjanak el!
  Gerda megrázta a fejét:
  - Ekkor a menetteljesítmény csökken a tömeg növekedése miatt. Bárcsak repülni tudnánk a tankot!
  Magda megerősítette:
  - Ez az! Hogy a tank a levegőben lebegjen és ne essen le! És elérte az ötszáz mérföld per órás sebességet!
  Charlotte fröcsögve közölte az információt:
  - Azt hallottam, hogy flottánknak különleges hajói vannak, amelyek csak egy kicsit repülnek anélkül, hogy hozzáérnének a vízhez! És fejlesztik a propeller hajtású vadászgép sebességét, és képesek csapatokat szállítani, valamint fölényt szerezni a tengeren! Ez a fajta repülés a tengeren legyőzhetetlenné tesz bennünket!
  Gerda kijavította párját:
  - És máris legyőzhetetlenek vagyunk! Ettől szuper legyőzhetetlenek leszünk!
  Charlotte a hátára fordult, a levegőbe rúgta csupasz, vésett lábát, és kotyogott:
  - Ha egyesülünk, legyőzhetetlenek vagyunk! Árja lányok vagyunk, gyilkosok a szívünkben!
  És a szépség mélyebbre merült a vízben. Kicsit úsztam a vastagságban. Megpaskolta a barátai csupasz sarkát, és előbukkant. Beindított egy szökőkutat, és kotyogott:
  - Jó tavasz van a trópusokon! A víz olyan, mint a friss tej!
  Gerda tréfásan énekelte:
  - Afrika szörnyű, igen, igen, igen... Afrika veszélyes igen, igen, igen! Ne menjetek lányok, menjetek sétálni Afrikába!
  A szépségek nevetésben törtek ki. A korcsolyapályát már kicserélték - a javítócsapatok a legjobbak. A lányok pedig teljes erejükből beugrottak a tankba. Az E-50 sziluettje meglehetősen alacsony, és maga az autó sem túl észrevehető. A harcosok beindították a gázturbinás motort, és néhány másodperc alatt felgyorsultak.
  Charlotte, egy tapasztalt tanker megjegyezte:
  - Ennek ellenére a gázturbinás motor sokkal jobb, mint a dízel. Kompaktabb és gyorsabban gyorsítja a tartályt. Autónk elképesztő manőverező képességgel rendelkezik!
  Gerda tréfásan énekelte:
  - Hanyag volt és naiv, a lányok mezítlábas, fiatalos kinézetűek voltak... Minden csodálatosnak tűnt körülötte - háromszáz évvel ezelőtt!
  Christina lelkesen jegyezte meg:
  - Nem! Parancsnokunk lenyűgöz a humorérzékével... Bár tényleg úgy tűnik, évszázadok teltek el a háború kezdete óta... - A lány végigsimított tenyerével magas, rugalmas mellkasán, és folytatta. - Ugyanakkor néha azon kapod magad, hogy olyan érzésed van, mintha tegnap lett volna! Eh, elvégre az emberek élete rövid, és valahogy észrevétlenül telik el!
  Gerda hevesen megjegyezte:
  - De nem vagyunk öregek, ugye? Tele vagyunk erővel és energiával! És a mi utunk a győzelemtől
  Győzelem!
  Magda felsorakoztatta a géppuskatornyot, lerombolta az amerikai cellát, és koccintott:
  - Igen, hiszek a győzelmünkben... Főleg most, amikor minden ütőkártyánk megvan. De ne tegyük a szekeret a ló elé!
  Gerda sóhajtva emlékezett vissza:
  - Albert... Hiányzik ez a fiú... Furcsa beleszeretni egy kölykébe, még egy magasba is, aki Apollón testalkatú!
  Charlotte logikusan megjegyezte:
  - És kedveltem Albertet. Van benne valami különleges szépség. És általában a tinédzserek különösen elbűvölőek, amikor az arcukat még nem borította be szakáll, és arcvonásaik még nem fejezték be formációjukat. És ami a legfontosabb, nem olyan kereskedők, téged szeretnek, nem a pénzedet!
  Christina racionálisan megjegyezte:
  - Mind a négyen olyan szépek vagyunk, hogy a férfiak elsősorban a testünket szeretik. És hogy mennyi van, az már a bevételünk!
  Gerda logikusan mondta:
  - Könnyebb nőnek lenni! Csábítsd be a kan kutyát, ő maga beugrik az ágyba. Legalábbis amíg fiatal vagy. Soha nem maradsz férfi nélkül. Könnyű vonzani őket. De egy férfinak meg kell próbálnia, hogy ágyba fektesse a nőt...
  Charlotte gúnyosan válaszolt:
  - Nem te... Nem vagyunk túl válogatósak!
  Gerda negatívan megrázta fényes fejét:
  - Nem biztos, hogy így! Szeretem a fiatal, jóképű, kanyargós férfiakat. És nem fekszem le akárkivel. Általában sportos embereket választok. Még egy hasas tábornok sem vonz. És választhatunk!
  Charlotte kuncogott, és megjegyezte:
  - A panelen lévő prostituáltnak nem kell választania. Kiszolgálja a pocakosat, a kopaszt és az öreget... Ez persze a szakmájának mínusza!
  Gerda komolyan válaszolt:
  - Elmehetsz egy katona bordélyházába... Akkor minden ügyfele fiatal és karcsú lesz. És változatosság és többé-kevésbé vonzó... Én például soha nem utasítok vissza egy jóképű férfit!
  Christina felkacagott és dörmögött:
  - Igen... Nagy a változatosság! A szexhez különböző ételekre és fűszerekre van szükség. Fiatal nők vagyunk és szeretjük a fiatal nőket... Sportos, izmos testű partnereket szeretnénk. És néhány embernek meg kell küzdenie nem túl jóképű férfiakkal. Ezekkel a nőkkel csak együtt lehet érezni!
  Charlotte gyötrődve énekelte:
  - A szépség rabszolgává változtatja az embert... És a halál után, hidd el, nem találok békét, a lelkemet az ördögnek adom egy éjszakára veled!
  Magda rálőtt az American Witch önjáró fegyverére, és csicseregve:
  - Bűn, milyen szex ez a házasságon kívül... Jobb, ha elhagyod a kéjes gondolatokat!
  Charlotte dühösen válaszolt:
  - És te nyögtél az orgazmustól nem rosszabbul, mint mi... Szóval nem érdemes nyaggatni, hogy prűd legyen.
  A németek az USA ellen harcolnak. Szerencsére a Szovjetunióval vívott háborúban nincs megkötve a kezük, és senki sem akadályozza meg őket abban, hogy támadjanak és nyerjenek. És sok nagyszerű hősük van.
  A Harmadik Birodalom olyan nagyszerűnek bizonyult.
  A Wehrmacht hadigépezet áthaladt Mexikón. Heves csaták, sok vér és törött fém. A Harmadik Birodalom külföldi egységei is sok veszteséget szenvedtek. A nácik lehetőség szerint megpróbálták megvédeni az árjákat. Harcba vetettek afrikaiakat, arabokat, indiánokat és kínaiakat. A japánok színesebb csapatokat is alkalmaztak. Ez némileg lelassította a fejlődés ütemét. Maguk a németek nehéz tankokban ültek. A Führer elrendelte az összes ötven tonnánál könnyebb harckocsi gyártásának leállítását, és a legújabb modellre, az E-50-re való átállást. És kizárólag nehéz páncélozott járműveket használjon az amerikaiakkal vívott csatákban.
  Ez némileg lelassította a németek előrenyomulását Mexikóban. A Fritz a legújabb harckocsikat telepítette, lőtt és megerősített páncélzatú sugárhajtású támadógépeket használt. Az amerikaiak visszagurultak. Mozgalmas volt a március.
  Friedrich pilóta és szuperász pontokat szerzett. A fiú az ME-262 "X" legújabb módosításán harcolt, és nagyon magabiztosan javította pontszámait. Ugyanakkor a légi és a földi célpontok kiütése. A jobb kezén mellette Helga futott. Szintén ígéretes harcos. Friedrich máris igazi legendává vált, akár egy fantasztikus szuperember.
  És most a fiú öt légágyú sorozatát lő ki. Azonnal ötven amerikai repülőgép felrobban. Egy léglövedék szétfújja őket. A többi autó megdermedt. Soha nem láttak ehhez hasonlót. És Friedrich ismét tüzel. És újabb ötven amerikai keselyűt robbantottak fel. Ez valóban egy csoda. Helga lő, lelő négy gépet, és odasúgja az ászfiúnak:
  - Maga a legmagasabb szintű szuperember!
  Amerikai gépek próbálnak elszökni, de a harmadik sor újabb félszázat nyal fel. Friedrich pontossága hihetetlen. Valóban egyszerre szupermen és gyerek. És százötven amerikai gépet semmisítettek meg. Helgának sikerült lelőnie öt autót, a többi német vadászgép még kisebb volt.
  A fiú azt mondja:
  - Egy csirke egyszerre csíp egy szemet, és többet hízik, mint egy disznó, amelyik nagy darabokat nyel le.
  És most Friedrich földi célpontokat vett fel. Gertrude, aki mezítláb nyomkodja a pedálokat, alig bír lépést tartani a fiúval. Friedrich egy harckocsioszlopra lő. Egy függőleges merülésből származó robbanás elpusztít: tizenhét Sherman tankot, nyolc Grand-t, négy Pershinget, kilenc Witch önjáró fegyvert, három Big Tomot és tizennyolc transzportert. Ezek az autók mind megsérültek és kigyulladtak. A bennük lévő harci készlet szakadozni kezd. És az egész oszlop megsemmisítése következik, szó szerint néhány másodperc alatt.
  Helga, ez a szőke szépség mezítláb ver, felkiált:
  - Friedrich a legmenőbb ászunk, egyszerűen első osztályú!
  A fiú felmutatja az orrát és kuncog... Megfordul ME-262-esével, és ismét zsákmányt keres. Kifejlesztette az intuíciót. Hét Mustang villant a felhőkben. És akkor lelőtték őket. Aztán a fiú megtámadta az oszlopokat. Elkezdett bosszút állni mindenkin, összetörte a motorokat és a szállítókat is. És senki sem tiltakozik! Az amerikaiakat egyszerűen kiirtják.
  Helgának is sikerül megragadnia valamit.
  A lány csak bikiniben harcol. Ez az ő hitvallása, sok pilótanő csinálja ezt. És miért jegyzik meg, hogy a nők számára, ha minimális ruhát viselnek, nem jön el a halál. Valahogy a mezítláb küzdő lányok szerencsésebbek és sebezhetetlenebbek. Ez a jelenség pedig arra kényszeríti a pilótanőket, hogy amennyire csak lehet, vetkőzzenek le.
  A melegben pedig még kellemesebb meztelenül. Már március vége van, Mexikó felett nagyon meleg van, és magában a gépben a motor is növeli a hőmérsékletet.
  Helga csodálja a fiú fordulatait. Itt egy menetben elpusztít további huszonnégy Shermant, közülük hatot pajzsos.
  A fiú úgy néz ki, mint a leghétköznapibb gyerek, körülbelül tizenhárom-tizennégy éves, de olyan fenomenális pontossággal és erővel rendelkezik. A nők pedig úgy ragaszkodnak a szőke fiúhoz, mint a tű a mágneshez. Sőt, Friedrich már légiközlekedési vezérezredes.
  És számos kitüntetést kapott. Beleértve az olyan rendeket, mint a Vaskereszt lovagkeresztje platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Szintén a vaskereszt lovagkeresztje platina tölgyfalevél kardokkal és fekete gyémántokkal. A Lovagkereszt csillaga arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Egy tucat közönséges Vaskereszt lovagkeresztje kardokkal és gyémántokkal. És a Vaskereszt nagykeresztje is. Luftwaffe arany és gyémánt pohár. Diamond Tank Destroyer Star, Diamond Artillery Destroyer Star és még sok más.
  Amint nem jutalmazták Frigyest. A megsemmisült repülőgépek száma megközelíti a tízezret. A tízezer elérésekor már egy új kitüntetés is készült: a Vaskereszt Lovagkereszt csillaga, platinalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. És egy platina Luftwaffe pohár gyémántban.
  Friedrich most újabb harckocsioszlopot semmisít meg. Aztán csupasz, fiús lábának hanyag mozdulatával lelő tizenkilenc amerikai gépet, köztük két B-29-est. Igen, tényleg egy hihetetlenül menő fiú.
  Friedrich kimondja a nem vitathatatlan mondatot:
  - A tehetséges fiúk több felfedezést tesznek, mint a zseniális öregek!
  Valóban, a tinédzser a legmenőbb harcos a világon! És harcolni kezdett, amikor még nem volt tizenegy éves! De telik az idő, és a fiú felnő. Ő a legnagyobb jelenség. És van benne valami, főleg genetikai szinten, pedig korához képest teljesen normális magasságú, csak nagyon izmos.
  Itt újabb sorozatot lő ki... Nyolc Airacobrát és hat P-51-est lő le. Klassz gyerek, nem mondhatsz semmit. Aztán több üteget is kiüt, és több mint hetven ágyút semmisít meg. Nos, ideje visszamenni, pótolni az üzemanyagot a tankokban és a harci készletben!
  Helga két ágyút is kiütött, és elégedettnek tűnt. Frederick kolosszális szerzéssel tér vissza. Olyan boldog fiú. Észrevehetően javítana a pontszámain is. A fiatal ász szinte azonnal átszáll egy másik sugárhajtású vadászgépre, anélkül, hogy megvárná, amíg megtankolják az autóját. Gertrude pedig már repül is vele. Szintén egy gyönyörű szőke bikiniben.
  Friedrich int neki, és leszáll gyors autójával. Ez az ME-262 1200 kilométer per órás sebességre képes.
  Őrült gyorsaság és egyben erős manőverezőképesség jellemző ezekre a gépekre. Friedrich messziről lő a Mustangokra - nyolcat leüt és felgyorsít.
  Gertrude nevet:
  - Hát te lovag vagy! Én szurkolok neked!
  Friedrich nevet, kinyújtja a nyelvét és ordít:
  - És Szupersztár úr! És a hegyek engedelmeskednek nekem!
  És újra lő, ledönt egy tucat autót. És megint kuncog... Gertrude kuncogva megjegyzi:
  - Te, mitől még az oroszok is félnek!
  Friedrich a lányra kacsintott, bár az alig látta tisztán:
  - Szerintem az amerikaiak a legmenőbbek!
  Gertrude üvöltve válaszol:
  - Macsó vagy! Macsó vagy!
  A fiú kuncogott és csicseregve:
  - Szuper macsó vagyok!
  - sziszegte Gertrude ezüstharangokkal tarkított hangon:
  - Hős, te minden képregény és korszak szuperhőse vagy!
  Friedrich fordult. Mintegy harminc repülőgépet lőtt le, köztük öt bombázót. Az autók szétszóródtak a levegőben, mint a megperzselt konfetti. A fiú elvigyorodott és így szólt:
  - De a szerelem virága nem terem hírnév és siker nélkül!
  Gertrude mezítláb megnyomta a kart, és csicseregte:
  - Szerelem és háború, uraim, hálóba kerültem! Háború, képzelj ostobaságot, ha nem lenne szerelem a világon!
  A lány puszta ujjaival a ravaszt lenyomva lelőtte az amerikai légierő gépét, és folytatta.
  - Néha mindenben segít, néha ügyesen árt... A háborút pedig szentnek, aljasnak nevezzük!
  Gertrude csicseregve lelőtt egy másik gépet. És a Terminátor fiú egyszerre tizenöt!
  Frederick lelkesen énekelte:
  - Esküszöm a nagy Führerre,
  Megtiszteltetés megtartani és a végsőkig küzdeni...
  Mert ereje olyan, mint a nap,
  Mert az ország élesíti a kardot!
  A lány felhányta csupasz lábát, majd felhúzta térdét teli mellkasáig. Aztán ezt énekelte:
  - Szeretem a szexet és a hősöket... A Führer feltámadt - mindenkit megöl!
  Friedrich ismét távolról szögezte le. Negyven gépet lőtt le egy barátságos légágyúval.
  A fiú csicseregte:
  - Én pedig Zeusz és Poszeidon vagyok egy üvegben!
  Gertrude lelőtte a gépet, amelyet a szuperász kegyesen hagyott neki, és ezt énekelte:
  - És most Ares és Mars elragadtatva néz ránk... És világos számukra, hogy általában szeretik, ami történik!
  A fiatal Superman sikoltozott, miközben lelőtt még egy tucat amerikai repülőgépet:
  - Ugrálok, de másképp ugrok, köveken, tócsákon, harmaton át...
  Gertrude csupasz, kecses lábával leszúrta az amerikai rohamosztagost, és felszisszent:
  - Ez szerelem! Természetesen szerelem!
  A lány megrázta magas, nagyon csábító melleit. Nem minden sikerült a szépségnek, de a támadó repülőgép kigyulladt és szétesni kezdett.
  Gertrude szeretettel csicseregte:
  - Egy rémálom van a pupilláimban... Egy ugrás - egy ütés!
  De újra repülők vannak az égen. A szőke, jóképű Friedrich küld egy sort. Kiüti pár tucat autót és csipog:
  - Az én döngölőcsapásom! Minden ellenséget legyőzünk és darabokra tépünk!
  Gertrude lelőtte a vigaszdíjul neki hagyott harcost, és csicseregte:
  - A lábakat levágták, a holttestet feldarabolták, az aljas jenkik megölték a katonát!
  Friedrich felkuncogott, emlékezve Gertrude erős, kecses testére, a lánynak egy csepp zsírja sem volt.
  Milyen jó így megölelni valakit. A fiú felmordult:
  - Az én harcom, ez az én harcom!
  Így a fiatal harcos szárazföldi célpontokra váltott. A tankok mozognak. Önjáró rúd. A fiú messziről legyezőtüzet nyit, és együtt énekli:
  - Úgy nézünk ki, mint a sólymok, szárnyalunk, mint a sasok... Nem fulladunk tűzbe, nem égünk vízben!
  Bár valószínűleg az utolsó mondatot pont fordítva kellett volna elénekelni. De elvileg még tűzben is megfulladhat, és a víz megéghet.
  Friedrichnek eszébe jutott a pulyka reggelire. Így, arany fóliában sütve. És a lábak hasonlítanak a nőkére. Sok női pilóta van a Luftwaffe-ban. Túlélhetőbbek, mint a férfiak, és kiváló lövészek. A nők lábai pedig edzettek, erősek, húsosak. Meg akarja simogatni, megérinteni, csípni őket.
  Ő Friedrich már vezérezredes. Egy harcos, aki hihetetlen, mesés karriert csinált. Jelenség és genetikai mutáns. Röviden - superman!
  Frederick maga is tisztában volt saját fontosságával. Már ilyen fiatalon felkelt az alkalomra, hogy egyszer s mindenkorra bebizonyítsa, nincs olyan hatalom, amely az árja géniuszon kívül állna.
  Most a fiú egy egész oszlopot leégett. És továbbrepült. Ő egy igazi sas.
  Gertrude megdörzsölte sima, rózsás arcát. Elképzelte, ahogy Friedrich a mellkasát csókolja. És a skarlát mellbimbó azonnal megkeményedik. Eh, ez a Harmadik Birodalom első számú harcosa. Mintha egy egész hadsereg harcolna. És egyetlen léglövedéket sem hagy ki. Ami még természetfelettinek is tűnik. Bár miért csak úgy néz ki - ez természetfeletti!
  A fiú először lelőtt két tucat fedőharcost, majd egy másik harckocsioszlopot és önjáró fegyvereket támadott meg. Az egyik amerikai tank nem nézett ki egészen szabványosnak. Emlékezni kell, hogy milyen autóról van szó. Aztán megjelentek a teherautók jenki katonákkal. Nos, meg fogják kapni.
  Frigyes énekelte:
  - Elvetem a halált... Csak félve lehet ránézni... És meghalni!
  Gertrude mezítláb simogatta a pedált. Nagyon szeretett volna mezítláb futni a hangyafüvön. Aztán a srácok karjaiba esni. És csókolni és simogatni.
  Érdekes... Gertrude ideológiai fasiszta volt. Csak hat hónapja kezdett harcolni, előtte pedig Hitler ifjúsági szervezetében dolgozott, és felügyelőként dolgozott egy katonai gyárban. A külföldi munkásokat figyelni kellett és egyben ostorral sürgetni.
  A lány örömét lelt a verésben. Különösen szeretett tinédzser fiúkat mezítláb ütni.
  És most elképzelte, milyen szép és szellemes lenne megsütni Friedrich csupasz, kerek sarkát. Az ász fiú nagyon jóképű, és a lábai, amelyek mindig olyan tiszták, csak bronzbarnák. De nem piszkosulnak, sem koszon, sem füvön. Friedrichnek érdekes lenne átérezni. A szuperhős sikoltozna a fájdalomtól, vagy úgy tesz, mintha nem lenne semmi?
  Gertrude élvezte a rabszolgafiúk kínzását. A foglyokat is szerette kigúnyolni. A repülőiskolában a lányok nem voltak túl válogatósak a kapcsolataikat illetően. De Gertrude nagyon tehetséges pilótának bizonyult. Mindössze hat hónap alatt megszerezte a tölgylevelű vaskereszt lovagkeresztjét, és megkapta a repülési jogot Friedrich tábornokkal.
  A fiú még túl fiatal ahhoz, hogy parancsoljon, és olyan pusztán formális tábornok. De úgy küzd, mint egy tucatnyi válogatott ász.
  Gertrude ügyetlennek érezte magát Friedrichhez képest. Eh, bárcsak megsüthetném ennek a fiúnak a sarkát! És vigye a fáklyát a jóképű fiatalember mezítlábához. Melegítsük fel a fogót, és a kisujjal kezdve szedjük le az ujjakat.
  Gertrude szerette azzal szórakoztatni magát, hogy parazsat dobált a rabszolgafiúk lába elé. Meleg volt a műhelyben, és a fiatal rabszolgák mindig mezítláb dolgoztak.
  És hogyan, amikor megégették, viccesen ugráltak vagy sikoltoztak. Nagyon jó volt. És vicces...
  És verd a rabszolgafiúk durva talpát egy gallyal. Csodálatos felügyelő, kegyetlen, szadista hajlamokkal. Aranyos bálványát is meg akarta kínozni. Ráadásul nem hagy neki semmit, a szőke terminátort.
  Gertrude átvette és felüvöltött:
  "Annyira elegem van a verésből, hogy nem fogok szúnyogot a hálóba!"
  Friedrich kész teherautókkal. Tüzet fordított a kísérőrepülőkre és a P-51 támadórepülőkre. Az utolsó jármű egészen félelmetes, nyolc géppuskával és rakétával rendelkezik. De természetesen nem hasonlítható össze az ME-262 sugárhajtású géppel. Vagy akár XE-162-vel, vagy még inkább XE-262-vel.
  A fiú transzállapotban lőtt.
  Több mint nyolcvan gépet sodort el, így a párnak el kell válnia Gertrude-tól. A lány nagyon szeret tüzelni csábító, lebarnult és izmos lábaival. Különlegesek - kecses formájú, könnyű csokoládé.
  A lányok általában szenvedélyesek. Főleg a katonaságban, ahol sportos kecsességgel és erőkarizmával rendelkeznek. Ők a lányok minden bizonnyal látványosak, és az ember csak boldogságot érez, amikor megérinti őket rugalmas bőrével.
  Frederick ismét a megerősített amerikai védelmi vonalak felé fordította tüzét. Gyorsan véget kell vetnünk a jenkiknek, és végre meg kell szorítanunk a Szovjetuniót. Nyilvánvaló, hogy az oroszok rezilienciája egy nagyságrenddel magasabb, mint az amerikaiaké. Ezenkívül 1941-ben a legjobb tankoknak volt tanácsa. Furcsa, de a bolsevikok uralma alatt álló Oroszország nem hanyatlott le, és nem vetődött vissza a középkorba.
  Éppen ellenkezőleg, az oroszok jelentős előrelépést tettek. És ha a németeknek nem lett volna ilyen erős és tökéletes szervezetük, aligha tudtak volna sikereket elérni.
  Maga Friedrich valóban a nácik genetikai kísérleteinek terméke volt. De a fiú nem ismeri a részleteket. Csak az világos, hogy Himmler osztálya még a nácik hatalomra jutása előtt titkos kísérleteket folytatott okkult erők bevonásával. És Friedrich jelenségéből ítélve valamit sikerült elérni.
  A fiú egy másik akkumulátorra lövöldözve énekelte:
  - Nem én vagyok az ördög, hanem nekem, de számomra szent lett a cél! Angyal vagyok, de a Sátán megnyitotta előttem az utat - a földi dicsőség felé!
  Utána a gépe megfordult. A légkagylók kifogytak, és az üzemanyagot pótolni kellett. Friedrich nem félt az üldözéstől, hiszen gépe óránként legalább ötszáz kilométerrel felülmúlta az amerikai repülőgépeket.
  És mivel tudnak szembeszállni velük a jenkik?
  Gertrude kiütött pár teherautót és egy ágyút, valamint egy üzemanyagtartályt. A vörös láng gyönyörűen ég. A lány boldogabb lett. Elképzeltem, ahogy a tűz nyalja a fiú kerek, rózsaszín sarkát, és megégett hús szaga árad szét rajta.
  Ez csábító. Még maga a harcos is enni akart. Gertrude csicseregte:
  - Egy, kettő - enni akarunk! Nyisd ki szélesebbre az ajtókat, különben megesszük a szakácsot! - A menő harcos lelkesedéssel énekelt egy gyerekdalt. "A szakácsoknak uzsonnát adunk, az ügyeletesek isznak, tönkretesszük az egész ebédlőt és összetörjük az edényeket!"
  Ettől Gertrude nagyon vicces. A vadászrepülőgépeik leszálltak.
  Friedrich egyik gépről a másikra fut. Helga pedig Gertrude helyére lép.
  A fiú ismét csatába repül. Miben különbözik Helga és Gertrude? Mindkét harcos természetes szőke. Mindkettő sportos, erős és kanyargós. De Helga arcvonásai lágyabbnak és nőiesebbnek tűnnek. De ez a lány a lábával is szeret lőni.
  Frederick felvidultan énekelte:
  - Gyönyörű lányaim, miért szeretitek a nullákat? Elég hatékony vagyok, és sok szempontból mindenható kerub!
  Helga ugatott válaszul:
  - Nem, nem vagy nulla! Te végtelen vagy!
  A fiú lelő egy tucat amerikai gépet, és felmordul:
  - Micsoda fájdalom, olyan fájdalom! Németország vs Amerika tizenöt nulla!
  Helga közelebb hozta az amerikai Mustangot, elsütötte, leütötte és megnyalta az ajkát, mondván:
  - Két darab kolbász hevert az asztalon!
  Friedrich messziről lecsapott, felkapott tizenegy gépet, és csicseregve:
  - Meséket meséltél, mint maga Faust a pokolban a Sátánnak!
  Helga megsértődöttnek tűnt:
  - És nem hagytál nekem semmit! - sikoltotta szeszélyesen a lány. - Én magam zabáltam fel az egészet!
  Frigyes gúnyosan válaszolt:
  - Így vagyunk mindannyian férfiak!
  A lány nyafogó hangon ellenkezett:
  - De te még fiú vagy!
  Az ász fiú felnevetett:
  - Egy vezérezredes nem lehet fiú!
  Helga fogta és énekelte:
  - Ó, milyen ember vagy - tábornok és ezredes!
  Friedrich folytatta a légi célpontok tüzelését. Igen, egy ilyen ász sokat hozhat az angliai légi fölényért vívott csatába. De ez nem a negyven, hanem a negyvenötödik év. Nagy-Britanniát pedig máris csodával határos módon legyőzték. Hogy történt ez?
  Az oroszlán nem tudott ellenállni a német farkasnak. Milyen erők ébredtek fel ezen a világon? A japánok és a németek egy kis szerencséje megváltoztatta a háború menetét. És ez a tény az, hogy a Wehrmachtnak nagyon erős szervezete volt. Hitler pedig váratlanul kiváló szervezőnek és stratégának bizonyult. Mi lehet ez ellen?
  Most 1945-ben Amerika reménysége a gazdasága és a meglehetősen nagy népessége.
  Friedrich emlékezett bokszoló pályafutására is. Gyermekkoromtól kezdve hogyan tanultam meg a túlélés nehéz művészetét. És a laktanyában kellett felnőnie. Eleinte alábecsülték. De a fiúból erős, és ami a legfontosabb: nagyon okos bokszoló lett. Igen, és a tanulás könnyű volt számára - szó szerint menet közben felfogott mindent!
  A fiú több nyelvet is megtanult, köztük oroszul is. És bár Frigyes a Vörös Hadsereggel harcolt, sőt fenomenális képességeket is bemutatott, tisztelte az oroszokat. Bátrak és kitartóak voltak, ügyes harcosok, és hősiesen tűrték a kínzásokat.
  Friedrich maga is nem egyszer lenyűgözött a szovjet katonák bátorságán. De még túlságosan is jól teljesítette kötelességét. A fiú valamiféle pusztítógépe lett. És számára ez olyan, mint egy izgalmas játék. Csak néha kezdett fájni a szívem az elviselhetetlen melankóliától. Ez a melankólia pedig bizonyos pillanatokban szó szerint felemésztette a terminátorfiút, de aztán visszahúzódott. Frederick néha maga sem tudta, mit akar. A vére nem volt teljesen hibátlan, és orosz génjei voltak. Ez megzavarta a fiút. De másrészt Németország híres ásza, és győztes! És nagyon messzire mehet!
  És máris felment a csillagok magasságába.
  Friedrich most újra tüzet nyit. Harmincöt gépet lő le, és lelkesen mondja:
  - Imádok csobbanni a meleg tengerben, fiúként a kerítésen ülni! Ha nincs is egy rubel a zsebemben, fiatalságom megfizethetetlen!
  Helga lelkesen válaszolt:
  - De ugyanakkor az Ön élménye egyedülálló!
  A lány befejezte az amerikai légierő gépét, amelyet kegyesen átadtak neki, és csicseregte:
  - Micsoda harc... Hamarosan száznulla lesz!
  Friedrich sugárzó mosollyal válaszolt:
  - Igen, ez egy igazi harc. És hamarosan lesz ezer - nulla!
  Helga megforgatta csupasz lábát. Delfin vagy gyilkos bálna akart lenni. A harcos felmordult:
  - Én a fordulatokért és az új lehetőségekért vagyok! És istennő akarok lenni!
  Friedrich, miután nagy távolságból lelőtt négy gépet, és növelte a sebességet, megkérdezte:
  - Miért pont istennő? Lehet, hogy még mindig királynő?
  Helga elvigyorodott, és komolyan válaszolt:
  - Az istennő azt csinál, amit akar, de a királynőknek sok korlátozása van. Például nem repülhet mezítláb és bikiniben!
  Friedrich így emlékezett vissza:
  - A herceg is mezítláb akart futni. De a brit télen hideg van. És hogyhogy nem fájt a torka!
  Helga vigyorogva válaszolt:
  - De a királyok nem betegek... És te is úgy nézel ki, mint egy fiúkirály!
  Friedrich lelkesen mondta:
  - Elsősorban a mennyek királya vagyok, és nem csak Nagy-Britanniáé!
  Helga énekelte:
  - Királyunk az ég választottja, királyunk feltámadt a hamvakból! Királyunk a sors hírnöke, királyunk csak te vagy!
  Friedrich megrázta az ujját a lány felé, és a walkie-talkie-n keresztül válaszolt:
  - Veled tényleg meg lehet őrülni!
  Helga valami maró hatást akart beszúrni, de ez nem jutott eszébe. Általában véve Friedrich nagyon vicces és kulturált fiú. Született harcos és egyben nagy műveltséggel. Csak csodálkozol, hogy ez mennyire
  Az aranyos tinédzser tudja. És soha nem szűnik meg ámulatba ejteni.
  És a fiú ismét repülő tárgyakra firkált. Tizennyolc gépet lőtt le, és kiáltotta:
  - Ku-ka-re-ku! Az összes jenkit eltalálok a sarkantyúmmal!
  Helga könyörgött:
  - Hagyj el, ó, Aesir császára!
  Friedrich önelégülten mondta:
  - Vedd el! Ez a tiéd!
  Helga nagyon ideges, három sorozatban lelőtt két gépet. És megnyalta telt ajkát. Soha nem ütötték meg. A németeknek fejlettebb fegyvereik voltak, amelyek nagy távolságra is képesek voltak ütni. És még földi célokat is eltalált.
  Friedrich helyeselte a lány sikerét:
  - Ilyen távolságból nagyon pontosan ütöd. De tudod, a légi lövedékek megmentése érdekében jobb, ha közelebb engedjük az ellenséget.
  Helga bosszúsan válaszolt:
  - De meg tudod csinálni!
  A fiú komolyan mondta:
  - De ez egy jelenség... És te csak egy gyönyörű lány vagy!
  Helga sértődötten felkiáltott:
  - Nem! éles vagyok!
  Friedrich egyetértett vele:
  - Embernek, pontos!
  A lány kuncogott, és megkérdezte:
  - Nem vagy ember?
  A fiú lőtt, lelőtt öt amerikai gépet, és komolyan válaszolt:
  - Nem, nem férfi!
  Helga meglepetést színlelt:
  - És te ki vagy?
  Frigyes komolyan válaszolt:
  - Superman vagyok!
  A szőke lány sietve beleegyezett:
  - Ezt nem is kell kérdezned! Minden gesztus erről beszél!
  A fiú sóhajtva válaszolt:
  - Egyedinek lenni azt jelenti, hogy hatalmas terhet raksz magadra!
  Helga erre így válaszolt:
  - De szeretnék egyedi lenni! Legyél a világ első szépsége!
  Frigyes őszintén kijelentette:
  - És te olyan kedves vagy!
  A lány kacéran mondta:
  - Hogy van az orrom?
  A fiú őszintén válaszolt:
  - Szép orr. Nem nagy, nem kicsi, pont megfelelő, enyhén felfelé ívelt és kecses!
  Helga az arcához emelte mezítláb, és megkérdezte:
  - Hogyan csinálom?
  Friedrich mosolyogva mondta:
  - Kedves! Szőke csokoládéban! Szeretlek!
  Helga kétkedve mondta:
  - És Gertrude?
  A fiú kibökte:
  - Mi van Gertrude-dal?
  Helga sírva mondta:
  - Véletlenül nem szebb nálam?
  Frederick diplomatikusan mondta:
  - Mindketten szépek vagytok, és mindkettő méltó!
  Helga logikusan válaszolt:
  - De abszolút egyforma arcok nincsenek!
  Friedrich lőtt, lelőtt még harminc gépet és énekelte:
  - A mi világunkban minden lehetetlen lehetséges... Ilyen csodák ragyognak néha az éterben!
  Helga egy kicsit megnyugodott, és csicseregte:
  - Talán a mi világunkban. De csak jót szeretnék!
  Friedrich lelkesen mondta:
  - Legyen úgy!
  És átváltott a földi célokra. El kell nyomni a tüzérséget, és a fiatal ász megteszi. És rendkívül pontosan tüzel. Vagy talán végtelenül pontos.
  Helga ezt figyelve felkiált:
  - Hát te és Superman egy igazi macsó vagy!
  Friedrich szükségesnek érezte kijavítani a lányt:
  - A macsó nagy valószínűséggel az állati erő megtestesítője... De eleven és számító elme jellemez!
  Helga hirtelen megkérdezte:
  -Beszéltél az oroszokkal?
  Frederick azonnal válaszolt:
  - Természetesen!
  Helga érdeklődve kérdezte:
  - És mik azok?
  A fiú sorozatban lőtt, és több mint ötven fegyvert semmisített meg. És akkor azt válaszolta:
  - Hogy is mondjam... Egyáltalán nem hülyeség. Sok tekintetben hasonlítanak hozzánk, németekhez. És szinte minden gyermekük tud írni és olvasni, és ismeri a történelmet.
  Helga kuncogott, és tisztázta:
  - Tehát nem nevezhetők emberalattinak?
  Frederick határozottan kijelentette:
  - Nem! És külsőleg az oroszok nem olyan ijesztőek. Sok nőjük szőke hajú, ahogy a gyerekeik is. És tudnak kulturáltan viselkedni. Ráadásul az oroszok szívósak, jól ismerik irodalmukat és történelmüket.
  Helga így emlékezett vissza:
  - A szomszéd repülőezredben orosz pilóták vannak.
  A háború kitört, és a Krautok szorosabbra fűzik a gyűrűt Amerika körül.
  Heves harcok törtek ki Mexikó fővárosáért - Mexikóvárosért. Öt szovjet lány, mint mindig, most is a legjobb formájukban van. És leírhatatlan hősiességgel küzdenek.
  Alenka géppisztolyból tüzel, és énekli:
  - Gyerünk, énekelj nekünk egy dalt, vidám szél, vidám szél...
  Az általa lekaszált külföldi harcosok elesnek, és ez bátornak és hetykenek hangzik.
  Gyönyörű lány Alena. Aznap este egy magas, fekete amerikai férfival szeretkezett. És nagyon sok örömet éreztem. Általában véve az afroamerikaiak meglehetősen viccesek. Szeretnek vicceket mesélni az elnökeikről. Alena különösen jót nevetett egy Coolidge-ról szóló anekdotán.
  Az Egyesült Államok elnöke és felesége egy baromfifarmon sétálnak keresztül. Kakasokkal közelednek a szobához. És az elnök felesége megkérdezi:
  - Hányszor szolgál egy kakas nőstényeket?
  A gondnok válaszol:
  - Kilencszer, sőt tizennégyszer!
  Mrs. Coolidge a férjéhez fordul, és azt mondja:
  - Nézd, hogyan... De ezt nem teheted!
  A sértett elnök megkérdezi a gondnokot:
  - Egy nővel csinálja ezt, vagy másokkal?
  Készséggel válaszol:
  - Természetesen másokkal!
  Az elnök örömmel mondja:
  - Hát különbözőkkel, és én is meg tudom csinálni!
  Alenka sokáig nevetett egy ilyen anekdotán, majd a temperamentumos szőkeség az ágyban értékelte. A nagy hím tökéletessége sok örömet okoz a nagyobb lánynak. Utána vidámnak és erősnek érzed magad.
  Mezítláb dobsz egy gránátot. És látod, hogyan szóródnak szét a fasiszták testei. És Alenka lábujjai olyan kecsesek és cizelláltak. Nem csoda, hogy a férfi és a fiúk előszeretettel nézik az alsó végtagjait.
  Alenka csicsereg:
  - Szól a zene! Zene, zene, zene... Néha szomorúsággal, néha méreggel! Árad a zene, zene, zene, ami felderíti a lelket!
  És a lány ismét gránátot dob a lábával. Ezt mind hozzáértéssel, mind kegyelettel teszi.
  De Maria géppuskából lő. A lány is nagyon szép és találkozott helyi srácokkal. De Maria nem tartozik azok közé, akik sietnek ágyba bújni. Csak kommunikálni és beszélni lehet.
  Vagy nézzen filmet... Maria először látta a képet: "Elfújta a szél", és még színesben is. A film három órán át tartott, és egészen lenyűgöző volt. Hiszen az amerikaiak tudják, hogyan kell lőni.
  - jegyezte meg a lány új barátjának, John Frasernek.
  - Neked is erős filmeid vannak!
  John elégedetten mosolygott.
  - Miért lep meg ez?
  Maria őszintén válaszolt, csupasz talpával a homokba csapva:
  - Tulajdonképpen igen... Azt hittem, a kapitalisták nem képesek ilyen filmeket készíteni.
  John a lányra kacsintott, és így válaszolt:
  - És azt hittem, hogy a filmjei mind propaganda!
  Maria mosolyogva erősítette meg:
  - Igen, propaganda! De az igazság propagandája!
  János mosolyogva válaszolt:
  - Miféle igazság?
  Maria pátosszal válaszolt:
  - Az, hogy a szovjetek országában van a legjobb élet az embereknek!
  John, ez a világosvörös srác megjegyezte:
  - Ez a legjobb élet az emberek számára Amerikában. És félig elfogott a Wehrmacht!
  E szavak után Maria haragot érzett magában. És kissé kínosan próbált ellenkezni:
  - Nem fele, hanem kevesebb!
  John logikusan válaszolt:
  - Ha nem az egész lábát vágják le, hanem a felét, akkor ez már bánat. Ön pedig tulajdonképpen kapitulált, és szégyenteljes tisztelettel adózik a Harmadik Birodalomnak!
  Maria javított:
  - Nem tiszteletdíj, hanem jóvátétel...
  János racionálisan megjegyezte:
  - Vagy a homlokba, vagy a homlokba!
  Maria bosszúsan jegyezte meg:
  - És elveszíted a háborút a Wehrmachttal szemben!
  John nem túl magabiztosan mondta:
  - De egyelőre nem a saját területünkön harcolunk!
  Maria kinyújtotta a nyelvét...
  Aztán áttértünk egy másik témára. Az amerikai megkérdezte:
  - Szereted a Sherman tankot?
  Maria őszintén válaszolt:
  - Nem jó. Túl magas. És a fegyver meglehetősen gyenge.
  János beleegyezett:
  - Talán a mi fejlettebb Pershingünk az. Vannak reményeink az új tankkal kapcsolatban!
  Maria legyintett:
  - A mi IS-2-ünk valószínűleg jobb. És a német E-50 általában felülmúlja ezt az amerikai dizájnt. Szerintem ennél jobbat nem tudsz kitalálni.
  János megsértődött:
  - A mérnökeink erősek. Nektek oroszoknak semmi olyan nincs, mint a B-29.
  Maria magabiztosan válaszolt:
  - Még nem, de hamarosan lesz! És általában a mi technológiánk lesz a legerősebb a világon. És ez csak idő kérdése!
  John szkeptikus volt:
  - A Szovjetunió túl sokat veszített. Nincs ereje a nehézipart újjáéleszteni. Vagy fejleszteni a technológiát. A németekhez való szakadékot tehát nem lehet áthidalni!
  Maria ezzel nem értett egyet:
  - A nép a párt vezetésével megbirkózik ezzel. Biztos vagyok benne! És akkor is győzelmet aratunk!
  János közömbösen mondta:
  - Boldog, aki hisz!
  Maria magabiztosan kijelentette:
  - A hitnek ésszerű érveken kell alapulnia!
  John látható meglepetéssel kérdezte:
  - Nem hiszel Istenben?
  Maria vállat vont:
  - Korábban, gyerekként, nem hittem, és úttörő voltam. És most... nem tudom!
  John erre válaszolt, és csizmájával a homokot gereblyézte:
  - Gyerekkoromban hittem, de most már nem.
  És a fiatalember körülnézett. Az ólban beszélgettek. Meleg volt és gyenge a fény. Valóban, az amerikai hangulata nem pozitív. A németek továbbjutnak és nyernek. Úgy tűnik, hamarosan megérkeznek az Egyesült Államokba. A Harmadik Birodalom tankjai egyértelműen erősebbek, mint az amerikaiak. És ez természetesen óriási probléma. A német géppuskák pedig jobbak. Csak nagyon sok külföldi van a Wehrmachtban. A harci hatékonyságuk alacsonyabb lesz, mint a németé.
  De szorongatják a számokat. Mit lehet szembehelyezni Németországgal?
  Nem fog sikerülni, a saját földünkön kell harcolnunk?
  János megkérdezte Maryt:
  - Miért jöttél hozzánk? Nem unod a háborút?
  A lány őszintén válaszolt:
  - És én! És a népem belefáradt a háborúba! És ezért azt akarom, hogy a fasiszták többé ne jöjjenek hozzánk!
  John nem túl magabiztosan mondta:
  - Megállítjuk őket! Legalább abba kellene hagyniuk! A mi Amerikánk erős, és nem térdelnek minket!
  Marynek tetszett John. De a barátaival ellentétben ő nem sietett a szerelembe, amint találkozott egy férfival. Ezek közül Alla talán a legtemperamentumosabb, és nem tűri az állandóságot. Több szeretőt is elvitt. Olyan dögös karaktere van.
  Természetesen egy komszomol tag nem tudta abbahagyni, hogy ilyen legyen, de amikor háború van, nagyon nehéz visszatartani a vágyat. A harcok kockázata valóban befolyásolja a hormonokat.
  Alla azonban jól küzd. És a lábával is szeret lőni.
  Maria szerényebb. Félti Johnt - meg is halhat.
  A németek erőteljes, sugárhajtású támadógépei komoly károkat okoznak a védekező csapatokban.
  Mexikóváros egy nagy, hegyvidéki város, és itt tarthatod magad. A németek is megértik ezt, és azzal, hogy a fővárost bombázásoknak és tüzérségi lövedékeknek teszik ki, ezt próbálják megkerülni.
  Anyuta kedves szőke, jót tett. Helyi gyerekeket kezelt. Ezek is különböznek. Többnyire feketefejű, de vannak világosak is. Rongyban, mezítláb rohangálnak. Ha cipőt vesznek fel, az csak akkor történik meg, amikor belépnek az iskolába. Vékony, de vidám.
  Anyuta rájuk nézve úgy gondolta, hogy a gyermekkor boldog időszak, beleértve a világról alkotott felfogását is. Amikor halhatatlannak tűnsz, és a tenger térdig ér. Még a gyerekek is különleges módon harcolnak. Megverték egymást, és mosolyogva elmentek. Nem úgy, mint a felnőttek, akik sokáig haragot viselnek. Nem, gyerekkorban minden más. És még a nap is jobban süt, és a levegő is lágyabb.
  Anyutának tetszett a nyár. És itt szinte mindig süt a nap és meleg. Ó, Mexikó... Mi vár rád Hitler megszállása alatt? Arra kényszerítik a gyerekeket, hogy formációban meneteljenek és fasiszta himnuszt énekeljenek?
  Igaz, hogy a Szovjetunióban a gyerekek, elsősorban úttörők, formációban járnak és dalokat énekelnek.
  Ez egyáltalán nem a legrosszabb. De a fasiszta szörnyek nem irtják ki a gyerekeket a táborokban?
  A nácik nem vetették meg a kínzást, és nem tettek figyelembe az életkort. Egy tizenegy éves kisfiút fújólámpával megégettek, forró szögeket vertek a lábába, kéz- és lábujjait is eltörték. A lányokat a hajuknál fogva akasztották a mennyezetre, a sarkukat pedig tűz égette. Mit csináltak a szörnyek? Anyuta az egész világot képviselte a fasiszták irányítása alatt. És megijedt.
  De egyelőre a Harmadik Birodalom valóban barbár gépezete halad előre, és egyre több új földet ragad meg. És meg sem állni, és lábat sem váltani... Ragyog az arcunk, csillog a csizmánk!
  Különösen veszélyes az új E-50-es harckocsi, amelyet az amerikai fegyverek nem képesek elviselni, még lőtt távolságból sem.
  Anyuta csak nyom egy aknát a vezeték mentén. Egy helyi fiú, Alberto segít neki. Egy ilyen világos hajú srác rövidnadrágban, nagyon aranyos és mozgékony. Egykori kedvencére, Serjozsára hasonlít. Ő is olyan mozgékony volt. Igaz, Alberto valamivel sötétebb bőrű, és hosszabb, de könnyű haja van. És amikor mosolyog, olyan aranyos lesz az arca.
  Jelenleg egy akna akadt át egy német E-50 kerekein. A hernyó kitör a robbanástól. A német megsebesül. Anyuta csicsereg:
  - Kicsavarjuk a fasiszták kezét!
  A lány hátradől és arrébb kúszik. A német hátrálni kezd. Mégis megkarcolta.
  Anyuta felidézi, hogyan találta magát megszállás alatt. A háború kezdetét nagy aggodalommal fogadták. Bár sokan, főleg a fiatalok, gyors győzelemmel és Európa felszabadításával számoltak. Anyuta lány ekkor még tinédzser volt, és más gyerekekkel együtt evakuálták.
  De Anyuta elveszett. Pontosabban a lány túl sokáig tartott a felkészüléshez, és elkésett a teherautóról. És várta, hogy megérkezzenek a nácik. Aztán a szép komszomoltag félelmet tapasztalt. És elindult kelet felé. A cipő új volt. A lány megdörzsölte a lábát, és kénytelen volt levenni a cipőjét. mezítláb mentem. A talp bőre még mindig érzékeny és nem érdesedett. Először csak kicsit bizsergett. Aztán kezdett meleg lenni, és a végén a lábam összerándult és égett.
  Anyuta soha nem gondolta, hogy a mezítláb járás ekkora gyötrelemmé válhat. Még a füvön sétálva is fájni kezdett, és a lány belseje szó szerint felrobbant.
  Valahogy a falusi kunyhóhoz kúszott, véres volt a lába. A jó kedélyű háziasszony megmosta a tinédzser Komszomol tag végtagjait. A fájdalom kissé alábbhagyott. De Anyuta most nagy nehezen ment. Amikor a lábam megjavult, szárú cipőben indultam útnak. Ugyanakkor megpróbáltam egy ideig cipő nélkül járni, hogy hozzászoktassak a talpamhoz.
  A fiatal lány lába gyorsan érdessé vált, és hamarosan nem félt sem az ágaktól, sem a kúpoktól az erdőben.
  De az út a frontvonalig hosszú volt. A lány lába annyira érdes lett, hogy a sarka viszketni és repedezni kezdett. És ez fájdalmas is. Igen, és egy kicsit éhes voltam. Fájt a vádlim és fájt a térdem a megerőltetéstől.
  Nem a legkellemesebb emlékek. De általában mi lehet kellemes a háborúban? Sajnos valamiért az első napoktól kezdve a Vörös Hadsereg visszavonult. És még sok katona is elmenekült. És ezt a folyamatot nem lehetett megállítani.
  Eddig csak Moszkva közelében vált porrá a Wehrmacht.
  Aztán Anyuta verseket írt:
  Egyszer a Wehrmacht vereséget szenvedett,
  Napóleon legyőzött, legyőzhetetlen...
  Az ellenség nem tapossa el az orosz zászlót,
  Amikor a nép és a párt egyesül!
  Szórakoztatóbb dallal sétálni, még akkor is, ha leesik a lábad. A tizenéves lány többek között leveleket adott át a földalattinak. Amire nagyon büszke voltam.
  De most Anyuta rálő a kínaira, és pontosan talál. Megöli a szűk szeműeket és kuncog:
  - Jakharcos vagyok, ég a motorom... Az ég a lakhelyem!
  És újra lő. Jó csaj. Mezítláb dob egy üvegdarabot. Pontosan a harcos szemébe találja. Elesik és meghal.
  És Anyuta csiripel:
  - Ez nem menő, de nagyon klassz!
  A lány jól szórakozik, mert minden sikerül...
  Csapatuk legerősebb és legnagyobb tagja, Matryona szeret mezítláb gránátot dobálni. És sikerül eltalálnia a gyalogosokat. És még sikeresen károsítja a tartály hordóját. Most a németnek mennie kell.
  Matryona mosolyogva mondja:
  - És nem csak tehenet fejtem, hanem lovat is! Ez azt mutatja, hogy szupermen vagyok!
  És a lány újra lőtt, és pontosan. Leütött három szűk szeműt, és felszisszent:
  - Szuperosztályú harcos vagyok!
  És milyen húsos combjai vannak Matryonának. A lány egy kétméteres afroamerikai férfihoz illő szeretőt választott. És örömmel szeretkezett vele. Jó, ha a férfi tökéletesség olyan vastag, mint egy felnőtt férfi karja... Egy olyan nagy lány, mint Matryona, nagyra értékelte a nagy méreteket. És a lány akkorát üvöltött az orgazmustól, hogy az egész ezred futva hallgatott. Micsoda bivaly!
  De most a háború a fő. És a lány erős lábaival gránátokat dobál. És még macskakövek és töredékek is. Matryona örül ennek. Bár az életben nem volt minden ilyen rózsás.
  Egy időben a lány egy telepre került, mert ellopott öt szem kukoricát. Túl éhes volt. Amiért a táborba küldték. Leborotválta a fejem. A keresési eljárás pedig teljes sokkot okozott a gyereknek. Kénytelen volt ott dolgozni. Matryona nem riadt vissza a munkától, és kivágta az erdőt, szerencsére jó egészségnek örvendett. De a csekély börtönadag nem volt elég, és a lány mindent a szájába dobott. És férgek, rovarok és falevelek. A fából készült tábori cipő túl kényelmetlen volt, és Matryona szívesebben dolgozott mezítláb, még hidegben és hóban is. A lány három évet töltött telepen, de aztán kiengedték, így ment végbe a részleges liberalizáció Berija alatt. Ezenkívül Matryona folyamatosan túllépte a normát, amit szintén figyelembe vettek.
  Először is, a fiatalkorú kolónia után a lány, miután megérkezett, a konyhába rohant, és hosszú évek óta először evett jóllakottan. És a telepen a nagy lányok intenzív lökésforrasztása sem volt elég. Senki sem sértette meg különösebben Matryonát a telepen. Társai féltek rendkívüli testi erejétől és nagy öklétől. Matryona a legkedvesebb lélek, de ha megérinted, annyira megmozdul, hogy nem tűnik soknak.
  A lány jó viszonyban volt a hatóságokkal, engedelmes, vezető szerepet töltött be a termelésben, és nem utasította el a legnehezebb munkát sem. Soha nem voltam beteg. Mezítláb dolgozott a csípős hidegben, és még csak orrát sem kapta el. Csak a nagy, kecses lábak váltak pirosra, mint a liba lábai, de melegek maradtak.
  Matryona még azt is fitogtatta, hogy megszagolta a zónát, és valamivel több mint három évet töltött a priccsen. Például ott volt, és büntetett előéletű. A bíró néhány kalászért adott a körülbelül tíz éves gyereknek. De ha teljesíted a hármas normát, akkor a nap háromra telik. Matryona pedig korán elment. Így hát kormányzati börtönruhában sétált vissza, mezítláb, lebarnulva, rövidre vágott, szőke, nyírt hajjal. Csinos, karcsú alakkal, csinos arccal.
  Az emberek ránéztek. Matryona szürke börtönruhában, vékonyabban és frizurával nagyon hasonlított egy apácára. A hasonlóság még inkább nőtt, amikor Matryona a hátralévő ötszáz kilométert gyalog tette haza. Nagyon szerette volna mezítláb taposni szülőföldjét. Aztán Szibériában, ahol ő volt, minden kicsit másképp volt.
  A perzselő hó után mezítláb sétálni a füvön a boldogság élménye. Hazaérve Matryona megtudta, hogy terhes. Ez nem volt meglepő. A lány élvezte az őrökkel való viszonyt. Érő, hősi teste szexet akart. De mivel több biztonsági srác is volt vele, Matryona nem tudta, ki a gyerek apja.
  De a fiú nagyra nőtt, egészségesen, szőke hajúként és erősen. Most már lehet, hogy úttörő. Esetleg elöl.
  Matryona nem tudta gyermeke sorsát. A háború alatt a lány megpróbált nem teherbe esni, hogy ne hagyja ki a csatákat. Erre van egy speciális tinktúra. Matryona maga is ortodox Rodnovernek tartotta magát. Az ősi orosz pogányság és az ortodoxia egyfajta keveréke. Matryona boszorkányokkal és varázslókkal kommunikált. Neki is volt ereje.
  Miért a németek nyernek? Az idősebb boszorkány azt mondta neki, hogy a Harmadik Birodalom szolgálatában álló okkult erőknek sikerült elcsúszniuk a Moirákat, a ritka, sőt talán egyedülálló szerencse arany életfonalát Hitler számára. És hogy most a Führer fenomenális boldogságot talált. Ezzel még Dzsingisz kán sem rendelkezett, ami rendkívüli erőt adott a Wehrmachtnak. És a német tervezők sikeresen feltaláltak, és a marsallok a csúcson parancsoltak, de ellenfeleik nem jártak jól.
  A szerencse mindenképpen számít. Hogy Hitler képes volt legyőzni a felsőbb erőket, az nagyrészt a szerencse eredménye volt. Részben természetes, hiszen a nyugati, részben a szovjet hadvezetés nem egészen értette, hogyan kell helyesen vívni a modern háborúkat. De a kedvező egybeesések láncolata hatással volt a Harmadik Birodalomra is.
  A valós történelemben éppen attól a pillanattól kezdve, hogy éppen ellenkezőleg, a szerencse elhagyta a Wehrmachtot, és számos apróság elkezdett játszani a nácik ellen. A híres Midway-i csatával kezdődött. Aztán a balesetek egész láncolata vezetett a japánok vereségéhez. Bár Japán erősebb volt ebben a csatában, és tapasztaltabb és jobban képzett csapatai voltak.
  Amerika kimondhatatlan - gazdaságilag erős. De a hadserege és a haditengerészete nem túl harckész, nem túl jól képzett és fegyelmezett. A minőség és a tapasztalat Japán oldalán állt. A Felkelő Nap Földje darabról darabra legyűrte az amerikai flottát. És ő nyert. Egészen addig, amíg a balesetek láncolata el nem vezetett Midway-ig. Ezután a szerencse teljesen elhagyta Japánt. Amerika pedig támadásba lendült, és fokozatosan fölénybe került.
  És akkor, ahogy a legidősebb (még mindig nagyon jól kinéző!) boszorkány elmagyarázta, szerepet játszott az a tény, hogy Japán a Hitler vezette Harmadik Birodalom szövetségese volt. A Führer szerencséjének egy része pedig a szamurájokhoz került.
  Ráadásul kilencven százalékos valószínűséggel ezt a csatát mindenképpen a japánoknak kellett volna megnyerniük.
  Nyilvánvaló volt, hogy a jenkik inkább kereskedni tudtak, mint harcolni. A németek viszont a harcosok született nemzete, akiknek hatalmas gazdasága is volt. És fokozatosan megerősödött a Wehrmacht, amely minden kategóriájú külföldit és bennszülöttet felszívott, tankokkal és repülőgépekkel feltöltve. És egyre könnyebben nyert. Más nemzetek semmit sem tehettek ennek ellen.
  Matryona kérdést tett fel:
  - Hogyan győzzük le Hitlert?
  A boszorkány megvonta a vállát, és őszintén válaszolt:
  - Ha tehették volna, már rég megtették volna maguk... De itt magával a sorssal kell vitatkozni...
  Matryona nagyot sóhajtott. És újra megkérdezte:
  "Nem ölnek meg, ha elmegyek harcolni Amerikáért?"
  A boszorkány magabiztosan válaszolt:
  - Mind az ötöd a mennyei jobb kezében van. És a nácik nem tudják olyan könnyen elpusztítani. Küzdj és higgy a sorsodban!
  Matryona elmosolyodott, és magabiztosan válaszolt:
  - Hiszem, hogy tudok méltósággal küzdeni!
  És valóban, a hős lány harcolt, mint egy igazi oroszlán. A németek, vagy inkább idegen harcos rabszolgáik kapták a legelső számot. És még horoggal is.
  A lány ezt énekelte:
  - Kudarcként megígértem, hogy megmentem a kék zsebkendőt!
  És ismét tűz, pontos és hihetetlenül hősies. Matryona lő és üt. Idegen rabszolgák hullanak. Ez persze rosszabb, amikor a tankok mozognak. A német technológiának nincs párja. És akkor mi van! Az oroszok megszokták, hogy megelégszenek a kevéssel!
  Matryona énekelte:
  - Úttörők vagyunk - a kommunizmus gyermekei!
  És ismét pontosan lőtt. Az öt lány egyre energikusabban dolgozott és tevékenykedett. És a kagylók nem találták el őket.
  De az amerikai fiúk meghaltak. Rohamosztagosok zuhantak az égből. Szó szerint rakétákkal záporoztak el az amerikai állásokat. A fegyverek is működtek. Földtűzzel válaszoltak kissé lomhán.
  És amikor elkezdődött az ágyúzás a gázvetőkről, teljesen ijesztővé vált. Az eget pedig mintha vörös lángnyelvek nyalták volna.
  A lányok enyhén meg voltak perzselve, és bebújtak a repedésbe. Az ágyúzás felerősödött. Német önjáró tarackok is eltaláltak. Bombák és rakéták záporoztak.
  Hogy felvidítsa barátait, Alena ezt énekelte:
  - Kétségtelenül új generációk harcolnak a szerelemért! Bár a sárkány órája kegyetlen, az idő kiválasztott minket egy bravúrra!
  És Alenka lőtt, feltűzte a felderítőt, és ismét beugrott a résbe. És felülről egy egész tűz óceán, és tűfoszlányok repülnek el.
  A németek egy nagyon erős, hat hajtóműves TA-400-as repülőgépet használnak a bombázáshoz. Egy ilyen gép jelentősen felülmúlja az amerikai modelleket, beleértve a repülési tartományt is. Nagyon félelmetes fegyver. És bombákat dob le, nehézeket, labdával töltve. Amelyek sok száz méteren szétszóródnak.
  A TA-400 egy szinte sebezhetetlen gép. Erőteljes védekező fegyverekkel rendelkezik. A B-29 nem hasonlítható hozzá. És hogy lezuhan a szuperbomba. Az egész blokk így remeg, összeomlik. És ez az erő itt is megmutatkozik.
  De Alenka merészen azt mondja:
  -A pápuáknak nincs telük, az oroszoknak reménytelen helyzeteik!
  És valóban, talán a lánynak van igaza. Itt van közülük öten a hőségben, és csak kisebb égési sérüléseket szenvednek.
  Maria azt mondja:
  - Nadezsda az én földi komplexusom....
  Aztán kijavítja magát, öklét az állához mozdítva:
  - Nem komplexus, hanem iránytű!
  A lányok a sűrű tűz ellenére még életben vannak. Allah még azt is énekli:
  - Nem akarok egy szál mellett járni, egy szál mellett! Mostantól a Vörös Háború él!
  De hány amerikai katona halt meg a náci tüzérségi tűzben? Nem hiába, a valós történelemben a szövetségesek nem merték megnyitni a frontot negyvennégy előtt.
  A legtöbb katonai szakértő úgy véli, hogy ebben az esetben az amerikai és a brit csapatokat a tengerbe dobták volna. Sőt, talán ennek gyakorlatilag semmilyen hatása nem lenne a keleti ellenségeskedés lefolyására.
  De most az amerikaiakat valószínűleg bosszantja, hogy túl passzívan viselkedtek. Megengedték, hogy meghódítsák az összes angol gyarmatot és magát Nagy-Britanniát. Hogy lehetőséget adtak a fasisztáknak a Szovjetunió elpusztítására, és most szinte egyedül kénytelenek harcolni.
  És most az a kérdés: megsérti-e Sztálin a szalmabéke feltételeit? Erkölcsi szempontból a Harmadik Birodalom megtámadása egyáltalán nem bűn. Hiszen maga Hitler áruló módon megszegte a megnemtámadási egyezményt. De a másik oldalról még mindig ott van a célszerűség kérdése. Talán a németek, miután területet ragadtak és sok éven át harcoltak, nem mennek tovább. Most érdemes provokálni őket?
  Ráadásul maga Amerika is kiszállhat a háborúból, ha alattomos fegyverszünetet ír alá. Truman pedig még Rooseveltnél is sötétebb és alattomosabb ember.
  Nagy teljesítményű rakéták lazítják a földet... Mexikóvárost bombázzák. De ez még nem minden. A németek amerikai városokat is támadnak. És mindenekelőtt a katonai gyárak számára. Egyelőre nem túl aktív, ez a kiterjedt kommunikációnak és az Egyesült Államok területének távoli elhelyezkedésének köszönhető. És sokkal fontosabb, hogy támogassuk saját csapataink előrenyomulását.
  De például négy rádióvezérlésű A-10-es rakétát lőttek ki Torontóra. Meglehetősen költséges támadás, de mindenesetre a németek megmutatták, hogy képesek nagy távolságból és pontosan lőni. Természetesen egy TA-400-as kilövés kevesebbe kerül, mint egy ilyen rakéta ezer kilométeres távolságból való kiküldése.
  De vannak olyan eszközök, amelyek képesek alacsony Föld körüli pályára bocsátani - kémműholdak. A Führer születésnapjára azt ígérik, hogy felbocsátanak egy műholdat, amely képes filmezni az Egyesült Államok területét.
  Maria megégette csupasz, kecses lábát. A hólyagok még meg is duzzadtak. Bevallani kellemetlen. Mindenhol meleg van, és semmi sem enyhíti a viszketést.
  A lány megpróbálta elképzelni azokat az úttörőket, akiknek a talpát a német hóhérok megsütötték egy tűzhely segítségével.
  Valószínűleg még jobban fájtak. De kibírták, és nem sikoltozva vagy nyögve mutatták ki a fájdalmat. És ha nyögtek is, az fogcsikorgatással történt.
  Ez az úttörők hősiessége, és nem szabad nyögni. A lány azt képzelte, hogy a nácik vallatják. Felakasztották egy fogasra, és forró vasalóval megégették a csupasz sarkát. És ahelyett, hogy nyög vagy sikoltozna, az arcodba nevet.
  Mariának eszébe jutott egy könyv, amit gyerekkorában olvasott: "Orbáncfű". Ott, amikor a főszereplőt meg kellett volna kínozni, bevallotta, hogy valószínűleg nem tud olyan állványon énekelni, mint az indiánok. De ha énekelsz, az tényleg jobb érzés.
  Mária pedig hangosan énekelt;
  Te vagy az én csodálatos szülőföldem,
  Az egész bolygó büszke rád...
  Oroszország olyan, mint egy család,
  Énekeljen a mennyben a kórusban!
  
  Keserűség nélkül őrizzük a Haza himnuszát,
  A kételyeket büszkén a pokolba vetve...
  Fölöttünk egy aranyszárnyú kerub,
  A béke visszatér, és nagyon fényes lesz!
  
  Teremtő, mindenható Urunk,
  A Haza szabad terei annyira szétterülnek...
  Bár a hús gyakran szenved kíntól,
  De Oroszország és én évszázadok óta egyesültünk!
  
  Szülőföldünk oly szent,
  Nem, lélekben erősebb, mint egy orosz katona!
  Fényes csillag ég felettünk -
  Összetörjük az ellenfelet a csatában!
  
  Érjük el a legragyogóbb csúcsokat,
  Tűzzünk ki egy piros zászlót a Mars fölé, tréfásan...
  Hiszen Jézus, az óriás Isten velünk van,
  Tizenhat címer van - lesz még más is!
  
  Egy lány Moszkva közelében harcolt az ellenséggel,
  Magabiztosan legyőzte a fasisztákat...
  De a szeszélyes Mars isten elfordult,
  És az volt a szerencsétlen, hogy elfogták!
  
  Egy mezítlábas lányt vezettek át a havon,
  A tűz hevesen égett a sarkában...
  Csupasz lábukat csipeszben törték el,
  És erősen megvertek egy vörösen izzó lánccal!
  
  De a szépség elviselte a nyomást,
  Megkínoztak egy lányt a börtönben...
  A fasiszta még csak halk nyögést sem hallatott,
  Posztumusz Komszomol tag kitüntetéssel!
  Heves harcok dúlnak, a németek és koalíciójuk minden oldalról pusztítja az amerikaiakat.
  A mexikóvárosi harcok kissé elhúzódtak. A nagyváros a világ egyik legnagyobb városa, a hegyekben található, és túl nehéz célpontot elfogni. Sőt, az amerikaiak megerősítették magukat Mexikóvárosban, és előzetesen ott bázist és lőszerraktárakat hoztak létre a mély bunkerekben. Ez pedig lehetővé tette számukra, hogy a főváros körülzárása után is megtartsák Mexikóvárost. Az amerikaiak sem ilyen egyszerűek.
  Azt hitték, hogy a németek nem kockáztatnák meg, hogy észak felé mozduljanak egy ekkora erődvárossal a hátukban, és elakadnak, amikor egy ilyen tövist próbálnak kiszúrni a szájukból.
  A Führer nagyon félt, hogy egy üstöt hagy csapatai mögött. A németek ráadásul az E sorozat fejlettebb harckocsikkal is feltöltődtek, és egykor legnépszerűbb harckocsijukat, a Panther-2-t akarták lecserélni egy védettebbre és felfegyverzettebbre, és menetteljesítményben sem volt rosszabb.
  Ilyen körülmények között a Harmadik Birodalom vezetése szembesült a tárcsás repülőgépek használatának kérdésével.
  A probléma azonban az volt, hogy a lamináris sugár, miközben sebezhetetlenné tette a repülőgépet, nem tette lehetővé, hogy maguk tüzeljenek belőlük. Kivéve, ha a valóságban a lemezrepülőgépek fantasztikus sebességüket és sebezhetetlenségüket kihasználva képesek döngölni a repülőgépeket. De a segítségükkel nagyon nehéz bombázni, lőni vagy rakétát indítani. Igaz, kikapcsolhatja a lamináris mezőt, elengedheti a töltéseket, majd újra bekapcsolhatja.
  Egy másik ötlet az volt, hogy a korongokat hősugárzást vagy lézereket kibocsátó ágyúkkal élesítsék fel. De ehhez is idő kellett.
  A repülő csészealjakat mindenesetre praktikusan kell használni.
  Április 13-án teszteltek először két tárcsás repülőgépet harcban. A repülő csészealjak szinte hangtalanul szálltak fel. De volt egy ragyogás. Aztán átszáguldottak az Atlanti-óceánon Mexikóba. Mint kiderült, ennek a fegyvernek is hatalmas erőtartaléka volt.
  De csak a Wehrmacht által ellenőrzött terület felett kaptak parancsot, hogy harcoljanak. Mert semmi esetre sem adjuk át más országoknak a koruk előtti fegyverek technológiáját.
  Margaret és Albina egy joystick segítségével irányították az első korongot. Feladatuk egyelőre csak az amerikai gépek döngölése volt, és nem volt szükség nagyszámú legénységre.
  Miért lányokra bízták a diszkókat? Mert az ilyen csatákban a gyengébbik nem sikeresebb. A női pilóták körében a veszteségek aránya többszöröse a férfiakénak.
  Bár általában a Luftwaffe nagyon kedvező kárhányados. A felsőbbrendűség a harci kiképzést is érinti, és különösen a sugárhajtású repülést, amelynek nincs egyenlő ellenfele.
  Margaret és Albina körülbelül két hangsebességgel repülnek Európából Mexikóba, de ez egyáltalán nem érződik magában a diszkoszban: milyen gördülékeny az utazás. Mintha vonaton lennél.
  Margaret lelkesen mondta:
  - Ez egy csodálatos korongozónk. Mint egy mesebeli fegyver - nem kell hozzá sem kard, sem ágyú!
  Albina logikusan tisztázta:
  - Inkább űrfegyver, mint az idegenek.
  Margaret csupasz, izmos lábát taposva énekelte:
  - Bárcsak kiszedhetnék egy kis pénzt és etethetnék az idegent! Bárcsak kiszedhetnék egy kis pénzt, de nem nyávog, ne borjazz!
  Albina összecsapta a kezét, és így szólt:
  - Ez egy igazán szellemes dal. Azt hittem, csak katonai meneteket tudsz összeállítani!
  Margaret úgy válaszolt, hogy hátradőlt a padlón. Csinált néhány fekvőtámaszt. A kimondatlan hagyomány szerint bikinit viselt. Általánosságban elmondható, hogy a Luftwaffe-ban szinte minden fiatal nő és lány bikinis egyenruhára váltott. Mindenesetre, ha az időjárási viszonyok engedték, és nem volt túl hideg. Úgy gondolták, hogy a minimális ruházattal rendelkező test jobban érintkezik a repülőgéppel. A pilóták pedig ebben az esetben mesterien repülnek.
  A gyakorlat ezt megerősítette. A lányok még a hidegben is igyekeztek minél többet csupaszítani. A bikinik nagyon divatosak lettek.
  Így nem meglepő, hogy a lányok szinte meztelenek voltak. A figuráikkal pedig jól passzolnak a bikinik. Természetesen a hadseregben minden nő formában tartja magát, és jó alakjuk van. Amikor egy fiatal nő fizikai tevékenységet végez, leleplező módon vonzó lesz. Ezenkívül, ha bikinit visel, a friss levegő segít a zsírégetésben. És a lányok olyan karcsúak és gömbölyűek, faragott hasizmokkal.
  Természetesen ez a szépség, a fiatal nők teste. A lábad persze csupasz, és csupasz talppal sokkal jobban érzed az autót, sőt eggyé is válsz vele.
  Talán ezért is olyan jók a fiatal pilóták, és úgy gyűjtenek pontszámokat, hogy szinte meghalnak.
  Ki tudja, Hitler azért bukott-e el a valós történelemben, mert elhanyagolta a nőket a hadseregben. De egy bikinis lány különleges harcos. A szerencse szereti őket, és nagyon ritkán halnak meg.
  Albina is fekvőtámaszokat kezdett csinálni, és észrevette:
  - Ha mozogsz, sokkal jobban érzed magad.
  Margaret beleegyezett:
  - A mozgás az élet!
  Mindkét harcos szőke volt. És nagyon szép is. Nos, persze, nem bíznák az egyik első diszkót egy harci módosításban a gyönyörű arcvonásokkal nem rendelkező nőkre.
  Minden jó rajtuk: figuráik tele vannak sportos kecsességgel és erotikus erővel. És arcok, fiatalok, frissek, egyetlen redő és ránc nélkül. És dús, enyhén göndör haj.
  A fiúk az ilyen lányokra szegezik a tekintetüket, és órákig képesek megállás nélkül bámulni.
  Igazán egyedi, árja, sportos szépség.
  Albina a kezére állt, és karcsú, lebarnult lábát a fejére tette. A tárcsás repülőgép autopilóta volt. Leütni nem lehetett, így a lányok könnyedén tréfálhattak, melegedhettek.
  A csodálatos autó padlóját puha, nem gyúlékony műanyag borította és durva.
  Margaret követte, mindkét lány a kezére állt. És felülről húzták a lábukkal. Olyan volt, mint egy biciklit pörgetni. Annyira bájos és egyedi.
  Albina mosolyogva mondta:
  - Igazi árja vagyok, könyörtelen a Birodalom ellenségeivel szemben... A karakterem északi!
  Margaret kuncogott, és megjegyezte:
  - De szeretek csínyeket játszani. Legalább ő is egy igazi árja! Ó, milyen vicces dolog a háború!
  Albina suttogássá halkítva megjegyezte:
  "És mégis azt gondolom, hogy nem kellett volna a hátunkban hagynunk az oroszokat." Sztálin megszabadulhat a vereségtől és sztrájkolhat!
  Margaret magabiztosan válaszolt:
  - Van elég erőnk egy kétfrontos háborúhoz! Tudja, a Wehrmachtnak már több mint harmincöt millió katonája van. Többnyire külföldiek. Nem valószínű, hogy a kimerült oroszok tízmilliónál többet tudnak összeszedni. De van Japán is.
  Albina egyetértően bólintott, feje fehér, mint egy friss hógolyó:
  - Igen igaz! Erősek vagyunk! A sorozatgyártású E-50-es harckocsi végre minden tekintetben megelégelte katonaságunkat!
  Margaret kuncogott, és közbeszólt:
  - Tank? A pletykák szerint műanyagból is szeretnének hasonló gépet csinálni!
  Albina kétkedve rázta a fejét:
  - A páncél gyenge lesz... Bár érdekes ötlet a leszállási műveletekhez!
  Margaret vigyorogva jegyezte meg:
  - És a korongunk titánból van. És elég erős ahhoz, hogy kezelni tudja az összes lehetséges ütközést.
  Albina sóhajtva megjegyezte:
  - A titán meglehetősen drága fém. De úgy gondolom, hogy hamarosan tervezőink sokkal erősebb acélt készítenek!
  Margaret összecsapta mezítláb:
  - A gondolataim egy csorda ló!
  Albina felkacagott, és így szólt:
  - Egy elefánt jobb! Ő nagyobb!
  Margaret felugrott a karjába, és felüvöltött:
  - Nagy a zsiráf! Ő jobban tudja!
  Utána a lányok elvitték és megverték a talpukkal. Szóval még dübörgés is hallatszott. És egymásra mosolyogtak.
  Albina azt mondta:
  - Nem, a hozzánk hasonló harcosokkal még száz Sztálin sem fél tőlünk!
  Margaret megpördült a kezén, és ciripelt:
  - Miért száz? Talán egyszerre ezer?
  Albina felkiált:
  - Nincs millió!
  Margaret azt mondta:
  - Vagy másfél milliárd!
  Albina felmordult:
  - Vagy ezermilliárd és negyed!
  Egy ilyen verseny nevetségesnek és abszurdnak tűnt. De ugyanakkor rendkívül vicces. A lányok abbahagyták ártalmatlan fecsegésüket, és fekvőtámaszokat kezdtek végezni.
  Margaret a múltjára gondolt. Egy meglehetősen előkelő családból származó lány. Nagyon gyengéden került egy speciális iskolába. Elég kemény edzéseken mentem keresztül ott. Fizikailag tanították és nevelték. Ez egyrészt erősebbé tette a lányt, másrészt megfosztotta gyermekkorától.
  Margaret azonban gyorsan belekeveredett. Emellett az iskolában voltak klubok és szórakozási lehetőségek. A szépségek úsztak a medencében, tornáztak, és osztottak.
  És tanultunk, beleértve a különböző nyelveket is. Természetesen matematikát, fizikát és különféle klasszikusokat tanítottak nekik. Szabadidejében Margaret szeretett science fictiont olvasni. Különösen Jules Verne-t szerette. Tudományos felfedezései érdekes kalandokkal párosultak. Bizonyos típusú találmányokat még mindig nem sikerült felülmúlni.
  Különösen lenyűgözőek voltak azok a lövedékek, amelyek egy lövéssel egy egész erődöt tudtak elpusztítani. Ez a fegyver hasznos lehet egy igazi háborúban.
  Margit, amikor meghallotta a Lengyelország elleni német támadást, megihlette. A németek egyik győzelmet a másik után arattak, és mindenki egyszerűen imádta Hitlert. Bár eleinte sokak hozzáállása visszafogott volt. De a Führernek minden sikerült. A gazdaságban is. Gyors gazdasági növekedés, a hadsereg újjáéledése, a Rajna-vidék és a szénmezők visszatérése. Aztán Ausztria vértelen Anschlussa. A németeket kissé megrázta a Csehszlovákia körüli konfliktus. De aztán München következett.
  Utána úgy tűnt, hogy Németország mindent békésen ért el. Még a klaipedai régiót is visszaadta. De aztán elkezdődött a háború Lengyelországgal, majd két nappal később a második világháború. Sokan, még a lányok is megijedtek. Mi van, ha újabb vereség lesz? De három héten belül Lengyelország összeomlott, a Nyugat-Németország elleni offenzíva nem kezdődött el, és megnyugodott. Sokan azt hitték, hogy most béke lesz.
  Aztán gyors támadás Franciaország ellen. A propaganda pedig lelkesen kijelentette: nyertünk!
  Margit pedig bosszantotta, hogy nem vett részt egy ilyen diadalban. De ez nem ilyen egyszerű. A háború elhúzódott, a harcoló Németország egyik országot a másik után szívta el. És mint egy mesehős levágta ellenségei fejét. És így Margaret a frontra ment. Mint pilóta. Repülőiskolát végzett, és az égen kötött ki.
  A lány azonnal elkezdett több gólt szerezni. Orosz pilótákkal harcolt. Azonnal észrevettem a szovjet ászok bizonyos gyengeségét: vonakodásukat a visszavonulástól. De ez öngyilkosság, amikor egy olyan erősen felfegyverzett repülőgép ellen harcolsz, mint az ME-262.
  Margit megsemmisítette a szovjet repülőgépeket, meglehetősen sikeresen. Nem ismerte a szánalmat, bár nem tartotta magát kegyetlennek. A lány pedig bikiniben harcolt, még akkor is, ha kicsit hideg volt.
  És ez segített a csatában. Egyetlen alkalommal sem lőtték le a gépét, sőt nem is sérültek meg súlyosan. Bár az ME-262 általában nagyon tartós gép.
  Margit megszerezte magának a Vaskereszt lovagkeresztjét. És persze büszke is volt erre. És most rábízták a pusztító legfejlettebb gépezetét.
  Albina szintén pilóta volt, katonacsaládból származott. Szintén izmos szőke, akit Lovagkereszttel tüntettek ki különféle, elsősorban az égbolton tett tetteiért. De Albinának sikerült egy kicsit harcolnia a gyalogságban. Megmutatta az osztályát mesterlövészként is.
  Mindkét lány hasonló, de természetesen az arcuk is különbözik. De kiemelkedő izmaik vannak, fizikailag nagyon erősek. Most fekvőtámaszokat csináltak, szögletet csináltak és csicseregtek:
  - Nagy harcosok vagyunk, hatalmas ország... És bizonyos szempontból nagyon vadak és a Sátán szolgái vagyunk!
  Ezután Albina felkacagott és ellenkezett:
  - Miért a Sátán? Vagy talán egy mindenható Isten?
  Margaret bólintott.
  - Igen, ha a mi seregünknek szerencséje van, akkor Isten nélkül nem is lehet másként!
  Albina kijavította barátját:
  - Nem Isten nélkül, hanem Istennel! A Mindenható szereti az erőseket és a könyörteleneket! Az árják mindenkit összetörnek!
  Margaret csodálattal kiáltott fel:
  - És van ilyen technológiánk! A lemezrepülőgépek egy csoda!
  Albina, aki lendületesen sarkon vágott, beleegyezett:
  - Igen... Megtehetjük, ha akarjuk!
  Margaret logikusan elmagyarázta:
  - És amikor nem akarjuk, megtehetjük azt is! A fél világ kényszertudósai szántanak ránk!
  A lányok sokkal energikusabban kezdték a szögletet kialakítani. Az autójuk pedig a levegőben siklott. UFO-ra hasonlított. Egy ilyen csodálatos mérnöki alkotás. Valami olyasmit, ami a Föld bolygóra jellemző technológiai szinten túl jött létre. A lemezrepülőgépet többek között számos csúcsradarral szerelték fel. Hallottam, hogy csipog... riasztás!
  A lányok felugrottak és a kilátókhoz rohantak... Kinagyították a képet... Így van, egy tucat amerikai Mustang és négy Airacobra repült elöl. Amerikai gépek törtek elő a felhők közül. Nyilván észrevettek egy meglehetősen nagy lemezt, vagy radarral pásztázták. Bár az ilyen repülő csészealjak gyakorlatilag láthatatlanok a radaron. De az égen messziről láthatóak.
  Két osztag megpróbálta megtámadni a korongot. Margaret megnyomta a joystick gombjait, hogy gyorsítson. És elment koshoz. Olyan élesen, mint egy bokszoló ökle a toll súlyában, egy repülő csészealj villant el mellette. És eltalált egy amerikai vadászgépet. Mintha egy gyémántvágó vasat ütött volna. Szikrák záporoztak, és a lamináris áramlás fényes forgácsokká morzsolta a gépet.
  Albina csupasz ujjaival fogta a joystickot, ügyesen megfordította a korongot, és ismét döngölte az amerikai légierő vadászgépét. Darabokra hullott. A szőke terminátor pedig tovább mozgott, egyik repülőgépet a másik után zúzta össze.
  Margaret megjegyezte:
  - Letöröljük őket... Mint a krétát a radírral!
  Albina felkacagott, és így szólt:
  - Nincs esélyük!
  A hajlékonylemez többször gyorsabban mozgott, mint az amerikai repülőgépek. És tényleg esély sem volt elhagyni őt. Ráadásul a német autó manőverezhetősége egyszerűen fenomenális. De az új fegyverrel szembesülve az amerikaiak bölcsen cselekedtek: szétszóródtak. A lányoknak pedig élesen fel kellett gyorsítaniuk az üldözést.
  Amikor egy lemez eltalálta, zümmögni kezdett, mintha chipeket távolítottak volna el. Belonzi híres korongja mindenkit összezúzott és megrontott. És még csak meg sem rezzent.
  A lányok nevetve üldözték az ellenséget. Előztek és lapítottak, vágtak. Egy csirkét kergető sárkányra emlékeztetett, és talán még gyorsabb is. És egy ilyen vágó egyszerűen hasonló volt Ilya Muromets kincses kardjához. Aki mindent levágott... És sikerült szinte mindent utolérnie és lecsapnia.
  A lányok bemásztak, és majdnem kiugrottak a székeikből, kezükkel-lábbal kapaszkodva a bilincsekbe. És valahogy mégis kitartottak. És folytathatták a harcot.
  Ám az utolsó amerikai vadászgépet utolérték. A lányok verejtékgyöngyöket ráztak a homlokukról. És ismét átkapcsoltuk a hajlékonylemezt autopilótára. Albina beszívta faragott hasát, és azt javasolta:
  - Talán ehetünk?
  Margaret beleegyezett:
  - Ez egy jó ötlet!
  A harcosok benyúltak a hűtőbe. Albina megnyomta a gombot a lábujjával. Két tubus tápkeverék jött ki. A lányok óvatosan a kezükbe vették őket. Finomra vágott sertéshús borsóval és paradicsomszósszal. Minden tubus címkéjén egy vicces malac és egy borsószárú paradicsom található.
  A lányok óvatosan szopni kezdtek, enyhén megnyomva a csövet. Margaret megjegyezte:
  - Hamarosan a kozmikus világokba megyünk. Akkor talán ilyen ennivalót fognak adni az űrhajósoknak.
  Albina egyetértően bólintott:
  - Igen, az nagyszerű lenne! Repülj más világokra, nézd meg a szomszédos bolygókat.
  Margaret füttyentett, és álmodozva mondta:
  - Igen, ez nagyon érdekes. És hogy néznek ki ezek az idegenek? Valószínűleg úgy néznek ki, mint az emberek. Vagy talán van köztük különbség?
  Albina vállat vont, és azt javasolta:
  - Talán találkozhatunk elfekkel. Kinézetre hasonlítanak az emberre, de nem majmoktól, hanem macskáktól származnak. Ezért van hegyes fülük és nagyon aranyos megjelenésük.
  Margaret édes mosollyal megjegyezte:
  - Azt mondják, a manók egyáltalán nem öregszenek!
  Albina egyetértően bólintott:
  - Talán... De jobb lenne, ha az embereknek ilyen boldogságuk lenne!
  Margaret kiszívta a csőből. Nyelt egyet és így szólt:
  - Igen... Az öregségnél nincs rosszabb! Ebből a szempontból ez egyszerűen Isten csapása!
  Albina megsimogatta a csupasz lábát. Elképzeltem magam mellé egy srácot. Olyan magas, izmos, mint Apolló. Vagy talán Herkules. Aztán elképzelte, hogy megsimogatja. Igen, az nagyszerű lenne.
  Hogy aztán áttérjünk valami komolyabbra. Erős simogatások és simogató, forró mellkascsókok megtapasztalása. Mint erős férfiajkak simogatom a bíbor mellbimbót. És mennyire szeretnék örökké fiatal és vonzó maradni.
  Soha ne öregedj meg, légy örökké fiatal, karcsú, sportos!
  Albina félénk reménnyel javasolta:
  - Lehet, hogy az emberek kitalálnak valamit, hogy ne öregedjenek meg?
  Margaret magabiztosan válaszolt:
  - Előbb-utóbb persze az öregség legyőzi... De kérdés, megéljük-e ezt?
  Albina megpróbálta vigasztalni barátját:
  - Ha az árja tudomány mindenre képes, akkor telik az idő, és képesek lesznek feltámasztani a halottakat. És akkor nem számít, mikor halunk meg!
  Margaret mosolyogva mondta:
  Élvezzük a gonosz nélküli világot,
  Bár néha nehéz elhinni...
  A gyerekek játszanak és nevetnek,
  És elérjük a halhatatlanságot... talán!
  A lányok kortyolgattak a csövekből. Szeletelt hús, borsó és paradicsom, nagyon ízletes és tápláló kombináció. Margaret is elképzelte leendő férjét. Olyan felpumpált és okos, magas homlokkal. Nagyon szerette a Spartakot. Egy uralkodónak vagy nagy parancsnoknak született emberről kiderült, hogy rabszolga. A Spartacusszal kapcsolatban Margaret egy olasz író regényét olvasta. Kiváló műalkotás, nem fogja tudni letenni.
  Igaz, az a tény, hogy Spartak nemes trák vezető volt, nagy valószínűséggel a szerző találmánya. Még azt sem tudni, hogy Spartacus trák volt-e. Csak a trák szekció tagja volt. Kevés információ áll rendelkezésre a Spartak valós történetéről. Úgy tűnik, szabadon született. És még azt is mondják, hogy légiósként szolgált a római hadseregben. Aztán amikor a háború Trákiába költözött, még dezertált, és a rómaiak ellen harcolt. Ismét elfogták és eladták a gladiátoroknak.
  Aztán a dicsőség a Spartakot érte az arénában. De a Spartak akár német is lehetett volna. Margaret az ágyban képzelte magát ezzel a hőssel.
  Ez nagyszerű - ilyen ember! A nők szeretik a poénokat. Margaret úgy gondolta, hogy Spartak is szokatlanul okos. Győzelmet aratott a rómaiak felett egy meglehetősen rosszul szervezett rabszolga- és szegénysereggel. Bár nem, a gladiátorok vezetője szigorú fegyelmet hozott létre.
  Hiába rohantak a konzulok Spartacushoz. Egyik vereséget a másik után mérte rájuk. De végül az árulás megbosszulta magát. És legyőzték a Spartakot.
  A rabszolgaháború nem ért véget győzelemmel. Ami jobb is lehet. Ha győztek, a rabszolgák elpusztították volna a Római Birodalmat, de tudtak volna cserébe ajánlani valamit? A bolygóknak ezen a részén egyenes barbárság alakulhat ki. Akkor a kereszténység nem szerzett volna ekkora tömeges népszerűséget. Nem lett volna tehát Konstantin császár, aki felülről vezetett be egy ilyen vallást. Az idő pedig objektíven a kereszténység ellen volt. Felmerült tehát egy teljesen logikus kérdés: be tudod bizonyítani, hogy Krisztus feltámadása nem mese?
  A feltámadás minden tanúja és az apostolok meghaltak vagy kivégezték őket, majd az apostolok tanítványai. Persze idővel a hit megkopott. És a halhatatlanság ígérete önmagában nem volt elég. Ráadásul más népeknek megvolt a maguk elképzelése a paradicsomról. Vegyük ugyanazokat az egyiptomiakat. Egész tudományuk van a halottak létezéséről.
  És amikor a bizonyítékokról kérdezték, idővel ez egyre inkább hit kérdése lett. És maga Konstantin hitt a békeszerető kereszténységben, aki szinte egész életét háborúkban töltötte? Vagy talán mégis megijedt a nemléttől, és legalább valami posztumusz reményt akart? Nem ismert... De ne fogadd el hivatalosan Krisztus tekintélyét, ez volt az egész... Túlélték a keresztények kétezer évvel később?
  Ez azonban egy alárendelt történet. Tehát a japánok nyertek ebben a világban Midway-nél, Hitler pedig számos erős döntést hozott, köztük sokkal korábban totális háborút hirdetett, és minden erejével harcolni kezdett. És az eredmény: a németek minden fronton előrenyomulnak. És több fronton is sikereket értek el.
  Margaret elgondolkodva mondta:
  - A balesetek olyanok, mint a történelem láncszemei, egy kudarc és egy teljes fordulat!
  Albina hozzátette:
  - A világon minden véletlenszerű, főleg a szerencse, de természetesen sok bajba kerülsz!
  Margaret csupasz ujjaival fogta a csövet, megcsavarta a szárát és megnyomta. Kicsit szívta a húst, és észrevette:
  - De nem esünk bajba, nyerünk! Nem kell tehát pesszimizmus.
  Albina nem ellenkezett:
  - Jó ebédelni, rossz legyőzni, még rosszabb, ha elveszíted magad!
  A lányok elhallgattak. Evés után aludni húzták őket... És miért ne aludna pár órát. Akkor nem lesz több idő. Az amerikaiaknak sok gépük van, és folyamatosan kapni fogják.
  A lányok hátradőltek a székükben, és gyorsan elaludtak, mintha parancsra lettek volna. Valami érdekeset álmodtak... Valami új világban találták magukat. A saját útjukat járják. Körös-körül bokrok és dzsungel.
  És hirtelen egy fiú szalad ki a találkozóra. Olyan szőke, izmos, csak rövidnadrág van rajta. És egy hatalmas farkas, mint egy bika, utána rohan. A lányok levették a vállukról a gépfegyvereket, és tűzkitörésekkel ütöttek rájuk. A farkas megsérült. Saját vérében fuldokolva esett el. A fenevad ordítása olyan hihetetlenül hátborzongató volt. Úgy hangzott, mintha egy sírkő mögül jönne, és egy bivaly és egy pók hívójeleinek keverékére hasonlított.
  A fiú megállt. Némileg csodálkozva nézett előre. A fiú tizenhárom-tizennégy évesnek tűnt. Nagyon aranyos arc, férfias állal, gyönyörű faragott izmokkal, slab hasizmokkal. Haja fehér, mint a hó, enyhén sárgával meghintve, bőre barnásbarna.
  Nagyon csinos tinédzser, akit plakátra lehet akasztani - igazi árja. Kivéve, hogy a kék szem túl kedves. A mosoly pedig gyöngyházas. Margaret és Albina odamentek a fiúhoz, és kórusban megkérdezték:
  - Helló! Ki vagy te?
  A fiú mosolyogva válaszolt:
  - Matt király vagyok! Rózsaszín ködök földje.
  Albina kuncogott, és megjegyezte:
  - Király... Miért mezítláb?
  A fiú sóhajtva válaszolt:
  - Puccs áldozata lettem. Korsunov marsall átvette a hatalmat a királyságban. És letépték a királyi ruhámat, és félmeztelenül helikopterrel bedobtak egy vadállatokkal teli dzsungelbe!
  Margaret kuncogott, és kezet nyújtott.
  - Így hát felség... Nos, miben segíthetünk?
  Matt király zavartan megvonta a vállát.
  - Kétlem... Csak ketten vagytok, és van egy egész hadsereg fegyverekkel és helikopterekkel!
  Albina határozottan mezítláb taposva válaszolt:
  -Seregekkel is meg kellett küzdenünk! Nem, készek vagyunk harcolni egy igazságos ügyért!
  Margit ujjaival az ifjú király orrára bökött:
  - Ne félj, veled vagyunk!
  - Nem félek! - A fiú büszkén megigazította nem túl széles, bojtos vállát. És hozzátette. - Hát szerintem menjünk az alattvalóimhoz, támogatni fogják a királyt.
  Albina körülnézett, és megkérdezte:
  - Hová menjen...
  Margaret körülnézett... Körös-körül dzsungel volt. Kicsit az Amazonasra emlékeztet. Hatalmas páfrányok nőttek. Sok virágos fa volt. A rügyek úgy néztek ki, mint a rózsa, és a petúniák - élénk színekkel, mint a gyermekjelzők. A fák levelei nagyok és összetett alakúak voltak.
  Nagy szitakötők, mint az albatroszok, repkedtek, és méteres szárnyú pillangók repkedtek.
  Albina az égre pillantott, és felkiáltott:
  - Itt három nap van!
  Margaret felemelte a fejét, és kiáltott:
  - Azta! Ez egy másik bolygó?!
  Matt fiú király meglepetten vonta fel a szemöldökét:
  - Milyen más bolygó?
  Margaret vállat vont, és megkérdezte:
  - De ez nyilvánvalóan nem a Föld.
  A fiú kuncogott, és így válaszolt:
  - Szóval a Földről jöttél? Erről a zord bolygóról, ahol ugyanaz a fény ragyogott!
  Margaret elvigyorodott, és ismét megkérdezte:
  - Ismered a Földet?
  Az ifjú király bólintott:
  - Természetesen! A mi civilizációnk onnan származik!
  Albina alaposabban a fiúra nézett, és így szólt:
  - Hát igen... Olyan vagy, mint egy ember, csak szép!
  Matt király éles fejjel bólintott:
  - És te is nagyon szép vagy! Segíts visszaadni a koronát, és én magam csinálom a feleségeimet!
  A lányok nevettek. Margaret megjegyezte:
  - Nem túl korán házasodni?
  A fiú negatívan megrázta a fejét:
  - A királyok korán házasodnak! Már négy feleségem van, hat lesz veled, a háremet nem számítva!
  Margaret még hangosabban nevetett.
  - Szóval háremed van! Azta!
  Matt kifújta a mellkasát, és így válaszolt:
  - Mi van egy királyral hárem nélkül? Nem lenne presztízs! Egy nagyszerű ország uralkodója vagyok, már műholdat lőttünk az űrbe!
  Albina vállánál fogva átölelte a fiút, és kotyogott:
  - Édesem... Még mindig nem bánom, hogy a feleséged leszek!
  Az ifjú király arcon, majd ajkán csókolta a lányt, és kiáltott:
  - Olyan finom az illatod... Olyan csodálatos vagy...
  Oleg Rybachenko amellett, hogy ebben a világban volt, ahol a nácik harcoltak, egy másik univerzumban is kitüntette magát. Ahol valóban brutális és agresszív űrháború volt. Ott a fiú is egyfajta kaparásba került.
  Miért kellett ledolgoznia a halhatatlanságot? Semmi sem jön ingyen. És dolgozz keményen, fiú. És valóban halál és szélsőségek nélkül.
  A második világháború pedig különböző univerzumokban más és más. És gyakran még rosszabb, mint a valós történelemben volt, mivel a Harmadik Birodalom nagyon erős. És szó szerint egy csoda folytán vereséget szenvedett.
  Tehát Oleg Rybachenko bravúrokat hajt végre egy párhuzamos világban.
  A Moszkva elleni támadás és a csata Rzsevért folytatódott. Bombavetőket használva, és válaszul a szovjet rakétatüzérségtől ütéseket kapott, az ellenség előrenyomult. A németek számtalan felszerelésükkel és bombázásukkal, valamint rakétaszalvákkal próbálták bevenni.
  A haladás lassú volt a felperzselt földön. A szovjet emberek lovagként harcoltak... Rzsev a nácik második Sztálingrádja lett. Minden lakos részt vett az érte vívott csatákban.
  Úttörők egy kis csoportja tartotta a tizenharmadik számú házat a Lenin utcában. A fiúk és lányok közelebb engedték a nácikat, és puskákat lőttek vigyorgó szájukba. Vagy gránátokat dobtak házi készítésű robbanóanyagokkal az ellenségre. És ezzel hozzájárultak a győzelemhez.
  A tizenegy éves Miska elhallgatott, a fejét egy repesz törte össze, a lányt, Mását pedig egy mesterlövész golyója ölte meg. De a többi srác rendíthetetlen kitartással küzd. Pashka például minden erejét bevetve egy csomagot dobott a szállító alá, és az ellenséges gyalogosokkal együtt megfordulásra kényszerítette az autót. De közelednek a Sturmtigerek és Strummamontok, veszélyes fegyverek a nagyvárosok támadásaihoz. Pashka és vele együtt két másik fiú, életüket kockáztatva, egy hordót vonszolnak két folyékony reagens keverékével, amelyek kombinálva erős robbanóanyagot képeznek. A félmeztelen srácok annyira szennyezettek a koromtól, hogy szinte láthatatlanok a kifakult háttér előtt.
  Pashka nehezen húzza. Nagyon vékony, úgy néz ki, mint egy kiszáradt múmia, bordái gallyakként állnak ki. Nehéz hordót húzni, de sajnos az egyszerű gránátok tehetetlenek egy százötvenöt tonnás Sturmmamont ellen, harci felszerelés nélkül. A másik két fiú még vékonyabb. Bár még csak kilenc évesek, csupasz talpuk annyira kanos, hogy csiszolópapírként suhog a törmeléken. Valamikor az ágyú egy kicsit halkabb lett, és a bőrkeményedett lábak csikorgása megfeszítette a fülemet. A srácok alapvetően mezítláb jártak egész évben, és elviselték a hideget, amikor a lábujjaik szó szerint elkékültek. De furcsa módon az ilyen extrém, spártai stílusú edzés oda vezetett, hogy a fiúk és a lányok egyike sem lett beteg.
  És tekintettel a gyógyszerek és az antibiotikumok éles hiányára, az egészség rendkívül fontos. De valóban, ha egész évben jelzőlámpát és rövidnadrágot viselsz kora gyermekkorodtól fogva, akkor biztosan nem fogsz megfázni vagy torokfájást kapni.
  A másik dolog az, hogy nem lehet megszokni az éhséget, szemben a fagylal. És milyen étel lehet egy szinte teljesen ostromlott városban? Ahol az egyetlen vékony út szinte pontosan át van lőve.
  Pashka golyót kapott a vállából, összeszorította a fogát, és vérzésig harapta az ajkát, nehogy felnyögjön. Nem, nem fog ekkora örömet okozni a fasisztáknak. Az orosz harcos nem nyög a fájdalomtól. A fiú meghúzta a hordót, és rákiáltott a srácokra:
  - Törd össze a karmaidat, még élned kell!
  A fiúk, felismerve, hogy itt már nincs rájuk szükség, gyorsan elkúsznak. Térdük, könyökük már kérges a törmeléken való kúszástól, és susognak is. Még jó, hogy nem hallod a fülsiketítő zajban.
  Pashka keresztet vet, és felkiált:
  - A Szovjetuniót szolgálom!
  Egy hordót tol a Sturmmamont sínjei alá. Üvöltés hallatszik, vérrel együtt kiüti a vért, és a fiú darabokra szakad. De Hitler gépe nem bírja a szakadást, darabokra szakad. És egy bombavető széles csöve repül át egy leomlott faldarabon.
  Pashka meghalt, de lelke egy másik univerzumba rohant. Csernobog maga kísérte el a fiút egy másik univerzumba. Olyan gigantikus gyűrű van ott az Atya, ott mozognak a halottak lelkei. És ezek az univerzumok már nem a Hyperveer rendszer részei, hanem független rendszert alkotnak. Megőrződik az ember személyisége és emléke is, majd élettapasztalatait a következő univerzumban tudja alkalmazni, ahol a többi halott csak egyszer él. Ha a test újra meghal, a lélek átkerül a következő univerzumba, és az ember harmadszor is él... Ha újra meghal, akkor a negyedikbe kerül át. Mert Isten és az istenek szuperistene, a Generátor nagyszerű a teremtmények számtalan sokasága felett. És addig nem lesz vége a lélek vándorlásának, amíg az ember olyan szintre nem fejlődik, hogy ő maga is demiurgus Istenné válik.
  Ez a szellem hiperevolúciója. És az emberek még mindig a legalacsonyabb szinten vannak a trón lábánál, ami a mindenhatósághoz és minden vágy kielégítéséhez vezet. Előbb-utóbb minden ember eléri a célját, miután sok születésen és halálon átment, tapasztalatokat szerez. Sajnos hiábavaló azoknak, különösen a szerzeteseknek és mártíroknak a reménye, hogy ebben az életben szenvedésük után édes gyümölcsökkel és illatos virágokkal teli paradicsomot kapnak. Ezért a Végtelen, a maga Hiper-mindenhatóságában, a Túlteremtő valami jobbat készített az emberek számára, mint a paradicsom. Legalábbis az aktív egyéneknek. Akik pedig gyengék és kevésbé energikusak, egy szerényebb álom teljesülésére számíthatnak. Találkozzon családjával és barátaival, akik kedvesek voltak számodra a Földön vagy más világokon. És élj velük boldogan egy jó világban: háborúk, éhség, betegségek, öregség és egyéb szerencsétlenségek nélkül. Csak egy ilyen paradicsomba nem kell egy életnek és egyetlen inkarnációnak sem elmennie.
  És hogy valójában egy sor újjászületés után az embernek olyan hatalma lehet az irányítása alatt, hogy képes lesz saját boldogságformáját választani. Vagy tevékenység és élvezet viszonylagos békében. És így talán még a mohamedán paradicsom is háremmel, edényekkel és táncosokkal olyan unalmassá válhat, hogy az ember valami egyszerűbbet választ magának, ami sokkal aktívabb!
  Mert Isten az örökkévalóságot a szívükbe helyezte! És az emberből élő lélek lett, és a test a porba (a föld elemeibe!) megy, amiből létrejött, a szellem pedig Istenhez, aki adta! Az emberi szellem az istenek Istenének, az Atya lehelete. A lélek pedig halhatatlan, mert benne van az univerzum Mindenható Teremtőjének egy részecskéje. És nem csak agyag vagyunk. A Demiurgosz istenek és rokonaik unokái vagyunk, és nem csak egy teremtmény. És az Úr az örökkévalóságot a szívükbe helyezte. Mert a Mindenható Szuperisten, a Szülő az örökkévalóság. És minden emberben ott van a Hiper-Mindenható Istenség egy részecskéje, amelyet ki kell fejleszteni önmagában, beleértve a szenvedést, fájdalmat, halált elviselni és hőstetteket elviselni.
  Az úttörő fiú meghalt, hogy herceg legyen egy új univerzumban.
  Csernobog ezt is megmutatta a leányőröknek... Hiszen ez egy ritka látvány a másik világból, mi történik később a Halottak Végtelen Királyságában.
  Pashka új testben ébredt... A tizenegy év körüli fiú utoljára egy erős fájdalomra emlékezett, ami felszakította ereit, izmait, csontos testét, majd az azt követő könnyedség és boldogság. A föld pedig azonnal elúszott a fiú mezítláb alól, ami kis ezüstpénzlé változott, és eltűnt a legfényesebb csillagok ragyogása mögött. És akkor elkezdett szólni a szimfónia, valami hihetetlenül fenséges.
  És most visszatért a testébe, tele erővel és lendülettel az egészséges étvágytól. Pashka még fiú, de már nem az a vékony, tábori kinézet, mint régen, hanem izmos, erős, és a bőrén a barnaság sem egészen emberi, sötétarany. A fiú érezte az arcát, nem, teljesen emberinek tűnt, sima és tiszta bőrrel, a fején pedig puha és selymes tapintású volt a szőr. Csak a csuklóján van néhány furcsa karkötő.
  A fiú megbökte a drágakövet, és egy hologram villant. Egy elképzelhetetlenül szép lány háromdimenziós színes képe jelent meg. Ezüstös hangja csillogóan csipogott:
  - Ó, felség! Megtörtént a születésed, és ezért ünnep lesz a királyságban!
  És szinte azonnal a szavai után fényes, színes fények lobbantak fel a trónteremben, ahol az újszülött halott fiú volt, és reflektorkövek kezdtek világítani. Pashka azon kapta magát, hogy hirtelen, mintha egy hullám vitte volna be egy hatalmas stadionba, ahol tarka tömeg ujjongva fogadta. A fiú körülnézett, és pislogott a szemével. A gigantikus trónteremben szobrok és a tetején forogtak, nagyon díszes és színes csillárok. És szökőkutak sokszínű fúvókái vernek.
  És általában maga a palota egyszerre volt futurisztikus és ősi.
  A közönség túlnyomó többsége gyönyörű fiúk és lányok voltak, a lányok pedig háromszor annyian voltak. Rajtuk kívül kis számban kétféle lény élt. Nagyon nagyok, két méter magasak, hasonlóak a gorillákhoz, csak fülük olyan, mint a denevérek, szürke és barna lények szárnyai. És valamivel kisebb narancssárga és sárga színű egyedek, amelyek hasonlítanak a rókához, de kevés volt belőlük.
  Rajtuk kívül mechanikus kisemberek is forogtak a teremben, kerekeken királyi ételeket és fényűző italokat vittek színes csomagolásban.
  Pashka észrevette, hogy gyakorlatilag nincs idős ember a teremben, ezért a lények, bár embereknek tűntek, valahogy túlságosan fényesek, aranyszínű bőrrel, és a hajuk olyan, mint a virágszirmok. Szép tömeg, de túl sok. És a fülük, nem egészen emberi, úgy néz ki, mint egy félbevágott rózsabimbó.
  Hol van? Lehet, hogy a mennyország? Az utóbbi időben az ortodoxia és az úttörők közelebb kerültek egymáshoz, és a papok nagylelkű paradicsomot ígérnek azoknak, akik meghaltak a Hazáért.
  Lehet, hogy a papok nem hazudnak? Most már nem mezítlábas, koromfoltos és karcos fiú a Rzsevért vívott csatákban. Nem, a herceg áll előttük. Szintén még fiú, de drágakövekkel díszített csillogó skarlát csizmában, nagyon fényűző, bár kissé régimódi öltönyben. Az övön kard csillog, ékkövekkel gazdagon díszített markolattal. Még furcsa is: robotok, televízió, és egyben kastély környezet.
  Igaz, a közönség is felöltözik a maga módján. A fiúk középkori kamionban és luxuscsizmában, a lányok pedig magas sarkú üvegpapucsban és átlátszó ruhákban, amelyek nem rejtik el testük szépségét.
  Két lány, valószínűleg cselédlány, kirohant a hercegek elé: mezítláb, rövid fehér ruhában, meztelenül, vékony, fényes anyagcsík alig takarta csodálatos mellüket. Bőségesen szórták szét a rózsaszín szirmokat az újdonsült herceg sarka alatt.
  Pashka ma már királyi személy, de éhes, vékony, szemérmetlenül piszkos úttörő volt. És a büszkeség érzése tölti el a lelkét. Őszinte úttörő - van igazságosság.
  A sugárzó trónon egy királyi ruhás lány és egy húsz év körüli vagy annál több emberszerű fiatalember jelent meg. Köszöntötték Paskát, aki úttörő tisztelgést adott nekik.
  A fiatalember koronát viselt, és ünnepélyes hangon így szólt:
  - Te vagy a hősiesen megölt lovag, akit az Istenek úgy határoztak, hogy ő lesz az örökösöm és a jobb kezem!
  Pashka erre szerényen válaszolt:
  - Nem tudom, felség. Szovjet emberek százai és ezrei buktak el nem kevésbé hősiesen, mint én! És szerintem nem kisebb jutalmat érdemelnek az égvilágon!
  E világ királya fontos hangon mondta:
  - Itt vagyunk mindannyian, akik egy életet éltünk, és egy másikat kaptunk. A jutalom nem mindig igazságos. Én sem voltam a cári hadsereg legjobb tisztjei között, de megkaptam a királyi címet. De az egyik mezítlábas lány maga Makhno atya!
  A szolgálólány felpattant ezekre a szavakra, és kibökte:
  -De olyan élvezeteket tanultam, amik számotokra elérhetetlenek, férfiak!
  A király keményen válaszolt:
  - Te, Makhno rabszolga, egy szót sem kaptál! Kösd a goblinoszlophoz, hogy kivehesse a részét a szempillákból.
  A lányt megragadta egy gorilla, melynek füle hártyás füle öt falánkban volt, és egy oszlophoz vonszolta. A lány sikertelenül próbált ellenállni, de egy ostorral keményen combon találták. Ezt követően megharapta a goblin mancsát, de ököllel állon érte, és megereszkedett, elvesztette az eszméletét.
  A király örülne, de Paske egyáltalán nem. Nem jó, ha megverek egy nőt, még akkor sem, ha az a rohadt despota és maga Makhno bandita. A sors néha szeret trükközni az emberrel. Pontosabban a Demiurgosz Istenek. A gazemberek néha posztumusz megtorlásban részesülnek, de nem mindig közvetlenül. Vannak, akik nyomorékká, mások rabszolgává vagy rabszolgává inkarnálódhatnak. De őfelsége maga egyáltalán nem angyal, hanem egy mulatozó tiszt, Shwinder. Nem rosszabb, mint a többi tiszt, de nem is jobb. És szerencsém volt, mint Viszockij dalában, hogy uralkodóvá nőhettem, már második életemben. Igaz, nem azonnal, hanem amikor az egykori királyt megölték. Itt korábban alvó képességek jelentek meg.
  Pashka ránézett és elhallgatott. Már nem érezte magát teljesen boldognak. És az uralkodó nem túl kellemes hangja bejelentette:
  - És most részt kell vennie a hercegek koronázása alatti hagyományos rituáléban! Most egy korábbi élete jelentős, különösen veszélyes bűnözőjének megbüntetése fog megtörténni! Mert hiszem, hogy a bűnöknek meg kell jutalniuk!
  Csikorgó hang hallatszott, és a trón előtti padló kezdett eltávolodni egymástól. A hang halk volt, a robotok elsöpörték a port, a rúd pedig az égbe emelkedett. Valami hasonló egy acél vízszintes rúdhoz jelent meg. A fiút csak a kezével láncolták egy vastag keresztléchez, és egy súlyzót láncoltak a lábához. A karok kicsavaródtak az izmos vállakból, és egyértelmű volt, hogy a terhelés szörnyű fájdalmat okoz a fiúnak.
  Zoya és Victoria azonnal felismerte ezt az izmos fiút, mint Oleg Rybachenko, és üvöltve Csernoboghoz fordultak:
  - Mit csinálsz, sötét?
  A Hiperuniverzális Gonosz Overlord halkan válaszolt:
  - Ennek a fiúnak a hibája miatt nem folytathatod a harcot ebben az univerzumban, és nem biztosíthatod a Szovjetunió győzelmét! - Csernobog szeme szigorúbbá vált. - Egyetértek, ez elég súlyos bűncselekmény ahhoz, hogy még az olajban megfőzzük sem elég!
  Zoya könyörgő hangon mondta:
  - De ez a legnagyobb önkéntelen bűn!
  Csernobog bátor hangon válaszolt:
  - Kétségbeesetten megvernek, ha véletlenül! Hidd el, rendkívül gyengéden bántak ezzel a gyerekkel!
  A goblinok a megkötött Oleg szélén álltak. A fiú teljesen meztelen volt, izmai pedig megdagadtak a lábához láncolt súlyzó súlyától. Pashka kételkedett, és megkérdezte:
  - Mi a hibás?
  A király gőgösen válaszolt:
  - Az tény, hogy miatta Szovjet-Oroszország elszalasztotta a legnagyobb esélyét a megváltásra!
  Pashka halkan megkérdezte Oleg Rybachenkotól:
  - Ez igaz!
  A fiú, akit széttépett a fogasléc, a fogát csikorgatta:
  - Igen! Az én hibám!
  Az uralkodó lakonikus parancsa következett:
  - Üt!
  A goblinok pedig láncokkal verték a fiú csupasz hátát, amilyen erősen csak bírták. A bőr felszakadt, Oleg Rybacsenko arca skarlátvörösre változott. De a fiú összeszorította az állkapcsát és reszketett, kitartott, és nem kiáltott fel. A goblinok pedig hideg dühvel folytatták az ezredet. Teljes erejükből ütöttek, és magabiztosan vágtak át a fiú bőrén.
  Pashka tiszteletét fejezte ki, a vad fájdalom ellenére Oleg Rybachenko nem sikoltott, csak nagy levegőt vett. Bár a kínzás fokozódott. A műanyag fogantyún lévő láncok elkezdtek felmelegedni és pirosra váltani. Így most minden újabb ütés nemcsak levágta a bőrt, hanem a helyére is égette a hússal.
  Erős rántott hús szaga járta át a szobát. A fájdalom szörnyű volt. Oleg szeme kidülledt üregéből, arca elkékült, torkából vér folyt, de az akarat titáni erőfeszítésével visszatartotta a torkából kiszökni kész üvöltést. Érezhető volt, hogy ez a fiú brutális élményen ment keresztül. iskola, beleértve a csillag- és űrháborúk világát is. Oleg azt képzelte, hogy forró fürdőben seprűvel korbácsolom, és sokkal könnyebb lett.
  A fehéren izzó láncok a nyakától egészen a sarkáig verték és megégették Rybachenkot, amit a goblinok az elejével ütöttek, de a megégett és megsebesült fiú továbbra sem akarta elveszíteni az eszméletét. Pashka úgy nézett erre, mint aki megigézte. Sajnálta szinte egyidős társát, másrészt az ő hibája volt, hogy az amúgy is alig kapaszkodó Szovjetunió a pusztulás szélére került. Nos, az ilyesmit tényleg meg lehet bocsátani? Hiszen maga Sztálin is könyörtelenségre szólított fel az ellenségekkel szemben. Sőt, a fiú nagyon izmos és egyáltalán nem lesoványodott, bár egy csepp zsírfelesleg sincs benne.
  Ez azt jelenti, hogy nem tapasztaltam igazi éhséget, és ez sem ébreszt együttérzést...
  A dobhártyából kipattanó hirtelen üvöltés rázta meg a palotát. A fal összeomlott, és az elhaladó robbanáshullám üres palackokként szórta szét az embereket, tornádóként dobta fel a trónt... Minden úgy történt, mintha egy erős földrengés során, hurrikántempóban történt volna. És egy pillanattal később megjelentek a gengszterek. Nagyon hasonlít a goblinokhoz, csak nem meztelenül bundában, hanem egyenruhában.
  A vízszintes rúd összeesett az ütéstől, és a keresztrúd eltört. Oleg Rybachenko brutálisan megverve és égési sebekkel borította Paskára esett. Egész háta és mellkasa, amely ráesett a rabszolgafiú hercegre, megégett és összetört. Ennek ellenére a fiú továbbra is kitartott a tudatánál, és azt suttogta az úttörőnek:
  - Ez a mi lehetőségünk!
  Pashka övéből pedig előhúzott egy gyémántokkal kirakott pisztolyt. Egyszer a bilincsébe lőtt. Felrobbantak, majd két lövés követte a lábát tartó bilincseket. A gyötrelem teljes ereje ellenére Oleg Rybachenko megőrizte mozgásképességét, és mentális érzékelése erősebb volt, mint valaha. A hercegnek a királyság legfejlettebb varázslói lógtak az övén.
  A berobbanó goblinok pedig nem titkolták érzéseiket és állati ösztöneiket. Minél több élőlényt akartak elpusztítani, és mindenhová lőttek.
  Oleg Ribacsenko alig volt ideje ellökni Paskát, és azon a helyen, ahol a fiú-herceg éppen feküdt, csak egy fél méter széles és egy méter mély kráter volt, melynek szélei füstölögtek és szikráztak. Ifjabb Rybachenko maga nyitott tüzet az ellenségre. Az első öt goblin támadót az első robbanás elvágta.
  A fiú megfordult, felkapta a varázslót, akit a király leejtett a lábával, és puszta ujjaival megnyomta a gombokat. Az űrvilágokban Oleg Rybachenko már foglalkozott hasonló típusú fegyverekkel, ezért nagyon magabiztosan viselkedett. Még egy tucat goblin rohant a transzcendentális világokba a fiú kezéből és lábából való lövöldözésétől.
  És általában nem tört ki vicccsata. Jelentős erők készültek a harcra. Amikor egykori emberek harcoltak egymással... Csak kicsit más testben.
  Oleg lövöldözve és az ellenség körömhúzói elől kerülgetve azt gondolta: kik ezek a goblinok? Emberek-e, és ha igen, milyen bűnöket követtek el a Földön? A tündérmesékben általában a goblinokat használták a gonosz és valami hülyeség ábrázolására.
  A vadőr felkapta és ledobta a döglött manókat, amelyekbe az immár halottá vált sugárvető ember testesült meg. És most két kézzel lőni kezdett.
  A tapasztalt Pashka előhúzott egy újabb varázslövőt az övéből, és egyre több futó és támadó agresszorra kezdett lőni.
  Aztán megjelent egy hatalmas repülő csészealj, akár egy csatahajó, és egyre több goblin és ritkán látható róka ugrott ki belőle. A tündék birodalmához tartozó szárnyfülűek (goblinok) azonban nem haboztak visszalőni rokonaik felé. Az ütések cseréje tehát javában zajlott.
  Oleg Rybachenko most guruláson volt. Varázslók robbanásait engedte szabadjára, sorra gyűjtve a szörnyeket. Egyes goblinok a magoplazma károsító injekcióitól elszenesedtek, míg mások a gravitációs kibocsátó alá esve zöld és kék vérforrásokat bocsátottak ki. De ettől csak még melegebb lett, és félelemszerű szárnyas tőrök közeledtek.
  Őket viszont a palotából találták el a légelhárító ágyúk. Minden égbolt színes volt, amíg a szemgolyó meg nem fájt egy csodálatos tűzijátéktól.
  Oleg Rybachenko agresszíven beszélt:
  A bűnös ember megkapja a magáét
  Olyan lesz, mint a tűzben égő pók,
  Higgye el, ez egy nehéz eset...
  A bűnös a Sátánt imádta!
  A Sátán és Csernobog fogalma azonban egyáltalán nem azonos. A Sátán egy lázadó angyal - teremtés, Csernobog a Generátor örökké létező hiposztázisa. És ez a kolosszális különbség köztük. Mert Csernobog fia és a család része, és egyáltalán nem az ellensége! A Sátán szót ellenségnek fordítják.
  Pashka eltalálta a goblint. Csak a szőrös alsó végtagok maradtak. Általában az elfek sokkal hatékonyabban lőttek. Ki ez a szárnyfülű fickó? Van egy gorilla!
  Pashka alig kerülte el a vereséget, de sikerült visszaugrani, csak a vállán érezte a forróságot. A kamion drága ruhája kissé elszenesedett.
  A lányként megtestesült Old Man Makhno szintén harcol, és nagyon pontosan tüzel. Ennek ellenére nem hiába tartják lendületes vezérnek. Ahogy a dal mondja. Te és én mindig összetörtük a hitetleneket, és vezettük a címereket és az oroszokat - egyetlen atamánt. De akkor egy kicsit szerencsétlen voltam az atamánokkal! De egységesek leszünk - mindenkinek dacára!
  Oleg Ribacsenko lekaszált száz goblint egy kitöréssel, és így szólt:
  -A háborúban minden megengedett, és minden annak jár, aki bárkit megölhet!
  Pashka egyetértett ezzel, és még gyakrabban kezdett tüzelni, és megpróbálta ugyanazt a pontosságot mutatni, mint ez a megcsonkított, de nem összetört srác.
  Az elfek fokozatosan megszilárdultak, és felhalmozták tartalékaikat. A csata a teljesen lerombolt és elszenesedett palotában bontakozott ki.
  És ismét felbukkant a Rzsevért vívott csaták képe. A romhalmazzá változott város nem adta fel. Natasa, a komszomol lány, kezében gépfegyvert szorongatva lőtt a Krautokra. Gyönyörű lány, nagyon piszkos és vékony volt: bőr és csont. De a férfias állú és nagy kék szemű arc megőrizte csinosságát. Natalya nem egyszer megsebesült, de megviselte a "karcolást" a lábán. Sokszor szakadt és sebtében felvarrt cincérruhája úgy nézett ki, mint egy koldusrongy. A koldushoz való hasonlóságot fokozta a mezítlábas, horzsolásokkal és horzsolásokkal borított, bár egy komszomol harcos lábainak gyönyörű, harmonikus formája, és a vászontáska, ahová a lány gyújtó keverékkel gránátokat rejtett.
  Natasha felrobbant, és kieresztett egy újabb kürtöt. Ez csak a filmekben van, olyan szupermenek vannak, hogy egy tucat katonát vágnak le egy robbanással. Egy igazi csatában ne adj Isten, hogy több száz golyóból legalább egy pontos találat legyen. A fiú terminátor, Ole Rybachenko és a lány rangerek ebben az esetben mesés kivételt képeznek.
  De Natalya nekidőlt a leomlott falnak, és óvatosan kinézett egy halom törött tégla mögül. A városban annyi törmelék és barikád található, hogy a nácik nem tudják használni erős tankjaikat az áttöréshez, és kisebb csoportokban kénytelenek bevonni őket egy kedvezőtlen gyalogsági ütközetbe.
  Meleg van, a női zászlóaljból szinte minden harcos mezítláb harcol, és piszkosak, mint a disznók. De nincs idő a mosakodásra, és a szennyeződés segít az elszenesedett és égő Rzsevben álcázni, és így túlélni. Mégis csak 1943. január 1-jén vágták el a Harmadik Birodalom szövetségeseit . A németek pedig kénytelenek voltak elhagyni ezt a legendás párkányt. Mennyire segített ez a Vörös Hadseregnek a moszkvai csatákban.
  Natasha éppúgy tudja ezt, mint bárki más. Ezért énekel egy dalt, hogy felvidítsa az összes többi harcost, akik közül sokan súlyos sebeket szenvednek;
  
  A világ tele van küzdelemmel és szenvedéssel
  Így van ez az idők hajnala óta,
  Amikor Ábel elesett és Káin felemelkedett,
  A gazember egy koszorús armadát kap!
  
  Ilyen szüksége van az embernek,
  Sok éven át kegyetlenül gyászolni...
  És ez így ment az idők végezetéig,
  Hogy a bátrak csak lánccal és rúddal jutalmazzák!
  
  De higgy a bátorságban, a katona nem megy el,
  A Mindenható Rúd nem ad el minket -
  Mint a szent orosz könyvek,
  A Mindenható Svarog eljön a Földre!
  
  Eljön egy korszak, ahol az emberek boldogok,
  Ahol nincs szenvedés és magas az összeg!
  
  Ahol mindig lesz datolya és szilva a mézben -
  És mindenki olyan jutalmat kap, mint az őrült!
  
  Drága határtalan Oroszországunk népe,
  Parancsolom, mintha egy koszorú virágozna a nyári napon...
  És akkor az emberiség erős lesz,
  Menjünk a távoli csillagokhoz!
  
  Lehetetlen a bölcső földjén maradni,
  Mágnes vonz minket és hív a tér...
  Nem csoda, hogy a rajzot ellenőrizve gyászoltunk -
  És tegyünk kemény számvetést a vagyonnal kapcsolatban!
  
  Milyen csodálatos a bennszülött tanítás,
  Mit adott nekünk a Mindenható a Védái által...
  És anyaországunknak aranygyűrűje van,
  Törd le a düh bilincseit, törd meg a szükségleteket!
  
  A Haza felépíti a kommunizmus álmát,
  Minden ingyen lesz benne - elmúlik a kapzsiság!
  A távoli kvazárok számára a turizmus kedvesebb,
  A gyerekeknek pedig egy sétarepülés a kék csillaghoz!
  Miután elénekelte verses részét, Natasha gyújtó keveréket dobott egy gyalogsági harcjárműre, hogy a közelébe kerüljön. A német szállítógép pedig teljesen kigyulladt, és fekete, rongyos lángfelhőket kezdett kibocsátani. A lánynak szerencséje volt, hogy a nyílás fedele nyitva volt. A hőségtől szintén sínylődő Krautok pedig gyengeséget mutattak. És egy nagy gyújtópalack borította őket.
  Detonáció nem történt, mivel maguk a dobozok is védettek voltak, de az ágyúba töltött lövedékek hevederei elakadtak és agresszíven szakadni kezdtek. És egy SS Haupman leszakadt holtteste kirepült a nyílásból.
  Ekkor azonban egy másik gyalogsági harcjármű csapódott be nehézgéppuskákkal. A komszomol lánynak sikerült elugrani, de barátját és a kellékeket hozó ötéves kisfiút, Kolját elütötték. Szegény gyermek, mit csinált ebben a csatában? Minden erejével segítette a felnőtteket, a Vörös Hadsereget mindenki mással együtt próbálta győzelemre vezetni! És most egy bolond golyó tépte szét fényes fejét.
  Az egyetlen vigasz az volt, hogy nem volt ideje átélni a fájdalmat.
  De Ekaterina Yarova sokkal fájdalmasabban halt meg. Nagy kaliberű golyók tépték fel a mellkasát és a hátát. És belehalsz a szenvedés fülsiketítő szakaszába. Mintha két kígyó tekeredett volna köréd. Az egyik forró, mint a tűz, a másik hidegebb, mint a halálos jég. És pokoli görcsökben megfojtják a lányt. Catherine nyögött és szenvedett. Csupasz, poros, vérfoltos lábai görcsösen rángatóztak, csupasz ujjai pedig elszenesedett napalmmal dobták fel a törmeléket.
  Natasha odakúszott a barátjához, és odasúgta neki:
  - Kitartás! Hamarosan lesz másik! Sokkal jobb életet!
  Itt a lány egy pillanatra a kommunizmust képzelte el. Egy királyság, ahol abszolút minden van. És minden álom valóra válik, mint a mesében. És ott találkozhatott a szüleivel, akik meghaltak a bombák alatt. De sajnos a mese hazugság...
  Egy nagy kaliberű géppuska lövései által ledöntött törmelék hullik Natasha piszkos és szürke sörényére. Rémálomszerű és hátborzongató. De a lány még mindig azt suttogja:
  
  - Hiszek! Remény! Imádom!
  A harcos pedig hirtelen felpattan és Molotov-koktélt dob, minden gyűlöletét ebbe az impulzusba helyezve. A palack eléri a BMP-t és eltörik rajta. De ha a nyílás zárva van, az autó belül ég vagy nem, ennek az esélye vitatható. A géppuskatűz későn érkezik, és Natalyának sikerül a földet érnie, és belekapaszkodnia a törött betonba. Karcos, szinte csupasz hátára pedig mindenféle szemét zúdul.
  Hirtelen dübörgés hallatszik, és a géppuskalövések elhallgatnak. Az úttörő Leshka volt az, akinek sikerült közel kerülnie a "Strela" installációhoz - valami olyasmihez, mint a szovjet tervezők által továbbfejlesztett faustpatron. Eldobható fegyver, de elég hatékony. És két légágyúval és négy nagy kaliberű géppuskával felfegyverkezve a fasiszta szállítmány megsemmisült. Az úttörő pedig, bár kis termetű, gyors és képes szállítani a Strela-2-t. Most egy új, egyszerű, visszarúgás nélküli fegyverért tér vissza, amelyet házilag is elő lehet állítani.
  A második világháború világában pedig menő események történtek.
  Jane, Gringueta, Malanya és az újonc Matilda részt vett a kubai partraszálláson. A lányok egy Goering-4 harckocsin utaztak. Ez egy új autó, amelyet a Churchill evolúciója alapján hoztak létre. Ezt a tartályt kissé megkönnyítették a vezetési teljesítmény javítása érdekében. Az eredmény egy ötvenhét tonnás jármű lett, 88 mm-es ágyúval és 152 mm-es páncélzattal a homlokszögben, valamint 102 mm-es páncélzattal és hátsó szögben. Védelemben és fegyverzetben ez a tank rosszabb volt, mint az E-50, de motorja akár 1200 lóerős is volt. Még nem volt elég gázturbina az összes autóhoz. Ennek ellenére a tank jónak bizonyult. A védelmi szintet tekintve elöl nem volt rosszabb, mint a Tiger-2, sőt oldalt sem.
  A cementezett páncél minősége kiváló. Bár maga a tank tökéletlen. De a Tigris súlya miatt jobb védelmet nyújt. És mindenesetre jó sebességgel.
  Jane fütyül egy dalt.
  Gringueta mezítláb a pedálokon nyomja. Malanya megjegyzi:
  - Úgy tűnik, a kubaiak egyáltalán nem akarnak ellenünk harcolni!
  Gringeta kuncogott, és így válaszolt:
  - Inkább még ők is minket tartanak a felszabadítójuknak. Mit jelent Amerika Kubának? Inkább megszállóként tekintenek rá.
  Jane kinyújtotta csupasz, kecses lábát. A tank oldalain nagy lejtők voltak, ami némi problémát okozott a legénységnek, ugyanakkor növelte a jármű túlélőképességét. Az elülső páncél 45 fokos szöget zár be, ami nagy ricochet-et ad. Most két Pershing van ellenük. Tüzet nyitottak.
  Gringeta a fémhez szorította csupasz, lebarnult lábát, és megcélozta a fegyvert.
  Az egyik amerikai lövedék a tank homlokát találta el. Ez nem végzetes, a halál jelene csúfolódott.
  Gringeta lőtt, a torony homlokára célozva. A Pershing elülső páncélzata ugyanolyan vastag, mint a Goering-4-é, és a racionális dőlésszöge még kisebb. Tehát az erősebb 88 mm-es fegyver áthatol a fémen.
  Gringueta megnyalja az ajkát:
  - És arrogánsnak lenni az álmokkal - ki tudna versenyezni... Miért harcoljon egy iskolás a támogató punkokkal!
  A Pershing kigyulladt. A harci felszerelés szakadozni kezdett. Aztán mennydörgött, végül leszakította a tornyot.
  Gringeta áthelyezte a fegyvert egy másik tankba. Egyáltalán nem volt zavarban, hogy az autója mozog, és mozgás közben lőnie kellett. A harcosnak már jelentős tapasztalata van. Bekerültem a harmincnégybe. És kisebb tornyaik vannak, mint a Pershingeknek.
  A falusi lány dorombolt:
  - Én vagyok a legszebb és legerősebb!
  Volt már tapasztalata. Ráadásul a Pershingek álló helyzetben vannak, ami azt jelenti, hogy sokkal könnyebben eltalálhatók. A törött torony összeomlik, mint az üveg.
  Malanya hangszínek:
  - Töredékekre fog törni - próbáld meg megtalálni őket!
  Matilda azt mondta:
  - Csak az ég, csak a szél, csak az öröm előtte!
  A Pershingek megsemmisülnek, és a német tank ismét csatába rohan. A harcosok még énekelni is kezdenek.
  Előttünk egy üteg... Megfordítják a tankjukat, hogy frontálisan bevegyék a lövedékeket és lőjenek.
  Gringeta azt mondja, csupasz, kecses lábát a páncélra csapva:
  - Csak egyszer ütöttem... Olyan bátor!
  Malanya hozzáteszi:
  - És ügyes! Első osztályú lövész!
  Gringueta hozzáteszi:
  - Nem a szemöldökbe, hanem egyenesen a szemébe!
  És tüzet nyit, hogy öljön. Nem fél az ellenséges fegyverektől. Meglepően pontosan lő. Összességében ez a négy nagyszerű. Lányok Nagy-Britanniából, amely mára a Harmadik Birodalom részévé vált, nagyon feltételes autonómiával.
  Most Kuba meghódítása következik. Gringet nagyon pontos lövései elhallgatják egyik fegyvert a másik után. Az üteg kétségbeesetten köpködik, de a fegyverek kitörése fokozatosan elhalványul.
  Jane mezítláb simogatja Gringet világos fejét, és így szól:
  - Szóval tartanod kell!
  És az úr lánya vihog. Csupasz talpa nagyon csiklandozó, és meglepően kellemes az ilyen érintésektől. Mintha szálas vásznon járnánk. A lány sarka pedig olyan kerek és csábító.
  Gringeta a mutatóujjával csiklandozza a talpát, és gyengéden így szól:
  - Nagyon szép vagy, igaz... De kérlek, ne vond el a figyelmemet a lövöldözésről.
  Jane visszanevet. És játékosan tweetel:
  - És kedvellek, mint te, mint te, és számomra nincs több barát a világon!
  Gringeta sóhajtva válaszolt:
  - Szeretem a srácokat... Bár te biztosan kedves vagy. Kíváncsi vagyok, hogy fog kinézni a fia?
  Jane hárpia mosollyal válaszolt:
  - Szerintem nagyon jóképű lenne, és te szeretnéd!
  Gringeta megforgatta a csípőjét, azt képzelte, hogy egy hatalmas, méltóságteljes férfi lép be hozzá. Micsoda öröm ez. Milyen jó érezni Herkules súlyát, vagy még jobb, ha magad lovagolsz rajta. Ó, meg kell várnom a harc szünetét, és fel kell ugranom a férfiakhoz. Jobb az SS-ből, a srácok nagyok.
  Jane is simogatásokról álmodott. Egy férfival vagy egy gyönyörű lánnyal ez nem számít. Mindkettő kellemes a maga módján. Ez az, amit sokan nem értenek. Hogy lehet mindkettőt szeretni? Jane azonban biztosan nem tartozik azon hölgyek közé, akiket kurvának neveznek. Szereti az erős testek simogatásait, érintéseit.
  De az akkumulátor megsemmisült. A Harmadik Birodalom tankjai rohannak előre. A törekvő harcos Matilda meglepetéssel a hangjában mondja:
  - És a háború könnyebb, mint gondoltam... És féltem is!
  Malanya kuncogva megjegyezte:
  - A legnehezebb az, hogy folyik a csata, és nagyot kell menni... Ez tényleg probléma.
  Matilda, akinek még nem volt ideje megszokni a durva katona humorát, ugatott:
  - Nem gondolod, hogy túl vulgáris?
  Gringeta ezt énekelte válaszul:
  - Új világot építünk és megtagadjuk a múltat... Az abszurd és vulgáris trónra engedése!
  Matilda örömmel jegyezte meg:
  - Ez helyesen van megjegyezve... Nos, ki az a Hitler? Egy részeg és egy parasztasszony fia, és kénytelenek vagyunk engedelmeskedni neki!
  Jane szükségesnek tartotta emlékeztetni:
  - Dzsingisz kán is rabszolga volt ifjúkorában, és nem tudott írni-olvasni, de mennyit győzött... Néha a szerencse szeret tréfálni!
  Matilda sóhajtva emlékezett vissza:
  - Korábban hittem Istenben... De most már minden vágyam elveszett, hogy higgyek benne. Ha Isten ezt megengedi, akkor milyen Isten?
  Gringueta azt javasolta:
  - Lehet, hogy van Isten, de én gonosz vagyok? - A parasztlány csupasz lábujjaival megdörzsölte az orra hegyét. - A világunkat nézve ezt könnyen elhiheti. Hogy valami gonosz és kegyetlen uralkodik rajtunk!
  Matilda egyetértően bólintott, és emlékeztetett:
  - A legsikeresebb parancsnokok: Dzsingisz kán, Tamerlane, Hitler - a legkegyetlenebbek is voltak. Ez egy bizonyos paradoxon!
  Gringueta megjegyezte:
  - A nép egy tömeg, és a tömeggel úgy kell bánni, mint egy nővel, és a nő készséggel aláveti magát az erőszaknak. Úgy tűnik, ami kegyetlen, az valójában a leghatékonyabb!
  Jane szükségesnek tartotta emlékeztetni:
  - A legkegyetlenebb török szultán, a legvadabb uralkodó és sikeres hódító volt. Az Oszmán Birodalom méretét tekintve nem volt alacsonyabb a Római Birodalomnál, és vérszomjasságával tűnt ki.
  Malanya mezítláb ütögette a páncélt, és felmordult:
  - Kegyetlenség, kegyetlenség, és még egyszer kegyetlenség - a nemzet bebetonozása!
  Gringeta felkacagott és kotyogott.
  - Harcolni fogunk a földön, a mennyben, még szeptemberben is... Vicces!
  A kubai egységek nem tanúsítottak ellenállást, és megadták magukat. És nem sok amerikai volt az úton.
  A lányok kicsit beszélgetni kezdtek a tankban.
  Matilda szomorú tekintettel emlékezett vissza:
  - Az első világháborúban legyőztük a németeket. És most vereséget szenvedünk vereség után.
  Malanya javította Matildát:
  - Már nem mi bírjuk ki, hanem az amerikaiak.
  Gringeta kuncogott, és hozzátette:
  - Kik az amerikaiak - egykori gyarmatunk!
  Jane nevetett, és megjegyezte:
  - De egy nagyon erős gyarmat, amely képes volt elszakadni a birodalomtól. Kár, persze, de a világháború után, miután hivatalosan is nyert, a brit oroszlán nem erősödött meg. Németországban már az első világháború előtt is gyors ipari növekedés tapasztalható. Hitler pedig egyesítette a kapitalizmus erejét egy totalitárius fasiszta állam erejével. És meg is lett az eredménye!
  Gringueta filozófiailag megjegyezte:
  - A demokrácia elveszett a totalitárius diktatúrával szemben!
  Jane pontosított:
  - Nemcsak totalitárius, hanem népi diktatúra is. Hitlernek sikerült valódi támogatást elérnie, tettekkel és propagandával egyaránt. A nemzeti összetartozásnak és összetartozásnak természetesen nem jutottunk el arra a szintre, mint a németek. És végül képtelenek voltak megtartani a gyarmatokat, különösen akkor, amikor Sztálin elárult minket.
  Malanya a következőket javasolta:
  - Churchill számára a legjobb eredmény, vagy inkább a legracionálisabb döntés az lett volna, ha még 1940 júliusában békét köt a Harmadik Birodalommal. Ebben az esetben megmentettük volna az összes kolóniát és több százezer életet. És a háború folytatása őrület volt.
  Jane racionálisan tisztázta:
  - Őrület mindenesetre! Ha maga a Szovjetunió is belépett volna a háborúba, az oroszok sikere vörös birodalmat hozott volna létre Európában, és halálos veszélyt jelentett volna Nagy-Britanniára. Nyilvánvaló, hogy a kommunisták nem álltak volna meg itt. - A lány megérintette a mellkasát és csupasz sarkával az edzéstől kiélezett hasizmához dörzsölte, majd folytatta az oktatási programot. - Sztálin és kommunizmusa a nyílt világuralomra hajlik. És megtámadtak minket, és megerősítették magukat. És ha Hitler nyert volna, akkor a Harmadik Birodalomnak megvoltak volna az erőforrásai, hogy megküzdjenek velünk. Így vagy úgy, de hülyeség volt verekedni.
  Talán a németek a béke után általában elkezdik megemészteni azt, amit korábban elfogtak, és nem mennek sehova. Churchill pedig egyenes idiótaként viselkedett!
  Matilda mezítlábával keményen rácsapott a páncélra, morogva:
  -Churchill tényleg egy idióta! És jó, hogy nem volt ideje Kanadába menekülni. Hadd szenvedjen a börtönben!
  Jane hevesen nézett.
  - Hadd szenvedjen! Felállította egész Nagy-Britanniát!
  Malanya rövid szünet után megjegyezte:
  - Bár a Németországgal való béke is okozhat némi gondot. Miután megkapták a francia és holland gyarmat erőforrásait és Európa ipari potenciálját, a németeknek minden esélyük megvolt arra, hogy szétzúzzák gazdaságunkat. Bár ez még hosszú távú perspektíva. A Harmadik Birodalom azonban a háború nélkül is gyorsan fejlődött, és lehetőségei gyorsan növekedtek.
  Jane szomorú mosollyal bólintott.
  - Kemény német rezsim. Megtestesült rend... Totalitárius, könyörtelen állam. Fölösleges demokrácia nélkül csodákat tesz! És a gazdaságban is!
  Malanya ezt kifogásolta:
  - Ősi demokráciánk nem akadályozta meg az ország fejlődését, naggyá válását. Voltak olyan területeink a gyarmatokkal, amelyek nagyobbak voltak, mint Dzsingisz kán birodalma. És ugyanakkor évszázadok óta működik a parlament, amely törvényeket hoz a király helyett.
  Jane kuncogott, és megjegyezte:
  - És a Führer felkínálta magának a törvényalkotás jogát! Olyan, mint a császáruk!
  Malanya kijavította barátját:
  - Most itt is! És a Führer alatt vagyunk!
  A lányok elkeseredtek... Jane megpróbálta elképzelni, milyen lett volna, ha Churchill 1940 júliusában békét köt Hitlerrel. Németország beleegyezik a Brit Birodalom sérthetetlenségébe, és nem is követeli egykori gyarmatai visszaadását. Az egyetlen feltétel az, hogy Namíbiában béreljünk gyémánt másolatokat. Nos, ez nem annyira megalázó a britek számára. De amit a németek már elfoglaltak, az joggal az övék lesz. Az afrikai és indokínai francia birtokok, szinte az egész kontinentális Európa a Harmadik Birodalom befolyási övezetébe tartoznak. És a holland gyarmatokat is. Hitler mindenből eleget kapott ahhoz, hogy ne harcoljon tovább, hanem hogy megemésztse a vagyonát. Ma már olyan gyarmatai vannak, mint Nagy-Britanniának. A gazdasági fejlettség általános szintje pedig még magasabb. A második helyen Németország áll, mögötte természetesen az USA következik. A Szovjetunió pedig Sztálin brutális iparosításának köszönhetően a harmadik helyre került a világon. Az Orosz Birodalom katonai potenciálja megnőtt. Meg kell jegyezni, hogy Sztálin kiterjesztette a területet a nyugati területekre, és most lakossága megközelítette a kétszáz milliót.
  Hitler, aki most szabad kezet kapott, választás előtt állt: 1941-ben háborút indít: hogy megakadályozza az oroszok felkészülését. Halaszd el a Szovjetunió elleni támadást, és készülj fel jobban. Itt természetesen Krauték választhattak. Sok függött a titkosszolgálatok munkájától. Sztálin olyan adatokat kapott, amelyek túlbecsülték a német potenciált. Hitler visszafogottan értékelte az orosz haderőt.
  De nyilvánvaló volt: Sztálin újra felfegyverezte a hadsereget. Megjelentek a KV és a T-34 sorozatú tankok, amelyek széles körben elterjedhetnek. A legújabb repülőgépek sorozatgyártás alatt állnak, és majdnem olyan jók, mint a német modellek. Gyalogság számítása és létszáma, egyetemes hadkötelezettség miatt.
  Németország a T-3-as harckocsijait is átfegyverezte egy erősebb löveggel. Növelte a Yu-88 gyártását, piacra dobta az ME-109 F legújabb módosításainak sorozatát. A Szovjetunió repülésében számban felülmúlja, de minőségében gyengébb. Az oroszoknak kétezer tankjuk van erősebb, mint a németeknek, a többi könnyű, de némelyik gyorsabb lesz. Az ellenség is erősebb. Sztálin pedig gyalogságot szerezhet. Valójában a Szovjetunió potenciáljában nem rosszabb, mint a Wehrmacht, és még erősebb a harckocsikban. A németeknél több gyalogság van, csak a mozgósítás miatt. Ha a Szovjetunió csapatokat mozgósít, akkor több lesz.
  Ha Hitler tudta volna az igazságot, háromszor is meggondolta volna - érdemes elkezdeni? Talán jobb lenne, ha a németek háborús alapokra helyeznék a gazdaságot, és kihasználnák a megszállt országokban rejlő lehetőségeket, hogy előnyt szerezzenek az ellenséggel szemben? Főleg tankokban?
  A Führer, amelynek területei, köztük gyarmatai nem kisebbek, mint a Szovjetunió és melegebb éghajlatúak, és még nagyobb népességgel, ha azt számoljuk, hogy kit foglalt el...
  Volt választási lehetőség - készülődni. Alakíts ki megosztottságot a külföldiekből. Tedd a feketéket és az európaiakat a gépekhez.
  Nos, ha Hitler bölcs, jó intelligenciával rendelkező politikus lett volna, megpróbált volna a fegyvergyártás maximalizálásával alaposan felkészülni.
  De a Führer valószínűleg 1941-ben megtámadta volna a Szovjetuniót. Még három-négyezer repülőgépe volt elveszett a Nagy-Britanniával vívott csatában. És az afrikai hadosztálynak köszönhetően van még ötszáz-hatszáz tank.
  Nos, Rommel keleten harcolt volna. A náciknak lett volna pár extra tankhadosztályuk. Nos, talán még pár motoros és egy tucat gyalogos. Nem valószínű, hogy a magabiztos Führer több erőt gyűjtött volna össze.
  És Sztálin? annyit kaptam volna, mint korábban. Egyáltalán nem érdekli Nagy-Britannia. Az igazi kérdés az, hogy meglepetés támadás lett volna?
  Ha - mint a valóságban - továbbra is taktikai csapást mérnek a védekezésre felkészületlen csapatok ellen, akkor Oroszország számára minden rosszabbul alakulhatott volna. Főleg, ha az offenzíva 1941. május 15-én kezdődött volna.
  Akkor Moszkvát még az őszi olvadás előtt bevették volna. Japán keletről csapott volna... A Szovjetuniónak kevés esélye lett volna. Valószínűleg 1942-ben a háború a Szovjetunió főbb régióinak elfoglalásával ért volna véget. Vagy félig gerilla módszerekkel hajtották volna végre.
  Lehetőség van külön békekötésre is. Mint Moszkva marad, de a németek cserébe megkapják a Kaukázust. De lehet, hogy Hitlernek még ez sem felel meg. Ismerve az első számú diktátor karakterét, nagy valószínűséggel egészen az Urálig háborúzna, ha nem tovább.
  A Szovjetunió megszállása azonban elvonta volna a Harmadik Birodalom jelentős erőit. De ezt részben a helyi rendőrség és a külföldi osztályok kompenzálnák. Akkor mit?
  Megemésztené Hitler a Szovjetuniót? Lehet, hogy egy ideig ezt kell csinálnia. Egészen addig, amíg a gerillamozgalmat a helyi rendőri erők által kiegyensúlyozott minimálisra nem csökkentették.
  És akkor? Hitler nem támadná meg Nagy-Britanniát? Feltehetsz egy kérdést, szüksége van rá?
  Már a gyarmatokat figyelembe véve is több föld van, mint Nagy-Britanniában, de miért ne vennéd magadnak az egészet? Aztán nem sikerül meghódítania az egész világot. Nagy-Britannia először. Aztán Japánnal együtt szétzúzzuk az USA-t. És akkor magán a Felkelő Nap Országán a sor.
  Nagyon nagy a kísértés, hogy világdiktátorrá váljunk. Bár persze talán Hitler abbahagyta volna. De nehéz megállni, ha nyersz. És nehéz ellenállni a védekezésre nem gondoló, hanem egyenesen támadó háborúra készülő Oroszország megtámadásának.
  Nos, hogyan bízhatna Sztálinban, ha a hadsereget nem védekezésre képezi ki, hanem arra, hogy megtámadja és megverje az ellenséget a területén. Ezen bárki elgondolkozna.
  Valójában miért gondolt a Szovjetunió csak offenzívára? Te magad készítetted elő az agressziót?
  Hitlernek is volt min gondolkodnia. Csak egy atombomba, ballisztikus rakétákkal együtt szállítójárműként garantálhatja Németország biztonságát. A németek ballisztikus rakétákat tudtak létrehozni. De az atomfegyverekhez még több évre volt szükség. És ki garantálja, hogy Sztálin várni fog? Sőt, Németország Európát irányítva és gyarmatokkal rendelkezik gazdaságilag erősebb, mint a Szovjetunió.
  Az pedig nyilvánvaló, hogy Sztálin nem nyer semmit a késlekedéssel, hiszen nem túl kecsegtető az Európa-szerte érkező tudósokkal szembeni, a vasnémet fegyelem által összehegesztett technikai verseny.
  Tehát nagy a valószínűsége annak, hogy Sztálin kezd először. Bár természetesen a Harmadik Birodalom elleni támadás túl fontos döntés. Sőt, Japán második frontot nyithat a Távol-Keleten. Minden szempontból kiderült, hogy Sztálin számára veszteséges a Harmadik Birodalom megtámadása. De a várakozás sem sok jót ígért. Mivel a nácik Európa és a gyarmatok erőforrásaira támaszkodva kiiktathatták Oroszország fő ütőkártyáját - a tankok terén szerzett előnyét.
  És a repülőgépeken is. Majd fejlessze a sugárhajtású repülést, és szerezzen döntő minőségi előnyt a levegőben. Sztálinnak tehát nem volt oka túl sokat késlekedni. De úgy dönteni, hogy egyedül harcol egész Európával, plusz a gyarmatokkal, és valószínűleg Japánnal is... Szinte öngyilkos. Mivel nyilvánvaló az ellenség teljes felsőbbrendűsége az emberi erőforrások és lehetőségek terén.
  A jellemvonások már itt is szerepet játszanak. De ismerve Hitler ambícióit, a leglogikusabb az, hogy ő maga támadná meg Oroszországot, és még 1941-ben is hosszú várakozás nélkül. És mindenki ismeri a Führer önbizalmát. Kétségtelenül meg fogja támadni Oroszországot, mint egy veszett bika. És nem veszi figyelembe a valós erőviszonyokat. Vagy talán még a németek sem tudják, fogalmuk sincs, mivel kell szembenézniük.
  A Harmadik Birodalom győzelmének valószínűsége azonban nagyon magas, különösen a Japánnal kötött szövetségben. Ráadásul a Felkelő Nap Országa sokkal könnyebben dönthet úgy, hogy a nácikkal együtt átveszi a Távol-Keletet, mint a hatalmas Nagy-Britanniával és a gazdaságilag fejlett Egyesült Államokkal harcolni a csendes-óceáni gyarmatokért.
  Nyilvánvaló, hogy Amerika és Anglia annyira felülmúlja a szamurájokat, hogy az ellenük folytatott háború öngyilkos. De a Harmadik Birodalom nem fog segíteni. Mi a helyzet a Szovjetunióval? A németek és műholdaik szétverik őt. Emellett Törökország is beszáll a háborúba, és Olaszország, amely nem vesz részt a háborúban Nagy-Britanniával. Az ilyen erők Sztálinra szállnak.
  Itt csúszós az esély a helytállásra, még akkor is, ha Oroszországnak sikerül harckészültségbe állítania csapatait a német támadás előtt. Ezenkívül a valós történelemben úgy tűnik, hogy a Vörös Hadseregnek sikerült harci állapotba lépnie. Az ütés hirtelenségét pedig csak azok az erők érezték, amelyek a határ közelében voltak. És ez természetesen a Vörös Hadsereg kisebb része.
  És ha belegondolunk, hogy Oroszország semmi esetre sem áll készen egy védelmi háborúra...
  Sztálin kilátásai nem voltak rózsásak. Hacsak nem indítasz megelőző csapást magad. Arra számítva, hogy Németország már nem áll készen a védekezésre. Ebben az esetben a számítás részben indokolt lehet. De mindenki számára világos, hogy Nagy-Britannia haladékot kapott. Talán a Szovjetunió, amikor először megtámadta a Harmadik Birodalmat, meglepetésből ért valamit. És akkor a háború elhúzódik. A legjobb megoldás: két zsarnok kölcsönös megsemmisítése. Sőt Japánt is, hogy még jobban elakadjon. Erre alapozhatjuk számításainkat.
  Ahogy az oroszok mondják: két bolond harcol, az okos néz. Valóban, miért kellene a briteknek beavatkozniuk? Hagyja, hogy mindkét oldal alaposan kikopjon. Addig fognak harcolni, amíg teljesen ki nem merülnek.
  A lányok gondolatait és csendjét három Sherman felbukkanása törte meg előttük. Magas amerikai tankok haladtak a Göring-4 felé. Nyilvánvaló, hogy a jenkik nem rosszak, és megértették, hogy nagyon fontos volt a német tank közelébe kerülni, vagy akár felszállni rá. És maximálisan felgyorsították az autóikat. De a Goering-4 ágyú csőhossza 100 EL, és nagy távolságból is tud ütni.
  Gringueta bevetette mezítláb, és tüzelt. Jó megütni a Shermant. Olyan magas és észrevehető. Az első lövés egy céllövés. De a második célba ért... A torony leszakadt a Shermanról, a jármű pedig a tehetetlenségtől megindulva megállt és égni kezdett.
  Jane elismerően mondta:
  - A mi pontosságunk nem marad el az árjáktól!
  Gringeta megvetően felhorkant:
  - És szerintem még jobb is! Ilyet még nem láttál!
  Matilda csupasz lábbal nyomkodta a pedálokat, és nyikorgott:
  - A semmiből nem lehet sokat kihozni!
  Malanya szellemesebben javított ki:
  - Bármilyen erős is a hős, kőből nem fogja kipréselni a tengert!
  A lányok együtt nevettek. És ütik egymást talppal és talppal.
  A durva bőrkeményedés még egy kis szikrát is sugárzott. A harcosok nagyon pozitív hangulatban voltak.
  Gringeta rálőtt a második tankra, két részre osztotta az autót, és így szólt:
  - Kalapács a dióra!
  Matilda kuncogott, és így szólt:
  - Nekünk kalapácshéjunk van, de az oroszoknak kalapácsuk van...
  Malanya végighúzta Gringethe tenyerét a talpán. Éreztem keménységét és rugalmasságát, és észrevettem:
  -Átszaladtál a parázson?
  A falu harcosa boldogan válaszolt:
  - Igen, persze!
  Malanya összehúzta a szemét, és megkérdezte:
  - És hogy van ez?
  Gringueta őszintén válaszolt:
  - Ez nagyon szép!
  A tankon ülő lányok kórusban nevettek. Igen, az, hogy a sarkaidat megsütik, elég egzotikus.
  Jane azt mondta:
  - Isten óvjon minket Churchill makacsságától!
  Gringeta kiütötte a harmadik tankot, öklével a fegyver farára csapott, és így szólt:
  - Halott Truman, elég volt!
  Valóban, Roosevelt halála után az alkotmány értelmében a hatalmat az alelnök kapta. De ez még nem állította meg a háborút. Bár a Krautok harci kiképzését és felszerelésük minőségét az amerikaiak még nem tudták ellenezni.
  Például a Shermanok nem is lőttek, mert rájöttek, hogy ez reménytelen, és nem hatol át a páncélon.
  Malanya vidáman énekelte, gyorsítva a tankját:
  - Megyünk, megyünk, távoli vidékekre megyünk! Jó szomszédok, vidám barátok!
  Matilda felvette, a lányok igazán jókedvűek voltak:
  - Tra, ta-ta-ta! Tra, ta-ta-ta! Macskát viszünk magunkkal! Chizhik, kutya, Petka a zsarnok, majom, papagáj, ilyen társaság!
  Jane eltakarta Matilda száját csupasz, kecses lábával. És nyikorgott a nevetéstől.
  Igen, a nevetés valóban meghosszabbítja az életet. Az amerikaiak megalkották a Sherman tankot, amely elülső páncélzatában és fegyverzetében összehasonlítható a harmincnégyesével, és még jobb láthatóságban és optikában, valamint kényelmesebb a legénység számára. De ugyanakkor a tank valójában kiváló célponttá vált a magassága miatt. A britek pedig ezt mohón kihasználták. A Göring vezetési teljesítménye pedig jobbnak bizonyult.
  Jane megint elképzelte, hogyan simogatja a srác... És dorombolt...
  Német támadórepülőgépek rohantak át a levegőben... A nap már estefelé járt. A nap lassan haldoklott a rózsaszín naplementében. Holnap pedig május 9. A nap, amikor a náci Németország a valós történelemben kapitulált. De most a nácik felemelkedésben vannak!
  Nemcsak a kubaiak, hanem az amerikaiak is megadják magukat az útjukban. A feketék és mulatok egész brigádja szinte harc nélkül dobta ki a fehér zászlót.
  A lányok kiszálltak a kocsiból. Ráadásul tankolni is kell.
  Jane a német nők példáját követve azt javasolta:
  - Puszilgassák lábunkat ezek a színesek!
  Matilda a homlokát ráncolta, és megjegyezte:
  - Nem gondolja, hogy csúnya így megalázni az embereket?
  Az úr lánya pimaszul megjegyezte:
  - De örülni fogunk!
  Matilda megvetően felhorkant:
  - A nyáladzó szájtól? Isten ments!
  Gringeta éppen ellenkezőleg, helyeslően bólintott:
  - Elengedni! Szeretni fogom!
  És a falusi lány felkiáltott:
  - Térdelj és nyald meg a sarkam!
  A fekete tiszt arcra borult, és megcsókolta Gringuette mezítlábát. Más harcosok mögéje estek, és engedelmesen csapkodták a lányok sarkát és talpát. Jane boldogan felkacagott. Nyilvánvalóan élvezte ezt a kalandot. És még inkább, amikor a lányok lelkesen csókolják a lábukat.
  Csak Matilda állt félre, és mérgesen nézett kék szemével. Valóban felháborodott. A németek nemcsak megfosztották Nagy-Britanniát függetlenségétől, hanem barbár szokásokat is bevezettek. Pontosabban: maguk a britek is lelkesen fogadják őket.
  Úgy tűnik nekik, hogy most olyan menők és erősek lettek. De valójában ez aljasság!
  Bár persze Matilda megértette, hogy ebben van egy különleges élvezet. Amikor a második világháború még csak elkezdődött, Nagy-Britanniában a hangulat uralkodott: kalapot fogunk dobni a németek előtt. Felmerült a gondolat, hogy Németország egyáltalán nem olyan veszedelmes rivális, mint az első világháborúban, Hitler pedig csak egy blabla.
  Franciaország és az angol expedíciós csapat veresége igazi sokk volt. A túlzott önbizalmat pedig félelem váltotta fel. Talán ha Churchill a béke mellett döntött, területi engedmények nélkül, Nagy-Britannia népe megkönnyebbülten fellélegzett. Háború kezdődött, és a kezdetektől egyenlőtlen volt.
  A Führer hirtelen döntése, hogy keletre dobja a hordákat, új reményeket keltett. Aztán a britek többsége Oroszországnak szurkolt, és mindenki rettegve volt, amikor a nácik Moszkva közelébe kerültek. Az ősz vége és a tél eleje új reményeket keltett Nagy-Britanniában. Rommel hadteste vereséget szenvedett, a németeket megverték és visszaűzték Moszkvából. Az USA végre belépett a háborúba.
  De már télen a japánok számos győzelmet arattak, tavasszal pedig még rosszabb lett. Az oroszok is új módon kezdtek veszíteni. Rommel ellentámadásba kezdett. Tolbuk bukása igazi nemzeti tragédia lett mindenki számára . Ahol '42 tavaszán a németek megragadták a szerencsemadarat a farkánál.
  Nagy-Britannia gyorsan elvesztette gyarmatait, és amikor a partraszállás magán a metropoliszon történt, szinte semmilyen ellenállást nem tanúsított. Így az angol csillag beállt, a német pedig felemelkedett. Matilda belépett a hadseregbe. Nem volt más választása, mint megvalósítani önmagát. De nem akartam a munkás gépéhez állni!
  Jane belefáradt abba, hogy a lábát csókolják, és verni kezdte a hadifoglyokat. Az erősebb Gringeta akkorát ütött, hogy eltörte az egyik tiszt orrát. A vörös hajú Malanya beledugta a fegyvert a fekete férfi gyomrába, amitől az meghajolt. Utána a lányok egyhangúan ugatták a tüdejük hegyét:
  - Szuper harcosok vagyunk! És verjük újra a foglyokat, lábunkkal és puskatussal.
  1945. május 9-én Mexikó fővárosának helyőrsége kapitulált. Az amerikaiak nem tudták ellenállni a kemény nyomásnak és a bombázásnak. És a lőszer gyorsan elfogyott, és a légi utánpótlás megteremtésére tett kísérletek kudarcot vallottak.
  A Wehrmacht újabb tőkével bővítette vagyonát. Az elfoglalt főbb városaik száma folyamatosan nőtt...
  A négy bátor lány az E-50-en északra, az Egyesült Államok határáig költözött.
  A szépségek pozitív hangulatban voltak. Mohón vágytak a harcra és a transzcendentális világok magasságaira.
  Miközben a harckocsi áthajtott a németek által már elfoglalt területen, négyen kiszálltak az autóból és elrohantak. És a tinédzser Hans került az élre.
  Hadd lovagoljon. És ezek a harcos lányok formában fogják tartani.
  Gerda, aki átugrott a púpokon és a szőlőn, élvezetet érzett, durva talpával az egyenetlen talajba kapaszkodott.
  A szőke lány vigyorogva jegyezte meg:
  - Olyan jó vadnak lenni... Ez a mi jellegzetes stílusunk - mezítláb és bikiniben futni!
  Charlotte beleegyezett:
  - Igen, a minimális ruha a teljes szabadság érzését adja a testnek. Általában véve jó lánynak lenni. Ilyen erő és könnyű mozgás. Egyre kitartóbb vagy!
  Magda megjegyezte:
  - A lényeg, hogy ne veszítsd el a formáját! A kocogás nagyon hasznos számunkra!
  Christina felkacagott, és így szólt:
  - És egy tócsákkal tarkított ösvényen futok. Nem tudok enni, nem tudok aludni egy kicsit sem!
  Charlotte kuncogott, és így válaszolt:
  - Jó, amit írsz... Eh, Magda nem akar megint a vallásról beszélni velünk?
  Az arany hajú lány megrázta a fejét.
  - Nem! Előbb ne dobd el a gyöngyeidet...
  Magda itt habozott, hiszen barátja folytatása természetesen sértésnek tekinthető.
  Charlotte azonban ismét felkuncogott, és felkiáltott:
  - Azt hittem, megreformáltad és felismerted az árja egyistenhitt!
  Magda vállat vont, és ismét megkérdezte:
  - Olyan, mint Árja?
  Charlotte széttárta a kezét:
  - És így... Szentháromság nélkül, egy Istennel!
  Gerda megerősítette ezt:
  - Ez az... Isten egy! Jézus nem Isten, hanem csak egy az árja próféták közül. Ráadásul az evangélium általában zsidó találmány. A Biblia is csak egy zsidó csalás. És így nincs Szentháromság. Egy mindenható Teremtő Isten van. Hitler az ő alkirálya a Földön és Fia, szeretője és hírnöke. A legfontosabbak és mindenekelőtt a próféták. Istennek vannak különféle szolgái és angyalai is, akiket úgymond kis isteneknek neveznek. Mint Thor, Ovdi és mások. Olyanok ezek, mint a Mindenhatónak alárendelt arkangyalok. - A lány felugrott, bukfencezett és folytatta. - Általában minden egyszerű. Az árja monoteizmus nem bonyolult. A németek Isten választott népe, és először a világot, majd az univerzumot kell meghódítaniuk és uralniuk.
  Charlotte megerősítette:
  - Látod Magda. Milyen egyszerű és világos!
  Christina megjegyezte:
  - Tisztáznom kell valamit?
  Charlotte elvigyorodott.
  - Pontosan mit?
  Christina kibökte:
  - Mi a helyzet a bűntől való megváltással?
  Ezután Gerda átvette a szót, és elmagyarázta:
  - És az árja vallásban nincs megváltás fogalma. Mindannyian németek vagyunk, ha hűek maradunk a Führerhez és a Harmadik Birodalomhoz, gazdáink megmentenek minket a következő világban. Más nemzetek pedig a mi rabszolgáink. Ha egy német elárulja a Führert, akkor halála után más árják rabszolgája lesz. A nem német népek különleges érdemekért kaphatnak német állampolgárságot. És rabszolgáik is lesznek maguknak. Minden egyszerű és logikus!
  Christina hozzátette:
  - És egy árjáknak nem bűn szexelni. És az árja is. A Führer azt mondta - jobb teherbe esni egy hős-katonától, mint egy férjtől, ha nem hős!
  Magda kibökte:
  - Ha Japán 1941-ben megtámadta volna a Szovjetuniót, akkor még a bukás előtt elfoglaltuk volna Moszkvát!
  Gerda megrázta az ujját Magdára futás közben:
  - Ne túlzó... Nem jobb a mi árja vallásunk, mint a keresztény mesék?
  Christina hozzátette:
  - És nem lesz szex a keresztény mennyországban! Gondold át!
  Gerda hozzátette:
  - És egyáltalán nem lesz bűn... És ez olyan unalmas! Még a farkas is üvölt!
  Magda elvigyorodott, és megjegyezte:
  - Attól függ, mi számít bűnnek. Tíz parancsolat volt a Bibliában. De ne ölj, folyamatosan megsértették. És Isten parancsára. Általában véve a gyerekeket megölni nagy gonoszság... De Elizeus megtette, és Isten jóváhagyásával. Szóval... Kapunk egy paradoxont - a bűn és a gonosz nem ugyanaz. A bűn pedig az Isten iránti engedetlenség!
  Christina megvonta izmos vállát, és így válaszolt:
  - Szóval kiderül, hogy a keresztény paradicsomban is létezni fog a gonosz? Egyszerűen nem lesz engedetlenség Isten iránt? És ez azt jelenti, hogy részt vehetünk gladiátorjátékokban és szexuális orgiákban? Csak úgy, hogy szóban megvalljuk az Úr iránti szeretetet?
  Magda megrázta a fejét:
  - Nem hinném... Bár persze Elisha zavarba jön, amikor megöli azokat a gyerekeket, akik piszkálták őt kopaszsága miatt. Nyilvánvalóan ez nem fér össze az elvvel: szeresd az ellenségedet!
  Christina logikusan megjegyezte:
  - És ki követi ép elméjénél azt az elvet, hogy szeresd az ellenségedet? Általában véve a kereszténység a pacifizmus és a judaizmus keveréke. Nem járunk egy úton egy ilyen vallással!
  Gerda mezítláb belevágott a bokrok közé, és hozzátette:
  - És semmi esetre sem leszünk együtt a zsidókkal! És a héber Biblia nem kell!
  Charlotte logikusan hozzátette:
  - Nincs értelme hinnünk a Bibliában. Nem akármilyen - sem szívvel, sem ésszel! Mert árják vagyunk, és nem Ábrahám magva az ígéret szerint. Bizonyára idegenek vagyunk Ábrahámtól és mindentől, amit a Biblia szült. A mi monoteizmusunk árja, és tagadja az Ábrahizmust! Az egyetlen közös: ez a hit az Örökkévaló, Mindenütt Jelenvaló, Mindenható Istenben. De itt mindennek vége!
  Magda ironikusan mondta:
  - Ámen...
  Gerda mosolyogva tette hozzá:
  - Mindenhol be kell vezetni az árja monoteizmust. És csinálj olyasmit, mint egy keresztelési szertartás, amikor új vallást fogadsz el. Hogy ha megkeresztelkedsz, igazi hitlerista legyél!
  Charlotte azt javasolta:
  - Talán ennek valami szimbólummá kellene válnia. Mikor tetoválsz horogkeresztet a homlokodra?
  Christina fogta és énekelte:
  - Árnyék, árnyék, árnyék Lucifer árnyéka, fényesen pislákol a sötétben... Hitler horogkereszt a hasán, Hitler horogkereszt a hasán!
  Gerda dühösen megbökte párja combját:
  - Ne nevess a szimbólumainkon. Ráadásul a horogkereszt rovásírásos jel!
  Christina válaszul megragadta Gerda csupasz lábát, csiklandozta a sarkát, és így szólt:
  - Ó, milyen komolyak vagyunk! Inkább nevess!
  A lány ügyesen megcsavarta kecses, lebarnult lábát, és csupasz ujjaival megragadta a vörös hajú vixe orrát. Felnyögött, és kifosztotta a fogát. Elkezdte csiklandozni Gerde kerek sarkát.
  A szőke terminátor ugatott:
  - Ne dugja be az ujjait...
  Christina letépte párja lábát, és rikácsolt:
  - Úgy betöröd az orrom!
  Gerda kuncogott és csicseregve:
  - Ha szilvát kérsz? Vagy lósörény!
  És a harcosok, akik egy pillanatra megálltak, ismét elrohantak, villogva, kis poros sarkukon fű foltos volt. Mondanom sem kell, hogy kétségtelenül összegyűlt a jókedvű négy.
  Christina azt javasolta futás közben:
  - Mit szólnál a városokhoz?
  Gerda negatívan megrázta a fejét:
  - Nem túl érdekes! Bárcsak igazi elektronikus játékokat találnánk ki!
  Charlotte széttárta a karját futás közben, és így szólt:
  - Micsoda... Az nagyszerű lenne! Létrehozni valami olyan elektronikusat és a legteljesebb mértékben játszva.
  Magda a barátaira kacsintott, és mosolyogva így szólt:
  - Az ember a teremtés ajándékát kapta a Teremtőtől. És mi emberek sokat tanultunk kitalálni. Ott talán legalább egy kicsit hálásnak kellene lennünk a Teremtőnek!
  Charlotte megvetően felhorkant, és megjegyezte:
  - És máris hálásak vagyunk! Árja monoteisták vagyunk, és Istent a német nép Atyjának ismerjük el!
  Gerda, aki felugrott, mint egy macska, szükségesnek látta hozzátenni:
  - De Ábrahám, Izsák és Jákob Istenét semmi esetre sem ismerjük el! Tehát nem kell ránk erőltetni azt, ami idegen és nem árja!
  Magda kétségbeesetten kiáltott:
  - Én Istenért vagyok, nem a zsidókért!
  Gerda magabiztosan megerősítette:
  - És én is Istenért vagyok! De nem a Biblia szerint, hanem a "Küzdelmem" szerint. És nem a zsidóknak, hanem az árjáknak! És egy árja nem csak az, aki német származású. Az árja a szellem felismerése!
  Magda énekelte:
  - Bátran, elvtársak, csak így tovább!
  Erősítsük lelkünket a harcban...
  Út a távoli boldogsághoz -
  Szúrjuk át a mellkasunkat!
  Charlotte gúnyosan mondta:
  - Szívj ilyen mellet, felejtsd el a tehenet!
  A lányok pedig kórusban nevettek. Nagyon szerettek volna szeretkezni. És hogy a srácok ajkai csókokkal árasszák a skarlát mellbimbókat. És a mellkas megduzzad, és fájdalmasan és kellemesen fájni kezd. És ettől olyan csodálatos.
  Gerda szellemesen kijelentette:
  - A szex hegyeket mozgat meg és hajókat tör össze...
  Christina válaszol és énekel:
  - A hajók horgonyokkal és vitorlákkal mennek a fenékre... És akkor a tiéd lesznek az aranyládák. Arany ládák! A hajók összetörve hevernek! A ládák nyitva állnak... A smaragd és a rubin úgy ömlik, mint az eső...
  A harcosok pedig kórusban énekelték:
  - Ha gazdag akarsz lenni, ha boldog akarsz lenni... Maradj velünk, Führer! Te leszel a királyunk! Te leszel a királyunk!
  A teljes sebességgel gyorsuló lányok pedig eltalálták az útjukba növő vastag szőlőt. A fa megrepedt és nyikorogva hasadt. A harcosok felkiáltottak:
  - Egy hiba az agyban és egy ütés elkerülhetetlen!
  Utána a lányok bukfencező zuhatagban pörögtek. Olyan gyorsak. Mint a villám. És smaragdszemük csillog. És a szemük valóban úgy néz ki, mint a csillogó csillagok. És természetesen senki sem tud ellenállni a Führer ilyen szolgáinak. És ezek vixen lányok. És nem csak amerikaiakat öltek meg, hanem oroszokat, vagy inkább szovjeteket is.
  Gerda felidézte a Szovjetunióban történt kalandját... Pontosabban, hogyan vacakoltak a barátaikkal.
  Négy bikinis német lány harcolt egy Tigrisen. Mind a négy lány nagyon szép: három szőke és egy vörös hajú. Általában a nők nem harcoltak harckocsizókban a Panzvalában, de ez egy őrült történet.
  Itt vagy mester vagy mellszobor...
  Bármely külső szemlélő láthatta, hogy a lányok milyen ügyesen irányítják a Tigrist, és milyen csábítóan csábítják a mezítlábukat, miközben nyomkodták a karokat.
  A második világháború egyik ilyen nem triviális epizódja.
  A német "Tiger"-2, motorja csendesen dübörgött, megközelítette a szovjet állásokat. A Vörös Hadsereg fegyverei egyelőre hallgattak, és közelebb engedték az autót. De a németek sem ilyen egyszerűek. Menet közben először tüzet nyitottak. Szerencsére a görgők lépcsőzetes elrendezése lehetővé teszi a németek számára, hogy kihasználják az utazás simaságát, és mozgás közben lőjenek.
  És a 88 mm-es ágyú eltalálja a szovjet fegyvert. A vörös hajú Charlotte-nak nagyon éles a látása, valamint kiváló Tigris optikája és érzéke.
  
  A német tankok szovjet állásokra lövöldöznek, és viszonzó tüzet próbálnak kiváltani.
  Itt megvannak a maguk kereskedelmi és alattomos számításai.
  De a Vörös Hadsereg nem nyeli le a viszonzatlan ajándékokat. És a szovjet fegyverek visszalőnek. Igazi párbaj következik, és záporok záporoznak. A németek elég pontosan lőnek, de a szovjet fegyverek is elérik őket. A kagylók kopogtatnak a Tigris páncélján... A lányok füle eldugul, amikor eltalálják. Szerencsére a módosításukban az acéllemezek már dőltek, és lövedékeket küldenek a ricochetbe.
  Bár természetesen nem hasonlítható össze az E-50-nel. A technológia fejlődik.
  A saját ágyúja pedig pontosan lő a villanásokra. És ami a legfontosabb, támadó repülőgépek emelkednek az egekbe: német, angol és amerikai féláron vásárolható meg. Fedezik a szovjet állásokat. A Szovjetunió oldalán a fő repülőgép a Jak-9. A gép nem rossz, de hiányzik belőle a fegyverzet, ráadásul ezeknek a vadászgépeknek jelentős része a szabványosnál nehezebb tömegű. Ez rosszabb repülési jellemzőket jelent.
  A németeknek pedig már vannak sugárhajtású autóik.
  Több szovjet harckocsit a földbe temetnek, de lőerejük nem elegendő a német páncélosok áthatolásához.
  Ilyen veszélyes Krautok már akkor is léteztek.
  A vörös hajú vigyorog, a szőke parancsnok pedig üvölt:
  - Adj meleget az oroszoknak!
  A Tiger-2 harckocsit F változatban gyártották - a páncéllemezek ferde elrendezésével. Ez lehetővé teszi számára, hogy kezelje a 76 és 85 mm-es szovjet fegyverek lövedékeit anélkül, hogy komoly károkat okozna magában. Kiváló minőségű páncél - cementezett.
  Krautéknak már akkor is voltak veszélyes autói.
  A tankban lévő lányok pedig még magasabb karakterűek. Főleg a vörös hajú lövész.
  Magda azonban szuper harcos.
  És csata van az égen. A németek és a korrupt szövetségesek jelentős számbeli és talán minőségi előnnyel rendelkeznek az oldalukon. Az orosz oldalon nagyobb a kétségbeesés és a düh. Sok légkamra. És ez kivételes bátorságról beszél. És még az őrülettel határos pimaszság is.
  De sajnos az őrült bátorság önmagában nem elég.
  A németek haladnak előre. Különbözőek a tankjaik. Vannak még "Shermanok" erősen módosított képernyőkkel, "Churchills" 152 mm-es páncélzattal és "Challengers" klasszikus elrendezéssel. Az amerikai M-16 pedig egy nehéz gép. Ez a kavalkád a szovjet pozíciók felé kúszik.
  Összegyűlt az összes riff, amely összeragadt Nagy-Britannia náci hódítása után.
  De Oroszországnak is sok fegyvere van, és az ellenállás makacs.
  Mind a tüzérek, mind a tüzérek képzettek és tele vannak hősiességgel.
  A német veszteségek nőnek, ahogy közelednek a lövészárkokhoz. A Krautok pedig vérrel mossák meg magukat.
  Minden lépésük komoly veszteségekkel jár.
  A lányok pedig még mezítláb ütik a másikat, és lövöldözés közben éneklik:
  - A Harmadik Birodalom azt mondja, ne sodródj!
  - Sas-ördögök vagyunk és nagyon jól érezzük magunkat...
  Emeljük magasabbra a hajógyárat!
  - Repülünk, mint a madarak és ellenségek a zsákban!
  A dalok nem túl érthetőek, de elég viccesek. És feldobják az arcukat vérrel mosó fasiszták hangulatát.
  A németek legyőzik az első védelmi vonalat, de aknákkal találkoznak. És jelentős károkat okoznak. Főleg az alváz szenved az aknáktól. Kevesebb fegyversorozat veszteség.
  Mondanom sem kell, a náci menazséria tankjai alapvető védelemmel rendelkeznek.
  A szőke lány, aki a parancsnok, megjegyzi:
  - Mégis, ezek az oroszok elég mérgezőek!
  Charlotte válaszul int a fejével.
  - Viperák... De bátran!
  Szőke Magda, aki a sofőr, így számol be:
  - Nincsenek robbanások! Tovább léphetünk előre!
  Nos, ez bizonyos mértékig jó hír.
  A "tigris" lassan kúszik. Ezt nagymértékben lelassítják a különféle páncéltörő árkok és sünök. Egy hernyótúrás stílust hirdetnek.
  Ez pedig némi haladékot ad az oroszoknak. Így a Vörös Hadsereg veszteségei nagyon nagyok.
  A bikinis lányok pedig alig várják. A tartályban meleg van, félmeztelen testük izzad. Aztán a szőke parancsnoknak, Gerdának eszébe jutott a tél. Ezután a Krautok megkínoztak két úttörőt és egy komszomol tagot.
  A játékos, mezítlábas Gerda emlékei nagyon érdekesek, izgalmasak és kellemesek. Bár mások cikinek tartanák.
  Ő személyesen tépte le a ruhákat a fiúkról, akik nem siettek levetkőzni. Ami önmagában is öröm. Aztán az úttörőket rövidnadrágban kihajtották a hidegbe. Magda parancsnok lány ostorral buzdította a szovjet fiúkat. Az egyik úttörő már magas fiú volt, körülbelül tizenhárom éves.
  Jóképű, szőke hajú fiú, faragott izmokkal, persze jóképű. Nagyon méltó arra, hogy egy plakáton ábrázolják a következő felirattal: "Egy igaz, fiatal árja".
  Amikor meglátott egy félmeztelen komszomol tagot, akit szintén bugyiban rúgtak ki a hidegbe, férfiassága felállt, és elég nagynak bizonyult.
  Az úttörőfiú még el is pirult a zavartól, de a tinédzser teste erősebb, mint az elméje.
  Gerd érzéki bágyadtsága eltűnt. És nagyon szeretett volna párosodni egy fiatal férfival, sőt egy ellenséggel is.
  Főleg olyan jóképű és izmos.
  Miután körülbelül tizenöt percig üldözte az úttörőket a hidegben, úgy, hogy a fiúk mezítláb elkékült, visszaterelte őket a kunyhóba.
  A gyötrelmek ellenére a fiúk bátran viselkedtek, és büszkén néztek.
  Ott megragadta az idősebb és magas úttörőt a mezítlábánál fogva, és dörzsölni kezdte. Aztán egyre magasabbra emelte a kezét, és lehúzta fehér bugyiját.
  Bár szőke, nagyon temperamentumos.
  És a tökéletessége a szájában kötött ki. És micsoda öröm egy ilyen fiatalembert leszívni, még ha az ellenséged is. Kolja úttörő felnyögött az izgalomtól. A fiatal szűz először volt nővel. Néhány fiatal német katona kukucskált be az ablakon, de Gerda nem törődött vele. Most egy magas, világos hajú fiú foglalta el. Ujjai és körmei pedig megkarcolták a fiú száraz, inas testét.
  Milyen tiszta, sima a bőre, és hogy lüktet a jáde rúd a szájában. Ez a legmagasabb ízlés egy nő számára.
  Amikor végzett, Magda boldogan nyelte le az édes búzadarát. Aztán felhúzta a fiú alsónadrágját, és ezt parancsolta:
  - Menj, mondják, a kosár! Menjünk ki, már meleged van!
  És ez a kötelesség mindenekelőtt az, hogy az igazi árjáknak a végsőkig be kell fejezniük a kínzást. De nem ismer szánalmat.
  És megint kivitték a fiúkat a hidegbe. Kolja mezítlábas lábnyomokat hagyott maga mögött, Magda pedig követte, és kéjesen felsóhajtott. A hasítéka égett az izgalomtól, és nagyon vágyott a férfisimogatásra.
  És milyen csábítóak a fiú lábai. Vörössé váltak a hidegben, mint a szarkalábak.
  Anélkül, hogy lejárta volna a kitűzött időt, visszaküldte a fiúkat. Megcsókolta Kolját hideg ajkán, és ledobta a fiút. Letépte a fehérneműt, majd forró kezével gyúrni kezdte a tökéletességet. Az úttörő a szenvedélyes nyomástól ismét felizgat.
  Gerda megcsókolta a fiú lábát, amely vörös volt a fagytól, és mezítláb. Bíborvörös lett a zavartól.
  És akkor a szépség megterhelte a fiút. Jáde rúdja behatolt a Vénusz megnedvesített barlangjába, és elmondhatatlan élvezetet nyújtott.
  
  Gerda felnyögött mozgás közben, olyan jól érezte magát. A felismerés, hogy szexel egy fiúval, sőt a Harmadik Birodalom ellenségével, rendkívüli izgalmat keltett. És ekkor Gerda meredek orgazmusban verni kezdett.
  Habozás nélkül üvöltött, mint egy bivaly.
  Soha senkivel nem érezte magát ennyire jól! Egy teljes örömhullámot kapott...
  Még soha nem tapasztalt ilyesmit normális férfiakkal.
  A fiúk könnyű flörtjének története tragikusan végződött. Végül halálra kínozták őket. És elvesztette szeretőjét, Kolját. Amit nagyon megbántam. De az adósság az adósság. Néhány hónappal később Kluge SS ezredes megkérdezte tőle:
  - Jól érezted magad az úttörővel?
  A kérdés természetesen veszélyes lehet.
  Gerda őszintén válaszolt:
  - Nagyon!
  És a lány még hozzátette:
  - Mindenre kész vagyok, hogy megismételjem az érzéseket.
  Kluge kedvesen elmosolyodott, és így válaszolt:
  - Hát még mindig sok úttörő van!
  Nos, ő egy kockafejű, és nem érti a női szívet.
  Magda hevesen ellenkezett:
  - De csak egy van, mint Kolja!
  Az őszinteség őszinte volt.
  És eszébe jutott szeretője inas teste, aki álmában szexelt vele.
  Talán az a legizgalmasabb, hogy egy öngyilkos merénylővel szeretkezik.
  De most a németek már legyőzték az első védelmi vonalat, hátrahagyva törött tankokat és összetört szovjet fegyvereket.
  Bár a nácik tankjai elakadtak.
  Valaki horogkeresztes zászlót tűzött ki a lerombolt bunker fölé.
  Az egész világ által gyűlölt pók kitárta mancsait a földkerekségre.
  És az égen megszólalt egy Wagner-szimfónia, német, angol és amerikai támadórepülőgépek léptek be a következő körbe.
  Az amerikaiak hosszú lejáratú kamatmentes kölcsönre tették fel fegyvereiket. Ily módon azt remélték, hogy megnyugtatják Hitlert és környezetét. De ezzel magukra gyûjtötték a vihart. A Szovjetuniót nem sikerült elfoglalni, de a Krautok előrenyomultak, és óriási károkat okoztak a Vörös Hadseregnek.
  Természetesen Oroszország helyzete sokkal rosszabb lett. De most az amerikaiak azt látták, hogy megfelelésük visszaüt.
  Eljött az este... Aztán az éjszaka. A lányok felrohantak és elaludtak közvetlenül a májusi szabad ég alatt. Négy szépség. Lányok, akiktől már csak a megjelenésüktől is megborzongsz.
  Gerda, kocogás után rémálmom volt. Mintha újra kislány lett volna. És szörnyű kalandokba merült.
  Eszembe jutott egy mese, amit Gerdáról olvastam. Szegény lány örök nyárral elhagyta a virágzó kertet, és a hideg őszi úton sétál.
  Mezítláb rálép a sziklás gerincre. A csupasz talp azonban már érdessé vált a kertben, és nem annyira fájdalmas. De az út hosszú, a lábak eltévednek, néhány tucat mérföld után égni kezdenek a talpak, és fájni kezdenek a vádlik. A lány alamizsnát kér, hogy legalább egy kis ennivalót kapjon, és kérjen szállást éjszakára. Ki eteti a gyereket és ki nem. De szerencsénk volt: megengedték az éjszakát. A lány elaludt a szénában. És nagyon mélyen alszik, hosszú út után. De reggel ismét muszáj, egy kenyérhéjat venni jószívű vendéglátónak, és nekivágni az útnak. De még mindig fáj a lábam egy hosszú túra után, és hideg van mezítláb járni.
  De a gyors átjárás felmelegíti a lányt. A mezítláb kipirosodik, a macskakövekre karcolt talpak kicsit szúrnak. A lány elviseli és legyőzi a fáradtságot, hogy elterelje a figyelmét a lábfájásról, alaposan megvizsgálja környezetét. Németország útjain halad, Franciaország felé. Sok érdekességet lehet látni ezeken a sűrűn lakott vidékeken. Néha enyhe őszi eső kezd szitálni. Gerda nagyon fél a megfázástól.
  Csak egy könnyű nyári ruha van rajta.
  De a következő éjszakai tartózkodás alatt az együttérző háziasszony megsajnálta, és meleg szőrsálat adott neki az útra. És Gerda másnap újra megy. A lábak először zsibbadnak, de aztán felmelegszenek. Csak csengenek minden érben. Fájdalmas így járni, de a lány megbirkózik, van célja, és ezt biztosan el fogja érni.
  A lábak pedig napról napra durvábbak lesznek, és bőrkeményedésekkel nőnek be. Nehéz így menni. A lány néhányszor szénakazalban töltötte az éjszakát, éjszaka megfagyott, majd csonttöréssel felkelt. De Gerda makacsul továbbment, teste felmelegedett és könnyebb lett. A lány alamizsnából élt. Ez segített, ha nem is rendszeresen, de enni és erőt tartani.
  Az izmok minden nap fáradtan fájtak, de a fájdalom tompa volt. A gyermek teste gyorsan alkalmazkodott a terheléshez, és most a lány átlagosan körülbelül hatvan mérföldet gyalogolt naponta, és nem esett el a fáradtságtól. Csupasz, zúzódásos lábát kemény kéreg borította, szinte nem is érezték a kövek csípését és a hideget. A lány sétált, legyőzve a szenvedést. Európában a tél enyhe. Néha nedves hó esett. Gerda mezítlábas lábnyomokat hagyott rajta anélkül, hogy megállította volna a lépést.
  Úgy mozgott, mintha felcsavarták volna, és addig, amíg egy holló segítségével be nem jutott a palotába. Ott kért a hercegnőtől és a hercegtől egy pár cipőt és egy hintót, hogy tovább tudjon keresni Kai után. De a hercegnő nevetve jegyezte meg
  - Megszoktad már, hogy mezítláb jársz! Miért van szüksége cipőre? Csak megnehezítik a lábadat! Jobb, ha úgy megy, mint korábban, és hamarosan bejárja a fél világot.
  Gerdának pedig ismét mezítláb kellett taposnia, így nem találkozott semmiféle rokonszenvvel. De a lány mezítláb valójában durvább lett, és a bőr a talpán erősebb lett, mint a csizmáké. És haladt, hajthatatlan bátorságot tanúsítva. Így hát mezítláb átsétált Németországon, és Franciaországban kötött ki. Vésett lábai alatt nedves hó tömörült.
  A lány közeledett Párizshoz. Ott találkozott utcagyerekekkel. Ugyanolyan rongyos és mezítláb, mint ő. A lány kezet fogott velük, és hírt váltott. A gyerekek minden országból beszélnek egy nemzetközi nyelvet és megértik egymást. Gerda pedig gyorsan összebarátkozott velük.
  De a gyerekek éhesek, és a lány velük együtt betör a földesúr istállójába. De megjelenik a rendőrség néhány kiképzett kutyával. Az egyik kutya megelőzi Gerdát és leüti. A rendőr béklyókat helyez a lányra, és börtönbe viszi.
  Szegény Gerda, nehéz béklyókkal, amelyek dörzsölik a lábát, betéved egy párizsi börtönbe. Be is helyezték őket a Chateletbe, egy hideg, büdös cellába, ahol lopásokon elkapott kislányok és idősebb nők, de szinte mindannyian ülnek együtt.
  Undorító sárral és állott kenyérrel etetnek minket. Több mint egy évet is el lehet tölteni ilyen embertelen körülmények között.
  De Gerdát kihallgatásra hívják. Olajjal kenik be a sarkukat, és lángoló tűzhelyet hoznak a mezítlábukba. A lány felsikolt a fájdalomtól, és elveszti az eszméletét. És kénytelen vállalni a felelősséget egy nemesember meggyilkolásáért.
  A kínzás több napig tart, a gyereket megkorbácsolják és fogasra akasztják, de Gerda hihetetlen bátorságot mutat. Nem ismer el semmit. Aztán spanyol csizmát használok rajta.
  A deszkák szorítják a gyerekek lábát, a hóhér pedig ékeket hajt. Az első ütések után a lány elveszti az eszméletét. De hideg vizet öntenek rá, és arra kényszerítik, hogy magához térjen. Aztán ismét a deszkákhoz csaptak. A fájdalom egyszerűen ijesztő. Gerda zihál és vadul sikolt.
  A részeg hóhér elvigyorodik.
  A kérdező megismétli a kérdést:
  - Ön ölte meg de Juzac vikomtot?
  Gerda nyögve válaszol:
  - Nem!
  A vallató így kiált:
  - Hóhér, még egy éket neki! Vastagabb!
  És ismét van egy ütés, amitől a lány egész teste megborzong. Gerda szeméből kicsordulnak a könnyek, Andersen hősnőjének nagy fájdalmai vannak, de nem vall.
  A vallató felkiált:
  - Igen, ismerd be nekünk! Ezek csak szavak!
  Gerda hirtelen erőt kap ahhoz, hogy világosan válaszoljon:
  -A szavak olyanok, mint a szél, forgatják a malmot, amely a bölcsnek lisztet ad, a bolondoknak pedig lisztet!
  A vallató így kiált:
  - Még két ék!
  És megint repül a kalapács...a gyerekek lábainak csontjai ropognak, és a gyermek ismét elveszti az eszméletét a fájdalomtól. Gerdát egy vödör jéghideg víz hozza magához a pincéből. És folytatják a kifinomult és egyben ügyetlen kínzást. Itt egy satuban egyszerre szorítják a lány ujjait. Satuval szorítják. Gerda ismét elveszti az eszméletét. Ezúttal sokáig. Még egy vödör vízzel sem tudja észhez téríteni.
  A lány sápadtan és véresen fekszik egy kínzószékben.
  A második világháború folytatódott, követve a jól megszokott kerékvágást. A németek az Egyesült Államok határai felé nyomultak. Az amerikaiak távoztak. De a Harmadik Birodalom fő művelete a május 15-i partraszállás volt Kanadában. Ez egy második északi front megnyitását jelentette az Egyesült Államok ellen. Az első kísérleti ekranoplan részt vett a partraszállásban, az SS Tigress női zászlóalj egy századát szállítva. A jól megviselt lányok, akik végigjárták az összes forró pontot, megvették a lábukat a csíkon. Az amerikaiak és a kanadaiak megpróbálták megtámadni a lányokat. Madeleine, a tigrisek zászlóaljának parancsnoka, Frouda és néhány más lány már sok kitüntetést kapott. Christina és Magda ebben a zászlóaljban szolgáltak, és mezítláb lefedték a fél világot. A forró sivatagoktól a jeges hegycsúcsokig.
  De most ezek a lányok a másik oldalról támogatják Amerikát. Madeleine és lányai pedig egy védekező párkányra verték magukat, és visszaverték a támadást.
  A legnépszerűbb és még nem szűnt Shermanok haladnak előre.
  A magas amerikai tankok kissé hasonlítanak a függőlegesen elhelyezett vasakhoz. Szinte hangtalanul mozognak, kinyújtott törzsükkel, sőt enyhén imbolyogva.
  Egy nagydarab, izmos nő, Madeleine azt mondja:
  - Nem fogunk félni... Mindig harcolni fogunk!
  A harcosok Faustpatronokat telepítettek, egy továbbfejlesztett módosítást. Akár egy kilométeres távolságra is képes ütni, és kevésbé terjedelmes.
  Madeleine megszorítja a bicepszét. Van egy nagyon nagy és dombornyomott. Egy igazi női sportoló. A nyaka olyan, mint a bikáé, a karjai olyanok, mint a felnőtt férfi lábai, csak a bőre tiszta és sima, lábai pedig olyanok, mint a lovaké. Madeleine nagyon szereti a szexet nagydarab férfiakkal. Szereti, ha a tökéletesség lenyűgöző méretű. Ez a nő nagyon temperamentumos, kellemes arcú és csodálatos mellszobor. A csípő fényűző, a derékrész viszonylag keskeny.
  A harcos-hős minden ruhája bikini. A keskeny anyagcsík gyakorlatilag nem takarja el a görögdinnyét, a cserzett melleket, a vékony bugyi pedig faros.
  Madeleine-ben sok kemény hús van, de gyakorlatilag nincs zsír. Zafírszemével előre néz. A haj fehér, vegyes vörös. De még mindig közelebb áll a szőkéhez. Kezében egy páncélökát tart, és finoman megnyomja a ravaszt.
  A legközelebbi "Sherman" egy halálos ajándékot kap a végétől a végéig, a hajótest és a torony között. Hordója tehetetlenségtől elrepül és átfordul.
  Madeleine azt suttogja:
  - Tökéletes találat!
  Frouda az övét célozza meg. Felemeli csupasz, nagy, de kecses lábát. És meg is húzza a ravaszt.
  A halálosan megsebesült Sherman pedig pörögni kezdett, mint egy kiütött bokszoló.
  A helyeslő sóhaj futott végig a tigrisek zászlóaljon. A lányok fegyvereiket használták. A Sherman viszonozta a tüzet. Különösen veszélyesek azok a járművek, amelyek rövid csövű tarackokkal vannak felfegyverkezve. Nagy, széttörő erővel küldenek lövedékeket.
  Madeleine a tüdeje hegyén ordít:
  - Ne félj, lányom, szép sasok, hadd énekeljen rólad az ország!
  A harcosok pedig egyhangúan válaszoltak:
  - És énekelni fog, mint a víziló! És jégcsapot veszünk a szánkba!
  A lányok humorérzéke egyértelműen poroszos. És lövöldözés közben énekeltek.
  A Sherman kigyulladt és felborult. A lövedékek felrobbantak, felrobbantottak, a hordók pedig leszakadtak. A törött görgők kigurultak. A technika karaj lett. A tankokat gyalogság követte. A tigrislányok tűzzel üdvözölték.
  Madeleine pedig mezítláb felkapta a gránátot, és egyenesen a tankba indította. Megrongálta a hernyót és megvágta a gyalogosokat. Gyönyörű nő és nagyon egészséges. Ahogy dobog, holttestek hegyei vannak.
  Frouda a lábával is eldobta a gránátot, így az messzebbre repül, mint a kezével, és észrevette:
  - Dzsingisz kán mégsem érte el Amerikát!
  Madeleine vadul ugatott:
  - Mi németek fedeztük fel Amerikát. És örökké a miénk lesz!
  Az amerikai tankok megálltak, lehetővé téve a gyalogság előrehaladását. Az amerikai katonák láthatóan jó adag whiskyt vettek magukhoz, és nem féltek a haláltól, egyenesen előre mentek. Mi a helyzet a halállal? Részeg és térdig ér a tenger!
  Madeleine elviszi, és felkiált:
  - De Pasaran!
  Frouda megkockáztatta, hogy kijavítja a parancsnokot:
  - Ez nem éri meg! Így kiabáltak az átkozott spanyol kommunisták!
  Madeleine mezítláb gránátot dobott, és nevetve felmordult:
  - És szeretem a kommunistákat! Van gerincük!
  Madeleine vállat vont, és megjegyezte:
  - Hülye fanatikusok...
  Madeleine negatívan megrázta a fejét.
  - Nem, pragmatikusak!
  A nagy német parancsnok puszta ujjaival ismét gránátot dobott, és így folytatta:
  - Úgy döntöttek, hogy nincs Isten!
  Frouda felrúgta a halál ajándékát, és megjegyezte:
  - Bátor srácok!
  Madeleine kirúgta Faustpatronját, és felmordult:
  - Vagy talán pragmatikusok!
  Frouda egy darabig hallgatott. A lányok páncélököllel és faustokkal lőtték a tankokat, és gránátokat dobáltak. Az előttük lévő mezőny szó szerint tele volt tönkrement amerikai felszerelésekkel. Madeleine csupasz lábával nagyon keményen dobta a gránátokat. És leírtak egy nagy ívet. A német nő cserzett, már-már fekete bőre alatt pedig izomgömbök gurultak.
  És nem hiába hajítottak eddig gránátokat a lábai. A háború lenyűgözte Madeleine-t. Olyan volt, mint egy orosz fürdő. Ez valóban egy igazi izgalom. Amikor belépsz két erős, izmos férfival. És amilyen keményen csak tudnak, megütnek a lucfenyőágakkal. Amikor az erős srácok rúgnak és dobnak ütéseket, az a boldogság Everestjére visz.
  És a gőz forog, mint az arany fürtök, áramlik a levegőben. Vagy láthatatlan kígyók tekergőznek.
  Madeline-nek tetszett. És még kellemesebb, ha a mezítláb alatt szénsütő van. Akkor igazán jól szórakozol. Rádöntik az alkoholt, majd felgyújtják ezt a tüzes vizet.
  És most Madeleine izgatott... És ismét mezítláb dob egy gránátot. Az ellenséges gyalogság megfullad a támadásban. A fekete harcosok különösen sokat halnak meg . Szó szerint teletömik az összes megközelítést holttestekkel. Súlyosan megsebesült amerikai katonái felnyögnek. Halottak tömege eltorzult arccal.
  Madeleine suttogta:
  - Kár, hogy ti amerikaiak segítettetek Nagy-Britanniának.
  A hőslány pedig húsevően mosolygott. Amerika valóban rossz fogadást választott. Bár Franciaország és Nagy-Britannia hadat üzent a Harmadik Birodalomnak. És maga Hitler is hadat üzent az Egyesült Államoknak. De a Führer döntése nem vezetett Németország és műholdjainak vereségéhez. Japán a tengeri csatákban legyőzte Amerikát. És ezzel megmutatva, hogy a gazdasági hatalom nem minden.
  Heves harc dúl az égen. Marcelt és Huffmant is levágják. És a Harmadik Birodalom leglegendásabb pilótája, Friedrich. És vele a párja Helga. Milyen szépen és hatékonyan tudnak küzdeni a nők. Ezzel egyidejűleg a számlák automatikusan tárcsázódnak.
  Helga már a negyedik száz autóját is elütötte. Ez azt jelenti, hogy jogosult a gyémántokkal díszített vaskereszt lovagkeresztjére. Ez pedig nagyon megtisztelő egy bikinis félmeztelen lány számára.
  Helgának eszébe jutott, hogyan szeretkezett Friedrich-kel. A fiú egyszerűen imádnivaló. Szerető, mint egy cica. És nagyon kellemes vele lenni. És órákig szeretnék simogatni. A tinédzser nagyon szereti a lányokat simogatni, ami a legkellemesebb dolog.
  De ekkor Helga lelövi a Mustangot, majd az Airacobrát is. Ez utóbbi jármű a maga 37 mm-es ágyújával veszélyes lehet. És mi a helyzet a Mustanggal, az amerikai légierő legnépszerűbb vadászgépével - géppuskáival. Ellene van az ME-362-nek, micsoda pofátlanság a titán ellen. A géppuskák egyáltalán nem veszélyesek.
  De az Airacobra csíphet. Helga csipog, miközben egy másik Mustangot üt ki a hatótávolságon kívül.
  - Én ló vagyok, nagyon édes... És a mustang élvezni fogja!
  És mezítláb megnyomja a ravaszt, úgy vésve, mint egy antik szoboré.
  Friedrich száz autót lő le egy csatában. Nem áll ki a szertartáson. Egyetlen hiányzó sem. Egy igazi halálgép. Itt hívták vissza délről a művelet legfontosabb állomását és a szuper ászt. Száz gép tönkretétele után a terminátor fiú a tüzet a földre helyezi. Ott bemutatja természetfeletti képességeit.
  Friedrich azt mondja:
  - Repülőgépeken száznulla, tankokban százhúsz nulla a pontszám!
  A legtöbb amerikai autó: Sherman. Az elavult tartályt hatalmas mennyiségben gyártják. A Pershinget még nem cserélték le, és ez a tank is reménytelenül alulmúlja a német E-50-et.
  És akkor repülő csészealjak jelentek meg az égen.
  Ez teljesen reménytelen. A lemezrepülőgépek sebezhetetlenek és gyorsak, repülés közben feldarabolják az amerikai autókat. A jenkik nem bírják ki, és elmenekülnek. A leszállóhelyek bővülnek.
  Madeleine és lányai kitartanak. Őket sugárhajtású támadógépek támogatják 88 mm-es ágyúkkal, amelyek kiütik az amerikaiak morálját. Erőteljes lövedékek hasították szét az amerikai hadsereg tankjainak testét. Még a whisky sem tudja elhomályosítani a félelem érzését. És Amerika harcosai, vagy inkább ami megmaradt belőlük, megfordul.
  Madeleine nevetve azt mondja:
  - Néha fájdalmat tapasztalsz a világban, de jobb, ha valaki más fájdalmát tapasztalod meg.
  Egy kagylótöredék találta el a hős lány sarkát. Ám a harcos erős bőrkeményedései a fémdarabot megrázták. Ezt jelenti egy valódi árja erőd. Madeleine még dorombolt is örömében. Annyira örült.
  Az is jó, ha csalánnal ütöd a talpadat. Pontosabban, amikor az erős férfiak sarkon ütnek. Ez bekapcsolta Madeleine-t. Az is jó, ha a durva lábaidat gumibottal ütik. Szintén nagyszerű. A harcos ismét a lábával dobta a gránátot. Kitárta a lófogát. Ő jó. Ő is nagyon szeret enni!
  Vegyünk például egy egész bárányt egyszerre. Külső durvasága ellenére Madeleine néha olvasott valamit. Például Dumas. Szóval nagyon szerette Porthost. Egyszerre egy egész birkát is megevett. Ez tényleg egy férfi volt bárhol. És egy nemes nemes étvágya. És a bárány is kolbásszal van töltve.
  Madeleine egy egész vödör sört is meg tudna inni. Erős lány. A harcos-hős elképzelte magát. Elvesz egy ezüst vödröt. És van benne válogatott bajor. És mohón inni kezd. Mohón nyel. A sör finom. A paradicsomlevet tejjel is jó inni. Meg vödrökkel és egész hordókkal is.
  Madeleine-nek azonban alultápláltnak kellett lennie, amikor a sivatagban vagy a hegyekben harcolt. Ez pedig egy női hős gyomrának fáj. Olyan falánk. És nagyon szereti a véres húst.
  Madeleine ismét lábbal dobja a gránátot, és buja álmokba merül. Hogyan zabálja a zsíros húst és iszik sört. Tehát röplabda esetén. Az is jó, ha sertés shish kebabot fogyasztunk vörösborral. És csapd le az egészet...
  Madeleine is szerette a kínzást. Különösen élvezte a fiúk kínzását. Ez az igazi szenvedélye. Üsd botokkal az úttörők sarkát, és gyújtsd fel testüket.
  Vagy akár savval töröld át a finom, bababőrt. Persze a legélvezetesebb a fiúk kínzása. De a lányok is megengedettek. És felnőtt férfiak. Kellemetlen idős embereket kínozni, annyira undorítóak és nem esztétikusak. Mennyire elkényezteti az embereket az öregség, elcsúfítja őket. Nem, jobb kínozni a fiatalokat.
  Madeleine-nek eszébe jutott, hogyan vezettek ki három úttörőt a hidegben. Ostorokkal ösztökélték őket. A fiúk teljesen meztelenek voltak, így ez még megalázóbb volt számukra. Madeleine is csak egy bikiniben van. Annyira vicces. A hős nő üldözte a fiúkat és megkeményedett. Megnéztem mezítlábas lábnyomaikat, és magam is izgatott lettem.
  Aztán, amikor az úttörők elkékültek a hidegtől, visszavitte őket egy meleg kunyhóba, felmelegítette őket, és gyorsan fáklyát adott át fagyott testükre.
  Madeleine ezt mesterien csinálta, csak apró, rózsaszín hólyagokat hagyott a bőrön, a fiúkat pedig felsikoltotta a fájdalomtól. És ez boldoggá teszi!
  Különösen érdekes a lángnyelvet az úttörő érzékeny sarkán átadni. Leginkább lehűlt, és a fagyos hófúvás után először nem is érzi a tüzes simogatást. Ám ekkor a fiú sikoltozni kezd, a hőmérsékletváltozás okozta fájdalom pokoli, a szenvedés pedig elviselhetetlen.
  Ez sokkal fájdalmasabb, mint egyszerűen elégetni a sarkát egy forró vasalóval. Az elviselhetetlen fájdalomtól elkábított úttörők pedig mindenre készek, hogy egy kicsit megkönnyítsék a dolgukat.
  Madeleine tudta, hogyan kell szétválasztani a megkínzottakat. Egyik kedvenc módszere, hogy a heréket erősen összenyomja a fogó mancsaival. Aztán a legerősebb férfiak elvesztették eszméletüket a sokktól.
  És persze áramütés. Itt fogsz egy úttörőt, és elektródákat kötsz rá... Egyszerűen undorító, ahogy egy nő hóhérként viselkedik. És úgy kínoz, mintha kő lenne a lelkedben. Pontosabban a lélek titánból van, a szív pedig kő.
  Madeleine azonban nagyon szerette magát a kínzási eljárást. Szerette ezt csinálni. Hiszen fájdalmat okozni másoknak édes.
  Ez a fasiszta erkölcs - könyörtelen és szadista!
  Az amerikaiak, miután veszteségeket szenvedtek, visszagurultak a támadórepülőgépek támadásai alá. Most további erők szállnak le. Különösen a legújabb E-5 tank. A sorozat legkönnyebb önjáró fegyvere. A legénység csak egy tagja. Egy 75 mm-es ágyú és két géppuska. Ugyanakkor a magasság mindössze egy méter, és az elülső páncél vastagsága 80 milliméter nagy dőlésszögben.
  Egy harckocsi, amely képes átütni egy Shermant vagy Pershinget, de maga ellenáll egy lövedék ricochetjének.
  Önjáró fegyver, amely a maga módján tökéletes. És ami a legfontosabb, gyors, akár száz kilométer per órás sebességre is gyorsul. 400 lóerős gázturbinás motor hajtja.
  Az egyik autóban egy lány, Agna ül. A neve azt jelenti: tisztaság. És a lány részt vesz az első harci műveletében. Természetesen jól képzett, de még nem érzett puskaport. Rettenetesen aggódik.
  Joystick segítségével vezérli a tankot. Most az autóik megfordulnak és nyugat felé haladnak. Jó, ha egy önjáró fegyver ilyen könnyű. Modulokkal vagy ejtőernyőkkel dobják le.
  Még repülés közben is ijesztő lesz. Úgy tűnik, a tested súlytalanná válik. Hason fekszel műbőrön. A tartály szűk, akár egy koporsó. Mindössze hét tonna, a fegyver páncéltörő erejében felülmúlja a Shermant, és az elülső része a dőlésnek köszönhetően hatékonyabban tükrözi vissza a lövedékeket. Meg kell jegyezni, hogy a német cementált acél minősége húsz százalékkal jobb, mint az amerikai acélé.
  Ez megnyugtatja Agnát. Első próbálkozásra nem fognak áttörni. Itt fekszik az amerikai hadsereg igáslova. Ez a Sherman, egy második világháborús tank, az egyik legnépszerűbb. Amerikában a Shermanok gyártásának technológiáját ésszerűsítették. Ezt a tartályt naponta több száz járművel gyártják. "Pershing", nem olyan masszív. És ez érthető is, hiszen a Sherman hagyományos elrendezésű az amerikai tanképítéshez. Amikor a sebességváltó elöl, a motor pedig hátul. És a tank magasnak bizonyult. Az "E" sorozatban a németek szigorították az elrendezést, ami egy fejlettebb, alacsony sziluettű tankot eredményezett.
  Agna a legújabb modellt vezeti. És van egy erős fegyvere, egy speciális lövedékkel, ami gyorsul, és egy uránmaggal is. Így nagy távolságról is lőhet. Két kilométer elég.
  Hogy ne kockáztasson mozgás közben, Agna eltalálja a megállított Shermant. Az első lövés egy céllövés. Még nem elég tapasztalt ahhoz, hogy először eltalálja. A második pedig a tartály közepén van!
  Agna a falnak támasztotta mezítlábát, és megnyomta a joystickot. Az amerikaiak válaszul tüzet nyitottak. De nem könnyű bejutni egy ilyen alacsony sziluettű tartályba.
  A fiatal lány azt mondja:
  - Ó német Isten, istenek Istene, oltalmazz meg!
  És újra lő... A tankja simán mozog, ráadásul a fegyvernek van hidraulikus stabilizátora és pontosan tüzel. Igen, ez a Sherman nem túl sikeres. Kilóg belőle, hogy száz mérfölddel távolabb is látszik. Nem csoda, hogy Agnát újra eltalálják. És egyre közelebb kerül.
  A háborúban talán az a legnehezebb, hogy ne veszítse el a hidegvérét. Nagyon jól képezik a női harcosokat. De amikor rád lőnek, önkéntelenül kiborulsz. Mi van, ha eltalálják, és a páncél nem bírja?
  Ám ekkor Agna újra tüzel, és eltalálja. Arca mosolyra fakad. A számlagyűjtés nem olyan nehéz, és ami a legfontosabb, nagyon kellemes folyamat.
  Egy ártatlan bárányarcú lány megnyomja a joystick gombját, és lövést ad le. Elvigyorodik az arcán. Azt énekli:
  - Bumm! Hadifogoly! Kaptam! Hogy ugrott a kis nyuszi!
  Abban a pillanatban mennydörgés hallatszott... Egy lövedék suhant át a német páncélon. És bement egy ricochetbe. A vízszinteshez képest negyven fokos dőlésszög elég nagy, és maga a páncél is nagyon tartós.
  Agna a csupasz talpára csapott, és csicseregte:
  - Hogyan éltünk egykor... Csak egy tapasz a kontyhoz!
  A lány ismét lőtt. Úgy gondolta, minden tankért jó összeget kap. Minden találatot a berendezés rögzít, és apró képkockákban láthatja, hogy eltalálta-e vagy sem. Természetesen nem mindig; a célpont pontos eltalálása azt jelenti, hogy megsemmisítjük! De ebben az esetben teljesen igazolja magát!
  Agna ismét leszögezte. Egy találattal növelte a pontszámot. A páncéltörő német lövedékek nagyon erősen ütöttek. Az USA-ban viszont szintén vannak fejlesztések, de ezek egyelőre nem túl hatékonyak.
  Az amerikaiak alkaliberű lövedéke túlságosan érzékeny a ricochetre. És lecsúszik a páncélról.
  Agna ismét tüzel. És sajnálja, hogy nem kapott nehezebb tankot. Más lányok is lennének ott, szórakoztatóbb lenne kórusban énekelni. Vagy talán adjon párat egy tizenhat év körüli fiatalembernek, hogy ne akadjon el a tarlójával. Eh, ő már ismerte a testi szerelmet - fiatalsága ellenére.
  Az erkölcs a Harmadik Birodalomban meglehetősen laza. A monoteizmust már bevezetik, képmutatás nélkül. Igaz, az embereket koncentrációs táborba küldik homoszexualitás miatt. De a heteroszexualitást támogatják.
  A női szakosztályokban is szinte kötelező a gigolo. Különben csodálkoznak: leszbikus vagy? Vagy talán, ami még rosszabb, keresztény?
  A kereszténység fokozatosan kiszorul a Harmadik Birodalomból. Az új erkölcs pedig azt mondja: a nőnek férfit kell akarnia, a férfinak pedig nőt. És nem feltétlenül a házasságban!
  Egyfajta buzdítás a kicsapongásra!
  Agna még túl fiatal, nem ismert más hatalmat, csak Hitlerét. De még ez is egy kicsit sokkoló a számára.
  A lány lő, és már van tíz elpusztított Shermanja és egy boszorkánya.
  A harcos elmosolyodik, és azt mondja:
  - Aki nem releváns, az nem erkölcsös!
  Jól mentek a dolgaik... És az E-5-ös harckocsik, vagy inkább nem tankok, hanem önjáró fegyverek, továbbmennek.
  Agnának nem volt ideje harcolni Oroszországban. És persze megbánta, hogy későn született. Már idő előtt került a frontra, sietett, hogy legyen ideje harcolni. A németek abban bíztak, hogy a háborúnak ez az éve lesz az utolsó. Vagy legalábbis az USA-val egy éven belül foglalkozni fognak. Még mindig kérdés, hogy megtámadják-e Oroszországot vagy sem.
  Agna harcolni akart... Ahogy a bölcsek mondják: a háború a levegő a tüdőnek...
  De most befejezte első csatáját. És láthatóan megérdemelte a vaskeresztet. És milyen tehetségesnek bizonyult.
  Katonai karriert fog csinálni, és birtokot szerez magának rabszolgákkal! Ostorral fogja megverni őket.
  Agna kuncogott és énekelte:
  - A mi világunkban minden lehetetlen lehetséges... Csak számolásra lőhetsz, kettőt négyre!
  A harcos magára kacsintott, és csicseregte:
  - Így hát ász lettem az első csatában... osztállyal elnyomom - Imádom a Führert!
  Fürge tankjaik továbbmennek. Gyalogság van előttünk. Ez azt jelenti, hogy géppuskával és nagy robbanásveszélyes töredezett lövedékekkel kell lőnie. Nos, ez is hatásos.
  Agna a lábujjaival megnyomja a joystickot. És mindkét géppuska elkezdi lekaszálni a gyalogosokat. Fekete harcosok láthatók. Az arcukat vér szennyezte.
  A lány boldogan mondja:
  - Látod szomorú arcod... De mert gyilkos vagyok!
  És a géppuskák működnek. Mindenkit lekaszálnak. Több motorkerékpár felrobban egyszerre. És megfordulnak a levegőben. A kerekek és a vasalkatrészek minden irányba elrepülnek. És a fém szó szerint eltörik.
  És amikor az acél ég, az valóban szörnyű láng.
  A géppuskák rohamok és nagyon mozgékonyak, sokkal fejlettebbek, mint korábban.
  Agna twittel:
  - Földön és föld alatt a Sátánnal fogunk uralkodni!
  És újra üt... És a szállítószalag kigyulladt, mintha fáklyává változtatták volna. És sok halott, egész halom holttest. Az amerikaiak menekülnek. Kidobják a géppisztolyokat és a felszereléseket.
  Agna megfésüli szőke haját az ujjaival, és azt mondja:
  - Egy gyáva veszít a jégkorongban! És a zsoké már vár rá!
  Ágne most nagyon jól érzi magát. Szadista kedvet érez magában, a terminátorlány legyűri a menekülő gyalogosokat. Ő az a fajta hölgy, akinek mindig sikerül nyernie... Még akkor is, ha még nincs tapasztalata.
  A harcos ágyúból lő. Most akadtam rá egy földbe ásott Shermanre. Szóval mi van ebből? Elvette, és triviálisan leszakította a tornyot. Az uránmag nem tréfa. Ráadásul minden más mellett az urán fémet is lángra lobbant.
  Afrika elfoglalása után a náciknak sok uránbányája volt. És a Führer nem is siet az atombomba létrehozásával. Csapatai már most a világ legjobbjai.
  Ilyen lendületesen és gyorsan rohan az E-5. Gyalogosok egész tisztásait zúzza szét. De milyen tanknak tűnik? Az edényből - két hüvelyk!
  Agna kuncogva a hangjában mondja:
  - Két probléma van a világon: bolondok és utak... Németországban vannak a világ legjobb útjai, de mi van a bolondokkal?
  És a lány nevet... Célját teljesíti...
  Friedrich ismét körözik sugárhajtású autójában. Öt légágyú egyenként tizenhat lövést ad le. A leszálló német csapatokat megtámadni próbáló nyolcvan amerikai gép felrobban.
  Az ász fiú azt mondja:
  - Én vagyok az, akinek hívnak - ne mondd éjszaka!
  Ezután a fiú újabb sorozatot lő ki, és újabb harminc autót tönkretesz. Mindezt aranyos vigyorral. És olyan hanyagul... Halálos gyerek.
  Helga csodálattal mondja:
  - Szuper vagy! Egy költő álma!
  Friedrich szerényen mondja:
  - Helyesebb lányról beszélni! Bár nem vagyok rossz!
  Helga énekli:
  - Te vagy a bálványom Friedrich! Te vagy a legmenőbb az egész univerzumban, és meghódítod a világot!
  A fiú fordult. Még tizenhat ellenséges repülőgépet lelő, és azt mondja:
  - Hő és hó van a világon,
  A becsületes szegény, a gonosz gazdag!
  Az univerzumban a véletlenek uralkodnak...
  Töltse fel a gépet!
  Ezt követően a terminátor fiú továbbmegy a földi célok felé. Légágyúi kiválóan alkalmasak légi célpontokra és áthatoló tanknyílásokra egyaránt.
  Kanadai Shermans. Az egyik amerikai módosítás. A csata keményen dúl. Friedrich lelkesen mondja:
  - Csodálatos ember vagyok!
  És egy tucat Sherman összetört és úgy ég, mint a karácsonyi gyertya. Aztán a fiú ismét közeledik. Három nagy "Big Tom" önjáró lövegből származik. Valószínűleg ez a legerősebb a sorozatos önjáró fegyverek közül. Csak a T-93 nagyobb.
  Friedrich azt mondja, amikor azt nézi, hogyan szakadnak szét az összetört autók:
  - A fiú gépfegyvert lát álmában,
  Jobban szereti a tankot, mint a limuzint...
  Születéstől fogva a megértés az
  A durvaság és az erő uralja az univerzumot!
  A "Witch" egy viszonylag könnyű amerikai önjáró fegyver. Sokkal könnyebb elpusztítani. Az ász fiú sorozatban lőtt, és a lövedékek robbanásától akár huszonöt önjáró fegyver robbant fel.
  Helga csak három autót ütött el, és felkiáltott:
  - Ó lovag! Milyen menő vagy!
  Frederick felfújta magát, és így szólt:
  - Nálam csak a tojás menőbb!
  Helga örömmel tette hozzá:
  - És magasabban, mint a csillagok!
  Friedrich hirtelen zavarba jött és elpirult. Lelőtt még hat harcost, és így szólt:
  - A szerénység a férfi ékessége!
  Helga keményen válaszolt:
  - De tényleg te vagy a második német!
  Friedrich elvigyorodott, és megkérdezte:
  - Másodszor? Ki az első?
  Helga lelkesen válaszolt:
  - Maga a Führer!
  Friedrich nehezen tudott ellenállni az iróniának, és szellemesség helyett azt mondta:
  - Leveszem a sapkát a Führer előtt!
  És ismét amerikai gépekre lőtt. Rendkívül, vagy inkább egyedülállóan pontos fiú.
  Helga csicseregte, csupasz lábbal nyomkodva a pedálokat:
  - Te vagy az, akinek hívnak - istenektől született!
  Frederick felfuvalkodott, és így válaszolt:
  - Bár nem vagyok akkora, mint Herkules, de nagyon erős vagyok!
  Helga készségesen megerősítette:
  - Egész Németország büszke rád, és ez a világ több mint fele!
  A fiú lelőtt még öt gépet, és megtámadta a Pershingeket. A négy amerikai autó hasonló volt a korai Panther modellhez. Meglehetősen hosszú torkolattal és mozgatható tornyokkal veszélyt jelenthetnek a könnyű német harckocsikra. Aztán a srác nekiütközött a teherautóknak. Nyolc célpontot semmisített meg, és mezítláb a pedálra csapott, búvárkodás közben.
  Nos, ez csak meggondolatlanság... Majdnem bedőltem. De az autót közel a földhöz igazította.
  Helga félve felkiáltott:
  - Ó! Ez tényleg lehetséges?
  Frederick merészen válaszolt:
  - Minden lehetséges, ha vigyázol!
  Helga felülről lelőtte a transzportert, és ugatott:
  - Az életed felbecsülhetetlen! Ne kényszeríts minket, hogy megragadjuk a szívünket!
  A fiú komolyan válaszolt:
  - És el vagyok bűvölve - nem fognak el, sem golyót, sem szuronyot! Szóval lány, ne félj a bőrömért! Jobb, ha több trófeát gyűjtünk össze.
  A fiú elzavart. Egy új harckocsioszlop jelent meg. Ezek elavult amerikai M-16-osok voltak. 55 tonnás nehézgépjárművek, két ágyúval felfegyverkezve. A gól egyértelműen nem túl értékes. Valószínűleg az amerikaiaknak még azt is sikerült javítaniuk, ami csak fémhez volt alkalmas.
  Friedrich fordulni akart, de Helga felsikoltott:
  - Ezek a hetvenöt milliméteres ágyúk egyáltalán nem veszélyesek a tankjainkra. Legalább egy szárazföldi ászunk vegye fel a nehéz járműveket a fiókjába.
  Frederick vonakodva egyezett bele:
  - RENDBEN! Nem leszek önző! Hadd éljenek!
  Helga vigyorgott és dorombolt:
  - Vigasztalásul elmondom, hogy ez nem tart sokáig!
  És valóban, néhány órával később Agna még két nehéz harckocsit vett fel a fiókjába. Súlya ellenére az amerikai járműnek szinte semmi előnye nem volt páncélzatban a Shermannel szemben. Nos, talán az oldalakon és a tatban. De a németek minden szertartás nélkül homlokon ütöttek.
  Friedrich újabb két tucat gépet lőtt le, és visszatért, hogy átszálljon egy új vadászgépre, már megtankolva és feltöltve. Egy pillanatnyi nyugalom sincs a fiatal terminátor számára. Mindezt munkában és mozgásban. Kivétel nélkül kiirt mindenkit.
  Kis halálgép.
  A támadó hadművelet Kanadában meglehetősen sikeresen fejlődött. A németek több hídfőt is elfoglaltak. Aztán összevontuk őket egy nagy darabká.
  Továbbá az offenzíva egyre gyorsabban fejlődött. A harcok hihetetlen erővel bontakoztak ki. Az amerikaiak megpróbálták a németeket a tengerbe dobni. De a levegőben a minőség miatt a Luftwaffe dominált, a diszkók pedig egyszerűen pánikot hoztak a repülésbe. A Yankees morálja valóban nem túl jó. Sok ezer fogoly jelent meg az első napokban. Meg kell jegyezni, hogy a parancs nem felel meg a pariméternek.
  A csapatok közötti interakció nagyon rosszul szervezett.
  Az amerikai tüzérség gyakran fedezi a magáét. Sok a nézeteltérés a kanadaiakkal.
  A helyzetet az amerikai parancsnokság árulásai is súlyosbítják. Főleg a német származásúak. A jenkiknek nem túl sok idegen földekért harcolni.
  Meg kell jegyezni, hogy amikor az E-50 gyártásba került, a Sherman teljesen elavult volt. Nem képes semmilyen szögből áthatolni egy német tankon. De egyelőre kevés Pershing készül. Igen, és csak akkor veszélyesek, ha lőtt távolságból és szubkaliberű lövedékkel lőnek ki. De a valóságban egy német tank garantáltan behatol Pershingbe és Shermanba is öt kilométerről. Csak távolról töri össze.
  És nincs esély. Az amerikaiak észrevehetően lemaradtak a tankokban. A repülés még nem rendelkezik erős és harcra kész vadászgépekkel.
  A legnépszerűbb vadászgép, a Mustang csak egy szárnyas koporsó. Csak az Airacobrának van esélye elszúrni a 37 mm-es ágyújával. A sugárhajtóműveket még mindig fejlesztik. Mi van még Hitlernek? Persze diszkók, amiből még kevés van, de sérthetetlenek. Ez természetesen óriási probléma az Egyesült Államok számára. Különösen erkölcsös, mivel az ilyen gépek sebezhetetlensége kapituláló érzelmeket szül.
  Hát ki akar meghalni, miután totális verésnek van kitéve. A németek már mindenkiben félelmet keltenek.
  De a háború folytatódik. A fő nehézséget a csapatok óceánon túli ellátása jelenti. Még jó, hogy van egy szigetlánc. De a németeknek még mindig nem könnyű az erők átadása. Lőszer ellátás. Ez lassítja a fejlődést Kanadában. Az amerikaiak is erősek, elég sokan, és rengeteg felszerelésük van. Ha több lett volna a harci kedv és a szervezettség, a tengerbe dobhatták volna a Harmadik Birodalom hordáit.
  De a szerencse a bátraknak kedvez, a boldogság pedig az erőseknek. A hídfő tágul.
  1945. május 30-án vízre bocsátották az első harci használatra készült Monster tankot. A járműben egy nagyon erős bombavető és négy tarack volt. A katonai szakértők azonban szkeptikusak voltak egy ilyen bandurával kapcsolatban. Egyszerűen le lehet dobni egy húsz tonnás bombát, az ilyen bombázók jobbak, mint egy szupertankot áthajtani az óceánon. Ráadásul a tömeg olyan nagy, és az autó drága.
  De a Führer személyesen ragaszkodott a "Szörnyeteg" gyártásához. Ennek a kialakításnak az előnye a meglehetősen hosszú - akár száz kilométeres - lőtáv, viszonylag kielégítő terepjáró képesség és vastag páncél. De általában csak egy példány készült eddig.
  A "patkányt" teljesen elhagyták. Könnyebb egy triviális nehézfegyverek ütegét használni, mint annyit vacakolni egy tankkal. A "Szörny" mindenesetre megoldotta a hatalmas, 1250 mm-es bombavető mozgatásának problémáját. Néhány katona úgy gondolta, hogy nincs szükség négy tarackra, és jobb, ha a harckocsit könnyebben, egy, de nagyobb fegyverrel készítik.
  De Hitlert a nagy méretek vonzották. Sikerült időben elkészíteniük a "Szörnyeteget". De ez az autó eddig nem bizonyult túl magabiztosnak. Majdnem elakadtam a kiszállás közben, de minden rendben volt.
  Ezt a szupertankot, vagy inkább egy önjáró fegyvert, és részben egy üteget lehetett támadni a levegőből. Ezért speciális légelhárító önjáró ágyúk száguldottak körülötte, és sugárhajtású repülőgépek köröztek.
  Az autó meglehetősen lassan haladt, mindössze 20 kilométer per órás sebességgel. Aztán sík terepen. Hozzá képest az E-300 szinte egy mozgékony rókának tűnt.
  A hernyók csörömpölnek, a dízelmotorok zúgnak. A gázturbinás motorok még nem állnak készen egy ilyen kolosszusra. De mindenesetre a németek büszkék lehetnek remekművükre - a világ legnehezebb tankjára. Kezdetben a "Dora"-t akarták telepíteni a "Monster"-re. De aztán a katonai szakértők logikusan úgy döntöttek, hogy egy rakétavető sokkal pusztítóbb becsapódást jelent.
  És akkor? Minden elvárás teljesült! A bomba ütései valóban pusztítóak.
  A fő tüzér hagyományosan lány volt. Így történt. És persze szinte meztelenül csak egy bikiniben. Már meleg van, ráadásul magában a szupertankban van a motorok hője. És egy lányokból álló csapat. Csupasz lábú szépségek, harmincnál nem idősebbek. Milyen gyorsan rohangálnak a mastodon körül.
  Csupasz, kislányos lábak tompán kopognak a fémen. Nagyon erotikus. A szolgáló tinédzser Peter a lányokat bámulja. A képzelet mindenféle fantáziát megrajzol. Például lányok és fiatal nők mellkason csókolása. Annyira szeretném a nyelvemmel végigsimítani a skarlát mellbimbókat, mint a rózsabimbókat.
  Péter érzi, hogy tökéletessége megduzzad, annyira, hogy ez látszik is. A fiatalember elpirul. Próbál másra gondolni. Például milyen csodálatos tankjuk van. A világ legnagyobb lánctalpas és valóban járműve. Úgy üt, mint egy ballisztikus rakéta, csak a lövés kevesebbe kerül.
  A fiú, aki nem tudott ellenállni, óvatosan megérintette a nő sarkát. A lány leereszkedő mosollyal nézett a tinédzserre. A fiatalember jóképű volt, körülbelül tizenöt évesnek tűnt, és persze még az is szép, ha egy jóképű fiatalember hozzád ér.
  És ez egy kicsit csiklandozó... A lány dorombol:
  - Simogasd meg egy kicsit!
  Péter ennek nagyon örül. Micsoda láb. Vésett, cserzett, tökéletesen tiszta bőr, sima ujjak, fényes körmök. Sima ívű sarok rugalmas bőrrel. Kicsit durvának tűnik. Péter nagyon izgatottnak érzi magát. Tényleg nagyon akarja. Sajnos a tizenéves hormonok uralják az elmét.
  A fiú az ajkához húzza a lány lábát, és csókolózni kezd. A női bőr íze nagyon kellemes, a szépség egészséges húsának illata elragadó és izgalmas. Mohón csókolsz, eltakarod a talpat a lábujjaktól a sarok ívéig. És édes érzés. És a tökéletesség annyira megduzzadt, hogy mindjárt szétrobban!
  Péter nagyon be akarja dugni a kezét, és megkönnyebbül magán, de ez kínos, kényelmetlen. Ó, nők, milyen kívánatosak és elérhetetlenek vagytok.
  Agresszív kiáltás hallatszik:
  - Elviza, te nem vagy egy bordélyházban! Menjünk dolgozni!
  A lány óvatosan kihúzza a lábát a fiú kezéből, és azt suttogja:
  - Ma este találkozunk!
  Péter hálásan bólint. Hú, milyen nehéz lesz estig várni. A gigantikus szupertank pedig már elérte a síkságot, és továbbment a frontvonal felé. Az autónak sok nyoma volt az egész alján. A terepjáró képesség valóban kielégítő, nem rosszabb, mint a nehéz német tankok. A sebesség némileg hiányzik. De a jövőben, amikor a dízelmotorokat gázturbinák váltják fel, a sebesség meredeken nő.
  De mégis, egy ilyen kolosszus, még külsőleg is, igazi teknősnek tűnik, és inaktívnak tűnik.
  Több lány le is ugrott és a tank után futott. A harcosok felugrottak, fogukat kifejtve énekelték:
  - Frissek és gyorsak vagyunk, gyönyörűek a lányok! A lábunk pedig játékos, a fogaink pedig olyan élesek!
  A lányok felugrottak és megpördültek. Néhányan különleges bukfencet pörögtek. Úgy repültek el mellette, mint a madarak.
  Peter egy darabig ült az acélon. Aztán leugrott és elfutott. A fiú szintén mezítláb volt, és rövidnadrágot viselt. Csizma nélkül biztosan kellemesebb futni. Főleg, ha lányok vannak a közelben. És milyen hátuk, csípőjük, mellkasuk és lábuk van.
  Péter kiáltott:
  - Dicsőség a Harmadik Birodalomnak!
  A lányok kórusban üvöltötték:
  - Dicsőség a hősöknek!
  Az óriási harckocsi átkelt egy kis árkon. A lányok és a fiú csak átugrottak rajta. És fürgén vágtattak. A "Monster"s" pályái elképesztően vastagok voltak, és nem lehetett megrongálni őket.
  A legújabb Xe-262-esek közül több repült a fejünk felett. Nagyon gyors autók. Rohannak, mint a sárkányok, még meleg levegőt is fújnak egy kicsit. A harcosok fürgeek és csábítóak.
  Péter mezítláb kissé esetlenül ütötte a macskaköveket. Kezdett fájni. A fiú sántikált, és sietett felmászni az emelvényre. Elkezdte dörzsölni összezúzódott ujjait. Nem túl szép.
  De általában véve az élet Németországban nem olyan egyszerű. 1942 óta a gazdaság valóban háborús alapokra váltott. És minden a front felé kezdett működni. A nyári gyerekcipők gyártása gyakorlatilag leállt. A fiú dolgai egyre szűkösebbek voltak, és természetesen a hadseregben is elégedettebb volt. És így a gyerekek mezítláb szaladgáltak az iskolába fagytól fagyig.
  Ez általában elviselhető, sőt kellemes is. De ősszel vagy kora tavasszal természetesen kevesebb az öröm. Szó szerint rohannom kellett az iskolába. A talpak pedig úgy égtek, mintha lángokban álltak volna. Főleg ha esett a hó.
  Péternek ez eszébe jutott... Aztán bemelegíted a végtagjaidat a lábad összeszorításával. Ezután szigorúan a norma szerint enni. Bár a forrasztás nem rossz a németeknek. Különösen mostanában, amikor gazdag termés érkezett Ukrajnából. A banán és más gyümölcsök pedig Afrikából származnak.
  Csak pár évig voltam éhes. Ezután Németország táplálta magát az elfoglalt területekről. De az elmúlt években minden javult, és bőségesen volt elegendő táplálék a családok számára.
  Berlin általában jóllakott és gazdag város benyomását keltette. Már jó néhány új építkezés történt.
  A háború folyt, sikeres irányba fordult, és munkaerő-felesleg volt. Minden német vehetett rabszolgát hitelből. És ez nagyszerű a fasiszták szerint. Péternek személyes rabszolgája is volt. Azt csinálhatsz vele, amit akarsz. És mit lehet vele kezdeni...
  Péter húsevően mosolygott. Nagyon szeretnék egy lány testét faragni. A fiú elgondolkozott. Miért nem szerez neki egy háremet? Már a Harmadik Birodalomban ezt szinte legálisan meg lehet tenni. A rabszolgákat aukciókon adják el, vagy hitelre is megvásárolhatod.
  Péter anyja szinte semmiért hozott két fiút. A fiúk indiánok voltak. És nagyon fáztak, amikor mezítláb kellett dolgozniuk. És az anya ostorral sürgette őket. Az egyik fiú ezután megbetegedett és meghalt. Ehelyett az anyja elvitt egy orosz fiút. Kitartóbbak és a viszonylag enyhe német telet cipők és meleg ruha nélkül is bírják.
  Egy másik indián hegyi faluból származott, és sikerült megszoknia. Péter apja meghalt a fronton. Az anya egyedül maradt. A fiúk fokozatosan szinte a család tagjaivá váltak.
  Péter még játszott is velük... Amíg nem vonult be a hadseregbe. Ez egy jó lehetőség a pénzkeresetre. És szerencsém volt, hogy a "Monster" szupertankot kiszolgáló lányok társaságában lehettem. Természetesen tekintélyes!
  Itt egy raboszlopot hajtanak előre. Az amerikaiak lehajtott fejjel járnak. Nincs kedvük. Ők vesztesek. Az őrök puskatussal lökdösik, ostorral fütyülnek.
  Azok között, akik megadták magukat, vannak még nagyon fiatal fiúk. A tinédzserekre jellemző módon sokat mosolyognak, főleg ha szinte meztelen, lebarnult lányokat látnak futni. A harcosok kifütyülik a foglyokat, és kövekkel dobálják meg őket. A fiúk visszafütyülnek. Ilyen a jókedv kölcsönös cseréje.
  Peter kihúzott egy pisztolyt az övéből. Nagyon rá akart lőni a foglyokra.
  Valóban kolosszális kísértés. Ó, az ördög kísértése. Nem kellene valami nem túl értékes áldozatot keresnie?
  Péter megcéloz egy öregembert, egy feketét pedig arra. Ez nem kár. A fiú el akarja követni élete első gyilkosságát. Majdnem tizenöt éves, és még nem ölt meg senkit. Például Friedrichnek annyi áldozata van, és mégsem idősebb Péternél.
  Péter fogta és énekelte:
  - Jaj annak, aki harcol,
  Egy acélos némettel a csatában...
  Ha az ellenség dühös -
  Megölöm a fattyút!
  És a fiú lő... A pisztoly távolsága elég hosszú. A fiú nagyon félt, hogy lemarad. És szégyen lesz. De az ősz hajú fekete elesik. Az afroamerikai arcán vér van.
  Péter felmordult:
  - Megöllek Afrikát!
  És kifújta a fogát...
  Egy fegyvertelen hadifogoly megölése senkit nem zavar. Olyan volt, mint egy csótányt összetörni. A németek továbbra is elűzik a foglyokat, és meglehetősen vulgáris dalokat fütyülnek.
  Péter nagyon elégedett volt magával. Nagyon pontosan lőtt és nem hibázott. Miért nem lövész?! Rendkívül pontosan üt! És volt bátorsága lelőni egy fegyvertelen embert is. És ez az, ami a legjobban inspirál. Nem mindenki képes erre!
  A fiú leugrott a szupertankról, és a lányok után szaladt, kiabálva:
  - Láttuk őt! És nagyon pontosan!
  A főtüzér szeretettel mondja:
  - Szép munka! Úgy nősz fel, mint egy igazi árja! De tanulj meg ölni nem csak a foglyokat, hanem a csatában is!
  Péter visszakiáltott:
  - Vihar és Viking és Acélkard!
  Igen, remekül csinálta. A fájdalom a kopott lábujjaiban tompult, és Peter most a lányok után futott. Ennek ellenére a háború olyan, mint egy anya. Annyi mulatság van benne.
  Péter például szeretett otthon szórakozni. Különösen úgy, hogy gyufát gyújtunk és rabszolgafiúk csupasz sarkához tartjuk. Vadul sikoltoztak és felugrottak, őrjöngve forgatták a szemüket. Egy indiánnak barna, az orosznak kék a szeme. Vicces... Az is jó, ha újságdarabokat szúrsz a lábujjaid közé, és felgyújtod. És elég fájdalmas. Vagy korbácsolják éjszaka a kemény munkától kimerült fiatal rabszolgákat ostorral.
  Péter magába szívta egy igazi fasiszta állati ösztöneit. Ő maga pedig vadállat lett.
  Hitler azt mondta: A Földet az a veszély fenyegeti, hogy újratelepül. Annyi emberre van szükségünk, amennyi a német urak kiszolgálásához szükséges. Ez könyörtelen erkölcsöt alakított ki. A többi néphez való hozzáállás pedig olyan, mintha emberalattiak lennének.
  Másrészt azonban a totalitárius rezsim és a hivalkodó német rend hatással volt. A termelés nőtt, és nem csak a katonai termelés. Nemcsak a fegyvergyártás nőtt, hanem utakat is építettek, hidakat, meredek repülőtereket, városokat emeltek. Tehát még nem lehet egyértelműen megítélni ezt a rezsimet. A rabszolgamunkával és a totalitárius rendszerrel bizonyos hatást értek el.
  A háború folytatódott, a birodalom fejlődött és növekedett. A hatalom és a gazdaság is.
  Péter elég sokáig futott... Amíg el nem fáradt... Aztán megkapta a második szelét.
  Telt-múlt az idő, és a nap kezdett lenyugodni. Péter már alaposan elfáradt. Nézte a vörös napot, és arra gondolt, mikor ér véget ez a nap, és egy nő karjába kerülhet. És így tovább a lebegés...
  Hogy egy kicsit elterelje a figyelmét, Péter megpróbált visszaemlékezni apja történeteire a keleti frontról. És nyugatról is. Apámnak sikerült Lengyelországban, Belgiumban, Franciaországban és Oroszországban harcolnia... És a háború meglehetősen sikeresen kezdődött. Sok német félt, hogy olyan lesz, mint az első világháborúban. De Hitler bölcsebbnek és szerencsésebbnek bizonyult, mint Wilhelm. Darabról darabra szétverte az ellenséget. A németek néhány katonát elvesztve elfoglalták Lengyelországot, majd Franciaországban, Belgiumban és Hollandiában győztek és megsemmisítettek.
  A keleti háború senkiben nem keltett nagy félelmet. A győzelem győzelmet követett. De a németek továbbra is olyan gyorsan haladtak előre, ahogy tervezték. Már minden határidő lejárt, Oroszország pedig harcol. Aztán a téli katasztrófa. Péter apja meghalt a szovjet hófúvásban. Még a holttestet sem találták meg. Péter homályosan remélte, hogy az apja esetleg fogságban van, és életben maradt. De a foglyokat kétszer is kicserélték. Visszatértünk Oroszországból. Sokan rokkanttá váltak. Igaz, viszonylag kevés volt a fogoly. Az apa nem volt köztük.
  Péter akkor még túl fiatal volt ahhoz, hogy a keleti frontra jusson. De bosszút akart állni az oroszokon. De a keleti társaság végére a fiúnak nem volt ideje. A németek nem tartották győztesnek az eredményt, bár a nyereség jelentősnek bizonyult.
  Teljesen besötétedett... A szupertank megállt. A lányoknak falatozniuk kellett és lefeküdniük. A vacsora gyors volt, szokásos adagok, csokoládé, szárított banán, szárított hús.
  Péter leült a barátja mellé. A lány a fiúra kacsintott. Miért ne szórakozna egy szakálltalan fiatalemberrel? Peter csak a rövidnadrágjában ült. Faragott, sovány, tiszta és cserzett bőrrel. Jó érzés ilyesmit érezni . A lány megsimogatta Peter izmos mellkasát. A fiú válaszul simogatni kezdte.
  Ölelésbe fonódtak, és csókokkal záporoztak le egymásnak. Péter nem volt szűz. Még iskolás korában szerelmi leckét kap egy hivatásos prostituálttól. A tinédzserek általában heteroszexuálisan nevelkedtek. Tekintettel hiperszexualitásukra, a nőket arra utasították, hogy tanítsanak szeretetet, amikor feltámad a vágy. Péter már tudta, hogyan kell örömet okozni, és a lány hamarosan kéjesen nyögni kezdett.
  De nem sokáig élvezték a szerelmet. Hangjelzés hallatszott. A fegyvernek végre el kell lőnie. És ekkor az erős ágyú mozogni kezdett. A lányok körbe-körbe rohantak, csörlővel vonszolták a lövedéket.
  A Monster szupertankot húsz tonnás bombával töltötték meg. És készen arra, hogy kiköpje a célpontra. A fegyvert rádió segítségével célozták meg, és felülről a "Rama"-5 tűzkorrekciót hajtott végre.
  A tüzérlány adatokat kapcsolt a kijelzőn. A fegyver megdermedt... A fegyver egy halomra emlékeztetett, széles csőtorkolattal. És így üt a recsegő lövés. Megrendült a visszarúgástól, és egy tűzoszlop rohant az égre. A lányok még le is estek a visszarúgástól, de azonnal felugrottak.
  A feltűnő ajándék magas ívben repült túl a horizonton. Így a szupertank ágyúja leadta első lövését.
  A fő tüzér azt mondta:
  - Ebben az esetben nincs béke háború nélkül, és nincs felhő jó nélkül! Megragadtuk a lehetőséget.
  A lövedék mintegy száz kilométert repült egyenes vonalban, és több mint kétszázötven kilométert magas ívben. Parabolája betört a sztratoszférába. És extrém szögben esett le. A repülés több percig tartott, és igazi tűztornádó zuhant az amerikaiak megerősített állásaira. Több száz méteren keresztül minden összenyomódott és megsemmisült. Mintha tüzes cunami lett volna. És néhány zászlóalj amerikai gyalogság számára valóban eljött az utolsó nap.
  A lány a Föld bolygó legerősebb bombavetőjének újabb rakétáját kortyolgatta. És arra készültek, hogy ezt a több tonnás öklét leütik az ellenségre.
  A főtüzér megdörzsölte csupasz ujjait a fém karikán, és csicseregte:
  - De ne engedj neki, és visszahozod a szörnyet a sötétségbe!
  Három percig tartott a töltés. Elég sok, de a lövés sokszor erősebb, mint bármelyik fegyver a világon. És ha eltalálja, akkor nem úgy tűnik, hogy ez nem elég, még csak nem is tűnik átlagosnak.
  A lányok nagyon aktívak. A cél következik, és a hordó elfordul. Péter egy pillanatra elképzeli, mi történhet valójában azokkal, akik egy ilyen Thor klub alá tartoznak. És megijed. Ez a közelgő csapás. Hogy a bolygó szó szerint megremeg.
  És még akkor is félelmetes, ha egy rakéta repül! És a halál előhírnökének tűnik.
  Péter megihletetten énekelte:
  - A halálgép megőrült! Úgy repül, hogy nem ismeri a célt!
  A lány, aki éppen lefeküdt a fiúval, folytatta:
  - Ezúttal mosolyogtunk! A fehér csíkon mentünk végig!
  A második ajándék pedig elérte célját. Olyan kirobbanó erővel találta el ellenfeleit, hogy a végtagok és a töredékek minden irányban messzire repültek. Károsító elemek szétszóródtak az Egyesült Államok állásaiban több száz kilométeren keresztül.
  A védelmi vonalat ágyúzták. Az amerikaiaknak úgy volt ez, mint a bûnösök a pokolban, ha nem rosszabb.
  Az ég és a föld keveredett, minden égett és repedezett. Az égbolt szétszakadt a robbanásoktól. Villámok csaptak át az égen.
  A lányok pedig kihúzták a harmadik rakétát. Például lesz egy extra étel a számodra. Péternek eszébe jutott Nagy Frigyes. Jellegzetes perjel támadások. A király kemény volt az oroszokkal és az osztrákokkal is. Természetesen korlátozottan tanítottak, de nem volt titkolva, hogy az oroszok legyőzték a poroszokat. Éppen ellenkezőleg, hangsúlyozták: mivel maga Nagy Frigyes veszített az oroszokkal szemben, milyen menő volt Hitler, aki elérte és bevette Orenburgot. Az igazság az, hogy Moszkva még nem hódolt be.
  A fiú felhúzta a csörlőt, csupasz sarkával rálépett a csavarra, és fájdalmat érzett. Jó lenne tornacipőt hordani, gondolta Peter. Azon a május végi éjszakán, és már elég hideg van Kanadában. Mexikóban már meleg van. Viszont télen is lehet ott napozni. És így a mezítlábas tinédzser ledöntötte a lábát.
  Peter, megragadva a pillanatot, a lány csípőjére tette a kezét. Hangosan dorombolt, és így szólt:
  - Ne most, jóképű!
  A másik lány átkarolta Peter törzsét. Megsimogattam az izmait. Éreztem a szőrtelen, izmos testet. És megcsókolta az éles lapockát, ajkával tapogatva a bőrt. Kóstolva teszteltem. A fiúnak fiatalság illata volt.
  A Harmadik Birodalomban nem szokás az ösztönöket elrejteni. Valahogy éppen ellenkezőleg, a szerény nők megvetést váltanak ki. A nácizmus állítólag azt tanítja, hogy az embernek természetesebbnek, természetközelibbnek kell lennie. Ez azt jelenti, hogy egy nőnek szeretnie kell a férfiakat, és ami a legfontosabb, a különbözőeket. Keress valakit, aki érdemes, erős, okos, szép. Peter pedig igazán jóképű, és kiszakadt izmai vannak. Meg akarja ölelni és magához szorítani, simogatni és megcsókolni, esetleg valami komolyabb dolgot csinálni.
  Újabb rakétalövedék rohant az amerikai hadsereg állásai felé. Magas ívben repült, mintha lángból készült párduc ívelne. És sok sírkövét vitt magával a tűzes változatban.
  Péter ugatott:
  - Ez tényleg egy koporsós gambit!
  A fiú pedig fülsiketítő hangosan nevetett. A lányok a fiú felé fordultak, és csiklandozni kezdték a sarkát. Az egész úgy nézett ki, mintha öt-hat lány gúnyolódott volna egy fiatalemberen. Péter pedig folyamatosan nevetett és vigyorgott magában. Az egyik szépség a szájába vette skarlátszínű mellbimbóját. A fiatalember csókolni és szopni kezdte.
  Péter tudta, milyen íze van. Mint a fagylalt. Mint a csokoládéval bevont eper. Milyen kellemes ízű egy nő bőre, akár egy mézes bagel. És olyan mohón nyalogatod...
  De a lányok is csiklandoznak, csípnek. Ami már nem olyan szép. Azonban a parancsnok fenyegető kiáltása következik, és a szépségek elszaladnak. Rózsaszín talpuk villog. És csupasz lábak ugrálnak.
  Ami pedig az amerikai oldalon történik, az egy tipikus rémálom a Burning Elms utcáján.
  A negyedik rakétát is betöltik a bombavetőbe. Ez a játék a halál dominóival. A harcosok elhatározták, hogy a végsőkig nyernek. A siker iránti vágy pedig minden igazi árja nő szívében ott van.
  Wagner zenéje megszólalt, hogy szórakoztatóbbá tegye a lányok mozgását. Nagyon szórakoztató dolog ez egy szimfóniával. És a negyedik rakétát telepítették. Készen áll a nagy magasságokba való repülésre.
  És felülről üvölt a TA-500 - egy bombázó nyolc hajtóművel. Valami olyan ijesztőnek és felülmúlhatatlannak tűnik. Talán csak a diszkosz kelt hátborzongatóbb benyomást.
  És ellenállhatatlan...
  És éppen ekkor jelent meg egy repülő csészealj. Napsugárként suhant át az égen. Ez a sebesség. És úgy rohan, mintha valami rettenetesen menő és kozmikus dologról lenne szó.
  Péter még énekelt is, miközben menet közben komponált:
  A célok, a humanizmus ürügyén,
  Mennyországot építeni a Földön...
  A Führer a fasizmus útjára tért,
  Szörnyű templomot emeltek a Sátánnak!
  És kiabálás után a fiú kihúzta a drótot. A negyedik rakéta a levegőbe repült. Átvágta a légkört, és határozott ózonszag volt a levegőben.
  És valahol az égen egy diszkosz döngölt egy amerikai B-29-est. Egy nagy, szárnyas gépet égetett el egy rémálom repülő mastodon.
  Péter ezt énekelte:
  - A béke különös érzése - már nem vagy a múltban... A jövőben végtelen fénnyé változol!
  És tényleg sok a fény... És minden olyan kék lánggal ég. A tárcsás repülőgép egy tucat repülőgépet döngölt, és eltűnt a horizonton túl.
  Peter elrohant, hogy letekerjen egy másik vezetéket. Nem, a háború igazán menő. Bár a fiú némileg másképp képzelte el.
  Aztán a győzelem után földet és rabszolgákat kapnak. A katonai hozzájárulástól függően. Peter megnyalta az ajkát. Ha kapnék egy egész háremet. Szórakozna velük. Bár annyi lány van itt. Csak egy egész szeráj.
  Neki és az anyjának is van egy nővére. A rabszolgákat ostorral buzdítja.
  A németeknek azt tanítják, hogy ők a legmagasabb nemzet. De a valóságban persze nem minden ilyen egyszerű. Az orosz fiúk nagyon hasonlítanak a német srácokra, és egyáltalán nem hülyék.
  Szerintetek milyen szerepet adjon nekik? Nem akarnak háziállat lenni. De magunkat sem szabad egyenlőnek tekintenünk. Péter úgy gondolta, hogy az oroszokat fiatalabb testvérként lehet kezelni. Jól harcoltak Hitler hadserege ellen, és bátorságot tanúsítottak.
  De az amerikaiak kitartóak. Most az ötödik kagylót dobják piacra a Yankeesnél. Ez azt jelenti, hogy elég erős védelmük van, amit meg kell törni.
  Peter csalódottan intett az öklével a levegőben. Ő személy szerint szeretne felvenni egy gépfegyvert és lőni. Vagy talán még jobb, mint az ókor levágása karddal. Elég romantikus hideg acéllal harcolni.
  A fiú elvette és énekelte:
  Emlékeztem az ősi időkre - azonnal lóháton,
  A türelmetlen vadállat sietni kezd...
  Egy napig sem tudnék hazám nélkül élni,
  Legyen hazám boldogabb minden országnál!
  
  És a jövőben galaxisok várnak ránk,
  Az univerzum végtelen kiterjedése...
  A náci harcos nagyon menő,
  És minden teremtmény aláveti magát a Birodalomnak!
  A lányok meghallották a dalt, és egyszerre kiáltották:
  - Micsoda harcos! Igazi macsó!
  Gerda harckocsi-legénysége belépett az Egyesült Államok területére. A híres Texas államba. A hely híres kemény cowboyjairól és gengsztereiről. Itt élesen megnőtt az amerikai ellenállás, és heves harcok törtek ki. A jenkik, miután saját területükön voltak, elkeseredetten harcoltak. Amerika helyzete meglehetősen borzasztó. A német tankok és repülőgépek kiváló minőségűek, és hatalmas mennyiségben gyártják őket. A tarka sereg pedig nagyon jól harcol.
  A lányok az ütegre lőttek. A 76 mm-es kaliberű amerikai főágyú egyáltalán nem veszélyes az E-50-re. A kaliber ferde homlok esetén is 90 mm. Csak a hernyók sérülhettek meg. A harcosok, szokás szerint, kihagyás nélkül lőttek. És az akkumulátor elhallgatott.
  Gerda megtörölte a távolságmérő üvegét, és így szólt:
  - Nagyon jó munkát végeztünk. Most pedig irány észak!
  Magda szomorúsággal a hangjában megjegyezte:
  - Így követjük el egyik hibát a másik után. És ez a mi átokká vált.
  Gerda háromszöggel lekerekítette a szemét, és meglepetten kérdezte:
  - Hol tévedünk... Minden szinte a terv szerint halad. Mexikó mögöttünk van, és most az USA-ban vagyunk. És ami azt illeti, egy olyan ellenséget, mint Amerika, nem lehet hátul hagyni!
  Magda sietett tisztázni:
  - A szó lelki értelmében a hibákra gondolok. Vakok és lélekben szegények vagyunk!
  Charlotte dühösen morogta:
  - Úgy tűnik, már megegyeztünk abban, hogy az árja monoteizmust követjük. Ön pedig ismét frissít egy olyan vitát, amelyre senkinek nincs szüksége.
  Christina azt javasolta:
  - Inkább beszéljük meg Dumas munkáját. Például Montecristo gróf pozitív vagy negatív személyiség?
  Magda határozott hangon válaszolt:
  - Egyértelműen negatív!
  Christina elpirult, és ellenkezett:
  - Miért történik ez még mindig?
  Magda logikusan megjegyezte:
  - Nem tudja, hogyan kell megbocsátani!
  Charlotte felmordult:
  - Mit kell megbocsátanunk ellenségeinknek?
  Magda megrázta arany haját, és megjegyezte:
  - Ha nem tudod, hogyan kell megbocsátani, akkor az erőszakot nem lehet megállítani!
  Gerda egyetértően bólintott:
  - Van ebben valami... De meg kell szüntetni az erőszakot?
  Charlotte magabiztosan mondta:
  - A világ az erőszakon nyugszik... A düh vulkánja szárnyra kel...
  Christina lelkesedéssel visszhangozta:
  - A legnagyobb erejű feszültség... Fájdalommal és félelemmel egyaránt megtapasztalható!
  Gerda örömmel fejezte be az éneklést:
  -Csak a félelem ad nekünk barátokat,
  Csak a fájdalom motivál a munkára!
  Ezért akarom egyre jobban
  A habarcs be fog törni a hordába!
  A lányok elhallgattak. A Sherman mozgása elvonta a figyelmüket. Egy lövés és az amerikai tank összetört. Általában véve ez az autó egyáltalán nem veszélyes a németekre.
  És itt jön a "boszorkány", megpróbált közelebb férkőzni, és szintén megsemmisült. Gerda úgy lőtt, hogy csupasz lábujjával megnyomta a joystickot.
  Olyan menő terminátor lány lett. Egy német tank elhajtott mellette, több feketét összezúzott, és vérpatakokat engedett ki.
  Magda sóhajtva megjegyezte:
  - Mindig kegyetlenséget tanúsítunk... És mikor lép be szívünkbe az irgalom?
  Charlotte így válaszolt:
  - És majd amikor átvesszük az egész világot! Ez lesz az akarat igazi diadala!
  Christina örömmel énekelte:
  - Szemet szemért, vért vérért... Körben rohanunk - megint ölés!
  Gerda kitárta nagy, fényes fogait, mint a gyöngy, és felszisszent:
  - Nem ismerjük a szánalmat! És nem akarjuk tudni!
  Magda vállat vont és megjegyezte:
  - Nem vitatkozhatsz velem... De Isten megítél!
  Charlotte nyugodtan megjegyezte:
  - És a Bibliában a zsidókat Isten parancsára megölték. Vagyis a Mindenható nem volt pacifista. De sokkal jobban szeretem a tanítást - a németek Isten népe. Ez sokkal ésszerűbb ésszerűbb tanítás, mint a Biblia!
  Magda megrázta a fejét:
  - Nem értesz semmit...
  Christina logikusan megjegyezte:
  - Aki erős, annak igaza van! Beléptünk Texasba? Akkor New Yorkban leszünk!
  Gerda felkacagott és üvöltött:
  - A siker elkísér minket... Ahogy a dal mondja, minden kudarcnál tudd, hogyan kell visszavágni... Különben nem fogsz sikert látni!
  A lányok elzavarták. Egy amerikai P-51-es támadó repülőgép próbálta megtámadni őket az égből. Ez elég veszélyes, mivel ez a keselyű rakétákkal rendelkezik. Magda ügyesen manőverezett. A lányok - mindegyikük tudott tankot vezetni, lőni, és pontosan eltalálni. A rakéták elhaladtak mellette, bár veszélyesen közel az autóhoz. A támadó repülőgép merült, de légelhárító géppuskákkal találták el őket. Az amerikai keselyű lyukakat kapott, és elkezdett veszíteni a magasságból.
  A farok füstölni kezdett, egész fém-, fa- és egyéb darabok törtek le.
  Gerda felszisszent:
  - Mint ez! Ez ismét bebizonyítja, hogy kinek van igaza és csak egy gyenge!
  Magda megjegyezte:
  - És a mi szerencsénk mégis Istentől függ!
  Gerda felkiáltott:
  - Az árja istentől!
  Christina hozzátette:
  - És a mi ügyességünkből... Vagy ügyetlenségünkből!
  Charlotte felszisszent:
  - És a zászló erejével és a kozmikus erő éles agyarai által is!
  A harckocsi ismét megmozdult, és tüzelni kényszerült. Megjelent a "Grands"-2. Általában a tank hasonló a Shermanhez, de valamivel könnyebb és kissé magasabb. Nem a legfejlettebb fegyver, de viszonylag olcsó. Természetesen a németek számára ez egy ártalmatlan autó.
  A lányok felváltva lőttek, szétverték a Grands hajótestét. Felpattantak, de lövedékeik lecsúsztak a német páncéljáról. Az E-50 úgy teljesített, mint egy robot, és elsöprő harci képességeket mutatott be.
  Charlotte felüvöltött:
  - Az acélkalapács ütése, ránk virradt a hajnal!
  Gerda automatikusan lőtt. És ugyanakkor eszembe jutott a jóképű Hans. Szerelmeskedtek vele, és minden nagyszerű volt! Hans is okos srác, sok érdekességet tudna mesélni. Például a kalózok különféle kalandjairól.
  Gerdának tetszett a hercegnő története, aki a kalózok kabinfiúja lett. És akkor kincseket talált, de nem önmagára költötte, hanem sereget gyűjtött és elkezdte meghódítani a világot.
  Természetesen a harcos-parancsnok képe nagyon lenyűgöző. Hogyan ne reprodukálja. És nem vennél meg egy ilyen könyvet, ha kinyomtatnák. Az űrcsaták is érdekesek. Itt van például egy fantasy a különféle sztárvilágok meghódításáról. Bátor árják harcolnak a kentaurok ellen...
  Amíg Gerda emlékezett, a kentaurok, vagyis a "nagyok" elpusztultak. És a német tank tovább haladt. De lassan. A hernyó egy meglehetősen erős rádióvezérlésű aknára bukkant, és a henger, vagy inkább több henger felrobbant. A fém szó szerint szétrepedt, és forró víz fröccsent ki belőle. Gerda káromkodott, sőt meg is rúgta Magdát:
  - Ez a te Istened, mit művel velünk!
  Goldilocks így válaszolt:
  - Ne gyalázd...
  A lányok napok óta alig aludtak, és miközben korcsolyapályát cseréltek, elmentek és elaludtak.
  Aztán Gerda megint erről álmodott...
  Gerda ismét látomásban jelent meg. A lányt egy nemes herceg szolgálójává tették. Díszlány lett, selyembe és bársonyba volt öltözve. A történelem Andersen szerint megismételte önmagát, csak egy kicsit más változatban. Gerda már az első napon alaposan megdörzsölte a lábát új csizmájában, és rájött, hogy a gazdagság nem csak édesség. A selymek pedig egy kicsit melegek az olasz nyáron. A legfinomabb ételek pedig nem olyan jók, ha tele van az ember.
  Nem hasonlíthatod össze az állott kenyér édességét a forrásvízzel, ha éhesen eszed.
  Ezen kívül Gerdának idegen nyelveket, jó modort, különféle etikettet és természettudományokat kellett tanulnia. És ez egyáltalán nem olyan érdekes, mint egy csavargó életének vezetése.
  Emlékszel, hogyan álmodott a herceg a koldus szerepéről.
  Gerda próbált megszokni, és sokáig szenvedett. Eltelt egy év. És már akkor látszott, hogy úrnőként vonzotta be ebbe a kimerítő életritmusba.
  Mindennap süteményekkel és drága ruhákkal.
  De a tükörben, amely előtt a szertartást végezte, hirtelen megjelent esküdt testvére, Kai. A fiú egyáltalán nem nőtt fel, és nem változott a különélés hosszú évei alatt, csak túlságosan sápadt lett egészségtelen kék színnel. A Hókirálynő kastélyában úgy tűnt, hogy megfagyott, és még mindig az "örökkévalóság" szót próbálta formálni a jégtáblákból.
  Valamit, ami szabadságot adhat neki.
  De úgy tűnik, nem sikerült neki. Milyen hosszú évekig jégvárban ülni, még akkor is, ha nem érzed a hideget?
  És körülötted jegesmedvék és jégszobrok?
  Gerda úgy érezte, hogy nevű bátyja nagyon boldogtalan. Csak jég és jegesmedvék vannak körülötted, te válogatsz a gyémántként csillogó jégdarabok között. Még ha figyelembe vesszük is, hogy az említett testvér szíve megfagyott, akkor is egyértelmű, hogy nagyon boldogtalan.
  Lehet, hogy még ez a szerencsétlenség is ezerszer rosszabb, ha befagyott víz van a mellkasodban?
  Gerda felsikoltott, és elhatározta, hogy elfut. A lány a szobájába ment. Őszintén szólva hátrahagytam a csizmámat, egy drága ruhát és vékony fehérneműt. Felvette régi, rongyossá vált ruháját, de gondosan megőrizte. Feszes lett, és a térd feletti lábak szabaddá váltak. A lány felnőtt, és úgy néz ki, tizenhárom éves, de valójában tíz évvel idősebb. Mennyi idő telt el azóta, hogy megkereste fogadott testvérét? Már tizenhárom éve, ha nem több.
  Gerda habozott egy kicsit. Talán vegyél legalább egy cipőt... Vagy menj felöltözve. De ez nem fair! Egy csavargónak pedig pont megfelelő a rongy.
  A lány megcsókolta a feszületet, és így mezítláb kereste fogadott testvérét. Most már legalább tudta, hogy messze északon van. Útközben őrök találkoztak vele. Látva Gerdát mezítláb és rongyban, meglepődtek:
  - Te vagy a szobalány? Milyen kinézeted van?
  Gerda hazudott:
  - Feldühítettem a hercegemet, és megparancsolt, hogy menjek mind a négy irányba, ugyanabban a rongyban, amelyiket szolgálni mentem.
  Az őr szánalmasan megjegyezte:
  - Eltöröd az összes lábadat, adok neked legalább egy pár cipőt. A lányom kinőtt belőlük, és ez lesz a megfelelő idő számodra!
  A lány lábai valóban annyira cizelláltak, szépek és védtelenek, hogy éles kövekre képzelve önkéntelenül is szánalom érződik.
  Gerda szerényen válaszolt:
  - Ezt nem érdemeltem meg... Tartsd meg magadnak vagy add el!
  A szakállas megrázta a fejét:
  - Nos, én nem! Olaszország útjai túl kemények és sziklásak a lány mezítlábához. Sőt, már nem szokott hozzá a durva felülethez. Még május van, és nem fog egyhamar fázni, de éjszakára adok egy pehelysálat, amivel takargathatod magad... Amíg nem találsz új jó gazdát!
  A lánynak kényelmetlen visszautasítani.
  - Köszönöm! - válaszolta Gerda.
  Szinte hordatlan bőrcipőjével - nyilván csak ünnepnapokon hordta a lánya - vitt magával egy pehelysálat, ami szintén gyakorlatilag új. Köszönetet mondott a szelíd szívű őrnek. A cipő valóban kényelmes volt, kicsit túlméretezett, de normális. Kényelmes volt bennük sétálni.
  Az őr adott neki még egy kéreg kenyeret az útra, mosolygott és így szólt:
  - Vigyázzon a cipőjére, és próbáljon tisztességes otthont találni magának.
  De amint befordult a sarkon, a lány levette a cipőjét, és a vállára akasztotta. Nagyon szeretett volna mezítláb járni, pihenni a palotacipőktől. Eleinte kellemes volt sétálni, az út por csiklandozta a csupasz sarkam. De aztán a megszokás hosszú ideig tartó hiánya megtette a hatását. A lány talpa egyre puhább lett, és hamarosan megérezte a kavicsok csípését és az égést.
  Hamarosan minden lépés olyan volt, mintha csupasz sarkakat ütnék botokkal.
  De Gerdát, akinek nem túl rövid élete során sikerült egy fogason lógnia, ez nem jött zavarba. Végtére is, mezítláb sétálni egy sziklás úton kevésbé fájdalmas, mintha egy tűzhely megsütné a sarkát. Még akkor is, ha egy év leforgása alatt ő, a díszlány elkényeztetett. Nem fogja tudni elviselni.
  Gerda összeszorította a fogát, és tett egy lépést.
  A nap végére a lány mezítláb vérzett, de nem adta fel, és egy szénakazalban aludt el. Másnap pedig ismét elindultam a sziklás úton.
  A leszakadt talpak pedig éles kövekbe vájtak, szenvedést okozva a lánynak. A lány időnként belemártotta törött lábát a vízbe, és lehűtötte vágott lábát.
  Gerda nem vitt magával élelmet, alamizsnát kellett ennie. Mohón tálaltak vele egy csinos, rongyos lányt.
  Gerda eleinte el akarta adni bőrcipőjét, vagy ételre cserélni, és maga is felvette a cipőt, ami könnyebb volt, de aztán meggondolta magát. A lába nagyon gyorsan érdessé vált, a talpát bőrkeményedés benőtte, és nem volt szüksége cipőre, különösen a meleg évszakban. De találkozott két kisfiúval, akik szó szerint éhen haltak.
  Nagyon vékony fiúk, bőr és csont, rongyokkal alig borított testek, mezítláb ledöntve.
  A lány egy zacskóba etette, amit összegyűjtött, majd eladta egy kereskedő boltjában, persze nagy leárazáson, szinte új cipőben. Vettünk ennivalót, és a fiúknak hagytuk, pehelysállal együtt.
  Hosszú évek óta ettek először.
  Gerda természetesen keresztény nagylelkűen viselkedett. Ráadásul nyár volt, és éjszaka nem kellett sállal takarni. Ám amikor Olaszország bőkezű mezői véget értek, az észak felé sétáló lány az Alpokban kötött ki. És ott még meleg van nappal, de hideg éjszaka. A falvak pedig sokkal ritkábban fordulnak elő, éhezni kell.
  Az éhes lány szó szerint kicsavarja a beleit.
  Egy nap nyári fagy volt, és megfagytak a rongyok. A lány megrándult, és teljesen letépte a ruháját. Meztelennek és védtelennek találta magát. Hordnom kellett a rongyaimat és gyorsan járnom. Éjszaka nem alhatsz meztelenül - ez egy igazi pokol. Gerda egész éjjel-nappal nem aludt, de reggel kicsit lejjebb ereszkedett és felmelegedett és aludt. Aztán ismét egész éjszaka gyalogolt, és másnap ebédidőben egy hegyi farmhoz ért.
  A lány felsikoltott örömében, és hadonászni kezdett a karjával. Alakja már formát öltött, és amikor megjelent egy férfi, Gerda sietett, hogy betakargassa magát a kezével.
  A válasz ez volt:
  - Hú, te vadember vagy!
  A tulajdonos beleegyezett, hogy egyszerű és régi ruhákat ad Gerdának, de cserébe arra kényszerítette, hogy két teljes hétig fát aprítson, és vödrökben hordja a vizet rockerrel.
  Ráadásul a kerítésen lévő lyukat is betömheti kövek elhelyezésével.
  A lány fáradtságig dolgozott, és csak állott kenyeret és savanyú tejet evett. A tulajdonos meghívta, hogy maradjon, de Gerda hazudott, azt mondta, hogy zarándokúton van. A hegyi ököl vonakodva adott neki valami lyukas zsákruhát, de legalább nem vagy meztelen. És még egy darab kenyeret sem dobott az útra.
  És ez egy lánynak szól, akinek a kezét bőrkeményedés borította a vajúdás miatt, és aki kimerültségig a stréberen dolgozott.
  Gerdának üres gyomorral kellett mennie. És a hegyekben ritkák a falvak, és maguk az Alpok is nagyok, a hegyek tetején még nyáron is van hó. Az éhes lány füvet, lóherét tépett, fenyőtobozokat rágcsált. Tíz nap alatt annyira elvékonyodott, hogy nem volt más, mint bőr és csontok. Még azt sem tudtam ellenállni, hogy nyersen megegyem a mókust.
  Nem vetette meg, hogy jégcsapokat szívjon, kockáztatva, hogy elkapja a torokfájást.
  Aztán újra ráakadtam a farmra. Három napig keményen dolgozott ott, de eleget evett, és adtak neki az útra. De a legrosszabb a hegyvidéken az éjszakai hideg volt. A lány nappal aludt, éjszaka pedig csupasz, bőrkeményedéses lábával éles köveket taposott. Néha farkasok üvöltöttek, többször Gerda a mélybe zuhant és majdnem elesett, de a sors megvédte. Bár nagy a félelem attól, hogy éjszaka átsétálunk a hegyeken. És éhes...
  Olyasmi, mint egy jeges pokol.
  Amikor Hannibál átkelt az Alpokon Olaszországba, seregének fele és minden elefántja meghalt. És itt az átállást egy kicsi, hát még egy felnőtt lány végzi el évekig.
  Lábai éles köveket tapasztaltak, betörték a jégkérget, teste kimerült, de a bátor hősnőt még így is a csúcsokon vitte.
  Amikor Gerda már a küszöbön volt, útközben egy másik tanyára bukkant, és megint volt ennivaló. A tulajdonos kedvesebbnek bizonyult, rövid bundát és cipőt kínált a lánynak, de Gerda visszautasította, mondván, már hozzászokott a kövekhez és a hideghez, és mezítláb sokkal könnyebben jár, mint a cipővel megrakott. A tulajdonos egy egész zacskó élelmet adott nekünk az utazáshoz.
  Gerda tétovázott egy kicsit, csupasz talppal rálépett az éles kövekre, de a peremén lévő bőrkeményedés még kellemes is volt.
  Ettől persze elnehezült a lány, de így még néhány hétig megállás nélkül sétálhatott. A hegyvidék a végéhez közeledett, a hegyek egyre lejjebb szálltak. Gerda pedig átkelt az út legnehezebb részén: az Alpok tetején.
  Ilyesmit mezítláb és könnyű ruhában csinálni Herkules bravúrjához hasonlít. És a gyerek mindent megtett.
  Most Svájcban találja magát, ahol kicsit enyhébbek a dolgok, és gyakoribbak a tanyák. Az átmenet megerősítette Gerdát, és nem fázott meg a hegyekben, és még csak nem is náthásodott. Miért nem szeretik az istenek a lélekben gyengéket, de megjutalmazzák az erőseket?
  Ez pedig hősiességről és kövek köszörülésére képes bátorságról beszél.
  Gerda folyamatosan sétált és sétált, megállt a tanyákon, dolgozott, és néha énekelt. A vándorélet kellemes és ismerős számára. A napok gyorsabban és nehezebben kezdtek telni. A sors eddig megvédte a lányt a gonosz emberektől, rablóktól és erőszakolóktól. Gerda azonban már nem olyan kicsi, és magához vonzza az erőszaktevőket. De eddig minden jól sikerült.
  Egyszer azonban megtámadta egy rabló. Leütötte, a lány kővel fejbe vágta. Aztán őrjöngve agyonverte.
  Így a lány áthaladt Svájcon, és belépett Bajorországba. A nyár már túl van a csúcson, de a síkságon még éjszaka is nagyon meleg van. És az utak nem olyan sziklásak. Igazi öröm volt elmenni. Gyakran találkoztunk településekkel, az élelmezéssel nem volt gond. A részmunkaidőben dolgozó Gerda megspórolt magának némi pénzt, és felfrissítette ruháját egy elegánsabb és újszerűbbre. De szívesebben járt mezítláb, főleg mivel a talpa keményebb lett, mint a csizmáké.
  Cipő nélkül pedig sokkal könnyebb és járhatóbb a lábad.
  De telt az idő. A lány északra költözött. Vége a nyárnak és beköszöntött az ősz. Hideg eső esett, és Gerda Észak-Németországban találta magát. Mezítláb átfröccsent a jeges tócsákon, és enyhe hideget érzett. De Gerda már annyira ismerős, hogy úgy döntött, nem vesz cipőt és bundát, és csak egy gyapjúsálra korlátozta magát. Ismét szívesebben töltötte az éjszakát, csak nappal, és éjszaka taposott.
  Mezítláb feltörte a jégkérget, és a talpon lévő bőrkeményedés szinte boldogságot érzett.
  Így elhaladt Németország meglehetősen sűrűn lakott északi részén, és elérte a tengert.
  Néztem a hullámokat, amelyek fröccsenve értek a parthoz. Fáradt lábát sós vízbe mártotta. Csobbant a vízben, ami szinte melegnek tűnt.
  Szárazföldön nincs hova továbbmenni, a tengeren pedig nem lehet átkelni. Szülőföldje, Dánia viszonylag közel volt. A lány hirtelen vissza akart térni szülőhazájába, Koppenhágába. Talán a saját nagymamája még él. Ráadásul az sem világos, hogyan tovább.
  De Gerda leült egy kavicsra a tenger mellett, és gondolkodás után elvetette a visszatérés gondolatát. Ha nincs más kiút, akkor keress egy észak felé tartó hajót, érd el a jeget, majd menj az Északi-sarkra. Mert valószínűleg ott található a hókirálynő vára.
  
  Nos, ha kell, talál egy ilyen hajót, de most menjen a kikötőbe.
  Aztán felébredt az igazi Gerda. Charlotte megrázta a vállát, emlékeztetve:
  "Régen megjavították a hernyót, de nem akartak felébreszteni minket." Ki végez majd az amerikaiakkal?
  Gerda félálomban megjegyezte:
  - Nem ütni, hanem befejezni? Ez az önbizalom!
  Christina felsikoltott:
  - Miért kételkedsz benne?
  Gerda megrázta hófehér haját:
  - Nem! Milyen kétségek lehetnek elvileg! Hogy nem harcoltuk át a világ nagy részét?
  Christina felnevetett:
  - A világ nagy része... És mikor lesz minden!
  Magda dühösen megjegyezte:
  - Isten nélkül semmit sem érünk el!
  A lányok egyszerre kiabáltak:
  - Elég! Egy szót sem a vallásról! Világiak akarunk lenni!
  És a tank mozogni kezdett, utolérve társait. Az autó simán siklott. A gázturbinás motor könnyedén tolta, a tank pedig hetven kilométernél gyorsult az autópályán.
  De itt persze lassabban mentek az úton. Gerda mosolyogva kérdezte a barátaitól:
  - Kíváncsi vagyok, szerinted Washingtont el kell vinni, vagy előbb Amerika kapitulál?
  Charlotte azt javasolta:
  - Olyan lesz, mint a mesében!
  Gerda elvigyorodott:
  - Ez olyan, mint a mesében?
  Charlotte nagyképűen mondta:
  - Minél tovább mész, annál rosszabb lesz!
  Gerda hirtelen megszólalt:
  - És azt álmodtam, hogy kislány lettem. Majdnem olyan, mint Andersen hősnője, csak még drámaibb!
  Christina szeretettel megjegyezte:
  - Drámaibb... Hmm, mi lenne, ha Andersen írna a tankunkról?
  Charlotte energikusan megerősítette:
  - Ez az! Mintha a tankunk beleszeretett volna egy önjáró fegyverbe, és azon vitatkoztak, hogy melyik a menőbb. Aztán az önjáró fegyvert fémre küldték...
  Christina kijavította:
  - Vagy talán nem csak önjáró fegyvert, hanem harckocsit is... És robotterminátorok lettek a jövőben. És ágyúk és géppuskák helyett harci robbantókat vittek.
  Gerda énekelte:
  - Korábban megfagytak a lövészárokban, nyögtek a nagypapák... És most a hiperplazma a sors döntőbírája!
  Christina felemelte csupasz, nagyon szép lábait, és megjegyezte:
  - Szenzációt keltenék a hercegi palotában... És te is!
  Gerda egyetértett ezzel:
  - Bájos négyünk van!
  Magda megsimogatta Christina lábát, és azt motyogta:
  - Igen, gyönyörű a női test!
  Gerda gyanakodva nézett Magdára:
  - Mikor volt utoljára férfid?
  A lány dühösen válaszolt:
  - Ezt te magad is tudod!
  Charlotte azt javasolta:
  - Talán kinevethetjük a foglyokat?
  Gerda racionálisan megjegyezte:
  - Először is el kell fognunk őket! És akkor döntő győzelmünk lesz! Kínzással és vérrel!
  Charlotte, az a vörös hajú ördög kitárta a fogát, és felszisszent:
  - És szeretem a vért!
  A harckocsi, amelyen a szépségek lovagoltak, beszállt a csatába. Ezúttal négy Pershing állt az útban. A valamivel veszélyesebb harckocsik gyakrabban lőttek. A harcosok felváltva lőttek. Csak egy lövedék találta el az E-50-et, és az amerikai tankok elhallgattak. A küzdelem rövid volt, fél perc. Nem volt esély ellenállni a német fegyvernek.
  Aztán megjelentek a Shermanék. A lányok messziről eltalálták őket. Többet is eltaláltunk. A többit a szomszédok végezték.
  Aztán a németek továbbmentek. Találtunk egy üteget elhagyott fegyverekkel. De mint kiderült, nem minden olyan egyszerű. Az eldobott fegyverek álcázónak bizonyultak, és a les mögül pontos és pusztító tüzet nyitottak.
  A lányok válaszoltak. Az amerikaiakat elhallgatták. De harckocsijuk páncélja többször is megkarcolódott.
  Gerda megjegyezte:
  - Ha több önbizalmunk és gyengébb páncélunk lenne, akkor temetést kellene tartanunk!
  Magda dühösen megjegyezte:
  - De akkor biztosan tudnád, milyen Istenünk van!
  Gerda keményen válaszolt:
  - Következő életemben tábornok leszek, és átveszem a hadsereg parancsnokságát.
  Charlotte felmordult:
  - Két sereget kaptam volna egyszerre!
  Christina kuncogott, és hozzátette:
  - És te kicsinyes vagy! Miért nem négyet egyszerre!
  Gerda nevetve megjegyezte:
  - Nem, jobb, ha azonnal van egy milliárd vagy egy billió!
  A lányok nevetésben törtek ki, és még a homlokukat is megütötték. Aztán a tankjuk továbbhajtott. Gépfegyverekkel kellett lőnünk. Miután lekaszált több tucat jenkit. Itt az amerikaiak makacsabban harcoltak. A fehér zászlót pedig nem dobták el.
  Megjelentek a "boszorkányok", önjáró fegyverek, amelyek nem erősek, de fürgeek. Lányaikat lelőtték, bár ők maguk is kaptak pár találatot.
  Az egyik "boszorkány" egy pontos találat után meg is fordult. Lányok
  Cooed:
  - Szuperek vagyunk!
  És ismét kagylókat küldtek. Rendkívül pontosan fektették le.
  Míg a harcosok félelem nélkül harcoltak. Útközben azonban egy nehéz, 120 mm-es lövegből álló akkumulátorra bukkantak. Itt már manőverezni kellett. Ne adj Isten, ne csókolják meg halálos ölelésüket.
  A kagylók szinte a közelben repültek.
  Gerda messziről tüzet nyitott. Az első amerikai fegyver elhallgatott.
  Aztán egy ütés a másodikra, majd a harmadikra.
  Magda suttogta:
  - Isten áldjon meg minket!
  A lövedék az E-50 felső elülső lemezét találta el, de a 250 mm-es szögben eltérítette az ajándékot. De a német fegyverrel szemben az amerikaiaknak nem volt megmentése. A háború boksz, de ebben az esetben kiderült, hogy a náciknak túl hosszúak a karjai.
  Charlotte kuncogva megjegyezte:
  - Ilyen fegyverek... És hogy lett belőlük puhára főtt hús!
  Gerda riadtan a hangjában tiltakozott:
  - Az ilyen nagy ágyúkat a támadógépeink is észrevehették volna. Hiszen ez a kaliber veszélyes lehet ránk nézve, pláne ha oldalt talál!
  Christina nyöszörgött:
  - Nemes alkatom van, de a pilótáink hackek!
  A 155 mm-es tarack is lőtt. Igaz, a pontossága nem elég egy német tankhoz. Egy ilyen gengszter, hiányzik a koordináció. Az ellenség azonban nem légy! És az E-50 magassága körülbelül két méter - a tank meglehetősen zömöknek bizonyult.
  Charlotte letakarta a tarackot, csupasz lábujjával a joystick segítségével célozta a fegyvereket, és felmordult:
  - Nagyon király vagyok!
  Christina ásított egyet:
  - Egyhangúak a bókjaid!
  Charlotte egyetértően bólintott.
  - Igen! Megmutattuk a rutintechnikát! Itt az ideje, hogy válts a felső jelölésekre!
  Magda nem tudott ellenállni, hogy kibökje:
  - Isten segítségével, természetesen!
  Június első felében a Harmadik Birodalom csapatai megközelítették Torontót, és körülvették Kanada legnagyobb városát. Az amerikaiak megpróbáltak belekapaszkodni egy nagy lakott területbe. És csapatokat hoztak oda. A németek a hagyomány szerint körülvették a várost, és megpróbáltak sérülékenyebb pontokra csapni. A legnagyobb csaták mindkét oldalon több mint másfél millió katona részvételével zajlottak. Az amerikai géppisztoly gyengébb volt a német géppuskánál, különösen a legújabb MP-54 modelleknél, és a többi felszerelés még inkább.
  Az amerikaiak nem túl ellenállóak a csatákban. Sokan közülük inkább elrejtőztek tüzérségi lövöldözés közben, vagy éppen megadták magukat - főleg, ha az üstbe kerültek.
  Ha harcolsz a németekkel, nem kell félned! És a szovjet katonák nem félnek ettől, de az amerikaiakkal kapcsolatban nagy kétségek merültek fel. Ennek ellenére a jenkik harcolnak, és az előrenyomulásnak ára van a németeknek.
  A Monster szupertank Toronto felé haladt. Most az erődített várost kellett bombáznia. A főtüzér, Adala kissé ideges volt emiatt. Mert túl sok civilnek kellene meghalnia az ágyúzás során.
  Ez a fiatal nő egyáltalán nem volt gonosz. De kész teljesíteni a Harmadik Birodalommal szembeni kötelességét.
  Az élet bonyolult dolog. Adala nem volt fajtatiszta német. Volt egy orosz apja, ami természetesen elrontotta a képét. De az anyja hivatalosan azt állította, hogy egy némettől vitte Adalát. A lány maga nagyon összetett volt ezektől a célzásoktól. 1942-ben a keleti frontra ment, amikor a Führer engedélyezte a nők használatát a harcban.
  Egy ideig mesterlövészként harcolt. Pontosságával és jó pontszámaival tűnt ki. Első és másodosztályú vaskereszteket kapott. Aztán a katonai érdemek keresztje ezüstben és aranyban. És a mesterlövész keresztje is, először ezüstben, majd aranyban. Részt vett a londoni lerohanásban. Aztán ismét a keleti fronton találta magát. Elnyerte a Harmadik Birodalom egyik legjobb mesterlövésze címet. Megkapta az arany és gyémánt mesterlövész keresztet, valamint a vaskereszt lovagkeresztjét.
  A Monster szupertank fő tüzérének és parancsnokának nevezték ki. Ami nagyon rangos.
  Adala természetesen első osztályú lövész. És ügyes és ravasz mesterlövész volt. És van négy szovjet tábornoka és több mint negyven tisztje. Adala tisztelettel bánt az oroszokkal. Tényleg makacsul ellenálltak. A lány például részt vett a Szevasztopol elleni támadásban. Láttam a szovjet csapatok hatalmas hősiességét. Aztán Sztálingrád külvárosában és magában Sztálingrádban is harcolt. Harcolt a britekkel is - szintén komoly, bár nem olyan jó harcosok, mint az oroszok.
  Adala megúszta a súlyos sérüléseket, de golyók és repeszek többször megkarcolták. Tehát életveszély volt. A lány megedződött a csatákban, és most már szinte hátsó patkánynak érezte magát. Valóban "Szörny" fegyver nagy távolságból és további négyszáz milliméter ötvözött páncél.
  Nem érzi magát túl bátornak egy ilyen tankban. Aztán lődd körbe a városban. A mesterlövész végül is csak katonai személyzetet öl meg. És itt...
  Adala lövésre parancsot adva suttogta:
  - Isten tartsa tisztán szívünket!
  Itt Peter rohangál. Aranyos fiú, aki csak neki illő rövidnadrágot visel - szakadt, lebarnult, jó alkatú. A fiú jóképű, sok lány kíváncsian néz rá, vagy akár meg is próbálja megérinteni. Adala szigorúan rájuk kiált, hogy ne csinálják túl nyíltan. Igen, és elrángathatnak egy tinédzsert. A test még nem érett meg, tizenöt egészséges, teljesen érett lány van. Jobb, ha felnőtt férfiakat keresel.
  Péter szegény családból származik, természetesen nagy szerencséje lesz, ha egy szupertankon kap munkát. Itt többet fizetnek, és viszonylag biztonságosak.
  De amikor a tinédzser lelőtte foglyát, egy idős fekete férfit, Adalának rossz szájíze támadt.
  Fegyvertelen embert tényleg nem lehet megölni, ez csúnya. Talán igaz, hogy egy idős embert lelőni személy szerint kisebb veszteség - ez nem olyan kár. De attól még kellemetlen.
  Adala nem szólt Péternek, de úgy döntött, ha kell, trükközik a fiúval. Addig hadd dolgozzon... Adala elképzelte, hogyan verik el a fiút. Kíváncsi vagyok, sikítani fog-e?
  Egy lány egyszer olvasott egy könyvet Stenka Razin fiáról.
  Egy tizenhárom év körüli fiút apjával együtt letartóztattak. Öregember érthető módon egy jól ismert lázadó, aki vért ontott. De a fia még csak gyerek. Kérdezd meg tőle, melyik.
  De Cornil asszisztense másként értékelte a volt katonai főnököt. És azt javasolta, hogy a fiút szenvedéllyel hallgatják ki - mi lenne, ha tudná, hol találhatók apja kincsei.
  Stenka Razin fiát egy kínzópincébe vitték. A fiú próbált egyenesnek látszani, és büszkén tartani magát. Bár belül ijesztő volt. A kínzóeszközöket felakasztják, lángol a kandalló. Vörös sisakos hóhérok.
  Samosa odalépett a fiúhoz, kinyújtotta a kezét, megrázta a gallérját, és fenyegetően megkérdezte:
  - Ha megmondod, hova rejtette el a srác a kincset, kiszabadítjuk. Nem - kínozni fogunk!
  Stenka Razin fia, Grishka bátran válaszolt:
  - Nem mondok semmit! És még inkább neked!
  Samosa ugatott:
  - Kínozd meg a kisfiút!
  És személyesen meghúzta a gallért, letépve a fiú kaftánját. Levetkőztették Griskát, és a fogasra vonszolták. A fiú kétségbeesetten próbált visszarúgni. De a tapasztalt hóhérok egy nyakon mért ütéssel mozgásképtelenné tették Grishkát. Aztán megerősítették a kezét, és a kötélnél fogva emelni kezdték. A fiú a fogát csikorgatta. A hóhér megragadta a fiút a törzsénél, és megrázta, és az ízületekben megcsavarta. Grishka hevesen lélegezni kezdett, de visszatartott egy kiáltást.
  Az írástudóknak diktáló jegyző mély hangon így szólt:
  - Mondd, tolvaj, hol rejtette el a bátyád a kincset.
  A fiú megvetéssel a hangjában válaszolt:
  - Még ha tudnám is, nem mondanám!
  Samosa parancsot adott a hóhérnak:
  - Üss! Tíz ütés óvatosan!
  A hóhér határozottan ütött. Grishka teste megremegett. A tizedik ütésre a kínzó megdermedt. És Samosára nézett. A kivégzés alatt a fiú hallgatott, az ajkát harapdálta.
  A jegyző mély hangon mondta:
  - Mondd, tolvaj, hova rejtette a srác a kincset?
  Grishka felkiáltott:
  - Nem mondom meg!
  Samosa felmordult:
  - Öt ütés mentés nélkül!
  A hóhér elsöprő ütéssel sújtotta a fiút, egész testét megrázta. Grishka sikoltott, de az ajkába harapott. A második ütés következett. Szintén lendületes és erős. Grishka továbbra is hallgatott. És ismét a harmadik ütés, vér csöpögött a vágott bőrről.
  Samosa a homlokát ráncolta, amikor a fiút fenekelték. Persze lehet, hogy a fiú nem tudta, hol rejtette el Stenka a kincset. És még talán igazi kincsek is. De a fiút ki kellene kérdezni. És vedd ki belőle a titkokat.
  Az ötödik ütés után a vér aktívan csöpögni kezdett.
  A jegyző megismételte a kérdést. Grishka elhallgatott.
  Samosa parancsot adott:
  - Égesd meg a sarkát.
  A hóhér elővett egy darab forró vasat, és a fiú csupasz talpához vitte. Megborzongott, elcsavarodott és... elvesztette az eszméletét.
  Adala úgy gondolta, jó ötlet lenne Pétert keresztülvinni ezen, hogy ne ölje meg a fegyverteleneket és az öregeket. Péter valamit rosszul csinált. Milyen lenne egy igazi, kontakt csatában? Nem lennél félénk?
  Stenka Razin fia, Grishka egyébként tudta, hol van elrejtve apja egyik kincse, de hallgatott. Egy vödör jeges víz felöntésével tért magához. Aztán Samosa parancsot adott:
  - Égesd vasal a másik sarkát is!
  Ezúttal a fiú nem ájult el, megpróbált rángatózni, de Grishka mezítláb beszorult a szárba.
  Samosa felszisszent:
  - Még öt szempilla, minden törődés nélkül!
  Az ötödik ütés után a fiú fényes feje megremegett, és Grishka elvesztette az eszméletét.
  Egy tapasztalt kínzásban dolgozó hivatalnok azt tanácsolta:
  - Hagyd elmenni! A gyerek akkor is vissza fog feküdni!
  Samosa szigorúan mondta:
  - Távolítsa el a kiskutyát! Töröld le vodkával és tedd az ágyra... Engedd el! Holnap folytatjuk a kínzást!
  A Grishka-t eltávolították az állványról, és a vágásokat alkohol és víz keverékével törölték le. A fiú megrándult: csípett a vodka. Ezután Grishka forró húslevest kapott, és egy fűtött cellába zárták. De minden esetre a fiút a nyakánál fogva megláncolták, és hagyták elaludni. A fiú hason aludt, az ágy puha volt. Az áldozatok gyakran meghalnak a hóhérok kínzásai során, és Samosa tudni akarta, hol rejtette el Stenka a kincseit.
  Miután hagyta, hogy Grishka elmenjen és aludjon, másnap a fiút ismét a kínzószobába hurcolták. Ismét felhúzták a fogasra. Grishka már megnyúlt ízületei fájdalmasabbak lettek. A fiú lábához súlyokat akasztottak. Hogy jobban megnyújtsa az izmokat. Aztán a hóhér mosolyogva hozott egy izzó vasat, és Grishka mellkasához nyomta. A fiú vad fájdalomtól csikorgatta a fogát.
  Samosa felkiált:
  - Beszélj tolvaj!
  Égett szaga volt. A sült hús szaga felerősödött. Grishka szeme hunyorog a fájdalomtól, és a fiú ismét elvesztette az eszméletét. A hóhér kivette a vasat a mellkasából, és így szólt:
  - Erős fiú...
  Samosa felmordult:
  - Fel kell osztanunk... A tűzhely a lábad előtt van!
  A hóhér bekente olajjal a fiú talpát, és messziről meggyújtott egy tűzhelyet. A már megperzselt sarkúnak nagy fájdalma volt. A fiú erősen lélegzett. Izzadság és vér keverékét ejtette le, fogát csikorgatta, de hallgatott. Bár nagyon sokba került neki. Az erőfeszítések kétségbeejtőek voltak.
  Samosa hevesen felmordult:
  - Beszélni fogsz! Hé, üss hátba!
  A hóhér csapást mért Grishkára. A tizedik ütésnél a fiú feje lanyhán rázkódott, és felborult. A fiú nem tért észhez azonnal, még azután sem, hogy egy vödör vizet öntöttek rá. Samosa arcon ütötte Grishkát, és ráparancsolt:
  - Üss újra!
  Deak megjegyezte:
  - A meztelen férfi meg fog halni...
  Samosa felmordult:
  - Basszus! Szedd le a fogasról! Folytatás holnap!
  Grishkát ismét eltávolították a kínzóeszközről, és a szobába vitték. A fiú dörömbölt és megrándult. Nehéz, káprázatos álomba zuhant. Aztán felébredt és sírt. De amint megjelent a börtönőr, elhallgatott, és dühösen nézett rá. Kenyeret és kvast dobott a fiúnak. A fiúnak esélye sem volt elmenekülni, pláne, hogy a nyakánál fogva láncolták.
  Másnap Grishkát egy kicsit másképp kínozták. Felemeltek a plafonra, felemelték a karjukat a fogasra, majd elengedtek. Olyan vad fájdalom, hogy
  megszakítja a légzést. A fiút háromszor emelték fel, amíg eszméletét elvesztette.
  Ezt követően a hóhér ismét ostorral megverte, és forró vasalóval megégette a gyomrát. Miután alaposan megkínozták a fiút, elengedték és a cellájába vitték. A hóhéroknak nem sikerült semmit elérniük.
  Másnap Grishkát egy állványra feszítették fel, mezítláb alatt egy tűzhelyet gyújtottak, a hátára és a fenekére pedig forró drótot kötöttek. A fiú a kínzás során többször elvesztette az eszméletét, de magához tért. Egészen addig, amíg maguk a hóhérok el nem fáradtak és abbahagyták a kínzást.
  Másnap a fiút kinyújtották, a hóhér pedig vörösen izzó fogóval törni kezdte a lábujjait, és a bordáit is nyomkodta. Grishka többször sikoltott, de a követelésekre, hogy mondjon valamit, moogással válaszolt.
  És ismét megkapta az ostort.
  Eltelt két hét. Grishka gyermeki testét már kimerítette a kínzás. A fájdalom mindenhol ott van. Egy vér vagy véna sem maradt érintetlenül a fájdalomtól. Eleinte, amikor megverték és megégették, be akart rohanni és elfojtani a testében zajló robbanásokat. De amikor a fájdalom elnyelte az egész lényt, tompa lett.
  Samosa maga is látta, hogy elenyészett a szeme előtt annak az esélye, hogy kicsavarjon valamit Grishkától. A hóhérok új szert próbáltak ki. Lisztet találtunk. Grishka haját leborotválták, és hideg víz kezdett csöpögni a koronájára. A kínzás kegyetlen és hatékony. Néhány óra múlva olyan érzés, mintha bombák robbannának az agyban. Grishka szinte vak és süket volt. Már nem hallotta a hóhér és Samosa által kimondott szavakat.
  Feladták, és újra a fogason vonszolták. Észre sem vette, hogy a fiú számára minden fájdalom csak vigasz volt - elterelte a figyelmet egy szörnyűbb agyfekélyről.
  A tűz és a korbács felragyogta a tekintetét.
  Grishka magához tért, és láthatta a hóhérokat. Itt a kínzó súlyokat helyez a tömbre, amelyben a fiú lábai vannak szorítva. A fájdalom a karjaimban és a vállamban fokozódik, de elvonja a figyelmemet az agyam pokoljáról.
  A samosa a tüdeje hegyén üvölt. Ő maga vörös hajú, szakállas:
  - Mondd, kölyökkutya, hova rejtette apa a kincseket!
  Grishka megrázza a fejét. Válaszul egy ütés következik, ami megrázza a testet, és erősen megütötték. Egy másik hóhér a fiú mezítláb alatt gereblyézi a hőt a fogasléc alatt. Hátborzongató, de nem annyira ijesztő.
  Itt áll Cornila, Stenka Razin keresztapja és egykori katonai főnök. Idős, szürke szakállú. Tekintetében még a megkínzott gyermek iránti részvét is látszik. Egy hódkalapos bojár áll a közelben. Egyértelműen forró a kínzószobában. És nyilvánvaló érdeklődés látszik a fiú arcán a kínzások iránt. A kínzás folytatódik. Grishka hirtelen erőt érzett, és így énekelte:
  Te vagy Razin, királyom és apám,
  Ismét feltámasztotta a népet az iga ellen...
  Hiszem, hogy vége lesz a szenvedésnek
  A bojároknak csak ostor lesz és semmi!
  
  A paraszt, a munkás most járom alatt van,
  Az egyszerű proletárt összetörik a bojárok...
  De hiszem, hogy elsöpörjük az összes vérszívót,
  Énekeljünk ezer áriát Szülőföldünknek!
  
  Hiszen minden udvaron felnyög a bojárok áldozata,
  Mindenhol vannak karók és állványok...
  Még rosszabbak, tekintsd a hitetleneket,
  Megkínoznak téged, a kínban lévő bunkó!
  
  De Razin csatákon ment keresztül,
  Minden szükséges kéz és út...
  Győzelemmel jött a szabad kozákunk,
  Tépni az összes bojár papot!
  
  Nem, tudd, hogy vannak kétségeink,
  Hiszen mi az emberekért vagyunk, kétségtelenül...
  Most jön a belátás órája,
  Más nemzedékek dicsőségére...
  
  Te vagy a szabadság és a becsület Razinja - a vezető,
  Körbejártuk Oroszországunkat...
  Azt akarom, hogy te légy a szuverénünk,
  Vagy ami még jobb, egyetemes messiás!
  
  Legyen igazság, akkor hidd el,
  Egy fénysugár lesz örökké...
  És a fenevadat darabokra tépi a despota,
  Várhatjuk a hajnalt!
  
  A csata Szimbirszk közelében folyik - harc,
  Dühös, erőszakos harcosok vagyunk, tudod!
  És hiszem, hogy a sors a győztessé válni,
  Kérlek, adj egy kis eszet a rudak számára!
  
  Bár Razin hősiesen halt meg a csatában,
  De az örökkévalóságban szent az arca...
  Kétségtelenül lovag, lovas,
  És meg fog történni, higgyen a Kremlnek egy pillanat alatt!
  
  A rabszolgaság és a bojárok igája véget ér,
  És a nap felkel a bolygó felett...
  A szenvedés és a megtévesztés örökre eltűnik,
  Razint pedig versekben dicsőítik!
  Amíg a fiú énekelt, mindenki - a hóhérok és a "közönség" is - dermedten állt és hallgatott. Ám az utolsó szavakra Samosa felrobbant, és a tüdejéből felsikoltott:
  - Üss! Öld meg!
  A hóhér dühödt csapásokat mért a fiúra. Grishka már eszméletét vesztve suttogta:
  - Oroszország népe szabad lesz!
  A véres fiút leszedték a fogasról és elvitték. Samosa letörölte a verejtéket a homlokáról, és felszisszent:
  - Elég! Elegünk van! Negyedezze meg a barom, és kész!
  Cornila tétován mondta:
  - Helyes-e felnegyedelni egy gyereket? És még nyilvánosan is? Talán megfojtja a cellában?
  - mordult fel Samosa, és a sarkával csettintett a padlón.
  - Nem! Végrehajt! És nyilvánosan - negyedelve!
  A bojár ökölbe szorítva megerősítette:
  - Legyen úgy! Megerősítem a halálos ítéletet!
  Samosa rosszindulatúan vigyorgott:
  - Grishkát felnegyedelték! Kihozzuk az összes Razin magot!
  Itt Adala elterelődött. Kénytelen lövés parancsot adni. És egy húsz tonnás bombarakéta eltalálja Torontót. Halált és rémületet hoz magára. Adala zavart tekintetével követi a tüzes farkot.
  Ó, jobb lenne, ha pilóta lenne. Milyen klassz és romantikus ez. Itt van egy ilyen pilóta-radőr.
  Nagyon hűvös van az égen.. A lány lehajtotta a fejét, és legalább valami jóra kezdett emlékezni. De semmi sem jutott eszébe. A Stenka Razin fiáról szóló történet mellett.
  A fiú az ágyon feküdt, forgolódott és álmában tétovázott. Nehéz elaludni, ha az egész tested megsérül, és a fekélyeket is korrodálja a só és a vodka. Az elmúlt tizenöt nap tiszta kínzás volt. Kínzás éjszaka és súlyos delírium nappal.
  A fiú az apjáról álmodott. A hatalmas és erős Sztyepan biztatta fiát:
  - Tarts ki kölyök! Az emberek emlékezni fognak rád, ahogy elfogadtad a halált!
  Grishka zavartan válaszolt:
  - Milyen halál vár rám?
  Stepan magabiztosan kijelentette:
  - A jövőnk ködös. És nem tudni, mi vár ránk. De életed utolsó pillanatai lesznek a legfontosabbak. Ne légy szégyenlős! Tartsd meg a bátorságod!
  Grishka nem egészen magabiztosan válaszolt:
  - Határozott leszek... De te, apa... Valóban elveszett az igazságos ügyünk?
  Stepan mennydörgő hangon mondta:
  - Nos, én nem! Lehet, hogy kivégeznek, de jön egy másik Razin, és utána még egy Razin, és az ellenségeink nem tehetnek ellene! Lesznek új évszázadok, lesz nemzedékváltás... De eljön Razinért Lenin, a vihar ura!
  Grishka, aki szintén magabiztossá vált, azt mondta:
  - Szerintem vissza fogsz jönni!
  A fiú felébredt. A test tompán sajgott, a bőr pedig nyers volt. Az ajtóból csikorgó hang hallatszott, és a hóhér belépett a cellába.
  A nagydarab kínzó szelíd hangon így szólt:
  - Szia Grishka!
  A fiú hirtelen megerősödve így válaszolt:
  - A hóhér nincs jó egészségnek, ezért meghalsz!
  A kínzó jóízűen bólintott:
  - És te bátor kiskutya vagy. Különbözőket láttam és gyötörtem... De még soha nem láttam hozzád hasonlót! Olyan kicsi, de igazi kovakő!
  Grishka szerényen válaszolt:
  - Megvan bennem az apám szelleme!
  A hóhér vigyorogva azt javasolta:
  - Kössünk üzletet...
  A fiú megkocogtatta a láncát, és erőt kapott ahhoz, hogy felkeljen az ágyból és leüljön. Grishka érdeklődve kérdezte:
  - Milyen üzlet?
  A hóhér suttogva javasolta:
  - Hadd mondd meg, hol van apád kincse, és én... leveszem a gallért, és kiviszlek egy zacskóba.
  Grishka egy pillanatig habozott. Valóban, mi van, ha megtéveszti a hóhért. Szólj neki rossz helyen, használd ki a pillanatot és menekülj. Megmenteni az életét, és lógni hagyni az ellenségeit? Nagy volt a kísértés. De a fiú eszébe jutott az apja. Vásárolja meg életét ravaszsággal és csalással? Nem, méltósággal kell meghalnia az állványon!
  Grishka megrázta borotvált, horzsolt és göröngyös fejét:
  - Nem!
  A kínzó elvigyorodott, és megjegyezte:
  - Holnap kivégeznek! Az biztos... Nem lesz több kínzás, de nincsenek kivégzésre készen mások!
  Grishka megborzongott, de bátran válaszolt:
  - Hát kivégzik... Mindannyian halandók vagyunk!
  A hóhér vigyorogva hozzátette:
  - Nem fogod csak úgy lefejezni! És rádobják a kormányra! Először a karokat vágják le, majd a lábakat, és csak ezután a fejet. Akarod ezt?
  A fiú megborzongott, sápadtabb lett, és ezt motyogta:
  - Mivel a sors ilyen... Csak megpróbálom méltósággal elfogadni a halált!
  A hóhér elvigyorodott, és megjegyezte:
  - Apádat már elvitték Moszkvába. Ott még jobban megkínoznak. És akkor egy negyedelő kerék is vár. És te... Kár, hogy kivégeznek! Erős fiú vagy, és jó lenne még kínozni!
  Grishka keményen válaszolt:
  - A következő világban megkínoznak!
  A hóhér elhagyta a cellát. Grishka pedig megfordult, és öklével megütötte az állát. Fájdalom visszhangzott az állványra feszített erekben. Lehet, hogy nem kellene ezt csinálnia? Megfontoltságot kellett tanúsítani és megtéveszteni a hóhért. És előre, várni rá...
  A fiú alig emelkedett fel, és ránézett a kezére, amelyet piszkos nyomok és égési sérülések borítottak? Tényleg levágják? Grishka a lábára nézett. Őt is mind megverték, megégették a talpát, eltörték a lábujjait. De valószínűleg még fel tud majd mászni az állványra. És levágják a lábait, karjait és végül a fejét. És akkor a lélek a mennybe repül...
  Még gyerek, és nem volt ideje vétkezni. Sikerült a tűz és ostor próbáját. Valószínűleg egy jól megérdemelt paradicsom vár ránk, vagy a legrosszabb esetben egy rövid tartózkodás a purgatóriumban. Kíváncsi vagyok, meghívják-e, hogy paphoz gyónjon? Ez azonban már nem fontos. Grishka nem érezte bűneit, és többé nem félt az Istennel való elkerülhetetlen találkozástól. A paradicsomban pedig jó, csodálatos kert, ahol örök nyár van, és angyalok hárfán játszanak. Miért nem érdemelne helyet egy fiú, aki súlyos kínzásokat szenvedett el?
  Ez jobb, mint az állványon lógni, ha a bőrét egy ostor felszakítja, az ujjait pedig egy forró vasalóval eltörik. Ott örökre fiú maradsz, és örökké fiatal és egészséges leszel.
  Az ajtó csilingelése hallatszott. Megjelent egy lány egy tálcával, két őrrel, valamint Samosa. A szörny elvigyorodott, és így szólt:
  - Életedben utoljára egyél jól, kölyökkutya! Kornila nagylelkű! És ott levágják a karjaidat és a lábaidat!
  Grishka keményen válaszolt:
  - És meg fogsz büntetni... Nem a Földön, hanem a mennyben!
  Samosa felmordult:
  - Kölyökkutya! Lássuk, hogyan üvöltözik a kormányon!
  Grishka bátran mondta:
  - A halál néha halhatatlanságot ad, az árulás pedig feledést!
  Samosa dühösen becsapta az ajtót, és elment. Csak a hóhér maradt. Grishka szinte barátságosan bólintott neki:
  - Ezeket az ünnepeket ünnepeljük! És nem akarsz meghalni!
  A hóhér ravasz pillantással megkérdezte a fiút:
  - Nem gondoltál a lelkedre?
  Grishka őszintén válaszolt:
  - Nem érzem, hogy vétkem lenne, amit meg kell bánnom.
  A hóhér erre bólintott:
  - Nos, örülj, barom. Közben igyon meg egy pohár bort. Talán az első az életemben.
  Grishka enni kezdte a libát. A börtönőrlemény után az étel rendkívül finomnak tűnt. A fiúnak kicsit fájdalmas volt rágni, de a hús édesnek tűnt. És aktívan lenyelték.
  A hóhér megjegyezte:
  - Ha nem keresztapád, Cornila, nem kaptál volna ilyen lakomákat.
  Grishka komoly tekintettel kérdezte:
  - Mit akar?
  A kínzó őszintén válaszolt:
  - Szerezd meg Stepan kincseit. Különben nem mozdult volna.
  Grishka közömbös hangon válaszolt:
  - Hagyja, hogy a kincsek a földben heverjenek. És szolgálni fogja a jövőbeli felkeléseket!
  A hóhér gyönyörködve mondta:
  - Hát te egy sas vagy! Egy igazi harcos! Hát sok sikert kívánok!
  És a kínzó elhagyta a fiút. Grishka elnehezült, miután evett és ivott egy pohár erős bort. A szemek lecsukódtak, és a fiú elaludt. Csatákról és különféle eseményekről álmodott. Mintha egy mesebeli lovag lenne, aki harcosok ezreit vágja le.
  Jelzés jobbra - utca, bal sáv!
  Aztán egy sárkányon repül. Mint egy mesehős...
  Másnap reggel Grushka felébredt. A fiú most először jól aludt, és energikusabbnak érezte magát. A hóhérok felemelték. Zsákruhát tettek a sebesült testére. És felemeltek, és kivégzésre vezettek. Grishka festéket és éles lándzsákat látott hajnalban.
  A fiú vasban járt, ami kényelmetlen volt. Kivitték az udvarra. A fiú csupasz, nyomorék lába miatt nehezen tudott rálépni a macskakövekre. De Grishka kibírta a fogát csikorgatva, és megpróbált egyenesen maradni. Bár a megégett lábak minden lépése fájdalmas volt. Kiment a térre.
  Az emberek látták a fiút. Borotvált, horzsolásokkal és zúzódásokkal borított, mezítláb égett, lesoványodott.
  Grishka inkább szánalmat keltett, mint gyűlöletet. Sokan, különösen a nők, együttérzőn sóhajtottak.
  A fiú rájuk kacsintott, és így szólt:
  - Például hol van a miénk, nem tűnt el!
  És továbbment. Nem volt különösebb félelem. Grishka biztos volt benne, hogy nem érdemli meg magának a poklot. A mennyország pedig sokkal jobb, mint a földi, kegyetlen létezés.
  A kivégzés helyét válogatott moszkvai íjászok vették körül. Nagyon sok őr és otthonos kozák. Úgy tűnt, nem egy gyereket végeznek ki, hanem egy kozmikus méretű állami bűnözőt.
  A fiú bizonytalanul, tántorogva mászott fel a létrán, égett lábával a tölgyfa deszkákra lépett.
  A blokkon egy hatalmas, kihegyezett fejsze csillogott. Egy hatalmas hóhér sétált körbe vörös köntösben. Volt egy negyedelésre szánt kerék is.
  Grishka keresztet vetett. Nagyon fáj a kar mozgatása.
  A hírnök olvasni kezdte a vádat:
  - Stenka Razin fia, Grishka bűnös: kincsek elrejtésében, lázadó különítmények megszervezésében, bojárok kivégzéseiben és rablásaiban, nők elleni erőszakban és így tovább. Ezért elítélik a kerékvágásba és az örök káoszra. Az ítéletet végre lehet hajtani.
  Grishka megborzongott, de a helyén maradt és egyenesen állt. A jegyző felszisszent:
  - Nos, a tolvaj kész megtérni az emberek előtt?
  - gondolta Grishka. Igen, van mit megbánnia. A fiú meghajolt és így szólt:
  - Elnézést, Don Cossacks. Bűnös vagyok előtted, amiért nem szabadítottalak meg a bojár iga alól.
  Samosa kétségbeesetten sikoltott:
  - Végezd ki gyorsan!
  A hóhér segédei a fiúhoz siettek. Grishka, legyőzve a fájdalmat a kezében, maga letépte a zsákruhát. Az emberek ki voltak téve a hóhérok okozta fekélyeknek és sebeknek. Aztán megcsavarták Grishka kezét, és a kormányra dobták.
  A hóhér fejszét emelt a fiú fölé. "Most kezdődik" - gondolta Grishka.
  Ám abban a pillanatban megszólalt a csattanó, és a hírnök bejelentette:
  - Királyi kegyelem! Gregory fiatalsága miatt a halálbüntetést felváltja a rabszolgaságba való eladás! Legyen úgy!
  A fiút felemelték az állványról, és bekísérték a szobába. Grishka új élete kezdődött.
  Toronto elég kemény diónak bizonyult. A nácik, miután körülvették a várost és elkerülték a szükségtelen veszteségeket, tüzérséggel és repülőgépekkel módszeresen megsemmisítették. Nagy reményeket fűztek az Egyesült Államokon belüli ötödik oszlophoz is. Az Octave elleni támadás gyorsabbnak és sikeresebbnek bizonyult. Kanada fővárosa háromnapi harcok után elesett. 1945. június 22-én a nácik megközelítették az Egyesült Államok északi határát.
  Így Amerika teljes stratégiai kényszerhelyzetbe került. És rendkívül nehéz kilépni belőle. A nácik négy évvel a Szovjetunió elleni támadás és két évvel a keleti hadművelet újraindítása után ünnepelték Franciaország feladásának ötödik évfordulóját.
  Így a Führer ismét menazsériájával ünnepelt ünneppel és gladiátorharcokkal.
  Az ötszázezer férőhelyes Colosseum Berlinben épült. És nagyon sokan összegyűltek. A stadion valóban túlzsúfolt. És télre be is zárható üveges, kihúzható kupolával. A Führer és kísérete karosszékekben ültek, előttük asztalok terítettek edényekkel. A menazséria pedig lakomázott.
  Hitlernek bemutattak egy új "E"-400 tankot, amely körülbelül ötszáz tonnát nyomott. A járművet két 105 mm-es kaliberű ágyúval, egy 650 mm-es bombavetővel és tizenkét géppuskával szerelték fel. A homlokon 300 mm-es, az oldalakon 250 mm-es ferde páncélzatú, erőteljes jármű erős benyomást tett a tábornokokra. Tank valóban minden mesterség mestere volt.
  Rekordteljesítményű, 3000 lóerős gázturbinás motort szereltek rá. És mindenki, aki látta ezt a zömök tankot, megijedt. Bár az autó nagyon hasonlított egy teknőshöz. De csövekkel - hosszú páncéltörő fegyverekkel, valamint széles és rövidebb bombavetővel.
  Az autót fegyverekkel lőtték, erős védekezést mutatva. Egy ilyen nehéz, széles és hosszú bandura azonban nehéz vasúton szállítani.
  Guderian rámutatott erre. A legnagyobb tankstratéga a következőket javasolta:
  - Szerintem jobb lenne betiltani a kétszáz tonnánál nehezebb gépek fejlesztését. Ellenkező esetben szinte lehetetlen lesz átvinni őket még speciális kocsikon is.
  Mainstein egyetértett Guderiannal:
  - A tank túl nehéz, nagy teher. Általánosságban elmondható, hogy az E-50 elég jól megfelel a katonaságnak. Jobb ezt a járművet rohammódosítással gyártani, mint ilyen óriás hibrideket feltalálni.
  A Führer valami nem túl érthetőt motyogott. Hitler általában nem szerette, amikor megkérdőjelezték a zsenialitását. Az utóbbi időben azonban unalmasak lettek a dicséretek. De ebben az esetben a fasiszta diktátor szerette a nagy tankokat. És nem akartam meghátrálni.
  Adolf határozottan mondta:
  - Az E-400-as sorozatban lesz, és mérnökeink megoldják a szállítási problémát!
  Ezután megtörtént az MP0-55 rohamkarabély átvizsgálása megnövelt behatoló golyóval. Ami Hitlernek is tetszett. Valamint a nagy sebességű páncélozott szállítójárművek. Általában azt tervezték, hogy az összes gyalogságot átadják nekik.
  A Führer azonban szerette a tank áttöréseket. Szó esett a számítógépekről is. A tranzisztorokat használó új elektronikus gép projektje hatékonyabb és kompaktabb lesz.
  A tervező megígérte, hogy a számítógép hamarosan sakkozni is tud majd.
  Hitlernek tetszett ez az ötlet. A Führer szabadidejében maga is érdeklődni kezdett e játék iránt, és jó munkát végzett. Napóleon is szerette a sakkot, és a valódi csatákat a sakkkal hasonlította össze. Most a Führer abban reménykedett, hogy behajtja az amerikaiakat Zugzwangba. És eddig bevált. A világ legerősebb gazdasága nem tudott ellenállni az egyesült Európának és a gyarmatok erőforrásainak.
  A legyártott berendezések mennyiségi mutatója is magas volt.
  A megszállt Führert azonban elterelte az aréna. Gyönyörű lányok jöttek ki harcolni. És hogy lehet nem rájuk nézni?
  Hitler megcsodálta a lányok félmeztelen, izmos testét, és fantáziájában elfnek képzelte magát. Jó ennek a népnek a képviselőjének lenni - a tündék nem öregszenek, és több ezer évig élnek. Sokkal erősebbek és gyorsabbak, mint az emberek, és szerető természetükkel különböztetik meg őket. Micsoda verseny!
  A Führer összecsapta a kezét, és így szólt:
  - És se nem barát, se nem ellenség, hanem egy elf!
  Közben a lányok összejöttek, és szablyákkal és kardokkal harcolni kezdtek. A látvány a Führer számára már ismerős.
  Hitler pedig harcolni akar a sárkánnyal. Harcolni egy tizenkét fejű gyíkkal. És lézerrel levágta a fejét...
  A Führert egyértelműen a lézerfegyverek érdekelték. És nem ok nélkül. Hiszen a hősugárzással repülő csészealjakból is lehet lőni. És nem lesz tőlük üdvösség.
  A Führernek eszébe jutott egy film, ahol Stella és Albina egy diszkoszra repültek a halálsugarak segítségével. Ott nagyon szuperül alakult minden. Egy lövés és kétszáz amerikai repülőgép azonnal lángokba borul. Aztán újabb lövöldözés következett. Csodálatos lehetőség a harci bátorságra. És a pilóták lányok olyan szépek... Csak meg akarom érinteni az egyik lábát vagy a mellét.
  Az arénában pedig a lányok elesnek és összetörnek, kardokkal átszúrva. Milyen kegyetlen ez!
  Maga a Führer kissé idegesnek érezte magát. A szépség haldoklik. De szebb megkínozni és megerőszakolni egy nőt, mint megölni.
  Az egyik lánynak levágták a kezét, és vérzett. Egy éles kard ütése fejezte be. Hitler még ugrik is örömében. És dorombol:
  - Ez a gyorsulás! Legyen cél!
  Himmler felveszi:
  - Legyen cél!
  A Führer a Harmadik Birodalom főhóhérához fordult, és megkérdezte:
  - Mi van a zsidókkal?
  Himmler boldogan válaszolt:
  - Nekünk dolgoznak, Führerem! Beleértve a sharashkat! Zsidókat kényszerítettünk a gazdaságunkba!
  Erre a Führer felüvöltött:
  - Vigyázz, hogy ne szaporodjanak! És nem keveredett más nemzetekkel!
  Himmler alázatosan mondta:
  - Igen Führerem!
  Hitler legyintett. Eszébe jutott tegnap éjszakai álma. Kissé lidérces és fantasztikus.
  Mintha egy csillaghajón repült volna, és... Űrkalózok üldözték őket. Egy egész csomag. A Führer mellett négy lány volt bikinisben. És még egy egész csapat a manóval együtt.
  Az ellenség menthetetlenül közeledett. Szellemre hasonlított, a rémálmok világából.
  Álmában Hitler varázsló, vagy inkább varázsló volt. Rögtönzött főzetet készített, készen állva arra, hogy ellenségesen találkozzon ellenfelével. Varázspálcája vibrált a kezében: vékony hang csipogni látszott: veszély, veszély, veszély!
  Adolfot elöntötte az ihlet, improvizált a győzelemért. Az ifjú Führer gyorsan összekeverte a főzetet egy addig ismeretlen összetétellel. Fújt rá.
  Szinte azonnal három hajó képe jelent meg mellettük. Majdnem közel jöttek.
  Az elf azt parancsolta:
  - A legnagyobb léptékben plazmakitörés!
  Az ellenromboló minden fegyvert elsütött. A pusztítás tomboló forgószele kirepült. A távolság szinte extrém volt, a fő csillaghajónak nehéz dolga kellett volna. De Jarran varázslónak sikerült egyfajta védelmet felmutatnia. Emiatt a salvó teljes ereje eltalálta a jobbról rohanó brigantint.
  Az erős ütés meggörbítette az űrhajót, gyűrődött és hánykolódott, mint egy teherautó kereke által összetört gumilabda. Csak a törmelék szóródott távolabb, és égő szénnel záporozta a hamut.
  A Führer füttyentett:
  - Azta! Az ütőerő ereje, de rossz állkapocsban!
  A gyönyörű lányok a megszállott Adov körül kuncogtak.
  Christina így válaszolt:
  - Most már nem kerülhetjük el a harcot.
  A lány mezítláb rohant végig a kényelmetlen folyosón a légzsilipek felé, két "winfer" lógott egyik oldalról a másikra. Amikor Christina ütött, az egyik fegyver nyikorgott:
  - Az erőmet három és kétszázalékosan használja ki.
  - Fogd be, géppuska! - kiáltott rá a terminátor lány. - Ez még nem lesz ilyen.
  A szépség elrepült, többször megfordult. A mozgás lelassult, az elf továbbfejlesztett üzemmódba kapcsolta a gravinikát, amelyet óriásbolygókra, neutroncsillagokra és nem kellően erős fekete lyukakra való leszálláskor használnak.
  Mostanra viszkózussá vált körülötte a környezet, és leküzdve ezt a kocsonyát, a kívánt helyre préselődött a szerelvények közelében.
  - A harc az harc, és nem lehet ellene tenni semmit.
  Három lánycsoport foglalt helyet a fal mentén, heves összecsapásra készülve. mire gondolnak? Hiszen a legtöbben az utolsó perceiket élik, véres csata vár egy kíméletlen és ügyes ellenséggel.
  A kalózok nem adnak negyedet!
  Christina gondolatban imádkozott az Abszolúthoz, amely számtalan istent és vallást szült. A lány a padlóra ugrott, és mielőtt még a rögzítésen pihentette volna a lábát, sokk következett, a hatalmas űrhajót teljesen beszippantotta az összeomlás. Ez egy pillanatnyi folyamat volt, amelyben a test minden molekulája elmozdult.
  A mögötte repülők, Charlotte és Gerda olyan csapást mértek az oldalnak, hogy védelem nélkül a lányok elkenődtek volna a páncélon. Így hát visszarepültek, négyszer ugrottak, mint a ping-pong labdák. Christina könnyedén felkapta őket, és leállítva a mozgást, így szólt:
  - Ne is próbálj aludni, barátaim! A komoly üzlet még csak most kezdődik!
  A lányok egyhangúan válaszoltak:
  - Van egy parancsnok!
  Az elf parancsa hangzott:
  - Kezdj előre haladni.
  Az ellenség a közelben volt, egy pillanattal később egy metszett négyzet röpült ki Christina jobb oldalán, dermesztő csikorgással, és egy pillanatra a megjelenő bélyeg olvadt éllel szikrázott.
  - Dobd az oroszlán szájába! - parancsolt Christina, és átugrott a nyíláson, mintha pokoli lángokba merült volna.
  A sötétség ellenére a sisakokban lévő műszerek lehetővé tették a zsúfolt kalózok tisztánlátását. Plazmadarabok repültek ki a winferből, maga a fegyver választott ki célpontokat, leszedve az ellenségeket. Christina, mint tapasztalt harcos, a legkisebb habozást sem tapasztalta. Az egyik kalóz elesett kemény lábának ütése alatt, a majom teste megroppant, csontjai szétszóródtak.
  Két széllovag dús, hosszú fáklyákat lövellt ki, és impulzusoktól is vágtak, tetvek hatoltak át a páncélon. Magda és Charlotte utána repültek, mintha öntözőkannából öntötték volna ki a több milliárd fokosra felhevült anyagdarabkákat.
  Külsőleg szelíd szépségek, a csatában teljesen átalakultak, a pokol ördögéhez hasonlítottak.
  - Vigyázat, szörnyek! - sikoltoztak a lányok.
  Christina a levegőben repült, hullahegyet hagyva maga mögött, áthaladt a folyosón, és azonnal belerohant egy beszálló tankba. A páncélos bogár sűrű tűzzel találkozott a lánnyal. Az a pillanat, amibe telt, amíg az autó azonosította az idegent, és célba vette a fegyverét, megmentette Christina életét. A lány oldalra húzódott, és Magdának is sikerült elfordulnia. De Charlotte nem volt ilyen szerencsés. Egy erős plazma kisülés összezúzta a lányt a harci ruhájával együtt. Több mögötte repülő barát is megsérült.
  A lányok elestek, az egyiknek megégett a keze, a másiknak a lába.
  A szépségek azonban automatikusan működtek, Weidemeestertől tolakodva. Az iránytöltet a csomópontban választott helyet, áthatolva a harckocsi mozgó páncélzatán.
  A hatalmas bogár megdagadt, a fegyverek orra meggörbült.
  Christina megerősítette:
  - Remek lányok.
  Egy ízeltlábú rohamrobot haladt feléje, graviációs lézereket lőtt.
  A számolás szó szerint másodpercekben történt. A vágási tér pusztító hulláma alatt merülve Christina váladékot adott a robot térdízületébe, és eltört három végtagját. A harcjármű összeesett, a mennyezetbe lőtt, beleharapott a páncélozott falakba.
  - Aranyhajú, vigyázz. - sikoltotta az egyik lány.
  A mögötte álló lányok egy Weidemeesterből lőttek, megállásra kényszerítve a végbélnyílásból előrenyomuló tankot. Füstölni kezdett, de nem hagyta abba a tüzelést, Christina megfordult, és azonnal tűz alá került, a sugár hátba találta és ledöntötte, majdnem eltörte a csontjait.
  A terminátorlány bukfencezett, menet közben ledöntött egy panelt, és átrepülve egy hiperplazmás karddal mellkason találta ellenfelét, tönkretéve a műszereket.
  A robot élesen megrándult és görcsbe rándult, a szétesett fegyver sugarai saját kalózaiba ütköztek, akik az oldalfolyosóról próbáltak áttörni. Egy másik robotot az oldalára dobtak, megdöntve, a folyadék vérként folyt ki belőle, amelyen lángok haladtak át, megolvasztva a fémet.
  Adolf Hitler a következő cellából tört be. Bátran megtámadta a tankot egy varázslattal. Az autó megrándult, az áramkörök felforrósodtak, és visszafordult , heves tornádót szabadítva a kalózokra. Általában ezt a technikát feldühödött állatokra tervezték, nem kiborgokra, de ezúttal bevált. Talán azért, mert a terv túl egyszerű volt, vagy talán Henry mágikus ereje nőtt a stressz hatására.
  Elf Buckingham parancsot adott:
  - Krasznova, vedd fel az ellenséget hátulról, túl nagy a tűzsűrűség, nem törtünk át a harmadik szintről.
  - Engedelmeskedek! - Christina rájött, hogy baj van. - Most áttöröm.
  A lány gránátot dobott, ami egy chippel irányítva párszor visszapattant a falakról, megrándult, és kiütött még négy kalózt. - El van söpörve! - kiáltotta az elragadtatott lány, és kinyalta a vért összetört ajkairól.
  Az oldalsó karzat sarkáról tűz fogadta. Le kellett feküdnie, majd gránátok ugrottak felé. A lánynak alig volt ideje lelőni őket, egy pillantásra lövöldözött, ösztöntől vezérelve.
  A gránátok felrobbantak, plazmadarabokkal záporozva el a sajátjukat. Még Christina is érezte a rekkenő hőséget.
  Valaki kilőtt egy fitegrobot. Csillogó hiperplazma buborékok söpörtek végig a folyosón, megsütve az ellenséges katonákat. Egy másik rohamrobot megsemmisült, és egy harckocsi összeomlott.
  Eközben Magda és Gertrud átvágták a légtisztító oszlopokat, aminek következtében a fluor fellángolt és erősen felrobbant, összecsukva a korzárokat.
  A lányok még sikítottak is.
  Christina társaival együtt előrerohant, megfordult, és lerúgott egy teknőst egy hámló héjjal. További több kalózt égetett ki a megszállt Führernek alárendelt tank.
  Christina a gerendájával elvágta a korzárt, és tovább ugrott, repült, és rálőtt a zavart robotokra.
  - Mi, metálosok, nem édes nektek?
  Az elf tábornok kijelentette:
  - Működtessen felszereléssel fonó segítségével.
  Egy pörgő installáció repült be a kamrába, robbanások következtek, csillám és hús szétszóródott.
  Christina lerázta a törmeléket a harci ruhájáról, Adolf hátulról odarepült hozzá, és fegyver helyett varázspálcáját forgatta, hullámokat keltve.
  - Mit játszol? - kérdezte tőle a lány.
  A Führer gurgulázott:
  - Azt hiszem, fel kell mennünk a technológiai terembe.
  Christina megvetően felhorkant:
  - Nos, az egyetlen logikus javaslatod mostanában.
  Tovább haladtak, mindenkit lelőve az útjukba.
  A lányok által használt Weidemeesterek lerombolták az ellenséget válaszfalakkal, technológiai egységekkel, generátorokkal, olyan szobrokat fogtak el, amelyeknek nem volt ideje piacot találni, szobrokat, aranyfürdőket, amelyek mögé a kalózok megpróbáltak elbújni.
  Ezen a ponton Christina váratlanul kézről-kézre harcolt Astarte istennővel.
  A félelmetes harcos gránátot dobott, azt lelőtték, kardjával hadonászva közelről áttört. Megkezdődött a harc két nagyon tapasztalt vívó között.
  - Ne szólj közbe, Adolf. - kiáltott a lány a fiatalembernek. - Megpróbálom magam megbirkózni vele!
  - És te is! - Mondta a filibusterek főistennője.
  Amikor két ügyes férfi harcol, az vihar, de ha ügyes nők harcolnak, akkor tornádó!
  Christina azonnal rájött, hogy ellenfele minden alapvető technikára kiképzett, és nem lesz könnyű legyőzni. Astarte kezdetben megpróbálta menekülni, de a kudarc nem hűtötte le a lelkesedést. A lány hirtelen úgy tett, mintha meghátrálna, és felajánlotta a jobb oldalát. Svetlana nem vette meg! Csak egy kitörést jelzett, és élesen eltalálta ellenfelét a bal oldalon. Abban a pillanatban reflexből megpróbálta elkapni társát, és védtelenül hagyta az oldalát. Egy éles szúrás kitépett belőle egy darab húst, a lány elvesztette a sebességét, lábai megroggyantak.
  A seb csökkentette Astarte harci képességeit, és mozgása lassabb lett. Christina itt oldalirányú manővert végzett, majd könnyedén levágta a kefét. Válaszul Astarténak sikerült megütnie a fejével, de ez volt az utolsó siker. A következő lendítéssel Svetlana lefújta a fejét.
  - Bravó! - Mondta a Führer. - Első osztályú.
  - Még nem láttál mindent.
  Többször is kitört a kézi harc. Néha még a fogukat is használták. A jól képzett lányok általában egyetlen csapatban léptek fel, és párban vagy hármasban vívtak kézi harcot. Ez előnyhöz juttatta őket a tarka falkával vívott csatában. Emellett a biomérnökség és az inkubátorokban a gének mesterséges szelekciója is hatással volt.
  És ami még fontos, az az, hogy a kalózok egyértelműen megfáztak. Soha korábban nem kellett megküzdeniük egy erős, előretörő ellenséggel, aki nem fél a beszálló tankoktól, robotoktól vagy a varázslók átkától. És amikor először találkozik valamivel, zavart támad.
  A kalózok visszavonultak, meghátráltak, néhányan megszállottként sikoltoztak, mások hirtelen kiakadtak, és lőni kezdtek a robotjaikra. Nyilvánvalóan a megszállott Adolf mágikus kísérletei befejezték őket.
  Az űr-német katonái heves tüzet csaptak le, és újra és újra kardot használtak.
  Még a sündisznó is jól viselkedett. Kicsi és fürge, elég ügyesen bánik a fémgránátokkal. És nem lőtt rosszul.
  A lányok felhúzták magukat, igazi küzdelemben, a reakció fokozódott. Jobban küzdöttek, mint számos virtuális játékban, ahol csecsemőkoruktól kezdve képezték őket. A bármi áron való túlélés, a későbbi szaporodás vágya azonban dominált. Ezen kívül a teljes változatos arzenál, beleértve a térbeli tépőzárat is, száz százalékban felhasználták. Még Adolf is használta őket, ami nem volt teljesen megszokott nála. Három kalózt forgatott fogkrémbe, majd ismét használta varázspálcáját. Egy ponton egy töredék eltalálta a boszorkányság fegyverét, és félbetörte azt. De Adolf egy varázslattal helyreállította a pálcát:
  - Nem! Minden varázslat akkor ér valamit, ha tudja, hogyan védekezhet. A legnehezebb megvédeni a lelkét a benned lévő aljasságtól! - tette hozzá a fiatal Führer.
  Ismét egy varázslat szállt ki a pálcából, és hullott az elektronikus agyra. Konkrétan több aldimenziós csapdát is letiltott.
  Stella súlyosan megsérült a lábán, de folytatta a harcot.
  A veszteségek mindkét oldalon, különösen a kalózok esetében, óriásiak voltak. A lányok is meghaltak, Christina szinte mindegyikükkel csak tegnap találkozott, de minden veszteség fájdalmas volt. Sok lány harcolt, még meg is sérültek. Nem ok nélkül rettegték a kalózok az egész galaxist, nehéz volt harcolni a beszálló tankokkal.
  Egyikük, a legerősebb és legmodernebb, hátrahajtott, és megölt egyszerre öt lányt, majd kettévágta a sündisznót. Adolf kétségbeesett varázslattal megállította, majd az ellenség ellen fordult. Lelke szakadt a szenvedéstől, az egyik lány valamikor a robotok világának élvonalbeli vicceivel nevettette meg. Nos, szegény meghalt, és még mindig nem tanulta meg, hogyan kell feltámasztani a halottakat. Ebben a pillanatban a fiatal varázsló, Führer szembesült a legnagyobb problémájával.
  Jarran varázsló tüzes szablyával állta útját.
  - Kisbabád van, úgy látom, valami különleges, egyedi varázslat. Talán átjössz hozzánk? Az Alvilágok Ligája nagylelkűen megjutalmazza Önt pénzzel, és talán még egy egész világot is ajándékoz, amelyben engedelmes rabszolgák laknak.
  - Miért nem a galaxist azonnal? - kérdezte tréfásan Adolf.
  A varázsló nem értette a humort:
  - Biztos vagyok benne, hogy a képességeiddel a saját birodalmad létrehozása csak idő kérdése. Tehát lehetséges, akár egy galaxis is.
  - De nyilván nélküled! - A Führer sugarat küldött a varázsló felé.
  Könnyen leküzdötte, és maga is megütötte, olyannyira, hogy Hitler ruhája lángra kapott, bár sikerült visszaugrania. A Führer megfordulva, egyáltalán nem varázslatosan, eloltotta a lángokat.
  - Mit kaptál? Ne légy olyan magabiztos, Adolf.
  A Führer meglepődött:
  - Honnan tudod a nevem?
  Válaszul egy nevetés:
  - Az olyan erős varázslók, mint én, mindent tudnak!
  Ismét nekirontott a fiatal Führernek. Kikerülte a kidobott pulzárt, elengedett egy gerendát, és egy kígyó kirepült a botból. Lebegett a levegőben, és a varázsló nevetésére összeroskadt:
  - Nem ismered a hiperhullámmágiát, gyengém. Ezért lehet veled olyan könnyen elbánni. Nos, mivel tudnék még kedveskedni?
  Adolf felugrott a trollra, és megpróbálta elvégezni a söprést, ahogyan megtanították, és visszadobták. Aztán a fiatal Führer olvasott egy varázslatot: több jégcsap leesett felülről, ami megvető vigyort váltott ki a varázslóból.
  - Ez minden, amit tehetsz? Mit szólsz ehhez? - A varázsló motyogott egy varázslatot, és zöld hullámot küldött.
  Füst szállt fel Adolf körül, és gyűrűk jelentek meg. A fiatal Führer megpróbált elugrani, de a foltos pitonok karjai összetörték. Láncként megkötözték a srácot, és fojtani kezdték. Az ifjú Führer felnyögött:
  - Gyilkos!
  A varázsló felnevetett:
  - Igen, én a megsemmisülés hurrikánja vagyok. Esküdj meg, hogy a tanítványom leszel, és elengedlek.
  - Soha! - válaszolta a megszállott Hitler, ellentétben az önfenntartás ösztönével.
  - Akkor kapd meg! - sziszegte a varázsló.
  A démoni energia folyama zuhant a Führerre, megkínozta és felszakította testének minden sejtjét. Nagyon fájdalmas volt, olyan fájdalmas, hogy üvölteni akartam, mint egy farkas. Mintha a bőrödet rétegről rétegre hámoznák le, és forró vasalóval öntenék le.
  - Nos, most meghallgatsz? - kérdezte Jarran ijesztő hangon. - Vagy!
  - Nem soha! - mondta a Führer utolsó erejével. - A gonosz szolgálata elpusztítja a lelket, ami fontosabb, mint a test.
  A gonosz troll felnevetett:
  - Bolond, az én szolgálatom az egyetlen módja annak, hogy megmentsem a szerencsétlen lelket. Most a Gyehennába vetem. Miután a húsod megégett, elküldelek egy olyan helyre, ahol az emberek pokolról szóló meséi édes álomnak tűnnek. Remegj, szerencsétlen.
  Adolf kiköpött:
  - Hülye fenyegetés!
  Fülsiketítő üvöltés következett:
  - Akkor égesd el!
  A lángok elnyelték Hitlert, és még a bőre is elkezdett lehámozni. Már kegyelemért akart könyörögni, nem, nem állok készen a halálra. Vagy talán tudat alatt megfordult a fejemben a gondolat, hogy a jövőben képes leszek felülmúlni a kegyetlen ellenségemet.
  A víz áramlása eloltotta a lángokat, és a Führer kiszabadult, rongyokban maradt, amelyek alig fedték be vastagon hólyagos testét. Elf Buckingham jelent meg előtte. Fény szikrázott az űr Németország tábornoka körül, és elmosolyodott.
  Leereszkedő hangon így szólt:
  - Te vagy az, Jarran, láthatóan meg akarod sérteni a gyereket?
  A válasz rozsdás zihálás volt:
  - Ne szólj bele a vitánkba, manó! Különben nagyon rossz idő lesz.
  Az elbűvölő nép képviselője gyöngyházfogát kitárva így válaszolt:
  - Látom, még káromkodni sem lehet kifinomultan. Fenyegetés helyett valami szánalmas babacsajogás.
  A troll megvillantotta az agyarait:
  "Atomokba oszlatlak szét a galaxisban, a lelkedet egy fekete lyukba tömörítem, a bőrödet pedig egy kvazárra feszítem."
  - Egy kicsit jobb! - Az elf egy pulzárral vágott. A troll, tántorogva, nehezen hárította el, arcán égés jelent meg.
  - És te erős vagy! - A troll arca eltorzult, mint a sötétség ívének maszkja. - De én sem vagyok gyenge. Tessék!
  A varázsló ajándékot küldött, amit az elf a térdével feldobott, és egy csavarral visszaküldte.
  - Nem, nem nyűgöztél le! - válaszolta Buckingham. Smithre pillantott, aki felkapta a pálcáját, és megpróbálta eltalálni. - Nem kell, barátom, menj, segíts a bajtársaimnak. Ez a srác már túl sok energiát költött, és én magam is bírom.
  -Túlságosan magabiztos vagy, de mi van ezzel! - A troll ujjai megnőttek, és hatalmas fantomok kezdtek nőni belőlük. Különféle furcsaságok, erős dinoszauruszok és harci gépek voltak ezek.
  - Remek, harcoljunk! - Az elf keze felállt, mint egy legyező, és hatalmas gengszterek zuhatagjai kezdtek kitörni alóla. A fantomok összeálltak, és elkezdődött a titánok csatája, amely soha nem látott hatalmat mutatott be.
  A mérleg a varázslatos csatában egyik oldalról a másikra himbálózott, üvöltözés és szívszorító sikolyok hallatszottak.
  Adolf félmeztelenül úgy mozgott, mint egy somnambulista, számos holttestet és testtöredéket, valamint összegyűrt szerkezeteket látott. Ez erőt adott neki, és mélyen bejutott a technikai padlókba.
  Engedd, hogy a rémálom felperzseljen a leheletével
  Esküszöm, nem árulom el hazáját!
  A hús felszakadt, tele van szenvedéssel
  De a katona szelleme nem tűri a szégyent!
  A megszállt Führer fejében egy rövid vers formálódott. Christina harcolt előre, aki igazán gyengéd és szeretett lett érte.
  Gyermeket is szülne neki, egyike azoknak, akiknek esélyük van a Harmadik Birodalom örökösévé válni.
  A lány balra-jobbra lövöldözött tovább és tovább. Teljes mértékben kihasználta az elfogott fegyvereket, még a lábát is. A cipőn volt egy eszköz, amely a lábujjak mozgásakor aktiválta a csápokat.
  És ez kényelmes volt elfogott fegyverek használatakor. A legnehezebb dolog az volt, amikor társai meghaltak, Christina minden holttestére könnyet ejtett, gyakran alig észrevehető maradványokra.
  A huncut, mindig élő Gertrude meghalt. Csak a lába maradt meg belőle. Gerdának egy kicsit szerencsésebb volt, csak a gyomrában volt egy nagy lyuk, és az egyik szívét elvágta a repesz, így még volt esély a túlélésre.
  A különc keresztény mesemondó Magdának a fejét és a vállízületét is lerobbantották. Igaz, néhányan csak testük egy részét veszítették el, és volt remény a gyógyulásukra.
  Valójában lehetetlen volt korábban észlelni a századot és egyetlen termopreon bombával megsemmisíteni. Hány lány lenne még életben ebben az esetben? Egy elf tényleg nem tudná ezt megtenni? A Führernek pedig úgy tűnik, hogy ő Christina készen áll utálni ezt a fickót.
  Az Egyesült Államok területén folytatódtak a harcok. A híres négyes: Gerda, Charlotte, Christina és Magda már túljutott Texason és belépett Louisianába. Június 30-a nagyon meleg nap. Az amerikaiak nagyon makacsul ellenálltak, és még ellentámadást is próbáltak tenni.
  A lányok leállították a tankjukat, és felváltva céloztak. Olyan kedvesek voltak. És előtte a Shermanok és a Pershingek voltak.
  Gerda fogta és énekelte, lőve:
  - Fekete...
  Charlotte lőtt, és folytatta:
  - Terror!
  Christina egy kagylóval ütött, levágta a Sherman tornyát, és folytatta:
  - Fekete...
  Magda lerombolta a Pershing tornyát, és felüvöltött:
  - Terror!
  Gerda ismét rádöfött a lövedékre, és fűrészelt:
  - A csatában...
  Charlotte pofon vágott és dorombolt:
  - Armageddonra!
  Christina lövedéket fog kilőni, és kiabálni:
  - A harangtoronynál...
  Magda pontosan lőtt, és hozzátette:
  - Ellenségek!
  Gerda ismét dörömbölt, és felszisszent:
  - Kereszt...
  Charlotte kilőtt egy lövedéket, és ugatott:
  - Fordítsa meg!
  A lányok pedig kórusban nevettek a tréfájukon. Ők valóban első osztályú énekesek.
  És a nagymester lövészek! És milyen pontosan lőnek. És olyan pontosan, mint az első osztályú mesterlövészek.
  Gerda, miközben lő, énekelni kezd:
  - Akarok...
  Charlotte kirúgva folytatja:
  - Srácok...
  Christina megüti, felkiált:
  - Lányok!
  Magda, aki lövi és lekaszálja a Shermant, így folytatja:
  - Éppen...
  Gerda tüzel, a következő szavakkal lökdösi:
  - Amikor átölelsz...
  Charlotte kilőtt egy lövedéket, és dorombolt:
  - Simogasd!
  Christina, aki szintén kirúg, a Twitteren ezt írta:
  - Új...
  Magda lőtt, és hozzátette:
  - Film....
  Gerda lövöldözve folytatta:
  - Néz...
  Charlotte, kirúg, hozzátette:
  - A térbe...
  Christina szellemesen mondta:
  - A szőnyegen...
  Magdának, miután elsütött egy kagylót, tetszett:
  - Légy!
  Gerda tüzelt és üvöltött:
  - Dzsekik...
  Charlotte kirúgott, és hozzátette:
  - Csíkos...
  Christina lövedékkel vágott, és felszisszent:
  - A dobozban...
  Magda kiadta az ajándékot, és tetszett neki:
  - Nadrág!
  Gerda lövedékeket üvöltött:
  - Előtte....
  Charlotte a joystickot lenyomva dorombolt:
  - Reggelt...
  Christina lövedékkel ütve ugatott:
  - A lányokkal...
  Magda energikusan megerősítette:
  - Sétálnak...
  Gerda sziszegve lőtt:
  - Srácok!
  Charlotte ismét énekelt6
  - Reggelig...
  Christina folytatta:
  - A lányokkal...
  Magda felkiáltott:
  - Sétálnak...
  Gerda ugat:
  - Srácok!
  A Sherman támadás véget ért, szinte az összes tank megsemmisült, a többiek pedig menekülni kezdtek. A németek pedig ordítanak örömükben.
  Gerda racionálisan megjegyezte:
  - Kiderült, hogy... Megsütöttük a jenkik farkát!
  Charlotte némi bosszúsággal a hangjában mondta:
  - És az oroszok, gondolom, örülnek, hogy nem az életért, hanem a halálért harcolunk az amerikaiakkal.
  Christina vigyorogva jegyezte meg:
  - Sztálin hátba szúrhat minket!
  Magda sóhajtva megerősítette:
  - De komolyan, van esély!
  Gerda megvonta izmos vállát, és megjegyezte:
  - Ami engem illet, egyáltalán nem hiszem, hogy Sztálin volt olyan bátor, hogy harcba szálljon velünk. És nekünk sokkal jobb lenne először meghódítani Amerikát és Nagy-Britanniát, mint megtámadni a Szovjetuniót.
  Charlotte beleegyezett:
  - Valóban, sokkal jobb, ha nem háborúzunk két fronton. Ami Nagy-Britanniát illeti, azt lecsapták volna.
  Gerda komolyan mondta:
  - Ó, lányok, még egy MI-sztorit is írtam erről a témáról.
  Charlotte komolyan azt javasolta párjának:
  - No, olvasd el!
  És Gerda továbbment a kiállításra;
  . Sok párhuzamos, hajtogatott, mint egy rajongó univerzumok-univerzumok. Itt az egyikben Hitler úgy döntött, hogy nem kezd háborút a Szovjetunióval 1941-ben . Valójában nem lehet háborút indítani a hatalmas szovjet birodalommal Nagy-Britanniával hátul. Ráadásul a "Main Kaf"-ban a leendő Führer azt írta, hogy Németország első világháborús vereségének fő oka az volt, hogy két fronton kellett harcolnia.
  Ráadásul Hitler időben eszébe jutott Wolf Messing próféciája, miszerint a Führernek az a sorsa, hogy elveszítse és megtörje a hátát keleten.
  Volt, és arra a következtetésre jutottam: háborúzni Nagy-Britannia teljes meghódításáig. Ráadásul a Jugoszláviában zajló németellenes lázadás oda vezetett, hogy a Barbarossa-tervet június végére el kellett halasztani. Ez azt jelenti, hogy a tél előtt talán nem volt elég idő Moszkva és a Szovjetunió főbb régióinak elfoglalására. Télen pedig a németek, ami még a magabiztos Führer számára is nyilvánvaló, teljesen felkészületlenek a harcra.
  Ezenkívül Kréta elfoglalása nagy veszteségeket okozott a németeknek a partraszálló erőkben, és a Führert nagy gyűlölet keltette fel Nagy-Britanniával szemben, és úgy döntött, hogy először véget vet.
  A katonai attasé jelentése is megtette hatását, aki a május elsejei felvonuláson látta a legújabb szovjet tankokat: T-34-et és KV-2-t. Az utolsó harckocsi 152 mm-es fegyverrel erős benyomást tett minden jelenlévő németre. Hitler, miután egy kicsit gondolkodott, elrendelte, hogy gyorsítsák fel a nehéz harckocsik létrehozását. A nagy gépekre vonatkozó projektek egész sora jelent meg. És amíg nem jön létre egy hatalmas tankkavalkád, jobb, ha nem kezdünk háborút a Szovjetunióval. A németek már májusban további három harckocsihadosztályt helyeztek át Líbiába. Június elején Rommel támadást indított Tolbuk ellen, és háromnapi harc után elfoglalta ezt az erődöt.
  Ezt követően a németek támadásba lendültek Egyiptomban. A britek nem tudtak ellenállni a Wehrmacht felsőbb erőinek. A németek mind létszámban, mind szervezettségben erősebbek voltak. Ráadásul a brit gyarmati csapatok nem igazán akartak harcolni. A moráljuk alacsony volt, és egyre jobban esett.
  A németek már júliusban elfoglalták Egyiptomot. Átkeltek a Szuezi-csatornán és beléptek Palesztinába. A britek elmenekültek... Irakban felkelés tört ki, a németek szinte harc nélkül bevonultak oda. Hamarosan az egész Közel-Kelet elesett... Augusztusban és szeptemberben a németek városokat és tereket foglaltak el. És nem a szovjet harci gépezet, hanem a kis brit csapatok, a nem túl fegyelmezett és harcra hajlamos gyarmati erők és az arabok primitív egységei álltak ellenük.
  Hitler hatalmas területeket foglalt el. Szeptember végén Gibraltárt is elfoglalták. Franco, látva, hogy a britek kiözönlődnek, és tartva a nácik megszállásától, beleegyezett, hogy engedélyezze a német csapatok átvonulását. A támadás mulandónak bizonyult. A németek ügyesen és szervezetten hajtották végre, de maga az erőd még nem volt nagyon készen.
  Ezt követően a németek szinte ellenállás nélkül elfoglalták a francia birtokokat Afrikában. Szerencsére a csapatok most már a legrövidebb távolságra is átvihetők.
  A télen Hitler jelentős offenzívát indított Szudánban és Etiópiában, és megkezdte az előrenyomulást Dél-Afrika felé. Némi habozás után a Führer úgy döntött: ha a fekete kontinenst vesszük, akkor egészében. Ráadásul a briteknek nincs erejük birtokuk megtartására. A németek számára nem a brit csapatok jelentik a fő nehézséget, amelyek mind létszámban, mind harci hatékonyságban alulmúlják a nácikat, hanem a megnyúlt kommunikáció, az ellátási nehézségek és a szükséges utak hiánya Afrikában.
  De a németek merev totalitárius rendszerükkel kiváló szervezettségről és hatalmas távolságokra való mozgás képességéről tettek tanúbizonyságot. Tehát a Szovjetunióban a fasisztákat nem a hatalmas kiterjedés hagyta cserben - Afrika területét és lakosságát tekintve még Oroszországnál is nagyobb, hanem a Vörös Hadsereg makacs és fanatikus ellenállása.
  És persze Afrikában nincs tél.
  Decemberben Japán végre megtámadta Peru kikötőjét. Nyilvánvaló volt, hogy az Egyesült Államok továbbra sem engedi, hogy a szamuráj elnyelje az ázsiai és a csendes-óceáni brit gyarmatokat. Így Japán kénytelen volt meggyengíteni Amerikát egy meglepetésszerű támadással. És sikerült nekik. Sikeres ázsiai műveletek sorozata következett. Márciusban Hitler attól tartva, hogy Japán megelőzi őt, megtámadta Iránt, és onnan a németek áttörtek Indiába. Nyilvánvaló, hogy kétszázötven német hadosztály bőven elegendő a szinte védtelen India és a technikailag elmaradott Irán elfoglalásához.
  Hitler természetesen azzal, hogy egyre több erőt vitt át Afrikába és Indiába, nagy kockázatot vállalt - Sztálin felszabadító hadjáratba kezdhet Európa ellen.
  De a Vörös Hadsereg még nem sietett. Minden idők és népek vezetője erőt halmozott, de nem törekedett arra, hogy elsőként csatlakozzon a harchoz. Talán Sztálin nem akart felelősséget vállalni a nagy háborúért. A finn cég pedig nem keltett optimizmust.
  Ezért, bár a német csapatok szétterjedtek Európából, Ázsiában és Afrikában, Sztálin nem sietett kihasználni ezt. Azt is meg kell jegyezni, hogy a Wehrmacht ereje folyamatosan nőtt. A német veszteségek a kiterjedt hódítások során csekélyek voltak, az ipari termelés pedig a külföldi munkások miatt nőtt. Ezenkívül a Wehrmachtot khiwik és különféle gyarmati alakulatok töltötték fel.
  A németek külföldiekre cserélték építőzászlóaljaikat, sofőrjeit, hátulsó egységeit, konvojaikat stb. A fiatalabb katonákat besorozták a hadseregbe. Még tizenhét éveseket és idősebb katonákat is fegyver alá vettek.
  A Wehrmacht növelte a hadosztályok számát, és gyorsan nőtt benne a külföldiek aránya. A fegyvergyártás is gyorsan növekedett. Az új Tiger tank a legkorábban kifejlesztett nehéz járműként került gyártásba.
  1942 májusában a Wehrmacht belépett Dél-Afrikába, miután korábban több ezer kilométert harcolt. Madagaszkár júniusban elesett... Az amerikaiak nem voltak szerencsések, elvesztették a Midway-i csatát ebben az univerzumban. A Csendes-óceánon uralkodó uralom Japánra szállt át. A Harmadik Birodalom pedig, miután megerősítette magát gyarmatokkal Burmától, Indiától Dél-Afrikáig és azon túl, többször megnövelte a repülőgépek gyártását, és légitámadást hajtott végre Nagy-Britanniában. A németeknek új, erős bombázójuk volt, Yu-188 és DO-217. És nyomták Nagy-Britanniát, mind a számokkal, mind a minőséggel.
  A britek éppen ellenkezőleg, miután elveszítették gyarmataikat és szembesültek egy tengeralattjáró háborúval, csökkentették a repülőgépek és egyéb berendezések gyártását. A nácik nyomták. És augusztus végén megtörtént a leszállás. Új német Tigris tankok vettek részt a csatákban. Az angliai csaták alig több mint két hétig tartottak, és megadással végződtek.
  Ezt követően a németek beiktatták bábkormányukat, és egy új, teljesen törvényes angol királyt. Nagy-Britannia maga a Harmadik Birodalom protektorátusa lett. Flottája szinte teljes egészében a német oldalra került.
  Sztálin nem mert lecsapni az ellenségre a partraszállás során. És volt egy megnemtámadási egyezmény Németország és a Szovjetunió között. Ráadásul a fasiszta állam nagyon megerősödött.
  Churchill Kanadába menekült, és az Egyesült Államok segítségével próbálta folytatni a harcot. Hitler azonban eltökélt volt. Ezt követte az Icarus hadművelet, Izlandon partraszállással. Elfoglalták az utolsó pontot, ahonnan az amerikai repülőgépek eljuthatnak a Harmadik Birodalomba.
  Ezt követően megkezdődött az erők átadása Grönlandra. 1943-at tengeri csatákban töltötték. A Harmadik Birodalomnak hidrogén-peroxid tengeralattjárói voltak, amelyek óránként 35 csomós sebességgel haladtak, és megelőzték az amerikai hajókat.
  Argentína hadat üzent az Egyesült Államoknak, és a németek elkezdték felhalmozni csapataikat.
  A nácik két nap alatt elfoglalták Svájcot, hét nap alatt Svédországot, teljesen átvették az irányítást Európa felett.
  Ausztráliát is elfoglalták, bár az inváziót Japánnal együtt hajtották végre.
  1944 tavaszán Németország, miután nagyszámú leszállóhajót halmozott fel, Kanadában szállt partra. Ugyanakkor a német és a japán csapatok bevonultak Mexikóba. Brazília, Venezuela, Chile és más államok hadat üzentek az Egyesült Államoknak. Az Amerika elleni támadás mindkét oldalon megkezdődött. A németek megszerezték a "Panther"-2 fő tankot, amely fegyverzetben, páncélzatban és teljesítményben jelentősen felülmúlta a "Sherman"-t. A német sugárhajtású repülésnek pedig egyszerűen nem volt párja.
  A német sugárhajtású vadászrepülőgépek (ME-262, HE-162, ME-163) minőségi fölénye elsöprő volt az amerikaiakkal szemben. Arról nem is beszélve, hogy megjelentek a német Arado sugárhajtású bombázók, a legjobb légcsavaros Yu-488 és a félelmetes, hat hajtóműves TA-400. A németek előnyben voltak az Egyesült Államokkal szemben a páncélozott járművek terén, ami az E sorozatú harckocsik megjelenésével nőtt. Az "E"-25 különösen sikeresnek bizonyult, a "Panther"-2-höz hasonló páncélos harci tulajdonságokkal rendelkező jármű, de sokkal könnyebb és fürgébb alacsonyabb sziluettjével és lejtős páncélzatával.
  Az Egyesült Államok magas Shermanokkal és még archaikusabb nagyokkal volt felvértezve. Nem tudtak homlokon áthatolni a fő német Panther-2 harckocsiba, még közelről sem. A Panther-2 oldalpáncélja pedig 82 milliméteres szögben volt, és a találat háromnegyedét adta ki.
  A német MP-44-es géppuska is felülmúlta az amerikai géppisztolyokat és automata puskákat.
  A csaták során a németek lerohanták a gyarmati csapatokat és az idegen hadosztályokat. A Wehrmacht ereje meghaladta a hatszáz hadosztályt. A "Tiger"-2 nehéz tankok, a fejlettebb "Tiger"-3, "Lion" és a kompaktabb "Lion"-2, a félelmetes "E"-100 és "Mouse"-2 vett részt az offenzívában. .
  A negyvennegyedik év végére megjelent az "E"-50 gép, amely észrevehetően jobb páncélzattal rendelkezik a "Panther"-2-nél, és erősebb motorral.
  A sorozatban voltak föld alatti tartályok is, amelyeket földmunkagépek használtak.
  Ez a fegyver erős erkölcsi hatással volt az amerikaiakra. A Yu-287, egy erősebb és veszélyesebb sugárhajtású bombázó, valamint az ME-262 legfrissebb, lecsapott szárnyú módosításai jelentek meg a levegőben. Csakúgy, mint a legújabb ME-1010 és TA-183, megsemmisítették az új generációt.
  Egy fejlettebb MP-54 gépkarabély is megjelent, nagyobb pontossággal és lőtávolsággal, valamint könnyebb.
  Hitler erőinek minőségi fölénye megbosszulta magát, és az amerikai front összeomlott. A nácik minden irányban előrenyomultak. Az amerikaiak nem tudtak semmit tenni ennek ellensúlyozására. Az F -2 sugárhajtású vadászgépük sikertelen volt, és teljesítményi jellemzői még a Mustangnál is rosszabbak voltak.
  Az amerikai légcsavaros vadászgépeket pedig még elvileg sem lehetett összehasonlítani a német sugárhajtású keselyűkkel. A Luftwaffe ászai pedig jobban felkészültek. Sokan közülük számlákat halmoztak fel.
  A tankereknek is sikerült. Különösen Wittmann harcolt különböző tankokon a háború végén a fejlettebb Tiger-3-on. 1944 vége felé a németeknek volt egy 100 tonnás "Royal Lion"-ja, 1800 lóerős motorral és 410 mm-es rakétavetővel.
  Hatékony fegyver hosszú távú erődítmények és épületek ellen. És ami a legfontosabb, gyakorlatilag áthatolhatatlan az összes amerikai páncéltörő fegyver számára.
  A németek folyamatosan fejlesztették technológiájukat. Az "E"-50 olyan védelmi szintet ért el, amely minden szögből áthatolhatatlan az amerikai 90 mm-es ágyú számára.
  A német páncélosok is fejlődtek, különösen a páncélzatban. A Fritz megalkotta a Luftfaustot, és egy fejlettebb Faustpatront, amely több mint egy kilométeres távolságból képes áthatolni a tankokba.
  A Pershing pedig csak 1945-ben jelent meg, amikor a német csapatok már elfoglalták Mexikót, Kanadát és Amerika nagy részét.
  1945. február 2-án az Egyesült Államok megadta magát Németországnak és Japánnak. A tengelyhatalmak csapatai megközelítették New Yorkot és Washingtont - erre már nem volt esély.
  A meghódolás Amerika megszállásához és erőforrásainak lefoglalásához vezetett. Most az egész világ kizárólag a Harmadik Birodalomból állt, annak gyarmataival és szövetségeseivel. A Szovjetuniónak egyetlen műholdja maradt: Mongólia. Így rendkívül veszélyes helyzet állt elő.
  Nyilvánvalóvá vált, hogy a külső baráti kapcsolatok ellenére a Harmadik Birodalom és Oroszország halálos harcba bocsátkozik.
  Sztálin soha nem döntött úgy, hogy megtámadja Németországot, amikor az Nagy-Britanniával és az USA-val harcolt. A baráti semlegesség segített Hitlernek legyőzni és meghódítani a Nyugatot. Most azonban világossá vált, hogy a Harmadik Birodalomnak Oroszországgal is vannak tervei. A Szovjetunió pedig a maga kommunista ideológiájával potenciális veszélyt jelentett a nemzetiszocializmusra.
  Hitler erőket gyűjtött egy megsemmisítő csapásra. A Wehrmacht megnövekedett, számuk elérte az ezer telivér hadosztályt, mintegy harmincmillió katonát, amelyeknek kevesebb mint egyharmada volt német nemzetiségű. Hatalmas erő volt, jól felszerelt technológiával, a legújabb "E" sorozatú tankokkal, amelyeket a kevésbé fejlett "Panthers" és "Tigers" helyett aktívan gyártottak. A Panther 2 pedig félelmetes gép maradt.
  A fő német harckocsi azonban a hatvanöt tonnás, vastagabb oldal- és hátsó páncélzatú, 105 mm-es ágyúval felszerelt, 100 EL-es csövű E-50-es változat volt. Ez a gép a szovjet KV széria ellensúlya lett volna...
  Sztálin is érdeklődni kezdett a nehézgépek iránt. 1941 augusztusában megkezdődött a KV-3 jármű sorozatgyártása egy 107 mm-es hosszú csövű fegyverrel. Néhány hónappal később a KV-5 harckocsit két 107 mm-es és 76 mm-es, 100 tonnás löveggel és 170 mm-es frontpáncélzattal gyártották. Már a negyvenkettedik évben elkezdték gyártani a KV-4-et, amely 107 tonnás tömegű, 180 mm-es frontpáncélzattal és hasonló fegyverekkel rendelkezik.
  Sztálin szerette a nagy építményeket. A KV-6 két ágyús jármű lett: egy 152 mm-es tarack és egy 107 mm-es páncéltörő ágyú. Az autó több mint 150 tonnát nyomott. Egyszerre két 600 lóerős motorral szerelték fel. A KV-7 hasonló fegyverekkel rendelkezett, de még vastagabb, 200 milliméteres páncélzattal és akár 180 tonnás tömeggel. 1943-ban a 152 és 122 mm-es, kétszáz tonnás lövegekkel felszerelt KV-8 is gyártásba került.
  De a szupernehéz tankok nem a legjobbak. A túl sok súly problémákat okozott a szállításban és a vezetési teljesítményben. Főleg terepjárókkal. Ezenkívül a KV sorozatot olyan hátrány jellemezte, mint a páncél elhelyezkedése, racionális dőlésszögek nélkül, ami némileg leértékelte a harckocsi kiváló védelmét.
  De a Szovjetunió, ellentétben a Harmadik Birodalommal, nem viselt háborúkat. A Finnországgal vívott háború volt az utolsó. A berendezés gyakorlati tesztelésére pedig nem volt lehetőség. Sztálin pedig, akinek óriási hatalma volt, egyoldalú döntéseket hozott arról, hogy milyen berendezéseket helyezzen üzembe. A vezető pedig nagyon szerette a nehéz autókat.
  A németek a gyakorlatban nagy harckocsikat használtak. A harci tapasztalatok azt mutatják, hogy egy hetven tonnánál nehezebb harckocsi túl nagy ahhoz, hogy aranyérré váljon, különösen a szállítás során, és tömegesen lehessen gyártani harci műveletekre.
  A világ legkiválóbb tervezői végre megalkottak egy olyan járművet, amely megfelelt a katonai védelmi követelményeknek, ugyanakkor szállítható és használható. Ilyen gép lett az "E"-50. Elülső páncélzata racionális lejtőn 250 milliméterre, az oldalsó és a far 160 milliméterre nőtt.
  A tankról kiderült, hogy zömök, és nagyon hosszú hordója volt. Végül a németek és rabszolgáik többé-kevésbé kielégítő gépezetet hoztak létre. És a Szovjetuniónak voltak problémái. Főleg a fő tankkal.
  A KV sorozatot széleskörűen fejlesztették: nagyobb súly, több fegyver, nagyobb kaliber. És természetesen nem lehetett a fő tank.
  A T-34 megszerezte a legnépszerűbb harckocsi szerepét. Viszonylag egyszerű előállítani, mennyiségben is elvihető. A gép kisebb fejlesztésekkel tömeggyártásba kezdett. De 1943-ban, amikor a németeknek volt egy soros főtankja, a Panther, amely sikeresen bevált a csatában, a Krauts egy hatalmas tanknak bizonyult, amely erősebb. És hamarosan az erős páncélzattal és hosszú csövű, 88 mm-es ágyúval ellátott "Panther"-2 világossá vált, hogy a T-34 túl kicsi.
  Különféle ötletek születtek... Köztük egy alapvetően új harckocsi, a T-44 megalkotása, és az előző modernizálása. Sztálin szenvedélyesen rajongott a nehézgépek fejlesztéséért, és kissé hidegvérű volt a közepes és könnyű gépek iránt. De a T-34 jó volt a tömeggyártás miatt. Világossá vált, hogy a KV-sorozat nem tud ellenállni a Harmadik Birodalomnak, amely mennyiségben annyi országot nyelt el. És megszületett egy kompromisszumos lehetőség: a T-34-85, amikor is csak a tornyot cserélték ki a fő harckocsiban.
  Ez lehetővé tette a tömeggyártás fenntartását, de a 85 mm-es kaliber még mindig nem volt elegendő a legnépszerűbb német Panther-2 harckocsi frontális átütéséhez.
  A későbbi E-50-ről nincs mit mondani. Negyvennégy év végén az SU-100 harckocsirombolóként jelent meg. De a "Panther"-2-nél is rosszabb volt. 1945 elején a németek eltávolították a Pantherst és a Tigerst, és az E-50 nehezebb változatát választották, mint minden ellenfelét felülmúló harckocsit. Ez a jármű frontálisan behatolhat a nehéz KV-kbe és az összes többi szovjet járműbe is. Csak a "Lion"-2 és a "Royal Lion" maradt a sorozatban, de ezeket is fel kellett volna váltani az egységes "E" sorozattal.
  A németek számban és minőségben fölényben voltak a Szovjetunióval szemben. Ráadásul Japán keletről készült csapásra.
  Sztálinnak nem volt teljes információja az ellenség tankpotenciáljáról. De a Szovjetuniónak 60 ezer tankja volt százhúsz hadosztályban, nem számítva a gyalogos páncélozott járműveket. Ebből negyvenezer a legújabb 35 ezer harmincnégy, és ötezer különböző KV-s jármű. Plusz viszonylag kevés önjáró löveg, csak pár ezer. Főleg SU-100 és SU-152.
  Az erők természetesen jelentősek. De a nácik a fél világ lehetőségeire támaszkodva sok harckocsit kiforgattak. Alkalmaztak gyárakat szerte Európában, valamint Afrikában, Ázsiában, Kanadában, az USA-ban, Ausztráliában... Gondoljunk csak az egész világra...
  A német harckocsiflotta mérete rohamosan nőtt. Főleg Amerika megadása után. Ugyanakkor a nácik elsősorban az "E" sorozatra koncentráltak, különösen az "E"-50-re. Ezek a gépek technológiailag fejlettebbek voltak, mint a Panthers, és hatékonyabbak is.
  '45 tavaszán a tankok gyártása elérte az ötezret havonta, a járművek nagy része a nehéz kategóriába sorolható. 1945. június 1-ig a náciknak körülbelül kilencvenezer tankjuk volt. Ebből hetvenötezret bevetettek a Szovjetunió ellen. Több mint tízezer járművet telepítettek a német műholdak: Törökország, Románia, Horvátország, Szlovénia, Olaszország, Magyarország, Finnország, Spanyolország, Portugália és latin-amerikai országok.
  A Szovjetunió negyvenötezer harckocsit és önjáró fegyvert vetett be ellenük az európai részben. Az erőviszonyok csaknem kétszer rosszabbak voltak Oroszország számára, nehéz harckocsikban pedig nyolcszor rosszabbak. Igaz, a műholdak gépei gyengébbek voltak, és a legénység is kevésbé volt kiképzett, de nem hoztak változást.
  A szovjet tankok egy része Szibériában és a Távol-Keleten volt, és Japán ellenezte őket műholdjaival és gyarmataival. A Felkelő Nap országa több mint harmincezer harckocsit vetett be, bár többnyire közepeseket.
  Részben a német Panther-2 modellekből is licencelt.
  A légi közlekedésben a Szovjetunió erőegyensúlya még rosszabb. A Harmadik Birodalom sugárhajtású rajt fejlesztett ki. Hetvenezer szovjet repülőgéppel több mint kétszázezer német és százezer japán repülőgép áll szemben. Ha hozzávesszük a harci tapasztalatokat, akkor az erőviszonyok egyszerűen katasztrofálisak. A Szovjetuniónak azonban voltak jó vadászgépei és bombázói, de nem voltak sugárhajtású repülőgépei.
  De egy légcsavaros repülőgépet még elméletileg sem lehet összehasonlítani egy keselyűvel.
  A gyalogságban a Wehrmacht tizenöt millió katonáját és ötmillió műholdat telepített a Szovjetunió elleni első lépcsőben. Csak húszmillió. És ez nem minden csapat. Japán csak az első lépcsőben tizenöt milliót telepített.
  A Szovjetuniónak tizenegy millió katonája volt, több mint háromszor veszített a koalícióval szemben. A létszámot nem lehetett tovább növelni, mert összeomolhatott a gazdaság. Így Sztálin 1939. szeptember 1-jétől öt és félszeresére növelte a Vörös Hadsereget. A legrosszabb az volt, hogy a tengelyhatalmak nem érték el maximális létszámukat, és tovább növelhették potenciáljukat.
  A Szovjetunió tüzérsége nagyon erős, főleg páncéltörő és aknavető, de... Ennek ellenére a legnépszerűbb, 76 milliméteres kaliber már reménytelenül elavult, a 45 milliméteres pedig még inkább. Túl sok az apróság, és nem lesz elég igazi nehéz kaliberű páncéltörő cső. Ha nehéztüzérséget vesszük, akkor a németek elsöprő létszámfölényben vannak.
  A Szovjetunióban a rakéta tüzérsége a harci felhasználás hiánya miatt nem túl fejlett. A Fritz a gyakorlatban gáz- és rakétavetőket fejlesztett ki. A nácik géppuskái fejlettebbek. Sok egység gazdag harci tapasztalatot szerzett. Csapatok vonultak az egész világon.
  Finnország után a Vörös Hadseregnek nem volt gyakorlata valódi csatákban. Természetesen ez jelentős hátrány.
  Röviden: Sztálinnak nincsenek illúziói, a párt és a totalitárius rezsim minden erőfeszítése ellenére az ellenség sokkal erősebb. És persze a haditengerészetben az erőviszonyok még rosszabbak a Szovjetunió számára, mint a többiben. Hiszen ha valami történik, küzdeni kell, figyelembe kell venni a világ többi részét. És a világ többi részének erőforrásaival, a földterület hatodával és kétszázmillió emberrel.
  Így történt... Sztálin nem ment bele a harcba 1939-ben, amikor a németek elhasználták a lőszerüket Lengyelország átkelése után. Nem a negyvenes években, amikor a nácik Párizsba rohantak, és felfedték a hátukat. És a negyvenegyedik év nem lett a felszabadító hadjárat jele, bár a krautok felmásztak Afrikába és Ázsiába. És emellett nagyon sok lehetőség volt arra, hogy megsemmisítő csapást mérjenek a fasizmusra.
  És most... Most maguk a nácik is készen állnak az invázióra. És pokoli hatalmak fejszéje lógott az ország felett. Meg kellett volna találnunk a kiutat. De melyiket?
  Sztálin nem talált magának választ. A háború elkerülése érdekében kész volt minden engedményt tenni a tengely országainak. Szinte a semmiért küldött vonatokat nyersanyaggal és gabonával, csökkentette az árakat, olajkutak bérletét ajánlotta fel, vagy aranyat ajándékozott.
  De Hitler hallgatott... Szinte semmit sem követelt, csak növelte erőit a határokon. Befejezte a tankarmadákat, és növelte a légi hadosztályok számát. Hirtelen ütésre készültem... Talán nem teljesen hirtelen.
  Nyilvánvaló, hogy a Führer félt a Szovjetuniótól, és le akarta törölni a bolsevizmust a Föld színéről. De mit lehet ellene tenni? A fasizmus veszélyesen megerősödött. Valami különlegeset és erőset kellett kitalálni. Sztálin számolt az atombombával, de ehhez még legalább néhány év kellett. Arról nem is beszélve, hogy szállítójárművekre van szükség a Luftwaffe repülőgépek leküzdéséhez.
  A német repülőgépek egyre gyakrabban sértették meg a Szovjetunió légterét. Tilos volt lelőni, hogy ne provokálják invázióra a nácikat. A közelmúltban pedig hírek érkeztek titokzatos repülő csészealjakról, amelyek hihetetlen sebességgel mozognak, és képesek hirtelen eltűnni.
  Sztálin titkos parancsot adott ki ennek kezelésére, de semmi esetre sem ad okot a náciknak a sztrájkra.
  Amíg Gerda a történetét szőtte, egy német tank sétált az úton. Magda időnként tüzet nyitott. Aztán szünetet kellett tartanom, és fel kellett töltenem a harci készletemet. A német gépet nagy túlélőképessége jellemezte. Többen eltalálták, de a kagylók úgy pattogtak le róla, mint a borsó. A páncélon pedig az enyhe karcolásokon kívül semmi jelentőset nem lehetett okozni.
  Amikor Gerda befejezte a munkáját, Charlotte megjegyezte:
  - No és akkor mi van? Ez nem rossz! De most a legfontosabb, amit meg kell írni, az a háború a Szovjetunióval!
  Gerda ünnepélyesen megígérte:
  - És lesz! Bár ilyen erőviszonyok mellett valószínűleg már egyértelmű, hogy ki fog nyerni!
  Charlotte kétkedve mondta:
  - Az írón múlik! Egy jó firkász tud olyat írni, amit hihetetlenül hihetőnek tartanak.
  Christina logikusan hozzátette:
  - És ami a legfontosabb, ez a fantázia... Főleg, ha az űrről írsz!
  Gerda vigyorogva énekelte:
  - Afrika veszélyes, igen, igen, igen... De az antant csapatok ostobaság! Ne menjetek, gyerekek, az USA támadása alatt áll!
  Magda ismét nyöszörgött:
  - És megfeledkeztél a legfontosabbról - a Mindenhatóról!
  Gerda felmordult válaszul:
  - Hát nem, ezt tudjuk!
  Magda gyönyörűen énekelt:
  Térj meg gyorsan a Mindenható előtt,
  Különben Belzebub felemészti...
  Térdelj le a Legfelsőbb Isten előtt,
  Engedd, hogy Jézus jöjjön a szívedbe!
  Gerda erre is dallamosan válaszolt:
  A Führer a szívemben él
  Hogy ne ismerjük a szomorúságot...
  Kinyílt az űr ajtaja,
  Fölöttünk csillogtak a csillagok!
  Magda ökölbe szorította a kezét, és határozottan így szólt:
  - Mindazonáltal az én Jézusom fontosabb, mint a te Führered. Mert Jézus Isten, a Führer pedig csak egy ember!
  A torontói helyőrség, vagy inkább ami megmaradt belőle, kapitulált. A hatalmas szupertank, a "Monster" saját erejével délre költözött. A Harmadik Birodalom csapatai egyre nagyobbak lettek. Megelőzték Kanadát, és már beértek Amerika északi államaiba.
  A Yankees kárt szenvedve visszavonult. Néhányan közülük, különösen az afrikaiak, az első adandó alkalommal dezertált.
  Adala a többi lánnyal együtt leszállt a szupertankról és futni kezdett. Péter futott velük. A fiú vidám volt, szeretett lányokkal egy csapatban lenni.
  Mind olyan szépek, fiatalok és bikiniben. A csupasz sarkú csillog. Villogó izmos, lebarnult borjak. Csodálatos szépségek.
  A fiúnak eszébe jutott a dal, és ezt énekelte:
  - Szépségek, szépségek, szépségek - kabaré... Csak szórakozásra teremtettek... Sírig szeretve szent országodban, és a gyötrelem nem tartozik alád!
  A lányok is csodálják a jóképű, izmos tinédzsert. Meg akarják simogatni a fiút, simogatni, megcsókolni. Teljesen természetes vágy, ha látsz egy jóképű fiatalembert. A fiatal lányok jól érzik magukat, játékosak és felpattannak. Próbálnak mezítláb lépni, ahol szúrós, hogy legyen masszázs.
  Fogolyoszlopot vezetnek. A lányok kuncognak és kövekkel dobálják a rabszolgákat. Péter kinyújtotta a nyelvét a hadifoglyokra, és így kiáltott:
  - Jaj a legyőzötteknek!
  Csak csüggedten hajtanak fejet. Jaj tényleg. Ki gondolta volna, hogy a nácik bejönnek az USA-ba. Roosevelt, ha akarta, megállíthatta volna Hitlert München megakadályozásával. De a jenkik másként gondolkodtak. Általánosságban elmondható, hogy Amerikát a visszafogott politika és a háborúba bocsátkozás hiánya jellemezte. És most a fasiszták szétverik.
  Párduc 2 elhajtott a lányok mellett. Ez a tank már elavult, de még mindig sokkal erősebb, mint a Shermans és Pershings. Igen, a torony tetején egy lány ült bikiniben, horogkeresztes zászlót tartott a feje fölött. Ez egy piros transzparens fehér körrel és egy fekete pókkal.
  Az autó elszáguldott mellette, csörömpölve a nyomai. Péter csicseregte:
  - Egy, kettő, három... Őrült ellenség, halj meg!
  A fiú szórakozik... De ugyanakkor aggódik. Például tegnap álmában látta Sztálint.
  Az őszülő és idős legfelsőbb főparancsnok egy fontos jelentésről tárgyalt a főhadiszálláson. Vasziljevszkij tájékoztatta az Államvédelmi Bizottság elnökét.
  Egy héten belül akár hétmillió katonát és tisztet, mintegy huszonötezer harckocsit és önjáró fegyvert, valamint harmincezer repülőgépet is képesek vagyunk egyszerre bevetni. Plusz százezer ágyú és aknavető, ezek kolosszális erők.
  Zsukov kissé szkeptikusan jegyezte meg:
  - Alapvetően ez egy T-34-85 harckocsi. Egy autó észrevehetően gyengébb a német modelleknél. Ráadásul a legrosszabb minőségű páncéllal. Repülési szempontból nálunk a Yak-9 dominál, ami nagyságrenddel alulmúlja a német sugárhajtású repülőgépeket. - A legendás marsall széttárta a kezét. - Hogy őszinte legyek, minőségi technológiai fölény nélkül mennyiséggel nem lehet nyerni!
  Sztálin azt követelte Abakumovtól:
  - Meddig tartanak ellenünk a németek keleten?
  A SMERSH vezetője vonakodva válaszolt:
  - Maga a Wehrmacht három és fél millió, plusz még körülbelül másfél millió helyi rendőrségi egység, és egymillió műhold. Körülbelül tízezer tank van, de harci minőségükben felülmúlják a mieinket. A Harmadik Birodalomnak pedig rengeteg repülése van. A csatákban tárcsás repülőgépek vesznek részt, amelyeket semmi sem tud lelőni. - Abakumov széttárta a kezét, és hozzátette. - Kicsi az esélye annak, hogy a lehető legrövidebb időn belül legyőzze az erősen beágyazott ellenséget, és gyorsan tud erősítést adni. A Wehrmacht mérete folyamatosan növekszik, és már meghaladja a harmincöt millió embert. De ott van Japán is a gyarmataival.
  Sztálin néhány lépést tett a tágas iroda körül, és kissé zavartan megjegyezte:
  - De talán egy támadás az egyetlen esélyünk... Míg az ellenséget Amerika köti le.
  Molotov óvatosan azt javasolta:
  - Ha Amerika bukik, akkor esélyünk sem lesz...
  A vezető ezzel egyetértett:
  - Jobb! De... Lehetséges, hogy Hitler nem támad meg minket! Ebben az esetben a túlélés esélye megmarad!
  Voznyeszenszkij emlékeztetett:
  - Dolgozunk a T-54-en, Sztálin elvtárs. Ez egy nagyon ígéretes tank lehet.
  A vezető megrázta a fejét:
  - A számított paraméterek szerint egy harminchat tonnás járműnek nem lehet kétszáz milliméternél vastagabb homlokpáncélzata. De a német 105 akkor is áthatol rajta. Egy 100 mm-es ágyú pedig semmi esetre sem elég...
  Voznyeszenszkij mosolyogva válaszolt:
  - Különféle javaslatok vannak. Például hozzon létre egy nehéz tankot. Vagy növelje az elülső páncél vastagságát az oldalpáncél rovására. De dolgozunk, Sztálin elvtárs. És hogy őszinte legyek, tervezőink már sok mindent elértek. Különösen a 250 mm-es elülső páncélzattal rendelkező IS-4 ígérkezik tanképítésünk remekművévé.
  A főparancsnok dühösen megjegyezte:
  - Komoly fegyverekre most van szükségünk, nem a jövőben! Ezt érted?
  Voznyesensky merészen válaszolt:
  - Mindent megteszünk, amit a lehetőségeink lehetővé tesznek. De mivel Oroszországnak csak a fele van, rendkívül nehéz ellenállni szinte az egész világnak.
  Molotov elég merészen megerősítette:
  - Igen! Nagyon egyenlőtlen erők, Sztálin elvtárs. És még mindig csodákat teremtünk!
  A vezető kissé megenyhült, és azt javasolta:
  - Lazítsunk és igyunk egyet... Miért vagytok olyan szomorúak!
  Két lány jelent meg rövid szoknyában és csupasz lábban. Letették a vörösboros üvegeket, és meghajoltak a hatalmak előtt.
  Beria megütötte az ajkát, és ugatott:
  - Hát nem kedvesek, Sztálin elvtárs?
  A vezető egyetértően bólintott:
  - Persze, szép... A mezítláb illik a lányokhoz, főleg nyáron.
  Sztálin töltött magának egy kis bort. Ivott, és jóízű mosollyal mondta:
  - Ha több nő lenne a seregben, nem vonultunk volna vissza annyira!
  Beria bólintott és motyogta:
  - Szóval igyunk az anyaországba! Igyunk Sztálinnak! Igyunk és öntsünk újra!
  A vezető leült egy székre, és elgondolkodva mondta:
  - És ha a fasizmus mégis győz, akkor bolygó méretekben... Mi vár az emberiségre.
  Molotov alázatosan válaszolt:
  - Szerintem valami szörnyű!
  Zsukov megfontoltan megjegyezte:
  - Vannak, akik félnek, és vannak, akik rendben lesznek!
  Sztálin egyetértően bólintott:
  - Igen... Ez egy világkormány. Amiről a kommunisták álmodoztak. De Hitler mindent megtesz a maga módján. A fasizmus korszaka lesz. - A vezető bólintott, a magas szőke lány bort töltött a poharába. Sztálin folytatta. "Akkor új rend jön létre a világban." Valóban kemény totalitárius rezsim lesz, de megszűnnek a háborúk, a bűnözés, az éhezés, a zavargások, a terrorizmus... Minden ugyanúgy lesz, mint nálunk, csak a németek lesznek kiváltságos helyzetben. És lesz...
  Sztálin összecsapta a kezét...
  Berija megjegyezte:
  - De nekünk ez a halál lesz, Sztálin elvtárs. Vagy szerinted a Führer kormányzókká tesz minket Oroszországban?
  A vezető komolyan válaszolt:
  - És ez nem zárható ki! Úgy tűnik, hírszerzésünk azt jelentette, hogy Hitler azt mondta, hogy Oroszország legjobb kormányzója Sztálin!
  A körülötte lévők tapsoltak... De senki sem fejezte ki igazi örömét. Jó lenne Hitlert és Sztálint az emberek nyakába akasztani. Vagy Napóleon.
  Maga az Állami Védelmi Bizottság elnöke is tisztelettel bánt Napóleonnal. Volt némi hasonlóság a kakaskalapos férfi és Hitler között. De a megszállott Führer szerencsésebbnek bizonyult.
  Sztálin természetesen többször megbüntette magát, amiért elmulasztotta Németország meglepetésszerű támadását, ami súlyos következményekkel járt. Bár az információ valóban megérkezett. És magának a legfelsőbb parancsnoknak is voltak tervei Európával kapcsolatban, és háborúra készült.
  A negyvenegy év júniusában a Szovjetuniónak huszonötezer tankja és éke, és körülbelül ugyanennyi repülőgépe volt. Hitlernek nem volt ekkora ereje. Mindenesetre, ahogy a szovjet hírszerzés később megállapította. Igen, Sztálin valójában nagyon aktívan készült. A Vörös Hadsereg mérete elérte az öt és fél milliót, és tovább nőtt. A Szovjetuniónak körülbelül négyszer több tankja és repülőgépe volt, mint a Wehrmachtnak, és kétszer annyi tüzérsége.
  Csak a mobilitásban voltak a német csapatok fölényben. És a Mauser puska pontosabban tüzelt, mint a Mosin.
  Sztálinnak természetesen eltúlzott adatai voltak a Wehrmacht erejéről. És hittem nekik, mert a nácik túl könnyen és gyorsan vették át Európát. Ha Sztálin tudta volna, hogy Hitler ilyen gyenge, ő támadott volna először. De túlzott óvatosságnak bizonyult.
  Ráadásul a Vörös Hadsereg védekezésben szinte teljesen képzetlen. Ez valóban idióta - ne támadd magad, hanem tanítsd meg a hadsereget, hogy kizárólagosan támadjon. Később maga Sztálin szidta magát és körét. De láthatóan a tömeges tisztogatások elvetették a katonaságot és a civileket is minden kezdeményezéstől. Senki nem akart felelősséget vállalni és vitatkozni a vezetővel.
  Mivel csak támadást tanítanak, ennek így kell lennie! Egyébként maga Sztálin nem sietett túlságosan a támadással, ezt nem vették figyelembe.
  Igen, a vezér a világuralomról álmodozott, és gondolatban elképzelte az Európa elleni hadjáratot. De eltalálni egy ilyen erős ellenséget, mint a Wehrmacht... Nem öngyilkos! Sztálin önmagát kérdezve azt válaszolta: valószínűleg nem ő támadott volna először.
  Nem, ha legalább a háború Franciaországgal elhúzódott volna, és Németország meggyengült volna, akkor lehetséges, hogy Sztálin a csapás mellett döntött volna. De miután egész Európa a nácik alá került. De akkor még megbocsáthatatlan, hogy Sztálin nem adott parancsot a hadsereg felkészítésére a védelemre. Ez megérte a reguláris hadsereg elvesztését 1941-ben. És akkor a Szovjetuniónak nem volt ideje bevetni erőit.
  A vezető néha azon kapta magát, hogy azon töprengett, hogy golyót kell-e homlokon lőnie? De ez ijesztő, mert a tiszta pokol várhat rád. A vezető Istennel való kapcsolata összetett. Egyrészt Sztálin nem beszélt a nyilvánosság előtt hevesen ateista módon. De megengedte másoknak, hogy megtegyék. A harmincas években harcos ateisták szövetsége jött létre, templomokat romboltak le, templomokat robbantottak fel. Személy szerint maga Sztálin adott utasítást - szorítsa meg a papokat. És szorongatták, összetörték, üldözték.
  Sztálin mindenesetre nem avatkozott bele a burjánzó ateizmusba, sőt bátorította azt.
  De amikor a háború elkezdődött, vagy inkább, amikor a Vörös Hadsereg vereséget szenvedett vereség után, Sztálin dühödten imádkozni kezdett a térdén. És meghajol. A Harcos Ateisták Szövetsége feloszlott, az egyházüldözés átmenetileg megszűnt. Még az ikonokat is elkezdték használni Moszkva légitámadások elleni védelmére.
  Sztálin azonban inkább hallgatott a nyilvánosság előtt. Nem mondtam el senkinek, hogy hiszi-e vagy sem. Nem jártam templomba, nem keresztelkedtem meg nyilvánosan. Szóval... A gyilkos még mindig Sztálin elvtárs. Sok embert megölt, sok embert lelőtt és táborokban rohadt meg. És békét kell kötnie Istennel.
  Sztálin továbbra is azt akarta, hogy minden nemzet vezetőjét istenségként tiszteljék. És mindenhol emlékművet állított magának, portrékat akasztott, vagy mindenesetre hagyta, hogy személyi kultuszát bátorítsa. Bár minek legyen önmaga képmutatója. Sztálinnak tetszett ez, és elismerést érdemelt. És hogyan néz majd Isten arra, hogy a vezető imádat tárgyává tette magát a kedvesét.
  Mi a helyzet a második paranccsal - ne csináld magad bálványnak? Hiszen Sztálin kultuszt teremtett magának!
  Talán ezért szenved Isten büntetését Oroszország? És nem tudod megnyerni a háborút, vagy akár egy sikeresebb útra vinni?
  Sztálin úgy döntött magában, hogy végül is titokban megvallja bűneit a papnak.
  Közben rendeltem:
  - Takarítsunk erőt! És mindenkinek kétszer annyit kell dolgoznia, mint korábban!
  Utána a vezér elengedte szatrapáit... Gondolta...
  A T-34 harckocsi kétségtelenül sikeres jármű volt. Furcsa módon valójában a kivégzett Pavlov tábornok volt ennek a gépnek a keresztapja, aki sokat tett a megvalósításáért. Sztálin maga is hajlott a BT sorozat kifejlesztésére, egy kerekes és lánctalpas tankra. Nagy sebessége magával ragadta a vezetőt. De a mandzsúriai és finnországi harcok megmutatták ennek a sorozatnak a tehetetlenségét terephelyzetekben.
  És egy tankot hoztak létre, jó manőverezőképességgel, viszonylag erős fegyverrel, és a maga idejében jól védett. Igaz, a harmincnégyek láthatósága hagyott kívánnivalót maga után. De a tank megmutatta hatékonyságát és fölényét a német járművekkel szemben. Amíg a Párduc megjelent.
  Háborús körülmények között rendkívül nehéz új autót létrehozni, a harmincnégyes pedig túl kicsi a nagymacskákhoz. Most a T-54 tankról beszélünk, de az ilyen kis tömegű E-50-et nem lehet felülmúlni.
  Sztálin nagyot sóhajtott. Egy részeg cipész szegény családjában született. És senki sem gondolta, hogy ilyen magasra emelkedhetnek. De szerencsére egy pap talált valakit, aki értékelte Dzsugasvili képességeit, és elvitte egy teológiai iskolába, majd egy szemináriumba. De nem volt könnyű. Sztálin komor jellemű volt, lélekben nem volt társ, és elszigeteltsége jellemezte. A szeminaristák pedig nem szerették, gyakran megverték. Sztálin megpróbált visszavágni, de nem volt jó egészségben, és a bal keze sem működött jól.
  Sztálin nem nagyon szerette Istent, megfosztottnak és sértettnek tartotta magát. Ám papi pályáról álmodott, és szorgalmasan tanult. És mivel nehezen tudott játszani a srácokkal, minden idejét a tanulásnak szentelte, és fejlődni kezdett. Először a nyolcadik diák, aztán az ötödik... A cár alatti orosz ortodox egyháznak óriási hatalma és tekintélye volt - miért ne karrierje?
  De aztán Sztálint elragadták a forradalmárok. Ez lehet a szív egyik cselekedete, nem az elme. Sztálin szíve pedig egyre hidegebb lett a vallással szemben. Bűn volt, ami tetszett neki. Nőket akartam, meg egy italt és egy füstöt! Nagyböjtben pedig egyél zsíros sertéshúst, vörösborral lemosva. Sztálin sem tapasztalta meg az Isten iránti szeretetet, mivel úgy érezte, hogy megsértik az emberek. Nos, miért József, hiszen nem mindenki szereti? Főleg a társak?
  Sztálin számkivetett volt, a forradalmárok is számkivetettek. Harcosok a hatalmak ellen... És Joseph szíve feléjük húzódott. Bár az eszem azt mondta: maradj a szemináriumban, csodálatos egyházi pálya vár rád. Ráadásul Sztálin még mindig tudott szépen beszélni, ha akart. De a szív, az Istennel és a létező erőkkel szembeni neheztelés fontosabbnak bizonyult.
  Tehát Sztálin, anélkül, hogy befejezte volna a szemináriumot, beszállt a forradalmi harcba. Bár miféle sikeres forradalom lehet Oroszországban? De elfoglalt volt a munkahelyén. Kezdett tekintélyt szerezni. De látva, hogy a letartóztatási folyamat lassan halad, úgy döntött, elfogadja az ajánlatot, hogy a cári titkosrendőrség besúgója legyen. Kobának akkor elvileg nem volt más választása. Börtönbe zárták, és megígérték, hogy még sokáig ott tartják, aztán az adatközlők közül annyian elváltak.
  Sztálin beleegyezett, és karrierje beindult. Találkozott Leninnel. Nem szerette túlságosan ezt a kopasz értelmiségit, de megérzései azt súgták neki, hogy a jövő Leniné. Sztálin tehát a tettek emberévé vált. A párt javára rablásokkal foglalkozott, felkeléseket és sztrájkokat szervezett. És megúszta - besúgó volt. Vologdába száműzték, és onnan Sztálin folyamatosan szökött. Míg végül a vezérnek teljesen elege lett, és négy évre száműzték zordabb helyekre. Oroszországban kis forradalom volt, ami a Duma létrehozásához vezetett. Sztálin már ekkor elkezdett gondolkodni egy jogi politikai karrierről: helyettes vagy miniszter legyen.
  Az első világháború kezdetét a bolsevikok abban a reményben fogták fel, hogy hamarosan megrendül. És sikerült! A háború változó sikerrel zajlott, de a Bruszilov-áttörés után úgy tűnt, hamarosan Oroszország győz. Ez azt jelenti, hogy az autokrácia erősödni fog. De februárban puccs volt, a monarchia megbukott, és eljött az aranyidő a bolsevikok számára.
  Lenin sokkal tehetségesebb szervezőnek bizonyult, mint gondolták, ráadásul Trockijt is sikerült magához vonzania. Sztálin szinte azonnal megutálta az utóbbit. De Trockij hasznos volt... A forradalom nagyon gyorsan elmúlt. Bár Zinovjev és Kamenyev majdnem leszakította. De szerencsére Kerenszkijt nem jellemezte elszántsága és intelligenciája.
  A forradalom nagyon gyorsan és sikeresen zajlott le, szinte veszteség nélkül. A bolsevikoknak kedvezett a siker. Sztálin pedig szinte azonnal az elsők közé került.
  Ezután következett a polgárháború. Sikerek és vereségek. Trockij óriási szerepet játszott a bolsevikok győzelmében. A merényletkísérlet és a nyaki sebesülés után Lenin súlyosan megbetegedett, és fokozatosan elvesztette hatalmát. Sverdlov gyanús körülmények között halt meg. Trockij napóleoni ambíciókat fejlesztett ki. Ezen a ponton Sztálinnak keményebben kellett erőltetnie magát. A Lengyelország elleni hadjárat kudarcot vallott, és a világforradalom sem sikerült.
  Sztálin abbahagyta a gondolkodást és az emlékezést. Azt, hogy hogyan sikerült legyőznie Trockijt és a többieket, régóta tudják és leírták a nyugati szerzők.
  Jelenleg jobban érdekel, hogyan lehet kikerülni a jelenlegi helyzetből.
  Ennek ellenére a legracionálisabb az volt, ha kockáztattunk és háborút indítottunk Németország ellen, miközben Amerika megbéklyózott. De ennek eldöntése rendkívül nehéz. Sztálin már régóta észrevette magában ezt a bizonyos korlátot. Tényleg megtámadja a sárkányt? Ehhez Lancelotnak kell lennie. De Sztálin az óvatosságot részesítette előnyben.
  És volt remény, de mire volt szüksége Hitlernek? Talán tényleg minden sikerülni fog?
  Ennek ellenére Németország annyi területet szerzett meg, hogy azt nehéz megemészteni és fejleszteni. Mi kell nekik Oroszországból, amikor a legkövérebb darabokat elkapták és hamarosan kifejlesztik. Ott van Ukrajna és a Kaukázus, Fehéroroszország és még sok más, beleértve Türkmenisztánt és Üzbegisztán nagy részét.
  A vezető, hogy elvonja magát a rendkívül zavaró gondolatoktól, aforizmákat kezdett leírni;
   A pénzérmék csengése harmonikusabb, mint a szofisztika üres csengése, azonban az utóbbit általában az előbbi hallására tenyésztik!
  A szőke mindig fényes fej, de általában csak a szó szó szerinti értelmében!
  Ha a sötét haj nem az intelligencia jele, akkor a világos haj biztosan nem lehet a hülyeség kritériuma!
  A jó bort nem egy vacak edényben tárolják, és a nagy intelligencia sem rejtőzik egy csúnya megjelenés alatt!
  Akinek tölgy feje van és önző egoizmusa, az engedi, hogy lebarnuljon a bőre!
  Aki nem vesz figyelembe minden valóságot, az csak álmokban számolja a trófeákat!
  Aki sokat ül, az beleragad a szóbeszéd mocsarába!
  Aki sokat gofrizik a nyelvével, azt az elszalasztott lehetőségek vihara generálja a hurrikán!
  Lehetőségek mindig vannak, de lehetetlen megvalósítani azokat, ha irreális ambícióid vannak!
  A feltűnő megjelenés jó a felvonuláson, de csatában a legjobb megjelenés a teljes láthatatlanság!
  Az irodalmi zongorákat akkor lehet a legkönnyebben megjavítani, ha a tudatlanság bozótjából kirántják a józan ész szilárd talajára, és kéznél vannak a találékonyság, az invenció és a fantázia megbízható eszközei!
  Minden, ami a győzelemhez vezet, csodálatos - az ellenség uralma alá kerülni, de a zongorák nem számítanak!
  A természetnek nincs rossz időjárása, csak a klímán javítani vágyó gyerekei és mostohagyermekei vannak, akiknek a világon semmi jó!
  A természet mostohagyermeke az, aki nem ismeri fel a rokonságot az univerzum teremtőjével, hanem inkább idegen rabszolgának tartja magát!
  Igyunk hát, hogy rokonaink mindent megtehessenek, ellenségeink pedig csak maguknak árthassanak!
  Egyszerre nem lehet mindenkit megfélemlíteni, de mindenkit egyénileg az őrült rémületbe kergethetsz!
  Leginkább nem az a vágy, hogy valami újat alkossunk, ami megoldja a régiek problémáit!
  Ennek vagy annak a fegyvertípusnak a nagy súlya jelzi a megrendelők könnyedségét!
  Nem a fegyver öl, hanem az, aki lő belőle, de az elsüt, leggyakrabban maga a halál eszköze, hiszen az ölés megtagadása mindig a lövő helyes döntése!
  Amikor az ember farkas az embernek, az nem olyan ijesztő, mint amikor egymás sakáljai vagyunk!
  Aki siet, mindig késik, aki pedig nem siet, soha nem éri el célját!
  Bár a sebesség önmagában nem ad győzelmet, ennek hiányában az ellenségek elragadják tőled a sikert!
  Miért rontja el sok szakács a kását, mert a csorda csekély alkotói önállóságával csak eltaposni tud egy remekművet!
  Amikor megleped ellenségedet, mindig előnyre teszel szert vele szemben, kivéve az elképesztő butaságot és az elképesztő butaságot!
  Amikor megleped ellenségedet, mindig előnyre teszel szert vele szemben, kivéve az elképesztő butaságot és az elképesztő butaságot!
  Az adakozó kezének elszegényedése megtörténhet, ha az elvevő nem fukar a ravaszsággal!
  Minél könnyebb a győzelem, annál nehezebb megérteni, hogy miért történt olyan könnyen, és általában lehetetlen megérteni, milyen szerencsétlenség akadályozta meg abban, hogy sokkal korábban fölénybe kerüljön!
  Az Erkölcs lényege, hogy nélküle könnyű nyerni, de még könnyebb elrontani a győzelem gyümölcsét!
  Akinek rövid a keze a jó cselekedetekre, annak általában hosszú és gonosz nyelve van!
  A rövid elme tulajdonsága, hogy hosszú vitákat és gyengeelméjű demagógiát szül!
  A Sátán mindig győz, mert nincs jó a használatának rossz következményei nélkül!
  Aki elkésik a csatáról, az csak kihagyhatja a győzelmi parádét!
  Igen, a legegyszerűbb módja annak, hogy bajba kerüljön, ha úgy szórja szét a lehetőségeket ellenségeinek, mint a kölest!
  A lélekcsepp, mint csepp a barométerben, viharhoz vezet, de csak a mi földeinken!
  És a lélek lelkesedése visszaveri a hurrikán inváziót, rosszabb, mint bármely anticiklon!
  Aki káromkodik, az nagyon rosszul fogja magát érezni, ha aljas szavaiért felelős!
  Az első palacsinta a kapkodástól csomóssá válhat, de a többi pont a túlzott asztali lassúság miatt nem megy le a torkon!
  Annak elkerülése érdekében, hogy a szúnyog kimarja az orrát, ne veszítse el reakciója élességét és intelligenciáját a vértől!
  Az éles elme, az éles szuronytól eltérően, nem szúrja le a segítségével a trónon ülőt!
  Minél több olyan ostoba ellenség, mint a tölgyfa, annál több tölgyfakoporsó lesz!
  Arcfordítás szégyen, de még nagyobb elmarasztalást érdemel az, aki nem volt hajlandó vállát fordítani bajba jutott elvtársnak!
  Nincs annyi okos ember, de az absztrakt kormánynak sikerül úgy berendeznie őket, hogy csak zavarják egymást!
  Aki sokat ugat, de lassan fut, az nagyon hamar eléri a kutya életét!
  A kutya élete csak láncra és nyakörvre, kennelre és tápra garancia, csak annak, akinek sikerült nyereségesen eladni a farkasjegyet és felfrissíteni a kutyaszagot!
  Az erőt az erkölcsösséggel, az erkölcsösséget a kedvességgel, a kedvességet a bölcsességgel, a bölcsességet pedig az előrelátással kell párosítani!
  Aki először ígéretet tesz, az utoljára végez!
  Ki nem ég tűzben, ki nem fullad szarba, még egy intellektuális rög súlyával sem!
  Gyorsan, csak kapkodás nélkül oldhatja meg a problémát!
  A zsenialitás kompatibilis a gazemberrel, csak jó célokkal és jó következményekkel elkötelezett!
  Sokkal gyakrabban becsülik alá a barátokat, mint az ellenségeket, de ezt is nem ritkábban kell megbánniuk!
  Aki visszafelé gondolkodik, az mindig orral marad!
  Az örömkönnyekbe mindig keserűség keveredik, csak ez utóbbiból mindig több van a kemény munkán vihogók között!
  Vannak krokodilkönnyek, de a boldogságtól nevetés nem adatik meg a krokodil szívének!
  A földi gazdagság kalapács alá vétele után nem fogsz kincseket gyűjteni a mennyben, így a Mester-Isten nem emeli fel alacsony gyakorlati találékonyságú szolgákat!
  A találkozási helyet a halál nem változtathatja meg, de választhatsz egy sokkal méltóbb tájat a földalatti világ utolsó találkozására!
  Az elme spontaneitását nem a cél elérésének eszközei alapján ítéljük meg, hanem azokon az eszközökön, amelyek a megvalósítás után megmaradnak!
  Megtöltheted a hasad valamivel, ami túl kemény, de nem tudsz betelni!
  Akinek nincs agyara, annak leggyakrabban ütik a fogát!
  A fogatlan hadsereg elkerülheti a dühödt vergődést, de egy agyatlan politikust még a legfogatosabb armadával is a fogába ütik!
  Okosnak tekinthető, ha csendben marad, csak azt az esetet kivéve, amikor választ kell adnia, a fegyverek nyelvén kezd beszélni!
  A némajátékkal megmentheted az életedet, de csak a véleményed intelligens megosztásával teheted többé a nyomorúságos létezésnél!
  A csendet csak az tekinti aranynak, aki megbetegedett a kanári nyelv scroful jóllakottságától!
  Minden befejezés kívánatos számunkra, kivéve a jó végét, de az a baj, hogy szinte lehetetlen jó véget érni, a jónak pedig szinte elkerülhetetlen!
  Semmi sem tud ellenállni az ártatlan szépségnek, csak a csúnya vágy, hogy a kicsapongás trónján üljön!
  Szépséggel kiérdemelheted a kegyelmet, de a bűnökért nem fizethetsz!
  Csak azok mutassák a hátukat, akik alig várják, hogy orral maradjanak!
  A meleg szív a közömbösség bármely gleccserejét megolvaszthatja, de hideg elme nélkül lehetetlen a feltörekvő áramlást építő mederbe fordítani!
  A forradalom olyan, mint a forrásban lévő víz, hideg reakció után nyúlsz érte, majd üvöltözöl az égési sérülésektől!
  Az emberek mindig csinálnak furcsa dolgokat, de csodák nem történnek!
  A szitában lévő csodák oldalra kerülnek, ha csak másodgondolkodsz!
  A háborúban a meglepetés olyan, mint egy vitorla a jachton, csak nem olyan feltűnő!
  Ha meglepsz egy katonát, az azt jelenti, hogy a katona rosszul figyel!
  Az udvariasság precizitása nem a királyoké, hanem azoké a katonáké, akik a trónjukat muskéták csöveivel támogatják!
  Amikor a béke uralkodik, feldíszítheti szívét az irgalom nefelejcseivel, de amikor a háború zűrzavara tombol, csak a könyörtelenség tüskés rózsái óvják meg lelkedet a felemésztéstől!
  Jobb árkot ásni, mint a saját sírját ásni, de ha elásod a tehetségedet és a találékonyságodat, akkor a legmélyebb árokba temetik el!
  Az alkoholnak engedve könnyebb rohanni a támadásba, de negyvenes szögben futva csak sírgödörhöz vezethet!
  A részeg rosszabb, mint a hülye rönk, az utolsó meg tudja támasztani az ajtót, lezárni a lyukakat, de a részeg maga átmenő, ajtótörő, és még a hülye rönköket is újraépíti szilánkokkal!
  A hízelgés abban különbözik a hízelgéstől, hogy az előbbiért nem hízelgő jutalmat vár az ember, az utóbbiért viszont dicséretet!
  Az emberiség növekszik az intelligenciával, megtermékenyíti magát a satukkal, mint a rózsa a trágyával!
  A lustaság serkenti a technika fejlődését, a rossz szokások - az orvostudomány és a biomérnöki tudomány, a kicsapongás és a számítástechnika kéje, az agresszivitás pedig együttvéve a természetes szükségleteknél sokszorosára viszi azt!
  A lustaság csak ösztönöz a fejlődésre, de ahhoz, hogy valóban vezessen, olyan munkára van szükség, amely nem csak a lusták természetes szükségleteit fedezi!
  A lustaság nem mentség a tétlenségre, de olyan problémákat okoz, hogy soha nem fog tudni pihenni az ünnepre!
  A lustaság csak ösztönöz a fejlődésre, de ahhoz, hogy valóban vezessen, olyan munkára van szükség, amely nem csak a lusták természetes szükségleteit fedezi!
  A lustaság nem mentség a tétlenségre, de olyan problémákat okoz, hogy soha nem fog tudni pihenni az ünnepre!
  Aki visszaköltözik - az életének megmentésére gondolva, az halálos szégyentől szennyezi be magát!
  A meneküléssel megmentheted a létezést, de életet nem!
  Hősiesen támadva néha elveszíted a létezést, de halhatatlanságot nyersz!
  A nemesség nem mindig veleszületett, hanem mindig veszteséggel szerzett!
  Áruló, rabszolga és hercegi öltözetben, a haza szolgája, herceg és jobbágyi rangban!
  Aki sokat lakomázik békében a háború előtt, annak kevés oka lesz katonai sikerekből lakmározni!
  A türelem mindent elhasznál, kivéve az ambiciózus gondolatokat és az elpusztíthatatlan ambíciókat!
  A magasztos szellem soha nem borul térdre - a magasztos szellem soha nem száll le az alvilágba, és a magasztos elme mindig idegen az alantas szenvedélyektől!
  Küzdhetsz számokkal, nyerhetsz számokkal, de csak a győzelem megőrzésének képességével és a gyümölcseinek kihasználásának művészetével!
  Jobb, ha egy erős gyerek olyan, amilyen, és egy erős felnőttnek mindig jobb, ha másnak tűnik, mint amilyen!
  De mindenesetre jobb, ha egy uralkodó soha nem tűnik gyengének - még akkor sem, ha fő erőssége a megtévesztés!
  Őrülten hősies, a katona nem követ el hülyeséget - a parancsnok csinál hülyeséget, katonákat küld oda, ahol a hősiesség őrültté válik!
  Versenyen egy egész kört előzhetsz, üzleti tranzakcióban felkerekedhetsz a tőkéddel, de nem érhetsz el sikert, ha gömbölyödik a hasad és lapos lett a találékonyságod!
  Minden harcosnak rendelkeznie kell ezzel, nagy szívvel, de kevés félelemmel és hatalmas felelősségérzettel!
  Két medve nem él ugyanabban az odúban, de két erkölcs tökéletesen megfér egy személyben a ragadozó gondolkodásmódjával!
  A lesben lévő tigris addig veszélyes, amíg el nem veszíti az agyarait, az ember pedig tehetetlen, amíg fényes találmányt nem villant fel!
  Mindenki elfárad, csak a lusták engednek a fáradtságnak, csak a halottak nem ontják az izzadságcseppeket!
  Nyertes barbárnak lehet tekinteni, de ez jobb, mint vesztes fecsegő barbárnak lenni!
  A bátorság olyan, mint a szék lába; Ügyességgel és számítással kombinálva jó, és ha szerencsét adsz hozzá, akkor a győzelem szilárd alapokon fog megszilárdulni!
  A bátorság jó - a szodómia rossz!
  A győzelemhez előkészület kell, de nem magára Viktóriára lehet felkészülni, hanem arra a tervre, amely reményt ad a bebiztosítására!
  Megjavíthat egy elkorcsosult házat vagy megrongálódott egészséget, de a megrendült hírnevet nem a szerkesztések, hanem az életmód gyökeres átalakítása állítják helyre!
  Megpróbálták újjáépíteni a Szovjetuniót anélkül, hogy kényelmetlenséget okoztak volna a lakosoknak, de ennek eredményeként minden kényelmi ok nélkül megsemmisült!
  A hit általi kereszténység a háborúk ellen van, de leginkább a keresztény hit zászlaja alatt üvöltenek!
  A világ a banalitásig kiszámíthatatlan, de triviálisan kiszámított!
  Az emberi vér nem víz - nem fakul ki az idő múlásával, az öntözés kiégeti a termést, csak szomjat szít, de mégis ontja az emberi fajt!
  Nehéz várni a sikerre, de a valóságban csak a problémákra lehet várni!
  Ha a tenger felől várod az időjárást, a bajok hurrikánjára és a kudarcok tornádójára számíthatsz!
  A nyelv kicsi izom, de nagy dolgokat művel, ha kevés szót mondanak nagy emberek!
  Repülőgépen üzemanyag nélkül is meg lehet húzni a légcsavart gyújtással, de harci biztosítékok nélkül csak csavarni tud!
  Aki sasként született, mindig repül, de aki szárny nélkül született, az csak repül!
  Oroszlánt nevelhetsz magadban akaraterővel, de a nyúl lelke, mint kiderül, az akaratgyenge promiszkuitásnak köszönhető, személyes vágy nélkül nem lehet korrigálni!
  Amikor a nép erőit nem lehet erős seprűbe kötni, az eredmény egy rozoga koporsó és egy lyukas rabszolgaágynemű!
  Biztonságosabb ezerszer homlokon csókolni egy cápát, mint egyszer megmutatni egy orosz harcosnak a hátát!
  Ha a hátsó haszontalan, a katonai hevület nem segít! Nos, ha nincs lelkesedés, hátul lesz az ellenség ebédje!
  Egy parancsnok ékesszólása semmit sem ér a katonák szürke kabátja nélkül, akik hallgatnak rá! De a vörös és lédús szavak erős fűszerezése nélkül nem lehet főzni egy győztes lakoma levest!
  Egy bolond számára a csend valóban olyan, mint a bölcsek köve, amely az ólommal teli nyelvnek az arany értékét adja!
  A háború olyan, mint egy súlyemelő verseny: ha a súlyt nem érik el, a díjat nem adják ki; ha az ellenséget nem végezték el, nem játsszák el a győzelmi himnuszt!
  Ha az uralkodónak nincsenek magasztos gondolatai, akkor birodalma a levegőbe fog robbanni!
  Az uralkodónak mindig a csúcsra kell néznie, de a túl sok fej a felhőkben szélnek sodorja a földi jólétet!
  Sajnos a dögevők mindig időben érkeznek, de a galambok rossz helyre repülnek!
  A szelet olyasvalakiből készül, aki nem tudja felaprítani az ellenségeit! És csak az tud darált húst gyúrni, akinek nincs olyan agya, mint egy szeletnek!
  A fekete szem nem hoz fényt a szobába, de fényt adhat a makacs tompaság sötétjében!
  Amikor azt mondják, gyerünk, gyújtsunk rá, elvtárs, az akasszuk fel magunkat kifejezésből - egyetlen különbség van -, az öngyilkosság módszere sokkal fájdalmasabb és veszélyesebb mások számára!
  Az időt szolgálhatod a szabadságig, de nem szolgálhatsz a szabadságért!
  A jó bort nem lehet ócska edényben tárolni, és a racionális gondolatok sem létezhetnek koszos testben!
  Az utánzást majomreflexnek tekintik, de valójában azok az emberek, akik hajlamosabbak az egyéniség elvesztésére, és követik az elvet - mint mindenki más!
  Az igazi zsenik olyanok, mint az aranyszemek a homokban, fényesen csillognak, de mindenekelőtt a mosásba kerülnek!
  Leggyakrabban a zsarnokok zseniális aranyszemcsékkel mossa le az emberek homokját, hogy eltávolítsák és lemossák mindazt, ami értékesebb a macskakő poránál!
  Személyes nézőpontunk olyan, mint a távcső - a saját hiányosságainkat fordítva nézzük, amennyire csak lehet, túlzásba viszünk másokat, és ha elemezni kell az üveget, mindig sikerül bepárásodniuk a növekvő butaságtól és nehézkedéstől!
  Gyakoribb, hogy nem azt vetik el az emberek, ami nem jó és örök, hanem jót és örökkévalót!
  A mulatságos kalandok megtalálása valóban hasonlít Herkules munkájához; a kalandok akkor is a seggedbe jönnek, ha minden erőddel megpróbálod megszabadulni előlük!
  Az utolsó mondatra Sztálin teljesen kimerült, mind lelkileg, mind fizikailag. Lerogyott egy székre, és horkolni kezdett.
  Ez egy olyan csodálatos álom, ami Peternek sikerült. És ijesztőnek és kíváncsinak tűnt.
  A "Szörny" szupertank pedig már átlépte az Egyesült Államok északi határát, a szabadság országának területén sétálva. Sok hernyó ásott a földbe, mély barázdákat hagyva. A fasiszta tengelykapcsoló szimbóluma volt az amerikai szabadság torkában. De a legrosszabb akkor történt, amikor a "Szörny" megállt, és a hordószerkezetek csilingelni kezdtek. A szörnyű fegyver elkezdett célozni. A lányok rohantak, megvillantották lebarnult, izmos, mezítlábukat. És a csomagtartó megfordult.
  Adala leült, és megnyomta a joystick gombját.
  És egy nehéz, húsztonnás lövedék köpött ki. Az egyik amerikai város felé repült.
  Péter felmordult:
  - Eljött az idő, most egészséges az időszak! Pusztítsd el a hamis vezetőket és az igazi tolvajokat!
  A diszkók pedig repkednek az égen, amerikai repülőgépeket támadva. Az amerikaiak tényleg nem lehetnének rosszabbak, ekkora erő zúdul rájuk. És ami a legfontosabb, csak a saját bátorságoddal tudsz ellenállni a nyomásnak. Néhány amerikai hősiesen harcol, de a feketék és néhány sárgák egyszerűen elszaladnak. Vagy feladják, térdre esnek.
  Péter fogságba esett nőket látott a tömegben, és nem tudott ellenállni. Gépfegyverrel fenyegetve megparancsolta nekik, hogy csókolják meg fiús, mezítlábukat.
  Az asszonyok kelletlenül ütögették az ajkukat, és összerándult. A tinédzser lába még szőrtelen, gyönyörű, lebarnult, de poros. És megalázó ezt így térden állva csinálni. De muszáj, különben láthatod a szemedben, hogy lelövik. Péter pedig nagyon dühösnek tűnik. Teljesen meg akartam támadni őket, de az idegenek elszégyellték magukat. Hát eléggé megalázta őket. És miért elégedetlenek és ráncolják a homlokukat? Hát nem jóképű fiú? Miért néznek ilyen szigorúan? Talán a szájukba kellene adnia az amúgy is jelentős tökéletességét? Csak kár, hogy sok ember van a környéken.
  Kiabálnak a sráccal, és kényszerítik, hogy húzza meg a drótot. A Szörny szupertank újra tüzel. Olyan erős rakétatöltetet lövell ki. És átrepül az égen, halált és pusztulást hozva egy egész környékre.
  Egy E-100, egy tank két ágyúval, erős és elég gyors, kúszik el mellette. Próbálj ki valami ilyesmit. A német autó is lő, észreveszi, hogy a Sherman elsuhan. Nem túl könnyű messziről eltalálni. De a 128 mm-es légelhárító löveg gyorsan tüzel és jól üt.
  És hogyan repült el a Sherman teteje. Hogyan maradt ez a tank a fele nélkül? A németek pedig szó szerint ordítanak az örömtől. Itt egy amerikai város van előttünk.
  A helyi rendőrök deréktól meghajolnak és térdre esve kegyelemért könyörögnek.
  A helyi lakosok többsége elfutott és elrejtőzött. És csak a kíváncsi fiúk nézik félelem nélkül a német tankokat. És még némi kíváncsisággal is.
  Az egyik német nő korbácsot vett elő, és csupasz lábukra kezdte ütni az amerikai fiúkat. Sikítanak és odébb ugranak. De még mindig néznek, és nem futnak el. Néhányan még énekelnek is valamit.
  Péter, érezve magában a lelkesedést, olyan sorokat énekelt, amelyek erősen hasonlítottak a leendő szovjet bárd szavaira:
  - Nem szeretem magam, ha félek...
  Engem idegesít, ha ártatlan embereket vernek meg!
  Nem szeretem, ha a lelkembe jutnak,
  Főleg, ha leköpnek rá!
  Finoman szólva is erős dal! Eközben öt szovjet lány foglalt állást az amerikai védelemben. A lányok készen álltak arra, hogy nyerjenek vagy meghaljanak. Ezért énekeltek nagy lelkesedéssel, komponáltak, ahogy mentek;
  Az én szent, nagy Oroszországom,
  Aranymezők, ezüst rétek...
  Itt gyémántok szórták meg a földet,
  Válogatott orosz hógyöngyök!
  
  Mindennél jobban vagy a szülőföldem,
  A csalogány csörög, trillát lő...
  Nincs szükség arra, hogy a katonák az ágyukon pihenjenek,
  Amikor berontott a megvadult gazember!
  
  Itt a Wehrmacht vad üvöltéssel halad előre,
  Az orosz Föld tűzben ég...
  Az orosz csapatok nagyon gyorsan olvadnak,
  És a családot elpusztította egy bomba!
  
  De az anyaország, még ha az ellenség keze kegyetlen is,
  Nem akar engedni ellenfelének...
  A Führer meg fogja kapni, hiszek egy szemnek hamarosan,
  Mert a hadsereget acélba edzték!
  
  Itt van zárt redutunk Moszkva közelében,
  És fogcsikorgatva harcolunk az országért...
  Ismerem a Krautok sikereit, csak túlzások,
  Hitler legalább a Sátánt hívja!
  
  A fasisztákat rohamosan legyőzzük,
  Bár a náciknak nagy hatalmuk van...
  De ekkor egy szovjet tank csendesen rohan,
  És belerúg a Führer oldalába!
  
  Céppeljük a Krautokat, levágjuk őket Moszkva közelében,
  A fejek és a tornyok olyanok, mint a zab a tankokhoz...
  És hiszem, hogy eljön a május,
  Mikor hozta egy katona a zászlóját Berlinbe?
  
  Akkor a világ a kommunizmus boldogságában lesz,
  Ebben minden harcos egyszerűen a jászolból van...
  A fasizmus harcosait a szakadékba dobjuk,
  Törj le minden hordát, lovagunk!
  
  A kakukk megmondta, meddig élünk,
  Ez nem túl aktuális kérdés...
  Mert kár, hogy az élet mindig ilyen rövid,
  Remélem Krisztus feltámasztja az embereket!
  
  De hiszek a kommunizmus tudományában,
  Hódítsuk meg az univerzum hatalmasságát!
  Dobjunk egy rakás babonát a mélységbe,
  Emberek és más lények feltámasztása!
  1945. július. Öt lány Alenka, Maria, Alla, Anyuta, Matryona harcol Philadelphiában. Az Egyesült Államok északi részének ez a legnagyobb városa az amerikai védelem egyfajta kulcsfontosságú központja. A Harmadik Birodalom csapatai előrenyomulnak, azzal fenyegetve, hogy elfoglalják a világ leggazdagabb hatalmát. És akkor elkerülhetetlenül a Szovjetunióba esnek. És akkor nagyon rossz lesz.
  Alenka zászlóaljparancsnok, szokásos egyenruhájában: mezítláb és csak bikiniben.
  Egy lány páncélököllel lő egy német E-25 harckocsira. Ez egy könnyebb és manőverezhetőbb gép, és lehet benne találni egy gyenge pontot. És oldalba ütközik, forogni kényszerítve a németet. Ezt követően Alenka lövöldözést lő egy géppuskából, és lekaszál öt indiánt a Harmadik Birodalom hadseregéből. Azt mondja vigyorogva:
  - Nem fognak átmenni!
  És gránátot dob a lábával. Ismét töredékek repülnek szét, sok veszteség és levágott fejek. Nem ez az első alkalom, hogy Alenka harcol. Magából Brestből is van előélete. A harcos pedig tele van erővel és elszántsággal, hogy a végsőkig túlélje. A közelben egy afro-amerikai férfi gyomorszakadással hal meg. Ez valóban hátborzongató látvány. A fekete ember vonaglik, és kijön belőle a szellem.
  Alenka lelkesen mondja:
  - Ne halj meg kétszer! Az életben semmi sem zökkenthet ki minket a nyeregből!
  És ismét mezítláb dob egy gránátot.
  Az aranyhajú Maria is ott van. És gránátokat dobál a lábával. Nagyon szép lány, külsőleg törékeny, de nagyon ügyes. A Harmadik Birodalom gyarmati csapataiból megölt arabok hullanak. Egyikük szakállas arcán skarlátvörös folt terül szét.
  Maria örömmel énekelte:
  - Van egy virág a világon, skarlát, skarlát... Viszlát az olimpiai mese!
  És ismét mozgásban van a kecses, mezítláb. Dobj gránátot és üsd meg az ellenfeleket. Olyan, mint egy kasza, amely csalánt vág le. És a lány dob. Csillogó.
  Máriának sok mindent el kellett viselnie a háború alatt. És ezt soha nem fogja elfelejteni. És a fogságban hogyan ostorozták őt csupasz dróttal a hátán és a sarkán. És hogyan égették el a talpat öngyújtóval. És a legrosszabb az volt, amikor a kínzások által kimerült Máriát kivégezték. Leégett lábával a leány, szinte lány, rálépett a fagyott földrögökre. Csupasz, hólyagos lábai nagyon fájtak. Néhány német művész Maria őrizetbe vételét kérte. Nyilvánvalóan nagyon szeretett volna képet festeni: "egy mezítlábas lányt kivégzésre visznek". Szegény Máriát körbe hajtották, festői pózba kényszerítették, hogy megdermedjen. És csak egy könnyű, szakadt ruha van rajta, vérfoltok borítják. A német föléje hajolt, kezével megragadta a lábát, és arra kényszerítette, hogy hajlítsa be égett ujjait - hogy festőibbnek tűnjön. Maria pedig kénytelen volt mozdulatlanul állni, és a fogait vacogta. És még a talpát is felpróbálták. Aztán ostorral felkorbácsolták, és ismét az árokba terelték. Ezután Maria gondolatban imádkozott a Mindenhatóhoz, és elbúcsúzott családjától. A félelem hidegétől vacogó fogak falkája. A jeges őszi szél megfújta aranyhaját. A ruha nagyon rövid volt, felfedte törött, égett térdét, hólyagok borították, és drótnyomok a lábán. Az egész lányt horzsolások, zúzódások és zúzódások borították. Gumibottal fejen és sarkon is megverték! Az egész hátrész ostorral és dróttal csíkozott. A ruha szakadt, a rongyokon át ütött test látszik. De Maria megpróbál egyenesen maradni.
  Elfogadja a halált, és nem kér kegyelmet!
  Erőt összeszedve a lány felkiált:
  - Éljen a szülőföld!
  És rálőnek. A lány elesik... Nem tudta, hogy hamis kivégzés volt. És egy hókupacra esett, és elvesztette az eszméletét az ideges feszültségtől. Aztán újabb kínzások következtek. De az egyik hóhér-rendőr szórakozni akart, vagy inkább megerőszakolni akarta, és Maria kimerült alakjában szépség maradt. A gengszter nem félt attól, hogy a súlyos kínzások után az áldozat ellenáll, és egy félreeső helyre vitte. Ott éppen birtokba akarta venni, de a düh erőt adott Marianak. Nem kímélve megégett sarkát, olyan dühvel ágyékon ütötte, és pontosan landolt, hogy a rendőr elájult a fájdalomtól.
  Az érzelmi izgalom erőt adott Mariának. Miután a rendőrtől két pisztolyt vett el, a majdnem meztelen, sebesült lány áttört. Sikerült, kihasználva a meglepetést, lelőtt négy őrt, és kiszökött a börtön kapuján.
  Aztán mezítláb elszaladt a havon keresztül. A lábam lefagyott, és nem éreztem semmit. Szerencsére a tulajdonos beengedte a lányt a házba, és hagyta, hogy felmelegedjen. Maria lábai vörösek lettek, mint a szarkalábak, és rettenetesen fájtak. De szerencsére nem történt fagyhalál.
  A lány meleg ruhát kapott, és elment a partizánokhoz. Aztán átlépte a frontvonalat. Ám eszébe jutott a szökés, és igyekezett a lehető legtöbb időt mezítláb tölteni, és télen is cipő nélkül lenni.
  Nyáron szinte meztelenül lenni kellemes, főleg mivel Amerikában ez az évszak melegebb, mint Oroszországban.
  És Maria megtanult gránátot is nagyon messzire dobni a lábával. Ez az egyik előnye annak, ha egy lány mezítláb jár. A lábujjaival késeket, gránátokat, éles töredékeket, kerámia- és fémdarabokat dobhat. Vagyis kecses lábaiddal sok mindent megtehetsz. Még géppuskából is lő. Zászlóaljukban a lányok mind kizárólag mezítláb küzdenek.
  Csak erős fagyban tekerhetik a szépségek celofánba a lábukat, vagy kenhetik be zsírral és alkohollal.
  Maria lő és ragyog.
  Vörös Alla. Nagyon pontos és erős harcos is. Olyan rézvörös haja van, hogy a szélben lobogva a forradalom zászlajára emlékeztet. Gyönyörű lány és nagyon temperamentumos. Még túlságosan is. Sok férfival szexelt már. Még szeretkeztem is hárommal, négyel egyszerre. Nagyon tetszett neki így.
  És ki fogja megítélni Alla? Kiváló harcos, és nem tűri az állandóságot a szerelemben. Ez az ő hitvallása. Most a lány csupasz lábujjával dob egy üvegdarabot. Repül és torkán talál egy afrikai birodalmi hadsereget, és tarkón szúrja az arabot. Nagyon sok katona van a Harmadik Birodalomból, akiket portyázással toboroztak. A gyarmati részek nagyon sokak. Elsöprik Amerikát.
  Alla kuncog. Kemény karakter van, és fiatalkorúak börtönében volt. És ott támadt a kegyetlenség és az agár. Ugyanakkor a lány még a börtönben sem hajlott meg ahhoz, hogy megsértse a gyengéket. De ki nem ült Sztálin alatt? És Alenka is ellátogatott, bár rövid időre, egy gyermekmunkatelepre. De ez nem akadályozta meg abban, hogy őrnagyi rangra emelkedjen, és megkapja a Szovjetunió hőse csillagát.
  Alla újra lő. Aztán mezítláb gránátot indít. Tehát egy törött pályán repül, és egy tank csövében köt ki. A vörös hajú harcos kuncog:
  - Valójában egy szuper lány vagyok! Háborúban és ágyban is!
  Ezt követően a tüzes ördög gyufával felgyújtott egy gumidarabot és a német E-50 harckocsi felé kúszott. A vörös hajú ördögnek pedig támadt egy őrült ötlete: elfogni Hitler tankját.
  Mezítláb ujjaival felkapott egy gumidarabot, és egyenesen a nyitott hordóba dobta. És fél perc múlva kinyílt az E-50-es harckocsi nyílása, és megjelentek a menekülő németek.
  Alla pisztollyal lőtte a Krautokat, az egyiket pedig egy kerámiadarabbal végzett, amelyet szintén a vésett, csábító lábával dobott el. Aztán füttyentett a barátainak:
  - Maria és Anyuta utánam!
  És három mezítláb, csak bikiniben, kerek, poros sarkukkal villogó lány rohant be a tankba. Magassága nem haladja meg a két métert, és a szépségek könnyedén beugrottak. Kotorásztak a kocsiban. És fütyültek.
  Anyuta, ez a bájos szőke megjegyezte:
  - Menő autó, olyan kiváló optikája és láthatósága van!
  Maria azt is megjegyezte:
  - És így irányítják a tankot.
  A lány felvette a joystickot. Megnyomta a gombot. A gép tornya forogni kezdett.
  Alla a fogát kitárva bólintott:
  - Igen, kényelmes autó, sajnos a mi harmincnégyünk messze van tőle!
  Maria szakértői légkörben mondta:
  - Természetesen... Ennek a fegyvernek a kalibere 105 mm, a mi IS-2-ünknek pedig egy nagyobb.
  Alla bólintott, és megjegyezte:
  - De a németeknek hosszabb hordójuk van. A lövedék kezdeti sebessége pedig sokkal nagyobb, mint a miénk.
  Maria az égő gumi szagát szippantva felkacagott:
  - Ügyesen elszívtad őket... Mint a csótányokat!
  Alla mosolyogva üvöltött:
  - Tudnod kell a trükköket! De tetszett?
  Anyuta bólintott, és a fémre vágta a lábát:
  - Kétségkívül!
  És a lányok nevetésben törtek ki. Kicsit ellenőriztük a joystickot. Maria beült a sofőrülésbe, Alla lett a lövész, Anyuta pedig a gépfegyvereken ült. Ezt követően az orosz lányok által elfogott német tank megmozdult. A törzse készen állt arra, hogy kidobjon egy tömeget a halálból.
  Alla, ez a vörös hajú ördög hevesen énekelte:
  - A halálgép megőrült! Repül, célt törve! Ezúttal mosolyogva haladtunk a fehér vonalon!
  És a tüzes harcos látókörébe kapta a Párduc-2-t. Elvette és lőtt. Egy szegényített uránmaggal rendelkező, halálos lövedék szinte áthatolt a Párducon, és a lövedékek felrobbantását okozta. A lányok egyszerre üvöltöttek, üvöltöttek:
  - Nagyszerű és szuper harcosok vagyunk! Mindenkit törölünk!
  És Alla ismét a Lev tankra lőtt. Kinyitotta a fogát. Eszembe jutott, hogyan korbácsolták meg egy gyermekmunkatelepen. Igen, ott korbácsoltak a legkisebb sértésért. És fáj! A lányokat megkorbácsolják, és neked magadnak kell számolnod az ütéseket. Ha hibázik, fenekelje újra, amíg el nem veszti az eszméletét. A lányokat gyakran csalán verik a sarkukra, különösen nyáron. Akkor nehéz rálépni a leégett talpra. A lányok lábán lévő hólyagok fájdalmat okoznak.
  Alla dühösnek érzi magát, és rálő a Tigris-3-ra. Átfúrja a páncélt és feltárja a fogait. Sikeres harcos. És tudja, mit ér. A legveszélyesebb harckocsi természetesen az E-50. Itt a gép próbálja felismerni, honnan ütik el a németeket. Alla a torony találkozásánál a legsebezhetőbb helyet veszi célba. Pontosan mutat, és egy éles sarokban csiklandozza a sarkát. Aztán lő. A lövedék több mint 1300 méter/s sebességgel kilökődik. És eltalálja a jobb fenekét.
  Alla felpattan, és felkiált:
  - Kész!
  Anyuta megerősíti:
  - A vacsora tálalva!
  A német tank égni kezd, és lövedékei felrobbannak. A szilánkok szétszóródtak a pályán.
  Maria énekli:
  - Az éjszaka csillagfoszlányokat szórt szét az égen. A Harmadik Birodalom által készített, komor, unalmas koporsó. Valaki láthatóan pénzt keresett a bolhapiacon... És valakit egyenesen a homlokába talált egy golyó!
  Alla a csővel a Lev-2 harckocsi felé kezdte mutatni, és felüvöltött:
  - Homlok és koporsó!
  És rálőtt egy hatalmas, de elavult német autóra. Az Oroszlán páncélja üvegként tört szét a kő alatt. És a német gép ismét elkezdte szétszedni a harci készletét.
  Anyuta mezítláb csapott, és felkiáltott:
  - Ez a miénk, Oroszország ereje!
  Az aranyhajú lány csicseregte, hernyóival legyűrve a németeket és idegen lakájaikat:
  - Egyszerűen Maria! És én vagyok a messiás!
  Alla ismét tüzelt, ezúttal az E-25-ösre, és felszisszent:
  - Nem, a hegyek nem lesznek aranyak, az Aurora kagyló ezüstözte őket!
  Anyuta gépfegyverrel tüzet nyitott. Az E-50-ben öt darab van, az egyik a csövre van hegesztve. És erősen ütöttek. A Harmadik Birodalom bennszülött csapatai sarlóként kaszálnak.
  A szőke lány azt mondja:
  - Bár nem vagyok fiú, de medve lány vagyok!
  És újra és rendkívül pontosan tüzel. Megannyi holttest Hitler szemetéből. Bár itt nem mindenki szemét. Különösen sok indián van. Hitler gyarmati csapatokat toboroz, és lemészárlásra küldi őket. Indiában sok ember él, de nincs mindenkinek munka. Tehát helyezzük át az összes embert ágyútöltelékre. Sok afrikai és arab van.
  A harcolók között vannak volt szovjet állampolgárok is. Őket is a vágóhídra küldték. Volt, akit kényszerítettek, és volt, aki önként ment el. A szovjetek pedig mindig szívesen harcolnak Amerika ellen.
  Alla lő, áttör egy másik fasiszta tankon, és azt mondja:
  - Én vagyok az, aki Hitlerhez jön rémálmaiban.
  Maria olyan gyengéd és külsőleg törékeny, hernyókkal zúzza össze a nácikat. Nincs szánalom. Ne feledje, a lány, mint egy náci, lángnyelvvel futott át csupasz, kecses talpán, és megszagolta az égett hús szagát. Aztán az égési sebeken megvertek gumibotokkal. Az ilyen fasisztákat le kell zúzni, adni, és még egy kicsit összetörni.
  Az E-50-es harckocsi fürge, széles lánctalpas, és sokkal kényelmesebb számukra Oroszország ellenségeinek leverése. Kár, hogy nincs ott az egész zászlóaljuk. A németek nem kaphatják meg a szovjet önkénteseket. Tehát a lányok csak öten harcolnak.
  Alena ismét a bazookából, könnyebb német tankokat választva. Matryona pedig párjával, Henry Smith-szel, egy egyszerű, de okos amerikai fiúval együtt aknákat csúsztat a sínek alá.
  A németeknek sok tankjuk van, és ezek nélkül általában nem indítanak támadást.
  Alla tehát kiütött, vagy inkább halálosan megsebesített egy másik E-50-est. A lányok sikeresen dolgoznak. De óvatosnak kell lenned. Itt jön a "királyi oroszlán". Ennek a járműnek háromszáz milliméteres elülső páncélzata és egy 210 mm-es ágyúja van, amivel harckocsikra és páncélozatlan célpontokra is lehet lőni. Egy ilyen E-50-es fegyver átüti.
  Ekkor Maria körbeengedi a tankot, hogy feljusson a fedélzetre, ahol a páncél kétszáz milliméter vastag és könnyebben áthatol.
  Útközben a lány különféle fasisztákat legyűr, Anyuta pedig géppuskákkal lő.
  Maria suttogja:
  - Bocsáss meg nekünk, Istenanya, ha bármi történik!
  És Alla, anélkül, hogy megvárná, hogy felszálljon, amikor közeledik, végtől-végig lő, és a sarok hegyét. És jól eltalál. Áthatol a fémen, és a "Royal Lion" füstölni és robbanni kezd, mint a többi tank, amelyet korábban a lányok ütöttek el.
  Alla mosolyogva énekelte:
  - Akárhogy is, testvérek! Szeress élni, testvérek! Nem kell Sztálin főtitkárával bajlódnia!
  Egy lövedék eltalálja az elülső páncélt. Szúr a 88 mm-es E-25 ágyúja. De az ajándék átcsúszott a páncélon.
  Alla válaszul úgy szúrja át az ellenséges gépet, mint egy tűt a vajan. Ezek után a tüzes ördög azt mondja:
  - Vihar, és a viking kard!
  Anyuta géppuskával lő, hozzáteszi:
  - Mennydörgés és villámlás!
  Maria összetörte az ezredest a hernyók alatt, és felmordult:
  - Csontok, csillagok - sorban hullanak!
  A tankjuk ismét tüzel. Ezúttal az E-50 mentén. A 250 milliméteres elülső páncélzat 45 fokos szögben történő áthatolása minden bizonnyal ügyességet igényel.
  És itt van az E-100, egy félelmetes gép, de egy elavult modell. De a 128 mm-es ágyúja még mindig veszélyes. Az elülső páncél pedig valamivel gyengébb, mint az E-50-é.
  Alla filozófiailag megjegyzi:
  - Ezt jelenti a régi modell!
  Maria dühösen közbeszól:
  - Még mindig manőverezni kell, hogy ne üsse el! Hiszen százhuszonnyolc milliméter...
  A lány pedig rohant, kikerülve a huszonnyolc kilogramm súlyú lövedékeket. És így Alla ismét rálőtt az E-100-ra egy elavult módosításban. A német autót elkezdték darabokra tépni. És acéldarabokra tépni.
  És hogyan robbannak fel a lövedékek.
  Anyuta géppuskából tüzelve azt mondta:
  - Dühének minden erejét beleadta az ütésbe... Megigazította az eget, megrázta a csillagokat!
  Maria egyszerre több tucat fasisztát legyűrt, és ezt írta a Twitteren:
  - Nyomd a gázt! Gyerünk fiam - nyomd a gázt!
  Alla kuncogott, és megjegyezte:
  - Igen, biztos jó összeütközni a fiúval. És szívd meg...
  Maria fellobbant dühében:
  -Milyen vulgáris vagy Alla!
  A tűzördög kuncogott:
  - Szeretek viccelődni! Ne vedd a szívedre!
  Maria, folytatva a gyűlölt fasiszták leverését, így énekelte:
  - A szívem... Kedves lányszív! Szívem, annyira szeretnék a világban élni!
  És a harcos még több mint egy tucatnyit elnyomott. Alla pedig egy másik E-50-re lőtt, és ezt énekelte:
  - És megmértem a szememmel az alakját, és amikor bejelentette, ellenőrizzem...
  Anyuta géppuskákkal lőtt, és hozzátette:
  - Véletlenül kitettem a bicepszemet! Lány vagyok, egyáltalán nem gyenge!
  Alla lövedéket lőtt a Panther-2-re, könnyedén eltörte az oldalát, és ciripelt:
  - És azonnal csendesebb lett a tank!
  Anyuta folytatta a morgást:
  - A Fritz hamarosan nem lesz a mennyországban!
  Alla eltalálta a Lev tankot, és felüvöltött:
  - Úgy látszik, az ellenfeleknek nincs idejük zsetonra!
  Anyuta, miután az egész sort lekaszálta, felszisszent:
  - És a hírhedt hírhedt Hitler...
  Ezek után Allah leüti az E-25-öt és kiadja:
  - Most nem vagyok a paradicsomban!
  Anyuta logikusan megjegyezte:
  - Kétszer is megismételtük, nem a mennyországban! Ezt tautológiának hívják a dalban!
  Allah válaszol és üvölt:
  - Mi az a népi demokrácia? Ilyenkor Hitler nikkelt kap!
  Anyuta őszintén mondta:
  - Igen, és Sztálin nem túl jó! Kimaradt a német ütés! És az 1941-es katasztrófa után soha nem tudtunk kivonulni!
  A fegyverrel ütő Alla egyetértett ezzel:
  - Igen, 1941-ben elvesztettük szinte az egész személyi hadseregünket. Az ilyen károk elől szinte lehetetlen megmenekülni. Hitlernek sikerült mozgósítania a megszállt Európa és a Szovjetunió egy részének összes erőforrását. A britek pedig rendkívül gyengének bizonyultak!
  Anyuta elsütötte öt géppuskáját. Ötven külföldit kaszáltak le. És csicseregte:
  - Mi vagyunk a legszebbek az univerzumban!
  Alla egyetértően bólintott, és a lövés után megjegyezte:
  - A női test szép és esztétikus! Ebben a tekintetben mi vagyunk a szépség koronája!
  Anyuta fogta, és nagy lelkesedéssel énekelte:
  - Mindenhol látom az ecsetedet,
  Ki teremtette a világegyetem széleit,
  Életet adtál az egész univerzumnak,
  Tedd valóra a szent kívánságokat!
  
  A mindenható Isten a szépség koronája,
  Meggyújtja a szívemet az álmokban...
  Ezek az én gondolataim és álmaim...
  Egy angyal kinyitotta a mennybe vezető ajtót!
  
  Szeretlek Szent Atyám,
  Hűséges Fiadat adtad értem!
  Ragyogó gyémánt korona -
  És Isten szeretete irántad nem hűlt ki!
  
  Te, a Határtalan, adj nekünk barátokat,
  Arra ösztönöz, hogy lustaság nélkül dolgozz...
  Ezért akarom egyre jobban
  Imádkozz a mindenható Istenhez!
  
  Az Univerzumban minden az Atyától származik,
  És az ő Mindenható Fia...
  Te vagy a szépség Legfelsőbb Ura,
  Az univerzum, a középpont és a csúcs!
  
  Benned van a Mindenható, akivé válik,
  És a szerelem, ami nem ismer határokat...
  Olvass zsoltárt térden állva,
  Hamarosan szárnyra kapunk, mint a madarak!
  
  Az egész világegyetem olyan lesz, mint a mennyország,
  A bolygóközi boldogság virágzik...
  És merd, fiú, bátran -
  Szenteld munkádat Jézusnak!
  
  És amikor eljön a Mindenható,
  Az Éden jobb lesz a Földön...
  Isten Krisztus elvezet minket az üdvösségre,
  A hangulat a nap szivárványa lesz!
  
  Ezért tanít Isten - ne vétkezz,
  Ha gyenge vagy, a Mindenható segít...
  És siess és térj meg,
  Prédikálj - ne aggódj az ágy miatt!
  Jó dal, főleg ha hallgatás közben német tankokra lövöldöz. Alla énekelt és lőtt. A tüzes ördög hitében a pogányság felé hajlott. Vonzotta a mágia, a különféle boszorkányságok. És nem szerette túlságosan a monoteizmust.
  De a vörös hárpia még mindig együtt énekelt és lőtt. Mi van Jézussal? Szintén erős Isten!
  De a háború előtt azt tanították, hogy nincs Isten! Alla lőtt, megütött egy másik, elavult "Panther"-2-t, és csipogott:
  - Igen, volt idő, amikor teljes komolysággal mondták nekünk, hogy Isten csak illúzió!
  Maria erőteljesen megrázta a fejét, és miután több fasisztát legyűrt, így válaszolt:
  - Nem, a Mindenható, ez nem lehet illúzió, főleg, hogy felmerül a kérdés - honnan jött az univerzum!?
  Anyuta, lövöldözve, golyóval záporozta a nácikat, szükségesnek tartotta hozzátenni:
  - Emellett a fizikusok már megállapították, hogy az univerzum szinte semmiből áll. És hogy az egész Földünket össze lehet szorítani, mint egy almát!
  Maria szükségesnek tartotta, miközben továbbra is nyomást gyakorolt a fasisztákra, hozzáfűzni:
  - És azt is megállapították, hogy az Univerzum tágul. Tehát nagy valószínűséggel valaha akkora volt, mint egy hidrogénatom! El tudod képzelni, honnan jött mindez!
  Alla, folytatva a tankok szétverését, racionálisan tiltakozott:
  - Ha azt hiszed, hogy az Univerzum robbanásból keletkezett, akkor... Akkor rendkívül abszurd dolgot mondasz!
  Anyuta racionálisan és megfontoltan megjegyezte, csupasz, kecses lábával célozva a géppuskákat:
  - Pontosan ezért mondom, hogy Isten létezik! A T-34-es harckocsi nem keletkezhetett volna egy fémhulladék-raktár robbanásából, és csillagok sem keletkeztek volna a kvark robbanásából. Csak az emberi lét...
  Maria, miután összetört egy újabb falka nácit, hozzátette:
  - Cáfolja a termodinamika második főtételének létezését. A gyakorlatban állandó bonyodalmat látunk, és a termodinamika második főtétele halálhoz vezet! És egyszerűsítés!
  Anyuta, aki csupasz lábujjával üzemelteti a gépfegyvereket, hozzátette:
  - Ez a csökkenő entrópia törvénye. Vagyis általános hőhalál! El kell tehát ismernünk, hogy vagy nem létezik a termodinamika második főtétele, vagy van egy Legfelsőbb Isten, aki fenntartja a rendet!
  Alla, aki szintén nem idegen a tudománytól, racionálisan megjegyezte:
  - Mi a helyzet a nem egyensúlyi termodinamika elméletével? Ez megmagyarázza, hogy a termodinamika második főtétele miért nem egyértelmű!
  Anyuta kuncogott, és kuncogva megjegyezte, a fasisztákra szegezve:
  - Ez nem egy üres elme játék?
  Maria is kuncogott, de szükségesnek tartotta megjegyezni:
  - De mivel magyarázhatjuk például Isten létezését? Hogyan jelent meg?
  Alla felmordult, és a fogát kicsavarva megerősítette:
  - Ez az! Hogyan magyarázza ezt?
  Anyuta lassan azt javasolta:
  - De az ateizmushoz magyarázat nélkül is kell hit? Honnan jött például az anyag?
  Alla kiütött egy másik Lev tankot, és azt javasolta:
  - Az anyag örök, és mindig is létezett!
  Anyuta nyomatékkal a hangjában mondta:
  - Hogy tudott mindig létezni? Ehhez is hit kell!
  Alla logikusan válaszolt:
  - Ahogy az örökkévaló Mindenható létéhez hitre van szükség!
  Anyuta logikusan megjegyezte:
  - De a Mindenható megszülhetné az embert és a világmindenséget. És hogyan szülhetett a személytelen anyag az intelligenseket!
  Alla kiütött egy másik tankot, ezúttal egy E-50-est, és megszólalt:
  - Az evolúció elmélete megmagyarázhatja az egyszerűből a bonyolultba való átmenetet. Az egyszerű pedig evolúciósan létrehozhatja a komplexumot. Abszolút nemlétként pedig azonnal egy végtelenül mindenható elmét szült.
  Anyuta a fasisztákra lőve magabiztosan válaszolt:
  - De semmi sem szülte Istent! A Mindenható mindig is létezett! És ez egy axióma! Igen, egyetértek. "A lány lekaszált pár tucat nácit, és folytatta. - Az alternatívához pedig még több hit kell! Képzeld el, hogy létezik mindig személytelen energia és miből fakad az anyag és a tér? A nemlétből is! És ismét hitre van szükség ahhoz, hogy megértsd ezt az abszurditást! Vagyis az ateisták teljes bajban vannak! Mindennek megvan a kiváltó oka. De hol kell véget érnie a kiváltó oknak? - A lány csupasz lábujjait a joystick gombjain nyomta, lelőve a fasiszta gonosz szellemeket. És folytatta. - Ha kezdettől fogva keressük a kiváltó okokat, akkor az ateizmus szerint végül a nemlétbe kerülünk. De a nemlét vagy az abszolút üresség okot adhat-e bárminek is? És ha az eredeti kiváltó okot a Mindenható Istenben látják, akkor minden probléma magától megoldódik. És az emberi civilizáció létezése, és az intelligencia, a biológiai élet és a csillagokkal rendelkező bolygók. De az ateista eszmék a kiváltó ok keresése során továbbra is a hit általi elfogadás szükségességére támaszkodnak. De annak további magyarázata, hogy az élet a Földön és az emberi civilizáció a véletlen eredménye, sokkal több hitet és feltételezést igényel, mint a Mindenható Istenbe vetett hitet.
  Alla ismét lőtt, összetörte az E-50-et, és gúnyosan megkérdezte:
  - Nos, mondjuk meggyőztél... De miért higgyek a bibliai Istenben, és nem Rodban? A Mindenható szláv változatába!
  Anyuta füttyentett, tüzelt, és egy kis gondolkodás után válaszolt:
  - Mert a Bibliának, még ha sokaknak nem is tetszik, hogy zsidók írták, legalább van némi igazolása az istenségére. Legalább vedd a próféciákat. És Rodnoverie... Sok ilyen Rodnoverie van? Ha van saját ősi Bibliájuk? És szívemmel szeretném, ha Isten választott népe oroszok lennének, nem zsidók, hogy Oroszország és nem Izrael lenne az Úr királysága. - A lány széttárta a karját, és csupasz ujjaival megnyomta csábító, lebarnult lábát a joystick gombjain. - De látod, nekünk nincs olyan könyvünk, mint a Biblia. Arról pedig még csak megbízható források sincsenek, hogy őseink mit hittek a kereszténység felvétele előtt. Ez a probléma, hogy a Biblia minden hiányossága mellett más alternatívák még több hitet igényelnek, és kétségesek Isten lelkisége szempontjából.
  Alla, miután elütötte a Jagdtiger-2 pontos találatát, azt javasolta:
  - És ha a Mindenható egyáltalán nem tartotta szükségesnek, hogy kinyilatkoztatást adjon magáról. És minden Istenről szóló könyv egyformán egyenlő körülmények között van... - vigyorgott a vörös hajú ördög, és barátaira kacsintva hozzátette. - Vagyis mindez tisztán emberi.
  Anyuta megállt a lövöldözésben, hogy lehűljenek a gépfegyverek, és kétkedve kérdezte:
  - Gondolod, hogy a Mindenható elrejthetné magáról a tudást, és hagyná, hogy a világ menjen?
  Alla meglehetősen racionálisan megjegyezte:
  - Nézd a mi világunkat! A nácik bevették Orenburgot, megrohamozták Philadelphiát, Moszkva közelében álltak és körülvették Leningrádot. Ha ezt nézzük, azt hiszem, nem nehéz elhinni, hogy a Mindenható Isten megengedte, hogy világunk a maga útján haladjon. Például lepényhal egyedül, és megnézem!
  Anyuta nagyot sóhajtott, és beleegyezett:
  - Igen, az, hogy a nácik elfoglalták a világ több mint felét... Ez borzalom! De talán ez a világ büntetése a bűnökért és a hitetlenségért!
  Alla felvillantotta a szemét, kilőtt egy újabb lövedéket, és megjegyezte:
  - De ez ismét azt mutatja, hogy... Hogy Istenben, aki megválaszolja imáinkat, csak hitben hihetünk!
  Anyuta dühösen ellenkezett:
  - De élünk és nem nyomorékok... Szóval ne vétkezz Isten ellen, Allah.
  Délen a német csapatok megrohamozták a legnagyobb amerikai támaszpontot Miamiban.
  A leglegendásabb négy szépség az E-50 harckocsin harcolt. Így hát egy üteg légelhárító ágyút acéldarabokra zúztak.
  Gerda húsevőn nyalva az ajkát, így szólt:
  -A művészet érdekében az előadók önkéntes áldozatot hoznak, a hadiművészet érdekében a hallgatók áldozatra kényszerülnek!
  Charlotte rézvörös haját mezítláb fésülve megjegyezte:
  - A háború lenyűgöző folyamat! Továbbra is városról városra, városról városra járunk, amíg el nem pusztítjuk egész Amerikát.
  Christina álmodozva mondta:
  - Bárcsak most ananászos malacot kaphatnék... Elegem van a száraz forrasztásból!
  Magda megfontoltan megjegyezte:
  - Szóval ez a mi posztunk! Ne légy ideges!
  Christina felnevetett. Nagyon szerette volna, ha két-három srác egyszerre érinti meg és simogatja. És vörös hajú és izmos lenne, és rikoltozna, mint egy disznó. Olyan jó, amikor egy férfi keze végigfut az ujjadon, a lábszáron és a bokádon. Amikor fiatal férfiak csiklandozzák a sarkadat, és csókokkal árasztják el kecses lábaidat.
  Christina még a lábai között is dörzsölte. Milyen izgalmasak az ilyen gondolatok. Hogy akarom a szexet.
  Magda vörös hajú párjára nézve csicseregte:
  - Hajtsd el a kéjes gondolatokat! Légy szigorú magaddal!
  Christina a fémhez dörzsölte a csupasz talpát, és dörmögve így szólt:
  - Ó, te keresztény képmutató! Hogy nem érted a test hangját!
  Christina a férfiakat képzelte el. Sok fiatal, szép, izmos ember, aki megfogja a kezével, aztán kezdődik... Mi a baj? A férfiak háremekről álmodoznak? Miért nem alapítja meg saját férfi háremét? És tarts egy orgiát.
  Gerda rálőtt egy 240 mm-es amerikai tarackra, és villogó szemekkel ugatott:
  - Légy óvatos! Egy ekkora lövedék veszélyes ránk!
  Christina remegve mondta:
  - Eh, jó lenne Shurmlevre váltani. Ez a tank, vagy inkább mastodon, ha üt, akkor üt!
  Gerda mezítlábával végigsimított Christina mellkasán, amelyet csak egy keskeny szövetcsík takart. A mellbimbói azonnal megkeményedtek, a lány pedig érzékletesen felnyögött.
  Gerda kuncogott, és így válaszolt:
  - Mind a négyünknek el kell mennünk a férfiakhoz! Lazítsunk és tartsunk egy hatalmas orgiát!
  Christina kuncogott, és megjegyezte:
  - Igen, nagyon akarom a szexet! Bár mostanában három sráccal voltam egyszerre... A hús egyre telhetetlenebb!
  Gerda kuncogott és tüzelt, csicseregve:
  - A lányoknak fiúkra van szükségük, olyan jó velük lenni! Főleg, ha nagy férfias tökéletességgel dolgozza ki a száját.
  És a hófehér harcos nevetésben tört ki. Rózsaszín nyelvével megnyalta skarlátvörös ajkait. Egy akkora nyalókát képzeltem el, mint egy banán. Hogy nyalja fürge nyelve az édes, ízletes, izgalmas illatú húst.
  Gerda megrázta a fejét. A harc során nem szabad erotikus fantáziáknak engedni. Jobb lőni és szögezni.
  Magda elrontja a hangulatot:
  - Ha megengeded magad a test vágyainak, egyenesen a pokolba kerülsz. És akkor ilyen kínzások lesznek...
  Charlotte könnyelműen felnyögött, izmos testét magas mellekkel ívelve:
  - Kínzás! Hú, ha ostorral vagy csalánnal felvernek, az nagyon kellemes!
  Gerda kuncogott, és így szólt:
  - Neked a kínzás kínzás, de a korbácsolás komoly!
  Magda a joystickkal megcélozta a fegyvert. Kinyújtott fegyverrel elkaptam egy földbe temetett Shermant. A szépség kirúgott. Mintha összetörnék egy csokit. Egy amerikai tank ég. És akkor egy új célpont: Pershing. És rámutatsz, és biztosan lősz. És szó szerint lerombolod a tornyot.
  Magda azt mondja, miután eltalált egy amerikai tankot:
  - Ne gondolj a srácokra. Harcolnunk kellene... És hagyja, hogy a kéj hangja elnyomja a kagyló robbanását!
  Gerda egyetértően bólintott. Megsimogatta a lábát, és elképzelte, hogy Hans simogatja. Ez egy magas és izmos fiú, annyira hasonlít a poszterre, Árja. Az nagyon jó lenne!
  Ezt követően a lány rálőtt a "boszorkányra". És összetörte az oldalát. És majdnem kettéosztotta az autót. Ezt követően a szépség a bunkert is eltalálta és összetörte. Még a márványforgácsok is leestek.
  Ezek után a lány csicseregte:
  - A fejsze nyele félbe volt vágva, de a homlokon heg volt!
  És hogy nevet... Mutatja a nyelvét, olyan rózsaszín és fürge.
  Aztán Christina csupasz ujjaival megnyomja a joystick gombjait, és törmelékké töri a "Big Tom"-ot.
  És ez a tüzes, temperamentumos ördög olyan pontosan lő. Pontos felvételek eksztatikus kecsességgel kombinálva.
  Charlotte vigyorogva mondja:
  - A nők így tartják a férfit: az olasz a testével, az amerikai a tetteivel, a francia kecsesen, az orosz pedig a pártszervezetével!
  Christina magabiztosan kijelentette:
  - Jobb, ha a férfiak mások... Sokkal kedvesebb és érdekesebb. És válts szerelmeseket, mint kesztyűt!
  Gerda fogja és énekli:
  - A férj a börtönben van, a feleség pedig az őrültek házában, a férj túl sok körtét evett, a feleség pedig a Sátán!
  És megint nevetnek a lányok. Aztán mezítláb kezdtek összecsapni, olyannyira, hogy szikrák hullottak a talpuk alól. A szépségek pedig kuncognak. Charlotte is lőtt, lenyomta lábujjait a joystickről, és csipogott.
  - Gerda, Gerda, Gerda! Gonoszkodás! És te honnan jöttél, Gerda? Gerda, Gerda - szépnek kell lennie! Maga a Sátán van ebben a szépségben!
  És mindkét lány minden erejével összetörte a fejét. És hogyan repülnek majd a szikrák.
  Ezt követően a lányok kórusban kiabálták:
  - Fölöttünk egyhangúan zúgnak a századok! Egy erős bolond Szodomát telepíti!
  És a harcosok ismét teljes erejükből verték a fejüket. Tényleg nagyon jól szórakoznak. És a szépségek ordítanak örömükben! És énekelnek, mint a rablók:
  - Öröm a nővéreknek, öröm a nővéreknek élni... Nem kell a náci Führerrel bajlódnia! Bármelyik nővér, bármelyik, bármilyen nővér... Miami közelében lendületesen elpusztítjuk a Yankees-t!
  Jó móka a lányoknak, nem lehet mit mondani. Több állam már a Wehrmacht irányítása alatt áll. És a nácik haladnak előre, a Fritz tankjai természetesen a legmagasabb osztályúak!
  És a harcosok szívből éneklik:
  - Mind meghaltak, akik ellenünk vannak... És az összes rabló értünk megy!
  A szépségek kórusban felkiáltottak:
  - Ijesztő - kaput!
  Úgy tűnt, hogy a harcosoknak nagyon tetszett az egész. Olyan szépek, izmosak, és július végén meleg van, és az erős lányok teste izzadságtól csillog. Christina hernyóival szétzúzza az amerikaiakat, és fütyül egy dalt magában. Lelkes hangnemben:
  - Írd le a füzetedbe, minden oldalra... Ne veszítsd el a fejed, csak űzd el a jenkiket!
  A lány pedig magában kuncog, kicsatolja a fogát és kacsint. Kinek - valószínűleg az Ördögnek.
  Gerdának forgatás közben eszébe jutott az egyik sci-fi regény, amit olvasott. Ebben a Sátán egy gyönyörű fiatalember képében jelent meg a professzor házában. És egy történet a pokolban felmerült problémákról. Igen, a pozitív entrópiát felfaló kisemberek miatt a véletlenek rendjének megsértése támadt, és a pokol valójában egy rémálomhoz kezdett hasonlítani. És nagyon jó hely volt. Ott a bűnösök maguknak ünnepelték az ünnepeket, fiatalok és szépek lévén.
  És a szelíd, vörös nap örökké sütött. És akkor ez elkezdődött... Nem csoda, hogy az alvilágot egy csatornához hasonlították. De valójában tiszta örömök és szórakozás voltak ott.
  Gerda elvette, és hevesen énekelte:
  - Töltse fel a poharat tűzi vízzel,
  Sátánnal együtt - igyunk fémre!
  A gyönyörű szőke pedig úgy üt, mint egy ágyú. És eltalált egy alacsonyan szálló amerikai P-51 támadórepülőgépet. Hát te okos kisördög!
  Gerda húsevően vigyorgott. De az amerikaiaknak lehetőségük volt megosztani Oroszországot a németekkel együtt. És most nekik maguknak kell Hitler alatt feküdniük. És számukra ez kellemetlen. Akkor a gyakorlatias amerikai tudni fogja, mi a német fegyelem. És ez csak hasznára válik.
  Gerda énekelte:
  Fenyegetően a bolygó felett lebegve,
  Harmadik birodalmi sas...
  Énekelnek a nép dalaiban,
  Visszanyerte nagyságát!
  Ez pedig sokkal könnyebbé és viccesebbé tette a lányok dolgát. És voltak a legmagasabb osztályú harcosok. Valójában azonban nagyon könnyű harcolniuk. És minden probléma nélkül képesek nyerni. Most az akkumulátor szó szerint kikopott.
  Aztán hernyókkal szétverték az amerikai katonákat, és izgatottan kuncogtak, és a nyelvüket mutatták. És mezítláb verték egymást. Erős nyakra csavarták a fejüket. Nevettünk...
  Magda, csak kissé kisebb hangon, megjegyezte:
  - Mit csináljak a pokolban? Csak csavard az ördögök farkát!
  Utána a lányok nevetésben törtek ki, úgy, hogy a tankon kívül lehetett hallani. Olyan huncutok és vidámak. Ezek olyan harcosok, akiknek semmi baja.
  A Wehrmacht egyre mélyebbre lépett Miamiba. Egy igazi acéllángokból álló korcsolyapálya haladt előre. És zörgött a felszerelés, csörömpöltek a sínek. A német tankok erősek, és nincs párjuk a járművek szintjét tekintve. És a Krautok rendkívül büszkék erre. Még nagyon felfújt marsallok is járkálnak. Az E-50-et nemcsak a páncélzat vastagsága védi jól, hanem ferde lemezei is vannak.
  Próbáld ki ezt. Az amerikaiak pedig, akik a németek ellenfelei, nem tudnak mit kezdeni a nácikkal.
  A fekete katonák feladják és először dezertálnak. Nem igazán akarnak harcolni az Egyesült Államokért. A német származású amerikaiak átmennek a Wehrmacht oldalára. Csak a zsidók harcolnak a végsőkig, felismerve, hogy nem lesznek kegyelmeik. A kínaiak és az angol-amerikaiak is rugalmasságot mutatnak. A latinok másképp viselkednek. Vannak, akik nem akarnak harcolni a szövetségesekkel, Németországgal: Brazíliával, Argentínával és másokkal, de van, aki meglehetősen makacs. Általánosságban elmondható, hogy az amerikaiak viszonylagos rugalmasságot mutatnak, és meg kell küzdeniük a továbbjutást. Bár sok volt a fogoly, számuk milliókra rúgott.
  Meg kell jegyezni, hogy az amerikaiaknak nagyon sok Shermanja van. Ez a tank viszonylag könnyen gyártható, és sok tekintetben hasonlít a szovjet T-34-re, csak magasabb, oldalpáncélzattal pedig valamivel rosszabb. Ami azonban nem jelentős, tekintve, hogy milyen erősek a német fegyverek.
  De a Krautok aktívan gyűjtik a számlákat. A német tankerek egész galaxisa hatalmas számú sérült járművet halmozott fel. Az ászok is kiválóan működnek. A versenyen kívül álló Friedrich Bismarck mellett a Marseille a második. Huffman sem rossz. De kevésbé szeretik, mert ez az ász gyakran megrongálja a német repülőket. Huffman közelről támadó harci stílusa természetesen növeli annak kockázatát, hogy a lezuhant repülőgépek repeszeivel eltalálják. Marcel és Friedrich inkább távolról cselekszenek.
  Mesterlövészek voltak, nagyon hatékonyak és eredményesek.
  Rudel is nagyon tiszteletreméltó ász, Friedrich után a második tankromboló. Ez a Rudel nagyon bátor ember. Nemegyszer lelőtték és megsebesítették, de szolgálatban maradt.
  Általánosságban el kell ismerni, hogy a Luftwaffe szakértelme óriási szinten van. És hogy az amerikaiak egyértelműen a levegőben veszítenek a németekkel szemben. A legnépszerűbb amerikai vadászgép, a Mustang pedig teljesen tehetetlen a levegőben.
  Gerda csupasz lábujjával fogta a nyalókapálcát, és megszívta, elgondolkodva mondta:
  - Ez érdekes... Minden kétség nélkül legyőzzük Amerikát. De vajon Japán tényleg kap ennyi földet?
  Charlotte dühvel a hangjában mondta:
  - Nem! Ennek nem szabadna megtörténnie! Nem adjuk fel a fél világot a szűk szeműeknek!
  Christina felkacagott, kerek sarkával a páncélba ütött, és felmordult:
  - Törjük szét őket, mint az oroszokat és az amerikaiakat!
  Magda halkabb hangon mondta:
  - De sokat segítettek nekünk az oroszokkal és az amerikaiakkal vívott háborúban. Nem szabad becsmérlően beszélnünk Japánról!
  Charlotte szeme felvillant, és felszisszent:
  - Úgy bánunk másokkal, ahogy megérdemlik! És Japán sem kivétel!
  Gerda békülékenyen megjegyezte:
  - Nem, természetesen tisztelegnünk kell Japánnak a második világháborúhoz való hozzájárulása előtt. Főleg az USA elleni csatában. Sok amerikait megöltek, és elsüllyesztették a flotta nagy részét. Ezzel minket is megvéd!
  Christina megvetően felhorkant:
  - Ha Japán 1941-ben megtámadta volna a Szovjetuniót, Moszkvát már rég elfoglalták volna. Így a háború minden valós időtartamon túlra nyúlt.
  Charlotte, ez a vörös hajú ördög egyetértően bólintott:
  - Igen, a háború hatodik éve a végéhez közeledik. És ennek a vérontásnak se vége, se vége! És el kell ismernünk, hogy ez egy kicsit nehézkessé válik.
  Gerda hasra fordult, lábával megnyomta a joystick gombját, kiütötte egy másik Shermant, és kotyogott:
  - De nem ismerünk más életet... Szóval érdemes-e mást kívánni!
  Magda megfontoltan mondta:
  - A világ országainak száma kimerítő. Ez azt jelenti, hogy előbb-utóbb béke lesz, és ezzel együtt az emberek boldogsága is.
  Charlotte, ez a vörös hajú ördög megvetően horkantott:
  - Hát nincs boldogság a háborúban?
  Magda megrázta a fejét:
  - Milyen boldogság lehet az emberölésben? A pusztításban, az erőszakban és a gyászban?
  Charlotte vállat vont, és megjegyezte:
  - Kislány koromban nagyon szerettem háborúzni és bottal csalánozni. Mindannyiunkban van valami, ami a pusztuláshoz vonzódik. És a rossz dolgok elpusztítása!
  Christina fel-alá ugrálva énekelte:
  - Nagyon szörnyű az alvilág... A pokol rémálomszerűbb, mint a legszörnyűbb álmok... De mi nagyon szenvedélyesen szeretünk vétkezni, ez a hitvallása fiaink minden sorsának!
  Charlotte hosszan hozzátette:
  - És a lányok is... Mértékletességet kell tudni mindenben, a bűnben is!
  Gerda megfontoltan mondta:
  - A bűn olyan, mint a bors a levesben. A túl sok rossz - megégeti a szádat, de enélkül nyájas és íztelen!
  Magda sóhajtva megjegyezte:
  - De a bűn elfáraszt! Nem?
  Gerda elvigyorodott, és így válaszolt:
  - A futás is fárasztó, de jót tesz az egészségnek... Gyógyítani kell a szervezetet.
  Charlotte elzavarta, és egy kagylót küldött a Pershingbe. Nagyon pontos harcos. És van mit mutatnia másoknak. Kiütött egy amerikai tankot, és ezt írta a Twitteren:
  - Szuper harcos vagyok és háromszor hiper!
  Ezt követően a szépség a szájába dobta a trófeás rágógumit, és egy egész buborékot fújt ki.
  Gerda gúnyosan megjegyezte:
  - Az USA-ban sokkal jobb rágógumik vannak, mint a tankok!
  Christina fogta és énekelte:
  - Az erőszak tönkreteszi az acélt, de a gonosz ereje nem tart örökké! És lélekben erősebb leszel! Amikor a kéz szilárd és a célok emberségesek! Le tudod törni az erőszakot!
  Magda így válaszolt:
  Isten fénye megvilágított bennünket,
  Az Úr Krisztusba vetett hit...
  És bűnbánatként kinyitotta -
  Viharos szívünk!
  Az aranyhajú lány pedig pontosan lőtt. Az általa küldött kagyló összetörte az amerikai autót.
  De a jenkik már másznak ki a romok alól. Feladják. Kezüket a nyakukra teszik, és remegnek a félelemtől. Fehér zászlók lógnak. Az egyik akkumulátor azonban nem siet felemelni a kezét.
  Gerda megcélozza a fegyvert és lő. Pontosan héjat küld a héj után. Nagyon éles lány. Magda is lő sorra. Mindegy - természetes szőke... Vékony derék, magas mell. Tudja, hol találja a férje rejtekét... De én változást akartam - vettem egy csomag festéket!
  És ez vicces a lányok számára, mára olyan menők lettek.
  Gerda fogta és énekelte:
  - És tankokban távoznak - rohannak a lányok...
  Acél elem, acél elem!
  Charlotte rálőtt a "boszorkányra", és ezt énekelte:
  - Ha egészséges akarsz lenni, keménykedj... Ha fék nélküli tankra van szükséged, ne félj!
  És mind a négy lány sírva fakad és ordít. Christina elmosolyodott és így szólt:
  - Egy nő négy férfival, ez nagyszerű!
  Gerda megerősítette:
  - Minél több szerető, annál jobb! Hitleristák vagyunk, ami azt jelenti, hogy kívül vagyunk a polgári erkölcsön!
  Charlotte dühösen mondta:
  - Erkölcsi, a piszkos szóból!
  Christina kuncogott, és megjegyezte:
  - Vad lányok vagyunk! Csak vadak!
  Gerda büszke tekintettel mondta:
  - De mindegyikünk szült egy gyereket a Führer szíve alatt!
  Magda dühösen válaszolt:
  - Nem szabad így lehajolni az állatok szintjére!
  Charlotte kuncogott, és megjegyezte:
  - Nem csak állatok vagyunk, hanem oroszlánok!
  Christina csípőt rázva tisztázta:
  - És még ördögök is! Tehát a mi náci erkölcsünk valóban ördögi és kegyetlen!
  Gerda mosolyogva fogadta és énekelte:
  A csata előtti este még a hősöknek is,
  Félelmetes a sötétben...
  Egy ősi templom pentogramja ég,
  Isten adjon erőt... Hogy ne kerüljek a sírba!
  Christina Gioconda mosollyal megjegyezte:
  - És szeretnék halhatatlanná válni, mint a felvidéki a filmben... Próbálj ki egymilliárd embert, egy billió goblint és egy sextillió elfet!
  Gerda dorombolt és így szólt:
  - Tündék... Olyan szépek, virág- és mézillatúak. Hogy szeretnék velük szeretkezni. Olyan vad mulatság.
  Christina felkacagott és motyogta:
  - A tündék édes álom... A szépség rabszolgává varázsolja az embert! És a halál után nem találnak békét... Mert az alvilágban a lányok a Sátánnal vannak!
  Charlotte elvette, és lelkesen énekelte:
  - Töltsd meg a poharat tűzvízzel... A láng megég és fémet vág!
  És a lányok egyszerre nevetnek... Egyáltalán nem gyengék! Gyönyörű és menő lányok!
  Gerda elvette, és örömmel énekelte:
  - Ne félj a haláltól, ne ragaszkodj a félelemhez... Végül is igazság nélkül nincs értelme élni!
  Válaszul Magda lőtt, egy lövedéket küldött egyenesen középre, és ezt énekelte:
  - Mennyei névsorolásnál, mennyei névsorolásnál... Ott leszek, Jehova akaratából! És remélem, kedves barátaim!
  Christina, ez az aranyvörös ördög csicseregte:
  - És a mennyben, lesz egy szextillió elf szerelmem?
  Magda mosolyogva válaszolt:
  - És vasárnap nem házasodnak és nem házasodnak össze, hanem úgy maradnak, mint az angyalok a mennyben. És ti ördögök láthatóan az örökkévalóságig párosodni fogtok a démonokkal!
  Christina nevetett, és megjegyezte:
  - De ez nagyon klassz! El tudod képzelni, mekkora a farkuk! És úgy általában...
  Gerda így válaszolt:
  - A Birodalom új világot épít,
  És tagadja a múltat...
  Trónra ülni -
  Nevetséges és vulgáris!
  A csupasz lábú, szinte meztelen, izmos, lebarnult testű szépségek pedig nevetésben törtek ki.
  Charlotte ökölbe szorította a kezét, és felszisszent:
  Robbanások dördültek...
  A kegyelem véget ért -
  Hagyd abba a hátad mutogatását
  Ideje megölni az ellenségeket!
  De pillanatnyilag kiderült, hogy nem volt itt az ideje. Az amerikaiak továbbra is megadták magukat, látszólag Miami volt a következő város, amelyet elfoglaltak.
  Fehér zászlókat dobtak. A foglyok kijöttek. Amikor Gerda kiugrott a tartályból, mezítláb szándékosan gépolaj-tócsákba mártotta. Azonnal kosz, homok és por tapadt a szőke szépség lábára. Továbbá a hagyomány szerint a foglyokat arra kényszerítették, hogy megcsókolják a lány piszkos és büdös talpát.
  A többi szépség is így tett. Azt mondják, a rabok ne élvezzék a mezítláb csókolózást. Hadd mászkáljanak és szimatoljanak. És lenyalják a piszkot és port a nyelvükkel.
  Charlotte csupasz lábujjaival megragadta a fekete szemű amerikai orrát. Erősen megszorította. Sikoltozásra késztette a foglyot. Aztán a sarkával megütötte a homlokát, és ütést okozott. A hadifogoly elesett és eszméletét vesztette.
  Charlotte gúnyosan énekelte:
  - Igazi kobralány vagyok, és nem leszel jól alattunk!
  Ezután Gerda követte a példáját. Csupasz ujjaival is megszorította az orrát, és húzta, szinte letépte az orrát, és a sarkát az állába nyomta. Eltörve az állkapcsomat.
  Aztán Christina ugyanezt tette. Nagyon erősen megragadta párja orrát, és még vért is szívott, és az orrlyukait kitépte.
  Magda izgalmában a foglyokat is csókolásra kényszerítette poros, gépolajjal borított lábát, de aztán sétált egy kicsit, és észrevette:
  - Ez vulgáris és kegyetlen!
  Charlotte gúnyosan hozzátette:
  - És még mindig nem keresztény módon!
  Magda egyetértően bólintott:
  - Tényleg! Nem úgy viselkedünk, mint a keresztények!
  A vörös hajú ördög felmordult válaszul:
  - És te is! Szóval ne mondj ellent nekünk!
  A foglyok között tinédzser felderítők is voltak. Christina odalépett hozzájuk, és gúnyosan így szólt:
  - Akarsz megkóstolni egy női testet?
  A fiúk éhes és szégyenlős pillantásokat vetettek a szinte meztelen, nagyon szép lányra. Sokan csak rövidnadrágban küzdöttek a hőségben, és csokibarna borította őket. Gerda odaugrott a kölykökhöz, és gépfegyverét rázva üvöltött:
  - Térdre!
  Egyszerre estek le. Ezt követően ismét a lányok, ezúttal a cserkészek voltak kénytelenek lábcsókolni. A fiúk még homokot is csikorogtak a fogukba, de kibírták és nem mertek ellenkezni.
  Gerda üvöltötte a tüdejét:
  - King Kong vagyok.
  Christina pedig levette a melltartóját, és teljesen kitette magas melleit skarlátvörös mellbimbókkal. És elkezdte nyomni vele az összes fiút egymás után. Például csók.
  A fiúk elpirultak a zavartól, de engedelmesen csókolóztak. Mit tapasztaltak? Félelem és vágy keveréke. A fiatal férfiakat felizgatta a félmeztelen lányok látványa és érintéseik. Christinának ez is tetszett.
  Gerda kitette a mellét is. Magas, kövérkés, skarlátvörös mellbimbókkal, mint az eper.
  Charlotte követte őket, megmutatva domború testét. Csak Magda fordult el. Szégyenletesnek és vulgárisnak tűnt számára.
  Általában annyi emberséget veszít a háborúban. És a náci erkölcs általában állatokká változtatja az embereket. Egyesek olyanok, mint a farkasok, mások olyanok, mint a birkák.
  De viszont a vasfegyelem, a szervezettség, a kíméletlenség a célok elérésében csodákra képes!
  Az E-50-es tank ilyen gyorsan tömeggyártássá vált. Például lehetséges-e az amerikaiaknak, akik még mindig a T-4-gyel szemben gyengék Shermanokat kavargatnak?
  De milyen vad lányok. Ők, akiket katonai szolgálataikért számos kitüntetéssel tüntettek ki, így viselkednek. Arra kényszerítik a fiúkat, hogy csókolják meg a mellkasukat, a lábukat és a combjukat. Nos, ez tényleg lehetséges? Milyen erkölcs ez? Sőt, német és külföldi katonák ezt nézik, és a halántékuk felé csavarják az ujjukat. Nézd, milyen nőink vannak!
  Mindjárt elkezdenek párosodni mindenki szeme láttára!
  Magda szívből sikoltott:
  - Nem! Ne merészeld ezt megtenni! Légy ember!
  Gerda válaszul felkiáltott:
  - Ne zavarjon minket, hogy tanítsuk a fiúkat!
  Magda odaugrott hozzá, kidobott néhány tinédzsert és ugatott:
  - Megőrültél?! Ne tedd ki a Harmadik Birodalom hadseregét a nevetségességnek!
  Charlotte hirtelen zavarba jött, és megjegyezte:
  - Lehet, hogy tényleg túl messzire megyünk? Mértékletességet és pontosságot kell gyakorolnod!
  Christina leintette, és felsikoltott:
  - Ne zavarj, ne érj hozzám, jó élvezni. Olyan gyönyörű fiúk, és édes fiatalság illata van bennük!
  Gerda hátranézett, és felszisszent:
  - Menjünk velük, aztán hancúrozunk. Ezt nem teheti meg az egész hadsereg előtt! És még lesz időnk a játékokra!
  Christina csalódottan motyogta:
  - Után? Akkor ez nem olyan izgalom, mint mindenki előtt! És ez klassz!
  A híres négyes, akik élő legendává váltak: Gerda, Charlotte, Christina és Magda, a világ eddigi legjobb harckocsijával, az E-50-el folytatták előrenyomulásukat észak felé. A Wehrmacht már körülvette Atlantát. Amerika helyzete gyorsan romlott.
  Ennek ellenére a tankcsaták folytatódtak. A lányok visszaverték Shermans és Pershings újabb makacs támadását. Egy új Washington tank is bekerült, egyelőre csak pár darab. De ez az autó valamivel veszélyesebb volt. A 90 mm-es ágyú csövének hossza 73 EL-re nőtt, meghaladva a Tiger-2 erejét, amely egy fejlettebb lövedékkel lehetővé tette az E-50 oldalba való behatolását. Igaz, az új tank motorja nem állt készen ugyanarra az 500 lóerőre ötvenhét tonnás tömeggel és 152 milliméteres elülső páncélzattal.
  Magda két kilométerről elütött egy ilyen autót, és megjegyezte:
  - Az ellenség egyértelmű késéssel javul! És olyan ügyetlen tankot csinált!
  Gerda kuncogott, és mezítláb végigfutott a kocsi pedálján, és hümmögött:
  - Hát ez a szerencsénk! És általában, már olyan mélyre mentünk a kapitalizmus ebbe a birodalmába. Az USA hamarosan bukik!
  Charlotte, ez a vörös hajú ördög sziszegte:
  - És hatalom lesz a világ felett!
  Christina lehűtötte barátja lelkesedését:
  - Ne hízelegj magadnak nagyon! Ott van a Szovjetunió is. És ez egy ország nagyszerű lehetőségekkel!
  Gerda füttyentett. Megnyomta a joystickot, és miután elpusztította a Shermant, észrevette:
  - Az oroszoknak soha nem lesz olyan erős felszerelésük, mint a miénk. És ami a legfontosabb, már nem tudnak megegyezni a számmal! Tehát tartsd fel az orrodat és a gazdát, hogy tubákoljanak! Tudd, hogy a Harmadik Birodalom mindig veled van!
  Magda elmosolyodott, és alig hallhatóan így szólt:
  - És Jézus mindig velem van!
  Gerda kijavította barátját:
  - Árja Jézus!
  Magda egyetértett ezzel:
  - Lehet, hogy árja, de Isten mindenható Fia!
  Christina mosolyogva kotyogott:
  - Az árja erő legyen velünk! Mindenkit legyőzünk és elérjük a halhatatlanságot!
  Magda ismét lőtt. Elképesztően pontosan lőtt. A Shermant még nem szüntették meg az Egyesült Államokban, és 1945 augusztusa ellenére sem szerzett atombombát. Tehát az amerikai helyzet valahol a kettő között volt, rendkívül nehéz és teljesen reménytelen. Vagy talán még közelebb van az abszolút reménytelenhez.
  Gerda felidézte azt is, hogyan harcoltak egy kilencven tonnás harckocsin, az "Oroszlán"-on, amely mind fegyverzetében, mind páncélzatában gyengébb volt az E-50-nél. A német technológia fejlődött. És nincs párja. Csak hatvanöt tonna, és micsoda védelem. Eh, mi másról álmodozhattak Krautok? Kivéve, hogy lehetetlen bármilyen szögből áttörni!
  Gerda megkérdezte Magdától:
  - Mondd meg jobban, milyen formájú legyen egy tank, hogy semmilyen szögből ne lehessen áthatolni?
  A keresztény lány mosolyogva válaszolt:
  - Egyiptomi piramis alakú, csak megnyúltabb és laposabb.
  Gerda a kezébe vette a ceruzát, eldobta, csupasz lábujjával elkapta. Gondosan felvázolt egy rajzot a falra, és észrevette:
  - Ez az?
  Magda egyetértően bólintott:
  - Igen! Mint ez!
  Charlotte füttyentett és megjegyezte:
  - Ez egyszerű! De a lövedék valójában bármilyen szögből rikochet!
  Gerda komolyan mondta:
  - Ezt az ötletet meg kell osztanunk a tervezőinkkel. Akkor kapsz egy rendkívül erős tankot. Tökéletes védelemmel!
  Magda vállat vont, és megjegyezte:
  - Ez nem igazán a mi dolgunk!
  Gerda a fejét rázta válaszul:
  - Jaj azoknak, akik közömbösek hazájuk iránt!
  Christina megjegyezte:
  - Igen, mi magunk küldjük! Együttesen mind a négyből! Hagyja, hogy a Porsche vagy bárki más véglegesítse ötletünket!
  Gerda gyöngyszemnél csillogó mosollyal egyetértett:
  - Így lesz! Osszuk meg a dicsőséget, ahogy kell mindenkinek!
  Magda halkan válaszolt:
  - Csinálj, amit akarsz! Én személy szerint nem vagyok mohó!
  Gerda lelkesen mondta:
  - Hiszen a kapzsiság az alsóbbrendű emberek érzése! Gyengék az elméjük, még a szegények is sajnálják őket!
  A harcos pedig egy lövéssel letépte a Pershing tornyot. Az amerikai ellentámadás általában megbukott. A csata a Wehrmacht számára meglehetősen sikeresen végződött. A Fritz szinte semmit sem szenvedett. Veszteségek... Sötétedett. És a nap lemenőben volt egy rubinszínű naplemente felé. Atlanta kemény diónak ígérkezett, mert nagyváros volt.
  Nyilvánvaló, hogy a nagy lakott területeket a legnehezebb bevenni. Igaz, a fasiszták általában inkább körülvették, és a lemorzsolódásra hagyatkoztak.
  Útközben a lányok meglátták a Big Tom önjáró fegyvert. Elég erős ahhoz, hogy veszélyes legyen. Kiütötték... Minden különösebb probléma nélkül magunknak.
  Aztán mikor már teljesen besötétedett, megálltunk és falatoztunk. Kipróbáltuk az amerikai Coca-Colát és egy szendvicset is. Gerda megivott két egész litert, és megjegyezte:
  - Feldobja a hangulatot éppúgy, mint a pálinkát!
  Charlotte megkérdezte:
  - Ki ő?
  Gerda elvigyorodott, és így válaszolt:
  - "Coca Cola"!
  A vörös hajú ördög elvigyorodott:
  - RÓL RŐL! Ez az istenek itala! Olyan, mint a limonádé, csak jobb!
  Christina felkacagott és ellenkezett:
  - Igen! A természetes kávé a legjobb! De ne lefekvés előtt!
  Magda megjegyezte:
  - Bűn vodkát inni!
  Gerda puszta lábbal legyintett:
  - Tudom! Jaj annak, aki erős italt készít!
  A lányok a harckocsi hernyói mellett töltötték az éjszakát, és néhány bojtorján almot szedtek. És így nem aludtak eleget több éjszakán át. A fejlődés üteme nagy volt. És az ellenállás elég erős.
  Gerda láthatóan túl sok Coca-Colát ivott, nem valószínű, hogy ekkora adag szénsavas italt öntött volna magába. Így hát a hófehér hajú lánynak volt a legtermészetesebb rémálma. Nem szabad annyi szénsavas italt inni.
  Gerdát nehéz bilincsekbe verték, és a Chatelet legsötétebb és legzordabb börtönébe vetették. Undorító lények mászkáltak, a lányt pedig patkányok támadták meg. Kénytelen volt láncokkal és bilincsekkel visszavágni, és nem tudott aludni.
  A nagy patkányok folyamatosan harapdálták a csupasz sarkát, és ez nagyon undorító és fájdalmas volt.
  Halálbüntetést szabtak ki egy börtöntiszt meggyilkolásáért. De a Chatelet főnöke, miután elvesztette szeretett tisztjét, elrendelte, hogy Gerdát a legkegyetlenebb kínzásoknak vetjék alá.
  - Ez a szemtelen lány mindenre válaszol!
  Így hát a hóhérok bementek a börtönbe, és a lányt a pincébe hurcolták kínzásra. Gerda alig ellenállt. Megértette, hogy halálra van ítélve. Csak annyit akart, hogy megőrizze bátorságát és méltóságát a kivégzés és a korábbi kínzások során. Gerdáról letépték a ruháit, és meztelenül a fogasra feszítették. És a lány mezítláb belenyomódott a szárba.
  A hóhér teljes erejéből ostorral a csupasz hátára ütötte. A lány összeszorította az állkapcsát és kiállta az ütést, és bár a bőre felszakadt, még csak nem is sikoltott. Aztán a kínzó nehéz súlyokat akasztott a lány lába elé. A vállakból kicsavarodott ízületek repedezni kezdtek. Gerda meztelen testét ellepte az izzadság, és a lány addig csikorgatta a fogát, amíg be nem harapta az ajkát, amíg az el nem vérzett.
  Ő egy igazi árja, és a lehető legbátrabban kell elviselnie a kínzást.
  Egy másik hóhér elővett egy izzó drótköteget a kandallóból, és ostorozni kezdte a lány hátát. A harmadik kínzó tüzet gyújtott a lány mezítláb alatt. A láng csiklandozni kezdte a lány csupasz talpát, amely nem szenvedett lapos lábfejtől. Az évek óta tartó mezítláb járástól tömve recsegtek a bőrkeményedések.
  A lány lába forró volt, de makacsul ellenállt. A bőrkeményedés a kopott talpon bugyborékolt.
  Az egyik hóhér gereblyézte a hőt a fogasléc alatt, egy másik izzó dróttal verte, a harmadik súlyokat akasztott a Gerda csupasz lábát kötő blokkra. A kínzás sokrétű volt. És a fájdalom olyan erős volt, hogy a drótos lány felsikoltott. És akkor elájult. Jeges vizet öntöttek rá, és újra kezdődött a kihallgatás. A negyedik hóhér vörösen izzó csipeszekkel lőni kezdte a lányok mellét.
  Forró vasalóval megcsavarta a skarlátszínű mellbimbót.
  Gerda rendkívüli akaraterővel képes volt visszatartani sikolyát, és még egy elkínzott mosolyt is kipréselt magából. Egyszerre négy oldalról kínozták. Nem tettek fel kérdéseket, nem követeltek beismerő vallomást, egyszerűen bosszút álltak a tiszt meggyilkolásáért.
  A lány méhét is ostorral verték.
  Az egyik kínzó megjegyezte:
  - Még mindig legyen ereje felmászni az állványra! Hiszen van ilyen szokás!
  Az orvos odajött, megtapogatta a megkínzott lány pulzusát, és így szólt:
  - Elég!
  A hóhér elvigyorodott, és megjegyezte:
  - És még csak most kaptam rá a témára!
  Gerdát, aki ismét elvesztette az eszméletét, leszedték a fogasról, a leszakadt testet pedig alkohollal letörölték. Aztán elvitték a Chatelet közös területére. Hogy az elfogott lányok és nők megfigyelhessék, mi történik a tisztgyilkosokkal. Gerdát kereszthez láncolták, és állva hagyták, hogy mindenki lássa.
  Egyik fogoly azonban még egy szitokszót sem szólt. Szerették Gerdát. És a tiszt, akit megölt, a pokol ördöge volt.
  Másnap a kínzás folytatódott. A lányt forró lánccal megkorbácsolták, és piros fogóval minden lábujját eltörték. Összehúzták a sarkukat, és karjukat és lábukat a fogason ívelték. Gerda többször elvesztette az eszméletét. A hóhérok profik voltak, a lány pedig természetesen erős volt, és ügyesen osztották el az erőket.
  Eltörték a lábujjaikat, nagyon lassan, előszeretettel és kegyetlenségükben gyönyörködve.
  Gerdát két hétig minden nap kínozták, testén egyetlen ép bőrfolt sem maradt. Aztán találtak egy új kínzást. A szőrt leborotválták, és hideg vizet csepegtettek cseppenként a nyírt koponyára. Néhány órával később mintha bombák robbantak volna Gerda fejében. Nyeregbe ültették a lányt, tövisekkel letépték Vénusz méhét, és felgyújtották a szeméremszőrzetét.
  Fúrót hajtottak a végbélnyílásba, úgyhogy még vér is csorgott.
  Gerda alaposan kimerült, és már az őrület határán volt. Hirtelen parancs érkezett, hogy bíróság elé állítsák.
  Ez legalább egyfajta kiadás.
  A lány borotvált fejjel, horzsolásokkal, zúzódásokkal és égési sérülésekkel borítva jelent meg a bírók előtt. De volt ereje felállni, és megpróbált egyenesen maradni. Az egykori szépség ijesztőnek, kínzások után szörnyűnek tűnt, de nem tört meg.
  A bíró felkiált:
  - Térdre!
  A tárgyalás gyorsan, felesleges szertartások nélkül lezajlott. Meghallgattuk a katonák vallomását és meghallgattuk a tanúkat. Emlékeztünk a vikomt meggyilkolásának korábbi ügyére, amelyre Gerda nem vallott. És boszorkányként és kettős gyilkosként máglyán való elégetésre ítélték őket!
  Sőt, lassan, részenként kell tüzelniük!
  Gerda csendben hallgatta az ítéletet, majd elájult. Úgy tűnt tehát, hogy az élete véget ért.
  Az egész teremben együttérző sóhaj hallatszott.
  A lányt halálra hurcolták, és béklyózva hagyták a raktárban. Ott kellett volna töltenie élete utolsó óráit.
  A magánzárkában a lányt még attól a vigasztól is megfosztották, amely rabtársai együttérző szavaiból fakadt.
  De ekkor megjelent a hóhér lánya. Szerény szürke ruhában volt, és hozott egy nagy kosár almát. Együttérzően nézett a vizsgált Gerdára, és így szólt:
  - Meg akarod menteni a kivégzéstől?
  A lány levágott fejjel bólintott. És a hóhér lánya így válaszolt:
  - Íme egy ilyen fiatalító alma! - Rámutatott egy gyümölcsre, amelyet rendkívüli fényessége és lédússága jellemez, mint egy nagy rubin. - Edd meg és újra kislány leszel. Kiveszlek a kosárból, és megmenekülünk ebből a királyságból.
  Megjelent ez a lehetőség!
  Gerda fáradtan bólintott. Nehezen, kínzások következtében a fogak nagy része kiütötte, almát rágott meg. És tényleg elkezdett zsugorodni, hat-hét éves lánynak tűnt. Karja, lába és feje könnyen kikerült a készletekből. A hóhér lánya egy kosárba rejtette Gerdát, és kivitte a cellából. Sietett, hogy elhagyja a Chatelet-et, mielőtt a foglyokat elmulasztották volna. És a lány elszaladt a csomagjaival.
  Nagy áldozat a részéről.
  A hóhér lánya Gerdával dél-franciaországi utazásra indult abban a reményben, hogy ott eltéved. Bőrcipőben járt, Gerda mezítláb taposott mellette. Ekkor azonban a sziklás út miatt a lány cipője szétesett, és véres lábbal alig tudott járni. Gerdának egy kicsit könnyebb volt, mivel kezdetben eldurvult a talpa, láthatóan az erős fiatalítás ellenére a lány teste megőrizte emlékeit a korábbi megpróbáltatásokról.
  Hogyan vándorolt mezítláb Európa sziklás útjain, sétálva Koppenhágából Párizsba. Egyszerre járt Berlinben és Bécsben.
  A hóhér lányát gazdag családból származónak tartották, és általában cipőt hordott, ahogy az a nem szegény párizsi családoknál szokás. Kislányos talpa pedig nem volt hozzászokva a kövekhez, a kavicsokhoz vagy a sziklás francia utakhoz. De a lány, miután véresre törte a lábát, bátorságot mutatott, és nem panaszkodott. Egy pihenőhelyen Gerda megcsókolta véres lábát, és a fájdalom alábbhagyott, a hóhér lánya elaludt.
  Maga Gerda nagyon hálás volt neki a megmentésért.
  Lábai fokozatosan meggyógyultak, és kemény kéreg borította be. A hóhér lánya megviselte magát, alamizsnából élt, Gerdának is csak rongyok maradtak. Télre a lány és a lány Olaszországba költöztek. Ott nincs fagy, és többé-kevésbé elviselhető. De az életük a csavargók életévé vált. Vagyis nagyon nehéz és éhes. És ebben az életben nem volt fényes folt. A hóhér lánya csinos volt, de egyáltalán nem szép, teljesen elvékonyodott és nádszál lett belőle.
  Tipikus, koszos rongyok.
  De Gerdából felnőve nagyon szép lány lett, és szépsége minden évben kivirágzott. És ekkor az egyik nemes fiú észrevette őt, és megparancsolta, hogy vegye szolgálatába a mezítlábas, hónál fehérebb hajú koldust.
  De ez egy másik történet. Gerda hirtelen ihletet kapott, és felvázolt egy verset;
  Gerda mezítláb kereste Kait,
  Vándoroltam a zord hóbuckák között...
  Hiszen a lelke arany,
  Mint egy ragyogó fehér hógolyó!
  
  Nem találtam a vőlegényem,
  És teljes egészében a nácikkal végzett...
  Ó, szerencsétlen lány, Gerda!
  Minek elviselni ekkora szégyent!
  
  A hóhérok előkészítették az állványt,
  Tüzet gyújtva a lábunk alatt...
  Úgy sütnek egy lányt, mint a halat
  De tudd, hogy lélekben olyan, mint egy sas!
  
  És nagy szenvedést viselt el,
  A kínzás és a kínzás számtalan...
  Szerencsétlen adót róttak ki,
  Hogy egy lány sírjon!
  
  Mezítláb nyal a lángok,
  A lányt dühösen ostorral verik!
  Itt, a kupola alatt, a szigorú Párizsban,
  Köntösben vezetik Gerdát a tűzhöz!
  
  A lány súlyos kínzásokat szenved el,
  És a hóhérok arcába röhög...
  Nem, nem kér halált...
  A teszt rajta múlik!
  
  Kibírja a heves kínzásokat,
  Ideális vagy a türelemben...
  Gerdánk Oroszországban született,
  Szíveddel elfogadva az ortodoxiát!
  
  Még ha fogóval törik is a csontjait,
  A pont a fehér mellét szúrja...
  És mezítláb a szénen,
  Olyan fájdalmat okoztak Gerdának, hogy nem kap levegőt!
  
  A lány büszkén megy a tűzhöz,
  Még akkor is, ha az arcodat vér és zúzódások borítják...
  Hangosan nevetett örömében,
  Bár a kezed-lábad láncban van!
  
  És úgy tűnt, nincs üdvösség,
  A hóhér mancsa meggyújtja a tüzet...
  Bocsánatot kértem Istentől -
  Legalább tűznyelveit kinyújtotta felé!
  
  A láng dühösen nyalja a testet,
  Gerda pedig felnyög a fájdalomtól, sikít...
  De a zászló még mindig a lelkemben lobog,
  És a szíven van egy redoubt-monolit!
  
  Emlékmű lesz a fény lányának,
  És Oroszország emlékezni fog a lányára...
  A bátor Gerdát dicsérik,
  Eljön a nap és elmúlik az éjszaka!
  Aztán Gerda valóban felébredt, és a hernyóba ütötte a fejét. Csalódottan felüvöltött:
  - Istenem! Micsoda ostobaságon aludtam! És egyáltalán nem Oroszországban születtem!
  Magda, aki már nem aludt, így válaszolt:
  - És rémálmaim is lesznek! Mintha egy üstbe dobtak volna, és az ördögök tűzifát dobáltak alá... - Az aranyhajú szőke mély levegőt vett, és észrevette. - Talán ennek a kólának van hatása?
  Gerda negatívan megrázta a fejét:
  - Nem! Túl sok embert öltünk meg, ez az, amivel a lelkiismeretünk gyötör! Valójában nem kellene ilyen hóhéroknak lenni!
  Magda a Twitteren írta:
  - Béke... Eh, nem tudom, hogy vagy vele, de unom a háborút!
  Gerda megrázta a fejét, és ezt énekelte:
  -A katona mindig egészséges,
  A katona mindenre készen áll...
  Squash, mint a szúnyogok
  Minden sarokból...
  
  És nem fog megállni
  És ne cseréld le a lábad...
  Az arcunk ragyog -
  Csizma csillog!
  Magda kuncogott, tenyerével végigsimított a talpán, és megjegyezte:
  - De olyan mezítláb vagyunk... Csizma nélkül!
  Mindkét vörös hajú felébredt. Rézvörös Charlotte és aranyréz Christina. A harcosok gyakorlatokat végeztek és egy kicsit felvidítottak. Atlantát körülvették. És most a tank továbbment.
  Az amerikai várost Sturmlevek és az E harckocsi különféle módosításai lőtték rá.A gázvetők is működtek. Hitler gépe ugyanolyan zökkenőmentesen működött, mint mindig, észrevehető hibák nélkül.
  Charlotte fogat mosott járás közben, és sikoltott:
  - Mi németek még mindig a legtehetségesebb emberek vagyunk a Földön. Ilyenek a technológiai fejlesztéseink. És ki tudja összehasonlítani velünk!
  Christina így válaszolt:
  - Amerika már túljutott a színpadon! És előttünk Moszkva és Tokió!
  Gerda rágógumit dobott a szájába, és megkérdezte a barátaitól:
  - Mikor kapitulál az USA?
  Magda azonnal válaszolt:
  - Amikor Isten úgy akarja!
  Christina azt javasolta:
  - Szerintem szeptemberben! A jenkik számára a háború folytatása elviselhetetlen lesz!
  Charlotte felkacagott, és a tank oldalába rúgva azt mondta:
  - Lesz egy város a Vénuszon, és egy falu a Marson! Addig is meg kellene hódítanunk szerencsétlen bolygónkat!
  Christina így válaszolt:
  - Hamarosan bolygónk lesz a legboldogabb az univerzumban!
  Magda egyetértett ezzel:
  - Legyen úgy!
  És mind a négy lány összeütötte a homlokát. Az egész pokolian viccesnek tűnt. Bár komikus. A harcosok ismét tüzet nyitottak. Ezúttal amerikai akkumulátorral. Különösebb izgalom nélkül lőttek, csak a munkát végezték.
  Gerda megengedte Magdának, hogy egyedül tüzeljen. És még mindig pislogott a szemével. Hú, micsoda álma volt, olyan erős benyomást keltett a kínzásról. És tulajdonképpen nevet is adtak neki. Azonnal asszociációt ébreszt Andersen meséjével. Gerdának pedig nem igazán tetszett a hókirálynő hősnője. Túl buta és nem praktikus. Egy igazi árja nő ennyire elkeseredne egy csúnya fiú miatt?
  Magda inkább a világuralomról álmodott, mint bármiféle hülyeségről. Ő maga pedig inkább meg akarta korbácsolni a fiút, mint megmenteni.
  Aztán a lánynak eszébe jutott Atlanta, az egyik amerikai filmből. Sőt, még az is látszik, hogy színes volt a film. Ezt a várost ott ostromolták, és polgárháború volt az Egyesült Államokban. Igen, drámai események bontakoztak ki. De most már persze világos, hogy ezek csak virágok Amerikának. Bogyók előre.
  Így lőnek le egy jenki üteget.
  Gerda tigrismosollyal megjegyezte:
  - Így bánunk a Harmadik Birodalom ellenségeivel! És senki sem fog tudni ellenállni a Führer akaratának!
  Magda Istenről akart beszélni, de meggondolta magát. Kivel viccel? Miután gyilkos és kurva lett, már nem keresztény. De a szíve mélyén kellemetlennek érzi magát. Mi fog történni? Ha meghal és Isten elé áll. Hogyan lesz indokolt?
  Bár persze elmondhatod magadnak, hogy az igazi Isten nem a bibliai, hanem az árja. És ezzel vigasztalódjon. Azt mondják, hogy az árja Isten megbocsátja nekik hűséges szolgálatukat és paráznaságukat, valamint a becsület törvényeinek való engedetlenségüket. És jutalom is vár majd rájuk.
  Magda felsóhajtott, és üresnek érezte magát. Ki ő? Sorozatgyilkos!
  Gerda éppen ellenkezőleg, rendkívül magabiztosnak érezte magát. Azt mondják, nyerni fog... És a Harmadik Birodalom nyer...
  Az amerikai akkumulátor megsemmisült, az E-50 pedig tovább halad.
  Charlotte mosolyogva mondja:
  - Igen, oké, megyünk... De nem világos, mire számítsanak az emberek. Annyi káosz és káosz van a világon. És rendet teremtünk. De hova kerülnek az amerikaiak?
  Christina mosolyogva válaszolt:
  - Az európai gyökereiktől függ. A németek magasabbak, a többiek alacsonyabbak lesznek. Természetesen a feketék lesznek a legalacsonyabb szint. Tehát itt van a hozzávetőleges elrendezés. És szerinted mi az igazságtalan?
  Charlotte megrázta a fejét, és megjegyezte:
  - Egy ilyen birodalom tele lesz elégedetlenekkel. Az egyenlőtlenség belülről kezd aláásni!
  Gerda keményen ellenkezett:
  - Másképp nem lehet! Akkor mi értelme a harcnak?
  Charlotte egyetértően bólintott.
  - Nem fegyvert vaj helyett, hanem fegyvert a vaj kedvéért!
  Magda mosolyogva jegyezte meg:
  - A legjobb dolog az egység Krisztus Jézusban. Ez olyan dolog, ami mindenkit egyesíthet és egyesíthet a kedvesség alatt.
  Christina negatívan megrázta a fejét:
  - A kedvesség nem visz messzire! Keménynek kell lenned! És mindenekelőtt a menedzsmentben.
  Gerda egyetértett ezzel:
  - Hitler kemény uralkodó és egyben hatékony is! Keménysége nagyban hozzájárult a gazdasági és katonai szférában elért eredményekhez!
  Magda logikusan megjegyezte:
  - Hasonlóképpen, a Mindenható Isten a Bibliában nagyon kemény. Nem mondhatod, hogy puha!
  Gerda felkacagott. Christina pedig megjegyezte:
  - Igen, Isten kemény a Bibliában, de... Nem az árják oldalán!
  Charlotte mosolyogva jegyezte meg:
  - És aki magához ragadja a hatalmat a világ felett... Ez lesz az igazság évszázadokig!
  Christina mosolyogva énekelte:
  Egy nap süt az égen,
  A bolygót egyetlen keresztapa uralja!
  Végül is a hatalom mindig győz a földön,
  Minden ország népe árja szorításában van!
  És a leánymenazséria kuncogott...
  A félelmetes E-50-es tank pedig elkezdte megsemmisíteni a kagylós dobozt. Így hát a homokzsákokkal teleszórt Shermant támadás érte. És a testét egy kagyló törte össze.
  Gerda fogta és énekelte:
  - Légy velem, énekelj egy dalt, érezd jól magad a Coca-Colában!
  És a lány elkezdett nevetni... És előhúzta a műanyag kólás üveget, a lábujjaival fogta, és a torkába öntötte a pezsgő folyadékot.
  A harcosok nagyon elégedettek a trófeáikkal, és még mindig szívből üvöltenek:
  - Szuper lovagok vagyunk! Mindenkit kitörölünk!
  És tapsoljunk mezítláb. Olyan csodálatos lányok. És vicces.
  Charlotte vidáman énekelte:
  - De hogy őszinte legyek! Mindenkit teljesen kiirtunk!
  Gerda a Twitteren válaszolt:
  - Nem lehet, nem lehet!
  Christina kibökte:
  - Adolf mesélj!
  Magda hozzátette a mondókát:
  - Igen határozottan!
  És a harcosok befejezték a bunker elpusztítását. Aztán a tankjuk továbbindult. A szépségek pedig megkopogtatták a lábukat és üvöltöttek:
  - Heil Führer, vezess minket a csatába... A rohamosztagos felveszi a sisakját, forradalmunk - a hosszú kések éjszakája - barnára festi a világot!
  És a lányok megint beverik a fejüket, és szikrák szállnak a szemükből, új óra jön.
  Gerda fogta és énekelte:
  - Vigye el a kész, gop-stop, gop-stop, ki megy az újba? Ki az új? Ki az új?
  Magda mosolyogva válaszolt:
  - Győzelmeink csak annak a következményei, hogy Isten szeret minket!
  Charlotte visszaugatott:
  - Ne légy olyan naiv... A Wehrmacht istenei nagyon erősek, de nem segítenek a gyengéken. Ha hűséges vagy a Birodalom ügyéhez, teremts világhatalmat!
  A vörös hajú lány elvette, és bedugta a mezítláb a farnadrágba. A csupasz, érdes talp viszketett. Aztán a szépség fogta, és a Twitteren üzent:
  - A harc egy pillanat a múlt és a jövő között, ezt hívják életnek!
  Öt bátor lány harcolt Chicagóban. Alenka, Maria, Anyuta, Alla és Matryona. Az elvarázsolt és elpusztíthatatlan orosz harcosok harcoltak.
  Lőttek a német zsoldosokra, és egyszerre beszélgettek.
  Alenka szomorú mosollyal jegyezte meg:
  - Amerika elveszíti a háborút.
  Maria leütötte a gyarmati csapatok képviselőjét, és megjegyezte:
  "Nem is számoltam a jenkik ellenálló képességével." Ez később problémákat okozhat számunkra.
  Anyuta kuncogott, és megjegyezte:
  - Voltak már problémáink... Nem akarjuk, hogy újra megtörténjenek. És a lány mezítláb dörzsölte a törött törmeléket és eldobott kődarabokat.
  Alla elmondta véleményét:
  - A németek nálunk költötték el a puskaporukat a háborúban. "A lány lőtt, egy golyóval levágta a Harmadik Birodalom katonáját, és folytatta. "A hadseregünk nem mosolyog túl sokat azon, hogy ismét eltörik a grániton lévő agyarait."
  Matryona mosolyogva javasolta:
  "Akkor lőjünk annyi németet, hogy ne zavarjanak közbe velünk!"
  Alenka negatívan megrázta a fejét:
  - Ezek nem németek, hanem bennszülöttek, a fél világról gyűltek össze. Általában van valami phasmogoric ellenünk.
  Anyuta kuncogott és énekelte:
  - Ó, farok és pikkely! Nem fogtam semmit!
  A vörös hajú Alla hevesen megjegyezte:
  - Miért nevezed magad a férfi nemben? Olyan hülye és rettenetesen csúnya!
  Anyuta ismét lőtt, és mosolyogva mondta:
  - Volt egy Matt király... Szóval egy lány játszotta őt egy szovjet filmben!
  Alla hevesen megjegyezte:
  - Vagy a homlokba, vagy a homlokba!
  Matyusha elvette és énekelte:
  - Ó, fiúk, ti portyázók vagytok, pénztárcák, felgöngyölítettek és csak táskásnők. Imádtuk a dollárt, az aranyfogakat! Korábban voltak fráterek, de most tolvajok!
  A vörös hajú Alla kuncogott, és így szólt:
  - Börtönben voltam, és tudom, miről van szó!
  Matyusha büszkén kiegyenesítette a vállát, és felmordult:
  - És én tapostam a zónát! Ezekkel a csupasz és erős lábakkal!
  Alla örömmel énekelte:
  - Valahol a Kámán, ahol ismerjük magunkat... Valahol a Kámán van az Anyafolyó! Kézzel nem érsz hozzá, lábbal nem érsz hozzá, csupasz lányos láb!
  A harcosok pedig gépfegyverekből tüzet nyitottak. Szép számú gyarmati harcost kaszáltak le.
  A szépségek tudták a dolgukat. És ha eltaláltak, azt nagy lelkesedéssel.
  Alenka énekelte:
  - A haza távoli közelségein,
  a csalogányok hangosan csipognak...
  A leány nem fogja megbánni az életét,
  Irányítsa a fegyvert a lábával!
  A harcos tiszt pedig felkacagott. És mezítláb mutatta a bazookát. És egy jól irányzott lövés. A megsebesült E-50 azonban nem veszítette el mozgékonyságát, hanem tovább kúszott.
  Alla örömmel énekelte:
  - Te szolgálsz asztaldísznek... Chicago...
  Hidd el, úgy vernek, mint egy első osztályost...
  És hamarosan a Führer összetörik, mint egy váza,
  És lesz menedék a Krautoknak a bikakarámban!
  Anyuta kuncogott és énekelte:
  - Chicago, Chicago, Chicago... Legyél prostituált, és mosolyogj a testületre! Chicago, Chicago, Chicago, szerencsére géppuska-trillával nyitunk az ajtóban!
  Maria fogta és énekelte:
  - Szuper harcos vagyok! Hát igen, nehézsúlyú vagyok! És mindenkit megölnek!
  Bár olyan békés és törékeny lány.
  Az ötös pedig kiválóan lő. Mindenkinek levágatja a haját. És lerakja, mint a szénaverést. A lányok pedig visítoznak és kiabálnak:
  - Vörös Hadsereg hurrá! Führer az udvarról!
  És ismét lövöldözés volt, és holttestek tömege!
  Maria megnyalta az ajkát, és megjegyezte:
  - És milyen vad lettem! Egyszerűen szörnyű! Hová lett a keresztény szeretetem!
  Alla kuncogott, és így válaszolt:
  - Hol vannak a bolsevik értékeink!
  Alenka elvette és elragadtatva énekelt. Előtte tíz embert vágott le egy sorozattal, és ezt írta a Twitteren:
  - Nincs bennem szánalom és nem ok nélkül!
  Nem szeretem az erőszakot és a tehetetlenséget!
  Meg akarom ölni azokat, akik keresztre feszítették Krisztust!
  A lány nagy dölyfösséggel kimondta, és mezítláb ráfröccsent a romokra. A harcosok vertek. Mint mindig, szinte meztelenek voltak, csak bikinit viseltek, és rettenetesen szexiek.
  Alla általában három-négy férfival szeretett szeretkezni egyszerre, és ez volt a stílusa. Általában minden ember szar, miért ne viselkedne úgy, mint egy állat?
  Alla tweetelt, kirúgva:
  - Boszorkány vagyok, és nincs szebb szakma!
  A vörös hajú harcos kicsavarta a derekát. És megingatta görbe csípőjét. Valóban a báj és az erő képe. Az a fajta lány, aki úgy tudja letörölni a fasisztákat a megosztottságokkal, mint a ceruzát a radírral.
  Alla, az élet által fűszerezett lány. És nincs mitől különösebben félnie. Philadelphia elesett. És kikerültek a bekerítésből, és majdnem meghaltak. De a mágia megvédi a lányokat a haláltól és a sebektől.
  És senki sem fogja megállítani őket, és semmi sem fog győzni! Allah üvölti a tüdejét:
  - Megtorlás kiáltása, csata folyik a kardokért,
  A halál ünnepe hóhérokkal és véres szörfözéssel!
  Anyuta támogatta barátját, és együtt énekelte:
  - Északi szél beszállni, viking a tenger mellett, ördögi őr! Minden fasisztát elpusztítunk! És megöljük Adolfot!
  Alenka mezítláb belerúgott a tankba a gránátot, hátradőlt és énekelte:
  - Mindenkit megölünk és széttépünk!
  Matryona üvöltött, mint egy medve:
  - Bosszút állunk Serjozsáért!
  És az összes lány kórusban felkiáltott:
  - Szerjozskának kitépjük a nácik golyóit!
  Ezután a harcosok kitárták a fogukat. És tovább lőttek, mintha mi sem történt volna. Megvan bennük a pitonok vagy a fogaskígyók nyugalma.
  A csupasz lábú harcosok halálosan szexinek tűntek.
  Matryona eszébe jutott, hogy a táborban fiúk futottak hozzájuk a laktanyába. És ezek kellemes emlékek. A lányok jól szórakoztak. Jó, ha fiatal férfiak érzik a testüket és simogatják a melleiket.
  A táborban az a legrosszabb, hogy korán kell kelni. És ha nagyon jól szórakozik éjszaka, akkor reggel és nappal egyáltalán nincs energiája. Néha a túl szerelmes lányok elaludtak közvetlenül a mezőn. És néha ő is megúszta.
  A lányok tartották a sort. De a körülöttük harcoló amerikaiak fokozatosan megereszkedtek és visszavonultak.
  Alena riadtan vette észre:
  - Hamarosan körülvesznek minket.
  Anyuta mosolyogva felkacagott:
  - De akkor biztosan nem kell visszavonulnunk!
  Alla kihúzta a fogát, levágott három indiánt, és felszisszent:
  - Barátom örökre takarja a hátam, mint ebben az utolsó csatában!
  Maria megsimította aranyszínű, de poros haját, és búgta:
  - Sokféle ajtó van! De mi inkább a rockhoz hűséges emberek vagyunk!
  A lányok felváltva dobálták a gránátokat mezítláb. gondolta Alena. Eh, 1941-ben nem sokan voltak hozzá hasonlók, ezért vissza kellett vonulnunk Moszkvába. De eljön az idő, és a Vörös Hadsereg elfoglalja Berlint.
  Amerikával vagy anélkül, a kommunizmus győzelme lesz. Nem lehet, hogy a fasizmus győzedelmeskedik.
  A harcosok továbbra is bátran küzdöttek, szemükben elszántság és győzelem szomjúság égett.
  Anyuta magabiztosan mondta:
  - A mi orosz szellemünk a legerősebb a világon!
  Matryona készséggel megerősítette:
  - Igen, pontosan így lesz!
  Maria ezt írta a Twitteren:
  - Segítsen rajtunk az Istenszülő oltalma!
  És mind az öt lány kórusban felkiáltott:
  - Minden lakásban van sakura, és a Krautok hara-kiri kardot használnak!
  És ezt követően a harcosok mezítláb még intenzívebben kezdtek gránátokat dobálni.
  Alena mosolyogva kérdezte Mariától:
  - Hiszel Istenben?
  Az aranyhajú harcos őszintén válaszolt:
  - Képzeld, igen!
  Alena megrázta a fejét:
  - Ebben képtelenség volt elhinni egy komszomoltag és egy kommunista!
  Maria mosolyogva mondta:
  - Akkor miért parancsolta Sztálin az ikonnal Moszkvát körülrepülni, ha nem hitte el?
  Alena vállat vont és megjegyezte:
  - Lehet, hogy ez pusztán pszichológiai, hogy támogassa azokat, akik hisznek?
  Maria keresztet vetett, és megjegyezte:
  - Minket a golyóktól is védenek a magasabb hatalmak! Nagyon sok ember hal meg körülöttünk, de mi még mindig élünk!
  Alena nevetésben tört ki, és így válaszolt:
  - Valóban van valami...
  A vörös hajú Alla gyanakodva jegyezte meg:
  - A szovjet titkosszolgálatok nem érintettek abban, hogy Hitler végre az USA-hoz fordult?
  Alena csupasz lábujjával gránátot dobott a nácikra, és ellenkezett:
  - Szerintem nem... Bár...
  Maria logikusan megjegyezte:
  - A fasiszta polip azzal fenyeget, hogy Amerika erőforrásait is elveszi. Mire van szükségünk?
  Alla elvette, és gúnyosan énekelte:
  - Mondd csak, mondd meg, mire van szükséged, mire van szükséged! Talán megadom neked, talán megadom, amit csak akarsz!
  Alena kuncogott és csicseregte:
  - Itt fogunk harcolni... És ott meglátjuk!
  A lányok még mindig veszekedtek. És Serjozhka évente többször játszott velük a kőbányákban. A fiú túlélte, sőt fel is nőtt. Teste kiszáradt, inas, szívós lett. Két év kőfejtés alatt a fiú gyerekből kamasz lett. És sokkal erősebb lett.
  Az egyik német felügyelő alaposabban szemügyre vette. És még viszonyt is kezdett egy aranyos fiúval. Elkezdte etetni és megtanítani neki, hogyan kell egy hölgy kedvében járni.
  Így Serjozhkának volt esélye a szökésre. Eközben a fiú fokozott táplálkozással és nagy fizikai aktivitással izomtömeget gyarapodott.
  És ismerte egy felnőtt, meglehetősen csinos nő szerelmét. Most nem érezte magát annyira rosszul. A szervezetem hozzászokott, szinte nem fáradt el a hátba ütő munkától, és szinte már nem is kaptam ostorozást.
  Matryona mindenkinél jobban bánkódott a Sztálingrádban elfogott fiú miatt. Igazán nagy veszteség. Egy ilyen tehetséges gyereket elveszíteni. És nem tudni, mi a jobb: a halál vagy hasonló kínzás!
  Matryona felidézte, hogyan verték meg őt magát a csupasz sarkára gumibottal az NKVD-ben. Mondanom sem kell, nem túl kellemes. És ezek a biztonsági tisztek szörnyek. Botokkal verték a lány csupasz sarkát saját örömükre. Valójában nincs szükségük elismerésre, hiszen elkapták a kalászos parasztasszonyt.
  És egyikük öngyújtót hozott a lány talpára, és a vörös láng megnyalta a durva sarkát. Fáj, persze.
  De Serjozhkát a nácik sokkal kegyetlenebben hallgatták ki. Információkat kellett kinyerniük. És mindent megpróbáltak. Igaz, nem voltak nyomorékok.
  Serjozhka még mindig él, és a szökésről álmodik. A hangulatot a fasiszták újabb és újabb győzelmeiről szóló üzenetek rontják. Ezúttal Nyugaton. Az USA pedig már a pusztulás szélén áll.
  Seryozhka megérti, hogy az USA megtörése után a nácik Moszkvához fordulnak, amelyet még nem vettek el. És ez tele van katasztrófával Oroszország számára.
  Serjozska úgy gondolta, jobb lenne, ha a sarkát egy tűzhellyel pörkölnék, mint állandóan a Harmadik Birodalom győzelmeiről hallgatni.
  Eh, a fasiszták szerencsések. Nyilván az összes sötét erő az ő oldalukon van.
  Seryozhka a Twitteren írta:
  -Tudod, szülőföld, nagyon szeretlek,
  Az egész univerzumban nincs nálad szebb...
  Oroszországot nem fosztják meg rubelétől,
  Béke és boldogság lesz minden generáció számára!
  Seryozhka emlékezett, hogyan küzdött az első napokban és hetekben. Brutálisan fájt minden vér és minden ér, mígnem a fiú összeszedte magát. Kiderült, hogy a gyermek teste nagyon ellenálló, és nagyobb súlyt tud elbírni, mint saját maga.
  Serjozhka megesküdött, hogy túléli, hogy bosszút álljon a nácikon. És hogy a hírhedt Új Rendjüket megdöntik!
  A fiú munka közben eszébe jutott Kuprin története: "A fehér uszkár". Volt ott egy fiú, a névrokonja. Szintén féléhesen, mezítláb sétált a sziklás ösvényeken. De ha egy egészséges fiúnak könnyű mezítláb sétálni a hegyek meredekén, akkor valószínűleg sokkal nehezebb volt a vele sétáló nagypapának.
  Seryozhka egyszer álmodott. Mi történt kicsivel azután, hogy a cirkuszi fiú visszaadta az elrabolt uszkárt.
  Persze nem úszták meg. Egy gazdag hölgy talpra állította a rendőröket. A cirkuszosokat pedig elkapták. Börtönbe zártak. A parancsnok ezt parancsolta:
  - Jól verd meg ezt a párat!
  A fülbevalót és a nagyapa lecsupaszította és feltette a bakra. Ostorokkal verni kezdték. Nagyapa felnyögött és elhallgatott. Serjozska a fogát csikorgatva próbálta visszatartani sikolyát. De nagyon fájdalmas volt.
  Végül, amikor a háta véres rendetlenségbe fordult, a nagyapa és a fiú elvesztette az eszméletét.
  Serjozska egy vödör hideg víztől tért magához. A háta lángokban állt. Nehéz volt mozogni. És a mentős a nagyapa fölé hajolt. A szürke köpenyes férfi közönyösen így szólt:
  - Az öreg hátradőlt!
  A heves tiszt keményen ráparancsolt:
  - Tehát temesse el a börtön temetőjében. A kiskutyát pedig tedd a pincébe, tartsd bilincsben a tárgyalásig!
  Felemelték Serjozskát a hajánál fogva, és így meztelenül és megverve kivezették az udvarra a kovácshoz. A fiú nagyon szégyellte és megsérült. Fémbe volt burkolva. Még forró vasalóval is megégettek. Serjozska nehezen vonszolta a nehéz bilincseket. Meztelenül volt bezárva, csíkokkal a hátán, egy hideg pincében. Patkányok nyikorogtak, és aljas lények mászkáltak. A fiú gyötrelme tehát folytatódott.
  Szergej lehűlt, egy patkány párszor átszaladt rajta. Teljesen lehetetlen volt aludni. Ráadásul a fiút nem etették, még vizet sem adtak neki. Nyilvánvalóan a tiszt külön kenőpénzt kapott a háziasszonytól, hogy a lehető legkegyetlenebben leckéztesse a cirkuszosokat.
  Serjozhka nagyon szomjas volt, és a fiú, hogy megkönnyítse a helyzetet, megérintette a nyirkos falakat a nyelvével. A fiú több órán keresztül szenvedett a hidegtől és a vérszívók megharapásától, de aztán elvesztette az eszméletét, elmerült egy nehéz álomban.
  A fiút egy korbácsütéssel felébresztették, és egyenesen a vasakba hurcolták a bíróságra.
  Egyszer az udvaron, a hideg pince után, Szergej valamiféle boldogságot érzett. Pár vödör vizet öntöttek rá, lemosva a koszt és a vérszívókat. Aztán adtak egy rövid nadrágot, hogy elfedjem a szégyenemet, és bíróság elé állították.
  Szergej erősen mozgott, és erősen bicegett. Csíkos hátából csorgott a vér.
  A bíróról kiderült, hogy egy idős férfi. Megvető pillantást vetett a fiúra, és a hibája felől érdeklődött.
  A tiszt alázatosan válaszolt:
  - Ellopott egy nagyon drága és fajtatiszta kutyát a grófoktól, ráadásul a házmesterre is rátámadt!
  A bíró lustán megkérdezte:
  - Van útleveled?
  A tiszt tagadóan megrázta a fejét:
  - Semmiképpen!
  A bíró monoton hangon mondta:
  - Mondom a fiút, hogy hívják...
  A tiszt felszólította:
  - Szergej, felség!
  A bíró folytatta:
  - A Serjozska fiút egy börtön típusú menedékházban kell börtönbe zárni, amíg el nem éri a felnőttkort. És száz ostorcsapásra is! Nyilvánosan, emberek jelenlétében! Legyen úgy!
  A bíró pedig famaróval ütött!
  A tiszt elvigyorodott, és megjegyezte:
  - Már elfenekeltük... De a fiú sarkantyújára, a verés előtt?
  A bíró bólintott:
  - Igen, holnap lesz fenekelés! Addig is hadd üljön be a cellába!
  Szuronyával hátulról megbökték a fiút, mire az őr felkiáltott:
  - Menj!
  Serjozskának béklyókban kellett vonszolnia magát. És néhány mérföld. A nehéz láncok dörzsölték a karját és a lábát, nehéz volt a korbácsolástól legyengült fiúnak. A fiú pedig alig bírta vonszolni magát. És sürgették, és szuronyokkal szúrták át a lapockái közé.
  Az éhes, kimerült, szomjas fiú valahogy eljutott a városi börtönbe. Ott valamivel önelégültebben fogadták. Eltávolították a bilincseket, majd újra eltávolították a vizet, és elküldtek borotválni a fejemet. A fiú nagyon rosszul érezte magát. A hajat éles borotvával borotválták. Ez kellemetlen, a fejemen karcos a bőr. Szappan nélkül, hideg víz alatt borotválkoztunk. Fájdalmas eljárás. Aztán a fiút börtönbe vitték. Belül bűzlött. De még mindig nem a börtönben, kicsit melegebb. A felügyelő ráparancsolt: - Vigyétek a bölcsődébe!
  Szergej megkönnyebbülést érzett. És ez egy kicsit szórakoztatóbb béklyók nélkül. Egy cellába lökték. Egy tucat fiú volt tíztől tizenöt évesig. Mindenkinek le volt vágva a haja, rongyos, szinte mindenki mezítláb volt, kivéve a legidősebbet, aki törött csizmát viselt.
  Az idősebb Szergejre nézett. Vékony, de szálkás fiú, frissen borotvált fejjel, vágott háttal. Csak rövidnadrágban. Hosszan tartó mezítláb járástól bőrkeményedés, lebarnult bőr, friss nyomok a béklyókon.
  A fiú azt mondta:
  - Tolvaj vagy?
  Serjozhka őszintén válaszolt:
  - Nem! Cirkuszművész vagyok!
  Az idősebb fiú, aki kissé cigánynak tűnt, felszisszent:
  - Kézen járhatsz!
  Seryozha egyszerűen válaszolt:
  - Tud!
  Az idősebb gurgulázott:
  - Szóval menj sétálni!
  Serjozska nagyot sóhajtott:
  - Fáradt vagyok, és csak pár lépést tudok tenni!
  A cigány ugatott:
  - Csináld!
  A fiú átvette, és felállt a karjába. Kicsit szédült a fejem az éhségtől, a szomjúságtól, a veréstől és a fáradtságtól.
  Szergej azonban erőt kapott ahhoz, hogy kezet fogjon, és dühösen bukfencezett.
  A cigány elismerően bólintott, és így szólt:
  - Ülj le velem!
  Serjozhka leült. A lábai leestek, miután nehéz bilincsben utazott. A cigány üdvözlően elmosolyodott, és kivett egy darab kenyeret és zsírt hagymával.
  Felajánlott:
  - Egyél!
  Szergej megnyalta az ajkát, és megkérdezte:
  - És még több vizet!
  A cigány elvigyorodott:
  - Van víz! Igyál, egyél!
  Szergej felkapta a kancsót, és ivott egy kis vizet. Meleg volt és nem túl friss. De a fiú mohón megitta szinte az egész kancsót. Aztán zsírt, hagymát és kenyeret evett.
  Jobban érezte magát. Cigány megkérdezte:
  - Miért jöttél ide?
  A többi fiú kiabálni kezdett:
  - Igen, mondd el nekünk!
  Serjozhka mindent úgy kezdett elmondani, ahogy van. A fiúk figyelmesen hallgattak és kérdéseket tettek fel. Aztán, amikor Serjozska végzett, a cigány megjegyezte:
  - Igen, kegyetlen emberek... De megszökhetsz a börtönből.
  Serjozska megvonta vékony vállát, és megkérdezte:
  - Milyen ott?
  A cigány készségesen válaszolt:
  - Rossz! Etetik őket, hogy ne haljanak meg egy éves koruktól: kenyér, víz, undorító zabkása. Tizennégy órát dolgozol naponta. Még akkor is megvernek, ha ferdén nézel, hetente megkorbácsolnak. Nem, jobb, ha nem megy oda. Az egyetlen, ami rosszabb, a kemény munka, és nem mindenhol!
  Serjozska nagyot sóhajtott, és megjegyezte:
  - Elfutni? Lehetséges! Tényleg lehetséges a menekülés?
  A cigány körülnézett, és így válaszolt:
  - Ez egy börtön... Ez egy városi börtön, és nehéz innen megszökni, hacsak nem jön egy szerencsés lehetőség. Könnyebb lesz elmenekülni a menhelyről.
  Kopogtattak, ételt osztottak a börtönben. Alulfőtt zabkása és állott kenyér volt. Szergej még nem veszítette el az étvágyát, és megette az ízetlen börtönadagokat. Egy közös asztalnál ettünk.
  Aztán a srácok leültek a sarkokban. Az idősebbek felmásztak a szalmára, és schelbanokat és fofánokat kártyáztak. Ezután Seryozhka számos trükköt mutatott be kártyákkal, amelyek szórakoztatták a gyerekeket. Ezután a fiatal foglyok lefeküdtek.
  Előtte csak egy verés várt Serjozskára. Szinte kényelmes volt a szalmán aludni, tekintve, hogy a fiú gyakran éjszakázott a szabad levegőn és hidegben, akkor szinte kényelmes volt a cellában. A srácok együtt éltek, és senkit sem zaklattak.
  És ami reggel Sergejre várt, az nem volt örömteli ébredés. Száz korbácsütés nem tréfa, főleg nyilvánosan.
  A fiút ismét megláncolták. És elvittek a térre. Nemcsak őt, hanem három fiút is megkorbácsoltak.
  Az emberek összegyűltek. Kit behoztak, ki akarta megnézni a mulatságos látványt.
  Az első, akit elfenekelt, egy tizennégy év körüli fiú volt. Letépték a rongyait, és kirakták egy bakra. A karok és lábak rögzítve. A katonai egyenruhás hóhér pedig kivett egy vízzel átitatott kört, és felpörgette a levegőben. A dobozra fektetett fiú remegett.
  A hóhér megcsókolta magát, és a hírnök bejelentette:
  - Huszonöt ostorcsapás!
  Egy ütés érte a fiú lebarnult hátát. Már az első ostortól felszakadt a bőr és folyt a vér. Lelkiismeretére korbácsolják a fiút. Vörös csíkok jelennek meg a bőrön, majd megszilárdulnak. A fiú nem tudta elviselni, sikoltozott, trágárságokat üvöltött és rángatózott. Az utolsó ütésre a fiú elvesztette az eszméletét.
  A tömeg ujjongott, az emberek pedig mutogattak. És azzal fenyegetőztek, hogy még hozzátesznek.
  Aztán Serjozsára került a sor. A fiú csak rövidnadrágot viselt, azt is letépték. Kínos teljesen meztelennek lenni; sok nő és lány van a tömegben.
  Ujjaikkal mutogatnak. És zajt csapnak.
  Seryozhka mezítláb a hurkokhoz volt rögzítve, kezeit pedig kötelekkel kötötték össze, hogy a fiú ne ugorjon le és ne meneküljön el.
  A hóhér a kezébe vette az ostort, és újra megpörgölte a levegőt. A hírnök bejelentette:
  - Szergej fogoly ostorral száz hátba csapást kap! És még huszonöt ütés bottal a sarkára.
  A kínzó felkapott egy nehéz botot, a kezébe mérte és így szólt:
  - Először a sarkon, különben a verés után nem fog érezni semmit.
  Serjozska bátran csikorgatta a fogát, kész volt mindent sztoikusan elviselni.
  A hóhér leütötte első ütését. A fiú úgy érezte, hogy csupasz sarkáról tűzszár száll át a tarkójába. Egy sikoly szökött ki a torkán, de a fiúnak sikerült visszafognia magát.
  A második ütés a fiú érdes, bőrkeményedett lábára még fájdalmasabb volt. Szergej nagyot fújt, szeméből önkéntelenül is kicsordultak a könnyek.
  A hóhér harmadszor is ütött, mintha belső szerveket verne le.
  A fiú erősen lélegzett. Csöpögött az izzadságtól. És megint jött a csapás. A hóhér szakszerűen, harag és düh nélkül, körültekintően ütött. Szergej úgy döntött, hogy minden erejével kitart. Ki kell kapaszkodnod, és ő kitart. Nincs nyögés, nincs sikítás.
  A fiúnak mezítláb kellett járnia a hóban, aludnia a hidegben, és nagyon fájdalmas gimnasztikai gyakorlatokat kellett végeznie. És elviselte a vad ütéseket, visszatartva a sikolyokat.
  A hóhér óvatosan vert, nehogy az áldozat elájuljon. Amikor végzett, a fiú talpa megdagadt és kék volt.
  Aztán elkezdődött a legfontosabb dolog, a hátba verés. A kínzó, hogy ne korbácsolja agyon a fiút, kiszámítottan, kimérten verte, az ütéseket a fiú teljes hátán és fenekén oszlatta el.
  A sarok után a fájdalmat már tompanak érzékelték. Az ütések régi vágásokat követtek.
  Hogy elterelje gondolatait a fájdalomról, emlékezett Serjozska. Natasha cirkuszi előadóként különféle trükköket tanított neki. Ez egy fiatal nő volt, profi. Egy ideig, miután elveszítette állását, az orgonacsiszolóval és a fiúval lógott. De aztán az egyik gazdag férfi beleszeretett egy gyönyörű és karcsú nőbe. Szolgálónak vette, a fiú és a nagyapja pedig magukra maradtak. És ettől még rosszabb lett. Kettejüknek sokkal kevesebbet adtak, és nem szívesen engedték be őket. Natasha csinos volt, lányos derekú, kellemes arcú. Úgy járt, mint Serjozhka, mezítláb a fagyokig, és a vízszintes hasadékokon ült.
  Sok trükkre megtanította a fiút.
  Kár, hogy meg kellett válnom tőle. De neki megvan a saját élete, neki és a nagyapjának is megvan a saját élete.
  És most elvesztette a nagyapját és az uszkárját is. És előtte van egy börtönmenedék. Ahol nagyon ijesztő.
  A fiú önkéntelenül elsírta magát... És az utolsó, századik ütésnél elájult...
  Ez az a vízió, amelyet Serjozsa látott. Nem túl szórakoztató. Igen, szomorú sors várt a fiúra és a nagyapjára. Nem csoda, hogy Kuprin története rövidnek bizonyult.
  Nos, a fiú kiszabadította az uszkárt, és mi lesz ezután? És akkor mi lesz a szökéssel?!
  Serjozska hallotta, hogy a német felügyelő hívja. Nagy és még fiatal. És most kezdődik... A fiú érzi magában, hogy undorodik és akar is. Egy fiatalember ösztöne és egy szovjet úttörő becsülete. Mindez harcol benne.
  Az ötös pedig Chicagóban folytatja a harcot. Gyönyörűek, és nagyon vidámak és vidámak. Jaj, a szívek eldurvulnak a háborúban. Hány szerető halt meg már a négyen?
  De a lányok nem veszítik el a szívüket, és nevetnek, amikor következő ellenfelük ősapáikhoz megy.
  Alenka mosolyogva mondja:
  - Ó, háború... te csak a saját anyánk vagy! Mindenkit legyőztünk és továbbra is nyerni fogunk, hiszek benne!
  Alla dühösen énekelte:
  - És a csata újra folytatódik,
  És a szívem szorong a mellkasomban...
  És Lenin olyan fiatal,
  És itt a fiatal október!
  Maria másképp énekelt:
  - Vállalnunk kell, hogy egyetlen áramlatba olvadunk,
  Irányítsd szívedet, elmédet és érzéseidet Jézusra...
  Hogy a nagy Isten megsegítsen minket, hogy üdvözüljünk,
  És örökkön-örökké, dicsérjük az Urat!
  A pitypang színű hajú lány fordult. És vigyorgott, boldognak érezte magát. Miért nem sikerül összeállítaniuk. És lődd le Oroszország ellenfeleit.
  Még akkor is, ha az USA területén van. A lányok pedig nagyon jól szórakoznak.
  Alyonushka kilélegzett, és azt mondta:
  - Ünnep lesz az utcánkban - Győzelem napja!
  Alla megerősítette:
  - Igen, biztosan az lesz!
  Eközben az angol tank legénysége harcolt a Göring 4-en. Jane, Gringeta, Matilda, Malanya - gyönyörű négyes, Foggy Albion lányai az amerikaiakkal küzdöttek. Atlanta eleste után az Egyesült Államok jelentős része már német megszállás alatt volt. Az amerikaiak megpróbáltak visszavágni, de nem sikerült a legjobban.
  A Fritz hadigépezet délről észak felé haladt. Négy angol lány harcolt egy bikiniben, egy erős páncélozott harckocsiban.
  Gringeta, miután behatolt a Sherman páncéljába, széles mosollyal az ajkán csiripelt:
  - Nagyon sok hazugság van szerte a világon! De a harcosok igazat tesznek!
  Jane széles mosollyal motyogta:
  - Erős politikus csatára születik,
  A félelem gyengeség, ezért aki fél, az már legyőzött!
  Malanya megjegyezte:
  - Most összetörjük a jenkiket! Mert az erő mögöttünk van!
  Matilda örömmel énekelte:
  - Boszorkány, boszorkány, boszorkány - gonosz szellemek! És honnan jött a boszorkány!
  Gringeta támogatva válaszolt az impulzusra:
  - Boszorkány, boszorkány, boszorkány - szépnek kell lennie! És engem ez a szépség magával ragad!
  Jane mezítláb rázta partnerét:
  - A leszbikusság is bűn!
  Gringeta sóhajtva megjegyezte:
  - De a tiszta, sima, női test sokkal szebb, mint a szőrös, büdös férfiak!
  Malanya kuncogott, és megjegyezte:
  - Valóban, a női test sokkal kellemesebb! Ez tagadhatatlan tény! És általában olyanok vagyunk, mint a csokoládé!
  Gringeta egy jól irányzott lövéssel szétverte a Pershinget, és élvezettel énekelte:
  - Csoki nyuszi vagyok, ragaszkodó barom és száz százalékig édes... Ho, ho, ho! Szeretem a jóképű férfiakat, és nem szeretem a seggfejeket, beteszem őket a kormányba... Ho, ho, ho!
  Malanya csupasz, vésett lábát ütögetve énekelte:
  - A lányok különbözőek... Kék, fehér, piros... És mindenki ugyanúgy akar pörögni egy boton!
  Jane felkacagott, és elismerően bólintott.
  - Igen, a szex nagyszerű! Igyunk belőle többet, és hűvösebben!
  Gringeta ismét rálőtt a Shermanre, és megjegyezte:
  - Churchill, bármit mondjon, állítson fel minket... És most Németország alá tartozunk!
  Jane agresszíven felszisszent válaszul, egyik csupasz, lebarnult térdét a másiknak ütögette:
  - Hadd vigyorgassa a koronáját,
  A brit oroszlán üvölteni fog!
  A hazát nem szabad meghódítani,
  A mi Churchillünk a legmenőbb!
  És a lányok összeütötték a fejüket, és szikrák hullottak a szemükből. Annyira menők és aranyosak a lányok...
  Egy angol és egyben német tank, páncélzatában valamivel gyengébb az E-50-nél, és kicsit nehezebb, de a fegyver ugyanaz. A harcosok nem különösebben bonyolultak ebben. Olyan szépek és szeretnivalók!
  Jane a végletekig szellemes lány. És így fejeződik ki az agresszív kifejezés.
  Gringeta még vigyorogva énekelte:
  - Szülőföldünk harcosai és lányai vagyunk!
  A lányok nagyon elégedettek voltak. A számlák felhalmozódtak. Jó itt, nincs olyan meleg, mint Kubában. A nácik meghódítottak egy elsüllyeszthetetlen repülőgép-hordozót az Egyesült Államok partjainál. A Harmadik Birodalom katonai gépezete ismét ideálisnak bizonyult és a legmagasabb színvonalon dolgozott.
  A fogaskerekei pedig nagyon hatékonyan forogtak.
  A vadság, a kegyetlenség, a fejlett technológia, a totalitarizmus, a fegyelem és a világ legjobb tudósainak kombinációja kiváló eredményeket hozott.
  Miután leütötte Gringetet és összetörte a "boszorkányt", megjegyezte:
  - Mégsem olyan szintű a szervezettségünk, mint a németeknél. A rohadt demokrácia pedig beavatkozik a hatékony kormányzásba!
  Jane a pedálon kaparta csupasz sarkát, és beleegyezett:
  - A demokrácia valóban inkább gyengeség, mint erősség! Jaj, ettől biztosan szenvedünk!
  Gringueta dühösen megjegyezte:
  - Hát a pokolba a zokogással! Minél nagyobb a szenvedés, annál nagyobb az ajándék!
  A paraszti harcos pedig egy lövedéket küldött a félelmetes washingtoni tank közepébe. És gázolt egy veszélyes autót.
  Az angol nők magabiztosnak érezték magukat. Jane szeretkezett egy nagydarab némettel, és nagyon jól szórakozott. Igen, a szex nagyszerű. És újra és újra akarom őt, és más férfiakkal. Ez egy ilyen bekapcsolás.
  De Gringueta szerelmes volt egy fiúval. Sőt, úgy tűnik, japán, de szőke és nagyon izmos.
  Olyan jóképű fiú. A neve ismeretlen, de beceneve Karas. És a nindzsa kaszthoz tartozik. Egy elit harcos, aki fontos szerepet játszott a Midway-i csatában. És egy igazi spártai.
  Jane irigyelte Gringetát, akinek sikerült felkapnia egy ilyen hőst. A kárász az amerikaiakkal és az oroszokkal vívott csatákban is bevált. Veszélyes fickó. De borzasztóan jóképű, és az izmai olyan kiemelkedőek, mint a hullámok a vízen.
  Eh, jó lenne megérinteni egy ilyen testet a bíbor mellbimbóival és dörzsölni.
  És Karast valójában számos bravúrról ismerték meg, íme az egyik epizód;
  Ám a japánok haladtak előre, a szamurájoknak azonban sikerült előnyt szerezniük, szintén taktikai meglepetésnek köszönhetően. Talán a szovjet parancsnokok túlságosan magabiztosnak bizonyultak, láthatóan alábecsülték az ellenséget. De az ellenség egyáltalán nem egyszerű. És sokan a gyalogságban.
  De a japánok legveszélyesebb fegyvere: a ninja. És így egy csapat harcos lány, bájos japán nők, Karas fiúval együtt behatoltak az orosz kiterjedésekbe. A nindzsák első merész tette a Transzszibériai Vasút elleni támadás volt. Sikerült a vasúti pálya jelentős részét megsemmisíteni, és több szovjet csapatokat szállító vonatot felrobbantani. Ezek a nindzsák nagyon merészek, képesek falakon mászni, hipnózist folytatni, nagy magasságból ugrani, és sokkal gyorsabban mozognak, mint a közönséges halandók.
  Hát ki gyanakodna egy ártalmatlan cigánytáborban: a világ legjobb harcosainak különítménye. A nindzsák pedig egyszerre képesek átalakulni. És teremts igazi csodákat.
  De két lány, egyikük japán származása ellenére természetes szőke, a másik vörös hajú, azt a feladatot kapták, hogy elrabolják Zsukovot.
  Sztálin logikusan egy Khalkhin Gol tapasztalattal rendelkező hadseregtábornokot nevezett ki a keleti front főparancsnokává. De a ninja, mint mindig, most is résen van, és igyekszik megragadni a kezdeményezést.
  A lányok szerény paraszti ruhában eveztek a sziklás úton, anélkül, hogy cipővel terhelték volna lábukat. Gyönyörűek, és senki sem fogja gyanakodni rájuk, hogy japánok, hiszen a lányok arcvonásai szinte európaiak. Arcvonásai pedig gyengédek, édesek, sőt szinte gyerekesen naivak. A kalikóruha alatt nem látszanak a nők számára túl fejlett izmok, a kemény munkához szokott parasztasszonyokra jellemzőek az enyhén széles vállak, valamint a kissé durva, erős nyakú karok. A lányok zsák gabonát cipelnek és tiszta oroszul énekelnek;
  Mezők, tengerek, minden orosz föld,
  Szeretem a Haza csodálatos kiterjedését...
  Az anyaország népei egy család,
  Hogy ragyognak a hegyek ezüsttel!
  
  Mezítláb sétáló lány vagyok
  Oroszország meleg földje óta...
  És ha kell, megütlek az öklömmel,
  Fénnyel szórták be a füvet, mint a gyöngyöt!
  
  Keményen dolgozom a terepen, tudod,
  A mozgás most öröm számomra...
  Tudom, hogy Lada közeli rokonok,
  És bátran kell harcolnunk az istenekért!
  
  Milyen jó kavicsokra lépni,
  Az éles talp kellemesen csiklandoz...
  A természet ötöst ad a pápaszemnek,
  És képzeld el, hogy a világon minden hatalmas!
  
  Odaérünk, nemsokára elérjük Moszkvát, azt hiszem.
  Megnézzük Leningrád épületeit is...
  És ha még egy rubeled sincs, sajnos
  Akkor verejtékben kell keresni!
  A lányok olyan jól énekeltek, hogy a fiú Troshka, aki utánuk futott, hallgatott és odaugrott hozzájuk.
  A fiatal úttörő összecsapva mondta:
  - Olyan csodálatosan énekelsz... Tudsz nemzetközi szinten is énekelni?
  A nindzsa lányok kórusban énekelték:
  - Kelj fel, átokkal bélyegezve...
  Az egész világ éhezik és rabszolgák!
  Felháborodott elménk forr,
  Halálos harcra készen!
  A fiú együtt énekelni kezdett velük, kicsit fel-alá ugrált. A vörös hajú nindzsalány nem tudott ellenállni, és ujjaival ügyesen elkapta a légy lábát. Gyanakodva nézett a fiúra, de úgy tűnt, hogy nem vett észre semmit. Közönséges úttörő rövid nadrágban, barnától sötét, haja kifehéredett, mint a búza. Nem valószínű, hogy ez egy orosz hírszerző tiszt. Az igazság gyanúsan hanyagul viselkedik. De a háború és a japánok előrehaladnak. Hát nem vidám színlelés?
  És a vörös hajú vadállat finom kézmozdulattal megérintette az úttörő levágott fejét. A fiú elesett, felemelte portól szürke sarkát, párszor megrándult és elhallgatott. A becsapódásnak nyoma sem maradt. Mintha az úttörő egyszerűen elvesztette volna az eszméletét.
  A fehér nindzsa lány kétkedve, kicsit lágyabb jellemű, megkérdezte:
  - Miért csinálod ezt? Szegény fiú tiszta lehet.
  A vörös hajú keményen válaszolt:
  - Nem kockáztathatsz! Emlékezz a nindzsa kódunkra: minden, ami a győzelemhez vezet, az csodálatos, hogy legyőzzük az ellenséget, de az eszközök nem számítanak!
  A szőke bólintott:
  - És Hirohito azt mondta: ne habozzon erőszakot alkalmazni.
  A vörös ördög hozzátette:
  - Sőt, mindegy, ki áll előtted: lány vagy fiú! Tehát kegyetlenség, kegyetlenség, és még egyszer kegyetlenség - a nemzet bebetonozása!
  És a harcos ugrott, leütötte a varjút. Ez a varázslónő lendületesen forgatja a lábát.
  A nindzsák sokat tanulnak. Csecsemőkorban labdákat dobnak vagy lökdösnek rájuk, hogy megtanítsák neki, hogyan kell visszavágni és megőrizni az egyensúlyt. A lányok képesek nagy sebességgel rohanni a mocsárban, és kecses lábukkal parazsat szórni, vagy forró vason táncolni. A harcosok valójában a gyönyörű erő megtestesítői, de nagyon aljasan viselkedtek. Valóban, mi lehet undorítóbb, mint egy védtelen gyermek meggyilkolása, pusztán azon a homályos gyanú alapján, hogy esetleg értesíti a szovjet parancsnokságot.
  De mentalitásában nindzsa: mindenekelőtt gyilkos. Amíg még fiú vagy lány, egy nindzsa harcosnak puszta kézzel meg kell ölnie egy tigrist vagy farkast. És a beavatás pillanatában a nindzsa egy egész labirintuson megy keresztül csapdákkal, szimulátorokkal, lándzsákkal, olvadt ólmot öntve és sok lénnyel. Ezek a lányok már kisgyermekként is foggal-körömmel küzdöttek a fiúkkal. És nem csak ököllel, hanem fegyverrel is.
  Speciális titkos italok segítségével a nindzsák úgy tudták begyógyítani a sebeket, hogy még hegek sem maradtak. Ezért nem lehet ránézésre megállapítani, hogy ezeknek a lányoknak a fél arcukat felvágták a sparring során, vagy levágták az ujjaikat vagy akár a kezüket. A nindzsák csodálatos helyreállítási technikákkal rendelkeztek. Nekik köszönhető, hogy az első orosz-japán háború japán győzelemmel végződött.
  És most a gyönyörű terminátorok már közeledtek a különleges célú ezredhez, amelyet körülvéve a távol-keleti különleges körzet főhadiszállása volt.
  A katonák üdvözlettel üdvözölték a lányokat. Válaszul megmosolyogtatták őket. A harcosok erős szuggesztióval is rendelkeztek. Wolf Messing megfojtotta volna magát az irigységtől, ha tudta volna, mire képesek a nindzsák.
  A szőke harcos, akit Ni Sannak hívtak, odaugrott az őket gyanúsan vizsgáló különleges osztálytiszthez. És mohón szájon csókolta az őrezredest.
  Elernyedt, mosolyra tört, és búgta:
  - Mit akarsz?
  A szőke terminátor így válaszolt:
  - Sürgős jelentésünk van Georgij Konstantinovicsnak... Azonnal el akarsz juttatni hozzánk.
  Ni San megnyomta a nyaki artériát a csók közben, ezzel legyengült az akarata. Most egy jelentési zóna azonnal kialakult az agyban. Az ezredes mosolyogva mondta:
  - Sürgős jelentésük van a tábornoknak. Zsukovnak szállítom őket.
  A vörös hajú ördög, Nu San (Mindkét lány lánytestvér, de más az apja!) üvöltötte:
  -Jól szolgálja a tábornokot. Ezért jutalom vár rád!
  A lányok követték az ezredest. Úgy ment előre, mint egy báb, akit egy bábszínész vezetett. Ni Sana tett egy mozdulatot, és a fiatal katona térdre rogyott előtte. Jó élvezni az erőt. Nyu Sam megismételte nővére mozdulatát, és a fiatalember megcsókolta a lábát, amely tiszta volt annak ellenére, hogy húsz mérföldet ment mezítláb a sziklás úton.
  Viszont ezt akarta, nagyon szépek a nindzsa lányok. Titkos szervezetüknek még a megjelenésük javításának és az arcvonásaik megváltoztatásának titka is megvolt. Ezért hasonlítanak annyira a japán nők a nagyon szép, ártatlan arcú szláv nőkhöz.
  Az épület, amelyben Zsukov volt: egy ősi erőd, amelyet a mongolok építettek nagyon vastag falakkal. Természetesen Georgij Konstantinovics gondoskodott a biztonságáról.
  Sajnos csak akkor van értelme az ilyen védelemnek, ha szörnylányok sétálnak az ösvényen, és katonák állnak előttük. Maga az erőd, mint építészeti emlék, mindenképpen érdekes. És nem lesz könnyű kimozdítani belőle a megrögzött csapatokat.
  Az ezredes egyenesen a hadseregtábornokhoz viszi a lányokat. És valahogy mindenki különösebb vita nélkül átengedi. Csak az iroda bejáratánál állta el a titkárnő és két nagydarab srác az utat, és dokumentumokat követeltek. Mindkét harcos naiv és hirtelen olajos szemével bámulva csicseregte:
  - Nagyon szép srácok vagytok, de hiányzik belőlük a nőies vonzalom!
  A nagydarab fiúk általában szexuálisan szoronganak, és minél erősebbek az izmok, annál nagyobb a vágyuk a szeretkezésre és a tesztoszteron szintje a vérben. A lányok pedig azonnal belenyugodtak a tudatukba, és rögzített ötleteket vezettek be a fejükbe. Ezenkívül, ha nyomást gyakorol a nyakára, még a hipnózisnak leginkább ellenálló személy is elveszíti akaraterejét, és behódol a szuggesztió hatásának.
  A nagyok meglágyultak, én, a titkárnő, kaptam egy sarkot az állba a vöröstől, és törött nyakkal ültem le. Úgy tűnik, Nu San úgy döntött, hogy nem áll ki a ceremónián, hanem a lehető legegyszerűbben megoldja a problémát.
  A pilótafülkében Zsukov és nyolc tábornokból álló stábja volt. Megbeszéltük a jelenlegi helyzetet. De nehéznek bizonyult. Csak az első lépcsőben négymillió jól képzett és bátor japán gyalogos jutott előre. A japánok pedig ügyesen használták ki számbeli fölényüket. A Felkelő Nap országának harckocsiflottája meglehetősen gyenge, de a Szovjetuniónak is vannak Nyugat legjobb tankjai, különösen a KV és a T-34, de itt többnyire szemét marad.
  Sztálin már eltávolította a legharckészebb egységek egy részét a Távol-Keletről, és áthelyezte őket Nyugatra. A Japánnal kötött semlegességi megállapodás pedig eltompította a parancsnokság éberségét. Valamilyen oknál fogva Sztálin figyelmen kívül hagyta a Japánból érkező, közelgő agresszióról szóló jelentéseket. Az eredmény pedig a front összeomlása volt a harcok legelső napjaiban. Vlagyivosztokot már körülvették, Primorye pedig elveszett, Habarovszk és Ulánbátor pedig útra kelnek.
  Szerencsére a mély Amur folyó lelassította a szamuráj egységek előrenyomulását. De a japánok offenzívát fejlesztettek ki, megkerülve az Amurt Mongólián keresztül. Sikerült Mandzsuria városának oldaláról lecsapni, elfoglalva egy határ menti falut, az Amurt és ezúttal Mongóliát is megkerülve. Így kritikus helyzet alakult ki. A helyzet orvoslása érdekében az erők egy részét a nyugati irányból el kellett távolítani, és sietve a Távol-Keletre kellett szállítani. És ehhez idő kellett.
  A japánok nyilvánvalóan a szovjet kommunikáció kiterjedtségére és a szárazföldi hadsereg használatának képességére számítottak. Végül is Japán lakossága meghaladta a százmillió embert, nem számítva a kínai és koreai gyarmatokat. Így a Szovjetunióhoz vagy a Harmadik Birodalom képességeihez hasonló szárazföldi hadsereget állíthattak fel.
  A Khalkhin Gol-i bosszúvágy uralta a Felkelő Nap országának hangulatát. És semmi sem akart kompromisszumot a Szovjetunió közötti kapcsolatok ügyében.
  Hirohito emellett azt remélte, hogy Hitler kihasználja a pillanatot, és folytatja antibolsevik hadjáratát, amelyet megszakított a Nagy-Britanniával vívott háború. És mit fog elérni a Szovjetunió?
  A Führer természetesen gyűlölte a kommunistákat, de ebben a helyzetben fontosabbnak tartotta a maga számára, hogy kioldja magát Nagy-Britanniából, és elkerülje a háborút két fronton. A németek sikerei Líbiában, ahol Tolbuk elesett, a máltai támaszpont lerombolása és az egyiptomi offenzíva esélyt adtak arra, hogy Nagy-Britannia gyorsan véget ér, Leót pedig békére szelídítsék. És akkor a Wehrmacht erőteljes páncélozott hordái nyugatról költöznek.
  A szamurájok számítanak erre, valamint saját bátorságukra és erős repülésükre, egy nagy és tapasztalt flottára.
  Most Zsukov és Sztálin is nehézségekkel küzd. Nem veszélyes-e nyugatról csapatokat kivonni és keletre áthelyezni? Talán tartsd meg ezt. Nem provokálna Hitler erőinek ilyen gyengülése? Másrészt Japán sikerei még nagyobb csábítássá és provokációvá válhatnak a Krautok számára.
  A nindzsa lányok mindenesetre erős érv minden háborúban. Most pedig udvarias meghajlással belépnek az irodába, ahol a tábornokok ülnek, és szeretettel azt mondják:
  - Kinek van szüksége friss tejre?
  Zsukov meglepetten kikelt, és így szólt:
  -Honnan szereztél ilyen szépségeket?
  A vörös hajú ördög dallamosan, helyi szibériai akcentussal énekelte:
  - A kedves, bölcs Sztálin harcba hív minket, és szív helyett tüzes motor lesz!
  A szőke terminátor megerősítette:
  - Egyre feljebb és feljebb... Törekedjetek madaraink repülésére! És minden légcsavar lélegzik - határaink nyugalma!
  A vörös hajú szépség kecsesen és sebesen mozgott, mozdulatait egy halandó számára nehéz volt elkapni. A halál hagyományos csókja következett. És Zsukov érzéki álmokban úszott. A hatalmas hadseregtábornok parancsa következett:
  - És most, uraim, mind a dzsipben, és megbeszéljük a katonai terveket a természet ölében.
  Stern vezérezredes, akinek érdemei a japánok felett aratott mandzsúriai győzelemben nem voltak kisebbek, mint Zsukové, tiltakozni próbált:
  - De ez nem olyan kényelmes...
  A szőke ördög szájon csókolta Sternt, megnyomta az idegvégződést, mondván:
  - Nem, kedvesem... Szeretkedni akarsz velem, igaz?
  Stern kinyomta:
  - Igen, persze, igen!
  A vörös hajú ördög a többiekre kacsintott:
  - És ti srácok? Hiszen vallja be, leginkább a természet kebelére vágyik lányokkal és grillezéssel. Szóval siessünk, amíg világos és tiszta lesz!
  Természetesen egyetlen férfi sem tudott ellenállni egy ilyen csábító ajánlatnak. A hipnózisról nem is beszélve. A nindzsa hipnózis pedig nagyon erős, akár egy hidrogénbomba. Még szavak nélkül is megtörténik. Amikor elaltatnak egy hatalmas ussuri tigris vagy egy vad jegesmedve ketrecébe fegyver nélkül. És persze egy személy.
  A nindzsák nagyon erősek és egyenlő jogaik vannak: még valamivel több a nő, mint a férfi, hogy ne legyen mészárlás a hímek között.
  A tábornokok egyáltalán nem úgy néznek ki, mint a gátlásos zombik. Szélesen mosolyognak, és nagyon elégedettek a közelgő mulatsággal. Hiszen a világ legjobb nőinek simogatásai várnak rájuk.
  És még egy zenekart is hoztak a természet kebelébe, hogy szórakoztatóbb legyen. Tehát egyeseknek háború van, másoknak pedig öröm. Általában csak a háborús öröm illuzórikus. Zsukov, aki átélte a polgárháborút és az első világháborút is, úgy értette ezt, mint senki más. Ez egyfajta hamis elképzelés a fosztogatás és az ezredbeli kurvák eszeveszett öröméről. De milyen vonzó mindez.
  A Vörös Fenevad pedig Zsukovot simogatja. Általában kéjes természetű, és nagyon szereti a férfiakat. Nos, hogyan tagadhatja meg a szerelmet az akkori leghíresebb orosz parancsnokkal. Nem, ezt soha nem fogja megbocsátani magának. A szőke terminátor pedig Sternre terelődött. Nagyon magas jutalom jár ennek a tábornoknak a fejére, ezért ne hagyja ki a lehetőséget, hogy legalább egy kicsit szórakozzon vele. Hiszen olyan izgalmas Erosban részt venni egy szörnyeteggel.
  Az pedig, hogy egy egész konvoj társaság kíséri őket, az apróság. A katonák mérgezett bort isznak egy hordóból, és soha nem ébrednek fel.
  A vörös hajú Zsukovval együtt már elvette a poharat és énekli:
  - És a csata újra folytatódik,
  És a szívem szorong a mellkasomban!
  És Lenin olyan fiatal,
  És itt a fiatal október!
  És Leni olyan fiatal,
  És itt a fiatal október!
  A vörös hajú lány nagyon teátrálisan csupasz ujjaival gyufára gyújtott, és csupasz, lebarnult lábával cigarettára kezdett. Gyönyörűnek és szokatlannak tűnt. A tábornokok egyhangúan hörögtek, és teljes szemükkel bámultak. A harcosok pedig imbolyogva dobáltak egy meggyújtott szivart mezítlábról lábra. Mint minden igazi sportoló, ők sem bírták a dohányt.
  De a cigarettával könnyű játszani...
  És tegyen egy meggyújtott szivart a csupasz, kerek sarkára, amely nem fél a forró széntől.
  A piknikhelyet szeretettel választottuk. Gyönyörű kilátás a hegyekre, szép és napos, tiszta patak mellett. Így hát vittünk magunkkal pár disznót, hogy élvezhessük a disznóhúst. Őszintén szólva, a lányok jól érzik magukat, engedik magukat, hogy megérintsék a férfi kezek, és még örömüket is lelik benne. Általában a harcosokat az agresszivitás jellemzi a szexben és az életben.
  Még apró románcokat is elkezdtek dúdolni.
  Nincs szebb a szerelemnél
  Olyan, mint a Nap, fényesen süt az emberek számára...
  Néha vérre alapozzák az értékeléseket,
  És kínban halnak meg, még gyerekek is!
  
  A sors olykor oly kegyetlenül uralkodik,
  Amikor a gonosz szörny hevesen győz...
  A vad Isten legyen irgalmas,
  Tudd meg, hogy megmenti a pokoltól azokat, akik szeretnek!
  
  Hiszem, hogy a világon minden jó lesz,
  És az emberek nyílként repülnek a Marsra...
  Bár az univerzum nagyon nehéz,
  De tanulj meg csevegni, hidd el, nagyszerű!
  
  Hiszem, hogy ilyen lesz a világunk,
  Építjük a kommunizmust, tréfásan és szeretettel!
  Végül is Sztálin a bálványom, hidd el,
  Ez arra kényszeríti, hogy barátságos formációban meneteljen!
  
  Oroszországban minden lovag óriás,
  Még ha úttörő nyakkendőt is visel...
  Számunkra, hidd el, az Úr mindig egy,
  És Sátán vigyora rettenetesen brutális!
  
  Ó, szent hazám,
  Nagyon szeretlek a lelkemmel!
  Az emberek mind csodálatos családok számomra,
  A Mindenható tegyen minket mindenhatóvá!
  
  A szépség buzgón uralja a világot,
  És a lány szeretni fogja a katonát...
  Ahol Jézus ragyog a tisztaságtól,
  És jön az ördög, hidd el, a megtorlás!
  
  Berlin mentes lesz az ellenségektől,
  Japán lobog a vörös zászlóval...
  A vers az én verseimből lesz -
  Ez a munka ne legyen hiábavaló!
  
  A fiad meghalt, ne sírj, édes anyám,
  Eljön az idő, jóképű férfivá emelkedik...
  Itt az ideje, hogy néhányan meghaljanak,
  Mások a mennyben dalt énekelnek!
  
  Légy hű Sztálin parancsolataihoz,
  Akkor az élet örökké és boldoggá válik...
  Az álmok a valóságban valóra válnak -
  Kerubok vitték szárnyakon az örökkévalóságba!
  És több ninja: férfiak és nők, valamint a fiú Karas már piknikre készülnek. Most már nagyon kevés maradt az elfogás elvégzésére, és akkor lesz...
  De láthatóan valaki a különleges osztályról megérezte, hogy valami nincs rendben, és egy egész különleges célú ezredet küldött Zsukov után. Jönnek a tankok, köztük a T-34, valamint a transzporterek. Még nincsenek helikopterek - az ilyen típusú berendezéseket nem 1942-ben hozták létre.
  Nos, ha harc lesz, abban is lesznek nindzsák.
  A vezető felemeli számszeríját, és kilő egy robbanó nyilat. Első pillantásra egy kis számszeríjnak tűnik, mindössze egy kilogramm robbanóanyaggal. De hatalmas pusztító ereje van. Tehát a nindzsa által feltalált keverék grammonként csak egy borsó képes felborítani egy tartályt vagy szállítószalagot. Aztán felrobban, sőt magában a szurdokban.
  Volt egy baleset, egy robbanás, és több tank is a romok alá temetett. Dühös lövöldözés kezdődött, és a nindzsák támadásba lendültek. A szovjet katonákat nem lehetett drogozni, a mezítlábas terminátorlányok pedig hagyományosabb fegyvereket használnak. Íme, éles tűk méreggel. A szépségek legyezgették őket, és az egyik lengésből egész tucat katona halt meg.
  Ezután a harcosok tőröket és kanalakat dobnak, csupasz lábukkal dobnak.
  Megkezdődött a forgószél. Az aranyos mezítlábas harcosok a halál hárpiái lettek. Táncot rendeztek, amit kalózok adnak elő az akasztófán.
  A vörös hajú a sarkával a tiszt homlokába rúgott, betörte a koponyáját és ezt énekelte:
  - Nem vagyok egy szánalmas bogár...
  A kis fehér lény egy ütéssel a sípcsontjára vette le a fejét, és így folytatta:
  - A szupernindzsa nem hülye!
  És a harcosok egyhangúan megtámadták a lábukat, egyszerre három katonát dobtak feljebb, és üvöltöttek:
  - Rejtett tehetségek - jajj, hú!
  És akkor felcsillant a szemük. A nindzsák pedig számszeríjakból lőtték a szovjet csapatokat. Még kidőlni sem tudtak. A tankokat kiütötték és elégették, de a megjelent IL-2 azonnal felrobbant, és fénynyilat kapott.
  Igen, ez Japán, a rettenetes titkos hadserege, amelynek nincs párja. A harcosok tehát elpusztítják a katonákat, csupasz, kecses lábaikkal éles tűket dobnak, és arra kényszerítik a katonákat, hogy elesjenek és kínok között meghaljanak.
  A csata lefelé halad. A konvojszázad életben maradt katonái akkora félelmet tapasztalnak, hogy elmenekülnek, a tábornokok pedig Zsukovval együtt engedelmesen követik a mezítlábú, izmos lányokat.
  A különleges célú ezred jelentős károkat szenvedve erősítést kért. De mire odaérnek, a nindzsa osztagnak lesz ideje elmenekülni. Tucatnyi IL-2 próbál támadni az égből, de számszeríj-reteszek és nyilak zápora találkozik velük. Az első hat IL-2-t egy másodperc alatt lelőtték, további másfél után a többi felrobbant. Ezek a nindzsák nagyon gyors és pontos lövészek. Titkos készségeik évezredek óta léteznek, és tökéletesedtek.
  Sok mindent megtehetnek. A katonai ügyekben való képességeik pedig egyszerűen fantasztikusak. Itt a nindzsavezér Nakasone egy számszeríjat küld egy magas pályán. Nem látja a célpontot, de egy kis töltés pontosan eltalálja a KV-2 nyílást, és áttörve a harci készlet elszakad. Vagyis a nindzsák képességei több mint fantasztikusak.
  És nem csoda, hogy egy tucat ilyen harcos képes egész hadseregeket menekülni. Egy másik szovjet harckocsiezred tűz alá került és megállt. A tankok nem harcoltak a nyilak ellen. A páncél szétrepedt az ütések alatt, és a japán harcosok csak nevettek. Végül is ezek nindzsák - a jövő harcosai, akik számára semmi sem lehetetlen.
  És mindkét aranyos harcos már a lovak nyergébe kötötte a tábornokokat. Japánba szállítják. A nindzsák azonban maguk is lefolytatnak egy rövid kihallgatást az utazás során, és kivétel nélkül mindenkit kiderítenek.
  Vagy mindenesetre mindent, ami szükséges és nem túl szükséges!
  A nindzsáknak különleges lovaik vannak; gyorsabban fejlődnek, mint a gepárdok. Szóval próbáld utolérni őket. Az IL-2 és a PE-2 megtámadására tett új kísérlet azonban csak veszteségekhez vezet a szovjet csapatok körében. Ezek a japánok nagyon erősek. Ahogy mondani szokták, van távolságérzetük. Nem hiányoznak, és a számszeríjak akár tíz mérföldet is elérhetnek. Ott egy kicsit más elv működik, mint a triviális feszültség. És a nindzsa harcosok nagy titka is.
  Vannak azonban bizonyos szabályok... A nindzsák nem voltak részei a japán hatalmi rendszernek. Ezért nem jöttek Khalkhin Golba. És általában vagy a pénzért harcolnak, vagy ha a személyes becsület érintett. Tehát Zsukov és főhadiszállásának elfogása fizetett, és nem tény, hogy a láthatatlan harcosok beleegyeznek, hogy részt vegyenek a következő hadműveletben. Létezik egy becsületkódex, amely megtiltja, hogy önzetlenül szolgáljanak a japán hatóságoknak. Különben semmi sem maradna Amerikából.
  A vörös hajú harcos és szőke hajú barátja azonban nagyon élvezte a harcot. És azt akarja, hogy a bankett folytatódjon. Hány ninja van összesen? Nem több, mint kétszáz, ez a társaság titkos, és csak a legtehetségesebb, és nem mindig japánokat választja diáknak. Igaz, mindenesetre minden változatban kell lennie némi japán vér keverékének, és ehhez külön érdem is szükséges.
  Szervezetük segített bevenni Port Arthurt, elfoglalva a Vysokaya-hegyet, ezzel elpusztítva az orosz flottát. De most Hirohitóé a padló. Parancsot és aranyat kell adnia a nindzsáknak.
  És Oroszországban, különösen Szibériában, sok arany és gyémánt van. Így ha sikerül, lesz mit adni a jövőben.
  De Ni San és Nu San úgy döntött, hogy ingyen harcolnak a Nagy Japán érdekében.
  Sztálin, miután tudomást szerzett Georgij Konsztantyinovics Zsukov és egész stábjának elrablásáról, feldühödött és dührohamot kapott. A cső hamuja még Beriára is hullott - azt mondják, nem vetted figyelmen kívül a kopasz ördögöt.
  Lavrentiy így igazolta magát:
  - Ez a legnagyobb ninja. A képességeik messze felülmúlják az embert!
  Sztálin a titkosrendőrség élére vágott:
  - Így? Kiderült, hogy engem is elrabolhatnak?
  Beria alázatosan kinyújtózkodott, és rikácsolt:
  - Dehogyis, felség! Mindig résen vagyunk!
  Sztálin az öklét rázta a belügyi népbiztos felé.
  - Nézd Lavrenty... Mi lesz velem, letépem a fejét!
  A titkosrendőrség vezetője örömmel énekelt egy orosz népdalt:
  - Kétségbeesetten születtem. És kétségbeesetten fogok meghalni! Ha betöröm a fejem, bárányfejre kötöm!
  A legfelsőbb főparancsnok támogatta Beriát:
  - Hoppá, hopp... Fáj az édes szavak, mindjárt kijutunk az őrültek házából - minden rendben lesz!
  Zsukov elvesztése nagy veszteség. Elfogásával pedig felbomlás támadt a frontokon. Sztálin kedvencét, Vorosilovot nevezte ki a távol-keleti csapatok új parancsnokának. Hagynunk kell, hogy rehabilitálja magát a finn cég számára.
  De egy ilyen találkozó nem volt kielégítő. Vorosilov sokat kiabált, taposta a lábát, de kaotikusan és szakszerűtlenül viselkedett. Különösen a csapatokat részesítette csatába, és lehetővé tette a japánok számára, hogy számszerű fölényüket elég hatékonyan használják ki. Ráadásul a szamuráj tankok minden könnyedségükkel mozgékonynak és járhatónak bizonyultak, ami nem mondható el a KV-ról és a kerekes lánctalpas szovjet járművekről.
  Mint kiderült, a Klim Vorosilovról elnevezett tanknak nem volt kevesebb hiányossága, mint a karizmatikus, de túl ódivatú és hadműveletileg-taktikailag inkompetens marsallnak.
  Sztálin gyakran nem a legmegfontoltabb döntéseket hozta, inkább az ösztöneire támaszkodott, mint a szakemberek tanácsaira. A japánok csapatokat tudtak partra szállítani, és elfoglalták Kamcsatkát. Kivéve persze Petropavlovszk-Kamcsatszkijt. De ez a város, akárcsak Vlagyivosztok, teljes blokád alatt áll. Ráadásul az észak felé haladó szamurájok már Magadan felé közeledtek.
  Így a keleti front a számításokkal és a szovjet parancsnokság túlzott önbizalmával ellentétben tovább süllyedt.
  A dolgok a szövetségesek számára sem tűntek jónak. Pontosabban Nagy-Britannia fő szövetségese, az Egyesült Államok még nem akart belépni a háborúba, és ahogy a Wehrmacht sikerei nőttek, vágyuk csak gyengült.
  Schellenberg Dullest látta vendégül. Az amerikai titkosrendőrség vezetője úgy nézett ki, mint egy megvert kutya. Nincs ragyogás vagy korábbi magabiztosság.
  Természetesen Amerika már elvesztette területének több mint felét, és a mélybe csúszott. Valójában sem a gazdasági potenciál, sem az Európától való távolság, sem az Egyesült Államok óceánjai nem mentették meg. És minden, ahogy mondják, a pokolba ment.
  Dulles lehajolva motyogta:
  - Bármilyen békefeltételt elfogadunk, ha nem tartalmazza azt a szót: megadás!
  Schellenberg kuncogott, és szeszélyesen megjegyezte:
  - És a hamis büszkeség kedvéért készen állsz arra, hogy továbbra is szörnyű szenvedéseknek tedd alá az Egyesült Államokat?
  Dulles nagyot sóhajtott. Nyomasztó szünet következett. Aztán az amerikai képviselő lágyabb hangnemben próbálta mondani:
  - Minden békefeltételre készen állunk tényleges megadással, csak annak formalizálása nélkül!
  Schellenberg fanyarul elmosolyodott, és megjegyezte:
  - A Führer ragaszkodik a megadáshoz! Ez az ő nélkülözhetetlen feltétele! Adolf Hitler pedig rendszerint rendkívül vonakodik megváltoztatni döntéseit!
  Dulles megvonta a vállát, és halkan megkérdezte:
  - Garantálja a személyes biztonságot az oligarchák és Truman számára?
  Schellenberg elvigyorodott, és emlékeztetett:
  - Truman egy időben azt mondta: ha Németország nyer, segítünk Oroszországnak, ha Oroszország nyer, akkor Németországot... És hadd öljék egymást, ameddig csak lehet! Vagyis Truman elég gazember! És szükségünk van rá, gazemberek!
  Dulles egyetértően bólintott.
  - Megpróbálom rávenni Trumant és a többieket, hogy adják át magukat a győztes kegyének! Ami a többit illeti... Így fog menni! Vagyis azt akarom mondani, hogy készek vagyunk elfogadni a német állampolgárságot!
  Schellenberg szigorúan megjegyezte:
  - A nagy Németország iránti hűséget még ki kell érdemelni!
  Dulles megborzongott, és megkérdezte:
  - Nincs helye az amerikai üzletembereknek az új világrendben?
  Schellenberg őszintén kijelentette:
  - Miért? Lesz! A Harmadik Birodalom gazdaságának függeléke leszel.
  És olyan leszel, mint egy gyarmati burzsoázia.
  Dulles logikusan megjegyezte:
  - Ha a vagyon megmarad, akkor a kapitalisták készségesen aláírnak helyetted!
  Schellenberg kuncogott, és hozzátette:
  - Képes lesz meghosszabbítani a munkanapot, és keményebben kizsákmányolni a dolgozókat.
  Szünet következett. Két szláv lány lépett be. Csak átlátszó blúzt és rövid szoknyát viseltek, mezítláb. Hoztak egy nagy ezüstedényt borral, libasülttel, köretre szeletelt sertéshúst.
  Schellenberg felajánlotta, hogy falatoz. És egyúttal a szolgálólány csupasz, lebarnult térdére tette a kezét. Igen, egy kicsit zavarban voltam, de nem ellenálltam.
  Egy másik lány, engedelmeskedve Schellenberg jelzésének, leült Dulles-szal. Az amerikai úgy tett, mintha nem venné észre. A német hírszerzés főnöke megsimogatta a lány csupasz, lebarnult, izmos lábát, és dorombolt:
  - És a prostitúció legálissá válik az Ön országában, nem kell tartania az erkölcsrendőrtől. A lányokkal pedig félelem nélkül lehet majd... De a kékeknek nehéz dolguk lesz!
  Dulles tömören válaszolt:
  - Nem vagyok kék!
  Schellenberg elvigyorodott, és azt javasolta:
  - Szóval érezd! Ő egy rabszolga, és nincs joga megtagadni!
  Dulles kezet fogott, és megjegyezte:
  - Lehet, hogy ez régimódinak hangzik, de nem vagyok nőcsábász!
  Schellenberg megrázta a fejét:
  - De hiába... Megfosztod magad az ilyen élvezettől! Nőcsábásznak lenni nagy boldogság!
  Dulles a lányra nézett. Szőke, karcsú, kanyargós. A blúz nem rejtette el melleinek és csábító testének körvonalait. A lábak csupasz, alaposan kimosott, a talpa kicsit poros, de nagyon elegáns. Egy lány, akit nagyon szeretne simogatni és megérinteni.
  De Dulles hivatásos hírszerző tiszt volt, és tudta, hogyan uralkodjon magán. Ráadásul az sem tény, hogy nem fotózzák le.
  Schellenberg a szolgálólány mellkasára tette a kezét. Örömmel dorombolt. Láthatóan szerette, amikor egy fiatal és meglehetősen jóképű férfi megérintette a mellszobrát. Vagy ügyesen színlelte magát. De Schellenberg egyáltalán nem volt szégyenlős.
  Dulles röviden így szólt:
  - Több mint kétszáz amerikai hadosztályt győztek le és fogtak el. De van még százötven hadosztályunk és milíciánk is. Míg Amerika még harcolni fog... New Yorkban a zsidók befolyása erős. A zsidók és a tőlük függők akarnak a végsőkig harcolni. Szóval... Hát a kommunisták is harcot akarnak!
  Schellenberg ravaszul kacsintott:
  - Úgy hallottam, öt lányod megjelent Oroszországból. Akik nagyon jól küzdenek. Legendák születnek róluk.
  Dulles mosolyogva válaszolt:
  - És legendák születnek a te Friedrichedről, valamint a híres négyesről. Valójában a valóság és az álmok gyakran eltérnek egymástól!
  Schellenberg egyetértően bólintott:
  - Próbáld élve elfogni ezeket a lányokat!
  Dulles bólintott:
  - Mi megadjuk neked ezt az örömet!
  Ezután Schellenberg és Dulles elvált. Nem volt több mondanivaló.
  Schellenberg rárontott a lányokra, az állati szenvedélyt egy vaddisznó finomságával elégítette ki a hőségben. Úgy visítoztak, mint a disznók...
  Maga Hitler eközben egy újabb gladiátorharcban szórakozott.
  A lányok verekedtek, négyen mindkét oldalon. A harcosok csak bugyit viseltek, olajozottan és cserzetten.
  A lányok ütéseket váltottak, mezítlábuk alá szenet szórtak. A Führer ezt három kurvával együtt nézte, akiket reflexből megsimogatott. A Führer, aki nem nagyon tudott férfi lenni, örömét lelt a vérben és a kínzásban. Különösen szeretett gyönyörű nőket kínozni.
  Hitler pedig ezt tette, szadista önfeledtséggel. És akkor az egyik lány elesett, átdöfték a kardok. A fekete harcosok fáklyával égették meg a sarkát. A lány megrándult, és örökre elhallgatott. Így a fasiszták számára ez szórakozás volt.
  A Führer kissé elterelte a figyelmét a csatáról. Gondolkodóvá vált.
  Amikor az első számú náci megírta a "Küzdelmem" címet, rájött, hogy Németország legkomolyabb ellensége az Egyesült Államok lesz. És el akartam kerülni egy ilyen háborút. Hitler eleinte hajlamos volt arra gondolni, hogy koalícióval támadja meg a Szovjetuniót. Németország, természetesen Lengyelország, Olaszország, lehetőleg Nagy-Britannia, Japán jó lenne. Talán még Franciaországot, Magyarországot, Romániát és más országokat is összeköti.
  Maga a Führer még mindig nem hitt igazán a német erőben, abban, hogy Németország hegemónná válik. Tervei tehát szerényebbek voltak: profitálni a húszas évek viszonylag gyenge Szovjetuniójából, és megszerezni az ottani földek egy részét.
  Bár először Németországban kellett átvenni a hatalmat. Az 1928-as választásokon a fasiszták a szavazatok három százalékát sem adták meg. Úgy tűnt, hogy a hatalom csak álom. De aztán a nácik szervezetének csodái, a szponzorok segítsége és Hitler szónoki képességei szinte logikus eredményre vezettek. Hitler győzött... Bár a kudarc szélén állt.
  És felülmúlta a választók várakozásait. A Führer meg sem ígérte, amit később sikerült teljesítenie. Az elit pedig azt hitte, hogy a világuralom irreális.
  A Führernek voltak sikerei, amelyeket részben a kommunizmustól és a Szovjetuniótól való félelem magyarázott. Németországot akarták felhasználni a bolsevizmus ellen. Nyilván más szempontok is voltak. A németek gesztenyét fognak kihúzni a tűzből, a többi pedig furcsa módon szétosztja a zsákmányt. A Führernek sikerült a többiekbe is beleoltania ezt az ötletet. Ezért tudta elfoglalni a demilitarizált zónát, sőt Ausztria Anschluss-ját is végrehajthatta. És akkor volt egy diadal Münchenben. A Szudéta-vidék német lett, és nem sokkal később Klaipeda visszatért.
  A Führer némileg eufóriába esett, józan érveléssel valószínűleg nem kellett volna sietni Csehország elfoglalásával. Miért alázza meg így a szövetségeseit? De rosszul számoltam. Aztán Lengyelországgal sem mentek a dolgok. Itt mindenekelőtt a zsidók fogtak fegyvert, követelték, hogy hagyják abba a csavarhúzást Németországban. A Führer ismét rosszul számolt, amikor megszervezte a kristálykések éjszakáját.
  Németország kilátásai nem voltak jók. Mindössze kilencven hadosztályával, amelyek közül csak hat volt könnyű páncélos, hadba állna a világ nagy részével.
  A németek még Lengyelországgal szemben is gyengének tűntek. Nem volt elég lőszer és bomba. Németország nem nagyon áll készen a háborúra. Ezért a Führer úgy döntött, hogy elfogadja Sztálin egyezményre vonatkozó javaslatát. Bár kezdetben teljesen más tervei voltak.
  Általánosságban elmondható, hogy a Führer nem annyira zseni, mint inkább szerencsés. A Lengyelország megtámadására vonatkozó döntés kolosszális kockázatot rejtett magában. Száztíz francia és angol hadosztály egyszerűen szétzúzna huszonhárom német hadosztályt Nyugaton.
  De ez nem történt meg. Szerencsecsillag ragyogott Németországon. Csoda történt, a szövetségesek elszalasztották a pillanatot. Lengyelország ugyanolyan gyorsan vereséget szenvedett, ahogy a németeknek volt elég lőszerük. Ezután a szövetségesek több hónapot adtak Németországnak a felkészülésre.
  A németeknek szerencséjük volt, amikor elkezdődött a háború Finnországgal. Sztálinnak nem sikerült gyors sikert elérnie, és elakadt. Felmerült a béke reménye. Sokan nyomást gyakoroltak Hitlerre, és azt javasolták, hogy korlátozza magát. Mégpedig keleten visszaállítani a tizennegyedik év határait, és a függetlenség látszatát kelteni Lengyelországban.
  Még a szövetségesek is utaltak rá, hogy visszatérhetnek a gyarmatkérdéshez.
  De a Führer végül mindent elutasított, és döntő háborúba kezdett. Dánia egy napig ellenállt, Norvégiát gyorsan és minimális veszteséggel elfogták.
  És akkor a legmenőbb dolog, a felsőbbrendű koalíciós erők csodálatos veresége. Négymillió fogoly, százötven hadosztály zsákmánya. Mainstein és Hitler zseniális terve. És ritka szerencsével a németek tényleg veszíthettek volna. A szövetségesek kétszer annyi harckocsival, több gyalogsággal és több tüzérséggel rendelkeztek.
  De a csillag magasan az égen pártfogolta a Harmadik Birodalmat... Igaz, Nagy-Britanniával nem sikerültek a dolgok. Nincs béke, nincs győzelem! A légi offenzíva kudarcot vallott. Hitler maga is megértette személyes felelősségét. Növelni kellett a repülőgépgyártást, nem a békés városokat bombázni, és ésszerűbben parancsolni.
  Nem tettek meg mindent a leszállás megszervezése érdekében. És volt esély a győzelemre. A La Manche nem túl nagy szoros, még egy tutaj is legyőzheti. Ha a Führer teljes energiát és szervezettséget mutatott volna fel, Nagy-Britannia 1940-ben visszaesett volna. Ez pedig felgyorsítaná a második világháború végét.
  De a Führer, sajnos, nem volt alkalmas a feladatra. Elvesztette a ragyogó belátások ihletét, és szerencsecsillaga elhalványult.
  Aztán Hitler nagyon aggódni kezdett a Szovjetunió miatt. Sztálin nyilvánvaló katonai előkészületei csak riadalmat keltettek. Annyi tank, egyéb felszerelés, fegyver, repülőgép. Mindez aggasztotta a Führert.
  Ezért a Nagy-Britanniával vívott döntő háború és az afrikai offenzíva helyett féloldalas intézkedések következtek. És itt a Führer hibázott. A fegyvergyártást maximálisan elő kellett segíteni. Az OKW pontosan jelentette, hogy harminchat harckocsihadosztályra volt szükség a Szovjetunió elfoglalásához. De csak tizenhatot osztottak ki. A "Barbarossa" terv színtiszta szerencsejáték: négyszer kevesebb tankkal és repülőgéppel támadni halálosan veszélyes.
  De Hitler figyelembe vette azt a tényt, hogy a Vörös Hadsereg gyakorlatilag nem volt kiképezve arra, hogy megvédje magát. És csak arra tanították, hogy legyőzze az ellenséget a területén. És akkor? A számítás indokolt volt! A védekezésre felkészületlenül a szovjet csapatok üstökbe zuhantak, összezúzták és összetörték őket. Elűzték a foglyokat. De a németeknek kevés erejük volt. Még rohamosztagos sem volt elég. Még a kétfedelű repülőgépeket is csatába vetették.
  Elértük Moszkvát, elfoglaltuk Donbászt, és elzártuk Leningrádot. De nem volt elég erejük elfoglalni a fővárost, és az átkozott tél az útjába állt. A szénen lévő benzin a fagy hatására nem éghető frakciókra bomlott. És a németek a fogukba kapták!
  Aztán Japán belépett a háborúba az Egyesült Államokkal. Támogatnom kellett őt. Rommel farkát pedig Afrikában csípték. A negyvenegy és negyvenkettő tél olyan szerencsétlenül alakult. De... De a japánok számos jelentős sikert értek el. A tavasz pedig újabb győzelmeket hozott a Wehrmachtnak. És ami a legfontosabb, Hitler új ihletet érzett magában, és kiváló szervezővé vált. Sikerült a végsőkig mozgósítania Németországot és a megszállt területeket, növelni a fegyvergyártást.
  És azóta minden javulni kezdett. Amerika most a Harmadik Birodalom lábai előtt esik.
  Hitler jelt adott... Most a fiúk verekedtek. Szintén csak ágyékkötőt visel. És egy ilyen véres harc.
  A Führer nem szeretett túl sokáig beszélni. Hamarosan ő lesz a világ uralkodója. Sem Napóleon, sem Dzsingisz kán, sem Tamerlane nem ért el ekkora sikert. Ez nem történt meg Hitler előtt, és nem valószínű, hogy megtörténik utána! Valóságos csoda történt.
  A fiúk mezítláb alá parazsat öntöttek. Hogy fájdalmasabb legyen nekik. A fiúk szenvedtek, Hitler pedig élvezte a szenvedést. Nagyon szép, amikor meg lehet ostorozni a fiúkat. A Führer pedig kuncogott, és kitárta vámpírfogait. Sok embert megkínzott és átültetett. És hányan égettek el élve?
  Hitler személyesen égetett tűzzel fiúkat és lányokat. Szeretett meggyújtott fáklyát a lányok meztelen mellére tartani. Adja át a lángot a kerek női sarkakon.
  Használd a legvadabb kínzást. És amit Hitler nem használt... És tűz és forró, szögesdrót, és a hőségtől vörös láncok.
  A legvadabb kínzás... Amikor szép lányokat elevenen elégetnek... És mindez tetszett a rövid bajuszú mániákusnak.
  Hitler szerette a kínzás folyamatát... Rendkívül élvezte, hogy forró tűket szúrt a lányok körmei alá, különösen a lábujjaikat. És törje el az ujjait forró csipesszel.
  Hitlert Németországban kigúnyolták, a leendő Führernek pedig rengeteg megaláztatást kellett elviselnie bécsi csavargó élete során. Ez nagyon hideggé és kegyetlenné tette. Pontosabban nem hidegen, hanem agresszíven kegyetlenen. Annyi harag volt Hitlerben, hogy szó szerint elszállt a gyűlölettől.
  Ez lehetővé tette a Führer számára, hogy irányítsa a fegyvereseket. A legszemtelenebb rohamosztagosok engedelmeskedtek Hitlernek, így érezték mágnességét és elképesztő gyűlöletét.
  Hitler elnyomott pokoli energiájával. Nem csoda, hogy még Sztálin is félt a Führertől. Féltem és tiszteltem őt.
  Hitler valójában pokoli szellemekkel kommunikált, akik hihetetlen hatalmat adtak neki. Az emberek engedelmeskedtek a Führernek. A csapatok és a szerencse szárnyai is engedelmeskedtek. A győzelmek egymás után következtek. Diadalok, amelyeket még Dzsingisz kán sem tudott. Még Ausztrália is német gyarmat lett. És sok tartomány.
  Hitler megvonta a vállát - hová menjen az USA után? Befejezni a Szovjetuniót? Vagy megütni Japánt? A Felkelő Nap Országa túl sok földet foglalt el. De másrészt Japán segítsége nélkül egyelőre lehetetlen volt. Így hát a Führer megengedte szűk szemű szövetségesének, hogy túl nagyra nőjön. Hitler még fel is mordult a csalódottságtól: miért őrült meg ennyire? Engedték meg Japánnak, hogy átvegyen ennyi földet? Másrészt a második front megnyitása Japánnal kényszerítette Sztálint a fegyverszünetbe, ami lehetővé tette Nagy-Britannia leverését.
  Így a Führer a kétfrontos háború helyett kizárólag Nagy-Britanniára váltott. És a lehető legrövidebb időn belül sikerült meghódítania. Sztálinnak tehát nem is volt kísértése, hogy kihasználja a pillanatot, és hátba üsse.
  A Harmadik Birodalom kevesebb mint százhúsz kiválasztott hadosztálya azonban még mindig keleten áll, készen arra, hogy visszatartsa a sztálinista támadást.
  A Führer megengedte az egyik lánynak, hogy a szájába vegye a jade, lüktető rudat. És boldogságot éreztem. Milyen szép és tiszta a női test. Olyan jó őt simogatni, megérinteni, simogatni. És csókolja meg közvetlenül a bíbor mellbimbóit.
  A Führer közvetlenül a mellkason csókolja a lányt, és nyelvével megnyalja a mellszobrát. Milyen édes. A lányok pedig finomak lettek. Milyen kellemes ízű a fiatal nők bőre.
  És amikor megsütik, valójában sült bárány vagy sertés illata van. Bár a Führer vegetáriánus volt, néha megengedte magának, hogy női szegyet egyen. Vagy emberhúst morzsolnak a salátájába. Nem rossz női testet enni, vagy izmos fiúkat. De Hitler csak ünnepnapokon engedélyezett magának ilyen finomságokat: mivel a hús káros.
  A Führer szerette a banánt és az ananászt is. Mindez rendkívül finom.
  És persze a nők striákkal való kínzása is. Akaszd fel a szépségeket egy állványra, rögzítsd mezítlábukat készletben, majd rögzíts súlyokat. Amíg a testek össze nem törnek. Természetesen kegyetlen, de hatékony is. Így megkínozhatod az összes szépséget.
  Egy másik érdekes dolog a lányok meztelenül üldözése a hóban. Általában a kedvenc német kínzás a hideg! Annyira érdekes nézni, ahogy a lányok ujjai kékülnek a hidegtől. És milyen fájdalmas ez nekik. A kínzás általában a legnagyobb örömet jelentette Hitler számára.
  Különösen vicces, amikor először mezítlábas lányok futnak a hóban, majd az SS-ek forró dróttal lökdösik őket a parázson. A lányok pedig mezítláb a hidegtől a forró sütőig!
  A Führer felnevetett, és így szólt:
  - Imádok kínozni és gyötörni! Imádok fájdalmat okozni! És ezért éljen a kínzás!
  Hitler is szeretett fiúkat kínozni. Különösen az elfogott úttörők. Volt itt intrika, hogy a fiú sikoltozni fog-e a fájdalomtól vagy sem. Az úttörők általában fogcsikorgatással próbálták visszatartani sikolyaikat. A Führer szerette a fáklyát a mellkasához tartani, a hónaljokat énekelni, és a fiúk sarkát sütni. Vagy vigye a lángot az arcába. A tűz nagyon égető és fájdalmas dolog, ezért általában a fiúk nem tudták elviselni, és sikoltozni kezdtek. De voltak olyan makacs úttörők is, akik a fájdalmas sokktól eszméletüket vesztették, de továbbra is hallgattak.
  Itt a Führer nagyon meg akart kínozni egy ilyen úttörőt. És Hitler megparancsolta:
  - Szállítsd ide az egyik elfogott orosz partizánt!
  Annak ellenére, hogy Sztálin parancsot adott, hogy ne indítsanak gerillaháborút, néhány fanatikus továbbra is ellenállt, bár nem olyan nagy számban, mint korábban. És ott voltak az úttörők.
  Ismerve a Führer ízlését, egy tizenhárom év körüli fiút hoztak neki. Szőke, a kihallgatásokon már megverték.
  Levetkőztették a fiút, két magas hölgy pedig összecsavarta a karját, rádobtak egy legyezőt és felhúzták a fogasra. Egyikük örömmel énekelt végig az úttörő csíkos hátán a tenyerével, és ajkát ütögetve válaszolt:
  - És a fiú felmelegíthette az ágyamat!
  Hitler kuncogott, és így válaszolt:
  - Ha életben marad, neked adom! Ez utóbbi azonban nem valószínű.
  Az úttörő erősebben összeszorította az állkapcsát, és gyűlölettel nézett a Führerre és szajháira.
  A fiúnak már sikerült meglógnia a fogason. Megverték ostorral és gumibottal a csupasz sarkára. Igaz, a tüzet még nem próbáltam. A Führer kicsiben kezdett. Bekapcsolta az öngyújtót, és megfuttatta a lángot a fiú sima mellkasán.
  Erősebben összeszorította a fogát, és megrándult. Lebarnult testén hólyagok dagadtak.
  A Führer határozottan, szeretettel oroszul mondta:
  - Mondd, hogy Sztálin szar, és nem foglak kínozni!
  Az úttörő határozottan így szólt:
  - Nem!
  Hitler elmosolyodott, és felvette a fáklyát. A fiú mezítlábhoz vitte. Az úttörő erősebben megrándult, sikoly tört ki a mellkasából. Milyen fájdalmas. De a fiú titáni erőfeszítéssel visszafogta magát.
  A Führer elege lett a fiú sarkának sütéséből, és az ágyékához vitte a fáklyát. Ezen a ponton a fájdalom minden határt meghaladt, és az úttörő elvesztette az eszméletét a fájdalmas sokktól.
  Hitler letette a fáklyát, és csalódott hangon így szólt:
  - Milyen kitartóak, oroszok! Egyszerűen le vagyok döbbenve!
  A hóhérlányok megkérdezték a Führert:
  - Hozd észhez!?
  Hitler bólintott, és megjegyezte:
  - Most feloldjuk élve savban! Bosszút állok az úttörőkön a makacsságukért!
  észhez térítették a meztelen fiút, láncra akasztották, és lassan savba kezdték mártani. Az úttörő vad fájdalmat érzett a feloldódó hústól, de a fiú kegyelemért könyörgő helyett énekelni kezdett;
  Szent lesz a szülőföldem,
  Ez egy szent föld az úttörők számára...
  A csapat az én szeretett családom,
  Legyen ez példa minden ember számára!
  
  Szent Szülőföldünk dicsőségére,
  Mi úttörők esküt tettünk...
  Még ha Hitler szövetségben áll is a Sátánnal,
  De Moszkva közelében keményen megviseltük!
  
  Úttörők vagyunk, az anyaország fiai,
  Nagy Szülőföldünk...
  És mindvégig hűek leszünk az országhoz,
  A kommunizmus építésének nagy munkájában!
  
  Fiú vagyok, félmeztelenül és mezítláb,
  Felderítésre indultam a kemény hóban...
  És a halál a kaszával repül előttem,
  Azzal fenyeget, hogy vasbéklyókba köt!
  
  De felrobbantottam a hidat a nácik felé, tudod,
  Leküldték a vonataikat...
  És hiszem, hogy lesz mennyország az univerzumban,
  Építsük a kommunizmus új várát!
  
  De aztán megtörtént, szörnyű fogságba kerültem,
  A Krautok erősen a sarkamra ütöttek...
  A hóhér napalmot öntött a hátára,
  Botokkal ütöttek hasba!
  
  Az alattomos fasiszta tüzet használt,
  Brutálisan leégette az egész vékony testét...
  Az úttörő utolsó erejével kitartott,
  A hóhérok ügyesen megkínozták!
  
  De a fiú nem szólt semmit.
  Nem árult el orosz titkokat a fasisztáknak...
  És bármennyire is kínozta őt a Führer,
  Rendkívüli hangsúlyt mutatott!
  
  Aztán savba dobták a fickót,
  És darabonként feloldották a fiút...
  De a fiú őszintén beszélt:
  Az a kommunizmus hamarosan megadatik!
  
  Hogy katonánk hamarosan Berlinbe jön,
  Nagyon erős pontot fog adni a Krautoknak...
  És Isten agyonveri a Führert,
  És az egész menazséria, egyedül nagykereskedelemben!
  
  És kínzásba fogok halni, úttörő,
  A sors nem hagyott más választást...
  De a többieknek mutatok egy példát,
  És kibírom nyögés nélkül, hiszek a fogasnak!
  
  Akkor eljön a Mindenható Jézus,
  Minden a végsőkig feltámad...
  A kazah és az orosz egyesül,
  Nagy változások jönnek!
  Az utolsó szóra a félig feloldódott fiú ismét eszméletét vesztette...
  A Führer elvigyorodott, és a barátjára kacsintott:
  - Úgy tűnik, nem kell majd felmelegítenie az ágyadat... Feloldva!
  A lány közömbösen válaszolt:
  - Találunk másikat... És ami ebből megmarad, azt szappannak használjuk!
  A Führer parancsot adott:
  - Csinálj pompás serleget a fiú koponyájából! Addig is megyek egy kis lakomát a barátaimmal!
  A Führert többen is elkísérték. Köztük a tervező Porsche. Ez a kiváló mester ezt mondta a Führernek:
  - A legendás lányok egy csodálatos ötletet adtak nekünk, amin most a Harmadik Birodalom legjobb tervezői dolgoznak.
  A Führer felkiáltott:
  - Milyen ötlet?
  Porsche mosolyogva mondta:
  - Egy harckocsi, amely minden szögből kilőve sebezhetetlen lesz. Olyan lesz, mint egy csoda, vagy Kheopsz piramisa!
  A Führer keményen válaszolt:
  - Remélem, a fémben való megtestesülés nem tart sokáig! Nos, most már piramis tankok nélkül is erősek vagyunk!
  A Porsche egyetértett:
  - Igen, erősek vagyunk, Führerem!
  Himmler megjegyezte:
  - A fegyvergyártás annyira megnőtt, hogy azt láthatóan hamarosan csökkenteni kell. Amerika hamarosan meghal, és nem lesz szükségünk annyi repülőre és főleg hajókra Oroszországnak!
  A Führer füttyentett és így szólt:
  - Szépségek, szépségek, kabaré szépségek... Csak szórakozásra vagytok teremtve!
  Ezt követően Hitler egy banánbőrt dobott az előttük táncoló félmeztelen lányra. A héj a sztriptíztáncosnőt seggébe találta, és válaszul dorombolt.
  A Führer a fogai között sziszegte:
  - Nem, még mindig messze vagyok attól, hogy az egész világot irányítsam. Japán is van. És a vele való harchoz hajókra lesz szükséged! És erre fel kell készülnünk!
  Guderian vigyorogva jegyezte meg:
  - Japán már most is jól végzi a tankjaink lemásolását, különösen a Panther 2-t. Ez természetesen nem egy E-50, de ez is egy komoly harckocsi. Tehát új generációs gépekre lesz szükségünk!
  A Führer üvöltötte a tüdejét:
  - Új tank kell! Harcolni fogunk, és harcolnunk is kell!
  Mainstein felüvöltött válaszul:
  - Nagyon brutálisan fogunk harcolni... Amíg meg nem hódítjuk az egész világot!
  Hitler hosszas monológba kezdett:
  - Innen kezdtük... Egy lerombolt országban kerültünk hatalomra. Amit megvágtak, és Németország szó szerint kihalt. De kicsiből kiindulva harmincszorosára tudtuk növelni a Harmadik Birodalom területét. Nagyon erősek lettünk. '33-ban egyetlen tankunk sem volt. És most a világ legjobb tankjainak tízezrei vannak. Egyetlen harci repülőgépünk sem volt, és most az armadáink eltakarják a napot. És nincs párjuk.
  A nulláról indultunk, és egy fegyverkezési versenyben meghódítottuk a világ nagy részét. És azt tették, ami mesének és csodának tűnik. És ami utána nem ismételhető meg, és ami nem történt előttünk... És ami nem történt meg Németország történelmében. De ekkora becsület és dicsőség még nem volt!
  És a jövőben, amikor az egész világ alattunk lesz, eljön a csillagháborúk és az űrbeli győzelmeink korszaka. És ezekből a győzelmekből megszámlálhatatlanul sok lesz! Nyertünk tegnap, nyerünk ma és nyerünk holnap!
  Sok harc van még hátra! Olyan kemény csaták lesznek, hogy csak a németek tudják legyőzni őket! És lesznek győzelmek, amelyek elhomályosítják a napot! Így legyen... Az USA-ban a legerősebb gazdasággal állunk szemben. Egy országgal, amely a világ műhelyének vallotta magát. És le tudták győzni! A mi hatalmunk akkora, hogy elég meghódítani ezt a bolygót. De tudósaink továbbra is új és veszélyesebb fegyvereket hoznak létre. Meghódítjuk az egész világot... És így lesz! Az egész világot meghódítjuk, és soha senki nem állít meg minket!
  Négy harcos, Gerda, Charlotte, Christina és Magda délről haladt Washington felé.
  Az amerikai főváros felé vezető úton egyre hevesebb ellenállásba ütköztek.
  A német E-50 már sok találatot kapott, és hegek és karcolások borították. Az autó hosszú utat harcolt ki magának. A lányok is eléggé kimerültek voltak.
  De a győzelem közelsége vonzotta a szépségeket.
  Gerda édes mosollyal megjegyezte a szőke harcostól:
  - Annyi mindent átéltünk már ebben az életben! Lesz még ilyesmi?
  Magda szerényen lesütötte a szemét, és így válaszolt:
  - Minden a Mindenható akarata! Eljön az idő, és emlékezni fogunk korábbi hőstetteinkre. Talán szomorúsággal, vagy talán büszkeséggel!
  Charlotte határozottan kijelentette:
  - Nos, semmi esetre sem leszek szomorú! A mi tetteink nagyon dicsőségesek!
  Christina énekelte:
  - Dicsőséges szülőföld, dicstelen ronda!
  Gerda a Twitteren írta:
  - Azt hiszem, lesz még egy nyaralásunk!
  Charlotte megvetően felhorkant, és megjegyezte:
  - És a mi háborúnkban minden nap ünnep!
  Magda lőtt... Sherman kettétört és lángra lobbant. A lány csicseregte:
  - A háború könnyű levegő... De jobb imádsággal tölteni!
  Gerda hevesen válaszolt:
  - Ó szépségem, kéjes húsod van! Csak az Úr tanított meg arra, hogy ne imádkozz, hanem csak ugats!
  A lányok nevettek, a nevetésük egészen vidám volt. Magda lelőtte a Pershinget, és vidám lett. Az amerikaiak egyértelműen feladták. Már csak kétszáz kilométer volt hátra Washingtonig. A tankjuk három óra alatt képes végighaladni az autópályán. De a harckocsiknak nem szabad elszakadniuk a gyalogságtól. Bár a gyalogság motoros volt. De sok millió zsoldost hajtottak be, akiket ágyútöltelékként használtak.
  Gerda tüzelt és csipogott:
  - De reagálok a hangokra, és alig várom, hogy hevesen harcoljak!
  A lányok lőttek... Charlotte meglátta, a lábujjaival fogta a kólát, és felszisszent:
  - Mindannyian mosunk és A-val vizsgázunk!
  A lányok kicsit elszakadtak csapatuktól, és 105 mm-es légelhárító lövegek lőtték ki őket. Rájuk lőttek, és lövedékek hullottak az elülső, ferde páncélzatra.
  Gerda válaszolt és énekelte:
  - Nálunk köd és eső van! Nálunk hideg virágzás van! És amikor a rúd nullákat kilövöd, a lányos hőstetteit éneklik!
  És a harcosok nyávogtak a kíntól:
  - Remény, földi iránytűnk,
  Sok sikert, jutalom a bátorságért...
  És elég egy dal,
  Hogy csak a házról énekeljen!
  Charlotte megnyalta skarlátvörös ajkát, és így szólt:
  - És építek magamnak egy ilyen birtokot! Oszlopos palotái lesznek! És szökőkutak lőnek a levegőbe!
  Christina kuncogott, és megjegyezte:
  - Ó, szökőkutak, szökőkutak, szökőkutak! Add át nekik a szíved, tréfásan! Ó, szökőkutak, szökőkutak, szökőkutak! Fehér almában fog virágozni a föld!
  Egy német harckocsi folyamatosan lövöldözött egy amerikai légelhárító ütegre. A lányok időt szakítottak és magabiztosan vették az ütéseket. A harcosok olyanok, mint egy gombóc csokoládéfagylalt. Mindenki csinálja, és mindenkinek sikerül. És vertek, vertek, vertek...
  Gerda még énekelni is kezdett, magasra emelve a torkát;
  A hercegnő házasságról álmodott,
  De az igények nagyok voltak...
  Ez a front elérte az ideálist,
  Miért a hercegek kaptak minden rúgást?
  
  Senki sem szerette ezt a hercegnőt,
  Senki sem lett az ideálja...
  És ezek a hercegek gyászba mentek,
  Tudd, hogy a hercegnő szíve tömör fém!
  
  De volt egy támadó,
  Háborúba szállt a hercegnővel...
  És hevesen harcolt az ezredeivel,
  Valószínűleg a Sátánt hívják a szövetségbe!
  
  A hercegnő elvesztette ezt a csatát
  És egy nagyon szomorú fogságba kerültem...
  Ez a paletta sorsa,
  Nagyon gyors változások vágya!
  
  A lányokat ezután börtönbe vitték,
  Acélláncot tettem a nyakamba...
  És elkezdték megkorbácsolni a gyönyörű fiatal nőt,
  A hercegnő sírni és ordítani kezdett!
  
  Selyemben volt, most rongyokban,
  A cipő leszakadt - a lány mezítláb...
  Üldözik - kimeríti a hús,
  A sast erőszakkal ketrecbe csalták!
  
  Arról, hogy mennyi szenvedést kell elviselned,
  Egy lánynak ilyen kínt kell elviselnie...
  A luxusért a jóllakottság jutalom,
  A nőstény farkas üvölt, a medve ordít!
  
  A hercegnő a bányákban most szenved,
  Szinte meztelenül, télen mezítláb...
  Jaj, a gonosz győz Káin világában,
  És az ördög megsértette a lelket!
  
  A világ olyan, mint a pokol, unalmas és koromsötét,
  A bányákban köveket húzol...
  Kimért rend és sietség nélküli,
  Födémeket és téglákat cipelsz!
  
  Kétségbeesésében átadta magát a felügyelőnek,
  És sikerült megszöknie a bányából...
  Csak egy kis idő volt a halálig,
  De Isten kegyelme felébredt!
  
  Ez a hercegnő indította el a lázadást
  Rabszolgák, parasztok egyszerre neki...
  És nagyon érdekes lett,
  Mindenki belefáradt nyomorúságos létébe!
  
  Sok ezer felháborodott ember gyűlt össze,
  És szétverték a horda seregét...
  Legyél átok által bélyegzett nép,
  Hogy rosszabb ne történjen, ismerd a bajokat!
  
  Rohamot indítottunk, elfoglaltuk az uralkodói palotát,
  És az egykori szörnyeteg most fogságban volt!
  Az ilyen sziklák ugrálnak, láthatod a széleket,
  A hercegnő valóra váltja álmát!
  
  A zsarnokot most a bányákba küldik,
  És az egykori rabszolga a palotában...
  Ne lépj még egyszer erre a gereblyére,
  A királynő egy koronáról álmodik!
  
  Férjét a nép közül választotta,
  Feleségül mentem hozzá, megvilágítva a házasságot...
  Nem számít a fajta törzskönyve,
  A csapatmunka érzése sokkal fontosabb!
  
  Gyermekeik születtek és boldogok voltak,
  Ez a pár végül összeházasodott...
  A leszármazottak erősek és nagyon szépek,
  Ezt kívánjuk másoknak is!
  
  Az igazságosság uralkodott a birodalomban
  Ott minden gazdag aranyat osztott...
  Te is irgalmat mutatsz az embereknek,
  Hogy ne hallja a keserű, gyermeki kiáltást!
  A lányok csodálatosan énekeltek, és a hangjuk olyan átható és csengő volt, mint a csengő trillája. És egy igazán Isteni szerzemény hangzott el.
  És több ezer meghódolt amerikai felemelt kézzel vonult fel. Térdre rogytak a lányok előtt, és hülyén, zavartan mosolyogtak.
  A harcosok kiszálltak a tankból. A lányok hagyományosan csupasz lábukat kínálták csókra, és vakítóan vigyorogtak. Ezek tigrisek.
  Charlotte kissé morogva énekelte:
  Vércsoport az ujjon,
  A sorozatszámom az ujjamon van!
  Sok szerencsét kívánok a csatában
  Kívánj szerencsét!
  Christina megerősítette az éneklést, mezítláb taposott, ujjaival a katonák orrát csípte:
  - Minden kudarc esetén tudd, hogyan kell visszavágni! Különben nem lesz szerencséd!
  A lányok pedig olyan fülsiketítően nevettek, hogy szó szerint eltorzult a szájuk, és a katonák koponyáit lerobbantották.
  Néha a szépségek kitettek melléjüket, és meghívták a katonákat, hogy csókolják meg őket. És megütötték a harcosokat.
  A feladottak között voltak fiatalkorúak fogva tartásában lévő fiúk. Szemükkel szó szerint felfalták a szinte meztelen harcos lányokat. Gerda válaszul megparancsolta a fiúknak, hogy feküdjenek hanyatt, és emeljék fel a lábukat. Aztán elkezdte ütni őket a csupasz sarkukra botokkal.
  A fiúk felsikoltottak a fájdalomtól. Charlotte, Christina és még Magda is csatlakozott a kivégzéshez. A lányok lelkiismeretesen gumibotokkal dolgoztak. Sikoltozásra késztették a fiúkat, és kétségbeesetten rángatóztak. A fiúk csupasz sarkát botokkal ütni kellemes a tigriseknek.
  De láthatóan ez nem volt elég Gerdának, és felkapta a fáklyát. Például jaj a legyőzötteknek. És az égett hús szaga betöltötte a levegőt. A lányok azonban megpróbálták lelőni a fiúk lábát, hogy ne sértsék meg őket.
  Zene szólt és dobogtak.
  Magda nem volt hajlandó felvenni a fáklyát, és elpirulva így válaszolt:
  - Nem! Még mindig nagyon aljas!
  Gerda kuncogott, és dallamos hangon motyogta:
  - Ki nem gonosz? Ki nem gonosz? Igen, aki soha nem látott nőt!
  Charlotte a fiatalkorú foglyok sarkát koccintva megjegyezte:
  - Ezek mind bűnözők! Nem olyan rossz sajnálni őket!
  A harcosok egyszerre vihogtak... És tovább sütögették a fiúk lábát.
  Eközben Frederick az égen harcolt. A legújabb amerikai vadászgépek párja 50 mm-es ágyúkkal szállt ki ellene. De ez persze nem zavarta a terminátor fiút. A gyilkos fiú pedig lezárta a távolságot az amerikaiakkal, ezzel is megmutatva, hogy a fegyvereik teljesen rajta múlnak.
  Frederick általában élvezte a csatát.
  A tábornok fiú üvöltött a rádióba:
  - Kimegyek a teljes pusztulásra!
  Egy rövid robbanás, és ötven amerikai repülőgép felrobbant. Mintha valaki petárdákat szórt volna szét az égen. A fiú pedig fogta, és csicseregte:
  - Igazi ninja vagyok! És feldarabolom mindet!
  És ismét kilőtt egy szalót, ezúttal hetven repülőgépet lőtt le. És kitárta gyöngyházfogait.
  Helga a fiú jobb kezéhez repült, és nevetve így szólt:
  - Maga a bántalmazás igazi démona! Én szurkolok neked!
  Friedrich nevetésben tört ki. A terminátorgyerek bekapcsolta a légágyúkat, lelőtt még huszonnégy gépet, majd tüzet váltott földi célokra.
  A fő tankerő továbbra is a Sherman volt; valószínűleg ez volt a legnépszerűbb tank a világon. Az amerikaiak kétségbeesetten, sok remény nélkül próbálták számba venni.
  Frigyes énekelte:
  - Csillaghajókon és repülőgépeken! A hadseregünk legyőzhetetlen!
  A Shermans szilánkokra tört és felrobbant. Rajtuk kívül megjelent egy 155 mm-es ágyúval ellátott önjáró fegyver, amely bizonyos problémákat okozhat a német tankok számára.
  Friedrich áttörte a tank felső fedelét, és ezt énekelte:
  - Akkor is nagy bajnok leszek!
  Helga őszintén válaszolt:
  - És máris nagy bajnok vagy! És senkinek nincsenek kétségei irántad!
  A fiú füttyentett és így válaszolt:
  - Igen, senki... Biztos vagy ebben?
  Helga felszisszent válaszul:
  - Egy másik galaxisban, egy érett kontinensen!
  Friedrich tizennyolc járművet semmisített meg egy robbanásban. Felgyújtotta az amerikai tankokat, és mosolyogva megkérdezte Helgától:
  - Mit akartál ezzel mondani?
  A szőke harcos így válaszolt:
  - Hogy te egy igazi szuperember vagy!
  Friedrich megigazította a frufruját, és így válaszolt:
  - Superman vagyok, és nincs más probléma!
  Helga felkuncogott, fellőtte a Shermant, és csicseregte:
  - Nincs más probléma!
  Frigyes átváltott a Pershingek oszlopába, és ezt énekelte:
  - Nem a lábad menthet meg! Nem rohanó lovak!
  Helga eltalálta a Boszorkány önjáró fegyverét, és azt suttogta:
  - Légy óvatos! Óvakodik! Óvakodik!
  Friedrich eltalálta a Mongoose önjáró fegyvert, és ugatott:
  - Nem viccelünk!
  Helga tovább tüzelt, és azt skandálta:
  - Megtaláljuk a föld alatt!
  Friedrich, miután egy sorozatban újabb tizenöt autót lőtt ki, hozzátette:
  - Kihozzuk a vízből!
  Helga tovább vergődött, és azt dörmögte:
  - Majd széttépünk!
  Friedrich, folytatva a körmölést, megerősítette:
  - Majd széttépünk!
  Helga fel is ugrált a székében, és üvöltött:
  - Majd széttépünk!
  A lőszer kifogyott, és a sugárhajtású gépek visszarepültek. Fel kell tankolnia és fel kell töltenie a készletet.
  A Harmadik Birodalom hadserege egyre közelebb került Washingtonhoz. Ugyanakkor a japánok is áttörtek.
  Karas nindzsa lovag szívesebben dolgozott karddal. Hangtalanul lopakodott az amerikai állásokhoz, és vágási műveletet indított. A nindzsa fiúból félelmetes harcos lett. És kivétel nélkül mindenkit kiirtott. Katanája könnyen átvágta a fémet.
  A kárász agresszíven és kitartóan viselkedett, mint mindig. Támadásai kivétel nélkül halálosak. A fiú a kard mellett mérgező tűket is használt, és élesen kihegyezett korongokat is dobált.
  Pár nindzsa lány lépett fel vele, és segítettek a fiúnak kiirtani az amerikaiakat.
  Itt van a triádjuk, berontottak az erődbe, és végigmentek a folyosókon. Ott kiirtották az amerikai katonákat.
  A kárász, miután levágta a tisztet, felszisszent:
  - Én lovag vagyok és Isten jelöltje!
  A japán ninja így válaszolt:
  - Te tökéletesség vagy! De mi is menők vagyunk!
  A lány pedig egy lendítéssel levágott két amerikai katonát!
  A kárász tovább mozgott, beindította a malmot, és egyszerre ötöt vágott le, csicseregve:
  - Ez az osztály!
  Egy másik japán ninja levágta a hármat, és megjegyezte:
  - Ezek a mi eredményeink!
  A kárász tovább vagdalt, vért fröcskölt és üvöltött:
  - Vad horror vagyok, aki az éj szárnyán repül!
  A japán nő, miután kettőt levágott közülük, felszisszent:
  - Egyszerűen láthatatlanok vagyunk!
  A kárász elvette, megdobta a fiú csupasz lábujjait, élesen kihegyezett korongokat, hetet levágott, és énekelte:
  - Kapcsold ki a tudatod!
  A nindzsa lány vágott és megerősítette:
  - Nem akarok megértést!
  A kárász hatot vágott le karddal, hármas pillangót hajtott végre, majd hozzátette:
  - Hányszor győződtünk meg...
  Egy másik nindzsa lány megpörgetett, és hozzátette:
  - Elestünk, de felkeltünk!
  Kárász, úgy aprította az amerikaiakat, mint a káposztát, így énekelte:
  - A szerelemért kétségtelenül!
  A nindzsa lány csicseregte:
  - Újak harcolnak...
  Egy másik mezítlábas szépség megerősítette:
  - Nemzedékek!
  A kárász több embert levágott, és felszisszent:
  - Törj, zúzz most!
  A nindzsa lány csupasz lábujjakkal korongokat dobált, és énekelte:
  - Nem vagy egyedül! Ez egy dicső óra!
  A kárász még gyorsabban kezdett mozogni. És felmordult, mint egy tigriskölyök:
  - Ez egy csodálatos óra! Üsd a szemedbe!
  A nindzsa lány mezítlábát mártotta a vérbe, és kecses lábnyomokat hagyott a betonon. A harcosok szépek és karcsúak voltak.
  És fájdalmasan énekelték:
  - Az én generációm expresszt eszik!
  A kárász levágott ötöt, és így folytatta:
  - És fejlődést is teremt!
  A nindzsa lányok végeztek még néhány jenkivel, és csicseregtek:
  - Van választásom!
  Egy másik szépség, aprító, hozzátette:
  - Zseblámpám, az álmok minden nap öröme!
  A kárász kuncogott, és az ellenfelek romlása így szólt:
  - Olyan leszek, amit a puszta halandók nem ismerhetnek meg!
  Tehát a triád megtisztította az erődöt... Holttestek tömegét hagyta maga után. És a lányoknak is vannak csábító nyomai.
  A japán nindzsa ezt énekelte:
  - Durva és erős...
  Egy másik szépség megerősítette:
  - Valaki mindenható!
  És a lányok ismét nevetésben törtek ki...
  A kárász, kiengedve tűit, egyszerre tucatnyi amerikai katonát szúrt ki, felszisszent:
  - Megkezdődtek a robbanások!
  A nindzsa lány kuncogva megerősítette:
  - A kegyelemnek vége!
  Egy másik szépség nevetve tette hozzá:
  - Ne mutogasd a hátad!
  Csapokban vágott kárász üvöltve megerősítette:
  - Ideje megölni az ellenséget!
  A nindzsa lányok kórusban felkiáltottak:
  - Ideje megölni az ellenséget!
  És mennyit fognak röhögni! Olyan ragyogóak és egyediek. Mindegyikben van valami különleges és egyedi...
  A kárász felmordult a tüdeje hegyén:
  - Ha egyesülünk, legyőzhetetlenek vagyunk!
  És ismét áttörnek a nindzsák. Rengeteg holttestet hagynak maguk után. Olyan kemény iskolájuk van. A láthatatlan harcosok pedig sok mindenre képesek. Ez Japán, egy nagy kultúrájú ország.
  A nindzsa fiú ezt énekelte:
  - Harakiri... Ez rád vár! Átvenni az ellenséget, de az eszközök nem számítanak!
  És a fiú megint nevet! Tényleg nagyon jól szórakozik. És harcolni akarok és nyerni!
  Két lány és egy fiú lépett be a parancsnoki beosztásba. Minden további nélkül végeztek két tábornokkal. A harmadik térdre esett, és rohant, hogy megcsókolja a lányok mezítlábát. Röviden kihallgatták. Megesküdött, hogy parancsot ad az erődnek való megadásra.
  De Karas megrázta a fejét:
  - Túl sok foglyunk van már! Kicsit csökkentenie kell a létszámot.
  És a triád ismét végigvonult a folyosókon. Minden szánalom nélkül és a vadászok szenvedélyével levágtak mindenkit.
  A kárász vett, levágott körülbelül kilenc embert, és énekelte:
  - Fekete hó, vörös jég...
  A nindzsa lány megerősítette:
  - Az égő földön...
  Egy másik szépség megerősítette:
  - Mindent a Sátánnak adunk!
  Elveszi a kárász, és felkiált:
  - Ha-ha-ha! Rohadt Führer! Bármilyen polgárt levágnak!
  A nindzsa lány levágott több katonát, és ezt énekelte:
  - Hízzanak azok a polgárok... Még a nadrágjukba se férjenek be!
  Egy másik szépség támogatta az átjárót:
  - Regisztráljanak zsidónak!
  A kárász elengedte tűit, és ciripelt:
  - Ha nem lenne háború!
  A lányok pedig veszik és nevetnek. Annyira viccesek fekete kimonóban, és térdig csupasz lábbal!
  A triumvirátus végigvonult a folyosókon. A lányok időnként feltartóztatták a kidobott gránátokat, és csupasz lábujjukkal visszadobták őket.
  A trojka mozgása hihetetlenül gyors. És ugyanakkor rengeteg a holttest. És nem fog megállni.
  A kárász vigyorogva felszisszent:
  - Ahova akarok, arra járok...
  Az emberi húst aprító nindzsalány hozzátette:
  - De nem engedem meg másoknak!
  Egy másik szépség így tweetelt:
  - És énekelnek a napfényben...
  Mindent levágott kárász ugat:
  -Madarak csak nekem!
  A nindzsalány levágta a sikertelenül a penge alá került amerikaiakat, és felmordult:
  - Imádom a szépséget!
  Egy másik nindzsa szépség felszisszent:
  - Körülveszem virággal a trónt!
  A kárász gúnyosan felszisszent, éles pengéket lövellve:
  - Imádom a kedves jenkiket!
  A lányok egyhangúan válaszoltak:
  - És ezért nyomom!
  A triumvirátus tovább mozgott. A szépségek halk hangon dúdoltak és morogtak. Mozgásuk egyre gyorsabbá vált. Úgy mozogtak, mint a Tartarusból szökött szellemek.
  A kárász üvöltötte a tüdejét:
  - Egészségére egészségre! Mindenkit megverek!
  A nindzsa lány énekelte:
  - Ha rablásban vesz részt, meztelenül kell elmenekülnie!
  És e szavak megerősítéseként a lány kitette a mellét. Tényleg rendkívül szép. És meg akarom ütni a skarlát mellbimbót.
  A lányok mezítláb mozogtak és kihegyezett korongokat dobáltak. Sokakat levágtak és karddal vágtak. És rendkívüli diadalmenetben meneteltek. Levágott fejek hevertek az út mentén, és a lányok feldobták őket kecses, csupasz lábukkal.
  A kárász hevesen énekelte:
  - Én egy fekete lovag vagyok, és egy igazi ninja!
  Ezután a fiú levágott további öt amerikai katonát, és élesebben meglendítette a kardját.
  A lányok fülsüketítően üvöltöttek:
  - Veled vagyunk! Énekeljetek, hatalmas lányok vagyunk!
  És a vágás egyre intenzívebben ment! Tényleg, ne dugd az ujjad ezeknek a lányoknak a szájába! És harapni és szopni fognak!
  A dobosok közül a fiú megijedt és letérdelt. A nindzsa lány hagyta, hogy megcsókolja a csupasz talpát, majd elvette és mégis levágta a fejét. Mezítláb megdobta, és felsikoltott:
  - Szuperosztályú harcos vagyok... És menőbb leszek, mint maga Mars!
  A kárász felugrott, levágott nyolc amerikai katonát és felüvöltött:
  - És menőbb leszek, mint Mickey egér!
  A nindzsa lány kuncogott, meztelen lábbal ledobta a sisakját, és énekelte:
  - Futball! Futball! Éljen a foci!
  Egy másik nindzsa lány vágott és megjegyezte:
  - És jobban szeretem a röplabdát!
  És a harcosok egyszerre nevetésben törtek ki... Fogukat és agyarukat mutatva. Nagyon szellemes triumvirátus. Hogy ne lehetne humorérzéket szerezni, ha a nindzsákat gyerekkorukban tigrisekkel egy ketrecbe viszik, és nem adnak nekik fegyvert. És ott a gondolat erejével kényszeríted az állatot az agresszió feladására.
  Csontokat és húst aprítva csicseregött a kárász:
  - Tigris vagyok, nem macska, most gyomor van bennem, mit tesz egy felső vágás a gyilkossággal!
  A nindzsa lány csicseregte:
  - Gyilkolással, felvágással, vagy fordítva!
  A harcosok teljes erejükből bevágták a sarkukat az acélajtóba. A fém szétrobbant, utat nyitott nekik. A szépségek az orrukon keresztül fütyültek:
  - Na, menjünk a Marsra!
  És ismét előrehaladás, húson-vérig... Holttestek és nyomorékok tömege. És semmi sem állítja meg a lányokat...
  A kárász mosolyogva, félbevágva a majort, azt suttogta:
  - Nem egyszer fogunk a sorsnak suttogni...
  A nindzsalány a maga módján vagdosva megerősítette:
  - Suttogjunk a sorsnak...
  Karas nevetett, és hozzátette:
  - Irgalmas Boku! Tőr az oldalba!
  És hogy megerősítse szavait, megszólalt a zene... És kiugrott egy harci robot. Az egyik amerikai újdonság, négy géppuskával sínre gyártott jármű. A nindzsának alig volt ideje felugrani a plafonra, mielőtt kitörtek a tűz, és szó szerint az egész teret szétrobbantották.
  A kárász bosszúsan felszisszent:
  - A császárra esküszöm... Ez valami vadság!
  A nindzsa lány halkan énekelte:
  - Volt egy fájdalmasan könnyes korszak... Amikor az emberek ősei nem tudták megszámolni a csillagokat az égen!
  Ezt követően a lányok és a fiú mezítláb éles korongokat dobtak a robotra. Az autó megállt és füst ömlött ki belőle. A mennyezeten kúszva a triumvirátus borsót dobott a TNT-nél ezerszer nagyobb robbanóerejű robbanóanyaggal, és összetört egy tucat álcázott géppuskát.
  A kárász mosolyogva énekelte:
  - Úgy látom, méltó fiak vagyunk! És a Sátán szolgái!
  Ezt követően a triumvirátus ténylegesen befejezte az erőd megtisztítását. A lányok és a fiú lebontottak egy hordó kvast, és kortyolgattak belőle. Kortyoltak egyet és üvöltöttek...
  - Nindzsák vagyunk, és nincs szebb hívás!
  A vörös és fekete hajú lány megjegyezte:
  - Háborúban bármi megtörténhet... De békében néha tudni kell, mikor kell abbahagyni!
  Karas elvigyorodott, és hirtelen megkérdezte:
  - És ha mégis arra a sorsunk van, hogy Németországgal ütközzünk, akkor mit tegyünk?
  A lányok egyhangúan válaszoltak:
  - A karma törvényei szerint! Ahogy ő parancsolja, úgy harcolunk! És ha bármi történik, az dönti el, hogy merre induljunk el!
  A Fab Four Gerda, Charlotte, Christina és Magda részt vett a Washington elleni támadásban. Ezek bikinis lányok és szépségek. A tankjuk egyik akkumulátort a másik után szerelte szét. A legrangosabb fegyverek csodálatos dizájnja.
  Gerda, aki a Yankeesre lövöldözött, ezt énekelte:
  - Talán...
  Charlotte lőtt, és folytatta:
  - Mi...
  Christina leszögezte, és azt mondta:
  - Megsértődött...
  Magda rakétát küldött, csicseregve:
  - Valaki...
  Gerda összetört egy 240 mm-es tarackot, és kiadta:
  - Hiába!
  Charlotte Lupanuv folytatta az éneklést:
  - Csökkent...
  Christina a ravaszt megnyomva nyikorgott:
  - Tizenhat....
  Magda kuncogva tette hozzá:
  - Megaton...
  Gerda tüdejéből nyikorogva válaszolt:
  - Itt...
  Charlotte lőtt, és azt mondta:
  - Jön...
  Christina lövedéket küldött, és így folytatta:
  - Dohányzik..
  Magda elsütötte a lövedéket, és nyikorgott:
  - Ég...
  Gerda ajándékot adott ki, összetörte a Vérfarkas önjáró fegyverét, és dörmögött:
  - Föld!
  Charlotte ismét elsütötte a lövedéket, és kibökte:
  - Ahol...
  Christina visszapattant a lövedékre, és nyikorogva:
  - Álltam...
  Magda hozzátett egy kagylót, és elhallgatta:
  - Fehér...
  Gerda mezítláb szegezte a fegyvert, belerúgott, és felsikoltott:
  - Ház!
  És a harcosok nevetésben törtek ki... Charlotte úgy döntött, hogy újra énekel, a maga vidám stílusában:
  - Itt...
  Christina lőtt, és folytatta:
  - Oh...
  Magda leszögezte, és azt mondta: gyöngy:
  - Jön...
  Gerda elengedte a halál ajándékát, és azt csicseregte:
  - Dohányzik...
  Charlotte kiadott valamit, ami pusztulást hoz, és felszisszent:
  - Ég...
  Christina eltalálta a lövedéket és énekelte:
  - Föld...
  Magda elküldte a lövedék hegyét, és kibökte:
  - Ahol...
  Gerda lövedéket lőtt, és hozzátette:
  - Álltam...
  Charlotte megszúrta egy lövedéket:
  - Egyszer volt, hol nem volt...
  Christina pedig a sarkával lövedéket küldve agresszíven befejezte:
  - Washington!
  Magda felvétel közben hozzátette:
  - Washington!
  Gerda a halál ajándékát küldve együtt énekelte:
  - Washington!
  Charlotte lövedéket lőtt a Meduza önjáró fegyverére, és hozzátette:
  - Szegény...
  Christina eltalálta a lövedéket, és hozzátette:
  - Az én...
  Magda is küldött egy shellt, hozzátéve:
  - Hős...
  Gerda ismét lőtt, morogva:
  - Washington!
  Christina, lövöldözős, folytatta az éneklést:
  - Washington...
  Magda hozzátette, tüzes ajándékokat dobva:
  - Szegény...
  Gerda, megütve ellenfelét, felmordult:
  - Az én...
  Charlotte tüzelve folytatta:
  - Hős...
  Christina nevetve mondta:
  - Washington!
  A lányok pedig szinkronban nevettek, mint a medúza vadászat közben.
  Ezután a harcosok tüzelni kezdtek a bunkerre. Az amerikaiak felpattantak, demonstrálva hajthatatlan bátorságukat. Keményen küzdöttek a fővárosért. Voltak olyan alakulatok, ahol csak zsidók voltak a parancsnokok. Ez pedig növelte az ellenállást.
  A német tank sok találatot kapott az ellenséges fegyverektől. Még több henger is eldurrant. A lányoknak el kellett vinniük az autót és megjavítani. Az amerikai fővárosban tapasztalható makacs ellenállás nem volt váratlan.
  Feltételezték, hogy itt az Egyesült Államok fogja a legnagyobb ellenállást tanúsítani. Ráadásul a zsidók Amerika minden részéből sereglettek New Yorkba és Washingtonba, felfegyverezve nőket és gyerekeket egyaránt.
  A kapitulációra hajlamos Truman kénytelen volt menekülni és mélyen feküdni. A németek még mindig ágyúzták és bombázták az Egyesült Államok fővárosát, és megpróbálták ezt a diót is feltörni.
  Jön az ősz és egyre hűvösebb lett. A lányok azonban még bikiniben sem fáznak.
  A szünetben tizenhat év körüli fiatalembereket vettek fel, és lefeküdtek velük, egymást simogatták és kólát ittak. Gerda levette a melltartóját, és megengedte, hogy a két fiatal megcsókolja a mellbimbójának skarlátvörös bimbóit. Pontosabban ő maga biztatta őket, hiszen ez nagyon kellemes egy erős lánynak. A többiek is ezt tették, vettek maguknak egy párat. Még a vallásos Magda is meglágyult. Jó érzés, hogy megérintenek izmos harcosok fiatal, meztelen testei.
  Gerda elvigyorodott, és az arany hajú szőkére kacsintott:
  - És látom, hogy szereted, amikor a fiúk a nyelvüket végigsimítják a mellbimbódon. Hogyan illeszkedik ez az ön vallási erkölcséhez?
  Magda szándékos vidámsággal válaszolt:
  - Ha nem vétkezel, nem bánod meg... Ha nem bánod meg, nem üdvözülsz!
  Charlotte kuncogott és énekelte:
  - Bűn és térj meg! Térj meg és vétkezz újra! Bűnbánat a bűnért, a lélek üdvösségéért!
  És Coca-Colát öntött a mellbimbójára. A fiúk intenzívebben kezdték nyalni a melleket. Charlotte érzéki sóhajt hallatott. Láthatóan nagyon tetszett neki.
  Christina logikusan megjegyezte:
  - Washington elesik... És ezek után az Egyesült Államok nem kapitulál?
  Gerda, érezve a csókokat a mellkasán, azt javasolta:
  - Természetesen kapitulálnak... De le kell darálni a fanatikusan harcoló zsidó egységeket. És ezután felvesszük a Szovjetuniót.
  Magda összerándulva megjegyezte:
  "Tél előtt nem lesz időnk offenzívát indítani Oroszországban!" Kár... Lehet, hogy májusig várnunk kell?
  Charlotte megmutatta a sütit, és megjegyezte:
  - És akkor mi van? Hadd mutassuk be birtokaink ügyeit ez idő alatt. Nem lehet állandóan veszekedni, egyszerre kell gondoskodni a háztartásról is!
  Gerda egyetértett ezzel:
  - Igen, érdemes a békeidőre gondolni... Most van pénzünk - nem piszkálnak a csirkék. Földet is kapunk Amerikában. Tehát a munkának és a békének nincs vége!
  Christina kifosztotta a fogát, jó, amikor a fiatalember nyelve a mellbimbón mozog, és felszisszent:
  - És bevetem a saját ültetvényeimet génmódosított termékekkel!
  Lesz hordónyi görögdinnye, és görögdinnye nagyságú alma!
  Magda kuncogott, és a nyelvét kinyújtva csicseregte:
  - Halálos medúzák vagyunk, annyira hasonlítanak a görögdinnyére!
  Christina elvigyorodott, és arcon csókolta a fiatalembert. Aztán dorombolt:
  - A gazdaság és a politika a globalizáció felé halad. Pont Kautsky szerint: egységes hegemónia és világirányítás! Ha új rendelés jön létre!
  Gerda azt javasolta:
  - Lehetővé válik a gyapot kereskedelme. Jó gyapotültetvények vannak itt az USA-ban.
  Charlotte elképzelte, és felnevetett:
  - Ez Tom bácsi kunyhójában van... Igen, ebben a könyvben a feketék aktívan dolgoztak. Megtámadták az ültetőket. Kár, hogy rosszra sikeredett a vége... - A lányok nagyot sóhajtottak és észrevették. - Sajnálom Évát. Jó, derűs lány volt. Jó harcos lehetett volna belőle.
  Christina megrázta a fejét, és ellenkezett:
  - Túl lágy ahhoz, hogy jó harcos legyen. Egy igazi lánynak keménynek és agresszívnek kell lennie!
  Gerda így válaszolt:
  Kerubok csillognak az égen,
  Újabb jött az égen, látom az erőt...
  Gerda keservesen zokog a nehezteléstől -
  Miért születtem lánynak?
  Christina megrázta aranyvörös haját, és megjegyezte:
  - De jobb nőnek lenni, mint férfinak. Például a női orgazmus sokkal hosszabb és erősebb!
  Gerda a Gorgon Medusa mosolyával bólintott:
  - Igen, erősebb! Csináljanak a fiúk valami komolyabbat! Jaj, felébredt egy ilyen vágy.
  És érzéki jaj és sóhajok hallatszottak... kéjes nőstények visításává változva.
  De a lányoknak nem kell sokáig élvezniük az orgazmusok zuhatagát. Újra háborúba kellett mennem. Pontosabban lovagolni egy tankot. Páncélját már számos sebhely díszítette.
  Washington nem adta fel. A csata minden háztömbért, sőt minden házért folyt. Az ellenállás makacsnak és viszkózusnak bizonyult.
  Gerda az akkumulátorra lövöldözve énekelte:
  - Amerika...
  Charlotte lőtt, és folytatta:
  -Amerika...
  Christina kilőtte a lövedéket, és így szólt:
  -Rájöttem...
  Magda mezítláb rúgott, és hozzátette:
  - Ő...
  Gerda ajándékot küldött, és megvágta:
  - Haladás!
  Charlotte kiengedte a szavait, élesen, mint a lövedékek:
  - Ahol...
  Christina elengedte a lőszert, és kiadta:
  - Nem...
  Magda eltalálta a lövedéket, és felszisszent:
  - Dobd...
  Gerda fejszével vágta a tüzérséget:
  - Néz...
  Charlotte elküldte az ajándékot, és rávágta:
  - Dolgozók...
  Christina kagylót küldve hozzátette:
  - Nem...
  Magda a lőszert eldobva így folytatta:
  - Hely...
  Gerda ismét küldött egy kagylót, és felszisszent:
  - Szolgáltatások...
  Charlotte ajándékot küldött, szerencsére feltöltődött a lőszer:
  - Prostitúció.
  Christina kiküldött egy kagylót, és lenyomta a következő szavakkal:
  - Nyilvános...
  Magda üvölti a tüdejét:
  - Ház...
  Gerda felszisszent, mint egy kígyó:
  - Ház...
  Charlotte, miután leadta a halálos lövést, így szólt:
  - Töltött...
  Christina, miután küldött egy acélt, hozzátette:
  - A...
  Magda vicsorogva válaszolt:
  - Mielőtt...
  Gerda lövedéket lőtt, és felszisszent:
  - Nim...
  Charlotte lőtt, és azt mondta:
  - A...
  Christina kilőtt egy lövedéket, akasztott:
  - Az utca...
  Gerda csicseregve lőtt:
  - Minden...
  Charlotte felszisszent, károgva, mint egy varjú:
  - Várólista...
  Christina szenvedélyesen mondta:
  - Költségek...
  Magda tűként szúrta át a Shermant, és így folytatta:
  - De...
  Gerda lövöldözve kinyújtott egy gyöngyöt:
  - Végül...
  Charlotte tüzelve folytatta:
  - Ő...
  Christina folytatta a lövöldözést, és így szólt:
  - A házban...
  Magda dörömbölt és felszisszent:
  - A...
  Gerda elengedett egy csomót, és felmordult:
  - Egy nőt...
  Charlotte lőtt és kiadott egy gyöngyöt:
  - Úgy néz ki...
  Christina felnyögött és nyikorgott:
  - A...
  Magda lövedékkel vágott, és így szólt:
  - Nő...
  Gerda megütötte egy kagylóval, sziszegve:
  - BAN BEN...
  Charlotte nagy robbanásveszélyes kaszát indított el, és ugatott:
  - Ágyak...
  Christina felszisszent, és lőtt:
  - Oh...
  Magda kagylót küldött, és szégyenlősen nyikorgott:
  - Meztelenül...
  Christina egy újabb gyilkos műalkotást küldött ugatva:
  - Hazugság...
  A lányok nevetésben törtek ki; nagyon jól érezték magukat, ha ilyesmit írtak.
  Aztán forgatás közben valami tisztességesebbet és hősiesebbet kezdtek komponálni. A lányok kvartettje pedig jól sikerült:
  Hadd kovácsolódjon a szívek egyesülése, erősebb az acélnál,
  Rázzuk le a pengékről beáramló véres port!
  És a könnyes szemek csillagként csillogtak,
  Légy velem örökké: mondták szenvedélyesen!
  
  Örökké veled vagyunk, arany álom -
  A holdfény és az árapály leánya...
  Szent Jézus Krisztus zászlaja alatt -
  A kerubok félelmetes kórusa emelkedik az égbe!
  
  Igyuk a szenvedély ragyogó borát,
  És a művész vázlatot ad neked az univerzumról...
  Milyen vékony vagy - egy gyengéd életfonal -
  Az ördög teljesen el akarja pusztítani a szerelmet!
  
  A lovag kirántotta kardját, Krisztushoz szólítva:
  Hogy harmonikus kapcsolat uralkodjon a világban...
  És Mária hoz - Isteni tisztaságot -
  Higgyünk abban, hogy az Úr nem engedi, hogy a pokol mélységébe zuhanjunk!
  
  De a reményeidet magadban hordod...
  Hiszen egy embert nem lehet Istenért dédelgetni!
  Mindannyiunkat fülig ezüst borít,
  Gyöngy és bársony hattyú repül az égbe!
  
  Csak ha elestél a csatában,
  Hazádért, amely értékesebb a világmindenségnél...
  És akkor nem félünk a kiöntött napalmtól -
  A fény lovagjainak gyengesége megvesztegethetetlen lesz!
  
  Jó a világban élni, de néha unalmas,
  És a gonosz éhség és hideg elűzi az embereket...
  A Sátán hegye alatt kell lennünk,
  És szerencsés leszel, ha szívedben fiatal vagy!
  
  A halál után barátként belépve az univerzumba:
  Látni fog valamit, amitől zihálva és mosolyogni fog!
  Még ha testben olyan leszel, mint a gyermek,
  De minden gond nélkül megérti, hogy hiba volt!
  
  A korábbi csaták tapasztalata jól jön, higgyétek el,
  Bennük megismered a vérből készült paradicsom örömét...
  Megalázod a rendet, ahol a vadállat üvöltött -
  És feleségül fogadja a hercegnőt!
  
  Aztán a trónért és a további utakért,
  Az univerzum gyűrűje körül kell forognod!
  Majd továbbítom a hírt az utódaimnak -
  Hidd el, jobb, ha tanulsz a sikerért!
  
  Lehetséges-e Istenné válni - ez egy jó kérdés,
  Az ember Isten hasonlatosságára teremtetett...
  És bár még nem érte el az istenség szintjét...
  Alattunk sztárok ugrálnak lendületesen!
  
  A tudomány, hidd el, hatalmas erőket ad nekünk,
  Mert tudásból kötelet fogunk szőni...
  És még ha vétkezett is, az már a múlté, Ham,
  De az atom gránátokat készített ellenségeinknek!
  
  Az univerzum felvázolta a vonalat - tudd,
  És az univerzum egy zuhatagban követi őt...
  És az eredmények számolás nélkül - van egy igazi paradicsom,
  Amiért a lovagoknak harcolniuk kell!
  A lányok tulajdonképpen jól énekeltek, ugyanakkor számos üteget és bunkert megsemmisítettek. Karcolásokat és ütéseket kaptunk...
  Rövid szünetet kellett tartanunk, hogy feltöltsük a lőszerünket. Ahogy egyes bölcsek mondják, undorító lányokból szeleteket csinálnak.
  Krisztina és Magda ismét sakkoztak. Az arany árnyalatú vörös hajú lány mind győzni akart a mézes szőke ellen. A játék éles támadásban zajlott. Magdának ismét sikerült magához ragadnia a kezdeményezést és anyagi előnyre tett szert.
  Nem volt időnk befejezni a játékot, volt egy újabb csata, és egy forró csata. Az eső azonban csak ömleni kezdett az égből. A látásélesség romlott. A nácik egyértelműen kényelmetlenül érezték magukat.
  Gerda mosolyogva tüzelt, fogta és énekelte:
  - Eső...
  A harcost támogató Charlotte végiglőtt:
  - Mezítláb...
  Christina a lövedéket csapva folytatta:
  - által...
  Magda közbevágott, és búgta:
  - Föld...
  Gerda csillogó szemekkel sziszegte, és így szólt:
  - Sikerült...
  Charlotte megütötte a kagylót, és felmordult:
  - Nedves lett...
  Christina elengedte a halált, és felszisszent:
  - Lányok...
  Magda lőtt egy izzót, és így szólt:
  - Szem...
  A megszakítás nélkül lövöldöző Gerda így folytatta:
  - Ha...
  Charlotte elindította a lövedéket, és felszisszent:
  - Egyértelmű...
  Christina lőtt, és fogát kitárva folytatta:
  - Nap...
  Magda dörömbölt és nyikorgott:
  - Ezt...
  Gerda lövedékkel ütött, és felsikoltott:
  - Bírság...
  Charlotte elengedte a halál ajándékát, és felmordult:
  - A...
  Christina rápattant a lövedékre, és felsikoltott:
  - Amikor...
  Magda felsikkantott, mint egy felső, üvöltött:
  - Oda-vissza....
  Gerda zümmögött, miközben lövedékeket sütött:
  - Rosszul...
  Charlotte, kiadva a megsemmisülés ajándékait, ezt énekelte:
  - Ha...
  A halált küldő Christina felszisszent:
  - Dalok...
  Magda hevesen tátva a fogát, és kibökte:
  - Énekel...
  Gerda felszisszent és felugrott, lőtt és dobbantott:
  - Ezt...
  Charlotte kagylót köpködve kinyomta:
  - Bírság...
  Christina elvette, és felszisszent:
  - A...
  Magda lövedékeket üvöltött:
  - Amikor...
  Gerda csupasz agyarral mondta:
  - Oda-vissza...
  Charlotte kiköpött egy másik kagylót, és kibökte:
  - Szomorú...
  Gerda ismét lőtt, és így szólt:
  - Ha...
  Charlotte a válasz, üvöltött:
  - Gonosz...
  Christina ugató hangon és tüzelve azt mondta:
  - Te...
  Magda vigyorogva szippantott, és lőtt:
  - Az...
  Gerda kiköpte a halál egy részét, és kifakadt:
  - Mindig...
  Charlotte kagylóáramot indítva megfulladt:
  - Könnyen...
  Christina együtt énekelve folytatta:
  - A...
  Magda sziszegve és lövöldözve így szólt:
  - Oda-vissza...
  Gerda üvöltötte a tüdejét:
  - Nehéz...
  És ismét elmúlt az alattomos kórus.
  Charlotte lövöldözve sikoltott:
  - Ha...
  Christina tüzelve azt mondta:
  - Gonosz...
  Magda fogát tátva folytatta:
  - Te...
  Gerda felszisszent a torkából:
  - Az...
  Charlotte nagy dühvel folytatta:
  - Mindig...
  Christina tüzelve azt mondta:
  - Könnyen...
  Magda kuncogva rendbe hozta báját:
  - A...
  Charlotte elengedte a halált, és azt harsogta:
  - Amikor...
  Gerda hevesen motyogta:
  - Oda-vissza...
  Christina, kiengedve a halált, üvöltött:
  - Nehéz...
  Magda röviden felemelte mezítlábát, és felsikoltott:
  -ÉS...
  Gerda a tüdeje hegyén dúdol:
  - Unalmas!
  Ami után a lányok szünetet tartottak... Újra feltöltötték a lőszert. És hogy a fegyverük gyorsan tüzel, és a csata nagyon heves.
  A lányok jól érezték magukat, és megmutatták fényes fogukat. Milyen szép ez a föld, és úgy néz ki, mint a paradicsom. Csak menj vele. Vagy viseljen kölnit.
  Gerda és Charlotte elkezdett bolondokat játszani. Nagyon ügyesen fogták a kártyákat csupasz ujjaikkal, és mezítláb keverték. Hatalmas remekműnek tűnt.
  Christina nagyon ravasz, nem fejezte be a már elvesztett játékot, hanem azonnal felajánlott egy újat. Magda nem vitatkozott párjával. Nem is az utolsó harcosok közé tartozik... De nem makacs.
  Christina némileg diverzifikálta nyitórepertoárját, és a D2-D4-gyel ment. Magda a király indián védelmével válaszolt. Christina pedig a négy gyalog egyik változata. Nagyon heves küzdelem alakult ki. És White-nak valószínűleg volt valamiféle előnye. Már Magda is gondolkodni kezdett, és kereste a kiutat a kényes helyzetből.
  A játékot elhalasztották, és megint a csata... Itt már meleg volt. A legújabb 120 mm-es páncéltörő ágyúk akkumulátora, amely közvetlen közelről képes áthatolni egy E-50-et.
  A lövedékek kezdeti sebessége 1050 méter másodpercenként. Így nagy késéssel a jenkik többé-kevésbé kielégítő fegyvereket szereztek. Igaz, maga a harckocsi még nem került gyártásba, csak a fegyverek voltak működőképesek.
  A lányok anélkül, hogy közeledtek volna, lőni kezdték őket...
  A távolról lövöldöző Gerda mégis észrevette:
  - Az amerikaiak egyértelműen haladnak. Ez a védjegyük: mindent későn csinálnak. De ilyen lehetőségekkel már régen karddá kovácsolhatták volna az ekevasokat.
  Charlotte a törzsét vonagolva és vörös fürtjeit rázva énekelte:
  - Ördög! Ördög! Mentsd meg az ördögöt! Valaki, valaki megbüntetett minket! Adj nekünk, adj kardot a kezünkbe, a jenkik, a jenki hordák ellen!
  Magda, miután eltörte az amerikai fegyvert, hercegnői mosollyal mondta:
  - Rendben van... Felső osztályunk minden csatában hatással lesz... Mindig is nyertünk, most is nyerni fogunk!
  Christina a puszta lábával a páncélra csapott, és így énekelte:
  - Akhtun, Akhtun... Foeir, Foeir!
  A csodálatos angol négyes: Jane, Gringeta, Malanya, Matilda megrohamozta New Yorkot. A harcosok egy zömök Goering-4 tankon harcoltak. Az autó a Churchill evolúciója volt. Kicsit gyengébb páncélzatú és valamivel nehezebb, mint az E-50, de hasonló fegyverekkel.
  A tankot angol gyárakban gyártották, Nagy-Britanniában, amely a Harmadik Birodalom protektorátusa lett.
  Jane rálőtt az amerikai ágyúra, és ciripelt:
  - Nagy választópolgárok vagyunk... Bontsuk fel a protektorátust!
  Gringeta kijavította párját:
  - Nem törünk, hanem fejlődünk... Erősödünk!
  Gringeta lőtt, összetörte az amerikai fegyvert, és filozófiailag megjegyezte:
  - Minden, ami nem öl meg minket, megerősít!
  Malanya kuncogott és felkiáltott:
  - Ez egy banális igazság, de nehéz elhinni!
  Matilda, miután hernyóival összetört néhány katonát, megjegyezte:
  - Lehetséges, hogy az igazság banális. Például a Nap sárga, ahogy az égre nézve is látható.
  Jane nagyon szélesre feszítette az ajkát, felfedve a fogait.
  Hagyta, hogy Gringethe lőjön, és csicseregte:
  - És a Nap inkább fehér. Az ég egyszerűen blokkolja a kék sugarakat, és sárga árnyalatot ad.
  Matilda kuncogott, és megjegyezte:
  - És olyan okos vagy... Ügyesen észrevette, hogy ez csak egy sárga illúzió!
  Gringeta ismét lőtt, szétzúzta a bunkert, és ciripelt:
  - A mi világunkban minden illuzórikus... Csak ők ölnek igazán!
  Gépfegyverrel ütötték Malanyát, és tréfásan, vagy talán nem tréfásan üvöltöttek:
  - Vagy talán a halál illúzió! Hiszen a lélek halhatatlan, és talán a személyiségformálás szempontjából elsődleges!
  Gringeta ismét tüzelt, és énekelte:
  - Bár a test lélek nélkül nem test, de milyen gyenge a lélek test nélkül!
  Jane lírai emelkedést érzett magában, és dalra fakadt. És a barátai együtt énekelni kezdtek vele.
  A harcos-arisztokrata így kezdte:
  - Hatalmas...
  Gringeta egy lövedéket csapva folytatta:
  -Tartály...
  Malanya lövöldözve azt mondta:
  - Vezetek...
  Matilda kiadta a halálos ajándékot, és a Twitteren üzent:
  - Tűz!
  Jane lövöldözve és nagy gyöngyként tátva a fogait, ugatott:
  -ÉS...
  Gringeta felszisszent a karjával hadonászva:
  - Letörő...
  Malanya lőtt, és azt mondta:
  - Mindenki...
  Matilda, aki nyomaival szétzúzta a harcosokat, felszisszent:
  - Sorban!
  Jane csicseregve folytatta:
  - A...
  Gringeta lőtt, sziszegve, mint egy kobra:
  - Kilátás...
  Malanya tüzelve folytatta:
  - Harcos...
  Matilda a lábujjaival megkocogtatta mezítlábát, és így szólt:
  - Egészen...
  Jane kuncogott, és rágyújtott:
  - Meredek...
  Gringeta ismét tüzelt, és felszisszent:
  - Legyen...
  Malanya elhelyezte a lövedéket, és ezt mondta:
  - Will...
  Matilda beleütötte a lövedéket a fémbe, és így szólt:
  - Eredmény!
  Jane folytatta a tüzelést, és csipogott:
  - A...
  Gringet kirúgták és támogatták:
  - Ha...
  Malanya kilőtte a lövedéket, és kihúzta a szót:
  - "Tigris"...
  Matilda sziszegve mondta:
  - BAN BEN...
  Jane agresszíven fejezte be:
  - Menni fog...
  Gringeta elesett, folytatta:
  -ÉS...
  Malanya agresszíven lőtt:
  - Will...
  Matilda határozottan hozzátette:
  - BAN BEN...
  Jane felkuncogott, és kitárta a fogát.
  - Mi...
  Gringeta villámot lövellt a szeméből, és így szólt:
  - Tűz...
  Malanya folytatta:
  - Övé...
  Matilda üvöltött:
  - A mi...
  Jane engedett a következő szavakkal:
  - Churchill...
  Gringeta nyöszörgött, miközben lőtt:
  - El fog törni!
  Malanya agresszíven felszisszent:
  -Vizsga...
  Matilda a hernyóit összezúzva így szólt:
  - Bérelni fog...
  Jane kihúzta a fogát, és így szólt:
  - A....
  Gringeta a tüdejéből felsikoltott, és lövedéket küldött ki:
  - Öt!
  A lányok pedig kórusban nevettek... A csata elég parázs volt. Amerikai légelhárító ágyúk működtek. A 230 milliméteres elülső páncél továbbra is ellenállt az ütéseknek.
  De volt egy bizonyos kockázat. Sőt, a háború legvégén az Egyesült Államok elkezdett nagyon páncéltörő, szubkaliberű, volfrámmaggal rendelkező lövedékeket gyártani. És ez veszélyes.
  Jane mezítláb megbökte Gringeta vállát, és azt suttogta:
  - Kérlek, ne hagyd ki!
  A lány motyogta:
  -Akinek a blaster sikítana, de a tied hallgatna!
  És lőtt, tönkretéve az akkumulátort...
  Matilda, aki sofőr volt, megjegyezte:
  - Manőverezéssel csökkentheti az ütközés valószínűségét.
  A lány kiosztott három amerikai rendőrt, vörös patakokat permeteztek minden irányba, és csontok hullottak le. Aztán így folytatta:
  - Mintha egy halálvonzásban lennénk itt!
  Gringeta összetört egy másik légelhárító fegyvert, és ezt énekelte:
  - A Wehrmacht hordák dühösen dühöngnek, mi pedig az acélhónap gyermekei vagyunk!
  Jane kinyújtotta a csupasz lábát, kikapcsolta a rádiót, és azt javasolta a lányoknak:
  - Énekeljünk valami vicceset...
  Gringeta mérgesen elvigyorodott, és azt javasolta:
  - A Führerről?
  Jane hevesen bólintott.
  - Igen!
  Matilda támogatta az ötletet:
  - Jobb! Senki sem hall minket!
  Jane boldogan énekelte, miközben lőtt:
  - Ah...
  Gringeta felvette, és lelkesen lövöldözött:
  - Führer...
  Malanya keményen, morogva válaszolt:
  - Te...
  Matilda, összetörve a katonákat, így folytatta:
  - Führer...
  Jane kitört a lelkesedésből:
  - Kecske!
  Gringeta tüzelve folytatta:
  - Miért....
  Malanya lövöldözve azt mondta:
  -Ellen...
  Matilda összezúzta a hernyóit, és zihált:
  - Anglov...
  Jane lelkesen folytatta:
  - Felmásztam...
  Gringeta felszisszent és üvöltött:
  - Te....
  Malanya kitárta agyarait, és ugatott:
  - Szamár...
  Matilda ekkor ordítani kezdett:
  - Fogsz kapni...
  Jane nevetve, majdnem fulladozva folytatta:
  - Tól től...
  Gringeta lőtt, és azt mondta:
  - Te...
  Malanya visszhangozta a lelkesedést:
  - Kimondottan...
  Matilda suttogta a szavakat:
  - BAN BEN...
  Jane dühösen dörömbölve ugatott:
  - Pyatak!
  Gringeta tüzelve folytatta:
  - Bele fogsz futni...
  Malanya agresszíven felkapta:
  - A...
  Matilda hangosan válaszolt:
  - Erős...
  Jane lelkesen támogatta:
  - Angol...
  Gringeta halálos ajándékot küldött, és így szólt:
  - Ököl!
  Malanya folytatta az éneklést:
  - U...
  Matilda azt mondta, miközben a légelhárító ágyút a lánctalpaival összezúzta:
  - Mi...
  Jane hümmögött és folytatta:
  - Gépfegyverek...
  Gringeta sziszegve szögezte:
  -ÉS...
  Malanya nyikorogva folytatta:
  - Tankok...
  Matilda felüvöltött:
  - U...
  Jane felmordult:
  -Minket...
  Gringeta a tüdejéből felszisszent:
  -A...
  Malanya lelkesen folytatta:
  - Te...
  Matilda úgy üvöltött, mint egy bivaly:
  - VAL VEL...
  Jane felsikkantott:
  - Automatikus...
  Gringeta dorombolt, és kitárta a fogát:
  - Remegsz...
  Malanya dühösen mondta:
  - Buzi!
  Matilda folytatta az éneklést:
  - Megöljük...
  Jane mezítláb taposva csicseregte:
  - Te...
  Gringeta csicseregte, és lelkesen lövöldözött:
  - Mint...
  Malanya elhallgatott, és szikrákat mutatott a fogai közül:
  - Kecske...
  Matilda zúgott, összetörve a többieket:
  -ÉS...
  Jane visszhangozta a lelkesedést:
  - Meg fognak égni...
  Gringet dühösen mondta:
  - Kék...
  Malanya felszisszent, mint egy csúnya kobra:
  - Mielőtt...
  Matilda dühösen hozzátette:
  - Tla...
  A lányok pedig kórusban énekelték:
  - Tűz, tűz, tűz... Agónia!
  Elfogyott a lőszerünk, de nem árt tankolni. Enyhén vissza kellett húznom a tankot. És hívja rádión az ellátó csapatot. A lányok egy kis szünetet tartottak.
  Jane a harckocsi páncéljához dörzsölte mezítláb. Egy gyönyörű lány szőke, enyhén aranysárga hajjal. Olyan csábító és arisztokratikus egyszerre.
  A szépsége egy fizikailag edzett hercegnőé. Jane lőtt és bemutatta a srácot. Egy ilyen faragott, jóképű, izmos, természetes szőke, cserzett bőrrel. Úgy, hogy simogatja... a nyelvével! Jane vigyorgott, ó, de jó, ha szereted a szexet. És vannak nők, akiknek ez nem tetszik. Valószínűleg nagyon boldogtalanok a házasságukban. Bár egy férfival szeretkezni unalmassá válik. Változatosságot akarok. Új benyomásokra és kalandokra vágyom. És keress új férfiakat, hogy egyik szebb legyen a másiknál! Ráadásul Jane nagyon szerette a fekete szerelmeseket. Romantikus szeretkezni egy színes bőrű emberrel. És nagyon szép, ha fekete a bőr, és rádörzsölöd a skarlátos mellbimbóidat, és a mellbimbók megduzzadnak és keményebbek lesznek. És máris egy érzéki hullám kezd rázni.Jane majdnem a lába közé tette a kezét, hiszen férfit akart. De zavarba jöttem a barátaim előtt.
  És mennyire akartam, hogy a lüktető jade rúd belépjen a Vénusz nedves barlangjába.
  De a feje kezdett elaludni, és a lány elszunnyadt, és erről álmodott;
  Itt vagyunk!
  Jover Hermes ismét idiótán vigyorgott, és egy luxus szkafanderben találta magát. Az épület belsejében háromdimenziós hologramok villogtak, ahol a különféle egyének, a stelzánoktól az elképesztően változatos lényekig, a legkülönfélébb módokon hajtották végre a közösülés rituáléját, olykor a legvadabb és legelvetemültebb emberi szemmel. A 3D vetítések megmozdultak, és elevennek és élénknek tűntek. Voltak egy nőstény kentaur és radioaktív medúza képmásai. Testük belseje a párzás során miniatűr nukleáris robbanásokba tört ki. Egyes, egy avantgárd művész narkotikus hallucinációihoz hasonló, hatalmas hologramok formájában ábrázolt egyének villámok zuhatagával vagy a hiperplazmatikus láva fröccsenésével lépnek kapcsolatba, amelyek menet közben alakot változtatnak, és a sokféleség határtalan spektrumát sugározzák. Vagy hiperplazma fröccsenése háromfejű sasok formájában, majd azonnal, mint a gyurmafigurák, sok szárnyú pillangóvá alakul át, aztán ez halak és szirmukat lengető virágbimbók keveréke... És ez teljesen hihetetlen, lények leírhatatlan formájú, szaporodási aktust végzett, felemésztette a környezet energiáját, lecsapódásra kényszerítette a légkört és esőpatakokban folyt le, amelyek a felszínre hullva azonnal sziszegni, füstölni kezdett.
  Lev döbbenten nézett, és zavartan pislogott... Ez minden képzeletet felülmúlt, amit épeszű ember elvileg elképzelhetetlen. A fiatalember ajkáról hangzott a mondás:
  - Az ember gondolatban mindent el tud képzelni - kivéve azt a határt, amelyen túl a határtalan emberi hülyeség véget ér!
  Hermész erre nem reagált, mohón belenézett a vetületekbe, a stelzan légzése felgyorsult és elnehezült.
  Egy meztelen, magas díva hétszínű frizurával és tizenkét farkú neutronostorral úszott ki a hologram mögül. A stelzanka eleinte hatalmasnak tűnt, de minden lépéssel csökkent, mígnem szinte szabványossá vált, alig több mint két méter. Ment, energikusan forgatva gyönyörű csípőjét, vékony fonallal vakítóan csillogó rádiókövek lógtak. Magas sarkú, kövekkel aranyozott cipők, hangosan csattogtak a féldrágaköves bevonaton.
  Mögötte egy lény mozgott, amely hét csiszolt golyóból állt, béka alakú lábakkal, de puha párnákon. A golyók drágakövekként csillogtak több világítótest patakjai alatt, és az arc... Nos, csak Miki egér az ókorban, ikonikus gyerekrajzfilm. Stelzanka megállt, és kitárta nagy, háromszínű fogait, mint egy ragadozó párduc. Csodálatos szemei, a szivárványhártyán egy hétágú csillag képével, ráfagytak a jóképű Leo Eraskanderre.
  - Micsoda kvazár juling! Melyik kvarkból szedted ki?
  Hermész ravaszul hunyorgott, és jobb, méreglila szemével kacsintott (ez egy dög rossz szokása!):
  - Kereskedelmi titok! Fizetés ellenében elmondom!
  Egy hatalmas, izmos kezű nő húzta maga felé az öntött izmokból szőtt magas srácot. Hosszú körmei permetezett zafír, smaragd és ultra-plutónium keverékétől csillogtak.
  - Fizetek egy százalékot, ahogy megbeszéltük. Azt hiszem, teljesen logikus a fiatalember díjának emelése. Több mint ezerháromszáz nőstény szkennelte már ennek az oroszlánkölyöknek a képét. Egyszerűen darabokra fogják tépni!
  Hermész húsevően nyalta meg telt ajkát a nyelvével:
  - Erősebb, mint gondolnád! Kibírja! Van valami számomra, hogy ne unatkozzam itt?
  A bordély háziasszonya kiütött egy narancssárga fénycsövet az ujjai közül, és kecses kis orrával magához vonva a dopping lángját kérdezte:
  - Női közlegényeket, tiszteket akarsz, vagy az idegenek közül? De a szex más világok nem fehérje képviselőivel illegális (és veszélyes is lehet!), csak felár ellenében lehetséges. Van választék a hermafroditáktól a szarkákig...
  Hermész lazán legyintett:
  - Jobb a más galaxisokból és testi struktúrákból származó nőstényekkel, már belefáradtak az örök sparringpartnereikbe.
  Egy állat rajzfilmszerű arca, amely úgy nézett ki, mint egy darab gyöngy a királynő ruhájából, beletemetkezett a fiatal férfi sípcsontjába. Az orr egy spatulával megnyúlt, és dörzsölte a kecsesen kiálló ereket a fiú étcsokoládé bőre alatt. Eraskander dorombolt a kellemes csiklandozástól, a durva spatula pedig a rózsaszín sarkakra költözött, amelyet illatos kenőcs borított, amely taszítja a port és a szennyeződést. A csillogó golyók színe, egy csodálatos lény, a spektrum smaragdkék része felé kezdett változni.
  - Az ügyfél vágya a törvény. - kiáltotta vicces kedvencének a szenvedélyek házának vezetője. - Vissza Alavaleta, tévedsz, ha azt hiszed, hogy ez a fiú a legkedvesebb lélek. Valójában egy szörnyű kis állat áll előtted, amely a jövőben a Határtalan Birodalom egyik legjobb harcosává válhat. - Aztán a díva hangja szánalmasból és magasztosból a leghétköznapibbra, sőt unalmasra változott. - És te, Oroszlánkölyök, kövess!
  - Ha minden rendben van, megmutatom a császári palotát a galaktikus fővárosban, Greyzinarban - suttogta Hermész alig hallhatóan.
  Eraskander és a bordély tulajdonosa kéz a kézben sétáltak a mozaikfal mögött. Onnan női nevetés hallatszott, és a levetkőzött ruhák susogása. A fiatalember megjelenése üvöltést váltott ki. Számos meztelen leány rohant rá, ittak az éhes piócák mohóságával. Testek; A férfi bronzbarna bőre és a világosabb stelzanok egy labdává fonódott össze, érezte, ahogy szenvedélyrohamában erősen vállba harapják, és egyszerre három pikánsan illatos lányos ajak próbálja elkapni a rabszolga száját. Kezek ragadták meg a fiú szőke haját, szétterültek rajta, fájdalmat okozva, hosszú körmöket vájtak a lapockájába. Az oroszlán dühösen dolgozott, mint egy élő gép, de az esze messze járt...
  Jane arra ébredt, hogy tenyerével verik meg csupasz talpát.
  Gringeta felszisszent a társának, vagy inkább a parancsnoknak:
  - No, de most vissza a csatához!
  Jane kuncogott, és megjegyezte:
  - Úgy vagyok veled, mint egy háborúban, és egy olyan háborúban, mint te...
  Ez a géppuskás Malanyát támogatta:
  - A csata véget ért, és örülök, hogy hazamehetek!
  Matilda álmodozva mondta:
  - Bárcsak lenne birtokom magamnak! És rabszolgák vannak rajta!
  Gringeta kuncogott, és ravaszul így szólt:
  - Miért csak egy birtok? Talán jobb, ha egy egész univerzum van rabszolgákkal?
  Jane felkacagott. Fekete testet akart. Megszorítani és simogatni. Nem mindenki érti a nőket. Miért vonzódnak annyira az afrikaiakhoz?
  Malanya gépfegyverrel tüzelni kezdett - szerencsére a lőszert feltöltötték, és csicseregte:
  - Könnyű "Bummer", menő "Bummer" - smaragd fények... Ez a "Bummer", Fortune fia, ha utoléri!
  Matilda növelte a sebességét... A lányok újabb bunkert kezdtek el pusztítani.
  Jane csicseregte:
  - Te...
  Gringeta lelkesen visszhangozta:
  - Jól...
  Malanya dörmögte, és kitárta a fogát:
  - Tudod...
  Matilda dühösen folytatta:
  - A mi...
  Jane füttyentett, és puszta ujjával lövedéket küldött a joystickon:
  - Emberek!
  Gringueta dühösen énekelte:
  - Szeret...
  Malanya azt kiáltja:
  - Hidrogén!
  Matilda felsikoltott:
  - Adj egy hidrogénbombát!
  Jane megrázta arany fejét, és ezt énekelte:
  - Ó, én magam sem hiszem el... Ezekben a babonákban!
  Gringeta módszeresen lőni kezdett tarackokkal az ütegre. Ezt nyugodtan tette, de énekelve:
  - Kalapálok, mint a harkály... És még egy kicsit őrült is vagyok!
  Malanya levágott pár tucat géppuskás gyalogost, és üvöltött:
  - Csontvázvarázs!
  Matilda tolta a tankot, fogta és énekelte:
  - Becsület nélkül, fényes ország! Nincs olyan lény, amely jobban odaadó lenne Koscsejnek!
  A harcosok kuncogtak, és Jane újra énekelni kezdett:
  = Németország...
  Gringeta lelkesen visszhangozta:
  - Ezt...
  Malanya agresszíven hozzátette:
  - Teljes...
  Matilda kijavította a szót:
  - Csak...
  Jane keményen fejezte be:
  - Maszat...
  Gringeta, tüzel, csicsereg:
  - Vége...
  Malanya felszisszent dühében:
  - Jönni fog...
  Matilda kuncogott:
  - Sveta...
  Jane aplombbal igazolta:
  - Neked...
  Gringeta agresszíven kibökte:
  -Golyó...
  Malanya sziszegett, mint egy leeresztett gumi:
  - BAN BEN...
  Matilda mindenkit összetörve kibökte:
  - Templom!
  A lányok pedig keresztbe tették a csupasz lábukat. Olyan csodálatosan és csábítóan néztek ki.
  Jane csicseregte:
  - Will...
  Gringeta készségesen folytatta:
  - A Führerhez...
  Malanya egy párduc dühével sziszegte:
  - Egy hurok...
  Matilda nevetve folytatta:
  - Sztálin...
  Jane egy oriole hangján felcsattant:
  - Basszus...
  Gringeta szellemesen felszisszent, és még egy nehéz tarackot is összetört:
  - A...
  Malanya lelkesen fogadta a helyzetet:
  - Kettő...
  Matilda felszisszent, mint egy párduc:
  - Rubel!
  Utána az utolsó fegyver is elhallgatott. New York kilencven százalékát már elfoglalták a nácik. És ki mondta, hogy túl kevés a német ahhoz, hogy uralja a világot? Mindenesetre lenyelhetik a világot. Több ezer jenki megadja magát újra. És csak a zsidókból álló részek részesítik előnyben a halált, mint a kapitulációt.
  New York és Washington bukása után, 1945. október 25-én az Egyesült Államok megadta magát. Így a második világháború újabb lapja fordult elő.
  Az amerikai hadsereg lefegyverzett, katonák és milíciák milliói tartottak táborokba.
  Hitler örvendezett... 1945. október 30-án a Führer Washingtonba látogatott, és a Fehér Ház romjainál beszélt.
  Az első számú diktátor beszéde, mint mindig, fényes és emlékezetes volt. A németek tapsoltak, az amerikaiak pedig letérdeltek. A világ leggazdagabb hatalma bukott. Nagy diadal.
  Hitler elrendelte, hogy készítsen ünnepet Cipruson, és szervezzen gladiátorharcok egész sorozatát.
  Ezzel egy időben a németek elkezdték a zsidókat gettókba terelni és új rendet alapítani. A Harmadik Birodalom elkezdte megemészteni Amerikát.
  Egyúttal kitüntetésben is részesültek a kitüntetettek. És nagyon sokan voltak.
  A szuper ász, és egy igazi sztár, Friedrich egy speciálisan neki készített megrendelést kapott: a Nagy Csillagot, a Vaskereszt lovagkeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Csak egy kitüntetést alapítottak fent: a Nagy Csillagot, a Lovagkeresztet, a Vaskeresztet, platina tölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Másokat is díjaztak. Jane megkapta a tölgylevelű Lovagkeresztet, a barátai pedig egyszerűen a Lovagkeresztet. A pompás négyes kapott jutalmul: Lovagkereszteket, tölgyfalevelekkel, kardokkal, gyémántokkal, és már volt ilyen kitüntetésük. Plusz harckocsirombolók arany és gyémánt keresztjei.
  Hans Feuer megkapta a Vaskereszt lovagkeresztjét tölgylevelekkel és kardokkal.
  Nem rossz egy olyan embertől, akinek az anyja zsidó, az apja pedig norvég. És a tizedik generációhoz tartozó németnek vallotta magát. Hans Gerd és több másik lány szeretője. Nagyon jóképű, szőke hajú fiatalember. Egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy zsidó, inkább egy plakát árja.
  Gertrude és Stella, ezek a korongon harcoló harcosok katonai érdemek aranykeresztjét is megkapták. És a tölgyfalevelű vaskereszt lovagkeresztjén. De több jutalmat kaptak a megsemmisült repülőgépek listáiért. A tárcsás repülők sérthetetlenek voltak, de maguk nem tudták kilőni őket. Csak a gépeket döngölték, mivel a sebesség ötször-hatszor nagyobb volt, mint a hangsebesség. Nos, rádióvezérlésű rakétát is ki tudnának lőni földi célokra.
  Egészen addig, amíg a diszkosz félelmetes fegyverré nem vált, bár sebezhetetlensége erős erkölcsi hatással volt ellenségeire. De drága dolog.
  Margaret és Helga pilóták megkapták a Vaskereszt Lovagkeresztjét, tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Ez a lezuhant repülőgépekről és a bájos szőkék szépségéről szól.
  Díjat kapott: Lovagkereszt, Dan és Farkas tölgylevelek.
  A kárászt a japánok és a németek is díjazták. Első osztályú Vaskereszttel és egy személyre szabott Mainstein karórával jutalmazták. A nindzsa fiú fő kitüntetéseit Hirohito császártól kapta. Természetesen más nindzsa harcosokat is megajándékoztak. Japán hozzájárult Amerika meghódításához.
  Sokan kaptak díjat és pénzt. Az öröm és az ujjongás az egész Harmadik Birodalomban eluralkodott.
  Az E-50 harckocsi kiváló harci tulajdonságokat mutatott, és a világ legjobbjaként ismerték el. A németek ismét elárulták mentalitásukat.
  1945. november 8-án pedig alacsony Föld körüli pályára bocsátották az első mesterséges műholdat videokamerával.
  Maga a Führer még mindig a ciprusi müncheni puccs évfordulóját ünnepelte a Colosseumban.
  A vér folyóként folyt a gladiátorharcokban. Mint mindig, sok volt az orgia és a falánkság. A németek szó szerint megőrültek.
  Eközben a forradalom ünnepét november 7-én ünneplő Sztálin összegyűjtötte az Állami Védelmi Bizottságot.
  Szükség volt az aktuális problémák megbeszélésére. Hitler kezei most szabadok. És nem megy tovább Oroszország felé? Hogy végezzen a bolsevik birodalommal.
  Molotov szólva megjegyezte:
  - Most a Harmadik Birodalom erősebb lett, mint valaha! A képességei elképesztőek! Valójában a német E-50 harckocsi elérhetetlennek bizonyult az amerikaiak számára. És a Harmadik Birodalom sugárhajtású repülésének nincs párja!
  Sztálin félbeszakította Molotovot:
  - Egyszóval: pusztulásra vagyunk ítélve?
  A külügyi népbiztos kifogásolta:
  - Szerintem nem, Sztálin elvtárs. Az ön zsenialitása és a szovjet nép hajthatatlan akarata határozottan győzelemre visz bennünket!
  Sztálin többször összecsapta a kezét. És vigyorogva megjegyezte:
  - Gondolod, hogy a zsenialitásom kárpótol a lomhaságodért?
  Voznyeszenszkij nehezteléssel a hangjában így szólt:
  - Minden erőnkkel próbálkozunk, Sztálin elvtárs. De az emberi képességeknek vannak határai! Annyi T-34-85 harckocsit gyártottak már le, hogy nincs hozzájuk elég legénység!
  Zsukov dühösen megjegyezte:
  - Nem a mennyiség a lényeg, hanem a minőség! A T-34-85 még a könnyű E-5-ösökkel szemben is sérülékeny, és a fegyvere még az E-50-et sem hatol át még ütési távolságból sem! Valójában a harmincnégy erkölcsileg és valójában elavult. De a T-54 új váltása még nem készült el... És hogy őszinte legyek, az sem elég, ha áthatol az ellenségen!
  Voznyeszenszkij magabiztos hangon mondta:
  - Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a T-54 a lehető leggyorsabban gyártásba kerüljön. De a tankot viszonylag könnyűnek, jól védettnek és megfelelően felfegyverzettnek kell tenni. Nehéz mindent egyszerre elérni. Igyekszünk és három műszakban dolgoznak a tervezők!
  Sztálin keményen megjegyezte:
  - Hány ilyen bányász etet tetűt a táborokban! És általában csalódott vagyok benned. Megfelelő sugárhajtású vadászgépet még nem hoztak létre, és a Yak-9 még mindig tömeggyártásban van!
  Jakovlev tervező zavartan azt mondta:
  - Ez az autó egyáltalán nem rossz, Sztálin elvtárs...
  A legfelsőbb parancsnok félbeszakította:
  - Azt mondod, nem rossz? Igen, a német vadászgépek kétszer olyan gyorsak! A fegyverzet pedig egy légágyú... Egy ilyen vadászgép egyszerűen nevetség tárgya. Ez csak egy törött patájú ló!
  Jakovlev vette a bátorságot, hogy ellenkezzen:
  - Tévedsz, Sztálin elvtárs. A Yak-9 nagyon manőverezhető jármű, és a gyakorlatban is hatékony. És könnyen gyártható és olcsó. Nagyon meglepődnénk, ha találnának jobbat.
  Sztálin az öklével hadonászott, és megjegyezte:
  - Itt nem lehet számokban legyőzni a fasisztákat! Most az egész világ a sarkuk alatt van. A számok versenyében továbbra sem fogjuk tudni legyőzni őket. Így már csak a minőségi fölényt kell elérni. És itt egy olcsó és praktikus vadászgépre van szükségünk, amely felülmúlja német társaiét. És ezt el kell érned, különben lelőlek!
  Az utolsó szavakra Sztálin sikolyba fordult. És öklével az asztalra csapott. Súlyos szünet következett.
  Sztálin irodája festményekkel volt berendezve, ahol különböző parancsnokok és királyok portréit festették vászonra színes olajjal.
  Itt van Suvorov, Kutuzov és Bruszilov. Szintén Nagy Péter, Rettegett Iván, Dmitrij Donszkoj, Ivan Kalita, Frunze, Bagration. Elég érdekes válogatás. Új arckép is megjelent: Vaszilij nagyherceg Harmadik. Ez az uralkodó volt Rettegett Iván apja. Bár nem olyan híres, mint híres fia.
  Sztálin ritkán volt jó hangulatban. Miután a Harmadik Birodalommal vívott háború során elveszítette a szovjet birodalom jelentős részét, attól tartott, hogy a nácik újra eljönnek. Az Egyesült Államokkal vívott háború nem volt túl elhúzódó ahhoz, hogy haladékot és lehetőséget adjon... Hát például atombombát létrehozni és a nácik ellen védekezni.
  Hogyan lehet beleegyezni abba, hogy ne izgulj? Valószínűleg a nácik nem télen, hanem jövő nyáron fognak megjelenni: várjon hívatlan vendégeket! És ez persze egyáltalán nem kellemes. De ez zavar... Sztálin már öreg, ereje és egészsége nem ugyanaz. Rendkívül nehéz lesz, sőt valószínűleg lehetetlen ellenállni a fasisztáknak. Hogyan reagáljunk a nácik hatalmára.
  Voznyesensky, mint a legbátrabb, megtörte a szünetet, és így szólt:
  - A felvonuláson, Sztálin elvtárs, látta az IS-4 prototípusunkat. Sikerült, és az ünnep idejére készítettünk egy új tankot. A jármű 250 mm-es elülső páncélzattal rendelkezik. És 170 mm-es oldalak. A 60 tonnás tömegű jármű képes ellenállni egy 88 mm-es német ágyú ütéseinek. Sikerült elkészítenünk azt a tankot, amit akart, Sztálin elvtárs.
  A vezető komoran megjegyezte:
  - De a német 105 mm-es E-50-es ágyú akkor is áthatol az IS-2-n a homlokon. Míg ennek a tanknak a 122 mm-es ágyúja nem döngöl egy németet az elülső páncélba! Soha nem tetted, a német paramétereknél jobb autó.
  Voznyeszenszkij ünnepélyesen megígérte:
  - Hamarosan elkészül az IS-7, ez a 130 mm-es ágyúval ellátott harckocsi fegyverzetben és frontpáncélzatban felülmúlja az IS-4-et. És akkor sok mindent elérhetünk. Szúrd át a fasiszta masztodon elülső páncélját!
  Sztálin kissé megenyhült, és megkérdezte:
  - Mennyi lesz ez a tank?
  Voznyeszenszkij magabiztosan válaszolt:
  - Hatvannyolc tonna. Viszonylag kevés, mint a Tiger-2. Nem tudjuk pontosan, hogy egy 105 mm hosszú csövű német ágyú mennyire hatol be a 100 EL-be. De hozzávetőlegesen, ha a lövedék a szubkaliberhez hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, akkor... 1300 méteres sebesség hatvan fokos szögben 300 milliméteres páncéláthatolást biztosít 1000 méter távolságból...
  Voznyesensky habozott, és öt perccel később így válaszolt:
  - Nem, valószínűleg az IS-7 a fegyver páncéltörő erejében még mindig alulmúlja a német tankot, és nem fogja tudni felülmúlni azt egy fenékben.
  Sztálin feltett egy kérdést:
  - És miért? Ilyen nagy kaliber, de kevésbé páncéltörő, mint a német?
  Voznyeszenszkij sóhajtva válaszolt:
  - A német lövedék minősége jobb, ahogy a kezdeti sebesség is. Ebből a szempontból még a német 88 mm-es ágyú is valamivel erősebb páncéltörőnél rövid hatótávon, mint a mi 130 mm-esünk.
  Sztálin megropogtatta az ujjait, és így szólt:
  - Javítanunk kell a lövedék minőségén! Dolgozni fogsz rajta! Meddig lehet nyomni a kalibert...
  Beria hízelgően azt javasolta:
  - A tankra 203 mm-es kaliberű ágyút rakhatsz. És szó szerint el fogja söpörni az ellenségeit!
  Sztálin szkeptikusan válaszolt:
  - Növekszik a súly, csökken a tűzgyorsaság, nem lesz építő jellegű a megközelítés!
  Beria széttárta a kezét, és megjegyezte:
  - De különben nem fogunk frontálisan behatolni a németek közé... Ráadásul az IS-7 meglehetősen nehéz harckocsi, és drága. És nincs sok erőforrásunk a gépek elpazarolására.
  Sztálin öklével az asztalra csapott, és felmordult:
  - Az IS-11-ből 203 mm-es ágyús harckocsi legyen. De szükségem van egy IS-10-re, ami egyetemessé válik. És akinek a súlya nem haladja meg az ötven tonnát. Ez egyértelmű?
  Voznyeszenszkij tehetetlenül széttárta a kezét:
  - A kisebb súly rontja a védelmet, Sztálin elvtárs...
  A vezető javasolta:
  - És háromszáz milliméteres a homlokod, és olyan szögben, mint az IS-3, és az oldalpáncél sokkal gyengébb... És gondolj a fegyverre.
  Voznyesensky megjegyezte:
  - Megpróbálhatjuk... Olyan gépet alkotni, ami csak elölről védett? Nos, ez is egy ok!
  Beria hirtelen azt javasolta:
  - Küldjük az összes tervezőt táborba. Talán majd alkotnak valami hasznosat?
  Sztálin nevetett, és vidáman megjegyezte:
  - Micsoda... Remek ötlet! Kevesebb kísértés lesz számukra a táborokban!
  De új tankokat kell készítenie! Olyan, hogy a Harmadik Birodalom a közelükbe se állna!
  Voznyeszenszkij kötelességtudóan válaszolt:
  - Mindent megteszünk!
  Beria készségesen mondta:
  - Minden tudóst letartóztatunk! Hadd dolgozzanak a gárda klubjai alatt!
  Sztálin üvöltött:
  - És nekünk kellenek a világ legjobb repülőgépei, valamint rakétáink! Így legyen, mert én mondtam!
  A belügyi népbiztos felvette:
  - A zseni szava a törvény!
  Sztálin kissé önkritikusan megjegyezte:
  - Ennek ellenére hiába nem támadtam meg Németországot, miközben ők az USA-val és Kanadával voltak elfoglalva. Ez nagy hiba!
  Zsukov azonnal azt javasolta:
  - Most üthetek? Míg az ellenséges csapatok nem kerültek át?
  Sztálin negatívan megrázta ősz fejét:
  - Nem vállalok ekkora felelősséget! És a mi embereink sem fogadják el! Nem vagyunk agresszorok! Kiállunk a békéért és harcolunk a béke ügyéért! Adj egy leszerelési bajnokságot!
  Vasziljevszkij riasztóan megjegyezte:
  - Ha megtámadnak minket, már késő lesz... És a megelőző háború koncepcióját sem törölték.
  Sztálin nagyot sóhajtott. Töltött magának egy üveg bort, ivott egy egész pohárral, és így szólt:
  - Megelőző háború... Nos, talán előrelépünk pár száz kilométert, és megállunk. Korábban kellett volna megütned! És most számítunk a németekre és a japánokra, hogy egy kicsit csillapítsák étvágyukat.
  Beria itt felemelte a hangját, és azt suttogta:
  - Mi van, ha Sztálin elvtárs... összenyomja Japánt és a Harmadik Birodalmat?
  A vezető elvigyorodott, és megjegyezte:
  - Ez egy nagyszerű lehetőség lenne... De hogyan lehet elérni?
  A belügyi népbiztos közölte:
  - Öt lányunk van, akik átélték az egész háborút, és Amerikában harcoltak. Esetleg rábízhatják a műveletet?
  Sztálin a bajuszába vigyorgott, és rikácsolt:
  - Ezekre gondolsz? Alenka és csapata?
  Beria energikusan bólintott:
  - Igen, pontosan őket!
  Sztálin összehúzta a szemét, és megkérdezte:
  -Szerinted mit tehetnek?
  A belügyi népbiztos megvakarta a fejét, és azt javasolta:
  - No, öltözz fel nindzsának, és támadd meg a német bázist! Talán sikerülni fog!
  Sztálin megvakarta a fejét, és gondolkodás után válaszolt:
  - Még ne rohanj! Ha a németek nem támadnak meg minket, akkor egy ilyen provokáció kockázatos. Ráadásul a lányok teljesen mások, mint a japánok. Háborút hozhatsz ellenünk is. De ha Hitler támad, akkor... Szerintem nem lesz mit veszíteni!
  Beria egyetértően bólintott:
  - Így van, Sztálin elvtárs! Lányok, ez a mi páncélvonatunk a mellékvágányon!
  Minden idők és népek vezére fáradtan bólintott:
  - RENDBEN! A lényeget már megbeszéltük! A lényeg, hogy béke legyen! Mindenki belefáradt a háborúba!
  A kíséret különösebb lelkesedés nélkül hagyta el a zsarnok irodáját. Minden idők és népek vezetője nem volt jókedvű. Bár a lelkem kicsit könnyebb lett. Valóban, ha a Harmadik Birodalom és Japán összeütközésbe kerülne, az nagyszerű lenne! Ez adott nekem egy esélyt. Talán ebben az esetben elegendő idő lenne egy atombomba beszerzésére. Bár maga az ötlet kalandnak tűnt, és még legalább öt év kellett hozzá.
  Aztán Sztálin hirtelen ihletet érzett, és felhívta a titkárát. Egy fiatal, karcsú lány jött be, fekete hajjal copfba kötve. Meghajolt a vezető előtt.
  Sztálin szigorú hangon parancsolta:
  - Nyomtassunk! Én diktálok, te pedig leírod bölcs gondolataimat.
  A lány leült, és zörögni kezdett a vezető diktálása alatt;
   A háborúban jó az őszinteség, ha nem lazítasz az edzéseken, de ha csata jön, használj bátran ravaszságot!
  A WC-be bárki vizelhet, gazembert csak az áztathat, aki soha nem engedi magát vödörbe zárni!
  A Haza inváziójának vihara eléri az uralkodót, aki túl sokáig várja az időjárást a tenger felől!
  A személyes ne mondjon ellent a nyilvánosságnak, kivéve, ha a tömeg téveszméiről van szó, amelyeket a társadalom nem hagyhat figyelmen kívül!
  Aki csendben a társadalmat a személyes fölé helyezi, az a pénztárcájába teszi a készpénz csilingelőjét!
  És ez édesebb egy hóembernek a sivatagban, mint annak, aki vizes munkát vállal anélkül, hogy lelkesen bízna a saját nyugalmában!
  Az ellenség ostobasága miatti ritka szerencse nem helyettesíti a képzett elme szisztematikus használatát!
  A csatában többször is elhibázhatod, de csak akkor, ha egyetlen vágyad nem rohan el a célod mellett, hogy pontosan eltalálj egy békés helyet!
  Aki túllépi a döntéshozatali időt, az bajba kerül, és anélkül hoz döntéseket, hogy végiggondolja a mozdulatait, amikor még a sarló is átmegy a kölesen!
  A munka embert csinált a majomból, és a küzdelem, a munka és a tudás demiurgoszt csinál az emberből!
  A rossz a jó érmének másik oldala, enélkül a jutalom volumene és súlya csökken!
  Hülye emberekre jellemző, hogy a közelben lévőkkel drukkolni, de ahhoz, hogy idegeneket lökjünk, a legélesebb találékonysággal kell rendelkeznie!
  Ha szeretnél megélni, harcolj azokkal, akik veled próbálnak leszámolni!
  Egy nagy kanáltól megfájdul a szád, egy kiskanáltól megduzzad a hasad az éhségtől, és hátha nem kerülheted el a túlsúly elleni küzdelmet!
  Nehéz mindentől megválni, kivéve a plusz kilókat, és megszabadulni tőlük nem könnyű!
  Milyen könnyű felrepülni, és milyen nehéz felemelkedni!
  A keselyűknek is van szárnyuk, amit le kell venni, de ahhoz, hogy lélekben felemelkedhessenek, ne a dögevők gondolatai inspirálják az embert!
  Ha hidegvérrel repkedsz, hogy túléld, pillangó leszel a hóban!
  A barátok tudják a bajt, az ellenségek pedig sajnos mindig hozzák hozzá!
  A hősiesség kijavíthat egy hibát, de soha nem igazolja a hanyagságot!
  Az uralkodó ékesszólása, mint egy részeg delírium, egyetlen célt követ: elkábulni, és elvonni a valóságtól!
  A golyó kiváló oktatási módszer, de az ütés hatékonysága a használat gyakoriságától függően csökken! Gyakran elveszíti tekintélyét, de ha elkapnak, zombikat kell nevelnie!
  A vallás a büszke embert az állat szintjére süllyeszti - választást ad birka és kecske között! És minden vallás erős oldala az, hogy az ateizmussal ellentétben legalább állati választásod van!
  Az ólom segíti az emésztést, különösen, ha a tabletta patronos formában van! És miért? Soha nem fogsz étvágytalanságra panaszkodni!
  A teknőslélektan nem járul hozzá a hosszú élethez, hiszen csigatempóban nem lehet lépést tartani azzal a sebességgel, amely a hosszú élettartamot adja!
  Nem minden arany, ami csillog, de minden, ami elvakítja az ellenséget, megfizethetetlen!
  A majom az ember őse, akinek viselkedése nem használható példaként az utódok elé!
  Aki tud farkasokkal élni, az nem üvölt szomorúan!
  Az oroszlán a vadállatok királya, de az emberi rabszolga megnyúzza!
  A háború mozi, kollektív rendezés, egyéni előadások, tömeges forgalmazás és körítéssel ellátott kasszabevételek!
  A jó parancsnok alkimista, aki a háború ólomlövedékeit jóvátételi aranypénzekké alakítja át!
  Csak azok halnak meg szégyenteljesen, akik már meghaltak a lelkükben méltó életért! És ha méltó a halál, akkor ez már a halhatatlanság, ami a valódi életet jelenti!
  Azok, akik kudarcot vallanak olyan dolgokban, amelyek nem ördögi nehézségek és ördögi bonyolultságúak, Istenre hagyatkoznak!
  Csak az képes nagy intellektusugrásra, aki tudja, hogyan kell megfékezni a száguldó gondolatokat!
  A háborúban minden olyan régi, mint a dombok, csak a bajok mindig újak, a technika pedig elavult!
  Csak azt lehet elkábítani, akinek fagyott golyó van a fejében!
  Még a folyosón lévő koldusok is tudnak lőni, a katonai vitézséggel rendelkező gazdagok pedig képesek célba találni!
  Még egy bolond is megütheti ököllel, de csak egy igazi zseni kényszerítheti arra, hogy elveszítse azt, amit egy okos ellenség az öklében tart!
  A hiányzó röplabda az ellenségnél még nem ok arra, hogy forrongó lélekkel röpüljünk le az edény fedeléről!
  A vereségből mindig győzelem lesz, ha levonod a leckét, és eldobod, ha vereséged van, amit nem lehet visszafordítani!
  Egy erős emberrel szembeni vereség néha megbocsátható; a saját akaratának tehetetlenségéből való veszteni mindig szégyen!
  A mindennapi életben a legkomolyabb dolog a legkomolytalanabb dolgok hiánya az élethez!
  Az ember fantáziájának nincsenek határai, lehetőségei, sőt, az ambíciók határtalansága és a követelések szerénységének korlátai miatt sem lesz elégedettség!
  Az emberiség fejlődése természetesen jó, de ha ugyanakkor személyesen is szolgál, akkor még jobb!
  A legnagyobb bűn a bűncselekmények hiánya, mert a határ átlépése nélkül mindig egy nem túl legjobb helyen maradsz!
  A tudomány erős és bármire képes, de ereje tehetetlen a felhasználó gyenge akaratával szemben!
  Aki karddal érkezik a dicsőséges Ruszba, ha nem fekszik le a földre, szégyentől elszalad!
  Néha kolosszális ambíciók rejtőznek a kis megfelelésben, ahogy az erőteljes izmok rejtik a megkönnyebbülést egy pihentető nyaralás során!
  Az életben mindig van hely a hősiességnek, de nem mindig a hősiességnek!
  Szeretek harcolni, utálom a háborút, nem értékelem a békét, de meg akarom hódítani!
  A nagy izmok nem mindig a kicsi elme jelei, de a nagy felszerelés mindig gigantikus arroganciát jelez!
  Supermanré válhat anélkül, hogy elhagyná a képernyőt, de csak egy haldokló hiba esetén, anélkül, hogy elhagyná a kanapét!
  A másokkal szembeni kegyetlenség keserű mustár, az önmagunkkal szembeni kegyetlenség szintén nem cukor, de a gyengéd hozzáállás a saját gyengeségeihez még a mézfolyót is természeti katasztrófává változtatja!
  A csata lényege a dohányzás, ha csata közben füstszüneteket tartasz, és a civakodás nyelvével megfeledkezve arról, hogy nem vagy mesében!
  A bajok jönnek maguktól, csak ők nem macskák, hanem veszett kutyák!
  Minden bolond megőrülhet, de csak az tud megvadulni, aki elég okos ahhoz, hogy elérje ambícióinak kielégítését!
  Nem minden lakásban van pénz, de a legszegényebb kunyhó tulajdonosa kaphat mesterkulcsot a birtokhoz!
  A szívekben soha nem alszik ki a tűz, hanem az, akinek csillag van a lelkében!
  Egy keserű üvegtől elcsábítva te magad is belemássz abba a palackba, ahol keserű!
  Pórázon sokáig lehet etetni a farkast, de nem lehet etetni, ha a póráz megragadja!
  Férfiként is lehet csavarogni, bár akit csak pörgetnek és nem pörgetnek, azt nem lehet férfinak nevezni!
  Csak az engedi kizsigerelni magát, aki lélekben rohadt, erkölcseiben mészáros!
  A holló a bölcsesség szimbóluma, de egyáltalán nem az, akinek a holttestét megcsípni repült!
  Aki bátran elesik, az nincs kitéve a bomlásnak, a gyáva, aki túléli, rosszabbul bűzlik, mint a holttest!
  Gyönyörű rózsák nőnek ki a sárból, amikor a fénytörekvés Napja süt, és üvegházi körülmények között, remegés nélkül, még a férgek is megjelennek a mézben!
  Mindenki lusta, de a lustaság oldalra jön ki, azoknak, akik fekszenek, nem akarnak hánykolódni!
  A lustaság a haladás motorja, de nem azoknak, akik ambícióik elvesztéséig lustává váltak!
  Nincsenek nagy problémák, csak kicsi emberek vannak, akik vállalják a megoldásaikat!
  Egy nagy ember nem okoz kis problémákat az ellenségeinek!
  Az igazi nagyság megelégszik kevéssel, de csak a dicsekvésben, nem az igényességben!
  -A hadtudomány fénye a sír sötétjébe vezeti az embereket, a kagylók vakító robbanásai alá!
  A háború nem a gyengeelméjűeknek való, de minden pszichopatának esélyt ad arra, hogy örökre megnyugodjon!
  Odaadó szolga, nem Isten - Sátán!
  A farkas erdei rendfenntartó az állatok szintjére süllyedt emberekkel, de a főorvos, a farkaskutya nélkül mindig rossz emberhez jön a mentő!
  Felejtsd el a rossz "tejet" a lövöldözésben, ha nem szeretnél megfeledkezni a friss tejről a gyerekeidnek!
  Aki nem tud kúszni, és felnéz, annak a szemellenzője nem vakítja el a szemét!
  Aki túl drágának találja a hadsereget, annak olcsó lesz a megszállás alatti szerepköre!
  A zseni olyan ígéretben van, mint a király a széken!
  Csakúgy, mint a király a széken, nem a trón, mert az ígéret, végrehajtás nélkül, csak egy szék - egy csatorna!
  Az ember mindenben megajándékozható, de csak egy dolgot nem a természet, hanem a nevelés ad nekünk - az a képesség, hogy egoizmusunkat feláldozzuk az embereknek!
  Egy éles bajonett jobb, mint egy éles szó, az utolsó csípés általában csak láthatatlan hegeket hagy!
  A haladás természetesen kemény munka, de a legnehezebb azoknak, akik nem akarják magukat tudományos és technológiai fejlődéssel terhelni!
  Egy bölcs holló tud tanácsot adni, de nem annak, akit már csipeget!
  A kígyót fejbe verik, és a sereg vereséget szenved, elveszítette parancsnokát, vagy ami sokkal gyakrabban történik, anélkül, hogy birtokában lenne!
  A fej gyakran elveszik, de nem azok, akik hatalmas vállukon tartják!
  A farkasok nem ugatnak, a szamarak nem repülnek, de az ember úgy viselkedik, mint egy kutya, és őrülten viselkedik, erőfeszítés nélkül!
  Aki tétlenül állva megvárja, míg a rák a hegyen lóg, az letérdel és megrákosítja magát!
  Minden katona meghalhat, de csak egy tölgyfa katona tud adni!
  Természetesen csábítás a támadásra, de akit a túlzott felszállás csábít, annak el kell esnie!
  Életünk során sarkunkkal a kés pengéjén járunk, de a vágó tőr sajnos csak a feledés szakadékába való betöréssel ér véget!
  Aki megbántja a gyengét, az már meggyengítette az elméjét és növelte értéktelenségét!
  Az emberek gyakran mondanak hülyeségeket, amikor nincs mit mondani, de még gyakrabban teszik, amikor az okosabb cselekedetek, bár elérhetőek, megfosztják a hülye megtestesülés könnyedségétől!
  Egy jó lépés, mindig rossz időben - egy nagy lépés későn mindig vereség!
  Harcolhatsz egy jó országgal, kereskedhetsz bárkivel, de sajnos nem
  Még nem nyerték el a lehetőséget, hogy még az arra érdemeseknek is kegyelmet mutassunk!
  Sok ellenség sok koporsóval egyenlő, csak ha olyan ereje van, mint egy tölgynek, és olyan esze van, mint egy róka!
  Még a szamár is tud parancsolni, csak az oroszlán tud parancsolni!
  Az ellenségnek játéka van ebédre, el kell érnie a szintet! De ha maga az ebéd, az azt jelenti, hogy egyáltalán nincs óra!
  A királyok udvariasságának precizitása, és az udvariasság eszköze, a királyi szerepet igénylők!
  A kalandok nélküli élet semmit sem ér, és a megvalósítás lehetősége nélkül az élet teljesen negatív ballaszttá válik!
  Milyen könnyen tanulják meg az emberek a kegyetlenséget, és milyen fájdalmasan nehéz őket arra a képzési szintre emelni, hogy elkerüljék az önmagukkal szembeni kegyetlenséget és megóvják őket mások kegyetlenségétől!
  A szánalom egy érzés, amely az evolúció folyamatában kihal, és beleivódik a nevelés folyamatába, de lehetetlen nevelni annak tagadását, ami segít a túlélésben!
  A nagy tudatlanság ijesztőnek tűnik, de nem veszélyes, hacsak nem a tiéd!
  Csodák az életünkben azokhoz jutnak, akik nem álmosan bólogatnak, hanem a szélnek tartják az orrukat, és nem várnak csodát!
  Az ember számára semmi sem lehetetlen, ha valami nem sikerül, az csak azért van, mert az állat egy részecskéje még nem taszította el teljesen a tudás és ügyesség emberségét!
  Aki úgy dönt, hogy befejezte a dolgot, és hagyhatja, hogy a kockázatok örökre a mór szintjén maradjanak, és ne találják meg Desdemonát!
  Testben lehetsz mór, de nem kerülheted ki a felelősséget úgy, hogy fehér hírnevet viselsz!
  Az élet nem egy film, de minden egyes alkalomért díjat számít fel!
  A mozi nem élet, de a való élet forgatókönyve mindig több intrikát hordoz magában!
  - Mindenki forgatókönyve váratlan végkifejletet feltételez, de a való élettől eltérően csak feltételez!
  Az életben mindig váratlan a vége, még akkor is, ha vártad, de a filmekben kiszámítható, még akkor is, ha nagyon várod!
  A befejezés egy filmben mindig oda vezet, hogy felállsz és elhagyod a széket, de az életben, amikor mások tisztelettel felállnak, mert már elhagytad a helyed a napon!
  A világunk tele van tűzzel, de sajnos nem szerelmi szenvedéllyel!
  Az emberben könnyű haragot gyújtani, de a jó impulzusok a lélekben csak parázsolnak!
  Jó, ha lángol az igazságos harag, rossz, ha az igazság kialszik a haragban!
  Azok kapják a tobozokat, akik szabály nélkül esznek krumplit!
  A háború mindig piszkos, de remekül mossa az aljasságtól bűzlő jövedelmet!
  Aki félelem nélkül ugrik le a hegyről, felmegy a hegyre, de nem talál sérülést, és elkerüli a zúzódásokat!
  Nem lehet rossz vége azoknak, akiknek sosem fogy ki az optimizmusból és a jó hangulatból!
  Aki lelkében megtisztult a habtól, az egyértelmű győzelmet ünnepelhet habos pezsgővel!
  A fény gyakran üres, kivéve, ha az ellenfél, akit felrobbantottál, lángol!
  A bátorság mindig jót tesz az ügynek, csak ha csak az ellenség felfogásában őrült!
  Ami azonban nem történik meg a világon, de senki nem hord baltát, hanem Stolypin nyakkendője helyett mindig keresett!
  Nem mindenki születik tollasnak, de mindenki képes felnevelni magában egy nagy repülő madarat!
  Sok hab van a világon, de kevés lehetőség a lelkiismeret megmosására!
  A jóllakott író olyan, mint egy lusta szamár, munkája az ócska szalma rothadtságától bűzlik!
  Az erődítményeket a bátrak elfoglalják, de amit szilárdan megnyernek, azt csak ügyes értelem tartja meg!
  Borzalom könnyei olyanok, mint az ellenfél gőgjének belsőégésű motorjába öntött benzin, de ha fellobban a düh tüze, a betolakodók motorjaiból csak egy hisztérikus üvöltés marad!
  Ne harapd meg az orrodat harc közben, csak egy orrod marad a föld szántásához!
  Az izommozgások és mozgástechnikák örvénylése győzelemhez vezet, de az agyak forgószélbe mentek, még az ellenfél erőfeszítése sem kell a legyőzéshez!
  A háború fodrásza, aki az élet hajtásait metszi, a közönséges borbélytól eltérően soha nem marad munka nélkül és üres mammonnal!
  Egy személy, a taggal ellentétben, nem állhat fel, különben megszűnik a győztes csapat tagja lenni!
  A kutyák jól ugatnak, amikor rágcsálnak, de nagyon rosszak, ha ki kell szerezni a zsákmányt!
  Az élet csatájában, mint egy filmben, káprázik a szemed a képkockáktól, csak ezekben a képkockákban van szerencsére csak fekete-fehér intelligencia!
  Milliók élnek át félelmet, ez keveseknek ismeretlen, de a horror milliókat nullára redukál, és egy igazi bátor ember legyőzi a végtelent!
  Hányszor az üdvösség előtt, amikor nincs idő a szórakozásra, nem elég a pusztító szórakozásra elvesztegetett pillanat!
  Minden oldalról lehetsz jó ember, de az egyik oldalon egy kis folt is elég a gazember hírnevéhez!
  A halottak pedig nem nyugszanak, mert a mozgással teli univerzumban nincs béke!
  A fájdalom akkor szép, ha hasznos, és szörnyű, ha káros!
  Esélye sincs annak, hogy átadják valakinek, aki gyáva és ostoba bootol!
  Ezért borogatást adnak a halottaknak, nehogy túl meleg legyen a pokol!
  Még az oroszlánszívű ember is örökre össze tudja hajtani a szárnyait, ha határozatlansága szárnyatlan kagylóba van zárva!
  Az Ige kezdetben volt, de ez a kezdet olyan távoli, hogy néha a dolgok egyáltalán nem valósulnak meg!
  A parasztok a haza csontja, a munkások a vér, az üzletemberek az agy! Egyik nem létezhet a másik nélkül!
  A háború az, ami a nehéz- és felnőttfilmekben megtörténik, de a könnyedség csak abban rejlik, hogy a gyerekek is megtekinthetik!
  
  
  
  
  
  VASÍLIUS NAGY CSÁR A III
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova azonban hamarosan más történetre tért át.
  Harmadik Vaszilij hadserege ostromolta Kazánt. A parancsnok azonban nem maga a cár volt, hanem a testvére, Dmitrij.
  Az év 1506 volt, Harmadik Vaszilij uralkodásának első teljes éve, aki jelentősen megerősítette Moszkvát és megerősítette az uralkodó központosítását. Igaz, nem győzött túl sokat, de óriási ambíciói vannak!
  Így Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova úgy döntött, hogy segítenek az orosz nagyhercegnek, sőt bizonyos mértékig a császárnak is elfoglalni a Kánság városát és fővárosát.
  A halhatatlan fiú és lány szablyákkal hadonászva rohamozta meg Kazánt. Hősként harcoltak. Halhatatlan lévén a gyerekek gyorsabban mozogtak, mint a gepárdok. És csupasz lábujjakkal előre elkészített, kihegyezett korongokat indítottak, amelyek közvetlenül a tatárok torkán találtak.
  Oleg és Margarita gyorsan rohantak, és felrepülve a falon malmot hajtottak végre, levágva öt-hat tatár harcost.
  Aztán elkezdték levágni és elindítani az ellenfeleket, egyszerre egy tucatnyi nukert leütve.
  És elestek és összeestek.
  A fiú és a lány titánokként harcoltak. A mozgékonyságuk különböztette meg őket, és kardjaik tizenöt ütést hajtottak végre egy másodperc alatt. És így levágták az ellenséget. A gyerekek és a fegyverek is különlegesek voltak: kardok és szablyák egyszerre, és szinte bármilyen fémet és húst vágtak.
  Oleg meglendített egy nagy pillangót, egyszerre levágott egy tucat ellenfelet, és felüvöltött:
  - Hatalmas robogó vagyok!
  És a fiú ismét eszeveszett támadásba lendül.
  És itt van a lány, aki csupasz lábujjával gránátot dob és nyikorog:
  - Dicsőséges a mi Hazánk, honhű, ortodox! És meg fogjuk győzni a tatárokat, Kazán pedig Oroszország alá kerül!
  És ismét a fiatal, halhatatlan harcosok támadnak. És dühös őrjöngéssel harcolnak. Ötletek vad zuhatagát és eszeveszett energiát tartalmaznak.
  Fiatal pár a támadásban. A tatár harcosok pedig csapásaik alá esnek. A halhatatlanságban részesült és örök életüket kidolgozó harcosok pedig nagyon jól szórakoznak.
  Oleg, levágva a tatárt, üvöltött:
  - Száz, száz után, ezred ezred után! Orosz lovagok karddal vágtak! Hiszem, hogy hamarosan eljön a győzelem! Szép számlát nyitunk!
  Margarita csupasz lábujjakkal kihegyezett korongot dobott, és énekelte:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Oleg Ribacsenko, ez az örökfiú is korongot dobott csupasz, gyerekes, de nagyon erős lábával, és énekelt:
  - A haza védelmezője! Perunov katona!
  Margarita, folytatva a darabolást, így énekelte:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  A fiú, miközben levágta ellenségeit, felszisszent:
  - A Heroes of Rus' riadót kongatnak!
  Így harcolnak a hősies gyerekek - nagy hősök! Szenvedélyük és erejük van egy egész légióhoz.
  Vagy talán tíz légió! Rájuk nézve a többi harcos felbátorodott, és rohanni kezdtek Kazany falain.
  Oleg, szétvágva a tatárokat, üvöltött:
  - Harmadik Vaszilij cárért!
  És hogyan fog eldobni egy élesen kihegyezett korongot, hogyan vágja le a rusz tucatnyi ellenfelét.
  És újra forog a pillangó, majd a malom. Egyszerre egy tucat levágása. Aztán a fiú úgy veszi, ahogy akarja, és csupasz sarkával állon löki a kánt.
  Repülni fog, és egy üstbe, forró gyantába zuhan.
  Oleg Rybachenko felkiáltott:
  - Hát a pokolba veled!
  Margarita csupasz lábujjakkal vett egy bumerángot, levágott öt nukert, és felüvöltött:
  - Dicsőség Vaszilij cár hazájának!
  Oleg Rybachenko lelkesen megerősítette:
  - Dicsőség a Szent Oroszországnak!
  Margarita a tatárokat vagdosva felszisszent:
  - Ez még nem Oroszország, hanem Moszkva!
  A fal jelentős részét már elfoglalták az orosz katonák. Már magába a városba hatolnak be.
  Vaszilij nagyherceg nagyfia, Rettegett Iván miatt némileg az árnyékban találta magát.
  De a valós történelemben Kazan nem hódolt neki. És most a gyerekek átírják és hozzáteszik azt, amit orosz őseiknek nem sikerült.
  Oleg Rybachenko négy fejet vágott le egy ütéssel. A fiú ezután csupasz lábujjakkal dobta a bumerángot. Még hét harcost levágott, és felkiáltott:
  - Valahogy belehajtottak a koporsóba, és a legerősebb ghoul,
  Meg akarta harapni a nyakam, de játéknak bizonyult!
  És a fiatal harcos dühös lesz...
  Margarita elfordította a csavart, és nyikorgott:
  - Én egy ugrásra kész kobra vagyok!
  És ismét egy gyilkos bumerángot indít csupasz lábujjaival. A lány, mondanom sem kell, olyan, mint a legmenőbb istennő.
  Kazán nagy részét már elfoglalták. Bátor gyerekek megrohamozzák a Legfelsőbb Kán palotáját. Tele vannak dühvel és vad izgalommal. Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova Terminátor gyerekek. És mindegyik hintájuk, és nagyon gyakran hintáznak, új holttestek!
  Oleg Rybachenko harc közben megjegyezte:
  - De ez a csata sokat változtathat!
  Margarita beleegyezett:
  - Rettegett Iván meghódította Kazánt! És most Dmitrij nagybátyja őt is meghódítja!
  A fiú csupasz lábujjakkal bumerángot dobott. Öt tatárnak elvágta a torkát, és ugatott:
  - Nagy Ruszért és a szlávok egéért!
  Margarita magabiztosan megerősítette:
  - A Legnagyobb Birodalomért!
  És a lány csupasz lábujjakkal is kihegyezett pengét dobott.
  És sok nukert vágott, és feldarabolt néhányat. Olyan harcos szépség.
  Margarita nagyon király. A halhatatlanság kedvéért beleegyezett, hogy lány lesz, felnőtt testét elhagyva, és eladják rabszolgának. De olyan emberfeletti erőre tett szert! És hidd el, persze neki is nagyon jó!
  A lány harcol, a fiú harcol, és az ellenségek elesnek. Feldarabolják és meggyengítik.
  Így hát a bátor gyerekek betörnek a trónterembe, ahol a kazanyi kán található.
  Megpróbál elmenni, de a fiú puszta lábbal csillagot dob, és átszúrja a kán tarkóját. Akit átszúrnak, elesik és meghal...
  Aztán a gyermekőrök kiirtják a többi tatárt. Az utóbbiak azonban gazdájukat elvesztve ledobják fegyvereiket és megadják magukat.
  Szóval Kazan elesett. Most Oroszország belépett ezekre a földekre. Vaszilij moszkvai nagyherceg a tatárok egy részét Oroszországba, az oroszok egy részét Kazanyba telepítette.
  Aztán teljesen jobb lett. Az új orosz nagyherceget Litvánia nagyhercegévé is választották. Trónra lépett...
  Világos, hogy miért - a Kazany felett aratott győzelem mindenkit lenyűgözött. És rájöttek, hogy Rus nagyon erős!
  Az őrgyerekek pedig itt mindent megtettek. Elfogták és legyőzték Harmadik Vaszilij nagyherceg fő vetélytársának seregét. A halhatatlan fiú és lány pedig fogták a kérelmező fejét és levágták.
  És ezt úgy tették, hogy mezítláb korongokat dobáltak össze, miközben kiabáltak:
  - Egyesíteni kell a szlávokat! Mindannyian legyőzhetetlenek leszünk!
  És a gyerekek felugrottak és halálra törték a hetmant, és felkiáltottak:
  - Egy új korszak és egy menő formáció harcosai vagyunk!
  Ezt követően a foglyok megcsókolták a gyerekek csupasz lábnyomait, amelyeket a friss hóban hagytak. És egyetértesz abban, hogy ez nagyon klassz!
  Aztán egy kirándulás Asztrahánba. Így vezet egy győzelem a másikhoz.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova ezzel a nagyherceggel együtt Asztrahánba költöztek.
  Egy fiú és egy lány rohamozta meg ezt a nagy várost. Harcoltak, ismét megérkezett az orosz hadsereg az időfolyosón.
  És ismét csupasz lábujjakkal aprították és dobták a bumerángot. Itt minden sokkal könnyebben ment. A hadsereget pedig maga Harmadik Vaszilij irányította. És hatalmas volt az ereje. Megérkeztek a Litván Nagyhercegség csapatai is. Megrohamozták ezt a várost.
  A Terminátor gyerekek pedig verekedtek és bumerángokat, korongokat és csillagokat dobáltak. Oleg Rybachenko még néhány gránátot is dobott.
  A gyerekek mezítláb is éles csillagokat és vékony, de egyszerre több torkot elvágni képes hajítottak.
  És a lábaik valóban a mozgékonyság, valamint a gyors és nagyon vad erő megtestesítői.
  És ha egy lány puszta ujjaival bumerángot dob, az egyáltalán nem lesz méz a szent Moszkvai Rusz ellenségeinek!
  A terminátor gyerekek kórusban kiabálták:
  - Dicsőség Vaszilij Harmadiknak, az orosz cárok legnagyobbjának!
  És ismét nagy győzelmet aratott az orosz királyság.
  Harmadik Vaszilijt cári címmel koronázták meg, és hivatalosan is elismerték császárnak. A birodalma hatalmas lett. Az oroszok is elkezdtek behatolni Szibériába. És a Krími Kánság még Oroszország vazallusaként is elismerte magát.
  Harmadik Vaszilij a metropolita elűzése után dogmák megváltoztatására és a többnejűség engedélyezésére kötelezte az egyház új uralkodóját. Ezt részben Kazán, Asztrahán és más iszlám vidékek annektálása okozta.
  Maga Harmadik Vaszilij azonnal feleségül vette Glinszkaja litván hercegnőt és a tatár Tamarát. Aztán a negyedik lányon is.
  A szinódus megengedte, hogy az oroszoknak négy felesége legyen. És sok herceg kihasználta ezt.
  A Lengyelországgal vívott háború hódítással ért véget... Az orosz hadsereg erős volt, és sokkal több. Igen, Oleg és Margarita segítettek. És ezekkel a Terminátor gyerekekkel egyetlen ellenfél sem fél.
  Harmadik Vaszilij pedig Lengyelország királya lett. A birodalom megerősödött. Ám ekkor Nagy Szulejmán került az Oszmán Birodalom trónjára. És ez az uralkodó meghódította Magyarországot. Bécset is ostrom alá vette.
  De a Krími Kánság szakított Oroszországgal. És egy új kampány következett. Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova is a hiper-mindenható boszorkányistennő parancsára itt is kitűnt. Természetesen a Perekop elleni támadás során. Ez a krími tatárok védelmének legerősebb része. De a gyerekek is: Oleg és Margarita nagyon menők!
  És hogyan fognak rohanni, és hogyan fognak rohanni! És hogyan fogják levágni a tatárokat. És milyen vad lelkesedéssel fogják ezt felvállalni.
  És a fiú csupasz lábujjával csillagot dobott, és az egyszerre hat tatárt levágott.
  A lány pedig ötöt dobott le belőlük csillagdobással. Ezek a harcoló gyerekek, akikről kiderült.
  Oleg és Margarita kitakarította a fal egy részét. Emellett a tüzérség is dolgozott. Sok pusztítás érte a tatárokat. Így a krími kánság elbukott.
  Aztán volt egy csata Nagy Szulejmán seregével. Ez a nagy szultán ezúttal nem volt szerencsés a valós történelemben. Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova nemcsak sok törököt ölt meg, hanem a szultánt is foglyul ejtette.
  Oroszország arra kényszerítette a törököket, hogy hagyják el a Balkánt. És ő maga alapította ott az erődítményeit. És Isztambult is elvitték. Konstantinápoly ismét feltámadt.
  Harmadik Vaszilij átmenetileg megállt. Meg kellett emészteni a hódításokat. Livónia beleegyezett, hogy adót fizet az oroszoknak, és háború nélkül átadta Narva birtokát.
  Harmadik Vaszilij még 1535-ben elrendelte egy kikötőváros építését a Néva torkolatánál. Valami olyasmi, mint Nagy Péter Pétervára. Igaz, Vaszilij áthelyezte a fővárost Konstantinápolyba.
  1537-ben az oroszok elfoglalták Viborgot és megerősítették magukat a svédektől északra, teljesen legyőzve őket.
  A Viborg elleni támadás során Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova ismét kitüntették magukat.
  A fiú és a lány természetesen átugrották az időküszöböt, és részt vettek a támadásban.
  Így Oleg mezítláb bumerángot dobott, tucatnyi ellenfelet kiütött és énekelte:
  - Dicsőség Oroszországnak és Vaszilij harmadik cárjának!
  Margarita is dobott valami halálos dolgot csupasz lábujjával, és merészen azt mondta:
  - A szent Ruszért és a földöntúli királynőért!
  Ezután a fiú és a lány annyira elváltak egymástól, hogy egy egész tisztást vágtak ki a svédek holttestéből.
  1540-1541-ben az orosz csapatok Kis-Ázsiát is elfoglalták a törököktől. És 1545-ben Mezopotámia és Palesztina is. 1547 márciusában az alig hatvannyolc éves király meghalt. Negyvenkét éves uralkodása hosszúnak bizonyult, és nagyon boldognak bizonyult, számos oroszországi hódítással.
  Harmadik Bazilost Nagy Bazilnak hívták. A trónon pedig egy fiatal, de Rusz mércéi szerint már felnőtt, Ivan Vasziljevics ült.
  És mivel Vaszilij Harmadik tovább élt, mint a valós történelemben, elkerülték a bojár zavargásokat.
  Ivan Vasziljevics először Livónia teljes leigázása mellett döntött, az 1550-es háború sikeres volt. Az erős orosz tüzérség mindenkit elsodort, és szinte az összes várost gyorsan elfoglalták.
  Természetesen a Terminátor gyerekek, Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova részt vettek a csatákban.
  Csupasz, gyermeki lábukkal olyan buzgón dobáltak mindent, ami éles és szúrós volt, hogy a livóniai csapatok hatalmas számban haltak meg.
  Sőt, a gyerekek ágyúból is pontosan lőnek.
  Oleg, a terminátor fiú mezítláb lőtt és dobott egy gyilkos ajándékot.
  Szétszórta az ellenfeleket és nyikorgott:
  - A pusztulás megtestesítője vagyok!
  És a fiú izgatott lesz és üvölti:
  - A nagy újjászületés fia vagyok!
  Margarita, ez a menő lány, szintén csupasz lábujjakkal indítja el a gyilkost, és nyikorog:
  - A megsemmisülés nagy istennőinek lánya vagyok!
  És ismét a gyerekek nevetnek, és kitárták a fogukat. És akkor felrepülnek az erődhöz. És így mindenki fel lesz vágva. Nincs kardjuk, csak propellerük van. A livonokat és a zsoldossereg többi katonáit pedig szánalom nélkül kiirtják.
  A fiú és a lány mezítláb, még a hóban is. És a halhatatlan gyerekek még ezt is szeretik!
  Miért ne? Miért van szükségük cipőkre azoknak a gyerekeknek, akiknek minden állatnál gyorsabb a testük, és természetesen nem tudnak megbocsátani vagy megbetegedni?
  Aztán Rettegett Iván harcolt Egyiptomban. Néhány év alatt meghódította egész Afrika északi részét, beleértve Marokkót is. Aztán elfoglalták az Arab-félszigetet.
  Németország széttöredezett, Ausztria gyenge, Spanyolország és más országok háborúkkal voltak elfoglalva.
  A cári Oroszország Iránon keresztül India felé haladt. 1590-re Indiát meghódították. Rettegett Iván hatvannyolc éves koráig élt, és 1598-ban halt meg. Utóda pedig Ötödik Iván lett. Oroszország folytatta keleti terjeszkedését és Kína átvételét. Bár a háború hosszúnak, elhúzódónak és nehéznek bizonyult.
  Három háború kellett Kína meghódításához.
  Még Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova részvétele sem biztosította azonnal a győzelmet.
  A gyerekek pedig epizódokban verekedtek. Befutnak, feldarabolják a kínaiakat és újra elmenekülnek.
  Természetesen a fiú és a lány nagyon aktívan és hatékonyan viselkedett. És csupasz lábujjaikkal aktívan hajítottak éles csillagokat, korongokat és bumerángokat.
  Oleg Rybachenko személyesen törte halálra a kínai védelmi minisztert. Aztán egy gránátot dob egy fiú lábával. Így hát azonnal két tucat sárga harcos a következő világba ment, mondván:
  - Dicsőség Rus-nak, amely örökké az évszázadok során mutatja a világegyetem útját!
  Margarita lány pedig mezítláb bumerángot indít, ami gyilkos, ami nem is lehetne menőbb.
  És miután legyőzte az ellenfelet, a lány nyikorog:
  - Egy ilyen ruszért harcolj és ne félj!
  A fiú és a lány pedig még hevesebben integetni kezdett.
  Ötödik Iván 1620-ban halt meg, munkáját fia, hatodik Iván folytatta. A kitartó háborúk után 1640-ben végül meghódították Kínát.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova aktívabban kezdtek megjelenni a csaták és csaták különböző helyein.
  Aztán Oleg fiú bumerángot dobott, és lefújta a kínai császár fejét. Ő maga pedig hős lett!
  Margarita lány pedig puszta lábbal gránátot dobott, és kiütötte az egész ellenséges főhadiszállást.
  És természetesen ezeknek a halhatatlan gyerekeknek köszönhetően az Orosz Birodalom legnagyobb győzelmét arattak!
  A Kína felett aratott győzelem után pedig a Moszkvai Rusz már nem fél senkitől! És senki nem fogja megállítani vagy legyőzni az oroszokat! Már túljutottak azon a ponton, ahonnan nincs visszaút!
  Oroszország pedig nagy birodalommá erősítette meg magát. Hatodik Iván még tíz évig uralkodott, mígnem elfoglalta Koreát és Indokína nagy részét.
  Utána Első Sándor lépett a trónra. Az új király folytatta korábbi hódító útját. Indokínát teljesen meghódították, és orosz hajók partra szálltak Ausztráliában, és elkezdték felfedezni ezt a kontinenst. Ráadásul az oroszok még korábban behatoltak Alaszkába, és átvonultak Kanadán... Itt már a XIV. Lajos alatt végre stabilitást és felvirágzást nyerő Franciaországgal és a rohamosan lendületes Angliával álltak szemben.
  Emellett Oroszország folytatta Afrika felfedezését, és ott is szembesült Nagy-Britannia ellenállásával. Svédország is megerősített, és megpróbálta megtámadni Oroszországot.
  De az orosz csapatok készenlétben voltak, és Nagy-Britannia és Franciaország nem mozdult együtt. És Sándor első csapatai meghódították ezt az államot.
  Természetesen mind Oleg Rybachenko, mind Margarita Korshunova részt vett ebben.
  A mezítlábas gyerekek korongokat dobáltak és hosszú, speciálisan edzett kardokkal aprították.
  Annyira menők és ellenállhatatlanok.
  Oleg Ribacsenko fiús lábfejének csupasz lábujjaival éles csillagot dobott, leütött egy tucat svédet és énekelte:
  - A szent Rusz dicsőségére!
  Margarita lány is mezítláb dobta a halálos tárgyat, és felszisszent:
  - A legyőzhetetlen Család nagyságáért!
  A gyerekek pedig együtt fognak ugrani, és csupasz sarkukkal mellkason ütik a svéd kormányzót.
  Odarepült és lelőtt újabb tucat ellenséges katonát.
  Első Sándor 1675-ös halála után Alekszej cár, Sándor első fia lépett a trónra. A trónöröklés jellemzően a fiúk, majd a legidősebb fiútól az unokák életkora szerint zajlott. Harmadik Vaszilij ezt azért állapította meg, hogy később ne legyen harc a trónért. Erős centralizációval.
  Alekszej volt az első, aki Amerikában Franciaországgal, Afrikában pedig Nagy-Britanniával találkozott.
  Eközben az orosz csapatok bevonultak a német földre. Az elfogás meglehetősen sikeres volt, mivel a fejedelemségek széttöredezettek voltak. A túlerőben lévő orosz ezredek Olaszországot is elfoglalták. Ezt követte a Franciaország elleni hadjárat. Lajos Napkirály uralkodása dicstelenül ért véget. Az orosz és külföldi ezredek bevették Franciaországot.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova ismét kitüntette magát.
  A gyerekek karddal harcoltak és korongokat dobáltak az ellenséges katonákra. Sok katonát megöltek.
  A fiú mezítláb csillagot dobott az ellenségre, és üvöltött:
  - Superman harcos vagyok!
  A lány is csupasz lábujjakkal dobta a gyilkos korongot, és füttyentett:
  - És én vagyok a csodálatos tér megtestesítője!
  És milyen lesz a hosszú nyelve! És akkor csupasz sarkával orrba üti a francia grófot. A homloka megrepedt.
  És Oleg Rybachenko rohant el mellette, mint egy pokoli meteor, és pár tucat francia meghalt. És akkor a fiú meglövi őt az elfogott ágyúból.
  És ez sok harcost le fog verni. Fájdalomtól vonaglik és meghalnak!
  A Terminátor gyerekek pedig magukra rohannak, és mindenkit levágnak, mintha ők maguk a halál angyalai lennének, és gyorsabbak a gepárdoknál.
  Nagy-Britannia valahogy visszavágott a tengeren, és békét kért. Oroszország folytatta terjeszkedését Amerikában. Csapatai elfoglalták az összes angol és francia gyarmatot, és elérték Mexikót.
  Afrika és Ausztrália meghódítása befejeződött.
  Most már csak Spanyolország és gyarmatai, valamint Portugália a gyarmataival maradt megszállva.
  De ez a háború már megtörtént Nagy Péterrel, aki 1700-ban jutott hatalomra. Az új cár, nem Romanov, hanem Rurikovics, kihasználta az alkalmat az orosz kereskedők elleni támadásként, és csapatokat küldött Spanyolországba és Portugáliába.
  Ezek az országok már hanyatlóban voltak, és gyorsan vereséget szenvedtek. Az orosz csapatok is megkezdték a gyarmatok meghódítását. Mindketten többen voltak, jobban felszereltek és felfegyverzettek. Az orosz hadsereg már rendelkezett füstmentes lőporral és nagy robbanásveszélyes lövedékekkel, valamint harci léghajókkal. Még tankok is megjelentek. És az első páncélvonatok. Ami nagy benyomást tett az ellenfelekre.
  Az orosz hadseregben is megjelentek az első géppuskák.
  De még itt is Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova nem tudta nem hagyni magát. Harcolniuk kell, és ki kell érdemelniük halhatatlanságukat.
  Most a fiú újra gránátot fog dobni mezítláb. És darabokra tépi az ellenfeleket. Ezt követően elhangzik:
  - Annak az Oroszországnak a nevében, amely meghódítja az egész világot és az emberek szívét!
  A lány is puszta lábbal, de erős robbanóerővel dobott egy kis bombát. Tépni fogja a spanyolokat és nyikorogni fog:
  - Olyanoknak, hogy mindig minden embernek legyen boldogsága!
  És a gyerekek mezítláb halálajándékokat dobálva énekelték:
  - Legyenek örökké fiatalok, és fényes éveink!
  És ezek után olyan, mint valami halálos vád. És úgy lengetik a szablyáikat.
  Folyik a vér, mint a folyó, és az egész föld eltűnik a lábad alól!
  Ezek a gyerekek! Nos, csak szupermenek mezítláb, akik melegben és hidegben is szinte meztelenek.
  De milyen kiváló harcosok! A legmagasabb márka és osztály! Itt megvágják magukat és elpusztítják ellenfeleiket!
  A fiú és a lány olyanok, mint a legvadabb megsemmisülés arkangyalai, akik számára nincs akadály vagy akadály az új győzelmek és eredmények felé vezető úton.
  Útjuk során a városok megadják magukat, a lakosok pedig kijönnek, és megcsókolják a halhatatlan és nagyszerű gyermekek mezítlábának nyomait.
  Spanyolországot és Portugáliát a gyarmataikkal együtt meglehetősen gyorsan meghódították. És már csak egy Nagy-Britannia maradt.
  De 1725-ben Nagy Péter csapatai partra szálltak rajta.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova mindenki előtt jár, mint mindig. A gyerekek halhatatlanok és ugrálják az időt.
  Gépfegyverekből tüzelnek és puszta lábujjakkal halálos gránátokat dobálnak.
  Széttépik a briteket és más harcosokat.
  Oleg ordít, lő és kaszál:
  - A kozmikus testvériség harcosai vagyunk!
  Margarita lány csupasz lábujjával gránátot dobott, és felsikoltott:
  - És kétség nélkül legyőzünk mindenkit!
  Ami után a lány olyan erősen megütötte Buckingham hercegét csupasz sarkával, hogy kitörte a nyakát!
  Elfoglalták Londont, és végül befejezték a világ meghódítását.
  Így jött létre az egyesült birodalom. Nagy Péter 1735-ben halt meg, és unokája, II. Péter lépett a trónra. Még fiatal, de okos és kemény uralkodó. Oroszország fokozta a központosítást, gyárakat és utakat építettek. Megjelentek a repülőgépek, és egyre aktívabban bővítették a vasutakat.
  Második Péter meglehetősen hosszú ideig és stabilan uralkodott. 1790-ben Harmadik Péter követte. Az ország virágzó volt, és minden békés volt. Már szó esik a térbővítésről.
  1817-ben pedig megtörtént az első emberes repülés az űrbe. 1820-ban II. Sándor cár lett. Az új király az űr és az űrkutatás gyorsabb fejlődését akarta.
  1825-ben megtörtént az első repülés a Holdra. 1845-ben pedig orosz hajók repültek a Marsra. 1847-ben pedig a Vénuszra. 1850-ben a Merkúrhoz, majd a Jupiter műholdjaihoz. Orosz űrhajósok 1860-ban tették meg lábukat a legtávolabbi Plútó bolygón.
  Így zajlott a Naprendszer feltárása. 1917-ben pedig megtörtént az első repülés a Naprendszeren kívül. Számos nagy csillaghajó ment az Alpha Centaurihoz.
  1921-ben pedig a Szíriuszra... Ott egyébként több viszonylag normális bolygót is felfedeztek. Negyven évvel később megjelentek az első szuperluminális sebességgel repülő hajók.
  2017-ben pedig először repült el egy orosz űrhajós a galaxis peremére.
  Teljesen csodálatos volt.
  2030-ban feltaláltak egy időgépet... És az emberiség a fejlődés egy másik, magasabb fokára lépett. Még ha nem is ülnek a trónon, Rurikovicsok még mindig ülnek, és abszolút monarchia uralja az emberi birodalmat.
  IVAN A SZORÚSÁG ÉS A BALESETEK
  Rettegett Ivánt nem mérgezték meg 1584-ben, és mégis feleségül vett egy angol hercegnőt. Oroszország és Nagy-Britannia szerződést kötött, és orosz segítséget és szövetséget kapott.
  Szibériában háború dúlt, új orosz városokat alapítottak, köztük Tobolszkot.
  1590-ben Rettegett Ivánnak és egy angol nőnek fia született, Sándor.
  Aztán 1591-ben elkezdődött a háború Svédországgal, amelyet Oroszország együtt vívott Lengyelországgal. Igen, ez egy kényelmes helyzet volt.
  Az orosz hadsereg pedig Szkopin-Sujszkij kormányzó vezetésével ostrom alá vette Narvát.
  Itt Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova, a halhatatlan fiú és lány úgy döntött, hogy segít az orosz hadseregnek. A valós történelemben volt ilyen ostrom, de Feodor cár alatt. Az oroszok pedig csak Ivánvárost tudták bevenni. És itt továbbra is Ivan Vasziljevics uralkodik. Nos, az AI fiúk és lányok készen állnak arra, hogy megmutassák magukat. Ha mondjuk egy univerzumban Rettegett Iván tovább élt. És akkor mi van? Újabb küldetés!
  A támadásban egy fiú és egy lány vett részt. Az egész hadsereg előtt futnak. Versenyezzen gyorsabban, mint a gepárdok. Mögöttük pedig hátizsákok élesen kihegyezett korongokkal.
  Terminátor gyerekek támadnak. Mezítláb korongokat dobálnak távolról, és magukban éneklik:
  - Oroszország anya nagysága,
  A szívekben és egyszerűen a lélekben van...
  Megkérdeztük a Mindenható rudat,
  Legyen mennyország kedveseddel egy kunyhóban!
  Margarita eldobta a korongot, leütött hat svédet és dorombolt:
  - Szuper lány vagyok!
  Valójában Margarita már negyven éves volt reinkarnációja idején. És nagyon félt, hogy megöregszik, csúnya és ügyetlen lesz. És azonnal vállalja, hogy az örök fiatalság kedvéért tizenkét éves lány lesz, és ismeretlen időre rabszolgaságba megy. És dolgozza fel halhatatlanságát különböző messiásokban való részvétellel.
  De neki, akárcsak Oleg Rybachenkonak, különleges teste van, emberfeletti képességekkel. És iszonyatos sebességgel.
  Úgy tűnik, még gyerekek, de rendkívül erősek és gyorsak, és már tapasztalt harcosok.
  Ahogy dobják a korongokat, az ellenfelek elesnek. És sem golyó, sem ágyúgolyó nem bírja el őket!
  A terminátor gyerekek a falhoz futottak, könnyedén felmásztak, és hosszú kardjaikkal elkezdték levágni ellenfeleiket. És percenként tizenöt-húsz ütést aprítanak.
  Oleg Ribacsenko kisfiús lábával korongot dobva üvöltött:
  - A domb fölött baltákat kovácsolnak!
  Margarita a lány mezítláb is lemezeket dobott ki, levágott egy tucat ellenséget, és énekelte:
  - Korbácsolva az erőszakos fejeket!
  A fiú csupasz ujjaival dobta a korongot, kardokkal vágta le a tömeget, és felnyögött az izgalomtól:
  - De a láncposta külföldieknek cseng!
  Margarita ezt motyogta:
  - Orosz beszéd!
  Oleg Rybachenko a svédeket vagdosva és mezítláb korongokat dobálva énekelte:
  - Letapos minket a horda törzse!
  Margarita, aki szintén feldarabolta a svédeket, és mezítláb halálos fegyvereket dobált, így énekelte:
  - Nyomtat minket a hitetlenek igája!
  Oleg Rybachenko folytatta a darabolást, és azt mondta:
  - De forr az ereinkben...
  Margarita mezítláb aprító és korongot dobáló megerősítette:
  - A szlávok mennyországa!
  A fiú korongokat dobálva és ordítva kiabált:
  - És a Csud partjairól!
  A lány, aki továbbra is mezítláb dobálta a korongokat, üvöltött:
  - A jeges Kolimába!
  Oleg csupasz fiús lábát dobva felszisszent:
  - Ez mind a mi földünk!
  Margarita, aki szintén bumerángot bocsátott ki, azt mondta:
  - Ez mind mi vagyunk!
  A fiú és a lány ellenségek százait pusztította el, és más orosz harcosok követték őket, és átömlöttek a falakon. Narva remegett. És a bukása elkerülhetetlenné vált.
  A terminátorgyerekek egyáltalán nem viccek. Ez az átlagos elme számára felfoghatatlan.
  Ezek halhatatlan harcosok. Előremennek és megsemmisítik az ellenséget, akár kardcsapásokkal, akár mezítláb lendítésekkel, amelyekből éles korongok repülnek. És úgy ütik ki az ellenfeleket, mint a csótányok.
  Oleg továbbra is halad előre teljes vad gyorsaságával.
  Az orosz történelemben Rettegett Iván uralkodása volt a leghosszabb, és ez volt az egyik legdicsőségesebb és egyben véres.
  A király elvesztette az utolsó és legfontosabb livóniai háborút. És most kiegyenlíteni akartam.
  Ráadásul Oroszország és Lengyelország egyszerre háborúzik, ami sokkal kényelmesebb.
  A Terminátor gyerekek pedig dolgoznak... A falak nagy részét már elfoglalták az orosz katonák.
  A srácok pedig betörnek a központi várba, mezítláb pengékkel dobálják meg az ellenséget...
  Oleg, több tucat svédet leütve, kiabál:
  - Dicsőség Iván cárnak!
  Margarita, ellenségeket vág le, nyikorog:
  - Nagy dicsőség Nagy Oroszországnak!
  A fiú és a lány olyan kemény és agár harcosok. Összetörnek mindenkit, és a pokolba kergetik ellenségeiket. Aprítják magukat, és olyan kétségbeesetten és kétségbeesetten aprítják. Senki nem állítja meg őket, és senki sem fog nyerni!
  Egy fiú és egy lány legyűri az ellenséget, egy fiú és egy lány - tisztelgés a hősök előtt!
  Oleg Rybachenko, aki csupasz, gyerekes lábával korongot dobott, végzett a főkormányzóval, ami után a svédek elkezdték ledobni a fegyvereiket.
  Narva elesett, az oroszok pedig megerősítették a tengert... A lengyelek pedig ostromolták Revelt.
  Az orosz csapatok Viborg felé indultak.
  Rettegett Iván még mindig a trónon, a vasfegyelemmel összehegesztett orosz hadsereg pedig erős és gazdagon felszerelt. Útközben Oleg és Margarita részt vett több város elleni támadásban.
  A fiú és a lány, mint mindig, korongokat dobtak, elsősorban lábukkal, és karddal vágták.
  Oleg levágta a fő svéd zsoldost és egy csomó más katonát, majd ezt mondta:
  - Az ellenségek nem fognak győzelmet aratni felettünk!
  Margarita megerősítette:
  - Nem térdelünk le!
  Az orosz hadsereg közeledett Viborghoz. Ez egy kulcsfontosságú erőd. Skopin-Shuisky vajda rövid tüzérségi lövedék után támadást indított.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova mindig előrébb állnak, és elkeseredetten küzdenek.
  Holttestekkel borítják az utat.
  Oleg Ribacsenko puszta lábbal bombát dobott, és üvöltött:
  - Senki nem állít meg minket!
  Margarita, miután elindította a gyilkost, kiadta:
  - És senki sem fog nyerni!
  A szörnyeteg gyerekek egyhangúan felkiáltottak:
  - A szörnyű farkasok elpusztítják az ellenségeket! És nem kellenek felesleges szavak!
  A fiú és a lány hihetetlen sebességgel vágott. Könnyen felmásztak minden falra, és átvágtak minden oszlopon. A srácok gyorsan és nagy nyomással cselekedtek.
  Oleg, feldarabolva ellenfeleit, ezt énekelte:
  - Mi vagyunk a nagy nap lovagjai!
  A vad tevékenységgel, ellenségeket legyűrő Margarita kiadta:
  - És a nagy csillagos ég!
  És a gyerekek megint gránátokat fognak használni... Aztán korongokat és csillagokat. Így vágják le az ellenséget. Olyan őrült nyomással és szenvedéllyel.
  Oleg leütötte a svéd számlálót a falról, és felüvöltött:
  - A miénk lesz a győzelem!
  Margarita, feldarabolva az ellenséget, megerősítette:
  - Dicsőség az elesett hősöknek!
  A fiú és a lány ismét felgyorsítottak, és nagy intenzitással legyűrték az ellenséget. És a kardjuk olyan, mint a szúnyogok szárnya.
  A gyerekek nem gyerekesen menő módon viselkedtek. És ami a legfontosabb, gyorsan és minden szünet nélkül.
  Ami nem lendítés, az egy pontos ütés, és legyőzi az ellenséget.
  Oleg a svédeket feldarabolva énekelte:
  - Bumm! Bumm! Bumm!
  Margarita a zsoldosokat feldarabolva befejezte az éneket:
  - Nem vagyunk tűzrakók, nem ácsok, de nem bánunk keserűen!
  A terminátor fiú az ellenséget feldarabolva hozzátette:
  - Mi pedig magashegyi szerelők vagyunk, és felülről is üdvözöllek!
  Az ifjú harcosok pedig szétszéledtek, és pattogó ping-pong labdákként kezdtek mozogni.
  Tehát Oleg agyontörte a viborg parancsnokot. Margarita pedig két ellenfelet végzett a bárói címben.
  Újabb erőd esett el... A svédek persze még nem kértek kegyelmet. Döntő csata zajlott.
  Valamivel kevesebb volt az orosz, de kényelmes helyzetbe kerültek. Margarita és Oleg pedig vad őrjöngéssel támadtak ellenségeikre. És hagyjuk, hogy feldarabolják és szeletekre törjék. És a srácok természetesen több mint sikeresen szerepeltek.
  Ezeket a svédeket annyira feldarabolták, hogy csak véres húsdarabkák repültek el tőlük.
  Oleg Ribacsenko énekelt, csupasz lábujjával bumerángot dobva, amely elvágta egy tucat svéd torkát:
  - És látok valakit komolyan! Rettegett Iván álmában!
  Margarita, aki szintén mindenkit kivágott és csépelt, megerősítette:
  - A szibériai földet szétosztották - a szülőföldjét, Ruszát!
  És mezítláb bumerángot indít... És ellenségek tetemei különböző irányokba repülnek.
  Oleg Rybachenko énekelte:
  - Ó, farok, mérleg!
  És mezítláb gránátot dobott, és hozzátette:
  - Megölök százezret!
  Margarita szintén feldarabolva ellenfeleit, így szólt:
  - Sok ellenfelet feldaraboltam!
  És mezítláb is fogja és elindítja a leghalálosabb dolgot. És továbbra is ugrál majd örömében.
  És csupasz sarkával állon üti a svéd márkit. Elrepül, és lesöpör néhány tucatnyit a lovaikról.
  Egy fiú és egy lány, nagyon aktív és agresszív egyedek. Vad őrjöngéssel pusztítják el az ellenséget. Nem szándékozik lelassítani és valahogy megfékezni az ellenséget.
  A svédek pedig óriási veszteségeket szenvednek el. A hadseregük már megingott. És mivel nem tudott ellenállni a vad nyomásnak, megadta magát, és elmenekült.
  Megkezdődött az üldözés.
  Igen, ez olyan, hogy senki sem állíthatja meg.
  Egy fiú és egy lány magához rohan, és kiáltja:
  - Dicsőség a falakat lebontó hősöknek!
  Oleg megforgatja a malmot, és kiadja:
  - Dicsőség a hősöknek!
  Margarita előállított egy pillangót, amely sok ellenséget is megölt, és kiadta:
  - És dicsőség nekünk!
  Egy fiú és egy lány olyan hevesen veszekszik. És egy pillanatra sem fognak megállni.
  Nem, egyre gyorsabban haladnak. A gondolataik is nyuszikként ugrálnak.
  Itt van a fő svéd kormányzó. Oleg Rybachenko mezítláb dob egy gránátot, és darabokra fújja a parancsnokot. A svédeket most nem lehet megállítani.
  Az orosz csapatok üldözik és üldözik őket. De ez még nem minden. Most Rettegett Iván úgy döntött, hogy meghódítja egész Svédországot. Mivel olyan bátor fiataljai vannak.
  Margarita és Oleg nemesi címet kapott, és most Stockholmba költöztek.
  Egy fiú és egy lány rohan előre, levágja ellenfeleit és üvölti:
  - Dicsőség hazánknak, dicsőség Iván cárnak!
  És ezek a srácok olyan szenvedélyesek. És olyan kiszámíthatatlan és menő.
  Egymás után bukkannak erődökre. A gyerekek pedig egy pillantással veszik őket. Persze, mint mindig, bumerángokat és korongokat dobálva csupasz lábujjammal. És sorban levágni a svédeket. Mint a savanyú káposzta. És egy újabb birodalom összeomlik.
  Itt vannak a Terminátor gyerekek már Stockholmban. És lehull a leszakadt svéd zászló. És magát a királyt is elkapták egy lasszóval, és a kíséretét megölték. Az orosz csapatok megtámadják Stockholmot. Bár a fiú és a lány már elvégezte a fő munkát.
  Igen, az őrgyerekek ilyen klassz módon teljesítették következő küldetésüket. Legalábbis Svédország ellen. Ivan Vasziljevics cár Svédország királya is lett.
  A lengyelek bevették Revelt és meg is erősítették erejüket. Ideiglenes fegyverszünet volt... Oroszország kijutott a tengerekhez. Még a Néva torkolatánál is várost kezdtek építeni.
  Ugyanakkor az orosz csapatok egyre inkább behatoltak Szibériába. A már középkorú Rettegett Iván mindeddig tartózkodott a Lengyelországgal vívott nagy háborútól. Bár a helyzet felforrósodott.
  Ráadásul a krími tatárok továbbra is aktívak voltak. 1591-ben megölték Tsarevics Dmitrijt. 1598-ban pedig az örökös, Fedot és Rettegett Iván szinte egyszerre halt meg. És Rettegett Iván nyolcéves fia, Első Sándor lett a király. Borisz Godunovról kiderült, hogy a régense.
  1601-ben háború tört ki Oroszország és Lengyelország között, amely nagy terméskiesések hátterében zajlott. A lengyelek ostrom alá vették Szmolenszket.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova részt vett a támadás visszaverésében. A lengyelek súlyos veszteségeket szenvedtek és visszavonultak. A Basmanov vezette orosz hadsereg 1602-ben megostromolta Polotszkot és bevette. Oleg és Margarita kitüntették magukat a támadás során. A fiú és a lány, mint mindig, karddal és mezítláb is hatékonyan lépett fel. Aztán az orosz hadsereg bevette Vitebszket és Orsát is, és a lengyel király seregével harcolt.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova voltak az elsők, akik megértették a lengyelek hadseregét. És kolosszális őrülettel küzdöttek.
  A fiú eldobta a korongot, levágta a lengyelek fejét és felkiáltott:
  - Szuperosztályú harcos vagyok!
  És hogyan vág, mint egy malom.
  Margarita is pörög. Karddal szétveri az ellenséget, és kiadja:
  - Még mindig egy osztállyal feljebb vagyok!
  És mezítláb bumerángot indít, és levágja ellenségeit.
  Nagyon menők ezek a lányok. A tigrisek igazi vigyora van bennük. De a fiúk még veszélyesebbek és erősebbek.
  Levágták ellenségeiket. És éneklik:
  - A kék éjszakák tűzként lobognak,
  Úttörők vagyunk, munkások gyermekei...
  A fényes évek korszaka közeledik -
  Az úttörők kiáltására mindig készülj fel!
  Az úttörők kiáltására mindig készülj fel!
  Igen, jó örök gyermekkorban lenni. Amikor örökké fiatal vagy és örökké mezítláb. A veszett gyerekek nyomását és rohamát pedig senki sem tudja megállítani. Akik arra születtek, hogy egy mesét valóra váltsanak.
  És úgy harcolnak, mint... Igazi hősök.
  Így törnek át fiatal harcosok halhatatlan testtel a lengyel királyhoz. Három hetmant levágtak, és az Oleg Rybachenko által indított bumeráng elrepül. És Zsigmond megölve esik el.
  Ugyanakkor Margarita erős ütéssel összetörte Vlagyiszláv király fiát.
  Így a lengyel-litván nemzetközösséget lefejezték. De az orosz csapatok továbbra is mozognak.
  A lengyelek veszítenek. Basmanov hadserege egyik várost a másik után veszi be. Minszket, Szluckot és Vilnát elfoglalták. Ezekben a városokban bátor gyerekek vezetik a küzdelmet.
  Akik nem ismernek sem szánalmat, sem irgalmat. És ha nyernek, akkor magabiztosan nyernek.
  Oleg Rybachenko ellenfelei azt mondták:
  - Gyerekek vagyunk, nem kimérák!
  Margarita puszta lábbal bombát dobott, széttépve az ellenséget, majd hozzátette:
  - Az új korszak apostolai!
  Röviden: a Szejm összeült, és többségi szavazattal elismerte Sándort, Oroszország első cárját Lengyelország királyának és Litvánia nagyhercegének.
  Így aztán Rettegett Iván fia és az angol királynő nagyszerű lett.
  Aztán jött egy hadjárat az osztrákokkal a törökök ellen. Annyira győztesen és nagy hódításokkal. Az oroszok bevették Isztambult és tovább akartak lépni.
  Isztambul megrohanása során természetesen a Terminátor gyerekek kitüntették magukat, és el tudták fogni a szultánt. Az Oszmán Birodalom összeomlott, és további tíz évre orosz csapatok hódították meg külterületét. Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova időben ugrottak, és csak a döntő csatákban vettek részt.
  Az Oszmán Birodalom meghódítása után Szudánt és Marokkót is elfoglalták. Aztán Irán, Pakisztán és Afganisztán.
  Első Sándor bevezette a többnejűséget. Annak érdekében, hogy így közelebb hozza egymáshoz a kereszténységet és az iszlámot, eltörölte a Szentháromság dogmáját, amely az emberek számára érthetetlen volt. Az oroszok megkapták a négy feleség jogát.
  Az ortodoxia némileg megváltozott, elismerve Mohamedet Allah hírnökének és prófétának.
  Ezzel egyidőben a böjtök nagy részét eltörölték, a vallás pedig kevésbé volt megterhelő.
  Minden jól ment. Oroszország hamarosan meghódította Indiát 1640-ben... Az oroszok behatoltak Alaszkába és bemásztak a Csendes-óceánba. Átköltöztünk Afrikába.
  Első Sándor birodalma kiterjedt lett. A Kínával folytatott háború pedig 1650-ben kezdődött. A mandzsuk megpróbálták megtartani a területet.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova ismét harcban állnak. És hogyan vágtak le - mint a nagy terminátorok.
  A Kínával vívott háború komoly lesz. És az örökkévaló gyermekek megértették ezt.
  Itt jön a csata. Kína hadserege hatalmas. De az orosz, amely sok nemzetből származik, nem kicsi.
  Harc és kemény ütésváltás következik. Szörnygyerekek kaszálják a kínaiakat.
  Csupasz lábujjakkal tűket és korongokat dobálnak.
  És százával ütik ki a sárga harcosokat.
  És megvágják magukat, és szablyával leütik az ellenfeleket. Ugyanakkor rendkívül agresszíven viselkednek.
  Nem külső gyerekek, hanem egyszerűen macsó. Egyszerűen megsemmisítő ütések a halhatatlanok számára. Mindenkit elpusztítanak, ellenségeiket pedig a pokolba küldik.
  Oleg, feldarabolva ellenfeleit, ezt énekli:
  - Nem félünk a támadásoktól!
  Margarita éles korongokat dobál, nyikorog:
  - Megölünk minden gonoszt!
  Mind a fiú, mind a lány dühe borzasztó.
  Lekaszálják ellenfeleiket és magukban énekelnek...
  Egy dal az egyik katonai színházból - a második világháború, de nagyon helyénvaló;
  Nagy Oroszország híres,
  A legszebb ország...
  Fekete bársonnyal öntözték a csillagok,
  Sugárral világít a haza!
  
  Hány hős van a Patronymic-ben?
  Minden lovag egy óriási harcos...
  A sereg barátságos alakzatban vonul,
  Hiszen népünk mindig egységes!
  
  Esküszünk a nagy Sztálinra,
  Megtiszteltetés megtartani és a végsőkig küzdeni,
  Mert ereje olyan, mint a Nap,
  Mert Isten világossága az ország!
  
  Szülőföldünk szép lesz,
  Óriási lélekkel, népünk...
  Egyszerűen, sőt hűvösen harcolunk,
  És a fasiszta Wehrmacht le lesz győzve!
  
  A komszomol tagjai mezítláb harcolnak,
  Hiába csípi a sarkukat a fagy...
  És a szemünk olyan, mint a csészealj,
  A lány orra vörös lett a hidegtől!
  
  Szeretünk szórakozni a fiúkkal,
  Nagyon forró a testünk...
  És olyan tökéletes arcok,
  Édesanyánk dicsőségben szült minket!
  
  Oroszországért a Fritzekkel harcolunk,
  A veszett ellenségek legyőzése...
  Olyan iparos vagyok
  Valószínűleg nem is találja a szavakat!
  
  Legyünk menők azok a lányok
  Szereljünk össze egy lendületes géppuskát...
  Olyan csengő hang lopott el tőlem,
  A legvadabb szitokszavak elfogadhatatlanok!
  
  Szörnyű düh van a lányokban,
  Hogy nem lehet megszámolni...
  Meglátunk egy helyet egy csodálatos paradicsomban,
  És a rusz medve kínozni fog téged!
  
  Olyan szép lányok vagyunk
  Nincs jobb az univerzumban...
  Szülőföldünk-Oroszország dicsőségére,
  Annak ellenére, hogy nem nézünk ki többnek húsznál!
  
  Tudd, hogy a lányok fiatalabbak a háborúban,
  Mezítláb rohangálnak a hóban...
  És vörösen lobognak a zászlók a haza felett,
  És a komszomol tag megmozdítja az öklét!
  
  A gonosz fasiszta nem lesz képes legyőzni
  Bármilyen menő is legyen...
  Lányok vagyunk a fő dicsőség nagyszerűségében,
  E fényes, kék ég alatt!
  
  Boldogabbá tesszük a birodalmat
  Nagysága az országok veresége...
  Nagyság Oroszország partjai nélkül,
  Átkelünk a végtelen óceánon!
  
  Igen, mi lányok feltűnő lángészek vagyunk,
  A Wehrmacht hordák képesek felgyújtani...
  Higgye el, nagy nyomás van bennünk,
  Nagyon megverjük a fasisztákat!
  
  Amikor Berlinbe jövünk, Komszomol tagjai vagyunk,
  Csókoljuk meg a Krautokat a lábukkal...
  És még az orkok sem segítenek a nácikon,
  Írd le a füzetedbe, hogy menők vagyunk!
  És most a legyőzött kínaiak menekülnek. És az orosz hadsereg üldözi őket.
  Első Sándornak sikerült meghódítania Kínát, de 1658-ban hatvannyolc évesen meghalt, akárcsak apja, Rettegett Iván. Furcsa egybeesés: Tamerlane kora. Mellesleg nagy parancsnok és hódító is.
  Két ilyen nagy király uralkodása után, akik oly sokat hódítottak, az új uralkodó, Ötödik Iván szintén nem gyenge. Sándor fia, negyven évesen lett király. Folytatták a háborút keleten. Alatta az oroszok meghódították Indokínát és Koreát, elérték Szingapúrt... Tovább költöztek Afrikán át Ausztráliába... Szintén sikeres király... És furcsa módon hatvannyolc évesen, 1686-ban is meghalt. . Utóda fia, Sándor II.
  Az új cár körülbelül harmincöt éves volt... Az ő alatta jutottak el az oroszok a Jóreménység fokáig, és Ausztráliában és Új-Zélandon szálltak partra. Elfoglalták Kanadát és összecsaptak a franciákkal. II. Sándor Olaszországot és Németországot is meghódította, míg Anglia és Franciaország, valamint Spanyolország és Portugália civakodott egymással.
  A rendkívül sikeres király 1714-ben halt meg. Huszonnyolc évig uralkodott, és termékeny volt.
  Fia, Nagy Péter huszonnégy évesen került hatalomra.
  Az új király meghódította Franciaországot, Spanyolországot, Portugáliát, és megszorította Nagy-Britanniát. Az oroszok egész Amerikát is meghódították alatta.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova. Segítettek Péternek a Franciaországgal vívott csatában. Párizs megrohanása alatt.
  Mint mindig, ezek a gyerekek kardot hordtak, tűket és korongokat dobáltak csupasz ujjaikkal. Nagyon jól küzdöttek.
  Segítettek megrohamozni Madridot és Lisszabont. Ezeket a földeket is elfoglalták. És rendkívül sikeresek voltak. És egy csomó ellenséget is levágtak.
  Röviden, az egész világ alávetette magát Oroszországnak, kivéve Nagy-Britanniát. Nagy Péter 1758-ig uralkodott, és hatvannyolc évesen is meghalt, ez furcsa egybeesés. Vagy véletlenek sorozata.
  Utóda unokája, Második Péter, egy tizennyolc év körüli fiatalember lett. 1770-ben fejezte be hódításait és megtámadta Nagy-Britanniát.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova utoljára vett részt csatákban ebben a párhuzamos univerzumban.
  Sok angolt feldaraboltak, sokakat sztárokkal kaszáltak. És elfogták a brit uralkodót.
  A háborúnak vége... És a Terminátor gyerekek teljesítették küldetésüket. Ami nagyon szórakoztató és érdekes volt.
  
  NEM ÁLLTAK MEG DUKER ALATT
  Hitler nem állította meg a német tankhadosztályokat Dyuker közelében, és ennek eredményeként a következő történt - a briteket teljesen legyőzték, és a Leo Birodalom több százezer katonáját elfogták.
  Ilyen feltételek mellett Chamberlain és Churchill együtt mondott le.
  Az új kormányfő megdöbbenve, Franciaország feladása után beleegyezett a megvert Nagy-Britannia számára igen előnyös békébe.
  A britek egyszerűen visszaadták Németországnak Namíbiát, amely a gyarmatjuk volt, Törökországnak pedig Irakot és Palesztinát. Csak úgy, hogy visszaadják az első világháborúban elfogottakat. Különben barátilag elváltak útjaik. Foglyokat cseréltek - mindent mindenkiért, és Nagy-Britannia szabad kezet adott a németeknek keleten, és felismerte, amit a Harmadik Birodalom már meghódított.
  Nos, természetesen Hitler, miután szabad kezet adott magának Nagy-Britanniával, megkezdte a keleti hadjárat előkészítését.
  A németek egy kicsit több tankot tudtak összegyűjteni, a francia hadosztályok rovására, amit Rommel nem küldött oda Afrikába. Ráadásul Nagy-Britannia bombázásának hiánya miatt még egy hadosztályt gyártottak több harckocsival. Általában a németek lényegesen több repülőgépet kaptak. Különösen háromezer jármű azonnali megmentése, amelyeket a valós történelemben Nagy-Britanniában lőttek le, valamint a Földközi-tengerről származó járműveket, valamint nyugaton és Norvégiában a fedezéket. Így a Wehrmacht körülbelül ezerrel több harckocsit gyűjtött be, mint a valós történelem, és ötezerrel több repülőgépet - ez megduplázta a valós történelemhez képest. A németeknek természetesen több gyalogosuk volt Afrika, Franciaország, Norvégia és más országok rovására. Körülbelül félmillió saját és félmillió műhold.
  A flotta sokkal erősebb, főleg az olasz. Igen, Mussolini sokkal több csapatot oszthatott volna ki az Oroszországgal vívott háborúra. Bár persze az olasz alkatrészek minősége nem túl jó.
  De mégis, plusz millió katona, ezer tank, ötezer repülőgép, tízezer fegyver és aknavető természetesen erő.
  Ráadásul a németek Törökországra és Japánra is számoltak. Ami általánosságban megerősítette, hogy sztrájkolni akarnak.
  Görögországban Olaszország győzött, mert több csapatot tudott bevetni a hellének ellen anélkül, hogy Afrikában harcolnia kellett volna a britekkel. A németek pedig segítettek a repülésben, amit nem tereltek el. Plusz a görög parancsnokok megvesztegetése.
  Jugoszláviában nem volt lázadás. A németek pedig valamivel korábban, május 30-án támadták meg a Szovjetuniót. Még korábban, május 15-én akartak támadni, de a tavasz túlságosan csapadékosnak bizonyult, ráadásul a harckocsihadosztályok még mindig létszámhiányban voltak.
  De a Szovjetunió felkészületlennek bizonyult, mint mindig. Sztálin igazán nem akart harcolni a Harmadik Birodalommal, és az alternatív történelemben még inkább, mint a valós történelemben, a németeknek szabad kezek voltak. Sztálin annyira nem akarta a háborút, hogy végül egy nem mozgósított és harckészültségbe nem állított hadsereghez jutott.
  A németek pedig, mint a valós történelemben, előrerohantak. És még sikeresebben, sokkal több erejük van, különösen a levegőben. És ez befolyásolta a háború menetét.
  Japán csapatokat is hozott Mandzsúriába, és kissé lehűlt a Nagy-Britanniával és az Egyesült Államokkal vívott háború gondolatától. Mindezek furcsán erősek, és még mindig békében vannak a Harmadik Birodalommal. De a Szovjetunió sokkal gyengébbnek tűnt.
  Szmolenszk eleste és különösen a Kijev melletti katasztrófa után, ahol a szovjet csapatokat bekerítették, a japánok még mindig csaptak a szovjet csapatokra.
  A Moszkva elleni támadás pedig csaknem másfél hónappal korábban kezdődött, mint a valós történelemben. A németek gyorsan délre tudták fordítani csapataikat, és legyőzték a Vörös Hadsereg déli részét.
  Ennek köszönhetően a fővárost szeptember végén sikerült körbezárni. Sztálin természetesen Kujbisevbe menekült. A németek pedig előrenyomultak a Donbászban, és képesek voltak betörni Sztálingrádba, és előtte elfoglalták Kurszkot és Voronyezst. És akkor Türkiye belépett a háborúba.
  Teljesen szűk lett. És sokkal több az árulás. Vlaszov tehát feladta Rjazant, és átment a németek oldalára.
  Moszkva december végéig kitartott, de végül bukott. Az év végére a németek szinte az egész Kaukázust el tudták foglalni, a Krímben pedig csak Szevasztopol tartotta magát.
  Leningrád teljes blokádban találta magát, és éhen halt. A németek zárták a kettős gyűrűt.
  Sztálin megpróbálta elindítani a béketárgyalásokat. Hitler azonban visszautasította, és kijelentette, hogy csak a feltétel nélküli megadást fogad el.
  A szovjet vezetés megpróbált legalább valamit létrehozni Kujbisevben. De a Vörös Hadsereg elmenekült. Miután egy kicsit megpihentek, a németek 1942 márciusában a Volga mentén, az Urál folyón és tovább az Urálba költöztek.
  A szovjet csapatok meglehetősen gyengén ellenálltak. A morál nagyon visszaesett. És még a drákói intézkedések, a tömeges kivégzések sem segítettek. A katonák és a tisztek pedig különleges tiszteket ölnek meg. És nem nagyon látszik az emelkedés. Egyre gyakrabban adják fel.
  Általában, amikor Moszkva elesett, természetesen sokan azt hitték, hogy a háború már elveszett, és nem igazán akartak meghalni. Az emberek depressziósak voltak.
  Április végén a németek elérték Kazanyat, és bevették Uralszkot, megrohamozva Orenburgot.
  És a németek is átvonultak Közép-Ázsián, és itt nagy nyomást gyakoroltak rájuk.
  Májusban heves harcok törtek ki Dusanbeért. A németek megpróbálták megvetni a lábukat Közép-Ázsiában.
  Alenka és csapata a legkeményebb területen találta magát. És megvédték a szovjet várost. Május ellenére itt kicsit hűvösebb volt a hegyek miatt, és friss szél fújt északról. Itt azonban még télen sem volt hótakaró.
  A lányok visszalőtték az előrenyomuló fasisztákat és külföldi zsoldosaikat.
  Alenka lőtt egy PPSh-ről és fütyült egy dalt.
  - Át a hegyeken, át a völgyeken, bunda és kaftán séta!
  A mezítlábas vöröshajú Alla hozzátette:
  - És tara-ram!
  A lány mezítláb gránátot dobott, és megrázta rézvörös fürtjeit. Gyönyörű ez a harcos.
  De mások sem rosszabbak. Anyuta puszta ujjaival dobta az ajándékot, és felszisszent:
  - És a lány szuper!
  Az aranyhajú Maria is lőtt, leütötte a németet. A lány is nagyon jó és szép. És ismét gránátot dobott kecses, csupasz lábával.
  A nagydarab, kanyargós, bájos Matryona sem vonul vissza. Képes gránátokat messzire dobni a lábával. És repülnek és rohannak egy összetett pályán.
  Alenka kis, de pusztító gránátot dobott vésett csupasz lábával énekelt:
  - De rakétákat gyártunk...
  Anyuta lelkesen tartotta:
  - És blokkolták a Jenyiszejt!
  Alla puszta lábbal gránátot dobott, és felsikoltott:
  - És a nagy balett terén...
  Maria újra elindította az ajándékot, csupasz alsó végtagjával, énekelve:
  - Előre járunk a többieknél!
  Matryona gránátot indított nagy, de nagyon szép és harmonikus lábával, és felmordult:
  - Nap...
  Alenka is lőtt a hindu zsoldosra, és felszisszent:
  - Csillogó....
  Anyuta lőtt, leütötte az arabot és felszisszent:
  - Folyó....
  Maria eltalálta a golyót, és így szólt:
  - Ezüstölni...
  Marusya leütött egy fekete harcost, és így szólt:
  - Kijött...
  Alenka szögezte és énekelte:
  - Tól től...
  Anyuta csupasz, kecses lábával eldobta a gránátot, és így folytatta:
  - Templom...
  Alla felrobbant, több embert levágott, és felmordult:
  - Emberek!
  Maria lőtt, és azt mondta:
  - Ünnep...
  Marusya élvezettel vett egy levegőt, lábával gránátot dobott, amely sokáig nem látott cipőt, és így szólt:
  - Trón...
  Alenka elvette, és felszisszent:
  - A kozákban...
  Anyuta üvöltve tüzelve hozzátette:
  - Stanitsa...
  Alla egy kobra sziszegésével, lövöldözve, azt mondta:
  - Békés...
  Maria lőtt, és azt mondta:
  - Tizenharmadik...
  Marusya messzire dobott egy gránátot, és kitárta a fogát:
  - Év!
  Alenka elragadtatással énekelt, három arabot levágva:
  - Fecskék...
  Anyuta lőtt, megölte a nácikat:
  - Köröznek...
  Alla kirúgott, sziszegve:
  - Nap...
  Mária szegezve énekel:
  - Ragyog...
  Marusya ismét mezítláb dobott egy gránátot, és hozzátette:
  - Fehérben...
  Alenka bedobott egy golyót, és így szólt:
  - Kertek...
  Anyuta üvöltve felszisszent:
  - Hogyan...
  Alla belerakott egy golyót, és felszisszent:
  - Hó!
  Maria lőtt, és azt mondta:
  -ÉS...
  Marusya golyót küldött, sziszegve:
  - Szórakoznak...
  Alenka kirúgott, csicseregve:
  - Hogyan...
  Anyuta felnyögött, és azt mondta:
  - Kicsi...
  Alla örömmel folytatta:
  - Gyerekek!
  Maria golyót küldött, és így folytatta:
  - Táncolnak...
  Marusya röviden kitört, és így szólt:
  - Kozákok...
  Alenka rúgott, mezítláb gránátot dobott, és felmordult:
  - Egy körben!
  Anyuta tüzelt és csipogott:
  - Eh-ma!
  A tüzes Alla golyót küldött és üvöltött:
  -Nyár...
  Maria mezítláb dobta a gránátot, és ugatott:
  - nem tél!
  Marusya lőtt, és újra felsikoltott:
  -Eh-ma!
  Alenka szögezte és üvöltött:
  -Csak ha...
  Alla mezítláb gránátot dobott, és így szólt:
  -pénz...
  Maria örömében felszisszent, és kiesett a géppuskából:
  -sötét...
  Marusya puszta ujjaival kilőtt egy üvegszilánkot, elvágta néhány torkát, és felszisszent:
  - Kuban folyó
  Alla énekelt, és lőtt:
  - és a Don folyó,
  Maria elvette, és énekelte, lőve:
  - Sétálni menni...
  Marusya csupasz ujjaival ordítva dobta a szöget, és folytatta:
  - Kozák...
  Alenka tüzelt és ugatott:
  - sétálj...
  Anyuta puffanva folytatta:
  - Viszlát...
  A tüzes Alla tüzelt és sziszegett:
  -Eh-ma!
  Maria dörömbölt és kibökte:
  -Nyár...
  Marusya elvette, és örömében felszisszent, és tüzelt:
  - nem tél...
  Alenka lőtt és kifakadt:
  - Eh-ma!
  Anyuta kibaszott, és azt mondta:
  - Jaj...
  Alla lőtt és felszisszent:
  - Az elméből,
  Maria egyenesen a homlokába küldött egy golyót, és tett egy lépést:
  -Minden...
  Marusya ismét gránátot indított mezítláb, és kibökte:
  - Elviszik...
  Alenka dühösen mondta:
  - a kozáktól...
  Anyuta vadul lövöldözve felszisszent:
  - Jól...
  A tüzes Alla puszta ujjaival gránátot dobott, mondván:
  -A...
  Maria kuncogott és üvöltött:
  -Viszlát...
  Marusya ismét odadobta az ajándékot, és sikoltozott:
  - Sétálni menni...
  Alenka üvöltve tüzelve válaszolt:
  - Viszlát...
  Alenka, levágva a zsoldosokat, ezt énekelte:
  - Ó!
  Anyuta, levágva a fasisztákat, azt mondta:
  -A!
  Tűz Alla sziszegett:
  - Ó!
  Maria csak leszögezte, és kibökte:
  - A!
  Marusya puszta ujjaival ledobott egy darab kerámiát, és kibökte:
  -Csendes...
  Alenka is mezítláb dobta az ajándékot:
  - Kozákok...
  Anyuta elvette, és csicseregve lőtt:
  -vezet...
  A fekete férfi gerendaházának tüzes Allaja azt harsogta:
  - beszélgetések...
  Maria tüzelve folytatta:
  - Egészen...
  Marusya dühösen válaszolt, lábával tüzet küldve:
  - állva...
  Alenka Nail örömmel folytatta:
  -öregember...
  Anyuta dühében lövöldözve csicseregte:
  -ÉS...
  Alla puszta lábbal gránátot dobott, és felsikoltott:
  - tudatlanul...
  Maria vigyorogva küldött egy gránátot, mondván:
  -őket...
  Marusya felszisszent dühében, és mezítláb gránátot dobott:
  -Mit...
  Alenka, aki mezítláb dobálta az ajándékokat, azt mondta:
  -vége lesz...
  Anyuta nagyon pontosan lőtt és ütött:
  -hamar...
  Alla mérgező vigyorral ledobta a halál terhét, és azt harsogta:
  -Ingyenes...
  Maria gránátot dobott, és felsikoltott:
  -ezek...
  Marusya csupasz ujjaival megforgatta az üvegszilánkot, és ugatott:
  - napok...
  Alenka, mezítláb csapkodva, dühében dühöngött:
  -Világ...
  Anyuta tüzelve kibökte:
  - hívni fognak...
  Alla kétségbeesetten felszisszent, és lőtt:
  -ez...
  Maria lövöldözve morgott:
  -hülye...
  Marusya gránátot dobva ugatott:
  -És...
  Alenka ajándékot küldött a halálnak:
  -régi...
  Anyuta nagy dühtől felszisszent, és lekaszált pár indiánt, akiket a németek toboroztak:
  -Minden...
  Alla ordítva, fegyverét csavarva folytatta:
  - azt fogják mondani...
  Maria puszta ujjaival gránátot dobott, és így szólt:
  -szükséges...
  Matryona dörmögve szögezte:
  - hulladéknak...
  Alenka elvette, és csipogva lőtt:
  -ÉS...
  Anyuta felsikkantott, miközben lőtt:
  -hiábavaló...
  A tüzes Alla gránátot dobott, morogva:
  -papír...
  Maria puszta ujjaival elindított egy bumerángot, és így szólt:
  -fognak...
  Matryona csupasz sarkával ütötte a gránátot, és a tüdeje hegyén énekelte:
  -Pénz...
  Alenka nyomással sziszegte, akár egy szög:
  -Val vel...
  Anyuta dühösen dobta az ajándékot, és így szólt:
  - kétfejű...
  A tüzes Alla, miután elültette a halál üzenetét, megölt egy tucat arabot, örömmel megerősítette:
  -sas...
  Maria ismét eldobta a gránátot, és elragadtatásában énekelte:
  -Dinnye...
  Matryona, aki a halál ajándékát dobta durva sarkára, őrjöngve folytatta:
  - görögdinnye...
  Alenka, dühösen elindítva a pusztulás jelenét, azt mondta:
  -búza...
  A tüzes Alla sziszegve közölte:
  - tekercs...
  Maria elragadtatásában gránátot lőtt, és így szólt:
  -Nagylelkű...
  Matryona a megsemmisülés ajándékával legyűrt egy tucat harcost, és kuncogott: - virágzó...
  Alenka csupasz, csábító lábával egy ütőt küldött, és így szólt:
  -él...
  Anyuta felszisszent dühében, és a megsemmisülést üzente:
  -ÉS...
  Alla dühösen tüzelve azt mondta:
  - a...
  Maria újabb golyót küldött, és zúgott:
  -trón...
  Matryona kiszögezte, puszta lábbal küldte a halál ajándékát, üvöltve:
  -ül...
  Alenka, dühében golyót lőtt, felszisszent:
  -V...
  Anyuta puszta lábbal gránátot dobott, és kifakadt:
  - Szentpétervár...
  Alla felszisszent a tüdejénél:
  -Apa...
  Maria csupasz sarkával küldött egy kis robbanócsomagot, mondván:
  -Cár...
  Matryona, lövöldözős, azonnal megerősítette:
  -Nikolaj.
  Alenka sziszegni kezdett, mint egy kobra, lövöldözni és visítozni:
  -Nehéz...
  Anyuta csupasz, lebarnult lábával gránátot dobott, és kifakadt:
  -hinni...
  Maria lőtt, és azt mondta:
  -Mit....
  Matryona szöget csinált, majd csupasz sarkával feldobta az ajándékot, és rikoltozott:
  -hamar...
  Alenka azt mondta, egy oroszlán dühével lövöldözve:
  - táncolni fog
  Anyuta pépesített:
  -Piros...
  Tűz Alla keményen azt mondta:
  - Tizenhetedik...
  Maria örömmel és a lövöldözésben lendületesen folytatta:
  -év...
  Matryona ismét mezítláb dobott egy gránátot, és kifakadt:
  - Tudják...
  Alenka elragadtatott eksztázisban sziszegte:
  -csak...
  Anyuta vad őrjöngésében mezítláb gránátot dobott, és nyikorgott:
  - a...
  Tüzes Alla csicseregve dobta a megsemmisülés ajándékát:
  -ég...
  Maria egy terminátorhárpia lelkesedésével így szólt:
  - angyalok
  Matryona, mezítláb rúgva a halál nagyságát, felszisszent:
  - a tiéd...
  Alenka csupasz alsó végtagjával gránátot indított, és így szólt:
  -Mit...
  Anyuta ismét a megsemmisülés ajándékával vágta rá, és kuncogott:
  -te...
  Alla, a vörös ördög ezt énekelte:
  - falusiak...
  Marusya döbbenten mondta, és mezítláb gránátot dobott:
  - várok...
  Alenka ismét kilőtte a gránátot, és Dusanbét védve ezt énekelte:
  -Eh-ma!
  Anyuta agresszíven támogatta, csupasz lábával, kecses ujjaival tőrt dobott, és üvöltött:
  -Nyár...
  A tüzes ördög izgatottan kattogott, és így válaszolt:
  - nem tél,
  Maria, miután elsütötte a golyót, dühösen mondta:
  -Eh-ma!
  Matryona mezítláb átnyújtotta a gránátot, és felszisszent:
  -Csak ha...
  Alenka újra lőtt, leütötte a kínait, és felsikkantott:
  -pénz...
  Anyuta agresszíven lepakolta géppuskáját, és sziszegve lőtt az ellenségre:
  -sötét...
  Maria puszta lábbal gránátot dobott, és felszisszent:
  - Kuban folyó...
  Matryona felszisszent, és odadobta a halál ajándékát, és így szólt:
  -ÉS...
  Alenka elvette, és hevesen kuncogott:
  -Don River...
  Anyuta a tüdejéből felsikoltott:
  -Sétálni menni...
  Maria puszta lábbal gránátot dobott, és kifakadt:
  -Kozák...
  Matryona ismét lőtt, leütött két fekete férfit, és reszketett:
  - sétálj...
  Alenka elsütötte a golyót, és örömmel mondta ki:
  - Viszlát...
  Anyuta üvöltött, mint egy beluga, és így szólt:
  - Eh-ma!
  Vörös hajú Alla, lövöldözve, folytatta:
  -Nyár...
  Maria elragadtatott elragadtatással megjegyezte:
  - nem tél...
  Matryona a tüdeje hegyén ugat, és meztelen lábbal nagy robbanást lő a csomagba:
  - Eh-ma!
  Alenka csodálattal mondta, és csupasz sarkával gránátot dobott:
  - Jaj...
  Anyuta lövöldözve és kaszálva felmordult:
  - tól től...
  Tűz Alla folytatta:
  - őrült...
  A lövöldözős Maria elvette, és így szólt:
  -Minden...
  Matryona tüzel, sziszegett, mint egy kobra, és üti:
  - Elviszik...
  Alenka hevesen sikoltott, és ütött:
  - te...
  Anyuta lövöldözve azt mondta dühösen:
  - Kozák...
  A tüzes Alla újabb gránátot dobott, és felsikoltott:
  -Jól...
  Maria keményen kifakadt:
  -A...
  Matryona mezítláb gránátot dobott, és felmordult:
  -Viszlát...
  Alenka ismét csupasz ujjaival megdobta a citromot, és azt kiabálta:
  - sétálj...
  Anyuta zümmögött, mint a darázs, és mezítláb gránátot dobott, és így szólt:
  -Viszlát...
  Maria nyomással, duruzsolva ugatott:
  - Jól...
  Matryona, aki eldobta a gránátot, kuncogott és üvöltött:
  - A...
  Alenka keményen válaszolt, és egy rúgással megrúgta az ajándékot, amit a zsoldosok dobtak neki:
  - Viszlát...
  Anyuta felhördült, és mezítláb gránátra ugrott:
  - Sétálni menni...
  Alla csupasz lábával eldobta az ajándékot, és kifakadt:
  - Viszlát!
  A lányok pedig egyhangú nevetésben törtek ki... Nem, Dusanbe nem könnyű a németeknek. Bár jelentős külföldi gyalogos erőket vetettek be. A hinduk, afrikaiak és arabok télen nehezen tudnak harcolni, ezért a nácik Közép-Ázsiába küldték őket. Itt ágyútöltelékként használják őket. És vágásra küldik őket. Új város jelent meg, amely heves ellenállást tanúsít: Dusanbe.
  A németek nehézbombákkal és napalmmal bombázták a szovjet állásokat. Önjáró fegyverekből és tarackokból lőttek, gázvetőket hoztak elő. És még tíz tonnáig terjedő bombákat is használtak. Térdre törték Oroszországot.
  Dusanbe romokká változott, amelyeket szó szerint üresen lőttek.
  Alenka mezítláb, csak bugyit viselt, és közben komponált, és énekelni kezdett;
  Oroszország anyánk harcosa vagyok,
  Egy egyszerű lány, mindig mezítláb...
  Néha aljasan sírtak a varjak,
  De hiszek abban, hogy az álom valóra válik!
  
  Éhesen csatlakoztam a Komszomolhoz,
  Szinte meztelen gyöngy a hidegben...
  De ledobom a fasisztát a talapzatáról,
  Add Adolfnak a hosszú orrát!
  
  Ne bízz a komszomol lányban,
  Nem lesz képes megfékezni az univerzumot...
  És itt tiszta hang hallatszik,
  Hadseregünk Hazánk csúcsára emelkedett!
  
  Az anyaországért, Nagy Oroszországért,
  Küzdj, kérlek, légy úttörő félelem nélkül...
  Bár tudod, hogy a mezőket vér öntözi,
  De mutasd meg, te vagy a vitézség példája!
  
  A komszomol tagjai számára a mennyország boldogság,
  A lánynak nincs gondja...
  Minden az ő büszke, dicsőséges erejében lesz,
  És a Führer az abortusz sorsára jut!
  
  De az idő nehéz - jön Hitler,
  Még a szörnyűt is le tudja győzni...
  Olyan nagylelkűen dobálja a rakétákat, mint a bombákat,
  Képes minden katonát játékká változtatni!
  
  De hidd el, a lányok nem ismerik a félelmet,
  Mezítláb gránátot dobni...
  Meztelen - az inge megégett,
  Harc egy tudatlan horda ellen!
  
  Nincsenek komszomoltagok - elég szó,
  Nem ismeri a szót - nem tudom!
  És a Krautok elfutnak, mint a tolvajok,
  Amikor a lány kiegyenesíti a lábát!
  
  Igen, harcolj félmeztelenül a hidegben,
  Hidd el, egy ilyen lánynak a sorsa van...
  Ő a buja rózsa színe a csatákban,
  És megöli a Krautokat, ahogy akarta!
  
  A Tigris harcos tréfásan kopogott
  Hamuvá égett, mint a napalm...
  És a fasiszta Adolf a pofájába kapta,
  Hiába támadta meg a Fritz Oroszországot!
  
  A katonák nem tudják, mit fogunk csinálni,
  Mikor jön el a béke ideje a Földön...
  De a mezítlábas komszomoltagok bólogatnak,
  És számlát nyitnak az összes teljesítményről!
  
  Mindent maguk akarnak elérni
  A komszomoltagoknak nincs ég bozótja...
  Bár az arcok áldottak lesznek az ikontól,
  Nem fogunk Lucifer ebédelni!
  
  Visszafoglaltak egy csapat banditát Moszkvából,
  Bár a Harmadik Birodalom szavak nélkül is hatalmas...
  Tankokkal öljük meg a parazitákat,
  És a sötétséget a Nap fényes sugara vágja át!
  
  És mezítláb szaladgálni a hóbuckákon,
  Egy lánynak egyáltalán nem nehéz...
  Nem félünk a fényes lángoktól,
  Bár ezt tudjuk, könnyű!
  
  Szovjetunió - Nagy a szülőföld,
  Ebben minden harcos lovag a jászolból...
  Ordítás hallatszik a fiú pelenkájából,
  És legyőzted a hordát és az ellenfeleket!
  Miután a nácik nyáron elfoglalták az Urált, egyesülve a japánokkal. Sztálin és csapata bement az erdőkbe, és partizánháborút hirdettek. A Führer pedig hadosztályokat kezdett alkotni a helyi erőkből. Különösen a Vlasov Orosz Felszabadító Hadseregét használták fel a partizánok ellen. És néhány monarchikus formáció. Ezenkívül III. Vlagyimir császárt felkérték a herceg szerepére, a Führer névleges társuralkodójára.
  De ez tisztán névleges.
  Németország egyelőre külsőleg megnyugodott. A németek elfoglalták Franciaország, Hollandia és az orosz területek gyarmatait. Nagy-Britanniával tiszteletreméltó béke kötött, az USA még nem ütötte ki a fejét, és problémái vannak az országon belül és a gazdasággal.
  A Japánnal fenntartott kapcsolatok azonban észrevehetően bonyolultabbá váltak. Elfoglalta Indokínát, amelyet a németek gyarmataiknak tekintettek. A nácik pedig felidézték az első világháborúban a japánok által elfoglalt német birtokokat is. Nem lenne itt az ideje, hogy visszahozzuk őket? Ennek ellenére tisztességtelenül jártál el.
  Miközben a kapcsolat lényege és ügye felforrósodott. Ráadásul a japánok egyre többet harcoltak Kínában. És haladtak a sárga területen.
  A németek erejüket úgy takarították meg, hogy idegen hadosztályokat alakítottak az árják parancsnoksága alatt.
  Új tankokat szereztünk be: "Tigris", "Panther", "Oroszlán" és "Egér". Az utolsó tank azonban túl nehéznek bizonyult, és a katonai szakértők elutasították.
  A németek nyomást kezdtek gyakorolni Japánra, területi engedményeket követelve. A szamuráj ellenállt. Ennek eredményeként 1944. április 20-án új háború tört ki. A németek megtámadták a japánokat és elkezdték visszaszorítani őket.
  A csaták megmutatták a japán szárazföldi erők gyengeségét, ugyanakkor azt, hogy a Panther egy teljesen praktikus harckocsi és meglehetősen hatékony. És még jobb a Panther-2 fokozott oldalvédelemmel.
  A japánok vereséget szenvedtek vereség után, és visszavonultak. Szovjet lányok vettek részt a csatákban. Magabiztosan küzdöttek.
  És itt van öt komszomol lány a japánokkal vívott csatában.
  Alenka, Anyuta, Alla, Maria és Matryona oroszlánként harcolnak. Lőnek, csupasz, cizellált lábukkal gránátot dobálnak, csupasz mellüket rázzák.
  És ugyanakkor énekelnek is;
  Nincs szebb Oroszország anyaországa,
  Nincs szebb hatalom a világon...
  Fekete bársonnyal öntözték a csillagok,
  Küldj üdvözletet a lovagoknak!
  
  A komszomol tagjai is szeretnek harcolni,
  És fuss mezítláb bikiniben,
  Rohanj át a hóbuckákon csupasz sarkúval,
  Ököllel ütni a Krautokat!
  
  Nincs drágább ország a világegyetemben,
  Mi az én fényes hazám...
  Változatlan erejével a csatákban,
  Orosz családunk erősödik!
  
  Ortodox karddal harcoltunk,
  És most a kommunizmus mögöttünk van...
  Népünk dicsőséges lett az univerzumban,
  És a gonosz fasizmust a mélységbe vetik!
  
  Hány hős van a Hazában?
  A csatában baba és öreg ember egyaránt...
  Formációban sétálunk végig Berlinen,
  Hitünk erős monolit!
  
  Tudd, hogy Jézus irányít minket,
  Ő egy nagy, orosz, fehér Isten!
  A gonosz Káin elpusztul,
  Imádkozz a Szent Családért, hogy segítsen!
  
  Mindannyian megtehetjük, sokat tehetünk,
  Bármilyen feladatot meg tudunk oldani...
  Ne beszélj náci hülyeségeket,
  Felrepülök az égbe, mint a madár!
  
  A hatalmas Svarog ereje velünk van,
  És a szent Úr Krisztus...
  Kérd Istentől az örökkévalóságot
  Légy hű Rodhoz a végsőkig!
  
  Szép Istenünk, Szent, Mindenható,
  Hogy Oroszországot választotta koronának...
  Lebontjuk neki, ha kell a tető,
  Örökké szívünkben Te vagy a Rod Atya!
  
  Kérj Ladától sok szerencsét,
  Adjon szeretetet a fiatalembernek...
  Ha vissza kell adnunk, harcolhatunk,
  Hiszen forró a vérünk!
  
  Teremtsük meg az univerzum kiterjedését,
  Mi, oroszok, magasabban fogunk repülni, mint a csillagok...
  Hadd tűnjön el a szenvedés örökre,
  Hiszen egy mindenható Istenünk van!
  
  Mindannyian kiállunk Rod mellett,
  És a fényes Krisztus nevében...
  Führer szőrös uroyu,
  Hitünk erős és tiszta!
  
  Így építjük a kommunizmus ügyét,
  Mindenki felett leszünk a hazában, tudjátok...
  Törjük meg a fasizmus igáját, hidd el,
  És eljön a paradicsom az univerzumban!
  
  Adja Isten, hogy erősebbek legyünk,
  És erősödj meg testben és lélekben...
  Nincsenek erősebb harcosok a világon,
  Törjük szét az ellenséget acélkézzel!
  
  A Fehér Isten mindenkit feltámaszt, hidd el,
  Ezért nem ijesztő meghalni...
  Minden ördög szétszóródik a sarkokban,
  Hidd el, a kommunizmust nem fogják eltaposni!
  
  És a család nevében harcoltunk,
  Az óriás Sztálin csatába vezetett minket,
  Hamarosan meglátjuk a kommunizmust,
  És az orosz és a grúz egyesült!
  
  Együtt erősebbek leszünk minden démonnál,
  A család erőt és boldogságot ad nekünk...
  És szerencsére nem tart tovább,
  Az, hogy megnyitottam előtted az utat a költészet felé!
  Röviden: Japán tényleg szívás. Esély nélkül veszít háborúkat.
  A "Panther"-2 gond nélkül szerez magának pontot. Ő egy szuperosztályú tank. A harci tesztek kimutatták, hogy ez a jármű minden szögből képes ellenállni a japán fegyverek ütéseinek.
  És ebben a tankban természetesen ott van Gerda, Charlotte, Christina és Magda. Négy lány harca.
  És aktívan lövöldöznek a japánokra. A találatok a szögek kalapálásának egyhangúságával történnek.
  Gerda csupasz lábujjával nyomkodja a joystick gombjait, és csicsereg:
  - Harcos vagyok egy új paradicsomból!
  Charlotte tüzelt, kifújta a fogát, és üvöltött:
  - És én az űr mélyéről származom!
  Christina, aki folytatta a lövöldözést, vigyorogva válaszolt:
  - És nincs senki, aki megállítana!
  Magda lőtt, és agresszíven így szólt:
  - Harcos vagyok a pokoli spektrumból!
  A lányokat pedig minden szánalom nélkül kiirtották a japánok. Fokozott agresszivitással léptek fel. Mozgásuk és gyorsaságuk elképesztő.
  Ők maguk pedig mezítláb és bikiniben. Ezek a ranger lányok. Még a japánok is kezdik feladni.
  És a Krautok elkezdtek leszállni magában a metropoliszban. Rendkívüli hatékonysággal léptek fel. A harcokban részt vett a többcélú TA-152 is, amely erősebbnek bizonyult a Focke-Wulfnál.
  Két lány harcol: Albina és Alvina.
  Bájos német nők, mindketten szőkeek. És hogyan fogják eltalálni a japánokat repülőgépekről.
  Albina sorozatban lőtt, lelőtt egy tucat repülőgépet és üvöltött:
  - Olyan menő lány vagyok!
  Alvina is lőtt, megölt egy tucat ellenfelet és nyikorgott:
  - Egyszerűen egy oroszlán!
  És mindkét lány teljesen sokkos állapotban van!
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova segítenek a Wehrmachtnak elfoglalni Tokiót. Követik a szuperboszorkány parancsát. És mit kell még tenni? Nem fogsz tétlenül nézni a háború előrehaladását.
  A fiú és a lány nem tudta megfordítani a háború menetét. Így kiderült, hogy most csak hadonásznak a kardjukkal.
  Mezítláb szamurájokat vágnak és gránátokat dobálnak.
  Oleg Rybachenko levágott egy tucat japánt, és azt mondta:
  - Komor felhők vannak a határon...
  Margarita, karddal legyűrve az ellenséget, így folytatta:
  - A zord földet csend borítja be!
  És mezítláb dobott egy gránátot.
  Oleg tovább támadta az ellenséget, csupasz lábujjával odadobott egy gyilkost, és felüvöltött:
  - Az Amur magas partjain!
  Margarita folytatta a tüzelést, és csupasz, lebarnult lábát dobva ezt írta:
  - Kaszával ellátott plutokraták állnak!
  És hogy a lány nevetésben tör ki. És elviszi, és megüti a szamurájt...
  A Terminátor gyerekek megvadultak. A végén még magát a Mikadót is elfogták.
  Az ifjú harcosok dühösen harcoltak. Mezítláb gránátokat dobáltak és gépfegyverekből lőttek.
  Amikor pedig megjelentek a nindzsák, a fiú a lábujjaival egy csillagot dobott feléjük, és ötöt ledöntött közülük.
  És a lány is mezítláb dobta a gyilkost, leütött hatot és énekelte:
  - Az anyaország nagyságáért.
  Aztán a szörnyeteg gyerekek szó szerint levágták az összes őrt.
  És ezért kitüntetéseket kaptak a Führer kezéből. Sőt, magasabbakat is lehetett adni, tekintve, hogy maga a japán császár is fogságban volt.
  A fiúk megkapták a tölgylevelű vaskereszt lovagkeresztjét. Ami önmagában is nagy megtiszteltetés.
  A Führer búcsúzóul megcsókolta Margarita arcát, és így szólt:
  -Igazi árják vagytok! Szolgálhat a hadseregemben!
  A szörnyeteg gyerekek felkiáltottak:
  - Örülünk, hogy megpróbáljuk szolgálni az emberiség békéjének és jólétének ügyét!
  Ők pedig alig tudtak ellenállni a kísértésnek, csupasz lábujjaikkal fojtogatták a Führert. De a boszorkány utasítást adott nekik: mivel a Szovjetuniót elfoglalták, a németek egyesítsék a világot.
  A Führer valóban úgy döntött, hogy nem kell megállni. És hadat üzent Nagy-Britanniának.
  Ekkorra, 1945-re a németek erős sugárhajtású repülőgépeket és E-sorozatú harckocsikat szereztek, az új járművek fejlettebbek és kompaktabbak voltak, mint a korábbiak. Az E-75 különösen sikeresnek bizonyult, amelyet a német tanképítés legújabb tervei szerint fejlesztettek ki - motor és sebességváltó keresztirányú elrendezéssel együtt.
  Az E-75 jól védettnek bizonyult a homlokban: 200 mm a hajótest tetején és 160 mm az alján, 45 fokos szögben. A hajótest oldalai lejtőn 120 mm-esek, plusz 50 mm-es további pajzsok, a torony pedig 252 mm-rel elől hatvan fokos lejtőn, és 165 mm-es oldala kétszintes lejtőn van, mint a "Tiger"-ben. 2, csak még nagyobb, mivel a torony észrevehetően alacsonyabb.
  Az E-75 a Tiger 2-höz képest majdnem egy méterrel alacsonyabb volt, de hosszabb és szélesebb, a páncélzat pedig jóval vastagabb és lejtősebb volt. A tömeg ugyanakkor mindössze hetvenöt tonnára nőtt, ami 1250 lóerős motorral jobb menetteljesítményt nyújtott, mint a Tiger-2-é. Az új német jármű jobban álcázott volt, megbízhatóbb és könnyebb váltója volt, és erősebb volt két, vagy inkább négy típusból álló fegyver.
  Az első a legkönnyebben megsemmisíthető tankok: 88 mm-es 100EL, ideális fegyver céllövészethez, vihar angol járművekhez. Erősebb, de képes megsemmisíteni a 105 mm-es 100 EL-es tankokat is, még a Churchill-eket is messziről eltalálja, és képes frontálisan áthatolni egy Tortillán. A 128 mm-es 55 EL kaliberű légvédelmi ágyú pedig kényelmesebb és hatékonyabb páncélozatlan célpontok és harckocsik tüzeléséhez. És egy még nagyobb kaliberű, egy rohamfegyverhez közelebb álló, 150 mm-es ágyú, amely azonban képes tankokra lőni.
  Az E-75 minden brit és amerikai modellnél jobb jármű, és csak a ritka Tortilla tanknak van esélye közelről eltalálni egy németet.
  De a nyolcvan tonnás "Tortilla" nem sorozatgyártású jármű, ráadásul egy önjáró fegyver 600 lóerős motorral nyolcvan tonnát nyom. Így csak húsz készült belőle.
  Így az E-75, amely elsőbbséget kapott és 1945-ben a legtöbbet gyártott, valójában szinte sebezhetetlen. De a németeknek nem volt szükségük túl sok tankra. Tehát a brit tankerők gyengék. Az E-10 és E-25 könnyű és nagy sebességű önjáró lövegek jól harcoltak a dzsungelben. Szóval... A németek offenzívát indítottak Indiába, és különösebb erőfeszítés nélkül megverték a britek és amerikaiak gyarmati csapatait.
  A valós történelemben könnyen legyőzték őket a gyengébbek, de itt a Wehrmacht a közelükben sincs.
  Az Egyesült Államok nem készített bombát 1945-ben. Általában szinte minden univerzumban az amerikaiak sokkal később hozták létre ezt a fegyvert. Csak a Szovjetuniónak nagyon szerencsétlen volt a valós történelemben, hogy az USA ezt tette.
  Általánosságban elmondható, hogy egyértelműen van valami különleges erő, amely összeomlik az összes hatalmat elérő birodalmat.
  Ahogy a cári Oroszországgal, amely elszalasztotta a világhegemónia esélyét, így volt ez a Szovjetunióval is, és így történt mostanában az USA-val is. Igen, úgy tűnik, Kínára gondok várnak majd, amikor túl erős lesz. De egyértelmű, hogy a szuperboszorkány megpróbálja egyesíteni az emberiséget a különböző univerzumokban.
  A németek most elfoglalják Indiát, és a törökökkel együtt átvonulnak Egyiptomon. Nagy nehézségek nélkül nyernek. Legfőbb problémájuk pedig a kommunikáció, az ellátás bővülése, az utak sok helyen hiánya.
  A német lányok persze ott harcolnak, ahol tudnak és ahol nem.
  Shella és Margaret legyőzték a briteket Alexandriában, több mint tíz tankot kiütöttek. Most pedig a Nílus mentén száguldanak az E-50-essel, és már Szudánban harcolnak.
  A tankjuk egy továbbfejlesztett "Panther", olyan vastag páncélzattal, mint a "Tiger"-2-é, csak nagyobb lejtőkkel. Maga a jármű lényegesen alacsonyabb, mint a kis toronnyal rendelkező Panther, és az elrendezés is nagyon sűrű. Shella, Margaret és Ellie ül ebben az autóban - a legénység három főre csökkent. Ez is jelentős helymegtakarítás. A jármű tömege tehát nem haladta meg az 50 tonnát, és egy 88 mm-es, 100 EL csövű löveggel volt felfegyverezve. A fegyver nagyon pontos, és percenként tizenkét lövést ad le. Ráadásul a Tiger-2-höz képest még mindig 50 milliméteres pajzsok lógnak az oldalán, így nem lehet könnyen áttörni egy német autón. 1200 lóerős motorja pedig meg van erősítve.
  Három lány vezet, és látva a Churchillt, pontosan lőnek. Igen, az angol tanknak van egy előnye - jó elülső páncél. De a fegyver meglehetősen gyenge, és nem veszélyes egy német járműre. Még az E-50-re is, ami pajzsai miatt sokkal jobban védett, mint a Tiger-2, vagy még inkább a korábbi Panther.
  Shella tüzelve, miután távolról megsemmisítette a Shermant, megjegyezte:
  - Itt tüzelünk magunkra... És mi vár ezután mindannyiunkra?
  Margaret így válaszolt:
  - Hatalom a világ felett!
  Ellie rálőtt Churchillre, és ezt énekelte:
  - De van még egy szenvedélyem, ez a hatalom, csak a hatalom!
  A bikinis lányok pedig elpusztítottak egy másik angol tankot, és ezt énekelték:
  - Nem kell arany és pénz! És szükségem van arra, hogy emberek térdeljenek le előttem!
  És Shella ismét mezítláb megnyomta a joystick gombjait, lecsapott az ellenségre és ordított:
  - Az emberek térdre borultak! A Föld teljes felületén!
  A harcosok tovább lőttek. De a brit tankok kifogytak, és a gyarmati csapatok elkezdték megadni magukat.
  Eközben a Führer Mainstein tanácsára merész kalandra szánta el magát: 1945 decemberében a németek merészen partra szálltak Nagy-Britanniában. Őszintén szólva senki sem számított erre! Ebben az esetben egy ilyen döntést az a számítás diktált, hogy éjszaka még jobb túlélni.
  De a hideg víz nem akadály.
  És milyen keményen basztak a németek.
  Gerda harckocsi-legénysége visszatért Indiából. A lányok a téli hideg ellenére mezítláb és bikiniben küzdöttek.
  De az E-75-ös tankjuk működik. A lányok éppen partra szálltak, és a legnehezebb pillanatban harcolnak, visszaverve az őket a tengerbe dobni akaró tankok támadását.
  Gerda egy 88 mm-es 100 EL fegyvert választott. Meglehetősen páncéltörő, és nagy számú kagylója van. A lányok úgy dolgoznak, hogy csupasz lábujjakkal nyomkodják a joystick gombjait, és kiirtják a briteket. És közben éneklik:
  - És a nagy Birodalom azt mondta neked: ne sodródj,
  Mindenkit szétzúzunk, hegyeket mozgatunk egyben!
  Gerda lőtt, mezítláb megnyomta a joystick gombját, és vigyorogva felsikoltott:
  - Dicsőség a Harmadik Birodalomnak!
  Charlotte is lőtt, csupasz lábujjait használva, nyikorogva, kitárta a fogát, összetörve Churchillt:
  - És dicsőség a seregünknek!
  Christina csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombjait, nekiütközött az angol autónak, és felüvöltött:
  - Nekünk is dicsőség!
  Aztán Magda mezítláb nyomott. Leverte az ellenséget, megsemmisítette a Shermant és kiadta:
  - És dicsőség a mi szellemünknek!
  A lányok dolgoztak és brit tankokat semmisítettek meg.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova is harcolt. A hipermindenható boszorkány parancsolta, ezért végre kell hajtani. Eke a halhatatlanságodért.
  Egy fiú és egy lány mezítláb gránátot dobált, és gépfegyverekkel kaszálták a gyalogságot.
  Oleg fiú gránátként dobta el, és egy angol autó nyomát törte. Megfordult, és a szomszédjába rohant. És mindkét tank felrobbant.
  A fiú felkiáltott:
  - Dicsőség hazánknak!
  Margarita Korshunova is gránátot dobott csupasz lábujjával, és eltörte a Churchill nyomait. Visszafordult, és a Shermannek ütközött. Mindkét tank kigyulladt és gyertyaként izzott.
  A lány ugatott:
  - Dicsőség a hazának és halál az ellenségnek!
  Oleg Rybachenko ismét két gránátot dobott egyszerre mezítláb. A síneknek ütköztek, és egyszerre négy harckocsi ütközött. Az egyikük "Tortilla" lett. És még egy ilyen mastodon is elkezdett darabokra tépni.
  A fiú felkiáltott:
  - A világ változásaiért!
  Margarita Korshunova is fordult. Elkaszálta a briteket. Csupasz lábujjával gránátokat dobált, és üvöltött:
  - Új tisztességes rendért!
  Dobása következtében egyszerre két autó ütközött, a lány nevetett.
  Oleg mezítláb is gyilkos ajándékokat dobott, és szellemesen megjegyezte:
  - Milyen sorrendre gondolsz?
  Az ivadék kidobása miatt két brit autó ütközött össze.
  Margarita puszta ujjaival elindította a halál ajándékát, meglökött két autót, és őszintén válaszolt:
  - Németre biztosan nem! De, jaj, jó, hogy a boszorkány nem kényszerített a saját népünk elleni harcra!
  Oleg Ribacsenko elvette a gránátot, és mezítláb dobta, a Pershing és Churchill nyomába lökte, majd felüvöltött:
  - Szuper terminátor vagyok!
  És hogy fog nevetni a fiú!
  A szörnyeteggyerekek a gyalogságot is lekaszálták, és tüzet adtak nekik. És minden golyó célba ért.
  A britek egyértelműen kimerültek. A szép és halhatatlan gyerekek pedig pusztító csomagokat küldtek csupasz lábukkal. És elpusztították Nagy-Britanniát.
  Az égen pedig nagyon szép, csupasz lábú és bikinis lányok verekedtek: Albina és Alvina. A lányok rövid időn belül már több mint háromszáz repülőgépet lőttek le, és megkapták a Vaskereszt lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Most azonban mindkét szépség már közel jár a négyszáz autós számhoz. És akkor még magasabb jutalom vár rájuk: a Vaskereszt lovagkeresztje arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Albina feldönt egy angol autót, megpörgeti és énekli:
  - A tenger hullámában és a dühödt tűzben!
  Ezt követően a Me-262 "X" 30 mm-es ágyúk egyik robbanása további öt repülőgépet lőtt le, és felszisszent:
  - És dühösen, és dühödt tűzben!
  Alvina csupasz lábujjjal nyomkodta a joystick gombjait. Légágyúival levágta a brit gépeket, és őrjöngve üvöltött:
  - És hajts végre egy bravúrt!
  És hét repülőgép összetört és darabokra szakadt.
  Albina ismét megfordult, és ismét, mint egy ütés, levágott négy ellenséges gépet, és felsikoltott:
  - Ezért kell élni!
  És ismét mezítláb megnyomja a joystick gombját.
  Alvina is pofon vágta ellenfelét. Aprította a repülőgépeket, és üvöltött:
  - Évezredek új hitéért!
  Ezt követően lelőtt még három brit légierő repülőgépet.
  A lányok ebben a csatában négyszáz lezuhant autó eredményét múlták felül. És új szintre léptek.
  Kitüntetésben részesültek: Vaskereszt lovagkeresztjei arany tölgyfalevéllel, karddal és gyémánttal.
  És magát Londont is támadás érte. A németek nem hagyták magukat megdönteni, és körülvették az angol fővárost.
  Afrikában pedig Shella, Margaret és Ellie verekedtek a hőségben. Három lány elfogott egy angol tábornokot. És arra kényszerítették, hogy csókolja meg mezítláb, kissé zöld fűvel.
  Shella, Margaret és Ellie ezután elkezdték erőszakolni a foglyokat. Egyszerűen lecsupaszították őket, majd pulzáló jáderudakon lovagolták meg őket. És nagyon tetszett nekik.
  Aztán a lányok vadászni kezdtek, és boldogan ettek gnút. Aztán ugráltak, mint a vadak.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova pedig a Buckingham-palota körül száguldott. Mezítláb géppuskatűzzel és gránátdobással irtották az ellenséget.
  És mindkét harcos ezt skandálta magában:
  - Supermen stílusban harcolunk!
  Ugyanakkor a gyerekek puszta ujjukkal csillagokat is kidobtak, ami a palotaőröket és őrzőket találta el. Oleg bumerángdobással levágott másfél tucat gárdistát, és üvöltött:
  - Az űrkorszak seregéért!
  Margarita a lány mezítláb is bumerángot indított, levágott egy tucat ellenfelet, és ugatott:
  - Itt vannak az új jó dolgok!
  A fiú és a lány is a trónterembe igyekeztek. Ott ezek a Terminátor gyerekek szétszórták Churchill testőreit. Ezt az alakot pedig a Németországgal kötött szégyenletes béke után ismét miniszterelnöknek választották.
  Ezt követően a gyerekek csupasz sarkukkal állon rúgták Churchillt. Holtan esett le.
  Így elfogták a brit miniszterelnököt és a legfelsőbb parancsnokot.
  Oleg Rybachenko mezítláb dobott egy élesen kihegyezett korongot, levágott nyolc védőt, és megjegyezte:
  - Nem akármilyen munkát végzünk!
  Margarita is bumerángot indított csupasz lábujjával, és üvöltött:
  - De jól csináljuk!
  Nagy-Britannia fővárosa elesett, Anglia pedig maga is kapitulált. Így a harmadik világháború újabb lapja fordult elő. Igaz, az Egyesült Államok még előtte volt, és át kellett ugrani az óceánon. Nos, rendben, a srácok akkor is segítenek.
  A németek már 1946 januárjában partra szálltak Izlandon. Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova a Vaskereszt lovagkeresztje kitüntetést kapta ezüst levelekkel, kardokkal és gyémántokkal Hitler személyes ellenségének, Wilson Churchillnek az elfogásáért. És plusz egy katonai érdemek aranykeresztje gyémánttal. Miért ünnepelték nagylelkűen a gyerekeket?
  De most Izlandon vannak. Oleg Rybachenko csak rövidnadrágot visel, Margarita Korshunova pedig új tunikát. A gyerekek pedig természetesen mezítláb. És csillagokkal és gránátokkal dobálják magukat.
  A januári fagyok pedig nem zavarják a halhatatlan srácokat. Egy fiú és egy lány elpusztítja ellenfeleit. És gépfegyverrel kaszálják őket.
  És ismét mezítláb dobják a bumerángokat.
  Oleg azt mondja:
  - Erős a pártunk!
  Margarita, aki mezítláb korongot dob, nyikorog:
  - Lehet, hogy nem a miénk, de erős!
  És a lány gépfegyverrel üti... És akkor csupasz sarkával megadja magát a gránátnak.
  Ezek után a gyerekek még jobban kiirtják az amerikaiakat.
  Izland elesett.
  Ezután a németek elfoglalták Grönlandot, és Kanadába költöztek. Ott már sokkal aktívabbak voltak.
  Kanadában Oleg és Margarita a tengerparton harcolt, és visszavert egy amerikai támadást. Sikerült visszaverni a támadást. És ismét támadólag. Az amerikai hadsereg visszavonul. És nem tudod megállítani a harcoló srácok menetét.
  Gerda is halad a legénységével. E-75-ös tartályát kissé korszerűsítették egy 1500 lóerős gázturbinás motor beépítésével. A tank mostanra gyorsabb lett... A páncél minősége is javult valamelyest.
  De az amerikaiaknak nincs semmi érdemük. Csak a magas, reménytelenül elavult Sherman és a valamivel jobb Pershing. És ezek a tankok nem riválisai a németeknek.
  Igaz, megpróbálták tömeggyártásba helyezni a mindössze kilencvenhárom tonnás, 305 milliméteres frontpáncélzattal rendelkező T-93-ast, az egyetlen védelemmel, nem is harckocsival, hanem önjáró fegyverrel. De nem sikerült túl jól. Ám egy uránmagos német gép egy 105 mm-es 100 EL-es ágyúval kis távolságból is áthatolt rajta.
  Gerda ököllel ütötte a Shermant, és nyöszörgött:
  - Még egy kicsit unalmas is!
  Charlotte csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, és felüvöltött:
  - És minden lesz és nagyon klassz!
  A lány összetörte a Pershinget.
  Aztán Christina is lőtt. Az American Grant ütött és üvöltött:
  - A világ új rendjéért!
  Ekkor Magda lőtt. Szintén mezítláb, azt mondta:
  - A jobb változásért!
  És még egy amerikai tank ég.
  A Yankees már feladja. Fegyvereket raknak össze. És a lány megcsókolja csupasz, poros talpát.
  Torontót elvették. A lányok sikerének fejlesztése és a Wehrmacht már az Egyesült Államok területére lép.
  Néhány csapat Alaszkán is áthaladt. Elfoglalták Kanadát és az ellenséges területet keletről.
  Kritikus helyzet állt elő tehát. A németek és külföldi hordáik átvonulnak Amerikán. Minden nagyon kemény és veszélyes.
  Öt lány, Alenka, Maria, Alla, Anyuta, Matryona érkezett Amerikába, hogy önkéntesként harcoljanak a Harmadik Birodalom hordái ellen. Mind az öt lány nagyon szép és beszél angolul. Sztálin megtagadta a teljes női zászlóalj kiküldését, mivel ez ellentmondana a fasiszta birodalommal kötött béke feltételeinek . A Szovjetuniónak bármi áron időt kellett nyernie, amíg a nácik megtámadták az USA-t.
  Az öt lány önkéntes: szinte az egész háborút átvészelték, Bresttől és Bugtól Orenburgig. A nácikkal pedig a Föld másik oldalán, Honduras fővárosában harcolnak.
  Tegucigalpa a védelem egyik fő fellegvára, egy tarka hordával áll szemben. A japán és az ázsiai hordák is bajba kerültek. Maguk a németek csak tankokkal harcoltak, a gyalogság pedig teljes egészében nem árja népekből állt. Előre terelték az ázsiaiakat, a feketéket és az arabokat.
  Alenka lőtt, levágott két afrikai embert, és azt csicseregte:
  - Csak egy horda Dzsingisz kán!
  Az aranyhajú Maria, miután három indiánt levágott egy géppuskalövéssel, csupasz, cserzett lábát a csúcsra emelte. És azt mondta:
  - Ágyútölteléket őrölünk!
  Egy gránáttöredék repült és rácsapott Maria csupasz, kerek sarkára. A lányok hagyományosan bikiniben és mezítláb küzdenek. És amikor élessel üti a durva, kislányos talpat, akkor kicsit fáj.
  A szépség megint kacsintott és tüzelt... Maria nagyon karcsú, átlagos magasságú, tökéletes alkatú.
  Alenka magasabb, őrnagyi ranggal, sőt a Szovjetunió hőse. De szinte meztelenül is, alig takarta bikini. Nagyon lebarnult, de a haja fehér. Alenka pedig nagyon pontosan lő. És imád gránátot dobálni mezítláb.
  A gyönyörű Alla lövöldöz és leüt négy arabot egy tűzkitöréssel. A haja vörös, vagy inkább rézvörös, mint egy proletár zászló. És ha fúj a szél, az olyan, mint a forradalom zászlaja. A lány smaragdszemeivel csillog, akár a csillagok. És brutálisan elsöpri az ellenséget.
  Anyuta is szőke. És géppuskából lő. A lány mezítlábat vetette, és egy sorozatot adott. Öt válogatott harcost feldobtak, és bíborvörös szökőkutak repültek ki ellenfeleik mellkasából és hasából.
  Anyuta telt ajkát nyalva csicseregte:
  - A háború levegő a tüdőnek...
  A lány fekszik, mezítláb gránátot hajít. Robbanások hallatszanak. Több fegyveres különböző irányokba repül el.
  Matryona nagyobb és testesebb lány. A haja világosbarna. Tipikus falusi, fiatal, vér-tej nő. Nagyon erős fizikálisan és jól lő.
  Újra itt a fordulat. És a megölt fasiszta zsoldosok elesnek.
  A lövöldöző Matryona azt mondja:
  - Oké, oké, hol voltál? Nagymama által! - A lány lőtt, megölt három szakállas náci harcost és hozzátette. - Mit ettél - zabkását! mit ittál? Pép!
  A lányok tartják a vonalat. Nem engedik előre a fasisztákat. És zúgnak a baráti dalok:
  - Elpusztítjuk az erőszak egész világát,
  A velejéig, majd...
  Új, mennyei világot építünk,
  Aki volt senki, az lesz minden!
  Alenka ismét gránátot dob mezítláb. Robbantások előrenyomuló gyalogosok. Egyre melegebb lesz. Itt jön a hírhedt "Oroszlán"-2. És mellette a fejlettebb E-50. A lövedékek kilökődnek. Egy fekete amerikai fejét letépték, és elgurult.
  Maria egy égő deszkára lépett, és megkeményedett lábai szinte nem érezték a láng melegét.
  Az aranyhajú szépség lelőtt és dorombolt:
  - És ki fogja megállítani a véres, feldühödött folyók áramlását...
  Maria ismét lőtt, leütötte az afrikait az E-50-es páncéljáról, és csipogott.
  - Egy robbantó sugár eltalálja a halántékát, egy gonosz villanás alatt az ember eltűnt!
  A lány ismét lőtt. Mezítláb, lebarnult, kecses lábával kivillantotta a levegőt. Egy gránát repült felé. Az arany hajú szépség csupasz, szinte pormentes talpával ügyesen verte le az ajándékot. A gránát visszarepült. Berohant a Harmadik Birodalom fegyveresei közé. Úgy tűnt, görögdinnyék hullanak ki a teherautóból, és eltörtek. Annyi vér ömlött ki.
  Maria ezt írta a Twitteren:
  - A lány megbukott a vizsgán, és jött az átkozott Reich. Hitler láthatóan belefáradt az életbe, és szépsége híresen megette!
  Alla is egy értelmetlen harcos. Gépfegyverrel lövi magát, és a holttesteket szórja:
  - Anyu kanáláért! Apu kanáláért! Kobának pedig egy merőkanál! És az oldaladon az ágyban!
  Egy rézvörös hajú szépség mezítláb farepülőt indít. Egyenesen a masszív German Lion tank felé repül. Egy 105 mm-es ágyú torkolatára száll, és felrobban. A fegyver meghibásodik.
  A német megfordul, és szégyenteljesen menekülni kényszerül. Alla, a lábával az épület egy darabjához dörzsölve azt mondja:
  - Ha nincs erőd, akkor intelligencia kell! Egy kis zajt kell csapnod!
  És ismét nagyon pontosan lő a lány. Vörös haja olyan, mint az olimpiai fáklya lángja. Vonzó lány. Az amerikai hadseregben már kitűnt dühös temperamentumával. Különösen jó volt az afroamerikaiakkal való huncutkodásban. Olyan szokatlan és gyönyörű velük.
  Allah azonban elpusztítja a Harmadik Birodalom hadseregében harcoló feketéket is. Miért hódította meg Németország egész Afrikát? Próbáld megállítani az ilyen hatalmat.
  Az E-50 a legújabb harckocsi, gázturbinás motorral és vastag oldal- és elülső páncélzattal. Nem vihető gránáttal. Alla csupasz lábbal dobta az ajándékot, leütött néhány gyalogost, és csicseregve:
  - Ó, a tankpáncélod megbízható, olyantól, aki harapni szándékozik... Csak tudd, mekkora ereje van... na, csak egy acéllovába rúghatsz!
  Anyuta is nagyon pontosan lőtt. És inkább gránátokat dobált a lábával. Csupasz ujjai is megforgatták az acélkorongot. A hegy átrepült, és elvágta két fasiszta fegyveres torkát. Ledobták a géppuskát, és most egy vastag, nagy kaliberű robbanás hasított át a horda láncain. Külföldi harcosok egész sorát toborozták portyázással a Harmadik Birodalom hadseregébe.
  Anyuta a Twitteren írta:
  - A bátorság jutalma a szerencse! Elég egy dal! Csak az otthonról énekeljenek!
  De a szépségnek még nem volt ideje hiányozni otthonról. Bár nagyon kevés szovjet önkéntes van az amerikai hadseregben. Sztálin nem akart tündökölni, nehogy később okot adjon Hitlernek arra, hogy Oroszországot a "szalmabéke" megsértésével vádolja.
  Öt lányt, a női zászlóalj legjobbjait figyelmeztették, hogy ha elfogják őket, az anyaországnak le kell tagadnia őket. És ebben az esetben a lányoknak kaszálniuk kell a pénzért bérelt triviális zsoldosokat.
  Anyuta, Alena és a többi lány megérti, hogy ha elfogják őket, szörnyű kínzás vár rájuk. Ezért úgy döntöttek, hogy a nácik nem ölték meg őket élve.
  Német támadórepülőgépek repülnek át az amerikai csapatok állásai felett. Nem számítva arra, hogy Honduras fővárosában ilyen makacs ellenállásba ütköznek, a nácik kissé bosszankodtak.
  A sugárhajtású és a támadó repülőgépek erősek. Repülnek a rakéták, dörögnek a fegyverek.
  Amerikai katonák halnak meg. Matryonát a húsos vállába is eltalálta a repesz. Kijött a vér. A hős lány fogaival kihúzott egy acéldarabot, és vért köpött ki belőle. Aztán megint eltalált egy vaskos géppisztollyal. Külföldi zsoldosok hullanak. Itt szinte mindenki bennszülött, csak a parancsnokaik németek, és akkor sem mindig. Igaz, a legmodernebb E-50 harckocsi legénysége teljes egészében német. Az autó megfelelő sebességgel és manőverező képességgel rendelkezik. Nos, ez még nem a legfejlettebb módosítás - hetvenöt tonnát nyom. A falak omladoznak a sínek alatt. Ezt általában három változatban gyártják egy 105 mm-es ágyúval, egy 180 mm-es rohamágyúval és egy 400 mm-es rakétavetővel.
  És minden módosításnak megvan a maga feladata. Íme ez a tank egy rohamfegyverrel, amely alkalmasabb városok támadására. És nem is olyan könnyű elpusztítani. Matryona keresztet vet, és csupasz ujjaival megragad egy páncéltörő gránátot, nagy, de kecses, gyönyörű formájú lábát. Most közvetlenül a csövre kell dobnia az ajándékot, hogy letiltja a mastodon fegyverét. Öt géppuska takar egy német, modern harckocsit, és nem is olyan egyszerű a közelébe férkőzni.
  Matryona nagyon erős, és lószerű lábai messzire dobnak egy gránátot. De nem mindig pontos. Mindenesetre olyan célpontot találni, mint egy 180 mm-es ágyú csöve. A hős lánynak kétségei vannak. Mi van, ha hiányzik?
  Ó, ha régi partnerük, Serjozhka velük lett volna, ez a bátor úttörő kitalált volna valamit.
  De a fiú meghalt a Sztálingrádért vívott csatákban. A lányok nem tudták további sorsát. De az úttörő feltaláló sorsa valóban irigylésre méltó volt. Eleinte Serjozhkát brutálisan megkínozták, és megpróbálta kivonni a titkokat. A tizenegy éves fiú a kínzások után a bányákban kötött ki. A munka ijesztő és rendkívül nehéz. De a szovjet úttörő, kicsi, de drótos, kitartónak bizonyult.
  Sikerült túlélnie, és még a bányák labirintusain keresztül is úgy döntött, hogy megszökik. És Serjozhkának sikerült kijutnia. A fiú egy ideig kóborolt a Balkánon, mígnem csatlakozott egy helyi partizán különítményhez. Ott lett összekötő és szabotőr.
  A Balkánon még meglehetősen fejlett partizánmozgalom volt. Részben azért is, mert a megszálló szolgálatot olaszok, románok, bolgárok, albánok látták el - akik nem voltak olyan harcképesek, mint a Wehrmacht reguláris egységei.
  De sok partizán még mindig meghalt. Főleg a légicsapásoktól. Jugoszlávia hazafiai pedig kénytelenek elbújni a hegyekben, erdőkben, vagy jobb esetben kis falvakban. A parancsnokok nagy része meghalt már. A helyzetet tovább rontotta a Szovjetunióval kötött béke. Most új büntetőhadosztályok kezdtek érkezni a Balkánra, hatalmas razziákat szerveztek és megtisztították a területet.
  Szergejnek egyre mélyebbre kellett másznia a hegyekbe a partizánokkal.
  Matryona, bár nem tudta egyetemes kedvencük sorsát, nagyot sóhajtott. Aztán csupasz, lányos lábának ujjaival erősebben megszorította a gránátot, és minden erejével az ellenséges harckocsi felé hajította. Az E-50 éppen most lőtt, és kiengedett egy gyilkos lövedéket.
  Matryona meg is remegett, és térdre esett. A járdáról leszakadt macskakő a fején találta el, csupasz sarkát pedig megégette a forró fém. A lány poros hajjal dörzsölte meg kábult fejét.
  A gránát elrepült, szinte hozzáért a csövéhez, és eltalálta a kocsi ferde homlokát. Robbanás dördült... De persze 250 mm-es frontpáncél, és még ferdén sem képes áthatolni egy gránátot.
  Matryona öklével a porba csapott, és egy egész homokfelhőt emelt fel. Aztán felüvöltött:
  - Öld meg, öld meg! Lőj egy gólt a kapuba!
  A lány a sípcsontjával megkopogtatta a repedezett aszfaltot. Egy szilánk ragadt a sarok bőrkeményedésébe. A lány talpán olyan vastag volt a bőr, mint egy vízilóé. Szegény családban élt, és születése óta szinte soha nem hordott cipőt. Ettől azonban a lába egyáltalán nem tűnt durvának, hanem lebarnult, kecses, csábító.
  Matryona azonban kissé megfélemlítette a férfiakat magas magasságával, erős izmaival és kiálló csuklóival. De a hős lány a legkedvesebb karakterrel rendelkezik, és a széles csípőt viszonylag vékony derékkal és faragott hasizmokkal kombinálták. Csak ruhákban tűnhet túlsúlyosnak Matryona a nagy mellei miatt. Bikiniben úgy néz ki, mint egy mellkas sportoló.
  A lány csalódottan ismét gránátot dobott, ezúttal a nyomokat célozta meg. De a halálos ajándék a hengereket borító vastag, páncélozott pajzsot érte.
  Matryona bosszúsan állon ütötte magát. Ettől megfájdult az állkapcsa. És a hős lány káromkodott:
  - Vágtam, mint a kasza!
  Anyuta is megpróbálta eltalálni a veszélyes tankot, de a lány lába által eldobott gránát kissé elkerülte a célt. És a szőke közelebb kezdett a kocsihoz. De ekkor megjelent még két tank - az "Oroszlán" és a "Panther"-2, géppuskákkal lőttek minden megközelítésre. Rendkívül óvatosnak kellett lennünk.
  Az amerikai Sherman kísérletet tett, hogy közel kerüljön a német járművekhez. Volt esélye eltalálni a Párduc 2-t, de csak oldalt. De egy németet nem olyan könnyű megtéveszteni. Sőt, a Sherman magasabb sziluettje nagy távolságból is észrevehetővé teszi.
  A "Panther" 2 kiköpött egy kagylót, és közvetlenül az amerikai homlokán találta el. A magas autó kettétört. És úgy égett, mint a karácsonyi gyertya.
  Anyuta bosszúsan mondta:
  - Ó, milyen gyengék a tankjaid... Jobb technikailag, jenki leszel!
  De Alenka, egy tapasztalt harcos közel tudott kerülni a Párduchoz. Gránátot dobott... És a német autó hosszú csöve koskürtbe görbült.
  "Panther" 2 harckocsi, gyártása 1943-ban kezdődött. A legújabb, legelterjedtebb módosításban 150 mm-es homlokpáncélzattal, szögben 82 mm-es oldalpáncélzattal, valamint 88 mm-es, 71EL csőhosszú löveggel rendelkezik. 1945-től kezdődően leállították a gyártást a fejlettebb és jobban védett E-50 modell javára. De ez a tank egyelőre harcol. Az 51 tonnás autó 900 lóerős motorral rendelkezik, amely jó menetteljesítményt biztosít számára.
  És most, miután kárt szenvedett, a Panther-2 megfordul és távozik. Alenkának sikerül egy újabb gránátot dobnia mezítláb. eltörtem a görgőket. A német autó sebessége pedig érezhetően lelassult.
  Alenka örömteli tekintettel mondja:
  - Micsoda ütés! Az én ütésem Isten ajándéka!
  És a lány megmutatta az orrát a németeknek. Ám az E-50-ből géppuskatűz kezdett ömleni. És a golyók fütyültek Alena fehér, kissé foltos haján. Az egyik golyó még egy hajszálat is levágott. A nagyobbik lány még egy kicsit csiklandozott is.
  Alenka ezt írta a Twitteren:
  - Ha olyan akarsz lenni, mint egy elefánt, menj az őrültek házába banditaként!
  A lány a lábujjaival felemelte vágott tincsét. Alenka haja selymes, gyöngyház színű, de kissé poros. És mégis olyan puha. A lány végighúzta őket a talpán. Kicsit csiklandozó és kellemes.
  Alenkának eszébe jutott, hogyan simogatta a srác. Kezei is a talpról indultak, feljebb emelkedtek a combokig és a legérzékenyebb helyre. Ha egy jóképű fiatalember megsimogat, az nagyon kellemes. Alenka szinte szerette. Szerette a szerelmi játékokat, izmos férfitest érintése izgatta. De Alenkának nem volt igazi, romantikus szerelme, amikor megőrülsz egy férfiért. Már sok srácot megváltoztatott. Sok embere meghalt a csatában.
  Még ez is a háború átka volt. És itt Amerikában vannak izmos, fekete srácok. És minden olyan szokatlan náluk.
  Alenka lelőtte és leszedte a fekete férfit. Kicsit sajnáltam az afrikai fiút. Megölt egy férfit, aki idegen érdekekért harcolt. Hiszen a németek rasszisták. Rabszolgának tekintik a feketéket. De ugyanakkor afrikaiakat is besoroznak a megduzzadt Wehrmacht külföldi hadosztályaiba.
  Alenka csupasz lábujjával készített valami fügeszerű dolgot, és megmutatta a náciknak. Igen, maga a német nemzet nem szenved itt semmiféle kárt. A tankok páncélzata túl vastag ahhoz, hogy egy gránát vagy páncélököl áthatoljon. De a bennszülött egységek kihalnak.
  Alenka gránátot dob az E-50-re. Meglendítette csupasz, lebarnult lábát, és csípőjét csavarva dobta. És a gránát magas ívben repült. A csupasz lábujjaim a fém érintését hagyták bennem. És akkor elsült a gránát.
  Alenka suttogja:
  - Isten áldjon meg minket!
  Forró szél fújta a lányt, mintha egy jóképű férfi érintette volna meg. Alenka egy könyvet olvasott Tarzanról, és nagyon szerette volna, ha ez a férfi játsszon vele. erős kézzel simogatnám a mellkasomat.
  A gránát eltalálta a csövet, de túl későn robbant, és leszállt a fémről. A töredékek borsóként csattogtak a páncélon. Csak karcok maradtak!
  Alenka elővett még egy gránátot. De láttam, hogy gyalogellenes volt. És a páncéltörő fegyverek eltűntek.
  A lány csalódottan mordult fel. De hogy ne veszítsem az időt, a csupasz ujjaim közé tettem. Elfordította a lábát, meghajlította a törzsét, majd kiegyenesítette és a gyalogság felé dobta.
  Fél tucat harcos repült fel, mint egy ping-pong labda. Az egyik szemüvegük leszállt, a szilánkok pedig pár száz métert repültek, és átszaladtak Alenka hátán. A melltartó szétrepedt, és az őrnagy lány gyönyörű mellei kilátszottak.
  A lány automatikusan eltakarta a mellbimbóit. De aztán rájött, kitől kell félnie. És újra megrázta a géppuskát. Megfordult, és kissé hátralépett.
  Egy amerikai gyalogos páncélökölből lőtt. A lövedék ferde oldalán találta el a német harckocsit, de a 160 mm-es páncélzat ellenállt neki, visszaverve a pusztító energiát. A német visszalőtt. Nagy kaliberű fegyvere széthasította a falat.
  Alenka megpróbálta megkötni a melltartó pántjait. A lány úgy gondolta, Zoya Kosmodemyanskaya valószínűleg rövidnadrágban vezette a hideget. Egy szovjet filmben inget vagy akár valamilyen ruhát viselve ábrázolták. Ez önmagában csak tisztelgés a képmutatás előtt. Valójában a nácik, hogy tovább megalázzák az elfogott lányt, valószínűleg meztelenre vetkőztették. Az éhes német katonák pedig valószínűleg meztelenül akartak látni egy csinos és görbe lányt.
  A valós történetben tehát a lány hősnő nem tudta eltakarni a mellét, így háta mögé kötözték a kezeit. De nem szégyellte, és büszkén nézett. Alenka jól tudta, milyen mezítláb sétálni a hóban. Kitartó volt, és szerette csupasz talpával megérinteni a havat. Alenkának tetszett és élvezte. De ez neki szól, akit már megkeményített a háború évei. És a fiatal és városi Zoya számára ez láthatóan fájdalmas. A talp úgy érzi, mintha parazsat égetne.
  Alenka csalódottan eldobta melltartóját, és felkiáltott:
  - A szégyen polgári fogalom! A szovjet nő nem fél semmitől és nem szégyelli!
  A lány ismét géppuskával, vagy inkább géppisztollyal szögezni kezdett. A fém felforrósodott, elvégre Honduras a trópusok, ott februárban nagyon meleg lehet. Alenka ujjai felforrósodnak. Mindent bele kell adnunk. Ma február 23. Ez a szovjet hadsereg napja, és ehhez teljes nyugodt és ésszerű dühvel kell harcolni.
  Alenka még ötöt levágott golyóval, és véletlenül megégette az arcát a géppuska forró csuklóján. Természetesen kellemetlen, a hólyag megdagadt.
  Alenka megesküdött:
  - Hát istenem, miért csináltál annyi problémát nekem és a hazámnak!
  A hólyag viszketett... A lány arca nagyon érzékeny hely. A lány próbált valami hideget találni, amivel rákenhetné a duzzadt labdát. De próbálj valami jót találni. Ebben a forró városban. Ráadásul tiszta volt az idő, és délről fújt a szél.
  Alenka nyilvánvalóan nincs nyugodt. Matryona nagy távolságról gránátot dob, de ismét sikertelenül. És rohamosztagosok már repülnek az égen. A német járművek erős páncélzattal és nagy sebességgel rendelkeznek.
  A sugárhajtású repülőgépek hullámokban jönnek, és úgy tűnik, lencsíkokat vágnak le.
  Alenka elbújt a résben. Felülről töredezett rakéták lángoltak. A lány érezte, hogy tűkkel zúzott kődarabok hullanak alá felülről. Megcsiklandozta a csupasz nyakamat. A szépség mellbimbóit is szúrták.
  Alenka suttogta:
  - Ez egy masszázs... De nem fűző!
  A lány érezte, hogy a teste szinte fájdalmasan viszketni kezd. Már meleg van, és a felrobbanó rakéták fokozzák a meleget. És ez egy fürdőház?
  Alenka emlékezett egy természetes orosz fürdőházra, lucfenyő seprűkkel. Hogy a lányt akkor megverték.
  Ezek olyan egzotikus szenzációk voltak.
  Alenka énekelte magát, hogy felvidítsa:
  - Szerelem és halál! Jó és gonosz! Mi szent, mi bűnös! Arra vagyunk hivatva, hogy megértsünk!
  A lány felállt, lerázta magáról ezt a leragadt szennyeződést és törmeléket.
  Alenka felmordult:
  - Ó, Hitler szarvára kapja!
  A leány őrnagy pedig sorozatban lőtt a gyalogosokra, akik megpróbáltak támadni. A rajtaütés során besorozott több fegyveres elesett. Alenka megtörölte koszos arcát, ez szúrta a szemét. A harcos kiköpött, és keresztet vetett.
  Újra tüzet nyitott gépfegyverekből, és a fegyveresek belopóztak. A vörös hajú Alla mezítláb is gránátot dobott. A jelen felugrott és eltalálta a fasisztákat. Egy tucat embert öltek meg.
  A vörös hajú ezt énekelte:
  - Sok jó van a világon, de hó borítja!
  A lány pedig géppisztollyal tüzet nyitott, csak nem a kezét használta, hanem ügyes ujjait és mezítláb.
  Alla pontosan lőtt és felüvöltött:
  -Találat! Találat! Újabb ütés! Még egy ütés, majd... A hatalmas démon, Isten ajándéka, felütést ad!
  És a lány kezével üvegszilánkokat dobált. Meghökkentette a fasisztákat, és ezt írta a Twitteren:
  - És azoknak, akik nem akarnak békében élni... Hara-kirit csinálunk nekik!
  A japánok valóban megjelentek. Ezek a szűk szemű harcosok. Nos, hogy nem csinálsz ilyen hara-kirit?
  Miután kirakta a géppuska kapcsát, Alla csupasz ujjaival felkapta a gránátot, és a szamuráj felé dobta. Ajándékot kaptak, több megcsonkított japánt, és különböző irányokba repültek.
  Alla kinyújtotta a nyelvét, és azt suttogta:
  - Szuper harcos vagyok! És az ellenség megölte a hipert!
  A japánok által az Égi Birodalom elfoglalt területeiről toborzott kínaiak csatába indultak. A kínai harcosok félelem nélkül sétáltak, a lányok pedig, miután kilőtték a géppisztolyukat, kénytelenek voltak hátrálni.
  Maria fém mezítláb vakolat és üveg töredékek. A többi lány is így tett. Nagyon nehéz lett.
  Megjelent a Shturmlev, egy erős gép rakétavetővel. Itt van egy, aki el fog cseszteni - nem tűnik soknak.
  Az első lövés dördült... Anyutát, Allát és Matryonát feldobta a robbanáshullám, akár egy gigantikus bálna szökőkútját. A lányok több tíz métert repültek, és mezítláb egyenesen a tűzbe zuhantak.
  A lányok kiugrottak onnan, leforráztak és énekeltek. Csupasz talpukat a szénre fröcskölték.
  Alla bosszúsan felszisszent:
  - A bikát először a fejsze alá teszik, majd megsütik! És először megsütöttünk, aztán a fejsze alatt!
  És a komszomol lány nevetett! De aztán szomorúnak érezte magát. Eszembe jutott, hogy a barátját elfogták. A németek levetkőztették a fiatal lányt, és tüzet kezdtek hozni a csupasz mellkasára. Olyan szörnyű fájdalom. A lány sikoltozott, és érzékeny bőre elszenesedett. Ezek azok a fasiszták, akikről kiderült, hogy fanatikusok. Nem is kérdeztek, és előtte tüzet is gyújtottak, a fogoly mezítláb alatt. A komszomol tag végül nem bírta elviselni a kínzást, és fájdalmas sokk következtében meghalt.
  Alla, erre emlékezve, rácsapott a forró parázsra. Matryona elé rohant. Ennek a falusi lánynak lebarnult a bőre, és fújólámpával nem lehet elviselni. Miért nem egy szuperman lány? Matryona egy megölt amerikai katona által ledobott kagylós páncélökát lát. Felveszi a lábával, és a karjába dobja. És minden erejével benyomul.
  A kagyló repül és eltalálja a rákényszerített kínaiakat. Sok sikoly és nyögés. Holttestek tömege. És levágott végtagokat.
  Matryona egy ősi dalt énekelt:
  - És a szamuráj a földre repült! Acél és tűz nyomása alatt!
  A lányok végre kifogytak a parázsból. Kecses, mezítlábuk megkapta.
  Anyuta, mint a leggyengédebb közülük, megrándult és dörzsölte a csupasz talpát, próbálva enyhíteni a viszketést.
  Matryona, aki kora gyermekkora óta mezítláb futott a hóban, nem figyelt ilyen apróságra.
  A hős lány ezt énekelte:
  - Képzeld csak el, hogy belemerültünk a friss tejbe... A jutalom igazi!
  És a harcos elvett a lábával egy letört és meglehetősen nehéz cserépdarabot. Csupasz, lányos ujjakkal szorosan fogva megpörgette és az ellenség felé indította. Három kínai a halál jelenének áldozata lett, a fejüket összetörték.
  Alla elégedett tekintettel mondta, és rálőtt az ellenségre:
  - Menő nők vagyunk!
  Anyuta énekelte, hogy enyhítse a viszketést leégett, vagy inkább megperzselt lábában:
  - Vannak nők hazánkban,
  Miért viccből vezetnek repülőt?...
  Számukra a becsület értékesebb, mint az élet,
  Könnyen meg tudja ölni az ellenfelét!
  
  Arra születtek, hogy nyerjenek
  Rusz dicsőítése évszázadokon át!
  Végül is dédapáink -
  Azonnal sereget gyűjtöttem nekik!
  Anyuta pedig elkezdett firkálni a géppuskából. És ezt nagyon mesterien csinálta. Hogy mindenki érezze, hogy ez Isten harcosa! Ha nem a Mindenhatótól, akkor a Marsról biztosan!
  Alenka is lőtt. Mariával együtt kénytelenek voltak visszavonulni, és klipeket szedtek fel halott amerikai katonákról. A lányok hanyatt estek és lábbal lőttek vissza - így jobban csinálták. És pontosan meg is tették . Kínai és afrikai csapatok keveréke nyomult előre a lányok ellen. És a harcosok vertek.
  Alenka énekelte:
  - A világ nem sakktábla...
  Maria felvette ezt a részt, és kiirtotta a sárga és fekete zsoldosokat.
  - És a számok nem kerek nullák!
  Alenka hozzátette a sárga és fekete vágott sorhoz:
  - A melankólia támad ránk!
  Maria Robin Hood pontosságával lőtt, és csicseregte:
  - És a ló a tűzbe rohan!
  A lányok visszalőve visszavonultak az aknamező mögé. A kínai és afrikai harcosok finomságokba futottak bele. Robbanni kezdtek, felugrottak, széttépték őket, és véres rendetlenség lett belőle.
  Több Panther-2 harckocsi jelent meg a távolban. Lövöldöznek, és félnek bedugni az orrukat. Az "Oroszlán"-2 előrelép, és tüzet is köp. És itt van a Rhino lángszóró tankja, nyáladzik, lángkötegekkel.
  De a legfélelmetesebb a Sturmlev. A rakétavetője nem különösebben gyors, de pokolian pusztító.
  Alenka suttogja:
  - Oroszok, oroszok - nem nyugodt sors! Nos, miért kell nekünk baj, hogy erősebbek legyünk?
  Valóban, messze Oroszországtól harcolnak. De nyilvánvaló, hogy a Wehrmacht, miután meghódította az USA-t, visszatér, hogy megszorítsa a Szovjetuniót. És az amerikaiak olyan édesek és kedvesek a lányok számára.
  Alenka ismét szögez, ütéseitől úgy tűnik, tökök és fejek repednek a lapátok alatt. A lányt a lábán találja egy repesz. Egy vágás dagad a sípcsontomon. A szépség megroppant egy csontot, és azt csicseregte:
  - Nem, az éber nem fog elhalványulni,
  Egy sólyom, egy sas pillantása...
  Az emberek hangja tiszta -
  A suttogás összetöri a kígyót!
  
  Hiszem, hogy az egész világ felébred,
  Vége lesz a fasizmusnak...
  És sütni fog a Nap -
  A kommunizmust megvilágító út!
  Ebben a pillanatban Matryona minden erejével gránátot dobott a Shturmlevre. És a szovjet lányoknak végre szerencséjük volt. A páncélsapka visszaesett, a szovjet ajándék egyenesen a széles hordóba repült. Egy pillanatra minden lefagyott. És akkor felrobbant. Mintha atombombát dobtak volna le. A német tankok pedig különböző irányokba szóródtak szét.
  És az égben Albina és Alvina fiókokat gépelnek.
  Már több mint ötszáz repülőgépet lőttek le. Amiért kitüntetést kaptak - a vaskereszt lovagkeresztjét platina tölgy levelekkel, kardokkal és gyémántokkal. A legjobb amerikai ászok lányai pedig nyertek.
  És itt vannak újra az égen, és nagyon lendületesen lőnek le.
  Az amerikaiak pedig a csúcsra emelik a mancsukat. Ez a gyenge, inert ellenállásuk.
  Albina fogta, és dühösen énekelte:
  - Nem alszom és láss csodát!
  A lány pedig csupasz lábujjaival, a joystick gombjának megnyomásával tucatnyi ellenséges gépet lő le.
  Alvina is pontosan lő. Összetör egy tucat ellenséget, és agresszíven nyikorog, kitárja a fogát:
  - Olyan eszeveszett vagyok a dühtől!
  És a csupasz lábujjait is használja. Micsoda lány...
  És megint lezuhannak a lezuhant amerikai gépek. Igen, van egy olyan roham, hogy nem tudsz elmenni...
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova pedig elfut, és kiirtja az ellenséget. A fiú és a lány harmonikusan és energikusan cselekszenek. És mezítláb csillagokat és gránátokat dobál.
  Ezek a gyerekek... Elképesztő, hogy Amerika nem tud ellenállni nekik. Hol vannak és a győzelem.
  Itt vannak Hitler csapatai New Yorkban és Washingtonban. Igen, a csaták nagyon agresszívek.
  Shella, Margaret, Ellie az új AG-50-es harckocsin harcol, ami most indult a gyártásba. Ez egy piramis alakú gép, és gyakorlatilag minden szögből áthatolhatatlan.
  Shella csupasz lábujjait használva megcélozza a fegyverét és lő. Összetöri a fasiszta páncélját, és páviánként vicsorog magában:
  - Olyan lány vagyok, akinek a páncélja erősebb, mint a titán!
  Margaret is tüzel, átüti az ellenséget, és tüdejéből kiált:
  - Ilyennek születtem, az a fajta hölgy, aki minden ellenséget egy dobozba zúz!
  És Ellie fogja, és eltalálja, csupasz lábujjával megcélozza, összetöri a Shermant és nyikorog:
  - Szupernagy osztályú harcos vagyok!
  Szuperek itt a lányok. És a tetteik nagyon agresszívak.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova elfogták Truman amerikai elnököt.
  Megölték a vezér sok őrét. És persze csupasz, gyerekes lábukkal csillagokat dobáltak. Aztán egy kötélen vonszoltak. Margarita még arra is kényszerítette az amerikai elnököt, hogy megcsókolja csupasz, poros, kerek sarkát. Az elnök engedelmesen megcsókolt.
  Elfogásával az Egyesült Államok kapitulált.
  Ezzel véget ért a nagy háború. Aztán a németek ténylegesen támadást indítottak Latin-Amerika és Ausztrália ellen, begyűjtötték az összes földet. De ez már nem volt olyan jelentős.
  Alenka és csapata pedig még mindig énekelt egy fülbemászó dalt, hogy ne veszítse el az optimizmust;
  Egy hazánk van, Oroszország,
  A világ legjobb országai...
  Sztálin a legmagasabb messiás
  És valóban van egy ideál!
  
  Bár időnként vereséget szenvedett,
  És nem egyszer keményen megvertek...
  Nem, a Führernek nem bocsátanak meg,
  Legyen, zúzott aljas parazita!
  
  Hány hőse van Patronymic-nek?
  Minden harcos egyszerűen óriás...
  A hadsereg fenyegető alakzatban vonul fel,
  Hiszen népünk és királyunk egy!
  
  Van egy világ, ahol Oroszország boldogabb,
  Ahol Nikolai szállt meg...
  Hidd el, a mi nőink szebbek,
  Harcolj az országért és merj!
  
  Testvéreim, nem tűrhetjük el a megaláztatást,
  Mindannyian fel fogunk állni a Krautok ellen...
  Nem tűrünk el több sértést -
  Törjük szét az ellenséget acélkézzel!
  
  Harcolni fogunk Oroszországért,
  Nagyon szépen fogunk küzdeni...
  Hagyja, hogy a gránátok a hátizsákokba törjenek,
  Tudd, hogy az orosz hadsereg legyőzhetetlen!
  
  Az anyaországban minden üzlet szent,
  A szerelem határtalannak tűnik...
  A lányok a géppuska alatt sétálnak,
  Tüzes tűzzel zúzó hús!
  
  Tehát a srácok a szülőföldet szolgálják,
  Váltsd valóra álmaidat a szerelem világában...
  Az élet nagyon vékony fonalból van szőve,
  Ha kell, hegyeket mozgatok!
  
  
  HITLER HELYETT ROMMEL
  Oleg Rybachenko végre megkapta a feladatot. Margaritával együtt a második világháborúba küldték.
  Hitlert 1943 márciusában ölték meg, amikor a gépére helyezett bomba felrobbant. Egyébként a valós történelemben ez a bomba soha nem robbant fel.
  De másrészt működött... A Führer meghalt. Rommel lett az új főparancsnok. Ő a legnépszerűbb a marsallok körében. Ráadásul Goering kénytelen volt megosztani a hatalmat Himmlerrel, Goebbelsszel és Speerrel.
  Rommel, mint ugyanolyan távoli figura, mindenkit a legfelsőbb parancsnoki és stratéga posztra telepített. A háború a szövetségesekkel folytatódott. Rommel sietve evakuálta a csapatokat Afrikából, és ez sikerült is neki. És erőket gyűjtött Szicíliában.
  A németek a Kurszki dudoron is védelmi állást foglaltak el, és alaposan megerősítették az Orjol irányt.
  Rommel, mint briliáns stratéga, előre látta, hogy a fő csapás Szicíliában következik be, és ott megerősítette a német csapatokat. Ráadásul a keleti fronton nyugalom volt.
  Július 5-én leszállási kísérlet következett Szicíliában. De kiderült, hogy nem sikerült. A németek készen álltak, és több erővel rendelkeztek, mint a valós történelemben. Beleértve egyébként az Afrikából kitelepített hadosztályokat is.
  A szövetségesek hatalmas veszteségeket szenvedtek, és a tengerbe dobták őket. Több mint ötvenezer brit és amerikai katona esett fogságba.
  Sztálin augusztus 5-én indította meg az offenzívát. Egyszerre két irányba: Orjol és Harkov. De a németek készen álltak.
  A csaták megmutatták a Párduc előnyét védekezésben - gyorstüzelő, pontos és páncéltörő fegyver, jó elülső védelemmel. A megbízhatatlan sebességváltó pedig nem olyan ijesztő, ha egy tank a les mögül lő.
  A Tigers és a Ferdinands is jól szerepelt. Védekezésben is erősebbek, mint támadásban. Egyébként a valós történelemben 89-ből 37 Ferdinand veszett el aknamezőkön. Védekezésben pedig a németek tudnák hatékonyabban használni őket. Főleg 200 mm-es elülső páncélzattal.
  Rommel kiváló stratégának bizonyult. Aki helyesen látta előre és sejtette, hogy az ellenség hol fog lecsapni.
  A "Panther" pedig megmutatta, hogy ha az eleje megbízhatóan le van fedve és inaktív, akkor ideális tankromboló, percenként 15 lövést lő, és 2000 méterről harmincnégy lövést tud áthatolni. Persze védekezésben elég erősnek bizonyultak a németek.
  És meg tudták tartani pozícióikat.
  És akkor Gerda harckocsi-legénysége kiválóan megmutatta magát. A Párduc lányai most először vettek részt csatákban és jól mutatták magukat.
  Gerda elütött egy szovjet autót, és nyikorgott:
  - Én vagyok a halál terminátora!
  Aztán Charlotte lőtt, leütötte a harmincnégyest, és nyikorgott:
  - Pusztítást is hozok!
  Christina lőtt ezután. Felvágta az ellenséget, és azt harsogta:
  - Soha nem fogunk kibékülni!
  A következő lövés, Magda sora, és ez a lány nyikorgott:
  - Őrült nyomásunk!
  A lányok már rendelkeztek tapasztalatvizsgáló felszereléssel. Szóval igazán semmi sem zavarja őket. A "Panther"-ből származnak, a tesztek során egy kilométeres távolságból lövedékkel közvetlenül egy csészealjat találtak el.
  Igen, néha egy nő pontossága fenomenálisabb lehet, mint egy férfié.
  Most csak áll a tankjuk és orosz járművekre lő. És kiüti őket, mint egy szőnyeg a légycsapóval.
  Gerda ismét kiütötte a szovjet harmincnégyest, és nyikorgott:
  - Én vagyok a Harmadik Birodalom nőstényfarkasa!
  Charlotte is lőtt, leütötte a Vörös Hadsereg tankját, és azt mondta:
  - Én sem lötyögök a káposztalevest!
  Ezután Christina levágta a szovjet autót, és nyikorgott:
  - Elragadó lány vagyok!
  És akkor lőni fog az aranyhajú Magda. Az orosz tank kinyílik és üvölt:
  - Terminátor vagyok, vicces!
  Négy lány visszaveri a támadást. Gerda ismét nekiütközött a szovjet autónak, és nyikorgott:
  - A szívek ásza!
  Charlotte ismét rálőtt az ellenségre, eltalálta a harmincnégyet, és kiadta:
  - A fej olyan, mint a görögdinnye!
  Christinát is megütötték. Lekaszált egy orosz tankot, és nyikorgott:
  - Igazi terror!
  Magda lövöldözve elütött egy Vörös Hadsereg autót, és így szólt:
  - Van egy tolvaj az alvilágban!
  A lányok egy csatában harminckét szovjet tankot ütöttek ki, ezzel minden korábbi rekordot megdöntöttek. Miért van nyolcvan kagylójuk? A szovjet harckocsizók pedig bátran előrerohantak.
  De ilyen tűzgyorsasággal - percenként 15 lövés, és a pusztítás hatótávolságával - a Panthersnek sikerült visszavernie az öngyilkos támadásokat, esélyt sem adva a beszállásra vagy a döngölésre.
  A németek ki tudták tartani a védekezést. A szovjet csapatok csak helyenként ékelték be magukat. A harcok késő őszig elhúzódtak, és hatalmas veszteségek árán a Vörös Hadsereg legfeljebb tizenöt kilométeres mélységben tudott előrenyomulni.
  Rommel zsenialitása megmutatta, hogy a németek eléggé képesek aktív védekezésre és lövészárokháborúra.
  A Szicíliában megvert szövetségesek eddig csak bombáztak. De erre Rommel és Speer csodálatos választ talált: a He-162 sugárhajtású vadászgépet. A repülőgép repülési jellemzőit tekintve felülmúlta az ME-262-t, és négyszer könnyebb, sokszor olcsóbb és könnyebben gyártható volt. Nem hiába hívták a népharcosnak.
  A három hónap alatt megépített gép 1943. október 6-án szállt fel. És sötét napok jöttek Németország ellenfelei számára a levegőben.
  A Non-162 könnyen irányítható, manőverezhető volt, és nem igényelt magasan képzett pilótákat.
  És Rommel továbbra is védekezett. A németek még idejében megerősítették csapataikat Leningrád közelében, és visszaverték az ottani téli offenzívát. Ismét visszaverték a támadásokat Orel és Harkov közelében. A központban is kitartottak, megakadályozva Szmolenszk elfoglalását.
  A Fritzek ezúttal komolyabb károk nélkül vészelték át a telet. Aztán tavasszal fogták, és odaköltöztek, ahol a legkevésbé számítottak rájuk - Karéliába. És sétálni kezdett Murmanszkban. Ezzel egy időben a nácik átvették az irányítást, és elkezdték a felkészülést a szövetségesek franciaországi támadásának visszaverésére. A helyzet felforrósodott.
  És valóban, szinte egész Karéliát elfoglalták a nácik. És akkor elkezdődött a normandiai partraszállás, és közben Oleg Rybachenko.
   Már lett egyáltalán sötét és _ állt meleg , ítélkező Által éghajlat ukrán éjszaka .
  Margarita felébredt egy kis korábban És ült tovább guggolás _ Nyár eső felfokozott , és gyermekek sietős elrejt alatt fa .
  Fejek már megállt körbeforog És Oleg homályos mondta :
  - Hát hogyan ?
  Margarita gyönyörködve válaszolt :
  - Te Éppen zseniális !
  Rybachenko becsapott magamnak széles mell És büszkén mondta :
  - A Mit te gondoltam ! Az én gép működik !
  Lány felháborodva felkiáltott :
  - Igen jobb lenne ő egyáltalán ... nem létezett ! Mit Mi Most akarat csinálni ?
  Oleg lerázta Val vel haj víz És Tisztelettel válaszolt :
  - A Mit általában V ilyen helyzetekben rosszul illeszkedik csinálni ? Mi fogunk elkövetni bravúrok !
  fiú tapogatózott nál nél magamat mögött zseb És felháborodottan felkiáltott :
  - Igen én pisztoly leesett ... De Semmi Megcsinálom magamnak új !
  Margarita felháborodottan mondta :
  - Igen megteszed ... itt te Nem húsz első században ! Próbáld ki tól től fa darál csillaghajó !
  Oleg kemény morogta V válasz :
  - Most Nem átlagos évszázadok ! Mit szükséges akkor _ _ És megteszem ! ÉS egyáltalán Mi Most rosszul illeszkedik , és Ez hangokat büszkén !
  Lány Val vel csodálat válaszolt :
  - Igen természetesen seggfejek ! Csak V különbségek tól től tündérmesék Minden súlyosabb És Ahol prózaibb !
  A fiú egy csodagyerek magabiztos megállapított V ironikus forma :
  - Ó hangerő Mit fény tanítás , tél És tavasszal ... mondom nélkül kivételek minden gonosz szellemek erdő !
  Margarita helyeslően megerősítve :
  - Igen érzés humor te Nem balra ! ÉS Ez Talán lenni És Van a fő dolog !
  Oleg Rybachenko válaszolta V poszter stílus :
  - A fő- szerzői ügyek mint ez ! Kommunista Párt , Lenin , Szovjet hatalom !
  Lány nevetésben tört ki ... A nyár eső felfokozott . Fa fedett tól től fúvókák Nagyon rossz . Srácok hamar nedves lett előtt szálak _ A száraz Hogy ahol .
  Eső azonban hirtelen _ megállt , fújt menő a szellő Nak nek melegedj fel gyermekek menjünk Által erdő . Drága tornacipő összenyomta , és Oleg levetkőzve őket , és Is zokni tartózkodás mezítláb _
  Margarita megrémült észrevette :
  - Te Így meg fogsz fázni !
  fiú magabiztos kijelentette :
  - Én soha Nem megfázott ! ÉS egyáltalán mezítláb séta egy öröm . Sétálj És te ! Itt Nem Moszkva , senki ujj nál nél templom csavar Nem lesz !
  Lány negatív megrázta fej :
  - Lábak V sötét meg fogsz verni ! én igazán valahogy _ _ túl leszek rajta !
  Srácok menjünk Által éjszaka erdő . Oleg sétált elöl : mezítláb lábak könnyű . A mi _ _ meztelen egyetlen érzi minden gumó , dudor , gally , páros szállít öröm . lány ez Nem érti és _ lemaradva V az övék csikorgás tornacipő .
  Itt Margarita egy kicsit más, és sokkal elkényeztetettebb, mint a lány, aki a kőbányában dolgozott. Nos, előfordul. Bizonyos kronometrikus eltolódások valószínűleg szerepet játszanak.
   fiú visszatér És próbálkozik felvidítani :
  - Add Nem nyomj ! Hamar menjünk ki Nak nek emberek !
  Margarita szeszélyesen felkiált :
  - Igen igazán És hamarosan !
  Lány néhány egy kicsit vastag , talán kövér , és elfárad Ahol gyorsabb , sportosabb fiú . De tornacipő levesz kategorikusan visszautasítja .
  - Nem ! BAN BEN erdő mezítláb Nem menj ! Be fogsz csapni lábak !
  Fiú negatív megrázta fej :
  - Hülyeség ! én Mennyi Nem taposott se egyszer Nem vágd meg magam ! ÉS még ősszel Ez Nagy felfúj V erdő mérföld _ Visszaállítás párnák És te válik könnyebb !
  Lány kemény tiltakozott :
  - Nem ! én Nem koldus és _ nemes valahogy ! te fuss mintha szakadt egyszer Így te mint .
  Fiú ráncolta a homlokát És morogta :
  - U csajszi ! ÉS ütés Hogyan hölgyem !
  Margarita néma maradt ... Elment néhány órák És már egyáltalán kivirágzott . Még lett süt nap . Telt És Nem mint ez sportok , mint _ Oleg lány végül elfogyott a gőze És leült pihenni . Több szokásos Nak nek terhelések fiú leült közel Val vel neki vonakodva _ Karcos viszkető sarok O ugatás _ Fütyülve :
  - Igen te Nem Gerda !
  Margarita V válasz nyafogott :
  - Én fáradt vagyok _ Van akarom ! A nál nél te bár valamiféle _ _ kolbász balra ?
  fiú tapogatózott Által zsebek_ _ Kivont bankjegy V ötszáz rubel , és ötven dollár és _ Is egy penny apróság És mobiltelefon telefon Val vel miniatűr videó kamera . Összeráncolt homlok ...
  BAN BEN barátja zseb kiderült, hogy csak csomag rágógumi _ kölyök vett egy szelet magamnak És felajánlott Margarita . Lány visszautasította :
  - U nekem annak igen !
  ÉS Azonos felad egy darab V száj _ De gumi éhség Nem kioltja . Csak meggyújt étvágy _ Gyermekek ült néhány idő , csendben . A akkor Margarita megkérdezte :
  - Nos , zseni , hogyan te gondolod minket takarmány ?
   kölyök magabiztos válaszolt :
  - Nyár végül is . _ Meg fogjuk találni gomba , bogyó , hal gyújtsuk meg a halat tűz ...
  Lány grimaszolt És megkérdezte :
  - A nál nél te öngyújtó van ?
  Oleg zavaros válaszolt :
  - Nem , én vagy Nem én dohányzom !
  Margarita kuncogott , és észrevette :
  - Én is ... De Néha vannak körülmények , amikor _ És rossz szokások hasznos .
  Fiú bólintott És megjegyezte :
  - Otthon nál nél nekem öngyújtó van ... de V Moszkva tól től neki semmi haszna ...
  kölyök megrándult És döntően mondta :
  - Pihentünk És ment következő !
  Lány vonakodva rózsa És szipogott kifolyó :
  - Gyerünk !
  Fiatal rosszul illeszkedik újra menjünk Által erdő . Oleg Nak nek övéhez szégyen Nem Nagyon tudta hogyan_ _ kell navigáljon . A iránytű nál nél gyermekek Nem volt . Így Mit Ők kimondottan eltévedt . Az jó _ több nyár És hő _ ÉS Így Nem túl sok ijesztő . Ugyanabban az időben keresztül jött tovább klíring áfonya_ _ Felállt tovább négykézláb És elindult lakomázni édes bogyó _
  Margarita , miután kioltotta alapvető éhség , nevetett :
  - Itt látod nál nél te fekete száj ! te mintha telivér kutya Val vel karakter !
  Oleg magabiztos válaszolt :
  - Nem vessünk el ! U minket Remélem erősek _ gyomor , és hasmenés Nem meg fogja kapni !
  Gyermekek betömve bogyók És újra ment V módon . Nap elment \ elmúlt zenit És lett Nagyon forró . BAN BEN tornacipő lábak preli , és Margarita végre elhatározta magát _ az övék távolítsa el . De Val vel szokatlan szokások mezítláb megy Nagyon szúrós _ Lány megérkezett tovább ág , nyögött És leült tovább fatönköt _ Felvettem cipő vissza És üvöltött :
  - Hát És tele az erdő meglepetések !
  Fiú vonakodva megerősítve :
  - Természetesen ... Tessék Nem üdülőhely ! De És bájos valamiféle _ _ van ...
  Séta Által erdő , lány kérdezte Oleg :
  - A Hogyan lenne te segített lenne Piros Hadsereg ?
  fiú karcos korona És racionális válaszolt :
  - Én lenne ... Javasolt lenne őket Mert elindult technológia T -54. Ilyen tartály tudott lenne felgyorsul befejező második világ háborúk .
  Lány Nem egyáltalán megegyezett :
  - Gondolod , hogy tudod _ eszköz tartály csak V Tábornok jellemzők szmog lenne őket segíteni ?
  Oleg Rybachenko megsértődött tovább ez :
  - Nem V tábornok , i egyáltalán ról ről tankok sokkal be tudom _ hangerő szám És ról ről aktív páncél !
  Lány kuncogott V válasz :
  - Hát akkor gyerünk _ _ jobb azonnal technológia T -90, és Akkor elfogjuk minden békesség !
  kölyök karcos a fej hátsó részét És elismerte :
  - Olvastam én ról ről egy sorozat , kb áldozatok V negyven második év tól től húsz első században . Így Ők És épült egyszerűsített modell T -54, miután elindult övé V Termelés több előtt csaták alatt Sztálingrád . ÉS V eredmény mit Szovjetunió nyerte Ahol gyorsabb mint _ V valóság És Val vel nagy hatás . Tovább jelölje be mások ötleteket akkor ... Megteheti próbáld ki És valami _ _ több összetett - például rendszer sortűz tűz " Smerch ". De túl sok messze technológiailag elfutni Nem szükséges !
  Margarita Val vel ez szívesen megegyezett :
  - Nem elragadtatni ... Ah Hogy több És lézer fegyver csináld követelni fogják !
  Keresztül néhány idő lány újra leült pihenni . Idő repült valahogy _ _ észrevétlenül . Újra besötétedett és _ kellett eltölteni az estét alatt nyisd ki égbolt . De éjszakák V vége június rövid És meleg . ÉS ítélkezés Által fajták fák , ez valahol _ _ tovább Ukrajna , vele több meleg klíma . Így alvás Tud eléggé .
  Oleg Rybachenko azt álmodtam _ Ő egy ilyen fiú - kabinos fiú tovább lányos hajó _ ÉS lányok vezetnek övé oda - vissza . Se percek béke_ _ Igen több akar érintés izmos test fiúk , csípjetek . Nem nagy öröm .
  Alszik egy keveset Nem adni , emelni V korai , és V kezek felmosó - száraz És nélkül Menni ragyogó fedélzet_ _
  A Akkor több gondolt rá lányok Küld elvitel füst Val vel csövek_ _ Igen mi ? Ponyva ! Ez És egyáltalán Úgy tűnik, mint tovább gúny _ De fiú rohant teljesíteni adott rendelni . Ponyva tól től füst duzzogva , és Oleg szenvedett felett tenger hullámok V oldal Ausztrália .
  fiú V kétségbeesés énekelt ;
  én volt egyszerű gyermek V ország királyi ,
  Apa az én föld fő- szántott ...
  De élt V álmokat O lovagiasság huszár ,
  ÉS rúd bátran V harc fiú legyintett !
  
  Után tovább flotta elfutott én egy tinédzser ,
  Nekem tovább hajó pass kiadta herceg ...
  Nem cukor szolgáltatás , te hidd el nekem gyerekek ,
  Ott kell szorosan vállalni Nem ősz !
  
  Fed csekély , de de megkorbácsolva ,
  Által sarok bot - fiú Mert verés !
  Nem , nem kívánta ilyen gyermek részvények ,
  akarta szabadság , fiatalember Ilja !
  
  álmodtam_ _ _ Is hinni O gazdagság ,
  akarta mezítláb mezítláb csizma ...
  De Nem tovább tenger , te hidd el nekem tesók ,
  Minden Mit Megvan - cserben fognak hagyni mögött adósságok !
  
  De Itt történt velünk _ elkapták magánember ,
  Volt a csata egyenlőtlen , szenvedett mi ...
  ÉS kiderült, hogy én V kalóz mancs ,
  A Ez mintha V sült pokol Sátán !
  
  Megkorbácsolva hosszú , mint egy hétfarkú macska ,
  Után mezítláb lábak jött tűz ...
  Kalózok üt fiatal hajóinas Nagyon kemény ,
  akartam őket erősebb csináld fájdalom !
  
  Fiú szorosan V kínzás ez tartotta _
  Se nyöszörög , sír , sőt Nem sóhajtott ...
  Ő igazi lovag kiderült _
  Húzták , tudod szíj Hogyan makacs öszvér !
  
  ÉS kapitány kalózok meglepett_ _
  te ember , akit látok _ a mi ...
  ÉS világította meg a fényt filibusterek arcok ,
  Ilyen nál nél yoongi megjelent esély !
  
  Ő lett kalóz Által tengerek durva ,
  ÉS Azonos V csaták megfullad hajók ...
  Most kezdeményezés Van nál nél fiúk új ,
  Tanulmányozd , próbáld - úgy Nem elsöpörte !
  
  Kalóz Biztosan fiú tolvaj ,
  De kitüntetéseket törvényeket testvériségek Hogyan kánon ...
  Mert puszta beszéd még száraz ,
  De megfelelni fog Val vel sikolyok gyorsulás !
  
  fiú nőtt fel és nyurga gazdagság ,
  Kezelve megtalálja magamnak menyasszony egyszerre ...
  Hatóság élvezi nál nél testvériségek ,
  BAN BEN valami _ _ legkevésbé Ő És Isten És herceg !
  
  De Itt szerencse Elfordult vadul_ _
  Megvan kalóz fűszerezett V hátborzongató fogság ...
  Tudni kell tovább bőr ami_ _ ilyen lendületesen ,
  Ő rájöttem , hogy_ ilyen káosz !
  
  Tovább az állványon határozottan hős tartotta _
  ÉS senki Nem kiadott , nem mondta ...
  Habár neki igért még királyság ,
  ÉS ígéreteket végtelen tengely !
  
  Veli Akkor V láncok előtt állványzat ,
  Ott előkészített kard nagy hóhér ...
  Ilyen az látható nál nél neki munka ,
  Egy fúj fejek vágd le !
  
  Mindenki tovább búcsú lovag meghajolt ,
  Azt mondta : elnézést ha _ bűnös ...
  Hinta fejsze - tuskó hengerelt ,
  Lélek kalóz repült V a pokolba !
  Nap már fény magas És fiú vidáman felugrott . Lány rózsa vonakodva _ Éhes gyermekek menjünk Által erdő . Margarita sántított , dörzsölt lábak , fájdalmasak nyafogott És kaviár , in melyik felgyülemlett tejtermék sav _ Nagyon akartam van .
  fiú filc magamat vidámabb , és magabiztos elfenekelt mezítláb lábak Által akkor fű _ És eset , kitörés előre akkor _ visszatérő Nak nek lány .
  De éhség zaklatott És őt . Itt Srácok újra kiderült, hogy tovább áfonya tisztítás _ Ate nélkül mindenfélét lelkesedés . Nélkül kenyérből És hús áfonya Nem tudott kielégíteni éhes gyomrok . Akkor újra költözzünk ...
  Habár tornacipő És puha de_ _ hosszú ideje te mész V őket megdörzsölöd lábak . Lány levette cipő És megpróbáltam megy mezítláb _ Fiú sétált előre , és hátradőlt rúd tobozok , gallyak , ágak . A Margarita megpróbálta lépés Által puha fű_ _ De Minden egyenlő talpak a későbbiekben néhány idő válik ragyogás .
  Lány leült és _ Akkor Oleg javasolta :
  - Ülj le nekem tovább vissza ! viszem !
  Margarita kételkedett :
  - A hosszú ideje hogy vajon nál nél te elég erő , medve zsíros ?
  Oleg Őszintén válaszolt :
  - Nem Tudom ... De te fogysz közvetlenül tovább szemek !
  Igazán tól től hiány étel lány lett fogyni _ Igen És erős izmos fiú , fokozatosan kiszáradt . Visz szállítmány mögött a hátaddal Nem egyszerű , de Ő végül is _ sportoló _ ÉS kell elviselni teher .
  Keresztül Pár órák lovaglás Oleg felad És leült . Akkor hajtott lelkiismeret Margarita ment ő maga_ Neki talpak voltak piros És karcos . De lány néhány idő tartotta tovább erő fog .
  Után Srácok keresztül jött tovább bokrok szeder_ _ Egy kis kúszott És evett .
  Felfalás szeder , margarita észrevette :
  - Tényleg? Ez végtelen erdő ?
  fiú negatív megrázta fej :
  - Én Így Nem Szerintem ... Inkább Teljes Mi Éppen kiderült, hogy Nem V saját maga a legjobb hely .
  Margarita lenézően horkantott :
  - És egyszerűen eltévedt ... Itt ő a tiéd zseniális !
  Oleg racionális megjegyezte :
  - A tud Minden V elv lehetetlen !
  Után mit fiú döntően lett És válaszolt :
  - Gyerünk ! Talán összefutunk _ tovább partizánok !
  Lány szomorú kuncogott :
  - Frissen legenda , de hinni Val vel munka ...
  Megy És V saját maga valójában Tud előtt végtelenség V erdő bitang Által azok azonos a legtöbb utak_ _ Amikor Sötét van gyerekek újra felmászott tovább bojtorján . Eső Nem volt És éjszakák ukrán meleg .
  Oleg Rybachenko álmodott magamnak folytatás ... Itt Ő fiatal hajóinas találatokat tovább Amerikai hajó ... Az övé fogás És kérdezd meg :
  - Te orosz !
  Oleg büszkén válaszok :
  - Én orosz kabinos fiú !
  amerikaiak nevetés És Mert elindult döntsd el ostoroz fiú hétfarkú macska . _ Ban ben álom ütéseket Nem így fájdalmas És fiú kibírja_ _
  Után neki kauterizált cigaretta Nak nek mellek És igényelnek Mondd O terveket parancsot , mintha lenne fiú , képes valami _ _ tudni .
  Akkor betét ujjait V ajtó Nyítás És présel satu . De egyik sem kínzás Nem segítség . Oleg Rybachenko hallgat Hogyan partizán _ ÉS Akkor övé okoz magamat tengernagy _
  Úgy néz ki Val vel gyanú tovább megláncolva megbilincselt fiú _ Val vel csíkos vissza , vele fedett hólyagok tenyér , és talpak lábak , de magamat próbálkozik látszik gyengéd És megnyerően kimondja :
  - Akarod? bicikli , mi ?
  Oleg Rybachenko úgy néz ki Val vel szándékos közömbösség .
  Admirális hozzáteszi Val vel vigyorogva :
  - A robogó ?
  fiú lenézően horkantott :
  - Igen nem elég !
  Admirális felháborodottan emelt szemöldökét És megkérdezte :
  - Hát jó _ Ford autó ... Képzeld _ te ilyen kicsi és _ nál nél te egy egész Fordot .
  Oleg Rybachenko nélkül árnyékok irónia javasolta :
  - A Talán Akkor azonnal " Cadillac "? Mit apróságokra pazarolni az időt ?
  Admirális tette valahogy így _ Nem Megértve irónia És mondta :
  - Két Cadillac és egy Ford _ _ _ _ ráadásul !
  fiú ironikus hozzátette :
  - A Is kulcs tól től apartmanok , ahol _ pénz hazudj !
  Admirális megerősített Val vel aplombával :
  - Kettőt kulcs innen :_ három apartmanok , ahol _ Nagyon nagy pénz hazudj !
  Oleg Rybachenko kuncogott És megjegyezte :
  - Igen ígéreteket nál nél te ... Nos oké , én megmutatom te hol _ És V melyik hely Tud Támadás orosz flotta És elérni győzelem !
  Admirális elragadtatva felfröccsent kezek És megrendelt :
  - Vidd nemes vacsora ! Fiú Minden mondta !
  Után éhség Bírság eszik tökéletes étel_ _ fiú Tele vagyok előtt lerakó , és Akkor bemondta _ _ melyik hely jobb Teljes adja át a Amerikai század _
  - Akkor te megtalálod magad V hátulsó admirális Trosheva És lelapul övé Hogyan érme _
  Amerikai elég dörzsölte kezek ...
  fiú azonos kérdezte magazin És tette néhány vázlatok , mint _ megy És mozog tovább .
  Mit azonos Amerikai flotta tovább mindenki párban megrándult Nak nek előlegként főtt csapdába esett _ A Oleg Rybachenko leült tovább ágy ... K neki feljött lötyögés csípő nő _ Ő szemérmetlenül megtámadták tovább fiú .
  Valószínűleg így _ módon , admirális akarta Expressz fiatal hajóinas hála . Vagy oda-vissza több piszkosulj !
  Idő ban ben álom eljövetel gyorsan , és Itt Amerikai repülőszázad V négyzet Ördög . Mit azonos akarta Yankees ott jelentkezz be , igen És fog kapni Által érdem ! Itt ő kiindulópont pontos tervezett bátor fiú _
  Hirtelen tenger habzott ... rózsa fel hatalmas hullámok , elnyelő Amerikai cirkálók És csatahajók_ _ Ráadásul Ez történt Ez V néhány másodperc _ Minden elöntött , mint _ V bank Val vel sör_ _ Után mit És vége idő V örökkévalóság Mert századok Őrült Dick .
  ÉS hajókat elmúlt V királyság Neptun ...
  Itt renderelt Oleg előtt tenger király_ _ Hogy uralkodó volt hatalmas Val vel gyanús farok És Arany mérleg _ megrázta háromágú szigony És üvöltött :
  - Te WHO mint ez ?
  Oleg felugrott , csapott égett V rézműves láb és azt válaszolta :
  - Én fiatal hajóinas orosz flotta !
   Neptun morogta És megkérdezte :
  - Gyöngy kivonat tudsz ?
  Fiú vigyorgott És bátran válaszolt :
  - Megtehetem , de Mert te Nem fogok !
  Neptun kopogtatott háromágú szigony És sikoltott ban ben minden torok :
  - Cápák hűséges szolgák az én ... szünetem szemtelen Olezhka !
  Fiú megszorította ököllel És lett Visszatámad tól től megnyomva barracuda . Azok felmászott mintha éhes kutyák_ _ De fiú az övék találkozott erős fúj , küldés V kiütés _ De cápák Minden több És tovább ... Fiú - kabinos fiú kimerült ...
  Már kivirágzott . Margarita alszik és _ kár Kelj fel gyönyörű lány _ Ő És V saját maga valójában lefogyott és _ tól től mit arc lett több aranyos , piros tól től friss barnulás _ kölyök filc V magamnak hasonlóság szerelem_ _ Talán Viszlát hozzávetőlegesen, körülbelül mint például _ Tom Fűrészelő Nak nek Becky .
  Szegény lány éhezve . A neki ilyen lábakat _ karcos , gyengéd , nem ismerős Nak nek durva felületek _ Valami __ _ ő emlékeztetett Gerda , nem? Mit több elrontva _ A Most elkapták ban ben alkalommal , ahol _ élet Nem málna_ _
  Nagy Belföldi Háború a legtöbb szigorú időszak élet mögött Szovjetunió . A Ő csodagyerek megragadt V erdő és _ Nem Talán semmi Segítség Piros hadsereg _ Hülye Ez mindent ... Addig mit azonos hülye !
  fiú Egy kis ült és várt , amíg _ Margarita fel fog ébredni És kinyújtotta neki kéz megkérdezte :
  - És mit te akarod ?
  Lány Őszintén válaszolt :
  - Vannak ... És több aludj !
  Oleg Rybachenko döntően megrázta ököl :
  - Elég ! Szükséges menj ! Talán Ma minket szerencsés !
  Margarita tette néhány bizonytalan lépések mezítláb lábak Által fű_ _ Megnéztem tovább akkor tornacipő _ tovább hólyagok És kijelentette :
  - Megpróbálom , én Egy kis Így sétálj ! U nekem elég fog !
  Fiú figyelmeztetett :
  - Én akarat nézni _ _ te Nem Megszúrtam magam !
  Lány Val vel mosolyogj _ _ piros tól től friss barnulás arc , válaszolt :
  - Én Megpróbálom _ _ megy gyorsan !
  Gyermekek fejes Által erdő ... Eleinte megy Margarita volt Nagyon kemény . De lány Nagyon büszke És tartotta tovább önbecsülés . Után Amikor izmok felmelegedett , fájdalom V lábát És vissza megnyugodott , az lett könnyebb . De éhség megfogtál Minden erősebb . ismét igaz_ _ elkapták áfonya_ _ De bogyók éhség már Nem elégedett . fiú javasolta :
  - Szükséges megtalálja folyó És fogás halat !
  Margarita kemény sóhajtott :
  - Jó Ez ötlet !
  De tovább folyó eljár szórakozni semmiképpen Nem csak sikerült _ keresztül jött tovább módokon patakok . Lány hamar elfogyott a gőz és fiú újra kellett visz neki tovább vissza _ Után mosás sebesült lábak a lánynak V hideg víz ...
  Margarita nak nek elzavarni kérdezte fiú :
  - A Hogyan te szerinted a miénk Piros hadsereg akarat előleg ellen Krauts , ill nem ?
  Oleg Rybachenko felháborodott :
  - Hogyan Ez nem ? BAN BEN hangerő És tartalmaz credo szovjet fegyveres erőt _ _ üt ellenség tovább övé területek . Mi megszületett , gyere És akarat előleg mit lenne Ez Nem megérte . - Fiú V bosszúság megmozdult magamat ököl Által arccsont .
  - Itt Én például csak _ _ balek_ _ Nem Tud semmiképpen visszavonulni te tól től erdők_ _
  Margarita tisztázott , fröcskölt víz láb :
  - És magamat mi is ... Így Val vel éhség meghalunk , ha mi fogunk kúszni !
  Fiú kemény sóhajtott És kitört :
  - A miénk csontok fog találni keresztül néhány évszázadok ...
  Után mit Ők újra menjünk Által erdő ... Idő folyt Minden gyorsabb és _ Itt újra besötétedett ... Oleg meglepett , hogy_ több Nem hallható ordító farkasok_ _ De az látható Ez volt nyugodt erdő_ _ Csak Pár egyszer hangzott el V a távolban ordít motorok csavar repülőgép _ De még jégeső az övék volt kevés haszna .
  Nos, a lánynak szerencséje volt. A lány azonban lassan mozgott. Nagyon fájt a lábam és a hátam... Felhalmozódtak a savak.
  Oleg állapotát látva azt javasolta:
  - Talán egyedül kellene mennem? És pihenni fogsz!
  A lány határozottan megrázta a fejét:
  - Nem, menjünk együtt! Erős vagyok!
  És a súlyos fájdalom ellenére Margarita továbbment. Oleg énekelni kezdett, hogy fenntartsa a hangulatát;
  Az erdő szélén sétálok a lányommal,
  Piros nyakkendőt viselek - minden gyönyörű körülöttem...
  A patak ezüst trillával csipog,
  Legyen minden a világon - a szerelem igazságos!
  
  De a bombák lehullottak, az erdő felrobbant,
  A fasiszta halad előre, minden fa ég...
  Ahol a folyó csobogott, ott égett a homok,
  A szerencsétlen gyerekek pedig célpontokká váltak!
  
  Megérkeztek a megszállók, és nehéz dolgunk,
  Ez olyan nehéz srácok, kenyérhéj nélkül...
  A csónakból csak egy töredék maradt, egy evező,
  És mennyi keselyű van - még az ég sem!
  
  A földalatti harcosok mára összebarátkoztak egymással,
  Mezítláb járunk a hideg utakon...
  Az ellenfél úgy fenyeget, mint egy dühös vadállat,
  De hiszem, hogy a körülöttem lévő emberek is családtagok!
  
  Hagyja, hogy az úttörő vonat kisikljon,
  És a tigrisek kiégtek, mint a fáklya egy rémálomban...
  Higgye el, a fasizmus pusztulásra van ítélve,
  A lánnyal együtt bátran harcolunk!
  
  Bátran küzdöttünk a rendőrséggel,
  Bízzon a géppuskában a vállán, nem nehéz...
  Örökké lány, veled leszek
  Egy világot építünk - ragyogó és új!
  
  Csodálatos lesz minden ember számára, hidd el,
  Gyermekeim, imádkozunk Krisztushoz...
  Templomunkat hatalmas lucfenyő váltja fel,
  Jó érzés alatta, mintha most a mennyországban lennél!
  
  Megjött a szabadulás és az orosz katona,
  A fasiszta nagyon megütött egy szuronyral...
  A barátommal felvettünk egy géppuskát,
  És elkezdték nagyon pontosan ütni a németeket!
  
  Most egy fenyegető dallal indulunk Berlinbe,
  Németországban is eljön a szabadság...
  Gyorsan repülünk ejtőernyővel,
  A harcosok a szent nép gyermekei!
  Oleg és Margarita a daltól kissé felpezsdülten átsétált az erdőn. Szerencsére senki sem találkozott velük. Mintha az összes lakó rég meghalt volna. És az időjárás megváltozott, begurult egy felhő, és elkezdett esni az eső.
  A srácok átcsobbantak a tócsákon. A hangulat végül megromlott. Annyi idő van az erdőben, de nincs vége. Szóval úgy mászkálsz, mint egy vak cica.
  Margarita végül nem bírta, lábai engedtek, és a lány motyogta:
  - Kétségbe vagyok esve! Meddig lehet még így bolyongani!
  A fiú mély sóhajjal válaszolt:
  - Valószínűleg nagyon sokáig. Ez egy kegyetlen és elhagyatott hely, akárhogyan is nézzük.
  Margarita nyöszörgött:
  - Kegyetlen ez számunkra... Így beállítod magad, és felborulsz... És nem tudod beállítani az időgépedet!
  A fiú nagyot sóhajtott, és kelletlenül válaszolt:
  - Én magam sem számítottam rá, hogy felrobban. De így történt...
  A lány dühösen mondta:
  - Hogy meghalj!
  A srácok ezután órákig nem szóltak. Ettünk néhány bogyót. Az éhségérzetet kissé tompította a fáradtság. Margarita lábát lassan képződő bőrkeményedés borította. Ez megkönnyítette a navigációt az úton. De a talpa nagyon viszketett. A bogyóktól már fájt a hasam. Nyilvánvaló, hogy a gyomor kenyeret és még valamit követelt.
  És unalmas számítógépek és egyéb dolgok nélkül. A gyerekek egy ideig még nézhettek filmeket a mobiltelefonjukon, de az elemek lemerültek. Utána nagyon magányos lett.
  A nyár és a ragadozók hiánya ellenére a táj szomorúnak és unalmasnak tűnt. És általában valahogy ijesztővé vált.
  Oleg újra megpróbált énekelni, de nem jutottak eszébe a szavak... És telik az idő.
  Sötétedik. Úgy látszik, ismét a szabad levegőn kell éhesen aludnunk. És ez hátborzongató. A fiú mást akar. De a lány már elájult. És le kell feküdnie, elaludni.
  Amíg haszontalanul ácsorogtak, megkezdődött a partraszállás Normandiában. A németeknek volt egy praktikusabb és olcsóbb E-10-es önjáró lövegük, amely feleakkora súlyú és magasságú volt, mint a T-4-nek, de ugyanolyan fegyverzettel, jobb védelemmel és sokkal nagyobb mobilitással. A kis E-10 kis távolságból tökéletesen át tudott hatolni a Shermanokon, és maga is nem volt feltűnő, ami nagyon fontos olyan körülmények között, amikor az ellenségnek annyi bombázója van.
  Az E-10 a gyakorlatban bebizonyította, hogy kiváló önjáró fegyver, és ami a legfontosabb, olcsó és könnyen gyártható. A sziluettje olyan alacsony volt, hogy a sínek teljesen befedték az oldalakat, további védelmet nyújtva. A 80 milliméteres vastagságú páncél racionális dőlésszöge a legtöbb fegyverrel szemben ricochet adott. Még az IS-2 sem mindig hatolt be frontálisan egy ilyen járműbe.
  Gyakorlatilag az E-10 önjáró löveg alacsony tengerszint feletti magassága miatt nagy magasságban is hatékonynak bizonyult. És természetesen hozzájárult a norvég győzelemhez. A He-162 könnyű vadászgéppel és az Arado bombázóval együtt. A T-4 harckocsi gyártását leállították, mivel elavult és minden tekintetben rosszabb volt az E-10-nél. A csaták a Párducban rejlő jó lehetőségeket is megmutatták. A "Tiger"-2 nem került gyártásba, mint az "Egér", de megjelent a "Panther"-2. Könnyebb, mint a Tiger-2, fegyverzetében egyenlő volt, páncélzatában pedig kissé gyengébb volt. Azonban ezt a harckocsit is felváltotta az E-25 önjáró löveg, amely fegyverzetben egyenlő, de könnyebb, mozgékonyabb és könnyebben gyártható. És talán jobban védett.
  Normandiában a szövetségesek vereséget szenvedtek, egyedül több mint félmillió foglyot veszítettek.
  Nyáron szovjet csapatok támadtak a központban, de csak húsz kilométert tudtak előrelépni. A németek a harmadik védelmi vonalukat tették a legerősebbé, az első kettő pedig visszavonta erőit, így több százezer lövedék hullhatott le hiába.
  Ott sikerült visszatartani a Vörös Hadsereget és óriási károkat okozni benne.
  Ősszel a németek végre el tudták venni Gibraltárt. Franco ennek ellenére engedett Rommel nyomásának, aki támadással fenyegetőzött. Emellett a német tengeralattjáró-flotta is megerősödött. Megjelentek a hidrogén-peroxiddal hajtott tengeralattjárók. A túl drága rakétaprogram helyett pedig az E. "Panther"-2 önjáró fegyverek és sugárhajtású bombázók soha nem kerültek gyártásba, mint például a "Tigris"-2 és az "Egér" embrióba temetve. Az E-25 önjáró fegyverré vált, 120 mm-es elülső páncélzattal, 45 fokos szögben, 82 mm-es oldalakkal, plusz lánctalpokkal. Egy 850 lóerős, a sebességváltóra keresztben szerelt, harminc tonnás motor. 88 mm-rel élesítve a cső hossza 71EL.
  Egy ilyen, másfél méter magas gép minden feladatot tökéletesen végzett és gyorsan fordult. Természetesen más tankok feleslegessé váltak, köztük Hitler ostoba fantáziája: a Maus.
  Az E-25 legyőzte az IS-2-t és az összes többi modellt a csatákban, és szinte minden idők ideális önjáró fegyverének bizonyult. Az erős motor és a viszonylag kis tömeg lehetővé tette 90 mm-es pajzsok oldalra akasztását, ami a járművet oldalról is áthatolhatatlanná tette az SU-100, IS-2 számára, nem beszélve a könnyebb járművekről.
  A németek magabiztosan harcoltak a kiváló tankerők ellen, és keleten tartották a frontot. Nyugaton pedig a fasiszták behatoltak Marokkóba, és átköltöztek Afrikán.
  Rommel racionálisan úgy döntött, hogy jobb egyelőre nem támadni keleten, hanem megragadni Afrikát és a Perzsa-öblöt. Sőt, volt remény a fegyverszünetre Sztálinnal.
  Valóban, a januári támadási kísérlet után a központban. És a Vörös Hadsereg nagy veszteségei után és Leningrád közelében Sztálin elkezdte tesztelni a békét. De csak a nulla opcióval értett egyet. Rommel három évre szóló fegyverszünetet javasolt.
  A ravasz Sztálin habozás után mégis úgy döntött, beleegyezik. Pusztítsák el egymást a kapitalisták. És megpihen és erőre kap.
  Rommel abban is reménykedett, hogy három év múlva képes lesz legyőzni a nyugati ellenséget, majd meghódítani a Szovjetuniót.
  Tehát mindkét róka ravasz és számító.
  Oleg Rybachenko pedig Margaritával együtt partizánharcba fogott.
  Egy fiú és egy lány támadta meg éjszaka a német helyőrséget. És harcba szálltak vele. Lelőttünk pár tucat fasisztát, és visszatértünk az erdőbe. Aztán sokáig bolyongtak és fordultak, összetévesztve a nyomukat.
  De összességében akciójuk nem volt teljesen sikeres. A nácik válaszul felgyújtották a falut és lelőtték a helyi lakosokat.
  Itt óhatatlanul azt gondolod: érdemes-e partizánnak lenni?
  Oleg Rybachenko és Margarita ezt követően egy ideig gombát és bogyót szedtek az erdőben, és lehajtott fejjel.
  Majd lakott területektől távolabb támadták meg a konvojt. Kiütöttek egy benzintartályt, és megöltek egy tucat Kraut. Válaszul a németek ismét felakasztottak embereket.
  A nácik minden partizán akcióra kivégzéssel, akasztófával és kínzással válaszoltak. Külön figyelmeztetve, hogy a helyi lakosság felelős a szabotázsért és a támadásokért.
  Ez persze visszafogta az impulzust. Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova is elvesztette a vágyat, hogy partizánok legyenek.
  A fiú és a lány is egyszerűen unatkoztak.
  A fiú még humoreszket is komponált;
  Szörnyű üvöltés rázta meg a Tuhanai bolygót - a Nagy Gyarmatbirodalom egyik leggazdagabb bolygóját, az emberiség legfőbb bolygóját. Felhőkarcolók végtelen sorozata vált radioaktív hamuvá egy szörnyű rakéta lezuhanása következtében. Az eget tüzes, szaggatott vonal vágta, amely szörnyű csillaghajókból állt.
  -Földlakók, add fel!
  Egyetlen követelés hangzott el, majd egy újabb lövés. Ezúttal nem volt robbanás, a bolygó felszíne megduzzadt és hullámokban haladt el. Az elemi részecskékből minden élőlény azonnal porrá változott. Ezzel egy új lap nyílt meg az emberiség történelmében - az űrháborúk kora!
  A teljes csillagközi háború ragadozó lángjai
  A világ legvékonyabb fonalát pokoli tűz perzseli!
  És a Sátán gonosz fejszéje lebegett a bolygó felett
  Hamisíts védelmet, különben nem fogsz tudni élni a világon!
  Kiderült, hogy a Naprendszer zsúfolásig megtelt számos csillaghajóval, rendkívül megrakva szerencsétlen menekültekkel, akik leborultak. Az új embertelen agresszorok nem ismertek szánalmat, a megsemmisült vákuum taktikáját alkalmazták. Eddig senki sem látta közelről az agresszorokat, még a testi felépítésüket sem ismerték, és mindez rémisztő pletykákra adott okot. Azt mondták, hogy az idegenek élve megették a gyerekeket, radioaktív izotópokkal szórták meg őket, és olvadt ólmot is öntöttek a nők méhébe, így a párolt húst a kívánt állapotba hozzák. Ilyen feltételek mellett született meg az egyetlen lehetséges döntés: a teljes mozgósítás kihirdetése, a kártyarendszer bevezetése, a teljes emberi gazdaság háborús alapokra helyezésével. A legújabb fegyvereket gyártó gyárak éjjel-nappal dolgoztak, a kék eget szmog borította, a környezetvédelemre sem jutott idő. A LOX - Liga of United Space Systems Sürgősségi Biztonsági Tanácsa újra és újra összeült, szorosan figyelemmel kísérve a védekezési munka előrehaladását. Az utolsó találkozó volt a legriasztóbb, a sztárfelderítők arról számoltak be, hogy az ellenség számtalan armadája vette körül a Naprendszert, és láthatóan az utolsó jelre vár a döntő dobáshoz.
  Dick Phoenix ultramarsall rettenetesen ideges volt, hisztérikus jegyzetek voltak a beszédében. Éles álla megremegett az arcán, és egy meggyújtott csonk letört egy havannai szivarról, alattomosan parázsló foltot hagyva az egyenruháján.
  - Eljött az ítélet órája! A világ végéről szóló legősibb próféciák valóra válnak. Ultramodern fegyverekkel teli nukleáris tengeralattjárók ezrei vették körül rendszerünket. Nincs más dolgunk, mint imádkozni és elfogadni a méltó halált!
  -Nem értek egyet Főnixszel!
  Megszólalt a Legfelsőbb Kozmikus Koordinátor külsőleg nyugodt hangja.
  "Nem szabadna belátnunk, hogy egy ilyen gyengeség pillanatának engedve a halálunk elkerülhetetlen."
  Annak ellenére, hogy ez nyilvánvaló engedetlenség volt, az ultramarsall félbeszakította a koordinátort.
  "Én, mint hivatásos katona kijelentem, hogy a legcsekélyebb esélyünk sincs, Arnold, hogy szembenézzünk a tényekkel." Milliárdnyi ellenséges csillaghajó van! És sok közülük nagyobb a Holdnál, a fegyverekről nem is beszélve, a gyakorlat egyértelműen azt mutatja: katonai űrszférában sokszorosan felülmúltak minket.
  A jóváhagyás tompa üvöltése söpört végig a hallon. Nem akartam elhinni, de úgy tűnt, Phoenixnek igaza volt. A túlsúlyos vezető nehezen emelkedett fel, kiegyenesítette széles vállát; Arnold Schwarkaneger tántorgott az álmatlan éjszakáktól, a szemhéja bedagadt, de halk hangja határozott volt és önbizalmat ébresztett.
  - Hallgassuk meg a gazdasági főkoordinátort. Megígérte, hogy bemutatja bolygónk legjobb tudósai által létrehozott legújabb fegyvereket.
  Ezúttal élénkebb volt a fejek kórusa.
  - Hadd demonstrálja! Megmutatjuk nekik a köcsögöket!
  Egy rövidnadrágos fiú, Oleg Rybacsenko, akit nemrégiben neveztek ki a hadiipari komplexum élére, felszállt a lebegő pódiumra. Hangja örömteli volt, szeme csillogott, úgy tűnt, hogy esküvőn vesz részt, és talán nem a LOX tanácsának legutóbbi ülésén.
  - Ezek a kiszámíthatatlan oroszok, örvend az egyetemes gyász idején!
  Az ultramarsall dühös suttogása hallatszott, keskeny szeme dühösen fordult.
  A Naprendszer másik oldalán az oroszt nem kevésbé óvatos anyagfelismerő eszközök bámulták, amelyeket az ürességben baljósan fénylő furcsa lények telepítettek.
  -Egy földi embernek emelkedett, pozitív töltésű érzelmi háttere van! - csikorgott egy hang a gamma tartományban.
  Válaszul egy csikorgó hang hallatszott, amiben enyhe aggodalomra ad okot:
  -Talán jelentéktelen embereknek sikerült veszélyes fegyvereket létrehozniuk, máshogy nem magyarázható, hogy ő, ez a mezítlábas srác, ilyen aktívan pozitív töltésű.
  Az információ válaszadása következett, de béta hullámokban.
  -Szerintem jobb, ha minden harcosunkat bevonjuk ebbe a műsorba. Tudasd velük, mire számíthatnak a kiszámíthatatlanul veszélyes életformáktól.
  A gamma sugarak egy másik információt továbbítottak. Folyamatosan csillogó áttetsző lények lógtak közvetlenül a vákuumban, folyamatosan sziporkáztak a stabil termonukleáris fúzió folyamataitól, testük folyamatosan változtatta alakját. Néha csillagokkal, hol tavirózsákkal, hol medúzával izzottak, élő gyurmára emlékeztetve.
  -A fehérje életforma túl gyenge és tökéletlen. Az aranyos szörnyeteg nyikorgott. Ezért nem ő lehet az intelligencia hordozója. Az életképtelen intelligenciahordozók kiirtásával helyreállítjuk az univerzum harmóniáját, amelyet megzavart a kaotikus evolúció vak áramlása.
  Annak érdekében, hogy ezek az információk nagyobb súlyt kapjanak, az Alfa hullámtartományban adták ki.
  Egy mezítlábas, rövidnadrágos fiú, Oleg Rybacsenko folytatta érzelmes beszédét, és kezével egy háromdimenziós vetítésre mutatott, ahol számítógépes grafika segítségével új repülőgépeket reprodukáltak.
  Hangja gyerekes volt és zengő, fehér fogai vigyorogtak:
  -Ezek a kilövők hő-bendő rakétákat bocsátanak ki, amelyek képesek több naprendszert egy csapásra elégetni. Ezekből a rádiótorkolatokból pedig hiperhullámok áradnak, amelyek lehetővé teszik a tér meghajlítását, és segítségével egyszerűen felveheti és összecsavarhatja az ellenséges tengeralattjárókat egyfajta harmonikává, majd porrá oszlathatja őket. Ez a gömb alakú ág szupererős erőtereket hoz létre, amelyek áthatolhatatlanok minden fegyver számára, még a termo-ryumon bombák számára is.
  A kisfiú Olezhka gazdasági koordinátora már izzadt, az új típusú csodafegyverek felsorolása egy órát vett igénybe.
  -De ezek a kedvenceim, idővel dobások. Csodával határos módon az idő a múltba tolódott, és a törött csillaghajókat azonnal helyreállították. Nos, ha az ellenséget a múltba költöztetik, akkor a katonái óvodai cserepeken ülnek, és a hajók olyan elemekké válnak, amelyekből épültek.
  Az utolsó mondatot visszafogott nevetés és félénk taps fogadta. Phoenix továbbra is szkeptikus kifejezést öltött sas arcán.
  -És mikor sikerült ennyi felfedezést tenni? Ez ellentmond a logikának, és teljesen lehetetlen.
  A rövidnadrágos fiú mezítláb taposott:
  -Az emberi tudomány számára - minden lehetséges és hamarosan meglátod!
  Ezúttal hangosabb volt a taps. Az ultramarsall kissé zavarba jött, az ösztöne azt súgta, hogy becsapják. Dick Phoenix óvatosan szemügyre vette a csecsebecsékkel felakasztott csillaghajókat, és hirtelen kinyújtotta karmos ujját, és belerúgott a kidolgozott formatervezésbe.
  Zavart üvöltés hallatszott:
  -És milyen csavarjai és hatalmas rögzítései vannak - szintén szuperfegyverei?
  Válaszul a fiú-koordinátor tiszta hangja csiripelt:
  - Ezúttal nem! De ítélje meg maga, amikor egy grandiózus űrcsata kezdődik, szupererős töltetek milliárdjai fognak felrobbanni, és mi lesz ennek eredményeként?
  Zavart hang hallatszott:
  -Hát nem is tudom?
  A fiú zseni felkiáltott:
  - Az ég hevesen fog remegni. És annak érdekében, hogy ne zuhanjanak le űrhajóink, óvatosan rögzítjük őket a menny boltozatához.
  Ezúttal egy ilyen kijelentést mennydörgő nevetés fogadta. Csak az ultramarsall ráncolta még jobban a homlokát.
  -És csak ennyit tudsz kitalálni?
  A fiú továbbra is energikusan dorombolt:
  - Nem, ne félj, nem mindenki. Kiváló korcsolyákat és titán botokat készítettünk az égen való korcsolyázás megkönnyítésére, a korcsolyák felülete műgyémántból készült.
  A nevetés sokkal hangosabb lett, a csillárok himbálóztak - a főbb államok címereihez hasonlóan.
  -Milyen szokatlan információ érkezik egy földlakótól! A pozitív töltésem meredeken növekszik. - Gamma hullámok lebegtek az űrben.
  -Enyém is! Olyan édes!
  A lényt rózsaszín-gyöngyfestékkel töltötték meg. A színek fényereje nőtt.
  -De az egész eget tönkretetted a csövekkel, a korcsolya nem megy jól a sárban.
  Phoenix rossz vitába keveredett. A rövidnadrágos orosz fiú csiszolt mosollyal mosolygott:
  - Már több csillagközi tankhajót is felkészítettünk folyékony szappannal és fogporral. Nézz a fogamra, hamarosan gyémántban látod az eget.
  A Legfőbb Koordinátor, aki nem tudott ellenállni, a tüdejéből kuncogott. Az egyik csillár nem bírta, és egy gyöngyökkel és arannyal hímzett, buja szőnyegbe omlott.
  -Mit mondtam neked! Ezt jelenti a megbízhatatlan rögzítés, de a csavarokon és állványokon kívül menő tépőzárat is biztosítottunk.
  -A nevetés vad kacagásba fajult, még az ultramarsall is komoly tüdőerőt mutatott be.
  Az idegen lények eközben fényesebben csillogtak, mint a csillagok; az emberi szemek azonnal megvakulnak, ha ezekre a tüzes zuhatagokra néznek. Alfa-Béta-Gamma - és más típusú sugárzások töltötték be a teljes vákuumot. Az ellenséges tengeralattjárókon belül már nem lehetett egyetlen értelmes gondolatot sem kitalálni. Csak egy érzelem dominált - a vad gyönyör és az őrülten magas érzés.
  Miután kissé megnyugodott, kérdezte az ultramarsall.
  - És ha ellenséges hajók zuhannak ránk felülről, nincs rajtuk csavar és tépőzár.
  A sugárzó fiú, Oleg Rybacsenko még jobban kiszélesítette a mosolyát.
  - Nekem ez van.
  És elővett egy teniszütőt, és gyermeki lábának csupasz lábujjaival megrázta:
  -És nekem van.
  Az ultramarsall remegő kézzel kúszott be a diplomatába, és nem kis nehézségek árán kihúzott egy összecsukható hálót a lepkék fogására.
  -Szerintem több van!
  A nevetés hurrikánja minden határt átlépett, az emberek egyszerűen a padlóra estek, és érzéki görcsökben vonaglottak.
  A világűrben eközben egy igazi őrültek házát figyelték meg, a fényes sugárzás folyamai olyan erőssé váltak, hogy belülről látszottak a hadihajók.
  -Tedd a fejedre a sisakot! Akkor rád zuhan egy tányér idegenekkel - nevetni fogsz és elmenekülsz!
  Arnold megfulladt, és hozzátette a szavát. Kezével úgy ujjazott, mint egy elütött bogár, mégis sikerült a vitrinhez kúsznia, és előhúznia egy múzeumi ereklyét - az első öntött SS-sisakot a Földön.
  Az utolsó mondat mindenkit levert; az érzékelés egyszerűen kikapcsolt egy időre. Amikor a hatóságok végre észhez tértek, az éjszakai égbolton egy igazi előadás zajlott, a bolygó történetének leggrandiózusabb tűzijátéka, amely eszeveszett ragyogással töltötte be az éjszakai eget.
  - Magyarázd el, mi az!
  A főkoordinátor gyerekes módon felfelé mutatott az ujjával.
  "Semmi különös" - válaszolta Oleg Rybachenko.
  - Az űr nevet!
  -Örülnek az égiek! - folytatta Dick Phoenix.
  "A vákuum ringatózik" - fejezte be Arnold Schwarkaneger.
  Egy magányos áttetsző lény lebegett a vákuumban úszó, csillogó törmeléken. Méretéből ítélve nemrég született gyermek volt, és a szivárvány minden színében ragyogott.
  - Milyen menő lények ezek a fehérjék! Felejthetetlen örömet szereztek nekünk, ezért megérdemlik a létezést! - nyikorgott. A jó hír minden területen elterjedt a végtelen univerzum hatalmasságában!
  Egy ilyen esszé után Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova egy időre előredobták. Hogy egyetlen pillanatot se veszítsenek el.
  Még akkor is, ha ezek a srácok halhatatlanok.
  Eközben Rommel újabb győztes offenzívát vezetett nyugaton. 1945 nyarán és őszén a németek elfoglalták Afrika egész északi részét és a Közel-Keletet. Fejlettebb felszereléssel és sokkal jobb minőségű, harcedzett csapatokkal rendelkeztek. A britek és az amerikaiak is reménytelenül veszítettek a Wehrmachttal szemben. 1945 decemberében pedig a tél ellenére Rommel merész partraszállást hajtott végre Nagy-Britanniában, és tíz nap alatt egy hirtelen csapással meghódította a metropoliszt. Aztán a tél folyamán egész Afrikát és Indiát elfogták.
  A japánok sikeresebben harcoltak a Csendes-óceánon, el tudták hárítani az amerikaiak partraszállását a Fülöp-szigeteken. És elsüllyesztik a repülőgép-hordozóikat és a csatahajóikat.
  Ezt követően Németország és Japán egyesült. Nagy-Britanniában németbarát kormány alakult, amelynek élén Mosley miniszterelnök állt, és beiktattak egy Hitlerrel rokonszenves királyt. Az angol flotta nagy részét a németek vették ellenőrzésük alá. Tavasszal pedig a nácik és a japánok elfoglalták Ausztráliát is, 1946 nyarán pedig a hawaii szigetcsoportot. Az amerikai kísérletek atombomba létrehozására kudarcot vallottak. A németek pedig teljesen átvették az irányítást a tenger felett, elfoglalták Izlandot és Grönlandot is, közeledve Kanadához. 1946 őszén pedig megkezdődött a partraszállás Kanadán. Mit akartak az amerikaiak?
  A Németországgal fegyverszünetben lévő Szovjetunió nélkül lehetetlen győztes háborút folytatni!
  A németek télen Kubában is partra szálltak. Új, félelmetes fegyverük van - a lemezek -, amelyek akár öt-hat hangsebességet is elérhetnek, és sebezhetetlenek a kézi lőfegyverek tüzével szemben.
  Tehát Amerikát aktívan meghódították. És ettől még szórakoztatóbb és izgalmasabb lett.
  A németek a zseniális Rommel parancsnoksága alatt egyik győzelmet a másik után arattak!
  Télen elfoglalták egész Kanadát, 1947 tavaszán pedig támadást indítottak az Egyesült Államok ellen. A nácikat pedig lehetetlen volt megállítani. Az amerikaiak augusztus 7-ig harcoltak, és Washington nem esett el. Augusztus 9-én pedig az Egyesült Államok vette és kapitulált.
  Így a csata dicstelenül végződött. A háború alatt a németek piramis alakú tankokat fejlesztettek ki, amelyeknek nem volt párja, és minden szögből áthatolhatatlanok voltak.
  De az amerikaiaknak nem volt jobb, mint a Pershing. És reménytelenül elvesztették a háborút, soha nem kaptak atombombát.
  Rommelnek most szabad keze volt a Szovjetunió elleni háborúban. Egy ideig a németek és a japánok azonban megemésztették azt, amit már meghódítottak.
  Sztálin megkapta a MIG-15 és T-54 vadászgépet. De soha nem lehetett sikeres nehéz tankot létrehozni. Az IS-4-et kis szériában gyártották, és minden bizonnyal gyengébb volt a német piramis RE sorozatnál. A legnépszerűbb a RE-50 volt, amely mindössze ötven tonnát nyomott, két legénységgel és nagy szögben minden szögből 250 mm-es páncélzattal, valamint 105 mm-es nagynyomású ágyúval rendelkezett.
  Ez a harckocsi, különösen oldal- és hátsó védelmében, jelentősen felülmúlta a szovjet T-54-et, és nagy távolságból frontálisan hatolt be rajta. Az orosz autó semmilyen szögből nem tudott áthatolni a németen. Mint az IS-4. Csak az IS-7 okozhat még problémákat, de ez a harckocsi soha nem került gyártásba.
  A nehézgépjárművek kudarcai nagyot csalódtak Sztálinban. Mindenesetre áthatolhatatlan és sebezhetetlen maradt a német ötventonnás jármű, 1800 lóerős gázturbinás motorral és 1700 méteres halálos ágyúval, kezdeti lövedéksebességgel. Az IS-10-ről is kiderült, hogy aláfegyverzett. Ezután Sztálin elrendelte egy szupernehéz IS-11 kifejlesztését 203 mm-es kaliberű fegyverekkel. Egy ilyen hosszú csövű fegyver áthatolhat a német tankokon. De... A tartály tömege meghaladta a száz tonnát, ami már elfogadhatatlan.
  Így ez az autó sem került gyártásba. Röviden, az IS-10-en kívül nem voltak tömeggyártású nehéz harckocsik. És rengeteg T-54-est gyártottak, olyan autókat, amelyek azonban nem akadályozzák a németeket.
  Sztálin 1953. március 5-i halála után Rommel úgy döntött, hogy kihasználja a szovjet vezetés zűrzavarát és az elkerülhetetlen hatalmi harcot Oroszország megtámadására. Így 1953. május 1-jén a Wehrmacht átlépte a Szovjetunió határait. És új háború kezdődött.
  De a Szovjetunióban valójában nincs egység. A Minisztertanács elnöke, Malenkov, a belügyek és az állambiztonsági minisztérium népbiztosa, Berija, Molotov külügyminiszter, Nyikita Hruscsov, a Központi Bizottság titkára, Vasziljevszkij védelmi miniszter. Ilyen tarka csokor. Kollektív vezetés.
  És senki sem irányít... A német RE-50-es tankok pedig nagyon gyorsak és áthatolhatatlanok. Jellemzőikben optimálisak. És nem szükséges nehezebbnek lenni, és ha könnyebb, akkor csak felderítéshez.
  És a T-54 sajnos minden szempontból elégtelen. És védelem, és fegyverek és vezetési teljesítmény.
  Mindenesetre a németek sokkal erősebbek levegőben és szárazföldön egyaránt. Néhány napon belül a németek már elérték Tulát.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova: ebben a városban tartották a védelmet, ismét a boszorkány vitte át oda.
  Egy fiú és egy lány harcolt védekezésben.
  Oleg fiú mezítláb gránátot dobott és énekelte:
  - Ki szokott harcolni a Hazáért...
  Margarita, ez a lány is megdobta a csupasz lábujjait, egy gyilkos ajándék, és üvöltött:
  - Hadd énekeljen velünk!
  Oleg Rybachenko, aki vezet, lő és dobott, mezítláb mondta:
  - Aki vidám, az nevet!
  Margarita lövöldözve, csupasz lábujjaival citromot dobálva, fogát kicsavarva megerősítette:
  - Aki akarja, eléri!
  A fiú és a lány kórusban felkiáltott:
  - Aki keres, mindig talál!
  A srácok nagyon bátran küzdöttek a Wehrmachttal. És puszta lábbal halálos gránátokat dobáltak.
  Oleg Rybachenko levágta ellenfelét, és nyikorgott:
  - Egy új Rusért!
  Margarita csupasz lábujjával dobta a halál ajándékát, és vigyorogva megerősítette:
  - Harcolj és ne félj!
  A gyerekek valóban az agresszivitás és a düh megtestesítői. Így harcolnak a háború lovagjai.
  Oleg Rybachenko úgy gondolta: most Tuláért harcolnak. De vajon Oroszország ellenáll-e ennek a kolosszális hatalomnak? És a szamurájok keletről haladnak előre.
  Rommel csapatai pedig tele vannak zsoldosokkal a világ minden tájáról. Pontosabban a rajtaütésekkel toborzott külföldiek.
  Íme, Oleg Rybachenko levágta a fekete harcosokat. És kifejti a fogát és ordít:
  - Van egy személyiségem, ami igazán nagyszerű!
  És megint üt... És a fiú mezítláb által dobott gránát széttépi a fasisztákat.
  Margarita is lő és kiabál:
  - Győzelem lesz!
  És csupasz lábujjaival a halál gyilkos ajándékát is megdobja, szétszórva ellenségeit.
  A fiú és a lány teljesen izgatottak és nagyon győztesek. Irkálják az ellenséget. És ellenségek egész sorát nyírják le.
  Oleg Rybachenko kiált:
  - Az ellenség nem múlik el!
  És mezítláb dob egy gránátot.
  Margarita megerősíti ezt. Tüzel és üvölt:
  - Halál az ellenségre!
  És ez az egész pár ismét lő és gyilkos ajándékokat küld. Leverte az ellenséget, és megmutatta a fogát. És saját magát tüzel, rendkívül pontosan.
  Egy golyó sem megy veszendőbe. Fiatal kinézetű harcosok pusztítják el az ellenséget. És úgy kaszálják az ellenfeleket, mint egy gyilkos kasza.
  A fiú, aki mezítláb gránátot dob, nyikorog:
  - Oroszországért és a szabadságért a végsőkig!
  Margarita megerősíti:
  - Rusz anyáért!
  És gránátot is kilőne mezítláb. És szétszórja az ellenfeleket.
  Ezután a fiú és a lány különféle aforizmákat kezdett alkotni, miközben mezítláb lövöldöztek és gránátot dobtak;
  A politikus édes beszéde a keserű problémák hazugköve alatt is folyik!
  Nem csak a nyelv keserül meg egy politikus édes beszédeitől!
  Ne legyél túl okos, el fogsz szállni!
  A jó propaganda becsap, nem csak a bolond agyával!
  Az ember farkas a politikában, róka az üzletben, de mégis úgy bánnak vele, mint egy szarvassal!
  A politikus általában rókát utánoz, de a bolyhokat a csalogány trillájával mossa le az arcáról!
  A háborúban olyan, mint az operában, csak a halottak nem hamisítják!
  Egy tölgy fej nem biztosít erős pozíciót!
  Egy politikus szereti a fémet a hangjában és a rozsdát a tetteiben!
  Politikus, prostituált és strici egy üvegben!
  A választók nem bíznak a politikusokban, de mégis a hitre adják voksukat!
  A vallás olyan üzlet, amiben nincs bizalom, de hit van!
  Miért tesz ennyire keresztet egy politikus? Így könnyebben megtalálja a pénztárcáját!
  A politikus zsebtolvaj, aki magának ír törvényeket!
  A legbecsületesebb politikus az, aki csak kényszerből hazudik!
  Egy politikus számára a nyelv a termelés eszköze, csak a munkahatékonyság a zsebében!
  Kicsi a nyelve, de sokat beszél!
  Ezer szó kevesebbe kerül, mint egy ütés, és millió ígéret egy teljesítésbe kerül!
  A rák gyakrabban fütyül, mint egy politikus beváltja választási ígéreteit!
  Mit nem tehet a Mindenható Isten? Ígérj többet, mint egy politikus!
  Az embernek adják a száját, hogy egyen, de a politikának azért adatik, hogy élelmet keressen!
  A politikus pokolian ravasz, és angyali álcát ölt!
  Miért van szüksége az embernek kézre - a munkához! És a politika kap mancsot, hogy megragadja!
  Bármilyen édes is egy politikus beszéde, az élet csak még keserűbb a kiáradásától!
  Istennek sok napja van, de egy politikusnak hét pénteke van egy héten!
  A hóhérnak mindig sok dolga van, meg a szavak politikája!
  Egy politikus úgy álmodik a hatalomról, mint egy kurva a szexről, és a fenekét is forgatja!
  A politikában nincsenek barátok, nincsenek nővérek és testvérek, de vannak testvérek!
  Amit egy politikus leginkább szeretne: elnökként meghalni és istenként élni!
  Ne bízz a báránybőrben bújt farkasokban - báránybőr kabátot választasz!
  A választásokon sok a macska, de még több a báránybőrbe bújt farkas!
  A politikus édes beszéde van, ami miatt a cukorbetegség csalódást okoz!
  Ha nem akarsz öszvér módjára szántani, ne szamár legyél!
  Nincs nagyobb hülyeség, mint hinni egy politikusnak, de a választások figyelmen kívül hagyása nem nevezhető okos ötletnek!
  A fogadással ellentétben, aki a kedvencre adja le voksát, az mindig csalódni fog!
  A politikában nincs nagyobb gazember annál, akinek az őszinteségében hittek!
  Aki szeret elmenni szavazni, az szereti a tésztát a fülére!
  A politikusok nem leplezhetik éhségüket, mint egy bolond feladatot!
  Ne higgy az ígéretekben, hanem menj el szavazni!
  Aki nem hisz Istenben, az nem fog hinni Harry Potterben!
  A politikus olyan, mint egy mesebeli Mikulás, tehát a valóságban hideg van a lakásokban!
  Ne szeresd a füles tésztát - jobban fogsz enni!
  A politikus morog, mint a farkas, rókát utánoz!
  A legravaszabb róka csóválja a farkát a trónon!
  Sok ravasz róka van a világon, és még több hülye varjú!
  Ne csinálj ördögből Istent, politikusból becsületes embert!
  Minél magasabb egy politikus ígéreteinek hegye, annál alacsonyabbnak tartja a te eszedet!
  Ne tévesszen meg a politika, szavazzon arra, aki nem a kedvence!
  A választásokon az emberek szavaznak, a bankban is van pénz, de utóbbi esetben legalább van esély a profitra!
  Ne légy nyúl a politikában - a róka lehúzza a bőrét!
  A róka nem a legerősebb állat, de három bőrt tép le a legjobban!
  Amikor elmegy szavazni, ne feledje, hogy nincs becsületes politikus, csak a saját becsülete van!
  Egy politikus sok mindent ígérhet, de a fülének fenn kell állnia!
  Leggyakrabban az éhezik, akinek sok tészta van a fülén!
  A politikus úgy vágyik a trónra, mint légy a mézre, és fertőzést is hoz!
  Ne légy szamár, ne a rókára szavazz!
  A róka a legokosabb állat, de az élet számtanában csak elvenni és osztani tud!
  A rikító politikus úgy néz ki, mint egy róka, de úgy tesz, mintha oroszlán lenne!
  A róka üvölthet, mint az oroszlán, és bömbölhet, mint a birka, de a szokásai farkashalak!
  Vannak fekete bárányok, de nincsenek tiszta politikusok!
  Miért kell egy politikusnak fej? Megenni!
  Miért kell egy tehénnek harmonika? Miért kell egy politikusnak lelkiismeret?
  Minden politikusnak falánk az étvágya, de nincs kedve bika módjára szántani!
  Egy igazi róka mindig az oroszlán helyére tör!
  A füles tészta ehetetlen, de ingyenes!
  Az ingyen sajt csak az egérfogóban van, az ingyen tészta pedig csak a fülében!
  A jó politikus legyet fúj fel az elefántnak, a középszerű csak felfújja!
  A rendőrök harcolnak, de a politikus csal!
  A zsarnok tésztát akaszt a fülére, nyakába kötéllel együtt!
  A diplomácia a nem megegyezés művészete, a megegyezés kedvéért!
  Legyen klubod, de ne hülye agy!
  A fej öntöttvas és gyakran enged!
  Az erős ember mindig jó diplomata, de diplomácia nélkül jobban jár!
  A politikus beleegyezett, ha nem is!
  Még a rókákat is megnyúzzák, sasszemmel és oroszlánszívvel!
  Az ember mindig elégedetlen az életével, de a haldoklás nem fogja azt mondani, hogy elég!
  Aki paradicsomot ígér a választóknak, az inkább sírba küldi őket!
  Ne vakondtúrásból csinálj vakondtúrást, hanem politikusból becsületes embert!
  Ha sikeres akar lenni a politikában, felejtse el a lelkiismeretet és a becsületet, de ne feledkezzen meg az aljasságról és a hízelgésről sem!
  A politikus megbízható erődöt épít magának, azokból, akiknek tölgy fejük van!
  Szavazó, ne higgye el, minden politikus egy vadállat!
  A politikus olyan, mint a vodka, bár édes, de biztosan megfájdul tőle a fejed!
  A németek mégis körülvették és bevették Tulát. A déli fronton Sztálingrádig törtek át, de ezúttal menet közben tudták elfoglalni Sztálin városát. Rommel vadászgépeinek tankjai túl gyorsak voltak. Moszkva pedig szoros gyűrűben találta magát.
  A németek és tarka hordáik azonnal bevették Rjazant. És lezárták a blokádot.
  Oleg Rybachenko és Margarita a Szovjetunió körülvett fővárosában találta magát.
  Örökkévaló gyerekeknek nem szórakoztató. Harcolj magadért, miközben Moszkvát bombázzák és elpusztítják.
  A fiú mezítláb gránátot dobott, leütött több arabot és megjegyezte:
  - Szülőföldem széles!
  A lány is puszta ujjaival dobta a halál ajándékát, szétszórta az ellenfeleket és sikoltozott, összegezve:
  - Nincs hova visszavonulni!
  A gyerekek úgy harcoltak, mint a tigriskölykök. És aktívan kiütötték a németeket és zsoldosaikat. De mégis mit tehet egy fiú és egy lány az egyenlőtlen erők ellen?
  De a csata folytatódott... A fiú és a lány harcoltak egy ideig.
  De aztán újra elköltöztek... Úgy látszik, hogy ne hosszabbítsák meg az értelmetlen kínt. Julius Caesar közelében találták magukat. És megmentették a merénylettől a szenátusban. És hogy a gyerekek menők és halhatatlanok. Káposztára aprították a szenátorokat. És levágták a fejüket. És gránátot dobtak valakire, letépték a végtagjait.
  Röviden, Caesar túlélte. És még húsz évig uralkodott. És akkor az ő és Kleopátra fia lépett a trónra.
  Röviden: egy stabil Caesar-dinasztia jött létre. Az ókori Róma pedig folyamatosan növekedett és terjeszkedett. Amíg el nem érte Kínát, azt is lenyelte. Világméretű birodalom alakult ki, amely átkelt az óceánon is. A haladás gyorsabban fejlődött, mint a valós történelem, de a kereszténység és az iszlám apró szekták maradtak. A rómaiak kimentek az űrbe és meghódították a Naprendszert.
  Aztán a csillagok felé repültek. A tudományos ateizmus, valamint Caesar és leszármazottai kultusza egyetlen vallássá vált.
  Ehhez a fiú és a lány csak néhány sort lőtt egy géppuskából, négy gránátot dobott és kardokkal dolgozott. Mind az öt perc forgatás, és az emberiség egész története teljesen megváltozott. Ez így történik.
  A második világháború frontjain pedig a németek bevették Moszkvát és elérték az Urált. Szibériát pedig Japán elfoglalta.
  Így Rommel meghódította a világ nagy részét, és pár és fél hónap alatt elfoglalta a Szovjetuniót.
  De ez a háborús történelem még nem ért véget. 1957. május 1-jén Rommel Japánt is megtámadta. Az emberiség történetének utolsó háborúja következett. A szamurájok jelentősen elmaradtak a Harmadik Birodalomtól a technológia minőségében, és reménytelenül veszítettek. De a háború több mint egy évig tartott, míg végül az anyaországot ért nukleáris támadások után Japán elbukott.
  A megosztott világ korszaka véget ért, és Rommel világdiktátor lett.
  1959. május 1-jén népszavazást tartottak, és megalakult a monarchia. Rommelnek sikerült
  fia, és dinasztiát alapítottak. Világdinasztia és tértágulás.
  Egyetlen birodalom hozott rendet a Föld bolygón. Még Afrikában is minden faluba utat építettek, és szép, tisztességes házakat építettek. A mezőgazdaság fejlődött, és az éhezés örökre véget ért. A születési ráta pedig kontroll alatt van. Minden úgy van, ahogy mondják, rendelés rendelésre.
  A naprendszer fejlesztése folyamatban van, és az emberek már más csillagokhoz repülnek. Rommel pedig a legnagyobb személyiségként és legendaként vonult be a történelembe! És a kérdés az, hogy Hitlert miért nem ölték meg korábban? Sokkal jobb lenne!
  
  
  
  
  PUGACSOV OROSZORSZÁG CÉR
  Emelyan Pugachev ostromolta Orenburgot. A lázadók dolgai nem mentek túl jól. A királyi ezredek közeledtek. Az önjelölt cár nem akarta feloldani Orenburg ostromát, de a csapatok szétválasztása is kockázatos volt. A valós történelemben a lázadók ennek ellenére feloszlottak, és darabonként megverték őket. Először Tatiscsevo, majd Beloozersk közelében. Ez a döntés tévesnek bizonyult.
  De aztán a fiú, Oleg Rybachenko megérkezett Emelyan Pugachev táborába. Ennek ellenére még mindig volt hó, és február vége volt - a fiú mezítláb volt és rövidnadrágban.
  Emelyan Pugachevhoz vitték. A fiú magabiztosan sétált. Mezítláb futni a hóban nagyobb élvezet, mint kínzás. Főleg egy halhatatlan testben.
  A fiú tervet javasolt Emelyan Pugachevnak:
  - Vegyük a cári katonák egyenruháját, és sok ilyen egyenruhánk van, és öltöztessük fel a lázadókat és a kozákokat. Játsszunk egy csatát - mint a lövöldözés. Aztán behajtjuk a városba az elfogott pugacsevitákat. Azt hiszik, hogy ezek királyi csapatok, és beengednek minket az erődítménybe, és ott megtámadjuk őket!
  Emelyan Pugachev jóváhagyta:
  - Nos, adsz! Micsoda fej! Megadom a kapitányi címet!
  Oleg meghajolt, és vigyorogva dúdolva válaszolt:
  - Yesaul, Yesaul, miért hagytad el a lovad! A kéz nem emelkedett lőni!
  A kozák cár bólintott, és így válaszolt:
  - Te leszel az adjutánsom! Megjavítják az egyenruhádat és a csizmádat!
  Oleg szerényen megjegyezte:
  - És mezítláb ügyesebb! És meztelen felsőtesttel sem fázom!
  Emelyan Pugachev lett. Átlagos magasságú volt, széles vállú, és bár Oleg a huszonegyedik században tizenkét éves átlagos fiú magassága volt, azaz másfél méter, a kozákok királya nem sokkal magasabb. Oleg ekkor már tinédzser volt, és egyenlő feltételekkel harcolhatott a felnőttekkel, és tiszt lehetett.
  Emelyan elrendelte...
  - Hát, nagyon titokban készítse elő ezt a provokációt!
  És milyen ügyesen használta a tudományos szót.
  A kozákok készülődtek... Őrséget állítottak fel, hogy egyetlen élő lélek se tudja meg. És ravasz csapda készült.
  De az ellenség még mindig közeledett, de volt még egy kis idő, a lázadók kis csapatai megtámadták. Pontosabban elég sok, de nem túl szervezett tömeg.
  Emelyan Pugacheva csaknem húszezer harcképes katonával rendelkezett Orenburg közelében. A valós történelemben ez megosztott volt. Tízezer pugacsevita harcolt hétezer cári csapat ellen Tatiscsi közelében. Az ellenség ágyúkban és puskák számában, valamint szervezettségben felülmúlta Pugacsov hadseregét. De a győzelemnek nagy ára volt! Ráadásul maga Pugacsov sem cselekedett túl bátran, még a csata vége előtt elhagyta a csatateret.
  Most a pugacsevitáknak volt történelmi esélyük a hangzatos győzelemre.
  Így több mint kétezer válogatott harcost öltöztek egyenruhába. Borotválkoztatták őket. Az pedig, hogy az egyenruhát viselik, természetes. És még sok más. A pugacsevitáknak is voltak zászlói a korábban elfogott csatákból, és dobok, stb.
  Az előadást úgy tervezték, mintha hangjegyek alapján adnák elő. Emelyannak csaknem száz ágyúja volt Berdben, bár ezek fele nem volt fontos. De van mire tüzelni.
  Hogy egy igazi csata látszata legyen. Pugacsov helyzete egyelőre nem olyan rossz. Az uráli gyárak fele az irányítása alatt áll. Cseljabinszk még mindig ijesztő, Chika szilárdan ül Ufa közelében. Még mindig február vége van, és a háború kimenetele nem világos, Golitsyn erői pedig messze vannak Orenburgtól. De a valós történelemben egy hónap múlva csata lesz Tatiscsevo mellett, és benne a paraszti hadsereg veresége. Ami a lázadók tömeges dezertációjához vezet.
  Oleg még mindig mezítláb és rövidnadrágban, parancsokat ad és tanácsokat ad. Barnulástól majdnem fekete, de szőke fiújának szakállas férfiak engedelmeskednek.
  A lázadók már tüzelni kezdenek. Dörögnek a fegyverek, kiköpnek a halál ajándékai... Valódi pusztulás van folyamatban.
  Oleg kihúzza a fogát, és ordít:
  - Dicsőség szent Szülőföldünknek! Lesz egy költőnemzedék! Nagyszerű Emelyan, drágám - eléneklik a hőstetteit!
  És füstfelhők szállnak fel. Az utánzás komoly harc. Itt persze mindent meggyőzően kell bemutatni. Sőt, ostrom alatt természetesen a felszabadulásra várnak!
  Természetesen alapjáraton tüzelnek, hogy megmentsék az ágyúgolyókat és a baklövést. És rosszabb puskaport használnak.
  Emelyan Pugachev még mindig elég erős ahhoz, hogy elfoglalja Orenburgot - de az erőd erős! És itt ravaszságra van szükség.
  A harcosok és a kozákok általában készen állnak... Több mint kétezer álcázott gyalogos és lovas, és több mint háromezer állítólagos fogoly. Elég ahhoz, hogy hirtelen elfoglaljon egy várost.
  Oleg a foglyok előtt ment. A februári hóban hosszú mezítláb futástól kisfiús lábai kissé elzsibbadtak. Ráadásul már hozzászokott a meleghez. De nem baj, a halhatatlan fiú ujjai nem fagynak meg.
  És nagyon szuper lett.
  Oleg mosolyog, mezítlábas lábnyomokat hagy fehér alapon. Meghatónak tűnik. Több parasztcsaládból származó fiú is mezítláb futott. Meglehetősen edzettek, bár általában hóban hordnak szárú cipőt.
  Ez a sereg tehát a pugacseviták legyőzésével jön Orenburg felé. És még dúdolni is vonulnak.
  Valójában a megtévesztés egyszerű, de hatékony. A kapuk megnyílnak előttük, és a pugacseviták armádája belép a vidék fő városába. Nyilván túl biztosak abban, hogy a hülye nem ért semmit, és vereséget szenvedett.
  Most a lázadók teljesen érintettek. Következik a jelzés, és a védőkre rohannak.
  Oleg egyszerre két tisztet vág le a szablyájával. És a fiú kétségbeesetten kiált:
  - Felad! A jogos király velünk van!
  A védők összezavarodnak. A katonák szinte semmilyen ellenállást nem tanúsítanak. Főleg tisztek, kereskedő milícia és gazdag kozákok harcolnak.
  A csata kemény, de hangsúlyos. Egyre több ezred rohan be a városba. És kozákok, és karós férfiak, és tatárok baskírokkal. A csata kemény.
  Oleg Rybachenko is vagdalkozik, és azt kiabálja:
  - Felad! Irgalom, sok pénz és szabadság lesz mindnyájatoknak!
  Jól látható, hogy a védők ereje gyorsan fogy, ahogy a küzdeni akarás is. Még a tisztek is feladják. A kozákok nem is akarnak meghalni.
  Matyusha Boronnak Oleg elvágta a torkát, és csupasz lábujjával dobta a tőrt.
  A csata szinte azonnal elhalt. A kereskedők térdre borultak, és kegyelemért könyörögtek. Meghurcolták a német kormányzót és az erődparancsnokot is. Emelyan Pugachev elrendelte, hogy akasszák fel őket.
  Az elfogott katonák esküt tettek, a tisztek pedig választási lehetőséget kínáltak: vagy Harmadik Péter cár szolgálatát, vagy halálbüntetést. Körülbelül felére osztva. Néhányat kivégeztek. Néhányan hűséget esküdtek Emelyannak.
  Magában a városban gazdag kincstárat foglaltak el, és rengeteg értéket, valamint csaknem kilencven ágyút, valamint nagy lőpor-, bomba- és ágyúgolyótartalékot.
  A kolosszális erőd hosszas ostrom után végül elesett. Pugacsov hadserege érezhetően feltöltődött. És most el lehetett menni Tatiscsevóba, és hatalmas erőkkel csatát adni Golicinnak.
  Oleg pedig maga ment Chikához segíteni. Mikhelsont halálra kellett volna törni, hogy megakadályozza, hogy legyőzze a lázadókat Ufa közelében.
  A fiú mezítláb futott rövidnadrágban a hóban. Margarita is csatlakozott hozzá. A lány csak tunikát viselt, és természetesen cipőt sem. Gyönyörű, aranyló göndör hajjal, bár poros a kőbányai munkától.
  Margarita gyönyörű, de még gyerek.
  Oleg megkérdezte tőle:
  - Még nem voltál öregasszony... Nem bánod meg, hogy sokáig lány lettél!
  Margarita mosolyogva válaszolt:
  - És nem voltál öreg, hanem szinte örökre fiú lettél! A halhatatlanságért fizetni kell, és ez a fizetés nem túlzó!
  Oleg egyetértett ezzel:
  - A rabszolgaság átmeneti, de az örök élet örök! Ráadásul olyan gyorsak vagyunk, hogy nincs szükségünk lovakra!
  Margarita nevetett, és megjegyezte:
  - Természetesen! Gyorsabban futunk, mint a legtelivérebb mének. A halhatatlan test különleges, és kényelmesebb a kőbányában, a felügyelő ostor alatt, mint egy normál testben egy tollágyon!
  Oleg Rybachenko egyetértően bólintott:
  - Ezzel nem lehet vitatkozni! Tehát örökké élni fogunk!
  És a Terminátor gyerekek felgyorsultak. Oleg természetesen nagyon elégedett volt. Remek gyerek.
  Bár néha kétségek kúsztak a lelkembe: meg lehet-e ölni az orosz hadsereg tisztjeit? Ez nagy valószínűséggel tévedés! De a boszorkány feladatát be kell fejezni. Megváltoztatta Oroszország történelmét, és örök, halhatatlan testet adott neki, még ha gyermeki test is volt, de rendkívül erős és gyors. És ezért fizetnie kell és szolgálnia kell.
  És ki tudja, lehet, hogy ha Pugacsov nyer, Oroszországnak csak haszna lesz?
  A fiú és a lány hozzávetőlegesen tudták, hol található a királyi csapatok különítménye, ahová Mikhelsonnak meg kellett volna érkeznie.
  Chikának tizenkétezer szervezett katonája van Ufa közelében. És közel állt ahhoz, hogy elfoglalja ezt a várost, de kétszer is hiányzott belőle egy kis szerencse és fegyelem.
  Természetesen Mikhelsonnak többszörösen kevesebb ereje van, de a valós történelemben így is nyert. Szóval... Ezt a nagyon tehetséges parancsnokot el kell fogni vagy meg kell ölni.
  És akkor meglátjuk. Mikhelson nélkül a csapatok valószínűleg nem költöznek Chikába. És ott Oleg Rybachenko előállt egy tervvel. Győzd le Golitsint és menj Ufába. Fogd ezt a várost, küldj erősítést az Urálba és Szibériába, és költözz magad Kazanba. Akkor a lázadóknak lesz előnyük.
  És a királynő csapatait darabonként megverik. Ráadásul minden forradalomban vannak ilyen hatások: minél több a győzelem, annál több a támogató, és annál gyengébb az ellenség ellenállása.
  Tehát minden lépéssel a felkelés csak erősödik. Oleg biztos volt ebben.
  És Margarita, a lány, aki gyorsabban fut, mint egy versenyló, vele van, és együtt vágják le ellenségeiket.
  A fiatal harcosok helyet foglaltak a lesben. Mikhelsonnak egy kis kísérőosztaggal kellett volna megérkeznie ezredéhez. Itt már a Terminátor gyerekek vártak rá.
  Oleg és Margarita szablyákkal hadonászva megtámadták a kíséretet. Több huszárt azonnal levágtak. A többiek megpróbáltak lőni, de a golyók nem találták el a halhatatlan gyerekeket. És eszeveszett dühvel vágták le ellenségeiket. És Oleg Rybachenko még éles korongokat is dobott a lábujjaival. Margarita pedig mezítláb próbálkozott, és bevált.
  A fiú és a lány minden további nélkül megölték az ellenséget. Mikhelson megpróbált elvágtatni, de Oleg és Margarita utolérte. Leütötték Mikhelsont és megkötözték.
  Oleg a vállára fektette az alezredest, és Chikába vitte tárgyalásra.
  A halhatatlan gyerekek ötven huszárt szétszórtak és megöltek, megmutatva, hogy az örök gyermekkorért cserébe nagyon klassz képességeket kaptak.
  Oleg Mikhelsont a vállán vonszolva megjegyezte:
  - Azonban milyen erős lettem!
  Margarita megjegyezte:
  - Igen, ez ismét megerősíti, hogy jól választottunk! A halhatatlanságot pedig érdemes kidolgozni!
  Oleg egyetértett ezzel:
  - Verekedni sokkal érdekesebb, mint szamarat játszani a kőbányákban. Nem nehéz ebben a testben, de unalmas!
  Margarita beleegyezett:
  - A rutin öl!
  Chiki táborában két mezítlábas gyerek, vagy inkább akkori mértékkel mérve, amikor a kisebbek kicsit tinédzserek voltak, nem keltett különösebb gyanút. Ha mezítláb vagy a hóban, az azt jelenti, hogy szegény vagy, és a parasztkirály oldalán állsz.
  Chika Mikhelsont jutalmazta a fogolyért, és birodalmi összeget adott a gyerekeknek - tizenöt arany rubelt.
  Magának Mikhelsonnak felajánlották: vagy szolgálja a cárt, vagy felakasztják!
  Mikhelson jobban szerette a hurkot. De Oleg azt javasolta, hagyja, hogy ez a parancsnok gondolkodjon. Hiszen mindig lesz idejük felakasztani. Mikhelson pedig nagyon hasznos lehet.
  Chika beleegyezett:
  - Az idő fogy!
  Oleg azt is javasolta:
  - Egyelőre parancsnok nélkül kell elfognunk a cári ezredet! Hogy megvédje magát.
  Chika beleegyezett:
  - Addig üsd a vasat, amíg meleg!
  A lázadók pedig megtámadták a királyi csapatokat. Éjszaka támadtak, Oleg és Margarita óvatosan eltávolították az őrszemeket.
  A csata viszonylag rövid életű volt. Oleg, aki egy eltört kaszáról egy házi korongot dobott ki, megölte a parancsnokként eljáró ezredest, és nélküle megromlott a morál. Ráadásul túl sok volt a lázadó, és ez nyomást gyakorolt a katonák és sok tiszt pszichére.
  És ki tudja, talán ez az igazi Harmadik Péter cár. És nagyobb legitimitása van, mint II. Katalin.
  Az ezred nagy részét elfogták. Ágyúkat és puskákat fogtak el.
  Egy olyan hadsereg teljes győzelme, amely nincs felkészülve egy támadás visszaverésére.
  És persze Chica diadala.
  De természetesen a gyerekek visszaszaladnak Pugacsovhoz. Hétezer katonával kell megküzdenie, köztük Golicin herceg kétezer lovasával. Pugacsov természetesen több, de a hadserege tarka. Sok volt katona, akik megbízhatatlanok, rosszul felfegyverzett és képzett parasztok, tatárok, baskírok és kalmükok.
  A legerősebb mag a Yaik Cossacks. De ezek a kozákok nem a legtöbben. Vannak még Iletsk kozákok, Orenburg és mások.
  Már futnak fel a Tatiscsevo-erődhöz, ahol a parasztkirály jelentős serege gyűlt össze.
  Maga Emelyan Pugachev fehér lovon lovagolja körbe a pozíciókat. Oleg Rybachenko figyelmesen nézi ezt a vezetőt. Emelyan Pugachev uralkodói megjelenésű. Megközelítőleg átlagos magasságú, de lóháton magasabbnak tűnik rövid lábai és széles vállai miatt. Fizikailag a lázadó vezér erős. Láthattad, hogyan vágott és milyen ereje van a csatában.
  Általában nagyon alkalmas a főispáni szerepre. És a király szerepére? Az is lehetséges.
  Pugacsov hadserege nagy. Az ilecki védelemből érkezett, még mindig elítélt Khlopusha, és újabb tizenötszáz embert gyűjtött össze. Most Emelyannak több mint húszezer harcosa van. Még egy erődben is nehezen férnek el. Háromszor több katonát számolunk, mint Golitsin, és egyre többen érkeznek.
  Pugacsovnak pedig kétszer annyi fegyvere van. Elég sok a lőpor és az ágyúgolyó tartaléka.
  Harcolhatsz... De a hadsereg tarka. Vannak lándzsás férfiak, baskírok, tatárok, kalmükok, kirgizek és kazahok. És sok egykori katona különböző helyőrségekből, akik nem teljesen megbízhatóak. Vannak uráli munkások és szibériai puskák is. A kozákok a hadsereg legfontosabb magja.
  Nagy sereg, de túl tarka. Néhány katonát és tisztet nemrég fogtak el Orenburgban.
  Egyes részek férfi felszerelésből származnak, amelyek csak kézi küzdelemben használhatók. És egy horda ázsiaiak, akik nem túl fegyelmezettek, és gyakran nem ismerik az orosz nyelvet.
  Tehát, mivel formálisan sokkal több csapattal és még fegyverrel is rendelkezik, Emelyan Pugachev a harci erő minőségében gyengébb az ellenségnél. A csata kimenetele tehát egyáltalán nem olyan egyértelmű, mint amilyennek látszik, pusztán formális erőegyensúly alapján.
  Oleg Rybachenko megérti ezt. Valószínűleg ez Pugacsov számára is világos. Chika nyert, mert meglepte az ellenséget. Az igazi történetben pedig Mikhelson nyert, aki a kanyar előtt meg tudta támadni Chika nagyobb seregét.
  Mit kéne most tennem? Az erődöt jól megerősítették és vízzel leöntötték, így a lejtők jegesek és csúszósak voltak. De nem maradhatsz sokáig védekezésben.
  Oleg azt javasolta Emelyannak:
  - Mi magunk támadjuk meg az ellenséget, cár-atya!
  Emelyan logikusan megjegyezte:
  - Nem takarnak el minket fegyverrel?
  Oleg azt javasolta:
  - Margaritával felderítem az ellenséget, és pontosan ott csapunk le, ahol a legkevésbé számít rá!
  A parasztkirály jóváhagyta:
  - Ez egy jó ötlet!
  Oleg pedig Margaritával felkapott egy hátizsákot gránátokkal, és egy-egy éles szablya az ellenség felé rohant.
  A gyerekek szinte meztelenül futottak, a fiú rövidnadrágban, a lány pedig tunikában. Oleg emlékezett Ian "Spartakjára". A fiú Gita is ott volt. És egy nő szakadt tunikában, táncosnő, leégett. A fiú nagyon makacs volt. Valószínűleg nem örökös rabszolga. Talán elfogták . Aztán elvitték Olaszországba, levetkőztették és árverésre bocsátották. Bár Gitának nincs igaza, mivel a barnulástól bronzosodott, így nagy valószínűséggel vetkőzetlenül vitték az aukcióra. És olyan meztelenül, mezítláb sétált Olaszország sziklás útjain. Csupasz talpa égett, vádlija fájt. De a fiú nem hajtotta le a fejét.
  A vevő pedig érezni kezdte a fiút, a természetesen fejlett izmait, láthatóan megőrült a sima bőre miatt. Aztán a szájába dugta piszkos ujjait. Gita pedig nem bírta, és megharapta.
  Aztán verekedés tört ki. Igen, Gita, egy fiú volt, akit maga Oleg a Szpartakkal tévesztett gyermekkorában. De nem, még mindig kisebb szereplő.
  Vajon mi van, ha a rómaiak úgy döntöttek volna, hogy megkínozzák Gitát? Hiszen az elfogott rabszolgákat kínzások alatt vallatják?
  És a vörösen izzó vas megérintette a rabszolgafiú csupasz sarkát. Gita felüvöltött, és ugyanazt ismételte:
  - A rabszolgák megszöknek, és nem akarnak harcolni!
  Megégették a második sarkát a szimmetria miatt, és elengedték. A fiú a lábujjaira kényszerül, és ez nagyon fáj neki. De Gitának mégis sikerült megszöknie a káosz alatt.
  Talán a fiú korábban a kőbányákban dolgozott. Nehéz köveket cipelt, erősen izzadt, erősen lélegzett. A felügyelő ostor megcsapta. Nagyon nehéz a munka első napjaiban, amikor nem szereted a fényt. Aztán megszokod. A nehéz ismerős lesz, az ismerős pedig könnyűvé. De még mindig sok rabszolga hal meg. Gita pedig kis farkaskölyökké változott.
  Oleg úgy gondolta, hogy a "Spartacus" című könyvben szereplő fiút talán a lázadók veresége után fogták el. És mivel még gyerek volt, láncolva küldték a bányákba. Hogy ott lassan meghaljon. Vagy megkínozták őket, izmos pálcával égették meg a fiú izmos testét. Aztán sóval öntötték az égési sérüléseket, és eltörték a lábujjakat a fiatal rabszolga mezítlábán. Kicsavarták az ízületeiket. Mindenki kíváncsi volt, hová rejtette el a Spartak az aranyat. Gita elhallgat, a fogát csikorgatja. A kötél éles meghúzásával emelik fel és engedik le.
  És az erek recsegnek a vad fájdalomtól. És a fiú elveszti az eszméletét. Leöntik jeges vízzel és felélesztik. Az orvos pedig megtapintja a pulzust, hogy megállapítsa, lehet-e folytatni a kínzást, vagy kell-e pihentetni a megkínzott személyt, hogy aztán ismét kínozza a fiatal testet.
  Gitát kegyetlenül és sokáig kínozzák. Borsot borsoznak a sebekre, forró dróttal megverik, tűkkel megszurkálják az idegvégződéseket, és tűz ég a fiú mezítláb alatt. A hóhér pedig meleget szív a fogasléc alá. És erős égettszag, és minden eret kihúznak.
  És ekkor a vörösen izzó vas megérinti a fiú csupasz mellkasát, és eszméletét veszti a vad fájdalomtól. Ismét leöntik vízzel, és beviszik. A hóhér csipesszel összeszorítja a heréket, a fiú elváltozik a vad szenvedéstől, és újra elájul.
  Gita kínzás alatt... Valaki jelentette, hogy ez a Spartak kedvence, és tudta, hol temette el a kincset. És a rómaiak kínoznak... A fiúnak egyetlen ép bőrfelülete sem volt, amely ne lett volna leégett vagy csíkos. De ő hallgat. A rómaiak pedig csodálkoznak szívósságán.
  Crassus felesége jelen van a kínzás során. Mohón figyeli, hogyan kínozzák a szép és szőke hajú fiút. Izgalmas. Így aztán megparancsolta, egy újabb kínzás után, hogy hozzák Gitát az ágyra. Nagyon meg akarja csinálni maga.
  Még mindig egészen fiatal és erős, a nő a fiatal rabszolga férfi tökéletességén lovagolt. Gita először lett férfi. Aztán meg kellett nyalnia a punciját a nyelvével. Ami kicsit undorító, de egyben szokatlan is.
  Ezért Crassus felesége elrendelte, hogy hagyják abba a kínzást, és a fiút, aki a felkelés alatt már valamelyest megnőtt, jobban táplálták. És szerelmes volt vele.
  Gitán a sebek és égési sérülések úgy gyógyultak, mint egy kutyán. És miután megerősödött, a fiú feleségül vette Crassus buja feleségét, és elmenekült birtokáról. Utána elrejtőzött a hegyekben, és ott megalakította saját szökött rabszolgák bandáját. Végül minden jól végződött. Crassus a háború alatt halt meg. Gita pedig Julius Caesarhoz kötötte magát, jó karriert csinált, megnősült, és sok gyereke született. A Spartak sorsa pedig ismeretlen. A holttestet nem találták meg. És hogy meghalt-e vagy megmenekült, a rabszolgák nem tudták.
  De azt hitték, hogy megváltójuk természetesen él.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova: akik egykor felnőttek, most pedig örök, halhatatlan gyerekek, felkeresték Golicin táborát. Három tábornok van itt. A csapatokat pedig kivonták az orosz-svéd határról.
  Míg a cári Oroszország háborúban áll Törökországgal, a lázadók nyugodtabbak. Ha Golicyn vereséget szenved, a pugacsoviak végre magukhoz ragadhatják a kezdeményezést. És még Szamarát is elfoglalják.
  Oleg és Margarita körbejárták az őrszemeket... Esik a hó, és nem látsz túl jól.
  A fiú arra gondolt, hogy talán végezhetnének három tábornokkal és Bibikov ezredessel, lefejezve a cári hadsereget. De ezt nehéz megtenni.
  Egy fiú és egy lány óvatosan lépkednek a hóban. Igyekeznek nem hagyni nyomokat. Még mindig gyerekek. Óvatosan közelítse meg a konvojokat. A fegyver valahol külön volt elhelyezve. A hadsereg menetel. Már nincsenek erős fagyok - március van. De még mindig hó esik körülötte. A fiatal harcosok mezítláb alig érzi a hideget, különösen mozgás közben. Gyorsan hozzászoknak a hideghez.
  Sok gyerek azonban szuperképességek nélkül is mezítláb fut a hóban, különösen ezekben a zord időkben.
  Oleg úgy gondolta, hogy hosszú ideje nem nézett tévét és nem játszott számítógépen. És ez játékok nélkül valahogy hülyeség.
  A srácok közeledtek a konvojhoz, és Margarita azt javasolta:
  - Mi lenne, ha felgyújtanánk a lőporraktárakat?
  Oleg a homlokát ráncolta, és megkérdezte:
  - Szerinted ez jó ötlet?
  A lány logikusan megjegyezte:
  - Puskapor nélkül a hadsereg nem hadsereg!
  Oleg egyetértően bólintott:
  - Próbáljuk meg!
  A rövidnadrágos fiú pedig a szekerek felé rohant. A lánnyal együtt három őrszemet öltek meg szablyaütésekkel, majd kovakő és széna hozzáadásával lőporral felgyújtották a konvojt.
  Világítani kezdett, és fekete felhő kezdett emelkedni az égen. A puskapor robbanni kezdett...
  Egy fiú és egy lány bújt el a táborban. Pánik támadt. Golitsin is kiugrott két tábornokkal. Ez a herceg szívszaggatóan sikoltott, és az ujjaival mutatott.
  Oleg csupasz lábujjával dobta a korongot, az fütyült, és egyenesen Golitsin nyakába fúródott. A herceg karját széttárva elesett. Manzurov tábornok odarohant hozzá. De Margarita csupasz lábujjait használva használta a fegyvert. És a második parancsnok összeesett.
  A harmadik Fairman volt, aki Kar tábornokkal együtt harcolt a lázadókkal. Velük van Bibikov ezredes, Bibikov főispán rokona. A vállpántjuknál fogva a havazás ellenére is halhatatlan gyerekek éles látásával láthatók.
  Oleg és Margarita ismét csupasz lábujjakkal dobálták a korongokat - halhatatlan testük olyan képességgel bírt, mint a képregényhősök.
  És mindkét főnököt megölték, letörték a fejüket.
  Ezt követően a terminátor fiú és az erdőőr lány korongokkal dobálni kezdett a rendőrök felé. Szerencsére a parancsnokok halála után pánik kezdődött, mindenki számára úgy tűnt, hogy a pugacseviták megtámadták a tábort.
  Azonban két gyerek is kolosszális erő. A tiszteket pedig élesen kihegyezett korongok dobálásával ölik meg. És eltörik a torkukat, kiszakadnak az artériáik és az ereik.
  A gyerekeket nehéz felismerni hóesésben, hófúvásban pedig tökéletesen álcázzák őket.
  De a cári csapatoknak nehéz dolguk van. Oleg Rybachenko, korongot dob, azt mondja:
  - Dicsőség a nagy Oroszországnak!
  És ismét repül a fiú csupasz lábujjai által dobott korong.
  Margarit is így tesz, puszta ujjaival egy kihegyezett eszközt dob, és agresszíven üvölt:
  - Emelyan Pugachevért!
  És ezek a gyerekek nagyon aktívan és eredményesen dolgoznak. Szablyával is vágnak. És a tiszteket választják.
  Oleg Rybachenko énekli:
  - Fehér farkasok nyüzsögnek!
  Margarita, csupasz lábujjakkal korongokat dobálva ellenfelei felé, ezt énekli:
  - Csak akkor marad fenn a verseny!
  A fiú, folytatva a tekerést, lekaszálja az ellenséget:
  - A gyengék meghalnak, megölik őket!
  A korongot dobáló és tiszteket gyilkoló lány felszisszent:
  - A szent vér megtisztítása!
  A fiatal harcosok nagyon változatosan cselekszenek, és gránátokat dobnak az ellenségre.
  Ebben a pillanatban a lázadó lovasság portyázik a táborban. Kiderült, Emelyan Pugachev úgy döntött, hogy először támad, és számos lovasságát a gyerekek után költöztette.
  És az ütés hirtelen és éppen a megfelelő időben történt. A sztyeppei lakosok nyilakkal öntötték le a katonákat, a kozákok szablyával vágták le, a lovasok pedig lándzsára tették.
  A cári hadsereg akaratát aláásták, a parancsnokokat megölték. Itt Emelyan Pugachev személyesen vágja karddal az utolsó ezredest, és kiáltja:
  - Gyermekeim, felismeritek a törvényes uralkodót?
  Katonák százai, sőt sok tiszt is térdre esik, és azt kiáltja:
  - Valljuk be! Valljuk be!
  Ellenállás csökken. A gyalogság néhány tiszt kivételével szinte teljesen megadja magát. A lovasság valamivel tovább ellenáll. Sok nemes van benne. De a hétköznapi emberek lovasai is ledobják fegyvereiket.
  Oleg és Margarita szablyával vágja a lovasokat, csupasz lábujjakkal éles korongokat dobálnak, és nyikorognak:
  - Nagyszerű emberek mindenkor,
  Nagyszerű emberek - Péter dicsőségében!
  A fiú és a lány egyaránt aktívabb a darabolásban és a dobásban. A tüzérséget már elfogták. És baklövéssel ütötték a lovasokat. Több tucatnyian hevernek. Totális verés folyik.
  Oleg vigyorogva énekelte:
  - Első Péter nagy cár, legyen mindig példa számunkra!
  És azt is fogja, és két szablyával levágja, azonnal levágja ötnek a fejét.
  Margarit, levágva ellenfeleit, csicseregte:
  - A hangom, és gyönyörű vagyok!
  És ugyanígy fogja és vágja.
  A fiú és a lány egyszerűen a megsemmisülés megtestesülése. És úgy működnek, mint az elektromos kasza.
  Egy másik tiszt elesik... Emelyan Pugachev hangos hangja hallatszik:
  "Aki nekem szolgál, jutalmat kap, a többi pedig elpusztul."
  A copfos férfiak már megérkeztek. És jól küzdenek a lovasság ellen. És a lovak patakjai elvékonyodnak...
  Az életben maradt lovasok is megadják magukat. A csata ismét megnyert... Pugacsov diadalmaskodik!
  A foglyokat már vezetik és esküt tesznek. A katonák általában meghajolnak a csaló előtt. A tisztek mások. Ki választja a hurkot, és ki esküszik hűséget az új királynak. Sőt, ki tudja, talán egy igazi uralkodó.
  Emelyan Pugachev nagyon parancsolónak tűnik. Nyilvánvaló, hogy ez egy olyan fickó, aki szokott parancsolni. És szó szerint mindenki meghajol előtte.
  Miután mulattatta azokat, akik megtagadták az esküt, Emelyan ellenőrzést végzett.
  Hetvenöt fegyvert fogtak el, ami akkoriban sok volt. És Golitsyn csapatai olyan sokakat gyűltek össze az erődökben. Az ágyúgolyók és a lövedékek is a helyükön vannak, de a puskapor nagy része elégett. De nem számít.
  Több mint öt és félezer rab van. A hadsereg nőtt.
  A parasztok királya Olegot hőstettéért ezredes, Margaritának pedig ezredesi rangot adományozta.
  És adott háromszáz rubelt is.
  Igen, a fiú folytatta jó karrierjét. Továbbra is felemelkedhetsz tábornagyi rangra.
  És Emelyan először lakomát adott...
  A lakomán pedig megvitatták a következő lépést. Általában szükség volt a hátunk megerősítésére. Ügyeljen arra, hogy Ufát vegye be, és előtte a Verhoyaitskaya erődöt, amely még mindig kitartott. Küldj erősítést Kungurnak és Beloborodovának is. És elfoglalja az összes uráli gyárat. Tüzérséget és kellékeket, valamint fegyvereket szerzett.
  Általában az atamánok egyetértettek ezzel. Ufa bevétele után pedig menjen Kazanba.
  Egy másik kérdés, hogy mit kezdjünk a Yaik várossal? Viharba vinni, vagy egyelőre blokád alatt hagyni?
  Emelyan Pugachev szeretett volna egy kis időt eltölteni fiatal feleségével, Usztyinjával, és a lovasság egy részét kivéve elindultak a városba. Ataman Ovchinnikov pedig ideiglenesen a parancsnokságon maradt. El kellett mennie a Vernekhneyaitsky erődhöz, egyúttal összegyűjtve a sztyeppei lakosok erőit. Erősítéseket küldtek az Urálba. Még Tobolszk elfoglalását is tervezték. Jelentős erők gyűltek össze.
  A kozák király és lovassága Jaick felé vágtatott. Bármit is mondjunk, ez a város szimbolikus. De leginkább Emelyan trónörökössé akarta tenni magát. Végül is a háború az háború. És ha ölnek, akkor legalább lesz, aki folytatja a családi vonalat.
  Oleg és Margarita a fősereggel együtt, amely a Verkhneyaitsk erőd felé halad.
  Egy fiú és egy lány fut és nagyon vidámak...
  Még okoskodásokat is csinálnak az úton.
  Aforizmákat cserélnek;
  Oleg felpattan, Margarita pedig válaszol:
  A király nem a koronájával erős, hanem a siker megkoronázásával!
  Az ember nem farkas, de még inkább szüksége van falkára!
  Igyál, de ne légy részeg, és ha berúgsz, ne kapd el!
  Mézédes a zsarnok beszéde, mint a tépőzár a legyeknek!
  Aki az édes szavakra esik, az okos, mint a légy!
  A zsarnok keserű a tetteiben, de édes a beszédében!
  Aki nem akar békét, az nem látja a lakomát!
  Az ember csak akkor nagyszerű, ha nem cseréli ki magát kevésért!
  Légy türelmes, de ne légy türelmetlen!
  Ha adukat akarsz szerezni, ne légy bubi!
  Egy ütés jobb ezer káromkodásnál, és egy pofon száz ütésnél!
  A király, aki levetkőzteti alattvalóit, mindig meztelen!
  Általában cipőt vesznek fel, hogy vetkőzzenek!
  A lopással megtöltöd a zsebeidet, de kiüríted a lelkedet!
  A zsarnok szereti a hatalmat, de gyűlöli azt, aki felett uralkodik!
  A hóhér néha szükséges szakma, de a fejes embert nem szeretik!
  A zsarnokot meg lehet ölni, de nem lehet meszelni!
  Az ember szereti a piros szót, de néha kifolyik belőle a vér!
  Aki a múltba néz, az mindig késik!
  A jövő ködben van, de nincs messze!
  Ne köpd a múltat, köpni fognak a jövőben!
  A zsarnok valójában egy vámpír, és a beszéde folyékony!
  Ha visszaélsz az édes álmokkal, akkor az élet nem lesz méz!
  Az édes álmok keserű ébredésekhez vezetnek!
  Ha túl gyakran öntesz ki mézet a szádból, magadhoz vonzod a medvéket!
  A zsarnok szereti a vért és a vörös beszédet, de mindig a meszelésre törekszik!
  Az emberek félnek a változástól, de soha nem elégedettek a status quóval!
  Ha Istenné akarsz válni, ne válassz főemlőst mentorodnak!
  A juhoknak bölcs pásztor kell, nem hülye kos!
  A szent hely soha nem üres, de a szentség lehet üres!
  Az ember, akárcsak Isten, teremtő, és mint az ördög, problémákat teremt magának!
  A zsarnok, mint a darázs, csíp, de még magának sem tud szárnyakat adni!
  A politikus egy róka, ne legyetek szavazók, mint a mindennapi kenyerüket elvesztő varjak!
  Még ha az embernek hét fesztávú is a homloka, a makacsság majommá változtatja!
  Istennek mindene megvan, az embernek nincs arányérzéke!
  Könnyű imádkozni, nehéz koldulni!
  A képzelőerő jó - álmodozónak lenni rossz!
  Isten ereje birtokában ne hajolj le egy főemlős ambícióira!
  A majom utánoz, az ember kreatívan örökbe fogad!
  A jövő nem a magas hegyekről szól, hanem a nagy dolgokról!
  A fiatalság a szívben örök, de az öregség unalmas!
  Ne csavard a farkát, mint a róka, jobb, ha kerékként fogja a mellkasát!
  A férfiak a háborúban érnek, de nem lehet ok nélkül ölni!
  A háború csökkenti az egészséget, de növeli az intelligenciát!
  Az aranyérmék az árulás sárgáját hordozzák!
  A hóhérnak is van szíve, de a fejsze hegyező keménységével!
  Harcolj, ne halj meg, várhatsz egy évszázadot!
  Isten minden szívben van, de nem minden fejben!
  A nagy ambíciók csökkentik a boldogságot!
  Aki túl sokat akar, annak egy buborék ereje van!
  A birodalom olyan, mint egy ház, az építkezés szeretetet és számítást igényel, különben vérzik a tető!
  A jóból sosem elég, de mégsem érdemes túlevni!
  Gazdagnak lenni nyereséges, csak akkor kellemetlen, ha mindenki megfej!
  Ha erős akarsz lenni, ne gyengítsd az elméd!
  Az összehúzódástól az izmok megerősödnek, a bürokratikus apparátus pedig hatékonyabbá válik!
  A politikusok szeretnek a nyelvükkel dolgozni, főleg az asztalnál!
  Nincs nagyobb hazug, mint egy politikus, aki fanatikusan meg van győződve saját igazáról!
  Isten egy nőt teremtett a férfinak, de a Sátán hozzáadott egy anyóst!
  A tolvajnak börtönben kell lennie, de a legnagyobb tolvaj kapja a trónt!
  Aki egy fillért lopott, az bűnöző volt, aki egymilliárdot, az nagyszerű pénzember!
  Éhes lélekkel nem ehetsz friss kenyérrel az éhezőket!
  Minél többet lopsz, annál kisebb a büntetés, de nem a következő világban!
  Ha nem hagyjuk magától elmenni, az nem jelenti azt, hogy fojtogatóban tartjuk!
  A bank támogathatja, de ez olyan, mint egy akasztott ember hurokja!
  Akinek nincs támasza, azt a falhoz nyomják!
  A pontosság a királyok udvariassága, de a királyi bolondok különösen pontosak!
  A politikus gyakran vicc, de ritkán az, aki igazat mond!
  A bolond szereti az igazságot, de gyakran megkockáztatja, hogy halálra késik!
  Aki szereti a vodkát, az utálja az egészségét és a józan eszét!
  A vodka tiszta, de ködösíti az agyat!
  A részeg tenger térdig ér, de ő maga mindig térdel!
  Józanul válassz, anélkül, hogy a politikusok ajkáról lerészegedne az édes bortól!
  Amikor a választás győztesére szavaz, mindig csalódott lesz; ha a vesztesre szavaz, mindig bosszús lesz!
  Akit nem választanak, annak mindig tévedés és csalódottság érzése lesz!
  Ugyanarra a politikusra szavazni olyan, mint egy hegedűs, aki egy húron pötyög!
  A trónon ülő politikusokon változtatni kell, nem tény, hogy az új étel jobb, de mindenesetre friss!
  Szavazz a fiatalokra, te magad is fiatalabb leszel, ha nem testben, akkor új módon!
  Aki sokáig ül a trónon, aranyérré válik alattvalóinak!
  Bármilyen szöges szuronyok is vannak, a zsarnoknak sikerül a legtovább rajtuk ülnie!
  Egy bölcs zsarnok nem fogja jobban bebörtönözni az ellenségeit, mint ahogy a barátait sem fogja becsapni!
  Aki tiszteleg a zsarnoknak, örökké menetel!
  A demokrácia jó az okosnak, az átlagos a hülyének, de a zsarnokság csak a zsarnoknak!
  A gyerekek összeállítottak néhány aforizmát. Ekkor egy kisebb huszárosztag támadt. Néhányukat feldarabolták, majd elfogták.
  Verkhneyaitskaya erőd. Egy nagyon erős fellegvár, és annak ellenére, hogy lázadók vették körül, soha nem foglalták el.
  A gyerekek odaszaladnak hozzá, és útközben kitalálnak még néhány aforizmát.
  A zsarnok mindig gyenge a parancsban: a farkas szereti a juhokat, és remeg az oroszlánok előtt!
  Pap az igazság kedvéért hazudik, politikus a haszonért, és részeg a pohár kedvéért!
  A szerencse nem mindig igazságosságból és szorgalomból fakad, hanem hanyagságból és lustaságból mindig elmúlik!
  Jó az elefánt ereje, rosszabb a mozgékonysága, még rosszabb a bölcsessége, és nagyon rossz az elhízás!
  A világon minden relatív, csakhogy az ember a világ köldöke!
  Az Isten hatalmának elérésére irányuló vágy nem párosulhat a gorilla moráljával!
  A tudósok fejlesztik a haladást, de serkentik a lustaságot!
  Ha egészséges akarsz lenni, fuss, ha nem akarsz megsérülni, menekülj!
  Az ember ereje az elméjében van, de a gyengesége a nyelvében!
  A politikus olyan, mint a gyümölcs, minél fényesebb, annál mérgezőbb!
  A politikus olyan, mint egy boa, csak ő nyitja ki a száját, és sokkal gyakrabban nyel!
  A zsarnoknak sok a ravaszsága, de kevés a tisztessége!
  Ha magasabbra akarsz válni Istennél, alacsonyabbra fogsz esni, mint egy bogoger!
  Senki sem örök, az istenek is csak addig élnek, amíg az emberiség létezik!
  A politikusok örökké uralkodni akarnak, de még egy pár perc szagát sem akarják!
  Ne bízzon a politikusokban, és ellenőrizze az ajtó szilárdságát!
  Azonban nem minden arany, ami csillog, hanem minden, ami csillog, aranypatakba csomagolható a zsebedben!
  És csak egy harcos van a mezőn, ha van bátorsága!
  Az erős legjobbak kitartása visszatartja az ellenség tehetetlen dühének izgalmát!
  Az életben mindent el lehet csavarni, csak nem élhetsz úgy, mint egy gombagomba!
  A ravaszság a győzelem anyja, ha a boldog alkalom úriemberét is magával hozza!
  A háború egy örök szűz - nem tud vér nélkül cumálni!
  Háború a parázna mohó markával - soha semmiért nem ad győzelmet!
  Minden ember olyan, mint egy homokszem a sivatagban, de a legnagyobb szélekkel rendelkező sivataggal ellentétben ennek a homokszemnek nincs határa az önfejlesztésnek!
  Amikor az istenek nevetnek, a halandók sírnak, ha az istenek nevetése mennydörgővé válik, a gyenge embereknek súlyos a vége!
  A legfejlettebb technológia primitív használatával és kifinomult tétlenségével tehetetlen!
  Mi tépheti le a csillagos szőnyeget a zsanérokról? Az emberi hülyeség aszteroidája!
  Az elnyomás ostora nélkül lehetetlen ugrás az olyan eredmények felé, amelyek az egész emberiség számára felszabadulást hoznak!
  Minél meredekebb az agy "csavarja", annál inkább kicsavarja a vis maior!
  Szegény ember nem az, aki testében mezítláb, hanem az, aki lélekben nem főnök!
  A szex iránti ellenszenv egészségtelen erkölcsöt eredményez!
  A humor éppoly illő a temetésen, mint a bálruha a lövészárokban!
  Aki hülyét játszik, az nem ér el sikert; aki megtöri az illúziókat, az eléri az igazságot! A győztesnek mindig igaza van, még akkor is, ha rossz módszerekkel érik el a sikert!
  A legjobb ajándék az ellenségtől, ha hatalmat ad egy idiótának!
  Aki kibírja a nyakörvet, soha nem lesz a nők által szeretett mén!
  A szabadság duplán vonzó azok számára, akiknek sikerült saját lustaságukat és felelőtlenségüket rabságba ejteni!
  Aki gyakran alábecsüli az ellenség visszavágó képességét, és ritkán kap lehetőséget arra, hogy értékes győzelmet arasson!
  Aki szeret köpködni, az csekélység, hogy megszarja magát!
  Lehet sok meddő frázist beszélni Istenről, de ebből gugulkin orrral hasznos tettek származnak, ami nem nő ki az igefolyó öntözéséből!
  A győzteseket eredményeik és trófeáik alapján ítélik meg... a veszteseket egyszerűen ítélik meg! A győztesnek bírája, a vesztesnek büntetőbírója van! Megkérdőjelezhető a győzelem értéke és szükségessége, de a vereség mindig és kétségtelenül senkinek sem jó!
  A vereség egyetlen előnye, hogy megtanít leckéket vonni, és a keserű hibák kihullott könnyeiből sikert hozni!
  Ha be akarod csapni az ellenségedet, légy rejtély a barátaid számára is!
  Ha az ellenséges parancsnok terve olyan, mint egy nyitott könyv, akkor annak lapjait elkerülhetetlenül beszennyezi bajtársai vére!
  A fiú és a lány továbbra is viccelődött, miközben szemügyre vették az erős erődöt.
  A nyertesek saját maguk ítélkeznek, egyesítve az ügyészt és az ügyvédet is, de az ítéletet továbbra sem ők, hanem a történelem hozza meg!
  Minél egyszerűbb a trükk, annál nehezebb az ellenségnek kiszabadítani magát a használat következményei alól!
  A becsapódás pillanata, mint egy hang a dallamban, kicsit korábban vagy később megszólal, és hamis lesz! De még a sírból sem hallani a csalódott közönség sípját!
  Ha tudod, ki az ellenséged, akkor nem kell ismerned bajban lévő barátaidat!
  Ne veszítse el a kezdeményezést, elveszíti a győzelem édes mézét, és elnyeri a veszteség keserűségét! Amikor egy bokszoló tántorog, még erősebben kell megütni, különben a végtagjai megadják magukat!
  Az ellenség vitorlázik, vitorlájában a megsemmisülés szele!
  Aki a csatában úszva megfullad egy tócsában és halálra ég!
  A piszkos varázslat, mint a szappanhab, a szemet szúrja, de az ellenséget nem!
  A gyomok akkor növekszenek jól, ha rosszul növekszenek, csökkentve a kertészek ostoba előítéleteit!
  A legélvezetesebb tanulási folyamat a szex! És ami a legfontosabb, senki sem fogja visszavenni!
  A szex az egyetlen téma, ahol mindenki nagyobb tétre törekszik!
  A szexben és a tanulmányokban az a közös, hogy a C jobb, mint a D!
  De csak egy szilárd szám a legkielégítőbb értékelés!
  Aki kiáll, amikor támadni kell, az még a sírban sem tud ellenállni!
  Az, aki mindig holtponton van az életben, káromkodik!
  Adukkal megy az első, csak nevetség tárgya!
  Aki időben szeretne érkezni a díjak kiosztására, annak bőkezűen küldjön ajándékokat mandzsetta formájában!
  A vákuum nem fog szétrobbanni, a nap nem fing!
  A golyó nem bolond, hanem az a bolond, aki lövöldöz, elhibázza!
  Aki nem hajlandó segíteni az embereknek, az az Úr által a bűnök engesztelésére és a megtérésre szánt időt vesztegeti!
  A halál soha nem felejt, még ha néha feledékeny is!
  Egy erős harcos, még egy is, több hasznot hoz, mint egy falka gyenge, mint ahogy egy éles sarló levág egy egész kalászmezőt!
  De néha még egy gyenge sereg tüskéi között is kellemetlen kivételnek számító macskakövére bukkanhat a sarló-batyr!
  Ha béke van, bőkezű lakoma, ha háború van, legyen egy győztes pohár bor!
  Aki a katonai ügyekben ügyetlen, az egy ügyetlen hulla az ágyban!
  - A jó harcos csak annyira jó kém, amennyire segít a hímzésben és a győzelemben! A jó kém ilyen harcos, ez nem akadályozza meg abban, hogy öljön és elkerülje a veszteséget!
  Könnyű szétesni a csata hevében, ha edzés közben elveszti a hidegvérét!
  Nyers erővel nyerhetsz, de finom diplomácia nélkül nem tudod megtartani a győzelem gyümölcsét!
  A háborúban két probléma van: megtalálni a rejtett ellenséget, és elkerülni a kísértést, hogy homokba dugja a fejét!
  Te koldus ne ülj be a királyi hintóba, nem kell ezrekért felelned!
  Kegyetlenség kell ahhoz, hogy eredmény legyen - ne kíméld az ellenséget, bármilyen gyenge is!
  Jobb túlélni anélkül, hogy túl sokat tanulnánk, mint meghalni, miután megtanultunk valamit, amire úgysem lesz szükséged!
  Az ember szeret mindent egy kupacba rakni, kivéve azokat a bajokat, amelyeket kész elfelejteni! Leggyakrabban azonban a feledékenyeken halmozódnak fel a bajok!
  Ha azt mondják, hogy tetszik, nem kell sietned, azonnal dönts, különben megfulladhat a torkod!
  Veszteni is tudni kell, de különösen fontos, hogy ne tudj veszíteni!
  A támadás olyan, mint a hátszél a vitorlában, csak felerősíti és áttöri mások árbocát!
  A meghódolás nem vásárolhat életet, de egy szégyenteljes egzisztenciát a semmiért megadnak neked!
  Aki kegyetlen az emberekhez, az ördögök által felfalt kocsonyává válik a pokolban!
  Pontos mesterlövész pilóta, legtöbbször az alvilág legszélesebb repülőterére való leszálláskor hibázik!
  A támadás mindig hatékonyabb, mint a védekezés, mert az ököllel szemben rossz blokk!
  Aki nem habozik gyorsan visszavágni, az a sikerhez megy!
  A szórakoztatás a legértelmetlenebb és legpazarlóbb időigényes tevékenység, de ha nincs rá idő, a hasznos tettek ellenértéke már meghaladja az ésszerű határokat!
  A legértelmetlenebb dolog az életben a szórakozás, de szórakozás nélkül az életnek nincs értelme!
  A pásztornak értenie kell a bárányt, de nem birkaként gondolkodni!
  Az uralkodónak sajátjának kell lennie alattvalóinak érdekében, de idegen a tömeg gyengeségeitől és babonáitól!
  Mindenki elesik - csak a lelkileg felemelkedett emelkedik fel!
  Azok, akik nem számolják a kagylót, csatába repülnek!
  Minden lövés számít, a szerencse nagy becsben tart!
  A gyermekkor, mint egy sakkjátszma nyitánya, a játék egészét alakítja, de a sakkkal ellentétben mindenki vissza akar térni, és soha többé nem hagyja el a nyitást!
  Nem szörnyű a hideg, ha lángol a szíved, és jeges nyugalom uralkodik a fejedben!
  A problémák vagy érzelmek lefagyasztásával túlélheted, de nem élhetsz, ha az érzéseid kihűlnek!
  A sakál le tud győzni egy tigrist, ha sakál a csatában, és tigris az ellenfél kiválasztásában!
  A fiú és a lány befejezte az aforizmákat.
  Ők azonban parancsot kaptak a boszorkánytól, hogy tegyenek valamit, és ezúttal ideiglenesen elmentek.
  A nácikkal vívott csata során Oleg Rybacsenko egy párhuzamos világban találta magát, ahol a legnehezebb az oroszoknak.
  Margarita van mellette, szintén egy lány, aki készen áll a nácik elleni küzdelemre.
  A gyerekek egy kis időt töltenek a csatára való felkészüléssel. Mindketten úttörők és úttörők.
  Milyen érzés vörös nyakkendő a nyakában?
  A mezítláb pedig már ismerős, sőt elfogadott... Fel kell készülnünk a fasiszták és bűntársaik támadásának visszaverésére.
  Beleértve az amerikaiakat is. Mire kell felkészülni? Tudd, hogy az erők egyenlőtlenek, és találékonyságra van szükséged.
  A gyerekek készülődnek, csapdákat ásnak, és sietve kitalálnak valamit.
  Oleg és Margarita a természetes világban élnek, és úgy tekintenek rájuk, mint a sajátjukra.
  A fiú különféle meglepetésekkel készül a náciknak. Jó móka más gyerekekkel.
  Margaritával együtt egészen szabadnak érzik magukat nők és fiúk társaságában.
  Oleg szellemesen meg is jegyezte:
  A hősiességnek nincs kora, de a bravúr fiatalságot ad a léleknek!
  Margarita egyetértett:
  "Évek soha nem elégek egy bravúrhoz, de mindig van sok évszázados emlék!"
  A fiú segített, a lány a védekezés visszaverésére készül. Harcolnunk kell.
  A nácik támadni készülnek. Igaz, Margarita váratlanul elhagyta pozícióját. Mivel lány, ezért a frontvonal mögé küldték összekötő tisztnek.
  A lányok még mindig kevesebb gyanakvást keltenek, mint a fiúk. Ráadásul Margarita szőke hajú, és az arca fokozott önbizalmat kelt.
  
  Itt főleg harcos lányok vannak. Az úttörők segítő kezet nyújtanak nekik, miközben a mezőkön nyugalom van, és a hegyes orrú lányokkal rendelkező srácok maguk könyörögnek, hogy segítsenek idősebb testvéreiknek. Még túl buzgón dolgoznak, igyekeznek többet tenni, anélkül, hogy számításba vennék gyermekeik erejét. Így borzasztóan megduzzadtak az ereik, és milyen élesen, mint a rézdrót, úgy jöttek ki az erek lebarnult, bőrkeményedett kezükön és mezítláb, olyan kegyetlenül, hogy sírni akarsz, eltört lábfejük a hősgyermekeknek. Ugyanakkor még mindig sikerül énekelni;
  Hazám Sztálingrád,
  Dope virágokat tartalmaz - a harmat gyémántját!
  Azt hiszem, örömteli felvonulás lesz,
  Egy háború nélküli világban - mennyei szépség!
  
  Az ember az ember testvére lesz,
  Mindenki álomlánya eljön...
  Ha nehéz, az a te hibád,
  Az édes folyó tele lesz vízzel!
  
  A Fritz beledugta az orrát, és elvigyorodott,
  Ő egy fasiszta üvöltő - mindnyájatokat megöllek!
  De válaszul egy ütés érte -
  Tudjuk, hogyan kell ütni különösebb díszítés nélkül!
  
  Az úttörő nagy tisztelgést adott nekünk -
  Megmutatta, hogy ő egy igazi tigris!
  És most a Kraut vadászgépek keményen ütnek,
  Számunkra lejárt a gyerekjátékok ideje!
  
  Maga az Úr Krisztus tréfásan parancsolta:
  A sorsod lesz álmaid megtestesítője!
  Az ember szívében csak egy gyerek,
  A bánat lelkében olyan, mint a rózsakoszorú!
  
  Az esőcseppek a tenger gyöngyszemei,
  Az égi csillagok tükörképe bennük!
  Éles kaszával fenyeget minket a halál,
  És az áruló farkas csontokkal van az erdőben!
  
  De ismerd meg az úttörőt - a nyakkendő vér,
  Csak a vörös szín szent évszázadok óta!
  Svarog elhozza - bízz bennünk, szerelem,
  Az ég kegyelme - tudd, hogy nagyszerű!
  
  Mezítláb járunk Berlinben,
  Az úttörő harcosok ezreit vezeti!
  És az ellenség állt - szamár az iga alatt,
  Fény az egész Univerzumnak - társaink!
  A lány Alena hozzátett egy rövid mondatot:
  Riasztóan égnek az égen,
  Gonosz Luftwaffe szemek!
  Mintha azt mondanák...
  Ismét vihar van a világon!
  A zivatar pedig tényleg közeleg, még a horizontra ereszkedő napot is eltakarja a felhők és a fanyar, szemet maró füst keveréke.
  A közeledő tankok távoli dübörgése hallatszik, és repülőgépek zümmögnek az égen. Először a híres képkockák lebegnek, majd az Arado-8-as sugárhajtású keselyűk. Veszélyes többcélú bombázók. Vagy a nagyon manőverezhető Yu-287 előrelendített szárnyakkal. És már mennydörögnek a hatalmas ostromfegyverek. Ha nagy robbanásveszélyes lövedékek érik, a föld rögök és az olvadt gyep magasan az ég felé repülnek. És még szörnyűbbek az Arado-Superből kilőtt erős irányítatlan rakéták, amelyek széttépik a lövészárkokat... És ekkor megjelennek a Focke-Wulf támadórepülőgépek, amelyek képesek elsimítani bármilyen védelmet. Itt kezdődik a csata. A fiatalsága ellenére kifinomult őrnagy, Andrej Matrosov trófeás távcsövet tart a kezében, hideg optikával, és a közeledő fasiszta acéllavinát figyeli. Sok náci van, és szokatlanul erősek. Még a gyalogság is kerekeken és páncélozott járműveken van, elkerülve a kézi lőfegyverek tüzét. Megpróbálják hátba terelni a keményen dolgozó úttörőket, de nem akarnak elmenni és puskát kérni a harchoz.
  Fegyver nem jut mindenkinek, pedig a helyi száguldó és agárgyerekek vadászpuskát, sőt sportíjat is hoztak. A kék szemű és szőke hajú fiú, Oleg Rybachenko még házi készítésű gránátokkal töltött hevedert is készített eredeti töltelékkel. Erős feltaláló. És maga a heveder nem egyszerű, hanem sok törzsből - egy igazi "Katyusha", amelyet fából készítettek úttörő kezek. Az innovatív srácok házi módszerrel készítettek robbanóanyagokat, sőt légvédelmi eszközöket is készítettek. Mindenki bátran harcolni és nyerni akar. De nem fogsz tudni meghalni a szent és pótolhatatlan szülőföld utolsó gondolatával.
  Andrej Matrosov őrnagy kiadja a parancsot:
  - Ne nyisson tüzet parancs nélkül!
  Valójában az egész zászlóaljra csak három háború előtti kiadásuk van a "negyvenötből" (Az összes legújabb fegyvert sürgősen átszállítják Moszkva irányába, itt csak azt, amit maradék alapon sikerült kifaragniuk). azt jelenti, hogy az egyetlen esély az, hogy közelebb engedjük a Krautokat.
  Elöl, ahogy az a náciknál szokás, a legvédettebb járművek; harckocsik "Royal Tiger", "Lion" és "Ferdinand"-2 önjáró löveg 128 mm-es ágyúval. Tipikus taktika a középkor óta, hogy a legerősebb és leginkább textúrájú lovagokat használjuk az ék csúcsán. És nem lehet azt mondani, hogy a németek rossz harcosok voltak. Még az is általánosan elfogadott, hogy a németeket született harcosoknak tekintik. És a pusztítás páratlan technikusai. Ezek az ő agyszüleményeik - olyan autók, amelyek oldalára csak legalább 85 mm-es kaliberrel lehet behatolni. Az új megbízott Führer Göringnek tetszett a Ferdinand-128, és ennek a gépnek a gyártása megkezdődött. És nem csak egy tankromboló módosításában, hanem egy rohamfegyverrel is. Igaz, az áttörő harckocsik gyártása még csak indul. Helyet kell adniuk a könnyebb járműveknek és a főtestből egy kicsit lemaradó gyalogságnak.
  A náci autók és motorok időnként lelassulnak, mert félnek, hogy előrébb jutnak...
  De a mezítlábas úttörőfiú, Oleg Rybachenko bizonyítja, hogy okkal maradtak itt. Először az úttörőtársak által egy briliáns gyerek rajzai alapján készített hevedert találták el. Ez ebben az esetben elég nagy hatótávolságúnak bizonyult, a halmozott robbanócsomagok, mint a jégkorcsolya, széthasították a páncélt, és lapított sisakokkal, csavart géppuskákkal préselték ki a nácik törött testeit. A nehezebb járművekhez pedig vannak még menőbb fegyverek! Egy szűkös páncéltörő akna, házi ragasztóval bevonva, tetején pedig az azt láthatatlanná tevő gyepet drót segítségével a csonkok közé mozgatják, közvetlenül a Királyi Oroszlán pálya alá. Ez a tank még nagyon ijesztően is néz ki, ekkora 128 mm-es fegyver, és a torony mindkét oldalára ragadozó, dühös arcok vannak festve. Nyilvánvalóan a németek a szovjet katonák megfélemlítésével számolnak.
  A hernyók acéllemezei csiszoló hanggal fekszenek rá a halálos jelenre. A robbanás nem tűnik túl erősnek, de a hernyó leszakadt, és Hitler tankja füstölni kezd, mint egy kémény, és egy ilyen szörnyeteg számára váratlan sebességgel körbe-körbe forog, mint egy hatalmas torony, farönkökkel.
  Más úttörő fiúk hasonló eszközöket használnak, valamint saját eredetű robbanóanyagokat, amelyeket Oleg Rybachenko innovatív receptje szerint hegesztettek. Mivel a német gyalogság gyáva, a tankok és az önjáró fegyverek védtelenek előttük, ezért megbüntetik őket.
  Például a legjobb egy nehéz Ferdinand-128-at katapulttal lefedni, mivel semmi sem tud áthatolni a 200 mm-es páncélzaton. És vállal egy gyengébb tetőt garanciával. Sőt, a zseniális Rybachenko kitalálta, hogyan lehet irányítani a robbanást. Ehhez elegendő egy hagyományos izzólámpából származó eszközt használni. Ekkor a vákuum beszívja a robbanáshullámot, és az összes energia egy pontba kerül. Ez az újítás a gyógynövények és szárított gombák keverékével főzött speciális robbanóanyaggal együtt lehetővé teszi, hogy egy kis robbanócsomag is komoly pusztítást okozzon. A fiúk és a lányok pedig a leghétköznapibb íjakkal és csúzlikkal, mindössze három húrral lőnek a Wehrmacht acéllényeire. Így a "Királytigrist" szétzúzták a nyomai, és ez, egy ragadozó, miután megsebesült, hisztérikusan ropogtatta a motorját, és szinte vakon lövedéket dobott ki.
  A híres "vérfarkas" alacsony sziluettjével és erős páncéljával úgy néz ki, mint egy lapított teknős. Ez az önjáró fegyver nemrég jelent meg a szovjet-német fronton. Jó menettulajdonságai, a tarack-ágyú tisztességes távolságon keresztüli átütőképessége és csatában való túlélése miatt a "Vérfarkas" azonnal szóba került.
  De a nyomai még közönségesek, bár széles... Viszont még jobb lenne felrobbantani az autó alját, és alkatrészekkel kiköpni a belsejét.
  Akkor már teknősről van szó, amelyet egy hatalmas orosz sas dobott le a hegy tetejéről. Ahonnan a törött belek és a náci legénység meggyilkolt tagjainak őrölt csontjai másznak ki.
  Ljubov Markovna szívesebben üti el a "Királytigrist" egy hordó alatti gránátvetővel - a célpont a hernyó, és ahhoz, hogy a harckocsi elveszítse a mozgásképességét, a görgőhajtást meg kell törni. Egy szőke, enyhén kék hajú, vonagló fürtök komszomol tag a kezében csavarta a fegyvert, és felmordult:
  - Ebédre cipót sütsz magadnak!
  Itt van egy másik sérült Vérfarkas, mint egy kalóz fregatt törött kormányral, és már oldalra csúszik. Megböki a páncélt, és összeütközik a "Királytigrissel". És mindkét síneken lévő acélkoporsó izzani kezd, és néhány pillanattal később felrobban a robbanó lőszer miatt. A robbanás miatt pár könnyű szállítóeszköz felborul, a géppuskák megfulladnak, magukkal a töltényekkel és a tokkal együtt elalszanak. Ezek a zsúfolt holttestek aztán megfordulnak.
  Szépen fogalmazott Alesja Muravjova, aki éppen borulásra kényszerítette az előreugró "Párduct", ügyesen kivágva a korcsolyapályát is:
  - Az erő nem a fekvő izmokban van, hanem az agyakban, ahol nincsenek suhogó egerek!
  Ljubov Markovna, aki újratölti a gránátvetőt, és a kezében mérlegeli, megriad. A lőszer kicsi, az ellenség erős, de mégis, az optimizmus elvesztése nélkül, azt mondja:
  - A tölgyfej és az öntöttvas figura a csatában kivágott korhadt tuskó jele!
  És hozzáteszi:
  -Még tölgy testtel, rövidített felfogással is csak egy tuskó, másnak az ülése alatt!
  Tucatnyi nehéz jármű állt már meg. Az idős vulkánokként füstölgő törött és tehetetlen tankok egyáltalán nem ijesztőek. A sárkány elvesztette a fejét, és páncélozott bőrét ajándéktárgyként árulják.
  De a többiek követik őket, különösen a számos páncélos harcos. Az úttörőhősök el vannak ragadtatva, nem futnak el... Itt a Ferdinand-128-as önjáró löveg felveszi a sebességet és... Nagy robajjal zuhan egy álcázott lyukba. A törzs törzse eltört, és csak a tetején lévő széles hernyók állnak ki és mozognak tehetetlenül. És a fürge "Párduc" elindult utána. Csúnya, túlságosan hosszú pofája meggörbült, és belül olyan, mint egy páncéltörő lövedék felrobbanása. Aztán maga a torony is leszakadt... Mint egy láthatatlan női láb, agresszíven ütötte a labdát. Az egyik hatalmas német harckocsi legénysége kettészakadt... Leszállt az SS-re jellemző két ezüst villám monogramos csizma. Egy méterrel esett le Oleg Rybachenkotól. Az úttörő fiú felkapta, és megjegyezte:
  - Szamovárnak hasznos lesz, de nekünk, tapasztalt leninistáknak, nem kell tépni a cipőnket. - És üvöltve, felnőttet utánozva tette hozzá. - Inkább tépjük fel a tankokat!
  Íme egy újabb meglepetés, és egy gőzzel lökött öntöttvas fazék lángoló gőggel leszakadt egy közönséges sínről, és felrobbant, egyszerre három egész járművet felgyújtva.
  Aleszja Muravjova, akinek aranyhaja nem fakul ki a portól, így kiáltott:
  - De passaran (a spanyol kommunisták legendássá vált szlogenje - nem fognak átmenni!)!
  Az úttörő nők örülnek, és a helyzet tragédiája ellenére nevetnek. Egyes helyeken házi készítésű robbanóanyagokat rejtenek ásott lyukakba. Régimódi, kézműves módon készül. Természetesen egy kicsit gyengébb, mint a dinamit, de ez is elég a váz kikapcsolásához. Ezen kívül a mezítlábas fiú zseni, Oleg Rybachenko kitalálta a módját, hogyan készítsen pusztító keveréket közönséges fűrészporból, trágyából és szénából. Olcsó és vidám! És amikor felrobban, Nobel szeme kigurul a fejéből a meglepetéstől!
  A Fritzek súlyos veszteségeket szenvednek, a páncélozott személyszállítók meghibásodnak, néhányan áthaladnak a veszélyes zónákon, de gránátokat és robbanóanyagokat dobnak el.
  Itt még az úttörők is veszélyesebbek, mint a felnőttek. Mert a gyors észjárású fiatal katonák kis gőzballisztákat építettek, amelyek halálos "ajándékokat" szórnak a géppuska sebességéhez közeli sebességgel. Maga az elv dugattyús, de a motor forgatja a katapultok lapátjait, amelyek nagy kezdeti sebességgel dobják ki a halál ajándékait. Speciális zacskókat dobnak ki desztillált faszeszből, amely házi készítésű robbanóelemekkel van keverve - pusztító ereje majdnem megegyezik a nitroglicerinnel.
  Amikor eltalálják, Hitler szállítóeszközeinek vékonyabb páncélja enged, amitől a legénység kék lánggal lobog fel. A fájdalomtól megőrjített Krautok szívet tépően sikoltoznak, és rémülettől eltorzult arccal menekülnek.
  Néhányan még a technológiát is feladják...
  Csak az a kár, hogy sok az ellenség, úgy tűnik, von Bock döntött úgy, hogy itt adja le a fő csapást. Jelentős veszteségeket szenvedve - a járművek egy része főleg amerikai vagy francia volt - géppuskatüzet öntve mindenbe, megközelítették a lövészárkokat.
  És sündisznókra bukkannak... Közben Alena könnyedén rámutat a negyvenötre. Természetesen a "Királytigrist" és még a továbbfejlesztett "Panthert" sem, és főleg a "királyi párducot" nem lehet a homlokba venni, de az oldalakat meg lehet próbálni. Ráadásul a fedélzeten lévő "Panther" gyenge, de sebességénél fogva gyorsabban igyekszik áttörni... Így ütnek a német géppuskák, próbálnak ijesztgetni. A páncélozott szállítókról nincs mit mondani. Az összes korcsot kiütik, és kénytelenek vért köpni a forró fémpadlóra!
  Ljubov Markovna gránátot dobva a hernyóra kiált:
  - Sólymokkal fogunk hiénákat csipegetni!
  A kis kaliberű fegyvernek számos előnye van a nagyhoz képest - tűzsebesség, könnyű álcázás. És tudják, hogyan kell célokat választani.
  Még a sokat emlegetett Királyi Oroszlánt is, amely a kis kaliberű lövegektől megbízhatóan védettnek tűnt, az oroszok rémálmává vált járművet a Szaratov-dudoron, el lehet találni, ha a tornyot és a hajótestet precízen összecsapják oldalról. Itt van a leggyengébb pontja. És ha harci módba kerül akkor... Rossz lesz a Krautoknak!
  Alesya Muravyova kiáltja nekik:
  - Akkor is lesz Sztálingrád! És százszor rosszabb, mint Sztálingrád!
  A nácik hevesen vicsorognak, mint a hiénák. És a szovjet srácok között vannak meggyilkoltak és sebesültek. Különösen tragikus, amikor fiatal katonák halnak meg, akik most kezdtek élni. Íme egy nagyon kicsi, de bátor úttörő lány, nehezen emeli fel a robbanócsomagot, a T-4 "L" közepes tank lánctalpai alá veti magát (ez a korcs még mindig szolgálatban van! Tehát megnövelt súllyal és erősebb motorral). Sajnálom a lányt, de jobban utálja a fasizmust, mint az életet. Az úttörő határozottan tudja, hogy tette hősies, és az Úr Jézus örömmel nyitja meg a menny ajtaját azoknak, akik meghaltak a szülőföldjükért. Egy csúnya doboz hosszú, de egy hatalmas maszkból vékonynak tűnő törzsével felugrik, és leszakít egy négyzet alakú tornyot.
  A katonák pedig ismét gránátokat dobáltak, és ügyesen álcázott géppuskák tüzelni kezdtek a megtorlás felé kúszó motorkerékpárokra. És Hitler katonáinak feje szétrepedt, mint a jégeső által ledöntött érett cseresznye. És a vér még jobban terjed, mint a zúzott lédús bogyók lé.
  A félmeztelen Oleg Rybachenko fiú feltaláló fütyült az orrlyukain keresztül...
  - Ideje köveket gyűjteni valakitől, aki egy másodpercet sem dob a szélnek!
  Nem ez volt az első alkalom, hogy a nácikon próbálta ki trükkjeit. Például az autómotorok levegőt szívnak be a motorok számára, de mi a helyzet a finomított szén és több, nagyon maró és szúrós gyógynövény keverékével pordetonátorral?
  A nagy motorkerékpárok benzintartályai pedig felrobbannak, dühödt tűzpatakokat lövellve ki. Olyan érzés, mintha pokoli dzsinnek lázadása zajlik. Íme, néhány páncélozott szállító is csatlakozik szerencsétlen kollégáihoz. Tőlük pedig több száz méterrel arrébb repülnek a páncéltöredékek, amelyek egyre több áldozatot találnak maguknak.
  Alyonushka a "Vérfarkasra" mutatva a test alsó részét célozza meg. Nehéz odajutni, de ez az egyetlen esély a kíméletlen önjáró fegyveren való áthatolásra. Az ujj sima mozgása, majd egy fordulat.
  A fegyver lágy visszarúgást ad, és a fasiszta gép kettéhasad. És a széttépett vörös zászló fehér alapon fekete horogkereszttel a véres sárba esik.
  Alyonushka bölcs gondolatokat suttog:
  - Az igazságosság áldozatot követel, a jótékonyság adományokat, az igazságos ügy sikere pedig áldozatot!
  Alesya Muravyova egy nehézgránátot ad a Párduc oldalához:
  - Csak a háború elkerülhetetlen áldozatai segítenek elkerülni a megadás kérlelhetetlen áldozatait!
  Oleg Ribacsenko újabb porfelhőt engedett ki a ballisztáról, amitől hisztérikusan köhögött, majd ugyanez a köhögés hatására a motorok felrobbantak és szétrobbantak, és felkiáltott:
  - Változást kell adnod az ellenfélnek, de nem engedhetsz az ellenségnek változással!
  Megfordul, a tüzérlány megpihenteti csupasz, csinos lábait, hogy jobban átérezhesse a Föld bioritmusát, és talpával a fű leheletét, és újra lő, pontosan fenékre találva az alattomos T-4-et.
  A gyönyörű komszomol tag mosolyogva kiáltja:
  - Menj a pokolba, öreg!
  És éppen akkor két szovjet ősz hajú nagyapát levágott egy géppuska robbanás. És véresen estek a mélyedésbe. Egy másik gránátcsomóba tekert öregember a Panther tank lánctalpa alá esett. Búcsúzóul felkiáltott:
  - Dicsőség Sztálinnak!
  Aljosa Muravjova nyomatékkal folytatta:
  - Dicsőség a hősöknek!
  Ljubov Markova, aki nagyon hajlékony lábával gránátot dobott, fülsüketítően felkiáltott:
  - Tiszteld a halottakat!
  Oleg Rybachenko fehér fogait vigyorogva hozzátette:
  - Az okosakat pedig életük során tisztelik!
  Tényleg próbálj meg ellenállni egy ilyen erőnek. Például itt talán még nincs "Royal Mouse" - egy viszonylag új tank, de természetesen van egy "Leopard" is az E-25 labdán. De a Sherman rohan... Ebben az esetben valamiért kevés az amerikai és a brit tank, pedig von Bock volt az, aki nagy mennyiségű külföldi felszerelést kapott... A leleményes fiú Oleshka úgy gondolta, valószínűleg gondok vannak a személyzet fejlesztése vagy az utánpótlás.
  De sokkal könnyebb megfordítani a Shermant... Egy magas kóborló átfut egy agyagedényen robbanékony keverékkel, és... Csak egy erős lökés döngeti a jól páncélozott barom.
  Mögötte pedig lekaszálják a második amerikai tankot, a pokoli kísértésre vezető szó a kender sarlócsapás alatt. A harmadikban a tehetetlenség miatt eltalálja a sérült kollégákat és a szintén legyőzött hernyófúvó felemelkedik.
  A fiú zseni Oleg felkiált:
  - Csak így tovább, és nyomkodj!
  Ez valóban orosz hősi hatalom!
  Visszatéréskor igazolnia kell hosszú távollétét.
  És kezdésnek vették a nyelvet. Elkapták az egyik vártisztet egy lasszóval, megkötözték és a főhadiszállásra hurcolták.
  A parasztkirály láthatóan tudott egy bizonyos titkot, hogyan lehet gyorsan gyermeket csinálni egy fiatal nőnek és feleségének, és nagyon gyors lovon tudott visszatérni. A tüzérség elakadt az olvadó tavaszi hóban, és miközben a hadsereg nem sietett tüzes csata nélkül megrohamozni a tekintélyes erődöt.
  Emelyan Pugachev fenyegetően kérdezte a fogolytól:
  - Ki vagyok én? Kit tisztel?
  A fogoly merészen válaszolt:
  - Tolvaj vagy és szélhámos!
  A kozák cár szárazon mondta:
  - Lóg!
  Shcherbatov azt javasolta:
  - Vagy talán szenvedéllyel kérdezgeti?
  Pugacsov motyogta:
  - Cselekszik!
  Az elfogott tisztet egy kínzókunyhóba hurcolták. Azonban mit tudhatott? Hacsak nem ott, ahol a hadsereg kincstárát rejtik. Vagy esetleg jelezzen egy földalatti átjárót!
  A kínzás azonban olyan-olyan...
  Pugacsovnak több mint kétszáz jó fegyvere van, és természetesen ágyúzással akarja megoldani az ügyet, nem csak támadást indítani. Aztán Ufa és egy kazanyi kirándulás.
  Az egykori elítélt Khlopusát tömeggel és fegyverekkel küldték az Urálba. A királynak még sok dolga van.
  A tüzérség felnevelése után Pugacsov hadserege ágyúzni kezdett. Nehéz fegyverek dörögtek. Az ágyúgolyók eltaláltak, és az ágyú ereje kilövellt.
  Két fal már leomlott... És a pugacseviták rohamot indítottak. Az erők egyenlőtlenek voltak, és a helyőrség szinte semmilyen ellenállást nem tanúsított. Csak a tisztek nem próbáltak mind lőni és belevágni. Oleg Rybachenko lefújta az ezredes és a kapitány fejét. A katonák ledobták fegyvereiket a felsőbbrendű ellenség előtt, és térdre borultak.
  Pugacsov újabb, viszonylag egyszerű győzelmet aratott, és továbbjutott. Serege gyorsan növekedett, bár a hó elolvadásakor sok kosz volt. Általában az Orenburg melletti késésnek megvolt a hatása.
  Ennek a tartományi központnak a bukása azonban megemelte Pugacsov tekintélyét, és az emberek most még szívesebben csatlakoztak hozzá. Különösen sok sztyeppei ember futott.
  És egy hatalmas horda, és számtalan lovasság. Sok ezer harcos van, magának Emelyan Ivanovicsnak több mint harmincezer, plusz még tizenötezer Chikától és a parasztkirály más parancsnokaitól.
  Pugacsov maga látogatta meg a Jaitszkij várost, fiatal felesége, Ustinia édes ölelésében. Gyermeket csinált belőle, lehetőleg fiút. Mivel szükség van egy örökösre, sosem tudhatod, mi történhet egy háborúban. Egy eltévedt golyó vagy ágyúgolyó ellen senki sem garantált. És hát van, aki meghosszabbítja a családi vonalat. Pugacsovnak azonban már gyerekei vannak korábbi feleségétől, Szófiától.
  Magában a Yaitsky városában a kozákok szilárdan a helyükön vannak. Az ellenség szökési kísérletét visszaverték. Több katonát elfogtak, akik megerősítették, hogy az erődben éhínség van, és hamarosan megadja magát, vagy kihal. Tehát nincs értelme a viharzásnak.
  Emelyan pedig különösebb megbánás nélkül elhagyta a várost nyájas, telivér ménjén.
  A lázadók szilárdan Cseljabinszkban voltak. A szibériai hadtest parancsnoka, Delong tudomást szerzett Orenburg elestéről, és sietve visszavonult a városból. Általában gyáva volt, és elhagyta ezt a központot, amikor lázadók vették körül.
  Bár ugyanakkor Delong volt az, aki a valós történelemben vereséget mért Pugacsovra, sőt meg is lepte. A parasztkirály serege ekkor négyezer megölt és ugyanennyi fogságba esett áldozatot veszített. De most Delong visszavonul, katonái pedig egyre gyakrabban dezertálnak.
  De Kungur egyelőre erősen védekezik, és hogy gyorsan elfoglalja ezt a nagy stratégiai jelentőségű várost, Emelyan Pugachev Oleg Rybachenko ezredest és Margarita Korshunova kapitányt küldte hozzá.
  Egy fiú és egy lány, mint mindig, mezítláb és szinte meztelenül rohangál az olvadó tavaszi hóban.
  Gyorsabbak, mint a leggyorsabban vágtató lovak, és ami a legfontosabb, ellenállóbbak. Sok órán át futhatnak anélkül, hogy lassítanának, és egy csipetnyi fáradtság nélkül - testük halhatatlan, ezért sebezhetetlen.
  Oleg Ribacsenko természetesen kételkedett abban, hogy helyes-e segíteni Pugacsovnak, de dolgoznia kellett örök, sebezhetetlen testén. Még akkor is, ha Második Katalin jó királynő volt.
  Sokat meghódított, beleértve a Krímet és Fehéroroszországot Ukrajna egy részével.
  De ki tudja, talán ha Emelyan nyer, Oroszország még többet ér el.
  Bár ez Lenin októberi puccsához és az azt követő polgárháborúhoz hasonlítható sokk a birodalom számára. Miért nem vagdalták fel már eléggé az orosz népet? Jaj, a polgárháború vigyora.
  Oleg Rybacsenko Margaritával Kungurba fut, és elgondolkodik.
  Ennek ellenére persze sok múlik a szerencsén, és a szerencse még egy átlagos uralkodót is naggyá tehet.
  És hogy II. Miklós képességeiben és tehetségében egyértelműen felülmúlta Vlagyimir Putyint. De az utóbbinak fenomenális szerencséje volt, nem rosszabb, mint Dzsingisz kán.
  Egyik szerencse a másikhoz vezet, és fordítva. A terminátor fiú futva gondolkodott.
  Például Szalman Raduev elfogása, sőt még az orosz elnökválasztás előestéjén is nagyon valószínűtlen esemény. Hát tényleg, ennek mennyi az esélye, főleg, hogy ritka szemétládáról beszélünk. Ezt követően egyetlen híres fegyveres vezetőt sem fogtak el élve. Mindenki meghalt. Ráadásul Shamil Basayev nagy valószínűséggel véletlenül történt. Valójában, ha olyan jól ismerték az első számú terrorista útvonalát, hogy aknát vetettek alá, akkor mi akadályozta meg abban, hogy egyszerűen légicsapás érje? Sokkal megbízhatóbb lenne! Vagy akár elzárják a gázt, és aztán nagy showt csinálnak a Basajev-perből?
  Nem, nagy valószínűséggel Putyinnak ebben az esetben is szerencséje volt, így Shamil Basajev teljesen véletlenül halt meg.
  De tegyük fel, hogy Salman Raduev a fogva tartás alatt meghal, vagy teljesen elkerüli a csapdát. Putyin a szavazatok néhány százalékát lemarad, a választásokat két fordulóban tartják. Ez már vereség a vitathatatlan favoritnak és diadal Zjuganovnak.
  Azt pedig máig nem tudni, hogyan alakult volna a második forduló. Mindenesetre kialakultak volna a tiltakozó választók, Putyin pedig aligha nyert volna túl meggyőzően. De a lényeg, hogy az avatásra egy hónappal később került volna sor. Putyinnak pedig nem lett volna ideje a Föderációs Tanács reformját javasolni a tavaszi ülésszakon. Ősszel pedig az ellenzéki erők komoly koalíciója alakult volna ellene.
  A kommunisták, az agráriusok, a Jobb Erők Szövetsége, az OVR és a Yabloko többséget szereznének, és megakadályoznák a Szövetségi Tanács reformját. Elleneznék az NTV államosítását is.
  A Duma és a jelenlegi elnök közötti kemény konfrontáció megismétlődik, akárcsak Jelcin esetében. És ilyen körülmények között Putyinnak nem biztos, hogy megvan az elhatározása, hogy letartóztassa Hodorkovszkijt, és erős csapást mérjen a kommunistákra, az SPS-re és a Yablokóra. Sőt, a történelem változása is sokat érint. És ha csak egy kicsit is változott volna a helyzet, akkor nem történt volna meg a szeptember 11-i terrortámadás. És akkor Putyin belekeveredett volna az afganisztáni háborúba, és lehetséges, hogy csak egy ciklust bírt volna ki.
  És a dicsőített diktátor távozott volna, ráköpött és nulla minősítéssel, akárcsak Jelcin.
  Ez így történik, néha egy kisebb balesetből. De ugyanaz a II. Miklós, ha Makarov admirális nem halt volna meg, győzelmet aratott volna Japán felett. És akkor persze egész Kína oroszná válna! És akkor Németország és Ausztria-Magyarország vereséget szenvedett volna.
  Igen, láthatod, hogyan vezet az egyik kudarc a másikhoz.
  A Terminátor gyerekek futottak, mezítláb csobbant a hóban. Oleg Ribacsenko pedig ihletettnek érezve lelkesen énekelni kezdett, és közben komponált;
  Egy jobb sorsért küzdünk
  Hogy megkönnyítsük az emberek életét...
  És szétverjük az átkozott hordát,
  Hogy kevesebb legyen a gonosz ellenfél!
  
  Fölöttünk egy aranyszárnyú kerub,
  Anyánk, Oroszország dicsőségére...
  Hidd el, a rusz nép legyőzhetetlen,
  És mindenkit szebbé tesz a Földön!
  
  Lehetőséget kaptunk, hogy harcoljunk Szülőföldünkért,
  Megvédeni a haza nagyságát...
  És néha az élet csak egy film,
  Bár a mennyország tükörképe kellene, hogy legyen!
  
  Mindenkinek el kell érnie az álmait,
  Higgye el okosan, a kommunizmus...
  Hogy több boldogság legyen a Földön,
  És a revansizmus tüze nem jött!
  
  A mi királyunk a nagy zseni Pugacsov,
  Szent küzdelemre nevelte a parasztokat...
  Bármilyen üzlet vállig ér,
  És szeresd a lányt mezítlábas fiú!
  
  Még az ördöggel is erősebbek leszünk,
  Amikor eltoljuk a tudomány horizontját...
  A gazember összeszorul a paták alatt,
  Még akkor is, ha a leszakadt aortából folyik a vér!
  
  Igen, a mi ügyünk igazságos, barátaim,
  Boldogabbá tehetjük hazánkat...
  Hidd el, hogy a népek egy család,
  Nagyszerű, legragyogóbb Oroszország!
  
  Az emberek bátran néznek a horizontba,
  A gonosz felhők ne takarják el az eget...
  Nyertes pontszámot adunk az ellenségnek,
  És te leszel, szerencsés lovag a csatában!
  
  Nem ismerem a gyáva szót
  Mi, oroszok, egyáltalán nem vagyunk alsóbbrendűek...
  Van Svarogunk, a Fehér Jézus,
  És örökké élvezni fogja a májust!
  
  Lányok és fiúk körtáncban,
  Mi mezítlábas lányok lépünk be...
  Elvégre a mindenható Rod Isten értünk van,
  Ne légy agyatlan papagáj, fiú!
  
  És Lenin inspirált minket a harcra,
  A bölcs Sztálin megáldotta a bravúrt...
  A hatalmas kerub kitárja szárnyait,
  Az izmaink pedig egyszerűen acélból vannak!
  
  A Haza Felsége lesz
  Hogy ilyen harcosai vagyunk Istennek...
  Erősítsük meg dicsőségünket acélkarddal,
  Melyik pajzsot kovácsolták Svarognál!
  
  Röviden: légy hűséges az Úrhoz,
  A legragyogóbb Oroszország dicsőségére...
  Csak ismerjük a lovag sasokat,
  A Fehér Isten Krisztus, a Messiás mögöttünk áll!
  A gyerekek gyönyörűen énekeltek, olyan telt és tiszta volt a hangjuk. És ugyanakkor erős, pompás, mint az opera. Több farkas is megpróbálta üldözni a srácokat, de gyorsan lemaradtak. A halhatatlan srácok túl gyorsan rohannak. Nem ismerik a gyengeséget vagy a kétséget. Bár nem, ez utóbbi valószínűleg ismert. Oleg Rybachenko maga is erősen kételkedett abban, hogy megéri-e megváltoztatni Katalint, a tehetséges, de írástudatlan kozákot. A vicc azonban rajta van. A gyerekek, hogy elvonják figyelmüket a hosszú útról, népszerű aforizmákat kezdtek komponálni. És ezt nagyon bölcsen és szépen tették.
  Ezek a gyerekek;
  A háború olyan, mint egy dominójáték, csak a törött dominót már nem lehet összeszedni - a föld tart!
   A szerencse a bátorság jutalma, az elhamarkodottságért pedig a büntetés!
  A bika erős, a szamár makacs, az oroszlán nemes, és a róka ravasz, de az emberek minden mesterségbeli bubi!
  A zsarnok szeret intrikálni, de nem szereti az intrikákat a választásokon!
  Egy politikus szeret uralkodni, de szeret helyesen dolgozni!
  Ahhoz, hogy elfoglald az oroszlán helyét, rókának kell lenned a megfelelő helyen!
  Ne légy szamár - húzzák a füledet!
  Az ember nem légy, de az édes beszédre is fogékony!
  Jó, ha öntöttvas ököl van - rosszabb, mint egy tölgyfej!
  A legerkölcstelenebb politikus imád erkölcsöket olvasni!
  A politikus szájából származó méz marja az acélekét!
  Nem a háború a rossz, hanem a vereség a rossz!
  A háború nem hoz örömet, de a győzelem trófeákat hoz!
  A zsarnok gyakran édes hangú, de az élet vele nem méz!
  Alaptechnikákkal másznak fel a magas trónra!
  Minél magasabb a poszt, annál alacsonyabb az átvétel módja!
  Egy politikus édes beszédéből a csalódás keserűsége árad!
  A parancsnok egyenessége visszaüt!
  A legtörékenyebb pozíció a tölgyfejű!
  Cipő meztelenül!
  A politikus túl sokat beszél, de nagy dolgokat csendben tesznek!
  A róka képes kijátszani az oroszlánt, de az egeret nem tud etetni!
  A diktátor sas akar lenni, álmokban szárnyatlan!
  Az ember számára a pénz, mint a tehéntej, megsavanyodik a fösvénységtől, és eltűnik a nagylelkűségtől!
  Minden nehézség nélkül megígéri, ez igaz, igen! De hát milyen nehezen csinál utána mindent!
  A tölgyfejű politikusra a rönk sorsa vár!
  Minél nagyobb a tolvaj, annál kisebb a büntetés!
  A politikus nem vet meg mást, mint hogy lelkiismerete szerint él!
  A politikusnak kicsi a lelkiismerete, de gigantikus ambíciói vannak!
  Az üldöztetés a harcosból hóhért, a gyávából bátor embert, a szerényből pimasz embert csinál!
  A sci-fi abszurditások és abszurditások versenye! Ugyanakkor nincs több tudományos és logikai műfaj!
  Háborúban olyan, mint az operában - mindenki a magáét énekli, csak a súgó lehet kém!
  A modern nők mindent megbocsátanak a férfinak - kivéve a szegénységet!
  Tudod, miben különböznek a kémek a hírszerző tisztektől?
  Tudom! Csak hírszerző tisztjeink vannak - a külföldiek mind kémek!
  Mi a jobb üres fejjel vagy üres pénztárcával? Természetesen üres fejjel - ez nem annyira észrevehető!
  Az elme a legjobb vagyongyűjtő!
  Intelligencia és szerencse: szerelmes pár - sikert, gazdagságot, pozíciót szül, de gyorsan elválik!
  A büszke férfiak könnyebben meghallgatják a tanácsot, ha azt egy nő ad - hacsak nem a felesége!
  Egy bölcs feleség egy vagyont ér! Egy vállalkozó szellemű feleség pedig beperelheti!
  Ki értékeli az emberben a személyiséget, és ki a készpénzt!
  Az emberiséget két dolog pusztíthatja el - a számítógépek és az informatikusok. Előbbi elsorvadja az elmét, utóbbi nem fogja tudni kihasználni!
  A háborúban a gránát elvtárs!
  Általánosságban elmondható, hogy a vicceket mesélő gránátalma olyan, mint egy Faberge-tojás, amellyel diót törnek!
  A tehetség olyan, mint a lélek: elvenni nem lehet, de elpusztítani!
  A bosszú nem ér becsületet - a tisztesség megtorlása!
  Az irigység a bűn csírája, az önzés öntöz, a tétlenség táplál!
  A lustaság a legrosszabb bűncselekmény!
  Jobb méltósággal meghalni karddal, mint ökörként élni, akit az istállóba vert ostor!
  A háborúban a bátorság legyőzi a ravaszságot, de a ravaszság soha nem győzi le a bátorságot!
  A háború szörnyűvé teszi az életet, a halált pedig méltóvá és széppé!
  A szerénység ritka tulajdonság egy parancsnoknál, de ettől még értékesebb!
  - Sakál egybecseng a kal szóval!
  Az oroszlánnak egyetlen előnye van a sakállal szemben - a lehetőség, hogy méltósággal haljon meg!
  A technológia a vitézség végrehajtója!
  - De ez nem igaz! Valójában minél magasabb a technológiai szint, annál több intelligencia és találékonyság szükséges a csatatéren!
  Ahol az anyaország érdeke kezdődik, ott véget ér a személyes jólét!
  A szabadságot fegyelemmel kell párosítani. Az anarchia a szabadság ellentéte!
  A szívós memória a legjobb mentor! A szabadságot általában karddal lehet megnyerni, de csak az ész segítségével lehet fenntartani!
  - Amikor egy erős harcos megment egy másikat, ahhoz nem kell különösebb megtiszteltetés!
  Végül is, ha a vitézség ég a szívedben, felemeled a pajzsodat rabszolgáid védelmében!
  A gazember aljassága nem mentség egy becsületes ember számára, hiszen a kosz jelenléte nem igazolja a koszos embert!
  A szerelem soha nem olcsó - főleg, ha nem a pénztárcával, hanem a lelkeddel fizetsz!
  Az egyetlen dolog, ami igazolhatja a vérontást, ha ennek következtében a könnyek megszűnnek folyni!
  Azok, akik pénzért szolgálnak, soha nem fognak összemérni a harcban azokkal, akiket bátor szív és szabadságvágy hajt!
  A gyerekkönnyek veszélyesek, mert dühöngő áradattá változik, amely elmossa a civilizációkat!
  A parancsnoki beosztás nem plusz adag, hanem többletfelelősség és súlyos teher!
  Nem tudni, mi a fontosabb: az éhezők ennivalója, vagy egy gyermek könnyeinek letörlése!
  Az arany lágyabb, mint az acél, de inkább a szívet üti!
  Nem a fegyver teszi erőssé a katonát, hanem a katona fegyvere!
  Egy igazán hosszú beszélgetés egy géppuskával fülbe lövéshez vezet!
  A szex a legpusztítóbb fegyver, hozzáférhetősége miatt különösen veszélyes!
  Minden fegyver hatékonysága a kiválasztott áldozattól függ, és még inkább a szexben!
  A szex a leghumánusabb fegyver, más halálos fegyverekkel ellentétben életet ad!
  A szerelem ritkán öl, de gyakran fáj!
  Aki sokáig nézi a csupasz ládát, az elfelejti a címer körvonalait!
  A pedálos kerékpár jobb, mint a motor nélküli Mercedes!
  A régi fegyver olyan, mint egy mankó, megbízható, de nincs manőver!
  A gyaloglás nem gyorsabb, de olcsóbb - különösen az orvosokon spórolhat!
  A pénz olyan, mint a hashajtó - vele együtt az őszinteség és a bátorság elhagyja az embert!
  Jobb egy napot veszíteni a felfedezés során, mint egy másodperc alatt meghalni!
  A háborúban rohanás van - futás a sírba!
  A legtöbb fogoly sokkal fényesebb lelkű és tisztább szívű, mint azok, akik őrzik őket! Egy lánc nem lehet erkölcsösebb, mint egy rab!
  A kis test olyan, mint egy éles kés, de nem lehet élesíteni!
  Egy nő könnye jobb, mint a gyöngy, minden csepp aranypénz!
  Kőbaltát és atomenergiát kell a jószívűre alkalmazni!
  Nem kell szégyellned a szegénységet, ha gazdag lelked és aranyszíved van!
  A haladás elfedi a babonát!
  A gyilkos udvariasságának precizitása és a hitelező szemtelensége!
  Egy őrszem nem kerül többe egy kerti madárijesztőnél!
  A háborúban egy parancsnok legyőzése egyenlő a győzelemmel!
  A befejezetlen ellenség olyan, mint egy kezeletlen betegség - számíts komplikációkra!
  A nemes bölcsesség olyan, mint a drága bor - jobb, ha elrejti az alsóbbak elől!
  Ha ledobsz két érmét, először ne a nagyobbat vedd fel, hanem a drágábbat! A többit pedig add a szegényeknek!
  A vereség mindig katasztrófa, hacsak nem adsz cserébe sok pénzt!
  Csak egy javíthatatlan romantikus örülne, ha meghalna egy kedves hölgy kezétől!
  A pragmatikus inkább új életet szül!
  A bátorság kompenzálhatja az elégtelen edzést, de az edzés soha nem kompenzálja a bátorságot!
  A tehetség helyettesítheti az oktatást, de az oktatás soha nem helyettesíti a tehetséget!
  Az izgalom és a düh csak a vitézség és a bátorság protézise!
  A szerencse, mint a méh, biztosan oda repül, ahol a bölcsesség és a kemény munka nektárja érik!
  A féreg, ellentétben a sassal, könnyen eltűnik. Az alacsony mindig rejtve van, de a magasztos sebezhető!
  Nem annyira a lánc tartja a rabszolgaságban, mint inkább a félelem - legalább egy láncszem gyengesége bátorságot ad!
  Megtisztelő meghalni a Szülőföldért, Nőért, Szülőkért, de élni még jobb érte!
  Háborúban könnyebb előnyt szerezni, mint megvalósítani! Ez utóbbi hasonló a legyek vadászatához egy legyőzött oroszlán körül!
  A nyelv kis mérete ellenére a test legerősebb tagja. Milliós seregeket mozgat meg, és megnyugtatja a babát. Képes elpusztítani és megmenteni.
  A harcos seb nélkül olyan, mint egy gazdag ember zseb nélkül!
  A férfinak erő kell az élethez, a nőnek pedig a túléléshez!
  A bárányok között még egy kos is feljuthat a csúcsra, de próbálj meg vezető szerepet tölteni az oroszlánok között!
  Az élet túl értékes ahhoz, hogy kereskedjünk!
  Az acél éles, de a női nyelv sokkal élesebb!
  Cselekedj bátran, ha nem tudsz ügyesen!
  Egy civil hozzáadása az osztaghoz két katona elvételét jelenti!
  Egy amatőr a hülyeségével tíz szakember hasznát fedezi!
  A nagy család mennyország a szívnek, purgatórium a pénztárcának, pokol az ellenségnek!
  A ketrec szétszedése néha nehezebb, mint egy kegyetlen gazdi elűzése!
  Az orosz nép számára a vodka rosszabb, mint egy tucat Hitler!
  Az álom a valóság árulója!
  Lenne miért ölni, de fegyver mindig lenne!
  A vodka legális terrorista!
  Az alkohol a legnagyobb sorozatgyilkos! Szóval igyunk, de csak alkohollal öljenek meg minket!
  Hiába kicsi az elektronikus chip, a prédikátor kinyújtott kézzel mászott bele!
  A géppuska a legjobb érv a bűnbánat mellett!
  Egy igazi férfinak bátornak kell lennie a harcban, határozottnak a szerelemben, szellemesnek a vitában!
  A befejezetlen vodka olyan, mint egy elégedetlen feleség, nem kerülheti el a fejfájást, jobb, ha megadja magát!
  A háború a legizgalmasabb játék, a résztvevők száma korlátlan, de folyamatosan csökken!
  A háborúban a boksztól eltérően a pontszerzés az áruláshoz hasonlít, de a bírót nem vesztegetik meg!
  A sakk egyszerű figurákban megtestesülő logika és költészet!
  A szabadság olyan, mint egy korrupt lány, csak nem pénzzel fizetnek érte, hanem vérrel!
  A fiatalság az arrogancia nővére, az arrogancia a bátorság nővére, de csak az idős ember tapasztalatával rokonságba kerülve születhet győzelem!
  Ha egy parancsnoknak fényes a feje, elsötétül az ellenség szemében!
  Az időérzék a parancsnok pótolhatatlan tulajdonsága, nem hiába van éles vége a percmutatónak, erősebben üt, mint egy kihegyezett damasztacél!
  Az öröm és a fájdalom ellenpólusok, de egyesek számára a fájdalom okozása a legnagyobb öröm!
  A háború és a szex örömet okoz, de nem keverve, túl halálos ecset!
  Minél kövérebb a darab a csapdában, annál élesebbek legyenek a fogófogak!
  Nyulat nehezebb elkapni, mint mamutot megölni!
  Ha gyönyörűen gyilkolsz, véres csendéleteket készítesz, de az ínyencek túl gyorsan mennek a sírjukba!
  A mértékletesség akkor jó tulajdonság, ha nem a jövedelemre vonatkozik! A nehéz pénztárca mindig könnyű!
  Amikor egy nő igazat mond, a szenvedély kezd elhalványulni, és ha hazudik, kivirágzik az árulás!
  A gyengéd ölelések fojtogatóbbak, nincs is kérlelhetetlenebb, mint egy gyengéd hurok!
  Az adósság súlyos teher, különösen akkor, ha az életeden kívül semmivel sem tudsz fizetni. Viszont nem kölcsönözhetsz!
  A halál álma a legmélyebb, de nem a legédesebb, különösen azoknak, akik vétkeztek!
  Az üldözés a győzelem koronája, és korona nélkül nincs győztes vége!
  Aki lemarad, annak élete végéig egy szívdobbanásnyira utol kell érnie!
  Az el nem tüzelt katona, mint a zöldbor, a csatákkal erőre kap, de a tanulni nem akaró parancsnok olyan, mint a trágya - nem érik meg, hanem csak rothad!
  A rossz parancsnoknak sikerül megmentenie a bőrét, a jó parancsnok megmenti katonáit a haláltól!
  A csatában való debütálás azért fontos, mert ha veszítesz, nem kapsz ráadást!
  Ha egy elvtárs meghal, ne keseredj el, jó emberrel gazdagodott a mennyország!
  Mi van ha rossz? Aztán könnyebb lett a földön élőknek.
  Egy igazság van, de sok vallás van, ami azt jelenti, hogy egy hívőnek nagyobb az esélye a hibára, mint egy ateistának!
  Még ha igaza is van az ateistának, az igazsága nem hoz hasznot, de a hívő, ha téved is, boldog életet és méltó halált kap!
  Ateistává válni olyan, mintha ellopnád a lelkedet!
  A hit olyan, mint a ruha, nehéz viselni, és nem lehet meztelenül! Csak úgy változtathatsz rajta, ha kimosod magad és egy modern stílust választasz! Általában véve a vallás olyan, mint egy feleség, unalmassá válik, és ijesztő megváltoztatni!
  A hit, mint egy hegyes mozsártörő, csak egy, és csak a bolondok nevetnek rajta!
  A boldogság egy válogatós vőlegény, aki csak a szabadsággal jár!
  Miért akarsz kígyót tenni a szívedbe - nyisd ki az ajtót az alvilágba!
  Ez azért van, mert a csákányhoz és az izmos karokhoz fej kell!
  A parancsnok olyan, mint egy színész, csak a ráadásismétléseket nem taps fogadja, hanem olyan pofonok, amelyek a földbe hajtanak!
  A szerelem olyan, mint egy felhő, ki van téve a szeszélyeknek és könnyeket hullatva!
  Az irgalom az erősek vonása, a kegyetlenség a bizonytalanságból születik, a bizonytalanság pedig a gyengeség!
  A rossz megbüntetése a jó legértékesebb fajtája, lelki tisztaságot és lelkierőt igényel!
  Az elszántság az uralkodó pótolhatatlan tulajdonsága, a félénkség államokat rombol, az embereket árván hagyja!
  Kinek a blaster sikítana, de a tiéd hallgatna!
  A szerelem áldozatot követel, nem kevesebbet, mint a gyűlöletet!
  - A vallásnak mindenekelőtt erkölcsösnek kell lennie, jóra és engedelmességre tanítani! Csak ne csináld az embereket csordává, és ne akadályozd meg őket a gondolkodásban!
  A forradalomnak nem szabad megváltoztatnia a rabszolgaság típusát, célja a lelki szabadság egyetlen szemlélettel - jót tenni!
  Semmi sem köti össze az emberiséget úgy, mint az igaz vallás, amely a kedvességen és a józan észen alapul!
  - Csak a legmagasabb igazság végső győzelme igazolhat hazugságot! Ahogy a béke ügyéhez erőszakra van szükség, úgy könnyebb kardot taszítani karddal, mint pajzzsal!
  - Az igazság mindig kisebbségben van, és a kisebbség csak intelligencia és ravaszság segítségével nyerhet! Ez ravaszságot és intelligenciát jelent, az igazság hűséges társait!
  A rabszolga elsősorban gyáva, fél, hogy elveszíti a láncát!
  A zsarnoknak három rovar tulajdonsága van: a skorpió csípése, a ragacsos légy mancsa, a vérszívó hálója, de nem arra van ítélve, hogy szárnyassá váljon!
  A lélek szépsége, a szívek tisztasága, a szeretet ereje - ne gyalázza meg túlzott megtorlás!
  Ha igazad van, az igazságosság igazolja a kegyetlenséget, de csak addig, amíg az áldozatból nem válik hóhér!
  A parancsnok legértékesebb tulajdonsága, hogy méltósággal fogadja a vereséget és tanul belőle!
  A modern hadviselésben aki repül, az nyer, aki pedig kúszik, az ellenség üt!
  A sértés a gazember és a gyáva fegyvere; másokat megalázni próbál, lealázza magát!
  Csak a halottak nem hibáznak, hacsak nem számítjuk a mennyország helyét!
  A gyakorlat a készség anyja, a tehetséggel szövetségben!
  Aki hajlandó tanulni, annak több haszna lesz a vereségből - mint az önelégült, arrogánsnak a győzelemből!
  Jobb szépen meghalni, mint csúnyán élni!
  Egy lusta ember számára minden idő rossz, kivéve az alvást!
  A háborúban a korai öröm az árulás nővére!
  A legtökéletesebb pengét a ferde kezek teszik tönkre!
  A háborúban eltöltött idő olyan, mint a víz, megviseli a kedvességet és az emberséget!
  A lesben ülő harcos olyan, mint egy rabló, csak az életét akarja megszerezni, nem a pénztárcáját.
  Egy jó parancsnoknak fontosabb a saját megmentése, mint az idegenek megölése!
  Rengeteg temetői készség és vitézség! Ha hős akarsz lenni, ne menetelj engedelmesen!
  A hazugság olyan, mint egy kígyó az őrkutya helyén - ha egyszer megharapja az ellenséget, egy másik biztosan megharap a gyenge pontodon!
  A lovag mindent átengedhet a hölgynek, kivéve a jogot, hogy elsőként haljon meg!
  Egy orosz katonát meg lehet ölni, de nem lehet legyőzni!
  Óriás nem az, aki nagy termetű, hanem az, akinek gondolati köre az egekig ér!
  Az erőszak külső behódolást generál, és lázadást gyújt a lélekben!
  A fogság olyan, mint egy vörösen izzó kovács, megkeményít, ha utána belemerülsz a felszabadulás jeges folyamába!
  Az igazságszolgáltatás néha kemény, de mindig lágyabb, mint az önkény!
  Most a mezítlábas gyerekek Kungurhoz futnak, egy hatalmas erődhöz, amelyben hatszáz katona és még egy milícia is tartózkodik. Megijedve Verescsagin őrnagy közeledtétől kétszáz pályakezdő katonával, a kétezernyi pugacsovi tömeg feloldotta az ostromot és visszavonult.
  
  
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova megérkezett a lázadókhoz. Eleinte szkeptikusak voltak a rövidnadrágos fiúval és a tunikás lánnyal kapcsolatban. De az uralkodói pecséttel ellátott rendelet meggyőzte őket, hogy engedelmeskedjenek az ezredesnek. De még megbízhatóbb lett, amikor Oleg csupasz lábujjaival szögeket kötött, rádobta őket a feltűnni kezdett törzsfőnökre, és az előzáránál fogva az ajtóhoz szegezte.
  Ráadásul már eljutottak a pletykák egy fiúról, aki nem fél a hidegtől és gyorsabban fut, mint maga az agár.
  A fiút elfogadták parancsnoknak. Aztán tervet javasolt. Margaritával együtt behatolnak Kungurba, megölik az összes tisztet, majd a horda betör és végez a helyőrséggel.
  Amit örömmel fogadtak.
  És a fiú és a lány, ezek a Terminátor gyerekek Kungurba rohantak. És a lázadók nagy csapata megindult utánuk.
  Oleg és Margarita minden további nélkül a fal felé indult. Több őrszemet levágtak. És vágjuk le a tiszteket. Kezdődött a pánik. Verescsagin őrnagy csatába rohant, és az elsők között halt meg. Három kapitány is meghalt.
  A gyerekek élesen kihegyezett korongokat dobtak, és edzett acélból készült szablyákkal vágták. Házi készítésű, de nagyon erős gránátokat is dobtak. Ahonnan az ellenség magasabbra repült és darabokra szakadt. És ezektől a terminátor gyerekektől kaptam.
  És akkor a lázadók csatába indultak. És azt is, hogyan kezdték el aprítani és pusztítani. Az amúgy is megzavarodott és fejetlen helyőrség pedig megadja magát Pugacsov követeinek seregének.
  A gyerekek teljesítették a feladatot. És miután elfoglalták Kungurt, visszarohantak Ufa közelébe, ahol Emelyan Pugachev hatalmas serege közeledett.
  A fiú és a lány futva énekeltek;
  A Hazában a csalogányok zsoltárt énekelnek;
  Benne virrad a sugárzó nap...
  Kegyelmet hoz - békét, vigaszt,
  És felnyitja szemedet - az Úr világossága!
  
  Hol vannak a gyöngyvirágok, és hol vannak a százszorszép rajok,
  És a szénakazalok mézzel folynak...
  Igazi leszel - ismerd meg a hőst -
  Törd le a démonok éles szarvait!
  
  Most mezítláb rohansz a mezőkön,
  Csak egy kisfiú - nehéz a géppuska!
  És kihűl a sarkad a harmat alatt...
  Készen áll a sakk-mattra az ellenféllel!
  
  A demiurgosz meg fogja faragni a természetet,
  Alkoss mintákat viharos ragyogásban...
  Jaj, a kissé szigorú Isten sebész -
  Ki nem ad csak ötöt!
  
  Mi, emberek is félelmetes alkotók vagyunk -
  Képes befogadni az új világot!
  Nem kell bárányszégyent mutatni -
  Akkor a sereg azonnal csatára gyűlik!
  
  Az úttörő fiú most fogságban van,
  A hóhér felhúzta a fogasra, és korbácsot adott neki...
  De az emberek nem átkozzák a Sátánt -
  Mert a próbatételek is ajándék!
  
  A térért - az utak mind virágban vannak,
  Egy tiszta folyam elragadtatása van bennük...
  És le kell győznünk az aljas félelmet -
  Dobozba bújás nélkül az angolna fürgeségével!
  
  Sajnos az egész Föld tele van koporsókkal.
  Még akkor is, ha ez egy fétis show nekik a börtönben...
  Meglátjuk az Édenben...
  Hiszen Isten előtt van egy kis hős!
  
  De az ember lényegében Isten is,
  Intellektuálisan egy fürge óriás...
  A hajó elhagyja a buja barlangot,
  Az emberek és a vezető egyek, iszonyat nélkül!
  
  A karizma is tőke,
  Ne legyen könnyű forgalomba hozni...
  És ha valakinek voltak illúziói,
  A tolvaj már megcsípte egy feszítővassal!
  
  Amikor elménk eléri a csúcspontját,
  És a halottakat a tudományos haladás feltámasztja...
  Virágszőnyeggel borítja be a jeget,
  És menetelünk más univerzumok felé!
  Oleg Rybachenko és Margarita útközben utolérték a vaddisznót. Megölték, és nyersen megették a húst. De mit evett Tarzan, és miért rosszabbak?
  És magukkal vitték a húst.
  Oleg futva gondolta:
  Hogy a Tarzanról szóló sorozat még mindig menő volt. De menőbb dolgokat is komponált. Ez egy érdekes darab a dzsungelről és a vadmajmokról. De mondjuk egy lánnyal?
  Ez még csodálatosabb...
  Ezután ő és Margarita összeállítottak néhány aforizmát, hogy szórakoztatóbbá tegyék;
  Egy politikusnak minden út görbe, de egyenesen a cél felé vezet!
  Az arany puha, de zúzó ereje van!
  A nehézfém arany, de az aranyterhelés könnyű!
  Bár az arany nehézfém, nagy mennyiségben elsüllyeszthetetlenné tesz!
  A hóhér kézzel dolgozik, de a terméket lábbal viszik előre!
  Ha el akarod foglalni a trónt, legyen király a fejedben!
  Ha akarod, megkapja az oroszlán helyét, ravaszságban róka, aljasságban hiéna!
  A legsikeresebb politikus egy ravasz róka és egy ragadozó tigris, valamint egy majom, aki mások trükkjeit használja!
  Aki nem róka a politikában, az életben szamár!
  A hízelgő róka olyan szokásokkal rendelkezik, mint a farkas!
  A katonai ravaszság nem ellentétes a becsülettel, kivéve ha ellened fordul!
  Háborúban a hanyagság olyan, mint a gyanta a mézben, csak vér lesz belőle!
  A megkerülő manőver nem csak formailag, hanem eredményében is horoghoz hasonlít!
  Nem számít, milyen erősek a karok, fej nélkül nem több, mint egy próbababa!
  A találékonyságot a harmadik kézhez lehet hasonlítani, csak sokkal nagyobb kilengéssel!
  Elvérzik a forradalom, ami a nép javulásához vezet, zsírt éget, ami megújítja az elitet!
  A befektetések legnagyobb osztalékát azok kapják, akik nem kímélik az anyatejet gyermekeiknek!
  A fehér hazugság az új módon elmondott igazság!
  A nő egy kincs, amely megvesztegetheti a leggazdagabbakat, és egy fegyver, amely a legerősebbet buktatja!
  A problémák örök fogalom, a halál is csak az elhunyt szeretteire hárítja!
  A boldogság csontokkal megtermékenyített és vérrel meglocsolt virág!
  - A vérrel kevert alapozó nagyon ingatag, így csak élő testben van ereje a vérnek!
  Minden változhat, kivéve a felelősség- és kötelességtudatot!
  Rossz, ha elveszíted az életed, de sokkal rosszabb, ha elveszíted a halhatatlanságodat!
  Jobb egy órát repülni, mint száz évig kúszni!
  Az erő a szabadság szinonimája, a szabadság a kötelesség szinonimája, a kötelesség önfeláldozást és lemondást kíván!
  A gyenge fejű hős abban különbözik a manökentől, hogy megnyomorítja magát!
  A pszichológia a győzelem kulcsa, csak ki kell tudni választani a megfelelő zárat!
  Nem küldik a szívüket felderítésre, de nem vágják le a fejüket!
  A gyorsaság győzelmet szül, a gyorsaság szerencsét hoz, a gyorsaság a második boldogság!
  A gyorsaság győzelmet szül, a gyorsaság szerencsét hoz, a gyorsaság a második boldogság!
  A halál jeges lehelete megremegteti a szívet, és összeszorítja a gyáva zsigereit. De a bátor a csontos öregasszony közelségéből kihegyezett kaszával: reakcióélességet, nyugalmat nyer a csatában, megszabadul a felesleges zsírtól!
  A nők temperamentuma gyakran együtt él a szerénységgel - akárcsak a férfiak bátorsága!
  A technológia kétélű fogalom - nem tűri a hülyeséget!
  A legédesebb gyümölcs az, amelyet a legnehezebb leszedni!
  A vakmerőség a bátorság ellentéte, a bátorság és a számítás csak párban szüli a győzelmet! Egy pohár győzelemhez, mint egy üveg vodkához, hogy elkerüljük a bajokat, három dolog kell: szerencse, intelligencia és bátorság!
  A halál soha nem átmeneti, de az élet állandó!
  Nincs olyan vallás, amely logikusan megmagyarázná a létező állapotokat és az értelem jelenlétét!
  Itt igazad van, de maga az emberi elme nem a leglogikusabb dolog a mi világunkban. Néha még úgy is tűnik, hogy semmi sem irracionálisabb, mint a logika!
  A háború vér nélkül olyan, mint az élet fájdalom nélkül!
  Az önálló túlélés képessége fontosabb egy harcos számára, mint az ellenség megölése! Minden háború békével ér véget, az élet pedig temetéssel!
  A tinédzser szerelme olyan, mint az üveg: túl törékeny, könnyen törik és fáj!
  A rabszolga és a király ugyanabból az anyaméhből jön ki, ha születés előtt egyformák, akkor miért ne lennének egyenlőek utána!
  A tudományos haladás az erkölcs fejlődése nélkül egyet jelent azzal, mintha egy atomrobbanásból próbálnánk füstölni!
  A hanyagság a háborúban a bűn anyja és a hazaárulás nővére!
  ,A háború kenyere a legkeserűbb: testvérek vérével és anyák könnyeivel áztatva!
  Gyermeket szülni sokkal kellemesebb, mint holttestet szülni - bár mindkettőhöz hozzáértés és szenvedély kell!
  A rabszolgaság a tanulás és a gondolkodás vágya nélkül kezdődik!
  A bölcs szavak jók - a jó cselekedetek jobbak!
  Az élet mindig ragyogó, de a halál középszerű!
  A tudomány nem minden, a legfejlettebb fegyverekhez ügyes kéz és rugalmas elme kell! A szellem legyőzi az anyagot!
  Bármely pillanat megszűnik gyönyörködtető lenni, amint megfagy, megfagy, mint egy darab jég!
  A mozgás az igazi boldogság!
  A szülőföld a legdrágább dolga az embernek, enélkül nincs értelme az életnek!
  Az ember szülőföld nélkül olyan, mint a test lélek nélkül!
  A vallás vigasztalja a gyengéket - minden szerencsétlenség jelentéktelennek tűnik, ha átmeneti!
  Ha a technológia az őrangyal, akkor a harci szellem a háború istene!
  Könnyebb egy evőkanállal felkanalazni az óceánt, mint vitatkozni egy ateistával!
  A számítógép, mint egy lány, szereti a fiatalokat és a kitartókat!
  A halál abban különbözik a szeretetttől, hogy mindig megpróbálják elhalasztani a találkozást!
  A halál abban különbözik a szeretőtől, hogy mindig rosszkor jön, de senki sem hibáztatja a késésért!
  Azok, akik spórolnak a biztonságon, tönkremennek a temetésen!
  A jól táplált hadsereg a jólét záloga!
  Háborúban a jó felkészülés olyan, mint a levegő a tüdő számára; a rossz gázelegy megbénít és megöl!
  Ha egy személy mesterségesen félelmetes megjelenést kölcsönöz magának, az a lelki gyengeség biztos jele.
  Ijesztő a báránybőrbe bújt farkas, nem a bárány a farkasbőrben!
  Nincs ennél fontosabb az ember számára, a háború művészete a méltó létezés szinonimája! Egy tigris halála jobb, mint egy kutya élete!
  A háborúban való halál csak akkor indokolt, ha az ellenség túlzott áron vásárolja meg, és az ellenség ajándékozása hazaárulással egyenlő.
  A felderített ellenséget majdnem legyőzték, csak ne hagyd kárba veszni az esélyeidet!
  Az ellenség holtteste drága, de az élő ellenség még mindig többe fog kerülni!
  A lopakodás nyerő minőség!
  Általában a nehézségek nélküli élet olyan, mint a leves fűszerezés nélkül: túl sok - keserű íze van, de nem elég - nem megy le a torkodon!
  Az embernek életében legalább egyszer meg kell ölnie és meg kell mentenie valakit! Sőt, ha az elsőnek szerencséje van, akkor a második nélkülözhetetlen bátorságpróba!
  A számítógép jobb, mint egy atombomba, ez a legbiztosabb módja a népek meghódításának és a győztesnek való munkára késztetésére! Ráadásul nem félek a kísértéstől! Minden hit akkor ér valamit, ha tudja, hogyan védekezhet!
  Fiatalkorban a vér gyorsabban folyik, és a "bogrács" melegebben főz!
  A lassú szamár, rosszabb, mint a disznó, szintén büdös, de nem ad húst!
  Az automatikus tűz és a kagyló üvöltése a legjobb dolog, amire emlékezni kell!
  Hit bizonyíték nélkül: a sólyom szárnyak nélkül karcolhat, de nem engedi szárnyalni!
  A vallási vita a legeredménytelenebb - hiszen mindkét vitatkozónak fogalma sincs arról, hogy miről vitatkozik!
  A tudományos-technikai haladás és az erkölcs közötti versenyfutásban ez utóbbi a kívülálló szerepére van ítélve! Bár az emberiség azt kockáztatja, hogy a tudomány és az erkölcs közötti szakadékba zuhan!
  Aki a tudományon spórol, megrabolja utódait, aki pedig utódait, az örökre szegény marad!
  A leszármazottak kirablásával tőkét szerezhetsz, de meggazdagodni nem!
  ! A politika tiszta öltönyben végzett piszkos üzlet!
  Az igazság mindig sokrétű, de a hiba egységes!
  A szépség dialektikus fogalom - csak a csúnyaság az univerzális!
  A modern fegyverek, ellentétben a borral, szeretik a fiatalságot!
  Az ellenséget megkímélni olyan, mint egy tőrön ülni - az acél nem ismeri az empátia érzését!
  A legjobb fegyver a találékonyság, nem igényel kiadást, de drága!
  Ha a holttestek száma egynél több, tragédiából statisztikává válnak!
  A gyilkosság olyan, mintha először veszítené el a szüzességét, és fáj, aztán minden újabb tettével egyre több az öröm!
  Rossz felderítő az, aki nem látja előre a kiutat kudarc esetén!
  Bármely más területen a hiba életbe és egészségbe kerülhet, és csak ha tévedsz a vallásban, kockáztatod halhatatlanságod elvesztését!
  A fenevadnak agyarai vannak, az embernek fegyvere, az állat az izmokra támaszkodik, az ember az elmére! A megpróbáltatások tompítják a fogakat, de élesítik az elmét - ezért az elme halhatatlan, a haladás, mint egy örökmozgó, jóléthez vezet!
  Még a legszörnyűbb hírek is általánossá válnak az ismétléstől!
  Amikor egy ügynök két hírszerző ügynökségnél dolgozik, és kijelöl egy gyereket, aki két cumit próbál a szájába tömni, azt kockáztatja, hogy elszakítja a száját!
  A mozgás az eső, amely alatt az egészség virágai nőnek, és a kapa, amely kitépi a betegség gyomját!
  A vak nem látja a vakot - oda mennek, ahová akarnak!
  A vak nem vezethet ki - a hűséges járókelő útján!
  De ne várj egy látó utazóra - segíts a szegény vakon!
  Az ember könnyen tör, nehezen hódol, és nagyon ritkán éri el a természet szeretetét!
  A kártyákban a szerencse fényes fejhez, fürge ujjakhoz és nyugodt szívhez érkezik!
  Általánosságban elmondható, hogy a bűnözés nem csokoládé, ha bemocskolod, nem fogsz édes életet élni, de a szíved biztosan elhízik!
  Az erő hiánya kompenzálhatja az intelligencia feleslegét, de az erőtöbblet sem tudja kompenzálni az intelligencia hiányát!
  Tehetség pótolhatja a képzettség hiányát, de semmilyen képzettség nem pótolja a tehetség hiányát!
  A gyémánt polírozás nélkül ékszer, de semmiféle csiszolással nem lesz a szénből gyémánt!
  Valaki más halála mulatságos, de a saját halálod miatt a szíved szétrobban, a lelked pedig a csizmádba süllyed!
  A pénz olyan, mint a piszok, véres kezekre és csúszós lelkekre tapad!
  A fanatizmus minden formája közül a vallásos a legirracionálisabb és legönzőbb, ezért elsősorban a személyes halhatatlanság elérését célozza!
  A szerelem csak a fizetés formájában különbözik a nemi erőszaktól - ez utóbbi akcióért természetbeni fizetés!
  Jobb veszíteni az igazságban, mint nyerni a bűnben!
  Az igazak vesztesége nyereség a mennyben, a bűnös nyeresége lélekrablás!
  Isten megtagadásával a kommunisták túlzott terhet raktak az ember vállára! Az ember, aki a Mindenható helyébe akart lépni, nem tudott ellenállni a Golgota fájdalmának és az ördög kísértéseinek!
  Jézus ereje nélkül az emberek ahelyett, hogy a jóság és az igazságosság birodalmát építették volna, a bűnök tavába estek!
  Az emberi lélekben található számtalan kincs, csak ha elkezdi kifosztani őket, gyorsan kiszárad anélkül, hogy gazdagságot hozna!
  Minden szexuális aktus, egy kincs, amelyen ketten osztoznak, és egyetlen tolvaj sem, ellopja a szívedből!
  Minden férfiban van valami közös egy főemlőssel, jó, ha a potencia, de gyakrabban az intelligencia!
  Vicces lenne, ha nem lenne igaz!
  Sajnos több mint tisztességes emberünk és becsületes politikusunk van!
  Aki elárulja a lelkét, mindig tanácstalan marad - halhatatlanságot ad a halandóért!
  Az erős ellenfél felett aratott győzelem általában többe kerül, de semmiért nem adod oda!
  A gyilkosság nem igazolható önérdekből és haszonból - csak a becsület, a szabadság és a Szülőföld az erőszak szószólója!
  Jó legyen géppuskával,
  Üss, mint a dühös acél!
  Úgy folyik a vér, mint egy vízesés,
  A gonosznak nincs kegyelem, ölj meg mindenkit!
  Az összes műalkotás közül a katonai remekművek azok, amelyek a legszilárdabban rögzülnek az emberek emlékezetében, és váltják ki a legtöbb könnyet!
  - Vérrel festett festmény: világosabb, mint egy olajfestmény, és sokkal lassabban fakul!
  Egy tisztességes ember az igazságosságot a család és a barátságok fölé helyezi! Egyetlen törvénynek kell lennie az ellenségeknek és a barátoknak, ahogy a férjnek a feleségének!
  A különböző törvények jelenléte az igazságszolgáltatást prostituálttá változtatja!
  Az erős ellenfél erősíti a testedet és az akaratodat, erősebbé tesz - a gyenge megrontja a lelkedet és legyengíti a testedet, gyengítve!
  Tehát a nehéz út sokkal könnyebb győzelmet ad!
  Egy katonának kezet adnak, hogy lőjön, és agyat, hogy időben megálljon!
  Megölni egy bolondot: ez ugyanaz, mint egy tűvel megszúrni, egy okos srácot lelőni olyan, mint egy kagylóval megütni!
  A természet az ember anyja, és egy nagy feltaláló anyja nem lehet teljes bolond! Bár hiányzik belőle a gyakorlati találékonyság!
  A golyó a leghatékonyabb oktatási módszer a fiatalokkal, valamint az idősekkel való kommunikációban!
  Csak a hatás hatékonysága csökken! Gyakran elveszíti tekintélyét, de ha elkapnak, zombikat kell nevelnie!
  A vallás a büszke embert az állat szintjére süllyeszti - választást ad birka és kecske között!
  Jobb odaadni a bőrödet az embereknek, mint a báránynak, mint örökké sziszegni, mint egy kígyónak!
  Általánosságban elmondható, hogy a fejjel végzett munka fogalma nem csak szó szerinti értelmezést foglal magában, még akkor is, ha harcművészetről van szó!
  Ha meg akarsz gazdagodni, keresztelkedj meg zsidónak, ha tönkre akarsz menni, kérj kölcsön egy zsidótól!
  Az ólom segíti az emésztést, különösen, ha a tabletta patronos formában van!
  Az a hivatalnok, aki nem vesz fel kenőpénzt, olyan, mint egy szűz prostituált!
  Általában az egyik megmentéséhez meg kell ölni a másikat! Ez kétségtelenül kegyetlen törvény, de helyreállítja a fajok természetes egyensúlyát!
  Nincs jobb harcos a világon, mint egy orosz katona, és nincs nagyobb zsarnok, mint egy orosz tábornok!
  A túlzott luxus a komolytalanság jele, a komolytalanság a küszöbön álló tönkretétel előjele!
  Bölcs szavak egy barom szájából, mint a szeméttelepről szökőkút!
  Neked van előnyöd a hosszban, de én az elmédben!
  Néha lehet ölni, de a reményt soha nem veheti el!
  A háborúban, ha kihagysz egy másodpercet, egy örökkévalóságot veszíthetsz!
  Egy közönséges torony szánalmas a felhőkarcolók között, de fenséges a kunyhók között!
  Az ember aláveti magát az erőszaknak, tiszteli a kegyetlenséget, megveti a szelídséget és nem értékeli a kedvességet!
  A szex a legjobb gyógymód minden mentális betegségre, de sajnos drága és nehezen beszerezhető!
  Aki nem szereti a szexet, az nem szereti az életet, és nem értékeli a test örömeit!
  A költészetben közös a borral, hogy az értéke idővel nő, de még évszázadok sem engedik, hogy a sorok elhalványuljanak, a szikrák kialudjanak!
  A katona olyan, mint a számítógép - egyet vagy nullát számol, de a harcos barát és ellenség!
  Az ember humanizmusban különbözik az állatoktól, és az ösztönökkel ellentétes cselekvés képességében!
  A nők elleni erőszakból néha egészséges gyerekek születnek, de a természet elleni erőszakból csak szörnyetegek születnek!
  Ha egy anya kegyetlen, a gyerekek is azok! Amilyen a természet, olyan az utóda - az ember!
  Barátságot keresnek az erősek, táplálékot a gazdagoknál, és odaadást mutatnak a rettenthetetlenek felé!
  A támadás a legjobb módja annak, hogy semlegesítsd az ellenség számbeli előnyét - a visszavágásra kényszeríteni olyan, mintha levágnák a fél karjukat!
  .A nőnek a szerelem élvezet és bevétel, a férfiaknak öröm és kiadás!
  Új fegyvert feltalálni egy erkölcstelen ember számára olyan, mintha lefűrészelné a szék lábát, amikor egy kötél tekeredett a nyakára!
  Ufa közelébe érve a srácok beszámoltak Pugacsovnak a feladat elvégzéséről.
  A parasztkirály meglepődött, hogy a gyerekek ilyen gyorsan dolgoznak. És természetesen megjutalmazta őket. Mindegyiket ezüst kereszttel ajándékozta meg. És egyenként kétszáz rubel.
  Aztán jött az Ufa elleni támadás. Margarita és Oleg, mint mindig, az élvonalban vannak, és gyorsan támadnak.
  Szablyákkal vágják az ellenséget, és bombákat dobnak.
  Az ufai helyőrség már gyenge volt az éhségtől, és a lázadók győzelmei megtörték szellemüket.
  Ráadásul a kozák királynak csaknem ötvenezer katonája van - hatalmas erő...
  Miután Oleg Rybachenko halálra törte a parancsnokot, a megmaradt harcosok megadták magukat.
  Megesküdtek, levágták a fonatjukat, és kozák hajat kaptak. Néhány tiszt úgy döntött, hogy csatlakozik Pugacsovhoz. A hurok jobb?
  Röviden: Ufát könnyen elvitték. És még a kozák cár is megbánta, hogy nem rohamozta meg a Yaitsky várost.
  Általában Pugacsov dolgai jobban mentek. Most újabb csapatokat lehet küldeni az uráli gyárakba. Beloborodov pedig azt az utasítást kapja, hogy vegye be az összes várost és Tobolszkot.
  Határozottan az a döntés született, hogy Kazanyba, majd Moszkvába megyünk. Emelyan Pugachev még arról is beszámolt, hogy fia, Carevics Pavel maga is csatlakozott a kampányhoz, és átadja a trónt apjának. Mindenesetre sokan elhitte ezt.
  Pugacsov hadserege tovább növekedett. Hírek érkeztek még több uráli gyár elfoglalásáról, valamint új fegyverekről, kellékekről és puskaporról.
  Ezt követően hatalmas sereg indult hadjáratra. A folyó mentén haladt, mindkét part mentén a Volga felé.
  Emelyan Pugacsov cár vidám és elégedett volt. Eddig nagyon jól mennek a dolgai. Általában véve a lázadókat soha nem verték meg komolyan. Az új orosz cár hírneve pedig emelkedik. És minden nap új harcosok ezrei csatlakoznak hozzá.
  A magát királynak kikiáltónak sok lovas csapata is van. És mindennek igazi győzelem szaga van.
  A gyermekőrök a sereg többi tagja előtt futnak. Vidámak és sokat nevetnek.
  Itt a fiatal harcosok támadják a huszárok járőrét. Rövid vágás, pár gránát csupasz lábujjakkal feldobva. És a harcosok elpusztultak.
  Ezután következik az Osa-erőd. Az igazi történetben harc nélkül megadta magát. Tehát a srácok még nem rohamoztak meg és nem öltek meg senkit.
  Még egy kicsit unatkoztak is... A srácok énekeltek;
  Spartak rabszolgákat nevelt hősi tettekre,
  Ledobni a gyűlölt hercegek igáját...
  A szerencsétlenből sasrajt csinált -
  A hívás egyszerű - bővítse ki álmait!
  
  Harcolva húzd ki a kardot,
  És könyörtelenül vágd le a gonosz ellenségeidet...
  Szerencsére gyorsan megnyitod az utat harcosként,
  Az elhunyt örökké gránitban fog élni!
  
  Vegyük fel a holdat az égből, nem kell,
  Kinyitjuk a Mars tágait, mint a kapukat,
  És higgy a Vénuszban, jövök...
  Az egész Tejút a hős kardja alá fog esni!
  
  Csillagok vannak az égen és lányok szemei -
  Zafírtól és rubintól csillognak...
  És vad gondolataim repülnek...
  Amikor ősünk Mamaia oldalát gyúrta!
  
  A halandó Chelubey felkiáltott a tömegben:
  Az a rusz el fog pusztulni a forgószél patája alatt...
  Furcsa az őrült kiáltás - ölj meg mindenkit:
  Hogy a nevetés és a hangzatos dalok elhaltak!
  
  Peresvet hangosan válaszolt,
  A lándzsacsapás és az ellenség egy rémálom poklában...
  Zindan nem várja meg a harcost -
  Nyerni fogunk, ti emberek hisztek benne!
  
  A szikla áruló - vannak napok a felhőkben,
  Nem mindig van szerencse és trófeák...
  És városaink tűz, fények,
  Úgy látszik, mi sem tartottuk a lépést a csatával!
  
  De tudd az orosz helyét a diadalban,
  Ősünk, Caesar, a félelmetes macedón...
  A bolygók hamarosan paradicsommá változnak,
  A teás sajt nagyon finom Poshekhonsky!
  Az Osa-erőd, mint a valós történelemben, harc nélkül megadta magát. A helyőrség és parancsnokai hűséget esküdtek a kozák királynak. És ezután Pugacsov hadserege továbbment. Győzelmesen menetelve és csatlakozva több ezer paraszthoz. Hatalmas hadsereg, amely gyorsan növekszik. Keleten a pugacseviták több várost is elfoglaltak, és megközelítették Tobolszkot, ahol Delong hadteste menekült.
  Szinte az összes uráli gyárat a lázadók ellenőrzése alá vették, és ott új adminisztráció van. Nyugaton bevették Samarát, és ott megerősítették magukat. Egyre többen követik a lázadókat.
  A parasztkirály mögött pedig nagy erők állnak. Sok támogatója van magában Kazanyban. Kant kormányzó, ez a német szó szerint remeg a félelemtől. Egy kis különítményt, amelyet Pugacsov hadseregével találkoztak, elfogtak. A kazanyi Kremlben tartózkodó Potyomkin is remeg a félelemtől.
  Mit tehet egy ilyen sereg ellen...
  És Oleg Rybachenko és Margarita ismét bravúrokat hajt végre. Ezúttal Elizabeth Petrovna idejére költöztek. És elkapják Friedrichet. De ez egy másik történet. Ott ő és Margarita megpróbálkoztak, és Németország nagy királyát a vereség után elfogták. És az őreit megölték.
  A fiú és a lány hurrikánként repült el mellette, főleg, hogy Friedrichnek nagyon kicsi kísérete maradt. De ezek a gyerekek mindenkit feldaraboltak, és a parancsnok vállán bevitték az orosz táborba. Németország tehát kapitulált.
  Oroszország pedig annektálta Kelet-Poroszországot.
  Második Erzsébet pedig tovább élt örömében. És az örökös Péter meghalt aranyér kólikában. Oroszország tehát meg tudta őrizni nyereségét. De Németország soha nem egyesült!
  És akkor a Lengyel-Litván Nemzetközösség teljesen Oroszország része lett...
  Nos, Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova nagyon rövid ideig maradt ott. És van egy új kemény küldetésük!
  De Pugacsov egyelőre nélkülözheti őket. Vannak fontosabb tennivalók is.
   Itt van Oleg Rybachenko, egy nagyszerű, bár viszonylag fiatal sportoló, aki középkori versenyeken vesz részt Oroszországban. Egy száz válogatott lovag ellen. És még súlyokat is láncoltak a lábához, hogy őszintébb legyen. Mi a helyzet Oleg Rybachenkoval? A fantázia ereje Superman mindig is benne élt, mert ez egyszerre álom és nem álom, hanem valami phasmogoric, ahol minden rejtett álom valóra válik.
  Még hét fény is volt az égen. És mindegyik a szivárvány színe.
  Előtte Károly brit herceg, akit egy különleges ajándékkal ajándékoztak meg: megbocsátani és megkönyörülni azoknak, akik a halandó alagút előtt állnak, amelyen keresztül megnyílik az út egy másik világba.
  És te csak egy fiú vagy, aki egy olyan helyen van, ahol egy nagyszerű ember posztumusz sorsa dől el.
  Oleg Rybachenko lábát nagyon fájdalmasan megütötte, amikor további bilincseket akasztottak fel. A fiatal ezredes nehezen tudta visszatartani a mellkasából kiszűrődő felkiáltást.
  Teste még fiatalabb lett, akár egy középiskolás fiúé, és nem olyan izmos, mint korábban.
  A herceg pedig, úgy tett, mintha mi sem történt volna, fülsüketítően, enyhe rekedtséggel a hangjában felkiáltott:
  -Szóval, most egyenlő feltételekkel vagytok... Gyors lovak mozgásának alanyai, meneteljetek!
  A lelátón ülő közönség hangosan fütyülni kezdett.
  Oleg Rybachenko, legalábbis párhuzamos látásmódban, a legmagasabb osztály szupermene. Itt kicsit megbántam, hogy megengedtem magamra rögzíteni a vasakat. Első pillantásra húsz font vagy kilenc kilogramm semmi, a riválisok páncélzata nem kisebb. De ha kifejezetten a lábakhoz vannak kötve, és a végtagok megbilincselve vannak, akkor ez senki számára nem fog hülyeségnek tűnni.
  Legyengült testeddel alig tudsz mozogni.
  Az első körben az új világ újoncává vált Oleg Rybachenko összes ellenfele gyakorlatilag egy tüskékkel tűzdelt, egységes oszlopban versenyzett. A harcosok már a gyakorlati teszt során is, egy fantáziaverseny stílusában, szinte természetes módon viselkedtek az emberekkel szemben.
  A fiú író nem érezte magát egészen nyugodtan. Az erő pedig egyáltalán nem olyan, mint korábban... Valami nem borítja el energiával. És a tested nem néz ki több tíz évesnél, de tizenkét éves volt. És az ellenfelek sokkal nagyobbak, mint te, és futnak.
  Ugrálva szívjuk a gyomrunkat, alkalmazkodva a furcsasághoz
  egyenruhák, fegyverek és bemelegítés. A listák nagy, külső köre nyolcszázötven méteres, és három különböző, egymást váltakozó burkolattal volt kirakva: sima kőlapok, éles kavicsok (néha bűnös mezítlábas nőket és tinédzsereket kényszerítettek rájuk büntetésből), és szépen. rakott, tömörített körkavics.
  Oleg Ribacsenko riadtan gondolt arra, hogy talán így tovább zsugorodik, amíg embrióvá nem válik, és végül el nem tűnik.
  Vagy lehet, hogy ez csak a teszt idejére vonatkozik?
  Mindegyik borítás négyszer találkozott, a nagyobb hosszt éles köveken találtuk, így nem lehetett hétköznapi módon egyenletes futási ritmust tartani.
  Oleg Rybachenko, aki végre fiú lett, volt az egyetlen, aki mezítláb futott, és érezte csupasz talpának szúrását. Igen, a feltételek nyilvánvalóan egyenlőtlenek.
  De mindezzel együtt a halálos verseny, a birodalom jövőjéért vívott szent harc minden résztvevője, ha nem a világegyetem legerősebb harcosának, de jóval magasabbnak tartotta magát, mint a hülye átlagos parasztok. Nos, valami orosz barom nem rivális nekik.
  És még az is megalázó, hogy ilyen sokan összegyűltek a rongyos fiú ellen.
  Oleg Rybachenko természetesen nagyon fájt a lábszárában, amelyet egy kalapács zúzós ütése zúzódott meg. Miután átesett egy kíméletlen "keresztelésen", még feldagadt és elkékült. Ó, hóhér-kovács, szeretnélek megütni az öklöm ujjaival a tompa halántékodban. Leütni őt így, vagy még jobb, ugyanazzal a nehéz, rombusz alakú kalapáccsal! Azonban soha nem késő! Ebben az univerzumban a fiú mezítláb futott, ami ritka öröm volt egy bennszülött moszkvai és egy herceg számára, különösen a túlzottan gondoskodó és primitív etikett miatt. Igaz, mostanra Oleg Rybachenko még fiatalabbnak kezdett kinézni - nem volt idősebb tíznél, legfeljebb tizenegy éves, és fiús mezítlábassága már nem tűnt természetellenesnek.
  A fiú ezredes felvidult és így énekelte:
  - Aki vidám, az nevet! Aki akarja, az eléri! Aki keres, az mindig talál!
  A kövek élességének érzete most egyszerre tűnt kellemesnek és durván áthatónak. De ez csak az örök tinédzserben, vagy inkább a fiúban fordult meg.
  A visszahúzódó energia pedig kezdett visszatérni a fiatal izmokba.
  A harmadik kör után több középkori és nagyon erős harcos tett szinte hisztérikus kísérletet a lovas szemtelenség segítségével, hogy továbbjusson. Séta közben szidták, sőt fokozatosan utolérték Oleg Rybachenkot, akinek nem voltak különösebb komplexusai, és még mindig az oszlop végében járt.
  A fiú ezredes úgy döntött, még nem erőlteti a dolgokat, és vár.
  Az alakulat apránként kezdett nyúlni, mint egy boa összehúzó hasa, és már az ötödik körön minden harcos máshogy futott. Nem úgy, mint korábban egymás masszív tarkójában, hanem lenyűgöző réssel.
  Csörrent a fém, csikorgott a kovácsolt csizma alatt...
  Az éles szemű és tapasztalt Oleg Rybacsenko látta, hogy a páncélos katonák izzadnak és egyre hevesebben lélegeznek. Érthető, hogy miért akasztottak láncot a mezítlábas fiúra. Könnyű testalkatú fiú, könnyedén le tudta hajtani az idősebb, nehezebb harcosok egész hordáját.
   Most egyikük kétségbeesett erőfeszítéssel elérte a másik oldalon a fürge fiú ezredest. Oleg Rybachenko elkerülte a kísérletet, hogy ferdén vágja le, és a szarvas fejébe döfte a kardját. A testet fordító ütés olyan erős volt, hogy az ellenség sisakja kiszakadt, és véres fejjel esett a kavicsba. Több lány, fehér kabátos és fekete papucsos rendfőnök megragadta a szerencsétlen harcost.
  Semmi sem segíthetett rajta!
  Oleg Rybachenko meglepett felkiáltásukat hallva filozófiailag megjegyezte:
  - Jobb, ha egy erős gyerek olyan, amilyen, és egy erős felnőttnek mindig jobb, ha másnak tűnik, mint amilyen! De mindenesetre jobb, ha egy uralkodó soha nem tűnik gyengének - még akkor sem, ha fő erőssége a megtévesztés!
  Nem lenne itt az ideje, hogy energikusabban dolgozz?
  Oleg Rybachenko megfordította a sarkát támasztó éles köveket, és belevágott a második páncéljába. Elesett, de azonnal felpattant, mire a terminátorherceg pörgetővel fejbe ütötte zúzódásos lábát, ami már futás közben begyógyult. Az ellenség nem számított ilyen gyors támadásra, és miután eltévedt a sisakjával letakart halántéka, mint a mészárszék által megölt borjú, felborult.
  Volt mire büszkének lenni! Bár kicsit fáj.
  Halálos szúrás, főleg, hogy a vasdarab megnövelte az ütés súlyát. Ezt követően Oleg Rybachenko még egy ideig a közönség előtt játszott, és hagyta magát a harmadik - Comte de Lacafer - utolérni. Túl magasra ütött a kardjával és megbotlott, amitől eltört a lába. Persze a vasdarabok megakadályoztak a futásban, de azokkal úgy érezted, mintha baltával ütnél.
  A fiú ezredes kinyújtotta a nyelvét, és feljebb ugrott, egyre több energiát érzett magában.
  Valójában tehát neki, akárcsak Bruce Lee-nek, Jackie Channek, Steven Seagalnak, és talán még jobban is, mint mindegyikük együttvéve, több ideje van készségeinek fejlesztésére.
  Kivéve persze, ha a könyörtelen idő el nem veti a feledést. De van remény, hogy Margarita megmenti.
  És csak a kilencedik körben növelte sebességét a kihívóan ugráló fiatal terminátor-harcos. Eleinte egyenként, mint egy bójás motorcsónak, mindenkit megelőzött, aki kicsit lemaradt, kegyesen nem ütötte le. Igaz, páran, nem becsülve a fiú nemességét, mindkét oldalról rohantak, de a lendületes malom úgy levágta őket, hogy elszállt a fejük. Ez már esélytelen halál.
  Oleg Rybachenko sziszegte:
  - Háború, háború van!
  A vikingek és a harcias szászok leszármazottaival történt valami, nem mertek tömegesen rohanni, hanem tovább futottak. Talán a számbeli fölényük diktált ilyen taktikát. Vagy egy halálos játék íratlan szabályai ? Oleg Rybachenko anélkül, hogy bárkire is rohant volna, elkezdte utolérni az úgynevezett vezetőket. Természetesen egy tucat másik koronaharcosnak, és még azoknak is, akiknek egyik vagy másik tulajdonosa volt, kétségtelenül nem tetszhetett ez az állapot. De miután elvesztett ötöt, valamiért senki sem rohant bosszút. Nyilván az oroszok megértették, hogy nem küldenek gyengét a Szkopin-Sujszkij tornára, aki megmentené.
  Még ha csak egy testben lévő fiú is, van tapasztalata egy különböző évszázadok tapasztalt veteránjával.
  És nem csak Emelyan Pugachev hadseregében.
  És amikor Oleg Rybachenko kidugta a nyelvét, és csalódottan még jobban fokozták a tempót. De a nehéz légzés rövid időre mondta mindezt. hova menjenek? De a vikingek és a szászok erősek és makacsok. Csontokat fognak lerakni, de a sajátjukat nem adják fel. Svédország huszonegy éven át kitartott Nagy Péter orosz csapatai ellen, végül arra kényszerítette, hogy a békeszerződést ne hódításként, hanem vásárlásként formalizálják. Kimerítették az orosz államot, a háború alatt ötödére csökkentették a lakosságot!
  A fiú ezredes felugrott, elkerülve a dobást.
  És ez volt az, amikor a nők családonként tíz gyermeket szültek!
  Ez az egészséges utód minden hatalom sikerének kulcsa.
  Nagy-Britanniának pedig valójában sikerült megnyernie egyetlen háborúját Oroszországgal, mivel a Krím nagy részét elfoglalta. A britek akkor bizonyultak erősnek, negyed évezred után először sikerült elharapniuk a terület egy részét Oroszországtól.
  A fiú rávágta a lemaradt harcost, és a fejetlen test a kövekre rogyott. A többiek még erősebben kezdtek lélegezni, és igyekeztek fokozni a tempójukat.
  De ezúttal Oleg Rybacsenko a kimerülésig megviseli őket. Nem versenyezhetnek vele. Az érintés nélküli csatár majdnem egyenlő sebességgel való kimerítése rigmusa.
  Eszembe jutott a csecsenföldi mesterlövészek elleni heves tűzharc. Ez valóban az idegek háborúja. Itt sokkal könnyebb. És az ellenség eljön a maga biztos végére.
  A fiú ezredes tehát négy egész körön keresztül feszülten tartotta a "nyuszikat". Aztán egyszerűen le kellett lassítaniuk ezt a vad tempót, hogy oldják az elviselhetetlen feszültséget. Erőkalkulációt kell végeznünk, Isten adjon, legalább egy kis haladékot. Oleg Ribacsenko sokkos állapotban még egy számot is kidobott, feldobta a kardját, bukfencezett és újra elkapta. Aztán ismét megismételt egy hasonló akrobatikus mozdulatot, mondván:
  - Az oroszok üldözik a németeket, a tapasztalat nem segít! Menjetek a pokolba ti gyávák - emberi darált hús!
  Ó, mennyi energia és vad erő van egy fiú testében.
  Amikor Delonge herceg türelme csordultig telt, a főparancsnok dühösen felkiáltott:
  - Harcoljatok, vizes nyulak fiai!
  Bár a harcosok erre rosszul reagáltak.
  - Egy véres csatára! - A herceg hangosan ugatott, szinte kitépte a hangszálait.
  Valóban, milyen szégyen megszökni egy fiú elől.
  Oleg Rybachenko ravaszul mosolygott:
  - Végre van mit tenni!
  Nos, a tapasztalata már olyan kiterjedt, hogy nem zavarja, hogy az ellenfelei sokkal nagyobbak.
  A kifulladt, kimerült harcosok a hétköznapi őrök közül hirtelen megálltak, és gyorsan felemelték fegyvereiket. Az Oleg Rybacsenko után futó nemesek azonnal felpörögtek: egy párbaj ellenséggel, még egy "szenttel" is (igen, ő egy szent, a szőke ördög!) kétségtelenül drága időt kell vesztegetni. Itt végül is egy tucat nem a legrosszabb harcos rohan egyszerre. Vagy nagyon sokáig várnak, talán addig is, amíg eltemetik a sírba. És ha valami történik, a "kisördög" egyszerre felhalmozódik, és beleás a kőbe. Hozzáadták hiúságukat és büszkeségüket.
  Legyen meredekebb a gyorsaság, és azonnal csalódottan morogtak: kettős, rövid fémcsörgés hallatszott, és a szent csata új áldozatai csuromvizesen elestek, kétségbeesetten vonaglódtak a földön.
  A fiú nagyon gyors, és a reakciója gyorsabb, mint a kobráé.
  A tapasztalt Oleg Rybachenko egy egyszerű rúgással ölte meg első ellenfelét. Elcsépelt, de hatékony. Sajnálom a srácot, ezek után képes lesz szaporodni? De nem annyira drámai. Ez azonban megtörtént, és szerencsére nem egy srác, az ötvenes éveiben járó "kasztrálás" áldozata. Egy nemes személy, egy családi címer rubinrózsákkal. A második egy ugráló könyököt kapott az orrán. Sok a vér, és úgy néz ki, mint egy kiütés... Ezt jelenti a további testmozgás. Aztán támadd meg a többit.
  Olyan gyors vagy, mint egy mangúz. Az ellenfeleid nem tudnak lépést tartani.
  Az egyiket az ezredes fiú azonnal testbe rúgta mindkét lábával. A páncél meggörbült, a száj mögül vérrög köpött ki, a másikat pedig elkábította egy kard banális ütése egy tompa, görbe szarvú sisakra. A következő ellenfelet pedig egy acél nyéllel állon találták. Jól kivágja, ha eltalálja a szélét. A többiek a fiú ezredesre rohantak.
  Úgy tűnik, egy medvefalka támadta meg a bátor farkaskölyköt.
  De Oleg Rybachenko mindent jól kiszámított, elfáradnak és kifogynak a gőzükből. És a mozdulatok nem ugyanazok, és a reakció sem ugyanaz. A fizikailag nagyon erős harcosok ennyit tudnak futni páncélban, de aki hozzászokott a lóháton harchoz, az nem képes erre. Csak akaraterős tulajdonságaiknak köszönhetően tartották magukat. Természetesen jól sikerült.
  A fiút azonban egyáltalán nem takarják, de fenomenális reakciója miatt könnyen megszökik.
  Oleg Rybachenko , mintha valakivel beszélgetne, úgy jegyezte meg, mint egy fiatal Szókratész:
  - Amíg a katona őrülten hősies, nem követ el hülyeséget - a parancsnok csinál hülyeséget, katonákat küld oda, ahol a hősiesség őrültté válik!
  Az ellenségek szívszorító sikolyokkal és bikaordításokkal próbálják felvidítani magukat.
  De nem tudod becsapni az izmaidat. És a harcosok most álmos legyekként bolyongtak, és zavarták egymást. Ráadásul a rúgás taktikája szokatlan az európai népeknél. Nincsenek rá kifejlesztett védelmi rendszerek, olyan, mint a kínai ábécé.
  És képzeld el - még csak nem is hallottak a harcművészetről!
  A gyors és mindig friss Oleg Rybachenko pedig ezt kihasználja. Aztán elkezdődött a műsor: rúgások, kardok, térdek, könyökök, őrült sebességgel. Még a legegyszerűbb dolog is - a páncélos kicsik megverése. Tíz hatalmas ember feküdt, vonaglott, mint a szörfözés által kidobott cickányok, a listák felületén, ahol lányok és fiúk futottak fel, azonnal egyszerű orvosi segítséget kaptak. És valakinek nem is kellett megtennie; a lelke a mennybe repült. Vagy a pokolban, szerencsédtől függően. Valamiért Oleg Rybachenko emlékezett Viszockij híres slágerére - a lelked felfelé törekedett! Egy álommal fogsz újjászületni...
  De ha disznóként éltél, disznó maradsz!
  Ám ekkor egy második tucat veszett csótány bukkant rá Oleg Rybachenkora, kard helyett állkapcsokkal. Közülük mindössze három címzetes, az ő vezetésük alatt a többiek szinte jól összehangolt, szabályok szerint kialakított ellenállást fejtettek ki. Megpróbáltak egyetlen sorban állni, és fáradtságuk ellenére igyekeztek minél gyorsabban és minél többet mozogni. Nem engedték, hogy a támadó kis ezredes azonnal a stadion felületére zsúfolja őket.
  Az itteni harcosok tapasztaltak, sokkal nagyobbak, mint a félmeztelen, lebarnult béklyós fiú, érezhetően törött lábakkal.
  De Oleg Rybachenko úgy repült, hogy nem is engedte, hogy sorba álljanak; az első kettő egy egyszerű trükkre esett, fejre hárítva a lendítést, testre ütéseket kaptak.
  Oleg Rybachenko a huszadik században gyakorolta a vívást, és ez nem volt idegen tőle.
  És a páncél és a bordák ropognak. És a törött májból szökőkútként spriccelt ki a vér.
  A kövekre esett, és sziszegett, mint a sav.
  Aztán a könyörtelen, csupasz sarok egy másik templomot talált Mugasak bárónál. A fiú ezredes becsúszott a lovagok közé, mint egy hörcsög a lyukba, egyszer-kétszer könyöklött és állkapcsot. Számítógépes játékokban, különféle harcművészetekben már egy enyhe ütés az áll végére, a hegy jobb oldalától a bal oldalig, képes teljesen letiltani a legkitartóbb harcost.
  Nos, fiúnak látszani nem azt jelenti, hogy baleknak lenni.
  Még öt maradt, de Oleg Rybachenko eszébe sem jut abbahagyni. Örök fiú, bukfencezve, kézen állva rúgja a porcot a száján.
  A csontok és a bőr szétrobban, vérpermet.
  Gyönyörű, még Jackie Chan sem tehetett volna jobbat. Egyébként az egyik penge mindent megkarcolt a csupasz bordámon. De ez hülyeség. Így a fiú-herceg még dühösebb lesz. Kardot ragad a lábadnál, csak nehogy megnyomorítsd magad. Minél jobban felmelegsz, annál erőteljesebben buborékol benned az erő. Oldalt, és erős, mezítláb az utolsó gróf nyakában... A fenébe is, a farkas fia tőrrel ütötte a prést, Oleg Rybachenko gyomrán vércseppek jelentek meg.
  Ez persze kellemetlen volt, de az erős izmok nem hagyták ki az élt.
  A fiú ezredes azt mondja:
  -A háború a sakkkal ellentétben nem áldozatok nélkül, a sakkjátszma pedig a háborúval ellentétben eredménytelen!
  A fiú lerázta magáról a skarlátvörös folyadékkal kevert, szétmorzsolódott verejtékcseppeket.
  Mindezek a sebek olyan apróságok voltak, így a vérzés elállt, amikor további négyen rohantak be. Kardok villantak, az első két vadászgép mechanikusan hárított, a pengék pedig kifordultak, és beleestek a nyaki artériákba.
  Oleg Rybacsenko vigyorgott, mint egy tigriskölyök, aki először fog antilopot.
  A másik két láb pedig az egyik legérzékibb helyen. Nem esztétikus, de hatékony a blokkoló készség hiánya miatt.
  Jól megy, és tele vagy inspirációval.
  Még öt ellenfél. Oleg Rybachenko számára álmos legyeknek tűnnek. Nos, a birkózásban megjelenik a "rákos" "csavar" technika és egy rakás, kicsi, kidobott katona. És egy befejező ugrás a legnehezebb harcosnak a tarkón. Ő, elesve, kiüti a többieket. Nagyszerű munka!
  A fiú beleütötte a lábát a vértócsába.
  Még a húszig sem érnek fel!
  Oleg Ribacsenko faragott törzsét lóbálva és láncait csapkodva énekelte:
  - Minden lehetetlen, ezt biztosan tudom!
  Ezalatt a legkeményebb harcosok tucatja haladt el az ütközet színhelyén, mint egy katapultból kidobott kő, és csaknem fél kört vágtatott előre. A fürgén mozgó Oleg Rybachenkonak tucatnyi képzettebb harcost kellett leütnie. De még jobb, ha nem pihened ki a harcot. Az izmok felmelegedtek, a vágás közvetlenül a harci mén járásánál eltűnt. Ennyi, elfáradtak, és a koszban kellene lenniük. Oleg Ribacsenko berohan és dugóhúzóként csavarodik be, forog a lábujján, szerencsére tökéletesen siklik a márványlapon , és anélkül, hogy azonnal leengedné a lábát, négy embert eltalál egy vasdarabbal a fejében.
  Mint a dugóhúzó - halálos kovász.
  Nos, tőrrel mégis sikerüljön mellbe ütni. A bőr áttört, megakadt az izmokban. Csupasz ujjaiddal felveszed ezt a tőrt, és bumerángként hajítod. Kettőjüknek elvágták a torkát. Kifröccsen a vér. Még kettőt karddal vágtak le, a többit markolattal (mennyit lehet megölni!). Ehhez nem lehet oklevelet csatolni. De harcolj visszavonulás nélkül.
  A fiú izmos testéből csöpög a vér. Patakok folynak át a domborművet.
  Oleg Rybachenko ordít, mint egy leopárd, és ismét áttöri a támadókat. Ahogy mondják; A feleség félje férjét, a férj pedig angyalt!
  Ő egy orosz lovag - az istenek kedvence!
  De ebben az esetben hagyja, hogy Halál néni féltse unokaöccsét Élettől! A fiú ezredes szeretett tőrt dobálni embertelenül hajlékony lábujjaival. Újra megfordul, kiveszi durva ellenfeleit, és most egy másik hasonmása is vereséget szenved.
  Ahogy fiatalabb lett, csak egy mobilitási terminátort adott a fiúhoz.
  Így van, kaszával kellett legyőznie a gonosz öregasszonyt, és máris vereséget szenvedett. Most az a fő, hogy megkerüljük a pusztítás kardját. A háborúban nincsenek félig barátok és félig idegenek. Csak száz százalékban vannak bennfentesek és kívülállók. Sok partner-szövetséges és még több ellenség van.
  A fiú vízszintes hasadékban leült, és azonnal felállt.
  Megelőzhetsz egy egész kört, előzhetsz versenyen, felkerekedhetsz a tőkéddel üzleti tranzakcióban, de nem érhetsz el sikert, ha gömbölyödik a hasad és lapos lett a találékonyságod! Az ellenségnek nincs megfontolt taktikája. Így egy tucat harcos úgy döntött, hogy dartsot dob rá, és hatan próbálkoztak, egymásnak ütközve. Ravasz csapdának tartják, ha ő maga akarta megtámadni őket.
  A fiú ezredes elfogta a nyílvesszőt, és ő maga csupasz lábujjával dobta el az ütőfegyvert. A gyomrában lyukas harcos összeesett, és megfulladt a vértől.
  Oleg Ribacsenko mosolyogva énekelni kezdett, mert ez az ő versenye - Oroszország döntő jövője, ahol az idő szakadásokban és érthetetlen fordulatokban vagy kronologikus fordulatokban telik;
  
  Arany kalászok -
  Mint egy hullám a szellő ajkának susogása...
  Megtöltjük a poharakat játékosan
  Hagyja, hogy a folyó pezsgővel folyjon!
  
  Szülőföldünk, nagylelkű Oroszország,
  Ahol arany az őszi borító,
  Nem, hidd el, a haza szebb,
  Érett almanektárt öntöttünk!
  
  És télen a csodálatos ezüstös hó,
  A tavak kristálytiszták voltak a korcsolya alatt!
  Milyen finom az illatos kenyerünk,
  És az orosz szablya pengéje éles!
  
  Minden levélben van egy smaragdszál,
  Korall csillog minden rügyben...
  Szolovjov csodálatos dalt önt,
  A pályán pedig olyan, mint egy bársonyos megállás.
  
  Harmatcseppek gyémántjai a fűben,
  A pitypang úgy ég, mint egy csillag!
  Te vagy az ortodox haza,
  Élj örökké az örök dicsőségre!
  
  A világ szép, bár néha vigyorog,
  És a sors kegyetlen lehet,
  De a szent Rus gyönyörű,
  Megnyitottuk az ajtót minden vendég előtt!
  
  Oleg Rybachenko három nyilat leütött kardjaival, és még kettőt felugrott, csupasz lábbal felkapta és a lövöldöző lovagokra dobta, a kardok pedig az őket elérni próbáló lovagokra estek. Egy kard a bordáiba csapódott, de aztán egyszerre négyet a fején találtak el, és még kettőt ütöttek a szemébe nyílvesszővel. Az egyik jobbra, a másik balra. A fiú ezredes megtámadta a rejtőzködő hatost, és folytatta az éneklést;
  
  A tudós okosan feltalált egy bombát,
  Mit gondolt a jelölt fejével?
  Hiszen erkölcs nélkül még a bölcs ember is szamár,
  Legalább támogatást kap az őrültségéért!
  
  Mások szabadalmat kaptak a fegyverre,
  Mit küld a műhold a pályára?
  A tudós nem katonai impotens,
  Ne hazudjanak a teljességig, uraim!
  
  Az embereknek dolgozniuk kell a háborúért,
  Rossz hozzáállásuk van egymáshoz.
  Nem értem miért történik ez,
  Csinál valaki valami jót?
  Az ember vízfestékkel fest egy tankot,
  Egy másik Katyusha vázlatot készít.
  Óvodás kora óta gépfegyvert gyűjt,
  Tinédzserünk pedig imád parádés alakzatban felvonulni!
  
  A pajzsok nem fedhetik le az egész testet, csak saját magukat manőverezhetik, az őrök csak a gyengén fedett lábak levágását könnyítették meg az ellenség számára, méghozzá egy azonnali "ollós" technikával. Egyébként a számítógépes játékokból is. Ezután forduljon meg, és támadja meg a többit. Ahogy mondják, sebesség. Több harcos még mindig dobással próbálja elvenni, de a fiú ezredes túl villámgyors. Embertelen gyorsaság.
  Mintha egy gepárd rohanna át a tüskéken.
  Az eredmény pedig annak volt szerencsés, akit nem csonkított meg, hanem csak elkábított
  Oleg Rybachenko lánccal mozgatta az ellenséget - az agy kifröccsent.
  Azt mondják, hogy aki a mezőn van, az nem harcos. A magányosnak azonban éppen ellenkezőleg, számos előnye van a csatában. Például manőverezhetőség, kis méret, nehezen üthető és nem feltűnő. Az ellenség azt remélte, hogy eltapossák Oleg Rybachenkot, de nem lehetett észrevenni, hogy a fiú ezredes egy kicsit is lassítani kezdte volna a tempót.
  Sem a sebek, sem a csata hevessége nem lassította le a fiút.
  Ellenkezőleg, egyre magabiztosabban küzdött, és növelte előnyét kimerült ellenfelével szemben. Ráadásul énekelt is.
  
  Végül is az epaulettek fényesek egy álomban,
  Számunkra néha a sugarak értékesebbek, mint a nap.
  Hiszen nincs helye a siralmas Földön,
  Ahol valakinek a vére nem bíborvörösen folyik!
  
  Végül is az ember farkas az embernek,
  Nos, néha egy tetves kutya büdös!
  Még egy darab kenyeret sem ad kölcsön,
  Egyedül él - a kegyetlen jelen!
  
  Milyen embereket nevelt fel az Atya Úr?
  Hogy van az, hogy a gonosz uralja a világot?
  A vad király vakmerő a nép között,
  A fő barátom pedig az agresszív Cain testvér!
  
  Az Úr így válaszolt: a te döntésed,
  Ingyenes, nehéz, de szükséges...
  Élesebb gondolatok, ha a szemükbe ütöd őket,
  Az emberek buták lesznek, ha a világ egységes!
  
  Ezért a harc a sorsod,
  Nem változtatok itt semmit helyetted.
  Bár a csatában pokoli káosz uralkodik,
  Nincs remény a könnyű kenyérre és a csodára!
  
  De az a célom, hogy szilárdan megerősítselek,
  Erős elmével álmokat építeni,
  Hogy a cérna erősebb legyen, mint a lánc,
  Hogy bárkit hősként ismerhessenek a csatában!
  A lovagfiú újabb csomó lovagkutyát szórt szét az úton. Ha háború van, viselkedj úgy, mintha háború lenne.
  Légy olyan, mint egy farkas az elefántokkal vívott csatában, és esélyed lesz legyőzni a falkát.
  Tőrrel dobálják, kardcsapások elmúlnak, de a sebek szinte azonnal eltűnnek, ami nagyon felbátorította a zseniális írót és Oleg Rybachenko ezredest. Hiszen tényleg szupermen lett belőle, még a testben is. Vagy valami olyasmi, mint a Klón Knight. Hogyan nyírja a vasbokrot, ha nem lettek volna ilyen csodálatos kincsei, a kardok nem bírtak volna ilyen tempót. Még Margarita is bosszús lett, elvesztette főszerepét a párban. Ami azonban nem volt nála! Végül is Oleg Rybachenko most a kétségtelen vezető az áldozatok között. Milyen ügyes, főleg amikor rúg. Ez az a láb centimétere, amit a jobb lábbal kidobunk hármas repülésnél, és balbal leszálláskor rúg. A legerősebb a négy, amely Stiff One-Eyedből, Anders Chiracból, Balu Borkából és Skandinávia egyik legerősebb druida varázslójából áll.
  Utóbbiak, még a csata előtt, még azok is, akik úgy döntöttek, hogy igyanak egy csatafőzetet, amely növeli a sebességet és az állóképességet. A reakció sebessége is. Bár veszélyes túl gyakran inni egy ilyen bájitalt, utána három-négy napig alszol, mint egy halott. Igen, és sietnie kell, mielőtt a gyógyszer abbahagyja a hatását. A hétfős viking harcosok bizonyára már kitalálták ezt a tervet, hogy ők négyen könnyedén legyőzhetik természetfeletti ellenfelüket.
  Ez azonban nem zavarta a fiú ezredest.
  Oleg Ribacsenko azonban tovább rohant, énekével megsüketítette az ellenséget;
  
  Még akkor is, ha úgy tűnik, szakadékba szorítottak minket,
  Szörnyű rémálom jött.
  Elénekelhetek egy sagát a barátomnak...
  Amelyben a pokoli démon feltámad!
  
  A fenyegető riasztó úgy szól, mint egy sziréna,
  Mintha tűz égne itt...
  Nem mindenki tud élni Isten nélkül, hidd el nekem,
  De tényleg építsd fel a csapást!
  
  A fiú születésétől fogva harcos is,
  Mert acél és láva fröccsen benne.
  De én csak bocsánatot szeretnék kérni,
  Hogy az öklöm nem feszítővas az ellenfélnek!
  
  Bár ez inkább csak vitézség,
  Néha harcra van szükség.
  De ne dobd a szemétbe, mint a lelkiismereted,
  Ne ragadd magad ettől a pokoli játéktól!
  
  Ki tudja, van-e élet ezen a világon
  Világunkban minden igaz: árnyék, délibáb.
  A bűnözőket bíróság elé állítjuk
  Mikor leszünk képesek azonnal elkapni a bátorságot!
  
  És ha valamit elvesztettél a csatában,
  És nem tudtad legyőzni a söpredéket...
  Mindenképpen kinyitjuk, hidd el,
  És húzzuk át a hiányzó nullákat!
  
  Mindenki biztosan elérhet a csatában,
  Amikor van erő és tele van elme!
  És még egy rézfillér is hull a gonoszság,
  A bátor embert dicsőíti majd az ország a himnuszokban!
  
  Egy álomban, pontosabban egy párhuzamos univerzumban Oleg Rybachenko már annyira dühös volt, hogy teljesen felnyergelt egy fehér lovat.
  Egy tapasztalt veterán gondolkodású fiú félelmetes és fantasztikus!
  De az ellenség folyamatosan támadja. Önmagukat és bajtársaikat ujjongva úgy tűnt, nem vették észre, milyen kíméletlenül csaptak rájuk a kard, vagy a fiú ezredes sebes lábai. Hogy is lehetne másképp? Hiszen a gyávák vagy a gyengék nem versenyezhetnek ezen a szinten. Pontosan ez a lovagiasság színe. Itt egy üvöltéssel sikerült letenni a kardját, kivédve egy rúgást. Megvágta a fiú ezredes bőrét. És akkor?
  Szerinted ez megállította Oleg Rybachenkot?
  Nem is érezte a fájdalmat, már annyira hozzászokott a sebekhez. Megint megnyomtam, és teljesen elsötétült. Tehát morgással és szipogással kell válaszolni. Ettől még az észveszejtőig vicces is! Vannak ellenségek a táblán? De most felgyorsították a futást, és egyre jobban belefutnak a kardba. A két óriás sebesült medveként ugatott, és elzárta a távolságot a harcos fiú előtt.
  Mintha a mólót csapták volna a hullámok... A fiú kivillantotta gyöngyházfogát.
  Aztán valahogy megsajnáltam őket. Úgy lépett a lábuk alá, hogy mindketten a homlokukkal ütköztek, szó szerint szikra hullott, igaz, nem a szemükből, hanem a sisakjukból. De a cicák megrándultak és elhallgattak. Mennyire vérrel telített a távolság körülbelül száznegyven méter. Minden harcosnak rendelkeznie kell ezzel, nagy szívvel, de kevés félelemmel és hatalmas felelősségérzettel! Igen, kicsit becstelenség halhatatlannak lenni, de sajnos a becsület relatív fogalom a háborúban. Logikus: elvégre két medve nem lakik ugyanabban az odúban, de két erkölcs tökéletesen megfér egy személyben a ragadozó gondolkodásmódjával! A maradék tíz legjobbja most már szinte szándékosan lemaradt, és azzal számolt, hogy kimeríti az ellenséget. Igen, a valóságban erős ellenállást tudtak tanúsítani egy összecsapásban. Ebben a pillanatban a négy "listák királya", mágikus erejű itallal megerősítve, egyértelműen meg akarta tervezni a támadást.
  A nagy sakálokhoz hasonlóan úgy döntöttek, csapdába csalják a tigriskölyköt.
  Oleg Rybachenko természetesen megértette ezt, de nem félt. Mindegy, mivel szórakoztatja magát a gyerek, amíg fel nem akasztja. De azt is, hogy milyen keselyűk jelennek meg az egekben. És nem földi típusok, bár a Föld bolygón csata zajlik. És itt van például egy lény: a test első harmada egy nagy sündisznó tűivel, a második halpikkelyszerű, a harmadik búzavirág szirmokkal. És a szárnyak alulról olyanok, mint egy pillangóé, felülről pedig olyanok, mint a kártyajáték. Hú, és elkezdődtek a vetélések.
  Az örök fiú-ezredes lerázta magáról az elakadt mérleget.
  Azonban ne félem őt. És szó sem volt zsenik összeesküvéséről, Davout napóleoni marsall tipikus taktikájáról. Vedd el és ugorj, ha balek az ellenség. A fiú ezredes azonban arra gondolt, talán hiába beszélt róluk olyan rosszul - volt számítás, de katonai kiképzésre, szerencsére és természetes kölcsönös segítségnyújtásra.
  Mivel ez a világ olyan alattomos, légy háromszor éberebb!
  Margarita még sürgetve is felkiáltott:
  - A lesben álló tigris addig veszélyes, amíg az agyarait össze nem gömbölyödik... az ember pedig tehetetlen, amíg meg nem csillog egy fényes találmány! - fejezte be barátjának mondatát Oleg Rybachenko!
  Jó, ha a szeretett ember támogatja.
  Talán célba vettek valamit, de az áldozatból igazi harcos lett. Még ha álomban is van!
  Vagy nem álomban, hanem valahol a világközi világban, ahol az emberek lelke menedéket keres.
  De veszélyes ellenségek továbbra is maradnak.
  Igen, amint megpróbáltak intrikákat kitalálni, a fiatalember hirtelen megtette a lépést. Hirtelen, bár elvileg lehetetlennek tűnt, kikényszerítette a futást, és a kardok már úgy csapódtak, hogy több lovag elesett, bár még a penge sem érte őket. Most egy kalóz állta az útját, szintén bájitallal felpumpálva, Don Cesar de Bazan. Ő, különösen a mágikus kábítószer hatása alatt, komoly ellenállást tudott tanúsítani. A tengeri rabló tőrt dobott Oleg Rybacsenko felé, de a fiú ezredes csupasz ujjaival azonnal megragadta a pengét, és visszadobta. A tőr bonyolult pályán repült, és a gengszter nem tudta kivédeni, amikor a hegye egyenesen a napfonatba fúródott. A feldobott buzogányt is elkapták.
  A fiatal harcos emberfeletti, és hatalmas tapasztalattal rendelkezik.
  A fiú ezredes utolérte a megállított varázslókat, és még távolról taktikusan hirtelen rohamot indított, egy elfogott ütőt dobott, amely fölött nem kellett sokáig szippantania. De valószínűleg mindenki gúnyolódott először, hogy egy rongyos koldussal kell megküzdenie. A halálos fegyvernek az a sajátossága volt, hogy egyben el is bűvölte, és pusztító repülését könnyű volt kihagyni. Kiderült, hogy a "héj" olyan erővel találta el az ellenség testét, hogy az erős fémlemez szétrepedt, maga az elvarázsolt harcos pedig öt métert hátravetette, és úgy esett fel, mint egy bika a vágóhídon.
  A fiú felkiáltott:
  - Dicsőség a hazának!
  Ez egy klasszikus osztály!
  De a támadás folytatódik.
  Egy másik pillanatban a következő ellenfél a második kard ütésétől törött kézzel és bordáival sikoltozva zuhant a földre. Ha a páncélt nem mágikus módon temperálták volna, a hatalmas harcost elegánsan darabokra vágták volna.
  Oleg Rybachenko úgy pörgött, mint egy felső.
  Igen, még Bilan sem segít nekik itt. És minden lehetetlen lehetséges!
  Amikor teljes lendülettel aprítasz - hanyagul!
  Oleg Rybachenko pedig a közönség lelkes üvöltésére még gyorsabban száguldott. Nem mondhatod, hogy már nyertél. A hírhedt bersektekkel ellentétben a bántalmazó transz még csak nem is merült el benne. Kardjaival segített egyengetni magának az utat, és a végsőkig felgyorsította a futást. Bár ez tekinthető a határnak. A fénysebesség, Einstein hamis elméletével ellentétben, még változik is, engedelmeskedik az összeadás törvényének. De gyorsabban gyorsult, mint egy foton. Még úgy tűnt, hogy abbahagyta a legélesebb kövek érintését. És egy csapásra utolérte a következő csoportot, amelyben a varázslók igyekeztek méltó ellenállást szervezni.
  A csata elhúzódott - a fiú izmos, faragott teste vér és verejték keverékétől csillogott.
  Természetesen az összes megmaradt futónak volt egy bizonyos gondolata: lemaradni egy kicsit az elülsőkkel, a hátsókkal pedig feljebb tolni, és az egész tömeggel összetörni a túlságosan pörgős fiatal angyalt. De ehhez még a lelkiismeretnek sincs semmi köze. Olyan érzés volt, mintha maga az Istenanya jelen lenne, és soha nem engedné meg nekik ezt. És végül is csak Isten népe tud így harcolni. Ezt egy ember nem teheti meg! Ezen túlmenően, ami a legfontosabb igazság, egy másik gondolat is megállította őket: elvégre mindenki csak menekült, és a szőke tuskónak vagy kisangyalnak egyenként és tömegesen meg kellett küzdenie egy egész hadsereg, a legügyesebb ellenfelek.
  Bár a fiú ezredes meglehetősen könnyen úrrá lett rajtuk, minden igazi profi harcos tökéletesen tudja, milyen a kimerítő futásból heves csetepaté váltani, meg sem állni, hanem hátsó lábak nélkül újra folytatni az üldözést. Vagyis esélyük volt arra, hogy angyalarccal győzzék le a kisördögöt.
  Igen, végül is változik a szerencse!
  Oleg Rybachenko természetesen nem így gondolta:
  - Mindenki elfárad, csak a lusták engednek a fáradtságnak, csak a halottak nem ontják az izzadságcseppeket!
  A fiú kiejtett egy hívószót!
  Ezért alig várta, hogy gyorsan befejezze a küzdelmet. Még meg sem várva az elkerülhetetlen véget, a lovagok ijedten csattogtatták a fogukat. A harchoz pedig nincs szükség parancsra.Célszerű a hercegtől ürügyet szerezni a megadásra.
  De számíthatsz erre?
  De Aregolla herceg megállította kimerült csoportját, és megpróbálta elsöprő zsákba rendezni őket, mintha egy tüskés és acél üstbe csábítaná az áldozatot.
  A lándzsák barracudafogként villogtak.
  Alekszej azonban nem engedte (Szuvorov támadásainak stílusában mellúszással dobta fel magát), beálltak a sorba.
  A fiú ezredes tele volt lelkesedéssel.
  Igen, a mi korunkban is voltak emberek, nem úgy, mint a jelenlegi törzs! Nem ti vagytok a hősök! De Moszkvából nem lesz több áldozat. Napóleont Európában is összetörik, zsenialitása nem segít rajta. Igen, egyáltalán nem lenne forradalom a jelöléséért.
  És általában egységessé és biztonságossá tesszük a világot!
  Bravó! Nem engedjük meg a borodino-i csatát! Inkább itt fejezzük be a háborút! Aztán a kemény Oleg Rybachenko berohant, oldalra ugrott, leütötte az ellenség kardját, és testével a földre dobta. Hihetetlenül hosszú előreugrás következett, amit még egy gepárd sem tud megtenni. Igen, Oleg Rybachenko, bár késve, de vállon csapott egy karddal. Csakhogy késéssel fektetett be sokat, és most maga De Aregolla, a bájital ellenére, megsemmisítő ütést kapott a mellkasára, amitől a hátára esett.
  Felugrási kísérlet és kard a fejéhez. Bár mágikus transzba burkolózta, mégsem tudott egyedül felállni a "szent csata" végéig. Alexey pedig kifejlesztette a hollywoodi "hordós" technikát, ami elvonja a figyelmet, és igazi rúgás a fájdalmas pontra. A csoport egyetlen, szintén druida, varázslatokat motyogva olyan mélyen védekezett, hogy egyszerűen elszalasztotta azt a pillanatot, amikor Oleg, a Terminátor gyorsan oldalra vetette magát, és az ötödik harcos - döbbenten, a sisakjával - felborult. gyűrött, mint egy kisiskolás a nedves itatóban .
  A méltóságos fiú felemelte mindkét kezét, és felkiáltott:
  - Győzelem!
  Ezt követően Oleg Rybacsenko ismét elköltözött a Pugacsov-felkelés idején. Még sok volt a tennivaló. A parasztkirály serege megrohamozta Kazánt. Az erők egyenlőtlenek voltak, főleg, hogy a védők nem voltak túl lelkesek a harcra. A helyi kereskedők megbeszélést tartottak a kozák királlyal, és bejelentették, hogy feladják a várost. Csak a tisztek ellenálltak igazán. A helyi milícia átment a király oldalára. A tisztek egy része Pugacsovnak is szól. Természetesen a kozákok is. És a valós történelemben Kazánt elfoglalták. És itt a pugacseviták sokkal erősebbek, és soha nem verték meg őket igazán.
  Kazany elestével megnyílt az út Moszkvába. A Kreml azonnal elfoglalta, Oleg Ribacsenko lasszót dobott Potyomkin fölé. Nem a nagy, hanem a másodunokatestvére. Elfogták az altábornagyot. És Kazany kormányzója is. És több ezredes is.
  Utána ítélet következett: gyors és igaz. Potyomkint és Kazany kormányzóját felakasztották. A két ezredes, akik beleegyeztek, hogy hűséget esküdjenek Pugacsovnak, kegyelmet kapott. És a többi is benne van. Hatalmas kincstárat és sok készletet foglaltak el.
  Több mint négyezer foglyot engedtek szabadon, és csatlakoztak a lázadó hadsereghez. És fegyvereket ragadtak az uráli gyárakból, készen a török frontra.
  Pugacsov nagy sikert ért el. Katalin cárnő már a törökökkel akart megegyezni. De miután értesültek a lázadók nagy sikereiről, követelték, hogy az oroszok hagyják el a Balkánt és a Krímet. És általában, térjen vissza mindent, amit megnyert, és fizessen jelentős tiszteletet.
  Pugacsov Kazany bukása után vált igazán veszélyessé. Serege Moszkva felé indult. Kozodemyansk erős erőddé vált, ahová sok árut hoztak. Melin ezer katonával és kétszáz lovassal csatát adott Pugacsovnak. De nagy sereg ágyúkkal legyőzte. Aztán a pugacseviták elfoglalták Kozodemyanskot.
  Oleg Rybachenko és Margarita, mint mindig, a támadás élén állnak. A gyerekek nagyon agresszívek és indulatosak. Kozodemyanszkot pedig lehetetlen megtartani.
  Pugacsov hadserege már megközelítette a százezer katonát, változó minőségben.
  Sokfélesége ellenére a rengeteg fegyver és trófea ezt az armadát legyőzhetetlenné tette.
  A pugacsoviak más helyeken is sikereket értek el. Beloborodov elfoglalta az utolsó növényt az Urálban, és megerősítette magát. A lázadók bevették a városok nagy részét, és ostrom alá vették Tobolszkot. És a kolostor, amely oly sokáig kitartott a lázadók előtt, elesett. Delong megpróbált csatát adni Beloborodovnak, de csapdába esett, és hadtestét részben legyőzték, részben pedig elfogták. A tábornoknak alig sikerült elmenekülnie. És hamarosan Tobolszk is elesett.
  A sikerek egymás után következtek... A lázadók szinte harc nélkül bevették Szaratovot. És ez is eredmény lett, sok tiszt átment az oldalukra.
  Pugacsov hadseregének egy része Szimbirszkbe költözött, a szamarai erők egy része pedig délről érkezett. És a kozák király csapatai közeledtek Nyizsnyij Novgorodhoz. Itt keményebb volt a dió. Néhány egységnek sikerült megérkeznie a városba. Bár későn.
  De Pugacsovnak százezer és több mint háromszázötven lövege van, és számos fegyvere van. Plusz Syzran elesett, Penza pedig szinte harc nélkül. Az egész Volga fellázadt, a kozák csapatok támogatták. A város egyre többször esküdött hűséget a paraszt csalónak. A királyné csapatai pedig egyre gyakrabban érkeztek mellé. Tehát Szimbirszket nagyrészt a csapatok árulása miatt foglalták el. A lázadók Caricyn és a Don felé indultak. Ott is jelentős erőket lehetne összegyűjteni. Emelyan Pugachev egyre magabiztosabbnak érezte magát. Ennek ellenére Nyizsnyij Novgorodot be kellett volna venni. A város jól megerősített volt, és jelentős helyőrséggel rendelkezett.
  A kazanyi kereskedők azonban megegyeztek a helyiekkel, hogy a milícia ne tanúsítson ellenállást. Egyes tisztek a cárral való szövetségre is hajlottak. Így már a roham első perceiben lenyűgöző rések jelentek meg a királynő csapatainak védelmében. És persze mindez nem tesz jót a védekezésnek.
  Pugacsov hadserege nagy. És megerősödött a királyba vetett hit. Minden győzelemmel az emberek egyre erősebbek és erősebbek lesznek. És így a férfiak és a sztyeppei lakosok elnyomták a redoutokat. A kozákok is magabiztosan küzdenek, és vannak köztük doni kozákok is. Volt katonák, uráli munkások és más erők harcolnak a cár atyaért. A csata tombol.
  Oleg Rybachenko és Margarita, mint mindig, most is a legnehezebb helyen állnak, mint mindig a támadás élvonalában, és tiszteket és nemeseket vágnak le. A fiú és a lány valóban terminátorok.
  Pugacsov hangos hangja hallatszik:
  - Add fel gyerekek! Irgalmas lesz!
  A katonák pedig ledobják fegyvereiket. A kereskedő milícia pedig csatlakozott a pugacsevitákhoz.
  Oleg Rybacsenko csupasz lábujjakkal kihegyezett korongot dob, és megöli a tábornokot. Ezek után a terminátor fiú üvölti:
  - Dicsőüljön meg szent földem!
  Utána az erdőőr lány, Margarita korongokat dob. És megint egy másik parancsnokot öltek meg. Igen, mindkét fiatal harcos a javából áll! És úgy pusztítják el ellenségeiket, ahogy elpusztulnak!
  Oleg Rybachenko üvöltött:
  - Igen, a Marson vagy a Vénuszon, Oroszországban mindenhol velünk vagy!
  És ismét csupasz lábujjával dob egy gránátot. Igen, Katalin királyi csapatai megkapják itt.
  A csata azonban már elhalóban van. Szinte az összes katona ledobta a fegyverét, és csak az egyes tisztekkel végez. De egyre többen állnak át Emelyan Pugachev oldalára. Sokan még mindig azt gondolják: lehet egy egyszerű kozák ilyen parancsnok, és elfoglalhat ennyi várost? Nem, egyértelmű, hogy a király az!
  Nyizsnyij Novgorod elesett... és a cári, kozák és parasztsereg tovább indul Moszkva felé. Egyelőre nincs semmi különös, amivel lefedhetnénk a fővárost. Ráadásul sok város harc nélkül megadja magát. Itt, Rjazanban csak fókuszellenállás van. Pár őrzászlóalj harcolt, a többiek megadták magukat.
  A csaló sikerei oda vezettek, hogy több mint kétszázezer katonát gyűjtött össze a Moszkva elleni támadásra. Az Anyaszéket pedig alig fedik le. Hétezer reguláris katonája van, további húszezer milícia, de... Megbízhatatlan.
  A pugacseviták elfogtak pár ezredet, akik Moszkva védelmére indultak. És szinte harc nélkül letették Emelyant Tushinóban.
  Az új király szolgálatba fogadta őket. És kiadta a parancsot, hogy vigye el Moszkvát.
  Ráadásul a kereskedő milícia nem akart harcolni a királlyal, a helyiek pedig a törvényes császárra vártak.
  Egy másik hír volt Caricyn elfoglalása és a kozák ezredek átállása a lázadók oldalára. Furcsa módon a Yaitsky város még mindig kitartott. Bár Katalin katonái ott haltak éhen. Viszont jó hír érkezett onnan: Ustinya biztosan terhes. Ez azt jelenti, hogy hamarosan örököst fog szülni. Vagy egy lánya. Bár a tapasztalt nagymamák azt mondják, hogy valószínűleg a fia.
  És Emelyannak is van öröme!
  És a lázadó csapatok támadást indítottak. Ahogy az várható volt, a kereskedő milícia nem lőtt. Ledobta fegyvereit és megadta magát. A katonák is kelletlenül harcoltak, mint sok tiszt. És nem Emelyan számtalan folyama lepte el a fővárost.
  A főváros védelmét irányító Orlov testvérek közül csak egy próbált valamit megállapítani. De a tőrdobás átütötte a torkát. És ez a harcos elesett, és holtan találta magát. Oleg Rybachenko hibátlanul viselkedett.
  Ezután a terminátor fiú felkiáltott:
  - Új, orosz rendelésre!
  És ismét csatába rohant. A fiú tehát hevesen harcolt. Őrült izgalmat és a legvadabb eredményeket tartalmazza.
  Moszkva védelme kiterjedt volt, ezért a falakat rosszul fedték. A legfontosabb az volt, hogy ne engedjük kivonni egységeiket a Kremlbe, ahol még kitarthatnának.
  De a kozákok leginkább kiválasztott egységei korábban megérkeztek a Kremlbe. És betörtek az erődbe. Sok katona, sőt tiszt is átment az oldalukra. Még a Szemenovszkij-őrezredből is. Nem igazán, a harcosok meg akartak halni. És így a Kreml elesett...
  Pugacsov elfoglalta az anyaszéket, és fehér lovon belovagolt a fővárosba. Ma már szinte igazi király. És luxus ruhákban. És talán még meg is koronázzák. A helyőrség nagy részét elfogták. Azok között, akik esküt tesznek, van még egy-két tábornok és sok tiszt.
  Pugacsov most sokkal magabiztosabbnak érzi magát. Bár Szentpétervár még előtte áll, máris komoly sikereket értek el!
  A felvonuláson Oleg Rybachenko egy már középkorú, alacsony, vékony férfira hívta fel a figyelmet. Volt benne valami ismerős. A fiú természetesen odaszaladt hozzá, ezt a lehetőséget nem szabad kihagyni.
  A férfi felugrott, és a gallérjánál fogva felemelte, és felkiáltott:
  - Te vagy Alekszandr Vasziljevics Suvorov! Ő az, akivel nem számítottam, hogy találkozom!
  Az egyszerű ruhás férfi bólintott:
  - És ez maga, Rybachenko ezredes! Milyen gyorsan!
  Oleg Rybachenko pontosította:
  - Már vezérőrnagy! És te, Alekszandr Vasziljevics, marsall legyen!
  Suvorov őszintén válaszolt:
  - Talán! Ha a nép annyira szereti Harmadik Pétert, akkor így van!
  Oleg egyetértően bólintott:
  - Gyere a mi oldalunkra! A hadsereg legyen a néppel!
  Suvorov felkiáltott:
  - Ó, Istenem... Ha a te Emelyanod nem lenne olyan kedves az emberek szívének, még háromszor meggondoltam volna! És aztán! A testem a szolgálatára lesz!
  Így Alekszandr Szuvorov is átállt a lázadók és a parasztkirály oldalára.
  Végül a Yaitsky város erődített területe is elesett. Az utolsó katonák és tisztek megadták magukat. Délen Asztrahán hűséget esküdött a cárnak, és szinte harc nélkül megadta magát. A Don a lázadók bölcsője lett. A pugacseviták Szentpétervár felé vonultak. Szinte semmilyen ellenállásba nem ütköztek. Egyre több új polcot adtak át.
  Emelyan Pugachev diadalról diadalra haladt. Novgorodban nagy megtiszteltetés fogadta. És csak magában Szentpéterváron tudtak ellenállni.
  Ezt azonban egy gyors támadás követte. A várost a Preobrazhensky-ezred gárdistái védték. És néhány milícia.
  De sokkal több pugacsovi van, és Szuvorov zsenije az ő oldalukon áll. Hol tudok ellenállni?
  Catherine maga próbált megszökni, de elkapták, és az Orlov testvérek meghaltak a támadás során. Alekszej Orlovot maga Oleg Rybachenko törte halálra. És Nyikita Papin átment Pugacsov oldalára.
  Második Katalint börtönbe zárták. Aztán rongyosan és mezítláb válaszoltak Emeljan Pugacsovnak.
  A parasztcár életet ígért neki, és külföldre engedi, ha nyilvánosan elismeri férjének és Harmadik Péter cárnak. Különben az akasztófa a korbácsolás után.
  Catherine egyetértett. Az élet értékesebb. Felismerte Emelyant a férjének, és letérdelt. Pugacsov ennek ellenére elrendelte, hogy Katkát alaposan megkorbácsolják. Az egykori királynőt meztelenre verték, pont a téren. Aztán kiutasították őket Oroszországból.
  Rumjancev és más parancsnokok elismerték, hogy Harmadik Péter cár. A Törökországgal folytatott háború egy kicsit tovább folytatódott, és Oroszország számára kedvező békével végződött. Emelyan Pugachev számos reformot hajtott végre Oroszországban. Elkobozta a földet a birtokosoktól, eltörölte a jobbágyságot, szabad népeket adott. Választhatóvá tette a kormányzói és városi polgármesteri tisztségeket, bevezette a zemsztvókat.
  Oroszország fokozatosan burzsoá országgá vált. A cár alatt választott tanács működött, de ennek tisztán tanácsadói funkciója volt. Így a kormány autokratikus volt.
  Miután egy kicsit megpihent és átszervezte a hadsereget, Harmadik Péter új háborút kezdett Törökországgal. Ebből a célból a csapatok feletti minden hatalmat Alekszandr Szuvorov kapta. Az Oszmán Birodalom gyorsan vereséget szenvedett és meghódította. Oroszország bevonta területeit összetételébe. Ausztria is megragadott néhányat. Emelyan Pugachev később meghódította Egyiptomot. Aztán Afrikától északra. Uralkodása sikeres volt. Suvorov és társai ragyogtak. A franciaországi forradalom lehetővé tette Oroszország számára, hogy meghódítsa Európát és Franciaországot egyaránt. A tizennyolcadik század végére Emelyan Pugachev meghódította egész Európát. Akkor Oroszország még háborút vívott Nagy-Britanniával, amelyet meggyőző győzelemmel zárt. Pugacsov 1810-ig uralkodott, ott halt meg, és átadta a hatalmat negyedik fiának, Péternek és Ustiniának.
  Oroszország átvonult Afrikán és Ázsián, meghódította Indiát és Kínát, majd Amerikát. A tizenkilencedik század végére az egész világ eloroszodott. És az ember 1899-ben repült az űrbe! És 1917-ben a Marsra repült.
  Az emberek békét és boldogságot találtak. Legalábbis ebben az univerzumban. És általában Oleg Rybachenko félelmeit nem erősítették meg.
  Emelyan Pugachev győzelme meggyőzőnek és hasznosnak bizonyult az egész világ számára. Oroszország szabad birodalom volt, parlamenttel és erős cári kormánnyal.
  Ráadásul Szuvorov által megreformált hadseregének nem volt párja.
  A jobbágyság nélkül pedig az ipar felgyorsult ütemben fejlődött.
  És általában minden kiderült, nem rossz. És Oroszországnak szerencséje volt, hogy a dinasztia megőrizte a hatalom stabilitását. És hogy nem esett szét az ország. És voltak győzelmek, egyik a másik után.
  Emellett létezett a kormányzókból, városfőkből és falusi vénekből álló demokrácia is. Ez lehetőséget adott az embereknek arra is, hogy kifejtsék véleményüket, és teljes hatalmat kapjanak.
  De a király nem volt despota. És figyelembe vették az emberek véleményét. És az élet hamarosan mindenki számára olyan jó lett, hogy az emberek elfelejtették, hogy elégedetlenek lehetnek. És kevesen gondoltak a függetlenségre. Valóban, az emberiség egysége a legfontosabb!
  Az Orosz Birodalom mindenkit egyesített... És új vallás született. Ami a különböző hiedelmek befogadásával egyesült. És végül Buddha, Magomed, Krisztus és Krisna kibékült. Mindenki egységessé és szinte ateistává vált!
  De aztán az emberek megtanulták a halottak feltámasztását is, de ez egy másik történet
  
  
  SPEER VÁLTOZÁSOK TÖRTÉNETE
  Speernek, ennek a szervezési zseninek sikerült meggyőznie a Führert, hogy sürgősen fejlesszenek ki és helyezzenek gyártásba egy könnyű, olcsó, manőverezhető, mindössze két légágyúval rendelkező, de repülési jellemzőit tekintve a világ legjobb vadászrepülőgépét.
  Így született meg a HE-162, nem 1944. december 6-án, amikor először szállt fel a levegőbe, de már késő volt, hanem 1943. április 20-án, amikor a Harmadik Birodalom még tele volt erővel, és ez befolyásolhatta a háború menetét. Szerencsére a Yummo sugárhajtómű már készen állt a tömeggyártásra. A gép szinte teljes egészében fából készült, és a homlokon lévő páncél önmagában ötven kilogrammot nyomott. De az autó könnyű, olcsó, és nagyon manőverezhető, könnyen irányítható. Sebessége meghaladta az óránkénti 900 kilométert, a vadászgép üres tömege pedig mindössze 1600 kilogramm volt. A fegyverzet kezdetben két 20 mm-es repülőgépágyú - erősebb, mint a Yak-9, és összehasonlítható a LAGG-5-tel.
  Elég könnyen kezelhető gép. Röviden: a népharcos. Olcsóbb, mint az ME-109 és könnyebben előállítható, de sokkal hatékonyabb.
  A HE-162 hatékony fegyvernek bizonyult. Már a kurszki csata alatt a német ászok pontokat szereztek rajta. Huffman különösen kitüntette magát.
  Hitler természetesen elégedett volt, és elrendelte, hogy az autó gyártását havi ötezerre emeljék. Ezt a számot nem sikerült elérni, de 1943 végére havonta több mint kétezer járművet gyártottak.
  A HE-162 problémákat okozott a Szovjetuniónak a levegőben, és némileg lelassította a szovjet csapatok előrenyomulását. A Kursk dudoron a német tankok veszteségei kisebbek voltak, mint a valós történelemben, sok IL-2-t lelőttek.
  A németek késleltetni tudták az ellenállást, és Harkov és Orel egy hónappal később esett el, mint a valós történelemben.
  De a Vörös Hadsereg mégis előrenyomult, bár lassabban, mint a valós történelemben. Ennek köszönhetően a németeknek sikerült megvívniuk a lábukat a Dnyeperen, és ott erős védelmet hoztak létre. És akkor megérkezett az E-10 önjáró fegyver, egy nagyon sikeres tankromboló.
  A németek stabilizálni tudták a frontot keleten. Télen a szovjet csapatok nem tudták átkelni a Dnyeperen. A németek Leningrádnál is kitartottak.
  Bár a szövetségesek előrenyomultak Olaszországban. De nagyon magas áron.
  Miután a Vörös Hadsereg nem tudott áttörni a nácikon, a Krímbe költözött. A csaták itt is tovább tartottak, mint a valós történelemben, de vereséggel végződtek.
  A szövetségesek normandiai partraszállása Nagy-Britannia és az Egyesült Államok vereségével végződött. Június 22-én a szovjet csapatok megtámadták a központot. De a németek képesek voltak visszaverni a szovjet csapatok támadását. Részben a sikeres és olcsó E-10 önjáró fegyvernek köszönhetően. A tizenkét tonnás jármű elülső páncélzata 82 milliméter, 45 fokos szögben, áthatolhatatlan a szovjet harmincnégy számára, és olyan fegyverrel rendelkezik, mint a T-4. Ez a jármű közelről akár egy IS-2 homlokába is behatolhat, jó eséllyel rikochetve ezzel a ferde páncélt.
  Védekezésben jó az új német technológia. És a Krautok ezt kihasználják. De a szovjet autók még mindig nem olyan sikeresek. A T-34-85 meglehetősen gyenge fegyverrel és védelemmel rendelkezik, és túl nagy a magassága. Az IS-2 pedig sérülékeny a torony homlokára és a hajótest alsó részére.
  A németek úgy tudtak kapaszkodni, hogy előre összpontosították erőiket a központban, és megtippelték a támadás fő irányát.
  A szövetségesek normandiai veresége után az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában felerősödött a háborúellenes hangulat. Ráadásul az amerikaiaknak nem volt szerencséjük, amikor a Fülöp-szigeteken próbáltak partra szállni, szállítójukat japán csatahajók támadták meg. És megfulladtak. Sok felszerelés és katona halt meg.
  Ami szintén erős benyomást tett az amerikai népre.
  A németek, miután a központban visszaverték a támadást, csapataik egy részét Olaszországba szállították, és ott támadást indítottak.
  A "Panther"-2 részt vett a csatákban. A németeknek az ágyú 88 mm-es és 71 EL csövű gyártásával sikerült ötven tonnán tartaniuk a tömeget, maga a jármű pedig 150 mm vastag homlokpáncélt kapott a lejtőn.
  A Panther 2, mivel könnyebb, de erősebb motorral rendelkezik, kiváló harckocsirombolónak bizonyult.
  A németeknek sikerült visszafoglalniuk Nápolyt, és sok foglyot és trófeát elfogtak. A szövetségesek visszamenekültek Szicíliába. Ott a flotta segítségével akartak menedéket találni.
  A német tervezők az E-25-öt is beindították a gyártásba. A szovjet csapatok ismét támadni próbáltak Leningrád közelében. De a németek ott készen álltak. Általánosságban elmondható, hogy a német felderítés jól működött, különösen a légi felderítés, mivel a Fritznek voltak olyan sugárhajtású gépei, amelyek nagy magasságban repültek, és teljesen sebezhetetlenek voltak a szovjet légvédelemben.
  Télen a szovjet csapatok ismét megtámadták a központot, de támadásaik előre láthatóak voltak. És a levegőben a fasiszták teljes uralmat szereztek. A szövetséges repülés is sokat veszített.
  Februárban a nácik hadműveletet hajtottak végre Szicíliában, és több mint kétszázezer brit és amerikai katonát fogtak el. Márciusban pedig a németek támadtak délen. Áttörtük a védelmet, éjszaka előrenyomultunk, és létrehoztunk néhány üstöt.
  A szovjet csapatok elkezdték kivonulni.
  Roosevelt halála után Truman fegyverszünetet javasolt Hitlernek. Az első számú fasiszta egyetértett. De cserébe kőolajtermékek szállítását és a foglyok visszaszolgáltatását követelte. Truman és Churchill egyetértett ebben.
  A németek szabad kezet kaptak keleten. Kaptak egy új harckocsit is, az E-75-öt. A sűrűbb elrendezés - a motor és a sebességváltó együtt - és a keresztirányú elrendezés lehetővé tette a jármű magasságának csökkentését. Egy sokat nőtt Tiger-2-re emlékeztetett, de jóval alacsonyabb sziluettje volt.
  A sokkal vastagabb, nagyobb szögben elhelyezett páncélzattal az E-75 75 tonnát nyomott, 1250 lóerős motorral. Ettől elég mobil és megbízható lett. A brit tanknak kétféle fegyvere volt. 105 mm 100 EL-ben az ellenséges tankok elleni harchoz, és 128 mm az 55 EL-ben, egy univerzálisabb fegyver. A torony 252 mm vastag elülső ferde páncélzattal, valamint 170 mm vastag oldalsó és hátsó páncélzattal rendelkezett, szintén ferdén. A hajótest tetején 45 fokos szögben 200 mm, alul 45 fokos szögben 160 mm páncélzat volt. A hajótest oldalai 120 mm-esek, a pajzsok további 90 mm-esek.
  Így a németek 75 tonnás tömeggel olyan járművet hoztak létre, amely páncélzatban és fegyverzetben nem rosszabb, mint az egér, bár egy fegyverrel.
  Az E-75-öt még az oldalán sem hatolták át a szovjet páncéltörő ágyúk, és kétségtelenül Hitler elsőbbségét élvezte az összes többi E-sorozatú harckocsival szemben.
  A Szovjetunió eddig csak az IS-3-at szerezte be, amely a torony elején jobban védett, de nehezebben gyártható. Ezért Sztálin elrendelte, hogy az IS-2-t és a T-34-85-öt egyelőre ne vonják ki a gyártásból.
  Nyáron jelentek meg először a német E-75 harckocsik a fronton. Nagyon hatékony gépeknek bizonyultak.
  Ugyanakkor a náciknak volt egy ME-1010 könnyű járműve szárnyakkal, amelyek megváltoztatták a lendületet, egy fejlettebb ME-262 X modellt, valamint egy fegyveresebb, gyorsabb és manőverezhetőbb XE-262 járművet. A népharcos minden dicséretet kiérdemelt tervezőitől. És a Yu-287-es sugárhajtású bombázó is, amely óriási műrepülést mutatott. És az Arado márka is.
  A németek nyáron tudtak előrenyomulni Ukrajnában, és visszafoglalták a Donbászt. Aztán ősszel elfoglalták Kurszkot, és megközelítették Voronyezst. A szovjet csapatok visszavonultak a Donon át, és megpróbáltak ott védelmet kialakítani. Közeledett a tél.
  A német diplomaták erőfeszítéseket tettek, hogy Törökországot bevonják a háborúba.
  Itt köröztek és aranyhegyeket ígértek.
  Sztálin, mivel úgy érezte, hogy a Szovjetunió nehezen tud ellenállni az új német technológiának, és az új T-54 harckocsi létrehozása bizonyos nehézségekbe ütközött, fegyverszünetet javasolt a náciknak.
  Hitler válaszul Leningrád és Krím feladását, valamint ingyenes kenyér, olaj és egyéb nyersanyagok szállítását követelte! És küldje vissza a hadifoglyokat, és vigye át az arany egy részét a Szovjetuniónak.
  Sztálin mindenbe beleegyezett, kivéve Leningrád átadását.
  A nácik télen támadták meg a Krímet. Szevasztopol kivételével szinte az egész félszigetet elfoglalták. A Vörös Hadsereg középen és északon próbált előretörni, de ismét sikertelenül, hatalmas veszteségeket szenvedve.
  1946 márciusában a Führer végül beleegyezett a három évre szóló fegyverszünetbe. A Szovjetunió természetesen ingyenes nyersanyagokkal látta el a Harmadik Birodalmat, és átadta a katonai gyárak felszerelésének egy részét.
  A nácik pedig nyugat felé fordultak. Az atombombát még nem hozták létre, Japán pedig kétségbeesetten kitart Amerika ellen. Heves harc dúlt a Csendes-óceán minden szigetéért.
  Kezdetben Hitler megállapodott Francóval, és a német csapatok meglepték Gibraltárt. Aztán beléptünk Marokkóba. A máltai brit bázist megsemmisítették, és a partraszálló csapatok elfoglalták. A nácik Afrikába mentek.
  Pilótáik, Albina és Alvina nagyon megerősödtek. A lányok le tudták előzni Huffmant, és elsőként legyőzték a keleti fronton az ötszáz lezuhant repülőgép sorát.
  Nyugaton pedig a teljesen mezítláb bikinis ördögök az amerikai és angol autók viharává váltak.
  Gerda pedig harckocsi-legénységével Algérián keresztül utazott egy E-75-össel. A lányok rekorderek a keleti fronton megsemmisült járművek számában, megelőzve Wittmannt.
  A harcosok a Kurszki dudortól kezdtek harcolni, és megmutatták osztályukat. Bár a nem túl okos Hitler kételkedett abban, hogy a nők képesek harcolni. De Gerda, Charlotte, Christina és Magda csodákat művelt a Párducon. Kiderült, hogy Wittmann után ők a második harckocsi-legénység, aki magas kitüntetést kapott: a Vaskereszt lovagkeresztjét tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. És katonai érdemek keresztje is aranyban és gyémántban.
  A lányok lovagolnak és énekelnek:
  - Elpusztítjuk az egész világot a Birodalom nélkül,
  A velejéig, majd...
  Új, új világot építünk,
  Aki volt senki, az lesz minden!
  A harcosok is kuncognak és kitárják a fogukat. És megint lelövik magukat...
  Kiütöttek egy angol tankot és üvöltöttek:
  - Szuperek vagyunk!
  Gerda csupasz lábujjakkal megnyomja a joystick gombját, letépi a tornyot a Shermanról, és felkiált:
  - Én vagyok a jövő istennője!
  Aztán Christina csupasz lábujjakkal felüti a tankot, és felsikolt:
  - Én is szuper lány vagyok!
  Aztán lő, összetöri Charlotte autóját, és nyikorog:
  - De Pasaran!
  És a következő kagylóval Magda végzett az angollal. A lányok valóban szupermenők.
  És hogy őszinte legyek, kivétel nélkül mindenki vereséget szenved. Megszoktuk, hogy minden ellenségünket megöljük, és a hely természetesen a pokolban van!
  A női harcosok dolgoznak és lőnek. Nem adnak negyedet ellenfeleiknek.
  Több ezer brit és amerikai megadta magát. A férfiak térdre esnek, és megcsókolják a lányok meztelen, poros lábát.
  Így megy a küzdelem... Algéria elesett, a németek pedig már Líbiában vannak. Persze játszva nyernek. Nincsenek akadályok előttük.
  1946 nyarán a németek elfoglalták Afrika egész északi részét, és elérték a Szuezi-csatornát. A náciknak most egy félelmetes fegyverük van: a tárcsás repülőgépek, amelyeket nem lehet lelőni. A britek és az amerikaiak is megtörtek ez alatt.
  Ősszel a Wehrmacht Szudánba és a Közel-Keletre költözött. A britek és az amerikaiak úgy estek szét, mint a törött dió.
  Titokban megpróbáltak megegyezni Sztálinnal. Például nyiss egy második frontot.
  A vörös diktátor kitérően válaszolt... Az ősz folyamán a németek elfoglalták az egész Közel-Keletet és Afrika nagy részét, elérték Kamerunt. Télen pedig a német csapatok Iránba, majd Indiába költöztek. Az elefántok országát meghódították. Aztán a nácik tavasszal előrenyomultak Afrika déli részébe, és végre átvették az irányítást a fekete kontinens felett.
  1947 júniusában Nagy-Britanniában partraszállás következett... A Wehrmacht válogatott erői részt vettek a harcokban.
  Első alkalommal egy piramis tartályt teszteltek, amely minden szögből és nagy sebességről kiváló védelmet mutatott.
  Gerda harckocsi-legénysége harcolt benne. A lányok rendkívül menőknek bizonyultak és agár...
  Felhalmoztak egy csomó harckocsit és fegyvert.
  Gerda lőtt, leütötte az angol ágyút és énekelte:
  - Ellenségeink nem állítanak meg minket!
  És hogy fog nevetni!
  Charlotte is ki fogja fedni a fogát, és nyikorog:
  - Meghódítjuk az univerzum fedelét!
  És a tankot is elsöpri.
  Legközelebb Christina pofon vágja, dühösen morogva:
  - Csizmák csillognak a menetben!
  És a tornyot is el fogja söpörni!
  Ekkor Magda lelőtt egy angol tarackot, és reszketett:
  - Azonnali repülés!
  A harcosok óriási magasságban vannak.
  Albina és Alvina pedig rohannak az égen, és végeznek az angol és amerikai felszerelésekkel. Csupasz, vésett lábukkal összetörik a Krautokat, és magukban éneklik:
  - Afrika veszélyes, igen, igen, igen!
  Afrika szörnyű - igen, igen, igen!
  Ne menjetek gyerekek! Menj el sétálni Afrikába!
  Tehát egy csatában ötven gépet talált el kettő között.
  Így pusztítják el a női harcosok magabiztosan ellenségeiket.
  Nagy-Britannia két hét alatt elesett. A londoni helyőrség pedig kapitulált. Így hát a Harmadik Birodalom legyűrte veszélyes ellenségét.
  De az USA még mindig megmarad... A japánokkal egyesült és sok erőforrás birtokában a németek nyomást kezdenek gyakorolni az amerikaiakra... 1947 augusztusában a nácik Izlandon partra szálltak és elfoglalták ezt a szigetet, közeledve Amerika felé.
  Nem könnyű eljutni az USA-ba. De a fasiszták hídfőállásokat hoztak létre Latin-Amerikában, és építik erőiket. De a háború sokáig elhúzódik. Télen a csatákat a tengeren és a levegőben vívták. 1948 tavaszán pedig a németek megpróbáltak Grönlandra jutni. És sikerült is... Nyáron a nácik már meghódították Kanadát. De a harcok hevesek voltak...
  Egyre közelebb az USA-hoz. De a szovjet lányok is készenlétben állnak.
  Öt lány Natasha, Mirabela, Angelica, Svetlana, Olympiada érkezett Amerikába, hogy önkéntesként harcoljanak a Harmadik Birodalom hordái ellen. Mind az öt lány nagyon szép és beszél angolul. Sztálin-Putyin megtagadta a teljes női zászlóalj kiküldését, mivel ez ellentmondana a fasiszta birodalommal kötött béke feltételeinek. A Szovjetuniónak bármi áron időt kellett nyernie, amíg a nácik megtámadták az USA-t.
  Az öt lány önkéntes: szinte az egész háborút átvészelték, Bresttől és Bugtól Orenburgig. A nácikkal pedig a Föld másik oldalán, Honduras fővárosában harcolnak.
  Tegucigalpa a védelem egyik fő fellegvára, egy tarka hordával áll szemben. A japán és az ázsiai hordák is bajba kerültek. Maguk a németek csak tankokkal harcoltak, a gyalogság pedig teljes egészében nem árja népekből állt. Előre terelték az ázsiaiakat, a feketéket és az arabokat.
  Natasha lőtt, levágott két afrikai embert, és csicseregve:
  - Csak egy horda Dzsingisz kán!
  Az aranyhajú Mirabela, miután három indiánt levágott egy géppuskalövéssel, felemelte csupasz, cserzett lábát. És azt mondta:
  - Ágyútölteléket őrölünk!
  Egy gránáttöredék repült, és Mirabela-Zoya csupasz, kerek sarkára csapott. A lányok hagyományosan bikiniben és mezítláb küzdenek. És amikor élessel üti a durva, kislányos talpat, akkor kicsit fáj.
  A szépség kacsintott és megint lőtt... Mirabela nagyon karcsú, átlagos magasságú, tökéletes alkatú.
  Natasha magasabb, őrnagyi ranggal, sőt a Szovjetunió hőse. De szinte meztelenül is, alig takarta bikini. Nagyon lebarnult, de a haja fehér. Natasha pedig nagyon pontosan lő. És imád gránátot dobálni mezítláb.
  A gyönyörű Angelica lövöldöz, négy arabot üt le egy tűztöréssel. A haja vörös, vagy inkább rézvörös, mint egy proletár zászló. És ha fúj a szél, az olyan, mint a forradalom zászlaja. A lány smaragdszemeivel csillog, akár a csillagok. És brutálisan elsöpri az ellenséget.
  Svetlana is szőke. És géppuskából lő. A lány mezítlábat vetette, és egy sorozatot adott. Öt válogatott harcost feldobtak, és bíborvörös szökőkutak repültek ki ellenfeleik mellkasából és hasából.
  Svetlana telt ajkát nyalva csicseregte:
  - A háború levegő a tüdőnek...
  A lefekvő lány mezítláb gránátot dob. Robbanások hallatszanak. Több fegyveres különböző irányokba repül el.
  Olympias nagyobb, testesebb lány. A haja világosbarna. Tipikus falusi, fiatal, vér-tej nő. Nagyon erős fizikálisan és jól lő.
  Újra itt a fordulat. És a megölt fasiszta zsoldosok elesnek.
  Az olimpia lövöldözés közben azt mondja:
  - Oké, oké, hol voltál? Nagymama által! - A lány lőtt, megölt három szakállas náci harcost és hozzátette. - Mit ettél - zabkását! mit ittál? Pép!
  A lányok tartják a vonalat. Nem engedik előre a fasisztákat. És zúgnak a baráti dalok:
  - Elpusztítjuk az erőszak egész világát,
  A velejéig, majd...
  Új, mennyei világot építünk,
  Aki volt senki, az lesz minden!
  Natasha ismét gránátot dob mezítláb. Robbantások előrenyomuló gyalogosok. Egyre melegebb lesz. Itt jön a hírhedt "Oroszlán"-2. És mellette a fejlettebb E-50. A lövedékek kilökődnek. Egy fekete amerikai fejét letépték, és elgurult.
  Mirabela egy égő deszkára lépett, és megkeményedett lábai alig érezték a láng melegét.
  Az aranyhajú szépség lelőtt és dorombolt:
  - És ki fogja megállítani a véres, feldühödött folyók áramlását...
  Mirabela ismét lőtt, leütötte az afrikait az E-50-es páncéljáról, és csipogott.
  - Egy robbantó sugár eltalálja a halántékát, egy gonosz villanás alatt az ember eltűnt!
  A lány ismét lőtt. Mezítláb, lebarnult, kecses lábával kivillantotta a levegőt. Egy gránát repült felé. Az arany hajú szépség csupasz, szinte pormentes talpával ügyesen verte le az ajándékot. A gránát visszarepült. Berohant a Harmadik Birodalom fegyveresei közé. Úgy tűnt, görögdinnyék hullanak ki a teherautóból, és eltörtek. Annyi vér ömlött ki.
  Mirabela ezt írta a Twitteren:
  - A lány megbukott a vizsgán, és jött az átkozott Reich. Hitler láthatóan belefáradt az életbe, és szépsége híresen megette!
  Angelica is egy értelmetlen harcos. Gépfegyverrel lövi magát, és a holttesteket szórja:
  - Anyu kanáláért! Apu kanáláért! Kobának pedig egy merőkanál! És az oldaladon az ágyban!
  Egy rézvörös hajú szépség mezítláb farepülőt indít. Egyenesen a masszív German Lion tank felé repül. Egy 105 mm-es ágyú torkolatára száll, és felrobban. A fegyver meghibásodik.
  A német megfordul, és szégyenteljesen menekülni kényszerül. Angelica, miközben a lábát az épület egy darabjához dörzsöli, azt mondja:
  - Ha nincs erőd, akkor intelligencia kell! Egy kis zajt kell csapnod!
  És ismét nagyon pontosan lő a lány. Vörös haja olyan, mint az olimpiai fáklya lángja. Vonzó lány. Az amerikai hadseregben már kitűnt dühös temperamentumával. Különösen jó volt az afroamerikaiakkal való huncutkodásban. Olyan szokatlan és gyönyörű velük.
  Angelica azonban a Harmadik Birodalom hadseregében harcoló feketéket is elpusztítja. Miért hódította meg Németország egész Afrikát? Próbáld megállítani az ilyen hatalmat.
  Az E-50 a legújabb harckocsi, gázturbinás motorral és vastag oldal- és elülső páncélzattal. Nem vihető gránáttal. Angelica csupasz lábbal dobta az ajándékot, leütött néhány gyalogost, és csicseregve:
  - Ó, a tankpáncélod megbízható, olyantól, aki harapni szándékozik... Csak tudd, mekkora ereje van... na, csak egy acéllovába rúghatsz!
  Svetlana is nagyon pontosan lőtt. És inkább gránátokat dobált a lábával. Csupasz ujjai is megforgatták az acélkorongot. A hegy átrepült, és elvágta két fasiszta fegyveres torkát. Ledobták a géppuskát, és most egy vastag, nagy kaliberű robbanás hasított át a horda láncain. Külföldi harcosok egész sorát toborozták portyázással a Harmadik Birodalom hadseregébe.
  Svetlana a Twitteren írta:
  - A bátorság jutalma a szerencse! Elég egy dal! Csak az otthonról énekeljenek!
  De a szépségnek még nem volt ideje hiányozni otthonról. Bár nagyon kevés szovjet önkéntes van az amerikai hadseregben. Sztálin-Putyin nem akart tündökölni, hogy később ne adjon okot Hitlernek arra, hogy Oroszországot a "szalmabéke" megsértésével vádolja.
  Öt lányt, a női zászlóalj legjobbjait figyelmeztették, hogy ha elfogják őket, az anyaországnak le kell tagadnia őket. És ebben az esetben a lányoknak kaszálniuk kell a pénzért bérelt triviális zsoldosokat.
  És Svetlana, Natasha és a többi lány megérti, hogy ha elfogják őket, szörnyű kínzás vár rájuk. Ezért úgy döntöttek, hogy a nácik nem ölték meg őket élve.
  Német támadórepülőgépek repülnek át az amerikai csapatok állásai felett. Nem számítva arra, hogy Honduras fővárosában ilyen makacs ellenállásba ütköznek, a nácik kissé bosszankodtak.
  A sugárhajtású és a támadó repülőgépek erősek. Repülnek a rakéták, dörögnek a fegyverek.
  Amerikai katonák halnak meg. Olympiadát is srapnel találta el húsos vállában. Kijött a vér. A hős lány fogaival kihúzott egy acéldarabot, és vért köpött ki belőle. Aztán megint eltalált egy vaskos géppisztollyal. Külföldi zsoldosok hullanak. Itt szinte mindenki bennszülött, csak a parancsnokaik németek, és akkor sem mindig. Igaz, a legmodernebb E-50 harckocsi legénysége teljes egészében német. Az autó megfelelő sebességgel és manőverező képességgel rendelkezik. Nos, ez még nem a legfejlettebb módosítás - hetvenöt tonnát nyom. A falak omladoznak a sínek alatt. Ezt általában három változatban gyártják egy 105 mm-es ágyúval, egy 180 mm-es rohamágyúval és egy 400 mm-es rakétavetővel.
  És minden módosításnak megvan a maga feladata. Íme ez a tank egy rohamfegyverrel, amely alkalmasabb városok támadására. És nem is olyan könnyű elpusztítani. Olympias keresztet vet, és csupasz ujjaival megragad egy páncéltörő gránátot, nagy, de kecses, gyönyörű formájú lábát. Most közvetlenül a csövre kell dobnia az ajándékot, hogy letiltja a mastodon fegyverét. Öt géppuska takar egy német, modern harckocsit, és nem is olyan egyszerű a közelébe férkőzni.
  Olympias nagyon erős, és lószerű lábai gránátot dobnak messzire. De nem mindig pontos. Mindenesetre olyan célpontot találni, mint egy 180 mm-es ágyú csöve. A hős lánynak kétségei vannak. Mi van, ha hiányzik?
  Eh, ha régi társuk, Oleg Rybacsenko velük lett volna, ez a bátor úttörő kitalált volna valamit.
  De a fiú meghalt a voronyezsi csatákban. A lányok nem tudták további sorsát. De az úttörő feltaláló sorsa valóban irigylésre méltó volt. Eleinte Oleg Rybachenkot brutálisan megkínozták, és megpróbálta elragadni a titkokat. A tizenegy éves fiú a kínzások után a bányákban kötött ki. A munka ijesztő és rendkívül nehéz. De a szovjet úttörő, kicsi, de drótos, kitartónak bizonyult.
  Sikerült túlélnie, és még a bányák labirintusain keresztül is úgy döntött, hogy megszökik. És Oleg Rybachenkonak sikerült kijutnia. A fiú egy ideig kóborolt a Balkánon, mígnem csatlakozott egy helyi partizán különítményhez. Ott lett összekötő és szabotőr.
  A Balkánon még meglehetősen fejlett partizánmozgalom volt. Részben azért is, mert a megszálló szolgálatot olaszok, románok, bolgárok, albánok látták el - akik nem voltak olyan harcképesek, mint a Wehrmacht reguláris egységei.
  De sok partizán még mindig meghalt. Főleg a légicsapásoktól. Jugoszlávia hazafiai pedig kénytelenek elbújni a hegyekben, erdőkben, vagy jobb esetben kis falvakban. A parancsnokok nagy része meghalt már. A helyzetet tovább rontotta a Szovjetunióval kötött béke. Most új büntetőhadosztályok kezdtek érkezni a Balkánra, hatalmas razziákat szerveztek és megtisztították a területet.
  Oleg Rybachenko-nak a partizánokkal együtt egyre mélyebbre kellett másznia a hegyekbe.
  Bár Olimpia nem tudta egyetemes kedvencük sorsát, nagyot sóhajtott. Aztán csupasz, lányos lábának ujjaival erősebben megszorította a gránátot, és minden erejével az ellenséges harckocsi felé hajította. Az E-50 éppen most lőtt, és kiengedett egy gyilkos lövedéket.
  Olympias még meg is remegett, és a lány térdre esett. A járdáról leszakadt macskakő a fején találta el, csupasz sarkát pedig megégette a forró fém. A lány poros hajjal dörzsölte meg kábult fejét.
  A gránát elrepült, szinte hozzáért a csövéhez, és eltalálta a kocsi ferde homlokát. Robbanás dördült... De persze 250 mm-es frontpáncél, és még ferdén sem képes áthatolni egy gránátot.
  Az olimpia a porba csapta az öklét, és egy egész homokfelhőt emelt fel. Aztán felüvöltött:
  - Öld meg, öld meg! Lőj egy gólt a kapuba!
  A lány a sípcsontjával megkopogtatta a repedezett aszfaltot. Egy szilánk ragadt a sarok bőrkeményedésébe. A lány talpán olyan vastag volt a bőr, mint egy vízilóé. Szegény családban élt, és születése óta szinte soha nem hordott cipőt. Ettől azonban a lába egyáltalán nem tűnt durvának, hanem lebarnult, kecses, csábító.
  Az olimpia azonban kissé megfélemlítette a férfiakat magas testmagasságukkal, erős izomzatukkal és kiálló ököllel. De a hős lány a legkedvesebb karakterrel rendelkezik, és a széles csípőt viszonylag vékony derékkal és faragott hasizmokkal kombinálták. Olympias csak ruházatban tűnhet túlsúlyosnak a nagy mellei miatt. Bikiniben úgy néz ki, mint egy mellkas sportoló.
  A lány csalódottan ismét gránátot dobott, ezúttal a nyomokat célozta meg. De a halálos ajándék a hengereket borító vastag, páncélozott pajzsot érte.
  Olympias csalódottan állon ütötte magát. Ettől megfájdult az állkapcsa. És a hős lány káromkodott:
  - Vágtam, mint a kasza!
  Szvetlana is megpróbálta eltalálni a veszélyes tankot, de a lány lába által dobott gránát kissé eltévedt. És a szőke közelebb kezdett a kocsihoz. De ekkor megjelent még két tank - az "Oroszlán" és a "Panther"-2, géppuskákkal lőttek minden megközelítésre. Rendkívül óvatosnak kellett lennünk.
  Az amerikai Sherman kísérletet tett, hogy közel kerüljön a német járművekhez. Volt esélye eltalálni a Párduc 2-t, de csak oldalt. De egy németet nem olyan könnyű megtéveszteni. Sőt, a Sherman magasabb sziluettje nagy távolságból is észrevehetővé teszi.
  A "Panther" 2 kiköpött egy kagylót, és közvetlenül az amerikai homlokán találta el. A magas autó kettétört. És úgy égett, mint a karácsonyi gyertya.
  Svetlana csalódottan mondta:
  - Ó, milyen gyengék a tankjaid... Jobb technikailag, jenki leszel!
  De Natasha, egy tapasztalt harcos közel tudott kerülni a Párduchoz. Gránátot dobott... És a német autó hosszú csöve koskürtbe görbült.
  "Panther" 2 harckocsi, gyártása 1943-ban kezdődött. A legújabb, legelterjedtebb módosításban 150 mm-es homlokpáncélzattal, szögben 82 mm-es oldalpáncélzattal, valamint 88 mm-es, 71EL csőhosszú löveggel rendelkezik. 1945-től kezdődően a gyártást be kellett volna szüntetni a fejlettebb és jobban védett E-50 modell javára. De ez a tank egyelőre harcol. Az 51 tonnás autó 900 lóerős motorral rendelkezik, amely jó menetteljesítményt biztosít számára.
  És most, miután kárt szenvedett, a Panther-2 megfordul és távozik. Natasának sikerül egy újabb gránátot dobnia mezítláb. eltörtem a görgőket. A német autó sebessége pedig érezhetően lelassult.
  Natasha örömteli tekintettel mondja:
  - Micsoda ütés! Az én ütésem Isten ajándéka!
  És a lány megmutatta az orrát a németeknek. Ám az E-50-ből géppuskatűz kezdett ömleni. És a golyók fütyültek Natasha fehér, kissé foltos haján. Az egyik golyó még egy hajszálat is levágott. A nagyobbik lány még egy kicsit csiklandozott is.
  Natasha ezt írta a Twitteren:
  - Ha olyan akarsz lenni, mint egy elefánt, menj az őrültek házába banditaként!
  A lány a lábujjaival felemelte vágott tincsét. Natasha haja selymes, gyöngyház színű, de kissé poros. És mégis olyan puha. A lány végighúzta őket a talpán. Kicsit csiklandozó és kellemes.
  Natasha eszébe jutott, hogyan simogatta a srác. Kezei is a talpról indultak, feljebb emelkedtek a combokig és a legérzékenyebb helyre. Ha egy jóképű fiatalember megsimogat, az nagyon kellemes. Natasha szinte szerette. Szerette a szerelmi játékokat, izmos férfitest érintése izgatta. De Natasának nem volt igazi, romantikus szerelme, amikor megőrülsz egy férfiért. Már sok srácot megváltoztatott. Sok embere meghalt a csatában.
  Még ez is a háború átka volt. És itt Amerikában vannak izmos, fekete srácok. És minden olyan szokatlan náluk.
  Natasha lelőtte és levette a fekete férfit. Kicsit sajnáltam az afrikai fiút. Megölt egy férfit, aki idegen érdekekért harcolt. Hiszen a németek rasszisták. Rabszolgának tekintik a feketéket. De ugyanakkor afrikaiakat is besoroznak a megduzzadt Wehrmacht külföldi hadosztályaiba.
  Natasha csupasz lábujjával készített valami fügeszerű dolgot, és megmutatta a náciknak. Igen, maga a német nemzet nem szenved itt semmiféle kárt. A tankok páncélzata túl vastag ahhoz, hogy egy gránát vagy páncélököl áthatoljon. De a bennszülött egységek kihalnak.
  Natasha gránátot dob az E-50-re. Meglendítette csupasz, lebarnult lábát, és csípőjét csavarva dobta. És a gránát magas ívben repült. A csupasz lábujjaim a fém érintését hagyták bennem. És akkor elsült a gránát.
  Natasha azt suttogja:
  - Isten áldjon meg minket!
  Forró szél fújta a lányt, mintha egy jóképű férfi érintette volna meg. Natasha egy könyvet olvasott Tarzanról, és nagyon szerette volna, hogy ez a férfi játsszon vele. Erős kézzel simogatnám a csupasz melleimet.
  A gránát eltalálta a csövet, de túl későn robbant, és leszállt a fémről. A töredékek borsóként csattogtak a páncélon. Csak karcok maradtak!
  Natasha elővett még egy gránátot. De láttam, hogy gyalogellenes volt. És a páncéltörő fegyverek eltűntek.
  A lány csalódottan mordult fel. De hogy ne veszítsem az időt, a csupasz ujjaim közé tettem. Elfordította a lábát, meghajlította a törzsét, majd kiegyenesítette és a gyalogság felé dobta.
  Fél tucat harcos repült fel, mint egy ping-pong labda. Az egyik szemüvegük leszállt, a szilánkok pedig pár száz métert repültek, és átszaladtak Natasha hátán. A melltartó szétrepedt, és az őrnagy lány gyönyörű mellei kilátszottak.
  A lány automatikusan eltakarta a mellbimbóit. De aztán rájött, kitől kell félnie. És újra megrázta a géppuskát. Megfordult, és kissé hátralépett.
  Egy amerikai gyalogos páncélökölből lőtt. A lövedék ferde oldalán találta el a német harckocsit, de a 160 mm-es páncélzat ellenállt neki, visszaverve a pusztító energiát. A német visszalőtt. Nagy kaliberű fegyvere széthasította a falat.
  Natasha megpróbálta megkötni a melltartó pántjait. A lány úgy gondolta, Zoya Kosmodemyanskaya valószínűleg rövidnadrágban vezette a hideget. Egy szovjet filmben inget vagy akár valamilyen ruhát viselve ábrázolták. Ez önmagában csak tisztelgés a képmutatás előtt. Valójában a nácik, hogy tovább megalázzák az elfogott lányt, valószínűleg meztelenre vetkőztették. Az éhes német katonák pedig valószínűleg meztelenül akartak látni egy csinos és görbe lányt.
  A valós történetben tehát a lány hősnő nem tudta eltakarni a mellét, így háta mögé kötözték a kezeit. De nem szégyellte, és büszkén nézett. Natasha jól tudta, milyen mezítláb sétálni a hóban. Kitartó volt, és szerette csupasz talpával megérinteni a havat. Natasának tetszett és örömet okozott. De ez neki szól, akit már megkeményített a háború évei. És a fiatal és városi Zoya számára ez láthatóan fájdalmas. A talp úgy érzi, mintha parazsat égetne.
  Natasha bosszúsan félredobta a melltartóját, és felkiáltott:
  - A szégyen polgári fogalom! A szovjet nő nem fél semmitől és nem szégyelli!
  A lány ismét géppuskával, vagy inkább géppisztollyal szögezni kezdett. A fém felforrósodott, elvégre Honduras a trópusok, ott februárban nagyon meleg lehet. Natasha ujjai felforrósodnak. Mindent bele kell adnunk. Ma február 23. Ez a szovjet hadsereg napja, és ehhez teljes nyugodt és ésszerű dühvel kell harcolni.
  Natasha még ötöt levágott golyóval, és véletlenül megégette az arcát a géppuska forró szárán. Természetesen kellemetlen, a hólyag megdagadt.
  Natasha megesküdött:
  - Hát istenem, miért csináltál annyi problémát nekem és a hazámnak!
  A hólyag viszketett... A lány arca nagyon érzékeny hely. A lány próbált valami hideget találni, amivel rákenhetné a duzzadt labdát. De próbálj valami jót találni. Ebben a forró városban. Ráadásul tiszta volt az idő, és délről fújt a szél.
  Natasha nyilvánvalóan nem érzi magát nyugodtnak. Olimpia nagy távolságból dob egy gránátot, de ismét sikertelenül. És rohamosztagosok már repülnek az égen. A német járművek erős páncélzattal és nagy sebességgel rendelkeznek.
  A sugárhajtású repülőgépek hullámokban jönnek, és úgy tűnik, lencsíkokat vágnak le.
  Natasha elbújt a résben. Felülről töredezett rakéták lángoltak. A lány érezte, hogy tűkkel zúzott kődarabok hullanak alá felülről. Megcsiklandozta a csupasz nyakamat. A szépség mellbimbóit is szúrták.
  Natasha suttogta:
  - Ez egy masszázs... De nem fűző!
  A lány érezte, hogy a teste szinte fájdalmasan viszketni kezd. Már meleg van, és a felrobbanó rakéták fokozzák a meleget. És ez egy fürdőház?
  Natasa emlékezett a természetes orosz fürdőházra, lucfenyő seprűkkel. Hogy a lányt akkor megverték.
  Ezek olyan egzotikus szenzációk voltak.
  Natasha énekelte magát, hogy felvidítsa magát:
  - Szerelem és halál! Jó és gonosz! Mi szent, mi bűnös! Arra vagyunk hivatva, hogy megértsünk!
  A lány felállt, lerázta magáról ezt a leragadt szennyeződést és törmeléket.
  Natasha felmordult:
  - Ó, Hitler szarvára kapja!
  A leány őrnagy pedig sorozatban lőtt a gyalogosokra, akik megpróbáltak támadni. A rajtaütés során besorozott több fegyveres elesett. Natasha megtörölte koszos arcát, ami szúrta a szemét. A harcos kiköpött, és keresztet vetett.
  Újra tüzet nyitott gépfegyverekből, és a fegyveresek belopóztak. A vörös hajú Angelica mezítláb is gránátot dobott. A jelen felugrott és eltalálta a fasisztákat. Egy tucat embert öltek meg.
  A vörös hajú ezt énekelte:
  - Sok jó van a világon, de hó borítja!
  A lány pedig géppisztollyal tüzet nyitott, csak nem a kezét használta, hanem ügyes ujjait és mezítláb.
  Angelica pontosan lőtt és felüvöltött:
  -Találat! Találat! Újabb ütés! Még egy ütés, majd... A hatalmas démon, Isten ajándéka, felütést ad!
  És a lány kezével üvegszilánkokat dobált. Meghökkentette a fasisztákat, és ezt írta a Twitteren:
  - És azoknak, akik nem akarnak békében élni... Hara-kirit csinálunk nekik!
  A japánok valóban megjelentek. Ezek a szűk szemű harcosok. Nos, hogy nem csinálsz ilyen hara-kirit?
  Miután kirakta a géppuska kapcsát, Angelica csupasz ujjaival felkapta a gránátot, és a szamuráj felé hajította. Ajándékot kaptak, több megcsonkított japánt, és különböző irányokba repültek.
  Angelica kinyújtotta a nyelvét, és azt suttogta:
  - Szuper harcos vagyok! És az ellenség megölte a hipert!
  A japánok által az Égi Birodalom elfoglalt területeiről toborzott kínaiak csatába indultak. A kínai harcosok félelem nélkül sétáltak, a lányok pedig, miután kilőtték a géppisztolyukat, kénytelenek voltak hátrálni.
  Mirabel fém mezítlábas vakolat- és üvegtöredékek. A többi lány is így tett. Nagyon nehéz lett.
  Megjelent a Shturmlev, egy erős gép rakétavetővel. Itt van egy, aki el fog cseszteni - nem tűnik soknak.
  Az első lövés dördült... Szvetlanát, Angelicát és Olympiast feldobta a robbanáshullám, akár egy gigantikus bálna szökőkútját. A lányok több tíz métert repültek, és mezítláb egyenesen a tűzbe zuhantak.
  A lányok kiugrottak onnan, leforráztak és énekeltek. Csupasz talpukat a szénre fröcskölték.
  Angelica bosszúsan felszisszent:
  - A bikát először a fejsze alá teszik, majd megsütik! És először megsütöttünk, aztán a fejsze alatt!
  És a komszomol lány nevetett! De aztán szomorúnak érezte magát. Eszembe jutott, hogy a barátját elfogták. A németek levetkőztették a fiatal lányt, és tüzet kezdtek hozni a csupasz mellkasára. Olyan szörnyű fájdalom. A lány sikoltozott, és érzékeny bőre elszenesedett. Ezek azok a fasiszták, akikről kiderült, hogy fanatikusok. Nem is kérdeztek, hanem tüzet gyújtottak a fogoly mezítláb alatt. A komszomol tag végül nem bírta elviselni a kínzást, és fájdalmas sokk következtében meghalt.
  Angelica, emlékezve erre, átfröcskölt a parázson. Előtte volt az olimpia. Ennek a falusi lánynak lebarnult a bőre, és fújólámpával nem lehet elviselni. Miért nem egy szuperman lány? Az olimpián egy megölt amerikai katona által ledobott kagylós páncélöka látható. Felveszi a lábával, és a karjába dobja. És minden erejével benyomul.
  A kagyló repül és eltalálja a rákényszerített kínaiakat. Sok sikoly és nyögés. Holttestek tömege. És levágott végtagokat.
  Olypiada egy ősi dalt énekelt:
  - És a szamuráj a földre repült! Acél és tűz nyomása alatt!
  A lányok végre kifogytak a parázsból. Kecses, mezítlábuk megkapta.
  Szvetlana, mint a leggyengédebb közülük, megrándult és dörzsölte a csupasz talpát, próbálva enyhíteni a viszketést.
  Az olimpián, aki kora gyermekkora óta mezítláb futott a hóban, nem figyelt ilyen apróságra.
  A hős lány ezt énekelte:
  - Képzeld csak el, hogy belemerültünk a friss tejbe... A jutalom igazi!
  És a harcos elvett a lábával egy letört és meglehetősen nehéz cserépdarabot. Csupasz, lányos ujjakkal szorosan fogva megpörgette és az ellenség felé indította. Három kínai a halál jelenének áldozata lett, a fejüket összetörték.
  Angelica elégedett tekintettel mondta, és rálőtt az ellenségre:
  - Menő nők vagyunk!
  Svetlana, hogy kissé enyhítse a viszketést égett, vagy inkább megperzselt lábában, ezt énekelte:
  - Vannak nők hazánkban,
  Miért viccből vezetnek repülőt?...
  Számukra a becsület értékesebb, mint az élet,
  Könnyen meg tudja ölni az ellenfelét!
  
  Arra születtek, hogy nyerjenek
  Rusz dicsőítése évszázadokon át!
  Végül is dédapáink -
  Azonnal sereget gyűjtöttem nekik!
  Szvetlana pedig firkálni kezdett a géppuskából. És ezt nagyon mesterien csinálta. Hogy mindenki érezze, hogy ez Isten harcosa! Ha nem a Mindenhatótól, akkor a Marsról biztosan!
  Natasha is lőtt. Mirabelával együtt kénytelenek meghátrálni, és klipeket szedni halott amerikai katonákról. A lányok hanyatt estek és lábbal lőttek vissza - így jobban csinálták. És pontosan meg is tették. Kínai és afrikai csapatok keveréke nyomult előre a lányok ellen. És a harcosok vertek.
  Natasha énekelte:
  - A világ nem sakktábla...
  Mirabela felvette ezt a részt, és kiirtotta a sárga és fekete zsoldosokat.
  - És a számok nem kerek nullák!
  Natasha hozzátette a sárga-feketék vágott sorához:
  - A melankólia támad ránk!
  Mirabela Robin Hood pontosságával lőtt, és csicseregte:
  - És a ló a tűzbe rohan!
  A lányok visszalőve visszavonultak az aknamező mögé. A kínai és afrikai harcosok finomságokba futottak bele. Robbanni kezdtek, felugrottak, széttépték őket, és véres rendetlenség lett belőle.
  Több Panther-2 harckocsi jelent meg a távolban. Lövöldöznek, és félnek bedugni az orrukat. Az "Oroszlán"-2 előrelép, és tüzet is köp. És itt van a Rhino lángszóró tankja, nyáladzik, lángkötegekkel.
  De a legfélelmetesebb a Sturmlev. A rakétavetője nem különösebben gyors, de pokolian pusztító.
  Natasha azt suttogja:
  - Oroszok, oroszok - nem nyugodt sors! Nos, miért kell nekünk baj, hogy erősebbek legyünk?
  Valóban, messze Oroszországtól harcolnak. De nyilvánvaló, hogy a Wehrmacht, miután meghódította az USA-t, visszatér, hogy megszorítsa a Szovjetuniót. És az amerikaiak olyan édesek és kedvesek a lányok számára.
  Natasha ismét szögezi, ütéseitől úgy tűnik, tökök és fejek repednek a lapátok alatt. A lányt a lábán találja egy repesz. Egy vágás dagad a sípcsontomon. A szépség megroppant egy csontot, és azt csicseregte:
  - Nem, az éber nem fog elhalványulni,
  Egy sólyom, egy sas pillantása...
  Az emberek hangja tiszta -
  A suttogás összetöri a kígyót!
  
  Hiszem, hogy az egész világ felébred,
  Vége lesz a fasizmusnak...
  És sütni fog a Nap -
  A kommunizmust megvilágító út!
  Ebben a pillanatban Olympias minden erejével gránátot dobott a Shturmlevre. És a szovjet lányoknak végre szerencséjük volt. A páncélsapka visszaesett, a szovjet ajándék egyenesen a széles hordóba repült. Egy pillanatra minden lefagyott. És akkor felrobbant. Mintha atombombát dobtak volna le. A német tankok pedig különböző irányokba szóródtak szét.
  A nácik elfoglalták Torontót, és még ősszel be tudtak jutni arra az Egyesült Államok területére északról.
  Az amerikaiak lassan, de biztosan megadták magukat. Gyakran megadták magukat, és megpróbálták megtartani pozícióikat.
  De a németek megverték őket szárazföldön és tengeren egyaránt.
  Most késő ősszel a németek körülvették Philadelphiát. Egyik győzelmet a másik után aratják, és pokolian ordítanak.
  Gerda és tank legénysége, mint mindig, a legjobbak. És fogát vigyorogva, amerikai tankokat törve énekli:
  - Tigriskarmok, acél ereje,
  Kitörés...
  A nácizmust látjuk a távolban,
  Dzsingisz kán Európájából!
  És csupasz lábujjával megnyomja a joystickot. És megint lövöldözni fognak az amerikaiakra.
  Aztán Charlotte lő, és a lövései pontosak. És mögötte jött Magda, Christinával.
  Philadelphia tehát elbukott. A németek tovább nyomulnak, és télre elérték New Yorkot. És ott megverték az ellenséget. A TA-500-ról pedig tíz tonnás bombákat dobnak le.
  Truman, miután a németek körülvették New Yorkot és Washingtont, békét ajánlott. Válaszul a feltétel nélküli megadás követelése.
  A Washington elleni támadás januárban következett. Német piramis tankok harcoltak.
  A támadás negyedik napján a helyőrség kapitulált. Öt nappal később pedig az Egyesült Államok kapitulált.
  Így ért véget a háború Nyugaton... Vagy inkább majdnem véget ért. A németek tovább nyomultak, amíg el nem foglalták egész Latin-Amerikát...
  A Szovjetunióval kötött fegyverszünet még mindig érvényben volt. A Harmadik Birodalom megemésztette zsákmányát és új hadosztályokat alakított ki. Sztálin még mindig helyreállította a lerombolt gazdaságot és erőt gyűjtött.
  A harckocsigyártás területén a Szovjetunió nem volt túl sikeres, csak a T-54 járművet és néhány IS-4 harckocsit hozott létre. Hosszú ideig nem lehetett tisztességes autót szerezni. 1953. április 20-án pedig, kihasználva azt a tényt, hogy Sztálin március 5-én meghalt, Hitler ismét megtámadta a Szovjetuniót. Kísérlet történt a világméretű hegemónia elérésére.
  Sztálin nélkül a szovjet csapatok meglehetősen gyengén ellenálltak. És az erők egyenlőtlenek voltak. Ráadásul Japán és Türkiye is belépett a háborúba.
  Egy hónappal később német piramis tankok vették körül Moszkvát és elfoglalták a Kaukázust. És három hónappal később már az Urálban voltunk. Sajnos az erők túlságosan egyenlőtlenek. Sőt, a Szovjetunió vezetésében is vannak különbségek.
  Röviden, öt hónapos háború után a Szovjetuniót végül a Harmadik Birodalom és Japán megszállta.
  Aztán úgy tűnt, hogy az emberiség végre megtalálta az egységet. De két szuperhatalom van a világon - a Harmadik Birodalom és Japán. Hitler pedig 1956. április 20-án újabb háborút indít. Megtámadja Japánt.
  A lányok pedig részt vesznek a csatában. Gerda egy boszorkány, aki megtámadja a szamurájokat.
  És lányok a Vörös Hadseregből. Natasha, Alenka, Mirabela, Maria, Olympiada, Svetlana, Augustina, Aurora. Stb. Ezekben a lányokban egy dolog közös: mezítláb és bikiniben harcolnak.
  És ezt nagyon hatékonyan teszik. Leverik Japánt... A német és a koalíciós pálcák ütései alatt a szamurájok futnak és visszavonulnak.
  Gerda és Charlotte együtt harcol egy piramis alakú tankon. A lányok rálőnek a japánokra, autókat törnek össze és énekelnek:
  - Szuper, szuper bajnokok vagyunk! És mi összetörjük az összes hibát!
  Gerda csupasz lábujjakkal megnyomta a joystick gombját, nekiütközött a japán autónak és suhogott:
  - Harcos vagyok számítógéppel a fejemben!
  Charlotte is lőtt, felvágta a szamuráj kocsiját és nyikorgott:
  - És a környezetem, legyen a legfényesebb és legmenőbb!
  És azt is, hogyan fogja megmutatni a nyelvét!
  A lányok elpusztítják Japánt... A szamurájok kolóniákat, hajókat és tankokat veszítenek.
  A japán technológia nem hasonlítható össze a német technológiával. A náciknak pedig több katonája van. Tehát meglehetősen sikeresen haladnak előre. A szamurájok pedig nem tesznek mást, csak örülnek, és kitárják a fogukat. Pontosabban szomorúak, de még mindig kitárják a fogukat.
  Több hónapos harcok, és Kínát, Indokínát és más területeket visszafoglalták. A nácik Japánban is partra szálltak.
  Ott kibontakozott a csata, és a nácik nukleáris fegyvereket használtak. És annyi pusztítás és pusztítás.
  Igen, a szamurájoknak nem volt szerencséjük! Egy ilyen klub alá estek. Teljes vége!
  És általában minden rendkívül viccesnek tűnik.
  A szovjet lányok szamurájokat térdre kényszerítenek, és arra kényszerítik őket, hogy megcsókolják a mezítlábukat.
  A szépségek emlékeznek, hogyan hagyták cserben a nácik. És ez nagyon klassz.
  Alenka és Natasha énekelnek:
  - A pusztítás szenvedély, akármilyen hatalom! A hatóságok mindig is mások vérét itták! Nos, a szeretet uralkodik a szívben!
  És ugyanúgy eltalálták a szamurájokat. És miközben nyomkodnak, és gépfegyverekkel kaszálják a sort.
  De Tokió már elesett... A háború hat hónapig tartott, és a Wehrmacht győzelmével ért véget.
  1957. január 1-jén pedig a németek megtámadták Törökországot, és azt is legyőzték. Ezt követően a világ összes többi országa bekerült a Harmadik Birodalomba.
  Az egységes birodalom kialakítása befejeződött. A németek már 1947-ben felrepültek az űrbe, 1958-ban, április 20-án pedig leszálltak a Holdra. Így kezdődött az űrtágulás korszaka. Hitler 1959-ben halt meg, két nappal a hetvenedik születésnapja előtt.
  Nem sokkal ez előtt népszavazást tartottak a monarchia létrehozásáról, és a Führernek sikerült kineveznie az örököst. Egyike lett Hitlernek mesterséges megtermékenyítéssel szerzett fiainak.
  A fasiszta rezsim kegyetlen volt, de rendet hozott a Földön. Fokozatosan egyre többen kapták meg a birodalom állampolgárságát.
  A tervek szerint fejlődve és a tudomány vívmányait felhasználva a Föld fokozatosan megoldotta az éhezés, a járványok és a munkanélküliség problémáját.
  A születésszámot ellenőrizték, és sikeresen küzdöttek a bűnözés ellen. 1974-ben emberek repültek a Marsra. És egy évvel később a Vénuszra. 1979-ben a Merkúrhoz. 1980-ban a Jupiter holdjaira. 1987-ben pedig leszálltak a legtávolabbi Plútó bolygóra. Az űrkutatás folyamatban volt.
  2000-ben Németország és az egész Föld császára, Harmadik Friedrich és Hitler fia a Harmadik Birodalom állampolgárságát adományozta minden embernek a Földön. És bejelentették minden faj és nép formális egyenlőségét.
  2017-ben pedig megkezdődött az első csillagközi expedíció más világok felé.
  2019-ben Harmadik Frigyest meggyilkolták, és Ferenc lett az új császár. Uralkodása rövid volt. Két évvel később katonai puccs történt, és a Hitler-dinasztia végül megbukott. És a republikánusok hatalomra kerültek.
  Bejelentették a demokrácia és a többpártrendszer újjáéledését. A nácizmus fokozatosan kihalt.
  2030-ban az emberi hatalom legfőbb koordinátorának megválasztását szorgalmazta. Alenka volt, egy harcos-boszorkány, aki már több mint száz éves volt. De a lány egyáltalán nem öregedett, és nem változott az évek során. Mindig izmos és fiatal, friss és gyönyörű.
  Elrendelte minden Adolf Hitler emlékművének lerombolását és arcképeinek elégetését.
  Ezt követően Alenka folytatta terjeszkedését az űrbe... Száz éven belül emberek telepedtek le a fél galaxisban.
  Aztán háború tört ki egy fluoridot lélegző civilizációval. De ez egyáltalán nem olyan ijesztő. A fejlettebb technológiával rendelkező földiek nyertek.
  És néhány évszázad után az egész galaxis emberré vált, és számos szomszédos galaxis.
  És most még száz év, és felfedezték az időutazás módját. És hozd ki az embereket a múltjukból, mielőtt meghalnak. Aztán cserélje ki őket biomodellekre.
  Hitlert tehát halála előtt kivitték és a jövőbe szállították. Ott került sor minden idők és népek legnagyobb diktátorának perére. Úgy döntöttek, bűnösnek találják szörnyű bűnök elkövetésében, és egymilliárd év börtönbüntetésre ítélik, mivel a halálbüntetés nem létezhet humánus szupercivilizációban.
  Hitlert megfiatalították, tizenhárom év körüli fiúvá változtatták, és egy kolóniára küldték, ahol más náci bűnözőket is bebörtönöztek, akikből szintén gyerekek lettek.
  Ott tanultak, dolgoztak, rács mögött éltek.
  Azok, akik jól viselkedtek, könnyebb feltételeket kaptak: kirándulni vittek, és luxusételeket kaptak. A fiatal foglyok élete jó volt: külön cellák gravitációs kamerákkal, fürdőszobák és számítógépek, edzőtermek és szabadidő.
  Igaz, kevés volt a szabadidő, és fizikailag is dolgoznom kellett - munkaterápia bűnözőknek. De ez nem ijesztő a fiatal testekben.
  Adolf Hitler fiú volt, és nem nőtt fel. Ugyanakkor fizikailag egészséges voltam, remekül éreztem magam, kiváló asztalom volt. A foglyokat is megilletik emberi jogok.
  Az egykori Führert időről időre a jó viselkedés miatt csillaghajókra vitték, és megengedték, hogy más világokat látogassanak meg.
  Idővel a foglalkozási terápia csökkent, a szórakozás és a játékidő pedig nőtt.
  Évszázadok teltek el. Az emberiség elterjedt az univerzumban. Így végül amnesztia következett, és a Führert elengedték. Egyáltalán nem szenvedett, ellentétben sok áldozatával. Egy új nagy háború éppen most kezdődött egy másik univerzum pillangóinak civilizációjával, és az egykori Führer önként jelentkezett a hadseregbe. Parancsnoka pedig a bájos Gerda volt, aki, mint az emberi, egyetemes birodalom minden lakója, halhatatlan és örökké fiatal volt.
  
  
  SHELEPIN FŐTITKÁR
  A történelem kissé megváltozott, és a Leonyid Iljics Brezsnyev elleni merénylet 1965-ben történt, és sikeresnek bizonyult. A fiatal KGB-elnök, Shelepin főtitkár lett. Egyelőre Koszigin maradt a miniszterelnök. Shelepin hozzálátott, hogy meghúzza a csavarokat és rendet rakjon. Meghosszabbították a munkanapot, és szigorúbb büntetéseket vezettek be, köztük börtönbüntetést a munkából való késésért és a munkaügyi normák be nem tartásáért.
  Sztálint rehabilitálták, és helyreállították a személyi kultuszát. És még sok más példa a csavarok meghúzására. A részegség elleni küzdelem és a Kosygin-reform.
  Aztán az árreform.
  A Szovjetunió Brezsnyev alatt még gyorsabban fejlődött, mint a valós történelemben, és Shelepin a piacgazdaság elemeit és a kemény sztálini ostort ötvözve jelentős eredményeket ért el. Emellett Shelepin a csökkenő születésszámra tekintettel drákói adót vezetett be a legényekre, a gyermektelen családokra és az egygyermekes családokra. Az abortuszt betiltották, a fogamzásgátlókat pedig gyakorlatilag nem árulták.
  Emelkedtek a gyermekellátások.
  Ez a születési arányszám növekedéséhez is vezetett, különösen a Szovjetunió orosz régióiban. A népességnövekedés sokkal nagyobb volt, mint a valós történelemben.
  Shelepin növelte katonai potenciálját is, megelőzve az Egyesült Államokat az atomenergia és a hagyományos fegyverek terén is. És ott volt még Vietnam is... Az Egyesült Államok tekintélye a világban visszaesett, és kolosszális nehézségek adódtak az országon belül.
  Megkezdődött az enyhülés politikája... Gyorsabb gazdasági növekedés kísérte a Szovjetunióban. Shelepin kemény vezetése jobb eredményeket hozott, mint Brezsnyev lomha stílusa. És a lakosság egyre gyorsabban nőtt...
  A Szovjetunió egyre inkább behatolt Afrikába, és 1979-ben csapatokat küldött Afganisztánba.
  Az 1980-as moszkvai olimpia pedig óriási diadal volt! Több mint százötven szovjet olimpikon kapott aranyat.
  Aztán megtámadta a szovjet hadsereg, és Irán, ahol Khomeni átvette a hatalmat.
  Elég gyorsan legyőzték az irániakat, de némi veszteséget szenvedtek.
  Irán egy része a Szovjetunió része lett. Ahol azerbajdzsánok éltek, csatlakoztak Azerbajdzsánhoz. Türkmenisztán kapott részt, és a kurdok népszavazás után szovjet szocialista köztársasággá váltak.
  A Szovjetunió 1945 óta először terjesztette ki határait. Irán egy része iraki lett, Szaddám Huszein pedig csatlakozott a Varsói Szerződéshez.
  Ezután Afganisztán északi része az üzbégekkel és a tádzsikokkal belépett a Szovjetunióba.
  Aztán volt egy háború Pakisztánnal - a Szovjetunióval és Indiával. Nagy területet foglaltak el.
  Néhány évvel később népszavazást tartottak, és Pakisztán, valamint Dél-Irán és Afganisztán a Szovjetunió része lett.
  Polgárháború tört ki Jugoszláviában, és szovjet csapatok is megszállták, majd Albánia. Ezt követően ezek az országok is beléptek a Varsói Szerződésbe.
  Az Egyesült Államok válságban volt, különösen Reagan idején. Tömeges zavargások voltak a feketék és más színes bőrűek között. A gazdaság tovább esett.
  1977-ben a Szovjetunió új alkotmányt fogadott el, amely autoriterebbé tette a Szovjetunió elnöki posztja által képviselt államformát. A köztársaságoknak az Unióból való kiválása pedig tilos.
  1988-ban pedig megtartották a Szovjet Birodalom történetének első elnökválasztását!
  Természetesen Shelepin megnyerte őket... Majdnem száz százalékos pontozással. A Szovjetunió elérte a fejlődés csúcsát. 1990-ben az iraki csapatok elfoglalták Kuvaitot, Szaúd-Arábiát, Bruneit, az Egyesült Arab Emirátusokat, Ománt...
  Az olaj ára meredeken emelkedett...
  Az Egyesült Államok válsága súlyosbodott. Az új Bush elnök szó szerint a sors csapásai alatt tántorgott. A feketék fellázadtak... És Bill Clinton 1992-es megválasztása után az Egyesült Államok teljesen kettészakadt...
  Kitört a polgárháború és a mészárlások.
  1993-ban Shelepin ismét megnyerte a Szovjetunió elnökválasztását.
  1995-ben a szovjet csapatok elfoglalták Alaszkát, és egy hónappal később népszavazást tartottak ott a Szovjetunióhoz való csatlakozásról...
  Így egy újabb álom valósult meg - természetesen visszaadni Alaszkát, természetesen hülyén eladva Oroszországba.
  Úgy tűnt, minden a tervek szerint halad... 1997-ben a szovjet csapatok elfoglalták Finnországot, és ott népszavazást tartottak a Szovjetunióba való felvételről. Így egy újabb szovjet köztársaságot szerveztek.
  Azért ez durva volt!
  Aztán még voltak csaták Szaúd-Arábiában, amikor iszlamista lázadás tört ki, de gyorsan elverték.
  1998-ban Shelepint harmadik ciklusra választották.
  A Szovjetunió megtámadta Törökországot, különösen a NATO összeomlása óta. És felvette a csapatába.
  2000-ben Shelepin végül hosszú és eseménydús életet élt, 35 évig uralta a Szovjetuniót - meghaladva Sztálin korábbi eredményét, és meghalt.
  A hatalmi rendszer meglehetősen stabil és tekintélyelvű volt. Az alelnök az új választásokig örökölte a jogköröket. És Gennagyij Zjuganov lett. Aki jó hardveres karriert csinált.
  A Szovjetunió egy ideig nem hajtott végre lefoglalásokat... A válság után Európa maga is belépett a KGST-be és a Varsói Szerződésbe.
  A Kínával fennálló kapcsolatok azonban romlottak. A rivalizálás erősödött.
  Magában a Szovjetunióban a demográfiai politikának köszönhetően a születési ráta nagyon magas maradt. Ez azonban túlnépesedéshez és élelmiszerhiányhoz vezetett.
  A tervgazdaság már akkor is folyamatosan deficites volt. És bár az iparban a technológia fejlődése és az új gyárak építése lehetővé tette az áruhiány valahogy leküzdését, a mezőgazdaságban sokkal nehezebb kényszerítő módszerekkel és traktorokkal növelni a mennyiséget. Nem olyan egyszerű javítani a mezőgazdaságot.
  A 2003-as választásokon Zjuganovot több mint kilencvenkilenc százalékos eredménnyel választották meg. De voltak gondok... Főleg az étellel.
  És nincs hol megvenni - Európa szocialista lett, az USA polgárháborúba keveredik. Brazíliában és Argentínában nem nagyon lehet kapni. Természetesen vannak problémák.
  A Szovjetunió kis élelmiszerválságba került. Ami hamarosan krónikussá vált, de 2008-ban Zjuganovot ismét elnökké választották. A diktátor álláspontja stabilnak bizonyult. De az élelmiszerhiány egyre élesebbé vált... 2011-ben a Szovjetunióban csökkentették a gyermektámogatásokat, és ismét legalizálták az abortuszt.
  Harcolni kezdtek a nagyon magas születési ráta ellen, különösen a Szovjetunió muszlim régióiban. Ugyanakkor a szovjet katonai gépezet Afrikában harcolt, és kiszorította az Égi Birodalmat Indokínából. 2013-ban Zjuganovot ismét újraválasztották.
  De ezúttal valamivel alacsonyabb volt az arány. A Szovjetunión belül felerősödött a demokrácia iránti vágy. Az emberek több szabadságot akartak. Zjuganov azt javasolta:
  - Engedjünk meg pár meccset!
  És még két ténylegesen regisztrált: LDPSS és SDPSS. Elkezdték játszani a demokrácia látszatát. Zjuganov egy kicsit nagyobb szabadságot adott a médiának.
  A 2018-as választásokon két jelölt küzdött Zjuganov ellen: Ksenia Sobchak és Vlagyimir Zsirinovszkij. A választásokat most először tartották alternatív alapon. Zjuganov pedig váratlanul kis híján alulmaradt a fiatal Kszenja Szobcsak ellen - aki a szavazatok huszonkilenc százalékát kapta -, így majdnem kikényszerítette a második fordulót.
  Ezután mindenki meg volt győződve arról, hogy a Szovjetunióban demokrácia van. Meztelen lányok és véres akciófilmek jelentek meg a televízió képernyőjén.
  A külpolitikában romlottak a kapcsolatok a Szovjetunió egyetlen igazi versenytársával, Kínával. Miért nem tud két madár kijönni ugyanazon a bolygón?
  Az Egyesült Államok mélyen hanyatlóban van, és nem tud jelentős szerepet játszani. Alaszka pedig szovjet. Annyira fel van függesztve minden...
  A Szovjetunióban még mindig hiány van és élelmiszerválság van, bár a hadiipari komplexum nagyon jól működik.
  És most, 2023-ban új elnökválasztások zajlanak Oroszországban... Még demokratikusabbak, és azokat váratlanul megnyeri... Szergej Kovalev ökölvívó világbajnok. De ez egy másik történet!
  
  
  
  
  
  
  ZJUGANOV - OROSZORSZÁG ELNÖKE
  A történelem egyik alternatív fejleményében, az 1996-os választásokon a harmadik helyet nem Lebed, hanem Vlagyimir Zsirinovszkij szerezte meg. Nos, alapvetően az igazi történetben mindenki erre számított.
  Ki gondolta volna a Lebed vezette KRO parlamenti választási kudarca után, hogy ilyen erősen szerepel majd az orosz elnökválasztáson? De Zsirinovszkij még mindig a kiélezett verseny körülményei között a második helyet szerezte meg akkoriban, és legalább tíz százaléka volt. Tehát... Minden győzelemben és vereségben benne van a véletlen és a szerencse is.
  Mint Zelenszkij diadala Ukrajnában, Lukasenko Fehéroroszországban és Putyin Oroszországban. Akárcsak maga Zsirinovszkij sikere 1993-ban.
  De aztán a Hattyú helyzete rosszabbra fordult. Ráadásul Zsirinovszkij határozottan felszólalt a televíziós vitákban, Jelcin felakasztásával fenyegetőzött, és azt mondta, hogy a Duma csak neki engedelmeskedik. És nagyon kedvezően hasonlította magát Hitlerhez - felidézve ennek a nagy diktátornak az eredményeit!
  Hogy hét év alatt két és félszeresére nőtt a gazdaság, megszűnt a munkanélküliség, másfélszeresére nőtt a születések száma. A bűnözés háromszorosára csökkent. És ez így lesz Zsirinovszkij alatt! Ami minden mást illeti, Zsirinovszkij nem fog népirtást szervezni és nem fog harcolni az Egyesült Államokkal! A nukleáris fegyverek pedig megvédenek minden agressziótól!
  Mindez összeadódott, és Zsirinovszkij tizenöt százalékot ért el, és nagy különbséggel megszerezte a harmadik helyet.
  Jelcin soraiban pedig pánik támadt: rosszul számoltak. Mit kell tenni? Zsirinovszkijt megpróbálták maguk mellé állítani. De a kommunisták sokkal többet ígértek Vlagyimir Volfovicsnak: személy szerint neki a Biztonsági Tanács titkári posztját és az elnök asszisztensét katonai kérdésekben, valamint további öt posztot a kormányban. Beleértve Mitrofanov külügyminiszterét és Abalcev belügyminiszteri posztját.
  Jelcin persze nem ígérhetett ennyit. Túl sok bejegyzésért már kifizettek.
  Jelcin csapatába csak az ötödik helyet szerző Lebedet hívhatták meg, Javlinszkij azonban mindkét elnökjelölt ellen volt.
  És ekkor Jelcin szívrohamot kapott az érzelmi nyugtalanság túlterheltsége miatt. Nincs erő felkelni és forradalmat végrehajtani.
  Röviden: Zjuganov megnyerte a második fordulót, és hatalomváltás történt. A beiktatás pedig egybeesett azzal, hogy a csecsenek megrohanták a köztársaság fővárosát, Groznijt.
  De a fegyveresek csapdába estek. Nagy részük megsemmisült a Groznij elleni támadás során. Ezt követően a militánsok Jandarbiev vezetésével ismét kegyelmet kértek. De Zsirinovszkij ragaszkodott a háború folytatásához. És Zjuganov helyeselte ezt. A gerillaháború több évig tartott, de aztán a terroristák fokozatosan kifulladtak. Oroszországban a kommunisták alatt felemelkedés kezdődött, a gazdaság gyorsan fejlődni kezdett.
  A tervezett módszerek és piaci elemek kombinációja lenyűgöző eredményeket hozott. És a gazdaság gyorsan növekedett. Zjuganovot könnyedén megválasztották a következő ciklusra, majd módosította az alkotmányt, amely lehetővé tette számára, hogy korlátlan számú elnökjelöltséget vállaljon. Ezt rögzítették a népszavazáson. 2004-ben pedig Zsirinovszkijt letartóztatták, pártját pedig betiltották. Zjuganov politikai ellenfeleivel foglalkozott. A Nyugattal való viszony meglehetősen feszült. 2014-ben pedig Oroszország elfoglalta a Krímet is. Ennek eredményeként a hidegháború kiújult. Oroszország pedig szankciók alá került. De Zjuganov Ukrajna délkeleti részét is belefoglalta Oroszországba. És kiterjesztette a birodalmat. Ez okozta az ütközéseket. Trump hatalomra kerülése után a helyzet még bonyolultabbá vált. Oroszország háborút vívott Szíriában, és bázist hozott létre Venezuelában. A helyzet az atomháború küszöbén állt. Aztán a Nyugat felajánlotta a kommunisták hatalomból való megdöntését.
  Zjuganov egyszerű eltávolítása azonban kevéssé használ. Be kell adnod az embered. És akkor Natasha Sokolovát jelölték a 2020-as elnökválasztásra!
  Natasha Sokolovskaya az a fajta lány, aki képes legyőzni bármely ellenfelet. És soha nem adja fel. Hogy valami öreg Zjuganov ellene van. Aki egyértelműen beteg, és huszonöt éve ugyanazt mondja.
  És itt van egy intrika. Ráadásul Natasha negyven évvel fiatalabb Zjuganovnál és nagyon szép!
  Az orosz gazdaság pedig ismét válságban van, és rengeteg felesleges árut gyártanak. Natasha harcosként az Orosz Föderáció hőse is. Természetesen felveheti a versenyt az öreg, beteg, unalmas diktátorral. Ráadásul Zjuganov túlságosan konzervatív lett, és megszorította a magánkereskedőket, így sok mindenből hiány volt. Főleg, amikor a magánkereskedelmet elnyomták. Még a vaj és a szappan is megritkult, és számos termékhez újra megjelentek a kuponok. Ahogy Zjuganov öregedett, úgy vált a kapitalizmus heves ellenségévé.
  És még több szocializmust követelt!
  Natasha Sokolovskaya ígéretet tett arra, hogy alacsony árakon, versenyen és magántulajdon mellett visszaadja az árubőséget. És általában, térjen vissza a valódi demokráciához, beleértve a baba átadását is! Nos, a cenzúra zsarnokságának hiányába belefáradt, a média által irányított nép mindezt hevesen támogatta. Natasha pedig könnyedén összegyűjtött kétmillió aláírást! Harcba szállt a következő szlogenekkel: "Légy szabad és gazdagodj!"
  A lány nagyon harcias volt, csak bikiniben és mezítláb érkezett a tüntetésre.
  A csupasz sarkát villogtató szépség csicseregte:
  - Távolítsuk el a komisszárokat a gyárakból! Minden gyár a munkásoké! És a föld a parasztoké!
  És nagyon felfuvalkodott lány! És az izmai olyanok, mint az öntött acél.
  És hogyan énekel;
  Én vagyok a béke és a háború sólyma,
  A legfényesebb csillag alatt születtem...
  A haza hűséges fiai -
  Szerelem - nagyszerű, igazi!
  
  Szép világot teremtünk,
  Amiben most lesz boldogság...
  Ragyogjon a Kerub Nap,
  Szent, magasztos Oroszország!
  
  El fogjuk érni az álmainkat
  Nem lesz szebb dolog az univerzumban!
  A fiú felemeli a kardot, te pedig
  A boldogság legyen a helyed!
  
  És a világegyetem szépségében,
  Itt az ideje, hogy felragyogjon az én nagy Hazám!
  Bár a lány mezítláb fut,
  Hidd el, hamarosan a kommunizmus alatt élünk!
  
  A magas hegyek szépségének fensége,
  És arany sztyeppék illatos szőnyeggel!
  El fogjuk söpörni a szemetet az univerzumból
  Hidd el, nem fogjuk megbánni az életünket!
  
  És a világon minden rendben lesz,
  Hiszen a kommunizmus mindenhol győzni fog!
  Akinek véső van a kezében,
  Aki jobban szereti a géppuskát és a golyókat!
  
  Amit teszünk, örökké tart,
  Építsünk városokat viccelve a Marson!
  A szlávok rettenetesen erősek,
  Azt fogjuk mondani a világ népeinek - helló!
  
  A kifolyó vér a vetéshez való,
  Amihez a szerelem magvai nőnek!
  Legyen jó mindenkinek a földalatti világban,
  Ne csak papagájlovag legyél!
  Az ilyen dalok után lehet táncolni, ugrálni, mezítláb ugrálni. És a lány általában csodálatos és szuper osztály! Itt csupasz lábujjakkal feltépte Zjuganov portréját.
  A kommunisták ordítanak, a nép pedig örül: mindenki változást akar! Több a demokrácia a gazdaságban és a politikában is.
  Hogy a médiában csúfolhassanak diktátorokat és pénzügyi nagyokat. Az Orosz Föderáció Kommunista Pártja is gyűlöletté vált az emberek körében. Nosztalgiával emlékeztek a jelcini időkre, amikor a boltok tele voltak árukkal, meztelen nőket és érdekes politikai műsorokat vetítettek a televízióban. Ez nagyon jó volt!
  Sokan emlékeztek az érdekes politikára és a viharos parlamentre. Nem úgy, mint most, amikor csak kommunisták vannak a Dumában, és mindig igennel szavaznak!
  Mindenki elege volt Zjuganovból és az egyre rosszabbul élő emberek változást akartak!
  A gyönyörű Natasha Sokolova ezt ígérte! Hogy lesznek változások és új eredmények. Hogy az oroszok nemcsak elsőként repülnek a Marsra, hanem jobban is fognak élni, mint az Egyesült Államokban. És hogy hegyeket fog mozgatni! És a hegyek elolvadnak és az erdők égni fognak!
  Most azonban már zajlik a választási kampány. A lány lendületet vesz. És még nyikorog is:
  - Olyan leszek, mint Gagarin! És aranyhegyeket ígér!
  És hogyan kezd ugrani. Röviden: megtartották a választásokat, és Natasa Szokolovskaya lett az új elnök!
  Zjuganov szívrohamot kapott! Natasha pedig azt javasolta:
  - Hozzunk létre egy államot Amerikával!
  És népszavazásokat tartottak, és közös birodalom jött létre!
  Itt ér véget a mese, és sok sikert azoknak, akik hallgatták!
  ALEXEY NIKOLAJEVICS CÁR - A NAGY
  Egy másik mesterséges intelligencia, amikor 1905. január 5-én kísérletet tettek II. Miklós cárra. És csak néhány centiméter nem volt elég ahhoz, hogy a császárt baklövés érje. De ha csak egy kicsit is... A cár meghalt, és fia, Alekszej Nyikolajevics Romanov lett névlegesen az uralkodó. Nyikolaj Alekszandrovics Romanovot pedig régensnek nevezték ki alatta. Rendkívüli intelligenciájú, kemény és erős akaratú ember.
  Az új császár első lépései az voltak, hogy Kuropatkin helyére Bruszilovot, Rozsgyesztvenszkijt pedig Nebogatovra cserélje.
  Oroszország helyzete a Japánnal vívott háborúban nehéz volt. Port Arthur már elesett. De a mandzsúriai erők továbbra is jelentősek. Ezenkívül az orosz csapatok minősége javult az Oroszország európai részéből kiválasztott ezredek érkezésével.
  De a japánok éppen ellenkezőleg, a legjobb ezredeiket tették le a korábbi csatákban és Port Arthur közelében.
  Tehát Kuropatkinnak minden esélye megvolt a mukendi csatában. Csak maga Kuropatkin volt jelentéktelen parancsnok.
  De Bruszilov valóban nagy katonai tehetség. És készen áll arra, hogy megküzdjön egy nagyjából azonos erejű ellenséggel. De az orosz katonáknak jobb puskájuk van, mint a japánoknak, és maguk a csapatok is jobbak lesznek.
  Bruszilov jól felkészült a csatára. Takarta a széleket, és védekezésbe lépett. És megerősítette magát. A csatára egyszerű volt a terve: lefárasztani a japánokat védekezésben, majd ha kimerültek, egy ellentámadással megoldani a dolgot.
  Bruszilov természetesen stratéga, de Kuropatkin nem.
  A csata pedig februárban kezdődött és két hétig tartott. Többek között Bruszilovnak volt a know-how-ja, egy egész zászlóalj gyönyörű lányokkal. Sietve beszervezték egyedülálló férfiakból és fiatal szépségekből, egy hónapig kiképezték, és csatába vetették.
  A legérdekesebb az, hogy minden lány mezítláb volt. Ez erőt adott nekik a Földanyától, és sebezhetetlenné tette őket a golyókkal és a lövedékekkel szemben.
  A lányokat Anastasia Orlova és négy asszisztense irányította: Natasha, Zoya, Augustina és Svetlana.
  A védelmet felvállalva és lövészárkokat ásva a lányok várják a japánokat... Aztán a szamurájok vastag láncokban másznak be. A tüzérség tüzelni kezd.
  A lányok pedig kezükbe vették a Mosin puskát. És lőjünk messziről a japánokra.
  Éles harcosok, sok közülük szibériai vadász. Február ellenére csupasz lábbal harcolnak, rövid szoknyában és nyitott hasban.
  Lövéseket adnak le és énekelnek magukban:
  - Oroszország évszázadok óta szentként volt híres,
  A mi nagy királyunk egyszerűen Alekszej,
  Méltó fia vagy, ismerd Nicholas
  És a szív még az elménél is igazabb!
  A harcosok pontosan lőnek, és távolról kiütik a japánokat.
  Anastasia tüzel, és azt mondja:
  - A Szülőföldnek szép álom!
  Következő Natasha lő, kiüti a japánt és kiabál:
  - Szent Ruszunkért!
  Zoya tüzel, leüti az ellenséget és sziszegve:
  - Nem, az ellenségnek van esélye!
  Pontosan lő, és Augustine:
  - A jövő nemzedékeinek!
  Punch és Svetlana, két japánt leütnek:
  - A szent nevekért!
  A harcosok mondanom sem kell: nagyon király!
  A japánok pedig súlyos veszteségekkel kúsznak felfelé. Bár egyre közelebb kerülnek. De a lányok pontosan és megállás nélkül lőnek. Lőnek és lőnek. Lőnek és lőnek. És nem hagynak cserben. És amikor a szamuráj nagyon közel ért, a lányok mezítláb gránátot kezdtek dobálni. És bizonyítják rugalmatlanságukat.
  És mezítláb halálos dolgokat dob a szamurájokra. És most a japánok elvékonyodnak. Az impulzusuk gyengül. És ahogy közelednek, a harcosok szablyákkal és szuronyokkal találkoznak velük. Végeznek az utolsó szamurájjal.
  És nagyon lelkes tekintettel énekelnek.
  Miután kimerítették a japánokat a védekezésben, a Bruszilov vezette orosz csapatok döntő offenzívát indítottak, és délre űzték a japánokat. Bruszilov Kuropatkinnal ellentétben határozottan cselekedett, és megállás nélkül hajtotta a szamurájt. És azonnal sikerült elfoglalnia Port Arthurt, közvetlenül az ellenség vállán.
  Anastasia Orlova saszászlóaljának mezítlábas lányai berontottak a városba.
  Átrohantak Port Arthuron, és csupasz lábujjakkal gránátokat lőttek és dobtak az ellenségre.
  És szablyákkal szétverték a japánokat. Mit gondoltak, hogy hazaárulással vették el Port Arthurt? De itt az ördög kettő! Az orosz katonák visszafoglalják ezt a várost.
  És ha a nőink verekednek! Ez általában azt jelenti, hogy nem hagynak cserben!
  És levágták a japánokat.
  A foglyok pedig kénytelenek letérdelni és megcsókolni a nők csupasz, poros talpát.
  Engedelmesekké válnak, és ez még tetszik is nekik.
  Az egyik szamuráj nem csak a nyelvével nyalogatta Natasha talpát, amíg fel nem ragyogott, hanem feljebb is emelkedett. A lány megengedte neki, hogy nyelvével kezelje a nőiesség gyémántját.
  Utána úgy dorombolt, mint egy macska.
  A harcosok nagyszerű munkát végeztek. És most a rabok oszlopait hajtják el. Hová tűnt Japán küzdőszelleme?
  Port Arthur elesett. Aztán Bruszilov orosz hadserege Koreába költözött.
  És Anasztázia zászlóalja előreszalad. Útközben megragadják a szamurájokat, a lányok pedig térdre kényszerítik őket.
  És megcsókolják poros sarkukat és lebarnult lábszárukat.
  Harc harcosok. És vicces.
  Anasztázia felugrott és csupasz lábujjakkal korongokat dobált, és megkérdezte Natasától:
  Menő harcolni?
  A szőke lány őszintén válaszolt:
  - Lesz ez még így se?
  Anasztázia kacsintott:
  - Milyen, amikor a nyelved a puncidra használod?
  Natasha őszintén válaszolt:
  - Egyszerűen szuper!
  Így hát megsemmisítettek egy másik japán zászlóaljat. Megkötözték a foglyokat.
  Utána tisztességes szilvát adtak az orrukra a mezítláb ujjaival!
  A lányok pedig szétverik a szamurájokat és Bruszilov seregét, minden megy tovább és tovább, és fokozza a lendületet.
  Az orosz hadsereg elérte Korea déli részét. És meghódította a félszigetet.
  Az orosz osztag egy részét elpusztították Port Arthurban. És az orosz mérnökök elkezdték felemelni és helyreállítani a hajókat.
  A szamurájok szárazföldi teljes veresége ellenére a háború továbbra is folytatódott. A tengeren a japánok erősebbek voltak. De aztán jött Nebogatov. Útközben ügyesebben vezette a századot Port Arthurba. És így az orosz armada megerősödött. Itt egy század is távozott a Fekete-tengerről.
  Nebogatov erőben alacsonyabb volt a japánoknál, de nem túlzottan. A valóságban az orosz hajók minősége nem rosszabb. Néhányukkal kevesebb van belőlük. De a kagylók páncéltörőbbek.
  Nebogatov tengerre szállt. Togo csatát adott. De kiderült, hogy nem minden orosz lövedék robban fel - a puskapor nyers! A páratartalom magas.
  De Nebogatov időben visszafordította a századot Port Arthurhoz, és egyetlen hajót sem veszített el.
  Időt kellett töltenünk a lövedékek cseréjével és az erők feltöltésével. Amíg a század megérkezik a Fekete-tenger felől.
  A háború elhúzódott, ahogy annak költségei is. Mindkét fél békét akart kötni. De a japánok továbbra is domináns pozíciót foglalnak el a tengeren.
  De a kagylókat kicserélték, és a Fekete-tengeri Flottát felhozták. És ugyanakkor a mezítlábas lányok is felhúzták magukat.
  A hajó pedig a lányokkal teljes sebességgel beindult a csatába. Mezítláb, bikinis lányok felugrottak és köröztek a fegyverek körül. Megcélozták fegyvereiket és lőttek.
  A szépségek kilőtték és levágták a német hajókat. Ezt vad dühvel tették. A harcosok nagyon szexiek és izmosak voltak. Semmi sem hasonlítható hozzájuk. A japánok nem tudnak harcolni ilyen lányokkal.
  És a kagyló által sújtott csövek lehullanak.
  A harcosok pedig felpattannak és felkiáltanak:
  - Szuper osztályos lányok vagyunk!
  És mutogatják a nyelvüket! És lelövik magukat, nem engedik, hogy a szamuráj elmeneküljön. Agresszíven reagálnak. De választ kapnak a szépségektől. A japán cirkáló már süllyed. A lányok pedig felpattannak és mezítláb rázzák. Olyan nagyszerű tolvajok. Amit semmi sem állíthat meg.
  A harcos lányok harcolnak és ugrálnak. És lövedékekkel lőnek le szamurájokat. És ugyanakkor még mindig visítoznak.
  Natasha kiabál:
  - Nagy Alekszej cár! Nagyon bölcs lesz!
  Zoya vigyorogva és tüzelve hozzátette:
  - Ő a legbölcsebb a világon! Nagyon csodálatos lesz!
  Így hát Augustine, aki a japánokra lőtt, együtt énekelte:
  - A legbölcsebb lesz!
  Következő Svetlana lőtt, legyűrte az ellenséget és morgott:
  - Alexey király!
  Anastasia lőtt, és azt mondta:
  - A Szent Ruszért!
  És téged is megüt! A lányok elképesztően menők. És darabokra zúzzák a szamurájokat!
  Aztán a japán csatahajót elsüllyesztették. És ez nagyon ijesztő lett a szamuráj számára.
  A lányok pedig csak rohangálnak szinte meztelenül és mezítláb. És megvillantják gyönyörű lábukat. Általában csodálatos tolvajok.
  És ők néznek ki a legegészségesebben és lebarnulva.
  Szamurájokat vernek...
  Egy másik csatahajót is megtámadnak. Hasznos lesz a togói flotta számára, nagyon szűk. És a fekete-tengeri hajók megérkeztek. Lövedéket lövellnek az ellenségre.
  Natasha és Zoya rámutattak tizenkét hüvelykes fegyverükre. És hogyan fognak tüzelni vad őrjöngéssel. És a csatahajó még egy találatot is el fog kapni, és szétesik.
  Natasha és Zoya felpattannak, mezítláb rázzanak és ordítanak:
  - Boszorkányok vagyunk, és nincs szebb szépség!
  A lányok pedig mutogatják a nyelvüket. És hogy kibasznak, az nagyon fájdalmassá válik.
  Így hát lőttek Togo hajójára, a páncélja szétrobbant, mintha az acél felforrt volna.
  És így a hajó átvette az irányítást és elsüllyedt.
  Natasha és Zoya énekelték:
  - Rus nevetett, sírt és énekelt! Ezért ő a Szent Rusz!
  És megint a lányok veszik és felpattannak!
  És akkor Augustine-t és Svetlanát úgy találják el, mint egy tizenkét hüvelykes ágyút. Tehát a hajó elszáll Togóból, szétesik és elsüllyed!
  A lányok mutogatják az orrukat. Elkapták magát Togót. És kényszerítették a gyönyörű lányokat, hogy puszilgassanak meztelen, cizellált lábukat. Togo megütötte a harcosok csupasz sarkát, és megnyalta az ajkát. Nyilván tetszett neki...
  Hát a lányok szuperek, persze!
  És általában, egy első osztályú cipó! És kacsintgatnak az ellenségre, mondván, nem bánjuk, ha valami komolyabbat csinálunk!
  A japán flotta elsüllyedt. Bruszilov és csapata pedig Japánban kezdett leszállni.
  Tehát Oroszországnak lesz még egy nagy tartománya a szigeteken. És maga az orosz uralkodó lesz a japán Mikado.
  Ugyanakkor a Felkelő Nap országából származó fenyegetés örökre megszűnik. A királyi hadsereg pedig harcias és bátor katonákkal fog feltöltődni.
  Tehát volt oka Japán teljes meghódítására. És csapatokat helyeztek át a metropoliszba.
  A lányok és zászlóaljuk a szárazföldön harcba szálltak a szamurájokkal. A lányok mezítláb jól irányzott lövésekkel, szablyákkal és gránátdobásokkal találkoztak a szamurájokkal.
  A gyönyörű Natasha mezítláb megdobott egy citromot, és nyikorgott:
  - A cárért és a hazáért!
  És rálőtt a japánokra.
  A pompás Zoya csupasz lábujjával gránátot is dobott, és nyikorgott:
  - Az Első Hívott Ruszért!
  És eltalálta a szamurájt is.
  Itt a vörös hajú Augustine dörömbölt és nyikorgott:
  - Dicsőség az anyakirálynőnek!
  És áttörte az ellenséget is.
  Anasztázia is megőrült, mezítláb egy egész hordó robbanóanyagot lőtt útjára, és messzire szórta a japánokat:
  - A Nagy Orosz Birodalom dicsősége!
  És Svetlana ütött. Elsöpörte a japánokat, és csupasz sarkával engedett a pusztító citromnak.
  Tüdejénél fogva felkiáltott:
  - Új határok felé!
  Natasha odaszegezte a japánt, és nyikorgott:
  - Az örök Ruszért!
  És rávágott a szamurájra is:
  Kiváló Zoya elvette és megütötte a japánt. Mezítláb gránátot dobott az ellenségre, és nyikorgott:
  - Egyetlen és oszthatatlan királyi birodalomért!
  És a lány füttyentett. Egyértelmű volt, hogy a tinédzser sokkal nagyobb lett, a mellkasa magas, a dereka keskeny, a csípője pedig húsos. Már felnőtt, izmos, egészséges és erős nő alakja volt . És az arc olyan fiatal. A lány nehezen fojtotta el a szerelmi vágyat. Csak hagyd őket simogatni. És jobb egy másik lánnyal, legalább nem veszi el a szüzességét.
  Cool Zoya nagyon ügyesen mezítláb dobja gránátokat a japánokra. És nagyon sikeresen működik.
  Augustine nagyon vörös hajú és nagyon szép is. És általában olyan csodálatos lányok vannak a zászlóaljban, csak a legnagyobb élvezet.
  Ágoston mezítláb gránátot dob, és ciripel:
  - Dicsőüljön Nagy Oroszország!
  És azt is, hogyan forog.
  Micsoda lányok, micsoda szépségek!
  Anasztázia is ugrik. Egy ekkora lány két méter magas és százharminc kilogramm. Ugyanakkor nem kövér, olvadt izmokkal és egy igásló ló farával. Nagyon szereti a férfiakat. Álmok a gyermekvállalásról. De még nem működik. Sokan egyszerűen félnek tőle. És egy nagyon agresszív lány.
  Nem az emberei kérdeznek, hanem ő maga, aki pimaszul kér. Szégyen és szégyen nélkül.
  És tetszik neki. Legyen aktív párt.
  Ugyanakkor Anastasia csodálatos harcos. És sok bravúrt hajtott végre. Anasztázia irányítja a zászlóaljjukat.
  Ő is mezítláb gránátot dob, és azt kiabálja:
  - Fény lesz az ország felett!
  Szvetlana mezítláb megdob egy citromot, és azt suttogja:
  - A Nagy Orosz Birodalom dicsősége!
  A csodálatos Zoya csupasz lábujjakkal és ordítva is dob egyet:
  - A Szent Szülőföld dicsőségére!
  Augustine felsikít:
  - Földöntúli szomorúsággal!
  És a mezítláb dobott ajándék is repül.
  Ekkor Anasztázia üvölteni kezd. Mezítláb is egy egész rakás gránátot dob.
  A hőslány pedig üvölt:
  - A Fehér Isten nevében!
  Natasha is gránátot dobott csupasz lábujjaival, és kibökte:
  - Krisztus nevében!
  És leadott pár lövést.
  Anastasia pedig géppuskával lőni kezdett. Nagyon ügyesen csinálta.
  Röviden: a lány egy vadállat.
  Mezítlábú Natasha dühösen nyikorgott:
  - Valójában szupermen vagyok!
  És mezítláb dobott egy gránátot.
  A mezítláb Zoya is lőtt. Lelőtték a japánokat.
  Tweetelt:
  - Dicsőség Oroszországnak!
  És mezítláb lőtt egy gránátot.
  Augustine is vicsorgott:
  - A Szent Ruszért!
  Anastasia egy egész dobozt indított a japánoknál. És fogta, és dühös dühtől ordított:
  - Svarognak!
  Natasha elvette, és felkiáltott:
  - Egy új rendszerért!
  És mezítláb gránátot dobott!
  Svetlana kiáltott:
  - Acél izmokhoz!
  És gránátot is kilőtt csupasz lábujjaival.
  A mezítláb Zoya is elvette, és nyikorgott:
  - Szerelemre és varázslatra!
  És mezítláb mozgásban.
  Ágoston, a vörös hajú ördög fogott és elindított egy doboz gránátot, és nyikorgott:
  - Menj túl a határokon a Marson!
  Anastasia egy hordó dinamitot is dob, és motyog:
  - Oroszország világrendjére.
  Natasha pedig ugatott:
  - A boldogsághoz vezető új útért!
  Utána a lányok együtt nevetnek.
  És ez nagyon szuper! A lányok csodálatosak!
  A cári Oroszország csapatai Tokió felé indultak.
  Az orosz hadsereg megrohamozta Tokiót.
  Egy fiú és egy lány ment elöl: Oleg és Margarita.
  A gyerekek kiirtották a japánokat, és a császári palota felé nyomultak. Mikado ünnepélyesen bejelentette, hogy nem hagyja el a fővárost, és örökre ott marad.
  Oleg lövöldözést lőtt a szamurájra, és mezítláb gránátot dobott, és magában sikoltozott:
  - Rus soha nem adja meg magát!
  Margarita mezítláb is elindított egy citromot, és korogva, fogát tárta fel:
  - Nyerünk vagy meghalunk!
  És egy zászlóalj lány betör a Mikado palotájába. Minden lány egyenruhában volt, csak bugyiban. És ezek a szinte meztelenek hősnőkként harcolnak.
  Anasztázia mezítláb gránátot dob, és nyikorog:
  - Nikolai, te egy Mikado vagy!
  Natasha is puszta végtagjával elindította a halál ajándékát, és fogát kitárva sikoltott:
  - A mi királyunk a legmenőbb!
  És hogyan fog csillogni, mint a gyöngy! És egy ilyen káprázatos lány.
  A mezítlábas Zoya is örömében csipog, és mezítláb gránátot indít:
  - Nyertes vagyok a pszichológiában!
  És megmutatta a nyelvét.
  Elpusztítja a saját szamuráját.
  Ágoston, az a vörös hajú ördög is lő. És ezt olyan pontosan csinálja. Lekaszálja a japánokat.
  És a tüdeje hegyén üvölt:
  - Dicsőség szent hazámnak!
  És kicsavarja a fogát!
  Szvetlana, aki szintén hős nő, egy egész doboz robbanóanyagot fog dobni.
  A japánok pedig minden irányba repültek.
  A lányok támadásba lendülnek, leverik ellenfeleiket. Kézzelfogható sikerek elérése. Fenyegető kecsességet, fáradhatatlan nyomást és gyengeségek hiányát érzik. A csupasz mell pedig a legjobb garancia a legyőzhetetlenségre és az elsüllyeszthetetlenségre.
  Anasztázia, elvágva a japánokat, csicsereg:
  - Kezek tölgyből, fej ólomból!
  És mezítláb dob egy gránátot. Szétszórja a szamurájokat.
  A félmeztelen Natasha is tüzel.
  Összetöri a japánokat. És darabokra zúzza őket.
  Egyre közelebb a palotához. És a mezítláb gránátot dob.
  A rémült japánok megadják magukat. Darabokra törnek.
  Terminator Girl azt mondja:
  - Perun legyen velünk!
  A mezítláb Zoya, egy csodálatos terminátorlány lelövi magát, és megsemmisíti a militaristákat. Kinyitotta a fogát.
  A lány rikácsolt:
  - Mi vagyunk a legnagyobb Oroszország lovagjai!
  A lány mezítláb gránátot dobott. Szétszórta az ellenséget.
  Cool Zoya fogta és újra énekelte:
  - Szuvorov megtanította előre tekinteni! És ha felkelsz, állj halálra!
  És vigyorogva kitárta a fogát.
  Tüzes Ágoston is énekelt és ugatott:
  - Új határok felé!
  És vigyorogva hozzátette:
  - És mindig előrébb vagyunk!
  Svetlana, a hős lány is eltalálta az ellenséget. Szétszórta a császári őrséget, és nyikorgott:
  - A korszak vívmányaiért!
  És ismét repülnek a mezítláb dobott gránátok.
  A lányok szorítják az ellenséget. Emlékeznek Port Arthur hősies védelmére, amelyet évszázadokig nem felejtenek el.
  Eh, hogyan veszíthetett egy ilyen hadsereg a valós történelemben, sőt a japánokkal szemben?
  De kár.
  Anasztázia mezítláb gránátot dob, és fütyül:
  - Az orosz határért!
  Natasha mezítláb is elindított valami halálos dolgot, és kétségbeesetten nyikorgott, a fogát tátva:
  - Itt az újabb sikerek!
  És fordult a japánokhoz.
  És itt, csupasz sarkúval Zoya is elviszi és megveri. Aztán mezítláb fogott és elindított egy gránátot.
  És utána ezt énekelte:
  - Nem fogunk engedni az ellenség diktátumainak!
  És feltárta az arcát!
  Egy gyönyörű, nagyon fiatal lány, atléta alkattal. És nagyon bátor.
  Ágoston pedig a japánokra fog törni. Összetöri őket, és nagyon ügyesen mezítláb dob egy gránátot.
  És szétszórja az ellenséget, mintha palackok repülnének le egy labdáról.
  A lány ordít:
  - Csoki, ez a mi utunk!
  Augustine nagyon szereti a csokoládét. A király alatt pedig a piacok megtelnek árukkal. Mit tud mondani Miklós cárról? Most a vesztes király a szemünk láttára válik nagy királygá. Pontosabban a király meghalt, de fia, Alekszej naggyá válik! Ehhez pedig csak az kell, hogy a lányok harcoljanak a frontokon.
  És pár gyerekhős, akik megakadályozták, hogy a japánok elfoglalják a Vysokaya-hegyet. Amikor Port Arthur sorsa dőlt el.
  Tehát az Orosz Birodalmat megalázták.
  Szvetlana egy gyilkos hordót is elindított, és gépfegyverekkel ledöntötte a császári palota külső falát.
  Most a lányok rohangálnak a szobákban. A háború hamarosan véget ér.
  Anasztázia lelkesen mondja:
  - Hiszem, hogy a szerencse vár rám!
  És ismét mezítláb dob egy gránátot.
  Natasha, gyilkos tüzet gyújt. Miközben az ellenfeleket hímzi, a Twitteren így ír:
  - Biztosan szerencsém lesz!
  És ismét repül a mezítláb dobott gránát.
  Aztán a mezítlábas Zoyát a mezítláb lőtt lekötött bomba fogja eltalálni. És összetöri az ellenfeleket.
  Aztán nevetésben tör ki:
  - Üstököslány vagyok.
  És ismét tüzes halálnyelveket dob ki magából.
  És akkor Augustine, ez a terminátorlány már rohan is. Hogy mindenkit elvitt és bekent mindenkit. Egyszerűen nagyszerű.
  A harcos, aki a csata igazi demiurgosa.
  És kinyögi magában:
  - Legénységünk a legnagyobb bátorsággal rendelkezik!
  És ekkor megjelent Svetlana. Olyan hűvös és csillogó. Őrült energiájával mindenkit megfertőz. Lényegében minden ellenséget képes legyőzni.
  És a harcos feltárja gyöngyházfogát. És nagyobbak, mint egy lóé. Ez a lány.
  Svetlana kuncog és ordít:
  - Fekete kaviáros padlizsánhoz!
  A lányok pedig egyhangúan kiabálták szívükből:
  - Virágozni fognak az almafák a Marson!
  Mikado nem merte elkövetni a hara-kirit, és aláírta a megadást. Alekszej cárt Japán új császárává nyilvánították. A Felkelő Nap országában ugyanakkor népszavazást készítenek elő az önkéntes csatlakozásról Oroszországhoz.
  A háborúnak már majdnem vége. Az utolsó egységek rakják össze fegyvereiket.
  A lányok zászlóalja felsorakoztatta a foglyokat. A férfiaknak le kell térdelniük, és meg kell csókolniuk a lányok mezítlábát. A japánok pedig ezt nagy lelkesedéssel teszik. Ez nekik is örömet okoz.
  Persze ilyen szépségek. És nem baj, hogy a lábuk egy kicsit poros. Ez még szebb és természetesebb. Főleg ha lebarnultak. És olyan durva.
  A japánok megcsókolják csupasz talpukat és megnyalják az ajkukat. És a lánynak tetszik.
  Anasztázia pátosszal jegyzi meg:
  - Ki mondta, hogy a háború nem a nőknek való?
  Natasha kuncogott válaszul:
  - Nem, a háború a várakozás legkedvesebb ideje számunkra!
  És megmutatta a nyelvét. Tényleg milyen nagyszerű ilyen igazán megalázó módon megcsókolni.
  Megütik Zoyka csupasz, kerek sarkát. A lány elragadtatva, visítozva mondja:
  - Ez nagyon szuper! Folytatást kérnék!
  Vörös Ágoston figyelmeztetett:
  - Őrizd meg a szüzességedet a házasságig! És ennek örülni fogsz!
  A mezítláb Zoya kuncogott, és így szólt:
  - Dicsőüljön meg Szentföldem! De az ártatlanság csak árt!
  A lány elvigyorodott az arcán.
  Svetlana büszkén jegyezte meg:
  - Bordélyházban dolgoztam. És nincs szükségem szüzességre!
  A mezítláb Zoya kuncogva kérdezte:
  - Hogyan tetszik?
  Svetlana őszintén és határozottan kijelentette:
  - Talán nem is lehetne jobb!
  A félmeztelen Zoya őszintén mondta:
  - Minden éjjel arról álmodom, hogyan vesz birtokba egy férfi. Olyan klassz és szép. És nem akarok mást.
  Svetlana azt javasolta a lánynak:
  - A háború után el lehet menni Moszkva vagy Szentpétervár legrangosabb bordélyházába. Hidd el, imádni fogod ott!
  Zoya félmeztelenül nevetve megjegyezte:
  - Ezen kellene gondolkodnod!
  Natasha azt javasolta:
  - Talán megerőszakolhatjuk a foglyokat?
  A lányok nevettek ezen a viccen.
  Általában az itteni szépségek temperamentumosak. És a szeretők félelmetesek. A háború agresszívvé teszi a lányokat. A harcosok továbbra is csupasz, poros lábukkal piszkálták a foglyokat pusziért. Tetszett.
  Ezután érdekesebb előadások kezdődtek. Különösen a tűzijátékok lőttek az égbe. Tűzijátékot mutattak be. És nagyon szórakoztató volt. Zene szólt és dobogtak.
  A cári Oroszország meghódította Japánt. Amire általában mindenki számított. Az orosz hadsereg tekintélye nagyon magas volt. Rengeteg éneklés és tánc mezítlábú japán nőktől.
  Minden szép és gazdag... Magában Oroszországban is ujjong a győzelem. Persze nem mindenki volt boldog. A marxisták számára ez megsemmisítő csapás. A király tekintélye megerősödött. És nőttek az esélyei. A társadalom támogatottsága óriási.
  Japán meghódítása után Oroszország folytatta Kínába való terjeszkedési politikáját. A kínai régiók önként tartottak népszavazást és csatlakoztak a birodalomhoz. Nyikolaj Romanov régens rendkívül sikeres orosz terjeszkedési politikát folytatott délkeleten. Kínát fokozatosan elnyelték.
  A cári birodalom gazdasága, elkerülve a forradalmi megrázkódtatásokat, gyors gazdasági növekedést tapasztalt. Utakat, üzemeket, gyárakat, hidakat és még sok mást épített . Az ország kenyeret és sok terméket árult.
  Ez gyártotta a világ legerősebb bombázóit: az Ilja Muromet és Szvjatogor bombázókat, valamint a leggyorsabb könnyű harckocsikat, a Luna-2-t. És volt egy hatalmas, hárommillió katonából álló hadsereg - a békeidőben ötször nagyobb hadsereg, mint a német.
  De Vilmos császár mégis elvette, és bedugta a fejét. Sőt, az osztrák trónörökös szarajevói meggyilkolása is a háború oka lett.
  És akkor a németek úgy döntöttek, hogy két fronton harcolnak.
  A cár serege megindult feléjük. A kínai régiók, a halandóság csökkenése és a magas születési arány megőrzése miatt a cári Oroszország hatalmas népességgel rendelkezett. És képes mozgósítani egy kolosszális sereget.
  Ráadásul a lakosság túlnyomórészt fiatal és agresszív.
  Ausztria-Magyarország, miután csapások érte, azonnal szétrobbant. A cári csapatok könnyedén legyűrték a túlerőben lévő németeket, és elfoglalták Kelet-Poroszországot és ostromolták Königsberget.
  Hindenburg egy ütéssel próbálta legyőzni az oroszokat, de a cári hadsereg számbeli fölénye túl nagynak bizonyult. Ezenkívül a géppuskák, a "Luna"-2 könnyű tankok nagyon hatékony fegyvernek bizonyultak az ellentámadásokhoz.
  Legyőzve Hindenburg elmenekült. És orosz csapatok rohantak az Oderához. Délen azonnal elfoglalták Lvovot és Przemyslt. A cári hadsereg előrenyomult, az osztrákok pánikszerűen elmenekültek és megadták magukat.
  Törökország háborúba lépése nem sokat segített a németek megszerzésében. Bár ez elvonta néhány erőt. De az oroszok tovább nyomultak Ausztriába. A németeket pedig Párizs közelében megverték.
  Csak az Odera folyó környékén tudták a németek megállítani az orosz ezredek előrenyomulását, miután komolyan meggyengítették csapataikat nyugaton.
  De délen a cári hadsereg elűzte az ellenséget. Bruszilov tábornagy, mint mindig, a legjobb formája van.
  És akkor Budapestet körülvették... És bevették Pozsonyt és Krakkót. Az orosz csapatok pedig közelednek Prágához.
  Kis-Ázsiát délen elfoglalták, Bagdad elesett, az oroszok bevették Isztambult.
  Ferenc császár Wilhelmhez fordult a béke megteremtése érdekében. Sőt, Olaszország már megtámadta az osztrákokat, és megnyitotta a második frontot.
  De az orosz csapatokat nem lehet megállítani. Tehát Prágát elfoglalják. Télen pedig a királyi ezredek a jégen át Berlinbe költöztek. Februárban pedig befejezték a német főváros bekerítését. És betörtek Bécsbe, Ausztria-Magyarország felbomlott és vereséget szenvedett.
  1915. február 23-án Németország megadta magát. Az orosz csapatok ismét bevonultak Berlinbe.
  Az első világháború véget ért. Oroszország sok területet szerzett. A határ az Odera mentén haladt. Oroszország az Alpokat is bevonta összetételébe. Ausztria-Magyarország egy részét délen Olaszországhoz csatolták. Jugoszlávia pedig orosz vazallus lett. A magyar és a cseh királyság Oroszország része lett. A lengyel királyság magában foglalta Krakkót és hatalmas lett. Koenigsberg az orosz tartományok része lett, akárcsak Galícia és Bukovina. Erdély elrománosodott. Törökország Egyiptom előtt, Irakkal együtt Szíria és a mekkai arab földek orosz területté váltak. Csak a briteknek sikerült elfoglalniuk Bászrát.
  Az orosz csapatok hamarosan teljesen elfoglalták Szaúd-Arábiát. És kolosszális jóvátételt róttak ki Németországra.
  Így Eurázsiában orosz hegemónia keletkezett. Több évig nem voltak nagyobb háborúk. Oroszország és Nagy-Britannia befejezte Iránt, összetételükben is: Oroszország északi és középső része, délen a britek. Aztán Afganisztán. Szintén Észak- és Közép-Oroszországban, Dél-Britanniában.
  A cári birodalom erős lett, de Nagy-Britannia még mindig erős. Az oroszok átvonultak Kínán, és befejezték elfoglalását.
  Világszerte virágzott a gazdaság... De 1929-ben kitört a nagy gazdasági világválság.
  Alekszej cár uralkodik Oroszország trónján. Túlnőtte a betegségét, és fizikailag elég erős. Az új király békeidőben tízmillió katonával rendelkező országot irányít, és majdnem bekebelezte Kínát. A gazdaság pedig, amely a válság idején másoknál kevesebbet szenvedett, megelőzte az Egyesült Államokat.
  És akkor Oroszország császára úgy döntött, hogy Amerikával foglalkozik? Miért vették el Alaszkát a birodalomtól fillérekért? Ez igazságos? Lehet, hogy ez is rablás?
  Röviden: Össz-Russz császára, II. Alekszej, akit 1933-ban már nagynak neveztek, január 5-én, pontosan apja II. Miklós meggyilkolásának napján új háborúba kezdett. Természetesen Amerika ellen, amely elérte a depresszió csúcsát.
  Más országok pedig még nem tudtak beavatkozni Oroszországba. Azt mondják, az amerikaiak csaltak, és felelniük kell érte.
  Így kezdődött az Alaszka elleni támadás. Éppen ebben az időben kezdte meg működését az orosz mérnökök által Chukotkába épített vasút.
  És az orosz hadsereg áthaladt a hóban és a hófúvásban.
  Köztük öt örökkévaló lány: Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina és Svetlana. Nem hétköznapi lányok, hanem őshonos boszorkányok. És ezért nem öregedő, hanem örökké fiatal és halhatatlan. És mivel varázslók, télen, sarki éjszakán és vad fagyban csak mezítláb és bikiniben harcolnak.
  Ezek a lányok rohangálnak, mezítláb gránátot dobálnak és énekelnek:
  - Alekszej nagy cár,
  Te vagy a legbölcsebb a világon!
  És így Anasztázia mezítláb dob egy gránátot. Az amerikaiak felrepülnek a robbanások elől.
  A lány pedig géppuskából lő, és azt kiabálja:
  - Rusz nevében!
  És akkor Natasha is lő, szintén csupasz lábujjjal kidobja a halál ajándékát, és visít:
  - Teljesülj, nagy álom!
  És ő is elviszi, és kitárja a fogát.
  Aztán mezítlábas Zoya... Sarkúja skarlátvörös az alaszkai hóbuckáktól. A lány a tüdejéből kiált:
  - Csak nyerni fog a nagy Oroszországnak!
  És a mezítláb dobott gránát is repül.
  Következik Augustine. Gépfegyverekkel töri össze a Yankees-t, és csupasz lábujjakkal dobálja a gránátokat.
  És üvölt is:
  - A nagy Alekszej cár az orosz cár!
  És akkor Szvetlana lövöldözni kezd... És mezítláb rohan az amerikaiakra és visít:
  - Minden szuper lesz!
  Öt lány szinte meztelenül szaladgál Alaszkán keresztül, és az amerikaiakat csapkodja. És itt mozognak a tankok: Nikolai-4, egy új modell ágyúval és hat géppuskával. Az amerikaiakat pedig alaposan elkaszálják. És mögöttük van az "Alexandra"-3, amelyek nagyon erősek és halálosak. És akár tíz géppuska is van.
  A lányok pedig az egész sereg előtt állnak, félmeztelenek és csinosak. Magukhoz rohannak és énekelnek:
  - A cárok szent Oroszországa nevében mindenki boldogabb - bölcsebb lesz!
  És így összetörnek egy újabb üteg amerikait - mezítláb gránátokat dobálnak rá.
  Egyre több Alaszkát foglalják el a cári csapatok. Valóban nincs értelme megtéveszteni és szinte semmiért megragadni az ilyen területeket.
  A harcosok pedig magukért küzdenek, és mélyebbre hatolnak az ellenség védelmében. És szétverik ellenségüket, keményen nyomják!
  Anastasia még üvölt is:
  - Legyen földünk nagy és tiszta!
  És megint mezítláb dob egy gránátot!
  Aztán Natasha sorra fordult, és felszisszent:
  - Legyen híres a mi menő Ruszunk!
  És ugyanígy fogja megütni az ellenségeit.
  És a csupasz lábujjak által dobott citrom repül.
  És akkor Zoya egy kitöréssel és visítással levágja az amerikaiakat:
  - Igen, a jövő a bedlam lesz!
  És szintén a lány mezítláb indította el, a halál ajándéka felrobban!
  És akkor Augustine gépfegyvereket fog lőni. És lekaszálja a zsinórt, majd tüdejéből üvölt:
  - Hajnaltól sötétedésig!
  Aztán az agresszív Szvetlana tüzel. És csupasz lábujjait is használja, és aktívan firkál:
  - Őrült birodalmunk!
  És megint, lány, csavard ki az ellenségeidet! Tisztelet a hősnőnek.
  Amikor pedig elfogják az amerikai foglyokat, térdelve kell megcsókolniuk a lányok sarkát. És hova fognak menni? Csókolóznak és pofáznak. És még mindig nyalják az ajkukat.
  Még mindig akarják...
  Merre lehet menni a lányok ellen? Hagyták a katonákat levetkőzni és erőszakolni. A boszorkányok nagyon akarták a szexet. És az öröm nagy, és feltöltődik energiával. Varázslók lesztek. És milyen szuper osztály!
  Nos, a lányok szeretnek ölni, ezek lányok. És szeretnek megerőszakolni a férfiakat, ezt a boszorkányoknak így kell csinálni.
  De a boszorkányok még mindig menő lányok. És szeretik, ha feldolgozzák őket. És tetszik nekik.
  A cári hadsereg már elfoglalta Alaszkát. És nem állt meg, hanem belépett Kanadába. Mi folyik itt? Kanada formálisan Nagy-Britannia uralma. Nos, nem egészen tartja be a szabályokat, átengedi az amerikai csapatokat.
  Szóval van miért sztrájkolni. Az orosz flottát pedig Kolcsak irányítja. És már kiűzte az amerikaiakat a Fülöp-szigetekről és Hawaiiról. És ott elfoglalta a bázisait.
  Nos, a jenkik szorongatják a tengert. És olyan gyönyörű lányok vannak a hajókon. És ami a legfontosabb, a harcosok szinte meztelenek. És olyan szép. Ha a lányok csak bugyit viselnek, az nagyszerű!
  Olyan jó ilyen lányokat nézni. És amikor elfoglalják az amerikai és kanadai hajókat, és megrázzák csupasz mellüket. Ez teljesen nagyszerű!
  A lányok pedig mezítláb csapkodnak a forró fedélzeteken, és szablyával vagdossák az amerikaiakat.
  Az ilyen lányokkal szemben minden eszköz tehetetlen. Végül is ezekről a lányokról álmodoznak a férfiak. Mit tehetsz egy olyan szépség ellen, akinek a mellei teljesen meztelenek?
  Végül is ezek azok a lányok, akiket órákig bámulsz. És nem fordítod el a fejed. És foglyokat fognak, és nyelvükkel munkára kényszerítik őket, kéjes méhüknek tetszés szerint.
  És nagyon szép és kellemes! Nem hibázhatsz az ilyen lányokkal! Levágják a fejüket és átfűrészelnek minden eret.
  Íme egy ötfős csoport Kanadában. Már április vége van, és minden virágzik. És a lányok nagyon szépek. És levágták az amerikaiakat varázskardjaikkal. És csupasz lábujjakkal korongokat dobálnak.
  És fütyülnek maguknak:
  - Nincs szebb Oroszország anyaországa,
  Küzdj érte, és ne félj...
  Nincs szebb ország az univerzumban -
  Az egész univerzum a fény fáklyája, Rus'!
  Hát lányok és szupermenek! És térdre kényszerítik a megtépázott ellenségeket. Aztán arra kényszerítenek, hogy megcsókold a csupasz és poros talpukat. Ezek a lányok teljesen szuperek!
  Május végén az orosz csapatok, miután elfoglalták Kanada nagy részét, behatoltak az Egyesült Államok területére. A harcok magán az amerikai területen törtek ki.
  Öt lány pedig megtámadta az amerikaiakat, brutálisan megnyomva őket. Miután legyőzték az egész zászlóaljat, a szépségek játszani kezdtek a foglyokkal. Amikor eleget szórakoztak vele, grillpartit rendeztek.
  Friss húst ettek és énekeltek magukban.
  Sok rossz út van a világon,
  Mint a cigány haja - egy halom ösvény!
  Elűzik az oltárokat a küszöbön túl,
  Mint egy éhes gyerek - egy gazember!
  
  Sok villa, egy szakadék, egy szakadék:
  Mint egy ördög minden úton!
  Még csak nem is ismersz barátot vagy ellenséget -
  A világ két részre szakadt!
  
  A fiú mezítláb jár a hidegben,
  Egy hófúvás önmagában csillapítja az éhséget...
  De azt hiszem, szegény vagy a pénzben,
  Májusban jobban bemelegítenek a gazdagok!
  
  A lóhere nő, mindenki tudja a földön,
  Hogyan aranylik a pitypang tavasszal...
  Ha kedves vagy - egy mese mindenhol ott van,
  A ragadozó azonban azt hiszi, hogy nyuszi vagy!
  
  Az emberek nikkelt dobálnak ránk
  A torokszakadás tiszta kegyelem!
  A legerősebb ütések számunkra a kézből vannak,
  Hogy megnyíljon a második lélegzet!
  
  Vége a nyárnak - jön az ősz,
  Nagy hőség, láng és eső van benne!
  Úgy tűnik, a Mindenható felfedte nekünk a pontszámot,
  És a művész felvázolta a világ térképét!
  
  Nyírfát látok a királyok ruhájában,
  Arany, élénk rubin színek...
  Legyen kedves szívetek emberek.
  És csak akkor leszel óriás!
  
  A koldusoknak sokat kellett taposniuk,
  Ismét hóvihar van, és minden ujja ég...
  Legalább egy jávorszarvas segítsen felmelegedni,
  Hogy kék lett a fagyos fiú!
  
  Miért nem nyitott ajtót senki?
  De miért vadultál meg teljesen...
  Szegény gyerek megfagyott a hó alatt...
  Hiszem, hogy az angyalok elűzik a hóviharokat!
  
  A kerubok a mennybe visznek,
  Maga Jézus szeretettel ölel majd magához!
  Ez lesz, hidd el, örök boldogságban, gyermekem,
  Hiszen érte ment az Isten a keresztre!
  A lányok énekeltek, ettek és visszamentek a csatába. Ilyen acélküszöb harcosai.
  És elpusztítják az amerikaiakat. Korongok és gránátok dobása mezítláb.
  Már június vége van, és az orosz csapatok körülvették Philadelphiát. Az Egyesült Államok kontinentális részének már egyharmada az orosz, cári hadsereg ellenőrzése alatt áll.
  És már sok városban lobognak az Orosz Birodalom zászlói. És a cári hadsereg gyönyörű lányai zászlóaljak harcolnak!
  És a lányok tényleg olyan csodálatosak és lendületesek. És ismét legyőzték az összes ellenfelüket. És az amerikaiak esnek.
  És jön a tank: "Alexander"-4, a legújabb! Ellenfelei pedig kiállnak vele. És lányok is mennek a tankba: Elizabeth, Ekaterina, Elena, Aurora. És szarvakba rúgják az amerikaiakat.
  Hogy lövöldöznek, hogyan hajtanak koporsóba! Egyik harcosnak sem elég!
  Csak felteszik a kezüket és feladják!
  A lányok pedig hernyóikkal szétverik ellenségeiket. És Elizabeth tankja mozog...
  És alatta olyan, mint egy tömeg vér, hús, csont.
  A lányok pedig magukra lépnek, szétverik ellenfeleiket és énekelnek:
  - A cár bölcsen kormányozza Oroszországot,
  Rendeleteket ad ki, szolgákat ítél...
  A trón nem tűri a felhajtást és az ugatást,
  És nem módszer a félelem leküzdésére!
  A lányok így mozognak a csatában. A küzdőszellemük pedig nem olyan, mintha a pad alól fejszét használnának!
  Elizabeth dühösen mondta:
  - Az orosz trónért!
  És hogy lő! És kiterít egy hullahegyet!
  Ezek azok a lányok, akik nem akarják abbahagyni. És megverik az ellenségeiket, és elpusztítják az Egyesült Államokat.
  És most a királyi sereg egy fogolyoszlopot vezet. Azok a kezek a nyak mögött, és lehajtották a fejüket.
  Eközben Hitler hatalomra került Németországban. De még mindig túl gyenge ahhoz, hogy komoly veszélyt jelentsen Oroszországra. A komolyabb veszélyt Mussolini Olaszországa jelenti. De egy ilyen szörnyeteggel, mint Oroszország, nem mer belemenni egy háborúba.
  Az orosz csapatok tehát egyelőre elfoglalják Amerikát és Kanada maradványait.
  A lányok mezítláb és bikiniben vezetnek harckocsit. Nagyon félelmetesek és erősek.
  Erzsébet így foglalta össze:
  - Aki bármivel jön hozzánk, az belehal!
  Elena megerősítette:
  - Egyértelműen!
  És egy kagylót küldött egy amerikai akkumulátorba. Egy ilyen pánikbeteg lány.
  Aztán Aurora kidob egy kagylót, és megszólal:
  - Oroszországnak akarok élni!
  És megütött egy másik amerikait. Ezek azok a lányok, akikbe minden agresszor belebotlik.
  Nagy-Britannia pedig Kanada elfoglalása ellenére nem mer háborúba bocsátkozni Oroszországgal - megérti, hogy ez a birodalom túl kemény hozzá. És ha csatlakozik, az oroszok biztosan könnyen elviszik az összes amerikai gyarmatot. Tehát jobb, ha nem keveredik bajba Oroszországgal, ahol II. Alekszej uralkodik!
  A király teljesen egészséges lett, és rendkívüli hódítónak bizonyult.
  És így elesett Philadelphia... És július közepén már közelednek Washingtonhoz az orosz tankok.
  Erzsébet szintén boszorkánylány, II. Sándor idejében az orosz-török háború óta harcol. És ez a fontos tekintetű lány azt mondja:
  - Mire állt Rus!
  Elena rálőtt az amerikai, primitív tankra, és így válaszolt:
  - Az orosz katona vitézségéről!
  Cool Aurora megerősítette:
  - Igen, pontosan ezen! Ráadásul a hősies hátország rendkívüli bátorságán és szervezettségén is!
  Ekaterina vidáman válaszolt:
  - Dicsőség Oroszország hőseinek! Dicsőség Alekszej cárnak!
  És ismét a lány nagyon pontosan lőtt az ellenségre.
  A harcosok utánozhatatlanok!
  És megint tüzelnek minden szép tagjuk miatt. Igen, az ilyen lányokról határozottan elmondható, hogy győzelemre vezetik a cári Oroszországot.
  Bennük a májusi nap és a szerelem hajnala.
  És amikor mezítláb nyomják a pedálokat, az teljesen imádnivaló.
  Nagyon szeretnéd szeretni és simogatni ezeket a lányokat! Ők egyszerűen a remény ragyogó napja. És van bennük költészet és bátorság a zene képeiben és a lírai vonósokban.
  Az amerikai üteg megadta magát. A lányok pedig arra kényszerítették az amerikai katonákat, hogy ne a saját lábukat csókolják meg, hanem a mezítlábuk nyomait az aszfalton. És a férfiak nem csináltak semmit - hol tudták ezt kikerülni?
  A harcosok pedig egyre bátrabban és fényesebben léptek fel.
  Anastasia és partnerei sem aludtak. Hogy lő, hogyan fogy ki. És szablyával feldarabolja az amerikaiakat. Egyszerűen csillogó lány, és fél fordulatnál indul.
  De az amerikaiak rosszul viselkedtek magukért. Elkaptak egy orosz hírszerző fiút, és kínozni kezdték. Levetkőztették, fához kötözték és fáklyával elégették egy tinédzser meztelen testét.
  A fiú megpróbálta visszatartani nyögését. De a végén felsikoltott... A fiú súlyosan megégett.
  A lányok titkolózva válaszoltak. A hóhérokat pedig lelocsolták benzinnel és felgyújtották. Igen, az orosz szépségek szörnyűek haragjukban. És ne ugratd az orosz medvét.
  Az égen is vannak csaták. Két orosz pilóta: Albina és Alvina mindenkit elpusztít és kiirt. Nagyon erősen felfegyverzett repülőgépeik vannak. Olyan repülőgép-ágyúkkal, amelyek egy találattal képesek lelőni egy amerikait. És ezek a harcos lányok tényleg valami ilyesmit mutatnak. Amit a mesében nem lehet elmondani, azt tollal nem lehet leírni.
  Albina sorozatot ad, és egy tucat amerikai gépet lelőnek. A harcos is szinte meztelen csak bugyiban, és rikoltoz:
  - Legyen nagy a Cári Rusz!
  És szó szerint az összes harcost egymás után kalapálja. Ez a lány.
  De Alvina nem alacsonyabb rendű. És egyszerre tucatnyi repülőgépet lő le. Feltépte őket, és ezt énekelte:
  - A legnagyobb pohárköszöntőkre!
  És milyen őrültség is! Ez a lány nem csinál semmi hülyeséget! Ezek a harcok minden harcért.
  Egyébként, hogy felgyorsítsa Kína és más, Oroszországnak alárendelt területek emésztését, az ifjú Alekszej cár többnejűséget vezetett be Oroszországban! És ez egy erős lépés! Most az orosz katonák kínai nőket vesznek feleségül, és gyönyörű, fehér gyerekeket csinálnak!
  Albina mosolyogva jegyezte meg:
  - Miért lehet egy férfinak négy felesége, de egy nőnek nem lehet négy férje?
  És lelőnek egy másik amerikai gépet.
  Alvina logikusan válaszol:
  - Ezért nehezebb egy nőnek annyi parazitát etetni!
  És mindkét lány nevet. Olyan csodálatos és csodálatos szépségek.
  És megtisztítják az eget az amerikai repülőktől.
  Az orosz cári hadsereg egy része már körülveszi New Yorkot. Arra kényszerítik az amerikaiakat, hogy jöjjenek ki és adják meg magukat. A lányok nagyon vidámak és boldogok.
  Az Alexander-4 harckocsi megsemmisített egy amerikai üteget. Sok holttestet reprodukált.
  Elizabeth csupasz foggal motyogta:
  - Harcosok vagyunk, akik csodálatosan szolgálják a cárt és a Hazát!
  Elena rálőtt az ellenségre, és így szólt:
  - Hamarosan lesz orosz aranyrubel!
  És a lány akkorát fog nevetni!
  És a fogai gyöngyházasak. És akkor Aurora is kitör a nevetésből. A lányok vadul izgatottak, és olyan szépségük van, hogy szavakkal nem lehet leírni őket.
  És megadásra kényszerítik a washingtoni helyőrséget!
  A harcosok olyan legyőzhetetlenek! Tankleválásuk pedig még egy serpenyőt is összetör.
  A lányok verekednek és énekelnek;
  Az orosz föld híres,
  A világot a kommunizmus uralja...
  Arannyal vannak tele a mezők -
  Menjünk egyenesen felfelé, ne lefelé!
  
  Szívünk ég a szülőföldért,
  Lányok vagyunk - nincs szebb univerzum...
  A végsőkig harcolunk ellenségeinkkel,
  Hitünk Rodnoveryben feltámad!
  
  Rus erősebb a világ összes vörösjénél,
  Ragyog, mint a nap az univerzumban...
  Küzdj érte, és ne félj,
  Legyenek dicsőségben a felnőttek és a gyerekek!
  
  Oroszország a legnagyobb ország,
  Amikor a Hazát Leshka uralja...
  Ilyen sorsot kapott a szovjet nép,
  Legyen harcedzett lovagunk!
  
  A hazában ma már bárki hős,
  Képes szebbé tenni a szülőföldet...
  Szent anyánk nevében,
  Oroszország végtelen orosz oldala!
  
  Bárkit zsarnokká teszünk,
  Nem lesz diktatúra az országban...
  Országok milliói engedjék magukat,
  És Roosevelt elnök!
  
  Hadd uralkodjon a dühöngő sárkány,
  Azt hiszi, képes felgyújtani Oroszországot...
  De dühös vereség vár a nácikra,
  Mert a lovag, tudod, egészen mindenható!
  
  Soha nem fogunk engedni a Krautoknak,
  A kínaiak sem fogják legyőzni az oroszokat...
  Fényes csillag ragyog felettünk,
  Húsvétra húsvéti süteményeket és tojásokat festünk!
  
  Sokat érhetsz el, harcosok,
  Nem lesz hűvösebb...
  A büszke apák büszkék ránk,
  Mert helyet építünk a mennyben!
  
  Mezítlábas lányok rohannak a hóban,
  Nem ismerik a félelmet és a szemrehányást...
  Komszomol tag vagyok, mezítláb futok,
  Mert nincs akadály, és nincs határidő!
  
  Szóval soha nem fogunk engedni a lányoknak,
  Nem hajtunk fejet a balta alá...
  Ha baj éri a hazát,
  Mezítláb tapossuk!
  
  Szereted a kard nővéreit,
  És Alexey - Tiszteld Jézust...
  Nem kell vállból vágni a harcosokat,
  Ha csak mezítláb kell futnod!
  
  
  A nagy horda lányai vagyunk,
  Szeretünk harcolni és nem vonulunk vissza...
  Bár néha aljas pletykák keringenek,
  A győzelem a ragyogó májusban lesz!
  
  És hidd el, a kommunizmus álommal jön,
  És a pénznek nem lesz hatalma a Földön...
  Durva számlát adunk a sorsnak,
  Mindenféle erőszak és lustaság nélkül!
  
  Röviden: hamarosan a csillagokba repülünk,
  És felvonjuk az orosz zászlót az univerzum fölé...
  Tárd ki a szárnyaidat, vörös kerub,
  A család nevében - Oroszország Ura!
  Amíg a lányok énekeltek, már majdnem az összes amerikait megölték, és a washingtoni helyőrség elkezdte kidobni a fehér zászlókat.
  A lányok kiugrottak a tankból, és táncolni kezdtek, csupasz, vésett lábukkal a tócsákon keresztül. És a sörényüket a szél fújta. Csodálatos szépségek ezek a lányok.
  Most bulit szerveztek Amerika fővárosának elfoglalásának megünneplésére. Kebabot sütnek és bort isznak.
  A lányok finomat esznek. És fütyülnek maguknak mindenféle dalt. Annyira csodálatos harcosok ezek, mondhatni róluk - szupermenek bugyisban.
  És az orosz katonák megcsókolják a térdedet és a lábadat. És a lányok vándorolnak és nyögnek az orgazmustól.
  És nyikorognak és ugrálnak. Van bennük olyan izgalom és okos szépségű, magával ragadó erő.
  De a harcosok a fekete foglyokkal is szeretkeztek, és ez mindkét félnek tetszett.
  De most vége az ünnepnek, és ismét dél felé indulnak az orosz tankok. New York is elesett...
  Az amerikaiak visszavonulnak. Milliók bérelhetők. Roosevelt fut. Már szó van a megadásról. Az orosz nemzet bemutatja nagyságát.
  Különösen szép szőke és vörös hajú lányok.
  És térdre állítják a foglyokat, és nagyon örülnek, ha a lányok csupasz lábujjakkal megérintik és megragadják orrukat és férfi tökéletességüket.
  Az orosz hadsereg női harcosai valóban legyőzhetetlenek!
  És itt a csata Atlantáért.
  Az Alexander 4 lányai először látják a hatalmas amerikai Washington tankot. Százhetven tonnás gép, síneken. Miért lenne kétszeresen megtisztelő egy ilyen ember ellen harcolni?
  A lányok pedig messziről lőnek, és eltalálják az elülső páncélt. Egy vastag fémréteg pedig elbírja.
  Elizabeth bosszúsan mondja:
  - Igen, bajba keveredtünk!
  Elena vigasztalásul megjegyezte:
  - De az ellenség sem visz el minket!
  És lövedéket is küldött az ellenségre.
  Aztán ott van az Aurora, mint egy golyó. És nagyon pontosan eltalálja a célt. És megfordítja az ellenséget.
  És ellenőrizte:
  - Én vagyok a legkeményebb ellenfél!
  Valójában egy amerikai tank csövét találta el. És most a gengszter csak tizennyolc gépfegyverével tud ütni. És "Alexander"-4 az ellenség felé rohan. És hogyan kezd gyorsulni, zörögve a nyomait.
  Egy ilyen óriást soha senki nem fog megállítani.
  Sportos ereje páratlan.
  Catherine énekelte:
  - Műrepülő, halálos legénységem!
  És ugyanúgy el fogja venni, és megüti az ellenséget.
  És a lányok itt lendületesek.
  Az amerikait végül oldalba találták. Az óriási tank pedig kigyulladt, és lövedékei robbanni kezdtek.
  És milyen őrült a harci készlet! És a páncél és minden más leszakad...
  A lányok pedig kórusban felkiáltottak:
  - Az orosz útra!
  És ők fognak nevetni, fogukat kicsupaszítva!
  Szóval Atlanta elesett. 1933. szeptember 7-én pedig az amerikai hadseregek maradványai megadták magukat. És egy újabb, Oroszország számára győztes háború véget ért. És milyen igazán nagyszerű!
  A győzelem után a Cári Birodalom népszavazást tartott az Egyesült Államokban és Kanadában a Cári Orosz Birodalomhoz való csatlakozásról. És a királyi ország bővült. És általában jó, ha az autokrácia és az abszolút monarchia uralkodik. A király előtt mindenki egyenlő, és nincs beszédbolt - parlament.
  A cári Oroszország pedig erős és stabil birodalom volt - lényegét tekintve egyedülálló.
  Eközben Németországban megerősödött a náci rezsim, amely irányt adott a Wehrmacht és egy erős hadsereg létrehozásához. Igaz, Hitler folyamatosan hangsúlyozta barátságosságát a cári Oroszországgal szemben, bár ez vágta el a legtöbb területet Németországtól.
  De aztán igen, megkötötték a katonai szövetséget: Olaszország, Németország és Oroszország. Ráadásul Alekszej cár beleegyezett Ausztria Harmadik Birodalomhoz való csatolásába.
  Mivel Nagy-Britannia és Franciaország is gazdaságilag meggyengült, a cári kormány komolyan foglalkozott Franciaország, Nagy-Britannia és Hollandia gyarmataival. Tisztán katonai értelemben az orosz hadsereg lett a legnagyobb - húszmillió békeidőben. És rengeteg a világ legjobb tankja, helikoptere és még sugárhajtású repülőgépe is. Az orosz flotta is erősebb és nagyobb volt, mint a brit, mivel a legyengült Anglia nem tudta felvenni a versenyt a gazdaságilag erős cári birodalommal.
  Így hát most a nagy császár, Alekszej el akarta venni egykori szövetségesei összes kolóniáját.
  És akkor? Felveszi!
  1940. május 15-én kezdődött a második világháború. A cári Oroszország csapatokat telepített Irán déli részébe, Indiába, Indokínába és Egyiptomba. A Wehrmacht pedig megtámadta Franciaországot, Belgiumot és Hollandiát. Olaszország korábban elfoglalta Etiópiát, megtámadta a brit Szomáliát, és ezredeket költöztetett Dél-Franciaországba.
  Itt vannak a boszorkánylányok, akik Irán déli részén mozognak. Anastasia és négy barátja.
  A lányok, mint mindig, fiatalok és mezítláb. Telnek az évek, és a szépségek csak virágoznak, és egyetlen ránc vagy repedés sincs a bőrön, és egyetlen csepp zsír sem a kiöntött testükön.
  Elkezdik tehát pusztítani a brit gyarmati csapatokat, és ezt nagy lelkesedéssel teszik.
  Anasztázia, mezítláb gránátot dob a perzsákra és ordít:
  - Mérhetetlen hatalmú harcosok!
  Natasha is lövöldöz egy gépfegyverből, csupasz lábujjával rátesz egy gránátot, és kiabál:
  - És soha nem adjuk fel!
  Következő Zoya tüzel, a briteket és a perzsákat is lekaszálja, és azt kiabálja:
  - Uralkodjunk!
  És akkor Aurora mezítláb pofon vágja és bekeni az ellenséget, és azt mondja:
  - Erőnk virágzása!
  És megint fütyülni fog!
  És akkor Svetlana megadja, és megüt egy géppuskával. És gránátot is küld az ellenségre csupasz lábujjakkal.
  És visít:
  - A kifinomult modorért!
  Egyiptomban pedig Erzsébet legénységéből lányok haladnak előre egy tankon. A legújabb "Alexander"-6 nehéz tankon van. Az autó sziluettje alacsony, súlya hatvanöt tonna. És eltalál egy bombavetővel. Alkalmasabb az ellenséges erődítmények leküzdésére.
  A brit tankflotta viszonylag gyenge. És a legjobb autó a "Matilda"-2. De "Nikolaj"-7 harcol vele.
  Tökéletes páncéltörő fegyvere van. Ami messziről eltalál.
  A lányok gyorsan és ravaszul cselekszenek. A tankjuk pedig a sivatagban kúszik. És lelövi magát. A bombavető pedig nagyon hevesen dübörög.
  A lányok kuncognak és csicseregnek:
  - Nagyon jó a trónon! Mi szupermenek vagyunk!
  És ismét felgyújtanak és elpusztítanak egy másik bunkert, vagy egy megerősített pontot Nagy-Britanniában.
  A britek megadják magukat és feladják...
  Most az egyiptomi piramisok jelennek meg a lányok előtt. Meglátják őket és kacsintanak. Valóban meg lehet állítani az ilyen szépségeket?
  De az égen Albina és Alvina harcol a Földközi-tengeren. Ki is mutatták gyöngyfogukat. És dalokat fütyülnek. Ezekben a lányokban van harci kedv.
  A harcosok azonban elszántan küzdenek, mint mindig, csak bugyit és csupasz mellet viselnek.
  És megmutatják kolosszális harci osztályukat. Önmagukra tüzelnek és légágyúkból lövik magukat. És így semmi sem állíthatja meg a lányokat. A csata azonban folytatódik, a britek pedig menekülnek a szépségek elől. Az ilyen agresszív embereket nem tudod megállítani.
  A lányok pedig tucatnyi repülőgépet lőnek le egy sorozatban, és nevetnek magukban.
  Szóval repülnek és repülnek. És a lövöldözés nem áll meg.
  Albina nevetve csicsereg:
  - Én mindenkor legyőzhetetlen vagyok!
  Alvina, folytatva a tüzelést, hozzáteszi:
  - Péter zászlaja alatt!
  A harcosok ugrálnak, és egyben leütik az ellenséget.
  Az angol és a helyi foglyok oszlopait már áthajtják Egyiptomon.
  A cári csapatok sokkal erősebbek, és a gyarmati csapatok, amelyekben nincs harci kedv, győznek.
  Alexandria elesett. És ez nagyon egyszerű. És most az orosz csapatok találkoznak olaszokkal.
  Közös felvonulás. Tűzijáték, színes felvonulások. És az odaadás és a barátság viharos kifejezései.
  Az olaszok is örülnek. Főleg, ha orosz lányok mezítláb szaladgálnak a forró sivatagban...
  Egy másik helyen pedig Alenka és leányezrede belépett Delhibe. Érezhető, hogy a sepoyok nem akarnak harcolni az orosz ezredekkel. És a brit gyarmati hatalom ezen az indiai területen is vereséget szenvedett.
  Sok sötét bőrű lány veszi körül az orosz katonákat, és virágokkal köszönti őket.
  Milyen szép itt minden. És sok virág. És minden nagyon szépen és rendezetten történik.
  Az orosz csapatok már közelednek Bombay felé, és különösebb ellenállás nélkül elfoglalják azt.
  Alenka nagyon aktívan és durván cselekszik. Csupasz lábujjával gránátokat dobál, és nyikorog:
  - Én csak egy szuperember vagyok bikiniben!
  És milyen jó, hogy a lányok félmeztelenül és bikiniben rohangálnak. Nagyon jól néznek ki.
  A gyarmatokon gyenge a brit ellenállás. A helyi csapatok nem tudnak ádáz harcot folytatni.
  Eközben a németek sikeresen haladnak előre. Először Belgiumba csábították a briteket. Aztán az Ardennek hegyein átívelve el tudták vágni az angol és a francia egységet. Így lenyűgöző győzelem született.
  És Belgiumot elfogják. Június 22-én pedig Párizs elfoglalása után Franciaország kapitulált, és valamivel korábban Hollandia. Így lenyűgöző győzelem született. A németek pedig érezhetően büszkék lettek. Az orosz hadsereg pedig elfoglalta Indiát, Irán déli részét, Burmát és Bangladest. És egész Indokína.
  Az ellenség egyértelműen vesztes volt. A németek pedig betörtek Spanyolországba és Portugáliába.
  Az orosz csapatok közeledtek Dél-Afrikához. Nem annyira Nagy-Britannia ellenállása, mint inkább a megnyúlt kommunikációs és utánpótlási vezetékek akadályozták őket. És az utak hiánya Afrikában és az átjárhatatlan dzsungel.
  De a cári hadsereg így is mindent átvészelt. És úgy mozgott, mint egy titán henger. Az ellenség pedig egyre inkább feladta, és térdre esett.
  A lányezredek általában mezítláb mozogtak, és arra kényszerítették a foglyokat, hogy megcsókolják a lábukat. Néha a lányok megengedték a foglyoknak, hogy csókokkal öntsék le a mellét.
  De aztán Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana belépett Ausztráliába. A főváros, Sydney felé menetelnek. És éneklik:
  - Rus, ahol mindenkinek sok felesége van,
  Ahol a szép hívás megengedett...
  Ahol minden ember olyan, mint egy testvér,
  Jelképünk, szimbólumunk Kolovrat!
  És ismét mezítláb dobálják a gránátokat - szétszórva a briteket és a helyieket.
  Anasztázia szablyával levette a brit tábornok fejét, és azt csicseregte:
  - A haza dicsőségére!
  Natasha pedig mezítlábas dobással kettévágta a tankot. És énekelni fogja:
  - Hohó, Rus neve Svarog!
  És a lányok megmozdulnak, Zoya lövöldözést lő a géppuskából, leteszi az angolokat és nyikorog:
  - Új orosz rendelésre!
  Ezek a lányok! Hogy szeretnek ölni! És nem hagyják abba! És a szépségek arca ragyog!
  És itt Augustine olyan, mint egy puskalövés. Hogyan kaszálja az angolt és nyikorog:
  - A rusznak születésüktől fogva!
  És Svetlana leszögezi. És mezítláb egy gyilkos és halálos gránátot dob.
  És nyikorog is:
  - Nagy Rus'!
  És megint ad egy sorozatot... Lekaszálja a németeket, minden ceremónia nélkül megöli őket.
  Most Sydney harc nélkül feladja. És előveszik a polgárokat és a katonai kulcsokat. Alekszej cárt pedig királyuknak és császáruknak kiáltják ki.
  Ez a kontinens is megadja magát...
  És orosz hajók szállnak le Új-Zélandon. Ugyanakkor a "Peter"-8 könnyű tankok belépnek Pretoriába. És Dél-Afrika is esik. És egy zászlóalj mezítlábas lányok landol Madagaszkáron.
  A nagyon szép lányok pedig csupasz lábukkal gránátokat dobnak és landolnak az ellenség ellen. Madagaszkár esik. Afrika nagy részét pedig orosz katonák hódították meg.
  A cári Oroszország és a Harmadik Birodalom és Olaszország majdnem győzött. De csak maga Nagy-Britannia és Írország maradt. És jött az ősz, aztán a tél. A németek és az orosz repülőgépek bombázták a briteket, és városaikat romokká változtatták. Churchill azonban makacsul nem volt hajlandó megadni magát.
  1941 májusában partraszállás következett. A Tigris hadosztály mezítlábas lányai szálltak le elsőként. És hadd pusztítsák el a brit csapatokat. És dobd őket a mezítláb ujjaival.
  A briteket csak bugyit viselő, remegő mellű, félmeztelen lányok bombázták. És nagyon klassz volt.
  És a csatát a "Peter", "Nikolaj", "Alexander", "Ivan" tankok vívták, amelyek szó szerint összetörték az ellenfeleket.
  És itt van a legújabb, piramis alakú "Alesey"-1 tank. Amelynek minden szögből racionális dőlésszöge van, és nem lehet áthatolni.
  Ebben, fekvő helyzetben Elizabeth és lánycsapata szinte meztelenül, csak bugyiban ült.
  Négy gyönyörű harcos, szinte meztelenül angol ágyúkra lő, és szó szerint a tűzbe csapódnak. A lányok pedig lelövik magukat, és gépfegyverekből ólommal töltik meg őket. A britek pedig több százan hevernek.
  A harcoló szépségek pedig lekaszálják az ellenséget, és szó szerint a holttestek fölé lövik tankjukat. És a meggyilkolt angolok szőnyegei terülnek el. A lányok pedig egy tankban ülnek. Elpusztítják Matildást és Churchillt. Az utolsó tank csak megkarcolhatja a cári hadsereg járművét.
  És egyik orosz győzelem a másik után következik. A németek pedig előrenyomulnak. De a T-3-as és T-4-es tankjaik annyira gyengék az orosz járművekhez képest. És kicsik primitívek is. És magas... A cári hadsereg tankjai pedig zömök. A rudat pedig maguknak használják, nem figyelve a lövésekre.
  A britek tehát fehér zászlókat dobálnak ki. Több ezer válogatott orosz tank landolt már az első órákban, szó szerint betörve a védelembe.
  Anasztázia golyót kapott a csupasz sarkába, és felnevetett:
  - Masszázs srác!
  Aztán csupasz lábujjaival megragadta a tábornok orrát, és magára vetette. Odarepült, és hasával a szuronyokon landolt. És annyi vér ontott.
  Anasztázia szívszorítóan sikoltott:
  - Dicsőség Alekszej cárnak!
  Natasha is megmozgatja ellenfele sípcsontját és ordít:
  - Új szláv rendért!
  És lökni fogja az ellenség fejét. És felhasítja a szilánkját. És visít:
  - Menő lányok, szabadságrajongók - új rendért harcolunk!
  És akkor Zoya egyszerre két géppuskából tüzel, és mezítláb borsót szór robbanóanyaggal.
  És az első napon a britekhez kerül. És miután megkapták, Foggy Albion birodalmának harcosai ledobják fegyvereiket, és egyenesen fogságba esnek.
  És itt Aurora beszáll a csatába. Fegyverrel megsemmisíti az ellenséget. Van egy speciális géppuskája nyomjelző golyókkal. Úgy csépel az angolokat, mint egy köteg nunchuckot.
  És itt Svetlana lő. És elpusztítja az ellenséget.
  Halálos tömeggel lő... És kifejti a fogát.
  És a tüdeje hegyén üvölt:
  - Nő vagyok, ami tényleg szuper!
  És felugrik, és puszta lábbal gránátot dob. És minden részbe és töredékbe bele fog fújni.
  És visít:
  - Csupaszmellű szuperember vagyok!
  És most a lányok magukra lépnek... Egyre mélyebbre hatolnak brit területre.
  Oleg Rybachenko egy tizenegynél nem idősebb fiú testében, de őrnagy vállpántjaival, bár ő maga mezítláb és rövidnadrágban kaszálja az angolokat. És eszeveszett dühvel cselekszik.
  Tüzet gyújt és énekli:
  - A hajnalt és a legmagasabb színt éljük.
  És vele volt a lány Margarita, aki soha nem lett felnőtt. Jó neki, hogy legalább nem lett vénkisasszony!
  És ez sokkal rosszabb, mint lánynak lenni!
  Körülveszik Londont. És most azzal fenyegetőznek, hogy elviszik. És sok ellenség megadja magát. Csak a király őrei nem adják magukat és nem adják fel. De könyörtelenül elpusztulnak. És teljes, embertelen kiirtást hajtanak végre. Ez a fajta teljes pusztulás történik. A gépek pedig nagyon aktívak.
  És az égen Albina és Alvina számlákat szed. A lány már megkapta a Szent György-kereszt mind a hét fokozatát. Első fok: Szent György kereszt, második - Szent György kereszt masnival! A harmadik egy arany kereszt. A negyedik egy arany kereszt íjjal. Az ötödik egy arany kereszt gyémántokkal. A hatodik egy arany kereszt gyémántokkal és egy masnival. A hetedik pedig egy arany keresztcsillag íjjal és gyémántokkal!
  Ezek a lányok egy harcban lelőttek ötven autót, és magukban éneklik:
  - Olyan szépségek vagyunk, hogy egyszerűen szuperek és hiperek vagyunk, és általában csodálatos szépségek!
  És csupasz agyarral kacsintanak majd.
  Ők a lányok - Albina és Alvina... És szeretnek férfiakat erőszakolni. És ők maguk sem bánják, ha a nyelvükkel dolgoznak, ha vonzó férfi tökéletességet látnak.
  És hogy a lányok egyszerűen a vágy, a szerelem és a szenvedély megtestesítői!
  Hogy szeretik a lüktető jade rudakat.
  A legmagasabb osztályú harcosok...
  Itt Churchill menekül a körülvett Londonból. Így hát jól megütötték a kürtöket.
  És elhúzta a lábát, rohanva Brazíliába... De a londoni helyőrség kapitulált. Az orosz csapatok pedig szinte ellenállás nélkül bevették Írországot. A britek már megadták magukat a dobverésnek...
  A második világháború egy éven belül véget ért a tengelyhatalmak győzelmével. Afrika nagy része orosz. Azonban Németország és Olaszország is meg tudott ragadni valamit.
  Emellett a Harmadik Birodalomhoz Spanyolország és Portugália is tartozott.
  És az orosz erők uralkodtak Nagy-Britanniában, és Alekszej cár is a brit uralkodó lett. Oroszország szinte ellenállás nélkül elfoglalta Svédországot is, Németország pedig Norvégiát és még korábban Dániát.
  Hitler elfoglalta Európa nagy részét. Egy Harmadik Birodalom típusú formáció létrehozásával protektorátussal. Oroszország pedig újrateremtette a birodalmat, és belefoglalta összetételébe.
  Átmenetileg törékeny békehelyzet alakult ki. Ami egyelőre tartott.
  A cári Oroszország és Németország emésztette felvásárlásait. Elsajátították a kolóniákat.
  Alekszej cár még nagyon fiatal volt, és nem tudott rohanni, hogy meghódítsa az egész világot.
  Hitler azonban valahogy nem tudott ellenállni. Úgy tűnt neki, hogy túl kevés földet kapott Afrikában, Oroszország túl nagy. Ifj. Mussolini fiával együtt háborút indítottak Oroszország ellen. A harcok 1955. április 20-án, a Führer ötvenedik születésnapján kezdődtek.
  A németek tankok egész sorát fejlesztették ki a cári Oroszországgal vívott háborúhoz, és láthatóan nagyon számoltak ezzel.
  A Panther 5 lett az Oroszországgal vívott háborúhoz kifejlesztett fő harckocsi.
  Ez a 75 tonnás autó menő volt.
  És általában véve egy 128 mm-es ágyú 100EL-nél valóban zúzóerő. És ha veri, akkor még a cári hadsereg sem tűnik elégnek.
  És van egy még erősebb tank: "Tiger"-5, amely még nehezebb és erősebben páncélozott. És a súlya körülbelül száz tonna!
  És Oroszországban az Alexey-4 fő tank súlya mindössze ötven tonna, és csak 105 mm-es fegyverrel rendelkezik. De sokkal fejlettebb, piramis alakú és 1800 lóerős gázturbinás motorral, vagyis nagyon mozgékony.
  A német masszívabb és erősebb. Különösen szörnyűek a kétszáz tonnás "Lions"-5. Ami azonban nem nagyon növeli Hitler esélyeit. Tehát a szupernehéz tankok túl drágák és nehezen szállíthatók. Bár van néhány előnye a használatnak és az alkalmazásnak.
  Hitler mindenesetre nem bírta, és a cári Oroszországba rohant. És elkezdődtek a csaták.
  Az orosz hadsereg erős megerősített zónái megállították az ellenség előretörését. És a németek elakadtak. A cári hadsereg pedig támadásba lendült Afrikában, ahol sokkal több ereje volt. Az olaszok pedig megérezték az első ütéseket. Csapataik túl gyengék és alacsony fegyelmezettséggel, sokkal elmaradottabb technológiával rendelkeznek ahhoz, hogy ellenálljanak Oroszországnak.
  Mindössze három hét harc után a cári hadsereg kiűzte az olaszokat Szomáliából és Etiópiából.
  Megkülönböztettem a lányokat Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana. Még mindig olyan fiatalok, mint ötven évvel ezelőtt, amikor Japán ellen harcoltak. Alekszej cárnak már vannak unokái, de a lányok még mindig agár kutyák, kemények, agresszívak és bátrak.
  És a háború ötven éve alatt a lányok fiatalok maradtak. És egyetlen ránc vagy repedés sincs a bőrükön. Olyan szépek és frissek, mint a virágok.
  De Oleg Rybachenko és párja, Margarita még mindig gyerekek - egyáltalán nem érettek. Legalábbis külsőleg. De gyorsabban futnak, mint a gepárdok. És sem szurony, sem golyó nem ölheti meg őket.
  Ezek a gyerekek szeretnek éles korongokat mezítláb dobni. Általában szuper harcosok!
  És minden hatalom térdre esik!
  Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana is harcolt a törökökkel II. Sándor alatt. És ezért már több mint száz évesek. De nem öregednek, mert boszorkányok. És mivel halhatatlanok, Rodnoverie hatalmában.
  A cári faj képviselői pedig átszaladnak Etiópián, és máris lemészárolják az olaszokat.
  És ismét arra kényszerítik őket, hogy megcsókolják a mezítlábukat. A lányok pedig természetesen leírhatatlan szépségűek, és lelkes szenvedéllyel a lelkükben. Semmiképpen sem lekicsinyelhetőek. Ők teszik nagyszerűvé az országot. És nagy garanciával nyernek.
  Az Orosz Cári Birodalom nagyrészt kontinentális volt, és egyedülálló az orosz nemzet számára. Az orosz nemzet, sok nép keveréke és Oroszország olyan, mint egy olvasztótégely, elnyelhet más népeket, fokozatosan asszimilálva és nem elnyomva. Ezért növekedett a királyi birodalom. Lassan királyságról királyságra... És most már nagyon kevés van hátra a globális hegemóniáig. Oroszország lakossága sokkal nagyobb, mint a Harmadik Birodalom és Olaszország.
  Így minden esélye megvan rá, hogy megörökítse és megemésztse. Sőt, tekintve, hogy az ellenfelek gyengébbek. És nem mindenki elégedett Hitler és Mussolini rendszerével.
  Afrikában is sok helyi törzs és gyarmati egység támogatja az oroszokat. Hasonlóképpen, az orosz technológia jobban megfelel a dzsungelben.
  A csaták megmutatták, hogy a németeknek még a Panther-5-tel is voltak problémáik, nem csak a Tiger-5-tel. Igen, Krauték érezhetően feladták. Miután a cári hadsereg áthaladt Etiópián és lecsapott Líbiára, a német egységek is hajóztak. Az égi csatákban azonban a német fejlesztések meglepték a királyi ászokat - főleg diszkó alakú eszközökkel. És eszeveszett dühvel rombolták az orosz autókat.
  De természetesen a németek nem érnek fel számokat. A diszkók pedig túl drágák, és viszonylag kevés van belőlük. És ők maguk sebezhetetlenek, de nem tudnak tüzelni , csak lamináris sugárral döngölnek. A manőverezhető orosz járművek pedig megúszhatják.
  A királyi sereg azonban az égen erős. És a tengeren még erősebb. Bár a Harmadik Birodalom nem gyenge. De az erők még mindig egyenlőtlenek.
  Mind a népesség, mind a gazdasági potenciál tekintetében a Harmadik Birodalom nem tud megbirkózni Oroszországgal.
  És ha nagyon erős és gyönyörű lányok is harcolnak, akkor teljes összeomlás következik be.
  Erzsébet és csapata megküzd a német szörnyekkel, és még nyerni is sikerül. És az sem hozza zavarba őket, hogy a náciknak sokkal nagyobb és nehezebb járműveik vannak.
  Itt a lányok megkerülik az ellenséges tankokat, és közvetlenül az oldalukon találják el őket. És nincs bajuk az ellenséggel. Elpusztítják ellenségüket, és ezt éneklik:
  - Dühös építőosztag! Dühös építőosztag!
  Hitler matt lesz! Hitler matt lesz!
  És roppant könnyedén elpusztítják az ellenséget. A lányok pedig nem tudnak nem nevetni.
  De a fasiszták, miután kaptak egy pofont a tarkójukba, visszavonulnak. Már Líbiában több olasz hadosztály is szinte harc nélkül megadja magát. És a királyi sereg katonái előrenyomulnak. A krautokat egy erős ütéssel kiütötték az Alpokból, a cári csapatok pedig végigvonultak Itálián. Ifj. Mussolini seregéből mezítlábas lányok köszöntik a cári hadsereg színes csapatait. Minden nemzetiségű katonák milliói töltik be Olaszországot. És tízezer mobil Alexey-4 harckocsi, amelyek ötven tonnás tömegükkel szinte áthatolhatatlanok minden szögből kilőve.
  Olaszország, mint a koalíció gyengébb láncszeme nagyon gyorsan haldoklik... Május 30-án a cári csapatok szinte harc nélkül foglalták el Rómát. Mussolini birodalmának fővárosa pedig elesett.
  És ismét az orosz hadsereg lányai kényszerítették poros, mezítlábukat, hogy megcsókolják az ellenséget. Megértik, hogy az ellenségnek meg kell mutatni valódi státuszát.
  Albina és Alvina a beszámolók gépelése közben felidézték, hogyan harcoltak boszorkányokkal a japánokkal, amikor Alekszej a bölcsőben feküdt. És nagyon vicces volt.
  A lányoknak még nem volt elegük a háborúból, és a levegőbe lövik le a németeket. Albina meg is jegyezte:
  - Ha egyszer legyőzzük a nácikat, mi lesz ezután?
  Alvina magabiztosan kijelentette:
  - Hódítsuk meg Latin-Amerikát!
  Albina kétkedve jegyezte meg:
  - Nos, az még két-három hónap! És akkor?
  Alvina kuncogott, és így válaszolt:
  - Leves macskával!
  Albina dühösen mondta:
  - Nem, kell valami reálisabb életterv!
  Alvina lelkesen mondta:
  - Szóval egy rakás gyereket fogunk szülni!
  Albina jóváhagyta ezt:
  - Ez már jobb!
  Olaszországot már gyakorlatilag elfoglalták. Ifjabb Mussolini Franciaországba menekül... Az orosz csapatok elfoglalják Szicíliát. Az afrikai tésztakészítők összes vagyona már elveszett. Csak a német enklávék maradtak, de a cári hadsereg rájuk is támad. Afrika teljes elvesztésének veszélye az erősebb ellenséggel vívott csatában.
  A németek mintha rosszul számolták volna ki erejüket. És most a királyi csapatok csapásai alatt hajóznak.
  És már több tízezer tank van Dél-Franciaországban, és bevették Toulont... Bikinis lányok ugrálnak a városban, és térdre kényszerítik a fasisztákat. Kényszerítik magukat, hogy megcsókolják a csupasz sarkukat és nevetjenek.
  De mellkason is csókolhatsz egy lányt - nem bánja!
  Megannyi siker. Németország déli részén pedig az orosz hadosztályok is áttörnek. És már el is vették Bécset. És előrenyomulnak München felé. A fasiszták megadják magukat az ütéseknek, és felemelik a kezüket. És add át magadnak!
  Oleg Rybachenko természetesen azok közé tartozik, akik az élvonalban harcolnak.
  A fiú pedig személyesen fog el három német tábornokot. Amiért külön jutalmat kap az uralkodótól.
  Ugyanakkor az örökfiú mezítláb és rövidnadrágot visel.
  Alekszej cár örül a győzelmeknek. És mi történt? Maga Hitler, az ördög került a hurokba. Az E-sorozatú tankjai nem mérik fel a piramisokat.
  Alekszej cár megjutalmazza a hősöket és a hősnőket. És ezt nagy lelkesedéssel teszi.
  Csak egy ilyen atyakirályt lehet szeretni és tisztelni. Az orosz csapatok már kiűzték a németeket Marokkóból. És szinte egész Afrika orosz terület. És akkor? Szóval jobb lett!
  Alekszej cár új díjjal jutalmazta Albinát és Alvinát Oroszország legjobb női ászainak. Platina Szent György-kereszt csillaga masnival és gyémántokkal.
  A harcosok valóban megérdemlik. És akkora erejük van. És megverték a saját fasisztáikat. És célba érnek. A cári hadsereg már közeledik a Ruhr-vidékhez, ott heves harcok dúlnak. Nem akarnak engedni a náciknak. Franciaországban pedig már Párizst is körülveszik. A helyi lakosság szívesen fogadja a cári sereget, és nem hagyja abba.
  Mondhatni, az ellenség a megadás szintjén van. Hitler rohan, és már július közepe van. A németek helyzete pedig szinte reménytelen.
  Ezt jelenti felvenni a kapcsolatot egy olyan menő királlyal, mint a Második Alekszej vagy a nagy.
  Végül a Wehrmacht-csapatok afrikai maradványai már megadták magukat. Az orosz csapatok átvonultak Párizson. A helyzet kritikussá vált a németek számára.
  Július végén a Ruhr-vidéket már teljesen visszafoglalták. Az orosz csapatok pedig közelednek a Balti-tengerhez.
  Hitler Berlinből Latin-Amerikába menekül. A királyi csapatok bevonultak Dániába, Norvégia pedig még korábban felszabadult. Pal és Lisszabon. A Berlin elleni támadás augusztusban következett. És elfoglalták a Harmadik Birodalom fővárosát. Aztán a cári hadsereg, folytatva offenzíváját, felszabadította Madridot.
  Szeptemberben utoljára a gibraltári erődöt foglalták el. A fellegvárat ledöntötték... És az újabb háborúnak már majdnem vége. Valahogy meglepően rövidnek és könnyűnek bizonyult.
  Alekszej cár megkapta a minden idők legnagyobb hódítója címet.
  De Hitler még mindig él, és sikerült megszöknie. Mi a teendő ezzel a szörnyeteggel? Furcsa módon Latin-Amerika nem akarta kiadni ezt a zsarnokot. És akkor, 1957. május 1-jén megkezdődött az utolsó hadjárat Latin-Amerika ellen és a Föld bolygó történetének utolsó háborúja. A csapatok gond nélkül haladtak előre. A helyi erők katonailag túl gyengék voltak, és nem tudtak ellenállni az orosz csapatoknak.
  Erzsébet és csapata éppen most lőtték le az akkumulátort, és most az úton lévő ellenségek csak feladják.
  A lány kuncogva megjegyezte:
  - Ez háború!
  Catherine vigyorogva jegyezte meg:
  - Az emberi történelem utolsó háborúja!
  Elena azt javasolta:
  - Szóval koccintsunk a békére! És a jövő teremtése!
  És a lányok még csupasz talpon is megcsókolták egymást örömükben.
  Hát így megy minden jól...
  Anastasia és csapata csupasz lábujjakkal rohannak és gránátokat dobálnak ellenfelükre. Széttépik ellenségeiket és kitárják fogaikat.
  Natasha énekelte:
  - Egy kolosszális álom lánya vagyok!
  És hogyan kell elindítani egy gyilkos gránátot. Igen, nem lehetsz gyenge az ilyen lányokkal. Ezt nem fogják megbocsátani.
  És előretörnek magukon, nem adnak kegyelmet a fasisztáknak. Ebben az esetben ne legyenek teljesen fasiszták.
  Zoya mezítláb is gránátot dob, és felszisszen:
  - Az ellenség feletti győzelemért!
  Aztán Augustine géppuskából tüzel, és mezítláb gránátot dob.
  És nyikorog:
  - Kétségbeesett ütés!
  És akkor Szvetlana nyomást fog gyakorolni ellenfeleire, és széttépett tésztává eszi őket.
  Ezek a lányok.
  És azt fújja:
  - Alekszej cár a bálványunk!
  Mexikóvárost elfoglalják, Kubát pedig elfoglalják. Az orosz csapatok északról délre vonulnak. És ezt nagyon sikeresen teszik. Nem fogod megállítani őket. És nagy győzelem lesz.
  Albina és Alvina pedig nagyon sikeresen gólt szerez a légi csatában. Harcosok, akiknek nem kell gyengeséget mutatniuk. Olyan gépeket lőnek le, amelyek szintjüket tekintve messze elmaradnak az oroszoktól. És ami a legfontosabb, mezítlábas, bikinis lányok állnak az élen. Hogy mindenkit csépelnek. És mindenkit lelőnek, aki beleakad a harcba.
  Már túljutottunk Nicaraguán. A cári hadsereg géparmádáját nem lehet megállítani. És jönnek az orosz csapatok. És egyre gyakrabban adják fel az ellenfelek. És elűzik az ellenséget fogolyoszlopokkal. És térdre kényszerítik az ellenséget.
  Anastasia magáért fut, és ellenfeleit arcra borulva megcsókolja csupasz sarkát.
  Sok ellenség megadta magát. És sokan kapitulálnak a dobverés előtt. És felemelik a mancsukat.
  Az orosz csapatok már elérték Venezuelát. A helyzet egyre nyugodtabb.
  Brazília a legnagyobb ellenség, és viszonylag könnyen törik. És kénytelen kapitulálni.
  Lányok sétálnak át Rio de Janeiróban, a fiúk pedig puszilgatják csupasz lábnyomaikat.
  Natasha kuncogva megjegyzi:
  - Mégis szép az élet!
  Zoya kételkedve vette észre:
  - Nem olyan rossz, ha a lábaddal a falnak támasztva alszol!
  És a lányokból kitör a nevetés. Tényleg nem lehetnének viccesebbek. De mit lehet velük kezdeni...
  Itt a fiú Oleg Rybachenko is harcol. Több mint ötven éve szolgál a cári hadseregben. Ezredesi rangra emelkedett, számos kitüntetése van, és még mindig úgy néz ki, tizenegy éves. És vele van az örökkévaló lány, Margarita. Felnőtt nő volt, és nagyon félt az öregedéstől. És ennek eredményeként örökre lány maradt. Körülbelül száz évvel ezelőtt azonban gyerekek lettek. Aztán megígérik nekik, hogy akár tizenhat évesek is lesznek - ami általában jó! A fiúnak például nem is kell borotválkoznia!
  Egy fiú és egy lány mezítláb gránátot dob az ellenségeire, és énekel:
  - A győzelmek öröme bővül,
  Hitler az akasztófát várja!
  Itt van Oroszország ellenfeleinek utolsó fellegvára - Argentína. Hitler ott bujkált.
  Júliusban pedig orosz csapatok léptek be argentin területre. Az ellenállás fókuszban volt. És így a főváros szinte harc nélkül elesett. És magát Hitlert is megtalálták 1957 augusztusában... Egy hurokban lógva. Nyilván elvették a sajátjukat és felakasztották.
  Chile is kapitulált. Ezzel véget ért az emberiség történetének utolsó háborúja.
  Tizenkét - örök fiatalságot birtokló - boszorkánylány ünnepelte győzelmét. De egy másik fiú, Oleg Rybachenko nagyon elégedettnek tűnt. Végre a saját örömére élhet, hány évet töltött a hadseregben.
  Az oroszok pedig már 1947-ben kimentek az űrbe, 1954-ben pedig a Holdra repültek. És 1967-ben a Marsra. És további új eredmények. A Naprendszert fokozatosan meghódították. 1975-ben II. Alekszej, aki hetven éve volt hatalmon, repülővel lezuhant. És ezzel véget ért minden idők legnagyobb uralkodójának uralkodása.
  És fia lett az új király: Mihail II. Oroszország pedig az űrbővítésbe kezdett.
  Oleg Rybachenko és Margarita a Marson sétál 2005-ben. A fiú megjegyzi:
  - Már száz év telt el, mióta gyerek lettem. És nem jött el az ideje, hogy felnőjek tizenhat éves koromig?
  Margarita, aki szintén lánynak tűnik, válaszol:
  - És nekem is fel kell nőnöm a megállapodás szerint! De miért maradunk gyerekek?
  Oleg vállat vont... Hirtelen egy szárnyas angyal-demiurgosz képe jelent meg előttük.
  A gyönyörű teremtmény azt mondta:
  - Elvégezted küldetésed egy részét.
  De most az űr vár rád! És az űrvilágok! Szóval élj és küzdj!
  Oleg Rybachenko vigyorogva kérdezte:
  - Tizenhat évesen holttestet ígértél nekünk!
  Az angyal mosolyogva bólintott:
  - Mit akarsz te és Margarita?
  Margarita egyetértően megrázta a fejét:
  - Még több?
  Az angyal gyöngyházfogú vigyorral bólintott:
  - Ez neked lesz! De ha felnősz tizenhat éves korig, az ezer évig fog nőni! És akkor örökre a fiatalságban maradsz!
  Oleg és Margarita kórusban felsikoltott:
  - Ez nem fair!
  Angela mosolyogva jegyezte meg:
  - Ennyi az ára a halhatatlanságnak! De egyezzenek bele abba, hogy halhatatlan gyerekek legyünk, mint halandó öregek!
  A fiú és a lány egyetértett:
  - Igen, sokkal jobb!
  És hangosabban nevettünk!
  Tényleg, mik ezek a halandó emberek? Még minden idők és népek legnagyobb királya, Alekszej is elhunyt. És egy örökkévalóság áll előttük, tele ragyogó kalandokkal.
  
  
  
  NAPOLEON NEM MENT OROSZORSZÁGBA!
  . Alternatív történelem, ahol a nagy császár nem Oroszországba ment, hanem ezredeit... Törökországba költöztette! Hát persze, miért ne? Miért nem szabadítja fel a Balkánt az oszmán uralom alól?
  És az ellenség természetesen nem túl erős. És még előtte megverték az oroszok.
  Napóleon serege pedig erőltetett menetre indult. És szinte ellenállás nélkül ment Boszniától Isztambulig. Egy akadály: hegyek, folyók, erődök... És időnként ellenállás. A lakosság pedig felszabadítóként köszönti a franciákat és az európaiakat.
  Napóleon 1812-ben elfoglalta Isztambult. Aztán Kis-Ázsiában is harcolt. Elérte az Indiai-óceánt és Mekkát. Ezt követően a franciák és zsoldosaik Egyiptomba költöztek.
  Míg Napóleon nem ment Oroszországba, meghódította az oszmán birtokokat. Talán néhány jós figyelmeztette a cári birodalommal vívott háború esetleges kudarcára.
  A britek 1814-ben próbáltak partra szállni Spanyolországban. Napóleon visszatért Párizsba. Erőt gyűjtve gyorsan Spanyolországba költözött, és ott legyőzte a briteket. Ezt követően a franciák valamelyest megerősödtek a Pireneusokban.
  Csapataik elérték Marokkót, és elfoglalták Afrika egész északi részét és Szudánt.
  Így általános dominanciát alakítottak ki a Földközi-tengeren. Gibraltárt is elfoglalták. És alaposan meg is erősödtek. A Nagy-Britanniával folytatott háború változó sikerrel folytatódott. Mindkét fél belefáradt a tengeri összecsapásokba. Napóleon azonban számokkal akarta felfogni. És egyre több hajó épült, tengerészeket képeztek ki. Fokozatosan a nagy emberi és területi erőforrásokkal rendelkező franciák számbeli fölénye kezdett megbosszulni.
  És a kimerült britek elkezdtek behódolni. Végül 1825-ben megtörtént a partraszállás. És Napóleon végül bevette Londont. Így a háború véget ért. A már idős császár pedig úgy döntött, hogy pihen, és békés építkezésbe kezd. Az egyetlen dolog az, hogy a franciák továbbra is áthaladtak Afrikán, és meghódították déli részét. Első Miklós került hatalomra Oroszországban. Az oroszok háborút folytattak Iránnal, de a győzelmek ellenére nem hódították meg, hanem a mérsékelt területszerzésre szorítkoztak. Ezután Oroszország szembeszállt Shamil kaukázusi háborújával, és hosszú ideig lekötötte magát.
  Napóleon 1837-ig uralkodott, és hatvannyolc éves volt, amikor meghalt. Utóda fia, Napóleon II. A fiatal, huszonhat éves szőke császár korábban Olaszország és a Római Birodalom királya volt. Természetesen túl akarta szárnyalni apja, Első Napóleon dicsőségét.
  II. Napóleon első hadjáratát Irán, majd India ellen indította. Természetesen a világ legnagyobb és legjobban szervezett hadserege viszonylag gyorsan meghódította Iránt és Indiát is. Afrika meghódítása is befejeződött. Franciaország háborút vívott Latin-Amerikában, megpróbálva átvenni az irányítást Spanyolország és Portugália gyarmatain. Oroszországnak valahogy nem jött el az ideje. De a franciák hosszú háborúk után végre megvették a lábukat Latin-Amerikában. II. Napóleon 1856-ban halt meg, fia, III. Napóleon lépett a trónra. Ekkor még csak tizenhat éves volt. 1858-ban pedig III. Napóleon megkezdte hadjáratát Oroszország ellen.
  Úgy döntött, hogy felülmúlja dédapját. És Oroszországban még mindig van jobbágyság. Az ország pedig harci erejét tekintve természetesen összehasonlíthatatlan a napóleoni Franciaországgal.
  III. Napóleon a győzelemre számított. És kétmillió katona mozgott Oroszországon keresztül. Három oszlopban vonultak: Kijevbe, Moszkvába és Szentpétervárra. De Oroszországnak nem volt saját Kutuzovja.
  Sándor cár pedig kénytelen volt Kazanyba menekülni. Moszkvát és Szentpétervárt és Kijevet elfoglalták. A világ minden táján voltak csapatok és fejlettebb fegyverek Oroszország ellen. Még III. Napóleon hadseregében is megjelentek az első könnyű tankok.
  Igen, nem tudsz ellenállni ennek az erőnek. Sándor cár békét ajánlott a franciáknak. De III. Napóleon kijelentette, hogy szüksége van Oroszország egészére.
  Röviden: gerillaháború kezdődött. De Napóleonnak sok csapata van. Ezenkívül III. Napóleon bejelentette a jobbágyság eltörlését. Ez is néhány embert maga mellé állított. A háború még évekig dúlt, és a napóleoni csapatok elérték a Csendes-óceánt.
  Végül sikerült kompromisszumot találni. III. Napóleon feleségül vette II. Sándor lányát, és királlyá koronázták. Oroszország pedig egy hatalmas birodalom részeként némi autonómiát kapott.
  III. Napóleon még Kínában harcolt, csapatai elérték Ausztráliát és meghódították Indokínát. És 1877-ben meghalt, és Negyedik Napóleon lépett a trónra. Tizennégy éves fiatalember. Napóleon első dédunokája és az orosz cárok anyai leszármazottja. Negyedik Napóleon befejezte a világ meghódítását - miután meghódította az USA-t és az összes többi szigetet... Világméretű birodalom jött létre. Aztán már csak az űr megrohanása maradt hátra.
  De nem volt szomorúság, hanem az ördögök kopogtattak. IV. Napóleon 1894-ben halt meg. Pontosabban Afrikában halt meg vadászat közben. A trónját pedig egy fiú, Ötödik Napóleon foglalta el, körülbelül négy éves.
  Valahogy Napóleon leszármazottai nem voltak túl kitartóak. És persze kezdődtek a bajok. Most Latin-Amerikában, most Kínában, most Oroszországban.
  De a csapatok elfojtották a zavargásokat és a szeparatistákat. Ötödik Napóleon felnőtt, és határozottan elkezdte elfojtani a lázadásokat. Ami után valahogy megnyugodott a Föld bolygó. És 1914-ben az első ember felrepült az űrbe! 1917-ben emberek landoltak a Holdon.
  Az emberiség fokozatosan stabilizálódott. És most a terjeszkedés az űrbe. 1935-re a Naprendszer összes bolygóját meglátogatták az emberek, és település keletkezett a Holdon. Ötödik Napóleon 1960-ig uralkodott - hatvanhat évig - rekordnak számít a bonapartok között, és dicsőségben halt meg. Hatodik Napóleon pedig megkapta a trónt. Ekkor már megkezdődtek a sikeres kísérletek az emberek fiatalítására. És 2000-ben az emberek elkezdtek behatolni a szomszédos csillagokba. 2020-ra létrejöttek az első emberi települések a Földön kívül.
  
  IVÁN A RETEGŐS NEM MÉRGEZETT
  Rettegett Ivánt azonban nem 1584-ben mérgezték meg (honnan jött az ötlet, hogy egyáltalán megmérgezték?), hanem élt egy ideig. Feleségül vett egy angol hercegnőt. És egyúttal meghódította Szibériát és városokat épített ott. 1590-ben egy angol hercegnőtől született egy fia, Alexander. 1591-ben meghalt Dmitrij fia, de az oroszok visszahódították éveiket a svédektől. 1592-ben elfoglalták Narvát.
  Lengyelország és Oroszország közös háborúja Svédország ellen 1593-ban ért véget Viborg elfoglalásával. És a svéd háború veresége 1594-ben.
  Oroszország ezzel visszaszerezte a balti-parti, Narvában alapított városokat, valamint Viborgot. 1595-ben Rettegett Iván elrendelte egy város építését a Néva torkolatánál. Így Aleksandrovszk több mint száz évvel korábban keletkezett. Az évet Rettegett Iván fia és az angol hercegnő tiszteletére nevezték el.
  Aztán Rettegett Iván tovább utazott Szibérián. Harcosai előrenyomultak az Amur folyóhoz. 1598-ban, miután hatvanöt évet lábadozott - ez az oroszországi rekord és a királyság egyik leghosszabb időtartama a Föld bolygó történetében - Rettegett Iván meghalt. Ugyanebben az évben az örököse, Fedot is meghalt. És Első Sándor király lett. Mindössze nyolc éves volt trónra lépésekor. De Borisz Godunov régens lett. És többé-kevésbé minden ment. Igaz, voltak éhes évek is. Aztán a háború Lengyelországgal 1605-ben. Ekkor először maga Sándor vezényelte a hadsereget. A lengyelek megpróbálták ostromolni Szmolenszket, de teljesen vereséget szenvedtek. Az oroszok támadásba lendültek, bevették Kijevet és Polockot. A lengyelek a Berezina és Kijev menti területeket engedték át a balparti Ukrajnának.
  Egy ideig nyugalom volt. Oroszország keleten haladt előre. Elérte a Csendes-óceánt, és ott új városokat alapított.
  Aztán jött a Krím-félszigetre tartó hadjárat, amely egybeesett Törökország meggyengülésével. Oroszország Azovval együtt meghódította a Krími Kánságot is.
  Így nagy birodalom jött létre. Utána újabb háború volt a lengyelekkel. Sándor kihirdette - visszahódítjuk az egész Kijevi Rusz földjét.
  És megtörtént. Az orosz csapatok a cár és a nagy parancsnok, Szkopin-Sujszkij vezetése alatt még mindig meg tudták győzni a lengyeleket, sőt Varsót is bevették.
  Némi vita után Lengyelország elfogadta Első Sándort cárnak. Ezt követően a szlávok nagy hatalma keletkezett. Oroszország 1630-ban délnek fordult. A háborúk Törökországgal kezdődtek. Az Oszmán Birodalom hanyatlóban volt és veszteséges.
  Oroszország meghódította a Balkánt, és belépett Konstantinápolyba is. Az oszmán trónt Sándor cárra ruházták át. És most az orosz ezredek eljutottak Egyiptomba. 1640-ben pedig Kuvaittal meghódították Mekkát és Irakot. Hatalmas birodalmat alkotva. 1645-1647-ben háború volt Iránnal. És Perzsia is alávetette magát Oroszországnak. A Mandzsu Birodalommal vívott háború Észak-Kína elfoglalásával ért véget.
  Sándor cár, tekintettel a nem orosz lakosság számának növekedésére, még ökumenikus zsinatot is összehívott. Változás történt az ortodoxiában, lehetővé téve négy feleséget.
  Ez annak a vágynak a következménye, hogy a muszlimok könnyebben elfogadják az ortodoxiát, és felgyorsítsák az újonnan meghódított területek oroszosítását.
  1658-ban halt meg az első Sándor cár, aki hatvan évig uralkodott, és a nagy Rurikovics lett.
  Első Mihail, Első Sándor fia lett az új király. Az új király már negyven éves volt. És folytatta apja hódító politikáját. Az orosz csapatok megindultak India felé. Ott háborúk voltak.
  Ami az orosz uralom ottani megteremtésével ért véget. Aztán nagy háború volt Kínával. 1671-ben Mihail meghalt. És a háborút fia, Alekszej, az első Rurikovics folytatta. A harminc év körüli fiatal király energikusan parancsolt, és jelentős győzelmeket aratott. Kínát több éves háború után hódították meg.
  Ezután Oroszország folytatta keleti és déli mozgását, meghódítva Indokínát. Amíg el nem értünk Szingapúrba. 1701-ben Alekszej meghalt, és fia, Péter nagy flottát kezdett építeni. Oroszország áthaladt a Csendes-óceán szigetein, és partra szállt Ausztráliában.
  Ugyanakkor megvolt az európai terjeszkedés vágya. 1715-ben pedig megkezdődött a háború Ausztriával. A felsőbbrendű orosz csapatok gyorsan meghódították Ausztriát. Aztán elfoglalták Németországot. Elértük magát a Rajnát. És 1721-ben meghódították Olaszországot. Így hát Nagy Péter ablakot vágott Európára. Egyiptommal együtt. Ezzel egy időben az oroszok Alaszkán keresztül elfoglalták Kanadát. 730-ban Nagy Péter meghalt, és a trónt unokája, Második Péter - Rurikovics - örökölte.
  Uralkodása aktívnak bizonyult: a fiatalember háborúba kezdett Franciaországgal és meghódította Kanadát, a nagyobb számbeli fölénnyel rendelkező orosz csapatok pedig bevették Párizst. Hollandiát is meghódították. Bár a partizánháború ott elhúzódott. De végül őt is elnyomták.
  Később, 1745-ben Spanyolország és Portugália is elesett. De ott is gerillaháború volt több évig. 1753-ban, Második Péter halála után, a második Péter fia, Harmadik Péter lépett a trónra. Az új király tovább utazott Afrikában és Amerikában. 1761-ben háború tört ki az utolsó nagyhatalommal, Nagy-Britanniával. Oroszország eleinte nem volt túl sikeres a tengeren.
  Ekkor azonban számbeli fölénnyel és tapasztalt parancsnokokkal a britek vereséget szenvedtek. És volt egy leszállás. 1767-ben pedig London elesett.
  És 1780-ban Harmadik Péter is meghalt. Huszonnyolc éves fia, Első Pál lépett trónra. Oroszországnak már nem volt komoly ellenfele, és Afrikán és Latin-Amerikán keresztül haladt. 1820-ra, amikor Első Pál hatvannyolc éves korában meghalt, Oroszország befejezte az egész világ meghódítását. Ötödik Iván pedig negyvenkét évesen lépett a trónra.
  Már nem volt kivel harcolni. De a tudomány még nem jutott el odáig, hogy meghódítsa a világűr hatalmasságát. Ennek ellenére Iván járatokat rendelt a Holdra. Például a birodalomnak tovább kell lépnie. 1833-ban pedig ember repült először az űrbe. És 1845-ben az oroszok végre leszálltak a Holdra.
  Ötödik Iván császár 1847-ben halt meg. II. Sándor örökölte a trónt. Az űrbe való terjeszkedés folytatódik. 1861-ben landolt a Marson. Aztán a Naprendszer összes bolygóján.
  Aztán elrepültek más sztárokhoz...
  
  DONALD TRUMP ROOSEVELT ÜLÉSÉBEN
  Donald Trump tehát Roosevelt helyén találta magát a második világháború alatt. Ez valóban szuper lehetőségnek bizonyult! Vegye figyelembe elődje hibáit. És az első hiba: lehetővé tették a Szovjetunió felemelkedését és szuperhatalommá válását.
  Donald Trump mindenkinél jobban megértette: nem szabad megengedni, hogy Oroszország megnyerje a második világháborút. A Harmadik Birodalom gyors győzelme azonban Amerika számára is hátrányos.
  A legjobb megoldás: hagyd, hogy megöljék egymást, ameddig és amennyire csak lehetséges.
  Hát persze, Donald Trump segített egy kicsit Oroszországnak, Sztálingrád előtt... És nem voltak különösebb eltérések a történelemmel. És kiűzte a Harmadik Birodalmat Afrikából.
  Aztán fegyverszünetet ajánlott Hitlernek az antiszemita törvények eltörléséért cserébe.
  Sztálingrád után a németek rájöttek, hogy valójában elveszíthetik a második világháborút, és egyetértettek Trumppal. A zsidókat nem üldözik, de... A kereskedelem újraindul...
  És a foglyokat kicserélik. Trump maga készít atombombát, és végez Japánnal. A németek pedig, miután leállították területük bombázását és lezárták a második frontot, erőt halmoznak fel.
  A Führer többször elhalasztotta a Citadella hadműveletet. És még júliusban sem indított offenzívát, mert harcban akart tesztelni egy Tiger-2-t, egy szörnytankot, ami azt jelenti, hogy "Oroszlán" és "Egér". Ezenkívül a németek elkezdtek hadosztályokat alkotni az idegenekből, és erőket halmoztak fel.
  Trump pedig azt tanácsolta a Führernek, hogy ne rohanjon, mivel a Kurszki dudoron végrehajtott német offenzíva terveit már ismeri a szovjet parancsnokság, és nincs is ostobább, mint támadni, amikor az ellenség tud róla.
  A Führer elég okos volt ahhoz, hogy meghallgassa Trump bölcs tanácsát. És védekezésbe került.
  A Vörös Hadsereg végül augusztus 30-án támadásba lendült. És mélyen megrekedt az ellenség védelmében. A csaták megmutatták, hogy a Párduc nagyon jó védekezésben, gyorstüzelő ágyújával, ami nagy távolságra is üt.
  És a "Tigris" nem rossz, sőt "Ferdinand". A védelem utolsó önjáró fegyvere elég erős. És tökéletesen visszaveri az ellenfelek támadásait. És "Ferdinand" nagyon aktívan dolgozik. Ahogy távolról üt, még a hátadat sem fogod tudni kiegyenesíteni.
  A németek még mindig megadták magukat, legalábbis lassan, de az Oryol párkányon. De a szovjet repülés már nem uralta az eget. Nyugati front nélkül a krautok erősek voltak. A német ászok közül Marcel különösen kiemelkedett.
  Nem véletlenül halt meg a Földközi-tengeri csatában. És most, ász lévén, az első számú keleten harcolt. És ez a legjobb Luftwaffe ász, aki rövid időn belül rekordot döntött a nyugati fronton, amit a valós történelemben még soha senki nem döntött meg, most keleten harcolt.
  Marcel messziről ütött, és nem hagyta magát megcsípni vagy leütni. Legendává vált a német és szovjet pilóták körében.
  És minden túlzás nélkül. Lelőtte mind a támadórepülőket, mind a vadászgépeket.
  Százötven repülőgépért megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevéllel, karddal és gyémánttal. Amikor kétszáz repülőgépet készített, a Német Sas-rendet gyémántokkal tüntették ki. A háromszáz repülőgép elérésekor egy külön neki alapított kitüntetést kapott: a Vaskereszt Lovagkeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Négyszáz repülőgép lelövése után katonai érdemeket jelentő arany és gyémánt feszületet, valamint arany és gyémánt Luftwaffe Kupát kapott. Marseille ősszel kétszáz repülőgépet lőtt le a Földközi-tenger felett. A tél és március folyamán még csaknem száz autót lőtt le, és átszállították a keleti frontra. Ott 1943 májusában meghaladta a háromszáz járművet.
  Aztán 1943 szeptemberében elérte a négyszáz jármű számát. És még rekordot is felállított azzal, hogy egy csatában tizennégy járművet ütött ki.
  Természetesen egy ilyen ász mellett a németek több mint magabiztosnak érezték magukat az égen.
  A Vörös Hadsereg rohamát pedig úgy tudták visszatartani, ha előre felhúzzák az erőket. Ennek ellenére a szovjet csapatok előrenyomultak, bár nagyon lassan.
  Október végén a Vörös Hadsereg megközelítette Orelt. A Fritzek bármi áron megpróbálták megtartani ezt a várost.
  A Tiger-2 harckocsit először használták csatában. Ez a jármű azonban jól teljesített védekezésben, de gyakran elromlott. Az "oroszlán" még rosszabb lett. Hasonlóan a felnőtt "Tigris"-2-höz, ismertebb nevén a királytigrishez, az "Oroszlán" is erősebb fegyverrel rendelkezett, amely azonban felesleges volt. A szovjet óta harmincnégy tankot vettek el német fegyverekkel. De a kilencven tonnás "Oroszlánnak" nem volt előnye a "Tigrissel" szemben a páncélzat tekintetében, de drágább volt, kevésbé megbízható, és az erősebb fegyver gyengébb volt a tűzsebességben.
  Csak a távoli lövésnél voltak az "Oroszlánnak" előnyei, de nem sok haszna volt, hiszen a harmincnégyet szinte lehetetlen volt eltalálni olyan távolságból, ahol az "Oroszlánnak" voltak előnyei.
  A csaták azt mutatták, hogy az "Oroszlán"-nak nincs előnye az oldalak és a hajótest homlokának védelmében a "Tiger"-2-vel szemben, és a torony homlokának vastagabb páncélzata csak lassítja a forgását.
  Vagyis kiderült, hogy az "oroszlán" a gyakorlatban még rosszabb, mint a "tigris"-2. És amire kiderült, arra tervezték.
  Ennek ellenére a Tiger-2 viszonylag jól védett, még a T-34-76 oldaláig is áthatolhatatlan volt, ezért hatékony, bár ügyetlen gépnek bizonyult.
  Ugyanakkor két pilóta jól mutatta magát a csatában: Albina és Alvina. Aki állandóan mezítláb harcolt bikiniben. És ezt nagyon hatékonyan tették.
  Ahogy Albina mezítláb nyomja a ravaszt, úgy lelő egy szovjet pilótát.
  És akkor Alvina is nyomni fog, csupasz, cizellált lábbal. És ismét leüti az ellenséget.
  A lányok aktívan és a párducok zűrzavarával dolgoztak. Bár kezdő harcosok. De az a titkuk, hogy bikiniben és mezítláb harcolj, akkor nem üt le senki!
  Az oryoli csata november végéig elhúzódott. A németek tartották a várost, a Vörös Hadsereg pedig makacsul megrohamozta. Maga Sztálin makacsságot mutatott ebben a kérdésben. A várost a Krautok alaposan megerősítették, és nem engedték bekeríteni.
  December elejére átmeneti szünet következett, csak csaták zajlottak az égen. A Marseille meghaladta az ötszáz lelőtt repülőgép számát, és Göring után a második volt a Harmadik Birodalomban, akit a Vaskereszt Nagykeresztjével tüntettek ki.
  A Vörös Hadsereg megállt. December végén azonban folytatta az offenzívát. Makacs harcok után Oryolt végre körülvették. És akkor vedd el. A németek egy kicsit hátrébb szorultak középen. De készen álltak a télre, és keményen küzdöttek.
  A Fritzek még mindig képesek voltak visszaverni az offenzívát Leningrád közelében. Részben Trump figyelmeztetése miatt, aki nagyon félt a fasiszták vereségétől.
  Miután visszaverték a támadást északon, a nácik valahogy visszaverték a támadást, és túlélték a telet... Tavasszal pedig elkezdtek erőt halmozni.
  A Vörös Hadsereg is károkat szenvedett. De megkapta az IS-2-t és a T-34-85-öt. Megkezdődött az ütések cseréje, és 1944. június 22-én a Vörös Hadsereg nagy offenzívát indított a központban.
  A németek feladták, de lassan... A szovjet csapatok másfél hónap alatt ötven kilométert haladtak előre a front meglehetősen széles szektorán. A nácik általában némileg változtattak a taktikájukon, és igyekeztek megőrizni erejüket támadás nélkül.
  Itt egyértelműen Trump játszotta a szerepet, aki nem akarta sem Oroszország, sem Németország győzelmét. De attól tartott, hogy az oroszok úgyis nyernek, és azt tanácsolta a Führernek, hogy építsen háborút a védelemben, hogy kimerítse a bolsevikok erőforrásait.
  Hitler minden agresszivitása ellenére mégis mélyen védekezett. Ráadásul a német tankok tökéletlenek. Az "Egér" pedig szintén nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és csak védekezésben, többé-kevésbé rövid kontrákban mutatta meg magát.
  A németek még nem tudtak megfelelő sikereket elérni a technológia terén. Fegyverzetben és páncélzatban erősebbé lehetne tenni a Panther 2-t, de ötven tonnánál nehezebbre még nem sikerült. A Focke-Wulf manőverezőképességében gyengébb volt, és befejezetlen volt.
  A Me-309 fegyverzetében erősnek és gyorsnak bizonyult, de manőverezőképességében rosszabb. A TA-152 jobb volt, mint a Focke-Wulf repülési jellemzőit tekintve és erősen felfegyverzett, de nehezebbnek is bizonyult. Igaz, a Marseille jó taktikát dolgozott ki a nehezebb, de jobban felfegyverzett és jobban védett repülőgépekhez.
  A németek eddig nemcsak megőrizték az égboltban az előnyüket, de a járművek száma miatt még növelték is. Bár a Szovjetuniónak volt a Jak-3 és a LAGG-7 is. De ez még nem jelentett előnyt.
  De a németek kifejlesztették az ME-262-t. Júniusban a Luftwaffe már ezer ilyen géppel rendelkezett négy 30 mm-es repülőgépágyúval. Ám a csatában az ME-262 nem bizonyult kellően manőverezőnek és hatékonynak. Többek között a nagy sebesség miatt. Csak annyit, hogy az ME-262-t nagyon nehéz lelőni, páncélozott és túlélhető, nagy sebessége miatt nehéz eltalálni, de nem túl megbízható motorja miatt töri magát.
  A németek tehát eddig csak viszonylag sikeresen vették át a TA-152-t, és rendelkeztek a modernizált ME-109 "K"-vel, a második világháború legnépszerűbb vadászgépével.
  A gyártott repülőgépek száma is nőtt, ami lehetővé tette a szovjet márkákkal szembeni fölény megtartását. Ráadásul a német járművek fegyverzetben és motorteljesítményben is lényegesen erősebbek voltak.
  A német Yu-288, amely nagy sebességet és nagy bombaterhelést kombinált, meglehetősen sikeresnek bizonyult. És az első sorozatos négymotoros bombázó, a Yu-488, amely nagy távolságra is képes bombázni. Fénypontja a viszonylag kis szárnyfelület volt, amely akár 700 kilométeres óránkénti sebességet is adott neki, ami akkoriban sok volt egy bombázónak.
  A németek nem voltak túl sikeresek a harckocsigyártás terén. Az egér jó védekezésben, de még mindig sebezhető a levegőtől és nehezen szállítható. A "Jagdpanther" sikeresebbnek bizonyult. Egyre nagyobb mennyiségben gyártották, és jó hírnevet szerzett.
  Itt persze a németek majdnem befejezték az autót, de mindenesetre jól fordult.
  A német felszerelések fő mennyisége megnőtt, ami lehetővé tette a szovjet támadások sikeresebb ellenállását. Beleértve az augusztusi offenzívát délen.
  Eljött 1944 ősze, a szovjet csapatok még Harkovot sem foglalták el, és még mindig a központban állnak.
  A Fritz egy kicsit magabiztosabbnak érezte magát... Sztálin tovább kalapált, de az Egyesült Államok segítsége nélkül nem tudta megnyerni a technológiai versenyt Németországgal szemben.
  A külföldi hadosztályok és sok hiwi, plusz műholdak és volt szovjet állampolgárok birtokában a Harmadik Birodalom többé-kevésbé feltölthetné erőit, és védekezésben maradhatna. A külföldi munkások és a rabszolgamunka sok berendezés gyártását tette lehetővé. És mindenekelőtt a sugárhajtású repülés.
  A V-1 és V-2 rakétaprojektet felhagyták a sugárhajtású repülőgépek javára, és megjelentek az Arado bombázók. Ami tökéletesen bombázott. A szovjet repülőgépek pedig még csak nem is tudták utolérni őket.
  Hitler egyre inkább a légi offenzívára támaszkodott. A Fritzek is harcoltak télen... A Vörös Hadsereg télen tudott előrenyomulni a központban.
  Itt, bár a németek támadásra számítottak, sokkolta őket a tüzérség, különösen az Andryusha rakétavető munkája. Ekkor azonban számos német harckocsihadosztály meg tudta állítani a szovjet csapatokat.
  Az új német E-10 és E-25 önjáró lövegek, kicsik, de ügyesek, különösen hatékonynak bizonyultak.
  Szűkebb és kisebb toronnyal és 1000 lóerős erős motorral is megjelent a Tiger-2, ami praktikusabb gépnek bizonyult.
  Röviden: egy háború kezdődött a németek számára jövedelmezőbb menazsériával.
  Hitler nagyon számított az E sorozatú tankokra, mivel azok fejlettebbek és alacsony sziluettűek voltak. Az E-50-ben a magasság általában egy méterrel alacsonyabb volt, mint a Tiger-2-é, ami lehetővé tette, hogy azonos páncélzattal a harckocsi tömegét ötven tonnára csökkentsék egy 1200 lóerős motorral a felerősítéskor. páncéltörő és pontosabb fegyver.
  Ez remekül sikerült! Az autó elnyerte az áttörés sebességét és gyorsaságát. És a lányok harcolnak rajta. És persze mezítláb és bikiniben.
  A harcok kiélezettek voltak, különösen tavasszal, májusban. A németek elkezdtek támadni. De csak a szovjet csapatok által korábban elfoglalt Belgorodot tudták visszafoglalni. A harcok sokáig tartottak. És az E-100-as harckocsi is részt vett a csatában. Ez a nagyon jól védett és erős fegyverekkel ellátott jármű nagy problémát jelentett a szovjet csapatok számára.
  Az SU-100 megjelenése után Sztálin váratlanul úgy döntött, hogy megváltoztatja a tanképítés doktrínáját. És ezt az önjáró fegyvert egyre nagyobb mennyiségben kezdték gyártani.
  Vonzott az önjáró fegyverek és a nagyobb teljesítményű löveg könnyű előállítása. És az is, hogy Sztálin a katonák megmentésén kezdett gondolkodni. Mindenesetre 1945 nyarán csak a németek támadtak. Csak a Don melletti Rosztovot és Orjolt tudták körülvenni, és ez volt a sikerük mértéke... Ősz, a krautok védekezésbe ültek, a Vörös Hadsereg pedig előrenyomult. És télen is... És csak Belgorod tudott visszavágni.
  Szóval mindkét armada lelassult...
  Elérkezett az 1946-os év. A németek nyáron E-50 és E-100, valamint E-75 harckocsikkal próbáltak támadni. Ellenük Sztálinnak az SU-100-as önjáró fegyverei voltak, amelyek gyakorlatilag minden más típusú fegyvert helyettesítettek. A németek pöfékeltek, de szinte semmit sem haladtak... Ősszel-télen pedig a Vörös Hadsereg nyomult előre...
  De megint nem értem el semmit.
  Már 1947 van. A németek nyomulnak és előrenyomulnak, az oroszok visszanyomnak és előrenyomulnak. Semmi sem sikerült.
  Jön 1948. Megjelent a T-54, amely azonban nem terjedt el. Az SU-100 még mindig szolgálatban van. Igaz, ez az önjáró fegyver kissé elavult. A németek az első helyet foglalják el a sorozatban a gázturbinás motorral szerelt E-75 felett. És már jól védett volt oldalról...
  De a németek még mindig nem tudtak győzelmet aratni. Az IS-7-et a Szovjetunióban gyártották. Aki sikeresen harcolt a németekkel.
  Aztán 1949... A frontvonal mozdulatlan, ütéseket váltanak. A bokszolók hintáznak és tönkreteszik egymást.
  Tehát 1950-ben a frontvonal enyhén ingadozik. De semmi lényeges nem történik.
  És 1951-ig tart, ugyanaz. A keleti fronton nincs változás. Mindkét fél nagyon kimerült.
  1952 is ment. Sztálin uralkodásának utolsó teljes éve. A németeknek csak diszkójuk volt, amelyek sebezhetetlenek voltak a kézifegyverek tüzében. A Szovjetunióban van a legnépszerűbb jármű: a hosszú csövű SU-122, amelyet még mindig a legjobbnak értékelnek.
  És végül 1953... Sztálin meghal, és ez kezdődik. Moszkvában harc folyik a hatalomért, ezt kihasználva a németek támadásba lendülnek.
  És a Kaukázusban haladnak előre. Türkiye végre belép a háborúba.
  Tavasszal, nyáron és ősszel elfoglalom az egész Kaukázust, és előnyt kapok...
  De itt már Trump beavatkozik. 1954. január 1-jén pedig az Egyesült Államok megkezdi a Harmadik Birodalom és... Oroszország területének atombombázását.
  Mint ez! Trump beavatkozott a második világháborúba.
  És minden nagyon klassz lesz a maga módján! És bizonyos mértékig klassz!
  Trump magabiztosan győzi le ellenségeit! És ez az ő pokoli PR-je!
  Ez az amerikai diktátor még ugrál is örömében!
  
  GYÖNYÖRŰ LÁNYOK TÖRTÉNELMI TÖRTÉNETET
  Egy alternatív történelem, amelyben Hitler mégis úgy döntött, hogy előbb végez Nagy-Britanniával, és csak azután támadja meg a Szovjetuniót. Az egyik ilyen lépés Kréta elfoglalása és Málta megtámadása után történt. Ez utóbbi meglehetősen sikeres volt, és a Führer csapatai legyőzték a briteket. Hitler úgy döntött, hogy végez Nagy-Britanniával, és csak ezután megy a Szovjetunióba.
  Itt négy boszorkánylány hatott rá. Árja szépségek: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - meggyőzte a Führert, hogy még ne menjen Oroszországba! Még le is térdeltek, és megesküdtek, hogy 1941 nem erre való. A lányon kívül mezítláb futottak a parázson, és rituálét végeztek, megerősítve, hogy jobb, ha nem mennek Oroszországba. Négy szépség pedig meggyőzte a Führert arról, hogy a lányoknak Afrikában harcolniuk kell. Amihez beleegyezést kaptunk.
  A brit bázist megtámadja egy Fritz armada;
  A legnagyobb brit bázis valóban pokolian nézett ki. Több mint ezer, a teljes keleti frontról összegyűjtött, tisztességes harci tapasztalattal rendelkező bombázó támadta meg, kísérő vadászgépekkel együtt. A britek persze régóta harcolnak, de nem számítottak ilyen erőteljes masszív támadásra. Valóban, ki hinné, hogy a Krautok úgy döntenek, hogy leleplezik a frontot, még akkor is, ha az ellenség átmenetileg elcsendesedett. De a brit katonákat most könyörtelenül verik. Például a hajóikat megtámadja a Yu-87, a híres "dolog". Nem túl gyorsak, de a (korukhoz képest) legmagasabb bombázási pontosság birtokában kínozzák az öblökben megbúvó brit flottát. A modernebb Focke-Wulfok sem maradnak el, köztük még maga a legendás von Rudel, a támadórepülőgépek királya is. A legerősebb szovjet csatahajó, a Marat csatahajó elsüllyesztéséről ismert.
  Például Richard tizedes azt látja, hogy keselyűk legurulnak a dombról, mint egy szán. Számos német bombázó bukkan elő egy jéglyukból, mint a ragadozóhalak. A már érett angol félve leteszi a telefont. Még soha nem látott ilyen szörnyű látványt. A szirénák nagyon későn szólalnak meg, miután a bombák felrobbantak. A robbanáshullám feldobja a brit katonákat, a levágott karok és lábak különböző irányokba repülnek. Az egyik vassisak felforrósodott, és arcon találta a tisztet. És hogyan kiált:
  - Churchill elkapott! Hitler király!
  A brit légelhárító ágyúk nem kezdtek el azonnal tüzelni, hanem csak akkor, amikor egyszerre több ezer bomba esett le. Az ellenség mindent helyesen számolt ki: egyetlen bomba sem mehet kárba. Tehát törje össze az ellenséget, és üsse. Minden szektor előre meg van jelölve a térképen. Ráadásul a pimasz britek nem is álcázták magukat rendesen. Sok légelhárító ágyújuk jól látható, és elsőként sodorják el őket.
  Itt egy 85 mm-es, harminckét méter hosszú légelhárító ágyú csövét feldobták, és kormánykerékként meggörbültek a levegőben. Ezt követően lezuhant, összezúzva öt angolt. Az egyik feketének felszakadt a hasa, és kiestek a belei.
  És bombák zuhantak, és minden lángokban állt, dübörgött egy üzemanyagraktár, robbanni kezdtek, szinte az egész csontvázon szétszórták a lövedékeket, majd egy másik raktárt találtak el. Mindennek a tetejébe a Yu-87 és Focke-Wulf burkolatába szerelt szirénák bosszantóan üvöltöttek, vad rémületet keltve a feketékben és a gyarmati csapatok közül az arabokban. De úgy tűnik, a fehérek ugyanúgy félnek.
  Például két brit fregatt ütközött, olyannyira, hogy a kazánok dübörögtek. És még a felszállt fregattok törmeléke is felrobbant a levegőben, mint az aknázott mezők, és a cirkáló egyszerűen a fenékre süllyedt.
  Az angol "Cromwell" tank rövid torkolattal, de tisztességes sebességgel és meglehetősen erős frontpáncélzattal pánikszerűen felgyorsult, és saját raktárát döngölte, még egy tucatnyi elkeseredett katonát is szétzúzva az út során. A káosz nőtt. Az angol repülőgép-hordozó ereszkedni kezdett, és az erős dreadnought tüzet nyitott... a parton, ahol saját katonái nyüzsögtek.
  És ebben az alvilágban két ember teljesen háborítatlanul maradt. Egyikük egy indián volt, lassan pipára gyújtott, a másik pedig egy nő, egyértelműen arab származású, de katonai egyenruhában. Ők ketten nem figyelnek a rohanó halálra. Vagy inkább a megsemmisülés lovasainak egész hordája játszott egy szokatlan kártyajátékot. Ötvenkét lapos játék volt jokerekkel, méghozzá a vörösbőr által kitalált szabályok szerint.
  Egy arab nő kijelentette:
  - Viszont nagy a zaj! És miért kell ekkora pánikot kelteni?
  Az egyik katona, akinek a hátát repesz vágta, majdnem belerohant az indiánba, de hanyagul eldobták, mint egy cicát. Vércseppek hullottak a vörös bőrű arcra, és mosolyogva lenyalta őket. Aztán észrevette:
  - A hangoskodás gyenge, sápadt arcú embereknek való. Mi, apacsok így gondolkodunk - ha nincs ellenség, akkor megjelenik az ellenség - még jobban!
  A sötét nő megjegyezte:
  - Ez tipikus gyengesége azoknak, akik Krisztus hitét vallják. Szeretnek áldozatról beszélni, de nem áldozzák fel magukat.
  Az indián gyorsan bólintott:
  - A rend olyan alapra épül, ahol a cement a hit, a homok pedig az akarat! A hit aranyszív, az akarat pedig vasököl! Csak a sápadt arcúaknak nincs se egyik, se másikuk.
  Több égő brit katona rohant a vízbe, hogy elmossa a lángokat. Még a vízbe lépéstől is forrt, sikolyok és vad nyögések hallatszottak. És véres körök kúsztak a tengeri habokon, eleinte sűrűek, majd fokozatosan szétterülve és elsápadtak. A Föld egykor legnagyobb és legkiterjedtebb birodalmának harcosai pedig elvesztették emberi megjelenésüket. Az arab nő megvetően felhorkant:
  - És ezek a férfiak burka viselésére kényszerítenek bennünket!
  A vörös ember ravaszul hunyorogva megjegyezte:
  - Nyilván a fenyegető tekinteted megijeszti őket!
  Az arab nő gúnyosan kihúzta a fogát, és így szólt:
  - A nő lágysága hasonló a páncél keménységéhez, csak sokkal halálosabb és sokoldalúbb a védelem!
  A németek inkább azonnal, teljes erejükkel támadtak, egy bokszoló taktikáját, aki az ellenség felkészületlenségére számítva azonnal teljes erejével az ellenség felé rohan. Amikor ellenséges repülőgépek tucatjai égnek a repülőtereken, és nem tudnak felszállni. Amikor a saját bombáik felrobbannak a Lancasterben, és mindent elpusztítanak körülöttük. Kemény, de hatékony taktika. Így az alvilág szimfóniája elérte ereje csúcsát, majd kezdett alábbhagyni.
  De ez természetesen nem ért véget: a légideszant hadosztály akcióba lépett. Míg a britek ilyen kezelés után járnak, egyáltalán langyosan szedhető. Szerencsére a leszálló vitorlázórepülőket már a szükséges mennyiségben legyártották, és a vontatási módszereket is finomhangolták. Talán a mai világ legjobbja.
  Repülnek tehát, nem úgy, mint a sárkányok - lassabban, de elég gyorsan, sőt Wagner - Hitler kedvenc remekműve - zenéje kíséretében. Ki emlékezett még élőben az "Apokalipszis" című filmre, ahol az amerikaiak ezt a zenét használták a vietnamiak megtámadására. Mennyire megijesztette őket. Tehát itt van Wagner, és mennydörgő motívumok, erősítőkön keresztül. Az ejtőernyősök foszforral kenték be az arcukat, és kifestették magukat; hátborzongatóan néznek ki, mint az alviláguk démonai. Szintén pszichológiai hatás alapján. Ezenkívül néhány reagenst és néhány magnéziumforgácsot adtak a foszforhoz, hogy legalább rövid ideig ragyogást okozzanak. Olyan hátborzongató, különösen a füstös ragyogás és a számos tűz hátterében. Még gépfegyverük is van, szintén sárkányszáj alakúra álcázva. Aztán ütnek a dallamos német és elfogott géppisztolyok. És a lekaszált, széttépett sorok a győztesek csizmáira hullanak. És sokan egyszerűen inkább feladják, annak ellenére, hogy sokkal több a brit, mint a német.
  Egy indiai és egy arab nő bújt meg egy kis, gondosan álcázott lyukban. Redskin megjegyezte:
  - Hát felszántottuk őket!
  A fekete hajú nő meglepődött:
  - Azt mondod, mi? Talán ránk gondolsz?
  Az indián negatívan megrázta a fejét:
  - Nem! A sápadt arcok verik a briteket, és ez jó jel! És ha eljön az ideje, eljön a mi ünnepünk is! Mikor szabadítják fel az indiánok a kontinensüket!
  Az arab nő megvetően felhorkant:
  - Véletlenül igényt tart a világ feletti hatalomra?
  Az indián szeretettel, mintha egy értelmi fogyatékos gyereknek magyarázna, elvigyorodott:
  - Aki túl sokat akar kapni, annak általában semmi sem marad! Szóval ínycsiklandó a nagykanál!
  A Führer persze nem látta, mit csinálnak sólymai és sólymai, de elvileg sejtette, hogy a német katonai gépezet mindent pontosan megold. Általánosságban elmondható, hogy a német katonai offenzív műveleteket egészen a Kurszki dudorig magas szakmai színvonalon hajtották végre. Vannak, akik szabványnak is nevezik őket. Még az is furcsa, hogy egy ilyen gép megcsúszott, majd teljesen szétesett.
  És maguk négyen vettek részt a máltai partraszállásban.
  Négy lány csak bikiniben volt. És már a levegőben mezítláb gránátokat dobtak a britekre. És nagyon szép. Ezek a lányok.
  Repülés közben pedig élesen kihegyezett korongokat dobnak. És egyszerre egy tucat nyakat téptek szét. Egy szó - szuperosztálybeli szépségek. És nagyon szexi és izmos. Ezek a harcosok. És egy csapással fémet és téglát hasítanak. Olyan eszeveszett, forrongó erejük van. És hadd ugorjanak csupasz sarkukkal az angol katonák állába. Nagyon be vannak szarva.
  És a vér minden irányba repül és fröccsen.
  Ezt követően a lányok a kardjukat használták. És elkezdték pusztítani az angol sorokat. És közben énekeld:
  - Fehér farkasok nyüzsögnek! Csak akkor marad fenn a verseny! A gyengék elpusztulnak - megölik őket, megtisztítva a szent vért!
  Nagyon menők itt a lányok. Egyszerűen nagyszerű!
  És levágtak minden angol katonát két karddal. És mezítláb horogkereszteket dobálnak, megölve a harcosokat. És olyan lelkes harcosok...
  A Máltára irányuló légicsapás pedig nagyon erős. A Führer a keleti frontról gyűjtötte be a repülést. A Yu-88 pedig a maga dicsőségében mutatkozott meg. És persze felhasználták a Yu-87-est is, ami a vadászgépek levegőben való dominanciája ellenére nagyon hatékonynak bizonyult.
  A Krautok pedig nagyon megverték a briteket. A mezítláb terminátorlányok pedig még erősebbek. És a harcosok itt egyszerűen osztályok!
  Nos, hogy nem csodálhatod az ilyen lányokat? Nem lányok - hanem egyszerűen párducok!
  Elpusztítják ellenfeleiket. És éneklik:
  - Senki nem állít meg minket! Senki nem fog minket legyőzni! A gonosz farkasok széttépik az ellenséget!
  Gonosz farkasok - tisztelgés a hősök előtt!
  És újra levágták... A britek azonban már megadják magukat. És felemelik a kezüket.
  Gerda angolul ordít:
  - Térdre! És csókold meg a lábam!
  A férfiak arcra borulnak, és megcsókolják a lány csupasz, kissé poros lábát.
  Aztán Charlotte, a vörös hajú vadállat arra kényszeríti őket, hogy csókolják meg a lábukat. Milyen gyönyörű.
  A szélben rézvörös haja harci, proletár zászlóként lobog.
  Férfiak és különösen fiatal férfiak egyaránt csókolgatják az istennő kerek sarkát. És megnyalják a szépség durva lábát.
  Megcsókolták Christina és Magda mezítlábát is. Műrepülő lányok is.
  És az ilyen harcosok erősek és izmosak. És ami a legfontosabb, mezítláb és aranyos.
  És karcsú alakok, és hasizmok! És van bennük valami csodálatos, valami harcias és valami gyönyörű.
  És minden izom játszik, és izomgolyók gurulnak a lebarnult bőr alatt.
  Szuper osztályok ezek a lányok! Bennük van a harag ereje és a szenvedély lángja! És a győzelembe vetett bizalom.
  Az angolok pedig csókokkal záporozzák csupasz, kecses lábukat!
  Málta elesett, és sokkal könnyebbé vált csapatokat Afrikába szállítani. A Führer meggondolta magát, és a legfontosabb dolog, ami eszébe jutott, egy logikus gondolat volt: a Szovjetunió totalitárius ország, ami azt jelenti, hogy erős. Majdnem kétszáz millió embert hegeszt össze a kommunista ideológia és ez a hatalom!
  Ugyanakkor a Szovjetuniónak elég földje van, és nem fog senkit megtámadni.
  Tehát Oroszország megtámadásához fel kell készülnie.
  Milyen tankjaik vannak a németeknek? Őszintén gyenge! Az oroszok pedig a május elsejei felvonuláson láttak KV-2-eseket 152 mm-es ágyúkkal, és KV-1-eket 76 mm-es ágyúkkal, és T-34-eseket, agilis harckocsikat szintén ágyúkkal, amelyek áthatolnak a németeken.
  És a Führer elrendelte: hozzanak létre saját szörnyeket az orosz tankok ellensúlyaként. Különösen a "párducok", "tigrisek", "oroszlánok" és "egerek". Jó autók a maguk idejében, de túl nehézek.
  Drága és munkaigényes is! Másrészt a német technológia ebben az esetben versenyezhet a szovjet technológiával.
  Ráadásul a németek abban reménykedtek, hogy hamarosan övék lesz egész Afrika, és képesek lesznek megszerezni a világ fontos erőforrásait. És lesznek rabszolgák, csapatok és harci egységek...
  Általában véve a Wehrmacht harcosai erősek...
  És a lányok gyönyörűek... És csodálatos tolvajok!
  Máltán sétáltak, és a férfiak kínzásáról ismertek. Heves harcosok. Levetkőztették a fiúkat és a lányokkal együtt erőszakolták meg őket! Miért nem szórakozás?
  A harcosok sokat énekeltek és kiabáltak:
  - Senki nem állít meg minket, még az ördög sem győzhet le!
  Gerda és csapata is megtámadta az angol cirkálót. A lányok karddal mentek végig, és mindenkit feldaraboltak. És közben mezítláb dobálták a kihegyezett korongokat.
  Ezek a gyorsan mozgó harcosok, akiket nem lehet könnyen és problémamentesen megállítani. Mennek előre, és elpusztítják a tengerészeket. És két kézzel integetnek maguknak. Ez a négy boszorkány megjelent. A Boszorkányok pedig könyörtelenek, teljesen gyilkosok.
  Végigfutnak a fedélzeten, kivillantják kerek, rózsaszín sarkukat, és úgy hadonásznak a kardjukkal, mint a légcsavarlapátok. Levágják az angolokat, és vigyorogva énekelnek magukban.
  - Nem vagyunk szánalmas lányok, olyan tiszta a hangunk! Bátran szétverjük a briteket, hogy ne legyen itt csend!
  És hogyan mutatják meg a nyelvek! Ezek a lányok... Igazi terminátorok!
  És csupasz lábujjakkal korongokat dobálnak magukra, és kiütik ellenségeiket.
  Nagyon véresen fogják csinálni. És elvágták a torkukat. És annyi torok nyílt meg.
  Agresszív srácok.
  És pontosabban lányok, a vadállatok izmaival. És senki sem tudja megfékezni őket - ez az elem.
  A lányok lendületesek és szinte meztelenek. És még a mellüket is kitették, hogy szebbek legyenek.
  Gerda énekelte:
  - És a cirkálót elfogják - rohannak a lányok! Ilyen elem, ilyen elem!
  A lányok valóban olyan szépségek, hogy nem lehet egyszerre megállítani őket.
  Egy eszeveszett, forrongó energia buborékol bennük. És ez egyszerűen egy olyan agresszív hurrikán, és rengeteg láng és hő.
  A harcosok valóban csodálatosak. És az öklükkel pofán üthetik.
  Olyan agresszív ugrásokkal rendelkeznek a lányok, akik szárnyakkal és agyarakkal születtek...
  Charlotte levágja az angolt, és magában vinnyog:
  - Senki sem hasonlítható hozzánk a csatában! Én egy nőstény farkas vagyok, egy menő nőfarkas!
  És a vörös hajú vadállat pofont vág és karddal vág...
  Így az angol admirális a lányok megtorlása alá került. Mit akart valójában? kivel vetted fel a kapcsolatot?
  A harcosok elvitték és darabokra vágták!
  Christina örömmel énekelte:
  - Lesz szeletelt kebab!
  És megmutatta a nyelvét.
  Aztán mezítláb eldobott egy éles szélű korongot. És azonnal megölt öt angolt.
  Magda csupasz sarkával rúgott, három angol pedig átrepült a fedélzeten. Ez a lány csak egy vadember!
  És mind a négyen felkiáltanak:
  - Dicsőség isteneinknek!
  És újra aprítani fog... Angolok százait vágták már le. A túlélők pedig térdre esnek, és megcsókolják a gyönyörű lányokat, erős, cizellált, mezítlábukat.
  
  
  VLADIMIR ZELENSKIJ OROSZ ELNÖK
  A beiktatás után Vlagyimir Zelenszkij bejelentette a Rada feloszlatását és előrehozott parlamenti választások megtartását. Ez általában várható volt. Az Oroszországgal fenntartott kapcsolatok azonban továbbra is feszültek. Vlagyimir Putyin nem gratulált Zelenszkijnek a győzelméhez, és nem ismerte el az ukrajnai elnökválasztást. De ez még az új fiatal vezetőnek is előnyös volt. A nacionalisták, akik gyanakodva néztek rá, felismerték, mint a magukét. És a Nyugat rájött, hogy Putyin valóban agresszor. És megerősítette Ukrajna támogatását. Tehát az egészségért kezdődött, és a békéért ért véget. Zelenszkij elfogadta, és rendkívül erősen szerepelt az új Rada-választásokon. Sikerült parlamenti többséget szerezni. Aztán több népszavazást is tartott. Beleértve az alkotmányreformot.
  Az elnök jogköre jelentősen bővült. Éppen ellenkezőleg, a Rada korlátozott. Ezt követően Zelensky határozottan reformokat és modernizációt kezdett.
  Ugyanakkor Donbászban egy ravasz húzást találtak ki. A harcos Anastasia Orlova érdekes lehetőséget kínált. Ukrajna és a nyugati titkosszolgálatok támogatásával Luganszk és Donyeck régió kormányzója lesz. Ezután hivatalos tagságot kap Ukrajnában, és pénzt kap a helyreállításra és a nagyobb személyes hatalomra. És még a saját hadseregét is. Vagyis a Kadirov-opció. Amikor Oroszország ténylegesen függetlenséget adott Csecsenföldnek, csak formálisan tartotta meg az irányítást felette.
  Anastasia Orlova, akinek befolyása van a terepparancsnokok között, elfogadta ezt a lehetőséget. Azt kell mondanom, hogy ez a nő nagyon szép volt, szőke, és általában még a hideg télben is mezítláb futott.
  Anasztázia hadat üzent Új-Oroszország "lopó" vezetésének. Nagyon harcos és tekintélyes lány. És megalapította a rezidenciáját Novoazovszkban. Az emberek és a milíciák egy része támogatta őt.
  Anasztázia a mezítlábas lányokból álló zászlóaljjal számos razziát hajtott végre és több várost elfoglalt. Helyi harcok törtek ki. Volt egy kötélhúzás.
  Anastasia meglehetősen ügyesen járt el, és pénzt kapott külföldről. Emellett támogatást kapott Oroszországban. Többek között a nőktől. A sikerhez az is hozzájárult, hogy Putyin beteg volt. Úgy tűnik, Oroszország ambiciózus elnöke túlhajszolta magát. És ilyen körülmények között az oroszországi vezetés megosztott volt. Anasztázia ezt kihasználva elfoglalta Donyecket. Komoly támogatást kapott.
  A háború Luganszkgal is elkezdődött. De nem túl energikus. A milíciák nem igazán akarták megölni egymást.
  Végül Novorossija elnökválasztását tartották, és Anasztázia győzött. Az Egyesült Államok és Kijev azonnal elismerte. Aztán más nyugati országok, és az egész világ!
  Zelenszkij tartotta szavát, így Novorosszia különleges státuszt kapott Ukrajnán belül. Donyeckben pedig újra lebegett a sárga-kék zászló.
  Megérkezett a várva várt béke.
  Zelenszkij aktívan küzdött a korrupció ellen, sőt a gazdasági bűncselekményekért halálbüntetést is bevezetett. Vlagyimir Zelenszkij szigorúan és ügyesen irányítva és professzionális csapatot alkotva magas növekedési ütemet biztosított Ukrajnának. Az ország felemelkedett, és az új vezető ereje erősödött. Az Oroszországgal fenntartott kapcsolatok javultak. Mi járult hozzá a stroke-hoz, amely Putyint elvitte, és kevésbé ambiciózussá és agresszívvé tette.
  Oroszországban Zelenszkij népszerűsége nőtt. Erős szónok volt, bájos ember, populista. És nem kommunista, de nem is antikommunista. Népszerű, mind a baloldal, mind az orosz oligarchák körében. Nagyon népszerű az orosz fiatalok körében. Egy értelmiségi és egy srác. Intelligensnek tűnik, de tartós hatalmat ragadott magához. Igen, határozottan vezető, de egyben úriember is! Magas kultúra, de érthető és szeretett az emberek számára. Igazi tehetség a menedzsmentben. És nagyszerű szervező.
  Így aztán, amikor eltelt Ukrajna jólétének és felemelkedésének öt éve, és Zelenszkij hatalma végre megerősödött, szenzációs javaslat következett.
  Mégpedig Oroszországgal való egyesülésre. Hozzon létre egyetlen szakszervezeti államot, közös elnökkel, nagy hatalommal. Természetesen nép által választott.
  És Oroszországban az elit sokkot kapott. Micsoda lépés! Putyin ekkorra legyengült egy súlyos betegségtől és veszített népszerűségéből. Ez azt jelenti, hogy nem tudott harcolni, legalábbis nem teljesen. És maga Medvegyev általában nem harcos, és az emberek nem szeretik.
  És itt Zelensky egyértelműen egy unió állam elnöke akar lenni, és... Reálisak az esélyei! Először is, a Nyugat Vlagyimir Zelenszkijt szeretné látni Oroszország és Ukrajna elnökeként! Teljesen nyugatbarát és európai politikusnak mutatta magát. Másodszor, Zelensky népszerű Oroszországban és különösen Ukrajnában. Harmadszor, nincsenek versenytársak a láthatáron. Putyin súlyos beteg, Medvegyev gyenge és népszerűtlen, Zjuganov és Zsirinovszkij túl öregek. Nincsenek más vezetők a láthatáron. Sőt, negyedszer, Oroszország oligarchái és Zelenszkij is támogatják.
  Igen, egyértelmű, hogy ez egy nagyon komoly jelölt Oroszország elnöki posztjára. Van ereje, karizmája és rendkívüli szónoki képessége. És a nyugati és az orosz média támogatása is. Plusz az új népszerűsége az orosz politikában, régi és unalmas vezetők alatt.
  Röviden: kényelmetlen visszautasítani és ijesztő az ajánlat elfogadása. Putyin második agyvérzést kapott. Medvegyev lett Oroszország megbízott elnöke.
  Persze korántsem tény, hogy Zelensky biztosan nyer. És nagyon szeretném annektálni Ukrajnát. Medvegyevnek a vágya, hogy felülmúlja Putyint! De megéri-e olyan kockázatot vállalni, mint a választások Zelenszkijvel?
  Oroszország népe azonban támogatta az Ukrajnával való egyesülés gondolatát. Emberek százezrei vonultak utcára - követelve: a szláv testvérek egységét. A tüntetők összecsaptak a rendőrökkel Moszkvában. Sokan megsérültek. A tiltakozás hulláma kezdett erősödni.
  A kommunisták Zjuganovot végre elkapták, pontosabban elrohadták, és a fiatalabb vezetés elkezdte kivezetni az embereket az utcára. Rendszerváltást követel.
  A nacionalisták is megjelentek, és megvoltak a maguk erős és ambiciózus vezetői. A Maidan egyre divatosabb lett. Kövekkel és Molotov-koktélokkal dobálták meg a rendőröket. Az emberek régóta felgyülemlett elégedetlensége egyre jobban megnyilvánult.
  Medvegyev biztonsági tanácsot tartott.
  A tagok többsége az egyesülés mellett foglalt állást - arra hivatkozva, hogy az ördög nem olyan szörnyű, mint ahogy lefestik. Az adminisztratív erőforrások és a propaganda pedig óriási erőt jelent! És hogy az emberek agyát alaposan ki lehet mosni, és általában a hatalmon lévő pártra fognak szavazni.
  Az orosz milliárdosok is hűséget esküdtek Medvegyevnek, aki kiszámítható volt, hosszú ideje volt hatalmon, és többé-kevésbé mindenkit elégedett volt.
  Deribasco milliárdos logikusan megjegyezte:
  - A választási kampányt olyan stílusban kell lebonyolítani: Medvegyev ma Putyin, és egyetlen Zelenszkij sem veszélyes ránk!
  Roman Abramovics hitelesen megjegyezte:
  Jelcint négy százalékos eredménnyel húztuk ki a választási gödörből, téged pedig még jobban kihúzunk! Pénzünk és médiánk a garancia!
  Prohorov megerősítette:
  - Nem akarunk olyan magas adókat a gazdagokra, mint Ukrajnában, és mindannyian mellettetek állunk!
  Dmitrij Medvegyev öklével az asztalra csapott, és bejelentette:
  - Akkor elfogadjuk az integrációs és egységesítési javaslatot!
  Ukrajna és Oroszország egyesülési megállapodást írt alá. Az erőviszonyok azonnal megváltoztak. Az elnökválasztás három hónapon belül várható.
  Az elnöki posztra való regisztrációhoz elég vagy százezer aláírást összegyűjteni, vagy kilencvenezer dollár letétet fizetni, amelyet csak a második körbe jutás esetén térítenek vissza. Ezek igazán vicces szabályok. Részben az orosz, részben az ukrán jogszabályokból származik.
  Természetesen sok elnökjelölt lesz, Medvegyev csapata láthatóan úgy gondolta, hogy ez még jövedelmezőbb lesz számukra! Szerintük a választók mobilitása első körben előnyhöz juttatja a hatóságokat. A másodikban pedig mindenki Medvegyevet fogja támogatni. A megbízott elnök mindenesetre számolt vele. És elkezdődött...
  Anasztázia Orlova, ez a mezítlábas Kleopátra azt mondta, hogy lesz Zelenszkij százzal szemben. És hogy ő Lancelot Putyin és Medvegyev sárkány ellen.
  Heves támadások bontakoztak ki a sajtóban. Néhányan Zelenszkij, mások Medvegyev oldalán álltak.
  Megkezdődött a jelentkezők regisztrációs időszaka. Oroszországban zűrzavar volt. Dzhokhar Dudayev fia megjelent a Kaukázusban, és dzsihádot hirdetett. És széles körű támogatást kapott az iszlám régiókban. Sok szakértő a CIA fülére gyanakodott itt. Ráadásul Trump elnöksége a végéhez közeledik, és legalább néhány győzelmet ki kell nyernünk. Zelenszkij pedig az orosz trónon nagy győzelem! Bár vannak szkeptikusok is, akik azt állítják, hogy Zelenszkij nagyszerű országgá teheti Oroszországot, sokkal erősebbé, különösen gazdaságilag, mint Putyin alatt.
  Tehát nyugaton is megoszlottak a vélemények. Az egyesült ukrán-orosz állam természetesen erős egyesület, és egyáltalán nem vicc. Ez tényleg egy szörnyeteg lehet. Természetesen az orosz biztonsági erők is támogatták az egyesülést. Ráadásul Anastasia menő nő. Ő, egy zászlóalj lányokkal, csupa szépséggel, mezítláb és bikiniben volt, felborult és legyőzte az orosz különleges erőket. Amikor port gyűjtenek, hogy megdöntsék Zelenszkij túl lelkes rajongóját.
  A lányok megmutatták, hogy mesésen küzdenek mezítláb és bikiniben! A "Vympel" különleges csoportot pedig dögös nők győzték le. Ennek eredményeként az a döntés született, hogy nem avatkoznak be, és Novorosszijában az ukránbarát vezetés került hatalomra.
  Anasztázia Zelenkij mellett kampányolt. A csatában a lány tudta, hogyan dobjon mezítláb éles, vékony korongokat, bumerángokat és gránátokat. A bikinibe öltözött harcosok legendássá váltak. Egy egész ezred lány, mindegyik megér egy egész hadosztályt. Ez hatalmas erő!
  Anasztázia átrohant a havon, vörös, csupasz sarka villogott. A lány ezt énekelte:
  Az űr hatalmasságában, hidd el, van egy álom,
  Olyan, mint egy napsugár az égen...
  Svarog szemében béke és tisztaság van,
  Ő értünk, ahogy Jézus feltámad!
  
  Ragyogó sorsot fogunk szülni,
  Ragyogni fog, mint a nap májusban...
  De nem értem, meddig lehetnek az élőhalottak,
  Milyen gonosz sors játszik velünk!
  
  Védd meg hazádat, lovag,
  Ragyogjon az égi csillag...
  Védjük szülőföldünk hatalmasságát,
  Legyen a bolygó örök paradicsommá!
  
  De mit tehet a szörnyű kommunizmus?
  Mindenhatóvá teszi a haza zászlaját...
  És a dühös fasizmus eltűnik a pokolban,
  Egy nagyon erős ütéssel átütjük az ellenséget!
  
  Add át szívedet Szülőföldünknek,
  Nagyon erős hővel ragyogni...
  A végsőkig végigmegyünk a csatánkon,
  És egy csapással elpusztítjuk a Führert!
  
  Sztálin elvtárs váltotta fel apját,
  Különböző generációk gyermekei vagyunk...
  A horda őrjöngve a pokolban pusztul,
  És a zseniális Lenin megmutatja az utat az Édenbe!
  
  Oroszországban minden fiú óriás,
  A lányokat pedig harcra nevelték...
  A Mindenható Úr családja egy számunkra,
  Mi oroszok mindig is tudtunk harcolni!
  
  El fogunk érni, azt hiszem, hamarosan mindent elérünk,
  Nincs magasabb az univerzumban...
  A komszomol tag felemelte az evezőt,
  És üsse a Führert a tetőre!
  
  Nincs több kommunizmus, nincs több eszme,
  Gyönyörűek és boldogságot hoznak!
  És a Führer egyszerűen egy gazember,
  Nagyon alattomos, nagyon fekete!
  
  Lány vagyok - a harcos nagysága,
  Mezítláb, merészen szaladgált a hidegben...
  Vastag fonatom aranyból van,
  Gyors rózsát építettem!
  
  Egymilliárd ötlet merülhet fel
  Hogyan lehet hazát rendezni a kommunizmusban...
  Ha meglátsz egy Fritzet, üsd meg erősen,
  Hogy az a rohadt Adolf ne üljön a trónon!
  
  Üsd meg ököllel a fasisztákat,
  Még jobb, ha kalapáccsal ütöd meg őket...
  Sétáljunk a Volgán a szellővel,
  Egyszerűen nem bánjuk a kecskék összezúzását!
  
  Katonákat nevelünk a szülőföldnek,
  A lányok rohannak támadni...
  A szépség megcélozta a géppuskát,
  Hitler megtorlása fájdalmas lesz!
  
  Senki sem győzheti le az oroszokat,
  Bár a fasizmus farkasa egy tapasztalt ördög...
  De a medve mégis erősebb,
  Melyik rend újat épít!
  
  Fuss a szülőföldért, Sztálinért,
  Mezítláb rohannak a komszomol tagjai...
  A nácikat leöntötték forrásban lévő vízzel,
  Mert a nagyoroszok a legmenőbbek!
  
  Büszke lányok lépnek be Berlinbe,
  Mezítlábas lábnyomokat hagynak maguk után...
  Fölöttük egy aranyszárnyú kerub,
  És ezüstössé válnak, mint a darázsgyöngy!
  A lány énekel, de hogy harcol! Végül is ő és négy partnere mentették meg a milíciát a Iolaisk elleni teljes vereségtől.
  Aztán öt bikinis és mezítláb lány lépett be egy egész sereggel.
  Igen, elég látványos volt.
  Anasztázia sokat lőtt a géppuskából, elvágta az ellenség vonalát, majd csupasz lábujjakkal egyszerre több vékony korongot is eldobott. Ezeket a fejeket levágják.
  Anastasia pedig énekelni fogja:
  - A Szent Ruszért!
  Natasa is lőtt, levágta az ellenséget, és nyikorogva, mezítláb gránátot dobott, leütött egy tankot:
  - Svarognak!
  Aztán az aranyhajú Zoya sorra kerül. És a halál ajándékát is mezítláb dobja, és így kiált:
  - Rodnoverie jövőjéért!
  Aurora pedig a lehető leghamarabb követni fogja őket. És csupasz sarkával elengedi a halál ajándékát, és így kiált:
  - Nagy határokért!
  És akkor Svetlana benyomul. Lépést ad, majd géppuskából, és csupasz lábujjakkal pusztítást küld...
  És a mezítlábú szépség azt kiáltja:
  - A Romanovok visszatéréséért!
  Igen, Anasztázia rajongott a királyi birodalom helyreállításáért. Valójában Oroszországban egyébként is egy cár van hatalmon. Miért nem hozunk létre egy legitim monarchiát? Ráadásul a Romanovok ereiben európai királyok sok generációjának vére folyik. Ez a törzskönyvük? Milyen család az Putyin, és főleg Lukasenko? Kik ők, hogy királyok legyenek? De a Romanovok Isten felkentjei!
  Anastasia és bikinis barátai sok csodát tettek. Úgy harcolt, mint egy ördög. De aztán összeveszett Putyinnal, és Zelenszkij oldalára állt. Általában véve Anasztázia látta, hogy Ukrajnát sérelem éri, és fokozott igazságérzettel a gyengék oldalára állt!
  Anasztázia és ötöse visszaverték a Novoazovszk elleni támadást, amikor megpróbálták letartóztatni, mint lázadót. A kormányerők egy egész oszlopát levágták és leszerelték.
  Ezután a foglyok arcra borultak, és megcsókolták Anastasia és a másik lány meztelen, poros lábát.
  A lány filozófiailag így szólt Novorosszija elfogott katonáihoz:
  - Nem akarlak megölni! Ti vagytok a testvéreim! És én leszek a királynőd!
  Általánosságban elmondható, hogy Novorossija elfogadta Anasztáziát anélkül, hogy sok kárt vagy súlyos veszteséget szenvedett volna. Igaz, a szőke terminátor levágta a Donyecki Köztársaság kormányzójának fejét, és megölte a főként kaukázusiakból álló őreit.
  Anastasia régóta legenda. A Krím-félszigeten olyan csodákat tett, hogy megkapta az Orosz Föderáció hősének csillagát. Nélküle nem ment volna ilyen simán bikinis partnereivel. De aztán Anasztáziát elvitték, és megfosztották minden orosz kitüntetéstől. Beleértve az orosz különleges erők meggyilkolását a csatában, amikor megpróbálták eltávolítani. Még büntetőeljárás is indult.
  De nem mertek nagy háborút kezdeni a gyakorlatilag független Novorosszijával. Ráadásul Putyin megbetegedett, és nélküle senki sem akart felelősséget vállalni.
  Főleg Medvegyev, aki általában véve nem vezető zsigereiben és szellemében. De pontosan ez illett a Medvékhez az orosz oligarchákhoz és Putyin környezetéhez - könnyen manipulálhatók.
  Bárhogy is legyen, hatalmas propagandagépezet emelkedett Zelenszkij ellen. Mindenkit hibáztatni kezdtek mindenért. És hogy állítólag drogos volt, tolvaj, és milliárdokat szippantott el offshore cégeken keresztül, és általában meleg.
  A tartomány elment írni. És persze voltak tanúk, és különféle biztosítékok. Beleértve a homoszexualitás vádjait. Még csak most kezdődött el a jelöltek regisztrációja, máris ömlik a sár.
  A választásokon részt venni hajlandók száma, mind az ukránok, mind pedig az oroszok kolosszálisnak bizonyultak. Kommunisták és nacionalisták egyaránt bemásztak. Hirtelen még az öreg és beteg Zjuganov is megjelent szavazni. Bár már elhagyta az Orosz Föderáció Kommunista Pártja elnöki posztját. Afonin, Udalcov és Grudinin is elment szavazni. És általában még mindig van egy rakás baloldali jelölt, kevéssé ismert, de agár. És nagyon sokan akarnak indulni az elnökválasztáson! Mi van kilencvenezer dollárral? Ez tényleg akkora összeg orosz mércével mérve?
  Mintha a tankok hajlandóak lettek volna felmászni. És üzletemberek, művészek, popfigurák és írók. Igen, az írók is aktívak. Csinálj reklámot magadnak. És kilencvenezer dollár nem is olyan sok. A CEC-hez tehát több száz kérelem érkezett.
  Hát választások! Hát, micsoda show lett! Még Alla Pugacsov is indult az elnökválasztáson. Miért ne? Alka kezdett elfelejteni, talán önmagára emlékeztet! Az idősek közül Jurij Luzskov került az elnöki székbe. Nyilván én is emlékeztetni akartam magam.
  Nos, persze, egy ilyen műsor nem nélkülözheti Vlagyimir Volfovicsot. De ezúttal fia, Igor Lebegyev és jobb keze, Degtyarev is részt vett a választásokon. Három oszlopban is elmentek a választásokra.
  A nacionalisták is megmozdultak. Természetesen a legendás Demushkin, aki börtönben ült, és érdekes módon "Spider", a "Metal Corrosion" vezetője és a "Kolovrat" rockegyüttes feje indult az elnökválasztáson, és még sokan mások.
  Hát persze, a popénekesek is kampányba indultak. Itt van Philip Kirkorov és Nyikolaj Baskov. Nekik sincs vesztenivalójuk. Ilyen katonai őrséget vetettek be.
  És Timothy és Vitas, és általában sokan kampányoltak.
  Persze nem véletlenül! Medvegyev terve az volt, hogy hatalmas számú jelöltet állítson, akik a második fordulóban szavazatokat adnak át neki. Összességében a terv érdekes. Medvegyev értékelése kezdetben alacsonyabb, mint Zelenszkijé. És ravaszság nélkül lehetetlen nyerni!
  De Jelcinnek is nulla volt az értékelése, de ő tudott nyerni Zjuganov ellen. Igaz, ez utóbbi úgy bonyolította le a választásokat, mint egy érvénytelen: szándékosan veszített!
  És ebben az esetben Medvegyev egy rendkívüli és nagyon tehetséges emberrel áll szemben.
  Szóval sok minden történik itt. Szolovjov bemutatóján Zelenszkijt folyamatosan sárral dobálták rá. Igaz, akkor egy lány mezítláb lábujjával fagylaltot dobott Szolovjov arcába. És kiütötte a szemét. Ami után világossá vált, hogy nem biztonságos sárral dobálni Zelenskyt! Ez a fickó például egy ukrán sas!
  Általánosságban elmondható, hogy az orosz társadalomban nem volt egység. Sokan támogatták Zelenszkijt. Mint, igazán fiatal vér, és képes volt felemelni Ukrajnát magas olaj- és gázárak nélkül! És mi van Medvegyevvel? Az ország szó szerint fuldoklik az olaj- és gázdollárokban, a gazdaság pedig teljes stagnálásban van. Növekedés nincs, csak a munkanélküliség nő.
  Medvegyev általában véve a legmagasabb antibesorolású politikusok közül. Bár pontosan ezért előnyös az oligarchák számára. Minél jobban függünk tőlük, annál jobban irányítunk. Az orosz kormány sietve elkezdte emelni mindenki fizetését és nyugdíját. És időnként...
  Sőt, Medvegyev még a nyugdíjkorhatár két évvel történő csökkentését is javasolta. Például minden az emberek javát szolgálja. Módosítottak pedig a nyugdíjak emelésére és a nyugdíjazás utáni munka szolgálati időnek számítására.
  Medvegyev és a tisztviselők nem felejtették el. Úgy, hogy kiállnak és rá szavaznak. Különösen törölték a nyilvános jövedelemnyilatkozatokat, és engedélyezték az ezer dollárig terjedő ajándékokat. Ami persze tetszett a tisztviselőnek. Ugyanígy a külföldi ingatlanok, valamint a számlák engedélyezése is.
  A dohányosok megnyerése érdekében jelentősen enyhítették a dohányzásellenes törvényt. Az éjszakai alkoholárusítást engedélyezték, sőt a szerencsejátékot is legalizálták. Ez utóbbit üdvözölték az oligarchák, valójában miért veszítenénk el ezt a bevételt és a föld alá vonnánk.
  A "Dols" program visszatért. Több erotikát kezdtek vetíteni a televízióban.
  Medvegyev is amnesztiát hirdetett, sőt segélypénz kifizetését is elrendelte a foglyoknak. És ez is a szavazatok jelentős százaléka. És maguk a foglyok és családjaik.
  Általánosságban Medvegyev a szlogent terjesztette elő: több szabadságot! Oroszországnak valóban elege van Putyin despotizmusából. Amikor még egy meztelen nőt sem látsz a tévében!
  És persze volt egy kísérlet, hogy megmutassák: szabadabb lett az élet, vidámabb lett az élet!
  Medvegyev emellett csökkentette az alkoholárakat, és engedélyezte a sörreklámot a televízióban. Valójában minek menni túl messzire.
  A Kaukázusban azonban háború tört ki. Putyin távozása után a hegymászók még több kiváltságot és jogot kezdtek követelni. Ambícióik pedig csak nőttek. Sőt, Törökország aktívabban kezdett nyomást gyakorolni a Kaukázusra, ambícióik nőttek, főleg, hogy Szíriában Erdogan véleménye szerint túl keveset kapott. A helyzetet súlyosbította az olajárak és ennek következtében a gázárak esése. A Maduro-rezsim megdöntése után Venezuela növelte a termelést. Az Egyesült Államok és Irán végre kibékült, Líbiában egységes kormányt hoztak létre.
  A csökkenő olajárak összeomlották az orosz rubelt, felpörgették az inflációt, és leértékelték a bérek és a nyugdíjak emelését.
  És a kaukázusi fegyveresek növekvő aktivitása Medvegyev ellen játszott.
  Azt mondták, nem tudta megőrizni Putyin örökségét. És ami általában, ahogy gyakran megesik: a szupersztár gyenge utódnak nevezte ki magát.
  Mind az USA, mind az arab országok, sőt Irán is táplálta a szeparatizmust a Kaukázusban. De nézeteltérések alakultak ki a biztonsági erők között. Néhányan még mindig Putyin régi partnerét, Medvegyevet akarták elnöknek látni! Mások pedig a sokkal népszerűbb Szergej Shoigut akarták berakni.
  De ez utóbbit nem támogatták az oligarchák és az iparosok. Túl baloldalinak tartották, és a milliárdosok belefáradtak az egyszemélyes diktatúrába. Mindenki liberálist akart a trónon és megbékélést a Nyugattal. Medvegyev, aki megvárta az elnökjelöltek regisztrációs időszakának lejártát, kirúgta Sojgut. Mi okozott nyugtalanságot a hadseregben.
  . FEJEZET 2. sz.
  Ezután Medvegyev Shoigunak a régóta ígért marsall rangot adományozta, és tiszteletbeli miniszterelnök-helyettesi posztot adományozott neki. Szintén populista lépés. De mindenesetre a választás előtti helyzet nem a megbízott elnöknek kedvezett.
  Zelenszkij fiatalabb, sikeresebb, beszédesebb, pontszerző. És még a nyilvántartásba vételkor is több mint kétszáz elnökjelölt megtartotta vitathatatlan vezető szerepét. Medvegyevnek azonban még meg kellett küzdenie a második helyért. A második körbe jutásért váratlanul Alla Pugacheva lett a versenyzője. Az idősödő primadonna, aki sokáig nem lépett fel, és nem különösebben rajongott a PR-ért, hirtelen felugrott a rangsorban.
  Talán reakció volt a bosszantó politikusokra. Zsirinovszkij és Zjuganov értékelése ezzel szemben meredeken csökkent. A nép rettenetesen elege van mindkét politikusból. Sőt, fiatalabb és eredetibb vezetők jelentek meg választói mezőnyükön.
  Demuskin, aki a börtönben mártír képét kapta, észrevehetően hozzátette. Szurajkin továbbra sem tudott minősítést szerezni, de pártja másik tagja, Szergej Kovaljov, a legjobb orosz profi ökölvívó is elkezdett pontgyűjteni.
  Általában Szergej Kovalev érdekes srácnak bizonyult. A moszkvai polgármesteri posztért indult, és mindenki számára váratlanul második lett. Belépett az Orosz Kommunista Pártba. És elkezdte javítani a minősítését is.
  Meg kell jegyezni, hogy Szergej Kovaljov nagyon nagyszerű bokszoló - a legjobb az oroszok között, még Kostya Tszyu-t is megelőzve.
  Szergej Kovaljov tehát terminátor, és veszélyesen közel áll Medvegyevhez.
  Igaz, a legtöbb orosz felmérési szolgáltatás rendelkezik minősítéssel és... O. az elnököt túlértékelték. De az előléptetés alapos volt. Medvegyevnek azonban nem volt túl szerencséje. Putyin után valahogy fukarabb lett a szerencse. Az olajárak tovább csökkentek, a rubel árfolyama is csökkent, az árak pedig gyorsan emelkedtek. A Kaukázus egyre aktívabban égett. És még Kadirov emberei is harcolni kezdtek a fegyveresek oldalán. Ez a helyzet. Aztán a tálibok megtámadták az orosz csapatokat a Tádzsikisztán határán.
  És mint kiderült, az orosz csapatok nem voltak készen. Medvegyev ismét felállította magát. Ráadásul a Honvédelmi Minisztériumban és a Pénzügyminisztériumban lopással kapcsolatos botrány is kiderült. Árnyék vetült Medvegyev régi barátaira. Kétségek merültek fel abban is, hogy ki lopott el több százmilliárd dollárt Oroszországból. Szintén gyanakvás. És a média pimasz lett...
  Zelenszkij higgadtan, profin vezette a választási kampányt, akár egy showműsort. Zsirinovszkij, mint mindig, többet dolgozott a hatóságoknak, mint magának. Zjuganovot kifütyülték és rothadt tojással dobálták meg. Aztán megint események...
  Természetesen Ksenia Sobchak részt vett a választásokon, és nem tehetett róla, hogy kidobta a konikot. Elvette, és egy tortát dobott Zsirinovszkij arcába. És felhívta magára a figyelmet. Ez is elég epikusan történt.
  Alekszandr Povetkin is részt vett a választásokon. Az orosz ökölvívó a Joshuával szembeni vereség után sokáig nem tudott visszatérni, majd vívott pár küzdelmet átadható ellenfelekkel, és egy komolyabbban megbukott. Pályafutása befejeztével a politikába kezdett, és nacionalista pártot alapított.
  Eddig nem sok sikerrel.
  Povetkin azonban egy televíziós vita során arcon ütötte ellenfelét. Kitüntette magát, és ez egy kicsit emelte az értékelését.
  A választások általában hisztérikusak voltak.
  Televíziós vitákat tartottak: harminc másodpercet adtak a válaszadásra, és szóváltás alakult ki. Partik, verekedések, botrányok. Egy egész bohózat.
  Medvegyevet szégyentelenül előléptették, de minősítése gyakorlatilag nem nőtt. A második körbe való kijutás továbbra is kétséges.
  Zelensky nagy előnnyel vezetett. És nem csoda! Öt év alatt Vlagyimirnak sikerült megszüntetnie a munkanélküliséget, helyreállítani az összes üzemet és gyárat, valamint újakat építeni.
  Zelenszkij egyik eredménye a mezőgazdaság és az alternatív energiaforrások fejlesztése volt.
  Ukrajnában különösen olyan erőművek jelentek meg, amelyek légköri nyomáskülönbségből működnek és töltenek. Valamint a geotermikus erőművek. És még sok más. Beleértve az ionoszféra energiájának felhasználását. Történt, hogy a tudomány szembeszállt az olajjal és a gázzal.
  Igazi szenzáció volt, hogy Ukrajnában megjelent egy szintetikus élelmiszert előállító és Kínába szállító üzem. Oroszország pedig csökkentette az élelmiszerexportot.
  Az ukránok között is voltak jelöltek. Különösen Vladimir Klitschko. A híres bokszoló nehéz karriert futott be. Visszatérés a ringbe: Charr és Tyson Fury legyőzése. De a harmadik visszavágót Joshua ellen ismét elvesztette, de sok pénzt keresett. És bejelentette, hogy végleg visszavonul a boksztól.
  De aztán újra visszajött. Kijevben harcolt Gassievvel és nyert. Utána újabb küzdelmet vívott, és elnyerte a rendszeres világbajnoki címet - végül megdöntötte Foreman és Joe Louis rekordját is. Ezt követően bejelentette jelölését az egyesült Oroszország és Ukrajna elnöki posztjára. És azt kell mondani, hogy Vlagyimir Klicsko az ukránok között maga Zelenszkij után a második. Vlagyimir Klicsko pedig jelentős bokszkora ellenére már a választási kampány során kötelező védekezést hajtott végre egy nála húsz évvel fiatalabb bokszolóval szemben. És ismét kiütéssel nyert.
  Ezt követően Vlagyimir Klicsko értékelése megugrott, és közelebb került Medvegyevhez, esélyt nyerve a második körre.
  Általában véve ezeknek a választásoknak egy vitathatatlan kedvence volt: Zelenszkij, és nagyon szoros küzdelem folyt a második helyért. Alla Pugacheva, aki rövid időre megelőzte Medvegyevet a második helyért folytatott küzdelemben, elkezdett félreállni. Elvileg nem világította meg semmi fényes. Vlagyimir Klicsko pedig a második helyen végzett. De a választói köre nem túl stabil. Szergej Kovaljov, akinek sikerült három vereség után mennie, és begyűjtenie mind a négy félnehézsúlyú övet, szintén a ringben küzdött, és ismét megszerezte a bajnoki címet.
  És az értékelése ismét megugrott. A második körbe is eljuthat. További ukrán ökölvívók: Usik és Lomachenko támogatta Zelenszkijt, és az elnökök nem avatkoztak be. Bár mindketten még nem fejezték be pályafutásukat. Miért kellene befejezniük? Usik pontozással verte Joshuát, és vitathatatlan nehézsúlyú világbajnok lett. Lomachenko egyik súlykategóriából a másikba vándorol, és akkora honoráriumot fizetnek neki, hogy nem szívesen fejezi be pályafutását.
  Az USA-ban is van választási kampány. Donald két ciklus után távozik, és nem igazán egészséges ahhoz, hogy a harmadikért induljon. Fiatalok indulnak az elnökválasztáson. A demokraták közül egy nagyon szép, harminckilenc év körüli kormányzó nő - valószínűleg a legfiatalabb hölgy az elnökjelöltek között. A republikánusoktól is, az Irán elleni háború fiatal tábornokaitól-hőseitől.
  Megváltozott a politikusok generációja az Egyesült Államokban.
  Oroszországban Putyin talán le tudta volna győzni Zelenszkijt, de egyértelműen kiégett a munkahelyén. A túlfeszültség megtette a hatását! Azt akarta, hogy túlbecsülje az erejét, és ne bízzon a környezetében. Vagy talán őt is megmérgezték. Nazarbajev távozása után újabb demokratizálódási hullám kezdődött a FÁK-ban. Kazahsztán parlamentáris köztársaság lett. Fehéroroszországban Lukasenko valahogy gyanúsan eltűnt. És az elnök is figura lett.
  Újabb hullám jött. Törökországban a parlament már felkelt Erdogan ellen. Az inga a másik irányba lendült.
  Zelenszkij valóban megváltoztatta az alkotmányt a több autokrácia javára, de Nyugaton úgy tekintenek rá, mint a sajátjukra! A népszavazások pedig folyamatosan zajlanak. És van igazi szólásszabadság.
  Zelenszkijnek mindenesetre nincs különösebb gondja a második körben nyerni. Valószínűleg Medvegyev lesz az, aki bejut a második körbe - az adminisztratív erőforrásokat leküzdheti az alacsony népszerűség és a nem túl sikeres uralkodás. Sokan felhívták a figyelmet az ukrajnai választásokhoz való hasonlóságra - sok elnökjelölt, Zelenszkij vezetése, alacsony kormányzati besorolás és magas besorolásellenesség.
  Még mindig kérdés, hogy Zelenszkij képes-e legyőzni Putyint, de Medvegyev nyilvánvalóan nem volt képes a nemzet vezetőjének szerepére. És a demokrácia itt a hatalom ellen játszott.
  Medvegyev nem igazán tudta felkészíteni magát a harcra. A karaktere nem ugyanaz. Nem igazi harcos!
  De az a baj minden autokráciával, hogy az utódok nem túl jók! Általában egy diktátor egy gyengét tesz a helyére, nehogy megdöntse! Például Nazarbajev utódjának hatalma korlátozott volt. És nem bánja - puha testű!
  De Vlagyimir Zelenszkij mindenesetre ellenzékből került hatalomra, és nem gyenge.
  Azt kell mondani, hogy Putyint is puha testűnek és gyengének tartották, ezért is ültették be elnökké, a hangoskodó Jelcin után. De mint kiderült, a csendes mocsárban ördögök laknak!
  Aztán kiderült, hogy a mocsár mégsem olyan csendes. De Medvegyev, úgy tűnik, nem báránybőrbe bújt farkas, hanem valóban természetes bárány. És nem tudja összeszedni az erejét.
  Zsirinovszkij trágárságokkal sértette Zelenszkijt, és pénzbírságot kapott. Több tucat elnökjelölt lépett vissza Medvegyev javára, de ez szinte semmit sem hozott. A híres emberek között volt Denis Lebedev bokszoló. Valójában tisztán technikailag fejlődött. Voltak üzletemberek és kisebb kulturális személyiségek is. Az írók közül csak Szergej Lukjanenko szerepelt Medvegyev mellett. A többiek reklámozni akarták magukat. És mindenki hitt a szerencsében.
  Medvegyev eléggé megnőtt. De volt remény, hogy a hadsereg, a börtön és a rendőrség a parancs szerint szavaz. Ráadásul a szavazók megvesztegetése. És persze korai szavazás. Itt is minden esély megvan a sikerre.
  Igen, pontosan ez váltotta ki a hatóságok fokozott aktivitását. Adjon korai szavazást. És persze ott van a hamisítás is. És a vágy, hogy szívvel szavazz.
  Az 1996-os választásokkal ellentétben Medvegyev nem tudta növelni a minősítését. Jelcinnek, azt kell mondanom, szerencséje is volt. Különösen Dzhokhar Dudayev halt meg véletlenül. Milyen légy harapta meg, nem tette meg a szokásos óvintézkedéseket a hívás során. Hiszen ha kicsit korábban történt volna, nem lett volna idejük a sztrájkra. És egy kicsit később már csak az antennát fedték volna le, és maga Dzhokhar is biztonságos távolságban lett volna. Ez nagy szerencse a háborúban és a propagandában.
  És most nem végezhet Dudajevvel. És nincs Raduev, akit az orosz elnökválasztás előestéjén olyan hülyén kaptak el. De ifjabb Dudajev nem akar meghalni a választások alatt. És általában, láthatóan az utódok triumvirátusa: Jelcin, Putyin, Medvegyev megszakad...
  A választók megvesztegetésére tett kísérletek kiszivárogtak, és további botrányt okoztak. A pátriárka nem támogatott senkit, és így érvelt: Istené Istené, a császáré pedig a császáré. Általában Jelcin alatt valahogy könnyebbnek bizonyult. Az ortodox egyház pedig valamiért a teljesen reménytelennek tűnő Jelcin mellé állt. És ipari körökben.
  Aztán az orosz oligarchák flörtölni kezdtek Zelenszkijvel. Úgy tűnik, Medvegyevet lehetetlen felnevelni.
  És a hangulat a médiában kezdett megváltozni. Zelenszkijt egyre többször dicsérték. Zsirinovszkij már elkezdte mondani, hogy névrokonja valójában egy gyémántember.
  Medvegyev ismét megduplázta a béreket és a nyugdíjakat. De a rubel végül összeomlott. És elkezdődött az infláció. A tarifák is emelkedtek.
  Még az IMF-től is kölcsönt kellett kérnie. Az olaj és a gáz pedig egyre olcsóbb.
  Irán, Venezuela, Líbia és Szaúd-Arábia mind növelik az exportot. Az USA-ban pedig egy új palakitermelési módszert vezettek be. A költségek meredeken csökkentek.
  Aztán ott van a gazdasági visszaesés és a nyugtalanság Kínában. Nos, ez világos - elegem van a kommunista párt dominanciájából. A kínaiak pedig szabadságot és többpártrendszert akarnak!
  Indiában némi változás következett be a hatalomban. Kísérlet történt a puccsra és a diktatúra létrehozására.
  A kaukázusi konfrontáció meredeken nőtt. Megindultak a zavargások Szibériában is. Különösen a szeparatisták erősödtek meg.
  Nagy-Britanniában a párt nyerte meg a választásokat: "Reneszánsz", azonban a Munkáspárttal koalícióban. Erzsébet királynő még él, de megígérte, hogy századik évfordulóján nyugdíjba vonul, majd népszavazást tartanak a monarchia felszámolásáról. És Nagy-Britannia elnökének alapító posztja.
  Franciaország nyugtalan. Mary Lipen nyert Macron helyett, és kísérlet történt a diktatúra létrehozására. De maguk a franciák sem tudják, mit akarnak, új Maidant szerveztek. Igen, példátlan méretben. Mary kénytelen volt feladni az arabok és mások kiutasítására irányuló radikális terveket. Aztán ami még rosszabb, a Legfelsőbb Bíróság megsemmisítette az elnökválasztást, és Maryt letartóztatták.
  Franciaországban is előrehozott választásokat hirdettek. Vagyis, mint mindig, mindenhol rendetlenség van.
  Fehéroroszországban, miután elege volt Lukasenko zsarnokságából, népszavazást tartottak, és teljesen megszüntették az elnöki posztot. A köztársaság parlamentárissá vált, és az új miniszterelnök azt mondta, hogy lehet, hogy Oroszországhoz csatolják. De az ottani elnökválasztás után. Zelensky nagyon népszerű Fehéroroszországban.
  Kazahsztánban feszültté vált a viszony az elnök és a parlament között. Feljelentéssel fenyegetőzött. De gyorsan megegyeztek, de az államfő hatalmát tovább korlátozták.
  Medvegyev egyre idegesebb lett. Közeledtek a választások, és Zelenszkij értékelése többszöröse volt. Igaz, nem nyer az első körben, de mindenesetre Medvegyev dob. Csak egy számítás van, hogy csalni vagy kiütni.
  Titkos tanácskozásra került sor. Az orosz milliárdosok összegyűltek.
  Medvegyev egyenesen kijelentette:
  - Azt akarja, hogy egy ukrán idegen megkapja a birodalom elnökének hatalmas hatalmát?
  Deribasco logikusan megjegyezte:
  - Akár akarjuk, akár nem, minden kormánnyal ki kell jönnünk! Zelenszkij nem kommunista, és... Ez nem Zjuganov, aki semmi esetre sem illett hozzánk!
  Medvegyev szárazon kijelentette:
  - Ukrajnában sokkal magasabb a jövedelemadó, mint Oroszországban!
  Roman Abramovics kuncogott, és megjegyezte:
  - Ki ismeri és számolja a bevételünket! Ráadásul ott nemrégiben lecsökkentettek, és majdnem egyenlők a miénkkel!
  Prohorov mosolyogva válaszolt:
  - Változnak a hatóságok. Maradunk! Mit tudtok ajánlani?
  Medvegyev dühében károgott:
  - Nem hiszem, hogy Jelcin őszintén nyert!
  Deribasco hidegen válaszolt:
  - Ha Jelcin ellenfele nem Zjuganov lenne, akkor Boriknak tényleg kevés esélye lenne. De az emberek még mindig túl jól emlékeztek a kommunista hatalom "varázsaira". Mégpedig: üres polcok, kártyák, kuponok, névjegykártyák, hosszú sorok, havi öt dollár fizetés. Természetesen senki sem akart visszatérni ezekbe a pokoli időkbe. Sőt, hogy elveszítse a látványt, és a politikai show-k, valamint a filmek szex, és még sok más. A nép szabadságot akart. És nem Jelcinre szavaztak, hanem Madárijesztő Zjuganovra. De Zelenszkij nem fogja megijeszteni az embereket. Putyinnal ellentétben ő nem zárja be a "baba" programot, és nem fogja kártyázni az embereket. A kilencvenhatodik év nem ismételhető meg. Jelcin öt-hat százalékot rabolt, de tizenhárom különbséggel nyert! Szóval majdnem igazságos!
  Zelensky pedig olyan előnnyel jár, hogy nem fogod tudni legyőzni!
  Medvegyev felkiáltott:
  - Megdobtak! Elfogadtuk!
  Roman Abramov megjegyezte:
  - Legalább feloldják tőlünk a szankciókat! És te Medve vagy... Már megkerested a nyugdíjat!
  Medvegyev felszisszent:
  - A pokolban kellene égned!
  Prohorov logikusan megjegyezte:
  - Nincs pokol! Pénzt gyűjteni csak madárijesztő van!
  Medvegyev zavartan kérdezte:
  - Igen? Mi van, ha nincs Isten?
  Prohorov mosolyogva válaszolt:
  - Melyik Isten? Másképp mutatják be!
  Roman Abramovics azt javasolta:
  - Talán szerezz új hitet! Aki gazdag, azt szereti Isten! Aki a leggazdagabb, azt a Mindenható a legjobban szereti!
  Medvegyev bólintott:
  - Logikus! De mit fognak szólni az emberek?
  Roman Abramovics kuncogott:
  - Az embereket lehet nevelni!
  Medvegyev gurgulázott:
  - Remélem, barátok maradunk!
  Aztán kiment a teremből...
  Az események kaleidoszkópja tovább tombolt a világban. Vitalij Klicsko is visszatért a ringbe, és a kijevi stadionban küzdött. Harcolt Michael Tysonnal. Két öreg, nagyon híres és népszerű. Nos, sok pénzt gyűjtöttek össze. Michael Tyson természetesen beleegyezett a harcba, hiszen szinte koldus volt.
  Még akkor is, ha a fiatalabb, és ami a legfontosabb, sokkal jobb formában lévő Vitalij Klitschko szó szerint megverte. Vlagyimir Klicsko elmondta, hogy továbbra is meg akarja nyerni az abszolút világbajnoki címet, és Usikkal küzdeni. Utána minden rekordot megdönt, a legidősebb abszolút világbajnok lesz... És megnyugodhat. Mit kéne még megvernie? Joe Louist már megverték, Foremant is megverték, és négyszer nyerte meg a nehézsúlyú világbajnoki címet.
  Vitalij Klitschko rengeteg pénzt keresett a küzdelemből, gyarapította kincstárát és hírnevét, és viszonylag könnyű küzdelmet vívott.
  Zelenszkij Vitalij Klicskót az Ilja Muromets Arany Renddel tüntette ki. És ez további szimpátiát váltott ki számára.
  A politika világában a boxerek általánosságban népszerűvé váltak. Floyd Maweather amerikai elnökjelölt lett. Formálisan független. És tisztességes minősítéssel. És mi a helyzet egy milliárdossal, egy veretlen bokszolóval és egy fekete emberrel. Miért nem versenyző?
  Floyd Maweizer támogatta Zelensky elnököt a választásokon, és barátságot ígért.
  Kevés Floyd akart visszavágót Paquioval, és sok pénzt gyűjtöttek érte.
  Medvegyev egyértelműen teret veszített. Hogy egy kis sokkértéket teremtsen, Anatolij Kaspirovszkijt nevezte ki egészségügyi miniszternek, miniszterelnök-helyettesi rangban. Ami persze erős lépés, de nem elég. Anatolij Kashpirovszkij egyébként Oroszország egész történetének legidősebb minisztere és miniszterelnök-helyettese lett. Igen, rekorder! Dmitrij Medvegyev az angol királynőt a Szent András-renddel is kitüntette, sőt a hőscsillagot Shoigunak is átadta. Gorbacsovot pedig megfosztotta legmagasabb rendjétől. Ami általában véve nem olyan szép.
  És elvette és visszaadta Beriát a marsalli rangra. Talán vonzani
  a sztálinisták oldalára. Borisz Nyemcov pedig posztumusz megkapta a Haza Szolgálatáért Érdemrend első fokozatát. Továbbá rendeletével Volgográdot Sztálingrádra nevezte át. A sztálinistákkal is flörtöl. De a liberálisokkal is. Novodvorszkoj posztumusz Oroszország és... Sztálin hőse címet adományozta!
  Medvegyev posztumusz a Szent András-rendet is odaítélte Jurij Gagarinnak. És visszaadta a Győzelem Rendet Leonyid Ilja Brezsnyevnek. Medvegyev váratlanul Oroszország hősének aranycsillagát ajándékozta Garri Kaszparovnak.
  A liberálisokkal is flörtöl. És a kommunistákkal. A tiéd és a miénk is.
  Medvegyev a Szent András-rendet is átadta Első Ferenc pápának.
  Szintén nagyon nagylelkű ajándékok a "nagy uralkodótól"! Emellett Medvegyev váratlanul ismét ötvenöt évre csökkentette mind a férfiak, mind a nők nyugdíjkorhatárát . Ami szenzációnak bizonyult. És ismét megemelte a nyugdíjakat.
  Mit lehet tenni a választások előestéjén?
  Ezenkívül a megbízott elnök Vlagyimir Zsirinovszkijt altábornagyi rangban részesítette. Például a hűséges szolgálatért vedd a mester válláról. Fiát, Igor Lebegyevet pedig váratlanul kinevezték külügyminiszternek, a régi és nyugaton nem szeretett Lavrov helyett.
  Medvegyev felajánlotta Demuskinnak a Belügyminisztérium vezetői posztját is, de a tekintélyes nacionalista visszautasította. Az új kinevezések közül Ksenia Sobchak kulturális miniszteri kinevezése vált szenzációvá. Látva, hogy az értékelése nagyon alacsony, beleegyezett. De a miniszterelnök-helyettesi posztot is követelte. Medvegyev egyetértett ezzel.
  Yavlinsky is részt vett a választásokon, de teljesen megbetegedett, és egészségügyi okokból visszalépett.
  A megbízott elnök Oroszország hőse csillagával is kitüntette.
  Mihail Kaszjanov megkapta az első osztályú Hazai Szolgálatok Rendjét és a tiszteletbeli gazdasági tanácsadói tisztséget. Miért vonult vissza Medvegyev javára. De ez a százalék nagyon kicsi töredéke.
  Szergej Kovaljovet felajánlották a sportminiszternek, de úgy tűnt, ez nem volt elég.
  Konfliktus alakult ki az alkotmánybíróság elnökével. Zorkin végül elment. De kinek adjak ilyen posztot? Inkább nőnek! És felajánlották Alla Pugacsovának.
  De a híres énekesnő visszautasította, arra hivatkozva, hogy nem neki való. Medvegyev ennek ellenére Oroszország hősének csillagával ajándékozta meg. Bár Alla nem volt hajlandó az ő javára cselekedni.
  De ki lesz az alkotmánybíróság elnöke? A pozíció elakadt. Shoigu is visszautasította - nem a profilja!
  Dima Bilan váratlanul beleegyezett. Bár persze nem tény, hogy ez az ő profilja! És persze énekesnek lenni jövedelmezőbb és sokkal szórakoztatóbb, mint alkotmánybírósági elnöknek lenni.
  Medvegyev mindenesetre gyorsan ragaszkodott ehhez, és Oroszország hősének ítélte a csillagot.
  Dima Bilan azonban azt mondta, hogy ez csak vicc. Általános jóváhagyásra azonban Ljudmila Putyint nevezték ki az alkotmánybíróság elnökévé. Ez erős lépés volt Putyin oroszországi népszerűsége miatt, de már némileg megkésett, és nem tudta megmenteni Medvegyevet.
  Bár titáni erőfeszítéseket tettek. De az árak emelkedtek, a rubel árfolyama csökkent, Tádzsikisztánban előretörtek a tálibok, és semmi sem tudta meggyőzni a választókat.
  Az utolsó pillanatban Gennagyij Zjuganovot nevezték ki a szociális blokkért felelős első miniszterelnök-helyettesnek. De ez már borogatás a halottaknak.
  Maga Zjuganov pedig már teljesen elveszítette választóit.
  Degtyarjovet a szavazás előestéjén nevezték ki főügyésznek. Szintén a Liberális Demokrata Párt elnökjelöltje.
  Medvegyev megmozdult, és új utakat keresett. Az egyik látványos választási lépés a Zsukovról elnevezett különleges aranyérem átadása volt a Nagy Honvédő Háború minden veteránjának. És egymillió orosz rubel. De nagyon kevés veterán maradt a Nagy Honvédő Háborúból.
  Medvegyev a Szent András-rendet is odaítélte Tereskovának. Bár van lehetőség, miért ne jutalmazná meg? Tehát Anatolij Karpov Oroszország hősévé válhat. Ő egy nagyszerű sakkozó! És Alekhine, és Botvinnik, és Tal és Szpasszkij, Tigran - posztumusz díjakat ad át - egyáltalán nem rossz!
  Az oroszországi hős sztárjai - ez klassz!
  Jó dolog kitüntetéseket és érmeket osztani. És ha Putyinról elnevezett rendet is alapítunk. Négy szint van: negyedik - bronz, harmadik - ezüst, második - arany, első - arany gyémánttal!
  Ez az, amit Medvegyev feltaláló.
  Ez azonban szintén nem elég. Zelensky új rendeket is alapít. Például Tarasz Sevcsenko rendelése. Vagy Taras Bulba! Vagy Gogol! Miért vesztegeti az időt apróságokra? És a Kozhedubról elnevezett Rend! Ez Zelenszkij erőteljes lépése a baloldali erők kedvében. Általában véve persze Zelenszkij nem kommunista, de még csak nem is baloldali. Szóval gondjai lehetnek. De az oroszországi kommunistáknak nem volt vezetőjük.
  És Andrej Navalnij is? Valahogy mindenki megfeledkezett róla. Tényleg nem indult az elnökválasztáson? De Andrej Navalnij már régóta Zelenszkij csapatában dolgozik, és már sokat tett az ukrajnai korrupció elleni küzdelemben.
  Szóval még nem halt meg senki! A két testvérnép összeolvadásának és a nemzet vezetőjének általános megválasztásának folyamata pedig folyamatban van.
  Andrej Navalnij is megmossa Zelenszkijt... Szokás szerint ég.
  És energikusan, eszeveszett intenzitással cselekszik.
  És egyben nagyon finoman, hogy ne riassza el a választókat. Egyáltalán nem Trump stílusa.
  És új idők jönnek a világban - biztonságosabbak és nyugodtabbak. Demokratikus és világi reformok kezdődnek Szaúd-Arábiában, és általában a vallási szélsőségesség gyengül. Valóban, sokan olvashatják az interneten a Korán és a tudomány közötti ellentmondásokat, és elgondolkodnak: miért teszik ezt? Mi az oka annak, hogy a Koránt és a Bibliát Isten szavának tekintjük?
  Amikor az emberek gondolkodni kezdenek és kérdéseket tesznek fel, már nem olyan elhamarkodottak. Tulajdonképpen miért keletkezik az évszázad? Inkább halálfélelem! És olyan kevesen félnek meghalni, amíg meg nem betegednek!
  A választások előestéjén Medvegyev megemelte a betegszabadság és a fogyatékkal élők juttatásait. A tankok gyártását is növelték...
  Medvegyev, hogy hazafiként mutassa meg magát, jelentősen megemelte a katonai kiadások lécét. A szörnyek közül a legnehezebb, több mint száz tonnás, motor helyett atomreaktorral felszerelt Bear tankot tömeggyártásba helyezték.
  A Medve-projektet Putyin alatt fejlesztették ki, az ő személyes megrendelésére. Az ötlet egy szörnytank létrehozása volt a megfélemlítés érdekében. A jármű nagyon nehéznek és drágának bizonyult, többrétegű páncélzattal és két rakétavetővel szolgált.
  Az autó sajátossága a több mint száz kilométeres óránkénti sebesség, a százötven tonnás tömeg és az atomreaktornak köszönhetően óriási teljesítménytartalék volt.
  Igaz, futás közben egy másik szerencsétlen eset is történt - a hernyó kidurrant. És a benyomás ismét elrontottnak bizonyult. Medvegyev szó szerint nevetségessé vált.
  Aztán egy újabb epizód történt a megbízott elnökkel - ezt szándékosan el sem tudod képzelni. Amikor Medvegyev megpróbált kidönteni egy fát a favágók előtt, az egyenesen az ünnepi asztalra esett étellel. Tehát Oroszország szerencsétlen ideiglenes vezetője ismét megszégyenítette magát.
  Igen, Medvegyev valóban szerencsétlen volt. Az ilyen szerencse szeszélyes: az egyiket megjutalmazza, a másikat megbántja. Például II. Miklós tényleg olyan rossz volt, de nagyon megbántották a magasabb hatalmak. Tehát Medvegyev, általában okos ember, szó szerint megúszta mindent.
  A valamire irányuló kísérletek ellenállásba és makacsságba ütköztek.
  Medvegyev mintha egy serpenyőben rángatózott volna. Aztán más problémák is felmerültek. A megbízott miniszterelnök korrupciós botrányba is keveredett.
  És itt természetesen ez nem történhetett volna meg Andrej Navalnij nélkül. Ez a srác mindig bejön!
  Olyan pusztító terhelő bizonyítékokat szereztem Medvegyevről és környezetéről - a botrány elképesztőnek bizonyult. Röviden: Navalnij és azok, akik elestek a megsemmisítő ütése alatt, híresek lettek.
  Medvegyevnek pedig kifogásokat kellett keresnie, és le kellett törölnie a nyársat. És minden kiáradt rá. Nem választások, csak horror.
  A szavazás napján Medvegyev őrizet alatt érkezett. Egyértelmű volt, hogy komor és bizonytalan. Remegett a kezem, amikor leadtam a szavazást. Legutóbbi parancsával a megbízott elnök megháromszorozta a katonaság és a rendőrség fizetését. És a nyugdíj ötszöröse!
  Anasztázia Orlova azonban szellemesen kigúnyolta a diktátori szerepre jelöltet:
  - Nehéz szuronyon ülni! Ide rak egy pénzpárnát!
  Utána a terminátor lány elvette és csupasz lábujjakkal megmutatta.
  Anastasia természetesen egy olyan lány, aki nem fogja a szavait a zsebébe tenni. Szellemes, erős, hűvös, karizmatikus.
  És nagyon sok srác beleszeretett. Ráadásul Anastasia nagyon temperamentumos szőke, és nem megy le anélkül, hogy új férfit választana éjszakára. Természetesen jóképűbb, sportosabb, izmosabb férfiakat választ, néha még nagyon fiatalokat is. De határozottan más. Nyilván azért, hogy feltöltődjön energiával. És senki sem tartja kurvának ezt a félelmetes harcost.
  Éppen ellenkezőleg, egy ilyen erős és izmos nő számára ez nagyon menőnek tűnik.
  Anasztázia is szavazott, kecses lábfejének csupasz ujjaival vette át a szavazólapot, ez pedig egy egész tekercs, ahol nehéz vezetéknevet találni, és fölösleges előítéletek nélkül tette le magának. Nos, világos, hogy kinek!
  Utána csupasz lábujjakkal mutatta meg nagy alakját!
  Vlagyimir Zelenszkij kerékpáron jött szavazni. Ugrott és megpördült. Mint mindig, most is harcias és temperamentumos. Az igazi Napóleon Bonaparte.
  És természetesen a várakozásoknak megfelelően élénken szavaztam.
  Vlagyimir Klicsko soha nem lépett vissza a választásoktól. És ő is megszavazta magát, és megrázta az öklét Medvegyev felé.
  Az utolsó pillanatban Nikolai Valuev megkapta Medvegyevtől Oroszország hősének csillagát és a belügyminiszteri posztot. Alig sikerült lefilmeznem. Bár nem volt hajlandó megmondani, kire szavazott.
  Sokan szavaztak itt: Alla Pugacheva, és Suraikin...
  Zsirinovszkij természetesen nem tehetett róla, hogy letette a névjegyét. Elvette, és közvetlenül a szavazóhelyiségben feltépte Vlagyimir Zelenszkij portréját, és megígérte, hogy minden bizonnyal lelövi, ha hatalomra kerül.
  Dima Bilan ezt énekelte a szavazás során:
  - Minden lehetetlen, ezt biztosan tudom! Bilant megválasztják, makulátlan lovag!
  Aztán más sztárok is megjelentek.
  Garri Kaszparov azt mondta, hogy a hatalom változik, Medvegyev távozik, és vele végleg véget ér a Putyin-korszak.
  A korábbi világbajnok ugyanakkor azt mondta, nem ellenzi sakkpályafutása folytatását. És megdönteni Steinitz korrekordját. És hogy Oroszország hamarosan méltó és demokratikus vezetőt kap, és a cárok korszaka végre a múlté lesz.
  És hogy Garri Kaszparov feltalálta saját sakkját, amely hamarosan népszerűvé válik az egész világon.
  És bemutatott egy százcellás táblát. Új figurák jelentek meg benne. Két-két bolond: a király és a királynő mellett. Sőt, a bolond úgy jár, mint egy királynő, de kizárólag úgy üt, mint egy lovag. És két íjász a szélén gyalogok helyett. Az íjászok úgy mozognak, mint a gyalogok, de átlósan lőnek két egész mezőn. Igaz, mivel a tábla legszélén vannak, értékük némileg csökken. De bármilyen formára is át tudnak alakulni.
  Garri Kaszparov sakkja kétségtelenül felkeltette az emberek és az újságírók figyelmét.
  Navalnij megígérte, hogy Kaszparovból mindenképpen miniszter lesz.
  Anatolij Karpov is szavazott. De ő már régi bajnok, ezért csak tanácsot ígért. És azt mondta, hogy nagy valószínűséggel nagy változások következnek. És mi lesz jobb holnap, mint tegnap!
  Medvegyev már a választás napján bejelentette, hogy a minimális oroszországi vakáció időtartama harminc munkanapra nő, és minden nő, aki tíz vagy több gyermeket szült, jutalmat kap tőle: az orosz hős csillagát. Föderáció.
  Új populista lépés, és azt kell mondanom, elég erős. De már késő. Főleg a választás napján látszik, hogy ez csak a közért végzett munka.
  Medvegyev egyértelműen teret vesztett... Állandó hatalma nagyon belefáradt mindenbe.
  A nép le akart ugrani Putyin kerékvágásából, és megérett a változásszomj. Ráadásul Medvegyev nyilvánvaló képtelensége erős személyiségnek lenni nyilvánvalónak bizonyult.
  Zelenszkij pontokat szerezve, fölösleges populizmus és ígéretek nélkül cselekedve magabiztosan haladt előre.
  A kijáratnál végzett felmérések szerint ő volt az egyértelmű favorit. De hogy Medvegyev bejut-e a második körbe, az még kérdés! Egyelőre Vlagyimir Klicsko és Szergej Kovaljov, valamint Grudinin kihívhatja őt erre a helyre.
  Zjuganov szavazott utoljára. Az idős, beteg, az Orosz Föderáció Kommunista Pártjának volt elnöke keresztbe tette a Grudin nevet, és felsóhajtott. Igen, közel nyolcvan évesen nem könnyű teher Oroszország első miniszterelnök-helyettesének lenni. Szüksége van rá?
  Zjuganov pedig nagyot lélegezve rikácsolt:
  Újra harcba indulunk
  A szovjetek hatalmáért...
  És egyként fogunk meghalni -
  A harcban érte!
  És kitántorgott a kabinból. Nem, hamarosan felmond.
  Közeledett az idő, és hamarosan megérkeztek az első adatok az elnökválasztásról. Oroszország óriási változások küszöbén állt. Fehéroroszországban is gyűlések hangzottak el és követelték az Oroszországgal való szövetséget . Minden egyre dühösebb és izgalmasabb lett.
  Az alternatív választások történetében rekordmagasságot, csaknem kilencven százalékot ért el a részvétel az orosz elnökválasztáson.
  És most bejelentették, hogy felnyitották az urnákat, és megkezdődött a távol-keleti szavazatok számlálása.
  . FEJEZET 3. sz.
  Az első forduló eredményei áradni kezdtek a Távol-Keletről. Mint minden közvélemény-kutatás szerint Zelenszkij magabiztosan állt az élen. Medvegyev még nem is volt második. A második helyért Grudinin és Vlagyimir Klicsko küzdött. A listán még körülbelül kétszáz jelölt volt, így szórták a szavazataikat. Zelenszkij azonban csaknem ötven százalékot nyert Szibériában, és az első körben akár győzelemre is számíthatott.
  Medvegyev azt mondta a szívében:
  - A legjobbat akartuk, de szórakozásból szavaztunk!
  Zelenszkij lakonikus volt:
  - Az igazság győzött!
  A választási adatok folyamatosan változtak, de Zelenszkij nagy különbséggel elért elsősége változatlan maradt. A másik dolog az, hogy Grudinin és Klitschko kissé megereszkedett. Medvegyev pedig kezdett feljönni a második helyre, igaz, több mint háromszoros különbséggel a vezetőtől. A megbízott elnök Csecsenföldön kapta a legtöbbet, a hadseregben, egy előzetes letartóztatásban. Hát ez világos. Főleg egy előzetes letartóztatásban. A szavazatszámlálást ott nehezebb nyomon követni.
  Medvegyev azonban sok foglyot szabadon bocsátott, és a növekedés nem volt olyan jelentős, mint várta.
  De nagy nehezen sikerült továbbjutnunk a második körbe. Bár Zelenszkij összesen majdnem negyven százalékot vitt el, Medvegyev alig gyűjtött tizenhármat. Ráadásul a választók megvesztegetésével és jogsértésekkel. Igen, Dmitrij Anatoljevics meglehetősen gyengének bizonyult. A harmadik Vlagyimir Klicsko lett. Milyen kis szenzáció, a negyedik Grudinin. Dima Bilan is váratlanul ötödik lett. Szergej Kovaljov hatodik lett, bár az értékelése magas volt. Zsirinovszkij ezúttal nem is fért be a legjobb tízbe. Igaz, Medvegyev azonnal vezérezredesi rangot adományozott neki a hűséges szolgálatért és Oroszország hősének csillagává.
  Ilyen vigaszdíj hű szolgájának. Továbbá Dima Bilan megkapta az Oroszország Hőse csillagát és a Hazai Szolgálatok Rendjét, első fokozatát.
  Dima azonban azt mondta, hogy továbbra sem támogatja Medvegyevet. Zelenszkijvel kapcsolatos álláspont azonban szintén homályos. Nyíltan csak Vlagyimir Klicsko kért szavazatokat Zelenszkaja mellett. Sőt, ez a bokszoló bejelentette, hogy Moszkvában küzd meg a 2020-as olimpiai bajnokkal. És hogy a korkülönbség nem zavarja. Hogy Vladimir erősebb és motiváltabb, mint valaha.
  Medvegyev azonban Vlagyimir Klicskót és Vitalij Klicskót is az Oroszország hősének sztárjával tüntette ki. Például tisztességes ember. Ti, testvérek, sokat tettetek a bokszért, különösen Vlagyimir.
  Vitalij szerint az a legundorítóbb a Maidanban, hogy emiatt nem döntötte meg Holmes rekordját. De minden esélye megvolt!
  És hirtelen Vitalij találkozni akart Gassievvel Kijevben. Ami bizonyos feltűnést keltett. Miért nem próbálja ki?
  Sergey Kovalev is folytatni akarta pályafutását, emlékeztetve arra, hogy Hoppins még idősebb korában is legyőzte a világbajnokokat és az egyesített címeket. És egyelőre sem Zeleszkij, sem Medvegyev nem tervez a kormányban dolgozni. És harcolni akar.
  A srácoknak tényleg volt elég motivációjuk. A többi bokszoló közül Dima Bivol kifejezte azt a vágyát, hogy Kovaljov ellen harcoljon.
  Medvegyev tárgyalt Grudinnal. Aranyhegyeket ígért neki. Grudinin nem akart kevesebbet, mint a miniszterelnöki posztot. Az idős Zjuganov váratlanul támogatta Medvegyevet, és felszólította Grudinint, hogy csatlakozzon a megbízott elnök csapatához. De aztán problémák és szakadások keletkeztek a kommunisták soraiban. Ami mindkét jelöltnek nem tetszett.
  De Szergej Udalcov Zelenkij mellett szólt. Azt mondják, hogy két rossz közül kell választanunk, amit még nem ismertünk!
  Nikolai Valuev szövetséget javasolt Zelenszkij és Medvegyev között: Zelenszkij elnök - Medvegyev miniszterelnök. Mit szerettek az oligarchák! Sőt, emlékeztettek arra is, hogy az egyesülésnek van egy kimondatlan pontja: a különböző országoknak saját miniszterelnökük és elnökük lesz.
  És mivel Zelenszkij megnyeri az elnökválasztást, Oroszország képviselőjének kell miniszterelnöknek lennie. De Medvegyev még mindig a második körben van.
  Zelenszkij viszont azt mondta, hogy igen, a miniszterelnök Oroszországból lesz, de nem Medvegyev! Mert az oroszoknak elegük van a menedzsmentjéből. És nem olyan kudarcra van szükség, mint Medvegyevnél, hanem valakire, aki jobban ért a közgazdaságban, és akinek sikeres tapasztalata van!
  A társadalmi felmérések adatai azt mutatták, hogy az oroszok többsége nem akarta Medvegyevet miniszterelnökként látni. Pontosabban csaknem kilencven százalék volt ellene.
  Rogozin váratlanul visszatért a politikai feledésből, és elkezdték a lehetséges miniszterelnökként tekinteni. Emellett sok orosz Andrej Navalnijt akarta miniszterelnökként látni.
  A történelem kereke tehát egyre gyorsabban forgott.
  A világban természetesen a Nyugat Zelenszkij mellett állt, Kína semleges maradt. A legtöbb ország a demokratának és nyugatinak tartott Zelenszkijnek is szól. De Medvegyev olyan sokáig volt Putyin partnere. Még két vezető tandeméről is beszéltek. És világos, hogy Medvegyev egyáltalán nem olyan fehér és bolyhos, mint amilyennek látszik. Az USA-ban is választások vannak. Verseny egy fiatal republikánus és egy fiatal demokrata nő között. És ez egy fifty-fifty esély. Változások Kínában is lehetségesek, Xi vezetőnek egészségügyi problémái vannak. És úgy tűnik, van esély arra, hogy egy demokratikusabb vezető kerüljön a helyébe.
  Általánosságban elmondható, hogy a kínai oligarchia több szabadságot és demokráciát akar, de az emberek nem szórakoznak eléggé. Milyen választásokról van szó, ha az eredmény előre ismert?
  A diktatúra divatja kezdett eltűnni. Mindenki valami többet akart, mint csak fogaskerekek lenni.
  Zelenszkij új dolgokat és változásokat személyesített meg, méghozzá sikereseket. És Oroszországban ezt pozitívan érzékelték. Az emberek nem akartak börtönt, tábort vagy általános félelmet.
  Egy generáció megváltozott, és mindenki változást akar. Még Kubában is, ahol az emberek által gyűlölt Castro-rezsim megdöbbentő volt. Még akkor is, ha a hatalom más néven volt. Észak-Koreában is szomjazik a változás. Ráadásul a koreaiak gyakran mondták: a monarchia nem a kommunizmusért való! És hogy a kövér diktátornak mennie kell!
  A változás iránti vágy világszerte nőtt, és Zelenszkij is benne volt ebben a hullámban. És sikeresen haladt előre!
  Észak-Koreában pedig tiltakozó tüntetés volt. Amit a diktatórikus rezsim gépfegyverrel lőtt. Ami a kontinensen uralkodó barbárság újabb mutatója lett.
  Trump azt mondta, hogy az Egyesült Államok meg tudja oldani a diktatúra problémáját erőszakkal. És hogy egy atombomba nem fogja megijeszteni őket. Trump továbbá azt mondta, hogy az Egyesült Államok már olyan fegyvereket tesztel, amelyek miatt a termonukleáris töltetek nem lesznek veszélyesek.
  De Trump ideje fogyott. Így ő a legidősebb az elnökök közül. Sőt, Carter halála után még ő lett a legidősebb az exelnökök között. Azta! És a szerencse szereti a fiatalságot! Ha Trumpnak egy fiatalabb nő lett volna az ellenfele, nem valószínű, hogy egyáltalán legyőzte volna!
  Nyilván a karma törvénye azt mondja: sok sikert a fiataloknak! Még akkor is, ha Ronald Reagan kivételnek bizonyult a szabály alól!
  A viszonylag fiatal Gorbacsov pedig kudarcot vallott. Még akkor is, ha valaki azt mondhatja, hogy Mihail Szergejevics tévedett? A Szovjetunió első uralkodója, aki emberi nyelven beszélt. És nem értették meg az emberek! Vagy talán nem is a nép, hanem az elit!
  Ó, mekkora szerencse! Mennyi szerencséje volt Vlagyimir Vlagyimirovics Putyinnak, és mennyit ért el?
  És ha II. Miklósnak egy kicsivel több szerencséje lett volna - például ha Makarov admirális életben maradt volna, milyen nagy és hatalmas lett volna akkor Oroszország. Kína Sárga Oroszországgá válna, és az egész világ meghajolna!
  Így hát egyedül vették el a Krímet, és az egész világgal konfrontálódtak!
  II. Miklósnak pedig finom diplomataként sikerült kialkudnia szövetségeseitől Konstantinápolyt és Kis-Ázsiát.
  Nos, oké, most a fenomenális Zelensky egyre aktívabb. És közeleg a második választás.
  Ukrajnában egyre nagyobb az ujjongás és az optimizmus. Medvegyev természetesen televíziós vitát javasolt. Bár ennek nem sok értelme van. Oroszország megbízott elnökének pozíciója nem túl erős. És nincs mit dicsekedni. Sem a gazdaságban, sem a politikában és a háborúban. A helyzet a Kaukázusban még súlyosbodott. És semmit sem lehet tenni. Sem az erő, sem a diplomácia nem győz. A kapcsolatok egyre ellenségesebbek Medvegyev környezetével. Itt már senki sem veszi komolyan a cárt. Bár a király még mindig a trónon.
  Az oligarchák általában nem Zelenszkij ellen vannak. Csak a biztonsági erők, vagy inkább egy részük boldogtalan!
  Medvegyev titokban összeállított egy biztonsági tanácsot. A beszélgetésen szó volt arról, hogy lemondják-e a második fordulót. Például voltak-e jogsértések? Hát persze hogy voltak! És ebben találhat hibát, és törölheti a választási eredményeket. Miért erősítik meg ezt a Legfelsőbb Bíróságon keresztül? Az ötlet egészen ésszerűnek tűnt.
  Dmitrij Anatoljevics Medvegyev emlékeztetett arra, hogy Jelcin egy időben, 1999 májusában megvitatta a katonai puccs és az Állami Duma feloszlatásának tervét!
  És majdnem megtörtént. Igaz, akkor sem volt egység a biztonsági erők között. Egyesek szerint a puha opció jobb: a Legfelsőbb Bíróság az orosz elnök menesztéséről szóló törvény hiánya miatt elutasítja a felelősségre vonási eljárást. És amíg ezt a törvényt nem fogadják el, és ez alkotmányos törvény, addig a parlament kétharmadának és a Szövetségi Tanács háromnegyedének össze kell állnia. És lejár a Duma jogköre, és az elnök is.
  A biztonsági erők ezután ténylegesen megígérték, hogy együttműködnek a Legfelsőbb Bírósággal, és békésen megoldják a problémát. Jelcin nem igazán akart katonai puccsra menni két százalékos minősítéssel és öt szívinfarktussal. És nem ugyanaz az erő, és nem ugyanaz a támasz. Ráadásul 1993-ban az emberek még támogatták ezt a tanfolyamot. És 1999-ben már nem volt ott. És ez ilyen eredménnyel nem történhetett volna.
  Tehát ha a felelősségre vonási eljárás lezajlott volna, nagy valószínűséggel lövöldözés nélkül ért volna véget.
  Medvegyev a legfelsőbb bírósághoz fordult a választások érvénytelenítéséért.
  De aztán persze a bírák tiltakozni kezdtek. Azt mondják, hiába semmisítik meg a választásokat, akkor is meg kell ismételni. Medvegyev esélyei pedig csak csökkenni fognak. És elkezdődnek a népi zavargások.
  Szóval, azt mondják, Dmitrij jobban elfogadja, hogy Zelenszkij lesz Oroszország elnöke. És próbálja megtalálni a helyét.
  Ráadásul sokan azt mondták, hogy ez a bohóc Ukrajnában nem fog sikerülni. De bizonyára sikerült! És nem szabad tragédiát csinálni egy vakondtúrából.
  Medvegyev, miután beszélt a bírókkal és a biztonsági tisztviselőkkel, úgy döntött: mégis elmegy a választásokra. És tartsa meg a második kört. És ez tényleg így fog menni. Talán mégis megtörténik a csoda. De nem? Szóval nem fogják börtönbe zárni.
  A milliárdosok találkozója azt is kifejezte, hogy nem ellenzik a demokráciát. És hogy Zelenszkij nem baloldali és megfelel nekik. Továbbá, hogy végre minden nyugati szankciót feloldanak, és Oroszország végre visszatér a világközösséghez.
  Most már csak egy dolog van hátra: televíziós vitát kell tartani. Zelenszkij beleegyezett, de csak a Luzsnyiki stadionban. Ezt természetesen elfogadták. Nagyon emlékeztetett a Porosenkóval már lejárt szakaszra. Ráadásul az első körben még nagyobb volt a különbség. Medvegyev antibesorolása pedig kolosszális.
  De a tévés viták olyanok, mint egy fuldokló, aki szalmaszálat szorongat. Az utolsó ülés pénteken, a választások pedig vasárnap lesznek.
  Medvegyev általában készült. De a tények nem az ő oldalán állnak. Porosenko tapasztalata pedig azt mutatta, hogy pusztán retorikával nem lehet megváltoztatni a tényeket. Ahogy Luzskov polgármestert sem tudták legyőzni, Moszkva történetében ez volt az egyetlen alkalom, amikor a központi tévécsatornák a város jelenlegi feje ellen dolgoztak.
  A propaganda azonban nem tudta felülmúlni a moszkvai polgármester gazdasági eredményeit. És ne Kirijenkóra, az alapértelmezett szerzőjére szavazz! De leginkább őt léptették elő. Valószínűleg a legsikertelenebb jelöltet állították szembe a cégvezetővel.
  Az orosz média azonban most inkább Zelenszkij mellett kampányolt. Senki sem hitt Medvegyevben. Még a Legfelsőbb Bíróság is vonakodott a választás törlési ügyének tárgyalásától.
  Egyelőre a lényeg, hogy a stadion zsúfolásig megtelt. Szó szerint túlcsorduló.
  És nyilvánvaló volt, hogy komoly vita következik. Medvegyev arcán azonban egyértelműen látszott, hogy már majdnem beletörődött a vereségbe. De az utolsó lépést meg kell tenni.
  A vita előestéjén Medvegyev Vlagyimir Zsirinovszkijt nevezte ki belügyminiszternek. Ez a kétségbeesés utolsó gesztusa. De Zsirinovszkij, tudván, hogy a választók több mint nyolcvan százaléka kész Zelenszkijre szavazni, egyáltalán nem volt hajlandó veszekedni a leendő államfővel. Bár természetesen megértette, hogy valószínűleg nem talál helyet Zelensky csapatában.
  Igen, Vlagyimir Volfovics öreg. Anatolij Kashpirovszkij azonban még idősebb egészségügyi miniszter és miniszterelnök-helyettes. De nem is nagyon szeretne Medvegyev mellett kampányolni. Viszont van esélye a csapatban maradásra. A kor nagy, és ez tapasztalatot jelent. És a fizikai állapotom nagyon jó.
  Nem csoda a Kashpirov-jelenség.
  A vita a stadionban köszöntéssel kezdődött. És szellemes megjegyzések. De Zelensky frissebbnek, magabiztosabbnak, meggyőzőbbnek és profibbnak tűnt.
  Medvegyev nagyon ideges volt, és sikoltozni kezdett. Nem tudott meggyőzni. És nagyon rosszak a dolgok az országban. A nép egyértelműen Zelenszkijt támogatja. Itt minden olyan feszült.
  Zelenszkij minden szavát taps kíséri, Medvegyev pedig kifütyül. Vagyis a vita valódi kudarca van.
  Medvegyev megrándul, és azt mondja:
  - Van tapasztalatom!
  Zelenszkij mosolyogva válaszol:
  - Ilyen tapasztalattal csak a házmesterekhez menjen!
  Medvegyev így válaszolt:
  - Putyinnal elfoglaltuk a Krímet!
  Zelenszkij szellemesen válaszolt:
  - Tolvajmarkolat és rövid karok!
  A vita így folytatódott, de Zelenszkij egyértelműen győzött. Sokkal szellemesebb és meggyőzőbb volt, mint Medvegyev, és a közönség örült.
  Közvetlenül a televíziós vita után Oroszország megbízott elnöke rendeletet adott ki a fizetések ötszörös és a nyugdíjak hétszeres emeléséről! De ez már viccnek tűnt.
  Medvegyev emberei csak nevettek. Bár egyértelmű volt, hogy a választások előestéjén mást csinálnak!
  Medvegyev úgy döntött, hogy Sztálinnak és Leninnek is odaítéli az Elsőhívott Szent András-rendet. Ez a döntés meglehetősen bölcsnek mondható, de megkésett. Dmitrij Medvegyev egyértelműen a kommunistákat akarta megnyerni. És főleg a sztálinisták. De ugyanakkor átvette és odaadta a csillagot a hősnek, Tuhacsevszkijnek. Ez is rendkívüli lépés, és a liberálisok flörtölési kísérlete.
  Medvegyev általában igyekezett a miénk és az önök kedvében járni. Kitüntetésben részesítette a pátriárkát, a pápát és a keresztény felekezetek vezetőit. Elsősorban protestánsok. És még Jehova Tanúi is visszakapták a jogaikat, de ennek nem sok haszna volt. Mindazonáltal tilos nekik szavazni, és általában ez a szervezet haldoklik!
  Medvegyev muftikat és lámákat is díjazott. Igyekezett mindenkit maga mellé állítani. Az érmek és rendek zápora rendkívüli volt. A megbízott elnök ugyanakkor az Állami Duma összes képviselőjét egyenként millió dolláros jutalomban részesítette. Ez azonban inkább elriasztotta, semmint vonzotta az embereket.
  Ezután Medvegyev számos új rendet próbált létrehozni: a Nagy Péter-rendet, a Rettegett Iván-rendet, a Felszabadító Sándor-rendet, a II. Miklós-rendet és a Bruszilov-rendet. Visszaállították a Lenin- és Sztálin-rendet is.
  Medvegyev sokszínű választói réteget igyekezett magához vonzani ily módon. És az elv szerint cselekedve: a tiéd és a miénk is! De ebben az esetben a mindenevőség bizalmatlanságra adott okot az emberekkel szemben - azt mondják, egy politikai prostituált. Úgy tűnik, az emberek elfelejtették, hogy Putyin is flörtölt a bal- és a jobboldallal egyaránt. És igyekeztem mindenevő lenni is.
  Amit azonban szabad a Jupiternek, azt a bikának nem szabad! Putyin valahogy a kezdetektől fogva, annak ellenére, hogy a nép által gyűlölt Jelcin utódja nyomába eredt, mind a nép, mind az elit szimpátiáját élvezte. Még a kommunisták is féltek felszólalni ellene, és harc és alku nélkül megszavazták a miniszterelnöki posztot.
  Medvegyevet azonban soha nem szerették különösebben. Nyilvánvalóan túl intelligens volt, és Putyin árnyékában volt. Senki sem tekintett rá igazi harcosnak és uralkodónak. Általában véve Putyin után minden utód politikai törpének tűnt, és valami rossz volt. Zelenszkijt pedig karizmatikusnak tartották, mint egy mesebeli herceget. És ez már nem egy bökkenő macska, hanem egy sikeres uralkodó, aki kihúzta Ukrajnát a mocsárból, vagy inkább a gödörből.
  Természetesen Ukrajna elsősorban az oroszországi kapcsolatok megszakadása miatt szenvedett. És itt Porosenko nem biztos, hogy annyira bűnös. Ha ilyesmi történt volna Fehéroroszországban, az teljes kudarc lett volna. Szakmailag erős az ukrán kormány! Éppen ellenkezőleg, Fehéroroszországban csak szajkózók és bolondozók élnek. Putyin néha erős személyiségek voltak a csapatában, mint Rogozin vagy Tkacsev, de gyorsan eltávolították őket.
  Medvegyev mindenesetre olyan ember volt, aki nem tűnt uralkodónak, és ezért ez a cár nem volt teljesen igazi és udvarias.
  Bizonyos tekintetben Gorbacsovra hasonlított, akit a nyugati hétköznapi emberek szerettek, de nem szerettek a maguk körében. Részben persze nem szerették Gorbacsovot a részegséggel való küzdelme miatt. Az alkoholisták és ivók természetesen nem bocsátották meg a vodkahiányt. Borlázadások voltak. Aztán a cigaretta eltűnt.
  Nem, Gorbacsov egyértelmű, hogy csak a kopaszsága miatt nem szerették. Medvegyev miniszterelnökként nagyon gyenge közgazdásznak mutatta magát. És Zelenszkij nélkül is gondjai lennének azzal, hogy új ciklusra választják.
  Egyszer Putyin a fülénél fogva rántotta Medvegyevet.
  Most azonban Putyin kiesett a játékból - aláásta az egészségét, kézi vezetést vezetett, és megerőltette magát a jégkoronggal. Kellett ilyen tisztes korban jégre mászni? Főleg anélkül, hogy fiatal korában bármilyen képességgel rendelkezett volna?
  Putyin kiégett, túlnyúlt. És nélküle nincs senki, aki megállítson Zelenskyt. Ráadásul Putyin maga is úgy folytatta a személyzeti politikát, hogy nem volt méltó utódja. Mint Sztálin, aki úgy hozta, hogy Hruscsov követte őt, és csődbe ment. És itt Medvegyev egyáltalán nem megfelelő vezetője az orosz birodalomnak.
  A választások előtti szombaton minden orosz tévécsatorna sugárzott Zelenszkijről szóló filmet. Természetesen rágalmazás céljából. De kevés tény került bemutatásra. A propaganda pedig megmutatta tehetetlenségét. És sok csatorna kommentálta a filmet.
  Medvegyev számos tábornokot adományozott parancsokkal. Újra csillaghullás.
  Váratlanul megalapította az új Botvinnik Rendet is, három fokozattal: bronz, ezüst és arany. És az Alehine Rend is. És bronz, ezüst és arany is.
  Medvegyev rendeletben bejelentette továbbá, hogy Oroszország négy éven belül hivatásos hadseregre áll át. És az élettartam hat hónapra csökken.
  Ezután a megbízott elnök bejelentette, hogy a háborús veteránokat és a forró pontokon szolgálókat az Orosz Föderáció Hőse csillaggal jutalmazzák. Ami olyan lépéssé vált, amelynek nincs analógja.
  Medvegyev egyértelműen helyet keresett a történelemben. Ezt követően a megbízott elnök Vlagyimir Vlagyimirovics Putyint posztumusz a Győzelem Érdemrenddel és az Első Hívott Szent András Renddel, valamint az Orosz Föderáció Hősének újonnan alapított nagy gyémántcsillagával tüntette ki.
  Ez már az utolsó próbálkozás az egykori orosz bálvány értékelésére. Például Medvegyev voltam Putyinnal együtt - szeress teljes szívedből és lelkedből!
  De láthatóan az emberek nem túl lelkesek, hogy szeressék ezt a leendő diktátort.
  És szombatról vasárnapra éjjel Dmitrij Anatoljevics Medvegyev még azt is bejelentette, hogy posztumusz a Generalissimo címet Vlagyimir Vlagyimirovics Putyinra ruházták!
  Ez tényleg nagyon klassz volt! Például az előző évek bálványának adom a címet!
  Ez azonban segít Medvegyeven? Nehéz meggyőzni az embereket, hogy csak egykori bálványaik dicséretével és kitüntetésekkel szavazzanak magukra. Hiába záporozol a díjakkal, Putyint nem hozod vissza. És világos, hogy a régi király elment, és új király érkezik Kijevből.
  Zelenszkij azonban nem aludt, és a pápát is kitüntette. Az idős Első Ferenc megáldotta Ukrajna elnökét az újabb eredményekért.
  Fehéroroszországban pedig az oroszbarát pártkoalíció már befejezte az aláírásgyűjtést az Oroszországgal való egyesülésről szóló népszavazás megtartására. Szavazás várható ebben az ügyben. Ezt azonban nem Medvegyevnek tulajdonítják. És itt a fő kezdeményezés Zelenszkijtől, a milliók bálványától származott.
  Tehát most Vlagyimir Zelenszkij a célba ért...
  Megkezdődött a szavazás Szibériában. A részvétel kezdettől fogva magas volt. Az emberek elmentek szavazni és mosolyogtak. Nyilvánvaló volt, hogy a változás kedvéért jönnek. És amit akarnak, az új. Mindenki belefáradt és belefáradt a régibe.
  Még a dal is megszólalt reggel:
  Szívünk változást kíván
  A szemünk változást kíván...
  Nevetésünkben és könnyeinkben,
  És az erek lüktetésében!
  Változás, változást várunk!
  A választások nyugodtan zajlottak, de óriási volt a részvétel. Az emberek tömegesen özönlöttek a választásokra. Nyikolaj Valuev az elsők között szavazott. Bedobta a szavazólapot az urnába, és így szólt:
  - Szavazzunk valami újra!
  Alexander Povetkin következett. Én is szavaztam és elmondtam a véleményemet:
  - Az orosz istenekért!
  Ezután következett a szavazás. A szavazólapokat urnákba dobták. És Dima Bilan és Alla Pugacheva. Lev Leshchenko is megjelent és bejelentette:
  - Szavazzunk valami újra!
  Nyikolaj Baskov énekelte:
  - Orosz keringő, szárnyak szárnyalnak! Jön a tavasz!
  És a levelet is a szemetesbe tette.
  Aztán megjelentek más srácok... Zelensky robogón jött szavazni, és bukfencezett - tapsot vonva. Szavaztak, sőt el is mondták:
  Ismerje meg a szív és az erek lüktetését,
  Gyermekeink, anyáink könnyei...
  Azt mondják, változást akarunk
  Dobd le a nehéz láncok igáját!
  És dörgő taps! Bár a verseket nem ő, hanem a híres költő és író, Oleg Rybachenko írta. De maga Oleg Rybachenko fiúvá változott, és most egy másik világban utazik.
  Aztán más bokszolók szavaztak: Sergey Kovalei, Denis Lebedev. Az utolsó a szünet után próbált visszajönni. De megverték, és végül elment.
  Sofia Rotaru Kijevben szavazott. És sokat mosolygott...
  Vlagyimir Zsirinovszkij is jött. Azt kiáltotta:
  - Egy új útra!
  És megvillantotta egy vezérezredes epaulettjeit. Zjuganov tolószékben érkezett a választásokra. És mindvégig hallgatott.
  Grudinin mosolyogva szavazott...
  Garri Kaszparov szimultán játékot adott és le is adta a voksát. Sőt, azt mondta, hogy meccset fog játszani Carlesonnal. Tehát Anatolij Karpov szimultán játékmenetet adott.
  Karpov egyébként már megkapta Mihail Botvinnik aranyrendjét.
  Más kérdés tehát, hogy ki itt a fő és a legjobb világbajnok.
  Persze sok minden változott...
  Dmitrij Anatoljevics Medvegyev pedig ismét meglepett mindenkit. Bejelentette az intézmény, az "Oleg Rybachenko" névre keresztelt rendet. Sőt, egyszerre négy fokozat van: a negyedik fok bronz, a harmadik fok az ezüst, a második fok az arany, az első fok pedig az arany gyémántokkal!
  Ez remekül sikerült!
  A "Lucifer's Armageddon" már a mozikban is megjelent, az "Avatar" és a "Star Wars" rekordjai pedig már megdőltek. Oleg Rybachenko igazi irodalmi szupersztár lesz!
  Medvegyev egy Oleg Rybacsenko nevével fémjelzett irodalmi díjat is alapított - a Nobel-díjnál tízszer nagyobb díjalappal.
  És ez általában nagyon klassz!
  Aztán egyre több Medvegyev dolgozott vasárnap. Oleg Ribacsenkót az Elsőhívott Szent András-renddel és az Oroszországi Hős csillagával, valamint az Oroszországi Hős nagy gyémántcsillagával, a Győzelem Renddel tüntette ki. Ez egy kísérlet volt a történelem menetének megváltoztatására.
  Például kedvesen bánok Oleg Rybachenkoval, és minden nagyszerű lesz! Ugyanakkor neki és a marsallnak is odaítélem az Orosz Föderáció címét!
  És jön a vasárnap... Már ismertek a vezetői közvélemény-kutatások első adatai, amelyek szerint Zelenszkij nyolcvan százalék feletti.
  És az információáramlás nem áll meg...
  Medvegyev még nem fog szavazni. Művek. Itt parancsot ad ki Vlagyimir Volfovicsnak a hadsereg tábornoki rangjára. Például légy hűséges hozzám.
  Bár Zsirinovszkij, úgy tűnik, már átkelt a túloldalra.
  Lev Lescsenko tárca nélküli miniszter lett. De ez már nem számít.
  Kínában nyugtalanság van. A nép demokráciát akar - elege van a despotizmusból! Nem csak kenyérrel él az ember!
  Szeretnék nemet mondani a főnökömnek! Meddig lehet bottal fegyelmet tartani a huszonegyedik században?
  Kínában nem mentek túl jól a dolgok. Lehetetlen a kommunizmus sínjeit követni és a kapitalizmust építeni a végtelenségig. Néhány változtatásra van szükség. A vezetés pedig túl konzervatív.
  Emellett az új burzsoázia demokráciát és a rendőri brutalitás végét akarja.
  A régimódi munkamódszerek kimerülése is megtette a hatását! Nincs vágy, hogy fogaskerekek legyünk a rendszerben. Igen, Kínában vasárnaponként jelentős zavargások rázzák meg a rendszert.
  Az Egyesült Államokban pedig egy nőnek van a legnagyobb esélye arra, hogy elnök legyen. Floyd Mayweather népszerűsége azonban hirtelen növekedni kezdett. Ez a legyőzhetetlen bokszoló már feljutott a nézettség élére.
  Az Egyesült Államok nyilvánvalóan elszalasztotta az újabb győzelmeket, és nem akart sem republikánus, sem demokrata párti trónt. És Floyd is menő!
  És akkor lesz még egy tévévita.
  Már vasárnap este van. A szavazóhelyiségek hamarosan bezárnak.
  Az utolsó pillanatban végre megjelent Medvegyev. Sietve bedobta a szavazólapot az urnába, és szó nélkül távozott. Elütött az óra, és vége a szavazásnak.
  Medvegyev elnök egyelőre elhagyta a Kreml-et, és Moszkva melletti rezidenciájába ment.
  Két lány van vele a kabinban. Legalább egy kis szórakozás.
  A jobb oldalon ülő Natasha megkérdezte:
  - Nos, mi van Dimával? Most bejelentik a végső kudarcot!
  Medvegyev megjegyezte:
  - Még két hónap van az avatásig. Tehát egyelőre még mindig én vagyok minden, és Zelenszkij csak Ukrajna elnöke!
  A jobb kézen ülő Alenka megjegyezte:
  - És lehet gyorsítani az avatást! A hatalmadnak, Dmitrij Anatoljevics, vége!
  Medvegyev könyörgőn megkérdezte:
  - De ti lányok meg tudjátok csinálni!
  Natasha a homlokát ráncolta, és megkérdezte:
  - Mit tehetünk?
  Medvegyev magabiztosan kijelentette:
  - Avatkozz be az avatásba!
  Natasha nevetett, és így válaszolt:
  - És hogyan?
  A megbízott elnök határozottan válaszolt:
  - Mintha nem ismernéd magad!
  Natasha dühösen válaszolt:
  - Nem öljük meg Zelenszkijt!
  Medvegyev azonnal tiltakozott:
  - Nos, miért öld meg! Csak győződjön meg róla, hogy ő maga adja le a koronát!
  . FEJEZET 4. sz.
  A lányok kórusban kuncogtak...
  Alenka vigyorogva kérdezte:
  - Mit javasolsz a hipnózis használatához?
  Dmitrij Anatoljevics bólintott:
  - Ez az! Meg tudod csinálni!
  Natasha így válaszolt a barátjának:
  - Megtehetjük, de nem akarjuk!
  Medvegyev meglepődött:
  - Miért ez?
  Natasha őszintén válaszolt:
  - Zelenszkij a kiválasztott! És te, Dmitrij Anatoljevics, nem vagy képes uralni az országot!
  Alenka rosszindulattal hozzátette:
  - És ez mindannyiunk számára teljesen nyilvánvaló!
  Medvegyev dühvel jegyezte meg:
  - Nem érted, hogy a Nyugat gyarmata leszünk?
  Alenka magabiztosan válaszolt:
  - Inkább a Nyugat lesz a mi gyarmatunk!
  Natasha gúnyosan hozzátette:
  - És veled, Misha, Oroszország úgysem lesz nagyszerű!
  Medvegyev gurgulázott:
  - Adom neked a Győzelem Rendet, az Első Hívott Szent András Rendet, a II. Miklós Rendet és egy arany gyémántcsillagot...
  Natasha nevetett, és megjegyezte:
  - Vagy talán mi magunk is lehetünk elnökök, és adhatunk magunknak háromszáz parancsot?
  Alenka megjegyezte:
  - Hipnotizálhatunk, és generalissimókká válhatunk.
  Natasha kuncogott, és megjegyezte:
  - Vagy talán supergeneralissimos!
  A lányok nevetésben törtek ki...
  Alenka énekelte:
  - És néha még az ellenség is kiabált,
  Elrejteni a félelmet - hogy király vagyok!
  Natasha kihúzta a fogát, és ciripelt:
  - Nem szeretem a színházakat és az arénákat,
  Ott egy milliót cserélnek rubelre...
  Bár nagy változások várnak
  Imádom Belobogot és Sztálint!
  A lány pedig csupasz lábujjaival megszorította a vesztes elnök orrát.
  A számokat a Távol-Keletről már közölték. Zelenszkijnél 91 százalék, Medvegyevnél 7,5 százalék, az ukrán elnök magabiztos vezetése.
  Alenka is meghúzta Medvegyev fülét csupasz lábujjaival, és felszisszent:
  - Nos, mi van a volt elnökkel, segítettek a kitüntetései?
  Medvegyev feszülten mondta:
  - Még nem vagyok ex! Az avatás előtt az igazi!
  A lány felkiáltott:
  - Dicsőség az új királynak!
  A boszorkánylányok utolsó ütőkártyájukként nem voltak hajlandók segíteni Medvegyevnek. És most, miközben a megbízott elnök még próbált kiutat találni a kilátástalan helyzetből.
  Talán befolyásolja a Legfelsőbb Bíróságot, hogy semmisítse meg az orosz elnökválasztás eredményét? Ez nagy kísértésnek tűnt. De a valóságban az esélyek csekélynek tűntek.
  Mi van, ha kiadunk egy rendeletet, és minden bírónak felajánlunk egy milliárd dollárt? Hiszen ő az elnök, és olyan hatalma van, amiről még a cárok sem álmodtak! Pontosabban a megbízott elnököt. És valóban, ha egy egész milliárd dollárt ajánl fel, a bírák nem fognak ellenállni.
  Miért vesztegeti az időt apróságokra?
  Az adatokat rádión továbbították. Míg Zelenszkijnek kilencven százaléka volt, ráadásul Ukrajnában azt várták, hogy majdnem száz százalékot kap. Talán a vörös övezetben Medvegyev kommunistákkal való flörtölése miatt lesz még egy kicsivel több, a Kaukázusban volt rá esély. Igaz, úgy tűnik, Ramzan Kadirov úgy döntött, hogy a győztes oldalra áll. A hadseregben még lehet pénzt keresni, bár a katonaságnak nincs különösebb vágya a szolgálatra, a bukott elnöknek semmi kedve.
  Általánosságban elmondható, hogy az első forduló után Medvegyev ereje gyengült. És ha még kioszthatta a díjakat, különben egyre inkább figyelmen kívül hagyták.
  Dmitrij Medvegyev megérkezett az irodájába, és megpróbálta felvenni a kapcsolatot a központi bankkal. A kísérő vonakodva kapcsolta be.
  A megbízott elnök azt követelte, hogy sürgős szükségletekre utaljanak ki neki pénzt.
  A jegybank vezetője így reagált:
  - Nem teszek semmit, amíg nem kapok megerősítést Zelenszkij új elnöktől.
  Medvegyev felüvöltött:
  -Őrült vagy? Még mindig én vagyok az új beiktatásának elnöke! Ha igen, akkor engedelmeskedned kell nekem!
  A jegybank vezetője megjegyezte:
  - Az alkotmány szerint nem engedelmeskedem neked! És különben is, miért kell pénz?
  Medvegyev vigyorogva válaszolt:
  - Szüksége van országokra vészhelyzet esetére?
  A jegybank vezetője szigorú hangon válaszolt:
  - Szökni akarsz?
  Medvegyev ugatott:
  - Most letartóztatlak! A hadsereg engedelmeskedik nekem! Hűséges Zsirinovszkij velem van!
  A jegybank vezetője megjegyezte:
  - Ez mindig viszi a tortát! Moszkvában pedig több mint kilencven százalék Zelenszkijé. A hatalmad Misha felett van!
  Medvegyev felüvöltött:
  - De a tied nem indult!
  És letette a telefont. Most egyre nehezebb lett a helyzet. A biztonsági erők hamarosan megtagadják az engedelmességet. Igen, Zsirinovszkij egy róka. Érdemes volt belügyminiszternek kinevezni? Adja ki a parancsot a különleges erőknek. Vagy mégis próbáljuk meg az Állami Dumát használni?
  Egyértelmű, hogy Zelenszkij új választásokat fog tartani, és sok képviselő nem kapja meg mandátumát. Pontosabban szinte mindent.
  Itt valami másra van szükség. De az Állami Duma nem valószínű, hogy szembemegy az emberekkel. A hadsereg pedig nem támogat egy nyílt katonai puccsot. Az oroszországi tábornokok nem olyanok, hogy polgárháborúba menjenek.
  Már csak egy dolog van hátra - törölni kell az elnökválasztást a bíróságon. Ez az egyetlen jogos lehetőség a kínok meghosszabbítására. De nagy valószínűséggel csak meghosszabbítják. Nem valószínű, hogy Medvegyevnek van reális esélye az újraválasztásra. Valójában az ő besorolása kolosszális, még Petro Porosenkoénál is rosszabb.
  Medvegyev egy másik lehetőségen is gondolkodott. Például fizikailag megszüntetni Zelenskyt? De ez egyenesen bűnözés. Úgy lehajolni? Sőt, Medvegyevet is elrontja. És a legjobb esetben haladékot ad. Mert a nép nem bocsátja meg Medvegyevnek a választások ilyen kolosszális kudarcát.
  Nem, Dmitrij Anatoljevicsnek nem fog sikerülni. Anélkül, hogy a választásokon a szavazatok tíz százalékát is összegyűjti, biztosan nem marad hatalmon.
  Medvegyev a bárpulthoz lépett. Kinyitotta, kivett egy üveget, és töltött magának egy kis konyakot.
  Drága - "Napóleon", kétszáz évig érlelt!
  A megbízott elnök ivott egy pohárral. Aztán a másodikat citrommal falatoztam.
  A gyomrom felmelegedett, a gondolataim pedig gyorsabban jártak. A harmadik pohár után Medvegyev elmosolyodott, és leült egy székre. Felvidult egy kicsit. Tulajdonképpen miért van szüksége erre a hatalomra? Teljes felelősség. Egy perc szabadidő, egy másodperc nyugalom sem. Mindig mozgásban, videokamerák felügyelete alatt. Félsz túl sokat mondani.
  Sok a munka, de nincs öröm.
  És egy lánnyal akarok ágyban feküdni. Játssz háborút a számítógépen.
  Valójában itt vagy az elnök, de egy igazi háború elindításához kétszer is meggondolod. Így nem merte megtámadni Iránt a félelmetes Trump.
  Sokat lehet beszélni a háborúról, de valójában nem könnyű eldönteni!
  De küzdj a játékkal, küzdj magaddal!
  Medvegyev leült a számítógéphez. Bekapcsoltam kedvenc második világháborúsomat. Sokáig nem tudott vele játszani. Itt, hogy ne feszüljön túl, használja a csaló kódját. Mint ez...
  Aztán hurrikántempóban fut át a technológián. És már vannak IS-7-eseid, amiket ezredekben indítasz, és csak T-1-eseid a németek ellen. Érezhető különbség van az erőben és az eszközökben.
  Medvegyev, aki szinte soha nem ivott, szintén rossz egészségi állapota miatt, érezhetően felvidult.
  Így dobja az ellenségre a második világháború legdrágább és legnehezebb tankját, az IS-7-et. És különösebb nehézség nélkül eltöröd. A háború könnyen és győzelmesen folyik. Várost város után veszel át.
  Általában persze Sztálin jól vezette az országot, és kevesebb, mint négy év alatt sikerült legyőznie a Harmadik Birodalmat. Putyin tovább harcolt az ISIS-szel. De a németeknek nagyon klassz technológiájuk van.
  A játékban például a német E-75 harckocsi ellen csak a szovjet IS-7 tud egyenrangúan harcolni, az összes többi tank megadja magát. Az E E-75 nagyon erős páncélzattal rendelkezik. Még a fegyver is felülmúlja a szovjet IS-7-et, és pusztító ereje is közel áll hozzá.
  A németek pedig azt tervezték, hogy 1945-ben ezt a tankot a fő harckocsijukká teszik. Mi van a miénkkel?
  Medvegyev felsóhajtott... A háború utáni időszakban nem tudták tömeggyártásba bocsátani az IS-7-est. Így a háború tovább tartott, senki sem tudja, ki nyert még.
  Dmitrij Anatoljevics, részeg, énekelte:
  - Imádom, testvérek, imádom! Szeress élni, testvérek! Atamánunknak pedig nem kell bajlódnia.
  Medvegyev játék közben elaludt. Pihentető...
  Másnap pedig ismertté vált az elnökválasztás végeredménye.
  Zelenszkijre Ukrajnával együtt a szavazók csaknem 92 százaléka, Medvegyevre 6,7 százaléka szavazott. Így Zelenszkij diadalmas győzelme megtörtént.
  Megkezdődtek az ünneplések és az örömünnep az országban. Végre egy új, sokak számára látszó, fényes élet következik.
  Egyelőre Dmitrij Anatoljevics Medvegyev tölti be az elnöki posztot a beiktatás alatt.
  És természetesen gratulált a győztesnek. hova mehetsz? És nincs mit számolni hat százalékot.
  Vlagyimir Zsirinovszkij belügyminiszter azonban meglátogatta Medvegyevet, és megvigasztalta:
  - Rád szavaztam, Dmitrij Anatoljevics!
  A megbízott elnök csendesen válaszolt:
  - Köszönöm!
  Zsirinovszkij azt javasolta:
  - Talán be kéne helyeznünk a premierbe?
  Medvegyev megrázta kifestett fejét:
  - Nem hiszem, hogy egy ilyen vereség után a második fordulóban nekem adják a miniszterelnököt. Ez már nem lesz politikailag korrekt.
  Zsirinovszkij logikusan megjegyezte:
  - Mindegy, legyen valaki Oroszországból a helyedben. Szóval ki, ha nem te?
  Medvegyev ezt javasolta:
  - Valószínűleg Andrej Navalnij!
  Zsirinovszkij kihúzta a fogát, és felmordult:
  - Andrej Navalnij? Ez ne történjen meg!
  Medvegyev megvonta a vállát, és zavartan megjegyezte:
  -Hová mész?
  Zsirinovszkij felkiáltott:
  - Igen, mindet letartóztatom!
  Medvegyev intett a kezével:
  - Elég! Úgy tűnik, a mi időnk lejárt! A Kanári-szigetekre megyek nyaralni. Mit fogsz tenni?
  Zsirinovszkij ravaszul hunyorogva válaszolt:
  - Lobby a barátai érdekeiért! Amíg Zelenszkij el nem vette Oroszország és Ukrajna elnöki tisztét!
  Medvegyev szomorúan megjegyezte:
  - Sajnos ez nem ilyen egyszerű... Akkor lehúznak rólad három bőrt!
  Zsirinovszkij ravaszul összehúzta a szemét, és megkérdezte:
  - Kérem, tegyen engem az Orosz Föderáció marsalljává! Nos, mit ér neked!
  Medvegyev néhány másodpercig gondolkodott, majd bejelentette:
  - Bírság! Nemcsak téged teszlek marsallsá, hanem Beriát is visszaállítom a marsall rangjára! Igazságos lesz!
  Zsirinovszkij egyetértően bólintott:
  - Beriával kapcsolatban igen!
  Medvegyev összehúzta a szemét, és megkérdezte:
  - És veled kapcsolatban?
  Zsirinovszkij őszintén válaszolt:
  - És bánj úgy, mint egy királyral! Megjutalmazok, akit akarok!
  Medvegyev egyetértően bólintott:
  - Igen, legyen így!
  És elrendelte mindkét rendelet elkészítését a marsalli rangok adományozásáról.
  Oroszország megbízott elnöke felvidult. Arra gondolva, hogy most már teljes mértékben élvezheti a számítógépes játékokat.
  És nagyon szórakoztató őket játszani...
  De valójában miért tenne mást az elnök? Mára a technológia olyan sokat fejlődött, hogy bárki lehetsz. Méghozzá az Úristen által. És kifejezetten az univerzumok létrehozására szolgáló játékban.
  Például az ügyvezető elnök irodájában számos különféle játék található, köztük a legmodernebbek is.
  Medvegyev úgy dönt, hogy valós idejű stratégiai játékot játszik. Németországban 1939. Nos, miért használsz csaló kódját? Összeadja magát ötezer párducot, háromezer tigrist és tízezer Focke-Wulfot. És beveted ezeket az erőket az ellenség ellen. És megtámadja Lengyelországot, amelynek a tizede sincs ilyen erőknek.
  A háború pedig úgy megy tovább, ahogy akarod, egy céllal és győztesen. Medvegyev, őszintén szólva, hatalmas hódító itt. Úgy zúzza az ellenséget, mintha a szilvát présekkel zúzná.
  Lengyelországot könnyen és gyorsabban ellaposították, mint a valós történelemben. Megtámadod Franciaországot. Tízezer E-75-ös tankot indítasz rá egy szélhámos kóddal. Valljuk be, csodálatos autók. Amelyek teljesen sebezhetetlenek a francia fegyverekkel szemben, de nagy távolságokon halálosak. Lelövik az ellenséges autókat.
  Medvegyev még ugrál is örömében. Ahogy a játékban, gyorsan mozog, és már Párizst veszi... És akkor mi lesz az apróságokkal? Egyszerre vegyük át Spanyolországot, nehogy Franco nagyon ideges legyen.
  A Gibraltár elleni támadáshoz pedig sugárhajtású repülőgépeket fogunk használni. Hová mennek a britek?
  Természetesen ugyanakkor pénzeszközöket használunk csatahajók és repülőgép-hordozók építésére. Nagy-Britanniának akkor nehéz lesz. Itt van száz repülőgép-hordozó és kétszáz csatahajó. Ez kolosszális erő lesz.
  És akkor ott vannak a partraszálló hajók. Az "E"-U sorozat tankjait is gyártod, ami az "E" továbbfejlesztése. Ide dobsz egy "E"-50-U tankot, olyan gépet, amibe semmilyen szögből nem tudsz áthatolni.
  És hagyja, hogy kínozza a briteket. Íme, két gyönyörű lány egy ilyen tankban kacsint Oroszország ügyvezető elnökére.
  Medvegyev válaszul csókot lehel rájuk.
  Így fogunk játszani...
  A legújabb tankok pedig közelednek Londonhoz. És szertartás nélkül elfoglalják Anglia fővárosát.
  Medvegyev ezt énekelte:
  - Unalmas a világ! Mind megesszük a macskát!
  Természetesen érdekes és könnyű játszani. Vettem az átverési kódot, és lebélyegeztem, amit akarsz. Tehát elfoglalja a Balkánt, és Afrikába megy. Te is bélyegzel, és gyalogságot is. Csapatokat szerzel, ha lenne pénzed. És az elfoglalt terület pénzt is ad. Nos, próbáld ki, járd körbe Afrikát.
  A Szovjetunió még mindig nyitja a frontot. Harmincnégy az E-50-U sorozat ellen, amelyre újabb tízezret bélyegeztek. Ha az E-50 megközelítőleg ugyanolyan páncélzatú jármű, mint a Tiger-2, akkor csak a racionális lejtő nagyobb, a fegyverzet pedig kicsit erősebb, a motor pedig erősebb. Az azonos súlyú E-50-U a szovjet T-64-hez hasonlítható, és még erősebb gázturbinás motorral is rendelkezik.
  Igen, az erők nem egyenlőek. Itt harckocsik különböző generációi harcolnak.
  Medvegyev pedig természetesen fekete lovon rohan.
  Az erők természetesen nem összehasonlíthatók. Hozzáadhatja az E-75-U-t is, ez egy zömök gyilkológép, amely még hajófegyverekkel is áthatolhatatlan.
  És hogyan fogja magát taposni. Semmi sem állíthatja meg.
  Medvegyev úgy játszik, mint egy kisfiú. Oké, akkor hogyan. És senki sem szívesen látja őt. Elveszített, a megbízott elnököt pedig elfelejtették.
  Mindenki csak a győzteseket szereti.
  Dmitrij Anatoljevics énekelte:
  És dacolunk a viharokkal,
  Miből és miért...
  Élj a világban meglepetések nélkül,
  Ez senki számára lehetetlen
  Sok szerencsét, kudarcot,
  Minden ugrás, fel és le,
  Csak így, másként nem
  Csak így, másként nem!
  Éljen a meglepetés!
  Meglepetés! Meglepetés!
  Éljen a meglepetés!
  Meglepetés! Meglepetés!
  Éljen a meglepetés!
  Medvegyev pedig vidámabb lett. Most csapatai elfoglalták Ukrajnát, Fehéroroszországot, és menthetetlenül közelednek Moszkva felé!
  A volt orosz elnök azt mondja:
  - Hogy az életünk játék!
  És viharba veszi a Szovjetunió fővárosát. Persze az 1941-es hadsereg ellen is vannak tankjai a hatvanas, sőt a hetvenes évek jellegzetességeivel, és a lényeg, hogy rengeteg van.
  Medvegyev magára kacsint... A fővárost Moszkvát elfoglalták. És most átveheti a Kaukázust... És ezzel egy időben Afrika déli részét is átveheti magának. És átmegy Argentínába.
  És onnan támadja meg az USA-t. Jó parancsnok. Az ellenség mind mennyiségileg, mind minőségileg lemarad.
  Medvegyev lelkesen énekli:
  - Bátran harcba indulunk! A szovjetek hatalmáért! És mindenkit a szarba törölünk az ezért való küzdelemben!
  Medvegyev ideiglenesen kikerült a játékból. A Shoigu Trubetskoy helyére lépő orosz védelmi miniszter telefonált. Megkérdezte a jelenleg is megbízott elnököt:
  - Mikor tesszük le a hivatali esküt az új vezetőnek?
  Medvegyev tömören válaszolt:
  - Ahol lennie kell, az avatáson!
  Trubetskoy megjegyezte:
  - Az egyesült ország új elnökét a jövő héten akarják beiktatni. Hogy ne legyen idejük lopni!
  Medvegyev ugatott:
  - Ez nem a mi alkotmányunk és törvényeink szerint!
  Trubetskoy megjegyezte:
  - És Jelcin ezt az alkotmányt nem a törvény és a régi alkotmány szerint fogadta el. Valójában sokan azt hitték, hogy Putyin új alkotmányt fog javasolni, de valahogy nem így történt!
  Medvegyev megjegyezte:
  - Nem a legjobb ötlet, ha minden új elnök új alkotmányt fogad el!
  Trubetskoy tiltakozott:
  - De Putyin tudna! Menőbb volt Jelcinnél, és te, Dmitrij Anatoljevics!
  Medvegyev bólintott, és beleegyezett:
  - Hűvösebb és ami a legfontosabb szerencsésebb! Putyin nélkül minden rosszra fordult, és Zelenszkij átvette a hatalmat Oroszországban.
  Trubetskoy megjegyezte:
  - Lukasenkónak pedig volt lehetősége, de kihagyta az idejét. Gyorsabban kellett volna haladnunk!
  Medvegyev logikusan megjegyezte:
  - Lukasenko félt a versenyképes választásoktól Oroszországban. Zelenszkij pedig nem vállalta volna a kockázatot, ha Putyin szíve nem bírja. Az ország annyi kézi irányítása kiégett! Putyin biztosan kiégett a munkahelyén!
  Trubetskoy azt javasolta:
  - Nos, akkor fogadjuk el a beiktatást egy gyorsabb időpontban, vagy ne?
  Medvegyev merészen válaszolt:
  - Csináld ahogy csak szeretnéd! Nem érdekel többé! Megtisztelő nyugdíjba vonulok, és a magam örömére élek. Talán körbeutazom a világot! Rekord ideig voltam már elnök és miniszterelnök is Oroszországban! Meddig tud ragaszkodni a trónhoz?
  Trubetskoy egyetértett:
  - Hát ha igen, akkor jöjjenek a változások! Mit tegyünk Shoiguval?
  Medvegyev hidegen válaszolt:
  - Hadd pihenjen! A marsall nyugdíja nagy. Hadd járja körbe a világot. Megengedtem, hogy külföldön legyen ingatlanod!
  Trubetskoy bólintott, és megjegyezte:
  - Putyin elzárta Oroszországot a világtól! Bár lelkünk mélyén szavakban bánkódtunk, de örültünk halálának! Ami Zelenszkijt illeti, meglátjuk! Sokan olyan megrendeléseket akartunk, mint Nyugaton. Fogadj, mint az USA-ban, de dolgozz... Mint a Szovjetunióban!
  Medvegyev megjegyezte:
  - Nos, Sztálin alatt a tisztviselők intenzíven dolgoztak! Ne gondold, hogy tele voltak mézzel!
  Trubetskoy megkérdezte:
  - Mit fogsz csinálni?
  Medvegyev felidézte:
  - Elnök voltam, és visszavonulok az elnöki poszttól. Ő nagy... És élvezni fogom az életet! Különben miért dolgoznék!
  Trubetskoy felidézte:
  - Zelenszkij tanácsadói posztot adhat nála!
  Medvegyev legyintett:
  - Igen! Tanácsom nélkül is elég okos! Röviden - hajtsa végre az avatást! Dmitrij Anatoljevics küldte a magáét!
  Trubetskoy egyetértett:
  - Beavatás igen!
  Medvegyev letette a telefont. Úgy döntöttem, hogy befejezem a játékot. Olyasmi, amire korábban nem volt időm. És legalább mentálisan összetörni az Egyesült Államokat.
  Vagy pontosabban a játékban. Az amerikai Sherman azonban gyenge az E-75-U-val szemben. De az Egyesült Államoknak sok repülőgépe van, még ha nem is olyan erősek, mint a német sugárhajtású gépek.
  De a minőség természetesen nem ugyanaz! A Krautok intenzív pontszámokat gyűjtenek. Főleg a pilóták: Albina és Alvina! És ezek olyan lányok, akiket kolosszális hevületük különböztet meg.
  Medvegyev dél felől nyomul Amerika felé. És ugyanakkor tankjai Szibérián keresztül haladnak. Szórakozik. Egyébként miért ne hódíthatná meg még Japánt? Ebben a játékban a szövetségeseidet is megölheted. Fejlett stratégia. Alkalmazd a csaló kódját, és erősebb leszel ellenfelednél mind mennyiségben, mind minőségben. Nem háború, hanem tiszta élvezet. Itt vannak a farok nélküli sugárhajtású gépek, az amerikaiak nem is érik utol.
  Pontosabban, hogy eljussak oda. És használj rádióvezérlésű rakétákat! És zaklatják az amerikaiakat. Medvegyevnek nagyon tetszik ez a játék. És mozgassa a csapatokat. Mexikót elfoglalták. Az amerikai városok egymás után dőlnek el. Micsoda öröm.
  Keleten pedig az "E"-U sorozatú tankok lépnek be Indiába. De mit tudnak ellenük állítani a britek? Sőt, a Harmadik Birodalom már erőforrásokat halmozott fel, és a legmodernebb technológiát állítja elő szélhámos kód nélkül.
  De Medvegyev úgy döntött, hogy egy kicsit frissíti a Panthert. Itt van az első szokásos "Panther" - 80-110 mm-es elülső páncél, 50 mm-es oldalpáncél, 75 mm-es ágyú, 70 EL-es hordóhossz, 650 lóerős motor. Íme a "Panther"-2 120-150 milliméteres elülső páncélzattal, 60 mm-es oldalakkal, 88 mm-es löveggel, 71 EL csőhosszúsággal és 850 lóerős motorral. Igen, komoly autó. És nem negyvenöt, hanem ötven tonnánál nehezebb, és rövidebb a sziluettje.
  De a "Párduc"-3. Elülső páncél 150 és 200 milliméter között, oldala 82 milliméter, egy 88 milliméteres pisztoly, 100 EL hordóhosszúsággal és 1200 lóerős motorral - súlya 55 tonna. Egyetértek, egy ilyen autó általában szuper a Shermanekkel szemben.
  De van "Panther"-4. Lejtőkön 200-250 mm-es homlokpáncélzattal, 160 mm-es oldalpáncélzattal rendelkezik. egy 105 mm-es löveg 100 EL csövével. Ez már egy 65 tonnás szörnyeteg, alacsony sziluettjével. 1500 lóerős gázturbinás motor. Természetesen kiváló sorozatfejlesztés, amely még a szovjet IS-7-tel is képes harcolni. Ráadásul az IS-7-et nem sorozatban gyártották.
  De vannak erősebb gépek is. Futó "Panther"-5, elülső páncélzat 250-es hajótest 45 fokos szögben, 300 mm-es torony homlok szögben, oldal 210-es szögben, 128 mm-es ágyú 100 EL-nél, fejlettebb harckocsi súlya 75 tonna, 2000 lóerő motor gázturbina teljesítménye . Minden szovjet és amerikai modellnél jobb gép. Képes harci távolságból behatolni az IS-7-be, és ellenáll a frontális ütéseknek. A "Panther"-5 általában kiváló technológia. A Szovjetuniónak nincs erősebb az IS-7-nél. És a németeknek is van ötféle tigrise.
  Miután elfoglalta az Egyesült Államok területének nagy részét, Medvegyev úgy döntött, hogy a Tigrist is elűzi. Nos, a "Tigris" az első, akit mindenki ismer. Az elülső páncél 100-110 milliméteres szinte lejtés nélkül, az oldalpáncél 82 milliméteres lejtés nélkül. A 88 mm-es, 56 EL csövű ágyú pedig egy igazán üvöltő tank. Ellentétben a "Panthers"-szel, ahol csak az első sorozat harcolt valójában, és voltak minták a másodikból. Tank "Tiger"-2 ismertebb nevén a "Királyi Tigris".
  Elülső páncélzat: 120-150 mm a hajótest elején 50 fokos szögben, 185 mm a torony elején enyhe szögben, és 82 mm az oldalán 60 fokos szögben. A homlokban jól védett, oldalt valamivel jobban, mint a Tiger, és 88 mm-es lövege van, csőhossza 71 EL. A második világháború sorozatgyártású tartályai közül a fegyverzet és az elülső védelem szempontjából a legjobb, tömege 68 tonna, a motor teljesítménye 700 lóerő - menetteljesítményben meglehetősen gyenge.
  A "Tiger"-3 egy design jármű. Az elülső páncélzat 45 fokos szögben 150-200 milliméter, a torony eleje 240 milliméteres szögben. 160 milliméteres oldalak ferde pajzsokkal. Három különböző fegyvertípus: egy 88 mm-es 100 EL ágyú, egy 105 mm-es 70 EL ágyú és egy 105 mm-es 100 EL ágyú 1000 1200 lóerős motorral. Sűrűbb elrendezéssel és 75 tonnás tömeggel. Igen, az autó komoly és nagyon veszélyes. És egy még erősebb "Tiger"-4 elülső páncél 250 - 45 fokos dőlésszögű hajótest, 300 milliméter ferde homlok, 210 milliméteres oldal, fegyver 128 milliméter 100 EL csőhossz vagy 150 milliméter csőhossz 56 EL, súly 815 tons lóerős gázturbinás motor. Nagyon erős tank.
  De még menőbb a "Tiger"-5. Elülső páncél: hajótest homlok 350 mm 45 fokos szögben, torony homlok 400 mm 50 mm szögben. Az oldalak 300 mm-es ferdeségűek. Egy 150 mm-es 100 EL fegyvert, vagy egy 174 mm-es 70 EL fegyvert, vagy egy 210 mm-es 38 EL fegyvert. Súlya 100 tonna, a gázturbinás motor 2500 lóerős. A legerősebb gép még az IS-7-en és az orbáncfüven sem fog áthatolni. Ezt fel lehetne használni Amerika ellen. Bár meg kell mondani, hogy a "Tiger"-5 még a valós történelemben sem szerepelt a projektekben. De senki hibája, hogy a háború ilyen gyorsan véget ért.
  De a virtuális tank játék fejleszthető.
  Medvegyev elkezdte megrohamozni az Egyesült Államok fővárosát, Washingtont és New York legnagyobb városát. Itt valóban dolgozhat és nyerhet.
  Bár virtuálisan. Itt Washington ég, és német tankok hajtanak végig rajta. És senki sem tudja megállítani a Tigers-5-öt.
  Medvegyev makacs támadást hajt végre az Egyesült Államok fővárosai ellen, és ez győzelemnek tűnik. De Japán is előttünk áll.
  . FEJEZET 5. sz.
  Mit tehetnék még a játékban? De a Lev tartálycsalád soha nem került gyártásba. Ezek itt tényleg szörnyek. De a második világháborúban ezek a későbbi sorozatú gépek még feleslegesek is voltak. És még inkább Japán ellen a kis és közepes tankokkal.
  De Dmitrij Medvegyev úgy döntött, hogy elűzi őket egy kicsit.
  Itt van az első Lev tank, amely csak projektekben létezik, és csak részben testesül meg fémben. A hajótest elülső páncélzata 45 fokos szögben 120 milliméter, a torony elülső páncélzata szögben 240 milliméter, az oldalak 82 milliméteresek, a fegyver 105 milliméter, a cső hossza 70 EL, az egész 80 tonna, a motor 800 lóerős. Általában egy olyan autó, amely a tigrisekkel és a párducokkal együtt jelenhetett meg a Kursk Bulge-n. Korához képest nagyon erős fegyverrel és kiváló torony homlokvédelemmel. De szerencsére nem jelent meg. "Lev"-2 projekt jármű. A hajótest homloka 250 milliméterrel, a torony homloka 300 milliméterrel ferde. Az oldalak 200 milliméteres ferdeségűek. Pisztoly vagy 128 mm 100 EL vagy 210 mm 38 EL. Súlya 100 tonna, motorja 1800 lóerő. Hatalmában nincs párja. Felülmúlja az IS-7-et, ami csak oldalt üti el. De aztán tovább hajtasz, és megjelenik az "Oroszlán"-3, szintén egy szörnyet kergetve. A hajótest elülső páncélzata 350 mm, a tornyok 450 mm-esek, lejtőn 300 mm-es oldalhajlású, 100 EL-nél 150 mm-es, 70 EL-nél 175 mm-es, 56 EL-nél 210-es ágyú, vagy rakétavető 400 mm-nél. Súlya 120 tonna, motorja 2500 lóerő.
  Igen, ez egy hatalmas erő.
  Tank "Lion"-4 egy másik szuper szörnyeteg. A hajótest elülső páncélzata 450 mm, a torony elülső páncélzata 500 mm. A hajótest és a torony oldalai 400 mm-es ferdeségűek. Egy 175 mm-es ágyú 100 EL-ben, egy 210 mm-es ágyú 70 EL-ben, egy 500 mm-es rakétavető. Az autó tömege 150 tonna, a motor 3500 lóerős gázturbinás. Nagy távolságból áthatol minden tankon, beleértve az IS-7-et és az amerikai T-93-at is. És még a haditengerészeti fegyverek sem tudnak áthatolni rajta. Ez egy erős gép, és egy extra ágyúval.
  De a még erősebb Lev-5 a harckocsik királya. A hajótest elülső páncélzata 45 fokos szögben 600 mm, a torony vastagsága 800 mm, az oldalak 550 mm-es szöget zárnak be. Egy 210 mm-es ágyú 100 EL-ben, egy 300 mm-es ágyú 70 EL-ben, egy 600 mm-es rakétavető. A gép tömege 200 tonna, a gázturbinás motor 5000 lóerőt ad le. Szinte minden típusú fegyverhez áthatolhatatlan, kivéve a nagy teljesítményű rakétákat , különösen a nagy kaliberű fegyvereket és bombákat. Képes csatahajókra és repülőgép-hordozókra lőni. Tényleg szuper tank.
  Nos, röviden, van mit játszani. Medvegyev nyomást gyakorol Japánra.
  De ismét félbeszakítják.
  Az FSZB igazgatója felhív, és azt mondja:
  - Dmitrij Anatoljevics, tart konferenciát az újságíróknak?
  Medvegyev határozottan kijelentette:
  - Még nem!
  - Miért?
  A megbízott elnök így válaszolt:
  - Jogom van interjút adni vagy sem! Ezért úgy döntöttem, hogy még nem adom!
  Az FSZB igazgatója bólintott:
  - Egyelőre nyugodt lehetsz! Az interjú nem marad el! De keresünk másik helyet!
  Medvegyev megjegyezte:
  - Mindenki nyugodjon le! Ha valami, akkor nagy a tábornok nyugdíja! Munka nélkül is lehet élni!
  Az FSZB igazgatója meglepetten kérdezte:
  - Nem kár megválni egy ilyen hatalmas erőtől?
  Medvegyev őszintén válaszolt:
  - Természetesen kár, de az ember aláveti magát az elkerülhetetlennek!
  Medvegyev ismét visszatért a játékba. A világ legnagyobb és erőforrásokban leggazdagabb országának egykori elnöke végre rákapott a dologra. És miért ne játszanak, ha most nélkülözhetik. Bár ő a megbízott államfő.
  De hogyan kerülheti el a kísértést, hogy belevágjon egy ilyen játékba? Nos, a német csapatok elérték Chukotkát. Szerencsére a felszerelés mozgatása a játékban sokkal könnyebb, mint a valóságban. És Kínába mennek. És ott harcba szálltak a japánokkal. Természetesen az átverési kódot használva Medvegyev Lev-5 harckocsikat dobott ki és a szamurájok ellen dobta őket. És ezek valóban szuperkategóriás autók.
  Hogyan törik össze a szamurájokat. De még mindig nem a tökéletesség határa.
  De miért nem lehet a legnehezebb német "Egér" harckocsit végigfuttatni a pályákon, amíg a második világháború véget nem ér?
  Ez valóban a tökéletesség újraelosztása és a szépség koronája. Pontosabban, mi történhet, ha gigantománia alakul ki.
  Medvegyev elkezdte elűzni az egereket.
  Az Egér tank, egy olyan tank, amely valójában fémben létezik, és a legnehezebb azok közül, amelyek valójában fémben voltak, hajtott, sőt harcolt is. Az "Egér" elülső páncélzata a hajótest alján 150 mm, a hajótest tetején 200 mm, a torony elején 250 mm, az oldalakon 210 mm. Amint látjuk, a tank még az első változatában is áthatolhatatlan az összes szovjet harckocsi számára a homlokon, sőt az oldalán is. Az IS-2 és SU-100 semmilyen szögből nem tudott áthatolni ezen a tankon. Csak az IS-7 okozhat problémákat a Mausnak, és ténylegesen harcolhat a tank ellen. De az IS-7 csak a háború után jelent meg, és soha nem került gyártásba. Az "egerek" pedig már 1943-ban harcolhattak a fronton. Ennek a harckocsinak két lövege van: egy rövid csövű 75 mm-es és egy 128 mm-es 55 EL, amelyek az IS-7 kivételével az összes szovjet harckocsit képesek áthatolni. Sőt, az IS-2 nagy távolságból. Volt egy 150 mm-es ágyú is.
  Az "egér" 188 tonnát nyomott, és 1250 lóerős motorja volt, ami még mindig nem elég. Összességében az autó a maga idejében a legerősebb, és nincs párja.
  A "Mouse"-2 egy design jármű. Tökéletesebb. A valós történetben az autót alacsonyabb sziluettűvé és könnyebbé kellett volna tenni. De a játékban természetesen tökéletesebb lett az autó, alacsonyabb a sziluettje, sűrűbb az elrendezés, de még nehezebb. Az egértörzs elülső páncélzata 2350 mm. A torony elülső páncélzata 450 milliméter. Oldalak 300 mm. Az ágyúk 75 mm-es hosszú csövű és 150 mm-es 70 EL, vagy 210 mm-es tarack, vagy 400 mm-es rakétavető. Súlya 200 tonna. Gázturbinás motor 2000 lóerő.
  "Egér"-3 játékgép. Tökéletes is. A hajótest elülső páncélzata 600 mm, a torony 800 mm, az oldalak 550 mm. 88 mm-es 100 EL fegyverek az ellenséges tankok elleni harchoz és 210 mm-es 70 EL. Vagy egy 550 mm-es rakétavető. A tartály tömege 250 tonna, a gázturbinás motor 4000 lóerős. A tank szinte minden fegyverrel áthatolhatatlan, kivéve a legerősebbeket.
  A "Mouse"-4 a gigantománia új és fejlettebb evolúciója. A hajótest elülső páncélzata 45 fokos szögben 1000 mm, a torony elülső páncélzata 1200 mm szögben. Az oldalak 850 mm-es ferdeségűek. Fegyverzet: 105 mm-es 10EL ágyú az ellenséges tankok elleni harchoz, és szinte minden típusú jármű ellen elegendő. 300 mm-es fegyver 70 EL-nél, erődítmények megsemmisítésére és redundáns harckocsikhoz. Vagy helyette egy 750 mm-es rakétavető.
  A jármű tömege 350 tonna, ami nem annyira az ilyen páncélokhoz és fegyverekhez. Még a csatahajó fegyverei sem tudnak frontálisan behatolni egy ilyen járműbe. Csak egy nagy teljesítményű cirkálórakéta közvetlen találata vagy egy nagyon nagy bomba képes elpusztítani egy ilyen gépet. Minden szögből áthatolhatatlan a második világháború minden harckocsija és önjáró fegyvere számára. A motor 6000 lóerős gázturbina.
  Nos, a "Mouse"-5 a sorozat legmagasabb szintje. A hajótest homlokának elülső páncélzata szögben 1600 mm, a torony homloka 2000 mm, oldalai 1500 mm szögben.
  Egy 128 mm-es ágyú 100 EL-vel az összes harckocsi ellen, elégséges minden márkával szemben, beleértve az IS-7-et és a 900 mm-es rakétavetőt is. A többi fegyver nem praktikus. Van egy tucat géppuska. A tartály tömege 500 tonna. 10.000 lóerős gázturbinás motor. Az autó mondjuk maga a tökéletesség. Szinte semmi sem ütheti a homlokát. Szuper tank...
  Ha azonban valaki úgy gondolja, hogy a "Mouse"-5-nél menőbbet lehetetlen kitalálni, akkor ez egyáltalán nem igaz. A második világháborúról szóló jó játék szerzőinek fantáziája határtalan.
  Például ott van a "Rat" is. A valós történelemben ez a tank tartja a méretrekordot az összes projektjármű között, sőt részben fémben is megtestesült.
  A "Rat" tank 400 mm-es elülső páncélzattal rendelkezik, és az oldalpáncél is enyhén ferde. Fegyverzet: négy 210 mm-es löveg, vagy egy 800 mm-es löveg és két 150 mm-es tarack, tizenegy légvédelmi ágyú. Súlya 2000 tonna, a dízelmotorok összteljesítménye 10 000 lóerő.
  A Tank "Rat"-2 a tervezési jármű továbbfejlesztése, fejlettebb elrendezéssel. Elülső és bármilyen 800 mm-es páncélzat, nagy racionális dőlésszöggel. A fegyverzet egy 1000 mm-es ágyú és négy 150 mm-es tarack, tizenhat légelhárító ágyú, amelyek képesek földi és légi célpontok tüzelésére. Tömege 3000 tonna, gázturbinás motorok, összteljesítmény 20.000 lóerő.
  A "Rat"-3 egy még erősebb és fejlettebb gép. Páncél 1200 - milliméter szögben. Fegyverzet: egy 1250 mm-es ágyú és hat 150 mm-es tarack. Húsz légelhárító ágyú, amelyek képesek légi és földi célpontok tüzelésére is. Tömege 4000 tonna, gázturbinás motorok, összteljesítmény 35.000 lóerő.
  A "Rat"-4 egy még erősebb és fejlettebb gép, 1600 mm-es páncél szögben. Fegyverzet - egy 1600 mm-es ágyú és kilenc 150 mm-es tarack, huszonöt légvédelmi ágyú, amelyek képesek légi és földi célpontok tüzelésére. Tömege 5000 tonna, gázturbinás motorok, továbbfejlesztett, összteljesítmény 50.000 lóerő.
  A "Rat"-5 a legmenőbb tartály. 2500 milliméteres páncél minden oldalon. Fegyverzet: egy 2500 mm-es ágyú. És tizenöt 150 mm-es tarack. Negyven légelhárító ágyú, amelyek képesek légi és földi célpontok tüzelésére. Súlya 10.000 tonna. Atomreaktor, mint motor, 100 000 lóerő feletti teljesítmény.
  A tank valójában a legmenőbb a játékban. És a súly és egyéb jellemzők tekintetében.
  Nos, Tokió megrohanását rábízhatja a "Rat"-5-re. Igaz, annyira drága, hogy többször is le kell futtatni az átverő kódot.
  De összességében Medvegyev elégedett lehet. Alaposan játszott.
  És végre megnéztem a "Rat"-5-öt a virtuális valóságban. Hogyan kell tisztességtelenül jól játszani.
  De aztán újra felhívják Medvegyevet.
  Az első miniszterelnök-helyettes és megbízott miniszterelnök ezúttal Siluanov.
  Szomorú hangon mondta:
  - Elvesztettük Dmitrij Anatoljevicset! Már szinte az összes szavazólapot megszámolták!
  Medvegyev szellemesen megjegyezte:
  - Jobb jól veszíteni, mint rosszul nyerni!
  Siluanov meglepődött:
  - Hogyan lehetséges ez?
  Medvegyev kifejtette:
  - Ha Vitalij Klicskót először választották volna Kijev polgármesterének, nem került volna vissza a ringbe. Nagy bajnok helyett nevetség tárgya lenne a polgármester!
  Siluanov egyetértett ezzel:
  - Igen, igazad van, Dmitrij Anatoljevics! Klicskónak volt előnye elveszíteni... De sajnos nyoma sem volt ilyen előnynek!
  Medvegyev ezt énekelte válaszul:
  - Szabad vagyok, mint madár az égen,
  Szabad vagyok, elfelejtettem, mit jelent a félelem...
  Szabad vagyok, mint a vad szél
  A valóságban vagyok szabad, nem az álomban!
  Siluanov motyogta:
  - Igen, te csak egy költő vagy, Dmitrij Anatoljevics! Verseket lehet írni rólad!
  Medvegyev komolyan válaszolt:
  - Mindenesetre most nyugodtan csinálhatom a kedvenc dolgomat - számítógépes játékokat! És ezt megelőzően húsz éve csak rohamokban engedhettem meg magamnak!
  Siluanov tompán motyogta:
  - Játékokban?
  Medvegyev megerősítette:
  - Pontosan játékok! Neked pedig jól jönne valami katonai-gazdasági stratégia tanulmányozása!
  Az első miniszterelnök-helyettes kelletlenül megjegyezte:
  - Inkább gyakorlat!
  Medvegyev felszisszent válaszul:
  - A gonosz valóság átkozott, megőrjíthet!
  Siluanov hidegen válaszolt:
  - Szeretne elmenekülni a valóság elől a játékok világával? Dicséretes!
  A megbízott miniszterelnök szavaiban volt irónia.
  Medvegyev azt mondta:
  - Hadd akassza fel neked is Oroszország hősének csillagát!
  Siluanov azt tanácsolta:
  - Akaszd fel magát, elnök úr!
  Medvegyev kuncogott, és így válaszolt:
  - Talán ez jó ötlet! Különben Putyint csak posztumusz díjazták!
  A megbízott miniszterelnök így reagált:
  - Köszönöm elnök úr!
  Medvegyev dallamosan folytatta:
  - Hülye üres szemeknek...
  Siluanov együtt énekelt:
  - Azért, hogy minden lehetséges...
  Medvegyev befejezte:
  - De nem tudsz élni!
  A megbízott miniszterelnök így reagált:
  - De komolyan, nagy valószínűséggel eltávolítanak! Úgy tűnik, kínlódnunk kell!
  Medvegyev hidegen válaszolt:
  - Sok hely van a Földön!
  Siluanov bólintott és gurgulázott:
  - Röviden, elnök úr, hőssztárt ígért nekem!
  Medvegyev szívből kiáltotta:
  - Készítsen rendeletet!
  Hoztak neki egy újabb jutalomlapot. Például írja a megbízott elnök.
  Ugyanakkor Medvegyev egy csomó embernek odaítélte. Ismerd meg a miénket!
  Eh, már nagyon késő van, és Oroszország megbízott elnöke elaludt.
  Egy másik alternatív történelemről álmodott. A Kuropatkin vezette cári hadsereg Port Arthur kiszabadításáért küzd. De maga Medvegyev is megjelent egy harci roboton, lézerekkel és mákmag méretű termokvark-héjakkal, de olyan halálosak, mint a Hirosimára dobott bombák.
  És hogy harcolhat Medvegyev a japánokkal a harci robotjával? Hogyan szakadtak szét a szamurájok, ezrével. És hogyan kerültek használatba a lézerek és a robbantók.
  És lemészárolták a japánokat, konkrétan lemészárolták őket. És darabokra fűrészelte. És ez tönkretette a soraikat.
  Medvegyev, aki elvesztette trónját, örömét lelt a csatában. Lekaszálja ezeket a szamurájokat, akik meg merték rázni a szent királyi trónt.
  De tényleg rossz, mondjuk meg őszintén, a cár alatt volt?
  Adjon Isten minden országnak olyan cárt, mint II. Miklós. Ez az intelligens uralkodó igazi példája, és egyben értelmiségi is.
  Kár, hogy egy ilyen semmiség, mint Kuropatkin cserbenhagyta. És most Medvegyev lecsapott a japánokra. És csépeljük meg őket. És ezt megtenni nagyon lendületes.
  A lézersugarak pedig ezrével nyírják le a szamurájokat. Még néhány perc csata, és
  Japán hadsereg nincs.
  Mit ettek a szamuráj urak? És most talán elkezdhetünk dolgozni a hajóin.
  Medvegyev a levegőbe emelte a harci robotot, és a togói flotta pozícióira rohant. Mit gondol, mit tehet az orosz lovaggal?
  És ilyen gyorsan rohan egy termokvark robot. Most már a tenger felett van. És süllyesszük el Togo flottáját. Vágja le a tatukat, cirkálókat és más élőlényeket.
  Így... Mi lenne, ha egy mini-termokvark bombát is ledobnánk?
  És az új hős elhagyja őt. Hullám száll fel és süllyeszti el a felkelő nap országának hajóit.
  Medvegyev a tüdejéből kiált:
  - Oroszország számára Nicholas,
  Az összes japánt darabokra tépem!
  És a megbízott orosz elnök ismét extázisba esik.
  Nagyon jó egy ilyen robottal harcolni.
  Fojtassuk meg a saját szamurájunkat... És nem lesz Tsushima, a japánoknak nem lesz mivel harcolniuk.
  Az utolsó szamurájhajók már süllyednek. Micsoda győzelem ez!
  De a felkelő nap országának még mindig vannak olyan részei, amelyek elzárják Port Arthurt. Valóban meg kell küzdenünk velük. Megoldani Miklós cár birodalmának minden ellenfelét.
  Medvegyev lelkesen énekli:
  - És a szamuráj a földre repült,
  Acél és tűz nyomása alatt!
  És pusztítsuk el a Port Arthurt ostromló csapatokat. Valóban megtörtént, hogy egy hatalmas erőd eldőlt. Oroszország pedig kapott egy pofont. És ami a legfontosabb, rosszabb volt, mint a krími háború. Ott II. Miklós cár birodalma alulmaradt Anglia, Franciaország, Törökország és a Szardíniai Királyság koalíciójával szemben. És méltósággal veszített. És itt van néhány Japán, amelyet senki sem tartott komoly riválisnak.
  Oroszország ne viselje el a megaláztatást. Talán ez az oka annak, hogy a külpolitikában oly óvatos és visszafogott Sztálin második távol-keleti frontot nyitott Japán ellen. Valóban, a szamurájok túlságosan megalázták a cári Oroszországot.
  Ehhez pusztítsd el őket apró termokvark bombákkal és égesd el lézerekkel.
  Hogy ne merjem legyőzni Oroszországot! Adja Isten, hogy Zelenszkij sikeres király legyen.
  Az oroszok és az ukránok ismét egyesültek, és hamarosan a fehéroroszok is csatlakoznak hozzájuk.
  És lesz a szlávok hármassága!
  Medvegyev végzett a japánokkal Port Arthur közelében, és továbbrohant... Oroszország legyőzte Japánt. Elfoglalta Koreát, Mandzsúriát, a Kuril-szigeteket és Tajvant. A japánokat is nagy kártérítés megfizetésére kényszerítette.
  II. Miklós cár megerősítette pozícióját, nem jelent meg a forradalom és a felesleges gondolat.
  A cári Oroszország tovább haladt Kínában. És a terjeszkedése keleten.
  De a császári Németország, annak ellenére, hogy a cári Németország nagyhatalommá vált, és még gyorsabban és jobban növekedett, mint a valós történelemben, mégis előrement és belépett az első világháborúba.
  Igen, két fronton.
  Nos, most Medvegyev vállalta a németek megsemmisítését. Nincs okuk megbántani a cár-atyát.
  És hogyan üti el az ellenséget lézerekkel. És csépeljük őket Kelet-Poroszországban, mint egy hurrikánt. Medvegyev lézerek és gravitációs energianyalábok segítségével lő a német csapatokra.
  Ezzel egy időben megjelentek a lányok is. Természetesen bikiniben. Alenka és Natasha. És hagyd, hogy a Krautok fénykarddal vágjanak.
  Igen, Nagy Miklós cár, a nácik soha nem álmodtak ilyesmiről. Mit terveznek ellenetek, apák?
  Medvegyev agresszíven énekel:
  - Dinnye, görögdinnye, búza zsemle,
  Bőkezű, virágzó föld...
  És ül a trónon Szentpéterváron,
  Miklós cár atya!
  Az avatási időpontot korán elhalasztották. Medvegyev pedig teljesen magára maradt. Például, miközben a gyerekkel szokott lenni.
  Medvegyev posztumusz is odaítélte Andropovnak Oroszország hősének csillagát. Amit valószínűleg korábban kellett volna megtenni. És rendeletet adott ki Andropov emlékművének építéséről.
  A megbízott elnök ugyanakkor visszahelyezte hivatalába Jezsovot és Jagodát is. Miért kell itt ünnepelni?
  Aztán új rendet alapított Bobby Fischerről. De nem lehet azt mondani, hogy nagyszerű sakkozó volt. És nem csak nagyszerű, hanem botrányos is. Nem csak a sakkban szeretett volna mindenki felett állni.
  És még három fokozat: bronz, ezüst és arany!
  És természetesen mindenekelőtt Dmitrij Medvegyev ezzel a renddel: Garri Kaszparov, Anatolij Karpov és... a Klicsko fivérek!
  Ezzel egy időben Dmitrij Medvegyev megalapította a Vlagyimir Klicsko Rendet. Szintén érdekes lépés. Három szint: bronz, ezüst, arany.
  És akkor ott van a Szvjatogor-rend, zseniális megoldás.
  Medvegyev kormányoz és pedáloz. És ezt megint kitalálja. Ez egy medve. Egy medve minden medvének.
  És új ötletei vannak. Például minden orosznak adjon új autót.
  Addig is menjen és játsszon a számítógépen. Amit Medvegyev a legjobban akart. Így most új stratégiát kapcsolt be. Különböző szintű háborúk. Erről akart eljátszani az elnök, még a korábbi is.
  Öt munkással kezd, és egyenként ezer egységgel: szén, vas, kövek, olaj, élelmiszer, arany.
  És először építsünk egy közösségi központot, hogy új munkásokat termeljünk. Ezután elkezdi fejleszteni a bányákat és a mezőgazdaságot.
  Mindenekelőtt természetesen élelmiszer beszerzése a dolgozók jobb testreszabása érdekében.
  Medvegyev rendelkezik a legerősebb, legmodernebb számítógéppel. És sok egységet ki lehet dobni.
  Építesz magadnak egy várost és új kereskedelmi központokat. A pénz persze eleinte probléma. Amíg nem épít pénzverdét, piacot, tudományos akadémiát stb.
  De Medvegyev ismer egy univerzális módszert a meggazdagodásra. Vegyél fel több mezőgazdasági dolgozót, és vásárolj forrást kenyérre. A piac nagyon olcsó építeni. Aztán megtakarítottál, vettél egy akadémiát, építettél egy fűrészmalmot, és új bányákat csináltál. Aztán még több... És folyt az arany - a legdrágább termék. Főleg, ha a menta ezt tette. És akkor lehet majd javítani a kutakon. Így sokkal szórakoztatóbban áramlik a pénz. Javításra használható. Új fűrészek, új mezőgazdasági eszközök, melioráció, műtrágyakutatás. Egy új típusú eke...
  Következő a kutak mélyítése és új munkások szivattyúzása. Új farmok. Hústermelés. Házak építése. Orvosok, rendőrök, kutak, piacok, építészek, tűzoltók házaiba. És így tovább... Adóbeszedés. Új fejlesztések az aranybányászatban. És új tér- és munkaépületek kialakítása.
  És máris egyre több a pénz... Vannak feleslegek, és lehet kezdeni a laktanyaépítést.
  A játék érdekes és kihívásokkal teli. A város növekszik. Még nincs háború. Itt lehet békeidőt kötni, és gyengébb ellenséget választani... Tulajdonképpen Medvegyev még mindig erőt halmoz a katonai-gazdasági stratégiában.
  Felépült a katonai akadémia. És elkezdesz csapatokat formálni. Lovasság, gyalogság, lángszórók, aknavetők és egyéb erők. Természetesen tüzérség. Vagy akár megint a tartálygyár kútjainak javításával. Az első autók természetesen könnyűek és primitívek, de vezethetők.
  Medvegyev elragadtatta magát.
  A játék felemésztette az elnököt. Egyre több új házat építesz magadnak. Ezek közé tartozik az írnokok iskolája, a könyvtár és a különböző szintű szórakoztatás. Legyen szó zenészekről, táncosokról, zsonglőrökről, senet játékosokról, állatkertekről. Vagy egy másik kaszinó.
  És persze templomok különféle isteneknek.
  Igen, sok különböző vallás létezik a birodalomban. A legjobb, ha különböző templomokat építenek.
  És itt minden más. És mecsetek, templomok, imaházak, buddhista templomok, sztúpák, pogány istenek.
  Igen, gazdag küldetés. A folyón való átkeléskor is hidakat építesz.
  Sok munka van. Szervezzenek fesztiválokat különböző vallások számára is, hogy az istenek ne sértődjenek meg.
  És így tovább megszakítás nélkül. És folyik a munka a Tudományos Akadémián, most egy fejlesztés, majd egy másik. Akár rágcsálók, akár rovarok elleni gyógyszer - bármi javítja a mezőgazdaságot, megjelennek a traktorok.
  És még az istenek is jó termést küldenek. Így elűzheti a tankokat és a repülőgépgyárakat. A könnyű repülőgépektől kezdve elérheti az atombombázókat. Az egységek száma pedig folyamatosan növekszik. Már elérte a százezret.
  Medvegyev játszik és népszerűsíti az új technológiákat. Még nincs félelem. Nem kell harcolnia, emelheti népe jólétének és kultúrájának indexét. És ez is számít. De most van elég pénz és forrás.
  Ami még jobb a játékban, hogy nem fogynak ki a kutak. Örökké kinyerheti az erőforrásokat.
  És építs új városokat a térképen... Vagy akár egy piramisban vagy a világ egy másik csodájában kényeztesd magad.
  Medvegyev új laktanyát is kavar. Igaz, a csapatok bősége csökkenti a jóléti indexet. Természetesen itt merül fel a probléma. De egyelőre nincs kivel harcolni... De új technológiákat lehet bevezetni a tankok és repülőgépek gyorsabbá tételére. És hozd fel a nehézbombázókat.
  De miért ne kaphatnánk el az ellenséget már közepes tankokkal a középkor szintjén?
  Medvegyev pedig, miután több tankot gyártott, és ezzel egyidejűleg javította a paramétereiket, gyorsan megtámadja a szomszédos országot.
  És felülről repülőket is. És minden erőnkkel bombázzuk az ellenséget. Napalmot esel rá.
  És ez nem játék a szabályok szerint.
  Medvegyev élvezte a középkori város pusztulását. Aztán az egész ország a maga primitív hadseregével. Élvezte és nyert, bár gépei és tankjai kisebb sérüléseket szenvedtek. Így viszonylag könnyűnek bizonyult a fogás. Aztán megint várost építesz a meghódított területen...
  És a tankjaid már nehezek. Lehetőség van nukleáris védelem és aktív páncél rögzítésére is.
  Medvegyev már tíz órája játszott, a szeme elfáradt, és összetapadt. A megbízott elnök elaludt.
  Medvegyev eleinte valami homályban forgott. De nem tartott sokáig. És akkor az ultramodern T-95 harckocsi felrepült a dombra. Már késő ősz volt, és esőcseppek csapták le a páncélt.
  Medvegyev azt mondta:
  - A Vysokaya-hegyért vívott csata döntő napja! Az a hegy, amely Port Arthur teljes védelmének kulcsa. Ma pontosan november 21-e, vagy az új stílus szerint december 4-e van. - A professzor dühösen ököllel ütötte a páncélját, és felkiáltott. - De a Vysokaya-hegyet nem fogják el! A csendes-óceáni osztag élni fog!
  A japánok majdnem elfoglalták a Vysokaya-hegyet. Hangyákként kúsztak be, sűrű patakokban minden oldalról. A T-95 tüzet nyitott egy 152 mm-es gyorstüzelő ágyúval.
  Alenka megnyomta a joystick gombját, és az automata ágyú úgy érte a japánokat, mint egy légelhárító ágyú. Erőteljes, robbanásveszélyes szilánkos lövedékek több száz japánt ütöttek ki egyetlen lövéssel.
  Natasha pedig nyolc nehézgéppuskából lőtt. És én is inkább joystickot használtam.
  Medvegyev vezette a tankot, a szupergép magabiztosan mászott fel a meredek lejtőkön, a lánctalpak pedig legyűrték a Felkelő Nap országának harcosait.
  Margarita füttyentett és így szólt:
  - Történelmet írunk!
  A megbízott elnök dühösen megerősítette:
  - Természetesen! Semmi esetre sem engedjük meg, hogy Port Arthurt feladják!
  A fegyverből lőtt Alenka percenként húsz lövést adott le, és egy ötven kilogramm súlyú, megnövekedett pusztító erejű lövedéket köpött ki. Egy perc alatt egy tonna fém és robbanóanyag tört ki precízen.
  A lány pedig nagyon pontosan ütött.
  És géppuskák, mindegyik percenként ötezer lövést lő. Vagy negyvenezer nagy golyó, rövid idő alatt. És hogyan vették fel a harcot a szamurájokkal? Hogyan kezdték nyomni őket.
  Alenka még énekelte:
  - És az ellenséges nyáj a földre repült, az acél és az ólom nyomása alatt!
  Az orosz tank agresszíven dolgozott. Itt levágott ezer japánt, itt a második. Eltávolításuk rétegenként.
  Natasha kuncogott és énekelte:
  - Rusz dicsőségére! Soha ne feledjük a Hazát!
  És ismét halálos kaliberű géppuskákból lő. És japánok ezrei hevernek holtan.
  Medvegyev elvette, és felszisszent:
  - Miklós cár! Szuper leszel.
  És törjük össze a befejezetlen szamurájokat a hernyók alatt.
  Margarita logikusan megjegyezte:
  - II. Miklós lehet a legnagyobb cár. Minden esélye megvolt arra, hogy Kínát orosz tartománygá tegye - Sárga Oroszország!
  Medvegyev megütötte a szamurájokat, átrohant rajtuk, mint a hernyók, és így szólt:
  - Legyen úgy!
  Héj héja után repült ki. Kvázi anyagként szaporodtak, sokkal kevesebb energiát igényelve, mint az atomok és molekulák számának tényleges növekedése.
  Alenka kecses ujjaival a joystick gombjait nyomkodva még felkiáltott:
  - Az orosz cárok nevében!
  . FEJEZET 6. sz.
  A fegyver dörrent és dörrent. Bár nem olyan hangosan, de fojtottan, lehetett beszélgetni.
  Margarita megkérdezte a megbízott elnököt:
  - Mi, a kagylók száma végtelen?
  Medvegyev így válaszolt:
  - A kvázianyag létrehozásához nem kell sok energia. És egy termonukleáris reaktort vízzel megtölteni olyan egyszerű, mint körtét pucolni!
  Margarita füttyentett:
  - Igen, ez zseniális! Csokoládé fagylaltot is készíthetsz így!
  Medvegyev sóhajtva ellenkezett:
  - Még nem, de hamarosan igen! Kár, hogy eddig csak kvázi anyagot kapunk!
  Alenka csupasz ujjaival a joystick gombjait nyomkodva, nagy tigrisfogakkal mosolyogva megjegyezte:
  - Ez az anyagteremtő képesség is kvázi isteni!
  Medvegyev felnevetett. Egyre kevesebb japán volt a hegy körül, és egyre több a holttest. A szamuráj megpróbált rálőni a tankra, de hiába. A kagylók esőcseppekként pattantak le a páncélról.
  A megbízott elnök megjegyezte:
  - Az ember pedig Isten képére és hasonlatosságára teremtetett.
  Alenka halálos lövedékeket tüzelve megjegyezte:
  - Ha még létrejön. Talán mi, emberek vagyunk a legintelligensebb, legerősebb és leghatalmasabb lény az univerzumban!
  Medvegyev logikusan javasolta:
  - Annál inkább szükséges az emberiség megszilárdítása! Össze kellene fognunk! Akkor nem ismerjük meg a gyászt és a vereséget!
  Natasha magabiztosan kijelentette:
  - A cári birodalom mindenkit képes egyesíteni! És egyesítsen mindenkit kivétel nélkül egy monolittá!
  És a lány ismét gépfegyverrel lőtt. A japánok túlnyomó része a bal szárnyról próbál bejutni. A gránátok nem bántották a T-95 harckocsit. És a fegyverek, szintén távolról, vagy eltévedtek, vagy a lövedékeik hatástalanok voltak. Ráadásul a világ egyetlen országában sincsenek páncéltörő fegyverek. És egy ilyen tartályon nem lehet olyan könnyen áthatolni. A védekezése kiváló.
  A géppuskák pedig lekaszálnak, a lövedékeket pedig elsöprik. És mindent konkrétan csinálnak, és nagyon halálosan.
  Natasha kuncogott, és így szólt:
  - Sok japán hiányozni fog!
  Alenka egyetértett ezzel:
  - Nagyon sok!
  És felvillantotta zafír szemét. És nagyon sok különböző dolog van erről a lányról, egy igazi terminátorról.
  A harcosok tüzelnek. És a szamuráj vérzik. Percenként negyvenezer golyó és egy tonna lövedék, ez nagyon nagy pusztító erő.
  Natasha megjegyzi:
  - Harcosok vagyunk, akik súlyos halált szenvednek!
  Alenka egyetértett ezzel:
  - És nem csak a halál, hanem az erő forrása az egész univerzumban!
  Margarita megfontoltan megjegyezte:
  - Ha a cári Oroszország meghódítja az egész világot, akkor az emberiség történetében egyszer és mindenkorra véget ér minden háború!
  Medvegyev egyetértett:
  - Persze bébi! Senkinek nincs szüksége háborúkra! De az emberiségnek egyesülnie kell!
  Natasha felszisszent egy bikát megölő párduc örömében:
  - Ha egyesülünk, legyőzhetetlenek vagyunk!
  És szikrákat bocsátott ki a szeméből! Ez a lány! Benne van a tűz lángja, valamint jég és acél.
  De most az utolsó japánok halnak meg. És nincs más, aki megrohamozza a hegyet. A felkelő nap országának több mint ötvenezer megölt harcosa maradt a Vysokaya-hegy alatt.
  A csata véget ért.
  A négyen egy dombon foglaltak helyet, és Medvegyev megjegyezte:
  - Jobb, ha egyelőre nem beszélünk a helyőrséggel. Általában mit fogunk tenni?
  Alenka azt javasolta:
  - Még mindig sok a japán. Pusztítsuk el az egész Nogi sereget.
  Margarita készséggel egyetértett ezzel:
  - Ez az! Kipréseljük az összes szamurájt! És nagyszerű lesz!
  Medvegyev elvigyorodott és megjegyezte:
  - És a mi tartályunk is tud úszni a víz alatt és a lövedékek alatt. Elsüllyesztjük a japán flottát!
  Natasha felsikkantott örömében:
  - Ez az! Így van, vegyük és irtsuk ki az összes szamurájt a tengeren.
  A japán század éppen most kezdte meg a következő bombatámadást. Repültek a lövedékek, köztük tizenegy és tizenkét hüvelykes ágyúkból. És ez, látod, komoly.
  A tank a part felé rohant. Alenka ujjaival a kocsi karosszériájára ütögetve megjegyezte:
  - Oké, a tengerhez. De hogyan adhatnánk át a kezdeményezést a japánoknak a szárazföldön?
  Margarita, akinek volt némi ismerete a háborúról, így emlékezett vissza:
  - Voltak géppuskáink, és a Mosin puska sokkal megbízhatóbb és hatékonyabb volt, mint a japán. És ha a tengeren nem minden működött, akkor a szárazföldön a szamurájoknak esélyük sem volt!
  Alenka dühösen mozgatta mezítláb a padlón, és azt motyogta:
  - Árulás! Triviális árulás!
  Natasha azt javasolta:
  - Mindenkit felakasztunk!
  A tartály a vízbe került. Az oldalakról propellerek jelentek meg, amelyek a gépet irányították. Íme az első célpont: egy japán romboló. Natasha vékony ujjaival megnyomta a joystick gombjait.
  A lövedék pedig halálos erővel érte a hajó fenekét. Megfordította a páncélt.
  A romboló újabb lövedéket kapott. Natasha ismét megnyomta a lábujját.
  És akkor a japán megfullad.
  Alenka felkacagott:
  - Felváltva fulladjunk meg! A géppuskák nem túl hatékonyak a víz alatt!
  A lány pedig megnyomta a joystickot, ezúttal egy kagylót küldött a romboló aljába.
  Margarita mosolyogva válaszolt:
  - Nos, vannak hölgyeink!
  Natasha ismét kagylót küldött, és azt kiáltotta:
  - Rusz nevében, legyen győzelem!
  Alenka kiköpte a kagylókat. Felvágta a Felkelő Nap országa hajójának fenekét, és észrevette:
  - Mégsem volt olyan rossz a cári hatalom Oroszországban, mint azt a propaganda állította.
  Margarita egyetértett ezzel, és készségesen beszélt, főleg, hogy amúgy sem volt semmi dolga.
  - II. Miklós cár idején Oroszország bevezette a pénz aranystandardját. A birodalom pénzneme a világ legszilárdabb és legstabilabb pénze lett. Az árak is gyakorlatilag nem változtak. Miklós cár alatt pedig a fizetés elérte a havi harminchét rubelt. Tény, hogy Oroszország az életszínvonal tekintetében a világ egyik vezető országává vált. Az ipari termelés negyedik lett a világon.
  Dmitrij Anatoljevics Medvegyev alvás után elkezdett játszani a számítógépen. Ebben az esetben megvágta magát, hogy folytassa a stratégiát. A megerősödött hatalom rohamokat hajtott végre. Oroszország megbízott elnöke harckocsikat dobott harcba.
  És nehéz.
  Még mindig jó játék. Kicsit vezettem, és száz tonnánál nehezebb tankokat kaptam. Elnök korában Medvegyev száz tonnánál nehezebb harckocsikat akart fejleszteni. De Putyin akkor nem adta meg. De az ötlet csábítónak tűnt. Szupernehéz járművek. És hatféle autó. Több mint öt és száz tonna.
  De most Medvegyev atommotoros tankokat dob a csatába. És megtöri a középszintű országok védelmét. És ismét a fogások. Igen, nagyszerű... Hogy egy kicsit könnyebb legyen, csatlakoztasson egy katonai tanácsadót. És vele együtt vezeted az ellenség pusztítását. És az elfogása.
  Itt egy másik birodalmat hódítasz meg... Itt a háború komolyabb, de egy Napóleon szintű katonai tanácsadó vezeti. Tehát csak nézheti, és felállíthatja birodalmát egy Stolypin-szintű közgazdászsal.
  Medvegyev pedig, miután több órán át ült egy óriási képernyős számítógépnél, horkolni kezdett.
  Túl sokáig volt alváshiányban.
  Alenka rálőtt a japánokra. Miután ezúttal elsüllyesztette a cirkálót, így énekelte:
  - Mi vagyunk a legerősebbek a világon,
  Minden ellenségünket eláztatjuk a vécében.
  Az anyaország nem hisz a könnyeknek,
  És a gonosz oligarcháknak adjuk az agyukat!
  És a lány nevetett. És a fogai gyöngytől csillogtak!
  Medvegyev ezt javasolta:
  - Mivel a Japánnal vívott háború győzelemmel végződik, Oroszország gazdasági növekedése még nagyobb lesz! És a cári birodalom lesz a leggazdagabb ország!
  Alenka elsüllyesztett egy másik rombolót, és felszisszent:
  - Mindig is gazdagok voltunk! Nem volt elég rendelés!
  Natasha eltalálta a Felkelő Nap országának csatahajóját, és megjegyezte:
  - Az első világháborúban semmivel sem voltunk alábbvalók a németeknél. De az ötödik oszlop miatt elmaradt a győzelem!
  Alenka egy másik kagylót is küldött a tatu hasába, és kijelentette:
  - Természetesen! Mindenért az ötödik oszlop a hibás. Az első világháború idején a németek Minszket sem tudták megközelíteni, Galíciában megverték őket. Sztálin alatt pedig már távcsővel látták a Kreml-et. Mit is jelent ez?
  Natasha újabb lövedéket lőtt a csatahajó fenekére, és ezt motyogta:
  - Árulás! Kihagytunk egy ilyen győzelmet!
  Margarita szükségesnek tartotta emlékeztetni:
  - Ha nem az árulás, akkor birtokunkba került volna Konstantinápoly és Kis-Ázsia, valamint a Földközi-tengerhez való hozzáférés. És annyi mindent vesztettünk az árulás és az ötödik oszlop miatt!
  Alenka újabb lövedéket indított:
  - Igen, ez az ötödik oszlop! Mennyi bajt okoz vele! Az Orosz Birodalom egyedülálló entitás, amely az egész világra kiterjedhet, és egyesítheti az emberiséget!
  Natasha agresszíven motyogta:
  - Természetesen! Bármit megtehettem és meg is tennék! És hogy az emberiség egységes és legyőzhetetlen legyen!
  A lány újabb kagylót küldött, ami után a csatahajó végül kettéválik. És a japánok megfulladtak.
  Margarita riadtan a hangjában jegyezte meg:
  - Nézd, mi történik most a világban? Oroszország és az USA a háború szélén áll. Kína pedig túlnépesedett és totalitárius. Nincs rend és jólét a világon!
  Natasha új kagylót küldött, ezúttal a cirkálónak, és beleegyezett:
  - Nincs rend a világon! Egységes irányításra van szükségünk!
  Alenka elsütötte a lövedéket, és egyetértően bólintott:
  - És egy ilyen kormányból cári birodalom lehetne! Oroszország autokráciája a globális stabilitás és jólét záloga!
  És a lány küldött még egy kagylót, ami végül kettészelte a cirkálót.
  A japánok egyértelműen kiakadtak. Válogatás nélkül lőttek, nem értették, ki fojtja meg őket.
  Meg kell jegyezni, hogy szárazföldön Japánnak nem sok előnye volt a számokban. És még a valós történelemben is sokkal többet veszített a halottak és sebesültek körében, mint Oroszország.
  De a tengeren a Felkelő Nap országának Nagy-Britanniában és az USA-ban gyártott hajói valamivel jobbak voltak, mint az oroszok, elsősorban hazai gyártásúak.
  De még itt is egészen jelentéktelen a japánok minőségi fölénye. Az oroszok pedig talán pontosabban lőnek.
  Natasha egy másik rombolót kilőve és elsüllyesztve bosszúsan megjegyezte:
  - Valóban, Oroszország erősebb ellenfeleket győzött le. Például Napóleon!
  Alenka, miután egy lövedéket küldött a páncélos cirkálónak, hozzátette:
  - Ó igen! Napóleon zseni volt! És erősebb volt, de legyőztük!
  Margarita nagyot sóhajtott, és felmordult:
  - Vesztes a japánokkal szemben. Ez nagyon bosszantó és sértő!
  Alenka egyetértett ezzel:
  - Nagyon bosszantó! Sajnos emiatt a Romanov-dinasztia korszaka véget ért. A korszak dicsőséges, hősies, hódításokkal és győzelmekkel. És bár nem volt saját Dzsingisz kánunk, Ivan Kalita kora óta emelkedünk.
  És a lány küldött egy másik, nagyon halálos lövedéket. És a páncélos cirkáló két részre szakadt.
  Natasha folytatta, és egy lövedékkel elsüllyesztett egy másik rombolót. A szamurájoknak pedig sok pusztítójuk van.
  A harcos megkérdezte a srácoktól:
  - De vajon miért a világtörténelemben egyetlen birodalom sem ért el abszolút hatalmat?
  Alenka ismét egy kagylót küldött egy másik romboló gyomrába, és kijelentette:
  - Igen, tényleg, miért? Mindenki elesett. És a Perzsa Birodalom, és Nagy Sándor, és a Római Birodalom. Miért nem egyesítette senki az emberiséget?
  Natasha csalódottan toppantotta a lábát. Elsüllyesztett egy másik hajót, és azt mondta:
  - Ez az! Dzsingisz kán olyan birodalmat hozott létre, amely az egész világot szétzúzhatta. De halála után fiai és unokái leszámolást rendeztek, és szétszakították a birodalmat. Csak a cári Oroszország a maga egységes rendszerével volt olyan ország, amely sok évszázadon át létezhetett és terjeszkedhetett, amíg el nem nyelte az egész földkerekséget!
  Alenka felvillantotta a szemét, és kijelentette, elsüllyesztve egy másik rombolót:
  - Dicsőség Miklós cár nagy birodalmának! Nem adunk hatalmat az illegitim bolsevikoknak és az ideiglenes kormánynak!
  Natasha egy kagylót is küldött a hajóba. Elsüllyesztette a japánokat és énekelte:
  - Isten óvja a királyt,
  Erős szuverén
  Uralkodjatok a dicsőségért,
  a mi dicsőségünkért!
  Uralkodj ellenségeid félelmén -
  Ortodox cár!
  Uralkodj dicsőséggel
  A mi dicsőségünkre!
  Úgy tűnik, a lányok nagyon be vannak kapcsolva. Így pusztították el a szamurájokat, csodálni fogod. Medvegyev pedig a gyilkos víz alatti tankját vezette. Általában véve ez egy klassz fegyver. Elsüllyeszti az egész japán flottát. De ez egy nagy hatalom.
  Tizenkét, csak nagy páncélozott hajó, több tucat kisebb, köztük cirkálók. Csak több mint hatvan romboló van. Időbe telik, hogy mindezt elpusztítsák.
  Natasa egy másik hajóval végzett, megkérdezte Medvegyevtől:
  - Mit gondolsz, létezik Isten?
  Az eljáró tiszt elvigyorodott, és így válaszolt:
  - Milyen értelemben?
  Natasha új kagylót küldött, befejezve a rombolót, és megjegyezte:
  - Igen, a vallásoknak sok változata van! Vannak pogányok és egyistenhívők is! Néha elkezdesz gondolkodni rajta. És kételkedsz abban, hogy Isten létezik-e, amikor ekkora rendetlenség van a tanításokban!
  Alenka szétválasztott egy másik rombolót, és kuncogva megjegyezte:
  - Igen, ebből a szempontból nehéz hinni a Bibliában. Hogy egyedül Isten viselkedjen így. És még kedvencei is voltak!
  Natasha egyetértően bólintott:
  - Ez az. Hisz abban, hogy egy nép Isten népe? Ez egyértelműen méltatlan a magasabb intelligenciához!
  Utána a lány elkezdett elsüllyeszteni egy nagy űrtartalmú csatahajót. A harcos dolgozott.
  Margarita azonban kifejtette véleményét:
  - Még mindig nem világos, hogyan lehetséges, hogy egy szerető Isten így eltorzítja a nőket!
  Natasha meglepődött:
  - Hogy ez csúnya?
  Margarita őszintén válaszolt:
  - Igen, öregasszonyokat csinál belőlük! És mi lehet undorítóbb egy öregasszonynál!
  Alenka lövedéket lőtt a cirkáló hasába, és kijelentette:
  - Valamiért nagyon csúnya öregasszonyok mászkálnak a földön, ami egyszerre hülye és rettenetesen ronda!
  Natasha megrázta a fejét, és támogatta:
  - És unszimpatikus! És nem esztétikus!
  A harcos felnevetett, és a társára kacsintott. Például olyan hűvös és agresszív.
  Medvegyev komolyan megjegyezte:
  - Valóban, az öregség nagyon rossz. Az embereket csúnyává, gyengévé, sebezhetővé teszi. De evolúciós szempontból van néhány előnye!
  Alenka meglepődött. Miután eltalált egy másik rombolót, megkérdezte:
  - Milyen előnyei lehetnek ebben az undorító állapotban?
  Medvegyev komolyan válaszolt:
  - Ez serkenti a tudomány és az intelligencia fejlődését. Ha az ember nem érezné magát fáradtnak, akkor nem kellene feltalálnia egy autót. Hasonlóképpen , a karmok és az agyarak gyengesége vezetett a kés feltalálásához. A hideg idők és a jégkorszak megtanítottak tüzet gyújtani. A betegségek ösztönözték az orvostudomány fejlődését. - A megbízott elnök megnézte, Alenka milyen ügyesen küldött a fenékre egy újabb japán hajót, és folytatta. - Az emberi gyengeségek sok szempontból ösztönözték a tudományt. Nem tudtunk repülni, de repülőgépeket alkottunk. És ez előrelépés!
  Natasha újabb lövedéket küldött, és megjegyezte:
  - Haladás. De mégis, ha ránézünk az öregasszonyra, olyan undorító lesz. Tényleg lehetetlen emberi csúfság nélkül?
  Alenka egyetértett ezzel:
  - Még fiatalok is feltalálnak egy repülőgépet. Minek tölteni az átkozott öregséget? Ez szörnyű és undorító!
  Margarita nem a helyén énekelte:
  - Nem válok meg a Komszomoltól! Örökké fiatal leszek!
  És a lány megmozdította az öklét a fémen.
  Eközben egy másik csatahajó süllyedt.
  A tengeralattjáró harckocsi tovább süllyesztette a japán flottát. Maga Togo admirális a vízben találta magát, és kénytelen volt csónakkal megszökni. Japánnak nagy flottája volt, de alapvetően új fegyverrel kellett szembenéznie. És most teljesen vereséget szenvedett.
  Alenka, aki folytatta a japán hajók elsüllyesztését, kitárta a fogait, amelyek nagyon nagyok és élesek voltak, és azt javasolta:
  - Ezen gondolkodom. Természetesen a test esztétikája is kell, hogy legyen. És lehetetlen, hogy a nők csúnyák legyenek, petyhüdt bőrűek, hajlott testűek.
  Natasha, miután egy másik rombolót küldött a fenékre, nagyon készségesen egyetértett ezzel:
  - Természetesen! Ezen dolgozik a tudomány!
  Mindkét harcos nagyon vidám hangulatban volt. Sikeresen elsüllyesztik az ellenséges flottát.
  Az agresszív lányok nagy bravúrokra képesek.
  Margarita eközben kifejtette gondolatát:
  - A vallások is az ember gyengesége miatt keletkeztek. Ha az ember erősebb lenne, nem lennének vallások. És persze a halál és a halálfélelem oda vezet, hogy az ember vigasztalást keres magának!
  Alenka így emlékezett vissza:
  - Részt vettem egy szeánszon, és valami csodálatosat láttam. Szóval vannak parfümök!
  Natasha ravasz hangon megjegyezte:
  - A szellemek létezésében nincs semmi meglepő! Hiszen álmainkban repülünk. Ez azt jelenti, hogy van lélek, és mint a repülések emléke!
  Medvegyev egyetértően bólintott:
  - Igen, van lélek! Ebből a szempontból az ember egyedülálló! Most talán szórakozhatunk egy kicsit!
  A japán flotta olvadt. A víz alatti tartály egy gyilkos szerepét játszotta. Margarita kissé szomorú volt. Először is egy statiszta szerepében találta magát. Másodszor pedig, ami bosszantó, nem látsz mindent jól, ha víz alatt vagy. Péternek általában erős kétségei voltak Istennel kapcsolatban. Valójában miért törtek rájuk különféle gondok, miután az oroszok felvették a kereszténységet. És a mongol-tatár invázió, és előtte a fejedelmek feudális széttagoltsága. Háborúk az oroszok között.
  Végül, Ivan Kalita idejében kezdődött Oroszország újjáéledése,
  Muscovy egyre erősebb lett. Amíg például Harmadik Iván alatt végül egyetlen, központosított állammá vált. És ledobta magáról a tatár igát.
  Igen, természetesen Oroszország felemelkedett. Amíg meg nem botlottam Japánban.
  Ezzel véget ért a monarchia és a Romanov-dinasztia történelme.
  A monarchia azonban kilépett, de a tekintélyelvűség megmaradt.
  Margarita óvatosan megsimogatta Alenka hátát. A lány elégedetten dorombolt. Úgy tűnt, élvezi.
  Medvegyev logikusan megjegyezte:
  - Nincs abban semmi baj, ha egy férfi egy lányt szeret, a lány pedig egy férfit. Ez teljesen természetes. De ugyanakkor az embereknek meg kell őrizniük a tisztességet.
  Margarita elégedetlenül tiltakozott:
  - Ne olvassunk erkölcsöt. Nem szeretem ezt!
  A megbízott elnök felnevetett:
  - És aki szeret! De szembe kell néznünk az igazsággal. Az emberek ebben a tekintetben észrevehetően különböznek az állatoktól!
  Margarita egyetértően bólintott:
  - Igen, nagy a szakadék köztünk!
  Alenka gúnyosan válaszolt:
  - És tudod, közted és a majom között nem veszek észre sok különbséget!
  Margarita nevetett. Az Alenka eközben elsüllyesztette Japán tizenkét páncélos hajója közül az utolsót is. Ezek után a lány megjegyezte:
  - Már majdnem végeztünk az ellenséges flottával!
  Medvegyev gúnyosan elvigyorodott:
  - Igen, jó munkások vagytok! És valójában sok mindenre képesek! Általában szeretem a harcos lányokat - annyira szexiek!
  Margarita megpördült, és így énekelte:
  - Szexinek tűnik, olyan vagyok, mint egy processzor! És úgy mozgok, mint egy robot - egy hangagresszor!
  Ezek után a diák egy kicsit bátrabban simogatta Alenkát. A lány hosszú ujjaival megnyomta a joystick gombjait, és elbűvölően nézett ki.
  Milyen kecsesek a mozdulatai.
  Margarita képzelete egy hercegnőt ábrázolt, amint mezítláb sétál az állványhoz. Ez olyan romantikus. És a hercegnő olyan vörös. Megfosztották minden ékszerétől és drága ruhájától. Már csak a zsákruha maradt. De a börtön egyenruha tovább kelti édes, kellemes, friss arcának varázsát, akár egy rózsa. És tűz haj. Milyen szép a hercegnő kivégzésre.
  És több ezer ember fuldoklik odafent. A hajók szétesnek, az elemek tombolnak.
  Japán pedig óriási, egyedülálló vereséget szenved. A szamurájoknak tehát láthatóan meg kell bánniuk a bűneiket.
  Margarita arra gondolt, mit hisznek a japánok? Mi a vallásuk? Elvégre pogányok. De legyőzték az ortodox Oroszországot. Ezek után gondold át, kinek az Istene erősebb!
  A mongolok pedig pogányok voltak, de mennyi területet foglaltak el.
  Margarita megkérdezte Alenkát:
  - Mondd, szépség, hogy tetszik neked Rodnoverie?
  A lány szélesen elmosolyodott, és miután elsüllyesztett egy másik rombolót, így válaszolt:
  - Nagyon jó vallás! Olyan szép mesék vannak!
  Margarita ártatlanul kérdezte:
  - Szerinted mesék? Vagy talán mindezek az orosz istenek valóban léteznek?
  Alenka vállat vont, és így válaszolt:
  - Lehet, hogy elfek és gnómok is léteznek! A mi világunkban bármi megtörténhet. És nehéz megmondani, hogy mi létezik és mi nem!
  Medvegyev logikusan megjegyezte:
  - Bizonyos mértékig minden létezik a mi világunkban. Minden gondolatunk, álmunk, vágyunk az, amit magunk mögött hagyunk. Van egy nagyon érdekes elméletem a hipernooszféráról, amelyben abszolút minden létezik, amit valaha is feltaláltak az emberek. Vagyis a gondolat örökké létezik. És marad néhány más, párhuzamos világban.
  Dmitrij Medvegyev felébredt álmából. És ismét hozzáfogott alapvető munkájához, pontosabban a birodalom felépítéséhez.
  És megint hódítások...
  Először is állítson össze egy új, ezer tonnás tankot, és indítsa el az ellenséges pozíciókban. Nem, természetesen nem csak egy, hanem nagyon sok.
  És idegen területen haladnak keresztül. És a tetején is vannak atombombákkal felszerelt repülőgépek. És mi van, ha a bombákat is elűzzük? És megsemmisítőket csinálni?
  Dmitrij Medvegyev olyan, mint mindenki más az áttörtben.
  És most egy újabb ország esik a diktátor csizmájába. És jönnek a hódítások. De itt van egy másik ellenség. Az ország is nagy... Akár programozhatod is. Itt van a Szovjetunió 1941-ben... Invázió van. Medvegyev egységei automatikusan megszaporodtak több órányi játék során, és lakossága már meghaladja az egymilliárdot. 196 millióval szemben. És még modernebb technológia. A katonákat pedig a végtelenségig kizúzhatják a laktanyák.
  Szerencsére az elektronikus források kimeríthetetlenek. És nyomást gyakorolni az ellenségre, nyomást gyakorolni rá.
  Az ezer tonnás tankokat pedig Oroszországon keresztül egyenesen Moszkvába küldik az atomreaktorokba.
  És gyakorlatilag lehetetlen elhagyni őket - semmi sem tart!
  Medvegyev vezeti a stratégiát, és magában hümmög... Aztán leállítja az atommeghajtású tankokat. És csatába dobja a "Panther"-2-t. Egy autó, amely azonban még mindig képes legyőzni a harmincnégyet.
  Medvegyev az autók különböző paramétereinek betöltésével játszik önmagával... "Panther"-2... Mintha távolról ütne. És behatol egy szovjet tankba.
  Így nem fogsz áttörni rajta! Főleg a homlokban, de a fedélzeten igen. Javában zajlik a forgatás. És a harmincnégyek elrohannak... És meghalnak a fegyverek ütései alatt...
  A hadsereg újra mozog...És megjelentek a harci robotok. Lépegetik magukat. A kagylókat pedig lézerek lövik le. És nagyon ügyesen csinálják.
  És a virtuális lányok támadnak.
  Medvegyev mohón szemléli a stratégiát. Izgalmas csata. Ismét saját maga játssza le, vagy átadja egy katonai tanácsadónak. És nézed a csata menetét.
  Támadásra vezetik a tankjaikat.
  Itt olyan piramis tartályokat mozgathatsz előre, amelyek kevésbé sérülékenyek és minden szögből áthatolhatatlanok. Úgy mozognak, mint egy korcsolyapálya.
  És a lányok mezítláb futnak... És lőnek az úton.
  Újabb háború. Eredeti játék. A pénz pedig az aranykutakból származik anélkül, hogy kiszáradna. Olyan ez, mint egy játékban, minden a tervek szerint zajlik, kudarcok és a természet hanyatlása nélkül.
  Nem fogy el minden, és a források sem csökkennek. Bár ez nem tűnik túl valószínűnek.
  Medvegyevet egy hívás zavarta meg. Az ügyvezető elnök felvette a telefont:
  - Helló!
  Az elnöki adminisztráció vezetője elmondta:
  - Még mindig az irodában vagy, Dmitrij Anatoljevics?
  Medvegyev élesen válaszolt:
  - Igen! Még mindig én vagyok az elnök!
  Az adminisztráció vezetője elmondta:
  - Zelensky követeli, hogy a beiktatás után hagyja el a rezidenciát.
  Medvegyev reszketve kérdezte:
  - És hol fogok lakni?
  Az adminisztráció vezetője így válaszolt:
  - A lakásomban! Az Ön hatalma véget ért, és minden helyiséget el kell hagynia!
  Medvegyev suttogva gurgulázott:
  - Lenne egy kérésem az új elnökhöz - hagyja nekem a számítógépet!
  Az adminisztráció vezetője megkérdezte:
  - Adja ide az Elsőhívott Szent András Rendet, és megkérem Zelenszkijt, hogy legyen számodra számítógépe!
  Medvegyev egyetértően bólintott:
  - Hát, lehetséges!
  . FEJEZET 7. sz
  És felhívta az asszisztensét, hogy készítsen rendeletet. Az Elsőhívott Szent András Rendnek az adminisztráció vezetőjére való adományozásáról. A sablon készen van, és eddig aláírtam a felelősséget.
  Aztán Medvegyev újra játszani kezdett.
  Virtuális tankjai most közelednek Moszkvához, és megkezdik a támadást. Ezt a várost kétezer tonnás gépek támadják.
  Medvegyev azonban "Rat"-5-öt is dob a támadásba, ez egy szörnyeteg, nem egy tank. Tízezer tonna súlyú!
  A csapatok a Kreml felé közelednek... Szóval Sztálin menekül. És mezítlábas, bikinis lányok kapják el. Csupasz lábujjakkal megragadják az orrot. És kényszerítik Sztálint, hogy megcsókolja a csupasz sarkát.
  Itt vannak a virtuális birodalom csapatai, amelyek elhaladnak Moszkva mellett, és az Urálba mennek...
  Őt is elfogják...
  Medvegyev ismét bólogatni kezd, és álmodozni kezd.
  Margarita gúnyosan kérdezte:
  - Mi a helyzet például egy klasszikusabb felosztással: mennyország és pokol?
  Medvegyev komoran megjegyezte:
  - Valószínűleg ez a régiek primitív elképzelése a halál utáni megtorlásról. A valóságban valószínűleg minden valamivel bonyolultabb!
  Natasha örömmel kiáltott fel, amikor elsüllyesztette az egyik utolsó japán hajót:
  - Az esküdt és ősi,
  Az ellenség ismét esküszik
  Dörzsölj
  Porrá őröljük.
  De az angyal nem alszik,
  És minden sikerülni fog. És minden jó vége lesz!
  A lányok végeztek az ellenséges flottával. Medvegyev felgyorsította a tankot, üldözve a szamurájokat. Igen, jó munkát végeztek itt. Érdekes, hogyan lehet a történelmet korrigálni. A cári Oroszország hatalmas ország volt, amely egyre magasabbra emelkedett. Bár nem minden ember élt jól.
  De az ország felemelkedett. A munkanap lerövidült. Új ünnepek jelentek meg. Helyi önkormányzat jött létre. A bérek stabil árak mellett nőttek. Iskolák nyíltak. Miklós cár idején az oktatásra fordított kiadások több mint hatszorosára nőttek. Az alapfokú oktatás kötelezővé vált.
  Igen, nem minden változott elég gyorsan jóra, de mennyit veszített az ország a forradalom és a polgárháború miatt. Hány okos ember halt meg és hagyta el hazáját? És most, az univerzum ezen részén van esély ennek megakadályozására.
  Az áramvonalas tartály gyorsan és hangtalanul lebegett a víz alatt. És most elsüllyesztették a Felkelő Nap országának utolsó rombolóját.
  Natasha örömmel mondta:
  - Ilyen fiatal vagyok!
  Alenka kijavította a lányt, pontosítva:
  - Milyen nagyszerűek vagyunk itt mindannyian! Úgy harcoltak, mint az oroszlánok!
  Margarita bosszúsan jegyezte meg:
  - Semmi különös! Egyszerűen jobb technológiánk volt!
  Alenka kuncogott, és így válaszolt:
  - De mi magunk sütöttük el az ágyúkat!
  Natasha támogatta barátját:
  - És mi magunk is megcsináltuk! És ez egy éles szem...
  Margarita a következőket választotta:
  - Ferde kezek!
  Natasha nevetett, és így válaszolt:
  - És te bájos lány vagy!
  Margarita őszintén kijelentette:
  - Sajnálom a japánokat. Csodálatos karikatúrákat rajzolnak. A hentai különösen tetszik!
  Alenka nevetett, és megpörgette a lábát a levegőben:
  - Hentai, ez király! Méghozzá nagyon klassz!
  Natasha egy lány mosolyával, aki megkóstolta a lekvárt, azt javasolta:
  - És talán rúgjuk fel a fasisztákat is!
  Medvegyev mosolyogva bólintott:
  - Jó ötlet. De előbb fejezzük be a japán szárazföldi erőket. És segítünk a háború gyorsabb befejezésében. Tehát a fasizmus nem jelenik meg ebben az univerzumban.
  A lányok egyhangúan válaszoltak:
  - És nem fog megjelenni, és Kína a miénk lesz!
  A japán flotta elsüllyesztése után a T-95 szupertank a felszínre került.
  Aztán Medvegyev mindenféle hülyeségről kezdett álmodozni.
  Harcos Alenka kiállt Ryazan védelmében. Natasha vele volt.
  Mindkét lány könnyű páncélban van, mindkét kezében karddal. A lábad alatt pedig speciális, vékony lemezek vannak.
  A mongol-tatárok hatalmas serege támadásba lendült.
  Sok hosszú lépcső borította egyszerre a falakat. Különbözőek voltak: gyökérhasábból kötöttek, fenyőerdőket kidöntöttek keresztrudakkal. Nehéz, rönksoros létrákat is használtak. A sáncok az építkezés gyors ütemének köszönhetően magasabbnak bizonyultak, mint azt a tatárok várták, sok lépcső nem jutott fel a tetejére. Előtte a mongolok elűzték a néhány elfogott Urust. Az orosz nép jobban szerette a halált, mint a fogság szégyenét.
  De a mongolok kérlelhetetlenek voltak.
  A kihegyezett lándzsákkal kíméletlenül lökdösődve felrúgták a kimerült népet, remélve, hogy az orosz nép, aki nem akarta megölni a sajátját, megadja magát. Vagy a foglyok leple alatt beszivárog a jégsáncba. A foglyok egy része sikoltozva rohant le, lecsúszva a fagyott jégen, ledöntötte a gyűlölt atomfegyvereket, kardokat tépett ki a kezéből, és azonnal darabokra zuhant. Az emberek gyorsan felmásztak a lépcsőn, nem érted, miféle és milyen törzs?
  Félmeztelenül, rongyokban, bottal a kezükben, leszúrt háttal, vérezve. A páncélba öltözött Vaul már hatalmas fejszét emelt, amikor alulról kétségbeesetten kiáltoztak:
  - Ne pusztíts el minket, lovag, mi magunk vagyunk, az oroszok!
  Dikorosz vajda a falhoz ugrott és felkiáltott:
  - Érzem, hogy a miénk!
  Egy kétségbeesett kiáltás erősítette meg ezt:
  -Várj a darabolással, a tiéd! Nincsenek mogulok közöttünk!
  Nagyon okos Alenka felkiáltott:
  -Aki helyesen keresztet tesz, az a sajátja!
  - Keresztelkedjetek meg, ortodoxok!
  A lovak félelmetes hangon egy mérföldnyire ugrottak, az óriás Vaula-Morovin ordított.
  Rjazan védői jóváhagyták:
  -Jobb! Valóban!
  Egyhangúlag visszhangoztak minden falon:
  - Gyerünk, testvérek, vessétek a kereszt jelét!
  Több száz, a hidegtől kéklő rongyos fogoly mászott át a sáncon, és elesett, és továbbra is gépiesen keresztbe vetette magát. Néhányan azonnal felkapták az előre lerakott köveket, és dühösen a mongolokra hajították. Sok rjazanyi lakos látta először a tatárokat, sőt sok hagyományos ellenfél, ugyanazok a kipcsakok is mongol ruhába öltöztek.
  Az ellenségek hosszú bundát viseltek, olyan hosszút, hogy belegabalyodtak a szegélybe. A kiválasztott nukerek mellkasán réz- és vaslemezek lógtak, a hátuk pedig nyitva volt. Az Urusok megfélemlítésére sokan vérrel festették be amúgy is gonosz, nőies arcukat.
  De az Urusok nem rezzentek vissza, karddal és baltával találkoztak az ellenséggel. Vaula erőteljes, elsöprő ütésétől egyszerre öt mongolt öltek meg, a második ütést és még hármat! Más harcosok sem küzdöttek rosszabbul. A tatárok ügyetlenül másztak fel a csúszós aknán, nem tudták rendesen befedni magukat pajzsokkal, vagy szablyával vágni. Amikor óriási veszteségek árán a mongol hadsereg a csúcsra ért, forrásban lévő vizet és egy szörnyű fegyvert öntöttek rájuk: égő kátrányt.
  Még a nők és a kisgyerekek is forrázó vizet öntöttek, köveket és tömböket dobáltak. A mérgezett nyilakkal ellátott kis csúzli különösen hatásos volt, még egy ötéves gyerek is tudott lőni belőlük, aki még nem tudott kis kezével meghúzni egy szoros íjhúrt. És kihagyni, amikor ilyen sűrű masszába lőünk, sokkal nehezebb, mint eltalálni. A támadás egyértelműen fulladás volt, megcsonkított holttestek gördültek le nagy mennyiségben.
  A kínaiak által ügyesen készített távcsövön keresztül Guyuk Khan közelről figyelte a csatát. Hébe-hóba megnyalta az ajkát és megpaskolta az ajkát, megigazgatva arany szőrmével bélelt sisakját, amely makacsul és bosszantóan mászott a homlokára. Aztán dühében eldobta a pipát.
  - Harcosaink haldokolnak! Burundai és a Sárga Kígyó jöjjön hozzám!
  A turgaudok sietve rohantak végrehajtani a koronakagán parancsát. Guyuk éppen le akart ülni egy faragott elefántcsont székre, amikor egy kéz lágyan a vállán feküdt:
  - Ne aggódj, remek! Nyugtasd meg vad tekintetedet!
  Egy viszkózus dallam dorombolt, nagyon emlékeztetett egy női hangra.
  Guyuk Khan álmosnak érezte magát, és alig tudott talpon maradni. Igen, ő az. Ismét, mint egy szellem, megjelent előtte a Sárga Kígyó - seregének legszörnyűbb embere, egy pokoli démon a távoli és megközelíthetetlen Japánból.
  -Te!
  A Legfelsőbb Khagán örököse ostoba ujjal mutatott! A sárga kígyó tovább terjedt, hol növekedett, hol hanyatlott:
  -ÉN! És pontosan rajtad keresztül látok! Ideje mérsékelni a haragot! Nos, pontosabban vidd be minden tartalékodat a csatába minél előbb! És én segítek nektek, testvérek, és ilyen meglepetést okozok az ellenségnek! Az aláírási lépés, hidd el, helyes lesz!
  -Dze, dze, dze! Csatába dobok egy válogatott tument Burundai parancsnoksága alatt! Együtt vezeti a támadást!
  A japán felvillantotta a szemét, kitárta nagy sárga fogait:
  -Nincsenek fehér démonok, meg akarom ölni a hozzátartozóimat! Mint egy igazi nindzsa!
  A sárga kígyó megvillantotta talizmánját, szájában észrevétlenül sípszó jelent meg, és csillogó dallam hallatszott.
  Guyuk azt hitte, hogy kigúnyolják, de nem volt sem ereje, sem kedve vitatkozni a nindzsavarázslóval. Ebben a pillanatban a turgaudok durván meglökték Burundait, Gujuk kánnak nem tetszett Subudai-Baghatur engedelmes pártfogója.
  -Te lyukas borbőr! Nem látod, hogy a legjobb harcosok halnak meg az Urus főváros falai alatt? Azonnal vedd fel a Berkutokat, és miután áthaladtál a folyón, üsd ki az Urusokat egy ütéssel a jobb fal alatt.
  A tapasztalt burundai ellenkezni mert:
  -A jég még nem erős, több ezer pata ütése alatt egyszerűen szétreped.
  Váratlanul a félelmetes japán válaszolt Guyuk helyett.
  - Dicséretes az aggodalma. De az erőfeszítésed hiábavaló! A varázspor erősebben kötötte meg a jeget a folyón, mint a katonai acél! Nos, ugorj előre, mi megrendeltük!
  -A nagy nindzsa batir tudja mit mond! Lovagolj gyorsabban, ha elsajátítod a jégesőt, jutalmul egy lóiskolát adok!
  - kiáltotta Guyuk Khan ujjait rázva. Burundai nem mert többet ellentmondani - tele volt halállal. A mongol bozontos lovasokkal együtt eltűnt a szem elől. Hirtelen egy árnyék közeledett, zaj hallatszott a fejünk felett, és egy erős léghullám hatására a koronakagán sisakja leszállt:
  -Harakiri! Szóval a Pillangó csapkodott! Most az Urusoknak lesz "borogatása".
  Egy óriási sárkány lebegett a felszín felett, arany szárnyai elfújták a hóbuckákat, és tüzes nyelvek ömlöttek ki három ragadozó szájából.
  -Csodálatos mangúz!
  Guyuknak még arra sem volt ideje, hogy megijedjen:
  - Képes felgyújtani egész Rjazant.
  -Nem az egészet, de fel fogja gyújtani a falat. Hajrá, kis Godzillám!
  Medvegyev csodálatos álma folytatódott. A megbízott elnöknek kolosszális fantáziája volt.
  Egy hatalmas, ötven méteres szárnyfesztávolságú sárkány emelkedett a levegőbe. A mongolok és az őket kísérő sámánok dühösen üvöltöttek. Tumen Burundai parancsnoksága alatt lendületesen a jégre repült, több ló megbotlott, őket és lovasaikat azonnal eltaposta az eszeveszett vastömeg. A háromfejű szörny eközben simán a falnak zuhant. Wilderness a többiek előtt felismerte a légitámadás veszélyét. Hát persze, nem akartam idő előtt felfedni az ütőkártyáimat, de ahhoz, hogy megmentsem a várost, addig a napig ismeretlen fegyvert kell bevetnem. A szárnyas szörnyeteg ellen egy mechanikus szörnyeteg állt, amely homályosan úgy nézett ki, mint egy pók és egy acél százlábú keveréke. A gőzkazánból már füst szállt fel. Jó srácok, hogy előre bedobták a szenet.
  A gőzkatapult a gőzmozdony, a csörlő, a többlábú balliszták, sőt... a zenés tubákdoboz technológiáinak mesteri kombinációja. Ez az edzett acélból kovácsolt vadállat pedig szinte géppuska sebességével akár két mérföld távolságra is képes bármit károsítani. A harcos lányok voltak az elsők a világon, akik arra gondoltak, hogy dugattyús motort alakítanak ki töltetdobáshoz. Dikoros személyesen forgatta a kart, egy láncokból ügyesen kovácsolt szalag kezdett mozogni, köveket szúrva a gyorsan forgó pengékbe.
  Mivel a tatárok sűrű kupacban rohantak, szinte nem is volt kihagyás, ellenkezőleg, minden súlyos macskakő pattogva ledöntött több nyomasztó lovast. Egy dolog rossz, a célzási skála elég gyenge, a mongolokat még eltalálhatod, de próbáld meg, üss el egy repülő sárkányt! A háromfejű szörny elfordította a fejét, és kinyitotta széles, agyaras, gyémánttól csillogó állkapcsát.
  A kiszabaduló láng elrepült a sánc mellett, és a házakba csapódott. Sikoltozás és sikoltozás hallatszott, több félvak nő futott végig az utcán, a házak pedig természetellenes gyorsasággal gyulladtak ki. Szerencsére a homok és a nehéz vízhordók, valamint a tűzoltóságok készenlétben voltak. Néhány kunyhót, különösen a falhoz közel állókat, tűzálló azbeszt borította. A baráti nyomás hatására a ragadozó vulkán elsápadt, és erejét vesztve sápadt füstfolyamokká változott.
  De a sárkány nyilvánvalóan nem akarta feladni, a merülésből kilépve egy túlterhelt rohamosztagos kecsességével megfordult, és ismét egy tüzes tornádó patakjaiba zuhant. A tatároknak már sikerült elérniük a falat, így a tomboló lángok rájuk is lecsaptak. A félelmetes Burundai az áldozatok között volt, fényűző ruhái kigyulladtak, és egy sebesült vadkan üvöltésével rohant vissza. Az orosz katonák is szenvedtek, és a jég egy része észrevehetően elolvadt, szabaddá téve a földet és a rönköket. Dikoroson parázslottak a ruhák, de a falon álló Antonov vadászgépnek sikerült ráönteni egy vödör vizet, és gőz szállt fel a forró láncpostából.
  - Micsoda ördögi megszállottság, kár, hogy a menő Alenka nem lát minket!
  A sárkány ismét megfordult, és megpróbált belépni a harmadik körbe. A varázsló Savely megütötte az ujjait, sikerült egy kis tűzgolyót elindítania, az ütés a sárkány középső fejét érte. A kis robbanás nem okozott különösebb veszteséget a háromfejű szörnyetegnek, de kissé kibillentette a röppályájáról, aminek következtében a sárkány idő előtt kilőtt, tüzes forgószél csapta be az atomfegyverek felhalmozott sorait. És ismét eszeveszett üvöltözés, néhány tatár visszaköltözött. Dikoros ekkor vett észre egy magas, fiatal lányt, aki lendületesen lengetett két kétélű kardot. Embertelen gyorsasággal káposztává aprította ellenfeleit, iszonyatos ütéseket mért lábával, könyökével, sőt még a fejével is, úgy csapkodott, mint egy pillangó.
  Csak egy, vagy inkább két ember okozhatott ekkora pusztítást:
  - Juliana! Vörös angyal, te vagy az?!
  - Virágszagot érzel az orroddal! Három méteres magasságból!
  Alenka nevetve válaszolt. A harcos lány egy őrült gepárd sebességével felrepült a sáncra, alig észrevehető véres nyomokat hagyva a falon.
  - Ne beszélj, minden világos! El kell oltanunk a szárnyas fáklyát!
  Alenka vadul füttyentett, a sárkány, miután kiegyenlítette repülését, belépett a negyedik körbe. Egy közelben álló harcos azt mondta neki:
  -Használd a katapultot, Alenka, üsd le egy sziklával.
  A harcos lány fenyegetően ugatott.
  -Én magam jobban tudom, mit kell használni!
  Alenka villámgyorsan felkapott három ügyesen kovácsolt láncot. Ez volt a harcos lányaik ötlete is: köss össze két-három kis követ, lőj le két vagy több ballistát és kaszálj le, csonkíts meg egy egész sort. A gőzkatapult kioldása után Alenka felugrott a pengére, és megrúgta a kart. Feldobták a magasba, és már repülés közben a harcos lány hadonászott, kardjait mesterien forgatva irányította a gyors mozgást, és sikerült leszállnia a sárkány tüskékkel tűzdelt hátára. A szörnyeteg megborzongott, és megpróbálta ledobni a merész lánylovast, de az ügyesen összecsavart láncok ellepték a hatalmas szájakat - a félelmetes szörnyeteg teljesen felnyergelt.
  -Miért kell három fej? Hiányzik egy? Tele vannak lyukakkal, úgyhogy összeláncolom őket, hogy az utolsó agyak se repüljenek ki!
  A harcos lány nevetett ügyetlen tréfáján. A sárkány meredeken emelkedett a magasságba, majd reprodukálta Neszterov hurkát, a bőr alatti izmok megremegtek, a szörny kétségbeesett erőfeszítéseket tett, hogy eldobja a hívatlan lovast. Forró légáramlatok száguldottak végig a gigantikus testen, a sárkány katapultból kiszabadult kőként, vagy nagy valószínűséggel meteorként rohant. A légköri hullám lesodorta a tatárokat a pályáról.
  Alenka kotyogott:
  - Nem lenyűgöző!
  A megbízott elnök álma továbbra is folytatódott. Medvegyev úr kissé szétesett, talán még a gyásztól is.
  Valóban, micsoda rángatózó sárkány volt a terminátorlány számára, amikor tizenkét változó síkon ment keresztül extrém terheléseken, százötven gravitációra gyorsítva, azonnal a súlytalanságba merülve, majd ismét elérte a szubletális terhelési határt. A növény- és állatvilág bármely képviselője féreg a géntechnológia e terméke előtt.
  A szörnyeteg megpróbálta elfordítani a fejét, hatalmas szájával rettenetesen csattogott. A harcos lány teljes erejéből vágott legendás kardjával, a legérzékenyebb helyre - az orrlyukba - célozva. Az első ütés lapos volt, ezüstös gyöngyök repültek ki az orrlyukból, mint a gyöngyszemek szikráztak a napon:
  "Gyönyörű a takonyod, igaz, azt mondják, hogy a sárkány is képes aranyat üríteni."
  A kígyó fénnyel ütött. Válaszul a gyönyörű és fürge Alenka a hegyével vágott, az ütés éles és pontos volt, a penge enyhén pirosra vált, hatalmas orrából cseresznye-rubin harmatcseppek jelentek meg. Közvetlenül menet közben megdermedtek, és egy különös díszlé fonódtak össze.
  A lány nevetett:
  - Cool, gyerünk, ismételd meg a trükköt!
  A szörnyeteg már rángatózott, de tovább emelkedett, a főváros, Rjazan egyre kisebb lett. Itt van egy kocsikerékben, most egy csészealjban, itt pedig akkora, mint egy mák, végül eltűnik a felhők mögött. Az ég feketén villogott, tele fényes csillagokkal, felmásztak a sztratoszférába, nehéz lett lélegezni, hideg vákuum tört be. Bár a legendás Alenka nem hétköznapi ember, egyáltalán nem nélkülözheti levegőt. De a jelek szerint a sárkány is viszket, a hüllőnek görcsösei vannak, kifulladt, ezért csökkentenünk kell a magasságot. Nyilvánvalóan nem kívánjuk megismételni Ruszlan bravúrját, aki három napig és három éjszakán át tartotta Csernomorec szakállát. Felvillan a fejében egy mondat egy gyerekeknek szóló weboldalról, és valamiért nagyon szeretné megismételni.
  És a harcos lány azt mondja:
  -Egy vérből valók vagyunk, te és én!
  A sárkány mintha felfogta a jelentést, megborzongott, és megállította a repülést. Aztán lassan hanyatlásnak indult.
  A szép és izmos harcos azt mondta:
  -Jól gondolod szárnyas bátyám! Lesznek eredményeink veled!
  Lent igazi mészárlás zajlott, a mongolok már gurultak a falaktól, és a csodálatos Natasha úgy döntött, hogy elérkezett az optimális pillanat a lecsapásra. Jól van, bátor lány, rögtön láthatod, ahol elhaladt, ott marad egy véres, holttestekkel vastagon kiköveztetett ösvény. Nemcsak a lába és a karja, Natasha két hosszúkás fonatja is edzett acélból készült láncokba szőtt tőrtől bűzlik.
  Alenka azt mondta magában, és a lábával taposott:
  -Mindenképpen készítek magamnak ilyen személyes holmikat! Most pedig melegítsük fel a muglánokat!
  Az ónozott torokból hármas vulkánként csapott fel a vad láng, a tatárok túlságosan szorosan összebújtak, és egyszerűen megsültek százan, ömlött ki a pokoli tűz szájából. A lovak különösen megijedtek, azonban a lovak nagy részét már visszaverték egy hirtelen hátba ütéstől, csak Guyuk Khan személyi őrzője maradt a nyereg alatt. A kitörés tovább folytatódott, és egy tüzes hurrikánban harcosok százait és százait sodorta el egy csapásra. A sárga kígyó összeszűkült szemekkel nézte kis sárkánya visszatérését.
  A harcos keletről üvöltött:
  -Áruló! Mindannyian a sárkánycsalád képviselői vagytok, mindig eláruljátok és azt szolgáljátok, aki erősebb!
  A nindzsa varázsló feldühödve megpróbálta legyőzni a merész lovast, és géppuska sebességgel dobta a pulzárokat. A fiatal harcos Alena vigyorgott, és hangosan énekelte:
  - Tűzvízzel - dönd fel a poharat! Menő idegen vagy - tüzet köpsz!
  Ez egy lány - vidám, humoros. És a tűzből készült pulzárok nem félnek tőle.
  Alena könnyedén lelőtte őket, legendás fegyvereket használt, és időről időre az ellenséges egységek felé irányította a fenevadat. Ez az újrafelhasználható szárnyas lángszóró jobb, mint száz lóvontatású mechanikus.
  Talán még ez is menőbb, mint egy támadórepülő, és hogy van benne annyi üzemanyag, és nem fogy ki a biztosíték? Szabadidődben tanulmányoznod kell a szörnyet, és új, korábban nem látott fegyvert kell létrehoznod! A nyilak visszapattannak a vastag, irizáló páncélos bőrről, a szivárvány minden színétől csillogva, akár a köles. A slágerek csak egy pillanatra változtatják meg a színezést: a rubinvörös liláslila lesz. A lila zafír éppen ellenkezőleg, skarlát-narancssárga, aranysárga és smaragdzöld színűvé válik. Ez nagyon szép, kár, hogy egy véres csata hevében nincs idő élvezni a mesés látványt.
  Az orosz harcosok és a lányokból alakult Fehér Légió katonái már levágták a mongol hadsereg nagy részét. Különösen hátborzongatóvá vált, amikor a mechanikus lángszórók bekerültek a játékba, ilyen kettős ütést egyetlen hadsereg sem tudott ellenállni. Még egy perc, és rendetlen repülés kezdődik. A sárga kígyó egy pillanatig habozott.
  Batu parancsa egyértelmű, hogy csendesen öljék meg a koronakagánt, de a fizetés túl alacsony. Nem, később megöli, de egyelőre kiveszi az összetörő orosz kardok alól:
  -Menjünk el, Kagán, betakarlak!
  -Mi a helyzet a háromfejű mangusszal? Nem hagyom, hogy kínozza a hadseregemet!
  A ninja csettintett az ujjával, és szikrák kezdtek hullani:
  "El tudok varázsolni egy összetett varázslatot, és visszatér a világába, de akkor hét évig nem tudom megidézni!" Pedig van lehetőség! Hale szintű varázslat!
  - Hogy van ez?
  Guyuk arca, amely korán túl kövér és puffadt, megnyúlt. Ninja Killer elmagyarázta:
  -És aztán! Ha megölöm a fehér mangúzát, akkor a sárkány az enyém lesz, ha megöl, akkor az övé lesz!
  A japán varázsló hosszú mantrát suttogott, a talizmán fényesebben szikrázott, mint a nap. A kiirtás izgalmától elragadtatva, mezítlábas Alenka hirtelen úgy érezte, egy erőteljes és már engedelmes szörnyeteg rugalmas, csiszolt háta eltűnik alatta. A levegőben találta magát, és egy kő sebességével repült lefelé. Az esés nem volt kellemes, de nem is végzetes. A méteres hóbuckán áttörve a terminátor harcos egy sebesült vaddisznó dühével támadt a mongolokra. Az utolsó szervezett ellenállás megbukott, a hatalmas sereg szánalmas maradványai tömeges menekülésbe rohantak.
  A legszebb lányok, a mezítlábú Alenka és Natasa szó szerint versenyeztek az eltévedt nukerek kiirtásában. Guyuk Khan eközben gyakorlatilag láthatatlanná vált, agár lova megdöntötte a hippodrom összes rekordját, az örökös kagán csak a saját bőrére gondolt.
  -Nem, ez nem szamuráj! Szánalmas gyáva. Milyen kár egy ilyen mikadót szolgálni!
  A ninja ugatott.
  A sárga kígyó kivett két erős katanát, keresztbe vetette őket, és élesen megrándult, egy csillogó rózsaszín golyó vált el a pengéktől. Egy varázslatos irányzó pulzár gyorsan elindult a gyönyörű, félmeztelen Alenka felé.
  A terminátor harcosnak sikerült észrevennie a mozgást, menet közben levágta a tüzes vérrögöt, egy kis robbanás, mint a villám, szétszórt egy tucat-két mongolt:
  - Ez az ördög! Az alvilág szamurájai!
  - kiáltotta a Sárga Kígyó. A ninja már készülődött, hogy találkozzon a véres mezítlábas Alenkával, amikor eszébe jutott egy elemi gondolat. "Mi van, ha nem öli meg azonnal ezt a legerősebb harcos lányt, akkor csatlakozik hozzá a szőke terminátor Natasha, és akkor a következmények katasztrofálisak lesznek, ráadásul ő leigázta a sárkányt, és csak egy nagyon erős harcos képes legyőzni a nagy kígyót. "
  A ninja reszketett:
  -Elszállok madárkák! Elmegyek, hogy visszatérjek!
  A sárga kígyó fehér köpenyét kibontva a hóba temette magát. Aztán fulladozva mozgásvarázslatot kezdett suttogni.
  A mezítlábú Alenka folytatta dühös üldözését, a kemény Natasha nem maradt le. A csata minden hevessége ellenére a koronakagán királyi sátrát egy pillanatra sem engedték ki szem elől.
  -Szökni fog, utolérjük a vezért!
  - javasolta a csupasz lábú Alenka. Natasha mezítláb korongot dobott, és lazán válaszolt, és gyors mozdulatokkal folytatta a menekülő mongolok vízszintbe állítását.
  -Minek! Extra örömet fogunk szerezni Batygának, és ez túlságosan emberséges. A kard könnyen öl, a dzsihangir pedig egyszerűen letépi a bőrét.
  Alenka, miután egy ütéssel négyet levágott, nevetésben tört ki.
  -Ha maga nem töri le Batu szarvát! Elvisszük őket egészen a táborig, vagy mi?
  Natasha kuncogott, és így szólt:
  -Batu elég keményen összeveri a nadrágját, és minél kevesebb Mooglan marad életben, annál jobb!
  A terminátorlányok felgyorsították a tempójukat, ez egy felzárkózási játékra emlékeztetett, a nukerek kétségbeesetten ostorozták lovaikat, véresre tépték az oldalukat. Kétségbeesett erőfeszítésekkel sikerült kissé elszakadniuk az Uru versenyzőktől, de nem kerülhetik el azokat, akiket gyorsabban terveztek, mint egy gepárd!
  Felébredve Dmitrij, Anatoljevics Medvegyev gyakorlatokat végzett, és bekapcsolta a TV-t. Zelenszkij győzelme alkalmából országos ünnepségekre és ünnepségekre került sor. Az emberek őszintén örültek a változásoknak.
  Mindenki új módon és szabadabban akart élni. Közeledett a beiktatás, és Zelenszkij teljes hatalomra tett szert. Ez pedig lelkesedést és ihletet is váltott ki. Például minden megváltozik, és jobb lesz, mint tegnap. És a szlávok megtalálják az egységet, és véget ér a hidegháború. Mint a Putyin-korszak tekintélyelvű rémálma.
  És máris gyönyörű dalokat énekeltek Zelenszkijről... Mindenki valami újat és szépet akart.
  Zelenszkij maga jelentette be, hogy első rendeletével megszünteti a parlamenti mentelmi jogot, és megtisztítja az oligarcha tollait is. Zelenszkij azt is megígérte, hogy jelentősen megemeli a gazdagok adóját. Például nincs okuk elhízni!
  Általánosságban elmondható, hogy sok mindent terveztek megvalósítani. Beleértve a vasút grandiózus építését: Arhangelszk - Chukotka, majd egy földalatti alagút Alaszkába.
  Miért nem király Zelenszkij? Projektjei grandiózusak. Az USA-ban pedig hamarosan megváltozik a kormány, és a politikusok újabb generációja lesz. Akik szintén változásra vágynak.
  És most Zelenszkij ellazul...
  Mielőtt elvitték volna a számítógépet, Medvegyev belépett a játékba...
  A Szovjetunió meghódítása után lehetőség nyílik az USA-val való kapcsolatteremtésre. De először futtassuk be a lézeres rakétavédelmi rendszert, a birodalomnak itt vannak ilyen képességei. Háború az USA ellen - 2008! Az invázió Chukotkától Alaszkáig kezdődik.
  Valóságos küzdelem folyik.
  Az Abrams a Panther-7 harckocsi ellen harcol. Az új autó már nem olyan nehéz, mint tökéletes. És megmutatja abszolút osztályát.
  És elpusztítja a jenkiket... Medvegyev kissé megunta a háborút, és átadta az irányítást a Rokossovsky osztály katonai tanácsadójának. És elkezdett irányítani...
  Például építs valamit... Új templomok, mindegyik hét vallással. Vagy akár új tévétornyok. És jó lenne piramist építeni. Másfél kilométer magasan. Igen, az nagyon jó lenne!
  Ugyanakkor Medvegyev a jólét szintjét emeli. Ez nem csak a katonai gyárak felszámolásáról szól.
  Lehetőség van televíziók, hűtőszekrények, számítógépek, laptopok gyártására is. És építsd fel a termelést, és pumpáld fel a harci izmokat. De az USA máris túlerőben van... A Birodalom már több mint két és fél milliárd lakossal rendelkezik, és készen áll az USA elleni háborúra. Medvegyev kihúzza a fogát, és énekel:
  - Minden évszázad igazi hurrikánja vagyok! Az, amelyik sok halált hoz!
  És ez ismét nyomást gyakorol Amerikára. A nukleáris csapásokat már cserélik. Egy ilyen harc egyre nő.
  . FEJEZET 8. sz
  Eh, nyomjuk újra az egységeket. És hogyan fogunk ütni! Itt mozognak a gyalogos lányok. Mindenki mezítláb és bikiniben. És hogyan szúrnak a jenkik szuronyokkal, és hogyan dobálnak gránátot mezítláb. Valódi energia van bennük. És minden csillog, mint a higanygolyók, amelyek a lebarnult bőr alatt futnak. A lányok szeretnek ölni - ezek lányok!
  És éneklik magukban:
  Komszomol lányokat rohanunk,
  Mi Medvegyev cár vagyunk, egy nagyon bölcs cár...
  És természetesen tiszta hangunk van,
  Bármi vitatható - hajrá!
  És ismét gránátokat dobált csupasz lábujjával. Ezek a lányok szó szerint szuperek. És a jenkik összetörnek, elfoglalják Alaszkát. És éneklik maguknak is:
  - Gonosz farkasok sereglenek össze! Csak akkor marad fenn a verseny! A gyengék elpusztulnak, megölik őket - megtisztítják a szent vért!
  A lányok pedig fogukat fedve rohannak a támadásba. De az amerikaiak ellen ott vannak a "Tigrisek"-7 is, micsoda elképesztő erő. És az ilyen szörnyetegeket nem lehet megállítani!
  A "Tiger"-7 egy speciális nagynyomású ágyú, amelynek kezdeti lövedéksebessége 2500 méter másodpercenként. És amint megüti, semmi sem menti meg. Az Ambramok pedig minden irányba futnak. És leszakítja róluk a tornyot.
  A lány pedig arra kényszeríti a katonákat, hogy térdeljenek le és csókolják meg mezítlábukat.
  Az amerikaiak ismét megadják magukat. Medvegyev hadseregének csapatai pedig közelednek New York felé. És a város máris támadás alatt áll. Minden szertartás nélkül elfogják.
  Medvegyev nagy parancsnoknak tartja magát: végre elfoglalta New Yorkot.
  És azt mondhatjuk, hogy ő a legnagyobb a megszállók közül. Aztán Washington.
  És az amerikaiak megadják magukat. Az amerikai elnök arcra borult és csókolgatni kezdte a lányok mezítlábát. Először az egyiket, aztán a másodikat.
  Így hát megcsókolt egy egész zászlóalj mezítlábas lányt. Ez egy nagyszerű csata!
  Medvegyev kuncog... Szóval elfoglalta Amerikát. De Putyin erre képtelen volt!
  Ez valóban egy csata - szuper! Aztán Mexikóba.
  És megint a markolás... És a mexikói lányok letérdeltetik a mexikóiakat, és megcsókolják a csupasz sarkukat. És üvöltenek:
  - Dicsőség a szépségeknek!
  Igen, a számítógép képes nagy színes képeket mutatni csupasz sarkú lányokról, akiket foglyok csókolnak. És ez olyan izgalom.
  Itt megint ők vezetnek foglyokat - ezúttal feketék. És megcsókolják a lányok mezítlábát is.
  És a tankok is piramisszerűen kúsznak...
  Lányok költöznek, és nagyon sokan vannak... Hiszen forrásból ki lehet zúzni a fiatalokat. És válassza azt, hogy minden egység bikinis lány legyen. És ez olyan szép.
  Többnyire vörös hajúak és szőkék.
  És átveszik egyik országot a másik után. Olyan menő harcosok. A birodalmak mezítlábuk alá esnek.
  Medvegyev élvezettel játszik... És még fütyül is valamit az orra alatt.
  Hogyan robban fel egy hidrogénbomba? Szörnyű barbárság! És az egész város, mintha egy tehén nyalná a nyelvével. Mennyivel több sugárzás? A mezítlábas lányok pedig radioaktív poron futnak át. És megég a csupasz sarkuk.
  Medvegyev úgy játszik, mintha egy piton elnyelne egy másik területet.
  Itt egy újabb hatalom hódított meg a virtuális világban, és a zászlót ledobják.
  A tankok most újak, aktív páncélzattal és kerámiával. Többrétegű és hatékony.
  És a repülőgép-hordozók modernek, és meglehetősen megfelelőek. És hogyan kezdenek lőni belőlük a repülők.
  Medvegyev, amint látjuk, nagyon okos megbízott elnök.
  Tehát most a drónok fejlesztése. És ez klassz. És még korong alakú repülőgépek is. Itt már úgy mennek csatába, mint az ufók. És akkor piramis alakú tankok.
  Trump amerikai elnök, aki okos elméjű, elrendelte, hogy az autót minden oldalról sérthetetlenné és áthatolhatatlanná kell tenni. Így jelent meg a mastodon alacsony piramis formájában. És egy ilyen autó kiváló védelmet mutatott. Főleg kinetikus lövedékek ellen.
  És most ez a tank olyan sikeresnek bizonyult, hogy nem lehet behatolni, és még mindig az Egyesült Államokban áll. Még így is hívták: Trump tank.
  És az őrület néha elfogja az embereket, amikor látják, hogy az autó áthatolhatatlan.
  Medvegyev egyenlőtlen csatát vív, és gépei máris újabb virtuális tőkét vettek el, romhalmazzá és forró kráterekké változtatva.
  De ez nem elég a robotlánynak. Elkezdi fejleszteni a fegyverek új generációját: a megsemmisítő bombát. És ez a bomba négyszázszor erősebb, mint egy hidrogén. Tehát, ha mégis eltalál, még a hamvakat sem tudod összeszedni!
  A háború pedig már az űrbe költözik.
  Medvegyev új, a titánnál erősebb és könnyebb ötvözetből készült hajókat használ. És csillaghajók repülnek az űrbe, és harci robotok harcolnak. Már sokféle modell létezik a földalatti gyárakban.
  És most összeomlik a bolygó utolsó birodalma. És akkor? Most a mélyűrbe!
  Kezdődik a Star Wars korszaka.
  Medvegyev megérti ezt, és erőteljesen nyomja a billentyűzetet. Vagy mozgathatja az ujjait, vagy irányíthatja a gondolatait.
  A megbízott elnök bölcsen cselekszik, és űrflottát épít magának. És a harc folytatódik.
  Egy még erősebb, különösen megsemmisítő termokvark bomba kifejlesztése folyamatban van. És százezerszer erősebb, mint a megsemmisítő.
  És akkor a hajók felemelkednek az égbe. És rögzítik a bolygó műholdait. És akkor a szomszédos rendszerek. Ezt rendkívül gyorsan teszik.
  A megbízott elnök pedig terminátorokat produkál a játékban. Íme a terminátor hős. Ez időutazás, még ha korlátozott is.
  Medvegyev felsikkantott:
  - Az emberek a földön tapossák a lábukat, mi van a csizmával! Ami egyszerre hülyeség és borzasztóan ronda!
  Medvegyev pedig sokkal vidámabb lett. Eh, gyerekek, milyen ügyesek vagytok. Főleg, ha űrharcosok lettek.
  Sztárcsata van kibontakozóban. És komoly ütésváltások, amikor triviális ütések zsigerbe. Pontosabban képzeletbeli gondolkodás.
  Medvegyev továbbra is támad:
  - A csillaghajóim gyilkosok!
  És új űrparancsnokokat nevez ki a helyére. És ami harc, az harc.
  Itt Medvegyev parancsol a parancsnokaival. Itt az ellenséges koalíció támad fel ellene. Amikor egy ilyen számtalan armada közeledik, ijesztő, messziről úgy tűnt, mintha egy sokszínű, csillogó köd kúszna. Sőt, minden szikra egy démon, amelyet egy nekromanta varázsló varázslata okoz. Több mint tizenkét és fél millió főosztályú katonai űrhajó, és egy végtelen kis "komfortház", a folyamatosan érkező erősítést is figyelembe véve ennek száma megközelítette a kétszázmilliót. Az eleje pár parszekre nyúlt, ilyen léptékben még a zászlóshajó ultracsatahajók is homokszemeknek tűnnek a Szaharában.
  Közeledik az általános csata: Medvegyev űrbirodalma a sokoldalú "Totális Megmentés Koalíciója" ellen, amely úgy döntött, az állandóan kései védekezés állandó taktikája helyett magának a kegyetlen agresszor flottájának csap le.
  Annyi hajó van itt, elképesztő változatossággal, bár ez a legtöbb esetben csak akadályozza a hatékony harcot. Hát például egy csembaló formájú csillaghajó, vagy húrok helyett hosszú szájkosárral, hárfa, vagy akár egy második világháborús tanktoronyos nagybőgő. Ez lenyűgözheti a gyenge szívűeket, de nagyobb valószínűséggel vált ki nevetést, mint félelmet.
  Ellenfelük egy olyan birodalom, amely egyetemes hatalomnak vallja magát. Medvegyev nagyszerű űremírsége, ahol mindent a háború szolgálatába állítanak, a fő szlogen a hatékonyság és a célszerűség.
  A koalícióval ellentétben a megbízott elnök csillaghajói csak méretben térnek el egymástól. A forma pedig gyakorlatilag ugyanaz, nagyon ragadozónak tűnő mélytengeri hal. Talán az egyetlen kivételtől eltekintve, úgy néznek ki, mint egy vastag tőr, amelyek acéltól csillognak - markolók.
  A csillagok az űr ezen részén nem túl sűrűn szóródtak az égbolton, de fényspektrumukban színesek és egyediek.
  Valamiért ezeket a világítótesteket nézve olyan szomorú érzés támad, mintha angyalok szemébe néznél, akik elítélik a világegyetem élőlényeit aljas, valóban vad viselkedésükért.
  A megbízott elnök serege nem sietett a találkozóra, csak az egyes mozgó egységek, gyorsan, kihasználva nagy sebességüket, megtámadták az ellenséget, kárt okoztak és visszavonultak. Válaszul gátatűzzel próbáltak szembeszállni velük, de fürgébbek és tökéletes védelem lévén sokkal hatékonyabbak voltak.
  A kozmikus léptékben kicsinek tűnő aknákat mintha robbanás okozta volna, akárcsak a cirkálók és a rombolók. De sikerült lebuknunk néhány nagy játékot. A koalíció egyik hatalmas csatahajóját eltalálták, sűrűn füstölt, elvetemült, a gigantikus csillaghajó fedélzetén pánik lobbant fel, akár tűz a száraz erdőben.
  Az idegenek, a jerboákhoz hasonlóan csak karmokkal a farok helyett, félelmükben elrohannak, miközben sikoltoznak és fel-alá ugrálnak. Közöttük vannak kisebb típusok, amelyek úgy néznek ki, mint a medve és a kacsa hibridje. A csőrök vad iszonyattól kunkorodnak, hápogások hallatszanak, szétrepülnek, a tollak meggyulladnak. Itt az egyik medvekacsa fejjel lefelé fordult, és tűzcsővé változtatta a fejét. Ott hab zúdult egyenesen a torkába, a gyomra azonnal levette a cipőjét, a madár teteme pedig szétrobbant, vért fröcskölt a gyermekből kiáramló húsmaradványokkal.
  A jerbók megégnek, és a mentőmodulokhoz rohannak, de úgy tűnik, a túlélés kísérteties reményét adó rendszer reménytelenül megsérült. Tábornokuk, a Tail Cockroach hisztérikus nyikorgást hallat:
  - Ó, az egyetemes kör négyzetesítésének istenei, által...
  Nem lehetett befejezni, a lángok lepték el szerencsétlen excellenciáját. Az intelligens rágcsáló húsa elemi részecskékre omlott.
  A csatahajó kiégett, légbuborékokat lövellve a vákuumba, majd felrobbant, sok darabra szétszóródva.
  Medvegyev, miután eleget játszott, még néhány parancsot adott. Novodvorszkáját posztumusz is kitüntette az Oroszország hőse sztárjával. Elrendelte, hogy Oleg Ribacsenkónak ítéljék oda mindazokat a kitüntetéseket és kitüntetéseket, amelyekkel Oroszország rendelkezik. Donald Trumpnak pedig átadta az Elsőhívott Szent András Rendet. Utána Medvegyev újra elaludt... Még senki nem zavarta.
  Egy ilyen bravúr után Alenka érezhetően felvidult. Ilyen a csapata is.
  Margarita szólalt meg elsőként:
  - Végezzük el Japánt a tengeren, és végezzünk velük a szárazföldön!
  Alenka melegen támogatta ezt az ötletet:
  - Természetesen! Miért engedjük meg új orosz katonák halálát!
  Natasha is megszólalt:
  - Kuropatkin túl határozatlan parancsnok. Tehát nem tény, hogy képes lesz nyerni, még ha figyelembe vesszük a japánok meggyengülését is a Port Arthur elleni támadás során!
  Medvegyev határozottan összefoglalta:
  - Támadjunk! Ez a mi esélyünk, és Oroszország esélye!
  Ezt követően a nagy teljesítményű és ultramodern tank mozogni kezdett. Igen, Japánnak rossz napja van. És nemegyszer átkozzák azt a pillanatot, amikor eszükbe jutott, hogy Oroszországgal harcoljanak.
  A tank a japán csapatok felé haladt. Alenka örömmel mondta:
  - Olyan csodálatos álmom volt. Mintha Natasával megvédenénk Rjazant Batu kán hordáitól.
  Margarita felébredt:
  - Álmomban voltam?
  Alenka negatívan megrázta a fejét:
  - Nem! Csak nem voltál ott!
  A lány bosszúsan felnyögött:
  - De kár!
  A mezítlábú Alenka nevetett és megjegyezte:
  - Csak akadályozhatna minket! De Natasha és én olyan menők voltunk!
  A szőke lány meglepetten kérdezte:
  - Menő voltál?
  A mezítlábas Alenka készségesen megerősítette:
  - Igen, nagyon klassz! És még sárkányon is lovagoltam!
  Natasha nevetett, és így válaszolt:
  - Nagyon szép voltál a sárkányon!
  Alenka készséggel megerősítette:
  - Ez olyan, mint egy mese! Ahol vannak sárkányok, elfek és minden elbűvölő!
  Margarita őszinte érzéssel válaszolt:
  - Sárkány nélkül is nagyon szép vagy! Csak egy tündér, és a csodák csodája!
  Alenka magabiztosan kijelentette:
  - Mindenkit legyőzök! Sárkányokkal és anélkül!
  És a harcos felmutatta az öklét.
  Az első orosz tank megtámadta a japánokat, akik Port Arthur falai mellett álltak. Még mindig elég sokan voltak. A tüzérség munkába állt. Válaszul a félelmetes harckocsi 152 mm-es ágyúja, valamint nyolc halálos géppuska lőtt. A szamurájokat ismét százával kezdték lekaszálni.
  Géppuskák - "Sárkányok", nagyon halálos dolog. Ötezer golyó percenként csak valamiféle vadállat.
  A japánok elestek, átlyukasztották, darabokra tépték, koponyáikat összezúzták. A hasuk szétrepedt, a testük pedig felugrott, feldobva a tűz zúzó ütéseitől.
  A halmozott töltetű töredezett héjak is felrobbantak. Kiválóak voltak gyalogsági lövöldözésre és hajók fenekére való behatolásra is.
  Ezek Terminátor lányok, a professzor pedig egy igazi zseni. Így hát elkezdték csépelni a szamurájokat.
  A csupasz lábú Alenka felkiáltott:
  - Dicsőítsék az orosz szellemet!
  Natasha csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, golyózáport küldött, és így folytatta:
  - És a cárunk, II. Miklós!
  A mezítlábas Alenka tovább küldözgette a kagylót a másik után. Három másodpercenként kirepült egy halálos fegyver. És a japán akkumulátorok elhallgattak. Sárgabőrű katonák pedig nagy számban haltak meg.
  Natasha, miután számos szamuráj rangot lekaszált, támogatta:
  - Szívünkben zeng a Szülőföld himnusza.
  A csupasz lábú Alenka, aki továbbra is köpködi a halálos töltelékű kagylókat, amelyek sokkal erősebbek, mint a plasztid, folytatta:
  "Nincs nála szebb ember az egész univerzumban."
  Natasha, csupasz lábujjával kíméletlenül lőtt a japánokra, hozzátette:
  - Szorítsd erősebben a lovag géppuskáját.
  A mezítlábas Alenka, a szamuráj roncsa befejezte:
  - Halj meg az istenadta Oroszországért!
  A lányok tényleg ilyenek, szuper! Csodálatos szépségek. Nézed őket és csodálod őket. De a japánok számára ez tiszta halál. A tank átsétált az akkumulátorokon. Kiütötte a fegyvereseket. Nagyon-nagyon gyorsan megcsinálta. Aztán átsétáltam a lövészárkokon. Sokakat le is kaszált. Pontosabban nem sok, de majdnem minden. A kiirtás teljesnek bizonyult. Itt természetesen minden automatikusan működött. Így pusztultak el a japánok.
  Alenka kuncogva megjegyezte, miközben csupasz lábujjaival megnyomta a joystick gombjait lebarnult lábujjaival:
  - Inkább hóhérok vagyunk, mint harcosok!
  Natasha kuncogott, és beleegyezett:
  - Szabadság, zseni és dicsőség hóhérok!
  És ismét patakokban lő. És vad erővel kiüti a szamurájokat.
  Margarita, aki mezítláb is pontosan lőtt, racionálisan megjegyezte:
  - Kevesebb lesz a meleg, Japánban pedig férfihiány lesz!
  A mezítlábú Alenka nevetésben tört ki, és ismét tüzelt:
  - Óvakodj a nőktől! Nők, vigyázzatok!
  Valójában ez az a fajta lány, aki lövedékeket, repeszeket és bármilyen golyót lepattan le róla. Mindenesetre a lány igazi terminátor.
  Natasha fogta és énekelte:
  - Légiók vonulnak,
  A szuronyuk ragyog.
  Milliók állnak mögöttünk
  Ó orosz ezredek!
  Senki nem fog megállni
  Senki nem zavarja...
  A lépés újakat nyit,
  Repüljünk gyorsan!
  És ismét az ellenségre fog esni. És nem engedi lemenni egy század amperig.
  A mezítlábas Alenka, aki a harkály egyhangúságával dobálta ki a kagylókat, felszisszent, és éppen gúnyosan énekelte:
  - Egy, csatár, két csatár, megdöbbentő.
  Natasha tüzelve megerősítette a dalt:
  - Egy ütés, két ütés, hever!
  Cool Alenka energikusan támogatott:
  - Egyszer egy deszka, két deszka - koporsót építenek.
  A mezítlábú Natasa, aki folytatta a tüzet, és géppuskarobbanásokkal kiütötte az ellenséget, felszisszent:
  - Egy lapát, két lapát - gödröt ásnak!
  És a harcos kacsintott zafírszemeivel. Tényleg olyan kedves.
  A mezítlábú Alenka alaposan megnézte a pozíciókat. A harckocsi gyorsan működött, Nogi tábornok seregéből gyakorlatilag nem maradt semmi. Úgy tűnik, magát a parancsnokot ölték meg. Végezzük az utolsó japánokat az ostromseregből.
  Medvegyev logikusan megjegyezte:
  - Idáig jutott a technika! Négy férfi több mint nyolcvanötezer japánt ölt meg néhány óra alatt.
  Félmeztelen Alenka gonoszul vigyorogva megjegyezte:
  - A többit is el kell pusztítanunk! Senkit ne hagyj hátra!
  Natasha énekelte, miközben az utolsó ezer szamurájra lőtt:
  - Nem, a hegyek nem lesznek aranyak, hamarosan megöljük Rusz összes ellenségét!
  Cool Margarita hozzátette:
  - Nem, nem aranyér, hamarosan halott ellenfél leszel!
  Miután Nogi tábornok seregét lekaszálták, a Terminátor lányok ideiglenesen kimásztak a tankból és mezítláb rohantak a havon. Nos, már tél van.
  Már több mint százötvenezer gyalogost semmisítettek meg. És plusz a japán flotta. Azonban több mint kétszázötvenezer japán áll szemben Kuropatkin tábornok hadseregével.
  Medvegyev tölgy fejjel kelt ki álmából. Sétált egy kicsit. Aztán újra játszottam a számítógépen... A Star Wars nagyszerű... De valami nem jött össze...
  Medvegyev elkezdte újrajátszani az új stratégiát. Bekapcsoltam a történelmi játékot: Oroszország II. Miklós idejében. És a háború Japánnal. Ez egy olyan kegyetlen háború. Bevethet egy stratégiát, és kibonthatja az erőket a számítógépen.
  Medvegyev könnyű szinten játszott, de kihagyott egy injekciót a japánoktól, és súlyos veszteségeket szenvedett. Igen, nem túl aktívan kell építeni. Indítsuk újra.
  És megint magadban játszol... Mint kiderült Kuropatkin helyén a megbízott elnök nem tündököl túlságosan... Állandóan akadnak hibák, hibák.
  Medvegyev ekkor a katonai tanácsadót fordult, és a dolgok simán mentek... Ő maga pedig szundikált, és elszunnyadt a székében.
  A gyönyörű Alenka mezítláb fröcskölve megkérdezte Natasától:
  - Mit érzel, hogy ennyi embert megölt?
  A szőke lány őszintén válaszolt:
  - Nem tudom! Olyan, mintha egy számítógépes játék lenne! Nem érzel dühöt, haragot vagy sok örömet!
  A csupasz lábú Alenka bosszúsan felkacagott:
  - Ez háború!
  Natasha szaltóba fordult. Piros, kerek sarka villogott. Általában egy csodálatos lány, aki sok erőfeszítés nélkül képes sokat elérni. És ha nem mosunk, csak lovagolunk.
  A lányok futottak a hóban. A testük nagyon kifejező. A mellkas nagy, a csípő fényűző, mint a ló fara, az izmok kiemelkedőek. Ezek a szépségek-hősök. Nekik van a legvalódibb női erő. Ennyi kegyelem. És a lábak - a cserzett bőr alatt gördülő izomgolyók.
  Három japán felderítő bukkant rájuk.
  A lányok bukfenceztek. És hogyan fogják a szamurájok állát csupasz sarkukkal. És valójában eltörték az állukat. És kiütötték minden fogukat. Ezt követően a lányok ezt énekelték:
  - Az oroszok nagyságát a bolygók felismerték,
  Magabiztosan rohanunk felfelé.
  Szeretnek és becsülnek minket a világ minden nemzete,
  Az egész ország népe a kommunizmus felé menetel!
  És ismét a szépségek kacsintottak smaragd szemekkel. Olyan harcosnak tűnnek. A harcosok aktívak. És ismét kocogás.
  A csupasz lábú Alenka felugrott. Megpörgette a forgókereket a levegőben, és észrevette:
  - Olyan menők vagyunk. Meghódíthatjuk az egész világot!
  Natasha kuncogott, és így válaszolt:
  - a Föld bolygó császárnője -
  Ez nagyon klassz!
  És mindkét lány egymásra kacsintott. Utána rohantunk vissza. Valójában minden háborús nap túl sokba kerül a cári Oroszország kincstárának. És itt az ideje, hogy gyorsan végezzünk a japánokkal.
  Medvegyev sugárzó mosollyal üdvözölte a lányokat:
  - Nos, szaladgáltál?
  A mezítlábú Alenka vigyorogva mondta:
  - Rohanunk és harcra készen állunk!
  Natasha agresszíven megjegyezte:
  - Mindenkit megölünk!
  Medvegyev intett a kezével, és ráparancsolt:
  -Akkor menjünk!
  A mezítlábú Alenka nevetett, és így válaszolt:
  - A mi négyünk a leghalálosabb a világon!
  Natasha tiltakozott ez ellen, és mezítláb taposott:
  - Nem a világon, hanem az univerzumban!
  Az erős, agresszív és halálos tank pedig minden sebességgel hajtott. Több mint kétszázötvenezer japán van előrébb. De van elég kagyló egymilliárd katonának!
  Lányok, professzor és diák - ez egy olyan csapat, amely mindenkit összetör és kosszarvba csavar. A tank pedig a japán csapatok felé repül. Fenyegetően nekirohan. Mindenkit össze akar törni.
  A mezítlábú Alenka örömmel énekelte:
  Oroszország kiterjedése - gyönyörű, kedves,
  Hol vannak a hó gyöngyei, a kristály határtalan folyói,
  És az orosz katona és a tábornok egy.
  Szent az állam jelképe - az ortodox sas, a mi királyunk!
  És akkor a gyors tank valóban felszállt. Úgy repült el mellette, mint egy vadászgép. És a japánok előtt találta magát. Újra működni kezdtek az univerzális ágyú és sárkány géppuskák . A lányok nagyon lelkesen vágtak neki az üzletnek. Minden további nélkül.
  Alenka csupasz lábujjakkal elsütötte a fegyvert, kiütötte a japánt és énekelte:
  - Dicsőség Ruszomnak, Sztálinnak és Leninnek, egy család!
  A vörös hajú ördög pedig smaragdszemekkel csillog. És hogy kibassza a szamurájokat. Szerelmes leszel.
  És Natasha sem alacsonyabb rendű. Megrázza a japánokat.
  És énekli:
  - Ne lassítson a kanyarokban. A mi sorsunk a győzelem, lányok!
  A harcos teljes virágzásban volt. És olyan gyorsan, tüzet öntve az ellenségre.
  És csupasz lábujjak nyomják meg a joystick gombját.
  Félmeztelen Alenka tüzelve megjegyezte:
  - Oroszországban két baj van...
  Margarita itt szakította félbe:
  - Ha ketten lennének!
  Mezítlábú Alenka, tüzelve, örömmel egyetértett:
  - Igen, ha csak kettőt!
  Natasha lövöldözve, japánok százait fektette le, fogta és énekelte:
  - Két, két tél alatt. Kettőben, két tavasszal!
  Mezítlábú Alenka, tüzel, hozzátette:
  - Megölöm a japánokat és visszajövök!
  Natasha kuncogott, és így válaszolt:
  - Port Arthur a miénk! És senkinek sem engedjük, hogy elfoglalja Mandzsúriánkat!
  És a harcos ismét megverte a szamurájokat. Az oroszok nem veszítenek a japánokkal szemben. Ez ismét bizonyítja, mennyire legyőzhetetlen Oroszország!
  A csupasz lábú Alenka összetörte az akkumulátort, és üvöltött:
  - Rus' híres lesz a legtávolabbi országokban és évszázadokban!
  Natasha is rikácsolt:
  - És semmiféle erő nem állít meg minket!
  És elpusztított még pár ezer szamurájt. Aztán a tartály előremozdult, és folytatódott a betakarítás.
  Margarita erre nézve kifejtette véleményét:
  - Ha a háborút ilyen fényesen megnyerik, mit tesz ezután Oroszország?
  Medvegyev nézte, ahogy a lányok lendületesen lekaszálják a japánokat, és azt javasolta:
  - Háború lesz, akár a németekkel, akár a britekkel! De mindenesetre a Felkelő Nap Országával vívott csata nem az utolsó!
  Alena, miután összetört egy másik akkumulátort, azt mondta:
  - Szóval adjuk a németeknek, hát adunk nekik annyit, hogy úgy tűnik, nem lesz elég!
  Natasha, a szamuráj pusztítója hozzátette:
  - És Hitlernek nem lesz kit toboroznia a Wehrmachtba!
  Alenka, csupasz lábujjával megnyomva a joystick gombjait, agresszíven kijelentette:
  - De sajnálom az árjákat. Annyi gyönyörű fehér srác halt meg!
  Natasha egyetértett ezzel, és szomorúan bólintott:
  - Igen, annyi jó ember halt meg! És miért?
  A lány megütötte a japánt és észrevette.
  - A japánok pedig jó nemzet, de kénytelenek vagyunk harcolni velük! Bár ez sem túl jó!
  Margarita logikusan megjegyezte:
  - És az állatok? Nem ölik meg egymást? De az ember csak a legmagasabb rendű állat!
  Medvegyev vigyorgott és ellenkezett:
  - Az embernek az állatokkal ellentétben lelke van! A lelke pedig valóban egyedi és halhatatlan! Szóval, mi és az állatok egy teljes szakadék vagyunk!
  Margarita ezt kifogásolta:
  - És a majmok? Magas szintű intelligenciával is rendelkeznek. Egyikük három és fél ezer szót tud!
  A megbízott elnök így válaszolt:
  - De ők a rokonaink!
  A mezítlábú Alenka rálőtt a japánokra, és ezt énekelte:
  - Én majom vagyok! Szintén férfi!
  Natasha, aki lekaszálta a szamurájokat, kotyogott:
  - Ne mászkálj majmokban egy évszázadig!
  A szupertank folytatta a japánok kaszálását. Miért ne? Tényleg egy őrült vadállat
  amely percenként negyvenezer golyót lő ki. A páncélja pedig szinte minden lövedék számára áthatolhatatlan. És nem csak a huszadik század eleje.
  Mezítláb Alenka lövöldözve agresszíven kijelentette:
  - Miklós cár sokat tett Oroszországért, de megbecsületlen és alábecsült maradt!
  Natasha, tüzet öntve a japánokra, egyetértett:
  - Ez igaz! A királyt megölték. Kényszerítették a papot, hogy lépjen le a trónról! És mi lett jobb?
  A mezítlábú Alenka ágyúból lőtt, és hozzátette:
  - Még rosszabb lett! És még aljasabb emberek kerültek hatalomra!
  Natasha kuncogott, megütötte a japánt, és azt mondta:
  - Tehát harcoljunk egy szebb jövőért! És Oroszország szabadságáért!
  Félmeztelen Alenka tüzelve azt mondta:
  - Változásért és győzelemért!
  Aztán felmutatta az öklét. Ő egy lány, aki képes erre. Akkor még a szamuráj sem fog tudni megszabadulni tőle. És a géppuskák működnek. Mindenki kaszál és kaszál.
  Valójában egész holtsorokat szántanak át. És gyilkosan megtisztítják a teret.
  Kuropatkin tábornok értesült arról, hogy valami furcsa dolog történik a japánok között. Lövöldözés, robbanások, valaki megtámadta őket.
  . FEJEZET 9. sz.
  Medvegyev, miután aludt egy kicsit, újra kezébe vette a számítógépet. Még csak nem is borotválkozott. És újra elkezdett játszani a maga módján.
  A Japán elleni támadás a szélhámos kód után tankokkal és repülőgépekkel. Köztük az első világháború legjobb bombázója, Ilya Muromets. Ami nagyon hangosan kijelentette magát. És úgy ütötte a japánokat, mint gumicsapást a legyekre.
  És előre Tokióba...
  Dmitrij Medvegyev, miután meghódította Japánt, Mikado császárnak nevezte magát.
  Aztán új háborúk...
  Játszhatsz például alternatív történelmet. II. Sándor 1875-ben azt mondta Bismarcknak, hogy Franciaországgal való nézeteltérései Németország és a franciák belső ügyei. Bismarck 1876-ban átvette és megtámadta Franciaországot. Eleinte a poroszok szerencsével eljutottak Párizsba. De aztán lelassítottak. És Nagy-Britannia belépett a háborúba... Minden rendben lett volna, de a britek csatát adtak Németországnak, és vereséget szenvedtek. Aztán a poroszok megvonták erőiket.
  A nyugati háború elhúzódott. A franciák kétségbeesetten védekeztek. Anglia egyre több erőt adott át...
  Eközben Oroszország meghódította Törökországot és Isztambult. Nagy-Britannia, Franciaország és Németország háborúba keveredett. Sándor cár birodalma pedig sok földet annektált, köztük Irakot is, elérve az Indiai-óceánt. És Palesztina, és a földek egészen Egyiptomig. Így aztán az orosz csapatok Szkobelev vezetésével meghódították Mekkát, Medinát és Szaúd-Arábia más városait.
  És kialakult az Orosz Birodalom déli része. És II. Sándor nagy király lett. És a háború Németország között Franciaország és Nagy-Britannia ellen tíz évig tartott.
  És gyakorlati döntetlen lett a vége.
  II. Sándor 1887-ig uralkodott, és Alekszandr Uljanov, Lenin testvére vezetésével végrehajtott merénylet áldozata lett. Dicsőséges uralkodása, amely alatt Oroszország sok utat épített, sok földet hódított meg és felszabadította a parasztokat, véget ért.
  Ez az alternatíva a játék menete volt. Harmadik Sándor Szkobelev parancsnokkal együtt meghódította Iránt és Pakisztánt. De ő is meghalt - fényes kis fej. II. Miklós alatt Oroszország háborút vívott az Indiai-óceánon már flottával rendelkező Japánnal, amely meglehetősen gyorsan segítségére volt a Csendes-óceánnak. Az oroszok viszonylag gyorsan legyőzték a szamurájokat, szárazföldön és vízen is sokkal több erejük volt.
  Ezenkívül az orosz hadsereget a ragyogó Szkobelev védelmi miniszter irányította. És Oroszország nemcsak győzött, hanem sikerült meghódítania Japánt is. Ráadásul az Egyesült Államok még nem merészkedett túl a nyugati féltekén, és Nagy-Britannia sem volt olyan erős. Ráadásul Oroszország szövetséget kötött Németországgal. Utóbbi az Afrikáért vívott harcban lemaradt Nagy-Britannia és Franciaország mögött. A cári Oroszország Japán és Kína egyes részei annektálása után még megerősödött. Épült a Delhi-Moszkva út.
  Ebből látható, hogy a cári Oroszország indiai és kínai terjeszkedési terveit sikeresen végrehajtották. Miklós cár az első világháború idején Németország oldalát választotta. A németek legyőzték Franciaországot, és elfoglalták Belgiumot, Hollandiát, Dániát és Norvégiát. Oroszország elfoglalta Egyiptomot, Afrika nagy részét és Indokínát. És Nagy-Britannia csendes-óceáni birtokai is. És még Ausztráliában is leszállt. Ausztráliáját pedig elfogták.
  Ezt követően a háború Nagy-Britannia partraszállásával és megszállásával ért véget. Az első világháború véget ért. Wilhelm császárnak azonban úgy tűnt, hogy Oroszország már túl sok földet hódított meg, anélkül, hogy igazán próbálkozott volna. És bosszúról álmodott. Oroszország valójában hatalmas területeket hódított meg - Ausztráliát, egész Ázsiát, Afrika nagy részét, a németek nem haraptak el annyira, és még többet az általuk megszállt Portugáliától és Spanyolországtól. Ausztria-Magyarország ellenőrzése alá került Olaszország és Líbia. Oroszország elfoglalta Afrika körülbelül háromnegyedét, majd valamivel később Etiópiát is elfoglalta. A németeknek sikerült levágniuk Marokkót.
  Németországnak ez természetesen nem volt elég. Bár elfoglalta Franciaországot, Belgiumot, Hollandiát és Norvégiát, Oroszország pedig leigázta Svédországot.
  Wilhelm megkezdődött az Oroszországgal vívott új háború előkészületei. Az 1929-es válság súlyosbította a helyzetet. Ausztria-Magyarország és Németország szinte egész Európát ellenőrizte. És Afrika egy része... És Nagy-Britannia. De ott volt még az USA és Kanada. Vilmos és II. Miklós még nem döntötte el, hogy háborút indítanak egymással. Ráadásul Oroszország a legkevésbé akart harcolni, hatalmas területeket emészt fel. Az asszimiláció felgyorsítása érdekében II. Miklós cár még négy feleséget is megengedett az oroszoknak. Amit a Nyolcadik Ökumenikus Zsinatban rögzítettek.
  Hasonló döntés született 1925-ben. 1926-ban pedig II. Miklós vett magának egy másik feleséget. Mint kiderült, a döntés nem volt hülyeség. 1929-ben a császárnak még egy lánya született. 1932. november 25-én pedig végre egészséges fia született. A második Miklós Péternek nevezte el. Nagy Péter tiszteletére.
  És 1933-ban, május 15-én új háború kezdődött. Németország hadat üzent Kanadának. Nagy-Britannia uralmaként. Két hónappal később az Egyesült Államok Roosevelt vezetésével a gazdasági válság ellenére belépett a háborúba Németországgal. Nem akarták feladni Kanadát.
  A már középkorú, de agresszív Wilhelm kezdetben egyedül próbált harcolni, anélkül, hogy orosz segítséget kért volna. Arra számított, hogy mindent maga csinál. De nem olyan egyszerű meghódítani egy óceánnal elválasztott területet. Ráadásul az Egyesült Államok gyorsan tankokat és hadsereget épített. És ezredeket alakítottak... A háború egy egész évig tartott, a németek számára nem sok sikert aratott. Aminek csak Izlandot és Grönlandot sikerült elfoglalnia. Kanadában azonban nem tudták megfogni.
  Wilhelm II. Miklós cárhoz fordult: "Segítsen, kolléga!" Te vagy az unokatestvérem és a testvérem. II. Miklósnak voltak tervei Alaszkával és Kanadával kapcsolatban. Nos, úgy döntöttem, hogy nem az istenek faragnak edényeket. Elvette, és 1934. június 25-én hadat üzent az USA-nak és Kanadának. Csapatai Alaszkán, az Egyesült Államok területén haladtak át.
  Ekkorra már megépült a Chukotka felé vezető vasútvonal, és az orosz csapatok sikeresen nyomultak előre. Az ő oldalukon a számbeli fölény és a világ legjobb tankjai voltak, könnyűek, nehézek és közepesek egyaránt.
  Amerikának tehát egyenlőtlen erőkkel kellett megküzdenie.
  És II. Miklós, mint látjuk, valóban fehér lovon ül. És egyik győzelem a másik után. Az orosz csapatok átvonulnak Alaszkán. És várost városra, falut falura veszik.
  A németek Kubában próbálnak partra szállni. A háború növekszik. Wilhelm császár ezt írja II. Miklósnak:
  - Az oroszok és én mindig is egységesek voltunk és leszünk is. És soha nem fogunk veszekedni. Legyen tehát vége Amerikának.
  A meghosszabbított kommunikáció miatt a haladás a tervezettnél kicsit lassabb volt. Az orosz cári csapatok azonban öt hónapos harcok alatt elfoglalták egész Alaszkát, és behatoltak Kanadába.
  Roosevelt még békét is ajánlott Oroszországnak, megígérte, hogy feladja Alaszkát, de már késő volt. A háború vad elhagyatottsággal folytatódott.
  1935 telén a nehéz időjárási körülmények ellenére az orosz csapatok elérték az Egyesült Államok északi határait. A harcok tavasszal is folytatódtak... Az orosz csapatok egyik hadműveletet a másik után hajtották végre, és július végére Kanada szinte egészét elfoglalták. Augusztusban pedig körülvették Philadelphiát.
  Az USA nagyon nehéz helyzetbe került. De kétségbeesetten visszavágtak... 1935 végére azonban már az USA területének több mint egyharmadát elfoglalták. Télen pedig még nagyobbak voltak a cári sikerek... 1936. március elejére megközelítették Washingtont és New Yorkot.
  Áprilisban pedig mindkét várost elfoglalták... A háború egészen augusztusig tartott, mígnem az Egyesült Államok teljes területét el nem foglalták.
  Aztán jött az offenzíva Mexikóban, és így tovább, az egész területen.
  Wilhelm azt javasolta II. Miklósnak, hogy fejezze be az egész világ felosztását. II. Miklós egyetértett.
  1937 folyamán egész Latin-Amerika elfoglalta az orosz csapatokat. Így II. Miklós befejezte a világ németekkel való felosztását. És már csak három birodalom maradt: a legnagyobb: az orosz, majd a német, és még tovább Ausztria-Magyarország.
  Oroszország így lett a világ hegemónja, de... II. Miklós még mindig nagy cár, de halandó. 1939 augusztusában halt meg. Az idős Wilhelm pedig 1939. szeptember 1-jén támadta meg Oroszországot. Úgy döntött, kihasználja, hogy Negyedik Péter még fiú, még hét éves sem. És úgy döntött, hogy amíg a régensek uralják Oroszországot, jobb, ha sztrájkol. Két nappal később Ausztria-Magyarország is belépett a háborúba. A világ minden országa konfrontációba keveredett. Megkezdődött a Föld történetének utolsó háborúja.
  A cári hadseregnek nem volt párja a fegyverek számát és minőségét tekintve. Az orosz tankok és repülőgépek még mindig a legjobbak a világon.
  És a csaták ezt mutatták. Ilyenek az új tehetséges parancsnokok is.
  De Ausztria-Magyarország a kezdetektől fogva a gyenge láncszemnek bizonyult. És szinte az első napoktól fogva veszített. A cári hadsereg legyőzte az osztrákokat, bevette Lvovot, majd Peremilt. A németek csak azáltal mentették meg az osztrákokat a teljes vereségtől, hogy haderejük egy részét kivonták Lengyelországból. De még ennek sem volt haszna. A császár hadseregének Varsó elfoglalására tett kísérlete szégyenteljes kudarcot vallott. Az orosz csapatok pedig erőszakkal visszaszorították őket több mint kétszáz kilométerre.
  A németek nagy nehezen megállították az orosz csapatokat. Az egész tél csatákban telt el. Tavasszal is javában folytak a csaták. Az orosz csapatok fokozatosan magukhoz ragadták a kezdeményezést. Többször több katonájuk volt, ezért nyárra annyira megviselték a németeket a kölcsönös csetepatékban, hogy elkezdték megadni magukat. Ezzel egy időben megkezdődött az Ausztria-Magyarország elleni offenzíva. Ősszel Budapestet körülvették. Emellett a cári hadsereg elfoglalta a német birtokokat Kanadában. 1940-1941 telén pedig a cári hadsereg elvágta Kelet-Poroszországot. És 1941 áprilisára elérte az Oderát.
  A németek helyzete rendkívül nehézzé vált. 1941 májusában Bécs elesett. A nyár folyamán pedig az oroszok elérték az Alpokat, és felszabadították Velencét. Beléptünk Németország déli régióiba.
  Ősszel pedig végre elfoglalták Olaszországot. A Berlin elleni téli offenzíva 1942. január 30-i elfoglalásával ért véget. Ezt követően meggyengült a németek ellenállása, akik Afrikában már elveszítették minden vagyonukat. Az oroszok áprilisra elérték a Rajnát. Ezt követően április 22-én a német erők maradványai kapituláltak.
  Ezzel véget ért az utolsó háború a Föld bolygón. A cári Oroszország győzelmével és sikerével ért véget.
  Ezután következett a világűr meghódítása. Még 1936-ban repült az első orosz ember az űrbe. A Föld körül repült. És 1945-ben, május 9-én az oroszok leszálltak a Holdra.
  1967-ben repültek a Marsra. A Vénuszra 1969-ben. A Merkúrnak 1972-ben . A Jupiter műholdain pedig 1973-ban. Az ember már 1980-ban landolt a legtávolabbi Plútó bolygón. 2003-ban pedig megtörtént az emberiség történetének első repülése a Naprendszeren kívül. Az orosz hajó Alaf Centauriba repült, és 2018-ban tért vissza.
  2020-ban Oroszországot továbbra is Negyedik Péter irányítja, aki a modern orvostudomány vívmányainak köszönhetően egyáltalán nem öregember. Negyedik Péter nyolcvanegy éve uralkodik, és uralkodása a leghosszabb a világ történetében. Ahol természetesen ismertek az uralkodás pontos dátumai.
  Nos, egyelőre minden nyugodt a világon, mint mindig. És még egy kicsit unalmas is... Az embereknek jó az életük. Igaz, vannak problémák a túlnépesedés miatt. De itt már születési korlátozásokat vezetnek be.
  Az ortodoxia modernizálódott. A papok borotválkoztak, vállpántos egyenruhába öltöztek.
  A technológia fejlődése óriási munkanélküliséget teremtett. De ez a probléma is megoldódott. Kifejlődött a Hypernet.
  Kutatások folynak, a fénysebességnél gyorsabb mozgásra képes űrhajókat már létrehoztak. Igen, jó a cári Oroszországnak és az egész világnak a Romanovok uralma alatt. Ez a legdicsőségesebb dinasztia az emberiség történetében.
  Miklós cár atya. Építs paradicsomot a Föld bolygón!
  Dmitrij Medvegyev elvetette a stratégiát. Az egész világot meghódította az orosz cárok számára. Megmutatta stratégiai gondolkodását. Nagy sikert ért el, és újra elaludt, úgy öltözött és álmodott, mint korábban.
  Kuropatkin kijelentette:
  - Nyugodt! Csak béke!
  Linevich tábornok riadtan jegyezte meg:
  - Excellenciás úr, talán most lecsaphatunk?
  Kuropatkin tábornok adjutáns kijelentette:
  - Nem! Természetesen nem! Ez lehet egy japán csapda!
  Linevich tábornok félénken megjegyezte:
  - Ez a lehetőség, hogy végre megnyerjük ezt a háborút!
  Kuropatkin remegő hangon kijelentette:
  - Türelem, türelem és még több türelem!
  Linevich dühösebben ellenkezett:
  - De Alekszandr Szuvorov azt mondta: egy pillanat győzelmet ad!
  Kuropatkin szárazon motyogta:
  - Itt én vagyok a parancsnok! És mindenekelőtt meg kell őriznünk a hadsereget. És általában, Japán hamarosan kifogy!
  Linevich azt javasolta:
  - Talán legalább egy felderítést kellene csinálnunk?
  Kuropatkin vonakodva beleegyezett:
  - Ez lehetséges, csak óvatosan!
  Linevich agresszíven felmordult:
  - A cár és a haza nevében!
  Eközben a szupertank kitisztította a japánokat. Kiütötte őket, különféle módokon lelőtte őket.
  A csupasz lábú Alenka kíméletlenül tüzelve megkérdezte a megbízott elnöktől:
  - Ez az utolsó műtétünk?
  Medvegyev vigyorogva kérdezte:
  - Miből gondolod?
  A vörös hajú vadállat megjegyezte:
  - A japánoknak nincs több nagy alakulata!
  A szamuráj szögezésével és lelövésével Natasha is egyetértett:
  - De valójában Japánnak nincs más ellen harcolni valója!
  Medvegyev kissé bizonytalan tekintettel válaszolt:
  - Japán több új csapatot gyűjthet, és új hajókat vásárolhat Amerikától és Nagy-Britanniától. Tehát valljuk be, a háborúnak még nincs vége!
  Félmeztelen Alenka a szamurájra lőve megjegyezte:
  - Mi van akkor, ha Oroszország mérsékelt feltételekkel békét ajánl Japánnak? Csak a Kuril gerincet vesszük, és minden más marad, mint a háború előtt?
  A megbízott elnök egyetértett:
  - Ebben az esetben nagy valószínűséggel béke lesz!
  Margarita dühösen megjegyezte:
  - Ha nem a forradalom, a japánok akkor is vereséget szenvedtek volna. Nem mennének sehova!
  A mezítlábú Natasha, tüzet öntve a szamurájra, készségesen beleegyezett:
  - Természetesen! Nem mennének sehova!
  Cool Alenka, kagylókkal széttépve a japánokat, azt javasolta:
  - Fogjuk el a Mikadót!
  Natasha agresszíven felugrott:
  - Elkapni a Mikadót? Hát érdekes!
  Margarita mosolyogva jegyezte meg:
  - Nem lenne túl sok?
  Medvegyev is kétségeit fejezte ki:
  - Nem túl sok ez? Hiszen egy dolog megvédeni a sajátját, és más beavatkozni Japánba, amely valljuk be, szintén nem az eredeti orosz földeken harcol!
  A mezítlábú Alenka felszisszent, ismét kagylókkal zúzta a japánokat:
  - Megéri ekkora irgalmat tanúsítani?
  Natasha csupasz lábujjával nyomkodta a joystick gombjait, és bólintott:
  - Tényleg, miért van erre szükségünk? A Mikadót is megörökíthetjük!
  Margarita nevetett:
  - Úgy vagyok rajtad, mintha háborúban lennék! És háborúban, mint rajtad!
  Medvegyev szigorúan válaszolt:
  - Tudnod kell, mikor kell abbahagyni! Nem vagyunk véletlenszerű emberek! Mi vagyunk azok, akik komolyan és tudatosan megváltoztatják a történelmet! Tehát érzést kell mutatnia, beleértve az intézkedéseket is!
  A mezítlábú Alenka lőtt és énekelt:
  - Eh, mérj, mérj! Mennyi a kolera!
  A szupertank aktívan dolgozott. Már több mint százhuszonötezer japánt semmisítettek meg. Fele maradt.
  Natasha vigyorogva énekelte:
  - Elpusztítjuk az erőszak egész világát,
  Le a földre, majd
  Egy menő új világot építünk,
  Hogy ne legyenek benne bajok és problémák!
  A mezítlábas Alenka nagyon halálos tüzet gyújtva felszisszent:
  - Egy jó és igazságos királyért!
  Margarita azt javasolta:
  - Vagy talán veszünk pár trófeás hordó szakét?
  A mezítlábú Alenka mérgesen vigyorgott:
  - Mit akarsz inni?
  Margarita megrázta a fejét:
  - A sportolók nem isznak!
  A mezítlábú Alenka, miután felrobbantott egy újabb akkumulátort, kuncogott:
  - Kis edényekből!
  Natasha azt javasolta:
  - Igyunk pálmasört. Ez egészségesebb!
  És még több japánt lőtt le.
  Medvegyev így válaszolt:
  - Előbb az üzlet, utána a szórakozás!
  Ezt a megbízott elnöknek nem kellene tudnia? Nem volt mindig elfoglalt és elfoglalt?
  Igen, Medvegyev ügyvezető elnök egyik első rendelete az volt, hogy háromszorosára emelte az Állami Duma képviselőinek fizetését. És mi lesz a képviselőkkel? Elhalasztották az elnökválasztást. Így Medvegyev elég hosszú ideig volt megbízott elnök Oroszországban.
  És ebből még egyedi helyzet is lett. Amikor az államfő olyan sokáig látja el feladatait. De a változás nem jön. Pontosabban Medvegyev alatt minden rosszra változott. Mintha a szerencse, amely Putyint annyira szerette, úgy döntött volna, hogy bosszút áll utódján. Mi a gond vele!
  A modernizált T-95 harckocsi folytatta a szamurájok geometriai folyamatban történő kiirtását. Ez a gép megmutatta hatékonyságát. És a kvázi-anyag megsokszorozódásának dühének negatív ereje.
  Félmeztelen Alenka a japánokra lőve logikusan megjegyezte:
  - Mégis, ez nem teljesen helyes. Kiderült, hogy szuperfegyverek nélkül nem tudunk mit kezdeni!
  A mezítláb Natasha dühösen válaszolt:
  - Néhány felsőbb hatalom megakadályozta, hogy Oroszország megnyerje a háborút Japánnal. De jót terveztek, Kína evangelizálását. És nem lett túl szép!
  Margarita feltette a nyilvánvaló kérdést:
  - Mi lesz akkor Istennel? Miért nem segített az ortodoxon?
  Szinte meztelen Alenka, héját küldözgetve megjegyezte:
  - Ez az! Sőt, engedjék meg, hogy a japánok megnyerjék az ortodox országot. Ez valóban az orosz hit elárulása!
  Natasha, tüzet öntve a japánokra, dühösen megjegyezte:
  - A birodalmi vallás ne legyen pacifista. Lehet-e nagy országgá válni, ha a parancsolat szerint élsz: ha a jobb arcodon ütnek, fordulj balra!
  A hűvös Alenka készséggel egyetértett ezzel, összetörve a japánokat:
  - Természetesen! Nincs szükségünk pacifizmusra! Szeresd az ellenségedet! Ez parancsolat?
  Margarita lelkesen énekelte:
  Bárki, aki ember, harcosnak születik,
  Így történt - a gorilla elvette a követ.
  Amikor az élő harcra van ítélve,
  És a tűz forrón ég a szívben!
  
  A fiú gépfegyvert lát álmában,
  Jobban szereti a tankot, mint a limuzint.
  Ki akar egy fillért nikkelt csinálni,
  Születésétől fogva megérti, hogy a hatalom uralkodik!
  Natasha felkiáltott, és tüzet öntött a japánokra egy bugyogó vulkán dühével:
  - Igen, automata! És az erő a fő! Nyernünk kell!
  A mezítlábú Alenka őrjöngve és dühében felszisszent, kiütötte a japánokat:
  - Én vagyok az, aki győzni születtem! És nem kevesebb. Győzelmünk a miénk lesz!
  Natasha beleegyezett, izmos lábai csupasz lábujjait a joystick gombjain nyomva:
  - Így lesz a legjobb! Uralkodtunk és mindig is uralkodni fogunk! Mármint Oroszország!
  A mezítlábú Alenka, kiütve a japánokat, felsikkantott:
  - Nem hazudok, uralkodni akarok! De nem csak egy rozsdás gép, hanem egy egész birodalom!
  A lány pedig már elsöpörte a Felkelő Nap országának utolsó akkumulátorát. Olyan szépség, hogy világbajnoknak kellene lennie. És soha ne engedj a gyengeségnek és a félénkségnek.
  Natasha lövöldözve motyogta:
  - Királynő leszek! Vagy ami még jobb, a császárné!
  A mezítlábú Alenka így folytatta:
  - Mi a helyzet a háborúval, mi a helyzet a háborúval, rossz nő és kurva! De jóképű srácokat hoz létre, azt mondja - öld meg a gyávát benned!
  Margarita egyetértően bólintott:
  - Így van, öld meg magadban a gyávát! Azt hiszem, ha II. Miklós lemondott a trónról, az egyáltalán nem a gyávaság miatt történt!
  A félmeztelen Alenka határozottan kijelentette:
  - Most nem fog lemondani! Megerősítjük a királyi trónt, hogy évszázadokon át álljon!
  Natasha felkiáltott:
  - Legyen nagy II. Miklós cár! Mi támogatjuk Önt! Nem lesz forradalom - lesz Nagy Oroszország!
  Végül a harcosok befejezték a Felkelő Nap Országa hadseregének kiirtását. Több mint kétszázötvenezer katona és tiszt halt meg. Így Japán szinte teljes szárazföldi hadereje megsemmisült. Mint ahogy a haditengerészet is megszűnt létezni.
  A mezítlábú Alenka vigyorogva jegyezte meg:
  - Megérte a fáradságot? Szóval, azt akartam mondani, hogy kiborulj? Anélkül, hogy túl sokáig ellenállt volna, a hadseregnek sikerült legyőznie Oroszországot!
  Natasha magabiztosan kijelentette:
  - Oroszország kizárólag az ötödik oszlop miatt veszített. Különben úgyis nyertünk volna!
  Margarita megkérdezte a megbízott elnököt:
  - Mit fogunk csinálni? Menjünk vissza vagy folytassuk?
  Az áramtalanító Medvegyev bekapcsolta a számítógépet, és így szólt:
  - Most előrejelzést adunk a cári Oroszország további fejlődéséről. Ha minden jól megy, visszajövünk.
  Kellemes női hang hallatszott;
  A japán szárazföldi erők és haditengerészet teljes megsemmisítése után a Mikado békét kínált. Az Egyesült Államok és Nagy-Britannia megállapodott abban, hogy közvetítőként lépnek fel.
  A feltételek kedvezőek voltak Oroszország számára. Az ország megkapta a Kuril gerincet és Tajvant.
  Valamint Mandzsuria, Korea, Mongólia feletti ellenőrzés. Emellett Japán kétszázötvenmillió arany orosz rubel kártalanítást is fizetett.
  II. Miklós cár tekintélye nőtt, és a forradalmi érzelmek hanyatlásnak indultak. Az ország gyors gazdasági fellendülésbe kezdett. Zheltorossija felkelt. Kína egy része önként Oroszország része lett, valamint Korea és Mongólia. A cári birodalom nagyobb lett, lakossága pedig növekedett. A gazdasági növekedés korábban kezdődött, mint a valós történelemben, és erősebb volt.
  Nem volt Állami Duma, és a cári kormány jobban fel tudott készülni az első világháborúra. Oroszországban megjelentek a világ első tömeggyártású "Luna"-2 könnyű tankjai, valamint az "Ilya Muromets" és "Svyatogor" négymotoros bombázók. Az első világháború egyébként is elkezdődött, de Oroszország számára sikeresebb volt.
  Mivel a királynak nagyobb volt a lakossága, a gazdasága és a hadserege. A belső pozíció pedig erősebb. Nincs Állami Duma - a lázadás és a katonai puccs melegágya.
  Változó sikerrel, de általában Oroszország kezdeményezésére és a legtöbb csata megnyerésével a háború 1915. november 7-én Németország megadásával ért véget. Ausztria-Magyarország összeomlott és kettészakadt. Galícia és Bukovina orosz tartományok lettek. Krakkó és a környező területek bekerültek a Lengyel Királyságba, csakúgy, mint Poznan, Danzig és Kelet-Poroszország egy része. Klaipeda pedig csatlakozott a balti tartományhoz. Kialakult Csehszlovákia - egy királyság Oroszországon belül.
  Románia annektálta Erdélyt. Magyarország független királyság lett, de Oroszország pártfogása és Miklós cár társuralkodója alatt állt. Ausztria nagyon kicsi ország lett. Jugoszlávia jött létre, szintén Oroszország védnöksége alatt és II. Miklós társuralkodója alatt.
  Türkiye eltűnt a világ politikai térképéről. Irak és Palesztina Nagy-Britanniához, Szíria Franciaországhoz, Kis-Ázsia és Isztambul orosz tartományokká váltak. Így Oroszország ismét megnövelte területét. De ezzel nem ért véget. Aztán a Szaúd-félszigetet a franciákkal és a britekkel együtt meghódították. Aztán Oroszország és Nagy-Britannia felosztotta Iránt és Afganisztánt. Az északi és a középső része orosz tartományok lett, délről pedig brit gyarmat.
  Úgy tűnt, a világ stabilizálódott. A háború csak Kínában folytatódott. 1929-ben azonban súlyos gazdasági válság tört ki, amely a nagy gazdasági világválsághoz vezetett.
  A forradalmi érzelmek ismét erősödtek Oroszországban. Sztrájkok és tiltakozások törtek ki. De kiderült, hogy a válság nem túl súlyos. Ráadásul 1931-ben ismét kitört a háború Japánnal.
  A szamuráj bosszút akart állni. De ezúttal az orosz hadsereg minden tekintetben erősebb volt. És Kolchak admirális zseniális haditengerészeti parancsnok.
  Japánt nemcsak legyőzték, hanem el is foglalták. Miklós cárt 1932 februárjában koronázták hivatalosan Japán Mikado császárává. Így Oroszország még jobban terjeszkedett. És bekebelezte szinte egész Kínát.
  Mind a lakosság, mind a terület tekintetében Oroszországnak nem volt párja. Ráadásul a Brit Birodalom gyengült. Hitler 1933-ban került hatalomra Németországban, de mit tehetne Oroszország ellen? Nem fontos. Miklós cár 1937-ben halt meg, miután rendkívül sikeres uralkodásnak örvendett, Rettegett Iván után a második leghosszabb ideig. És rekord hódításokkal a területet és a lakosságot tekintve.
  Személyes életében azonban nem minden sikerült a királynak. Alekszej örököse fiatalon halt meg. Az egyenlőtlen házasság miatt Mihail öccsét megfosztották Oroszország trónjára való jogától.
  A koronát Kirill Romanov örökölte, aki 1938-ban halt meg anélkül, hogy egy évet is élt volna. És fia, Vlagyimir, a harmadik lett az új király. Megkoronázták, és az uralkodó boldogan uralkodott 1992-ig. Oroszország pedig először Franciaországtól és Nagy-Britanniától vette át a gyarmatokat Németországgal együtt. Aztán meghódította Németországot. És akkor az egész világ. Röviden: az új Első György cár 1992-ben lett a világcsászár.
  Medvegyev befejezte az áttekintést, és azt mondta:
  - Úgy látszik, elég ehhez az univerzumhoz! Visszajövünk!
  És mind a négyen felkiáltottak:
  - Dicsőség II. Miklós cárnak!
  . KÖZÉPES EPILÓGUS
  Medvegyev felriadt egy hívásra... Tájékoztatták, hogy Zelenszkij beiktatása Oroszország és Ukrajna elnökévé már folyamatban van. És azt mondják, itt az ideje, hogy Dmitrij Anatoljevics elhagyja az irodát.
  Medvegyev vonakodva engedelmeskedett. Indulás előtt megborotválkoztam és megfürödtem.
  Aztán elhagyta az irodát. Egy speciális járművel vitték el. Útközben azt mondták, hogy Medvegyevnek az lesz a legjobb, ha a Kanári-szigetekre repül, hogy ott pihenjen.
  Zelensky pedig újabb műsort készített a beiktatásáról. Szokás szerint színes tűzijátékkal és ugrásokkal. A beiktatás napján Vitalij Klitschko Michael Tysonnal harcolt a kijevi stadionban. A híres amerikai bokszoló nagy pénzproblémák miatt egyezett bele a küzdelembe. Klitschko mind a tizenkét menetet uralta, de diplomatikusan nem ütötte ki Tysont.
  Formálisan a világbajnok egyik mellékváltozatát játszották ki.
  Ezt követően Vitali Klitschko gyémánt övet kapott.
  Vlagyimir Zelenszkij a világ minden országából - köztük Kínából - kapott gratulációkat. Sőt, az Égi Birodalomban a népi nyugtalanság fokozódott. Az ember nem csak kenyérrel él. Az emberek demokráciát és szabadságot akartak. A Kínai Kommunista Párt despotizmusának elege lett, mindenki szabadságot akart.
  Zelensky pont ilyen szimbólummá vált. A demokratikus erő jelképe, Putyin alatt a titkosszolgálatok diktatúrájának bukása után.
  Zelenszkij sokat beszélt a változásokról, a gazdaságról és az új eredményekről. Oroszországban már kiírták a versenyt a miniszterelnöki posztra. Több ezer jelentkező volt. A kiválasztási folyamat nagyon intenzív volt. És remekül nézett ki.
  Eddig minden simán ment. Zelenszkij még bukfencet is csinált a beiktatásán. Tapsot kapott. Majd bemutatta idegennyelv-tudását. Nagyon aktívan és lendületesen cselekedett.
  Végül Zelenszkij átvette, és még néhány beszédet mondott.
  A beiktatást követően személyi döntések következtek. Sok változás és új arcok a kormányban.
  Valóságos válogatás zajlott a "vasi komisszárokból". Személyzeti forradalom zajlott Oroszországban.
  Zelensky már az első napokban számos rendeletet adott ki. Engedélyezett alkoholárusítás éjszaka és utazási pontokon. Új adókat vezettek be a gazdagokra. Feloldotta a képviselők és bírák mentelmi jogát. Megnövekedett termelési kibocsátás. Vámokat vezettek be a Kínával folytatott kereskedelemre.
  Fehéroroszországban népszavazást tartottak az Oroszországgal való egyesülésről. És ez is Zelenszkij nevéhez fűződik. A fehéroroszok többsége támogatta az Oroszországgal való egyesülést.
  Zelenszkij nehezményezte, hogy Medvegyev túlságosan emelte a foltokat, de megígérte, hogy az infláció megnyugszik. És hogy semmi rossz nem fog történni.
  Az árak növekedése valóban hamarosan megállt. És az orosz gazdaság növekedésnek indult. És a Kaukázusban a militáns akciók valahogy elhaltak. Sokkal nyugodtabb lett.
  Zelenszkij végül javaslatot tett az orosz miniszterelnöki posztra. A harminckét éves tudományok doktora, Alekszej Bolsakov lett. A versenyt nagyon magabiztosan nyerte. És ő lett a miniszterelnök, a legfiatalabb az orosz történelemben.
  Medvegyev a Kanári-szigetekre repült nyaralni, és csak szórakozva megkapta a volt elnök nyugdíját. Eddig semmi gond nem volt vele. Sojgut azonban letartóztatták, és puccskísérlettel vádolták. Mit akart?
  Rengeteg más megoldás is volt... Amerikában egy negyvenegy éves demokrata nő nyert. Így a kormány megváltozott. És egy nő és az Egyesült Államok történetének legfiatalabb jelöltje került hatalomra. Trump korszaka véget ért . De az Oroszországgal való barátság csak most kezdett virágozni. Természetesen a diktatórikus Kínával szemben az Egyesült Államok és az új Orosz Birodalom barátok voltak.
  Zelenszkij még népszavazást is tartott, és más nevet vezetett be: helyette Oroszország - Kijevi Rusz. Ami szintén sokat beszélt. Fehéroroszország csatlakozott a szövetséghez. És elkezdődött a birodalom újjáéledése... Demokratikus alapon.
  Az Egyesült Államok új női elnöke örökölte Trump Kínával szembeni ellenségességét, és egy koalíció létrehozásának szentelte magát. A Kijevi Rusz sikeresen fejlődött Zelenszkij alatt. Oroszország némileg visszafogta Kínát. Aztán csatlakozott a NATO-hoz. Hamarosan egy oroszbarát kormány került hatalomra Kazahsztánban, és megalakult az unió állam. Az oroszok elszorították Közép-Ázsiát Kínától. A konfrontáció egyre nőtt.
  Zelenszkij Sztálin- és Putyin-ellenes kampányt folytatott. Megfosztotta Sztálint és Putyint minden kitüntetéstől, amelyet Medvegyev adott nekik.
  De minden békésen alakult. Bár a kommunisták tiltakoztak. Elmentünk gyűlésekre.
  És ott végre kivették Lenint a mauzóleumból. Egyfajta öröm sokaknak. Az ortodox egyház pedig szentté avatta II. Sándort és Rettegett Ivánt, orosz cárokat. Miklós emlékművei is növekedtek.
  A cárizmus és a nyugatiasság valahogy divatba jött. Közelebb kerültek Európához, és a külföldiek sok állást kaptak. Oroszország a nyugati világ részévé vált, és Trump távozása után a globalizációs folyamat felerősödött. Kína pedig elszigetelődött, és belső zűrzavarral kellett szembenéznie.
  Ugyanakkor Zelensky növelte a születési arányt a szláv birodalomban. A régóta ígért Holdra tartó repülés végre megtörtént. És minden csodálatosan sikerült.
  Szövetséges kapcsolatok jöttek létre Oroszország és az Egyesült Államok, pontosabban Kijevi Rusz és Amerika között.
  A konfrontáció pedig a múlté. A világ egyre globálisabb és biztonságosabb lett. Bár voltak háborúk. A Kijevi Rusz az Egyesült Államokkal közösen hadműveletet hajtott végre Líbiában, ahol véget vetettek az iszlamistáknak. Aztán a Közel-Kelettel foglalkoztunk, ott bázisokat hoztunk létre Amerikával együtt. A Kijevi Rusz és az Egyesült Államok együtt kezdte megbillenteni a világot, és kiszorítani Kínát Afrikából. És itt nem nélkülözhetjük a háborúkat. És a földi hadműveletek is.
  A Kijevi Rusz és az Egyesült Államok közösen hajtott végre légicsapásokat.
  Fokozatosan a kínaiakat elűzték a világ minden tájáról. Az égi birodalom pedig mély gazdasági és politikai válságba esett.
  A Kijevi Rusz pedig egyre jobban virágzott.
  Oroszország soha nem ismert ekkora gazdasági növekedési ütemet. És hogy Kína összeomlott - a Kijevi Rusz felemelkedett. És gyorsan nőtt.
  A Chukotka felé vezető vasút rekordidő alatt épült meg. Ami önmagában is nagyon klassz.
  És alagutat ástak Alaszka alatt. Az amerikaiak elkezdték építeni az Oroszországgal való összeköttetést szolgáló vasutat is. Vasút is épült Delhibe... Ugyanebben az időben Szibériából ástak csatornákat Közép-Ázsia öntözésére.
  Irán ellen közös hadműveletet hajtott végre az Egyesült Államok és a Kijevi Rusz. És bevezettek egy józan világi rezsimet. Ezt követően csatornát kezdtek ásni a Kaszpi-tengertől a Perzsa-öbölig.
  A NATO az arab országokkal bővült. Szaúd-Arábiában felállt a parlament. A nők elkezdték levetkőzni a burkákat. Megkezdődött a világi állam kiépítése.
  Az orosz médiában mindenki szidta Putyint a szélsőségesség miatt, és sárral dobálták meg, amiért Oroszország majdnem Kína gyarmatává tette Oroszországot, de hála Istennek, még időben meghalt. Keményebb szavakat is mondtak. Medvegyev ellen azonban büntetőeljárás indult. És nem csak egy.
  Sztálint kivitték a Kreml falából. Lenin sokkal korábban a mauzóleumból.
  Sok minden megváltozott az állam szimbólumaiban. Számos új típusú zászló jelent meg. Az orosz zászlót sárgával egészítették ki, a kéket pedig a világoskék váltotta fel.
  Ez is érdekes volt. Megváltozott a címer... Pénzreform is volt. Pénzt váltottak az arány szerint: egy az ezerhez. Megjelent a Kijevi Rusz rubel aranystandardja. Ugyanakkor új és régi pénz keletkezett - egy fillér - fél kopecka és fél - negyed penny.
  Minden rendezett...
  A címek is kezdtek újjáéledni... Megjelentek a hercegek, bárók, grófok, márkiék, sőt hercegek is. Különösen Zelenszkij lett a herceg. Moldova is a Kijevi Rusz része lett. A királyválasztásról már volt szó.
  De Zelenszkij azt mondta, hogy a Kijevi Rusz elnökét csak a nép választja meg. És legfeljebb két kifejezés.
  Ráadásul Zelenszkij hat évről ötre csökkentette az orosz elnök hivatali idejét. Igaz, Zelenszkij hat évig töltötte első ciklusát.
  Ekkorra már befejezte Közép-Ázsia Oroszországhoz csatolását. És visszaállították a Szovjetunió határait. Csak a balti államok maradtak megszállva.
  De az amerikaiak még nem akarták feladni. Így odaadták Közép-Ázsiát és a Kaukázust.
  Új háború tört ki a Kaukázusban, Örményország és Azerbajdzsán között. És nagyon kegyetlenül sétált. Tehát Oroszország elfoglalhatta ezeket a köztársaságokat, és népszavazást rendezhetett annektálásukról.
  Így Zelenszkij visszaszerezte a Kaukázust, kiterjesztve a Kijevi Ruszt. Valljuk be, ő egy hódító. Ráadásul demokrata is... A birodalma tovább terjeszkedett...
  Afganisztán tehát már a második kormányzati ciklus alatt, Irán egy része pedig Oroszország része lett.
  Az Egyesült Államokban egy női elnök nyert második ciklust. Eddig sikeres volt a gazdaságban, és ami a legfontosabb, Kínát sikerült kiütnie. Micsoda nagy győzelem. A Kijevi Rusz pedig most Zelenszkij vezette szövetséges.
  De természetesen Oroszország ereje túl gyorsan növekszik. Már annektálta Irak északi részét.
  Borzo viselkedik. A Kijevi Rusz a világ első országa a növekedési ráták tekintetében! És népességszámban megelőzte az Egyesült Államokat. És már Amerikában riadtan néznek - túl erős lett Oroszország?
  Ráadásul a Kijevi Rusz birodalma terjeszkedik. Most már a balti államok ellenőrzése alatt állnak. Igen, ez nagyon nagy probléma az amerikaiaknak. Zelenszkij már összegyűjtötte a Szovjetunió összes korábbi területét.
  És az orosz cárhoz hasonlóan ő is folytatja terjeszkedését dél felé. Mostanra Irán és Irak teljes egészében a Kijevi Rusz részévé vált. Zelenszkijt pedig az első fordulóban könnyedén megválasztották második ciklusra.
  Bár sok volt az elnökjelölt, a választások demokratikusak voltak.
  Zelenszkij azt mondta, hogy nem fogja követni Lukasenko példáját és uralkodni egy életen át. Ráadásul Lukasenko eltűnésének körülményei még mindig tisztázatlanok. Talán Oroszországnak és a Nyugatnak sem volt már szüksége rá. És eltűnt... De Zelenszkij csak erősödik. És valóban, uralma sikerét tekintve felülmúlja elődeit, köztük Nagy Pétert is.
  Valójában nem mindenki képes helyreállítani a Szovjetunió területét, plusz Afganisztánt, Iránt és Irakot.
  Zelensky azonban nem áll meg itt. Most Lengyelországot és Finnországot is támadások érik - egykor a cári birodalom részei voltak. És valóban népszavazásokat tartanak ezekben az országokban, és önként csatlakoznak a Kijevi Ruszhoz.
  Tudományos fronton is vannak sikerek. Megtörtént a régóta várt Mars-repülés. Orosz űrhajósok szálltak le ott. Elvették a talajt, és otthagyták a zászlót, ami nagy diadal volt.
  Ugyanakkor a Kijevi Rusz elvette Kínától az eredeti Port Arthurt. És kihasználva azt a tényt, hogy Kínában polgárháború kezdődött, védelme alá vették Mandzsúriát.
  Ezzel egy időben a Kijevi Rusz elcsatolta Törökország egy részét. Azok a földek, amelyeket a Versailles-i Szerződés értelmében Oroszországnak engedtek át. Ami szintén nagyon erős lépés volt. Zelenszkij tovább bővítette a Kijevi Ruszt, mint birodalmat. Közgazdasági szempontból pedig az Egyesült Államokat megelőzve került ki az élre.
  Nos, Kína egy polgárháború rémálmába süllyedt, és már megkezdődött a megosztása.
  A Kijevi Rusz hatalmas országgá vált. Zelenszkij népszerűsége pedig annyira megnőtt az országban, hogy az emberek térden állva könyörögtek Vlagyimirnak, hogy ne menjen el. Több százezer ember gyűlt össze.
  Zelenszkij kivételként népszavazást tartott, amely lehetővé tette számára, hogy újabb harmadik ciklusra induljon a Kijevi Rusz élén.
  Változott a vezető az USA-ban. Már republikánus lett. És már nem is olyan fiatal - idősebb Zelenskynél. Így a Kijevi Rusz és az Egyesült Államok közötti kapcsolatok ismét megromlani kezdtek. Oroszország már Zelenszkij alatt fájdalmasan megerősödött. Emlékeztek arra, hogy az ukrán uralom mellett ez már a negyedik ciklusa Zelenszkijnek.
  Azt mondják, hogy az orosz elnök jogkörét nem csökkentették. Zelenszkij egyetlen dolga volt, hogy olyan alkotmánymódosítást terjesztett elő, amely szerint az Állami Duma kétharmados szavazattal vagy egyszerű többséggel, kétszeres bizalmatlansági szavazattal felmenthet egy minisztert.
  Ez a módosítás pedig nem olyan jelentős, hiszen az elnök megtartotta a jogot, hogy minden minisztert kinevezzen és meghatározza a kormány szerkezetét. Az Állami Dumában pedig Zelenszkij híveinek van alkotmányos többsége.
  Jelentősebb volt a Szövetségi Tanács közvetlen választásának bevezetése, valamint a foglyok szavazati joga.
  De általában itt ért véget az elnök jogkörének korlátozása. A kormányzók elmozdításának joga megmaradt. A jogalkotási szférában pedig még bővült is.
  Az Egyesült Államokban Zelenszkijt tekintélyelvűséggel vádolták, és azzal, hogy a "Nép szolgája" párt irányítja az állam szinte minden posztját. Az LDPR és az Orosz Föderáció Kommunista Pártja megszűnt. Egy párt alakult ki - "Egy igazságos világ" balról. Az LDPR helyett Oroszország Hazafiai jelentek meg. De a Nép Szolgája párt teljesen dominált.
  Bizonyos reformok az egyházat is érintették. Az ortodoxia legalizálta a négy feleség jogát, így közelebb került az iszlámhoz. Az ikonok megközelítése némileg megváltozott, és közeledés történt a protestantizmushoz. Egyre többet kezdtek mondani: Isten egy, és a halandók nem méltók Isten imádatára.
  Ugyanakkor a Szentháromságot eltörölték, mint nem bibliai szimbólumot, és az egyszerű halandók számára érthetetlen.
  És bemutatták: hogy Isten egy, az Atya Isten. De az Isten, a Fiú kifejezés nem szerepel a Bibliában. Ráadásul nincs kifejezés: Isten a Szentlélek. Szóval miért nem egyszerűsítjük le a vallást.
  Ráadásul a kereszten függő Isten nem kelt bizalmat. Ha Ő nem tudta megvédeni magát, akkor hogyan fogja megvédeni az embereket? Röviden, áttértünk az egyistenhitre. Maga a Biblia pedig ősi szláv mítoszokkal keveredett. Felmerült Veles evangéliuma.
  Az ateizmus is felerősödött - azt mondják, ne ragadjatok már el az emberi meséktől. Egy bolygónk van, és nem kell ahhoz, hogy az emberek higgyenek a csodákban és különösen a világ végén.
  A világnak nem lesz vége, és nem is kell lennie. Az emberiségnek pedig űrbirodalommá kell válnia, és el kell érnie a galaxis legszélét. Mi a helyzet a galaxisokkal? Inkább az univerzum. És miután elérte az univerzum szélét, menjen az univerzum másik részébe. Végül is számtalan univerzum létezik. És így repülhetsz egyik univerzumból a másikba. És idővel tanuld meg teremteni magad! És gyakorlatilag az egész világűrben új, mérhetetlen univerzumok lesznek.
  A Föld pedig csak az emberiség bölcsője. És a jövőben egy hatmilliárd fokos univerzumok birodalma lesz, anélkül, hogy megszakadna a terjeszkedés és a tér meghódítása.
  És a Kijevi Rusz feje és elnöke, Vlagyimir Zelenszkij, mint a remény ragyogó napja kel fel a bolygó felett!
  És az ő jövője és a Kijevi Rusz jövője - legyen fényes!
  
  VIS MAJOR, AMIKOR A Szovjetunió SZÖVETSÉGESEK NÉLKÜL HARCOLOTT
  Így aztán egy ellenállhatatlan befolyás lépett be, és 1943. január 1-jén leállították a szövetséges erőket. Rommel megtépázott hadteste megállt a líbiai határon. És abbamaradt a náci Németország minden bombázása. A London felé történő repülési kísérletek is kudarcnak bizonyultak. A német gépek nem zuhantak le, hanem visszahajtottak. Korábban példátlan csoda történt, a világ teomágikus erővel való felosztása.
  Ez azonban eleinte nem sokat segített a németeken. Sztálingrádot, vagy inkább a benne lévő Paulus-csoportot talán már nem lehetett megmenteni. És a szovjet csapatok magabiztosan haladtak előre. A voronyezsi és más irányú offenzíva sikeres volt. Szinte valós időben a Vörös Hadsereg felszabadította Kurszkot, Belgorodot és Harkovot.
  Miután azonban Rommel tapasztalt hadosztályait Afrikából költöztették át, és azokat az erőket, amelyeket a valós történelemben szintén haszon nélkül dobtak be az algériai és tunéziai sivatagba, Mainstein híres ellentámadása érezhetően megerősödött. Mivel lényegesen több német haderő vett részt benne, különösen a repülés.
  A Szaharában hiába ragadt harminc vadonatúj "Tigrist" pedig kiderült, hogy egyáltalán nem volt felesleges.
  Itt történt az első jelentős eltérés a valós történelemmel. Mainstein négy nappal korábban indított ellentámadást, és sokkal több erővel gyorsabban haladt előre. Harkovot kilenc nappal korábban foglalták vissza, Belgorodot tizenkettővel, és útközben, és ami a legfontosabb, elfoglalták Kurszkot, amely a valós történelemben nem engedett a Fritzeknek.
  Jelentős számú német haderő vett részt. A németek Franciaországból átvitt tartalékokat, szinte minden harcképes harckocsi egységet és főrepülést használtak. Bármit is mondjunk, a Luftwaffe majdnem felét a nyugati front elterelte, így az ellenség levegőjében jelentős erőket adtak hozzá. És ezt a német ellentámadás során mondta, amely sarlócsapásra hasonlított.
  Igen, és Mainstein a valós történelemben felülmúlta a szovjet tábornokokat, de itt húsz hadosztállyal több szárazföldi erővel rendelkezik, és az erőforrások koncentrációját figyelembe véve háromszor több repülőgépe van. A Focke-Wulf pedig egyáltalán nem rossz, ha helyesen használják: a sebesség nagy, a fegyverek erősek. Ami lényeges, hogy az F-190 számbeli fölényével hatékonyabb. Mivel erős fegyverei lehetővé teszik, hogy egy mozdulattal lőjön le egy repülőgépet, és nagy merülési sebességének köszönhetően el tud menekülni.
  A szovjet csapatok taktikai vereséget szenvedtek és elhagyták Kurszkot, sok katonát és tisztet bekerítettek. Részben néhányan meghaltak, mások, bár kisebb részüket elfogták, sokan megszöktek, bár felszerelésüket elvesztették.
  A szovjet csapatok óriási károkat szenvedtek, offenzívájukat leállították. Ám a német tankok a tavaszi olvadás beköszönte miatt nem építhettek sikerükre.
  Átmeneti erőviszonyok alakultak ki.
  A háborúba azonban egy új hatalom is beléphet: Japán. A szamurájoknak is kioldották a kezüket. Amerika nem elérhető, de nem is támad. Igaz, hogy Japán erős szárazföldi hadserege nyomást gyakorol Kínára. Itt Csang Kaj-sek nagyon nehéz helyzetbe került. Vagy próbáljon megegyezni a japánokkal, vagy harcoljon, de már nem kap pénzt és fegyvert az USA-tól, Nagy-Britanniától és más országoktól.
  A németek természetesen egy második front megnyitására vágytak, hogy az ellenséges erők egy részét eltereljék keletről. Ennek ellenére jelentős veszteségeket szenvedtek. Sztálingrád különösen sok energiát vett igénybe. A szovjet csapatok is sokat veszítettek, a csapatok egy része a harkovi és kurszki üstben kötött ki.
  A nácik növelték fegyvergyártásukat. A bombázás hiányának köszönhetően a Krautok jelentősebb számmal tudták növelni a tankok gyártását, valamint a repülést. A bombázás jobban hátráltatta a nácikat, mint azt általában gondolják. Ráadásul a valós történelemben Németország nagyrészt a gazdaság háborús alapokon történő szerkezetátalakítása és a rabszolgamunka egyre aktívabb alkalmazása miatt növelte a berendezések gyártását, nem pedig azért, mert gyengén bombázták őket.
  A németek egyelőre kivártak, és a modern technikára támaszkodva új harckocsikat építettek, legénységet képeztek ki. Ugyanakkor nyitva maradt a kérdés: hol kezdjük az offenzívát? A kurszki párkány már nem létezett. És ez egy természetes nyom. Így maguk a németek és Hitler is habozott. Volt egy ötlet, hogy elfoglalják Leningrádot. Bár ebben az esetben hatalmas erődítményeket kellene áttörni.
  A német tábornokok nem akartak újra Sztálingrádba menni. De őszintén szólva a választék nem széles. Lehetséges magát Moszkvát támadni? Súlyos nézeteltérések alakultak ki a fasiszta vezetők között . Mainstein, Guderian és Rommel még abban az értelemben is megszólalt, hogy jobb, ha egyáltalán nem támadnak, hanem hagyják, hogy az oroszok beleütögessék az orrukat, és csapdába csalják őket.
  Alternatív terv szerint a Taman-félszigetről és a Don-i Rosztovról indítanak offenzívát, a Fritzek meg tudták védeni ezt a jól megerősített várost a balkáni csoport erősítésének átadásával, megszálló csapataikat bolgár és olasz csapatokkal helyettesítve.
  A Führer, aki szerette azokat a hadműveleteket, amelyekben a csapatok összetartó irányokba törnek át, egyre inkább hajlott erre a tervre, de csak lassan valósította meg. Különösen a Panther tank bizonyult szeszélyesnek és gyakran elromlott, ezért módosításra volt szükség. Engedje meg a személyzet további képzését. A Führer pedig több "Tigrist" akart bélyegezni.
  Sztálin végül belefáradt. Attól tartva, hogy a Dél-Kínában jelentős sikereket elért Japán nyit egy második frontot, amelynek szárazföldi hadserege már meghaladta a hétmillió katonát és a Harmadik Birodalom növekvő katonai potenciáljára vonatkozó adatokat, ő maga rendelte el az offenzíva indítását a kurszki és a donbászi irányok. Hitler tétovázása és a Führer azon vágya, hogy több száz tigrisből és párducból hadosztályokat alkossanak, az elővásárláshoz vezetett.
  A szovjet csapatok azonban, miután 1943. július 7-én megindították az offenzívát, maguk nem rendelkeztek döntő erőfölénnyel. 5,56 millió német katona, mintegy egymillió kétszázötvenezer szatellit katona lépett fel 6,6 millió szovjet katona és tiszt ellen. Mussolini, miután megszűnt a nyugati és déli támadás veszélye, jelentősen megnövelte az olasz csapatok számát keleten. A spanyol egységek száma is nőtt. Salazar "önkéntesek" hadosztályát is elküldte. Harcoltak a francia légiók, románok, aktívabban magyarok, albánok és az SS külföldi hadosztályai is Európa-szerte.
  A szovjet hadsereg tehát nem rendelkezett létszámbeli fölénnyel, de a koalíció heterogenitása csökkentette az ellenséges erők minőségét. A Vörös Hadseregnek van némi számbeli fölénye a harckocsik és a tüzérség terén. De egyelőre talán a "tigriseknek" és a "párducoknak" nincs párja az ellenfél tűzerejében és páncéljában. És a T-4 fegyvertűzerő fölényt szerzett a T-34-76-tal szemben. De a Szovjetuniónak van rakétatüzérsége, és a németek, különösen a gázhordozók fejlesztése ellenére, ezt meglehetősen rosszul fejlesztették.
  A repülésben hozzávetőleges számszerű paritás van. A német ME-109 "G", Focke-Wulf vadászgépek azonban fegyverzetben és sebességben erősebbek, mint a szovjet repülőgépek, de kissé gyengébbek a manőverezőképességben. De sajnos Németországnak tapasztaltabb és eredményesebb ásza van. A Yu-188 bombázó repülési tulajdonságaiban talán jobb, mint a PE-2 és TU-3. És a Yu-288 szolgálatba állt. Igaz, még csak most kezdték bemutatni, mint az ME-309.
  De mindenesetre a Vörös Hadsereg nem lévén ereje előnye, támadást indított az ellenség korábban előkészített védelme ellen. És makacs ellenállásba ütközött. A szovjet csapatok azonban kitartottak támadásukban, a veszteségektől függetlenül előrenyomultak. Bár az átlagos haladási ütem alacsonynak bizonyult, napi egy-két kilométer. Az ellenség csattant, és ismét sikerült beásnia magát. A nem kevésbé hősies előrenyomulás üteme folytatódott. Augusztus közepére súlyos veszteségek árán a szovjet csapatok száz kilométerre haladtak előre, megközelítették Kurszkot, és makacs csatákat indítottak magáért a városért, Belgorodhoz is közeledve.
  1943. augusztus 19-én Japán a habozást legyőzve frontot nyitott a Távol-Keleten. Csang Kaj-sek rezsimje ekkorra már számos vereséget szenvedett el a szamurájok számára kedvező békében. A japánok megszerezték az irányítást a fontos kommunikáció felett, és megszabadultak attól, hogy nehéz gerillaháborút vívjanak rosszul szervezett, de nagyon sok kínai csapattal. Csang Kaj-seknek azonban támogatást ígértek a Mao Ce-tung Vörös Hadseregével vívott háborúban. Japánnak már minden eszköze megvan ahhoz, hogy háborút viseljen a Szovjetunióval. És úgy döntöttek, hogy nem várják meg az esős őszt és a kemény szibériai telet. Arról nem is beszélve, hogy Hitler még 1941-ben hadat üzent az Egyesült Államoknak, de a szamurájok nem támogatták. A második front 1942-es megnyitása megmenthette volna a nácikat a megsemmisítő sztálingrádi vereségtől.
  Japán döntése várható volt. A Vlagyivosztok elleni támadásban azonban a szamuráj taktikai meglepetést ért el, és komoly károkat okozott a szovjet csendes-óceáni flottában.
  Augusztus végén a németek a legújabb harckocsik tömegével próbáltak ellentámadást végrehajtani. De déli ellentámadásuk csak viszonylagos sikert tudott elérni. A szovjet parancsnokság már előre látta ezt a lehetőséget, és visszavonta csapatait az eredeti vonalaikba. Csak a kombinált fegyveres 31. hadsereg esett az üstbe, és többnyire megsemmisült.
  A szovjet csapatok azonban nem érték el céljukat, igen jelentős veszteségeket szenvedtek el, nem sikerült visszafoglalniuk a területet. Különösen több mint hat és fél ezer harckocsi veszett el, szemben a mintegy nyolcszáz német harckocsival. A tankparkban a számbeli előny a nácikra szállt. Szeptemberben a németek napi több száz repülőgép gyártásában, novemberben pedig megközelítőleg autókban tudták utolérni a Szovjetuniót, havi 650-700 tankra növelve a Panthers gyártását. Itt nagy szerepet játszott a megszállt országok, elsősorban Franciaország, valamint Belgium és Hollandia erőforrásainak felhasználása, ahol bevezették a munkaszolgálatot.
  A németek némi késéssel szeptemberben egy régóta tervezett offenzívát indítottak a Don-i Rosztovból és a Taman-félszigetről. És belefutottak a makacs szovjet védelembe. Japán pedig offenzívát indított Mongólia ellen, elfoglalva Ulánbátort és Primorye-t. Csakhogy ott kevés előrelépés történt.
  Ez jelentős tartalékokat von el, és másfél hónapos heves harcok után a német csoportok egyesültek. De a Fritz veszteségei is nagyon jelentősnek bizonyultak, és kénytelenek voltak megállni. De ez a taktikai siker kiváltotta Törökország háborúba lépését és egy harmadik front megnyitását Kaukázuson túl.
  Most ebben az irányban is vissza kellett küzdenünk.
  Télre a távol-keleti frontvonal stabilizálódik. A japánok a Primorye régióban ötvenről százhúsz kilométerre haladtak előre, elfoglalták Mongólia több mint felét Ulánbátorral együtt, de offenzívájuk leállt. A törökök Jerevánhoz közeledve megtámadták Batumit, sikerült elfoglalniuk az utolsó város kétharmadát. Maguk a németek nem nagyon fognak előrelépni ősszel. És még nem ragadták meg a kezdeményezést.
  A háború egyre inkább pozicionálissá és elhúzódóvá vált. A kimerültségig és a technológiai fölényig. 1943 során a Szovjetunió a repülőgépgyártást másfélszeresére, 25 ezerről 37 ezerre növelte. A náci Németország több mint 15 ezerről 32 ezerre, több mint duplája. Az év utolsó hónapjaiban a németek megegyeztek szovjet repülőgépgyártási eredményeikkel. És harckocsikban és önjáró fegyverekben is - minőségi fölénnyel. De a Szovjetuniónak is meg kell küzdenie Japánnal. Ezenkívül számos repülőgépet és harckocsit gyártanak Olaszországban és a Harmadik Birodalom más szatellitországaiban. Még ha nem is túl sokat. Ráadásul a németek, kihasználva a háború hiányát, elkezdték kitermelni és szállítani az olajat Líbiából saját igényeikre.
  Így fokozatosan gyengült az energiahiány a Harmadik Birodalomban. Emellett az afrikai francia birtokok jó nyersanyagforrásnak ígérkezett.
  Hogy a nácik jól el tudják látni magukat. Válaszul a vörös tervezők új típusú harckocsikat készítettek Sztálinnak 85 mm-es és 122 mm-es ágyúkkal. A németek némileg lelassították a Párduc 2 munkáját. Nem könnyű tankot szerezni erős fegyverekkel, erős páncélzattal és viszonylag mozgékonysággal. És a "Királytigris" túl nehéznek bizonyult, 68 tonnával. Csak a Panther modernizálása ígérkezett viszonylag sikeresnek. És a T-4 harckocsi nyilvánvalóan kimerítette képességeit. Fokozatosan, 1944-től kezdődően ennek a gépnek a gyártása hanyatlásnak indult. Áprilisban teljesen abbahagyni.
  A szovjet parancsnokság több támadó hadműveletet indított télen. És a Taman-félsziget, és a központban, és Leningrád irányában és Kurszk közelében. De jelentős sikert sehol sem értek el . Az ellenség már akkor is számbeli fölényben volt a létszámban, mind a harckocsikban, mind a repülőgépekben. Csak az időjárástól való félelem kényszerítette a Fritzeket a védekező taktika betartására.
  Negatív szerepet játszott még a dezertőrök és árulók megnövekedett száma, valamint az, hogy a németeknél kifejlesztették a magashegyi repülést, amely hatékonyabb volt a légi felderítésben.
  Ráadásul a szovjet parancsnokság kissé helytelenül közelítette meg az erők koncentrálásának folyamatát. Különösen annak a taktikának volt értelme, hogy a következő műveletet egy másik területen kezdjük még az előző befejezése előtt, tekintettel a számszerű fölényre. Mint az első világháborúban, széthúzva a németeket. De ha az ellenség meghaladja önt, ez megnehezítette az erőfölény elérését egy adott területen.
  Ha Sztálinnak sikerült volna a front egy külön szakaszán megközelítőleg három az egyhez arányban fölényt kiépítenie, akkor talán taktikai siker született volna.
  És így az egyik szektorban offenzíva folyik, a másikban készülnek, de a valóságban a németek és szövetségeseik könnyebben visszaverik. Sőt, a Fritz már rendelkezett nagy magasságú, nagy sebességű felderítő repülőgépekkel, kiváló optikával, amely lehetővé tette a csapatok mozgásának nyomon követését. Télen pedig nehezebb álcázni, és az éjszaka nem csodaszer, ezért a német hírszerző tisztek jó éjjellátó eszközöket szereztek be.
  A "Királytigris", mint tervezett áttörést jelentő tank sorozatgyártása késett, és nem volt teljesen sikeres. A "Panther" -2, amelyet Hitler elrendelt páncélzattal az IS-2 áthatolhatatlanná tétele és 900 lóerős motor felszerelése érdekében, 51 tonnát nyomott, még az ötvözött burkolat beszerelését is figyelembe véve, ami 800 kilogrammot takarított meg. . De lehetővé vált az oldalpáncél megerősítése 82 milliméterig racionális szögben. Emiatt a német tank oldalról nem volt annyira sebezhető, mint a korábbi modellek. De ismét, a "Panther"-2 és az "Lion"-2 egy fejlettebb elrendezési sémában még mindig csak fejlesztés alatt állnak.
  De a tél folyamán a németek teljesen átvették az irányítást az afrikai francia birtokok felett, beleértve a Niger-hurkot is. És van olaj, gáz és bauxit, és még nagyobb uránkészletek is, különösen Kongóban. De Gaulle-t elkapták - a szövetségesek segítsége nélkül értéktelen volt, Scorel pedig tisztán és ügyesen dolgozott.
  Így 1944 májusára az olajproblémák nagyrészt megoldódtak. Líbiából már érkezett minden utánpótlás, és már csak az újabb és újabb kutak fúrása volt hátra.
  De májusban a németek még nem álltak készen a támadásra. A tervezésben elavult Tigeren kívül nem volt komoly áttörő tankjuk. Igaz, a "Tigris" már tömeggyártásban volt, és a páncél kiváló minőségének és az oldalvastagságnak, valamint a gyorstüzelő, pontos fegyvernek köszönhetően, ha nem is ideális szerepet tölthetett be. , de többé-kevésbé elviselhető tank, megtörve a Szovjetunió csapatainak forgalmát .
  A német parancsnokság sorozatos vita után visszatért a korábbi 1942-es tervhez. Mégpedig azért, hogy támadást indítsanak a széleken. Vedd be Leningrádot egy kettős gyűrűbe, és törj át Sztálingrádba. Sőt, miután a Wehrmacht elhagyta a Rzsev-Vjazemszkij kiemelkedést, elveszett egy kényelmes hídfő a Moszkva elleni támadáshoz. Tehát viszonylag messze van a fővárostól.
  A nácik terve szintén nem optimális, de... Svédországban előrehozott parlamenti választásokat tartottak, ahol a nácik lenyűgöző győzelmet arattak. Egy nyolcmillió lakosú és fejlett gazdaságú ország készen állt a Szovjetunió elleni háborúra. A legnépszerűbb figura Tizenkettedik Károly volt. A svédek bosszúra vágytak a korábbi vereségekért és megaláztatásokért a Nagy Péterrel és Első Sándorral szemben elvesztett háborúk során. Így már egész Európa harcolt a Szovjetunió ellen. Sőt, Franco és Salazar úgy döntöttek, hogy hivatalosan is belépnek a háborúba, hogy kivegyék a részüket a zsákmányból. Formálisan csak Svájc maradt semleges, de egy hadosztályt is küldött önkéntesekből.
  A számszerű fölény a náci koalíció oldalán volt. Ráadásul 1944. május közepén a németeknél már mintegy ezer ME-262 típusú sugárhajtású repülőgép állt szolgálatban. Maga az autó meglehetősen sikeres, de befejezetlen motorokkal. De fokozatosan a motorok javultak, erősebbek, megbízhatóbbak lettek, és csökkent az üzemanyag-fogyasztás.
  Az offenzíva délen kezdődött. A Fritzek megpróbálták megismételni az OKW által a Blau hadművelethez kidolgozott tervet 1942 januárjában, de aztán Hitler önkényesen megváltoztatta. Amikor délről és északról is támadja Sztálingrádot, összefutó irányok mentén. De előbb a németeknek át kellett törniük a Donhoz. A fasiszta tigrisek támadásba lendültek, de erős védelmi vonallal szembesültek. A krautok előrenyomulása lassúnak bizonyult, a szovjet csapatok mélyén elakadtak a védelemben. Az első tíz napban mindössze 35-40 kilométert tett meg Voronyezs irányába.
  Aztán két hetes makacs harcok során a nácik csak tíz kilométert léptek előre, és a súlyos veszteségek miatt megállásra kényszerültek.
  A déli offenzíva sikeresebben fejlődött. Ott kevesebb a szovjet csapat, és nehezebb a védekezés. Számos "Panthers", "Tigers", "Ferdinands" (ez az önjáró fegyver a stratégiai bombázás hiánya miatt terjedt el jobban!), valamint a "Jagdtiger" és a különösen hatékony "Sturmtiger" első modelljei. A németeknek sikerült áttörniük az első védelmi vonalakat és hadműveleti teret nyertek.
  Ezzel egy időben a japán hadsereg is támadásba lendült. A szamurájok megnövelték harckocsiflottájukat, és új, közepes tömegű járműveik fegyverzetében és menetteljesítményében gyakorlatilag nem maradtak el a T-34-76-tól, sőt frontpáncélzatban is jobbak voltak, bár oldalról való védelemben gyengébbek voltak.
  Japán Mongóliában vezette az offenzívát, ahol sokkal nehezebb volt fenntartani a védelmet. A szovjet parancsnokság tartalékhiánnyal küzdött, és mindhárom fronton visszavágott. És a személyi veszteségek a téli offenzíva során jelentősek voltak.
  A németek Tikhvin offenzíváját, valamint a finnek és a svédek a Fehér-tenger csatornájáról nehezen sikerült visszaverni. A nácik lassan, de szinte folyamatosan haladtak előre. Június közepén délen Mainstein csapatai betörtek Sztálingrádba. Megkezdődött a második sztálingrádi csata. Július elejére pedig Tikhvin és Volhov bukása után a finnek, a svédek és a németek egyesültek - egy második gyűrűt alkotva Lenin városa körül.
  Így rendkívül nehéz helyzet állt elő a szovjet katonai erők számára.
  De Sztálingrád nem engedett Mainsteinnek. Ez pedig megakadályozta, hogy a németek más irányú offenzívát fejlesszenek ki. Délen, akárcsak 1942-ben, csak a Terek-kaput érték el: Groznij és Ordzsonikidze közelében elakadtak. A heves harcok Voronyezs irányában folytatódtak. Szeptemberre a szovjet csapatok kénytelenek voltak visszavonulni a Donon túlra. A sors iróniája, hogy október végére a déli frontvonal megismételte 1942-t, a nácik legnagyobb előretörésének idején.
  Rosszabb volt a helyzet északon, ahol Leningrád teljes ostrom alá került. Ezenkívül a németek, finnek és svédek át tudták vágni a Vörös Hadsereg védelmét a Karéliai-félszigeten, szárazföldön elvágva Murmanszkot a Szovjetunió nagy részétől.
  Mintegy negyven szovjet hadosztályt izoláltak. Számuk azonban messze volt a normálistól. Svédország mintegy huszonöt, meglehetősen jól felszerelt hadosztályt állított ki. A tapasztalt finnekkel és német csapatokkal együtt számbeli fölényre tettek szert. És rendkívül nehéz tartalékokat átvinni a Karél-félszigetre.
  Általánosságban elmondható, hogy a Vörös Hadsereg nem tudta megkapni a szükséges erősítést, így a japánok váratlanul erősnek bizonyultak, létszámuk a bábcsapatokkal együtt meghaladta az ötmilliót, és ez tulajdonképpen egy teljes értékű második front. Így csak vissza kellett küzdenünk a németek és szövetségeseik ellen.
  Fokozatosan csökkent a szovjet csapatok ellenőrzési övezete Karéliában, Murmanszkot pedig teljesen blokkolták és gyakorlatilag kudarcra ítélték. Tehát az ellenséges flotta és főleg a tengeralattjárók uralták a tengert, így nem volt miből utánpótlást létrehozni.
  Sajnos 1944 novemberében a Szovjetuniónak nem volt tartaléka ahhoz, hogy megismételje az 1942-es fordulópontot. Szinte mindent a Kaukázus elvesztésének megakadályozására költöttek. Ráadásul a németek szakszerűbben hajtották végre a Sztálingrád elleni támadást, és ott folyamatosan tartalékokat kellett áthelyezni, mintha a Tartarus kráterébe lennének. Sztálin elrendelte, hogy bármi áron megtartsa a Volga-parti várost. De tekintettel az ellenséges repülőgépek dominanciájára a levegőben, az ár hihetetlenül magasnak bizonyult.
  Ráadásul Mainstein Paulusszal ellentétben nem sietett, és vigyázott a katonákra. Ennek eredményeként a veszteségek aránya nem a Vörös Hadseregnek kedvezett.
  Hitler siettette Meinsteint, de a ravasz marsall tudta, hogyan kell kitérni és ellenállni a nyomásnak.
  Az egyik legerősebb fegyvertípus a Sturmtigerek voltak. Rendkívül erős bombavetőjük volt, amelyek háromszázhúsz kilogrammos lövedékeket lőttek ki. Ráadásul a lövedékek rakétahajtásúak és sokkal erősebbek, mint a tarackhéjak. Méltó válasznak nevezheti őket a Katyusha-ra, bár sínen. Ezen kívül néhány bombavetőt is szereltek teherautókra, nagyobb lőtávolsággal.
  A németek gázvetőket is használtak. És persze sugárhajtású bombázók.
  Decemberben a japánok elfoglalták szinte egész Mongóliát, és közel kerültek Vlagyivosztokhoz, részben elfoglalva Primorye-t és Habarovszkot. De Frost tábornok megállásra kényszerítette őket.
  Ezt kihasználva a Vörös Hadsereg ellentámadássorozatot szervezett a német szárnyakon, amelyek megpróbálták elfoglalni a Sztálingrádból megmaradtakat. Mit, még a város egy kis részét is megtartották 1945 elején. A németek 1944-ben bizonyos sikereket értek el, de még a Kaukázust sem tudták meghódítani és bakui olajat szerezni. Igaz, saját szükségleteikre eddig elég volt Romániából, Magyarországról, Líbiából, Kamerunból és Nigériából.
  Leningrád még mindig ostrom alatt állt. Előzetesen nagy élelmiszer- és lőszertartalékot hoztak létre, hogy a város túlélhesse ezt a telet, és továbbra is leküzdje a Wehrmacht és szövetségesei jelentős erőit.
  A szovjet vezetésnek sikerült is stratégiai nyersanyagtartalékokat képeznie Lenin városában fegyvergyártáshoz. Eddig ez nem adott túl sokat a fasisztáknak.
  De Murmanszk teljesen blokkolva volt. A városba tartó tíz transzportból a Krautok kilencet végeztek.
  Januárban a szovjet parancsnokság megpróbálta a központban próbára tenni a németek erejét. A nagyon erős és technológiailag fejlett védelmet azonban nem lehetett legyőzni. A maximális előrehaladás öt-hat, legjobb esetben nem több nyolc kilométernél. A szovjet hadosztályok veszteségei pedig igen jelentősek voltak. A legtöbb helyen a kompozíció fele.
  De a német erők egy része elterelte a figyelmét, lehetővé téve számukra Sztálingrád megtartását... Márciusban maguk a németek indítottak támadást a Terek-kapunál. Sikerült áttörniük a szovjet védelmi vonalat, bekeríteni Groznijt és Ordzsonikidze-t, de a Fritzek megrekedtek Vedeno, Shali vonalában és tovább a városokon keresztül.
  Groznij városa egészen májusig teljes ostrom alatt maradt. Májusban Sztálingrád végül elesett. A városból és külvárosaiból, valamint a harckocsigyárból gyakorlatilag nem maradtak romok.
  A német koalíció is kifogyott, de a Führer győzelmet akart. Januárban végezték el a korong első sikeres tesztjeit, amelyek akár két hangsebességet is elértek, és 18 kilométeres magasságig emelkedtek. Májusban a lemez már négy hangsebességet ért el, és 30 kilométeres magasságba ugrott.
  Az új gép azonban erős, sőt egyedi repülési tulajdonságai ellenére sebezhetőnek bizonyult a kis tűzzel szemben és drága. A sebezhetőségi problémát hamar megoldották egy lamináris eke elindításával, de ez megnövelte az üzemanyag-fogyasztást és csökkentette a repülőgép repülési idejét. Maga a lemezsík pedig lamináris "kabátjában" nem tudott hatékonyan tüzelni.
  De a "repülő csészealjak" korszaka elkezdődött. Ezenkívül a németek erős ütőkártyát szereztek: az "E" osztályú új generációs tankokat. Hasonló súlyban különböztek a "Királytigrishez" és a "Pantherhez", sokkal sűrűbb és fejlettebb elrendezésük, alacsony sziluettjük és vastag páncéljuk.
  A tömeggyártásban és a harctéren a Panther-2 és a Tiger-2, majd a Tiger-3 jól teljesített. Ez utóbbi, sűrűbb elrendezésű, kis toronnyal rendelkező jármű erős páncélzattal és 1080 lóerős motorral rendelkezett. Az "egér" soha nem fogott meg. De a "Panther" módosítás, az "F" jól teljesített.
  Az ötvözőelemek hiánya miatt a szovjet tankok nem rendelkeztek túl jó minőségű páncélzattal, és a "Panther" eddig még egy 75 mm-es ágyúval is elég jól megbirkózott a szerepével. A 120 mm-es ferde homlokpáncél pedig meglehetősen megbízhatóan védett a 85 mm-es szovjet T-34-85 fegyverrel szemben. De talán a szovjet SU-100 önjáró fegyver méltó ellenfélnek bizonyult a Panther továbbfejlesztett páncélzatával szemben. A T-4 már kikerült a gyártásból. A gyártótartályok közül pedig a Panther bizonyult a legkönnyebbnek.
  Az elrendezését tekintve az első fejlett harckocsi az "Oroszlán" sorozatú tank volt. Ennek a tanknak a toronyját visszatolták, a sebességváltót, a motort és a sebességváltót pedig egy egységben helyezték el elöl. Ennek eredményeként a jármű sziluettje alacsony volt, és az erőteljes 105 mm-es ágyúval ellátott páncél a "Királytigrishez" hasonlítható, a torony eleje pedig még erősebb volt.
  A torony hátramozgatása azt az előnyt is adta az Oroszlánnak, hogy az erdőn áthaladva a hosszú csövű fegyverének orrcsője nem tapadt annyira a fatörzsekhez.
  erős repülőgépekkel bombázták a szovjet állásokat.
  Japán is igyekezett előretörni, és végül elvágta Vlagyivosztokot a szárazföldtől.
  A németek júniusban és júliusban próbáltak betörni Moszkvába. De a szovjet védelmi vonal nagyon erősnek bizonyult, és a nácik óriási veszteségeket szenvedtek. Még a Lev tank sem teljesen megfelelő az offenzívában, elsősorban az elégtelen oldalburkolat miatt.
  A szovjet parancsnokság egyre aktívabban használta a 100 mm-es lövegkalibert. Nyilvánvaló, hogy a Szovjetuniónak nincsenek erőforrásai ahhoz, hogy ugyanazokkal a harckocsikkal legyőzze az ellenséges harckocsikat, de a páncéltörő tüzérséget tömegesen lehet használni.
  Az eredeti modell E-100-a 140 tonnával túl nehéznek bizonyult, az oldalpáncél szögben is 120 milliméteres (homlok 240 milliméter!) volt. Ez már nem volt elég. Arról nem is beszélve, hogy az Egerek reménytelenül le vannak maradva az elrendezésükben.
  A valóságban a Lion tank és az önjáró fegyverek - E-10, E-25 fejlett német járművek voltak, ahol a motor, a sebességváltó és a sebességváltó elhelyezkedése kombinálva volt. A németek azonban sok lemaradó berendezést gyártottak. Például "Panthers", "Tigers", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" meglehetősen magas sziluettekkel, amelyek lemaradnak a fejlődésben.
  Az "E"-70 sem volt teljesen sikeres. A járművet erős 128 mm-es ágyúval és fejlett elrendezéssel szerelték fel, de a legalább 80 lövés harci terhelés fenntartása és a 70 tonnánál nem haladó vágy miatt a páncélvédelme összehasonlítható a "Royal"-al. Tigris" - 1944-es modell és nem megfelelő az áttöréshez. A "Tiger"-3 még jobban védett. Az E-70-en azonban sikeresen teszteltek egy 1200 lóerős turbófeltöltős motort, amely lehetővé tette, hogy a tank 60 kilométer per órás sebességet érjen el az autópályán.
  Mindenesetre a német tankok súlyos veszteségeket szenvedtek, akárcsak a gyalogság. Mind a külföldi hadosztályok, mind a Harmadik Birodalom szatellitjei sokat veszítettek.
  Augusztus közepére a németek mindössze 40-50 kilométert haladtak előre a központban, és nem tudtak hadműveleti teret nyerni. A veszteségek pedig óriásinak bizonyultak. Szeptemberben a nácik új offenzívát indítottak délen... Másfél hónapos heves harcok alatt az ellenség áttört a Kaszpi-tengerig, szárazföldön elvágva a Kaukázust.
  Ám a szovjet parancsnokságnak sikerült tengeri utánpótlást létesítenie, bár nagy károk árán. Novemberben a Fritz óriási erőfeszítések és nagy károk árán elérte a Volga-deltát. Decemberben a frontvonal stabilizálódott. A Kaukázus frontja és a fő szovjet terület közötti szakadék nőtt. Ezenkívül a japánoknak sikerült elvágniuk Vlagyivosztokot, és ostrom alá vonták a szovjet várost.
  A blokád ellenére Murmanszknak sikerült hősiesen kitartani 1945 decemberéig. De mégis leesett...
  1946-ban az ellenségeskedés tovább folytatódott... A szovjet hadseregcsoport helyzete a Kaukázusban rendkívül nehéznek bizonyult. Szárazföld elvágja őket, és Baku végleges elvesztése fenyeget.
  Sztálin rendkívül ideges és fizikai kimerültséget érzett. Heves harcok bontakoztak ki Tikhvin irányában. Megpróbálták megmenteni Leningrádot. Magában a városban kevesebb mint hat hónapig maradt az élelmiszer-ellátás, és ismét megnyirbálták az élelmiszerkártyákat.
  Eleinte a szovjet csapatok áttörték a frontvonalat, de aztán az ellenségnek több harckocsival sikerült ellentámadást végrehajtania, és még a szovjet csapatok egy részét is elvágta. Február heves harcokban telt el északon és délen is, ahol a szovjet csapatok tesztelték az ellenséget, és megpróbálták visszafoglalni Sztálingrádot. És ez utóbbi részben sikerült is. A szovjet tankok betörtek a városba, de sajnos nem tudták kiűzni onnan a nácikat.
  De kitört a harmadik sztálingrádi csata. A szovjet csapatok Voronyezs közelében is viszonylag jelentős sikereket értek el. De még ott is a Fritzek nagyszámú harckocsiegységet és technológiai fölényüket felhasználva helyre tudták állítani a helyzetet. Márciusban korong alakú helikopterek és lemezek kezdtek nagyarányú ellenségeskedésben részt venni. A németek több fejlesztést is végrehajtottak a repülő csészealjakon, és rakétatámadásokat tudtak indítani velük a szovjet állások ellen. De a gyakorlatban a tárcsás sík csodafegyverként nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
  Ahogy a von Braun ballisztikus rakéta is túl drágának és alacsony pontosságúnak bizonyult ahhoz, hogy aktív harci alkalmazása igazolja magát.
  De a németek olyan farok nélküli sugárhajtású bombázókat szereztek be, amelyek akár tíz tonna rakomány szállítására is alkalmasak voltak, és akár 16 ezer kilométeres (!) távolságot is képesek repülni.
  Sajnos a szovjet sugárhajtású repülés még mindig lemaradt, és az ellenség szinte teljesen uralta a levegőt. Mindenesetre a propeller hajtású repülőgépek elvileg nem tudják felülmúlni a sugárhajtású repülőgépeket repülési jellemzőikben. A saját fejlesztéseink pedig túl későn voltak. A légcsavaros repülőgépekről a sugárhajtású repülőgépekre való átállás pedig túl fájdalmas.
  A pilótákat pedig át kell képezni, meg kell hosszabbítani a kifutópályákat, és egy speciális üzemanyagtípust is elő kell készíteni. Nos, maguk a motorok még mindig tesztelés alatt állnak és hibakeresés alatt állnak!
  A németek azon kapták magukat, hogy Sztálingrád eltereli a figyelmüket... Furcsa módon a Harmadik Birodalom és az egész koalíció kifogyott, a Vörös Hadsereg pedig olyan volt, mint egy Főnixmadár. Április és május is heves harcokban telt el Sztálingrád mellett. És még júniusban is a Vörös Hadsereg próbált előrenyomulni, megszorítva az ellenséget. Júliusban azonban a hőség ellenére a nácik még mindig a Kaszpi-tenger partja mentén haladtak Baku irányába. A haladás rendkívül lassú volt. Átlagosan 1,5 kilométer naponta. Dagesztán visszavágott... A szovjet csapatok minden irányszögben szétverték a Fritzeket és szövetségeseiket.
  Középen és északon is megverték az ellenséget. Nem engedték megközelíteni Arhangelszket... De szeptemberben felgyorsult a német előrenyomulás üteme a Kaukázusban. A kaukázusi csoport erői nagymértékben kimerültek, és tíz szállítmányból álló tenger érkezett az ellenséges légi fölény körülményei között legfeljebb két-három fős levegőben. Október végén a fasiszták mégis bevonultak Azerbajdzsánba. Novemberben pedig előrenyomultak Bakuba. December elején pedig a Krautok egyesültek a törökökkel Grúziában...
  Már március előtt csaták folytak a Kaukázusban, és Jereván általában 1947 júniusáig kitartott.
  A Vörös Hadsereg egész télen fáradhatatlanul igyekezett előretörni. Súlyosan megtépázták a koalíciót. Bár a japánok végül áprilisban bevették Vlagyivosztokot, ez csak lehetővé tette a Szovjetunió számára, hogy megerősítse lábát az Amur túlpartján.
  A Vörös Hadsereg a téli és márciusi támadásaival ugyan nem ért el kézzelfogható sikereket, de tisztességes leckét adott a koalíciónak. A német szatellitországokon belül a helyzet egyre súlyosabbá vált. Az emberi erőforrások kimerültek, a veszteségek pedig óriásiak voltak. A gazdasági teher teljesen elviselhetetlenné vált. Még a fronton elért sikerek is egyre kevésbé örültek az utca európai emberének. A békevágy egyre erősebb lett.
  De Hitler makacsul ki akarta fejezni a Szovjetuniót. Bár azok a számítások, amelyek szerint a Vörös Hadsereg Baku elvesztése után elveszítené harci hatékonyságát, nem váltak be. 1946-ban a Szovjetunió rekordszámú fegyvert gyártott: körülbelül 60 ezer repülőgépet és 40 ezer tankot és önjáró fegyvert, 250 ezer fegyvert és aknavetőt. Igen, a szovjet repülés elsősorban a Jak-9-es vadászrepülőgép, az IL-2-es támadórepülőgép, amely jelenleg is gyártás alatt áll. A Yak-3 és LA-7 kis mennyiségben készült. Még mindig gyártás alatt állnak a PE-2 és a TU-3. Igen, a repülés elavultnak tekinthető az ellenséges sugárhajtású szörnyekkel szemben, de nem az. A T-34-85-höz, IS-3-hoz és SU-100-hoz hasonlóan a többi jármű kis mennyiségben van.
  1947-ben pedig a T-54-es szolgálatba állt, aminek véget kellett volna vetnie a német technológia minőségi fölényének. Természetesen a 36 tonnás T-54 nem lehet erősebb az összes ellenséges tanknál, de könnyedén felvehetné a versenyt a Panthers-szel és a Tigrisekkel.
  A fő német harckocsi az E-50 volt, az úgynevezett Lion-3. A jármű hasonló az oroszlánhoz, de erősebb, 1200 lóerős motorral és vastag páncélzattal. A 75 tonnás német harckocsi oldalpáncélzatának vastagsága 140 mm-re, az eleje pedig 240 mm-re nőtt 105 mm-es löveggel és 100 el csőhosszal. Az új német autó legyen a fő. Fegyverzetében és páncélzatában felülmúlja a szovjet, de több mint kétszer olyan nehéz.
  A T-54 azonban csak most kezdődik a gyártásba.
  De 1947 nyara még melegebb volt. A németek ismét megpróbálják megtámadni Moszkvát. Szaratovba is áttörnek. A harcok késő őszig tartanak. A Fritzeknek még mindig sikerül bevenniük Saratovot. De Moszkva térségében maximum hatvan-hetven kilométert sikerült előrelépniük. Rzsev és Vjazma is, bár az utóbbit félig körülvették, a Szovjetuniónál maradt.
  Moszkvát nem sikerült meghódítani, a náciknak és brutális koalíciójuknak pedig a lövészárkokban kell szembenézniük a téllel. Ezúttal a szovjet parancsnokság embereket ment meg és erőt halmoz fel. Különösen a T-54 harckocsi. 1947. december 31-én pedig sikeresen tesztelték a MIG-15-öt, ami véget vet a német sugárhajtású repülőgépek monopóliumának a levegőben.
  Igaz, 1948 februárjában Leningrád sokéves ostrom után elesett. Nagyon súlyos csapás a szovjet hatalom presztízsére.
  A Szovjetunió helyzete 1948 májusában reménytelenné vált. A németek és koalíciójuk a Kaukázust, majd a Volgát Szaratovig, Tambovot pedig Voronyezssel irányítják. Majd Oreltől keletre, majdnem Tula mellett, majd Vjazmában és maga Rzsev közelében, egészen Arhangelszkig.
  Nos, mit lehet még tenni ilyen helyzetben? Ráadásul a japánok egész Primorye-t irányítják az Amur folyó mentén, és elfoglalták egyetlen szövetségesüket: Mongóliát.
  A háború hét éve alatt pedig olyan földek vesztek el, amelyeken a Szovjetunió lakosságának legalább a fele élt a megszállás előtt, és talán több is. A háború hét éve alatt a Vörös Hadsereg legalább húszmillió katonát és tisztet veszített helyrehozhatatlanul. Nem számítva azokat, akik megsebesültek vagy nyomorékok lettek. Nem számítva a hatalmas bombázások, ágyúzás és éhezés miatti hatalmas veszteségeket.
  Sztálinnak az evakuált családokat figyelembe véve sem maradt több mint százmillió ember az irányítása alatt, talán kevesebb is. Közülük minden ötödiket besoroznak a hadseregbe. Körülbelül húszmillió különböző katona. A gépeket 5 éves kortól, nyugdíjasok, valamint az első és második csoportba tartozó mozgássérültek használhatták.
  Az ország rendkívül mozgósított. A fegyvergyártás 1947-ben csak kis mértékben csökkent... Szóval még korai véget vetni a szovjetek országának!
  Maga Sztálin mindenesetre nem így gondolta. És Hitler is meg akarta nyomni Oroszországot - hogy mindent egyszerre! Tehát egyáltalán nem volt kompromisszum.
  Nyáron a németek új támadást indítottak Moszkva ellen. Még mindig abban reménykedtek, hogy megtörhetik a fővárost és véget vethetnek a Szovjetuniónak. A Vörös Hadseregtől Moszkvát több mint hárommillió katona és milícia fedezte. Tizenkétezer harckocsival és önjáró fegyverrel voltak felfegyverkezve. Igaz, csak körülbelül ötszáz T-54-es, főleg T-34-85-ösök és SU-100-asok harcoltak. Az IS-3 gyártása ekkorra már leállt. Nagyon kevés IS-4 harckocsit gyártottak ennek a mastodonnak a technológiai megbízhatatlansága miatt. Hat IS-7 harckocsit gyártottak, de ez a jármű nem került tömeggyártásba. Bár valószínűleg hiába. 130 mm-es ágyújával át tudott hatolni a 75 tonnás Lev-3 240 mm-es páncélzatán. Igaz, a németeknél volt egy fejlettebb harckocsi, a Royal Lion, 100 tonnás 1800 lóerős motorral, és egy 128 mm-es, nagyon hosszú csövű fegyverrel, 1260 méter/s lövedék sebességgel.
  De Sztálin valahogy elvesztette érdeklődését a nehéz felszerelések iránt, és inkább: lehetőleg kicsi, de távoli.
  De a négy harcos: Zoya, Victoria, Elena, Nadezhda nem így gondolta. És most kapták meg az IS-7 harckocsit az irányításuk alatt. Sőt, és a hetes számban. Így hát négyen saját költségükön készítették el ezt az autót. A lányok Szibériában aranyrudakra bukkantak, és a Honvédelmi Minisztériumnak adományozták azokat. És most ők maguk akartak lőni ebből a csodálatos gépből.
  1948. június 22-e pedig éppen közeledett. Hitler csapatai éppen a lakosságot vezették, és megpróbálták megkerülni és bekeríteni a szovjet Rzsev városát.
  És az orosz demiurgosz istenek négy lánya, mint mindig, úgy döntött, hogy egy Oroszország számára kritikus pillanatban beavatkoznak! Mindig a megfelelő időben és helyen mentik meg Szülőföldjüket - Ruszt!
  
  
  
  
  HA NEM LENNE ACÉL TŰZ
  Általánosságban, furcsa módon, a legtöbb párhuzamos univerzumban a második világháború és a Nagy Honvédő Háború lefolyása még rosszabb volt Oroszország számára, mint a valóság. Talán azért, mert az Európát átvevő fasiszta rezsim sokkal nagyobb potenciállal rendelkezett, mint amennyit képes volt megvalósítani. A brutális totalitarizmus és a gazdaság piaci elemeinek kombinációja hatékonyabb, mint a nyugati liberális kapitalizmus és a centralizált, bürokratikus sztálinista modell. Szerencsére számos, objektív és szubjektív okból. A nagy szerencse miatt a nácik nem tudták bevetni ütőkártyáikat.
  Hány német kémet bukott meg csak azért, mert a németek rozsdamentes acél kaparót használtak az iratokhoz, az oroszok pedig egyszerű vasat? És hogyan befolyásolta egy ilyen apróság döntően a háború menetét?
  Mindenesetre létezett egy párhuzamos univerzum, ahol már 1941 októberében egy nagyon aprólékos hírszerző véletlenül felfedezte ezt a tényt. Az eredeti szovjet és a hamis német dokumentumok nedvesek és... A szovjet dokumentumokon a gemkapocs rozsdás, és ez észrevehető, de a németeken nem.
  Ez apróság, de hatása a Nagy Honvédő Háború lefolyására igen jelentősnek bizonyult.
  Miután elkerülték a kudarcokat, és német ügynökök irányítása alatt dolgoztak, jelentős bizonyítékot fedeztek fel a szovjet csapatok által Sztálingrád melletti offenzíva előkészítésére. Olyan meggyőző, hogy a makacs Adolf Hitler egyetértett ezzel, és parancsot adott a Volgán állomásozó náci csapatok csoportosítására. És ez számított.
  Ha a Rzsev-Szichov hadművelet során a Wehrmachtnál több mint kétszer annyi erővel rendelkező Vörös Hadsereg nem tudta áttörni a német védelmet, akkor Sztálingrádnál az erőviszonyok a nácik számára kedvezőbbek voltak.
  Az 1942. november 19-i időjárás pedig nem kedvezett a támadó hadműveleteknek. A repülés, különösen a támadórepülőgépek nem tudtak felszállni, és a tüzérségi bombázások csak rendkívül korlátozott hatással voltak az ellenség fejlett védelmére. A szovjet csapatok, miután támadásba lendültek, elakadtak. Még a harckocsihadtestek bevetése sem tudott lyukat törni Hitler védelmében.
  Heves harcok törtek ki Rzsev-Szichov irányban is. Újév napján folytatták. A szovjet csapatok csak ezután, súlyos veszteségeket szenvedve felfüggesztették támadásukat mindkét irányban. Hitler kitartott a Volgán, de Afrikában elkezdték verni a németeket. Churchill Montgomery egyiptomi offenzíváját a kezdet végének nevezte. Azt is kijelentette, hogy most a szövetségesek csak nyernek.
  Valójában Rommel, annak ellenére, hogy nagy erőket szállítottak Afrikába, nem volt szerencsés, és serege vereséget szenvedett vereség után. A háború két fronton való lebonyolítása érdekében a Harmadik Birodalomnak 1943 februárjában ki kellett hirdetnie a teljes mozgósítást.
  Ráadásul a Blau hadművelet fő céljait nem érték el. 1942-1943 telén azonban a Wehrmachtnak a valós történelemtől eltérően sikerült elkerülnie a súlyos vereséget keleten. Január végén a szovjet csapatok újraindították támadásukat a központban: a harmadik Rzsev-Szichov hadműveletben és Sztálingrád közelében. De nem mer áttörni egy erős védelemben ülő ellenségen. A csaták most az első világháborúra emlékeztettek. Elhúzódó, pozíciós. Amikor az, aki támadott, többet veszített, mint az, aki védekezett.
  A Leningrád felszabadítását célzó Iskra hadműveletet elhalasztották. Sztálin a lehető leggyorsabban le akarta vágni a Rzsev-párkányt, és Sztálingrádnál legyőzni az ellenséget. A németek, emlékezve a múlt tél tanulságaira, aktívan védekeztek. És eddig sikerült visszaverniük a szovjet csapatok támadását. Mint kiderült, amikor a Krauts készen áll, nem könnyű áttörni a védelmüket. A német fegyveres erők minősége pedig még mindig a legjobb.
  A szovjet offenzíva február végéig tartott, de soha nem járt sikerrel.
  Március elején a szovjet parancsnokság támadást kísérelt meg Voronyezs irányában. A kezdeti sikerek után a Vörös Hadsereg Mainstein ellentámadása alá került. A nagy szovjet erőket körülvették, és kénytelenek voltak visszaküzdeni magukat. A veszteségek, különösen a technológia terén, nagynak bizonyultak, a németek és szövetségeseik meg tudták venni a lábukat ebben az irányban, és teljesen elfoglalták Voronyezst és külvárosait.
  Mainstein ellentámadása során a "Panthers" és a "Tigers" először vettek részt a csatában. Az új tankok részben beváltották a hozzá fűzött reményeket. Helyes használat mellett jobbak voltak a szovjet járműveknél a szembejövő harcokban.
  Beállt a tavaszi olvadás és nyugalom honolt a keleti fronton. Heves harcok dúltak Tunéziában.
  A Führer minden áron megpróbált hídfőt fenntartani Afrikában. Ennek elérése érdekében a nácik még soha nem látott lépést is megtesznek. Ultimátumot adtak Francónak: vagy átengedi a német csapatokat Gibraltárba, vagy megbuktatják, mint a Vichy-kormányt. A Generalissimo megfázott, és beleegyezett. Egyúttal Nagy-Britannia és az Egyesült Államok kormányához fordult könnyes könyörgéssel: ne üzenjenek hadat Spanyolországnak, hiszen ez nem az ő akarata szerint történt!
  1943. április 15-én a németek megkezdték a támadást Gibraltár ellen, bedobták a legújabb Tigers and Panthers-t. Az erődöt két nap alatt több száz harckocsi támadása érte. A támadást a keleti frontról visszahívott Paulus irányította. Ironikus módon a németek csak 1943. április 1-ig tudták elfoglalni az utolsó negyedeket, Sztálingrád házait és a sztálingrádi gyárakat. Így Paulus részben rehabilitálta magát, és megkapta a marsall címet, és kardokat kapott a lovagkereszt tölgyfaleveleire.
  Gibraltár elfoglalása megakadályozta a brit és az amerikai hozzáférést nyugatról a Földközi-tengerhez. Ráadásul maguk a nácik a legrövidebb távolságon tudták megtámadni Marokkót, eltérítve a szövetséges erők egy részét Tunéziától.
  A tunéziai hídfőn gyengült a nyomás, majd Rommelt ismét áthelyezték. Hitler úgy döntött, egyelőre leállítja a hadműveleteket Keleten, és megpróbálja átvenni az irányítást a Földközi-tenger felett.
  A szovjet parancsnokság is elkezdte betartani a kivárás taktikáját. Ezt tette Sztálin a valós történelemben, és ez az, amit most is megtesz. A kapitalisták maguk vérezzék ki a hülyéket. Hadd kalapálják egymást, mi pedig összeszedjük az erőnket és lecsapunk, ha teljesen kimerülnek.
  A németek továbbra is tartották Észak-Tunéziát, és az új Paulus tábornagy parancsnoksága alatt álló csapatok előrenyomultak Casablancára. Az amerikaiak Tigrisekkel és Párducokkal álltak szemben. Kiderült, hogy a Shermanjuk gyenge volt az ilyen harckocsikkal, valamint a modernizált T-4-gyel szemben.
  És Churchill három hónapnyi habozás után mégis háborút üzent Spanyolországnak. Ekkorra azonban a németek már elfoglalták egész Marokkót és megszállták Algériát. Ezért ez nem volt sokkoló Franco számára. Július 25-én a német csapatok elfoglalták Algéria fővárosát, és megsemmisítő vereséget mértek a britekre. A sikert elősegítette Rommel ellentámadása, valamint a Kissilring hirtelen veresége és partraszállása Máltán.
  A keleti front stabil és nyugodt volt. Sztálin, akinek csapatai a korábbi csatákban súlyos veszteségeket szenvedtek, feltöltötte a Vörös Hadsereget. A németek új hadosztályokat is alakítottak és átvitték a Gibraltári-szoroson át a Földközi-tengerre.
  A német tengeralattjárók tevékenysége oda vezetett, hogy az amerikai és a brit flották űrtartalma csökkenni kezdett. És ez sem járult hozzá a sikerhez Európa legnagyobb déli tengeréért vívott csatákban.
  A Földközi-tengeren kialakult fenyegető helyzet oda vezetett, hogy augusztus 6-án Churchill úgy döntött, hogy leszáll Franciaországban. A művelet azonban kedvezőtlen időjárási körülmények között zajlott, és rosszul volt előkészítve.
  Augusztus 10-én Rommel és Paulus egyesültek, és egy jókora üstöt alkottak Kelet-Algériában. Augusztus 19-én pedig Mainstein, a csapdák alattomos mestere elvágta a szövetséges csapatokat a partoktól.
  A Fritz sikerét elősegítette az amerikaiak határozatlansága, akik korainak tartották az 1943-as franciaországi partraszállást, valamint a leszállóhajók akut hiánya. Nyugalom a keleti fronton. Ráadásul 1943-ban a németországi légiközlekedési termelés több mint kétszeresére nőtt, meghaladva az évi harminckétezer repülőgépet - szerencsére a németek több munkaerővel és területtel rendelkeztek, mint a valóságban. Az új Focke-Wulf járművek erős páncélzattal és fegyverekkel, valamint 30 milliméteres ágyúkkal pedig túl sok kárt okoztak a szövetséges repülésben.
  Az algériai és franciaországi katasztrófa 1943 augusztusát valóban feketévé tette a szövetségesek számára.
  Sztálin még örült is az ilyen sikereknek. De Churchill türelme elfogyott. Keleten még a légi harcok is gyakorlatilag megszűntek, a partizántevékenység csökkent. A németek egyre több új alakulatot hoztak létre a volt szovjet állampolgárokból, sőt valami báb önkormányzatokat is létrehoztak. Tehát a keleti helyi nacionalisták különálló brigádjai már Afrikában harcoltak.
  Borisz bolgár cár három legjobb hadosztályát is Tunéziába küldte, nyilván abban a reményben, hogy néhány kolóniát szerezhet magának a sötét kontinensen.
  Szeptemberben Rommel jelentős offenzívát indított Egyiptomban. Az erők mennyiségi és minőségi fölényét kihasználva egy héttel a támadás jele után sikerült elfoglalnia Tripolit.
  A britek és az amerikaiak vereséget szenvedtek vereség után Líbiában. Ilyen feltételek mellett Churchill bejelentette a bolsevik Szovjetuniónak nyújtott segélyszállítmányok felfüggesztését, és követelte az ellenségeskedés azonnali fokozását. Sztálin úgy tett, mintha figyelmen kívül hagyná az ultimátumokat. Bár természetesen történtek a támadó akciók előkészületei. De Koba ravasz volt, és még a vizeket is megpróbálta próbára tenni a külön béke érdekében. Az egyik, szeptember végére a németek elfoglalták egész Líbiát, beleértve Tolbukot is, sőt Egyiptomba is behatoltak Alexandriába.
  Paulusnak sikerült megkerülnie a legfontosabb angol erődített pontot, és délre menni a Nílushoz. Valójában ez katasztrófát jelentett Nagy-Britanniának Egyiptomban. Aztán a németek a Szuezi-csatornához mehettek Irakba, majd Bakutól nem messze.
  A késés veszélyessé vált, és Sztálin parancsot adott a Rzsev elleni támadás folytatására, valamint Sztálingrád visszafoglalására, és ezzel egyidejűleg az észak-kaukázusi ellenség leverésére.
  Vagyis októberben három irányban azonnal kiújultak az ellenségeskedések. És novemberben a Leningrádszkijról is.
  Azonban nem volt könnyű áttörni egy olyan ellenséget, aki jól be volt ásva, és erős, nehéz Panther és Tiger tankokkal rendelkezik. A szovjet csapatok mély helyzeti védelemmel néztek szembe. Védekezésben pedig jól teljesítettek az új német harckocsik és önjáró fegyverek.
  Októberben és novemberben tehát nem történt jelentős előrelépés. Hacsak meg nem állították a német offenzívát a Szuezi-csatornánál. Aztán csak átmenetileg... Paulus és Rommel azonban Szudán felé fordította csapatait. És elkezdték meghódítani Afrikát.
  A Wehrmacht még nem áll készen a téli támadásra.
  Emellett a Krautok nagy reményeket fűztek a Panther-2-höz, mint fejlettebb géphez, valamint a Tiger-2-höz és az Oroszlánhoz.
  A tél a Vörös Hadsereg megpróbálta áttörni a Krautok védelmét. De sehol nem lehetett komolyabb sikereket elérni. Ha áttörés történt is, az ellenség egy ellentámadással helyreállította a helyzetet.
  És a helyzet egyre rosszabb lett. Nagy-Britanniában a katonai vereségek hátterében politikai válság alakult ki. Megszavazták a bizalmatlanságot Churchill kabinetje ellen. Hogyan is lehetne másként, ha a bölcsebb Paulus kiütötte Angliát Szudánból és Etiópiából.
  Az új kormány külön békét ajánlott Németországnak. Tekintettel a német tengeralattjáró-flotta nagyobb amerikai veszteségeire, Roosevelt nem ellenkezett. Ráadásul pozíciója Amerikában megrendült. A japánoknak pedig sikerült pár apró győzelmet aratniuk, lelassítva az amerikai előretörést. Szóval a nézőpont - a szélén lévő kunyhónk győzött.
  Hitler azonban először túlzott feltételeket támasztott. Aztán a kompromisszum a francia földek és Egyiptom volt, valamint visszaadták azt, ami korábban Olaszországhoz tartozott. Szudán is a Harmadik Birodalom birtokába kerül, de a Szuezi-csatornát közösen üzemeltetik.
  Így, miután szabad kezet adott magának Nyugaton, a Führer minden erejét Keletre vetette. A nácik májusban kezdték meg a Moszkva elleni offenzívát. A francia és angol gyarmatoknak köszönhetően Líbiának már volt elég olaja, Hitler pedig a lehető leggyorsabban győzni akart.
  Ráadásul Türkiye egy második frontot is nyitott.
  A Vörös Hadsereg azonban már a szovjet fővárosért vívott harcokban hihetetlen lelkierőről és hősiességről tett tanúbizonyságot. A német előrenyomulás üteme átlagosan nem haladta meg a napi egy kilométert. A nácik augusztus végéig maximum száz kilométert tudtak előretörni, alig több mint háromszáz áttörési szélességgel.
  Megközelítették Moszkvát, de befutottak a Mozhaisk védelmi vonalába. Ezek szerény eredmények voltak. Ezenkívül a szovjet csapatok folyamatosan ellentámadást indítottak az ellenség ellen. A harcokban új szovjet tankok, T-34-85 és IS-2 vettek részt. Nem lehet azt mondani, hogy a németek teljesen elvesztették előnyüket, de a Vörös Hadsereg nem állt meg, ahogy a tudomány sem!
  Megjelentek az új szovjet Yak-3 és LA-7 vadászgépek, amelyek képesek versenyezni a német propeller hajtású repülőgépekkel. Igaz, az ellenségnek cserébe nagyon erős reaktív ütőkártyái vannak. Az ME-262-nek és a HE-162-nek nem volt analógja a világon. Hitler úgy döntött, hogy betiltja az ötven tonnánál könnyebb harckocsik gyártását és fejlesztését. Ennek eredményeként a T-4-et és a Panthert feladták. Kiderült, hogy a "Panther"-2 súlya 50,2 tonna, és erős fegyvere van, 900 lóerős motorral. A "Királytigris" és az "Oroszlán" még a szörnyek 70 tonnás tömegét is meghaladta. A párthatározat szerint a szovjet autók tömege nem haladta meg a 47 tonnát.
  Mivel nem sikerült elfoglalniuk Moszkvát, a nácik Leningrád felé fordították figyelmüket. Nagyon megunták ezt a várost. Szeptemberben megkezdődött a tömeges ágyúzás. Voltak köztük 1000 mm-es kaliberű fegyverek és szárnyas robotlövedékek is.
  Hitler elrendelte, hogy bármi áron elfoglalja Leningrádot.
  A városnak három támadást sikerült visszavernie szeptemberben és októberben. A németek azonban tíz-húsz kilométert tudtak előrelépni, és elfoglalták a peterhofi hídfőt is. Néhol egységeik behatoltak a városba, rontva a csoport hadműveleti helyzetét. 1944 novemberében, miután a nácik megnyerték a parlamenti választásokat, Svédország is beszállt a Szovjetunió elleni háborúba.
  Aktívan hirdette a szlogent: bosszút Nagy Péter és Sándor vereségéért. Új svéd hadosztályok érkeztek a frontra, és a finnekkel együtt észak felől támadást indítottak a város ellen. A nácik pedig többek között a Sturmtigerrel és a még erősebb Sturmaus-szal, valamint az E-100-as harckocsival, a világ első, több mint száz tonnás sorozatos szörnyével folytatták a támadásokat.
  A szovjet katonák és milíciák hatalmas hősiessége és ellenálló képessége, valamint a Novgorod elleni kétségbeesett elterelő ellentámadás ellenére a várost nem tudták megmenteni. Az utolsó negyedév azonban csak 1945. január 27-re esett, példát mutatva a határtalan rugalmasságra. És maga a város egy egész háztömbig tartott: 1270 napig! Valószínűleg a város leghosszabb blokádja a modern háborúkban.
  Bár a németek és szövetségeseik óriási veszteségeket szenvedtek el, a célt részben sikerült elérni. A második legnagyobb és legfontosabb szovjet város elesett, és a legerősebb ellenséges csoport kezei kiszabadultak.
  Télen heves harcok folytak. A németek minden erejükkel sorozatos, sugárhajtású repülőgépeket használtak. A Szovjetuniónak nem volt paritásos hatalma velük szemben. Ez megnehezítette az előny elérését a levegőben. Ellenkezőleg, ott az ellenség dominált. Csakúgy, mint míg a német tankok megőrizték előnyeiket. És még növelték is őket az "E" sorozat megjelenésével.
  A Tigers-hez és a Panthers-hez képest az E-sorozatú tankok sűrűbb elrendezésűek, alacsony sziluettűek, és ennek köszönhetően szögben sokkal vastagabb páncélzattal rendelkeztek.
  A szovjet tudomány válasza eddig csak az IS-3 volt, egy erősebb torony-homlokvédelem. A T-54 még fejlesztés alatt állt, és a T-44 sem volt sikeresebb.
  Hitler azonban 1945 májusában megváltoztatta terveit. Az egyéni támadásokra korlátozva a fő offenzívát a Kaukázusban hajtotta végre. Ott kényelmesebb volt harcolni. Így Sztálingrád elfoglalása után nehéznek bizonyult a szovjet csoport ellátása. Ráadásul februárban a szovjet csapatok erős vereséget mértek az oszmánokra a Kaukázusontúlon, így a törökök Jerevánból menekülésre kényszerítették, és felszabadították a Kars régiót.
  A németek áttörték a védelmet, és a Volga mentén elhaladva elérték a Kaszpi-tengert. Groznij június 15-én, makacs harcok után, Szuhumi június 23-án, Zugdidi ugyanazon hónap 29-én esett el. Tbiliszit július végén foglalták el Kutaiszival együtt. Augusztusban a fasiszta keselyűk végül elfoglalták Dagesztánt, valamint Potit, és északról elérték Örményországot. Szeptemberben egyesültek a törökökkel, és megkezdődött a Baku elleni támadás. A kulcsfontosságú város 1945. november 6-ig kitartott. Néhány hegyi ütközet, különösen Jerevánban, december végéig tartott.
  A központban is heves csaták zajlottak. A németek közel tudtak jönni Tulához, és el is tudták venni Kalinint, de aztán megállították őket. A frontvonal azonban közeledett, a fővárostól már nincs több mint nyolcvan kilométer.
  Az 1946-os év forró téllel kezdődött. A szovjet parancsnokság, amely meg akarta előzni a német offenzívát, kétségbeesetten rohant az ellenségre.
  Sajnos az ellenség előnye a levegőben csak nőtt. A Luftwaffe sugárhajtású repülőgépeit sajnos folyamatosan fejlesztették. Az ME-262 új módosításai jelentek meg, köztük egy ultra-nagy sebességű. Szintén egy erős TA-183 sugárhajtású vadászrepülőgép, fejlettebb HE-262 szárnyakkal, és a repülőgépgyártás igazi remeke az ME-1010 irányított szárnyakkal.
  A Szovjetunió fő vadászgépe pedig a Jak-9 maradt. Az autó valamikor új volt, de mára egyértelműen elavult.
  De a Luftwafféban van a Yu-287-es is, és megjelent a Yu-387, TA-400, TA-500 sugárhajtású bombázó. A támadó repülőgépek pedig sugárhajtásúak. És a HE-377 reaktív, és a HE-477 is reaktív és többcélú.
  És az E-70-es sorozat olyan tankokkal, mint a "Királytigris", de sokkal erősebb védelemmel.
  Az igazi remekmű pedig a Führer születésnapjára, 1946. április 20-án fémből készült piramis alakú tank volt. Hitler személyesen adta neki a "birodalmi oroszlán" nevet.
  A jármű hosszúkás, lapított piramis alakú volt, kis görgők borították a tartály teljes alját. Így nem volt benne tálca, ami jelentősen növelte a terepjáró képességet. Ezenkívül a tartálynak nem volt tetője, és minden szögből származó páncélja nagy racionális dőlésszöggel rendelkezett. A 99 tonnás jármű 128 mm-es, 100 EL csövű légvédelmi ágyúval volt felfegyverkezve, motorja 1800 lóerős, homlokpáncélja 300 mm-es volt. Ezenkívül a födémek racionális dőlésszöge nagy, az első elülső felében és 250 milliméter a második ferde felében. Így kiderült, hogy ez a világ legerősebb tankja, áthatolhatatlan minden tüzelési pontról és felülről bombákkal támadva.
  A Führer azonnal elrendelte, hogy a lehető leggyorsabban állítsák gyártásba, és egyidejűleg készítsenek rohammódosítást tarackkal és bombavetővel.
  Szóval a nácik felhalmoztak, össze kellett őket verni. De sajnos egy nagyon makacs és technikailag erős ellenséget fogtak el. Május végén pedig a hagyomány szerint, amikor kiszáradtak az utak, megkezdődött az offenzíva.
  A Fritz megpróbálta megkerülni Moszkvát és Tulát. A csaták soha nem látott intenzitással és kiterjedéssel dúltak. De a szovjet csapatok méltóak voltak arra, hogy legyőzhetetlennek nevezzék őket. Három hónapig tartó folyamatos harcok során a nácik csak Tulát tudták bekeríteni, elérték Kashinát, és északról megközelíteni Moszkvát, részben megszakítva a kommunikációt. A harcok már a város utcáin zajlottak.
  Sztálin elhagyta a fővárost, és Kujbisevbe menekítették. De a nácik júliusban támadást indítottak Szaratov ellen. Ez a város augusztus 8-án esett el. Mivel Kujbisev veszélyesen közel találta magát a fronthoz, ez a legfelsőbb parancsnok Szverdlovszkba helyezte át főhadiszállását. A moszkvai harcok szeptemberben is folytatódtak. 18-án Kashira elesett. Október elején a Szovjetunió fővárosát majdnem körülvették, 29-én pedig makacs harcok után Kujbisev is elesett. Ezenkívül a németek elfoglalták Guryevet és Uralszkot.
  A november szörnyű harcokkal telt. November 7-én a Krautok betörtek a Kremlbe, de egy kétségbeesett ellentámadás visszaszorította őket. És ebben a csatában meghalt Moszkva megbízott parancsnoka, Rokossovsky marsall!
  És a híres szovjet pilóta, Kozhedub lelőtte a századik német repülőgépet, és ő lett az első szovjet személy, aki négyszer elnyerte a Szovjetunió hőse címet. És 1946. november 7-én is.
  December 4-én végleg lezárták a Moszkva körüli blokádgyűrűt. Ám a főváros és hősi helyőrségének maradványai az ortodox karácsonyig, 1947. január 7-ig harcoltak.
  A főváros elleni támadást Mainstein vezette. Ezért Hermann Göring után a Vaskereszt Nagykeresztje második rendjével tüntették ki.
  De a háborúnak még nincs vége. A szverdlovszki Sztálin megígérte, hogy folytatja a harcot. A németek is eléggé kimerültek. Délen csapataik megközelítették Penzát és Uljanovszkot, és megálltak. Márciusban a szovjetek ellentámadásokat indítottak. Áprilisban azonban mégis kénytelenek voltak elhagyni Rjazant. Májusban pedig a nácik körülvették Gorkij városát, és délről betörtek Kazanyba. Júniusban a krautok elfoglalták Orenburgot és megközelítették Ufát. A Vörös Hadsereggel szembeni ellenállás meggyengült, a morál megdőlt és tömeges dezertálások kezdődtek. Ezek azonban mindig is ott voltak, de a főváros bukása után sokszorosára felerősödtek. Senkinek sem volt vágya meghalni Sztálinért. De az emberek a fasizmus ellen harcoltak szülőföldjükért.
  A szovjet kormány tekintélye is csökkent. Júliusban a németek betörtek Szverdlovszkba. Sztálin és kísérete Novoszibirszkbe költözött. Az Urálban augusztusig dúltak a harcok... A németeket hátráltatta a kommunikáció elhúzódása és a partizánok aktív fellépése. De a további háború már értelmét vesztette.
  Sztálin azonban még reménykedett valamiben. A németek szeptemberben betörtek Tobolszkba. Ám a heves őszi esőzések késleltették őket. A tél közeledte leállította az offenzívát Szibériában, de a náciknak sikerült elfoglalniuk egész Közép-Ázsiát. Télen nem mertek Novoszibirszkbe menni. De Sztálin is rosszul volt, és melegebb Vlagyivosztokba költözött.
  Elérkezett az 1948-as év. A nácik már hajlékonylemezekkel voltak felfegyverkezve. Ezenkívül megjelentek a kompaktabb, turbóhajtóműves tartályok. Valójában, miután melegebb lesz, már csak az marad, hogy győztesen meneteljenek és elfoglalják a városokat.
  Berija azonban megmérgezte a már súlyosan beteg Sztálint, és felajánlotta a Harmadik Birodalomnak, hogy megadja magát, feltéve, hogy a szovjet hatalom megmarad Szibériában.
  Hitler, aki maga is rohadtul belefáradt a háborúba, majdnem beleegyezett, de először 1948 májusában elfoglalta Novoszibirszket. Az átadást pedig 1948. június 22-én írták alá egy szimbolikus napon - pontosan hét évvel a Szovjetunió elleni támadás pillanatától számítva. Így ért véget a második világháború. Az Egyesült Államok 1945-ben legyőzte Japánt, és atombombát tesztelt. Tehát a Führernek nincs dolga külföldre menni.
  Beria azonban nem sokáig uralkodott. A leghíresebb szovjet ász, légimarsall és a Szovjetunió hétszeres hőse, Kozhedub képes lesz katonai puccsot végrehajtani és megdönteni az Állami Védelmi Bizottság népszerűtlen elnökét. Beriát és számos bűntársát lelőtték. Magában a Harmadik Birodalomban 1953 márciusában hazafiak végeztek Hitlerrel. Goering pedig valamivel korábban halt meg kábítószerrel, míg Himmlert összeesküvés gyanúja miatt lőtték le.
  Heves küzdelem kezdődött a Schellenberg vezette SS és a Generalissimo Mainstein vezette fegyveres erők között. Mindez polgárháborúhoz vezetett. Ennek eredményeként a Harmadik Birodalom összeomlott. És a csökkentett Szovjetunió fokozatosan kezdte visszaállítani befolyását. A történelem ismét spirálba ment. A fantasztikus Németország felemelkedése, többre duzzadt, mint Dzsingisz kán birodalma, majd a fő vezető halála - káosz és kihalás.
  És a fejedelemségek fokozatos összegyűjtése, csak Bajkalszk városa lett a főváros. A németek által felállított bábtartományokkal számos tartományra osztott Szovjetunió ismét egyesült. A legnagyobb győzelem Moszkva annektálása volt, amely ledobta magáról a náci igát. Igaz, Ukrajna, Fehéroroszország és a balti államok, valamint Grúzia, Örményország és Azerbajdzsán megőrizte szuverenitását. A Harmadik Birodalom összeomlása után az Egyesült Államok lett a világ hegemónja. Kínában is Amerika-barát kormányt hoztak létre.
  De fokozatosan az égi birodalom egyre függetlenebbé vált. A Szovjetunióban a de facto Kozhedub diktatúra után lényegében elnöki alkotmányt hoztak létre, de két ciklusra korlátozták a hatalmat. A választások alternatív alapon zajlottak, az elnöki posztnak más neve volt: népelnök.
  Az ország vegyes és gyorsan fejlődő gazdasággal rendelkezett.
  De íme, hogyan változott a történelem egyetlen gemkapocstól. A második világháborút elvesztették, bár bátran harcoltak. Az eredmény pedig katasztrofális volt. Ráadásul Németország csak egy ideig tudott nagyot szerezni.
  Az Egyesült Államok pedig fokozatosan veszített befolyásából, a világ többpólusúvá vált, ami azt jelenti, hogy egyre nagyobb volt benne a káosz. Ellenkezőleg, kevesebb a rend. És körülbelül ugyanaz, mint a jelenlegi huszonegyedik században.
  Nos, miért vonzza az emberiséget annyira a széttagoltság és a káosz?
  
  
  SZTÁLIN HELYETT TROCSKIJ
  Tuhacsevszkij Varsó elleni hadjárata elsősorban Sztálin hibája miatt lett sikertelen - aki ahelyett, hogy fedezte volna a Varsó felé előrenyomuló vörös csapatok déli szárnyát. az első lovas hadsereget Galícia felé fordította. Ráadásul a József parancsnoksága alatt álló nagy erők ellenére sikerült legyőzni a lengyelektől. A Vörös Hadsereg elvesztette a varsói csatát. A lengyelek ellentámadásba lendültek, elfoglalták Szluckot is, sőt több napig Minszket is elfoglalták.
  A Nyugat azonban akkor nem merte finanszírozni a további véres háborút a bolsevikokkal. Varsó békét kötött, és a polgárháború gyorsan véget ért.
  De van a történelemnek egy alternatív menete, és egy a sok párhuzamos univerzum közül. Ott Lenin elrendelte a katonai ügyekben nem túl tehetséges Sztálin és a szeszélyes Sztálin eltávolítását a déli szárny parancsnoksága alól, és létrehozta Tuhacsevszkij parancsnoki egységét, miközben Budyonnyt fenntartotta az első lovasság felett.
  Ebben az esetben a Varsótól délre megkísérelt ellentámadás kudarcot vallott, és az ihletett Vörös Hadsereg ádáz csatában győzött. Lengyelország fővárosa elesett. Miután egy ideig ott állt, és további erősítést kapott, Tuhacsevszkij továbbment Lvovba és Krakkóba.
  Egy ideig a harcok folytatódtak Wrangel ellen, és a Krím elleni újabb támadással. Ezután a Vörös Hadsereg északon elfoglalta a balti államokat, délen pedig felszabadította Azerbajdzsánt, Örményországot és Grúziát. Átmeneti szünet következett. Szovjet-Oroszországnak pihenésre és átmeneti pihenésre volt szüksége, amivé a NEP lett. De Trockij továbbra is ragaszkodott a cári Oroszország összes földjének visszaadásához. Ennek eredményeként 1921 nyarán a Vörös Hadsereg a Nyugat egyetértésével elfoglalta Finnországot.
  1922-ben meghódították Primorye-t, majd Szahalin északi részét. Trockijnak, akinek a Katonai Forradalmi Tanács elnöki hatalma jelentősen megerősödött, sikerült átvennie Lenin helyét és kiszorítania a másodlagos szerepkörbe visszaszorult Sztálint.
  Furcsa módon a személyes hatalom erősödésével a kapitalizmus elemei egyre erősebbek lettek a gazdaságban.
  Trockij maga is baloldalivá vált nagyrészt annak a vágyának köszönhetően, hogy szentebb legyen a pápánál vagy radikálisabb Sztálinnál. A rendkívül tehetséges zsidó azonban hatalomra jutva folytatta kiegyensúlyozott külpolitikáját. A kommunista eszmék feladása nélkül igyekezett egyúttal piaci elemeket is meghonosítani, és jó kapcsolatokat biztosítani a világ többi kapitalista országával.
  Hitler hatalomra jutása Németországban nem hozott alapvető változásokat a világpolitikában. A Führert gyorsan a helyére tették - megtiltották a versailles-i korlátozások feloldását vagy az egyetemes sorkatonaság és a katonai hatalom visszaállítását. Mint ahogy a náciknak megtiltották az antiszemita törvények bevezetését és még sok mást.
  Csak az a helyzet, hogy Hitler alatt a német gazdaság kikerült a válságból, de a fasizmus soha nem öltött radikális formákat, megmaradt a mérsékelt nacionalizmusnak néhány tekintélyelvű vonásokkal és általános ifjúsági szervezetekkel, mint például a Hitlerjugent.
  A Szovjetunió Leon Trockij vezetése alatt gazdaságilag gazdag hatalommá vált fejlett nehéziparral.
  A Szovjetunió gazdasága inkább piaci alapú volt, mint Sztálin gazdasága, de ötéves tervek formájában tervezési elemeket is tartalmazott. Magas a születési ráta, főleg, hogy Trockij is betiltotta az abortuszt - azt mondják, annyi üres föld van Oroszországban, és nincs okuk lyukakként tátongani.
  Mivel a német hadsereg létszáma 100 ezerre korlátozódott, Lengyelország pedig már szovjet, szocialista köztársasággá változott, nem lesz kivel harcolni. Moldova még 1921-ben visszakerült Oroszországhoz - visszagyűjtve a királyi földeket.
  Maga Trockij is támogatta egy kicsit a nemzetközi világot, de a világforradalom célját kezdték elhallgatni. Részben, mint Sztálin idején.
  De a háború mégis keletről jött. Japán katonai akcióba kezdett Mongólia ellen. A Felkelő Nap Országa Olaszországgal együtt a világ fő megszállóivá vált. Igaz, Mussolini kénytelen volt ambícióit Etiópia elfoglalására korlátozni - ez az egyetlen afrikai ország, amely nem volt valaki más gyarmata. Japán, amely még nem mert egyedül harcolni Nagy-Britanniával és különösen az Egyesült Államokkal, bemászott Kínába. És egyre többször került ide.
  Sok kínai van, és minden töredezettségük ellenére komoly ellenfélnek számítanak. És akkor a szamuráj bevonult Mongóliába... 1941 tavaszán komoly csaták kezdődtek ott.
  Trockij úgy döntött, hogy a Szovjetunió már elég erős ahhoz, hogy teljes körű háborút vívjon a szamurájokkal. Ráadásul a szovjet diktátor bosszút akart állni az 1904-1905-ös vereségért. Szárazföldön a Vörös Hadsereg egyértelműen erősebb a japánoknál, különösen harckocsikban. De a tengeren a csendes-óceáni flotta még nem érte el a paritást. De Lev Davydovich nem tudta feladni Mongóliát.
  A Vörös Hadsereg kezdetben megállította a szamurájok előrenyomulását. 1941. augusztus 20-án támadásra került sor Khalkhin Gol ellen, amely a Vörös Hadsereg győzelmével végződött. Ezt követően Trockij azt követelte Japántól, hogy adja vissza Dél-Szahalint és a Kuril-szigeteket.
  Természetesen visszautasítás következett, és nagyszabású háború kezdődött. Csak a Nagy Honvédő Háborúval ellentétben idegen területen vívták. Bár nem mondható, hogy kevés volt a vérontás.
  A csaták teljes körűek voltak, a japánok hevesen ellenálltak, és nem adták meg magukat. De a szovjet csapatok szinte minden művelete sikeres volt. A védelmet egy erőteljes tüzérségi dúla után áttörték, és a harckocsik, köztük a legújabb nagy teljesítményű T-34, LT (nehéz Leon Trockij!) legyőzték a holttestek és fémek heves árkát.
  Először a Felkelő Nap országának harcosait űzték ki Mandzsúriából. Több egymást követő műveletet hajtottak végre, amelyek 1941 novemberétől 1942 augusztusáig kilenc hónapig tartottak. A szovjet csapatok bevonultak Észak-Koreába... Szahalinon is voltak csaták. A japánok meg is próbáltak haladni - harminc kilométert haladtak előre, de megállták őket, és megfulladtak a vértől.
  1942 szeptemberében megtámadták Port Arthurt. A japánok tengeri támogatást használva próbálták tartani a vonalat. A szovjet csapatok áttörték a frontot, de az ellenségnek csapatok ledobásával sikerült megállítania az előrenyomulást.
  De a szamurájok képtelenek voltak sokáig ellenállni. A szovjet repülés átvette és bombázta a hajókat. Ráadásul a japánok túlságosan elutasítóak az életükkel szemben - még ejtőernyőt sem vittek a csatába. Emiatt a fő légi elitek halála után a szamurájok ellenállása az égen érezhetően gyengült. És a szovjet repülés sokkal magabiztosabban kezdett nyerni.
  Ezenkívül a szovjet tervezők új fejlesztései fokozatosan megcáfolták a japán vadászgépek manőverezési képességét. 1942 decemberében, egy újabb heves támadás után Port Arthurt elfoglalták, és Szöul ugyanabban a hónapban elesett.
  1943 következő hónapja a dél-koreai januári offenzívával és Busan kikötőjének elfoglalásával kezdődött.
  Japán vesztes volt a szárazföldi csatákban, és egyre több kárt szenvedett az égen és a tengeren. 1943 februárjában a szovjet csapatok elfoglalták Pekinget. Márciusban pedig heves harcok után Dél-Szahalint felszabadították. Áprilisban és májusban a szovjet fegyverek újabb győzelmei voltak a tengeren... Különösen eredményes volt a megnövekedett tengeralattjáró-flotta, a repülés és a Balti-tengerről érkező hajók.
  1943 júniusában a szovjet csapatok kiűzték a japánokat Sanghajból. Így kialakítva saját foglalkozási övezetüket.
  Júliusban és augusztusban az ejtőernyősök és a tengerészek felszabadították a Kuril gerincet az ellenségtől. Japán rendkívül nehéz helyzetbe került. A szovjet repülés növelte ütőerejét, és egyre hevesebben bombázott, a Felkelő Nap országának haditengerészeti flottája pedig megolvadt. 1943 októberében Trockij úgy döntött, hogy megtámadja Okinavát - egy ruhapróbát a japán metropoliszért vívott csata előtt. A csaták hevesek voltak, és a szamurájok tömegesen használtak fegyvereket: kamikaze pilóták.
  Az epikus csata két hónapig és egy hétig tartott, ami végül Okinawa elestével ért véget. 1944 januárjában pedig Tajvan felszabadult.
  Japán most a teljes katonai katasztrófa szélére került. Hirohito csak arra számíthatott, hogy az Egyesült Államok és Nagy-Britannia az ő oldalán lép be a háborúba, a fasiszta Németország ekkor még túl gyenge volt katonailag, Mussolini pedig nem tudta könnyen elérni Trockijt a Csendes-óceánon.
  Az USA és Nagy-Britannia azonban célzásokat tett, de nem sietett a háborúba való belépéssel. Sőt, Indiában hatalmas brit-ellenes felkelés tört ki. A mérsékelt Gandhit a radikálisabb nacionalisták és baloldaliak lökték félre. Ennek eredményeként ott igazi háború kezdődött. A Chamberlaint leváltó Churchill makacsságról tett tanúbizonyságot, és megpróbálta bármi áron ellenőrzése alatt tartani Pakisztánt és Indiát. Ez egy elhúzódó és keserű háborúhoz vezetett, amely lekötötte a brit erőket.
  Az amerikaiak teljesen passzívan jártak el a külpolitikában: a kunyhóm a szélén van!
  1944 márciusában a szovjet csapatok annak ellenére, hogy az időjárás még nem volt túl kedvező, partra szálltak Hokkaidóban. A harc három hétig tartott, és a japánok vereségével ért véget. Ez a siker megrendítette a császárnak a metropolisz megközelíthetetlenségébe vetett bizalmát.
  A szárazföldi és tengeri harcok 1944. május 11-ig folytatódtak, amikor is a kimerült Japán végül kapitulált.
  A szovjet csapatok részvételével zajló harcok 1941. április 10-től 1944. május 11-ig tartottak, és három évig, valamivel több mint egy hónapig tartottak. A szovjet hadsereg veszteségei 960 ezer katona és tiszt miatt haltak meg és haltak meg sebesülések következtében. Valamivel több mint hatvanezer civil szovjet állampolgár is meghalt. Bombázástól, tüzérségi lövedékektől, harcoktól Szahalinon és a primorei határon. És körülbelül hárommillióan sérültek meg, ebből négyszázezer rokkant lett.
  Általánosságban elmondható, hogy a Szovjetunió jelentős győzelmet aratott, és sikerült szovjetbarát rendszereket telepítenie Kínában és Koreában, és csapataival elfoglalta a Felkelő Nap országának minden birtokát.
  Trockij elvtárs tekintélye tovább erősödött mind az országon belül, mind a nemzetközi színtéren.
  1946-ban a Szovjetunióban először lőttek fel mesterséges műholdat. És 1950-ben az első szovjet űrhajóst körbeküldték a Föld körül. Romániában Mikeás király beleegyezett, hogy katonai és gazdasági szövetséget köt a Szovjetunióval. Hamarosan megváltozott a hatalom Magyarországon. Csehszlovákiában pedig már régóta uralják, igaz, nem éppen a kommunisták, hanem a baloldali szovjetbarát erők.
  1951-ben háború tört ki Törökország és a Szovjetunió között. Ezen a ponton sem az Egyesült Államoknak, sem Nagy-Britanniának nem volt atombombája, és egy igazi mészárlás megkezdése olyan erős ellenséggel, mint a Szovjetunió és szövetségesei, öngyilkosság volt a Nyugat számára.
  A szovjet hadsereg alig egy hónap alatt legyőzte Törökországot. Látva, hogy a Nyugat reakciója rendkívül lassú... Shaved sokáig harcolt az indiánokkal, de végül katonák százezreit veszítette el, és elvesztette az irányítást legnagyobb kolóniája felett. Az USA-ban gazdasági válság van, és a feketék lázonganak.
  Trockij döntést hoz: és két hónapon belül a Vörös Hadsereg átveszi az irányítást az egész Közel-Kelet és Irán felett, Egyiptomban pedig szovjetbarát kormány kerül hatalomra. A britek és a franciák fogukat ütik. Hitler pedig a Szovjetunió oldalára áll, és ezért lehetőséget kap az Anschluss Austria-ra.
  De Gaulle hatalomra kerül Franciaországban. Nagyon elégedetlen a szovjet terjeszkedéssel, és keleti keresztes hadjáratról beszél, a bolsevizmus ellen. Trockij éppen ellenkezőleg, az európai terjeszkedésről álmodik, a helyzet felforrósodik.
  Adolf Hitler, kihasználva azt a tényt, hogy a Szovjetunió most az unióban van, megkezdi Németország militarizálását. Algériában és Marokkóban pedig nagy felkelés tör ki Franciaország ellen.
  De Gaulle dühös, és követeli, hogy Németország hagyja abba a katonai előkészületeket. Válaszul a Führer az 1914-es határok visszaállítását követeli, és azzal fenyeget, hogy népi milíciát küld az ellenség ellen.
  Mindkét fél fokozza a fenyegetéseket, és csapatokat gyűjt a határokhoz. A ravasz Trockij nem lép be a háborúba, hanem tankokat és repülőgépeket ad el Németországnak hitelre. Harc bontakozik ki a nácik és a franciák között. Belgium belép a háborúba, de ez csak rontja Franciaország helyzetét, amelyet a gyarmatokon való lázadás és a különböző frontokon folyó kommunista tevékenység korlátoz. A németek azonban nem aratnak gyors győzelmet, hanem elakadnak a Mangio vonalon, de elfoglalják Belgiumot. Másfél éves háború után a nácik közel kerültek Párizshoz.
  De Gaulle békét köt, és visszaadja Elsarzot és Lotaringiát a németeknek. Belgium is megválik területének egy részétől. A Führer erősíti befolyását. 1955-ben a Szovjetunió atombombát tesztel. Trockij a Szovjetunión belül Csehszlovákiát is magában foglalja. Igaz, a Szudéta-vidék egy része a németekhez kerül, de sokkal kevésbé az etnikai határok. De nincs okuk ringatni a hajót...
  Hitler kénytelen megalázni ambícióit, és örülni, hogy sikerült Nyugaton terjeszkednie és Ausztria rovására. A nácik Dániát is megszállják, és visszaállítják az 1914-es határokat és birodalmuk északi részét is.
  Trockij 1960-ban halt meg, nyolcvanadik születésnapját ünnepelve. Rossz szokások és fizikai erőnlét nélkül a Szovjetunió elnöke az utolsó tetteiig tiszta gondolkodást tartott fenn.
  Az elnöki posztot fiának, Dávidnak adta át, megalapítva ezzel a világ első kommunista dinasztiáját. Ekkorra a Szovjetunió megnövekedett centralizációt és az abból való kilépést tiltó alkotmánymódosításokat tapasztalt. Hitler a hatalmat is átadta egyik mesterséges megtermékenyítés eredményeként megszerzett fiának , de versenyszerűen.
  A fiú azonban még túl fiatal, és Hitler halála után a nácik szétváltak, és hamarosan a balszárny került hatalomra. A világ biztonságosabbá vált, de a gyarmati rendszer összeomlása újabb instabilitási háborúhoz vezetett. A megoldás egy kommunista koalíció létrehozása volt. Kölcsönös segítséget nyújtott, és megkísérelte a szocializmus felépítését a sötét kontinens körülményei között.
  De a világkommunizmust számos piaci elem különböztette meg, és kombinált rendszer volt.
  Eközben a Szovjetunión belül egyre nőttek az ellentétek. Az egyik párt politikai dominanciája már nem felelt meg a növekvő oligarchiának. A vörös hullám üzletemberei változást és politikai hatalmat akartak. A tervgazdaság sikerei és a politikai nyereségek eddig részben kompenzálták az ellenzéki hangulatot. De változások történtek az Egyesült Államokban. Új vezető jelent meg, aki megtörve két párt monopóliumát: a demokrata és a republikánus, létrehozta a harmadikat, a hazafiat.
  És miután hatalomra került, megalapította az autokráciát. Egyúttal keresztes hadjárat indítása a kommunizmus ellen. Dávid meghalt, és ezt követően összeesküvések és frakcióharcok egész sora kezdődött. Ennek eredményeként az ország megrendült. De a frakciók közötti küzdelem a Szovjetunió elnöki posztjának elfoglalásával véget ért, és az emberek megnyugodtak.
  Aktív térbővítés történt. 2015-ben a Plútó volt az utolsó bolygó, amelyre emberi űrhajós tette be a lábát. Az emberek rövid ideig ellátogathattak a Jupiter felszínére. Igaz, különleges aromás fürdőkben kellett feküdniük.
  A Szovjetunión belül a kapitalista elemek még jobban megerősödtek. Szegények és gazdagok között rétegződés volt. Valódi milliárdosok jelentek meg, és egyúttal a Politikai Hivatal tagjai is. A kommunizmus egyre inkább egyesült a pénzügy oligarchiájával, és egyre kevésbé különbözött a kapitalizmustól. Még a jövedelemadó is lineárissá vált a Szovjetunióban, és egységes százalékot vezettek be. Ez természetesen homályos elégedetlenséghez és kisebb zavargásokhoz vezetett.
  Ám a helyzet egyelőre nem ment ki az irányítás alól. A valóságban azonban a kommunizmus külső attribútumaival a társadalmi garanciákat egyre inkább megnyirbálták. Különösen az orvostudomány és az oktatás vált részben fizetőssé, megjelentek a munkanélküliek és a munkaerőpiacok.
  Victoria Vilnába ért, és már nem emlékezett a párhuzamos világra. Most folytatnia kellett az orosz hadsereg vezetését.
  A Litván Nagyhercegség fővárosa, Vilna elbukott, de előtte egy menet következett tovább Grodno és Brest felé.
  A fehéroroszok készségesen csatlakoztak az orosz hadsereghez. Havazott azonban, és a középkori hadsereg mozgása nehezebbé vált. Ennek ellenére Vaszilij nagyherceg elrendelte, hogy foglalják el Grodnót és teleljék át ott. Victoria körbeszaladt a környező kastélyokban, keresve valakit, aki feldarabolhat vagy kiirthatna.
  Vad irtószomj fortyogott benne, de ellenfelei egyre gyakrabban adták meg magukat harc nélkül.
  
  
  ÓVÁSOK A SÖTÉT POKOLBÓL
  Természetesen vannak különböző előrejelzők, hasznosak és veszélyesek.
  De az egyik alternatív valóságban volt egy varázsló, aki elmondott egy számot a náciknak arról, hogyan lehet visszaadni az ördög tükrének újramondását. Egy ártatlan gyermek skarlátvörös vérének cseppjei hullottak a fényvisszaverő felületre. És azonnal felszívódott, és maga a tükör világítani kezdett, visszanyerve ajándékait. És a Führer sokat tanult akkor.
  De még a jövő ismeretében sem mindig lehet korrigálni. Afrikában azonban a németek átcsoportosították csapataikat, és sikerült visszaverniük a Montgomery által október 23-án indított offenzívát.
  Nagy nehézségek árán, de nagy létszámú emberrel és felszereléssel rendelkező csapatok állították meg őket. A támadás helyének és időpontjának ismerete azonban segített Rommelnek racionálisan elosztani néhány egységét és visszaverni a támadást. A britek jelentős veszteségeket szenvedtek, és két hét harc után kénytelenek voltak abbahagyni.
  A német tengeralattjáró-flotta pedig nagy károkat tudott okozni, elsüllyesztett egy tucat hajót leszállási erőkkel, amelyek Casablancában és Marokkó partjainál terveztek leszállni. Az amerikaiak látva az egyiptomi siker hiányát és a "német farkasfalkák" tevékenységét, felhagytak a Fáklya hadművelettel.
  A németek pedig Sztálingrádnál próbálták átcsoportosítani csapataikat, hogy visszaverjék a szovjet csapatok oldaltámadásait, és felkészültek arra, hogy a központban védelembe temetkeztek.
  1942. november 19-én a rossz időjárás miatt a szovjet csapatok nem tudták hatékonyan használni a repülést, így a támadórepülőgépeket is, a tüzérségi előkészítés pedig rendkívül korlátozott sikereket ért el. Így erőik átcsoportosításával a németek és szövetségeseik visszaverték a szovjet csapatok előrenyomulását. Igaz, ez elvonta a nácik figyelmét magáról Sztálingrádról, így a szovjet katonák, akik hősök voltak a városban, pihenőt kaptak. Bár nagyon kevés ház maradt a Vörös Hadsereg ellenőrzése alatt.
  A Fritz a központban is kitartott... A sztálingrádi csata december végéig tartott. Mivel a fronton nem sikerült áttörést elérni, a Vörös Hadsereg megállt. De a németeknek sem volt könnyű dolguk. Túl sokat veszítettek a város elleni roham során, és bár védekezésben úgy tűnik, a veszteségarány nekik kedvez, a csapatok még mindig kimerültek.
  Januárban az orákulum jóslata ellenére a németek nem tudták kitartani északon a Spark hadművelet során. Igaz, a harc több mint három hétig tartott, és nagy veszteségekkel járt a Vörös Hadseregnek, de szárazföldön sikerült eljutniuk Sztálingrádig.
  Iblis tükre figyelmeztetésére azonban a németek visszaverték az offenzívát Voronyezs közelében, megerősítve gyenge szövetségeseiket: az olaszokat és a románokat. Ellenkező esetben az ottani védelem áttört volna.
  És a harmadik Rzhev-Sychov műtét sikertelen volt. A németek ismét, bár nem minden nehézség nélkül, visszaverték a szovjet offenzívát. Maga Sztálingrádban meleg volt, januárban csaták voltak. Paulust Mainstein váltotta, és ennek a tapasztaltabb marsallnak február 12-re sikerült elfoglalnia a fellegvár városát. De a németek ismét óriási árat fizettek ezért. 1943 februárjában össze kellett állítani a Reichstagot és ki kellett hirdetni a totális háborút. Hosszabbítsa meg a munkanapot, és alkalmazzon aktívabban a rabszolgamunkát, mint korábban.
  A totális háború meghirdetése lehetővé tette a fegyvergyártás növelését és új hadosztályok felállítását. Ideértve a külföldieket és a hiwieket.
  Tudva, hogy a britek és az amerikaiak mikor tervezték bevonulni Marokkóba, a németek nagy tengeralattjáró-flottájukat használva fájdalmas csapásokat mértek a leszálló hajókra - megzavarva egyik partraszállást a másik után. Ez lehetővé tette a nácik számára, hogy a Nyugat elleni katonai műveleteket lokalizálják, és minden fő erejüket keletre összpontosítsák.
  Rommel hadtestének helyzete továbbra is nehézkes maradt, de a tükörnek köszönhetően a fasiszta repülés hatékonyabban kezdett működni, és a konvojok javították az afrikai csoport utánpótlását.
  Montgomery új offenzívája 1943 márciusában kudarcot vallott. Ezúttal Rommel, miután ördögi mágia segítségével pontos adatokat kapott, csapdába csalta a briteket, és sikerült megsemmisítő vereséget mérni rájuk! Igaz, az ellenség számbeli fölénye és légi fölénye miatt nem sikerült teljesen legyőzni Montgomeryt, de Nagy-Britannia veresége feltűnő volt. Különösen sok tank veszett el, és jelentős számú jármű került trófeaként.
  A britek visszavontak néhány védelmi vonalat, és közelebb kerültek Alexandriához. Rommelnek új tartalékokra volt szüksége, és a nácik azt tervezték, hogy déli irányban folytatják az offenzívát. Sztálingrád elesett, majd előre lehetett haladni a Volga mentén.
  1943 májusában a Krautok átváltottak a Delfin hadműveletre. Csapataik az orákulum segítsége ellenére nagyon erős ellenállásba ütköztek a Vörös Hadsereg részéről. A haladás lassú volt, súlyos veszteségek árán. Igaz, egy jós segítsége befolyásolta a háború menetét. A Wehrmacht előrevetítette az ellentámadásokat, és újabb és újabb támadásokat indított. Június közepén a nácik már megközelítették a Volga-deltát és elérték a Kaszpi-tengert.
  A szovjet csapatok helyzetét a Kaukázusban súlyosbította, hogy Törökország 1943. június 22-én belépett a háborúba. És ez valójában előre meghatározta a bakui olajért folytatott csata kimenetelét.
  A szövetségesek nem voltak döntőek. Montgomery aktív védekezésre váltott, és nem gondolt tovább az offenzívára, így a marokkói landolás irreális maradt.
  1943. július 10-én Churchill, hogy a német erők egy részét elterelje keletről, megkísérelt partraszállást Franciaországban. A rosszul előkészített partraszállás azonban amerikai döntésképtelenséggel és azzal a ténnyel párosult, hogy a németek egy orákulumnak köszönhetően minden részletet tudtak, csak a britek és az amerikaiak történelem legnagyobb szárazföldi vereségét eredményezte.
  Egyedül több mint hatszázötvenezer embert és rengeteg felszerelést fogtak el. De ez sajnos nem akadályozta meg a nácik előrenyomulását délen. Augusztusban a németek elfoglalták egész Dagesztánt, a törökök Jerevánnal együtt szinte egész Örményországot, 27-én pedig a nácik és az oszmánok egyesültek, két részre szakítva a kaukázusi frontot.
  És ismét a szovjet erők támadó kísérletei a front más szektoraira kudarccal végződtek. Az ellenség túlságosan is tisztában volt a szovjet parancsnokság terveivel.
  A Vörös Hadsereg különleges osztálya burjánzott, elnyomásokat és tömeges tisztogatásokat hajtottak végre. Még több tucat tábornokot és Kulik tüzérmarsalt is lelőttek.
  De amíg az ellenségnek van ördögi fegyvere, semmi sem segít ellene.
  A szeptember heves harcokban telt el, a nácik és az oszmánok közel kerültek Bakuhoz. Októberben pedig magában a városban törtek ki harcok.
  A tengerparti várost a tengeren keresztül látták el, és kétségbeesetten próbálták megtartani. A harcok elhúzódtak, és november 7-én, ahogy tervezték, a Krautok nem vették át. De a Kaukázus összes többi városa ekkorra már elveszett. Decemberben pedig óriási veszteségek árán a legendás város elbukott.
  A Kaukázus teljesen elveszett, csakúgy, mint a Szovjetunió legnagyobb olajmezője. Igaz, mivel az összes olajkutat felrobbantották és megsemmisítették, maguk a nácik nem tudták egyhamar kihasználni ezt az előnyt.
  A keleti fronton csend volt. Hatalmas német szárazföldi erők vonultak be Irakba, majd Palesztinába és a Szuezi-csatornához, hogy megsegítsék Rommelt. A szovjet vezetés azonban úgy döntött, hogy kihasználja a szünetet. Más helyeken, így Szibériában is építettek már olajmezőket. A szovjet tervezők pedig új tankokon dolgoztak. Az IS-2-nek és a T-34-85-nek a német párducok és tigrisek elleni válasz kellett volna lennie.
  A náci Németországban a fegyvergyártás magasabb volt, mint a valós történelemben. Nyilvánvaló, hogy a nácik és a rabszolgák több erőforrással rendelkeznek, és a demoralizált szövetségesek bombázása gyengébb. Ez azt jelenti, hogy több vasat és jobb minőségű fémet tudnának előállítani, mint a valóságban. Ezért a havi 600 párducra vonatkozó termelési tervet sikerült elérni, sőt meg is haladták. De voltak más korlátozások is: az új legénység képzési ideje. Sőt, a "Panther" minden kétségtelen előnye ellenére: egy nagy páncéltörő és tűzgyorsaságú ágyú, kiváló láthatóság és optika, valamint jó elülső védelem és jó menetteljesítmény, gyenge oldalvédelemmel és lépcsőzetes elrendezéssel rendelkezik. görgőkből.
  A Panther-2 fejlettebb és ígéretesebb fejlesztésnek bizonyult. A sokkal sűrűbb elrendezésnek köszönhetően valamivel nagyobb, 47 tonnás tömeggel a Panther-2 erős 88 mm-es ágyúval rendelkezik, 71 EL-csőhosszúsággal és 120 mm-es páncélzattal a hajótest elején, 60 fokos oldalakkal. szögben, és 150 a torony elején, 900 lóerős motorral duralumínium házban.
  Egy ilyen gépet 1943 novemberében kezdtek gyártani a Tiger-2-vel együtt. A németek azonban még csak fejlesztették autójukat. És előretörtek a Közel-Keleten.
  1944 márciusában a németek elfoglalták Kuvaitot, és elérték a Szuezi-csatornát.
  Az orákulumot meg kellett törni, hogy a náciknak ne legyen előnyük. Ebben az esetben a lányok már korábban is vágytak rá, de a befolyás korlátai érintették őket.
  Például most, 1944. április 1-jén a varázslattal teli lányok helyett két csinos szépség mozgott a fronton. Sajnos nagyon közepes képességekkel az ugráskorlátozó érintett. A hónak alig kitett tavaszi talajon még mezítláb is kicsit hideg volt. A lányok balján a mély Volga, Kamysintől északra, és ha tovább megy, akkor Sztálingrád melletti német pozíciókat ér el. A harcosok feladata pedig az, hogy szinte hétköznapi lányokká váljanak, és elveszítsék emberfeletti képességeiket, hogy semlegesítsék a gyűlölt orákulumot... Lehet azonban, hogy most még ez sem lesz elég. Végül is a Szovjetunió elvesztette azt a területet, amelyen a lakosság fele élt a háború előtt, és ipari potenciáljának jelentős részét, beleértve mindenekelőtt a kitermelésre alkalmas olajat.
  Természetesen sok más betét is létezik, de ahhoz, hogy teljes kapacitással működjenek, időre és pénzre is szükség van. Vagyis a helyzet olyan, hogy még ha Hitlert meg is fosztják Iblis tükrének hatalmától, ez fájdalmasan elégtelennek bizonyulhat. Ráadásul a szövetségesek körében felerősödtek a szeparatista érzelmek. Főleg az amerikaiak. Roosevelt beteg, Gallen egyértelműen a baloldali pacifizmusra hajlik, és az új választások kilátásai sem túl vidámak.
  A tengeralattjáró-háború nem megy jól a szövetségeseknek. A német tengeralattjárók száma folyamatosan növekszik, harci tulajdonságaik javulnak. Hővezérelt torpedók és hidrogén-peroxid hajtású tengeralattjárók már megjelentek. A szövetségesek flottája pedig egyre ritkul és gyengül, különösen amióta a Krautok technotronikus cápái megtanulták, hogy ne jöjjenek felszínre és ne fedjék fel magukat.
  Ráadásul a nácik tengeralattjáró-flottájának aktivitása is magasabb, mint a valós történelemben: könnyebbé vált az üzemanyag-ellátás, a líbiai mezőkről még tankerek is érkeznek. Ráadásul Románia bombázása is sokkal gyengébb. És a szintetikus üzemanyag termelése magasabb.
  A szövetségesek sokkos állapotban vannak, helyzetük kedvezőtlen. Főleg a belpolitikaiakat.
  Az erőviszonyok a keleti fronton 1944. április 1-jén: a Szovjetunió 6,3 millió katona és tiszt, valamint körülbelül 5,3 ezer harckocsi és önjáró löveg, 95 ezer ágyú és aknavető, 7,7 ezer repülőgép. Súlyos veszteségek a téli csatákban, amikor megpróbálják legyőzni az ellenséget. A németek, figyelembe véve a műholdakat, a külföldi hadosztályokat, a Hiwi gyalogságot, több mint 7,2 milliót, harckocsikat és önjáró lövegeket már 8,8 ezret, ágyúkat és aknavetőket körülbelül 100 ezret, a repülés 16,5 ezer járművet halmoztak fel. Tekintettel arra, hogy az új IS-2 és T-34-85 harckocsik éppen most kezdték meg a Vörös Hadsereg szolgálatát, az ellenség fölénye a felszerelés minőségében jelentős. Így a "Panthers" és a "Tigers" gyártását már népszerűsítették, és ezek adják Németország tankflottájának több mint felét.
  A repülésben a minőségi értékelések nem ilyen egyértelműek. A német járművek sebességben és fegyverzetben felülmúlják a szovjet járműveket, de alacsonyabbak a vízszintes manőverezőképességben, ugyanakkor jobbak a függőleges manőverezőképességben. De ami a legfontosabb, a sugárhajtású repülőgépek megjelentek a Fritzben, elsősorban az ME-262. A légcsavaros vadászrepülőgépek közül a legerősebb fegyverzet és sebesség tekintetében az ME-309 és a TA-152 volt. A Yu-488 és még korábban a Yu-288 sorozatgyártásba került. Ezek a bombázók nagy terhelés mellett nem rendelkeztek repülési jellemzőkkel.
  Mindenesetre, ha figyelembe vesszük az erőviszonyokat, akkor az ellenséget erősebbnek kell elismerni. Ráadásul, ha a közel-keleti hadművelet befejeződik, a fasiszták még erősebbek lesznek. És már csak egy hónap van hátra a végső győzelmükig. Így...
  A technikailag hozzáértő Elena nagyot sóhajtott, és énekelte:
  - Nincs erő, nincs erő... A goblin egyértelműen túl sokat ivott! Csak fűrészelte a kérget, és trágárságokat üvöltött!
  Zoya, aki szerény paraszti ruhában is megőrizte kultúráját, ujját rázta barátjára:
  - Kerüljük a hitványságokat... Inkább készítsünk cselekvési tervet!
  Elena vállat vont. Vékonyabb volt, mint korábban, és nem olyan sportos. Bár talán sok férfi még vonzóbbnak találná, mint korábban. A lány ruha egyszerű, vászon, fehér és tiszta. Kicsit rövidebb, mint a parasztasszonyoknál megszokott, lebarnult lábukat a térd fölé teszi. A lányoknak sem fegyverük, sem ékszerük nem maradt. Még óra sincs.
  Annyira rusztikusak, túlságosan lebarnultak áprilishoz képest, de nem olyan gyorsak és erősek. Lábak sétálnak egy kavicsokkal teleszórt agyagos úton. A csupasz talp, akárcsak a parasztasszonyoké, durva és kényelmesen érzi magát, ha szúrós felületre lép. Amikor sétálsz, nem fúj úgy a hideg. A reggeli fagy fagy után olvad, és a lábak sem zsibbadnak és nem fájnak.
  Előző testében általában harcos volt, még az Antarktiszon is minden gond nélkül. Most pedig vörösek a lábaim a hidegtől, és a reggeli napsütésben felmelegedve undorítóan fájnak.
  Elena, aki már elfelejtette, hogy az emberi test kellemetlen érzéseket tapasztalhat a hideg és a fáradtság miatt, bosszúsan mondta:
  - Őszintén szólva nem látom értelmét egy ilyen expedíciónak. Ebbe a pokolba dobtak minket, megfosztottak minket az erős varázslattól... Mezítláb és egyszerű paraszti ruhában maradtunk, és egyúttal kénytelenek voltunk megmenteni az emberiséget a fasizmustól!
  Zoya logikusan válaszolt egy hasonló szövegrészre:
  "De ez a szépsége!" Hogy ne legyen túl könnyű, amikor csodás képességeinket felhasználva bevettük Vilnát és Litvánia más városait. Sokkal érdekesebb, és ami a legfontosabb, képzelőerőt igényel az ellenség legyőzése egyszerű testekben és szuperképességek nélkül!
  Elena rendesen belerúgott mezítláb egy nagy macskakőbe, amely az út közepén kilógott az agyagból. De ahelyett, hogy kirepült volna az ütéstől, a kő a helyén maradt, és a Bölcs Lány sikoltozott a fájdalomtól. A még hosszú, kecses ujjak azonnal megdagadtak és kékek lettek. És Zoyának még meg is kellett egyenesítenie egy párat. A lila falángok a helyükre kerültek, és Elena lerázta az arcán keletkezett könnycseppet. Valami ilyen hülyeséget kell csinálnod.
  Belobog lánya együttérzést érzett magában, empátia hulláma kerítette hatalmába. És ezzel egy időben megjelent a saját gyengeség és kiszolgáltatottság érzése. Elena kék húsa alatt megrepedt a köröm, és a lába is igazán meghatóan sérült és sebezhetővé vált.
  A bölcs önmaga iránti részvéttel megjegyezte:
  - Ezt jelenti a hús szuperképességek nélkül... Egyszerűen senkivé válsz!
  Zoya bosszúsan jegyezte meg:
  - Meggyógyulnak a lábaid... Élni fogsz valahogy!
  A lányok ismét elindultak az úton. Már nem volt bennük ugyanaz a vakmerő vidámság. Ráadásul minél tovább sétáltak, annál jobban éreztette magát az éhség. Itt megjelentek a kolhozföldek... Már javában folyt rajtuk a munka.
  A férfiak azonban nem látszottak, csak nőket és gyerekeket használtak fel, ki az ekére, ki a kapára. Az itteni emberek rettenetesen soványak, kimerült arcúak. Igaz, a fiúk a szép lányokat látva mosolyogva integettek feléjük, érzéketlen, kinyújtott kezekkel üdvözölték őket.
  Zoya felajánlotta, hogy segít Elenának paraszti munkában. Svarog lánya vonakodva beleegyezett. Ő személy szerint fegyveres bravúrokat akart, és nem a kollektív gazdaság kemény tételét. De miután megsértette a lábát egy macskakövön, harcias hangulata egyszerre eltűnt. Ezen túlmenően gondolnia kell a saját legalizálására. Bármit is mondjon, végül csak ruhában, pásztorok nélkül kötöttek ki.
  Igen, az NKVD bármelyik pillanatban kémnek nyilváníthatja és összezavarhatja őket. Ellenkező esetben kiderül, hogy csak menekültek, akik mindent elvesztettek, beleértve az irataikat is. Ruháik nem túl újak, a rövidebb szoknyás fazon a bolsevik falura jellemző. Ehetsz annyit, hogy elhiggyék!
  Zoya a faluban született, keze és teste nagyon ügyes a szenvedésben. Elena városi hölgy, nem csak moszkvai. Igaz, van tapasztalata a rodnoveri közösségben végzett szántóföldi munkákban. De a mozdulatok mégsem olyan könnyűek és ismerősek, mint Zoyáé. Igen, és a törött ujjak a hideg talajon undorítóan fájnak.
  A fiatal nők, fiúk és lányok azonban mind mezítláb vannak, még akkor is, ha éjszaka fagy volt, és szinte megfázhat. Csak idős nők és öregasszonyok köcsögcipőben. Férfiak nincsenek a látókörben, a legidősebb pedig mindenki felett egy göndör hajú, vöröses tinédzser, tizenöt évnél nem idősebb, rendkívül rendezett nadrágban, de nagyon kifejező megjelenésű és bátor állú. Ez a Komszomol-jelvényes kölyök a legidősebb a fiúk között, és mindenkinek parancsol.
  A fiatal parancsnok nem kommentálta, hogy a két szépség csatlakozott hozzájuk. Mintha ez így lenne, ez magától értetődő. A Volga-vidék éghajlata enyhe, az éghajlat pedig javában zajlik, így egy plusz kéz sem fog fájni.
  Elenának hamarosan fájni kezdett a háta, és megkért, hogy menjen az ekéhez. Így könnyebb egy meglehetősen erős lány testének, de csak óvatosan kell beleásnia a sarkát a laza talajba, hogy a lábujjait ne irritálja annyira. De a mellkasra nehezedő nyomás más szögben jelentkezik, és a hát, miután kimerült, nem érez fájdalmat.
  A lány akkor arra gondolt, hány éves is valójában? Már régen elmúlt a száz! Vicces! Ő az egyik legidősebb nő a modern Oroszországban, ugyanakkor tele erővel és egészséggel. De miután megfosztották őket mágikus képességeiktől, ilyen szörnyetegekké válhatnak!
  Ettől a gondolattól Elena megborzong...
  Mindenki lelkesedéssel, ebédszünet nélkül dolgozott. Vagy csak amikor teljesen besötétedett, közeledtek a tűzhöz, hogy felfrissüljenek. A Volga folyó volt a közelben, és hal volt a cserépben. De csak annyi kenyér van, és valahogy nem teljesen tiszta, szennyeződésekkel. Újabb ízelítő a hagymából.
  Az étel egyszerű és nem túl sok, éhes gyomroknak csemege. A Ranger Girls évek óta nem érezte magát ilyen fáradtnak. Nem, még mindig nagyon fájdalmas embernek lenni szuperképességek nélkül. És elfáradsz, mint... egy szamár!
  De az is jó, hogy az élőlények fiatalok és egészségesek. A lányok maguktól aludtak el más nőkkel együtt az istállóban. Az egyik fiú Zoe magas mellkasára hajtotta a fejét. Az erdőőr lány megsimogatta szőke fürtjeit... És erős melankóliát érzett. Mindent megkaptak az élettől és pártfogóiktól, a Demiurgosz istenektől: örök fiatalságot, hatalmat, lehetőséget a gazdagságra, hatalomra, becsületre és tiszteletre, de... A fogantatáshoz egy velük egyenlő képességű férfival kell lefeküdniük. És ezt egyáltalán nem könnyű megtalálni.
  És ha vannak ilyen srácok, akkor ők más szinten és egy másik univerzumban vannak. Elenának eszébe jutott a Gagarinról szóló dal, és ettől még szomorúbb lett;
  Tudod milyen srác volt...
  Az egész világ a karjában vitte!
  A TSING TESTVÉRÉNEK ELTÖRZÉSE MEGMENTI A BIRODALOMOT
  Miklós cár testvére, Mihail a valós történelemtől eltérően határozottan cselekedett. A császári gárda tüzet nyitott a Téli Palotát megrohamozni próbáló lázadókra. Ezután a szuverén által kedvelt kozákok és nemesi ezredek beszálltak a csatába.
  Több száz lázadót megöltek, mások pedig elmenekültek. A rendőrség aktívan elfogta a lázadókat és vezetőiket. Az Állami Duma képviselői, a fejedelmi családok, a kereskedők és a pénzügyi elit tagjai siettek hűséget esküdni Miklós cárnak, és hűséget esküdtek. A csata során több mint hatszáz lázadó meghalt, és másfél ezren megsebesültek. Az őrök körülbelül húsz embert veszítettek, a kozákok további ötvenet.
  Komoly összecsapás, de az autokrácia túlélte. A csúcson lévő összeesküvőknek nem volt sem egységes véleménye, sem vezetőjük. És általában is sokan úgy gondolták, hogy háború alatt lehetetlen megváltoztatni az államformát.
  Sokan elégedetlenek II. Miklós cárral, de nehéz alternatívát kínálni a birodalmi rendszerrel szemben. Sőt, a gazdagok komolyan félnek attól, hogy a köztársasági államforma túl gyengének és lazának bizonyul ahhoz, hogy megvédje a kapitalistákat az éhező és lázadó proletariátustól, a földbirtokosokat pedig a parasztoktól.
  De a nép maga nem fog komoly forradalmat szervezni. A bolsevikok még mindig túl gyengék és kevesen vannak, a szocialista forradalmárok többnyire azt hiszik, hogy a forradalom jó, de jobb előbb megnyerni a világháborút.
  Egyszóval lázadás volt és mindenki kijött! Valami véres feltámadáshoz hasonló megismétlődött...És csend!
  II. Miklós bátyját határozottságáért a György-rend első fokozatával tüntette ki, és főtábornoki rangra emelte, Mihailt kinevezte a nyugati front parancsnokává. A déli és a román front pedig Bruszilovnak volt alárendelve.
  Az orosz hadsereg létszáma csaknem tízmillió főre nőtt, fenntartása súlyos terhet rótt a birodalomra. Előrelépésre volt szükség.
  Amint az utak kiszáradtak, a cári hadsereg lecsapott Galíciára. A számbeli fölény az orosz csapatok oldalán volt. Az osztrákok morálja meggyengült, a szlávokból álló ezredek tömegesen dezertáltak vagy megadták magukat. Nem volt elég német egység az ellenség megfékezésére.
  Mindennek a tetejébe az Egyesült Államok áprilisban belépett a központi hatalmak elleni háborúba. Így a konfliktus kimenetele már előre meg volt határozva. A németek megpróbálták növelni erőiket Nyugaton, hogy legyőzzék a szövetségeseket, és nem tudtak jelentős segítséget nyújtani Ausztria-Magyarországnak.
  Az orosz csapatok elfoglalták Lvovot és számos várost Galíciában. Még több kis kazán is kialakult. Az osztrák, foltos, törött front túl gyorsan omlott össze, így a németeknek vakvédelembe kellett nyugaton átállniuk, és csapatokat dobniuk a kialakult résekbe.
  Sikerük fejlesztésével az oroszok megközelítették Przemyslt, és még a várost is körülvették. De az ellátási problémák és a harcra készebb német egységek bevonása a csatába lelassította az előrenyomulást. De a Román Front támadásba lendült, majd egy idő után a nyugati front is. Utóbbira nehéz feladat várt: áttörni az erős, mélyreható német védelmet.
  A cár testvére, Mihail nem tartotta szégyenletesnek, tanult Bruszilovtól, és hasonló taktikát alkalmazott. Egyszerre tizenkét helyen kezdett támadást előkészíteni, hogy a németek ne tudták meghatározni a főtámadás irányát. Ezen kívül aktívan használtak füstfüggönyt és éjszakai offenzívát.
  A déli orosz csapatok felszabadították Bukarestet, a központban végrehajtott támadás pedig áttörést eredményezett Vilnótól délre.
  A németeknek ismét meg kellett erősíteni déli szárnyukat. A Rigát blokádoló német csapatokat bekerítés fenyegette. Ilyen körülmények között a császár meghozta azt a nehéz döntést, hogy elhagyja a balti államokat, és csapatait a porosz védelmi vonalra vonja vissza.
  Nem mentek a dolgok az unió és Törökország számára. Az oroszok és a britek nyomultak előre Kis-Ázsiában, a franciák Szíriában nyomást gyakoroltak Palesztinára. Az oszmánok meggyengültek, és bukásuk már nem volt messze. Ráadásul a bolgárok változtak. A szláv király felismerve, hogy a poroszok már elvesztették a háborút, és az orosz csapatok, miután felszabadították Románia nagy részét, elérték a határt, a szláv király hadat üzent Ausztriának, Törökországnak és Németországnak.
  Ez persze nagyobb fejtörést okozott a németeknek. Keleten már nem tudták tartani a frontvonalat, és kénytelenek voltak visszavonulni a Visztulához. Abban a reményben, hogy egy természetes vízgát késlelteti az orosz csapatokat.
  A nyugati szövetséges csak részsikereket ért el, bár már aktívabban használták a tankokat. De egyelőre Németország tartotta a frontot, bár kénytelen volt egy kicsit hátrálni. A déli szakasz sok erőfeszítést igényelt.
  Nos, a cári Oroszország ősszel és télen az Oszmán Birodalomra ruházta át a harcok terhét.
  A Konstantinápoly elleni támadás szárazföldről és tengerről egyaránt az orosz fegyverek diadalával ért véget. Törökország elesett, és ezzel Oroszország nagy területeket kapott, Konstantinápolyt és a Földközi-tengerhez hozzáférést biztosító szorosokat.
  Igaz, 1917-ben nem lehetett befejezni a háborút, de a győzelem leheletét már mindenki érezte, sokkal jobban, mint 1916-ban.
  A tél Oroszországban kisebb sztrájkokkal, demonstrációkkal telt el, de komolyabb összecsapások a katonai nehézségek ellenére sem voltak. Talán a rubel túlságosan leértékelődött, de korai éhínségről beszélni.
  Eljött azonban a háború befejezésének ideje, és ezt mindenki megértette. Bruszilov tábornagyként előléptetve azt javasolta, hogy a fő csapást délen adják le, ahol az ellenség gyengébb volt, majd forduljon északra.
  A németeknek már megvoltak az első tankjaik. De számuk túl kicsi ahhoz, hogy jelentős hatást gyakoroljanak a háború menetére. Oroszországnak is vannak saját járművei, különösen Mengyelejev tankjai. A cári ipar azonban még nem tud tömegtermelést folytatni.
  De a tankok tömeggyártását a britek, az amerikaiak és a franciák hozták létre. Ez azt jelenti, hogy megjelent a védelem áttörésének új, erőteljes eszköze, amelynek át kell törnie a német pozíciókat.
  A szövetségesek a pusztító háborúnak is a lehető leggyorsabban véget akarnak vetni. Március végétől pedig elkezdték áttörni a mélyen elhelyezkedő német védelmet.
  Az orosz csapatok offenzívája megkezdődött, amint az utak kiszáradtak délen. Az orosz csapatok a korábbi győzelmek után felpörögtek, de az osztrákok alig bírták. Budapest már május elején körülvéve találta magát. Ezután megindult a mozgás Bécs felé és a Visztula folyót megkerülve.
  Az olaszok is támadásba lendültek. Még Japán is küldött expedíciós haderőt Európába. A németek minden oldalról nyomultak.
  Amikor az orosz csapatok már Bécshez közeledtek, Ausztria-Magyarország kapitulált. Németország utolsó szövetségese végül elbukott. Nyugaton a szövetségesek a front különböző részein ütési taktikát alkalmazva lassan, de biztosan előrenyomultak. Az orosz csapatok pedig bevonultak délről a Visztulát borító német front hátuljába.
  Ilyen feltételek mellett Wilhelm kancellár, felismerve Németország teljes, reménytelen helyzetét, 1918. június 22-én bejelentette minden ellenségeskedés beszüntetését. Valójában a németek kapituláltak.
  Ausztria-Magyarország megszűnt létezni. Oroszország megkapta Galíciát, a krakkói régiót, Bukovinát, Kelet-Szlovénia részét és Magyarországot. Románia Erdély. Ausztria-Magyarországból csak a kis Ausztria és a nagymértékben redukált Magyarország maradt. Csehszlovákia Oroszország égisze alatt jelent meg.
  A cári birodalom megkapta Németországtól Klaipedát, Poznanot és hozzáférést a tengerekhez, elvágva Kelet-Poroszországot magától a metropolisztól Danzigen keresztül.
  Németországnak fel kellett adnia azt, amit korábban a 19. században meghódított Dániának és Franciaországnak. Évente hatalmas jóvátétel fizetésére ítélték, és a katonai potenciált százezer emberre korlátozta.
  És persze, mint a valós történelemben, demilitarizált zóna.
  A cári Oroszország kiterjesztette birtokait délen. Az Oszmán Birodalom, akárcsak az Osztrák Birodalom, megszűnt létezni. Nagy-Britannia bevette Irakot, Franciaországot, Szíriát és a britekkel együtt Palesztinát. Oroszország megkapta Örményországot, Kis-Ázsiát és Konstantinápolyt.
  A Közel-Kelet és Irán is befolyási övezetekre oszlott. Így a cári Oroszország jelentős anyagbeszerzéseket ért el.
  De a háború több mint két és fél millió katona életébe került, nem számítva az elhunyt civileket, óriási kiadásokba. A pénzügyek felborultak, az ország pedig eladósodott.
  Igaz, a szövetségesek engedékenyen beleegyeztek a hitelek kamatainak leírásába, de az adósság így is meglehetősen nagynak bizonyult - körülbelül tízmilliárd aranyrubel.
  De sikerült államosítani a korábban németek tulajdonában lévő vállalkozásokat.
  A cári Oroszország politikai helyzete stabilizálódott, a császár tekintélye nőtt.
  II. Miklós ezt kihasználva lemondta saját kiáltványát az Állami Dumáról. Újra helyreállt az önkényuralom, és a törvényhozó hatalom teljes egészében a cárra szállt.
  Ez csak félénk tiltakozási kísérleteket okozott. Az ország túlságosan belefáradt a háborúba, és nem akart újabb megrázkódtatásokat.
  És a gazdaság gyors, háború utáni fellendülésbe kezdett! A növekedés átlagosan évi kilenc százalékos volt, és magasabb volt, mint az Egyesült Államokban.
  Új fejlett iparágak jöttek létre, és fejlődött a gépészet. A fizetések nőttek.
  A munkanap hosszát a cári törvény 11,5 óráról 10,5 órára csökkentette. Ünnep előtti napokon és hétvégék előtt 9 óráig. Ezenkívül a munkanapot kilenc órára csökkentették, ha annak legalább egy része éjszaka volt.
  A pénzváltás után helyreállt a rubel szilárd aranyegyenlege. 1929-re a munkások fizetése elérte a havi 50 rubelt, a vodka ára pedig 25 kopejkát tett ki. Vagyis 200 palack havonta. És ha arany egyenértékben vesszük, akkor ez 37 gramm tiszta aranyat jelent.
  Az ország a második helyre került, az Egyesült Államok után a második az ipari termelés tekintetében. A birodalom kilátásai nagyon rózsásnak tűntek, de... nagy depresszió ütött ki.
  Az összeomlás az egész világot érintette, beleértve Oroszországot is. Az igazság Németországot és az USA-t ártotta a legjobban. De a cári Oroszország túlságosan függött a külső hitelektől, ezért nem tudta elkerülni a sokkokat és a recessziót.
  A húszas évek bolsevik pártja válságot élt át. Lenin valójában visszavonult a gyakorlati, forradalmi küzdelemtől azáltal, hogy elmerült az elméletben... és tudományos-fantasztikus regényeket írt.
  Vlagyimir Iljics Nagy-Britanniában ismerte meg Herbert Wales-t, és megízlelte a sci-fit. Különösen Vlagyimir Iljics tollából jött egy nagy, futurisztikus regény: "A kommunizmus a boldogság útja"! És még számos más mű. Lenin már jó pénzt keresett a tudományos-fantasztikus művekből.
  A bolsevikok trockistákra és sztálinistákra szakadtak. Sztálin úgy döntött, hogy visszatér a Narodnaja Volja egyéni terror taktikájához. Trockij mérsékeltebb álláspontra helyezkedett.
  A szocialista forradalmárok továbbra is aktívak, bár a húszas években már nem történtek nagy horderejű politikai gyilkosságok. A republikánusok és a kadétok pozíciói fokozatosan erősödtek. Valójában az abszolút monarchia mindenki számára elavult ereklyének tűnt. Így hát ismét nyugtalanságok, sztrájkok, tüntetések kezdődtek, és a királyi trón megrendült.
  Az uralkodó sok mindenre emlékezett...
  Miklós kormánya talált megoldást...háborúban! Ráadásul a tábornokok bosszúra vágytak a japán vereségért. És ez érthető...
  Az első világháború után a cári Oroszország több kisebb hadjáratot hajtott végre. A Közel-Keleten, ahol ők és szövetségeseik befejezték az arab világot. Afganisztánban... Ott a háború Nagy-Britanniával együtt zajlott. Oroszország átvette Afganisztán északi, főleg üzbégek és tádzsik által lakott régióit, valamint Herátot. A britek a brutális háborúk után mégis leigázták a délt. Afganisztán központjában maradt az önkormányzat.
  Irán továbbra is megőrizte a szuverenitás látszatát, de a megosztottsága sem volt messze.
  De az érdekek fő ütközése Japánban történt. Sőt, 1931-ben a japánok bábkormányt hoztak létre Mandzsúriában, és offenzívát indítottak Kínában.
  Ami egy új háború oka lett.
  Ekkorra az orosz hadseregnek sikerült felfrissítenie harckocsiflottáját, és nagyon erős repülést hozott létre. A levegőben Japán észrevehetően alulmaradt, Oroszország szárazföldi hadserege pedig sokkal több volt, és talán harckészebb is.
  A csendes-óceáni flottát a legendás Kolchak admirális irányította. A Szent András-rend lovagja, Bruszilov ekkorra már meghalt, de rátermett tanítványai megmaradtak.
  A háború kezdettől fogva sikertelen volt Japán számára. Az orosz tábornokok: Denikin, Wrangel, Kaleidin, a cár testvérének, Mihail Romanovnak a parancsnoksága alatt energikusan és ügyesen cselekedtek. Az első világháború tapasztalatai hatással voltak, figyelembe vették az 1904-1905-ös konfliktus hibáit.
  Prohorov könnyű tankjai is, amelyek egyszerűen pótolhatatlanok a manőver-hadviselésben, elég jónak bizonyultak. Mindenesetre ez már egy másik orosz hadsereg volt, és egy teljesen más háború.
  A szamurájokkal vívott első ütközet során azonban, ha Kuropatkint egy tehetségesebb és határozottabb parancsnok váltotta volna fel, a háború kimenetele természetesen teljesen más lett volna.
  Mindenesetre két hónapon belül az orosz csapatok ostrom alá vették Port Arthurt, és a japánokat megverték. Két hónappal később egész Korea felszabadult, és a fellegvár városát vihar szállta meg.
  A tengeren is dúltak a csaták változó sikerrel. Amíg meg nem érkeztek a balti- és fekete-tengeri osztagok. A Felkelő Nap Országa teljesen vereséget szenvedett, és még Hokkaidón is partra szálltak csapatokkal. Japán kénytelen volt aláírni egy megalázó békét. Adja vissza Mandzsúriát, Port Arthurt, néhány némettől meghódított birtokot, Dél-Szahalint és a Kuril gerincet. És ugyanakkor fizessen kártalanítást, egy rendezett összeget - milliárd arany rubelt.
  A győzelem átmenetileg megerősítette az autokrácia pozícióit, majd a nagy gazdasági világválság gyors gazdasági fellendülésnek adott teret.
  Németországban, mint a valós történelemben, Hitler került hatalomra, de nem engedték megvadulni. Különösen az általános hadkötelezettség visszaállítására tett kísérlet szembesült heves ellenállással Oroszország és Franciaország részéről. Bár kisebb engedményeket tettek a katonai potenciál tekintetében. A hadsereg létszámát százezerről kétszázötvenre növelték . Emellett Hitler visszaadta Németországnak a demilitarizált övezet irányítását.
  A cári Oroszországban pedig dinasztikus problémák bontakoztak ki. Meghalt Alekszej Tsarevics trónörökös... A cár testvérét, Mihail Romanovot megfosztották öröklési jogától. És tényleg Kirill Vladimirovich Romanov lett az örökös. De ez a fickó belemerült a részegségbe és a kicsapongásba. Teljesen leromlott...
  Ki lesz tehát II. Miklós cár utóda? A cár testvére, Mihail a Japán felett aratott győzelem után generalissimo rangot kapott, és óriási népszerűségnek örvendett. Ő lett a királyi család első tagja a birodalmi Oroszország történetében, aki ilyen magas rangot kapott. És sokan szerették volna látni őt a királyi trónon.
  Igaz, maga II. Miklós - nem ivó, rossz szokások nélkül, aki rendszeresen tornászott - még mindig elég erős volt, és úgy tűnt, hogy uralkodása a leghosszabb lesz az orosz történelemben. Sztálin azonban a legambiciózusabb merényletet tervezte II. Sándor kora óta. Bár úgy tűnt, mi értelme van?
  1937 mindenesetre baljós évnek bizonyult. Miklós cárt megölték, vele együtt két miniszter is meghalt, valamint három tucat udvaronc, a Téli Palota egy része pedig összeomlott.
  A terroristák a csatornarendszert használták a bányászathoz, és több mint egy tonna aminolont ültettek el.
  Így egy agresszív incidens közbeszólt a történelem menetébe. Így ért véget II. Miklós cár uralkodása. Az uralkodót nem kezdték nagynak vagy félelmetesnek nevezni. Akik nem szerették a császárt, véresnek nevezték, mert sok vér ömlött ki birodalmába. Aki tisztelettel bánik, az hódító. Így nőtt az alatta lévő földek száma Ruszban. Még egy nagy tartomány is megjelent Kínában: Zheltorossiya.
  A királyság összesen 43 évig tartott. Csak Rettegett Iván uralkodott hosszabb ideig, névleg. De tekintettel arra, hogy három évre elfoglalta a trónt, a tényleges ellenőrzési időszak rövidebbnek bizonyult.
  De a törvényes örökös, Kirill Vladimirovics Romanov ennek ellenére trónra lépett. Nem sokáig uralkodott - körülbelül egy évig, de sikerült némi befolyást gyakorolnia a történelem menetére. Különösen megengedte Adolf Hitlernek, hogy végrehajtsa Ausztria Anschlussát. Állítólag a népek önrendelkezési jogára hivatkozva és állítólag így nagyobb lesz a rend. Ausztria és Mussolini Anschlussával megegyezett.
  Így Németország terjeszkedett, és lakossága meghaladta a nyolcvanmilliót. Arról nem is beszélve, hogy Hitler ösztönözte a születéseket. A démoni Adolf alatt másfélszeresére nőtt.
  madridi baloldali koalíciónak .
  De Franco a Führer szövetségese lett. És az új III. Vlagyimir cár ütközött Nagy-Britanniával.
  A helyzet valóban bonyolult. Egy rejtvény, amely tele van a második világháborúval. És a konfrontáció új fordulója. Irán nincs megosztott, és valójában ez az utolsó iszlám ország, amely formálisan független. Oroszországnak és Nagy-Britanniának is vannak tervei ezzel kapcsolatban. Nagyon zavarosak a dolgok a Közel-Keleten. Oroszország, Franciaország és Nagy-Britannia területei vegyesek és nehezen kezelhetők.
  Anglia gazdaságilag egyre jobban lemarad mind Oroszország, mind az egyre erősebb Németország mögött. De a legnagyobb gyarmatok még mindig britek. De az oroszlánkorona ereje gyengül, Kanada szinte független. Dél-Afrika is egy uralom, akárcsak Ausztrália. Indiában a brit pozíció gyengül. Természetesen van vágy, hogy meglökd az oroszlánt.
  Hitler két fronton próbál játszani. Vagy igénybe veszi Franciaország, Nagy-Britannia, Olaszország és Japán támogatását. Annak érdekében, hogy együtt halmozzák fel a cári Oroszországot, és osztják szét hatalmas birtokait.
  Vagy keress területszerzéseket Nyugaton, de Oroszországgal szövetségben.
  Hitler aljas és elvtelen ember, és általában nem érdekli, hogy kivel lép koalícióra, amíg az előnyös számára.
  Az új, fiatal Vlagyimir cár is arról álmodik, hogy nagy hódítóként vonuljon be a történelembe, és gyarmatokat akar elvenni Nagy-Britanniától és Franciaországtól. Szigorúan véve már nincs mit elvenni a németektől. Tehát a koalíció Németországgal teljesen logikus.
  Olaszország elfoglalta Etiópiát, és új zsákmányokat is szeretne. Mussolini rendkívül ambiciózus. Nem érdekli, hogy keletre vagy nyugatra megy. De Franciaországban nincs nagy vágy a harcra. Ott a pacifizmus uralkodik, és kormányt választanak. Nincs mód ilyen erős szövetséges megszerzésére. A hagyományosan magas születési és folyamatosan csökkenő halálozási arányú cári Oroszország pedig nagyon erős ellenfél. A cári Oroszország lakossága már most is hozzávetőleg három százalékkal növekszik évente. Csökkent a csecsemőhalandóság, de a nagycsaládosok divatja még nem múlt el, sőt a dolgozó családok is termékenyek. Figyelembe véve a területszerzéseket, beleértve a sűrűn lakott Kínát és a gyéren lakott Mongóliát, valamint Európában és Törökországban, a cári Oroszország lakossága 1940-ben meghaladta a 400 milliót 1913-hoz képest, amikor 180 millió volt. Ez pedig egy kontinentális hatalom... Nagy-Britanniának és Franciaországnak kevesebb mint 50 milliója van a metropoliszaiban, plusz gyarmatai. De a gyarmati csapatok morálisan gyengék, és kevés a harci képességük. Tehát a nyugati szárazföldi erők sokkal gyengébbek.
  A Führer szövetséget választ Oroszországgal a Nyugat ellen.
  1939-ben Csehszlovákiát felosztották. Németországhoz tartozott a Szudéta-vidék is. A németek megerősítették a hadsereget és harckocsioszlopokat alakítottak ki. A cári Oroszország sem állt meg, békeidőben ötmillió és ötszáz fős hadosztályból álló hadsereggel rendelkezett.
  A cári Oroszországban már régóta gyártanak nehéz harckocsikat és stratégiai repülőgépeket, köztük nyolc hajtóműves repülőgépeket. Franciaországnak csak körülbelül harminc nehéz harckocsija van, és ezek elavultak. Nagy-Britanniában nincsenek nehéz járművek. Nos, Németország is, egy sem nehezebb húsz tonnánál. Az USA-nak valamivel több mint négyszáz tankja van.
  Hitler úgy döntött, hogy nem érdemes késlekedni, és 1940. május 15-én lecsapott. Az időjárás csak kedvez, és minden készen áll. Vagy többé-kevésbé kész.
  A cári Oroszország támadást indított India és más gyarmati birtokok ellen. Az orosz hadsereg rosszul védett pozíciókat támadott meg. Viszonylag kevés katona áll a britekből és franciákból, és a gyarmati egységek nem igazán akarnak meghalni egy számukra idegen eszméért vagy birodalomért. Tulajdonképpen kik az angolok számukra? Kizsákmányolók, rabszolgabírók, rablók vagy hitetlenek. Nem valószínű, hogy az oroszok sokkal rosszabbak náluk, hogy meghaljanak az Oroszlán vagy a Kakas birodalmáért.
  A cári csapatok tehát előrenyomulnak, leküzdve a lomha, fókuszos ellenállást. De a németek másfél hónap alatt le tudták győzni a francia, angol, belga és holland csapatokat is.
  Így Churchill elvesztette fő szövetségesei támogatását. Az a várakozás, hogy az Egyesült Államok belép a háborúba, nem vált be. Rooseveltet egyáltalán nem jellemezte Stenka Razin elszántsága. És akkor az ilyen erők Amerika ellen mennének.
  Az orosz csapatok menetekben nyomultak előre Afrikán és Ázsián, több probléma származott a terepből és a kommunikációs szakaszból, mint az ellenséges csapatokból. Az utak hiánya, különösen Afrikában, szintén éreztette hatását. De az igénytelen orosz katona hősiesen és sztoikusan legyőz minden nehézséget.
  A németek csak nehezen tudnak csapatokat átvinni Afrikába. A gibraltári előrenyomulás Franco makacs ellenállása miatt késett. És haderőket kellett tengeren átvinnünk. Az oroszok áttörtek Afrikába, Egyiptomon keresztül, és sokkal könnyebb nekik. Olaszország is mindent megragad, amit csak tud, és ebben a kérdésben Mussolininek egy boa-szűkítő markolata van.
  Magára a metropoliszra való leszállásra nem 1940-ben került sor. A légi csatában elsősorban Oroszország passzivitásának köszönhetően Nagy-Britannia túlélte. De el kell mondanunk, hogy a bölcs Vlagyimir Kirillovics cár nem akarta, hogy Nagy-Britannia idő előtt kapituláljon, hanem racionálisan az összes ázsiai és afrikai gyarmatát akarta elfoglalni.
  Hová megy Nagy-Britannia? Hiszen nincsenek tartalékai, kolóniák és nyersanyagok nélkül - a bukása idő kérdése.
  1941 telén és márciusában az orosz csapatok végül elérték Dél-Afrikát, és legyőzték az utolsó afrikai uralmat. A britek kísérlete, hogy Madagaszkáron üljenek ki, szintén kudarcot vallott, és 1941 májusában partraszállást hajtottak végre, ezt követő győzelemmel.
  Japán Oroszország oldalán harcolt a háborúban, és sikerült megragadnia valamit a Csendes-óceánon. 1941 nyara egy nagy légi offenzíva időszaka volt a brit metropolisz ellen.
  Az orosz és a német légiközlekedés megtámadta Londont és az Angol Birodalom más városait. November 8-án, a müncheni puccs évfordulóján pedig végre megtörtént a partraszállás.
  A harc tizenhat napig tartott, és az orosz és a német csapatok győzelmével végződött.
  Valójában ezzel véget is ért a második világháború. Kevésbé véresnek és hosszadalmasnak bizonyult, mint az igazi történetben. És ez nagyon észrevehetően megerősítette és kiterjesztette az orosz birtokokat. Főleg Afrikában és Ázsiában.
  Viszonylag békés időszak következett. Oroszország és Németország saját területi nyereségét emésztette meg. A Harmadik Birodalom magában foglalta: Belgiumot, Hollandiát, Franciaország majdnem felét, valamint Marokkót, Algéria egy részét és a központi birtokokat. Igaz, Franco helyzete és Hitler bizonyos határozatlansága miatt a németeknek nem volt idejük előrenyomulni Franciaország egyenlítői birtokaiba, és az orosz csapatok kezébe kerültek.
  Ennek ellenére Németország továbbra is kapott egy jó darab afrikai földet, ami területileg meghaladja saját területét. A Harmadik Birodalom területe, az európai felvásárlásokat figyelembe véve, több mint háromszorosára nőtt. Ha pedig 1937 óta a határoktól számolunk, Ausztriát, a Szudétát és Csehországot protektorátusként figyelembe véve, akkor négyszer.
  Tehát a németek egészének elég volt megemészteni, elsajátítani és asszimilálni. Ráadásul Oroszország kiterjesztette gyarmati birtokait, és mindezt aligha tudta ellenőrizni.
  És Olaszország sokat kapott: például Szudán nagy része, Szomália, Uganda és néhány más felvásárlás, különösen Tunézia.
  Így a világ újraosztása mostanra befejeződött. De ahogy mondják, idővel az ambíciók kezdenek megnyilvánulni.
  Az Egyesült Államok nem kezdett el komolyan dolgozni az atomprojekten. A fasiszta Németországban és Oroszországban is menőnek bizonyult a hozzáállás. Japán még nem elég fejlett ahhoz, hogy ezt ki tudja hozni, Nagy-Britannia és Franciaország pedig a Harmadik Birodalom és Oroszország vazallus országaivá vált.
  Így az atomfegyverek megjelenése egy ideig késett.
  De a haladás természetesen kérlelhetetlen. A fizikusok dolgoznak, az elmélet fejlődik, ahogy a laboratóriumi kísérletek is. De egy atomprojekthez az állam akarata kell. A cári Oroszországnak már így is túl sok gondja és kiadása volt a terület bővítésével kapcsolatban. De Hitler valamilyen oknál fogva haragos volt az ilyen nukleáris program ötleteire, és úgy gondolta, hogy az atomprojekt csak sok pénzt pazarolna el.
  Emellett az orosz szárazföldi hadsereg és a légiközlekedés volt a legerősebb és a legtöbb a világon, és a haditengerészet is növekedett, különösen a gazdasági növekedésnek köszönhetően.
  A cári tábornokok és marsallok előszeretettel fejlesztették a tanképítést, építettek repülőgépeket, repülőgép-hordozókat és csatahajókat. Miért van szükségük mesékre az atombombákról? Vagyis mind a németek, mind az oroszok közömbösek voltak e probléma iránt.
  Ráadásul volt elég nyersanyag ahhoz, hogy legalább a közeljövőben ne kelljen aggódni az energiaforrások miatt.
  Tehát a Pentagon és a Fehér Ház hidegsége ellenére a kezdeményezés önkéntelenül átszállt az Egyesült Államokba. Sőt, ez nem csak attól való félelem, hogy az oroszok vagy a németek továbbmennek és nyomást gyakorolnak az Újvilágra, hanem a gazdaságról is.
  Mivel az Egyesült Államok elveszítette az Ázsiából, Afrikából és a Közel-Keletről származó olaj fogadásának lehetőségét, az Egyesült Államoknak eddig saját kútjai voltak Texasban, Floridában, és Alaszkában kezdtek fejlesztéseket.
  De az Egyesült Államok lakossága nőtt. A bevándorlást Oroszországban nem csüggedték el, és a népesség továbbra is gyorsan növekedett. A feketék és az arabok különösen szívesen hagyták el az Egyesült Államokba.
  Az amerikai gazdaság is növekedett, és egyre több az autó.
  És megkezdődött a kutatás a nukleáris üzemanyag és egy atomreakció után, amely kolosszális energiát biztosíthat.
  Tíz év telt el a második világháború vége óta. A hitleri Németországnak új fegyvere volt: a tárcsás repülőgépek, amelyek nemcsak óriási sebességgel képesek repülni, hanem gyakorlatilag sebezhetetlenek is maradtak a kézi lőfegyverek tüzével szemben.
  Ráadásul a németeknek sikerült egy mesterséges műholdat pályára állítaniuk, és ami a legfontosabb, 1951 júniusában az első embert az űrbe.
  A cári Oroszország egy kicsit késett, és csak ez év augusztusában ért el teljes előrehaladást. A fasiszta Olaszországban ugyanabban az évben változások történtek. Meghalt Benedito Mussolini, a Julius Caesar címre pályázó. Általában véve az olasz diktátor sikeres volt a kormányzásban. Figyelembe véve az afrikai, köztük Etiópiai hódításokat, az Olaszország által ellenőrzött terület csaknem három és félszeresére nőtt uralkodása alatt. Ráadásul az európai Beneditonak sikerült levágnia Franciaország egy részét Toulonnal együtt.
  De nem engedték el Albániába és Görögországba - ezek az Orosz Birodalom befolyási övezetébe tartozó területek.
  Beneditot természetesen nagynak és hódítónak is lehetne nevezni, bár az olasz hadsereg nem tündökölt túlságosan a tetteivel. De fia és örököse semmivel sem tartotta magát rosszabbnak, mint az apja.
  És vállalta 1951 őszét, és megszállta Albániát és Görögországot... Nem csoda, hogy azt mondják, hogy minden nagy háború mintha hirtelen kezdődik volna.
  Ennek még Harmadik Vlagyimir is örült. Olaszország afrikai birtokai nagyok, még Németországnál is nagyobbak. Akkor miért ne vedd fel őket, ha komoly oka van rá?
  Az orosz csapatok 1951. november 7-én kezdték meg az ellenségeskedést, megtámadva Etiópiát, Líbiát és Szudánt. Az orosz egységek erősebbek, nagyobbak és harckészebbek, mint az olaszok.
  Így aztán gyorsan elkezdték pusztítani a tésztahadsereget... Arra azonban senki sem számított, hogy Adolf Hitler minden figyelmeztetés nélkül kiáll Mussolini Jr. oldalán.
  Bár ha belenézel, nem volt váratlanabb.
  Németország elvesztette az első világháborút Oroszországgal szemben, és a legtöbb területet veszítette el Oroszországban. És ha a németeknek sikerült kamatostul visszaszerezniük azt, amit Nyugaton elveszítettek, akkor keleten, őszintén szólva, nem maradtak semmiben.
  Hitler tehát valóban számított új fegyvereire, különösen a diszkókra és a repülő csészealjakra. Ezenkívül a Führer úgy vélte, hogy ezúttal könnyebb lesz Oroszországgal harcolni, mint az első világháborúban, mivel Németország és Olaszország vezeti a céget anélkül, hogy lenne második frontja.
  Azt is számításba vették, hogy az oroszok által megsértett Japán is beszáll a távol-keleti háborúba, és ott köti meg az ellenséget. Talán Portugália és Spanyolország csatlakozik a koalícióhoz, mint Nagy-Britannia és Franciaország? Sokkal közelebb vannak Németországhoz, mint Oroszországhoz. És némi reményt fűztek az USA-hoz!
  Ráadásul Amerika lenyűgöző haditengerészetet, sok repülőgép-hordozót épített és modernizálta tankflottáját - bár mennyiségben és minőségben még mindig alulmúlta a régi világ katonai járműveit.
  A cári Oroszország társadalmi rendszere autokratikus és abszolút monarchia maradt. Az Össz-Russz cárjának és császárának teljes hatalma volt: végrehajtó, törvényhozó és bírói. A parlament hiányzott. Létezett a császár által kinevezett személyekből álló Államtanács, de ennek csak tanácsadói joga volt. A király maga adott ki törvényeket és rendeleteket. Kivégzési és kegyelmi joga is volt, bár természetesen tárgyalásra is sor került. Miklós meggyilkolása után az esküdtszéki pereket megszüntették, így az igazságszolgáltatást is a cár vagy a császár által kinevezett tisztviselők nevezték ki és távolították el.
  Ennek a rendszernek voltak előnyei és hátrányai is. Egyrészt a császár ezt vagy azt a problémát gyorsan, vita és megegyezés nélkül megoldotta, másrészt a hatalom túlzott koncentrációja egy kézben elnyomta a kezdeményezést, és nagyobb lehetőségeket adott a bürokráciának. Különféle kedvenceket és kedvenceket szült. Vladimirt nem jellemezte a túlzott képmutatás és a házastársi hűség. Bár a nők nem sok befolyást gyakoroltak politikájára.
  A harckocsigyártás terén a cári Oroszországnak sok erős és nehéz járműve volt. Az afrikai harci műveletek tapasztalatai azonban azt mutatják, hogy a harckocsi vezetési teljesítménye rendkívül fontos. Ennek eredményeként a fő orosz tank nem haladta meg a negyvenöt tonnát. Mivel a nagyobb súly problémákat okozott a terepfutásban, még széles pályák esetén is.
  A cár szerette a nehéz harckocsikat, de tanácsadói lebeszélték a császárt, hogy tömeggyártásba helyezze azokat. De a hatvantonnás gép kétezer példányban kapható volt. És a legnépszerűbb tank, a "Nikolaj" - 3, hatvanháromezer darabban készült.
  És a gép súlya negyvenöt tonna, és a fegyver kalibere 122 milliméter. Az elülső páncél kétszáz milliméter, a hátsó és az oldalak 120 milliméteresek, az elrendezés klasszikus.
  Hitlert komolyan érdekelték a nehézgépek. És fölényben akartam lenni a Nikolaival szemben egy gyártótartályban. A német autó tömege 75 tonnára duzzadt, és már ez volt a határ, mivel a nagy tömeget rendkívül nehézkes volt a vasútvonalak mentén szállítani.
  A német jármű 128 mm-es fegyverrel volt felfegyverezve, elülső páncélzata 250 mm, oldal- és hátsó páncélzata 180 volt. Az elrendezés is közel áll a klasszikushoz.
  Számszerűen a német tank háromszor alacsonyabb volt a szovjetnél. Nem beszélve a túl nehéz gépek használatának nehézségeiről.
  Az orosz felszerelések azonban széles területeken vannak szétszórva, és a front európai szektorában megközelítőleg egyenlő a járművek és a gyalogság száma. Bár általában az orosz hadsereg sokkal több, mint a német. Oroszországnak pedig hatalmas a lakossága: ide tartozik India, Kína, Afrika nagy része, a Közel-Kelet, Perzsia, Indokína és még sok más.
  Természetesen Hitler döntése, hogy megtámadja a cári Oroszországot, még ha figyelembe vesszük, hogy Japán és Olaszország, esetleg Franciaország és Nagy-Britannia az oldalán áll, kolosszális szerencsejáték. De a Führer hatalmas kalandor.
  Meg kell jegyezni, hogy azok a lemezsíkok, amelyekkel a Harmadik Birodalom ilyen nagy reményeket fűzött, a gyakorlatban nem túl hatékonyak. Az erős lamináris sugár megalkotása óriási üzemanyag-fogyasztáshoz vezetett, a repülő csészealjak repülési ideje pedig viszonylag rövidnek bizonyult. Így cselekedhettek, még a nem különösebben jelentős távolságokon tapasztalható óriási sebességet is figyelembe véve. Ezenkívül a lamináris áramlás megvédte a korongot a kézi lőfegyverektől, viszont megakadályozta a repülő csészealjból való kilövést.
  A németek tehát csak a lemezeikről, majd szűk szögben, vagy a lamináris áramlás kikapcsolásával, de egyúttal sebezhetővé válva tudtak rádióvezérlésű rakétákat leejteni.
  De mindenesetre Hitler úgy döntött, hogy megtámadja Oroszországot, és játékba dobta a lapjait. Ráadásul a fasiszta attól tartott, hogy ha Olaszországot legyőzik, őt is megtámadják. Bajuszos volt, és nem bízott senkiben.
  Kezdetben a nácik a támadás meglepetésének és csapataik jobb szervezettségének köszönhetően értek el sikert. De a támadás időpontját rosszul választották meg. Havazni kezdett, és a tankok megcsúsztak. A Fritz elfoglalhatta volna Lengyelország egy részét, így Krakkót is, de Varsó közelében elakadt.
  Az orosz hadigépezet felpörög... Japán, ahogy azt a Führer várta, belépett a háborúba, de flottája nem volt fölényben az orosz csendes-óceáni flottával szemben, és a csaták megközelítőleg egyenrangúak voltak. Japán pedig gyakorlatilag nem vonja el szárazföldi haderejét a nyugati hadműveleti színtérről. Ráadásul a szamurájok a levegőben alacsonyabbak voltak az oroszoknál, mind számban, mind minőségben. A Felkelő Nap Országa pedig csak néhány kis szigetet tudott befogni.
  Az óvatos Franco és Salazar nem sietett a háborúba való belépéssel. Oroszország nagyon erős ellenség. Figyelnünk és várnunk kell. A valós történelemben Franco a második világháború idején arra korlátozódott, hogy fasiszta önkéntesekből álló kék hadosztályt küldjön.
  Az erőviszonyok most különösen egyenlőtlennek tűntek Afrikában.
  Olaszország gyorsan elvesztette birtokait a sötét kontinensen.
  1952 tavaszán a cári hadsereg offenzívát indított Kelet-Poroszországban, és képes volt mélységben áttörni az ellenség védelmét. A nácik nehezen hagyták fel a cári sereg Königsbergnél történő előrenyomulását, de a császári csapatok előrenyomultak a Szudéta-vidéken és Krakkóban.
  Kiderült, hogy a fürgébb orosz tankok eléggé képesek megküzdeni egy nehéz, de kevésbé mozgékony ellenséggel. Az orosz tábornokok parancsnoksága alatt álló kínai hadosztályok is jól teljesítettek.
  A németek kénytelenek voltak elhagyni Krakkót... Aztán a bekerítés veszélye miatt elkezdtek visszavonulni a Visztulától az Oderáig.
  Nem, a háborúnak nem erre számított a megszállott Führer. De ez a saját hibám. Ráadásul a franciák és a britek, miután megérezték a fasiszta megszállás szagát, egyáltalán nem törekedtek meghalni a Führerért. Az utánpótlás tehát megszakadt, a vazallus országok triviálisan ki akartak ülni.
  És a legrosszabb dolgok a fronton lévő németekkel jártak.
  Télre a németek elvesztették minden birtokukat Afrikában. A tél folyamán pedig tavaszra teljesen visszavonultak az Oderába. Az orosz csapatok felszabadították Prágát és a Szudéta-vidéket , és közeledtek Bécshez. Ezenkívül legyőzték Olaszországot, és elfoglalták Rómát, Nápolyt és Szicíliát. 1953 tavasza tehát nem ígért semmi jót a náciknak. 1953. április 8-án azonban Hitler hirtelen meghalt. Az új német vezetés kétségbeesetten békét kér.
  Vlagyimir Kirillovics Romanov nagylelkűen egyetértett. De a németek drágán fizettek érte. Az új határ most az Odera mentén haladt: Belgium, Hollandia és Dánia szuverenitást kapott, de az Orosz Birodalom vazallusállamának keretein belül. Franciaország visszakapta korábban elvesztett birtokait, de még jobban függött Oroszországtól.
  Olaszország és Németország elveszítette összes gyarmatát, amely immár a királyi korona tulajdonába került. Olaszország maga is orosz vazallus státuszt kapott, Szicília és Szardínia pedig közvetlenül III. Vlagyimir birodalmának része lett.
  Németország is elvesztette függetlenségének nagy részét, és nagy kárpótlást fizetett.
  Japán is elvesztette minden birtokát, kivéve saját területét, és kénytelen volt vazallus állammá válni. És Vlagyimir Kirillovics Romanov cár is megkapta a japán császári címet.
  Természetesen Ausztráliának az a része is, amely korábban a Felkelő Nap országához tartozott, szintén orosz ellenőrzés alá került.
  1953 augusztusában az Egyesült Államok végre atombombát tesztelt. Nyolc évvel később a nukleáris dzsinn kikerült a palackból. A fejlődést mindenesetre nem lehet megállítani. Az atombomba megjelenése pedig elkerülhetetlen. A legszélsőségesebb forgatókönyv szerint az atomfegyverek legfeljebb húsz évvel később jelenhetnek meg, mint a valóságban.
  A cári kormány némi késéssel megkezdte válaszának kidolgozását.
  Eddig az Egyesült Államok nem tudta eldönteni, hogy háborúba kezd egy ilyen erős birodalommal. Ráadásul a tengerentúlról nem is olyan egyszerű elérni a főbb orosz ipari és gazdasági központokat.
  A nukleáris töltetek előállítása pedig időt és pénzt is igényelt! Az Egyesült Államoknak volt pénze, de az idő fogyott. A cári Oroszország erőforrásaival és hatalmas szellemi potenciáljával nagyon gyorsan pótolta a hiányt ezen a területen. 1956-ban pedig egy atombomba is megjelent Vlagyimir III.
  A lakosság és az erőforrások tekintetében jelentősen elmaradva Oroszországtól, a kapitalista és demokratikus USA fokozatosan elvesztette ütőkártyáit.
  Az egyetlen dolog, amit tehettek, az volt, hogy nukleáris fegyvereket használnak elrettentésül, és megpróbálják belülről aláásni a cári Oroszországot. De eddig nem jártak sikerrel.
  Vlagyimir Kirillovicsnak nem maradt férfi leszármazottja első feleségétől , és újraházasodott. És előadott egy örököst, akit George-nak hívott.
  A cári Oroszország űrbővítést hajtott végre. 1959-ben egy ember a Holdra repült körülbelül egy évvel korábban, mint az amerikaiak. Aztán 1971-ben a Marsra. Az alternatív világ biztonságosabbá vált, mint a valóság.
  1975-ben az ember landolt a Vénuszon. 1980-ban a Merkúron. 1981-ben a Jupiter egyik műholdján. És 1992-ben, éppen Vlagyimir Kirillovics Romanov halálának évében, az orosz űrhajós büszkén tette meg lábát a Plútón.
  Első György tizennyolc évesen örökölte a koronát. És általánosságban elmondhatjuk, hogy a Harmadik, Nagy Vlagyimir nagyon sikeresen töltötte 54 éves uralkodását. Aztán a Romanov-dinasztia folytatódott.
  
  
  
  MÁSODIK NIKOLAS A KÜLDETÉSEK LEGDICSŐBBSÉGE!
  Tegyük fel, hogy Harmadik Sándor cár, éppen ellenkezőleg, korábban halt meg: 1987-ben egy merénylet következtében, amelyet Lenin bátyja, Sándor szervezett.
  Még rosszabbnak tűnne. De nem igazán. II. Miklós korábban cár lett, és korábban megnősült: azért, hogy fiát ültesse trónra, ha valami történik. De a felesége más, és az örökös egészséges, és Raszputyin biztosan nincs ott. És így eleinte általában, mint a valós történelemben: a TRANSIB épül, a gazdaság virágzik - terjeszkedés Kínába. Igaz, egy évvel korábban hajókat építenek a Balti-tengeren. És még egy kis felemelkedés, a pénzügyi zseni Witte korábbi felemelkedése miatt.
  A Japánnal vívott háború nem kezdődött túl jól, de a Varyagnak sikerült megszöknie, és Makarov admirális nem halt meg. A történet egy kicsit megváltozott, és minden másképp zajlik. A valós történelemben azonban a Varyagnak már csak egy kis ideje maradt a menekülésre, és Makarov admirális halála általában véletlen és valószínűtlen volt.
  A Makarov admirális vezette orosz flotta meglehetősen ügyesen járt el, és elsüllyesztette a japán hajókat. Aztán amikor két japán csatahajót felrobbantottak a miron, Makarov megtámadta a szamurájokat, és újabb tucat és fél hajót elsüllyesztett.
  Vagyis minden jól ment. Japán pedig elvesztette fölényét a tengeren.
  De a szárazföldön a szamuráj gyengébbnek bizonyult. Kuropatkin visszavert minden japán előretörési kísérletet, és nagy károkat okozott bennük. Nem cselekedett azonban túl határozottan. De hamarosan orosz hajók érkeztek a Balti-tengerről, és Makarov végre átvette az irányítást minden víz felett.
  Az oroszok még Tajvanon, majd a Kuril-gerincen is megkezdték csapatok partraszállását.
  Egészen addig, amíg Theodore Roosevelt közbe nem lépett és közvetítést nem ajánlott fel. Oroszország megkapta Mandzsúriát, Koreát, Mongóliát, a Kuril láncot és Tajvant.
  Zheltorossija is megjelent. Így egy új birodalom jött létre.
  A király azonban még nem vált túl szemtelenné. 1914-ben kitört a második világháború. Oroszország jobban felkészült erre a háborúra: a gazdaság erősebb, a terület és a lakosság nagyobb, és nincs semmi út. Ráadásul nem volt zavargások és az úgynevezett forradalom okozta recesszió.
  Az első világháború változó sikerrel zajlott. Az orosz tábornokok hibái és sikerei voltak. 1915-ben azonban a németeknek kevesebb sikert sikerült elérniük, mivel a cári hadsereg nagyobb és jobban ellátott volt. De ennek ellenére Oroszország elvesztette Lengyelország és Galícia felét. De a németek nem tudtak belépni Fehéroroszországba és a balti államokba - a frontvonal a Visztula mentén haladt el.
  A tizenhatodik évben pedig a cári hadsereg már nagy sikereket ért el Ausztria és Törökország ellen. Az oszmánok szinte teljesen vereséget szenvedtek. Ahogy az osztrákok elfoglalták Przemyslt és Krakkót. Németország megijedt. '17 tavaszán az oroszok bevették Isztambult. A cári Oroszország az Ausztria és Németország elleni nyári offenzíva során is jelentős sikereket ért el. Ősszel pedig, amikor a cári csapatok már elérték az Oderát, Németország kapitulált. Ausztria-Magyarország és Törökország felosztása következett. Oroszország megkapta Kis-Ázsiát, Észak-Irakot és Isztambult. Galícia, Bukovina, csehszlovák és magyar királyságok és Krakkó. Plusz Danzig, Kelet-Poroszország része, Klaipeda régió. Oroszország tehát sokszorosára erősödött. És Németország is hatalmas jóvátételt fizetett.
  Miklós cár nem sietett mindent és mindenkit elvinni. De az oroszok, a britek és a franciák felosztották a Szaúd-félszigetet. Aztán a britek és az oroszok felosztották Iránt és Afganisztánt. Befejezte a világ újraosztását.
  1929-ig az egész világ felemelkedésben volt, egészen a nagy gazdasági világválság kitöréséig. 1931-ben Japán háborút indított Oroszország ellen. És gyorsan vereséget szenvedett, és a csendes-óceáni birtokokkal együtt elfoglalták. Aztán jött a népszavazás és az oroszországi felvétel.
  A nagy gazdasági világválság által sújtott Nagy-Britannia, Franciaország és az Egyesült Államok meggyengülését kihasználva II. Miklós cár háborút vezetett Kína meghódítására. És ez lett a nagy hódítása.
  Az oroszosítás valamelyest felgyorsítása érdekében II. Miklós szerény döntést hozott - hivatalosan bevezette Oroszországban a többnejűséget -, megváltoztatva az ortodox egyház teológiáját és dogmáit. Így fogadták el a reformot.
  És a király vett magának második feleséget. Az oroszokat arra ösztönözték, hogy külföldiekkel házasodjanak össze és szüljenek sok gyermeket. A hatalmas Kínát is oroszosítani kellett. Mi a legjobb módja ennek? Házasodj kínai nőkkel!
  Németországban Hitler nem került hatalomra. Ebben a történetben hiányzott egy kevés. Túl szélsőséges. A fő irritáló a fasiszta Mussolini volt, aki elfoglalta Etiópiát. És az álmodozás, hogy az új Caesar és a trójai eggyé vált.
  1937 májusában háború tört ki Oroszország és Olaszország között. Mint kiderült, Mussolini öngyilkos lett. Az orosz csapatok két hónap alatt elfoglalták egész Olaszországot, további háromban pedig az állam összes gyarmatait. A cári Oroszországba végül beletartozott Románia és Jugoszlávia, majd valamivel később Bulgária is. Miután befejezte a területek annektálását. 1939 őszén II. Miklós meghalt. És örököse, a teljesen egészséges II. Alekszej lett az új cár.
  Ebben az esetben II. Miklós ötvenkét évig uralkodott - felülmúlva Rettegett Iván eredményét. Uralkodása pedig a legsikeresebbnek bizonyult Oroszország történetében, hódításai pedig egyszerűen rekordot döntöttek. Még soha egyetlen király sem fogott el ennyit. Oroszország végre letelepedett Kínában, és minden irányban megerősödött.
  Ekkor azonban, II. Alekszej alatt, hosszú békeidőszak kezdődött. Franciaország, Nagy-Britannia és az USA nem akart háborút. De Németországot lefegyverezték, és nem volt ereje. Így egy olyan helyzet állt elő, amely megnyugodott.
  A gyarmati birodalmak továbbra is fennálltak. Oroszország továbbra is a legnagyobb ország, de Nagy-Britannia formálisan a második hatalom volt, és területileg kissé alulmaradt a cári birodalomhoz képest. Ausztrália, Dél-Afrika és Kanada azonban szinte független uradalmak voltak. És Indiában... 1968-ban nagy felkelés tört ki Indiában, és két év háború után a briteket kiutasították. De a cári hadsereg belépett indiai területre, és elnyomta a tiltakozásokat. Ezt követően Nagy-Britannia elvesztette ezt a gyarmatot, Oroszország pedig megszerezte. Hamarosan Oroszország bevette Irán déli részét is.
  Második Alekszej után 1969-ben a trónt Harmadik Miklós örökölte. A cári birodalom felemelkedésben volt. Így Franciaország 1979-ben elvesztette az irányítást Indokína és Thaiföld felett. És odajöttek a királyi csapatok is.
  A nyolcvanas-kilencvenes években pedig Afrika a cári Oroszország irányítása alá került. 2001 után Péter, II. Alekszej negyedik fia lépett az orosz trónra.
  A cári Oroszország ekkorra már szinte egész Afrikát, Ázsiát magába szívta, és más országok gyarmatait is felvette, köztük Indonéziát. De természetesen Ausztrália ellen nem ment.
  Elérkezett a béke időszaka. Az USA-nak, Nagy-Britanniának és Franciaországnak volt atomfegyvere, Németországnak gazdasági ereje volt. Oroszország rendelkezik gazdasági hatalommal, nukleáris fegyverekkel, a világ legnagyobb hadseregével és lakosságával. És még mindig abszolút autokratikus monarchia parlament nélkül. Az amerikaiak második hatalomként, sőt szuperhatalomként ezt követelték Oroszországgal szemben.
  A demokrácia hiánya azonban egyáltalán nem akadályozta a haladás fejlődését. Különösen 1943-ban, a cári Oroszországban repült az első ember az űrbe. És 1961-ben a Holdra. A Marsra való repülés 1974-ben történt. 2000-re pedig a Naprendszer szinte összes bolygóját meglátogatták. Nagy expedíciót készítettek elő a csillagok felé. 2018-ban indult, és Alpha Centaurira tért vissza.
  A cárizmus tehát egyáltalán nem akadályozta meg a tudomány mozgását. Negyedik Péter a Romanov-dinasztiából még azt is kijelentette, hogy a felvilágosult abszolutizmus jobb.
  Különösen a Donald Trump-kormányzatot folyamatosan rázúdító botrányok hátterében.
  II. Miklóst még mindig minden idők és népek legnagyobb királyának tartották. A cári Oroszország lóháton és a világ hegemónja. A külterületek és a gyarmatok fokozatosan eloroszosodnak. A birodalom lendületet vesz. És az egész világ jobb hellyé vált.
  És miért? Köszönet Alekszandr Uljanovnak, Lenin testvérének, akit regicidáért kivégeztek. Lenin maga külföldön maradt. Megismerkedett Wales-szel, és érdeklődni kezdett a tudományos-fantasztikus irodalom iránt is, amiből nagyon gazdag lett és hírnevet szerzett. És így vált híressé, híressé és híressé vált, és sok nyelvre lefordították. Sztálin a börtönben halt meg tuberkulózis miatt, és általában csak a szakemberek ismerték. Trockij hamarosan forradalmi tevékenységekbe kezdett, és jó hivatalnoki karriert futott be, tényleges titkostanácsosi és miniszterhelyettesi rangra emelkedve. Voznyesensky miniszter lett a cár alatt, és sokat ért el. Hruscsov kis boltos maradt, és nem szerzett hírnevet. Brezsnyev ezredesi rangra emelkedett. Andropov a rendőrségen szolgált, és ezredes is lett. Gorbacsov jelentős üzletember és showman lett. Jelcin boltos maradt. Putyin a titkosrendőrség ezredesi rangjára emelkedett, és becsülettel nyugdíjba vonult. Medvegyev kishivatalnok. Zsirinovszkij, újság alapítója és showman. Zjuganov megpróbált a föld alatt dolgozni a cár ellen. Börtönbüntetést kapott, majd a titkosrendőrség besúgója lett. Kapitányi ranggal vonult nyugdíjba. Zsukov csak az őrnagyi rangig emelkedett. Vaszilevszkij altábornagy, Shaposhnikov altábornagy lett. Kolchak főadmirális és számos rend birtokosa. Makarov admirális is lett, miután az első világháborúban harcolt. Azonban nem az első, hanem az egyetlen világháborúban, hiszen nem volt második világháború. Híres lett... Bruszilov tábornok lett és az Elsőhívott Szent András-rend birtokosa. Denikin, Wrangel, Kornyilov és Kuropatkin mezőbírók lettek.
  És jó volt az élet a királyok alatt. Az árak pedig nem emelkedtek több mint száz éve. A rubelnek pedig stabil arany hátlapja volt, 0,77 gramm. És sok nép jól élt a király alatt.
  Mindenkinek egyenlő jogai voltak, és sokan oroszoknak, sőt afrikaiaknak mondták magukat. A cár alatt mindenki jól ment. Csak a nem ortodox vallású zsidók esetében maradt meg a tartózkodási kötelezettség. De ezek egyre kevesebben lettek.
  A cár alatt azonban akadtak gondok. Az egyik, a magas születési ráta és az alacsony halálozási arány túlnépesedést eredményezett. De ezt az űrbővítéssel akarták megoldani. Emellett a tudomány és a mezőgazdaság fejlődése lehetővé tette az éhezés problémájának megoldását. Mindenkinek jutott ennivaló. De a népesség növekedése a birodalomban több mint három százalék évente. Ez pedig a jövőbeni problémákkal fenyegetett.
  A cári kormány az űrbővítésben talált kiutat. És ésszerűnek tűnt. És új csillaghajókat építettek, és kutatásokat végeztek a szuperluminális sebességekkel kapcsolatban.
  
  
  
  ÖTVEN ÉVE HÁROMSALEXÁNDOR - A NAGY!
  A II. Sándor elleni merénylet 1866-ban sikeres volt. Ennek eredményeként a király-felszabadító meghalt. És Harmadik Sándor lépett a trónra. Az előnye az volt, hogy nem volt idejük eladni Alaszkát, és az új orosz császár nem volt hajlandó lemondani egyetlen földről sem. Még akkor is, ha távoliak és még nem túl értékesek.
  Ráadásul a szibériai út építése Vlagyivosztokba még korábban elkezdődött. És el kellett volna érnie Chukotkát!
  Harmadik Sándor cár erős, határozott, erős akaratú, egészséges és fizikailag nagyon erős volt. Határozott kézzel kormányzott, és alatta Oroszország a legnagyobb jólét és eredmények időszakába lépett!
  Szóval jó, hogy a nagy császár tizenöt évvel korábban kezdett uralkodni, mint a valós történelemben!
  Kezdetben keményen elnyomta a forradalmárok és Narodnaja Volja tiltakozását. Aztán elkezdte megreformálni a hadsereget és a haditengerészetet. A dolgok rendbetételével.
  A király sokat ért el. Utak, hidak, gyárak épültek, és az országban gyorsan fejlődött a kapitalizmus. Az autokrácia fenntartása mellett. A cári kormány kisebb háborúkat vívott, átvonult Közép-Ázsián, és ott kiterjesztette befolyását.
  1977-ben nagy háború tört ki Törökországgal. Még jobban, gyorsabban, győzelmesebben ment, kevesebb veszteséggel, mint a valós történelemben. Szkobelev zsenije ragyogott benne teljes fényben!
  Az orosz csapatok kevesebb sebzéssel győzték le a törököket. És rögtön sikerült is elvenniük Isztambult. Mivel az angol század előtt érkeztek oda. Ez a háború olyan sikeres volt, hogy a király-papot a Győztes Sándornak nevezték! És Szkobelev lett az orosz történelem legfiatalabb marsallja.
  Türkiye megosztott. A britek elfoglalták Egyiptomot és Szudánt. Oroszország bevette Irakot, Palesztinát, Szíriát és Szaúd-Arábia egy részét, Kis-Ázsiát, egész Örményországot és a Balkánt!
  Így elég gyorsan és viszonylag egyszerűen Harmadik Sándor nagy területet foglalt el. És folytatta terjeszkedését dél felé. Iránon, Türkmenisztánon keresztül és tovább Afganisztánba!
  A cár serege is Indiát vette célba! A britek készen álltak a harcra. Oroszország, Németország, Ausztria-Magyarország szövetsége jött létre Franciaország és Nagy-Britannia ellen.
  Németország 1992-ben támadásba lendült a Kakas Köztársaság ellen. Nagy-Britannia hadat üzent Németországnak és Oroszországnak. Ausztria-Magyarország megszerezte Bosznia-Hercegovinát, és megtámadta Olaszországot.
  Oroszország hadjáratot indított India, valamint a francia birtokok és Indokína ellen. Valójában így kezdődött az első világháború. De Oroszország és a németek már együtt vannak!
  Oroszország megtámadta Egyiptomot is.
  A cári csapatok a helyi lakosság támogatásával elfoglalják Indiát és Iránt. Tovább lépnek Indokínába. A poroszok pedig ismét legyőzik a franciákat, és körülveszik Párizst.
  Ezenkívül a republikánusok nem hajlandók feladni. És Párizst megtámadják, nagyon elpusztítják. A németek elfoglalják Belgiumot és Hollandiát is.
  Nagy-Britannia egy ideje háborúban áll. Az orosz csapatok elfoglalják Egyiptomot és Szudánt. Háború van a tengeren. Az orosz hadsereg átvonul Afrikán. Egészen Dél-Afrikáig. És gyarmatokat gyűjt magának. A németek is megragadnak néhány dolgot.
  De Ausztria-Magyarország belemerült az Olaszországgal vívott háborúba. Igaz, 1894-ben a németek az osztrákok segítségére voltak. És befejezik Olaszország meghódítását.
  Ezután a narancsok országát felosztják egymás között.
  A háború a tengerbe költözik. És itt megnyilvánul Makarov admirális haditengerészeti parancsnok zsenialitása. Ami számos ragyogó győzelmet ér el. A tengerek úrnőjét kapitulációra kényszerítve.
  Oroszország átvette Indiát, Indokínát, Afrika nagy részét és Ausztráliát is, kiütötte onnan a briteket. Az orosz csapatok elhagyták Nagy-Britanniát és Kanadát. Ott is kolóniát alapítanak. Így Nagy-Britannia szinte minden gyarmatát elvesztette, Oroszország pedig megszerezte azokat. Kanada elfoglalását elősegítette, hogy Oroszország fenntartotta az ellenőrzést Alaszka felett. És egy nagyon erős flotta jelenléte. És Makarov admirális és Rozsgyesztvenszkij zsenije.
  Nos, ez még nem minden. Oroszország Kína felé mozdult. Szintén nagyon sikeres. És 1904-ben elkezdődött a háború Japánnal.
  De a valós történelemtől eltérően ez a háború nem nehéznek bizonyult, hanem inkább gyorsnak. Ráadásul Japán flottája meglehetősen gyenge volt, míg Oroszországé éppen ellenkezőleg, nagyon erős. A japánok legyőzése után az orosz csapatok elfoglalták Tokiót. Aztán népszavazást tartottak, és a japánok túlnyomó többsége az Oroszországhoz való csatlakozásra szavazott.
  Sándor cár új győzelmet aratott. Aztán jött Kína önkéntes, erőszakos annektálása. Tehát régióról régióra, tartományról tartományra. A királyi birodalom óriási méreteket öltött. Az USA-ból, Kanadából és Alaszkából, Ázsiából, Ausztriából, a csendes-óceáni térségből. Dél-Afrikába és német birtokba Nyugat-Afrikában.
  Plusz még Ausztria-Magyarország. Olyan hatalmas hatalom.
  De persze a németek és az osztrákok többet akartak. Franciaország még mindig Németország megszállása alatt áll. Az Oroszország által megsértett Nagy-Britannia is háborút akar.
  A császárnak sikerült egy koalíciót összeállítania: Spanyolország, Portugália, Németország, Ausztria-Magyarország és Svédország az óriási Oroszország ellen. A németeknek sikerült elfoglalniuk Dániát és Norvégiát is a Nagy-Britanniával vívott háború során. Erőteljes koalíció jött létre.
  A háború pedig 1917. augusztus 1-jén kezdődött. Éppen abban a pillanatban, amikor Harmadik Sándor meghalt, és II. Miklós trónra lépett. Azt a számítást végezték el, hogy egy olyan nagyszerű uralkodó nélkül, mint Harmadik Sándor, aki ötvenegy évet gyógyult meg, Oroszország minden bizonnyal veszít.
  De II. Miklósnak tartós és erős ereje volt. Raszputyin és a beteg örökös nélkül. Így harcolhatott a koalícióval.
  És elkezdődött a háború... A németek tájfunként tapostak. Az orosz csapatok erőteljes ellentámadásokkal találkoztak velük. Nagy és heves harc tört ki.
  II. Miklós általában egy erődláncra támaszkodva alaposan kimerítette a német és osztrák egységeket. Aztán ellentámadásba kezdett. Afrikában pedig az orosz csapatok a világ első könnyű tereptartályait használva teljesen legyőzték az osztrákokat és a németeket. És megtisztították a Sötét kontinenst.
  Svédországot és Norvégiát is elég gyorsan meghódították.
  A háború másfél évig tartott, és azzal ért véget, hogy a nagyobb létszámú és erősebb tankokkal rendelkező orosz hadsereg elfoglalta egész Európát. Aztán Nagy-Britannia elesett. Oroszország végre megszerezte a dominanciát a keleti féltekén.
  És II. Miklós cár is nagy hódító lett. A béke 1929-ig, a nagy gazdasági világválság kitöréséig uralkodott. Az általános gazdasági válság oda vezetett, hogy 1931-ben, éppen május 1-jén háború kezdődött Oroszország és az utolsó nagyhatalom, az USA között!
  Miklós cári serege belépett Amerika határai közé. Az erők egyenlőtlenek voltak. Az amerikainak szinte nem volt tankja, és rosszul volt kiképzett. Oroszország pedig sokszorosan felülmúlta az Egyesült Államokat. A cári birodalom parancsnokai is jobbak voltak. Tehát a háború kezdettől fogva egy irányba ment. Oroszország nyert és továbbjutott. Szeptember 30-án pedig, New York és Washington elfoglalása után, az Egyesült Államok kapitulált. Ezzel egy újabb lapot fordítottak a történelemben. 1934-ben II. Miklós inváziót indított Mexikóba, majd felfelé Latin-Amerikába, meghódítva a latin államokat. Egészen addig, amíg Chile utolsó független köztársasága 1936 decemberében megbukott.
  Így végül II. Miklós befejezte a történetet. A cári Oroszország egyesítette a Föld bolygó összes országát és népét.
  1937. november 7-én a Föld egészének császára, a Legnagyobb Miklós lezuhant egy repülőgéppel. És az ő uralma is véget ért. Alesey II lett a király. Egészséges, fiatal örökös - harminchárom év körüli. Alatta megindult a tértágulás. Új határok és új járatok. A monarchia megingathatatlan volt. Az emberiség egyesül és meghódítja a teret.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  A Port Arthur parancsnoka meghalt, valójában a valós történelemben a fején sérült meg, de egy néhány milliméteres töredék közelebb került az agyhoz. Röviden: a fellegvárat feladó áruló meghalt, és a helyét Port Arthur védelmének hőse, Kondratenko vette át.
  Az erőd védelmének megerősítése érdekében az új parancsnok az összes tengerészt és haditengerészeti tüzérséget a partra írta, és leszerelte a századot, de megerősítette Port Arthurt.
  Ennek eredményeként a fellegvárat alaposan megvédték, valamint Kondratenko parancsnok ügyes cselekedeteit. A védekezés sikeresen kitartott. Kondratenko időben megerősítette a Vysokaya erőd védelmét, és a japánok nem tudták bevenni.
  December végére a szamurájok kimerültek a támadásoktól. Januárban Kuropatkin megpróbálta feloldani a blokkolást, de nem járt sikerrel.
  Februárban újabb roham volt, amelyet ismét súlyos veszteségekkel vertek vissza a japánok.
  A védekezés során a fiú Oleg Rybachenko hősiesen viselkedett. Az ostrom idején ez a kabinos fiú mindössze tíz éves volt. A gyermek a felnőttekkel együtt harcolt, és felderítő küldetésekre ment.
  Nagyon bátornak és harciasnak mutatta magát. És a védelem kitartott. Most már megérkezett a március... A japánok ismét visszavonultak. A véres vasárnap nem történt Oroszországban, mert Miklós cár, mivel Port Arthur jó hangulatban volt, kiment a néphez. Az orosz hadsereget feltöltötték, és egyre nagyobb lett. Március végén a japánok megpróbáltak továbbjutni, de Kuropatkin erői túl nagy számbeli fölényben voltak, és minden támadást visszavertek.
  És ami még jobb, Legs tábornok egységeit megbilincselte Port Arthur ostroma. Súlyos veszteségek elszenvedése után a japánok visszavonultak. De Kuropatkin ismét habozott.
  Április végén újabb roham következett, amelyet azonban szintén visszavertek.
  És Oleg Rybachenko, ez a bátor fiú még egy japán ezredest is elfogott, természetesen csapdával.
  Május elején csak kisebb összetűzések történtek, és 25-én Rozsgyesztvenszkij százada végül belépett Port Arthurba. A híres admirális ötvenegy hajót hozott, amelyek egyszerre három óceánt szeltek át!
  Ezt követően a védelem erősítést kapott. Június elején pedig Port Arthur végső támadása következett. A támadás kétségbeesett és heves. Ismét óriási veszteségekkel verték vissza a japánok. A cár végül eltávolította Kuropatkint és kinevezte Linevicset. 1905. július közepén a japánok végül vereséget szenvedtek. És Port Arthur több mint egy évig tartó hősies védelme véget ért.
  Kondratenko az Elsőhívott Szent András-rendet kapta. És megkapta a tábornagyi rangot. Ezután Rozhdestvensky százada Port Arthurral együtt legyőzte a japánokat a tengeren. Ráadásul maga Togo admirális is meghalt a csatában.
  Japán kénytelen volt békét kötni Oroszországgal, az Egyesült Államok közvetítésével.
  Át kellett adnunk a Kuril-szigeteket és Tajvant. Oroszország protektorátust biztosított Korea, Mandzsúria és Port Arthur felett. Ráadásul Japán hatalmas, egymilliárd aranyjen kártalanítást fizetett a cári Oroszországnak.
  A győzelem megerősítette II. Miklós cár pozícióját. Oroszország kiterjesztette területeit, és a kínai régiók önkéntes annektálása miatt kezdett kialakulni a Zheltorossiya. Nincs Állami Duma - Oroszország abszolút monarchia maradt, parlament nélkül.
  Természetesen a győzelemnek és a politikai stabilitásnak köszönhetően a gazdasági növekedés korábban folytatódott, mint a valós történelemben, és erősebb volt.
  Az első világháború úgy kezdődött, mint a valós történelemben. De Oroszország számára sikeresebb volt. Melyik hadsereg volt nagyobb és jobb, többek között Kondratenko tábornagy reformjainak köszönhetően, és erősebb volt a gazdaság, és magasabb a cár tekintélye.
  A háború alig több mint egy évig tartott, és Ausztria-Magyarország összeomlásával, valamint az Oszmán Birodalom és Németország megadásával ért véget. Bulgária pedig, látva, milyen szagú, Szerbia és Oroszország oldalára állt, ahogy egyébként Olaszország és Japán is.
  Kondratenko tábornagy megkapta a legmagasabb rangot - generalissimo. És szinte minden rend birtokosa lett, mint Suvorov. Bruszilov marsall lett. Kolcsak admirális, Kornyilov és Denyikin karriert csináltak. A cári Oroszország magához csatolta: Galícia, Bukovina, Krakkó vajda, Poznan régió, Klaipeda. Csehszlovákia is az Orosz Birodalom része lett. Kis-Ázsia pedig Konstantinápolyval. És Észak-Irak.
  Általában véve minden jónak bizonyult. A japánok felosztották a német gyarmatokat Oroszországgal a Csendes-óceánon.
  Ezután Szaúd-Arábiát felosztották Oroszország, Franciaország és Nagy-Britannia között. Aztán egy rövid háború után Oroszország és Nagy-Britannia felosztotta Iránt.
  És akkor Afganisztán. Igaz, volt ott egy kis veszekedés. A britek pedig eleinte nem voltak túl szerencsések.
  A világ stabilitást és jólétet szerzett. Egészen a nagy gazdasági világválságig, 1929-ig. A gyors növekedés után Oroszország is válságba került.
  1931-ben Japán megtámadta Oroszországot, hogy bosszút álljon a korábbi vereségekért.
  De ezúttal öngyilkosság történt. A cári csapatok legyőzték a japánokat. Kolcsak admirális egyáltalán nem öreg, megmutatta zsenialitását, Ushakovhoz hasonlítható. A felkelő nap országát teljesen legyőzték a tengeren, majd elfoglalták. Ezt követte a népszavazás, amelyen a japánok többsége az Oroszországhoz való csatlakozás mellett szavazott.
  Így II. Miklós cár megerősítette hatalmát a Csendes-óceánon. Oroszország folytatta bevonulását Kínába. A válság miatt meggyengült Nagy-Britannia, Franciaország és az Egyesült Államok nem avatkozott bele az Égi Birodalom irányításába.
  1933-ban Hitler hatalomra került Németországban. Elkezdte helyreállítani az egykori birodalom egykori hatalmát. És persze igyekezett nem veszekedni Oroszországgal.
  Mussolini Olaszországban barátságot ápolt Oroszországgal. És csendben elfoglalta Etiópiát, bővítve gyarmatait. Szóba került a Hármas Szövetség létrehozása.
  A cári Oroszország be akarta csatolni a gyengülő Anglia és Franciaország összes gyarmatát. Nos, a németek és az olaszok is érthetőek. Az USA-nak megvoltak a maga tervei.
  1937-ben Németország egyesült Ausztriával, létrehozva az Anschlusst. És 1937 novemberében lezuhant Nikolaev második repülőgépe. A királyságot nagyon sikeresen megszakították. II. Miklós hatalmas eredményeket ért el negyvenhárom éves uralkodása alatt.
  Nagy Nyikolajevnek hívták! És még a Legnagyobbak is magasabbak lettek Nagy Péternél.
  Miklós alatt a munkanap tíz órára csökkent, és hét év oktatás kötelező és ingyenes lett. Az országos átlagkereset elérte a havi 75 rubelt nulla infláció mellett, és a rubel aranytámogatása mellett. A királyi fizetőeszköz volt a legkeményebb és leginkább konvertibilis a világon.
  Oroszországnak volt a legnagyobb szárazföldi hadserege a világon, és flottaméretét tekintve megelőzte Nagy-Britanniát és az Egyesült Államokat is.
  Az orosz tankok voltak a legjobbak a világon, akárcsak a repülőgépek. A helikopterek pedig akkoriban gyakorlatilag az egyedüliek voltak a Földön. A legtöbb és kiváló minőségű tengeralattjáró flotta. A legjobb tüzérség. Fejlett technológiák a televízióban és a videóban. A világ első színes moziját is a cári Oroszországban kezdték forgatni. Többek között II. Miklós cár fotózás iránti szenvedélyének köszönhetően.
  Kína annektálása után Oroszország népességét tekintve az első helyet foglalta el a világon, megelőzve Nagy-Britanniát az összes gyarmatával együtt.
  Miklós cár megreformálta az ortodoxiát és legalizálta a többnejűséget. Ennek a bölcs szuverénnek sok mindenre sikerült. És nem köpve , nem üldözve, nem Oroszországot elvesztve halt meg, hanem nagyszerű ember. És a töredék néhány milliméteres mozgása ilyen hatással volt Oroszország történelmére. És azt is mondják, hogy a történelemben nincsenek véletlenek! Ez így történik. II. Miklós és Generalissimo Kondratenko jelensége is ezt mutatta.
  De Miklós cár halála után átmeneti ugrás következett. Először is II. Alekszej uralkodó meghalt, mielőtt megkoronázhatták volna. Aztán egy másik örökös, Kirill Vladimirovics Romanov is meghalt. III. Vlagyimir pedig 1938-ban lépett a trónra. A cár fiatal, de általában nem hülye, elég erős akaratú és ambiciózus.
  Nos, nekilátott a dolognak! Oroszország, Olaszország, Németország, Nagy-Britannia, Franciaország és talán a jövőben az USA ellen. Itt persze a Triple Alliance sokkal erősebb.
  1940 májusában Németország megtámadta Franciaországot, Belgiumot, Hollandiát és Nagy-Britanniát. Oroszország megtámadta a francia, angol és holland gyarmatokat. Megkezdődött a területek szertartás nélküli elfoglalása.
  A britek és a franciák nem tudtak ellenállni az orosz hadseregnek. Másfél hónap alatt pedig a németek legyőzték és kapitulációra kényszerítették Franciaországot, Belgiumot és Hollandiát.
  Ezután a Führer elfoglalta Spanyolországot és Portugáliát, és elfoglalta Dániát és Norvégiát. Oroszország elfoglalta Svédországot.
  A háború szinte egyoldalú volt. A helyi lakosság támogatásával Oroszország elfoglalta Indiát, Indokínát, Dél-Afganisztánt, Dél-Iránt, a Közel-Keletet és belépett Egyiptomba.
  Természetesen a gyarmati csapatok nem tudtak ellenállni a cári hadseregnek, és nem is nagyon akartak. Afrika meghódítása némileg késett az utak hiánya és a megnyúlt kommunikáció miatt. A németek Gibraltáron és Marokkón, az oroszok Egyiptomon, majd Szudánon keresztül vándoroltak át Afrikán.
  A terep azonban inkább akadályozott, mint a brit vagy francia csapatok ellenállása. Kevesen voltak, és rosszul voltak felfegyverkezve, és többnyire helyi őslakosoktól származtak. Aki se nem tudott, se nem akart harcolni.
  1940-ben Hitler nem mert leszállni Nagy-Britanniában. Légi offenzívát indított, ami eleinte nem volt túl sikeres. De 1941 tavaszán orosz repülőgépek léptek be a csatába, és Nagy-Britanniát halálos nyomás alá helyezték.
  Augusztusban pedig a közös német-orosz csapatok partraszállása, majd két hét makacs harc után London elfoglalása következett.
  Ezt követően az egész keleti félteke, beleértve Ausztráliát és Új-Zélandot, orosz, német és olasz lett.
  De ott volt még az USA.
  Vlagyimir cár úgy döntött, hogy megtámadja Amerikát. Hitler és Mussolini támogatta őt ebben a döntésében. A Harmadik Birodalom Izlandra, majd Grönlandra és Kanadára, a cári Oroszország pedig Alaszkába költözött. Az erők természetesen egyenlőtlenek. Az Egyesült Államoknak meglehetősen gyenge tankflottája van, és sokkal kisebb a lakossága, mint Oroszországnak az összes gyarmatával együtt. Bár a gazdaság fejlett. De egy ilyen szörnyetegnek nem lehet ellenállni.
  Az 1943-as offenzíva megindítása után az orosz hadsereg két téli hónap alatt gyorsan elfoglalta Alaszkát. Tavasszal pedig a németekkel együtt elfoglalták szinte egész Kanadát.
  Brazília, Venezuela, Mexikó és más országok hadat üzentek az Egyesült Államoknak.
  Megkezdődött az orosz csapatok mozgása Amerika északi államaiban. Az erők természetesen egyenlőtlenek. Oroszország és Németország jobbak mind minőségben, mind mennyiségben.
  A lányok Natasha, Zoya, Aurora és Svetlana a világ legjobb Kondratenko-3 harckocsiján, egy hosszú csövű és gyorstüzelő ágyúval ellátott mobil járművön harcolnak. Nagyon fürge, alacsony sziluettű.
  A Kondratenko-3 harckocsi tömege körülbelül negyven tonna, és jól védett. És a pisztoly kis, 76 mm-es kalibere ellenére nagy kezdeti lövedéksebességgel rendelkezik.
  Shermans, ebbe a tankba semmilyen szögből nem lehet áthatolni. Így...
  A mezítláb és bikiniben harcoló lányok egyszerűen elpusztítják az amerikaiakat, és sokat nevetnek.
  Főleg Natasha... És puszta ujjaival megnyomja a joystickot, mondván:
  - Dicsőség az én Rusomnak!
  Zoya is lő. Ezt csupasz lábujjakkal teszi, megnyomja a joystick gombjait, és kiabál:
  - És az egész szülőföldünk!
  Ezután az Aurora tüzel. Megüti az ellenséget, és fogát kitárva mondja:
  - És magasabb hatalmak állnak mögöttünk!
  És a lány is nagyon tüzesen kacsint! Csupasz lábujjait úgy nyomja, mint a joystick gombjait.
  És akkor Svetlana kirúg. Olyan éles és csillogó lány. Napsugarat bocsát ki a szájából. És énekli is:
  - Világsztár vagyok! Még a Sátánnál is gyorsabban futok!
  Az ilyen lányoknál maga az ördög nem ijesztő. Csapják az amerikaiakat, szorosan körülveszik Chicagót.
  És anélkül, hogy bárkit is kiengedne onnan. A pusztítás mondjuk triviális. Ezek a lányok.
  És így a chicagói helyőrség kapitulál. Ismerd meg a miénket!
  Az orosz tankok pedig már közelednek New York felé. Vlagyimir cár elégedetten dörzsöli a kezét. Elmentek valaha idáig az oroszok?
  A lányok a levegőben is bátran küzdenek. Például egy aranyos pár: Maria és Mirabela.
  Mezítlábas és bikinis szépségek szedik a számlákat. Szó szerint nincs mit ellenezni velük. A lányok itt olyan szépek, és káprázatosan agresszívek és pontosak.
  Maria lövést adott le, lelőtt egy tucat repülőgépet, egy sorozatban, és énekelte:
  - Dicsőség szülőföldünknek! Oroszország nevében!
  Mirabela is lőtt és üvöltött:
  - De van egy vezető nagy hatalommal,
  Harcra hívja a szlávokat...
  Nem tudnak megbirkózni Oroszországgal...
  Amikor Vlagyimir királyként uralkodik!
  
  Keményből, erősből, vasakarattal,
  És a megjelenés olyan, mintha fémet vágnánk...
  Az oroszoknak nincs szükségük jobb életre
  Csak erről álmodoztak az emberek!
  Igen, ezek a lányok a harc és az ének mesterei...
  Mellesleg, a New York elleni támadás közepette az első orosz űrhajós az űrbe repült, és megkerülte a Föld bolygót. És ez a Romanov-dinasztia újabb eredménye a cári Oroszországnak.
  És akkor New York helyőrsége kapitulált, és Washington hamarosan elesett. 1943. szeptember 3-án pedig az Egyesült Államok teljesen kapitulált. Ezzel véget ért a második világháború, amely 1940. május 15-én kezdődött. A háború dicsőséges és győzelmes Oroszország számára.
  Természetesen Hitler és Mussolini is sokat nyert ebből a háborúból. Mindkét diktátor Afrikában, néhány Európában és az Egyesült Államokban szerzett birtokot. Európát végül felosztották az országok között. A népszavazás után pedig Bulgária a bolgár királyság lett Oroszországon belül.
  Úgy tűnik, a világot újra felosztották, és a kolóniákat meg lehet emészteni. De Hitler természetesen nem lenne Hitler, ha nem akarna többet. Főleg Oroszország legyőzése. És elfoglalni a területét.
  És persze a németek erősen számítottak új, erősebb fegyverekre. "E" sorozatú harckocsik és ballisztikus rakéták, különösen repülő csészealjak.
  A cári Oroszország azonban jelentősen megelőzte a Harmadik Birodalom ballisztikus rakétáiban, és 1951-ben, április 12-én még a Holdra is felrepült.
  És az "E" sorozatú tankoknak nem volt minőségi fölényük az oroszokkal szemben.
  És csak a repülő csészealjak voltak rejtélyek. A lamináris áramlásnak köszönhetően kiderült, hogy teljesen sebezhetetlenek bármilyen típusú kézifegyverrel szemben. De ugyanakkor ők maguk nem tudtak tüzelni.
  Mussolini meghalt és fia lett a trónon. Hitler nyomást gyakorolt rá, és a fiatalember beleegyezett, hogy harcoljon Oroszországgal. 1955. április 20-án új, harmadik világháború kezdődött. Hitler oldalán állt: Olaszország, Brazília, Argentína, Chile, Mexikó, egyszóval egész Latin-Amerika, kivéve Kubát, amely Oroszországot támogatta. És nem volt több más ország a világon! A harmadik világháború 1955. április 20-án kezdődött. Vlagyimir cár pedig uralkodása legkomolyabb kihívásával néz szembe.
  Az egyetlen dolog, ami megvigasztalhatja, az az, hogy ez a háború lesz az utolsó a Föld bolygón zajló háborúk történetében. Mivel a világ minden országa részt vesz benne!
  Nos, ha a háború elkezdődött, meg kell vívni! Hitler támadása nem volt különösebben váratlan. Magyarország, Jugoszlávia, Oroszország része, korlátozott autonómiával, királyuk Vlagyimir III. Albánia elfoglalja Olaszországot. Minden rendezett. A németek Kelet-Poroszországból, Ausztriából, Olaszországból délről próbálnak előretörni. A harcok pedig Afrikában folynak. És a latin országok koalíciója az USA ellen. De ott nem túl aktívak. Csak most hirdették ki a háborút.
  Eközben Hitler fő erőit Európába költöztette.
  És kitört egy pokoli háború. Az emberiség történetének utolsó nagyszabású háborúja.
  A németek adták le a fő csapást Magyarországon Budapest irányába. Oleg Rybachenko ott harcolt. Még mindig körülbelül tíz éves fiú maradt. Igaz, fizikailag nagyon erős, izmos, gyors, és ami a legfontosabb, mint egy hegyvidéki, halhatatlan. Igen, Oleg Rybachenko író és költő halhatatlanságot kapott, de azzal a feltétellel, hogy körülbelül tíz éves fiúvá válik, és gyermeki, de nagyon erős és gyors testben szolgálja Oroszországot. És 1904. január 1. óta gyerek. Amikor kabinos fiúként csatlakoztam Port Arthurhoz. Nos, nem ő a legkisebb fiú, de kezdettől fogva erős és gyors volt, és felvitték a hajóra.
  Sőt, amikor kételkedtek abban, hogy túl kicsi-e, Oleg Rybachenko ujjaival meghajlított egy rézérmét fogadás céljából. Ezután szó nélkül felvitték a hajóra.
  A fiú rengeteg díjat szerzett, minden háborúban részt vett. Tiszt lett. De még mindig úgy nézett ki, mint egy gyerek. Ezért, bár számos kitüntetést kapott, az örökkévaló fiú nem kapott magasabbat a kapitánynál. És most Oleg Rybachenko több mint fél évszázada a hadseregben van. Régóta megkereste a tiszti nyugdíjat, de ha az egészsége vaskalapos, akkor miért hagyja ott a szolgálatot?
  Sőt, számítógépek, játékkonzolok, televízió nélkül ez valahogy unalmas. A hadseregben pedig kapitány vagy, legalább katonákat hajtasz. Igen, az idő még mindig repül.
  Meghalt Generalissimo Kondratenko. Kolcsak főadmirális, aki megelőzte Usakovot, szintén meghalt. Sokan azok közül, akikkel Oleg Rybachenko kezdett, már nincsenek szolgálatban.
  Pontosabban Port Arthur ostroma óta szinte az összes veterán meghalt. Csak Vovka maradt. Ő is kabinos volt akkor, most pedig már ősz hajú nagypapa. Az igazság továbbra is szolgál. És meglepődik, hogy Oleg ugyanaz a fiú marad, akinek egyetlen sebhelye sincs a testén. Ez az egész orosz, cári hadseregben ismert jelenség. Az az igazság, hogy nagyon jól küzd.
  A fiú Oleg mezítláb, ez kellemesebb és mozgékonyabb számára. Fegyvert löveg után céloz, és a német E sorozatú harckocsikra lő. A náci autók egyszerűen hatalmasak. És úgy tűnik, semmi sem akadályozza meg őket.
  De az örökfiú olyan pontosan üt, hogy átszúrja a fémet. Megfesti a Krautokat, tornyokat bont le és énekel.
  - Vlagyimir cár, orosz cár...
  ortodox szuverén!
  Hamarosan meghódítjuk a világot,
  Elvégre kerubok vannak felettünk!
  Hitlernek vége lesz
  És aki hallgatott - jól sikerült!
  És a fiú mezítláb gránátot dob a gyermeke lábával. Szürkeszakállú Vovka csak a fejét rázza.
  Oleg Rybachenko író és költő több mint ötven évet töltött gyermekként a huszadik században. És be kell vallanom, sokat láttam. Halhatatlan lévén, már régen elvesztette minden félelmét. A háború pedig egy számítógépes stratégiai játékra emlékeztette.
  Könnyű és szórakoztató volt játszani. És élvezet is volt küzdeni. Jó, ha hajnali harmat van a mezítláb alatt, és egy örökfiút fürdeszel, és nem vagy a szabályok szerint felöltözve rövidnadrágban!
  Oleg Rybachenko rövidnadrágban és mezítláb futhat. A fiú még a hidegben is megtanult cipő nélkül járni Port Arthurban. Hiszen egy halhatatlan test nem tud megfázni vagy megbetegedni, és gyorsan megszokja a hideget, ami nem okoz kárt. Akárcsak Pán Péter. És szinte kellemes mezítláb futni a hóban. Mozgás közben gyakorlatilag nem érződik a hideg, csak ha mozdulatlanul ülsz, a mezítláb enyhén merev! De egy fiú számára ez kicsi dolog.
  De vannak boszorkánylányok is, Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! A háborúban is részt vesznek. De nem mindig, hanem epizódokban. Segített megtartani a Vysokaya-hegyet, amikor a legnehezebb volt. Mezítlábas szépségek küzdöttek ott, és bikiniben. Csupasz lábujjakkal élesen kihegyezett korongokat dobáltak.
  És karddal vágtak. Oleg Rybachenko pedig géppuskával lőtt - megölték idősebb társait. Ennek eredményeként a szamuráj támadása elhalt, és a Vysokaya-hegy megingathatatlannak bizonyult!
  A lányok pedig bemutatták legmagasabb osztályukat és Valkyrie műrepülésüket.
  És most a németek védekezésre állnak. A cári hadsereg készen áll a háborúra. A Führernek nem sikerült taktikai meglepetést elérnie.
  Az orosz csapatok pedig bátran harcolnak. Úgy tűnik, Hitler többször is átkozni fogja magát, amiért ilyen háborút indított. Ráadásul annak ellenére, hogy a Führernek Európa kétharmada és Afrika egyharmada van fegyver alatt, de mégis
  nem vetélytársa Oroszországnak.
  És a katonák száma is. Az olasz csapatok pedig gyengék. A latin-amerikai országok lassan vesznek részt a háborúban. És a hadseregük sem technikailag, sem szervezetileg nem túl jó.
  Oroszország tehát továbbra is mélyen védi az ellenséget.
  A Kondratenko-6 tank eléggé képes harcolni ezzel a sorozattal. A "Nikolaj"-4 pedig nehezebb, és nagyon erős gépnek mutatja magát.
  Az oroszok harcolhatnak a nehezebb német szörnyekkel.
  Főleg a "Nikolaj"-4-en, ahol Alenka legénysége a lány nagyon szép és bikiniben van.
  130 mm-es kaliberű fegyver. Hogyan sújtja a fasisztákat. Hiába támadta Hitler a cári Oroszországot. Ez nem könnyű menet neki, hanem verés.
  Anyuta csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, és énekelte:
  - Oroszországért és a szabadságért a végsőkig!
  És hogy fog nevetni a szépség!
  És akkor Ágoston lövedéket indít az ellenségre. Hasítja a fémet és énekli:
  - Dobogassuk együtt a szíveket!
  És a joystick gombjait is csupasz lábujjakkal fogja megnyomni. Ez tényleg király lány!
  És itt dörömböl Maria. És megosztja a fasisztákat. És pusztítsd el az ellenséget.
  Ugyanakkor csupasz lábujjakkal. És énekelni is fog:
  - Szülőföldünk nevében, Szent! Legyen a harcos egyszerűen menő!
  És ki fog törni a nevetésből, és megmutatja a fogát!
  És akkor az olimpia súlyos lövedékkel sújt. Lányok, ez az, amire szükségetek van - a leglédúbb almalé!
  És ismét a lányok áttörték az E-50-et, kiütötték a tornyot és nevettek.
  Alenka lövedéket küldött, szétzúzta az E-100-at, és áthatolt rajta. És a csupasz lábujjaidat használva. Miért énekelte a lány:
  - Törd le az ellenséget!
  Anyuta pedig mezítláb csapkod, és nyikorog:
  - A Fritzek elkaptak!
  És akkor Ágoston ütni fog. Szintén nagyon pontosan és csupasz lábujjak használatával, kocogva:
  - Hitlernek vége!
  És akkor Maria nagyon agresszíven hozzáteszi. Összetöri a fasisztákat és nyikorog::
  - És aki hallgatott, jó!
  És megmutatja a nyelvét!
  És akkor az olimpia lövedéket küld, megölve az ellenfeleket.
  És mezítláb és énekelve is:
  - Teljesen elfogyott!
  És ismét a lány fogja a nyelvét, és megmutatja.
  Szóval vágnak...
  A németek az offenzíva kezdetétől egy hónapig tartó harc után ötven kilométerről száz kilométerre haladtak előre, és nagy, sőt hatalmas veszteségeket szenvedtek el. Az afrikai olaszok pedig teljesen egy üstben találták magukat, és körülvették. Csapataikat triviálisan legyőzték.
  Május 21-én Adolf Hitler elrendelte, hogy tizenöt és hatvanöt éves kortól mindenkit, aki képes fegyvert viselni, be kell hívni a hadseregbe. A cári hadsereg tartalékokat gyűjtött.
  Mint kiderült, a gyakorlatban nem olyan ijesztőek a német lemezrepülőgépek. Igaz, az orosz gépek kosokkal is támadhatnak. De ez elkerülhető, köszönhetően a cári hadsereg járműveinek nagy manőverezőképességének.
  Hitlernek a sebezhetetlen csodafegyverre vonatkozó reménye pedig egyáltalán nem vált valóra.
  A cári hadsereg még mindig védekezett. Erős védelmi vonalak, előre kiásva, erős védelem. Hadd fogyjon ki Hitler. De Afrikában nyomást lehet gyakorolni egy gyengébb olasz szövetségesre.
  Ha a Führer nem döntött volna úgy, hogy háborúba kezd a cári Oroszországgal, kétségtelenül Németország nagy, sőt legnagyobb vezetőjeként vonult volna be a történelembe. És hát a démon uralni akarta a világot, és mi lett belőle?
  Végül is az orosz lányok a legmenőbbek a világon.
  Oleg Rybachenko, mint mindig, most is a csata élére áll. Sem golyó, sem repesz nem érhet hozzá. Kemény srác és menő srác.
  Egy fiú rövidnadrágban és mezítláb, a nácik ellen. És gránátokat dobál rájuk, és rohan az ólomesőben.
  Igen, kár, hogy a zseniális Kondratenko nincs ott, de vannak fiatal és tehetséges parancsnokok. Különösen Vasziljevszkij tábornagy, aki már az első világháború idején is kiemelkedett. És energikusan és ügyesen parancsol.
  És a Fritz kemény védelembe ütközve reménytelenül belefásul. De még mindig megpróbálnak áttörni.
  Oleg Rybacsenko, ez az örök fiú nevet, kicsatolja a fogát és énekel:
  - Szülőföldem! Szent Szülőföldem!
  És olyan is, mint mezítláb gránátot dobni.
  És itt Natasha, Zoya, Aurora és Svetlana beszállt a csatába. Örökkévaló boszorkánylányok, a család szent Istenének szolgái. Nem mindig harcolnak, különben Oroszország meghódította volna az egész világot. De mindig hatásos és feltűnő.
  A lányok szeretnek ölni: ezek lányok!
  És hogyan fognak átmenni a fasisztákon, és hogyan fogják megütni őket...
  És csupasz lábujjakkal korongokat dobálnak, megölik a Krautokat.
  A nácik belefásulnak, és egyre több veszteséget szenvednek el. Vaszilevszkij nagyszerű stratégája azt javasolja, hogy győzzék le a nácikat és az olaszokat Afrikában. Tehát a fürgébb és jobb manőverezőképességű orosz tankok előnyt élveznek. Európában pedig hagyják, hogy a fasiszták megússzák. Hogy teljesen kimerítsék az erőforrásaikat.
  Vlagyimir cár elfogadta ezt a tervet. És új erőket helyeztek át Afrikába.
  Erzsébet és legénysége Líbiában harcolt, és elvágta az olasz egységeket. Ott meleg van, és a lány jól néz ki bikiniben. Nekik van a legújabb Kondratenko-6 tank, amelyben a harcosok megkerülik az olaszok és a Fritzes pozícióit, és magabiztosan legyőzik őket.
  Erzsébet rálő egy tankra Ifjabb Mussolini birodalmából, és azt mondja:
  - Egy bunda és egy kaftán séta a tengereken, a hullámokon!
  És persze a csupasz lábujjait használja.
  Ezután Ekaterina lő. Átüt egy német autót és ordít:
  - Oroszországban Vlagyimir cár hős!
  Elena mögötte áll, veri a Fritz önjáró fegyverét, és csicsereg:
  - Hurrá Hitlernek a szülőföldjéért!
  És végül az olimpia elengedi a lövedéket. Összetöri a Krautokat, összetöri őket és nyikorog:
  - Az eredmény kiváló lesz!
  És a gyerekek lábának csupasz lábujjait is használja.
  Afrikában május végén és június elején jelentős sikereket értek el az orosz csapatok. A harcok átterjedtek Líbia és Etiópia területére. Június 12-én Tripoli elesett. Június 15-én pedig útnak indult Etiópia fővárosa. Így hát ifjabb Mussolini katonái özönleni kezdtek. Sajnos nem tudta eltartani az apját.
  És az ő dicsősége is, mint hódító. De Mussolini, miután elfoglalta az angol és francia gyarmat egy részét, Caesarnak tekintette magát. De úgy tűnik, lehetetlen felülmúlni Caesart.
  Oleg Rybachenko harcolt az üteg parancsnoksága közben. És olyan vitézül, hogy a németek nap mint nap több tucat harckocsit veszítettek a tüzéből. Fiát még egy aranykereszttel is kitüntették. És végül a régóta megérdemelt őrnagyi rangot is odaítélték neki.
  Korábban nem osztották be, mert úgy néz ki, mint egy gyerek. De a fiú kiemelkedő hősiességről tett tanúbizonyságot. És a harci képesség.
  1955. június 22-én az Afrikában tartózkodó orosz csapatok végül elfoglalták az olasz Szomáliát. 1955. június 25-én pedig az olasz csapatok maradványai Etiópiában kapituláltak.
  A cári hadsereg magabiztosan győzött. Mainstein, akit a Harmadik Birodalom legjobb parancsnokának tartottak, ezt írta naplójába:
  - Felkeltettük a pokoli medvét! Most szétszakadunk!
  Június végére a németek olyan súlyos veszteségeket szenvedtek el, hogy kénytelenek voltak felfüggeszteni európai offenzívájukat.
  Vlagyimir cár fokozott nyomást rendelt Afrikában. Először a Sötét kontinens, aztán minden más - mondta a kiváló uralkodó! 1955. július 1-jén a németek megkísérelték az előrenyomulást Skandináviában. És rohantak Stockholm felé, de nagyon sűrű védekezésbe futottak bele. És óriási károkat szenvedtek.
  1955. július elején az orosz csapatok bevonultak a német Algériába.
  Líbia már a cári Oroszország ellenőrzése alatt állt. A nigeri offenzíva és hurkok folyamatban voltak.
  Erzsébet tank legénysége harcol a nácikkal. Nagyon meleg van, és a lányok még a melltartójukat is levették, és már csak bugyit viselnek a Kondratenko-6 tankban. Pontosan lőnek a fasisztákra.
  És nagy bravúrokat akarnak.
  A cári Oroszország továbbra is autokratikus ország. És még mindig nincs parlamentje. És hogy nem történt meg a forradalom, és nem jött létre a Duma. Maguk a királyok nem akarják korlátozni hatalmukat. De a Führer és a Duce diktátorok. Vagyis háború folyik két autoriter rendszerrel rendelkező rendszer között.
  De a cári Oroszország számára ez természetesebb. És egy makacs és folyamatos csata következik.
  Elizaveta csupasz lábujjával megnyomja a joystick gombját, és kilő egy lövedéket. Magában dorombol:
  - Törjük szét a nácikat!
  Ekaterina is csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, és dorombolva elengedte a gyilkost:
  - Nyújtsuk le Hitlert!
  És Elena is veri, kiüti a fasisztákat és nyikorog:
  - Majd széttépünk!
  És azt is, hogyan fedi ki a fogát! És mezítláb nyomogatja a joystick gombjait.
  És akkor az olimpia fenekestül felfordít, és mekkora hülyeség lesz. Mindenkit összeroppan, és gurgulázik:
  - Pokoli átjáró és legénység!
  Ne felejtse el csupasz lábujjakkal megnyomni a joystick gombjait. És győzd le az ellenséget.
  A harcosok valóban nagyon bátrak és csillogó karakterűek.
  Oleg Ribacsenko eközben visszaverte a Fritzek újabb támadását, és ezt énekelte:
  - A szülőföldért és Vlagyimir cárért - hurrá!
  Igen, a valós történelemben volt egy magát Oroszország császárának kikiáltó Vlagyimir III, a Romanov-ház feje. És valóban 1938-ban kezdett hivatalosan uralkodni. És akkor Vlagyimir igazi királynak bizonyult, mégpedig nagyszerűnek! Vlagyimir Kirillovics Romanov cár, akinek minden esélye megvan arra, hogy az egész Föld császára legyen!
  A győzelem, vagy inkább a támadás visszaverése után Oleg Rybacsenko kártyázni kezdett beosztottaival. Egy rövidnadrágos, szőke hajú, nagyon izmos és szakadt fiú játszott az ősz hajú harcosokkal. Meglepő módon Oleg idősebb mindegyiknél. De ez a fiú megvágja magát.
  Emlékezzünk Port Arthurra, a hősies védelemre, amelyből Oroszország dicsősége származott. Nagy dicsőség ezért...
  A halhatatlan fiú megjegyezte:
  - Így megoldjuk minden problémánkat! Hamarosan eljön az a pillanat, amikor az emberek soha nem fogják megölni egymást!
  A katonák és a tisztek egyetértettek:
  - Természetesen, őrnagy úr! Nem fognak ölni!
  Oleg ránézett a szalagra a sok érmével. Igen, annyi parancs van már, kevés tábornoknak van ilyen. És jó lenne egy címet is szerezni. Herceg, gróf, herceg!
  Rybachenko herceg - gyönyörűen hangzik!
  A fiú pedig feljebb ugrott, és megpördült a lemezjátszóban.
  A németek megpróbáltak támadni, de ismét visszaverték őket, és óriási, helyrehozhatatlan károkat szenvedtek.
  Július folyamán az orosz hadsereg újabb, jelentős sikereket ért el Afrikában. Míg a cári hadsereg offenzívájának súlya ott volt. Algériában sok a legjobb orosz fegyver. A hónap végére pedig a németeket körülveszik és megsemmisítik az üstben.
  Augusztusban az orosz csapatok behatoltak Marokkóba. A lányok elkeseredetten küzdöttek a Kondratenko-6 harckocsin, és behatoltak a sűrűjébe.
  Időnként érkeztek jelentések németek meghódolásáról és városok elfoglalásáról.
  A harcok Nigériában és különböző helyeken zajlottak. Az oroszok mind számban, mind több mobil technikusban, mind a helyi lakosság támogatásában részesültek, amit a rasszista fasiszták önmaguk ellen fordítottak.
  Afrika valóban gyenge láncszemnek bizonyult Hitler és ifjabb Mussolini stratégiájában.
  Ott Oroszország győzött... Szeptemberben pedig lassan erőket vonva Norvégiába költöztek. A nácik óriási veszteségeket szenvedtek. És Alenka és legénysége a tankon ült. A legújabb "Nikolaj"-5 tank nehéz, és fejlettebbnek bizonyult, mint az E sorozat.
  Még egy olyan erős tankon is, mint az E-200, áthatolt a cári gép fegyvere.
  Alenka csupasz lábujjával nyomkodta a joystick gombjait, elégedetten dörzsölte a kezét:
  - Én vagyok az, aki meg tudja törni a Wehrmachtet!
  Anyuta is csupasz lábujjakkal megnyomta a gombot, megütötte a német autót és megerősítette:
  - Porba töröljük a Wehrmachtet! A cárizmus hatalmáért!
  A hűvös Augustine tüzelt és sikoltott:
  - És kommunizmusban fogunk élni!
  Maria készséggel egyetértett ezzel:
  - Igen, a cári kommunizmus alatt!
  És csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombjait. És egyúttal megüti és összetöri az ellenséget.
  És akkor Marusya nyikorog:
  - Teljes mértékben!
  És csupasz lábujjakkal is megnyomja a joystick gombját.
  Az orosz csapatok már körülvették Oslót. Minden bokorért és házért harcok folynak.
  Középen a cári hadsereg ismét visszaveri a német offenzívát. Oleg Rybachenko, mint mindig, most is az élvonalban áll és magabiztosan küzd. Az orosz tüzérség úgy működik, mint az óramű.
  Minden pontos és igaz...
  Októberben az orosz csapatok végül elzárták Afrikát a szárazföldi utánpótlástól, felszabadítva Marokkót. A nácik egyfajta üstben találták magukat.
  Még a sötét kontinensen is. Hitler remegett a dühtől, de nem tudott enni semmit ebédre.
  Igen, eljött Ruszba... Közeledett a tél. Oleg Rybachenko annak ellenére, hogy esik a hó, még mindig mezítláb és rövidnadrágban fut. Nos, fiú - bármit veszel! És egy teljesen rettenthetetlen srác.
  És gránátokat dobál csupasz lábujjával.
  És énekli:
  - Hagyjuk, hogy ügyetlenül futhasson,
  Páncélozott tankok a tócsákon keresztül...
  És van egy géppuska a tetőn -
  Cseburaska tüzér,
  Krokodil géppuskás!
  Shakoklyak támad!
  A terminátor fiú csupasz lábujjával gránátot dobott, széttépte a nácikat, és énekelte:
  - És játszom a dinamittal,
  Jól látható a járókelők számára!
  Hogy kerülik a krautok a denevéreket!
  Mindenki fekszik, én pedig megyek!
  És a fiú tényleg olyan vicces! De már több mint ötven éve a hadseregben van. És csak egy kis ördög! Még ha szőke is!
  Oleg Rybachenko ismét mezítláb dob egy gránátot, és ordít:
  - Dicsőség a cárnak és Miklósnak és Harmadik Vlagyimirnak!
  És arra gondoltam, hogy ne keverjék össze Vlagyimir Kirillovics Romanovot Vlagyimir Putyinnal! A Romanov nagy cárok csodálatos család! Akik Oroszországot a legnagyobb birodalommá tették!
  És nem úgy rontotta el a szerencse, mint Putyin!
  De az orosz csapatok egy újabb támadást visszavernek.
  Jön a november. A nácik kifogytak a gőzükből. De új tartalékokat dobnak harcba. Afrikában már végeznek velük. Nehéz a fasisztáknak.
  Tehát kivívják haragjukat a foglyokon. Rábukkantak a gyönyörű Nicolettára. Levetkőztették az alsónadrágjáig, és átvezették a friss novemberi havon.
  Egy lány megkötött kézzel, szinte meztelenül sétál a hóbuckák között, mezítlábas, kecses lábnyomokat hagyva maga után. Annyira szép. A németek pedig követik és megkorbácsolják. És megverték magukat egy szépséggel, megverték őket. Csíkos hátából folyik a vér.
  Nicoletta csak szorosabban összeszorította a fogát. És büszkén tartja fel a fejét. Rézvörös haja pedig proletár zászlóként lobog.
  És a mezítláb is skarlátvörös lett, de a lány még csak fel sem vonta a szemöldökét.
  Ez a fenomenális bátorsága.
  Bár a nácik már elvitték és fáklyával a csupasz mellkasukba szúrták. De a lány akkor is csak összerezzent, de nem sikoltott.
  Olyan nagy hite van...
  A lányt felhúzzák a fogasra, és kicsavarják az ízületeit. Aztán tüzet gyújtanak mezítlábuk alatt. Megnyalja a szépség mezítláb. És forró láncokkal korbácsolják a szépség meztelen testét.
  Nicoletta válaszul énekelt;
  Csernobog vagyok, a gonosz Isten lánya,
  Káoszt teremtek, pusztulást vetek...
  Nagyságomat nem lehet legyőzni,
  Csak a dühös bosszú ég a lelkemben!
  
  Gyerekként egy lány jó dolgokat akart,
  Verseket írt és macskákat etetett...
  Reggel korán keltem
  Kerubok szárnyai lobogtak felette!
  
  De megtanultam, mi a gonosz,
  Mi tesz boldogtalanná a világon...
  Hogy érted azt, hogy jó?
  Szenvedélyesen beleszerettem a pusztításba!
  
  És megmutatta lányos lelkesedését,
  Milyen csillogó Isten lánya lett belőle...
  Meghódítjuk a világegyetem hatalmasságát,
  Mutassunk erőt, nagyon erőteljesen!
  
  Nagy atya ez a Csernobog,
  Káoszt, háborúkat hoz a világegyetembe...
  Imádkozz Svaroghoz, hogy segítsen,
  Sőt, jutalmat kapsz!
  
  Így hát azt mondtam: Isten áldja,
  Hagyd, hogy a harag felbugyogjon a szívedben...
  A boldogságot, azt hiszem, vérre építjük,
  Az anyaméh színültig teljék meg!
  
  Szeretem a ravaszságot, az aljasságot és a megtévesztést,
  Hogyan lehet becsapni Sztálint, a zsarnokot...
  Nem lehet majd kitenni,
  És mennyi köd van a világon!
  
  Ezért határozott lépést javasolt,
  Pusztítsd el a gonoszokat egy csapással...
  De beleszerettem egy nagyon fekete istenbe,
  Minden kérdésben, ezekben és a síron túlikban is!
  
  Hogyan szoktam meg a rosszat?
  És a szívemben ott volt a düh, az őrület...
  Eltűnt az öröm, a jóság vágya,
  Amint a harag áthatolt a talapzatról!
  
  De mi a helyzet Sztálinnal - ő is gonosz,
  Szó sincs itt Hitlerről...
  Dzsingisz kán olyan menő bandita volt,
  És mennyi lelket sikerült megnyomorítania!
  
  Szóval azt mondom, miért tartsa meg a jó dolgokat,
  Ha nincs benne semmi önérdek...
  Amikor fakopáncs vagy, véső az elméd,
  És amikor hülye voltam, eltűntek a gondolataim!
  
  Ezt mondom magamnak és másoknak,
  Szolgálja az erőt, mint a fekete tintát...
  Akkor meghódítjuk a világegyetem hatalmasságát,
  A hullámok szétszóródnak az univerzumban!
  
  Olyan erőssé tesszük a gonoszt
  Halhatatlanságot ad a dühnek,
  Akik lélekben gyengék, azokat már elfújták,
  És mi, a legerősebb emberek hiszünk ebben!
  
  Röviden, mindenhol erősebbek leszünk mindenkinél,
  Emeljük a vér kardját az univerzum fölé...
  És a mi dühünk is vele lesz,
  Fogadjunk sorssal teli elhívást!
  
  Röviden: hűséges vagyok Csernoboghoz,
  Teljes szívemből ezt a sötét erőt szolgálom...
  A lelkem olyan, mint a sas szárnya,
  Akik a Fekete Istennel vannak, azok legyőzhetetlenek!
  A háború Oroszország és Hitler koalíciója között folytatódott. Decemberre az orosz csapatok végre végeztek az olaszokkal, kapitulációra kényszerítve őket Afrikában, és ott majdnem végeztek a németekkel. Norvégiát is megtisztították a krautoktól.
  Most a cári hadsereg december 25-én támadásba lendült. Heves harcok törtek ki. Télen az orosz tankok egyértelműen erősebbek voltak. És áthatolt az ellenség védelmén.
  Oleg Rybachenko, ez az örök fiú mezítláb és rövidnadrágban rohant a hóban, és énekelte:
  - Ez az utolsó és döntő csatánk! Meghalunk a Hazáért - mögöttem állnak a katonák!
  Az orosz tankok nagyon gyorsak a gázturbinás motorokkal. A fasiszták pedig nem tudják ilyen könnyen megállítani őket.
  Itt a "Nikolaj"-5 rohan előre. Öt lány van rajta, akik vidáman énekelnek:
  - Senki nem állít meg minket, az orosz világot nem lehet legyőzni!
  És ki fog törni egy ágyúból! Ez tényleg remekül sikerül! A lányok a hideg ellenére bikiniben és mezítláb vannak. És lelövik magukat, és nem gondolnak abba, hogy megálljanak.
  Csak vad, őrjöngő erejük van.
  Alyonushka nem csak lőni szeret, bár csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, és megütött egy németet, hanem történeteket is írni.
  Például azt írta, hogyan ment el egy lány messzire, hogy megmentsen egy cicát. Harminchárom napig mezítláb sétáltam a sziklás úton, és vérzett a lábam.
  És mégis sikerült megtalálnia az állatot. Erre a tündér teljesítette kívánságát, és a lány hozzáment a herceghez.
  Aljonuska azonban arra gondolt, miért van szüksége férjre az orosz hadseregben? Jobb, ha van egy rakás szerető. És még több pénz és öröm. Végül is a férfiak annyira különbözőek. És velük természetesen különböző módon éled át az örömöt. Mi lesz a férjjel? Gyorsan unatkozni fogsz vele!
  De sokkal érdekesebb az a fiatalember, aki most kezdi felfedezni a felnőttek világát.
  És Alenka ismét lő, eltalálja a német E-100-at.
  És nagyon szép lábait mozgatja, mint egy ókori görög istennőé.
  És akkor Anyuta lő. Csupasz lábujjakkal is. És összetör egy német ágyút.
  Ezek után a lány azt mondja:
  - Oroszországban sok okos ember él, de Vlagyimir cár a cárok legjobbja!
  Augustine megjegyezte:
  - És II. Miklós nem volt rossz! Ó, nem tudtuk, hogyan kell értékelni a királyokat!
  Maria énekelte, csupasz lábujjával lőtt a nácikra, és vigyorogva:
  - Engedelmeskedni kell az oroszoknak, tiszta szívből és bölcsebben! És Miklós dicsőségére ő a királyok nagy királya!
  És Marusya énekelt valamit... És mezítláb is játszott...
  Az orosz csapatok előrenyomulnak. Oleg Rybachenko is harcol. Még mindig tíz éves fiú. Ilyen ára a halhatatlanságnak. Igen ám, de milyen jól és vidáman érzi magát! Rengeteg energiája és forrongó ereje van.
  A fiú mezítláb gránátot dob, és nyikorog:
  - Tigris vagyok, nem macska, most ott él bennem, nem Leopold, hanem egy Leopárd!
  A fiú-őrnagy, mint mindig, most is lángokban áll. A nácik nem tudják megállítani.
  Január 1-jén az orosz csapatok már teljesen megtisztították területüket a német és olasz csapatoktól, és a Harmadik Birodalom birtokába léptek.
  Ugyanakkor az orosz egységek behatoltak Mexikóba. Elérkezett az új 1956-os év.
  Az oroszok számára ez új győzelmekkel kezdődött. Január 7-én az Afrikában tartózkodó német csapatok maradványai kapituláltak. És az egész fekete kontinens orosz lett.
  Most a megszállott Führer rájött, hogy teljesen becsavarodott. És tárgyalásokat javasolt Oroszországnak.
  Mire Vlagyimir cár így válaszolt:
  - Csak a Harmadik Birodalom és Olaszország feltétlen megadásáról fogunk beszélni!
  Milyen bölcs szavak! És a háború folytatódik. Oleg Rybachenko természetesen a támadás élvonalában áll. Az orosz csapatok bevonultak Kelet-Poroszországba. A védelmi vonalak itt erősek. Küzdeni kell a továbbjutásért, és nem jutsz gyorsan előre.
  Az áttörés egyik eszköze az Alexander-4 bombavetővel ellátott önjáró fegyver volt. Nagyon erős és halálos eszköz.
  És a szép lányok is itt ünnepelnek. Csupasz lábujjaik segítségével lövedékeket indítanak a joystick gombjainak megnyomásával. És megsemmisítik az ellenséges bunkereket és palackokat.
  A lányok merészen futnak a hóban - erre valók az orosz nők. És harcba vetik az indiánokat és a kínaiakat. Ezek már szó szerint megtöltik holttesteikkel a lövészárkok megközelítését. De még így is el tudják fogadni.
  Az orosz hadsereg benyomul.
  Vaszilevszkij stratéga azonban a fő csapást Olaszországra hárítja - amely sokkal gyengébb. És így az orosz katonák egyik győzelmet a másik után aratják.
  A január nagyon sikeresnek bizonyult. Az orosz csapatok megdöntötték az olaszokat és felnyergelték az Alpokat. Februárban pedig elfoglalták Velencét. És bementek Lorbandiniába. Bevették Poznant is. A németek visszavonultak. Március 2-án elesett Klaipeda. Az orosz csapatok lassan haladtak előre Kelet-Poroszországon, a védelem túl sűrű volt. Szó szerint fel kellett égetnünk az utat kagylókkal.
  De Olaszországban a tésztafront összeomlott. Az orosz csapatok pedig Rómába rohantak. 1956. március 30-án megkezdődött az olasz főváros elleni támadás. A nép így fizetett a Mussolini család ambícióiért.
  Olaszország fővárosát, Rómát támadás érte. A harc heves. Bár az olaszok egyre inkább feladják. Itt nagyon szépek a lányok küzdelmei, bikiniben és mezítláb is. A harcosok lábukkal gránátokat dobnak, és kiütik Mussolini katonáit.
  A lányok itt gyönyörűek, és természetesen nagyon szexiek. És a titánok izmaival. Az pedig, ahogy mezítláb gránátot dobnak, egyszerűen elképesztő.
  Natasha előremegy és lő, miközben morog:
  - Szívemben a szép Hazáért, sugárzó tüzem ég!
  Zoya, tüzel, együtt énekel:
  - Nyissuk ki a kaput az eredmények előtt! A mi hitünk és a király monolit!
  És akkor Aurora, csupasz lábujjaival, a vörös hajú szuka elengedi a korongokat. A felvágott olaszok pedig buknak.
  És ekkor Svetlana agresszíven énekel, és a fogát kicsavarja:
  - Mindenkit megölünk! Mindenkit összezúzunk!
  Mezítláb dobálják a korongokat és darálják a fasisztákat. Mussolini így került a lányok kezébe. Az 1956-os áprilisi támadás heves volt és nagyon képletes.
  És itt hajtanak a tankok, csomagtartóikból pokoli tűzoszlopok törnek ki.
  A lányok előrenyomulnak és mezítláb gránátokat dobálnak. És hogyan fognak valami véreset leköpni.
  És nevetni fognak...
  Natasha hevesen énekelte:
  - Vlagyimir cár, üsd arcon Hitlert!
  És kacsint majd zafírszemeivel. Olyan csodálatos lány.
  A lányok vad dühvel rohannak. Gépfegyverrel ütöttek. Lekaszálják az ellenséget és szétszórják a fasisztákat. Aztán jön az olimpia. A hatalmasok kezében pedig a női hős lángszórót tart. És elviszi és megüt, de aztán megüt.
  A fasisztáktól chipek repülnek minden irányba. A harcosok pedig annyit nevethetnek, amennyit akarnak.
  Majd ezt énekli:
  "Mussolinit megverik!" Barátságunk monolitikus!
  És megint, mint egy kacsintás zafírszemekkel! És megüti a fasisztákat.
  Mit akartál? Rómát egy időben a szlávok vették be Attila vezetésével. És most az oroszok veszik.
  Olympias, sugárvetővel elevenen sütögetve ellenfeleit, ezt énekelte:
  - A remény ragyogó napja,
  Megint az ország fölé emelkedik...
  Oroszország győzelme, mint korábban -
  A Wehrmacht harcosait verik!
  
  Orosz sas a bolygó felett,
  Szárnyait kitárva felszáll...
  Az ellenséget felelősségre vonják -
  Le lesz győzve - megtörve!
  Róma bukása után az olasz csapatok tömegesen elkezdték megadni magukat. Mussolini birodalma, a Harmadik Birodalom fiatalabb katonai partnere kiégett.
  Az orosz csapatok szinte ellenállás nélkül bevették Nápolyt és partra szálltak Szicíliában. Ott is szinte semmilyen ellenállásba nem ütköztek. Hitler pedig hisztis volt.
  Május végére Olaszország elkészült. Több százezer foglyot ejtettek.
  Az orosz lányok térdre tették őket, és arra kényszerítették őket, hogy megcsókolják a mezítlábukat. Engedelmesen megütötték az ajkukat. Néhányan, különösen a fiatal férfiak, lelkesedéssel tették.
  A lányok elégedetten doromboltak.
  Az örök fiú, Oleg Rybacsenko arra kényszerítette foglyait, hogy csókolják csupasz, gyerekes lábát.
  Ezt nagyon szívesen tették. A fiúk nagyon jóképűek voltak, izmosak és szőkék. Igaz, még túl kicsi, és nem akart komolyabbat kezdeni a hölgyekkel. De ha a durva sarkú cipőket nyelvvel csiklandozzák - az szép!
  Oleg Rybachenko elfogta a tábornokot, és újabb parancsot kapott. Amire nagyon büszke voltam.
  Ifjabb Mussolinit saját környezete elárulta, a cári Oroszország pedig újabb győzelmet aratott. De idősebb Benedito Mussolini nem élte meg szégyenét és a fasizmus összeomlását Olaszországban. Ugyanez a sors várt azonban a nácikra Németországban. Az orosz csapatok 1956 júniusának elején támadásba lendültek. A támadás fő iránya Ausztria volt.
  Elizaveta és legénysége a Nikolai-5-ön a németek ellen indult. Az orosz csapatok igyekeztek körülvenni Bécset.
  A Führer természetesen nehéz helyzetbe került. A németek Afrikában, Skandináviában és az Egyesült Államok nagy részének birtokai elvesztek. És most a csaták kizárólag a Harmadik Birodalom területén zajlanak. Ami persze a németek számára kellemetlenebb. Az orosz csapatok bevonultak Mexikóba is. Lady Gray de Monka egy harckocsi-legénységet irányít ebben az országban.
  Elizaveta pedig "Nikolaj"-5-öt vezet Bécs környékén. Fő ellenfele az E-50, amelyen a cár gépe blotterként hatol át.
  Elizabeth lőtt, csupasz lábujjaival megnyomta a joystick gombjait.
  Elütött egy német tankot, és azt csicseregte:
  - Szívünket odaadjuk Rusz Szent Miklósért!
  Ekaterina is csupasz lábujjjal lőtt, és kijavította partnerét:
  - Valószínűleg helyesebb Vlagyimir!
  Erzsébet csupasz lábujjaival ismét lőtt, és ciripelt:
  - De mégis, Miklós császár volt az, aki nekünk adta Kína lakosságát, aki Oroszországot legyőzhetetlenné tette!
  Valójában a német állások lerohanására küldött gyalogságban a front teljesen kínai volt. Szó szerint hullákat dobtak ránk. De áttörtek.
  Az oroszok általában repülőgépekben és tankokban harcoltak. Kínaiakból, indiaiakból, ázsiaiakból álló gyalogság. Sok kínai van. Ezenkívül a világosfejű II. Miklós bevezette a többnejűséget az ortodoxia megreformálásakor, és extra kínai férfiakat küldtek harcba. Az oroszok pedig özvegyeket és hajadon kínai nőket vesznek feleségül.
  Ravasz stratégia.
  A kínaiak pedig támadnak, meghalnak, és áttörik a német védelmet.
  Elena csupasz lábujjaival megnyomja a joystick gombjait, és ismét megüti a Krautokat.
  És énekli:
  - A szent Ruszért, bátran harcolunk!
  Utána a lány veszi és kacsint. És feltárja fehér fogait! És olyan agresszív.
  És akkor visszajön az olimpia. És csupasz lábujjakkal is megüt és összetör.
  Aztán kiabálni fog:
  - Én egy halálos kobra vagyok!
  Meg kell jegyezni, hogy az E-50 harckocsi veszélyes lehet. 88 milliméteres, 100 EL csövű lövege gyorstüzű, percenként tizenkét lövés és nagyon pontos. Gyakran eltalálja a páncélt és sérülést okozhat.
  Ezért a lányok igyekeznek nem engedni a fő német tankot. Különösen közelről, a behatolási képessége meredeken megnő. A német lövedék magja pedig vagy urán, vagy volfrám. Igaz, Afrika és a kongói uránlelőhelyek elvesztése után a német csapatok ereje kezdett kiszáradni.
  És a lányok olyan szépek, mezítláb és menők.
  Lelkesen éneklik magukban:
  - Csillagként ragyog az egész világon,
  A reménytelen sötétség sötétségén át...
  Nagy hős Vlagyimir cár,
  Nem ismer se fájdalmat, se félelmet!
  
  Az ellenségek visszavonulnak előtted,
  Örül a tömeg...
  Oroszország elfogad téged -
  Erős kéz uralkodik!
  Küzdő lányok, nem lehet ellenük szólni. És a lábuk olyan csupasz és cizellált. Amikor az elfogott németek megcsókolják őket, nyilvánvaló, hogy a lányoknak és a férfiaknak egyaránt tetszik. A harcosok pedig elégedetten visítoznak.
  És kitárták gyöngyfogukat.
  Olyan menő lányok ezek. Erzsébet pedig csupasz lábujjaival kiüt egy másik fasiszta.
  Utána kiabál:
  - Dicsőség a nagy Hazának!
  És így Catherine lőni fog. Megdöngöl egy ellenséges tankot, megöli a Fritzeket és nyikorog:
  - Halál az ellenségre!
  És ott Elena is rúg, a csupasz lábujjait használja, és megnyomja velük a joystick gombjait. Ő pedig csipog:
  - A Szülőföldért nagyságban!
  És akkor a szintén szőke kimagasló Olimpia indítja el a lövedéket. És ahogy csipog:
  - A nagy Oroszországért!
  A lányok pedig tele vannak teljes lelkesedéssel.
  Jön az E-75 harckocsi. Fegyvere erősebb: 128mm, és több sebzést is tud okozni. Ezen kívül ez a tank jobb védelemmel és vastagabb páncélzattal rendelkezik.
  De Elizabeth olyan, mint az őrült. És elenged valami halálosat, ami távolról áthatol. A németből pedig csak széttépett fémdarabok maradtak.
  És a lány énekelni fogja:
  - Szent szépség és nagy álom!
  Utána megjelenik a nyelv.
  A német E-75 harckocsik az utóbbi időben egyre szélesebb körben elterjedtek. Most már van egy hosszabb csövű fegyverük, amivel megküzdhetnek az orosz tankokkal, különösen a könnyebbekkel. Ez pedig veszélyesebbé teszi a Krautokat.
  De a szovjet lányokat ez nem hozza zavarba. És összetörik a Krautokat.
  Maguk a harcosok pedig, főleg a hőségben, bikiniben és mezítláb vannak. És nagyon magabiztosan küzdenek.
  Kivétel nélkül nyernek.
  Catherine rálőtt a nácikra, és ezt énekelte:
  - De hogy őszinte legyek! Kivétel nélkül elpusztítom az összes Kraut!
  Elena is csupasz lábujjjal lőtt, és csicseregte:
  - Mindenkit legyőzünk, és persze!
  Az olimpia a nácikat is szánalom nélkül verte. Olyan legyőzhetetlen kurva.
  És a csupasz lábujjak segítségével is.
  Natasha és csapata a Kondratenko-6 harckocsin harcol. Ez az autó egy kicsit könnyebb, de mozgékonyabb, mint a Nikolai. Persze kisebb súllyal kisebb a kaliber és kicsit vékonyabb a páncél. Ez azt jelenti, hogy sokkal nagyobb a halálozás kockázata.
  De a lányok, azt kell mondanom, egyáltalán nem jönnek zavarba. És harcolnak, mint a csata óriásai.
  Natasha énekel, aktívan forgat:
  - Ez lesz a mi győzelmünk!
  És csupasz lábujjakkal nyomja a joystick gombjait.
  Zoya is lő, csupasz lábával és nyikorogva:
  - Vlagyimir cár előre!
  És az összes lány a kórusban ugatott:
  - Dicsőség az elesett hősöknek!
  Ezután Aurora tüzelt, megfordította a német tankot, és így szólt:
  - Senki nem állít meg minket! Senki nem fog minket legyőzni!
  És mezítláb is rázta.
  Aztán Szvetlana csupasz lábujjait használva megadta magát, és a tüdejéből felmordult:
  - Az oroszok hevesen harcolnak!
  És az összes lány kórusban felkiáltott:
  - Erős a katona ökle!
  És ismét a szépségek rohannak csatába. Pontosan és pontosan lövik magukat!
  De Jane legénysége lenyűgözi a mexikóiakat. A hölgy is nagyon okos és gyönyörű.
  A lányok pedig mezítláb és bikiniben vannak. Vad és nyugodt dühvel harcolnak.
  Aztán Gertrude csupasz lábujjait használva lőtt, és ciripelt:
  - Olyan lány vagyok, aki a másodperc töredéke alatt mindenkit elpusztít!
  És ekkor Malanya akcióba lendül. És messziről feltöri a latin tankot.
  És akkor Matilda csupasz lábujjakkal rúgja a lábát.
  És nevetni fog:
  - Igazán nagyszerű lány vagyok!
  És a legmagasabb és legdühösebb rendű harcosok. Nem éreznek sem gyengeséget, sem haragot.
  Ugyanúgy kibasznak.
  És Alenka is nagyon magabiztosan küzd.
  Június végére Bécset körülveszik. Megsemmisítő csapást mértek Németországra és presztízsére. Ezzel egy időben az orosz csapatok az Odera felé nyomulnak. Harcba vetik a kínaiakat, indiaiakat és arabokat. És áttörik a Krautok védelmét.
  Hitler persze már pánikban van. Hogy a lányok tankokba és repülőgépekbe szorították.
  Itt van Albina és Alvina, két orosz pilóta. Szintén mezítláb és bikiniben ütik le a fasisztákat, mint a körtét bottal az ágról. És egy pár esetében szó szerint ilyen csodákat művelnek.
  Albina Nagy Péter vadászgépéből egy robbanással lelőtt öt gépet, és ezt énekelte:
  - Az ég medvéi vagyunk!
  Alvina hat gépet lőtt le egy robbanással a harci sastól, és csicseregte:
  - És mindenkit összetörünk!
  Az égvilágon ez a pár már legendás volt!
  A lányokat a Szent György-kereszt hét fokozatával jutalmazták: ezüstkeresztet, ezüstkeresztet íjjal, aranykeresztet, aranykeresztet bankóval. És még egy arany kereszt gyémántokkal, és egy arany kereszt gyémántokkal és egy íj. És egy aranykereszt legmagasabb fokú csillaga, gyémánt masnival. Nemrégiben alapítottak egy magasabb kitüntetést - egy nagy aranykereszt csillagot, gyémántokkal és íjjal.
  A lányok tehát joggal lehettek büszkék az eredményeikre. És mindig, még a hidegben is csak bikiniben és kizárólag mezítláb harcoltak.
  Olyan csodálatos lányok.
  Albina lőtt és énekelt:
  - A legjobb győzelmeinkért!
  Alvina folytatta:
  - Legyenek ránk büszkék unokáink, nagyapáink!
  A harcosok valóban kolosszális osztályú lányok!
  Összeverik a fasisztákat az égen és éneklik:
  - Dicsőség Oroszországnak, dicsőség! Vlagyimir cárunk egy hős! Hajnalban hatalom lesz! Temesd Hitlert a földbe!
  Természetesen Vlagyimir Kirillovics Romanov nagyon elégedett lehet a harcosaival.
  Még ha harcolnak is, akkor is úgy, hogy nem lehet lándzsát emelni ellenük!
  Vlagyimir Kirillovics Romanov cár, akinek minden esélye megvan arra, hogy egyszer és mindenkorra véget vessen a háborúknak!
  A fasiszták pedig összerezzennek a cári hadsereg csapásaitól...
  A körülvett Bécs gyorsan elesett. Július közepére a cári birodalom csapatai széles fronton elérték az Oderát. És Koenigsberg teljesen leblokkolt.
  A németek pedig visszavonultak az Oderán túlra. És ott próbáltak egy védelmi vonalat kialakítani. Alaposan védje meg magát. De július második felében az orosz csapatok támadásba kezdtek Hamburg ellen... A nácik lassan, de biztosan feladták magukat.
  A harc nagyon heves volt. Néhány falu többször is gazdát cserélt. A harcokban a fejlettebb AG sorozat új német tankjai is részt vettek - piramis. Minden szögből jól védekeztek. De a cári hadsereg létszámban fölényben volt.
  És nagyszámú ázsiai gyalogos halt meg a frontokon. De megengedték, hogy mozogjak.
  A németek emberi erőforrásai is kimerültek. Augusztus végére Hamburgot körülvették, és Münchent is blokád alá vették.
  A németek jelentős területeket veszítettek. És nem volt mivel megtartani pozíciójukat.
  Oleg Rybachenko az első sorokban harcolt Németország területén. Az örökfiú pedig állandóan mosolygott és mutatta gyöngyházfogait.
  És ott gránátokat dobált csupasz, gyerekes lábával. Gyereknek lenni jó - milyen természetes csak rövidnadrágban lenni a melegben. És mivel halhatatlan vagy, télen félmeztelenül is lehetsz anélkül, hogy megfázol.
  Így a fiú ezt énekelte:
  - Mezítláb, csak mezítláb,
  A júliusi mennydörgés és a szörf hangja alatt!
  Mezítláb, csak mezítláb,
  Egy fiúnak könnyű menő cowboynak lenni!
  A gyerek őrnagy pedig továbbra is pusztítja magának ezeket a fasisztákat. És kétségbeesetten ellentámadásba lendülnek.
  Már szeptember van... Kezdenek esni az esők... A cári csapatok a kínaiak holttestét megtöltve bevették Münchent és Hamburgot, és a Ruhr-vidék felé indulnak. A legfontosabb dolog a német iparban.
  A németek pedig kétségbeesetten visszavágnak.
  Natasha harcol a tankján és felmordul:
  - Rendkívül nehéz lesz a náciknak!
  És nyomja meg a joystick gombjait csupasz lábujjakkal. És lövedékekkel lőtt a nácikra.
  És akkor Zoya pofon vág. És a csupasz lábujjak segítségével is.
  És énekelni is fog:
  - A rusz az, ami Hitler ellen szól!
  És akkor Aurora agresszív lépést tesz. És a csupasz lábujjak segítségével is:
  - Az orosz útra!
  És mögöttük Svetlana is kilő egy gyilkos lövedéket. Átüt egy német tankot és nyikorog:
  - Vlagyimir Kirillovics cárért!
  És a nyelvét is megmutatja.
  A lányok itt megvadultak.
  Alenka egy nehéz tankon a nácikat is legyűri. És megveri őket messziről.
  A harcos ezt énekelte:
  - A fél világot leigáztam a melleimmel!
  És Alenka melle skarlátvörös mellbimbókkal.
  És akkor Anyuta csupasz lábujjjal rúg beléd. Egy fasiszta tankot fog döngölni, és azt harsogja:
  - Szupersztár lány vagyok! A történelemkönyvekben!
  És ki is fogja a fogát...
  És akkor Augustine kilő egy gyilkos lövedéket. Le fogja morzsolni a nácikat, és felszisszen:
  - Legyen a mi hadseregünk a legerősebb!
  És a lábát is mozgatja...
  Maria pedig követni fogja őket, és megverik a nácikat. Pörögni fogja magát, agresszíven dörmögve:
  - Nagy agresszív lányok vagyunk!
  És akkor Marusya valami rendkívül gyilkos és pusztító hatást fog szabadítani a nácikon. És csupasz, lányos láb segítségével.
  És akkor énekli:
  - Az ellenségek teljes veresége vagyunk!
  A szeptember nagyon heves harcokban telt el. A németek kétségbeesetten ellentámadásba lendültek. Ám októberben, amikor egyre hevesebben jöttek az esők, a cári hadsereg ismét előnybe került. És elindult a Ruhr felé. Egy heves támadás után Koenigsberg elesett. A nácik újabb pofont kaptak.
  Dél-Franciaországban pedig a cári csapatok körülvették Toulont. A nácik tehát rendkívül rosszul élték át magukat.
  Hitler dühöngött, de amíg Berlinben volt. Helyzete gyengének bizonyult.
  Nyilvánvaló, hogy senki nem akarta hallgatni a tárgyalásokat. De a nácik beleragadtak, mint a legyek.
  Novemberben a cári hadsereg csapatai a Ruhr-vidék nagy részének elfoglalásáért harcoltak, és ezzel gyakorlatilag megfosztották Németországot fő termelési bázisától.
  Decemberben a cári hadsereg elfoglalta egész Dél-Franciaországot és bevonult Spanyolországba. A német fronton pedig végre elfoglalta a Ruhr-vidéket. Sőt, más német területeket is elfoglaltak. És a cári hadsereg is partra szállt Dániában.
  Hitler tombolt, mint egy ördög a ketrecben, de nem tehetett semmit.
  A katolikus karácsonykor a királyi csapatok Párizs felé indultak. A hó és a fagy ellenére Natasha legénysége mezítláb és bikiniben volt.
  A németek egyre gyakrabban adták meg magukat. A franciák pedig egyáltalán nem akartak harcolni az oroszokkal.
  Miközben összetört egy német akkumulátort, Natasha megjegyezte:
  - Tehát tulajdonképpen mire számított a megszállott Adolf, amikor háborút indított velünk?
  Az aranyhajú Zoya logikusan megjegyezte:
  - Valószínűleg azért, mert amikor nyomás alá kerülünk, úgy hullunk ki, mint az érmék a lyukas zsebből!
  Aurora csupasz lábujjával összetört egy diót. Aztán a szájába dobta, és racionálisan megjegyezte:
  - A történelem azt tanítja, hogy nem tanít semmit!
  Svetlana megnyomta csupasz lábujjait a joystick gombján. Kiütött egy másik német ágyút, és így válaszolt:
  - Legyünk nagy harcosok!
  A harcosok, amint láthatja, valóban elszántak a harcra és a győzelemre.
  Oleg Rybachenko, egy mezítlábas fiú rövidnadrágban, csupasz, izmos törzstel rohan. Még imbolyog és ordít is:
  - Megverjük a Krautokat! Megverjük a Krautokat! És rúgd a segged!
  És a fiúnak olyan fehér, gyöngyház fogai vannak! Csak egy fiatal és hajthatatlan terminátor.
  Oleg Rybachenko futás közben lő. Fasisztákat öl és énekel:
  - Az orosz szellem a királyok hatalma, győzd le a Krautokat!
  A fiú mezítláb gránátot dobott, és ezt énekelte:
  - Orosz keringő, felkel a hajnal - a király dicsőségében!
  Valóban nagyon harcias srácnak bizonyult. És az első napig veri a fasisztákat.
  A lányok pedig aktívan harcolnak. Itt van Mirabela... Szintén első osztályú pilóta. Senki sem állíthatja meg. Leüti a Krautokat, és fogát kitárva énekli:
  - Őrült nő! Itt a jele!
  És fog és indít egy rakétát!
  Igen, ilyenek itt a nők! Amikor az orosz lányok harcolnak, semmilyen erő nem tud ellenállni nekik.
  Mirabela hét német gépet lőtt le öt légágyú egyetlen robbanásával, és csicseregve:
  - Vlagyimir Kirillovics cár a mi Istenünk!
  És a lány mezítláb az üvegre csap.
  És Albina és Alvina is harcol az égen.
  Olyan csodálatos tolvajok voltak. Egyre több új fiókot gyűjtenek. És közben éneklik:
  - Az égen mi vagyunk a tökéletesség! Mi vagyunk a tökéletesség ászai! Mosolytól gesztusig - minden dicséreten felül!
  Albina négy német gépet lőtt le egy robbanással, és csipogott:
  - Ó, micsoda boldogság! Micsoda tökéletesség a csatában!
  Alvina levágott öt német gépet, és így folytatta:
  - Ismerd meg a tökéletességet a csatában! És klassz ideális!
  A harcosok kórusban énekelték, levágták a fasisztákat:
  - Lányok! Menőbb lányok! Lányok! Menőbb lányok!
  Kimutatták agresszív lelkesedésüket. Valójában Hitler egyik ásza sem kényszerült leereszkedni.
  De a fasiszták természetesen vad nyomás alatt vannak.
  Hitler egy berlini bunkerben van, és ott bombázzák, mint egy csótányt. Mit akart? Az első számú fasiszta végzett! A cári Oroszország ellen ment, és most őt magát zúzzák, mint a csótányt.
  Vlagyimir Kirillovics cár jelenleg az Indiai-óceán partján pihen a téltől. Különböző fajokból és nemzetiségű gyönyörű lányok táncolnak előtte.
  A király azonban nem bánja, ha gladiátorharcokat néz. Például két lány két szépség ellen.
  Műanyag kardokkal harcolnak, hogy ne bántsák egymást. Ők azonban elkeseredetten harcolnak.
  Ezek a harcosok. Dühös ütésváltás következik. Két szőke és két vörös...
  Vlagyimir cár megkérdezte Vasziljevszkij tábornagytól:
  - Mi a legnehezebb a németekkel vívott háborúban?
  A marsall őszintén válaszolt:
  - Önbizalmat szerezni! Csak a legelején, amikor az ellenség előrenyomulni kezdett, éreztem kényelmetlenül magam. És most elkezdtünk nyerni, és minden világos az ellenségeinkről! - Vasziljevics tábornagy, ez a nagy stratéga bort ivott.
  Vlagyimir Kirillovics logikusan megjegyezte:
  - Rendkívül nehéz mindig nyerni! De megmutattuk, hogy sok mindenre képesek vagyunk! És most lesz idő, és az egész világ békés lesz!
  Vasziljevszkij tábornagy megerősítette:
  - Hiszek benne!
  A lányok meztelen testükön zúzódások voltak, és rendkívül idegesnek tűntek.
  Harcoltak persze nem úgy, mint az ókori Róma idején - igyekeztek nem sok kárt okozni maguknak. De aktívan cselekedtek.
  Közben a harcok tovább folytatódtak. Januárban a cári csapatok útközben elfoglalták Párizst. Dánia fővárosát, Koppenhágát is elfoglalták. A német csapatok meggyengültek. Az oroszok tovább nyomultak Németországba. A Fritzek elkeseredetten küzdöttek, de erejük megtört.
  Oleg Rybachenko, ez a halhatatlan fiú mezítláb ugrott a hóban, és mindenkit megelőzve, tűztől való félelem nélkül rohant a támadásra. És fütyülés közben:
  - Aki szokott a győzelemért harcolni,
  Biztosan le fogja győzni az ellenségeit...
  Vidáman nevet, és sokat fog elérni,
  Hitlert pedig keményen meg fogják verni!
  És a fiú mezítláb gránátot dob! És kitárja gyöngyházfényű, nagy fogait az életkoron túl. Igen, már olyan a szája, mint a farkasnak. Bármilyen torkon át fog marni.
  A tankokon ülő lányok pedig Németországból délről északra költöznek. Mindjárt kimennek a tengerre. És csak a Berlin és Pomeránia melletti földek maradnak a Krautoknál.
  Natasha, kiütve a fasiszta tankokat, megjegyezte:
  - És a háború a maga módján szórakoztató!
  Zoya, miután megverte a nácikat, beleegyezett:
  - Lesz ez még így se! Főleg ha nyerünk!
  Aurora csupasz lábujjával tüzelve azt mondta:
  - Minden lehetetlen lehetséges az univerzumban, csak nem kell hozzá egy kevés...
  És a vörös hajú lány akkorát fog nevetni!
  A harcosok őrjöngő örömükben és dühében összerándulnak. És szétverik a németeket.
  Ezzel egy időben a cári csapatok Spanyolországon keresztül nyomulnak előre, és már közelednek Sevillához.
  Olga egy páncélozott szállítókocsiban tüzet lő a németekre és a rendőri csapatokra.
  A helyi spanyolok szinte semmilyen ellenállást nem tanúsítanak. Újabb ország kerül Oroszország fejszéje alá.
  Oleg lőtt és énekelte:
  - Műrepülés, bash on bash lesz!
  Párja, Alice pedig a Twitteren üzent:
  - A bolygó felismerte az oroszok nagyságát,
  A fasizmust egy kardcsapással leverték...
  Szeretnek és becsülnek minket a világ minden nemzete,
  Álljuk meg a nagy szent cárizmust!
  A lányok pedig pofozgatják és rányomják a csupasz lábujjaikat a joystickon.
  Folytatódik a háború Vlagyimir Kirillovics Romanov cári birodalma és a fasiszta Németország között.
  Az orosz csapatok szinte teljesen felszabadították Franciaországot a náci hordák alól. 1957. február... A cári hadsereg felszabadítja Portugáliát.
  Február 23-án egyesültek Dániából és Németországból származó orosz egységek.
  Oleg Rybachenko, ez az örök fiú, mezítláb fröccsen a sárba. A kisfiú őrnagy magában kiabálja a tüdejét:
  - Dicsőség Vlagyimir harmadik orosz cárnak! Levágom Hitlert, megmérem ostorral!
  A fiú pedig újra felsikolt, és puszta ujjaival egy élesen kihegyezett korongot dob. És a fasiszta torkán fog ütni. Aztán csupasz, gyerekes lábával bumerángot dob, és azonnal elvágja öt Kraut torkát.
  Igen, Hitler rossz ötlete, hogy megtámadjon egy ilyen birodalmat.
  Natasha és csapata végez az utolsó németekkel Portugáliában. Tankjuk menthetetlen a pusztulásban.
  És csupasz lábujjakkal nyomkodják a joystick gombjait is, dühös pusztítást végezve.
  Zoya lőtt, szétzúzta a német ágyút, és ezt énekelte:
  - Oroszországért és a szabadságért a végsőkig!
  Aurora csupasz lábujjait használva megrúgta a nácit, és dühösen csicseregte:
  - Isten óvja a királyt!
  Szvetlana is baszott, csupasz lábujjával nyomkodta a joystick gombjait, és nyikorgott:
  - Erős szuverén!
  A lányok legyőzik a fasisztákat. De ekkor megjelent egy új Hitler tank "Egér"-4. Nagyon erős modell - háromszáz tonna súlyú, és egy 310 mm-es fegyver. Nagy távolságra képes behatolni, de maga olyan vastag páncélzattal rendelkezik, hogy a Kondratenko-6 harckocsi semmilyen szögből nem veszi el.
  Natasha parancsol:
  - Lányok, közel kell jönnünk és be kell szúrni az oldal alsó részébe, a görgők közé - ez az egyetlen esélyünk!
  Zoya csupasz lábujjakkal megütötte a német ágyút, és ezt énekelte:
  - A sors megadja neked az utolsó esélyt, de siess! Esőben, jégesőben és hóban!
  Augustine is kopogott és csicseregte:
  - Utolsó esély, a sors adja! Éljen a gyaloglás és a napi futás!
  És csupasz lábujjakkal is, és hogyan fog csavarodni. És szétveri a fasisztákat.
  Svetlana üvöltött:
  - Új határokért és lendületes győzelmekért!
  Az orosz tank rohant, felgyorsult. A lányok pedig veszik és éneklik:
  - Erős szuverén, legdicsőségesebb kor, ortodox cár, uralkodj a dicsőségért, a mi dicsőségünkért!
  És ismét felgyorsultak, távolodva a német "Maus"-4 fegyveréből küldött nehéz lövedéktől. A lányok felsikoltottak:
  - Ne hajoljunk a kosszarv fölé! Hogy te Hitler - halj meg!
  És a tankjuk gyorsul. Mintha egy kis bokszoló támadna egy nagyot. De persze az esélyek fifty-fifty.
  Natasha a tank mozgását figyelve eszébe jutott, hogyan bokszolt egy férfival a ringben. Kihagyta az ütéseket, és megverték, de kitartott. És akkor magabiztosan felpattant. És elkapta az ellenség közeledő mozdulatát, és megütötte az állát. Kiütött!
  Ezer aranyrubelt kapott. Egy ilyen harcos lány. Ha adja, akkor adja!
  Natasha megrázta csupasz lábát, és énekelte:
  - Nem ez az utolsó csata, de döntő! A haza dicsőségére, a szülőföldért és a becsületre!
  És akkor a tankjuk elsuhan az oldal mellett, és egy kagylót küld... Zoya a csupasz lábujjait is használta, olyan aranyhajú lány, és olyan mozgékony, mint egy majom. És az "Egér"-4 robbanni kezdett. A lövedékei egyértelműen felrobbantottak. És akkor leszakadnak a tornyok, és a magasba repül!
  A lányok kórusban kiabálnak:
  - Győzelem! Király győzelem!
  És még egy tank a listájukon!
  1957. március 1-jén az orosz csapatok megkezdték az Elbán átkelését. Úgy tűnik, Hitlert rálépték.
  A fiú, Oleg Rybacsenko mezítláb, gyermeke lábával gránátot dobott, elsüllyesztett egy fasiszta tankot és kiabált:
  - Új, megingathatatlan határokért!
  Alenka harckocsi-legénysége kelet felé fordul. Nyugat-Németország és Franciaország már felszabadult. Csak az Odera és az Elba közötti területek maradtak náci irányítás alatt. Nos, Nagy-Britannia és Írország is. A nácik utolsó erői ott vannak.
  Alenka a fasiszta ütegekre lőve azt mondja:
  - Nyikolaj cárevics,
  Ha uralkodni kell...
  Sosem felejt -
  A hadsereg vitézül harcol!
  És most egy másik kagylót küldenek mezítláb. És beleesett egy Fritz fegyverbe.
  Anyuta is csupasz lábujjakkal lő. Megüti a fasisztát és üvölti a tüdejét:
  - Én az a fajta lány vagyok, akitől Hitler hányatott!
  Ezután a tüzes Ágoston-körmök. Ő is egy élesen lő kisördög, és üvölti:
  - A pokol kapujába!
  És mezítláb használ.
  Maria mögé lő. Ugyanúgy veszi, üti, és visít:
  - Senki nem állít meg engem, a tigrist, senki nem győzi le a mezítlábas lányt, és engem bárhol megvernek!
  És akkor kirobban az olimpia. És kiüt egy német tankot, úgy leszakítja a tornyát, mint egy gombasapkát.
  És kacarászik:
  - Új, menő határokért!
  És újra megmutatja a nyelvét!
  A lányok csak lökdösik magukat és kétségbeesetten haladnak előre. A fasiszták pedig megfulladnak az ütéseik alatt.
  1957. március 2-án az utolsó náci erők is kapituláltak Portugáliában. Világossá vált, hogy közeleg a fasizmus hajnala. Pontosabban hajnal van? Rémálom naplemente!
  És az orosz csapatok előrenyomulnak. A németek egyre inkább ledobják fegyvereiket és megadják magukat.
  Térdre esnek. Az orosz és a kínai lányok mezítláb csókolóznak.
  Olyan menőnek és menőnek tűnik. A fasisztákat pedig aprítják és aprítják.
  Natasha legénysége már azon a vonaton van, amely észak felé harcol, a Krautokkal.
  A lányok a fülkéjükben ülnek. Csupasz lábujjakkal tartva kártyáznak.
  Natasha megjegyezte:
  - Érdekes, ha Berlint vesszük, mi lesz ezután?
  Zoya magabiztosan válaszolt:
  - A következő London lesz!
  Fire Aurora kuncogott, és ismét megkérdezte:
  - És akkor?
  Zoya határozottan kijelentette:
  - Latin-Amerika a miénk lesz! Nem fogunk szertartást tartani a nácikkal!
  Svetlana egyetértett ezzel:
  - Természetesen nem fogunk! Hódítsuk meg az egész világot!
  Natasha lelkesen megerősítette:
  - És akkor béke lesz, az egész világon!
  A lányok kórusban énekeltek, menet közben komponáltak;
  Dicsőség a cárizmus nagy Oroszországának,
  Ahol Vladimir ül a trónon...
  Leverjük a gonosz fasizmus hordáit -
  Dicsőség a hadseregnek és monolitunknak!
  
  A szívek megedzettek a nagy hitben,
  Földanyánk teljes szívünkből...
  Miklós cár fiai vagyunk,
  És nem hiába haltak meg érte!
  
  Szülőföldünk, te mindennél drágább vagy,
  Dobjunk fel egy szárnyas, mennyei tűzijátékot...
  Te is harcolsz a Hazával,
  Hát haljanak meg a nácik mind!
  
  Hitler meg akarta szerezni a földjeinket,
  És a gonosz kutya megkísérelte meggyilkolni a királyt...
  De rohanunk, ezt nem fogadjuk el,
  Tehát hiába támadt ránk a fasizmus!
  
  A király kedves és bölcs uralkodó,
  Egy hegyi sas szárnyal a bolygó felett...
  Vladimir lesz a horda uralkodója,
  A barátságunk olyan, mint egy acél monolit!
  
  Verjük ki a támaszt a Fritz lábából,
  hadd fulladjon meg Hitler egy hurokba...
  A kegyetlen kivégzéseket szégyenre adjuk,
  Aki gonoszként viselkedik a Földön!
  
  Királyi erő és királyi bölcsesség,
  Mérték nélkül elpusztítja a fasisztákat...
  Hidd el, Hitler valami nagyon hülyeséget csinált,
  És most olyan az élete, mint egy fonal!
  
  Tiszteld hát a nagy királyokat,
  Nincsenek menőbb Romanovok a Földön...
  A nácik csatájában üsd meg a szíveket,
  Hogy megnyissa az utat a teljesítmények és az álmok felé!
  
  
  Nagy Péter a tengerhez vitt minket,
  Sándor meghódította Párizst...
  Igen, néha előfordult bánat,
  De Oroszországot egy kerub védte!
  
  Nálunk minden szép,
  Lányok és fiúk egyaránt, higgyétek el...
  A király uralkodik, tudod jogosan...
  Még ha gonosz vadállat morog is a küszöbön!
  
  Nincsenek határok, higgy a tökéletességben,
  Hamarosan a kommunizmus királyai lesznek...
  Nyissuk ki a boldogság kapuit,
  A rohadt fasizmus elpusztult!
  
  Oroszország számára a mérföldkő nincs kitűzve,
  Hidd el, legyőzzük az ellenséget...
  A lányok mezítláb, mintha Spártában lennének,
  Nos, Vlagyimir cárunk egyedül van!
  
  Hiszünk Rodban - a nagy Istenben,
  Mi hozta létre a tökéletes szlávokat...
  Harcolunk a becsületért és a szabadságért,
  Sztrájkolunk a nácizmusra!
  
  Te vagy a legnagyobb Romanov család,
  Mindig uralkodni fog Oroszországon...
  Nagy király, legmagasabb járat,
  A Sátán nem töri meg a sast!
  
  A nagy Oroszország iránti szeretetért,
  Katonákat küldünk a csatába...
  Dicsőítjük a szentek arcát az ikonokból,
  Hiszen minden harcos egyben király is!
  
  Szívünk ég a Hazáért,
  Mi lányok kemények vagyunk a csatában...
  Kinyitjuk az űr kapuját, tudd
  És megölöm Adolfot, mint egy kurva!
  
  Már csak egy kis idő van Berlinig,
  Bemegyünk a királyok dicsőségét hordozva...
  Az öregség nem fenyeget minket, lányokat,
  Higgye el, minket nem önt ki a víz!
  
  Temessük el azokat, akik gonoszak és hitványak,
  A sárkány ütős vereséget szenved...
  És vannak arany ikonjaink,
  A Rodneria örök törvény!
  
  
  
  
  Türkiye BEVEZETT A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚBA
  1942. szeptember 1-jén Türkiye belépett a Szovjetunió elleni háborúba. Az ok egyértelmű - a bosszúvágy a korábbi vereségekért, és a vágy, hogy elfoglalják Bakut. Emellett a német diplomácia is szerepet játszott, amely aranyhegyeket ígért az oszmánoknak. A törökök mindenesetre úgy döntöttek, hogy nincs értelme tovább várni, és nem dögevő, hanem lesz idejük a harcra is.
  Ennek eredményeként harminc török hadosztály támadta meg a szovjet Transzkaukázist.
  Néhány napon belül elfoglalták Batumit, és körülvették Jerevánt.
  Válaszul Sztálin kénytelen volt visszavonni a feltörekvő tartalékok egy részét, és áthelyezni azokat Transkaukáziába.
  A szovjet parancsnokság kénytelen volt elhalasztani a sztálingrádi offenzívát. A németek pedig többet tudtak elérni kaukázusi irányban, és bevették Ordzhonikidze-t és Groznijt. A szovjet csapatok pedig csak a hegyekbe vonulva tudták megállítani a nácikat.
  A britek ugyanakkor elhalasztották a Fáklya hadműveletet, attól tartva, hogy Törökországot bevonják a Nagy-Britannia elleni hadműveletbe.
  1942 decemberének végére a nácik mégis elfoglalták Sztálingrádot. Ott telepedtek le. A szovjet csapatok előrenyomultak, de sikertelenül a központban - a Rzsev-Szichov művelet túl költségesnek bizonyult. A Führer azonban továbbra is totális háborút hirdetett, mivel a Harmadik Birodalomnak nem volt elegendő erőforrása.
  Februárban a Vörös Hadsereg összegyűjtötte erőit, és Sztálingrád szárnyairól próbálta megtámadni a németeket. De a náciknak már sikerült átcsoportosítaniuk erőiket, és készen álltak a csapások visszaverésére.
  A Fáklya hadművelet szintén februárban kezdődött. A németek is készen álltak, és két hét heves harc után megállították a briteket.
  Az amerikaiak még nem szálltak le Casablancában és Tunéziában. A harcok Afrikában ismét leálltak.
  Hitler még erőt halmozott... Márciusban a Vörös Hadsereg harmadszor hajtotta végre a Rzsev-Szichov hadműveletet, a harcok egy egész hónapig tartottak, nem sok sikerrel.
  Júniusban a nácik erőt gyűjtöttek, és a Volga mentén haladtak, megpróbálva elvágni a szovjet erőket a Kaukázusban, és elérni a Kaszpi-tengert.
  Új német tankok vettek részt a csatákban: "Tigris", "Panther", "Oroszlán".
  Valamint a "Ferdinand" önjáró fegyvert.
  A németek erősebbek voltak, mint a valós történelemben, nem verték őket, és friss csapatokkal.
  Az Egyesült Államok gyakorlatilag nem bombázta a Harmadik Birodalmat, ami lehetővé tette a harckocsik és az önjáró fegyverek gyártásának növelését. És indítsa el az "Oroszlán" sorozatot is. A tank azonban túl drágának és nehéznek bizonyult, gyakran elromlott és elakadt. De vastag, 100 mm-es lejtős oldalpáncélja jó áttörést jelentő járművé tette a járművet. A Lev tank előnye az erős ágyú volt, hátránya viszont a kilencvenes súly. Ami csökkentette az autó mobilitását.
  A csaták megmutatták, hogy ez a tank még képes valamit tenni sík talajon.
  A Párduc oldalpáncélzata gyengének bizonyult, ami növelte a veszteségeket. A Tiger bizonyult a leghatékonyabb áttörő tanknak. Oldalát 82 mm-es páncél borította, ami a negyvenötöst tehetetlenné tette.
  A németek viszonylag lassan haladtak előre. A szovjet vezetés egésze éppen egy ilyen lehetőségre számított, és felkészült, csapatokat állított fel.
  Igaz, a Kurszki dudorral ellentétben a fasiszták sokkal erősebbek és magabiztosabbak.
  A terep pedig kényelmesebb támadásra, mint védekezésre. És a Krautoknak több repülőgépük, harckocsijuk és gyalogosuk is van. És nem könnyű szovjet csapatokat ellátni a Volgán keresztül.
  A nácik tehát a védelmi vonalakat áttörve előrenyomultak. Sikert sikerre értünk el.
  Három hónapos makacs harc után elértük a Kaszpi-tengert.
  Sztálin nehéz helyzetbe kerülve béketárgyalásokat akart kezdeni. Mióta nyilvánvalóvá vált, hogy a Kaukázust nem lehet megfékezni. De rendkívül nehéz megegyezésre jutni Hitlerrel. A fasiszták túl sokat követelnek. És ha engedsz nekik, megesznek téged. Mi a helyzet a fegyverszünettel? Hitler nem akarja, hogy itt legyen. És persze a szövetségesek passzívak. Félnek késleltetni az extra felosztást.
  A Fritzek a Kaszpi-tenger partja mentén haladtak. Aztán végül egyesültek a törökökkel. Micsoda öröm volt!
  Gyönyörű német lányok kényszerítették a szovjet foglyokat, hogy megcsókolják mezítlábukat. Engedelmesen tették. És megverték a csupasz sarkukat.
  Így történt az elfogás. A németek pedig leszerelték a szovjet egységeket.
  Ezután Sztálin békét ajánlott a Führernek - beleegyezett abba, hogy feladja az egész Kaukázust, sőt Leningrádot és Karéliát is. Plusz fizessen száz év jóvátételt.
  A Führer kis gondolkodás után elfogadta az ajánlatot, és 1943. december 7-én megkötötték a békét.
  A szövetségesek ezt árulásnak vették! És szankciókat vezettek be Sztálin és a Szovjetunió ellen!
  A szovjet propaganda pedig nagy győzelemként mutatta be a tényleges megadást. Azt mondják, hogy miután a szövetségesek elhagyták őket, megőrizték a szovjet államot, Moszkvát pedig soha nem foglalták el.
  A nácik pedig természetesen offenzívát indítottak a Kaukázusból a Közel-Kelet felé, és megerősítették Rommel csoportját. 1943 márciusának végére az egész Közel-Keletet és Egyiptomot elfoglalták felsőbbrendű fasiszta erők. Ráadásul a csaták azt mutatták, hogy a Párduc sikeresen harcol az angol Churchillek és Cromwellek ellen, de az utóbbiak nem tudnak frontálisan áthatolni rajta.
  Ezenkívül a németek megkeményítették az oroszokkal vívott csatákat, és könnyedén megverték a gyarmati brit csapatokat.
  Áprilisban a nácik Szudánba költöztek. És végül elfoglalták Gibraltárt, megkezdve Marokkó megszállását. Churchill is megpróbálta próbára tenni a vizet a béke érdekében. De Hitler, miután szabad kezet adott magának keleten, nemet mondott!
  És a nácik átköltöztek Afrikán. Inkább a megnyúlt kommunikáció, a rossz utak vagy teljes hiányuk, a nehéz éghajlat és a hatalmas távolságok késleltették őket.
  Ennek ellenére a németek előrenyomultak. És elindultak a Sötét kontinensen. Bár természetesen a tankjaik, különösen a Tiger-2 és a Lion, meglehetősen lomhák voltak a dzsungelben. A németek egyébként sorozatukban bemutattak egy könnyű, huszonhat tonnás "Panthert" is, amelyre nagyon is szükség volt az afrikai háborúhoz.
  Amint azt a harci műveletek mutatták, egy ilyen tanknak azonban nem volt alapvető előnye a T-4-hez képest, kivéve az erősebb motort, de a ferde páncéllemezeket is.
  1944 vége felé a németek megszerezték a tizenkét tonnás, nagyon alacsony sziluettű és nagyon ferde páncélzatú E-10 önjáró löveget. Egy ilyen gép valóban nélkülözhetetlen Afrikában.
  Főleg, ha a lányok veszekednek rajta. És a lányok általában szuperek és előkelőek.
  Gerda és Charlotte átutazik a dzsungelen, és elpusztítják a briteket és az amerikaiakat. Tényleg ezekre a lányokra van szükséged! A következő száz mérföldes területen nem is találsz menőbbet . A lányok szeretnek ölni - ezek klassz lányok!
  Így hát elkapták a fekete harcosokat, és arra kényszerítették őket, hogy megcsókolják a szépségek mezítlábát. Az is azonnal nyilvánvaló - súlyos lopás! És küzdenek magukért, messziről angol autókat ütve.
  Önjáró fegyverük már közeledik Pretoriához, Dél-Afrika fővárosához. A lányok lelövik magukat, volfrámmaggal átszúrják a Churchillt, és éneklik:
  - Afrikában vannak cápák, Afrikában gorillák, Afrikában több krokodil! Megharapnak, megvernek és megbántanak! A gyerekek ne menjenek sétálni Afrikába! Afrikában van egy rabló, Afrikában van egy gazember, Afrikában van a szörnyű Barmaley! Meg fog harapni, megver és megbánt! A lányait pedig szét kell tépni!
  1945 februárjában esett el a britek utolsó afrikai fellegvára Madagaszkár szigetén.
  Így most Nagy-Britannia ott is megvetette a lábát. Ezzel egy időben a németek elfoglalták Iránt és Indiát is. Megmutatták fenomenális erejüket.
  1945 májusában pedig a nácik partraszállást hajtottak végre Nagy-Britanniában. Három hét makacs harc után London elesett. Egy hónappal később Írországot elfogták.
  A szárazföldön átmeneti szünet volt, de a tengeren folytatódott a háború. Az Egyesült Államok egyedül maradt a Harmadik Birodalommal, szövetségeseivel és Japánnal szemben. De egyelőre Amerika a tengerentúlon van, és ezt nem lehet ilyen könnyen venni.
  A Harmadik Birodalomban bevezették az egyetemes munkaszolgálatot, a repülőgépek és hajók gyártása pedig növekedni kezdett.
  Csatahajókat és repülőgép-hordozókat egyaránt építettek. És persze javában zajlott a tengeralattjáróháború. És akkor nem volt kegyelem senkinek az amerikai hajókról.
  1945 őszén, pontosabban novemberében a németek merészen elfoglalták Izlandot, majd hídfőállásokat hoztak létre Argentínában. A tengeri háború azonban sokáig tartott. Sok leszállóhajóra volt szükség, hogy elérjék Amerikát. A hajókat pedig nem építik olyan gyorsan. De bármi is legyen, a Harmadik Birodalom erősödött. A negyvenhatodik év ütések cseréjében telt el a tengeren. 1947-ben pedig a németek már átvitték a hadműveleteket Grönlandra és elfoglalták azt. És onnan már nincs messze Kanada!
  A nácik hatalmas hódításokat terveztek. 1948-ban pedig offenzíva indult Kanada ellen, és Brazíliától Venezueláig a japánokkal együtt. A harcok nagyon hevesen bontakoztak ki.
  A németek lassan, de biztosan haladtak előre. Az E sorozatú tankjaik fejlettebbek voltak, mint az amerikaiak, és megmutatták előnyüket a csatatéren. De egyébként a jenkik nem ilyen egyszerűek, és nagyon makacsul ellenálltak. És nem próbálták feladni.
  Bár persze voltak kazánok. Az amerikaiak beléjük kerültek. Aztán feladták. És a foglyok megcsókolták az árja lányok meztelen, poros lábát.
  Hamarosan elesett Quebec és Toronto, majd más városok. 1948 májusától decemberéig a németek elfoglalták szinte egész Kanadát, valamint Venezuelát, Nicaraguát és Mexikó nagy részét. Ez egy rendkívül nehéz helyzet. 1949 elejére a németek az Egyesült Államokat acél harapófogóba szorították. Aztán január 11-én az amerikaiak a történelem során először kísérletet tettek nukleáris fegyverek bevetésére. És nem igazán sikerült nekik. Az öt bomba közül négy a német repülőgépek által lelőtt gépekben halt meg, egy pedig, amikor felrobbant, nem okozott komoly károkat a német csapatokban.
  Válaszul a Krautok fokozták az amerikai városok és katonai létesítmények bombázását.
  Így a csata folyamatos sikerrel folyt a Wehrmacht javára. Kinek volt jobb felszerelése és a csapatok kiképzése. Igen, és nagy számban. A harc nagyon heves volt. 1949 elején a német, külföldi és japán hadosztályok elfoglalták Mexikó megmaradt részét, és észak felől behatoltak az Egyesült Államokba. Amerika teljesen kiszorult. És világossá vált, hogy a dolgok rosszak az Egyesült Államok számára. Nyár végén pedig a sasbirodalom területének felét, valamint Alaszkát már elfoglalták.
  A németek 1949. november 8-án bevették Washingtont és New Yorkot. 1949. december 7-én pedig az amerikai hadsereg maradványai megadták magukat. Így ért véget a második világháború. Az összes háború közül a legvéresebb, és több mint tíz évig tartott!
  Úgy tűnt, megérkezett a várva várt béke. De Hitler nem akarta elfogadni azt a tényt, hogy a hegemóniát meg kell osztani Japánnal. 1953. április 20-án pedig a Harmadik Birodalom megtámadta a Felkelő Nap Országát. Új háború tört ki. A világ hegemóniájáért.
  A mennyiségi fölény a Harmadik Birodalom oldalán van, és a minőségi is. De a japánok nagy hevességgel és tömeges hősiességgel harcolnak.
  A nácik azonban továbbra is érvényesülnek. A háború azonban csaknem egy évig tartott. A Szovjetunió semleges marad. Sztálin ott halt meg, és komoly harc folyik a hatalomért.
  Japánt végül a Wehrmacht megszállja. Néhány hónappal később a nácik latin-amerikai országokat is elfoglaltak. Világszerte hegemóniát hoznak létre.
  Magában a Harmadik Birodalomban reformok zajlanak. A kereszténység helyére új vallást vezetnek be. Nincs benne Szentháromság, csak egy legfelsőbb Isten és az ő hírnöke - Adolf Hitler. Egységes valuta márka, egységes oktatás. És a vallás által szentesített többnejűség is. És a genetikai szelekció még mindig aktívan zajlik. Az emberi faj fejlődik.
  A Szovjetunió még mindig csonka formában létezik, és tiszteleg a nácik előtt. Nyikita Hruscsov uralkodik ott, és igyekszik nem zaklatni a fenevadat. Ennek ellenére Hitler már az egész világot alárendelte magának. Oroszországot pedig vörös foltnak tekinti. De az ember vállalja, Isten pedig intézkedik.1957. április 20-án a Führer éppen a születésnapján lett merénylet áldozata. És pontosan hatvannyolc évvel a vad zsarnok uralma megszakadt. Aki szinte az egész világot meghódította, és június 22-én újra meg akarta támadni a Szovjetuniót.
  De mint látjuk vele, ez nem sikerült...
  Hitlert Schellenberg követte. Hermann Goering kábítószerrel való visszaélés és falánkság miatt halt meg. Himmler szégyenbe esett, Hitler pedig már nem bízott benne, majd eltávolította. Schellenberg követte Himmlert, és megkapta az utód posztot. Ráadásul Hitlernek mesterséges megtermékenyítéssel szerzett gyermekei voltak. De a legidősebb közülük még nem volt tizennégy éves.
  Így a Führer leszármazottainak nem volt idejük örökölni. Hitler így császár lett, de dinasztia nélkül. Schellenberg nem merte megölni a Führer gyermekeit, hanem eltávolította őket a hatalomból. És ő maga lett a Führer és a diktátor.
  A hatalomért folytatott küzdelem több évig tartott.
  És 1961. május 1-jén a náci Németország mégis megtámadta a Szovjetuniót. Volt egy kísérlet a megvalósításra: egy bolygó - egy birodalom!
  És Schellenberg csapatai még mindig el tudták foglalni Moszkvát. A szovjet hadsereg a katonai felszerelés mennyiségét és minőségét tekintve túlságosan gyengébb volt. A Szovjetunió nagyobb városainak elfoglalása a nagy távolságok miatt hat hónapig elhúzódott. Aztán a partizánháború még tíz évig tartott.
  A dolgok azonban hamar megnyugodtak. Schellenberg viszonylag liberális politikát folytatott, és 1981-ben minden orosz megkapta a Harmadik Birodalom állampolgárságát. A liberalizáció fokozatosan haladt előre. Schellenberg nem sokkal ezután meghalt. És kitört a komoly hatalomharc. Ezután kompromisszumként a monarchiát visszaállították, és a császár közvetlen leszármazottja, IV. Frigyes lépett trónra. 2001-ben népszavazást tartottak, amelyen a Föld bolygó minden lakója állampolgárságot és formálisan egyenlő jogokat kapott. 2017-ben pedig feloldották a zsidókra és romákra vonatkozó utolsó korlátozásokat.
  A nemzetiszocializmus korszaka véget ért. Az emberiség azonban egyetlen birodalomban, szövetségi és monarchikus birodalomban van. A világűrt kutatja.
  Ebben formálisan mindenki egyenlő, és van Szenátus és Bundestag, ahol a Harmadik Birodalom teljes lakossága választja a képviselőket. És felettük áll a császár, az egész Föld császára.
  Az élet általában nem rossz anyagi szempontból. A szigorú fegyelem, a tudomány és a technika fejlesztése kiváló német szervezettséggel meghozta az eredményt. A mezőgazdaság kiváló, nincs éhezés, és még Afrika szegény vidékein is bőséges az élelmiszer. Mindenkinek van munkája, mindenki kap fizetést és nyugdíjat. Az oktatás és az orvoslás ingyenes. Ugyanígy ingyenes bölcsődék és óvodák. Az élelmiszer fillérekbe kerül, és az összes termék árai évek óta be vannak fagyasztva. Mindenhol, még Afrikában is, vannak utak, szinte mindenkinek van külön lakása vagy háza. Minden ifjú házas azonnal legalább három szobát kap egy minden kényelemmel felszerelt lakásban. Kivehetsz autót vagy bármit hitelre. Sokaknak még személyi helikopterük is van.
  Aktív az internet, mindenkinek van tévéje, számítógépe, a munkanap mindössze négy órás. Minden sportrész ingyenes, és még fizetni is kell a részvételért.
  Minden gyerek után jelentős támogatást adnak. A rezsi és a tömegközlekedés ingyenes. Minden olyan takaros és ápolt lett. Az utcák tiszták, sok robot és automatika jelent meg. Példaértékű rend. A cigaretta tilos, bár alkoholt továbbra is árulnak, és a különféle típusú sörök szinte ingyenesek. A közétkeztetésben részt vevő gyermekek étkeztetése szintén ingyenes.
  Rengeteg ingyenes látnivaló és számítógépes szoba.
  Már léteznek emberi települések a Holdon, a Marson, a Vénuszon, a Merkúron és a Jupiter holdjain.
  Az emberek a csillagok felé ugrásra készülnek. Sok mindent kitaláltak már.
  Egyszóval összességében egész jól sikerült. És nem kellett annyira feldúlni.
  HA ZYUGANOV TÖBB BÁTORSÁGOT ÉS ELŐRELÉTÉT MUTATNA
  1999 májusában Zjuganov úgy döntött, hogy nem hagyja jóvá Sztepasin jelöltségét, hanem előrehozott Duma-választáson indul. A kommunisták és szövetségeseik úgy döntöttek, hogy Sztepasin ellen szavaznak. Ráadásul megsértődtek, és megfosztották a kormányban betöltött pozíciójuktól. Egy ilyen döntés a legvalószínűbb lett volna a történelemben, ha Zjuganov nem lett volna trójai faló a kommunista táborban, aki aláásta és kompromittálta volna a baloldali eszméket.
  Az előrehozott parlamenti választások számos előnnyel kecsegtetnek a kommunisták számára, többek között a kevesebb versenyző és a mártírkép miatt.
  Ez pedig megmutatta, hogy a kommunisták egyáltalán nem ragaszkodnak a helyükhöz, hanem elvibbek.
  Másodszor Jelcin ismét behozta Sztepasint, majd harmadszorra Aksenenkot. A Duma megint nem hagyta jóvá, felvették és feloszlatták. Szeptemberre új választásokat tűztek ki.
  A parlament makacssága némileg megváltoztatta a történelem menetét. Jugoszlávia bombázása tovább tartott - mivel Milosevics Oroszország segítségét remélte. A parlament feloszlatása pedig esélyt adott az ellenzéknek a győzelemre.
  A kommunistáknak sikerült ismét szavazásra bocsátaniuk Jelcin felelősségre vonását.
  És megint csak egy kicsit, ezúttal csak két szavazat. A képviselőket aggasztja az országgyűlési választások közelsége, a továbbjutás veszélye.
  A Duma feloszlott, Jelcin rendelettel a kevéssé ismert Aksenenkot nevezte ki miniszterelnöknek.
  Általában véve jogos volt Zjuganov reménye a választások megtartására. A beteg és legyengült elnök nem ment szembe az alkotmánnyal. És nem kockáztatta meg, hogy két százalékos minősítéssel túllépje a hatáskörét. Primakov, látva, hogy koalíciójának nincs ideje megalakítani és regisztrálni, szövetségre lépett a kommunistákkal. A Yabloko és a Liberális Demokrata Párt elment a választásokra. Az egységtömbnek nem volt ideje megalakulni, az NDR meggyengült.
  A fegyveresek inváziója Dagesztánban, és a biztonsági erők határozatlansága a választások során.
  A kommunisták Primakovval és Luzskovval együtt kolosszális győzelmet arattak. A szavazatok több mint ötvenöt százalékát kapták meg. A második a szintén jól teljesítő Yabloko blokk lett, amely tizenöt százalékot erősödött. Az LDPR váratlanul jól teljesített, több mint tizenkét százalékot gyűjtött. Az NDR nem érte el az öt százalékos korlátot - teljes vereség! Zsirinovszkij lett az egyetlen Kreml-barát vezető a Dumában. Igaz, a verseny gyenge volt. Az új törvény szerint a pártoknak legkésőbb egy évvel a választások előtt újra kell regisztrálniuk magukat, és sokaknak nem volt idejük.
  A parlamentet ismét a baloldali ellenzék uralta, mind a Yabloko egymandátumos mandátummal, mind az LDPR kisebbségben.
  És persze konfliktus alakult ki... Az Állami Duma elnökének megválasztása után megszavazták a kormányzattal szembeni bizalmatlanságot. És ismét szóba került a felelősségre vonás. Ezúttal kétharmadát könnyű lenne összeszedni!
  Jelcin habozás után úgy döntött, hogy Primakov miniszterelnököt és Maszljukov első miniszterelnök-helyettest visszahelyezi a székbe.
  A baloldali koalíció ebbe beleegyezett, de az elnök jogkörét átmenetileg megnyirbálták. És szinte semmi sincs az új választásokig. A koalíción belüli tárgyalások után úgy döntöttek, Primakovot jelölik elnöknek. Luzskov lett a miniszterelnök. És Zjuganov megkapta a törvényhozás vezetői posztját! Vagyis Super Skipper! Az új kapcsán még az alkotmánymódosításokat is el kellett volna fogadni.
  A fegyvereseket kiűzték Dagesztánból. De nem mentek Csecsenföldre. Ott polgárháború tört ki. Oroszország Mashadovot és Kadirovot támogatta, Basajev és Raduev ellenében.
  Primakovnak az első fordulóban sikerült megnyernie az orosz elnökválasztást. A kormány azonban további jogosítványokat kapott. Ahogy a kommunista irányítás alatt álló törvényhozó ág is.
  Folytatódott a gazdasági növekedés Oroszországban, emelkedett az olaj és a gáz ára, és újjáéledt az ipar.
  Az amerikaiak általában, mint a valóságban, a szeptember 11-i terrortámadás után Afganisztánba keveredtek, és Irakban ragadtak. Primakovot könnyen megválasztották második ciklusra. 2008-ban azonban elveszítette székét a rendkívül sikeres miniszterelnök, Jurij Luzskov.
  Az új elnök a korábbi szövetségi politikát folytatta a kommunistákkal. Zjuganov lett a miniszterelnök.
  Egy ideig a külpolitika a Nyugattal való partnerségről és a Kínával való barátságról szólt. A Janukovics-rezsim megerősödött Ukrajnában. Luzskov tehát Putyinnal ellentétben inkább ukránbarát politikát folytatott, és nagyra értékelte a szláv államok unióját. Ukrajna 2016-ban még az Euro-Ázsiai Unió tagja lett. Luzskov két ciklust töltött le, és lemondott. Zjuganov végre elnök lett, a választást is elég könnyen megnyerte. Zsirinovszkij hetedszer vett részt, 1991 óta, és ismét veszített.
  2015 őszén Oroszország bekapcsolódott a szíriai háborúba, és ott bombázott. Trump került hatalomra az Egyesült Államokban. Zjuganov a formális kommunizmus ellenére folytatta korábbi közgazdasági kurzusát. Oroszország az Orosz Föderáció Kommunista Pártjának formális dominanciája ellenére piaci, demokratikus és mérsékelten tekintélyelvű ország maradt.
  Partnerség a Nyugattal és mérsékelt verseny. Ukrajnával, Fehéroroszországgal és Kazahsztánnal van szövetség, de nem is túl szoros. 2020-ban Zjuganovot második ciklusra választották. Általában kissé csökkentve az eredményt a második kör küszöbén. Ukrajnában pedig Janukovics távozása után váratlanul a rendszertelen Zelenszkij győzött. Nazarbajev is elment.
  Zjuganov közölte, hogy nem változtat az alkotmányon, és a második ciklusa után távozik.
  Így az Orosz Föderáció Kommunista Pártjának vezetőjének mégis sikerült uralnia Oroszországot, némi bátorságot mutatva. És a világ biztonságosabbnak és nyugodtabbnak bizonyult, mint a valóságban.
  Ki az a Putyin? Hogyan alakult a karrierje? Miután Primakov miniszterelnök lett, Putyint elbocsátották, mert túl közel állt Jelcinhez. Különösen azzal vádolva, hogy az FSZB felforgatta a militánsok invázióját Dagesztánban. Putyin egy ideig részt vett a politikában. Sikertelenül indult az Állami Dumába. Aztán Szentpétervár polgármestere lett.
  De aztán otthagyta a politikát, és egy magáncég biztonsági szolgálatánál kapott állást. Olyan kevesen emlékeztek már rá.
  Zsirinovszkij 2020-ban nyolcadik alkalommal vett részt az elnökválasztáson, és ismét szerény eredménnyel veszített. De még mindig van egy frakciója az Állami Dumában. És még Zjuganov is vezérőrnagyi rangot adományozott neki a 2020-as választások után. Donald Trump váratlanul elvesztette a választást egy fiatal demokrata riválisával szemben. Merkel idő előtt lemondott. Lukasenko egészségi állapota pedig erősen megromlott.
  2021-ben az orosz űrhajósok végre felrepültek a Holdra. És oda kitettek egy vörös zászlót! Zjuganov bejelentette Afonint hivatalos utódjának. Nos, általánosságban véve az élet megint körbe fordult.
  Amint látjuk, Oroszország összeomlása Putyin nélkül sem következett be. És a fény nem kapcsolt ki.
  
  
  
  
  
  
  HA MENSIKOV MEGÖLTE NIKOLAIT
  . Ebben a cári Oroszország megnyerte a krími háborút. Mensikovot egy eltévedt golyó ölte meg, és egy rátermettebb parancsnok vette át a helyét. Vagyis baleset történt, és megváltoztatta a történelem menetét.
  Az ellentéte annak, aki Makarov volt. A franciák és a britek darabonként vereséget szenvedtek. És Oroszország, miután hatalmas számú foglyot és trófeát fogott el, visszafoglalta a Krímet.
  Türkiye vereséget szenvedett a Kaukázusontúlon. Oroszországnak adta Karst, Erzurumot és szinte egész Örményországot. Az orosz csapatok elfoglalták Romániát. Az offenzíva folytatására azonban nem volt szükség. A szultán békét kért. Ezzel egy időben Ausztria megszállta Bosznia-Hercegovinát.
  A törökök beleegyeztek, hogy autonómiát adnak Szerbiának, Bulgária, Montenegró és Románia orosz vazallus lett. Ezzel egy időben Oroszország átvette Örményországot is: Kars, Erzerum, Tanrog, kiterjesztve birtokait délen.
  Franciaországban zavargások törtek ki, és polgárháború kezdődött, és nem tudott többé csapatokat küldeni. Nagy-Britannia is kilépett a konfliktusból. A szardíniai királyság is meggyengült. Ausztria erősödött. Az osztrákok hamarosan meghódították a Szardíniai Királyságot, megszilárdítva uralmukat Olaszország felett.
  Hamarosan Shamil elkapták, és ezzel véget ért a háború a Kaukázusban. Oroszország nyereséges békét kötött Kínával, és még több területet vett el, mint a valós történelemben, így az orosz fegyverek tekintélye magasabb volt.
  Első Miklós nem támogatta északot a dél elleni háborúban. Éppen ellenkezőleg, úgy döntött, hogy Nagy-Britanniával együtt segíti a délieket, hogy megerősítsék alaszkai pozícióikat.
  Oroszország városokat és erődöket kezdett építeni amerikai területen. Még Csukotkáig is voltak vasúti projektek. Miklós cár sok mindent felvázolt. Az orosz csapatok meghódították Közép-Ázsiát. Ez az uralkodó 1867-ben halt meg. Oroszország elhagyása erős és virágzó. Fia, Sándor nem szüntette meg a jobbágyságot, hanem tovább indult dél felé. Különösen győztes háborút folytatott Törökországgal, és Oroszországhoz csatolta Konstantinápolyt. Aztán Mezopotámia.
  Megint a háború Nagy-Britanniával és a britek veresége Ázsiában. Második Sándor egy kicsit tovább kormányzott anélkül, hogy jelentős reformokat hajtott végre, kivéve az igazságszolgáltatást, és némileg javította az irányítási rendszert.
  A jobbágyság eltörlése soha nem következett. De Oroszország annektálta Iránt. A cár pontosan húsz évvel Első Miklós után halt meg, 1887-ben. Harmadik Sándor csak rövid ideig, 1894-ig uralkodott, de sikerült gyakorlatilag egész Indiát Oroszországhoz csatolnia. II. Miklós pedig folytatta mozgalmát Indokínába és magába Kínába.
  Japánnal háború volt. Összességében győztes. És Kína és Indokína teljes meghódítása. És a behatolás egészen Ausztráliáig. De Európában a helyzet némileg másnak bizonyult.
  Az Osztrák Birodalom annektálta Dél-Franciaországot. Aztán legyőzte Poroszországot, és elfoglalta Dél-Németországot. Ausztria lett a világ hegemónja. Franciaországot nagyon meggyengítette a polgárháború. Poroszország nem tudott egyesülni. Az osztrákok végül bevették és elfoglalták egész Poroszországot, valamint Kelet-Franciaország egy részét. Nagy birodalom alakult ki, amely Afrikába terjeszkedett. Hamarosan az osztrákok meghódították Belgiumot, Hollandiát és sok földet Afrikában. Aztán háború volt Ausztria és Oroszország között Nagy-Britannia ellen. Afrika osztrákok és oroszok közötti felosztásával ért véget.
  Ferenc császár valóban a legnagyobb uralkodó lett, megelőzve Bonaparte Napóleont azzal, hogy meghódította Afrika majdnem felét és Európa nagy részét. Franciaországot is hamarosan teljesen elfoglalták Spanyolországgal és Portugáliával együtt. Igen, minden jól ment, de...
  Ferenc császár örököse magához akarta csatolni Szerbiát! 1920-ban pedig nagy háború kezdődött II. Miklós Oroszországa és a Nagy Osztrák Birodalom között.
  Egész Európa Ausztria oldalán áll. Ezen kívül Nagy-Britannia, amely nem olyan erős, mint a valós történelemben, és Afrika majdnem fele. Ráadásul Svédország ellenezte Oroszországot. Norvégiát és Dániát pedig Ferenc császár fogságába esett.
  Ez volt a baj fele. Az USA megosztott maradt és kisebb hatalom. De Nagy-Britannia továbbra is ellenőrizte Kanadát és Ausztriát. És az első két hónapnyi habozás után harcba szállt Ausztria oldalán is.
  Szóval nagy háború tört ki. Ausztria és Anglia Oroszország ellen.
  Természetesen Oleg Rybachenko ott van. És úgy küzd, mint egy igazi és hajthatatlan hős.
  A fiú géppuskával rálő az idegen hadseregre, és azt énekli:
  - Szívünkben zeng a Szülőföld himnusza,
  Nincs nála szebb az egész univerzumban...
  Szorítsd erősebben a lovag sugárvetőjét -
  Halj meg az istenadta Oroszországért!
  És megveri magát, géppuskával pusztít el egy sereget Európa-szerte, részben Afrikából.
  A fiú pedig nem adja meg magát. Itt csupasz lábujjakkal gránátot dob, és nyikorog:
  - Nem adjuk fel és nem adjuk fel!
  És a fiú ismét halálos és pusztító sorozatot lő ki. Nem akar engedni ellenfelének.
  És ezt énekli magában:
  - Senki nem állít meg minket! Még egy oroszlán sem nyerhet!
  A fiú igazi hős. Hajlíthatatlan és legyőzhetetlen. A hit lovagja! Még ha nem is keresztény!
  És így az osztrák támadást visszaverték.
  Az osztrákoknak és a briteknek van tankjuk, de Oroszországnak is van mastodonja.
  Miklósnak még mindig sokkal nagyobb a lakossága, figyelembe véve a kolóniákat. Tekintsük egész Ázsiát, Kelet-Európát, a Balkán egy részét, Afrika több mint felét.
  Tehát Oroszország felülmúlja a gyalogság számát. A katonák pedig nagyon bátran harcolnak...
  Az osztrákok pedig nem tudtak ellenállni, és visszaűzték őket Varsóból. Ezután az orosz csapatok előrenyomultak az Oderáig, és elfoglalták Kelet-Poroszországot. Galícia is elesett, Lvovval együtt. Przemyslt ostrom alá vették. Krakkó felszabadult.
  Aztán kiderült, hogy a szlávok nem akarnak harcolni az oroszokkal, és tömegesen adják meg magukat.
  A csaták azt is megmutatták, hogy a könnyebb, fürge orosz tankok hatékonyabbak, mint a nehezebb, ügyetlenebb német tankok. A repülésben pedig a cári Oroszország általában egy nagyságrenddel erősebb, mint a britek és osztrákok minősége.
  Az orosz csapatok kis szünet után folytatták támadásukat. Számot és ügyességet egyaránt vettek.
  Budapestet körülvették és bevették. A tengeren Kolchak admirális legyőzte a briteket és elfoglalta Ausztráliát. A szárazföldön az orosz csapatok körülvették és elfoglalták Berlint. Aztán Bécs.
  Az Osztrák Birodalom is elvesztette az afrikai csatát. Az angol hadtest is vereséget szenvedett. Igen, Adolf császár számára kellemetlenek voltak a dolgok.
  Rossz helyre dugta a fejét, és kezdett teljesen elveszíteni. Hogyan tud ellenállni ennek a hatalomnak?
  Bécs bukása után az osztrákok ellenállása vált középpontba. És hamarosan az oroszok elfoglalták egész Európát és Afrikát. Ezzel egy időben Alaszkából támadás indult Kanada ellen. A britek is veszítettek.
  Nagy-Britannia elszigetelten találta magát, és megpróbált kiülni a szigetre.
  De egyértelmű, hogy Oroszország győzni fog, ha légi offenzívát indít.
  És szinte mindent lebombázott, ami a felszínen volt. Aztán egy partraszálló csapat landolt a szárazföldön, ami Nagy-Britanniát hódoltsággá tette.
  Így az egész keleti félteke, valamint Alaszka és Kanada orosz lett.
  Összességében ez nagyszerű! A második Nikolaj átmeneti szünetet tartott, és megemésztette a javakat. Az Egyesült Államok még mindig megosztott és nem túl erős, mint más Oroszországtól függő államok.
  1937-ben II. Miklós cár repülővel lezuhant. A trónt Alekszej II. A valós történettől eltérően az örökös egészséges és vidám volt. 1941-ben pedig úgy döntött, hogy meghódít mindent, amit őseinek nem sikerült elkapniuk.
  Ha elengedjük a bolygót, a Föld máris egy birodalom lesz. És az orosz hadsereg először Amerika északi államaiba, majd a déli államokba költözött. Az Egyesült Államok nem volt erős, és gyorsan elfogták. De Mexikó könnyebben meghódíthatónak bizonyult. Ezután lépjen felfelé. Egy-egy ország elfoglalása a másik után. A legnagyobb és legerősebb Brazília. De kevesebb mint egy hónapig bírta.
  Így aztán meghódították Latin-Amerikát és Új-Zélandot. Második Alesei minden orosz hódítás beteljesítőjeként vonult be a történelembe. És már 1947-ben orosz űrhajósok megtették a lábukat a Holdon. És 1958-ban a Marsra! 1961-ben a Vénuszra. 1972-ben a Merkúrra, 1973-ban pedig a Jupiter holdjaira. 1975-ben, 71 éves korában halt meg II. Alexy. Becenevén a Befejező. És fia, III. Miklós lett a király. 1980-ban az ember belépett a Naprendszer utolsó, legtávolabbi bolygójára, a Plútóra. III. Miklós nem uralkodott túl sokáig. 1985-ben halt meg. És fia, a negyedik Sándor lépett a trónra. Huszonhét év körüli fiatal király. A király pedig megparancsolta, hogy készüljenek fel a Naprendszeren túli ugrásra. És elkezdtek csillaghajókat és fotonrakétát építeni. És végül 2017-ben elindult az első csillagközi expedíció.
  
  II. NIKLÓS CÉRNEK PUTYIN ELNÖK SZERENCSÉJE VAN
  A híres író és költő, Oleg Rybachenko úgy érezte, hogy valami nincs rendben a világban. Az emberiség továbbra is töredezett, ahogy volt. A Föld bolygó országainak száma csak növekszik. És ha valaki befolyásra tesz szert, az csak a totalitárius, diktatórikus Kína. Oroszország pedig Vlagyimir Putyin uralmának vége után mély válságba süllyedt. A kaukázusi háború újra dúl, baloldaliak és nacionalisták lázadnak. A gazdaság ismét hanyatlóban van, a bűnözés pedig nő. És Oroszország elkezd szétesni.
  Fantasztikus szerencséje ellenére Vlagyimir Putyin soha nem tudott erős, stabil politikai rendszert vagy stabil és gyorsan növekvő gazdaságot létrehozni. Sok társadalmi és interetnikus probléma nem oldódott meg. A ritka szerencse lehetővé tette Putyinnak, hogy fenntartsa a jólét látszatát. De amint elment, az összes be nem gyógyult tályog egyszerre megnyílt.
  Ráadásul az atomháború veszélye fenyeget! A világ káoszban van, Oroszország nagyszabású polgárháborúba készül! Ezt sürgősen javítani kell.
  A fiú azt olvasta egy könyvben, hogy megváltoztathatod az emberek sorsát, és megváltoztathatod a helyét! És van egy erős cigány, aki ezt bárkivel megteheti.
  Miért ne fordíthatnánk meg Putyin és II. Miklós szerencséjét?
  Sőt, ha II. Miklós olyan fenomenálisan sikeres, mint Putyin, akkor a történelem menete megváltozik. A huszonegyedik században pedig a Romanovok uralkodnak Oroszországban. Ez azt jelenti, hogy Putyinnak nincs szüksége szerencsére. Vagy legalábbis Oroszországnak Putyin szerencséje van.
  A huszadik században pedig nagy szükség van a cári Oroszország szerencséjére.
  A híres író úgy döntött, hogy elmegy a cigányasszonyhoz. Szerencsére megtalálható volt a címe az interneten, és a fejlett intuíció azt súgta az írónak és költőnek, hogy egyáltalán nem sarlatán.
  Valóban, a cigány nem egyszerű. Moszkvában él egy kastélyban, és úgy néz ki, húsz éves, bár a szovjet idők óta jósolt. Azonnal láthatja az örökkévaló lányt fekete göndör hajjal - rendkívüli!
  Oleg Rybachenko megkérdezte tőle:
  - Csinálj jót! Változtasd meg Vlagyimir Putyin és II. Miklós szerencséjét!
  Az örökké fiatal cigánylány Oleg Rybachenkora nézett, és így válaszolt:
  - Jó, hogy nem vagy egoista, és nem magadért adod fel, hanem Oroszország országáért! És még jobb, ha gazdag energiával és példátlan, hihetetlen, emberfeletti képzelőerővel rendelkezik!
  A cigány kacsintott, és így folytatta:
  - A történelmet ennyire megváltoztatni még nekem sem könnyű! De te, a világ legerősebb és leggazdagabb fantáziájának tulajdonosa, segíthetsz nekem!
  Oleg Rybachenko egyetértően bólintott:
  - Mindenre készen állok! És minden kérést teljesítek!
  A fiatal cigány bólintott, és így szólt:
  - Tizenkét év körüli fiút csinálok belőled, és rendkívül lassan fogsz nőni, és soha nem leszel idősebb tizennégy évesnél. Elküldelek egy párhuzamos világba, ahol először rabszolgává leszel!
  Oleg Rybachenko egyetértően mondta:
  - Készen állok!
  A cigány bólintott, és így folytatta:
  - Kilenc műkövet kell szerezned: fekete, fehér, piros, narancs, sárga, zöld, kék, indigó, lila. És ezen kívül a tizedik műtárgy Koscsej koronája!
  Nehéz, de örökké fiatal, gyors, erős, kitartó tested lesz, mint egy harcos fiú. És plusz egy rendkívüli intellektus és egy fenomenális képzelőerő. Előbb vagy utóbb összegyűjtöd a tárgyakat, és visszatérsz a világodba. És örökre egy tüneményesen erős és gyors, körülbelül tizennégy éves fiú testében leszel, és lehetetlen lesz megölni. Vagyis a halhatatlanságot is megkapod jutalmul!
  Oleg Rybachenko egyetértően bólintott:
  - Erről csak álmodni lehet!
  Az örökké fiatal boszorkány megjegyezte:
  - De tíz műtárgy az enyém, és csak az enyém! Olyan erőt adnak nekem, hogy jobban megérdemled a halhatatlanságot! Addig is elaltatlak, te pedig rabszolgafiúként ébredsz a kőbányában. És akkor a találékonyságod megmondja, hogyan jössz ki ebből!
  Ha elköltözik, képes leszek megváltoztatni Putyin elnök és II. Miklós cár sorsát, szerencséjét és vagyonát. Különböző világokból fogsz leleteket gyűjteni nekem, és addig is, a huszadik század elejétől Oroszország története másképp fog alakulni. Vagyis még ha nem is gyűjti össze a tárgyakat - kilenc követ és Koscsej koronáját, II. Miklós orosz cár továbbra is megkapja Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin orosz elnök szerencséjét, sorsát és szerencséjét!
  Oleg Rybachenko szélesen mosolygott, és így válaszolt:
  -Ez jó! Az új világban nyugodt leszek, hogy végre jó irányba változott a történelem menete! És hogy Oroszország képes lesz helyreállítani a rendet az egész világon, és hegemón országgá válik! És abszolút hegemón!
  Az örökké fiatal cigány ezt parancsolta:
  - Feküdj le a kanapéra!
  Oleg Rybachenko lefeküdt.
  A varázslónő dorombolt:
  - Most aludj! Egy másik világban fogsz felébredni.
  Oleg Rybachenko szeme lecsukódott, és szinte azonnal elaludt.
  A cigány kivette az edényekből az előre tárolt hozzávalókat, és hozzálátott a főzet elkészítéséhez. Bekapcsolta a gázt az előre elkészített varázslatos üst alatt. És elkezdett különféle dolgokat dobálni oda, varázsolni. Az örökkévaló lány ugyanakkor előhúzott a zsebéből egy pakli kártyalapot, és így énekelte:
  - Ó, sors, sors, segíts Nikolai! Sok sikert Putyintól, gyere Romanov cárhoz!
  Nyerjen Romanov
  Dzsingisz kánhoz hasonló szabályok...
  Hozzon szerencsét,
  Putyin ajándék ellopásával!
  
  Oroszországnak jobb
  Nagy Miklós cár...
  Dzsingisz kán hűvösebb lesz
  Légy olyan, mint Vlagyimir Putyin!
  Az üst forrni kezdett, és bugyborékolni kezdett benne a főzet. A cigány kirakta a kártyákat, varázsolt és a paklit a forrongó ködbe hajította... Szuperfényes villanás villant, mintha ezer fotóvillanásból. Eltűnt az alvó Oleg Rybacsenko... Aztán, miután felgyújtották, eltűnt az üst is.
  A tágas terem, ahol a nagy varázslónő varázsolta, üressé és csendessé vált!
  Az örökké fiatal boszorkány azt mondta:
  - Jól! Megváltoztattam a történelem menetét, és ez klassz! És ha ennek az idealistának szerencséje van, és tárgyakat gyűjt, akkor olyan erős leszek, hogy maga a Sátán irigyelni fog!
  A cigány varázslónő pedig smaragdszemekkel szikrázott!
  És csoda történt!
  Mi várt igazán II. Miklósra... Valóban, sok minden megváltozott. A koronázás során nem volt véres verekedés. A kínai terjeszkedés pedig sikeres volt. A Japánnal vívott háború természetesen megtörtént. Ez általában történelmileg elkerülhetetlen volt. Nyilvánvaló, hogy a szamurájokkal szemben álló szörnyet le kellett volna fegyverezni és megsemmisíteni. És ez alól nincs menekvés. Nem hagyhatsz veszélyt a határaidra.
  Japán volt az első, aki megkezdte a háborút, de az orosz hajók megtámadására tett kísérlete nem járt sikerrel. Az oroszok nem szenvedtek jelentős károkat, a Felkelő Nap országának egy tucat rombolóját elsüllyesztették.
  "Varyag"-nak is sikerült megszöknie a bekerítésből. Ami nagy sikert aratott. És Makarov admirális gyorsan megérkezett a tengerre, és pusztítsuk el a japánokat. És Kuropatkin tábornok legyőzte a szamurájokat a szárazföldön, és teljesen elfoglalta az egész Koreai-félszigetet.
  És még II. Miklós cár is úgy döntött: örökre biztonságban kell maradnia Japántól! De mint? Igen, szárazföldi csapatokat, és teljesen Oroszországhoz csatolják tartományként.
  Aztán döntő ütközet zajlott a tengeren, ahol a japán flottát végül Makarov admirális végezte.
  A csatában négy lány is részt vett! Mezítláb és bikiniben!
  Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana. Négy szépség, akik szablyákkal hadonászva felszállnak a legnagyobb szamurájhajóra.
  Natasha megvágja a japánt, és azt kiabálja:
  - Maszatos leszel, szűk szemű!
  Zoya levágott egy másik szamurájt, és megjegyezte:
  - És a szemed zafír!
  Natasha a malmot vezetve megerősítette:
  - Természetesen igen! Természetesen igen!
  És akkor Aurora újra átvette, és csupasz sarkával állon rúgta a japánt. Eltörte az állkapcsát, és felüvöltött:
  - Hurrá a szülőföldért!
  Szvetlana elvette, levágta a szamuráj fejét, és kifakadt:
  - II. Miklós cárért!
  Igen, persze sok múlik a szerencsén. Különösen Makarov admirális maradt életben. És kiderült, hogy ő a második Ushakov. Milyen ügyesen parancsol. Ő maga mobilcirkálón ül, mindennel lépést tud tartani. A japánokat pedig, akiknek egyébként nem volt nagy előnyük a fegyverekben, szakaszonként és taktikailag is megverték.
  A tábornok vagy haditengerészeti parancsnok készsége felülmúlja a kis számbeli előnyt.
  Ráadásul ekkorra a japánok létszámban gyengébbek voltak. Tehát Makarov összetöri őket. Közelharcra kényszerít, ahol a páncéltörő lövedékekkel ellátott orosz hajók sokkal erősebbek.
  A japánok pedig vereséget szenvedtek. A lányok pedig elfognak egy újabb szamurájhajót. És rajta lobog a cári birodalom zászlaja!
  Mik azok a japánok? Nem vagy túl jó szerencsédben? II. Miklós megkapta Vlagyimir Putyin szerencséjét, és minden olyan jól ment neki!
  Mi lesz a lányokkal? A négy bikinis szépség Rodnoveri boszorkány, akik úgy döntöttek, hogy harcolni fognak a királyért, bár általában semmi közük ehhez a világhoz.
  De ebben az esetben segíteni kell az orosz népnek. És ez Putyin szerencséjének köszönhető. Soha nem foglalta volna el a Krímet lövés nélkül, ha nem ugyanaz a négy boszorkánylány. Segítettek abban, hogy csoda történjen. De még mindig kérdés, hogy Oroszországnak el kellett-e vennie a Krímet a testvérnéptől. De jó ötlet Kínát az Orosz Birodalomhoz csatolni! Képzeld el, mennyi alattvalója lesz az orosz cárnak - az egész világot szétzúzhatja!
  Röviden: a lányok itt nem vesztegetik az idejüket. És máris megrohamozzák az új csatahajót.
  És ismét elfogják. És a szablyák a szépségek kezében csak úgy villognak, és olyan élesek. És annyi japán keveredett.
  A tengeri csata a japán század végső elsüllyedésével és Togo admirális elfoglalásával ért véget.
  És elkezdődött a leszállás. Nem volt elég gőzhajó és szállítóeszköz. És hosszú csónakokat használtak, cirkálókon és csatahajókon szállították őket, és sok mást is csináltak. A cár elrendelte a kereskedelmi flotta használatát a partraszállás során.
  Az orosz csapatok legyőzték a szamurájok támadását, akik megpróbálták ledobni őket a hídfőről. De a cári hadsereg bátran kitartott. A hatalmas támadást pedig súlyos veszteségekkel sikerült visszaverni.
  A támadás során a boszorkánylányok szablyával vágtak és mezítláb gránátokat dobtak az ellenségre.
  Természetesen a legveszélyesebb helyeken vannak. És hogyan kezdtek el lőni a gépfegyverekkel. Minden golyó célba ért.
  Natasha lőtt, csupasz lábujjával gránátot dobott és csicseregte:
  - Senki sem menőbb nálam!
  Zoya géppuskával lövöldözve, csupasz lábujjával dobta a halál ajándékát, és nyikorgott:
  - II. Miklós cárért!
  Aurora, aki tovább lőtt a gépfegyverekből és felugrott, felpattant és így szólt:
  - A Nagy Rusért!
  Szvetlana, folytatva az ellenség leverését, agresszívan, fogát kitárva, csupasz sarkával gránátot dobott, agresszíven mondta:
  - A királyi birodalomért!
  A harcosok tovább verték és csépelték. Akkora energiájuk van. Lelövik magukat, és elpusztítják az előrenyomuló szamurájokat.
  Már japánok ezrei, tízezrei haltak meg általa.
  A legyőzött szamurájok pedig menekülnek... A lányok nagyon halálosak velük szemben.
  Az oroszok pedig szuronyokkal vágják fel a szamurájokat...
  A támadást visszaverik. És új orosz csapatok szállnak partra a parton. A hídfő tágul. Nem rossz persze a cári birodalomnak. Egyik győzelem a másik után. És Makarov admirális is segíteni fog a fegyvereivel. Elsöpörni a japánokat.
  És most az orosz csapatok már átvonulnak Japánon. A lavinát pedig nem lehet megállítani. Darabokra vágják az ellenséget, és szuronyokkal szúrják.
  Natasha megtámadja a szamurájokat és szablyákkal feldarabolja őket, így énekel:
  - Fehér farkasok nyüzsögnek! Csak akkor marad fenn a verseny!
  És hogy gránátot dob a csupasz lábujjaival!
  Zoya heves agresszióval együtt énekel. És mezítláb dob is, valami egyedi, halálos:
  -A gyengék meghalnak, megölik őket! A szent test védelme!
  Ágoston, aki az ellenségre lő, szablyákkal vág, és csupasz lábujjával gránátot dob, rikolt:
  - Háború dúl a buja erdőben, mindenhonnan jön a fenyegetés!
  Szvetlana puszta lábbal lövöldözve és halálajándékokat dobálva megfogta, és felsikoltott:
  - De mindig legyőzzük az ellenséget! A fehér farkasok tisztelegnek a hősök előtt!
  És a lányok kórusban, elpusztítva az ellenséget, énekelnek, mezítláb halálos fegyvereket dobálnak:
  - Szent háborúban! Ez lesz a mi győzelmünk! Birodalmi zászló előre! Dicsőség az elesett hősnek!
  És ismét a lányok lőnek és fülsiketítő üvöltésben éneklik:
  - Senki nem állít meg minket! Senki nem fog minket legyőzni! A fehér farkasok szétverik az ellenséget! Fehér farkasok - tisztelgés a hősök előtt!
  A lányok sétálnak és futnak... Az orosz hadsereg pedig Tokió felé halad. A japánok pedig megölik magukat, és lekaszálják őket. Az orosz hadsereg mozog. És egyik győzelem a másik után.
  Miklós cár valóban szerencsejegyet húzott elő. Az orosz csapatok már elkezdik lerohanni a japán fővárost. És minden olyan nagyszerű.
  A lányok itt természetesen mindenkit megelőznek, és nagy a nyomásuk és a kihasználásuk.
  Főleg, ha mezítláb dobálják a gránátokat. Ez általában sokkot és félelmet kelt a szamurájok körében.
  De itt felmásznak a japán főváros falára. És káposztává aprítják az embereket és a lovakat. Darabokra zúzták ellenfeleiket. Jönnek a lányok, sikoltoznak és nevetnek! És csupasz sarkukkal állon rúgnak. A japánok fejjel lefelé repülnek. És saját tétjükre esnek.
  A harcosok pedig még erőteljesebben lengetik szablyáikat.
  A szamurájok pedig vereséget szenvednek vereség után. Az orosz csapatok tehát bevették Tokiót.
  Mikado ijedten fut, de nem tud elbújni sehova. És hát a lányok foglyul ejtik és megkötözik!
  Nagy győzelem! A japán császár aláírja a trónról való lemondását II. Miklós javára. Az orosz cár címe jelentősen meghosszabbodik. Korea, Mongólia, Mandzsúria, a Kuril-szigetek, Tajvan és maga Japán orosz tartományokká válik. Bár Japánnak kicsi, korlátozott autonómiája van. De a császára orosz, egy autokrata cár!
  II. Miklós abszolút uralkodó marad, akit semmi sem korlátoz. Ő az autokratikus cár!
  És most még Japán császára, Sárga Oroszország, Bogdykhan, Khan, Kagan, és így tovább, így tovább...
  Igen, több szerencsét. Vegyük észre, hogy a szerencse lehetővé tette Putyinnak, hogy ennyi mindent meghódítson! A huszonegyedik század, sajnos, nem nagyon alkalmas elfogásra!
  Milyen haszna van Oroszországnak abból, hogy Putyin ellensége, McCain agyrákban halt meg? A szerencse természetesen óriási, még csak szándékosan sem tudja elképzelni, hogy ellensége ilyen rossz és kellemetlen halált haljon!
  De Oroszország konkrét megtérülése nulla.
  De II. Miklós számára Putyin ilyen szerencséje és szerencséje hatalmas területi nyereséggé vált. De valójában miért ajándékozzon a szerencse Putyinnak? Nos, attól, hogy Szobcsak ilyenkor halt meg, és nem kellett alkotmánybírósági vezetői posztot adni neki, hogy jó ez Oroszországnak?
  II. Miklós teljes orosz cár pedig rendkívüli ember. Természetesen egy ilyen nagy győzelem után ereje és tekintélye megerősödött. Ez azt jelenti, hogy bizonyos reformokat végre lehet hajtani. Főleg az ortodoxiában! Engedjük meg, hogy a nemeseknek négy felesége legyen, mint az iszlámban. És azt is, hogy a katonáknak adják a második feleség jogát hőstettük és hűséges szolgálatuk jutalmaként.
  Jó reformot! Mivel a birodalomban nőtt a más vallásúak és a külföldiek száma, az oroszok számának növelésére van szükség. És hogyan kell csinálni? Más nemzetekhez tartozó nők rovására. Hiszen ha egy orosz három kínai nőt vesz feleségül, akkor tőlük lesz gyereke, és kik lesznek ezek a gyerekek nemzetiség szerint?
  Persze az orosz apám oldalán! És ez nagyszerű! II. Miklós, aki haladó elméjű volt, inkább vallásos volt, mint lelkében. És persze a vallást az állam szolgálatába állította, és nem fordítva!
  II. Miklós ezzel megerősítette tekintélyét az elit körében. A férfiak már régóta vágynak erre. És felgyorsította a külterületek oroszosítását.
  Nos, a papok sem bánták. Ráadásul a hit a huszadik században meggyengült. A vallás pedig a királyt szolgálta, nem igazán hitt Istenben!
  A katonai győzelmek pedig népszerűvé tették Nicholast az emberek körében, és a tekintélyelvűséghez szokva nem akart különösebben változásokat. Az oroszok soha nem ismertek más hatalmat!
  A gazdaság pedig virágzik, a bérek emelkednek. Évente tíz százalékos növekedés tapasztalható. Tényleg, minek változtatni?
  Miklós cár 1913-ban, a Romanovok harmadszázadik évfordulóján, ismét 10,5 órára, szombaton és ünnep előtti napokon pedig 8 órára csökkentette a munkaidőt. Nőtt a hétvégék és az ünnepnapok száma is. Ezt szabadnapként és Japán megadásának dátumaként kezdték ünnepelni. És a király születésnapja, a királyné születésnapja és a koronázás napja.
  Miután kiderült, hogy a trónörökös hemofíliás, Miklós cár második feleséget vett magának. Ezzel megoldódott a trónöröklés kérdése.
  De egy nagy háború közeledett. Németország a világ újraformálásáról álmodott. A cári Oroszország azonban készen állt a háborúra.
  1910-ben az oroszok bekebelezték Pekinget és kiterjesztették birodalmukat. Nagy-Britannia ebbe beleegyezett a Németország elleni szövetségért cserébe.
  A királyi hadsereg volt a legnépesebb és leghatalmasabb. Létszáma békeidőben elérte a hárommillió és ezer ezredet. Németországnak békeidőben csak hatszázezer volt. Plusz Ausztria-Magyarország, de csapatai nem harcképesek!
  De a németek továbbra is azt tervezik, hogy Franciaországgal és Nagy-Britanniával harcolnak. És hol tudnak két frontot rajzolni?
  Az oroszoknál van a világ első könnyű tankja, a "Luna"-2 tömeggyártásban. És négymotoros bombázók "Ilya Muromets", vadászgépek "Alexander" géppuskával és még sok más. És persze egy erős flotta.
  Németországnak nincsenek egyenlő erői.
  És a németek mégis úgy döntöttek, hogy megtámadják Belgiumot és megkerülik Párizst. Itt egyáltalán nem volt számukra semmi.
  De a háború mégis elkezdődött. Németország végzetes lépést tett. És csapatai Belgiumba költöztek. Csak az erők egyenlőtlenek. Az orosz csapatok már átvonulnak Poroszországon és Ausztria-Magyarországon. A 40 kilométeres sebességű Luna-2 tank pedig már kolosszális erő.
  Sőt, vegye figyelembe, hogy Miklós cárnak szerencséje volt, hogy elkezdődött a háború. Maga a cár nem támadta volna meg Németországot. És így az orosz oldalon hatalmas, elsöprő erőfölény uralkodik az erők, a tankok, a tüzérség terén, és a legjobb repülés mennyiségi és minőségi szempontból. És egy erősebb gazdaság, hiszen el lehetett kerülni a forradalom és a háborús vereség okozta recessziót. És így mindig van felfutás és siker sikerre.
  Egyértelmű, hogy a németeket támadás érte. Aztán ők maguk másztak fel a fő erőkkel, Franciaország és Nagy-Britannia ellen. hova menjenek?
  Vegyük Olaszországot és üzenjünk hadat Ausztria-Magyarországnak! Az egyetlen plusz az, hogy Türkiye belépett az Oroszország elleni háborúba. De ez még jobb a királynak: végre elfoglalhatja magának Konstantinápolyt és a szorosokat! Így...
  És még négy boszorkány, örökké fiatal bennszülött hívők Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana a csatában! És máris eltalálnak! Tehát megütik a németeket és a törököket is!
  Oleg Rybachenko író és költő felébredt. A fiatal boszorkány-varázslónő örökre beváltotta ígéretét, II. Miklósnak Vlagyimir Putyin szerencséjét adta, most pedig Oleg Ribacsenkónak kell teljesítenie az övét. Az ébredés nem volt könnyű. A fiú testét kemény ostor érte. A fiú felugrott. Igen, Oleg Rybachenko izmos fiú, akit karjai és lábai láncolnak. Feketére cserzett, száraz és inas testet láthatunk, kiemelkedő izomzattal. Nagyon erős és szívós rabszolga, erős bőrrel, amely annyira megkeményedett, hogy a felügyelő verése nem tudja megvágni. Rohansz reggelizni a többi fiúval, felkelsz a kavicsról, ahol a fiatal rabszolgák teljesen meztelenül alszanak, takaró nélkül. Igaz, itt meleg van, az éghajlat olyan, mint Egyiptomban. És a fiú csupa meztelen, csak láncok. Azonban meglehetősen hosszúak, és gyakorlatilag nem zavarják a sétát vagy a munkát. De nagy lépést nem tehetsz bennük.
  Evés előtt öblítse le a kezét a patakban. Kapsz egy adagot: rizspüré és romlott haldarabok. Egy éhes rabszolgafiú számára azonban ez csemegenek tűnik. És akkor mész a bányába. Reggel még nem kelt fel a nap, és egész kellemes.
  A fiú mezítláb annyira érdes és kanos lett, hogy az éles kavicsok egyáltalán nem fájnak, sőt kellemesen csiklandoznak.
  Kőbányák, ahol tizenhat éven aluli gyerekek dolgoznak. Természetesen vannak kisebb autóik és szerszámaik. De tizenöt, tizenhat órát kell dolgoznia, akárcsak a felnőtteknek.
  Büdös, így közvetlenül a szénfalnál könnyítik meg magukat. A munka egyszerű: csákánnyal vágja fel a köveket, majd hordja kosarakban vagy hordágyon. Néha a kocsit is tolni kell. Általában kettesével-hármasával lökdösik a fiúk. De Oleg Rybachenkot egyedül választják, mert nagyon erős. A csákányt pedig úgy tartja a kezében, mint egy felnőtt. Sokkal nagyobb feladatot kell végrehajtania, mint a többieknek.
  Igaz, hogy egyre gyakrabban adnak neked. Naponta háromszor, nem kétszer.
  A rabszolgafiú, akinek testében Oleg Rybachenko lakott, már több éve itt van. Engedelmes, szorgalmas, minden mozdulatot az automatizmusig gyakorolnak. Tényleg rohadt erős, rugalmas és gyakorlatilag nem ismeri a fáradtságot. Ugyanakkor a fiú alig nő, és most már nem néz ki tizenkét évesnél, átlagos magassággal ebben a korban.
  De erőt... Több felnőttnek is. Egy fiatal hős. Amiből azonban láthatóan soha nem lesz felnőtt, és nem nő majd szakálla.
  És hála Istennek! Íróként és költőként Oleg Rybachenko nem szeretett borotválni. Magadnak dolgozol és köveket törsz, morzsolsz. És a kocsihoz. Aztán viszed a kocsihoz. Nehéz rákényszeríteni, és a gyerekek felváltva teszik ezt.
  A fiúk itt szinte feketék, de az arcvonásaik vagy európaiak, hinduak vagy arabok. Ráadásul sokkal több európai is van.
  Oleg közelebbről megnézi őket. A rabszolgák nem beszélhetnek, ostorral verik őket.
  Oleg Rybachenko is hallgat egyelőre. És tanul. Itt a férfi felügyelőkön kívül nők is vannak. Ők is kegyetlenek és ostorral vernek.
  Ráadásul nem minden fiú bőre olyan erős, mint Olegé. Sok ember felrobban és vérzik. És az őrök agyonverhetnek. Nagyon nehéz a munka, és a fiúk, különösen, ha felkel a nap, nagyon izzadni kezdenek.
  És itt nem egy nap van, hanem kettő. Ez pedig nagyon meghosszabbítja a napot. És sok a munka. A fiúknak nincs idejük aludni és pihenni. Ez nagy kínszenvedés számukra.
  Oleg Rybachenko magának dolgozott, mechanikusan aprított és rakott. Felkavartam magamnak...
  És elképzelt egy képet arról, ami azután történt, hogy II. Miklós megszerezte Vlagyimir Putyin orosz elnök sikerét.
  Natasha, Zoya, Aurora és Svetlana megtámadják az osztrákokat Przemyslben. Az orosz csapatok azonnal bevették Lvovot. És megtámadják a legerősebb erődöt.
  A lányok mezítláb és bikiniben rohangálnak a város utcáin.
  Feldarabolják az osztrákokat, mezítláb kis korongokat dobálnak.
  Közben a lányok énekelnek:
  - Miklós cár a mi messiásunk,
  A hatalmas Oroszország félelmetes uralkodója...
  Az egész világ remeg - hova fog
  Nyikolajnak egy dallal előre!
  Natasa levágja az osztrákokat, csupasz lábujjával gránátot dob, és énekelni kezd:
  - Rusért!
  Zoya is legyűri ellenségeit, és aplombdal énekli:
  - A királyi birodalomért!
  És a mezítláb által dobott gránát repül! Ez egy gyilkos lány. Összetörheti az állkapcsát, és megihatja a tengert!
  És Aurora is csupasz lábujjjal korongot dob, szétszórja az osztrákokat és nyikorog:
  - Oroszország nagyságáért!
  És ki fogja mutatni nagyon éles fogait! Amelyek csillognak, mint az agyarak.
  Svetlana sem felejti el megadni magát, és üvölti:
  - II. Miklós Szent és Legyőzhetetlen Rus'!
  A lány óriási szenvedélyről tesz tanúbizonyságot. És mezítláb mindent megdob és ajándékokat dobál!
  Natasha, aki mezítláb tüzel és vág, és halálos fegyvereket dobál, nyikorog:
  - Imádom a ruszomat! Imádom a ruszomat! És felváglak titeket!
  És Zoya is lő és üvölt, csupasz lábujjával dob valami robbanóanyagot:
  - Nagy Miklós cár! Legyen az övé a hegyek és a tengerek is!
  A vad, eszeveszett dühtől sikoltozó, csupasz lábujjjal ajándékokat dobáló Aurora üvölt:
  - Senki nem állít meg minket! Senki nem fog minket legyőzni! A lendületes lányok mezítláb és csupasz sarkúval zúzzák szét az ellenségeiket!
  És ismét a lányok vad rohanásban vannak. Menet közben elkapják Przemyslt, és közben énekelnek, komponálnak;
  Szent Ruszunk megdicsőült,
  Sok jövőbeli győzelem van benne...
  A lány mezítláb fut
  És ő sem szebb a világon!
  
  Mi vagyunk a lendületes Rodnoverki,
  A boszorkányok mindig mezítláb...
  A lányok nagyon szeretik a fiúkat
  Rettenetes szépsége!
  
  Soha nem adjuk fel
  Ne engedjünk ellenségeinknek...
  Bár meztelen a lábunk,
  Sok zúzódás lesz!
  
  Szebb, ha a lányok rohannak
  Mezítláb a hidegben...
  Valóban farkaskölykök vagyunk
  Meg tudjuk ütni!
  
  Minket nem lehet megállítani
  Fritzek félelmetes hordája...
  És nem hordunk cipőt
  A Sátán fél tőlünk!
  
  A lányok Rod Istent szolgálják,
  Ami persze remek...
  A dicsőségért és a szabadságért vagyunk,
  A Kaiser csúnya lesz!
  
  Oroszországnak, amely mindennél szebb,
  A harcosok felemelkednek...
  Zsíros kását ettünk
  A harcosok nem hajolnak!
  
  Senki sem állíthat meg minket
  A lányok ereje óriási...
  És egy könnyet sem ejt,
  Mert tehetségek vagyunk!
  
  Egyetlen lány sem tud meghajolni,
  mindig erősek...
  Hevesen harcolnak a Hazáért,
  Hagyja, hogy álma valóra váljon!
  
  Lesz boldogság az univerzumban
  A Nap a Föld felett lesz...
  A te romolhatatlan bölcsességeddel,
  Bajonett a Kaiser!
  
  Mindig süt a nap az emberekre,
  A legtágasabb ország fölött,
  Boldog felnőttek és gyerekek,
  És minden harcos hős!
  
  Soha nincs túl sok boldogság
  Bízom benne, hogy szerencsénk lesz...
  Hagyja, hogy a rossz idő eloszlassa -
  És szégyellje magát az ellenség!
  
  A mi fajunk Isten olyan legfőbb,
  Nincs nála szebb...
  Magasabbak leszünk lélekben,
  Hogy a gonosz mindenkit kihányjon!
  
  Győzzük le ellenségeinket, azt hiszem
  Fehér, orosz Isten velünk...
  Öröm lesz az ötlet,
  Ne engedd, hogy a gonosz behatoljon az ajtódba!
  
  Nos, röviden, Jézushoz,
  Mindig hűségesek leszünk...
  Ő egy orosz isten, figyelj!
  Azt hazudja, hogy Ő egy zsidó Sátán!
  
  Nem, sőt, mindenható Isten,
  Legszentebb családunk...
  Milyen megbízható Ő a tető,
  És a fia, Svarog isten!
  
  Nos, röviden Oroszország számára,
  Nem szégyen meghalni...
  És a lányok a legszebbek mind közül,
  Egy nőnek olyan ereje van, mint egy medvének!
  
  
  A TERVEK NEM VÁLTOZTAK
  Hitler egyszerűen nem változtatott az OKW tervén, és a Sztálingrád elleni támadást északról és délről egyaránt végrehajtották az A és B hadseregcsoportok. A támadást Mainsteinre bízták . Ennek eredményeként Sztálingrád tíz napon belül elesett minden oldalról. A szovjet csapatok pedig teljesen körülvették magukat. Ezt követően a Wehrmacht a Volga-part mentén a Kaszpi-tengerhez költözött. Hogyan reagált a Vörös Hadsereg? A center offenzíva nem volt túl sikeres.
  Ráadásul Japán megnyerte a Midway-i csatát, bár nem nyitott második frontot, de elfoglalta a Hawaii-szigeteket. És ezzel egy időben a szamurájok szárazföldi egységei India felé mozdultak el. A gyarmat megtartásához Nagy-Britanniának ki kellett vonnia néhány csapatot Egyiptomból, felhagyva a Fáklya hadművelettel.
  A németek kezében volt a kezdeményezés a keleti fronton. Sztálingrád gyors elfoglalása összeomlott a déli szárny. A Fritz a Kaszpi-tengerhez csúszott, és szárazföldön elvágta a Kaukázust. És akkor Türkiye belépett a háborúba. Hadserege, bár nem túl erős, meglehetősen sok, és képes bátran harcolni.
  A törökök már az első napokban bevették Batumit és körülvették Jerevánt. Igen, az eredményeik tisztességesek, hiszen a Vörös Hadsereget a német front megszorította.
  Meg kell jegyezni, hogy a nácik kihasználták azt a tényt, hogy a szovjet csapatok közvetlenül a vonatokról szálltak be a csatába, és részenként megverték őket. Ez természetesen negatív hatással volt a háború menetére.
  Sztálin is ideges volt és kiakadt - követelte, hogy bármi áron tartsa meg a Kaukázust.
  Röviden: Sztálingrád hősies védelme nem működött, és minden szétesett. És még a japán hadosztályok távol-keleti hiánya sem segített.
  A németek a Kaszpi-tenger partja mentén, Dagesztánba költöztek. Hogy ne gyűjtsenek port - de az erők egyenlőtlenek, ráadásul a Vörös Hadseregnek nagy nehézségei voltak az ellátással. És beugrott. És a Krautok aktívan bombáztak.
  Az Egyesült Államok szinte nem érintette meg a Harmadik Birodalmat, elterelve Japán győzelmei miatt. Nagy-Britannia valamelyest gyengült, és nem is került bajba! Most a németeknek túl sok repülőgépük volt, és valóban nyomást tudtak gyakorolni rájuk.
  Sztálin a legrosszabb tulajdonságait mutatta, és túl gyakran elvesztette a türelmét és kiabált, de nem hozta meg a legjobb döntéseket.
  Így elkerülhetetlenné vált a Kaukázus elvesztése.
  Az azerbajdzsáni határon már csata folyik.
  A szovjet lányok elkeseredetten harcolnak. Itt a szépségek elkeseredetten harcolnak.
  És nem vonulnak vissza, és nem adják fel. És a hátuk körül mászkálnak.
  Natasha, Zoya, Augustina és Svetlana hátulról vonszolták a német tábornokot. Ez király. A lányok térdre tették, és arra kényszerítették, hogy megcsókolja a mezítlábukat. Nagy lelkesedéssel csapta le őket! És megnyalta a lányok sarkát.
  A harcos lányok általában annyira szexiek és bájosak. Aztán adták a Fritz csatát.
  Natasha egy kitöréssel levágta a nácikat. Mezítláb gránátot dobott, és csicseregte:
  - Nagy dicsőségre!
  Zoya is lőtt és nyikorgott:
  - A szülőföldért és Sztálinért!
  Elvette, és csupasz lábujjával eldobta a gránátot. Szétszórta a nácikat, és felsikoltott:
  - A Szovjetuniónak!
  A lányok nagyon szépek és csodálatosak.
  Ágoston mezítláb is dobott egy gránátot, fogát kitárva fogta, és felszisszent:
  - Annyira harcolok! Mint egy terminátor!
  És Svetlana valami halálos és pusztító dolgot is elindít a csupasz lábujjaival. És újra énekelni fogja:
  - Barátságunk monolitikus, és ezt jelenti!
  Négy, úgy verekednek - ezek lányok! A vicces szépségek válaszként mutatják meg hosszú nyelvüket.
  A legmagasabb kategória harcosai. És hogyan fognak megütni, és hogyan fognak kiabálni veled.
  Úgy zúzzák a németeket, mint a bogyókat a préssel.
  Natasha lőtt, mezítláb gránátot dobott és énekelte:
  - A fény és a vörös zászló harcosai vagyunk!
  Zoya szintén csupasz lábujjjal indította el a gyilkost, és azt harsogta:
  - És harcolni fogunk Leninért!
  Aztán fogát kifejtve Augustine-ra vágott:
  - A nagy öröm nevében!
  És akkor Szvetlana mezítláb lőtt és gránátokat lőtt, üvöltve:
  - Ezt felvállaljuk és megfordítjuk!
  A négyen aktívan dolgoznak és lövöldöznek. Nos, ezek végül is olyan lányok, akik sokat tudnak a kiirtásról. És nem veszekednek így.
  És ahogy az igazi terminátoroknál kell... Magasra szálló harcosok. És szenvedélyük a pusztítás.
  Natasha ismét mezítláb dobott egy gránátot, és felszisszent:
  - Tökéletesen értem ezt a világot, mint az osztályharc súlyosbítását!
  Zoya is felszisszent, és puszta lábujjával halálos, hústépő gránátot dobott:
  - Melyik háznak lesz vörös zászlója!
  És akkor Augustine sorra került. Lekaszálta a nácikat, és puszta lábbal gránátot dobott - sziszegve:
  - Remek tér, ez a mi földünk és mindannyiunk!
  A harcosok valóban képesek eltépni egy fűtőbetétet is.
  És akkor Szvetlana mezítláb elhesseget egy gránátot, kilő egy sorozatot, és dühösen mondja:
  - Dühöng a tűz és a baktató ló!
  A lányok természetesen be lesznek kapcsolva. És összeütik a fejüket.
  Német részről pedig Gerd legénysége a T-4-en harcol. Ismét, ha egyszer beindul, nem fog felmelegedni, és nem lesz képes elnyomni az ilyen nyomást. A lányoknak olyan pokoli tűz van a szemükben.
  Lelövik magukat, és esélyt sem adnak a megváltásra. És nem tudsz ellenállni a fehér, gyöngyház fogaknak.
  A harcosok agresszívek és üvöltenek:
  - Vad aroma! Minden ellenséget a pokolba küldünk!
  Gerda tüzel, megüti a harmincnégyet és nyikorog:
  - Jövőbeli győzelmek!
  Charlotte mezítláb megnyomja a ravaszt, és gurgulázik:
  - Majd széttépünk!
  Magda is lőtt, megsemmisítette a T-26-ost és azt mondta:
  - Majd eláruljuk.
  És megrázta csupasz lábujjait.
  És Christina is mezítláb nyomja a pedálokat, és sziszeg:
  - Gratulálunk a bulinkhoz!
  A lányok természetesen szinte meztelenek bikiniben és mezítláb. És ugyanakkor rendkívül szexi.
  És támadásokat hajtanak végre a nem túl tökéletes, de hatékony T-4-gyel. És rálőnek az ellenségre. Semmiben ne engedj az ilyen lányoknak! És hogy kitárták a fogukat. És hogy pofáznak!
  Gerda magában ordít, csupasz lábujjjal lő:
  - Gerda szeret ölni, ez a Gerda!
  És ismét lövedékeket lő ki.
  Aztán Charlotte sorra lő, és ordít, kiüti a harmincnégyet:
  - Feltépem a gyomrukat!
  És mezítláb újra kezdi.
  És akkor Christina hozzáteszi a gyilkost. A csupasz lábujjak használata is.
  És üvölteni fog:
  - Az agresszivitás megtestesítője vagyok!
  Milyen dereka van, és faragott hasizmok!
  És akkor Magda fogja, pofon vágja és ordít:
  - Banzai!
  És a lába is csupasz és cizellált!
  A négy német nő megnyomja magát, és tényleg nyer. Rengeteg agresszió és életerő van benne.
  A harcosok a rudat használják és lőnek. Nem engedik el a Vörös Hadsereget.
  És a női pilóták is harcolnak az égen, és ezt mutatják is. Hogy a lelkük mérhetetlen.
  Itt a legújabb német Focke-Wulf. Gertrude van rajta. És ez a lány azt mutatja, hogy menőbb, mint a férfiak. Így csapkodja a fasisztákat. A legkisebb kegyelmet sem ad nekik. Gertrude kezdte az igazi harcot.
  És lelő egy szovjet jakot, és azt kiáltja:
  - Szuper lány vagyok!
  Aztán elviszi, és megmutatja a nyelvét. És újra felvállalja a teljes kiirtást. Ez a lány. És mezítláb és bikiniben is. Aztán LAGG lelőtt, és újra felüvöltött:
  - Pilóta tüzér!
  És hevesen fog nevetni. És akkor lebontja a PE-2-t. Egy ilyen lány, a legmenőbb terjedelemből és osztályból. Aztán ismét végrehajtott egy manővert, és légágyúkkal megsemmisítette a Jakot. És megpróbálja.
  - Én vagyok az ég farkasa!
  És hogy kicsavarja a fogát! És hogyan lehet megvadulni! Micsoda nagymama! Baba minden nőnek!
  De persze a fasiszták délen is támadni próbálnak.
  Ott különösen Helga pilóta harcol az ME-109-en. És olyan sikeresen, hogy töredékek repülnek el a britektől.
  Egy lány megütött egy Mustangot és ezt énekelte:
  - Lila köd lebeg felettünk!
  Általában milyen jó mezítláb és bikiniben küzdeni. Milyen praktikus ez! És nagyon kényelmes.
  Helga pilóta. A Führer elég okos volt ahhoz, hogy meghallgassa a tanácsokat, és beengedje a lányokat a tankokba, repülőgépekbe és a hadseregbe. És mennyivel jobban ment a Krauts.
  Ők maguk sem számítottak arra, hogy a nők teste ennyire hatékony. Itt Helga híresen lendületet vesz és elszámol.
  A lány mezítláb nyomkodja a pedálokat, és ordít:
  - Olyan elragadó kis tehén vagyok!
  Helga lelő még két angol gépet, és nyikorog:
  - Mögöttem német katonák állnak sorban!
  És lelőtt egy bombázót is! Micsoda lány! Minden lánynak egy nagy és menő harcos. Ha mégis kiirt, azt is minden szertartás és szánalom nélkül teszi.
  Nagyon szexiek itt a lányok!
  Rommel csapatai pedig átszakítják a sivatagot, anélkül, hogy megvárnák a további erők érkezését. Nyernünk kell, tehát muszáj. A legendás "Sivatagi róka" parancsnok már hozzászokott a felsőbb erőkkel való harchoz. És a katonái is ilyenek. Itt van például egy válogatott női SS-harcos társaság. December elején szállították át őket, amikor a front megrepedt, a németek visszavonultak, a britek pedig éppen ellenkezőleg, áttörtek, elengedték Tolbukot, és azzal fenyegetőztek, hogy kidobják a Wehrmachtot afrikai földről.
  Aztán a megszállott Führer azt javasolta: helyezzen át egy nőstény tigris zászlóaljat. Nem azért, mert a hölgyek megváltoztatják az erőviszonyokat, hanem azért, hogy a férfiak, főleg az olasz férfiak szégyelljék magukat, és sokkal agresszívabban, ügyesebben küzdjenek. Hiszen ha a kemény edzéseken megedzett elit lányok előrébb járnak, akkor a férfiak nagyon szégyellik magukat.
  A harcosok csak bikiniben harcoltak, speciális krémeket használva védekezésül. Hat hónapig csupasz, lányos lábuk annyira bekásodott, hogy nem féltek a serpenyőként forró homoktól, a barnulástól pedig bőrük étcsokoládé színt kapott. És sokaknál már több tucat holttest van a hátuk mögött.
  Margot és Shella két nagyon fiatal, de már harcedzett árja. Ők a legfiatalabbak a társaságban, de fél év alatt már megszerezték az I. osztályú Vaskeresztet (másodosztályú, a zászlóaljból már mindenkinek volt), könyörtelenek, kedvesek.
  Margotnak tűzszínű haja volt, Shella pedig hófehér szőke volt, egy kis mézzel. Itt harcolnak, visszaverik az ellentámadásba lendülő brit tankok rohamát. A Matildák erős páncéljukkal előre haladnak. Következik az átjárható Cromwellek erősen robbanásveszélyes lövedékekkel és könnyebb járművekkel. A lányok a homokba temették magukat. Hiába lőni az ilyen tankokat frontálisan. El kell kerülnünk, hogy észrevegyék őket, és akkor...
  A "Matilda" és a "Cromwell" körülbelül harminc tonnát nyomnak, és amikor áthaladnak az agyagos homokba ásott árkok felett, ijesztővé válik. Lezuhan a csupasz, lebarnult nyakadra, és érzed magadon a barom gépek iszonyatos súlyát. Itt van ugyanaz a "Cromwell", egy tipikus vas 70 mm-es ferde páncélzattal, amelyet még egy 88 mm-es fegyver sem mindig képes elviselni. Brit, nagyon csípős benzin és motorolaj illata van. A lányoknak megvannak a maguk meglepetései, könnyű gondjaik. A Faustpatrons legelső modelljei. Mivel a férfiak szokás szerint először a hölgyeket engedik el, így ők tesztelik a legújabb és a várakozásoknak megfelelően ígéretes fegyvereket.
  De a lányokat is a nácizmus álszent jelszavával ellentétben: "a háború a férfiak dolga, a nőknek békét!" - a dolgok sűrűjébe helyezték.
  A gyalogság azonban lemaradt, ami azt jelenti, hogy van esély a lövészárkokban ülni és nyerni.
  Shella suttogva mondja, félve tüsszenteni az orrlyukait eltömő árokból hulló homoktól:
  - Csak a csatatéren való öregedés teszi lehetővé, hogy elkerülje a határidők elmulasztása miatt elrohadt győzelmi pezsgő erjedését!
  Margo beleegyezett:
  - Akinek nincs kitartása, az átéli a vereség savanyú borát és a veszteség keserű italát!
  De a Matildák, Cromwellek és egy tucat könnyű mongúz már mögöttük vannak. Most jött el az aratás órája.
  Shella, akinek egykor gyöngyházfényű haja megszürkült a portól, és csupasz sarkát a forró homokon támasztja, gondolatban Szűz Máriához és más szentekhez fordul, mondván: ne hagyj cserben. Az ujj simán nyomja a kilincset, így a kumulált töltés közvetlenül a gáztartályba kerül.
  Margo meghúzza magával a ravaszt, szintén lassan. Utána mindkét lány kézzel megveregette egymást. A töltetek közvetlenül a tatba ütköztek, majd a gáztartályok felrobbannak. A narancssárga lángok hullámhabként fröcskölnek a levegőben, és valaki szitkait hallani.
  Aztán a brit tankok rövid torkolatát az ütések különös csövekké csavarják fel.
  A tigrislányok pedig bátran vetik gránátokat az ellenségekre. És a töredékek minden irányba repülnek, tüzes macskamancsként hasítják át a páncélt, a halmozott részecskék pusztító folyama.
  Itt a női düh, mondván, hogy a német nőkre semmiképpen sem jellemző a nyugalom. És tudják, hogyan kell harcolni... És hagyja, hogy a támadás megfulladjon.
  Sokkal könnyebb visszaverni a gyalogság támadását, amely általában arabokból és feketékből áll, akiket razziák vagy különféle ígéretek révén toboroztak. Látva, hogy a tankok kiütöttek, és komoly ellenállás van előttük, az első veszteségeknél visszahúzódtak.
  Nos, és akkor teljesen áttérnek az általános repülésre. Mivel ez a stílus - sértsd meg a gyengéket, legyen így a szörnyetegeknek!
  Amikor a támadás végül elhalt, és a lányok este folytatták futásukat a sivatagban, séta közben beszélgettek. Shella megkérdezte Margottól:
  - Szerinted mi még mindig Alexandriában leszünk?
  A tűzharcos magabiztosan válaszolt:
  - Szerintem legkésőbb novemberben, esetleg októberben végre elfoglaljuk Egyiptomot.
  Shella logikusan, és nem figyelt a viszketésre a bőrkeményedéses talpában, a forró homoktól, azt javasolta:
  - Amikor ez a szög a hasunkban, a máltai bázis megsemmisül, jobb lesz az utánpótlás, ahogy újabb egységek érkeznek, az ellenségnek már esélye sem lesz.
  Margot körülnézett, hogy lássa, mennyi idő van még hátra a nap lenyugvásáig. Hogy végre lefeküdjek és jól aludjak. A vöröslő csillag közelsége a horizonthoz megnyugtatta a harcost. Lustán megjegyezte:
  - Azt hiszem, a Führer nem fogja kihagyni, hogy megismételje a csodálatos krétai landolást Peru-Habor és Midway után. Csak ezúttal ténylegesen lerombolják Máltát.
  Shella káromkodva kiáltott az égbe:
  - A Mindenható változtassa pokollá az összes brit bázist.
  A nap végre elbújt a horizont mögé, véget ért az év leghűvösebb napja, október 21. És ezzel megkezdődött a Jegesmedve hadművelet. Miért fehér? Ravasz félretájékoztatás, hogy az emberek azt higgyék, hogy északról beszélünk, de valójában a bokszoló zúzós kilengése délen van.
  A legnagyobb brit bázis valóban pokolian nézett ki. Több mint ezer, a teljes keleti frontról összegyűjtött, tisztességes harci tapasztalattal rendelkező bombázó támadta meg, kísérő vadászgépekkel együtt. A britek persze régóta harcolnak, de nem számítottak ilyen erőteljes masszív támadásra. Valóban, ki hinné, hogy a Krautok úgy döntenek, hogy leleplezik a frontot, még akkor is, ha az ellenség átmenetileg elcsendesedett. De a brit katonákat most könyörtelenül verik. Például a hajóikat megtámadja a Yu-87, a híres "dolog". Nem túl gyorsak, de a (korukhoz képest) legmagasabb bombázási pontosság birtokában kínozzák az öblökben megbúvó brit flottát. A modernebb Focke-Wulfok sem maradnak el, köztük még maga a legendás von Rudel, a támadórepülőgépek királya is. A legerősebb szovjet csatahajó, a Marat csatahajó elsüllyesztéséről ismert.
  Például Richard tizedes azt látja, hogy keselyűk legurulnak a dombról, mint egy szán. Számos német bombázó bukkan elő egy jéglyukból, mint a ragadozóhalak. A már érett angol félve leteszi a telefont. Még soha nem látott ilyen szörnyű látványt. A szirénák nagyon későn szólalnak meg, miután a bombák felrobbantak. A robbanáshullám feldobja a brit katonákat, a levágott karok és lábak különböző irányokba repülnek. Az egyik vassisak felforrósodott, és arcon találta a tisztet. És hogyan kiált:
  - Churchill elkapott! Hitler király!
  A brit légelhárító ágyúk nem kezdtek el azonnal tüzelni, hanem csak akkor, amikor egyszerre több ezer bomba esett le. Az ellenség mindent helyesen számolt ki: egyetlen bomba sem mehet kárba. Tehát törje össze az ellenséget, és üsse. Minden szektor előre meg van jelölve a térképen. Ráadásul a pimasz britek nem is álcázták magukat rendesen. Sok légelhárító ágyújuk jól látható, és elsőként sodorják el őket.
  Itt egy 85 mm-es, harminckét méter hosszú légelhárító ágyú csövét feldobták, és kormánykerékként meggörbültek a levegőben. Ezt követően lezuhant, összezúzva öt angolt. Az egyik feketének felszakadt a hasa, és kiestek a belei.
  És bombák zuhantak, és minden lángokban állt, dübörgött egy üzemanyagraktár, robbanni kezdtek, szinte az egész csontvázon szétszórták a lövedékeket, majd egy másik raktárt találtak el. Mindennek a tetejébe a Yu-87 és Focke-Wulf burkolatába szerelt szirénák bosszantóan üvöltöttek, vad rémületet keltve a feketékben és a gyarmati csapatok közül az arabokban. De úgy tűnik, a fehérek ugyanúgy félnek.
  Például két brit fregatt ütközött, olyannyira, hogy a kazánok dübörögtek. És még a felszállt fregattok törmeléke is felrobbant a levegőben, mint az aknázott mezők, és a cirkáló egyszerűen a fenékre süllyedt.
  Az angol "Cromwell" tank rövid torkolattal, de tisztességes sebességgel és meglehetősen erős frontpáncélzattal pánikszerűen felgyorsult, és saját raktárát döngölte, még egy tucatnyi elkeseredett katonát is szétzúzva az út során. A káosz nőtt. Az angol repülőgép-hordozó ereszkedni kezdett, és az erős dreadnought tüzet nyitott... a parton, ahol saját katonái nyüzsögtek.
  És ebben az alvilágban két ember teljesen háborítatlanul maradt. Egyikük egy indián volt, lassan pipára gyújtott, a másik pedig egy nő, egyértelműen arab származású, de katonai egyenruhában. Ők ketten nem figyelnek a rohanó halálra. Vagy inkább a megsemmisülés lovasainak egész hordája játszott egy szokatlan kártyajátékot. Ötvenkét lapos játék volt jokerekkel, méghozzá a vörösbőr által kitalált szabályok szerint.
  Egy arab nő kijelentette:
  - Viszont nagy a zaj! És miért kell ekkora pánikot kelteni?
  Az egyik katona, akinek a hátát repesz vágta, majdnem belerohant az indiánba, de hanyagul eldobták, mint egy cicát. Vércseppek hullottak a vörös bőrű arcra, és mosolyogva lenyalta őket. Aztán észrevette:
  - A hangoskodás gyenge, sápadt arcú embereknek való. Mi, apacsok így gondolkodunk - ha nincs ellenség, akkor megjelenik az ellenség - még jobban!
  A sötét nő megjegyezte:
  - Ez tipikus gyengesége azoknak, akik Krisztus hitét vallják. Szeretnek áldozatról beszélni, de nem áldozzák fel magukat.
  Az indián gyorsan bólintott:
  - A rend olyan alapra épül, ahol a cement a hit, a homok pedig az akarat! A hit aranyszív, az akarat pedig vasököl! Csak a sápadt arcúaknak nincs se egyik, se másikuk.
  . FEJEZET 5. sz
  És van egy lány is a német bombázón. Ebben az esetben Viola. Nagyon szép szőke, párja Nicoletta. És mindkét lány nagyon szexi. Egy bombát ledobnak a magasból. És a harcosok mezítláb és bikiniben vannak.
  A lányok magukban ordítanak:
  - Olyan tolvajok vagyunk, hogy szupermenők vagyunk!
  Nicoletta bombákat is köp ki a törzsből. És elpusztítja az ellenséget. A britek így értik.
  Viola felülről is gyilkos bombát indít. És megöli az Oroszlán Birodalom harcosait.
  És azt is, hogyan jár:
  - Félelmet keltek Nagy-Britanniában!
  És mezítláb rázza. És énekelni:
  - Széttépjük Churchillt!
  A Yu-188-as lányok nagyon jók a bombadobásban. Az autójuk új és fejlettebb. A pisztoly kialakítása nagyon gyors tüzelésű.
  Így a lányokat és egy angol vadászgépet lelőtték.
  A gépük elég gyors. A harcosok ismét mezítlábukat használják a pusztítás felszabadítására.
  Viola üvölt:
  - Minden ellenségemet a koporsóba kergetem!
  Nicoletta üvölt:
  - És dobom az ellenséget!
  És hogyan tudja fogni és megrázni a mezítláb!
  Ezek a lányok, és hogyan verik meg az ellenségeket. És ne hagyd abba. Valódi árják.
  És amikor csavarják és rázzák a csupasz melleiket.
  És megint bombákat dobnak.
  És vannak lányok itt, más repülőkön. Itt van Éva, aki bombákat dobál. Elpusztítja az angolokat és énekel:
  - Nagyon király vagyok!
  És Éva is mezítláb pedáloz.
  De Viola ismét ledobja a bombát, és üvölt:
  - Vad lány vagyok, tíz férfit akarok egy óra alatt, ami nagyon klassz és csodálatos!
  Több égő brit katona rohant a vízbe, hogy elmossa a lángokat. Még a vízbe lépéstől is forrt, sikolyok és vad nyögések hallatszottak. És véres körök kúsztak a tengeri habokon, eleinte sűrűek, majd fokozatosan szétterülve és elsápadtak. A Föld egykor legnagyobb és legkiterjedtebb birodalmának harcosai pedig elvesztették emberi megjelenésüket. Az arab nő megvetően felhorkant:
  - És ezek a férfiak burka viselésére kényszerítenek bennünket!
  A vörös ember ravaszul hunyorogva megjegyezte:
  - Nyilván a fenyegető tekinteted megijeszti őket!
  Az arab nő gúnyosan kihúzta a fogát, és így szólt:
  - A nő lágysága hasonló a páncél keménységéhez, csak sokkal halálosabb és sokoldalúbb a védelem!
  A németek inkább azonnal, teljes erejükkel támadtak, egy bokszoló taktikáját, aki az ellenség felkészületlenségére számítva azonnal teljes erejével az ellenség felé rohan. Amikor ellenséges repülőgépek tucatjai égnek a repülőtereken, és nem tudnak felszállni. Amikor a saját bombáik felrobbannak a Lancasterben, és mindent elpusztítanak körülöttük. Kemény, de hatékony taktika. Így az alvilág szimfóniája elérte ereje csúcsát, majd kezdett alábbhagyni.
  De ez természetesen nem ért véget: a légideszant hadosztály akcióba lépett. Míg a britek ilyen kezelés után járnak, egyáltalán langyosan szedhető. Szerencsére a leszálló vitorlázórepülőket már a szükséges mennyiségben legyártották, és a vontatási módszereket is finomhangolták. Talán a mai világ legjobbja.
  Repülnek tehát, nem úgy, mint a sárkányok - lassabban, de elég gyorsan, sőt Wagner - Hitler kedvenc remekműve - zenéje kíséretében. Ki emlékezett még élőben az "Apokalipszis" című filmre, ahol az amerikaiak ezt a zenét használták a vietnamiak megtámadására. Mennyire megijesztette őket. Tehát itt van Wagner, és mennydörgő motívumok, erősítőkön keresztül. Az ejtőernyősök foszforral kenték be az arcukat, és kifestették magukat; hátborzongatóan néznek ki, mint az alviláguk démonai. Szintén pszichológiai hatás alapján. Ezenkívül néhány reagenst és néhány magnéziumforgácsot adtak a foszforhoz, hogy legalább rövid ideig ragyogást okozzanak. Olyan hátborzongató, különösen a füstös ragyogás és a számos tűz hátterében. Még gépfegyverük is van, szintén sárkányszáj alakúra álcázva. Aztán ütnek a dallamos német és elfogott géppisztolyok. És a lekaszált, széttépett sorok a győztesek csizmáira hullanak. És sokan egyszerűen inkább feladják, annak ellenére, hogy sokkal több a brit, mint a német.
  Egy indiai és egy arab nő bújt meg egy kis, gondosan álcázott lyukban. Redskin megjegyezte:
  - Hát felszántottuk őket!
  A fekete hajú nő meglepődött:
  - Azt mondod, mi? Talán ránk gondolsz?
  Az indián negatívan megrázta a fejét:
  - Nem! A sápadt arcok verik a briteket, és ez jó jel! És ha eljön az ideje, eljön a mi ünnepünk is! Mikor szabadítják fel az indiánok a kontinensüket!
  Az arab nő megvetően felhorkant:
  - Véletlenül igényt tart a világ feletti hatalomra?
  Az indián szeretettel, mintha egy értelmi fogyatékos gyereknek magyarázna, elvigyorodott:
  - Aki túl sokat akar kapni, annak általában semmi sem marad! Szóval ínycsiklandó a nagykanál!
  A Führer persze nem látta, mit csinálnak sólymai és sólymai, de elvileg sejtette, hogy a német katonai gépezet mindent pontosan megold. Általánosságban elmondható, hogy a német katonai offenzív műveleteket egészen a Kurszki dudorig magas szakmai színvonalon hajtották végre. Vannak, akik szabványnak is nevezik őket. Még az is furcsa, hogy egy ilyen gép megcsúszott, majd teljesen szétesett.
  A lányok pedig hasonló álmot látnak, egyfajta prófétai látomást, amit egy kemény parancs szakít meg - kelj fel!
  
  
  MÁSODIK MICHAEL CÁR
  II. Miklós merénylet áldozata lett Japánban. Még akkor is meghalt, amikor trónörökös volt. Egy híres merénylet, amely a valós történelemben történt. Tsarevics Miklós megsebesült, de csodával határos módon túlélte.
  De nem történt csoda. Ez a szerencse Oroszország történetének legszerencsétlenebb cárjának. Miklós meghalt... És vele együtt meghalt a nagy vesztes is, aki persze akaratlanul is, de mégis lerombolta a királyi birodalmat és dinasztiát.
  1894-ben pedig, tizenöt évesen, II. Mihály lépett a trónra. Miklós cár testvére. Az ember általában nem hülye, elég kemény és bátor. Mihail Alekszandrovics Romanov egy vad hadosztályt vezetett az első világháború alatt, és kitüntette magát a csatában. Általában keményebb ember volt, mint Nikolai, magasabb, kifejezőbb arcú. Okosabb volt? II. Miklós nem egy hülye, tehetséges ember. De még mindig nem elég kemény, erős akaratú, és királynak született. Plusz természetesen II. Miklós problémái, különösen a feleségével.
  Mihail semmivel sem hülyébb a bátyjánál, és ami a legfontosabb, szerencsésebb... Nos, Nyikolaj, még mindig rossz név a cároknak. És Nikolai volt az első, aki elbukott. A kezdetektől fogva a dekambristák lázadása. Aztán az Iránnal folytatott háború sikertelen kezdete. A győzelem meglett, de hódítás nem sok volt. Irán pedig eleve nem riválisa Oroszországnak. Háború Törökországgal. Szintén nem túl sikeres eleinte. A győzelmek pedig sok vérbe kerültek. És kevés a hódítás.
  Aztán a kaukázusi háború csaknem negyven évig Shamillal. És ez rossz, a terjeszkedés befagyott. És végül vereség a krími háborúban. És a pletykák szerint Miklós cár volt az első, aki öngyilkos lett.
  Igen, annak a királynak nem volt szerencséje. Első Mihály... Uralkodott a bajok idejében. Megmentette Oroszországot. Néhány várost meghódított Lengyelországtól. Némi előrelépés történt Szibériában. Nem élt azonban sokáig. De a király általában normális volt. És komoly defektek nélkül.
  Mihail Romanov politikája ugyanaz volt, mint II. Miklósé: terjeszkedés Kínába és Keletre. Port Arthur építése. Diplomácia Németországgal, felkészülés a háborúra Japánnal. Természetesen nyilvánvaló volt, hogy nem nélkülözhetjük a háborút a Felkelő Nap országával. Kár, hogy aktívan fegyverkezett. Az ifjú cár pedig dicsőséget akart, hódítást akart, meg akarta teremteni a Sárga Oroszországot. Emellett nyilvánvaló volt, hogy Kína azt ígérte, hogy a jövőben kolosszális hatalommá válik, és jobb lenne most megosztani. Miközben töredezett.
  Japán megtámadta az orosz osztagot Port Arthurban.
  Aztán elküldték Makarov admirálist. Ezúttal nem volt halál. Részben azért, mert Mihail nem engedte, hogy Carevics Kirill beavatkozzon Makarovba, és nem volt a hajón. És ez egy kicsit megváltoztatta az útvonalat.
  Makarov admirális képezte ki a századot. Aztán amikor a japánok aknákba kerültek, meg tudta támadni a togói flottát.
  A tengeri csata az orosz flotta meggyőző győzelmével végződött. Később azonban a japánok ostrom alá vették Port Arthurt. De nem sokáig. Mihail eltávolította Kuropatkint, fiatalabb és tehetségesebb parancsnokot nevezve ki. És ismét szárazföldön arattak győzelmeket.
  Japán általában vereséget szenvedett a tengeren. És akkor a csapatok partra szálltak.
  A szamuráj megadta magát. Oroszország visszaszerezte a Kuril-szigeteket, elfoglalta Tajvant és Koreát.
  Ezt követően számos kínai tartomány önként a birodalom részévé vált, létrehozva a Zheltorossiya-t. A királyi birodalom terjeszkedett és virágzott.
  Nincs duma, nincs felesleges demokrácia. Nem élet, hanem kegyelem! Az ország gyors fejlődése. De természetesen az első világháború elkerülhetetlen volt. És most eljött a sárkány órája.
  De ekkorra Oroszország már rendelkezett a "Luna"-2 könnyű tankokkal, a Mengyelejev fia által tervezett "Nagy Péter" nehéz tankokkal és a világ legerősebb bombázóival: "Svyatogor" és "Ilya Muromets". Akkora volt már az erő!
  És az orosz hadsereg az első napoktól kezdve győzni kezdett. A cári csapatok száma pedig annak köszönhető, hogy Kína már félig annektált volt, nagy volt.
  Az orosz csapatok Kelet-Poroszországban legyőzték a németeket, és körülvették Königsberget. Lvovot és Przemyslt is azonnal elvették. Oroszországnak túl sok katonája és nagyszámú könnyű, mozgó harckocsija volt. Amelynek nem volt egyenlő, és félelmetes erőt mutatott. Egyik sereg a másik után esett el.
  Az orosz hadsereg már elfoglalta Budapestet.
  Németország nehéz helyzetbe került. Az orosz csapatok már közeledtek az Oderához. Olaszország is hadat üzent Ausztriának. Igaz, az Oszmán Birodalom belépett az Oroszország elleni háborúba. De ebből csak vereség és vereség lett minden fronton.
  Az orosz csapatok már átkeltek az Oderán. Télen pedig elkezdték megrohamozni Berlint. Nem volt semmi, ami megtartotta volna a várost. Tehát a németeknek még mindig sok erejük van lekötve Nyugaton.
  Wilhelm és főhadiszállása pedig sietve kihirdette a békét, vagy inkább megadja magát.
  A háború csak hat hónapig tartott. Az orosz csapatok elfoglalták Isztambult. Türkiye-t pedig II. Mihály cár serege foglalta el.
  Ezt követően megkötötték a békét Peterhofban. Ausztria-Magyarország felbomlott és megszűnt létezni. Galícia és Bukovina orosz tartományok lettek. Csehország és Szlovákia királyság lett II. Mihály cár vezetésével. Magyarország is elismerte uralkodójának az orosz cárt.
  Krakkó és más vidékek bekerültek a Lengyel Királyságba. Kelet-Poroszországot elvágták, Danzig orosz város lett. Kis-Ázsia és Irak nagy része Bagdaddal együtt orosz lett. A britek csak Bászra tartományt és Palesztinát kapták meg, Franciaország pedig Dél-Szíriát.
  Megalakult a jugoszláv királyság is, amelyben II. Mihály társuralkodó lett. Kicsit kiragadtam magamnak és Olaszországnak. Így Oroszország jelentős hódítóvá válhatott. És kisebb költségek mellett kisebb veszteségeket szenvedett el. De Németországnak így is ki kellett fizetnie Oroszországnak a jóvátétel nagy részét. Lenyűgöző győzelem!
  . FEJEZET 2. sz.
  Ezt követően még több kisebb háború volt. Oroszország elfoglalta Afganisztán nagy részét - a déli része Nagy-Britanniához, Irán kétharmadához került - a déli része szintén brit volt. Aztán a cári, francia és brit csapatok végül felosztották a Szaúd-félszigetet. Hegemónia keletkezett. Japánnak sikerült néhány német birtokot is megszereznie magának.
  1929-ig a gazdasági növekedés az egész világon megfigyelhető volt - a legerősebb Oroszországban. De a nagy gazdasági világválság következett. Ez az, ami Hitlert hatalomra juttatta Németországban.
  Oroszországban is megnőtt a forradalmi és sztrájkhangulat. 1931-ben azonban új háború tört ki Japánnal Kína miatt. Oroszország erősebb volt, és a flottát Makarov admirális méltó utódja - Kolchak admirális irányította.
  Győzelem, partraszállás és Japán az összes csendes-óceáni birtokával együtt Oroszország tartományává vált. És II. Mihály cár és Japán császára is. Igen, ez olyan jól sikerült. A világuralomért folytatott küzdelem azonban nem ért véget.
  Hitler növelte erejét. És létrejött egy koalíció: Németország, Olaszország, Oroszország, Nagy-Britannia, Franciaország, Hollandia, Belgium és az USA ellen.
  1940-ben a cári hadsereg ténylegesen befejezte Kína meghódítását, és francia, holland és angol birtokokba futott be.
  Hitler 1941. június 22-én kezdte meg a háborút Franciaország megszállásával. A Führernek nagyszerű terve volt, és Mainstein zsenije volt. Oroszország offenzívát indított az ázsiai és afrikai brit és francia gyarmatok ellen. Ez egy olyan kegyetlen háború.
  Oroszország már a népesség tekintetében az első helyet foglalta el a világon, hadseregét a legjobb és legfejlettebb harckocsikkal és repülőgépekkel szerelték fel. Már tömeggyártásban vannak a helikopterek, vadászrepülők, támadórepülőgépek, bombázók, beleértve a repülőgépeket is! Általában valahogy minden remekül megy.
  Hitler másfél hónap alatt elfoglalta Franciaországot, Belgiumot, Hollandiát és Dániát! A cári Oroszország elfoglalta Norvégiát és Svédországot. Valamint India, Indokína, Dél-Irán, a Szaúd-félsziget és belépett Egyiptomba.
  A gyarmati angol és francia csapatok alacsony harci képességükkel és nagyon alacsony katonai szellemükkel tűntek ki - gyakorlatilag ellenállás nélkül megadták magukat.
  Hitler maga akart Afrikába költözni, de Spanyolország ellenezte Németországot. Aztán a fasiszták megtámadták a Franco-rendszert és legyőzték. Aztán Portugália. Egy heves támadás után elfoglalták Gibraltárt!
  Ezután Oroszország és Németország meghódította Afrikát. Itt a nagy terek, dzsungelek, sivatagok és az utak hiánya nagyobb akadályt jelentett, mint Nagy-Britannia, Franciaország és Portugália gyenge és zavart gyarmati csapatainak ellenállása.
  Területek elfoglalására került sor. Epizodikus csaták, fókuszos ellenállás. Még mindig az orosz tankok a legjobbak és jó manőverezőképességgel, különösen a közepes: "Nikolaj", amelyet a japánok által megölt Tsarevics Miklósról neveztek el.
  Ha azonban tudná, milyen gonosz sorstól mentette meg Oroszországot a szamuráj Tsuda Sanzo , akkor a szentpétervári Eiffel-torony emlékművét lebontották volna. Vagy talán róla nevezted el a tankot.
  Mindenesetre a "Nikolaj"-3 egy viszonylag könnyű tank volt - harminc tonna alatt, mobil, dízelmotorral. Sebessége nagyobb volt, mint a legendás harmincnégyesnek, homlokpáncélja vastagabb és lejtősebb, sziluettje alacsonyabb volt, hosszabb csövű fegyvere volt, igaz, hasonló, 76 mm-es kaliberű.
  Bármit is mond, Oroszország elfoglalta Afrika több mint kétharmadát, a többi Németországba és Olaszországba került. Az 1942. májusi hatalmas bombázást követően pedig a csapatok közös orosz és német partraszállása következett Nagy-Britanniában. A harcok mindössze két hétig tartottak, és Angliát és Írországot megszállták.
  Egy hónappal később pedig elfoglalták Írországot.
  Amerika meglehetősen passzívan viselkedett, félt attól, hogy ilyen veszélyes háborúba keveredjen, de így is segítette Nagy-Britanniát erőforrásokkal. Ezért Hitler, Mussolini és II. Miklós úgy döntött, hogy a gazdaságilag legerősebb hatalommal végez.
  Ráadásul Oroszországnak közös határa van Amerikával Alaszka mentén. És már építettek egy vasutat Csukotkára - ami nagyon hasznos a háborúban!
  És most megmozdul az orosz, cári hadsereg... És belép Alaszkába. De az amerikai tankok még csak nem is mennek az oroszok ellen. Ez történt.
  Az orosz csapatok 1942. szeptember 1-jén kezdték meg a partraszállást Alaszkában... És nagyon sikeresen haladtak előre.
  A hídfő gyors bővítése. És mint mindig, gyönyörű orosz lányok vesznek részt a csatákban.
  A legújabb Nikolai-4 harckocsin vannak. A harcosok mezítláb, csak bikinit viselnek. És van egy erősebb, 85 mm-es hosszú csövű fegyverük: a Sherman mennydörgése.
  Már november van, leesett a hó, de a gyönyörű lányok: Natasha, Maria, Aurora és Svetlana nem ismernek fel semmilyen ruhát, és szinte meztelenül harcolnak.
  Itt a harcosok lövöldöznek és egy Sherman kagylóból származó pontos találattal törnek össze. Kitárták a fogukat. Natasha tüzelt és üvöltött:
  - Mindenkit megvertem a királyért!
  És hogy tüzel még mindig!
  Aztán Maria lövöldözni fog, és olyan pontosan, hogy letépi a Sherman tornyát.
  Elvette, és a Twitteren írta:
  - Én vagyok az a lány, aki fémet vág!
  És akkor Aurora lövedéket indít. Ráadásul pontos és világos.
  A harcos nyikorog:
  - A legmagasabb műrepülés!
  És akkor Szvetlana minden dühös erejével megrúg. Szőke lány pusztító. És visít:
  - A pokol démona vagyok!
  És mind a négyen a maguk útját követik, áthaladnak Alaszka déli részén.
  És itt az Alexander-4 tank, egyben a legújabb modell gyönyörű lányokkal. Egy erős, 130 mm-es hosszú csövű fegyver, nyolc géppuska és egy öt gyönyörű lányból álló legénység bikiniben.
  Mennek és lövöldöznek is, kiütik az amerikaiakat, behatolnak a Shermanokba.
  Alenka csupasz lábujjjal kieresztett egy lövedéket, és ezt énekelte:
  - Mihály cár dicsőségére!
  Lövés közben Anyuta támogatta, lekaszálta az amerikaiakat:
  - Nagy király!
  Ágoston is ütött, megtörte a Shermant, sziszegve:
  - Békéért, munkáért, birodalomért!
  Mirabela ezután tüzet nyitott. Ő is összetörte az ellenség páncélját, és felszisszent:
  - Az új orosz rendért!
  Aztán az olimpia kilőtte a lövedéket, ahogy dörömbölt és üvöltött:
  - Olyan hatalom és fájdalom vagyok az ellenség számára!
  A lányok jól viselkednek és tüzelnek. Smaragd és zafír szemükben az alvilág lángjai.
  A legújabb, minden szögből áthatolhatatlan Alexander-4 tank pedig előremegy, és csépeli az amerikaiakat. Ilyen a bemutatás és a feltétlen rombolás.
  A lányok pedig fagyosak, csak bikiniben vannak, és szinte meztelenek - gyönyörűek! Macskát viszünk magunkkal!
  Alenka lövedéket fog lőni egy amerikai autóra. Hogyan döngöli és énekli:
  - Világsztár vagyok!
  És akkor Anyuta fogja, és elengedi, levágja az ellenséget, és felszisszen:
  - És dicsőség a birodalomnak!
  És akkor Ágostont eltalálja egy lövedék, lekaszálja az ellenséget, összetöri az ellenség páncélját és nyikorog:
  - Vörös hajú és szemérmetlen lány vagyok!
  És akkor Mirabelát szandálozzák. És halálos lövedéket fog kilőni az ellenségre. Le fogja tépni a tornyot, és kiáltja:
  - Ram a kosból!
  És akkor kerül sor a gyönyörű hősolimpiara. Ez fogja kilőni a leghalálosabb lövedékeket. Összetöri az ellenséges tankot, és azt kiáltja:
  - Elsöpörök mindenkit!
  Itt jön egy hetven tonnás tank, és megsemmisíti az ellenséges redoutokat. És könnyen mozog a hóban - a motor a legújabb - gázturbina! Egy ilyen autót nem lehet olyan könnyen megállítani.
  Alenka énekli:
  - Senki nem állít meg minket! Senki nem fog minket legyőzni! Az orosz farkasok széttépik az ellenséget! Orosz farkasok - tisztelgés a hősök előtt!
  És ismét csupasz lábujjait használva, a ravaszt megnyomva, eltalálja az ellenséget. Micsoda lány!
  Anyuta is leesett a csupasz lábával, és felsikoltott:
  - És remekül vagyok!
  Aztán Ágoston lövedéket indít, és felüvölt:
  - Vad lány vagyok!
  Mirabela pedig valami teljesen gyilkost fog kiadni és ordítani:
  - Új, hajthatatlan határok felé!
  És olyan rózsaszín és hosszú a nyelve.
  Aztán az olimpia le fogja verni az amerikaiakat, és ez nagyon jól sikerül.
  Nos, általában egyértelmű győzelem látható. Ezt a csatát megnyerték, és az orosz és a cári csapatok haladnak előre.
  1942. december végén már egész Alaszkát elfoglalta a cári hadsereg, Kanadában pedig harcok folytak.
  A tankok mellett női pilóták is harcolnak sugárhajtású repülőgépeken. Az USA-ban sok a repülés, de a minősége nagyon rossz. Nem lehet összehasonlítani az orosz gépekkel. Amelyek a terminátorok intenzitásával zúzzák szét az ellenséget.
  És a lányok, Anastasia és Margarita a Jekaterina-6 repülőgépeiken, milyen hatékonyan gyűjtik a számlákat.
  Anastasia nyolc amerikai gépet lőtt le öt repülőgépágyú egy-egy robbanásával és visítással:
  - Én csak egy szuperosztályú harcos vagyok!
  És mezítláb nyomja a pedálokat.
  Margarita tíz amerikai gépet lő le egy sorozatban, és nyikorog:
  - És még egy osztállyal feljebb vagyok!
  Anastasia csupasz lábujjával megnyomja a ravaszt, és az ellenségre csap. Elüti az amerikai hadsereg hét járművét, és nyikorog:
  - Olyan harcos vagyok, hogy a király el van ragadtatva!
  Margarita is elengedi a gyilkost, és nyikorog:
  - És nem csak a király! Nagyon szépek vagyunk!
  A lányok verekednek és különböző autókat ütnek el. Úgy dobják ki az ellenséget, mint a döglött egereket a szemetesbe. És elpusztítják az amerikai repülőgépeket.
  Anasztázia még több gépet lelőtt, és felmordult:
  - A kétfejű királyi sasnak!
  Margarita fogakkal kitárva csicseregte:
  - Egy ilyen menő dologért!
  És még egy tucat amerikai autót is elütött. Ezek a lányok. A lányok szeretnek ölni. És tépd szét!
  És ez a pár működik...
  Földi célokra mozog. És menj a Shermanekkel, átütve őket. Mint egy fém tű. És a legerősebb vas és acél hasítása. Így történt a bukásuk.
  Anasztázia ököllel több Shermant üt, és magában kiáltja:
  - Olyan lány vagyok, aki sok mindenre képes!
  Margarita a szárazföldön is veri az amerikaiakat, és nyikorog:
  - De semmi sem fog megállítani, és soha nem állított meg!
  Anasztázia legyűri az ellenséget, lelövi a tankokat és kiáltja:
  - A királynak, aki nem bölcsebb vagy menőbb!
  A lányok természetesen gyönyörűek! És ami a legfontosabb, csak egy bikiniben! És legyőzhetetlen!
  Senki sem tudja legyőzni vagy megállítani a lányokat!
  Anasztázia lövöldözve sikoltja a tüdejét:
  - Én vagyok az a lány, aki az acélt töri!
  Margarita, aki folytatja a forgatást, hozzáteszi:
  - És bármilyen fém!
  A lányok repülnek és lőnek... Bár hideg és tél van, ez nem akadályozza meg őket. Kanadában dúlnak a harcok.
  Anastasia ismét tüzel, és üvölt:
  - Olyan vagyok, mint egy fiú!
  Margarit aktívan megerősíti és egy párduc dühével kalapálja:
  - Én vagyok az, aki viccesebb és menőbb mindenkinél!
  A lányok, mint látható, tényleg nagyon sokra számítanak, és leírhatatlan szerencséjük van!
  Félmeztelen számlákat halmoznak fel! És nem ismernek bánatot, nem kételkednek! Nagyon sokféle véleményük van!
  De röviden: a szépségeknek szerencséjük volt. Elfogtak és légicsapással megtámadtak egy négycsillagos tábornokot. Csodálatos szépségek. Ugyanúgy kibasznak!
  És ismét orosz és német tankok vonulnak át Kanadán.
  Itt van Gerda legénysége egy német T-4-en. Az autó őszintén szólva meglehetősen gyenge a szovjet autókhoz képest. De a lányok nem könnyűek - mezítláb és bikiniben küzdenek a hidegben. És ez mond valamit!
  Valljuk be, az ilyen harcosok menők! Nem ismerik a kétségeket és a gyengeségeket! Zafírok és gyémántok égnek a szemükben! Az ilyen szépségek egy hüvelyk földet sem adnak az ellenségnek! Egyszerre szentek és gonoszak.
  Kolosszális energiával mozgatják meg magukat.
  És így törik szét az amerikaiakat.
  Gerda csupasz lábujjaival lőtt, és csicseregte:
  - Vad lány vagyok! És egyáltalán nem szűz!
  És utána nevetésben tör ki.
  Charlotte is lőtt az ágyúból. Lehet, hogy nem túl erős, de gyorsan tüzel:
  - Olyan vagyok, mint egy forró és harapós méhecske!
  Utána a szépség fogja és megmutatja hosszú nyelvét!
  És akkor Christina pofon vág és nyikorog:
  - És az én énekem! Klykov ütés!
  És ő is kifejti farkasfogát és ordít:
  - Új győzelem lesz!
  A harcosok tényleg olyan kemények és agresszívek. És annyi izomerejük és eszeveszett dühük van.
  És Magda is megüti az ellenséget. Távolról összetör egy Shermant, nagyon pontosan eltalálja a végétől a végéig, és üvölt:
  - Olyan menő német vagyok!
  A négyes annak ellenére, hogy az autó nem a legjobb, sikeresen küzd.
  És miért? Mert szinte nincs ruhájuk! A harcosok pedig nagyon szépen elpusztítják az ellenséget.
  Gerda büszkén jegyzi meg:
  - Annyira méltóak vagyunk a Führerhez!
  Utána a szépség újra lőni fog, és feltárja aranyos kis arcát.
  Az itteni harcosok árja szelleműek. És nem félnek a hidegtől. Bár a tél Nyugat-Kanadában még mindig nagyon hideg.
  De semmi - csak mezítláb és szinte meztelenül. Akkor jó szerencse és győzelem lesz!
  Ezek büszke lélekkel teli harcosok.
  Az árjáknak még most sincs párja a kitartásban. Kivéve az orosz lányokat.
  De Natasha a "Nikolaj"-3-on, szintén bikiniben és mezítláb, lelőtt, kifordult és körbejárt. A tankja azonban jobb, mint a német T-4. A harc itt kemény és nagyon agresszív.
  A Yankees megpróbál visszakapaszkodni. Natasha azonban leütötte a "boszorkányt", és gyöngyfogak vigyorával felszisszent:
  - Olyan lány vagyok, hogy senki sem jön a közelembe!
  Maria pedig pontosan lőtt az amerikai tankokra. Átszúrja őket, és csupasz foggal sziszegi:
  - Semmiféle erő nem vihet el minket!
  És akkor Aurora is forgat majd sorra. A Sherman megsemmisült. Igen lány, erre van szükséged.
  És akkor Szvetlana hozzá fog járulni... Mennyire fog fájni az amerikaiaknak.
  A tengeren is vannak csaták. Az orosz flotta elfoglalja a Fülöp-szigeteket.
  És itt van a csapat is: mezítlábas tengerészlányok. Szinte meztelen szépségek is, bikiniben. Igaz, hogy a Fülöp-szigeteken még télen is csodálatos az idő - meleg, mert már majdnem az Egyenlítő.
  A lányok pedig élvezik a harcot és a lövöldözést. És mezítláb, gömbölyded sarkúan villogva szaladgálni. A lányok itt egyszerűen gyönyörűek. A legjobb - szuper!
  Egyébként imádnak rabokat erőszakolni! Magukhoz kötik, majd meglovagolják. És olyannyira, hogy a foglyok elvesztik az eszméletüket! A teljes kiirtást pedig maguknak rendezik - vagy inkább nem maguknak, hanem ellenségeiknek.
  Olyan menő félmeztelen lányok csapata. És semmi sem állíthatja meg vagy törheti össze őket!
  A harcosok egy amerikai cirkálóra szállnak. Szinte meztelenül, mezítláb ugrálnak be, a cserzett bőr alatt meghajló izmokkal. És dühösen levágják az amerikaiakat. És a legcsekélyebb esélyt sem adják a túlélésre.
  És most látható a gyönyörű Stella és párja, Masha. Mindkét lány magas, izmos szőke, akik mindenkit feldarabolnak. Ami nem ütés, az a testek vágása és széttépése!
  A lányok végigsétálnak az amerikai hajón. Ha jobbra integetnek, az egy utca, ha balra, akkor egy sikátor!
  És a lányok nem hagyják abba! Esélyt nem hagynak az ellenfeleknek! És mi van, ha ordítanak, és elkezdik remegni az izmaikat!
  És megint hadonásznak és üvöltenek:
  - Lányok vagyunk a cárért, a hazáért és Mihail Romanovért!
  És feldarabolják, mint a szamurájkáposztát. Így hát Stella fogta, és mezítláb ágyékon rúgta az amerikai tisztet. Magasabbra fog repülni, és átugrik a fedélzeten.
  A szőke terminátor a következőket fogja adni:
  - Az ütéseimért díjat fizetnek!
  És újra feltárja a fogait, és kivillantja gyöngyházfogait! Micsoda lány! A legtöbb gyümölcslé és aroma!
  A lányok pedig magukhoz rohannak. És elhaladnak, mint a tornádó dagálya. Esélyt sem adnak az ellenségnek. Kolosszális erejük van. Ördögök sötétsége és angyalok ezrei.
  És jön Mása, aki egyszerre három fejet vág két szablyával! Ez egy lány - lány minden lánynak!
  Mindkét szépség úgy vágott, mintha karddal szöget vernének. És tetteikben nincs gyengeség vagy kétség. Mozogj magadért anélkül, hogy visszavonulnál vagy feladnád. Az igazságosság megköveteli az emberiség egyesülését. Egy birodalom, egy korona, egy cél és terjeszkedés az űrbe.
  Éppen ebben az időben állították pályára az első mesterséges földi műholdat. Itt repül a föld körül.
  Az orosz lányok bikinisben pedig magukért küzdenek. És nem rosszabbak az ellenségnél. A szépségek által darabokra vágott amerikaiak pedig buknak. Mégis, a legmagasabb osztályú és ügyességű lányok.
  Egy időben Japánban sikerült harcolniuk. Magasságban is harcoltak. Magát a császárt elfogták. Megmutatták kolosszális képességeiket. Olyan szenvedélyük és izomerejük van. Persze az ilyen lányok a csodák csodája!
  Levágták a szamurájokat a palotában. És szinte meztelenek és mezítláb is voltak. Lányok, akik olyan dolgokra képesek, amelyek meglepték ellenségeiket.
  És bármilyen húst feldaraboltak, és bemutatták művészi képességeiket. A harcosok minden kétséget kizáróan előrenyomulnak.
  Szablyával levágták egy amerikai admirális fejét. És hogyan fognak nevetni a szépségek, kifedve az agyarukat.
  És ismét támadásba lendülnek és megvágják magukat. Az ilyen harcosok igazi szörnyetegek. A trónon pedig Mihály cár. Harmadik Sándor fia, de nem az. Szerencsésebb, határozottabb, erősebb akaratú és tehetséges uralkodó .
  De természetesen számít a szerencse, plusz a még nagyobb keménység - Mihail engesztelhetetlen harcot vezetett a korrupció ellen, ami pozitív hatással volt a hadseregre. De a leghatékonyabb know-how a bikinis lányok katonai célokra való felhasználása. A lányok pedig nagyon szépek, ha szinte meztelenek és mezítláb.
  A csaták tehát változó sikerrel zajlanak. A gyönyörű harcosok pedig nagyon pontosan lőnek, jobban, mint a férfiak. És ami a legfontosabb, amikor a lányok szinte meztelenek, gyakorlatilag sebezhetetlenek. Nem hatnak rájuk a golyók és a lövedékek. A harcosok nagyon erős serege. Szuper. Mihály cár ötlete volt, hogy a lányokat szinte meztelenül és mezítláb használja, és ez meghozta a győzelmet.
  És a csatákban a lányok csupasz lábujjakkal is gránátot és tőrt dobáltak. És megmutatták vad dühüket.
  A lányok elég pörgősek. És nagyon szép, játékos és flottulábas. Senki sem tudta megtartani őket.
  A harcosok nagyon agarak... Egy lány mezítláb nagyon hatékony fegyver. De mit tehetnek? Egy csomó dolgot. Maguk a csupasz talpak energiát kaptak a földből, a gyönyörű harcosok pedig játékosak voltak.
  Azt kell mondanom, hogy a lányok a legszebbek a világon, mindketten csodálatosak és a kobrák dühével!
  Az amerikai cirkálót elfogták. Az elfogott férfiak arcra estek. Ezután a harcosok az arcukba lökték a lábukat. És arra kényszerítettek, hogy csókoljam. És a lányok kotkodtak, és csupasz talpuk, amikor nyalták a nyelvüket, kellemesen és csiklandozón érezték magukat.
  De a szépségek élvezték, ha csupasz lábukat csókokkal záporoztak, és a sarkukat csókolták.
  Utána a lányok nevetni fognak. És kitárták a fogukat!
  De jobb lett, a lányok meztelenül napoztak egy kicsit, és elmentek úszni. Olyan gyönyörű harcosok ezek. Hogy lehet egy ilyen lábat fogni és megcsókolni? És nyalja meg minden ujját.
  A lányok nagyszerűek.
  Itt van újra csatában az Alexander-4 tank. Rohanás van, és máris jön a február. A csapatok továbbmennek. Egyre közelebb az Egyesült Államok területéhez. Nagyon menők a lányok.
  Itt Natasha pontosan lő. És nagyon pontosan üt.
  A lány rendkívül pontosan lő, és azt kiáltja:
  - Leverjük az ellenséget!
  Maria következőre lő. Elvette és legyőzte az ellenséget:
  - Szuper vagyok!
  Maria nagyon szép lány, és nagyon aktív.
  És a mezítláb nagyon szép és kecses erotikában:
  - Megsemmisítjük az ellenséget!
  És Aurora egy ilyen lány, és szuper, csupasz hassal és mellekkel, olyan puffadt skarlát mellbimbókkal:
  - Áttöröm az ellenségeket, és szupervé teszem!
  És hogy rázza vörös haját!
  És megint csupasz, cizellált lábbal fog rúgni. Az ilyen harcosok nagyon menők!
  És akkor Svetlana meg fogja verni az ellenséget:
  "Szeretem a cárt, és hurkot akasztok ellenségeim nyakába!"
  A lányok nevetni fognak. Hogy lett belőlük agár és menő.
  Az amerikaiak menekülnek a lányok elől. Vagy feladják. Vagy meghalnak. A harcosok olyan gyönyörűek, és nagyon mezítláb, a lányok pedig olyan csodálatosak. A bikiniben harcolni pedig kellemes és hatékony. A harcos lányok olyan csodálatosak.
  Natasha ismét rálő az amerikaiakra, és felszisszent:
  - Te a bátyám vagy, én pedig a testvéred! Vagy inkább a nővérem!
  És ismét megmozdítja hosszú nyelvét. Agresszív mondjuk harcos és szépség!
  És akkor Anyuta megrázza a meztelen mellét. És sikoltozni fog, és kitárja a fogát. És lövedéket fog küldeni az amerikaiakra. És elviszi, és megbasz.
  - A szépség elpusztította! És nyikorog:
  - Nagyon szuper lány vagyok!
  Gyönyörű lány és szereti a szexet. És ez szép!
  A lány pedig elvette és megütötte - morogta:
  - Győzni fogunk és elpusztítjuk az ellenséget!
  És itt Aurora rúg és ver:
  - Király vagyok és menő lány!
  A harcos elég agár tud lenni.
  A lányok elnevetik magukat.
  De Svetlana nagyon hidegen vette. És ilyen díjakat adott az ellenség elpusztításáért, és megcsókolta az ördögöket:
  - Ez egy olyan totalitárius műrepülés!
  A tank nagyon mozgékony és halálos. Eltalálja a gyenge és magas Shermant. Tehát a harcok itt a cári Oroszország javára zajlanak.
  Natasha megint olyan, mint egy puskalövés. És nyávog:
  - A bálványodért!
  Maria lőni kezdett. A lány nagyon szép és arany hajú. A kinézet szerint.
  A lány baszott, megcélozta a csupasz lábujjait, és nyikorgott:
  - Ez gyilkosság a királynak!
  És itt Aurora megbaszta az amerikait. A lány pedig mondjuk tényleg rendkívül agresszív volt és nyikorgó:
  - Igazi beszálláshoz!
  És most a lány igazán erősnek mutatta magát.
  Svetlana pedig agresszív és harcias. Meztelen lábbal rúgott, és darabokra tépte az ellenséget.
  És fogát kitárva csicseregte:
  - Én olyan hölgy vagyok, aki úgy repül, mint a sas!
  Így hát a lányok vad erővel dugni kezdtek. A szépségek ilyen agresszióját pedig nem lehet megállítani. Visszahúzódás vagy hajlítás nélkül.
  Natasha ismét lőtt, és felszisszent:
  - A teljes pusztulásig!
  Marynek pedig, minden szög nélkül, sokkal jobban sikerült elpusztítania ellenségeit, és elkezdte megtörni ellenfeleit.
  Aztán Aurora elvette, és egy ágyúval eltalálta az ellenséget. És nagyon sikeresen, kolosszális aplombával. És összetörni, összetörni az ellenséget. És az olvadt törmelék minden irányba repül a Shermanból.
  És Svetlana is forgatni fog és énekelni fog:
  - Nagy álmok és gyönyörű szépségű lány vagyok!
  A harcosok valójában figyelemre méltó győzni akarást mutatnak.
  Nem véletlenül lett menő és nagyszerű a birodalom. Meghaladhatja Dzsingisz kán eredményeit.
  A harcosok maguk felé mozdulnak... És lövöldöznek, lövöldöznek, átszakítják az ellenséges állásokat, mintha késsel hasítanák fel. Vagy inkább egy nagyon éles és edzett tőr. És most az orosz csapatok valóban legyőzhetetlenek. És egy nagy birodalom királysága.
  Ha megnézzük, sok háború és nehéz időszak volt Oroszország történelmében. De II. Miklós a legtöbb esetben egyszerűen szerencsétlen volt! Kiderült, hogy kudarcot vallott. De a taktika nagyon fontos. Amit a nagy orosz sakkozó, Alekhin mutatott. Amikor elkezdett játszani ellenfele helyett, megfordította a táblát és nyert. A zseni az zseni.
  A cári Oroszország minden problémájával együtt a meztelen lányok faktora önmagában sokat megoldott.
  A harcokban helikopterek is részt vesznek. Harci járművek, valamint bikiniben és mezítláb járó lányokkal rendelkező csapatok. Milyen minőségű egy lányokból álló hadsereg? A legkiemelkedőbb. Semmi sem állíthat meg vagy győzhet le egy ilyen sereget.
  Tehát ebben a seregben vannak mezítlábas és szinte meztelen lányok. Varvara kapitány helikopterének legénysége. Hát nem csodálatos? A tenger hevesen feldagad! És hogyan fognak eltalálni a repülőgép ágyúi. Aztán ott vannak a rakéták. Ezek a lányok igazi hurrikánok, mint a tornádók.
  Semmiben sem alacsonyabbak az ellenségnél. Az orosz hadsereg készen áll a csatákra és a nagyszerű eredményekre.
  Varvara egy gyönyörű lány, barna hajjal és majdnem meztelenül. Ahogy a tüdeje hegyén üvölt:
  - Az ellenségek nem múlnak el! És nem fognak elfutni!
  És elviszi, és gyilkos kisülést enged ki legmenőbb gépének minden fúvókájából. És átrepül az ellenség felett. És veszi, és pusztító kanyarral lekaszálja.
  De a szerény Olga fogott, rakétát lőtt az amerikai állásokra, és felszisszent:
  - Küzdöttem, nem szárú cipővel, hanem mezítláb!
  És kacsint majd zafírszemeivel. Igen, ezek lányok - olyan hihetetlenül csodálatos műrepülők. Fel ihatsz vele egy hegyre, és meztelen sárkányokat hordozhatsz.
  És a lábak olyan kecsesek és egyediek! És a dereka vékony, és a test nagyon izmos.
  Varvara seggbe rúg és üvölt:
  - A királynak lyukat tudok csinálni a földgömbön!
  És vigyorogni fog a kis arcán, és kacsintgat a szemével.
  A harcosok itt a legjobbak. Itt Tatyana, a szintén bikinis lány fogja, és visít:
  - Legyen király az egész földön!
  És csillogni fog a gyöngyházfogaival. Helikoptertől pedig gyilkos, mint a szög. És halálos lesz. És nagyon megsüti a fémet. És a bunker pusztulását okozza.
  Ezek lányok - minden lány lány! Aztán amikor behozzák a foglyokat, azok a lányok megcsókolják és megnyalják a mezítlábukat. Általában ez a legkifinomultabb módja a megaláztatásnak és a bátorításnak.
  
  LEGYŐZHETETLEN ROMMEL
  Ebben Rommel hadserege 1941 novemberében és decemberében győzelmet aratott Afrikában. Ez azért is történt, mert a zseniális Rommel társa nem követte el azokat a durva hibákat, amelyek a valós történelemben előfordultak.
  Ennek eredményeként a németek legyőzték az előrenyomuló briteket, és megtartották területüket. Ez eleinte nem befolyásolta a csaták menetét, a keleti fronton Moszkva mellett vereséget szenvedtek a németek.
  Később azonban a Führer tervei megváltoztak. Rommel ekkor már el tudta foglalni Tolbukot, és Egyiptom felé indult. Hitler úgy döntött, hogy átmeneti védelemre vált a keleti fronton, és egyelőre Afrikára és a Közel-Keletre összpontosítja erőfeszítéseit.
  Mivel azonban az afrikai offenzíva kevesebb erőt igényelt, a nácik több hadműveletet is végrehajtottak keleten. Legyőzték a szovjet csapatokat Kercsben. Kharkov közelében körülvettek minket. Szmolenszki irányban is kihúztak egy szilánkot . Vlasov tábornok második sokkhadseregének Leningrád melletti offenzívája is vereséggel végződött.
  Szevasztopol az ostrom és támadás után elesett. És a Krautok megerősödtek. A harcok a Rzsev-párkányon zajlottak. Itt a náciknak sikerült kitartani.
  De Egyiptomban Rommel, miután erősítést kapott, meggyőző győzelmet aratott. Sikerükre építve a németek átkeltek Palesztinán, és elfoglalták Irakot és Kuvaitot. Aztán az egész Közel-Kelet - miután hozzájutott az olajhoz.
  Ezt követően a fasiszták Szudán felé fordultak, és megpróbálták elfoglalni egész Afrikát.
  Ugyanekkor követte a Gibraltár elleni támadást, majd a német csapatok behatolását Marokkóba és tovább az afrikai területekre.
  A németek sikereit azonban elősegítette a hátul végzett energikus munka. Hol van Hitler is, amit ügyesebben csinált, mint a valós történelemben.
  Miután felébredt, Terminátor Hitler megfürdött a lányokkal, salátával, karfiolkásával és néhány más zöldséggel reggelizett, zsírszegény többrétegű kecskesajttal és kaviárral. Ezt követően beidézte Speert, és hivatalosan átadta az új birodalmi miniszternek a rendkívüli jogosítványokról szóló törvény által aláírt dokumentumot. Adolf megszállott volt és nagyon maró volt:
  - A Harmadik Birodalomban rendkívül alacsony a fegyvergyártás! Nemcsak a háborúzó Nagy-Britanniától vagyunk lemaradva, hanem a totalitárius Szovjetuniótól is. De szükségünk van a légi fölényre, miközben növeljük a régi fegyverek gyártását, és váltunk újakra. Különösen ígéretes sugárbombázók. Hiszen óriási sebességük és magas felső plafonjuk lehetővé teszi, hogy szinte büntetlenül rombolják le a brit városokat!
  Speer optimizmust sugárzott:
  - Németországban és Lengyelországban szénfelesleg van, Franciaországban vasérc, és sok gépkocsi előállításához elegendő berendezés áll rendelkezésünkre. Hiszen több alumíniumot és duralumíniumot gyártunk, mint a világ összes országa együttvéve!
  A megszállott Adolf bólintott:
  - Egyelőre! Nagy-Britannia és az USA is támogatja a termelést, nekünk pedig minden gramm fémet meg kell védenünk. Gyűjtsenek fémet iskolások és más gyerekek is 5 éves kortól. Ezenkívül miért kell a szárnyakat és a törzset teljes egészében duralumíniumból készíteni? Használhat fát és vásznat is. Például monoblokk szárnyak gyártása. És akkor? Egy új, két tonnánál nem nagyobb tömegű, könnyen repülhető, könnyen gyártható és olcsó sugárhajtású vadászre van szükségünk! Minimálisra kell csökkenteni az összeszerelési alkatrészek számát, és lehetőséget kell találni arra is, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentsék a repülőgép tömegét, javítsák aerodinamikai tulajdonságait. Most egyébként jönnek a repülőgéptervezők, mi kiképezzük őket.
  Speer elmosolyodott:
  - Hát persze, Führerem. Ha jól értem, minden magasan kvalifikált munkást vissza fog küldeni a hadseregből?
  Megszállott Adolf megerősítette:
  - Külföldiek közül csak magasan kvalifikált, hétköznapi munkaerőt fogunk toborozni. Így jobb, ha kevesebb lesz az üresjárat, és így a partizán. Természetesen csökkentjük a szárazföldi erők számát, ha nem lesz háború a Szovjetunióval, akkor nem kell annyi gyalogság, de... Nem radikálisan, így Gibraltár és Málta legyőzését tervezem a közeljövőben. hónapig, és elfoglalják Afrika egész északi részét és tovább a Közel-Keletig. Továbbra is szükségünk lesz földi egységekre. Ezenkívül további hajógyárak építésére van szükség mind magában Németországban, mind Franciaországban, Belgiumban, Hollandiában és Norvégiában. Repülőgép-hordozókra, csatahajókra és szállítóeszközökre van szükségünk. A Földközi-tenger pedig mintegy németen belüli tóvá válik. Érted?
  Speer meghajolt:
  - Igen, Führerem! Építési program kidolgozását már megrendeltem...
  Ravasz Adolf hozzátette:
  - A munkanap 16 órára meghosszabbítható, ha vészhelyzeti terveink ezt megkövetelik. Napi száz gépre kell növelni a repülőgépgyártást mindössze kilenc hónap alatt... Több mint háromszorosára a jelenlegihez képest, és korántsem tény, hogy ez elég lesz!
  Speer sietett bátorítani a Führert:
  - A pilótáink magasabb osztályúak, mint a britek, így a mennyiség nem minden. És új módszereket fogunk találni arra, hogy az ekevasokat karddá kovácsoljuk. Ha jól értem, nekünk a repülés a prioritás?
  A Führer erősebben ökölbe szorította a kezét:
  - Nálunk a sugárhajtású, bombázó, majd vadászrepülőgépek a prioritások, plusz az új felszerelések kiadása, és a csodafegyverek fejlesztése! Azonban nemcsak a repülés területén, hanem a harckocsik, a tüzérség, elsősorban a sugárhajtású tüzérség terén is... Erről még részletesebben lesz szó.
  Harangszó hallatszott, és a Harmadik Birodalom vezető repülőgép-tervezői beléptek a szobába.
  Messerschmitt, viszonylag fiatal, magas homlokú, Heinkel, már idős, de nagyon mozgékony, sportos alkatú Tank, Lippisch és pár kevésbé ismert.
  Adolf a székekre mutatta őket, és megparancsolta nekik, hogy tegyék ki a rajzokat az asztalra:
  - Az Ön feladata egy új, nagyon erős és modern fegyver létrehozása. Németországban több szélcsatorna van, mint a világ bármely más országában, és sok repülőgép technológiája nagyon elmaradott. De csak a Yu-88-ban jelentősen növelheti a sebességet azáltal, hogy az autó áramvonalasabb formát kölcsönöz. Konkrétan a pilótafülke kap könnycsepp alakú, domború formát, ami javítja a kilátást, és tágasabbá teszi a pilótát, emellett az aerodinamika bő öt kilométeres javításával a sebességet is növeli. Ezenkívül áramvonalas formát kell adni mind a bombázók, mind a vadászgépek lőpontjainak, a bombatartóknak és a légfékeknek nem működő helyzetben.
  Írd le, amit mondok!
  A tervezők egybehangzóan bólogattak:
  - Tehát határozottan nagyszerű Führer!
  Adolf folytatta:
  - XE-129 - át kell alakítani, hogy maga a fegyverdoboz is áramvonalas formát kapjon, és egy mozgatható repülőgép-ágyú kerüljön beépítésre a hátsó és az alsó féltekéből érkező támadások ellen. Ezen túlmenően ezt a támadó repülőgépet fel kell szerelni hajtómű-növelő rendszerrel. A peresztrojkával egy időben növelni kell az ilyen támadórepülőgépek gyártását. Pusztító légicsapásaik megbénítják a britek tevékenységét. Ezenkívül Nagy-Britanniában a Ju-87 merülőbombázót kell használni. Elavult autókat helyezünk üzembe...
  Adolf szünetet tartott. A tervezők hallgattak. A Führer megjegyezte:
  Nagy kétségeim vannak az F -190- el kapcsolatban . A jármű nehéznek és nem kellően manőverezhetőnek bizonyult, ráadásul nincs benne rendszer a tartályok inert gázokkal való feltöltésére, amelyek helyettesítik a használt üzemanyagot. Emiatt ez az autó akár egy gyújtógolyóval is kiüthető. Mit szól ehhez Tank?
  A híres SS-tervező figyelemfelkeltően megjegyezte:
  - Ez a mi hiányosságunk, nagy Führer. Bár a harckocsik elhelyezése meglehetősen sikeresnek tekinthető, kevésbé vannak kitéve az ellenséges tűznek, és egyben védik a pilótát. Ami a manőverezhetőséget illeti, akkor... Egy páncél 120 kilogrammot nyom, és nem is olyan könnyű könnyíteni rajta...
  Megszállott Adolf azt javasolta:
  - Próbálja meg javítani a Fokken-Wulf aerodinamikai tulajdonságait. Elsősorban a súlycsökkentés miatt szükséges a szárnyvégek hajlítása a jármű irányíthatóságának és manőverezhetőségének növelése érdekében. Ezenkívül a hátsó féltekére is beépít védelmet... Ami a motor pilótafülke előtti elhelyezését illeti, ez védi a pilótát, de megköveteli, hogy a járművet kilökőeszközzel szereljék fel. Egyébként már a motor formája is áramvonalasabbá tehető, amit iparosainknak mindenképpen figyelembe kell venniük. Egyébként mi a helyzet az ME-309-en végzett munkával?
  Messerschmitt kissé megdöbbent:
  - Dolgozunk ezen, nagyszerű Führer. A számított jellemzők hét lőponttal felvértezve akár 740 kilométer/órás sebességnövelést ígérnek! Ez lesz a britek legerősebb halála...
  Adolf félbeszakította:
  - A befejezést gyorsabban kell elvégezni. És te, Speer, gyorsítsd fel az új, gyorstüzelő, 30 milliméteres repülőgépágyú fejlesztését. Nagyon sikeresen használható földi célokra és ellenséges repülőgépek elleni lövöldözésre is! Az új ME-309-nek fel kell váltania a korábbi ME-109-et. Ami az Ön ME-262 sugárhajtású gépét illeti, sajnos sok hátránya van: nagy súly, alacsony üzembiztonság, túlzott baleseti arány... Magam lerajzolom azt a repülőgépet, amelyre szükségünk van.
  Adolf Hitler elkezdett egy autót rajzolni, felhasználva a modern vadászrepülőgépekről szerzett tudását. Azonban nem a legmodernebbeket, hanem az ötvenes évek körülieket, hogy a gyártás és technológia mindenkori színvonalához igazítsák. Különös figyelmet fordított a szárnyseprés cseréjének technológiájára. Az ilyen tervezés összes előnyének ismertetése:
  - Le- és felszálláskor a sweep csökken, repülés közben pedig nő. Csak ennek köszönhetően egy modern ME-262 hajtóművel rendelkező vadászgép 1100 kilométer per órás sebességre képes felgyorsulni. És a súlya lényegesen kisebb lesz.
  Messerschmitt ránézett az ábrára, összeráncolta magas, kopasz homlokát, és kinyomta:
  - Zseniális! De Führerem, honnan szerzett ilyen mély ismereteket az aerodinamikáról?
  A megszállott Adolf ravaszul összehúzta a szemét:
  - Mi a helyzet az aerodinamikával? A tehetséges ember általában mindenben tehetséges! És a középszerűség Afrikában is középszerűség! Mi a baj az Arado bombázóval? Mutasd a diagramot?
  Az eltalált Führer egy gyors pillantást vetett, és negatívan megrázta a fejét:
  - Nem, ez nem megy! Nem jó az ötlet a trolival, mert a gép nem fog megfordulni és lezuhan. Hagyományos behúzható futómű szükséges. Fontolja meg néhány tervezési változtatást a jobb aerodinamika érdekében. Fölösleges találmányok nélkül, de találékonysággal.
  Adolf megőrült, és tett még néhány megjegyzést:
  - A Gryphon Xe-177-es repülőgépnek rendkívül megbízhatatlan erőműve van. Azonnal cserélni kell, a legújabb dugattyús motorokkal, kezdetben négy külön áll. Aztán a legmodernebb, 2950 lóerős motorokhoz. Ami pedig a nagy magasságból és merülésben való ütés képességét illeti, akkor... Kezdje el fejleszteni a Xe-277-et, ez a gép is ellenséges fegyver lesz. De a lényeg a sugárhajtású bombázók. Ez kiemelt feladat. Például a Yu-287-nek ilyennek kell lennie.
  A Führer ismét készített egy vázlatot előrelendített szárnyakkal, bizonyos árnyalatokat elmagyarázva a tervezőknek. Adolfot komolyan elragadta, bizonyos ábrákat mutatott. Főleg a farok nélküli bombázó. És hogy egy repülő szárnyas sugárhajtású gép kialakítása több mint ígéretes. Ugyanakkor a jármű még az Egyesült Államok területét is képes bombázni. Egyenesen jelezte, hogy Európa-szerte tervezőket, sőt zsidókat is be kell vonni a munkába. Végül rájött, hogy a tervezők már elég elfoglaltak, irgalmasan elengedte őket, és csak Lippisha maradt. A Führer felkiáltott:
  - És kérlek, Sándor, maradj! Új, rendkívül hatékony fegyverek létrehozása lesz a feladatod.
  Lippisch meglepődött:
  - Hálás leszek neked, Führer!
  Hitler, a Terminátor magyarázkodni kezdett:
  - Ön természetesen ismeri Wieselsberger elméletét, aki egykor Prandtl professzor asszisztense volt Göttingenben. Ő volt az első, aki kidolgozta az elméletet a képernyőnek az alatta lévő felületre gyakorolt hatásáról...
  Lippisch mosolyogva bólintott:
  - Tudod jól, Führerem! Igen, ismerem ezt az elméletet!
  A megszállott Adolf így folytatta:
  - Létre kell hoznunk egy ekranoplant - egy torpedócsónak és egy hidroplán egyfajta hibridjét. Valójában sokkal lejjebb, a víztől 20-40 centiméterre repül. Ebben az esetben az ekranoplan csónakot tartó légtömeg két részből áll. Az egyik befagyott patak a szárny alatt; a másik - meglehetősen jelentéktelen - a szárny alól a kifutó él környékén jön ki, és folyamatosan feltöltődik felülről, a szárny hegyéről érkező levegővel.
  Lippisch készséggel megerősítette:
  - Tényleg, Führerem!
  A megszállott Adolf így folytatta:
  - A fő légtömeg azonban a csapágyfelület alatt marad, és ott olyan nyomást hoz létre, amely majdnem megegyezik a sebességnyomással. Egyfajta légkorcsolyapálya szerepét tölti be, amelyen az ekranoplan hajó óraműként "gurul"! Az első személy, aki ezt a gyakorlatban alkalmazta, Kaario finn mérnök volt, aki egy egyszerű, négyszögletes szárnyasszánt fejlesztett ki, amely egy paraván segítségével siklik a hóban, és még szabadalmat is kapott rá. Sajnos a katonaság nem értékelte időben ezt a felfedezést. Azt mondják, Levkov orosz professzor is végzett hasonló kísérleteket... Vagyis ez egy új csodafegyver lehet, amely bombákat, torpedókat és leszálló csapatokat képes eljuttatni Nagy-Britannia partjaihoz, repülőgép sebességével és ugyanakkor a radar számára láthatatlan. Plusz további pusztító támadások angol hajók ellen! Egyetért?
  Lippisch a kezével tapogatózott, a segítőkész pincérlányok levet öntöttek... Kis ivás után a tervező megjegyezte:
  - Igen, ez egy gazdag ötlet, bár lesznek technikai problémák. Például a fenntarthatóság...
  A megszállott Adolf barátságosan bólintott:
  - Felvázolok neked egy durva diagramot, jobb, ha megcsinálod, és te magad csiszolod az apró technikai részleteket. A karosszéria legyen hosszú, utasszállító repülőgép törzsére emlékeztet, delfin pilótafülke orrába ömlik, domború szélvédők és turbóhajtóművek... Bár lehetséges, hogy az első modellekben dugattyús motorok is működni fognak. És amikor ezt a kolosszust a nyílt vízre vonják, a motorok fülsiketítően dübörögnek, és a keskeny ragadozó test bálnaként robban, permetfelhőt hányva. Ne feledje, ez a kolosszus képes vadászgépként rohanni néhány méterre a víz felszínétől.
  Lippisch őszinte csodálattal füttyentett:
  - Gazdag fantáziája van, Führer!
  A Dashing Adolf még jobban ihletett:
  - Természetesen csodafegyver lenne. Végül is az ekranoplanok nem félnek a viharoktól. Nem félnek a jégtől - átrepülnek rajta. Nem fenyegetik őket a mocsaras folyótorkolat és a part menti sziklák, amelyeken a közönséges hajók betörhetnek, a sekélyek pedig általában olyanok, mint egy gyermektó. Mindenütt képesek csapatokat partra szállni: Skeletons afrikai partjaitól és ördögi zátonyaitól az Egyesült Államok mindkét partjáig, Kanada északi sarkvidékeiig és Alaszkáig. Több száz ilyen gép lenne, és Nagy-Britannia két hónapon belül elesne.
  Lippisch bátortalanul megjegyezte:
  - És a bányák?
  A Führer nevetett:
  - Pontosan ezek a bányák! Nem fenyegetnek sem a vizek felszíne alatt, sem a sekélyben! Valamint a tengeralattjárók torpedói. Ő maga pedig ideális fegyver a legfejlettebb tengeralattjárók elleni harchoz, mélységi töltetekkel ütve őket. Ezenkívül az ekranoplánok rakétákat és aknákat lőhetnek az ellenséges hajókra. Igen, természetesen bemutatom az irányított bombák tervezését. És persze partraszállások... Ideális eszköz a leszálló erők szállítására, nem csak gyalogsággal, hanem harckocsival is! Akkor a háború egész természete egyszerre megváltozik! Érted Lippisch, milyen üzletet bíz rád a Führer?
  A tervező merkantilisabban kérdezte:
  - Mi a helyzet a díjakkal?
  Komoly Adolf megerősítette:
  - Természetesen a legbőkezűbbek, vaskereszt gyémántokkal, földekkel, gyarmatokkal, alattvalókkal! Ha meghódítjuk egész Afrikát, lesz elég föld mindenkinek!
  Lippisch kijelentette:
  - Ha pénzt és forrást adnak, kész lesz az ekranoplan, de... Vannak projektjeim egy farkatlan harcosra is.
  A terminátor Führer sietett megnyugtatni a feltalálót:
  - Egy farkatlan sugárbombázó, már felvázoltam, majd mások gondoskodnak róla. Milyen kényelmes és harcos! Az ekranoplánok azért fontosabbak, mert alapvetően új fegyver... Ráadásul a Gotha cégnek nagyon tehetséges tervezői vannak, akik ezt megcsinálják. Addig is dolgozzon az ekranoplánokon. Általánosságban elmondható, hogy most sok sürgős dolgom van, még beszélnem kell a harckocsi tábornokokkal... A parancsot kiadják neked...
  Lippisch nagyon inspirálva hagyta el a Führert. Adolf arra gondolt, hogy talán jobb lenne először atomfizikusokkal beszélni egy atom- és a jövőben egy hidrogénbomba létrehozásáról, de úgy döntött, nem tesz túl sokat, egyszerre terheli magát és másokat.
  Több tervező is volt, köztük a leghíresebbek: a Porsche és az Aders. Általánosságban elmondható, hogy ha a németek minőségi fölényben voltak a szovjetekkel szemben a repülésben és a tengeralattjáró-flottában (bár ezt nem mindenki ismeri el!), akkor a Panzervale tankflottája észrevehetően lemaradt. Különösen a szovjet KV járművek, a T-28, T-34 voltak jobbak a németeknél páncélzatban és fegyverzetben, valamint a T-34-es vezetési teljesítményben is. A német tankok lövegei azonban nem elég erősek az angol Matildákhoz és Cromwellekhez, még kevésbé azokéhoz, amelyeket már a Churchillek és a Challengerek tervezői fejlesztenek. Nem beszélve a német minták páncéljának gyengeségéről...
  Miután meghívta a vendégeket, hogy üljenek le, a Führer elkezdte olvasni az erkölcsöt:
  - Sajnos Németországnak jelenleg nincs megbízható páncéltörő ágyúja... 50 mm-es T-3-as löveggel felszerelve csak a Matilda vagy a KV páncélját tudják simogatni... De a Matilda már a második világháború kezdete előtt szolgálatba állt Nagy-Britanniában. Mi magunk fogtuk el Matildást, akinek a frontpáncélját nem lehet áthatolni. Nos, a szovjet KV-k még az oldalakon vagy a hajótesten sem tudnak áthatolni. A maximum, amit az autónk tehet, az az, hogy letöri a pályát! Vagyis ti tervezők olyan helyzetbe hoztatok minket, hogy az ellenség tankjai sokkal erősebbek, mint a mieink páncélzatában, és az új amerikai "Grants" és a tömeggyártásra kész "Sherman" fegyverzetben is felülmúlja. A 76 mm-es ágyúval szerelt orosz járművekről nem is beszélve. És hogyan hajtja végre az új tankok létrehozásának feladatát, különösen egy 88 mm-es fegyverrel.
  A Porsche zavartan válaszolt:
  - Természetesen hasonló fejlesztéseket végzünk, nagy Führer. Május 26-án a Fegyverzeti Igazgatóság egy 45 tonnás ViK -4501-es harckocsit adott nekünk. Pontosan ilyennek kell lennie, egy 88 mm-es légelhárító ágyúval, amelyet harckocsitoronymá alakítottak át. Már vannak előzetes rajzaink. Megismerkedhetsz velük, nagyszerű.
  A Führer megkérdezte:
  - Te vagy Aders?
  Erwin bólintott:
  - Még a negyvenes években sikeresen tesztelték a vk -3001-et. Új nehéz jármű, 75 mm-es ágyúval. Hasonló fegyverünk van a páncéltörő modellben is, de még nem került tömeggyártásba. Ezenkívül munkákat végeztek a 65 tonnáig terjedő T-6 létrehozásán. És egy könnyebb, 36 tonnás modell. Nagyszerű Führerrel próbálkozunk.
  Adolf, aki mindent tudónak képzelte magát, gyorsan megvizsgálta a rajzokat. Itt vannak az első vázlatok a félelmetes "Tigrisről", Németország leghíresebb tankjáról a második világháborúban. Ez az autó a Kursk Bulge idején vált híressé. A szovjet időkben a "tigriseket" általában szidalmazták, de az autóhoz való hozzáállás objektívebbé vált. A maga idejében ez a tank természetesen nem volt rossz. Az első nagyobb összecsapáskor KV-seinkkel három Tigris kiütött tíz szovjet járművet, ők maguk megúszták sérülés nélkül. Ennek a járműnek a fő előnye az erős 88 mm-es ágyú volt, amelynek sokáig nem volt méltó ellenfele. A Kurszki dudoron azonban a technológia minőségi fölénye ellenére a nácik mégis vereséget szenvedtek... A jármű harci használatának statisztikái, valamint a veszteségek aránya általában az egyik legjobb járműről beszélnek. a második világháború. De a hiányosságok szabad szemmel is láthatóak. 56 tonnás nagy tömeg, mindössze 100 milliméteres páncélzattal (csak 80 oldal!), magas magassággal, racionális páncéldőlésszögek hiányával és gyenge menetteljesítménnyel. Általánosságban elmondható, hogy a tíz tonnával kisebb tömegű IS-2 harckocsi mind páncélzatban, mind fegyverzetben felülmúlta a tigrist... De ez a harckocsi csak 1944 februárjában jelent meg. A "Királytigris" általában 68 tonnát nyomott, 180 milliméteres frontpáncéllal... Persze egy ilyen tank nem volt alkalmas afrikai háborúra, sivatagba, leszállásra, csak egy gép, mint egy agyagkalász. láb agyagból. Nem, természetesen a maga idejében a "Királytigris" nagyon hatékony volt, egy csatában több ellenséges harckocsit is megsemmisíthetett, és egyszer egy órán belül huszonöt "Shermant" ütött ki. Úgy tűnt, hogy huszonhárom T-34-es tankról van információ, amelyet a Tigris semmisített meg egy csata során. De mindenesetre ez a tartály egyszerűen a hatalom és a súly irracionális felhasználásának megtestesülése. De például a szovjet T-54-es harckocsi... A második világháború ténylegesen korábbi technológiáinak sikeres ésszerű felhasználásának egyfajta megtestesítője.
  A Führer határozottan kijelentette:
  - Nem, uraim! Ez a projekt nem megfelelő! Ötvenhat tonnás jármű készítése mindössze 100 milliméteres páncélzattal... Hol van a mi dicséretes német hatékonyságunk és racionalitásunk?
  Aders bátortalanul megjegyezte:
  - A 70 tonnás francia S-2 páncélzata 45 milliméter volt...
  A Führer-Terminátor dühösen közbeszólt:
  - Ez egy harckocsi az első világháború idejéből. De az orosz KV-2-nek volt egy 152 milliméteres tarackja, és 52 tonnát nyomott. De ez 152 milliméter, nem 88.
  Ezért egy 88 mm-es, 71-es kaliberű ágyút adok neked egy legfeljebb negyven tonnás harckocsihoz és legalább 180 milliméteres elülső páncélzattal, 150 milliméteres oldal- és hajótesttel, hatszáz hajtóművel. , hétszáz lóerő. Ezt a tankot pedig legkésőbb hat hónapon belül tömeggyártásba kellene helyezni.
  A német tervezők elsápadtak, és remegett a kezük. Sándor gúnyosan nézett rájuk. A feladat valóban nagyon nehéz volt; A "Királytigris" 1944-es modelljére jellemző fegyverzet és páncélzat, de a súlyt 28 tonnával kell csökkenteni! Adolf azonban ezt egészen valóságosnak tartotta, és még a Porschét is barátságosan vállon veregette:
  - Ne haragudj, én magam rajzolok neked egy optimális sémát, amelyben ilyen viszonylag kis súllyal meg tudsz boldogulni. Nem vagyok zsarnok, hanem racionalista. Csak sokat kell újjáépíteni. Különösen a sebességváltó és a motor egymásba helyezése.
  Aders szomorúan jegyezte meg:
  - Ez bizonyos problémákat fog okozni számunkra. Egy ilyen elrendezésnek különösen a következő hátrányai lesznek...
  Kemény Adolf félbeszakította:
  - Természetesen lesznek gondok, de elvileg könnyen kiküszöbölhetők. Főleg technikai értelemben. De sokkal kompaktabban lehet pozícionálni a motort, mozgatni a felfüggesztést és... A tank magasságát le kell süllyeszteni két méterre, a legénységet pedig fekvő helyzetben kell elhelyezni, akkor sokkal racionálisabb lesz minden.
  A Führer elkezdett vázlatot, egyfajta rajzot készíteni a háború utáni időszak legnépszerűbb szovjet tankjának, a T-54-nek a típusáról. Ez a jármű olyan sikeres volt, hogy 1947-ben vízre bocsátották, és a tálibokkal vívott afganisztáni csatákban használták; az iraki csapatok az amerikai hadsereggel harcoltak a Sivatagi vihar és a Shock and Awe vagy Iraqi Freedom hadművelet során . Összességében több mint 70 ezer ilyen tartályt gyártottak. És hogy az autó nagyon sikeres volt. 36 tonnás tömeggel, 200 milliméteres elülső páncélzattal és 100 milliméteres kaliberű ágyúval. Ez a típus sikeresen harcolt az amerikai patonokkal és pershingekkel a koreai háború alatt. Tehát erre a technológiai szintre a modell nagyon alkalmas és reális a megvalósításra. És meglehetősen könnyű gyártani - olcsó... Ami a német 88 mm-es 71 El ágyút illeti, az a második világháború összes harckocsijához kellően átütő volt (kivéve az IS-3 elülső páncélzatát, amely szolgálatba állt 1945 májusában!). Mi a helyzet az IS-3-mal? Páncélzatában kiváló a tank, és a torony, ami csuka formát kapott. Igaz, a vezetési teljesítmény gyenge volt, és hamarosan leállították. Aztán volt még több modell, az IS-4, és így tovább, amíg meg nem telepedtek az IS-10-nél, amelyet Sztálin halála után T-10-re kereszteltek. És kiderült, hogy ez az utolsó szovjet nehéz harckocsi. Hruscsov betiltott minden nehézgépjármű-fejlesztést, és utódai ezt nem vizsgálták felül!
  Általánosságban elmondható, hogy kell a németeknek negyven tonnánál nehezebb harckocsi, ha még egy közepes harckocsira is fel tudnak szerelni olyan ágyút, amely 1000 méter távolságból 193 milliméteres páncélzatot képes áthatolni?
  Az amerikaiak gyorsan elhagyták a nehéz harckocsikat, és a Pershing tömege nem haladta meg a 42 tonnát, a Sherman pedig általában a 32 tonnát. De miután nyilvánvalóvá vált, hogy háború készül a Szovjetunióval, megjelent egy szörnyeteg egy 120 mm-es fegyverrel. kaliberű fegyvert és a lövedék kezdeti sebessége csaknem 1000 méter másodpercenként. Az amerikaiak azonban hamarosan kiábrándultak ebből a tankból. Az IS-10 megjelenése előtt a legnépszerűbb harckocsi a háború után az IS-4 volt, 250 milliméteres front- és 170-es oldalpáncélzattal... Megbízható jármű, bár több mint 60 tonnát nyomott. Mindenesetre megbíznia kell egy nehéz tartály létrehozását Németország számára, de legfeljebb 50 tonnát. Például az IS-10 éppen 50 tonnát nyomott, 290 milliméteres volt az elülső páncélzata és 125 milliméteres a fegyvere... Egyébként melyik kaliber a legsikeresebb? A háború alatt a legnépszerűbb Sherman és Churchill modellek páncélzata 100 és 152 milliméteres volt (elülső). Nos, a "Királytigrisek" egész jól megbirkóztak vele... De a "Panther" kezdett kissé lemaradni a 75 mm-es kalibertől, még akkor is, ha a lövedék nagy kezdeti sebessége nem lett volna elegendő. Ezért megjelentek a "Panthers" 88 milliméteres fegyverekkel, bár csak a háború végén, és csak néhány volt belőlük. De az a tény, hogy a Wehrmachtnak nem volt tervében nagyobb kaliberű harckocsik és páncéltörő ágyúk felfegyverzése, arra utal, hogy ez az állapot mindenkinek megfelelt. Valóban volt Jagdtiger önjáró löveg 128 mm-es ágyúval és 250 mm-es frontpáncélzattal, de ebből csak 71 darab készült, és ilyen kis mennyiségben nem tudták befolyásolni a háború menetét. Egyébként az érdekes, hogy mire a Jagdtigerek megadták magukat, még 43-an maradtak szolgálatban, ami egy ilyen gép rendkívüli túlélőképességét jelzi.
  Sztálin egyébként elrendelte, hogy az IS-2-t azonnal fel kell fegyverezni egy 122 mm-es ágyúval, bár átütőereje túlzott volt a német harckocsikhoz képest (kivéve a "Királytigrist", de csak 458 ilyen harckocsit gyártottak). Sokan azt tanácsolták a diktátornak, hogy korlátozza magát egy 100 mm-es hordóra. És valóban a T-100 önjáró fegyvere bizonyult a legjobbnak általános harci tulajdonságait tekintve. Hiszen minél nagyobb a kaliber, annál kisebb a lövedékkészlet, annál kisebb a tűzsebesség, a lövedék kezdeti sebessége, a tűz hatótávolsága és pontossága... De a németeknél volt a legmasszívabb harckocsi, a T- 4, és az erre épülő önjáró lövegek mindössze 22-24 tonnát nyomtak. A Panzer önjáró löveg azonban nagyon sikeres volt: a Panther fegyverzete és elülső páncélzata szinte megegyezett a sajátjával, olyan alacsony tömeggel és magassággal. El kell rendelni az egyszerűbb és olcsóbb "Panzers" gyártásba való beindítását.
  És mi a helyzet a fegyver kaliberével? A páncéltörő fegyverekhez a 128 milliméteres kaliber túl nagy, jobb, ha támadófegyverként használjuk, és válasszunk egy 105 milliméteres közteset.
  Adolf megmutatta a német tervezőknek a diagramot:
  - Ez az új titkos fegyverünk! A tartályt a következő hónapokban tesztelni kell. Harchasználata 1943-ban lesz. Addig is van egy projektje egy nehéz harckocsi létrehozására 105 mm-es ágyúkkal. Valamint könnyű önjáró fegyvereket. Tehát munkára, uraim.
  Aders félénken tiltakozott:
  - Az általad javasolt dizájn vonzónak tűnik, de a probléma az, hogy ez a tank nem felel meg a hagyományainknak... És a legénység kényelmetlen lesz...
  Adolf válasz helyett ivott egy kis gyümölcslevet, és azt javasolta:
  - Talán megebédelhetünk, elvtársak. Általában ezt a tankot nagy mennyiségben lehet gyártani, és nem hiszem, hogy az amerikaiak és a britek valami jobbat gyártanak majd a háború vége előtt. Ma pedig ehetsz egy kis húst...
  A lányok gyorsan megterítettek. Sándor, felismerve, hogy a Führernek a hústól elválasztott gyomra megbetegedhet, úgy döntött, hogy hű marad önmagához, és csak egy kis tokhalat evett, miközben emlékezett Szobakevicsre a "Holt lelkekből". Hmm, eddig úgy tűnik, mindent jól csinál. Háborús alapokra helyezi a gazdaságot, totális háborút hirdet, olyan törvényeket hoz, amelyeket már 1939-ben kellett volna elfogadni... Hitler lassúsága a militarizálással fegyverhiányhoz vezetett, és éppen mennyiségileg... Ráadásul a híres képviselő- 44-es géppuska... Harctulajdonságaiban kiváló, ami bizonyos szempontból még az első Kalasnyikov modelleknél is jobb. Csak egy kicsit nehéz... Lehet, hogy tényleg az AKM gépkarabélyt használhatjuk alapul? Eh, jó lenne egy olyan fegyvert létrehozni, amely egyesíti az amerikai M-16 pontosságát az AKM tűzsebességével és megbízhatóságával. Általában véve a haladás egyenetlenül fejlődik. Például a tartályokban lévő motorok nem adtak hozzá sok energiát, de a számítógép teljesen elérhetetlenné vált. De van tudása a jövőről, de mit tud nyújtani például egy olajpótló tekintetében. Eddig még Amerikában sem tanulták meg, hogyan lehet hatékonyan szénből benzint előállítani! Az emelkedő olajárak ellenére. Hát mi mást tud ajánlani. Dinamikus védelem, turbógenerátoros motorok... És ez meg is fog történni, de egy kicsit később, hogy ne rohanjon az adu kiosztásával. Hetven év alatt a fejlődés messzire ment előre, de amíg az öregség le nem győződik, a betegség is, és az ember nem Isten! Sőt, bizonyos szempontból még visszaesés is... Például a vallásosság növekedése, főleg Oroszországban és a posztszovjet térben, valamint az iszlám országokban. De a reneszánsz és a modern idők nagy gondolkodói azt jósolták, hogy a vallás fokozatosan kihal!
  De furcsa módon a vallási szélsőségesség egyre nő... A papok pedig egyre jobban beleavatkoznak az állampolitikába. És ebben a helyzetben a hatóságok politikája érthetetlen, tényleg komolyan hiszik, hogy az igazság az ortodoxiában vagy az iszlámban van? Mindezek a tanult és okos emberek? Ha nem, akkor mi értelme feladni az államiság szekuláris modelljét? A tömegkezelés hatékonysága érdekében? De éppen az ortodoxia bizonyította hatástalanságát államvallásként... A helyzet az, hogy mivel a kereszténységnek és mindenekelőtt az Újszövetségnek formális alapja van, az ortodoxia alapja a pacifista tanítás: ne állj ellen. gonosz és szeresd ellenségedet! Ugyanakkor a birodalom tényleges politikája agresszív, erőszakot és hódítást igényel. Ez okozza a forma és a lényeg közötti ellentmondást. Ha sokan ezt tudatosan nem is értik, tudat alatt mégis érzik!
  Emiatt az ortodox tanítás hatástalan, logikátlan, egyszerre próbál birodalmi és keresztény lenni. A keresztény pedig azt jelenti, hogy zsidó és pacifista! Hiszen a Bibliát szinte teljes egészében zsidók írták, sőt talán teljesen, mert Pál apostol azt mondja, hogy a zsidók előnye nagy, mert rájuk bízták Isten igéjét! Ez azt jelenti, hogy egy orosznak nem szabad hinnie a Bibliának! Ez azt jelenti, hogy szükség van egy másik hitre, de már nem a zsidó írásokon alapul... Melyik? Tapasztalt szakembereknek és pszichológusoknak kell kidolgozniuk az FSB irányítása mellett! Akkor sok ellentmondás sikeresen feloldódik...
  Azt kell mondani, hogy az evangéliumot olvasó gyermekből soha nem lesz erős, bátor, kegyetlen harcos, aki szereti Oroszországot! És melyik ország híres a Bibliában? Izrael!
  Igaz, maga Adolf is megszállott, ez a játékos, miután Hitler helyén találta magát, egyáltalán nem fogja szigorítani a zsidóüldözést. Éppen ellenkezőleg, a hasznos zsidók előnyöket élveznek, és a Harmadik Birodalomnak dolgoznak. Nem lesz olyan hülyeség, hogy zsidó tudósokat vagy művészeket lőnek le! De korai az antiszemita törvényeket visszavonni. Először is, az emberek félreérthetik, másodszor pedig ez a gazdagság forrása és nagyon szilárd forrás! De persze lehet tompítani az antiszemita politikát a zsidó támogatásért cserébe.
  Mi a teendő a pápával? A Vatikánnal való kapcsolatok korántsem ideálisak, de a nyílt háború ebben a szakaszban csak kárt okoz. Ez azt jelenti, hogy meg kell keresned a Vatikán támogatását, de ugyanakkor ragaszkodnod kell az érdekeidhez... Ideális esetben tedd a bábodat Péter trónjára, és fokozatosan reformáld meg a vallást...
  Porsche félbeszakította Adolf gondolatait:
  - Nagyon örülünk a vacsorájának, Führer!
  A megszállott Adolf kedvesen elmosolyodott:
  - Nos, egyelőre találkozom Himmlerrel, aztán hadd érkezzen Heinseberg. És nézzétek, srácok: nagyon szigorú határidőket kaptatok!
  A Führer hadserege átvonult Afrikán. És védelmet nyújtott a Szovjetunió ellen.
  Télen a Vörös Hadsereg támadást indított a Rzsev-párkányon, de a nácik ott várakoztak, és sikerült visszaverni a csapást. Délen a németek is kitartottak, ragaszkodtak az orjoli és harkovi irányokhoz. És csak Leningrád közelében hajthatták végre a szovjet csapatok az Iskra hadműveletet, de a csaták csaknem egy hónapig tartottak, és a győzelmet rendkívül magas áron vásárolták meg.
  A Krautok valahogy túlélték a '42-'43-as telet.
  De tavasszal Afrika nagy részét már meghódították. A Führer pedig próbára teszi a béke vizét Nagy-Britanniával.
  Churchill kissé hidegen fogadja ezt. Bár Nagy-Britannia vereséget szenved vereség után.
  Japánnal sem egyértelmű - a midwayi csatát Amerika elvesztette, miközben a szamurájok darabonként verik a nagy jenki flottát. Amerika pedig nem profitálhat számbeli fölényéből a tengeren és a levegőben.
  Hitler támadni akar a Szovjetunió ellen, de az általános, teljes mozgósítás meghirdetése után is kevés ereje van ehhez. Mivel a krautok szétszóródtak Afrikában.
  Nyáron maga a Vörös Hadsereg is készen áll az előretörésre. A nácik azonban, miután meghódították Afrikát, gyarmati csapatokat hoznak létre. És további forrásokat kapnak.
  Az Oroszlán, Tigris és Párduc tankok gyártásához használják őket. A szörnynek adott adatok azonban nem voltak teljesen sikeresek. Túl drága, túl nehéz. Igaz, védekezésre a Panther jó tankromboló, gyorstüzelő ágyúval.
  De a legsikertelenebb az "Oroszlán" volt, nehéz, drága, de nem túl hatékony. A fegyver túl erős a szovjet harmincnégyesekkel és könnyű harckocsikkal szemben, és a tűzsebesség sokkal alacsonyabb, mint a Párducé és a Tigrisé. És a páncél azonban jobb, mint a "tigris", és racionális lejtőkön is. Az "oroszlán" olyannak bizonyult, mint egy nagy "Panther", kilencven tonna súlyú és nyolcszáz lóerős motorral. Azonban valamivel gyorsabban, mint a valós történelemben, a huszonkét tonnával könnyebb "Tiger"-2 gyártásba került. Védelmi szinten közel áll az "oroszlánhoz", de mobilabb, könnyebb. A fegyver azonban 88 mm-es kaliberű - szemben a 105-tel, de elég ahhoz, hogy megsemmisítse az összes szovjet tankot. És ami lényeges, az a gyorsabb tűzsebesség - nyolc lövés az öttel szemben.
  Tehát "Oroszlán" egy német, komor zseni gyermeke, aki nem vert gyökeret.
  A németek a nyár folyamán elfoglalták egész Afrikát, beleértve Madagaszkárt is. Sztálin túl sokáig várt.
  Talán ő maga is számolt azzal, hogy a németek offenzívát indítanak. Különösen látva, hogyan érkeznek a Lion, Tiger és Panther tankok. De a Krautok még mindig problémákat oldottak meg a sötét kontinensen.
  Sztálin elszalasztotta a pillanatot. Megkezdődött a szovjet csapatok offenzívája Orel és Harkov irányában. Pont ott, ahol a németek jól felkészültek. Taktikai meglepetést pedig nem lehetett elérni. A legelső csaták megmutatták, hogy "Panther" kiválóan teljesít védekezésben. Nem rossz és "Ferdinands". Ők is jók.
  A Tigris pedig egy produktív tank. És jól gólt szerez. A németek aktívan védekeznek. És ellenállni az ellenség ütéseinek. Három hónapos nagyon makacs harcok alatt a Vörös Hadsereg mindössze tizenöt kilométert haladt előre. És a veszteségei jelentősek voltak.
  Két tucat angol repülőgép repült át az álcázott lányok felett, valószínűleg nem vettek észre semmit, és már kezdtek eltűnni a látóhatáron túl, amikor hirtelen újabb gyanús hangok hallatszottak. Madeleine parancsolta:
  - Mindenki feküdjön le és ne mozduljon!
  A lányok megdermedtek, vártak valamire. És ekkor megjelentek a dűne mögül a könnyűszállítók és teherautók. A dizájnból ítélve Angliában és Amerikában készül. Lassan megindultak Tunézia fővárosa felé. Madeleine kissé összezavarodott. Úgy vélte, hogy a frontvonal még messze van, ami azt jelenti, hogy a briteknek még nem lesz idejük megjelenni. Vagy inkább ne jelenjenek meg. És itt rohan egy egész oszlop. Bár talán kevesebb, mint egy zászlóalj... Kik ők, valami harci csoport egy egyáltalán nem összefüggő front sivatagjait megkerülve hátul akar turkálni. Logikusnak tűnik, bár a technológiával könnyen észrevehetőek a sivatagban. Mindenesetre rádiózni kell a barátainak, de nem szabad tüzet nyitni. Ráadásul csak száz van belőlük, és több mint háromszáz brit!
  Gerda odasúgta Charlotte-nak:
  - Ezek az angolok! Most először láttam őket ilyen közelről!
  A szintén eléggé ideges vörös hajú barát így válaszolt:
  - Semmi különös! És van köztük olyan sok fekete!
  Valóban, az angolok legalább fele fekete volt. És az oszlop lassan haladt, és a feketék még mindig üvöltöttek... Egyre közelebb kerültek...
  Itt az egyik lány idegei nem bírták, és géppisztollyal sütött. Ugyanebben a másodpercben a többi harcos tüzet nyitott, Madeleine pedig késve ugatott:
  - Tűz!
  Egyszerre több tucat angolt kaszáltak le, az egyik teherautó kigyulladt. A többi brit válogatás nélkül tüzet nyitott. Madeleine, megragadva a pillanatot, felkiáltott:
  - Dobjatok össze támadógránátokat!
  A "She-Wolf" elit SS zászlóalj lányai messzire és pontosan dobják a gránátokat. És hogy gyermekkoruk óta képezték őket, és speciális technikákon is átestek. Ilyenkor áramütéssel edz, kicsit lassú a dobás és sokkot kapsz. Gerda és Charlotte is eldobta az ajándékait. A britek pedig fejjel és fejjel lefelé... Annyira vicces. Véletlenszerűen lövöldöznek, a feketék pedig még mindig érthetetlen nyelven visítoznak. Ezek biztos gazemberek...
  Gerda pedig lő és dob, közben énekel is:
  - Rémálom van az SS tanítványaiban! Egy ugrás - egy ütés! Nőfarkasok vagyunk - a mi módszerünk egyszerű! Nem szeretjük húzni a macska farkát!
  Charlotte is morog válaszul. Az általa kilőtt golyók darabokra törik a koponyát. Aztán kivájják a szemüket. Itt van az egyik ijedt fekete férfi, aki szuronyával oldalba szúrja szőke társát. Válaszul vért fog köpni. Charlotte együtt énekel:
  - A csillagos sötét pokol angyalai! Úgy tűnik, hogy az univerzumban minden elpusztul! Gyors sólyomként kell az égbe repülnöd! Megvédeni a lelkeket a pusztulástól!
  A britek szervezetlenül lépnek fel, többségük gyarmati katona: feketék és indiánok, arabok. Vagy leesnek, megfagynak, vagy éppen ellenkezőleg, élesen felpattannak, és rohanni kezdenek, mint az őrült nyulak. A lányok azonban pontosan lőnek, és bár a gránátok nem repülnek messzire, a szilánkok vastagok! Már kevés ellenség maradt. Madeleine angolul sikoltozik, olyan fülsiketítően hangos a hangja, hogy nem is kell megafon:
  - Add meg magad, és megkíméljük az életedet! Fogságban jó ételt, bort és szexet kapsz!
  Azonnal működött, és ha egyszer feladják... Kezeket fel és...
  Ötven foglyot gyűjtöttek össze, fele megsebesült. Madeleine parancsolta:
  - Végezd el a sebesültet!
  A "nőfarkasok" szertartás nélkül lövöldöztek a lábukra nem tudók halántékába, a többieket pedig autókba pakolták és a legközelebbi bázisra hajtották.
  A sivatag forró homokja után Gerda mezítláb nagyon élvezi a puha gumit. Még boldogan nyög is... Az amerikai teherautók nagyon kényelmesek és nem remegnek út közben. A lányok, miután nyertek, vidámak. Charlotte megkérdezte Gerdát:
  - Hányat öltél meg?
  A lány tanácstalanul megvonta a vállát:
  - Nem tudom? Nem én voltam az egyetlen, aki lőtt... De szerintem sokan voltak!
  Charlotte kiszámolta:
  - Százan vagyunk, körülbelül háromszázat ölt meg, ami testvérenként hármat jelent, vagyis nővérenként! Lenyűgöző kezdete a háborúnak!
  Gerda közömbösen intett a kezével:
  - Ez nem fontos nekem! A lényeg az, hogy egyetlen barát sem halt meg. Bár ez természetesen statisztika, háromszáz ellenséget semmisítettek meg, és a mi oldalunkon mindössze két farkas harcos sérült meg könnyebben. Még meg is lepődöm, hogy ilyen harcosokkal mennyire nem hódítottuk meg még teljesen Afrikát.
  Charlotte azonnal elrontotta a hangulatot:
  - Hát ezekkel a szerencsétlen harcosokkal szemben veszítettünk a tizennyolcadikban!
  Gerda dühösen megrázta szép fejét, mintha újévi hó borította volna:
  - Ez az árulás miatt van! De valójában közelebb voltunk a győzelemhez, mint valaha, és ez mindenki számára nyilvánvaló volt, aki nem vak! Jaj, megzavartak minket!
  Charlotte beleegyezett, és csupasz lábujjával ügyesen vakargatta a bal füle mögé:
  - Igen, a katonaság árulása, szabotázsa, középszerűsége... De mégis megtörtük az oroszokat, 1918-ban megadásra kényszerítve őket! Ó, jó lenne sétálni Oroszországban, ott hűvös van, de itt meleg!
  Gerda vidáman felkacagott:
  - De Oroszországban olyan súlyos fagyok vannak... De amikor mezítláb rohantam a hóban a hegyekben, tudom, milyen kínzás ez.
  Charlotte kitárta a fogát:
  - A kis Gerda mezítláb szaladgál az égő hóban... Ez szimbolikus, mintha mesében lenne... Tündérmesék egy tiszta, még gyerekes és egyáltalán nem önző...
  Gerda vidáman kacsintott barátjára:
  - Mintha a Führerhez kellene mennünk?
  Charlotte megerősítette:
  - Majdnem! Csak vezetünk, nem mezítláb futunk a forró sivatagi homokon. És még a győzelem után is.
  A megkötözött fekete férfi németül motyogta:
  - Szörnyű angyalok, készen állok a szolgálatra! Te egy istennő vagy, én a rabszolgád vagyok!
  Charlotte kissé érdesített lábával megsimogatta a fekete fogoly barna göndör haját:
  - Ti feketék már természetüknél fogva rabszolgák vagytok! Ez persze egyrészt jó, valakinek hajnaltól estig keményen kell dolgoznia, alantas munkát végezni... De a rabszolga természeténél fogva, aljas természeténél fogva áruló, nem lehet rá fegyvert bízni. . Mi, németek viszont a Föld legkulturálisabb és leginkább szervezett nemzete vagyunk. A harcosok nagy nemzete, és nem ok nélkül szolgáltak német zsoldosok minden európai hadseregben, sőt Oroszországban is, legtöbbször parancsnoki beosztásban!
  Gerda hevesen mondta:
  - Igen, rabszolgaként fogsz szolgálni minket. Különleges menazsériáink vannak a feketék számára. És egyelőre nem kell mást tenned, mint...
  Charlotte azt javasolta:
  - Hadd csókolja meg a lábunkat. Végül is kellemes lesz számunkra, és Niger megalázza magát.
  Gerda hevesen megrázta a fejét:
  - Nem tudom, hogy vagy, de undorító, ha az árja tiszta bőre megérinti a büdös Niger ajkát. Így...
  Charlotte nem értett egyet:
  - Nem igazán! Ellenkezőleg, szerettem volna. Hát nézd...
  A tűzvörös hajú szépség a fekete férfi felé lökte kis lábát. Lelkesen csókolgatta az istennő hosszú, sima, cizellált ujjait. És a lány válaszul csak gyengéden mosolygott, a fekete férfi vastag ajka csiklandozta lebarnult bőrét. A fogoly nyelve végigfutott a lány rugalmas, kissé poros lábán. Még mindig szép, amikor megaláz egy erős, majdnem kétméteres férfit.
  Gerda meglepődött:
  - Furcsa, de nem undorodsz?
  Charlotte elmosolyodott:
  - Nem igazán! Miért kellene undorodnom?
  Gerda úgy döntött, hogy hallgat: miért kell beleavatkoznia barátja ügyeibe? Valójában arra nevelték őket, hogy egy német nő ne csak harcos legyen, hanem szerető, szelíd feleség és egészséges anya is. De ő maga még nem gondolt pasikra, talán a nagy fizikai megerőltetés miatt, vagy egyszerűen még nem találta meg a párját. Úgy tűnik azonban, Charlotte is belefáradt. A bokájával olyannyira megütötte a fekete férfi orrát, hogy az orra folyni kezdett, és azt javasolta Gerdának:
  - Talán énekelhetünk?
  Gerda bólintott:
  - Hát persze, hogy énekelünk! Különben szomorú lesz!
  A lányok énekelni kezdtek, és a barátaik is bekapcsolódtak, úgy ömlött a dal, mint egy vízesés:
  Kedvesemmel kimegyünk a sűrűből,
  Földöntúli szomorúság rejtőzik!
  És a hideg, égő, hűsítő,
  A törött motívum áttört!
  
  Mezítláb a hóban,
  A lányok kifehérednek!
  A gonosz hóviharok farkasként ordítanak,
  Madárrajok megzavarása!
  
  De a lány nem ismer félelmet
  Erőteljes harcos!
  Az ing alig fedte a húst,
  Biztosan nyerünk!
  
  A mi harcosunk a legtapasztaltabb,
  Kalapáccsal nem lehet hajlítani!
  Itt a juharok finoman mozognak,
  Hópelyhek hullanak a mellkasodra!
  
  Nem szokásunk félni,
  Ne merészelj kirázni a hidegtől!
  Az ellenfél kövér, bikanyak,
  Ragadós és undorító, mint a ragasztó!
  
  Az embereknek van ekkora ereje
  Mit vitt véghez a szent szertartás!
  Nekünk a hit és a természet egyaránt,
  Az eredmény győztes lesz!
  
  Krisztus lelkesíti a hazát,
  Azt mondja, harcoljunk a végsőkig!
  Hogy a bolygó paradicsommá váljon,
  Minden szív bátor lesz!
  
  Az emberek hamarosan boldogok lesznek
  Legyen az élet néha nehéz kereszt!
  A golyók brutálisan halálosak
  De aki elesett, az már feltámadt!
  
  A tudomány halhatatlanságot ad nekünk,
  És az elesettek elméje visszatér a kötelességhez!
  De ha kiszállunk, hidd el,
  Az ellenség azonnal elrontja a pontszámot!
  
  Ezért legalább imádkozz Istenhez,
  Nem kell hibázni, legyen lusta!
  A mindenható bíró nagyon szigorú,
  Legalább néha segíthet!
  
  A szülőföld a legkedvesebb számomra,
  Szent, bölcs ország!
  Vezetőnk, fogd szorosabban a gyeplőt,
  A haza virágzásra született!
  A "She-Wolf" elit SS zászlóalj lányai olyan gyönyörűen énekeltek, és a szavak lelkesek voltak. Általában van egy sztereotípia, hogy az SS ember hóhért jelent! De ez nem igaz. Természetesen voltak különleges büntető egységek, leggyakrabban a különleges műveleteket végrehajtó biztonsági osztályok részeként, de a legtöbb SS-hadosztály egyszerűen a Wehrmacht elit őrsége volt. Általánosságban elmondható, hogy a vörös, totalitárius propaganda nem a legmegbízhatóbb információforrás a második világháborúról. Hiszen világos, hogy az Agitprop kommunista vezetői nem tehettek mást, mint elfogulatlanok és tárgyilagosan fedték le az eseményeket. Így hát megbízhatóan nehéz megítélni, hogy hol volt valódi igazság a nácik atrocitásairól, és hol volt fikció. Mindenesetre a történelmi kutatásokkal komolyan foglalkozók kénytelenek beismerni, hogy nem minden SS-harcos hóhér és szörnyeteg. Ráadásul a Szovjetunió elleni támadás előtt; A nácik általában toleránsan viselkedtek a megszállt területeken, a nyugati források nem utalnak tömeges atrocitásokra vagy megtorlásokra.
  És most a lányok segítettek a foglyoknak kiszállni az autókból; barátságosan megveregették a félénk férfiak széles vállát. Ezt követően a lányok felfrissülni kaptak...
  Az ebéd szerény volt, de egy zebrát lőttek a sivatagban, és minden lány kapott egy arab stílusban főzött kebabot. Általában az arabok, legalábbis külsőleg, barátságosak voltak, és a németül tudók még viccelni is próbáltak, vagy óvatosan megsimogatták a lányok lábát.
  Gerda eltolta magától a ragacsos arabot, és így szólt:
  - Nem vagyok neked való!
  Charlotte követte a példáját:
  - Szerezz magadnak háremet!
  Gerda mosolyogva azt javasolta:
  - De mondd, Charlotte, mit tennél, ha a szultán felesége lennél?
  A vörös hajú barát kétkedve jegyezte meg:
  - Ez tulajdonképpen vitatható boldogság... Bár attól függ, melyik szultán felesége. Ha a nagy Oszmán Birodalom a fénykorát élné, akkor... Még nagyon szép is lenne... Megreformálnám a török hadsereget, fejleszteném a fegyvereket... És valószínűleg először keletre fordítanám a tekintetem.
  Gerda beleegyezett:
  - Jobb! De Törökország szégyene, hogy még fénykorában sem tudta meghódítani Iránt. Ez egészen reális volt, különösen, mivel a perzsa hadsereg elmaradott volt. Kíváncsi vagyok, Nagy Führer, milyen döntést fog hozni: meghódítja Törökországot, vagy beveszi a koalíciójába, megdobva az oszmánokat, beleértve Irán néhány nem túl értékes földjét?
  Charlotte zavartan megvonta a vállát.
  - Nem tudom! Sőt, mostanában felröppent a pletyka, hogy meg fogjuk támadni a Szovjetuniót... Azt mondják, hogy az orosz gazdagságra és Ukrajna gazdag földjeire nincs igazán szükség!
  Gerda mezítláb ujjaival felkapta a bögre teát, és egészen ügyesen az állához emelte, és magába öntötte a barna folyadékot. Ugyanakkor a lánynak sikerült beszélnie:
  - Ukrajnának nagyon gazdag, gazdag földjei vannak. Bölcs német vezetés mellett és magas gazdálkodási kultúránkkal rekordtermést fognak produkálni. És akkor a kenyerünk olcsóbb lesz, mint a víz. Ez pedig maguknak az ukránoknak kedvez majd, mert a szovjet kormány egyszerűen kirabolja, éhezésre kényszeríti őket!
  Charlotte bólintott.
  - Megtanítjuk ezeket a szlávokat a mi nagy germán kultúránkra! Világosítsuk fel őket!
  Itt goromba kiabálások szakították meg a beszélgetést, a pihenőidő lejárt.
  De ebéd után a lányok ismét sorba álltak, és kénytelenek voltak átvonulni a sivatagon. Evés után nehéz volt futni, a lányok még nyögtek is, mígnem felmelegedett a testük. És úgy rohantak el, mint a jerboák.
  Ez egy virtuális csata... És Afrika lesz német... És a szovjet-német front...
  Télen a Vörös Hadsereg ismét támadásba lendült. Makacs csaták folynak.
  Christina, Magda, Margaret és Shella harcolnak a Párducban. A jármű, bár nem ideális, gyorstüzelő, nagy hatótávolságú löveggel rendelkezik, közepesen mozgékony és jó elülső páncélzattal rendelkezik.
  A német lányok a hideg ellenére mezítláb és bikiniben vannak. És manőverezhető csatát folytatnak.
  Itt Christina ad le egy lövést... A lövedék eltalálja a T-34-76 tornyot és átlyuggatja. Egy szovjet tank megáll, lelőtték.
  A lányok szívből kiabálnak:
  - A mieink elvitték!
  Aztán Magda lő. Az arany hajú szépség is eltalálta.
  Igen, így leszakadt a harmincnégyes tornya.
  A tigrislányok felváltva lövöldöznek. És nagyon pontosan. Így hát eltaláltak egy másik szovjet tankot.
  Margaret következett. És eltalálta az SU-76 önjáró fegyvert. Ügyesen dörömbölt. És énekelte:
  - A mi pokoli Németországunk erős, megvédi a világot!
  És hogyan fog megmutatkozni a nyelv!
  Aztán megütötte Shellt egy ágyúval. Üsd el a szovjet KV-1S harckocsit. A lány is jó munkát végzett.
  Igen, négy bikinis harcos harcol, és nem félnek a hidegtől. Miután a nők elkezdtek harcolni, sokkal jobban mentek a dolgok a Harmadik Birodalomban.
  Itt vannak Albina és Alvina pilóták az égen. Mindkét szépség bikiniben és mezítláb van. Focke-Wulfokon harcolnak. És ez egy nagyon komoly autó.
  Albina, aki légágyúból tüzel, azt mondja:
  - Aktív krokett! Ne sajnáld a szavakat!
  És hogyan fog szikrázni egy káprázatos mosollyal! És egyszerre két szovjet gépet fog lelőni.
  Alvina akár hármat is levágott légágyúkkal, és csicseregte:
  - A bejegyzésem halálos és matt lesz!
  Utána a lány kitárta a fogát és megmutatta a fogát! Csupa báj, és tele van fenomenális bájjal.
  Albina levág egy másik Yak-9 gépet, és nyikorog:
  - Miért van szükség szovjet pilótákra?
  Alvina lelövi a LAGG-5-öt, és magabiztosan mondja:
  - Hogy mi németek számlákat szedhessünk!
  Csodálatos pár lány. Hogyan fogtak hozzá, hogy díjakat gyűjtsenek maguknak. Az ilyen szépségek ellen tényleg nem lehet vitatkozni. Repülőgépeket lőnek le, és kitárják a fogukat.
  A fő titok pedig az, hogy hidegben a lányoknak mezítláb és bikiniben kell lenniük. Aztán jönnek a számlák maguktól.
  És soha ne öltözz fel. Rázza meg csupasz mellkasát, és mindig nagy becsben leszel!
  Albina levágott egy másik Vörös Hadsereg gépet, és ezt énekelte:
  - Nagy magasságban és csillagtisztaságban!
  És kacsintott, felugrott, mezítláb rángatózott, ordítva:
  - A tenger hullámában és a dühödt tűzben! És dühödt és dühödt tűzben!
  És ismét a lány lendületes megközelítéssel lelövi a gépet.
  És ekkor Alvina megtámadja az ellenséget. Megcsinálja a sarkon, kihúzza a fogát és nyikorog:
  - Szuper világbajnok leszek!
  És ismét lezuhan a lány által elütött autó. Igen, a Vörös Hadsereg nagyon rosszul érzi magát.
  Albina pedig vad eksztázisban ordít:
  - Most hóhér vagyok, nem pilóta!
  Lelőtt egy másik szovjet gépet, és felszisszent:
  - Meghajolok az irányzék fölé, és a rakéták rohannak a cél felé, még egy közeledés van előttem!
  A harcos rendkívül agresszíven viselkedik.
  Itt mindkét lány földi célpontokat támad. Albina ököllel üti a harmincnégyest, és felsikít:
  - Ez lesz a vége!
  Alvina eltalálja az SU-76-ot, és azt suttogja:
  - A teljes pusztulásig!
  És hogy remeg a mezítláb!
  Télen a Vörös Hadsereg nem tudott jelentős sikereket elérni. Csak Rzsev térségében sikerült enyhe éket verni, de tartalékok bevezetésével a németek helyreállították a helyzetet. A Krautok nagyon erősek.
  És 1944 májusában, miután csapataikat új tankokkal, köztük a fejlettebb és jobban védett Panther-2-vel töltötték fel, támadásba kezdtek Kurszk és Rostov-on-Don térségében.
  Nem lenne minden olyan rossz, ha nagyszámú arab és fekete nem vett volna részt az offenzívában. És ami a legfontosabb, Türkiye is belépett a háborúba. A helyzet tehát rendkívül riasztóvá vált.
  A súlyos veszteségeket elszenvedő Vörös Hadsereg pedig visszavonult a Wehrmacht felsőbb erői elől.
  De a bátor hat lány Alenka vezetésével ádáz harcot vívott a Krautokkal. És az erők egyértelműen egyenlőtlenek voltak.
  Alenka Kurszkért harcolt, amelyet a nácik megrohantak. A kétségbeesett szépség csupasz lábujjával gránátot dobott, és ciripelt:
  - Dicsőség Rusnak és kedves pártunknak!
  Aztán Natasha csupasz lábujjával gránátot indított, és felszisszent:
  - Mi mezítláb vigyázunk a lányra!
  Utána Anyuta is mezítláb ujjaival küldött halálajándékot, és elsorvadt:
  - Csodálatos ütés lesz!
  A vörös hajú Augustine csupasz alsó végtagjával megsemmisülési ajándékot küldött, és nyikorgott:
  - Irány a radar az ég felé!
  Aztán az aranyhajú Maria puszta lábbal halált adott a náciknak.
  És énekelte:
  - Madagaszkáron, a sivatagban és a Szaharában! Mindenhol járt, világot látott!
  Aztán Marusya egy csomó csupasz talpat dob, és énekli:
  - Finnországban, Görögországban és Ausztráliában, Svédországban azt fogják mondani, hogy ezeknél szebb lányok nincsenek!
  Igen, a hat lány nagyon jól küzdött. De a Krautok mégis elfoglalták Kurszkot...
  Nem, nem tudsz ellenállni az ilyen felsőbb erőknek. A fasiszták makacskodnak.
  És mit jelent a szörnyek felkészítése?
  Adolf Hitler egyszerűen őrült volt: igazi despotának érezte magát, akinek mindenki engedelmeskedik és remeg. Igen, ha Sztálin sikereit akarod, akkor olyannak kell lenned, mint Sztálin, nem sajnálva és követelőzve másokkal és magaddal szemben (pontosan így gondolta Joseph Vissarionovich ebben a sorrendben!). Most már rendesen susog, és az autó elkezd mozogni. Általánosságban elmondható, hogy Németország, a műholdait figyelembe véve, hatalmas előnnyel rendelkezik a Szovjetunióval szemben az ipari berendezések mennyiségében, a képzett munkaerő és a mérnökök számában minden szinten. Ez tény, de a fegyvergyártás még mindig nem éri el a színvonalat! Németország a háború során végig lemaradt a Szovjetunió mögött, az oroszországi pusztítás ellenére. És miből? Természetesen egy bizonyos káosz miatt, amely a különböző osztályokon és különösen a hadiiparban uralkodott. Ezenkívül a nyersanyagok hiánya, valamint az ellenség potenciáljának alábecsülése negatív szerepet játszott. Különösen 1940-ben Németországban alacsonyabb volt a fegyvergyártás, mint 1939-ben (ha figyelembe vesszük a lőszert is tartalmazó teljes mennyiséget), és ez annak ellenére, hogy a háború már zajlott, és a Harmadik Birodalom hatalmas területeket vett át. termelési kapacitás tartalékai. Nos, mit mondhatunk Hitler szervezői képességeiről? Nem túl sokat, a hadiiparban tündökölt.
  A Führer hosszú beszédben kijelentette:
  - A repülés felügyelete ügyében vészhelyzeti felhatalmazást kap Sauer. Szorosan figyelemmel fogja kísérni a gyártott berendezések mennyiségét, és ami nem kevésbé fontos, a minőséget is. Ráadásul sok barátod, Göring, bár egykor jó ászok voltak, nem képes vezetői munkára. Nem minden jó katona egyben kiemelkedő tábornok sem, így az akasztott Eric helyett a műszaki szférát a hivatásos vállalkozók közül egy olyan személy fogja vezetni, aki képes a légierő megreformálására, újrafelszerelésére. Hiszen Nagy-Britannia nem alszik, fegyveres erőinek mennyiségét és minőségét egyaránt növeli, és főleg a repülését. Két fejjel az ellenség előtt kell lennünk, egy tucat lépéssel, különben teljesen elveszítjük fölényünket az ellenséggel szemben. Ezért minőségi lépésekre van szükség.
  Göring félénken válaszolt:
  - Barátaim, bevált emberek, akik bizonyították harci hatékonyságukat és professzionalizmusukat.
  A megszállott diktátor dühös lett:
  - Vagy talán, szerinted, elfelejtettem, ki veszítette el a brit csatát? Vagy ki bukta meg a nemzetgazdaság fejlesztésének négyéves tervet. Vagy azt is szeretné, hogy botokkal üssék, és akár nyilvánosan is. Tehát fogd be a szád és maradj csendben, mielőtt felkarcolod magad!
  Göring még leguggolt is félelmében. Jaj, a Führerrel nem szabad tréfálkozni. Aztán ismét hallatszott a zaj, és egy másik ME-262-es repülőgép szállt fel az égbe. Az autó masszív volt, és két motorja volt. A szárnyak enyhén söpörtek, maga a vadászgép meglehetősen fenyegetően néz ki. Sebességjellemzői 1941-ben általában megfelelőek, és még világviszonylatban is rekordot döntenek. Igaz, maga a gép még nem teljesen megbízható és hibakeresést igényel. A fasiszta diktátor azonban már megadta az új, fejlettebb vadászgépek tulajdonságait... Az ME-262 több mint hat tonnát nyom, ami azt jelenti, hogy van némi túlterhelés. A vadászgépnek kicsinek, olcsónak és ügyesnek kell lennie. Ebből a szempontból az ME-163 egész jó lehet, de a rakétamotorja túl erőltetett, és csak hat percig működik (vagy inkább még működni fog!), ami azt jelenti, hogy a hatótávolság csak száz kilométeres körzetben van. . Blitz-stílusú bombázónak vagy Anglia elleni armada támadások fedőharcosának természetesen nem alkalmas.
  De az ME-262 rengeteg bombát tud szállítani, vagyis annyit, mint a Pe-2, egy szovjet frontvonali repülőgép. Azaz kiváló megoldás vadászrepülőgépekhez és csapatok támogatásához egyaránt. De miért ne készíthetnénk egy vadászgépet a Comet ME-163 stílusában, de rakétamotor nélkül, de turbóhajtóművel? Megpróbálták javítani az "Üstököst", és úgy tűnt, hogy a repülési időt 15 percre növelték (ez akár 300 kilométeres hatótávolság), ami általában elfogadható a brit csatában. Normandiából London még megközelíthető... Bár nem minden olyan magától értetődő, de bombázni is kell és vissza kell térni, és tizenöt perc nem volt olyan gyors. A jövőben a rakéta- és sugárhajtású vadászgépeket zsákutcának tekintették a repülésben. De a "Comet" kialakítása nagyon érdekes, kis méretével és könnyedségével, ami azt jelenti, hogy olcsó és manőverezhető.
  Emellett vannak nagyon ígéretes, általában 800 kilogrammos vadászrepülőgépek is, olyan vitorlázórepülőgépek, amelyek légi csatákban használhatók. Igaz, kis hatótávolságuk miatt csak védekező csatákban hajthatók végre rajtuk repülések, vagy Londonba szállíthatók... Szállítások, majd kapják vissza a pilótákat. Itt kell gondolkodnod rajta. A valós történelemben a vitorlázóknak soha nem volt idejük harcolni, és valamiért Koreában a szovjet repüléstábornokok nem merték kipróbálni ezt az ötletet. Általában véve nem szomorú, de a koreai háború alatt az amerikai pilóta volt az első, aki győzelmet aratott. A Yankees-t tehát nem szabad alábecsülni.
  A repülés végén egy fiatal, szőke lány kiugrott a pilótafülkéből, és teljes sebességgel felrohant a Führerhez.
  Az első számú megszállott náci kezet nyújtott neki egy csókra. Az a szép, amikor a lányok szeretnek téged, és úgy tűnik, a Führert őszintén bálványozza az összes német, vagy inkább csak néhány koncentrációs tábori fogoly kivételével szinte mindenki. A pilóta lelkesen mondta:
  - Ez egyszerűen egy csodálatos repülőgép, olyan sebessége és ereje van. Tépjük szét az összes oroszlánkölyköt, mint egy melegvizes palackot a helyettesítőtől!
  A Führer jóváhagyta a lány késztetését:
  - Természetesen szétszedjük, de... A gép hibakeresését gyorsabb ütemben kell elvégezni, és ez főleg a motorokra vonatkozik. Itt persze radikális intézkedésekre lesz szükség a javításukhoz, de ha valamiben a vezető-tervező segít!
  Mindenki kórusban ugatott:
  - Dicsőség a nagy Führernek! A Gondviselés segítsen rajtunk!
  A Harmadik Birodalom himnusza szólalt meg, és a Hitlerjugent fiatal harcosaiból álló oszlop megindult. A tizennégy-tizenhét éves fiúk különleges formációban vonultak dobhoz. És akkor történt a legérdekesebb: a Német Nőszövetség tinédzser lányai vonultak fel. Rövid szoknyában voltak, a szépségek meztelen, meztelen lábai vonzották a férfiak tekintetét. A lányok megpróbálták feljebb emelni a lábukat, de egyúttal hátrahúzták lábujjaikat, és óvatosan elhelyezték a sarkukat. Kifogástalan idomú szépségek szórakoztató látványa... Az arcok valóban mások voltak, és néhány fiatal fasiszta kissé durva, már-már férfias volt, és el is torzította őket. Főleg, ha összehozták a szemöldöküket.
  Esthete Adolf megjegyezte:
  - Szükséges, hogy a fiúk és a lányok nagyobb arányban részesüljenek fizikai képzésben. És tudom, hogy sok minden történik ez ügyben, különösen a Jungfolkban, de amire szükség van, az a befogadás és a spártai módszerek átvétele. Persze amellett, hogy lopásra buzdítunk... Fiúinkból és lányainkból tisztességes és egyben könyörtelen emberré kell felnőniük.
  A Legfelsőbb Parancsnok szünetet tartott. A tábornokok hallgattak, valószínűleg féltek ellenkezni, de nem akarták megerősíteni a nyilvánvalót. A Führer folytatta:
  - A háború nem vicc, de az ellenségekkel szembeni könyörtelenséget a kölcsönös segítségnyújtással és az elvtársak iránti testvériség érzésével kell párosítani. Ezt kell mindenkibe belecsempésznünk... Az új szuperember kíméletlen másokkal szemben, de még inkább könyörtelennek kell lennie önmagával szemben. Mert a kisebbrendűséget először ki kell irtani a lelkéből, aztán feltámad a gyenge emberi test!
  Újabb szünet... A tábornokok és a tervezők hirtelen rájöttek, és heves tapsba kezdtek. A Führer elégedettnek tűnt:
  - Ez jobb, de most egy légiharc utánzatot szeretnék látni. Olyan félelmetes és mindent pusztító...
  Heinkel bátortalanul érdeklődött:
  - Éles lőszerrel vagy lövedékekkel, Führer?
  Az első számú náci bólintott:
  - Természetesen harciasokkal. Ezen kívül szeretném figyelembe venni a kilökőeszköz hatását. Végül is dolgozol rajta... - A Führer megrázta az öklét. - Amikor végre elkészül és tömeggyártásba kerül. Hiszen a tapasztalt pilóta tapasztalt pilóta, akit meg kell védeni a jövőbeli csatákhoz!
  A Fuhrer-Terminator mindazonáltal úgy döntött, hogy egy modernebb kivitelű kilökőeszközt mutat be a tervezőknek. Ennek a rendszernek kevésbé körülményesnek, egyszerűbbnek és könnyebbnek kell lennie. Nos, a német ipar által már elsajátított olcsó squib nagyon alkalmas erre a célra.
  A diagramot menet közben kellett megrajzolni, de Hitler nagyon jó művész volt, tisztán, gyorsan rajzolt, a diagramok és a fordulatok vonalai egyenletesek és tiszták voltak, minden vonalzó és iránytű nélkül. Az ütős Terminátor persze furcsanak tartotta, hogy a németek, akiknek általában olyan erős és bizonyos mértékig fejlett ideológiájuk volt, mint a nemzetiszocializmus és a totalitárius rendszer, kiszivárogtatták a háborút az oroszoknak. Talán ez annak köszönhető, hogy az orosz katonák erősebbek és ellenállóbbak voltak, mint a németek, és gyorsabban tanultak meg harcolni.
  Általánosságban elmondható, hogy ha a háború menetét összességében nézzük, akkor az oroszok, vagy inkább a szovjet hadsereg megtanult harcolni, de a németek mintha elfelejtették volna, hogyan... A parancsnokságuk az elsők szintjén hozott döntéseket. osztályosok, és talán még alacsonyabb, ha az első osztályosnak van tapasztalata a valós idejű stratégiák szerinti katonai műveletek végrehajtásában. És az a tény, hogy néha már hatéves gyerekek olyan ügyesen vezetnek virtuális hadsereget, ők, Zsukov és Mainstein tanulhatnak belőle. Egyes kutatók azonban mind Zsukovot, mind Mainsteint középszerűnek tartják. Ellentmondások vannak a felszerelések számát illetően is, különös tekintettel a lefoglalt francia felszerelésekre. Hitler emlékezete (jó emlékezés, főleg amikor még egészséges volt!) azt sugallta, hogy 3600 elfogott harckocsit ejtettek el a franciák, ez egy nagyon lenyűgöző figura... Egyes modellek, mint például a SiS -35 páncélzatukban jobbak voltak , mint a T-34 csak frontpáncélban. Tehát ez a tank könnyen előállítható francia gyárakban, kivéve talán a 47 mm-es fegyvert egy hosszú csövű 75 mm-es fegyverre cserélve. Valójában még ez sem lehet elég. Nagy-Britannia és az USA általában mindig a páncélt értékelte a legjobban a harckocsikban. Például a negyventonnás Churchill páncélzata 152 milliméteres volt, szemben az IS-2 nehéz harckocsi 120-as páncélzatával.
  A Führer még valamit mondott a tervezőknek:
  - Van elég szélcsatornánk, ezért keressünk egy optimálisabb repülőgép-modellt, és alkossunk áramvonalas formákat anélkül, hogy drága tesztekre vinnénk a dolgot, ahol a legjobb ászaink is meghalnak. Például egy repülőgép repülő szárnyú modellje nagyon hatékony, különösen akkor, ha a vastagság és a dőlésszög változtatható. Már odaadtam a rajzot, így a farkatlannak készen kell lennie. Becsült sebessége Yumo motorral is akár 1100 kilométer per óra lesz. Szóval hajrá, de ne légy pimasz!
  Misfit Adolf tanácsot adott a csőfújás sebességének növelésére is. Megragadta a tervezők nézeteiben a rosszul elrejtett iróniát: honnan tudott ennyit egy egyszerű tizedes? Nem hisznek a Führer zsenialitásában? Nos, kitaláljuk... vagy nem, nem fogjuk kitalálni, de bebizonyítjuk nekik, hogy műveltek vagyunk.
  Ezt követte az ebéd a friss levegőn, a szolgálólányok asztalokat, székeket rendeztek. Gyönyörű... De milyen reformokat kellene végrehajtani a nemzetiszocializmusban? Ilyen például az ellenségek számának minél csökkentése és barátkozás. Például ne magasztalja fel minden fordulóban a német fajt, és akár abba is hagyhatja a népek osztályokra osztását. A nemzetek alsóbbrendű és árja nemzetekre való felosztását azonban formálisan még nem legalizálták. Ez leegyszerűsíti a dolgokat. Általánosságban elmondható, hogy Hitler pontosan a Szovjetunió elleni támadás után kezdte meg a zsidók tömeges megsemmisítését. Miért lennének ilyen görcsösségei? Talán abban reménykedett, hogy a világcionizmus megáldja a bolsevizmussal vívott háborúra, és a Nyugat támogatni fogja. És amikor Nagy-Britannia és az USA határozottan nemet mondott a Wehrmachtnak, a Führer dühös lett? Vajon elkezdett bosszút állni azokon a zsidókon, akiket elérhetett? Hitler természetesen egy idióta, aki elkövette a holokausztot, és ezzel hiteltelenné teszi a nemzetiszocializmus eszméjét. Mára a náci és a hóhér szavak szinonimákká váltak. Sokan összekeverik a nacionalizmust és a fasizmust is, talán a náci szó összhangja miatt . De ez egyáltalán nem igaz. A fasizmusnak elvileg nincs közvetlen kapcsolata a nemzetiszocializmussal. Lényegében a fasizmus fogalma Franciaországban jelent meg a XIX. században, és teljesen más jelentéssel bírt.
  A fasizmus tanításának egyfajta esszenciája az eredeti változatban a társasági szellem, a kapitalisták közötti bajtársiasság megteremtéséig jutott. Mussolini ezután a fasizmus tanításait ismertette meg feketeingeseivel. Nos, a nácikat először ellenségeik és politikai versenytársaik nevezték fasisztának. Őszintén szólva a nácik kegyetlenül cselekedtek, így a fasiszta sértő, negatív jelentést kapott. Oroszországban egy időben a nacionalisták bizonyos emelkedést tapasztaltak, különösen a kilencvenes évek elején, és 93-94-ben érték el a maximumot. Ezután a csecsenföldi háború a társadalom pacifista érzelmei növekedéséhez és a nacionalizmus átmeneti hanyatlásához vezetett. A jugoszláviai háború és Szerbia bombázása a hazaszeretet átmeneti megugrásához vezetett, de aztán a nemzeti mozgalomban szakadás következett be. Oroszországban a nacionalistáknak bajuk volt a vezetőkkel... Nem volt saját Führerük... Igaz, Zsirinovszkijt Hitlerhez hasonlították, és még Adolfot is felülmúlta bizonyos tekintetben. Például a politikai lendület gyorsaságában, a pártalapítást követő négy éven belül az első hely megszerzése a parlamenti választásokon. De Zsirinovszkij ésszerűtlenül viselkedett, és nem csak sikert tudott elérni, de még azt sem tudta fenntartani, amit elért. Itt először is azt kell mondanom, hogy ez az ő személyes hibája volt. Elégtelen fegyelem a pártban, botrányok, amelyekbe belekeveredett. De az igazi Hitler soha nem ült a Reichstagban, és senki sem mutatta meg a filmes dührohamait a televízióban. És maga a televízió sem volt. Bár Zsirinovszkij sikere az 1993-as választásokon a televíziós közönséggel végzett sikeres munkájának érdeme volt.
  Egy gyönyörű lány a szolgák közül leült a Führer mellé, és kezét a csupasz térdére tette. Cooed:
  - Gondolsz valamire, Führer?
  A náci diktátor és egyben egy virtuális játékos felpezsdült. Észrevette, hogy még mindig nem fejezte be a zöldséglevest és a gyümölcssalátát. A Führer szájon csókolta a lányt, érezte fiatalos, édes illatát, és így szólt:
  - Bemész velem a kocsiba. És mindannyian munkához láttok, az evés ideje lejárt.
  És ismét forogni kezdtek az állam fogaskerekei, bár nem egészen olajozottan. A visszaúton a Führer szerelmes volt a szépséggel, és még meg is lepődött, honnan van annyi energiája és erő. Végül is azt mondták, hogy a Führer impotens és általában fogyatékos, szifiliszben szenvedett (hazugság) és kasztrálták (teljes fikció!). Igaz, Hitlernek nem sikerült utódokat szülnie... Nos, holnap ő maga intézi ezt az ügyet... Vagy nem, akkor is meg kell hívnia Himmlert. Általánosságban elmondható, hogy a valós történelemben a Führer élesen megerősítette az SS szerepét. Nyilvánvalóan neki is ezen az úton kell járnia ebben az alternatívában. És hogy a bűnügyi rendőrség alárendeltsége az SS-struktúra egészének ésszerű; most minden adatot és fájlt egy forrásba egyesítenek. Emellett a bûnözõk elleni kínzás és a Gestapóra és más titkosrendõrségi struktúrákra jellemzõ fejlett kihallgatási módszerek jelentõsen növelik a felderítési arányt.
  Az igazság szaporodhat, és nőhet az ártatlan áldozatok száma, de... Az SS-emberek túlnyomó többsége tisztességes ember, és a tapasztalt nyomozó általában azonnal látja, hogy az ember hazudik-e vagy igazat mond-e, és ritkán hibázik. Ezt számos bűnügyi krónikából meg lehet ítélni.
  Miután eldöntötte még néhány aktuális ügyet, és meghívott két új lányt az ágy melegítésére, a Führer, fejét a szépség meztelen, dús keblein támasztva, elaludt...
  Ezúttal visszatért a korábban félbeszakított álomhoz, egy grandiózus űrcsatáról. Ismét átlátszó harcosában, és az ellenség megpróbálja megtámadni Nagyoroszország hadseregének sorait. A Hipernet játék Führereje és párja, egy gömbölyded, de egyben izmos szőke pedig egyszerre próbálnak fellépni, egymást segítve. A csúnya ellenséges harcosok számbeli fölényüket kihasználva próbálják felvenni a számokat. Egyre szembetűnőbb a dermostani katonai armadák diszharmóniája. A hajóik egyre undorítóbbnak tűnnek. Vladislav kapitány a "vödör" technikával meglehetősen sikeresen vágta az autót egy görbe cipő formájában, és azt mondta:
  - Nem hiába volt Hitlernek és Sztálinnak is egy apja, aki cipész volt!
  Válaszul szőke párja megvillantotta csupasz, rózsaszín sarkú cipőjét:
  - Nincs szükségem csizmára vagy más cipőre. Mezítláb sokkal jobban érzem a vákuum legkisebb görbületét vagy a tér rezgését! Ó, Führerem, szeretnél lány lenni?
  Vladislav kuncogott válaszul:
  - Rövid ideig érdekes lenne. Mindenki azt mondja, hogy a nők sokkal erősebb és hosszabb orgazmusban részesülnek, mint a férfiak, ezért nagyon szerettem volna ellenőrizni, hogy ez valóban igaz-e?
  A szőke felnevetett:
  - A haladás ezt is megtapasztalhatja... Hacsak nem veszítjük el a grandiózus űrcsatát. Túl sok az ellenség. Almaztiger 13 császár is meghalhat, aki még meg sem született, de már a parancsnokunk.
  A Führert eltaláló személy megjegyezte:
  - Egy nagy parancsnok, mint egy fej a háborúban, minél nagyobb a méret, annál súlyosabb a veszteség!
  A szőke válasz helyett forgatni kezdte harcosát. Perecet készített, alig kerülte el a kost, majd nagyon pontosan visszalőtt. Az ellenség járműve lángra lobbant, és nagyon apró, lángoló darabokra kezdett szétválni, mint a mák. A lány, aki csupasz lábujjával felkapta a rágógumit, és olyan ügyesen dobta, hogy pont a kiálló nyelvére esett:
  - Kedves! Amikor rágsz, akkor egyél!
  De a kemény harcos nem volt ilyen szerencsés; ismét eltalálták, még ha érintőlegesen is, és a harcos-kapitány felmordult:
  - Mennyire elegem lett ezekből a női simogatásokból!
  A szőke szeme felcsillant:
  -Nem elégedett a simogatással? Valószínűleg valami komolyabbra vágysz? Így vagytok mindannyian türelmetlenek, árulásra hajlamosak!
  Vladislav felnevetett, és majdnem lenyelt egy kemény választ Dermostan harcosai közül. A csata képe némileg megváltozott. Az ellenség kimeríthetetlennek tűnt, és újabb és újabb erőket vont be a csatába. Az ultra-csatahajók különösen veszélyesek voltak, hatalmasak, mint az aszteroidák, lassan előbújtak a vákuumból, mintha szimpatikus tintával lettek volna megrajzolva (ami akkor tűnt fel, amikor lámpát gyújtanak rájuk). Szar-stan mindenekelőtt a szárnyakat próbálta meghajlítani, burkolt manővert végrehajtani, valószínűleg üstöt létrehozni a térben.
  Nagyorosz csapatai bátran harcoltak, ugyanakkor a manőverektől sem riadtak vissza. Így került sor a mobil védekezés módszerére, valamint a merész manőverekre, merülésekre. Például Nagy-Oroszország űrhadseregének harci cirkálói és markolói vagy eltűntek, vagy éppen ellenkezőleg, megjelentek a rémálombeli ellenfél hátában. Jéglyukban vadászó halra emlékeztetett - előbújtak, megragadták a zsákmányt (valamilyen téli rovart, és ha harcsa volt a vadász, akkor madár!) és visszamentek a lyukba. Ebben az esetben a Dermostan hajói azonnal eltévedtek, összebújni kezdtek, vagy akár tüzet nyitottak egymásra. Vicces plazmakitörés csillaghajók elégetésével. Például még egy ultra-csatahajó is, miután több találatot kapott a termikus preon rakétáktól, kék és zöld lángokba tört. Aztán a nagy harcos (továbbra is folytatta a fürdőlevélként tapadt shitstanok pusztítását!) barátja meglátott egy képet egy lángoló ultracsatahajó belsejében. És milyen lenyűgöző kolosszus, kétmillió katonából és ötvenmillió robotból álló legénység!
  A hajó belsejében lévő fegyveresek különféle szemétládák: trollok, goblinok és többféle hibrid típus, például a legelterjedtebb: kullancsok és cigaretta keveréke , vagy inkább cigarettacsikk! Hát ijesztő lények, mintha egy drogos által rajzolt horrorfilmből lennének.
  A lények kétségbeesetten szeretnének menekülni, ugyanakkor egymásnak ütköznek, szúrnak, vágnak, harapnak. Itt jön egy vívógép, amelyet kifejezetten beszállós harchoz készítettek. És kvázi plazma kardokkal van felfegyverkezve, nem egyenesen, hanem ívelve a különféle manőverekhez. Az első vívógép a tűzben lángoló hatalmas hajóból kiáramló élők zűrzavarába zuhant. Azonnal feldarabolt húsfoszlányok és megégett testek repültek minden irányba. Egy barát jelent meg mögötte, úgy nézett ki, mint egy pók, csak legalább harminc végtagja volt, és azok megsemmisítő folyamok formájában voltak, amelyek képesek akár egy dinoszauruszt is kettévágni.
  Az egyik dermostani tiszt felkiáltott:
  - Jaj, ne vágj meg! A gyalog megette a királynőt!
  De nem volt szerencséje, a cigarettacsikk egy kullancs mancsával, csak még undorítóbb volt, nekiütközött az antennának, és átszúrva lógott rajta. Azt azonban, ahogyan sikoltozott, már nem lehetett hallani abban a legvadabb, egyre fokozódó kakofóniában. Princeps-plazma lángnyelvei, melyek túlnyomórészt kék és narancssárga színűek, utolérték Shitmostan rémült harcosait, amitől megsültek. A vívógépek pedig tomboltak az ultracsatahajó belsejében. Nyilvánvalóan egyértelműen bevésődött a programjukba: ölj, ölj, és ölj újra! És teljesen mindegy nekik, hogy ki. És a folyosókon a legszörnyűbb hiperszoba zaja hallatszott.
  Az ultraláng azonban már elérte a vívógépeket, valamint sok goblint és karmot - a cigarettacsikkek már fotonokká roskadtak. Így az ultra-csatahajó fokozatosan több részre bomlott. Bár a szakadás lassan történt, nem tűnt kevésbé baljósnak. Különösen sok más hátterében, amelyek vagy miniatűr szupernóvákként lobbannak fel, vagy éppen ellenkezőleg, zsugorodó csillaghajóként. Sajnos nem csak Dermostané, hanem Nagyoroszországé is.
  Például egy kalapács és sarló emblémával ellátott cirkáló elvesztette uralmát, és egy ellenséges dreadnoughtba ütközött. Ha két tömeg fénysebességgel ütközik, az egyenlő azzal, mintha egy megsemmisítő rakéta ütközne. Elsöprő erővel hány (persze ha lehet így fogalmazni). A robbanás úgy virágzott ki, mint egy sokszínű szirmú tulipán, és hirtelen felemésztett mindent, ami körülbelül egy tucat kilométeren volt. Vladislav-Adolf így fogalmazott:
  - És úgy tűnik, a srácaink már a mennyországban vannak!
  A szőke filozófiailag megjegyezte:
  - A mennyország az egyetlen jó hely, ahová senki sem siet, még akkor sem, ha hőségben van!
  A Hitler-sláger egyetértett:
  - Ezek az univerzum paradoxonai. Nem akarunk jó helyre kerülni, de a rossz magával ránt minket! Így még az sem világos, hogy melyik a jobb, az élet vagy a halál.
  A lány filozofikusan megjegyezte:
  - Az élet mindig jobb, mint a halál. Nem véletlenül gondolja szinte mindenki így. Az emberek véleménye azonban, mint minden a mi világunkban, relatív.
  A Führer egy újabb meglehetősen trükkös kanyart hajtott végre, amivel lelőhetett egy kétüléses, és ezért sokkal drágább és gazdagabb fegyveres vadászgépet (milyen szépen felrobbant, mintha pirotechnikai anyagok összetett kombinációiból tűzijáték lobbant volna fel), gyöngyszemei összetört anyag szétszóródott a vákuumban. Vladislav-Adolf megjegyezte:
  - Az embereknek a természetről és Istenről alkotott elképzelései nagyon ellentmondásosak. Általában létezik még a reaktív, vagyis még a destruktív elme fogalma is, amely olyan viselkedésre kényszeríti az embert, ami egyáltalán nem az, amit a pragmatikus ösztönök és a célszerűségi megfontolások parancsolnak.
  A szőke, aki nehezen tér magához egy brutális merülés után (mi mást tehet, ha egyszerre hét harcos rohan rád), így szólt:
  - Hagyd abba a pragmatikát - kapcsold be a matematikát!
  - Nem vicces! - vágott vissza Vladislav.
  Hirtelen a haditengerészeti repülési kapitány előtt megjelent a Nagyorosz hadsereg parancsnoki beosztásának képe. Valójában ez természetesen ajándék - az a képesség, hogy behatoljunk a szentek szentjébe, és még felismerjük, még ha nem is valaki más terveit, hanem a saját parancsát.
  Íme, a zászlóshajó csatahajó, Nagyoroszország űrhadseregének lenyűgöző zászlóshajója, száz kilométeres átmérőjével. És ez a hajó természetesen harcol is, mert több tízezer erős tüzérségi csövet nem lehet tétlenségre ítélni. A zászlóshajó ultra-csatahajó azonban igyekszik más nagy hajókkal szinkronban fellépni. Az ellenségnek a legkisebb esélye sem lehet a zászlóshajó megsemmisítésére, ahol a Nagy-Oroszország űrhadsereg századának főparancsnoksága található.
  Meglepő módon az általános parancsnok és az uralkodó csak egy embrió, amely az anyaméhben fekszik. Maga az anya is a felfüggesztett animáció állapotába merül, mert különben túlságosan fájdalmas lenne a feladatai ellátása. A már kellően fejlett, végtagokkal, és ami a legfontosabb, meglehetősen nagy agyú embrionális uralkodó működését pedig számos kibernetikai egység biztosítja. Maga az embrió, amely a Nagy Orosz Birodalom felett uralkodik, meglehetősen kényelmesnek érzi magát.
  Igen, persze, és megterheli a szükség, már több éve bent van az anyjában. Az ember csak álmodozhat arról, hogy elmegy futni, vagy mozogni valamit. És ezek fájdalmas álmok, mert a születés azonnali eltűnést jelent. Az embrió szkennerek segítségével kommunikál a külvilággal. Természetesen nem az embrionális parancsnok valódi megjelenését mutatják be, hanem egy olyan képet, amely jobban képes önbizalmat kelteni. Különösen egy jóképű fiatalember jelenik meg egy meg nem született király formájában. Tiszta, parancsoló hangon parancsot ad a csapatoknak:
  - Alkalmazza a rugalmas védekezés elvét. Ahogyan évezredekkel ezelőtt is, a gyengébb, kisebb létszámú erők azt a kétségtelen tényt használták fel, hogy egy kisebb tömeg sokkal mozgékonyabb, mint egy nagy. Mivel egy csekély tömeget jelentéktelen tehetetlenség jellemez!
  A marsall lány megerősítette:
  - Természetesen... A hadsereg manőverező képessége a győzelem kulcsa. Természetesen a szélsőségeket kerülni kell. Hiszen a hangya nem a vadállatok királya!
  Az embrionális parancsnok elvigyorodott:
  - A leghalálosabb lények a baktériumok. Bár nem, talán még vírusok sem! Bár primitív szervezet, de hatásos! Itt az ellenség hatalmas erőket gyűjtött össze, szinte az egész univerzumból, ami azt jelenti, hogy feltárta a megmaradt területeket.
  Fego elf marsall lila és narancssárga copfokkal megjegyezte:
  - Néha egy jelentéktelennek tűnő előny egy korlátozott frontszakaszon elég a győzelemhez. Ez egy furcsa axióma sok csatának, különböző civilizációknak!
  A magzatcsászár a szkennereken keresztül kuncogott:
  - Ebben az esetben a gyökeret nézi.
  Eközben Dermostan armadái mozgás közben megpróbálták átszervezni. Hátulról egy igen jelentős tartalék közeledett feléjük. Több ezer nagy csillaghajó és milliónyi kisebb hajó ment ki a harangformáció segítségével. Ennek eredményeként a paraziták tüzes ereje érezhetően megnőtt. A marsall lány izgatottan mondta:
  - Itt az újabb ütőkártya, amit a barom ellenfél dobott. Mindazonáltal felderítésünk nem volt teljesen megfelelő, nem volt lehetőség ilyen hatalmas számú haderő bevezetésére.
  A császár hologramja fiú alakban rúgta a kardot. A hajtóanyag eltalálta a kaput. Szinte azonnal felrobbant. Először egy villanás, amely megemészti a szemet, majd egy lila gomba növekedése, amely mindent elpusztít a csatahajó fegyverének hatósugarában. A hologramos fiú így szólt:
  - Ez fenomenális góllövés! Nos, az ellenfelek adják ki magukat. Készültem neki egy meglepetéssel.
  Fego manó némi kétséggel nézte a csata képét. Dermostan armádája fájdalmasan félelmetesnek tűnt. Különösen az ultra-csatahajók, amelyek átmérője elérte a kétszázötven kilométert. Az elfnek hirtelen eszébe jutott szülőbolygója... Ott idilli a természet, még vérszívó rovarok sincsenek. És az oroszlánok... Hát nem éppen oroszlánok, hanem hibridek búzavirággal. Általában ez egy gyönyörű állat: a test egy búzavirág, és az arany sörény a szélben fejlődik. Sőt, a búzavirágok is árnyalatot váltanak... Egyértelmű csúfság van itt, mind az emberek, mind a manók ellen.
  A szőke marsall azt mondta:
  "Nem tudjuk, mennyi tartaléka van az ellenségnek, de számomra úgy tűnik, itt az ideje mozgatni a lesezredünket."
  Az embrionális császár tiltakozott:
  - Most nincs itt az ideje, hogy felmutassa a kártyáit!
  A marsall lány megpróbált vitatkozni:
  "Ha embereink meghalnak, nem marad senki, aki harcoljon!"
  És akkor megtalálták az embrionális parancsnokot:
  "Nem lehet háborút megnyerni áldozatok nélkül." A sakkban lehet, de egy igazi csatában nem! A háború könyörtelen törvénye az, hogy a veszteségek olyanok, mint az eső, amely a győzelem hajtásait öntözi, csak arra kell ügyelni, hogy a veszteségek ne alakuljanak ki a hajtásokat elmosó felhőszakadássá! - Aztán az anyaméhből küldött hologram hirtelen kedvesebb lett. - De ne gondolja, hogy a különösen az ultracsatahajók tüzéből származó veszteségek csökkentése érdekében hagyja, hogy Nagy-Oroszország csillaghajói spirálisan vonuljanak vissza.
  Az elf marsall támogatta az embrióparancsnokot:
  - Ez az, ez az egyetlen út. Egyelőre nem tudni, hogy az ellenség hány erőt képes kidobni az alvilágból.
  Valójában Shitmostan csillaghajói sűrű nyájban próbáltak mozogni. Ugyanakkor egyáltalán nem spóroltak lőszerrel, milliókat dobtak rakétákkal, anélkül, hogy a találat pontosságával törődtek volna. Úgy tűnt, több milliárd gyufát vertek át a légüres térben, hogy hiperplazmává lobbanjanak, égessenek mindent, ami élő és mozgó, majd kialudjanak. Az orosz harcosok sokkal pontosabban lőnek, de az ellenség durva dreadnoughtja dörgött, mint egy petárda, szétszórva a szilánkokat, mint a konfetti. Halálos konfetti, amely lelőtt több Dirmostan hajót. A barom civilizáció elpusztult fregattjainak száma pedig teljesen felbecsülhetetlen. Igaz, hogy az orosz hajók haldoklik. Itt a megsérült cirkáló kétségbeesésében orosz tankként rohant a Kurszk dudorra, és döngölte az ellenség ultracsatahajóját. Egyszerre több százezer élet szakadt félbe, és úgy égett a tűz, mintha egy gigantikus gázcsövet robbantottak volna fel.
  A törpe marsall komoran megjegyezte:
  - Meghajlítanak minket, de nem adjuk fel! - A térparancsnok észrevette (vagy inkább holografikus képe, maga a törpe a Gross-Dreadnought osztály másik hajóján volt!). - Legalább néhány ellentámadást kellene indítani az ellenséges kommunikációs és utánpótlási vonalakon.
  A magzati császár elvigyorodott fiús hologramján keresztül.
  - Mit gondolsz, én lúzer vagyok!
  A törpe marsall felmordult, és széttárta mancsait:
  - De egyáltalán nem takarítanak meg lőszert. Ez azt jelenti, hogy elegük van. Hát nem így van, uram?
  Az embriócsászár tiltakozott:
  - Nem, nem így! A nagy parancsnok értékesebb, mint a feje, ezért az óvatosság sisakja és a ravaszság álcája nem árt neki! Röviden, az ellenség még mindig abban az édes illúzióban él, hogy minden rendben van vele, de valójában már közel van a győzelmünk! A váratlan ütés egyenértékű azzal, mintha az öklét ötvözött acél karddal cserélnénk le!
  
  
  WITTMAN ÉL
  Kis változás a történelemben, ami a nácik ardenneki offenzíva során elért jelentős sikeréhez kapcsolódik. A nácik gyorsabban haladtak előre, képesek voltak átkelni a hidakon, és fegyverekkel, lőszerekkel és üzemanyaggal elfoglalták a raktárakat. A sikert elősegítette Wittmann részvétele is a sztrájkban, aki a valós sztorival ellentétben nem halt meg! És akkor? Az igazi hősök soha nem halnak meg és halhatatlanok! Wittman folytatta a küzdelmet és gyûjtötte a pontszámokat. A kétszázadik harckocsi megsemmisülése után ő lett az első és eddig egyetlen tanker, aki megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Wittmann zsenialitása kissé megváltoztatta a történelem menetét. A németek pedig kicsit szerencsésebbnek, gyorsabbnak, hatékonyabbnak bizonyultak. És sikerült nekik, ami az igazi történetben majdnem megtörtént, de csak pár óra hiányzott. Így a raktárakat elfoglalták, és a német hadsereg megsemmisítő erőre tett szert. Ennek eredményeként elfoglalták Brüsszelt, és több százezer brit és amerikai katonát.
  Sztálin még nem sietett támadni, mert azt akarta, hogy a szövetségesek erősebb vereséget szenvedjenek nyugaton.
  A csaták megmutatták, hogy a Tiger-2 nagyon hatékony fegyver mind a fegyverzet, mind a frontpáncél tekintetében. A németek látva, hogy a Vörös Hadsereg keleten passzív , további egységeket vetettek be a csatába, és építeni kezdtek sikerükre. A Fritz megszerezte a legújabb E-25 önjáró fegyvert is, amely kis méretű és súlyú volt, de erős fegyverekkel és jó páncélzattal, és ami a legfontosabb mozgékonysággal rendelkezik.
  Ennek eredményeként újabb győzelmek... Most a Krautok Párizsban vannak. Ismét elfoglalják a francia fővárost.
  És ezt akarja Sztálin - hogy a szövetségeseket megöljék, és akkor a Szovjetunió megkapja egész Európát.
  Sztálin egy sunyi róka... De Churchill sem idióta. Amikor Roosevelt meghalt, ő és Truman fegyverszünetet kötöttek a Harmadik Birodalommal. Egyúttal a legyőzött csapatok maradványainak kivonása Franciaországból. És persze teljes hadifogolycserével, sőt a Harmadik Birodalom üzemanyag- és utánpótlásával.
  Németország az antiszemita törvények visszavonásával válaszolt. A zsidók azonban a táborokban maradtak, de nem égették el őket, csak munkára kényszerítették őket, az amerikaiak konzervet és gabonaféléket küldtek a táborokba.
  A németek szabad kezet kaptak Franciaországban és Olaszországban. Most Sztálin külön békére tett javaslatot. Hitler azonban elutasította. Júniusban megkezdődött a Fritz offenzíva. Az első E-50 harckocsik beléptek a sorozatba. De mint kiderült, az autó nem volt teljesen sikeres. Súlya továbbra is magas, csaknem 65 tonna, a sziluettje alacsonyabb, mint a Tiger-2-é, de a páncélzat ugyanolyan vastagságú, egyértelműen elégtelen volt, különösen az oldalakon. A 88 mm-es, 100 EL csövű löveg valamivel jobbnak bizonyult. Percenként tizenkét lövést adott le.
  A vezetési teljesítményt egy erősebb motor tette hozzá, amely akár 1200 lóerőre is felgyorsult. Általánosságban elmondható, hogy a tank természetesen javult a Tiger-2-hez képest, és a páncél kissé racionálisabb lejtése volt, de oldalról sebezhető maradt.
  Az E-100 jobban védett, de nagy súlya megnehezítette a szállítást és a harci használatát. A legsikeresebb az E-25 önjáró löveg volt, nagyon alacsony, 120 mm-es elülső páncélzattal, nagy lejtéssel és 82-es oldalpáncélzattal, valamint a Tiger-2 ágyújával, ez volt a legjobb önjáró fegyver. a Wehrmacht és a második világháború hajtóágyúja. Hetven kilométer per órás sebességre gyorsult - egy 700 lóerős motor, és még az IS-2 kagylókat is a homlokba ütötte.
  A németek Magyarországról mérték le a fő csapást, így próbálták megmenteni a még körbezárt Budapestet. A harcok rendkívül hevesek voltak.
  Az offenzíva június 22-én kezdődött, és a Vörös Hadsereg nagyon erős védelmet épített ki. A németeknek még mindig kevés E-sorozatú harckocsijuk van, csak az E-25-ös önjáró lövegek meglehetősen nagy mennyiségben - ezek meglehetősen könnyen gyárthatók és olcsók. Itt két bikinis lány fekszik benne. A jármű másfél méternél alacsonyabb, és ennek köszönhetően olyan jól védett és viszonylag kis súllyal van felfegyverkezve.
  Két lány, Charlotte és Gerda fekve lőttek szovjet fegyverekre. Előttük apró autók haladtak, rádióval irányítva aknamezőket tisztítva.
  Vörös Charlotte elsütötte az ágyút. Leütötte a szovjet fegyvert, és megrázta a mellkasát, amelyet alig takart egy vékony szövetcsík. És ő üvöltött:
  - A hiperplazma tomboló tüze!
  Aztán Gerda pofon vágja a csupasz lábujjait használva. Ő pedig csipog:
  - Nagyon menő lány vagyok és nem is rossz...
  Az önjáró fegyver önmagát mozgatja. És időnként leáll. Elülső páncélja erősen lejtős, és ez jó védelmet nyújt. A szovjet fegyverek lövedékei érzékenyek a ricochetre. És semmi sem fenyeget egy ilyen önjáró fegyvert frontálisan. Még elüthetik az oldalt. De a lányok nem sietnek. A hatékony önjáró fegyver páncéltörő erejében felülmúlja az SU-100-at, emellett jobban védett, mozgékonyabb és egyben könnyebb is.
  És a Vörös Hadseregnek nincs elég száraz áruja. Főleg a T-34-85 harckocsi, ami nem elég erős a fegyverével és gyenge a páncélzata. A német E-25 önjáró fegyver pedig egyébként könnyebb, sokkal erősebb páncélzatban és fegyverekben.
  A lányok verekednek... Nagyon szép és fiatal. És az önjáró fegyvereik bombázzák és dobják...
  A Fritznek végül sikerült áttörnie Budapestre. Meggyőző győzelem, szovjet egységekkel körülvéve. Sokakat elfogtak és megöltek.
  Igaz, hogy a nácik jelentős veszteségeket szenvedtek. És nincs annyi erő. Nos, ha még mindig berendezéseket gyártanak, akkor az emberi erőforrás nem elegendő.
  A gyerekeket és a nőket pedig besorozzák a hadseregbe. Vagy külföldiek, de nem elég megbízhatóak.
  A harcok azonban folytatódnak... A Vörös Hadsereg nagyon makacsul, sok védelmi vonallal ellenáll. A németek további száz kilométert haladnak előre, és megállnak. Nincs elég erőm. És maga a Vörös Hadsereg támadásba lendül. De ez sem túl sikeres, és kissé félretolja a németeket.
  Amíg nem jön a tél... A frontvonal stabilizálódik. 1946 januárjában a Vörös Hadsereg előrenyomult Kelet-Poroszországban és Lengyelországban, de alig haladt előre.
  A németek télen nem ringatják a hajót. A csaták véresek. De a frontvonal lassú...
  És elkezdődik az első világháborúra jellemző időszak. A frontvonal inaktívvá válik. Nyáron a németek és a külföldi hadosztályok, télen a Vörös Hadsereg nyomul előre. És senki sem érhet el jelentős sikereket.
  A háború évről évre folytatódik. A németek némileg megelőzik a Szovjetuniót a sugárhajtású repülőgépek fejlesztésében. A Szovjetunió csak 1949-ben vezette be a MIG-15-öt a tömeggyártásba. De ekkor már a németeknél volt ME-462 és XE-362. És ami a legfontosabb, a tárcsarepülők, amelyeket kézifegyverrel lehetetlen lelőni egy erős lamináris sugárból.
  A tankokon a német "E" sorozat van... Ezzel szemben megjelent a T-54 és az IS-7. A németek azonban elindították az AG sorozatot - egy fejlettebb piramis alakút.
  De senkinek sem volt előnye. A frontvonal a helyén marad.
  Sztálin 1953 márciusi haláláig...
  És itt, kihasználva a pártvezetésben és a hatalmi harcban tapasztalható némi zavart, a németek sikereket tudtak elérni. De aztán Berija letartóztatása és kivégzése után Vasziljevszkijnek, a nagy stratégának a legfelsőbb főparancsnoki kinevezése, valamint az Államvédelmi Bizottság vezetőjének Malenkov megerősítése. A frontvonal stabilizálódott Európa határain belül.
  Míg a Szovjetunióban a hatalomért folytatott harc időszaka volt, a németek el tudták érni a Nemunt, visszafoglalták a Balkánt, Romániát, Bulgáriát, Szlovákiát, Görögországot, Albániát, és visszaszerezték a teljes uralmat Európa felett.
  De a frontvonal már a Szovjetunió határain 1941-ben ismét stabilizálódott...
  Aztán 1955 decembere... A Vörös Hadsereg a hagyomány szerint télen ismét előrenyomul. Hány évig tart a háború? Horror tizennégy és fél! És nincs a vég!
  Amíg Hitler él, a háború nem ér véget. Malenkov 1941. június 22-ig hajlik az azonos határokon belüli békére. De Hitler makacs, és bármi áron nyerni akar!
  A Vörös Hadsereg előrenyomul. A legújabb IS-12 harckocsi harcba indul. Egy jármű 203 mm-es kaliberű fegyverrel. Ez egy nagy, tíz géppuskával. És hat lány - a legénység tagjai. Kipróbálják a tank legelső modelljét. Nem túl nagy és nehéz? Hatékony a gép? A lányok a december 25-i karácsony és a fagy ellenére csak bikiniben vannak. Igaz, a tankban a legújabb gázturbinás motor van, és meleg is. Ráadásul maga a hat lány sem egyszerű.
  Negyvenegy óta harcolnak. És megszoktuk, hogy minden időben szinte meztelenül legyünk. Valójában, ha állandóan bikiniben vagy, megszűnik a hideg érzése. És a bőr rugalmas és tartós lesz.
  Lányok csupasz lábbal vezetnek egy gyilkos gépet. Nagyon aranyosak és gyönyörűek.
  Alenka itt a főnök és a legénység parancsnoka. Mit nem látott a lány a háború tizennégy és fél éve alatt? Hol volt? A front Breszttől Sztálingrádig, Sztálingrádtól a Visztuláig haladt, most pedig Bialystok környékén haladnak előre. Maga Bialystok még mindig a németek kezében van. A frontvonal stabil lett. És tisztességes mennyiségű árkot ástak.
  Tehát valójában a háború végtelen... És lehet, hogy egy évnél tovább tart. És mit akar ez a makacs Hitler?
  Az USA és Nagy-Britannia itt sem akar békét a Szovjetunió és a Harmadik Birodalom között. Azt akarják, hogy mindkét fél teljesen megsemmisítse egymást.
  A lányok az IS-12-n haladnak előre. A harckocsi elülső páncélzata 450 mm-es szögben áll. A lövedékek lepattannak. És a lányok visszalőnek.
  De a Szovjetunióban eddig csak egy ilyen tank van. Az IS-10-et már gyártják, de súlya ötven tonna. Az IS-7 továbbra is T-54 néven készül. A T-55 is megjelent a tömegek között, de egyelőre csak a gyártásba kezd. A németeknek piramis tankjaik vannak. Szintén nagyon erős és tökéletes. És rövid csövű nagynyomású fegyverek.
  Tehát az előttünk álló küzdelem a legkomolyabb. Natasha és Anyuta egy erős hajófegyverből lövöldöznek, és visítanak:
  - Berlin felett lesz a zászlónk!
  És kitárták fehér, gyöngyházfogukat. És nem tudod megállítani a lányokat aknákkal.
  Két lövedék eltalálta az elülső páncélt... Ricochetnek. Nem, az IS-12 egy komoly autó, és nem veheted olyan könnyen.
  De úgy tűnik, hogy a lányok jobb kezére mozgó IS-7 nagynyomású ágyú találatot kapott és megállt. Károsította a jóképű srácot.
  Alenka hasizmait megfeszítve énekel:
  - A mi világunkban minden lehetetlen lehetséges, Newton felfedezte, hogy kettő és kettő négy!
  A harcok továbbra is töretlenül folynak. Egy szovjet ágyú eltalálja a németeket. A nagy Marusya kagylókat helyez a farnadrágba. Ez a lányok élete és sorsa. És éneklik:
  - Senki nem állít meg minket, senki nem fog legyőzni minket! Orosz farkasok szétverik az ellenséget, orosz farkasok - tisztelgés a hősök előtt!
  Ágoston géppuskákkal tüzelve azt mondja:
  - Szent háborúban! Ez lesz a mi győzelmünk! Orosz zászló előre, dicsőség az elesett hősöknek!
  És ismét dörög és megszólal a gyilkos fegyver:
  - Senki nem állít meg minket, senki nem fog legyőzni minket! Az orosz farkasok szétverik az ellenséget, kemény kezük van!
  Maria, ez az arany hajú lány irányítja a tankot, és nyikorog:
  - Zúzzuk össze keményen a fasisztákat!
  A németek nehezen élnek, harcok is dúlnak az égen. De eddig a MIG-15 sebességében és fegyverzetében gyengébb a német márkáknál. A csata egyenlőtlenül folyik.
  Huffman, ez a csodálatos ászpilóta jó karriert futott be a háború éveiben. Pontosabban csodálatos és fantasztikus. Háromszáz repülőgép elérése után megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevél kardokkal és gyémántokkal. A négyszáz lezuhant repülőgép elérésekor megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Ötszáz repülőgépért megkapta a Német Sas Rendet gyémántokkal, ezer után pedig a Vaskereszt lovagkeresztjét platina tölgyfalevelekkel kardokkal és gyémántokkal. És miután elérte a kétezer repülőgépet, megkapta a Lovagkereszt nagykeresztjét.
  Az egyedülálló pilóta számos légi győzelmet tudott elérni. És még élt. Huffmant nemrégiben tábornoki rangra léptették elő. De továbbra is magánpilótaként repült.
  Ahogy mondják, nem ég meg tűzben és nem fullad meg vízben. A háború sok éve alatt Huffman elsajátította a vadász ösztönét. Szuperlegendás pilóta lett és nagyon népszerű. De volt egy erős versenytársa - az Agave, amely szintén meghaladta a kétezer lerobbant autó számát. És utolérte Huffmant. De még nagyon fiatal, és még egyetlen harcost sem veszített el.
  A lány csupasz, cizellált lábbal nyomta a pedálokat, és légágyúkat lőtt ki. És most négy szovjet MIG-15 járművet lőttek le.
  Agave kuncog és azt mondja:
  - Bizonyos mértékig mindannyian szukák vagyunk! De acél idegeim vannak!
  És a lány ismét elfordul. Hét Szovjetunió repülőgépet lő le egy sorozatban - hat MiG-t és egy TU-4-et, és nyikorog:
  - Általában, ha nem vagyok szuper, akkor hiper vagyok!
  Az Agave persze egy kurva. Pilóta Lucifertől. Nagyon szép mézes szőke.
  Itt újabb sorozatot ad le, és egyszerre nyolc szovjet MIG-15-ös repülőgépet lő le, és sípol:
  - Én vagyok a legkreatívabb és legreaktívabb!
  A lány tényleg nem hülye. Mindenre képes és mindenre képes. Nem nevezheted közlegénynek.
  És a lába olyan lebarnult, olyan kecses...
  De Mirabela harcol ellene... Sokáig Kozhedub volt a legjobb szovjet ász. Hat aranycsillagot gyűjtött össze a Szovjetunió hőséről, százhatvanhét repülőgépet lőtt le. De aztán meghalt. Akkor senki sem tudta megdönteni a rekordját. És csak nemrégiben Mirabela felülmúlta Kozhedubot. És miután több mint száznyolcvan repülőgépet lőtt le, a Szovjetunió hétszeres hőse lett.
  Ez egy terminátor lány! Valaki, mint ő, megállít egy vágtató lovat, és belép egy égő kunyhóba.
  És még hűvösebb.
  Mirabelának nehéz sorsa volt. Egy gyermekmunkatelepre kerültem. Mezítláb, szürke köntösben vágta ki az erdőt és törzseket fűrészelt. Olyan erős és egészséges volt. A súlyos fagyokban mezítláb és börtönpizsamában járt. És legalább egyszer tüsszögnék.
  Természetesen ezt a jelenséget a frontokon is felfigyelték. Mirabela sokáig a gyalogságban harcolt, majd pilóta lett. Mirabela első tűzkeresztségét a moszkvai csatában kapta, ahová közvetlenül a kolónia után ment. És ott menőnek mutatta magát.
  Mezítláb és szinte meztelenül harcolt a súlyos fagyban, amely szó szerint megbénította a Wehrmachtet. Olyan átkozott, legyőzhetetlen lány volt. És ez alaposan sikerült is neki.
  Mirabela hitt a Szovjetunió közelgő győzelmében. De telik az idő. Egyre több az áldozat, de a győzelem nem jön el. És nagyon ijesztő lesz.
  Mirabela győzelmekről és eredményekről álmodik. Hét csillaga van a Szovjetuniónak - ez több, mint bárki másnak! És a fenébe is, megérdemli a díját! És továbbra is viselni fogja a katonai keresztet. Ha Sztálin meghalt is, munkája tovább él!
  Bejön egy lány és kilóg... Lelő egy német XE-362-t és nyikorog:
  - Műrepülés! És egy rohadt új stáb!
  Nagyon menő lány. Egy igazi kobra sok mindenre képes.
  Mirabela egy új sztár...
  A harcok több napig tartanak, amíg el nem jön az új év... A szovjet IS-12-es hengerei és lánctalpasai megsérültek - javítás alatt áll. Igen, egy ilyen kegyetlen és könyörtelen háború. És meddig fog tartani?
  És mindez azért, mert Wittman túlélte a nyugati csatákat.
  Maga Wittmann egy ideig harckocsizó legénységben harcolt. Miután a számot háromszáz járműre emelte, nem számítva a fegyvereket, aknavetőket, teherautókat, motorkerékpárokat és egyéb dolgokat, megkapta a Vaskereszt lovagkeresztjét arany tölgyfalevéllel, karddal és gyémánttal, és tábornokká léptették elő.
  Utána már nem harcolt. De ő irányította a hatodik, SS tank hadsereget.
  Kurt Knipsel lett a Wehrmacht legsikeresebb tankásza. De csak ötszáz megsemmisült tank után kapta meg a Vaskereszt lovagkeresztjét.
  Valahogy megfosztották a díjaktól. Igaz, ezer tankot elérve végül megkapta: a vaskereszt lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Kurt Knipsel egy nagyon hatékony harci gép. Különböző tankokban harcolt. Egyszerre volt lövész és parancsnok. Sokáig verseny nélkül mentem mindenki előtt.
  De a szép Gerda már utolérhette. A lányok jól küzdöttek. De aztán szünet volt. Mind a négy szépség teherbe esett, és szült egy párat: egy fiút és egy lányt. De a szünet után gyorsan bepótolták.
  És most Gerda megkerülte Kniselt.
  Hogyan kerülhetik el, hogy kikerüljenek? Mezítláb és csak bikiniben harcolnak. A lányok újabb szünetet tartottak, ismét gyereket szültek. És most közeledtünk a kétezer megsemmisült tank számához. És még soha nem látott jutalomra számíthattak: a Vaskereszt lovagkeresztjének ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal díszített csillagára.
  Ezek a lányok!
  Gerda rálő a szovjet autóra. Letépi a tornyot, és így kiált:
  - Rohadt vagyok!
  És újra lő. Behatol a T-54-be. És nyikorog:
  - Haza Németország!
  A lány rángatózik. És nagyon aktív... Igen, van egy ilyen stratégiai sorozata. Már 1956 van... A háború megy és megy... Nem akarok megállni. A Vörös Hadsereg különböző helyeken próbál előretörni. De vigyázz, kevés emberi erőforrás maradt.
  Oroszország pedig vérzik.
  A Vörös Hadsereg Románia felé igyekszik előrenyomulni. Aztán hatalmas tüzérségi lövöldözés, lövöldözés és gyilkosságok következtek.
  De az ellenség vár. A németeknél van a legnépszerűbb harckocsi, az AG-50. Védelmében felülmúlja a T-54-et, különösen az oldalakon és talán a fegyver páncéltörő erejében, de nehezebb. Igaz, a német fordulatszáma a gázturbinás motor miatt nagyobb.
  A német tank tüzel és gólt lő.
  Margaret legénysége harcol. Hidegvérrel harcol. Német lányok lelőnek egy szovjet tankot. És nyikorognak a gyönyörtől.
  Igen, és itt nem tudsz átjutni...
  Albina és Alvina által irányított diszkosz kering az égen. Két szőke lányt elütöttek szovjet autók. És mesterien csinálják. A teljesen sebezhetetlen diszkosz kos Migi és Tu. Gyilkos autó. A harcosok pedig megnyomják csupasz lábujjaikat. És esélyt sem adnak a Vörös Hadseregnek az égen.
  A lemezsík olyan dolog, amit a Szovjetunió tudósai nem tudnak lemásolni. Ez olyan dolog, amelyre nem találtak ellenszert. A németek pedig nagyon magabiztosnak érzik magukat a levegőben. És úgy harcolnak, mint a varázslók varázspálcával.
  Albina diszkoszával az ellenségre mutatva nyikorgott:
  - Ha van Isten, akkor ő német!
  Alvina, leverve az ellenséget, megerősítette:
  - Biztosan német!
  És a lány nevetett... Általában ő is elege volt a végtelen háborúból. Nos, németek és oroszok ölik egymást. Pontosabban a Vörös Hadsereg és a Wehrmacht. De a frontvonal még mindig mozdulatlan... És nem látszik se vége, se széle.
  Háború... Ez már valóság. A háború kezdete után született harcosok az égen és a földön harcolnak.
  Például Hans Feuer. Az I. osztályú Vaskereszt Érdemrend legfiatalabb kitüntetettje. Aztán ő lett a legfiatalabb Vaskereszt Lovagkereszt kitüntetettje egy szovjet tábornok elfogásáért.
  Igen, ez tényleg nagyon klassz.
  Hans Feuer kétségbeesett harcos. A fiú úgy harcol, mint egy óriás, és télen dermesztő hideg van, csak rövidnadrág van rajta.
  Ez tényleg nagyon klassz!
  Hans évszázadok óta híres lett!
  És általában egy olyan hihetetlen és heves háború folyik itt... Bármilyen mesterséges intelligencia elhalványul.
  Romániában pedig a Vörös Hadsereg nem tud áthatolni a német védelmen. Mindkét fél veszteséget szenvedett. Ketyeg a január... És napról napra egyre több ember hal meg és sebesül meg.
  Az őrültségnek nincs kezdete vagy vége.
  Az Agave ismét az égen van, és lelövi a szovjet járműveket. Vadász és ragadozó. Megüti az ellenséget.
  Az autók, amelyeket elütött, lezuhannak. És akkor a lány rálő a szárazföldi erőkre. Kiüti az IS-7-et. És nevet:
  - Én vagyok a legjobb! Én vagyok a lány, aki megöli az ellenséget!
  És ismét átkerül a légi célokra. Ez a tankok és minden repülõ és lövöldöző jármû pusztítója.
  Hát ez az, ami elöl forr. Hazai fronton pedig a tudósok megpróbálnak valami halálos dolgot létrehozni. Bár nem a legjobban sikerül.
  De itt van egy kis AG-5 tank. Hét tonnás gép. Harci tesztek teljesítése. És rágja és marja az ellenséget.
  És amikor eljön az éneklés ideje, senki sem állít meg minket, és nem győz le minket!
  Az AG-5 rohan és lő, ahogy megy. És egy ilyen tankot nem lehet megállítani. És a kagylók ricochet.
  A kocsiban pedig egy tízéves kisfiú ül, Friedrich, és nyikorog:
  - És tényleg szuper harcos leszek!
  És megint lőtt... És eltalálja a torony közepét. És pusztító ereje, bár kis kaliberű, kolosszális.
  És az égen Helga harcol. Egy mezítlábas lány bikiniben gépeli a számlákat. És örül a fantasztikus sikereinek.
  És Agave előbbre jut... És harcol is.
  Már 1956 februárja van... A Vörös Hadsereg sehol sem tudott sikert elérni. De a németek sem tudnak előretörni. Félelmetes földalatti tankok indulnak csatába. De ezek pusztán taktikaiak.
  A lányok a föld alá rohantak, megsemmisítettek egy üteg szovjet fegyvert, és visszatértek.
  Ugyanakkor elfogtak pár úttörőt. A lányok levetkőztették az elfogott fiúkat, és kínozni kezdték őket. Dróttal verték az úttörőket, majd tűzzel pörkölték meg csupasz sarkukat. Aztán forró csipesszel elkezdték törni a lábujjaimat. A fiúk felüvöltöttek a vad fájdalomtól. A végén a lányok forró vasalóval csillagokat égettek ki mellükre, csizmáikkal pedig legyűrték férfias tökéletességeiket. Az utolsó dolog végzett az úttörőkkel, és összeestek a fájdalmas sokktól.
  Egyszóval a lányok kiváló teljesítményt nyújtottak. De a németek ismét semmi jelentőset nem értek el.
  Erőteljes önjáró fegyverek: "Sturmmaus", szovjet állásokra lőttek. Rengeteg pusztítást és pusztítást végeztek. De egy szovjet támadó repülőgép kiütötte az egyik járművet, és a Krautok visszatértek.
  A nácik hajlékonylemezekkel próbálták szétzúzni a szovjet ütegeket. Sünit és robbanóanyagot használtak ellenük. Totális ütésváltás történt.
  Itt van Albina és Alvina ismét a repülő csészealjakon. Csupasz lábujjukkal mutogatják a joystick gombjait, és ezt rendkívül ügyesen teszik.
  A lányok természetesen a legmagasabb műrepülést mutatják be. Kihúzták a diszkoszukat, és egy tucat szovjet repülő gépet lelőttek.
  Albina csicsereg:
  - Dühös építőosztag! Csillaghullás lesz!
  És újra megfordítja a kocsiját. És a lányok elpusztítják a Vörös Hadsereget. Ráadásul alaposan...
  Alvina is lelő egy tucat szovjet gépet, és nyikorog:
  - Őrült lányok, és egyáltalán nem szüzek!
  Ez utóbbi igaz. A pár nagyon jól szórakozott a férfiakkal. És mindenfélét csinált. A lányok szerették a férfiakat - ez tetszett nekik! És főleg, ha a nyelvével dolgozik.
  Egy legmagasabb rangú lány... Megkínozták az úttörőt... Először levetkőztették, és leöntöttek pár vödör vizet a torkába. Aztán forró vasalót hoztak a feldagadt hasra. És hogy égtek! Az úttörő felsikoltott a vad fájdalomtól... Égő szag volt.
  Alvina egy forró dróttal oldalba ütötte. És mennyire akar nevetni... Nagyon vicces.
  Aztán ezt énekelte:
  - Belefáradtam a hátsó boronálásba - Meg akarom ugratni a boldogságomat!
  És hogy fog nevetni! És feltárja gyöngyfogát! Ez a lány szeret ölni, micsoda lány!
  És a lány lábai csupaszok és kecsesek. Imád mezítláb sétálni a parázson. És az elfogott úttörők elűzésére is. Annyira vinnyognak, ha megsült a sarkuk. Még Alvina is nagyon viccesnek találja. És Albina is lány, valljuk be - szuper! Hogyan könyököljük az ellenfél állát. És nyikorog:
  - A legmagasabb osztályú lány vagyok!
  És feltárja gyöngyházfogait. Ami csiszoltként csillog. És a harcos lenyűgöző! Ez lehet olyasmi, amit mesében nem lehet elmondani, vagy tollal leírni!
  Mindkét harcos szovjet MiG-eket döntött le az égen. A szépségek aktívak. A legcsekélyebb kétség sincs bennük. És olyan vad és eksztatikus szépség.
  A harcosok mezítláb irányítják a joystickot, és orosz autókra támadnak. Miközben nyomják, összetörik a harcosokat, mintha ütővel ütnék meg a kristályt. A lányok könyörtelenek és könyörtelenek. Bennük van a harag ereje és a szenvedély lángja. És a győzelembe vetett bizalom. Még akkor is, ha a háború tizenöt éve tart. De ez sem akar véget érni. Albina és Alvina népszerűségük csúcsán vannak. És nem akarnak visszavonulni vagy egy pillanatra sem megállni. És elindulnak maguk felé, és ütik az ellenséget.
  Albina, aki leüti a szovjet repülőgépeket, azt kiabálja:
  - A lánynak elege van a sírásból, inkább megfojtom a farcipőt!
  És hogyan vigyorog és kivillantja gyöngyházfogait. És hogyan akar most egy férfit. Imád férfiakat erőszakolni. Ennek nagyon örül. Elvesz és megerőszakol.
  Albina ordít:
  A lányok szex az szex
  Íme a nagy előrelépés!
  És a harcos nevetésben tör ki... És öljük meg újra az összes ellenségünket. Rengeteg energiája van. És tele izomerővel.
  És Alvina ordítani fog:
  - Zúzzuk darabokra az ellenséget!
  És a harcos aktívan nevetni kezd! És elképzeltem, hogyan mancsolnak a srácai. De mondjuk ez szép.
  Már itt van a március... Egyre jobban süt a nap. A tavasz első napján az orosz fiúk mezítláb futnak az olvadt hóban. Nevetnek magukon, vigyorognak magukon, és mutatják a fügéiket a németeknek.
  Úttörők piros nyakkendővel, rövid frizurával, némelyikük még rövidebb is. Futnak és ugrálnak. A mezítláb alig fázik. Nagyon durvák lettek. Lányok is futnak, szintén cipő nélkül. A rózsaszín, kerek sarkú csillog a napon. Csodálatos szovjet lányok. Karcsú, sportos, hozzászokott, hogy kevéssel beéri.
  És mindenki vigyorog-vigyorog a fogára... A tavasz első napja igazi öröm és szomjúság a fényre és az alkotásra!
  És légi csata van az égen. Mirabela, ő az első számú szovjet pilóta, aki lelő egy másik német gépet. És mint mindig, a lány csak bikinit visel. Örökké fiatal és soha nem fakul. Ilyen a benne rejlő lelki erő.
  Mirabela azonban azt is szereti, ha a férfiak hozzáérnek. Nagyon szereti. Ezért pilóta... Ha egy lány meztelen, izmos testét férfi kezek gyúrják, az igazi öröm. És remek szórakozás!
  Mirabela elüt egy másik náci autót, és felszisszent:
  - Páncélos kurva vagyok!
  A lány csupasz, kerek sarkával még a vezérlőpultot is üti. Ő gyönyörű. És utánozhatatlan.
  Mirabela kiszáll belőle. Agave pedig feléje repül. Végül a két legsikeresebb női harcos-pilóta találkozott. Egy körházból lövik egymást. Megpróbálják távolról megszerezni. De nem nagyon sikerül. Mindkét szépség leszáll a lővonalról. És agresszíven kitárták a fogukat. Nos, a nők szukák. Keményen egymás szemébe néznek. Pontosabban fejjel és újra lőnek. A német ME-562 még mindig jobban fel van fegyverezve, mint a MIG-15, és a szovjet járművet lelőtték...
  De Mirabelának sikerül katapultálnia, és repülési pályafutása során először elveszíti gépét. A legrosszabb az, hogy az ellenséges területre került. És ez rossz. Igen, a sors ilyen egyedi fordulatai. És 1956. március 1-jén a világ megváltozik, de a Führer uralma a kibernetikus játékban megmarad.
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"