Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Fillo De Montecristo E NapoleÓn Bonaparte

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    O neno Benedetto, fillo do conde de Montecristo, presta unha gran axuda a Napoleón Bonaparte entregando un paquete de desinformación ao mariscal de campo alemán Blucher. Como resultado, Napoleón Bonaparte gaña a batalla de Waterloo e todo o curso da historia mundial cambia.

  FILLO DE MONTECRISTO E NAPOLEÓN BONAPARTE
  ANOTACIÓN
  O neno Benedetto, fillo do conde de Montecristo, presta unha gran axuda a Napoleón Bonaparte entregando un paquete de desinformación ao mariscal de campo alemán Blucher. Como resultado, Napoleón Bonaparte gaña a batalla de Waterloo e todo o curso da historia mundial cambia.
  . CAPÍTULO No 1
  É coma se o exército de Napoleón Bonaparte se preparase para a decisiva batalla de Waterloo. Benedetto, no corpo dun simple rapaz duns doce anos, recibiu do mando a tarefa de atrasar a chegada da cabalería prusiana dirixida por Blucher.
  Non é tan sinxelo. Pero o rapaz tivo que dicirlle a este mariscal o seguinte: din que a ponte está minada e hai que movernos. De feito, a ponte está ben vixiada polos holandeses e non é doado chegar a ela.
  Pero Napoleón ten o selo necesario e Blucher debe crer na mensaxe do rapaz. Quen, por certo, fala un inglés excelente e ten o pelo louro. E a idade nova inspira aínda máis confianza. Polo tanto, existe un estereotipo de que os nenos non son contratados como espías serios.
  E se Blucher cre e deixa que a cabalería vaia, entón gañarase o tempo e os británicos serán derrotados.
  Benedetto vai ata Blucher nun pequeno pônei cunha mensaxe importante. O neno, por suposto, vai vestido de mensaxeiro. Pero mentres galopaba, quitou as odiadas botas intelixentes e prefire montar descalzo sobre un cabalo, o que é moito máis agradable.
  E el, por suposto, está a divertirse e está de bo humor. Pero tes que chegar a Blucher e o neno golpea o poni nos lados. E o cabalo, aínda que pequeno, é áxil.
  Benedetto cantaba con rabia:
  Todos miramos a Napoleóns,
  Queremos vitorias inimaxinables...
  Para que millóns de nós loitemos,
  E para que os nenos non coñezan problemas!
  
  Para que Waterloo non trone,
  Para que as follas non sangran...
  E para que non haxa derrota,
  Moita sorte co número correcto!
  
  Agora só é un neno
  E pronto convertereime en oficial...
  Salto polo campo coma un coello,
  Amosemos coraxe co exemplo!
  
  Vou entregar o que o señor ordenou,
  Aínda que hai un risco considerable neste...
  E Satanás ten mil caras,
  Capaz de derrubarnos!
  
  Ás veces peganme nos talóns,
  E o forte pau asubío...
  Xogamos ás escondidas co destino,
  Con esa fortaleza coma un monolito!
  
  Non podemos poñernos de xeonllos
  E non podes dobralo cun látego duro...
  No nome das xeracións brillantes,
  Imos mostrarche o camiño do éxito!
  
  O Señor non adoita ser misericordioso
  Todos temos que sufrir...
  Os ricos e os pobres tamén son infelices,
  Que sexa o momento do cambio!
  
  Creo que a paz chegará a Europa,
  Napoleón é monarca para sempre...
  Todos teremos unha boa vida,
  E a persoa será feliz!
  Despois desta canción fíxose máis divertido. O neno mensaxeiro colleu o tábano cos seus dedos espidos. E despois lanzouno con habilidade, e esmagouno lixeiramente. Sobrevoou e estrelouse contra unha bardana.
  E algún paxaro tragouno dun só golpe. Isto é moi divertido.
  Benedetto cantaba:
  A bardana crece debaixo da cerca,
  Hai un galo sentado na cerca!
  E volveuse aínda máis divertido e divertido... E o neno volve golpear cos tacóns espidos o gropo do pônei e azouta.
  Napoleón é unha gran personalidade. De feito, era case un xenio, aínda que exitoso, pero polo momento. Aquí o comandante Alexander Suvorov viviu sesenta e nove anos e gañou ata o final da súa vida. E se vive, digamos, setenta e cinco anos, loitará contra Napoleón na batalla. Digamos en Austerlitz ou incluso antes? Quen sería entón Napoleón? Ou, pola contra, Napoleón sería invencible durante moitos anos. Que esperaría o mundo?
  Por unha banda, é bo, por suposto, ter un só imperio, en lugar de rifar entre pequenos países e pobos. Pero, por outra banda, todos estes numerosos parentes de Napoleón terían creado moitos problemas, e podería ter sido unha tontería. Sobre todo se tarde ou cedo morreu este gran monarca. Si, e dun xeito ou doutro sempre houbo e haberá problemas.
  Se Napoleón tivese ideado un sistema máis perfecto dun só imperio.
  Tomemos, por exemplo, a Rusia tsarista: o emperador tamén ten unha familia alí, pero o imperio é único, unitario e non está dividido en diferentes reinos. E aquí non hai competencia estúpida.
  O neno sorriu e cortou un golpe co seu sable mentres galopaba.
  Pero os Romanov coa súa excelente xenética de Rurik son unha cousa, e os Bonaparte, este sangue plebeo, é outra cousa. E hai unha diferenza. Por suposto, Benedetto non sabía o que agardaba a Rusia e a dinastía Romanov no futuro e, en xeral, o que tiña que ver o francés cun país estranxeiro.
  Gustaríame resolvelo co meu...
  O neno mesmo cantou con deleite, un famoso romance popular, que cantou no seu día co conde Montecristo, a quen consideraba daquela o seu propio pai.
  E o romance, debo dicir, é moi brillante e interesante;
  En Gascuña non se coñece a palabra "covarde",
  non sei unha espada se estás equivocado. Os gascóns temos o mellor gusto do mundo - Non nos gusta nada excepto a gloria!
  
  Pómulos altos, especial para converterse - Aquí está o aspecto gascón dun home do mundo. Créame, señor, non terá que esperar moito - París aínda saberá París aínda saberá París aínda coñecerá a Benedetto!
  
  Borgoña, Normandía, Champaña ou Provenza, E tamén hai lume nas túas veas, Pero a boa fortuna non ten tempo para ti, Aínda non no mundo branco, Aínda non no mundo branco, Aínda non na luz branca, Hai Gascuña .
  
  Non podo vivir en París sen fama. A miña
  vida pasou enteira - é hora de tratar co destino. Entón, cantos anos tes, meu fillo? Ah, moito, señor, moitos - vinte e tantos!
  
  A túa man está firme? - Firme!- Este é un verdadeiro trazo dun gascón de alma moi pura.E igual de atrevido fun cando París recoñeceu ao gascónParís recoñeceu ao gascónParís recoñeceu ao gascón Montecristo!
  
  En Gascuña non se coñece a palabra "covarde", non sei unha espada se estás equivocado. Os gascóns temos o mellor gusto do mundo - Non nos gusta nada excepto a gloria.
  
  Pómulos altos, especial para converterse - Aquí tes unha mirada gascón con saúdos Créame, señor, non terás que esperar moito - París aínda saberá París aínda saberá París aínda coñecerá a Benedetto!
  
  Borgoña, Normandía, Champaña ou Provenza, E tamén hai lume nas túas veas, Pero a boa fortuna non ten tempo para ti, Aínda non no mundo branco, Aínda non no mundo branco, Ata que o mundo branco teña Gascuña!
  Aínda que Benedetto non é precisamente un gascón, senón un parisiense. Pero Montecristo parece ser realmente un gascón.
  Pois o gol xa está preto. As patrullas a cabalo do exército do mariscal de campo Blucher son visibles.
  O neno sacudiu a bolsa diante do nariz e mostroulle o pase. E claro que o botaron de menos. O mozo guerreiro estaba cheo de forza e enerxía. E o feito de parecer un neno mesmo espertou máis confianza. Despois de todo, os nenos son as flores da vida e é xeralmente aceptado que son máis confiados que os adultos.
  E o neno scout foi invitado á mesa. Déronlle un anaco de año e viño bo e verde. Benedetto só sorbiu o último anaco, temendo que lle soltasen a lingua.
  O rapaz pasou a información, e case se esqueceron del. Ben, podes gozar das túas vacacións. E ao mesmo tempo, quizais poidamos cantar, que é patriótico?
  E o neno cantaba con sentimento e expresión;
  A miña Gran Bretaña dorme
  Oculto, segredo
  Entregado a ti e a min
  No longo amencer!
  
  Nomes estraños
  Rúas, edificios
  Pronto este coñecemento
  Mírao, aquí tes o teu
  
  Ticket, cóseo na manga que non era vermella
  Para que odies esta cor
  O argumento do teu xogo é obviamente perigoso:
  Maxia, guerra, amor, dezaseis anos
  
  Só aquel que apagou a desesperación nos seus ollos
  Non se pode retirar, non durmir para sempre
  O século sen dúbida enganará a todos
  Durme, miña Gran Bretaña.
  
  Durme a miña Gran Bretaña
  Dado a min polo destino
  Felicidade e sufrimento -
  Estás só
  
  Durme, a guerra de Gran Bretaña
  Cedo, cedo
  Espada da túa elección
  Levantado do lago
  
  fondo e como calquera aceiro canta sobre o sangue,
  bebe o meu e lávase de amor
  ao país real baixo o fráxil teito estrelado,
  onde o outono e a primavera quedaban por gobernar
  
  Hai coroas, non igrexas - un lugar para anxos,
  A coroa foi accidentalmente rota por algún anano
  Pero, como legou o falecido Charlie, nos nosos soños
  Os seus dragóns voan
  
  Durme a miña Gran Bretaña
  
  Encontros sen despedidas
  Ti non es ti, eu non son eu
  Discursos de piano
  Dúas mans
  
  Execucións sen perdón
  Eu non son ti. Quen son?
  Só o actual sabe
  Antigo río subterráneo
  
  E esta ponte inestable leva baixo o arco
  O que camiñaba sobre a auga sen afogarse
  O veludo azul fiable estendese nas ondas
  Camiña por el con audacia mentres o mundo enteiro dorme
  
  E os teus inimigos dormen abrazando os seus corazóns,
  Os amigos están durmindo, confiando o seu destino ao león de ouro
  Mesmo o que se di que pisou o bebé
  Durmindo cos brazos arredor dunha fermosa viúva!
  
  Durme a miña Gran Bretaña
  
  Durme a miña Gran Bretaña
  Oculto, segredo
  O ritmo da túa respiración -
  O meu breguet
  
  Mortes distintas do nome
  Nada que comerciar
  A miña estrela pura
  Inglaterra está de volta na casa
  Durme nas chamas do amencer
  Durme, meu amor
  Ti es a miña Gran Bretaña.
  Aínda que é noxento que un francés cante así. Pero leva o uniforme dun neno inglés.
  E así o exército de Blucher partiu pola ruta equivocada. E Benedetto deixouno, correndo cara adiante. É un neno e non debe quedar parado. Xusto antes de marchar, conseguiu gañar dez louis de ouro. E quedei moi satisfeito con isto. E agora ía a cabalo de volta a Napoleón e esperaba unha recompensa considerable. Despois de todo, foi capaz de levalo a cabo tan brillantemente. Era coma se el mesmo fose Gengis Khan. Si, se Napoleón, como Gengis Khan, vivise durante setenta e dous anos sen coñecer a derrota, o mundo sería diferente. E quizais a harmonía e a felicidade reinarían nel. E así, Europa está dividida e a Rusia tsarista apoderouse do Reino de Polonia. Por que isto é lóxico? Se es débil, entón por que non arrebatarche pezas?
  Benedetto comezou a cantar mentres montaba no seu corcel branco;
  O país dos franceses é a Santa Patria,
  Na que todos son iguais e grandes.
  Estirado de borde a bordo,
  Cun repique de pasos anchos!
  
  Hai montañas nel - picos dourados,
  E os ríos brillan con prata pura...
  No inverno a neve é como un exuberante cabelo gris,
  Na primavera, un regato detrás dun banco sólido!
  Pero entón o neno calou, sentindo perigo. E o cabalo de pura raza chocou de medo. Benedetto mirou cara atrás: os lobos trotaban detrás del. E isto xa é grave. Xa hai un rabaño enteiro deles aquí.
  O neno golpeou os seus talóns espidos na gropa do seu cabalo e botou a andar ao galope. Ao mesmo tempo, pensou o neno. Ese lobo é unha fera vil. Por exemplo, comeu a carapuchiña vermella. É isto unha cousa decente pola súa parte? Que podes dicir do lobo?
  Benedetto cantou con ironía unha canción cómica a estes depredadores grises;
  Estou esforzándome con todas as miñas forzas -e con todos os meus tendóns,
  Pero hoxe - outra vez coma onte: Rodéanme, arrodéanme - Levanme alegremente aos números!
  As escopetas de dobre canón están ocupadas detrás dos abetos -
  Alí escóndense cazadores nas sombras, - Os lobos caen na neve, Converténdose nun branco vivo.
  A caza está en marcha para os lobos,
  A caza está en marcha - para os depredadores grises, aderezados e cachorros! Os batedores están berrando, e os cans están ladrando ata vomitar, Hai sangue na neve - e manchas de bandeiras vermellas.
  non xogan en igualdade de condicións que os lobos
  , pero a súa man non vacila: protexendo a nosa liberdade con bandeiras, golpean con confianza, seguro.
  A loba non pode romper as tradicións -
  Ao parecer, na infancia, cachorros cegos, Nós, os cachorros de lobo, chupamos á loba E chupamos: non podes coller as bandeiras!
  E agora - a caza de lobos,
  A caza está en marcha - de depredadores grises, aderezados e cachorros! Os batedores berran, e os cans ladran ata vomitar, Hai sangue na neve - e manchas de bandeiras vermellas.
  As nosas pernas e mandíbulas son rápidas -
  Por que, líder, dáme unha resposta - Perséguennos e corremos ao tiro E non intentas superar a prohibición?!
  O lobo non pode, non debe, facer outra cousa.
  O tempo me esgota: aquel a quen estou destinado sorriu e levantou a pistola.
  A caza está en marcha para os lobos,
  A caza está en marcha - para os depredadores grises, aderezados e cachorros! Os batedores están berrando, e os cans están ladrando ata vomitar, Hai sangue na neve - e manchas de bandeiras vermellas.
  Saín por obediencia:
  Detrás das bandeiras - a sede de vida é máis forte! Só - detrás de min escoitei con alegría os berros sorprendidos da xente.
  Esforzo con todas as miñas forzas -e con todos os meus tendóns,
  Pero hoxe non é o mesmo que onte: Rodeáronme, rodeáronme - ¡Pero os cazadores quedaron sen nada!
  A caza está en marcha para os lobos,
  A caza está en marcha - para os depredadores grises, aderezados e cachorros! Os batedores están berrando, e os cans están ladrando ata vomitar, Hai sangue na neve - e manchas de bandeiras vermellas.
  Despois de que os lobos realmente o colleron e quedaron atrás. Ademais, se un neno descalzo canta, quere dicir que está moi chulo e que é mellor non meterse con el.
  E Benedetto gustou moito coller e esmagar o mosquito cos seus dedos espidos. E sinalou:
  - ¡Cambiei o curso da historia!
  E todo cambiou realmente. Blucher non chegou a tempo e Napoleón gañou en Waterloo. Despois foi a quenda dos alemáns. O gran comandante gañou varias vitorias máis. Incluíndo sobre o exército ruso. Pero o pobo de Francia está demasiado canso de guerras prolongadas. E morreron demasiados homes.
  E Napoleón Bonaparte aceptou a paz. Francia mantivo o norte de Italia, os Países Baixos, Suíza e parte de Alemaña, así como o norte de España.
  Despois do cal non houbo guerra en Europa durante algún tempo. É certo que os franceses entraron en África e capturaron Alxeria e Marrocos. Despois conquistouse Tunisia, e despois Libia e Exipto. A guerra polo norte de África rematou con éxito para Francia. E despois a Sudán.
  Napoleón gobernou ata marzo de 1842, vivindo durante setenta e dous anos, como Genghis Khan. Sucedeuno o seu fillo, Napoleón II. Quen pronto se converteu no emperador do Imperio austríaco. Pero esa é outra historia. Napoleón converteuse nunha gran lenda. E a súa dinastía é unha dinastía gloriosa. E o reinado de Bonaparte é verdadeiramente lendario.
  Incluso houbo esta canción composta:
  Houbo un século tormentoso, un século marabilloso:
  alto, maxestuoso; houbo un home enorme, un desperdicio de gloria.
  Era a era dos heroes!
  Pero as damas mesturáronse, e mosquitos e insectos saíron das fendas.
  Cada neno de mamá,
  cada un roubado, un parvo de tonterías de moda, facendo aparicións liberais.
  Adversario do despotismo,
  orador da Igualdade, - Inchado, cego e barbudo, Rexistrador orgulloso.
  de memoria os volumes de Thiers e Rabeau e, coma un ardente Mirabeau, glorifica a liberdade.
  
  E mira: o noso Mirabeau
  de Gavrilo Vello Por un volante engurrado, azota o bigote e o fociño.
  E mira: o noso Lafaet
  Brutus ou Fabricius pon aos homes baixo a prensa, xunto coas remolachas.
  
  AVENTURAS DE FORZAS ESPECIAIS E FILLAS DOS DEUSES
  ANOTACIÓN
  As aventuras dos eternos nenos continúan no destacamento espacial. Ao mesmo tempo, ao eterno neno Eduard Sturgeon agardan novas aventuras, incluíndo entre trolls, orcos, elfos e outras criaturas do mundo fantástico. E as fillas dos Deuses Demiurgos tamén loitan cóbado con eles.
  . CAPÍTULO No 1
  A moza guerreira Adala susurrou:
  - Que tes esta vez, xenio para sempre novo?
  Edik respondeu cun sorriso de neno:
  - Tamén hai unha resposta a isto!
  Unha enorme boa constrictora metálica, cunha boca na que xiraban os dentes de perforación, seguía arrastrándose cada vez máis preto do destacamento das forzas especiais dos nenos. Tras este longo monstro, comezaron a xurdir grandes robots, que parecían tartarugas andantes. E tiñan canóns na cabeza que disparaban desde sistemas láser. É certo que os raios menos que perfectos non causaron moita destrución.
  O neno xenio sacou un fío común fundido con cobre, e unulle un chícharo cun recheo descoñecido.
  E lanzouno en dirección a un ameazante réptil mecánico. O fío enredouse nos simulacros e inmediatamente provocou. A enorme boa constrictor comezou a tremer.
  O neno deitado no oeste á man dereita de Edik chamou:
  - Vaia! Fermoso!
  O corpo do réptil mecánico torcíase e derrubou as tartarugas robóticas que andaban. Retorceron e, disparando, comezaron a dispararse. E a partir dos impactos dos raios láser, a armadura realmente deformouse e o metal ardeu.
  Os nenos e nenas do escuadrón de asalto das forzas especiais infantís levaron e abriron fogo para matar, utilizando as súas metralladoras láser.
  Edik gritou:
  - Déixao en paz! Aforra a túa enerxía rapaces! Anti-pulsar!
  Os soldados das forzas especiais dos nenos deixaron de disparar. E por iso xa estaba claro que a xigantesca boa constrictora retorcida co seu corpo mutilou e esmagou case todos os coches. Este é realmente un impacto monstruoso e simplemente super.
  A nena Adala chiscoulle o ollo ao mozo xenial comandante e sinalou:
  - É xenial! Ben, es un loitador! Usas o poder do inimigo contra el!
  O neno comandante fíxolle un ollo e díxolle:
  - Por suposto, necesitamos un enfoque científico e sutil.
  A boa constrictora, retorcindo, rompeu as tartarugas robóticas que andaban; ou explotaron ou quedaron aplanadas. Ademais, o seu rabo cunha onda histérica envorcou os tanques sobre as eirugas que saltaban polas portas do castelo.
  Resultaron desamparados e as candeas acenderon. E parecía xenial.
  E os proxectís saíron voando dos barrís e golpearon á súa propia xente. E moita destrución de torres de armas.
  En resposta, as baterías de armas comezaron a funcionar de novo desde os muros do castelo. Tanto raios láser como proxectís bombeados por aniquilación choveron sobre a boa constrictor mecánica. Os primeiros disparos atravesaron a súa pel de aceiro e titanio. Comezaron a producirse descansos. Como buratos de verme, apareceron buratos na armadura deste monstro.
  A nena que estaba á dereita de Edik chirriou:
  - Estes son fogos de artificio! Démoslle moito!
  O neno comandante aclarou:
  - ¡Recibínno da miña propia xente!
  Os nenos guerreiros exclamaron ao unísono:
  - A verdade e a sorte están connosco,
  Golpearemos as motos con forza...
  A nosa tarefa principal é
  Mata os malvados alieníxenas!
  Adala, esta rapaza que experimentou moito, e ata tivo que secuestrar un caza magnético gravitatorio, sinalou:
  - É marabilloso cando hai un enfoque intelixente e científico!
  E a nena mostrou un holograma de como escapou do campo de concentración. Descalzo e vestido con pixama a raias, o mozo prisioneiro correu a través da codia xeada que cubría o aeródromo. E dispararon contra ela. A nena era delgada, ata apareceron pómulos no seu rostro infantil da dieta forzada dun campo de concentración de traballo, e un número brillaba no peito do seu pixama. Pero ela puido meterse no loitador e utilizou a tarxeta electrónica roubada ao garda.
  Como resultado, a máquina, chea de electrónica, saíu do revestimento.
  E a nena apretaba cos seus tacóns espidos e redondos, endurecidos polo forzado andar descalzo e o traballo constante e duro. Si, un campo de concentración de traballo infantil non é un sanatorio. Pero, por outra banda, desenvolves tal resistencia alí que é útil ir alí. Adala parece ter só doce anos, pero en realidade, por suposto, é maior, e tamén ten experiencia, aínda que non sexa tan experimentada e sofisticada como Edik.
  No holograma era visible como voaba un avión graviomagnético cunha nena. O seu queixo afiado aparece na imaxe, e hai un hematoma baixo o seu ollo azul de millo. Pero a moza, que ten as habilidades dun piloto, evita con gran habilidade os raios láser que intentan derrubalo.
  Os seus dedos espidos e infantís tocan con confianza os botóns do joystick de control. E vese xenial.
  Adala botou un bico e cantou:
  - Nos avións corremos sobre as ondas,
  Os quarks espúman nos vórtices do éter...
  Que lle vou transmitir ao meu planeta?
  Fillos do mundo sublunar e azul!
  E detrás dela, avións de combate corrían para perseguir á ousa rapaza. E parece extremadamente agresivo, como toda unha bandada de voitres. E disparan, e parece que non hai posibilidades de escapar.
  Pero a nena Adala chamou pola radio ao neno heroe Edik, e el, coma sempre, estaba preparado.
  Un mozo guerreiro que parecía duns doce anos, aínda que, en realidade, un loitador experimentado e un deseñador brillante, saíu voando ao seu encontro. O neno só levaba pantalóns curtos deportivos, pero cos pés descalzos captou a máis pequena vibración do seu prato voador. E estaba claro que o rapaz estaba no seu mellor momento.
  En canto preme o botón co talón espido, unha onda estala. Catro cazas inimigos que avanzaban chocaron á vez. E seguiron as explosións.
  Adala chisco un ollo cos seus ollos de zafiro e dixo:
  - Esta é a clase máis alta!
  O resto dos loitadores inimigos comezaron a disparar dende longa distancia. A fuselaxe e a cola do avión que a moza estaba a secuestrar estaban repletas de metralla e restos.
  A moza guerreira presionou aínda máis os seus talóns e realizou unha voltereta contra o loitador.
  Pero Edik, este eterno neno, colleu e lanzou pequenas burbullas do seu prato voador. Precipitáronse a gran velocidade e parecían chocar contra unha bandada de voitres.
  Escoitáronse explosións, fracturas e avións inimigos destrozados. Este é un golpe esmagador.
  O neno, traballando habilmente cos seus pés descalzos e áxiles, cantou:
  Como vivimos loitando
  E sen medo á morte...
  Así viviremos a partir de agora ti e mais eu!
  E nas alturas das estrelas,
  E o silencio da montaña -
  Onda do mar e lume feroz!
  E lume feroz e furioso!
  Así trataban os nenos cos loitadores inimigos. Os que puideron sobrevivir volveron atrás. E Adala volveu ao destacamento de Edik. Só había unha parte das forzas especiais dos nenos con eles: mozos guerreiros con habilidades únicas.
  Agora están a repeler outro ataque da fortaleza. Ao parecer, ao entender que os nenos guerreiros combativos, demasiado desenvolvidos e intelixentes non se poden conquistar con aparellos electrónicos, a infantería foi lanzada á batalla.
  Os propios grandes guerreiros do ciclo, cada un de dous metros e medio de altura, pasaron á ofensiva. Levaban traxes de combate e tiñan un aspecto torpe.
  Pero precipitáronse á batalla cunha presión colosal e atacaron como tanques. Aquí foi onde se desenvolveu a batalla.
  Agora podes comezar a disparar. Os nenos guerreiros abriron fogo contra eles con armas láser. Houbo éxitos en monstros inogalactos. Pero eles responderon.
  A nena e o neno quedaron feridos e queimados polos raios inimigos.
  Edik respondeu cun sorriso:
  - Estou activando o campo de protección!
  Adala preguntou con preocupación:
  - E podemos disparar ao inimigo a través del!
  O neno comandante respondeu confiado:
  - Si! Certamente! Trátase dunha dimensión e media. Permite que a enerxía fluya do teu lado, pero non do inimigo.
  Un neno guerreiro cun traxe de batalla con motas verdes exclamou:
  - Este é un ambiente xenial!
  E a batalla continuou cunha forza incrible! E agora os nenos resultaron ser completamente invulnerables. E destruíron aos seus inimigos sen esforzo. Eles, en mans de forzas especiais para sempre mozos soldados, teñen láseres bombeados con termoquark, e isto é grave. Así, durante a fusión do termoquark, un gramo de materia emite enerxía equivalente á combustión de catro mil millóns de toneladas de carbón. Así que podes imaxinar o colosal que é este poder.
  Pero os nenos non sempre loitan con armas tan perfectas e teñen superioridade tecnolóxica.
  Entón Edik puxo en marcha un vídeo e un holograma a tres cores, que mostraba a súa loita con tecnoloxías moito máis primitivas e, ao mesmo tempo, non menos perigosas, e con nenos que o pasaron mal.
  Cando Edik espertou despois do golpe, outro neno Pashka sacudiuno vigorosamente polo ombreiro. O rapaz levantouse dun salto e captou a mirada asustada do seu compañeiro pelirrojo e recén acuñado, e preguntou:
  - Que estás facendo?
  Pashka apuntou co dedo á cabeza de Edik e murmurou:
  -¿Quen te afeitou así?
  Edik púxose a man no cabelo e murmurou confuso:
  - Vaia... - O ourizo pinchou baixo os dedos, e sentiron un nódulo impresionante e, ao mesmo tempo, doloroso.
  Entón Edik mirou a súa man dereita e viu unha nova queimadura en forma de número de campamento. Familia decimoterceira...
  O neno espetou:
  - Bravo! Isto resulta que non é un soño. En realidade estaba preso!
  Pasha mirou para o seu compañeiro confuso e murmurou:
  -Onde te puxeron?
  Edik respondeu cun ton triste:
  - A unha prisión espacial... É dicir, a cárcere noutro planeta!
  Pashka meneou a cabeza... Pensaba que aquel mozo curtido se volvera tolo. Pero Edik non parecía tolo para nada, aínda que un ollo negro curativo brillaba baixo o seu ollo. Case calvo, a cabeza do rapaz loiro dáballe a aparencia dun criminal, ou dun matón desesperado.
  Con todo, os rapaces non teñen tempo para especular máis. É o momento de correr a un escaso almorzo de peixe e volver a coller a pa.
  Pero esta vez, non foi posible traballar por moito tempo. O avión de ataque a reacción Orkmet entrou de novo. Os mozos agocháronse no fondo das trincheiras, e desde arriba choveron bombas aéreas.
  Edik intentou disparar cunha pistola, pero esta vez os avións inimigos non puideron facer estes disparos. Os Stormtroopers Orkmet están cubertos cunha sólida armadura de aliaxe debaixo, e non hai forma de que unha bala poida penetralos.
  Entón o neno colleu a granada cos dedos espidos. Dado que os músculos das pernas son máis grandes que os dos brazos, pódese lanzar un "regalo" a unha distancia moito maior co membro inferior que co superior.
  O neno respiro profundamente, deuse de costas e lanzou con todas as súas forzas a granada acumulada. Pasou voando cun asubío e alcanzou un soldado de asalto que pairaba demasiado baixo. Perdeu o control e foi dividido case pola metade pola explosión. E Edik mostrou o seu nariz ao inimigo.
  Despois diso, o neno terminador atopou outra granada. Como lle ensinaron no espazo: unha técnica especial de patadas, con rotación da cadeira, extensión e movemento dos dedos. A granada, neste caso, voa moito máis lonxe do que podería ser lanzada coa man. Non é por nada que as catro mozas gardas tamén dominasen a técnica do lanzamento cos seus membros inferiores.
  Entón, o segundo avión de ataque a reacción de Orkmet perde as súas ás e voa de morro cara ao chan. Perfora o chan con tanta forza, coma se quixese chegar a América.
  Pashka exclama con admiración:
  - Si, es un super loitador!
  Edik infle o peito orgulloso e ruxiu:
  - Son moi xenial...
  Un neno coa cabeza recén rapada parece algo cómico. Pero aquí vén a terceira granada, atopando o seu obxectivo cunha precisión inexorable! Ben, despois disto, alguén dubidará de que este rapaz é un heroe? E nin sequera o último heroe, senón un cabaleiro que guiará a todos!
  Edik Osetrov cantou, buscando a cuarta granada cos seus dedos espidos e lanzándoa con forza:
  A serpe insidiosa escondeuse na fenda,
  Os soños de envelenamento de Rus sigilosamente...
  Pero o poderoso cabaleiro acadará o seu obxectivo,
  Baixo o sol claro da rabia a cor derreterse!
  Mentres cantaban, o neno lanzou unha quinta granada. Interceptouno con moita habilidade coa súa perna flexible, e despois lanzouno de novo. A escola máis rica de artes marciais tivo un efecto, incluíndo o adestramento do Amazonas cósmico nun planeta afastado.
  Edik dominaba moito entón e converteuse nun auténtico neno super as. E agora lanza a sexta granada. El lánzao moi hábilmente, e voa, literalmente cortando o aire coma un patín.
  O neno Terminator di:
  O himno da Patria canta nos nosos corazóns,
  Non hai ninguén máis fermoso en todo o universo...
  Apreta máis o lanzador de vigas do cabaleiro,
  Morre pola Rusia dada por Deus!
  E a sétima granada, lanzada polo neno descalzo, voando rapidamente, atopa o seu obxectivo.
  O resto dos pioneiros tentan imitar o seu novo ídolo, pero as súas granadas ou caen dos seus pés ou voan peor que das súas mans. Clara, porén, dá a orde a tempo:
  -Déixame só! Só Eduard Osetrov lanza granadas!
  O neno está moi orgulloso da confianza depositada nel, e volve botarlle o agasallo, arrincando a á do HEC-283 e facendo que a máquina Orkmet perda o control. E a velocidade do chorro non axuda aos orcos.
  Eduard Osetrov di alegremente:
  Patria, ti es a miña querida nai,
  Non podo soportar o sufrimento da xente...
  Estou listo para dar todo o que teño -
  Pasa por dor, tristeza, calquera proba!
  Agora a novena granada atopa o seu obxectivo. O neno, que se parece moito a un heroe de anime xaponés, lánzao con moita habilidade.
  Despois dun lanzamento exitoso, Edward volve pronunciar:
  Patria no meu corazón - unha corda toca,
  A vida será boa para todos no mundo...
  E soño coa Patria, un país santo,
  Onde rin os nenos felices!
  Os voitres Orkmet, tras pasar o ferro do chan, voan e Edik lanza a décima granada como despedida. O último avión de Orkmet que foi derrubado plegou as súas ás e acabou nun cadaleito figurado.
  O neno saltou da trincheira e fixo un xesto insultante aos orcos que fuxían. Seguíndoo, outros rapaces fixeron o mesmo.
  Como, coñece aos nosos monstros, pertences ao balde!
  Despois diso, os mozos comezaron a traballar de novo. O ataque aéreo case non causou vítimas aos nenos, só dous rapaces resultaron feridos leves por fragmentos de bomba e foron vendados.
  Os pioneiros e os rapaces un pouco maiores estaban en espírito de loita. Aínda que non había un só loitador que tivese perilla, tampouco había ningún covarde entre eles. Todos eles, medio mortos de fame e medio espidos, traballaron con moito entusiasmo e estaban ansiosos por recuperarse rapidamente cos orcos. O cañón retumba ao lonxe, e moi pronto os vehículos de Orkler chegarán a esta liña.
  Catro nenas nun universo paralelo atacaron ás tropas dos Orklichans e Trolls, que se atreveron a desembarcar en Fryma. Tamén actuou con eles un pequeno destacamento de forzas especiais rusas.
  Trátase dunha especie de intervención a curto prazo por orde dos deuses rusos co obxectivo de cambiar a historia do mundo.
  A batalla era extremadamente quente, as mozas avanzaban. Pero o destacamento das forzas especiais rusas tamén sufriu importantes perdas. Pero resultou que había moitos inimigos, polo que aquí nun lugar Orklia, Trollntsia, o Reino Hobbit e Furtia reuniron forzas significativas. Querían dar un punto de inflexión ao avance do exército ruso co obxectivo de liberar a Revastopol.
  Dos catro tanques rusos, tres xa foron eliminados, e a posición dos combatentes parece crítica.
  Pero dende a escotilla aberta do T-64 roto e queimado, o participante máis novo desta encantadora batalla comezou a disparar.
  Pero, realmente, que debería facer un neno nunha guerra moderna? Só el mesmo pode responder a isto. En calquera caso, o neno de Moscova, de doce anos, Edik Osetrov decidiu que non podía sentarse nun dos cómodos sanatorios infantís da xenerosa Rusia. Cativado polo singular romance da guerra, fuxiu á fronte. Pero non tivemos que correr lonxe: o inimigo quedou preto de Fronetsk e disparou sen piedade contra a cidade.
  Case ante os ollos de Eduard Osetrova, a escola derrubouse tras ser alcanzada polo sistema de lanzamento múltiple de foguetes Uragan. Varios nenos que non tiveron tempo de escapar foron enterrados baixo as ruínas e Anastasia Petrova, a amiga de Edik, recibiu terribles queimaduras. Morreu durante moito tempo e moi dolorosamente. Dez días de agonía infernal... E despois, pesados proxectís destruíron o edificio de vivendas onde vivían os familiares de Eduard Osetrova.
  O mozo guerreiro dispara e faino con moita precisión! Na práctica, non ten faltas, e agora esgotáronse as sete quendas seguintes, e o neno está afanosamente vertíndoas en bolsas.
  A aproximación de grandes forzas da costa e de novos rexementos de desembarco volveu inclinar a balanza cara ao exército aliado. Sorprende que ambos poderosos imperios europeos transportasen tanta forza a Frym. E se estamos afeitos a loitar cos trolls, entón os orcglianos son un novo inimigo. En xeral, a "Guerra Friman" é o único caso da historia no que Rusia e Orktania están oficialmente en guerra. Antes disto, Orglia era xeralmente considerado un país bastante amigo, en particular, era un aliado na batalla con Avapoleon. Pero agora, é un inimigo feroz e ambicioso que teme a crecente expansión rusa.
  Eduard Osetrov tirou o casquillo co pé descalzo. Esta vez cambiou lixeiramente o seu hábito de loitar, lanzando discos cos pés. Pero nada, e pode disparar con sorprendente precisión desde un rifle de francotirador.
  Non é tan doado ver os inimigos no fume, e nin sequera podes ver as súas caras. Polo tanto, os mortos, cuxos gritos moribundos se disolven con moitos outros semellantes, non causan emocións negativas. É coma se estiveses xogando a un xogo de tiro nun ordenador ou golpeando monitores electrónicos nun campo de tiro.
  Agora, se cres que non acertaches, isto xa provoca irritación.
  E o inimigo, aproveitando a súa superioridade numérica, presiona aos defensores de Revastopol. Os canóns de campaña lixeiros, de disparo bastante rápido e precisos dos Orglikans están a martelar e cravar constantemente. Esta é tamén unha das razóns polas que Rusia, dende 1618 (durante case un cuarto de milenio, os rusos non perderon guerras, senón que só foron derrotados en batallas individuais!) se viu obrigada a ceder.
  O esgotado escuadrón das forzas especiais con tanques, a guerreira das forzas negras, Victoria, ordenou reagruparse e gardar munición o máximo posible. Os transportistas, só eran dous, cubríanse apresuradamente con sacos de area (eran trofeos) e as metralladoras montadas neles servían para disparar.
  A maioría dos soldados das forzas especiais usaron todas as súas revistas, ben, en xeral, é unha historia clara. Agora tiñamos que usar rifles capturados ao inimigo para loitar contra.
  Por suposto, durante unha batalla tan intensa, estes clips son cuspidos moi rapidamente. Pero non podes encaixar moitos cornos nun soldado de infantería; vanse intervir.
  É certo que nos propios transportes blindados aínda hai caixas con reservas. Polo tanto, deben usarse con moderación.
  De cincuenta persoas, só a metade quedaron en pé, e un par máis de persoas con feridas graves foron arrastradas do campo de batalla. Graves perdas para unha rama do século XXI.
  Cómpre coidar da súa xente, sobre todo porque se atoparon cun inimigo valente que non se espallará nas primeiras salvas, aínda que non sexan moi intensas.
  O coronel que axuda ás tropas rusas, Mikhail Tsarkov, tamén está ferido, pero segue en pé. O principal problema é que, na emoción dos loitadores, usaron demasiada munición, polo que é moi difícil loitar contra a esmagadora superioridade numérica do inimigo. É certo que Tsarkov, como un guerreiro experimentado, dispara con moderación, e aínda ten unha reserva. Por exemplo, non despreza os tiros individuais.
  Pero cando o inimigo comezou a lanzar granadas...
  Isto é moi perigoso cando explotan bombas terriblemente numerosas, aínda que teñan un pequeno poder explosivo.
  O neno guerreiro Edik comeza a lanzar discos afiados cos pés descalzos. Pero é como unha cataplasma para os mortos
  Aínda que Victoria non quere facelo, as vidas dos soldados son máis valiosas. E combustible... Deus o bendiga! Se houbese moedores de carne, habería combustible para eles!
  A voz metálica da filla de Chernobog manda:
  - Levanta os helicópteros ao aire!
  Hai que dicir que os avións proporcionan non só forza letal -a fin de contas, ata un helicóptero ten munición limitada-, senón tamén un impacto moral. Para o século XIX, algo que voa e dispara é unha curiosidade. Así que hai unha oportunidade...
  Os defensores de Revastopol xa se retiran aos reductos exteriores da cidade da cidadela. En xeral, o seu comportamento é correcto: se todos os soldados son postos en batalla nos arredores da fortaleza, non haberá ninguén para defender a fortaleza. E entón haberá unha cuña na guerra. A captura de Revastopol será o sinal para que os elfos e os persas entren na guerra.
  E así, reunindo todas as súas forzas nun puño impresionante, os orkglichans, os trolls e os turcos atacan...
  Edik, apuntando con calma ao inimigo, tamén comezou a poñerse nervioso. O neno entendeu que estaban perdendo a batalla, e a única esperanza estaba no feito de que as tropas de Fenshikov, que estaban moi atrás, tivesen tempo de chegar.
  E ao día seguinte, os mozos enfrontáronse a verdadeiras probas. Apenas almorzaron cando escoitaron un ronco rebumbio e o movemento dos tanques inimigos. Isto significa que a infancia por fin rematou e agarda unha batalla. Algúns rapaces xa tiñan experiencia na loita e portáronse con calma. Pero algúns dos mozos, sobre todo os máis novos, comezaron a rebuscar.
  Clara berroulles en voz alta. Os nenos calmaron. Tomaron unha posición fortificada e prepararon granadas, así como eslingas para lanzar materiais bélicos. Tamén diante había unha fileira de minas antitanque.
  Os orcos achegáronse. Avanzaban tanques baixos, agachados, pero longos da serie FE. Varios deles xa tiñan forma piramidal, case invulnerables desde varios ángulos. Pero a maioría eran "Dragóns" cunha torre trasladada cara atrás e FE-70 cun canón de 128 mm.
  Mozo de aparencia, Edik, preparou preto del toda unha mochila de granadas antitanque. Por suposto, non penetran na armadura, pero poden romper facilmente as pistas. Ademais, os tanques piramidais teñen pequenos pero numerosos rolos que salpican todo o fondo. E o seu chasis é moi difícil de desactivar.
  Hai moitos tanques Orkmet en movemento. Incluso hai unha vara de Elferikan TOR-93 e Phoenix-2 na parte traseira. Son peores que os de Orkmet, pero crean un ambiente adicional. O tanque Dragon é bastante áxil cun canón de 105 milímetros capaz de penetrar nos tanques rusos desde longa distancia e está agachado. Cun deseño clásico, só o motor e a transmisión están situados na parte dianteira do tanque e a caixa de cambios está no propio motor.
  O vehículo con modificación - 3, ten unha forte armadura nos lados e na parte traseira de 125 milímetros nun ángulo, e é difícil de levar cunha granada. Ao parecer, teremos que ir ás pistas.
  Como parar os tanques piramidais? Estes son realmente monstros de monstros!
  E contra douscentos rapaces hai máis de trescentos cincuenta coches! Case dous tanques pesados por persoa, e ata un neno! E nin un só ten máis de quince anos, agás a comandante do Komsomol Klara!
  O equilibrio de forzas é tal que o seu batallón de ventosas está condenado á derrota.
  Pero se vas morrer, entón con música!
  O mozo Edik lanzou unha granada coa man e colleuna co pé. O primeiro tanque Dragon xa entrou na zona de destrución, o que significa que se pode lanzar. O neno arquea o seu corpo flexible e musculoso, endereita a perna e a parte inferior da perna e estira os dedos espidos. E a granada voa centos de metros, coma se fose lanzada por unha catapulta. Non, nunca botarás a man así.
  E a granada asubío sobre os ourizos antitanque. O tanque Orkmet foi golpeado na eiruga, virou e... bateu o seu corpo contra o seu compañeiro que camiñaba pola dereita.
  O mozo Edik asubiou:
  - E a batalla continúa de novo,
  O lume hiperplasmático está a ferver...
  E Lenin é tan novo...
  Da un golpe fatal!
  O neno, inspirado, lanza outra granada ao "Dragón". O coche é derrubado e bate á súa parella pola esquerda. Así é como pode cambiar realmente a dirección do movemento do tanque danando a eiruga. E estraga os ollos e vai polo camiño equivocado.
  E o neno loitador Edik canta, lanzando máis granadas:
  - A miña terra é a escuridade do universo,
  Preparado para repeler o ataque dos malvados inimigos!
  Sen ti, amor, non podo pasar nin un día,
  Estou listo para dar a miña vida por ti!
  E o neno terminador volve lanzar granadas cos seus pés, obrigando ao Mongoose-3 a chocar contra o tanque piramidal Orkmet.
  O mozo Edik incluso salta de alegría, guau... Así que deberías loitar contra os orcos. E de novo lanza unha granada co pé descalzo. El fai isto moi ben. A granada rebota sobre a herba e de novo golpea o tanque de Orkmet, o que o obriga a virar cara un lado e embestir o seu homólogo pesado.
  O neno ri e canta:
  -Levantar barrís de gasolina con lume,
  Somos pioneiros explotar coches -
  Será unha derrota total para os orcos,
  O berro dos pioneiros: estar sempre preparado!
  O berro dos pioneiros: estar sempre preparado!
  E con cada liña, lánzase unha granada aos orkleritas, o que fai que choquen os tanques orkleros. Pero agora o Elferik TOR-93 tamén se converteu nunha vítima. Ademais, este coche conseguiu chocar polo que explotou dous dos seus Phoenix.
  Un dos tanques revolucionarios Orkish máis poderosos, o Royal Dragon, que pesa cen toneladas e ten un motor de 1880 cabalos de potencia. E como se sacudiu este matón. Derrubou un petroleiro, e despois outro. E tres coches arden á vez.
  E o neno comeza a cantar de novo, con angustia:
  Maldita realidade
  Pode volverte tolo!
  Todo o poder do formidable átomo -
  Satanás entrou na Terra!
  E mentres cantaba, lanzou cinco granadas e derrubou unha ducia de tanques. Os vehículos Orkmet achegáronse cada vez máis, e outros pioneiros comezaron a botar os seus agasallos. Ao mesmo tempo, o fogo de retorno dos Orkos practicamente non fixo dano aos mozos. Foi como un verdadeiro milagre.
  Os nenos puideron coller o monstro orco polos cornos e regar os mastodontes con granadas.
  O neno Edik, lanzando granadas cos seus pés cada vez con máis intensidade, cantaba:
  Nas naves estelares atravesamos as ondas,
  Os quarks espúman nos vórtices de éter!
  Que lle vou transmitir ao meu planeta,
  Fillos dun mundo tolo e pecador!
  E para este verso, lanzáronse oito granadas, e vinte dos tanques do porco gordo foron golpeados e chocaron frontalmente. Os membros do neno rápido, ao que tanto deuses como extraterrestres ensinaron artes marciais, brillan cada vez con máis enerxía. Acabáronse as granadas da miña mochila. Está ben, utilizaranse bolsas de explosión caseiras. E os orquistas recibiron e seguirán recibindo.
  Varios tanques Orkler foron explotados polas minas, e os vehículos detrás deles chocaron contra eles. Despois diso, todos prenderon lume, queimando fogueiras de Kupala. Está todo moi quente, e os orcos queimados están arrastrándose. E así é todo o seu exército estranxeiro.
  E comezará a cantar o loitador Edik;
  O irmán levantou a man para o seu irmán -
  Guerra cruel, ruxido do adversario!
  A metralleta converteuse no teu amigo,
  Chegou a retribución pola frivolidade!
  
  Que facer se a xente está quebrada
  Cando as balas asubiadas asubían!
  Será que Deus rompa a guerra pola forza -
  Para que rematen os días do dragón de presa!
  
  Pero o inferno non coñece límites nin límites,
  A terra arde en napalm, os nenos choran!
  Agora os rasgos das nenas palidecéronse...
  Por isto, quen responderá o Santo Señor?
  
  Ben, cantos seres queridos podes matar?
  Despois de todo, o home nace, créame, para a felicidade!
  A nai non deixa que o seu fillo vaia á fronte,
  E ata no verán hai mal tempo durante a guerra!
  
  Pero o deber dun soldado é un verdadeiro deber:
  Por que debemos loitar pola Patria?
  Aos dezaseis anos o templo xa está gris,
  As caras das desgraciadas viúvas están inchadas polas bágoas!
  
  Pero que é, estás tolo, irmán?
  Non, estás tolo - responde o teu ser querido!
  Por mesquindade, quen é o noso soldado no trono,
  El cre que o seu cuñado é o sucio Caín!
  
  Na terra, correntes de sangue rasgan as veas,
  E o pulso do núcleo responderá cun golpe...
  O arado golpeado por unha cuncha xeou no campo,
  Oh, que carmesí se volveu o Sol!
  
  Pero hai fe en que Xesús virá -
  Reconciliará os irmáns e traerá a salvación!
  Entón esquecémonos de vingarse da vil puntuación -
  Que o perdón reine na alma de todos nós!
  O neno de Terminator cantou e lanzou paquetes explosivos dende os dous pés descalzos coa máxima eficacia e intensidade.
  Nas últimas liñas, os poucos tanques supervivientes de Ferman Orkring volveron atrás. Máis de trescentos mastodontes orquistas destruídos quedaron ardendo no campo.
  Unha gota de suor percorría pola fronte lisa do neno. Rodou pola meixela avermellada polo retroceso, picou desagradablemente a pel rabuñada e caeu sobre a recámara sobrequentada do rifle automático. Asubío...
  Edik botou a chorar cun suspiro:
  - O meu pobre corazón está listo para estoupar no meu peito coma unha cuncha, pero non hai outra maneira, créeme, aínda que na casa, coma se ardesen velas!
  Tamén voaron granadas no seu tanque... Dous compañeiros de cisterna, de pequena estatura, pero, por suposto, loitadores adultos, tamén responderon con disparos de pistolas e pequenas metralladoras.
  Pero o inimigo rompe cos números. Edik intenta escoller oficiais como vítimas; os propios soldados non valen moito. O inimigo está a sufrir perdas, pero o petroleiro da dereita xa é un burro coa cabeza rota. O cranio está esmagado e os cerebros flúen nunha pasta lixeira, como a resina dun álamo derribado.
  Agora o neno sentía un verdadeiro medo. Estas xa non son as sombras que hai na realidade virtual, non son unidades inofensivas que mandas a matar por milleiros, senón persoas reais que traen a morte. E eles...
  Unha metralla alcanzou o neno na fronte... Todo quedou escuro ante os seus ollos e, deixando caer o rifle, o neno caeu dentro da torre. Saggy na cadeira. O petroleiro superviviente gastou as súas últimas balas e xemeu lamentablemente cando a baioneta atravesou o seu fráxil peito.
  O Edik ferido foi salvado só pola aparición dun "Tiburón Negro" no ceo. O vehículo aerodinámico estrelou foguetes de racimo cheos de agullas contra a pel de galiña acumulada dos granaderos. Caeron como sementes de papoula, esparexendo as súas cinzas por decenas de brazas...
  A aparición de monstros alados en realidade retardou o ataque. Os cabalos estaban especialmente asustados. As dianteiras voltaron cara atrás, e as traseiras, pola contra, espoleadas, xurdiu un vertedoiro ensanguentado.
  A infantería pesada reformouse e trasladouse rapidamente a zonas máis altas. Aínda que só quedaban uns poucos soldados, un soldado tivo que levar dous ou ata tres feridos.
  O MIG-124, despois de disparar os seus últimos foguetes, disparou breves ráfagas de ametralladoras. Ao mesmo tempo, e esta xenial idea ocorreu con antelación a Natasha, varios barrís de pólvora caeron dende arriba. As armas máis primitivas para o século XIX eran as mechas comúns, rupturas da máis antiga das substancias destrutivas.
  Pero eficaz...
  Outra novidade foi o vertido de resina, aceite e alcohol en xerras de barro. Obus antigos e incendiarios. Tampouco é unha superarma, pero se che chegan dende arriba, entón!
  Está claro que a munición moderna está case esgotada, e temos que cambiar a armas máis antigas e arcaicas. Parece acenderse, queimando vivos aos adversarios. Incluso a carne descállalles os ósos e os seus esqueletos quedan ao descuberto. Entón o vento comeza a xogar con eles, tintineando e crepitando. As filas colapsan, mestúranse e retroceden.
  E aquí vén a axuda de Fenshikov. Por suposto, os cabaleiros chegaron primeiro. Aínda que non hai transportistas móbiles, a raíña dos campos ten que pisar todo coas súas propias extremidades.
  Pero é un cabalo, tamén é un cabalo en África.
  A moza servo e, ao mesmo tempo, a feroz guerreira Domkratova, no seu fermoso cabalo, conseguiron adiantar a todos. A fermosa campesiña dálle patadas á gropa do cabalo cos seus tacóns espidos e axita ferozmente o seu sable.
  Entón, o seu primeiro "trofeo", un lancero manchado de po, só rexeitou o primeiro ataque dunha campesiña culta, e a segunda torsión case lle cortou a cabeza enteira. Orktsuz nin sequera puido berrar coa gorxa cortada, senón que simplemente caeu da súa gropa. E Domkratova cantou:
  - Hai acianos nun campo aberto... Longa viaxe!
  Elena, que escoitou coa súa audición súper aguda, rosmou ao unísono:
  - Ao longo da estrada, hai un bosque denso con mulleres Yagami!
  Nadezhda engadiu, afogando o alboroto da batalla, todas estas armas e espadas:
  - E ao final daquel camiño, un taco con machados!
  Domkratova, afastándose rapidamente da lámina, dixo sen ruxir:
  - Ai, unha vez!
  Despois desta palabra, o xinete Orkgli caeu...
  - Si de novo!
  E aquí o cabaleiro Furets, pomposo coma un paxá, non tivo sorte.
  - Si, moitas, moitas, moitas veces!
  Neste punto, Nadezhda interrompeu nun salto, espallando unha ducia de invasores coas súas elegantes pernas:
  - Si, por que choras unha e outra vez! Imos conseguir un millón de inmediato!
  A terminadora ardente, filla de Chernobog Victoria, lanzando ao voo o seu casco de aceiro cos seus dedos espidos, rosmou:
  - Mantemos millóns no banco e non nos importan as leis!
  A razoable Elena estivo de acordo con esta situación:
  - É certo: se incumpre unha lei, es un criminal, se incumpre varias, está morto, todo é Señor Deus!
  A moi intelixente Victoria comentou astutamente:
  - Como dixo un gran escritor e filósofo: non se escriben leis para os tolos, e as leis da natureza non están prescritas para os xenios!
  A filla de Perun, Victoria, lanzou con habilidade un barril de pólvora co pé. Mirou a súa sola espida, relucente de sangue, e cando explotou o barril de poción infernal, chirou:
  - A linguaxe dáselle a unha persoa intelixente para ocultar pensamentos sobre cousas estúpidas e sen sentido!
  Pero ao parecer as mozas estaban a pensar niso... O MIG-124, atragantado pola falta de combustible, comezou a perder altitude. Os pilotos experimentados intentaron desesperadamente salvar o coche, aterrándoo nun lugar máis ou menos suave. Afortunadamente, a estas alturas se secaron as últimas reservas de coraxe entre as tropas aliadas. Ademais, a heroica infantería rusa, superando unha gran distancia coa marcha forzada de Suvorov, xa se achegaba ao campo e os outeiros engullidos nunha grandiosa batalla.
  E entón as feiticeiras guerreiras desataron por fin a súa maxia... Era algo máis aló do alcance da percepción humana. Fixeron cousas que moitas divindades de nivel inferior non podían facer.
  A maxia infernal de Victoria obrigou aos cabalos Orkgli e Furets a cubrirse de manchas de cadáver e podrecerse vivos. Ademais, cunha velocidade colosal. E sobre os cabaleiros Orkgli, loitadores Furets, Trolls e Fardins, apareceron úlceras desagradables purulentas, que estalaron con gusto...
  O impacto da maxia da filla de Belobog, Zoya, foi diferente, pero non menos destrutivo. Os cabalos estaban cubertos de flores brillantes, rosas e violetas, e as propias persoas estaban cubertas cunha capa de mel e chocolate. Moitos soldados comezaron a florecer como frondosos arbustos de primavera. E cheiraba a fresco. A maxia de Belobog tamén matou, pero fíxoo moi fermoso e sen dor. Esta é unha boa violencia. E que fermosos brotes con flores multicolores apareceron en lugar de persoas.
  A filla de Perun, Nadezhda, utilizou técnicas máis que obvias para a súa especialización: disparar desde un raio. Miles de cargas eléctricas cubrían os andeis, convertendo un gran número de soldados en cinzas e po. E cando unha rampla eléctrica pasa por riba de ti nunha espesa e abraiante fervenza, é menos que agradable, pero máis que mortal.
  E Elena, a filla de Svarog, utilizou unha técnica típica dun técnico: fixo que o arma disparase contra o seu propio pobo.
  As armas, sen escoitar aos seus amos, golpearon os soldados nas costas, e os canóns derrubaron filas enteiras e cortaron as filas cunha intensidade colosal. E os helicópteros que atravesaron outro universo simplemente queimaron un batallón enteiro cun foguete. A arma volveuse extremadamente destrutiva cando foi influenciada polo poder de Svarog.
  Entón, as catro nenas mostraron o seu poder á vez, destruíndo decenas de miles de soldados e oficiais dun só golpe.
  E isto decidiu o resultado da batalla... Cando os últimos guerreiros Furets, Okrgli, Trolls e Fardin morreron, as catro nenas e os loitadores rusos supervivientes dirixíronse ao portal hipermáxico e, nun minuto, volveron ao seu mundo.
  
  GULLIVER E A VISCOSIDADE BALECAL
  ANOTACIÓN
  Gulliver, que volveu ser un neno eterno, realiza proezas e mostra a súa sabedoría e os seus refráns brillantes. Xunto a el, a vizcondesa pisa descalza as pedras afiadas, cuxas pobres e curtidas pernas soportan con honra a dura proba.
  . CAPÍTULO No 1.
  Convertido nun corpo novo, o antigo capitán e famoso viaxeiro espertou.
  E así tivo que pisar de novo os pés espidos e infantís nas pedras afiadas da estrada en dirección ao porto.
  Colleuno unha nena dunha familia nobre e baixou do seu unicornio.
  E camiñaron xuntos, quitándose as sandalias decoradas con pedras preciosas.
  Ao mesmo tempo, ela sinalou:
  - É necesario que os pés non sexan brandos, senón que sexan o máis duros e duradeiros posible!
  Neno Gulliver asentiu:
  - Esta é unha observación moi sabia! Pero para ser honesto, aquí en Gran Bretaña o desexo da vizcondesa de ir descalza parecería moi estraño!
  A nena cantou en resposta:
  Toda a terra está quentada de calor,
  E corro por ela descalzo...
  Gustaríame que fose verán
  Non serás obrigado a entrar nas neveiras!
  O capitán do neno acordou:
  - Si, é moito mellor no verán! É tan bonito cando brilla o sol e as neveiras brillan nos raios!
  Aquí Gulliver corrixiuse:
  - ¡Quería dicir pingas de orballo de perlas na herba!
  A nena riu e cantou:
  - Orballo, orballo, orballo, orballo,
  ¡Está zumbando coma un enxame de avispas!
  E entón engadiu:
  - Non! Isto non é unha aldea nin un xardín!
  Gulliver acordou:
  - Nin á aldea nin á horta! Pero en calquera caso, ti e mais eu levámonos moi ben.
  As pernas de bebé do neno curaran durante a noite e camiñar xa non era tan doloroso como onte.
  O humor tamén mellorou.
  Gulliver sinalou:
  - Iso é realmente o que non entendo, por que necesitas escravos?
  A vizcondesa bufou con desprezo:
  - Que hai de incomprensible aquí?
  O neno comentou seriamente:
  - Sodes fillos eternos, tedes boa resistencia - podedes traballar vos mesmos!
  A nena riu e berrou:
  - Pisa o pé dereito,
  Axita a man esquerda...
  É bo vivir no mundo,
  Sen facer nada!
  Gulliver obxectou:
  - Non facer nada é aburrido!
  A vizcondesa riu e sinalou:
  - Saíron da cabana,
  Enormes rednecks...
  O neno preguntou:
  - Ben, e que?
  A nena respondeu:
  - Cortaron todos os carballos,
  Nos cadaleitos!
  E como o levará e rirá este eterno neno. Si, isto é moi xenial.
  Gulliver preguntoulle á vizcondesa:
  -¿Algunha vez falas en serio?
  A nena cantou:
  No reino das bromas
  Xa pasou tanto tempo...
  Nada, como se sabe -
  Non pasa en serio!
  O neno respondeu cun sorriso:
  - Si, entendo! Eterna infancia en corpo e mente!
  A vizcondesa comentou:
  - O ser determina a conciencia!
  Gulliver asentiu vigorosamente coa súa cabeza infantil:
  - É difícil non estar de acordo! Agora, polo menos fisicamente, síntome moi ben e alegre. E ata as plantas desgastadas do corpo dun neno engrosan tan rápido e fanse fortes e callosas, que xa non doen, senón que, pola contra, camiñar chegou a ser agradable.
  A rapaza asentiu con enerxía e comentou:
  - Podo cantar sobre este tema!
  O neno capitán asentiu coa cabeza:
  - Por suposto, canta! Estaremos moi felices!
  A vizcondesa comezou a cantar con moito sentimento e pracer;
  Hai milagres no novo mundo,
  É como un conto de fadas en cores...
  Hai tanta beleza aquí
  Non podes atopar un fallo cun punteiro!
  
  Ben, e se é un novo día,
  Está chegando pola Terra...
  Así que non somos moi preguiceiros para levantarnos,
  Non fai nada máis fresco no mundo!
  
  Haberá unha nova luz na gloria,
  Onde as árbores son como doces...
  Comezaremos a saudar o amencer,
  Os nosos fillos están na eterna felicidade!
  
  Un novo século está chegando,
  Esta rexión é tan fermosa...
  A persoa será feliz -
  Que o camiño sexa perigoso!
  
  Que o planeta floreza -
  Pronto será un exuberante paraíso...
  Abre unha conta gañadora
  O mundo será un maio radiante!
  
  Que bo é?
  Se o sol brilla intensamente...
  Un pico carpintero perfora un cincel
  Todo o mundo pasa un rato marabilloso no planeta!
  
  Que divertido é todo con nós,
  Cheo val de felicidade...
  Cre que será a hora do amencer,
  Medio dourado!
  
  Quen faría o noso destino,
  Moi valiente e guapo...
  Se hai redistribución,
  Entón vólvete máis poderoso!
  
  Non imos baixar a cabeza
  Endereitando as miñas costas con orgullo...
  Para a filloa, a manteiga, o queixo cottage,
  A anfitrioa engade inmediatamente!
  
  Así que haberá felicidade, xa sabes,
  E luz co nome de Svarog...
  Convertirase nun auténtico paraíso
  A xente rezaba a Deus!
  
  O Señor deu unha resposta:
  Debemos traballar con alegría...
  E entón virá o ola -
  Os rostros iluminaranse con intensidade!
  
  Velaí unha rapaza descalza
  montei nunha tartaruga...
  Tes que golpealo co puño,
  Causa moito medo!
  
  Onde ocorre o lume?
  Ben, onde está o lume...
  Golpe esmagador
  Un inimigo cruel está atacando!
  
  Non nos rendiremos ao inimigo,
  Considera isto unha aspiración...
  O querubín endereitase
  Ás e perdón aos inimigos!
  
  Dirá que pasará pronto
  O que se chama vitoria...
  O circo é unha carpa,
  E ás veces os cans ladran!
  
  Pronto será como o ceo
  Fagamos fermoso o mundo enteiro...
  Agradezo a Lada -
  Os querubíns brillan de ouro!
  O neno Gulliver bateu coas mans e dixo con admiración:
  - Que bonito! Isto é poesía! E a voz da nena é simplemente milagrosa!
  A rapaza respondeu modestamente:
  - Este é un agasallo dos deuses! En xeral, o que se dá non se aprecia!
  O neno volveu comentar:
  -É difícil estar en desacordo con isto! Pero en calquera caso, non somos nenos en canto a experiencia e coñecemento da vida!
  A vizcondesa sorriu e preguntou:
  -¿Podes demostrar que xa non es un neno? Ademais, precisamente pola intelixencia e o coñecemento!
  Neno Gulliver asentiu:
  - Por suposto! Podo facelo e por suposto que o quero!
  A nena bateu con rabia o pé descalzo e ruxiu:
  - Entón veña, probalo agora mesmo!
  O neno comezou a botar aforismos populares con rabia e emoción;
  Ver ao inimigo é unha vitoria a metade, pero permanecer invisible é unha vitoria total.
  O champaña da vitoria só se comparte con tres guerreiros; valor, coraxe e honra. Non obstante, a diferenza dunha festa humana, o cuarto amigo é a sorte, e non é superfluo!
  De todos os problemas, a morte é a máis inofensiva, porque nunca máis ocorre e despois nada empeora!
  Na guerra, o sentido máis agudo da rutina é o embotamento da sensación de perigo!
  É bo voar cando estás por enriba de nada - como podes voar lonxe dunha patada no cu!
  O que voa usando o combustible das amargas bágoas humanas voará nos seus doces soños!
  A crítica enxeñosa é mellor que un eloxio estúpido!
  Unha persoa non quere caer nun burato por ningún diñeiro, coa excepción do Útero de Venus! Por iso está preparado para pagar extra e ata dar o último!
  Os que nunca perden a súa dignidade non teñen medo de perder o seu prestixio!
  O que non canta en tempos de proba, ouveará cando se decae de que sufriu en balde!
  Coa túa lingua podes moer todo, excepto as pedras da lingua amarre e os adoquíns do aburrimento!
  Unha femia é boa, un macho é malo!
  Un cervo difire dun alce en que o primeiro é molesto polo segundo, e a presa vai para o raposo!
  Un verdadeiro guerreiro debe ter o carácter dun animal, pero non a intelixencia dun animal!
  No mundo dos lobos, os chacales adoitan ocupar o lugar dun león!
  Se queres que teña un golpe forte que abata ao inimigo, non o golpees mentres estás deitado no sofá!
  O golpe máis forte chega aos que non dan un carallo ao patriotismo!
  A chuleta do inimigo é feita por aqueles aos que non se lles saca o cerebro e os ollos non están inundados.
  Podemos gañar con números, pero podemos gozar dos froitos da vitoria só con habilidade!
  Un egoísta que non quere renunciar definitivamente renunciará ante un problema!
  Atacando, por suposto, hai risco de derrota, pero ao ser atacado, xa perdeches!
  Non vaias á esquerda, rapaz, que acabarás nun burato, aínda que, de feito, teñas razón!
  Non podes fuxir dunha vella cunha gadaña coas mans inclinadas!
  É mellor ser Ostap Bender que un pobre idiota!
  A astucia non sempre te fai rico, pero o enxeño certamente te arruina!
  Un raposo en forma humana non sempre é brillante cun abrigo de pel, pero sempre escuro nas intencións.
  Unha alma brillante adoita levar a carne á palidez fúnebre!
  Un burro pode sentar nun trono, pero non che obrigará a axeonllarche!
  Non o león que ruxe forte, senón o que morde e pega forte!
  Non hai que prender lume á casa mentres loitas contra os ratos. De nada serve converter o país nun campo de concentración mentres se intenta vencer a corrupción!
  A intuición é, por suposto, unha traidora, pero non no teu campo!
  Non teñas medo a un estafador intelixente, ten medo a un tolo honesto!
  Quen louva o tirano cantará o galo na súa litera!
  Un tirano é coma un león, ata acariñalo, arrancando carne e pel coas súas garras!
  Na guerra, a comodidade é como o chocolate na manteca de porco, ¡só enferma de cadáveres!
  É costume acender velas na igrexa, pero mesmo na maior cantidade non son capaces de apagar a chama das paixóns humanas.
  Podes ter un corazón xeado, o sangue tan frío como a auga corrente, pero a sede de éxito dunha persoa sempre estará quente!
  Apresurarse en todo leva a malas consecuencias, excepto o intento de suicidio!
  Calquera pobo pode gañar un conflito, pero só os rusos poden gañar unha guerra, polo que non se esforzan por conseguir ganancias materiais por si mesmos.
  Os fogos artificiais da guerra son un día de festa para todos menos para os covardes, e o loito universal, coa excepción dos últimos tolos!
  Na maioría das veces, son as circunvolucións rectas as que se confunden.
  E saen de problemas, circunvolucións, claramente dispostas nos andeis!
  Raña moito a lingua, aquel ao que lle pica a cabeza polo baleiro!
  O mellor investimento está nos cadaleitos dos teus opoñentes, aínda que nunca é directo!
  O exército non produce nada, pero paga máis que o seu investimento baixo un gobernante valente!
  Cando un home gaña, a consecuencia é a morte e a humillación! Cando unha muller é vida e pracer!
  As mulleres gastan máis nas súas vitorias que todos os exércitos do mundo, pero cobran unha indemnización dos vencidos, que se dá con moito máis gusto!
  Unha muller, a diferenza dun exército sen uniformes, gaña máis rápido!
  A diferenza dos homes, para as mulleres, a verdadeira vitoria conséguese despois da rendición.
  Na guerra, como nas cartas, ten que ser capaz de defenderse e, a diferenza deles, os avances deben ser gardados e transferidos ao inimigo.
  A guerra é póquer, pero mirar unha carta non é unha estafa, senón unha fazaña de intelixencia.
  Pelexar sen astucia é como beber sopa sen culler, pero por algunha razón os mociños só discuten sobre o último!
  Os homes guapos pelexan: sepáraos rapidamente! Se as mulleres loitan, é mellor non loitar!
  Na guerra, todo é máis fresco que na vida pacífica, agás a testa inclinada do comandante.
  A forza sen ben eleva a civilización coma un aforcado cun lazo!
  Sen golpear a outra persoa, non podes comer o teu!
  O burro sempre é golpeado, pero só se mata cando deixa de ser útil!
  O home valente mata o inimigo, o covarde mata o escravo!
  A iniciativa na guerra é cara, especialmente para un inimigo afeito a modelos baratos!
  Para os seres de orde inferior, ás veces a súa propia experiencia negativa é máis útil que calquera instrución positiva.
  ¡Regan o seu pan de cada día coa súa suor, e o pan das vacacións co sangue dos seus inimigos!
  Cando un político moe moito a lingua, o resultado non é fariña, senón fariña!
  Cando unha regra fala moito, a masa pode quedar esponxosa, pero axiña vai mal.
  O corazón duro dun gobernante pode poñer a todo o país en pan relado!
  A política difire das matemáticas en que en matemáticas non se pode dividir por cero, pero en política se divide por ceros sólidos!
  O político é un matemático brillante, pero só nunha acción: resta!
  Podes falar de todo, pero só condena o que é beneficioso!
  Conversar sen sentido é charla, conversar con significado é polémica, conversar con proveito é ensinar, e o maior beneficio vén de estar calado!
  Só unha pequena mente se fai cargo dun gran número!
  Dous valen máis que un, pero non se son compañeiros mortos!
  Benaventurado o que cre, e quen non cre, as bendicións son dobres, así que ten confianza na súa propia forza e razón!
  É malo cando non hai freos, aínda peor cando baixas a velocidade!
  Non, o demo é terrible como está pintado, pero o máis terrible é o debuxo dun anxo feito por un mestizo!
  Os animais viven no bosque e as persoas brutais convérteno todo nunha matogueira.
  No reino da besta só hai galos e loros, e as aguias foron substituídas por camas de plumas!
  Un bo deseño é que se chegas tarde, quedarás obsoleto; unha boa persoa, se chegas tarde, volverás odiado.
  A morte na batalla dá lugar a un par de coraxe e estupidez, pero se ao mesmo tempo se conclúe unha alianza con sabedoría, entón haberá unha vida vitoriosa!
  Todo se pode disfrazar, menos a túa propia estupidez!
  Todo pode ser exposto, excepto a mente doutra persoa, na que vostede mesmo vive!
  A fala vermella é o mellor remedio para o derramamento de sangue vermello!
  O metal máis duro é o chumbo brando, a partir do cal se lanzan balas.
  A pista máis perigosa non é a das balas, senón a que enche o cerebro!
  O mellor do mundo é que nunca podes dicir que non pode ser peor!
  O que é malo no mundo está ben na guerra, e despois da vitoria non pode ser mellor!
  A misericordia na guerra, a diferenza dunha puta pública, custa máis, pero non pode dar satisfacción!
  Só unha persoa que é verdadeiramente exaltada de espírito non é tímida en mostrar misericordia aos caídos!
  Pódese falar de calquera cousa, pero só fala do asunto, porque a charla baleira converte a sopa en diarrea sanguenta!
  O silencio é ouro, que dá corrosión ao silenciar a arbitrariedade!
  As palabras son prata, que non permite que a fonte da auga viva do coñecemento e da verdade saia!
  Un país cunha forte aviación nunca quedará atrás!
  A maior mágoa, dunha escasa intelixencia!
  Do leite que sae dos erros dos arqueiros só medran fillos da desgraza e do sufrimento!
  É necesario facer exercicio físico para que só se esgote a batería do teu opoñente.
  As persoas con mentes aburridas e as que teñen un forte sentido da súa propia inferioridade adoran burlarse dos demais!
  As linguas afiadas, a diferenza dun puñal, apuñalan ata a cota de malla da estupidez!
  O conto de fadas di ben, pero a realidade faise realidade mal!
  Todo no mundo chega ao seu fin, excepto a idiotez humana e a competencia animal!
  A vida é moi parecido a un anel, o final do sufrimento é visible, pero nunca o podes sentir!
  Todo no mundo chega ao seu fin, excepto a idiotez humana e a competencia animal!
  A vida é moi parecido a un anel, o final do sufrimento é visible, pero nunca o podes sentir!
  Un ollo ben apuntado é a mellor forma de evitar que os mortos sexan reclutados no exército!
  E as instrucións precisas non che permitirán perder o camiño que conduce exactamente á meta!
  O inferno só ten unha vantaxe sobre o ceo, non hai medo á expulsión!
  O máis desagradable do paraíso cristián é que nin sequera podes desexar nada mellor!
  ¡Cristo é o único cordeiro no que a lebre toma características de león no mundo do lobo!
  Só morren os que non logran matar o medo en si mesmos!
  A inmortalidade conséguena aqueles nos que o medo non vive en absoluto!
  Quen ten medo a un gran número de inimigos, perderá os seus aliados!
  Un minuto dedicado ao recoñecemento salva un século de vida e un momento de triunfo!
  Quen non desmantela as estradas, moitas veces non conseguirá recoller os ósos!
  O maior dano ao inimigo é causado por aqueles que non perden o sentido da proporción!
  Unha persoa non coñece os límites das súas ambicións, pero sempre se mide polas súas posibilidades!
  Isto é o que se lle ocorreu a Gulliver: xenial! E todo está literalmente nunha soa respiración. De feito, verdadeiramente, hai fillos de xenio se a alma dun adulto entrou neles.
  A rapaza vizcondesa sinalou:
  - Si, isto pode volverte tolo! Así podes compoñer!
  O neno capitán asentiu:
  - Si, a vida ensinoume moito! E incluída esta sabedoría!
  A rapaza preguntou entón:
  - Por que non es un rei no teu país!
  Gulliver riu e respondeu:
  - Xa sabes, dalgunha maneira nunca se me ocorreu a idea de loitar polo trono. Pero para ser sincero, paga a pena pensalo!
  A vizcondesa cantou:
  - A paixón rabia na súa alma,
  O único que necesita o neno é poder!
  Gulliver comentou:
  - Se xa teño mil anos de vida, ademais de saúde, entón por que non soñar co poder!
  A nena ordenou:
  - Golpealo cun látego!
  Dous gardas colleron e golpearon a Gulliver no seu torso espido. El berrou.
  A vizcondesa detivo os loitadores:
  - Suficiente! Isto é para que entenda e coñeza o seu lugar! E o seu lugar é o dun escravo!
  O neno Gulliver cruzou, sacudíndose as gotas de suor da súa pel rebentada:
  - Como podes non entender! Aquí o último cu vai entender!
  A nena bateu o seu pé pequeno e cicelado e chirriou:
  - Agora canta! Ata que subín a un cabalo!
  O neno capitán comezou a cantar, vencendo as súas reticencias;
  Moitos problemas chegaron á Patria,
  Todo acabou cunha derrota colosal...
  Alégrate que xa non hai cabaleiros,
  Honra e louvanza á túa casa!
  
  Son Gulliver, un gran loitador,
  Xa sabes, podo loitar ferozmente...
  Marte é este guerreiro, bo pai,
  E o meu tesouro escondido na miña mochila!
  
  Estou correndo descalzo no frío,
  Os tacóns redondos brillan pola neve...
  Vou entregar o Fritz pola forza,
  Haberá vitoria en maio feroz!
  
  Destrúo orcos con ballestas,
  Cortar unha ducia de gnomos á vez...
  Necesito morderlle o nariz ao troll,
  Fíxenme un guerreiro, moi alegre!
  
  Nunca para un rapaz coma este
  A fin do mundo, créeme, non chegará...
  Correrei para sempre descalzo
  ¡Para que Caín non celebre a vitoria!
  
  A nosa patria é o noso país santo,
  Non nos arrepentiremos, confía na túa vida...
  Aínda que Satanás ataca á xente -
  Haberá, florecerá a árbore do monarquismo!
  
  Salve a Gran Bretaña, terra valiente,
  Contén a maior gloria da Patria...
  San Enomao gobernaba unha vez,
  Hoxe en día as nenas loitan contra o orcismo!
  
  Non, nunca cederemos ao inimigo,
  Deixa que o sol brille no planeta...
  Unha estrela brilla,
  Teremos un lugar luminoso no ceo!
  
  Deus Xesús é o señor de todo,
  Crucificado pola humanidade polo mal...
  Grazas xente
  Sexa polo menos un pouco santo tamén!
  
  A nena descalza agardaba polo cabaleiro,
  Buscaba unha armadura que fose limpada ata que brillase...
  Ao parecer, tal Pallas é o destino,
  Para ser honesto, coñece a un cabaleiro con amor!
  
  Creo que a felicidade virá do progreso,
  Os mortos na ciencia resucitarán...
  Calquera que saiba sexo estará dispoñible,
  Estaremos en éxtase - os altofalantes non se racharán!
  A nena riu e axitou o dedo:
  - Pois es unha persoa lasciva! Esqueciches que agora es un neno. E serás un neno por outros mil anos. Incluso tes unha vantaxe sobre nós. A vida anterior non conta. Aínda tes dez séculos cheos por diante, e eu teño menos vizcondesa!
  Gulliver asentiu cun sorriso:
  - Síntome contigo!
  A nena murmurou:
  - Veña, di algo xenial sobre este tema!
  Gulliver comezou de novo a verter expresións populares;
  Se queres converterte en Deus, non sexas un mono co costume de imitar o impuro!
  Se non queres traballar coma un boi, acabarás cun colar no pescozo!
  A vizcondesa interrompeu:
  - ¡Que xa non quería escoitar tal filosofía e aforismos! Mellor volver a cantar algo divertido!
  O neno capitán comezou a cantar con certa retranca. Non tiña forzas para compoñer, polo que cantou unha canción popular do rebelde ruso Stenka Razin. Pois o que se me ocorreu, cantei:
  Como ao longo do río Volga, ao longo dun río ancho,
  flotaba un barco de nariz afiada, Como os atrevidos remeiros nun barco, Cosacos, mozos. O propio propietario senta na popa, O propio propietario, o formidable Stenka Razin, Diante del é unha doncela vermella, unha princesa persa cativada. Stenka Razin non mira á princesa, e mira á súa nai no Volga. Como dixo a ameazadora Stenka Razin: "Oh, es un goy, Volga, querida nai! De unha idade estúpida deleitachesme, Durante a longa noite que me arrullaste, me mecías, Aburristesme en mal tempo, ¿Non es bo para min? durmido, dotaches de bondade aos meus cosacos. Que non che demos nada. aínda." Como a formidable Stenka Razin saltou aquí arriba, colleu á princesa persa, tirou a doncela vermella ás ondas, inclinouse ante a nai Volga.
  Stenka Razin foi
  á cidade de Astrakhan
  para comerciar con mercadorías.
  O gobernador comezou a esixir agasallos. Stenka Razin trouxo pedras crocantes, pedras crocantes - brocado de ouro. O gobernador comezou a esixir abrigos de pel. O abrigo de peles caro: Os pisos son novos, un é castor, o outro é sable. Stenka Razin non o fai. dálle o abrigo de pel. "Devólveo, Stenka Razin, dáme o abrigo de pel do teu ombreiro!" Se o devolves, grazas; se non o devolves, colgarémolo nun campo aberto Nun carballo verde, nun carballo verde, e cun abrigo de pel de can. " Stenka Razin comezou a pensar: "Ben, gobernador. Leve un abrigo de pel. Leve un abrigo de pel, que non haxa ruído. ".
  Que non é trompeta de cabalo, nin rumores de xente,
  nin trompeta de trompetista que se escoita dende o campo, pero o tempo asubío, tararea, asubíos, tararea, derrama. Invítame, Stenka Razin, a dar un paseo polo mar, polo azul. : "Ben feito, es un ladrón atrevido, ladrón atrevido, loitador alborotado, embarcas nos teus barcos rápidos, desenrola as túas velas de liño, corre polo mar azul. Traereiche tres barcos: no primeiro barco hai ouro vermello, no segundo barco hai prata pura, no terceiro barco hai unha alma de
  doncela .
  
  . CAPÍTULO No 2.
  A nena, bateando os seus pés descalzos, bateu coas mans e berrou:
  - Que bonito é! De verdade es un neno milagre! E por que necesitas ser adulto?
  Gulliver respondeu cun sorriso:
  "Síntome mellor que nunca no corpo dun neno!" E estou de humor moi pelexador e positivo!
  E o neno-capitán salpicará os seus pés espidos, pequenos e recén curtidos.
  Despois cantou:
  Primeiro, primeiro,
  Hoxe son as túas vacacións...
  A hora é fermosa e alegre,
  Primeira reunión coa escola!
  E Gulliver chiscou o ollo co seu sorriso de dentes brancos. Naqueles tempos, se Deus non che tivese dor de dentes, sería un tormento! E aquí é marabilloso, es para sempre un neno e literalmente cen por cento feliz - oh, oh, oh!
  Isto é moi divertido. Cada vez percíbese máis como un neno.
  Pero houbo momentos moi bos. Así estaba Gulliver no reino dos feiticeiros que ata podían convocar as almas dos mortos. Entón incluso morrer tornouse sen medo - isto significa que hai outras almas, e a vida continúa despois da morte.
  Así de xenial é algo así.
  O neno seguiu deixando caer os pés descalzos polo camiño e comezou a cantar, mostrando os seus dentes infantís;
  Ola nai! Estiven tentando escribirche por enésima vez. E agora estás diante de min e é coma se todos os problemas desaparecesen.
  
  A lúa flota polo ceo, hai silencio na rúa,
  E só a nai está esperta na casa.
  E pola noite abrirache a porta en silencio,
  Créeme, ninguén máis, só mamá.
  E pola noite abrirache a porta en silencio,
  Créeme, ninguén máis, só mamá.
  
  E se alguén deixa de querernos,
  Só a nai enxugará as bágoas e entenderá.
  E se algunha vez facemos unha longa viaxe,
  Entón só estará a miña nai agardando por nós.
  E se algunha vez facemos unha longa viaxe,
  Entón só estará a miña nai agardando por nós.
  
  Como estamos? Si, dalgún xeito todos espallados. Anka morreu e os Stewards divorciáronse. Si, dalgún xeito todo está na turbulencia das cousas. Nai! Por que estás calado?
  
  A lúa flota polo ceo, hai silencio na rúa,
  E só a nai está esperta na casa.
  E pola noite abrirache a porta en silencio,
  Créeme, ninguén máis, só mamá.
  
  Esta vez tampouco pasou nada coa miña carta. Mamá, pero definitivamente escribirei, definitivamente. Síntoo.
  
  E pola noite abrirache a porta en silencio,
  Créeme, ninguén máis, só mamá.
  E pola noite abrirache a porta en silencio,
  Créeme, ninguén máis, só mamá.
  A rapaza riu e sinalou:
  - Si, así son as cousas... Pensaches na túa nai. Non temos nin mamá nin papá?
  Gulliver quedou sorprendido:
  - Vaia! Como é posible isto? Como naces?
  A vizcondesa respondeu cun sorriso:
  - A cegoña trae nenos á xente. E temos un dragón de conto de fadas. Só entre a xente o conto de fadas sobre a cegoña é só unha ficción para nenos pequenos, pero con nós o dragón é real. Porque nós tamén somos mortais e necesitamos repoñer a nosa poboación de cando en vez.
  O capitán meniño comentou:
  - ¡Mil anos de vida aínda son tan curtos! Especialmente se estás sempre cheo de forza e enerxía!
  A nena asentiu coa cabeza:
  - Que pase voando nun abrir e pechar de ollos! Non terás tempo de mirar atrás! Aínda que, por outra banda, o máis probable é que te vendan a unha canteira, e alí o tempo avanza moi lentamente!
  Gulliver colleuno e cantou:
  - Sobre o feito de que o traballo é tortura,
  No inverno e na primavera...
  A única excepción é
  Cando estás con Satanás!
  A vizcondesa engurrou o ceño:
  - Es un cristián tan celoso. E agora xa me lembrei de Satanás! Onde está a túa fe!
  Gulliver respondeu honestamente:
  - Por suposto que creo en Deus,
  E amo a Cristo con todo o meu corazón...
  Temos unha perda
  Pero ten porta!
  A nena bateu con rabia o seu pé descalzo e chirriu:
  - ¡Cantemos algo, filósofo!
  Gulliver colleuno e volveu cantar;
  Escoita os tronos
  Ouveo salvaxe maldición, choro e xemido,
  Este é o momento da conta -
  Loita contra Armageddon, loita contra Armageddon!
  A vizcondesa bateu con rabia o seu pequeno pé descalzo e ruxiu:
  - Non me gustan esas cancións!
  O capitán neno sorriu con sarcasmo:
  - Como non che gusta? Entón cántao ti, se a miña música non che convén!
  A vizcondesa mostrou os dentes e rosmou:
  - Collereino e cántao!
  E colleuna a nena e púxose a cantar con moita ilusión, os dentes brancos, amosándose coma o marfil;
  E somos unhas nenas elfa arrogantes,
  Encántanos loitar pola gloria da Patria...
  Temos un elemento loitador, descalzo,
  E nós cremos, imos construír palacios de elfinismo!
  
  Non hai país máis fermoso para o noso Elfo,
  Nel está o sol dos pobos de todo o mundo...
  E deixa que a horda de Satanás ataque,
  ¡Faremos algo máis chulo que Shakespeare!
  
  Amas a nosa patria de séculos,
  Que a nosa historia medrou nas obras...
  Das máis grandes e magníficas coroas,
  Unha vez cociñaron mingau espartano!
  
  Non tires a nosa Patria ao chan,
  Que é orgulloso, simplemente santo...
  Cando xurabamos pola aguia bicéfala,
  E agora a fouce e o martelo é querido para nós!
  
  Soberanos máis alto que o ceo,
  Levantaremos os tellados ata o espazo...
  Un poderoso querubín flota sobre nós,
  Que boa palabra - Elfia!
  
  Non caerán bágoas de sangue,
  E o Elfo non pisará o talón dos infieis...
  O noso santo soño farase realidade,
  Levántate dos teus sofás rapaces!
  
  Espazo sen límites, tempestuoso e sinxelo,
  Que fermosa palabra - Elfia,
  Ditaremos un veredicto malvado sobre a Wehrmacht,
  E fagamos máis feliz a nosa Patria!
  
  Que floreza o noso patronímico,
  Como un arbusto da cor das bagas do Xardín do Edén...
  Varrimos de forma impetuosa o inimigo,
  O neno recibirá unha recompensa de Deus!
  
  Non creo o que pasará coa vitoria do orkshismo,
  Camiña por Elfskva, arrastrando rolos...
  Deixa que o santo elfinismo goberne en Elfia,
  As nenas corren, as súas pernas brillan tan rápido!
  
  Non chores, amigos, que os teus maridos caeron,
  Todos os mortos resucitarán pola vontade de Svarog...
  Quen foi apuñalado, quen caeu da arma,
  Pero todos loitamos con valentía e honestidade!
  
  Non sei por que o mal reina no mundo,
  Por que o Señor deu forza aos adversarios...
  Os elfos adoitaban ter mala sorte nas batallas,
  Aínda que non hai un soldado máis valente na batalla!
  
  Ben, pequeno elfo, es valente, xa sabes,
  Sabes loitar e eres moi valente...
  O gran rei senta no trono,
  Elexímolo, créame, non en balde!
  
  Na nosa Patria hai flores de violetas,
  Bosques de esmeraldas, bidueiros perlas...
  Elfia é fermosa - a coroa da beleza,
  Polo menos Orkolf quere destruír a súa terra natal!
  
  Non, as nenas elfa somos tan loitadoras,
  Que hai no planeta que sexa máis valente e fresco...
  Que os nosos fillos e pais estean orgullosos de nós,
  Que as nubes despexen sobre a Patria!
  
  Non sei a que virán as nenas,
  Seremos quen de facer feliz a Patria...
  Estamos afeitos a loitar cunha espada afiada,
  E gañamos, créeme, moi ben!
  
  Non sabe o forte que é o inimigo
  O espírito dos elfos, un pobo fermoso na fe...
  Certamente venceremos aos nosos inimigos na batalla,
  Recibamos a santa liberdade como recompensa!
  
  Así que coñece a felicidade e a paz na Patria,
  Foi traído con baionetas por muíños de elfos...
  Agora é o noso querubín máis forte
  E os nosos rapaces son moi hábiles cos seus golpes!
  
  Pasarán os séculos, chegará o elfinismo,
  Todos os que caeron na batalla levantaranse corporalmente...
  E o camiño está para sempre arriba, nin un momento abaixo,
  O universo é demasiado pequeno para nós mesmo sen un borde!
  A vizcondesa cantaba tan fermosamente, estampando os seus pés moi graciosos e infantís. Gulliver mesmo lamentou que fose unha nena. Unha rapaza maior sería moito máis atractiva. Especialmente a curva do talón na sola.
  Ben, vale, aínda así. O capitán do neno respondeu:
  - Non facemos nada así, só cantamos e pasámolo ben!
  A nena murmurou:
  - ¡A quen cantaría a voz, e a túa esnifaría!
  E houbo unha pausa. Os rapaces nos que se converteran os mariñeiros andaban agora sobre pedras afiadas sen case dor. Os pés descalzos dos nenos vólvense ásperos moi rapidamente. Este é verdadeiramente un feito positivo. E, por suposto, o humor sobe.
  Os escravos ata comezaron a cantar;
  Aos raios do sol diúrno arde o lombo de lume,
  O vixiante non dorme e o látego é fiel.
  Cando chegue a noite, o cabaleiro branco
  adormecerá na súa cama entre os leitos de plumas brancas.
  
  Eu, extraendo azucre da cana toda a vida, non coñecín outra recompensa que un manguito cun pau.A miña man non se dobra e a miña ollada nublada é pesada, Pero o meu corazón latexa terriblemente, coma unha alarma ardente!
  
  Corro e escóndeme coma un ladrón, a herba non está alta, aínda non escoito os cans, pero é só polo de agora. Á mañá seguinte colleranme, colgaranme dun poste, E os nenos-irmáns. mirar debaixo das súas frontes.
  
  Xa morro de sede, a auga non vexo, Pero todo un día de liberdade, quen llo quita!
  A canción, por suposto, non é Deus sabe que. E non engade optimismo.
  Gulliver comentou cun sorriso infantil:
  - Estes son os tipos de reviravoltas que ten o destino! Así que vou e non sei onde. E o que agarda por diante... Pois nas miñas aventuras anteriores houbo dalgún xeito máis dinámica e interese. E aquí só hai cancións, e pisas como un robot mecánico.
  A vizcondesa asentiu coa cabeza:
  - Necesitas dinámica? Que é isto posible!
  E a nena colleu un látego do cinto e deixoulle bater a Gulliver. O neno berrou de dor e croa:
  - Non é o que quería dicir en absoluto!
  A vizcondesa riu e respondeu:
  - Pero hai que ser educado! Podes contarme algunha historia divertida?
  O neno capitán asentiu e comezou a tecer unha historia:
  O emperador Diocleciano negouse a renunciar ao poder, xa que entendía que sen el o Imperio Romano non sobreviviría. Ademais, Diolectano tivo finalmente un fillo e herdeiro, alcumado Xulio, como César. O emperador gobernou mesmo antes do 320, logrando fortalecer a vella fe de Roma modernizando o paganismo. Xúpiter converteuse no Deus principal, que, como se viu, tamén creou o universo.
  A doutrina do ceo e do inferno tamén xurdiu e foi fortalecida. É dicir, no canto do sombrío reino do Hades, introduciuse a doutrina dun imperio de contos de fadas, onde as almas dos mortos reciben corpos e viven de novo. Os heroes guerreiros, por suposto, tamén teñen concubinas e celebran festas. E os emperadores teñen alí os seus propios poderes. E por suposto, os escravos seguen sendo escravos. Pero os que obedecen aos seus amos e se comportan ben, teñen unha vida máis fácil e mellor e reciben corpos novos e sans despois da morte. E os escravos e cristiáns desobedientes son torturados de xeito moi cruel e tan brutalmente que o único que poden facer é chorar e arrepentirse.
  Despois da morte de Diocleciano, o seu fillo Xulio continuou coas tradicións do seu pai. E ata levou a cabo varias campañas agresivas, levando a fronteira sur do imperio á propia India.
  Así mesmo xurdiu unha nova dinastía de Dioclecianos. O que proporcionou a Roma estabilidade e prosperidade. O cristianismo desapareceu aos poucos e quedou en nada. De feito, o conto de fadas sobre Cristo pasou de moda aos poucos. E os cristiáns non podían demostrar que podían facer nada ou que valían para nada. E así todo foi cara ao esquecemento do que moitos consideraban como unha rama do xudaísmo. Pero entre os árabes, que aínda non foran conquistados pola Gran Roma, apareceu Magomed.
  Neste momento, os romanos xa conquistaran a India. O seu imperio fíxose tan grande que é difícil de xestionar. En Europa, os romanos chegaron ao Vístula. E conquistaron case toda Alemaña. E no sur, movéndose ao longo do Nilo, someteron a Sudán e Etiopía. Pero o progreso científico desenvolveuse lentamente.
  E resultou moi difícil controlar tales territorios desde un só centro.
  Pois, pois, os árabes, que eran pobres e vivían no deserto, quedaron sós.
  Do mesmo xeito que os romanos non conquistaron aos eslavos, que vivían moi lonxe e nun clima duro. E China, que tamén está chea de montañas, ríos e desertos, e ten unha gran poboación. E así o Imperio Romano é grande tanto en poboación como en territorio. E especialmente os emperadores non queren ir a China.
  E en África tampouco hai estradas nin comunicacións. Ben, tamén houbo algúns, cruzando o océano Atlántico ata América, pero tampouco estaban o suficientemente maduros. Aínda que algúns barcos navegan máis lonxe.
  Pero baixo o mando de Mahoma, as tropas árabes, tras someter a Arabia Saudita, invadiron as posesións romanas.
  Pero os romanos, por suposto, teñen moitas veces máis poboación e tropas que os árabes.
  Non obstante, están espallados por numerosas provincias. Mentres tanto, as tropas árabes están en Palestina. E o gobernador romano Scorpius loita con eles, con cinco lexións e cabalería árabe contratada. Pero no momento decisivo da batalla os árabes pasaron ao lado de Mahoma e golpearon aos romanos na retagarda.
  E houbo unha masacre grande e sanguenta.
  E arderon as provincias romanas. Pero Mohammed morreu de súpeto. E chegaban numerosas e ben organizadas tropas doutras provincias. E os árabes foron derrotados.
  E entón foron completamente conquistados. Pero todo isto non foi en balde. E o novo emperador de Roma, Constantino, decidiu tomar algo prestado do Corán. Antes hai fe no Deus Altísimo, e a prohibición doutros deuses e divindades. Non obstante, o propio emperador romano foi proclamado o Rostro de Alá e o Deus Altísimo na Terra e no mundo material. Foi así como xurdiu unha nova relixión, como o Islam, pero de xeito romano.
  Por suposto, o Namaz, o Ramadán, a prohibición de comer carne de porco e beber viño, así como o Hajj á Meca foron cancelados por innecesarios. Pero, por suposto, a propia poligamia está legalizada. Ben, no canto do hajj á Meca, o hajj a Roma. E por suposto moito máis.
  Tampouco se lles prohibiu ás mulleres camiñar medio espidas. Pero por suposto que outras relixións foron prohibidas. Incluído o xudaísmo. E honra tamén a outros deuses. Anteriormente, existía un Deus principal, Xúpiter, que foi feito o principal creador do universo polos romanos, pero outros deuses tamén permaneceron como obxectos de culto. E agora introduciuse unha prohibición total.
  Así apareceu e tomou forma o monoteísmo final.
  O Imperio Romano continuou as súas conquistas territoriais!
  A nena interrompeu:
  - Isto é, por suposto, interesante, pero cantemos mellor!
  Gulliver respiro profundamente e comezou a cantar;
  Cantas veces vagamos
  E só esquecemos
  Que o mundo está gobernado pola vaidade.
  Ás veces xogamos ao amor,
  Non notamos pecados
  E hai dor e baleiro no meu corazón.
  
  Coro:
  Achégate a Xesús e dille:
  Xa non podo vivir así
  Non quero pecar máis -
  Síntoo.
  Ven a Xesús e cre
  Esa vida vai cambiar agora
  E que o sangue santo de Cristo
  Salvarache.
  
  O Señor perdoará a calquera
  El curará os enfermos
  Enche o teu corazón de bondade.
  O seu amor é santo
  Vive e gaña
  Trae alegría e paz.
  
  Coro:
  Veña a Xesús e dille:
  Xa non podo vivir así
  Non quero pecar máis -
  Síntoo.
  Ven a Xesús e cre
  Esa vida vai cambiar agora
  E que o sangue santo de Cristo
  Salvarache.
  A vizcondesa comentou tristemente:
  - Dalgunha maneira a canción non é moi artística! Podes cantar sobre Cristo, algo máis brillante e fermoso?
  Gulliver encolleu os ombreiros infantís e respondeu:
  - Queres algo brillante? Pero non é Xesús tan brillante como o sol ao mediodía no ecuador?
  A nena riu e respondeu:
  - Pois volve cantar o mellor que poidas, se, claro, es capaz de algo.
  O neno capitán comezou a cantar con entusiasmo;
  Ti es vida, es luz, un pacto de amor,
  Ti es vida, es luz, un pacto de amor,
  
  Entraches na miña vida e encheches todo de luz,
  Iluminoume, deume
  No lugar da dor hai alegría, a graza é salvación,
  Agora estou no pacto
  
  Xesús es a miña vida, es aire e auga para min,
  Ti es o meu universo, a miña alma te louva.
  Xesús es a miña vida, es aire e auga para min,
  Ti es o meu universo, a miña alma te louva.
  
  Escoito a túa voz, estás ao meu lado,
  Estou nas túas mans, sei
  Non hai ninguén máis precioso ca ti, ti es a miña recompensa,
  Para sempre contigo eu...
  
  Xesús es a miña vida, es aire e auga para min,
  Ti es o meu universo, a miña alma te louva.
  Xesús es a miña vida, es aire e auga para min,
  Ti es o meu universo, a miña alma te louva.
  Xesús es a miña vida, es aire e auga para min,
  Ti es o meu universo, a miña alma te louva.
  
  Ti es vida, es luz, un pacto de amor,
  Ti es vida, es luz, un pacto de amor,
  
  Cada día quero estar contigo máis forte,
  Só por ti só vivo, meu Deus,
  Cantarei sen parar, cantarei por ti,
  Quérote máis que toda a miña vida.
  Cada día quero estar contigo máis forte,
  Só por ti só vivo, meu Deus,
  Cantarei sen parar, cantarei por ti,
  Quérote máis que toda a miña vida.
  
  Xesús es a miña vida, es aire e auga para min,
  Ti es o meu universo, a miña alma te louva.
  Xesús es a miña vida, es aire e auga para min,
  Ti es o meu universo, a miña alma te louva.
  Xesús es a miña vida, es aire e auga para min,
  Ti es o meu universo, a miña alma te louva.
  Xesús es a miña vida, es aire e auga para min,
  Ti es o meu universo, a miña alma te louva.
  A vizcondesa comezou a bater as mans e a piar:
  - É moito mellor deste xeito! Realmente podes cantar ben meu rapaz!
  Gulliver fixo unha reverencia e respondeu:
  - Si! Amo o Deus Altísimo Xesucristo e, por suposto, a Santísima Theotokos!
  A nena asentiu cun sorriso:
  - Isto é marabilloso! Por favor, canta sobre a Santísima Theotokos, para que todo sexa brillante e fermoso!
  O neno petou o pé de neno descalzo e cantou;
  Santa, purísima Virxe María
  Ela deu a luz ao Salvador, deunos luz.
  Pero os teus fillos están descalzos no inverno...
  E nos sotos sucios atopámonos cun amencer con fame!
  
  Despois de todo, como ocorreu que o mundo está atormentado polo mal,
  Que hai máis pobres que nos campos de saltón.
  Que ata o frío conxela as plantas en maio,
  A resposta máis común é: se es pobre, baila!
  
  É unha pena darlle un céntimo de cobre aos ricos,
  Aínda que o seu mamón se inchou ata os límites da decencia...
  O seu principal mentor é un pau de carballo sobre nós.
  Pero converterase nun ruxido cando cante o galo!
  
  O Señor mandouche compartir cos ricos -
  Para que non haxa mortos e o choro non atormente o oído de Deus.
  Axuda aos débiles - din as caras amables desde as iconas,
  Se es misericordioso, o faro do camiño do ceo non se apagou!
  
  Pero para moitos, mammon ten máis querido as almas e a salvación,
  Din que van mercar santos con ouro!
  A graxa do prestamista fixo que o seu rostro noxento se inchese...
  E un corazón sen paz é granito frío!
  
  Cal é a túa dor para nós, xente escasa?
  Nos pazos nin sequera escoitamos xemidos!
  Queres refuxio? Que teñas abrigo
  Baixo o teito dunha prisión!
  
  Por que dalo a ti, a nós,
  Que tomamos con éxito pola forza?
  Non eras nada e para sempre nada,
  O ceo non se deu por ti!
  
  Pero a morte chegoulles inesperadamente,
  Como ensinou o Todopoderoso Creador!
  Agora son onde arde Satanás
  Onde o traidor rechina e ruxe de sufrimento!
  
  Así que decidiches que o Todopoderoso estaba bromeando...
  Dicindo, o xeneroso será exaltado?
  E que Xesús mesmo é o Creador encarnado,
  Estaba mal dicir que os malvados ratos comerán as pertenzas?
  
  Arrepíntete lendo a oración de María,
  E caendo de xeonllos e arrepentido - xemindo!
  Cando un neno chora diante de ti,
  E a nena descalza treme de frío!
  
  Colle a túa carteira axustada e tacaña,
  Imos gastar uns cartos cun sorriso.
  Entón Xesús, o Deus do Amor, guiará,
  E non che deixará caer polo camiño inestable!
  A nena bateu as súas mans fermosas e moi graciosas, exclamando:
  - Bravo! É marabilloso!
  Gulliver, este eterno neno, preguntou:
  - Quizais ti tamén poidas cantar?
  A vizcondesa asentiu coa cabeza, brillante coma un dente de león primaveral, e cantou:
  Só ves o que queres ver.
  Pero pode ser a vida como a imaxinas?
  O teu corazón é un bloque de xeo, e está pechado para min.
  Está completamente absorto en problemas urxentes
  E gastas a túa vida en rabia e arrepentimento.
  O teu corazón é un bloque de xeo, e está pechado para min.
  Se puidese derreter o teu corazón
  Nunca nos separaríamos.
  Confía en min,
  Só ti podes arranxar todo.
  
  Non ten sentido buscar a quen culpar.
  Saiba que eu tamén sufro.
  Se te perdo, o meu corazón romperase.
  O amor é coma un paxaro, anhela liberdade.
  Non deixes que o resentimento te coma por dentro.
  O teu corazón é un bloque de xeo, e está pechado para min.
  
  Se puidese derreter o teu corazón
  Nunca nos separaríamos.
  Confía en min,
  Só ti podes arranxar todo.
  
  Só ves o que queres ver.
  Pero pode ser a vida como a imaxinas?
  O teu corazón é un bloque de xeo, e está pechado para min.
  
  Se puidese derreter o teu corazón
  Nunca nos separaríamos.
  Confía en min,
  Só ti podes arranxar todo.
  
  Se puidese derreter o teu corazón
  Nunca nos separaríamos.
  Confía en min,
  Só ti podes arranxar todo.
  
  Se puidese derreter o teu corazón...
  
  NENAS NINJA CONTRA TIRANO
  ANOTACIÓN
  As aventuras de catro nenas ninja descalzas e o seu eternamente novo gurú-demiurgo son extremadamente emocionantes ao enfrontarse con Lord Tyranus e outros viláns de todas as clases.
  PRÓLOGO
  Mostraron as aventuras de catro guerreiros moi fermosos, que se chamaban ninjas. E tiñan un mestre, un rapaz de trece ou catorce anos, moi musculoso. Ademais, só semella un adolescente, pero en realidade é unha especie de deus pagán, expulsado do ceo á Terra. E ten moitos miles de anos. Así que o neno descalzo adestra ás nenas ninja.
  Ben, isto é moi divertido. Ademais, os tacóns rosados e espidos do neno parpadean mentres salta.
  E entón apareceron as opoñentes das rapazas. Dous grandes mutantes: un con cabeza de crocodilo e outro de león. Obviamente están facendo algo malo. Por exemplo, decidiron roubar un gran diamante do tesouro da cidade. O período de tempo é aproximadamente a finais do século XX e as tecnoloxías das persoas aínda non son tan chulas. E estes mutantes teñen nas súas mans metralladoras láser, e tamén unha radiación especial que fai que os loitadores sexan practicamente invisibles.
  E aquí hai dous mutantes: metade humano e metade animal, o que os fai inusualmente fortes, e quizais ata rápidos.
  Así que entraron no salón onde se garda o diamante. E como foderán co sistema de alarma e co cristal antibalas. Desde un raio láser, unha armadura transparente explotará.
  O crocodilo e o león correron cara ao diamante, agarrérono e agochárono nunha bolsa forte. Por suposto, saltou a alarma. A policía irrompeu no edificio.
  Pero os guerreiros mutantes, coma se golpeasen con metralladoras láser, cortaron unha ducia de gardas á vez, como un secante cunha tesoira. Despois diso, o león e o crocodilo acenderon o campo da invisibilidade.
  Pero catro nenas xa corren nas súas carreiras, voando en coche ao rescate. O seu neno gurú adoita aparecer de súpeto, e en caso dun momento crítico ou de emerxencia.
  As nenas cantan con rabia:
  - Moitas veces os problemas chaman á porta,
  Pero non é difícil crer en mozas chulas...
  Despois de todo, só tes que chamalos -
  Non tes que esperar moito para os amigos!
  Móvense moi rápido no seu coche aéreo.
  Unha das nenas é Natasha, que ten o pelo azul e é un auténtico xenio técnico. E, por suposto, os guerreiros ninja puxéronse lentes especiais que lles permitían ver, mesmo nun campo especial que distorsionaba o movemento dos fotóns.
  Os cadáveres dos policías asasinados... Si, é noxento. E os muros derruídos do museo. Poderosas armas para mutantes da dimensión Ygrek. Pero, por suposto, non están soas. Teñen un xefe, que tampouco sempre aparece de inmediato.
  As nenas están bloqueando o camiño para os criminais mutantes que están preparados para saltar ao portal.
  Eles, por suposto, abren fogo de metralladoras. As nenas saltan a un lado. Aínda que pareza algo estúpido, ter tempo para desviarse dun láser que voa á velocidade da luz.
  Pero o cine é cine.
  Velaquí unha nena de pelo amarelo lanzando un anaco de cerámica cos seus dedos espidos. E golpeará a máquina láser, tirándoa das mans do mutante. E outra nena lanzou un puñal co seu talón espido, voou por riba da cabeza do monstro e golpeou a pipa. Rebentou e o león foi vencido con vapor. Tamén deixou caer a súa metralleta con dor e sorpresa.
  As nenas gruñeron:
  - Loita en igualdade de condicións!
  Como resposta, un mutante cunha cabeza de crocodilo lanzará contra eles un coche Mercedes. Pasará voando e as nenas saltarán máis alto. E o coche corre baixo os seus pés descalzos.
  As nenas mostran os seus tacóns rosas e espidos e axiña corren para achegarse aos mutantes. E os seus músculos rolan como bólas baixo a súa pel curtida e elástica.
  E entón aparece: o inimigo número un, Lord Tyranus cun traxe de batalla negro e un casco pechado. Isto significa que haberá unha seria batalla por diante. As mozas están, por suposto, adestradas. O guerreiro de pelo vermello lembra como o seu neno gurú sostiña unha vela cos dedos dos seus pés espidos, case infantís. E tentou apagalo.
  E pasou voando, chocando contra un muro de pedra. E agora o guerreiro está tentando empurrar a Tyranus no estómago co seu talón espido, pero el móvese. E a súa pata rabuña a sola espida da rapaza.
  Incluso xemeu de dor.
  Natasha, a nena de cabelo azul, berrou:
  - As nenas loitan polo metal, polo metal,
  Satanás goberna o espectáculo alí, goberna o espectáculo alí!
  E tamén atacou a Tyranus. Un guerreiro con armadura negra puxo un bloque. Pero un crocodilo mutante intentou mover á nena dun lado cun tronco.
  Non obstante, o guerreiro esquivou e o tronco chocou contra Tyranus.
  El, despois de recibir un golpe de forza letal, estrelouse e ruxiu:
  - Idiota!
  A rapaza de cabelo amarelo engadiu o seu talón espido na parte traseira da cabeza do león mutante e berrou:
  - Somos os máis fortes do mundo,
  Imos mollar os mutantes no baño...
  A patria non cre nas bágoas,
  E venceremos a Tyranus ao máximo!
  A nena de pelo vermello chirriou e apuntou co seu xeonllo o queixo do león de dúas patas. E bateu os dentes. E resultou ser un golpe moi letal.
  E entón a besta mutante pisou a máquina láser e lanzouse un feixe de poder destrutivo e inusual. Que golpeou a superficie pulida do metal, reflectiuse e golpeou xusto debaixo da cola do crocodilo.
  Ruxerá de dor salvaxe.
  Tyranus, con todo, saltou e arroxou a unha das mozas ninja sobre el. Chocou contra o ladrillo, espallando os produtos en diferentes direccións. Este foi un enfrontamento agresivo. A moza do bikini estaba lixeiramente rabuñada, deixando hematomas na pel de bronce.
  Ela inmediatamente saltou e fixo unha volta. E entón Tyranus recibiu un golpe no omóplato e caeu.
  Todo estaría ben, pero un par de robots de combate saíron do portal. E teñen blasters nas súas mans.
  Natasha lanzou un disco pequeno, fino e redondo ao robot e apenas conseguiu esquivar a explosión dun bláster. O disco golpeou o robot no ollo e provocou un curtocircuíto, o que provocou que se cubrise dunha rede de raios.
  A rapaza de pelo branco ergueuse sobre as mans. E o seu pé espido e gracioso lanzou un chícharo con explosivos.
  Caeu na boca cibernética do gran robot. E como vai estoupar. Un par de membros dun organismo cibernético describiu un arco e golpeou un contra o león e outro contra o crocodilo. E tanto éxito. Xusto na parte traseira da cabeza. E os dous matóns mutantes morreron.
  É certo, Tyranus conseguiu mover á moza ninja con cabelos amarelos ao longo do corpo cara ao lado.
  E ela voou e deuse varias veces no voo. Entón, con todo, levantouse, pero un pouco forte.
  Tyranus rosmou: "Miau e Woof, imos loitar". Pero ambos os mutantes -un león e un crocodilo con corpos de atletas- seguiron mentindo inmóbiles. E os seus poderosos torsos balanceáronse.
  Natasha respondeu cun sorriso:
  - Agora estás só, e somos catro! Finalmente, estarás rematado.
  Tyranus ruxiu:
  - Catro contra un, iso non é xusto! E as mozas ninja loitan de xeito moi honesto.
  A rapaza ninja pelirroja murmurou:
  - É isto o que pretendes? Pero é honesto?
  O guerreiro con armadura negra comentou:
  - Pero eu son un vilán, e vós, heroínas positivas! Son os métodos do ben acordes cos métodos para acadar o obxectivo do mal?
  Natasha asentiu coa cabeza:
  -Ten razón! Vou loitar contra el un a un!
  A nena ninja de pelo vermello retrucou.
  - Non! Prefiro loitar con el, un contra un!
  A nena ninja de pelo branco chirriu:
  - Por que fas isto? Quizais sexa aínda mellor e máis legal ca ti!
  A rapaza ninja de pelo amarelo suxeriu:
  - Quizais poidamos sortear? Ou quizais podemos facer un xogo de contar?
  Natasha asentiu e preguntou:
  - Pedra ou ladrillo?
  Nese momento houbo un flash. E apareceu o propio neno gurú. Levaba só pantalóns curtos cun torso moi musculoso e esculpido, pero non tiña máis de trece anos. Cabelo louro cun corte infantil de moda. O neno demiúrgo bateu con rabia o seu pé espido, curtido e forte para que o asfalto rachase, e dixo con voz sonora:
  - Non! Temos un marcador de longa data con el! Loitemos un a un: somos como os clásicos do ben e do mal!
  Tyranus asentiu cun sorriso, a súa máscara negra estirada:
  - Xenial! Será unha loita moi interesante!
  Natasha co cabelo azul dixo con decepción:
  - Ti, coma sempre, tes razón sensei! Pero que nos queda?
  O neno gurú respondeu:
  - E ti coidalos!
  E sinalou co dedo da man dereita o portal aínda aberto do que saían os robots de combate do inimigo.
  Unha rapaza ninja de pelo vermello sinalou:
  - Pois agora todo é xusto! E as nenas guerreiras loitan con dignidade.
  E as catro nenas colleron e extraeron dos cintos dos cadros pequenos chícharos cun forte explosivo. Os robots viñan do portal e tiñan blásters nas súas mans. Dálles vía libre, e poderán escravizar, ou destruír, ou quizais as dúas cousas ao mesmo tempo, a terra!
  E así as belezas colleron e botaron estes chícharos cos dedos espidos dos seus pés áxiles. Eses, voando nun arco, golpearon os catro robots avanzados xusto no pescozo. E como despois diso o tomará e explotará.
  As cabezas dos cyborgs foron arrancadas. Un golpeou o robot detrás del, e quedou completamente curtocircuitado.
  Mentres tanto, o neno gurú e o seu opoñente, vestidos cunha armadura negra, puxéronse un contra o outro.
  Descalzo, cun torso espido e moi destacado, o neno sensei parecía un opoñente insignificante ante o telón de fondo dun gran loitador. Tyranus é metade humano e metade demo. E ademais, é capaz de moito.
  Para comezar, colleu e soltou dos seus dedos negros, longos e enguantados raios de poder. Brillaron como unha descarga de coroa nunha rede eléctrica.
  O rapaz loitador ergueu o pé descalzo, e o raio da forza apagouse de inmediato, e coma se unha descarga pasase por baixo do asfalto.
  O mozo guerreiro asentiu:
  - Queres unha resposta?
  Tirano sacou unha lámina luminosa, escarlata brillante coma unha papoula, e respondeu:
  - Que a loita de espadas decida cal de nós ten razón e cal non!
  O neno-gurú en resposta sacou a súa propia espada, que brillaba en azul, e dixo cun sorriso:
  - Unha loita con espadas non determinará se alguén ten razón. Só amosará cal de nós é máis técnico, hábil e rápido!
  . CAPÍTULO No 1.
  Tyranus fixo a primeira estocada. Realizou unha técnica de triple abano. E a espada vermella describiu un arco por riba da brillante e fermosa cabeza do neno-sensei. En resposta, o mozo demiurgo saltou e rabuñou a armadura do inimigo coa súa espada azul e esquivou con habilidade o ataque de represalia.
  A armadura de Tyranus comezou a fumear, e unha raia percorreu ela.
  El murmurou:
  - Non está mal, rapaz!
  O neno gurú riu e comentou:
  - Lembro de vagar cos pés descalzos polo deserto de Exipto cando aínda non había pirámides alí!
  Tyranus intentou atacar de novo, pero o neno saltou por riba do feixe da espada e deulle unha patada ao guerreiro con armadura negra no queixo co seu talón espido. E polo golpe tambaleouse e caeu nun xeonllo.
  Mentres tanto, as mozas ninja pelexaban con robots. Lanzaron chícharos asasinas de morte ao inimigo cos seus dedos espidos moi áxiles, como patas de mono. E estes agasallos de aniquilación golpearon o inimigo do metal alieníxena e destrozáronos, provocando a detonación.
  E os coches quedaron destrozados. En resposta, soltáronse raios que brillaban en verde e amarelo. Pero os guerreiros ninja afastáronse deles de un salto, brillando con pernas descalzas, bronceadas, cinceladas e sorprendentemente áxiles.
  Natasha cambiou lixeiramente a súa táctica durante a batalla e lanzou o chícharo con explosivos máis alto. Describiu un arco e bateu contra o tellado. Caeu e bateu contra os robots que avanzaban, dúas ducias á vez.
  Pero un tanque de embarque saíu arrastrándose do portal. Pero non podes levalo só cun chícharo con explosivos.
  O Guru Boy continuou loitando contra Tyranus. Xa o sacara cun sabre láser varias veces sen sequera recibir un rasguño. Non obstante, a armadura negra salvou ao malvado guerreiro de serios problemas.
  O neno sinalou:
  -Tes un bo armeiro!
  Tyranus asentiu:
  - O anano fixo esta armadura!
  O mozo gurú riu e cantou:
  - Podemos literalmente conquistar todo,
  Rompe calquera exército xogando...
  Que o fío da nosa vida non se interrompa,
  Non nos converteremos nun loro descerebrado!
  A batalla entre os dous grandes mestres continuou. O neno era rápido e pequeno, e o seu corpo áxil era extremadamente áxil. Os músculos do mozo guerreiro rodaban e fluían como ondas nun mar tempestuoso.
  E foi unha orde de magnitude máis rápido que Tyranus.
  As nenas ninja tentaron conter dalgunha maneira o robot xigante. Os chícharos de explosivos rebotaron trivialmente na armadura que cubría o xigantesco tanque e o robot nunha soa botella. Ao principio saíu arrastrándose coma un tanque, apenas apretándose polo portal. E entón tomouno e subiu a grandes alturas, e apareceu o poder letal.
  As nenas apenas tiveron tempo de escapar dos disparos láser dun robot tan poderoso con armas.
  E Natasha sinalou cun sorriso, chameando os beizos:
  - Si! Esta é outra sorpresa de Hyperbrain! O propio Tyranus nunca tería pensado nisto!
  Unha nena ninja de pelo amarelo colleu e lanzou un puñal, intentando golpear os rolos. Pero a arma rebotou contra a armadura, sen encaixarse.
  O guerreiro cantou:
  Oh, a armadura do tanque é fiable,
  De alguén que pretende morder...
  Pero ela non me romperá
  Unha moza ninja sempre pode loitar!
  A rapaza de pelo branco volveuse cara a Natasha:
  - Ben, fai algo.
  A rapaza de pelo azul preguntou:
  - Queres iso?
  En resposta, unha risa elocuente. Entón Natasha colleu e sacou do cinto un aparello do tamaño dunha caixa de mistos. E cos seus dedos descalzos afinouno a certa lonxitude de onda, tentando seleccionar a radiación necesaria e letal. Pero tivo que dar un salto atrás, xa que o enorme terminador agarrouna e golpeouna cun lóstrego mortal. Fixo un cráter no asfalto, un profundo.
  Natasha chamou os tacóns e cantou:
  - A guerra sempre é xenial
  A primavera está arrasando no ceo...
  Os anos pasan, creo,
  Pero somos novos para sempre!
  E despois diso, enviou unha onda cun virus de verme ao enorme terminador. E esta boa constrictor eléctrica trepidante entrou nos circuítos dun enorme robot terminador, e realmente comezou a tremer.
  E o neno gurú e Tyranus continuaron loitando. E os seus sabres de luz brillaban e brillaban cunha chama brillante.
  O mozo guerreiro finalmente puido comprometerse de verdade co golpe, e o seu espada de luz cortoulle a man do guerreiro negro.
  Entón berrou:
  - Caramba, doe!
  O neno gurú riu e sinalou:
  - Probablemente sexas o demo! E eu, anxo!
  Tyranus sorriu e comentou:
  - Pero non matarías a un home desarmado, non?
  O mozo guerreiro asentiu:
  - Desistir! Xulgaremos, castigaremos e teremos piedade!
  O guerreiro negro levantou a man esquerda e de súpeto, de súpeto, lanzou un chícharo. Unha bomba atómica en miniatura explotou. E Tyranus desapareceu.
  O neno gurú asubiou:
  - Sempre é así! E como o fai?
  De súpeto veu unha voz por detrás:
  - Conseguilo!
  O mozo guerreiro apenas tivo tempo de saltar. Un crocodilo e un león disparáronlle. E os raios atravesaron o robot que saltou ao seu encontro. Detonou e explotou. E fragmentos voaron en diferentes direccións. Un deles golpeou o neno gurú no talón. E xemeu.
  Pero entón o mozo guerreiro deu a volta e cantou:
  - Iremos á batalla con valentía,
  Pola causa do ninja...
  Derrotaremos a todos os inimigos,
  No nome da vida!
  E entón o neno loitador golpeou a tempe do león mutante co seu talón espido, e caeu como derrubado.
  O crocodilo inimigo balanceou un anaco de varanda e quixo mover o neno, pero golpeouse no xeonllo e caeu. O neno gurú axeonllouno na parte posterior da cabeza e sinalou:
  - ¡Foiches moito tempo no meu camiño!
  Natasha, que enviara outro mutante á chatarra tirando un chícharo con explosivos, corrixiu:
  - En camiño!
  E os guerreiros colleron polos brazos os dous atónitos animais bandidos.
  O neno gurú comentou:
  - Se os entregamos á policía, entón Tyranus co seu equipo e robots romperá calquera prisión e liberaraos:
  A rapaza ninja de pelo branco suxeriu:
  - Imos tenderlle unha trampa ao señor negro. El correrá para rescatar aos mutantes, e despois collerémolo!
  A rapaza ninja de pelo amarelo comentou:
  - Esta idea é moi boa! Pero aquí está a trampa: sentirá Tyranus unha captura?
  Unha rapaza ninja de pelo vermello sinalou:
  - Aquí hai outro problema. A policía pode confundirse se lles dás mutantes. De feito, os animais mantéñense en casas de animais, non no cárcere!
  Natasha tuiteou:
  Os animais prepáranse para a escola
  O galo cantou hai tempo...
  De verdade, non o intentes,
  Non patees, non mordes,
  De todos os xeitos non vai axudar!
  O neno gurú dixo enfáticamente:
  - Quizais sexa mellor botalos de volta a Tyranus?
  Natasha encolleuse de ombreiros:
  - Por que outra cousa é isto? ¡Realizamos moito con eles!
  O mozo guerreiro sinalou:
  - Porque estes cretinos son os nosos vellos amigos, aos que pegamos constantemente. E así, Hyperbrain pode crear mutantes moito máis intelixentes e áxiles.
  As nenas ninja rían e piaban:
  - Creo que a xente non se despide dos contos de fadas,
  E seguirán sendo verdadeiros amigos para sempre!
  Despois diso, levaron dous grandes animais mutantes coas súas patas descalzas, graciosas, bronceadas e musculosas, como tecidas con fío de aceiro, e voaron por unha traxectoria tanxencial e revolotearon cara ao portal.
  Despois diso, o brillo parou. Cinco guerreiros: catro nenas e un neno, miraron arredor.
  A rapaza de pelo vermello comentou:
  - Deberíamos...
  Unha rapaza ninja de pelo branco preguntou:
  - Que deberías facer?
  Ela respondeu:
  - Come un xeado de chocolate! É delicioso e enfadado!
  As nenas e o neno gurú movéronse pola rúa. E puxéronse a cantar con alegría e gozo:
  Espada de luz, progreso
  Traigamos o amor...
  Aínda que o mundo está cheo de estrés -
  Salvemos o planeta!
  
  Que o destino sexa terrible -
  Chegou a morte malvada...
  Non morras en balde
  Despois de todo, a nosa Patria está viva!
  Entón o neno gurú recordou de súpeto:
  - Pero esquecemos o máis importante: devolver o diamante roubado!
  Natasha chirriou:
  - Si, este é o noso erro de cálculo! Como poden estar tan jodidos?
  A rapaza de pelo vermello suxeriu:
  - Quizais o tomaremos así e nos precipitaremos á dimensión doutra persoa?
  A nena ninja de pelo branco retrucou.
  - Non! Isto require demasiada enerxía. É mellor que descubramos por que necesitan este diamante.
  O neno gurú asentiu:
  - Si! Non só o roubaron. E non o cortarán en anacos para vendelo. O máis probable é que Tyranus queira usalo como lente de enfoque para armas poderosas.
  Natasha suxeriu:
  - Entón tomémolo e fagamos o noso propio truco para lanzar un ataque preventivo ao inimigo!
  A nena ninja de pelo branco riu e comentou:
  - Un diamante artificial non é adecuado para o papel de enfocador. Debe usar só os naturais. Non?
  O neno gurú asentiu:
  - Certamente! Se non, por que Tyranus roubaría un natural? É máis doado facer o seu propio e artificial.
  Natasha suxeriu:
  - Só hai outro lugar no mundo onde se garda ese diamante. Aquí é onde debemos ir!
  A rapaza ninja pelirroja comentou:
  - Hai unha seguridade seria alí. Entón que, picámolos todos en anacos?
  O neno gurú obxectou:
  - Non! Non vai facer. Non podemos agacharnos ao roubo. Somos a parte brillante da forza!
  A nena ninja de cabelos amarelos berrou:
  -Somos capaces de facer o ben,
  Romper o feitizo malvado...
  Pero claro que non importa
  Que tamaño de diamante tan pequeno!
  Unha rapaza ninja de pelo branco suxeriu:
  - Veña, entón imos pedir ese diamante por un tempo. Ben, creo que un día é suficiente para nós?
  O neno gurú levantouse dun salto e dixo:
  - Outra opción é posible. Asumirémolo e ofreceremos organizar unha competición para o heroe de Superman máis xenial, e o gañador terá dereito a levar unha xoia ao pescozo durante unha semana enteira. Deste xeito, podemos facer boas accións e conseguir un diamante sen agacharnos ao roubo banal!
  Natasha dubidou:
  - ¿Aceptarán organizar un concurso para iso? E confías nun descoñecido para levar a pedra durante unha semana enteira, correndo o risco de que se lave?
  O mozo guerreiro sinalou:
  - Ben, en primeiro lugar, en quen máis non se pode confiar, como o personaxe principal, Superman. E, en segundo lugar, as bandas en Toquio agora non están menos desenfreadas que en Nova York, e só agradecerán a idea de limpar os establos de Augean.
  Unha rapaza ninja de pelo branco sinalou:
  - Isto é lóxico! Realmente deberías probalo! Ademais, Toquio é a cidade máis grande do mundo, e é interesante ver como ten agora!
  Natasha tuiteou:
  - O mundo ten medo de respectarnos,
  As fazañas das nenas son incontables,
  Os ninjas, coma sempre, saben loitar,
  O inverno rematará, a primavera chegará!
  O neno gurú dixo cun sorriso:
  - Hai pouco apareceu algo tan chulo como Internet, e a través dela enviaremos a nosa idea!
  A rapaza ninja de pelo vermello suxeriu:
  - ¡Entón, para facilitarlle a alma, tomémolo e portemos mal como debe!
  A nena ninja de pelo amarelo retrucou.
  - Collemos gamberros, non gamberros nós mesmos!
  A nena ninja de cabelos brancos berrou:
  - Facer algo que está completamente mal
  É máis doce que o xeado!
  O neno-sensei asentiu e dixo:
  - Teño un módem especial, enviarémolo agora mesmo!
  E comezou a escribir números.
  Nese momento abriuse de novo o portal. Saltou un tanque pequeno pero moi móbil. No canto dun canón, tiña dúas espadas longas xirando.
  Natasha asubiou:
  - Os tanques de esgrima non son efectivos, pero son impresionantes.
  O neno gurú fixo unha cara divertida e cantou:
  - Tres petroleiros beberon trescentos cada un,
  E despois, bebemos cen!
  O artilleiro foi rexeitado
  Porque un tanque non é nada na batalla!
  A nena ninja de pelo branco colleu o chícharo e tirouno ao tanque da esgrima. Pasou voando, pero o golpe da espada da máquina alcanzou o chícharo. E houbo unha explosión. E a punta nin sequera raiou nada, pero a explosión disipouse.
  Natasha observou cun sorriso que brillaba como os faros dos coches nunha noite escura:
  - Vaia! Non é tan sinxelo!
  O neno gurú colleu cos seus dedos espidos un fragmento dunha baioneta de metralleta láser dun robot destruído que estaba na estrada.
  E lanzouno cun lanzamento do pé ao longo da traxectoria. Sobrevoou e golpeou un barril de cervexa. O impacto provocou que o barril envorcase e salpicase líquido espumoso sobre o tanque da cerca. Como resultado, produciuse un curtocircuíto mortal.
  Unha onda espumosa lavou o coche, un raio lampou, enredándoo nunha tea de araña. E as espadas de aceiro de aliaxe enroscadas nun tubo.
  O neno gurú chirriu:
  - Un, dous, tres - limpa os focos,
  Catro, oito, cinco: mata aos malvados orcos!
  Natasha sinalou:
  -Es verdadeiramente xenial, sensei!
  O mozo guerreiro obxectou:
  - Non! Todos somos grandes e insignificantes á nosa maneira!
  Natasha cantou:
  O que unha persoa non pode frear de ningún xeito,
  O seu desexo de converterse no Todopoderoso Todopoderoso...
  Para que a Terra goberne o universo,
  Vostede é o gobernante demiurgo do mundo existente!
  Unha rapaza ninja de pelo branco sinalou:
  - Si, estas cancións son encantadoras! E aquí non se pode argumentar contra o feito de que unha persoa se está a desenvolver a pasos axigantados!
  A rapaza ninja de pelo vermello respondeu:
  - Que son sete millas en comparación cos parsecs espaciais? De acordo: é minúsculo!
  A nena ninja de pelo amarelo cantou:
  Terra na porta, terra na porta,
  A terra é visible pola porta...
  Como un fillo está triste pola súa nai, como un fillo está triste pola súa nai,
  Estamos tristes pola terra, está só!
  E as estrelas, con todo,
  E as estrelas, con todo,
  Un pouco máis preto, pero todos tamén teñen frío,
  E como as horas dunha eclipse, e como as horas dunha eclipse,
  Estamos agardando a luz e vendo soños terreais!
  Natasha riu e obxectou:
  - E xa estou farto deste planeta, Terra! Quero ser transportado á dimensión Ygrek. E pasalo ben alí!
  O neno gurú sorriu e respondeu:
  - Que planetas e que dimensións non visitei? E vin algo que literalmente podía arrincar o tellado das súas bisagras. Así que hai moitos lugares interesantes no universo!
  A rapaza ninja pelirroja comentou:
  De mil planetas
  Non hai tal verde...
  De mil planetas -
  Non hai tal favorito!
  Natasha sinalou cun sorriso:
  - Pero debes recoñecer que é moito máis interesante cando, por exemplo, te atopas nun mundo no que, en lugar do osíxeno, o elemento máis importante é o flúor. E neste caso, a evolución debería ir aínda máis rápido!
  O neno gurú asentiu:
  - Eses mundos hai, aínda que son raros. Pero só podes moverte ata alí cun traxe de combate ou ao amparo dun forte campo de forza.
  O portal abriuse de novo. Outro robot que parecía un coello saltou del. E moi rebotando! Como saltará e virará, soltando un púlsar ardente da súa boca!
  A nena ninja de cabelos brancos berrou:
  - Coello máxico,
  Debuxa un cero!
  O neno gurú preguntoulle ás nenas:
  - ¡Mollarémolo, ou deixalo vivir!
  Natasha sinalou cunha risa:
  - Aínda é un coello divertido! Pero que se pode facer para facelo bo?
  O coello robot que rebotaba de súpeto deu un salto de lonxitude e foi transportado a outra rúa. E xa había coches de finais do século XX -tamén bastante decentes e rápidos, de distintas cores-.
  As nenas ninja e o neno gurú correron detrás del. Subían polas casas para coller un atallo. E os seus dedos espidos e prensiles pegábanse ás paredes e ás cornixas, e permitíanlles moverse polas estruturas.
  Unha rapaza ninja de pelo branco sinalou:
  - Efectivamente, din os sabios, se os lobos están a salvo e as ovellas están a salvo, quere dicir que diminuíu o número de lebres!
  A rapaza ninja de pelo amarelo comentou:
  - En que se diferencian os coellos das lebres?
  A rapaza ninja de pelo vermello suxeriu:
  - As lebres son máis delgadas, atléticas e teñen menos graxa!
  Natasha cantou:
  Pero se tes corazón de lebre,
  Aínda que teñas ás detrás das túas costas...
  Non intentes voar máis alto.
  Ás de aceiro esmagaránche!
  Así que saltaron á rúa seguinte. O coello robot provocou un verdadeiro atasco. E as cousas en realidade chegaron ata o punto de enfrontamentos. E a criatura electrónica estalará en chamas pola súa boca. E como lle torce as orellas de burro. Isto realmente resultou moi chulo e xenial.
  Natasha colleu e lanzou ao robot coello co seu pé espido e cicelado un chícharo destrutivo con explosivos, que os propios guerreiros fixeron segundo as receitas do seu gurú.
  Pero o coello robot axitaba as súas longas e anchas orellas, e o chícharo voltou voando. E case matou a Natasha e aos seus compañeiros, precipitándose baixo os seus pés descalzos cuns tacóns rosados e redondos.
  O neno gurú sinalou:
  - Vaia! Resulta que temos un problema!
  Natasha cantou:
  Aínda que non podemos resolver todos os nosos problemas,
  Non resolver todos os problemas...
  Pero todos serán máis felices
  Todos se divertirán máis!
  A nena ninja sorriu e colleuno e intentou cubrir o coello robot cun lanzamento dun puñal asasino. E pasou como un meteorito. Pero de novo os oídos do robot avanzado axitaron e a arma voou de volta. E agora Natasha ten que fuxir e esquivar. Pero ela conseguiu sobrevivir e cantou:
  Lebre do inferno fronte á morte,
  A vítima agarda á media noite...
  Creo que teremos a inmortalidade,
  E o coello meterallo no ollo!
  O neno gurú suxeriu:
  - E se usamos o noso método antigo pero eficaz de loitar contra robots especialmente avanzados?
  Natasha preguntou cun sorriso:
  - Como é iso?
  O mozo guerreiro suxeriu:
  - ¡Tómao e asubía!
  A rapaza ninja de pelo vermello dixo:
  - ¡Entón imos facelo todos xuntos!
  As nenas e nenos meteron os dedos espidos na boca e asubiaron. E varios corvos grandes e urbanos perderon a consciencia pola conmoción e, desmaiados, precipitaron. E os seus peteiros rechamantes, como colleron e apisonaron un coello. Inmediatamente enredouse nunha rede, explotou e explotou. Ademais, no voo, os fragmentos do coello terminador convertéronse en deliciosos e doces chocolates.
  O neno gurú cantou, collendo co pé descalzo o delicioso doce:
  - Son un coello de chocolate
  Son un cabrón amable...
  Son cen por cento doce
  Ai, ai, ai, ai!
  Son un coello de chocolate
  E tocando os teus beizos,
  Derréteme tan facilmente
  Ai, ai, ai, ai!
  Despois diso, deu un pequeno bocado. E entón cuspiro; algo moi real estalou na gorxa do neno. E un lume moi ardente e agresivo.
  Natasha sinalou:
  - Non te metas na boca todas as delicias como un neno!
  A nena ninja de pelo branco cantou:
  Por suposto, os fintipluskins,
  Para nada como os Pushkins...
  Pero aínda así, foron capaces de crear unha obra mestra,
  E ti es un neno gurú: non avances!
  As nenas comezaron a sacar xente dos coches danados. E despois intentaron tratalos.
  A forma máis eficaz de acelerar a cicatrización das feridas é pegar a planta espida do pé dunha nena na cara da persoa ferida e que o bique.
  Entón transmítese unha enerxía moi colosal e poderosa de curación, alegría e enerxía de maxia curativa.
  O neno gurú fixo o mesmo, metendo os pés descalzos para bicos, elixindo representantes do sexo xusto.
  E ao mesmo tempo, tarareaba polo nariz:
  Nenas, nenas, nenas,
  Non te quedes covarde á marxe...
  Mellor facer as cousas
  Que floreza a túa Patria!
  Si, o traballo aquí foi interesante: asumiron o papel de médicos. E un helicóptero apareceu no ceo. Sobre el voaba o presentador de televisión Veprin o Nile. Era unha rapaza fermosa, pero ao mesmo tempo, por suposto, estaba lonxe de ser un ninja nunha loita.
  Con todo, as nenas xa a salvaran e axudárona varias veces.
  Natasha acentou a man e cantou:
  Os parvos falan de estrés,
  O estrés é como unha man...
  Farán unha película interesante para ti,
  Dentro dunha hora!
  Veprin chirriu e berrou:
  - Ola, loitadores! Vexo que te volveches moi chulo! E xa comezaron a cargar poderes de maxia.
  O neno gurú comentou:
  - Ás veces é máis difícil resucitar a un que matar a un millón, ou mellor dito, nin ás veces, ¡pero case sempre!
  Cando o helicóptero aterrou, a nena xornalista saltou e correu cara ao mozo guerreiro. Ela bicouno nos beizos e dixo:
  Mozo de corpo e alma,
  Neno, estás completamente descalzo...
  Pero coa túa mente, considérate un xigante,
  É certo, di a xente!
  O gurú cantou en resposta ao neno:
  O que di a xente
  Coidamos
  Haberá un resultado forte -
  Se acertas decentemente!
  
  CONSPIRACION DO CAMBERO STALIN HITLER
  ANOTACIÓN
  A Segunda Guerra Mundial non comezou. Gran Bretaña e Francia permitiron a Hitler ocupar Polonia. Despois do cal houbo unha pausa pacífica temporal. Porén, o 23 de febreiro de 1950, Stalin comezou unha guerra contra Xapón, buscando recuperar o sur de Sakhalin e outras terras perdidas durante a época do tsar. E comezou unha nova gran guerra no Extremo Oriente. Os samuráis resisten teimudamente e Hitler, o seu Terceiro Reich e outros estados reúnen forzas para atacar a URSS.
  . CAPÍTULO No 1.
  O primeiro ministro británico Chamberlain foi o suficientemente intelixente como para non declarar a guerra a Alemaña despois do ataque a Polonia. A Wehrmacht derrotou rapidamente ás tropas de Varsovia e dividiu este poder con Stalin. Despois dun tempo houbo unha guerra entre a URSS e Finlandia. Moi como na historia real. Logo a adhesión dos estados bálticos e Moldavia. Despois de que o novo imperio soviético estabilizouse. Stalin case completou a colección de terras eslavas. E Alemaña xa superou nalgúns lugares as fronteiras de 1914. E por vía diplomática tamén conseguiu o regreso da colonia de Namibia. O Terceiro Reich fíxose máis forte e Hitler estaba no cumio da súa popularidade.
  A Segunda Guerra Mundial nunca estalou. En Alemaña, a economía experimentou un forte crecemento e construíronse fábricas, incluso para automóbiles. E incluso Hitler derrogou case todas as leis antisemitas. O réxime do Terceiro Reich estaba experimentando a liberalización.
  Todo parece estar ben na URSS tamén. O Terceiro Plan Quinquenal declarouse oficialmente supercumprido coma sempre. É certo que houbo problemas coa agricultura e a alimentación.
  O réxime estalinista levou a cabo unha política de estimulación da natalidade e prohibición do aborto. O crecemento da poboación aumentou. O Cuarto Plan Quinquenal tamén parecía estar superado. Pero a vida non mellorou en termos materiais. A URSS tiña demasiado equipamento militar. Ademais, Stalin, que puxo en valor a esfera dos tanques, confiou na construción dun gran número de grandes buques de superficie, incluídos os acoirazados.
  E comezou unha nova gran purga con represións. Incluso Budyonny, Voroshilov, Timoshenko, Shapochnikov e outros convertéronse nas súas vítimas.
  Stalin decidiu que era hora de desfacerse do equipo antigo, incluídos Molotov e Kaganovich - saben demasiado. Beria tamén foi fusilado. E despois o seu sucesor Serov. Un Shelepin moi novo ocupou o seu lugar.
  O setenta aniversario de Stalin celebrouse magníficamente en todo o mundo. Todo estaría ben, pero na URSS houbo de novo purgas masivas e represións. Mesmo nacións enteiras foron sometidas ao terror e xenocidio. En Alemaña, pola contra, a liberalización: incluso volveu o sistema pluripartidista. E que? De todos os xeitos, os nazis están fóra da competencia e gañan facilmente calquera elección. O propio Hitler, a pesar da súa condición de Führer de por vida, celebrou eleccións populares para a presidencia de Alemaña. E mesmo cun par de candidatos alternativos de peto. E por suposto, gañou.
  O Führer é un líder autoritario, pero dentro de límites razoables. E mesmo aboliu a pena de morte.
  É certo que os alemáns tamén teñen problemas. En particular, a política demográfica aumentou a poboación alemá. Pero o territorio do Terceiro Reich é relativamente pequeno e hai problemas coa alimentación. Temos que mercar. É certo que a economía está en auxe, pero quero colonias.
  No mundo, Gran Bretaña e Francia aínda conservan as súas colonias. E non necesitan novas terras: gustaríalles dixerir as súas. Pero Hitler quere expandir o imperio, polo que a densidade de poboación en Alemaña está a crecer e hai moitos nenos. E isto xera tensión. En particular, os alemáns queren que Occidente volva ás fronteiras de 1914. Isto significa que Francia e Dinamarca deben ceder parte do seu territorio.
  Tamén Stalin, aínda que o imperio soviético é enorme, quere completar a colección. E os problemas con Xapón empeoraron especialmente. En particular, a URSS intentou recuperar o novo Sakhalin por medios diplomáticos. Pero Xapón resistiu. A URSS é militarmente moi forte e ten unha gran poboación.
  E entón a paciencia de Stalin esgotouse. E o 23 de febreiro de 1950, día do exército soviético, comezou a guerra contra Xapón. Hai que dicir que a Terra do Sol Nacente venceu á Rusia tsarista durante a guerra de 1904-1905. E, por suposto, os xenerais e as autoridades soviéticas soñaban coa vinganza.
  Así comezou unha nova gran guerra. A URSS loitou por última vez hai dez anos con Finlandia. Conseguiu conquistar algo, pero a costa de grandes perdas. E agora tentou ampliar o territorio de novo. E esta foi a maldición deste imperio, que pretendía expandirse.
  Stalin, que xa tiña setenta anos e tiña problemas de saúde, quería novas conquistas. Polo menos regresa ao sur de Sakhalin e, se o desexa, á dorsal de Kuril. E tamén tomar o control de Manchuria e Port Arthur.
  A loita comezou co ataque das tropas soviéticas a Sakhalin. Non foi de súpeto; os xaponeses fortificáronse, cavaron trincheiras e trincheiras.
  Pero as tropas soviéticas lanzaron tanques á ofensiva. Incluíndo o poderoso IS-7. Este vehículo pesaba setenta e oito toneladas e ía armado cun canón longo de 130 mm. E tiña oito metralladoras.
  Alenka pelexou cun equipo de nenas neste coche. A pesar do inverno, o potente motor e o quentador proporcionaron unha temperatura quente. Así que as nenas despoxáronse de biquíni e pelexaron descalzas.
  O coche dirixíase cara a posicións xaponesas. O tanque tiña unha armadura inclinada e a súa torre era aerodinámica e baixa.
  Na URSS apareceron trece modificacións do KV, e algunhas alcanzaron un peso de duascentas toneladas. Pero entón xurdiu a familia IP. Os coches son máis compactos, cunha silueta máis baixa, e xa non teñen tantos maleteiros. Non obstante, a serie KV aínda non foi retirada do servizo. O IS-7 apareceu hai pouco e o Exército Vermello ten só algúns vehículos deste tipo.
  E como non formar unha cuadrilla de mozas para que sexa politicamente correcto. Despois de todo, hai igualdade no imperio vermello.
  O agresor neste caso foi a URSS. Aínda que o MGB protagonizou unha provocación. Xapón non loitou cos EUA e Gran Bretaña. Levan demasiado tempo chocando con China. Ao final, dalgunha maneira concluíron unha tregua e dividiron as esferas de influencia. A URSS tivo que loitar contra un forte e numeroso exército xaponés e unha enorme frota. Polo tanto, a guerra relámpago que aconteceu na historia real en 1945 foi irreal.
  E o mando soviético, sen ter experiencia na Segunda Guerra Mundial, actuou á antiga moda. En lugar dun ataque repentino de grandes forzas, as batallas en Manchuria comezaron con pequenas escaramuzas. E os xaponeses tiñan unha defensa poderosa e tecnoloxicamente avanzada.
  Entón Stalin entrou nunha guerra prolongada e amarga. Ademais, as tropas tiveron que ser transferidas da URSS europea. A poboación, por suposto, era maior que na historia real, e parece que o PIB tamén foi maior. Pero a calidade das tropas e do mando operativo é moito menor.
  Moito no Exército Vermello está moralmente desfasado. Aínda que, por suposto, hai moitos equipos e tanques e avións e mesmo barcos. Pero a flota aínda non está rematada. É imposible construír acoirazados e grandes portaavións tan rápido como tanques e avións.
  Pero Stalin, tendo problemas de saúde e observando iso durante setenta anos, non quixo atrasar a guerra. Así que trivialmente non podía durar aínda máis. Pero quero pasar á historia como un gran comandante. A guerra con Finlandia non foi convincente -demasiadas perdas, contra un país cunha poboación de tres millóns e medio-. Así que Hitler derrotou a Polonia, que tiña unha poboación moito maior, en tres semanas con menos perdas.
  A batalla de Khalkhin Gol foi unha batalla local. E tampouco está totalmente claro, xa que a URSS perdeu máis avións e tanques que os xaponeses.
  Stalin quere vingarse do Xapón polas derrotas da era tsarista. E amosache moi chulo. Pero terá éxito? Económicamente, a URSS é, por suposto, máis forte que Xapón. E a poboación é máis. Pero a flota aínda non foi completada. A URSS comezou a construír grandes barcos de superficie demasiado tarde. Xa que Stalin temía o ataque de Hitler e desenvolveu máis o exército terrestre.
  Pero Hitler parece estar comportando tranquilamente. De feito, xa ten conquistas territoriais e fama. E a culler grande está na miña boca. Ademais, o Führer aínda tiña medo de loitar con Francia, Gran Bretaña, Bélxica e Holanda - poderían esmagar a Alemaña só con divisións coloniais. Na historia real, o Terceiro Reich foi salvado polo feito de que Hitler foi capaz de gañar ao ritmo do bombardeo, en só mes e medio. Pero se non houbera unha vitoria rápida, entón o asunto terminaría probablemente coa derrota do Terceiro Reich.
  Do mesmo xeito que a URSS, Hitler puido gañar en principio ao ritmo da guerra relámpago, pero unha guerra prolongada resultou desastrosa.
  O Terceiro Reich é economicamente moi forte, con todo. E a súa poboación é grande e segue medrando.
  Hitler decidiu por agora ver como lle irían as cousas a Stalin na guerra con Xapón. E se o Exército Vermello se atasca, entón que diaños podes atacar. En segredo, os diplomáticos alemáns xa comezaron a traballar. En particular, Finlandia pode poñerse do lado de Alemaña. Os finlandeses están ansiosos por recuperar Vyborg e outras terras conquistadas polo Exército Vermello. E Romanía tamén anhela vingarse da Moldavia anexada e parte da Bucovina.
  Estes países apoiarían de boa gana a Alemaña na guerra contra a URSS. É máis difícil con Bulgaria e Iugoslavia, onde os réximes son pro-alemáns, pero a poboación é eslava e non quere a guerra coa URSS. Hungría tamén ten un réxime pro-alemán, a cambio de parte de Galicia pode sumarse á coalición antisoviética. Ademais, despois de Horthy veu o Salasi máis radical. Eslovaquia ten un réxime pro-alemán formalmente independente, pero o seu exército non é moi forte.
  Tamén hai Türkiye con forte influencia alemá. Na historia real, ela non entrou na guerra. Pero entón os turcos foron ameazados con bombardeos de Gran Bretaña e Estados Unidos. E agora Gran Bretaña, Francia e Estados Unidos expresaron inmediatamente o seu apoio moral ao Xapón despois do ataque de Stalin. E Türkiye podería entrar na guerra. Ademais, na Primeira Guerra Mundial, parece que Turquía non perdeu ante Rusia e mesmo conquistou a rexión de Carp. Por que non intentalo de novo? Pero Turquía aínda ten unha gran poboación, aínda que non teña un exército de moi alta calidade.
  Pero o aliado máis forte do Terceiro Reich en termos de poboación, economía e exército é Italia. Ten colonias en África, incluída a Etiopía capturada. Xunto coas súas colonias, Italia ten unha poboación comparable á propia Alemaña. Ademais, o réxime de Mussolini tamén estimulou un aumento da natalidade. É certo que o propio Mussolini envelleceu, decrépito e realmente non quería loitar.
  Ademais, Italia non ten fronteira común coa URSS e, aínda que gañe territorio en Rusia, non será moi conveniente gobernala. E Mussolini dubida.
  Aínda que en principio aínda non é tan vello, é case catro anos máis novo que Stalin. E aínda non renunciou á idea de crear un Imperio Romano.
  Outros aliados do Terceiro Reich son: Gran Bretaña, Francia, EEUU, que eles mesmos non queren loitar coa URSS, pero poden axudar economicamente se é necesario. Si, e enviar divisións coloniais e voluntarios. Franco prometeu axudar cos voluntarios, e Salazar pode facer algo. E Suecia tamén está pensando na vinganza polas derrotas anteriores, e tamén en Noruega. En xeral, toda unha coalición podería actuar contra a URSS.
  E despois o traballo, por suposto, continúa. Pero moito dependerá de como resista Xapón. Se a guerra se prolonga, a URSS será atacada. E se hai unha guerra relámpago, quizais non o arrisquen.
  En todo caso, os primeiros días da guerra son os máis decisivos. O comezo da batalla é tan importante.
  E agora as nenas do tanque IS-7 van ao ataque. Acenderon a calefacción e agora estaban descalzos e en bikini.
  E son moito máis hábiles e mellores deste xeito.
  E, por suposto, Alenka fai o primeiro tiro en movemento, usando os seus dedos espidos.
  Entón ela cantou:
  - Xapón, Xapón, Xapón,
  Gran país,
  Ten o espírito do poderoso samurai,
  Saiba que é a nosa adversaria polo Todopoderoso, xa foi dada,
  Pero farémola en anacos!
  Tirar cos pés descalzos é unha táctica especial das mozas de Komsomol.
  Así que Anyuta disparou contra o xaponés co seu tacón espido e redondo. E caeu nun obús samurái. Deu a volta e saíu da plataforma nevada.
  A nena levouno de alegría e cantou:
  - Destruiremos o inimigo dun só golpe,
  Confirmaremos a nosa gloria cunha espada de aceiro...
  Non por nada as mozas están descalzas,
  Destrozaremos o samurai en anacos!
  Así, Alla pelirroja tamén mostra a súa vena agresiva. E así o colleu e presionou o pezón escarlata do seu peito no botón, disparando un proxectil desde unha pistola de 130 mm. Un golpe preciso provocou o envorco do canón xaponés.
  E a nena berrou:
  - Son o máis chulo do mundo,
  E a nena sempre está descalza!
  Tamén o colleu a nena María e disparou, apretando a panca co talón espido. E o sistema de lanzamento funcionou. E as metralladoras masacraron os samuráis. María segou aos opoñentes e chirriu:
  - Por un novo comunismo!
  E Olympias tamén disparou, usando unha mamila de peito de amorodo, que estaba moi deliciosa.
  E toda unha liña de samuráis foi cortada. E isto resultou ser extremadamente xenial e cruel.
  Os Xogos Olímpicos balbuceaban:
  - ¡Gloria ao comunismo! Gloria!
  E de novo, rapazas, imos chopar de lume aos xaponeses.
  Mentres tanto, o samurái capturou a un rapaz duns trece anos. Era un neno guapo e rubio que levaba unha gravata vermella.
  Para comezar, os xaponeses despoxárono ata os calzóns e levárono descalzo e medio espido pola neve. O neno camiñaba, impulsado polas culatas dos rifles. As súas mans estaban atadas detrás del, e os seus pés espidos e graciosos deixaron fermosas pegadas na neve.
  O samurái riu e fixo bromas sarcásticas. Un deles agarrou o pé espido do neno, pasou a palma da man sobre o seu pé e ruxiu:
  - Moi guapo!
  Despois deulle unha palmada no cu ao neno coa palma da man. Seryozhka ruborouse de vergoña. Era moi desagradable andar descalzo pola neve no inverno. Sobre todo cando tes que andar moito tempo e incluso tes as plantas espidas.
  Seryozhka camiñou pola neve, as pernas dos seus fillos volvéronse escarlatas, como os pés dun ganso.
  Pero o neno intentou manter a cabeza recta. E a cabeza do neno é brillante e fermosa.
  O torso espido de Seryozhka foi golpeado polo vento. O neno camiñaba e cantaba con entusiasmo;
  Somos pioneiros, valentes loitadores,
  Nacido e fundido en aceiro...
  Os avós e os pais están orgullosos de nós,
  E querido camarada Stalin está connosco!
  
  Un país tan marabilloso noso,
  Que deu o comunismo aos pobos...
  Ela foinos dada para sempre polo nacemento,
  Un agasallo da liberdade proletaria!
  
  Si, a nosa fe no camiño das estrelas brillantes,
  Para voar máis alto en aspiración -
  Créeme, o noso espírito ruso non se pode dobrar,
  E se é necesario, bateremos os tellados!
  
  Si, cre en Rusia, a miña patria,
  O fascismo nunca te derrotará...
  Os pobos do mundo son unha familia amiga,
  E Stalin, o xenial Lenin, está connosco!
  
  Parimos unha familia forte,
  Na que triunfa a fe, a verdade...
  Amo a Svarog Deus e Stalin -
  Creo que o noso mañá será brillante!
  
  Crearemos un novo momento,
  E simplemente imos construír un mundo fermoso...
  Enriba de nós hai un querubín de ás douradas,
  E creo que a persoa converterase nun heroe!
  
  prosperará a nosa patria,
  Está orgullosa e simplemente maxestuosa...
  Só teremos cinco por gañar,
  ¡Tal é a gloria da nosa Patria!
  
  O Señor creou campos e montañas,
  Os mozos agradables naceron no mundo...
  Créanme, xente, temos moita forza,
  Caemos en cascada desde unha metralleta!
  
  En Rusia, o noso negocio é modesto,
  Loita polos fillos do diluvio vermello...
  Por suposto, mostraremos a clase máis alta -
  Despois de todo, os rusos son invencibles nas batallas!
  
  Poderemos rematar o traballo de forma ameazante,
  Remata o que comezou o sabio Lenin...
  Deixa que o depredador simplemente se converta en xogo,
  Para a gloria das radiantes xeracións!
  
  Creo que pronto voaremos a Marte,
  Imos construír un paraíso celestial en Venus...
  Imos mostrar a clase máis alta do mundo,
  A tristeza e a quimera non poden vencernos!
  
  No nome da familia imos crear a felicidade,
  Construímos a causa do ceo, do comunismo...
  O Señor todopoderoso entre os eslavos é un,
  Está cheo do ceo do humanismo!
  
  Si, a nosa fe está no Señor Cristo,
  En todo o universo sei que non desaparecerá...
  Despois de todo, Lada estará connosco ata o final,
  Que me dará felicidade!
  
  Que bo é vivir na Rusia nativa,
  Nela está a felicidade sen límites do pasado...
  Non, a vida non se interromperá, creo no fío,
  E a nosa tribo é simplemente xenial!
  
  Como sufriu Xesús pola nosa Rus,
  Como Deus Svarog deu espadas de aceiro....
  Despois de todo, os deuses da luz son un ideal,
  No nome da nosa nai Rusia!
  
  Entón, por que non escoller unha estrela,
  E somete con razón o universo...
  vou a Xesús con alegría,
  Despois de todo, o noso negocio é traballo e creación!
  
  Que chegue a gloriosa vitoria,
  A Deusa Lada axudaranos con isto...
  Abriremos unha conta sen fin en breve,
  Temos que loitar con valentía pola nosa Patria!
  
  Lord Svarog dará felicidade a todas as persoas,
  Dará consolo e gloria...
  Haberá un poema e unha historia sobre isto,
  Por Rus e o noso Poder Branco!
  O neno bateu os pés descalzos na neve. E as súas pegadas eran pequenas, pero moi elegantes. E o samurái mirounos con ollos moi cobizosos.
  Pero este é un neno. Medio espido e en calzón, azul polo frío.
  Levárono a través do frío e levárono a unha cabana quente.
  Alí, sen máis, collérono e colgárono no estante. Torcéronme os brazos por detrás e levantáronme.
  E entón o verdugo do Xapón levou un facho aos tacóns espidos do neno. Había un cheiro a carne queimada. O lume lambeu as plantas espidas do neno. Seryozhka berrou cunha dor insoportable.
  Os xaponeses ruxiron:
  - Fala, cadeliño, cales son os plans do teu mando?
  O neno respondeu con valentía:
  - Non vou dicir!
  Como resposta, comezaron a golpear o neno con arame de espiño.
  E no cuarto seguinte torturaron a unha moza Komsomol espida. Golpeárona cunha cadea de aceiro, branca pola calor.
  Pero a nena non só non choraba nin xemaba, senón que mesmo cantaba;
   O espazo está pintado nunha luz escura e sombría,
  E as estrelas xeadas esmorecían nas súas órbitas...
  Quero amor, pero a resposta que escoito é non,
  O corazón das nenas está roto en anacos!
  
  Gústanos loitar con moita valentía,
  É moi salvaxe loitar pola Patria...
  Volvamos a facer a proba de coraxe,
  Son un cabaleiro do mundo, non con alma de pallaso!
  
  Cando esmagamos a Wehrmacht,
  As nenas loitaron con valentía preto de Moscova...
  Loitaron contra o enxame da horda marrón,
  Aínda que o inimigo está relacionado con Satanás!
  
  Somos nenas descalzas nun ventisquero,
  Non teñas medo do adversario...
  E o forco do fascista xusto ao lado,
  Recollendo granadas nunha pila do coiro da mochila!
  
  Pero que pasa coa nosa coraxe en todo?
  Cando Mercurio foi medido cos pés...
  Calquera que se apresure a rompernos,
  Non pisotees con botas a terra que amas!
  
  Que a terra rusa sexa glorificada,
  Mostrámoslle á xente o camiño cara ao universo...
  a xente do mundo é unha soa familia -
  Pronto veremos o comunismo!
  
  Si, podes crer, ou polo menos non crer,
  Pero o home nace unha criatura forte...
  A besta non vencerá a nosa amizade,
  Despois de todo, créame, os nosos inimigos son impotentes contra nós!
  
  No nome da nosa Santa Patria,
  Vou loitar contra calquera espíritos malignos...
  Unha nena corre descalza na neve,
  non hai nin un pensamento para covardemente desistir!
  
  Somos millóns de feroces loitadores,
  Quen están unidos na batalla...
  Glorifiquemos a fe dos nosos avós e pais,
  Despois de todo, as nenas son invencibles nas batallas!
  
  Svarog deunos o máis agudo na batalla,
  Dixo que as nenas pelexan ferozmente...
  Que o ideal de Deus se faga realidade
  E cando gañas, comparte co orfo!
  
  Que a nosa Rus, creo, estea na gloria,
  Que en batallas sen medo...
  Loita pola túa Patria e non teñas medo,
  Toda a camisa está empapada de sangue!
  
  Si, non hai dúbida: varrer todos os inimigos,
  Nacemos para ser unha tribo de xigantes...
  Baixo a pancarta co vermello tricolor,
  Que a xente estea unida para sempre!
  
  Unha nova era está chegando,
  Os espazos abríronse para a xente do espazo...
  Arranca algúns insectos,
  Ao carallo coa estupidez e falar!
  
  Si, o home non é un piollo en absoluto,
  E aquel que naceu para gañar para sempre...
  Polo tanto, non toques o glorioso escudo de armas,
  Aínda que o inimigo simplemente toleou!
  
  Non cedamos ao adversario,
  Nin na Terra, nin sequera no ceo azul...
  Escríbeno no seu caderno,
  Que a nave espacial despegará coma un cisne xurro!
  
  Que defenderemos con moita valentía a Terra,
  Sabedes que somos rapazas valentes...
  Aquí o querubín estende as súas ás,
  Lanzáronlles unha granada!
  
  Non, as nenas nunca serán arrastradas,
  Non nos poñerán de xeonllos...
  Como antes, Hitler é kaput,
  Así será a alegría das xeracións en gloria!
  
  En resumo, chegaremos á estrela,
  E estaremos no mundo de Virxe, Orión...
  Grandes soños feitos realidade
  Construiremos unha orde gloriosa e nova!
  
  E creo que o momento chegará pronto,
  Cando os mortos na batalla resucitan...
  As vitorias abrirán unha conta sen fin,
  Quen sexa o máis limpo na loita recibirá un premio!
  
  Sei que podemos reconciliar a xente do mundo,
  Un: árabe, hindú e ortodoxo...
  O Señor todopoderoso iluminará a todos,
  E o noso destino certamente será glorioso!
  
  Que a felicidade agarde a todas as persoas adiante,
  E a eternidade en gloriosa alegría para sempre...
  As lagoas e ceros rematarán,
  E os débiles e lisiados son curados!
  
  Aquí haberá felicidade para a xente para sempre,
  Aínda que miles de millóns de anos pasen en gloria...
  Despois de todo, o poder da mente das persoas é forte,
  Nacemos nun poder espacial!
  
  Conquistaremos o universo de broma,
  Construiremos a ruta das galaxias ata o final...
  Camiñemos polo baleiro namorados, torcendo,
  Glorifiquemos a Deus Nome de Xesús!
  
  E nós mesmos comezaremos a crear as estrelas dunha vez,
  Imos construír cidades parsecs longos...
  O cazador pronto converterase en caza,
  E que a xente estea por riba de todo!
  . CAPÍTULO No 2.
  As batallas con Xapón continuaron. As tropas soviéticas foron capaces de atravesar a primeira liña de defensa. Pero o samurái resistiuse teimudamente. Non se quixeron rendir e loitaron con gran fanatismo. Incluso minas kamikaze participaron nas batallas.
  Alena no seu tanque IS-7 e a súa tripulación xa recibiron moitos golpes.
  Pero a pistola asasina das nenas funcionou.
  Aquí hai outro obús envorcado.
  Anyuta observou, movendo as súas pernas espidas e cinceladas:
  - Este é o noso paso agresivo!
  Red Alla sinalou:
  - É bo que a nosa armadura sexa grosa e en grandes pendentes. Se non sería un desastre!
  María gorgoteou:
  - Si, os samuráis loitan como deben! Mañá é 1 de marzo, e case non avanzamos. E isto é molesto!
  Olympias asubiou cantando:
  Aquí está o primeiro parche descongelado,
  Nun soño vexo a Stalin...
  E chea de cadáveres,
  Meu querido Rus!
  Alenka riuse e comentou:
  - A túa canción é sen optimismo! Imos cantar algo máis divertido e pegadizo!
  E as mozas Komsomol do tanque comezaron a cantar ao unísono, mentres seguían disparando cos dedos espidos dos pés e sen esquecer tamén usar os pezones escarlatas dos seus peitos;
  
  
  
  Son a rapaza máis forte do mundo
  Que naceu en pureza...
  Non hai eu máis fermosa no planeta -
  Seremos prósperos en todas partes!
  
  Que Rusia sexa a máis marabillosa de todas,
  O país que conquistou o mundo enteiro...
  Deixa que inmediatamente sexa máis interesante para a xente,
  Calquera guerreiro é un verdadeiro ídolo!
  
  defenderei o país santo,
  Onde están os nosos antepasados, créanme máis...
  Descubra a xente a nena descalza,
  É unha aguia, non un gorrión!
  
  Nunha vida pasada fun membro do Komsomol,
  Os fascistas loitaron tan famoso...
  E a voz da rapaza era tan clara,
  E unha alma luminosa e aireada!
  
  Loitei moi valente preto de Moscova,
  A nena estaba descalza no frío...
  E considera a miña presión tan impactante,
  Rompou a cara de Fritz co puño!
  
  Para a gloria de Xesús o noso estandarte,
  E tamén o maior Deus Svarog...
  Para sempre a santísima Lada está connosco,
  E o Deus branco máis brillante do mundo!
  
  Somos persoas que nacemos á luz do sol,
  Yarilo inspirounos ao heroísmo...
  E a canción das nenas flúe salvaxe,
  Aquí o querubín estende as súas ás!
  
  Tirei con precisión dende a metralleta,
  Lanzou un agasallo cos pés descalzos...
  Tirei a miña rede ao fascista,
  Parece unha nena!
  
  Considérome un guerreiro de Deus,
  Ela creou un mundo no que a beleza...
  No nome do maior Svarog,
  A beleza florece na alma dunha beleza!
  
  Defendemos o Kremlin dos nazis,
  Puidemos matar a todos á vez...
  Non, a nena non será dada de alta,
  E pegámoslle aos Krauts xusto no ollo!
  
  No nome da gloria eterna do comunismo,
  Eu era un membro do Komsomol que loitaba descalzo...
  Destruiremos os rabaños do fascismo,
  ¡Para que ese aceiro non sucumba aos inimigos de Rus!
  
  As nenas loitaron en Stalingrado,
  Os seus pezones son vermellos coma os rubíes...
  Pronto veremos o comunismo,
  Sen saber a tristeza e a melancolía!
  
  Somos as mellores nenas da Patria,
  Son membro do Komsomol case espido...
  Pero ela destruíu o Reich cunha metralleta,
  Que os alemáns non entraron na nosa compañía!
  
  No nome da Rusia máis radiante,
  Creo que todo será moi bo...
  Gran Xesús cre na misión,
  Aínda que as cunchas do cincel están a petar!
  
  No nome da nosa gran Patria,
  Fuxiremos dos malvados fascistas...
  Paremos os rabaños da horda salvaxe,
  Aínda que o malvado ladrón está nun ataque furioso!
  
  Que o nome de Xesús brille coma o sol,
  Que a Madre María dea un gran paraíso...
  Para Lada Todopoderoso somos nenos,
  E loitas con valentía e atrévese!
  
  No nome da nosa gran Patria,
  O que o comunismo deu en todas partes...
  Vexo os rostros dos santos brillando dende as iconas,
  Nunha familia United Lord!
  
  No nome do todopoderoso Svarog,
  Salvador Altísimo Cristo...
  Debemos ser como o Deus da Familia,
  En todo o Creador Infinito!
  
  Que a Rus ergue a súa bandeira sobre si mesma,
  Seremos máis fortes e máis sabios...
  Aínda que Genghis Khan ataca con forza,
  Pero as nenas aínda somos máis intelixentes!
  
  Entón, dígovos xente, vaia por iso,
  Serve os deuses rusos fieis a nós...
  E salva as almas dos rusos na batalla,
  Aínda que ten un gran golpe!
  
  Imos gañar, esto sei seguro
  Seremos quen de vencer a todos os fascistas...
  Caín non esmagará os loitadores da Patria,
  E cun ruxido ameazante o oso vivirá!
  
  Farémolo todo moi ben,
  Derrotaremos a todos os fritzes e mongois....
  Despois de todo, loitar coas nenas é perigoso,
  O pobo de Rusia sabe que é invencible!
  
  Mostremos todos sorrisos ameazadores,
  Romperemos os cornos de Genghis Khan...
  No nome da gloria sen fin,
  Que o teu destino sexa moi brillante!
  
  Si, as nenas loitaremos moi ben,
  Imos mostrar a clase máis alta do mundo...
  Son un guerreiro, e a miña alma non é un pallaso...
  E Deus recompensará a Cristo polas vitorias!
  
  Romperemos os tumens de Gengis Khan,
  Haberá mozas en batalla en Kalka...
  Non podo resistir o golpe infernal
  Encántame a Xesús e a Stalin!
  
  Así que cortarei inimigos, créame, sen contar,
  Podo derrotalos como mosquitos...
  Créeme, o noso traballo é duro,
  Aínda que a vida é tan fráxil coma un fío de seda!
  
  No nome de Lada, Santísima María,
  O que deron a mocidade e o amor...
  As nenas temos os pés completamente descalzos,
  Pisemos ao adversario en terra e sangue!
  
  Cristo virá e os mortos resucitarán,
  Perun, Yarilo, White God, Svarog...
  Están unidos, a xente sabe honestamente,
  E por riba do universo está a Familia Todopoderoso!
  
  En fin, a nosa felicidade será eterna,
  Fermoso e marabilloso durante séculos...
  Tanto o ceo como a terra están en gran poder,
  E a inmortalidade e a mocidade para sempre!
  Despois, un obús de 150 mm golpeou a torre directamente na articulación de tope. O IS-7 atascouse e os guerreiros tiveron que darlle a volta ao tanque e marchar para reparalos.
  E entón verás que estará completamente desgarrado. En xeral, a aposta de Stalin por unha guerra relámpago contra Xapón fracasou. A loita fíxose prolongada e feroz.
  Mentres tanto, os xaponeses seguían dirixindo e pedaleando.
  Por exemplo, un dos pioneiros foi atrapado. O neno ten só doce anos. E comezaron a usar mangueiras de goma nas súas plantas espidas. O neno ruxiu e xemeu, pero calou.
  Despois aplicáronse tiras de ferro candente aos pés do seu fillo. Si, cheiraba a algo fritido. E este cheiro era moi apetitoso.
  O neno perdeu o coñecemento por un choque doloroso.
  Pero os verdugos samuráis pincharon cunha agulla no pescozo do neno. E o neno volveu a recorrer.
  E os monstros comezaron a romperlle os dedos desnudos con pinzas candentes.
  E de novo o neno desmaiouse.
  Si, que había? O neno seguía sendo torturado. Despois de que remataron de romper os dedos dos pés dos nenos, os verdugos xaponeses comezaron a traballar nas costelas.
  Iso foi exactamente o que fixeron, rompendo unha costela tras outra. E, literalmente, os ósos do neno estaban a saír. E así resultou doloroso.
  E entón unha costela rachou e rompeu baixo as pinzas quentes, e despois a outra.
  E a dor foi tal que o neno volveu desmaiarse, dun sufrimento salvaxe.
  E o samurai cantaba e ría. Divertíronse moito.
  E comezaron a torturar á moza Komsomol. Neste caso, uníronse electrodos ao útero de Venus, ao ano e aos pezones escarlatas do peito.
  Despois colleron e encenderon a corrente. E as descargas eléctricas atravesaron o tenro corpo da nena.
  E como ela sufriu e estremecía. Que incriblemente doloroso foi todo. E o corpo da beleza literalmente tremeu. Despois puxéronlle máis electrodos na boca. E de novo conectaron unha corrente de alta tensión. E a nena comezou a brillar por completo.
  Esta foi realmente unha dor incrible e salvaxe. E como gritou o extenuado membro do Komsomol.
  E seguiron atormentándoa cunha furia salvaxe. Cando viron que a corrente non levaba á nena, puxérona no estante.
  Agarraron os pés descalzos da nena nun bloque de carballo e aseguráronos ben.
  Entón comezaron a colgar pesas en ganchos, estirando a beleza espida e musculosa.
  As nenas xemiron, pero aínda así non querían revelar segredos militares.
  Entón os verdugos xaponeses untaron con aceite as plantas espidas dos seus pés, para que brillasen.
  E prenderon lume debaixo deles.
  A chama lambeu carnívoramente os tacóns rosas espidos da rapaza, redondos, moi sedutores.
  Con todo, a beleza non rompeu. Pola contra, ela deixou de xemir. E tomouno con moita ilusión e comezou a cantar con profundo sentimento;
  Eloxio sexa a Deusa da Paixón Lada,
  Quen creou a portada do ceo...
  Haberá unha xenerosa recompensa para a xente,
  Porque o Deus santo resucitou!
  
  Non hai fillas máis fermosas de Svarog,
  Que corren descalzos pola neve...
  Seremos unha bendición para Rod,
  Non pisotees ás nenas coas túas botas!
  
  Despois de todo, en Rusia hai nenas formidables,
  Cada neno é un guerreiro do pesebre...
  A voz flúe tan forte,
  O vilán será retorcido nun corno de cabra!
  
  Loitaremos pola Patria,
  A miña gran patria...
  Os rusos sempre foron capaces de loitar,
  Non hai xeito de resistirlles!
  
  Entregaron os seus corazóns por Rusia,
  Creo que haberá unha vida gloriosa...
  Pronto abriremos a porta ao espazo,
  E imos atopar a nosa chamada!
  
  Non, deixa que a tormenta se faga agora,
  Pero o ruso non vacilará para sempre -
  O noso loitador non cede á batalla,
  Que o seu soño se faga realidade!
  
  A nosa forza está na sabedoría nenas,
  De verdade naceches así...
  Garabaremos desde unha metralleta,
  Así que só arriba e nunca abaixo!
  
  Dálle ao país novos recursos,
  Para que floreza como un exuberante arbusto de rosas...
  e no nome de Deus Xesús -
  Para que non se escoite o maldito crujido!
  
  Na guerra, todas as persoas son irmáns,
  Pero ao mesmo tempo, os servos de Satanás...
  Estamos preparados para abrirlles os brazos,
  Para que todos sexan fieis ao Deus da paz!
  
  Non puxo a Wehrmacht de xeonllos,
  Puidemos sobrevivir ás batallas...
  Stalin e o gran Lenin están connosco,
  Escríbeo no teu caderno, rapaz!
  
  Faceremos a Patria así,
  Que ela mesma vai construír o mundo...
  Aínda que a treboada chegou aquí cunha gadaña,
  O noso Svarog é un gran mestre!
  
  O inimigo atacou de súpeto e con traizón,
  Foi un ano terrible corenta e un...
  Pero os nosos avós loitaron gloriosamente,
  Rod axúdaos na batalla!
  
  Daremos o noso corazón por Rusia,
  Facemos máis forte o noso país...
  Abrindo con valentía a porta ao espazo,
  Non é gran cousa!
  
  Este é o meu país, créeme, santo,
  Defenderemos os cabaleiros de Moscova...
  Unha nena corre descalza contra un ventisquero,
  Espertar un soño antigo!
  
  Non, as nenas non nos quebramos na batalla,
  E loitaron con coraxe...
  E ás veces as nenas loitaban tan duro,
  Hai penalti total!
  
  Sabedes que ninguén nos estrangulará aos rusos,
  Podemos nivelar as montañas, en broma...
  Dedicando as túas almas a Deus,
  Pasas os teus exames cunha A!
  
  Deus naceu en tempos difíciles,
  Preto de Moscova, cando trona unha treboada...
  Lada gañou as nosas millas,
  E que caian as bágoas!
  
  As nenas rusas son nobres
  Cada virxe bendita ten a aparencia...
  Créeme, unha voz tan clara,
  E o puño ás nenas é monolítico!
  
  Creo que todo no país será xenial,
  Sei que todo florece...
  Aínda que ás veces é perigoso loitar,
  Abriremos unha conta completa do abuso!
  
  En 1941 estivemos xuntos,
  Os cabaleiros detiveron Moscova...
  Pronto haberá comunismo,
  Traerei o estandarte da Patria!
  
  Stalingrado converteuse nun camiño formidable,
  Onde se xuntaron dous formidables...
  A nena pelexa descalza
  O seu marido é comunista por suposto!
  
  Alí o inimigo lanzou "Tigres"
  Pero non lle serviu para nada...
  Si, en balde o Führer murmuraba xogos,
  Vostede é un fráxil planeta de vidro!
  
  Non lle deas caprichos ás nenas
  Non nos atrevemos a relaxarnos...
  O inimigo deixou demasiado tisne,
  Aínda aprobarás o exame cunha A!
  
  O camiño a Stalingrado é certamente glorioso,
  É só o sol sobre o país...
  O malvado Caín será destruído,
  Está en Gehenna con Satanás!
  
  Rus é sempre un país santo,
  Contén Perun e Xesucristo...
  Aínda que ás veces a verdade é malvada,
  O home non chegou á felicidade!
  
  A parte dos rusos é loitar con habilidade,
  E derrota aos inimigos de Rusia...
  Aínda que os Krauts teñen o poder de Lucifer,
  Pero o noso exército fíxose poderoso!
  
  Hai salvación no comunismo do mundo,
  Para vencer montañas de cadáveres...
  Non pediremos perdón aos nosos inimigos,
  Aínda que o oso estea furioso de rabia!
  
  Deus Perun bota un raio,
  Encántalle golpear aos malvados...
  E somos máis fortes que os nosos inimigos,
  Se un exército está adestrando para a batalla!
  
  Si, Svarog é un gran guerreiro da luz,
  Poderá facer algo que non se pode facer a man...
  Entón serás digno de gloria,
  Os rusos, créanme, non son parvos!
  
  Todo permanece na nosa gloria,
  Que bonito é a cor de maio...
  Haberá un lugar para os caídos no ceo,
  O que gritaron furiosos - banzai!
  
  Saber que non poden soportar a humillación,
  Podemos crear un Edén completo...
  Para Rusia haberá vinganza dos Krauts,
  Polo menos Sam os axuda!
  
  Os rusos admiraban o solpor,
  Ese rubí ilumina o camiño...
  Haberá unha gran retribución para os malvados,
  O noso Rus non se pode dobrar cun gato!
  
  Comezaremos a admirar en voz alta,
  O poder da gran Patria dos elefantes...
  Xunto co equipo radiante,
  A mellor Lada dos fillos!
  
  As nenas corren descalzas no inverno,
  Esta é a súa gran estrela...
  As lebres tamén corren descalzas
  Lada estará connosco para sempre!
  
  Deus creou planetas a partir dun átomo,
  Creou espazo só cunha palabra...
  Cántanse feitos de heroísmo,
  E o inimigo recibe un golpe!
  
  Haberá a admiración dunha persoa,
  Para sempre loitar e soñar...
  Entón, desde un momento ata o final dos tempos -
  Que loitan duro na batalla!
  
  As caras do sol brillan ao lonxe,
  E o arco da vella brilla, créeme...
  E o inimigo é moi salvaxe,
  Por suposto, é esencialmente unha besta!
  
  Hai rapazas fermosas no país,
  Que saben como vencer aos inimigos...
  Sen dúbida teñen unha voz clara,
  Os mellores fillos do mundo!
  
  Os rusos non desapareceremos,
  A nosa verdade crese en todo...
  Despois de todo, teremos tales xuíces,
  Imos esnaquizar os terroristas!
  
  As nosas nenas brillan cos seus tacóns,
  Cunha sola espida de cor rosa...
  E as neveiras derrétense baixo os teus pés,
  Fai calor ver a beleza descalza!
  
  Que boas rapazas,
  Despois de esmagar ao inimigo sen esforzo...
  Aínda que o fluxo soa moi alto,
  A horda avanza en chamas!
  
  Podemos facer todo moi chulo,
  E logra fidelidade no teu soño...
  E o inimigo ataca estúpidamente,
  Golpea a súa barba cunha espada!
  
  Coñezo os nosos cabaleiros de aceiro,
  Créeme, non os atoparás máis fortes...
  Déronlles un duro golpe nos cornos aos fascistas,
  Polo menos non parece máis de vinte anos!
  
  Nenas que rin
  Mostraron os dentes na súa gloria...
  E os seus ollos son coma pratos,
  A voz é un ruiseñor radiante!
  
  Os adestramentos das nenas son xeniais,
  E imaxinan o horror na batalla...
  As belezas son tan marabillosas,
  Polo menos ás veces se nubra!
  
  Imaxina un mundo coma este, haberá xente
  O comunismo é o nacemento das potencias superiores...
  E a beleza non te xulgará,
  Aínda que unha persoa sexa un imbécil!
  
  Agora a guerra vén do leste,
  A horda infernal está atacando...
  Con nós está a forza do loitador Svarog,
  A rapaza destruíu o Khan dun só trago!
  
  Sei que todos poden ser admirados
  Saber quen loita pola Patria...
  E o guerreiro naceu valente,
  Indo ao ceo despois da morte!
  
  Poderemos facer feliz a Rus,
  Vara glorificando durante séculos...
  Polo ben da Nai Santa Rusia,
  Co poder dun gran puño!
  
  Créeme, a miña terra é fermosa,
  As maceiras florecen no Ártico...
  O noso pobo é grande, ortodoxo,
  Fixen o meu soño realidade!
  
  Podemos facer calquera nube,
  E vence ao inimigo demente...
  O noso escuadrón de loitadores está tan voando,
  Converte os réptiles depredadores en xogo!
  
  Todo está tan chulo en Rusia,
  O Creador puxo o seu corazón nel...
  A sádica Malyuta será esmagada,
  O soño terá moita forza!
  
  Cristo virá e o mundo resucitará,
  Haberá xente na gloria para sempre...
  Loitamos honestamente por Rusia,
  E coñece a nosa man de aceiro!
  
  As nenas son admiradas
  Que pode conquistar o espazo...
  Arrancarán as redes,
  Unha cadea é só un fío de seda para eles!
  
  Créeme, nunca nos rendiremos,
  Nunca caeremos baixo o inimigo...
  Se o Führer simplemente se volvese tolo...
  Romperémoslle os cornos!
  
  Home, serás máis forte que todos os demais,
  Podes conquistar o bordo do universo...
  Non digas tonterías, débil,
  Créenos, os eslavos non se poden romper!
  
  A forza de millóns estará connosco,
  Acabaremos co inimigo, créeme...
  Moitas lexións de doncelas,
  Acaban de acadar o obxectivo!
  
  A vitoria xa está chegando,
  Entramos triunfando en Berlín...
  Que morreu no pracer do paraíso,
  E o querubín sagrado sobe!
  
  LUKASHENKO NON SE SER PRESIDENTE
  ANOTACIÓN
  O peto Comisión Electoral Central negouse a rexistrar Alexander Lukashenko como candidato á presidencia de Bielorrusia. E Vyacheslav Kebich, o primeiro ministro e xefe de facto de Bielorrusia, gañou. A historia foi doutro xeito. Incluída Rusia, onde Vladimir Volfovich Zhirinovsky chegou a ser presidente en 1996.
  . CAPÍTULO No 1
  En Bielorrusia, tamén, todo puido ser diferente. Vyacheslav Kebich, o gobernante de facto de Bielorrusia nese momento, ordenou bloquear o rexistro de Alexander Lukashenko. E iso non provocou disturbios masivos. Pois uns candidatos teñen máis, outros menos. Como resultado, Zenon Poznyak entrou na segunda rolda contra Kebich. E na segunda rolda, grazas ao apoio de Rusia, á odiosa reputación de Zenon Poznyak e ao seu excesivo radicalismo, Kebich gañou e converteuse no primeiro presidente de Bielorrusia.
  O propio Lukashenko nunca subiu ao cumio. Bielorrusia entrou na zona do rublo. E a moeda rusa comezou a circular nela. Por un lado, isto é un plus, pero por outro, ao igual que en Rusia, comezaron a producirse atrasos no pago das pensións e salarios, o que provocou certos conflitos e malestar.
  Con todo, Kebich foi capaz de manter boas relacións con Occidente. E Yeltsin tiña un aliado fiable, pero non tan radical. En Rusia, o curso da historia cambiou un pouco. A diferenza do agresivo Lukashenko, Kebich aconsellou a Yeltsin que non loitara en Chechenia. E Yeltsin non enviou tropas alí. En cambio, confiou na oposición prorrusa. Con todo, o enfrontamento en Chechenia prolongouse. E volveuse colorida. Onde están os dudayvitas, onde están as outras forzas?
  Curiosamente, a ausencia de guerra no Cáucaso beneficiou a Vladimir Zhirinovsky. O LDPR seguía sendo a principal e máis popular forza de oposición en Rusia. E a principal loita nas eleccións presidenciais desenvolveuse entre Zhirinovsky e Yeltsin. En principio, isto podería ocorrer na historia real se Vladimir Volfovich non apoiase a guerra en Chechenia e, polo tanto, perdese unha parte importante do electorado de protesta.
  E os medios promoveron activamente o enfrontamento entre Yeltsin e Zhirinovsky. Había moita publicidade, moita propaganda. Porén, a diferenza do enfrontamento real: os comunistas contra Yeltsin, onde as autoridades tiñan certos trunfos propagandísticos, con Zhirinovsky resultou máis difícil. Aínda que o converteron nun fascista.
  Pero en condicións de crime desenfrenado, caos, corrupción e mafia, moitos rusos non consideraban o fascismo un mal tan grande. Despois de todo, a Gran Guerra Patriótica pasou hai moito tempo, e estes non eran os mesmos fascistas. Daquela había malos fascistas alemáns, pero agora probablemente haxa mellores rusos. Pero en termos económicos, Adolf Hitler realmente creou un milagre en Alemaña.
  Entón Vladimir Volfovich estaba ata dalgún xeito orgulloso de ser comparado con Hitler, e intentou xogar con isto.
  Os comunistas tamén tiñan unha gran desvantaxe. A xente aínda recordaba moi ben: andeis baleiros, escaseza total, tarxetas e cupóns, especialmente da época de Gorbachov. E os tempos de Gorbachov eran como o goberno comunista.
  As persoas, especialmente as mulleres, que facían fila non querían volver aos vellos tempos comunistas. E isto xogou contra Zyuganov. E baixo Hitler, especialmente antes da guerra, había o capitalismo, o que significa que non había andeis baleiros. E o propio Zhirinovsky, aínda que fixo moitas declaracións populistas, non prometeu volver aos tempos pasados. E prometeu, en primeiro lugar, a orde, estrangular o crime e acabar co paro. Pero Hitler en Alemaña suprimiu o crime, puxo fin ao desemprego e puxo orde.
  E en só dous meses conquistou toda Europa. É dicir, xogando con habilidade e facendo campaña, podes facer que a túa comparación con Hitler sexa a túa vantaxe. Entón, Yeltsin pasouno moito máis difícil que con Zyuganov. Se este último causou antipatía en moitos xa a nivel xenético - escaseza e andeis baleiros, e mesmo represións estalinistas. Mesmo entre os veteranos de guerra, non todos rexeitaban o fascismo.
  Ademais, era como o noso fascismo ruso. A economía non ía ben. E aínda sen Chechenia, Yeltsin tivo unha valoración baixa. E o país estaba morrendo, e había bandidaxe e crime desenfrenados. E aínda maior que na historia real. Entón, a guerra en Chechenia levou a unha serie de restricións ás liberdades que reduciron a criminalidade, pero a súa ausencia en termos criminais só o empeorou.
  Entón Zhirinovsky resultou ter moito máis trunfo que Zyuganov.
  Nótese que na historia real, Zhirinovsky fracasou estrepitosamente nas eleccións de 1996. Pero o principal motivo do seu fracaso: faltaba a inspiración e a fe na vitoria final. E aquí está todo o enfrontamento entre el e Yeltsin, o escuro Zyuganov está na sombra e Zhirinovsky arde. E este político, cando está en marcha, é realmente capaz de facer milagres. Ademais, Zhirinovsky aínda é novo e cheo de forza.
  E non foxe dos debates televisivos, a diferenza de Zyuganov, que xa tiña medo de meter a cabeza na pantalla.
  Ademais, Zhirinovsky aínda parecía máis novo en aparencia, e non calvo como Zyuganov, e non canoso como Yeltsin. E isto tamén funcionou no seu favor.
  Aínda que Zyuganov era trece anos máis novo que Yeltsin, exteriormente non daba a impresión dun líder novo e fresco. Pero Zhirinovsky, sendo quince anos máis novo que Yeltsin e exteriormente coa súa enerxía frenética, parecía moito máis enérxico e forte que este ancián impulsado.
  E isto influíu no curso das eleccións.
  Non obstante, resultou que Zyuganov sería terceiro. Pero a quen debería apoiar na segunda volta? O enfrontamento con Yeltsin foi demasiado lonxe. E Zhirinovsky, aínda que non é comunista, é de esquerdas, e non anticomunista. E promete carteiras aos comunistas.
  Pero Swan é parvo e estúpido, e nunca chegou a facelo. Así que as eleccións seguiron un escenario diferente. Zhirinovsky recibiu máis votos na primeira volta que Yeltsin, e na segunda recibiu o apoio de Zyuganov. E como resultado, Yeltsin explotou a segunda volta cunha diferenza enorme. Ademais, na segunda volta, votou a Yeltsin menos que na primeira. E Vladimir Zhirinovsky converteuse no novo presidente de Rusia. E isto resultou ser un triunfo para Vladimir Volfovich.
  Con todo, contrariamente ás expectativas, o rumbo de Rusia non cambiou moito. Zhirinovsky non agravou as relacións con Occidente. Continuou as reformas anteriores con pequenas modificacións. E mesmo os comunistas do goberno non interferiron demasiado nisto.
  É certo, algo cambiou. Había máis policías, que pasaron a chamarse policías, e a loita contra a delincuencia fíxose máis dura.
  Finalmente, en 1999, os militantes lanzaron unha invasión de Daguestán e Zhirinovsky viuse obrigado a iniciar a Guerra do Cáucaso. Aínda que non o quería.
  Mesmo con Iugoslavia, foi Zhirinovsky quen convenceu a Milosevic de non seguir co bombardeo, senón de aceptar os termos de Occidente.
  A economía comezou a medrar, aínda que tímidamente, e o prezo do petróleo comezou a subir.
  A guerra en Chechenia foi unha oportunidade para aumentar a súa clasificación e ser elixido de novo para un segundo mandato. Ademais, Vladimir Zhirinovsky tamén preparou un referendo para abolir o límite de dous mandatos. E este era o seu plan para un goberno autoritario. E a guerra contra Chechenia foi brutalmente. Ademais, houbo ataques terroristas en Moscova e Volgodonsk. O que Zhirinovsky sacou proveito prudente e cínico.
  Durante a guerra, foi máis doado ser elixido para un segundo mandato, e isto ocorreu na primeira volta. E no referendo, dous mandatos foron cancelados, deixando Zhirinovsky sen restricións. Así pasou.
  En Bielorrusia, en 1999, tamén remataron os primeiros cinco anos de Vyacheslav Kebich. A situación económica non era moi boa, pero comezou un tímido crecemento. Ademais de propaganda e recursos administrativos. E a Lukashenko non se lle permitiu volver participar nas eleccións, sempre hai algo de que queixarse.
  E Kebich foi reelixido, aínda que con dificultade. E de novo Zenon Poznyak foi contra el na segunda rolda. Kebich non cobrou intereses como Lukashenko na historia real. Pero mantivo firmemente o seu poder. En Bielorrusia aprobouse en 2000 unha nova constitución máis autoritaria e restablecéronse os termos do presidente Kebich.
  Zhirinovsky ocupou Chechenia, pero Rusia tivo que librar alí unha prolongada guerra cos partidarios.
  O problema era que os chechenos xa estaban afeitos á independencia de facto. As tropas rusas tamén sufriron grandes perdas durante o asalto a Grozni. É certo que Zhirinovsky controlou os medios de comunicación e conseguiu evitar un descenso das valoracións e do sentimento masivo contra a guerra. E isto tamén foi un plus do seu reinado.
  O aumento dos prezos do petróleo e do gas e o crecemento económico en xeral reforzaron o poder do ditador. Non prorrogou o seu mandato, pero gañou regularmente as eleccións presidenciais. O que aconteceu no mesmo ano que os americanos. Pero sen límite de dous prazos. A política exterior de Zhirinovsky foi cautelosa. Non foi un segundo Hitler, pero moito máis comedido e intentou manter un equilibrio de poder. Pero en 2014 aconteceu Maidan e non puido resistir a tentación de devolver Crimea a Rusia. Non obstante, a diferenza de Putin, Zhirinovsky non reclamou máis, e os seus servizos de intelixencia non organizaron unha revolta no Donbass.
  Pola contra, todo se fixo con moito coidado. E o asunto rematou con sancións relativamente menores e unha leve guerra fría. No contexto do crecemento económico, digamos que non está mal.
  Pero entón estalou o coronavirus. Kebich, que volveu restablecer os seus prazos, morreu. E celebráronse novas eleccións en Bielorrusia. Lukashenko xa fora esquecido neste momento e apareceron novas figuras. O primeiro ministro máis novo, Kolbasco, que chegou a presidente, acadou o poder.
  E pronto Rusia foi sumida no loito pola morte de Zhirinovsky por coronavirus. E isto tamén resultou ser un golpe para o país.
  Mentres tanto, os talibáns comezaron un ataque contra Taxiquistán. Romperon as defensas e rodearon a base rusa. E comezou unha nova guerra afgá.
  E por suposto, as rapazas loitadoras e fermosas, coma sempre, están listas para loitar.
  Natasha disparou unha ráfaga da súa metralleta, cortando os combatentes talibáns. Entón ela lanzou un limón cos seus dedos espidos con forza mortal. Ela rompeu os moiahidín en anacos e cantou:
  - Somos xente pacífica, pero o noso tren blindado
  Conseguín acelerar ata os límites vermellos!
  Loitaremos por un mañá máis brillante!
  Imos bicar!
  E a guerreira riu a pulmón. Hai que dicir que é tan groovy.
  Zoya, que estaba garabateando cunha metralleta e cortando decenas de dushmans, tamén ruxiu:
  - O futuro é a nosa gloria,
  Mostraremos a clase máis alta!
  E cos seus dedos espidos botará o agasallo asasino da aniquilación. Así é ela, digamos alí: unha muller loitadora e agresiva. No que hai tanta enerxía e forza.
  Agustín chirou con gran ánimo, e os seus cabelos cobrizos estendéronse coma se fose un verdadeiro cometa ardendo. A nena tomouno e tuiteou agresivamente:
  - Gloria á nosa Patria,
  Vostede é máis alto que todos os países...
  Somos dignos da orde,
  Destruír aos talibáns!
  E a nena tamén colleu e cos seus dedos espidos, as súas pernas graciosas e curtidas, botou o agasallo asasino da morte. Así acabamos aquí, rapazas moi agresivas, duras e descalzas.
  E Svetlana tamén está en batalla. E constrúeas a partir de metralladoras cunha forza enorme e mortal. Ela é unha guerreira de primeiro nivel. Dispara con precisión e precisión.
  E o seu cabelo é branco, fresco, neve. E os dedos descalzos lanzan agasallos de aniquilación con forza asasina.
  Svetlana cantou cun sorriso:
  - E dirixe o barco,
  A través da choiva e da néboa...
  Cruel e traizoeira -
  loitador talibán!
  Estas rapazas, debo dicir, son capaces de mover montañas. E son moi ben capaces de loitar. E mostraron os seus dentes que brillan coma perlas.
  Estas son belezas. E así, Natasha deixou ao descuberto o pezón escarlata do seu peito e presionouno no botón da bazuca, destruíndo e esgazando aos talibáns.
  Esta foi realmente unha actuación agresiva e combativa.
  E as tropas de asalto loitan no ceo. Hai rapazas moi fermosas sentadas nelas.
  Albina premeu o botón do joystick cos dedos espidos dos pés, lanzándolle unha morte mortal, e arrolou:
  - As nenas voan coma aguias,
  Seremos capaces de capturar a capital na batalla!
  Ela é unha loira encantadora, digamos.
  E Alvina, outra rapaza loira en bikini, segue loitando. Entón, ela presiona o pezón de amorodo do seu peito no botón, e un foguete de poder destrutivo colosal sae voando. E golpeará ás tropas talibán coma unha tola.
  Isto é o que tomaron as nenas e comezaron. Son moi, digamos, agresivos e bélicos.
  Non obstante, por suposto, as nenas tamén loitan nun tanque. Os representantes do sexo xusto tamén están no seu mellor momento. E eles, por suposto, están descalzos e en bikini.
  Estes son, digamos, roubos tan notables que ninguén pode facer fronte a eles. Unha vez que comecen, non pararán.
  Elizabeth, loitando nun tanque e enviando proxectís mortais coa axuda dos seus dedos espidos, cantou:
  Era un país tan marabilloso
  Chamábase o Imperio dos Soviets...
  O vil Satanás destruíuna,
  Xa é hora de pedir a súa resposta!
  
  Lenin o gobernou - só un ideal,
  Quen fixo grande a Patria...
  E entregou o reinado a Stalin...
  Esmagou os impulsos da horda salvaxe!
  
  Que a nosa Patria estea en flor,
  Bidueiros, chopos, carballos, serbales...
  Destruirei o exército do fascismo -
  Despois de todo, os rusos son invencibles nas batallas!
  
  Rusia será o sol sobre a Terra,
  Os seus raios, estrelas e cometas...
  Convertiraste no mellor país
  Nela glorifícanse os actos heroicos!
  
  A URSS, cando floreceu magníficamente,
  E levou o país da man ao comunismo...
  Pero o calvo estragoulle o burro,
  Entregándoo ao fascismo vil!
  
  Pero creo que a nosa Rus non pode ser vencida,
  Ela brilla como o sol sobre a Terra...
  Poderoso ruso, Deus oso branco,
  E haberá un lugar nun paraíso nobre!
  
  Amas a Rusia con todo o teu corazón,
  Ela é a nosa gran Patria...
  Aínda que Sam abre a boca ao chan,
  E o monstro das mil caras ataca!
  
  Svetlana é a nosa estrela brillante,
  O que promete felicidade e liberdade...
  Fai realidade un gran soño -
  Construímos o comunismo, créanlle ao pobo!
  
  Ninguén pode esmagar o país
  Que nome, créame, é Rusia...
  Elimina a Satanás do poder -
  Cristo o gran mesías virá!
  
  E Lada estará connosco para sempre,
  E construímos un comunismo práctico...
  Pasarán séculos e minutos de anos,
  Teremos o sistema máis xusto!
  
  O gran soño da nosa patria,
  Fai do mundo o máis tormentoso e fermoso...
  Temos montañas, ríos e bosques -
  Todo estará moi limpo e xusto!
  
  A capital da nosa Patria é Moscova,
  Pero Kiev e Minsk tamén serán capitais...
  A horda mongola foi derrotada,
  O Deus Todopoderoso axudounos a gañar!
  
  Non, créame, os rusos non se poden romper,
  Todos os irmáns eslavos uniranse...
  O cazador pronto converterase en caza,
  E somos loitadores, créeme, sempre estamos en movemento!
  As nenas do tanque cantaban a coro e as súas voces eran tan radiantes e literalmente brillaban como campás de prata.
  Estas rapazas son simplemente super.
  Elena cantou con gran aplomo:
  - Todo será moi chulo con nós, rapazas,
  Podemos voar facilmente a Marte...
  Que os que teñan moeda de sobra,
  E nalgún lugar un oso está berrando e ruxindo salvaxe!
  E Elena, co seu pezón escarlata, collerá e presionará o botón do joystick, e sairá voando un proxectil de gran forza letal.
  A rapaza cantará como resposta:
  - Entraremos en batalla polo poder dos soviéticos,
  E borraremos todos os inimigos na loita por isto!
  E Ekaterina, tamén, tocará o botón cunha mamila de amorodo e imos botar chuvia de chumbo sobre os opoñentes desde ametralladoras. Concretamente cortalos.
  Ao mesmo tempo, a nena canta:
  Vémonos pola noite,
  Mollaremos todos os ánimos...
  Vémonos pola noite,
  Fala chinés!
  E entón a nena collerao e presionará o seu tacón redondo e espido no pedal. E algo moi destrutivo e letal funcionará. E unha mina terrestre de forza colosal caerá sobre os talibáns.
  Aquí é onde tuitean as nenas:
  -Gloria, gran gloria,
  Os tanques corren cara adiante...
  Será un gran poder
  Cando a xente ruxiu!
  E o guerreiro rirá.
  E entón Euphrosyne collerá o pezón rubí do peito mentres preme o botón do joystick. E o enorme e colosal poder destrutivo do proxectil de agulla funcionará. Isto é cando un proyectil, ao explotar, espalla as agullas en diferentes direccións. O que é moi eficaz e destrutivo.
  E entón a nena usará os seus dedos espidos.
  Aquí está loitando...
  As nenas de Rusia enfrontáronse a fondo aos talibáns. Aquí tes unha beleza que tamén usou un pezón escarlata: esta é Verónica. E un proyectil bazooka disparou cunha forza letal.
  E esparexeu os moiahidín en todas as direccións.
  Verónica colleuno e cantou:
  - Que haxa un obxectivo,
  Dinamo adiante...
  A piques dunha falta -
  Unha ferida completa!
  E a guerreira lanza un limón cos seus dedos espidos. E estoupa e destrúe aos moiahidíns.
  Alice tamén dispara desde un rifle de francotirador. Mata dushmans, e ao mesmo tempo canta:
  Non hai nada máis forte que o aceiro militar,
  Non hai un exército máis forte no universo...
  As nenas derraman ríos de sangue,
  E non teñen outro camiño!
  Angélica lanzou unha granada cos seus dedos espidos con forza mortal. Ela arrincou unha ducia de moiahidín e chirriu:
  -Podemos facer de todo, rapazas elegantes,
  E andamos descalzos no frío!
  Despois de que a guerreira premeu o pezón de amorodo do seu peito no botón da bazooka letal.
  E soltou o don da aniquilación con forza mortal. E matou a moitos talibáns.
  Anastasia Vedmakova ataca aos moiahidines dende o aire. Envía agasallos asasinas da morte do soldado de asalto. E choven foguetes sobre as posicións dos talibáns. Moitos soldados musulmáns morren por isto.
  Ao mesmo tempo, a nena canta;
  Un país onde es libre,
  Na que todo Señor é un proletario.
  Convértete nun rublo e nun níquel,
  No inverno hai un solárium nas neveiras.
  
  Nel hai unha bandeira vermella brillante do comunismo -
  Que nos promete a inmortalidade!
  Imos expresar o noso amor pola Patria en poesía -
  Haberá felicidade para sempre, créao!
  
  Os líderes ás veces son diferentes...
  Non todos os líderes son como o sabio Stalin.
  Pero cada un de nós sempre é un heroe,
  Cando tanto a mente como a vontade se fixeron máis fortes!
  
  No último mes da valerosa primavera,
  Os soldados de guerra tomaron Praga.
  Somos fieis á nosa Patria coma anxos,
  A orde foi dada a nós: o loitador non dá un paso atrás!
  
  Se chegou a morte, permítete marcar,
  E o Señor voa ao paraíso, onde hai serbales...
  O noso Espírito ascenderá para sempre,
  Conquistaremos picos poderosos!
  
  Despois, despois da morte, a vida volve ser un río,
  Nela navegamos coma un barco de meteoritos!
  Invocacións da Santa Nai de Deus,
  Non te atrevas a tolerar a derrota e a vergoña!
  
  Imperio, porque é a luz de Deus,
  O Todopoderoso ordenou a Rusia que gobernase!
  Non haberá fin para os nosos anos felices,
  Non hai límites para o servizo: aperta a mochila!
  
  Os eslavos xuntos é o noso lema -
  Sexa un home submiso ao poder real!
  O teatro do mundo está cheo de actrices,
  Arrancamos as mandíbulas da ira infernal!
  Akulina Orlova, que lideraba a batalla do outro lado nun avión de ataque de combate, deu patadas ao inimigo cos seus dedos descalzos e berrou:
  - O tsar de Rusia non é necesario - é un parasito extra!
  E mostra os seus dentes nacarados.
  Despois preme o pezón de rubí no botón, lanzando un foguete de poder destrutivo colosal.
  E como atacar aos talibáns a escala letal.
  Akulina colleuno e cantou:
  Satanás non nos vai derrotar
  A miña terra é a máis fermosa do mundo,
  Sexa famoso polo fermoso país...
  Adultos e nenos serán felices nel!
  
  Deixa que os lirios do val florezan magníficamente nel,
  E os querubíns tocan un himno decente...
  O Führer será kaput,
  Os rusos son invencibles nas batallas!
  
  Os membros do Komsomol corren descalzos,
  Pisan a neve cos tacóns espidos...
  Hitler pareces xenial
  Vou atropelarte nun tanque!
  
  Podemos vencer aos nazis?
  Como sempre, somos nenas descalzas...
  O noso cabaleiro máis formidable é o oso,
  Matará a todos cunha metralleta!
  
  Non, as nenas xa somos moi chulas,
  Literalmente destrozamos todos os inimigos...
  As nosas garras, dentes, puños...
  Construiremos un lugar nun paraíso marabilloso!
  
  Creo que haberá un comunismo xenial,
  O país florece nel, crea o consello...
  E o lamentable nazismo desaparecerá,
  Creo que os teus feitos serán glorificados!
  
  A terra florecerá salvaxemente, creo,
  Da vitoria volvemos á vitoria...
  Derrota ao xaponés Nikolai,
  O samurai responderá da mezquindade!
  
  Non nos deixaremos inclinar,
  Esmaguemos aos nosos inimigos dun só golpe...
  Que o cazador se converta en xogo,
  Non foi por nada que esmagamos a Wehrmacht!
  
  
  Non confíes en que nos rendimos,
  Os rusos sempre souberon loitar...
  Afiamos as nosas baionetas con aceiro,
  O Führer converterase na imaxe dun pallaso!
  
  Así é a miña terra,
  Nel toca o acordeón ruso...
  Todas as nacións son unha familia amiga,
  Abel triunfa, non Caín!
  
  Pronto a URSS estará na gloria,
  Aínda que o noso inimigo é cruel e traizoeiro...
  Daremos exemplo de valor,
  O espírito ruso será glorificado nas batallas!
  Margarita Magnetic tamén tomará as cores dos amorodos demasiado maduros e presionará o botón do botón co seu pezón. O mísil asasino alcanzou os talibáns, destruíndoos literalmente en decenas.
  Entón a nena cantou:
  - Debemos respectarnos para ter medo,
  As fazañas das nenas son innumerables...
  Sabemos loitar moi chulo,
  Satanás será destruído!
  
  NON SOPORTE O ONISH
  En novembro de 1941, Hitler ofreceu inesperadamente a paz a Stalin. Unha solución que parece improbable a ninguén familiarizado coa situación real.
  Os alemáns, ao parecer, están a piques de tomar Moscova. E por que ofrecer paz nesta situación?
  Pero Hitler, como sabes, tiña unha intuición moi desenvolvida. E sentiu que Moscova non sería tomada. E se é así, entón é o momento, cando Stalin está intimidado, de ofrecer paz. Por suposto, non todos os militares estaban de acordo con isto, pero Hitler tiña poder e autoridade.
  Ademais, as condicións de paz prometían ser beneficiosas para os alemáns. De feito, Ucraína pasa a Alemaña e con ela os solos negros e a agricultura, así como a Bielorrusia, os estados bálticos e a rexión de Smolensk.
  Stalin, en xeral, aceptou renunciar a todo o que xa capturaran os alemáns.
  Sebastopol caeu en mans dos alemáns. En resposta, os Krauts abandonaron a rexión de Moscova. Leningrado quedou detrás da URSS e un corredor foi debuxado para ela. Os alemáns acordaron abandonar a rexión de Leningrado a cambio da rexión de Voroshilovograd e a rexión de Donetsk, que os alemáns aínda non ocuparan por completo.
  En xeral, os nazis recibiron o Donbass co seu carbón, metais e fábricas, xacementos de bauxita e terras agrícolas, toda a Crimea e mesmo parte do sur do Don. Os alemáns deixaron a rexión de Leningrado, Moscova, Tula, parte de Rzhev, rexións de Kalinin. A cambio de parte do Donbass, parte do Don cos seus ricos solos negros e Sebastopol. Os finlandeses conseguiron Petrozavodsk e o que conseguiron capturar. Separámonos amigablemente.
  Ademais, a URSS comprometeuse a fornecer petróleo a prezos inferiores aos do mercado e a pagar un gran rescate polos prisioneiros de guerra.
  Stalin, temendo perder a guerra e Moscova, aceptou tales condicións. No cumio dos éxitos da Wehrmacht.
  Ben, Hitler, que tiña un instinto sobrenatural, deuse conta de que esta era a mellor opción.
  Rematou a guerra coa URSS. Os nazis comezaron a transferir tropas a África. Ademais, os británicos comezaron un ataque contra Rommel. Ben, que entón? E os Fritz tomaron e desembarcaron tropas en Malta. Por suposto, primeiro bombardeando alí os británicos.
  A continuación, por suposto, é o asalto a Xibraltar. Hitler reuniuse persoalmente con Franco.
  Como, viches o forte que é Alemaña. Derrotou a URSS. Capturou catro millóns de rusos e moitos miles de tanques. Para nós, España é como un trazo nun mapa. Ocuparemos se non deixas pasar ás tropas. E se o perdes, podes conseguir algo en África. Ademais, Gran Bretaña está condenada e non irá a ningún lado!
  Franco, ao entender que España podía estar ocupada e non había oportunidade, accedeu.
  O asalto a Xibraltar foi exitoso, e con bastante rapidez. A cidadela caeu. E entón os alemáns entraron en África Ecuatorial.
  Os británicos sufriron enormes perdas. Foron capturados como ventosas.
  Rommel derrotou a Gran Bretaña en Libia e lanzou unha ofensiva en Exipto. Capturaron Alexandría.
  Despois saíu e cruzou a canle de Suez. A partir do seu éxito, os alemáns capturaron Iraq, Kuwait e todo Oriente Medio.
  A Wehrmacht non perdeu demasiados soldados e oficiais no leste. E as súas tropas eran máis numerosas e máis experimentadas e mellor adestradas que as británicas e, sobre todo, as forzas coloniais.
  Os británicos puideron conter isto e, sen dúbida, perderon. Sen a URSS, os Fritz lograron loitar contra Gran Bretaña con éxito.
  En xeral, Gran Bretaña estaba condenada a perder as súas colonias. O seu exército terrestre era demasiado débil e de pouca eficacia no combate para manter as colonias contra as tropas máis numerosas e disciplinadas da Wehrmacht.
  Pero o foco na flota non funcionou. Despois da caída de Xibraltar e Malta, fíxose imposible manter África. Entón Rommel bloqueou a canle de Suez. E mesmo por terra, os alemáns venceron aos británicos cun gol. Despois da guerra coa URSS, a Wehrmacht fíxose aínda máis forte e confiada nas súas habilidades, e gañou unha ampla experiencia de combate.
  Así foi como pouco a pouco foi conquistando África. E por Irán os alemáns entraron na India. Tamén alí, os cipayos locais non querían morrer por Gran Bretaña. En xeral, os alemáns víronse máis obstaculizados polas distancias, a falta de estradas, as comunicacións estiradas e os problemas de abastecemento que polas tropas británicas.
  EEUU está acumulando po para evitar a guerra. Incluso levantaron todas as sancións contra Xapón.
  Pero aínda así os samuráis atacaron o porto de Perú. Era necesario protexernos e apoderarse das posesións británicas en Asia. E fixérono os xaponeses.
  En definitiva, no ano corenta e segundo e na primeira metade do corenta e terceiro, os alemáns e os xaponeses conquistaron África, Australia e toda Asia. E en setembro de 1943 seguiu o desembarco en Gran Bretaña. Despois, por suposto, de bombardeos masivos. Os alemáns usaron Yu-288, e Yu-188, e outras máquinas.
  Tras perder as súas colonias e esgotada pola guerra submarina, Gran Bretaña non puido resistir.
  E os alemáns tiñan demasiados recursos, e sobre todo man de obra. Literalmente bombardearon todas as cidades e fábricas de Inglaterra. E despois, por suposto, o desembarco de tropas e o uso de Panteras, Tigres, Leóns e ata Ratos. Pois, por suposto, tamén os tanques anfibios e os vehículos submarinos.
  "Mouse" completouse antes do inicio da operación, e mesmo loitou. Pero os "ratos" son demasiado pesados.
  A tripulación de Gerda no Panther distinguiuse na batalla. Despois da captura de Gran Bretaña, os alemáns aínda loitaron cos Estados Unidos durante algún tempo. Derrotou aos americanos de Islandia. Pero debido ás comunicacións estendidas, capturar América resultou ser unha tarefa difícil. Aínda así, o océano Atlántico non é unha broma. A non ser que bombardearan a un amigo e loitasen no mar.
  Os submarinos alemáns desenvolvéronse, incluíndo o uso de peróxido de hidróxeno, e afundiron case toda a flota estadounidense.
  Non obstante, os Estados Unidos seguen sendo moi difíciles de capturar. A guerra prolongouse e os alemáns finalmente tomaron o relevo e fixeron a paz.
  Despois os alemáns recorreron á URSS.
  En 1945, o E-50 e o E-75 entraron en produción. Hitler prohibiu a produción de tanques de menos de cincuenta toneladas, agás unha pequena serie de vehículos de recoñecemento.
  A Pantera pesaba corenta e catro toneladas e media. "Panther" 2 xa ten cincuenta e dúas toneladas. O E-50 xa tirou case sesenta e cinco toneladas. O último tanque tiña unha armadura frontal moi decente de 150 milímetros no casco nun ángulo de 45 graos, e 185 milímetros na parte dianteira da torreta, tamén en ángulo. Un canón de 88 mm cunha lonxitude de cañón de 100 EL. E 82 mm de blindaxe nos laterais, tamén en pendentes. En combinación co motor, que aceleraba ata os 1200 cabalos de potencia ao aumentar, é un tanque medio moi potente.
  Máis doce voltas por minuto.
  Un E-75 aínda máis pesado que pesa máis de noventa toneladas. Este tanque non resultou ser totalmente exitoso. O canón de 128 mm tiña unha cadencia de disparo máis lenta, unha velocidade de boca máis baixa e non tiña vantaxes a corta distancia en comparación co E-50 de 88 mm.
  A armadura frontal do casco é pouco mellor que 160 milímetros nun ángulo de 45 graos. Non obstante, non fai falta máis. Contén todas as armas estadounidenses, e tamén as soviéticas. A protección da torre é excelente: 252 milímetros na parte dianteira, 160 milímetros nos laterais e na parte traseira. Pódese ver que polo menos existe unha protección máis ou menos fiable para a torre, sobre todo o lateral.
  O lado da caixa é de 120 mm, o que é aceptable, ademais de que tamén se poden colgar pantallas. O motor, con todo, é bastante débil con 900 cabalos de potencia. En xeral, por suposto, o tanque está inacabado e bastante alto. Recórdame a un Tiger-2 bastante superado con problemas similares.
  Os dous coches alemáns son imperfectos, pero o E-50 é, por suposto, máis práctico.
  Ben, e tamén E-100. Pero este coche é aínda máis pesado e ten peores características de condución que o E-75.
  O E-100, debido á súa gran masa, produciuse en pequenas cantidades.
  E os propios militares aprobaron en xeral a E-50.
  Na primavera de 1946, precisamente o 20 de abril, aniversario do Führer, os alemáns dirixíronse cara á URSS.
  Tiñan un gran número de coches e equipamentos. Decenas de miles de tanques de diferentes versións. A URSS tamén tiña en servizo as series T-34-85 e IS-2 e IS-3. O T-44 non foi totalmente exitoso. Pero o T-54 aínda non estaba listo.
  Os alemáns produciron o E-50 e E-75 en grandes cantidades.
  Despois da perda dunha parte importante do país, Stalin prohibiu o desenvolvemento de vehículos de máis de corenta e sete toneladas.
  Ademais dun gran número de T-34-85, e un IS-2 e IS-3 algo máis pequenos, o SU-100, que era un canón autopropulsado relativamente sinxelo e eficaz, foi producido en masa.
  Cómpre sinalar que o tanque máis masivo, o T-34-85, só podía penetrar pola serie alemá E-50 por un lado, e o E-75, mesmo desde o lado, era demasiado resistente, e só o SU- 100 podería facelo, e aínda así pecha.
  Polo tanto, as forzas son claramente desiguais. Os propios tanques alemáns penetraron nos tanques soviéticos desde grandes distancias. E só o IS-3 tiña unha protección máis ou menos satisfactoria para a fronte, e despois a parte superior.
  Aquí están os alemáns atravesando o territorio da URSS.
  Gerda, Charlotte, Christina e Magda na E-50. Asubían cancións para si mesmos e ruxen.
  Esmagaremos o corno de carneiro de todos,
  Deus todopoderoso será para nós!
  E como o tomarán e dispararán contra o inimigo.
  Aos trinta e catro arrincaronlle a torre. Si, a tripulación de combate, non pode dicir nada.
  Charlotte comentou con disgusto:
  - Aínda así, a nosa armadura non é moi boa. O inimigo pode ata enganchar o taboleiro!
  Christina sinalou:
  - Pero a arma é precisa e letal! Así que un compensa ao outro!
  Gerda asubiou:
  - ¡Destrozaremos a todos!
  Mentres tanto, Natasha no SU-100 coa súa tripulación loita contra o Fritz.
  Oleg Rybachenko resultou ser o quinto membro da tripulación do SU-100, xunto con Natasha, Zoya, Augustina e Svetlana.
  As nenas asentiron con aprobación:
  - Vostede é un loitador, que é xenial!
  Natasha disparou contra o inimigo. O proyectil alcanzou un vehículo alemán na fronte e rebotou. A nena bateu o pé descalzo con rabia. E ela comprobou:
  - E agora es un neno! Pareces agudo, non?
  Oleg asentiu. É un neno inmortal, o que significa que pode facer moito. Aquí está un E-75 alemán avanzando. Como rompelo?
  O neno xenio descubriuno e murmurou ao proxectil:
  - Somos metal, do mesmo sangue - ti e mais eu!
  E coa axuda dos seus pés espidos e infantís deu a volta á vista e disparou.
  Do mesmo xeito que un tanque alemán non é forte cunha armadura frontal, pero se o golpeas exactamente de extremo a extremo ou cunha combinación de liñas de forza, o tanque cede. E entón o metal estalou e o kit de combate comezou a detonar.
  Oleg Rybachenko chirriou:
  - Esta é a clase máis alta!
  Natasha fixo cóxegas no talón espido do neno e asentiu:
  - Tire!
  Oleg Rybachenko disparou de novo dende o SU-100. Dispararon desde longa distancia, e entón o canón soviético de 100 mm non levou os últimos tanques alemáns: E-50 e E-75. Pero o neno é fenomenal. E consegue golpear o inimigo.
  O neno Terminator volve disparar. E rompe a E-50. Este tanque é rápido e debe ser golpeado. Pero os alemáns sempre presionan cada vez máis.
  Zoya está disparando. E con moita precisión.
  Golpea o inimigo na torre. Entón Oleg Rybachenko dispara de novo. Unha pistola de cen milímetros fai marabillas.
  O neno xenio ruxe:
  - Vou destrozarte! Vou destrozarte! Non será do teu gusto!
  E de novo, como un neno, collerao e golpearao con moita precisión. E realmente destrozará o inimigo.
  Despois mostrará:
  - Son un loitador supersónico!
  E de novo disparará coa axuda do pé descalzo.
  O neno só ten doce anos, pero é moi rápido e fenomenal.
  Aquí disparou coa axuda dos seus dedos espidos e de Agustín.
  E a nena estrelou o E-50.
  Os alemáns están a sufrir importantes danos. Pero a súa avalancha de tanques está cada vez máis preto. Aquí está o E-100 en movemento. Tamén poderosas armaduras, armas e escudos.
  Pero as súas nenas e o seu neno tamén o conseguen.
  Un coche alemán está ardendo e esnaquizado.
  Oleg Rybachenko cantou:
  -Gloria á Santa Patria,
  Con furia sobrenatural!
  De novo o neno disparou, esnaquizou o fascista e chiscoulle o ollo ás nenas. E de novo o neno dispara e destrúe o inimigo.
  Aceptémolo, é un rapaz loitador. E pegarache cun proyectil. E o tanque "Tiger"-2, anticuado pero poderoso, converteuse nunha vítima. O alemán Panther 2 tamén está a sufrir a derrota. Pero ela case conquistou a propia América.
  E agora a URSS está presionando.
  Oleg Rybachenko dispara e pega con certeza.
  E así comezaron a tirar por quendas e a cantar...
  Natasha deu unha patada ao seu pé descalzo e ruxiu:
  - Isto é da taiga...
  Zoya tamén tocou os dedos espidos dos pés e chirriu:
  - Aos mares británicos...
  Agustín tamén golpeou o proyectil e dixo:
  - Exército Vermello!
  Svetlana disparou mísiles cos seus dedos descalzos e dixo:
  - O máis forte de todos!
  Oleg Rybachenko fodiou e dixo:
  - E deixa que Red...
  Natasha disparou e chirriu:
  - Apreta poderosamente!
  Zoya tamén deu labazadas e ladrou:
  - A túa baioneta cunha man callosa!
  Agustín deu patadas e ruxiu:
  - E temos que...
  Svetlana lanzou unha carga letal e espetou:
  - Imparable!
  Oleg Rybachenko disparou de novo, rindo:
  - Vai á última...
  Natasha enviou unha cuncha e ruxiu:
  - Combate mortal!
  E as nenas dispersáronse, o canón disparou ata que se esgotaron os proxectís.
  Si, Oleg Rybachenko está de novo en guerra.
  Pero o Exército Vermello está a pasar un momento difícil. Os alemáns avanzan. Teñen máis equipamento e máis infantería. E os xaponeses tamén veñen do leste.
  Non podo resistir ese poder.
  Gerda e a súa tripulación pelexan no E-50. Os alemáns xa están asaltando Voronezh. A loita é feroz.
  Por unha banda, o tanque alemán é moi bo como loitador da súa especie. Pero a protección a bordo é bastante débil. E esta é a súa desvantaxe, polo que as nenas deben estar vixiantes.
  Aínda se producen moitos T-34-85. Este vehículo aínda está en produción en masa, e o canón alemán de 88 mm do 100EL recolle unha abundante colleita a longa distancia.
  Tamén se produce cada vez máis o SU-100 que, sendo un canón autopropulsado, é máis fácil de producir que un tanque, pero é un arma máis forte.
  Agora, premendo o botón do joystick cos seus dedos espidos, Gerda rompeu o secado soviético. A corta distancia, un coche deste tipo pode ser moi perigoso.
  O terminador loiro colleuno e cantou:
  - Os meus nervios non son de aceiro,
  Realmente me colleches!
  E entón Charlotte disparou un canón e esmagou os trinta e catro.
  E unha arma que dispara doce tiros por minuto chega a longa distancia.
  A continuación, Christina dispara. E tamén o fará con moita precisión e precisión. Ela esnaquizou un tanque do Exército Vermello e chirriu:
  - Lume furioso! Hurra por Stalin!
  Entón Magda tamén bateu. Ela fixo isto con moita precisión usando os seus dedos espidos.
  E ela cantou:
  - Pola gloria da eterna Patria!
  Despois de que a nena bota a rir...
  A máquina alemá funciona perfectamente.
  A súa vítima foi o IS-2, un tanque bastante potente e perigoso, pero mal protexido pola parte frontal da torreta.
  Só o IS-3 ten unha protección frontal relativamente boa, pero este tanque aínda se produce en pequenas series. A súa forma de torre é demasiado complexa. Aínda que o IS-3, como demostrou a práctica de combate, polo menos ten a posibilidade de achegarse aos vehículos da serie E a corta distancia.
  Os tanques máis pesados aínda non se producen na URSS, e mesmo o seu desenvolvemento foi suspendido. Isto, por suposto, xera un problema. Os alemáns só teñen o canón autopropulsado lixeiro E-25 na súa serie, pero a súa produción case quedou conxelada. Aínda que a máquina non está mal.
  Só dous tripulantes e metro e medio de altura. Pequeno cun canón de 75 mm do Panther. Cazador de coches soviéticos.
  Pero o Führer prefire o poder. Incluso o E-50 é gradualmente inferior ao E-75, que tamén está cuberto con escudos nos lados.
  E-75 é difícil de penetrar mesmo no lateral. E os alemáns aproveitan isto en avances...
  Dous pilotos alemáns Alvina e Albina xa conseguiron superar en trescentos o número de avións abatidos e recibiron: a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo de prata, espadas e diamantes.
  As nenas son unhas guerreiras tan chulas e as máis chulas do mundo. Si, aínda que Huffman teña máis avións derribados ata agora, son moito máis fermosos.
  E, por regra xeral, pelexan só en bikini e descalzos.
  Alvina derrubou tres avións soviéticos do seu ME-262 X con canóns de avións de 30 mm e chirlou:
  - Eu son o facho da aniquilación!
  Albina, disparando un lume similar, confirmou:
  - E somos unha destrución completa:
  E derrubou catro avións soviéticos máis...
  Os guerreiros son moi combativos de humor, pero sorrían constantemente.
  Aman os homes e traballan coa lingua. E gústalles. Que belezas loitadoras.
  Derribaron un TU-3 soviético e esnaquizárono... Este é o seu ardente saúdo.
  As rapazas, en fin, non te defraudamos. E o Exército Vermello recibe deles.
  Pero, por outra banda, Anastasia e Mirabela tamén pelexan en biquini e descalzas, acumulando tantos. Son rapazas moi agresivas.
  E Anastasia derrubou un avión alemán e dixo:
  - Son un gran piloto!
  Mirabela derrubou cun canón un coche alemán e chirriou:
  - Son un super guerreiro!
  As nenas son realmente o que necesitamos...
  Pero están loitando en anticuados Yak-9 T, que naturalmente non están á altura dos avións a reacción alemáns. Pero as belezas conseguen loitar. E evitan ser abatidos.
  E por que? Porque están descalzos e en bikini. Polo tanto, non hai forma de cortalos.
  Os guerreiros, como vemos, entenden o que é a pel núa.
  Anastasia derrubou outro loitador alemán e chirriu:
  - Pola Patria!
  Mirabela cortou a HE-162 e ruxiu:
  - ¡Por Stalin!
  O caza alemán máis perigoso é o ME-262 X, ten cinco canóns de aire, unha velocidade enorme, ás encorvadas e unha poderosa armadura.
  É máis fácil derrubar un vehículo HE-162 que é lixeiro, barato, pero moi maniobrable.
  O ME-1010 non tivo todo un éxito para os alemáns; é sen dúbida un avión excelente en termos de características de voo, pero as súas ás cambian de alcance e requiren pilotos altamente cualificados. O TA-183 resultou ser máis práctico, e tamén vai á fronte.
  Pero Hitler prefire o ME-262 X moi protexido, con armas poderosas.
  Os vehículos propulsados por hélices da Luftwaffe aínda non saíron da produción. O TA-152 é o vehículo multiusos máis exitoso e o ME-309 aínda está en combate. Son superiores aos loitadores soviéticos en velocidade e armamento. E aínda que o Yu-488 é un vehículo propulsado por hélices, os yaks soviéticos nin sequera poden alcanzarlo. Si, incluso o LA-7 máis avanzado é inferior a este coche en velocidade.
  E que facer contra os bombardeiros a reacción: Arado, Yu-287 e outros.
  A aviación soviética, sen avións a reacción, é débil.
  Porén, Anastasia e Mirabela seguen logrando anotar bos tantos aínda en tales condicións.
  Así que volveron, reabasteceron e volveron á batalla. Están sendo atropelados de novo por coches alemáns. E fano con gran efecto.
  Ninguén na aviación soviética pode compararse coa súa parella. Ademais, as nenas fan sexo para ser máis fortes. E normalmente sempre teñen homes diferentes. E isto dálle tanta forza ás nenas!
  Este é un dos segredos do seu éxito fenomenal.
  As nenas xa recibiron a estrela de ouro do heroe da URSS e chiscando o ollo.
  Voltaron voando e abatiron a alguén.
  Anastasia derrubou o Yu-288, un bombardeiro bastante poderoso, co seu canón de avión de 37 mm.
  E Mirabela derrubou un avión Yu-287, usando tamén o mesmo canón de 37 milímetros. Tales armas fixeron posible, coa precisión fenomenal das nenas, golpear os vehículos inimigos desde a distancia. Aínda que a munición era limitada, correches o risco de morrer.
  As nenas azotan os pés descalzos e cantan:
  - Soben os falcóns coma as aguias,
  Estamos adiante por Stalin!
  O noso éxito está á volta da esquina
  Abre a túa conta gañadora!
  Así que os guerreiros, por suposto, non deixarán que os fascistas se saquen do gancho. E pegaranlle tan forte que lle dará mal ao Führer.
  Anastasia Vedmakova, por suposto, manobra. O Yak-9 ten máis de seiscentos quilómetros, non durará, cun canón pesado é aínda máis curto, pero dá voltas máis ou menos.
  Lixeiramente mellor que o Yak-3, que, con todo, custa máis e require duraluminio de alta calidade. E a URSS perdeu moito territorio. E o Yak-9 pódese producir en grandes cantidades.
  Pero non hai forma de seguir o Terceiro Reich, xunto co Xapón.
  Mirabela derrubou o ME-262 e cantou:
  - Para a gloria da Patria de Rusia,
  faremos máis feliz o mundo enteiro!
  Anastasia cortoulle a outro alemán e chirriu:
  - Este é o nome do amor máis radiante!
  E tamén como ruxirá. E bate no Fritz.
  As nenas son, por suposto, moi, moi chulas.
  Mentres tanto, os alemáns afondan cada vez máis no territorio da URSS.
  Os xaponeses tamén se entregan. E son moitos e están levando os chineses por diante.
  Os soldados amarelos intentan abrirse paso. E literalmente ensucian todos os achegamentos de cadáveres.
  Pero hai tantos deles que finalmente rompen.
  Os xaponeses e o seu exército amarelo asaltan Khabarovsk. As perdas non se teñen en conta en absoluto.
  Pero alí atópanse as mozas soviéticas.
  Alenka e o seu equipo.
  As nenas defenden Khabarovsk. Lanzan granadas ao inimigo cos pés descalzos.
  E tamén cantan cunha risa:
  -Somos boas rapazas,
  E a derrota de todos os loitadores...
  A voz é tan alta
  En gloria aos pais tolos!
  E de novo voan as granadas lanzadas polos pés descalzos das belezas.
  Alenka, en canto dá unha volta, sega o chinés e chilla:
  - Gloria á nosa terra!
  Anyuta lanzará unha granada cos pés descalzos e ruxirá:
  - En nome dos poderes superiores!
  E tamén che golpeará cunha explosión letal.
  A continuación, Angélica dispara. E tamén lanza unha granada co pé descalzo.
  E berros:
  - A novas fronteiras!
  E entón María tamén te pegará. E tamén cortou os loitadores amarelos cun rebumbio, cantando:
  - Rabo por rabo! Ollo por ollo!
  E fai un ollo aos seus amigos.
  E entón os Xogos Olímpicos lanzarán toda unha caixa de explosivos contra os samuráis e os chineses.
  E ruxirá:
  - Pola gloria da Patria!
  E de novo os cinco destrúen o exército estranxeiro.
  Pero os xaponeses xa reuniron moitos chineses. Eles soben e soben. E montículos enteiros de cadáveres medran.
  Alenka dispara, lanza co seu talón espido e berra:
  - ¡Por Stalin!
  Anyut tamén lanzará unha granada co pé descalzo e murmurará:
  - Profesores!
  Angélica tirará a liña. Lanza un agasallo co pé descalzo e chirri:
  - Por Lenin!
  E entón María golpea ao inimigo. E cos seus dedos espidos lanzará a destrución.
  Entón os chineses espállanse en todas as direccións...
  E entón os Xogos Olímpicos tomarán e extinguirán o barril de nitroglicerina. E matará a todos.
  E caen os militaristas...
  Oleg Rybachenko e o seu equipo seguen loitando por Tula. Os alemáns intentan rodear Moscova. A cidade de Tula xa repelía o ataque dos Fritz no 41.
  Pero o inimigo é moito máis forte agora. E está disparando agresivamente. E choven bombas sobre o Exército Vermello e outras forzas destrutivas.
  Un inimigo moi poderoso. E lanzan demasiados loitadores negros, árabes e indios á batalla. E parece imparable.
  Oleg Rybachenko disparou contra o E-75 e cantou:
  Un soldado sempre está saudable
  O soldado está preparado para todo...
  E po coma das alfombras,
  Saímos das estradas,
  E non parará!
  E non cambies de perna
  Os nosos rostros brillan
  As botas brillan!
  E de novo o neno golpea ao nazi dende a distancia. Pero as forzas son verdadeiramente desiguais.
  Aínda que Tula se mantén heroicamente. E no sur os nazis achéganse a Stalingrado.
  Pero que cren que gañarán alí?
  Oleg Rybachenko volve disparar contra os nazis e canta:
  E tal caos
  encheu o universo...
  A humanidade é triste -
  Aguanta a dor e o sufrimento!
  E outra vez mataron o neno, e ardeu o fascista Mouse-2, unha máquina moi formidable.
  Natasha sinalou loxicamente:
  - Ningunha forza pode enfrontarse a nós!
  E chiscoulle o ollo ao neno.
  Entón Zoya tamén bateu. Tamén ruxiu:
  - Polo meu acceso á vitoria!
  O SU-100 funciona por si mesmo e non pensa en deter o bombardeo.
  Os alemáns van pasando pouco a pouco a Tula. Teñen moitas forzas, moita infantería. E móvense tanques de varias marcas.
  Aquí, por exemplo, está o mesmo "Lev"-2, unha máquina moi poderosa: pesa cen toneladas e a armadura frontal ten un ángulo de 300 milímetros. Nada parece pasar.
  Pero Oleg Rybachenko aínda dispara. Mostra a súa clase máis alta: un francotirador.
  E bate a si mesmo, e bate a si mesmo...
  Só fragmentos voan dos nazis. Pero aínda non queren frear.
  Oleg Rybachenko grita:
  -O futuro é noso,
  Somos aguias - Jedi!
  E de novo o neno fai cónicas. E outra vez os fascistas sacan un níquel.
  E a tripulación do tanque de Gerda xa está en Stalingrado. Aquí hai batallas tan agresivas.
  Gerda, disparando, grita:
  - O meu corpo é ferro!
  Charlotte presionou os botóns da palanca de mando cos dedos espidos dos pés e berrou:
  - Tan útil para unha loita!
  E chiscolle un ollo á súa parella.
  Despois bateu de novo e rompeu o trinta e catro.
  Entón Cristina tamén disparou. Ela esnaquizou a secadora do Exército Vermello e berrou:
  - Son unha nena tola! Destrozarei a todos!
  E entón Magda comezou a disparar co pé descalzo.
  As nenas de Alemaña están en xeral ben. E manchan ao inimigo.
  . CAPÍTULO No 2
  Pero o seu coche foi atropelado nun lateral. Tiven que parar e reparalo.
  Gerda comentou caprichosa:
  - Volvemos a perder o tempo!
  Charlotte fregou o pé descalzo pola superficie da armadura e rosmou:
  - Vingarémonos e venceremos!
  E entón colleuno e amosou os dentes. E soltou os raios de sol dos seus dentes nacarados.
  Christina colleuno e chirriu:
  - Pola Patria sen consello!
  E tamén dará unha palmada na armadura co seu talón espido!
  Magda aceptou:
  - E sen tonterías!
  As nenas decidiron xogar ao xadrez polo de agora. Parella por parella. E alí comezaron a construír unha estratexia.
  O xogo é interesante. Pero as nenas discutían sobre cada movemento e batíanse coa cabeza.
  Gerda comentou cos dentes descubertos:
  - Serei o máximo axioma!
  E como vai rir...
  Imaxinei o meu homónimo do conto de fadas de Andersen. Entón foi atrapada no bosque por ladróns. Desmontaron o carro, e quitáronlle case toda a roupa e as botas caras de Gerda. Así que Gerda volve estar descalza, e de cilicio. Así era ela, coas mans atadas ás costas.
  Camiña polo frío bosque do outono. A sola espida sente cada golpe, cada golpe, cada póla. Gerda ten medo e fame.
  Incluso conseguiu recuperarse no palacio. E hai xeadas na herba do outono, que lembra o frío que ela vivira recentemente.
  Gerda sorriu... Pensaba que o conto de fadas de Andersen carecía claramente de tacóns tostados. E iso sería xenial!
  O tanque foi reparado rapidamente. O dano é leve. Aínda que un proyectil de canón de 100 milímetros golpeou o lado. O que pode ser perigoso.
  Charlotte premeu os botóns do joystick cos seus dedos espidos e cantou:
  - Son un cazatanques,
  O corazón arde...
  A arma é a miña morada!
  E a cuncha esnaquizou outros trinta e catro. De momento, é o T-34-85 o que domina o campo de batalla. E os vehículos pesados son relativamente raros no Exército Vermello.
  Pero entón apareceu o IS-3. Ten un punto débil: a parte inferior do corpo. A fronte ten un gran ángulo de inclinación. Ten unha forma: un fociño de lucio. Pero se golpeas a parte inferior da fronte, non haberá piedade.
  Magda usou os seus pés descalzos para apuntar a arma ao inimigo. E como bateu, e o proxectil voou.
  E a máquina soviética recibiu un puñetazo no intestino. A torre foi arrincada e os proxectís comezaron a explotar.
  Gerda exclamou:
  - E ti es unha beleza ben apuntada!
  Magda berrou, axitando os seus magníficos peitos:
  - Ninguén me vai parar!
  Charlotte confirmou con confianza:
  - E ninguén vai gañar!
  Christina chirriu en resposta:
  - Os lobos malvados esmagan os inimigos!
  Gerda rosmou:
  - Lobos malvados - saúdo aos heroes!
  Os nazis rodearon a Tula e os nenos, xunto con catro nenas, tiveron que saír do ring.
  O neno, a nena e as nenas corren e lanzan granadas cos dedos espidos.
  Pero os nazis sofren danos e non poden golpealos.
  Oleg, disparando, cantou:
  - No nome da sagrada Patria,
  Non podemos poñernos de xeonllos!
  Margarita botou co pé descalzo o agasallo da morte e chirriou:
  - Non! Nunca entregas!
  Natasha, tirando e saltando, engadiu:
  - Que non veñan problemas á nosa casa!
  E tamén lanzaría unha granada letal co pé descalzo.
  Entón Zoya esquivará a metralla e tamén usará os seus dedos descalzos para soltar o esmagador...
  E ruxirá:
  - Será xenial!
  E entón Angélica disparará contra o inimigo. Cózao con rabia salvaxe. E volverá ruxir:
  - Son unha serra tola!
  E unha granada voará do teu talón espido.
  E entón Svetlana tomarao e pegarache forte.
  Estas son, por suposto, nenas - o que a morte trae aos inimigos.
  Natasha, disparando contra o inimigo, chirri:
  - Ninguén nos vai parar, nin o demo pode vencernos!
  E a granada voa dos seus pés descalzos nun arco. E golpeará, e espallará todo, e lonxe.
  As nenas, por suposto, son capaces de superar o territorio afectado. No sur, os combates asolan en Stalingrado, que controla o Exército Vermello. Despois de sufrir perdas colosales, os xaponeses tomaron Khabarovsk e avanzaban cara Vladivostok.
  Pois alí serán atendidos polos que o precisen.
  Anna Witchakova viviu unha cerimonia de despedida non moi agradable co seu fiel cabalo voador. O caza que se converteu na nai do Mig-4, que derrubou tantos avións alemáns, simplemente ardeu durante os ataques aéreos da armada xaponesa, así como un bo número doutros vehículos e barcos. Despois de que os voitres da Terra do Sol Nacente picotearon a cidade, Vladivostok presentou unha vista triste. Porén, o funeral dos mortos tivo lugar de xeito militar, con modestia e con bastante rapidez. O piloto Vedmakova prendeu lume aos seus pés, os pés da nena estaban cubertos de burbullas, polo que camiñaba descalza, pisando coidadosamente os dedos dos pés. Os xaponeses aínda non repetiron as incursións; concentraron os seus esforzos en apoiar as frontes que avanzan. Vedmakova andou arredor dos cascallos, estaba a ser limpar enerxicamente e entre os traballadores había un gran número de nenos. Delgados, descalzos, cos rostros enrojecidos polo fresco sol primaveral, colleron tellas rotas, levantaron postes de telégrafo caídos e simplemente varreron as rúas.
  O maior por riba dos rapaces cunha gravata pioneira, pero sen camisa (colgaba por separado, ao parecer os rapaces coidaban a súa roupa), correu cara ao piloto.
  - Estamos traballando a ritmo acelerado, camarada maior, pronto estará todo listo! Varreremos a rúa, será tan lisa como antes da guerra!
  Witcher sorriu e botoulle uns doces:
  - Aquí, tómao! Este é o noso soviético feito de chocolate natural, non de veleno americano.
  O neno chiscou un ollo alegremente:
  - E chegamos cun novo apelido para os americanos! Xa que agora están xunto con Hitler e Hirohito, entón non son ianquis, senón Pindos!
  A moza maior inclinouse ante o neno:
  - Quen dixeches que son?
  O mozo pioneiro repetiu:
  - Pindos! Así que agora somos coma os ianquis que nos traizoaron!
  Witcherova acariciou a cabeza do neno, despois a súa man grande e forte pasou sobre os ombreiros finos e veosos do neno. O neno devolveu o sorriso: tiña os dentes brancos e estendeu a palma callosa. O maior estreitou a man do rapaz e respondeulle:
  - Debemos lembrar o nome! Pero aínda non estamos en guerra con América, polo que é prematuro dar con alcumes!
  O neno obxectou:
  - Os americanos son peores que os xaponeses e os alemáns, porque prefiren loitar coas mans doutra persoa. Non importa o crueis que sexan os loitadores do Imperio do Sol Nacente, a súa valentía é coñecida por todos.
  Witcher interrompeu:
  - ¡Matarei a estes valentes! E o máis rápido posible!
  A nova guarnición en funcións Krotov asinou inesperadamente unha orde non totalmente lóxica e enviou ao piloto guerreiro cun grupo de mariñeiros a Khabarovsk. A orde chegou inmediatamente, foi necesario repeler o avance das unidades xaponesas. Witcherova, por suposto, esperaba que lle deran unha loitadora, pero... Pero a fronte non tiña avións libres á súa disposición e aínda non chegaran reforzos do seu centro. A viaxe de Vladivostok a Khabarovsk levou pouco tempo e o maior foi literalmente arroxado fóra dos carrís nunha batalla fervente.
  Os xaponeses intentaron evitar a cidade ben fortificada e rodeala. A guerreira apenas tivo tempo de saltar á trincheira coa súa metralleta cando comezou o ataque.
  O Bruxo preguntoulle ao capitán Sinitsin, que estaba deitado xunto a ela:
  - Entón isto significa que o inimigo está a planear as tácticas de Friedrich, ou máis precisamente do xeneral Nogi, para evitar as fortificacións e levarnos á retagarda.
  O capitán murmurou tristemente:
  - Que tente prenderlle lume á cola do cabalo ruso! Vai ser golpeado coas súas pezuñas tan forte que non lle parecerá moito!
  O piloto as bromeou:
  - Os cascos do cabalo probablemente non sexan de aceiro Krupp, senón os nosos soviéticos!
  As súas palabras foron interrompidas polo ouveo das cunchas. Aquí atópase nunha foxa longamente cavada, en xeral hai unha notable liña de fortificacións ao redor de Khabarovsk, a ameaza dunha invasión xaponesa existe desde hai varios anos. Os proxectís estoupan diante e detrás das trincheiras, e fan moito ruído. En xeral, a famosa shimosa xaponesa crea moito ruído e fume. O guerreiro mira sen medo, mesmo con certa indiferenza. As explosións de cunchas xeran fontes sucias, unha delas provocou a tremor do chan. Isto significa que unha arma está a disparar, cun calibre de canón duns trescentos milímetros. Escóitanse os xemidos dos feridos... A través do cañón semellan vapores lixeiros que non todos os oídos captan. Aquí o piloto guerreiro estaba cuberto de terra. A nena, porén, espirrou e sacudiu o po das súas trenzas vermellas:
  - Sempre é así, se te deites ensucias! E se te levantas, dáme unha ou dúas man esquerdas!
  A preparación de artillería resultou ser curta, quizais os xaponeses non tiñan tantos proxectís. O ataque comezou. Había varias tarefas xaponesas adiante. Pequeno, cun corpo lixeiramente redondeado da máquina. O tanque máis popular do Imperio do Sol Nacente: Chichikha. Witcher recordou as súas características. Blindaxe frontal 30 mm, arma 47 mm, motor diésel 320 cabalos de potencia. Ademais do rendemento de condución, no que esta máquina non é inferior ao T-34, é aínda peor que o T-3 alemán do modelo de 1943. Mesmo no Extremo Oriente chámanlle, espirro! Pero por certo, a raíña dos campos non é o tanque, senón a infantería. Proba, achégate aos campos minados. Tal e como se canta: Por onde non pode pasar un tren blindado, arrastrarase un soldado cun rifle.
  Os rifles xaponeses foron copiados do alemán Mauser. Subfusiles, arrancados do famoso "Schmeister" da Primeira Guerra Mundial. En xeral, as persoas de ollos pechados teñen o desexo de copiar o mellor do outro lado. Seguro que os deseñadores xaponeses xa están traballando na creación dun híbrido do Panther e o T-34!
  Non hai máis dunha ducia de tanques xaponeses e a artillería soviética non ten présa por atopalos. A infantería corre tras eles a trote, nunha cadea grosa tradicional. Os propios soldados da Terra do Sol Nacente están vestidos con uniformes lixeiramente amarelos, que combinan coa cor da estepa caqui. Witcher míraos, avaliando rapidamente o número de atacantes. A simple vista son de cinco a seis mil, e como moito hai mil rusos sentados nas trincheiras, cubrindo este tramo da fronte. E as armas... O exército do Extremo Oriente está equipado de forma residual e só os oficiais teñen metralletas. Ben, ela é unha maior, aínda que, sen posto, reducida ao nivel de privada.
  Preguntoulle a Witcher o capitán Sinits (aínda moi novo).
  - Loitaches cos alemáns?
  A nena respondeu:
  - Non! Biqueinos!
  O capitán, palidecendo de súpeto, comentou:
  - Recordas o teu primeiro cadáver!
  Witcher, sorrindo, moveu a cabeza:
  "Eu son piloto, e a quen lle abatei, mateino, non teño concepto de cadáveres!" Por certo, durante toda a Gran Guerra Patria, o meu avión nunca foi derrubado!
  O capitán asubiou algo torpe:
  - Só es un as! E cantos alemáns manchados tes!
  Witcher sorriu aínda máis:
  - Despois do vinte e cinco, premiaron a estrela heroe! E só vinte e oito.
  Sinitsin exclamou:
  - Uh-uh! Simplemente es un mestre do teu oficio!
  A rapaza respondeu modestamente:
  - Non hai necesidade de facer dun heroe alguén que simplemente cumpra honestamente co seu deber. Agora a infantería achegarase, e atoparémonos con eles.
  O capitán tirou do parafuso dunha pesada metralleta, que pesaba ben dez quilos. Toquei o can, o lanzamento está moi axustado, a culata ten retroceso. Non é unha máquina moi cómoda, pero bate... É certo, segundo os rumores, os alemáns xa teñen unha metralleta máis poderosa, pero quen sabe se os deseñadores soviéticos darán algo mellor. Sinits non puido resistirse a preguntar:
  - Por que eras tan grande piloto trasladado á infantería?
  Witcherova respondeu medio en broma, facendo tamén clic no atasco da súa metralleta:
  -E só quería saber o que é estar sentado baixo o lume! Iso sería xenial!
  - E debes perder as botas se tiveses tanta présa por chegar á primeira liña!
  Witcherova, de feito, intentando que as burbullas desaparecesen máis rápido, andou como unha nena descalza. Aínda que durante a guerra a maioría das mulleres e nenos mostraban os seus tacóns espidos no verán, isto non foi aceptado entre os axentes, sobre todo nos lugares públicos. Pero a Witcher ata lle gustaba destacar a xente así. Ela respondeu a Sinitsin sinxelamente:
  - Para aforrar cartos, practicamente todo o mundo capitalista está contra nós. Despois de todo, as botas desgastan, e este é o traballo de moita xente!
  O capitán acordou cunha chiscadela de ollos:
  -Tes unhas pernas moi bonitas! Podo acaricialos?
  Witcher axitou o dedo:
  - Agora non! Despois, se sobrevives, quentareite para a noite.
  Sinitsin abriu os ollos:
  - Vaia, es rápido! As mulleres adoitan tardar moito en romper!
  Vedmakova quixo responder, pero escoitouse unha explosión, un tanque xaponés que avanzaba alcanzou unha mina. A nena cantou:
  - ¡Hitler conducía un coche, o cabrón foi explotado por unha mina! Esnaquizouse en fragmentos, pero de pouco serviu!
  Outro tanque xaponés explotou, parou, virou o fociño e abriu fogo contra as trincheiras soviéticas. O terceiro correu detrás del. Os xaponeses, con todo, nin sequera pensaron en parar. Os de ollos pechados romperon: comezaron a funcionar as súas metralladoras, situadas sobre torres semicirculares e móbiles.
  O capitán murmurou:
  - Isto é xenial! ¡É coma se andasen nun desfile! Este é un exército!
  Vedmakova colleu un rifle, afortunadamente a distancia permitida ata a infantería, e disparou contra o oficial xaponés. Narrow-Eyed caeu, lanzando o rifle con tal forza que andaba a andar coa baioneta na herba da primavera. Os outros xaponeses continuaron correndo, tan só inclinando lixeiramente o corpo, ao parecer esperando deste xeito evitar a derrota, ou mellor dito reducir a súa probabilidade. Vedmakova recordou que así adestran aos soldados do exército Quantud; quen non se incline a tempo é golpeado na cabeza cunha vara de bambú. Parece que o Tsar-Pai e Herodes tiveron unha boa carreira! Porén, está a falar de Nicolás II. Agora están loitando contra Xapón de novo, e non nunha, senón en varias frontes. Non obstante, isto tamén ten as súas vantaxes. A nena cantou:
  Está chegando - a Wehrmacht foi arroxada ao po,
  Napoleón é derrotado, invencible!
  O inimigo non poderá pisar a bandeira soviética,
  Cando o pobo e o partido estean unidos!
  Un tras outro, os tanques xaponeses destruídos pararon, pero a infantería erizada de baionetas comezou a correr aínda máis rápido. As posicións das tropas soviéticas estaban erizadas de flashes, rifles aplaudidos, ocasionalmente intercalados con fogo de metralladoras. Witcher tamén abriu fogo. Os xaponeses, recargando en movemento, dispararon desde os rifles. Berraron a todo pulmón:
  - Banzai! Rus desiste!
  As balas atravesaron os seus cadáveres como unha baqueta en maniquíes. Caeu po de ósos mesturado con sangue. Con todo, a maioría das balas, como ocorre na batalla, fallaron. Os xaponeses atravesaron o campo de minas, os soldadiños eran demasiado lixeiros para correr para detonar os agasallos preparados para os tanques.
  Witcherova sentiu o cruel retroceso da metralleta no seu ombreiro, mentres os loitadores da Terra do Sol Nacente parecían auténticos monstros. Os seus berros histéricos fixéronse máis fortes e máis próximos, as súas caras amarelas repugnantes brillaban de suor. Witcher tenta matar o maior número posible de soldados inimigos á vez. A nena está quente coma sempre, e dispara coma un niño. Esgotouse un clip, inseriu outro. O cargador é demasiado grande, redondo e non é fácil de introducir na cámara. E de novo o lume, os xaponeses voan boca abaixo.
  Vedmakova disparou a segunda rolda de munición, deixándoa sen munición. E os de ollos pechados xa atacan con granadas. Responden con lanzamentos, agora hai moito máis berros e xemidos, e tamén caen soldados soviéticos. O fragmento cortou unha pequena mecha de cabelo da cabeza de Witcher. Os nervios da nena non soportan, e ela salta e grita a todo pulmón:
  - Pola patria para Stalin!
  Seguindo a ela, o resto dos loitadores berran, saltan do cuberto e axitan as baionetas. Os soldados soviéticos corren ao encontro dos xaponeses, participando en loitas de baioneta.
  Vedmakova corta o estómago do "samurai" máis próximo cun golpe rápido. Berra e tenta responder e cae coma un xabaril abatido. A nena exclama con pracer:
  - Fútbol ruso: Rusia - Xapón, dous-cero!
  E efectivamente outro xaponés caeu coa gorxa cortada cunha baioneta. Ben, o piloto guerreiro deulle unha patada ao terceiro na ingle. O home de ollos estreitos estendeuse, e a nena, movéndose por inercia, cravou a punta no ollo do adversario!
  -Póñase xaponés! Por que estar detrás das barreiras!
  O golpe de represalia da baioneta abriu a túnica do maior, saíu sangue, pero isto non só non molestou á moza, senón que tamén lle deu furia adicional.
  - Morte de Hirohito! - Ladrou a nena, a súa canela chocou contra a sien de ollos estreitos, e a nena moveuse con tanta velocidade, coma se fose as hélices dun novo loitador.
  Os xaponeses retrocederon, e mesmo retrocederon, e a moza inspirada foi ao ataque, a súa metralleta xiraba coma un garrote nas mans dun xigante. Entón chegou un duro golpe na parte posterior da cabeza coa culata dun oficial excesivamente celoso. Anna exhalou:
  - Aquí está Shahen-khash para ti!
  Pero en xeral, os rusos pasaron un momento difícil. O lado de ollos pechados ten unha vantaxe de cinco veces e os xaponeses teñen un bo nivel de aptitude física e, ademais, non loitan contra os mellores soldados da URSS. Naturalmente, durante unha guerra tan difícil, reclutas da terceira categoría, con peores características, ou soldados que resultaron gravemente feridos na batalla cos nazis foron enviados ao Extremo Oriente. Os soldados caeron, ás veces unha ducia de baionetas foron introducidas nun ruso, literalmente sangraban colectivamente, pero loitaron como heroes e ninguén pediu clemencia.
  Sinitsin apuñalou a un oficial xaponés cunha baioneta, pero tamén foi golpeado no costado coa punta. O mozo derrubou ao xaponés atacante cun golpe no peito coa culata da súa arma, pero o sangue fluía do lado con demasiada abundancia. E catro samuráis precipitáronse contra o mozo á vez.
  A valente Vedmakova acudiu ao rescate, apuñalando ao oficial cunha baioneta ata o omóplato e derrubando outro Xap baixo o xeonllo.
  - Espera Petrukha! - Ela dixo.
  Inmediatamente reflectiu dúas baionetas apuntadas ao peito e respondeu:
  - Non son Peter, senón Arkady!
  A nena que matou outro xaponés rosmou:
  - Na guerra, todos os nomes son como o clic dunha arma amartillada; non debes lanzala sen disparar!
  Arkady recuou lixeiramente e a despiadada baioneta abriulle a meixela. O mozo chorou de dor insoportable:
  - Nai de deus!
  Witcher obxectou:
  - Quizais sexa nai, pero non de Deus! En xeral, non hai Deus, e nunca houbo!
  Arkady retirouse de costas a Anna e murmurou indistintamente:
  - E que inexistencia nos agarda despois da morte?
  A nena meneou a cabeza negativamente:
  - Non! A ciencia comunista resucitará aos mortos! E os que morreron en batallas pola súa terra natal serán os primeiros en volver a unha nova vida.
  Sinitsin meneou a cabeza:
  - Deus me libre!
  Witcherova, deitando outro xaponés, berrou:
  - Non hai deus! Se o hai, hai que admitir que o suposto creador do universo é un sádico! E gústalle torturar a súa creación!
  Nese momento, Arkady abriuse na coxa cunha baioneta e, para non caer, apoiouse no guerreiro pelirrojo:
  - E estou tan atormentado! Simplemente inimaxinable!
  A superioridade de cinco a seis veces dos soldados do sol nacente pasou factura. Cincuenta samuráis precipitáronse contra eles, axitando as súas baionetas como un exército de porco espíns. Arkady recibiu un par de ulares cunha baioneta no estómago, e entón o seu ollo foi noqueado. Cando o mozo caeu, inxectáronlle vinte veces, facéndoo calar para sempre. Pregúntome que sentiu a súa alma mentres voaba: sorpresa ou medo, ou quizais un alivio incrible despois de saír da prisión do seu corpo.
  The Witcher estaba coma baixo un feitizo. Por suposto, a súa túnica desmoronouse en anacos, cortada por baionetas. O guerreiro resultou estar completamente espido, cuberto de moitos arañazos, pero o samurái non puido causarlle unha soa ferida grave. Loitou e os seus peitos espidos de pezones escarlatas tremían coma boias no mar. E os nocellos espidos acababan de pasar. A nena era verdadeiramente a encarnación do poder animal e erótico. As súas plantas espidas volvéronse vermellas de sangue, o que creou unha asociación coa gran deusa da destrución e do mal: Kali! Case todos os soldados soviéticos xa foran acoitelados ata a morte, a batalla rematou e só na súa escintilante beleza de Afrodita, de cando en vez golpeaba aos insolentes ollos pechados.
  O xeneral xaponés Nugi mirou este milagre con sorpresa. Entón un pensamento pasou pola súa cabeza. Seguiu unha orde, dada coa voz delgada dun mosquito subalimentado:
  - Bótalle unha rede, tómaa viva!
  Os xaponeses ahorradores tamén tiñan redes. De súpeto cómpre levar vivo a un dos rusos. E a rede é ideal para iso. Inmediatamente unha ducia de capturadores lanzaron cadeas á nena
  Witcher loitou como puido, intentou con todas as súas forzas liberarse. Pero todo foi en balde; os xaponeses concienzudos fixeron a rede coa expectativa de que soportaría un elefante. A nena estaba completamente enfadada e arrastrada nos seus brazos. Ao parecer, acadouse o éxito táctico, sobre todo porque esta dirección non estaba cuberta nin por artillería nin por ametralladoras.
  A nena recordou o rostro ben afeitado da súa amada Arkady e o seu eslogan:
  - Na guerra, todos os nomes son como o clic dunha arma amartillada; non debes lanzala sen disparar!
  Xurdiu un pensamento alarmante e noxento, pero non o suavizou! Despois de todo, isto ocorre a miúdo: acabas de namorarte dunha persoa e morreu!
  Os xaponeses aparentemente ocuparon trincheiras mal cubertas neste lugar, continuando evitando as posicións das tropas soviéticas ao redor de Khabarovsk. E levaron a Vedmakova á catividade, e aínda que xa non a levaban, cargárona nun coche blindado manchado para levala á parte traseira. A máquina é antediluviana, probablemente da Primeira Guerra Mundial, polo que imperceptiblemente picou detrás da infantería. A velocidade é de aproximadamente 12 quilómetros por hora. Brr! O primeiro tanque do mundo, o todoterreo de Prokhorov, non pesaba menos, pero tiña unha velocidade de 40 quilómetros por hora na estrada e de 25 na estrada. Pois ben, por unha banda, a URSS ataca toda Europa e, por outra, unha parte importante de Asia. A nena volveuse de lado, ao parecer había unha ameaza de deitarse de costas. Que escuro está nesta parte do coche blindado, ao parecer alberga a sección de aterraxe, ou o transporte de soldados. Estaría ben, por suposto, escapar, primeiro desfacendo as varas e as fortes cordas. E como facelo? A nena, por suposto, ten habilidades, aínda que terá que retocar, ao mesmo tempo quitar as esposas, e serrar a cadea á que estaba atada pola perna. Pero as cordas tamén poden ser moi adecuadas aquí. O traballo é tedioso, pero se a levan ao territorio de Manchuria, terá tempo. A nena quitou as cordas da pel mollada, serra a cadea e ao mesmo tempo pensou. Hmm, non é unha coalición de broma que se formou contra a Rusia soviética: Ademais, o monstro máis serio é Alemaña. Un país con tecnoloxía avanzada e fortes tropas. Por exemplo, escoitou falar do novo caza ME-309. Parece que estes xa están voando. Ela non ten información exacta sobre o armamento, pero segundo os rumores este avión ten ata sete! Puntos de disparo. Esta é unha arma moi seria, tendo en conta que o YAK=9 só ten dous deles, e non hai ningún vehículo en cazas soviéticos que tivese máis de tres puntos. Tenta derrotar a tales monstros! Pois ben, o Fokken-Wulf é unha máquina moi seria, superior en armamento aos avións soviéticos, e mesmo capaz de levar case dúas toneladas de bombas. Xa a finais de 1942, estaba armado con dous canóns de 20 mm e 4 ametralladoras de 13 mm. Pero parece que xa apareceu un novo tipo de avión de ataque e bombardeiro con dous canóns de 30 mm e catro de 20 mm. Xa era un monstro, un monstro para todos os monstros! E segundo os rumores, xa se puxo en produción un avión de combate con oito canóns de 30 mm. Tenta derrotar a tal ghoul! Como queren responder os deseñadores soviéticos a isto? Vedmakova escoitou que se estaba a traballar no Yak-3. Un comisario do departamento de Beria faloulle disto. Parece que o principal atractivo do avión será o peso máis lixeiro da estrutura, sen motores e armas adicionais. A maniobrabilidade é, por suposto, boa, pero gustaríame un aumento do armamento! Despois de todo, no boxeo, por suposto, un atleta lixeiro co peso dunha pluma é máis maniobrable que un peso pesado, pero case seguro que perderá con el. Non por nada hai categorías de peso, e entre os boxeadores profesionais, o poder de golpe é o máis valorado. É necesario reforzar o armamento dos avións soviéticos, e só entón a Wehrmacht será derrotada... en pé de igualdade? A partir da segunda metade de 1942, a superioridade da Luftwaffe no aire comezou a evaporarse, mesmo en marzo de 1943 a URSS tiña vantaxe, pero... A traizón dos aliados cambiou o equilibrio de poder. Vaia, Hitler foi asasinado o 13 de marzo, e agora só é finais de abril, e o grave que cambiou o equilibrio de forzas. Tan rápido, dunha posición estratexicamente vantaxosa a unha estratexicamente case perdedora. Case porque aínda hai esperanza de que Alemaña sexa derrotada antes de acadar a superioridade estratéxica e tecnolóxica sobre a URSS. En particular, os aliados poden fornecer aos nazis grandes cantidades de avións, pero os pilotos alemáns necesitarán tempo para aprender a pilotalos. Aínda así, hai unha diferenza na tecnoloxía e no cadro de instrumentos. Os tanques tamén requiren tripulacións adestradas, e o rendemento do Chevron no inverno ruso non é especialmente bo. Rifle automático M-18... Non é nada malo, pero en taxa de lume é inferior aos mellores modelos soviéticos, aínda que é superior en precisión! En resumo, o problema é o problema! Tamén están os verdadeiramente famosos "Churchills" cunha armadura poderosa e un bo rendemento de condución... Por suposto, parece que tamén teremos que loitar con eles. E canto máis dure a guerra, máis equipamento recibirán os nazis. Así que a conclusión é sinxela, debemos inflixir unha derrota aplastante a Alemaña no verán. En canto a Xapón, o mellor é limitarse á defensa activa e lanzar contraataques usando a superioridade cualitativa nos tanques. Pero de novo, aforrando enerxía ao máximo. Sen deixarse arrastrar a batallas prolongadas e construír defensas en liñas previamente preparadas. Aínda hai posibilidades de utilizar o Exército Vermello Chinés, pero o réxime de Chiang Ka-sha atacouno con todas as súas forzas. Polo de agora podes confiar nas túas propias forzas. Cando atacar? O mellor momento é a finais de maio, cando as estradas están completamente secas e chegan reforzos para as tropas. A propia Vedmakova tería dado o seu primeiro golpe na dirección de Oryol, e despois na rexión de Kharkov, para expulsar aos alemáns do Donbass industrial, e despois cunha marcha forzada por Ucraína, atravesando inmediatamente o Dnieper e máis adiante ata Romanía. . Non obstante, é posible virar cara ao norte para liberar Bielorrusia e ir detrás da parte traseira do grupo central. A idea no seu conxunto é boa, aínda que hai algunhas carencias, a ofensiva en dirección Oryol é a máis evidente e alí agardarán os fascistas. Haberá que piratear as fortificacións.
  . CAPÍTULO No 3
  Por suposto, as armas e as Katyushas serán útiles aquí. Este último sistema produce un efecto forte, especialmente moral. En calquera caso, necesitas moitas armas e Katyushas para bombardear as defensas inimigas con proxectís. En xeral, a experiencia da Primeira Guerra Mundial demostrou que é máis doado defender que atacar, e se a Alemaña do Kaiser non esgotase as súas forzas coa ofensiva de primavera de 1918, a guerra podería ter durado varios anos máis. Pero a Segunda Guerra Mundial demostrou a superioridade das tácticas ofensivas sobre as defensivas. Por exemplo, a rápida derrota de Polonia, e especialmente a golpe de poder coalición occidental de aliados. Os nazis derrotaron ás forzas superiores en mes e medio, simplemente evitando a inexpugnable Liña Maginot. Loitando en África, onde nun principio as forzas superiores de Italia foron derrotadas por un golpe decisivo dos británicos. E entón Rommel derrotou ás tropas británicas moito máis fortes durante unha rápida ofensiva. Pero, por suposto, o exemplo máis rechamante da URSS, en 1941, foi o gran desastre dun poderoso exército. E operacións ofensivas de represalia que eliminan as unidades alemás. Polo tanto, o principal é atacarte sen esperar á presión dos novos tanques alemáns. Unha prolongada guerra de desgaste faise case desesperada, a menos que, por suposto, os científicos soviéticos creen unha arma milagrosa. Isto último é posible en principio; por exemplo, escoitou que en teoría era posible crear unha bomba capaz de destruír unha cidade. Ademais, tal bomba pesará tres ou catro toneladas. Parece un conto de fadas, pero... Nacemos para facer realidade un conto de fadas.
  Unha forma aínda máis atractiva é a arma láser descrita no Hypreboloid do enxeñeiro Garin. Tal cousa é bastante capaz de destruír todo un exército de tanques, avións e barcos. Por suposto, crear tal arma e non só o Terceiro Reich, senón tamén os traidores Pindos, todo o mundo capitalista acabará. E a brillante bandeira do comunismo brillará sobre o planeta. Pero por algún motivo non se crearon tales armas. Os espellos non son a mellor forma de recoller a enerxía da combustión nun só fluxo. E fai falla moita máis enerxía para cortar barcos. Aínda que... se se concentra ata unha micra, entón é moi posible cortar avións e acoirazados. Unha arma milagreira que axudará a salvar a URSS. E aquí está o efecto láser, nunha forma diferente. Finalmente, a cadea cedeu e está case libre, e hai anacos de corda por aí.
  Vedmakova expresou:
  - Paciencia e traballo, se contigo non es un cadáver!
  A nena ergueuse e bateu co pé descalzo na cuberta. Sen reacción. Ela bateu máis forte. En resposta, houbo xuramentos en xaponés e ningunha reacción. Entón Witcher comezou a cantar frustrado. E cantou a tope, coma unha prima donna nunha festa de aniversario:
  As hordas da Wehrmacht vanse locas
  O ruxido das armas e o choque de espadas!
  O fume sobe ata un mes,
  Distorsión dos raios do ceo!
  
  Durante séculos a patria será glorificada,
  Vou dar a miña carne por Rusia!
  Quérote, fermosa Rus,
  O Señor de todos os reis está connosco!
  
  Oh, soutos rizados do país,
  O son dos álamos dourados freme!
  irmáns falcón ortodoxos,
  Deus inspirou o exército para facer actos heroicos!
  
  En días fríos ou cálidos,
  Quizais a nube traiga algo de escuridade!
  Somos porcos fascistas coma vasoiras,
  Para sacudir a abominación da túa cara!
  
  A causa do noso partido é xusta,
  Loita polo pobo soviético!
  Cantamos unha canción valente,
  O pensamento elevouse cara arriba coma unha aguia!
  
  Stalin en Mudra - o ideal dun gobernante,
  Estamos sendo conducidos a unha formidable batalla mortal!
  Bandeira da Patria, maja do gañador,
  Estou listo para discutir con Pallas-destino!
  
  Os feitos de Lenin serán eternos,
  ¡Construiremos o comunismo santo!
  Cre na ensinanza do home,
  O fascismo será esmagado no abismo da escuridade!
  
  Todo o planeta é coma un paxaro libre,
  Imos voar ás estrelas afastadas, aos mundos!
  Algo brillante e nobre
  Crearemos como escultores!
  
  E Rusia baixo a bandeira vermella,
  É coma se o Edén celestial florecese!
  a causa de Lenin, a vontade de Stalin,
  Lévannos cara os logros!
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova, así como catro mozas lendarias, saíron de Tula e chegaron a Moscova.
  Agora a situación na capital era moi difícil. Os alemáns xa remataran o seu cerco, e quedaba un corredor de trinta ou corenta quilómetros, que cada día se ía facendo máis estreito.
  Seis guerreiros tomaron posicións defensivas nos arredores de Moscova. Houbo un asalto feroz.
  Oleg Rybachenko disparou e cantou para si mesmo:
  - O futuro é noso!
  E o neno lanza unha granada co pé descalzo e continúa:
  - E estaremos xenial!
  Margarita Korshunova dispara e grita:
  - E vou facerme o máis chulo!
  E co pé descalzo lanzaba unha granada letal.
  E espalla aos opoñentes en diferentes direccións.
  E entón na batalla Natasha segará aos alemáns cunha metralleta e lanzará o agasallo da morte co pé descalzo.
  Así é esta muller...
  En 1941, Natasha fuxiu da fortaleza de Brest. Ela ía cara ao leste. Os zapatos novos rozáronlle rapidamente os pés, e a nena quitoullos e camiñaba descalza.
  Non houbo nada durante un par de horas, e entón as miñas plantas espidas comezaron a me comeron. Despois dun par de horas máis comezaron a arder e xa estalaban de dor.
  Natasha, sendo moscovita, non estaba afeita a andar descalza. E por suposto, de cando en vez mergullaba no regueiro.
  Si, resultou ser unha tortura para as súas pernas. Pero a rapaza axiña acostumouse a iso.
  Despois camiñaba constantemente descalza, mesmo na neve, e só se calzaba en caso de forte xeada.
  Agora Natasha loita como unha deusa lendaria.
  E aquí Zoya lanza unha granada co pé descalzo e ruxe:
  - Esta é realmente unha gran data!
  E dará un xiro ben apuntado.
  E caen os alemáns e os seus mercenarios.
  E entón Angélica dispara... E tamén dispara con tanta precisión.
  E unha granada tamén está voando da súa perna núa.
  E espalla aos mercenarios.
  Entón Svetlana está disparando. E o seu pé descalzo bota fóra tales cousas que ninguén pode resistir.
  E espalla aos opoñentes moi lonxe.
  E tírase a si mesmo e esmaga aos inimigos cunha onda expansiva.
  Estas son as nenas nacidas na URSS!
  Oleg Rybachenko dispara con precisión contra a infantería inimiga, lanzando granadas automaticamente cos pés do seu fillo. E ao mesmo tempo o neno compón por si mesmo.
  Vitaliy Klitschko, tendo atopado un conflito co novo presidente de Ucraína Zelensky, decidiu dimitir como alcalde de Kiev. De feito, por que ser teimudo e aferrarse á posición. É mellor resolver o problema vostede mesmo.
  E tras deixar o cargo de alcalde, Vitali Klitschko retomou a súa carreira. E inmediatamente unha sensación, desafía a Weider a loitar. Sen batallas intermedias! E isto despois de máis de oito anos de parón.
  Wider, por suposto, está de acordo. Desafío aceptado!
  E chega o momento da verdade. Por unha banda, o múltiple campión do mundo nunca foi vencido dende hai máis de doce anos. E por outra banda, o ex alcalde de Kiev, de corenta e nove anos. Un home que pode bater o récord de Hopins, pero cuxa condición física é moi cuestionable.
  De feito, moitos crían que despois dun descanso tan longo, ir directamente a Weider sería un suicidio.
  Pero Vitali Klitschko é como Rocky Balboa. Decidín enfrontarme ao artista nocaut máis poderoso da división de peso pesado. Denotey Wider é un boxeador que viu caer a todos os seus opoñentes. Absolutamente todos, incluído Tyson Fury!
  E se Vitali Klitschko ten unha oportunidade?
  Pero Vitali Klitschko adestrouse constantemente, mantívose en forma e andaba en bicicleta ao traballo. E por suposto que non estaba tan mal fisicamente. E ademais, tiña un queixo de aceiro.
  Ben, Vitali Klitschko levará a loita, aínda que non sexa o favorito.
  Oleg Rybachenko cambiou o clip da súa metralleta. As supostas pelexas cos boxeadores son fascinantes.
  Entón, realmente, por que Vitali Klitschko non volve ao ring e tenta bater o récord de Hopins?
  Esta sería unha idea moi forte.
  O neno terminador fixo unha ráfaga e segou varias ducias de fascistas máis.
  Despois o neno riu e sacou a lingua, dicindo:
  - Son unha superpersoa!
  Margarita botou dous limóns atados co pé descalzo e chirriou:
  - Es máis chulo que calquera persoa!
  Oleg, seguindo disparando, razoou...
  Vitali Klitschko, con corenta e nove anos, realmente ía bater o récord de Hopins. Incluso recordou nunha rolda de prensa: "Dixen que non ía bater o récord de Foreman, pero non dixen nada sobre Hopins! Entón vouno tomar e bater o seu récord!"
  Porén, se unha parte importante do público cría máis ou menos que Hopins, con corenta e oito anos, sería capaz de gañar o título de campión do mundo, había moita menos fe en Vitaliy Klitschko con corenta e nove anos. Incluso polo feito de que o seu opoñente é moi forte.
  Nunca houbo un tal golpe na historia da división de peso pesado. Certo, Wider xa non é novo, pero trinta e cinco anos non son corenta e nove.
  Vitali Klitschko, con todo, claramente non perde o optimismo. Adestra moito e ponse en forma. E estou moi contento de que me desempeñei da rutina de ser o alcalde de Kiev.
  De feito, non é unha gran felicidade ser alcalde en Ucraína, onde hai tantos problemas.
  Pero para a loita con Uyader, a Vitali Klitschko ofrecéronlle moi bo diñeiro. Entón, en calquera caso, non cometín un erro coa carteira. O nome de Vitali Klitschko é famoso.
  As linguas malvadas incluso dixeron que Weider golpearía unha vez, e Vitali Klitschko caería. E despois recibirá cartos e escribirá memorias ou ficción.
  Ou quizais actúe nunha película.
  Por certo, Vladimir Klitschko tamén quería boxear. Só o astuto Vladimir escolleu un rival máis débil entre o campión do mundo regular. Pero non importa como o mires, é un campión e iso é xenial!
  Pero Denotay Wider, non importa como o mires, segue sendo o mellor dos mellores!
  Pero Vitaly adestra frenéticamente. É como un mozo que se pon o máximo estrés. E tivo varias sesións de sparring, mostrando unha excelente forma e boa resistencia. Non, Vitaly está listo. E non só entra no ring.
  E efectivamente, cando chegou o día do xuízo xuntáronse o maior artista nocaut, Wider, o mellor peso pesado neste sentido, e Vitaly. O ex alcalde de Kiev, a quen todos xa descartaron como boxeador. Pero entón xuntáronse dúas personalidades lendarias.
  Vitaly, que se converteu en campión do mundo por primeira vez en 1999. Pensade canto tempo foi e xa pasaron máis de vinte anos deste suceso.
  E Wider xa leva moito tempo ostentando o seu título. E tamén está preto de bater o récord de Holmes, que mantivo este título por máis tempo desde a división dos cintos.
  E claro, se Wider lle ten medo a alguén, non é o avó Vitaly. De feito, non todos poden ser Hawkins. E os opoñentes de Hawkins non son tan poderosos como Weider!
  Pero Vitaly, como retador, entra no ring. O seu corpo segue sendo magnífico e musculoso, aínda que o seu cabelo xa é gris. O avó Vitaly, como se lle chama con respecto, ou con burla. Pero a definición muscular é como a dun mozo.
  Vitaly dixo que estaba preparado. E nin el, aumentaron un pouco as taxas.
  Máis ancho tamén é delgado, esculpido e máis fino en ósos, pesando menos.
  Aínda que é un golpeador formidable, ten algúns problemas defensivos e non sempre está ben de pé. Pero xa teño moita experiencia de loita. En canto ao número de pelexas, xa é igual a Vitaly. E aínda non foi derrotado.
  Con todo, Vitali Klitschko perdeu os seus dous combates só por lesións e cortes. E tamén se pode dicir que non foi golpeado.
  Pero máis de oito anos de diferenza, e case cincuenta anos de idade. Se Vitaly fose novo, por suposto, tería posibilidades. Pero pode bater o récord de Hopins? David Haye, xa con trinta e cinco anos, converteuse nun boxeador cero.
  Pero fálase moito e só o dirá o anel. Batirá Vitali Klitschko o récord de Hopins ou deixarase levar nunha padiola, como prometeu Weider.
  Aquí sae cunha máscara de corvo. Alto, moi seco, incluso delgado como Koschey.
  Un par de boxeadores creulle serios problemas no ring. Trátase do cubano Ostrix, que liderou a puntos e superou o nocaut, e Tyson Fury, que tamén liderou a puntos e conseguiu empatar a loita. Así que o mellor golpeador de todos os tempos pode quebrar.
  Pero as probabilidades son case unha de cada dez a favor de Weider. Aínda así, Vitaly é demasiado vello e ten unha longa pausa na súa carreira. Incluso o seu irmán Vladimir aconsellou quentar cun par de fortes campesiños medios. De feito, en Alemaña, Vitali Klitschko podería conseguir máis cartos nunha pelexa cun boxeador mediocre, só polo seu gran nome.
  Vitaly é coñecida en todo o mundo non só como boxeador, senón tamén como político, alcalde da capital e heroe do Maidan.
  Non, en calquera caso, Vitali Klitschko debería ter pensado se pagaba a pena apresurarse e loitar contra tal montaña.
  Pero a elección foi feita: Vitali Klitschko non busca camiños fáciles!
  A loita ten lugar en América. Tocan os himnos de EEUU e Ucraína. Anúncianse os rexistros do servizo. Finalmente, soa o sinal da batalla.
  Moitos queren ver espectáculo e sangue.
  Wider comezou con cautela, aínda que pode estar equivocado. E se Vitaly está oxidado? Klitschko Sr. tampouco ten présa. Pero podes ver de inmediato que é lixeiro de pé, delgado, musculoso e ben equilibrado. En calquera caso, o que moitos esperaban: que flotase de inmediato, non aconteceu.
  Klitschko traballou con confianza co seu jab, mantívoo un pouco máis alto do habitual e puxo bloques.
  As dúas primeiras xornadas transcorreron sen problemas. E despois Wider, como era de esperar, subiu moito o ritmo. Comezou a atacar e atacar máis activamente. Pero Vitaly non estaba perdido. Bloqueou o golpe e atopouno cun golpe esquerdo. E de súpeto, durante un forte ataque de polbo, golpeouno no corpo coa man dereita. Wider dobrouse coa dor.
  Vitaly sacou un dos dous, e por segunda vez na súa carreira, o campión do mundo e o mellor artista nocaut de todos os tempos atopouse no chan.
  Vitaly sorriu... E o público ruxiu de deleite. Isto non se esperaba do vello Vitaly. Vaia! Pero parece que van chegar cincuenta anos! E aínda móvese e golpea! Debes ser capaz de facelo!
  Wider ergueuse, pero comezou a retroceder. Vitaly lentamente comezou a picarlle co seu jab. E outra vez un deuce. E batei de novo. Knockout retrocede.
  Con dificultade, Weider sobreviviu ata o final da rolda. Despois, na seguinte, Vitaly traballou como número un. Pero nada, todo foi segundo o previsto. Weider retrocedeu durante varias roldas e parecía impotente. Pero na novena volta volveu estoupar. E comezaron a botar golpes e foron adiante. E de novo perdeu un deuce e caeu. Segundo derribo.
  Vitaly sorrí. Vai adiante. Wider está inestable nos seus pés. Volve a perder o deuce sen atopar un antídoto. E do seguinte golpe cae.
  Levántase con dificultade, e o árbitro para a pelexa!
  ¡Vitoria! Vitali Klitschko, agora campión do mundo! E o seu cinto de novo! É certo, aínda non é absoluto, pero xa está a cabalo!
  Bateu o récord de Hopins e, por suposto, para o peso pesado Foreman, converteuse no campión do mundo por cuarta vez, igualando a Holyfield.
  Wider, por suposto, grita que a loita se detivo demasiado cedo e esixe unha revancha.
  Vitaly di que tomará unha decisión sobre se continuar coa súa carreira ou ter algunhas pelexas máis despois. Pero todo o mundo lle di que é moi bo, aínda mellor que na súa mocidade, e ten que seguir.
  Ademais, aínda non hai nada que facer. Hai outro alcalde en Kiev, as eleccións parlamentarias e presidenciais aínda están lonxe, por que non loitar alí?
  Para os próximos tres combates, Vitaly ofrécese ata cen millóns de dólares, máis unha porcentaxe das emisións.
  Por suposto, o bote é grande e o ex alcalde de Kiev di que pensará niso.
  De feito, demostrou que aínda é capaz de moito. Entón, por que enterrar o talento? E o principal é que non hai máis nada que facer!
  Quizais intente combinar todos os cintos? Iso sería tan xenial!
  Vitaly acepta a oferta e asina un contrato por tres pelexas máis.
  E o seu próximo opoñente... Ben, por suposto, Tyson Fury! Nunca vencido antes, gran peso pesado. É certo que foi derrubado por Uydar e alguén máis pequeno. E o máis importante, tamén é o delincuente do seu irmán menor. Ben, como non loitar contra algo así?
  Por suposto, unha nova loita, e unha tarifa fabulosa, e un gran espectáculo.
  Oleg Rybachenko volve disparar contra alemáns e loitadores estranxeiros. En xeral, case non hai alemáns na infantería. Movense detrás dos tanques E-50 e E-75. E intentan non correr riscos.
  Aquí nalgún lugar máis lonxe podes ver "Panther"-2. Este tanque, a diferenza da historia real, apareceu en 1943. E a "Pantera" en si non era demasiado masiva. Si, e produciuse "Panther"-2, aínda que moito, pero en 1945, preparándose para a guerra coa URSS, os alemáns encheron as fábricas con tanques E-50 e E-75.
  A pesar de toda a practicidade dos canóns autopropulsados lixeiros: E-10 e E-25, o Führer prefería tanques máis pesados. Con dificultade, Guderian convenceu á E-50 de alta velocidade para que fose o máis popular. O Führer encantoulle máis o E-75, que non tivo moito éxito e pesaba noventa toneladas.
  Pero agora apareceu unha modificación do E-75 M, cunha silueta máis baixa, máis lixeira e cun motor potente. Quizais sexa o máis estendido no futuro.
  Oleg Rybachenko, por exemplo, usa tácticas astutas. Cómao e lanza co pé descalzo unha granada á vía E-50. Por iso, o tanque xira e choca co seu compañeiro.
  E o resultado son dous mastodontes ardendo.
  Oleg, como vemos, é moi astuto.
  Así opera agora, e os alemáns están a sufrir grandes perdas. O neno ten as pernas áxiles. É bo ser coma el, descalzo e guapo.
  Pero en xeral, os pensamentos sobre os boxeadores veñen á miña cabeza. Por exemplo, por que Denis Lebedev non retoma a súa carreira? Corenta anos non é tanto. Ademais, os principais competidores da división de peso pesado marcharon, e podes tentar unificar os cintos.
  O que realmente non debes facer é ser seis das autoridades. É mellor dedicarse ao boxeo nobre ou unirse á oposición.
  Así é como Sergei Kovalev converteuse no alcalde de Moscova. Aínda que isto só é fantasía.
  E Denis Lebedev podería facer algo máis construtivo. Ademais, aínda é cedo para deixar o boxeo invicto. Un auténtico deportista debe ir ata o final.
  Tamén podería regresar Wladimir Klitschko. Pero algúns, como Alexander Ustinov, que xa foron derrotados tres veces seguidas, non se retiran!
  De feito, os heroes non son persoas, senón directamente de aceiro!
  Pero imaxinemos este escenario: Putin estrelouse nun avión e hai novas eleccións presidenciais en Rusia.
  E que vemos hoxe! Os comunistas non teñen candidatos fortes. Grudin quedou en deshonra e a súa credibilidade quedou minada. Zyuganov é demasiado vello e todos están cansados del, e non ten carisma suficiente. Suraikin fracasou nas eleccións anteriores. Outras personalidades pouco coñecidas. Zhirinovsky tamén é demasiado vello e todos están cansados del. Outros no LDPR son pouco coñecidos. A quen máis da oposición pode recomendar? Andrei Navalny é forte, pero non se lle permitirá participar nas eleccións. Ksenia Sobchak non é unha candidata seria. Demushkin estaba en prisión e non estaba moi ben promovido. Udaltsov tamén estaba no cárcere, aínda que quizais podería ter o apoio dos comunistas e saír.
  En definitiva, non hai competidores serios na oposición. Entón, Medvedev, o presidente en funcións, segue sendo o principal favorito. E se hai algunha intriga: a segunda volta ou inmediatamente na primeira.
  Tendo en conta a baixa cualificación de Medvedev, e moi probablemente o gran número de candidatos presidenciais, unha segunda volta é moi posible.
  Porén, Medvedev terá unha vantaxe moi grande na primeira volta, e un rival pouco bo na segunda.
  Aínda que no último momento pode aparecer o seu propio Zelensky e confundir todas as cartas!
  Oleg Rybachenko volveu lanzar unha granada, empurrando os tanques nazis. Moitos ruxidos e bombardeos.
  E de cando en vez a terra despega e arde directamente no aire. E os fragmentos volven, fundíndose.
  Oleg di:
  - Gloria ao noso imperio!
  Margarita, lanzando o presente asasino co pé descalzo, chirriou:
  -Gran gloria aos heroes!
  E de novo a nena botará o limón co seu talón espido.
  Os fascistas están a verter, ah e a verter.
  Non hai forma de detelos ou derrotalos nin sequera cunha bomba de baleiro! Hai guerreiros tan xeniais aquí, é simplemente arrepiante!
  Oleg ruge:
  - A nosa vitoria na guerra santa!
  Margarita confirmou:
  - Cunha garantía cen por cen!
  E de novo a nena lanzou unha granada co pé descalzo.
  Non, estes nenos claramente non se rendirán.
  Oleg Rybachenko ruxiu:
  - Pola nova orde soviética!
  Margarita disparou activamente unha ráfaga e confirmou:
  - Banzai!
  Oleg, pola súa banda, intentou seguir compoñendo. Ben, Vitaly está realizando unha defensa voluntaria contra Tyson Fury. Mentres tanto, Vladimir ten unha pelexa igualmente interesante con Ruiz.
  De feito, Ruiz foi campión do mundo en tres versións. Alí, por que Vladimir non pode loitar contra el por moitos cartos? Un opoñente aínda máis cómodo é que é significativamente máis baixo e gordo. Vladimir pode dispararlle con golpes longos.
  É unha mágoa que Klitschko Jr. perdese de loitar contra el mentres era campión do mundo. Pero habería que moverse.
  E como non pensaches niso, Vladimir?
  E o campión do mundo en tres versións é agora Usik. Con todo, axiña chegou ao trono.
  E unha loita de unificación con Vitaly é posible. Pero estas son só estimacións polo momento.
  Vitaly ten que vencer a Tyson Fury, e unha revancha con Weider interesa. E hai moitos outros loitadores interesantes. O mesmo Anthony Joshua. Tamén sería moi interesante loitar con el. E tamén vingar o seu irmán.
  Vitaly causou sensación ao derrotar a Weider. E que podes facer para desenvolver o éxito?
  Por que non converterse no primeiro boxeador do mundo en gañar un campionato despois de cincuenta anos? Ninguén conseguiu isto antes!
  Eh, Vitali! Non importa que tipo de alcalde de Kiev foses, pero agora foi recoñecido sen dúbida como un gran campión do mundo!
  Pero aquí está a primeira defensa voluntaria do título. Vitaly enfróntase a un opoñente máis grande e de brazos máis longos. Non un golpeador tan formidable como Weider, pero técnico e áxil, con brazos longos. E tamén aínda non roto, aínda que se deixou caer.
  O máis importante é que derrotou ao aínda moi novo Wladimir Klitschko, o que sen dúbida converte a Tyson Fury nun formidable competidor.
  As probabilidades eran duns cincuenta e cincuenta. Por suposto, a vitoria por nocaut sobre Weider foi impresionante. Pero agora non será un gruñido contra el, senón un loitador técnico, ao que aínda ninguén puido enviar. E o máis importante, o gañador do propio Vladimir está no albor da súa forza.
  Poderá Vitaly, aos cincuenta anos, facer fronte a un técnico así? Este xa é un duelo de intelectos. Non obstante, Wider claramente subestimou a Vitaly e intentou tomalo sen ceremonios. Pero isto xa non funcionará.
  Aquí están os dous boxeadores preparándose. Vitaly, coma sempre, é serio e concentrado. Está seguro e tranquilo.
  Tyson Fury tamén se está preparando. É máis alto que Vitaly, ten os brazos máis longos e tentará aproveitalo.
  Pero agora a loita terá lugar en Gran Bretaña, e haberá unha emisión de pago.
  Agora Tyson Fury sae primeiro. Demostra confianza exterior. Calvo, torpe e pouco atlético. Se Vitali Klitschko tiñese o cabelo, non sería capaz de dicir cal deles era máis vello, aínda que había dezasete anos de diferenza de idade. Este aínda non é un récord de loitas polo campionato, pero xa se está a achegar ao récord.
  Ben, quizais Vitaly tamén loitará con alguén máis novo que Tyson Fury.
  Vitaly sae ao son dunha música ameazante. Míranse.
  Tyson está encorvado e non parece máis alto. Vitaly é quizais máis amplo nos ombreiros. E o máis importante, a súa figura é moito máis fermosa e os seus músculos destacan.
  Ben, e os himnos? Primeiro británicos e despois ucraínos.
  Despois un intercambio de miradas.
  E entón soa a corneta, a primeira volta.
  Vitaly lanza un lixeiro golpe e móvese ben. Tyson intenta marchar. Pero Vitaly é moi hábil, e os seus golpes móvense ao longo dunha traxectoria torpe, chegando á cabeza de Tyson Fury.
  Todo vai como prognosticaron os expertos. Vitaly ten unha velocidade excelente.
  E todo ten éxito.
  Gaña a primeira volta... Despois un minuto de descanso e a segunda volta. De novo Fury non cambia de táctica. Ao parecer, espera que Vitaly se canse.
  . CAPÍTULO No 4.
  E de novo Klitschko Sr ten unha lixeira vantaxe. Os irmáns dominan o ring.
  Vladimir venceu a Ruiz Jr. por nocaut técnico hai unha semana.
  Ben, a batalla continúa.
  A terceira rolda foi de novo ditada por Vitaly. Pero na cuarta rolda, Tyson Fury explota de súpeto. Corre para adiante... E bate no deuce. E é derrubado.
  Que quería? Vitaly está en alerta.
  Dalgunha maneira Tyson defendeu esta rolda ata o final. Despois comezou de novo a batalla unilateral con Vitaly dominando. Ademais, o campión do mundo Klitschko Sr. claramente non tiña présa.
  E despois de oito roldas, Tyson Fury retírase de súpeto. E a vitoria declárase por nocaut técnico, por negativa a continuar a loita.
  Así, Vitali Klitschko establece un novo récord: o primeiro loitador da historia do boxeo en defender o título mundial aos cincuenta anos. E o seguinte logro de Hopins chega.
  Entón, agora realmente converteuse nun superhome. E vingou ao seu irmán.
  Pero a próxima loita é unha revancha con Weider. Prometen tarifas moi elevadas. Por que podemos pelexar con el e logo ir contra Xosué?
  E entón podes pensar nunha loita de unificación con Usik. En xeral, Vitali Klitschko, en principio, gustaríalle converterse no campión do mundo absoluto. E ten un desexo moi forte.
  Oleg Rybachenko sorrí cos seus pensamentos. Si, isto é posible. O neno sega toda unha liña de fascistas e di:
  - A xente lémbrate de ti Klitschko! A xente apreciate Klitschko! A xente ten fame de ti Klitschko! Volve pronto Klitschko!
  O neno xenio riu coa súa alegre canción e volveu lanzar a máis letal de todas as granadas. E chocan tres tanques nazis.
  A pesar da heroica resistencia das tropas soviéticas, os nazis aínda puideron tomar e cortar o corredor que conectaba Moscova con outras partes da URSS.
  Así, a capital de Rusia está baixo bloqueo total. Igual que Leningrado está bloqueado.
  Stalingrado segue resistindo. Os alemáns tamén asaltaron as cidades de Grozny e Ordzhonikidze no Cáucaso. A situación é crítica. Especialmente cando Moscova quedou completamente rodeada.
  Ten moitas tropas, e centos de miles de soldados na milicia. Pero nas batallas, os proxectís e as municións úsanse moi rapidamente. Quizais non haxa munición suficiente. E entón caerá o capital. E non hai tantos alimentos. Isto tamén rematará pronto.
  E sen Moscova, será outra guerra. E Stalin entende isto.
  Agora está en Kuibyshev. Pero despois de que os nazis entraron no Volga, tampouco estaba lonxe da primeira liña.
  Ademais, os samuráis tamén lles presionaron. Bombardan e atacan con infinidade de infantería. Pode que non haxa forza suficiente.
  Stalin entende isto e está tentando negociar unha paz separada con Xapón entre bastidores. Din que incluso están dispostos a renunciar ao Extremo Oriente e pagar unha indemnización en ouro.
  Pero Hirohito dixo: necesitamos toda Siberia, ata os Urais. Por desgraza, é imposible renunciar a tanto.
  Vladivostok xa está case rodeado. E en xeral todo dá moito medo...
  Pero algunhas nenas heroicas loitan e non sucumben ante os fascistas e os militaristas xaponeses.
  O coche blindado do cárcere no que viaxaba o bruxo cantor parou e escoitouse o chirrido da porta que se abría. Dous xaponeses, un grande e gordo, o outro pequeno e delgado, asomáronse á luz que cegou momentaneamente a Anastasia. Entón a nena, sen dubidalo, apuñalou a un na tempe cunha canela, e a outro na mandíbula cun puño envolto nunha cadea. Os cacareados guerreiros da Terra do Sol Nacente quedaron cómicos noqueados.
  Witcher mesmo cantou:
  - ¡Reto ao home pola duodécima rolda! Despois de todo, son unha super muller e unha completa Atass, e envío ao inimigo a un profundo nocaut, demostrando unha clase desenfreada na batalla.
  A nena colleu unha metralleta xaponesa copiada da Schmeister e, premendo o parafuso, correu á cabina. Tres xaponeses máis saltaron alí fóra, e Vedmakova lanzoulles unha ráfaga de lume, apuntando ás súas cabezas e sorrindo ferozmente.
  - Que conseguiron os monstros con cabeza de porra!
  O vehículo blindado de transporte de persoal foi capturado por unha muller guerreira espida. The Witcher ladrou:
  Planou sobre a desafortunada Rusia,
  Monstros infernais que ferven escuridade!
  O ocupante ten o seu machado tempestuoso,
  Afiar e cortar a cabeza!
  Un comunista nunha bola blanca non é un peón,
  Non estamos enxugados para sempre!
  Converterá o Terceiro Reich en tizóns,
  Ben, a honestidade será recompensada coa bondade!
  A pesar do feito de que estaba noxo, Vedmakova puxo un uniforme militar xaponés tirado de entre os mortos. Que desagradable era, estes soldados levaban moito tempo sen lavar e o cheiro era terrible. A rapaza piloto berrou:
  - ¡Debe ser tan brutalizado! asiático aínda!
  O vehículo blindado de transporte de persoal, con todo, arrancou con facilidade e partiu en dirección norte. O vehículo contaba con dúas metralladoras de 12 milímetros, polo que, se fose necesario, era posible repeler un ataque de infantería. Outra cousa é que a armadura de 20 mm non resistiría o calibre dos "canóns" xaponeses de 37 mm. Vedmakova pensou: como a chegada ao poder dos comunistas cambiou a Rusia. Se na época tsarista, o exército xaponés era significativamente superior ao exército ruso en termos técnicos, agora, pola contra, está quedando atrás. Aínda que non se pode dicir que non se fomente a ciencia na Terra do Sol Nacente. A educación secundaria obrigatoria introduciuse a finais do século XIX. É certo que a calidade da educación en Xapón non era alta. Copiárono da escola prusiana, que era pedante ata o extremo, e simplificárono un pouco, para que un profesor pasase polo maior número de alumnos posible, xa que non había suficientes persoas formadas. En xeral, os xaponeses imitaron aos europeos, por exemplo os británicos na aparencia de uniformes caqui, os alemáns en formación e regulamentos militares, os americanos no uniforme e tipo de mariña e o sistema de funcionamento das entidades financeiras. É certo que tiñan o seu propio, por exemplo, o código Bushido, o famoso explosivo shimosa (aínda que apenas era mellor que o europeo). Ata mediados do século XIX, Xapón era un país medieval atrasado que nin sequera tiña vías férreas e estaba armado con balas de canón. Era aínda máis arcaico que Turquia ou Irán, e máis aínda que a Rusia tsarista. Curiosamente, foi América a que axudou a que a Terra do Sol Nacente emerxera como persoas e, literalmente, obrigou a unirse ao mundo civilizado. O moderno cruceiro de vapor con proxectís explosivos causou unha forte impresión ao atrasado Xapón. Sobre todo cando afundiu varios veleiros, mostrando a total impotencia das balas de canón.
  Quizais os americanos lamentarán máis dunha vez que obrigaran a Xapón a abrirse ao mundo. Que levantaran un competidor en Asia, pero daquela era difícil crer que en poucas décadas a Terra do Sol Nacente seguiría o camiño que levou séculos a Occidente.
  Vedmakova conduciu pola estrada, permitindo que os camións con reforzos pasaran por diante, así como o transporte, e razoou. O goberno tsarista, mesmo baixo Alexandre II, ou máis ben incluso baixo Nicolás I, trabou plans para a anexión de China a Rusia. Pero Nikolai escolleu a dirección turca como obxecto de expansión. En principio, era máis cómodo. Pero Gran Bretaña, que odiaba a Rusia, e Francia, que estaba baixo a súa influencia, defenderon aos otománs. Por primeira vez nun cuarto de milenio (desde 1612), Rusia perdeu unha guerra a gran escala (as batallas individuais, por suposto, non contan, quere dicir que durante case un cuarto de milenio Rusia non perdeu unha guerra como un todo, por certo, foi baixo Nicolás I cando alcanzou o seu tamaño máximo en canto a superficie). Houbo varias razóns, sendo a máis importante a superioridade das potencias occidentais no equipamento tecnolóxico das súas tropas. Despois de que Nicolás o primeiro suicidase, o trono foi tomado por Alexandre II: quizais o tsar máis educado e erudito de toda a historia de Rusia. Comezou reformas a gran escala, observou a servidume e baixo el comezou o rápido crecemento da industria, a construción de ferrocarrís e centrais eléctricas. Pero ao mesmo tempo, a abolición da servidume ocorreu a costa dos campesiños, houbo moita devastación, estalaron disturbios, especialmente masivos en Polonia. Alexandre conseguiu facer avanzar a Rusia, pero non resolveu os problemas fundamentais, e mesmo vendeu Alaska a América por céntimos e regalou as illas hawaianas de balde. É certo que conseguiu derrotar a Turquía, pero o Imperio Otomán era moi débil naquela época e viuse sacudida polos levantamentos. Si, as perdas de Rusia nesta guerra foron desproporcionadamente grandes, o que demostra que o exército ruso aínda está lonxe de ser perfecto, a pesar das reformas. Non obstante, mesmo baixo Suvorov todo non estaba tan claro como din nos libros. As vitorias tiveron un prezo considerable e Catalina II, por exemplo, durante a segunda guerra ruso-turca, limitouse a adquisicións territoriais relativamente modestas, chegando incluso a abandonar as reivindicacións sobre Moldavia. Aínda que estas terras estaban habitadas por eslavos ortodoxos, e nun momento formaron parte da Rus de Kiev. En xeral, despois da liberación de Rusia do xugo mongol-tártaro, estableceuse un rumbo para o retorno de todas as terras eslavas orixinais. Isto levou varios séculos; por exemplo, Galicia só foi devolta en 1939, despois da liberación do xugo polaco. E a cidade de Przemysl coas terras circundantes quedou cos húngaros e eslovacos.
  Vedmakova mirou a estrada: non había tantos coches diferentes, pero marchaban infantes xaponeses. Xapón ten unha poboación de preto de cen millóns, aínda máis que Alemaña, a formación previa ao reclutamento ocupa a metade das horas lectivas. A guerra coa URSS é unha bendición para eles, a diferenza da loita cos EUA. Podes xerar máis e máis divisións.
  É moi tentador disparar unha ráfaga das túas dúas metralladoras de alta velocidade, afortunadamente isto pódese facer controlándoas mediante un accionamento hidráulico desde a cabina. Pero o certo é que entón ela mesma terá poucas posibilidades de saír de aquí. Non, aínda é mellor facelo máis preto da primeira liña ou de noite. Si, parece que xa está a escurecer... Entón os lobos estarán cheos e as ovellas estarán a salvo. Aínda que non, non é unha ovella.
  Entón, que hai de Xapón? A primeira guerra de 1904-1905 perdeuse, e Rusia perdeu máis de douscentos cincuenta mil soldados e oficiais só como prisioneiros. Aínda que o exército tsarista tiña unha superioridade numérica. Xapón perdeu menos de dous mil prisioneiros; ata estableceuse unha bonificación de cen rublos de ouro por cada soldado de cara amarela capturado e mil oficiais. Esta páxina da historia é moi desagradable para Rusia. O máis molesto é que moitos dentro do país querían que gañasen os xaponeses. Por exemplo, os estudantes da Universidade de Moscova enviaron parabéns ao Mikado pola caída de Port Arthur. E canto foi roubado: é imposible enumerar!
  Vedmakova diminuíu a velocidade do gas para non toparse con outra columna en marcha. A nena xurou:
  - Pois son como langostas! Criaturas de ollos pechados!
  O oído xa podía discernir o ruxido do cañonazo; a liña de fronte achegábase. O piloto gruñía e logo cantou:
  O guerreiro ruso non xeme de dor,
  O guerreiro ruso está destruíndo os xaponeses!
  E temos unha pena total,
  Todo o escudo dobrado tremeu!
  A nena calou de novo. Nesa guerra, EEUU e Gran Bretaña axudaron a Xapón con diñeiro e armas, pero non había fronte no oeste. De feito, a Terra do Sol Nacente esperaba que Alemaña aproveitase o momento e atacase a Rusia. En principio, isto foi real e beneficioso para Alemaña. A aliada Austria-Hungría, cos seus intereses nos Balcáns, tamén podería opoñerse a Rusia. Turquía, historicamente ofendida por Rusia, e mesmo estando baixo o control financeiro de Alemaña, tamén podería entrar na guerra. Tamén é posible que Italia, que formaba parte da Triple Alianza e podía reclamar as ricas terras ucraínas, entrase na guerra. En calquera caso, sería malo para a Rusia tsarista. Aínda que perdese nunha alianza coa Entente, entón unha guerra en dúas frontes acabaría nun desastre. As posibilidades de que Francia se una á batalla son escasas, xa que nese momento Gran Bretaña estaba contra Rusia. En xeral, por suposto, este é un gran erro de cálculo do Kaiser, que perdeu tal oportunidade. É posible que mesmo despois do estalido da Primeira Guerra Mundial, o principal erro de cálculo estratéxico fose o ataque dos Fritz a Bélxica e Francia. Quizais se tivesen lanzado unha invasión total de Rusia, a situación con Polonia en 1939 teríase repetido. Afortunadamente, os alemáns resultaron demasiado confiados, escollendo unha guerra en dúas frontes.
  Witcher, a diferenza de moitos dos seus compatriotas, tivo sorte: conseguiu ler Mine Kaif, e no orixinal. Por suposto, Hitler tiña razón cando dixo que era necesario estar xunto con Gran Bretaña contra Rusia ou xunto con Rusia contra Gran Bretaña. E loxicamente, o futuro Führer criticou aos que intentaron sacar á luz o cadáver de Bismarck.
  Hitler realmente rexeitou calquera posibilidade de alianza con Rusia, especialmente cando os bolxeviques chegaron ao poder nela e crían que as terras rusas debían converterse en colonias alemás.
  Isto significa que era claramente un inimigo de Rusia, e calquera acordo para o Führer era un simple anaco de papel. Ademais, Stalin é un idiota por perderse un golpe tan forte no seu queixo aberto, aínda que estaba obrigado a prepararse para repeler o golpe e levar as súas tropas á preparación de combate. Ou mellor aínda, plántao ti mesmo! O exército alemán tampouco estaba preparado para o impulso ofensivo do exército soviético. Sería moi difícil para eles, simplemente poderíamos rodear e destruír as tropas alemás nos caldeiros. Que guerra é esta! E así pasou a iniciativa á Wehrmacht. E a fronte fluía de oeste a leste. Non está claro con que contaba Stalin? E Beria é un fillo de puta. Ela coñéceo ben calvo. Por que non avisou a Stalin? Por que non te convenceu para que tomase medidas? Como pasou isto? Despois de todo, o Comisario do Pobo era un home astuto e non se fía de ninguén! Despois de todo, realmente había datos de intelixencia serios, as tropas do Terceiro Reich estaban chegando á fronteira e cada segunda avoa profetizaba a guerra. En xeral, había a sensación de que se achegaba algo inexorable e terrible!
  E só Stalin e o seu séquito estaban a patear o cú, coma se quixese deliberadamente perder e destruír millóns de persoas. E en xeral, o xeorxiano de bigote non é un xenio... Non conseguiu rematar o seminario e, como lle recoñeceu Beria, bebe moitas veces. E cando comezou a guerra, houbo un zumbido xeral... E agora o mundo enteiro levantouse en armas contra Rusia! E aquí, por suposto, as políticas inflexibles de Stalin teñen a culpa. En particular, a pesar de que a fronte estaba asfixiando pola falta de abastecementos, miles de trens foron retirados para deportar chechenos a Casaquistán. E isto fíxose durante a guerra, cando cada carruaxe conta! Por iso, por certo, Mainstein conseguiu, a pesar da importante superioridade numérica do exército soviético, realizar un contraataque para derrotar ás tropas vermellas. Debido á falta de escalas, os reforzos non foron despregados a tempo, o suministro de tropas soviéticas foi interrompido e, como resultado, a ofensiva fracasou. E se as nosas tropas estivesen agora en Kiev, e quizais en Romanía, Gran Bretaña e EE. UU. poderían non correr o risco de traizoar á URSS!
  Ademais, quen case matou a Hitler? Empurrando así o Terceiro Reich a unha nova agresión?! O máis probable é que esta fose unha operación dirixida por Beria... Despois de todo, nun tempo descubriu como acabar con Trotsky. Nese momento, porén, isto foi causado pola necesidade de evitar unha escisión na Internacional. Agora isto levou ao efecto contrario, os inimigos de Rusia uníronse. Ademais, os inimigos son históricos! Debe dicir que a propia Vedmakov quedou moi sorprendida de que Churchill fixera un discurso sensacional o 24 de xuño, anunciando o apoio á URSS. É estraño que a ovella chegase ao lobo para unha alianza, se, por suposto, o león británico se pode comparar cunha ovella. Stalin, porén, é un lobo típico! Agora todo volve á normalidade, demócratas capitalistas e fascistas capitalistas xuntos! Pero os comunistas estamos unidos e honestos, sen compromiso coa conciencia! Quizais isto sexa exactamente o que quería Stalin? En calquera caso, as forzas inimigas aumentaron, e Xapón mostrou as súas mandíbulas polo leste. Pero, en xeral, o movemento da dirección dos países do Sol Nacente é lóxico: é necesario acalar as gorxas dos militares insatisfeitos coas enormes concesións territoriais e a rendición real, prometendo novas batallas e terras. Se os Estados Unidos non impuxeran sancións, ou mellor dito, un bloqueo contra Xapón o 24 de xullo, quizais o samurai golpearía a URSS mesmo en agosto, sen esperar o inverno! Os xaponeses son un pobo valente e dificilmente se lles deteña a lembranza de Khalkhin Gol, onde, por certo, loitaron tropas secundarias, incluídas as tropas títeres do Goberno Imperial de Manchuria!
  E isto podería poñer en perigo a caída de Moscova... Aínda que probablemente Stalin preferiría renunciar a toda Siberia á rendición de Moscova. Simplemente deixaría a cobertura alí, coa esperanza de que o duro inverno da taiga non lles dea aos xaponeses a oportunidade de avanzar demasiado e conectarse cos alemáns na rexión dos Urais ou do Volga.
  E logo, claro, habería problemas... Hitler fracasou preto de Moscova e cometeu un erro de cálculo ao declarar a guerra aos Estados Unidos, sen obrigar a Xapón a corresponder en relación coa URSS. Hitler non se distinguía en absoluto pola lóxica, co seu brutal antisemitismo, convertendo á principal elite financeira e mesmo ao Vaticano contra si mesmo. É certo, isto aumentou a súa popularidade entre os árabes, pero non proporcionaron unha axuda significativa ao corpo de Rommel.
  O coche blindado dirixiuse ata a antiga fronteira soviética. Aquí xa houbo algunha destrución. Aquí aínda sobresae o piar da fronteira.
  E infantería xaponesa, así como varias tanquetas lixeiras con canóns automáticos de 20 mm e dúas metralladoras cada unha. Contra a infantería chinesa, esta pode ser unha boa arma, pero contra o T-34... É certo, hai poucos tanques deste tipo no Extremo Oriente, as forzas principais están atrapadas no oeste. Ademais, son visibles un par máis de vehículos blindados e morteiros transportados en vehículos descubertos. Debo dicir que non son malos morteiros, a pesar do seu pequeno calibre...
  Witcherova dubidou: que debo facer? Hai moitos xaponeses, e ao parecer cómpre virar por unha estrada rural. Ou quizais aínda lle dará un xiro aos ollos pechados?
  Xa está a escurecer, as nubes cubriron o ceo e a choiva está chegando. Por suposto, pode arriscarse, especialmente porque os xaponeses están ateigados, a infantería está de pé, reunida en densas filas. Si, hai todo un rexemento deles, soldados de barriga amarela, bastante desagradable, non é unha mágoa matalos.
  Witcher fíxose o perdón, murmurando:
  - Deus me libre de que haxa máis samuráis!
  Dúas metralladoras de gran calibre de 12 mm atacaron a ráfagas contra as criaturas de ollos pechados. Comezou a batida total. A nena mesmo cantou:
  Imos loitar contra o inimigo ata o final,
  Os feitos dos soldados son incontables!
  Os rusos sempre foron capaces de loitar,
  Non te rindas cando veñan problemas!
  12 mm é un cartucho grande e afiado, atravesa os corpos e, ás veces, varios xaponeses á vez. Vedmakova controlou o arma usando accionamentos hidráulicos, que os xaponeses tomaron prestados da aviación. Nos primeiros segundos, os loitadores do Imperio do Sol Nacente nin sequera entenderon o que pasaba e de onde viña o ataque. Simplemente caeron, soltando chorros de sangue do estómago e do peito. A chegada da morte neste mundo aparentemente sereno foi tan inesperada. Aínda que non, a última afirmación semella máis unha burla.
  Witcher conseguiu cortar varias filas antes de que o inimigo reaccionase e comezase a espallarse. O piloto seguiu disparando, mentres moveba simultaneamente o coche blindado para non ser disparado das tanquetas. Aínda así, un canón de avión pode penetrar mesmo esa armadura. Non obstante, isto tamén depende da velocidade inicial do proxectil; nas cuñas aínda é maior que a dos canóns de caza.
  Aínda que o piloto tivo sorte, os xaponeses non descubriron de inmediato quen lles mandaba a morte, sobre todo desde que a choiva da primavera comezou a pingar, polo que os flashes foron difíciles de distinguir. Probablemente os samuráis pensaron que estaban sendo atacados por un destacamento ruso que atravesara a retagarda, polo que as tanquetas abriron fogo contra os arbustos. Witcher, esmagou aos xaponeses e cantou:
  Desde as beiras máis afastadas do océano,
  Onde a bóveda do ceo tremeu!
  As hordas do sultán corren,
  É coma se o Anticristo resucitou!
  
  A guerra é despiadada, malvada,
  ¡Como un papaventos descendeu sobre Rus!
  A miña terra é gris de feridas,
  Salva a túa nai, pídolle a Deus!
  
  Que cruel é o mundo, é terrible
  O neno caeu e quedou en anacos!
  Pariron, empurrando de dor,
  Así que o malvado Thunderer decidiu!
  
  Deus non coñece límites na ira,
  El trouxo un desastre á raza humana!
  E todos os vivos sofren,
  Só a dor conta as vitorias!
  
  Rusia está toda empapada de sangue,
  Que cruel eres Todopoderoso!
  Onde foi a súa misión?
  É Cristo realmente o terceiro, superfluo!
  
  Por que estás Ada e Eva,
  Desterralos do paraíso por mal facer!
  Chegou a hora do caníbal,
  Cun raid máis chulo Mamaia!
  
  As nenas choran aquí,
  Os alemáns mataron aos meus pais!
  Está descalza e está xeada
  Grave, todos os ríos están xeados!
  
  Ninguén ten pena de nós, a xente
  Ou mosquitos ou serpes nos pican!
  Ás veces xorde unha idea
  Que copa de sufrimento ata o bordo!
  
  É inútil esperar en Deus,
  ¡Claro que non lle fai mal!
  É mellor vivir mal e mal,
  Pero aquí dixemos: basta!
  
  Temos as bandeiras do comunismo,
  O que non significa ningunha referencia ao meu tío!
  Non podo tolerar o fascismo,
  O noso ethos é sinxelo: ao carallo!
  
  Esperanza nas mans callosas,
  Á mente que está na cabeza!
  A vontade lévanos a realizacións,
  Habilidade, entusiasmo no puño!
  
  E así, medindo por pasos,
  O teu camiño cara á liberdade e á felicidade!
  converterémonos en deuses vermellos,
  Ninguén pode dobrarnos!
  Vedmakova cantou e disparou metralladoras, dispara aos de ollos pechados que xa conseguiran fuxir e deitarse. Pero entón a súa sorte tamén cambiou; varios oficiais xaponeses ao parecer decatáronse do que estaba a suceder e lanzaron varias granadas ao coche blindado. Witcher sentiu o seu corpo tremer. Non obstante, as granadas xaponesas foron fragmentadas e non penetraron na armadura, aparentemente deseñadas para soportar ráfagas de ametralladoras de ata 14 milímetros de calibre.
  Witcher riuse:
  - E despois nunha batalla teimosa, unha bala perdida - un parvo! Irritouse, de súpeto volveuse máis sabia e golpeou o obxectivo con máis frecuencia!
  Nun vehículo blindado de transporte de persoal, as metralladoras son impulsadas por correa. Isto dá unha gran oferta de balas, ademais, ofrécese refrixeración por auga, o que lle permite aumentar a duración do disparo. Polo tanto, o guerreiro sen cerimonia cortou aos xaponeses que lle lanzaban granadas. Pero parece que os outros loitadores notárono. As granadas voaron de novo. Escoitouse un choque. Parece que unha das granadas era pesada, pesaba preto dun quilo e era antitanque. Os xaponeses xa foron subministrados con espazos en branco similares. É débil contra Chevrons e T-34, pero podes penetrar nun coche blindado! A través do lado roto, Witcher estaba chovado de po. A nena xurou:
  - Si, Xapón é pequeno, pero causa grandes problemas!
  O coche blindado comezou a acelerar, e un par de granadas de fragmentación voaron dentro, onde estalaron.
  Os fragmentos atraparon a Witcher, rasgándolle o uniforme. Aínda por riba, o depósito de gasolina avariado incendiouse. A nena volveu maldicir:
  - Non unha máquina - un xeneral! Botaríache unha merda!
  Despois de cortar un par de ducias máis, tiven que saltar da cabina. A nena fixo isto sen que os soldados xaponeses se decataran e arrastrouse. Non estaba preocupado por si mesmo; ela vestía o uniforme do exército da Terra do Sol Nacente. E na escuridade e na choiva non podes distinguir a túa cara. Agora tes que saír da estrada e desaparecer no arbusto.
  A nena arrastrouse bastante rápido e ao mesmo tempo atopouse con cadáveres un par de veces. Ela murmurou contenta:
  - Non está nada mal que lle dea luz ao samurai! Agora só tes que gardalo ti mesmo!
  O guerreiro mergullouse entre os arbustos e, levantándose, comezou a camiñar. Engáñaos, quizais non os pillen. De feito, ela puxo unha loita decente e pensou que a súa fazaña probablemente non se crese, se non, quizais, quen sabe, terían dado outro heroe estrela!
  En xeral, a guerra é algo estraño, matas persoas e non é só normal, senón valor. Como di a Biblia, por certo: "Non matarás!" Non obstante, Deus mandou non só matar, senón exterminar completamente os amalecitas, as súas mulleres, fillos e ata o gando! Aínda que mesmo durante a guerra, o exterminio de civís considérase inmoral e vil.
  Porén, os aliados occidentais bombardearon non só e non tanto obxectivos militares como bombardearon civís. Isto foi en parte debido á pouca precisión dos bombardeiros a gran altitude, o que dificultaba acertar obxectivos puramente militares, pero o principal era a vinganza. Xapón tamén recibiu un impulso dos EUA. Pero non había nada con que responderlles! Simplemente non tiñan avións con tal alcance para chegar aos Yankees!
  Ao parecer, os estadounidenses consideraban suficiente a vinganza por Peru Harbour, ou mellor dito, a elite financeira superior decidiu actuar pragmáticamente e, ao mesmo tempo, puxo fin ao Exército Vermello de Mao. Xapón quedou con Manchuria como trampolín para a guerra contra a URSS, e déuselle man libre contra Mongolia, e o resto foi obra de Chiang Kai Shek! Entón será posible varrer toda China. E que a Terra do Sol Nacente sangre na guerra coa URSS. O máis interesante aquí é probablemente que os xaponeses, despois de derrotar a Rusia, contan con recuperarse de novo con América coa axuda de Alemaña e EE.
  Cada bando pensa que actuaron de forma moi intelixente, sobre todo desde que América e Gran Bretaña conseguiron o control de vastos territorios sen disparar un só tiro. En caso contrario, terían que tardar moito e tedioso en conquistalos, o que levaría polo menos varios anos, pois son illas.
  Vedmakova andou coa esperanza de cruzar a primeira liña. É moi posible meterse na brecha e unirse á súa propia xente. Ou quizais ata facer prisioneiro a un dos samuráis. Ben, está preto das posicións máis avanzadas do exército soviético. En caso contrario, será difícil arrastrar.
  . CAPÍTULO No 5.
  Polo tanto, para a oligarquía mundial: Alemaña e Europa baixo a URSS considérase unha zona de influencia perdida, e mesmo unha ameaza para o fortalecemento do imperio comunista e a maior expansión do bolchevismo. E para Rusia baixo Alemaña, esta é a expansión das súas esferas de influencia e a posibilidade de chupar todo o zume das terras ricas. Pero isto é realmente o que perderon os oligarcas franceses ao perder con Alemaña: tiñan que compartir un pouco con Hitler, pero conservaron a maior parte da riqueza, e incluso se fixo máis doado explotar aos obreiros: os alemáns esmagaron os sindicatos. Que perderon os oligarcas no Báltico? Conta todo o teu capital, e os que non tiveron tempo de escapar, entón a liberdade ou a vida! O exemplo é incrible! Entón, non hai nada sorprendente sobre isto! E se Hitler non fora un antisemita tan ardente, ninguén axudaría á URSS!
  Hai que dicir que unha das razóns polas que Francia rompeu con relativa facilidade foi a porcentaxe significativamente menor de xudeus tanto no conxunto da poboación como na elite financeira. En Polonia, Gran Bretaña, EEUU: foi todo o contrario. Especialmente nos EUA, que, por certo, explica por que os ianquis, a pesar de que non caeu unha soa bomba sobre América, foron aínda máis crueis coa poboación de Alemaña que os británicos!
  Vishu converteuse nun monicreque baixo a Wehrmacht, e os alemáns percorreron París tocando harmónicas. Hitler comezou a preparar unha invasión de Inglaterra, sen molestarse en trasladar a economía a un pé de guerra e utilizar os recursos da Europa conquistada. Isto custoulle caro, igual que a súa falta de vontade para negociar cos ingleses e renunciar ao antisemitismo. Este último, quizais, permitiría ao Führer soltar todas as súas forzas para unha guerra contra a URSS e atacar en maio. É certo que a paz con Gran Bretaña puido empurrar a Stalin a anunciar a mobilización. Sería un sinal de que o inimigo xa está na porta.
  Ou non, nese caso podería ter afectado a posición dos Estados Unidos cara a Xapón. Non provocarían a Terra do Sol Nacente, e o poderoso imperio podería abrir unha segunda fronte! Iso foi o que pasou agora. Só nunha situación aínda peor, cando o exército da URSS está case destruído, aínda non se estableceu a produción de armas e aínda non aprenderon a loitar!
  Este non é o ano corenta e un: as tropas soviéticas gañaron experiencia en combate, aprenderon a loitar e gañar! Entón, agora non teñen medo de tanques pesados e avións con sete puntos de disparo nun só vehículo!
  Un xaponés solitario está preto dunha árbore. Entón, un pequeno maniquí amarelo común.
  Witcher saltou detrás del. Ela levantou a cabeza e despois torceuna... Cando tiras bruscamente o "pote" do inimigo cara arriba, os músculos do pescozo xa non poden proporcionar unha resistencia efectiva e o "pot" enróllase facilmente!
  Ben, que tal un samurai menos! Vedmakova parece alegre e satisfeita, ata mostra os dentes:
  - Xapón nunca nos conquistará! Porque hai un loitador coma min!
  De feito, en toda a historia de Rus, só os mongoles tártaros foron capaces de conquistar! Por que pasou isto e por que a gran nación eslava resultou indefensa é, por suposto, un misterio para máis dunha xeración!
  A razón máis importante é a fragmentación feudal, cando cada quen colleu unha parcela para si: comezaron galiñas e sentáronse nela, gardando a súa herdanza: sen traballo!
  Witcherova sentiu que as botas xaponesas axustadas e incómodas fregábanlle os pés. O piloto decidiu que neste caso non tiña sentido soportar o tormento. Simplemente quitou os zapatos de nariz roma que estaban axustados e presionaba os dedos. Sentín o frescor da miña terra natal cos meus pés descalzos e sentínme moito máis alegre! Ela aumentou o seu ritmo e ata comezou a saltar un pouco!
  O feito de que os rusos estivesen divididos converteuse na maior traxedia dos eslavos. No oeste foron subxugados por Lituania e Polonia, e no leste polos crueis tártaros. O xugo, porén, non durou para sempre: Moscova, unha cidade antes pequena, comezou a medrar e mesmo se converteu nunha especie de pequeno imperio. Ivan Kalita converteuse no coleccionista de terras rusas. Foi o primeiro e non o máis afortunado, pero o máis importante é o primeiro! E como soa na canción bolxevique: é mellor estar morto que segundo!
  Stalin non é ruso, este é o seu principal inconveniente! De aí a desconfianza da nación titular, e as masivas represións inxustificadas! Dálle un reino aos cornos do porco e á cala!
  Chuchmek no trono e Rus no dobre!
  Por exemplo, tanto Tukhachevsky como Egorov eran mariscais moi capaces, que máis se pode dicir sobre o resto dos comandantes reprimidos! Non se pode comparar cun mono con bigote! Por iso nos metemos en problemas!
  Non obstante, como ocorreu realmente que Stalin conseguiu converterse nun gobernante absoluto? Un xeorxiano analfabeto foi feito Deus!
  O pobo ruso debe ser gobernado por un tsar ruso! Por certo, os Romanov case non tiñan sangue ruso e quizais por iso dexeneraron!
  Xapón tamén tiña unha forma de goberno única, onde o shogun era esencialmente máis alto que o emperador e, polo tanto, había algunhas vantaxes, xa que había menos posibilidades de arruinar o imperio por mor do herdeiro dun parvo. Durante séculos, os xaponeses non libraron guerras de conquista, pero loitaron activamente entre eles. Isto tivo certo impacto na mentalidade desta nación. Pero no século XX, a Terra do Sol Nacente conquistou máis terras que Alexandre Magno! Agora tócalle a Rusia. Só que non son tempos zaristas, goberna o gran partido comunista e o sistema económico e político máis avanzado e perfecto do mundo!
  Witcher, con todo, de súpeto meneou a cabeza. Non todo está ben no sistema político e na forma de goberno! Por exemplo, o pobo non elixe o xefe do Estado como consecuencia dunha expresión alternativa de vontade, pero o que pasa... Hai que dicir que non estaba prevista a creación da sede e a dotación de poderes de urxencia a esta. xa sexa pola lei ou pola constitución. E ela persoalmente tiña grandes dúbidas sobre as capacidades do seminarista medio educado! Igual que Beria: un home astuto, pero pouco educado, cunha visión e unha erudición extremadamente estreitas!
  Pero agora a primeira liña está aínda máis preto, os flashes son visibles e o ruxido fíxose aínda máis forte. Pois é hora de buscar un idioma e... Vedmakova notou un destacamento de xaponeses que se arrastraban. Agora tes que sentar coidadosamente na súa cola. Aproximadamente no mesmo estilo que atacou ao Yu-188, un bombardeiro moi rápido, que nin sequera é doado de poñerse ao día cun MiG rápido. Por certo, os desfases en xeral non son especialmente maniobrables e neste sentido non son mellores que os Fokken-Wulfs. Ben, os samuráis achéganse á trincheira, parecen arietes arrastrándose cara a unha poza de petróleo. Hai moitos xaponeses, hai que actuar con coidado aquí... Aquí está o capitán do exército da Terra do Sol Nacente, a súa cara é coma a dunha marmota. Berra algo, axitando vigorosamente os puños e a daga.
  Vedmakova esperou pacientemente a que o samurái se levantase para atacar e golpeouno na parte posterior da cabeza co seu traseiro. Porén, calculou o golpe para que o "xaponés" non morrese de inmediato. E entón disparou unha ráfaga dunha metralleta contra os xaponeses que corrían para atacar. Proorav:
  - A astucia na guerra é como unha vela nun barco, pero só se infla, non ela!
  O neno Oleg e a nena Margarita pelexan en Stalingrado. Estarán nesta cidade coma titáns.
  Oleg Rybachenko ten uns doce anos. E o neno lanza unha granada co pé descalzo.
  Bota aos fascistas e di:
  - Gloria á gran Patria!
  Margarita tamén dá un xiro ben apuntado. Corta os fascistas e canta:
  - ¡Gloria a Stalin e ao sol do comunismo!
  Oleg Rybachenko dispara e engade:
  - Gloria aos heroes!
  A nena dispara e sega aos nazis. Lanza unha granada co pé descalzo e chirri:
  - E gloria á gran Patria durante séculos!
  Así, o neno e a nena realmente diverxiron en serio. Disparan contra os nazis e lanzan granadas.
  O pé descalzo do neno lanza un agasallo asasino. O neno di con furia salvaxe:
  - ¡Estamos atormentando a todos!
  Margarita, disparando e segando ao inimigo, chirriña:
  - E haberá palleira para o demo!
  E a nena, co pé descalzo, bota o agasallo da morte. Un guerreiro así, capaz de derrubar tropas enteiras.
  Un neno e unha nena pelexan en Stalingrado. Son auténticos heroes. E cabaleiros cheos de espírito valente.
  Que pensaba Hitler, que despois do desastre de 1941 os rusos non aprenderon nada?
  A quen lle importa! O Exército Vermello está preparado para enfrontarse aos monstros da serie "E", que digan: E-75 toneladas por noventa e E-100 toneladas por cento corenta. Desde a taiga ata os mares británicos, o Exército Vermello é o máis forte.
  Un neno e unha nena pelexan, para que os nazis se afastan deles coma o cristal dun mazo.
  Os nenos son inmortais e non teñen medo a nada. Que son estes fascistas para eles? Máis coellos para cazar!
  Oleg Rybachenko cantou cun ruxido:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, ti Hitler é unha cabra,
  Por que viñeches a Rusia como burro...
  Recibirás de nós especificamente nun níquel -
  Atoparás o puño dun neno forte!
  E entón un neno musculoso lanza unha granada co pé descalzo. E dous tanques alemáns E-50 e E-75 chocan frontalmente e explotan.
  Oleg Rybachenko di con deleite:
  - Son un loitador súper novo!
  E de novo o rapaz dá unha volta.
  E entón a nena tamén dispara. Golpea con precisión e aplícase con firmeza. E ao mesmo tempo canta:
  - Vou esmagar a todos os fascistas, e recortarei a graxa de Adolf!
  E de novo a moza está en plena emoción pola destrución. Todo se dispara e dispara.
  E unha granada volve voar do pé descalzo. Golpea aos fascistas. Dispárase como alfinetes cando golpea unha pelota.
  Margarita canta:
  - O golpe forte está excepcionalmente ben apuntado,
  O Povetkin máis xenial voa ao ring!
  Oleg Rybachenko, despedido, confirmou facilmente:
  - Povetkin é un exemplar digno e non foxe de fortes opoñentes.
  Despois de que o neno volve lanzar unha granada co pé descalzo e esnaquiza aos fascistas como botellas e adoquíns.
  E por moi intelixente que o fagas, os nazis chocan. Que querían? Non había necesidade de interferir coa URSS.
  Só unha cousa molesta a Oleg Rybachenko. Os Estados Unidos xa se libraron dos alemáns, e Rusia tomará o rap por eles.
  O neno, botando de novo unha granada co pé descalzo, cantou:
  - Non sexas parvo, América.
  Dános Alaska agora...
  Esta é a nosa terra en dúas beiras -
  Non por nada un oso é unha fera feroz!
  E Oleg Rybachenko deu outra vez un estoupido... Segaba aos fascistas. E de novo os dedos espidos do neno apertan a granada e lánzana ao inimigo. Espállano en diferentes direccións.
  O neno ruxe:
  - Gloria a Rusia!
  Margarita volveu lanzar unha granada co pé descalzo e chirriou:
  - Para o tsar Nicolás II!
  O neno corrixiu á nena:
  - Aquí goberna Stalin, non Nicolás II!
  Margarita aceptou:
  - Si Stalin! Quen fixo as paces co caníbal!
  E a nena volveu lanzar un agasallo asasino co pé descalzo.
  Oleg Rybachenko sinalou loxicamente:
  - A URSS necesita un descanso! Aínda que o Terceiro Reich aproveitou mellor!
  E os nenos comezaron a disparar de novo...
  Os alemáns en Stalingrado e no propio Stalingrado recibiron un terrible inferno.
  Pero, de feito, co que viñeron é co que marchan.
  Máis precisamente, morren. A loita é tan sanguenta e santa.
  Oleg Rybachenko realmente pensa durante a batalla que as persoas ás veces son demasiado inxenuas. Ou fan un xenio de Stalin, ou incluso de Lukashenko. Pero para a Bielorrusia do século XXI, facer un culto á personalidade a un agricultor colectivo é bastante arrepiante. É hora de tomar conciencia.
  E elixir un novo líder, novo e progresista. E non demostrar o nivel de intelixencia dun bebé nunha caixa de area.
  Lukashenko caracterízase mellor por esta anécdota:
  Cando todo se encarece en Bielorrusia, cal é o máis barato?
  Promesas do presidente Lukashenko!
  E por que?
  Porque non custan nada!
  É unha vergoña para os bielorrusos que aínda votan por un ditador así. Pero xa é hora de tomar conciencia e demostrar que son os pobos de Europa. Por exemplo, en Rusia, Putin polo menos conseguiu gañarse o respecto ao anexionarse Crimea sen disparar.
  Pero isto débese á súa fenomenal sorte. Putin ten moita sorte. Por exemplo, tivemos a sorte de que durante a visita do primeiro ministro israelí ocorreu un episodio desagradable coa súa muller en Kiev. Si, de novo unha manifestación de sorte fenomenal. Pero tan pouco retorno real! E se o tsar Nicolás tivese unha sorte tan fenomenal? Máis precisamente, conseguiuno; en 1935, Rusia tomara posesión de medio mundo.
  E que segue... O tsar Nicolás programou o seu voo ao espazo o 28 de maio de 1935, xusto no seu aniversario. O primeiro voo na historia da humanidade dunha cosmonauta rusa.
  E neste mundo, mentres a URSS se dedica á supervivencia.
  As batallas en Stalingrado son aproximadamente as mesmas que na historia real de 1942. Só que esta vez o inimigo é moito máis forte. Tanto en cantidade debido ás tropas coloniais como tecnoloxicamente.
  É especialmente difícil nos ceos da Rusia soviética. Os nazis teñen moitos avións a reacción fortes. E dalgún xeito non é tan fácil resistirse.
  Aquí están os pilotos alemáns Albina e Alvina cobrando facturas por si mesmos. Son grandes especialistas neste asunto.
  Como, por exemplo, podemos parar a mozas tan alemás en bikini coas pernas espidas?
  Oleg Rybachenko sente estas nenas.
  Lanza outra granada cos seus dedos espidos. Lanza aos fascistas por todas as direccións e di:
  - Gran corazón de Rusia!
  E o neno terminador dispara de xeito moi agresivo. Cada bala alcanza o obxectivo. E árabes, negros e indios van ao ataque. Xúntase unha multitude enorme.
  O neno xenio co pé descalzo volve lanzar unha granada, choca con dous grandes tanques alemáns e voa:
  A espada samurai está contigo,
  O corazón e a mente son puros...
  Con valentía lidera o ataque -
  O camiño da beleza!
  Margarita, disparando contra o inimigo, disparou contra os nazis cunha bazuca e chirriou:
  - Extraordinaria beleza!
  E a guerreira lanzou cos seus dedos espidos un agasallo da morte moi destrutivo. Opoñentes esmagados. Entón, de novo cos dedos dos seus pés descalzos lanzou de novo unha destrución salvaxe. E chocaron dous tanques fascistas. Mesmo faíscas e fume caían e caían!
  Oleg exclamou:
  - Ben feito, eterna nena!
  Margarita lanzou un novo limón asasino co pé descalzo e chirriou:
  - ¡Somos nenos eternos na Vía Láctea!
  O neno terminador asentiu e continuou a batalla. Todo vai segundo o plan. Máis precisamente, de momento está ben. E os nazis non abrirán paso na súa zona.
  Así que por moito que o intenten os nazis, en realidade só se atragantarán co seu propio sangue.
  E os seus tanques converteranse en chatarra! E a bandeira rusa brillará sobre o planeta!
  Oleg Rybachenko actúa con gran enerxía. Lanza granadas cos pés nus e canta:
  - Sempre teremos alegría,
  Haberá un soño brillante...
  E a beleza virá -
  O alboroto desaparecerá!
  O neno xenio actúa con actividade, que aumenta en proporción á afluencia de alemáns con rabia.
  Margarita actúa como número dous. Pero os pés descalzos da nena están a lanzar granadas cada vez máis activamente.
  E os fascistas caen baixo os seus golpes.
  Oleg Rybachenko tamén dispara... Pero os seus pensamentos corren, volvendo ao presente. Ao que está na realidade.
  De feito, os bielorrusos parecen ter a maior masa cerebral de Europa, pero permítense poñer un colar e tolerar a ditadura do individuo.
  E polo menos o presidente sería unha especie de superhome! E por iso é agricultor colectivo, e mesmo sen pai legal. E permitíndolles empurrarte durante tantos anos.
  E ademais, tamén hai xente estreita que lle vota.
  Si, Oleg Rybachenko mesmo desenvolveu cancionitos.
  Dinme amigos canto tempo
  Votos para o padre Kolya...
  É hora de elixir a Oleg por ti -
  Para conseguir máis cartos!
  Si, claro, son necesarios cambios e canto antes. De feito, o estancamento está cheo de malas consecuencias.
  Ademais, o propio Lukashenko non sabe o que quere. Ás veces ten razón, ás veces é esquerda. Ou vai ao capitalismo, ou ao socialismo. E non ten un equipo normal. E non hai partido nin ideoloxía. Así é o culto a unha personalidade moi mediocre e faladora. Polo menos Stalin e Lenin sabían o que querían! E este ditador? Nin sequera sabe se é de dereitas ou de esquerdas!
  Non, sen ideoloxía e un partido estable, non haberá estabilidade na sociedade.
  E a seguir adiante tamén!
  Stalin, por desgraza, tamén se converteu nun símbolo de terror e destrución, convertendo o comunismo nun bogeyman.
  Non había un goberno óptimo. E baixo Brezhnev había tolemia: como podería ser nomeado xefe da URSS a unha persoa así. E na súa mocidade, Brezhnev non parecía un intelectual, pero na súa vellez caeu na tolemia. E, en xeral, é unha mágoa que o xefe do Estado non puidese encadear dúas palabras sen un papel. Pero deberías ter sido capaz de facelo!
  Oleg Rybachenko lanzou unha dobre granada letal co pé descalzo e cantou:
  - Pero vive como antes,
  Pero vive segundo Brezhnev!
  Son parva, parva, non podo!
  E non deixes ir a tormenta de neve!
  Margarita lanzou o paquete explosivo cos seus dedos espidos. Ela esparexeu aos nazis como mazás sacudidas dunha póla.
  A nena cantou:
  - As maceiras en flor,
  Cancións de Solovyov...
  vou a ti -
  Haberá repeticións!
  A nena sorriu amplamente e abraiante. Os seus dentes son como perlas, brillan moito.
  Si, esta parella loita ben.
  Oleg Rybachenko tomouno e cantou:
  - Os nosos puños con aceiro,
  garras, dentes e colmillos...
  Teñen moitas ganas de loitar de verdade!
  E de novo o neno terminador dispara con moita precisión. E choven gotas sanguentas dos nazis.
  Non, non haberá piedade. Os inimigos sufocaranse.
  Mentres tanto, Natasha e o seu equipo pelexan en Sukhumi.
  Os nazis asaltan a costa. A loita é, por suposto, moi desigual
  Pero nenas. Cando están case espidos, é xenial!
  Natasha lanzou unha granada co pé descalzo, segou unha ducia de fascistas e cantou:
  - O futuro do mundo é noso,
  As nenas somos coma Jedi!
  Zoya tamén lanzou unha granada co pé descalzo. Ela esparexeu aos nazis e chirriu con confianza:
  - Eu son o que pode enterrar a todos na tumba!
  Aurora dispara a continuación. Tamén unha nena que, cando pega, non é un golpe de mosca para nada.
  O demo pelirrojo colleuno e berrou:
  - Son da cor dun raposo, e da maior beleza!
  E de novo collerao descalzo e tirará o don da morte! Esta é realmente a rapaza que necesitas.
  E entón Svetlana volveuse tola! E ela espallará e esmagará a todos, coma se se meteran nela diaños de todo o inferno.
  Si, as nenas de aquí, por suposto, teñen os dentes tan desnudos que poden arrancar calquera mandíbula sen ningún problema.
  E se é necesario, entón media cabeza!
  Natasha dispara ao inimigo e ruxe:
  - Son un guerreiro tan duro que nin un touro me pisa! Romperei a cabeza!
  Zoya confirmou con confianza:
  - Eu tamén romperei os cornos!
  E o pé descalzo da nena lanza unha granada. E chocarán dous tanques nazis.
  E entón Aurora pegarache. E tamén lanzará unha cousa asasina co pé descalzo.
  E ruxirá:
  - ¡Gloria a Stalin, que sexa máis sabio!
  Aurora é verdadeiramente malvada. Como é loitar en dúas frontes? Despois de todo, isto significa suicidio.
  E por que Stalin levou a Rusia a isto?
  A rapaza lanzará de novo o agasallo asasino da morte cos seus dedos espidos e berrando:
  - Gloria ao novo líder!
  Ben, iso é certo! Stalin ata ten a testa baixa. E isto é un sinal de pouca intelixencia.
  Svetlana tírase a si mesma. E lanza unha granada cos pés descalzos. Dispersa aos adversarios. Destrúeos e grita:
  - ¡Gloria aos deuses rusos!
  E de novo o talón espido botará algo moi destrutivo.
  As mozas aquí son de tal calibre que os Krauts non as levarán.
  Catro nenas son unha forza tremenda. E o máis importante, levan só bragas.
  E isto dálles unha habilidade colosal para loitar.
  Natasha está disparando. Os guerreiros africanos, incluso indios e árabes, móvense como unha avalancha.
  Os alemáns utilízanos como carne de canón. Usándoo en batallas sen pena nin pesar. E por suposto, lévanos en números.
  Sukhumi xa foi cortada por terra. E isto é moi malo. Pronto quedarémonos sen munición e teremos que retroceder.
  Pero ata agora as mozas aínda non queren ceder. Soñan coa vitoria. Aínda que as forzas son desiguais. E Moscova está rodeada.
  Isto preocupa a Natasha. Lanza unha granada co pé descalzo. Arranca os inimigos e canta:
  - Se hai capital!
  Zoya tamén lanzou un paquete explosivo co pé descalzo e chirriu:
  - O río ruso non secará!
  E golpeou ao inimigo con todas as armas, un arma caseira sen retroceso, con ferocidade.
  E destruíu un par de tanques...
  Pero os avións de ataque comezan a presionar desde arriba.
  Entón, e se son reactivos?
  Aurora disparou o seu lanzacohetes. Golpea un coche alemán. Fíxoa caer.
  Despois de que a besta pelirroja arrulou:
  - ¡Comunismo sen fronteiras!
  Entón Svetlana comezou a disparar. E segaba os loitadores negros. E despois bota o limón coma un pé descalzo.
  E ruxirá:
  - Gloria aos novos deuses!
  Natasha disparou contra o inimigo e chirriu:
  - Aos deuses rusos!
  E do lanzamento do seu pé descalzo, o avión explota.
  Estas son nenas de Terminator. Se pelexan, ninguén pode controlalos.
  Zoya tamén lanza algo ao inimigo que mata calquera forza. E algo que destrúe ao inimigo. E a guerreira, mostrando os dentes, berra:
  - Avións ao cadaleito!
  E os dedos espidos volven botar o agasallo da morte.
  E entón Aurora lanzará un limón ao inimigo. Collerao e ruxirá:
  - O futuro é noso!
  Svetlana, mostrando os dentes, dixo:
  - Polo comunismo e novos logros!
  E de novo lanzou unha granada co pé descalzo. E matará a todos. Ben, se non todos, algúns seguro.
  Os nazis meteron a man na xerra. E ese é o seu problema. Aquí podes ver a pistola autopropulsada Jagdtiger. Un coche anticuado, pero moi letal. Un neno pioneiro achégase ata ela. E esvara unha mina.
  E a pistola autopropulsada explota trivialmente.
  O neno saca a lingua e canta:
  - Bebamos para a Patria, bebamos para Stalin!
  Imos beber e botar de novo!
  Os pioneiros mataremos a Hitler!
  Os fascistas entenden. Aínda que é difícil para o Exército Vermello. A cidade de Grozny está rodeada polos nazis, pero alí seguen loitando. As nenas tamén están no seu mellor momento aquí.
  Aquí Tamara está loitando. Vai en traxe de baño e descalza. E fai calor e a rapaza é máis áxil deste xeito. A beleza está disparando. Co pé descalzo lanza paquetes explosivos contra os fascistas e canta:
  - Hitler pronto recibirá cravos no seu cadaleito,
  Será coma unha araña ardendo no lume...
  Os demos te atormentarán no inframundo -
  Os que adoraban a Satanás!
  E de novo, un limón moi mortal voa do talón espido da beleza e esnaquiza aos nazis.
  María di cunha risa:
  - As granadas matarán!
  E dálle unhas palmadas a Tamara no ombreiro. Dúas nenas pelexan, e na parte superior hai unha bandeira vermella, chea de balas.
  As nenas están descalzas e case sen roupa, pero non teñen a intención de entregar a cidade soviética.
  María cantou unha alegre canción. E ao mesmo tempo disparou sen piedade e asasina;
   Hai moitas persoas grandes,
  cuxos feitos viven durante séculos, hai moitos grandes nomes, que se chaman inmortais.
  
  Moitos heroes de contos conservaron a melodía das épicas, pero o máis sinxelo de todos os heroes E querido por todos nós é un.
  
  Pasou a súa infancia entre as montañas, observaba o voo dos paxaros, recibiu das montañas como herdanza a beleza das ás de aguia.
  
  O seu nome, cun trono, atravesou o océano e tornouse próximo e familiar para os proletarios de todos os países.
  
  No continente da China, Querido por todos os corazóns, Este nome anuncia Phanzam - a paz, o fin - aos palacios.
  
  Stalin é a bandeira da felicidade, o albor da humanidade! Que o amado Stalin viva moitos, moitos anos!
  As nenas cantaban ben. Verónica e Victoria uníronse a María e a Tamara.
  As catro belezas están rodeadas, pero como pelexan.
  Aquí María lanza unha granada co pé descalzo e derruba un avión de ataque alemán. E a beleza chilla:
  - Gloria á nosa festa!
  Verónica tamén envía un agasallo da morte co pé descalzo, e HE-162 é derrubado. E o guerreiro ruxe:
  - A gloria é máis alta que a gloria!
  . CAPÍTULO No 6
  Victoria, disparando aos opoñentes e disparando, sorrí:
  - Para as futuras extensións do comunismo!
  E catro belezas, case espidas e descalzas, rin.
  Son nenas tan aguias da orde máis alta.
  Mirabela e Anastasia pelexan no ceo. E tamén lavan o cerebro aos fascistas.
  Mirabela tuitea cun sorriso:
  Todo estará ben no mundo,
  Ama a túa terra con paixón!
  E de novo, cos dedos espidos, pola ventá aberta, botaba un limón. E daralle un carallo dos fascistas. Outro coche atropelado cae.
  Este é o truco: tes que acertar así.
  Anastasia di cunha risa:
  - Lenin teríache eloxiado!
  Mirabela derrubou un par de coches alemáns dunha ráfaga, e comentou:
  - ¡Stalin, sen dúbida, tamén!
  Anastasia cortou tres avións nazis e confirmou:
  - Sen dúbida!
  As nenas son moi chulas. E o máis importante fermoso. Teñen calor e ao mesmo tempo frío cálculo.
  Mirabela, derrubando outro avión, comentou:
  - Todo no noso mundo é relativo...
  Anastasia riu e murmurou con rabia:
  - ¡Sen filosofía innecesaria!
  E tamén abriu a fiestra e lanzou unha granada co pé descalzo. Esta vez o ME-262 explotou.
  Mirabela asentiu de acordo.
  -Fixeches xenial!
  Anastasia, mostrando os dentes, engadiu:
  - ¡Fixen o que fixen!
  E os dous guerreiros botaron a rir. E fanse un ollo un ao outro.
  Si, o heroísmo é impresionante.
  No verán de 1946, estalaron feroces batallas pola cidade do Volga. O batallón de francotiradores feminino baixo o mando da capitán Alena Ogurtsova tomou unha posición defensiva nas ruínas da rúa Volodarsky. Mozas con metralladoras e escopetas, atadas con fardos de granadas, agochábanse detrás das ruínas.
  A propia Alena leva unha túnica con manchas sobre o seu corpo espido, pantalóns curtos e descalza. Unha rapaza fermosa e con curvas, con cadeiras fortes, cintura fina e corte de pelo curto. O rostro é moi expresivo, cun queixo masculino e uns ollos azuis anchos. O cabelo castaño volveuse gris polo po, peito alto, aspecto duro. A capitán Alena leva máis de dous anos loitando e a pesar da súa mocidade viu moito. As pernas da nena están cubertas de abrasións e contusións. É máis fácil para unha nena moverse descalza que con botas ásperas e torpes.
  A sola espida percibe a máis mínima vibración do chan, advirte da proximidade dunha mina e a propia nai terra engade resistencia. Os pés da nena, por unha banda, volvéronse ásperos e non teñen medo ao metal quente, nin aos escombros afiados das ruínas, pero, por outra banda, non perderon sensibilidade e flexibilidade, avisando a través do ruxido do movemento de tanques.
  Sweet Alenka sostén unha granada cun paquete explosivo pegado nas súas mans. Tes que arrastrarte ata o formidable tanque alemán Lion, que está salpicando as rúas con metralladoras.
  María arrastra ao seu carón. Tamén descalzas, como todas as mozas do batallón, resultaron levar botas, imitando ao seu comandante. As súas plantas poeirentas vanse afiando mentres a nena se arrastra a catro patas. O pelo amarelo de María é sucio e longo... Lixeiramente rizado. A nena mesma é esvelta, delgada e baixa. Incluso podería ser confundida cunha nena, de ombreiros estreitos e cabeza aparentemente grande.
  Pero María xa experimentou moito. Conseguiu visitar o cativerio fascista, sobrevivindo a crueis torturas, e as minas, de onde, por algún milagre incomprensible, conseguiu escapar. Pero mirando o seu rostro tenro e infantil, nunca poderías dicir que a golpearon nos talóns cunhas varas de goma e lle pasaron unha corrente eléctrica polo corpo.
  María dispara... Un soldado do Terceiro Reich, neste caso árabe, cae morto, botando co fociño area e cascallos.
  Alenka mete un montón de granadas baixo unha pila de lixo. Agora un "León" de noventa toneladas arrastrará aquí e explotará. Os ollos azuis da rapaza brillan como zafiros nun rostro escuro polo bronceado e o po.
  A experiencia suxire que un tanque ben protexido agora cambiará de posición. "Lion" ten 100 mm de blindaxe lateral, e mesmo en ángulo. Trinta e catro non poden penetralo; só os pesados Keveshki teñen a oportunidade. Pero as eirugas son o obxectivo. O principal é privar o coche de mobilidade...
  Anyuta dispara unha ráfaga dunha metralleta... Cae un soldado de nacionalidade descoñecida. Os alemáns, despois de conquistar a maior parte do hemisferio oriental, aprecian o sangue ario e botan á batalla ás tropas coloniais: árabes, africanos, indios, varios asiáticos e europeos. Tamén aumentou o número de polacos, aos que se lles ensinou desde o berce a odiar a Rusia bolxevique. Aquí loitan nacionalistas ucraínos , cosacos do Don, chechenos e todo o kaganato caucásico. Hitler levantou todo un internacional.
  Hai moitos inimigos...
  Anyuta esquiva con habilidade o lume da metralleta. A bala case partiu o talón redondo da rapaza, ennegrecido polo po. O fermoso capitán ata sentiu unha cóxega polo preto que voaba o agasallo de gran calibre. A nena fíxose a sí misma, murmurando:
  "Nin sequera unha bala pode deternos!"
  María volve disparar... Outra rapaza, Alla, é moi pelirroja, de estatura superior á media e musculosa, a pesar das súas escasas racións. Tamén é unha rapaza moi guapa, con cadeiras luxosas, cintura tensa, ombreiros anchos pouco femininos e peitos altos.
  Alla loita só cos seus pantalóns curtos, a súa túnica quedou en anacos e desmoronouse en po e non se fornecen novos uniformes polo Volga. Que Deus nos conceda que traspasemos máis munición e un pouco de comida para as esgotadas tropas soviéticas.
  Entón Alla está case espida, as pernas están rabuñadas, sobre todo os xeonllos. Unha metralla bateu na planta do meu pé dereito, doe e cústalle camiñar.
  Alla pelirroja, poeirenta, case espida, retorce a súa cara bonita pero á vez dura. A nena, disparando, di:
  - ¡O Señor está por riba de nós, Moscova e Stalin!
  E corta aos nazis atacantes, sen ter tempo para retroceder.
  As ruínas e as rúas estreitas dificultan a volta aos ameazadores tanques alemáns. Case duascentas toneladas de "Mauses" non poden pasar en absoluto...
  Como esperaba Anyuta, o "León" conduciu un pouco e topouse cunha morea de lixo. Houbo unha explosión. A eiruga rebentou e un par de rolos danados saíron voando.
  O tanque ferido parou e un proyectil saíu voando do seu canón...
  Retumaba nalgún lugar ao lonxe, desaparecendo en ruínas. Anyuta asubiou coma unha serpe:
  - Este é o meu cálculo! Abriuse unha conta...
  A moza capitán vese obrigada a arrastrarse de novo. Os alemáns e os seus satélites non poden usar a súa superioridade técnica entre os cascallos. Grazas ao teimudo Hitler, as hordas do Terceiro Reich empantanáronse en batallas posicionais nunha cidade bastante grande e ben fortificada.
  María lanza unha granada. Obrigar aos acertados alemáns ou árabes a dar volteretas, dando voltas. A man dun dos loitadores de Hitler está arrincada e colga nela un reloxo inglés cun compás.
  María di cun sorriso:
  - O que che indica o compás é o camiño do inferno!
  E unha fermosa moza sacude un anaco de cerámica pegada do seu tacón poeirento.
  Alla tamén está sacudindo o po do seu peito firme e cheo. Os pezones son case negros pola sucidade e coceira. Intenta lavarte. Unha vez máis tes que enterrarte cando disparan os subfusiles alemáns. E arrastrar polas túas barrigas.
  O batallón de nenas mantén a súa posición, aínda que hai bombardeos. E estouran proxectís pesados, e caen bombas do ceo... Pero nada romperá a coraxe das heroínas soviéticas.
  Anyuta ve á Pantera arrastrándose. Ben, este tanque xa non dá tanto medo.
  Podes golpeala ao lado. A nena espirrou e cuspir o po que lle caía na súa graciosa boca. Colleu unha granada na man, pesada cun paquete explosivo. Debes pasar desapercibido. Pero hai moito fume arredor.
  Anyuta comezou a arrastrarse cara arriba, apoiándose no sumidoiro cos seus cóbados e dedos espidos. Semellaba un gato que acechaba a un rato. A rapaza recordou a guerra daquel terrible verán de corenta e un, cando a Wehrmacht invadiu con aleivosía as vastas extensións da URSS. A nena, case a nena, tiña medo? Ao principio si, pero despois te acostumas. E xa percibes as constantes explosións de cunchas como un ruído común.
  E agora estoupou moi preto. A nena dá unha palmada no estómago. Desde arriba, os fragmentos pasan voando coma unha bandada de abellas salvaxes. Anyuta susurra cos beizos rachados:
  - En nome da xustiza, Señor!
  A nena acelera o seu gateo e lanza unha granada cun paquete explosivo adxunto á carreira. O agasallo voa nun arco. Hai unha explosión e a armadura lateral máis delgada da Pantera cede. O tanque alemán comeza a arder e o kit de combate detona.
  Anyuta susurra cun sorriso:
  - Grazas, Xesús Todopoderoso! Confío só en ti! Rezo a ti só!
  A pantera é destruída. O tronco longo arrincado está enterrado entre os cascallos. A armadura frontal, separada da armadura lateral, aseméllase a unha primicia.
  Anyuta, cuxos ollos brillan como cornflowers na súa cara marrón polo po e o bronceado, di:
  - Cantas máis carballos teña o inimigo, máis forte será a nosa defensa!
  Alla é moi sexy coas súas bragas negras e o corpo espido, poeirento e forte. A rapaza é moi intelixente. Pode lanzar anacos de vidro cos seus dedos espidos.
  Agora lanzou un obxecto afiado co seu pé gracioso cuberto cunha capa de po. E apuñalou directamente na gorxa do fascista. A fermosa Alla balbuxou:
  - E eu son un símbolo sexual, e un símbolo da morte!
  Entón a nena gateou de novo, disparando. Anyuta tamén disparou.
  O fermoso capitán, despois de cortar ao fascista, tuiteou:
  - A vida é unha cadea, e as pequenas cousas son os elos...
  María disparou, cortou a cabeza de Fritz e engadiu:
  - É imposible non darlle importancia á ligazón!
  Anyuta, de novo disparando con precisión, gritou:
  - Pero non te podes deter en pequenas cousas...
  María engadiu como disparando:
  - Se non, a cadea envolverache!
  Outra rapaza, Matryona, tamén moi fermosa, xunto coa pioneira Seryozhka, preparou unha mina no fío. Os dous empurrárono... Un moco insidioso entrou na eiruga Tiger-2. E como estalará esta máquina alemá de canón longo.
  O rapaz loiro Sergei exclamou:
  - A nosa Rusia, unha paraxá para ti!
  E case non tivo tempo de saltar lonxe, brillando os seus tacóns negros e derrubados, dende o tellado que caía.
  Matryona acariñou o pescozo do neno e dixo:
  -Es moi intelixente!
  A pioneira dirixiuse á fronte e uniuse ao batallón de mulleres. O neno mesmo é moi inventivo. Por exemplo, fixo avións para derribar avións de ataque fascista. Cando os Focke-Wulfs, ou TA-152, soben, escóitase un ruxido incriblemente enxordecedor.
  Os alemáns golpean co acompañamento dunha sinfonía de Wagner. Unha melodía tan maxestosa.
  Matryona di con molestia:
  - ¡Seguen intentando asustarnos!
  O neno pioneiro cantou con patetismo:
  - O guerreiro ruso non ten medo á morte,
  A morte baixo o ceo estrelado non nos levará!
  El vai loitar duro pola santa Rus',
  Carguei a poderosa ametralladora!
  Matryona, unha rapaza alta e musculosa, con cadeiras e ombreiros anchos, é unha típica muller campesiña. Durante as batallas as roupas estaban feitas en farrapos, as fortes pernas estaban espidas, o cabelo estaba trenzado en dúas trenzas e estaba moi poeirento.
  Seryozhka só ten once anos, delgado pola desnutrición, un neno rabuñado e sucio, só con pantalóns curtos. O cabelo naturalmente branco do neno púxose gris, e as súas costelas son visibles a través da súa pel fina, bronceada e sucia. As miñas pernas estaban terriblemente rotas e cubertas de queimaduras, hematomas e burbullas. É certo que o destino protexeu ao neno de feridas graves.
  En comparación con el, Matryona parece grande e gorda, aínda que a nena non é nada gorda, pero con carne forte e adestrada nos ósos. Ademais, a fame non parecía afectar en absoluto á súa corpulenta e grande figura.
  Unha nena dispara un pesado rifle antitanque. Non podes penetrar frontalmente nos vehículos alemáns, pero hai unha posibilidade de golpear as vías.
  E o forte "Lev", despois de recibir un explosivo pesado no chasis, comezou a botar fume como un fumador.
  Seryozhka cantou con sarcasmo:
  - Fedor Fritz, sen pensalo, acendeu un cigarro na entrada! El, por suposto, meteuse en grandes problemas!
  Matryona, mostrando as súas pantorrillas musculosas e bronceadas, bailou claqué cos seus fermosos pés espidos. A nena cantou:
  - Os rostros dos santos rusos brillan dende a icona... Deus non mate polo menos mil Krauts! E se alguén zumba máis que os fascistas, ninguén, créame, vos xulgará por iso!
  Despois volveu cargar o rifle antitanque e disparou de novo. O transportista alemán soltou de novo unha corrente de fume.
  O batallón de mozas causou importantes danos aos Krauts. Pero el mesmo sufriu perdas. Unha nena quedou á metade e a súa cara púxose tan pálida, a pesar do po.
  A maior parte de Stalingrado xa foi capturada polos nazis, pero o que queda da cidade non quere ceder e renderse.
  Anyuta, pola súa banda, está tentando atravesar o Tigre. Un potente coche alemán foi alcanzado no costado por unha granada, pero non cedeu. Dáse a volta para disparar o canón. A nena ten que enterrar-se no chan e en cascallos para que o agasallo liberado non sexa esmagado pola onda expansiva.
  Anyuta susurra en voz baixa:
  - Mamá, papá, síntoo!
  María lanzou unha granada ao Tigre, que estoupou na súa fronte. A nena asubiou:
  - Sobre o feito de que a luz é o ensino no inverno na primavera... Repito sen excepción que Hitler é un cabrón pestilente!
  Alla, rompendo a puntería dos fascistas e asperxándoos cunha ráfaga de lume, murmurou:
  - No cadaleito, vin agora o Führer! E deulle unha patada ao desgraciado xusto no ollo!
  A moza pelirroja en realidade lanzou unha granada ao tanque cos seus dedos espidos. Golpeou o canón... Seguiuse unha explosión e o canón do Tigre quedou deformado.
  O alemán covarde colleuno e retrocedeu.
  Anyuta chorou polas súas fosas nasais:
  - O noso non cederá ao teu!
  María reduciu o salario de Hitler cunha bala e cantou:
  - Pero o vilán non está de broma! Mans, pés, está retorcendo cordas rusas! Afunde os dentes no mesmo corazón... ¡Bebe a Patria ata a escoria!
  Anyuta riu e ladrou:
  - O Führer está berrando salvaxemente, esforzándose!
  María disparou e engadiu:
  - Pois a morte sopros e sorrisas!
  Agora apareceu un "Shtumrtiger" aínda máis perigoso. Destrúe edificios e búnkers enteiros. Ademais, non se achega ás posicións das tropas soviéticas. O coche está cuberto por metralladores alemáns.
  Anyuta ve que é imposible achegarse ás posicións de Kraut. Pero hai Focke-Wulfs no ceo. Un destes vehículos voa máis preto das posicións soviéticas. As nenas abren fogo contra ela.
  Alla lanza unha granada e di furioso:
  - Na morte profunda non hai perdón!
  Despois de que a nena dispara unha ráfaga dunha metralleta. Retrocede rapidamente. Achégase rapidamente un tanque alemán "Panther"-2 relativamente novo cunha pequena torreta e unha silueta máis baixa.
  Varias mozas lanzan granadas a un coche alemán. Ela, despois de recibir os agasallos, conxélase e non pode dar a volta.
  Alla asubiou e asubiou:
  - Este é un novo ataque! ¡Destrozarémoslle as mandíbulas!
  Panther 2 gruñou e disparou a súa arma máis poderosa.
  A columna de lume dividiu o aire e quentou e electrificou instantáneamente a atmosfera.
  Alla riu, as cunchas voaron por diante da nena semiespida. A pelirroja desvergoñada sacudiu as cadeiras e escribiu:
  - E Newton derrotou aos seus inimigos, botou o xugo do trono! Decretou a súa lei de Newton aos Fritz!
  Stalingrado estaba completamente envuelto en lumes, cando as linguas de lume parecían lamber o ceo e crepitaban faíscas roxas, laranxas e escarlatas! E cada chispa é coma unha pantasma que escapa dun castelo infernal.
  Anyuta, despois de derrubar un loitador alemán, brillou os seus ollos azuis e cantou:
  - Por que choras, estúpida vella? Créeme, só é unha persoa tola que chora por ti!
  María coreou mentres disparaba contra os nazis:
  - Que bonito é deitarse na herba e darlle na cabeza aos Krauts! Dálle un cataplasma ao Führer e dispara balas dunha metralleta!
  A nena riu desaforada e rodou dende o estómago ata as costas. Fixen unha bicicleta con pernas. Voou unha granada. O Focke-Wulf voador recibiu metralla debaixo do seu ventre e rapidamente elevouse máis alto. Ao parecer, fragmentos cortantes ferírono. A criatura fascista incendiouse e comezou a perder anacos das súas ás rotas.
  Anyuta, vendo como Focke ía perdendo altura, graznou:
  - Este é un semáforo! Hai unha machada colgada a bordo!
  O avión alemán explotou, esparexendo restos por todos os recunchos máis afastados do ceo. E onde foi o as fascista? Fixo a miña última volta. O verdugo foi á ruína, non o piloto!
  María espirrou, dispersando o po e dixo:
  - Ser ou non ser? Non é unha pregunta!
  Alla volveu botar un anaco de cristal co seu pé, de xeito que golpeou o Fritz no ollo e saíu pola parte de atrás da cabeza:
  - Son unha armada de tanques! E necesitas tratamento!
  Os alemáns e os seus satélites intentaron avanzar, lanzando granadas diante deles. Tales tácticas non funcionaron contra as nenas. Entón, Seryozhka despregou a catapulta e como respondeu ao inimigo.
  O neno pioneiro ruxiu:
  - ¡Papá Noel destrozando as mandíbulas de Hitler!
  A carga da catapulta, atravesando a multitude de fascistas, fixo que se voasen e, ao mesmo tempo, virasen no aire. Os Fritzes caeron e foron esnaquizados contra os cascallos dos muros.
  O tanque Tiger-2, perdendo o equilibrio, chocou co Lion. Eh, Leva, onde está o teu nome formidable?
  Anyuta sorriu e respondeu:
  - Ben, Seryozhka é xenial!
  O neno ladrou agresivamente:
  - O pioneiro sempre está listo!
  A moza capitán comezou a cravar de novo. E Matryona fixo cóxegas no pé estreito de Seryozhka, que duro é! Non é de estrañar que o neno non teña medo de correr polos lumes.
  María cantou e dixo:
  - A mocidade é boa - a vellez é mala!
  Alla, esta alegre pelirroja, aceptou:
  - Non hai nada peor que a vellez! Este é realmente o estado máis noxento de todos!
  E a nena fixo un salto. Imaxinou por un momento avoas noxentas. Non, non podes comparar unha vella cunha nena. E que beleza hai nos corpos esveltos.
  Alla colleuno e cantou:
  - Ano tras ano flúe coma unha caravana,
  Unha vella moe henna nun morteiro...
  E que pasa coa miña figura esvelta?
  Non entendo como desapareceu a miña mocidade!
  Anyuta brillou cos ollos, derrubou ao alemán cun golpe na ingle e comentou:
  - Non! Aínda así, hai tal encanto na guerra: permanecer sempre novo! Sempre borracho!
  Matryona puxo unha nova carga na catapulta. Isto é algo así como un bo morteiro. A nena asubiou:
  - Non pases, pero pasa!
  Seryozhka barallo coa súa perna fina pero áxil e ladrou:
  - Cara de Fritsam!
  E a granada, xunto co paquete de explosión, voou a toda velocidade cara ás posicións nazis.
  Si, non se lles deu Stalingrado. O asalto leva tres meses desde finais de xuño, pero a cidade non foi capturada. Os nazis acadaron éxitos noutros sectores da fronte, pero neste non.
  Anyuta disparou unha pistola e rosmou:
  - Todo é imposible, pasa posible... Non hai que complicar moito o universo!
  E golpeou o depósito de gasolina da motocicleta. O coche explotou e uns torbellinos de lume iluminaron a paisaxe afumada. E o alemán foi destrozado por unha pata ardente.
  A moza capitán gritou:
  - Encántame matar o mal! E este é o máximo ben!
  María golpeou aos alemáns cunha ráfaga de lume e asubío:
  - Imos xogar ao porco espín!
  Alla abriu fogo, con máis precisión. Varios negros quedaron tirados sobre os cascallos cubertos de lanzas:
  -Mata o inimigo! - murmurou a nena.
  María cantaba brincadeira:
  - Despois de pintar a Hitler con batom, Mainstein con laca para o cabelo, arrastrareite ao cautiverio da princesa, o teu fiel can te roerá!
  Anyuta, disparando, asubiou:
  - Aforquémonos esta noite, Adolf... Deixa de andar! Veña pola noite, voa coma un xerfalte, para que poidas vencer con forza aos nazis!
  María dixo con rabia, tirando o casco da cabeza do asalto:
  - Podemos! E imos!
  As nenas do batallón Lenin detiveron o avance do exército estranxeiro. O Fritz avanzou, literalmente ensuciando o espazo de cadáveres. O tanque Lion, no que se depositaban as esperanzas, tampouco axudou. Aquí tes unha modificación do vehículo cun canón de 150 mm.
  Alla derriba unha pedra pegada ao seu pezo espido. A nena ten os peitos tan fermosos e cheos. A nena lanza unha granada co pé. A perna é máis forte que o brazo, e o lanzamento viaxa máis lonxe.
  "Lion" recibiu un oco na pista e parou. Tiro da súa poderosa boca. Un choque e un colapso.
  Alla, cuspindo, di:
  - Un guerreiro ruso non xeme de dor!
  E outra vez a nena dispara. E faino con gran precisión. O fascista que se inclina para fóra da torre retrocede.
  Unha rapaza pelirroja e case espida di:
  - É en balde que o inimigo cre que conseguiu romper os rusos! O que sexa valente atacará na batalla, venceremos ferozmente aos nosos inimigos!
  E Alla desenrola os músculos abdominais, que ten moi definidos.
  Ai, que bonitas son as nenas! Realmente non quero que ningún deles morra.
  Ekaterina pasou por alí... Unha rapaza moi fermosa, de pelo branco e mullido. Dalgunha maneira consegue untalos con algún tipo de poción para que non se ensucien.
  A rapaza é moi fermosa, coa figura de Venus, só máis tonificada e esculpida. Leva só un suxeitador e unhas bragas. Todo o demais xa foi destrozado. Pero que graciosas son as pernas! Esta non é unha nena, senón un selo de perfección, unha coroa de beleza.
  Ela móvese dun xeito especial, coma un esquío. E os pés descalzos só parpadean e os tacóns seguen sorprendentemente limpos. Catalina dispara, e o fascista ten unha úlcera no peito.
  A nena di:
  - A lealdade á Patria é a palabra máis alta!
  Alla comentou cunha risa:
  - Quítache o suxeitador e quédate nas túas bragas coma min!
  Catherine meneou a cabeza negativamente:
  - Isto non é apropiado!
  Alla sacudiu as cadeiras, disparou con precisión e cantou:
  - Dalgún xeito, os membros do Komsomol volvéronse inusuales! Andar así co peito descuberto é moi indecente!
  Catherine riu e comentou:
  - Por que alegrar aos Krauts mirando a nosa beleza!
  Alla respondeu decididamente:
  - A nosa beleza é mortal!
  Katya riu e disparou contra o TA-200. O coche dos nazis incendiouse. E a fermosa loira espetou:
  - Morte ao mal!
  Alla riu:
  - E a vida é boa!
  Catalina, ao ver que o alemán estaba a caer, rosmou:
  - Este é o valor máis alto! Non pensedes, fascistas, que gañastes!
  Como cantará Alá:
  - A vitoria agarda! A vitoria agarda... Aos que queiran romper os grilletes! A vitoria agarda! A vitoria agarda! Seremos quen de vencer aos nazis!
  Unha rapaza fermosa, e os seus peitos espidos están tremendo. É bo co torso espido na calor, que se intensifica co lume.
  Anyuta agora parecía moito máis decidida. Ela disparou contra os Krauts cunha metralleta e ladrou:
  - Vou te castrar!
  E de feito, os nazis recibiron agasallos e cadaleitos mortais! E a nena mostroulles a idea, imos construír dedos descalzos. E ela asubiou coma un ruiseñor ladrón. E a través dos dedos das extremidades inferiores.
  A moza capitán é moi intelixente. E chispeante. E para nada cruel. Tamén ela ás veces sente pena polos soldados inimigos, que poden ter fillos que chorarán polos seus pais asasinados.
  Anyuta, porén, afasta tales pensamentos de si mesma, danlle ganas de chorar. Pero non foron os rusos os que acudiron aos alemáns para roubar e matar. Non, estes son os alemáns e todo un grupo agresivo de estranxeiros de todo o mundo irrompeu nos espazos rusos.
  Anyuta fíxose un percorrido e disparou contra o Fritz, que intentaba achegarse tranquilamente ás posicións rusas... O seu ollo e o seu cerebro, noqueados por unha bala, saíronlle.
  A moza capitán sorriu e dixo con enxeño:
  - Directamente ollo a ollo, cabeza a cabeza!
  Anyuta disparou con precisión e golpeou unha motocicleta cun sidecar. O coche comezou a rasgar, e a metralleta voou e deuse varias veces. Entón o seu fociño atravesou os cascallos.
  A nena fregou a súa sola espida e poeirenta sobre os cascallos. E volveu apuntar. O seu rostro alegre e novo sorriu satisfeito. A nena cantou:
  "Non", dixemos aos fascistas, o noso pobo non tolerará que o pan perfumado ruso se chame "brod!"
  María fixo un tiro moi preciso, que prendeu lume ao Focke-Wulf, e berrou:
  Para un canalla, por suposto, a elección é clara,
  Está listo para traizoar a Rus por dólares...
  Pero o ruso é tan marabilloso...
  Estou preparado para dar a miña vida pola miña Patria!
  A nena fixo unha voltereta e mostrou aos nazis unha galleta, e xirou, e as balas non alcanzaron a beleza.
  Apareceu Alla, esta fermosura, case espida, e sucia coma un demo, lanzou unha granada coas dúas pernas á vez. E ela comprobou:
  - O que teño é... ¡Ao Fritz no lado agudo!
  Matryona corrixiu a Alla:
  - Afiado, para o lado, non para o lado afiado!
  A nena riu e sacudiu os seus peitos de sandía, e lanzou unha granada usando unha granada cun paquete explosivo. "Tiger" foi golpeado no barril, e esta obra de arte torta esquivouse.
  Despois do cal a criatura de Hitler retirouse. Comezou a arrastrarse coma unha tartaruga atrapada nun lume.
  Anyuta cantou, chiscando alegremente:
  - E o Tigre retrocede e os alemáns escóndense!
  O batallón de mozas manobrou baixo ataques aéreos e armas pesadas. Entón os lanzacohetes golpearon, romperon, os acantilados quentes subiron ao ceo. E as pedras arderon. Afortunadamente, ningunha das nenas morreu, pero os homes foron para o outro mundo - que non están tan arrepentidos! E as almas voan - algunhas para o ceo, e outras para o inferno! Onde os diaños con forcos xa agardan aos que non creron en Xesús.
  Alla, o máis sexy dos guerreiros, está furioso: poden os nazis, co seu Sturmtiger, disparar contra as posicións das tropas soviéticas e matar aos guerreiros vermellos?
  . CAPÍTULO No 7
  E a nena colleu unha granada cos pés nus e xirou en fervenzas de volteretas. E xiraba cada vez máis rápido. E entón, con todas as súas forzas, botou o agasallo da morte ao amplo canón do Sturmtiger. As pernas espidas e bronceadas da beleza brillaron e unha granada voou cara ao ancho canón. E o poderoso coche primeiro atragou e despois explotou. Os dous "Tigres Reais" que estaban aos lados do "Sturmtiger" foron arroxados e espallados en diferentes direccións. Arrancáronlles os rolos, e caeron, voando coma o colar roto da raíña.
  A onda expansiva botou a Alla arriba, e a nena voou boca abaixo. E ela deu a volta, abalanzouna e lanzouse. Pero a beleza aínda aterrou, escombros afiados e pedras esmagadas escavaron nas súas plantas espidas. A nena doría, e mesmo a través do seu pé calloso, unha punta afiada atravesaba.
  Pero Alla atopou a forza para erguerse e berrar:
  - Vos fascistas quedaredes en cinzas!
  Anyuta e as outras nenas foron arroxadas pola onda expansiva e ata lixeiramente esmagadas. Pero nin un dos fermosos guerreiros morreu. As nenas atopáronse con furacáns e lume ben apuntado. Reprimindo os nazis e outros insectos agresivos que asedian a URSS.
  María cantou con moito entusiasmo:
  - E cando a trompeta do Señor nos toque á batalla, seremos amigos xuntos do Komsomol! E por vontade de Xehová estarei na convocatoria celestial!
  Alla, sacudindo o po das súas plantas ensanguentadas e rotas, cantou:
  - Lenin, festa, Komsomol! ¡Estamos enviando o Führer ao manicomio!
  As nenas comezaron a rir enxordecedamente, e Seryozhka dixo con alarma e molestia:
  - E a miña catapulta non é tan precisa - como estas pernas espidas e fortes de Alla!
  Matryona, flexionando os músculos do brazo, dixo:
  - Iso está ben! Darás outra cousa. Algo máis chulo!
  Witchakova volveu da primeira liña e recibiu unha chamada urxente a Vladivostok. Tras sufrir enormes perdas e case rodear Khabarovsk (a comunicación con esta cidade mantívose a través do Amur), os xaponeses detiveron as súas tropas para reagruparse e repoñerse. Polo menos cen millóns de Xapón con outros setenta millóns de Manchuria e Tailandia poderían transferir infantería en abundancia. En certo sentido, é máis doado loitar coa URSS que con EE. UU., xa que unha batalla con este último require moitos barcos caros e de ningún xeito avións baratos. Pero a infantería con rifles lixeiros e baratos e metralladoras copiadas dos Schmeisters pódese subministrar en grandes cantidades. Todo neno xaponés a partir dos sete anos sabe montar e desmontar unha metralleta! Pero, por suposto, leva tempo transferir tropas da illa ao continente. E despois de recibir reforzos, afonda de novo no territorio soviético.
  Despois de recibir a chamada, Witcherova esperaba que finalmente recibiría un novo loitador e loitara no ceo. A moza foi levada a Vladivostok nun Emka. O piloto sentíase como un terminador. O compañeiro de viaxe resultou ser un vello canoso, a pesar da súa avanzada idade, que só levaba raias de sarxento.
  El afirmou con jactancia:
  - Ai, mozos! Sabes que eu loitei cos xaponeses na época do tsarismo?
  Witcher preguntou dubitativo:
  - De verdade? Ou quizais tamén recibiches unha cruz?
  O avó, axitando a barba gris, xurou:
  - Non hai cruz, nin medallas! Así que loitou como privado durante un ano e tres meses! Que opinas, todo o mundo pode recibir títulos e medallas? Sobre todo baixo o tsar, cando os privados non eran moi favorecidos!
  Witcher aceptou:
  - ¡Si, baixo o tsar había desigualdade de clases! Pero son tempos diferentes. Por certo, como che gustan os xaponeses! Quero dicir, era forte o inimigo?
  O vello respondeu, escindilando os seus dentes de ferro:
  - Non débil, aínda que se o noso mando fose máis intelixente, non renunciarían a Port Arthur e Manchuria! Non son un inimigo tan forte.
  Emka conduciu lentamente, a estrada foi danada por bombas e artillería. Poderiamos falar.
  Witcher preguntou un pouco máis tranquilamente:
  - Os nosos eran máis fortes?
  O vello con rapidez, coma se fose un xoguete de vento, asentiu un par de veces:
  - En certo sentido, si! Por exemplo, os xaponeses teñen vinte veces máis campos de tiro que nós. Antes de ser enviado á fronte, só participei en tres campos de tiro. E despois cinco tiros cada un. Porén, nun tiroteo, non podemos dicir que fomos peores que os xaponeses. E iso a pesar de que ían con uniformes caqui, e nós con abrigo branco. Por suposto, despois de que adquirimos algunha experiencia militar. Os xaponeses teñen moita menos capacidade en asuntos militares que nós, a pesar da súa formación máis longa. Pero os seus rifles golpearon con moita máis precisión que o noso club de Mostina.
  Vedmakova aceptou sen reservas:
  - Si, claro! Tes razón niso! Os xaponeses, como os alemáns, prestan demasiada atención ao adestramento de simulacros.
  O vello meneou coa cabeza:
  - Viceversa! Moito menos que o que temos no exército tsarista! Pois ben, se xa antes da Primeira Guerra Mundial comezaban a adestrar mellor aos soldados, e polo menos cambiaban de uniforme, entón... Non é un exército, senón un completo xogo de marcha!
  Witcherova comentou, non sen malicia:
  - ¡Antes da guerra tamén nos prestabamos moita atención á marcha en desfiles! Ao parecer, o intelixente aprende dos erros alleos, o tolo aprende dos seus, quen non aprende nada, quen?
  O avó comentou:
  - A formación é un negocio rendible! Pero cos suministros, xeralmente tivemos un bloqueo completo. Sen armas, sen cartuchos! Moitas veces pasaban fame, os soldados estaban enfermos - ¡non había medicina! Morreron máis persoas por tifus e outras abominacións que por balas xaponesas. Foi unha guerra tan mala. Kuropatkin é un idiota! Sen manobras de flanqueo, sen camuflaxe, lanzou directamente a xente ás trincheiras baixo as metralladoras. Usábanos como carne de canón. Rematou todo moi mal, en derrota. Como se di, apenas arrastrei os pés. É certo, podo estar moi orgulloso de que escapei do cativerio! ¡Como feridas tamén!
  A rapaza, curiosa, preguntou:
  - E os propios xaponeses fixéronse mellores ou peores! En canto ás súas calidades de loita.
  O vello acendeu primeiro un cigarro enrolado e só entón respondeu:
  - É difícil xulgalo obxectivamente. Os exércitos cambiaron, apareceron tanques, avións e metralletas. En termos de progreso, os barcos non cambiaron tanto, nin os canóns. Pero a estupidez do mando seguía sendo a mesma, así que arruina o ataque a Vladivostok!
  The Witcher brillou os seus ollos verdes:
  - Non hai escusa para iso!
  O vello aceptou:
  - E non pode ser! Despois de todo, sabían que o inimigo estaba a preparar un truco sucio, e non había forma de reaccionar ante el! Como se me tivesen montado. Pero a tregua co Pindo é unha clara mostra de que está a piques de seguir un forte golpe.
  Witcher riuse:
  - Con Pindos?
  O avó confirmou:
  - Si, así chaman agora América e Gran Bretaña! O nome provén da palabra "roubar", é dicir, roubar. E estes son países parasitarios, países ladróns que chupan o sangue dos que son máis estúpidos e débiles!
  O piloto asentiu coa cabeza vermella:
  - Aquí estou de acordo!
  O vello insistiu:
  - De acordo en que o noso mando son idiotas, e ata traidores! Así montamos a nosa flota, peor que o Pindo!
  Witcher obxectou:
  "Quizais non pensaban que os xaponeses atacasen tan rápido". En xeral, o Extremo Oriente era un lugar de descanso, e aquí instaláronse covardes e preguiceiros. Despois de todo, no exército non hai que traballar duro como un traballador ou un colectivo da retagarda, senón que recibe boas racións e un soldo. Por outra banda, non arrisca a súa vida mentres serve no Extremo Oriente. Si, un paraíso para vagos e covardes.
  O vello obxectou:
  "Os soldados e os oficiais non loitan tan mal". Aquí está Khabarovsk, aínda non se renderon.
  Witcher aceptou:
  - Guerreiro ruso, guerreiro especial! Pero como dixo Brusilov: os nosos soldados son excelentes, os nosos oficiais son bos, os nosos xenerais son mediocres e o tsar é completamente malo!
  O avó gruñiu disgustado:
  - Se o noso comandante non fose Kuropatkin, senón Brusilov: gañariamos! Ai, foi sobrescrito! Hai que dicir que baixo o tsar, os xenerais rusos fixéronse máis pequenos: baixo Suvorov había toda unha galaxia de comandantes destacados! Porén, Stalin é un xeorxiano, e como din, xeorxianos...
  O avó interrompeu a Witcher:
  - Coidado con este tipo de declaracións! Así podes entrar nun departamento especial! Porén, para min Stalin non é un xenio! E, por exemplo, o golpe de liña perdido en febreiro confírmao! Por certo, oín que o 1 de maio, a defensa aérea soviética en Moscova resultou indefensa e moitos miles de cidadáns soviéticos morreron.
  O vello comentou:
  - Grazas a Estados Unidos e Gran Bretaña! Déronlle á Wehrmacht novos avións! Ademais, escoitei que houbo sabotaxe masiva, polo que os yaks desmoronáronse no aire. Ademais, é o novo Yaks!
  Witcher asentiu coa cabeza:
  - Oín falar del! Realmente vergonzoso! Pero espero que os culpables sexan castigados e se corrixa o problema!
  O avó asentiu e de súpeto dixo:
  - O principal problema está nas nosas cabezas! Unha especie de mentalidade soviética! Un intento de converter unha persoa nun engranaxe, nun escravo común!
  Witcher non discutiu. Ela quedou en silencio, mirando fóra da fiestra. Agora a ameaza de derrota da URSS fíxose moito máis tanxible. Descubriuse que nin sequera Moscova está protexida dos ataques aéreos. Polo menos non ten protección suficiente para soportar un ataque aéreo masivo!
  Ben, a guerra está pasando a unha etapa un pouco diferente... É certo, nas batallas de Stalingrado, os alemáns tamén tiveron a supremacía aérea, pero non trouxo a vitoria desexada! Non obstante, os Krauts tiñan unha vantaxe que non era tan esmagadora! Despois de todo, novos avións soviéticos chegaban regularmente á fronte! Pero hai que dicir que o nivel de adestramento de combate entre os pilotos era moi baixo. A maioría dos novatos non tiñan máis de 8 horas de experiencia de voo. Isto é un gran inconveniente, especialmente porque os alemáns adoitan ter ata 250 horas. Non obstante, despois de Stalingrado, os alemáns reduciron o programa a 150, pero agora o abastecemento de combustible fíxose moito máis sinxelo. Non obstante, a aparición dun gran número de novos avións tamén creará un problema para os Krauts.
  Por certo, informouse de que varios cidadáns estadounidenses foron capturados entre os pilotos dos bombardeiros derrubados. Este último non foi para nada unha sorpresa! A Luftwaffe non ten pilotos suficientes para os novos bombardeiros, así que atoparon voluntarios!
  Pregúntome como responderá o mando soviético a isto? Despois de todo, non hai nada para chegar a Berlín? Os bombardeiros estratéxicos de longo alcance non se desenvolveron na URSS, con excepción do P-8. O último avión, cunha velocidade de algo máis de 400 quilómetros por hora e creado en 1936, está claramente desfasado. Ademais, ao atacar Berlín, moverase sen escolta aérea, e os alemáns poden interceptala cos seus avións. Despois, xa teñen moi bos radares que rexistrarán o movemento da masa voadora cara a Berlín. Si, e leva tempo producir o suficiente destas máquinas para atacar Alemaña. Os alemáns non son unha nación débil e adoran a tecnoloxía! Eles mesmos son probablemente a nación máis disciplinada e altamente organizada de Europa ou mesmo do mundo! É moi difícil gañar só, e tamén cun Xapón débil na segunda fronte.
  O mellor que se pode facer nesta situación é tentar abrir unha brecha entre os Aliados e Alemaña. Pero como facelo? Beria xa lle indicara que fixera algo semellante usando un destrutor recibido dos americanos. Podería ser unha boa provocación, pero Anna non tivo tempo.
  Parece que non ten a culpa: e se non é o destino, pero un regusto desagradable aínda a roe. ¡Como se quizais chegase un día antes, todo sería diferente!
  Non obstante, non é imposible! Pero chegou en canto recibiu ordes de Beria!
  En xeral, Lavrenty Palych é un mestre das provocacións. Xapón atacou o porto de Perú, non sen a súa participación!
  O caso é que, coma por casualidade, a intelixencia da Terra do Sol Nacente entrou en posesión de documentos sobre os plans dos Estados Unidos de lanzar unha serie de ataques preventivos utilizando portaavións, incluídos os baseados no porto de Perú!
  Ademais, os americanos son parvos: provocaron a guerra a Xapón, xunto con Gran Bretaña impoñéndose un embargo sobre o abastecemento de petróleo e outras materias primas, pero eles mesmos non estaban preparados para a guerra!
  De feito, os Estados Unidos en 1941 non tiñan forzas suficientes, especialmente en tanques, para unha guerra con Xapón. En 1940 tiñan só 400 tanques, e a información sobre 1941 é secreta, pero é improbable que houbese máis de mil mesmo entón! Entón América entrou na guerra, sen estar completamente preparada! Ben, Xapón tampouco está moi armado. Se tiña uns dous mil e medio de tanques e outros lixeiros, entón, por exemplo, non había aviación de longo alcance.
  Así que os valentes pilotos da Terra do Sol Nacente non bombardearon os EUA! Pero só quedaron fodidos! E agora decidiron vingarse da URSS, confiando principalmente na súa infantería, soñando con repetir o éxito dos tempos do tsar Nicolás II!
  The Witcher aburriuse e comezou a cantar:
  Que difícil é a vida, Señor, ai,
  Ti mesmo puxeches a coroa de espiñas!
  Non, non me explotas a cabeza
  Un novo día promete problemas para nós!
  
  Os soños inmediatamente dispersáronse en po,
  O verme cruel roe de paixón!
  E dor e tristeza nos teus ollos,
  Que frear, ninguén ten o poder!
  
  Pero que, Deus, podes
  Dende que el mesmo subiu á cruz do Gólgota!
  Os soños sobre a felicidade son ilusorios,
  Ruxe e xeme as viúvas!
  
  Non hai terra máis terrible que o mundo,
  Esbozo de guerra, o pincel está cuberto de sangue!
  A escuma histérica do éter,
  Rompe a web de inmediato!
  
  E se queres a miña vida,
  Entón Deus bóteme á Xehenna!
  Aínda te quero,
  En progreso creo no cambio!
  
  Eu creo que unha persoa
  Capaz de facerse máis limpo e máis alto!
  Que o sufrimento dos séculos rematará,
  Convertémonos coma o irmán Todopoderoso!
  
  Que mandaremos?
  Na inmensidade das naves estelares!
  Que o noso valeroso exército,
  ¡Lucerá máis forte que o Quasar!
  
  A vida nunca sairá
  E todos serán humanos!
  Como un raio interminable do ano,
  Cunha idade sen límites e feliz!
  
  O comunismo farase real
  Cre que será mellor do que soñaches!
  Avanza cara arriba, non abaixo,
  Que haxa alegría - sen tristeza!
  Vedmakova rematou a canción e "Emka" finalmente entrou en Vladivostok. O piloto mirou a cidade con curiosidade. Houbo un aumento notable da destrución en Vladivostok, algúns edificios fumaban, os equipos de extinción traballaban nas rúas, había moitos adolescentes con pas, picos e outros equipos para extinguir incendios.
  O avó comentou:
  - Baixo o tsar, a xente nova tamén traballou moito, pero sen sorrisos nin ilusión! Aínda que non chegarás lonxe con puro entusiasmo!
  Witcher obxectou:
  - Se a industria é o motor da economía, entón o entusiasmo é o combustible con alto índice de octano!
  O vello asentiu feliz:
  - Falas ben, rapaza!
  "Emka" parou preto do edificio de oficinas do comandante e Vedmakova case quedou sen el. Ela realmente quería estar de volta no seu cabalo alado.
  A moza petou no despacho onde lle mandaron a citación. Seguiu unha voz adormecida:
  - Entre!
  Witcher entrou, endereitando os ombreiros con orgullo. Un home co uniforme dun coronel da NKVD sentou nunha cadeira. Un tipo tan calvo e desagradable. Preguntou tristemente ao piloto:
  - Nome completo!
  A rapaza respondeu rapidamente:
  -Anna Petrova Bruxa!
  O coronel engadiu:
  - Grado militar?
  - Maior da Forza Aérea e heroe da Unión Soviética! - Dixo orgulloso o piloto.
  O coronel colleu o teléfono e dixo brevemente:
  - O maior Witcher da Forza Aérea xa chegou!
  Entón virouse cara á nena.
  - Como te sentes? Espero que esteas saudable?
  O piloto mostrou os dentes:
  - Síntome ben! Listo para loitar coma unha leona!
  O coronel asentiu:
  - Xenial! Creo que os xaponeses agradecerán!
  Houbo un ruído, o estrondo das botas e seis empregados comúns do departamento especial, acompañados por un home cun uniforme especial, irromperon na oficina. El ordenou:
  - ¡Ponlle esposas a este ladrón!
  Witcher estaba confuso:
  - Que máis é isto?
  O coronel ladrou:
  - E ese! Estás detido, cidadán Witcher! E mandarán a prisión!
  Un home cun uniforme especial advertiu:
  - ¡Esta muller sabe loitar moi ben! Así que teña coidado!
  Witcher sorriu:
  - Non serei representantes das nosas valentes axencias policiais! Chama a Beria e aclara este malentendido dunha vez!
  O coronel bufou con desprezo:
  - Aquí tes outra forma de distraer a Beria! Envíaa a prisión e a investigación resolverao!
  A meiga asentiu:
  - Son un heroe da Unión Soviética e a investigación, por suposto, resolverao, pero con Beria sería máis rápido! Quero estar aos mandos dun avión o máis rápido posible!
  O coronel consolou:
  - Durante a guerra, ninguén se demorará moito! Quita-la!
  Vedmakova camiñaba sen resistir e só foi empurrada lixeiramente polos fociños das metralladoras modelo acurtadas que comezaron a estar equipadas con exploradores. Despois meteronme nun funil negro e marcháronse. Anna Petrovna estaba tranquila, non se sentía culpable por si mesma e probablemente o NKVD sabía da súa relación especial con Beria, así que o resolverían. Incluso é interesante visitar a prisión. Un home de verdade debe criar un fillo, servir no exército e pasar tempo en prisión. Entón, probablemente, o guerreiro! Moitas persoas famosas estaban no cárcere: Stalin, Lenin e Hitler!
  A prisión non estaba moi lonxe da oficina do comandante, polo que Vedmakova foi sacada e conducida ao patio. Alí os cans rosman con rabia, os muros de pedra do calabozo, construído no século XVIII, eran aburridos e grises. A moza sentiu unha excitación involuntaria cando a trouxeron dentro e conduciron polos corredores. Aquí está a xanela de rexistro: preguntas rutineiras:
  - Nome, apelidos, patronímico, xénero!
  A continuación, xira á dereita cara a unha sala de baldosas. Alí, á mesa, sentaba un oficial cun uniforme da NKVD e un mandil de coiro, e con el un doutor cunha bata branca e dúas mulleres de mediana idade que levaban finas luvas de goma nas mans.
  O garda que acompañaba a Vedmakova rapidamente, cun movemento practicado, quitoulle as esposas. O oficial mandou:
  - Quítate a roupa!
  Witcher quedou sorprendido:
  - Que?
  O axente repetiu con calma:
  - Dixen, quítache a roupa! A busca e a busca persoal son obrigatorias!
  A nena ruborouse:
  - Pero aquí hai homes!
  O oficial co mandil ladrou:
  - Podo axudarte! Veña, quítache os trapos, puta!
  Vedmakova tremeu, lembrou que cando foi encarcerada, unha busca persoal é obrigatoria e comezou a quitarse a roupa. As mulleres aceptárono e sentiron coidadosamente cada costura. Deixada só nas súas bragas, Witcher quedou avergoñada, pero o oficial ladrou:
  -E quítache as bragas, cadela! A busca estará completa!
  Quedada diante de varios homes completamente espidos (o convoi que a trouxo quedou parado, disposto a entrar en batalla en calquera momento), a moza quedou avergoñada e intentou tapala coas mans.
  Golpeárona forte nas nádegas cun bastón:
  - ¡Abaixo as mans, cadela!
  Witcher croa, pero aguantou. Cando se acabou de investigar a súa roupa e as botas rasgadas, o oficial mandou:
  - Agora comprobeo por ti mesmo!
  As carcereiras partían da cabeza. Arruinaban o cabelo cos dedos enguantados, despois miraban para as orellas, incluso usando algún tipo de tubo cunha lanterna. As orellas foron tiradas cara atrás varias veces, dobradas e sen dobrar. Despois miraron nas fosas nasais:
  - Tose, por favor! Iso é, máis forte!
  O nariz da nena estaba esmagado. Isto foi seguido por un exame da boca. Era completamente desagradable, as mans ásperas presionaban a lingua, de cando en vez tirábana cara atrás, despois tirábana máis forte, ata case arrincándoa.
  O oficial dixo:
  - Hai que ter máis coidado! Podería ser unha espía!
  Os carcereiros comezaron a presionar os dedos nos dentes, comprobando os empastes nos que se puidese ocultar información importante. Witchakova sentiuse humillada e cuspiu sobre; o seu heroe, a URSS, foi buscado como unha puta, sen perder nada. Entón as mans enguantadas das mulleres comezaron a sentir os peitos espidos da nena. Amasárono, sentiron literalmente cada milímetro e mostrárono cunha lanterna. Os peitos da nena incháronse con aleivosía, e os carcereiros presionábanse cada vez máis forte, logo graznaban:
  - Non! Aquí está limpo!
  A continuación, examináronse o embigo e os dedos. O embigo foi tirado cara atrás, tamén torcido, e despois perforado cunha agulla. Os dedos foron examinados non menos coidadosamente.
  - E agora unha busca xinecolóxica! - ordenou o oficial.
  Os carcereiros ordenaron:
  - Inclínate e separa as pernas, por favor!
  O que seguiu foi o máis humillante, cando a man enguantada do carcereiro entrou no seo da nena con bastante rudeza. Witcher xemeu de dor e humillación. E a man escavaba rudamente na cova onde a muller gardaba o seu tesouro máis valioso, que era tanto doloroso como cóxegas. A rapaza retorcía un pouco, e o oficial murmurou sarcásticamente:
  - Comprobe o máis a fondo posible! Despois de todo, é en lugares íntimos onde os espías adoitan ocultar documentos, e ás veces abonda cunha pequena nota para descubrir información importante.
  Un carcereiro foi substituído por outro, despois de que a busca fíxose aínda máis dolorosa e ruda. Witchakova decatouse de que simplemente querían humillala convertendo a procura en tortura.
  O exame do ano non foi menos rudo e tamén se utilizou un intestino e un enema grande. Ao parecer, o piloto era realmente sospeitoso. Despois diso, comprobar os dedos, as pernas e os pés parecía pouco.
  Non obstante, isto non rematou aí; o axente ordenou:
  - Agora a unha radiografía do estómago! Non había moito que puidese tragar!
  Pois non doe tanto. Aquí estivo un médico, examinou todo coidadosamente, incluso o corazón e os pulmóns. Finalmente deu o visto e prace:
  - Está limpa e completamente saudable!
  O oficial murmurou con rabia:
  - É unha mágoa que lle disparemos igual! Non obstante, déixalle tocar o piano por agora!
  O piloto, abraiado pola humillación, camiñaba obediente coma un autómata. As mans de Witcher foron untadas con pintura e espremidas con coidado sobre o papel. Despois seguiron todo tipo de medidas, fotografiando de perfil, cara completa. Obrigáronme a estar espido durante bastante tempo, reescribindo todos os signos, cicatrices e lunares do meu corpo. Despois diso, foi lavada nunha ducha fría, o que, con todo, era habitual na URSS, non só para os prisioneiros aos que se lles daba uniformes de prisión.
  - ¡Vístete, cadela!
  A túnica era en realidade un saco feito de arpillera e bordado cun número de prisión. A moza non lle regalaron zapatos, ao parecer considerándoos un luxo innecesario para os inimigos do pobo, polo que a levaron, apenas cuberta, a unha cela.
  Acababan de producirse arrestos masivos, o cárcere estaba superpoboado e zumbido. Vitchakova foi arroxada a unha gaiola estreita, onde xa había máis de cen mulleres, na súa maioría mozas de entre militares e criados. Cando o piloto foi introducido na cela, ela non puido dar nin un só paso; o prisioneiro desordenaba todo o chan. Estaba moi escuro na cela, a fiestra estaba tapiada, estaba abafada e cheiraba forte, ao parecer o cubo levaba moito tempo que non se sacou.
  As nenas estaban medio espidas, e algunhas completamente espidas, quitáronlles a roupa. Varios deles deliraban e pediron auga. Witcher parou e preguntou:
  - Non podo dar un só paso! Onde debo ir!
  - Onde te trouxeron alí e quédate alí! - Ordenou dende a escuridade, probablemente a máis vella da cela. - Aquí non hai lugar para nós.
  Witcherova, ao entender que isto era estúpido, aínda preguntou:
  - Para que sodes rapazas?
  Seguiron as voces:
  - Si, aquí está o artigo 58, ou mesmo sen cargos! Para que estás?
  Witcher chanceou:
  - Si, violou a Beria!
  Escoitáronse as risas e as exclamacións amigables das nenas:
  - Si, ela é nosa!
  Quen chirriu dende a escuridade:
  - Non abonda con colgar a Beria!
  Unha voz ameazante interrompeu:
  -Suficiente! E así xa foron fusilados máis de medio milleiro de homes no patio! Tamén nos podemos sacar con toda a cela a pasear!
  The Witcher ladrou:
  - Pois non, se me levan a fusilamento, non cedo!
  . CAPÍTULO No 8
  Oleg Rybachenko continuou loitando por un mañá máis brillante xunto coa moza Margarita Korshunova.
  Loitaron en Stalingrado. Loitaron cunha coraxe colosal. E os fillos eternos non pensaron en retirarse e ceder ante o inimigo.
  Pero as forzas eran desiguais e os nazis foron avanzando aos poucos. Pero moi lento e ensuciando os achegamentos a casas e rúas de cadáveres de mercenarios.
  Moscova estaba cercada, pero aínda loitaba. E tamén tiña as súas propias mozas fermosas. Que son verdadeiramente heroes.
  Oleg Rybachenko e Margarita intercambiaron fogo en Stalingrado. Ao mesmo tempo, o neno intentou compoñer algo usando a IA.
  O candidato presidencial bielorruso Alexander Lukashenko non foi autorizado a participar nas eleccións. Acharon fallas no feito de que a catedral eslava retirase as sinaturas. Como resultado, non houbo seis candidatos, senón cinco. E a principal loita desenvolveuse entre Zenon Pozdnyak e Kebich. O prorruso e máis moderado Kebich avanzou á segunda volta cunha lixeira vantaxe. E despois derrotou ao Poznyak antiruso cunha gran diferenza.
  Lukashenko protestou que foi expulsado ilegalmente. Pero en xeral non había máis que ruído.
  Kebich gañou con moita confianza. E converteuse no primeiro presidente bielorruso.
  Logo Bielorrusia entrou na zona do rublo. A situación económica seguiu en crise. Non había cartos suficientes. Pero o país estaba na zona do rublo.
  Kebich propuxo un proceso de integración con Rusia. Comezaron a converxer as leis, abríronse as fronteiras e unificouse a economía. Creáronse organismos supranacionais.
  En 1999, tiveron lugar novas eleccións presidenciais en Bielorrusia. A economía estaba en profunda crise despois do default ruso. Pero a influencia dos comunistas medrou moito. Lukashenko pelexou con todos e non creou o seu propio partido, e foi afastado por outras forzas. A principal loita tivo lugar entre Kalyakin e Kebich. Zenon Poznyak perdera popularidade neste momento. Igual que a Fronte Popular bielorrusa no seu conxunto.
  Os comunistas fixéronse máis fortes.
  En Rusia, a historia tamén cambiou un pouco. Zyuganov gañou algo máis de votos para o presidente, aínda que non conseguiu gañar. Lebed exerceu como secretario do Consello de Seguridade durante un par de meses máis. Pero, en xeral, isto non é tan significativo. A diferenza máis importante é que Chernomyrdin non foi despedido. E, como resultado, mantívose primeiro ministro mesmo despois do default. Kebich, con todo, a pesar da axuda de Chernomyrdin, aínda perdeu na segunda rolda, e Kalyakin converteuse no presidente de Bielorrusia.
  E en Rusia, despois de que Yeltsin marchara, Chernomyrdin converteuse en presidente. A economía rusa xa comezou a crecer e Viktor Stepanovich, aínda que con moitas dificultades, coa axuda de Zhirinovsky, que ocupou o terceiro lugar, derrotou a Zyuganov.
  Así, en Rusia Chernomyrdin converteuse en presidente, Zhirinovsky converteuse en secretario do Consello de Seguridade e primeiro asistente do presidente. Putin permaneceu ata agora á marxe. Zyuganov é o xefe da oposición. Primakov aínda é ministro de Asuntos Exteriores.
  Así que todo foi segundo o plan. Kalyakin continuou o proceso de integración, pero aínda non se uniu. As economías comezaron a medrar. Chernomyrdin liderou a guerra en Chechenia. Falei con Maskhadov. E finalmente conseguiu a estabilidade alí.
  Chernomyrdin xa gañou as próximas eleccións facilmente contra Zyuganov. Kalyakin tamén foi facilmente elixido para un segundo mandato. Todo foi máis ou menos ben. A economía bielorrusa estaba crecendo.
  Pero Kalyakin non se presentou a un terceiro mandato. O seu sucesor foi o seu colega Novikov.
  Chernomyrdin tampouco se presentou a un terceiro mandato. Chernomyrdin foi sucedido por Zhirinovsky. Este último, por suposto, volveuse moito máis moderado, pero aumentou a presión sobre Bielorrusia - esixindo a adhesión a Rusia.
  Novik resistiu. Por iso estivo sometido a sancións.
  Zhirinovsky foi máis ríxido e presionado máis... Como resultado, as forzas prorrusas celebraron un referendo en Bielorrusia, que coincidiu cunha grave crise económica. E Bielorrusia pasou a formar parte de Rusia. O que reforzou os sentimentos antioccidentais.
  En 2014, Zhirinovsky, aproveitando a ocasión do Maidan en Ucraína e o derrocamento de Yanukovich, enviou tropas. O exército ucraíno era incapaz de combater e os rusos desarmárono. Yanukovich e a Rada a punta de pistola anunciaron un referendo. Rusia tamén se anexionou esta república.
  Para que os ucraínos se rebelasen menos, Zhirinovsky trasladou a capital de Rusia a Kiev. E isto influíu nos resultados do referendo. O propio Vladimir Volfovich, nas próximas eleccións presidenciais, foi elixido triunfalmente para un terceiro mandato, abolindo todas as restricións nun referendo.
  Alexander Lukashenko retirouse e afundiuse no esquecemento. Putin exerceu como presidente do FSB ata 2012, cando tiña sesenta anos. E Zhirinovsky, que adoraba rexuvenecer o equipo, non o substituíu por un oficial capaz de corenta anos. O gobernador de Bielorrusia, que substituíu a Novik, tamén se fixo máis novo.
  Rusia, con todo, sufriu sancións occidentais, pero non foron demasiado importantes. Zhirinovsky loitou en Siria e Iraq. Creou o seu propio estado para os kurdos e, en xeral, actuou con máis decisión que Vladimir Putin. Ademais, Rusia lanzou un ataque con mísiles contra Arabia Saudita e aumentou bruscamente os prezos do petróleo.
  Entón comezou unha gran guerra entre Irán e os Estados Unidos. O que aumentou aínda máis os prezos do petróleo. Mentres tanto, Rusia tomou e anexionou os estados bálticos e Moldavia. E entón, aproveitando a turbulencia en Casaquistán tras a saída de Nazarbayev, incluíu esta república na súa circulación.
  Tamén se celebrou un referendo e Rusia adquiriu outra provincia.
  A restauración da URSS foi gradualmente.
  En 2020, Zhirinovsky actualizou o seu rexistro para o cuarto mandato como presidente de Rusia. Aínda non tiña intención de marchar.
  E Rusia movíase por Asia Central. En Uzbekistán, Taxiquistán, Kirguizistán, Turkmenistán apareceron tropas rusas e celebráronse referendos para a adhesión a Rusia.
  Así, o país foi restaurado dentro das antigas fronteiras da URSS.
  Pero isto non foi suficiente para Zhirinovsky. E el, sen prexuízos innecesarios, ocupou Finlandia con tropas. E aí, por suposto, cun resultado case ao cen por cento, tendo feito un referendo. E uníndoa a si mesmo.
  Así, Rusia volveu o seu. As relacións con China deterioráronse algo debido ás reclamacións sobre Port Arthur e ao desaloxo dos amarelos de Siberia.
  Pero polo de agora, China tiña medo de balbucear contra Rusia.
  Pero en Alasca houbo un golpe militar, e as tropas rusas ocupárono. E celebraron un referendo sobre o regreso a Rusia. Ao mesmo tempo, Estados Unidos viuse obrigado a recoñecer a nulidade do acordo sobre a venda de Alasca a Rusia.
  Así...
  Oleg Rybachenko fixo unha pausa e comezou a disparar de novo.
  O rapaz disparou unha ráfaga e despois lanzou a granada co pé descalzo. Esparexeu aos fascistas e tuiteou:
  - ¡Somos invencibles!
  Margarita tamén disparou unha ráfaga, lanzou unha granada co pé descalzo, esmagou ao Fritz e berrou:
  - E sempre unidos!
  Os nenos loitaron con moita valentía.
  O neno volveu atacar aos inimigos cunha explosión. Lanzou unha granada á pista cos dedos espidos. Como resultado, chocaron dous tanques. Oleg Rybachenko cantou:
  - Gloria a ti, nosa terra rusa,
  No nome da Rusia sagrada,
  Querida familia consello!
  A nena volveu lanzar a granada co pé descalzo. Derrotou a unha ducia de fascistas e cantou:
  - Hai unha vaca na montaña,
  Sexa fillos sans!
  O neno disparou unha ráfaga, segou os Krauts e berrou:
  - Patria no meu corazón,
  Menos mal que abriremos a porta!
  E entón o pé do seu fillo lanzou unha granada. É un tipo que é verdadeiramente un portador mortal de destrución.
  Margarita tamén é unha frecha cunha precisión colosal.
  A nena colleuno e cantou:
  - Non, o vixiante non se esvaecerá,
  A mirada dun falcón, unha aguia -
  A voz do pobo é clara -
  O murmurio será esmagado pola serpe!
  A nena, lanzando granadas co pé descalzo, colleuno e berrou máis aló;
  Stalin vive no meu corazón
  Para que non coñezamos a tristeza -
  A porta ao espazo abriuse -
  As estrelas brillaban sobre nós!
  E a nena riu. Ela disparou unha ráfaga contra os fascistas. Ela derrubou as súas filas e chirriu:
  Creo que o mundo enteiro espertará...
  O fascismo acabará...
  O sol brillará intensamente,
  O camiño que ilumina o comunismo!
  E de novo a nena lanza con habilidade unha granada co pé descalzo. Empuxando os tanques de Hitler uns contra outros.
  Natasha tamén está loitando. En Stalingrado, as nenas son simplemente heroes.
  E cantan para si mesmos con coraxe:
  - A miña terra é a escuridade do universo,
  Podo esmagar o ataque dos malvados inimigos...
  Non podo pasar un día sen ti amor,
  Estou listo para dar a miña vida por ti!
  E Natasha lanza unha granada co pé descalzo.
  A continuación, Zoya dispara. Hermosa rapaza en bikini. Dará un estoupido e segará os fascistas.
  E entón un agasallo asasino voará dos seus pés descalzos.
  Zoya cantou, mostrando os dentes:
  - Encántame destruír inimigos! Que rapaza!
  E de novo a beleza comezará a destrución cos seus dedos espidos.
  E entón Aurora tamén dispara. O demo pelirrojo tamén pegará aos fascistas.
  E unha granada lanzada polo seu pé descalzo untará os soldados da Wehrmacht pola grava.
  A nena chilla:
  - Tili, tili, arrastre, arrastre...
  Teño forzas para vencer aos fascistas,
  Xa case non me podo rexeitar!
  E de novo o guerreiro dispara con precisión.
  A continuación, Svetlana dispara. E tamén lanzou un paquete de explosión cos seus dedos espidos.
  Ben, os Krauts conseguírono.
  A nena, por dicilo sen rodeos, é unha guerreira do rock.
  E como canta:
  - A Rus será glorificada sobre a Terra,
  Sempre teremos un soño!
  E catro nenas pegaron aos fascistas e como te pegan. En xeral, son coma santos do batallón dos anxos da morte. E os nazis en Stalingrado entenden.
  Pero cada vez é máis difícil.
  Stalingrado aguanta por agora, pero os nazis puideron tomar Sukhoi. Os nazis tamén teñen unha forte flota naval. Incluíndo barcos británicos capturados.
  Literalmente marcaron toda a costa. E os turcos avanzan dende o sur. Xa está a dar moito medo.
  Natasha e as súas mozas de Sukhimi puideron voar ata Stalingrado, capturando un avión alemán de madeira contrachapada.
  E agora tamén en Stalingrado. Como, por moito que intentes non tomar esta cidade, os nazis non a toman.
  Natasha lanza co pé descalzo un agasallo asasino, esgaza aos nazis en carne desgarrada e canta:
  - A nosa vida será marabillosa!
  Zoya, lanzando unha granada co pé descalzo, engadiu, mostrando os dentes:
  - Se, claro, gañamos!
  E a nena sacudiu os seus pezones escarlatas.
  Aurora, disparando, ruxiu:
  - E que sexa glorificada a nosa Patria!
  E tamén lanzará un agasallo asasino cos seus dedos espidos. Esmagará aos opoñentes e chirrirá:
  - ¡Gloria ao Gran Rus!
  E entón Svetlana tomou a liña e fodiuna. Recortei a cen nazis. Entón ela lanzou unha granada co pé descalzo e chirriu:
  - Por unha nova luz da ciencia e da prosperidade!
  E as catro rapazas volven loitar, e non van baixar o nariz.
  Natasha colleu o paquete explosivo cos dous pés descalzos. E con todas as súas forzas lanzouno a un tanque nazi.
  A E-75, tras sufrir danos, parou e comezou a fumar.
  Natasha cantou:
  - Rus' riu, chorou e cantou,
  En todas as idades, por iso é Rus'!
  A continuación, Zoya colleu e lanzou o presente asasino cos seus dedos espidos. E outro tanque nazi parou, noqueado.
  Zoya tuiteou:
  - Si, o futuro é noso!
  Gloria á gran Rusia!
  Aurora disparou unha metralleta. Segaba a moitos fascistas. E entón ela dixo con agresividade:
  - Gloria aos heroes da URSS!
  E o lanzamento do seu pé descalzo fai voar de novo a granada. Esta é a rapaza pelirroja. Simplemente un terminador invencible.
  E Svetlana levouno sobre si mesma e esmagou aos nazis. E cortounos coma un palleiro afiado.
  Entón ela tuiteou:
  - Gloria á terra de Rusia!
  E do lanzamento do seu pé descalzo voa unha granada de fragmentación tan mortal.
  O guerreiro chirriou:
  - Polo Imperio Soviético!
  Natasha, disparando, di:
  - Polo maior dos imperios!
  E outra vez dos seus pés descalzos voa algo que mata fascistas cunha enorme garantía.
  E a nena canta:
  - Gloria á miña Patria -
  Gloria a Rusia!
  Zoya tamén lanzou unha granada co pé descalzo. Ela cortou unha masa de nazis e chirriu:
  - Gran Rusia - gran gloria!
  E chiscoulle o ollo aos seus compañeiros.
  As mozas están, por suposto, case espidas. En bikini, bronceada, musculosa, fermosa e con curvas.
  Que encantadoras lucen as nenas cando están case espidas! E por que outra cousa hai roupa?
  A continuación, Aurora dispara activamente. E cos pés descalzos botaba o que estaba matando aos nazis.
  Despois cantará:
  - Pola gran Patria!
  Svetlana continuou disparando. Cortou aos fascistas e tuiteou:
  - Por grandes logros!
  E podía lanzar unha granada co pé descalzo. E de novo os nazis teñen medo.
  Ben feito rapazas rusas. Son persoas da máis alta acrobacia aérea.
  E despois están os pilotos: Mirabela e Anastasia. Do mesmo xeito que lles darán unha bofetada aos Krauts.
  Si, as hordas de Hitler fuxen de tales nenas.
  As guerreiras loitan no Yak-9. O coche parece estar desfasado. Pero bastante eficaz. Aínda que é inferior á Luftwaffe en velocidade e armamento.
  As nenas teñen só un canón de 20 mm e unha metralleta, fronte ao ME-262 con cinco canóns de 30 mm.
  Pero Mirabela maniobra con habilidade e métese detrás do voitre fascista alado. E disparalle. Derrumba o metal, queima o inimigo por completo.
  Entón Mirabela cantou:
  - Cada vez máis alto e máis alto,
  Avións voando coma paxaros...
  Estamos derrubando tellados fascistas,
  E o valor dos soldados está alén das fronteiras!
  E aquí Anastasia irá botarlle unha patada aos nazis. É unha rapaza de Terminator.
  Esfarelará as caras dos bandidos de Hitler e chirrirá:
  - Chegará unha gran gloria para Rus!
  E tamén apreta os pedais cos pés nus. E cae outro Messerschmitt.
  As nenas pelexan só nas súas bragas. E séntense moi ben. Aletean rapidamente nos motores máis débiles. E escapan dos disparos do inimigo.
  Mirabela, cortando o Fritz, chirra:
  - Non corvo, non podes vencernos!
  E de novo o guerreiro arrastra ata unha distancia mortal.
  E cae unha nova máquina de Hitler.
  A nena descalza sabe o que fai. E está moi ben.
  Velaquí un fascista intentando tapar a un guerreiro dende a distancia. E ela marcha. E por algún milagre, de novo ao rabo do inimigo.
  E derruba o Fritz, chirriando:
  - Nada é imposible para os rusos!
  E de novo o guerreiro dá un xiro desesperado. E cae outro coche, empalado.
  Mirabela tuiteou:
  - ¡De verdade creouse a paz para Rusia!
  E de novo como resulta. E como cederá ante o inimigo!
  Anastasia tamén golpea un coche alemán e grita:
  - Que se glorifique toda a nosa terra, que non haxa trampa para nós!
  E as nenas están cada vez máis separadas!
  Que pode tratar con eles? A non ser que sexa un furacán agresivo!
  Máis precisamente, nin un furacán non pode derrotalos!
  Natasha, pola súa banda, pelexa e canta:
  - Loitaremos por Rusia!
  E tamén co pé descalzo lanzará unha granada dun calibre letal.
  E moerá aos nazis en anacos de metal e carne sanguenta.
  Zoya tamén botará co pé descalzo un asasino e candente e, saltando, dirá:
  - E pola nova orde do comunismo en todo o mundo!
  E mostra os dentes.
  A continuación, Aurora dispara forte. Dispárase, sega os fascistas e chirriña, deixando ver os dentes:
  - Por conseguir o progreso!
  E dos seus pés descalzos sae algo que pode esnaquizar calquera obstáculo.
  E despois na batalla Svetlana. Esta é unha rapaza tan asasina.
  E tamén é loira. Como arremete contra os fascistas... E entón un agasallo asasino voa dos seus pés descalzos. Esmagará aos nazis e converteraos en chamas diabólicas.
  As nenas Terminator asubiarán:
  - ¡Gloria á miña palabra de honra!
  Palabra Komsomol!
  Os guerreiros dispararán contra os fascistas. E disparémoslles coma cans rabiosos.
  Estas son nenas de Terminator! E eles destrúen os nazis - que diaños!
  Natasha dixo con patetismo:
  - Loitaremos polo socialismo,
  Para a nosa Rusia soviética,
  Para un novo gran pedido!
  E de novo un presente mortal voa do seu pé descalzo.
  Zoya tamén actúa con bastante enerxía. Destrúe os fascistas. E non os defrauda. E os seus pés descalzos parpadean coma unha hélice.
  O guerreiro di apaixonadamente:
  - No nome da Rus' sagrada,
  Rusia será glorificada!
  E de novo o guerreiro loita con plena paixón.
  A continuación, Aurora lanza o agasallo da morte co pé descalzo. Como os fascistas están espallados en todas as direccións. E di con rabia:
  - Son o campión do mundo de boxeo!
  E entón Svetlana lanzará algo asasina e destrutivo. E o seu pé descalzo é tan áxil.
  E o guerreiro berrou:
  - Son o máis forte do mundo,
  empaparemos aos nazis no baño -
  A Patria non cre na bágoa,
  E darémoslle o cerebro aos malvados oligarcas!
  . CAPÍTULO No 9
  Despois de participar en batallas duras, Vedmakova case non durmiu durante varios días e, polo tanto, a pesar das condicións extremas da prisión, a confusión e o fedor, quedou durmida case inmediatamente.
  Soñou que se atopou na Idade Media e liderou un levantamento de escravos, converténdose nunha especie de Espartaco cunha saia. Despois do primeiro éxito, a valente guerreira, a moza musculosa, reuniu aos rebeldes e ofreceuse a elixir os seus líderes.
  Witcher, como era de esperar, converteuse no xefe dun destacamento bastante grande e propuxo ao poderoso heroe Turan como o seu primeiro adxunto.
  E aquí os escravos foron unánimes. Despois elixíronse os capataces. O sistema decimal é o máis sinxelo e Witcher decidiu que nada debería ser complicado.
  Armados con trofeos e tomando caracois de cascudas (nun sono pesado, o subconsciente de Vedmakova xogou), seguiron adiante.
  Para fortalecer a súa autoridade e estirar as pernas, Witcher camiñaba a pé, movéndose coma un gato. Entón a nena botou a correr, sentindo os pequenos e afiados seixos da estrada pedregosa coas plantas dos seus pés descalzos. Pero a guerreira non fixo caso da dor; ademais, estaba por diante de todos. Como se viu, non foi en balde. Tres loitadores inimigos estaban emboscados e podían dar unha alarma prematura. O líder do levantamento subiu a unha árbore e saltou enriba dos seus inimigos. Os seus movementos eran como a danza dun híbrido de tigres e cobras, un leve berro e logo calaron coas cabezas cortadas.
  - Así rompe a resistencia!
  Vedmakova non puido resistir tocar para o público, mostrando as cabezas cortadas aos escravos. Houbo un ruxido de aprobación en resposta.
  Axiña apareceron leiras con plantacións. As casas talladas son auténticos pazos con decoración e estatuas. As fontes eran visibles aquí e alí. Dunha estatua en forma de Zeus con ás de bolboreta e bocas no estómago, as pernas e o peito: batían sete chorros. Os campos son ricos, gordos, cunha aparencia de algodón dourado, grans con grandes espigas, garavanzos e outras cousas. Moitos escravos traballaban para eles. Había homes e mulleres, ademais de moitos nenos. Por suposto, supervisores, gardas. Pero en xeral, claro, hai moitos máis escravos, e con pas e aixadas.
  Witcher levantou unha pancarta caseira cosida ás présas polas escravas: ¡Coa imaxe dunha espada e unha aixada! Outros escravos apresuráronse a atacar.
  Mentres tanto, dos postes colgaban varios escravos e escravas, coas mans e os pés perforados con cravos. Parece que estes fillos da inxustiza estaban condenados ao tormento. Ao ver os liberadores que se achegaban, a nena crucificada gritou cunha voz inesperadamente forte:
  - Chegou a retribución, vence aos donos!
  O líder do Witcher, coma sempre, está por diante. O seu caracol cascuda levantouse e derrubou dous gardas á vez. O resto retrocedeu, un deles por medo, ata chocando coa súa propia lanza. Os intestinos saían da barriga rota. A nena sorriu:
  - Sodes uns guerreiros débiles se tedes medo ao cabalo!
  Miloslava, que se converteu no seu escudeiro, pelexou na súa man dereita, os machados nas mans da nena, coma a navalla dun hábil barbeiro. Tan famoso corta loitadores.
  Turan tampouco cedeu. Lanzou unha pedra que rompeu o peito do garda e entrou na refriega. Estaba claro que o traballo duro lle facía ben, non os músculos da moa. É certo, Witcher moveuse máis rápido.
  Os escravos deixaran de traballar, pero aínda non entraran na loita. Ao parecer estaban confundidos. Certo, o mesmo rapaz inquedo, saltando cara aos rapaces traballadores, gritou:
  - Covardes! Quen está detrás de min é un heroe, quen está sen min é un porco pésimo!
  Os rapaces foron os primeiros en responder. Precipitáronse contra os supervisores. Velaquí un rapaz duns catorce anos que golpeou o seu "gardián" cunha aixada tan forte que lle estoupou a cabeza coma unha cabaza. Funcionou, e os demais escravos, ata as mozas normalmente modestas e pacientes, lanzáronse á batalla.
  A batalla converteuse agora en caótica, pero a superioridade numérica, así como a desesperación, estaban do lado dos escravos. E eles, por suposto, tomaron o relevo.
  O aprobado é o que é difícil de esperar dunha rapaza que aprendeu xusto ante os seus ollos. Ela enfrontouse co garda, que comezou a presionala. Entón, ela enganouno, retirou a espada e golpeouno xusto no pescozo.
  - Agora é o que eu chamo merenda! - chanceou a nena. - Coidado de non emborracharse!
  A primeira finca foi liberada axiña, o desapego medrou ante os nosos ollos. O levantamento estendeuse, engulindo os campos coma un lume. O Bruxo galopaba, correndo cara adiante. Os xinetes correron cara a el; por regra xeral, chegaban ata a parte superior da cabeza. Pero os gardas non se rendiron. A batalla foi especialmente teimosa preto da fonte de sete cordas. Aquí os plantadores enviaron a súa reserva de cabalería á batalla.
  O valente Witcher estaba rodeado por todos os lados. Só salvou a extraordinaria axilidade dun caracol cascuda especialmente engordado. Aquí hai un ataque preciso e o opoñente picado cae. Porén, a nena foi ferida primeiro no ombreiro, despois no estómago e despois case lle cortaron a perna. Entón Witcher comezou a lanzar pequenos puñais. Afiados como navalla, metíanse nos ollos e ás veces na boca. Porén, a maioría dos soldados estaban medio espidos debido á calor, e para tales soldados abondaba con perforar o peito. Varios cabaleiros caeron, pero o resto aumentaron a presión. Había tantas espadas que en movemento semellaban un peite. Así que botan por todos os lados.
  Pero Miloslava, Passa, Turan e outros escravos chegaron a tempo. Despois de cortar as filas, camiñaron como unha pista de patinaxe, podíase ver como os cadáveres voaban e os escravos armados se apresuraban a socorrelos con todas as súas forzas.
  A infantería atacou aos cabaleiros, os escravos esgotados vingaron a súa dor e humillación.
  - Rodea o inimigo e non o deixes escapar! - Comandado por Witcher.
  Ante os seus ollos, unha escrava caeu cunha cabeza cortada, pero unha ducia de gardas caeron detrás del.
  - Tómao en números! - ordenou o mozo líder da sublevación.
  Cada vez máis escravos entraban na batalla. Víase como os rapaces subían aos cabalos a correr, abalanzaban contra os xinetes e usaban os dentes e as pedras afiadas.
  Os escravos parecían non ter medo; estaban vingándose de moitos anos de humillación, cando ninguén os consideraba persoas. Ademais, moitos deles naceron libres e aínda non esqueceron o embriagador aroma da vontade.
  Despois de rematar co destacamento "montado", Witcher continuou adiante. O último obstáculo serio no seu camiño foi un neno cortado de grandes árbores. Alí estaba apostado un gran número de gardas.
  - Busca nas leiras e colle as escaleiras. - berrou ela. - Se isto non é suficiente, fainos ti mesmo.
  Os escravos construíron apresuradamente dispositivos de asalto.
  - As escaleiras deben ser anchas, para que moitos guerreiros poidan camiñar por elas á vez. - sinalou Witcher.
  Noutras leiras a masacre seguía arrasando. Nalgúns lugares os criados pasaron ao lado dos rebeldes, pero nalgúns casos resistíanse por costume. Os supervisores foron asasinados rapidamente - estes estaban lonxe de ser os guerreiros máis duros. Detinets converteuse no último bastión da resistencia inimiga. Witcher, coma sempre, foi o primeiro en escalar o muro. Foi golpeado cunha frecha varias veces, pero loitou contra os presentes mortais co seu escudo. O guerreiro máis próximo recibiu un golpe tan forte que, aínda que conseguiu parar, caeu de cabeza da parede.
  Miloslava conseguiu enganchar á garda, botando tamén ao inimigo. O paso de Brancaneves xa fascinaba aos soldados inimigos coa súa mesma aparencia. Mentres miraban o seu peito que se axitaba rapidamente, cos peitos sedutores, a nena bateulle as pernas na ingua e despois cortellou. Witcher, escalando as paredes, derrubou sen piedade. O inimigo xa perdera o seu espírito de loita, e cada vez máis escravos escalaban o muro. Romperon, había moitas escaleiras, e os gardas non tiveron tempo de repelelos a todos. No fondo, porén, había escravos mortos e feridos tirados; o asalto non foi completo sen perdas. Entón, o escravo e o garda puxéronse xuntos e caeron desde unha altura decente. Estaban feridos, pero seguían con vida e seguían afogándose.
  O neno inquieto, Witcher esqueceu preguntarlle o seu apelido, tamén estaba na parede. Aproveitando a súa pouca estatura, saltou entre as pernas do axente, despois deulle unha patada no cu cos dous pés, golpeándoo ao mesmo tempo baixo os xeonllos. Voou cara adiante, chocando contra un forco sostido por un escravo adulto...
  - ¡Pillame de tal xeito que mordei con dor! - O neno sacou a lingua delgada, burlando dos gardas.
  - Ai, pequena serpe descalza! - O loitador que estaba á dereita maldiciu e cortelleu o neno coa súa espada.
  O neno tamén se desviou de aquí e espetoulle desde a pipa ao ollo. Que desesperado berrou o inimigo, rompendo filas. O neno non estivo de pé na cerimonia e rematouno cunha espada. As mans do neno, aínda que delgadas, eran musculosas e fortes, temperadas polo traballo duro.
  Os outros rapaces tamén mostraron presión, pelexando como o inferno, berrando e xurando, escollendo expresións máis frías!
  Conseguiron limpar o muro rapidamente, pero dentro a batalla prolongouse un pouco, temendo a vinganza dos escravos, os donos loitaron desesperadamente. É certo que as barrigas cubertas son malos axudantes nunha loita con escravos rabiosos.
  O propietario principal, Sheikh Samuma, intentou escapar por un pasadizo subterráneo. Levou consigo unha bolsa de pedras e ouro. Quizais tivo unha oportunidade, pero a cobiza decepcionouno. Unha rapaza fermosa, Rakhita, e aínda cunha cor de pel cobre, é unha tentación de máis.
  - E sígueme cadela! - O xeque agarrouna polo pelo peludo.
  - Non fai falta, vou eu, señor! - ela suplicou.
  - Non é unha puta! Gústame levarte! - Sorriu o sádico dignatario.
  - Pero doe! - A escrava comezou a axitar as súas pernas espidas.
  - Cando nos lavemos, ordenarei que che colguen dos cabelos e que te prendan lume. - O xeque lambeu os beizos carnívoramente.
  - ¡Es unha besta! Pero quérote, créeme!
  A nena presionouse contra o seu dono, quen lle pegou o fociño sucio na cara limpa e comezou a lambela. Entón a man de Rakhita atopou un puñal no cinto do xeque e, con todas as súas forzas, mergullouno no seu estómago inchado.
  - Aquí tes unha escuridade para ti.
  O xeque deixou caer a bolsa e soltou o cabelo. As súas mans tentaron pechar o buraco profundo; caeron os intestinos.
  - Criatura! Equidna! - rosmou.
  - Non! Fixen o que era xusto! Cantas nenas e homes torturaches? Mesmo empalou nenos e cravounos en postes. Isto é só vinganza! - Exclamou a nena.
  - Maldición!
  - Deusa! ¡Fotechesme! - A escrava bateu o seu pé na barriga regordeta e sangrante do xeque.
  - ¡Gañoume un pouco! - Sibilou.
  - Pero o sangue nobre flúe en min! - A escrava descalza brillou os dentes.
  - ¡Nada, puta! As tropas reprimirán a rebelión, e serás tanto torturado que che parecerei un anxo! - O xeque atopou a forza para rosmar.
  - Por que teñen unha imaxinación máis rica que a túa? - A nena sacou a lingua.
  - Abonda para ti! "O home rico torcíase e xemeu. - Ferido! Tráeme ungüento facifi.
  - Por que na terra? - preguntou a nena con sarcasmo.
  - Vouche dar esta bolsa de ouro. - suplicou o xeque.
  - Xa é meu! Vale, só por caridade, onde está a pomada facifi? - A nena sorriu con malicia.
  - Coñeces o vestiario en forma de vaca voadora? - O rico balbuceou e sibilou.
  - Si! Vin tan bonito con pedriñas.
  - Polo tanto, cómpre poñer a man na cabeza, e pode facilmente sacar a caixa con pomada. Ven sobre min e lubricame. - murmurou o xeque, case perdendo o coñecemento.
  - Mesmo un canalla merece atención médica. Agarda por min!
  A nena correu ao cuarto. Non lle importaba o home rico, pero un ungüento tan valioso é moi raro e sería útil para os rebeldes. E entón entregará o odiado monstruo aos rebeldes.
  Os escravos xa fuxiran aos seus cuartos. Dous deles viron unha fermosa nena semiespida. Rapaces sans, con fame de cariño feminino, correron cara a ela. A moza traballaba moito, era musculosa e, polo tanto, afastaba facilmente ao atacante coas súas fortes pernas e gritou:
  - Se queres conseguir cartos. Só sabe que hai un tipo agresivo no soto cunha bolsa de ouro.
  - Non nos gustan as agresións! - Obxectaron os mozos con ironía.
  - Pero tamén é rico! - A nena mofoume.
  - Entón é mellor, imos loitar! Onde está o soto? - Charlaban os escravos rebeldes.
  - Sigue a miña man alí! - A escrava fixo un aceno coa man dereita.
  Os escravos novos e negros correron cara a onde apuntaba o seu mortero. A nena sorriu e correu á habitación. O mobiliario era bastante rico, pero caótico. E aquí está o propio armario, fundido en ouro. Rakhita, sen pensalo dúas veces, meteu a man. Ela esvarou dentro e nese momento a mandíbula pechouse.
  A beleza berrou, os seus dentes afiados como navalla cortáronlle o cepillo.
  - Ai, que doloroso é! - Berrou ela, despois espremeu. - Isto é tan malo!
  A pesar da dor salvaxe, a nena tentou febrilmente vendarlle a man. Vitchakova, ao escoitar os berros das mulleres, decidiu que alguén estaba a ser violado e irrompeu rapidamente na habitación. Vendo a beleza empapada de sangue, berrou:
  - Quen se atreveu a facer isto?! Vou tirarlle a súa dignidade polo cu! - Nun ataque de ira, o guerreiro podería ser unha persoa groseira.
  As bágoas fluían dos ollos de Rakhita, non tanto pola dor que sentía, a escrava non era allea a ser azoutada moitas veces, senón pola conciencia de que agora era unha paraxa.
  - É el! - A nena sinalou o armario.
  - Se é así, é terrible! - Witcher cortou con forza na cabeza o insecto risueño. O impacto dobrou a estrutura e o ouro máis brando quedou lascado. A guerreira seguiu batendo ata que arruou o armario en anacos.
  A rapaza palideceu notablemente e a Passa branca como a neve saltou cara a ela. Aplicou hábilmente un torniquete, parando o sangrado. Witcherova sacou a man cortada, o membro quedou pálido, pero aínda estaba quente.
  - Xenial! - Temos que chamar a Khirov. Quizais o fará medrar. - O guerreiro asubiou en voz alta.
  Passa preguntou:
  -¿Quen lle deu a idea de meter a man aquí?
  - Samma!
  - Que meteches en ti? - Witcher quedou sorprendido.
  - Non, este monstruo chámase Samuma. - Corrixiu a nena.
  - Se é así, entón ten que ser acuartelado. - A guerreira brillou os seus ollos.
  - Está no soto e gravemente ferido. Terás tempo para atrapalo. Se non morre.
  Witcher intentou suxeitar a xesta, cando de súpeto converteuse nun lagarto escorregadizo que intentou escapar. Se a guerreira non fora tan hábil desde o nacemento, quizais o tería triunfado. Ademais, agarrou non o rabo, senón o pescozo.
  - Vaia, maxia inusual. Necesitamos ensinarllo a Khirov.
  O rostro da nena ferida quedou mate e perdeu o coñecemento.
  Passa colleuna a tempo:
  - Unha rapaza nerviosa, pero fermosa! Sería unha mágoa que permanecese paraxa.
  - Ben, espero que isto se poida arranxar. Só Khirov faltou nalgún lugar, prometeu estar ao meu lado. - Witcher encolleuse de ombreiros con disgusto.
  - Estou aquí! - O feiticeiro saltou por detrás da porta. - Síntome maxia.
  - E téñoo nas mans! - espetou Witcher.
  - Pois iso tampouco está mal! Esta é unha mestura dunha medusa e un lagarto, xa ves que é translúcida, podes ver tres corazóns batendo. - Sorriu o bruxo.
  - Por que é isto impresionante? A nena perdeu o brazo e foi substituída por unha medusa lagarto. Creo que, a pesar de toda a destreza de tal criatura, este non é un substituto equivalente! - O guerreiro non estaba en absoluto inclinado a bromear.
  - Pero unha das partes do corpo pode flotar, e isto non está nada mal. Unha especie de superpoder! - O feiticeiro chiscou un ollo con astucia.
  - En que consiste, porque é unha discapacidade? - Non entendín a Witcher.
  - Como dicir! Despois de todo, xa non é só un animal, senón unha parte do corpo feminino. Pero xestionar un animal é difícil. Agora este pequeno lagarto é capaz de encollerse e deslizarse por calquera fenda ou arrastrarse por unha parede. Ademais, é practicamente invisible, esta especie é como un camaleón. - O feiticeiro comezou a explicar.
  - Pulsar! - Dixo ela, demostrando o entusiasmo de Pass. - Non pensei que isto fose posible. Corta a xesta e faina espiar.
  - Ocorre que a derrota promete grandes problemas, pero isto só é o reflexo dunha vitoria futura. - Notou o feiticeiro.
  - Entón non a desencantarás? - aclarou Vedmakova.
  - Non! Na guerra, o valor e a boa intelixencia traen a vitoria. Para golpear, primeiro debes ver o obxectivo, se non, dislocarás o puño. Pero para evitar problemas, a ferida debe ser curada. - respondeu suavemente Hirovo.
  - Non é bo que unha nena estea lisiada. Despois de todo, isto vai desfigurala! Podes facer dela unha man humana que pareza un membro real? - preguntou Witcher.
  - Vou pensar! Quizais podo solucionalo. En xeral, a maioría dos magos son moito mellores para matar que para curar. - salientou Khirovo con énfase.
  - Estou de acordo con iso! Calquera tolo pode paralizar, non todas as persoas intelixentes poden curar. - Witcher, para ser convincente, ata lle torceu o dedo nas tempas.
  - Moitos verdugos rudos - poucos médicos tratantes!
  Os escravos arrastraron ao dono de Samum, parece que morreu. Rakhita recuperou o seu sentido, o seu rostro torcido pola molestia.
  - Volveu a enganar a todos! Marchou sen pagar as súas contas.
  - Vou telo aforcar! - Dixo Bruxo. - Que o seu cadáver sexa un aviso para todos os malos e cobizosos. Unha persoa cobizosa sempre é xenerosa con bágoas de decepción!
  - É razoable! Pero quen me devolverá a man? - A nena estaba disposta a chorar.
  - Aquí está! - indicou o líder da sublevación.
  Khirov inclinouse, o cordón iluminado nas súas mans.
  - Non te preocupes! Non podes estar lisiado. Entón, Rakhita terás que converterte nun gran espía. Queres vingarte de todos os ricos e poderosos deste imperio.
  - Por suposto. Non sexas escravo, humillado no po! - Exclamou a nena.
  - ¡Así que podes axudarnos! Este imperio está mal gobernado, polo que a tumba corrixirá o sistema jorobado! - O feiticeiro soltou un feixe de enerxía do seu dedo índice.
  - Estraño! Vexo moita enerxía en ti. E sabedoría! Estou listo para unirme a vós! - exclamou o escravo.
  - Doeráche, pero poderás vencer! Sen dor non hai valor, sen valor non hai vitoria! - Afirmou o feiticeiro, demostrando unha mentalidade filosófica.
  "Son unha muller, o que significa que estou afeita a aguantar". - Rakhita asentiu.
  - Cando non teñas paciencia suficiente, cantar axudará! - bromeou Khirov.
  Todos riron. Witcher estaba de bo humor. O comezo foi vitorioso, o que significa que non hai tempo que perder. En primeiro lugar, é necesario formar un exército de escravos antes de que fuxan. Entón, a xente é como o ferro, antes de que se arrefríe, dálle a forma desexada. A rapaza guerreira saíu á parede, subiu ao estrado e ordenou con voz atronadora:
  - ¡Sople a reunión para reunir a todos!
  Passa preguntou:
  - As mulleres tamén?
  - Si! Necesitaremos todas as espadas. Apurade, pero sabede que non haberá roubos, repartirémolo todo por igual.
  Recoller os escravos levou moito tempo; ata tivemos que usar látegos. A propia Witcher viuse obrigada a axudar aos poucos que non perderon a cabeza e frear os roubos. A rapaza deulle unha boa labazada nas orellas a cinco dos bandidos máis celosos, e ata lle cortou a cabeza a un. As pingas de sangue caían sobre a súa cara, Witcher lambeunas con avidez. Funcionou. O encontro xeral celebrouse na escuridade baixo a luz dos fachos. Había milleiros de escravos liberados; Witcher mesmo estimou a simple vista que había polo menos doce mil, aínda que moitos deles incluían nenos e mulleres.
  Ela actuou desde a torre máis alta de Detinets. O feiticeiro estaba no lado oposto, controlaba toda a reunión. Os escravos foron brutalmente explotados, e os débiles foron executados ou sacrificados. Entón, en xeral, se tomamos os parámetros físicos, parecían bos loitadores. Só necesitan formación. Vedmakova deu un discurso incendiario. Ela explicou con especial persistencia a necesidade de crear un gran exército de liberación.
  - A unidade, a coraxe, o desinterés son as claves da vitoria, da liberdade, da felicidade! Sen disciplina non hai exército, e sen exército non se pode gañar a liberdade! O traballo fíxonos máis fortes, multiplicado pola intelixencia daranos liberdade e xunto coa sorte traerá felicidade!
  Entón, imos facer un e botar as cadeas! - Falou o guerreiro.
  Os escravos expresaron a súa aprobación con fortes berros! Só un escravo, con moitas cicatrices e unha mirada orgullosa, calaba. A súa mirada expresaba o grao máis extremo de desprezo.
  Witcher propuxo de novo elixir un único líder do levantamento!
  - O comandante é como a parte superior da pirámide - só debe haber un, se non, incluso unha estrutura tan forte colapsará!
  Os escravos gritaron:
  -Xa! Condúcenos.
  -Es un gran guerreiro e serás o noso líder! - Inesperadamente, o neno conseguiu berrar a todos.
  Isto sorprendeu a Vedmakova: como é posible. Ela mirou máis atentamente; nas mans do neno había algo parecido a un soprete, pero máis groso. E coa axuda deste aparello retumbou.
  - O neno irá lonxe! Como se chama? - preguntou o guerreiro.
  - Dick! En concreto descubrín. - suxeriu Passa.
  - Nome sinxelo! - Witcher estaba claramente esperando algo máis exótico.
  - Por que complexidade!
  -¡Anunciamos unha votación! - anunciou o feiticeiro. A súa voz era tan atronadora que as palmeiras tremían. - Quen estea a favor de que o guerreiro Witcher sexa o líder, ergue a man dereita! Vota a verdade, a liberdade e a honra! E a túa vida será tal que os deuses envexarán! -
  Os escravos, vencidos polo entusiasmo, levantaron case por unanimidade as mans no aire. Semellaban un guerreiro, e a súa unanimidade suxeriu que quizais Khirov usara aquí a súa maxia.
  Non é certo que a súa chegada deulles liberdade e a oportunidade de sentirse persoas de verdade. Isto significa que é natural saudar a Witcher como a choiva nunha seca. A alegría era visible nos rostros dos antigos escravos. Foi como espertar.
  Aquí, no medio do gozo xeral, un poderoso escravo, ricamente decorado con cicatrices, avanzou. dixo coa súa voz profunda.
  - Foron e serán moitos os que queren levar á felicidade. Pero tes un dereito moral a isto!
  - Cal!? - A Bruxa mostrou a boca chea de dentes. Os bíceps dos seus brazos espidos abombaron.
  - Quen eres?! Descendente dunha familia nobre, ou plebeo. Ou quizais mesmo un escravo fuxido como Zhissor. Tamén prometeu moito, pero acabou coa súa vida nunha fogueira. E con el vinte mil escravos. - O poderoso escravo cortouno.
  - Aquí dependerá moito de nós mesmos. Véxoche cicatrices, moi probablemente non naceras escravo, podo distinguir feridas provocadas por un látego ou unha espada con lanzas! - afirmou Vedmakova.
  - Adiviñaches o guerreiro descoñecido para min! Son o Conde de Force, descendente de reis formidables. Pero sabes o nome do teu pai? - Preguntou o nobre escravo.
  - A nobreza da familia ten a mesma relación coa coraxe que a lonxitude do cabelo coa intelixencia! - retrucou Vedmakova e engadiu inmediatamente. -Ningún valor dos nosos devanceiros axudará a un covarde!
  - Falas moi ben. Como un bufón de feira, que valente é o teu corazón? - O escravo engurrou o ceño ameazante.
  - Ben, que heroe es! Conta, pero estabas medido contra un destino escravo, onde estaba o teu orgullo e coraxe! - The Witcher xa comezou a acabar.
  - Tiven as miñas razóns para iso. E cales, non é necesario saber, menos coñecemento significa que é máis fácil morrer! Retote ao combate mortal, e se es valente non só con palabras, entón aceptarás o desafío! - ruxiu o conde de Force.
  - ¡Podes estar seguro diso! - espetou o guerreiro.
  Os escravos despexaron a area. Witcher baixou e comprobou a espada. O seu opoñente estaba fronte a ela. Tiña a súa propia arma, dúas espadas moi afiadas. Por se acaso, a guerreira sacou outra espada do seu peito.
  O Conde de Forsa era moito máis alto que Witcher, moito máis ancho de ombreiros, aínda que non parecía tan musculoso e esculpido, unha rapaza digna de ser campioa do mundo de fitness. Non obstante, non había graxa e os ligamentos dos tendóns estaban axustados e inchados. Ademais, había unha sensación de gran experiencia en cada movemento, e a marcha de salto falaba moito. Un sorriso apareceu nos seus rostros; xa non era despectivo, senón simpático.
  - Ben, estás en problemas, rapaza! Non te envexarán. - O Conde amosoulle o puño.
  - Por que estás tan seguro de ti mesmo? - A irritación de The Witcher intensificouse.
  - Gañei moitas loitas e torneos. No meu reino, era considerado un dos mellores loitadores, moitos me consideraban incluso o mellor. - Forsa, sacudiu os músculos do peito, que parecían dous escudos parados un ao carón do outro.
  - Isto é porque loitaches só coa nobreza, e elas dexeneraron e engordaron. Agora, se te levas ben cun plebeo talentoso, terías pouca fama! - respondeu Witcher con seguridade.
  - Can ladrando, adeus, un pau, ou mellor dito a miña espada, non pasou polas costas! -Toda a plenitude da soberbia devolveu ao conde.
  - Isto é moi interesante! Unha lámina feita do máis forte ferruxe de aceiro nas mans dun parloteo e dun covarde! "Vedmakova nunca deixou de brillar coa súa elocuencia.
  - Ben, isto é moi probable que che aplique a ti, cabrón! - gruñou Forsa.
  - Quizais deixemos de esgrimir en linguas, e usemos algo máis forte! - Witcher interpretou unha elegante figura de oito.
  - ¡Mutuamente!
  O conde e o líder dos rebeldes enfrontáronse cara a cara. As espadas movéronse rapidamente e golpearon con toda a forza. Dos golpes caeron chispas e escoitouse un repique.
  O Conde atacou varias veces. Intentou a técnica de dobre canón, pero Witcher loitou contra os ataques, observando que o seu nobre opoñente tiña unha velocidade decente.
  - A que xogas!
  - Nas cordas da morte!
  O Conde volveu soltar unha serie de golpes, intentou complexas combinacións. Vedmakova recuou lixeiramente e realizou un contraataque, collendo lixeiramente ao seu rival no peito.
  Ela estudou os movementos do guerreiro experimentado, tomando o seu tempo para abatilo. O conde sorriu e os seus ollos brillaron:
  - Non es nada tan sinxelo! Quizais nin sequera un escravo completo, aínda que vas descalzo.
  - Nacín libre e vivín no bosque! O meu pescozo nunca coñeceu un xugo. É impensable someterse á forza. Unha persoa verdadeiramente libre sométese a tres cousas: razón, amor, Deus. O escravo na súa alma é sumiso - ás paixóns, á luxuria, aos servos de Deus! - respondeu fermosamente Witcher.
  - Tes razón no último! Ti es o que tes verdadeira razón, estes cregos e cregos me montan! - O Conde fixo un dobre abanico, despois unha técnica de "concha", pero non tivo éxito. - Terei o pracer de falar contigo tomando unha copa de viño, a non ser, claro, que te mate.
  - Unha cunca de viño é como un océano - se te deixas levar, perdes terreo baixo os teus pés! - Dixo o guerreiro.
  - Pero sénteste máis libre. Que tal esta técnica?
  Sostivo o tridente, despois a bolboreta. En resposta, Witcher golpeou a reunión con máis forza. O Conde cambaleou e recuou. Entón a competición continuou de novo, Forsa moveuse coma se fose ferida, decatouse de que o seu rival era demasiado forte para levala sen ceremonios. Entón, tendo afeito a Witcher a unha determinada secuencia de movementos, o conde cambiou inesperadamente a traxectoria da espada e golpeou á nena no musculoso, pero tamén feminino, peito. O sangue fluía, o risco era profundo. A ferida non rompeu a Witcher, senón que, pola contra, deulle forza. A nena pasou á ofensiva, as espadas brillaron, realizando un baile estraño. E aínda que desde fóra parecía que a guerreira perdera a cabeza por completo e estaba enfadada, a vida no bosque e a caza dende a infancia ensináronlle a manter a cordura na máis feroz batalla. Foi difícil para o conde conter tal presión, el retrocedeu, con dificultade para parar. Vedmakova captou o momento no que o dignatario escravo retrocedeu, coma se lle dera un puñetazo debaixo do xeonllo. O golpe golpeou o tendón e a conta cedeu, a súa velocidade baixou. Entón a nena mantivo a súa propia técnica, ela mesma ocorréuselle, chamándoa un dragón de nove cabezas. Só un loitador ben adestrado podería conseguir algo así. Ademais, o último noveno ataque foi case irresistible. Aquí foi unha cuestión de mecánica, reflectindo o ataque, a man estaba demasiado debilitada, parando os ataques, e polo tanto rematou o último ataque. Por primeira vez, o guerreiro realizou a técnica nun compañeiro bastante hábil e rápido, e cando jadeou, soltando a espada, quedou claro que a novidade foi un éxito.
  O Conde púxose pálido, perdeu as forzas.
  - ¡Ti puta afortunada!
  - En realidade non! A sorte é inestable como a area: só un traballo duro a unira con cemento.
  Witcher volveu ferir ao seu inimigo, pero non profundamente: non quería matar nin mutilar. Golpeando de novo, ela lanzouse, o conde parou mecánicamente e a guerreira noqueou a espada co seu pé zambo. O dignatario escravo resultou estar completamente desarmado. Witcher, tirando as súas espadas, precipitouse contra o inimigo e fixo tropezar o conde. As súas mans apretaron o seu membro nun peche.
  -Renuncias? - Os ollos da pantera brillaron.
  - Eu conto rendición a un escravo descalzo!
  Witcher obxectou acalorado:
  - Non un escravo, senón un loitador por unha causa xusta! Ti mesmo eras un escravo e entendías o que é a humillación, pero son outras persoas, non peores ca nós. Así que pregúntalle á túa conciencia!
  . CAPÍTULO No 10.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova loitaron na primeira liña. O neno e a nena xa estaban bastante aburridos da prolongada guerra. Matar e disparar constantemente tamén se aburre.
  É como un xogo. O mesmo xogo de tiro tarde ou cedo será aburrido.
  Os nenos estaban cansos de disparar e lanzar granadas constantemente cos pés descalzos.
  O neno deu unha volta. Sega os fascistas.
  E dixo:
  - Maeta!
  A nena lanzou unha granada cos pés nus. Ela esparexeu os Fritzes e arrolou con deleite:
  - Teremos novas, moi grandes vitorias!
  Pero isto estase a aburrir. Incluso o feito de que dende o lanzamento dos pés descalzos do neno, os tanques de Hitler son empuxados de lado.
  Oleg entón comezou a compoñer.
  Outra historia alternativa. Zyuganov non votou pola candidatura de Stepashin e tampouco as tres faccións comunistas.
  Isto rematou coa disolución da Duma Estatal e as eleccións anticipadas en setembro de 1999.
  Por suposto, os comunistas eran máis fortes que nunca. E foron ás eleccións, confiando nos logros do goberno de Primakov, onde xogaron un papel notable. O bloque Unity aínda non se creou. Putin non apareceu como primeiro ministro. E a invasión de militantes en Daguestán só sumou máis votos á esquerda e matou o poder das autoridades.
  En xeral, o goberno resultou desorganizado. O NDR debilitouse e derrubouse, e non houbo un novo partido preparado. E Stepashin, sendo nomeado primeiro ministro, non liderou o partido no poder. E entón Yeltsin despediuno por completo.
  En definitiva, as eleccións parlamentarias deron como resultado unha vitoria contundente da esquerda.
  O triunfo comunista foi impresionante. Ademais, o bloque Primakov-Luzhkov non tivo tempo de relaxarse. Pero aínda así conseguiu rexistrarse xunto cos labregos. E ocupou o segundo posto. O terceiro foi "Yabloko", que tiña boas relacións públicas. O LDPR ocupou o cuarto lugar. Pero en gran parte debido ao feito de que as canles pro-presidenciais promoveron activamente este partido.
  E Yeltsin ata deu, ou mellor dito, concedeu a Zhirinovsky o rango de xeneral.
  Así que todo aconteceu segundo un escenario especial.
  A oposición tomou o poder na Duma Estatal. E Yeltsin aceptou marchar voluntariamente, nomeando oficialmente a Primakov como o seu sucesor. Zyuganov converteuse en primeiro ministro e man dereita.
  Isto, en xeral, lles convén aos comunistas. E chegouse a un compromiso. Basayev e Khattab foron forzados a saír de Daguestán. Pero non enviaron tropas á propia Chechenia.
  A guerra civil e a división en varias faccións pronto estalou alí.
  Rusia axudou a Maskhadov e Kadyrov. Primakov gañou facilmente as eleccións presidenciais rusas. O segundo converteuse inesperadamente en Zhirinovsky, que non tiña outros competidores no seu electorado, e o liberal Yavlinsky non era o seu rival.
  Oleg Rybachenko interrompeu o seu ensaio. Non, non é interesante. De novo, un tema xa tratado, despois de Primakov, Zyuganov e a restauración da URSS. Canso diso!
  Algo pode ser máis interesante de compoñer. Por exemplo, sobre o espazo.
  O neno comezou a ter ideas.
  A nova capital do Gran Imperio Ruso chamábase Petrogrado-Galaktik. Foi fundada na constelación de Saxitario, case no centro da galaxia. Tanto as estrelas como os planetas eran moito máis densos aquí que nos arredores da Vía Láctea, onde a vella Terra atopou refuxio. As forzas confederadas occidentais foron completamente expulsadas do núcleo. Porén, a guerra non pasou sen deixar rastro: miles de planetas foron destruídos, e só quedaron recordos da Terra. Este foi o motivo principal para trasladar a capital ao lugar máis rico e pacífico da galaxia. É moi difícil romper aquí, polo tanto, mesmo nas condicións dunha guerra espacial total, onde a primeira liña é un concepto abstracto e a retagarda é unha convención, o núcleo converteuse na principal base rusa e bastión industrial. A capital creceu e tragou por completo o planeta Kishish, converténdose nunha xigantesca metrópole. Unha cidade xigante capaz de impresionar a calquera individuo razoable. Numerosos avións atravesaron o ceo roxo.
  O mariscal Maxim Troshev foi convocado ante o ministro de Defensa, o supermariscal Igor Roerich. A próxima reunión foi un sinal de aumento da actividade inimiga. A guerra, cansa de todos, devorou recursos coma un funil depredador, morreron nela billóns de persoas e ninguén puido acadar o éxito desexado. A militarización deixou a súa pegada na arquitectura de Petrogrado-Galaktik. Enormes rañaceos están en filas ordenadas, representan cadrados nun taboleiro de xadrez da cidade. Isto recordou involuntariamente ao mariscal a formación de armadas espaciais. Durante a última batalla, grandes naves estelares rusas tamén tomaron as súas posicións, logo romperon de súpeto a formación, golpeando o buque insignia do inimigo. Unha batalla ben pensada converteuse nun corpo a corpo, algunhas naves chocaron, estalando en destellos monstruosamente brillantes. O baleiro púxose de cores coma se xigantescos volcáns entraran en erupción e ríos de lume correran ao mesmo tempo, regatos de chamas infernais romperan as súas beiras, cubríndoos cunha onda destrutiva. Nunha batalla caótica, o éxito acompañou ao exército da Gran Rusia, pero a vitoria tivo un prezo moi alto. Varios miles de naves estelares convertéronse en correntes de partículas elementais. É certo que o inimigo sufriu aínda maiores perdas. Os rusos souberon loitar, pero a confederación, que incluía moitas razas, espetou furiosamente, opoñendo teimuda resistencia.
  O principal problema era que o centro da confederación, situado na galaxia Thom, era moi difícil de destruír. A antiga civilización dos dags con forma de bordo, que viviu neste cúmulo de estrelas durante millóns de anos, erixiu unha fortaleza inexpugnable e rodeouse dunha poderosa liña de defensa, chea de trampas.
  Para entrar neste espazo "Mannerheim", todo o exército ruso non será suficiente. Non foi posible rematar coa guerra. Os planetas e os sistemas cambiaron de mans moitas veces. O mariscal mirou arredor da capital con nostalxia. Os graviolets e os flanneurs que corren estaban pintados en cores caqui, e o dobre propósito do avión sentíase en todas partes. Algúns edificios tiñan forma de tanques xigantescos ou vehículos de combate de infantería con vías en lugar de entradas. Foi divertido ver como unha fervenza erupcionaba do barril dun tanque tan alado, a auga azul e esmeralda reflectía os catro "soles", xogando con ducias de sombras, e árbores exóticas e enormes flores crecían no tronco e ás, formando extravagantes xardíns colgantes. Tanques modernos, só xigantescos de rañaceos, normalmente de forma aerodinámica, armados con moitas armas. Vivir en tales casas é cómodo e acolledor, aínda que en caso de ataque á capital, un edificio semellante converteríase nunha poderosa unidade de combate en cinco minutos. Os transeúntes de todas as clases, e mesmo os nenos pequenos, ían con uniformes do exército ou vestidos de varias organizacións paramilitares. As minas cibernéticas homing flotaban no alto da estratosfera; en aparencia semellaban bolas de cores. As luminarias iluminaban a bóveda do ceo, inundando os lisos bulevares espellados con raios deslumbrantes. Maxim Troshev non estaba afeito a tales excesos.
  "Aquí as estrelas son demasiado densas. E fai demasiado calor para min".
  O mariscal limpou a suor da fronte e acendeu a ventilación. O voo posterior foi sen problemas, e pronto apareceu o edificio do Ministerio de Defensa. Na entrada había catro vehículos de combate. Os luchiars puntiagudos coas súas ventosas, animais cun olfacto quince veces máis forte que o dun can, rodeaban a Troshev. O palacio ciclópeo do supermariscal foi profundamente subterráneo, os seus grosos muros albergaban canóns de plasma e láseres en cascada. O interior do búnker profundo era sinxelo: non se fomentaba o luxo. Antes disto, Troshev só viu ao seu xefe nunha proxección tridimensional. O supermariscal era un guerreiro ancián e experimentado de cento vinte anos. Tiven que baixar nun ascensor de alta velocidade, penetrando ben dez quilómetros baixo terra.
  Tras pasar o cordón de gardas de elite e robots de combate, o mariscal entrou na oficina, onde o ordenador de plasma simulou un holograma expandido da galaxia con marcas da concentración de tropas rusas e os lugares de supostos ataques inimigos. Hologramas máis pequenos colgaban preto; eran visibles imaxes doutras galaxias. O control sobre eles non era continuo; intercalados entre as estrelas había vislumbres de estados independentes habitados por razas intelixentes, ás veces moi estrañas. Troshev non observou este esplendor por moito tempo; tivo que facer outro informe. Igor Roerich parecía novo, o seu rostro estaba case sen engurras e tiña un cabelo louro e espeso. Parecía que podía vivir e vivir, pero a medicina rusa en condicións de guerra non estaba demasiado interesada en prolongar a vida humana. Pola contra, o rápido cambio de xeracións estimulou a evolución e foi en beneficio do desapiadado seleccionador de guerra. A vida útil estaba limitada a cento cincuenta anos. Mesmo para a elite. Ben, a taxa de natalidade seguía sendo moi alta, os abortos eran só para nenos defectuosos e os anticonceptivos estaban prohibidos. O supermariscal volveu a mirada cara a Troshev cando entraba.
  - E aquí estás, Maxim. Envía todos os datos ao ordenador, este procesará e proporcionará unha solución. Que podes dicir dos acontecementos recentes?
  - Os confederados e os seus aliados aprenderon unha boa lección. A balanza está a inclinarse na nosa dirección.Nos últimos dez gañouse a gran maioría das batallas.
  Roerich asentiu.
  - Seino. Pero os aliados dos confederados, os Dugs, fixéronse notablemente máis activos. Empezan a supoñer unha grave ameaza.
  - De acordo.
  Roerich fixo clic na imaxe do holograma e aumentouna lixeiramente.
  - Antes de ti está a galaxia Smoor. Aquí está a segunda fortaleza máis grande de Dug. Aquí é onde daremos o golpe principal. Se ten éxito, poderemos gañar a guerra nun prazo de setenta, máximo cen anos. E se fallamos, a guerra prolongarase durante moitos séculos. Demostraches ser un comandante competente e, polo tanto, propoño que dirixes a Operación Steel Hammer. Está claro?
  - É certo, Excelencia.
  Igor engurrou o ceño.
  -¿Por que tales títulos? Simplemente póñase en contacto connosco: Camarada Super-Mariscal. Onde colleches isto?
  Maxim sentía vergoña.
  -Eu, camarada supermariscal, estudei con Bing. Predicaban o antigo estilo imperial.
  - Claro. Pero agora o imperio é diferente, o presidente simplificou os costumes e procedementos anteriores. Ademais, en breve chegará un cambio de poder e teremos un novo irmán maior e comandante supremo. Quizais me destituirán, e se a Operación Steel Hammer ten éxito, serás nomeado no meu lugar. Debemos estudar con antelación, esta é unha enorme responsabilidade.
  O mariscal era máis de tres veces máis novo que Roerich e, polo tanto, o ton paternalista era moi apropiado e non causaba ofensa. Aínda que está a piques de producirse un cambio de líder, e o seu novo líder será máis novo que ambos. Por suposto, este será o mellor.
  - Estou listo. Eu sirvo a gran Rusia!
  -Entón vai. Os meus xenerais explicaránche os detalles.
  Despois de saudar, o mariscal marchou.
  Os corredores do búnker estaban pintados de caqui. A sede operativa estaba situada abaixo. Numerosos ordenadores fotónicos e de plasma procesaron a un ritmo acelerado a información que flúe desde varios puntos da metagalaxia. Había moito traballo rutineiro por diante, e o mariscal foi liberado só despois de hora e media. Agora agardábao un longo hipersalto a unha galaxia veciña. Deben reunirse alí forzas enormes, case unha sexta parte de toda a flota espacial rusa. Varios millóns de naves estelares. Despois de resolver os pequenos detalles, o mariscal subiu á superficie. O profundo frescor deu paso á intensa calor. Catro luminarias reuníronse no cénit e, erizadas de coroas lambando sen piedade o ceo, verteron regueiros de partículas sobre o planeta. Cascadas de luz fluían polas rúas espelladas. Maxim saltou ao avión da gravidade, era cómodo e fresco por dentro, e correu aos arredores. Nunca antes estivera en Petrogrado-Galaktika e quería ver cos seus propios ollos a capital, poboada por trescentos mil millóns de habitantes. Deixou o sector militar, todo cambiou e volveuse máis alegre. Apareceron edificios cunha composición orixinal, probablemente os chamaría luxosos, neles establecéronse representantes da clase privilexiada. Durante a guerra total, a capa de oligarcas diminuíu, pero non foi completamente destruída. Os pazos eran auténticas obras de arte. Un deles semellaba un castelo medieval, onde en lugar dos dentes dun parapeto había palmeiras. Outro estaba sobre unhas pernas finas, e a autoestrada estendíase por debaixo del; parecía unha araña de cores brillantes, cuberta de estrelas. Moitos dos edificios onde vivían os máis pobres tampouco evocaban asociacións con cuarteis; pola contra, brillaban impresionantes fachadas, decoradas con estatuas de líderes e mandos dos séculos pasados. Non todo debe estar pintado de caqui, pensou Troshev. Ademais, quizais a cidade máis poboada do universo debería ter unha fermosa arquitectura. O sector turístico estaba especialmente vistoso con pasarelas móbiles, con edificios feitos en forma de rosas xigantescas, así como tulipáns en flor e entrelazados, margaridas ensartadas e animais exóticos intrincadamente mesturados. Ao parecer, é interesante vivir nun oso ou nun tigre de dentes de sable, fai felices aos nenos. Non obstante, os adultos tamén se sorprenden cando tal estrutura se move ou xoga. O dragón xiratorio de doce cabezas fixo unha impresión indeleble no mariscal; fontes multicolores, iluminadas por neón, saían de cada boca. En xeral, había unha gran cantidade de fontes das formas máis estrañas, que lanzaban chorros multicolores a centos de metros ao aire. E que fermosas son, á luz dos catro soles, entrelazándose nun patrón de auga, un xogo de cores fabuloso e único. Os nenos de aquí eran alegres e fermosos: as súas roupas de cores dábanlles un parecido cos elfos de contos de fadas. Non só había xente aquí, a metade do público eran extraterrestres. Non obstante, os fillos de estraños xogaron felices cos fillos humanos. Troshev tamén atopou plantas intelixentes. Exuberantes dentes de león de cabeza dourada con catro patas e dous brazos finos. Os seus bebés tiñan só dúas patas e as súas cabezas douradas estaban densamente cubertas de manchas esmeraldas. Maxim coñecía ben esta raza: Gapi, criaturas vexetais de tres sexos, amantes da paz, pero pola vontade do destino víronse atraídos a unha guerra interestelar total e convertéronse en aliados naturais da Gran Rusia.
  Había suficientes representantes doutras razas, na súa maioría estados e planetas neutros. Querían mirar a incrible capital do imperio. Aquí a guerra parece distante e irreal, está a miles de parsecs, e aínda así, un sentimento de inquedanza non deixou o mariscal. Xurdiu na miña cabeza o pensamento de que neses planetas que terían que atacar, tamén vivían seres intelixentes e morrerían miles de millóns enteiros de criaturas pensantes. Regueiros de sangue serán derramados, miles de cidades e aldeas serán destruídas. Pero é o mariscal do imperio, e debe cumprir co seu deber.
  Despois de admirar o centro turístico, o mariscal mandou despregar o avión de gravidade e dirixiuse ás zonas industriais. As casas aquí eran un pouco máis baixas, cunha distribución sinxela. As fábricas estaban situadas no subsolo.
  En canto aterrou o avión de gravidade, unha bandada de rapaces descalzos con trapos e produtos de limpeza dirixíronse inmediatamente cara a el. Ragamuffins finos en farrapos de caqui xa cansos e esvaecidos, con grandes buratos rasgados. Profundamente curtido, case negro. Parece que a prolongada guerra obrigou a apertarse o cinto. Troshev comezou a sentir simpatía. O condutor, o capitán Fox, non compartía tales sentimentos.
  - Veña, ratiños, marchade de aquí! Marshall está chegando! - ladrou.
  Os nenos sen fogar correron en todas as direccións, o único que podían ver eran os seus tacóns sucios. É difícil camiñar descalzo por unha superficie quente de catro "soles" á vez, e os pobres nenos non sabían o que eran os zapatos. Un dos rapaces, con todo, resultou máis ousado que os outros e deuse a volta e mostrou o dedo medio. O capitán sacou un bláster e disparou contra o neno descarado; teríao matado, pero o mariscal conseguiu empurrar o brazo do capitán no último momento. A carga pasou voando, facendo un cráter no pavimento, fragmentos de pedra fundida caeron sobre as pernas espidas do neno e este derrubouse no asfalto. Por un esforzo de vontade, o futuro guerreiro conseguiu conter o seu berro e, soportando a dor, ergueuse. Maxim deulle unha dura labazada ao capitán.
  - Tres días na caseta de garda. Atención, as mans ao lado! - Mandou o mariscal en ton ameazante - Os nenos son propiedade nosa, e hai que coidalos, e non matalos. Entendido, monstro?
  O raposo estendeu os brazos aos lados. El asentiu bruscamente.
  - Responder segundo a normativa.
  - Sí señor.
  Maxim volveu a mirada cara ao neno. Era de pelo rubio, cunha cara guapa, astuta e musculoso. Baixo unha camiseta rasgada, pódese ver os seus abdominais fortes forrados de barras de chocolate.
  -Como te chamas?
  - Yanesh Kowalski! - Ladrou a pulmón o home andrajoso.
  - Vexo en ti a composición dun forte guerreiro. Queres entrar na escola Zhukov?
  O neno quedou deprimido.
  - Gustaríame, pero os meus pais son traballadores normais e non poderán pagar a miña educación.
  Marshall sorriu.
  - Estarás inscrito de balde. Ti, como vexo, es forte fisicamente, e os teus ollos falan de habilidades mentais. O principal é estudar ben. Son tempos difíciles, pero cando remate a guerra, ata os traballadores vivirán en boas condicións.
  - ¡O inimigo será derrotado! Imos gañar! - berrou Yanesh a pulmón de novo.
  "Entón toma o teu lugar nas filas, soldado". E para comezar - no meu coche.
  Lisa fixo unha mueca. O neno estaba un pouco sucio, e habería que lavar o interior despois del.
  Unha vez subido, o avión de gravidade precipitouse nos cuartos do goberno.
  Janesh, sen alento, estudou as enormes casas luxosamente decoradas.
  - Non nos permiten entrar no sector central, e isto é moi interesante.
  - Verás máis.
  E aínda así, o mariscal, movido por un sentimento de compaixón, mandou voar ata o centro turístico. O neno mirou con todos os seus ollos, literalmente devorando o que vía. Notou que quería saltar do coche, correr pola beirarrúa en movemento, subirse a un dos alucinantes paseos.
  O normalmente severo Maxim era tan amable e amable coma sempre ese día.
  - Se queres, da un paseo pola "montaña da alegría", e despois ven directamente a min. Leva o diñeiro, se non, non te deixarán entrar.
  O mariscal entregou o papel.
  Yanesh precipitouse cara aos paseos, pero o seu aspecto era demasiado llamativo.
  Na entrada da sala ninja espacial, foi detido por enormes robots.
  -Mozo, estás mal vestido, claramente de barrios pobres. Debería ser detido e levado á estación.
  O neno intentou escapar, pero golpeárono cunha pistola paralizante, tirándoo ao asfalto. Troshev tivo que saír do coche e ir investigar.
  - Espera, este cadete está comigo.
  Os policías que pararon pararon, mirando para o mariscal. Maxim levaba uniforme de campo, pero as charreteras do comandante militar brillaban de ouro brillante contra os catro soles.
  O patrullero maior, un tenente de policía, saudou.
  - Perdón, mariscal, pero as instrucións prohiben permitir que os mendigos entren no centro onde recibimos convidados de toda a galaxia.
  O propio Maxim entendeu que cometera un erro ao soltar un ragamuffin nunha zona tan respectable. Pero non tiña intención de demostrar o seu erro.
  -Este rapaz é un explorador. Estaba realizando un cometido do alto mando.
  O tenente asentiu e premeu o botón da súa pistola. Janesh Kowalski tironeou e volveu en razón. O mariscal sorriu e estendeu a man. Neste momento, os catro galactos alieníxenas erixáronse de súpeto de lanzadores de raios. Exteriormente, os extraterrestres semellaban tocos de árbores toscamente labrados con casca azul-marrón; os seus membros estaban anudados e tortos. Antes de que os monstros tivesen tempo de abrir fogo, Maxim caeu sobre a cuberta, sacando un bláster. Os rastros de lume pasaron pola parte superior, chocaron contra a colorida estatua, pulverizando o pintoresco pedestal en fotóns. Troshev cortou a dous atacantes cun raio láser, os dous inogalactos supervivientes desprazáronse aos lados. Un deles tamén quedou atrapado pola viga inexorable, pero o segundo conseguiu esconderse tras o reborde da fachada. O monstro disparou de tres mans á vez e, aínda que Maxim se moveu rapidamente, foi golpeado lixeiramente: o seu costado queimouse e a súa man dereita danouse. Os raios do inimigo golpean tanxencialmente a atracción do "lirio de auga tolo". Seguiuse unha explosión.
  A visión do mariscal estaba nadando, pero quedou sorprendido ao ver como Yanesh arrincou un anaco da lousa e lanzouno ao inimigo. Maxim quedou abraiado co poder inhumano que agochaba este adolescente de aspecto fráxil... O lanzamento resultou preciso, xusto na fila de cinco ollos. A criatura saltou e avanzou, tambaleándose. Isto foi suficiente para que o tiro ben apuntado de Maxim acabar coa vida do monstro.
  A loita rematou rapidamente. Durante a mesma, a policía nin sequera intentou abrir fogo. O mariscal notou inmediatamente isto.
  "Todos os mellores están loitando na fronte e na retagarda, nas rúas da cidade, os covardes están sentados.
  O tenente ben alimentado púxose pálido. Achegueime a Maxim.
  - Camarada Mariscal, desculpe, pero tiñan lanzadores de vigas pesadas, e nós...
  - E iso que é! - Maxim sinalou o blaster no cinto do patrullero. - Batedouro mata-moscas? É unha mágoa, ao parecer, non hai traballo para ti na capital. Non quedarás inactivo, intentarei que te envíen á fronte.
  Despois de facerlle acenos ao neno, Maxim axudoulle a subir a bordo do avión de gravidade e, a continuación, estreitou a man con firmeza.
  -Pois ti es unha aguia. Alégrome de non estar equivocado contigo.
  Kowalski guixou un ollo de xeito amable, a súa voz soaba bastante alta e alegre.
  - Só fixen un lanzamento acertado. Podería...
  - Terás a oportunidade. Graduácheste na universidade e vai directamente á batalla. Tes toda a vida por diante, aínda tes que loitar ata o bordo.
  - A guerra é xenial! - Exclamou o neno entusiasmado. - Quero ir á fronte inmediatamente, coller unha pistola...
  - Non podes facelo de inmediato, vai ser morto na primeira batalla. Obtén unha especialidade primeiro.
  Yanesh cheiraba ofendido. Confiaba nas súas capacidades, pensaba que xa sabía facer moito, incluso tirar. Mentres tanto, o avión da gravidade sobrevoaba o enorme parque Michurinsky. Alí creceron árbores xigantescas, algunhas delas alcanzando unha altura de varios centos de metros. E os froitos eran tan grandes que, tendo comido o medio, podías vivir dentro. As piñas modificadas xeneticamente con pel dourada parecían apetitosas. Certo que, contrariamente ás expectativas, non suscitaron moita admiración do neno.
  - Xa estiven por tales bosques. - explicou Yanesh. - A diferenza dos distritos centrais, todo o mundo está permitido alí. Aínda que leva moito tempo chegar a pé.
  - Pode ser! - Dixo Máximo. - E aínda así, admira as plantas aquí... Hai un cogomelo, debaixo cabe caber todo un pelotón.
  - Só unha apariencia dun gran agárico de mosca. Non é comestible. Lembro que recollín unha bolsa enteira de anacos de froita cortada. Encántame a pavarara: a pel é fina e o sabor é absolutamente delicioso. Os figos non son nada en comparación con el. Hai que ter coidado ao cortar. Podería rebentar, e entón o regato sería como unha fervenza; levarache antes de que tiveses tempo de pronunciar unha palabra. A froita aquí é demasiado grande. Tes que levalos por partes nunha bolsa de plástico, e isto é moi inconveniente.
  Maxim golpeou a Janesh no ombreiro.
  - Non todo se mide coa comida. Baixamos e collemos unhas flores.
  - Un agasallo para a nena! Por que non!
  As mans do neno chegaron ao volante. O capitán Fox golpeou os dedos con rabia.
  - Non toques o volante, cadeliño.
  E inmediatamente en resposta recibiu outra reprimenda do mariscal.
  "Só tes o valor de loitar contra un neno".
  - Síntoo, Excelencia!
  Yanesh non puido evitar rir.
  - Se queres, proba. - Máximo permitido.
  "Teño experiencia en simuladores", dixo Yanesh.
  Sen sombra de dúbida nin medo, Kowalski puxo as mans no volante e dirixiu o coche cara abaixo. Ao parecer, realmente tiña habilidades notables. O avión da gravidade pasou por riba das copas de árbores xigantescas.
  Maxim non interferiu, permitindo ao neno controlar o avión. Hai que dicir que afrontou a súa tarefa con moito éxito, manobrando entre baúles xigantescos, nunca se estrelou, demostrando unha técnica virtuosa máis aló dos seus anos. Non obstante, aínda que se estrelase, non sería un gran problema; o avión de gravidade ten un sistema de seguridade perfecto. Finalmente, sentáronse nun claro cheo de pequenas pero fabulosamente fermosas flores. Parecía que o bo mago espallara xenerosamente as xoias. A complexa gama de cores deslumbraba nos ollos, e o cheiro embriagador provocaba un deleite indescriptible.
  Yanesh incluso asubiou con admiración. Cando pousaron, o neno saltou e comezou a coller flores, collendo un brazo enteiro. Maxim era de sangue frío, gustáballe a paisaxe e, con todo, algo era alarmante. Sentirse ameazado. Tras pasar por lume e auga, o mariscal estaba afeito a confiar na súa intuición; raramente o defraudaba. En principio, a capital dun gran imperio non debería albergar formas de vida perigosas para os humanos. Aquí hai algo diferente. Maxim fixo un aceno ao neno e murmuroulle en voz baixa ao oído:
  - Hai inimigos preto de nós. Esconde as flores e ven comigo.
  Os ollos de Janesh brillaron.
  - Estou listo.
  Deixando o ramo no coche baixo a supervisión do capitán Fox, Maxim e Yanesh afondáronse no bosque. Por suposto, as tropas deberían ter sido chamadas e peiteadas a zona. Pero Maxim foi capturado pola emoción. Janesh, por suposto, estaba posuído por aspiracións románticas; imaxinaba a si mesmo como un oficial de intelixencia militar e alegrouse con iso. Fixeron o seu camiño pola selva, intentando non facer ruído. Yanesh conseguiu queimar as súas pernas espidas en ortigas roxas, pero contívose, aínda que a pel ata os xeonllos estaba cuberta de grandes burbullas.
  "Ten coidado", murmurou Maxim. - No bosque, o perigo está agochado en cada brizna de herba.
  "Necesitamos camuflaxe protector aquí", murmurou Yanesh. Os farrapos apenas ocultaban o corpo; algo se arrastraba polas pernas. Os grandes insectos, como Yaneš aprendeu na escola, non comen persoas neste planeta. As especies de artrópodos máis perigosas foron destruídas a nivel xenético; non foi suficiente para que o centro da capital se convertese nunha fonte de infección ou epidemia. Seguiron en silencio. De súpeto, Maxim conxelouse. Os pequenos seres vivos portáronse sen descanso, coma se alguén os asustara. O mariscal colleu o neno da man e díxolle ao oído:
  - Hai unha emboscada por diante!
  Maxim sacou do peto un detector de sons e escoitou atentamente os arredores. É certo, cinco loitadores humanos e aproximadamente o mesmo número de alieníxenas xacían preto. Ben, con tal equilibrio de forzas, é mellor non participar en batalla, senón evitar o inimigo.
  Iso foi o que fixeron.
  O soldado experimentado e o rapaz verde movéronse sincronizados. Tivemos que camiñar por densos matos de arbustos, afogándonos ata os nocellos no musgo. Con moitas dificultades, o mariscal descubriu a ruptura da cadea humana e conseguiu escapar neste lugar. Tiveron sorte; ningún dos extraterrestres tiña sentidos animais nin audición fenomenal. O detector de son xa podía distinguir as palabras pronunciadas en voz baixa.
  - Señor Residente, estás a pedirme o imposible.
  En resposta, unha voz semellante ao croar.
  - E ti, xeral, estás afeito só a levar cartos sen traballar por elo na súa totalidade.
  A xulgar polo timbre, pertencía a unha raza non humanoide.
  - Pagáronche medio millón, e que? Información obsoleta sobre satélites espías.
  "Non é culpa miña", continuou xustifiándose preguizamente a voz humana. - A información deste tipo, en principio, queda desactualizada moi rapidamente. Non son omnipotente.
  - Inmediatamente entendémolo, é máis fácil dicir que es débil. Cando se trata de atacar o sistema do Kremlin, vostede e os seus cómplices serán de pouca utilidade.
  Maxim estremeceuse. Será realmente un ataque á liña de defensa máis poderosa que cobre a capital e todo o centro da galaxia? O sistema do Kremlin, como afirman os seus creadores, é inexpugnable e, con todo, se os inimigos se activaron no corazón mesmo do imperio, isto leva a tristes reflexións.
  - Sabe, home, pronto usaremos unha arma fundamentalmente nova e, coa súa axuda, as naves estelares rusas converteranse en po antes de chegar a unha distancia sorprendente. Entón o noso exército, como unha onda gravitacional que todo penetra, inundará os espazos rusos e someterá os mundos imperiais.
  Maxim colleu un suspiro deprimido; ao parecer, o traidor non estaba especialmente contento con tal perspectiva. Porén, el respondeu:
  - A quinta columna está máis activa que nunca e a túa invasión irá segundo o plan.
  - A súa tarefa para o futuro próximo é crear unha ducia de bastións na capital para as nosas forzas de folga. Os mercenarios infiltraranse aquí baixo o pretexto de turistas, esconderanse nos bosques e despois desempeñarán o seu papel no ataque xeral.
  - Así será.
  - E mira, home, se falla o ataque das nosas naves, peor será para ti. A túa propia contraintelixencia desgarrarache e a túa execución será lenta e dolorosa.
  Aínda que Maxim non viu quen falaba, estaba seguro de que SMERSH sería capaz de identificar o traidor pola súa voz.
  - Necesitamos información sobre todos os últimos nomeamentos na dirección inimiga. Todo o que sabes.
  - Segundo a miña información, o mozo mariscal Maxim Troshev foi nomeado para comandar a flota estelar na galaxia Smur. Non hai información exacta sobre el, pero...
  - Todo está claro, os rusos preparan alí unha gran ofensiva. Coma sempre. O novo comandante é un ataque repentino de grandes forzas.
  Maxim estremeceuse, quería correr cara adiante e estrangular o friki. A operación está en perigo.
  -Creo que si. En canto a outras citas...
  O traidor enumerou durante moito tempo e tediosamente, pero Maxim xa tiña un plan na súa cabeza. En primeiro lugar, debes abandonar este lugar en silencio e, en segundo lugar, contactar con urxencia a SMERSH. Alí decidirán se neutralizan inmediatamente a rede de espionaxe ou esperan. Despois de todo, os traidores identificados non son perigosos e a desinformación pode filtrarse a través deles. O principal non é unha actuación afeccionada. Porén, o neno, que ata agora estivo sentado tranquilo, moveuse, e notouse que a enerxía xuvenil estaba en pleno auxe.
  - Quizais poidamos golpealos cun láser, señor Mariscal?
  "Non, baixo ningunha circunstancia", murmurou Maxim. - Para iso serve a intelixencia, recoller información e reportala ás persoas adecuadas. Se infrinxas a orde, eu persoalmente dispararei.
  O Mariscal levantou o seu fusil ameazador.
  Yanesh asentiu.
  - Non se discuten pedidos.
  Maxim arrepentiuse de levar o neno con el. E se se escoitan os seus murmurios... Mentres, oíuse un chirrido no detector de sons e o alieníxena volveu falar.
  - Dille a "Xúpiter" que se non nos axuda, podemos regalalo sacrificando este peón. Entón o teu Supremo estará furioso, e a misericordia non é unha das súas deficiencias.
  "Si", pensou Maxim, "un líder debe ser duro". Érase unha vez un dos mil elixidos, con todo, só tivo a oportunidade de converterse en líder no caso da morte repentina do ditador gobernante. Cada ano escóllense mil e a rotación do poder supremo prodúcese cada trinta anos. Pero esta oportunidade tamén se perdeu. En primeiro lugar, o personaxe de Maxim era demasiado suave e, en segundo lugar, as súas habilidades paranormais, tan fortes na infancia, comezaron a debilitarse coa idade. Porén, facerse mariscal cando non ten nin corenta anos... iso di algo.
  - Non toques a Xúpiter. El é a túa mellor esperanza. Sen ela, as posibilidades de gañar a guerra son insignificantes.
  Inogalakt chasqueou algo inaudiblemente en resposta. Entón dixo articuladamente:
  - "Xúpiter" é valioso cando está activo. Debido á súa inacción, as nosas tropas están a sufrir demasiadas perdas. Sexa como for, transmitiráslle as nosas instrucións. De momento podes ir.
  "Isto é todo, podes marchar", suspirou Maxim con alivio. Nese momento, refutando as súas palabras, produciuse unha explosión. Produciuse un tiroteo.
  - Carallo! Reelaborar de novo...
  O mariscal inclinouse e só brillaron alegres brillos nos ollos de Yanesh.
  . CAPÍTULO No 11
  - Vostede fala conciencia! - rosmou o escravo arrogante.
  - Para que a felicidade sexa de todos, e non duns escollidos. Por esta santa causa levantei a miña espada! - Exclamou o Bruxo.
  O conde mostrouse escéptico:
  - Non! Creo que estás impulsado polo resentimento ou polo desexo de poder! Houbo revoltas de escravos, pero só acabaron en masacres. Estas son as consecuencias de calquera rebelión.
  - Isto non será un motín, senón unha revolución. O máis importante pasará despois, despois da vitoria! - dixo o guerreiro con moito entusiasmo.
  -¿Revolución? Palabra estraña, xurdiches ti mesmo? - Forsa quedou sorprendida.
  - En realidade non! Este termo deume un anxo nun soño. - Witcher acendeu con inspiración.
  - Un anxo ou un dos deuses negros! Os soños proféticos son enganosos. - O conde dubidaba.
  - En calquera caso, terás a oportunidade de cambiar a vida das persoas para mellor e converterte nunha persoa mellor! Todos os problemas veñen do egoísmo, a prosperidade só é posible mediante esforzos comúns. Unha persoa sen equipo é coma un carbón, sen lume, dá pouca luz e apágase rapidamente! - Ela vomitou un fluxo de elocuencia de Witcher.
  - Dis que unha persoa debe estar nun equipo. Pero sabes o que é a natureza animal? - preguntou Forsa con sarcasmo.
  - E o animal está mellor no rabaño! E en xeral, xa que es escravo e non foi rescatado, entón a nobreza apartouse de ti, en palabras os teus fieis amigos mostraron as súas verdadeiras cores. Isto significa que é hora de buscar compañeiros nun ambiente diferente. - suxeriu Witcher con máis calma.
  O conde de Bor calou uns segundos, e logo estendeu a man:
  "Aínda que non creo no éxito final, polo menos a miña espada beberá sangue".
  - A lóxica non debe servir aos instintos - a mente da luxuria! - Dixo Bruxo.
  - Ben, vale, xa abonda, darme un lema! Haberá unha guerra - haberá unha fazaña! - O Conde comezou a limpar o sangue de si mesmo.
  - Es un guerreiro experimentado e valente, debes ser elixido como líder de escuadrón. - suxeriu o guerreiro.
  - Non está mal, pero non é necesario elixir a todos os líderes militares. Debe haber un principio máis estrito de unidade de mando. Vostede foi elixido, así que o nomea! -O Conde comezou a poñerse a súa cota de malla. Un par de rapaces acudiron a socorrelo.
  -¿E a libre competencia? - Witcher dubidou.
  - ¡É destrutivo para o exército! - Corte de forza. - A economía é un rizoma de moitos brotes, o exército é un só tronco!
  Witcher chanceou:
  - Pero máis veces é carballo, e non en termos de potencia e estabilidade, senón no nivel de control!
  O neno medio espido deulle ao conde unha espada. Respondeu dándolle unha labazada nas costas óseas, que fora golpeada máis dunha vez. O neno xemeu e saltou cara atrás, torcendo as súas pernas marróns.
  Witcher dixo con decisión:
  - Estou formando cinco lexións de composición truncada, dous soldados e medio cada unha. Estás designado para comandar o terceiro! E que os escravos elixan o resto!
  A última proposta causou polémica, que case se converteu en liortas. Entón estalou unha pelexa, varios escravos resultaron feridos e Witcher tivo que intervir. Despois de derrubar os máis rápidos, gritou:
  - Deixa de usar o bastón! Pasemos ao nomeamento directo dos mandos.
  Os escravos non se contentaron con murmurar, pero cando o guerreiro someteu a votación tal proposta, levantaron a man por unanimidade.
  Aquí Witcher, que liderou o levantamento, tivo que traballar duro. De feito, é difícil identificar a un digno a simple vista, e continuou facendo preguntas aos posibles candidatos. Finalmente, fixéronse nomeamentos para as lexións, e os comandantes temporais foron designados para ramas máis pequenas.
  - Cando rematen as batallas, miraremos o valor e o enxeño demostrado polos soldados! - explicou a nena.
  Unha das lexións estaba formada enteiramente por nenos e adolescentes. Witcher puxo o neno Bik ao mando sobre eles. Os mozos gritaron de desagrado:
  - Aínda é moi pequeno! Non necesitamos o pequeno. Pon o máis grande e o máis forte sobre nós.
  - E a quen queres?
  - Extráñote! El é o máis digno!
  Un mozo atlético avanzou, aínda era un neno, pero xa alto coma un carballo. É certo, o seu rostro parecía aburrido. Vedmakova, sabendo ben o importante que é a intelixencia para un comandante, preguntou:
  - Que son sete oito?
  O mozo mirou para ela e murmurou:
  - Non sei! O principal son os músculos e a forza.
  Bik ladrou polo altofalante:
  - Os músculos sen cerebro son un puñado de carne, polo que chora a tixola!
  - ¡Cala, bicho! Vou explotarche a mandíbula! - Ruxiu o novo heroe.
  - ¡Quen non saiba que sete oito son cincuenta e seis é pouco probable que poida golpear o seu puño máis lonxe que o nariz! - O neno sacoulle a lingua.
  O mozo matón ladrou a pulmón:
  - Retote, loitaremos ata a morte!
  - Imítame coma un mono rato! - sinalou o Conde de Force. - Con todo, esta é a única saída decente.
  - Dos dous duelistas, un é un parvo, o outro un canalla! - Notei a Witcher. "Aínda que é bo para os nenos quentar".
  Bik estaba fronte ao seu inimigo, a diferenza de altura era grande, o seu opoñente era cinco veces máis pesado. O neno, con todo, mirou con desprezo os seus músculos prominentes; o neno era delgado, pero ensartado. O seu rostro redondo facía caras, a súa espada xiraba nas súas mans.
  - Pois como imos loitar ou facer as paces! "Brontamente", preguntou.
  - Si, quérote! - O deportista atacou ao neno. Golpeou cun revés, a súa espada era longa e pesada, ao parecer era a dúas mans. Bik esquivou o golpe sen sequera tentar parar, pero simplemente saltou por enriba da traxectoria e meteu a súa espada na ponte do nariz. O neno bateu só con base no cálculo - para rabuñar, pero non para matar.
  O bruto púxose aínda máis furioso e comezou a axitar a súa segunda espada. Aquí mesmo Buk tivo que empurrar máis mentres fuxiu. Os tacóns espidos do neno fíxose máis pequenos e as láminas correron tras eles. De súpeto Bik parou, unha pipa apareceu nos seus dentes. O inimigo balanceou con máis forza e precipitouse ao galope dun cabalo, estendendo ben os seus grosos brazos. Sorrindo torto, o neno cuspirou e algo pequeno golpeou a cara do atleta. Bik pasou de lado polas láminas, e mesmo golpeou o peito do seu opoñente co seu talón espido.
  Tambaleándose, o poderoso berrou salvaxemente, entón as súas pernas debilitáronse e comezaron a derrubarse.
  Un suspiro amigable atravesou o exército; poucos esperaban que o pequeno derrotase ao xigante. Entón os nenos berraban de alegría, en primeiro lugar, por suposto, o máis pequeno dos escravos. Os que son máis pequenos e débiles están satisfeitos de ver que o seu xefe principal tampouco é xenial. Polo tanto, ata un neno pode facer algo polo levantamento.
  Os escravos correron cara ao atleta derrotado, incluíndo un par de médicos locais. Unha mancha roxa estendeuse polo rostro áspero e de pelo escaso do novo heroe. O doutor dixo sorprendido:
  - Basílica! Apuñaláronlle unha agulla que contiña veleno, paralizándolle as extremidades.
  - Temporalmente! - Dixo Bik. - Entón volve en razón. Non lembrará nada, simplemente non notará a súa vergoña.
  Witcher achegouse ao neno:
  -¿Onde aprendeu a facer velenos?
  - En ningunha parte! Atopouna nunha das leiras. Os ricos tampouco están contentos coa súa posición na sociedade. Así que fan todo tipo de velenos. Se a poción está selada, non hai problema, sei como abrir peches! - Bik guiñáballe un ollo a Witcher.
  - Onde? - Preguntou o guerreiro.
  - Un ladrón ensinoume! Temporalmente resultou ser un escravo, eu estaba na mesma parella con el, traballamos moito, cortamos o bosque. Díxome como abrir pechaduras, incluso me mostrou algo. Admirouse da miña memoria e logo fuxiu. - O neno guixou un ollo astuto.
  - E ti non o seguiches? - Witcher quedou sorprendido.
  - Non! Todos fomos azotados por esta fuxida de todos os xeitos, e se eu tamén escapara, entón cada quinto sería crucificado en alicerces. Dúas persoas xa son unha conspiración. - Explicou o neno aludo.
  - Bárbaros! Ben, vale, se es tan memorable, quizais che sexa útil coñecer a Khirov. - suxeriu Witcher.
  - É posible! Hai tempo que quería converterme no máis forte e intelixente! - O rapaz mostrou unha pelota de bíceps.
  - Máis forte e máis intelixente ca min? - dixo o guerreiro en broma.
  - Non! Despois de todo, ti es o líder! Pero coa man dereita, por que non! - Bik ergueuse sobre as súas mans para unha maior persuasión.
  - Canto máis alto voa unha persoa, máis insatisfeito está coa súa posición! - Notei a Witcher.
  - A xente non voa! Só teñen ás os que non están afeitos á mente! - O neno mostrou unha comprensión precoz.
  - Haberá ás no noso exército! Prometo que pensarei en algo. - prometeu Witcher.
  - E eu te creo, irmá maior! Despois de todo, non só es un líder, senón tamén unha irmá ou mesmo unha nai para nós. Viviremos como unha soa familia! - dixo Bik.
  - O líder do país debería ser irmán da xente, non irmán! - O líder da nación é ante todo un servo do pobo. Non obstante, deixemos o intercambio de eloxios; a arma que adoptaches debería ser usada por outros. Imos facer unhas pipas! - ordenou Witcher.
  - Non son abondo de longo alcance! - Notou Passa. - Necesita melloras.
  - Xa o estou pensando, ao fin e ao cabo, os beizos e as meixelas permiten golpear a pouca distancia. Pero se hai algo que se expande e bate con forza. Algúns minerais e herbas. - Witcher sentiu unha forte tensión mental.
  O neno ao parecer escoitou as súas palabras:
  - Imos facelo, selecciona os elementos! Aínda temos tempo, moitos escravos teñen que amosar as técnicas básicas da guerra.
  "Tes razón, meu irmán pequeno, o feiticeiro axudaranos con algo". Non obstante, ata que non nos lancen grandes forzas, debemos atacar. Non obstante, debemos prepararnos con coidado. É máis doado atopar unha rocha seca no océano que un invento que non se utilizou con fins militares. - resumiu Vedmakova.
  Despois de todo, os rebeldes pasaron o día en exercicios e, ao mesmo tempo, Bik enviou recoñecemento.
  Un exército partiu da cidade. Non moi grande, pero ben armado. Un neno explorador, montado nunha cascuda crustáceo máis pequeno, chamou a atención ata un absurdo:
  - Os guerreiros teñen cinco espadas, e apenas poden moverse!
  - Iso é bo! - Dixo Bik. - Ou mellor dito, aínda é marabilloso, antes de que cheguen a nós, estarán esgotados polo exceso de peso.
  Witcher anotou astutamente:
  - Dixeron os guerreiros experimentados, non leves armas máis grandes que cinco dedos na túa man dereita. Ben, claro que non está mal, a súa estupidez axudaralles a gañar máis rápido. Mentres tanto, deixa durmir os escravos un par de horas. Tiveran un día duro, e a batalla non sería doada. Cantos soldados teñen exactamente os inimigos?
  - Cinco mil e medio. - dixo Bik confiado. -Isto quere dicir que se os exprimimos todos, non quedarán máis de cincocentas persoas na cidade.
  - Isto é bastante razoable, haberá que achegarse por todos os lados. Pola noite non se atreverán a atacarnos; cortarán os seus. Isto significa que montarán un campamento para poder piratear de madrugada con todas as súas forzas. Quizais incluso dividirán as tropas co propósito de cerco. - suxeriu Witcher.
  O conde de Forza opúxose:
  - Coñezo ben os hábitos que reinan no Sultanato; loitamos con eles máis dunha vez. Pola noite enviarán varios espías con bolsas de ouro ao noso campamento. Tentarán subornar aos escravos e despois empalalos ou, no mellor dos casos, arrincarlles as fosas nasais.
  - Enviar espías é unha táctica antiga. - Notei, estirando os dedos dos pés de Witcher. - Pero non teñen gorras de invisibilidade, os rapaces de garda son tan observadores e astutos, que os atraparán a todos. Ademais, pegámolos un pouco máis preto do amencer. E os escravos durmirán mellor e o inimigo caerá máis profundamente no sono.
  - ¡Lóxico! Serei o primeiro en atacar! - Dixo Bik.
  - Será necesario retirar os protectores, e isto pódese facer coa axuda de tubos de tiro. - Witcher mostrou o dispositivo. - Aquí está unido unha especie de pistón, tres tipos de herbas e aceite con carburo. Só cómpre actuar con coidado, se non, o retroceso romperá os dentes dos rapaces. Levarás contigo aos rapaces máis intelixentes.
  - Moitos teñen experiencia en saquear xardíns e roubar. Os que naceron libres, e os que non o eran, especialmente os escravos domésticos, roubábanlle aos seus donos. - Bik calmou a todos. - Entón pasamos pola escola da supervivencia.
  - Tanto mellor! En xeral, creo que non haberá demasiados gardas. Despois de todo, quen somos nós para eles? Os escravos son estúpidos! A estupidez está máis preto da humildade; a rapidez da mente está máis preto da vileza.
  O feiticeiro Khirov entrou na conversa:
  - Temos aproximadamente o dobre ou un pouco máis de superioridade, pero o inimigo está mellor adestrado e armado. E no exército do Sultanato, as mulleres serven só na lexión persoal de inmortais. Son seis mil mercenarios de diferentes países. Teremos moitas mulleres no noso exército, e salvo raras excepcións son guerreiras máis débiles que os homes.
  Polo tanto, cada batalla debe ser coidadosamente planificada. Ademais, na primeira derrota, os escravos comezarán a fuxir de nós.
  - A vitoria como muller atrae co seu brillo, pero repele co seu prezo! - O enxeño de Witcher brillou de novo.
  - Xenial! Agora vexo que o plan operativo está totalmente acordado. Só queda aclarar os detalles. Durante a batalla, o pánico comezará nas filas do inimigo e a maioría dos soldados correrán cara á cidade de Zhit. - Suxerido por Khirov
  - Está claro! O destacamento máis forte de escravos atacará desde a retagarda, xusto desde a dirección da cidade. Quizais o dirixa eu. - Suxerido polo Conde Forsa.
  - Non é posible, e ti! - Aclarou o feiticeiro.
  "Ademais, temos potes de aceite, e pedín que se lles fixesen mechas". Tirémolos ao campamento e aumentaremos o pánico. - suxeriu Witcher.
  - E isto tamén é razoable. - Aceptou o feiticeiro. - Só que aínda non preparaches o suficiente destes cargos.
  - Certo! O lume é o deus da guerra e, como outros deuses, require atención e sacrificio! Pero non tivemos tempo suficiente para preparalo todo. - A propia Witcher sentíase avergoñada da súa rodade.
  - A próxima vez serás máis sofisticado. Mentres tanto, non nos molestaba durmir. - Bocexo Khirov sen pretensións.
  Witcher asentiu:
  -Teño o costume besta de durmir pouco e lixeiramente, pero os nosos irmáns merecen descanso.
  - O sono é unha arma estratéxica, a súa falta é a causa do cansazo, que á súa vez é o xerme da derrota. - Notou Passa.
  Os escravos, despois de facer exercicio ao aire libre, durmían coma os mortos. Só os gardas sentaron nunha emboscada, preparados para dar a alarma. Nunca se sabe que de súpeto o comandante inimigo será máis previsor. Non obstante, todo funcionou, ao parecer o comandante da lexión gobernamental, Temnik Etirimon, non quería unha batalla nocturna imprevisible. Ademais, na escuridade é máis fácil para un escravo esconderse e despois atrapalos. Ou quizais simplemente se rendirán, despois de que haberá torturas e execucións. Temnik Ethyrimon lambeu os beizos, é especialmente agradable burlarse das mulleres novas, romper os dedos dos pés, prenderlle lume ao cabelo - moi tentador.
  Tras levantar as súas tendas apresuradamente, os soldados quedaron durmidos. Non quedaron máis de dúas ducias de centinelas. Antes de deitarse, Ethrimon, xunto cos miles, organizaron un festín, os bailaríns espidos sacudiron os seus encantos diante deles. Foi fermoso e divertido. Os milenarios lanzáronlles ósos e obrigáronos a tomar poses sedutoras. Entón, sen dúbida algunha, apoderáronse deles e, saciado o seu desexo animal, caeron nun sono borracho.
  A súa morte pasou desapercibida. Os rebeldes pasaron polo bosque, cunha bandada de rapaces adiante. Bik, presionado contra unha árbore, escondido entre a follaxe, viu o primeiro garda.
  - Aquí está, deliciosamente, desaparecido.
  O veleno mellorou lixeiramente e causou parálise instantánea. Non é necesario un golpe na cara, porque os guerreiros do Sultanato, por regra xeral, andan lixeiros e só o peito está cuberto de armadura e o centinela está deitado.
  - Hai un!
  A propia Witcher móvese desde atrás. Quita a garda sen ningún tubo de tiro. Só entra por detrás e rómpese o pescozo.
  - O movemento é vida! Simplemente non cantes - pola paz! E tan triste - o meu estómago está baleiro!
  O guerreiro sentiuse un pouco máis divertido. As árbores ao redor son altas e as vides son visibles. Os amados e os rapaces escravos máis intelixentes están arrastrándose preto. Os guerreiros adultos son máis pesados e, polo tanto, quedan atrás. Un animal máis pesado sempre fai máis ruído.
  Witcher matou a outro garda polo camiño, que só chupaba cervexa de coco dun frasco. O campamento abriuse ante eles.
  Non era un campamento especialmente grande; os soldados durmían, ás veces en tendas de campaña, outras só sobre herba espesa. A noite é cálida, non bocexan moitos centinelas, miran con desatención.
  O principal aquí é eliminalos dunha vez para que non teñan tempo de dar a alarma. O cuco cisne, coa súa voz agradable, é máis axeitado para iso. Non esperta ningunha sospeita, pola contra, o seu arrullo se escoita case continuamente, pero se cambias de ton podes captar a información.
  Vedmakova fai precisamente iso. Contéstanlle. Os centinelas non reaccionan; tiveron "sorte"; a morte resultou fácil.
  - Unha espada é coma unha pinga de choiva, caerá e esparexerá, e cando sexan moitas, nacerá a vitoria!
  The Witcher comezou a cortar a xente durmida. Por unha banda, non foi cabaleiresca, pero por outra banda, a vitoria vale honra! A honra é un concepto relativo e debe aplicarse principalmente aos teus soldados.
  En primeiro lugar, rematar cos que están máis ricos vestidos, os mandos. As espadas adoitaban colocarse nunha pila separada.
  Non obstante, as angustias de conciencia non duraron moito, os escravos tamén comezaron a masacre e, como consecuencia diso, a alarma deu lugar. Cando te atacan pola noite, o pánico é inevitable, especialmente se está nubrado ou nubrado. Os escravos están todos medio espidos e poden distinguirse facilmente entre si, e os guerreiros chocan coa cabeza e adoitan pelexarse entre si. E alguén grita:
  - Sálvate!
  - Garda! Os demos están atacando!
  En tempos de pánico, o papel do comandante é máis importante que nunca. Witcher sábeo e correu á propia tenda principal.
  Ethyrimon, aínda medio borracho, apenas abriu os ollos. En xeral, quen bebe antes dunha pelexa acabará cunha resaca no inferno.
  - Que pasou! Por que calan as tubaxes? - berrou.
  - Os tubos calan porque cantan as láminas - o aceiro é máis forte que o cobre! - berrou o bruxo. Ela saltou sobre Ethyrimon. Temnik, por suposto, manexou con habilidade a lámina, pero aínda non estaba completamente composto, e os músculos do Bruxo estaban perfectamente quentados. Ela balanceouse salvaxemente, a súa folla pintada de henna apenas visible na escuridade. A cabeza do desafortunado nobre voou.
  Witcherova derrubou cunha patada aos mil homes que se precipitaban cara a ela. Outro comandante foi eliminado por cuspir dun tubo.
  - Pois, os ghouls non espertaron!
  De novo un claro golpe de espada, o inimigo atravesado cae! Dous mil axentes intentan atacalo por detrás, pero atópanse cunha bailarina. Ela berra e dá patadas. Witcher non perde o momento, corta un, remata o outro. Pois un exército sen comandantes é coma un rabaño de ovellas sen pastor; un lobo, se non o come, asustará!
  Agora os escravos rebeldes, moitos armados cun garrote, ou no mellor dos casos un corno, inspiráronse. A táctica de lanzar cinco a un foi moi efectiva. Era máis fácil caer e pisar os pés.
  - Non os deixes escapar! Córtache as pernas! - gritou Vedmakova a través dun amplificador de voz.
  Solntslava pirateou xunto con todos os demais. Como xogaron os músculos desta diva. Non é por nada que moita xente pense que unha muller enfadada é peor que un demo. Así que cortou a un dos guerreiros pola metade e a súa folla, por inercia, cortou a gorxa ao oficial que estaba detrás del. Os centurións intentaron restablecer algunha aparencia de orde, pero morreron rapidamente. Ademais, o sultanato fixo todo para asegurarse de que o soldado esquecese cal era a iniciativa. Os rebeldes, pola súa banda, afastaron as tropas do sultanato con bastante habilidade dos caracois de cascudas.
  - Non os deixes sentar na sela! - berrou Solntslava.
  Passa engadiu:
  - Control do lume dos cabalos.
  Isto axudou, os caracois de cascudas irromperon nas filas e causaron pánico adicional. Como resultado, sen saber que facer, moitos loitadores comezaron a fuxir. Pero isto é exactamente o que Witcher e os escravos estaban esperando. A loita converteuse en exterminio e persecución.
  A guerreira estreitou o ollo dereito e lanzou tres puñais:
  - Non os imos deixar marchar!
  Fuxir é máis estupidez que covardía! Despois de todo, a maioría dos soldados non morren na batalla, senón durante a persecución.
  Bik, como un rapaz moi rápido, saltou ao pescozo dun dos oficiais e montou nel:
  - ¡Cacucara máis rápida!
  O puñal serviu en lugar de espuelas, e o pobre nin sequera intentou tiralo.
  Witcher, notando isto, gritou:
  - A guerra é como un xogo de dominó, só os dominó rotos xa non se poden recoller - a terra aguanta!
  - ¡Nada, os meus ósos son novos e fortes! - O neno saltou e deu un corte no pescozo. Despois diso, mesmo acelerou.
  Witcher tropezou cun cadáver; había varios corpos tirados por aí, pero a diva non caeu, senón que saltou por riba deles. Entón ela cortou con espadas. A moral das tropas que loitaban contra eles evaporouse, e agora o guerreiro converteuse nun verdugo. Incluso había unha aversión ao sangue. Witcher berrou:
  - No nome da honra! Quen tire a súa arma vivirá! Rendición, guerreiros do Sultanato.
  Houbo quen cumpriu a orde, pero moitos seguiron fuxindo desesperados, e algúns caeron de xeonllos.
  Por exemplo, dez loitadores poderosos rendéronse a Bik á vez. Quizais pensaron que era máis seguro confiar o seu destino a un neno. O neno berrou:
  - Caia de cara!
  Os guerreiros caeron. Bik camiñaba descalzo polas súas costas, a pesar do lixeiro peso do neno, os soldados xemiron de medo. Entón o neno tivo a idea de se debería aliviar os seus inimigos derrotados. Pero entón afastou a vil tentación, porque os escravos queren construír unha sociedade mellor, e non repetir o camiño dos seus propios amos.
  - Vale, vive - fuma o ceo!
  Pouco a pouco a batalla desapareceu! Aínda que parece que a masacre é longa. The Witcher atopouse cun guerreiro bastante hábil. Despois dun intercambio brutal de ataques, ela finalmente desarmouno e despois atordouno.
  - Necesitamos estes!
  Botáronlles redes a algúns deles, pero algúns non resistiron. A batalla estaba case rematada, só se prolongaba a fuga e a persecución. Witcherova dirixiu persoalmente a persecución e matou a moitos, pero non puido destruír todo o exército ata o último soldado.
  Non obstante, o mozo guerreiro, con varios centos de escravos a cabalo, decidiu emprender unha aventura atrevida, é dicir, capturar inmediatamente a cidade, que non estaba preparada para a defensa.
  - Este será un movemento forte. Non deixaremos que nos quiten a riqueza e, o máis importante, apurarémonos sobre os nosos ombreiros.
  Varias ducias de soldados do exército derrotado aínda lograron saltar sobre os caracois de cascudas e galoparon cara á porta.
  Non abriron enseguida, houbo unha liorta. Cando as portas baixaron, a Bruxa e os seus xinetes saíron de detrás do bosque. Ela gritou usando o dispositivo do neno:
  - No nome do gran sultán Erifef! Poderosos reforzos corren cara a ti! Se queres protexer a cidade, deixa que os guerreiros ocupen o seu lugar nas murallas.
  Os gardas adormecidos non se decataron enseguida, sobre todo porque Witcher tirara sobre si mesma unha rica túnica que roubara dos cadáveres. Só o casco paga a pena, brilla coma un carámbano ao sol, ben, quen pode rexeitar a un comandante tan nobre.
  E os señores, o burgomaestre e outros nobres, por suposto, non durmían, "coidaban" da súa xente!
  Nun pequeno outeiro había un fermoso palacio con columnas e estatuas, feitas nunha mestura de estilos antigos romanos e antigos orientais. Diante del, como é costume neste país, hai unha enorme estatua do sultán Erifef, cunha fonte que brota por detrás da súa boca. No salón máis grande era ruidoso e divertido, soaba música: unha festa era unha montaña. Nobres nobres do sultanato escenificaron un Sabantuy. Levando caras togas bordadas con ouro, deitaban sobre almofadas exuberantes; nas mesas baixas había moreas de pratos, viños e licores. Centos de lámpadas brillaban nas mesas e nas paredes. Por toda a finca e nas columnatas brillaban incontables escravos, escravas, escravos e soldados gardacostas que vixían o palacio. Os dignatarios tomaron brindis. O xefe nobre, Sheikh du Pustemorov, conxelouse nos brazos de dúas hetáras espidas. Retorceu e xemeu coma un home posuído, finalmente liberouse e berrou.
  -E agora toca ter pelexas de gladiadores. E tan aburrido, non hai sangue, e o viño non é para a alma.
  Soou a corneta e os loitadores foron chamados á area. Segundo o costume, os guerreiros máis lixeiros e novos deberían loitar primeiro. Pero o xeque acababa de recibir un lote de escravos adestrados, e quería combinar dous tipos de entretemento: erótico e sanguento.
  Ardía un lume no centro do Coliseo en miniatura, os fachos reforzados con vidro emitían unha luz bastante brillante cun tinte morado, a grava branca relucía, dándolle ao podio un aspecto alegre. A primeira en subir ao escenario foi unha rapaza musculosa e esvelta cun cinto de coiro. Como unha ximnasta de primeira, fixo dúas volteretas e camiñaba sobre as súas mans. Entón ela quedou fronte ao príncipe, conxelada, cruzando unha espada e un puñal con tales armas que lle chamaban mirmillon. A pesar de que a moza podía competir nun concurso de beleza, o suave e aveludada que ten a súa pel e o cabelo louro, xa tiña unha ampla cicatriz na cara. O seguinte saltador tamén andou sobre as súas mans. As súas armas eran un tridente e unha rede curta, un retirado. Despois de facer un tramo, quedou fronte ao inimigo. Era un mozo, case un neno, aínda imberbe de cara de nena amable; a presenza de parellas mixtas daba un especial erotismo á acción. Parece que os socios coñécense dende hai tempo e chiscaron o ollo.
  - Que Caisca! Non pensei que nos veriamos así! - Dixo tristemente o neno.
  "Foches un tipo agradable, pero agora a túa alma será levada á chama primordial!" - respondeu a nena con grosería.
  - Por que es tan cruel! Aínda somos virxes, hai que vivir! - Dixo o mozo con tímida esperanza.
  - Isto non nos vai axudar! Mesmo os deuses desprezan os escravos!
  O adestramento na escola de gladiadores foi duro e as cicatrices eran visibles nos corpos espidos e brillantes dos mozos loitadores.
  A multitude animouse, fixéronse apostas, gritos salvaxes animaron aos mozos gladiadores, que claramente non querían loitar.
  A muller do xeque sacou unha bolsa de coiro.
  - Cincuenta ouros para Kaiska! "Ela mostrou os seus grandes dentes.
  - Comezamos! O xeque deu o sinal.
  Tan diferentes e ao mesmo tempo que tiñan moito en común, xuntáronse os guerreiros, os seus movementos eran rápidos e caóticos. Primeiro, o guerreiro co tridente intentou botar unha rede, pero fallou e o seu opoñente, saltándolle salvaxemente, conseguiu cortalo no estómago cun puñal. O mozo saltou cara atrás e golpeou o tridente no peito, pero só raiou lixeiramente a pel. Porén, a súa manobra obrigou ao inimigo a retirarse. Afastouse e apoiouse na rede, non permitindo que o outrora amado gladiador se achegase.
  - Sodes parvos, homes! Isto significa que están condenados á derrota! - dixo a nena arrogante.
  - Como naceu? - O mozo parecía avergoñado.
  De súpeto o retiario co tridente colleu a grava coa man e tirouna á cara. A manobra fixo efecto, a nena pechou os ollos e nese mesmo momento o tridente atravesoulle os abdominales.
  Berrando de dor, a nova gladiadora retorceuse, pero, con todo, logrou meterlle a espada no ombreiro. Retiarius berrou e sacou a súa arma. A espada brillou coma un raio, case atravesándolle o pescozo. O gladiador retirouse, cortóuselle o peito. O mozo xemeu de dor e deixou caer o seu tridente. Entón o adversario saltou sobre el e lanzou un puñal. O balance era bastante débil e a punta atravesaba a carne da perna. Retiario berrou e caeu, logo colleu o puñal e intentou erguerse, nese momento a espada golpeoulle no pescozo. Xa perdendo o coñecemento, golpeou a lámina de mirmillon contra o plexo solar. A parella que outrora amorosa (como Romeo e Xulieta) caeu na grava. O público borracho ría e berraba. Tres escravos sombríos de fronte baixa e mandíbulas saíntes correron cara á area; queimaron os corpos dos que perderon, pero recibiron a liberdade espiritual, cun ferro quente. Despois de asegurarse de que estaban mortos, engancháronos coas costelas e arrastráronos fóra do escenario. O lugar onde había sangue estaba cuberto de carbóns.
  -Irán a alimentarse de insectos. - A muller do xeque, Deméter, mostrou os dentes de cabalo. - É unha mágoa que os ósos sexan demasiado pequenos, os animais seguirán con fame.
  - Non haberá carne nin cociña. É unha mágoa, de verdade, un par deles puideran resultar atletas bastante prometedores! - O xeque rosmou.
  - Na túa cama? - preguntou a diva con sarcasmo.
  - Por que non! A nena é guapa, e o neno podería ser teu. "O xeque tiña puntos de vista bastante progresistas, crendo que unha muller ben podería divertir o seu corpo regordete cun novo escravo.
  - Pequeno e fráxil! Non temos outro par coma este? - preguntou Deméter.
  - Por desgraza, non hai! Vexamos a quenda nova que nos mandaron dende o colexio veciño. - Sorriu o xeque.
  - Quizais sexa mellor deixalos crecer! Se non, mataremos a todos os nosos prisioneiros. - Inesperadamente, a muller do nobre mostrou compaixón.
  - As noticias sobre a revolta dos escravos son demasiado alegres e quero celebrala ao máximo. - O fidalgo sacudiu o estómago.
  - ¡A non ser que, claro, Etymon te adiante! -bromeou a gorda.
  -¡Que tontería! Tanto mellor, imos acabar agora con todos os gladiadores e privar o tolo do espectáculo. Veña novatos! - rosmou o xeque.
  - Estes non son precisamente novatos. - Deméter lambeuse os beizos
  O gong soa de novo e os rapaces guerreiros corren cara á area. Parecen entre catorce e quince anos, con ombreiros e peitos bastante anchos. Como loitadores anteriores, fai volteretas e corre sobre as súas mans. Despois de saír correndo ao podio, puxéronse armas, cascos, armaduras de peito, escudos e espadas. Un ten unha folla recta, mentres que o outro ten unha folla curva como un sable. Os abdominales esculpidos están abertos e as cicatrices son visibles nel. O neno que está á dereita ten curados cortes que atravesaban o peito en tres liñas.
  A pel está xenerosamente untada e brillante.
  O xerente anuncia.
  -No ring actúan os famosos loitadores Fudoros cun sable curvo e Saflorov cunha espada recta. Fudoros ten seis pelexas e Saflorov ten sete. Todos os seus rivais foron asasinados no acto ou acoitelados por decisión do pobo. O director apuntou co dedo á multitude. Volveron aparecer os que queren apostar. Ladrou o xeque.
  - Cen moedas de ouro para Saflorov.
  As apostas concluíronse rapidamente, xuraron os nobres. Os dous mesmo se pelearon. Un salpicaba unha copa de viño, o outro pegoulle na cara cunha perna gorda. As hetaeras e os gardas apuráronse para calmar o público embravecido. A muller do xeque, imperiosa, descarada, gorda, ladrou:
  -¡Adiante! Matar!
  Os gladiadores converxeron. Esta vez, tomáronse o seu tempo, probándose uns aos outros con coidados golpes. Chocando, as espadas brillaron lixeiramente, os escudos tremían. Ao público non lle gustou moito esta precaución; berrou de desagrado e os ósos voaron cara aos loitadores. O xeque envorcou a bandexa e cubriuse de viño e marmelada. Entón, cuspir e berrou con rabia.
  -Se non pelexa, vouche colgar boca abaixo. Varios "xanízaros" salvaxes que presionaban subiron ao podio, esgrimiron lanzas, demostrando golpes nas costas abertas. Saflorov pasou á ofensiva, atacando con furia, deu unha patada ao seu homólogo no xeonllo. O adolescente deu un paso atrás, movendo a súa espada lixeiramente cara ao lado, o seu opoñente atravesou o peito. Unha placa mal atornillada caeu ao fondo. O seguinte ataque deixou unha profunda marca na pel e fluíu sangue espeso. Fudoros recuou, un dos peludos loitadores golpeouno nas pernas. E cando o neno dubidou, Saflorov golpeou o casco con tal furia que cambaleou e derrubouse. O choque fixo que o "casco" voase, revelando unha cabeza branca cunha protuberancia inchada na súa fronte. Saflorov puxo a folla no seu peito nerviosamente axitado. Mirou de sos o "público".
  Estaba esperando un sinal. Cando a maioría se lles pasa o pelo, significa matar, e cando preme as palmas das mans nun mechón, significa ter piedade.
  Porén, a misericordia non se lía nas caras feroces. Case todos, incluso mulleres e adolescentes, pasáronse coa palma da man pola gorxa.
  -¡Morte! Acaba con el!
  A muller do xeque ladrou burlonamente.
  - Saíu moi barato. Dáme por unha noite.
  Saflorov dubidou, presionou levemente o peito espido do adolescente derrotado e apareceu unha pinga de sangue. Entón, desesperado, tirou a espada:
  -Non podo! El é o meu amigo.
  O ruído cesou de súpeto e houbo un silencio mortal.
  -Que! - O xeque púxose furioso. -Négase a matar aos vencidos. Engaiolas a ambos, despois de que haberá terribles torturas diante de toda a escola de gladiadores.
  Os guerreiros correron cara a Fudoros, salpicáronlle auga na cara, e despois, para axudarlle a recuperarse máis rápido, queimáronlle o talón espido cun ferro quente. O neno berrou, saltou e inmediatamente lanzáronlle dous lazos ao pescozo. Saflorov intentou resistir, combateu unha ducia de espadas á vez, o medo deulle forza. Pero un dos tiradores golpeou a súa perna cunha frecha. O veleno paralizou ao mozo, pero non o matou. Atados a ambos, quedaron encerrados nunha gaiola. Saflorov foi golpeada nas costelas cunha vara quente, a súa pel comezou a fumear e o neno experimentado aguantou con valentía as inxeccións. Pero ao parecer a tortura de dous rapaces desobedientes aprazouse para a sobremesa.
  A muller do xeque brillou:
  - Deberían ser o meu marido. Sabes que son inventiva.
  - Seino, pero mira, pode que me poña celoso. Os rapaces son preciosos e xa se poden casar. - O xeque mostrou os dentes.
  - ¡O máis probable é que ata estean casados! Despois de todo, estes son os escravos máis fortes e sans que deberían multiplicarse. - A nena gorda chiscou o ollo.
  - Os gladiadores son a cor da escravitude! Gustaríame poder collelos e torturar ás súas mulleres. - Sorriu o xeque.
  - Farémolo! Por certo, rapazas de novo.
  Agora as mulleres tiñan que loitar. Entraron na area dúas divas semiespidas e só vestidas con taparrabos. Estaban encadeados polo pescozo e non se podían separar uns dos outros. Armas: dous puñais en cada man. Está claro que a loita será brutal e non demasiado longa. Unha rapaza era rubia, a outra de pelo negro, as dúas con melenas bastante longas.
  -¡A batalla! - tronou o matón.
  -Non apostarei! - ladrou a muller do xeque. - Isto xa se converteu nun mal agoiro.
  As pobres mulleres xuntáronse. Daba medo, a un deles case inmediatamente abriuse o estómago, o outro foi ferido no peito. Seguindo cortándose, as nenas botaban cos pés, rasgándolles a carne. Corría moito sangue e non podían marchar e fuxir. Finalmente, unha delas, totalmente cortada, caeu de xeonllos. A muller de cabelos negros riu, intentando acabar con ela, pero logo topouse cun golpe insidioso dende o fondo ata a costela. Xemendo, aínda puido golpear o delincuente na parte posterior da cabeza. Ambas mulleres fermosas e mutiladas esborralláronse sobre a grava, revolotearon varias veces e conxeláronse. Os peludos "xenízaros" correron cara a eles e pinzáronos cun ferro quente. As mozas guerreiras non se movían.
  -De novo, máis dunha aposta non saíu. Os dous están mortos.
  O público quedou decepcionado, aínda que presenciar o asasinato en si é moi agradable. Pero aínda ninguén gañou.
  Nesta situación, só unha nova batalla podería salvar o asunto. O fácil quecemento rematou e é hora de facer negocios serios.
  Quince gladiadores con túnicas laranxas perforadas, con tres plumas negras nos seus limos, precipitáronse na area. Estaban armados con espadas curtas e curvas; nas súas mans levaban pequenos escudos cadrados de superficie convexa, as súas cabezas estaban protexidas por cascos sen viseira. Detrás deste grupo saíron loitadores con túnicas vermellas brillantes, tamén con espadas curtas pero rectas, cun pequeno escudo redondo e unha esposa de ferro que cubría a man dereita, non protexida por un escudo, e unha xeondeira que protexe a perna esquerda. As plumas verdes dos cascos esvaradíos completaban a imaxe.
  Parados un fronte ao outro, inclináronse. Nesta ocasión as apostas foron por sumas moito maiores, e o ouro fluía de man en man.
  -¡Non pode ser que todos mataron! - Dixo a muller do xeque. Alguén definitivamente gañará!
  - Entón fai a túa aposta, esta é a última batalla. Mira, xa amenceu! - dixo o xeque canso con irritación.
  - Entón será serio! Mil dracmas de ouro sobre as vermellas. - A gorda sibilou.
  - Por que eles? - Por que eles? - Repetiu dúas veces o fidalgo, sorprendido.
  - Porque os ollos son máis malos!
  O director berrou algo. Soou o son histérico dunha trompeta. Mesmo os fachos pestanexaron, coma se algo se metera nos ollos dos monstros.
  As conversas, o ruído, as risas e os picaros cesaron: todos os ollos estaban postos nos loitadores. O primeiro choque foi terrible: no medio do enxordecedor silencio que reinaba, escoitáronse con forza os golpes de espadas nos escudos. Plumas, fragmentos de cascos, anacos de escudos rotos voaron pola area, e gladiadores emocionados e jadeantes dabanse golpe tras golpe. Xa pasaran menos de tres minutos desde o inicio da batalla e xa se derramaba sangue: catro gladiadores retorcíanse de agonía e os combatentes pisáronos baixo os pés. Un dos que estaban tirados agarrou a perna do seu compañeiro e virou o pé. Voou abaixo, cortándose o brazo.
  A insaciable esposa do príncipe, Deméter, lanzou un óso roído ao anel.
  - Tintos, se gañas, douche unha copa de viño!
  Como adoita suceder, ocorreu todo o contrario: o maior loitador do equipo ao que Deméter estaba arraigando foi derrotado. Tres espadas atravesaron ao mesmo tempo o ancho peito e un óso inoportuno quedou na man do desafortunado líder.
  Os espectadores seguían con deleite e tensión as cruentas vicisitudes da batalla. Berraron coma un rabaño de touros feridos. A elite local, frenéticamente, furiosa, animou aos loitadores. As filas dos gladiadores diminuíron, a batalla dividiuse en escaramuzas separadas.
  Neste momento, cando o público dignatario estaba gozando e abertamente "tofado" lameando o sangue, os valentes rebeldes mataron os gardas sonolentos. Pobedonostsev, xunto cun puñado de valentes, esmagou aos gardacostas e foi o primeiro en entrar no palacio.
  O ruído da aproximación dos rebeldes obrigou a interromper a loita. Os nobres, cambaleantes, tentaron coller as súas espadas. O mozo líder rebelde gritou forte:
  - O que vexo! Matádesvos uns a outros por diversión dos canallas! Os réptiles revividos nin sequera son capaces de levantar unha espada, os seus estómagos son un obstáculo demasiado. Se aínda che queda unha partícula de orgullo, corta esta abominación.
  Os gladiadores parecían estar esperando exactamente isto: correron cara ao rabaño obeso.
  Os servos escravos saltaron a un lado, non querendo morrer polos seus odiados amos, e os rapaces ata comezaron a tirar bandexas e comida aos dignatarios.
  Deméter gritou:
  - ¡Mátalos a todos!
  Entón unha copa de viño de cristal caeulle sobre a cabeza, noqueando á cadela.
  Witcher estaba enfadado. Cortou os cidadáns ricos da cidade, esnaquizando a súa carne.
  Non foi difícil, pero foi noxento. O constante compañeiro de Pass pelexou xunto a el. Bik non se quedou atrás, e os gladiadores vingáronse dos seus carcereiros.
  Os escravos sombríos subiron ao xestor ao gancho, gritaron:
  - ¡Somos nosos! Son escravos coma ti!
  - Así que probalo cunha espada! - Berrou ela, e as velas dos candelabros do Witcher comezaron a tremer.
  O xeque intentou fuxir, pero Bik tropezouno e botoulle mel polo colar:
  - Ben, onde te necesitas? Sen condimento.
  Solntslava cortoulle a cabeza a dous nobres dunha soa vez, e esmagou a mandíbula dun terceiro co xeonllo. Porén, xa non había nin sequera a aparencia dunha pelexa, os escravos simplemente estaban vingándose. Os restos dos gardas fuxiron e os festeiros, aínda que estaban en mellor forma, non representaban unha forza militar seria. Todos eles foron asasinados antes de que Witcher arrefriase. Só o xeque xefe aínda estaba vivo, Bik estaba tirando do seu cabelo. Vedmakov expulsou ao neno descarado:
  - Esta é unha persoa nobre. Pode que nos sexa útil!
  . CAPÍTULO No 12.
  Os alemáns continuaron o seu asalto a Stalingrado. Parecía que quedaba moi pouco, pero foi incriblemente difícil superar o último. Incluso o uso masivo de Sturmtigers non axudou. Aínda que a destrución que causaron as bombas a reacción foi enorme. Outro medio foron as bombas de napalm.
  O batallón de mozas adelgazara, pero as belezas seguían loitando. O 20 de outubro comezou a caer a neve e as belezas estaban todas descalzas. Deixan marcas graciosas na colcha branca.
  Nenas fermosas rodaron un pouco na neve e fixéronse máis limpas. Matryona, despois de que Seryozhka fose capturada, non puido atopar un lugar para si mesma. Sería bo perder a un rapaz tan intelixente e guapo. E que lle agardaba no cativerio fascista? Primeiro a tortura, e despois a pena de morte!
  O neno estivo a piques de ser baleado, pero acabou nas minas. Traballando dezaseis horas ao día, con escasas racións, o látego do supervisor agardaba a Seryozhka.
  Máis precisamente, o neno xa está na canteira, e alí traballa coma un burro. Pero é moito máis cálido baixo terra que na superficie. E os guerreiros, para non conxelarse, vense obrigados a saltar e correr. E as nenas pelexan. Aquí vén o poderoso tanque Lion. O seu canón é de 150 mm, máis eficaz e práctico para as batallas na cidade. Os Fritz adoran este tanque, está tan ben protexido de diferentes lados.
  "Rato" arrastra un pouco atrás. Un vehículo alemán de duascentas toneladas de peso tamén estaba armado cun canón de 150 mm e un de setenta e cinco. Moito máis práctico. O número de metralladoras aumentou a catro, e non é fácil achegarse ao tanque.
  Anyuta, María e Alla están tentando enganchar o mastodonte. Achéganse a el con coidado.
  Anyuta cantou con entusiasmo:
  - Como vivimos, loitando, e sen medo á morte... Así que a partir de agora viviremos ti e mais eu! E nas alturas estreladas, e o silencio da montaña, na guerra marítima e o lume feroz! E en lume furioso e furioso!
  "Mouse" foi a última modificación, con seis metralladoras, dúas coaxiais con canóns e catro rotativas sobre bisagras.
  María, arrastrándose pola neve, asubiou:
  - Nunca nos rendiremos! Despois de todo, Xesús o Deus Altísimo está connosco!
  A nena, achegándose, lanzou o paquete explosivo á eiruga do Rato. Houbo un ruído forte baixo o escudo e o rolo rebentou.
  As nenas gritaron de alegría:
  - ¡Consigue un fascista!
  Alla balanceou a man e lanzou unha granada de fragmentación ao Fritz. O fascista foi arroxado pola onda expansiva, e xunto con el, arrincaron as cabezas de dous soldados negros das tropas coloniais.
  A beleza pelirroja asubiou:
  - Pola Patria e Stalin!
  Anyuta volveu lanzar o paquete explosivo... Esta vez non tivo tanto éxito, golpeou a armadura e explotou na superficie da carcasa de aceiro.
  A nena dixo irritada:
  - Eh, que me despistei!
  E gateou para buscar unha nova porción de explosivos caseiros. Os seus tacóns redondos, vermellos polo frío, brillaban. Unha nena case espida arrastrábase pola neve, un pouco incómoda. Pero podemos soportar. Ademais, cando se producen bombardeos, a neve derrétese.
  Anyuta mesmo cantou:
  - Sei que o frío pronto desaparecerá,
  A corrente correrá con forza...
  E xa corren polas pozas...
  Nenas descalzas!
  A nena dispara, e o árabe das tropas coloniais derrúbase. Os intentos do inimigo de operar en pequenos grupos provocan graves perdas.
  O canón curto do Rato dispara fragmentación de novo. Os proxectís están a estoupar nalgún lugar do fume. E moitos descansos...
  Os alemáns case capturaron Stalingrado... Xa queda moi pouco. Pero iso é precisamente o que impide que a Wehrmacht use grandes bombas e artillería pesada. Os Fritz deixaron adiante aos estranxeiros, dos que non sentían pena.
  María disparou o seu rifle. O mercenario fascista caeu e rodou sobre as pedras das ruínas.
  A nena fregou os seus peitos espidos con pezones escarlatas. Todos son guerreiros guerreiros - están saltando en calzóns. Pero case non hai éxitos neles. Ao parecer, dalgunha maneira, a nudez protexe especialmente as belezas. Xa que son capaces de sobrevivir en tal inferno!
  Alla sacude a mestura de neve e sucidade e volve disparar. Golpeou un loitador negro xusto no ollo. Unha cadela intelixente, non podes dicir nada.
  As tres nenas achéganse de novo a Rato. É difícil penetrar nun vehículo que ten unha armadura tan grosa por todos os lados. Pero os guerreiros están cheos de optimismo. Se non podes perforar a propia cuncha, entón por que non arrincar o barril.
  Alla, botando os terróns sucios cos seus pés descalzos, cantou:
  - A nosa verdade, a nosa verdade... ¡Como os raios do sol! O noso mañá será luminoso, regatos sairán das montañas!
  As guerreiras levan moito tempo armadas con MP-44 capturados. Estas metralladoras teñen un longo alcance de combate. As belezas disparan con confianza. Os negros volven caer. Soltaron fontes de sangue escarlata.
  María, disparando, cun rifle e unha metralleta capturada sobre os seus ombreiros, cantou:
  - A araña insidiosa aguzou o seu aguillón,
  E bebe sangue ruso sagrado de Rusia!
  Para o seu adversario, todo non é suficiente e matará,
  Quen ten amor por Rusia!
  Amor por Rusia!
  A moza enviou unha bala ao "garda" variado que estaba arrastrando polas fendas. A beleza sorriu, o seu rostro, aínda que demacrado, conservou a súa beleza e encanto.
  En xeral, todas as nenas do seu batallón son fermosas. Aquí, por exemplo, está o serafín tártaro. O seu pai é tártaro, pero a súa nai é de Bielorrusia e Seraphima herdou o pelo da cor do trigo maduro. Tamén unha rapaza fermosa, descalza e case espida. E dispara desde unha metralleta capturada en ráfagas curtas. E fascistas doutras tropas vanse arrastrando cara a ela.
  Serafima dispara con bastante precisión. María de cabelos dourados deitouse ao seu carón. As dúas nenas disparan e cantan.
  - Patria! -Empezou María...
  - E o exército! - Continuou ela, disparando a Serafín.
  María tuiteou:
  - Este...
  Disparando e golpeando á xente de cor, Seraphima informou:
  - Dous piares!
  María, rindo, tuiteou:
  - No...
  Seraphima disparou e engadiu:
  - Que...
  María, reducindo cinco, continuou:
  - ¡Está aguantando!
  Seraphima, disparando, saudou:
  - Planeta!
  María, disparando, tuiteou:
  - Peito...
  Seraphima, disparando, ronroneando:
  - Protexeremos...
  María destrozoulle a cabeza ao fascista e dixo:
  -Nós ti....
  Serafín cortou aos nazis con balas e asubío:
  - Un país!
  María, enviando balas ben apuntadas, tuiteou:
  -Todos....
  Seraphima, disparando cada vez con máis precisión, engadiu:
  - Xente!
  María, botando os seus sucios cabelos dourados da súa fronte, cantou:
  - Rath...
  Bala de serafines, e enviando disparos, emitiu:
  - Teu...
  María, dándolle na gorxa ao fascista, continuou:
  - Quente!
  A loura tártara, enviando disparos, continuou:
  - Nubes...
  María, disparando con precisión, engadiu:
  - Xenial!
  Seraphima sorriu e berrou:
  - Pois e...
  María disparou con precisión e ruxiu:
  - Sol!
  Seraphima, disparando a ráfagas, asubiou:
  - ¡Fai calor!
  María continuou cunha risa:
  - Automático...
  Seraphima, coma dirixindo o lume, ladrou:
  - Nater...
  María engadiu tiros ben apuntados:
  - Ombro...
  Seraphima engadiu cunha risa:
  -¡Ao soldado!
  María cantou con entusiasmo, disparando:
  - Vou cavar...
  Serafima, dirixindo lume de caza, engadiu:
  - A tumba....
  María, despois de derrubar ao africano, continuou:
  -¡Ao adversario!
  As nenas quedaron sen munición. E ela viuse obrigada a correr rapidamente para cubrirse. O abastecemento polo Volga é moi difícil. Bombardeos e bombardeos constantes. Aquí hai unha empresa de reforzo que navega dende o outro lado.
  Fontes de pulverización e restos brotan arredor dos barcos. Os Stormtroopers rugen no ceo. Os Focke-Wulf están voando. E lánzanse bombas sobre eles.
  Varios barcos romperon. Os soldados soviéticos afogan e morren.
  O lume de artillería inimiga xa é demasiado denso.
  Mesmo pola noite os Fritzes manteñen todo baixo lume. E os seus bombardeiros en picado corren por aí. Incluíndo o avó Yu-87. Aínda que os avións a reacción xa entraron en produción.
  Aquí está o lendario Yak-9 soviético. Loita co alemán ME-309. Axilidade, velocidade e armas uníronse. O alemán está tentando derrotar a máquina soviética no primeiro pase. Pero falla. O yak, pola súa banda, esfórzase por quedar atrás, pero o nazi escapa debido á súa gran velocidade.
  Un alemán máis rápido, con armas máis fortes, contra un ruso máis maniobrable. Pero o rápido voo continúa. O fascista usa sete puntos de disparo contra sete, e golpea o vehículo soviético. Ela perde velocidade e comeza a caer.
  Del saen correntes de fume. E o motor arde...
  Que é esta guerra! É difícil opoñerse a un vehículo tan potente en armamento como o ME-309, no que sete puntos de disparo compensan o exceso de peso e a peor manobrabilidade.
  A alta velocidade permite ao fascista escapar nun mergullo, e a fronte do caza alemán está ben blindada.
  Anyuta volve tentar socavar a Mouse. A moza está a arriscar a súa vida. Xa está toda rabuñada, arrastrándose espida polas fortificacións. Toda a beleza está cuberta de arañazos e arañazos. Pero despois lanza unha granada cun paquete explosivo adxunto. Incluso é alcanzada por unha explosión dunha metralleta. Rañando o ombreiro da beleza.
  Pero o paquete explosivo alcanzou o canón dun canón de 150 mm. E o alemán xa recibiu importantes danos. Con moitas dificultades, o vehículo desprázase do seu lugar e retrocede ata o lugar das súas tropas para lamber as súas feridas.
  Focke-Wulfs e varios TA-152 aparecen no ceo. Comezan a bombardear as posicións soviéticas. Tamén apareceron un par dos HE-183 máis novos, vehículos a reacción de ataque. Estes voitres alcanzaban velocidades de ata oitocentos quilómetros por hora e eran case imposibles de golpear.
  As nenas devolvéronlle un tiro aos alemáns. Sempre hai unha oportunidade de atrapar o inimigo, a pesar da poderosa protección dos avións de ataque do lume terrestre.
  Anyuta e Alla recuperaron o Luftfaust capturado. Esta é unha arma formada por nove rifles sen retroceso de vinte milímetros interconectados.
  Podes disparar coma desde un pequeno canón antiaéreo.
  E os guerreiros apuntan ao inimigo. Presionan suavemente o inicio... Ambas belezas apoiaron os pés descalzos sobre os cascallos, sentindo o suave retroceso.
  Un Focke-Wulf con seis canóns de aire comeza a fumear - a súa barriga está aberta.
  As nenas rugen con entusiasmo:
  - Puck! Puck! Gol!
  Outros avións alemáns comezan a circular sobre as cabezas das nenas. As belezas lanzan a pasaxes subterráneas, esquivando os foguetes Focke-Wulf.
  Anyuta sentiu un brillo no seu talón engrosado. A nena ronroneou:
  - Oh lume infernal!
  As plantas da nena estaban cubertas de burbullas e doíanse dolorosamente. Quería picar algo frío.
  E na superficie continúan as roturas. A neve asubío das chamas, as ruínas son esgazadas. Os alemáns inundan as posicións con lume, pero isto non serve de nada. Os guerreiros agocháronse coma ratos nos buratos. Que se planchen eles mesmos.
  Alla susurrou ao oído de Anyuta:
  - Creo que en breve os nazis acabarán por fin. Teñen moita forza, pero en Stalingrado non teñen oportunidade de dar a volta!
  A rapaza loura respondeu orgullosa:
  - ¡Estamos aquí coma trescentos espartanos! Repelamos as forzas inimigas superiores!
  Alla pelirroja riu e chiscolle un ollo á súa compañeira:
  - E non podes evitarnos!
  Cando as nenas saíron á superficie, a redada rematou. Apareceron novos infantes negros. Subiron cara adiante, e as nenas tiveron que abrir fogo, obrigando ao inimigo a meter o nariz no chan.
  Os leóns e os tigres volveron á batalla. Os alemáns intentaron presionar ao exército soviético con tanques pesados. De cando en vez chovían cunchas. O "Tiger" máis vulnerable intentou non separarse das súas formacións. Os morteiros tamén tronaban.
  As nenas dispararon contra os alemáns e os seus mercenarios. Opoñentes eliminados. Alla e Anyuta dispararon por parellas. As caras dos inimigos apareceron e asentáronse. A continuación, unha nova capa de inimigos que avanzan.
  As nenas cantaron durante a batalla.
  Alla comezou disparando:
  - Antes...
  Anyuta, disparando, continuou:
  - Por ti...
  Alla golpeou e engadiu:
  - Lexión...
  Anyuta, cortando tres deles, asubiou:
  - Inimigos...
  Allah cravou aos opoñentes, espetou:
  - Eles....
  Anyuta, despois de explotar a metade do cranio do árabe, continuou:
  - Eles queren...
  Alla, esmagando ao inimigo, continuou:
  - Ti...
  Anyuta, disparando, asubiou con rabia:
  - Humilde...
  Alla, tras atravesar a caveira do árabe, rosmou:
  - Destruír...
  Anyuta, continuando cravando, asubiou:
  - Notas...
  Alla, coma se disparase, asubiou:
  -Non teñas medo...
  Anyuta, despois de disparar un tiro preciso, gruñou:
  - Inimigo...
  Alla, disparando coma un francotirador, continuou:
  - Baioneta...
  Anyuta, disparando máis, ladrou:
  - Capaz...
  Alla, sen deixar de disparar, asubiou:
  - Forza...
  Anyuta, disparando furiosa, gruñou, corrixindo á súa amiga:
  - Coraxe...
  Alla, en grande éxtase, despois de dispararlles á cabeza dos africanos, ladrou:
  - Forza...
  Anyuta, saltando con disparos, asubiou:
  - Aumentar...
  Alla, axitando os seus rizos vermellos, continuou:
  - E adversarios...
  Anyuta, golpeando o árabe no estómago, dixo:
  - Inmediatamente...
  Alla, disparando con todos os calibres, ladrou:
  - Destruír...
  As nenas respiraron. E despois de disparar un pouco máis, berraron:
  - Somos os cabaleiros do rifle de francotirador, a voz do asasinato é clara!
  O avance das tropas coloniais diminuíu un pouco. Os nazis volveron avanzar os seus tanques. "Tigers"-2 apareceron cos seus longos fociños e dispararon proxectís contra todo o que lograron notar.
  "Tiger"-2 tiña unha forma orixinal de torreta e placas de blindaxe inclinadas nos lados. Isto fíxoo algo máis tenaz. Os guerreiros escolleron de novo as vías dos tanques como obxectivo. O fascista tiña que vivir coma un peixe nunha tixola.
  Anyuta lanzou un paquete explosivo, esmagando o rolo dianteiro do Tiger-2 e cantou:
  - Coñecínche cun agasallo... ¡Claro que delineei un lugar no cadaleito!
  Alla asubiou, lanzando alegremente un paquete grande e explosivo ao fascista:
  - Pero Pasaran!
  E a partir da explosión, o longo fociño do tanque alemán torceuse. E o Tigre Real comezou a dar a volta. De novo o fascista resultou gravemente ferido. Alla colleuno e ladrou, botando un anaco de vidro cos seus dedos espidos:
  - Estarás nun cadaleito de carballo!
  O vaso voou directamente na gorxa dun indio, unha das tropas coloniais alemás.
  Anyuta fixo un ollo á súa parella e cantou:
  - Vou mergullar a cabeza neste barril! Vou mollar a todos!
  Alla disparou unha ráfaga dunha metralleta. Os alemáns estaban de novo atacados. A nena asubiou:
  - Podemos facer de todo! E imos gañar!
  Anyuta disparou o seu rifle e dixo:
  - Agarda unha gran vitoria! Que os nosos avós estean na gloria!
  Alla fixo unha voltereta e rodou, xirando coma unha árbore de Nadal. A nena cantou cunha chiscadela:
  - Señor éxito, a onde vas... Señor éxito - rin os fascistas...
  Os tanques alemáns, sen salvar proxectís, intensificaron o seu lume. Derramaron os seus agasallos explosivos. E achegáronse ás posicións soviéticas, tratando de evitar ocos.
  Anyuta, usando o fío, como lles ensinou o cativo Seryozhka, tirou unha pesada mina. "León" arrastrouse lentamente cara ás posicións soviéticas. A súa arma de 150 milímetros escupía proxectís de cando en vez. As nenas asubiaron e chiscaron o ollo.
  Anyuta cantou:
  - Alemáns-pementos, fascistas-nazis... O fin dun pacifista espérache!
  Alla sinalou cun sorriso:
  - Pacifismo... ¡Ata é estúpido falar de pacifismo cando falamos dos nazis!
  Anyuta golpeou a un árabe da garda colonial na ponte do nariz cun disparo ben apuntado e berrou:
  - E son lixos de pensar... E en asuntos militares non son tan fortes! En breve borrarémolos por completo da face do planeta Terra!
  Alla deu outro estoupido, fregou o seu peito espido na grava e cantou:
  - Son un cabaleiro ruso de xeonllos de salvaxes... Varrerei da face da Terra os inimigos da Patria!
  A beleza pelirroja chiscou o ollo, mirando ao ceo. "Frames", avións de artillería alemáns, estaban xirando alí.
  O "León" alemán arrastrábase de vez en cando, quedando atrapado na ganancia inesperada. E a súa arma estaba a cuspir constantemente.
  Anyuta, movendo unha mina baixo a eiruga dun tanque alemán, asubiou:
  - Para Seryozhka....
  O alemán parou e disparou de novo. O proyectil estoupou detrás das nenas.
  Anyuta comprobou:
  - Cunchas de leite, quen teña cerebro de bebé!
  "León" quedou de pé durante algún tempo. Quizais a tripulación alemá con experiencia percibiu o perigo por diante, ou quizais quería esgotar o seu equipamento de combate. Pero o "León" estivo de pé durante algún tempo e cuspir cunchas letais.
  Anyuta observou que o tanque alemán ten unha arma máis avanzada e dispara con máis frecuencia que o KV-2. E isto, por suposto, fai que este coche sexa moito máis perigoso. Anyuta fíxose perdón e asubiou:
  - Que os malvados vaian ao inferno!
  Alla disparou ao fascista no plexo solar e ladrou:
  - A nosa vitoria é inevitable! E todo rematará ben!
  Anyuta tamén cortou ao turco e cantou:
  - Aínda que, parece que a vida pronto se interromperá cando os problemas peten no seu corno negro... Os cabalos reñin e o sangue corre coma un río, e de novo a terra desaparece de debaixo dos teus pés!
  Alla, despois de matar ao iraniano, engadiu:
  - Pero a terra tamén ten o seu propio gardián... E entre as estrelas esténdense a el... Invisíbeis fíos salvadores para exiliar a Hitler a Kolyma!
  As nenas, disparando, cantaron ao unísono:
  - Rompemos a Adolf, que lle doerá! Creo que venceremos o fascismo! E na nosa Rusia aparecerá o Mesías, Señor dos pobos de todos os países!
  E os guerreiros seguiron disparando. Pero a infantería inimiga deitouse e comezou a disparar e lanzar granadas. As hordas fascistas tentaron afumar as mozas con lume de morteiro. E tirando moitas granadas.
  Alla comentou filosóficamente:
  - Con números podes gañar eleccións, con habilidade podes gañar eleccións sen guerra!
  Anyuta riu e sinalou:
  - A guerra é un ámbito onde a calidade supera a cantidade, as eleccións, por regra, son todo o contrario e isto é unha anécdota!
  Os guerreiros retrocedéronse lixeiramente; as granadas e os seus fragmentos caían demasiado espesos. Alla ata colleu co pé o agasallo botado e botouno cara atrás. A granada voou e golpeou aos nazis nos seus cascos. E como estoupa...
  Era coma se outro fardo detonara nalgún lugar.
  Alla observou filosóficamente:
  - A sorte é a segunda felicidade, o éxito é a terceira, pero a primeira habilidade!
  Anyuta riu e interveu:
  - A sorte é unha recompensa á valentía, pero non á imprudencia!
  Alla noqueou o ollo dun hindú do exército colonial e asubiou:
  - Quen ten sorte, a súa alma canta!
  Anyuta sorriu e dixo:
  - É bo cando tes sorte, quere dicir que Deus te salvará!
  As nenas fixéronse un pouco máis enxeñosas. Entón, o "León" alemán, con todo, avanzou e foi explotado por unha mina. A eiruga atropelou un artefacto explosivo e foi rasgada.
  O "León" ferido xirou e ergueuse... Os guerreiros estaban encantados e cantaban a pulmón:
  - Un león é un paraso no pensamento, un tigre é a fonte de todo tipo de problemas... Non hai nada máis interesante no mundo que unha persoa!
  Anyuta lanzou unha longa fila, xusto cando o exército estranxeiro subía á tormenta e cantaba:
  Temos foguetes e avións,
  O espírito ruso máis forte do mundo...
  Os mellores pilotos están á fronte -
  O inimigo será esmagado en po e anacos!
  "León" parece estar moi danado. Ela conxelouse, cuspir un par de cunchas máis.
  Apareceu unha "Pantera" áxil. Non obstante, tiña medo de afondar nas posicións das tropas soviéticas e comezou a disparar. As cunchas asubiaron sobre as cabezas das nenas. E romperon escombros e incendios.
  Anyuta preparou unha granada para lanzar, disposta a captar o momento en que o tanque fascista se achegase a unha distancia accesible. Pero "Panther" tampouco é estúpido. Os alemáns dispararon, colocando os proxectís nun patrón de xadrez, intentando non perder nin un só anaco de terreo. E literalmente arrastraron cada seixo.
  Alla, dándolle palmaditas no peito espido, comentou:
  - A táctica dos Krauts está defectuosa... Conseguirán moito deste xeito?
  Anyuta comentou astutamente:
  - Unha galiña picotea un gran de cada vez, pero gaña peso moito máis rápido que un porco, que traga anacos grandes!
  A Pantera disparou máis de oitenta cartuchos e, despois de gastar as súas municións, deu a volta e volveu á súa guarida. No seu lugar apareceu un novo mastodonte, o Sturmtiger. A máquina cubriu o seu ancho canón cunha tapa. Ao parecer, deste xeito, contan con salvarse.
  "Sturmtiger" disparou contra as posicións das tropas soviéticas desde a distancia. Un foguete tronou. A terra levantouse, e unha fonte ardente derramou chorros de chama.
  As nenas apenas sobreviviron; estaban case cubertas de po. Anyuta quedou ata lixeiramente abraiada. A nena viu de súpeto montando a cabalo. E que comanda un escuadrón que atacou o exército tártaro. E cos seus guerreiros montan en cabalos. Os mongoles tártaros, incapaces de resistir o golpe, recuan e morren a milleiros baixo os cascos.
  Anyuta axita dúas espadas e derruba aos seus inimigos. Pero a visión interrompeuse de súpeto.
  Alla deulle unha palmada nas meixelas á súa compañeira, sacudiuna dicindo:
  - Pois iso é! Agora deixa de mentir!
  Anyuta respondeu con rabia:
  - Non descansei, pero loitei!
  A nena saltou de rabia e lanzou unha granada. O agasallo voou e golpeou o barril dun tanque Lev. Tras sufrir danos, o coche engurrou o seu pesado maleteiro.
  Anyuta exclamou a todo pulmón:
  - ¡Son un cabaleiro de Rus!
  Alla disparou unha ráfaga da súa metralleta e rosmou:
  -contestou o neno, fruncido o ceño,
  Quero servir á Santa Rus...
  Que se derrame un mar de sangue,
  Pero Deus poderá salvarnos!
  Anyuta caeu sobre os cascallos co estómago e o peito espidos. Xusto a tempo, cando centos de ráfagas de metralladoras brillaban sobre a súa cabeza. A rapaza sacou a lingua e dixo:
  - A loucura dos valentes soldados é un salvavidas para os xenerais abstrusos!
  Alla acordou:
  - O soldado é valente, o xeneral é calculador, o inimigo é astuto, o éxito só chega con coraxe sabia!
  As nenas volveron abrir fogo e piar en solidariedade:
  Escuadróns por riba del
  Ruxido ao unísono
  Adolf é un tolo forte -
  Plantas Sodoma!
  Apareceu outro "León" blindado. Dous soldados fuxiron del; a xulgar polos seus rostros escuros, eran árabes. Intentaron poñer unha cadea no gancho para tirar o tanque avanzado do campo de batalla.
  Alla e Anyuta dispararon, matando simultaneamente os técnicos. Os guerreiros cantaron:
  - Non te destrúes e axude ao teu compañeiro, axuda aos demais a saír do lume!
  Apareceron tres negros. Correron coa cadea o máis rápido que puideron, pero tamén foron disparados polas rapazas. Ademais, Anyuta disparou a arma, presionando o can cos seus dedos espidos.
  E conseguiu golpear aos seus opoñentes cunha precisión extraordinaria, como a precisión de Robin Hood.
  Alla sinalou:
  - A marca non é o que bate con éxito, senón o que falla con fracaso!
  Anyuta lanzou unha granada co pé descalzo e asubiou:
  - A persoa máis precisa coa visión dun puñal pode fallar, pero é imperdoable que unha mente aguda perda o obxectivo!
  A granada alcanzou o morteiro e comezou a explotar, facendo estoupar as minas.
  Si, Stalingrado non foi doado para os alemáns. Teñen nela unha terrible cidadela da morte!
  . CAPÍTULO No 13.
  O 3 de novembro, os alemáns rodearon a Tikhvin, e a loita estalou na propia cidade. O Exército Vermello retirouse lentamente. A maior parte da cidade de Bakú xa foi capturada, as tropas soviéticas retíranse á península. Ereván aínda apenas aguanta. Stalingrado está ao bordo da destrución.
  Pero aínda así, Stalin ordenou que esta cidade non fose rendida. Tamén estalou a loita por Astracán. Os Krauts tamén intentan avanzar nesta cidade. Todas as aproximacións están sendo fortemente bombardeadas e a infraestrutura está sendo destruída.
  Achégase o inverno... E o curso da guerra é cada vez menos previsible. Pero parece que Stalingrado non se pode manter. O abastecemento polo Volga vese obstaculizado pola formación de xeo e os bombardeos masivos.
  O 4 de novembro xa estaba tomado o noventa por cento de Tikhvin. E os alemáns achegáronse ao territorio finlandés. As tropas soviéticas, que sufriron danos importantes, non puideron reunir forzas suficientes para deter o inimigo.
  Os finlandeses e as tropas suecas títeres tamén atacaron a reunión. Usaron forzas importantes.
  O 5 de novembro uníronse a coalición alemá e as tropas finlandesas-escandinavas. Así, pechouse un dobre anel arredor de Leningrado. Unha nova e importante vitoria para o Terceiro Reich.
  O 6 de novembro seguían en curso os combates no sector norte. Os nazis ampliaron o corredor. A situación volveuse extremadamente difícil. En Tikhvin, os últimos restos de resistencia estaban queimándose. Os alemáns lanzaron mísiles balísticos contra Ereván. Lanzáronse tres presentacións. Causou importantes destrucións e vítimas. Pero finalmente nada se rompeu.
  A cidade de Astrakhan foi cortada por terra do resto do territorio soviético. A situación aumentou. Novos acoirazados alemáns e británicos dispararon contra Murmansk. O comandante da guarnición e moitos oficiais morreron durante o bombardeo.
  Foi aínda peor.
  E o 7 de novembro, os nazis irromperon en Volkhov e finalmente reprimiron a resistencia das tropas soviéticas en Tikhvin. Así, a diferenza con Leningrado creceu moito. Quedou claro que a cidade dificilmente sobreviviría baixo o asedio.
  O 8 de novembro tiveron lugar as tan esperadas probas do tanque Lev-2. O vehículo tiña unha disposición modificada. O motor, a transmisión e a caixa de cambios estaban situados nun só lugar na parte dianteira, e o compartimento de loita estaba situado na parte traseira.
  Con esforzos enérxicos, os alemáns, baixo o liderado de Porsche, fabricaron o coche para o aniversario do golpe de estado.
  De feito, grazas á silueta máis baixa, mantendo o armamento e a armadura do León, o peso do vehículo reduciuse a sesenta toneladas, cun motor de 1200 cabalos de potencia. As probas de combate demostraron que o resultado foi un tanque completamente aceptable. Exactamente o que necesitas!
  Unha combinación de boa condución e calidades de blindaxe.
  O Führer, con todo, non estaba satisfeito con isto. Esixiu que a armadura dos laterais e da popa fose reforzada, así como a instalación dun canón de 88 mm cunha lonxitude de cañón de 100 EL.
  Outro vehículo probado foi o E-100. Este tanque, con todo, resultou ser demasiado pesado: 140 toneladas, pero tiña unha excelente protección desde todos os ángulos e armas Mouse. En xeral, a serie "E" prometía ser moi prometedora. Ao parecer, os alemáns non perderon tempo.
  Tamén se demostrou o tanque Bars cun motor de 1000 cabalos de potencia, pero o vehículo non lle parecía suficientemente protexido para Hitler.
  No aniversario tamén se mostraron varios tipos de avións. En particular, avións de ataque e modificacións do ME-262. E tamén a TA-183. Todo un desfile de tecnoloxía.
  Incluíndo potentes lanzadores de gas, son capaces de demoler cidades e aldeas enteiras.
  Aquí, de feito, demostráronse sistemas de destrución moi fortes.
  "Panther"-2 tamén pasou as probas, cun peso de cincuenta toneladas; tiña unha armadura frontal de 150 milímetros en ángulo e un canón "Royal Tiger". A armadura lateral era de 82 milímetros, inclinada. Tal tanque era máis ou menos adecuado para Hitler, xa que era capaz de soportar trinta e catro en combate corpo a corpo.
  En xeral, os nazis limparon a casa de animais.
  Tamén se realizaron probas de cazas Gotha capaces de alcanzar velocidades de mil cen quilómetros por hora.
  En resumo, soltaron o cinto.
  O 9 de novembro caeu Volkhov. A situación chegou ao seu clímax. E de novo os tanques soviéticos intentaron contraatacar.
  Gringeta conxelouse preto da arma. Churchill 2 situouse fronte aos vehículos soviéticos e cuspir munición.
  A filla de Lord Jane contaba os éxitos. Os tanques soviéticos diminuíron a velocidade cando entraron na gabia. E disto aproveitou a casa doméstica alemá.
  Nicoletta colleuno e cantou:
  - O guerreiro inglés non ten medo á morte,
  Baixo o ceo estrelado, a morte non nos levará!
  Loitará con valentía polo león coa coroa,
  Vou cargar a poderosa ametralladora!
  Malanya asentiu con aprobación:
  - Isto é fermoso! E nós tamén cobraremos!
  A arma funcionou moi activamente. As cunchas brillaban como mistos deixando contornos polo aire. Si, había unhas mozas enérxicas. E o máis importante preciso.
  Gringeta asentiu coa cabeza e enviou un proyectil á base da torre de trinta e catro. Ela murmurou:
  -Isto é a morte! Ela chegará aos meus inimigos! E sei que a partir de agora, ela está esperando inimigos con bigote!
  Nicoletta dixo cun sorriso:
  - Todos os animais inclináronse ante o bigotudo... ¡Para que fallase o maldito!
  Gringeta volveu rir e disparou, asubiando:
  - O meu proxectil é o máis preciso. Seguro que chegaremos alí!
  Nicoletta levantou o dedo índice e dixo:
  - Bang, bang - non bateu! O coelliño gris marchou galopando!
  Gringeta, disparando, cantou:
  Cada un elixe por si mesmo
  Unha muller, unha relixión, un camiño...
  Para servir ao demo ou ao profeta,
  Cada un elixe por si mesmo!
  Jane moveu a cabeza e obxectou:
  - Non é certo dese xeito! O noventa e nove por cento da fe dunha persoa está determinada polo nacemento, non polo coñecemento. Aquí pertencemos á Igrexa Anglicana... Pero se o miras, en que base? Esta é a nosa elección?
  Gringeta riuse e comentou:
  - Eu persoalmente estaba nunha familia crente, pero agora cada vez me inclín máis polo ateísmo!
  Nicoletta riu e sacou a lingua.
  - Ateísmo... Isto é interesante!
  Malanya sinalou filosóficamente:
  - E igualmente afastado de todo! Cando non hai Deus nin poderes sobrenaturais, entón calquera relixión é falsa!
  Gringeta asentiu coa cabeza, confirmando de boa gana:
  - É coma os comunistas! Ocorréuselles a idea de que todas as relixións son só fantasías das persoas. E construíron unha doutrina sobre isto!
  Malanya arrincou os beizos con escepticismo:
  - E que lles espera despois da morte?
  Gringeta sorriu carnívora. Ela disparou un proyectil, abriu o casco doutro tanque soviético e respondeu:
  - Aquí podes sacar moitas cousas... ¡Ata a resurrección dos mortos polos poderes da ciencia!
  Malanya lembrou, sorrindo:
  - Lin un libro sobre o mundo do futuro. Alí xa hai un imperio espacial. Non hai morte, vellez, enfermidade. E por suposto fame... Certo que a maioría da poboación non ten traballo, pero hai para todos.
  Por exemplo, os coches son regalados de balde. E hai máquinas electrónicas coa axuda das cales se comunican con todo o mundo.
  Nicoletta comentou moi seriamente:
  - O progreso está a desenvolverse rapidamente. Mira estes tanques... Como avanzaron e se fan máis avanzados. Aínda así, Churchill-2 non se pode comparar con Matilda.
  Malanya acordou:
  - Si, os tanques avanzaron... Isto é chic!
  Outro ataque dos tanques soviéticos desapareceu, e houbo un descanso.
  Os días 10 e 11 de novembro, os alemáns realizaron pequenas operacións ofensivas, cortando esquinas no norte.
  As tropas soviéticas intentaron un contraataque ao norte de Stalingrado, pero tiveron pouco éxito. As últimas casas da cidade xa aguantaban. Destruído ao mesmo tempo, ata o chan. Pero de momento Stalin ordenou aguantar ata o final.
  A cidade de Bakú está case capturada. Pero os pozos de petróleo arden e entre eles estalou a loita. Os alemáns bombardean continuamente.
  As batallas en Astrakhan están no seu apoxeo...
  O 12 de novembro, os turcos lanzaron un ataque contra Ereván. O ataque foi rexeitado. Os otománs sufriron perdas. Pero volveron disparar. O 13 de novembro, os alemáns ocuparon os últimos barrios de Bakú, anunciando a toma da cidade. Só na península seguía a loita e o ceo estaba negro de pozos en chamas.
  O 14 de novembro, os nazis comezaron o asalto a Murmansk. Empregaban artillería e aviación...
  Stalingrado estaba en chamas, pero os reforzos soviéticos transferidos permitiron aguantar aínda. Aínda que só ao bordo da cidade, e a costa de perdas colosais.
  Durante o asalto a Murmansk, reuniuse unha gran armada de acoirazados e tamén chegaron portaavións. A cidade estaba presionada como un rolo de plasma. E bombardearon e bombardearon.
  O 15 de novembro, as tropas fascistas comezaron a moverse, atacando a cidade, o único porto libre de xeo do océano Ártico. Os "ratos" participaron nas batallas, e ata o tanque "Rat", que os nazis querían probar na práctica.
  Non obstante, "Rat" foi algo decepcionante. Ela avanzou nun primeiro momento, e despois quedou atrapada nas neveiras. E ela parou nos arredores da cidade. Os alemáns non estaban moi preparados para a ofensiva. Pero o bombardeo non parou. O 16 de novembro, os nazis practicamente remataron a limpeza dos pozos de petróleo ardendo. Pero parte da península era inaccesible para eles, debido aos incendios que medraron ata o sétimo ceo.
  O 17 de novembro, os nazis capturaron a última rama do delta do Volga e, así, bloquearon Astracán máis a fondo. Bakú leva moito tempo cortado.
  Ereván tamén foi asaltado. A cidade está nun outeiro, moi cómodo para a defensa, pero é difícil asaltala, especialmente con tanques.
  O 18 de novembro, as tropas soviéticas probaron de novo a forza da defensa nazi ao norte de Stalingrado. Isto debilitou a presión sobre o que quedaba do ano no Volga, pero custou importantes perdas.
  O 19 de novembro, os alemáns detiveron o asalto a Murmansk debido ás grandes perdas.
  Así, o Führer posuído non puido arrancar as numerosas astillas da súa posición. Os plans dos nazis de acabar coa URSS antes do inverno fracasasen.
  O peor de todo é que Xapón suspendeu a súa ofensiva debido ao clima frío e ás enormes perdas de man de obra. O único é que os samuráis aumentaron a produción dos seus propios trinta e catro Panthers con licenza. E poderían causar problemas o próximo verán.
  O 20 de novembro, os alemáns extinguiron parcialmente os incendios e despexaron a maior parte da península.
  O 21 de novembro, as tropas soviéticas atacaron de novo aos alemáns e mesmo penetraron varios quilómetros ao norte de Stalingrado. Os nazis tiveron que debilitar o seu ataque e tentar restaurar posicións.
  As pelexas, como se di en tales casos, son simplemente a nivel de frack!
  O 22 de novembro, os nazis tentaron avanzar na rexión de Turkmenistán. E despois de camiñar dez quilómetros, foron parados. Pero o 23 de novembro, despois de levar as brigadas do Shah á batalla, avanzaron de novo. A situación agravouse moito na rexión de Asia Central.
  O 24 de novembro non houbo cambios significativos nas frontes...
  O 25 de novembro, os nazis retomaron o seu asalto a Murmansk. As novas unidades foron lanzadas á batalla. Pero aínda hai pouco sentido.
  Chegou o 26 de novembro, once anos desde as eleccións ao Reichstag, tras o cal Hitler foi nomeado Canciller do Reich.
  Por primeira vez, o tanque E-100 máis novo despregouse á fronte.
  Esta era unha práctica de combate para tal máquina.
  O tanque parecía bastante longo, case aplanado. Del sobresaía o longo fociño dun canón de 128 mm. E a armadura frontal está nun ángulo de corenta e cinco graos. E el mesmo está inclinado polos lados.
  O tanque E-100 moveuse grazas ao último motor de 1.500 cabalos de potencia, máis rápido que o Mouse. E as cunchas rebotaron sobre el.
  E no interior do coche apareceron as alegres cuartetas Magda, Christina, Gerda e Charlotte.
  As nenas deron a luz fillos para o Führer, e deixáronos baixo a supervisión de babás especiais das SS.
  E acababan de chegar á fronte. As nenas son moi divertidas. Perdéronse batallas. E aquí só tes a oportunidade de probarte. Tome, finalmente, este norte de Sebastopol.
  E establecer o dominio do Terceiro Reich no Océano Ártico. Canto máis se pode prolongar realmente a guerra? E os catro pensan: quizais xunto a eles polo menos algo poida cambiar?
  Non está demasiado xeado preto de Murmansk: a corrente do Golfo proporciona illamento. As nenas están en espírito de loita. Cada un deu a luz unha parella: un neno e unha nena! Así podes alegrarte.
  Magda e Christina andaban arredor das armas. O tanque é novo e controlado de forma sinxela. Está protexido dos lados por 120 mm de blindaxe inclinada, máis outros 50 mm de escudo. Polo tanto, non podes golpear o coche desde todos os ángulos.
  As nenas asubiaron unha canción. Séntense moi ben no corazón.
  Gerda comentou cun sorriso nos beizos ámbar:
  - Agora Hitler e eu temos descendencia común. Somos membros da familia real!
  Charlotte riu mentres comentaba:
  - E só quedan ceros por diante!
  O tanque "E"-100 achegouse ás posicións soviéticas. Todo ao redor foi destruído tanto que os disparos dos soviéticos son raros, e normalmente de armas lixeiras.
  Magda apuntou o canón de 128 mm e disparou contra a urraca soviética. A nena loura mel cantaba:
  - Son unha tigresa, e teño un sorriso... E o tigre malvado destrozou a todos!
  Os corenta e cinco soviéticos retrocederon, varios soldados rusos morreron.
  Magda ronroneou coma un gato:
  - Son un superhome, o meu método é sinxelo... ¡Voulle morder o rabo aos que están feitos de la! E entón a nena comezou a rir. Ben, como unha deusa tola.
  As nenas prostitutas de Hitler sacudiron o tanque. E eles mesmos saltaron nun coche cunha armadura inclinada.
  Pero entón os guerreiros deron a volta ao seu coche. Charlotte, esta fermosura de cabelos cobrizos, cantará:
  - Clack, click, click... O regato roda! A cabalería nazi comeu toda a area!
  E despois diso, Charlotte riría tanto... Ata comezou a castañear os dentes. E de novo o tanque xirou. Os alemáns derrubaron o valado de arame de espiño. A máquina, do tamaño dun tiranosaurio rex, gruñía vilmente. E os guerreiros sorrían ante as súas caras bonitas e carnívoras.
  As nenas levaron e deron a luz fillos de Adolf Hitler. E isto xa di algo. Fermosos raposos, pero ao mesmo tempo monstros morais. Aquí esmagaron a un soldado soviético que caeu baixo as rodas. E presionaron un canón de 76 mm no chan. Conducimos por ela. O aceiro foi aplanado. Os guerreiros mostraron acrobacias de figuras. As cunchas parecían máis inofensivas que os chícharos axitados por un neno cun chocalo. A seguinte arma que aplanou o E-100 foi unha de 85 mm.
  Magda riu:
  - E esmagamos aos rusos coma couzas!
  Cristina corrixiu á súa amiga:
  - Máis como osos! E o oso é un animal grande!
  Red Charlotte engadiu, mostrando os colmillos:
  - E dentada!
  Os tanques alemáns atravesaron as liñas de defensa da cidade. As tropas soviéticas loitaron moi teimudamente. Todos tomaron as armas. Mesmo nenos de dez anos loitaron na milicia. Tamén había moitas nenas. Reuníronse todos os veciños, pero non había armas suficientes. O heroísmo de masas era evidente en todo. Os pioneiros, utilizando explosivos caseiros ou acios de granadas, achegáronse aos tanques nazis e lanzáronse baixo as vías, morrendo pola súa Patria.
  O tanque E-100 sufriu varios danos. Un dos rapaces conseguiu atravesar unha pesada mina. Morreu el mesmo, pero danou un coche alemán. O rolo rebentou e parte da eiruga saíu voando. O gran vehículo baixou a velocidade. Entón un par de guerreiros lanzaron acios de granadas, esnaquizando as grosas pistas.
  A E-100, tras pasar a primeira liña, perdeu a súa mobilidade.
  Gerda apuntou seis metralladoras e acendeunas cando os soldados soviéticos intentaron contraatacar. Decenas de rusos e representantes doutros pobos de Rusia caeron atravesados por balas de ametralladoras. Os soldados soviéticos, con todo, correron cara adiante. Tiraron granadas e morreron. Algúns dos fragmentos chegaron ao E-100, pero as metralladoras funcionaron correctamente. E a maldita Gerda é tan precisa. E as súas balas case nunca van en balde.
  E os soldados rusos están morrendo...
  Christina disparou desde un canón de disparo rápido de 75 mm, proxectís de fragmentación e disparou desde unha ametralladora coaxial. A besta pelirroja, destrozando os soldados soviéticos con balas, asubiou:
  - Son o portador da morte... ¡Satán mesmo é o meu parente pelirrojo!
  Magda comentou tímidamente:
  - Ben, non o fagas. Satanás é o inimigo de Deus e está condenado ao lago de lume!
  Christina bateu o seu pé descalzo no metal e ruxiu:
  - E o lago de lume? O meu cabelo é coma o lume!
  Gerda sinalou cun sorriso:
  - O propio Führer perdoaranos calquera pecado... Máis precisamente, o propio concepto de pecado está esencialmente desfasado?
  Magda encolleuse de ombreiros:
  - Queres dicir que o concepto de pecado está desfasado...
  Gerda acendeu de novo as metralladoras, reprimindo o contraataque desesperado dos soldados rusos. As balas matáronos coma agasallos do inferno. O E-100 nesta modificación está moi protexido. Ata oito metralladoras, dúas coaxiais con canóns, e o resto estaban controladas por bisagras. E golpearon bastante.
  Gerda ruxiu cun sorriso:
  - ¡Sin, esta é a base da existencia do Terceiro Reich! A nosa relixión é verdadeiramente a fe dos animais!
  Christina pelirroja, disparando desde un canón e matando soldados rusos, cantou:
  - O meu animal cariñoso e manso... Encántanme os teus colmillos, créeme! A miña besta infernal e con colmillos!
  Un dos canóns antiaéreos soviéticos conseguiu de novo golpear os rolos e rompelos. O E-100 finalmente parou. Magda, con todo, castigou o molesto canón antiaéreo cubríndoo cunha carga pesada. Ben, as pistas estaban rotas.
  Gerda fixo unha mueca, chamou un tirón e preguntou:
  - ¡Sácanos, por favor! Estamos morrendo! As pistas están rotas!
  A resposta chegou inmediatamente:
  - Haberá un tirón!
  Cristina cantou cun sorriso:
  - Este é o movemento! Inimigos fóra!
  Magda disparou contra o arma, que os soldados rusos intentaban sacar para disparar directamente. Esnaquizou o barril e dispersou aos soldados soviéticos en diferentes direccións. Un dos soldados estaba partido pola metade e loitaba na agonía.
  A loura cristiá fíxose a percepción e levantou os ollos ao ceo e rezou:
  - ¡Perdóame, Señor! Por pecado e asasinato involuntarios!
  Christina riuse e comentou:
  - Non, non podes facelo! Debes ser sólido coma unha pedra! Sexa unha pedra para nós!
  Magda respondeu confiada:
  - Só hai unha pedra - Xesucristo!
  O demo pelirrojo ladrou:
  - Xesús era un pacifista! E a nosa fe e profesión é a guerra!
  O tanque E-100 foi recollido a remolque e arrastrado cara ás posicións alemás. Gerda comentou co sorriso da raíña das neves:
  - Os rolos son a parte máis vulnerable do tanque. E temos que loitar contra isto!
  Charlotte meneou a cabeza.
  - Non se poden cubrir todos os rolos con escudos. Isto non é posible, xa que algunhas das pistas aínda estarán abertas!
  Magda suxeriu:
  - E se facemos os rolos pequenos e sen palé?
  O demo pelirrojo riu e amosou os dentes nacarados:
  - Como darlles máis velocidade?
  Magda fregou a súa sola contra o metal e suxeriu:
  - E se usamos motores eléctricos?
  Charlotte tirou do seu estómago e torceu o pescozo:
  - Unha opción posible... E os tanques arderán menos!
  Magda dixo entre bágoas:
  - Cando cheguemos ao inferno, arderá e arderá coma fachos!
  O demo pelirrojo rosmou:
  - Pois así... E os anxos créanse a partir de lapas brillantes! Sexamos anxos!
  Christina tomouno e cantou enxordecedor:
  - Non son un anxo, senón só un demo, pero para a xente me convertín nun santo.... Os inimigos terán o seu recado, baixo a tortura de tanta dor sobrenatural!
  As nenas calaron... Os Stormtroopers daban voltas no ceo, e rugía o cañón. E as bombas seguían caendo e caendo... Como unha auténtica sarabia de destrución e devastación.
  Murmansk estaba ardendo e a xente morría. Os alemáns incluso lanzaron un mísil balístico. Non é unha arma moi eficaz. Sería máis doado lanzar unha bomba de cinco toneladas desde o Yu-488; sería máis preciso e máis barato.
  Christina foi a primeira en saltar descalza á neve cando o tanque foi levado a un aparcamento alternativo. Alí, os especialistas comezaron a realizar reparacións. As nenas mudáronse a unha casa quente. Deitámonos nos colchóns. Gerda e Charlotte comezaron a xogar ao xadrez de peto.
  Magda e Christina comezaron a facer abdominales para que as súas barrigas fosen prominentes e non se caesen durante o embarazo. Belas guerreiras que tremen nos lombos. Aínda fresco, pero trátase de mulleres que deron a luz fillos. E morrer non dá tanto medo agora: hai alguén para continuar coa liña familiar! Mesmo coa semente dun canalla como Hitler.
  Pero as mozas do batallón SS Tigress, o Führer é realmente algo así como Deus. E xa non é un deus pagán, senón algo Todopoderoso e incomprensible no seu xenio.
  Gerda xogou ao Gambito do Rei e desenvolveu un forte ataque. Charlotte defendeuse teimudamente. Houbo un intercambio de golpes. Pero todo acabou en destrución mutua e empate. Entón Magda e Christina comezaron a xogar ao xadrez. E Charlotte e Gerda comezaron a facer abdominales e flexións. A rapaza mantívose activamente en forma.
  Magda, xogando e empurrando ao seu opoñente, comentou filosóficamente:
  -Pero aínda é raro...
  Christina preguntou cun sorriso inocente nos beizos:
  - Que é raro?
  O superhome loiro respondeu:
  - ¡O feito de que os brancos sexan as cores da bondade, pero eles son os que primeiro comezan a guerra!
  O demo pelirrojo comentou racionalmente:
  - Pero tamén traemos ben... Pero os bolxeviques atacaron primeiro a Rusia!
  Magda cantou en resposta cun ton triste:
  - Pero todo florece ante nós, todo arde detrás de nós...
  Christina engadiu cunha voz sonora:
  - Non fai falta queixar! Connosco é quen decidirá todo por nós!
  Gerda continuou cantando:
  - Alegres, non sombríos, volvamos a casa - os deportistas loiros serán a nosa recompensa!
  Despois de que os catro botaron a rir... Apareceu un criado adolescente que repartiu bocadillos con manteiga, queixo, salchicha e froitos secos ás nenas. As nenas comían e estaban esgotadas pola calor. As belezas adormecían. É bo cando es novo e saudable: podes adormecer facilmente.
  Ao día seguinte, 27 de novembro, a E-100 só foi restaurada parcialmente. As rapazas non participaron na ofensiva. Pero só en biquíni, fomos correr descalzos polas neveiras. Miráronos coma se estivesen tolos, correndo polo frío case espidos. Pero as nenas xeralmente son acrobacias aéreas. Son persoas especiais do futuro!
  Gerda tomou o liderado. E non a nena descalza Gerda que estaba no conto de fadas de Andersen. Pero tamén valente e experimentado. E ao mesmo tempo converteuse nunha asasino nato. Unha rapaza rápida con músculos fortes.
  Non obstante, as catro nenas son boas. Correron a ritmo acelerado durante cincuenta quilómetros e regresaron. Despois fixemos unha serie de exercicios, cantamos e balanceámonos. Practicamos un pouco de tiro.
  Só ao día seguinte o tanque E-100 foi reparado. Ben, iso non é tan malo. Ademais, este coche súper pesado tiña unha disposición orixinal de rolos, diferente da disposición dun taboleiro de xadrez, que aumentaba o rendemento de condución na neve, pero creaba certos problemas aos reparadores por costume. Aínda que é máis fácil montar o E-100 que o Tiger ou Panther.
  O 28 de novembro, os nazis puideron penetrar un pouco máis en Murmansk. Pero a resistencia das tropas soviéticas é simplemente incomprensible. E ata os proxectís de dezaseis polgadas dos acoirazados de Gran Bretaña e Alemaña non puideron romper a vontade da defensa.
  Pero os nazis aínda avanzaron. O tanque E-100 cubriu un par de bloques durante o día, pero volveu danar as vías. Pero esta vez a reparación levou só unhas horas. O 29 de novembro, as nenas de Terminator chocaron contra un tanque KV-3. O vehículo soviético golpeou a blindaxe frontal un par de veces, pero os proxectís rebotaron na ladeira. Magda bateu contra o tanque ruso, facendo que ardese como unha pila de fachos apilados.
  Christina preguntoulle á súa parella cun sorriso burlón:
  - Non lle dá pena eses rusos?
  Magda respondeu sinceramente:
  - ¡Síntome de todos, incluso dos que non son dignos de piedade!
  E a nena suspirou pesadamente, volvendo os ollos ao ceo. Os guerreiros tentaban actuar cada vez con máis coidado. Para non deixarse distraer coas reparacións. Os canóns de 128 mm e 75 mm funcionaban coma burros. Pero o tanque aínda recibiu danos.
  Unha das paredes explotou e caeu sobre o coche. A armadura estaba raiada e lixeiramente abollada.
  O 30 de novembro, os nazis avanzaron aínda máis. Nalgúns lugares mesmo chegaron ao centro da cidade. Pero o mesmo día, un disparo ben apuntado dun corenta e cinco danou o fociño dun canón de 128 mm, e as mozas víronse obrigadas a comezar de novo as reparacións. E, ao parecer, máis longo.
  Entón os catro decidiron loitar como unha simple infantería en lugar dun tanque. As belezas intentaron loitar, loitando só en bikini. Pero no frío, as nenas só podían estar unhas horas nese estado medio espido, e logo correron para quentar.
  Gerda enterrouse na neve, disparou desde o último rifle de asalto MP-44 e matou aos soldados rusos de forma bastante activa. Aquí está ela, unha nena descalza e de pelo branco, que golpeou na cabeza a un coronel do Exército Vermello. E ela dixo:
  - Non, aínda son ario!
  Charlotte, que avanzaba dende o outro lado, riu:
  - Es un guerreiro que trae a morte aos teus inimigos. - Entón a moza pelirroja e de pernas descubertas disparou contra o maior e golpeouno xusto debaixo dos ollos. Mostrou bastante os dentes. - Xa ves, non tiro peor!
  Gerda deu un estoupido, rematando o membro do Komsomol e o capitán das tropas rusas, a cadela ensinou os dentes:
  - Si, disparas, pero vin! Como unha motoserra!
  Charlotte lanzou un anaco de vidro cos seus dedos espidos. Golpeou no pescozo ao tenente do exército ruso e berrou:
  - E aquí estou, xogando con vidro!
  Gerda correu pola neve, deixando pegadas descalzas e graciosas. Ela precipitouse inclinándose. Entón a nena tigre deu a volta e fixo unha voltereta. Ela torceu e moveu a cabeza cara ao queixo do soldado soviético. Cuspiu sangue. Gerda apertaba a gorxa cos pés descalzos e estrangulaba ao ruso.
  O diaño pelirrojo Charlotte estrangoou á pioneira. Así de desagradables e malvadas resultaron ser as nenas.
  Magda tamén matou a soldados rusos, pero non fixo dano aos nenos. Non, nunca levará a man a un neno. E, en xeral, derramar sangue non lle daba pracer. Pero aínda así, é unha tigresa dun batallón das SS e debe seguir ordes.
  Entón, Christina lanzou un puñal a un neno que parecía duns doce anos. Realmente cruel. Non, os adultos non deben matar nenos!
  Magda fíxose perdón e murmurou:
  - ¡Señor perdóame! Das noxo, pero a guerra é guerra!
  E a loura disparou ao francotirador ruso, que caeu, golpeado por un preciso golpe na ponte do nariz. Ai, apareceron os famosos catro. As nenas mataron primeiro aos británicos e en parte aos estadounidenses, pero agora xa se ocuparon
  rusos. Tales son os sorrisos da Segunda Guerra Mundial. Sorrisos que mostran os colmillos máis reais e afiados!
  Christina fregou o seu pé descalzo contra a madeira, aínda sentindo frío, e comentou:
  - É noxento? Que queres das meigas pelirrojas!
  . CAPÍTULO No 14.
  Os alemáns conxelaron gradualmente a actividade. Incluída a aviación - e forzadamente debido ao deterioro das condicións meteorolóxicas. Non foi posible completar completamente as tarefas establecidas o día antes da ofensiva. É certo que o Cáucaso está practicamente capturado. O campo petrolífero de Bakú está baixo control. A URSS perdeu a súa maior fonte de petróleo. É certo que os propios alemáns aínda teñen que dedicar tempo a restaurar os pozos. Carelia, Arkhangelsk e parte da costa norte tamén foron capturadas. Leningrado está completamente cortado da comunicación co resto de Rusia. Algúns outros territorios están capturados no centro. A metade de Turkmenistán tamén está ocupada. Xapón capturou a totalidade de Mongolia, e tamén se encaixou en Asia Central e creou parcialmente cabezas de ponte máis aló do Amur, na rexión de Usuri. É certo que o samurai conseguiu algo menos. Vladivostok está completamente bloqueado e está baixo o lume.
  Quedan douscentos quilómetros ata Moscova. E os alemáns agora poden disparar contra a capital con mísiles balísticos e bombardear con avións a reacción. Pero no inverno e o frío, a Wehrmacht perdeu a capacidade de realizar unha nova ofensiva. Ademais, as tropas coloniais: indios, africanos, árabes son moi frías. E perderon a maior parte da súa eficacia no combate. Sería un pecado non aproveitar tal situación. Aínda que o Exército Vermello sufriu enormes perdas e tamén estaba moi esgotado.
  De feito, o Estado Maior decidiu, a pesar de todas as dificultades de abastecemento e a perda do Cáucaso, realizar varias grandes operacións ofensivas no inverno. Aínda que os fascistas non se atrevan a sacar o nariz no inverno, imos clavalos e esmagalos.
  Ou, en todo caso, obrigarémosvos a loitar nas peores condicións meteorolóxicas.
  Vasilevsky, o xefe do Estado Maior e viceministro de Defensa, loxicamente, asumiu que a URSS non sería capaz de gañar a carreira tecnolóxica contra toda Europa e África con Asia ademais.
  Neste sentido, a vantaxe do inimigo, especialmente na aviación, só crecerá durante o inverno. Si, por suposto, os deseñadores soviéticos xa desenvolveron e seguen desenvolvendo tanques novos e máis avanzados. En particular, o T-34-85 cunha torreta máis grande e unha potente arma. Ben, o IS-2 cun canón de 122 milímetros está en camiño. Pero os alemáns non quedarán parados. Ademais, mesmo os coches novos non son o suficientemente bos para vencer ao León ou a calquera coche pesado.
  E é pouco probable que agora sexa posible acadar a superioridade numérica.
  Voznesensky tamén falou. Tamén se pronunciou por unha ofensiva rápida:
  - Despois da perda do Cáucaso, o noso exército experimentará unha grave escaseza de combustible. Máis precisamente, xa o estamos vivindo ao máximo. Non obstante, no inverno, o período diúrno é moito máis curto, o tempo adoita ser malo e tamén se reducirá o consumo de combustible.
  O comisario popular Zhdanov tamén se apresurou a engadir:
  - Ademais, os nosos soldados e zapadores explotaron todos os pozos de petróleo do Cáucaso. Isto significa que os Krauts aínda non poden usar o noso aceite. Pero tendo en conta o rápido que os crueis fascistas saben construír e restaurar todo, entón na primavera o petróleo de Bakú fluirá nas arterias da economía do Terceiro Reich.
  Stalin resumiu a discusión:
  - A finais de decembro daremos o primeiro golpe de inverno. A única pregunta é onde?
  Aquí os militares xa non tiñan unidade. Zhukov propuxo atacar no centro e afastar o inimigo de Moscova. Vasilevsky asumiu que era mellor atopar un punto débil en Tikhvin. Ao mesmo tempo, axuda a Leningrado, que pode non sobrevivir ao dobre bloqueo.
  Rokossovsky pronunciouse a favor dunha ofensiva en dirección a Voronezh. Houbo ideas para atacar aos nazis en Astracán, ou mesmo preto de Arkhangelsk. Stalin escoitou todos os comentarios, garabateou algo e pensou.
  A idea de afastar o inimigo de Moscova parecía tentadora e tentadora. Porén, é no centro onde os fascistas están agora máis fortes e ben atrincheirados.
  Parecía ilóxico atacar cruzando o Volga; o río era grande e profundo, e a primeira fase da operación sería prolongada.
  É posible un ataque entre o Don e o Volga, pero os nosos xa venceron alí, e os alemáns tamén están ben fortificados.
  A idea de Vasilevsky parece a máis lóxica. No norte, os alemáns son máis débiles e as súas tropas teñen menos experiencia de combate. Ademais, Tikhvin foi ocupado recentemente; as tropas alemás estaban estacionadas na cornisa. Pero é moi posible que os Krauts tamén pensen deste xeito.
  Dar todas as túas forzas en dirección a Voronezh? Na configuración da fronte formouse un balcón, que sería moi racional tentar cortar, como un cardo de porca oblicuo.
  Algúns pensamentos máis interesantes son foder por Arkhangelsk. Tendo en conta que os Krauts terán que transportar reforzos a través dos mares, é racional que haxa gran nesta dirección.
  Aínda que é difícil abastecer as túas propias tropas, especialmente porque a flota submarina dos nazis domina completamente o mar. E os novos cruceiros dos nazis entran en servizo. Parece que ata case construíron o acoirazado Bismarck, previamente afundido. Ademais, o novo barco debería bater o récord de tamaño e armamento do Yamato.
  Aínda que, por outra banda, por que os Krauts necesitan acoirazados? Botar po aos ollos de todo o mundo? Máis preocupante son os datos sobre novos tipos de armas que se están a desenvolver no Terceiro Reich. Especialmente sobre mísiles e avións a reacción, e isto é grave.
  Despois de dubidar un pouco, Stalin aprobou o plan: lanzar un ataque contra a rexión de Tikhvin a finais de decembro e a principios de xaneiro sentir o inimigo preto de Voronezh.
  En xeral, isto parecía lóxico... Mentres tanto, as xa medio esquecidas catro nenas continuaban co seu heroísmo na Fronte Oriental. Gerda e Charlotte e Christina e Magda von Singer - despois dunha pausa provocada polo feito de que todas quedaron embarazadas case simultáneamente; despois deron a luz fillos sans e volveron á fronte.
  O tempo era frío e as belezas chegaron o vintecinco de decembro. Está nevando e o vento vai soprando os teus rizos. E non escolleron o lugar máis cálido para eles, preto de Leningrado.
  Ao chegar, as mozas en bikini saíron a correr polas neveiras. De feito, os verdadeiros arios deben demostrar que non lle teñen medo a ningún, nin sequera ao arrefriado máis severo. Un neno ninja que chegou de Xapón, ao que todos chamaban Karas, correu con eles.
  Este neno fíxose famoso pola súa participación en operacións especiais. Os agradables trazos orientais, xunto co cabelo louro herdado dun pai descoñecido, facían que o neno fose moi guapo.
  As nenas mesmo fixeron ollos para el en resposta, aínda que Karas probablemente aínda non lles corresponda. Pero o alivio dos músculos discorre coma un arame, de xeito que nin sequera estas experimentadas tigresas, que o experimentaron todo, non poden seguir o ritmo.
  As nenas recuperaron completamente a súa forma despois de dar a luz na base de adestramento, pero non todos os superhomes poden soportar un ritmo tan glacial.
  Christina, que, como Magda, von Singer, conseguiu loitar cos rusos, comentou:
  - A xeada e a neve son o seu principal aliado. E non é máis chulo que os británicos!
  Magda sinalou con razón:
  - Non diría iso. Os rusos son moito máis fortes e as unidades case nunca se retiran!
  Charlotte, facendo unha voltereta mentres trotaba, riu e comentou:
  - Pero isto é máis unha debilidade que unha vantaxe... En xeral, non entendo métodos de mando e control como a creación de destacamentos de bombardeo e as execucións de comandantes de unidades en retirada.
  A propia Gerda, descalza, dando a volta mentres corría e facía un tramo, acordou:
  - Por suposto - baixo o pau non terás bos guerreiros. - Aquí a nena loira, porén, viuse obrigada a admitir, co corazón rechinando. - Pero os rusos pelexan ben se xa aguantaron dous anos e medio. Gustaríanos a súa supervivencia!
  Christina bufou con desprezo:
  - Estás contando?
  Gerda riu mentres comentaba:
  - Somos a elite! Sobre todo Marcel!
  O mellor as de todos os tempos e pobos, a pesar da prohibición categórica de Hitler, que quería que este símbolo de invencibilidade se centrase exclusivamente no ensino; despois de todo, era un tenente xeral, con todo precipitouse á fronte.
  Ou mellor dito, o Führer permitíalle que regresara se os alemáns se sentían mal nalgún lugar.
  Os nazis, por suposto, por se acaso, reforzaron as súas defensas e preparáronse para o inverno, pero dubidaban moito de que os rusos tivesen os recursos para accións ofensivas a gran escala.
  Non obstante, a intelixencia funcionou. É dicir, a información sobre a inminente ofensiva para liberar a Tikhvin se filtró. Ademais, as tropas soviéticas comezaron un poderoso bombardeo de artillería, xusto a tempo para o Nadal.
  Golpearon "Katyushas" e ata un par dos primeiros lanzacohetes de alta potencia "Andryusha". E o ruxido das explosións foi tal que as nenas descalzas, medio conxeladas, colleuno.
  Afortunadamente, a súa audición é excelente e os seus ollos brillan.
  As nenas miráronse e chegaron á conclusión:
  - Agora imos loitar correctamente!
  E o neno ninja Karas dixo:
  - A miña tarefa será entrar en Leningrado e recoñecer alí. Vostede é demasiado fermoso para ser un explorador!
  Magda inclinou lánguidamente as pestanas mentres contestaba:
  - E ti tamén... E se aos rusos lles parece estraño o teu acento?
  Karas comentou loxicamente:
  - Cando falas ruso demasiado correctamente, revélache como estranxeiro con moita máis forza. En calquera caso, corrín, e apurei ben ao adversario no flanco...
  As nenas correron cara ao seu tanque. Son petroleiros de proba, despois de todo. E escollemos algo novo para nós. Máis precisamente, ata dous novos tanques á vez, que deben ser probados na parte dianteira.
  A saber, "Laski", coches con dous tripulantes cunha silueta moi baixa. Os primeiros modelos dunha nova xeración de tanques, onde os alemáns realmente se tomaron en serio a compactación do deseño. E algúns coñecementos de xestión interesantes. En particular, a transmisión eléctrica e a localización da caixa de cambios montada no motor. E un par de petroleiros en realidade estaban deitados. Neste caso, a transmisión e o motor colocáronse na parte traseira, e as nenas sentáronse comodamente boca arriba. E as súas pernas presionaban as marchas e os botóns por detrás, e as súas mans, pola contra, movíanse cómodamente ao cambiar. O asento máis reclinable faise por encargo e copia a forma dos seus corpos. Realmente non hai torre: resultou ser unha arma autopropulsada e tan baixa que os rolos están situados cara a fóra.
  Por suposto, a arma non pode xirar, pero pode xirar un pouco. Ben, o propio loitador xira rapidamente arredor do seu eixe, compensando así a falta dunha torreta.
  Magda explicoulles ás súas mozas compañeiras:
  - Alí os tanques sen torreta son máis baratos e máis baixos. Aquí podemos axustar a altura, baixando a 1,2 metros e subíndoa a 1,5... Case coma partidarios, arrastrámonos de barriga.
  Con un peso de 12 toneladas, o vehículo tiña unha excelente blindaxe frontal de 82 milímetros cun ángulo de inclinación de 40 graos respecto da horizontal na parte superior. E a de abaixo é moi pequena. Os laterais están menos protexidos a 60 milímetros, pero aínda cobren os propios rolos. O motor de 400 cabalos proporciona un excelente rendemento de condución. Ademais, a localización dos rolos e a suspensión permiten non só reducir a silueta, senón tamén proporcionar unha excelente manobrabilidade a través de ventisqueiras.
  Diga o que se diga, a casa de animais máis pesada, comezando pola Pantera, é moito máis voluminosa e torpe. E nas neveiras é completamente como a morte.
  Gerda, que se estableceu coa súa compañeira de moito tempo Charlotte, e involuntariamente sentiu incomodidade na caixa estreita, compacta e oblonga do tanque. Aínda que, por suposto, hai que homenaxear que o vehículo con armamento T-4 e a mellor blindaxe mantivo o peso de 12 toneladas. O terminador loiro comentou:
  - Os tanques máis cómodos foron o Tiger e Lion. Neste coche, ata ás nenas nos custa dar a volta.
  Charlotte respondeu:
  - Pero a protección... Como o máis novo "Panther", que só en novembro comezou a entrar no exército cun casco de 60 milímetros.... Certo, a fronte está pechada mellor que a nosa con 120 milímetros, pero aínda así. hai que golpeala. Nun ángulo como o noso, un canón de 85 mm rebotará aínda que se dispare a quemarropa.
  Gerda rabuñou o pé detrás da orella, pero este movemento aínda fixo que o seu dedo descansara contra o tellado inclinado e comentou:
  - Os rusos avisáronnos de que poden aparecer tanques cun calibre de 122 milímetros. A intelixencia non dorme!
  Charlotte dixo con confianza, inchando as meixelas e torcendo a boca con rabia:
  - A nosa intelixencia está no seu mellor momento coma sempre. Só nós estabamos encerrados nunha caixa pechada.
  O novo motor de 400 cabalos de potencia, tal e como indicaban as instrucións, podería potenciarse por pouco tempo cunha mestura auga-metalona ou nitróxeno. Neste caso, o tanque podería precipitarse durante varios minutos a unha velocidade de máis de 100 quilómetros.
  As tropas soviéticas fixeron un gran avance, xa que previamente acribillaron todas as trincheiras e búnkers dos fascistas. Pero os nazis retiraron a maior parte das tropas á segunda e terceira liña. Despois de que intentaron enfrontarse á infantería con fogo de artillería e filas de metralladoras.
  Por diante, por suposto, estaban os tanques en movemento. Dado que o T-34-85 máis poderoso aínda non entrara na produción en masa, os T-34-76 máis pequenos e móbiles foron atacados. Eles, independentemente das perdas, subiron á liña de trincheiras e aproveitaron o seu excelente rendemento de condución na neve.
  E aquí están os coches alemáns intentando responder. A T-4 xa foi descontinuada, pero varias delas seguen en servizo. Curiosamente, móvense mellor a través das neveiras que os monstros máis novos. Ademais, aínda cómpre inicialo para limpar a neve acumulada entre os rolos. Mesmo é curioso como os Krauts ferven auga en caldeiros e logo a botan nas pistas para que se desprenda esta codia vil.
  Incluso o mellor tanque alemán "Lion" sofre tales rolos. É certo que nas propias modificacións os franceses xa o tiveron en conta, e o seu propio coche é capaz de superar un trinta e catro... Pero isto é só condicionalmente falando de xeito sinxelo.
  Pero un par de tanques alemáns si movéronse... Pero o resto, como digo... ¡No cumio! Verdade, desde o "León" duros petroleiros tentan golpear o T-34-76 desde unha longa distancia. Nótese que, dada a fraxilidade da armadura da torre de fundición do deseño soviético, hai, desafortunadamente, a posibilidade de golpear.
  A escaseza de elementos de aliaxe é tan aguda que incluso as pistolas Kraut de 50 mm son perigosas. Non obstante, os golpes dun pequeno canón de 37 mm tamén provocan colapsos e derramamento de armaduras ou fendas no casco e a torreta.
  A relativa vulnerabilidade dos "trinta e catro" levou a que a idea de reequipar aos "Panthers" cunha arma máis poderosa foi adiada ata tempos mellores. Ou, máis precisamente, o peor: se as IP entran en serie. Pero ata agora o IS-1 non se converteu nunha serie masiva. Pero a información sobre o IS-2 xa se filtrou. Xa que moitos xenerais xa entendían que a URSS estaba case condenada, e non lles resultaba vergonzoso traizoar á Patria por diñeiro. Así que o número de espías, incluídos os do Estado Maior, aumentou significativamente.
  Aquí tes unha modificación pesada do "León" cun canón de 128 mm. Tenta chegar aos trinta e catro coa súa longa pata... Pero tenta golpeala.
  Non obstante, os petroleiros soviéticos deciden atacar os propios Fritz. Aínda que tendo en conta a cadencia de lume dos canóns da Wehrmacht, isto é suicida.
  Así que o "León" conseguiu arrincar a torreta e catro amigos voaron como pombas cara ao outro mundo... Pero outros tanques empurran aínda máis... Agora os artesáns están atentos para potenciar dalgunha maneira os motores diésel, para que pode acelerar o tanque incluso por pouco tempo, pero sen mesturas ata 70 quilómetros. Deixa que o motor se avare despois diso. Pero entón chegan ao ataque rapaces desesperados, para os que non se prevé o regreso. Ben, que entón? Se non podes vivir doutro xeito, esquece a supervivencia.
  E agora, como un demo do mundo nevado, un tanque soviético, que escolleu a vítima máis cara para si mesmo, azota o pesado e letal "León". O coche alemán acababa de comezar a saír do hangar.
  O golpe é forte, o canón do coche soviético dobra. O Lion está bastante baixo e as carrocerías dos dous coches están aplanadas. E entón estoupa o motor alemán situado diante. E comeza o lume, e os nazis foxen pola escotilla inferior.
  Non todos, por suposto, os tanques soviéticos foron capaces de atravesar o campo de embestida. As armas de Fritz están a traballar e moer. Pero quen o consiga pegará con forza!
  Gerda e Charlotte estaban un pouco por diante dos seus amigos e atopáronse dentro do alcance cando xa estaban visibles os coches soviéticos. Ben, podes disparar, pero é mellor achegarte. Desde cinco quilómetros de distancia, ata a fráxil armadura dun trinta e catro é difícil de levar.
  Fiery Charlotte comentou filosóficamente:
  - Sempre é así. Non se pode golpear dende a distancia!
  Gerda opúxose:
  - Podes se tes o suficiente coidado!
  Pero ata agora a situación non nos obrigou a abrir fogo dende longas distancias. E case ninguén notará o seu tanque pintado de branco. E o coche vai moi ben. Ninguén pode culpar ao chasis.
  E o paseo é suave. Os vehículos soviéticos tamén son bastante bos e xa romperon a primeira liña de defensa alemá e rompen a segunda. E o tempo era malo, xurdiu unha tormenta de neve e numerosos avións da Wehrmacht quedaron noqueados.
  Tendo en conta a debilidade numérica da aviación vermella e a aguda escaseza de combustible, o tempo non pode ser mellor.
  Deixa que os Krauts se escondan. Algúns deles mesmo comezaron a axitar trapos brancos. Hitler será capaz...
  Gerda disparou desde dous quilómetros de distancia. En principio, esta derrota aínda non é segura, pero vendo cantos alemáns conseguiron paralizar os rusos, entón que esperar. Ademais, trinta e catro son aínda menos tenaz que ao comezo da guerra, e aínda non tiveron tempo de desenvolver novos xacementos. Entón...
  A terminadora loira estaba moi preocupada cando apretou o gatillo da arma. Xa perdera o hábito do tiro de combate, excepto o asalto a Murmansk, aínda que continuou practicando nos campos de tiro e campos de adestramento durante o seu embarazo, así como os primeiros meses do seu reinado. Pero ao parecer é máis doado loitar en bikini e descalzo, fainos un coa máquina... O proyectil golpeou e deformaba a torreta... Non, non se incendiou, pero o meu amigo viuse obrigado a parar igualmente. E agora outra vítima...
  Charlotte susurra:
  - Quen está afeito a loitar pola vitoria. Irá connosco á tumba... - Gerda disparou, e corrixiuna a guerreira pelirroja. - Ou mellor dito, todos xuntos levaremos aos nosos inimigos á tumba.
  Brancaneves o Terminator interrompeu con rabia:
  - Si, sen inspiración, non te distraes coa canción!
  Charlotte suplicou:
  - ¡Canta ti mesmo! Es tan capaz!
  E Gerda, levando o lume, púxose a cantar;
  A patria e o exército son dous piares,
  No que descansa o planeta!
  O noso país protexerache cos nosos peitos,
  O teu exército está quentado por todo o pobo!
  
  As nubes son frescas e a luz quente,
  A metralleta fregou o ombreiro do soldado!
  Estamos contigo para sempre, a nosa patria,
  Cavemos unha tumba para o adversario!
  
  Si, ás veces o rostro da fortuna é cruel,
  A bala intenta atravesar o noso corazón!
  Retírase un pouco e o loitador morreu,
  Señor abre a porta ao heroe!
  
  Nos ceos sen fondo temos paz,
  Paraíso, o guerreiro bendito non brilla!
  Levo a paz comigo na miña patria,
  Os nosos nenos degustarán o froito da vitoria!
  Mentres Gerda cantaba, bateu nove tanques máis, mellorando significativamente a súa puntuación.
  Entón Charlotte comezou a cantar:
  Alturas estreladas seductoras,
  Levanche a distancias infinitas!
  E a nosa xente do mundo do pensamento,
  Soña con Ícaro voando!
  
  A miña mirada está fixa no ceo,
  A esfera é difícil de tocar..
  Desde os primeiros parafusos de Arquímedes -
  Planealos foi longo e tedioso!
  Aquí a nena non puido resistirse e comezou a apuntar e disparar... As tripulacións de tanques soviéticos non fixeron caso dos disparos, aínda que tamén se uniu o canón autopropulsado de Magda. Aínda así, nunha tormenta de neve non se pode ver realmente onde, que e como está a bater. Ademais, ambos os tanques afundíronse e volvéronse case indistinguibles da neve. E a nova arma era máis invisible, e ao final había un silenciador cunha saída de luz. Esta é a máquina máis insidiosa que ten Fritz.
  A carpa crucián, que nese momento estaba colgada dun lado, cantou con emoción:
  - Se as mulleres pelexan, é mellor non pelexar!
  Parecía canto dano podían causar dous coches de só doce toneladas cada un? Non obstante, neste caso, o persoal decide todo. As rapazas practicamente nunca fallaron, aínda que non todos os acertos foron mortais. Tres ou catro blindaxes inclinadas dos trinta e catro deron un rebote, preto dunha ducia de impactos provocaron danos de diferentes graos nos vehículos, pero do tipo que se podían arranxar facilmente no campo. Pero uns cincuenta vehículos soviéticos de blindaxe de mala calidade resultaron seriamente danados.
  Por exemplo, os trinta e catro do comandante comezaron a vomitar cando a munición detonou. A torre foi lanzada lonxe, e o canón xiraba coma un volante. Tamén morreu xente.
  As tripulacións de tanques soviéticos decatáronse tardíamente de que estaban a ser picados e intentaron contraatacar.
  As nenas Tiger son moi reducidas, pero a carga de munición de 82 cartuchos é bastante comparable á Panther. Aínda que a munición descansa no morro e as nenas raspan os cóbados nelas. Pero de momento aínda queda algo que disparar, e ao achegarse, é máis fácil golpear aos rusos.
  Gerda cérase moi axiña e, enviando outro tanque a chatarra, susurra:
  - Deus me perdoe! Estes son rapaces valentes, pero un dos seus comandantes está completamente tolo!
  Charlotte notou, murmurando histéricamente:
  - Se veñen a bordo de nós, entón é o final!
  Efectivamente, os trinta e catro disparados en movemento, estaban envoltos de fume, estremeciéndose polo choque. Por suposto, os seus golpes son raros, os tiros son imprecisos, pero o tanque zumba.
  A fronte aínda está perfectamente protexida e a armadura, diga o que se diga, é de gran calidade, cimentada. Isto significa que a superficie de maior dureza dá un excelente rebote, igual que un coello que salta.
  Pero aínda dá medo por dentro, é como subirse a un tambor e ser golpeado con porras pesadas.
  É certo que a cabina quedou moito polos golpes, pero cando estás en bikini, incluso é agradable despois de mergullarse nas neveiras. Pero o que é moito máis desagradable é que o proyectil soviético golpeou o mandil dereito do rolo. Isto é para o rendemento de condución do coche, como unha palanca baixo o ollo. Aínda que, se consideras que os rolos non están escalonados, senón un carro separado, o tanque aínda pode moverse. Dar a volta e deixarse. Isto debería terse feito antes. E así a protección de popa é máis débil. E o ángulo de inclinación é menor. Se golpea, pode romper. As armas dos rusos non son tan débiles.
  Gerda murmurou, liberando de novo o agasallo do inframundo da súa arma semiautomática:
  - Pero Pasaran!
  Aínda que esta palabra, ou mellor dito o lema dos comunistas españois, parece totalmente inadecuada para os guerreiros tigres alemáns. Despois de todo, os nazis loitaron ao lado de Franco. Aínda que ás veces os soldados adoptan de boa gana as técnicas alleas.
  Ao disparar, Charlotte virou lixeiramente a arma autopropulsada Laska e a destrución do rolo dereito polo proyectil creou un problema para eles a este respecto.
  Os tanques soviéticos non atravesaron os ventisqueros tan rápido como ao longo da estrada, pero aínda así os seus rápidos saltos interferían coa súa puntería e eran rápidos.
  Aquí os proyectiles están a ser disparados a quemarropa.
  E Gerda dispara a toda velocidade, suando abundantemente. Armadura inclinada
  dá un rebote na fronte, pero se lles golpean a quemarropa polos lados...
  Charlotte gritou:
  - E aínda que acabe no fondo do inferno, non volverei ao berce!
  Nenas, disparo ata o final, pero as cunchas bótanse polos lados e furan, rompendo os rolos. A armadura racha e o coche arde.
  Gerda toma unha decisión:
  - Explotamos os coches e marchamos!
  Charlotte exclama con angustia:
  - Queres botar ferro?
  Gerda di con decisión:
  - Hai cousas máis importantes que o metal, por exemplo os cadros!
  Charlotte arranca unha pequena cámara de cine e grita:
  - ¡Pero as nosas fazañas quedarán gravadas para sempre!
  Gerda, cos seus dedos espidos, xirou a panca que puxo en marcha explosivos capaces de derrubar un tanque experimental. A nena tigre lamentou moito destruír tal obra de arte, pero a onde podería ir se, se non, os soldados soviéticos, aos que non se lles pode negar a coraxe, capturasen tecnoloxías únicas.
  Así que explotaron o Laska e mergulláronse nun ventisquero para salvar as súas vidas únicas.
  Magda von Singer e Christina tampouco quixeron retirarse e o seu coche foi destrozado por golpes precisos de proxectís. Este é o destino: o despiadado Palas de calquera guerra. Cando tes que retirarte, deixando o teu corazón. Pero as nenas loitaron con habilidade, e conseguiron esgotar case toda a súa munición. Pero agora tiñan que enterrarse, como serpes nun ventisquero, e alí tentar quedarse fóra dos inexorables canóns soviéticos.
  Cando estás suado e en bikini, subir ao fondo da neve non é a idea máis agradable. Pero cantas veces no noso mundo fas o que che gusta? En calquera caso, por exemplo, a luz conseguiu en serio queimar as plantas dos pés divinos de Christina, que estaba disparando ata o final. Pero isto enfadaba aínda máis a nena e gritou:
  - A honra e a coraxe non se venden por peso!
  Magda, que tamén estaba chamuscada, e ata a súa pel curtida estaba cuberta de burbullas, exclamou:
  - O lume é calor, non lume!
  Os tanques soviéticos, porén, facilitaron a tarefa. Enfurecidos, dispararon contra as "Donallas" abandonadas sen ningunha piedade, mergullando ducias de cunchas no metal roto. Ao mesmo tempo, algúns dos petroleiros saíron das escotillas e, como unha fervenza de fervenza, cubrían aos propios vehículos alemáns e aos que conducían obscenidades.
  Magda fixo unha mueca cando se decatou:
  - Eles, os bolxeviques, son, por suposto, valentes, pero sumamente incultos!
  Christina, cuspindo a neve que lle caía na boca, mostrou inesperadamente unha severa xustiza:
  - Cres que os nosos guerreiros son mellores?
  Magda comentou en broma:
  - Por suposto, é mellor xa que gañamos. O Cáucaso xa é noso, entón Moscova está a só un par de centos de quilómetros... - E a loira mel mostrou severamente os seus longos colmillos. - Ou queres levar discursos de traizón?
  Christina, que xa vira abondo de todo, levantou co pé unha fonte de po de neve e riu, observando:
  - Ás veces o silencio é o tipo de traizón máis terrible.
  A noite, a tormenta de neve e os ventos de neve deron ás catro nenas unha boa oportunidade de supervivencia.
  . CAPÍTULO No 15.
  Ademais, aos opoñentes non se lles ocorreu peitear a neve e buscar diaños de pernas nuas nas neveiras. Entón, os guerreiros, enterrados na neve, sentáronse e os tanques soviéticos seguiron adiante, desenvolvendo un gran avance. Aínda que máis de cen coches quedaron tirados rotos, deformados,
  resultando na acción das nenas tigresa.
  En xeral, as tropas soviéticas acadaron algúns éxitos nos primeiros días e conseguiron penetrar significativamente nas formacións inimigas.
  O Fritz retirouse ao propio Tikhvin e intentou asentarse na cidade. Por suposto, as casas e as zonas residenciais son en si mesmas unha protección bastante seria contra o avance das tropas soviéticas.
  As valentes catro nenas tigresa conseguiron retirarse a Tikhvin. Pero tiveron que coller metralletas para defender a cidade. Pero para os petroleiros este non é o pasatempo máis agradable.
  Charlotte, disparando contra a infantería que avanzaba, enviando outro soldado vermello ao outro mundo, expresou:
  - Pois non somos monstros... E tamén queremos conseguir o tesouro!
  Tikhvin sufriu graves danos mesmo cando a cidade foi capturada polos alemáns.
  Agora os Krauts montaron as barricadas e esperaban construír unha liña de defensa inexpugnable.
  Gerda abriu fogo con tiros únicos: debería ter coidado dos seus cartuchos. As tropas soviéticas perderon demasiados tanques e así a infantería pasou ao ataque.
  Por suposto, non había suficientes vehículos blindados de transporte de persoal dos modelos soviéticos. Por iso os soldados foron enviados á matanza. E atopáronse con metralladoras e metralladoras. Os catro dispararon ben e escondéronse habilmente nas barricadas.
  Gerda, deitando outro soldado soviético, cantou:
  - Necesitamos facer unha fazaña de guerra; se non, non teremos sentido vivir!
  A batalla foi en toda a cidade. E as bombas xa caían dende arriba, sobre todo porque o tempo mellorara notablemente e os Krauts comezaron con vantaxe.
  Gerda, furiosa, lanzou un puñal cos seus graciosos dedos espidos e berrou:
  - A nosa batalla será vitoriosa, senón non pode ser!
  Charlotte, respondendo igual de ben, engadiu:
  - Só hai unha vitoria, pero unha grande!
  Gerda, cortando a varios loitadores cunha pequena ráfaga, engadiu:
  - Pero a derrota nunca é pequena!
  Os canóns autopropulsados soviéticos disparados contra Tikhvin, a artillería de campaña e de asedio chegou un pouco máis tarde. O Fritz reforzou a súa defensa e presión aérea. As tropas soviéticas reuniron novos avións.
  A aparición do mítico Marsella cambiou drasticamente o equilibrio de poder.
  O gran as voou o ME-309, un arma moi poderosa. E, literalmente, arrasou a todos os que estaban no seu camiño. Incluso o exército soviético advertiu especificamente de que tal monstro aparecera no aire.
  O propio Marcel de ningún xeito se consideraba un malvado, e moito menos unha persoa cruel. Cría que loitando contra o Exército Vermello, só cumpría o seu deber sagrado para coa Patria. Ademais, moitos feitos sobre as atrocidades dos nazis non eran coñecidos por el. E demasiado se atribuía á guerra.
  Pero aquí está a primeira pelexa de súper cu tras o seu regreso. Os bombardeiros, avións de ataque e cazas soviéticos están voando. Claramente queren dar unha batalla feroz ás unidades terrestres da Wehrmacht. Pero Marcel ve todo isto e dende unha distancia de cinco ou seis quilómetros abre fogo, e mesmo asubiando polo nariz.
  As máquinas soviéticas e as valentes aínda non viron realmente ao inimigo cando os seus avións comezaron a explotar e as súas ás comezaron a desmoronarse. Marcel disparou sen apuntar, pero de forma intuitiva. Era coma se soubese de antemán onde voaría cada piloto e dirixiría o seu monstro alado. Entón, resultou que un mozo con cara de bebé estaba arrasando armadas aladas.
  O ano novo, aínda que xeado, resultou ser quente. As tropas soviéticas atacadas de forma desesperada e persistente intentaron tomar Tikhvin. Os Fritz defendéronse teimudamente, tentando quedar na cidade, onde estaba a arteria que alimentaba inexpugnable Leningrado. Ademais, falabamos do prestixio das tropas alemás, ás que lles resultaba difícil e vergonzoso renunciar ás grandes cidades.
  Por sorte, o tempo mellorou e numerosos bombardeiros inimigos, especialmente o enorme Yu-288, picaron as posicións das tropas soviéticas e bombardearon as comunicacións.
  Os avións soviéticos Yak-9 e Lagg-5 eran moi inferiores ao inimigo en armamento e velocidade. En particular, o ME-309, como un dragón, eliminaba os vehículos soviéticos máis débiles. Ademais, os alemáns desenvolveron unha táctica de dobre escravo, que permitiu utilizar eficazmente a súa vantaxe numérica e reduciu algúns dos problemas de manobrabilidade dos vehículos alemáns tenaz, pesadamente armados, pero pesados dos últimos Focke e ME. Ademais, os chorros ME-262 comezaron a aparecer nas frontes, aínda que esta máquina aínda non é totalmente fiable tecnicamente, así como unha modificación máis lixeira, máis maniobrable e máis barata do HE-162. Esta última máquina era máis fácil de fabricar e tecnicamente máis fiable que os Messerschmitts a chorro. Pero para operalo requeríanse pilotos bastante cualificados. O que devaluou un pouco as calidades positivas deste desenvolvemento como o baixo peso da aeronave - só 1,6 toneladas cando está baleira, baixo custo e fabricabilidade de produción e a mellor manobrabilidade do mundo.
  Pero aqueles ases alemáns que dominaron esta máquina prodigáronlle eloxios. Huffman, o piloto número dous despois de Marsella, que seguía sendo inalcanzable, tivo especial éxito. Tras superar o resultado de 300 coches abatidos, Huffman recibiu o alto premio da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro, con follas de carballo, espadas e diamantes. A súa táctica de achegarse o máis posible, e despois bater e voar cara atrás é máis conveniente no HE-162. Así que Huffman demostrou ser un excelente mestre do combate corpo a corpo. Aínda que o resultado de Marsella de 3117 avións derrubados aínda é inalcanzable.
  Ademais, o 2 de xaneiro de 1944, este lendario piloto apareceu no ceo e, con todo, convenceu a Hitler, recordándolle que as tropas alemás estaban en mal estado e que o equipo alemán máis poderoso estaba claramente cedendo na neve. Polo tanto, é necesario proporcionar subministración de aire ao Tikhvin rodeado, onde se instalaron as tropas alemás, e bombardear todas as aproximacións á cidade.
  As nenas tigresa estaban tirando no chan, e o super as marcaba no ceo.
  O primeiro día, Marsella fixo seis saídas e derrubou máis de cen avións soviéticos. Certo que o 4 de xaneiro o tempo empeorou de súpeto... Xorde unha tormenta de neve e as tropas soviéticas asaltaron a cidade.
  As catro magníficas nenas de Terminator preferiron loitar xuntas, ombreiro con ombreiro. Tan singularmente fermoso e mortal. Por mor do frío, víronse obrigados a camuflarse e loitar de branco.
  Tamén chegou o neno ninja Karas para axudar. Un neno terminador intrépido, non tiña medo ao frío e loitaba só con pantalóns curtos. O seu único medio para abrigar era a crema de camuflaxe, que facía branquear a súa pel de chocolate baixo a neve que seguía caendo, cubrindo todas as rúas. Ademais, usaba lanzar discos de metal moi finos e unha espada katana na batalla. Pero, por suposto, disparou de xeito excelente, e desde as armas capturadas. Porén, as mozas tampouco botaron de menos o uso de rifles automáticos.
  Tales armas son máis poderosas que as metralletas e, sobre todo, máis fiables. Non obstante, os rifles de asalto MH-44, por regra xeral, non defraudaron aos alemáns. No terceiro inverno, a máquina de guerra alemá ben engrasada estaba lista. En particular, mesmo nunha tormenta de neve, Focke-Wulf e ME, utilizando a calefacción, conseguiron inflixir dolorosas, aínda que limitadas, inxeccións ás tropas soviéticas.
  Gerda disparou de golpe, intentando non mirar cara a onde caían os soldados soviéticos. Moitos dos loitadores eran moi novos, de dezasete ou dezaseis anos. A infantería foi recrutada en desprendementos de terra, acumulando todos os recursos. De feito, perdeuse moito.
  Pero entre os Krauts hai moitos estranxeiros. En particular, Suecia, na que os nazis gañaron as recentes eleccións, e este territorio títere está baixo o control do Terceiro Reich. Pois ben, dúas divisións e catro brigadas de Suecia xa chegaron como voluntarios. No propio país hai concentracións e marchas masivas reclamando guerra. E levan retratos de Hitler e Carlos XII.
  Entón, a entrada de Suecia en guerra directa é cuestión de tempo. España e Portugal xa están en guerra, pero mandan tropas moito máis ao sur. E agora, no inverno, xeralmente tentan escalar nalgún lugar máis aló da crista do Cáucaso. Ao parecer, o corpo brasileiro está preparado para dar o salto a Asia Central, onde o movemento Basmachi estala con renovado vigor.
  Pero estes son todos detalles; as divisións de Vlasov tamén loitan en Tikhvin. Estes mozos pelexan con rabia, decatándose de que unha terrible tortura e unha soga inevitable agardan en catividade. E os alemáns? Non obstante, non azucre! Tamén o terán difícil, moitos morrerán en Siberia, pero aínda así non os colgarán indistintamente.
  Gerda, despois de cambiar o clip e cortar os soldados vestidos con abrigos grises -os rusos non teñen batas de camuflaxe suficientes para todos-, imaxinou o que lles esperaría se fosen capturados... E sorriu ante o posible sexy. cool aventura. É certo, será peor despois en Siberia. A medida que esta xeada chega ata ti, a calor do lanzachamas é aínda mellor. No deserto acostumáronse axiña á area quente e corrían descalzos, pero aquí non resultou así. Despois dun par de horas en bikini no frío, comezou a tremer e tiven que quentar no baño. Alí, os seus mozos do batallón de elite das SS quentaron os seus corpos a golpes de vasoira de abeto. Ben, e non só cunha vasoira, por suposto: hai rapaces arios guapos e seleccionados, iso é o que necesitas!
  Perderon por completo a súa antiga timidez, ou quizais, pola contra, adquiriron a relaxación dunha machista. Pero agora teñen que retirarse un pouco: os infantes soviéticos, enchendo as aproximacións de cadáveres, achegáronse demasiado perigosamente e comezaron a lanzar granadas.
  Había que romper a distancia para non caer baixo a sarabia de fragmentos.
  Magda recibiu un pequeno corte dunha metralla e, en resposta, disparou oito balas en tres segundos. Os soldados soviéticos correron case sen romper, só se inclinaron lixeiramente e o clip atopou vítimas. Christina tamén descargou oito asaltos. O agresivo diaño vermello expresouse:
  - Á loucura dos valentes, cantamos unha canción!
  Pero os soldados soviéticos aparentemente decidiron demostrar que esta é a sabedoría da vida. A metralleta de asalto alemá golpea con todas as súas forzas, e os seus disparos parecen ser ignorados. Aínda que os soldados caen, os que sobreviviron seguen correndo e mesmo lanzando granadas case a quemarropa, aínda que se pode facer antes.
  A carpa crucian lanza discos con moita habilidade, cortando dous ou tres soldados cun. Despois ataca coa súa espada, que corta metralladoras e rifles, tan facilmente como mistos!
  O neno ninja aínda é moi pequeno, parece de once ou doce anos, pero é tan rápido... Non teñen tempo de golpealo nin de defenderse. O neno foi criado e adestrado desde o nacemento, lanzándolle espadas ao bebé, obrigándoo a desenredar e cortar cintas, mergullo nun burato de xeo, colocando gatos especialmente adestrados. Ben, e moito máis, converter un neno xeneticamente dotado nunha auténtica máquina de morte. A súa nai é unha ninja da vixésimo quinta xeración, o seu pai é un poderoso feiticeiro siberiano e un inimigo ideolóxico do goberno "soviético" soviético. A xenética excelente e o adestramento con maxia fixeron do neno o mellor entre os ninjas. E naturalmente, o emperador Hirohito, para demostrarlles aos alemáns que non son os superhomes máis chulos, senón que hai rapaces xeniais en Xapón, enviou o neno á fronte xermano-soviética.
  E a carpa crucian (o peixe crucian simboliza o orgullo e a vitalidade dun samurai!) resultou ser un guerreiro digno.
  Por exemplo, cos pés descalzos, lixeiramente avermellados por moitas horas no frío amargo, lanza un disco de aceiro máis fino que un pelo. E nas súas mans hai dúas espadas á vez, para facilitar a eliminación de densas filas de inimigos. Que medo é este neno terminador, que por primeira vez os soldados soviéticos, sendo indefensos baixo os golpes de espadas e lanzamentos de discos, retrocederon tras experimentar un medo real.
  As nenas, tras cambiar de clip, comezaron a disparar aínda máis rápido, ou mellor dito, aínda máis rápido.
  Os cadáveres dos infantes estaban amoreados en mámoas. Case inmediatamente conxeláronse no frío, e subiron por eles novos soldados. Así subiron e contabilizaron as perdas. Pero o ninja entrou na batalla e de novo, coma se se emitisen ondas de medo.
  Un ataque desesperado durou case todo o día. A costa de grandes perdas, as tropas soviéticas ocuparon un par de bloques, facendo retroceder aos alemáns nunha serie de liñas. Pero o débil apoio de artillería: a aviación alemá bombardeou as liñas ferroviarias en días anteriores, privándoas de subministracións e de moitas baixas entre as unidades que avanzaban, obrigou o movemento de infantería a deterse temporalmente.
  A pesar do risco de tales tácticas, os tanques foron lanzados á batalla. Foi necesario romper o inimigo preto de Tikhvin ata que os Fritz, usando a súa vantaxe na tecnoloxía, liberaron a cidade.
  E neste asalto, tomouse unha decisión bastante arriscada: usar o tanque IS-2. Un vehículo deseñado especificamente como tanque innovador. Xa que unha arma poderosa, debido á súa baixa cadencia de lume e á súa relativamente pouca precisión de lume, non é adecuada para loitar contra os tanques doutras persoas, pero pode destruír con éxito obxectivos sen blindaxe.
  Entón, aínda que os tanques en condicións urbanas son terroristas suicidas, aínda ten que romper as posicións, mesmo coa testa.
  Os trinta e catro serán os primeiros en moverse. Coches relativamente lixeiros e non grandes correron por unha pista estreita... Desde os tellados choveron sobre eles granadas e cócteles molotov. Entón explotaron tanques camuflados que contiñan gasolina e napalm. Pero as grandes perdas non detiveron as tripulacións de tanques da URSS. Eles, perdendo centos de coches, irromperon no centro da cidade, e alí entraron nun teimudo intercambio de golpes. Mesmo os cartuchos de Faust eficaces, que destruíron a débil armadura lateral dos trinta e catro, non asustaron ao soldado soviético.
  Tres exércitos de tanques foron lanzados á batalla á vez. Stalin incluso decidiu abandonar a segunda folga en dirección a Voronezh, por mor dunha vitoria decisiva sobre Tikhvin e salvar o "Berce da Revolución". Aínda que se emita combustible segundo un límite estrito, durante un par de horas de condución ao día pérdese o petróleo caucásico e o desenvolvemento de novos campos require tempo e diñeiro, cuxos recursos humanos faltan moito no imperio soviético. atado por unha guerra en dúas frontes.
  Pero Tikhvin é a arteria de Leningrado e o camiño da vida e, o máis importante, é un símbolo do feito de que as tropas soviéticas poden e son capaces de derrotar a numerosos fascistas ben armados. Entón, non soportaremos o prezo...
  O tanque IS-2 parece impresionante: tamén é semellante ao trinta e catro, só que a torre avanza aínda máis. Por suposto, o cañón en si é groso e longo, non se pode comparar co T-34-76, que aínda domina o campo de batalla. Durante todo o mes de xaneiro, non se producirán máis de cen T-34-85 grazas aos esforzos titánicos.
  A verdade é que a vulnerabilidade da fronte da torre é sorprendente: é plana e non está demasiado blindada.
  A carpa crucian, que estaba lanzando pequenas pero moi poderosas granadas explosivas contra os tanques, correu cara ás nenas e suxeriu:
  - Imos coller o IS-2 e montalo?
  Magda apoiou a idea:
  - Por suposto, imos dar unha volta! Perdemos o taco.
  Gerda avisoulle ao neno:
  - Este tanque ten catro metralladoras!
  Karas fixo un ollo ás rapazas, notando:
  - Iso é bo. Axiña a infantería atacará de novo, e ti segarás!
  Magda deu un coñito ao neno ninja:
  - ¡Apresúrate, terminador!
  Os tacóns rosas brillaban coma as ás dun mosquito, o karate kid corría máis rápido que o campión olímpico de sprint. Para comezar, lanzou un pequeno bulto cun paquete de fume ao formidable IS. Unha reacción estalou e saíu fume espeso. Ao mesmo tempo, os chorros negros dispersáronse en diferentes direccións, cegando aos metralladores.
  Despois de derrubar varios infantes, Karas voou como un adoquín disparado desde unha balista e subiu á torre. Usei un gancho especial para abrir a escotilla e tirar cara atrás a pesada tapa. Entón todo é sinxelo: un par de balances de dúas espadas e cinco membros da tripulación dun tanque pesado separaron as cabezas. As nenas tamén saltaron detrás del, tirando o camuflaxe de peles e atopáronse de novo en bikini. Por que fai calor no tanque mentres conduces? O motor diésel de 520 cabalos de potencia quenta bastante ben o metal. Si, os pés descalzos da nena senten o propio coche moito mellor que a través de botas especiais de inverno con solas de goma sintética acanaladas. O servizo de intendencia alemán tivo en conta a experiencia dos duros invernos e creou novos equipamentos nos que os pés non se conxelan tanto co frío. É realmente unha mágoa que os Krauts colleran botas de fieltro da poboación local e as tirasen sobre si mesmos. Ou envolvéronse en panos de pel.
  Karas bicou a Magda nos beizos e dixo:
  - Ben, este é o tanque para ti! Loitarei onde sei matar moito mellor.
  Gerda, admirada, bicou o escorregadizo e elástico talón do neno e dixo:
  - ¡Es un milagre!
  Christina engadiu:
  - O estandarte do ario!
  - Sei! - Dixo o marimacho e saltou ao frío cun salto dende a escotilla entreaberta... Entón a tapa caeu cun ruxido... E as nenas tiveron a oportunidade de loitar coas armas do inimigo. E a arma é realmente poderosa. Só o Lev-3 que apareceu máis recentemente, ou como tamén se chamaba o "León Real" cun canón de 128 mm, é máis forte. Pero este tanque aínda está na fronte en copias únicas. Mostrouno durante a celebración do 8 de novembro ao posuído Führer. Por suposto, aínda non está na serie. Por certo, o IS-2 está a sufrir o seu primeiro atropelo.
  Ata agora, nin sequera as tripulacións de tanques soviéticos dispararon nin un só disparo, polo que aparentemente elixiron o seu obxectivo con certeza.
  Christina comentou con sarcasmo, xirando o mecanismo:
  - Eh, cousas antigas... Aquí non hai automatización e todo hai que facer manualmente...
  Gerda, que comeu o can mentres sinalaba, comentou:
  - E a vista é unha merda e a visibilidade non ten importancia. Non son moi bos para apuntar ao obxectivo.
  Magda, tocando a transmisión co pé descalzo e xirando a caixa, comentou:
  - E aínda así, en comparación cos trinta e catro, hai algún avance. En particular, cambiar de marcha é máis fácil. A cabina está un pouco pechada, pero podes moverte máis ou menos. A munición realmente non é suficiente. Vinte e oito cunchas...
  Gerda sinalou loxicamente:
  - Para disparar a un número limitado de búnkers, pode ser suficiente, pero para unha batalla de tanques de pleno dereito claramente non é suficiente.
  Charlotte tamén atopou algunhas cousas boas no tanque:
  - ¡Pero o armamento das metralladoras é de primeira liña! Catro metralladoras poden proporcionar unha boa protección. E entón mirei este "rato": só ten dous "escupidores" para un coche así...
  Christina, acelerando o motor, confirmou:
  - Iso é! É esta unha arma para un tanque tan pesado de cento oitenta toneladas?
  Magda, coma unha pantera que matara un búfalo, rosmou:
  - As galiñas rin!
  O motor diésel ten dificultades para acelerar o depósito. Pódese ver que o IS-2 segue circulando pola estrada, pero cando está fóra da estrada, o seu centro de gravidade desprazado cara adiante terá un efecto. Pero nada, sempre que poidas relaxarte e escoller un obxectivo digno...
  Magda abriu a torreta do tanque para ver mellor ao seu redor.
  Pero aquí hai outro IS-2, é unha boa idea usar estes tanques de forma máis masiva. Detrás del hai tres IS máis, pero un cun canón máis lixeiro de 85 mm. Por certo, o máis perigoso, é capaz de coller un coche de frente, e bate máis rápido...
  Magda decidiu tirar dende unha distancia de dous quilómetros. Ela ordenou nun ton menor:
  - Tire directamente á fronte da torre... E... Enténdese!
  O coche parou, non había marcha suave, e Gerda, queixándose da mala calidade das ópticas, que probablemente foron puídas por adolescentes sen formación, apuntou o canón. As nenas axudaron a cargar o proxectil dun quilo e medio de peso. A guerreira loira puxo a súa meixela na recámara e intentou sentir o coche alieníxena. Despois de todo, nunca antes disparara con esta arma, modelo 1931. Potente, pero obsoleto, cun proxectil puntiagudo sensible ao rebote. En xeral, a arma, por suposto, non estaba prevista para os tanques. Pero ao parecer a modificación antitanque do canón de 107 mm, desenvolvida en 1940, resultou demasiado pouco fiable e viuse obrigada a abandonala. E aquí cómpre acadar o obxectivo en condicións de escasa visibilidade desde unha distancia de 2000 metros. Si, e será difícil para o inimigo responder e golpear, pero...
  Gerda bicou a recámara da pistola, mirou axiña pola escotilla, colleu un puñado de neve coa lingua, tragouno, apoiou os tacóns espidos nas pancas e... disparou!
  Desprendeu ata que me formiguearon os pulsos e as pantorrillas, e cheirei a fume.
  O presente voou nun longo arco e... O IS-2 de diante parou, comezou a fumar, e entón a munición comezou a estoupar...
  Magda respondeu alegre:
  - ¡Así que llo demos! - E loxicamente, ou máis ben iloxicamente, confundindo os conceptos, engadiu. - Non é o home quen pinta as armas, senón as armas do home!
  Gerda rosmou:
  - Recarga!
  E as nenas tensáronse... Por suposto, isto non é un "Tigre" para elas, teñen que suar, pero é máis divertido deste xeito, sobre todo porque un tanque de pé se arrefría rapidamente. O ferro é un bo condutor.
  A segunda vez Gerda tirou máis rápido e con máis confianza. Os IS continuaron movendo e, ao parecer, aínda non descubriran de onde disparaban as armas. E parar non é un costume ruso. Unha vez que hai unha orde... E o segundo proyectil xa está a dar con seguridade no obxectivo...
  Gerda lambe os beizos e manda:
  - E o terceiro aquí...
  Demasiado tarde, o cuarto IS-1 abriu fogo en movemento... E, curiosamente, bateu, aínda que desde tanta distancia dun vehículo en movemento é case imposible, pero o persoal decide todo! Non obstante, a distancia para unha arma de 85 mm é demasiado longa, máis aló do límite de penetración. Pero houbo un gran trono na torre e a armadura frontal dobrada. Gerda enviou como resposta o cuarto "paquete-carta" dun quilo e medio de peso... A fronte do tanque IS-1 dividiuse e as linguas laranxas eleváronse no ceo.
  As nenas pelexan moi ben... Ese día tivo sorte para elas. Pero as capacidades do exército soviético non son comparables.
  A pesar de todos os esforzos dos Fritz, o 13 de xaneiro, a costa de grandes esforzos e perdas colosales, Tikhvin foi tomado... Unidades alemás individuais intentaron saír do cerco, un corredor foi golpeado cara a eles - seis divisións alemás en unha vez con tanques Lev seleccionados, intentando salvar a heroica defensa.
  O neno ninja e as catro nenas abriron camiño nun escuadrón separado ao estilo dos tres mosqueteiros. É dicir, onde non era posible evitar silenciosamente a batalla e os cadáveres. Por suposto, o IS-2 tivo que ser abandonado, pero ao longo do camiño, de forma bastante inesperada, tamén nos atopamos cun raro tanque T-34-85, un vehículo que se suponía que substituía o anticuado e insuficientemente potente canón T-34-76. .
  O vehículo tiña un casco e un chasis similares, pero unha torreta máis grande cun canón de canón longo e groso. O canón era lixeiramente inferior en potencia de penetración ao Panther, tanto pola menor velocidade inicial do proxectil como pola calidade da munición. Pero aínda así a diferenza non parecía abrumadora como o papel milimetrado 76.
  Para un "Tigre" común xa é perigoso, para un "León" aínda non o é, polo que 100 milímetros están inclinados. Aínda que desde certo ángulo apareceu unha oportunidade. Ou na parte inferior do corpo, pero tamén gardas de pista.
  O tanque foi abordado e despexado da súa tripulación. Por suposto que había sangue salpicado dentro. O vehículo en si é completamente novo, pero a carga de munición é modesta: só 35 cartuchos. A cabina non é moi espazosa, pero é mellor que a antiga trinta e catro.
  Gerda sinalou:
  - E aquí hai unha torre do comandante. Isto significa que temos un forte competidor. Agora os rusos non estarán tan cegos.
  Magda sorriu maliciosamente e sinalou:
  - E os rusos xa tiraban ben, aínda que con peor visibilidade. Ademais, a torre fíxose máis grande e máis fácil de entrar!
  Gerda riu forte disto:
  - Pois si! Este é o maior problema dos nosos petroleiros e, probablemente, a principal vantaxe deste tanque! Próbao, consígueo!
  Charlotte cantou:
  - Un, dous, cinco! "Tiger" saíu para disparar!
  Christina colleu:
  - Para atopar a T-4, pernas máis altas, brazos máis anchos!
  E así se precipitaron nun tanque que se movía con máis facilidade que o IS... Gerda recordou como golpearon a infantería soviética con catro metralladoras. Segaron decentemente, pero os rusos nin sequera se decataron de onde lles caera tal desgraza. Pero, partindo, puxéronse ao ataque, lanzando granadas... Un par deles, a pesar dunha distancia decente, subiron voando e estouparon sobre a torre. Por suposto, para unha armadura de 100 e 90 milímetros o IS é como un perdigón para un elefante, pero zumba desagradablemente. Si, e as eirugas pódense cortar.
  Entón tiven que arrancar o motor e retirarme. E entón esgotaron os cartuchos. Segaron máis de cen soldados vermellos.
  Gerda quedou abraiada co desprezo pola morte entre os soviéticos. Os árabes, coas súas promesas de haréns e palacios de perlas, non tiñan nin preto tal dedicación. Pero estes son ateos: persoas que non cren no máis alá e nos contos de fadas sobre os Xardíns do Edén. E que os motiva a loitar con tanta teimosía cando o desenlace da guerra xa está predeterminado e isto non é máis que a rabia dos condenados?
  Isto é incriblemente difícil de entender e comprender.
  Aínda que, por suposto, hai moitos entre os traidores rusos. Durante os seis meses da súa existencia, o "Exército de Liberación" de Vlasov formou seis divisións e nove brigadas separadas. Aínda que, por suposto, está claro que ser soldado da Wehrmacht é máis doado que traballar entre quince e dezaseis horas nunha máquina por racións moito peores, pero aínda así... Por algunha razón, as divisións alemás formadas por antigos prisioneiros de guerra non o son. visible nas frontes...
  Aínda que, porén, hai poucos alemáns en catividade, e soviéticos... Parece que xa son máis de seis millóns e medio. Quizais non haxa tantos vlasovitas, aínda que moitos prisioneiros foron dispersos en divisións e lexións nacionais controladas polas SS. Ademais, algúns rusos foron enviados ás formacións de nobres e monárquicos.
  Pero en calquera caso, conseguiron tomar Tikhvin, a pesar da mellora do tempo e dos bombardeos masivos. Aínda que pagaron un prezo incrible.
  Gerda recibiu a orde e disparou a trinta e catro dende a categoría de peso máis lixeiro. A taxa de disparo da arma é maior, polo que podes sentirte máis seguro. Unha vez, despois un segundo e finalmente un terceiro tanque ao vertedoiro...
  Polo tanto, cómpre ter máis coidado. En caso contrario, golpearanse aquí contra o coche; só a armadura frontal da torre se fixo máis forte e grosa, e o formato é case o mesmo. O casco é especialmente vulnerable. E entre os petroleiros rusos hai artesáns. Non obstante, un débil non será encarcelado por un tanque tan raro como o IS-2 ou IS-1. E trinta e catro do formato habitual poden ser con loitadores comúns. A través da ranura da torre do comandante, parecen os fociños dos cabalos, cunha antena no fociño. Mesmo é incómodo disparar un tiro dirixido a tales belezas.
  Esta vez a carpa crucian está na torre coas nenas, escolleu servirlles de guía e non pode deixar ás nenas no caldeiro. É certo, Magda sinalou loxicamente:
  - Podemos marchar sen disparar nin provocar...
  A carpa crucian, torcendo a cara coma un neno, dixo entre bágoas:
  - Non, sen disparar, non será interesante!
  Magda, con todo, avisou ás nenas:
  - Abrir lume só cando non haxa máis de tres ou catro vehículos. Definitivamente debemos traer este novo tanque intacto ás nosas unidades.
  Gerda aceptou:
  - Polo de agora este novo artigo non figura entre os trofeos, o que significa que aínda nos será útil.
  As nenas tigresa continuaron a súa caza con moderado entusiasmo. Non tiveron moito éxito, pero engadiron sete tanques máis e cinco camións aos seus activos. Unha vez tivemos que loitar fóra do coche para coller combustible para repostar.
  En definitiva, catro travesuras saíron do caldeiro e case morreron polo lume da súa artillería. Só unha bandeira levantada oportunamente cunha araña esvástica veu ao rescate.
  Agora están cruzando a trincheira e ata hai un par de ramos con flores de papel que se regalan aos guerreiros heroínas.
  Oleg Rybachenko, que estaba canso de ver esta película burlón, gritou:
  - Por que me estás mostrando todas as malditas cadelas! Cantas veces podes ver o asasinato de rusos!
  . CAPÍTULO No 16.
  A guerra foi o que deu a Jane e ao seu equipo a oportunidade de atoparse na vida. Por iso, as mozas participaron de boa gana na campaña cara ao leste. Por que non? Isto é tanto diñeiro como fama.
  O arsenal de tanques soviéticos non cambiou moito. O tanque principal aínda é T-34-85. O chasis e a armadura do casco permaneceron dos anos corenta. O mesmo motor diésel de cincocentos cabalos, os mesmos 45 milímetros de blindaxe frontal en ángulo. Protección máis débil para os lados do casco, vulnerable aos cartuchos alemáns Faust.
  Só se instalou unha torreta máis grande, con blindaxe frontal de 90 mm e un canón de 85 mm. O tanque, por suposto, está anticuado e non é nada perigoso para os alemáns!
  As mozas conducen un coche Goering-5, unha modificación posterior. A blindaxe lateral aumentou a 178 milímetros e a frontal a 250 en ángulo. O tanque en si está equipado cun motor de turbina de gas e acelera aos británicos a 60 quilómetros por hora.
  Jane preguntoulle a Gunner Gringeta:
  -¿Ves ben?
  O campesiño guerreiro respondeu confiado:
  - A visibilidade aquí é excelente! vexo todo!
  Malanya riu e ladrou:
  - Esmagaremos aos rusos!
  Matilda confirmou con confianza:
  - Si, imos!
  Goering-5 voltas, a arma escupe un proyectil. A torre é arrancada dos trinta e catro soviéticos. As nenas berran de alegría. Realmente pensan que todo isto é xenial. E incluso é alentador que as tripulacións de tanques soviéticos estean a morrer.
  Jane berrou cunha voz amable:
  - Borraremos a todos en cinzas... E Moscova estará debaixo de nós!
  Non obstante, despois de tropezar con campos de minas, o tanque alemán ten que parar. Os rusos fortificáronse moi firmemente. E moitos ourizos antitanque. A artillería está bombardeando activamente.
  Gringeta di con frustración:
  - Así resulta... Atopamos un bloque duro!
  Jane responde con aparente confianza:
  - Non, non pasa ata a mañá... Imos romper a ópera!
  O vehículo de combate alemán paralizouse un pouco. Os avións de ataque a reacción apareceron no ceo e utilizáronse teletanques. Ao parecer, estaban tentando destruír os campos de minas.
  Controlaban os coches con explosivos por radio. Tamén se utilizaron lanzadores móbiles de gas. Literalmente bombardearon con lume e chamas as posicións do Exército Vermello.
  Gringeta sinalou con disgusto:
  - Na guerra hai cada vez máis sucidade, e cada vez menos valor!
  Jane tivo que estar de acordo con isto:
  - Seliavi! ¡Ai, de algunha maneira perdemos!
  Gringeta corrixiu o comandante:
  - Máis ben, non nós, senón os nosos adversarios! Sairemos do punto morto agora e haberá unha pelexa...
  O tanque alemán estaba disparando, aínda que nada era realmente visible. Jane fregou os pés descalzos e cantou:
  - Non debemos pensar mal - ¡Definitivamente desapareceremos! Hai un camiño para saír do labirinto, de calquera calexón sen saída!
  Gringeta berrou cun sorriso:
  - O que é alegre ri...
  Quen o queira conseguirao...
  Quen busca sempre atopará!
  Malanya, cantando e brillando cos dentes, engadiu:
  - Que canten connosco os que están afeitos a loitar pola vitoria!
  O cañonazo durou varias horas, e despois os tanques alemáns finalmente seguiron adiante. Foron atendidos por artillería soviética e canóns antitanque de varios calibres. Non obstante, considerouse que o poder de penetración claramente non era suficiente. Os alemáns avanzaron... Só cando comezaron a disparar os canóns de 203 mm apareceron os primeiros vehículos nazis danados.
  Jane susurrou incerta:
  - Señor... Que pase de min esta copa!
  Gringueta dixo con confianza:
  - Non podes ter dúas mortes, non podes evitar unha! Entón, se acaso viviremos no outro mundo!
  Malanya preguntou nun susurro:
  - Como é ese mundo?
  Gringeta dixo non moi seguro:
  - Creo que é mellor que o noso!
  Malanya murmurou en resposta:
  - Que Deus lles conceda aos cegos abrir os ollos e endereitar as costas dos jorobados!
  De feito, Jane comezou a preguntarse como podería ser ese mundo. Quizais este mundo sexa aínda máis irracional e menos seguro. Jane xirou a cintura e moveu as cadeiras e berrou:
  - Esta é unha opción moi interesante: morrer e ir ao outro mundo! Entón, que nos espera alí? Coñeceremos alí os que nos foron queridos na Terra ou teremos que facer novos amigos?
  Gringeta moveu o can co pé descalzo e asubiou:
  - Haberá séculos novos, cambio de xeracións... Pero ninguén esquecerá nunca o nome de Lenin!
  E botou a rir, a súa risa un pouco tola. Era unha campesiña guerreira que movía activamente as súas pernas espidas e graciosas, e os dedos xogaban.
  Collín un IS-3 na miña mira... Iso está lonxe de ser certo. Non todos golpearán, e se o fan, a cuncha, chocando contra o fociño do lucio, pode rebotar. Pero a nena sabía o que estaba a facer. Ela disparou e ronroneou:
  - Ribeira de néboas, destruímos con carnada!
  Matilda tamén cantou:
  - E este "Agdam", imos beber ás damas! Súper señora!
  O disparo de Gringueta foi preciso. O proyectil golpeou a parte inferior da armadura frontal da torreta, xusto no espazo. E produciu un impacto destrutivo sen rebotar. Esta é a situación que se presentou. Máis precisamente, cinco tripulantes de tanques soviéticos morreron case de inmediato. E as mulleres inglesas engadiron crimes á súa lista.
  Ruxiu Malanya, activando as súas metralladoras. Varios nenos soldados querían arrastrarse ata o tanque de Hitler.
  - Pero pasaran, non te acerques, rapaz! - Berrou unha rapaza guapa e pulverizou fogo de metralleta contra os valentes pioneiros.
  Jane berrou, golpeando o seu talón espido na armadura:
  - Ai, rapaces, rapaces, rapaces... De súpeto vós convertéchesvos en non desexados! Ao parecer, para esta terra maldita, es demasiado nobre!
  E a nena, a filla do señor, daba pena por estes rapaces descalzos, rabuñados e sucios que foron atravesados por balas despiadadas. Que triste e difícil é todo.
  Gringeta disparou de novo, penetrou no canón autopropulsado SU-100 e chirou:
  - E o saltón correrá a entregar as botellas!
  Malanya lambeu os beizos coa súa lingua escarlata e bebeu Coca-Cola dunha botella de plástico, dicindo:
  - Por suposto que non! Dáme un pouco de viño e un paquete de cigarros!
  Matilda, avanzando coidadosamente o tanque, asubiou:
  - Os cigarros son veleno...
  Jane colleu o ritmo e continuou:
  - É certo, di a xente!
  Gringeta responde disparando e asubiando:
  - Non hai nada peor que a nicotina!
  Malanya riu e rosmou:
  - Pon un paquete de cigarros na fogueira!
  Matilda engadiu en resposta, rascando o pezón escarlata do seu peito:
  - É certo, di a xente...
  Jane rematou cun sorriso, sacando a lingua.
  - Pero eu fumo...
  Malanya rematou con aplomo:
  - E estou moi feliz!
  As nenas rían mostrando as súas longas linguas de cor cereixa. Jane comentou cun sorriso:
  - O cigarro é o asasino máis eficaz, sobre todo contra o cliente!
  Malanya engadiu:
  - Un cigarro é como un rifle silencioso, pero é mortal ata nas mans dun afeccionado!
  Gringeta disparou a pistola e comentou cun sorriso:
  - O cigarro é o francotirador máis fiable, sempre mata!
  Matilda baixou lixeiramente o tanque no outeiro e asubiou:
  - O cigarro sabe amargo, pero atrae máis que os doces!
  Jane suspirou pesadamente e murmurou:
  - Un cigarro é como unha nena mala, pero despedirse del é moito máis doloroso!
  Gringeta riu, disparou e ruxiu:
  - Un cigarro, a diferenza dunha granada, cando se tira, prolonga a vida!
  As nenas calaron. O seu tanque derrapouse de novo, rematando nunha gabia. Tiven que saír. Os guerreiros estaban un pouco nerviosos. A defensa soviética é moi forte.
  Jane comentou filosofando:
  - Na guerra, o camiño máis curto para chegar á meta é unha manobra circular, e a pura verdade é un vil engano!
  Gringeta, despois de esnaquizar un canón soviético cun disparo ben apuntado, comentou:
  - Cunha manobra de rotonda é máis probable que acurte o camiño ata o seu obxectivo!
  Malanya disparou a metralleta e berrou:
  - A vida é vermella, pero sae con sangue escarlata!
  Matilda resumiuo:
  - Na guerra, a vida perde o seu valor, pero adquire sentido!
  As nenas continuaron coa guerra. Dispararon, e ao mesmo tempo compoñen aforismos mentres ían.
  Jane deu unha patada co pé descalzo e dixo:
  - A guerra é como un noivo, susceptible á traizón, pero non permite que estea latente!
  Gringeta disparou e dixo con enxeño:
  - A guerra é unha muller luxuriosa ao devorar os corpos dos homes!
  Malanya asubiou en resposta:
  - Todas as idades son sometidas á guerra, como o amor, pero non é un pasatempo agradable!
  Matilda considerou necesario engadir:
  - A guerra, coma unha cortesá, é cara e cambiante, pero sempre deixa un recordo heroico!
  Jane deu a volta ao can cos seus dedos elegantes e espidos e arrolou:
  - Na guerra non é como nun soño, non podes prescindir de emocións fortes!
  Gringeta disparou cun sorriso e respondeu:
  - O mundo é aburrido e relaxante, a guerra é interesante e emocionante!
  Matilda, tomando feliz Coca-Cola, continuou:
  - A guerra é sangue e suor, fecunda as mudas que dan á luz a coraxe!
  Malanya riuse e comentou:
  - Por moi interesante que sexa o proceso da guerra, todos queren o final!
  Jane pasou de novo os dedos dos pés pola recámara da pistola e cantou:
  - A guerra non é un libro, non podes pechalo de golpe, non podes ocultalo debaixo da almofada, tamén podes ensucialo!
  Gringueta berrou con aplomo:
  - A guerra é unha relixión: require fanatismo, disciplina, submisión incuestionable, pero os seus deuses son sempre mortais!
  Malanya riu en silencio e comentou:
  - Na guerra, como nun casino, o risco é alto, pero as ganancias son de curta duración!
  Matilda mostrou os dentes e ladrou:
  - O soldado é mortal, esquécese a gloria, os trofeos desgastanse e só os motivos para comezar unha nova masacre son inamovibles.
  Jane comprobou sutilmente:
  "Despreciamos un asasino a menos que sexa un soldado na fronte, e desprezamos aínda máis un ladrón se é un merodeador no campo de batalla!"
  Gringeta volveu cacarear e asubiou:
  - Un soldado é un cabaleiro cuxa armadura é coraxe e honra! Xeneral Baron, cuxa coroa é a prudencia e a intelixencia!
  Malanya dixo cun sorriso:
  - O soldado soa orgulloso, o privado soa despectivo!
  Matilda respondeu con intelixencia:
  - O primeiro en atacar pode morrer, pero o último non será lembrado!
  Jane arrullou respirando:
  - É mellor ser o primeiro en repartir o botín que en atacar!
  Gringueta engadiu cun sorriso:
  - A guerra é coma unha muller, só deita homes sen romper!
  Malanya respondeu con dignidade:
  - Unha muller, a diferenza dunha guerra, non ten présa en matar a un home!
  Matilda dixo cunha risa:
  - A guerra, a diferenza das mulleres, nunca está satisfeita co número de homes asignados!
  Jane volveu xirar a panca cos seus dedos espidos e dixo:
  -A guerra é a muller máis insaciable, os homes nunca son suficientes para ela, e ela non lle rexeitará a unha muller!
  En resposta a isto, Gringetta considerou necesario reproducir un aforismo enxeñoso:
  "As mulleres non lles gusta loitar, pero o desexo de matar a un home non é moito peor que unha bala!"
  Malanya asubiou como unha cobra, botando a súa lingua rosada:
  - Unha pequena bala pode matar un home, facelo feliz, unha muller de gran corazón!
  Matilda engadiu cun sorriso sarcástico:
  - Un corazón grande adoita levar a un pequeno interese propio!
  As nenas terminaron de intercambiar comentarios enxeñosos e comezaron a mirar atentamente o campo de batalla. Os avións de ataque TA-311 voaban no ceo, disparando contra as posicións das tropas soviéticas. Aínda que aos poucos, a coalición do Terceiro Reich foi avanzando. E conseguiu refrescarse un pouco tragando os cadáveres.
  As nenas, aburridas, volveron a facer chistes con aforismos:
  Jane arrolou:
  "A guerra non ten cara de muller, pero sangra mellor aos homes que a unha muller!"
  Gringeta disparou e raspou:
  - A guerra non trae alegría, pero satisface os instintos agresivos!
  Malanya asubiou en resposta:
  - Alegría na guerra, os cadáveres dos inimigos só teñen prezo!
  Matilda, percorrendo as eirugas, engadiu:
  - A guerra é a labra dun campo: fecúndase con cadáveres, regase con sangue, pero xorde en vitoria!
  Jane disparou e ronroneou en resposta:
  - A vitoria crece nos cadáveres e no sangue, pero dá froito dos débiles!
  Gringeta disparou, rompendo o trinta e catro coma un vaso, e asubiou:
  - A guerra é como unha flor que come home, brillante, carnívora e con mal cheiro!
  Malanya fregou o pedal co pé descalzo e berrou:
  - A guerra é a nai do progreso e a madrasta da preguiza!
  Matilda collerao e ruxirá:
  - E na guerra, a vida dun soldado non é valiosa, pero os xenerais son ata unha perda!
  Jane pasou o bordo da man polo peito e berrou:
  - Se queres paz, infunde medo; se queres guerra, provoca a risa!
  Gringeta colleuna e disparou, apuntando a arma co pé descalzo, cantando:
  - A risa non é pecado se non es un hazmerreír nos asuntos militares!
  Malanya riu e gruñiu con éxito:
  - A guerra é como un circo, só o gañador ten a última risa!
  Matilda conduciu o tanque, esmagando a un par de pioneiros e gritou:
  - Na guerra é como nun circo, só un asasino insidioso e serio!
  As nenas calaron de novo. Están fartos de facer bromas. En xeral, a guerra non é moi bonita.
  Jane pensou irritada: Gran Bretaña perdera contra os alemáns. Aínda que cantas terras conquistaron os británicos. E canto desa Alemaña! Gran Bretaña converteuse nun imperio colosal. Pero non podía dixerir as súas colonias. O Terceiro Reich superou aos ingleses no poder e mesmo os mandos resultaron ser moito máis fortes e capaces.
  E cando os nazis chegaron a Londres, a historia rematou para Inglaterra. Xurdiu un novo imperio, cun poder sen precedentes. Moitos pobos e países serven nas súas tropas. E que podemos dicir: o Terceiro Reich, estendendo as súas ás, afogou a Gran Bretaña.
  Pero en 1940, despois de conquistar Francia, Hitler ofreceu xenerosamente a paz a Churchill. E había que aceptalo: o sentido común dictaba que Gran Bretaña non podía gañar nada da guerra, nin sequera teoricamente, senón que podía perder. Hitler loitou a batalla aérea con Inglaterra a medias forzas. Con gran atraso, trasladou tropas a África. Foi á Unión Soviética. Pero todo isto non fixo máis que atrasar a catástrofe.
  Os alemáns, usando os territorios ocupados, atoparon a forza para loitar en dúas frontes; Xapón venceu con confianza aos estadounidenses. E entón Stalin traizoouno ao concluír unha tregua. Gran Bretaña caeu de xeonllos e pasou a formar parte do Terceiro Reich.
  Moitas vitorias valeronlle á Wehrmacht a gloria da invencibilidade. Jane e os seus amigos uníronse voluntariamente ao exército de Hitler para buscar a felicidade e o rango. E alí triunfaron parcialmente.
  Entón, que? Agora teñen dúas Patrias: a Gran Alemaña, a Pequena Bretaña.
  Jane tomou un grolo de Coca-Cola e chirou:
  - Amor e morte, ben e mal... O que é santo, o que é pecaminoso, aos asasinos non lles importa!
  Gringeta cantou en resposta, enviando outro proxectil:
  - Ama e atrévete, deixa que o mal goberne, pero só nos dan un para escoller!
  As nenas animáronse un pouco. Ben, de feito, tanto como podes afinarte nunha tonalidade menor. Son novos, alegres, enérxicos e bastante afortunados. Loitan moito e nin un só rasguño. A menos que consideres que se rairán no tanque.
  Malanya comentou duramente:
  - Eh, Churchill debería ter aceptado a oferta de Hess e entrar na guerra coa URSS. Entón gobernaríamos todo o planeta, e ao final esmagaríamos tamén Alemaña!
  Matilda cantou con deleite:
  - Alemaña é boa na batalla, o león británico é o mellor!
  Malanya confirmou:
  - Si, o noso león de Gran Bretaña é o mellor!
  Jane dixo cun sorriso:
  - Aínda temos unha oportunidade! Hitler morrerá e o Imperio Alemán derrubarase!
  Gringeta disparou un proxectil e accedeu parcialmente:
  - Si, vai caer! Son depredadores carnívoros, pero isto nos fará mellores?
  Malanya comentou filosóficamente:
  - A unidade baixo un réxime duro é mellor que o caos e o desleixo baixo un suave!
  Matilda apretou as súas plantas espidas nos pedais e ladrou:
  - Tamén estaremos en Marte! E máis aló do sistema solar!
  Jane respondeu cun sorriso de Gioconda:
  - Primeiro necesitamos establecer un réxime unificado no planeta Terra!
  Gringet, colleuno e cantou con fervor:
  - E non imos permitir que este réxime cambie!
  Malanya comentou astutamente:
  - Pero para deixarte co nariz, teño que cambiarme de nariz!
  As nenas teñen sorte coma sempre. Agora o seu tanque chega á primeira liña de trincheiras. E desgarra o chan coas súas eirugas. Os guerreiros rin.
  - Macharémolos a todos!
  Unha das armas quedou atrapada entre os rolos e o tanque parou. As nenas baixaron do coche, aínda estaba demasiado estreito e estaba demasiado quente no tanque. Pero fóra é arriscado, podes queimarte.
  Os guerreiros correron, mostrando os seus talóns e coreando:
  - Somos unhas nenas xoguetonas, boas amigas, bueno, que nos azouten os pés descalzos, os pumas xoguetones!
  Jane, correndo, notou:
  - Aquí estamos, os marines espaciais!
  Malanya confirmou cun sorriso:
  - Tanto no espazo como na forza de aterraxe!
  E Gringeta colleuno e andou nos seus brazos, ouveando:
  - Son un super guerreiro! Matarei a todos!
  Matilda tomouno como resposta e asubiou:
  - ¡Veleno gota a pinga no Führer!
  Jane riu e cantou:
  - O golpe é forte, e o Führer é omnipotente!
  Os guerreiros correron, pisando descalzos, sobre escombros, ferro esmagado e moi quente, varios tipos de vigas e caveiras rotas.
  Jane cantou:
  -Entenderasme... Entenderasme... Entenderasme, e non atoparás un país mellor!
  É agradable para a nena correr, coas súas pernas non demasiado ásperas, polo camiño espinoso e escombros. Realmente é moi divertido.
  Gringeta cantou:
  - Verán, o sol brilla alto...
  Malanya apoiou a canción:
  - Alto... Alto!
  Matilda engadiu:
  - Verán, estamos lonxe da morte! Lonxe!
  Os guerreiros animáronse notablemente. De feito, que pracer é moverse e saltar con tanta enerxía.
  Jane riu e comentou:
  - A morte é unha convención, a desgraza é un absoluto!
  Gringeta fregou un pé descalzo contra o outro e asubiou:
  - Tamén teremos vacacións! E con ela vitoria!
  Malanya dixo con escepticismo:
  -¿Os nosos ou os alemáns?
  Matilda sorriu e cantou:
  - Un incendio mortal espéranos...
  Jane respondeu:
  - Pero é impotente...
  Gringeta berrou coma unha pantera:
  - Cada un ten un cadaleito separado...
  Malanya colleuno e, disparando, asubiou:
  - O batallón Boche foi á súa tumba!
  Matilda volveu ruxindo:
  - Toda unha lexión foi á tumba!
  E as nenas colleron e miaurán... Son coma cabalos delgados. E as pernas tan bonitas, espidas e curtidas.
  Jane tomouno e asubiou con pracer:
  - E eu son unha cobra! E eu son unha cobra! Non é un oso!
  Gringeta berrou en resposta:
  - É bo que unha cobra voe ata as nubes!
  E as nenas só chocarán coa cabeza. Faíscas voan dos ollos coma se chegase a hora!
  Malanya colleuno e asubiou:
  - ¡Hitler é kaput!
  Matilda apoiouna:
  - E Stalin é kaput!
  Jane sacudiu as cadeiras e berrou:
  - Son un guerreiro da luz, de xeonllos salvaxes... ¡Varrerei a todos os que calumnien da face da Terra!
  Malanya colleuno e ruxiu:
  - E Hitler é un parvo, fuma tabaco! Rouba partidos e non pasa a noite na casa!
  Matilda sorriu con sarcasmo e preguntou:
  - Que opinas, teno o Führer?
  Gringeta deu unha patada á cinza co pé descalzo e rosmou:
  - Por suposto que non! ¡Os catro farémoslle unha mamada!
  Malanya botou os ollos e murmurou:
  - ¡Oh, é moi bonito levar na boca unha vara de xade palpitante e sentila coa lingua!
  Matilda susurrou cun alento:
  - Que xenial é! E todo será xenial!
  As nenas saltaban cada vez máis alto. Pero o seu tanque foi reparado e tiveron que volver. Os guerreiros regresaron e asubiaron:
  - Este é o noso tanque! Será xenial!
  Jane recordou de súpeto o conto de fadas sobre Robin Hood. Hai Joe pequeno, o neno foi capturado polo xerife. O neno foi torturado: puxérono no estante e fritíronlle os tacóns.
  Cando as chamas lamberon as plantas espidas e ásperas dos pés do neno... Jane sentiu excitación aquí e quería moito sexo. Aquí entraron nel. Especialmente a carpa ninja xaponesa Crucian. Este rapaz loiro é tan guapo e ten unha perfección masculina moi grande. E é tan agradable tocar unha pel tan limpa e suave cos teus peitos.
  Jane quería meter o dedo entre as pernas, pero estaba avergoñada e cambiou de opinión. Aínda que, de feito, tal acción é extremadamente agradable!
  A filla do Señor dixo:
  - Na onda do mar e lume furioso! E lume feroz e furioso!
  As mozas volveron mover o seu Goering-5 cara ás posicións das tropas soviéticas. O propio Stalin probablemente asustou bastante cando soubo do avance dos nazis. De verdade, como podes non poñerte nervioso aquí? Unha enorme máquina está a correr cara a ti, pero non hai nada que responder. Trinta e catro, non podes loitar contra a serie E. E máis aínda dos AG piramidais.
  E Stalin parece estar en shock. Polo menos chama a unha cascuda para que sexa o teu conselleiro. Sen son, sen significado, sen salpicaduras de auga! Parece que te vas a cachar!
  Jane comentou cun sorriso:
  - E Stalin, a diferenza de Churchill, sempre aceptou de boa gana os folletos de Hitler e foi pola paz!
  Gringeta cantou con entusiasmo:
  - ¡Dime que é o mundo! Eles responderánche: o sol e o vento!
  Malanya comentou con entusiasmo:
  - E teremos fillos fortes e sans!
  Matilda riu e murmurou:
  - O mundo non é un taboleiro de xadrez, e Hitler non é un rei!
  Jane corrixiu á súa amiga:
  - É máis alto que o rei! E imos varrer da face do planeta!
  Gringeta colleuno e ruxiu:
  - A grandeza dos británicos, recoñecida polo planeta! O fascismo foi esmagado cun golpe de espada!
  Malanya engadiu con entusiasmo:
  - Somos queridos e apreciados por todas as nacións do mundo!
  Matilda, co entusiasmo dunha moza que atopou o seu primeiro amor, engadiu:
  - Eu creo, imos construír o comunismo santo!
  Jane riu e comentou:
  - E baixo o liderado dos alemáns, o comunismo pódese construír!
  Gringeta golpeou a súa fronte na recámara da pistola e cantou:
  - Estamos de broma, construímos o comunismo agora! E Stalin será o noso super e heroe!
  Malanya engadiu, aclarando:
  - Nun cadaleito, claro!
  Gringueta confirmou facilmente:
  - Por suposto, nun cadaleito!
  Jane dixo filosóficamente:
  - Por grande que sexa o rei, irá á tumba, igual que o cazador!
  Gringeta engadiu cun sorriso malicioso:
  - Un político sempre mente, só el morre de verdade!
  Malanya chamou os dedos descalzos e dixo:
  - A inmortalidade é real, pero a morte é ilusoria!
  Matilda tamén deu un aforismo:
  - Os reis poden facer calquera cousa, pero nin un, ningún rei pode escapar da tumba á terra!
  Jane berrou:
  - A vida acabará pronto...
  Gringetta apoiada con aplomo:
  - O punto tocará pronto!
  Malanya dispara ametralladoras contra a infantería soviética e asubío:
  - Ai, mamá, mamá, ten piedade do teu fillo!
  Matilda, tendo dificultades para conter a risa, engadiu:
  - Despois de todo, non lle queda un día de vida!
  Jane pensou filosóficamente:
  - Todo o mundo quere vivir fermosamente, pero só uns poucos morren con dignidade!
  Gringueta respondeu cun sorriso:
  - A morte promete problemas, a non ser que brille cos raios do logro!
  Malanya asubiou cun furioso mostrando os dentes:
  - Mellor unha boa morte que unha vida porca!
  Matilda desafiou:
  - É bo ser Deus en liberdade, pero é malo ser un demo no cárcere!
  Gringeta comentou cun sorriso velenoso:
  - E quedamos sen cunchas... De acordo, esta é unha traxedia enorme! Nin un só presente de aniquilación!
  Jane bufou con desdén.
  - Haberá novos agasallos e outros presidentes!
  . CAPÍTULO No 17.
  Neste día, 10 de outubro de 1947, Friedrich, coma sempre, un galgo e incansable, correu rapidamente no cabalo aéreo Me-362. O neno non sentía nin unha sombra de cansazo, estaba demasiado emocionado e aínda así disparou sen perder o ritmo. Pola noite, os equipos de reparación, principalmente americanos, puxeron en funcionamento algúns dos equipos danados. En particular, os "Pattons" volvéronse fiar en vías, ademais, un par de centos destes vehículos entraron en servizo tras ser trasladados desde o exterior, por vías férreas xa establecidas. Os partidarios, por suposto, intentárono, pero fixérono moito peor do habitual. Nas eleccións do Pai Ucraíno, Bandera derrotou, e a traizón e a deserción aumentaron nas filas partidarias. Ademais, o comandante do movemento partidista, Voroshilov, caeu enfermo... E non se atopou un substituto para el a tempo... Así, a oferta do grupo de folga internacional de fascistas foi bastante satisfactoria. Si, os valentes loitadores clandestinos e os heroicos saboteadores alcanzaron ás veces o éxito, pero non por riba do nivel táctico. Ademais, a aparición de novos aliados capitulados provocou unha forte caída da fe na vitoria da URSS, o que provocou que os elementos vacilantes, abertamente ou secretamente, pasaran ao lado dos fascistas.
  O número de desertores aumentou especialmente entre o Exército Vermello Kraikov e o Exército Polaco. Os polacos, crendo nas promesas dos nazis e sobre todo dos capitalistas occidentais, contaban seriamente con crear un gran imperio no leste, a costa de Rusia! Non todos, por suposto, os comunistas polacos se mantiveron fieis aos soviéticos, pero o resto dos matices políticos... Os liberais son especialmente pouco fiables... Así que as unidades polacas comezaron a renderse no Bulto de Moscova case inmediatamente desde o inicio da ofensiva. ... Afortunadamente, eran poucos e isto aínda non tivo unha influencia decisiva no curso da guerra .
  Friedrich fixo el mesmo o primeiro par de voos, separándose dos outros pilotos. El viu que o inimigo xa non se atopaba tan densamente coas hordas nazis con lume, e case non quedaban campos de minas no camiño das cuñas dos tanques. Pero os soldados soviéticos loitaron teimudamente. A infantería non abriu fogo e tentaba, deixando pechar os tanques, facer explotar as súas pistas ou un montón de granadas, ou prenderlles lume con botellas combustibles.
  O neno Terminator aumentou principalmente a puntuación a costa das armas soviéticas. Ademais, disparar desde un plano horizontal, evitando perder o tempo nunha inmersión. É certo que varios tanques situados nunha emboscada tamén foron destruídos. A aviación da URSS estaba inactiva. Pola mañá, só apareceron sete avións U-2, despois catro Lagg. En xeral, Friedrich mantivo unha pequena conversa con eles, premendo levemente o gatillo... E despois, coma sempre!
  Despois de suprimir os xa debilitados puntos de combate, os tanques nazis avanzaron máis polo campo e cara ás trincheiras... Non obstante, tamén se atoparon cunetas antitanque e ourizos nesta xa sexta e en parte quinta liña de defensa (había oito deles). en total). Os artilleiros soviéticos estaban nerviosos e comezaron a disparar desde lonxe. A artillería fascista era despiadada, e a aviación... Ata agora, como unha pista de patinaxe, todo estaba esnaquizado. Pois Friedrich, coma sempre, está por diante de todos, máis animado e máis fresco. Os cambios producíronse na formación das tropas; os Patton, armados con poderosas metralladoras, tomaron o liderado. Unha decisión forzada para reducir as perdas dos infantes kamikaze que se sacrifican pero non queren renunciar...
  Friedrich fixo o seu terceiro voo coa súa amiga Helga. Aquí coñeceron por primeira vez un lote máis ou menos grande de avións soviéticos. Entre eles había ata cinco Br-3 (de onde foron desenterrados). Curiosamente, os bombardeiros da URSS volveron inmediatamente atrás ao ver os ases alemáns, e os cazas correron cara a eles.
  Friedrich disparou con calma aos coches intentando achegarse. Incluíndo un as cunha estrela do heroe da URSS na fuselaxe. O experimentado guerreiro, con todo, intentou entrar nas nubes, pero contra un monstro como Friedrich Bismarck, só resultou peor. O neno terminador, sen perder o ritmo, derrubou trinta e seis cazas e catro avións de ataque á vez, puxo en marcha a velocidade e precipitouse tras os bombardeiros.
  Aquí, con todo, Friedrich descubriu que o seu coche non se apresuraba tanto e non chegaba aos 740 quilómetros estimados nin sequera cun motor forzado. O motivo está claro, Friedrich substituíu os canóns Mr-108 de 30 mm polos Mr-103, que, cunha velocidade inicial de proxectil de 960 metros por segundo, son moito máis eficaces para penetrar nos tellados dos tanques e dos cazas inimigos desde un longa distancia, pero case unha vez e media máis pesada e máis baixa cunha cadencia de lume de 420 tiros por minuto (porén, Friedrich en xeral prefería disparar proxectís individuais mentres caía en transo!). E a munición para as armas foi aumentada especialmente para Frederick. Entón, poñerse ao día cos bombardeiros non foi unha tarefa fácil. Varios áxiles He-362 estaban por diante do valente novo as. Caeron como sarabia sobre as colleitas, esmagando e atormentando os vehículos soviéticos. Ademais, o Br-3, sendo máis lento e mal armado, converteuse en presa fácil para os pilotos terroristas. Friedrich chegou ao final da festa, pero aínda así rematou unha ducia, eliminando cincuenta. Con todo, o rapaz non logrou bater o seu anterior récord de douscentos cincuenta e tres coches.
  Friedrich volveu con moito entusiasmo na súa alma. Gañou e está gañando! E os pensamentos sobre a miña traizón desapareceron por completo. O mozo mesmo se dixo a si mesmo:
  - Por que estes prexuízos! A patria é onde medran os teus amigos e fillos! E a URSS non é a Patria, senón unha prisión de nacións!
  Helga escoitou estas palabras, pero, sen comprender a súa verdadeira esencia, confirmou:
  - Tes razón! E pronto teremos fillos! Aínda que, non quero engordar a barriga mentres esta guerra aínda continúa!
  Friedrich riu:
  - Depende da vontade do Deus Todopoderoso. Porén, o Papa e unha serie de metropolitanos están do noso lado!
  O cuarto voo de asalto, o jet Fokken-Wulf-5 converteuse nunha caza de armas, xa que só foron capturados un par de tanques. Pero a verdadeira proba aínda estaba por chegar.
  O quinto exército de tanques da garda de Rotmistrov completou a transferencia de baixo prezo á área de Krasnogvardeisky. Non obstante, non foi posible lograr unha sorpresa total. Os avións de recoñecemento fascista rexistraron o movemento dunha gran masa de tanques, e os nazis apresuráronse a tomar contramedidas. Unhas cincocentas unidades SS do 2.º Exército Panzer SS, así como douscentos vehículos da reserva estratéxica, saíron ao encontro de novecentos cincuenta tanques e canóns autopropulsados reforzados polas reservas do puño blindado de Rotmistrov. En particular, a batalla tivo lugar nun campo preto da granxa colectiva Pervomaisky, onde se atopaban granaderos alemáns e armas na liña capturada.
  Friedrich e os mellores ases alemáns foron chamados para defenderse dun ataque masivo dende terra e aire.
  O tenente xeneral Rotmistrov, o heroe da batalla de Stalingrado, cumpriu a orde do propio comandante en xefe supremo, e cría sinceramente que a batalla preto de Moscova aínda non se perdera. Tiña o poder nas súas mans, e había un atisbo de esperanza de que a URSS recuperase o que antes perdera. Non obstante, a columna, movéndose polo seu propio poder, quedou bastante estirada. Isto foi en parte debido ao desexo de evitar os avións de recoñecemento do Terceiro Reich, e a outra duración da marcha foi causada por danos nas liñas de ferrocarril debido á exposición aos avións inimigos.
  Os fortes ataques de bombardeiros obrigaron a grandes forzas de tanques a marchar centos de quilómetros polas súas propias forzas. Ademais, na marcha de velocidade máxima... Isto é tendo en conta certa heteroxeneidade do parque de depósitos, algúns vehículos tiñan filtros substituídos, outros, pola contra, antigos, incluídas transmisións imperfectas, ralentizaban os motores diésel.
  Debido ao brutal e masivo impacto da aviación inimiga, o quinto exército de choque situouse bastante lonxe da primeira liña e isto obrigou a este rolo de aceiro a marchar da noite á mañá.
  Xa agardaba por Rotmistrov un grupo máis compacto de fascistas. Aínda que eran inferiores no número total de tanques, os nazis eran superiores en calidade: tiñan aproximadamente un cento e medio de "Panthers"-5 e "Tigers"-5, así como unha ducia e media de "Goering" L (inglés). vehículos con canóns de 17 pés, aproximadamente igual en potencia de penetración que un arma "Panthers"), E-50, AG-50 e "Patton". Os cazacarros Super Ferdinand aínda estaban en camiño.
  Por suposto, tería sido mellor atacar aos nazis en masa, pero o formidable Zhukov tiña demasiada présa por Rotmistrov, temendo con razón que os nazis adoptasen enérxicas contramedidas. Porén, xa o fixeron...
  Pero aquí o exército soviético tiña un trunfo: esta era unha cobertura aérea seria... Os avións foron retirados da dirección dos Urais e da reserva do cuartel xeral, e ata lanzaron vehículos de adestramento á batalla, así como equipos directamente desde a cadea de montaxe. . Esta foi a oportunidade de atravesar o flanco dereito e a retagarda, que se moveran moi por diante da cuña fascista.
  O xeneral Gotha e outros comandantes, xa durante as discusións preliminares do plan para a operación de Moscova, asumiron que Krasnogvardeysk seguramente se convertería no lugar dunha batalla de tanques coa reserva de combate dos exércitos soviéticos, o que significa que era necesario ter un plan de cobertura. .
  Os avións especiais alemáns, especialmente o Xe-362, controlaron o espazo aéreo, de modo que a batalla en Krasnogvardeysky se convertería no tanque máis grande, senón tamén no aire da Segunda Guerra Mundial.
  Friedrich foi chamado para loitar contra o inimigo, é o mellor as da Luftwaffe, o rei das batallas aéreas era un símbolo da vitoria do Terceiro Reich. E ao seu carón, ou case ao seu lado á súa man dereita, nun asalto e, polo tanto, unha modificación especialmente poderosa do Fokken-Wulf-5, correu a Helga.
  O neno mesmo cantou:
  - ¡Estamos correndo polas ondas en naves estelares! Os quarks espúman nos vórtices de éter!
  Helga confirmou:
  - Criaturas vermellas, vai ser golpeado! Fillos do mundo infernal subterráneo!
  Friedrich riu e dixo o seu favorito:
  - Veña, lonxe do parafuso! Anxo da morte, só pita para que apareza! Arrancará toda a escoria en anacos dos seus cus!
  Helga riu en resposta.
  - Ben, es enxeñoso!
  Friedrich estaba algo preocupado polo aumento do peso da súa aeronave, a conexión coa instalación de armas de longo alcance e o aumento da munición. Despois de todo, o proxectil dun canón de 30 milímetros é tres veces máis pesado que o dun canón de 20 milímetros, e en termos de poder destrutivo, quizais catro veces máis poderoso, é unha arma universal capaz de destruír a armadura tanto na superficie. do planeta e no aire! O novo as incluso quixo renunciar ás metralladoras e quitarlles as catro de gran calibre, pero... Helga opúxose antes da marcha:
  - Despois de todo, pode reducirse ao combate corpo a corpo. É mellor gardar este trunfo...
  - Abonda con forza maior e dous tiradores! - Cortoulle brevemente Friedrich. Para min, disparar de preto é suficiente. En xeral, creo que o armamento das metralladoras aquí é excesivo.
  Helga riuse alegremente e deulle unha palmada nas costas ao neno.
  - Por desgraza, non todos son un cabaleiro tan invencible coma ti! Moitos ases aínda son principiantes, necesitan lume máis denso para estar seguro de golpear...
  Frederick obxectou con bastante razón:
  - Un coche tan caro como o ME-362 U non se lle dará a un piloto novato. Este loitador é para ases.
  En lugar de responder, Helga topouse co seu avión de ataque de caza, mostrando os seus tacóns rosados e espidos. Que máis facer, soou a chamada de emerxencia.
  En xeral, Friedrich estaba satisfeito de que retirara as dúas ametralladoras exteriores, o enorme vehículo despegou máis doado e a velocidade aumentou e as ás máis lixeiras melloraron a súa manobrabilidade. Aínda que os propios puntos de incendio estaban cubertos por carenados, a súa redución sumou notablemente a aerodinámica do coche. Aínda que o Me-362 en termos de calidades aerodinámicas aínda non ten igual entre os vehículos de pistón, é un cabalo de guerra tan universal.
  Árbores e campos raros parpadean abaixo... O día é caloroso e parece que non será doado loitar. Especialmente os rusos, que están perdendo esta enorme batalla. Aquí á esquerda e un pouco máis abaixo hai unha bandada de corvos voando... Unha bandada grande, algúns dos corvos son moi grandes... Sinal nefasto, os corvos acompañan a todas as guerras deste mundo cruel e carente de sentimentalismo. Como cantou Boyarsky no famoso musical:
  - Pero por qué! É imposible vivir coa túa mente! Pero por que - a vida non nos ensina nada!
  Aquí está violencia, violencia e máis violencia! Crueldade, crueldade e unha vez máis crueldade cimentando a nación!
  A bandada de corvos parece interminable, son decenas, centos de miles, e graznan para poder escoitalos mesmo nunha cabana hermeticamente pechada. Friedrich preguntoulle a Helga pola radio:
  - Quizais poidamos golpealos con metralladoras?
  A nena as obxectou:
  - Non paga a pena! Cada bala pode contar aquí!
  Friedrich riu:
  - ¡O que é moi posible! O rei ten cartuchos nunha bolsa debaixo do seu trono.
  O primeiro lote de avións soviéticos saltou de súpeto detrás dunha bandada de voitres. Primeiro foron as Salamandras. Houbo perdas en ambos os bandos, máis rusos foron asasinados. Friedrich abriu fogo tarde e derrubou só oito coches. Pero aínda é un comezo difícil. Pero un par de "Salamandras"-3 alemás foron derrubados, e non está claro como o Me-262 conseguiu adiantar a todos.
  Pero o principal estaba por chegar. A bandada de corvos rematou, os pilotos alemáns saltaron ao espazo sobre o campo Krasnogvardeisky e comezou.
  Todo un exército precipitouse cara ao escuadrón alemán, e aquí, de feito, había aviación de varios exércitos aéreos da URSS. Unha enorme armada de avións de todo tipo, pero sobre todo o Yakov e algúns Laggs menos.
  Friedrich abriu fogo dende unha distancia de máis de seis quilómetros. De novo mergullouse en regatos de transo salvaxe, cando non apuntas, pero os teus dedos seguen presionando automaticamente. Cando xa non hai consideracións, pensamentos, o corpo parece ser teu, pero ti xa es coma un monicreque de forzas descoñecidas... E iso significa que a carne non é túa, senón o espírito do inframundo: forzas impuras e malignas. ..
  Ben, e na cabeza do neno terminador, a canción comezou a soar varias veces:
  Entre amigos, pero ao mesmo tempo illado,
  Capturado polo sufrimento, as preocupacións tristes!
  O noso mundo está tan canso dos abusos,
  Nin extensión nin beleza son visibles!
  Onde nos trouxeches, diaño malvado?
  Cando un demo malvado controla un exército!
  Certamente queremos gloria militar,
  Aínda que no fondo son un vil parasito!
  
  Tal baleiro no espírito extinguido,
  Non hai forma de evitar o pantano!
  E a morte, esta aposta á vella desapiadada,
  O que recolle homenaxe na Santa Rus'!
  
  A simple comprensión non brilla,
  Todo está na web, poder ilimitado!
  O desexo de vivir na morada terrestre,
  Degustando a dozura, a alegría, a felicidade coa túa querida!
  
  Pero o destino enviou ao seu fillo á guerra,
  Onde tivemos que esquecer a paz!
  Non fai falta maldecir a Satanás por isto,
  Nós mesmos non queriamos outra cousa!
  
  Estou atravesando o remuíño no avión,
  Despois de ter realizado un xiro e o movemento de sinatura!
  Créeme, o loitador da Patria non morreu,
  Imos facer unha marcha fúnebre pola escoria!
  
  O inimigo é numeroso, forte,
  Coches, loitadores, mísiles!
  Esnaquizaremos a Wehrmacht infernal en anacos,
  As fazañas de Rusia serán glorificadas!
  O comunismo chegará á Terra, creo,
  Viviremos felices, sei con certeza!
  O verdugo da xente - o fascismo, desmoronarase,
  A vitoria será na bondade, a luz de maio!
  
  Patria, voo rápido,
  Deunos unha vida santa!
  O himno da Patria canta nos nosos corazóns,
  Despois de todo, loito ferozmente por ela!
  
  E creo que chegará un tempo brillante,
  Non haberá asasinatos, a vellez desaparecerá no abismo!
  A carreira desenvolverase sen vantaxe,
  A parte superior correrá cara aos logros das liñas!
  
  E para que poidamos achegar o tempo;
  Entón tes que loitar como un soldado de Rus!
  Para que chegue a todos os que non sexan un imbécil,
  Que os rusos sempre saben loitar!
  Unha boa canción patriótica soou na cabeza de Friedrich, pero as súas mans e pés traizoeiros fixeron exactamente o contrario. É dicir, enviaron proxectís a avións soviéticos de todo tipo e marca. Os pilotos soviéticos intentaron achegarse e iniciar unha loita... Volka, despois de disparar a máis de cincuenta vehículos en movemento, deu un xiro e evitou os disparos e o intento de embestida (cortou este kamikaze con breves ráfagas de metralleta) . Entón o avión do novo as cambiou e, estando en transo de combate, o neno disparou moitos canóns de aire. Segaba en gran medida a varios combatentes soviéticos que saían da retagarda.
  Aquí o propio Friedrich case foi embestido, pero conseguiu caer na liña de fogo e seguir exterminando aos seus opoñentes. Esta vez, o bimotor "Pawns" converteuse nas súas vítimas. Un aforismo brillou pola cabeza dos rapaces (os peóns tampouco son noces, futuras raíñas!). Helga chirriou na radio:
  - Ai, querida mamá! Como presionan!
  Friedrich, realizando un bucle incompleto, cortou aos loitadores soviéticos desde unha gran distancia que intentaban poñerse detrás de Helga. Un deles era "Shopkeeper" (Lagg-5), tiña unha gran estrela vermella na fuselaxe... Isto significa un heroe da URSS. A propia nena, nunha modificación de asalto do Fokken-Wulf, disparou contra os tanques do exército de Rotmistrov que se achegaban ás posicións alemás. E ao mesmo tempo bateu con bastante precisión, mergullando con éxito.
  Friedrich aínda estaba loitando con avións inimigos, agradecendo mentalmente os suministros polo aumento de munición. Incluso conseguiu colocar un terminador traidor nun tanque T-34-85, elixindo o do comandante (isto pódese ver desde as antenas, que, a pesar do po e da distancia, os ollos afiados de Friedrich viron facilmente!).
  A tapa da escotilla foi alcanzada por tres proxectís á vez e o tanque parou...
  Tamén facía calor abaixo, a vangarda do Quinto Exército de Tanques da Garda xa rodara cara aos granaderos das SS e partes do Segundo Corpo.
  Os primeiros vehículos soviéticos rodaron na gabia antitanque e a súa velocidade diminuíu. Os canóns de disparo rápido dos Tigers-5 e Panthers-5 choveron sobre eles. Aquí é onde os novos alemáns son fortes: loitando a distancia; para obter vantaxe sobre eles, os tanques soviéticos tiveron que participar nun combate corpo a corpo. Montar un vertedoiro... Pero a decisión táctica foi inexacta, arrincar o campo aberto onde se cavaban cunetas, para atoparse coas máquinas que esperaban a "presa". Si, e non caer en masa ao mesmo tempo?
  É certo que os Ils soviéticos, a pesar das importantes perdas, aínda se cruzaron, como un pequeno boxeador que se mergullaba baixo o atasco dun xigante, cara aos tanques inimigos, causando danos, incluso con pequenas bombas. É certo, nalgúns "Tigres"-5 estaban enriba da rede, pero para moitos vehículos, a infantería alemá viuse obrigada a instalar protección literalmente en movemento.
  Frederick pensou que se os rusos lanzaran un ataque máis concentrado, terían moitas máis posibilidades de conseguir "moitos cartos" e unha loita pechada vantaxosa.
  O embestido dos pilotos vermellos continuou, pero por exemplo contra o moi áxil Salamander-3, esta táctica non deu o froito esperado. As perdas da aviación alemá aumentaron, como, de feito, en maior medida as soviéticas. Pero esta xa non era unha batalla sen correspondencia. Moitos pilotos soviéticos tiñan unha experiencia decente, non foi por nada que cubriron Moscova, polo que os nazis sufriron moito.
  Friedrich, cuxos instintos eran incriblemente agudos, sempre evitou os golpes e golpeou intuitivamente aos loitadores soviéticos máis perigosos. Tentando noquear aos líderes. Fíxoo, e funcionou sen fallos. Por certo, había un baleiro na miña cabeza, e unha falta de percepción da batalla como tal. O corpo reaccionou, os obxectivos foron capturados, non houbo fallos. Varias veces mesmo chegou aos tanques.
  E moitos centos, se non miles, de avións de todo tipo brillaban e escintilaban ante os nosos ollos. Por exemplo, Huffman no seu He-362... Loita dun xeito especial, a velocidade, o tirón dun coche a reacción, e os restos voan en todas direccións... E os rusos tampouco son malos... Pero onde está Kozhedub, é hora de cortar o poder... Friedrich móvese como mínimo, agora non hai que virar, golpear con moderación, pero só, movéndose lixeiramente da derrota.
  A munición está esgotando, así como o combustible nos tanques, e dende as posicións alemás chegan impresionantes reforzos. As Salamandras, e ata algúns formidables Me-362, son os primeiros en entrar na batalla, seguidos do resto da banda de Hitler. De novo, rodando cara adiante... Os avións soviéticos tamén comezan a retirarse. Están quedando sen combustible, e as súas perdas superaron todos os límites concebibles e inconcibibles. Friedrich volve e pregunta a Helga:
  - Todo está ben?
  A nena responde:
  - O avión está en movemento! Derribei seis tanques e un caza...
  Friedrich asubiou:
  - Si, superáchesme ata a min no número de tanques destruídos. Eu persoalmente destruín só cinco coches con fociños!
  Helga riu.
  - Cantos avións?
  - Avións? - Os números brillaron na cabeza de Friedrich... - Exactamente trescentos un! Novo récord mundial. Que logro...
  Helga exclamou:
  - Só es un cabaleiro! Non, pronto o deus da destrución. O gran Kali... ¡Loitador universal!
  Friedrich corrixiu educadamente:
  - En realidade, Kali non é un deus, senón unha deusa do mal. É dicir, unha muller, aínda que unha divindade moi venerada e popular no hinduísmo. Construíronse moitos templos para ela e ofrécense oracións.
  O neno de súpeto decatouse de que se rabuñaba severamente o xeonllo na panca. E xurou:
  - Carallo! Non pagaba a pena dar unha volta nun vehículo tan armado.
  Helga dixo con preocupación:
  - E o teu próximo voo está sen min?
  Friedrich confirmou facilmente:
  - Si, o teu Fokken aínda estará recargado e cargado, pero o meu xa está preparado. Simplemente non o digas, só coidate!
  Helga afirmou con decisión:
  - Non! O meu consello para ti é que loitas e loitas o mellor que poidas... Se é posible.
  Os avións aterraron e Friedrich correu ao seguinte coche. A combinación seleccionada do Me-362 e do asalto F -490 foi a óptima para o superass de todos os tempos.
  Friedrich, sentindo os agudos e ásperos pedais do Fokken-Wulf-4 cos pés descalzos, comezou a acelerar a velocidade e a cantar:
  - Vou voando á batalla! Pisarei a criatura no po!
  A batalla en Krasnogvardeysk continuou. Ademais dos tanques do propio exército de Rotmistrov, tamén chegaron ao campo de batalla cento cincuenta vehículos soviéticos, tomados do flanco sur e da rexión de Kashirnsky da fronte soviética. É certo que ata agora só chegou o primeiro lote de coches. A aviación soviética tampouco pensou en rendirse, pero aínda non estaba especialmente activa.
  Frederick púxose a traballar nos tanques, utilizando as súas armas creadas especialmente para este fin. Na súa opinión, o calibre 37 milímetros aínda era ideal para este fin. Por exemplo, Rudel, con tales armas, sen ningún trance de combate, destruíu, ou mellor, o que é máis xusto, derrubou 534 tanques ao longo da guerra. Pero había unha persoa común, non Friedrich. O neno lembrou como o seu pai lle dixo á súa nai que o efecto combinado sobre o neno portado no útero, ademais da manifestación de capacidades fenomenais a medida que avanza a puberdade, pode converter á descendencia nun psicópata...
  Quizais o seu transo de combate, e o superpoder deste guerreiro, tamén sexa consecuencia dunha influencia, cuxa natureza descoñece.
  Pero aquí veñen os tanques, para o piloto os seus movementos parecen lentos, e máis aínda para Friedrich. O novo as comezou a golpear de xeito directo desde un plano horizontal. Só dispara e pega. Flashes de luz de pequenas explosións, escotillas rotas. Neste caso, moitos coches arden, xa que os tanques de gasolina están situados no compartimento de loita. E destrución, o canón do T-34 voou como a lingua dunha estilingue.
  A miúdo os proxectís alcanzados provocaban a detonación da munición. E isto á súa vez...
  Friedrich non pensou en tales bagatelas, observou a imaxe cando, despois de sufrir grandes perdas e decatarse da inutilidade dos intentos de romper, os tanques de garda movéronse polas cunetas excavadas polo pobo soviético.
  Pero aínda aquí lles agardaba unha desagradable sorpresa. Dúas ducias de "Super Ferdinand" lograron achegarse. Eles, por desgraza, tiñan unhas características de condución máis fortes, grazas ao uso de motores americanos.
  Os vehículos soviéticos atravesaban un campo aberto, o que significaba que os lendarios loitadores podían atacar desde só tres quilómetros de distancia. Por suposto, os "Superferdinands" fallaron, pero a alta taxa de disparo dos canóns antiaéreos permitiulles golpear con bastante frecuencia. Ademais, o campo foi moi excavado e arado con proxectís, e o T-34-85 non puido gañar velocidade. Pero aínda se movían como un eixe durante unha erupción. E os Panthers-5 e os áxiles American Witches-5, cazacarros de alta velocidade, acudiron en auxilio do Ferdinand-4.
  Friedrich intentou noquear (puramente inconscientemente) aos comandantes. Incluso os meus dedos estaban apretados pola tensión. E houbo froitas! O mozo terminador, desde unha proxección horizontal, derrubou corenta e dous tanques T-34, tres KV-s e dous Su-122. Podería haber tres coches máis, pero foron distraídos por unha incursión de cazas soviéticos e, sobre todo, avións de ataque. Friedrich comezou a disparar un canón de aire de 37 milímetros e dous canóns de 20 milímetros (tamén bastante devastador se golpeas unha luz ou un tanque de gasolina ou un motor) usándoos.
  Son vinte e sete avións en total, e hai dezaoito Ilov... Non está mal, tendo en conta a importancia de cada tanque, incluso os danados nesta teimuda batalla... Varios T-34-85 aceleraron e finalmente romperon para pechar. rango. Agora as "Witches"-5 estadounidenses lixeiramente blindadas arderon.
  Friedrich viu o avión de ataque de Hans-Ulrich Rudel. Este famoso as, ao parecer, tamén decidiu substituír ao Stuka polo Fokken-Wulf-5 máis forte e rápido. O seu emblema do facho é coñecido por todos. Preguntoulle a Federico:
  - Como estás, Anxo da Morte!
  Terminator Boy respondeu:
  - As cousas están na Gestapo, pero teño logros!
  Rudel asegurou:
  - E estou ben! Pero como consegues disparar con tanta precisión e rapidez, e mesmo desde un plano horizontal?
  O neno as, rindo, respondeu ou mesmo cantou:
  - Sei con certeza que todo o imposible é posible! Atopar o diamante dos reis da Terra en auga corrente!
  - Está ben, chegarei ata os trinta ao final do día! - prometeu Rudel.
  Retorno, substitución da aeronave e de novo o Me-362 orixinal, un avión que, ademais dos buratos de bala nas ás, non recibiu danos baixo o liderado de Volka. E por suposto a batalla de tanques...
  Facía calor en Krasgvardeisky. Columnas do Quinto Exército da Garda e brigadas retiradas doutras frontes arrincaron. Tamén se arrastraron reforzos ata os alemáns, incluíndo unha ducia de cazacarros estadounidenses, os últimos M-18 con canóns de 110 mm. Estes vehículos non eran inferiores en potencia destrutiva aos canóns Tiger-5, calibre 105, e mesmo vencían mellor ao T-34, xa que eran menos propensos a rebotar. A propia arma tamén está feita a partir dun canón antiaéreo americano convertido, o que significa que é de disparo rápido. Só a armadura é máis débil que as alemás, pero aínda así 186 milímetros son suficientes para manter un proxectil na fronte. Ademais, o T-34-85 adoita mancharse mentres está en movemento.
  Friedrich, aínda a distancia, sentiu o tsunami que se achegaba dunha nova onda de avións do Exército Vermello. Isto significa que, aínda que non hai tempo para os tanques, que están case pechados, é mellor deixar que o avión de ataque se encargue deles. Entre eles, por certo, pódense ver Non-329 moi pesadamente armados e blindados. Tanto os avións de ataque como os destructores de tanques son fortes. Especialmente con canóns Ra-44 de 88 mm, que penetran non só no teito do tanque, senón tamén na fronte. Só no combate aéreo, esta máquina, por dicilo suavemente, non é tan versátil como a "egua de traballo" Fokken-Wulf.
  Entre os avións de ataque, Friedrich notou o avión de Helga. Ben, por suposto, de volta en acción.
  O neno terminador, baixando lixeiramente polo camiño, cortaremos tres tanques e un canón autopropulsado-76, cantou:
  - Teremos un espectáculo! Simplemente a super clase máis alta!
  . CAPÍTULO No 18.
  Helga respondeu prontamente:
  - ¡Claro que che creo! Non entreguei o meu corazón á besta! A resposta daráselle: cres ou non?
  En vez de responder, Friedrich comezou a disparar dende a lonxe dende abaixo... E despois gañando altitude.
  Había bastantes avións soviéticos, pero aínda menos que a primeira vez. Os pilotos da Luftwaffe sentíanse bastante seguros, como un alumno de primeiro curso que vencía a un compañeiro molesto nunha escola descoñecida e estaba literalmente abrumado pola forza.
  Os pilotos soviéticos fixéronse máis astutos e, despois de ser atacados, inmediatamente separáronse en grupos, tentando atraer aos alemáns cara a si mesmos. Frederick atacounos, subindo ao outeiro. Para el, con todo, a negativa do inimigo a lanzar un ataque directo só facilitou a táctica. Pero outros loitadores alemáns entraron en batalla.
  Friedrich observou molesto que os Non-362 adoitan estar por diante del. Pero está ben, dende unha longa distancia de varios quilómetros, ninguén sabe como cortar de todos os xeitos.
  E as "Salamandras"-3, como os avións de papel para nenos, saltan, saltan como un tiburón sobre as ondas, e eles mesmos conseguen...
  Friedrich escolleu á súa vítima, o avión de mando, e non tivo tempo para pensar en como foi derrubado este avión. O neno debuxou unha moraleja:
  - Podes perder nunha guerra, a diferenza dos deportes, unha vez, pero podes gañar nunha guerra, a diferenza dun xogo, sen fin! Non obstante, só as pezas do perdedor saen do taboleiro; o gañador coloca no taboleiro incluso as unidades de combate derrubadas.
  Porén, a loita tamén se fixo sentir no campo. Por exemplo, Wittmann xa é un as de tanques bastante experimentado, loitou no Tiger. El e o artillero tamén fallaron con bastante frecuencia, aínda que o tanque virou facilmente. O artillero Schleich apenas tivo tempo de enxugar a suor da cara. Este monstro de aceiro xa foi golpeado na fronte varias veces, pero ata agora foi un rebote. Wittmann gritou a todo pulmón:
  - Deixaos máis preto, non te poñades nervioso, ou...
  As impresións dun participante na batalla, o vice-xefe de estado maior da 31ª Brigada de Tanques, que recentemente se converteu nun heroe da Unión Soviética, Grigory Penezhko, tamén falaron da condición humana nesas terribles condicións. ... As imaxes pesadas quedaron diante das miñas imaxes mentais... Houbo tal ruxido que os tímpanos estaban apretados, o sangue saía das orellas. O ruxido continuo dos motores, o repique do metal, o ruxido, as explosións de proxectís, o ruído salvaxe do ferro rasgado... De tiros a quemarropa, derrubaron torres, retorcían as armas, estalaban as armaduras, estalaban os tanques.
  O impenetrable Patton-3, tentaron levar o T-34-85 soviético case a quemarropa. El gruñiu, a armadura blindada abombada. "Witches"-4 esvarou e intentaron usar eles mesmos a manobra. Coma se dun exército de cabalos de antigos cabaleiros se tratase que estivesen a piques de derrotarse. Moitas veces, ambos os tanques disparaban a quemarropa e explotáronse entre si.
  Os disparos aos tanques de gasolina incendiaron ao instante os tanques. Abríronse as escotillas e os equipos de tanques intentaron saír. Grigory viu un mozo tenente, medio queimado, colgado da armadura. Ferido, non puido saír da escotilla. E así morreu. Non había ninguén preto que o axudase. Os soldados perderon a noción do tempo, non sentiron sede, calor nin sequera golpes na estreita cabina do tanque. Un pensamento, un desexo: mentres esteas vivo, vence ao inimigo. As tripulacións de tanques soviéticos, que baixaron dos seus vehículos destrozados, buscaron no campo as tripulacións inimigas, que tamén se quedaron sen equipo, e golpeáronas con pistolas, loitando corpo a corpo.
  Unha imaxe ao estilo do surrealismo dun capitán que, con algún tipo de frenesí, subiu á armadura dun Tiger-5 alemán danado e golpeou a escotilla cunha metralleta para "fumar" aos nazis desde alí. O comandante da compañía de tanques, Chertorizhsky, actuou con moita valentía. Noqueou, a través do remuíño de proxectís, rompendo no lado do inimigo "Tiger"-5, pero el mesmo foi alcanzado. Saltando do coche, os petroleiros apagaron o lume. E volveron á batalla.
  O último proyectil de Helga atravesou o teito do tanque de Grigory Penezhko. O proyectil alcanzou o depósito de gasolina e todo ardeu. As chamas queimaron as tripulacións de tanques soviéticos, obrigándoas a saltar polas escotillas. Pero o propio Grigorio, que estaba ferido, non tivo tempo de saltar... Ardeu vivo, entendendo na natureza o que é o inframundo...
  Friedrich, ao ver que a aeronave inimiga xa se entendía e intentaba fuxir mediante unha acción combinada, atacou el mesmo os tanques... De feito, os alemáns pasárono mal, aínda que entraron na batalla os tanques Challenger británicos máis armados ( as tripulacións tamén son dos fillos de Gran Bretaña e disparan con extrema precisión!).
  Friedrich está cheo de enerxía demoníaca e emoción, está preparado para varrer só todo e todos, aínda que teña que loitar contra todo un exército de tanques, e máis aínda contra un exército aéreo. Pero temos que volver, o combustible e as municións estanse esgotando, para iso, despegamos, derribando cincuenta e sete avións e derribando trinta e un tanques e seis canóns autopropulsados, ademais de dous vehículos blindados de transporte de persoal máis, tres Katyushas, catro Andryushas, coches que intentaron ir á parte traseira.
  Helga comentou:
  - Os rusos teñen unha canción sobre as mulleres das nosas aldeas! E non só temos mulleres loitadoras, senón homes, o que necesitamos!
  Friedrich aceptou:
  - Os nosos homes están ben, pero as mulleres son mellores!
  Helga dixo maliciosamente:
  - Unha muller gaña derramando bágoas, un home gaña facéndoas derramar!
  Friedrich, mostrando os dentes, comentou:
  - Xa que estamos facendo bromas, significa que hoxe non está todo tan mal!
  No seguinte voo tes que voar só... Ben, se é o caso, non ten sentido desanimarse... Fai moito calor no Fokken-Wulf cun motor arrefriado por aire. Fai moita calor, o motor, máis o sol, ademais de pouco tempo para arrefriar. O propio Friedrich mesmo quedou sorprendido de como aínda non se derrubara baixo unha carga tan salvaxe. Despois de todo, é elemental... cómense todo o interior...
  Os tanques soviéticos estaban completamente esgotados... Non obstante, chegaron de novo reforzos aos alemáns, e case todos os avións de ataque foron lanzados á batalla... Pero Rotmistrov tamén recibiu reforzos... Os mesmos tanques doutra fronte.
  Pero o aire está moito máis tranquilo, aínda que aparecen lotes separados de cazas ou avións de ataque.
  Friedrich repite as súas anteriores tácticas probadas; xa sabe que non o defraudará. E os alemáns...
  Tamén se está a realizar un reagrupamento, xa que a maioría dos tanques soviéticos xa foron destruídos, entón podemos tentar atacarnos... Wittmann comentou tristemente:
  - Oito tanques quedaron noqueados... Bo para un día, pero mal para tal día...
  O artillero corrixiu:
  - En realidade, doce...
  Wittman interrompeu:
  - Catro vehículos destruídos cando os rusos subiron por unha profunda gabia antitanque non contan! Era elemental. E hai que repoñer a munición...
  Pero os tanques soviéticos se precipitaron de novo cara adiante cando o avión de ataque comezou a atacalos. En particular, Friedrich, que disparou cincuenta e cinco proxectís, dos cales corenta e nove tanques T-34 e seis canóns autopropulsados. E tardou cinco minutos e medio... Así foi a batalla... Por suposto, podería ter sido máis longo... Friedrich pensou, por que dispararía con dous canóns ao mesmo tempo? E un é suficiente... Mentres tanto...
  Helga coñeceuno no aeroporto, bicouno con tanto calor nos beizos e murmurou:
  - Esta é a encarnación da cabalería - Don Quixote!
  - Que dixeches? - Friedrich perdeu a calma.
  A rapaza inmediatamente corrixiuse:
  - Perdón, lobiño... ¡Quería dicir Lancelot!
  O neno as espetou:
  -Entón iso é outro asunto! Despois de todo, Don Quixote é unha parodia dun cabaleiro. Unha especie de burla de estúpida cabalería e nobreza desinteresada!
  Helga aceptou:
  - En xeral, entendo isto! Pero...
  Friedrich interrompeu á rapaza:
  - En avións rápido!
  As tripulacións de tanques e pilotos soviéticos parecen ter feito un último intento de cambiar o rumbo dunha batalla extremadamente infructuosa. O xeneral Gotha, como un comandante experimentado que xa estudara a fondo as tácticas rusas, non tiña présa por atacar, pero mesmo se inclinou lixeiramente para aproveitar plenamente a vantaxe en potencia de lume. E por suposto, na reserva. Esta é a táctica dun boxeador alto que se retira diante dun baixo, funciona como número dous, pero non permite que o pinscher curto achegue a distancia e obteña vantaxe. Ben, Rotmistrov non ten outra opción! Ou atacar ou morrer! Este último é mellor, aínda que ambos pódense combinar facilmente.
  Ben, Friedrich tamén ten que loitar coa aviación... Tamén é unha batalla, e o inimigo é valente...
  Pero primeiro, o neno terminador disparou a quince atacando tanques T-34-85. Tan etéreo nun estalido...
  Helga exclamou:
  - Ti es o emperador do aire! Así é como se pode glorificar o Terceiro Reich!
  Federico respondeulle:
  - E xa é famoso! E non hai que eloxiar!
  Helga gritou:
  - E ti o glorificas aínda máis!
  - Intentareo! -gruñou Friedrich.
  Volveu a caer nun transo de ultracombate. Pensamentos estraños daban voltas na cabeza do rapaz. Por exemplo, que lle pasará despois da vitoria do Terceiro Reich? Por suposto, o patrocinio da muller do emperador proporcionaralle o posto máis alto e o seu fillo converterase no herdeiro do Gran Imperio. Perspectivas emocionantes! E os rusos, finalmente, aprenderon orde e disciplina ás que nin o sanguento xeorxiano Stalin lles podía ensinar.
  Aínda que, por suposto, a vitoria aínda está lonxe... Ou quizais o loitador poida collela e darlle a volta, estrelando contra o Fritz. Matar varias ducias de vehículos fascistas como este e volver á URSS como un heroe?
  Pero isto axudaralle se fusilan os heroes de guerra que escaparon do cativerio e... Stalin non confía en ninguén, dixo que non ten un fillo, Yakovlev! Así que el, Friedrich, xa non pode volver atrás... Sobre todo despois do que fixo... Podería fuxir á URSS enseguida, cando lle acababan de dar a Stuka. Terían perdoado ao neno... Pois quizais o mandaran a batallóns penais, e se tamén derrubara algún dos nazis... Si, tivo ocasión de volver... Pero agora, en a URSS, non o aforrarán, volveuse demasiado sanguento...
  Friedrich pensou, por que non se pasou ao lado dos soviéticos? Ben, vale, uniuse ao Hitler Jugent cando se atopou no centro de Berlín; nese momento non tiña outra oportunidade de sobrevivir. Pero por que matou os comisarios? Podería simplemente apagalo... Por que espertou nel de súpeto unha besta salvaxe... Nin unha besta, porque os animais adoitan matar para comer ou por fame. O home converteu o asasinato en diversión, converténdose en peor que un tigre...
  Que pasou con el que o asasinato comezase a traer alegría, e as ganas de erguerse no Terceiro Reich e facer carreira consumíronlle todo o ser? En quen se converteu?, por que perdeu o sentido do patriotismo e o cariño polo seu pobo?
  Non obstante, realmente ten un? Aquí está o mesmo xeneral Vlasov ou Boris Alekseevich Smyslovsky. Aquí tamén había unha estraña personalidade, que parecía ser un representante exemplar do corpo nobre da Rusia tsarista. E tivo que ir ao lado de Hitler e doutros fascistas. Oficial do Exército Imperial Ruso, capitán. Despois da Guerra Civil foi internado en Polonia, logo emigrou a Alemaña. Entrou o servizo no exército alemán. De 1928 a 1932 estudou nos Cursos Superiores do Departamento Militar (Academia do Estado Maior) da Reichswehr. Durante a Segunda Guerra Mundial participou activamente na formación de unidades de voluntarios rusos. Cría que os alemáns podían contribuír á restauración de Rusia: "A vitoria dos exércitos alemáns debería levarnos a Moscova e transferir gradualmente o poder ás nosas mans. Os alemáns, aínda despois da derrota parcial da Rusia soviética, terán que loitar contra o mundo anglosaxón durante moito tempo. O tempo traballará ao noso favor, e eles non terán tempo para nós. A nosa importancia como aliado aumentará, e teremos total liberdade de acción política".
  A cabeza do neno estaba chea co que lera anteriormente en Internet... Por casualidade, a súa mirada mirou por riba da páxina do libro de referencia: "os colaboradores do nazismo son unha vergoña para a nación!"
  É certo que, ao mesmo tempo, nunca colaborei co xeneral A. A. Vlasov, xa que non compartín nin as súas opinións nin o seu plan de acción, pero persoalmente reunín con el tres veces, principalmente por instrucións do Estado Maior alemán.
  Friedrich interrompeu os seus pensamentos... Oitenta e tres avións soviéticos foron derrubados, e os derradeiros proxectís xa están a plantar nos tanques, e xa é posible volver... Que cabrón é... Como se afundiu. ... puta sanguenta! Os ollos mollaronse inmediatamente... As pingas salgadas de bágoas fluían polas suaves fazulas de neno... Que amargo, polo menos tírate!
  Ao seu regreso, a visión dunha Helga cansa pero alegre de inmediato levantoulle o ánimo, e volveu lanzarse á batalla... ¡É un guerreiro, despois de todo! Isto significa que naceu para gañar, e cuxa nación é máis débil, non é amigo dela!
  Helga comentou de súpeto:
  - Por que chorabas?
  Friedrich moveu a cabeza:
  - Xa me choran os ollos de cansazo! Que batalla! Hai seis días que non pecho os ollos! E antes diso case non durmía!
  Helga consolou:
  - Pecharase a caldeira e durmiremos un pouco... Xa queda pouco. Só un pouco antes da vitoria!
  Voo en Fokken-Wulfach-4, os avións inimigos non son visibles, e queda pouco dos tanques. Pero ata os que existen hai que rematar.
  Helga murmura á radio:
  - Pois dálles! Así, torcendo o oito!
  Friedrich ríe:
  - Facer xirar oito é mellor que levar seis nas correas dos ombreiros!
  A nena, despois de bater o coche nun mergullo, ladrou:
  - Non, é imposible imaxinarte como un seis. Mostras a raza dun rei.
  Do V Exército da Garda só quedaban cornos e pernas. Agora Gotha tamén deu a orde de avanzar, sobre todo porque xa era noite, o tempo pasara ben despois da cea e comezaba a achegarse a escuridade.
  Máis de mil cen tanques soviéticos danados e destruídos permaneceron no campo de batalla, e uns trescentos tanques alemáns sufriron algúns danos. Deles, aproximadamente sesenta e cinco coches en ningún caso foron obxecto de restauración.
  E Friedrich, deixando a súa moza durmir nun berce, aínda voaba. Esta vez foi redirixido para suprimir a artillería. A marcha desesperada de Rotmistov distraeu a parte das forzas do exército de Mainshein, que non avanzaron máis de doce quilómetros durante o día e a noite. Caeu a noite, pero os Stormtroopers seguían traballando. Os pilotos acaban de cambiar.
  Unha vez máis Friedrich atopouse con bombardeiros nocturnos U-2. Os coches voaron case preto do chan - voo baixo nivel. Terían a oportunidade de superar con tal disfraz, pero nesta situación entrou en xogo o instinto diabólico do mozo terminador.
  Ademais, Friedrich de súpeto avergoñouse moito das súas bágoas, e enfureceuse... Incluso o aspecto do neno cambiou. E palabras completamente diferentes, unha canción distinta precipitoume pola cabeza;
  A ira espállase polo corpo como unha onda ardente,
  É imposible entender este asunto e o que me pasa agora!
  Agora o inframundo revelou toda a escuridade da alma,
  Quero pazos: o meu amor e o paraíso nunha cabana non me bastan!
  
  E como pasou todo, nin Deus o sabe,
  Convertínme nun traidor, pero de momento estou morto!
  De onde é esta revelación, quen a deu a luz,
  Inspirome na copa: forzas poderosas!
  
  O Diaño arrastrounos a unha rede, lanzándonos nun círculo vicioso,
  A casualidade de que quedei atrapado na rede!
  Pero vou arrincar a rede e aceptarei a Deus no meu corazón,
  Simplemente non maldixes a lúa celestial!
  E isto sei seguro: irmáns de armas!
  
  Oh, dame unha oportunidade, santo Señor,
  Miña natureza, es traizón e vileza!
  Eu quería carne, para salvar só carne,
  E acabou no abismo, onde a sabedoría quedou durmida!
  
  O fascista dixo: nos serves...
  Recibirás terras, cartos, títulos e recoñecemento!
  Pero se renuncias á túa alma,
  E este é o peor castigo do mundo!
  
  Pero son un débil, estou en problemas,
  E destruíu os seres vivos en si mesmo, a súa honra e conciencia!
  Así sexa, é un feito difícil
  Despois de todo, non é unha novela, só unha historia!
  
  Que debo facer, camiño de volta;
  Xa non queda nada e agora é polo menos o teu pescozo nun lazo!
  Pero o demo dixo: para a desorde,
  Créanos, non acepto tanta covardía!
  Friedrich rematou esta "vocal", derrubando as "orellas" e entón sentiu un cansazo extremo... E o que xa floreceu, que significa que chegou un novo día, o 11 de xullo. E leva sete días en pé...
  Despois de aterrar, o neno apenas conseguiu correr cara á cama e inmediatamente caeu;
  O soño resultou moi tenso... Friedrich soñou que era un estudante e que escoitaba unha conferencia. Ademais, o xigantesco mestre cóntao con tal entusiasmo e fervor que escoitas involuntariamente. Alí estamos a falar do inimigo histórico de Rusia desde hai moito tempo, os Estados Unidos. Parece que a súa terra ten por fin unha digna arma de retribución;
  -Debes saber que o exército do Pentágono despregou as súas mellores forzas de ataque na loita contra o noso desexo de romper o camiño a outros mundos. Enviei un telegrama ao exército da OTAN, onde declarei que non me ía apoderar de terras, que estaba a realizar investigacións pacíficas dirixidas ao beneficio de toda a humanidade. Non fixeron caso da miña mensaxe, miden a todos segundo a súa dubidosa e egoísta escala de valores. Esta escoria megalómana pensa que poden controlar a toda a humanidade. Pensan que se teñen unha paixón maníaca pola captura e a destrución, entón outros representantes doutros mundos deberían ter a mesma paixón animal.
  O orador fixo unha pausa e escoitou unha xenerosa onda de aplausos. E Volka tamén aplaudiu con forza para el, aínda que non lle gustaba recoñecer a autoridade. Ben, o poderoso xigante continuou:
  - Non son un animal nin un depredador, pero son capaz e pretendo defenderme, o ben da miña civilización depende da miña loita, e se os meus inimigos e os inimigos da miña civilización pretenden atacar, entón teño a intención de defenderme. . Destruirei aos que se interpoñen entre min e a liberdade. Aqueles que case escravizaron á humanidade, considerándose unha nación superior, non baixo a xurisdición das persoas, enfrontaranse á retribución. Xa lle dei un centavo a un grupo de oligarcas, mostrareilles un exemplo de persoa capaz de loitar, e non pasar por debaixo do machado coma unha ovella submisa. Debemos unirnos todos, porque esta é a nosa causa común, porque na Terra, pronto non haberá nada que respirar. Agora ao grano. Para derrotar as flotas estadounidenses e da OTAN, necesitamos grandes reservas de enerxía ilimitadas, armas fundamentalmente novas, e témolas. Para moitos, incluso os mellores de vós, a bomba de hidróxeno parécelle a máxima perfección. Moitos, incluso os mellores de vós, asumen que non hai outras formas máis poderosas de obter enerxía, coa posible excepción da aniquilación, que pode ser difícil de implementar. Todos coñecedes as reaccións termonucleares, a fusión de átomos de hidróxeno e a formación de helio. Ben, e outros elementos, incluído o ferro. A fusión nuclear estivo proporcionando luz ás estrelas durante miles de millóns de anos. E para moitos de vós parécelle improbable que sexa posible levar a cabo reaccións de síntese fundamentalmente novas: practicamente inexistentes na natureza. Moitos de vós estádes cheos de pensamentos estereotipados de que se unha reacción non existe na natureza, entón non pode existir en principio. Que delirio absurdo, a ciencia das supercivilizacións proporciona un xeito de obter xigantescas masas de enerxía a escala e en reaccións que non existen na natureza. Xa sabedes a existencia dos quarks: minipartículas que forman partículas elementais. Incluso a túa ciencia descubriu centos de partículas elementais. Ademais delas, que tamén rexistrou a túa ciencia, hai partículas de varios tipos, moitas das cales che parecen estrañas, ou mesmo superfluas. Sorprende a diversidade de quarks, que é difícil de explicar do xeito lóxico habitual. Máis recentemente, os teus científicos descubriron partículas chamadas preóns, as partículas que forman os quarks, e non puideches chegar a elas e estudalas correctamente. Ben, aínda non conseguiches extraer nin sequera quarks do núcleo. Ben, que tipo de enerxía se pode obter mediante a súa fusión ou fisión: inconmensurable mesmo en comparación cunha reacción termonuclear. Incluso co nivel moderno, bastante baixo da ciencia terrestre, hai cálculos teóricos que demostran que canto máis pequena é a partícula, máis enerxía extrae. Isto suxire que se un fose capaz de dominar esa enerxía, entón sería capaz de obter unha fonte case ilimitada de recursos enerxéticos. Non obstante, nin un só científico terrestre puido non só recrear a reacción da fusión de micropartículas, senón mesmo extraer un quark libre do núcleo.
  Aínda non é posible conseguir un quark libre e non vinculado. Cal é a razón pola que as reaccións que implican a rotura ou fusión de partículas ultralixeiras aínda non foron posibles, non só para repetirse, senón mesmo para rexistrarse na natureza? A razón reside nisto: é por iso que a reacción termonuclear é tan difícil que, en sentido figurado, mesmo se chama heroe con brazos moi curtos. Para provocar unha reacción termonuclear, necesitas a enerxía dunha bomba atómica; para explotar unha bomba atómica, necesitas explosivos comúns. Para provocar unha reacción de fusión de quarks, a reacción dunha explosión dunha carga termonuclear non é suficiente; a súa potencia non é suficiente para a reacción, polo que non se atopan quarks superpesados na natureza. Non hai un paso intermedio, un paso que separa e clasifica as reaccións dentro da síntese atómica. Na fusión termonuclear hai pasos un tras outro, que aumentan en termos de enerxía liberada. Unha reacción que libera moita máis enerxía que unha explosión termonuclear, e que é extremadamente rara: a reacción de aniquilación. Prodúcese polo contacto da materia e a antimateria. É raro na natureza, extremadamente raro, porque case non hai antimateria no mundo real. A reacción de aniquilación é rara na natureza; non hai un paso intermedio entre a reacción de fusión dos elementos e a reacción termonuclear. O meollo do problema é que a propia antimateria non está feita de materia simple. Dentro do noso sistema visible, non podemos observalo. Pero se te moveses no espazo e te atopases na unión dos universos, na fronteira do mundo e do antimundo, verías como o proceso de aniquilación avanza a gran escala. O meollo do problema resultou ser a obtención dunha cantidade suficiente de antimateria, é dicir, materia que non podería existir no mundo real. Estaría en contacto constantemente coa materia ordinaria real, tería que aniquilarse ou explotar, do mesmo xeito que dous elementos químicos seguros por separado explotan ao entrar en contacto. Os protóns, neutróns, electróns, en contacto con positróns, antineutróns, antielectróns, converteríanse en fotóns e outras partículas que correrían en diferentes direccións. A súa velocidade de expansión é colosal e supera a velocidade da luz. Si, durante a aniquilación a gran escala, as partículas superan a velocidade da luz, afastándose unhas das outras. A antimateria é difícil de obter dun xeito sinxelo, acelerando partículas nos aceleradores. O resultado obtido deste xeito nunca xustificará os custos. E aínda así, experimentalmente, atopouse un xeito eficaz de producir antimateria a gran escala. A súa esencia é que a probabilidade de obter antimateria, como a materia, é aproximadamente a mesma, o que significa que a diferenza entre a antimateria e a materia ordinaria non é grande e non se precisa moita enerxía para cambiar a polaridade da materia. Isto pódese facer usando unha radiación non tan forte dun campo especial e unha onda de natureza especial. Ademais dos quarks, preóns, hai creóns, reson, forcons, ryumons, chorodons, romons, etc. A radiación a un nivel telepático especial cambia a estrutura da materia a nivel creon-reson, cambiando só lixeiramente, cambiando a estrutura do disposición de micropartículas. O descubrimento de ondas especiais revolucionou a ciencia e a sociedade. Pero cuxa radiación, que nivel podería cambiar o tipo de materia, trasladándoa a un nivel cualitativamente novo, cambiando as características da substancia. Durante o estudo das habilidades humanas descubriuse un novo tipo de radiación, as súas extraordinarias habilidades. Os Hitlernators dominamos habilidades extra antes que outras nacións e pobos. A nova radiación telepática penetrou a través do chumbo e de supermateriais sólidos aínda máis densos, o que en si mesmo indicaba un sistema diferente e un rango de radiación diferente. Aínda co teu nivel de ciencia e civilización, existe e creouse unha radiación que supera a velocidade da luz. A partir da radiación radioactiva, os raios Alfa, Beta, Gamma e Beta móvense lixeiramente máis rápido que a velocidade da luz, e coa radiación Gamma-AS, a velocidade da luz é case unha vez e media maior. No planeta Terra xa se descubriu experimentalmente a radiación das ondas Klekon e Dare, que supera a velocidade da luz o dobre. É certo que polo de agora xéranse en microdoses, sen saber sequera as perspectivas. Direi máis que existe unha conexión directa entre a velocidade da radiación e a súa capacidade para penetrar na materia. Canto menor é a lonxitude de onda, maior é o poder de penetración, maior é a velocidade da radiación. Os raios gamma só pasan un centímetro de chumbo e son atenuados á metade. Para as radiacións Klekon e Dare, o poder de penetración é aínda maior. As radiacións de rango extra, xa sexa aura, teletransportación, telequinese, telepatía, cibercinese, tormocinese, plasmacinese, teñen a maior velocidade e o rango de penetración total. É dicir, é na chamada superestrutura espiritual onde se atopa a clave para controlar os mundos, para dominar formas de enerxía sen precedentes. As novas formas de enerxía abren o camiño ás máis novas formas de medición, medidas do micromundo que son capaces de penetrar e realizarse no macromundo, transferindo as medicións entre partículas micro-fundamentais ao mundo real, o chamado rolamento do espazo. . Un novo tipo de enerxía dará unha nova arma, emitirá raios Zet-56 e esmagará a armada do agresor en pó. Agora podería explicar con máis detalle a esencia da nova enerxía e describir polo miúdo como xorde, así como o efecto da fusión, pero xa nos deron un ultimato. Estes gorilas intentan asustarnos, pero aínda que capitulemos, non son quen de rexeitar a tentación de arar a illa e ferrola con bombas e descargas de canóns pesados. Se non hai acción militar, entón por que os ianquis reuniron tal armada?Necesitan un acto de intimidación, un exemplo para o mundo enteiro. As túas vidas tamén dependen de min. Darei ao agresor unha lección que lembrará toda a súa vida, e quen quede vivo, envexará aos mortos!
  Nesta frase, o sono de Friedrich interrompeuse. Abriu os ollos frenéticamente. Helga púxose diante del e levaba un ramo de flores nas súas mans, e nos dedos dos seus pés espidos e de nena agarraba unha rosa, coa que facía cóxegas con ternura no tacón espido e rosado do neno.
  - Ben, entón espolvoreo. É hora de xantar!
  Friedrich levantouse de un salto e enseguida chupou o estómago... Bah, levaba unha semana que non comía case nada. Só bebín chocolate enriquecido diluído con auga. O neno mirou o sol e quedou sorprendido:
  - É raro, quedei alí unhas cinco horas, pero parece moito menos. Nin sequera tiven tempo de rematar de escoitar a conferencia máis interesante sobre as novas armas!
  Helga riu.
  - Sobre as armas novas? Si, cando loitan grandes guerreiros, a tecnoloxía máis antiga permítelles derrotar a todos. Pero primeiro, come un pouco de sopa de peixe. Un par de rapazas, os teus fans, preparáronse especialmente para ti. Come e virán novas forzas.
  Friedrich comezou felizmente a comer a sopa de peixe, que lle parecía o prato máis delicioso do planeta Terra. O neno baleirou a pota e sentiu unha pesadez no estómago. Pero a pesar diso, levantouse alegremente e correu ao coche.
  - Ben, Helga, volvamos loitar!
  A rapaza respondeu brincadeira:
  - Si, como!
  E agora o fiable cabalo Me-362, xunto co inseparable satélite Fokken-Wulf-4, volve atormentar a atmosfera coas súas hélices. E que pasa coa guerra é como a guerra. Frederick preguntoulle a Helga:
  - Cal é o teu pasatempo favorito, ademais de loitar?
  A nena riu de xeito sutil e respondeu:
  - É difícil de dicir! Aínda que o sabes. Interesábame a talla en madeira. Resultaron tan bonitos patróns... E tamén tentei escribir historias fantásticas. Só cando escribín un par, todo o mundo comezou a rirse de min. E sentín tanta vergoña que deixei de compoñeras. Sabes o desagradable que é cando se rin de ti!
  Friedrich aceptou:
  - Si, entendo! Aínda que agora estou no cumio da fama! Pero en canto morro, case...
  Helga interrompeu:
  - Non! Créeme, non se esquecerán! Creo que o exército aéreo, ou unha das cidades do leste conquistadas, levará o seu nome. Ou quizais unha rúa de Berlín!
  Friedrich riu:
  - Si, consoláchesme!
  Helga engadiu en serio:
  - Quizais incluso aproben unha orde na aviación co teu retrato. En primeiro lugar, tes unha cara tan doce e, en segundo lugar, o teu resultado, xa máis de vinte mil cincocentos avións inimigos, é improbable que ninguén o supere!
  Frederick tamén se opuxo bastante en serio:
  - Non, poden superalo se a guerra coa URSS se prolonga moito tempo, ou se aínda teñen que lidar cos aliados de onte. Así que todo é posible... Pero, en principio, é posible chegar a mil avións! E que podo facer eu mesmo isto!
  A conversa interrompeuse, un pequeno escuadrón de loitadores inimigos voou por diante, e entón tivemos que coller as armas en serio.
  A pesar da extrema fatiga e esgotamento do exército de Hitler, a vitoria en Krasnogvardeisky inspirou aos Krauts e á manada multitribal a novas fazañas.
  Os nazis non se atreveron a atacar Moscova, e lanzaron un ataque contra a cidade de Pavlovsky Posad, situada ao leste, e as zonas fortificadas adxacentes a ela.
  Soldados soviéticos, se non, non podería loitar con valentía, pero á noite o corredor entre as cuñas alemás estreitouse tanto que xa estaba disparado.
  Friedrich e Helga tiveron de novo que asumir os tanques, que tentaban contraatacar e tapar a brecha. E entón mostráronse e foi xenial. O mozo conseguiu superar os cincocentos en tanques! E este é, en xeral, un logro de clase ultra!
  Friedrich realmente sentiu alegría por ser tan xenial! Que é o mellor guerreiro de todos os tempos significa a clase das clases! E que se sente para el ser máis alto e máis fresco que todos os demais! Friedrich é lobo, que significa un lobo!
  Xa estaba escuro, e a batalla aínda non se apagara. Columnas alemás tanto do norte, onde se abalanzaban as hordas do famoso Rommel, como do sur, onde Mainstein Lane, asediaron a cidade de Pavlovsky Posad. Xa á media noite, os tanques Gotha e, en primeiro lugar, varios Ferdinand-4, irromperon nos arredores desta aldea... Pero víronse obrigados a parar. Entón Gotha deu a orde de evitar as unidades de defensa máis teimosas. Ás dúas da mañá, ao leste de Pavlovsky Posad, saíron ao encontro partes do segundo corpo das SS e do primeiro corpo de tanques, tamén da URSS. Entón, na noite do 12 de outubro de 1947, un anel de bloqueo pechouse ao redor do grupo militar de Moscova.
  . CAPÍTULO No 19.
  Na mañá do 13 de outubro de 1947, Friedrich loitou, coma sempre, desinteresadamente e con habilidade. O seu fiel corcel voador corría por alturas, e o motor, a pesar de que o neno o forzou máis dunha vez, funcionou sen fallos...
  A resistencia das tropas soviéticas debilitaba notablemente... Os nazis aínda non se atrevían a atacar Moscova, que fora convertida nunha fortaleza inexpugnable, senón que avanzaban cara ao leste. En Pavlovsky Posad, a loita aínda estaba en pleno apoxeo; os comandantes fascistas negáronse razoablemente a usar tanques dentro dos límites da cidade, arroxando ao asalto a romaneses, italianos, árabes, indios e outras unidades estranxeiras.
  Friedrich participou en dúas ou tres pequenas escaramuzas aéreas e, sen dificultade, derrubou preto dunha ducia de avións. Outros obxectivos foron terrestres: canóns, obuses, morteiros, Katyushas e, se hai sorte, tanques.
  Este último, noutros aspectos, non ocorreu con frecuencia. Parece que os concellos se están quedando sen folgos. Ao mediodía, cando o vapor de outubro se fixo insoportable, houbo unha breve pausa e Federico, ou como se lle chamaba oficialmente Federico o Grande, Bismarck, foi convocado a Smolensk.
  O mozo as de Terminator parecía moi feliz e alegre. Aínda que Friedrich estaba moi amargado e avergoñado da súa traizón, a perspectiva de recibir premios fascistas fixo feliz ao neno.
  Helga foi chamada xunto con el. A nena tamén estaba emocionada e os seus dentes nacarados brillaban cun encantador sorriso de pantera. Ela dixo:
  - Xa ves, neno lobo, vencemos aos rusos!
  Neste caso, Frederick non compartía o optimismo en absoluto:
  - Polo de agora, isto só é un éxito e unha loita intermedios... As batallas e as batallas non fan máis que cobrar forza. Pero o comezo foi un éxito...
  Os edificios do comité rexional do Partido Comunista de Toda a Unión foron elixidos para o premio. O enorme aparcadoiro estaba cheo de coches de luxo, na súa maioría de fabricación estadounidense.
  De feito, no salón de actos estiveron presentes xenerais títeres do exército estadounidense, do imperio británico e do dominio canadense. Incluso houbo un dos príncipes ingleses... E claro, o propio Hermann Goering e Adolf Hitler... Só iso sorprendeu a Friedrich, Margaret non estaba con el. É raro, quizais é que, estando embarazada, esta muller singular e única non quere poñer en perigo o seu fillo e o fillo que recibiu do as... Despois, a guerra non é unha broma!
  Ou quizais non quere comunicarse co novo favorito de Hitler diante do seu marido? Aquí, en xeral, todo é posible e case é imposible ler o que está na mente dunha muller tan fermosa como Afrodita e astuta como Hera...
  Non obstante, Friedrich aínda está feliz con isto. Non abondaba coa presenza do Führer para exporse a ela e a ela ao risco de traizoar as súas emocións, cun xesto involuntario ou cunha palabra pouco pensada. Despois de todo, os maridos con cornos, especialmente na persoa do gobernante de medio mundo, son moi perigosos. Mesmo para un tipo tan duro como El é o soldado número un do Terceiro Reich!
  A maioría dos que chegaron á entrega de premios eran pilotos - o propio Goering era un as, un fervoroso admirador da teoría do xeneral Dua -, a aviación, o deus das guerras, por suposto, en primeiro lugar destacou a forza aérea. Pero tamén había petroleiros, entre eles o famoso Wittmann. E a entrega de premios comezou con cruces de cabaleiro.
  Cando a Helga foi chamada, a nena galopaba literalmente coma un cabalo, golpeando os seus talóns. Obsequiáronlle unha cruz de cabaleiro e unha insignia especial de loitador, tanques... Ademais, o propio Führer Adolf agasallou á rapaza cun sable personalizado con diamantes, como a mellor muller que se distinguiu como consecuencia da loita na Batalla de Moscova.
  Wittman recibiu unha cruz con follas de carballo, espadas e diamantes, e a Cruz do Cabaleiro Estelar con follas de carballo dourado, espadas e diamantes foi entregada ao "bebé" Huffman. O as americano tamén recibiu un premio cos seus habituais calzóns de vaqueiro.
  Friedrich foi o último galardonado... Isto era bastante lóxico, xa que era o mellor dos mellores. O alto galardón, a Gran Estrela da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro, e follas de carballo, espadas e diamantes, foi entregado aos sons ameazadores do himno nazi. Ademais, entregáronse catro distintivos, para catrocentos cincocentos avións e para catrocentos cincocentos tanques. Estas insignias tamén eran de ouro, e as cincocentas ata tiñan diamantes minúsculos.
  Hitler estreitou a man de Friedrich durante moito tempo e dixo algo con entusiasmo... O neno devorou a famosa cruz cos seus ollos. Os diamantes adornaban follas de carballo platino e empuñaduras de espada. A figura brillou na miña memoria de que ata as cruces habituais de cabaleiros con diamantes, tales ordes, só foron premiadas con vinte e sete durante toda a guerra. Pois a estas alturas hai menos... Aínda non se estableceu un grao superior de condecoración, a Cruz de Cabaleiro, onde se substitúen as follas de prata por outras de ouro.
  Con todo, os premios non quedaron aí. Hitler anunciou que Friedrich recibiu o rango de maior mariscal de campo da Forza Aérea e da Garda das SS, cunha arma personalizada e unha bonificación dun millón cincocentos mil marcos (o custo de quince das "Panteras") máis recentes.
  A arma distintiva era a mesma que o sabre que se lle entregaba a Helga, feito de aceiro de Damasco, cunha empuñadura moi ben decorada con diamantes e esmeraldas.
  Federico non puido resistir a tentación e axitou varias veces unha arma digna dun sultán. O mango era cómodo e o sable estaba perfectamente equilibrado e parecía lixeiro para a man dun neno forte.
  A continuación veu o discurso do xeneral estadounidense Mankurt, que pasou á historia como o autor da expresión popular: o meu país pode estar equivocado, pero este é o meu país!
  Ademais, este comandante fíxose famoso pola súa monstruosa crueldade, incluso cara aos prisioneiros de guerra.
  Mankurt dixo con dureza:
  - Os bárbaros rusos apoderáronse de moitas terras, creando un enorme cuartel no que reina o caos eterno. Canto tempo atormentará o seu réxime terrorista a un sexto da humanidade? Os pobos de Rusia agardan a liberación e a chegada do exército da Europa libre e dos Estados Unidos á súa terra. Polo tanto, Estados Unidos fará todo o posible para derrotar á URSS. O fluxo dos nosos equipos e voluntarios de todo o mundo intensificarase e aumentará! (aplausos tormentosos). Todos os países do mundo unidos contra a infección bolxevique. O Señor Deus e o exército celestial están connosco. Adiante pola vitoria!
  Tras el, o inglés falou e tras o que o Führer interrompeu a parte oficial da cerimonia, anunciando o inicio do balón. Inmediatamente apareceron moitas nenas e mulleres listas para emparejarse cos famosos heroes.
  Friedrich quería elixir a Helga como parella, pero ela negouse inesperadamente, dicindo que o costume non dita bailar con compañeiros ou compañeiros de armas de combate. Ben, o neno escolleu outra señora, sobre todo porque todas as mulleres aquí son fermosas, ao parecer, elixírono a propósito. Friedrich sorriu e bailou lixeiramente, pero os pensamentos do neno eran outra cousa.
  Entón, recibiu un alto encargo e xa é un importante mariscal de campo... A súa carreira vai en aumento, e en canto ao número de avións derrubados e tanques danados non ten igual no mundo! Todo parece estar ben, pero por algún motivo os gatos están a rascarme a alma... Pero se tomas figuras famosas, por exemplo Robert Artrois, un príncipe do sangue da rama real dos Capetos. Despois de todo, loitou contra a súa terra natal Francia e non sufriu moito, aínda que tiña o sangue dos seus compatriotas nas mans.
  E centos de miles de rusos loitan ao lado dos nazis. Incluso o Gran Duque Kirill Romanov declarou oficialmente o seu apoio á campaña do leste e á liberación da súa terra dos bolxeviques. Os Romanov son para os nazis e os países occidentais detrás deles.
  Ben, se os príncipes famosos, e o Terceiro Reich, están en contra de Stalin, entón por que sufriría Friedrich? Ademais, é posible que non sexan os seus antepasados os que vivan na URSS. Pois pensemos loxicamente... Despois de todo, o curso da historia xa cambiou radicalmente. Agora o mundo nunca será diferente, así que a batalla de Moscova foi perdida polos soviéticos... Que significa isto? E o caso é que, en primeiro lugar, nun mundo que cambiou significativamente, a probabilidade de que os seus pais (por certo, nacidos en diferentes cidades) se atopen e formen unha familia diminúe drasticamente. Pero a nai e o pai nin sequera naceron en 1947... Isto significa que a probabilidade de que dous avós e dúas avoas se reúnan será aínda menor!
  Ademais, dende o punto de vista dun conxunto de xenes, cada neno é único e puramente individual. Isto significa que se o momento da concepción cambia polo menos unha hora, ou mesmo dez minutos, entón xa non será el... Non Friedrich cunha personalidade única e un conxunto de xenes, senón un completamente diferente, quizais ata exteriormente diferente. neno.
  É dicir, a intervención dunha persoa que se atopa no pasado, segundo a lóxica das cousas, debería levar á desaparición do infractor das inviolables leis do tempo... É dicir, Friedrich, convertido no favorito de Hitler, debería simplemente desapareceron! E el, e o seu irmán, e posiblemente os seus pais e outros.
  Pero como o novo as está vivo, forte e saudable como ninguén neste desafortunado planeta, quizais este pasado non sexa o seu mundo en absoluto! Quizais este nin sequera sexa o seu universo, unha especie de universo paralelo, e mesmo con desfase temporal. É dicir, el, Friedrich, non mata aos seus antepasados, nin aos seus propios compatriotas, senón a individuos alieníxenas que só teñen unha semellanza xeral co pasado abstracto do neno terminador.
  Isto significa que, de feito, non é un traidor, só unha persoa, como as de varias series de ciencia ficción, que no pasado usa o coñecemento do presente e tamén está dotada dun incrible poder pola providencia. Ben, se está destinado a ter superpoderes, entón é simplemente un pecado non usalos! Pois ben, xa que o destino, a man dereita do ceo mesmo, enviouno primeiro ao Hitler Jugent, despois ao Terceiro Reich, debe facer todo o posible para facer carreira. É bo ser un mariscal de campo maior aos catorce anos, un neno, pero aos vinte é mellor ser un xeneral de pleno dereito, ou mesmo un mariscal de campo. E quen sabe, quizais o Terceiro Reich finalmente dixera América, e entón o seu fillo converterase no primeiro ditador mundial!
  Entón, de súpeto, apareceu alguén ao mozo que menos esperaba ver: Evgenia Porsche... Alta, fermosa, forte, ata algo rústica e sorprendentemente pouco aristocrática para a filla dun dos maiores magnates do Terceiro Reich.
  Certo que a diferenza do encontro anterior, a moza puxo unhas moi caras, con diamantes, pero á vez transparentes e que non ocultan os encantos das súas graciosas, aínda que non pequenas, pernas.
  Por mor dos tacóns altos, a rapaza xa alta parecía case unha xigante. O propio Friedrich, un adolescente común e aínda máis pequeno para a súa idade, era máis baixo ca ela, duns vinte e tres, vintecinco centímetros, e tendo en conta os tacóns, aínda máis...
  Ata Friedrich se sentía avergoñado, e se nunca medrou máis ca esta nena de seis quilos (a quen era o seu pai, Porsche, non é un xigante, aínda que non se sabe que clase de nai era, e que se subiu por debaixo da súa saia! ), sería máis alto sempre erguerse por riba del. Si, é mellor que andase descalza, como a última vez...
  Evgenia, porén, mirou ao novo as con admiración, estendeu as mans e bicouno nos beizos:
  - Ti es o meu cabaleiro! A luz non é terrestre!
  Friedrich estaba confuso:
  - Si eu....
  Evgenia interrompeu:
  - Non se necesitan palabras! Mereces o eloxio. E non só como piloto... - A filla do magnate sacudiu o pelo. - Pensa, tes un don fantástico como enxeñeiro e deseñador. Ofréceme esas ideas... Xenio! Arriba está Leonardo Davinci.
  Friedrich bromeou:
  - Pois si! Estou de acordo, este artista non gañou nin unha guerra. Aínda que as súas obras mestras conquistaron o mundo enteiro!
  Comezaron a bailar. Evgenia era igual de fermosa, unha patinadora artística, pero parecía demasiado grande para Volka... E o perfume cheiraba a embriagador... Mirando o escote dos seus luxosos peitos, sentiu un desexo bastante natural por unha persoa físicamente forte e forte. adolescente desenvolvido. Ademais, Helga, desafiante, finxiu non notar nada. Porén, á xeración máis nova de alemáns ensináronlle que é indecente que unha muller sinta, e moito menos demostre, celos e que un home, se é un heroe de guerra, está mesmo obrigado a facer trampas. Que mellorar a raza! Como dixo Hitler: non é pecado que unha muller casada dea a luz un fillo doutro home, sempre que teña mellores características físicas que o seu marido. Evgenia, porén, preguntoulle moi seriamente ao neno:
  - Onde estudaches que coñeces tan ben os principios de control de tanques e canóns autopropulsados, inventando tal Know-How?
  Friedrich non podía nin quería dicir a verdade, e a unha nena descoñecida, aínda que o seu pai fose un magnate, unha das dez persoas máis ricas do Terceiro Reich e unha das favoritas de Hitler e Goering. El respondeu evasivamente:
  - Aquí xogan un papel as afeccións dende a infancia... Literatura científica variada, ganas de inventar! Non tes que sentarte na túa mesa para crear algo útil...
  Evgenia asentiu:
  - Si, eu tamén son afeccionado aos deportes, e ao mesmo tempo roo, ou mesmo mastigo, o granito da ciencia... Non obstante, a señora Piston parece unha rata de oficina?
  Friedrich, mostrando os seus dentes de lobo, confirmou:
  - Si, non pareces un rato para nada, e non só un rato! O máis probable é que incluso ti poidas comparar...
  Evgenia advertiu:
  - Non o compares cunha vaca! Esta é unha pista bastante vil!
  Federico comentou filosóficamente:
  - ¡Quen acosoa algo que non é relevante recibe o rango de cabra! Entón... O noso mercado é estúpido.
  - É xerga do bazar? - Supoñou Evgenia. - En xeral, a fala alemá parece ser correcta, pero dalgún xeito... Demasiado correcto, acentos colocados con precisión, palabras claras, tensión na fala... E non hai acento, pero sentes algo pouco nativo nesta corrección. .
  Friedrich non mostrou que estaba preocupado:
  - E isto? Quizais sospeitas que son un espía soviético, e que os rusos sacrificaron vinte mil, xunto cos americanos e medio milleiro dos seus innumerables avións, para infiltrarme no cumio do Terceiro Reich?
  Evgenia meneou a cabeza:
  - Non, eu non penso así! Isto era demasiado, mesmo para os rusos. Aínda que hai un dito moi coñecido: non podes entender Rusia coa túa mente. Pero paréceme diferente, quizais o sexas, como podo dicir... Un produto da enxeñería xenética de SS. Algún tipo de home do futuro? Lin traballos científicos sobre xenética e sei que a natureza humana pode cambiarse, mellorarse ou empeorar cunha intervención artificial. E as túas calidades sobrehumanas como guerreiro... Isto é tan...
  En lugar de responder, Friedrich inclinou a cabeza ante a súa alta noiva e bicouna apaixonadamente nos seus beizos exuberantes. Entón dixo:
  - Non te preocupes pola túa fermosa cabeza. Se tes medo de ter fillos defectuosos de min, créame, isto non é así! De feito, quizais cambiemos o tema da conversa.
  Evgenia aceptou:
  -Si, é mellor cambiar! Falemos de tanques... En concreto, o cuartel xeral operativo, dirixido por Guderian, enviou unha tarefa de competición: dous tipos de tanques... Como un "Imperial Panther" mediano cun canón de 88 mm El 100 ou máis curto pero blindado. -piercing, e blindaxe frontal inclinada de polo menos 250 mm e un pesado "Royal Tiger" cun canón calibre El100 de 105 mm, cunha blindaxe frontal de polo menos 300... Ademais, o peso do primeiro tanque non supera os cincuenta toneladas, e o segundo 65.
  Friedrich bufou despectivamente, como un león ante un gopher:
  -Non é real algo así? Sobre todo tendo en conta que se che fixo moito máis fácil con materiais escasos, e os bombardeiros aliados non devastan as terras do Terceiro Reich!
  Evgenia respondeu cun suspiro:
  - En principio, é posible, pero non tivemos tempo, ou mellor dito, non temos tempo para facer un prototipo en metal no tempo necesario. Dalgunha maneira deunos o teu brillante saber facer demasiado tarde. E Hitler quere que os últimos tanques comecen a entrar en servizo cos exércitos do Terceiro Reich este ano.
  O novo as quedou sorprendido:
  - Por que leva tanto tempo facer un prototipo?
  A nena asentiu:
  - Moito, sobre todo se o modelo é fundamentalmente novo... É como o dito popular: se conduces, acabarás nun barranco!
  Friedrich pensou: por suposto que aquí hai problemas... Por exemplo, os deseñadores soviéticos loitaron durante tantos anos coa creación do tanque IS-10, ou durante dous anos enteiros xogaron co T-54. Ademais, este tanque foi deseñado despois da guerra, e con experiencia nas batallas da Segunda Guerra Mundial. Ademais, non era un modelo fundamentalmente novo, senón só unha evolución posterior do T-34. Por exemplo, o T-44 resultou non ser totalmente exitoso e practicamente non se utilizou en combate... Polo tanto, non debes esperar ningún milagre especial.
  O tanque Tiger, dada a falta de experiencia dos alemáns na creación de vehículos deste tipo (a non ser que, por suposto, contedes o chasis, por exemplo xa había un "Colosal" de 150 toneladas creado durante a Primeira Guerra Mundial).
  Friedrich comentou:
  - É necesario deseñar sobre a base do xa creado "Panther"-5, ou AG. O seu chasis permítelle levar non só un canón de 88 mm, senón mesmo un de 128 mm, ou un obús de 150 mm...
  Evgenia riu:
  - Pero iso é exactamente o que facemos! Non obstante, Porsche xa ten o seu propio "Royal Tiger", aínda que con canóns de calibre 88 mm. Pero quizais este fará como modelo intermedio. O requisito inicial para unha armadura de 250 milímetros cumpriuse nel, aínda que o peso é bastante grande: 63 toneladas. Pero a torre cun ángulo de inclinación racional moi grande da armadura, elegante e aerodinámica... Pode ser posible gañar a competición intermedia, pero no futuro xurdirán problemas. Pero segundo o teu Know-How, é posible crear un tanque que sexa impenetrable por todos os lados, destruíndo calquera defensa. Despois de todo, para un vehículo innovador, é moi importante ter unha boa protección lateral, da que, por desgraza, o Panther non puido presumir durante moito tempo.
  Friedrich comentou:
  - Quizais non toquemos o tema dos tanques polo de agora... Ou mellor dito, rematemos de discutilo. Somos como vellos profesores ou mozos e mozas.
  Evgenia aceptou:
  - Tes razón, coma sempre, imos falar de algo máis laico. Por exemplo, sobre a casa real británica.
  Friedrich fixo unha mueca:
  - Que tema! Chegue o momento, non quedará nada dos Winsor. Ou cres que, despois de capturar Moscova, os nosos tanques non poderán esmagar Londres, que xa foi capturada?
  Evgenia mostrou os dentes:
  - Pois claro que poden!
  Despois do baile, seguiu unha cea nobre con pratos luxosos, pero sen bebidas alcohólicas fortes. Nada máis forte que seis graos. Ben, entón Friedrich e Evgenia, como corresponde a un mozo e unha nena, retiráronse a un cuarto separado.
  Aínda que é xeralmente aceptado que as rubias altas non difiren en temperamento, Evgenia demostrou de forma moi convincente o contrario durante varias horas. Ben, Friedrich, por suposto, tampouco perdeu a cara. Así que quedaron durmidos, abrazándose con forza.
  O neno soñou que era un ninja xaponés que recibiu a orde do tsar ruso Nicolás II de matar ao Mikado, é dicir, ao emperador.
  Friedrich soñaba con como escalaba paredes ásperas, aferrándose á mínima fenda ou fenda cos dedos das mans e dos pés. O neno entrou no palacio, onde comezou unha feroz batalla...
  O mozo ninja, como de costume, cortaba, acoitelou e destrozou as cabezas aos seus inimigos... O soño era demasiado caótico, demasiado sangue, picado e pouco significado. Ademais hai rapazas de pernas nuas con espadas saltando por todas partes... En fin...
  Non conseguín durmir máis de tres ou catro horas... A moza mensaxeira espertou a Friedrich dicindo:
  - A batalla está en pleno apoxeo! Non hai persoas insubstituíbles, salvo xente coma ti, Friedrich Bismarck.
  O rapaz levantouse de un salto e, sen sequera despedirse, correu á pista máis próxima.
  E como resultou, non foi chamado en balde... O xeneral do exército Rokossovsky recibiu unha orde de Stalin, sen esperar a concentración total de forzas, para dar un golpe minador ao grupo de exércitos de Rommel. Neste caso, o cálculo baseouse no feito de que os alemáns aínda non tiveron tempo de despregar as súas tropas para atacar Voronezh. Así que houbo a posibilidade de realizar unha patada baixa no flanco estendido das tropas alemás, esgotadas polas batallas anteriores.
  Friedrich viuse obrigado a abordar un Fokken-Wulf, non unha modificación de asalto, senón un modelo normal, con catro canóns de vinte milímetros e dúas metralladoras. Entón, debido á excesiva présa, o neno atopouse sen a arma que se demostrou tan eficaz na loita contra os tanques. É certo, aínda tiña dez bombas na fuselaxe...
  Tamén facía calor no ceo, apareceron avións de ataque soviéticos e cazas Yaki-9. Estes últimos vehículos, con todo, debido á súa débil protección e supervivencia, tamén eran vulnerables a longo alcance aos canóns de calibre 20 mm. Friedrich primeiro golpeou os loitadores nos cornos, que, por suposto, se adiantou aos máis lentos Ilas. Catro canóns de avións, esa é a forza... As dúas primeiras ducias de iacs espallados, aínda sen ningún astuto achegamento á cola.
  Friedrich non xirou, non manobrou, simplemente moveu lixeiramente os canóns de aire e fixo vibrar o corpo da súa enorme máquina.
  Vinte e cinco, vinte e seis, vinte e sete... Sen falta, sobre os atrevidos Yaks, que, aínda que sofren perdas, non se apagan, senón que mesmo intentan gañar velocidade... ata Friedrich quedou algo sorprendido de por que, na literatura militar soviética, esta gloriosa máquina Fokken era tan menosprezada -Wulf. Si, realiza un xiro completo en 22 segundos fronte aos 19 do Yak (e na versión lixeira, o Yak pode incluso facelo en 17 segundos!). Pero Friedrich non necesita manobrar, simplemente reduce a velocidade e voa cara a eles. Nun segundo podes chegar a sete ou oito coches.
  O tempo transcorreu terriblemente lentamente para Friedrich nun estado de transo de combate, e tivo tempo para pensar e descargar as súas municións. En principio, é xeralmente aceptado que mesmo o as máis hábil, incluíndo fenómenos como Rudel, non é capaz de influír seriamente no curso da guerra. Na historia real, seis dos mellores ases alemáns destruíron todo un exército aéreo, pero os nazis perderon irremediablemente a batalla polo dominio da atmosfera.
  Pero neste caso, tirar tantos iacs nun lugar contra máis dunha persoa está cheo de perigo... Sesenta e un loitadores foron abatidos en menos dun minuto. Así, caen as ás ou rompe o cristal blindado dos camarotes. Isto último é aínda peor, xa que neste caso non se pode gardar o piloto. E xa quedan poucos ases experimentados no Exército Vermello.
  Entre os vehículos abatidos, catro pertencían a gardas que derrubaron máis de cinco avións... Só de novo isto non serviu de nada, porque Volka sabía onde golpear e como... Como un cazador que usa unha metralleta para derribar unha bandada de gansos. Ese é exactamente o rabaño, dunha soa ráfaga, intuitivamente, por instinto, determinando e dirixindo os movementos do canón cara ao obxectivo desexado, cando non pasa unha soa bala. Os gansos, e neste caso os avións soviéticos, son derrubados, e onde se rompen as cabinas e os pilotos son derrubados, voan en liña recta durante algún tempo. Pero algunhas das súas ás están perdendo...
  Friedrich lembrou aquí películas sobre vaqueiros estadounidenses que dispararon a punta e a famosa película protagonizada por DiCaprio: "Fast but Dead!" Pero naqueles tempos, os vaqueiros estadounidenses non coñecían as metralladoras automáticas nin os canóns de aire de disparo rápido. Se non, entenderíanse que arma é simplemente monstruosa en termos de poder destrutivo.
  Os iacs nun futuro próximo remataron e Friedrich trasladouse a Ily. Aquí o mellor é atacalos desde arriba ou desde o hemisferio traseiro. Ademais, tamén sería óptimo sen acurtar a distancia.
  Outra forma é tirar as ás máis fráxiles; non podes colgar a armadura neles.
  A IL-2 é alcumada de jorobada. Despois de que se instalou un segundo asento nel, fíxose máis difícil para o tirador que defendía o hemisferio traseiro derrubar unha máquina deste tipo para un novato, pero despois... Por suposto, a aerodinámica desta aeronave empeorou. Isto significa que será aínda máis fácil con eles...
  Sería máis lóxico que Ilam se espallase en diferentes direccións, pero o sistema... En definitiva, comezou coa malleira dos lendarios tropas de asalto. Porén, o áxil Salamander-3 xa chegara. Tamén colleron o barro...
  Friedrich mesmo pensou que poderían adiantalo, xa que se atoparon cos yaks mentres aínda se achegaban... Aínda que, quen sabe... Os pilotos da Luftwaffe non son valentes guerreiros rusos, e normalmente non entran en batalla en inferioridade numérica, pero quizais salvo en casos. onde se crea unha ameaza demasiado grave para as forzas terrestres .
  Friedrich, con todo, tampouco ten problemas... Golpea o hemisferio blindado traseiro con canóns ou tapa as ás: o resultado é o mesmo. E como logo caen estes coches, ata deixan unha pegada no aire... Como raias no lombo dun escravo golpeado.
  Friedrich derrubou trinta e sete limos e tamén agarrou dous "Peóns". Cen outra vez, aínda que non se bateu o anterior récord de cento un. O inimigo só lle quedan algúns avións. Agora só lles queda botar as bombas e volverán.
  Os tanques soviéticos ían agora ao ataque, sen o apoio da aviación, e especialmente da artillería. Os avións de ataque e os bombardeiros atacáronos. Afortunadamente para os equipos de tanques soviéticos, poderían utilizar as características de condución dos vehículos. Pero o número de avións de todo tipo foi aumentando.
  Friedrich soltou todas as súas bombas e virou cara ao aeródromo. Con todo, conseguiu ver o Fokken-Wulf-4 de Rudel, o famoso cazacarros.
  O novo as volveu ao seu aeródromo "de casa", onde o esperaba o Pegasus Terminator Me-362.
  Friedrich, despois de aterrar o Fokken-Wulf, berrou ao piloto veciño:
  - Quen teña a ousadía de afirmar que o F -490 é un mal loitador minte. Non hai malos avións, só malos pilotos.
  A seguinte saída reduciuse unicamente a tanques de combate. Aínda que os alemáns aínda non conseguiran sacar un poderoso puño blindado para enfrontarse a eles, atacaron con avións.
  As valentes tripulacións de tanques soviéticos xa cruzaran a estreita liña de fronte e atacaron a unidade de infantería formada por voluntarios árabes.
  Os musulmáns, en contra das expectativas, loitaron con valentía e non pensaron en fuxir, pero ao mesmo tempo actuaron de forma extremadamente inepta. En particular, a bazuca americana utilizouse dun xeito un tanto inhumano, e as granadas aínda máis.
  Pero o ataque das unidades soviéticas estaba esgotando. Os avións de ataque fascistas en particular utilizaron numerosas bombas pequenas con cargas en forma, unha idea copiada dos deseñadores soviéticos, pero cunha implementación máis hábil. Pero as tripulacións de tanques soviéticos non recibiron a orde de colgar a rede desde arriba.
  E Friedrich simplemente disparou canóns de aire contra os tellados. Esta é a táctica máis sinxela. Rompe a escotilla da torre e a túa vitoria. E cantos coches podes derrubar así se os golpeas desde un plano horizontal...
  Pero a velocidade dun tanque non axuda se un loitador golpea intuitivamente, sen apuntar, por capricho...
  É como un simulador con tanques, só tes o modo deus, e cada tiro é preciso, e disparas a miúdo, moitas veces...
  Agora o número de tanques destruídos superou os cincuenta, polo que Rudel descansa... Pero tiven que divagar. Ao lado apareceron "Orellas". Seis deles foron abatidos, e deixaron que o resto destruíse ás Salamandras. En xeral, deixar que estes traballadores do millo entren á batalla durante o día é puro suicidio.
  Os tanques son máis importantes...
  Volve... Voo en Fokken-Wulf 4, e Helga ao seu lado.
  A nena preguntoulle:
  - Ben, que che gustou de Evgenia?
  Friedrich bufou despectivamente na radio:
  - Por que estabas celoso?
  A nena riu:
  - Por suposto que non! Somos libres, e non casados. Só me pregunto quen é mellor na cama, eu ou ela!
  Federico respondeu cordialmente:
  - Por suposto, ti! Non es tan grande, e moito máis áxil!
  Helga riu alegremente.
  - Non esperaba outra cousa de ti! Pero, por suposto, a mellor... Uf, é unha rata de deseño, e unha das poucas mulleres galardoadas coa Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro!
  Friedrich comentou:
  - Creo que as follas de carballo están á volta da esquina para ti!
  A pelexa demostrou que o neno probablemente tiña razón. Helga golpeou con confianza os tanques. Ao parecer, ela quería demostrar que un guerreiro pode ser máis duro que un guerreiro. Aínda que, por suposto, non se pode comparar con Friedrich.
  Pronto apareceron grandes columnas de tanques de vehículos alemáns e americanos. Especialmente áxiles e xoguetóns cazacarros estadounidenses "Witches"-3. Isto foi grave, especialmente porque os vehículos soviéticos xa foran destruídos en gran parte polos ataques aéreos. "Panther"-5 tamén resultou ser problemático... O seu canón rápido de canón longo e a súa impenetrable armadura frontal... Parece que a resistencia comezou a fallar ás tripulacións dos tanques soviéticos. Algúns, sen escoitar aos mandos, volveron atrás, tentando escapar deste inferno tecnotrónico.
  E de novo a volta e a saída, o ataque aos tanques...
  Xa pasou o mediodía, está a anoitecer... O contraataque do Exército Vermello esvaeceu. El e Helga foron redirixidos para apoiar un grupo de exércitos alemáns que se dirixían cara a Riazán. Ao mesmo tempo, intentaron espremer aos soldados de Vatutin no caldeiro...
  Os alemáns seguen avanzando lentamente cara ao leste. Aquí vense obstaculizado pola resistencia das tropas soviéticas e as liñas defensivas da Fronte Esteparia, aínda que non sexa tan densa como nas aproximacións a Moscova.
  Non obstante, as tropas de Hitler recibiron máis marxe de manobra e Hoth intentou evitar os principais nodos de defensa nesas columnas. Nalgúns lugares o avance das unidades alemás acelerouse...
  Frederick preguntoulle a Helga:
  - Non estás cansa, nena dos meus soños?
  O guerreiro loiro respondeu:
  - Un estado de ánimo alegre afasta o cansazo, mellor que azoutar vacas! Aínda que a fatiga sae con pus sanguinolento en vez de leite!
  Friedrich aceptou:
  - Aquí non podes discutir contra a verdade!
  Pola noite, o mozo seguía voando, a pesar de que as nubes rodaban polo ceo e caía a choiva. Segundo a doutrina militar alemá, a aviación utilizábase para suprimir as defensas na primeira liña... E ao contrario que en 1941, a Luftwaffe tiña avións de sobra grazas á axuda de Pindostan.
  Friedrich atacaba agora búnkers, ou incluso obxectivos máis pequenos... Pola noite, a batalla non calaba, e as tropas soviéticas lanzaron contraataques. Aínda que son pequenos e bastante caóticos, non son menos valentes...
  Pola noite, ademais do escuadrón U-2, non se atopou ningún obxectivo aéreo. E os búnkers foron bombardeados... Lixeiramente.
  Na mañá do 15 de outubro de 1947, estalou unha batalla pola cidade e ao mesmo tempo polo nó de ferrocarril: Elektrostal. Alí facía moita calor e, o máis importante, a Friedrich uniuse a súa inseparable amiga Helga.
  - Pois, gran cabaleiro, estamos presionando aos inimigos?
  Friedrich respondeu alegremente:
  - Os sen fogar están a empurrar no posto de cervexa, e nós estamos gañando. E como gañamos...
  A propia cidade de Elektrostal estaba bastante fortificada. Ademais das unidades do exército, dúas novas divisións da NKVD tamén participaron na súa defensa. Aínda que, en xeral, non eran unha garda militar de elite como as SS, estaban armados tanto con artillería como con tanques lixeiros.
  Os nazis, pola súa banda, tentaron crear o seu propio caldeiro... Evitar a cidadela, envolvelos en pinzas...
  Aquí, por suposto, o apoio aéreo xoga un papel importante, especialmente se o pescozo se estira.
  Helga, como típico dunha nena, asegurou:
  - A vitoria será nosa! Prepara o teu trineo para o verán!
  Friedrich aceptou:
  - E non só no verán! Utilizaremos tanques pesados e proyectiles de aire.
  O neno pensou que estaban de novo no exército de Mainstein, pero en Occidente é máis coñecido o Rommel máis popular. Dado que durante a batalla o mozo actuou máis en trance, liderado por un espírito infernal, por que non debería lembrar as fazañas gloriosas deste comandante. Ademais, é moito máis agradable lembrar aos ingleses derrotados que aos rusos derrotados.
  Rommel, chegando á liña Marret, decatouse de que estaba na "posición central" napoleónica entre dous exércitos inimigos e agora podía, tras dar un golpe decisivo, derrotar a un deles e só entón dar a volta e enfrontarse ao segundo.
  Friedrich riu para si mesmo: Napoleón, aínda que León Tolstoi o dubidaba, era sen dúbida un gran comandante e gobernante. Sobre todo se miras os logros. Só que non os contivo. Hitler neste sentido é aínda peor... Pero en principio é posible comparar o Führer con Napoleón!
  O talentoso comandante Rommel tamén se decatou de outra cousa: os estadounidenses e os franceses marcharan cara ao leste cara ao centro de Túnez e mantiveron as Gargantas Dorsais Orientales en Fondouk, Faid e Gafsa, cubrindo as Gargantas Dorsais Oeste entre 60 e 70 millas ao oeste.
  Resultou que se as forzas italo-alemás capturaron a Faid e Gafsa e despois se movían cara ao oeste pasado Feriana e Kasserine, poderían ir directamente á enorme base de subministración estadounidense e á súa sede en Tebessa. En Tebessa, as tropas italo-alemás atopáronse moi ao oeste da liña aliada en Tunisia e case nas súas mesmas comunicacións. Se Rommel vira entón os seus tanques e os apuntara cara ao norte cara ao mar, a cen millas de distancia, os alemáns poderían cortar todo o exército aliado en Túnez ou forzalo a Alxeria.
  Os pensamentos de Friedrich foron interrompidos pola aparición de dous Laggs que brotaban de detrás das nubes... Estes consumíronse... E despois tiros ben apuntados ás armas... Só el pode disparar así... Catro Yaks máis. .. e alí os hai... E agora dispara contra o Katyusha... Para que os fragmentos voen en todas as direccións... Outro lanzacohetes... Así que Helga está intentando desde un lado. Berralle:
  - Heroe, esforzámolo máis!
  . CAPÍTULO No 20.
  A misión de Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova nun mundo paralelo aínda non rematou.
  Os alemáns avanzaban en dirección á cidade de Gorki. Rodeárono por completo. Un neno e unha nena defenderon esta gran cidade.
  Completamente rodeada, Moscova estaba asfixiante. Os nazis xa entraron no Kremlin nalgúns lugares. A posición da capital da URSS era case desesperada. Os proxectís da guarnición de Moscova estaban chegando ao seu fin. E coa caída da capital, tería sido outra guerra.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova loitaron pola cidade no Volga.
  O neno e a nena están de ánimo loitador coma sempre.
  Disparan e cantan:
  Os pioneiros non se renden
  Non teñen medo á tortura...
  Loitan coma aguias
  Mandando aos Krauts ao inferno!
  
  Hai moitos heroes entre eles,
  Moitos tolos...
  Se é necesario, camiña en formación -
  Cargando a máquina!
  E así un neno que parecía duns doce anos, pero en realidade un veterano experimentado que levaba moitos anos, Oleg Rybachenko deu un estoupido, segando aos fascistas.
  E despois lanza unha granada ao inimigo co pé descalzo.
  E espallará os Krauts en todas as direccións.
  Despois o neno cantará:
  - Son un guerreiro ruso de xeonllos dos salvaxes,
  varrerei da faz da terra os inimigos de Rusia!
  Margarita, esta nena heroe, tamén lanza co pé descalzo un agasallo asasino da morte. Noqueará a moitos nazis e tuiteará:
  - Para o Gran Rus!
  E volveu botar a rir.
  Un neno e unha nena pelexan heroicamente. Aínda que a guerra está case perdida. Os alemáns xa sitiaran Orenburg, e espremeron o Exército Vermello por todas partes.
  Máis precisamente, Orenburg foi tomada durante moito tempo. Só hai un castelo en pé. Os nazis xa rodearan Ufa.
  Ademais, as súas tropas do sur xa se achegan a Kazán. A situación é máis que crítica.
  E a situación agrávase aínda máis polo feito de que os samuráis veñen do leste e en Asia Central xa se uniron cos alemáns.
  Pero os nenos valentes vítimas pelexan. Eles cren na súa vitoria. Ou polo menos están preparados para morrer coa cabeza ben alta. Porén, como é esta morte? Son inmortais!
  E seguen sendo nenos durante moitos anos. E nalgún lugar hai outros mundos e misións.
  Oleg dispara outro tiro. Despois lanza unha granada cos dedos descalzos e canta:
  - Stalin estará connosco para sempre!
  Margarita mirou aos Fritzes e chirriou:
  - Deus me libre! Este caníbal está chegando a nós!
  E a nena, enfadada, lanzou unha granada co pé descalzo.
  Oleg Rybachenko observou con bastante lóxica:
  - ¡Todos somos caníbales en certa medida!
  E o neno botou cos dedos espidos o agasallo da morte.
  Margarita coincidiu con isto:
  - En certa medida, si!
  E tamén lanzou unha arma asasina co pé descalzo, o que provocou que dous coches alemáns chocasen xuntos.
  Oleg Rybachenko disparou e pensou que a situación da URSS, quizais, xa estaba desesperada e que non tiña ningún sentido particular en facer a guerra. É por iso que matan xente en balde.
  O neno lanzou dúas granadas co pé descalzo. Golpea a eiruga, os tanques alemáns da serie "E" chocaron xuntos.
  O neno Terminator cantou:
  - Cando chegue o momento,
  Loitaremos con valentía!
  Loitadores levantándose pola mañá -
  E loita con valentía!
  O neno estaba realmente listo para destruír calquera exército nun par de minutos.
  Margarita tamén botou o agasallo descalzo da morte e chirriou:
  - Para o Gran Rus!
  Os nenos son guerreiros tan valentes que ninguén pode pisotear contra eles. Son loitadores tan duros.
  O neno e a nena están en plena emoción coma sempre. E con eles coraxe, honra e coraxe. Loitan contra os fascistas como titáns. E está claro que o inimigo non pasará por onde están coma unha pedra. Quizais incluso algo máis forte que o rock e o monolito.
  Margarita, disparando, dixo:
  -Seremos campións do planeta,
  Somos xigantes do instituto!
  E a nena lanzará de novo o agasallo da morte co seu pé descalzo e cicelado. E ela esmagou ao inimigo.
  Esta rapaza é tan xenial que non poderás usar nada contra ela.
  Xa que non existe un método contra a chatarra. Aínda que, isto non é unha palanca, senón algo aínda máis letal e legal.
  Oleg Rybachenko, disparando, croa:
  - Non son un neno, son un super neno e serei máis alto que todos os demais no mundo!
  E de novo, coma se estivese lanzando co pé descalzo un rebote destrutivo de explosivos. E de novo dous tanques alemáns chocan xuntos.
  O mozo guerreiro é moi militante. Pero sente que aquí non pode romper a culata cun látego. Aínda que non hai situacións sen esperanza, igual que non hai opoñentes invencibles.
  O neno recordou como se lle ocorreu cancionitos para as eleccións presidenciais en Bielorrusia:
  Non é interesante escoitar tonterías por sexta vez,
  E non entendo canto crer ao "pai"!
  Lukashenko prometeu construír o paraíso -
  Pero xunto coa luz, imos á escuridade!
  Si, foi un desafío ao sistema e ao culto á personalidade. En efecto, por que un país europeo debe tolerar un ditador, coma na Idade Media?
  E Stalin tamén é un ditador e neste universo vai comezando pouco a pouco unha guerra para derrotar...
  Os heroicos nenos loitaron por outros tres días. Mentres tanto, os nazis rodearon Kazan e tomaron Ufa.
  Os combates xa tiveron lugar no propio Kremlin. Catro meigas pelexaron cos nazis usando espadas e discos finos para lanzar, cos pés descalzos.
  O Kremlin foi moi danado polos bombardeos de Sturmlevs, Sturmtigers, bombardeos e enormes canóns.
  O propio Stalin, por suposto, aínda está en Sverdlovsk. E a situación da URSS parece case desesperada. Pero a Bandeira Vermella segue sobrevoando a capital de Rusia, o que significa que non todo está perdido.
  A xente cre que está a piques de chegar un punto de inflexión!
  Natasha corta o árabe pola metade. Lanza un disco co pé descalzo e chirra:
  - Gloria á Patria inmortal! Hitler non pode rompernos!
  Zoya tamén azoutou ao fascista con dous sables e chiscou:
  - Non, non nos rompas!
  Despois de que o seu pé descalzo lanzou un disco asasino contra os nazis.
  E un par de loitadores negros caeron do muro destruído do Kremlin.
  A continuación, Aurora disparou. Ela tirou raramente, pero con precisión. E entón usou os seus sabres. E estrelas e finas esvásticas afiadas voaron dos seus dedos espidos.
  E aquí Svetlana lanzará un disco afiado coa súa perna núa e romperá o Fritz en anacos. Despois cantará:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat - defensor da Patria, soldado de Perun!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Os Heroes de Rus están soando a alarma!
  Os catro estamos loitando aquí. Case toda Moscova xa foi tomada e os suministros de munición chegaron ao seu fin. Tanto nenos como nenas rusos están morrendo. Pero non se renden. Aínda que canto tempo durou o cerco?
  As nenas do muro do Kremlin pelexan. Como heroes. E a pesar de decembro están descalzos e só con bikini. Pero non senten o frío. Pola contra, a súa enerxía só aumenta.
  E discos afiados e moi planos saen voando dos meus dedos espidos. Que están destrozando as tropas estranxeiras da Wehrmacht.
  Os guerreiros loitan como heroes de guerra. E cun mínimo de roupa. Tales belezas non están avergoñadas nin polos enormes tanques das series E e AG nin por outros terribles inventos dos nazis.
  Ningunha moza é algo que poida derrotar calquera forma de fascismo. Aínda que sexa tan perfecto coma neste mundo.
  Natasha cortou coa súa espada, lanzou un disco co pé descalzo, cortando aos nazis e cantou:
  - Que bo é vivir no país soviético,
  E que marabilloso é esmagar a Wehrmacht!
  Zoya, levando o muíño con sables, comentou:
  - A Wehrmacht fíxose dolorosamente forte! Agora xa defendemos o Kremlin!
  E a nena lanzou unha estrela cos seus dedos espidos, golpeando os Krauts.
  Entón ela cantou:
  - Esta é unha caza salvaxe de inimigos!
  E despois está Aurora na batalla. Que nena máis pelirroja e chula. No vento do inverno, os seus cabelos cobrizos ondean coma unha bandeira de batalla. Non, unha rapaza así non se dobrará ante ninguén.
  E do lanzamento do seu pé descalzo, un disco afiado cortando carne e sangue voa.
  Corta os corpos dos adversarios. E Aurora berra:
  - Son unha rapaza de super clase!
  Como se ve Svetlana na batalla?
  Este terminador loiro é simplemente un lume diabólico e un tornado de aniquilación.
  E tamén unha sorpresa asasina voa dos seus pés descalzos. E a moza está a todo gas na loita.
  Os catro están en batalla. E ela non debe nin recuar nin rendirse.
  Son catro bruxas - simplemente super! Un auténtico cuarteto de destrución de todo e de todos!
  Os guerreiros manteñen a área de defensa. Pero o Kremlin é grande e non pode resistir en todas partes. As forzas son moi desiguais.
  Natasha comentou con molestia:
  - ¡Matamos, non gañamos!
  E a nena volveu lanzar unha carga asasina co pé descalzo.
  Zoya comentou loxicamente mentres derrubaba ao seu inimigo:
  - Non podes gañar todo... A non ser que nun xogo de ordenador!
  E a nena de pelo dourado volveu lanzar o disco da morte.
  Aurora, cortando aos seus opoñentes con sables, berrou:
  - A vitoria, creo, será nosa! No nome da Santa Rusia!
  E do lanzamento dos seus pés descalzos, voa un agasallo da destrución.
  E caen os nazis cortados.
  E despois Svetlana na batalla. Corta aos fascistas cos seus lanzamentos. E actúa cunha destreza extrema, ou mesmo infinita. Os seus pés descalzos son tan áxiles. E demostran unha destrución terrible.
  E entón a nena canta:
  - Gloria á Patria e aos novos mundos!
  E outra vez a sorpresa da morte voa dos seus pés nus.
  E aquí Natasha está de novo en batalla. E derruba aos Krauts, precipitándose como un cometa. E berra a todo pulmón:
  - ¡Gloria á Patria máis grande!
  E as súas espadas voan como unha cortadora de herba.
  E a nena ata comeza a cantar:
  - Gloria a Rusia para sempre,
  O noso soño farase realidade!
  E a nena deu un boomerang afiado co seu talón espido. E volveuse e cortou unha ducia de cabezas negras e escuras.
  Por suposto, non foron os alemáns os que mataron ás nenas, senón as unidades coloniais que se utilizaron contra elas. Pero mesmo isto fai que sexa aínda máis xenial para os guerreiros.
  Son brillantes e xoguetóns.
  Natasha derriba de novo aos seus inimigos. E bota algo así cos pés descalzos.
  E ruxirá:
  - Stalin e gloria!
  E despois Zoya. O mesmo que soltar algo asasino. E os seus dedos espidos cuspir a mensaxe da morte.
  E o guerreiro ruxe:
  - Non dá medo morrer por unha Patria coma a nosa!
  E entón Aurora tamén o tomará e entrará na batalla. E tamén lanzará un boomerang cos pés descalzos. E remodelará os inimigos.
  Despois diso canta:
  - Para a Rus' Soviética! Que gobernará sobre o universo!
  E despois na batalla Svetlana. Tamén unha rapaza que non se pode parar nin frear. Así latexa. Non podo salvarte dun guerreiro así!
  E cos pés descalzos lanza paquetes asasinas. E mata aos seus inimigos sen ningunha pena.
  Aínda que despois Yarila pode rezar por eles. Ou quizais Perun. O reino de Chernobog espéraos despois da morte para os pecadores! Pero aínda é interesante ao seu xeito: as guerras continúan todo o tempo! E tantas pelexas! Entón, quizais non debemos lamentar demasiado o destino dos pecadores?
  Svetlana mesmo se sentía un pouco divertida: non podes envexar aos cristiáns: serán privados de moitas alegrías na eternidade. Incluso o que tiñan no planeta Terra.
  Eh, miserables pecadores! E aínda máis desgraciados xustos!
  E a nena volve botar o agasallo da morte co seu pé cicelado e descalzo. Entón di:
  - O mundo será noso! Gloria a Rusia!
  Natasha fixo unha tripla bolboreta coas súas espadas e chirou:
  - Que haxa gloria eterna á gran Rusia!
  E os seus pés descalzos botarán algo asasino e único. Despois do cal o talón espido da nena golpeou a fronte do negro, derrubándolle a el e a outros cinco árabes da parede.
  A seguinte na batalla é Zoya. Nada pode detela. Ela loita contra as hordas de Hitler. E leva un muíño triplo. Os soldados abatidos pola súa caída.
  Despois diso a nena di:
  - Eternal Rus estará con Svarog!
  E fai un ollo aos seus compañeiros.
  A seguinte na batalla é Aurora. Precipitouse como unha pantera. Ela cortou a todos. E cos pés descalzos lanzou o agasallo da morte. Cortou a moitos fascistas e cantou:
  - Pola forma máis alta da Patria!
  E entón Svetlana entrou na batalla. Como corta aos seus inimigos. E actúa de xeito moi elegante.
  Despois do cal o don da morte voa dos seus pés descalzos. E corta aos nazis a fondo, coma unha navalla de barbeiro.
  E a nena berra:
  - A miña idade e a miña verdade! Gloria á Gran Rusia!
  Si, este catro loitas realmente heroicamente. Pero catro belezas descalzas e case espidas son incapaces de gañar a Segunda Guerra Mundial. E así caeu Moscova.
  As nenas saíron da capital capturada, usando tanto as súas espadas como o manto da invisibilidade.
  En xeral son capaces de moito. Nenas do máis alto rango, non as atoparás máis altas nin máis fermosas.
  E Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova deixaron a cidade capturada de Gorki.
  Os nazis, por desgraza, acadaron o éxito case en todas partes.
  O neno e a nena afastáronse e lanzaron agullas cos pés descalzos, exterminando aos Krauts.
  Oleg Rybachenko cantou:
  - Non, o vixiante non se esvaecerá,
  A mirada dun falcón, unha aguia...
  A voz do pobo é clara -
  O murmurio será esmagado pola serpe!
  
  Creo que o mundo enteiro espertará...
  O fascismo acabará...
  E o Sol brillará -
  O camiño que ilumina o comunismo!
  Margarita lanzou varias agullas cos dedos dos pés descalzos e confirmou:
  - Non, non se esvaecerá!
  E ela disparou unha ráfaga dunha metralleta, segando dúas ducias de fascistas.
  Estes son o tipo de nenos. Cool, inquebrantable. Aínda que realmente, este non é ese tipo de guerra. E teñen que fuxir.
  Caeu Moscova, caeu a cidade de Gorki. Os nazis asaltan Kazán. Esta xa é a última cidade soviética no Volga. A resistencia é heroica, pero hai un crecente sentimento de desesperanza.
  Os nazis tiñan tanques piramidais máis avanzados da serie AG, que ningunha arma soviética podía penetrar. E isto, debo dicir, é moi malo.
  Só cando os pés descalzos dun neno e das nenas lanzan granadas ás vías, os monstros alemáns chocan. Pero que pode facer só unha parella cando case todo o mundo está en contra da URSS!
  Oleg Rybachenko lanzou unha granada co pé descalzo, xuntou as cabezas AG-50 e AG-75 e, a continuación, dixo:
  - Se a fortaleza está en camiño,
  O inimigo construíu...
  Necesitamos dar unha volta dende atrás...
  Lévaa sen disparar!
  Margarita coincidiu con isto:
  - O engano na guerra é un gran problema! Sobre todo se as forzas son desiguais!
  Oleg Rybachenko sinalou:
  - E xoguei a estratexia da Entente. Con armas iguais, destruíu cento catorce millóns de soldados inimigos, e el mesmo só perdeu cero. Isto significa que a través das tácticas podes loitar contra o mundo enteiro!
  Margarita coincidiu con isto:
  - Moi posible! E loita e gaña!
  Oleg Rybachenko lanzou as patas da agulla cos seus dedos espidos. Matou tres ducias de fascistas e dixo:
  - ¡Gañaremos en nome da Santa Rusia!
  O neno e a nena continuaron a súa carreira... Ai, as forzas son realmente demasiado desiguais.
  Kazan foi destruído por todo tipo de armas. Stalin ordenou que a reten ata a última pinga de sangue. Pero en realidade, o espírito de loita do Exército Vermello tras a caída de Moscova estaba demasiado roto. Todo o mundo quería morrer cada vez menos. E os nazis son demasiado superiores en número e armas.
  E os seus avións a reacción están a bombardear todas as cidades e aldeas que os nazis aínda non conseguiron ocupar.
  Antes de que Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova chegasen a Kazan, esta cidade caeu.
  Ufa tamén foi tomado. Entón, a pesar do duro inverno, os nazis desprazáronse cara a Sverdlovsk.
  Alí estaba a sede de Stalin. E os samuráis viñeron do leste. Os xaponeses tamén son fortes.
  Os seus guerreiros son especialmente perigosos: as nenas ninja. A pesar do inverno siberiano, corren pola neve descalzos, mentres eles mesmos levan só traxes de baño. Dá medo mesmo imaxinar tales guerreiros. Aínda que son moi bonitas.
  Velaquí un deles con pelo azul, outro con amarelo, un terceiro con vermello, un cuarto con branco.
  Estes son os asasinos máis fermosos. Traballan cunha soa espada e lanzan discos finos ou chakras á infantería. E os ninjas lanzan explosivos contra os tanques: só teñen o tamaño dun chícharo, pero os tanques soviéticos máis pesados voan altos no aire e fanos anacos.
  Incluso o formidable IS-7 non é obstáculo para as mozas ninja. Son guerreiros tan altos que ata os gardas son impotentes contra eles.
  Aquí está unha rapaza ninja de pelo azul, cos seus dedos espidos lanzou un chícharo e tres tanques soviéticos á vez, voou alto e explotou en partes.
  E despois hai unha nena de pelo amarelo e o pé descalzo, botando un chícharo. E de novo, os coches soviéticos voan en diferentes direccións e son esnaquizados. Aceptémolo, estes son o tipo de guerreiros aquí: ata o cabaleiro máis valente quedaría intimidado diante deles.
  E aquí está unha moza ninja de pelo vermello na batalla. Igual que lanzar un chícharo asasina cos pés descalzos. E do seu golpe, a armadura do enorme IS-12 estourou.
  Esta é a rapaza de Terminator.
  E despois unha moza ninja de pelo branco. Do mesmo xeito o tomará, e con todas as súas forzas meterá as súas espadas aos soldados do Exército Vermello. Separaraos e cantará:
  - Non son un bicho patético, un ninja, pero non unha tartaruga!
  Unha vez máis, as catro nenas son asasinas na batalla.
  O Exército Vermello está perdendo a guerra en todas as frontes. Pero aínda intenta loitar.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova vagan pola neve do inverno. Son pobres nenos descalzos. Para os corpos inmortais, a xeada non é tan mala. Estes superhomes non poden enfermarse nin contraer un resfriado nin conxelación. Pero aínda así, cando te achegas aos Urais, a xeada é desagradable e morde os talóns espidos dos nenos.
  Oleg comentou tristemente:
  - Non sabes o que é peor: o frío e a fame, ou a conciencia de que a túa sagrada Patria está a perder!
  Margarita comentou con bastante lóxica:
  - Para nós, o frío e a fame non son nada... Pero o feito de que perdamos cos nazis é realmente malo!
  Oleg estivo de acordo con isto:
  - Non pode ser peor! En xeral, por que o Terceiro Reich adoita ter máis éxito en universos paralelos que no noso?
  Margarita fixo unha suposición lóxica:
  - Porque os fascistas son moi fortes e organizados. E tivemos sorte moitas veces. Especialmente con Stalingrado!
  Oleg Rybachenko lanzou unha bola de neve co pé descalzo e comentou:
  - Si, tivemos moita sorte con Stalingrado! Os propios Fritz estúpidamente metéronse na trampa!
  Margarita arrolou:
  - Intentando non meterse en problemas,
  Para non confundirse e perderse...
  Sería necesario recoller un níquel por un centavo,
  E máis ben, nacer de novo!
  Os nenos do camiño atacaron un destacamento de fascistas. Morreron máis de cen soldados. Un quedou cativo. Margarita obrigou ao mozo a bicarlle as plantas moi elásticas, vermellas polo frío. Fíxoo obedientemente. E dixo que os alemáns xa se achegaban a Sverdlovsk e o rodeaban.
  Oleg sinalou:
  - É estraño que ti e máis eu, Margot, sexamos máis rápidos, pero dalgunha maneira movémonos como xente común ou incluso máis lento!
  Margarita aceptou:
  - Atrapado nunha onda de derrota! Ao parecer, neste universo todos están en contra da URSS. Mesmo a natureza e o espazo!
  Oleg entón suxeriu:
  - E se é trivial para nós matar a Hitler?
  Margarita meneou a cabeza negativamente:
  - A hipermeixa non nos deu tal orde! Así que prescindamos das actuacións de afeccionados. Ademais, que vai facer isto?
  Oleg Rybachenko respondeu con confianza:
  - Bastante! Ademais, Führer, este tamén é o Führer en África!
  Margarita suxeriu:
  - Loitemos na fronte polo momento, e logo xa veremos sobre Hitler! Como se di - apura sen precipitarse!
  Oleg cantou:
  - A velocidade é boa, non rompas o cincel... O home non é un paxaro carpintero, e toleouse ás présas!
  O neno e a nena corrían con todas as súas forzas. E conseguimos chegar a Sverdlovsk. E comezaron a defender a cidade asaltada polos nazis.
  Os ataques sucedéronse un tras outro.
  Os nenos estaban descalzos. Margarita leva unha túnica e Oleg Rybachenko é só un neno con pantalóns curtos. Pero loitaron como heroes reais e inflexibles.
  Oleg lanzou a agulla cos seus dedos espidos, atravesou a Fritz na gorxa e berrou:
  - Non renunciaremos nin un centímetro de terra!
  Margarita lanzou unha granada co pé descalzo e chirriou:
  -¡Nin pinga, nin polgada, nin centímetro!
  Un neno e unha nena pelexáronse no frío. E con eles houbo outros pioneiros. E moitos tamén están descalzos, a pesar do frío salvaxe. E se os nenos inmortais non teñen medo ás xeadas salvaxes, polo menos non poden facerlles dano, entón é bastante perigoso para os nenos comúns.
  Aquí está un pioneiro descalzo, cuxos mesmos os seus dedos eran azuis polo frío, os seus dentes arrefriáronse e a mandíbula estaba inchada. O neno ten moita dor. Pero a pesar diso, colle furiosamente un montón de granadas e lánzaas debaixo dun tanque nazi, e el mesmo cae, alcanzado por unha metralladora.
  Este é un rapaz valente...
  Ou unha nena, cuxos pés descalzos brillan como amapolas escarlatas, empuxa unha mina baixo as pegadas dos mastodontes alemáns. Ela morre, berrando:
  - Pola Patria e Stalin!
  É moi doloroso estar descalzo no inverno, en Siberia, cando non estás protexido pola carne inmortal.
  Mesmo Oleg e Margarita non están tan satisfeitos de estar medio espidos nas xeadas severas. Pero sorrín e cantan, querendo animar aos rapaces:
  - Eh, xeada, xeada, non me xees,
  non me xees! Meu cabalo! Meu cabalo!
  De crin branca!
  Os nenos e nenas, sacudindo as súas pernas vermellas e azuis polo frío amargo, cantaron:
  - A neve non nos para! A xeada non nos vencerá! Somos os pioneiros dos Krauts! ¡O fascista será mallado duro!
  Os nenos loitan ben! Pero as forzas son demasiado desiguais. Stalin fuxiu de Sverdlovsk cercado a Novosibirsk. Porén, os xaponeses xa se achegan a esta cidade dende o leste. Dalgunha maneira non teñen medo nin sequera das xeadas de Siberia.
  Que a guerra chegue ao seu fin.
  Pero os pioneiros non se renden. E mesmo nos momentos difíciles, os nenos cantan con valentía;
  Somos pioneiros, fillos do comunismo -
  Un lume, unha tenda de campaña e unha trompa!
  A invasión do maldito fascismo -
  Que agarda unha derrota furiosa!
  
  Que perdemos nestas batallas?
  Ou adquirilo nas batallas co inimigo?
  Eramos só fillos do mundo -
  E agora os guerreiros da Patria!
  
  Pero Hitler deu un paso cara á nosa capital,
  A fervenza lanzou incontables bombas!
  Somos a Patria, aínda máis fermosa que o ceo -
  Agora chegou o maldito solpor!
  
  Responderemos ás agresións con dureza -
  Aínda que eles mesmos son, por desgraza, pequenos de estatura!
  Pero a espada está nas mans dun adolescente fráxil...
  Máis forte que as lexións de Satanás!
  
  Deixa que os tanques corran avalancha tras avalancha,
  E dividimos o rifle entre tres!
  Deixa que a policía apunte malamente cara atrás,
  Pero o Deus Santo castigaraos ferozmente!
  
  Que decidimos? facer o traballo da paz -
  E para iso, ai, tiña que tirar!
  A calma xa é odiosa.
  Tamén hai violencia e graza!
  
  A nena e máis eu corremos descalzos xuntos -
  Aínda que caeu a neve, queima unha neve como o carbón!
  Pero eles non teñen medo, os nenos saben...
  O fascista será metedo no cadaleito cunha bala!
  
  Así que mataron unha vil compañía de Krauts,
  E o resto dos covardes corren!
  Destruímos a infantería como unha gadaña na batalla -
  Os veráns novos non son un obstáculo para nós!
  
  A vitoria é un logro, será en maio,
  Agora a tormenta de neve é unha neve espinosa e dura!
  O neno está descalzo, a súa irmá está descalza,
  Os nenos celebraron o seu apoxeo en farrapos!
  
  De onde veñen estas forzas en nós?
  Para soportar a dor, o frío, esa necesidade!
  Cando un amigo medía o fondo da tumba,
  Cando un amigo xeme, morro!
  
  Cristo bendiciunos pioneiros,
  El dixo: a Patria foiche dada por Deus!
  Esta é a primeira fe de todas,
  Soviético, país sagrado!
  E morren co sorriso nos beizos. Os nenos non coñecen a debilidade... Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova loitaron durante unha semana enteira. Pero Sverdlovsk caeu. Parte da guarnición rendeuse, sentindo que a situación estaba desesperada. Só os pioneiros negáronse a capitular.
  E un puñado de rapaces valentes e descalzos fixeron un avance desesperado. Correron polas neveiras, literalmente azuis polo terrible frío. E morreron baixo ametralladoras e canóns.
  Oleg Rybachenko e Margarita tamén estaban bastante rabuñados, pero aínda así escaparon de Sverdlovsk. Despois diso, mudámonos a Novosibirsk. Xeadas, inverno, noites longas.
  Corren un neno e unha nena, están tristes e moi enfadados.
  Margarita sinalou:
  - Unha hipermeixa podería axudar a este mundo! Se non, gañan os nazis! Esta é verdadeiramente unha inxustiza universal!
  Oleg Rybachenko saltou máis alto, torceuse nun salto mortal sete veces e comentou loxicamente:
  - Pouca xustiza hai no mundo! Por exemplo, por que sofren os vellos? Ademais, case todos sen excepción! E cando unha persoa é nova, fuma, bebe e aínda o fai peor, ¡e é saudable! Onde está a xustiza que sofren os maiores?
  Margarita concordou con isto:
  - Non hai xustiza no universo!
  Oleg Rybachenko preguntou algo inxenuamente:
  - E onde mira Deus?
  Margarita, esta moza descalza cunha túnica furada, suxeriu:
  "Quizais nós mesmos debemos facernos coma deuses para que a xustiza reine no mundo!" Esta é a sabedoría do Creador!
  Oleg Rybachenko confirmou con confianza:
  - ¡Creo que resucitaremos os mortos!
  A moza terminadora confirmou:
  - Si, eu creo nisto, claro!
  Os nenos correron a Novosibirsk e participaron na defensa desta cidade.
  Loitaron case na última gran cidade baixo o control do Exército Vermello.
  Stalin xa estaba a negociar con Hitler, aceptando renderse se a súa seguridade persoal estaba garantida. O Führer estaba preparado para iso, sobre todo se os partidarios se calmaban.
  Os xaponeses xa tomaran Novosibirsk desde o leste. Así que practicamente non había posibilidades de escapar. A URSS estaba morrendo.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova dispararon contra os nazis e lanzaron granadas cos pés descalzos. E aínda esperaban algo.
  Xunto a eles estaban os pioneiros. Na forte xeada de Siberia, todos os nenos ían descalzos e no verán uniformes pioneiros con gravata. Morreron como heroes.
  As súas patas eran vermellas coma as patas dos gansos e os dedos volvéronse azuis.
  Pero os pioneiros non se rendiron.
  Sucumbirán ao fascismo!
  Oleg Rybachenko lanzou unha granada co pé de neno espido. Empuxou tres tanques alemáns á vez e murmurou:
  - Creo na vitoria!
  Margarita tamén lanzou un agasallo de asasino cos seus dedos espidos e chirou:
  - Eu tamén cría, e crerei ata o final!
  E loitaron pola última cidade soviética coa furia da desesperación. E aínda así non se ían dobrar.
  Oleg Rybachenko, para animar aos nenos pioneiros case mortalmente conxelados, cantou con moito entusiasmo;
  Son un mozo guerreiro da nai Rusia,
  O país poderoso, a patria de todos os países...
  Non hai patria máis fermosa no universo,
  Stalin atou unha gravata baixo a forxa!
  Ser pioneiro é unha alegría e unha vocación,
  Despois de todo, isto significa que es un servo do país.
  E podes aumentar o universo -
  Destruíndo as maquinacións do diaño-Satanás.
  Cando chegou o verán no 41,
  A treboada de xuño atrona para nós...
  Non queremos que a rexión se faga pobre,
  Para a felicidade, cre: a Patria foi creada!
  A nena e máis eu estamos esperando aos nazis nunha emboscada,
  Antes disto temos unha metralleta.
  E para tolo de Hitler,
  O noso equipo vence con éxito aos nazis!
  Os pés descalzos das amigas volvéronse rudos,
  A neve xa pincha baixo as plantas espidas.
  O frío e os beizos volvéronse azuis,
  Pero o lume santo quenta as nosas almas!
  Batemos sen coñecer as medidas dos nosos adversarios,
  Non che damos paz día nin noite!
  As granadas voan ata os escalóns formando un enxame,
  E os axentes cun rifle de francotirador.
  Os fascistas non atopan apoio en ningún lado,
  O noso destacamento pioneiro e valente...
  Capaz, se precisa cortar montañas,
  Aquí están os tanques de Hitler ardendo como velas.
  O pobo reuniuse nun ataque de furia -
  Por xustiza, coraxe e honra.
  E non hai arrecife no mar das tormentas -
  O que nos faría sentar!
  Entramos en Berlín, unímonos ao Komsomol,
  De pisar descalzos con nenas de todo o mundo!
  Inhalamos o mel vitorioso no maio celestial,
  Agora o noso brillante éxito converteuse en eterno!
  
  
  
  
  . ALEXANDRO III VIVIU SESENTA E OITO ANOS
  O tsar tamén reforzou economicamente o imperio. Non houbo disturbios nin revolucións, polo que a economía estaba en constante crecemento. E Rusia tiña unha poboación maior na Primeira Guerra Mundial debido á menor mortalidade e á anexión das rexións do norte de China e Corea. E o exército era maior. E apareceron os primeiros tanques lixeiros da serie e moitos avións de diferentes marcas.
  Por desgraza, Alexandre Terceiro non viviu para ver o triunfo na Primeira Guerra Mundial, pero isto xa foi para Nicolás II.
  O novo rei tiña un trono forte, outra muller, un herdeiro san, douscentos oitenta millóns de persoas e dous millóns e medio de soldados en estados de paz.
  Así podes loitar con audacia e habilidade! Ademais, os rusos tamén teñen tanques lixeiros con metralladoras, pero acaban de aparecer os pesados. Foi desenvolvido polo fillo de Mendeleiev.
  Así que non podes deter o exército real!
  Nicolás II entrou na guerra cos alemáns e austríacos... As tropas rusas tomaron Galicia, Bucovina, e inflixiron unha serie de derrotas aos austríacos. Ao principio houbo batallas en Prusia Oriental, pero despois vingáronse e cortaron a Koenigsberg. Os aliados afastaron os alemáns de París... As tropas rusas tomaron Cracovia, e tendo unha superioridade numérica, a pesar do inverno, continuaron a ofensiva, achegándose a Budapest. Alemaña propuxo, vendo que o asunto cheiraba a derrota, a paz en termos moderados.
  Os alemáns acordaron entregar Klaipeda e parte das terras de Polonia a Rusia, así como pagar unha indemnización. Francia foi devolto a parte do territorio previamente capturado baixo Bismarck, e un pouco a Dinamarca.
  Austria-Hungría cedeu Galicia, parte da Bucovina e Cracovia. Pero o imperio non se derrubou. Rusia recuperou as terras dos eslavos, todo o que antes formaba parte da Rus de Kiev, e ampliou o Reino de Polonia.
  Türkiye e Xapón non tiveron tempo de entrar na guerra, igual que Italia. É dicir, a Primeira Guerra Mundial, de feito, non ocorreu. Así que unha pequena escaramuza. Nicolás II reforzou a súa autoridade e logo gobernou pacíficamente durante bastante tempo.
  Rusia, con todo, pasou a guerra en Afganistán - finalmente dividíndoa cos británicos. Entón Irán dividiuse con Gran Bretaña.
  Rusia ampliou así as súas posesións. Pero chegou a crise económica e a Gran Depresión de 1929... En 1931, Xapón, en alianza con Turquía, iniciou unha guerra contra a Rusia tsarista. Pero en realidade foi un suicidio. A frota tsarista no Pacífico baixo o mando de Kolchak derrotou aos xaponeses. E o exército terrestre en xeral era moitas veces máis forte.
  O mesmo pódese dicir dos turcos. Obviamente escalaron contra o inimigo equivocado.
  A Rusia tsarista puido desembarcar tropas e capturar Xapón. E entón as tropas rusas finalmente ocuparon Turquía. Así rematou a era do Imperio Otomán.
  E o tsar Nicolás II aumentou a súa gloria e o poder de Rusia. Este glorioso emperador gobernou ata 1936 e morreu tamén aos sesenta e oito anos.
  Foi sucedido por Alexey II. En xeral, un home completamente san de trinta e dous anos de idade. A súa nai era diferente, polo que Alexandre Terceiro non permitiu o matrimonio fatal.
  Alexei II completou a conquista de Arabia Saudita dividíndoa con Gran Bretaña.
  Guillermo II reinou no trono de Alemaña ata 1941. Este monarca estivo no poder durante cincuenta e un anos! Moito tempo!
  Pero agora o seu fillo Fernando está no trono. Nin sequera cheira a Hitler. Outra historia.
  Aínda hai paz. Todas as colonias estaban divididas. Mussolini conquistou Etiopía.
  Non hai máis que dividir... Gran Bretaña, con todo, está a pasar por momentos difíciles. E está nunha crise económica.
  E así Fernando propúxolle a Alexei II dividir as posesións coloniais de Francia e Gran Bretaña. Como, de verdade, canto podes mirar estas terras.
  Así, Mussolini, Fernando e Alexei II xuntaron o seu pacto.
  Pero, por suposto, Rusia, a estas alturas, xa conseguira conquistar case toda China e facerse moitas veces máis forte que ninguén na economía, no ámbito militar e na poboación.
  O tsar Alexei aprobou, en xeral, esta proposta e decidiu que comezarían xuntos.
  Fernando xa non era novo. E tivo coidado.
  Porén, o 15 de maio de 1945 comezou a guerra. Os alemáns volveron moverse
  Contra Bélxica...
  E o exército tsarista pasou polas colonias británicas e atravesou Exipto.
  Rusia tiña dez millóns de soldados e cincocentas divisións, e con confianza
  Ela gañou. Parecía que ninguén podía detela.
  En dous meses, o exército tsarista capturou a India, o sur de Irán, as posesións británicas en Arabia Saudita, Exipto, Sudán e a maior parte de Indochina.
  Pero os alemáns só puideron ocupar Bélxica, e foron detidos nas aproximacións a París. Holanda tamén entrou na guerra.
  A Rusia tsarista por outros dous meses apoderouse das posesións británicas en Asia e acabou con Indonesia. Despois aterrou en Australia e pasou por África.
  Os alemáns intentaron tomar París, pero o seu asalto foi rexeitado. Porén, a guerra estaba a perderse. Italia tamén apoderouse das posesións africanas de Gran Bretaña e Francia.
  Só no quinto mes comezaron a chegar a Europa as tropas tsaristas. A loita seguía asolada en África e Australia, pero xa remataba. Austria-Hungría, moi debilitada pola perda de terras, tamén entrou na guerra do lado da coalición.
  Os alemáns puideron conquistar Holanda. E melloraron a súa posición.
  Durante outros dous meses, a Rusia tsarista completou a toma de Australia e África. E só a finais de novembro, xusto na xeada, comezou unha nova ofensiva das tropas xermano-rusas, evitando París.
  Neste caso, as forzas xa eran demasiado desiguais. As tropas franco-inglesas foron derrotadas. E París está rodeada.
  E o día de Ano Novo capitulou a guarnición... Entón as tropas tsaristas e alemás capturaron toda Francia en tres semanas. Entón comezou o bombardeo de Gran Bretaña... E todas as colonias foron capturadas pola coalición.
  Gran Bretaña en maio de 1946, xa sen sangue e noqueado polas bombas
  Capitulado.
  Así rematou outra gran guerra. Rusia tomou case todas as colonias para si. Alemaña recibiu relativamente pouco, Italia colleu algo e Austria-Hungría conseguiu unha peza simbólica.
  A pesar de que os alemáns esperaban grandes colonias, e recibiron moito menos, só Marrocos, pero Alemaña incluíu na súa composición: Bélxica, Holanda e Francia ata Porto de Calais.
  Ademais, a Rusia tsarista devolveu aos alemáns a Namibia e o que antes lles pertencía.
  En resumo, dalgunha maneira arranxámolo e fixemos as paces...
  Chegou a paz... En 1953, Rusia conseguiu unha bomba atómica, e un ano despois Alemaña tamén a conseguiu. Estados Unidos adquiriu armas nucleares en 1960.
  Así, xurdiu un equilibrio de medo.
  E en 1955, o primeiro cosmonauta ruso voou ao espazo, orbitando unha bola. E en 1961, os rusos puxeron un pé na lúa.
  E en 1983 a Marte! Os estadounidenses voaron á Lúa en 1971 e os alemáns en 1984. Austria-Hungría e Alemaña fusionáronse nun só estado. Suecia e Noruega pasaron a formar parte de Rusia con autonomía e autogoberno.
  Outros países foron perdendo gradualmente a súa independencia.
  En 1987, os cosmonautas rusos voaron a Venus. En 1992 a Mercurio. E en 1999 a Plutón.
  Dominouse o sistema solar.
  Xurdiron tres imperios nucleares: a Gran Alemaña, os EUA e a Gran Rusia.
  Alexei II tamén morreu aos sesenta e oito anos en 1972. Sucedeuno o seu fillo Alexandre cuarto. Este rei tiña corenta e un anos no momento da súa ascensión ao trono. Curiosamente, Alexandre cuarto viviu durante sesenta e oito anos e morreu en 1999. E o seu fillo Vladimir III subiu ao trono. En 2013 celebráronse catrocentos anos da dinastía Romanov.
  Polo de agora, Rusia está firmemente en pé. Pero aínda quedan Alemaña e Estados Unidos como competidores no mundo. O Imperio tsarista, xunto coas súas colonias, comprendía algo máis da metade do territorio mundial e máis de dous terzos da poboación mundial. Rusia é forte, pero aínda non é a única.
  Goberna Rusia, Vladimir o terceiro; en 2019 cumpriu sesenta e sete anos. Moitos pregúntanse se vivirá, como os anteriores reis, sesenta e oito anos ou interromperá estas estrañas coincidencias?!
  Mentres tanto, en Rusia estanse a desenvolver armas antinucleares. Está claro que non haberá armas nucleares, e Rusia poderá lidar bastante ben con Alemaña e os Estados Unidos. Ten máis xente e máis soldados. E a calidade das armas é mellor!
  Pero de momento hai armas nucleares, e aínda non todo foi conquistado. Pero as armas antinucleares estanse a desenvolver de forma moi activa, polo que hai certas posibilidades de vitoria.
  
  CAÍDA DE XIBRALTAR
  O ditador español Franco, a diferenza da historia real, accedeu ás tropas alemás para atacar a fortaleza inglesa de Xibraltar. A cambio, España recibiu algunhas terras británicas e francesas en África.
  O asalto baixo o mando de Mainstein tivo lugar pola noite do 25 de novembro de 1940 ao 26 de novembro. Como se viu, os británicos non estaban preparados para un movemento tan militar e os nazis conseguiron capturar unha fortaleza tan poderosa dun golpe.
  A súa caída tivo importantes cambios no curso da guerra. A Wehrmacht foi capaz de transferir forzas na distancia máis curta a África, e os británicos foron bloqueados para entrar no mar Mediterráneo desde o leste.
  O mando alemán enviou varias divisións a África ecuatorial. Ademais, o corpo de Rommel foi trasladado a Libia, varios meses antes da realidade.
  Os británicos, pola súa banda, abandonaron a ofensiva contra os italianos en Etiopía e comezaron a reforzar as súas posicións en Exipto. Porén, Rommel conseguiu adiantarse a eles e, como resultado dun ataque preventivo, derrotou ás tropas coloniais, capturando Alexandría e O Cairo. A posición de Gran Bretaña en África tornouse máis complicada. Os alemáns xa chegaran á canle de Suez e ameazaron con máis avances cara a Oriente Medio. Ademais, houbo unha oportunidade de avanzar cara a Sudán.
  É certo que as cousas non foron ben para os italianos en Grecia, pero a chegada de forzas adicionais de Alemaña salvou a situación.
  Hitler tiña un dilema: atacar a URSS ou acabar con Gran Bretaña? Os éxitos da Wehrmacht en África motivaron a segunda decisión: darse mans libres en Occidente. Aínda que os preparativos militares da URSS encheron de medo o Führer.
  O Exército Vermello reforzábase, pero os alemáns tampouco estaban sentados de brazos cruzados. A produción de tanques en 1941 duplicouse en comparación con 1940, e a produción de avións aumentou case dúas veces e media.
  Os nazis realizaron un bombardeo e desembarco en Malta. Rommel rompeu entón as defensas tanto na canle de Suez como en Iraq, que se rebelou contra o dominio británico. Os alemáns conquistaron Kuwait e todo Oriente Medio con relativa facilidade. Stalin adheriuse a unha táctica de esperar e ver. Pero Churchill continuou teimudamente a guerra. A Wehrmacht, chegando a Irán, virou cara ao sur de África.
  O ano 1941 estaba chegando ao seu fin. A produción de submarinos aumentou e Gran Bretaña perdeu as súas colonias. EU comportouse de forma pasiva. Pero Xapón non puido quedar de brazos cruzados e bateu o porto de Perú o 7 de decembro. Comezou unha nova guerra no Pacífico. E Hitler tivo que abandonar de novo os plans de ataque á URSS.
  Necesitamos axudar aos xaponeses, capturar Irán e India, así como Sudáfrica. E o máis importante, a propia Gran Bretaña. Ademais, os bombardeiros estadounidenses non son un xoguete. Poden causarlle moitos problemas ao Terceiro Reich. E o máis conveniente é levar a cabo bombardeos desde territorio británico.
  Así que o Führer viuse obrigado en 1942 a abandonar as ideas de invadir Oriente.
  Había o risco de que o propio Stalin abrise a fronte, pero... Cómpre coñecer o carácter de Stalin. É moi comedido en política exterior. A guerra con Finlandia fixo que o Ditador Vermello fose aínda máis cauteloso.
  Mentres a URSS vai acumulando forza. O número de aviación o 1 de xaneiro de 1942 alcanzou os trinta e dous mil vehículos, e os tanques, máis de vintecinco mil, máis outros tres mil tanquetas. En total, Stalin planeaba completar a contratación de 20 corpos mecanizados, cun número total de tanques de 32 mil vehículos, dos cales 16,5 mil eran os últimos KV de varias marcas e T-34. Ademais, aínda se estaban a desenvolver os tanques T-50, aínda que o vehículo resultou ser lixeiro.
  Os alemáns, enfrontados co Matilda e algúns cruceros, e tendo tamén información de que os británicos estaban a desenvolver tanques pesados, tamén comezaron a fabricar os seus propios mastodontes. En primeiro lugar, o "Tiger" cun canón de 88 mm e blindado cun canón impenetrable de 75 mm cun canón longo.
  Tamén había información sobre a construción de tanques soviéticos. O tanque KV-2 marchou no desfile do Primeiro de Maio na Praza Vermella, e os trinta e catro tiñan algunha información.
  En calquera caso, cando Speer dirixiu o Ministerio Imperial de Armas e Municións, os desenvolvementos tecnolóxicos foron máis rápidos. Hitler quería ter os mellores tanques do mundo, e outros máis pesados. Pero ata agora Alemaña era claramente inferior á URSS. Tanto o número de coches como a súa calidade. En agosto de 1941, comezou a produción do tanque KV-3. O vehículo resultou ser bastante pesado con 68 toneladas, pero armado cun canón de 107 mm cunha velocidade inicial de proxectil de 800 metros por segundo. Isto proporcionoulle unha vantaxe sobre o "Tiger", que, por certo, aínda non se puxera en produción.
  O KV-5 resultou ser aínda máis poderoso, con un peso de 125 toneladas e dous canóns. É certo que un vehículo tan pesado creou máis problemas para o exército soviético do que valía. E en 1942, a variante KV-4 con un peso de 107 toneladas foi adoptada para o servizo. A URSS podería estar orgullosa dos seus tanques máis pesados do mundo e tamén dos máis poderosos.
  Pero Alemaña desenvolveuse ben na aviación. O Yu-188, cando entrou en produción, desenvolveu unha velocidade comparable ás dos cazas. DO-217 tamén parecía decente. Os avións a reacción tamén se desenvolveron activamente. Dado que Gran Bretaña era o obxectivo principal, prestouse moita máis atención aos bombardeiros a reacción que na historia real.
  Os alemáns utilizaron activamente o traballo escravo. Un gran número de negros foron importados de África. Os traballadores negros eran obedientes, resistentes, pero pouco cualificados. Utilizáronse para traballos auxiliares.
  Pero controlando Europa, os alemáns poderían contratar suficiente man de obra cualificada.
  Speer incluso conseguiu persuadir a Hitler de que non seguira un programa de exterminio de xudeus, senón que os utilizase na produción de avións e equipos.
  A aposta era unha ofensiva aérea contra Gran Bretaña e unha guerra submarina masiva.
  Porén, a entrada de Estados Unidos no conflito engadiu dores de cabeza aos Krauts e obrigounos a aumentar drasticamente o número de mandas de lobos.
  Alemaña viuse obrigada a promover tardíamente a produción de bombardeiros e avións estratéxicos. Primeiro de todo, Yu-288 e Yu-488 - con catro motores. Pero o seu desenvolvemento e finalización levou tempo. A modificación ME-109 "F" foi xeralmente un digno oponente para os vehículos británicos. Pero o desenvolvemento do ME-209 fracasou, igual que o ME-210.
  O bombardeiro en picado XE-177 tampouco tivo éxito. Pero Speer gañou con números. Ademais, o Focke-Wulf converteuse no caza máis poderoso en termos de armamento, compensando algunhas das debilidades do ME-109. E a escola de voo dos alemáns resultou ser mellor que a dos ingleses, e máis aínda a estadounidense. En maio de 1942, os nazis capturaron Sudáfrica. E un escuadrón estadounidense chegou a Madagascar. A batalla de Midway foi perdida polos americanos: o capitán de terceira fila, que xogou un papel decisivo nesta batalla, acabou, irónicamente, en Madagascar. Estados Unidos quería manter unha base en África e non deixar que os nazis se relaxen. Pero isto empeorou significativamente a súa posición no Pacífico.
  É certo que os xaponeses non actuaron no seu mellor momento. A batalla polo arquipélago hawaiano prolongouse.
  Os nazis conseguiron o control de África e enormes reservas de materias primas estratéxicas, e tamén capturaron a India e Irán. Os recursos baixo o control do Terceiro Reich son enormes, pero aínda teñen que ser dixeridos.
  A batalla aérea para Gran Bretaña non é tan clara. Aumentando constantemente a produción de avións, os alemáns puxeron presión sobre eles, pero non houbo un dominio total. A falta de poder estratéxico da aviación e a asistencia dos Estados Unidos tamén tivo un impacto, e mesmo entón non había suficientes submarinos. E o torpedo milagre co que tantas esperanzas estaban aliñadas defraudounos.
  O Führer non se atreveu a desembarcar en Gran Bretaña en 1942. Púxose énfase no fortalecemento do poder marítimo e da flota submarina. Ao mesmo tempo, construíronse portaavións e acoirazados. Había suficiente capacidade de produción, pero todo levou tempo.
  Os mísiles balísticos de clase A tamén requiriron un axuste fino. Pero os proxectís robóticos V-1 comezaron a producirse en masa. Os coches relativamente baratos, que funcionaban con combustible simple, tiñan a indubidable vantaxe de que non necesitaban pilotos.
  Hitler, despois de ter acceso a recursos naturais ilimitados e reservas de traballo, quería salvar a vida dos pilotos alemáns. O V-1, sendo fácil de fabricar e non tripulado, parecía ser a solución óptima. E milleiros deste tipo de proxectís robóticos choveron sobre Londres desde o outono de 1942.
  Ao mesmo tempo, os alemáns aceleraron o desenvolvemento do bombardeiro a reacción Arado e dos mísiles balísticos.
  Stalin continuou esperando e acumulando forzas. En 1942, a URSS produciu cinco mil e medio novos tanques KV e T-34, e preto de mil marcas antigas, uns cincocentos novos T-50 e T-60 lixeiros e douscentos tanques anfibios. Tamén aumentou a flota de avións: entraron en servizo uns quince mil avións novos e vellos. Incluso houbo escaseza de pilotos. A produción de Katyushas aumentou lentamente.
  A Alemaña nazi produciu máis de trinta mil avións, pero sufriu importantes perdas nas batallas. Os alemáns produciron uns seis mil e medio de tanques. Sobre todo o T-3 e a nova modificación T-4 cun canón longo de 75 mm. Producíronse un pouco máis de cen dos "Tigres" máis novos, e os "Panteras" aínda son só prototipos.
  Pero o rifle de asalto MP-44 deseñado por Schmeister comezou a entrar na serie. A diferenza da historia real, a máquina non tivo que ser desenvolvida tendo en conta a escaseza de metais non férreos. E isto acelerou o desenvolvemento dun rifle de asalto máis sinxelo, con aliaxe de aceiro.
  Entón, os alemáns comezaron a gañar vantaxe nas armas pequenas. Pero tamén necesitaban tempo para que a metralleta rearmase todas as tropas.
  Pero na flota de submarinos, onde a produción chegou aos corenta a cincuenta submarinos ao mes, os alemáns realmente non teñen igual.
  Apareceron submarinos de moi alta velocidade propulsados por peróxido de hidróxeno. Tamén se acelerou o traballo no programa nuclear. Afortunadamente, hai moitos recursos. E mesmo o erro dos físicos alemáns de que o grafito non era adecuado como moderador non resultou catastrófico. Construíronse varias fábricas para a produción de auga pesada, incluso en África.
  Entón, afrontámolo, pero o reactor nuclear dos nazis comezou a funcionar en decembro de 1942. Mesmo un pouco antes que os americanos. Despois das derrotas no Océano Pacífico, comezaron serios enfrontamentos entre eles. E o financiamento para o programa nuclear foi notablemente reducido.
  O comezo de 1943 estivo marcado pola declaración de Guerra Total de Hitler e a introdución do servizo universal de traballo nos territorios ocupados. Os ataques masivos do V-1 en Londres non se xustificaron completamente. Os británicos aprenderon a repeler parcialmente tales ataques, pero os alemáns impuxéronse en número.
  Pero a guerra submarina resultou ser realmente desastrosa para Gran Bretaña. A produción de armas na illa caeu drasticamente debido á falta de materias primas. A metrópole estivo ao bordo do colapso. Ademais, os nazis capturaron Madagascar e os xaponeses, xunto cos nazis, invadiron Australia e conseguiron a súa rendición relativamente rápido.
  Aínda que Stalin entendeu o perigo das tácticas de agardar e ver, mantívose fiel a si mesmo e non entrou nunha pelexa. É mellor deixar que os capitalistas se exterminen ata o final. E veremos...
  Pero esta táctica tamén tiña os seus inconvenientes. Usando enormes recursos, o Terceiro Reich xa preparaba unha guerra contra a URSS. A produción de tanques no Terceiro Reich alcanzou unha media de 1.200 vehículos diarios en 1943, máis trescentos cincuenta canóns autopropulsados. Ademais, as armas autopropulsadas non son nada débiles. "Ferdinands", "Bumblebees", "Jagdpanther". Tendo en conta que os alemáns case non sufriron perdas en tanques, os seus tanques foron repostos o dobre de rápido que o Exército Vermello. E a brecha cuantitativa na tecnoloxía a favor da URSS comezou a reducirse.
  En termos de calidade, o Fritz adquiriu o "Royal Tiger", similar en peso ao KV-3, e incluso lixeiramente superior en potencia de penetración debido á calidade do proxectil e á armadura frontal máis forte. Ben, os superpesados KV-5 e KV-4 soviéticos resultaron ser tecnicamente pouco fiables, especialmente o seu chasis. Entón, o uso de tales monstros en combate estaba en dúbida.
  E Stalin tamén ordenou a creación do KV-6 con sete canóns e dous lanzacohetes. Fixeron o coche. Pero resultou ser tan pesado e longo que non podías levalo nun tren nin despregalo na batalla. O T-34-76 é un vehículo bastante exitoso, pero máis débil en combate frontal que o Panther ou Tiger. E o KV-1 e o KV-2 son comparables aos alemáns en peso, pero son inferiores aos Panthers e Tigers no combate cara a cara. O T-4 alemán era igual aos trinta e catro en blindaxe e superior en armamento, visibilidade e óptica, e isto con igual peso, ou incluso menos cando se comparan modificacións máis pesadas.
  En definitiva, o Fritz mellorouse e a calidade está á altura. E a aparición de ME-309 e ME-262 deu unha vantaxe na calidade da aviación. Como o Yu-488, o mellor bombardeiro de catro motores. E detrás deles hai modelos a reacción. Como Yu-287 e Arado.
  En setembro de 1943, os nazis finalmente fixeron un desembarco exitoso en Gran Bretaña. Despois de dúas semanas de loita, Inglaterra capitulou. E aínda que Churchill fuxiu a Canadá, o resultado da guerra en Occidente parecía unha conclusión inevitable.
  Roosevelt, despois de perder o seu principal aliado e temendo o crecente poder do Terceiro Reich, pediu a paz.
  Hitler, tras discusións co seu séquito, puxo unha condición para os Estados Unidos: o abandono do programa nuclear e o recoñecemento de todas as conquistas de Xapón e do Terceiro Reich. E tamén a retirada das tropas de Islandia, que os Krauts xa rodearan cunha flota de submarinos. Control da Terra do Sol Nacente sobre Gai, onde aínda non cesaran os combates. Ademais, Hitler esixiu unha compensación material para o Terceiro Reich e Xapón por toda a destrución e os gastos militares causados polos Estados Unidos e Gran Bretaña.
  Aínda que os termos da paz resultaron ser extremadamente difíciles, Roosevelt conseguiu a súa adopción no Congreso e no Senado con moita dificultade.
  As insinuacións de Stalin de que non estaba en contra de unirse á coalición das potencias do Eixe, e polo menos estaba preparado para recuperar Alaska, xogaron un papel importante no cumprimento dos EE.
  Gañou o pragmatismo americano, que resultou máis alto que o entusiasmo e as emocións. Ademais, o programa nuclear dos alemáns desenvolveuse máis rápido que o estadounidense, e isto estivo cheo de desastres no futuro.
  Rematou a primeira fase da Segunda Guerra Mundial. Pero o Führer agora quería acabar coa URSS.
  Inesperadamente, as tácticas de agardar e ver de Stalin e a súa dedicación á causa da paz mundial xogaron unha broma sinistra. Contra José estaban o Terceiro Reich e Xapón con todos os recursos do hemisferio oriental, incluíndo Australia, e algunhas cabezas de ponte no mundo occidental.
  A Terra do Sol Nacente, con todo, aínda non acabara con China, pero ben podería abrir unha segunda fronte. Hitler formou activamente tropas coloniais e lexións estranxeiras. Ao mesmo tempo, aumentou a produción de armas.
  Na primeira metade de 1944, a produción de tanques e canóns autopropulsados no Terceiro Reich alcanzou e superou os cen vehículos diarios. Panther-2 superou todos os vehículos soviéticos en canto ao seu nivel. Apareceu un tanque alemán máis avanzado, o Lion, e pronto o Royal Lion.
  E o máis importante, a aviación a reacción desenvolveuse en serie. En resposta, os tanques T-34-85 e IS-1 e IS-2 entraron en produción na URSS; ninguén descontinuou tampouco a serie KV. O tanque de produción máis popular do Terceiro Reich en 1944 foi o Panther-2 e o T-34-85 da URSS. Os modelos máis pesados producíronse en cantidades significativamente dez veces menores. E os alemáns non querían empurrar demasiado o peso nas estradas soviéticas, e Stalin comezou a desconfiar da serie KV, e os IS resultaron demasiado rudos.
  Non obstante, o alemán "Panther"-2 cunha arma de calibre 71 L de 88 mm era superior ao T-34-85 no poder de perforación da arma, en blindaxe frontal e lixeiramente en blindaxe lateral, e tampouco era. inferior en rendemento de condución cun motor de 900 cabalos de potencia e un peso de 47 toneladas. Mesmo cando o peso do tanque alemán aumentou a 50,2 toneladas, non resultou fatal.
  E a aviación a reacción alemá non tiña un opoñente digno en absoluto.
  Hitler decidiu que era mellor non arrastrar os pés e comezou a guerra o 22 de xuño de 1944. Lanzando trescentas cincuenta divisións propias e estranxeiras, e cento vinte divisións satélites na URSS. Ao lado do Terceiro Reich estaban: Romanía, Hungría, Eslovaquia, Croacia, Finlandia, Suecia, Italia, Portugal, España, Bulgaria, Arxentina, Turquía.
  Os alemáns tamén utilizaron un gran número de estranxeiros e hiwis na Wehrmacht. En total, o Terceiro Reich, só no primeiro escalón, lanzou á batalla doce millóns e medio de soldados, dos cales non máis do corenta por cento eran alemáns por nacionalidade. Os satélites engadiron outros tres millóns. En total, o primeiro escalón contén case dezaseis millóns de infantería, uns trinta e tres mil tanques, máis de cincuenta e cinco mil avións, uns douscentos cincuenta canóns e morteiros.
  Despois da mobilización, a URSS despregou trece millóns e medio de soldados, pero algunhas das forzas tiveron que manterse no Extremo Oriente e nos distritos internos. No primeiro escalón había oito millóns de soldados, uns trinta mil tanques, case corenta mil avións, uns douscentos mil canóns e morteiros.
  Así, o Terceiro Reich ten unha dobre superioridade en infantería, e unha superioridade quintupla na mobilidade da forza, cunha mellor metralleta. É certo que a URSS ten moitas metralladoras, case paritarias.
  A diferenza de tanques non é grande, pero a porcentaxe de vehículos obsoletos na URSS é maior, así como os tanques de lanzamentos anteriores.
  A aviación a reacción alemá non ten opoñente, e os avións propulsados por hélices do Terceiro Reich son máis rápidos e mellor armados. É certo que os vehículos soviéticos son superiores en manobrabilidade horizontal.
  En artillería e morteiros o equilibrio de forzas é o máis próximo á igualdade. Tanto en cantidade como en calidade.
  É certo que a frota do Terceiro Reich é especialmente submarina, moitas veces máis forte que a soviética. Igual que Xapón, por certo.
  Ademais, os nazis xa teñen mísiles balísticos de clase A en produción en masa, e as primeiras discotecas despegaron.
  En xeral, os fascistas serán máis fortes, e Stalin preparou bastante razoablemente unha defensa, aínda que tarde. Pero non tivemos tempo para facer moito. A liña de Stalin resultou non ser completamente restaurada e, o máis importante, as tropas non estaban suficientemente adestradas para manter a defensa. Aínda que foron reciclados desesperadamente.
  A liña fronteiriza de Molotov, despois de tres anos de avance, estaba en xeral rematada, pero estaba situada demasiado preto da fronteira e non tiña a suficiente profundidade. Ademais, Stalin ordenou a construción dun terceiro escalón máis aló do Dnieper, pero só comezou despois da rendición dos Estados Unidos.
  É certo que, ademais das tropas soviéticas, pode contar coas unidades NKVD, cuxo número aumentou a un millón de soldados e a milicia. Son uns catro millóns de persoas, só nas cidades occidentais. Aínda que, por suposto, a súa eficacia de combate é moito peor que a das unidades habituais.
  Os alemáns, como na historia real, deron o golpe principal no centro, cortando a repisa de Bialystok e o puño de Lviv. Os primeiros días de loita mostraron que os alemáns, a pesar da gran cantidade de unidades estranxeiras, estaban a realizar a ofensiva de forma máis ou menos coherente. Pero as tropas soviéticas adoitan perderse.
  Ademais, a eficacia no combate das unidades ucraínas resultou dubidosa. Foron moitos os desertores e os que se renderon nos primeiros días da guerra.
  Non foi posible conter ao inimigo nas batallas fronteirizas. E entón Stalin cometeu un erro, prohibindo a retirada de unidades á liña principal e esixindo que a fronte fose endereitada. O erro, con todo, foi corrixido, pero con atraso. Os alemáns puideron capturar Minsk o 28 de xuño, rompendo a liña de Stalin no centro.
  A confusión só se intensificou. O 30 de xuño produciuse a esperada entrada na guerra de Xapón e os seus satélites. Así que tivemos que esquecer polo de agora o traslado de tropas do Extremo Oriente.
  O avance alemán no centro foise expandindo. Xurdiu unha brecha enorme que tentaron desesperadamente tapar. Pero os nazis avanzaron e o 16 de xullo irromperon en Smolensk.
  Ao lanzar todas as reservas dispoñibles á batalla e poñendo ás milicias baixo as armas, Stalin e Zhukov puideron deter a ofensiva de Fritz no centro. Pero Hitler virou as súas tropas cara ao sur. Os nazis crearon un enorme caldeiro en Kiev e capturaron case toda a Ucraína.
  Bloquearon Leningrado e invadiron Crimea. O curso das hostilidades foi moi parecido a 1941, como o karma persistente. Pero as diferenzas tamén foron bastante importantes. A URSS en 1941 tiña algunhas reservas libres, pero agora xa estaba todo mobilizado. E cando se produciu o asalto en outubro, resultou que case non había nada que aguantase a defensa.
  A principios de novembro de 1944, os nazis rodearon Moscova, forzando a Stalin a fuxir a Kuibyshev.
  Os nazis, a diferenza da historia real, tiñan unha importante superioridade numérica. Tiñan divisións suficientes para evitar Moscova desde o norte e o sur. Pero para as unidades soviéticas, todo estaba demasiado repartido en diferentes frontes.
  En realidade, en 1941, tras as mobilizacións, Stalin recibiu unha vantaxe sobre a Wehrmacht no número de efectivos, e tiña catro veces máis avións e tanques que o Terceiro Reich dende o comezo da guerra. E nos primeiros cinco meses da guerra, producíronse máis equipos da URSS na historia real.
  Pero agora os nazis teñen todos os trunfos, a cantidade e calidade de armas e persoal están do seu lado. E o Exército Vermello ten os mesmos problemas que en 1941. Incluída a falta de vontade dos ucraínos, bálticos e moitas pequenas nacións de morrer polo sistema soviético. Traizóns masivas e desercións de vítimas da represión, kulaks desposuídos e outras persoas ofendidas de todos os tipos. Incluíndo os inimigos ideolóxicos do réxime soviético.
  E o feito de que os alemáns tamén derrotasen a Occidente non fai máis que aumentar o número de traidores.
  Polo tanto, non é de estrañar que Moscova estea cercada e os alemáns capturaron Donbass, Voronezh e se dirixan cara a Stalingrado.
  O inverno de 1944, por desgraza, non foi tan xeado e nevado como en 1941. Moscova, con todo, aguantou heroicamente ata finais de decembro de 1944. Stalingrado caeu en xaneiro de 1945, e a loita por iso non durou demasiado. En febreiro e principios de marzo, os alemáns e os seus satélites capturaron completamente o Cáucaso e os pozos de petróleo de Bakú.
  A ofensiva continuou entón polo Volga. A Saratov, a Kuibyshev, e despois a Orenburg e Kazan.
  Stalin fuxiu a Sverdlovsk. Kazan caeu en maio. No verán, os alemáns e os xaponeses continuaron afondando en Rusia. A resistencia das tropas soviéticas estaba caendo. O 5 de agosto de 1945, Sverdlovsk foi capturado. E o 3 de setembro de 1945, Stalin finalmente accedeu a renderse. A cambio da súa propia vida e liberdade.
  Rematou a Segunda Guerra Mundial. Pero a paz non reinou por moito tempo. Despois de probar as armas nucleares, Hitler convenceuse do seu fenomenal poder destrutivo.
  Agora resultou que Xapón e Estados Unidos aínda estaban no camiño da dominación mundial do Terceiro Reich. E aínda que o Führer conquistou máis terras que Genghis Khan, Alexandre Magno, Napoleón, o emperador Troiano e Solimán o Magnífico xuntos, decidiu derrotar tamén a Xapón.
  Exactamente tres anos despois do final da Segunda Guerra Mundial, cen mísiles balísticos intercontinentais con poderosas cargas nucleares cubriron a Terra do Sol Naciente á vez.
  E entón comezou a ofensiva das unidades terrestres da Wehrmacht e da mariña. Os alemáns tomaron relativamente rapidamente as posesións de Xapón en Asia e arrasaron a propia metrópole con bombas atómicas.
  As posesións do Pacífico da Terra do Sol Nacente ofrecían unha resistencia máis ou menos a longo prazo. Pero en xuño de 1949 todo estaba rematado. Agora só quedaba derrotar aos Estados Unidos. Ademais, había un motivo. Os estadounidenses, contrariamente ao acordo, aínda desenvolveron armas nucleares e realizaron as súas probas secretas.
  Hitler comezou a guerra o 1 de xaneiro de 1950, lanzando trescentos mísiles nucleares o día de Ano Novo.
  Un devastador ataque nuclear destruíu cen das cidades máis grandes de Estados Unidos e matou a decenas de millóns de persoas. Outro crime máis grande de Adolf Hitler engadiuse á longa lista das atrocidades máis odiosas.
  Entón comezou a invasión de Canadá, e do sur xunto coas ditaduras latinoamericanas. Os americanos estaban debilitados e conmocionados, pero loitaron desesperadamente. Entenderon que a derrota para eles só significaba escravitude e unha morte lenta e dolorosa.
  Polo tanto, foi a máis desesperada de todas as guerras. E durou máis dun ano, o que obrigou ao Terceiro Reich a deixar caer unhas duascentas cargas nucleares máis e converter moitas terras fértiles nun deserto radioactivo.
  Pero o obxectivo foi conseguido e o último inimigo do Terceiro Reich foi derrotado. E despois disto comezou o proceso da chamada globalización mundial. O marco alemán converteuse na única moeda mundial. Mesmo os países formalmente independentes foron reducidos ao nivel de colonias do Terceiro Reich, con só un limitado autogoberno local.
  Os xudeus e xitanos foron proscritos: foron buscados e destruídos. As SS levaron a cabo purgas masivas e emprenderon un alboroto. Chegou o verdadeiro pesadelo: a hora do dragón. Ou aínda máis precisamente, a época. O Führer estaba construíndo un verdadeiro imperio totalitario en todo o mundo con pretensión de expansión espacial.
  En 1959, durante a celebración do setenta aniversario do Führer, tivo lugar unha coroación oficial, un plebiscito mundial -que lexitimou o título de superemperador-. E cando Adolf Hitler morreu en 1967, o seu fillo herdou o seu título e poder.
  Nese momento, o planeta Terra xa fundara asentamentos na Lúa e Marte con Venus, e preparábase activamente para a súa expansión nos mundos estelares exteriores... Os nazis querían un imperio universal: a construción dun Reich Estelar para sumerxir o todo o universo nun pesadelo.
  
  NOVAS AVENTURAS DOS CABALEIROS DAS ILLAS CORENTA
  Dimka esnaquizou a súa espada en anacos e quedou abraiado, pestanexando os ollos, na rúa. As súas mans estaban cubertas de sangue e o que quedaba da espada estaba sanguento. Soou a serea. Rúa da cidade de verán. E a policía correndo. Seguido dun golpe nas costas cun bastón. Dimka apenas audiblemente di:
  - Ríndome!
  Tiran das súas mans cara atrás e bloquean as esposas. O neno sente dor polo metal introducido nos pulsos. É levado a unha furgoneta - un corvo negro.
  Dimka sente unha mestura de rabia e medo. Lembra o pasado. Unha illa onde os nenos loitaban pola súa existencia con espadas. De madeira, pero cando o neno é tomado de rabia, convértense en aceiro moi afiado. Dimka permaneceu alí máis dun par de meses. Loitou, loitou, foi ferido e feriuse a si mesmo. Incluso matou persoalmente ao traidor. Todo era. E ao final gañaron.
  É unha mágoa que os nenos quedaran no barco destruído. E conseguiu escapar só coa súa moza. Despois de tales aventuras, o cárcere xa non parecía demasiado estraño.
  Golpeou o neno gamberro coa súa espada, e viu que estaba deitado, e saíu un charco de sangue.
  O golpe foi mortal? Dimka tivo tan mala sorte, coma se non tivera suficientes aventuras antes disto. E se matou, que? Cárcere? Levarano a unha cela sucia e fedorenta con criminais?
  E ata onde se situará? Só ten catorce anos. Segundo a lei, non teñen dereito a dar máis de dez. Quizais todo funcione!?
  Son noventa e dous. Un tempo no que se fala tanto de democracia e de liberdade, pero o bandolerismo vai cobrando forza.
  Voronok parou e Dimka foi sacado. Un rapaz guapo e curtido de cabelo negro, non parece un bandido, senón unha vítima con esposas.
  Dimka foi levada case inmediatamente ao investigador e ao fiscal.
  Puxéronme nunha cadeira.
  O investigador fixo varias preguntas rutineiras e dixo cun sorriso:
  - O neno que feriste está morrendo! Entón, prega a Deus para que non morra!
  Dimka respondeu cun suspiro:
  -Non quería...
  O fiscal entregou o papel:
  - Esta é unha confesión. Se asinas, serás liberado polo teu propio recoñecemento ata o xuízo. E entón, dada a túa curta idade e a falta de antecedentes policiais, recibirás unha condena suspendida!
  Dimka mirou o xornal e leuno rapidamente, e meneou a cabeza negativamente:
  - Dise aquí que o propio adolescente atacou a empresa. E só me estaban presionando!
  O investigador tiña unha cara de rato e unhas cellas grosas; borbullou:
  - Asina como che aconsellamos! En caso contrario, acabará nun centro de prisión preventiva. Agora estamos literalmente cheos de casos, e terás que sentarte ata o xuízo durante moito tempo. E alí nunha cela con tres filas de liteiras sobre táboas, un balde na esquina e cincuenta rapaces nerviosos e famentos coma ti. Varios tipos de criminais. E aínda que o neno que feriches siga vivo, a investigación durará tres anos, e despois haberá outro ano e un xuízo! Pasarás os mellores anos da túa vida no inferno!
  O fiscal asentiu coa cabeza e confirmou:
  - Unha medida preventiva para ti é a detención, ou un compromiso escrito de non abandonar o lugar e pasarán a buscarte a túa nai e o teu pai. A elección é túa! E créanme, as colonias de xuvenís xa están superpobladas, e estarán encantadas de darche liberdade condicional. Pero se rifas connosco, seguro que haberá un lugar!
  Dimka sentiu que o investigador e o fiscal non estaban bromeando. E, de feito, poden podrecer no cárcere. Aínda que, por outra banda, non é certo que se liberen se asina. Hai moitos exemplos de enganos policiais? Pero o principal en Dimka foi a teimosía e a obstinación, que se manifestaron claramente despois da súa estadía nas illas da morte. E o neno declarou decididamente:
  - Non!
  O investigador gruñía con dureza:
  - Que pasa?
  Dimka dixo con dureza:
  - Non vou asinar! Atacáronme, queríanme ferir cunha cadea e foi en defensa propia!
  O investigador rosmou:
  - Vale entón! Está nun centro de prisión preventiva, despois de pasar unha semana volverás máis sabio!
  O fiscal asentiu e asinou:
  - De momento, dous meses en prisión. Pero por suposto que podes lanzar antes!
  O investigador rosmou:
  "Creo que a detención será boa para o neno!"
  Dimka foi sacado da oficina e levado a prisión. As esposas tintinearon e a cadea.O neno só tiña que cruzar a estrada. Alí debía ser aceptado.
  Dimka camiñaba encadeada a dous policías. Sentinme bastante mal. Prisión, cela, prisioneiros malvados. E meteuse en problemas ao negarse a asinar unha confesión. Aínda que, por outra banda, despois disto non poderás desfacerte del.
  Dimka foi levada á sala de garda. Nome, apelidos, patronímico, obxectos de valor contigo.
  Despois o motín. Un policía e dúas mulleres con bata branca levaron ao neno ao cuarto dende o espello e prenderon lámpadas adicionais. O comando seguiu:
  - Quítate a roupa!
  Dimka suspirou - problemas! Só me pregunto, por que as mulleres? O neno quitou os vaqueiros, a camiseta, as zapatillas deportivas e a chaqueta. Quedei só cos meus calzóns.
  Unha moza cun bata branco comentou:
  - ¡Está ben construído!
  O axente gritou:
  - E quítache as bragas! ¡Vivo!
  Dimka, ardendo de vergoña, tamén os quitou. Involuntariamente ruborouse e cubriuse. O policía gritou:
  - ¡Atención! As mans para abaixo! Bótalle unha ollada máis atenta: é un asasino!
  Unha muller cunha bata branca que parecía unha enfermeira sorriu e, poñendo unhas finas luvas médicas, arrulou:
  - Non vimos nada parecido! Tranquila rapaz, a tía tocarache!
  Ela comezou a examinar o corpo de Dimka. Pasei polo pelo do neno, que lle crecera durante a súa estancia nas illas. Peiteaba coidadosamente cada fío, buscando algo oculto. Quizais ata cartos. Entón ela fixo brillar a luz nos oídos e nas fosas nasais do neno. Fíxoo con coidado, coma se esperase atopar algo.
  Entón ela ordenoume que puxese a cabeza na porta, e agarroume o queixo coas mans. Ela meteu a man na boca. Dimka sentiu o cheiro e o sabor da goma coa lingua. A muller sentía detrás das súas enxivas, dos seus dentes, das súas meixelas. Cando ela presionou a raíz da lingua, o neno sentiu un vómito. Si, que desagradable. A man chegou ata as amígdalas e facíase difícil respirar.
  Entón, por fin, a muller enviouna e sorriu:
  - Non hai nada!
  O oficial mandou:
  - Continúa Olga! Debido á especial perigosidade do tema, a busca persoal debe ser a máis minuciosa!
  A muller de branco comezou a sentir o peito de Dimka. Ela ergueu as mans e mirou para as axilas. E con forza inesperada presionou o embigo. Dimka jadeaba...
  Entón a muller parou e preguntou:
  - Pois agora que se agache!
  O policía gruñía:
  - Isto non é totalmente fiable! Mira tamén o ano!
  A muller da túnica branca meneou a cabeza:
  - ¡Necesitas un permiso especial para iso! Do mesmo xeito para comprobar as partes íntimas do neno!
  O oficial mandou débilmente:
  - Agacha, pequeno diaño...
  Dimka respondeu con dignidade:
  - Son un neno!
  E comezou a agacharse facilmente. Senteime dez veces. Despois de que as mulleres examinaron as súas plantas, e pasaron entre os dedos dos pés.
  Despois diso, Dimka atopouse no cuarto seguinte. Alí outro neno, co uniforme de prisión, cun corte de pelo curto e unha máquina de escribir nas mans, dixo:
  - Que hai de novo?
  O policía respondeu:
  - Si, e todo un galgo!
  O neno riu e comentou:
  - Pero non dá tanto medo! Ben, senta na cadeira e vouche cortar o pelo!
  Dimka sentou. Aínda é desagradable estar espido. E despois te afeitas como un criminal. Aínda por riba, a cortadora estaba un pouco apagada e era doloroso cortarme o pelo. O cabelo groso e negro caía ao chan. As botas derribadas do mozo condenado pisáronos. Parecía que con cada mechón de cabelo sae un anaco da alma inmortal, e cada vez quedas menos libre. Dimka estaba de humor deprimido. Diante del estaba unha cela da prisión e unha reunión con delincuentes xuvenís.
  Non obstante, Dimka nunca tivo medo dos seus compañeiros. E despois de endurecer "Corenta Illas", xa non dá medo. Se algo vai loitar. E o cárcere?
  E outra proba? Só ten catorce anos e ten toda a vida por diante.
  
  
  HITLER BRAZOS LONGOS
  ANOTACIÓN
  Mostra que a prepotencia é a segunda felicidade. E o Führer conseguiu capturar non só Gran Bretaña en 1940, senón tamén os Estados Unidos uns anos despois. E isto suxire que a determinación dá a vitoria. Non obstante, as fermosas nenas rusas poden derrotar ás hordas de Hitler.
  Noutro universo, Hitler resultou ser máis decisivo e deu a orde de capturar Gran Bretaña inmediatamente despois da rendición de Francia. Ao mesmo tempo, o Führer introduciu o reclutamento militar e laboral universal, incluso nos territorios ocupados. Os alemáns produciron moito máis avións que na historia real e foron capaces de suprimir o poder aéreo británico. Entón, utilizando non só o exército, senón tamén a flota mercante, os nazis desembarcaron na metrópole. Actuaron con bastante éxito e capturaron Londres en movemento.
  Gran Bretaña caeu, instaláronse un goberno pro-alemán e un rei completamente legal, pero simpatizante con Hitler.
  Despois do cal, por suposto, os alemáns varreron todas as colonias do imperio do león e tomaron o control delas.
  O ataque á URSS produciuse un ano despois, pero con tanques máis potentes e a enorme forza das colonias.
  O Exército Vermello resistiu teimudamente, pero aínda así sucumbiu e retirouse aos poucos. Foi difícil para ela conter tal ataque. Ademais, Stalin volveu non mobilizar o exército e foi atacado. Rompírono como un secante.
  E os novos "Tigres" alemáns entraron en batalla. Como presionaron ás posicións soviéticas, como cederon... O Exército Vermello cedeu, pero loitou teimudamente. Os alemáns eran moito máis fortes.
  Pero Moscova aínda estaba detida. Despois do cal o Fritz virou cara ao sur. Stalingrado converteuse nun auténtico pesadelo para eles.
  A cidade do Volga resistiu teimudamente. As tropas soviéticas lanzaron continuamente contraataques. Eles mesmos sufriron perdas, pero tamén enviaron inimigos ao outro mundo.
  O inimigo, con todo, tomou o número de equipos e infantería. Lanzou as tropas coloniais á batalla. Os Panthers estaban literalmente superados en número. Tamén apareceu o poderoso tanque Lev. Este coche non penetrou trinta e catro dende todos os ángulos e ángulos.
  As probas de combate mostraron a eficacia do vehículo Lev en todas as batallas, aínda que o arma foi superada e a súa cadencia de lume deixou moito que desexar. Así como o rendemento de condución.
  Pero este tanque, ben protexido dos lados da popa en condicións de falta de canóns soviéticos con alto poder de perforación de blindaxe, mostrouse forte no avance.
  Con todo, os alemáns tomaron Stalingrado e puideron capturar o Cáucaso. De feito, as forzas son moi desiguais. Hai moitas divisións de árabes, africanos e indios.
  Corren cara ao inimigo coma unha avalancha. As tropas soviéticas non teñen tempo para loitar.
  Ademais, os alemáns teñen unha gran superioridade no aire. Moitos avións. E loitadores moi fortes.
  En particular, o Focke-Wulf era abrumador coas súas armas e armadura frontal - un vehículo tenaz cun motor forte.
  Contra ela, a URSS non tiña oponente igual en armamento e velocidade.
  O ME-309 tamén resultou ser un cabalo de guerra moi serio. Tamén alta velocidade. Tres canóns de 30 mm e catro metralladoras. Non podo resistir ese poder.
  E os alemáns con rexementos estranxeiros seguían movéndose e movéndose cara ao leste.
  
  
  Na segunda quincena de maio, en Orenburgo estalaron feroces batallas.
  O batallón de nenas, adelgazado durante as batallas de Stalingrado, entrou na batalla cos nazis nesta cidade, máis coñecida polo famoso asedio de Emelyan Pugachev.
  Alenka, a comandante do batallón, tomou o seu lugar na trincheira. A moza capitán é moi fermosa. Segundo a tradición, as mozas deste batallón pelexan descalzas só en bikini. Entón usan a maxia terrestre, que dá unha protección especial. E efectivamente as mozas sofren moitas menos baixas que o resto das unidades.
  Non todos poden sobrevivir seis meses en Stalingrado.
  Ao seu carón está María con curvas e pelo dourado. Tamén pasou por lume, auga e tubos de cobre. Unha dura proba agardaba ás mozas no mesmo calor do inferno de Stalingrado. Loitaron ata o final e sobreviviron. E a maxia da súa terra natal axudoulles.
  Ao parecer, cando loitas case espido, as balas e a metralla practicamente non che fan dano.
  María dispara contra os nazis. Por diante, os alemáns, para salvar o sangue ario, tradicionalmente abandonan a negros, árabes, hindús e outros estranxeiros. O número de estranxeiros na Wehrmacht está en constante crecemento, e son arroxados ao medo das cousas sen piedade.
  Aquí cae o africano asasinado por María. A nena bótalle un bico e di:
  - Sinto pena por ti! Non morres porque queiras!
  E de novo a nena golpea ao árabe cun rifle. As tropas coloniales da Wehrmacht irrompen. Xa quente e cómodo. Os fascistas intentan coller a época do ano na que todo está florecido e soleado. Os Stormtroopers rugen no ceo. Do mesmo xeito que os avións a reacción máis novos, o seu número aumenta constantemente, así como os TA-152, que substituíron aos obsoletos Focke-Wulfs. Porén, estes últimos seguen loitando.
  María, de cabelos dourados, afastaba un anaco de cerámica co seu pé espido e gracioso e berrou:
  - A miña terra está esgazada por un xemido, os campos están alimentados de sangue... Mágoa que non haxa lugar para os caídos no paraíso, só nas cinzas, os chopos andan dando voltas.
  E de novo a india caeu do seu tiro. Si, hai que matar os estranxeiros que foron arrodeados como carne de canón. Como senón? En caso contrario, matarán.
  Vermello Alla. Unha rapaza ardente, de longos cabelos cobrizos que revolotean coma un estandarte loitador e proletario. A moza actúa non só en bikini, senón mesmo sen sutiã. Ela é como, está xenial. E tamén dispara cunha precisión sorprendente. De cando en vez caen soldados dos seus disparos coa cabeza furada.
  Entón Alla lanza unha granada cos seus dedos espidos. O agasallo voa por unha traxectoria rota e acaba nunha multitude de árabes. Escóitase unha explosión... ¡Varios corpos mutilados son lanzados ao aire!
  Alla grita a todo pulmón:
  - Quería facer un ferro - de súpeto resultou ser un elefante!
  Tamén disparou Anyuta, unha loura encantadora, curtida, e moi esvelta, con curvas, de estatura media, pero perfectamente constituída. Ela golpeou ao infiel na ponte do seu nariz e cantou:
  - Ás coma unha abella - flores en lugar de orellas!
  As nenas disparan con moita precisión e están en movemento constantemente.
  Matryona grande e carnosa gañou un pouco de peso despois de Stalingrado. Tamén é unha rapaza fermosa, con cadeiras anchas, pero unha cintura relativamente estreita. Pasou por este inferno e perdeu a Seryozhka. Un valente pioneiro que inventa trampas para os alemáns foi capturado. Non saíu moi ben.
  Pero entón Matryona fallou o mecanismo e unha mina esvarou baixo o tanque alemán. Panther 2 foi danado e detido, despois de ser gravemente picado.
  Os "ratos" aínda participan nas batallas. Este tanque distínguese polo seu gran peso e capacidade de supervivencia. Pero tamén apareceu "E"-100. Estas máquinas non están menos protexidas e máis áxiles. Tamén loita Lev-2, tamén unha máquina, ben protexida e máis lixeira que os seus predecesores. Para o "León", os alemáns adoitan usar un canón de 150 mm, o que é máis conveniente para asaltar cidades. Algúns "Leóns" tamén están equipados con lanzabombas.
  Pero os alemáns avanzan os tanques con coidado e botan a infantería cara adiante.
  Os soldados coloniais avanzan. Está soando música tola de deriva!
  Alla dispara unha ráfaga dunha metralleta... Os soldados caen e salpican coma sangue dunha sandía rota cunha pa.
  A pelirroja di:
  - Para a Patria, para Stalin, non hai un exército máis forte! Loitamos ferozmente pola felicidade das persoas! E o noso Xefe ten ás de falcón... ¡Dá luz á esperanza! O golpe do martelo de aceiro trouxonos o amencer!
  Alla canta e dispara. Ela é verdadeiramente fermosa. Ten os peitos curtidos e dourados, con pezones de amorodo maduros. Que deliciosa está esta rapaza! É difícil imaxinar algo máis impresionante e atractivo. Os rapaces miran esta Amazonia só con bragas finas.
  A nena pelirroja derrubou cinco indios e cantou:
  - Cando chegue o momento, a astronáutica desenvolverase... E para nós, a guerra é un gran romance!
  E a nena volveu rir... E de novo abriu o seu lume sorprendente e sorprendentemente preciso.
  Despois de tropezar cunha forte defensa, os alemáns lanzaron de novo avións de ataque e bombardeiros á batalla. A infantería retirouse, e choven proxectís e bombas sobre as posicións das nenas.
  E os tanques funcionan dende a distancia. Alena dá a orde:
  - Todos escóndense nas casetas!
  E ela mesma queda por observar na superficie. A preparación de artillería dos nazis é poderosa. E bombas aínda máis perigosas. Algúns deles son abandonados por monstros como o Yu-488 e o máis novo TA-400. Caen bombas de nove toneladas que son capaces de destruír casetas e fortificacións. Alenka foi arroxada pola onda expansiva e os seus talóns espidos golpearon dolorosamente unha pila de pedras.
  Queimáronseme as plantas. Pero se non, a moza capitán non resultou ferida. E lanzouse unha bomba moi poderosa, ata o ruxido da mesma tapoume os oídos. Non, non hai nada que poida pasar no mundo.
  Pero as nenas realmente teñen unha taxa de supervivencia envexable. Mentres os homes morren e morren!
  Alenka recordou como a acariciaba o mozo Julius. Como lle bicou o estómago, as pernas, os xeonllos, as coxas e os peitos. Que agradable é ser pateado por un home novo e guapo que acaba de comezar a desenvolver un bigote. Pero entón Julius morreu no dugout, esmagado por un impacto directo dunha bomba. E non quedaba nin un punto húmido del.
  O mozo foi a... onde? Para o ceo, para o inferno, para o esquecemento? Pero o principal é que agora non está na terra. E Alenka está moi amargada por isto.
  Se só levase esta cabeza de Hitler nun toco de árbore. A guerra en breve durará tres anos. Os nazis xa están asaltando Orenburg. As súas pinzas atravesaron lonxe.
  Alenka distinguíase polo seu gran amor e temperamento. Normalmente prefería os soldados máis novos e mesmo mozos. E na primeira oportunidade comezou unha aventura. A Alena encantou cando o seu corpo forte e adestrado era acariñado e tocado por homes guapos. Durante a guerra, a moral tornouse máis simple, e ninguén miraba especialmente con recelo o feito de que un oficial do Exército Vermello estaba a facerse cos homes.
  A Alenka, como un gato, encantáballe acariñar e cariño. E para ela este é o maior pracer. O peito, as pernas, o útero e o pescozo son especialmente sensibles.
  Pero cantos dos seus amantes xa pasaron ao outro mundo! Que cousa tan insidiosa e malvada é a guerra. Aínda que os homes pegaron a Alenka. Se fose tan fermosa, saíu con todo o seu rostro, figura e voz.
  E, en xeral, cando unha muller é nova, a maioría das veces é fermosa. Aquí tes cinco delas, ouveando case desde o comezo da guerra, moi bonitas... Catro nenas son rubias e unha pelirroja. Como unha estrela de cinco puntas. Pasaron moito inferno, pero nunca resultaron feridos de gravidade. A non ser que houbese arañazos.
  Normalmente todo en Alenka curaba como nun can, e non quedaban cicatrices.
  E agora: as bombas están a caer, os proxectís explotan, pero a ela nin sequera lle importa! É todo moi divertido!
  Aínda que non... Na guerra non hai tempo para divertirse. E ás veces tamén morren nenas do seu batallón. Mesmo os pés descalzos para unha nena non son garantía de inmortalidade. E en Stalingrado, nos batallóns de homes, literalmente todos foron asasinados.
  A cidade do Volga cubriuse de gloria. Durante seis meses reprimiron o ataque das hordas de Hitler. Os alemáns e os seus satélites perderon preto dun millón de mortos e feridos nas batallas de Stalingrado. É certo que a maioría dos mortos eran estranxeiros!
  O Führer trouxo tropas de toda a Terra a Rus'! Incluso había mercenarios americanos, na súa maioría de orixe alemá. Moitos indios. A India é un país densamente poboado, e o Führer ordenou un uso máis activo dos homes como carne de canón. E leva ás mulleres indias aos haréns. De feito, permitíase ter varias esposas no Terceiro Reich. O Papa deu permiso para iso a punta de pistola. E outras igrexas aprobaron. O propio Führer revisou as súas opinións sobre o sangue ario. Os alemáns foron autorizados, tras unha selección adicional, a ter esposas eslavas, europeas, árabes e indias, sempre que non tivesen defectos físicos e estivesen absolutamente saudables. Os matrimonios con mulleres negras estaban prohibidos, pero non estaba prohibido usar mulleres africanas nos prostíbulos, senón só con anticoncepción. Despois da selección, permitíronse os matrimonios con mulleres xaponesas, tailandesas e coreanas.
  Pero de novo, os requisitos eran de beleza, datos externos, saúde e ausencia de defectos físicos. Agora o papel do pedigree estaba a diminuír. Hai moitas máis divisións estranxeiras nas SS que alemás. E a Wehrmacht foi reposta con estranxeiros. As tropas coloniais estaban formadas enteiramente por aborixes e estaban comandadas polos alemáns.
  O Führer fíxose cargo da organización do exército de Genghis Khan, mesturando pobos e formando un exército abigarrado.
  Por suposto, en tales condicións, a URSS perdeu gradualmente a guerra de desgaste. Esta fatalidade estratéxica obrigounos a ser especialmente inventivos. Pero houbo unha oportunidade inesperada: os Estados Unidos, onde xa conseguiran reprimir a rebelión dos africanos e dos representantes da nacionalidade latina, intensificaron o traballo sobre a bomba atómica. E se aguantamos un tempo máis, é posible unha tregua co Terceiro Reich mentres continúa a guerra cos Estados Unidos.
  E alí quizais os nazis loitarán ata tal punto que xa non queren loitar. E entón a Rusia soviética sobrevivirá.
  Remataron os bombardeos e os bombardeos masivos de artillería. E o asalto comeza de novo. A cidade xa foi convertida en ruínas; non queda nin unha casa intacta. Ai, o inimigo é moi cruel e forte.
  As nenas saen á superficie e atópanse cos infantes que se achegan con lume. Os tanques están entrando...
  Alyonushka, despois de disparar ao indio, murmurou:
  - ¡Que Deus lles conceda aos cegos abrir os ollos e endereitar as costas dos jorobados!
  Despois de que a beleza fixo clic no obturador. Ela apuntou de novo e cravou. Ela golpeou o árabe e brillou os seus ollos de zafiro. Pasou a súa sola descalza, curva e poeirenta sobre a grava. A nena sentiu un pouco de cóxegas. Ela riu. Fíxose máis divertido. A beleza disparou de novo.
  Alyonushka disparou e sorriu... E bateu. Obrigando aos adversarios a deterse e conxelarse. O inimigo devolveu o lume. Lanzou granadas e ruxiu...
  Entón apareceron de novo as tropas de asalto. Eran poucos, pero voaban coches a reacción que lanzaban foguetes. Os nazis lanzaron granadas contra as posicións das nenas. Pero as pernas espidas e femininas parecían protexer da derrota. E os guerreiros, inmersos en bombardeos, sobreviviron ao lume.
  O movemento da infantería inimiga detívose. Os nazis intentaron afumar aos vermellos lanzando foguetes.
  Alenka escondeuse no oco e berrou:
  - Pero dende a taiga ata os mares británicos... O Exército Vermello é o máis forte de todos!
  Alla pelirroja tamén se apretou no oco e evitou ser alcanzado por fragmentos. A fermosa moza lembrou como ela, sendo unha adolescente angulosa, foi detida tras unha denuncia.
  Lembro a busca. Obrigaron á nova detida a espirse. Dúas mulleres que levaban luvas sentiron coidadosamente o nariz, as serpes, a boca da nena e miraron as súas partes íntimas. Que humillante, vergonzoso, asustado, asustado era. Alla tiña moito medo cando a levaron á cela para atoparse en compañía doutros criminais. Pero na cela había nenas coma ela, case todas fillas de persoas reprimidas. E o peor non se fixo realidade.
  Pero era difícil sentar na cela: estaba pechada e os gardas a miúdo entraban. Gañáronme polo máis mínimo motivo e sen ningún motivo. Aos gardas gustáballes especialmente golpear os tacóns das nenas con porras. A pesar do frío nas celas, as nenas mantivéronse descalzas, e os pés estaban inchados polos constantes golpes.
  As buscas convertéronse noutra desgraza. Realizáronse varias veces ao día e era moi doloroso, desagradable e humillante.
  Dáronme de comer pouco e azoutaronme nos paseos. Alla pasou seis meses tras as reixas, en constante humillación, acoso, malleiras e pescudas humillantes. E despois, baixo Beria, foi enviada a unha colonia de traballo infantil. Mesmo sen xuízo.
  Alla traballou alí dende as cinco da mañá ata ben entrada a noite con outras rapazas. Ata que comezou a guerra... E a nena adulta pelirroja fuxiu á fronte. Conseguín facelo con outras ducia de nenas.
  Comezou a súa rutina militar. Pero durante a guerra, o demo pelirrojo sentiuse moito mellor que na colonia de traballo. Sobre ela aínda pendía unha pena de prisión e un castigo polas vitorias. Pero Alla, que xa fora premiada con dous encargos, non se tocou.
  A nena experimentou moito na colonia. Incluído o amor: os nenos vivían no próximo cuartel e, a pesar da prohibición formal, dirixíronse ás nenas. E eles, á súa vez, querían coñecer o prohibido. Alla, en todo caso, gustoulle enseguida. A moza pelirroja quente sentiu un pracer pecaminoso.
  Non obstante, tamén tivo mala sorte na guerra. Sempre despois de manter relacións sexuais, un home ou mozo morría na batalla. Era coma se houbese algún tipo de maldición na pelirroja. Ademais, sen excepcións. Polo tanto, a pesar da súa beleza, Alla gañou notoriedade e os homes comezaron a evitala.
  O diaño pelirrojo sufría unha falta de atención masculina. E ela atopou o pracer de matar homes. E volveu disparar contra o inimigo, e sorriu coma unha tigresa.
  Alla disparou ao negro e imaxinouno mentalmente en catividade. Foi interesante divertirse cun home tan alto e guapo. En xeral, xogar un papel activo cun home é común para unha pelirroja. É unha muller forte e decidida. Que pasa co feito de que o home sexa asasinado máis tarde? Ben, ela adora a variedade!
  En tempo de paz, as nenas de Komsomol serían severamente castigadas pola promiscuidade, pero durante a guerra, a moral tornouse moito máis libre. Isto é ao parecer unha consecuencia da proximidade da morte, cando o departamento especial fai a vista gorda ante o libertinaxe.
  Ás veces Alla sentía vergoña da súa promiscuidade. Cando nin sequera leva un suxeitador e axita os seus peitos espidos. Lembreime de María, a relixiosa que aínda era virxe. Aínda que, probablemente sexa a máis feminina e sexy das cinco. Máis precisamente, atractiva, coa súa anxelical inocencia.
  Porén, María é moi precisa, quizais mesmo fenomenal na súa rodaxe. Así foi como golpeou con precisión dous árabes cunha bala. E sorrindo inocentemente, di:
  - ¡Señor perdóame, pero sirvo á miña Patria!
  María é moi fermosa... Dálle un pouco de vergoña que teña que loitar só en bikini. Pero protexe contra a derrota. Isto foi demostrado pola práctica. María comezou a guerra sendo aínda unha nena. Creceu en tres anos, pero aínda parece esvelta, virxinal e de estatura normal para unha nena. Os outros membros dos catro son máis longos, máis musculosos, e Matryona é en realidade unha vaca, aínda que moi forte.
  María dispara e lembra a Seryozhka. Pobre rapaz. Eu fun capturado. E isto é peor que a morte. Entón, primeiro enfrontouse á tortura e despois á execución. E descoñécese como reaccionarán os demais ante isto.
  María disparou, ergueuse de xeonllos e disparou. O hindú asasinado estirouse e soltou un charco de sangue. A beleza de cabelos dourados di:
  - Eh... tes moitos deuses, pero sen ceo!
  María volveu cravar, golpeou e cantou:
  - Grazas polo paraíso perdido... Nin para nós, nin para os nosos fillos, nin para os nosos netos... Pero só se acostumarán aos sons enganosos!
  María disparou, matando aos cómplices nazis que avanzaban e cantou:
  - Conducimos, conducimos, conducimos - durante moito tempo nós... O camiño de problemas en problemas, de guerra en guerra! Conducíamos, conducimos, conducimos -por moito tempo... Os regatos da horda, a guerra sanguenta, rompen! Guerra sanguenta!
  E a nena presiona-se máis forte no chan. E os leóns xa se van arrastrando por diante. Os tanques alemáns rugen e os seus barrís tremen.
  María chorou e comentou:
  - ¡Aquí vén, morte!
  Unha moza de pelo dourado disparou contra un soldado que se arrastraba cara ás posicións do Exército Vermello cun rifle ao que estaba unida unha mira óptica.
  Vin como unha fonte de sangue pulverizaba da cabeza do inimigo ferido de morte.
  María tuiteou:
  - Francotirador... Estás equivocado!
  Alla dixo en voz alta:
  -Non xulgues pola túa roupa se non queres estirar as pernas!
  María sacudiu as súas pernas graciosas, espidas e bronceadas. Imaxinei que o mozo con cara de duende pasaba a palma da man pola planta. Que bo probablemente sería.
  Pero entón ela bufou con rabia:
  - Vou derrotar a todos!
  Alla, que ela mesma era unha incrédula e disoluta, dixo burlosamente:
  - E sen a axuda de Deus?
  María disparou e respondeu chirriante:
  - Non, coa axuda de Deus!
  Alla mostrou os seus dentes nacarados e comentou:
  - Pero o teu Deus ensinou: se golpeas a meixela dereita, xira a esquerda!
  María non respondeu inmediatamente. Ela fixo un par de tiros máis, cortando os títeres fascistas. E ela dixo en voz baixa:
  - Pero que facer despois de ser golpeado na meixela esquerda - Deus Xesús non di. E os nazis deron moitos golpes ao noso pobo!
  Alla saltou. Ela lanzou unha granada co pé descalzo, levantando toda unha columna de po, e ruxiu:
  - Berlín está case no noso poder... A través dos prismáticos vemos o maldito Reichstag! Haberá paz e felicidade en todo o planeta... disto vos contarei nos meus poemas!
  E a pelirroja deu un estoupido, cortando toda unha liña de nazis. Entón ela volveu patear a granada.
  É unha rapaza forte. No campamento viuse obrigada a mover pedras dende o amencer ata o solpor, e Alla converteuse nun verdadeiro superhome. Lanzou a granada moito máis lonxe cos pés que coas mans.
  Á pelirroja encantáballe correr coas plantas espidas sobre os carbóns ou sobre a neve. Ela gustoulle...
  Allah tomouno e rompeu:
  - Pero teño outra paixón... Isto é o poder, só poder!
  O diaño pelirrojo disparou unha explosión, disparando aos Krauts e aos seus secuaces, e ruxiu:
  - Non hai necesidade de ouro e diñeiro! E é necesario que diante miña... A xente estaba de xeonllos, a xente estaba de xeonllos, por toda a superficie da terra!
  A infantería inimiga detívose. Os tanques avanzaron máis. Os vehículos pesados "Lev", "Mouse", "E"-100, "Tiger"-2 - dispararon proxectís. Panther 2 tamén estaba desenfrenado. As posicións arderon e desmoronáronse, as serpes de fume eleváronse ao ceo.
  A unha das nenas chamáronlle as pernas. Ela berrou e abriu fogo en longos ráfagas. A outra beleza cortáronlle o suxeitador por un anaco de metralla. Os peitos da guerreira quedaron ao descuberto e ela ruborouse. O rostro da nena púxose escarlata.
  O Maus, o tanque alemán máis pesado, estaba a bater dende os seus canóns. E destruíu todo ao seu paso.
  Pero os guerreiros retrocederon no tempo. Son tan áxiles. Alla lanzou unha granada a Mouse. Silenciau unha das metralladoras alemás.
  A pelirroja colleuno e cantou con fervor:
  - Deixaos correr torpemente - tanques blindados por charcos...
  Despois de que a nena volveu lanzar unha granada co pé descalzo e golpeou outra metralleta Mouse, rompendo o seu canón. Despois diso, Deus grita:
  - Son a deusa da morte, á que Hitler teme!
  O tanque alemán parou. Xunto coa perda de metralladoras, os petroleiros perderon a parte do león da súa confianza. E o "rato" comezou a disparar desde un barril curto e comezou a procesar as ruínas. Un dos fragmentos golpeou a Alla no talón, queimando a graciosa curva da sola da nena.
  A beleza colleuno e cantou:
  - O verdugo quéimame os talóns, e escoito chorar!
  Cun tiro ben apuntado, María rompeu a vista óptica do Rato. E o tanque enorme saíu trotando e comezou a dar a volta. Está claro onde se pisarán a cegas case duascentas toneladas de aceiro. Só de volta para escapar de máis problemas.
  Despois entrou en xogo "Lev"-2. Unha máquina máis avanzada está tentando derrubar todo o espazo fronte a si mesma co lume dun canón de 150 mm. As nenas poñen o nariz cara arriba ao fascista en resposta.
  María lanza unha granada co seu pé cicelado. O presente non chega ao tanque, pero noquea á infantería. A un africano mesmo lle arrancaron a cabeza. Ela levaba un casco, deu a volta e bateu directamente contra un ladrillo.
  A rapaza de cabelos dourados dixo:
  - Todo é segundo a vontade de Deus... ¡Ata os erros!
  Alla cantou con entusiasmo en resposta:
  - Todo no mundo depende das alturas do ceo... Pero a precisión dos ollos, pero a precisión dos ollos - depende só de nós!
  María disparou de novo. Ela rompeu a vista óptica de "Lev" e comentou racionalmente:
  - E Deus dá precisión!
  Alla mostrou os dentes e golpeou o seu pé descalzo no vidro roto. Sentín o agradable que era cando algo afiado atravesou a miña sola espida. E ela ruxiu:
  - En todo o que precisa destreza, endurecemento, adestramento - se non, non haberá graza!
  María disparou ao fascista coa cara de dexenerada no estómago e cantou:
  - E para os Krauts, a graza é arrincarlle a pel da caveira! E mastigue, mastigue, mastigue - lava-lo con pus morno!
  Alla fixo unha cara, disparou... Partiu a cabeza e murmurou:
  - Que discurso máis impío tes!
  O rostro de María púxose pálido e murmurou:
  - Que Deus me perdoe, pecador!
  Alla riu. Era unha nena cínica. E na colonia de traballo infantil venceu aos que eran máis débiles ca ela. E esa pelirroja é desvergoñada. E Alla quería tirar de María polos seus cabelos dourados. E non coas mans, cos pés.
  E Alla estendeu o seu membro espido ata o pelo frondoso da moza cristiá, e en canto colleu os fíos cos dedos, tirou.
  María berra e dá a volta e di:
  -Estás tolo?
  Alla dixo burlosamente:
  - Así que Deus aguantou e mandouche!
  María axitou o puño:
  - Non blasfemes, cadela!
  Alla respondeu e cantou:
  - E Deus está de novo desgarrado pola risa - que me importa a todos, e que me importa a ti!
  María meneou a cabeza e comentou:
  - ¡Corres riscos todos os días! E ao mesmo tempo, tendo a oportunidade de ir ao carallo nun minuto, sodes insolentes e pronunciades malos discursos!
  A pelirroja fixo unha mueca. Colleu un anaco de vidro cos dedos espidos dos pés e tirouno á boca. Collino coa lingua. Ela mastigou o vaso e, sen pensalo dúas veces, deu un grolo, dicindo:
  - O inferno non nos collerá!
  María, rodando os ollos ferozmente, rosmou:
  - Non irás a ningún lado! Piollo de lume!
  Alla só brillou os seus ollos esmeraldas en resposta. E lanzou unha granada aos nazis, dicindo:
  - Mentres a guerra vaia, esquecémonos das nosas diferenzas!
  María dixo fóra de lugar:
  - De Deus é de Deus, e do César é do César!
  Alla deu unha longa volta e engadiu:
  - E Hitler é diabólico!
  María abriu fogo, derrubou a varias persoas máis e pensou. Como se pode chegar a un declive da moral como o que chegou a Hitler? Que tipo de besta ten forma humana? Ese tirano sanguento que a humanidade non coñece desde os tempos de Adán e Eva. E ao mesmo tempo moi afortunado. Quizais ata o conquistador máis afortunado e exitoso de toda a historia da humanidade.
  Pero Rusia resultou ser unha porca difícil de romper para o fascismo. A guerra do leste entrará pronto no seu cuarto ano. Si, os nazis avanzan. Non moi rápido, pero seguro. Só no inverno o Exército Vermello puido espremer un pouco aos Krauts. E agora o inimigo volve atacar.
  A nena tirou con precisión e moi ben. Tras perder as súas miras ópticas, o tanque Lev deu a volta de novo e comezou a fuxir. E "Panther"-2... Un tanque cun canón longo e groso e unha torre relativamente pequena.
  Unha máquina eficiente. O que noqueou a case calquera mastodonte. Aquí Alla distinguiuse por lanzar granadas coas súas seductoras pernas e danou o canón.
  O demo pelirrojo brillou os seus ollos da cor do mar e asubiou:
  - ¡Rompolles o nariz!
  Un alemán co fociño roto dá a volta. As pistas tremen coma unha máquina áxil. Si, as nenas inventaron unha táctica cómoda e eficaz. Golpea os barrís, rompendo o barril con granadas cando a armadura é inaccesible.
  E a ben apuntada María dispara con precisión, coma se realmente fose a bisneta de Robin Hood. E a beleza de cabelos dourados exclama:
  - Co pretexto dos obxectivos do humanismo,
  Para construír o ceo na Terra...
  Hitler cambiou ao camiño do fascismo -
  O templo foi erixido polo canalla Satanás!
  E ela dispara como unha verdadeira santa do exterminio. A súa perna espida e cincelada arroxa un anaco de vidro, golpeando ao árabe no centro da súa fronte. E o fillo do deserto, apretando reflexivamente o gatillo da metralleta, corta unha ducia dos seus cómplices.
  Alla comentou con aprobación:
  - E aprendes rápido! E progresas xusto ante os teus ollos!
  A guerreira pelirroja tamén lanzou un anaco de cristal cos seus dedos espidos e golpeou ao africano no ollo. Estoupou, caendo sobre un montón de granadas. E unha ducia de loitadores máis voaron ao ceo, ou ao inferno: como decidir o negocio!
  Alla tuiteou:
  - O inferno será un lugar malvado, quen arrincou a cuberta... E a espada sagrada virxe - derrubou aos inimigos!
  E o demo pelirrojo deu unha volta de novo e asubiou:
  - Haberá para ti un cadaleito, só de cinza, e música de loito!
  María lanzou inmediatamente unha granada ás dúas pernas, paralizando o canón do formidable tanque E-100, sonando:
  - Para a gloria do Señor Cristo!
  No universo paralelo, a URSS pasou un momento moi difícil. Pero Hitler non acabou con Rusia. Estaba demasiado alarmado polos rumores de que os Estados Unidos estaban tentando crear unha bomba atómica. Máis precisamente, nin sequera rumores, senón informes de intelixencia, que eran imposibles de ocultar á poderosa intelixencia alemá. E a bomba atómica é algo terrible, aínda que non é fácil conseguir o Terceiro Reich do exterior.
  Hitler propúxolle unha tregua a Stalin, que foi aceptada con gusto polo ditador que case perdeu a guerra. As tropas do Terceiro Reich atacaron América por ambos os dous lados. Tanto de Arxentina como de Canadá. Os alemáns tiñan moitas tropas e tamén foron axudados polos xaponeses, que estaban presionando aos americanos dende o leste. Desenvolveuse unha feroz batalla.
  Cinco nenas Alenka, María, Alla, Anyuta, Matryona chegaron a América para loitar como voluntarias contra as hordas do Terceiro Reich. As cinco nenas son moi fermosas e falan inglés. Stalin negouse a enviar todo o batallón de mulleres, xa que isto contradiría os termos da paz concluída co imperio fascista. A URSS necesitaba gañar tempo a calquera prezo mentres os nazis atacaban a EE.UU.
  As cinco nenas son voluntarias: pasaron case toda a guerra, desde Brest e Bug ata Orenburg. E están loitando contra os nazis do outro lado da Terra na capital de Honduras.
  Tegucigalpa é un dos principais bastións da defensa, en enfrontamento cunha horda abigarrada. Tanto as hordas xaponesas como as asiáticas víronse en problemas. Os propios alemáns loitaron só con tanques, e a infantería era enteiramente de pobos non arios. Empuxaron asiáticos, negros e árabes cara adiante.
  Alenka disparou, cortando dous africanos e berrou:
  - Só unha horda de Genghis Khan!
  María de cabelos dourados, despois de cortar tres indios cunha metralleta, levantou as súas pernas espidas e curtidas ata o cumio. E ela dixo:
  - ¡Estamos moendo carne de canón!
  Un fragmento dunha granada voou e golpeou a María no seu tacón redondo e espido. As nenas pelexan tradicionalmente en bikini e descalzas. E cando golpea a sola áspera e nena cunha afiada, doe un pouco.
  A beleza chiscou o ollo e disparou de novo... María é moi esvelta, de estatura media cunha figura perfecta.
  Alenka é máis alta, co rango de maior, e ata un heroe da Unión Soviética. Pero tamén case espido, apenas cuberto por un bikini. Moi bronceada, pero o seu cabelo é branco. E Alenka dispara con moita precisión. E encántalle lanzar granadas cos pés descalzos.
  A fermosa Alla dispara e derruba a catro árabes cunha ráfaga de lume. O seu cabelo é vermello, ou máis ben cobrizo, coma un estandarte proletario. E cando sopran os ventos, é como unha bandeira da revolución. A rapaza brilla cos seus ollos esmeralda, coma estrelas. E arrastra brutalmente os inimigos.
  Anyuta tamén é loura. E dispara desde unha metralleta. A nena plantou os pés descalzos e deu un estoupido. Cinco loitadores variados foron arroxados, e fontes de sangue carmesí voaron dos peitos e barrigas dos seus adversarios.
  Anyuta, lambéndose os beizos cheos, berrou:
  - A guerra é aire para os pulmóns...
  A nena está deitada, lanzando unha granada co pé descalzo. Escóitanse explosións. Varios militantes voan en diferentes direccións.
  Matryona é unha rapaza máis grande e carnosa. O seu cabelo é castaño claro. Unha típica aldea, nova, muller de sangue e leite. É moi forte fisicamente e tira ben.
  Aquí chega de novo a quenda. E caen os mercenarios fascistas asasinados.
  Matryona, disparando, di:
  - Vale, vale, onde estiveches? Pola avoa! - A nena disparou, matando a tres loitadores nazis barbudos e engadiu. - Que comeches - mingau! Que bebeches? Mash!
  As nenas sosteñen a liña. Non deixan adiante aos fascistas. E ruxen cancións amigas:
  - Destruiremos todo o mundo da violencia,
  Ata o núcleo e despois...
  Construiremos un novo mundo celestial -
  Quen era ninguén converterase en todo!
  Alenka volve lanzar unha granada co pé descalzo. Explota os infantes que avanzan. Seguro que vai máis calor. Aquí vén o famoso "León"-2. E ao seu carón está o E-50 máis avanzado. Os proxectís son expulsados. A un americano negro arrincáronlle a cabeza e rolou.
  María pisou unha táboa en chamas, e as súas pernas endurecidas case non sentían a calor da chama.
  A beleza de cabelos dourados disparou e ronroneou:
  - E quen deterá o caudal dos ríos sanguentos e furiosos...
  María disparou de novo, tirando ao africano da armadura do E-50 e berrou.
  - Un raio dun bláster golpeará a túa tempe, nun flash malvado o home desapareceu!
  A nena disparou de novo. Amosou o seu pé descalzo, curtido e gracioso polo aire. Unha granada voou cara a ela. A beleza co cabelo dourado venceu hábilmente ao agasallo coa súa sola espida e case sen po. A granada voou de volta. Precipitouse nas filas dos militantes do Terceiro Reich. Parecía que as sandías caían do camión, rompendo. Había tanto sangue derramado.
  María tuiteou:
  - A nena fallou o exame, e chegou o maldito Reich. Ao parecer, Hitler estaba canso de vivir, e a súa beleza comíao.
  Alla tamén é un guerreiro sen sentido. Dispárase contra si mesmo con metralladoras e di, esparexendo os cadáveres:
  - Para a culler de mamá! Para a culler de papá! E para Koba, un cucharón! E ao teu lado na cama!
  Unha fermosura de pelo vermello cobrizo lanza co pé descalzo un avión de madeira. Voa directo cara ao enorme tanque alemán Lion. Aterra no fociño dun canón de 105 mm e estoupa. A arma falla.
  O alemán dá a volta e vese obrigado a fuxir vergoñento. Alla, fregando a súa perna nun anaco do edificio, di:
  - Se non tes forza, necesitas intelixencia! Terás que facer ruído!
  E de novo a nena dispara con moita precisión. O seu cabelo vermello é como a chama do facho olímpico. Moza atractiva. Ela xa se distinguiu no exército americano por demostrar un temperamento furioso. Era especialmente bo para facer travesuras cos afroamericanos. É tan inusual e fermoso con eles.
  Non obstante, Allah tamén destrúe os negros que loitan no exército do Terceiro Reich. Por que Alemaña conquistou toda África? Tenta deter ese poder.
  O E-50 é o tanque máis novo, cun motor de turbina de gas e unha grosa armadura lateral e frontal. Non se pode levar cunha granada. Alla lanzou o agasallo coa perna núa, derrubou a varios infantes e berrou:
  - Oh, a túa armadura de tanque é fiable, de alguén que pretende morder... Só sabe o poder que tes... nya, só podes patear un cabalo de aceiro!
  Anyuta tamén disparou con moita precisión. E prefería lanzar granadas cos pés. Os seus dedos espidos tamén fixeron xirar o disco de aceiro. A punta sobrevoou e cortou a gorxa a dous militantes fascistas. Deixáronse caer a metralleta, e agora unha espesa explosión de gran calibre atravesou as cadeas da horda. Toda unha liña de loitadores estranxeiros recrutados mediante incursións no exército do Terceiro Reich.
  Anyuta tuiteou:
  - A sorte é a recompensa da coraxe! Unha canción é suficiente! Que canten só sobre a casa!
  Pero a beleza aínda non tivo tempo de perder a casa. Aínda que hai moi poucos voluntarios soviéticos no exército estadounidense. Stalin non quería brillar, para non darlle máis tarde a Hitler unha razón para acusar a Rusia de violar os termos da "Paz de palla".
  Cinco nenas, as mellores do batallón de mulleres, foron advertidas de que se as capturaban, a Patria tería que renegalas. E neste caso, as nenas deberían segar sobre mercenarios triviais que foron contratados por diñeiro.
  E Anyuta, e Alena, e as outras nenas entenden que se as capturan, espéralles unha terrible tortura. Así que decidiron, en todo caso, non ser asasinados polos nazis vivos.
  Os avións de ataque alemáns sobrevoan as posicións das tropas estadounidenses. Non esperando que se atoparan con tanta resistencia na capital de Honduras, os nazis estaban algo molestos.
  Os avións a reacción e de ataque son fortes. Os foguetes voan, as armas disparan.
  Os soldados estadounidenses están morrendo. Matryona tamén foi alcanzada por metralla no seu ombreiro carnoso. Saíu sangue. A heroica nena extraeu un anaco de aceiro cos dentes e cuspir sangue. E entón ela me golpeou de novo cunha metralleta voluminosa. Os mercenarios estranxeiros están caendo. Aquí case todos son nativos, só os seus mandos son alemáns, e aínda así non sempre. É certo que as tripulacións do tanque E-50 máis moderno son totalmente alemás. O coche ten unha velocidade e unha maniobrabilidade decentes. Ben, esta aínda non é a modificación máis avanzada: pesa setenta e cinco toneladas. Os muros están desmoronándose baixo as vías. Este adoita fabricarse en tres versións cun canón de 105 mm, un canón de asalto de 180 mm e un lanzacohetes de 400 mm.
  E cada modificación ten a súa propia tarefa. Aquí está este tanque cunha pistola de asalto, máis axeitado para atacar cidades. E non é tan fácil destruílo. Matryona percíbese e colle unha granada antitanque cos seus dedos espidos, a súa perna grande pero graciosa e de fermosa forma. Agora cómpre tirar o presente directamente ao barril para desactivar o arma do mastodonte. Cinco metralladoras cobren un tanque alemán e moderno, e non é tan fácil achegarse a el.
  Matryona é moi forte, e as súas patas parecidas a un cabalo lanzan unha granada lonxe. Pero non sempre é preciso. En calquera caso, para acadar un obxectivo como o canón dun canón de 180 mm. A rapaza heroe ten dúbidas. E se bota de menos?
  Ah, se o seu compañeiro de moito tempo Oleg Rybachenko estivera con eles, este valente pioneiro tería ideado algo.
  Pero o neno morreu nas batallas de Stalingrado. As mozas non sabían o seu destino. Pero o destino do inventor pioneiro era realmente pouco envexable. Nun principio, Oleg Rybachenko foi brutalmente torturado, intentando arrebatar segredos. Despois da tortura, o neno de once anos acabou nas minas. O traballo dá medo e é extremadamente duro. Pero o pioneiro soviético, pequeno pero esquivo, resultou ser tenaz.
  Conseguiu sobrevivir, e mesmo a través dos labirintos das minas decidiu escapar. E Oleg Rybachenko conseguiu saír. O neno paseou algún tempo polos Balcáns ata que se uniu a un destacamento partidista local. Alí converteuse en enlace e saboteador.
  Aínda había un movemento partidista bastante desenvolvido nos Balcáns. En parte tamén porque o servizo de ocupación foi realizado por italianos, romaneses, búlgaros, albaneses, que non estaban tan preparados para o combate como as unidades regulares da Wehrmacht.
  Pero moitos partidarios aínda morreron. Sobre todo dos ataques aéreos. E os patriotas de Iugoslavia vense obrigados a esconderse nas montañas, nos bosques ou, no mellor dos casos, nas pequenas aldeas. Xa morreron un gran número de mandos. A situación empeorou coa paz asinada coa URSS. Agora comezaron a chegar aos Balcáns novas divisións punitivas, organizando incursións masivas e despexando a zona.
  Oleg Rybachenko tivo que subir cada vez máis nas montañas xunto cos partidarios.
  Matryona, aínda que non sabía o destino do seu favorito universal, suspirou moito. Entón apretou máis a granada cos dedos dos seus pés espidos e de nena e, con todas as súas forzas, lanzouno contra o tanque inimigo. O E-50 acaba de disparar, soltando un proyectil asasino.
  Matryona ata tremeu e caeu de xeonllos. Foi golpeado na cabeza por un adoquín arrancado do pavimento, e o seu talón espido foi queimado por un metal quente. A nena fregou a súa abraiada cabeza co cabelo poeirento.
  A granada voou, case tocando o canón, e golpeou a fronte inclinada do coche. Unha explosión tronou... Pero claro, 250 mm de blindaxe frontal, e mesmo en ángulo, non son capaces de penetrar nunha granada.
  Matryona bateu o seu puño contra o po, levantando toda unha nube de area. Entón ela ruxiu:
  -Mátalo, mátao! ¡Marca un gol na portería!
  A nena golpeou a canela no asfalto rachado. Unha astilla estaba metida nos callos do talón. A pel das plantas da nena era grosa coma a dun hipopótamo. Vivía nunha familia pobre e case nunca levaba zapatos dende que naceu. Non obstante, isto non facía que as súas pernas parecesen nada ásperas, senón que eran curtidas, graciosas e seductoras.
  Matryona, con todo, intimidaba lixeiramente aos homes coa súa alta estatura, músculos fortes e puños cos nudillos saíntes. Pero a rapaza heroica ten o carácter máis amable e as cadeiras anchas combináronse cunha cintura relativamente delgada e abdominales esculpidos. Só na roupa Matryona podía parecer con sobrepeso debido aos seus grandes peitos. En bikini, parece unha atleta tetona.
  A nena, frustrada, volveu lanzar unha granada, esta vez apuntando ás pistas. Pero o agasallo mortal golpeou o groso escudo blindado que cubría os rolos.
  Matryona deuse un puñetazo no queixo enfadada. Fíxolle doer a mandíbula. E a rapaza heroe maldixo:
  - Corto coma unha gadaña!
  Anyuta tamén intentou golpear o tanque perigoso, pero a granada lanzada polo pé da nena fallou lixeiramente a marca. E a loira comezou a achegarse ao coche. Pero entón apareceron dous tanques máis: "Lion" e "Panther"-2, dispararon contra todas as aproximacións con metralladoras. Tivemos que ter moito coidado.
  O estadounidense Sherman engancha un paseo para achegarse aos vehículos alemáns. Tivo a oportunidade de golpear a Panther 2, pero só de costado. Pero un alemán non é tan fácil de enganar. Ademais, a silueta máis alta do Sherman faino perceptible a gran distancia.
  "Panther" 2 cuspiu un proyectil e golpeou directamente na fronte ao americano. O coche alto rompeu pola metade. E ardeu coma unha vela de Nadal.
  Anyuta dixo molesto:
  - Ai, que débiles están os teus tanques... Mellor tecnicamente, converteráste nun ianqui!
  Pero Alenka, unha guerreira experimentada, puido achegarse á Pantera. Ela lanzou unha granada... E o canón longo do coche alemán enroscou nun corno de carneiro.
  Tanque "Panther" 2, lanzado á produción en 1943. Na última modificación máis estendida, ten unha armadura frontal de 150 mm, unha blindaxe lateral de 82 mm en ángulo e un canón de 88 mm cunha lonxitude de cañón de 71EL. A partir de 1945, foi descontinuado en favor do modelo E-50 máis avanzado e mellor protexido. Pero de momento este tanque está loitando. Con un peso de 51 toneladas, o coche ten un motor de 900 cabalos de potencia, o que lle proporciona un bo rendemento de condución.
  E agora, despois de recibir danos, Panther-2 dá a volta e sae. Alenka consegue lanzar outra granada co pé descalzo. Rompei os rolos. E a velocidade do coche alemán diminuíu notablemente.
  Alenka di cunha mirada alegre:
  - Que golpe! O meu golpe é un agasallo de Deus!
  E a nena mostroulle o nariz aos alemáns. Pero o lume das metralladoras comezou a saír do E-50. E as balas asubiaron sobre o cabelo branco e algo manchado de Alena. Unha das balas incluso cortou un mechón de cabelo. A moza maior ata sentiu un pouco de cóxegas.
  Alenka tuiteou:
  - Se queres ser coma un elefante, vai ao manicomio como un bandido!
  A nena levantou o fío cortado cos dedos dos pés. O cabelo de Alenka é sedoso, de cor perla, pero lixeiramente poeirento. E aínda así tan suave. A nena pasounas polas súas plantas. Un pouco cóxegas e agradable.
  Alenka recordou como a acariciaba o mozo. As súas mans tamén partían das plantas, subindo máis arriba ata as coxas e o lugar máis sensible. Cando un mozo guapo te acaricia, é moi agradable. Alenka case o amaba. Gustáballe os xogos amorosos e excitáballe o toque dun corpo masculino musculoso. Pero Alenka non tiña un amor real e romántico, cando te volves tolo por un home. Ela xa cambiou moitos rapaces. Moitos dos seus homes morreron na batalla.
  Incluso esta era a maldición da guerra. E aquí en América, hai rapaces musculosos e negros. E todo é tan inusual con eles.
  Alenka disparou e derrubou o home negro. Sentín un pouco de pena polo neno africano. Ela matou a un home que loitaba por intereses alleos a el. Despois de todo, os alemáns son racistas. Miran aos negros como escravos. Pero ao mesmo tempo, os africanos están a ser inscritos nas divisións estranxeiras da inchada Wehrmacht.
  Alenka fixo algo así como un figo cos seus dedos espidos e mostroullo aos nazis. Si, a propia nación alemá non sofre ningún dano aquí. Os tanques teñen unha armadura demasiado grosa para ser penetrada por unha granada ou unha bazuca. Pero as unidades nativas están morrendo.
  Alenka lanza unha granada a E-50. Ela balance a súa perna pelada e bronceada e tirou, torcendo as cadeiras. E a granada voou nun arco alto. Os meus dedos descalzos deixoume sentir o toque do metal. E entón disparou a granada.
  Alenka susurra:
  - Deus nos bendiga!
  Un vento quente sopraba a nena, coma se fose tocada por un home guapo. Alenka estaba lendo un libro sobre Tarzán e quería moito que ese home xogase con ela. Acariciaríame o peito con mans fortes.
  A granada alcanzou o canón, pero explotou demasiado tarde e saíu voando do metal. Os fragmentos chocaban como chícharos sobre a armadura. Só quedan arañazos!
  Alenka sacou outra granada. Pero vin que era antipersoal. E as armas antitanque desapareceron.
  A nena gruñía frustrada. Pero para non perder o tempo, púxeno entre os dedos. Xirou a perna, dobrou o torso, endereitouna e lanzouno contra a infantería.
  Media ducia de loitadores voaron como pelotas de ping-pong. Os lentes dun deles voaron, e os fragmentos voaron un par de centos de metros e atravesaron as costas de Alenka. O suxeitador rebentou e os fermosos peitos da moza maior quedaron ao descuberto.
  A nena tapaba automaticamente os seus pezones. Pero entón deuse conta de quen debería ter medo. E volveu sacudir a metralleta. Ela deu unha volta e retrocedeu lixeiramente.
  Un soldado de infantería estadounidense disparou unha bazuca. O proyectil golpeou o tanque alemán polo seu lado inclinado, pero os 160 mm de blindaxe resistiron, repelendo a enerxía destrutiva. O alemán disparou. A súa arma de gran calibre partiu a parede.
  Alenka intentou atar as correas do sutiã. A nena pensou que Zoya Kosmodemyanskaya probablemente foi conducida polo frío cos seus calzóns. Foi nunha película soviética na que foi representada cunha camisa ou mesmo algún tipo de vestido. Só isto é só unha homenaxe á hipocrisía. De feito, os nazis, para humillar aínda máis á nena capturada, probablemente despoxárona. E os famentos soldados alemáns probablemente querían ver espida unha rapaza bonita e con curvas.
  Entón, na historia real, a nena heroína non podía cubrir os seus peitos, polo que as súas mans estaban atadas ás costas. Pero ela non tiña vergoña e miraba con orgullo. Alenka sabía ben o que era andar descalzo pola neve. Era resistente e encantáballe tocar a neve coas plantas espidas. A Alenka gustoulle e gustoulle. Pero isto é para ela, xa endurecida por anos de guerra. E para Zoya nova e urbana, isto é aparentemente doloroso. As plantas senten como se estivesen a arder carbóns.
  Alenka tirou o suxeitador frustrada e gritou:
  - A vergoña é un concepto burgués! A muller soviética non ten medo a nada e non se avergoña!
  A nena comezou de novo a cravar cunha metralleta, ou mellor dito cunha metralleta. O metal quentouse, despois de todo, Honduras é os trópicos, alí pode estar moi quente en febreiro. Os dedos de Alenka están quentándose. Temos que dalo todo. Hoxe é 23 de febreiro. É o día do exército soviético e iso require loitar con toda calma e furia razoable.
  Alenka cortou cinco máis con balas, e accidentalmente queimou a súa meixela na recámara quente da metralleta. Por suposto, é desagradable, a burbulla está inchada.
  Alenka xurou:
  - Ben, Deus, por que me creaches tantos problemas a min e ao meu país!
  A burbulla picaba... A meixela da nena é un lugar moi sensible. A nena intentou atopar algo frío para aplicar á pelota inchada. Pero intenta atopar algo interesante. Nesta cidade quente. Ademais, o tempo estaba despexado e o vento sopraba do sur.
  Alenka claramente non está a gusto. Matryona lanza unha granada dende lonxe, pero de novo sen éxito. E as tropas de asalto xa están voando no ceo. Os vehículos alemáns teñen unha forte blindaxe e alta velocidade.
  Os avións a reacción veñen en ondas e parecen cortar tiras de liño.
  Alenka escondeuse no oco. Os foguetes de fragmentación arderon desde arriba. A nena sentiu caer anacos de pedra triturada desde arriba con agullas. Fíxome cóxegas no pescozo. Tamén se pincharon os pezones da beleza.
  Alenka murmurou:
  - Isto é unha masaxe... Pero non un ramillete!
  A nena sentiu que o seu corpo case comezaba a picar dolorosamente. Xa fai calor, e os foguetes que explotan engádense a calor. E isto é un baño?
  Alenka recordaba unha casa de baños rusa natural, con vasoiras de abeto. Como a nena foi golpeada entón.
  Eran sensacións tan exóticas.
  Alenka cantou para animarse:
  - Amor e morte! Ben e mal! O que é santo, o que é pecaminoso! Estamos destinados a entender!
  A nena ergueuse, sacudiu todo este lixo e restos pegados.
  Alenka rosmou:
  - ¡Oh, porás a Hitler nos cornos!
  E a nena maior disparou unha ráfaga contra os infantes que intentaban erguerse para atacar. Varios militantes recrutados pola redada caeron. Alenka limpou a cara sucia, picaballe os ollos. A guerreira cuspiu e fíxose a signo.
  Ela abriu fogo de metralladoras de novo, e os militantes foron introducindo. Alla pelirroja tamén lanzou unha granada co pé descalzo. O presente saltou e golpeou aos fascistas. Unha ducia de persoas morreron.
  A pelirroja cantou:
  - Hai moito bo no mundo, pero está cuberto de neve!
  E a nena abriu fogo cunha metralleta, só usando non as mans, senón os seus dedos hábiles e os pés descalzos.
  Alla disparou con precisión e berrou:
  -¡Golpe! Golpe! Outro golpe! Outro golpe e despois... O poderoso demo, don de Deus, dá un uppercut!
  E coas mans a nena lanzou anacos de vidro. Ela sorprendeu aos fascistas e tuiteou:
  - E para os que non queren vivir en paz... Facémoslles hara-kiri!
  Os xaponeses realmente apareceron. Estes loitadores de ollos pechados. Ben, como non podes facer hara-kiri así?
  Despois de descargar o clip da metralleta, Alla colleu a granada cos seus dedos espidos e lanzoulla ao samurai. Recibiron un agasallo, varios xaponeses mutilados e voaron en diferentes direccións.
  Alla sacou a lingua e murmurou:
  - Son un super guerreiro! E o inimigo matou ao hiper!
  Os chineses, recrutados polos xaponeses das zonas capturadas do Imperio Celeste, entraron en batalla. Os guerreiros chineses camiñaron sen medo, e as nenas, despois de descargar as súas metralletas, víronse obrigadas a retroceder.
  María metal pés descalzos fragmentos de escaiola e vidro. As outras nenas fixeron o mesmo. Fíxose moi difícil.
  Apareceu o Shturmlev, unha poderosa máquina cun lanzacohetes. Aquí tes un que te vai a cachar, non parece moito.
  O primeiro disparo tronou... Anyuta, Alla e Matryona foron lanzadas pola onda expansiva, como a fonte dunha balea xigantesca. As mozas voaron varias decenas de metros e caeron cos pés descalzos xusto no lume.
  As nenas saltaron de alí, escaldaron e cantaron. Salpicaron as súas plantas espidas nos carbóns.
  Alla asubiou con fastidio:
  - ¡Primeiro ponse o touro debaixo do machado, e despois asado! E primeiro fomos fritidos, e despois debaixo da machada!
  E a nena Komsomol riu! Pero entón ela sentiuse triste. Lembreime de que a súa amiga foi capturada. Os alemáns espiron á moza e comezaron a levar lume ao seu peito espido. Que dor tan terrible. A nena estaba berrando e a súa tenra pel estaba calcinada. Estes son os fascistas que resultaron fanáticos. Nin sequera fixeron preguntas, e antes tamén prenderon lume, baixo os pés descalzos do cativo. O membro do Komsomol, ao final, non puido soportar a tortura e morreu por un doloroso shock.
  Alla, lembrando isto, deu unha labazada nas brasas. Matryona precipitouse diante dela. Esta moza da aldea ten a pel curtida, e non podes levala cun soplete. Por que non unha nena superman? Matryona ve unha bazuca cun proyectil lanzada por un soldado estadounidense morto. Recóllea co pé e bótaa entre os seus brazos. E entra con todas as súas forzas.
  O proyectil voa e golpea aos chinés forzados. Moitos berros e xemidos. Masa de cadáveres. E membros cortados.
  Matryona cantou unha antiga canción:
  - E o samurai voou ao chan! Baixo a presión do aceiro e do lume!
  As nenas por fin correron das brasas. Os seus elegantes pés descalzos conseguírono.
  Anyuta, como a máis tenra delas, torcíase e fregou as súas plantas espidas, tentando aliviar a comezón.
  Matryona, que corría descalza pola neve dende a primeira infancia, non fixo caso de tal bagatela.
  A nena heroe cantou:
  - Imaxina que nos mergullamos no leite fresco... A recompensa é unha cousa real!
  E a guerreira colleu co pé un anaco de tella roto e bastante pesado. Agarrándoo con forza cos dedos espidos e de nena, xirouno e lanzouno cara ao inimigo. Tres chineses foron vítimas do presente da morte; as súas cabezas foron esmagadas.
  Alla dixo cunha mirada satisfeita, disparando ao inimigo:
  - ¡Somos mulleres chulas!
  Anyuta cantaba para aliviar a comezón nas súas pernas queimadas, ou máis ben chamuscadas:
  - Hai mulleres na nosa Patria,
  Por que están conducindo un avión como broma?...
  Para eles, a honra é máis valiosa que a vida,
  Pode matar facilmente ao seu adversario!
  
  Naceron para gañar
  Para glorificar a Rus durante séculos!
  Despois de todo, o noso bisavó...
  Inmediatamente reunín un exército para eles!
  E Anyuta comezou a garabatear coa metralleta. E fíxoo moi maxistralmente. Para que todos poidan sentir que este é un guerreiro de Deus! Se non é do Todopoderoso, entón de Marte seguro!
  Alenka tamén disparou. Xunto con María, víronse obrigados a retirarse, recollendo clips de soldados estadounidenses mortos. As nenas caeron de costas e dispararon cos pés, así o fixeron mellor. E fixérono con precisión. Unha mestura de tropas chinesas e africanas avanzou sobre as mozas. E os guerreiros bateron.
  Alenka cantou:
  - O mundo non é un taboleiro de xadrez...
  María colleu este paso, exterminando aos mercenarios amarelos e negros.
  - E as cifras non son un cero redondo!
  Alenka engadiu á fila cortada de amarelas e negras:
  - A melancolía estános atacando!
  María disparou coa precisión de Robin Hood e berrou:
  - E o cabalo precipitouse no lume!
  As nenas, disparando para atrás, retiráronse detrás do campo minado. Os loitadores chineses e africanos topáronse con golosinas. Comezaron a estoupar, saltaron, destrozándoos, e converteuse nun maldito desastre.
  Varios tanques Panther-2 apareceron ao lonxe. Están disparando, e teñen medo de meter o nariz. "Lion"-2 avanza e tamén cuspir lume. E aquí está o tanque lanzallamas Rhino, babeando, con fardos de chamas.
  Pero o máis formidable é "Sturmlev". O seu lanzacohetes non é especialmente rápido, pero é infernalmente destrutivo.
  Alenka susurra:
  - Rusos, rusos - non é un destino tranquilo! Ben, por que necesitamos problemas para ser máis fortes?
  De feito, están loitando lonxe de Rusia. Pero está claro que a Wehrmacht, despois de conquistar EE. E os americanos son tan doces e queridos polas nenas.
  Alenka volve cravarse, os seus golpes parecen facer rebentar as cabazas e as cabezas baixo as pas. A nena é golpeada na perna por unha metralla. Un corte incha na miña canela. A fermosura cruxiu un óso e berrou:
  - Non, o vixiante non se esvaecerá,
  A mirada dun falcón, unha aguia...
  A voz do pobo é clara -
  O murmurio esmagará a serpe!
  
  Creo que o mundo enteiro espertará,
  O fascismo acabará...
  E o Sol brillará -
  O camiño que ilumina o comunismo!
  Nese momento, Matryona, con todas as súas forzas, lanzou unha granada ao Shturmlev. E as mozas soviéticas finalmente tiveron sorte. A gorra blindada caeu cara atrás, o agasallo soviético voou directamente no canón ancho. Por un segundo todo conxelouse. E entón estoupou. Era coma se se lanzara unha bomba atómica. E os tanques alemáns espallados en diferentes direccións.
  Os nazis presionaron. Houbo un ataque masivo en literalmente todas as frontes. Si, as nubes vermellas xuntáronse sobre América. E, literalmente, retumaba e asaltou.
  As tropas estadounidenses foron expulsadas de Honduras a finais de febreiro e principios de marzo. Os combates trasladáronse ao sur de México. As famosas catro nenas substituíron o tanque coa última modificación do E-50. A máquina é realmente ultramoderna, controlada por joysticks, relativamente lixeira con 65 toneladas cun motor de 1550 cabalos de potencia.
  A armadura frontal é de 250 mm, a armadura lateral é de 170 e mesmo nun ángulo significativo. Pero por iso, é un pouco reducido para as nenas do tanque. Non é tan cómodo aquí como no "Tiger"-2, pero o coche volveuse máis compacto, especialmente o deseño. Pero agora os tanques estadounidenses non poden penetrar no tanque, mesmo cando disparan ao lado a quemarropa. Tal protección pode soportar un disparo IS-2.
  As nenas están contentas e o coche vai bastante rápido. Gerda, premendo os botóns do joystick, di:
  - Esta é unha máquina! Verdadeiramente unha obra mestra!
  Charlotte responde dicindo:
  - Os laterais son moi inclinados e a escotilla é estreita, case non hai cima. Non podes atravesar unha máquina así, pero non é cómoda!
  Gerda comentou con entusiasmo:
  - Pero é eficaz! E completamente impenetrable!
  Magda respondeu cun sorriso:
  - Como vemos, Deus protexe a Alemaña!
  Cristina riu e respondeu:
  - Nós mesmos gañamos vitorias! E esta é a esencia da nosa estratexia!
  Gerda comentou con entusiasmo:
  - Ata hai pouco, o tanque Lion parecíanos o límite da perfección. E agora o coche é vinte e cinco toneladas máis lixeiro, superior ao León en armamento, blindaxe e, sobre todo, en rendemento de condución. ¡Así que América non nos pode romper!
  Charlotte botou a rir e dixo:
  - Non o rompas! Romperemos a todos nós mesmos!
  Un Sherman apareceu na mira de Magda. A nena enviou o proxectil directamente ao obxectivo. Dividir o coche.
  Aínda así, debemos admitir que os estadounidenses están notablemente atrasados na construción de tanques. O Sherman claramente non está á altura no combate, e o Pershing só é un pouco mellor. Ademais, os Pershing apareceron na serie só a principios de 1945, e os seus parámetros son similares aos primeiros modelos Panther. O E-50 penetra nos estadounidenses a unha distancia de máis de cinco quilómetros.
  As mozas están moi orgullosas de tanta superioridade da súa arma. E asubian cancións.
  Magda volve disparar, penetra, esta vez o Sherman blindado e tuitea:
  - ¡Patamos o balón e corremos ao galope!
  Nin sequera as pantallas do Sherman axudaron. E o tanque alemán está en camiño. Esmaga aos infantes con pistas de eiruga. As nenas asubían cancións nas harmónicas. O sangue salpica baixo os rolos. O tanque móvese bastante rápido, as súas vías son máis avanzadas e transitables, aínda que son relativamente lixeiros.
  As nenas pitan... Gerda comenta:
  - México é o último país en camiño de EE.UU. Xa levamos moitas capitais diferentes. E conquistaron tantos países! Comezamos, a primeira conquista de Austria e agora mudámonos á Cidade de México! A nosa compañía militar é unha compañía gloriosa!
  Cristina respondeu con lóxica:
  - En primeiro lugar, somos superiores aos nosos opoñentes en organización. Un país pequeno é Alemaña. Os alemáns son as persoas máis disciplinadas e altamente organizadas do mundo. Ademais do réxime nacionalsocialista totalitario. O que tamén nos engadiu forza e estrutura. - A nena pasou o pé descalzo pola armadura lateral de aliaxe do casco e continuou. - Despois os brillantes talentos dos nosos mandos e, en primeiro lugar, de Hitler. Derrotamos aos nosos opoñentes peza a peza. E entón adquirimos a mellor tecnoloxía do mundo. Así que agora o triunfo agárdanos! E o Terceiro Reich abre as súas ás sobre o mundo!
  Charlotte comentou racionalmente:
  - O peor foi no inverno do 42. Fomos derrotados en África e preto de Moscova. Deixaron Tikhvin e Rostov-on-Don. E mesmo Kharkov foi capturado polos soviéticos. E os Estados Unidos entraron na guerra contra nós. Parecía entón que a balanza non se balanceara ao noso favor e un abismo asomaba por diante. Pero a primavera trouxonos novas vitorias. E dende entón, todo foi ao noso favor!
  Magda disparou. Derribou unha pistola americana e berrou:
  - Pero aínda así, sen a intervención de potencias superiores, o noso exército non tería sido capaz de acadar tal éxito! Derrotando inimigos superiores! Esta é a man dereita de Deus!
  
  Gerda riu e respondeu:
  - Estou de acordo en que é de Deus! Pero non Deus: Abraham, Isaac e Xacob! E ao parecer o ario, un e todopoderoso Deus! O que creou o universo e escolleu aos alemáns como pobo!
  Charlotte asentiu e confirmou:
  - Certamente! O Deus de Isaac non é o noso Deus! E se os xudeus fosen verdadeiramente o pobo de Deus, non teriamos gañado! Se é así, entón a túa Biblia Magda é mentira! E é hora de que abandones o cristianismo en favor do monoteísmo ario!
  As palabras de Charlotte soaban como fogo de metralleta.
  Christina engadiu:
  - E cheira a traizón ser cristián. Despois de todo, resulta que estás a favor do pacifismo: peganche na meixela dereita, xira á esquerda!
  Gerda considerou necesario engadir:
  -E pensas que a salvación vén dos xudeus! E isto xeralmente é semellante á traizón!
  Magda respondeu tímidamente:
  - Non o creo! A miña opinión: Deus está só! Nin xudeu nin ario!
  Charlotte respondeu:
  -Como non é ario! Só ario e nada menos!
  Gerda engadiu de forma conciliadora:
  - E tamén tecnoloxía! Aquí é onde comezamos? En setembro de 1939 só tiñan seis divisións de tanques. E case todos os tanques son lixeiros, menos de vinte toneladas. Agora non sei cantas divisións temos, pero conducimos o mellor tanque do mundo. O noso vehículo non ten igual en armamento, blindaxe, rendemento de condución e, ao mesmo tempo, non é prohibitivo en peso.
  Recordo as probas do primeiro "Tigre", despois no aniversario de Hitler o 20 de abril de 1042.
  A nena fixo unha pausa e, respirando, continuou.
  - Daquela o Tigre xa era o mellor tanque do mundo. Pero o seu rendemento de condución non pode considerarse satisfactorio. Pero a arma deu unha boa loita, e a armadura era bastante adecuada para ese momento. E o tanque en si virou ben, o que compensou a baixa velocidade de rotación da torre.
  E en 1940 eramos inferiores a Francia e Gran Bretaña na calidade dos tanques e na súa cantidade. Pero gañamos! En 1941, a URSS tiña mellores tanques T-34 e KV que os nosos, e varias veces máis vehículos! Pero aínda gañamos! E a moral é tecnoloxía e razón! E o espírito é importante!
  Christina sinalou, fregando o seu talón espido no pedal:
  - Se gañamos cos peores tanques, entón gañaremos agora! Por suposto, ao principio éramos menos que inimigos. Agora xuntamos unha horda! Que nos pode impedir gañar?
  Gerda respondeu cun sorriso:
  - ¡Creo que as principais dificultades quedaron atrás! Agora mesmo temos números
  Sobrepeso. Non creo que a empresa teña problemas contra os EE.UU.
  Charlotte sinalou loxicamente:
  - Non creo que América teña nada contra nós! O seu Sherman é só carne de canón, e o seu Pershing é só un pouco mellor. Mentres están contra o noso tanque, non teñen armas!
  Gerda considerou necesario engadir:
  - E na aviación a reacción non teñen nada con que cubrir os nosos falcóns. Ademais, tendo tantos escravos, non somos inferiores en número aos ianquis!
  Christina estivo de acordo con isto:
  - Temos equipos de toda Europa e parte da URSS. E os traballadores forman medio mundo! Cambiamos as nosas fábricas a unha operación de tres quendas e estamos construíndo novas fábricas! Os americanos non poderán darnos unha resposta asimétrica pola cantidade. Non teñen trivialmente un número tan grande de traballadores!
  Charlotte riu e moveu o xeonllo na cadeira, ronroneando:
  - Non terán simetría! - A nena disparoulle a Grant e engadiu. - E se comezan a producirse equipos, só conseguiremos contas de combate!
  Magda comentou tímidamente:
  - Pero cando a vida... É dicir, a vida ensínache que non debes relaxarte no momento decisivo!
  Gerda estivo de acordo con isto, e xirando a panca cos seus dedos espidos, ronroneou:
  - E seguimos atentos ata o final!
  Charlotte tirou os seus abdominales esculpidos e recordou:
  - Percorremos moito... Dende a modesta T-1 ata o xigante E-200. E estes, por suposto, son os fitos da heroica campaña! Do mesmo xeito, o noso tanque nunca se perderá!
  Finalmente, as nenas atopáronse cunha ducia de tanques americanos. Oito Sherman, dous Grants e dous Pershing. Este último coche tiña unha silueta máis baixa e non se notaba tanto. É máis fácil golpear un tanque alto. As nenas por quendas tiraban. Todos son precisos e teñen excelentes reaccións. Aderezado e adestrado. Ter pasado por unha parte importante da Segunda Guerra Mundial e visitar diferentes países do mundo. Estas son nenas verdadeiramente de primeira categoría.
  E os Sherman comezaron a explotar primeiro. E a distancia é de máis de cinco quilómetros. Os americanos aínda non poden conseguir o seu coche.
  Durante a rodaxe, Gerda sinalou:
  - A nosa arma é óptima! Penetra todo desde unha distancia de combate real e ten unha oferta bastante grande de proxectís. O de 128 mm será peor.
  Magda estivo de acordo con isto. Despois de disparar e esnaquizar o Sherman, a rapaza dixo:
  - A oferta de cunchas para este calibre é menor. Pero, en principio, as armas de 88 mm non están nada mal!
  Charlotte disparou e interveu:
  - Depende de que!
  Gerda ladrou con dureza:
  - E este "Sherman" e "Panther" levarano. Creo que un canón de 75 mm cun tronco longo podería cortalos!
  Christina disparou coa perna núa e rosmou:
  - ¡Si, e a oferta de cunchas sería maior!
  Magda tamén disparou, premendo o joystick cos seus dedos espidos. O último Sherman é un burro. A seguinte patada foi traspasada aos Grandes. Este tanque xa está tan anticuado, e aínda peor blindado que o Sherman. Porén, América tiña inicialmente unha situación moito peor cos tanques que Alemaña. En 1940, os Estados Unidos tiñan só 502 tanques, e moitos deles estaban desfasados. Pero xa en 1941, os estadounidenses produciron máis de tres mil tanques. E apareceu o Sherman. Que podes dicir deste coche? En termos de blindaxe frontal, era incluso lixeiramente superior ao T-34-76, e era lixeiramente inferior no poder destrutivo do canón. Si, e no rendemento de condución. Pero a óptica e a visibilidade son moito mellores que as soviéticas.
  Entón apareceu o Sherman M 4 en 1944. O tanque era comparable en blindaxe e armamento ao T-34-85 e algo inferior ao simple Panther e moi significativamente ao Panther 2. Aínda máis tarde, apareceu o Sherman Firefly, cunha arma de 17 libras de canón máis longo. Este tanque era superior ao T-34-85 soviético en armamento, pero non era moi popular.
  Tamén houbo unha modificación blindada do Sherman con peor rendemento de condución, máis pesado, pero con 152 mm de blindaxe. Pero tampouco é o máis estendido. Ata agora, as mulleres alemás só se atoparon con M4 estándar.
  Pero os Grandes están rematados, e agora hai un tanque Pershing relativamente novo.
  Gerda suxeriu:
  - Achegámonos un pouco máis. A armadura deste monstro podería ser máis grosa!
  Charlotte fixo unha cara de desprezo:
  - Non te preocupes! Ten só 102 milímetros. O coche pesa corenta e dúas toneladas, pero deixou o Sherman forte!
  Gerda riu e suxeriu:
  - Entón imos disparar!
  Magda estendeu o seu pé cicelado e descalzo. Cantas pedras afiadas e espinosas, area quente do deserto, espiñas da selva e neves de Rusia coñeceron as súas plantas espidas, elásticas e graciosas. Con dedos longos e uniformes cunhas nacaradas, premeu o botón do joystick.
  E disparou un proxectil perforante cun núcleo de uranio. E ela berrou cun sorriso:
  - Que haxa luz para ti!
  O canón de 105 mm ten un enorme poder destrutivo. E o Pershing perdeu a metade da súa torre.
  Gerda sacudiu os seus peitos altos e firmes e comentou:
  - ¡Ai, "Tiger" non puido facelo! Non tiña suficiente poder de golpe! Pero aínda así, é mellor que o Sherman.
  Magda dixo con escepticismo:
  - Depende. Se colocas pantallas no Firefly, non será peor que o Tigre, e aínda mellor protexido da fronte.
  Gerda axitaba coa cabeza coa perna. Tiro contra o tanque. E despois de rematar o último Pershing, engadiu:
  - O noso "Tigre" aínda é máis caro que todos estes exóticos occidentais e perversións rusas. Creo na nosa vitoria, mesmo con tanques T-4, así sexa!
  As nenas fixeron clic en doce coches como sementes. Nin sequera dispararon contra eles. A distancia é demasiado longa para as armas estadounidenses.
  As nenas conducen e rin. Bo para eles.
  Charlotte comeza de novo o órgano familiar:
  - Non, Magda! Deberías renunciar ao cristianismo dunha vez por todas. Se non, serás un potencial traidor!
  A rapaza de pelo dourado obxectou:
  - Non! Eu estou adicado ao Terceiro Reich, pero tampouco vou renunciar a Xesucristo!
  Gerda golpeou a súa fermosa e musculosa perna contra a armadura coa sola espida e comentou:
  - ¡Pero non hai que renunciar a Cristo! Só tes que admitir que era un alemán en carne propia, e non un xudeu, e todo estará ben!
  Magda respondeu cun sorriso:
  - Alemán... Pero que pasa co testemuño da Biblia?
  Gerda dixo con dureza:
  - Entón tes a Biblia! Se hai Mine Cafe!
  Magda meneou a cabeza negativamente:
  - Main Kaf non é unha revelación divina. E o traballo dunha persoa, incluso destacable! Creo no que vén de Deus!
  Entón todos os guerreiros gritaron ao unísono:
  - O noso Deus é Adolf Hitler!
  Magda respondeu con valentía:
  - Pero non foi Hitler quen conquistou e creou o universo!
  Gerda golpeou con rabia a armadura co seu tacón redondo e dixo:
  - E isto xa non o comentamos nós! O tempo dirá quen creou o universo!
  Charlotte suxeriu:
  - É mellor que as nenas nos fagan a pregunta: que faremos despois da guerra?
  Christina sorriu e suxeriu:
  - Imos ao negocio! Isto é o mellor que podemos facer!
  Gerda asentiu de acordo coa súa cabeza branca como a neve:
  - Por suposto, nos negocios! Ou quizais actuaremos nunha película?
  Magda sorriu e suxeriu:
  - E que? Esta é unha boa continuación da carreira! Despois de todo, as películas son xeniais!
  Gerda sorriu, pasou a man polos abdominales esculpidos e comentou:
  - A quen xogarías? Ángela ou que?
  Magda dixo cunha mirada lánguida:
  - Por que non? Despois de todo, teño a aparencia correcta. Eu diríalles a todos os crentes sobre Xesucristo! Isto sería un salvavidas!
  Gerda meneou a cabeza negativamente e explicou:
  - Na nova relixión aria non existe a salvación. De feito, a esencia do mando ao ario é servir ao Reich. E o resto - obedece aos arios! Así que non somos salvados, pero vencemos!
  Christina é unha rapaza co cabelo cobre, pero cun toque amarelo, confirmou:
  - Si, gobernamos e conquistamos! Neste mundo estamos nas tropas do Terceiro Reich. Niso teremos o noso propio exército. E conquistaremos outros universos. Todo neste mundo é relativo... Creo que haberá guerra, e festas, e leiras! Unha combinación de gozar do mundo e un emocionante xogo de guerra!
  Charlotte, unha nena de pelo vermello cobrizo, asentiu coa cabeza:
  - Certamente! Porque unha vida verdadeiramente tranquila é bastante aburrida... Estamos tan afeitos a loitar que se converteu en pan para nós!
  Gerda corrixiu á súa parella:
  - Máis como aire! Ou auga mesturada con viño doce!
  Magda dixo tristemente:
  - É unha mágoa... Ás veces venme encima unha onda de arrepentimento. Despois de todo, matar a outros é malo. Causamos dor e sufrimento! Que, fillos sen pai!
  Gerda meneou a cabeza, comentando:
  - Todos corremos riscos! Pero reconforta-te! O home aínda é mortal! E se o pensas ben, son realmente tan significativos entre trinta e corenta anos na escala da eternidade? E vida eterna!
  Magda respondeu cun suspiro:
  - Ben, se o miras filosóficamente, entón é así... Pero, en realidade, isto non o facilita nada aos nenos pequenos!
  Charlotte axitou o seu cabelo cobrizo e asubiou:
  - Imaxina que son infrahumanos! Só animais e sentiráste mellor!
  Magda, sacando unha bágoa das pestanas, respondeu:
  - Pero ti tamén tes pena polos animais! Eh...que mundo vivimos! Todo é simplemente despiadado! E a morte goberna o galeiro!
  Charlotte dixo con énfase, escribindo mentres ía:
  Que ríos de sangue
  Fluír pola Terra
  Que xemen de dor -
  Incendios por todas partes!
  E deixe a morte malvada
  Unha bola furiosa goberna,
  Todos tedes que morrer
  Satanás chamoute a conta!
  Que o remuíño devore
  O fluxo dos corpos humanos...
  O planeta está sufrindo -
  O caos reina!
  Gerda interrompeu á súa parella, cubríndolle a boca escarlata coa súa perna espida. O terminador loiro exclamou:
  - Pois por que ser tan pesimista! A guerra rematará e o planeta florecerá como un xardín. Creo que xa queda un pouco. América significa outros seis meses, ou como máximo un ano. Entón esmagaremos a Rusia e só quedará Xapón. Pero este é un asunto de curta duración para nós. Como moito, en tres anos pararán todas as guerras... E a xente nunca máis se matará!
  Cristina aclarou:
  - Polo menos na guerra... Creo que chegará, moi pronto, o momento no que só quede un imperio no mundo. E logo, en todo caso, non haberá guerras. E creo que grazas ao desenvolvemento da agricultura e á organización alemá ideal, a fame desaparecerá nuns anos. Despois construiranse vivendas para todos. - Falaba con entusiasmo a rapaza de pelo amarelo cobrizo e figura musculosa, esvelta e perfectamente proporcionada. "Entón desenvolverase a medicina e eliminarase a enfermidade". Voaremos ao espazo, asentarémonos en mundos diferentes. Derrotemos a vellez. Todas as persoas serán novas e fermosas, como elfos de contos de fadas. Ou quizais novas guerras nos agardan no espazo. Tan estrelado con alieníxenas de tres brazos. E loitaremos con coraxe polas ideas do fascismo en todo o universo!
  Charlotte cantou cun sorriso radiante nos beizos:
  - Loitaremos por un mañá luminoso... Imos bicar!
  Magda dixo máis optimista:
  - Pero é mellor así! Non guerras eternas, senón creación pacífica!
  Nese momento o coche pasou por riba dunha mina. O tanque tremeu. O rodillo rebentou e o coche baixou un pouco a velocidade. Gerda chamou ao equipo de reparación pola radio. Os danos non privaron ao depósito das súas características de condución, pero diminuíron algo a súa velocidade. Polo tanto, o rolo debe ser substituído rapidamente. Aquí a disposición da suspensión é diferente, máis conveniente para as reparacións que a disposición típica do taboleiro de xadrez dos Tigers e Panthers.
  Ademais, as nenas gozaron estirando as pernas na selva. Por que non nadar no río. O tanque, por suposto, é un lugar quente, incluso o aire acondicionado non pode soportar. Aínda é o sur de México, os trópicos, e en marzo fai bastante calor. Pero en xeral o tempo é paradisíaco.
  O río estaba preto e as nenas mergullábanse nel. Non hai que ter medo aos crocodilos. Aquí hai unha guerra e todos os seres vivos fuxiron hai moito tempo. A auga é morna e agradable para nadar. As nenas nadaron e, mentres Gerda admiraba as costas da selva, comentou:
  -Aínda así, o noso mundo non está exento de encantos! Probablemente sería bo facerse inmortal como un montañés, e vivir xunto coa humanidade, observando o seu desenvolvemento. E voa polo espazo!
  Christina asentiu, dicindo seriamente:
  - Paraíso sen pecado, sumamente aburrido... Non se pode perder unha fortuna nun casino, nin mellor aínda, gañar nin cazar. E a guerra é fascinante...
  Charlotte suxeriu:
  - Creo que pronto inventarán xogos que se poidan representar na pantalla: tales son os militares!
  Magda comentou cun sorriso:
  - Deberías destruír todo!
  Christina colleuno e cantou:
  - A destrución é unha paixón... Non importa que tipo de poder!
  Gerda, sibilante e bufando, cantou:
  - Quero ver o baleiro diante de min! Nel construirei o meu castelo, o meu soño!
  Charlotte riu e suxeriu:
  - Non, certamente é xenial loitar! Pero aínda é mellor gañar!
  Christina exclamou a todo pulmón:
  - A propia man dereita do ceo axuda a Alemaña. A nosa fe aria, o noso monoteísmo único! E o que non nos mata fainos máis fortes!
  Gerda salpicaba auga e respondeu:
  - ¡Si, nos fixemos máis fortes! É unha mágoa que nos atopemos cunha mina antitanque.
  Christina dixo pensativa:
  - Como protexer as eirugas?
  Gerda encolleu os ombreiros musculosos:
  - Non sei...
  Charlotte comentou racionalmente:
  - Están protexidos das cunchas con escudos, e das minas... ¡A non ser que sexan máis grosas para que non se rasguen!
  Gerda meneou a cabeza:
  - Entón o rendemento da condución diminuirá debido ao aumento de peso. Se puidésemos facer voar o tanque!
  Magda confirmou:
  - Iso é! Para que o tanque flote no aire e non caia! E alcanzou velocidades de cincocentos quilómetros por hora!
  Charlotte, salpicando, informou a información:
  - Oín que a nosa flota ten barcos especiais que voan un pouco sen tocar a auga! E desenvolven a velocidade dun caza impulsado por hélice e poden transportar tropas, ademais de gañar a supremacía no mar. Este tipo de aviación no mar faranos invencibles!
  Gerda corrixiu á súa parella:
  - E xa somos invencibles! Isto faranos super invencibles!
  Charlotte volveuse de costas, deulle unha patada no aire nas pernas espidas e ciceladas e arrolou:
  - Cando estamos unidos, somos invencibles! Somos nenas arias, asasinos nos nosos corazóns!
  E a beleza mergullouse máis na auga. Nadei un pouco na espesura. Ela golpeou os tacóns espidos dos seus amigos e saíu. Ela comezou unha fonte de auga e arrolou:
  - É unha boa primavera nos trópicos! A auga é como o leite fresco!
  Gerda cantaba en broma:
  - África é terrible, si, si, si... África é perigosa si, si, si! Non vaiades nenas, saide de paseo por África!
  As belezas botaron a rir. A pista de patinaxe xa foi substituída - os equipos de reparación están no seu mellor momento. E as nenas saltaron ao tanque con todas as súas forzas. A silueta do E-50 é bastante baixa e o coche en si non se nota demasiado. Os guerreiros acenderon o motor da turbina de gas e colleron velocidade en poucos segundos.
  Charlotte, un petroleiro experimentado, comentou:
  - Aínda así, un motor de turbina de gas é moito mellor que un motor diésel. É máis compacto e acelera o tanque máis rápido. O noso coche ten unha maniobrabilidade incrible!
  Gerda cantaba en broma:
  - Era descoidado e inxenuo, as nenas tiñan un aspecto xuvenil descalzo... Todo ao redor parecía marabilloso - ¡hai trescentos anos!
  Christina comentou con entusiasmo:
  - Non! O noso comandante asombra co seu sentido do humor... Aínda que de verdade parece que pasaron séculos dende o comezo da guerra... - A rapaza pasou a palma da man polo peito alto e elástico e continuou. - Ao mesmo tempo, ás veces cólleste sentir como se fose onte! Eh, despois de todo, a vida das persoas é curta e dalgún xeito pasan desapercibidas!
  Gerda comentou ferozmente:
  - Pero non somos vellos, non? Estamos cheos de forza e enerxía! E o noso camiño dende a vitoria ata
  ¡Vitoria!
  Magda aliñaba a torre da ametralladora, derrubou a cela americana e arrolou:
  - Si, creo na nosa vitoria... Sobre todo agora, cando temos todos os trunfos. Pero non poñamos o carro antes que o cabalo!
  Gerda recordou cun suspiro:
  - Albert... Boto de menos a este rapaz... É raro namorarse dun mocoso, mesmo alto co físico de Apolo!
  Charlotte sinalou loxicamente:
  - E Albert gustoume. Hai unha beleza especial nel. E, en xeral, os adolescentes, cando os seus rostros aínda non están cubertos de barba e os seus trazos faciais aínda non completaron a súa formación, son particularmente encantadores. E o máis importante, non son tan mercantís, quérente, non o teu diñeiro!
  Christina sinalou racionalmente:
  - Os catro somos tan fermosos que os homes aman o noso corpo ante todo. E canto temos xa son os nosos ingresos!
  Gerda dixo con lóxica:
  - É máis fácil ser muller! Atrae o can macho e el mesmo saltará á cama. Polo menos cando es novo. Nunca quedarás sen un home. É doado atraelos. Pero un home, para meter a unha muller na cama, debería tentar...
  Charlotte respondeu con sarcasmo:
  - Ti non... Non somos moi esixentes!
  Gerda meneou negativamente a súa brillante cabeza:
  - Non é certo dese xeito! Encántanme os homes novos, guapos e con curvas. E non me deito con calquera. Como regra xeral, escollo persoas atléticas. Nin un xeneral con barriga me atrae. E podemos escoller!
  Charlotte riu e comentou:
  - Para a prostituta do panel, non tes que escoller. Ela servirá á barriguita, á calva e á vella... ¡Isto é, por suposto, un inconveniente da súa profesión!
  Gerda respondeu seriamente:
  - Podes ir ao bordel dun soldado... Entón todos os teus clientes serán novos e delgados. E variedade e máis ou menos atractivo... Por exemplo, nunca me nego a un home guapo!
  Christina riu e arrulou:
  - Si... A variedade é xenial! O sexo require pratos e especias diferentes. Somos mulleres novas e amamos as mulleres novas... Queremos parellas atléticas con corpos musculosos. E algunhas persoas teñen que tratar con homes non tan guapos. Só se pode simpatizar con estas mulleres!
  Charlotte cantou con angustia:
  - A beleza converte a un home en escravo... E despois da morte, créeme, non atoparei a paz, darei a miña alma ao demo por unha noite contigo!
  Magda disparou contra o arma autopropulsada da bruxa americana e berrou:
  - É pecado, que tipo de sexo é este fóra do matrimonio... É mellor deixar pensamentos luxuriosos!
  Charlotte respondeu con rabia:
  - E xemeches de orgasmos non peores que nós... Así que non paga a pena molestar para facer unha mojilla.
  Os alemáns loitan contra EE. Afortunadamente, as súas mans están desatadas na guerra coa URSS e ninguén lles impide atacar e gañar. E teñen moitos grandes heroes.
  O Terceiro Reich resultou ser tan grande.
  A máquina de guerra da Wehrmacht avanzou por México. Batallas feroces, moito sangue e metal roto. As unidades estranxeiras do Terceiro Reich tamén sufriron moitas perdas. Os nazis tentaron protexer aos arios sempre que foi posible. Botaron á batalla a africanos, árabes, indios e chineses. Os xaponeses tamén utilizaron tropas de máis cores. Isto retardou un pouco o ritmo do progreso. Os propios alemáns estaban sentados en tanques pesados. O Führer ordenou interromper a produción de todos os tanques máis lixeiros de cincuenta toneladas e cambiar ao modelo máis novo, o E-50. E tamén usa exclusivamente vehículos blindados pesados nas batallas cos americanos.
  Isto freou un pouco o avance alemán en México. O Fritz despregou os últimos tanques, disparou e utilizou avións de ataque a reacción con blindaxe reforzada. Os norteamericanos volvéronse atrás. Marzo estivo ocupado.
  O piloto e super as Friedrich ía gañando puntos. O rapaz loitou na última modificación do ME-262 "X" e mellorou con moita confianza as súas puntuacións. Ao mesmo tempo, eliminando obxectivos aéreos e terrestres. Correndo xunto a el á súa man dereita estaba Helga. Tamén un guerreiro prometedor. Friedrich xa se converteu nunha auténtica lenda, como un superhome fantástico.
  E agora o neno dispara unha ráfaga de cinco canóns de aire. Enseguida explotan cincuenta avións americanos. Son destruídos por un proxectil de aire. O resto dos coches conxeláronse nun estupor. Nunca viron nada así. E Friedrich volve disparar. E outros cincuenta voitres americanos foron explotados. Isto é verdadeiramente un milagre. Helga dispara, derruba catro avións e murmura ao neno as:
  - Es un superhome do máis alto nivel!
  Os avións americanos intentan fuxir, pero a terceira liña lambe outro medio cento. A precisión de Friedrich é incrible. Realmente é un superhome e un neno. E cento cincuenta avións americanos foron destruídos. Helga conseguiu derrubar cinco coches, o resto dos cazas alemáns eran aínda máis pequenos.
  O neno di:
  - Un polo pica un gran de cada vez e gaña máis peso que un porco que traga anacos grandes.
  E agora Friedrich asumiu obxectivos terrestres. Gertrude, apretando os pedais cos pés descalzos, apenas pode seguir o ritmo do rapaz. Friedrich dispara contra unha columna do tanque. Unha explosión dunha inmersión vertical destrúe: dezasete tanques Sherman, oito Grands, catro Pershings, nove canóns autopropulsados Witch, tres Big Toms e dezaoito transportadores. Todos estes coches están danados e arden. O kit de combate no seu interior comeza a rasgar. E segue a destrución de toda a columna, literalmente en poucos segundos.
  Helga, esta beleza loira azota cos seus pés descalzos, exclama:
  - Friedrich é o as máis chulo que temos, é de primeira clase!
  O neno amosa o nariz e ri... Dálle a volta ao seu ME-262 e volve buscar presas. Desenvolveu a intuición. Sete Mustangs brillaban nas nubes. E despois foron abatidos. Entón o neno atacou as columnas. Comezou a vingarse de todos, esnaquizando tanto motocicletas como transportistas. E ninguén se opón! Os americanos simplemente están sendo exterminados.
  Helga tamén consegue coller algo.
  A nena pelexa só en bikini. Este é o seu credo, moitas mulleres piloto fan isto. E por que se sinala que para as mulleres, cando levan un mínimo de roupa, a morte non chega. Dalgunha maneira as nenas que loitan descalzas son máis afortunadas e invulnerables. E este fenómeno obriga ás mulleres piloto a espirse o máximo posible.
  E coa calor é máis agradable espido. Xa é finais de marzo, fai moita calor sobre México, e no propio avión o motor tamén aumenta a temperatura.
  Helga admira as quendas do rapaz. Aquí destrúe, dunha vez, outros vinte e catro Sherman, seis deles blindados.
  O neno parece o neno máis común, duns trece ou catorce anos, pero ten unha precisión e unha forza tan fenomenais. E as mulleres péganse ao rapaz loiro coma agullas dun imán. Ademais, Friedrich xa é coronel xeral de aviación.
  E foi premiado con moitos encargos. Incluíndo ordes como a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo platino, espadas e diamantes. Tamén a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con espadas de folla de carballo platino e diamantes negros. Estrela da Cruz de Cabaleiro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes. Unha ducia de cruces de cabaleiro comúns da Cruz de Ferro con espadas e diamantes. E tamén a Gran Cruz da Cruz de Ferro. Copa de ouro e diamantes da Luftwaffe. Diamond Tank Destroyer Star, Diamond Artillery Destroyer Star e moitos máis.
  En canto non premiaron a Federico. A súa conta de avións destruídos achégase aos dez mil. Ao chegar aos dez mil, xa se preparou un novo premio: a Estrela da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro, con follas de platino, espadas e diamantes. E tamén unha copa Luftwaffe de platino en diamantes.
  Agora Friedrich está destruíndo outra columna de tanques. Entón, cun movemento descoidado do seu pé espido e de neno, derruba dezanove avións estadounidenses, incluídos dous B-29. Si, realmente é un rapaz incriblemente xenial.
  Friedrich pronuncia a frase indiscutible:
  - Os rapaces capaces fan máis descubrimentos que os vellos brillantes!
  De feito, o adolescente é o guerreiro máis xenial do mundo! E comezou a loitar cando aínda non tiña once anos! Pero o tempo pasa e o neno medra. El é o fenómeno máis grande. E hai algo del, sobre todo a nivel xenético, aínda que ten unha estatura completamente normal para a súa idade, só moi musculoso.
  Aquí dispara outra ráfaga... Derriba oito Airacobras e seis P-51. Neno xenial, non podes dicir nada. Entón elimina varias baterías, destruíndo máis de setenta canóns. Ben, é hora de volver, repoñer o combustible nos tanques e o kit de combate!
  Helga tamén noqueou dous canóns e parecía satisfeita. Frederick regresa cunha adquisición colosal. Un rapaz tan alegre. Tamén melloraría notablemente as súas puntuacións. Case inmediatamente, o mozo as transfórmase a outro caza a reacción, sen esperar a que lle reposte o seu coche. E Gertrude xa está voando con el. Tamén unha loura preciosa en bikini.
  Friedrich fai un aceno para ela e saca o seu coche rápido. Este ME-262 é capaz de acelerar ata 1200 quilómetros por hora.
  A velocidade tola e ao mesmo tempo unha forte maniobrabilidade son características destas máquinas. Friedrich dispara aos Mustang desde a distancia: derruba a oito deles e acelera.
  Gertrude ri:
  - Pois ti es un cabaleiro! Estou afiando por ti!
  Friedrich ri e saca a lingua e ruxe:
  - E o señor Superstar! E as montañas obedecenme!
  E volve disparar, derrubando unha ducia de coches. E volve rir... Gertrude comenta cunha risada:
  - Ti, o que ata os rusos teñen medo!
  Friedrich chiscoulle un ollo á rapaza, aínda que ela case non o vía con claridade:
  - ¡Creo que os americanos son os máis chulos!
  Gertrude ouvea en resposta:
  - ¡Es machista! Es macho!
  O neno riu e berrou:
  - Son super machista!
  Gertrude asubiou, a súa voz entrelazada con campás de prata:
  - Heroe, es un superheroe de todos os cómics e todas as épocas!
  Friedrich deu unha volta. Derrubou unha trintena de avións, entre eles cinco bombardeiros. Coches espallados polo aire como confeti chamuscado. O neno sorriu e dixo:
  - Pero a flor do amor non crece sen fama e éxito!
  Gertrude apretou a panca co pé descalzo e berrou:
  - ¡Amor e guerra, señores, quedei atrapado nunha rede! Guerra, imaxinade tonterías, se non houbese amor no mundo!
  A nena derrubou un avión da Forza Aérea dos EUA premendo o gatillo cos dedos espidos e continuou.
  - Unhas veces axuda en todo, outras prexudica con habilidade... E a guerra chamámoslle santa, ¡e vil!
  Gertrude berrou e derrubou outro avión. E o neno de Terminator ten quince anos á vez!
  Federico cantou con entusiasmo:
  - Xuramos ao gran Führer,
  Honra de manter e loitar ata o final...
  Porque o seu poder é coma o sol,
  Porque o país afia a espada!
  A nena arroxou as pernas espidas, despois tirou os xeonllos ata o peito cheo. Entón ela cantou:
  - Encántame o sexo e os heroes... O Führer levantouse - matará a todos!
  Friedrich volveu cravar dende a distancia. Derrubou corenta avións cunha amigable salva de canóns de aire.
  O neno berrou:
  - E eu son Zeus e Poseidón nunha botella!
  Gertrude derrubou o avión que o súper as deixara misericordiosamente para ela e cantou:
  - E agora Ares e Marte míranos encantados... E teñen claro que lles gusta o que pasa en xeral!
  O mozo Superman berrou mentres derrubaba unha ducia de avións estadounidenses máis:
  - Salto, pero salto doutro xeito, sobre pedras, pozas, orballo...
  Gertrude apuñalou ao soldado de asalto estadounidense co seu pé descalzo e gracioso, asubiando:
  - Isto é amor! Por suposto amor!
  A nena sacudiu os seus peitos altos, moi sedutores. Non todo funcionou para a beleza, pero o avión de ataque incendiouse e comezou a desmoronarse.
  Gertrude berrou cariñosamente:
  - Hai un pesadelo nas miñas pupilas... Un salto - un golpe!
  Pero hai avións no ceo de novo. Loura, guapo Friedrich manda unha liña. Noquea un par de ducias de coches e chíos:
  - O meu embestido! Derrotaremos a todos os inimigos e destrozarémolos!
  Gertrude derrubou o loitador que lle quedaba como premio de consolación e chirou:
  - Cortáronlles as pernas, desmembraron o cadáver, os viles ianquis mataron ao soldado!
  Friedrich riu, lembrando o corpo forte e gracioso de Gertrude, a nena non tiña nin unha pinga de graxa.
  Que bonito é abrazar a alguén así. O neno rosmou:
  - A miña loita, esta é a miña loita!
  E así o mozo guerreiro cambiou aos obxectivos terrestres. Os tanques están movendo. Vara autopropulsada. O neno abre unha fogueira dende a distancia e canta:
  - Parecemos falcóns, volamos como aguias... Non nos afogamos no lume, non nos queimamos na auga!
  Aínda que, probablemente, a última frase debería terse cantada todo o contrario. Pero mesmo no lume, en principio, pode afogarse, e a auga pode arder.
  Friedrich recordou o pavo para o almorzo. Así, cocido en papel de ouro. E as pernas semellan ás das mulleres. Hai moitas mulleres pilotos na Luftwaffe. Son máis resistentes que os homes e son excelentes tiradores. E as pernas das mulleres están adestradas, fortes, carnosas. Queres acaricialos, tocalos, beliscaros.
  É Friedrich xa un xeneral coronel. Un guerreiro que fixo unha carreira incrible e fabulosa. Fenómeno e mutante xenético. En resumo, superman!
  O propio Federico era consciente da súa propia importancia. El aproveitou a ocasión tan novo para demostrar dunha vez por todas que non hai poder fóra do control do xenio ario.
  Agora o neno queimou unha columna enteira. E continuou voando. É unha auténtica aguia.
  Gertrude fregou a súa meixela lisa e rosada. Imaxinou a Friedrich bicandolle o peito. E o pezón escarlata endureceuse inmediatamente. Eh, este é o guerreiro número un do Terceiro Reich. É coma se todo un exército loitase. E non bota en falta nin un só proxectil aéreo. O que ata parece sobrenatural. Aínda que por que só se ve - é sobrenatural!
  O neno derrubou primeiro dúas ducias de cazas de cobertura, despois atacou outra columna de tanques e canóns autopropulsados. Un dos tanques estadounidenses non parecía moi estándar. Debes lembrar que tipo de coche é. Entón apareceron camións con soldados ianquis. Ben, conseguirano.
  Frederick cantou:
  - Semento a morte... Só podes mirala con medo... E morrer!
  Gertrude acariciaba o pedal co pé descalzo. Ela quería moito correr descalza pola herba das formigas. E logo caer nos brazos dos rapaces. E para ser bicado e acariñado.
  Interesante... Gertrude era unha fascista ideolóxica. Ela comezou a loitar hai só seis meses, e antes estivo na organización xuvenil de Hitler e conseguiu traballar como supervisora nunha fábrica militar. Había que vixiar aos traballadores estranxeiros e, ao mesmo tempo, instar cun látego.
  A nena atopaba pracer nas malleiras. A ela encantáballe especialmente pegar aos adolescentes cos pés descalzos.
  E agora imaxinaba o bonito e enxeñoso que sería asar os tacóns redondos e espidos de Friedrich. O neno as é moi guapo, e as súas pernas, sempre tan limpas, só están curtidas coma o bronce. Pero non se ensucian, nin en terra nin en herba. Sería interesante que Friedrich o sentise. O superheroe gritaría de dor ou finxiría que non era nada?
  Gertrude gustaba de torturar aos escravos. Tamén lle gustaba burlarse dos presos. Na escola de voo, as nenas non eran demasiado esixentes coas súas relacións. Pero Gertrude resultou ser un piloto moi capaz. En só seis meses, gañouse a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo, e recibiu o dereito de voar co xeneral Friedrich.
  O neno aínda é demasiado novo para mandar, e é un xeneral tan puramente formal. Pero loita como unha ducia de divisións de ases seleccionados.
  Gertrude sentíase torpe en comparación con Friedrich. Eh, gustaríame poder fritirlle os tacóns a este rapaz! E leva o facho aos pés descalzos do mozo guapo. Quentar as pinzas e arrincar os dedos, comezando polo dedo meñique.
  A Gertrude encantáballe divertirse botando carbóns aos pés dos escravos. No taller facía calor, e os mozos escravos traballaban sempre descalzos.
  E como, cando se queimaban, saltaban graciosos ou berraban. Foi tan xenial. E divertido...
  E bater cunha póla as plantas ásperas dos escravos. É unha alcaide marabillosa, cruel, con tendencias sádicas. Tamén quería torturar ao seu fermoso ídolo. Ademais, non lle deixa nada, o terminador loiro.
  Gertrude colleuno e berrou:
  "Estou tan canso de pegarte, que non podo coller un mosquito nunha rede!"
  Friedrich acaba cos camións. Prendeu lume aos avións de escolta e aos avións de ataque P-51. O último vehículo é bastante formidable, ten ata oito metralladoras e foguetes. Pero, por suposto, non é comparable ao jet ME-262. Ou mesmo con XE-162, ou aínda máis XE-262.
  O neno disparou mentres estaba en estado de transo.
  Varreu máis de oitenta avións, deixando que a parella se divorciase de Gertrude. Á moza encántalle moito disparar coas súas pernas sedutoras, curtidas e musculosas. Ela tenos especiais: de forma graciosa, chocolate claro.
  As nenas en xeral son unha paixón. Sobre todo nos militares, onde teñen graza atlética e carisma de forza. As nenas son certamente agradables de mirar, e só sentes felicidade cando as tocas coa túa pel elástica.
  Frederick volveu dirixir o seu lume ás liñas de defensa fortificadas dos Estados Unidos. Hai que acabar rapidamente cos ianquis e, por fin, poñerlle a presión á URSS. Está claro que a resistencia dos rusos é unha orde de magnitude superior á dos estadounidenses. Ademais, en 1941, os mellores tanques tiñan concellos. Estraño, pero Rusia baixo o dominio dos bolxeviques non se degrada e non foi lanzada de novo á Idade Media.
  Pola contra, os rusos deron un importante salto adiante. E se os alemáns non tivesen unha organización tan forte e perfecta, dificilmente serían capaces de acadar o éxito.
  O propio Friedrich foi de feito o produto dos experimentos xenéticos dos nazis. Pero o neno non coñece os detalles. Só está claro que o departamento de Himmler, mesmo antes de que os nazis chegasen ao poder, realizou experimentos secretos que implicaban forzas ocultas. E a xulgar polo fenómeno de Friedrich, algo conseguiuse.
  O neno, disparando contra outra batería, cantou:
  - Non son o demo, pero para min, pero para min, o obxectivo volveuse sagrado! Son un anxo, pero Satanás abriume o camiño: á gloria terrestre!
  Despois de que o seu avión deu a volta. Os proyectiles de aire esgotaran e había que repoñer o combustible. Friedrich non tiña medo da persecución, xa que o seu avión era polo menos cincocentos quilómetros por hora superior aos coches estadounidenses.
  E con que poden opoñerse os ianquis?
  Gertrude noqueou un par de camións e un canón, así como un depósito de combustible. A chama vermella arde moi ben. A nena fíxose máis feliz. Imaxineime o lume lambendo o tacón redondo e rosa do neno, e o cheiro a carne queimada fluíndo.
  É tentador. Incluso a propia guerreira quería comer. Gertrude berrou:
  - Un, dous - queremos comer! Abre máis as portas, senón comeremos o cociñeiro! - O guerreiro chulo cantou con entusiasmo unha canción infantil. "Daremos unha merenda aos cociñeiros, e os axentes de servizo beberán, destruiremos todo o comedor e romperemos os pratos!"
  Isto fai que Gertrude sexa moi divertida. Os seus cazas a reacción aterraron.
  Friedrich corre dun avión a outro. E Helga substitúe a Gertrude.
  De novo o neno voa á batalla. En que se diferencian Helga e Gertrude? Os dous guerreiros son loiros naturais. Ambos son atléticos, fortes e curvos. Pero os trazos faciais de Helga parecen máis suaves e femininos. Pero a esta rapaza tamén lle encanta disparar cos pés.
  Frederick cantou, emocionado:
  - Miñas guapas, por que che gustan os ceros? Son bastante eficiente e, en moitos aspectos, un querubín todopoderoso!
  Helga ladrou en resposta:
  - Non, non es cero! Ti es infinito!
  O neno derruba unha ducia de avións americanos e rosma:
  - Que dor, que dor! Alemaña vs América quince cero!
  Helga achegou o Mustang americano, disparou, derrubouno e lambeuse os beizos, dicindo:
  - Enriba da mesa estaban dous anacos de salchicha!
  Friedrich golpeou desde unha longa distancia, colleu once avións e berrou:
  - ¡Contaches contos de fadas, como o propio Fausto no inferno a Satanás!
  Helga parecía ofendido:
  - E non me deixaches nada! - A nena berrou caprichosa. - Engulleino todo eu!
  Federico respondeu burlosamente:
  - ¡Así somos todos homes!
  A nena obxectou nun ton chorroso:
  - Pero aínda es un neno!
  O neno as riu:
  - Un xeneral coronel non pode ser un rapaz!
  Helga colleuno e cantou:
  - Ai, que home es - xeneral e coronel!
  Friedrich continuou disparando contra obxectivos aéreos. Si, tal as podería aportar moito á batalla pola superioridade aérea en Inglaterra. Pero este non é o ano corenta, senón o corenta e quinto. E Gran Bretaña xa foi milagrosamente derrotada. Como pasou isto?
  Por que, o león non puido resistir o lobo alemán. Que forzas espertaron neste mundo? Un pouco máis de sorte por parte dos xaponeses e alemáns cambiou o curso da guerra. E este feito é que a Wehrmacht tiña unha organización moi forte. E inesperadamente Hitler resultou ser un destacado organizador e estratega. Que se pode opoñer a isto?
  Agora, en 1945, a esperanza de Estados Unidos é a súa economía e a súa poboación bastante grande.
  Friedrich tamén lembrou a súa carreira no boxeo. Como dende neno aprendín a difícil arte da supervivencia. E tivo que medrar no cuartel. Ao principio foi infravalorado. Pero o neno converteuse nun boxeador forte e, sobre todo, moi intelixente. Si, e estudar foi doado para el: entendeu todo literalmente sobre a marcha!
  O neno aprendeu varios idiomas, incluído o ruso. E aínda que Federico loitou co Exército Vermello, e mesmo demostrou capacidades fenomenais, respectou aos rusos. Eran valentes e persistentes, hábiles loitadores e soportaban heroicamente a tortura.
  O propio Friedrich quedou abraiado máis dunha vez coa coraxe dos soldados soviéticos. Pero cumpriu o seu deber aínda demasiado ben. O neno converteuse nunha especie de máquina de destrución. E para el é como un xogo emocionante. Só ás veces o corazón comezaba a doerme cunha melancolía insoportable. E esta melancolía consumía literalmente o neno terminador en determinados momentos, pero despois retrocedeu. O propio Federico ás veces non sabía o que quería. O seu sangue non era totalmente impecable e tiña xenes rusos. Isto confundiu o neno. Pero, por outra banda, é un famoso as de Alemaña e un gañador! E pode chegar moi lonxe!
  E xa foi ás alturas das estrelas.
  Agora Friedrich abre fogo de novo. Derriba trinta e cinco avións e di con entusiasmo:
  - Encántame chapotear no mar quente, sentarme na cerca de neno! Aínda que non teña un rublo no peto, a miña mocidade non ten prezo!
  Helga respondeu con entusiasmo:
  - Pero ao mesmo tempo, a túa experiencia é única!
  A moza rematou o avión da Forza Aérea dos Estados Unidos que lle proporcionaron amablemente e chistou:
  - Que pelexa... Pronto serán cento cero!
  Friedrich respondeu cun sorriso radiante:
  - Si, esta é unha verdadeira loita. E pronto haberá mil - cero!
  Helga fixo xirar as pernas espidas. Ela quería converterse nun golfiño ou unha orca. O guerreiro rosmou:
  - Estou por xiros e novas oportunidades! E quero facerme unha deusa!
  Friedrich, despois de derrubar catro avións a gran distancia e sumando velocidade, preguntou:
  - Por que exactamente unha deusa? Aínda podería ser unha raíña?
  Helga sorriu e respondeu seriamente:
  - A deusa pode facer o que queira, pero as raíñas teñen moitas restricións. Por exemplo, non podes voar descalzo e en bikini!
  Friedrich lembrou:
  - O príncipe tamén quería correr descalzo. Pero no inverno británico fai frío. E como non lle daba dor de gorxa!
  Helga respondeu cun sorriso:
  - Pero os reis non se enferman... E ti tamén pareces un neno rei!
  Friedrich dixo con entusiasmo:
  - Eu son o rei do ceo ante todo, e non só de Gran Bretaña!
  Helga cantou:
  - O noso rei é o elixido do ceo, o noso rei resucitou das cinzas! O noso rei é o mensaxeiro do destino, o noso rei só es ti!
  Friedrich axitou o dedo á rapaza e respondeu a través do walkie-talkie:
  - Realmente podes volverte tolo contigo!
  Helga quería inserir algo cáustico, pero non lle veu á cabeza. En xeral, Friedrich é un rapaz moi divertido e culto. Un guerreiro nato e ao mesmo tempo cunha gran erudición. Estás sorprendido de canto isto
  O bonito adolescente sábeo. E non deixa de sorprender.
  E o neno volveu garabatear obxectos voadores. Derrubou dezaoito avións e cantou:
  - Ku-ka-re-ku! Golpearei a todos os ianquis coas miñas espuelas!
  Helga suplicou:
  - Déixame, oh Emperador dos Aesir!
  Friedrich dixo complacente:
  - Cólleo! É teu!
  Helga, moi nerviosa, derrubou dous avións en tres ráfagas. E lambeu os beizos cheos. Nunca foi golpeada. Os alemáns tiñan canóns máis avanzados, capaces de golpear a longa distancia. E ata acadar obxectivos terrestres.
  Friedrich aprobou o éxito da moza:
  - Desde tal distancia golpeas con moita precisión. Pero xa sabes, para salvar proxectís de aire, é mellor deixar que o inimigo se achegue.
  Helga respondeu con molestia:
  - Pero podes facelo!
  O neno dixo en serio:
  - Pero é un fenómeno... E ti es unha rapaza fermosa!
  Helga exclamou ofendido:
  - Non! Son agudo!
  Friedrich coincidiu con ela:
  - Para unha persoa, preciso!
  A rapaza riu e preguntou:
  - Non es humano?
  O neno disparou, derrubou cinco avións estadounidenses e respondeu con seriedade:
  - Non, non un home!
  Helga finxiu sorpresa:
  - E ti quen es?
  Federico respondeu serio:
  - Son un superhome!
  A rapaza loira apresurouse a aceptar:
  - Nin sequera necesitas preguntar por isto! Cada xesto que fas fala diso!
  O neno respondeu cun suspiro:
  - Ser único significa impoñerte unha enorme carga!
  Helga respondeu a isto:
  - Pero gustaríame ser único! Convértete na primeira beleza do mundo!
  Frederick afirmou sinceramente:
  -E ti es tan fermosa!
  A rapaza dixo coquetamente:
  - Como está o meu nariz?
  O neno respondeu sinceramente:
  - Bo nariz. Nin grande, nin pequeno, só ben, lixeiramente revolto e gracioso!
  Helga levantou os pés nus cara á cara e preguntou:
  - Como estou facendo?
  Friedrich dixo cun sorriso:
  - Encanto! Loura en chocolate! Quérote!
  Helga dixo con dúbida:
  - E Gertrude?
  O neno espetou:
  - E Gertrude?
  Helga dixo entre bágoas:
  - Por casualidade, non é máis bonita ca min?
  Frederick dixo diplomáticamente:
  - Sodes os dous fermosos e os dous dignos!
  Helga respondeu loxicamente:
  - ¡Pero non hai caras absolutamente idénticas!
  Friedrich disparou, derrubou trinta avións máis e cantou:
  - Todo o imposible é posible no noso mundo... Tales milagres ás veces brillan no aire!
  Helga calmouse un pouco e berrou:
  - Quizais no noso mundo. Pero só me gustaría cousas boas!
  Friedrich dixo con entusiasmo:
  - Que sexa así!
  E cambiou a obxectivos terrestres. É necesario suprimir a artillería, e o novo as farao. E dispara cunha gran precisión. Ou quizais ata infinitamente preciso.
  Helga vendo isto exclama:
  - Ben, ti e Superman sodes un auténtico macho!
  Friedrich considerou necesario corrixir á rapaza:
  - Probablemente, un machista é a encarnación da forza animal... ¡Pero eu estou caracterizado por unha mente vivaz e calculadora!
  Helga preguntou de súpeto:
  -¿Falaches cos rusos?
  Federico respondeu inmediatamente:
  - Certamente!
  Helga preguntou con interese:
  - E cales son?
  O neno disparou unha ráfaga, destruíndo máis de cincuenta armas. E entón respondeu:
  - Como se di... Para nada estúpido. En moitos sentidos son parecidos a nós os alemáns. E case todos os seus fillos saben escribir, ler e coñecer a historia.
  Helga riuse e aclarou:
  - Entón non se lles pode chamar infrahumanos?
  Federico afirmou con decisión:
  - Non! E exteriormente, os rusos non dan tanto medo. Moitas das súas mulleres son de pelo claro, como os seus fillos. E poden comportarse culturalmente. Ademais, os rusos son resistentes e coñecen ben a súa literatura e historia.
  Helga lembrou:
  - No rexemento aéreo veciño hai pilotos rusos.
  A guerra está en marcha, e os Krauts están apertando o anel en torno a América.
  Feroz batallas estalaron pola capital de México - Cidade de México. Cinco mozas soviéticas, coma sempre, están no seu mellor momento. E loitan cun heroísmo indescriptible.
  Alenka dispara desde unha metralleta e canta:
  - Veña, cántanos unha canción, vento alegre, vento alegre...
  Os loitadores estranxeiros segados por el caen, e soa valente e alegre.
  Linda rapaza Alena. Aquela noite fixo o amor cun home americano alto e negro. E sentín moito pracer. En xeral, os afroamericanos son bastante divertidos. Encántalles contar chistes sobre os seus presidentes. En particular, Alena botou unha boa risa cunha anécdota sobre Coolidge.
  O presidente dos Estados Unidos e a súa muller están paseando por unha granxa avícola. Achéganse á sala con galos. E a muller do presidente pregunta:
  - Cantas veces serve un galo ás femias?
  O coidador responde:
  - Nove veces, ou ata catorce!
  A señora Coolidge vólvese cara ao seu marido e di:
  - Mira como... Pero ti non podes facelo!
  O presidente ofendido pregúntalle ao conserxe:
  - ¿Está facendo isto cunha muller ou con outras diferentes?
  El responde pronto:
  - Por suposto con outros diferentes!
  O presidente di con pracer:
  - Pois con outros, e eu tamén podo facelo!
  Alenka riu durante moito tempo ante tal anécdota, e entón a loura temperamental apreciouna na cama. A gran perfección masculina trae moito pracer á moza maior. Despois de que se sente alegre e forte.
  Lanzas unha granada cos pés descalzos. E ves como se espallan os corpos dos fascistas. E os dedos dos pés de Alenka son tan graciosos e cicelados. Non é de estrañar que o home e os nenos adoran mirar os seus membros inferiores.
  Alenka berra:
  - Soa a música! Música, música, música... Unhas veces con tristeza, outras con veleno! A música flúe, música, música que alegra a alma!
  E de novo a nena lanza unha granada co pé. Faino tanto con habilidade como con graza.
  Pero María está a disparar desde unha metralleta. A rapaza tamén é moi fermosa e coñeceu rapaces da zona. Pero María non é das que ten présa por meterse na cama. Só podes comunicarte e falar.
  Ou ver unha película... María viu a imaxe por primeira vez: "O vento se lle foi", e mesmo en cor. A película durou tres horas e foi bastante impresionante. Despois de todo, os americanos saben disparar.
  A rapaza comentoulle ao seu novo amigo John Fraser.
  - Tamén tes películas fortes!
  John sorriu con satisfacción.
  - Por que che sorprende isto?
  María respondeu con sinceridade, dándolle unhas palmadas ás plantas espidas na area:
  - En realidade, si... Pensei que os capitalistas non eran capaces de facer películas deste tipo.
  Xoán chiscolle un ollo á rapaza e respondeu:
  - E pensei que as túas películas eran todas propaganda!
  María confirmouno cun sorriso:
  - Si, propaganda! Pero propaganda da verdade!
  Xoán respondeu cun sorriso:
  - Que tipo de verdade?
  María respondeu con patetismo:
  - O feito de que no país dos soviéticos hai a mellor vida para a xente!
  John, este tipo vermello claro comentou:
  - Esta é a mellor vida para a xente de América. E estás medio capturado pola Wehrmacht!
  Despois destas palabras, María sentiu rabia en si mesma. E ela intentou obxectar algo torpe:
  - Non a metade, pero menos!
  Xoán respondeu con lóxica:
  - Se non cortan a perna enteira, senón a metade, entón isto xa é dor. E realmente capitulaches e estás pagando ao Terceiro Reich unha vergoñenta homenaxe!
  María corrixiu:
  - Non homenaxe, senón reparacións...
  John comentou racionalmente:
  - Ou na testa ou na testa!
  María comentou irritada:
  - E estás perdendo a guerra coa Wehrmacht!
  Xoán dixo non moi seguro:
  - ¡Pero polo de agora non loitamos no noso propio territorio!
  María sacou a lingua...
  Despois pasamos a outro tema. O americano preguntou:
  - Gústache o tanque Sherman?
  María respondeu sinceramente:
  - Non é bo. É demasiado alto. E a arma é bastante débil.
  John estivo de acordo:
  - Quizais sexa o noso Pershing máis avanzado. Temos certas esperanzas para o novo tanque!
  María desistiu:
  - O noso IS-2 probablemente sexa mellor. E o E-50 alemán é xeralmente superior a este deseño americano. Non creo que poidas facer nada mellor.
  Xoán estaba ofendido:
  - A nosa enxeñería é forte. Os rusos non tedes nada como o B-29.
  María respondeu confiada:
  - Aínda non, pero será pronto! E, en xeral, a nosa tecnoloxía converterase na máis poderosa do mundo. E só é cuestión de tempo!
  Xoán era escéptico:
  - A URSS perdeu demasiado. Non tes forzas para revivir a industria pesada. Ou desenvolver tecnoloxía. Así que a brecha cos alemáns non se pode superar!
  María non estaba de acordo con isto:
  - A xente, baixo a dirección do partido, vai facer fronte a isto. Estou seguro! E aínda conseguiremos a vitoria!
  Xoán dixo con indiferencia:
  - ¡Dichoso o que cre!
  María dixo con confianza:
  - A fe debe basearse en argumentos razoables!
  John preguntou con visible sorpresa:
  -Non cres en Deus?
  María encolleuse de ombros:
  - Antes, de neno, non o cría e fun pioneiro. E agora... non sei!
  Xoán respondeu a isto, arrastrando a area coa bota:
  - Eu cría de neno, pero agora non.
  E o mozo mirou arredor. Falaron na caseta. Estaba quente e a luz era débil. De feito, o estado de ánimo do estadounidense non é positivo. Os alemáns avanzan e gañan. Ao parecer, en breve chegarán aos Estados Unidos. Os tanques do Terceiro Reich son claramente máis fortes que os americanos. E este é, por suposto, un gran problema. E as metralladoras alemás son mellores. Só hai moitos estranxeiros na Wehrmacht. A súa eficacia de combate será menor que a alemá.
  Pero están presionando con números. A que opoñerse a Alemaña?
  Non funcionará, teremos que loitar na nosa propia terra?
  Xoán preguntoulle a María:
  - Por que viñeches a nós? Non estás canso da guerra?
  A rapaza respondeu sinceramente:
  - E máis eu! E o meu pobo está canso da guerra! E por iso quero que os fascistas non volvan vir a nós!
  Xoán dixo non moi seguro:
  - ¡Deterémolos! Polo menos deberían paralo! A nosa América é forte, e non nos poñeremos de xeonllos!
  A María gustáballe John. Pero a diferenza dos seus amigos, non tiña présa por facer o amor en canto coñeceu a un home. Deles, Alla é quizais o máis temperamental e non tolera a constancia. Levou varios amantes. Ela ten un carácter tan quente.
  Por suposto, un membro do Komsomol non podía deixar de ser así, pero cando hai guerra, é moi difícil conter a luxuria. O risco nas pelexas realmente afecta ás hormonas.
  Porén, Alla loita ben. E tamén lle gusta disparar cos pés.
  María é máis modesta. Ela teme por John: podería morrer.
  Os potentes avións de ataque a reacción dos alemáns causan graves danos ás tropas defensoras.
  Cidade de México é unha cidade grande e montañosa, e aquí podes manter o teu. Os alemáns tamén o entenden, e ao expor a capital a bombardeos e bombardeos de artillería, están tentando evitalo.
  Anyuta é unha loura encantadora, fixo unha boa acción. Ela tratou nenos locais. Tamén son diferentes. A maioría de cabeza negra, pero tamén os hai claros. Corren en farrapos, descalzos. Se se calzan é só cando entran na escola. Delgado, pero alegre.
  Anyuta, mirándoos, pensou que a infancia era unha época feliz, incluída a súa percepción do mundo. Cando ti pareces inmortal, e o mar está ata os xeonllos. Mesmo os nenos pelexan dun xeito especial. Golpeáronse uns aos outros e marcháronse sorrindo. Non como os adultos que gardan rancor durante moito tempo. Non, todo é diferente na infancia. E ata o sol brilla máis e o aire é máis suave.
  A Anyuta gustáballe o verán. E aquí case sempre fai sol e calor. Ai México... Que che agardará baixo a ocupación de Hitler? Obrigarán aos nenos a marchar en formación e cantar himnos fascistas?
  É certo que na URSS os nenos, en primeiro lugar, pioneiros, andan en formación e cantan cancións.
  Isto non é o peor. Pero os monstros fascistas non exterminarán aos nenos nos campos?
  Os nazis non desprezaban a tortura e non facían abonos pola idade. Un neno de once anos foi queimado cun soplete, lle meteron unhas quentes nos pés e romperon os dedos das mans e dos pés. As nenas colgábanse do teito polo pelo e os talóns queimáronse co lume. Que fixeron os monstros? Anyuta representou ao mundo enteiro baixo o control dos fascistas. E asustouse.
  Pero polo de agora, a verdadeiramente bárbara máquina do Terceiro Reich avanza e apoderouse de cada vez máis novas terras. E non parar, e non cambiar de perna... A nosa cara brilla, as nosas botas brillan!
  O novo tanque E-50 é especialmente perigoso, que as armas estadounidenses non poden levar, nin sequera a quemarropa.
  Anyuta só empurra unha mina ao longo do fío. Un rapaz do lugar, Alberto, axúdaa. Un rapaz tan rubio en pantalóns curtos, moi bonito e áxil. Parécese ao seu antigo favorito Seryozha. Tamén era tan áxil. É certo que Alberto ten unha pel lixeiramente máis escura e o pelo máis longo pero claro. E cando sorrí, o seu rostro faise tan bonito.
  Agora mesmo hai unha mina atrapada entre as rodas dun E-50 alemán. A eiruga rebenta da explosión. O alemán queda ferido. Anyuta berra:
  - Torcerémoslles as mans aos fascistas!
  A nena recóllase e arrastrándose. O alemán comeza a retroceder. Aínda así o raiou.
  Anyuta lembra como se atopou baixo a ocupación. O inicio da guerra foi recibido con gran preocupación. Aínda que moitos, sobre todo os mozos, contaban cunha rápida vitoria e a liberación de Europa. A nena Anyuta aínda era unha adolescente naquel momento, e xunto con outros nenos foi obxecto de evacuación.
  Pero Anyuta estaba perdida. Máis precisamente, a moza tardou demasiado en prepararse e chegou tarde ao camión. E ela agardou a que chegasen os nazis. Entón o fermoso membro do Komsomol experimentou medo. E ela camiñou cara ao leste. Os zapatos eran novos. A nena fregou os pés e viuse obrigada a quitarse os zapatos. Fun descalzo. A pel da sola aínda está tenra e non rugosa. Ao principio só facía un pequeno formigueo. Entón comezou a facer calor, e ao final, os meus pés estaban amontonados e ardendo.
  Anyuta nunca pensou que andar descalzo puidese converterse nun tormento semellante. Incluso camiñar pola herba comezou a doer, e o interior da nena literalmente estoupou.
  Dalgunha maneira arrastrouse ata a cabana da aldea, tiña as pernas ensanguentadas. A amable anfitrioa lavou os membros do membro adolescente do Komsomol. A dor diminuíu lixeiramente. Pero Anyuta agora camiñaba con moita dificultade. Cando as miñas pernas melloraron, empreguei a viaxe con zapatillas de bast. Pero ao mesmo tempo, tentei andar sen zapatos durante algún tempo para acostumarme ás plantas.
  Os pés da rapaza rapidamente volvéronse ásperos, e pronto non tivo medo das ramas nin dos conos do bosque.
  Pero o camiño ata a primeira liña era longo. Os pés da nena volvéronse tan duros que lle comezaron a picar e rachar os talóns. E isto tamén é doloroso. Si, e tiña un pouco de fame. Doíanme as pantorrillas e os xeonllos doíanme pola tensión.
  Non os recordos máis agradables. Pero, en xeral, que pode ser agradable na guerra? Ai, por algunha razón, dende os primeiros días o Exército Vermello retirouse. E mesmo moitos soldados fuxiron. E este proceso non se puido deter.
  Ata agora, só preto de Moscova a Wehrmacht converteuse en po.
  Entón Anyuta compuxo poemas:
  Érase unha vez que a Wehrmacht foi derrotada,
  Napoleón é derrotado, invencible...
  O inimigo non pode pisar a bandeira rusa,
  Cando o pobo e o partido estean unidos!
  É máis divertido andar cunha canción, aínda que che caian as pernas. Entre outras cousas, a adolescente pasaba cartas á clandestinidade. Do que estaba moi orgulloso.
  Pero agora Anyuta dispara ao chinés, e bate exactamente. Mata os de ollos pechados e ríxese:
  - Son un loitador de yaks, o meu motor arde... O ceo é a miña morada!
  E volve disparar. Nena xenial. Lanza un anaco de vidro co pé descalzo. Golpea o loitador xusto no ollo. Cae e morre.
  E Anyuta berra:
  - Isto non é xenial, pero moi chulo!
  A rapaza divírtese, porque todo funciona...
  A máis forte e máis grande do seu equipo, Matryona, encántalle lanzar granadas cos pés descalzos. E ela consegue golpear aos infantes. E mesmo danar con éxito o barril do tanque. Agora o alemán ten que marchar.
  Matryona di cun sorriso:
  - E muxi non só unha vaca, senón tamén un cabalo! Demostrando así que son un superhome!
  E a nena disparou de novo, e con precisión. Ela derrubou tres de ollos pechados e asubiou:
  - Son un guerreiro de súper clase!
  E que coxas carnosas ten Matryona. A moza escolleu un amante para combinar cun home afroamericano de dous metros. E ela fixo o amor con el con pracer. É bo cando a perfección masculina é tan grosa como o brazo dun home adulto... Unha rapaza grande como Matryona apreciaba as tallas grandes. E a nena ruxiu tanto do orgasmo que todo o rexemento veu correndo para escoitar. Que búfalo!
  Pero agora o principal é a guerra. E a nena lanza granadas coas súas fortes pernas. E ata adoquíns e fragmentos. Matryona está feliz con isto. Aínda que non todo na vida foi tan rosa.
  No seu momento, a nena acabou nunha colonia por roubar cinco espigas de millo. Tiña moita fame. Polo que foi enviada ao campamento. Afeitoume a cabeza. E o procedemento de busca foi un choque completo para o neno. Viuse obrigada a traballar alí. Matryona non fuxiu do traballo, e talou o bosque, afortunadamente estaba ben de saúde. Pero as escasas racións da prisión non foron suficientes e a nena botouse todo á boca. E vermes, e insectos e follas de árbores. Os zapatos de madeira de campamento eran demasiado incómodos e Matryona prefería traballar descalza, mesmo no frío e na neve. A nena pasou tres anos nunha colonia, pero despois foi liberada, que foi como se produciu a liberalización parcial baixo Beria. Ademais, Matryona superou constantemente a norma, que tamén se tivo en conta.
  En primeiro lugar, despois da colonia xuvenil, a nena, chegada, correu á cociña e por primeira vez en moitos anos comeu a saciedade. E na colonia, nin sequera a soldadura por choque intensiva para nenas grandes non era suficiente. Ninguén ofendiu especialmente a Matryona na colonia. Os seus compañeiros tiñan medo da súa extraordinaria forza física e dos seus grandes puños. Matryona é a alma máis amable, pero se a tocas moverase tanto que non parecerá moito.
  A rapaza estaba en bo estado coas autoridades, obediente, líder na produción, e non rexeitou ningún, nin sequera o traballo máis difícil. Nunca estiven enfermo. Ela traballaba descalza no frío amargo e nin sequera colleu o nariz. Só as patas grandes e graciosas volvéronse vermellas, como as patas dun ganso, pero permaneceron quentes.
  Matryona mesmo fixo gala de que cheiraba a zona e pasou algo máis de tres anos na litera. Como, ela estivo alí e ten antecedentes penais. O xuíz deulle ao neno uns dez anos por unhas espigas. Pero se cumpre a tripla norma, entón o día pasa en tres. E Matryona marchou cedo. Entón volveu vestida cun vestido da prisión do goberno, descalza, bronceada, cun corte curto, loura e pelo recortado. Bonita, cunha figura esvelta e unha cara bonita.
  A xente mirou para ela. Matryona, cun vestido gris de prisión, máis delgada e cun corte de pelo, semellaba moito unha monxa. A semellanza creceu aínda máis cando Matryona percorreu a pé os restantes cincocentos quilómetros ata a casa. Ela quería moito pisar a súa terra natal cos pés descalzos. E despois en Siberia, onde estaba ela, todo era un pouco diferente.
  Despois da neve abrasadora, camiñar descalzo sobre a herba é unha experiencia de felicidade. Ao chegar á casa, Matryona soubo que estaba embarazada. Isto non foi sorprendente. A moza gozaba de ter aventuras cos gardas. O seu corpo heroico e maduro quería sexo. Pero como había varios mozos de seguridade con ela, Matryona non sabía quen era o pai do neno.
  Pero o neno medrou grande, san, rubio e forte. Agora quizais xa sexa un pioneiro. Posiblemente na fronte.
  Matryona non sabía o destino do seu fillo. Durante a guerra, a nena intentou non quedar embarazada para non perderse as batallas. Hai unha tintura especial para iso. A propia Matryona considerábase unha Rodnover ortodoxa. Unha especie de mestura do antigo paganismo ruso e da ortodoxia. Matryona comunicábase con bruxas e feiticeiros. Ela tamén tiña forza.
  Por que gañan os alemáns? A meiga máis vella díxolle que as forzas ocultas que están ao servizo do Terceiro Reich conseguiron esvarar as Moiras, o fío dourado da vida da rara, e quizais mesmo, única sorte de Hitler. E que agora o Führer atopou unha felicidade fenomenal. Incluso Genghis Khan non tiña isto, o que lle deu á Wehrmacht unha forza extraordinaria. E os deseñadores alemáns inventaron con éxito, e os mariscais de campo mandaron na parte superior, pero os seus opoñentes non o fixeron ben.
  A sorte certamente importa. Que Hitler fose capaz de derrotar forzas superiores foi en gran parte o resultado da sorte. En parte natural, xa que o mando occidental e en parte soviético non entendían ben como se debían levar a cabo correctamente as guerras modernas. Pero a cadea de coincidencias favorables tamén tivo un impacto no Terceiro Reich.
  Na historia real, só desde o momento pola contra, a sorte deixou a Wehrmacht, e unha serie de pequenas cousas comezaron a xogar contra os nazis. Comezou coa famosa batalla de Midway. Entón toda unha cadea de accidentes levou á derrota dos xaponeses. Aínda que Xapón era máis forte nesta batalla e tiña tropas máis experimentadas e mellor adestradas.
  América está máis alá das palabras: económicamente forte. Pero o seu exército e a súa armada non están moi preparados para o combate, non están moi ben adestrados e disciplinados. A calidade e a experiencia estaban do lado de Xapón. Peza a peza, a Terra do Sol Nacente esmagou a flota americana. E ela gañou. Ata que unha cadea de accidentes levou a Midway. Despois de que a sorte abandonou completamente o Xapón. E América pasou á ofensiva, gañando paulatinamente a vantaxe.
  E despois, segundo explicou a bruxa máis vella (aínda moi ben parecida!), o feito de que Xapón fose un aliado do Terceiro Reich liderado por Hitler xogou un papel. E parte da sorte do Führer foi para os samuráis.
  Ademais, cunha probabilidade do noventa por cento, os xaponeses deberían gañar esta batalla de todos os xeitos.
  Era evidente que os ianquis eran máis capaces de negociar que de loitar. Os alemáns, pola súa banda, son unha nación nacida de guerreiros que tamén tiñan unha poderosa economía. E aos poucos a Wehrmacht, absorbendo estranxeiros e nativos de todas as franxas, reabastecida con tanques e avións, fíxose máis forte. E gañou con cada vez máis facilidade. Outras nacións non podían facer nada para opoñerse a isto.
  Matryona fixo unha pregunta:
  - Como vencer a Hitler?
  A bruxa encolleu os ombreiros e respondeu sinceramente:
  - Se puidesen, xa o farían eles mesmos hai tempo... Pero aquí hai que discutir co propio destino...
  Matryona suspirou pesadamente. E ela preguntou de novo:
  "Non me matarán se vou loitar por América?"
  A meiga respondeu con seguridade:
  - Todos os teus cinco están nas mans da man dereita celestial. E os nazis non poden destruílo tan facilmente. Loita e crea no teu destino!
  Matryona sorriu e respondeu con confianza:
  - ¡Creo que podo loitar con dignidade!
  E, de feito, a nena heroica loitou como unha auténtica leoa. Os alemáns, ou máis ben os seus escravos guerreiros estranxeiros, recibiron o primeiro número. E mesmo cun gancho.
  A nena cantou:
  - ¡Como fracaso, prometín salvar o pano azul!
  E de novo lume, preciso e incriblemente heroico. Matryona dispara e pega. Os escravos estranxeiros están caendo. É peor, por suposto, cando os tanques se moven. A tecnoloxía alemá non ten igual. Entón que! Os rusos están afeitos a contentarse con pouco!
  Matryona cantou:
  - Somos pioneiros - fillos do comunismo!
  E de novo disparou con precisión. As cinco rapazas traballaban e actuaban cada vez con máis enerxía. E as cunchas non lles golpearon.
  Pero os mozos americanos morreron. Stormtroopers caeron do ceo. Literalmente chocaron as posicións estadounidenses con foguetes. Tamén funcionaban as armas. Responderon con lume de terra algo lento.
  E cando comezaron os bombardeos dos lanzadores de gas, fíxose completamente asustado. E o ceo parecía lamberdo por linguas vermellas de lume.
  As nenas estaban lixeiramente chamuscadas, e agocháronse na fenda. O bombardeo intensificouse. Tamén atacaron os obuses autopropulsados alemáns. Choveron bombas e foguetes.
  Para animar aos seus amigos, Alena cantou:
  - Sen dúbida, as novas xeracións loitan polo amor! Aínda que a hora do dragón é cruel, o tempo escolleunos para unha fazaña!
  E Alenka disparou, fixando o explorador, e de novo saltou ao oco. E desde arriba hai todo un océano de lume, e os fragmentos de agullas van voando.
  Os alemáns usan un avión TA-400 moi potente con seis motores para bombardear. Tal máquina é significativamente superior aos modelos estadounidenses, incluso no rango de voo. Unha arma moi formidable. E lanza bombas, pesadas con recheo de bólas. Que se espallan por moitos centos de metros.
  O TA-400 é unha máquina case invulnerable. É poderosa con poderosas armas defensivas. O B-29 non se pode comparar con el. E como se estrela a superbomba. Todo o bloque treme así, derrubándose. E tal poder demóstrase aquí.
  Pero Alenka di con audacia:
  -Os papúes non teñen inverno, os rusos teñen situacións sen esperanza!
  E de feito, quizais a rapaza teña razón. Aquí hai cinco deles en calor, e só reciben queimaduras leves.
  María di:
  - Nadezhda é o meu complexo terrestre...
  E entón corríxese, movendo o puño ata o queixo:
  - Non é un complexo, senón un compás!
  As nenas, a pesar do denso lume, seguen vivas. Alá canta ata:
  - Non quero andar por un fío, por un fío! A partir de agora, a Guerra Vermella está viva!
  Pero cantos soldados estadounidenses morreron polo lume da artillería nazi? Non en balde na historia real os aliados non se atreveron a abrir a fronte antes de corenta e catro.
  A maioría dos expertos militares cren que neste caso, as tropas estadounidenses e británicas serían lanzadas ao mar. Ademais, quizais isto non tería practicamente ningún efecto no curso das hostilidades no leste.
  Pero agora probablemente os americanos estean molestos porque se comportaron de forma demasiado pasiva. Que permitiron conquistar todas as colonias inglesas, e a propia Gran Bretaña. Que lles deron aos fascistas a oportunidade de destruír a URSS, e agora vense obrigados a loitar case sós.
  E agora a pregunta é: violará Stalin os termos da palla de palla? Desde o punto de vista moral, atacar o Terceiro Reich non é un pecado en absoluto. Despois de todo, o propio Hitler violou con aleivosía o pacto de non agresión. Pero, por outra banda, aínda queda a cuestión da conveniencia. Quizais os alemáns, despois de tomar territorio e loitar durante moitos anos, non vaian máis lonxe. Agora paga a pena provocalos?
  Ademais, a propia América pode saír da guerra asinando insidiosamente unha tregua. E Truman é unha persoa aínda máis escura e insidiosa que Roosevelt.
  Foguetes de gran potencia están soltando a terra... Cidade de México está sendo bombardeada. Pero iso non é todo. Os alemáns tamén atacan as cidades americanas. E en primeiro lugar, para as fábricas militares. Aínda non está moi activo, isto débese ás comunicacións estendidas e ao afastamento do territorio estadounidense. E é máis importante apoiar o avance das nosas propias tropas.
  Pero, por exemplo, catro mísiles A-10 radiocontrolados foron disparados contra Toronto. Un ataque bastante custoso, pero en todo caso os alemáns demostraron que eran capaces de disparar dende longa distancia, e con precisión. Non obstante, por suposto, un lanzamento TA-400 custa menos que enviar un mísil deste tipo desde unha distancia de mil quilómetros.
  Pero hai dispositivos capaces de lanzarse á órbita terrestre baixa: satélites espías. Para o aniversario do Führer, prometen lanzar un satélite capaz de filmar territorio estadounidense.
  María queimou o seu pé espido e gracioso. As burbullas ata se incharon. É desagradable admitilo. Fai calor por todas partes e non hai nada que alivie a comezón.
  A rapaza tratou de imaxinar a aqueles pioneiros cuxas solas foron fritas por verdugos alemáns usando un braseiro.
  Probablemente tiñan aínda máis dor. Pero aguantaron e non mostraron a dor berrando ou xemindo. E se xemaban, era por rechinar de dentes.
  Este é o heroísmo dos pioneiros, e ela non debe xemirse. A nena imaxinaba que estaba sendo interrogada polos nazis. Colgárono nun estante e queimáronlle o talón espido cun ferro quente. E en vez de xemirse ou berrar, ría na túa cara.
  María recordou un libro que leu de nena: "Herba de San Xoán". Alí, cando o personaxe principal debía ser torturado, admitiu que era improbable que puidese cantar nun estante como os indios. Pero cando cantas, realmente se sente mellor.
  E María cantaba ben alto;
  Ti es a miña marabillosa Patria,
  Todo o planeta está orgulloso de ti...
  Rusia é como unha soa familia,
  Que sexas cantado no ceo no coro!
  
  Conservamos o himno da Patria sen amargura,
  Despois de lanzar con orgullo as dúbidas ao inferno...
  Enriba de nós hai un querubín de ás douradas,
  A paz volverá e será moi brillante!
  
  Creador Todopoderoso noso Señor,
  Os espazos abertos da Patria están tan espallados...
  Aínda que a carne a miúdo sofre agonía,
  Pero Rusia e eu estamos unidos durante séculos!
  
  A nosa Patria é tan santa,
  Non, máis forte de espírito que un soldado ruso!
  Unha estrela brillante arde sobre nós -
  Esmagaremos ao adversario na batalla!
  
  Cheguemos aos cumios máis radiantes,
  Levantemos unha bandeira vermella sobre Marte, en broma...
  Despois de todo, Xesús o Deus xigante está connosco,
  Hai dezaseis escudos de armas - haberá outros!
  
  Unha rapaza preto de Moscova loitou co inimigo,
  Derrotou con confianza aos fascistas...
  Pero o deus caprichoso Marte deuse a volta,
  E o lamentable foi que foi capturada!
  
  Levaron unha rapaza descalza pola neve,
  O lume ardeu con furia nos seus talóns...
  Romperon a perna núa en pinzas,
  E pegáronme con forza cunha cadea candente!
  
  Pero a beleza aguantou a presión,
  Torturaron a unha nena nun calabozo...
  O fascista nin sequera soltou un xemido tranquilo,
  Póstumamente membro do Komsomol cun premio!
  Hai batallas feroces, e os alemáns e a súa coalición están a destruír os americanos de todos os lados.
  A loita na Cidade de México prolongouse un pouco. A gran cidade é unha das máis grandes do mundo, situada nas montañas e é un obxectivo demasiado difícil de capturar. Ademais, os estadounidenses fortificáronse na Cidade de México, e con antelación crearon alí unha base e depósitos de municións en búnkeres profundos. E iso permitiulles manter a Cidade de México mesmo despois de que a capital estivese cercada. Os americanos tampouco son tan sinxelos.
  Crían que os alemáns non se arriscarían a moverse cara ao norte cunha cidade fortaleza tan grande nas súas costas, e quedarían atascados intentando quitarlles tal espiña da boca.
  O Führer tiña moito medo de deixar un caldeiro detrás das súas tropas. Ademais, os alemáns foron reabastecidos con tanques máis avanzados da serie E, e querían substituír o seu tanque máis popular, o Panther-2, por un que estaba máis protexido e armado e que non fose inferior no seu rendemento de condución.
  Nestas condicións, o liderado do Terceiro Reich enfrontouse á cuestión do uso de planos de disco.
  Pero o problema era que o chorro laminar, aínda que facía invulnerable o avión, non permitía disparar dende eles mesmos. A menos que, en realidade, os avións de disco puidesen embestir avións usando a súa fantástica velocidade e invulnerabilidade. Pero coa súa axuda é moi difícil bombardear ou disparar ou lanzar mísiles. É certo que podes apagar o campo laminar, soltar as cargas e despois acendelo de novo.
  Outra idea era armar os discos con canóns que arroxan radiación térmica ou láseres. Pero isto tamén levou tempo.
  En calquera caso, os pratos voadores deben usarse na práctica.
  O 13 de abril, dous avións de disco foron probados en combate por primeira vez. Os pratos voadores despegaron case en silencio. Pero había un brillo. Despois cruzaron o Atlántico ata México. Como se viu, esta arma tamén tiña unha reserva de enerxía colosal.
  Pero só se lles ordenou loitar polo territorio controlado pola Wehrmacht. Porque en ningún caso debemos dar a outros países a tecnoloxía de armas que están tan adiantadas ao seu tempo.
  Margaret e Albina controlaron o primeiro disco usando un joystick. A súa tarefa era polo de agora só embestir avións estadounidenses, e non se requiría un gran número de tripulantes.
  Por que as discotecas se encargaban a mozas? Porque o sexo débil ten máis éxito en tales batallas. A porcentaxe de perdas entre as mulleres piloto é varias veces menor que a dos homes.
  Aínda que en xeral a Luftwaffe ten unha relación de danos moi favorable. A superioridade tamén afecta ao adestramento de combate, e especialmente á aviación a reacción, que non ten igual adversario.
  Margaret e Albina voan de Europa a México a unha velocidade de aproximadamente dúas velocidades de son, pero isto non se sente en absoluto no propio disco: o suave que é o paseo. É coma se estiveses nun tren.
  Margaret dixo con entusiasmo:
  - Este é un disco tan marabilloso que temos. Como unha arma de conto de fadas: non fai falla nin unha espada nin un canón!
  Albina aclarou loxicamente:
  - Máis como unha arma espacial, como os extraterrestres.
  Margaret, golpeando as súas pernas espidas e musculosas, cantou:
  - Gustaríame poder gastar algo de diñeiro e alimentar ao alieníxena! Gustaríame poder desembolsar algún diñeiro, pero el non moo, non parir!
  Albina bateu coas mans e dixo:
  - Esta é unha canción moi enxeñosa. Pensei que só sabías compoñer marchas militares!
  Margaret respondeu apoiándose no chan. Fixo algunhas flexións. Segundo a tradición non dita, levaba un bikini. En xeral, na Luftwaffe, case todas as mozas e mozas cambiaron a uniformes de bikini. En todo caso, se as condicións meteorolóxicas o permitían e non facía demasiado frío. Críase que un corpo cun mínimo de roupa tería mellor contacto coa aeronave. E os pilotos voan maxistralmente neste caso.
  A práctica confirmouno. Mesmo no frío, as nenas tentaban desnudar o máximo posible. Os bikinis puxéronse moi de moda.
  Así que non é de estrañar que as nenas estivesen case espidas. E coas súas figuras van ben os bikinis. Por suposto, no exército todas as mulleres mantéñense en forma, e teñen boas figuras. Cando unha muller nova fai actividade física, parecerá atractiva dun xeito revelador. Ademais, cando usas un bikini, o aire fresco axuda a queimar graxa. E as nenas son tan delgadas e curvas con abdominales esculpidos.
  Por suposto, isto é a beleza, os corpos das mulleres novas. Os teus pés, por suposto, están descalzos, e coas plantas espidas sentes o coche moito mellor, e incluso te fas un con el.
  Quizais por iso os pilotos novos son tan bos e acumulan puntuacións sen case morrer.
  Quen sabe se Hitler fracasou na historia real porque descoidaba as mulleres no exército. Pero unha moza en bikini é unha loitadora especial. A fortuna encántaos, e moi raramente morren.
  Albina tamén comezou a facer flexións, notando:
  - Cando te mudas séntese moito mellor.
  Margaret aceptou:
  - O movemento é vida!
  Os dous guerreiros eran loiros. E moi fermosa tamén. Ben, por suposto, non confiarían nunha das primeiras discotecas nunha modificación de combate a mulleres sen características fermosas.
  Todo sobre eles é bo: as súas figuras están cheas de gracia atlética e poder erótico. E caras, novas, frescas, sen unha soa dobra nin engurra. E un cabelo exuberante e lixeiramente rizado.
  Os nenos fixan a súa mirada sobre esas nenas e poden mirar durante horas sen parar.
  Beleza atlética verdadeiramente única, aria.
  Albina púxose sobre as mans e cruzou as pernas delgadas e bronceadas sobre a cabeza. O avión de disco estaba en piloto automático. Era imposible derrubalo, polo que as nenas podían xogar e quentar facilmente.
  O chan do marabilloso coche estaba cuberto de plástico brando, non inflamable e áspero.
  Margaret seguiu, as dúas nenas de pé sobre as súas mans. E tiraron de arriba cos pés. Era como darlle voltas a unha bicicleta. Tan encantador e único.
  Albina dixo cun sorriso:
  - Son un verdadeiro ario, despiadado cos inimigos do Reich... O meu personaxe é nórdico!
  Margaret riu e comentou:
  - Pero gústame facer bromas. Polo menos tamén é unha verdadeira aria! Oh, que cousa máis divertida é a guerra!
  Albina, baixando a voz a un susurro, comentou:
  "E aínda así creo que non deberíamos ter deixado aos rusos nas nosas costas". Stalin pode pasar da derrota e bater!
  Margaret respondeu con confianza:
  - Temos forzas suficientes para unha guerra en dúas frontes! Xa sabes, a Wehrmacht ten xa máis de trinta e cinco millóns de soldados. A maioría estranxeiros. É improbable que os esgotados rusos poidan recoller máis de dez millóns. Pero tamén está Xapón.
  Albina asentiu coa cabeza, branca como unha bola de neve fresca:
  - Si, é verdade! Somos fortes! O tanque E-50, que é producido en serie, por fin satisfizo os nosos militares en todos os aspectos.
  Margaret riu e interveu:
  - ¿Tanque? Hai rumores de que queren facer unha máquina semellante con plástico!
  Albina meneou a cabeza con escepticismo:
  - A armadura será débil... Aínda que é unha idea interesante para as operacións de aterraxe!
  Margaret comentou cun sorriso:
  - E o noso disco está feito de titanio. E é o suficientemente forte como para xestionar todas as colisións posibles.
  Albina sinalou cun suspiro:
  - O titanio é un metal bastante caro. Pero creo que pronto os nosos deseñadores crearán aceiro moito máis resistente!
  Margaret bateu os pés descalzos:
  - Os meus pensamentos son unha manada de cabalos!
  Albina riu e dixo:
  - Un elefante é mellor! El é máis grande!
  Margaret ergueuse nos seus brazos e ruxiu:
  - A xirafa é grande! El sabe mellor!
  Despois de que as nenas colleuno e pegárono coas plantas. Así que incluso houbo un rebumbio. E sorríronse.
  Albina dixo:
  - Non, con guerreiros coma nós, ata cen Stalins non nos teñen medo!
  Margaret xirou as mans e berrou:
  - Por que cen? Quizais mil á vez?
  Albina gritou:
  - Sen un millón!
  Margaret dixo:
  - Ou mil millóns e medio!
  Albina gruñía:
  - Ou un billón e cuarto!
  Tal competición parecía ridícula e absurda. Pero ao mesmo tempo moi divertido. As nenas deixaron a súa charla inofensiva e comezaron a facer flexións.
  Margaret pensou no seu pasado. Unha rapaza dunha familia bastante nobre. Foi enviada a unha idade moi tenra a unha escola especial. Alí pasei un adestramento bastante duro. Ensináronlle e adestraron fisicamente. Por unha banda, isto fixo que a nena fose máis forte, pero por outra, privouna da súa infancia.
  Margaret, con todo, involucrouse rapidamente. Ademais, a escola contaba con clubs e animación. As guapas nadaban na piscina, facían ximnasia e facían os splits.
  E aprendemos, incluíndo diferentes idiomas. Por suposto, ensináronlles matemáticas, física e varios clásicos. No seu tempo libre, Margaret adoraba ler ciencia ficción. Gustáballe especialmente Jules Verne. Os seus descubrimentos científicos combináronse con interesantes aventuras. Algúns tipos de inventos aínda non foron superados.
  Particularmente impresionantes foron os proxectís capaces de destruír todo un forte cun só tiro. Esta arma podería ser útil nunha guerra real.
  Margaret, cando soubo falar do ataque alemán a Polonia, inspirouse. Os alemáns gañaron unha vitoria tras outra e todo o mundo simplemente adoraba a Hitler. Aínda que nun principio a actitude de moitos foi contida. Pero o Führer conseguiu todo. Incluída na economía. Rápido crecemento económico, reactivación do exército, retorno da Renania e dos xacementos de carbón. Despois o Anschluss incruento de Austria. Os alemáns estaban un pouco sacudidos polo conflito arredor de Checoslovaquia. Pero despois Múnic seguiu.
  Despois do cal parecía que Alemaña conseguira todo pacíficamente. Incluso volveu á rexión de Klaipeda. Pero entón comezou a guerra con Polonia, e dous días despois a Segunda Guerra Mundial. Moitas, incluso as nenas, asustáronse. E se hai outra derrota? Pero ao cabo de tres semanas, Polonia colapsou, a ofensiva contra o oeste de Alemaña non comezou e a calma entrou. Moitos pensaban que agora habería paz.
  Logo un ataque rápido contra Francia. E a propaganda declarou con entusiasmo: gañamos!
  E Margaret molestoulle que non participase en tal triunfo. Pero non é tan sinxelo. A guerra prolongouse, Alemaña, loitando, absorbeu un país tras outro. E como un heroe de conto de fadas cortou a cabeza dos seus inimigos. E así Margaret foi á fronte. Como piloto. Pasou pola escola de voo e acabou no ceo.
  A rapaza inmediatamente comezou a marcar máis. Loitou con pilotos rusos. Inmediatamente notei unha certa debilidade dos ases soviéticos: a súa reticencia a retirarse. Pero isto é suicida cando estás loitando contra un avión tan poderosamente armado como o ME-262.
  Margaret destruíu avións soviéticos, con bastante éxito. Ela non coñecía piedade, aínda que non se consideraba cruel. E a nena pelexou en bikini, aínda que facía un pouco de frío.
  E isto axudou na batalla. Nin unha vez o seu avión foi derrubado nin sequera seriamente danado. Aínda que o ME-262 é xeralmente unha máquina moi duradeira.
  Margaret gañouse a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro. E, por suposto, estaba orgullosa diso. E agora encomendáronlle a máquina de destrución máis avanzada.
  Albina tamén era piloto, de familia de militares. Tamén unha loura musculosa, galardoada coa Cruz de Cabaleiro por varias fazañas, principalmente no ceo. Pero Albina conseguiu loitar un pouco na infantería. Tamén mostrou a súa clase como francotiradora.
  As dúas mozas son semellantes, pero tamén diferentes, por suposto, nas súas caras. Pero teñen músculos destacados, moi fortes fisicamente. Agora fixeron flexións, fixeron un ángulo e piaron:
  - Somos uns grandes guerreiros, un país poderoso... E en certo sentido somos moi salvaxes e servos de Satanás!
  Despois diso, Albina riuse e obxectou:
  - Por que Satanás? Ou quizais un Deus todopoderoso?
  Margaret asentiu.
  - Si, se o noso exército ten sorte, ¡sen Deus non pode ser doutro xeito!
  Albina corrixiu á súa amiga:
  - Non sen Deus, senón con Deus! O Todopoderoso ama os fortes e sen piedade! Os arios esmagarán a todos!
  Margaret exclamou con admiración:
  - E temos esa tecnoloxía! Os avións de disco son un milagre!
  Albina, facendo un córner con enerxía, acordou:
  - Si... Podemos se queremos!
  Margaret explicou loxicamente:
  - E cando non queremos, tamén podemos facelo! Científicos forzados de medio mundo están a acharnos!
  As rapazas comezaron a facer o recuncho con moita máis enerxía. E o seu coche estaba planeando polo aire. Semellaba un OVNI. Unha creación tan marabillosa de enxeñería. Algo que se creou máis aló do nivel tecnolóxico que é típico do planeta Terra. Entre outras cousas, o avión de disco está equipado con varios radares de vangarda. Escoitei un pitido... alarma!
  As nenas puxéronse en pé e correron cara ás pantallas de visualización... Ampliaron a imaxe... Así é, unha ducia de Mustangs americanos e catro Airacobras voaban por diante. Avións estadounidenses saíron das nubes. Ao parecer, notaron un disquete bastante grande, ou escaneárono cun radar. Aínda que tales pratos voadores son practicamente invisibles no radar. Pero no ceo son visibles dende moi lonxe.
  Dous escuadróns intentaron atacar o disco. Margaret premeu os botóns do joystick para acelerar. E foi a carneiro. Tan agudo coma o puño dun boxeador co peso dunha pluma, un prato voador brillou. E golpeou un loitador estadounidense. Era coma se un cortador de diamantes golpeara o ferro. Choveron chispas e o fluxo laminar desmoronou o avión en virutas brillantes.
  Albina, suxeitando o joystick cos seus dedos espidos, xirou con habilidade o disco e volveu embestir o caza da Forza Aérea dos Estados Unidos. Caeu en anacos. E o terminador loiro, seguindo movendo, esmagou un avión tras outro.
  Margaret comentou:
  - Borrámolos... ¡Como giz cun borrador!
  Albina riu e dixo:
  - Non teñen ningunha oportunidade!
  O disquete moveuse varias veces máis rápido que os avións estadounidenses. E realmente non había posibilidades de deixalo. Ademais, a manobrabilidade do coche alemán é simplemente fenomenal. Pero ante unha nova arma, os americanos actuaron con prudencia: dispersáronse. E as nenas tiveron que acelerar bruscamente a persecución.
  Cando golpeaba un disco, comezaba a zumbar, coma se estivesen eliminando chips. O famoso disco de Belonzi esmagou e destrozou a todos. E aínda así nin sequera se estremecía.
  As nenas rían mentres perseguían ao inimigo. Adiantáronse e aplanaron, cortaron. Lembraba a un papaventos perseguindo galiñas, e quizais aínda máis rápido. E tal cortador era simplemente semellante á espada do tesouro de Ilya Muromets. Quen o cortou todo... E conseguiu poñerse ao día de case todo e esnafralo.
  As nenas escavaron e case saltaron das súas cadeiras, agarrando as abrazadeiras coas mans e os pés. E dalgún xeito aínda aguantaron. E poderían seguir loitando.
  Pero o último loitador estadounidense é superado. As nenas sacudiron as pernas de suor da fronte. E de novo cambiamos o disquete ao piloto automático. Albina, chupando a súa barriga esculpida, suxeriu:
  - Quizais poidamos comer?
  Margaret aceptou:
  - É unha boa idea!
  Os guerreiros meteron a man na neveira. Albina apretou o botón coa punta do pé. Saíron dous tubos de mestura nutricional. As nenas colleunos con coidado nas súas mans. Carne de porco finamente picada con chícharos e salsa de tomate. Na etiqueta de cada tubo hai un porco divertido e un tomate cun talo de chícharo.
  As nenas comezaron a mamar con coidado, presionando levemente o tubo. Margaret comentou:
  - Pronto iremos aos mundos cósmicos. Entón quizais tal comida se lles dea aos astronautas.
  Albina asentiu coa cabeza:
  - Si, iso sería xenial! Voa a outros mundos, mira os planetas veciños.
  Margaret asubiou e dixo soñadoramente:
  - Si, isto é moi interesante. E como son estes extraterrestres? Probablemente semellan persoas. Ou quizais teñen diferenzas?
  Albina encolleuse de ombreiros e suxeriu:
  - Quizais poidamos coñecer elfos. Son semellantes en aparencia aos humanos, pero non se orixinaron a partir de monos, senón de gatos. Por iso teñen orellas puntiagudas e un aspecto moi bonito.
  Margaret comentou cun doce sorriso:
  - Din que os elfos non envellecen para nada!
  Albina asentiu coa cabeza:
  - Quizais... Pero sería mellor que a xente tivese tal felicidade!
  Margaret chupaba do tubo. Ela tragou saliva e falou:
  - Si... Non hai nada peor que a vellez! Neste sentido, esta é simplemente a lacra de Deus!
  Albina acariñou a súa perna núa. Imaxinei un mozo ao meu lado. Tan alto, musculoso, como Apolo. Ou quizais Hércules. Entón ela imaxinaba que a acariciaba. Si, iso sería xenial.
  Para despois pasar a algo máis serio. Para experimentar fortes caricias e caricias, bicos quentes do peito. Como beizos fortes masculinos acariño o pezón carmesí. E como me gustaría seguir sendo novo e atractivo para sempre.
  Nunca envellecer, ser sempre novo, delgado, atlético!
  Albina suxeriu con tímida esperanza:
  -¿Acaso a xente inventará algo para non envellecer?
  Margaret respondeu con confianza:
  - Tarde ou cedo, claro, a vellez será vencida... Pero a pregunta é, viviremos para ver iso?
  Albina intentou consolar á súa amiga:
  - Se a ciencia aria pode facelo todo, entón o tempo pasará e poderán resucitar aos mortos. E entón non importará cando morramos!
  Margaret dixo cun sorriso:
  Gocemos dun mundo sen mal,
  Aínda que ás veces é difícil de crer...
  Os nenos xogarán e rirán,
  E acadaremos a inmortalidade... quizais!
  As nenas beberon dos tubos. Carne en rodajas, chícharos e tomates, unha combinación moi saborosa e nutritiva. Margaret tamén imaxinaba o seu futuro marido. Tan entusiasmado e intelixente, coa testa alta. Gustáballe moito o Spartak. Un home nacido para ser un gobernante, ou un gran comandante, resultou ser un escravo. Respecto a Espartaco, Margaret leu unha novela dun escritor italiano. Unha excelente obra de arte, non poderás deixala.
  É certo, o feito de que Spartak fose un nobre líder tracio é probablemente unha invención do autor. Nin sequera se sabe se Espartaco era tracio. Só era membro da sección tracia. Hai pouca información sobre a historia real do Spartak. Parece que naceu libre. E incluso din que serviu como lexionario no exército romano. Despois, cando a guerra trasladouse a Tracia, mesmo desertou e loitou contra os romanos. Foi capturado de novo e vendido aos gladiadores.
  Entón a gloria chegou ao Spartak na area. Pero o Spartak ben podería ser alemán. Margaret imaxinouse na cama con este heroe.
  Isto é xenial, un home así! As mulleres adoran os deportistas. Margaret pensou que Spartak tamén era inusualmente intelixente. Obtivo vitorias sobre os romanos cun exército de escravos e pobres bastante mal organizado. Aínda que non, o líder dos gladiadores estableceu unha rigorosa disciplina.
  Foi en balde que os cónsules se precipitaron a Espartaco. Inflixiulles unha derrota tras outra. Pero ao final, a traizón pasou factura. E derrotaron ao Spartak.
  A guerra dos escravos non rematou con vitoria. O que podería ser para mellor. Despois de gañar, os escravos terían destruído o Imperio Romano, pero serían capaces de ofrecer algo a cambio? Nesta parte dos planetas podería xurdir unha barbarie absoluta. Entón o cristianismo non tería gañado tanta popularidade masiva. Así que non tería sido para o emperador Constantino, que introduciu tal relixión dende arriba. E o tempo estaba obxectivamente en contra do cristianismo. Así que xurdiu unha pregunta completamente lóxica: podes demostrar que a resurrección de Cristo non é un conto de fadas?
  Todas as testemuñas da resurrección e os apóstolos morreron ou foron executados, e despois os discípulos dos apóstolos. Por suposto, co paso do tempo, a fe erosionouse. E só a promesa da inmortalidade non era suficiente. Ademais, outros pobos tiñan a súa propia idea do paraíso. Toma os mesmos exipcios. Teñen toda unha ciencia sobre a existencia dos mortos.
  E cando se lle preguntou sobre as probas, co paso do tempo tornouse cada vez máis unha cuestión de fe. E o propio Constantino cría no cristianismo amante da paz, tras pasar case toda a súa vida en guerras? Ou quizais, despois de todo, estaba asustado pola inexistencia, e quería polo menos algún tipo de esperanza póstuma? Non se sabe... Pero non aceptas oficialmente a autoridade de Cristo, foi todo... Sobreviviron os cristiáns dous mil anos despois?
  Non obstante, esta é unha historia en subxuntivo. Entón, os xaponeses gañaron neste mundo en Midway, e Hitler tomou unha serie de decisións fortes, incluíndo moito antes a declaración dunha guerra total e comezou a loitar con todas as súas forzas. E o resultado: os alemáns avanzan en todas as frontes. E acadaron o éxito en moitas frontes.
  Margaret dixo pensativamente:
  - Os accidentes son como elos da cadea da historia, un fallo e unha reversión total!
  Albina engadiu:
  - Todo no mundo é aleatorio, especialmente a sorte, pero naturalmente acabas tendo moitos problemas!
  Margaret colleu o tubo cos seus dedos espidos, torceu o talo e presionou. Ela chupou un pouco a carne e notou:
  - Pero non nos metemos en problemas, gañamos! Polo tanto, non hai necesidade de pesimismo.
  Albina non se opuxo:
  - É bo xantar, é malo ser derrotado, aínda é peor perderse!
  As nenas calaron. Despois de comer, deixábanse durmir... E por que non durmir un par de horas. Entón non haberá máis tempo. Os americanos teñen moitos avións e conseguiranos constantemente.
  As nenas recostáronse nas súas cadeiras e axiña, coma se lles mandasen, durmiron. Soñaron algo interesante... Atopáronse nalgún mundo novo. Eles van o seu camiño. Hai arbustos e selva por todas partes.
  E de súpeto un rapaz sae correndo á reunión. Tan loiro, musculoso, só con pantalóns curtos. E un lobo enorme, coma un touro, corre detrás del. As nenas quitaron as metralladoras dos ombreiros e golpeáronas con ráfagas de lume. O lobo estaba ferido. Caeu atragantado no seu propio sangue. O ruxido da besta era tan incriblemente arrepiante. Parecía que viña de detrás dunha lápida e semellaba unha mestura dos distintivos de chamada dun búfalo e dunha araña.
  O neno parou. Mirou cara diante con certo asombro. O rapaz parecía ter trece ou catorce anos. Un rostro moi bonito cun queixo varonil, músculos esculpidos fermosos, abdominais de laxe. O seu cabelo é branco coma a neve, lixeiramente salpicado de amarelo, e a súa pel é escura de bronceado.
  Unha adolescente moi bonita que se pode colgar nun cartel: un verdadeiro ario. Excepto que os ollos azuis son demasiado amables. E o sorriso é nacarado. Margaret e Albina achegáronse ao neno e preguntaron ao unísono:
  - Ola! Quen eres?
  O neno respondeu cun sorriso:
  - Son o Rei Matt! Terra de néboas rosas.
  Albina riuse e comentou:
  - Rei... Por que descalzo?
  O neno respondeu cun suspiro:
  - Fun vítima dun golpe de estado. O mariscal Korshunov tomou o poder no reino. E arrincáronme o vestido real e botáronme medio espido en helicóptero a unha selva infestada de animais salvaxes!
  Margaret riu e estendeu a man.
  - Así é como a Súa Maxestade... Ben, que, podemos axudarche?
  O rei Matt encolleu os ombreiros confuso.
  - Dubido... Só sodes dous, e hai todo un exército con armas e helicópteros!
  Albina, bateando decididamente o pé descalzo, respondeu:
  -¡Tamén tivemos que loitar contra os exércitos! Non, estamos preparados para loitar por unha causa xusta!
  Margaret chamou os dedos no nariz do mozo rei:
  - Non teñas medo, estamos contigo!
  - Non teño medo! - O neno endereitou orgulloso os seus ombreiros non moi anchos e con mechones. E engadiu. - Pois creo que debemos ir aos meus súbditos, apoiarán ao rei.
  Albina mirou arredor e preguntou:
  - Onde ir...
  Margaret mirou arredor... Había unha selva ao redor. Lembra algo ao Amazonas. Medraron enormes fentos. Había moitas árbores con flores. Os brotes parecían rosas e petunias, con cores brillantes, como rotuladores para nenos. As follas das árbores eran grandes e de forma complexa.
  Voaban grandes libélulas, como os albatros, e as bolboretas con ás dun metro de lonxitude revoloteaban.
  Albina mirou o ceo e exclamou:
  - Aquí hai tres soles!
  Margaret levantou a cabeza e arrolou:
  - Vaia! Este outro planeta?!
  Boy King Matt levantou as cellas sorprendido:
  -Que outro planeta?
  Margaret encolleuse de ombreiros e preguntou:
  - Pero isto claramente non é a Terra.
  O neno riu e respondeu:
  - Entón es da Terra? Dende este duro planeta, onde brillaba a mesma luz!
  Margaret sorriu e preguntou de novo:
  - Coñeces a Terra?
  O mozo rei asentiu:
  - Certamente! A nosa civilización vén de aí!
  Albina mirou para o neno con máis atención e dixo:
  - Pois si... Ti es coma unha persoa, só guapa!
  O rei Matt asentiu cunha cabeza brillante:
  - E ti tamén es moi fermosa! Axúdame a devolver a coroa, e farei eu as miñas mulleres!
  As nenas rían. Margaret comentou:
  - Non é moi cedo para casar?
  O neno meneou a cabeza negativamente:
  - ¡Os reis casan cedo! Xa teño catro mulleres, serán seis contigo, sen contar o harén!
  Margaret riu aínda máis forte.
  - Entón tes un harén! Vaia!
  Matt infrou o peito e respondeu:
  - Que tal un rei sen harén? Non sería prestixioso! Son o monarca dun gran país, xa lanzamos un satélite ao espazo!
  Albina abrazou o neno polos ombreiros e arrolou:
  - Meu cariño... aínda non me importa facerme a túa muller!
  O mozo rei bicou á moza na meixela, despois nos beizos e arrolou:
  - Cheiras tan delicioso... Eres tan marabilloso...
  Oleg Rybachenko, ademais de estar neste mundo onde loitaron os nazis, distinguiuse noutro universo. Onde houbo unha guerra espacial verdadeiramente brutal e agresiva. Alí o rapaz tamén se meteu nunha especie de raspadura.
  Por que tiveches que traballar coa inmortalidade? Nada vén gratis. E traballa moito, rapaz. E estar verdadeiramente sen morte nin ningún extremo.
  E a Segunda Guerra Mundial é diferente en diferentes universos. E moitas veces aínda peor do que era na historia real, xa que o Terceiro Reich é moi forte. E foi derrotado literalmente por un milagre.
  Entón, Oleg Rybachenko realiza proezas nun mundo paralelo.
  O asalto a Moscova e a batalla por Rzhev continuou. Usando lanzabombas e recibindo golpes da artillería de foguetes soviética en resposta, o inimigo avanzou. Os alemáns intentaron tomalo cos seus innumerables equipos e bombardeos, así como con salvas de foguetes.
  O progreso foi lento, a través da terra queimada. O pobo soviético loitou como cabaleiros... Rzhev converteuse nun segundo Stalingrado para os nazis. Todos os veciños participaron nas batallas por el.
  Un pequeno grupo de pioneiros tiña a casa número trece na rúa Lenin. Os nenos e nenas deixaron que os nazis se achegasen e dispararon rifles directos ás súas bocas sorrisas. Ou lanzaron granadas con explosivos caseiros ao inimigo. E así contribuíron á vitoria.
  Mishka, de once anos, calou, a súa cabeza foi esnaquizada por unha metralla e a nena Masha foi asasinada pola bala dun francotirador. Pero o resto dos rapaces pelexan con tenacidade inquebrantable. Pashka, por exemplo, lanzou un paquete baixo o transporte usando todas as súas forzas, forzando o coche con infantes inimigos a virar. Pero achéganse os Sturmtigers e Strummamonts, armas perigosas para ataques nas grandes cidades. Pashka e outros dous rapaces con el, arriscando as súas vidas, arrastran un barril cunha mestura de dous reactivos líquidos que, combinados, forman un poderoso explosivo. Os mozos medio espidos están tan manchados de tisne que son case invisibles contra o fondo esvaecido.
  Pashka tira con dificultade. É moi delgado, parece unha momia seca coas costelas que sobresaen como pólas. É difícil arrastrar un barril, pero, por desgraza, as granadas simples son impotentes contra un Sturmmamont que pesa cento cincuenta e cinco toneladas e sen equipo de combate. Os outros dous rapaces son aínda máis delgados. Aínda que só teñen nove anos, as súas plantas espidas están tan cachondas que fan ruxir sobre os entullos como papel de lixa. Nalgún momento, o cañonazo fíxose un pouco máis silencioso e o moído dos pés callosos esforzoume os oídos. Os mozos basicamente andaban descalzos durante todo o ano, e soportaron o frío cando os dedos dos pés literalmente se volvían azuis. Pero curiosamente, un adestramento tan extremo ao estilo espartano levou a que ningún dos nenos e nenas enfermara.
  E dada a forte escaseza de medicamentos e antibióticos, a saúde é moi importante. Pero de feito, se usas un faro e pantalóns curtos durante todo o ano desde a primeira infancia, definitivamente non te resfriarás nin terás dor de gorxa.
  Outra cousa é que non podes afacerte á fame en oposición ás xeadas. E que tipo de comida pode haber nunha cidade case completamente asediada? Onde a única estrada delgada está case tirada.
  Pashka recibiu unha bala do ombreiro e apretou os dentes, mordendo o beizo ata sangrar, para non xemir. Non, non lles dará tanta alegría aos fascistas. O guerreiro ruso non xeme de dor. O neno tirou do barril e gritou aos mozos:
  - Rompe as garras, aínda tes que vivir!
  Os rapaces, ao entender que xa non son necesarios aquí, arrastráronse rapidamente. Xa están cachondos os xeonllos e os cóbados por arrastrarse polos entullos, e tamén ruxen. É bo que non o escoites no ruído enxordecedor.
  Pashka percíbese e grita:
  - Servo á URSS!
  Empurra un barril baixo as vías do Sturmmamont. Escóitase un ruxido, derrumbando sangue xunto con sangue, e o neno é esgazado. Pero a máquina de Hitler non pode soportar a ruptura, partindo en anacos. E un amplo barril dun lanzabombas voa por un anaco de parede derrubado.
  Pashka morreu, pero a súa alma correu a outro universo. O propio Chernobog escoltou ao neno a outro universo. Hai un anel do Pai tan xigantesco, as almas dos mortos móvense alí. E estes universos xa non forman parte do sistema Hyperveer, senón que son un sistema independente. A personalidade dunha persoa consérvase e a súa memoria tamén, e entón pode aplicar as súas experiencias vitais no próximo universo, onde o resto dos mortos viven só unha vez. Se o corpo morre de novo, a alma será trasladada ao seguinte universo, e a persoa vivirá unha terceira vez... Se morre de novo, entón a transferencia producirase ao cuarto. Porque Deus e o Superdeus dos Deuses, o Xerador, é grande por riba da innumerable multitude de creacións. E non haberá fin para os vagabundos da alma ata que unha persoa se desenvolva a tal nivel que el mesmo se converta nun Deus demiurgo.
  Esta é a Hiperevolución do espírito. E a xente aínda está no nivel máis baixo ao pé mesmo do trono que conduce á omnipotencia e á satisfacción de todos os desexos. Tarde ou cedo, cada persoa acadará o seu obxectivo despois de pasar por moitos nacementos e mortes e adquirir experiencia. Ai, as esperanzas daqueles, especialmente de monxes e mártires, de que despois de sufrir nesta vida reciban un paraíso cheo de froitos doces e flores perfumadas. Polo tanto, o Infinito, na súa Hiper-omnipotencia, o Sobre-Creador, preparou algo mellor para as persoas que só o paraíso. Polo menos para persoas activas. E os que son débiles e menos enérxicos poden contar co cumprimento dun soño máis modesto. Coñece a túa familia e amigos que che eran queridos na Terra ou noutros mundos. E vivir con eles feliz nun mundo bo: sen guerras, fame, enfermidades, vellez e outras desgrazas. Só ata ese paraíso non terá que andar unha vida nin unha encarnación.
  E que, de feito, despois dunha serie de renacementos, unha persoa pode ter tal poder baixo o seu control que poderá escoller a súa propia forma de felicidade. Ou actividade e disfrute en relativa paz. E quizais ata o paraíso mahometano cun harén, pratos e bailarinas pode chegar a ser tan aburrido que unha persoa escollerá algo máis sinxelo para si mesmo que sexa moito máis activo.
  Porque Deus puxo a Eternidade nos seus corazóns! E o home converteuse nunha alma viva, e o corpo foi ao po (aos elementos da terra!) a partir do cal foi creado, e o espírito a Deus que o deu! O espírito humano é o alento do Deus dos Deuses, o Pai. E a alma é inmortal, porque contén unha partícula do Todopoderoso Creador do universo. E non somos só barro. Somos netos dos Deuses Demiurgos e os seus familiares, e non só unha creación. E o Señor puxo a eternidade nos seus corazóns. Porque o Todopoderoso Super-Deus, o Pai, é a eternidade. E en cada persoa hai unha partícula da Divinidade Hiper-omnipotente que debería desenvolverse nun mesmo, incluso aprendendo a soportar o sufrimento, a dor, a morte e realizar proezas.
  O neno pioneiro morreu para converterse nun príncipe nun novo universo.
  Chernobog mostrou isto tamén ás rapazas dos gardas... Despois de todo, esta é unha visión rara do outro mundo, o que sucede máis tarde no Reino Interminable dos Mortos.
  Pashka espertou nun corpo novo... O último que recordou o neno duns once anos foi unha forte dor que lle desgarraba as veas, os músculos, o corpo óseo, e despois a lixeireza e a felicidade que seguían. E a terra flotou instantáneamente debaixo dos pés descalzos do neno, que se converteu nunha pequena moeda de prata e desapareceu tras o resplandor das estrelas máis brillantes. E entón comezou a tocar a sinfonía, algo incriblemente maxestoso.
  E agora está de volta no seu corpo, chea de forza e vigor dun apetito saudable. Pashka aínda é un neno, pero xa non ten o aspecto delgado e campestre que era, senón musculoso, forte e o bronceado da súa pel non é do todo humano, dourado escuro. O neno sentiu o seu rostro, non, parecía completamente humano, coa pel lisa e limpa, e o pelo da cabeza sentíase suave e sedoso ao tacto. Só que hai unhas estrañas pulseiras nos seus pulsos.
  O neno picou a xema e un holograma brillou. Apareceu unha imaxe en cor tridimensional dunha moza inimaxinablemente fermosa. A súa voz prateada chirría brillantemente:
  - Ai, alteza! O teu nacemento tivo lugar e, polo tanto, haberá unha celebración no reino!
  E case inmediatamente despois das súas palabras, unhas luces brillantes e de cores acendiron na sala do trono, onde estaba o neno morto recentemente nado, e gavillas de focos comezaron a brillar. Pashka viuse de súpeto levado, coma unha onda, a un enorme estadio, onde foi recibido con xúbilo por unha multitude abigarrada. O neno mirou ao seu redor e pestanexou os ollos. Na xigantesca sala do trono, había estatuas e xirando na parte superior, candelabros moi adornados e coloridos. E bater chorros de fontes multicolores.
  E, en xeral, o propio palacio era á vez futurista e antigo.
  A inmensa maioría do público eran nenos e nenas fermosos, e había tres veces máis nenas. Ademais deles, había un pequeno número de criaturas de dous tipos. Moi grande, dous metros de altura, semellante aos gorilas, só con orellas coma ás de morcegos, criaturas grises e marróns. E individuos lixeiramente máis pequenos de cor laranxa e amarela semellantes aos raposos, pero había poucos.
  Ademais deles, no salón tamén xiraban homes pequenos mecánicos, sobre rodas que levaban comida rexia e bebidas de luxo en envoltorios de cores.
  Pashka observou que practicamente non había persoas maiores no salón, polo que as criaturas, aínda que parecían persoas, eran dalgún xeito demasiado brillantes coa pel dourada e o seu cabelo era como pétalos de flores. Boa multitude, pero demasiado. E as súas orellas, non moi humanas, parecen un capullo de rosa cortado pola metade.
  Onde está el? Podería ser o ceo? Recentemente, a Ortodoxia e os pioneiros achegáronse máis, e os sacerdotes prometen un paraíso xeneroso aos que morreron pola Patria.
  Quizais os curas non menten? Agora xa non é un neno descalzo, manchado de hollín e rabuñado nas batallas por Rzhev. Non, o príncipe está diante deles. Tamén aínda un neno, pero cunhas botas escarlatas relucentes decoradas con pedras preciosas, cun traxe moi luxoso, aínda que un tanto anticuado. Unha espada brilla no cinto, cunha empuñadura ricamente decorada con xemas. Mesmo é estraño: robots, televisión e, ao mesmo tempo, un escenario de castelo.
  É certo que o público tamén se viste á súa maneira. Os nenos levan camisolas medievais e botas luxosas, e as nenas levan zapatillas de vidro de tacón alto e vestidos transparentes que non ocultan a beleza do seu corpo.
  Dúas nenas, seguramente criadas, saíron correndo diante dos príncipes: ían descalzas con vestidos brancos curtos, e espidas, cunha fina franxa de tea brillante que apenas cubría os seus magníficos peitos. Esparexeron pétalos rosados de forma liberal, baixo os talóns do príncipe recén nacido.
  Pashka é agora unha persoa real, pero era un pioneiro famélico, delgado e desvergonzadamente sucio. E un sentimento de orgullo enche a súa alma. Pioneiro honesto - hai xustiza.
  No radiante trono apareceron unha moza con túnicas reais e un mozo duns vinte anos ou máis parecidos aos humanos. Saudaron a Pashka, que lles deu o saúdo pioneiro.
  O mozo levaba unha coroa e dixo en ton solemne:
  - Vostede é o cabaleiro asasinado heroicamente que os deuses determinaron ser o meu herdeiro e man dereita!
  Pashka respondeu isto modestamente:
  - Non o sei, Maxestade. Centos e miles de persoas soviéticas caeron non menos heroicamente ca min! E creo que non merecen menos unha recompensa no ceo!
  O rei deste mundo dixo nun ton importante:
  - Aquí estamos todos os que levamos unha vida e recibimos outra. A recompensa non sempre é xusta. Eu tampouco era un dos mellores oficiais do exército tsarista, pero recibín o título de rei. Pero unha das nenas descalzas é o propio Pai Makhno!
  A criada espetou con estas palabras e espetou:
  -¡Pero aprendín praceres inaccesibles para vós homes!
  O rei respondeu con dureza:
  - ¡A ti, escravo Makhno, non te deron unha palabra! Átaa ao poste do trasno para que poida conseguir a súa parte das pestanas.
  A nena foi agarrada por un gorila con orellas membranosas en cinco falanxes e arrastrada ata un alicerce. A nena intentou resistir sen éxito, pero foi duramente golpeada nas coxas cun látego. Despois de que mordeu o trasno na pata, pero recibiu un puñetazo no queixo e caeu, perdendo o coñecemento.
  O rei estaría encantado, pero Pashke non. Non é bo cando pego a unha muller, aínda que sexa o propio déspota e bandido Makhno. Ás veces o destino gústalle xogarlle unha mala pasada a unha persoa. Ou máis precisamente, os Deuses Demiurgos. Os sinvergüenzas ás veces reciben retribución póstuma, pero non sempre directamente. Algúns poden encarnar como un lisiado, outros como escravos ou escravos. Pero a propia Maxestade non é un anxo en absoluto, senón un oficial delicioso, Shwinder. Non peor que outros axentes, pero tampouco mellor. E tiven a sorte, como na canción de Vysotsky, de converterme nun monarca, xa na miña segunda vida. É certo, non inmediatamente, senón cando o antigo rei foi asasinado. Aquí apareceron previamente habilidades inactivas.
  Pashka mirou e calou. Xa non se sentía totalmente feliz. E a voz non tan agradable do monarca anunciou:
  - E agora tes que participar no ritual tradicional durante a coroación dos príncipes! Agora terá lugar o castigo dun criminal importante, especialmente perigoso dunha vida anterior! Porque creo que os pecados deben recibir retribución!
  Oíuse un son de moer e o chan fronte ao trono comezou a separarse. O son era suave, os robots varrían o po e a vara subía ao ceo. Apareceu algo parecido a unha barra horizontal de aceiro. O neno só estaba encadeado polas mans a un groso travesaño, e unha barra estaba encadeada ás súas pernas. Os brazos estaban torcidos desde os musculosos ombreiros e estaba claro que a carga estaba a causar unha dor terrible ao rapaz.
  Zoya e Victoria inmediatamente recoñeceron a este neno musculoso como Oleg Rybachenko e, cun ouveo, volvéronse cara a Chernobog:
  - Que fas, moreno?
  O señor supremo do mal hiperuniversal respondeu suavemente:
  - Por culpa deste rapaz, non podes seguir loitando neste universo e asegurar a vitoria da URSS! - O ollo de Chernobog fíxose máis estrito. - De acordo, este é un crime o suficientemente grave que nin sequera cocelo en aceite non é suficiente!
  Zoya dixo nun ton suplicante:
  - Pero este é o maior pecado involuntario!
  Chernobog respondeu nun ton valente:
  - ¡Gátenche desesperadamente se accidentalmente! Créame, trataron a este neno con moita gentileza!
  Os trasnos estaban nos bordos do Oleg atado. O neno estaba completamente espido e os músculos estaban inchados polo peso da barra encadeada ás pernas. Pashka dubidou e preguntou:
  - Cal é a súa culpa?
  O rei respondeu arrogante:
  - O feito é que por mor del, a Rusia soviética perdeu a súa maior oportunidade de salvación!
  Pashka preguntou tranquilamente a Oleg Rybachenko:
  - É verdade!
  O neno, esgazado pola reixa, rechina os dentes:
  - Si! É culpa miña!
  Seguiuse unha orde lacónica do monarca:
  - Bater!
  E os trasnos golpearon o lombo espido do neno con cadeas o máis forte que puideron. A pel rebentou e o rostro de Oleg Rybachenko púxose escarlata. Pero o rapaz, apretando a mandíbula e estremeciéndose, aguantou e non soltou un berro. E os trasnos continuaron o rexemento con fría furia. Golpearon con todas as súas forzas e cortaron con confianza a pel do rapaz.
  Pashka rendeu homenaxe, a pesar da dor salvaxe, Oleg Rybachenko non berrou, senón que só respiraba pesadamente. Aínda que a tortura intensificouse. As cadeas do mango de plástico comezaron a quentar e poñerse vermellas. Entón, agora cada novo golpe non só cortaba a pel, senón que queimaba no seu lugar con carne.
  Un forte cheiro a carne frita invadía o cuarto. A dor era terrible. Os ollos de Oleg saían das súas órbitas, o seu rostro púxose azul, o sangue fluía da súa gorxa, pero aínda así, cun esforzo titánico de vontade, contivo o ruxido que estaba listo para escapar da súa gorxa. Sentíase que este rapaz pasara por unha experiencia brutal. escola, incluso no mundo das guerras estrelas e espaciais. Oleg imaxinaba que o estaba a azoutar cunha vasoira nun baño quente e fíxose moito máis fácil.
  As cadeas brancas bateron e queimaron a Rybachenko dende o pescozo ata os mesmos talóns, que os trasnos golpearon co visto e prace, pero o neno queimado e ferido aínda non quería perder o coñecemento. Pashka mirou isto coma fascinado. Sentía pena do seu compañeiro, case da mesma idade, pero, por outra banda, foi culpa súa que a URSS, que xa apenas aguantaba, se atopase ao bordo da destrución. Ben, pódese perdoar algo así? Despois de todo, o propio Stalin pediu mostrar crueldade cos inimigos. Ademais, o rapaz é moi musculoso e nada demacrado, aínda que non ten unha pinga de exceso de graxa.
  Isto significa que non experimentei fame real, e iso tampouco me provoca simpatía...
  Un ruxido repentino que saíu dos tímpanos sacudiu o palacio. O muro derrubouse, e a onda expansiva que pasaba esparexeu a xente como botellas baleiras, lanzou o trono como un tornado... Todo aconteceu coma se fose un forte terremoto, a paso de furacán. E un momento despois apareceron os matóns. Moi parecido aos trasnos, só que non espidos de pel, senón de uniforme.
  A barra horizontal derrubouse polo choque e rompeuse a barra transversal. Golpeado brutalmente e cuberto de queimaduras, Oleg Rybachenko caeu sobre Pashka. Toda a súa costa e o peito, que se esborrallaron sobre o príncipe escravo, foron queimados e rotos. Non obstante, o neno aínda mantivo a súa conciencia e murmurou ao pioneiro:
  - Esta é a nosa oportunidade!
  E do cinto de Pashka sacou unha pistola repleta de diamantes. Disparou unha vez nas súas esposas. Rebentaron, seguidos de dous disparos aos grilletes que lle suxeitaban as pernas. A pesar da forza total do tormento, Oleg Rybachenko mantivo a capacidade de moverse e a súa percepción mental foi máis forte que nunca. O príncipe tiña colgados do seu cinto a algúns dos magos máis avanzados do reino.
  E os trasnos que irromperon non ocultaban os seus sentimentos e instintos animais. Querían destruír o maior número posible de seres vivos e dispararon por todas partes.
  Oleg Rybachenko apenas tivo tempo para afastar a Pashka, e no lugar onde o neno-príncipe estaba deitado, só había un cráter de medio metro de ancho e un metro de profundidade, e os seus bordos fumaban e brillaban. O propio Rybachenko Jr. abriu fogo confiado contra o inimigo. Os primeiros cinco invasores trasnos foron cortados pola primeira explosión.
  O neno deu a volta e colleu cos pés ao bruxo que o rei deixara caer e premeu os botóns cos seus dedos espidos. Nos mundos espaciais, Oleg Rybachenko xa tratara con tipos similares de armas e, polo tanto, actuou con moita confianza. Unha ducia de trasnos máis lanzaron as súas almas aos mundos transcendentais desde o disparo do neno das súas mans e dos pés.
  E, en xeral, non se produciu ningunha batalla de broma. Forzas significativas estaban listas para loitar. Cando os antigos pelexaban entre si... Só en corpos lixeiramente diferentes.
  Oleg, disparando e esquivando os tiradores de uñas do inimigo, pensou: quen son estes trasnos? Son persoas e, de ser así, que crimes cometeron no planeta Terra? Os trasnos adoitaban usarse nos contos de fadas para representar o mal e algo estúpido.
  O neno guardabosques colleu e soltou os elfos mortos, nos que se encarnaba o home lanzador de raios, que agora se convertera nun morto. E agora comezou a disparar coas dúas mans.
  O experimentado Pashka sacou outro bláster máxico do seu cinto e comezou a disparar contra cada vez máis agresores a correr e atacar.
  Entón apareceu un enorme prato voador, coma un acoirazado, e máis e máis trasnos e raposos raramente vistos saltaban del. Porén, os orellas (trasnos) que pertencían ao reino dos elfos non dubidaron en disparar contra os seus parentes. Así que o intercambio de golpes estaba en pleno apoxeo.
  Oleg Rybachenko estaba en marcha agora. Desatou ráfagas de lanzadores de magos, establecendo liña tras liña de recollida de monstros. Algúns trasnos quedaron carbonizados polas daniñas inxeccións de magoplasma, mentres que outros, caendo baixo o emisor da gravidade, soltaron fontes verdes e azuis de sangue. Pero isto só fixo máis quente, e se achegaban puñais alados como medo.
  Eles, pola súa banda, foron alcanzados por canóns antiaéreos do palacio. Todos os ceos foron coloreados ata que os globos oculares doen cunha magnífica tirada de fogos artificiais.
  Oleg Rybachenko falou agresivamente:
  Un home pecador conseguirá o seu
  Será coma unha araña ardendo no lume,
  Créeme, este é un caso difícil...
  O pecador adorou a Satanás!
  Non obstante, o concepto de Satanás e Chernobog non é en absoluto idéntico. Satanás é un anxo rebelde - creación, Chernobog é a hipóstase eternamente existente do Xerador. E esta é a diferenza colosal entre eles. Porque Chernobog é un fillo e parte da familia, e para nada o seu inimigo! A palabra Satanás tradúcese como adversario.
  Pashka golpeou o trasno. Só quedaban membros inferiores peludos. En xeral, os elfos disparaban de forma moito máis eficiente. Quen é este tipo de orellas ás? Hai un gorila!
  Pashka apenas evitou a derrota, pero conseguiu saltar cara atrás, só sentindo a calor sobre os seus ombreiros. O caro pano da camisola estaba lixeiramente carbonizado.
  Encarnado como unha nena, Old Man Makhno tamén loita, e dispara con moita precisión. Aínda así, non é por nada que se lle considere un xefe elegante. Como di a canción. Ti e eu sempre esmagamos ao infiel xuntos, e lideramos os escudos e os rusos: un só atamán. Pero entón tiven un pouco de mala sorte cos atamáns! ¡Pero estaremos unidos, para que todos!
  Oleg Rybachenko segou cen trasnos cunha explosión de lume e dixo:
  -¡Na guerra, todo está permitido, e todo se debe a quen pode matar a calquera!
  Pashka estivo de acordo con isto e comezou a disparar aínda máis a miúdo e, intentando mostrar a mesma precisión que este tipo mutilado pero non roto.
  Os elfos foron gradualmente consolidando as súas reservas. A batalla desenvolveuse por todo o palacio completamente destruído e calcinado.
  E de novo xurdiu a imaxe das batallas por Rzhev. A cidade, convertida nunha morea de ruínas, non se rendeu. Natasha, unha nena de Komsomol, que levaba nas mans unha metralleta, disparou contra os Krauts. Unha rapaza fermosa, estaba moi sucia e delgada: pel e ósos. Pero o rostro cun queixo varonil e grandes ollos azuis conservaba a súa fermosa. Natalya fora ferida máis dunha vez, pero aguantou "rañarse" nas pernas. O seu vestido chintz, moitas veces rasgado e cosido ás présas, semellaba farrapos de mendigo. Ao parecido cun mendigo sumáronse os pés descalzos, todos cubertos de roturas e contusións, aínda que a fermosa e harmoniosa forma das pernas dun guerreiro Komsomol, e a bolsa de lona onde a nena agochaba as granadas cunha mestura incendiaria.
  Natasha deu un estoupido, soltando outro corno. Isto é só nas películas, hai superhomes tales que cortan unha ducia de soldados cunha explosión. Nunha batalla real, Deus non permita que entre centos de balas houbese polo menos un golpe preciso. O terminador de neno Ole Rybachenko e as rapazas dos guardabosques son unha fabulosa excepción neste caso.
  Pero Natalya apoiouse na parede derruída e mirou con cautela por detrás dunha pila de ladrillos rotos. Hai tantos entullos e barricadas na cidade que os nazis non poden usar os seus tanques fortes para abrirse paso e vense obrigados a verse atraídos a unha batalla de infantería desfavorable en pequenos grupos.
  Fai calor e case todas as guerreiras do batallón de mulleres pelexan descalzas, e están sucias coma porcos. Pero non hai tempo para lavar, e a sucidade axuda a camuflarse no Rzhev calcinado e ardendo e, polo tanto, a sobrevivir. Porén, non foi ata o 1 de xaneiro de 1943 cando se cortaron os aliados do Terceiro Reich . E os alemáns víronse obrigados a abandonar esta lendaria cornisa. Canto axudou isto ao Exército Vermello nas batallas por Moscova.
  Natasha sábeo tan ben como calquera outra persoa. E así canta unha canción para animar a todos os demais guerreiros, moitos dos cales sofren feridas graves;
  
  O mundo está cheo de loita e sufrimento
  Así foi dende o albor dos tempos,
  Cando Abel caeu e Caín levantouse,
  O vilán está recibindo unha armada de coroas de flores!
  
  Tal é a necesidade do home,
  Llorar cruelmente durante moitos anos...
  E así foi ata o fin dos tempos,
  Que os valentes son recompensados só con cadeas e un poste!
  
  Pero cre na coraxe, o soldado non marchará,
  A Vara Todopoderoso non nos entregará -
  Como libros sagrados rusos,
  Svarog o Todopoderoso virá á Terra!
  
  Chegará unha era onde a xente sexa feliz,
  Onde non hai sufrimento e a suma é alta!
  
  Onde sempre haberá dátiles e ameixas no mel -
  E todos recibirán unha recompensa como tolos!
  
  O pobo da nosa querida Rusia sen límites,
  Mando que coma se unha coroa de flores florecese nun día de verán...
  E entón a humanidade farase forte,
  Imos ás estrelas afastadas!
  
  É imposible permanecer na Terra do berce,
  Somos tirados por un imán e o espazo chama...
  Non é de estrañar, revisando o debuxo, choramos...
  E imos facer unha dura conta da fortuna!
  
  Que marabillosa é a ensinanza nativa,
  Que nos deu o Todopoderoso a través dos seus Vedas...
  E a nosa Patria ten un anel de ouro,
  Rompe as cadeas da rabia, rompe as necesidades!
  
  A Patria construirá o soño do comunismo,
  Todo será gratis nel - a cobiza desaparecerá!
  Para os quásares distantes, o turismo é máis caro,
  E un voo a pé para os nenos ata a estrela azul!
  Despois de cantar a súa parte de poesía, Natasha lanzou unha mestura incendiaria a un vehículo de combate de infantería que intentaba achegarse a ela. E o transporte alemán ardeu completamente e comezou a emitir nubes de chama negra e irregular. A nena tivo a sorte de que a tapa da escotilla estaba aberta. E os Krauts, que tamén languidecían pola calor, mostraron debilidade. E unha gran botella incendiaria envolvíaos.
  Non se produciu a detonación, xa que as propias caixas estaban protexidas, pero o cinto de proxectís cargados no canón atascábase e comezou a rasgar de forma agresiva. E o cadáver rasgado dun SS Haupman saíu voando da escotilla.
  Pero entón outro vehículo de combate de infantería alcanzou con pesadas metralladoras. A nena de Komsomol conseguiu saltar, pero a súa amiga e o neno Kolya, de cinco anos, que traía víveres, foron alcanzados. Pobre neno, que facía nesta batalla? Axudou aos adultos con todas as súas forzas, intentou liderar o Exército Vermello xunto con todos os demais á vitoria! E agora unha bala tola destrozoulle a brillante cabeza.
  O único consolo era que non tiña tempo para experimentar dor.
  Pero Ekaterina Yarova morreu moito máis dolorosamente. As balas de gran calibre desgarraronlle o peito e as costas. E morres das fases enxordecedoras do sufrimento. Era coma se dúas serpes estiveran envoltas ao teu redor. Un está quente coma o lume, o outro é máis frío que o xeo mortal. E estrangulan á nena en convulsións infernais. Catalina xemeu e sufriu. As súas pernas espidas, poeirentas e manchadas de sangue torcíanse convulsivamente, e os seus dedos espidos lanzaban cascallos con napalm carbonizado.
  Natasha acercouse á súa amiga e susurroulle:
  - Espera! En breve haberá outro! Moita mellor vida!
  Aquí a nena imaxinou o comunismo por un momento. Un reino onde hai absolutamente todo. E todos os soños fanse realidade como nun conto de fadas. E podería atopar alí os seus pais que morreron baixo as bombas. Pero, ai, o conto de fadas é mentira...
  Os cascallos derrubados por disparos dunha ametralladora de gran calibre están a caer sobre a melena sucia e gris de Natasha. Pesadelo e arrepiante. Pero a nena aínda murmura:
  
  - Eu creo! ¡Esperanza! Encántame!
  E a guerreira salta de súpeto e lanza un cóctel molotov, poñendo todo o seu odio neste impulso. A botella chega ao BMP e rompe nel. Pero cando a escotilla está pechada, o coche arderá dentro ou non, as posibilidades son discutibles. O lume da metralleta chega tarde, e Natalya consegue golpear o chan e agarrarse ao formigón roto. E todo tipo de lixo choven sobre ela as costas rabuñadas, case espidas.
  De súpeto escóitase un rebumbio e os disparos das metralladoras calan. Foi o pioneiro Leshka quen conseguiu achegarse coa instalación "Strela", algo así como un faustpatron mellorado polos deseñadores soviéticos. Un arma desbotable, pero bastante eficaz. E armado con dous canóns de aire e catro metralladoras de gran calibre, o transporte fascista foi destruído. E o pioneiro, aínda que de estatura pequena, é rápido e pode levar o Strela-2. Agora volve buscar unha arma nova, sinxela e sen retroceso, que é moi posible de producir cun método caseiro.
  E no mundo da Segunda Guerra Mundial tiveron lugar eventos interesantes.
  No desembarco en Cuba participaron Jane, Gringueta, Malanya e a recén chegada Matilda. As nenas montaban nun tanque Goering-4. Este é un coche novo, creado a partir da evolución do Churchill. Este depósito foi lixeiramente alixeirado para mellorar o rendemento da condución. O resultado foi un vehículo que pesaba cincuenta e sete toneladas cun canón de 88 mm e unha armadura de 152 mm no ángulo da fronte e 102 mm no ángulo de blindaxe e traseira. En protección e armamento, este tanque era inferior ao E-50, pero tiña un motor cun impulso de ata 1200 cabalos de potencia. Aínda non había turbinas de gas suficientes para todos os coches. Aínda así, o tanque resultou ser bo. En canto ao nivel de protección, non foi inferior ao Tiger-2 na parte dianteira, e mesmo superior ao lateral.
  A calidade da armadura cementada é excelente. Aínda que o tanque en si é imperfecto. Pero tendo o peso do Tigre, ten unha mellor protección. E en todo caso, a boa velocidade.
  Jane asubía unha canción.
  Gringueta apreta os pés descalzos nos pedais. Malanya observa:
  - ¡Os cubanos non parecen querer loitar contra nós en absoluto!
  Gringeta riu e respondeu:
  - Máis ben, ata eles nos consideran os seus liberadores. Que é América para Cuba? Máis ben, mírano como un ocupante.
  Jane estendeu os seus pés espidos e graciosos. O tanque presentaba grandes pendentes nos laterais, o que creaba algúns problemas para a tripulación, pero ao mesmo tempo aumentaba a supervivencia do vehículo. A armadura frontal está nun ángulo de 45 graos, o que dá un gran rebote. Agora hai dous Pershing contra eles. Abriron lume.
  Gringeta apretou os seus pés espidos e curtidos contra o metal e apuntou a arma.
  Un dos proxectís estadounidenses golpeou a fronte do tanque. Isto non é fatal, o presente da morte entrou nun rebote.
  Gringeta disparou, apuntando á fronte da torre. A armadura frontal do Pershing ten o mesmo grosor que a do Goering-4, e o ángulo racional de inclinación é aínda menor. Así, a arma máis poderosa de 88 mm penetra o metal.
  Gringueta di lambendo os beizos:
  - E ser arrogante cos soños - quen podería competir... Por que un escolar debe loitar cos punks de apoio!
  O Pershing incendiouse. O kit de combate comezou a rasgar. Entón tronou, por fin arrincou a torre.
  Gringeta trasladou a arma a outro tanque. Non lle daba nada de vergoña que o seu coche se movía e tivo que disparar mentres se movía. O guerreiro xa ten unha experiencia considerable. Entrei no trinta e catro. E teñen torretas máis pequenas que os Pershing.
  A moza da aldea ronroneou:
  - Son a máis fermosa e forte!
  Ela xa tiña experiencia. Ademais, os Pershing están estacionarios, o que significa que son moito máis fáciles de golpear. A torre rota derrúbase coma un vidro.
  Tons de Malanya:
  - Esnaquizarase en fragmentos - tenta atopalos!
  Matilda dixo:
  - Só o ceo, só o vento, só alegría por diante!
  Os Pershing son destruídos e o tanque alemán volve á batalla. Os guerreiros ata comezan a cantar.
  Hai unha batería por diante... Xiran o seu tanque para coller proxectís de frente e disparar.
  Gringeta di, golpeando os seus pés espidos e graciosos na armadura:
  - Só batei unha vez... Tan valente!
  Malanya engade:
  - E hábil! Artillero de primeira clase!
  Gringueta engade:
  - Non na cella, senón directamente no ollo!
  E abre lume para matar. Non ten medo ás armas inimigas. Dispara cunha precisión sorprendente. En xeral, este catro é xenial. Girls from Gran Bretaña, que agora pasou a formar parte do Terceiro Reich cunha autonomía moi condicionada.
  Agora vén a conquista de Cuba. Os disparos moi precisos de Gringet silencian un arma tras outra. A batería escupe desesperada, pero a erupción dos canóns vaise esvaendo.
  Jane acaricia a cabeza clara de Gringet co pé descalzo e di:
  - Entón tes que aguantar!
  E a filla do señor ri. A súa sola espida é moi cóxega, e sorprendentemente agradable con tales toques. É como camiñar sobre un lenzo fibroso. E o talón da nena é tan redondo e sedutor.
  Gringeta fai cóxegas na sola co dedo índice e di con tenrura:
  - Es moi fermosa, certo... Pero por favor non me distraes de disparar.
  Jane devolve a risa. E chíos de forma divertida:
  - E gústame, coma ti, coma ti, e para min xa non hai amigo no mundo!
  Gringeta respondeu cun suspiro:
  - Encántanme os rapaces... Aínda que certamente es encantador. Pregúntome como sería o teu fillo?
  Jane respondeu cun sorriso de harpía:
  - Creo que sería moi guapo e que lle encantaría!
  Gringeta rodou as cadeiras, imaxinaba que entraba nela un home poderoso con moita dignidade. Que delicia é isto. Que bonito é sentir o peso de Hércules, ou mellor aínda, montar ti mesmo. Oh, debería esperar unha pausa na loita e saltar cara aos homes. Mellor da SS, os rapaces son grandes.
  Jane tamén soñaba con caricias. Cun home ou cunha moza fermosa, non importa. Ambos son agradables ao seu xeito. Isto é o que moitas persoas non entenden. Como podes amar a ambos? Non obstante, Jane non é certamente unha desas mulleres que se chaman putas. Encántanlle as caricias e os toques dos corpos fortes.
  Pero a batería foi destruída. Os tanques do Terceiro Reich están a correr cara adiante. A aspirante a guerreira Matilda di con sorpresa na súa voz:
  - E a guerra é máis fácil do que pensaba... E tamén tiña medo!
  Malanya comentou cunha risa:
  - O máis difícil é que a batalla está a suceder, e hai que ir ao grande... Isto é realmente un problema.
  Matilda, que aínda non tiña tempo de afacerse ao humor do rudo soldado, ladrou:
  - Non cres que é demasiado vulgar?
  Gringeta cantou en resposta:
  - Estamos construíndo un mundo novo e negando o pasado... Habilitando o absurdo e o vulgar ao trono!
  Matilda comentou alegremente:
  - Isto está correctamente anotado... Ben, quen é Hitler? Fillo dun borracho e dunha campesiña, e nós vémonos obrigados a obedecerlle!
  Jane considerou necesario lembrar:
  - Genghis Khan tamén foi escravo na súa mocidade, e non sabía ler nin escribir, pero canto conquistou... Ás veces á fortuna gústalle bromear!
  Matilda recordou cun suspiro:
  - Antes cría en Deus... Pero agora perdín todas as ganas de crer nel. Se Deus permite isto, que tipo de Deus é?
  Gringueta suxeriu:
  - Quizais hai un Deus, pero eu son malvado? - A campesiña fregou a punta do nariz cos dedos espidos. - Mirando o noso mundo, podes crer isto facilmente. ¡Que algo malvado e cruel está a reinar sobre nós!
  Matilda asentiu coa cabeza e recordou:
  - Os comandantes máis exitosos: Genghis Khan, Tamerlán, Hitler, tamén foron os máis crueis. Este é un certo paradoxo!
  Gringueta sinalou:
  - O pobo é unha masa, e a masa hai que tratala como unha muller, e unha muller sométese de boa gana á forza. Ao parecer, o que é cruel é realmente o máis efectivo!
  Jane tamén considerou necesario lembrar:
  - O sultán turco máis cruel, e foi o gobernante máis feroz e conquistador exitoso. O Imperio Otomán non era inferior en tamaño ao Imperio Romano, e distinguíase pola súa sed de sangue.
  Malanya bateu co pé descalzo na armadura e rosmou:
  - Crueldade, crueldade e unha vez máis crueldade - cimentando a nación!
  Gringeta riu e arrulou.
  - Loitaremos na terra, no ceo, incluso en setembro... É divertido!
  As unidades cubanas non ofreceron resistencia e rendironse. E non había moitos americanos polo camiño.
  As nenas comezaron a falar un pouco no tanque.
  Matilda recordou cunha mirada triste:
  - Derrotamos aos alemáns na Primeira Guerra Mundial. E agora sufrimos derrota tras derrota.
  Malanya corrixiu a Matilda:
  - Xa non somos nós os que aguantamos, senón os americanos.
  Gringeta riu e engadiu:
  - Quen son os americanos - a nosa antiga colonia!
  Jane riu e comentou:
  - Pero unha colonia moi forte que foi quen de separarse do imperio. É unha mágoa, por suposto, pero despois da Guerra Mundial, despois de gañar formalmente, o león británico non se fixo máis forte. Alemaña estaba experimentando un rápido crecemento industrial mesmo antes da Primeira Guerra Mundial. E Hitler combinou o poder do capitalismo co poder dun estado fascista totalitario. E deu resultados!
  Gringueta sinalou filosóficamente:
  - Democracia perdida ante a ditadura totalitaria!
  Jane aclarou:
  - Non só unha ditadura totalitaria, senón tamén popular. Hitler conseguiu un apoio real, tanto a través dos feitos como da propaganda. Nós, por suposto, non chegamos ao mesmo nivel de cohesión e unidade nacional que os alemáns. E, finalmente, non foron capaces de aferrarse ás colonias, especialmente cando Stalin nos traizoou.
  Malanya suxeriu:
  - Para Churchill, o mellor resultado, ou mellor dito a decisión máis racional, tería sido facer a paz co Terceiro Reich alá por xullo de 1940. Neste caso, salvaríamos todas as colonias e centos de miles de vidas. E continuar coa guerra foi unha loucura.
  Jane aclarou racionalmente:
  - ¡Tolemia en todo caso! Se a propia URSS entrara na guerra, o éxito dos rusos tería creado un imperio vermello en Europa e unha ameaza mortal para Gran Bretaña. Está claro que os comunistas non terían parado aí. - A nena tocoulle o peito e fregou o seu talón espido contra os abdominais, que se afiaron polo adestramento, e continuou o programa educativo. - Stalin e o seu comunismo están inclinados cara á dominación total do mundo. E atacaronnos e fortificáronse. E se Hitler gañara, entón o Terceiro Reich tería os recursos para loitar contra nós. Dun xeito ou doutro, era estúpido loitar.
  Quizais os alemáns, despois da paz, xeralmente comezasen a dixerir o que capturaran antes e non irían a ningún lado. E Churchill actuou como un absoluto idiota!
  Matilda bateu co pé descalzo con forza na armadura, rosmando:
  -Churchill é verdadeiramente un idiota! E é bo que non tivese tempo de escapar a Canadá. Que sufra no cárcere!
  Jane mirou ferozmente.
  - Que sufra! El montou toda a Gran Bretaña!
  Malanya comentou despois dunha pequena pausa:
  - Aínda que a paz con Alemaña tamén podería xerar algúns problemas. Tras recibir os recursos das colonias francesas e holandesas e o potencial industrial de Europa, os alemáns tiveron todas as posibilidades de esmagar a nosa economía. Aínda que esta aínda é unha perspectiva a longo prazo. Porén, o Terceiro Reich desenvolveuse rapidamente mesmo sen a guerra, e o seu potencial creceu rapidamente.
  Jane asentiu cun sorriso triste.
  - Duro réxime alemán. Orde encarnada... Un estado totalitario e desapiadado. Sen democracia innecesaria, dá milagres! E tamén na economía!
  Malanya opúxose a isto:
  - A nosa antiga democracia non impediu que o país se desenvolva e se faga grande. Tiñamos territorios coas colonias que eran máis grandes que o imperio de Genghis Khan. E ao mesmo tempo, o parlamento leva séculos funcionando, facendo leis en lugar do rei.
  Jane riu e comentou:
  - E o Führer arrogábase o dereito de facer leis! ¡É coma o seu emperador!
  Malanya corrixiu á súa amiga:
  - Agora tamén aquí! E estamos baixo o Führer!
  As nenas estaban desanimadas... Jane intentou imaxinar como sería se Churchill fixera as paces con Hitler en xullo de 1940. Alemaña acepta a inviolabilidade do Imperio Británico, e nin sequera esixe a devolución das súas antigas colonias. A única condición é alugar copias de diamantes en Namibia. Ben, isto non é tan humillante para os británicos. Pero o que os alemáns xa capturaron pasa a ser deles por dereito. As posesións francesas en África e Indochina, case toda a Europa continental están incluídas na esfera de influencia do Terceiro Reich. E as colonias holandesas tamén. Hitler recibiu de todo o suficiente para non loitar máis, senón para dixerir as súas posesións. Agora ten colonias case como Gran Bretaña. E o nivel global de desenvolvemento económico é aínda maior. Alemaña ocupa o segundo lugar, seguida de EEUU, por suposto. E a URSS, grazas á brutal industrialización de Stalin, chegou ao terceiro lugar do mundo. O potencial militar do Imperio Ruso aumentou. Cómpre sinalar que Stalin ampliou o territorio para incluír terras do oeste, e agora a súa poboación achégase aos douscentos millóns.
  Hitler, que agora tiña mans libres, enfrontouse a unha opción: comezar unha guerra en 1941: para evitar que os rusos se preparasen. Apraza o ataque á URSS e prepárate mellor. Aquí, por suposto, os Krauts tiñan unha opción. Dependía moito do traballo das axencias de intelixencia. Stalin recibiu datos que sobreestimaban o potencial alemán. Hitler tiña unha visión discreta das forzas de Rusia.
  Pero era obvio: Stalin estaba rearmando o exército. Apareceron os tanques das series KV e T-34, que poderían xeneralizarse. Os avións máis recentes están sendo producidos en masa e son case tan bos como os modelos alemáns. Cálculo e número de infantería, debido ao reclutamento universal.
  Alemaña tamén rearmou os seus tanques T-3 cun canón máis potente. Aumentou a produción do Yu-88, lanzou unha serie das últimas modificacións do ME-109 F. Na aviación da URSS, é superior en número, pero de calidade inferior. Os rusos teñen dous mil tanques máis fortes que os alemáns, e o resto son lixeiros, pero algúns serán máis rápidos. O inimigo tamén é máis forte. E Stalin pode conseguir infantería. En realidade, a URSS non é inferior á Wehrmacht en potencial, e aínda máis forte en tanques. Os alemáns teñen máis infantería, só pola mobilización. Se a URSS mobiliza tropas, terá máis.
  Se Hitler soubese a verdade, pensaría tres veces: vale a pena comezar? Quizais sería mellor para os alemáns poñer a economía en pé de guerra e utilizar o potencial dos países ocupados para obter vantaxe sobre o inimigo? Especialmente en tanques?
  O Führer, tendo territorios, incluídas colonias, non máis pequenos que a URSS e nun clima máis cálido, e unha poboación aínda maior, se se conta quen ocupou...
  Houbo unha opción: prepararse. Forma divisións dos estranxeiros. Pon negros e europeos ás máquinas.
  Ben, se Hitler fora un político sabio e con boa intelixencia, tentaría, maximizando a produción de armas, prepararse a fondo.
  Pero o Führer probablemente tería atacado a URSS en 1941. Tiña tres ou catro mil avións máis perdidos na batalla con Gran Bretaña. E grazas á división africana, hai cincocentos seiscentos tanques máis.
  Ben, Rommel estaría loitando no leste. Os nazis terían un par de divisións de tanques extra. Pois quizais un par máis de motorizados e unha ducia de infantería. É improbable que o Führer seguro de si mesmo reunise máis forzas.
  E Stalin? Tería tanto coma antes. Non lle importa nada a Gran Bretaña. A verdadeira pregunta é, sería un ataque sorpresa?
  Se, como na realidade, aínda tivo lugar un ataque táctico contra tropas que non estaban preparadas para a defensa, entón todo podería ter resultado peor para Rusia. Sobre todo se a ofensiva comezara o 15 de maio de 1941.
  Entón Moscova sería tomada antes do desxeo do outono. Xapón atacaría dende o leste... A URSS tería poucas posibilidades. O máis probable é que en 1942 a guerra terminase coa toma das principais rexións da URSS. Ou teríase realizado mediante métodos semiguerrilleiros durante algún tempo.
  Tamén é posible a opción dunha paz separada. Como Moscova permanece, pero os alemáns reciben o Cáucaso a cambio. Pero aínda que isto non lle convén a Hitler. Coñecendo o carácter do ditador número un, probablemente faría unha guerra ata os Urais, se non máis.
  Porén, a ocupación da URSS tería distraído forzas significativas do Terceiro Reich. Pero isto sería parcialmente compensado pola policía local e as divisións estranxeiras. Que entón?
  Hitler incluso dixeriría a URSS? Quizais teña que facelo por un tempo. Ata que o movemento guerrilleiro foi reducido a un mínimo seguro, equilibrado polas forzas da policía local.
  E entón? Hitler non atacaría a Gran Bretaña? Podes facer unha pregunta, el precisa?
  Xa hai máis terra que Gran Bretaña, aínda tendo en conta as colonias, pero por que non tomalo todo para ti? E logo non conseguen conquistar o mundo enteiro. Gran Bretaña primeiro. Despois, xunto con Xapón, esnaquizamos os EUA. E despois é a quenda da propia Terra do Sol Nacente.
  A tentación de converterse nun ditador mundial é moi grande. Aínda que, por suposto, quizais Hitler tería parado. Pero é difícil parar cando estás gañando. E é difícil resistirse a atacar a Rusia, que non pensa na defensa, senón que se está preparando directamente para unha guerra ofensiva.
  Ben, como se pode confiar en Stalin se adestra ao exército non para defenderse, senón para atacar e vencer ao inimigo no seu territorio. Calquera pensaría nisto.
  De feito, por que a URSS só pensou nunha ofensiva? Preparaches ti mesmo a agresión?
  Tamén había algo no que pensar para Hitler. Só unha bomba atómica xunto con mísiles balísticos como vehículo de entrega podería garantir a seguridade de Alemaña. Os alemáns podían crear mísiles balísticos. Pero as armas nucleares requiriron varios anos máis. E quen garantirá que Stalin agardará? Ademais, controlando Europa e tendo colonias, Alemaña é economicamente máis forte que a URSS.
  E está claro que Stalin non gañará nada coa demora, xa que a competencia técnica contra científicos de toda Europa, soldadas pola férrea disciplina alemá, non é moi prometedora.
  Polo tanto, a probabilidade de que Stalin comece primeiro é alta. Aínda que, por suposto, un ataque ao Terceiro Reich é unha decisión demasiado importante. Ademais, Xapón podería abrir unha segunda fronte no Extremo Oriente. Descubriuse desde todos os puntos de vista que non era rendible para Stalin atacar o Terceiro Reich. Pero a espera tampouco era un bo augurio. Xa que os nazis, confiando nos recursos de Europa e das colonias, poderían eliminar o principal trunfo de Rusia: a súa vantaxe nos tanques.
  E tamén nos avións. E despois desenvolve a aviación a reacción e obtén unha vantaxe cualitativa decisiva no aire. Así que Stalin non tiña motivos para demorar demasiado. Pero decidirse a loitar só con toda Europa, máis as colonias, e probablemente tamén con Xapón... É case un suicidio. Xa que a total superioridade do inimigo en recursos humanos e potencial é obvia.
  Os trazos de carácter xa xogan un papel aquí. Pero coñecendo as ambicións de Hitler, o máis lóxico é que atacase a Rusia mesmo, e mesmo en 1941, sen esperar moito tempo. E todo o mundo coñece a autoconfianza do Führer. Sen dúbida, atacará a Rusia coma un touro tolo. E non terá en conta o verdadeiro equilibrio de poder. Ou quizais ata os alemáns non o saben, non teñen nin idea do que terán que enfrontarse.
  Porén, a probabilidade de vitoria do Terceiro Reich, especialmente en alianza con Xapón, é moi alta. Ademais, é moito máis doado para a Terra do Sol Nacente decidirse apoderarse do Extremo Oriente xunto cos nazis que loitar coa poderosa Gran Bretaña e os Estados Unidos economicamente desenvolvidos polas colonias do Pacífico.
  Está claro que América e Inglaterra son tan superiores aos samuráis que unha guerra contra eles é suicida. Pero o Terceiro Reich non axudará. Que pasa coa URSS? Os alemáns e os seus satélites esmagaráno. Ademais, Turquía tamén entrará na guerra, e Italia, que non está implicada na guerra con Gran Bretaña. Tales forzas caerán sobre Stalin.
  Aquí as posibilidades de estar en pé son esvaradíos, aínda que Rusia consiga poñer as súas tropas en preparación para o combate antes do ataque alemán. Ademais, na historia real, parece que o Exército Vermello conseguiu entrar nun estado de combate. E a súpeta do golpe só sentiron aquelas forzas que estaban preto da fronteira. E esta, por suposto, é unha parte máis pequena do Exército Vermello.
  E se consideras que en calquera caso Rusia non está preparada para unha guerra defensiva...
  As perspectivas de Stalin non eran rosas. A menos que lances ti mesmo un ataque preventivo. Contando con que Alemaña xa non está preparada para a defensa. Neste caso, o cálculo podería estar parcialmente xustificado. Pero para calquera está claro que Gran Bretaña recibiu un indulto. Quizais a URSS, ao atacar primeiro o Terceiro Reich, conseguiu algo por sorpresa. E entón a guerra prolongaríase. A mellor opción: aniquilación mutua de dous tiranos. E ata Xapón, para que se atasca aínda máis. Isto é no que podemos basear os nosos cálculos.
  Como din os rusos: dous tolos pelexan, o intelixente mira. De feito, por que deberían interferir os británicos? Que os dous lados se desgasten completamente. Eles loitarán ata que estean completamente esgotados.
  Os pensamentos e o silencio das nenas foron rotos pola aparición de tres Sherman diante delas. Os tanques americanos altos movéronse cara a Goering-4. Está claro que os ianquis non están mal e entenderon que era moi importante achegarse ao tanque alemán, ou mesmo subirse a el. E aceleraron os seus coches ao máximo. Pero o canón Goering-4 ten unha lonxitude de cañón de 100 EL e pode golpear desde longa distancia.
  Gringueta plantou o pé descalzo e disparou. É bo golpear o Sherman. É tan alto e notable. O primeiro tiro é un tiro de avistamento. Pero o segundo alcanzou o obxectivo... A torre foi arrancada do Sherman, e o vehículo, que se movía por inercia, parou e comezou a arder.
  Jane dixo con aprobación:
  - A nosa precisión non é inferior á dos arios!
  Gringeta bufou despectivamente:
  - E creo que aínda é superior! Aínda non viches nada así!
  Matilda, apretando os pedais coas pernas espidas, chirriou:
  - Non se pode sacar moito da nada!
  Malanya corrixiu con máis intelixencia:
  - Non importa o forte que sexa o heroe, non vai espremer o mar dunha pedra!
  As nenas rían xuntas. E pegábanse con plantas e solas.
  Os callos ásperos incluso emitían unha pequena chispa. Os guerreiros estaban de humor moi positivo.
  Gringeta disparou contra o segundo tanque, partiu o coche en dúas partes e dixo:
  - ¡Martelo nunha noz!
  Matilda riu e dixo:
  - Temos un martelo, pero os rusos teñen Hammers...
  Malanya pasou a palma de Gringethe pola sola. Sentín a súa dureza e elasticidade, notando:
  -¿Correu polos carbóns?
  O guerreiro da aldea respondeu alegremente:
  - Si, claro!
  Malanya entregou os ollos e preguntou:
  - E iso como é?
  Gringueta respondeu sinceramente:
  - É moi bonito!
  As nenas do tanque riron ao unísono. Si, asar os tacóns é bastante exótico.
  Jane dixo:
  - Deus nos libre da teimosía de Churchill!
  Gringeta derrubou o terceiro tanque, petou o puño na recámara do arma e dixo:
  - Truman morto, xa abonda!
  De feito, despois da morte de Roosevelt, o poder foi dado ao vicepresidente segundo a constitución. Pero isto aínda non detivo a guerra. Aínda que os estadounidenses aínda non podían opor nada ao adestramento de combate dos Krauts e á calidade do seu equipo.
  Por exemplo, os Sherman nin sequera dispararon, dándose conta de que estaba desesperado e que non penetraría na armadura.
  Malanya cantou alegremente, acelerando o seu tanque:
  - ¡Imos, imos, imos a terras afastadas! Bos veciños, amigos alegres!
  Matilda colleuno, as nenas estaban moi alegres:
  - Tra, ta-ta-ta! Tra, ta-ta-ta! Traemos un gato connosco! Chizhik, can, Petka o matón, mono, papagaio, tal compañía!
  Jane cubriu a boca de Matilda co seu pé espido e gracioso. E ela chirriou coa risa.
  Si, a risa en realidade prolonga a vida. Os estadounidenses crearon o tanque Sherman, comparable en blindaxe frontal e armamento aos trinta e catro e aínda mellor en visibilidade e óptica, ademais de máis cómodo para a tripulación. Pero ao mesmo tempo, o tanque converteuse nun excelente obxectivo debido á súa altura. E disto aproveitáronse os británicos con avidez. E o rendemento condutor do Goering resultou ser mellor.
  Jane volveu imaxinar como o mozo a acariciaba... E ronroneou...
  Avións de ataque alemáns atravesaron o aire... O día xa se achegaba á tarde. O sol morreu lentamente no solpor rosa. E mañá é 9 de maio. O día no que a Alemaña nazi capitulou na historia real. Pero agora os nazis están en aumento!
  Non só os cubanos, senón tamén os americanos están a renderse no seu camiño. Toda unha brigada de negros e mulatos botou a bandeira branca case sen loitar.
  As nenas baixaron do coche. Ademais, cómpre repostar.
  Jane, seguindo o exemplo das mulleres alemás, suxeriu:
  - Que nos biquen os pés esta xente de cores!
  Matilda engurrou o ceño e comentou:
  - Non cres que é feo humillar a xente así?
  A filla do señor comentou descarada:
  - Pero estaremos encantados!
  Matilda bufou con desprezo:
  - De bocas babeando? Deus me libre!
  Gringeta, pola contra, asentiu con aprobación:
  - Déixao ir! gustarame!
  E a moza da aldea berrou:
  - ¡Ponte de xeonllos e lameme os tacóns!
  O oficial negro caeu sobre a súa cara e bicou o pé descalzo de Gringuette. Outros guerreiros caeron detrás del, golpeando obedientemente os tacóns e as plantas das nenas. Jane riu feliz. Ela claramente gustou esta aventura. E máis aínda cando as nenas bican os seus pés con entusiasmo.
  Só Matilda quedou a un lado e mirou con rabia cos seus ollos azuis. Estaba realmente indignada. Os alemáns non só privaron a Gran Bretaña da súa independencia, senón que tamén impuxeron costumes bárbaros. Máis precisamente, os propios británicos as adoptan con entusiasmo.
  Parécelles que agora volvéronse tan chulos e fortes. Pero, de feito, isto é vileza!
  Aínda que, por suposto, Matilda entendeu que había un gusto especial nisto. Cando apenas comezaba a Segunda Guerra Mundial, en Gran Bretaña reinaba o ánimo: botarémoslles sombreiros aos alemáns. Foi inculcada a idea de que Alemaña non era en absoluto un rival tan perigoso como na Primeira Guerra Mundial, e que Hitler era só un palabrota.
  A derrota de Francia e do corpo expedicionario inglés foi un verdadeiro choque. E a excesiva autoconfianza foi substituída polo medo. Quizais se Churchill tomase unha decisión sobre a paz, sen concesións territoriais, o pobo de Gran Bretaña deu un suspiro de alivio. Comezou unha guerra, e dende o primeiro momento foi desigual.
  A súbita decisión do Führer de lanzar as hordas ao leste levantou novas esperanzas. Entón, a maioría dos británicos apostaban por Rusia, e todos quedaron abraiados cando os nazis se achegaron a Moscova. O final do outono e o comezo do inverno deron lugar a novas esperanzas en Gran Bretaña. O corpo de Rommel foi derrotado, os alemáns foron derrotados e expulsados de Moscova. Estados Unidos finalmente entrou na guerra.
  Pero xa no inverno os xaponeses gañaron unha serie de vitorias, e na primavera empeorou aínda. Os rusos tamén comezaron a perder dun xeito novo. Rommel lanzou unha contraofensiva. A caída de Tolbuk converteuse nunha auténtica traxedia nacional para todos . Onde, na primavera do 42, os alemáns colleron polo rabo o paxaro da sorte.
  Gran Bretaña perdeu rapidamente as súas colonias, e cando o desembarco tivo lugar na propia metrópole, case non ofreceu resistencia. Así que a estrela inglesa púxose e a alemá subiu. Matilda uniuse ao exército. Non tivo máis remedio que darse conta de si mesma. Pero non quería estar na máquina do traballador!
  Jane cansouse de sentir que lle bicaban os pés e comezou a golpear aos prisioneiros de guerra. A Gringeta máis forte golpeou tan forte que rompeu o nariz a un dos axentes. A pelirroja Malanya meteu a arma no estómago do negro, facendo que se agachara. Despois de que as nenas ladraron ao unísono, a todo pulmón:
  - ¡Somos súper guerreiros! E volvamos a bater aos presos, cos nosos pés e culatas de fusil.
  O 9 de maio de 1945 capitulou a guarnición da capital de México. Os estadounidenses non podían soportar a dura presión e os bombardeos. E a munición consumiuse rapidamente, e os intentos de establecer abastecementos por vía aérea fracasaron.
  A Wehrmacht engadiu outro capital aos seus activos. O seu número de cidades principais capturadas seguiu crecendo...
  As catro mozas valentes da E-50 desprazáronse cara ao norte ata as fronteiras dos Estados Unidos.
  As belezas estaban de humor positivo. Estaban ansiosos por loitar e chegar ás alturas dos mundos transcendentais.
  Mentres o tanque circulaba por territorio xa capturado polos alemáns, os catro saíron do coche e correron. E o adolescente Hans púxose á fronte.
  Déixao montar. E estas rapazas guerreiras manteranse en forma.
  Gerda, saltando por enriba dos montículos e das vides, sentiu pracer, agarrada ao chan accidentado coas súas ásperas plantas.
  A rapaza loira comentou cun sorriso:
  - É tan bo ser un salvaxe... Este é o noso estilo característico: correr descalzo e en bikini!
  Charlotte aceptou:
  - Si, un mínimo de roupa dálle ao corpo unha sensación de total liberdade. En xeral, é bo ser unha nena. Tal forza e facilidade de movemento. Cada vez estás máis resistente!
  Magda comentou:
  - O principal é non perder a forma! Trotar é moi útil para nós!
  Christina riu e dixo:
  - E vou correndo por un camiño con pozas. Non podo comer, non podo durmir nin un pouco!
  Charlotte riu e respondeu:
  - Isto é bo que escribes... Eh, Magda non nos quere falar de relixión de novo?
  A rapaza de pelo dourado meneou a cabeza.
  - Non! Non tires as túas perlas antes...
  Aquí Magda dubidou, xa que a continuación da súa amiga podía ser considerada como un insulto.
  Charlotte, porén, riu de novo e ladrou:
  - ¡Pensei que reformaches e recoñeceras o monoteísmo ario!
  Magda encolleuse de ombreiros e volveu preguntar:
  - É como ario?
  Charlotte estendeu as mans:
  - E así... Sen a Trindade, cun Deus Un!
  Gerda confirmou isto:
  - Iso é... Deus é Un! Xesús non é Deus, senón só un dos profetas arios. Ademais, o Evanxeo é xeralmente un invento xudeu. A Biblia tamén é só un engano xudeu. E así non hai Trindade. Hai un Deus Creador Todopoderoso. Hitler é o seu vicerrei na Terra e o seu Fillo, amante e mensaxeiro. O máis importante e sobre todo os profetas. Deus tamén ten varios tipos de servos e anxos, que son chamados, por así dicir, pequenos deuses. Como Thor, Ovdi e outros. Estes son como arcanxos en subordinación ao Todopoderoso. - A nena saltou, fixo unha voltereta e continuou. - En xeral, todo é sinxelo. O monoteísmo ario non é complicado. Os alemáns son o pobo elixido de Deus, e deben conquistar e gobernar primeiro o mundo, e despois o universo.
  Charlotte confirmou:
  - Xa ves Magda. Que sinxelo e claro!
  Christina sinalou:
  - Necesito aclarar algo?
  Charlotte sorriu.
  - Que exactamente?
  Christina espetou:
  - E a salvación do pecado?
  A continuación, Gerda tomou a palabra e explicou:
  - E na relixión aria non hai concepto de salvación. Todos somos alemáns, se seguimos fieis ao Führer e ao Terceiro Reich, seremos salvados no outro mundo polos nosos amos. E outras nacións son os nosos escravos. Se un alemán traizoa ao Führer, despois da morte converterase nun escravo doutros arios. Os pobos non alemáns poden recibir a cidadanía alemá por méritos especiais. E tamén terán escravos para eles. Todo é sinxelo e lóxico!
  Christina engadiu:
  - E non é pecado que un ario teña relacións sexuais. E o ario tamén. O Führer dixo: é mellor quedar embarazada dun heroe-soldado que dun marido, se non é un heroe!
  Magda espetou:
  - Se Xapón atacara a URSS en 1941, tomaríamos Moscova antes da caída!
  Gerda axitou o dedo a Magda mentres corría:
  - Non prevariques... Non é mellor a nosa relixión aria que os contos de fadas cristiáns?
  Christina engadiu:
  - E non haberá sexo no ceo cristián! Pénsao!
  Gerda engadiu:
  - E non haberá pecado en absoluto... E isto é tan aburrido! Ata un lobo ouvea!
  Magda sorriu e comentou:
  - Depende do que se considere pecado. Había dez mandamentos na Biblia. Pero non mate, foi constantemente violado. E por orde de Deus. En xeral, matar nenos é un gran mal... Pero Eliseo fíxoo, e coa aprobación de Deus. Entón... Temos un paradoxo: o pecado e o mal non son a mesma cousa. E o pecado é desobediencia a Deus!
  Christina encolleu os ombreiros musculosos e respondeu:
  - Entón, resulta que o mal existirá no paraíso cristián? Simplemente non haberá desobediencia a Deus? E iso significa que podemos participar en xogos de gladiadores e orxías sexuais? Só confesando verbalmente o amor polo Señor?
  Magda meneou a cabeza:
  - Non o creo... Aínda que, por suposto, a Eliseo dálle vergoña matar aos nenos que se burlaban del pola súa calvicie. Obviamente isto non encaixa co principio: ama o teu inimigo!
  Christina sinalou loxicamente:
  - E quen no seu sano juicio segue o principio de amor ao teu inimigo? En xeral, o cristianismo é unha mestura de pacifismo e xudaísmo. Non estamos no mesmo camiño con tal relixión!
  Gerda bateu o pé descalzo contra os arbustos e engadiu:
  - ¡E en ningún caso estaremos xuntos cos xudeus! E a Biblia hebrea non é necesaria!
  Charlotte engadiu loxicamente:
  - Non ten sentido que creamos na Biblia. Non de ningún tipo, nin co corazón, nin coa mente! Porque somos arios, e non a descendencia de Abraham segundo a promesa. Sen dúbida somos estraños a Abraham e a todo o que a Biblia deu a luz. O noso monoteísmo é ario, e nega o abrahamismo! O único en común: esta é a fe no Deus Eterno, Omnipresente e Todopoderoso. Pero aí remata todo!
  Magda dixo irónicamente:
  -Amén...
  Gerda engadiu cun sorriso:
  - É necesario introducir o monoteísmo ario en todas partes. E facer algo así como unha cerimonia bautismal ao aceptar unha nova relixión. Para que se te bautizas, te convertas nun verdadeiro hitleriano!
  Charlotte suxeriu:
  - Quizais isto debería converterse nunha especie de símbolo. Cando te tatuarás unha esvástica na fronte?
  Christina colleuno e cantou:
  - Sombra, sombra, sombra A sombra de Lucifer, parpadeando brillante na escuridade... A esvástica de Hitler no estómago, a esvástica de Hitler no estómago!
  Gerda, enfadada, meteu a súa parella na coxa:
  - Non te rías dos nosos símbolos. Ademais, a esvástica é un sinal rúnico!
  Christina respondeu collendo o pé descalzo de Gerda e facéndolle cóxegas no talón, dicindo:
  - Ai, que serios estamos! Mellor te rías!
  A nena torceu con habilidade a súa perna graciosa e bronceada e agarrou cos seus dedos espidos o nariz da raposa pelirroja. Ela xemeu e mostrou os dentes. Comezou a facer cóxegas no talón redondo de Gerde.
  O terminador loiro ladrou:
  - Non metas os dedos...
  Christina arrincoulle a perna á súa parella e graznou:
  - Romperásme o nariz así!
  Gerda riu e berrou:
  - Se queres unha ameixa? Ou unha crina de cabalo!
  E os guerreiros, que se detiveron un momento, saíron correndo de novo, brillando, cos pequenos tacóns poeirentos manchados de herba. Nin que dicir ten que, sen dúbida algunha, os catro alegres xuntáronse.
  Christina suxeriu mentres corría:
  - Que tal xogar ás cidades?
  Gerda meneou a cabeza negativamente:
  - Non moi interesante! Se puidésemos inventar auténticos xogos electrónicos!
  Charlotte estendeu os brazos mentres corría e dixo:
  - Que... Iso sería xenial! Para crear algo tan electrónico e xogando ao máximo.
  Magda fixo un ollo aos seus amigos e díxolle cun sorriso:
  - O home recibiu o don da creación do Creador. E a xente aprendemos a inventar moito. Aí, quizais deberíamos estar polo menos un pouco agradecidos ao Creador!
  Charlotte bufou con desprezo e comentou:
  - E xa estamos agradecidos! Somos monoteístas arios, e recoñecemos a Deus como o pai do pobo alemán!
  Gerda, saltando coma un gato, considerou necesario engadir:
  - ¡Pero non recoñecemos baixo ningún concepto o Deus de Abraham, Isaac e Xacob! Así que non hai que impoñernos o que é alleo e non ario!
  Magda gritou desesperada:
  - Eu estou para Deus, non para os xudeus!
  Gerda confirmou con confianza:
  - E eu tamén estou por Deus! Pero non segundo a Biblia, senón segundo "A miña loita". E non para os xudeus, senón para os arios! E un ario non é só alguén de orixe alemá. Aryan é un recoñecemento do espírito!
  Magda cantou:
  - Con valentía, compañeiros, seguide,
  Fortalecemos o noso espírito na loita...
  O camiño cara á felicidade distante -
  Perforémonos o peito!
  Charlotte dixo burlosamente:
  - Chupa tal peito, esquécete da vaca!
  E as nenas rían ao unísono. Realmente querían facer o amor. E para que os beizos dos mozos choveran de bicos os pezones escarlatas. E o peito incharase e comezará a doer dolorosamente e agradablemente. E iso fai que sexa tan incrible.
  Gerda dixo con intelixencia:
  - O sexo move montañas e rompe barcos...
  Cristina responderá e cantará:
  - Os barcos van ao fondo con áncoras e velas... E entón os cofres de ouro serán teus. Cofres de ouro! Os barcos están rotos! Os cofres están abertos... As esmeraldas e os rubíes flúen coma a chuvia...
  E os guerreiros cantaron a coro:
  - Se queres ser rico, se queres ser feliz... Quédate connosco, Führer! Serás o noso rei! Serás o noso rei!
  E as nenas, acelerando a toda velocidade, golpearon a espesa vide que medraba ao seu paso. A madeira rachou e partiu cun chirrido. Os guerreiros gritaron:
  - Un erro no cerebro e un golpe son inevitables!
  Despois de que as mozas xiran nunha fervenza de volteretas. Son tan rápidos. Como un raio. E os seus ollos esmeralda brillan. E os seus ollos realmente parecen estrelas brillantes. E, por suposto, ninguén pode resistirse a eses servos do Führer. E estas son nenas raposa. E mataron non só estadounidenses, senón tamén rusos, ou mellor dito soviéticos.
  Gerda lembrou a súa aventura na URSS... Máis precisamente, como xogaron cos seus amigos.
  Catro mozas alemás en bikini pelexaron nun Tigre. As catro nenas son moi fermosas: tres loiras e unha pelirroja. Normalmente as mulleres non pelexaban en equipos de tanques no Panzvala, pero esta é unha historia tola.
  Aquí estás ou mestre ou busto...
  Calquera observador externo viu como as nenas controlaban o "Tigre" e como sedutores eran os seus pés descalzos mentres presionaban as pancas.
  Un destes episodios non triviais da Segunda Guerra Mundial.
  O "Tiger"-2 alemán, co seu motor retumbando en silencio, achegouse ás posicións soviéticas. As armas do Exército Vermello estaban en silencio polo momento, deixando que o coche se achegase. Pero os alemáns tampouco son tan sinxelos. Abriron lume primeiro en movemento. Afortunadamente, a disposición escalonada dos rolos permite aos alemáns aproveitar a suavidade do paseo e disparar mentres se moven.
  E o canón de 88 mm golpea a arma soviética. A pelirroja Charlotte ten unha vista moi nítida, ademais de excelentes ópticas e estilo Tiger.
  
  Os tanques alemáns están disparando contra as posicións soviéticas e intentan provocar o lume de retorno.
  Aquí teñen os seus propios cálculos mercantís e insidiosos.
  Pero o Exército Vermello non traga regalos non correspondidos. E as armas soviéticas abren fogo de volta. Prodúcese un auténtico duelo e chovense obuses. Os alemáns disparan con bastante precisión, pero os canóns soviéticos tamén poden alcanzalos. Os proxectís baten na armadura do Tigre... As nenas tápanse os oídos cando golpean. Afortunadamente, na súa modificación, as chapas de aceiro xa están inclinadas e envían proxectís nun rebote.
  Aínda que por suposto non se pode comparar co E-50. A tecnoloxía está mellorando.
  E o seu propio canón dispara con precisión aos flashes. E o máis importante, os avións de ataque levan ao ceo: alemáns, ingleses e americanos comprados a metade de prezo. Están cubrindo posicións soviéticas. No lado da URSS, o avión principal é o Yak-9. A máquina non está mal, pero carece de armamento e, ademais, un número importante destes cazas teñen unha masa máis pesada que a estándar. Isto significa peores características de voo.
  E os alemáns xa teñen coches a reacción.
  Varios tanques soviéticos están enterrados no chan, pero o seu poder de disparo non é suficiente para penetrar na armadura alemá.
  Eses Krauts tan perigosos existían mesmo entón.
  A pelirroja sorrí e o comandante loiro ruxe:
  - Dálle calor aos rusos!
  O tanque Tiger-2 foi fabricado na modificación F - cunha disposición inclinada de placas de blindaxe. Isto permítelle manexar proxectís de canóns soviéticos de 76 e 85 mm sen causarlle danos graves. Armadura de alta calidade - cementada.
  Os Krauts xa tiñan coches perigosos daquela.
  E as mozas dentro do tanque teñen un carácter aínda máis alto. Especialmente o artillero pelirrojo.
  Con todo, Magda é unha super loitadora.
  E hai unha batalla no ceo. Os alemáns e os corruptos aliados teñen da súa parte unha gran vantaxe numérica e, quizais, cualitativa. Hai máis desesperación e rabia no lado ruso. Moitos arietes de aire. E isto fala dunha valentía excepcional. E ata o descaro que roza a loucura.
  Pero, por desgraza, a coraxe tola non é suficiente.
  Os alemáns avanzan. Os seus tanques son diferentes. Tamén hai "Shermans" con pantallas moi modificadas, "Churchills" con armadura de 152 mm e "Challengers" cun deseño clásico. E o americano M-16 é unha máquina pesada. Esta cabalgata está subindo cara as posicións soviéticas.
  Reuníronse todos os riffraffs que se pegaran despois da conquista británica aos nazis.
  Pero Rusia tamén ten moitas armas, e a resistencia é teimuda.
  Tanto os artilleros como os artilleros están adestrados e cheos de heroísmo.
  As perdas alemás medran a medida que se achegan ás trincheiras. E os Krauts lávanse con sangue.
  Cada paso que dan custa graves perdas.
  E as nenas incluso golpean un pé descalzo contra o outro e cantan mentres disparan:
  - O Terceiro Reich di: ¡non vaias á deriva!
  - Somos aguias-diaños e sentímonos moi ben...
  Subindo o estaleiro máis alto!
  - Voamos como paxaros e inimigos nunha bolsa!
  As cancións non son moi intelixibles, pero si bastante divertidas. E levantan o ánimo dos fascistas lavándolles a cara con sangue.
  Os alemáns superan a primeira liña de defensa, pero atópanse con minas. E causan danos importantes. Principalmente o chasis sofre de minas. Menos perdas de series de armas.
  Nin que dicir ten que os tanques do zoo nazi teñen unha protección fundamental.
  A rapaza loura, que é a comandante, comenta:
  - Aínda así, estes rusos son bastante velenosos!
  Charlotte move a cabeza en resposta.
  - Víboras... Pero valentes!
  A loura Magda, que é a condutora, informa:
  - Non hai explosións! Podemos seguir avanzando!
  Ben, ata certo punto esta é unha boa noticia.
  O "tigre" arrastra lentamente. É moi retardado por varios tipos de gabias antitanque e ourizos. Fan unha promoción de estilo caterpillar crawl.
  E isto dálles un certo respiro aos rusos. E así as perdas do Exército Vermello son moi grandes.
  E as nenas en bikini non poden esperar. Fai calor no tanque e os seus corpos medio espidos están suando. Entón o comandante loiro Gerda recordou o inverno. Entón os Krauts torturaron a dous pioneiros e a un membro do Komsomol.
  Son moi interesantes, emocionantes e agradables os recordos de Gerda, brincadeira e descalza. Aínda que outros consideraríano escuálido.
  Ela persoalmente arrancou a roupa dos rapaces, que non tiñan présa en espirse. O que en si mesmo é un pracer. Entón os pioneiros foron expulsados ao frío cos seus calzóns. A moza comandante Magda instou aos mozos soviéticos a seguir cun látego. Un dos pioneiros xa era un rapaz alto, duns trece anos.
  Un rapaz guapo, rubio, con músculos esculpidos, por suposto guapo. Moi digno de ser representado nun cartel coa inscrición: "Un verdadeiro e novo ario".
  Cando viu a un membro do Komsomol medio espido, que tamén foi expulsado polo frío nas súas bragas, a súa hombría levantouse e resultou ser bastante grande.
  O neno pioneiro ata se ruborizou de vergoña, pero o corpo do adolescente é máis forte que a súa mente.
  A voluptuosa languidez de Gerd desapareceu. E realmente quería copular cun mozo, e ata cun inimigo.
  Sobre todo tan guapo e musculoso.
  Despois de perseguir aos pioneiros durante uns quince minutos no frío, para que os pés descalzos dos rapaces volvéronse azuis, ela levounos de novo á cabana.
  A pesar do tormento, os rapaces portáronse con valentía e miraban con orgullo.
  Alí colleu a pioneira maior e alta polo pé descalzo e comezou a fregala. Entón levantou as mans cada vez máis e quitou as bragas brancas.
  Aínda que é loira, é moi temperamental.
  E a súa perfección acabou na boca dela. E que pracer é chupar a un mozo tan novo, e aínda que sexa o teu inimigo. O pioneiro Kolya xemeu de emoción. A nova virxe estivo cunha muller por primeira vez. Un par de mozos soldados alemáns asomaban pola fiestra, pero a Gerda non lle importaba. Un neno alto e rubio ocupaba agora. E os seus dedos e unhas rabuñaban o corpo seco e musculoso do rapaz.
  Que limpa, lisa é a súa pel, e como a vara de xade pulsa na súa boca. Este é o gusto máis alto para unha muller.
  Cando rematou, Magda tragou alegremente a doce sémola. Despois puxo os calzóns do neno e ordenou:
  - Vaia, din, a cesta! Imos fóra, xa estás quente!
  E ese deber é por riba de todo, o verdadeiro ario necesita completar a tortura ata o final. Pero ela non coñece mágoa.
  E outra vez os rapaces foron sacados ao frío. Kolya deixou pegadas descalzas detrás del, e Magda seguiuno e suspirou voluptuosamente. A súa fenda ardía de emoción e realmente quería unha caricia masculina.
  E que sedutoras son as pernas do rapaz. Poñéronse vermellos polo frío, coma patas de gallo.
  Sen rematar o tempo previsto, devolveu os rapaces. Ela bicou a Kolya nos seus beizos fríos e botou o neno abaixo. Ela arrincoulle a roupa interior, entón comezou a amasar a perfección coa súa man quente. O pioneiro volveu espertar, pola presión apaixonada.
  Gerda bicou as pernas do neno, vermellas pola xeada, e os pés descalzos. Púxose carmesí pola vergoña.
  E entón a beleza a cabalo do neno. A súa vara de xade entrou na gruta humedecida de Venus, proporcionando un pracer indecible.
  
  Gerda xemeu mentres se movía, sentíase tan ben. A constatación de que estaba a manter relacións sexuais cun neno, e mesmo un inimigo do Terceiro Reich, causou unha emoción extrema. E entón Gerda comezou a bater nun forte orgasmo.
  Sen dubidalo, ruxiu coma un búfalo.
  Nunca se sentiu tan ben con ninguén! Ela ten toda unha onda de pracer...
  Nunca vivira algo así con homes normais.
  A historia do coqueteo fácil para os rapaces rematou tráxicamente. Finalmente foron torturados ata a morte. E perdeu o seu amante Kolya. Do que me arrepintei moito. Pero a débeda é débeda. Un par de meses despois, o coronel SS Kluge preguntoulle:
  - Pasámolo ben co pioneiro?
  A pregunta, por suposto, pode ser perigosa.
  Gerda respondeu sinceramente:
  - Moi!
  E a nena ata engadiu:
  - Estou preparado para facer calquera cousa para repetir as sensacións.
  Kluge sorriu pouco amable e respondeu:
  - Pois aínda quedan moitos pioneiros!
  Ben, é un tonto e non pode entender o corazón dunha muller.
  Magda obxectou acalorada:
  - Pero só hai un como Kolya!
  A sinceridade era auténtica.
  E recordou o corpo musculoso do seu amante, mantendo relacións sexuais con el no seu sono.
  Quizais o máis emocionante é que estás facendo o amor cun terrorista suicida.
  Pero agora os alemáns xa superaron a primeira liña de defensa, deixando atrás tanques rotos e armas soviéticas rotas.
  Aínda que os tanques dos nazis quedaron atascados.
  Alguén plantou unha bandeira cunha esvástica sobre o búnker destruído.
  A araña, odiada por todo o mundo, estendeu as súas patas polo globo.
  E no ceo, soou unha sinfonía de Wagner, avións de ataque alemáns, ingleses e estadounidenses entraron no seguinte círculo.
  Os estadounidenses puxeron as súas armas nun préstamo a longo prazo sen intereses. Deste xeito, esperaban apaciguar a Hitler e á súa comitiva. Pero ao facelo foron recollendo a tormenta sobre si mesmos. Non foi posible capturar a URSS, pero os Krauts avanzaron e causaron un dano colosal ao Exército Vermello.
  Por suposto, as cousas empeoraron moito para Rusia. Pero agora os estadounidenses estaban vendo o seu cumprimento contraproducente.
  Chegou a noite... E despois a noite. As nenas correron e quedaron durmidas xusto baixo o ceo aberto de maio. Catro belezas. Mozas que te fan estremecer só coa súa aparencia.
  Gerda, despois de correr, tiven un pesadelo. Era coma se volvese facer unha nena. E mergullado en terribles aventuras.
  Pensei nun conto de fadas que lera sobre Gerda. A pobre rapaza deixou o xardín florido co verán eterno e anda polo frío camiño do outono.
  Os seus pés descalzos pisan a cresta rochosa. As plantas espidas, con todo, xa se volveran ásperas no xardín e non son tan dolorosas. Pero o camiño é longo, as pernas pérdense, despois dunhas ducias de quilómetros comezan a arder as plantas e os becerros comezan a doer. A rapaza pide esmola para que lle dean polo menos un pouco de comida e pide un lugar onde pasar a noite. Quen dá de comer ao neno e quen non. Pero tivemos sorte: permitíronnos pasar a noite. A nena quedou durmida no palleiro. E dorme moi tranquilo, despois dunha longa viaxe. Pero pola mañá tes que volver, tomando unha codia de pan como os teus anfitrións de corazón amable, e saír á estrada. Pero aínda me doen as pernas despois dunha longa camiñada, e fai frío andar descalzo.
  Pero o paso rápido quenta á nena. Os meus pés descalzos vólvense vermellos, e as plantas, rabuñadas no adoquín, pican un pouco. A nena aguanta e vence a fatiga, para distraerse da dor nas súas pernas, examina coidadosamente o seu entorno. Desprázase polas estradas de Alemaña, cara a Francia. Podes ver moitas cousas interesantes nestas terras densamente poboadas. Ás veces comeza a chover unha leve choiva de outono. Gerda ten moito medo de arrefriarse.
  Leva só un vestido lixeiro de verán.
  Pero durante a estancia da noite seguinte, a compasiva anfitrioa apiadouse dela e deulle unha bufanda de pel quente para a estrada. E Gerda volve ir ao día seguinte. As pernas adormecen ao principio, pero despois quéntanse. Só soan en todas as veas. É doloroso andar así, pero a rapaza fai fronte, ten un obxectivo e definitivamente o conseguirá.
  E as pernas vólvense máis ásperas cada día e están cubertas de callos. É difícil ir así. Un par de veces a nena pasou a noite nun palleiro, conxelouse pola noite, despois levantouse cos ósos rotos. Pero Gerda continuou teimudamente, o seu corpo quentouse e fíxose máis lixeiro. A nena vivía de esmola. Isto axudou, aínda que non con regularidade, a comer alimentos e a manter a forza.
  Os músculos doían cansos todos os días, pero a dor apagaba. O corpo do neno adaptouse rapidamente á carga, e agora a nena camiñaba unha media de sesenta quilómetros por día e non caía pola fatiga. Os seus pés espidos e magullados estaban cubertos dunha codia dura, e case non sentían a picadura das pedras e o frío. A nena camiñaba, vencendo o sufrimento. Os invernos en Europa son suaves. Ás veces había neve mollada. Gerda deixoulle pegadas descalzas sen parar o paso.
  Moveuse coma se fose ferida e ata que entrou no palacio coa axuda dun corvo. Alí pediulle á princesa e ao príncipe un par de zapatos e unha carruaxe para seguir buscando a Kai. Pero a princesa comentou cunha risa
  - Xa estás afeito a andar descalzo! Por que necesitas zapatos? Só farán que as túas pernas sexan máis pesadas! É mellor ir como antes e pronto darás voltas por medio mundo.
  E Gerda tivo que pisar de novo descalza, polo que non atopou simpatía. Pero os pés descalzos da nena volvéronse máis duros e o coiro das solas fíxose máis forte que o das botas. E ela andou, demostrando coraxe inflexible. Así que andou descalza por Alemaña e acabou en Francia. A neve mollada compactouse baixo os seus pés cicelados.
  A nena achegouse a París. Alí coñeceu aos nenos da rúa. Tan esfarrapada e descalza coma ela. A nena estreitou as súas mans e intercambiou noticias. Os nenos de todos os países falan unha lingua internacional e enténdense. E Gerda rapidamente fíxose amiga deles.
  Pero os nenos teñen fame, e a nena xunto con eles asalta o hórreo do propietario. Pero a policía aparece cun par de cans adestrados. Un can supera a Gerda e derrínaa. O policía ponlle grilletes á nena e lévaa a prisión.
  A pobre Gerda, bateando con pesados grilletes que lle rozan as pernas, entra nunha prisión parisina. Tamén os meteron no Chatelet, nunha cela fría e fedorenta, onde están sentadas xuntas nenas atrapadas en roubos e mulleres maiores, pero case todas.
  Aliméntanos de barro noxento e pan rancio. Podes pasar máis dun ano en condicións tan inhumanas.
  Pero Gerda é chamada para ser interrogada. Untan os seus talóns con aceite e levan un braseiro en chamas aos seus pés descalzos. A nena berra de dor e perde o coñecemento. E vese obrigada a asumir a culpa do asasinato dun nobre.
  A tortura continúa durante varios días, o neno é azoutado e colgado nun estante, pero Gerda amosa unha coraxe incrible. Non admite nada. E despois uso botas españolas sobre ela.
  As táboas apertan as pernas dos nenos, e o verdugo conduce en cuñas. Despois dos primeiros golpes, a nena perde o coñecemento. Pero bótanlle auga fría, obrigándoa a recuperar a razón. Despois golpearon de novo contra as táboas. A dor é simplemente aterradora. Gerda sibilante e berra salvaxe.
  O verdugo borracho sorrí.
  O interrogador repite a pregunta:
  "Mataches o vizconde de Juzac?"
  Gerda responde cun xemido:
  - Non!
  O interrogador grita:
  - Verdugo, unha cuña máis para ela! Máis groso!
  E de novo hai un golpe, do que todo o corpo da nena estremece. As bágoas corren dos ollos de Gerda, a heroína de Andersen adoece moito, pero non confesa.
  O interrogador grita:
  - Si, admíteo! Estas son só palabras!
  Gerda de súpeto atopa a forza para responder con claridade:
  -¡As palabras son coma o vento, facendo xirar o muíño que dá fariña aos sabios e fariña aos tolos!
  O interrogador grita:
  - Dúas cuñas máis!
  E outra vez o martelo voa... os ósos das pernas dos nenos cruxen, e o neno volve perder o coñecemento polo choque da dor. Gerda recupera a razón cun balde de auga xeada do soto. E continúan a tortura sofisticada e ao mesmo tempo torpe. Aquí, nun vicio, abrazan simultaneamente os dedos da nena. Apretan cun vicio. Gerda volve perder o coñecemento. Esta vez por moito tempo. Incluso un balde de auga non pode traela en razón.
  A nena xace nunha cadeira de tortura, pálida e ensanguentada.
  A Segunda Guerra Mundial continuou, seguindo a súa rutina ben gastada. Os alemáns avanzaban cara ás fronteiras dos Estados Unidos. Os americanos marchaban. Pero a principal operación do Terceiro Reich foi o desembarco o 15 de maio en Canadá. Isto marcou a apertura dunha segunda fronte norte contra os Estados Unidos. O primeiro ekranoplan experimental participou no desembarco, transportando unha compañía do batallón de mulleres SS Tigress. As mozas moi gastadas, que pasaran por todos os puntos quentes, aseguraron un punto de apoio na franxa. Os estadounidenses e canadenses tentaron atacar ás nenas. Madeleine, a comandante do batallón de tigresas, Frouda, e algunhas outras nenas xa tiñan moitos premios. Christina e Magda serviron neste batallón e percorreron medio mundo descalzas. Desde desertos quentes ata picos xeados das montañas.
  Pero agora estas nenas están apoiando a América desde o outro lado. E Madeleine e as súas mozas atrincheiraronse nunha repisa defensiva e repelían o ataque.
  Os Sherman máis populares e aínda non descontinuados avanzan.
  Os tanques americanos altos semellan un pouco ferros colocados verticalmente. Móvense case en silencio, co tronco estendido, e mesmo balanceándose lixeiramente.
  Unha muller grande e musculosa, Madeleine, di:
  - Non teremos medo... Sempre loitaremos!
  Os guerreiros despregaron Faustpatrons, unha modificación mellorada. Capaz de golpear a distancias de ata un quilómetro, e menos voluminosos.
  Madeleine aperta o bíceps. Ten unha moi grande e en relevo. Unha auténtica deportista. O seu pescozo é coma o dun touro, os seus brazos son coma as pernas dun home adulto, só a súa pel é limpa e lisa, e as súas patas son como as ancas dos cabalos. Madeleine realmente adora o sexo con homes grandes. Ama cando a perfección é de tamaño impresionante. Esta muller é moi temperamental, cun rostro agradable e un busto magnífico. As cadeiras son luxosas e a cintura é relativamente estreita.
  Todas as roupas do heroe guerreiro son bikinis. A estreita franxa de tea practicamente non esconde a sandía, os peitos curtidos e as bragas finas son a rabadilla.
  Madeleine ten moita carne dura, pero practicamente sen graxa. Mira cara adiante cos seus ollos de zafiro. O cabelo é branco, mesturado con vermello. Pero aínda está máis preto da loura. Sostén unha bazuca nas mans e preme suavemente o gatillo.
  O "Sherman" máis próximo recibe un presente mortal de extremo a extremo, entre o casco e a torre. O seu barril voa por inercia e vólvese.
  Madeleine susurra:
  - Éxito perfecto!
  Frouda apunta o seu. Levanta a súa perna núa, grande, pero graciosa. E tamén apreta o gatillo.
  E o Sherman, que fora ferido de morte, comezou a dar voltas como un boxeador noqueado.
  Un suspiro de aprobación percorreu o batallón de tigresas. As nenas usaban as súas armas. Os Sherman devolveron lume. Particularmente perigosos son aqueles vehículos que están armados con obuses de canón curto. Envían proxectís con gran forza de fragmentación.
  Madeleine ruxe a todo pulmón:
  - Non teñas medo, rapaza, fermosas aguias, que o país cante de ti!
  E os guerreiros responderon ao unísono:
  - E cantará coma un hipopótamo! E levaremos carámbanos na boca!
  O sentido do humor das nenas é claramente prusiano. E cantaban mentres disparaban.
  Os Sherman incendiáronse e envorcaron. Os proxectís explotaron, detonando, e os barrís desprenderon. Os rolos rotos saíron. A técnica converteuse nunha chuleta. Os tanques foron seguidos pola infantería. As nenas tigresa recibiuna con lume.
  E Madeleine colleu a granada co pé descalzo e lanzouno directamente ao tanque. Danou a eiruga e corte os infantes. É unha muller fermosa e moi saudable. Mentres lanza, hai montañas de cadáveres.
  Frouda tamén lanzou a granada co pé, polo que voa máis lonxe que coas mans e notou:
  - Despois de todo, Genghis Khan non chegou a América!
  Madeleine ladrou salvaxemente:
  - Os alemáns descubrimos América. E ela nos pertencerá para sempre!
  Os tanques estadounidenses detivéronse, permitindo que a infantería avanzase. Os soldados estadounidenses, ao parecer, tomaron unha boa cantidade de whisky, e non tiñan medo á morte, seguiron en liña recta. E a morte? Bébedo e o mar está ata os xeonllos!
  Madeleine collerao e gritará:
  - Pero Pasaran!
  Frouda arriscou a corrixir ao comandante:
  - Non paga a pena! Así berraban os malditos comunistas españois!
  Madeleine lanzou unha granada co pé descalzo e, rindo, rosmou:
  - E gústanme os comunistas! Teñen unha columna vertebral!
  Madeleine encolleuse de ombreiros, comentando:
  - Fanáticos estúpidos...
  Madeleine meneou a cabeza negativamente.
  - Non, son pragmáticos!
  O gran comandante alemán volveu lanzar unha granada cos seus dedos espidos e continuou:
  - ¡Decidiron que non hai Deus!
  Frouda lanzou o agasallo da morte, comentando:
  - Mozos valentes!
  Madeleine despediu ao seu Faustpatron e rosmou:
  - Ou quizais pragmáticos!
  Frouda calou un intre. As nenas dispararon bazucas e os seus faustos contra os tanques e lanzaron granadas. Todo o campo fronte a eles estaba literalmente ateigado de equipos estadounidenses rotos. Madeleine lanzou granadas moi forte coas pernas espidas. E describiron un gran arco. E baixo a pel curtida, case negra, da muller alemá, rodaban unhas bólas de músculos.
  E non foi en balde que as súas pernas lanzaron granadas ata agora. A guerra fascinou a Madeleine. Era semellante a un baño ruso. Esta é unha verdadeira emoción. Cando entras con dous homes poderosos e musculosos. E peganche todo o que poden con pólas de abeto. Cando os mozos fortes dan patadas e golpes, lévate ao Everest da felicidade.
  E o vapor xira, como rizos dourados, fluíndo polo aire. Ou serpes invisibles que se enroscan.
  A Madeline gustoulle. E aínda é máis agradable cando hai un braseiro con carbóns baixo os teus pés descalzos. Entón estás a divertirte moito. Botanche alcohol e logo prenden lume a esta auga ardente.
  E agora Madeleine está emocionada... E de novo lanza unha granada cos pés descalzos. A infantería inimiga está atragantada no ataque. Os guerreiros negros especialmente morren moito . Literalmente enchen todos os accesos con montes de cadáveres. Os soldados do exército estadounidense feridos graves xemen. Unha masa de mortos con caras deformadas.
  Madeleine susurrou:
  - É unha mágoa que os americanos axudaredes a Gran Bretaña.
  E a nena heroe sorriu carnívora. De feito, Estados Unidos escolleu a aposta equivocada. Aínda que Francia e Gran Bretaña declararon a guerra ao Terceiro Reich. E o propio Hitler declarou a guerra aos Estados Unidos. Pero a decisión do Führer non levou á derrota de Alemaña e os seus satélites. Xapón derrotou a América en batallas navais. E demostrando así que o poder económico non o é todo.
  Hai unha batalla feroz no ceo. Tanto Marcel como Huffman son eliminados. E o piloto máis lendario do Terceiro Reich, Friedrich. E con el está a súa compañeira Helga. Que fermosa e eficazmente poden loitar as mulleres. Ao mesmo tempo, as facturas chámanse automaticamente.
  Helga xa bateu o seu cuarto cento de coches. Isto significa que ten dereito á Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con diamantes. E isto é moi honrado para unha rapaza semiespida en bikini.
  Helga recordou como lle fixo o amor a Friedrich. O neno é simplemente adorable. Cariñoso coma un gatiño. E é moi agradable estar con el. E quero acariñar durante horas. Ao adolescente encántalle acariñar ás nenas, que é o máis agradable.
  Pero despois Helga derruba o Mustang, despois tamén o Airacobra. Este último vehículo co seu canón de 37 mm pode ser perigoso. E que dicir do Mustang, o caza máis popular da Forza Aérea dos Estados Unidos, coas súas metralladoras. Ela está en contra do ME-362, o que un secante é contra o titanio. As metralladoras non son absolutamente perigosas.
  Pero o Airacobra pode picar. Helga berra mentres lanza outro Mustang fóra do alcance.
  - Son un cabalo, moi doce... E o mustang gozará!
  E preme o gatillo cos pés nus, cicelados coma os dunha estatua antiga.
  Friedrich derruba cen coches nunha única batalla. Non está de pé na cerimonia. Nin unha soa falta. Unha auténtica máquina da morte. Aquí recordouse dende o sur a etapa máis importante da operación e o súper as. Despois de destruír cen máquinas, o neno terminador traslada o lume á terra. Alí demostra as súas habilidades sobrenaturais.
  Friedrich di:
  - A puntuación é cen cero en avións e cento vinte cero en tanques!
  A maioría dos coches americanos: Sherman. O tanque obsoleto prodúcese en grandes cantidades. O Pershing aínda non foi substituído, e este tanque tamén é irremediablemente inferior ao alemán E-50.
  E entón apareceron pratos voadores no ceo.
  Isto é completamente desesperado. Os avións de disco son invulnerables e rápidos, cortando os coches americanos en voo. Os ianquis non poden aguantar e fuxir. Os lugares de aterraxe están a ampliarse.
  Madeleine e as súas mozas aguantan. Son apoiados por avións de ataque a reacción con canóns de 88 milímetros, que botan a moral aos estadounidenses. Poderosas proxeccións dividiron os cascos dos tanques do exército dos Estados Unidos. Mesmo o whisky non pode eclipsar a sensación de medo. E os guerreiros de América, ou mellor dito o que queda deles, dan a volta.
  Madeleine ri, dicindo:
  - Ás veces experimentas dor no mundo, pero é mellor experimentar a dor doutra persoa.
  Un fragmento de cuncha golpeou a heroica moza no talón. Pero os fortes callos do guerreiro fixeron rebotar a peza de metal. Isto é o que significa unha auténtica fortaleza aria. Madeleine incluso ronroneaba de pracer. Estaba tan contenta.
  Tamén é bo cando golpeas as plantas con ortigas. Máis precisamente, cando os homes fortes che pegan nos talóns. Isto encendeu a Madeleine. Tamén é bo cando os teus pés ásperos son golpeados con porras de goma. Tamén xenial. A guerreira volveu lanzar a granada co pé. Ela mostrou os dentes de cabalo. Ela é boa. Tamén lle encanta comer!
  Toma, por exemplo, e devora unha ovella enteira á vez. A pesar da súa grosería exterior, Madeleine ás veces lía algo. Por exemplo, Dumas. Así que lle gustaba moito Porthos. Tamén comía unha ovella enteira á vez. Este era realmente un home en calquera lugar. E o apetito dun nobre nobre. E o cordeiro tamén se rechea de chourizos.
  Madeleine tamén podía beber un balde enteiro de cervexa. Moza forte. O heroe guerreiro imaxinouse a si mesma. Ela leva un balde de prata. E contén bávaros seleccionados. E comeza a beber con ganas. Tragando con ganas. A cervexa é deliciosa. Tamén é bo beber zume de tomate con leite. E tamén con cubos e barrís enteiros.
  Madeleine, porén, tiña que estar desnutrida cando loitaba no deserto ou nas montañas. E isto é doloroso para o estómago dunha heroe feminina. Ela é tan glotona. E gústalle moito a carne con sangue.
  Madeleine volve lanzar a granada co pé e mergúllase en soños voluptuosos. Como devora carne gorda e bebe cervexa. Así en voleas. Tamén é bo comer shish kebab de porco con viño tinto. E botalo todo...
  A Madeleine tamén lle gustaba a tortura. Gústalle especialmente torturar aos rapaces. Esta é a súa verdadeira paixón. Bater aos pioneiros nos talóns con paus e prenderlles lume ao corpo.
  Ou mesmo limpa a delicada pel do bebé con ácido. Por suposto, o máis agradable é torturar aos rapaces. Pero as nenas tamén están permitidas. E homes adultos. É desagradable torturar aos vellos, son tan noxentos e antiestéticos. Como a vellez estraga á xente, desfigurandoa. Non, é mellor torturar aos mozos.
  Madeleine recordou como tres pioneiros foron sacados no frío. Instáronos con látegos. Os rapaces estaban completamente espidos, polo que era aínda máis humillante para eles. Madeleine tamén leva un só bikini. Tan divertido. A heroica muller perseguiu aos rapaces e endureceuse. Mirei as súas pegadas descalzas e emocioneime.
  Entón, cando os pioneiros volvéronse azules polo frío, levounos de volta a unha cabana quente e quentounos, pasando rapidamente un facho sobre os seus corpos xeados.
  Madeleine fíxoo maxistralmente, deixando só pequenas burbullas rosas na pel e facendo que os rapaces berran de dor. E faina feliz!
  É especialmente interesante pasar a lingua de lume polo sensible talón do pioneiro. Ela arrefriou sobre todo, e despois das neveiras xeadas, nin sequera sente as caricias fogosas ao principio. Pero entón o neno comeza a berrar, a dor dos cambios de temperatura é infernal e o sufrimento é insoportable.
  Isto é moito máis doloroso que simplemente queimar o talón cun ferro quente. E os pioneiros, abraiados por unha dor insoportable, están dispostos a facer calquera cousa para facer as cousas un pouco máis fáciles.
  Madeleine soubo dividir aos torturados. Un dos seus métodos favoritos é apretar firmemente os testículos coas patas da pinza. E entón os homes máis fortes perderon o coñecemento polo shock.
  E, por suposto, descarga eléctrica. Aquí colles a un pioneiro e engádeslle electrodos... É simplemente noxento, o xeito en que unha muller se comporta como verdugo. E torturate coma se houbese unha pedra na túa alma. Máis precisamente, a alma está feita de titanio e o corazón é de pedra.
  Non obstante, a Madeleine gustoulle moito o proceso de tortura en si. Encantáballe facer isto. Despois de todo, causar dor aos demais é doce.
  Esta é a moral fascista - desapiadada e sádica!
  Os estadounidenses, despois de sufrir perdas, retrocedéronse baixo os ataques do avión de ataque. Forzas adicionais están a aterrar agora. En particular, o máis novo tanque E-5. A arma autopropulsada máis lixeira da serie. Só un membro da tripulación. Un canón de 75 mm e dúas metralladoras. Ao mesmo tempo, a altura é de só un metro e o grosor da armadura frontal é de 80 milímetros nun gran ángulo de inclinación.
  Un tanque capaz de perforar frontalmente un Sherman ou Pershing, pero que resiste el mesmo o rebote dun proxectil.
  Unha pistola autopropulsada que é perfecta ao seu xeito. E o máis importante, é rápido, acelerando ata cen quilómetros por hora. Está propulsado por un motor de turbina de gas de 400 cabalos de potencia.
  Nun dos coches vai unha nena, Agna. O seu nome significa casto. E a moza participa na súa primeira operación de combate. Ela, por suposto, está ben adestrada, pero aínda non cheirou a pólvora. Está terriblemente preocupado.
  Controla o tanque mediante un joystick. Agora os seus coches dan a volta e van cara ao oeste. É bo cando unha pistola autopropulsada é tan lixeira. Déixase caer mediante módulos ou paracaídas.
  Mesmo dá un pouco de medo en voo. O teu corpo parece volverse ingrávido. Estás deitado boca arriba sobre polipiel. O tanque está axustado, coma un cadaleito. Só sete toneladas, a arma é superior en poder de perforación do Sherman, e a fronte debido á súa inclinación reflicte os proxectís con máis eficacia. Nótese que a calidade do aceiro cementado alemán é un vinte por cento superior ao do aceiro americano.
  Isto calma a Agna. Non o romperán no primeiro intento. Aquí está o cabalo de batalla do exército dos Estados Unidos. Este Sherman, un tanque da Segunda Guerra Mundial, é un dos máis populares. En América, a tecnoloxía para producir Sherman foi simplificada. Este tanque prodúcese a razón de centos de vehículos ao día. "Pershing", non tan masivo. E isto é comprensible, xa que o Sherman ten un deseño tradicional para a construción de tanques estadounidenses. Cando a transmisión está na parte dianteira e o motor na parte traseira. E o tanque resultou ser alto. Na serie "E", os alemáns reforzaron o deseño, o que resultou nun tanque máis avanzado cunha silueta baixa.
  Agna conduce o último modelo. E ten unha pistola forte, cun proxectil especial que dispara con aceleración, e tamén cun núcleo de uranio. Así podes disparar desde longa distancia. Dous quilómetros son suficientes.
  Para non correr riscos mentres se move, Agna bate contra Sherman parado. O primeiro tiro é un tiro de avistamento. Aínda non ten a experiencia suficiente para golpealo a primeira vez. E o segundo está xusto no centro do tanque!
  Agna apoiou os pés descalzos contra as paredes e premeu o joystick. Os estadounidenses abriron fogo en resposta. Pero entrar nun tanque cunha silueta tan baixa non é fácil.
  A moza di:
  - ¡Oh Deus alemán, Deus dos deuses, protéxeme!
  E volve disparar... O seu tanque móvese suavemente e, ademais, a pistola ten un estabilizador hidráulico e dispara con precisión. Si, este Sherman non ten moito éxito. Destaca que podes velo a cen quilómetros de distancia. Non é de estrañar que Agna volva ser golpeada. E achégase.
  O máis difícil na guerra é probablemente non perder a calma. Adestran moi ben ás mulleres guerreiras. Pero cando te disparan, involuntariamente asustas. E se son golpeados e a armadura non o soporta?
  Pero entón Agna dispara de novo e bate. O seu rostro rompe nun sorriso. Recoller contas non resulta tan difícil e, o máis importante, é un proceso moi agradable.
  Unha nena con cara de cordeiro inocente preme o botón do joystick e dispara. Sorrí a cara. El canta:
  - Bang! Pow! Conseguín! Como saltou o coelliño!
  Nese momento houbo un trono... Un proyectil esvarou pola armadura alemá. E entrou nun rebote. Unha inclinación desde a horizontal de corenta graos é bastante grande e a propia armadura é moi duradeira.
  Agna golpeou as súas plantas espidas e berrou:
  - Como vivimos unha vez... Só un parche para un bollo!
  A nena disparou de novo. Ela pensou que por cada tanque conseguiría unha boa cantidade de diñeiro. Todos os golpes son gravados por equipos, e podes ver en pequenos fotogramas se acerta ou non. Por suposto, non sempre; golpear un obxectivo con precisión significa destruílo! Pero neste caso xustifícase completamente!
  Agna volveu cravar. Aumentou o marcador cun acerto. Os proxectís alemáns perforantes golpearon moi forte. Nos EUA, porén, tamén hai novidades, pero aínda non son moi eficaces.
  O proxectil de subcalibre dos estadounidenses é demasiado sensible para rebotar. E deslízase da armadura.
  Agna volve disparar. E lamenta non ter un tanque máis pesado. Habería outras rapazas alí, sería máis divertido cantar a coro. Ou se cadra, mesmo darlle unha parella a un mozo duns dezaseis anos para que non se enganche co seu restrollo. Eh, xa coñeceu o amor carnal, a pesar da súa mocidade.
  A moral no Terceiro Reich é bastante frouxa. Xa se está a introducir o monoteísmo, sen hipocrisía. É certo que as persoas son enviadas a un campo de concentración por homosexualidade. Pero foméntase a heterosexualidade.
  Incluso nas categorías femininas é case obrigado ir ao xigoló. En caso contrario preguntaranse: es lesbiana? Ou quizais, aínda peor, un cristián?
  O cristianismo vaise eliminando gradualmente do Terceiro Reich. E a nova moralidade di: unha muller debe querer un home, e un home debe querer unha muller. E non necesariamente no matrimonio!
  Unha especie de estímulo ao libertinaxe!
  Agna aínda é moi nova, non coñecía ningún outro poder agás o de Hitler. Pero mesmo isto é un pouco chocante para ela.
  A nena dispara, e xa ten dez Sherman destruídos e unha Bruxa.
  O guerreiro sorrí e di:
  - O que non é relevante non é moral!
  As cousas saíronlles ben... E os tanques E-5, ou mellor non tanques, senón canóns autopropulsados, seguen adiante.
  Agna non tivo tempo para loitar en Rusia. E por suposto lamentou que nacera tarde. Xa chegou á fronte antes de tempo, tiña présa por ter tempo para loitar. Entre os alemáns había confianza en que este ano da guerra sería o último. Ou, polo menos, os EUA serán tratados nun ano. Se van atacar a Rusia ou non aínda é unha cuestión.
  Agna quería loitar... Como din os sabios: a guerra é o aire para os pulmóns...
  Pero agora completou a súa primeira batalla. E ao parecer ela merecía a cruz de ferro. E que capaz resultou ser.
  Fará carreira militar e conseguirá unha propiedade con escravos! Vainos bater cun látego.
  Agna riu e cantou:
  - Todo o imposible é posible no noso mundo... Só se pode disparar contando, de dous en catro!
  A guerreira chisco un ollo a si mesma e berrou:
  - Así que me convertín nun as na primeira batalla... Suprimo con clase - Encántame o Führer!
  Os seus tanques áxiles avanzan. Hai infantería por diante. Isto significa que cómpre disparar cunha metralleta e proxectís de fragmentación altamente explosivos. Ben, tamén é eficaz.
  Agna preme o joystick cos dedos dos pés. E ambas metralladoras comezan a segar aos infantes. Os loitadores negros son visibles. Os seus rostros estaban manchados de sangue.
  A nena di felizmente:
  - Podes ver as túas caras tristes... Pero porque son un asasino!
  E as metralladoras funcionan. Segan a todos. Explotan varias motocicletas á vez. E volven no aire. As rodas e as pezas de ferro voan en todas as direccións. E o metal rompe literalmente.
  E cando arde o aceiro, é unha chama verdadeiramente terrible.
  As metralladoras son de asalto e moi móbiles, moito máis avanzadas que antes.
  Agna tuitea:
  - Na Terra e baixo terra, gobernaremos con Satanás!
  E de novo bate... E a cinta transportadora prendeu lume, coma se se convertera nun facho. E moitos mortos, moreas enteiras de cadáveres. Os americanos foxen. Tiran metralletas e equipamentos.
  Agna peitea cos dedos o seu cabelo louro e di:
  - Un covarde perderá no hóckey! E o jinete xa está esperando por el!
  Agne séntese moi ben agora. Sentindo un gusto sádico por si mesma, a moza terminadora esmaga aos infantes que fuxen. É o tipo de dama que sempre consegue gañar... Aínda que aínda non teña experiencia.
  O guerreiro dispara desde un canón. Acabo de atopar un Sherman escavado no chan. Entón, que hai disto? Ela colleuno e arrincoulle trivialmente a torre. O núcleo de uranio non é unha broma. Ademais, por riba de todo o demais, o uranio prende lume ao metal.
  Despois da captura de África, os nazis tiñan agora moitas minas de uranio. E o Führer nin sequera ten présa por crear unha bomba atómica. As súas tropas xa son as mellores do mundo.
  Así de apurada e rápida corre o E-5. Esmaga claros enteiros de infantes. Pero que tipo de tanque parece? Do pote - dous polgadas!
  Agna di cunha risa na voz:
  - No mundo hai dous problemas: os parvos e as estradas... Alemaña ten as mellores estradas do mundo, pero que pasa cos parvos?
  E a nena ri... Cumpre o seu obxectivo...
  Friedrich volve dar voltas no seu coche a reacción. Cinco canóns de aire disparan dezaseis tiros cada un. Oitenta avións estadounidenses que intentan atacar o desembarco das tropas alemás explotan.
  O neno as di:
  - Son o que me chaman - non mo digas pola noite!
  Despois de que o neno dispara outra ráfaga e destrúe outros trinta coches. Facéndoo todo cun sorriso bonito. E tan descoidado... Neno mortal.
  Helga di con admiración:
  - Estás súper! O soño dun poeta!
  Friedrich modestamente di:
  - É máis apropiado falar dunha nena! Aínda que non son mal!
  Helga canta:
  - Ti es o meu ídolo Friedrich! Es o máis legal de todo o universo e conquista o mundo!
  O neno dá unha volta. Derriba dezaseis avións inimigos máis e di:
  - Hai calor e neve no mundo,
  O honesto é pobre, o malvado é rico!
  No universo, o azar goberna -
  Carga a máquina!
  Despois diso, o neno terminador pasa aos obxectivos terrestres. Os seus canóns de aire son excelentes tanto en obxectivos aéreos como nas escotillas de tanques penetrantes.
  Shermans canadenses. Unha das modificacións americanas. A batalla está duramente. Friedrich di con entusiasmo:
  - Son unha persoa incrible!
  E unha ducia de Sherman están rotos e arden como velas de Nadal. Entón o neno fai o seu achegamento de novo. Vén de tres grandes canóns autopropulsados "Big Tom". Este é probablemente o máis poderoso dos canóns autopropulsados en serie. Só o T-93 é máis grande.
  Friedrich di, mirando como se esgazan os coches destrozados:
  - O neno ve unha metralleta nos seus soños,
  Prefire un tanque a unha limusina...
  Desde o nacemento, o entendemento é iso
  A dureza e a forza gobernan o universo!
  "Witch" é unha arma autopropulsada estadounidense relativamente lixeira. É moito máis doado destruír. O neno as disparou unha ráfaga e ata vinte e cinco canóns autopropulsados estalaron pola detonación de proxectís.
  Helga só golpeou tres coches e exclamou:
  - Ai cabaleiro! Que chulo estás!
  Frederick infúndese e dixo:
  - Só os ovos son máis frescos ca min!
  Helga engadiu encantada:
  - E máis alto que as estrelas!
  Friedrich de súpeto quedou avergoñado e ruborizouse. Derrubou seis loitadores máis e dixo:
  - ¡A modestia é o adorno dun home!
  Helga respondeu con dureza:
  - Pero ti es realmente o segundo alemán!
  Friedrich sorriu e preguntou:
  - Segundo? Quen é o primeiro?
  Helga respondeu con entusiasmo:
  - O propio Führer!
  Friedrich case non puido resistir a ironía e no canto de enxeño dixo:
  - Quito a gorra para o Führer!
  E de novo disparou contra avións americanos. Un neno extremadamente, ou máis ben preciso.
  Helga berrou, apretando os pedais coas pernas espidas:
  - Ti es o que eles chaman - nacido dos deuses!
  Federico, inflado, respondeu:
  - Aínda que non son tan grande como Hércules, son moi forte!
  Helga confirmou facilmente:
  - Toda Alemaña está orgullosa de ti, e iso é máis da metade do mundo!
  O neno derrubou cinco avións máis e atacou aos Pershing. Os catro coches americanos eran similares aos primeiros modelos Panther. Con focos bastante longos e torretas móbiles, poderían representar algún perigo para os tanques lixeiros alemáns. Entón o tipo bateu contra os camións. Destruíu oito obxectivos e bateu co pé descalzo no pedal, mergullando.
  Ben, isto é só unha imprudencia... Case me caín. Pero nivelou o coche preto do chan.
  Helga exclamou con medo:
  - Ai! Iso é realmente posible?
  Federico respondeu con audacia:
  - Todo é posible se tes coidado!
  Helga disparou ao transportista dende arriba e ladrou:
  - A túa vida non ten prezo! Non nos fagades coller os nosos corazóns!
  O neno respondeu serio:
  - E estou encantado: non me levarán, nin unha bala, nin unha baioneta! Entón, nena, non teñas medo pola miña pel! É mellor coidar de recoller máis trofeos.
  O neno quedou distraído. Apareceu unha nova columna de tanques. Estes eran M-16 estadounidenses obsoletos. Vehículos pesados de 55 toneladas, armados con dous canóns. O gol claramente non é moi valioso. Probablemente, os americanos conseguiron mellorar incluso o que só era apto para o metal.
  Friedrich quería dar unha volta, pero Helga gritou:
  - Estes canóns de setenta e cinco milímetros non son nada perigosos para os nosos tanques. Que polo menos un dos nosos ases terrestres agregue vehículos pesados ás súas contas.
  Frederick aceptou de mala gana:
  - OK! Non vou ser egoísta! Deixalos vivir!
  Helga sorriu e ronroneou:
  - Como consolo, direiche que isto non durará moito!
  E de feito, unhas horas máis tarde, Agna engadiu dous tanques pesados máis á súa conta. A pesar do seu peso, o vehículo estadounidense case non tiña vantaxe en blindaxe sobre o Sherman. Pois quizais nos laterais e na popa. Pero os alemáns pegáronme xusto na fronte sen ningunha cerimonia.
  Friedrich derrubou outras dúas ducias de avións e volveu para trasladarse a un novo caza, xa repostado e cargado. Non hai un segundo de descanso para o mozo terminador. Todo en traballo e en movemento. Extermina a todos sen excepción.
  Pequena máquina da morte.
  A operación ofensiva en Canadá desenvolveuse con bastante éxito. Os alemáns capturaron varias cabezas de ponte. Despois combinámolos nun grande.
  Ademais, a ofensiva desenvolveuse cada vez máis rapidamente. A loita desenvolveuse cunha forza incrible. Os americanos tentaron botar aos alemáns ao mar. Pero no aire, debido á calidade, a Luftwaffe dominou, e as discotecas simplemente trouxeron o pánico á aviación. A moral dos ianquis non é moi boa. Moitos miles de prisioneiros apareceron nos primeiros días. Hai que ter en conta que o comando non está á altura.
  A interacción entre as tropas está moi mal organizada.
  Moitas veces a artillería americana cobre o seu. Hai moitos desacordos cos canadenses.
  A situación tamén se agrava polas traizóns entre o mando estadounidense. Sobre todo persoas de orixe alemá. Non é demasiado para os ianquis loitar por terras estranxeiras.
  Nótese que cando o E-50 entrou en produción, o Sherman estaba completamente desfasado. Non é capaz de penetrar nun tanque alemán desde ningún ángulo. Pero poucos Pershings estanse producindo ata agora. Si, e só son perigosos cando se disparan a quemarropa e cun proxectil de calibre inferior. Pero en realidade, un tanque alemán está garantido para penetrar tanto en Pershing como en Sherman desde cinco quilómetros de distancia. Só o esmaga dende a distancia.
  E non hai oportunidade. Os estadounidenses estaban notablemente atrasados nos tanques. A aviación aínda non ten avións de combate fortes e listos para o combate.
  O loitador máis popular, o Mustang, é só un cadaleito con ás. Só o Airacobra ten a posibilidade de picar co seu canón de 37 mm. Os bombardeiros a reacción aínda están sendo desenvolvidos. Que máis ten Hitler? Por suposto, discotecas, das que aínda quedan poucas, pero son invulnerables. Este é, por suposto, un gran problema para os Estados Unidos. Especialmente moral, xa que a invulnerabilidade de tales máquinas orixina sentimentos capitulantes.
  Ben, quen quere morrer despois de ser sometido a unha malleira total. Os alemáns xa inspiran medo a todos.
  Pero a guerra continúa. A principal dificultade é abastecer de tropas a través do océano. É bo que haxa unha cadea de illas. Pero aínda non é fácil para os alemáns transferir forzas. Subministrar munición. Isto ralentiza o progreso en Canadá. Os americanos tamén son fortes, bastante numerosos, e teñen moito equipamento. Se houbera máis espírito de loita e organización, poderían tirar ao mar as hordas do Terceiro Reich.
  Pero a sorte favorece aos valentes e a felicidade aos fortes. A cabeza de ponte está en expansión.
  O 30 de maio de 1945 lanzouse o primeiro tanque Monster creado para uso en combate. O vehículo tiña un lanzabombas moi potente e catro obuses. Non obstante, os expertos militares mostráronse escépticos sobre tal bandura. É posible simplemente lanzar unha bomba que pesa vinte toneladas, tales bombardeiros son mellores que conducir un supertanque a través do océano. Ademais, a masa é tan grande e o coche é caro.
  Pero o Führer insistiu persoalmente en poñer "Monster" en produción. A vantaxe deste deseño pódese considerar un alcance de tiro bastante longo: ata cen quilómetros, unha habilidade de campo a través relativamente satisfactoria e unha armadura grosa. Pero en xeral, ata agora só se fixo unha copia.
  O "Rato" foi completamente abandonado. É máis fácil usar unha batería trivial de armas pesadas que meterse tanto cun tanque. "Monster" en calquera caso resolveu o problema de mover un enorme lanzabombas de 1250 mm. Algúns militares crían que non se necesitaban catro obuses, e sería mellor facer o tanque máis lixeiro, cun canón, pero máis grande.
  Pero Hitler foi atraído polos tamaños grandes. Conseguiron producir o "monstro" a tempo. Pero ata agora este coche non se mostrou moi confiado. Case quedei atascado durante o desembarco, pero todo saíu ben.
  Este supertanque, ou máis ben un canón autopropulsado, e en parte unha batería, podería ser atacado dende o aire. Polo tanto, canóns autopropulsados antiaéreos especiais dirixíronse ao seu redor e os avións a reacción circularon.
  O coche ía moi lentamente a só 20 quilómetros por hora. E despois en terreo plano. Comparado con ela, o E-300 parecía case un raposo áxil.
  As eirugas roncan e os motores diésel rugen. Os motores de turbinas de gas aínda non están preparados para tal coloso. Pero en calquera caso, os alemáns poden estar orgullosos da súa obra mestra: o tanque máis pesado do mundo. Inicialmente querían instalar "Dora" en "Monster". Pero entón os expertos militares decidiron loxicamente que un lanzacohetes tería un impacto moito máis destrutivo.
  E que? Todas as expectativas cumpríronse! Os golpes da bomba son verdadeiramente devastadores.
  O artillero principal era tradicionalmente unha nena. Así pasou. E, por suposto, case espido en bikini. Xa está quente, ademais de que hai calor dos motores do propio supertanque. E un equipo formado por rapazas. Belezas de pernas nuas, non máis de trinta anos. Que rápido se apresuran ao redor do mastodonte.
  Os pés descalzos e de nena baten con sorna no metal. É moi erótico. O adolescente Peter está mirando para as nenas. A imaxinación debuxa todo tipo de fantasías. Por exemplo, bicando nenas e mulleres novas no peito. Tanto quero pasar a lingua sobre os pezones escarlatas, como capullos de rosa.
  Peter sente inchar a súa perfección, tanto que se nota. O mozo ruboriza. Tenta pensar noutra cousa. Por exemplo, que tanque tan marabilloso teñen. O vehículo de orugas máis grande do mundo. Golpea coma un mísil balístico, só o disparo custa menos.
  O neno, incapaz de resistir, tocou con coidado o talón da muller. A nena mirou para o adolescente cun sorriso condescendente. O mozo era guapo, parecía duns quince anos e, por suposto, ata é agradable cando un mozo guapo te toca.
  E fai un pouco de cóxegas... A nena ronronea:
  - Acariña un pouco!
  Peter está moi contento con isto. Que perna. Pel cincelada, curtida, perfectamente limpa, dedos lisos, unhas brillantes. Curva suave do talón con coiro elástico. Parece un pouco áspero. Peter séntese moi emocionado. Realmente quere facelo. Por desgraza, as hormonas adolescentes dominan a mente.
  O neno leva a perna da nena aos beizos e comeza a bicar. A pel das mulleres ten un sabor moi agradable, o cheiro da carne sa dunha beleza é delicioso e emocionante. Bícase con ganas, cubrindo a sola dende os dedos dos pés ata a curva do talón. E séntese doce. E a perfección inchouse tanto que está a piques de rebentar!
  Peter realmente quere meter a man e aliviarse, pero é vergoñento, incómodo. Ai mulleres, que desexables e indisponibles sodes.
  Escóitase un grito agresivo:
  - Elviza, non estás nun bordel! Poñémonos mans á obra!
  A nena tira con coidado a perna das mans do neno e murmura:
  -Vémonos esta noite!
  Peter asiente agradecido. Vaia, que difícil será esperar ata a noite. E o xigantesco supertanque xa chegara á chaira e avanzaba máis cara á primeira liña. O coche tiña moitas pistas que cubrían todo o fondo. A habilidade de cross-country é verdadeiramente satisfactoria, non inferior aos pesados tanques alemáns. Falta algo de velocidade. Pero no futuro, cando os motores diésel sexan substituídos por turbinas de gas, a velocidade aumentará drasticamente.
  Pero aínda así, un coloso así, mesmo exteriormente, parece unha tartaruga real e parece inactivo.
  Varias nenas incluso saltaron e correron detrás do tanque. Saltando, os guerreiros mostraron os dentes e cantaron:
  - ¡Somos xurros e rápidos, as nenas son preciosas! E as nosas pernas son brincadeiras e os nosos dentes tan afiados!
  As nenas saltaron e xiraban. Algúns deles xiraban nun salto mortal especial. Pasaron voando coma paxaros.
  Peter sentou no aceiro un intre. E entón saltou e correu. O neno tamén estaba descalzo e levaba pantalóns curtos. Sen dúbida é máis agradable correr sen botas. Sobre todo cando hai mozas preto. E que tipo de costas, e cadeiras, e peitos e pernas teñen.
  Pedro gritou:
  - ¡Gloria ao Terceiro Reich!
  As nenas ruxiron ao unísono:
  - Gloria aos heroes!
  O tanque xigante atravesou unha pequena cuneta. As nenas e o neno simplemente saltárono. E galoparon con rapidez. As pistas de "Monster" eran incriblemente grosas e non había forma de danalas.
  Varios dos Xe-262 máis novos voaron por riba. Coches moi rápidos. Corren como papaventos, incluso soplan un pouco aire quente. Os guerreiros son áxiles e sedutores.
  Peter golpeou o adoquín un pouco torpe co pé descalzo. Comezou a doer. O neno manxeou e apresurouse a subir á plataforma. Comezou a fregar os dedos machucados. Non moi agradable.
  Pero, en xeral, a vida en Alemaña non é tan fácil. Desde 1942, a economía realmente cambiou a un pé de guerra. E todo comezou a funcionar cara á fronte. A produción de zapatos infantís de verán practicamente cesou. As cousas estaban axustándose bastante ao neno e, por suposto, era máis satisfactorio no exército. E así os nenos corrían descalzos á escola de xeadas en xeadas.
  Isto é xeralmente tolerable, e mesmo agradable. Pero no outono ou principios da primavera, por suposto, hai menos pracer. Literalmente tiven que correr á escola. E as plantas arderon coma se ardesen. Sobre todo cando nevaba.
  Peter lembrouse disto... Despois quentas as túas extremidades apretando as pernas. A continuación, come estrictamente segundo a norma. Aínda que a soldadura non é mala para os alemáns. Especialmente recentemente, cando viñeron ricas colleitas de Ucraína. E os plátanos e outras froitas veñen de África.
  Tiven fame só un par de anos. Entón Alemaña alimentouse dos territorios capturados. Pero nos últimos anos todo mellorou e había racións suficientes para as familias en abundancia.
  Berlín en xeral daba a impresión dunha cidade ben alimentada e rica. Xa houbo bastantes novos proxectos de construción.
  A guerra estaba a suceder, virando nunha dirección exitosa, e había un excedente de man de obra. Todo alemán podía comprar un escravo a crédito. E isto é xenial, segundo os fascistas. Pedro tamén tiña un escravo persoal. Podes facer o que queiras con el. E que podes facer con ela...
  Peter sorriu carnívoro. Realmente quero tallar o corpo dunha nena. O neno púxose pensativo. Por que non lle dás un harén? Xa no Terceiro Reich isto pódese facer case legalmente. Os escravos véndense en poxas ou podes compralos a crédito.
  A nai de Peter trouxo dous nenos case nada. Os rapaces eran indios. E tiñan moito frío cando tiñan que traballar descalzos. E a nai instounos cun látego. Entón un dos rapaces caeu enfermo e morreu. Pola contra, a súa nai levou un neno ruso. Son máis resistentes e poden soportar o inverno alemán relativamente suave sen o gasto de zapatos e roupa de abrigo.
  Outro indio era dunha aldea de montaña e conseguiu afacerse. O pai de Peter morreu na fronte. A nai quedou soa. Os rapaces pouco a pouco convertéronse en case membros da familia.
  Pedro mesmo xogou con eles... Ata que se uniu ao exército. Esta é unha boa oportunidade para gañar cartos. E tiven a sorte de estar en compañía das mozas que dan servizo ao supertanque "Monster". Por suposto que é prestixioso!
  Aquí están levando por diante unha columna de presos. Os americanos andan coa cabeza baixa. Non están de humor. Son perdedores. Os gardas empuxan con culatas de rifle e asubíos con látegos.
  Entre os que se renderon aínda hai rapaces moi novos. Como é típico dos adolescentes, sorrín moito, sobre todo cando ven correr mozas case espidas e curtidas. Os guerreiros abuchean aos prisioneiros e lánzanlles pedras. Os rapaces asubían de volta. Tal é o intercambio mutuo de bondades.
  Peter sacou unha pistola do cinto. Ten moitas ganas de disparar contra os presos.
  Unha tentación verdadeiramente colosal. Ai, a tentación do demo. Non deberías atoparte algún sacrificio non tan valioso?
  Peter apunta a un vello, e a un negro. Isto non é unha mágoa. O neno quere cometer o primeiro asasinato da súa vida. Ten case quince anos e aínda non matou a ninguén. Por exemplo, Friedrich ten tantas vítimas, e aínda así non é maior que Peter.
  Pedro colleuno e cantou:
  - Ai do que loita,
  Cun alemán de aceiro na batalla...
  Se o inimigo está furioso -
  Vou matar o cabrón!
  E o neno dispara... A distancia para unha pistola é bastante longa. O neno tiña moito medo de que botase de menos. E será unha mágoa. Pero o negro de canas cae. O afroamericano ten sangue na cara.
  Peter rosmou:
  - Vou matar a África!
  E mostrou os dentes...
  O asasinato dun prisioneiro de guerra desarmado non molesta a ninguén. Era como esmagar unha cascuda. Os alemáns seguen expulsando aos prisioneiros e asubiando cancións bastante vulgares.
  Peter sentíase moi satisfeito consigo mesmo. Tirou con moita precisión e non fallou. Por que non un tirador? Golpea con extrema precisión! E tamén tivo a valentía de disparar a un home desarmado. E isto é o que máis me inspira. Non todos son capaces diso!
  O neno saltou do supertanque e correu detrás das nenas gritando:
  - Vímolo! E con moita precisión!
  O artillero principal di con cariño:
  - Ben feito! Estás crecendo como un verdadeiro ario! Pero aprende a matar non só prisioneiros, senón tamén na batalla!
  Pedro volveu berrar:
  - Tempestade e Viking e Espada de Aceiro!
  Si, fíxoo xenial. A dor dos dedos dos seus pés esmorecía e Peter estaba agora correndo detrás das nenas. Aínda así, a guerra é como unha nai. Hai moita diversión nel.
  Por exemplo, a Peter encantáballe divertirse na casa. Particularmente acendendo mistos e agarrándoos aos talóns desnudos dos escravos. Berraron salvaxemente e saltaron, levando os ollos en branco desesperadamente. Un indio ten ollos marróns e un ruso os ollos azuis. É curioso... Tamén está ben meter entre os dedos dos pés anacos de xornal e prenderlles lume. E é bastante doloroso. Ou azoutar os mozos escravos, esgotados polo duro traballo, cun látego pola noite.
  Pedro absorbeu os instintos animais dun verdadeiro fascista. E el mesmo converteuse nunha besta.
  Hitler dixo: A Terra estaba en perigo de ser reasentada. Necesitamos tantas persoas como sexan necesarias para servir aos mestres alemáns. Isto formou unha moral sen piedade. E a actitude cara aos demais pobos é coma se fosen infrahumanos.
  Porén, por outra banda, o réxime totalitario e a cacareada orde alemá tiveron un efecto. Creceu a produción, e non só a produción militar. Non só aumentou a produción de armas, senón que tamén se construíron estradas, pontes, aeródromos escarpados e cidades. Polo que aínda non é posible xulgar este réxime sen ambigüidades. Un certo efecto conseguiuse mediante o traballo escravo e un réxime totalitario.
  A guerra continuou e o imperio desenvolveuse e medrou. Tanto poder como economía.
  Pedro correu durante bastante tempo... Ata que se sentiu canso... Entón tivo o segundo vento.
  Pasou o tempo, e o sol comezou a poñerse. Pedro xa está completamente canso. Mirou o sol vermello e pensou cando por fin remataría este día e podería entrar en brazos dunha muller. E así por diante...
  Para distraerse un pouco, Peter intentou lembrar as historias do seu pai da fronte oriental. E tamén de Occidente. Meu pai conseguiu loitar en Polonia, Bélxica, Francia e Rusia... E a guerra comezou con bastante éxito. Moitos alemáns tiñan medo de que fose como na Primeira Guerra Mundial. Pero Hitler resultou máis sabio e afortunado que Wilhelm. Destrozou os inimigos peza por peza. Os alemáns, perdendo algúns soldados, capturaron Polonia, e logo venceron e destruíron en Francia, Bélxica e Holanda.
  A guerra do leste non causou moito medo a ninguén. A vitoria seguiu a vitoria. Pero os alemáns aínda avanzaron tan rápido como estaba previsto. Xa pasaron todos os prazos e Rusia loita. E despois o desastre do inverno. O pai de Peter morreu nos ventisqueros soviéticos. Nin sequera atoparon o corpo. Peter esperaba vagamente que o seu pai estivese en catividade e seguise vivo. Pero os prisioneiros foron intercambiados dúas veces. Volvíamos de Rusia. Moitos quedaron discapacitados. É certo que había relativamente poucos presos. O pai non estaba entre eles.
  Pedro era entón demasiado novo para chegar á fronte oriental. Pero quería vingarse dos rusos. Pero ao final da compañía oriental o neno non tivo tempo. Os alemáns non consideraron vitoriosos os seus resultados, aínda que as ganancias resultaron importantes.
  Escureceu completamente... O supertanque parou. As nenas tiñan que merendar e deitarse. A cea foi rápida, racións estándar, chocolate, plátanos secos, carne seca.
  Peter sentou xunto ao seu amigo. Ela chiscoulle o ollo ao neno. Por que non divertirse cun mozo imberbe? Peter sentou só cos seus calzóns. Esculpido, delgado, coa pel clara e bronceada. Dá gusto sentir algo así . A nena acariñou o musculoso peito de Peter. O neno comezou a acariciala en resposta.
  Enlazáronse en apertas e ducháronse de bicos. Pedro non era virxe. Mentres aínda está na escola, recibirá unha lección de amor dunha prostituta profesional. Normalmente, os adolescentes criáronse heterosexualmente. Dada a súa hipersexualidade, as mulleres foron instruídas para ensinar o amor cando xurdía o desexo. Pedro xa sabía dar pracer, e a rapaza pronto comezou a xemir lascivamente.
  Pero non gozaron do amor por moito tempo. Soou un sinal. O arma debe finalmente disparar. E entón o poderoso canón comezou a moverse. As nenas correron, arrastrando o proxectil cun cabrestante.
  O supertanque Monster estaba cargado cunha bomba que pesaba vinte toneladas. E preparado para cuspir no obxectivo. A arma foi apuntada usando a radio, e desde arriba "Rama"-5 levou a cabo a corrección do lume.
  A moza artillera cambiou os datos da pantalla. A arma conxelouse... A arma semellaba un montículo cun fociño ancho. E así é como bate o disparo crepitante. Tremeu polo retroceso e un alicerce de lume precipitouse ao ceo. As nenas incluso caeron polo retroceso, pero de inmediato saltaron.
  O rechamante presente voou nun arco alto máis aló do horizonte. Así que o canón do supertanque fixo o seu primeiro disparo.
  O artillero principal dixo:
  - Neste caso, non hai paz sen guerra e non hai nube sen ben! Aproveitamos a nosa oportunidade.
  O proxectil voou uns cen quilómetros en liña recta, e máis de douscentos cincuenta nun arco alto. A súa parábola irrompeu na estratosfera. E ela baixou nun ángulo extremo. O voo durou varios minutos e un auténtico tornado de lume caeu sobre as posicións fortificadas dos estadounidenses. Durante centos de metros, todo foi comprimido e destruído. Era coma se houbese un tsunami ardente. E para un par de batallóns de infantería estadounidense, chegou o último día de verdade.
  A nena estaba tomando outro foguete do lanzabombas máis poderoso do planeta Terra. E preparábanse para derrubar este puño de varias toneladas sobre o inimigo.
  O artillero xefe fregou os seus dedos espidos no aro de metal e berrou:
  - Pero non cedas ante el, e volverás o monstro á escuridade!
  Tardou tres minutos en cargar. Moito, pero o tiro é moitas veces máis forte que calquera arma do mundo. E se acerta, non parecerá que non sexa suficiente, nin sequera parecerá medio.
  As nenas son moi activas. O obxectivo segue, e o canón xira. Peter imaxina por un momento o que realmente podería pasar cos que caen baixo tal club de Thor. E dálle medo. Este é o golpe que vén. Que literalmente o planeta tremerá.
  E mesmo cando un mísil voa dá medo! E parece un presaxio da morte.
  Pedro, aínda inspirado, cantou:
  - A máquina da morte volveuse tola! Ela voa sen saber o obxectivo!
  A nena que acababa de durmir co neno continuou:
  - Sorrimos, esta vez! Camiñamos pola franxa branca!
  E o segundo presente chegou ao seu obxectivo. Golpeou aos seus opoñentes cunha forza tan explosiva que membros e fragmentos voaron lonxe en todas as direccións. Elementos daniños espallados polas posicións dos EUA ao longo de moitos centos de quilómetros.
  A liña defensiva estaba sendo bombardeada. Os americanos tiñan como pecadores no inferno, se non peor.
  O ceo e a terra mesturáronse, todo ardía e rachaba. O ceo dividíase á parte das explosións. Un lóstrego atravesou o ceo.
  E as nenas tiraron do terceiro foguete. Como, haberá un prato extra para ti. Pedro lembrouse de Federico o Grande. Os seus ataques slash característicos. O rei foi duro tanto cos rusos como cos austríacos. Por suposto, ensinábanse de forma limitada, pero non se ocultou que os rusos derrotaron aos prusianos. Pola contra, subliñouse: xa que o propio Federico Magno perdeu ante os rusos, que mola foi Hitler, que chegou e tomou Orenburg. A verdade é que Moscova aínda non sucumbiu.
  O neno tirou o torno, pisou o parafuso co seu talón espido e sentiu dor. Estaría ben levar zapatillas deportivas, pensou Peter. Esa noite a finais de maio e xa fai bastante frío en Canadá. Xa fai calor en México. Non obstante, podes tomar o sol alí mesmo no inverno. E así o adolescente descalzo derruboulle os pés.
  Pedro, aproveitando o momento, puxo as mans nos cadros da nena. Ela ronroneou en voz alta e dixo:
  - Agora non, guapo!
  A outra rapaza envolveu os seus brazos arredor do torso de Peter. Acaricieille os músculos. Sentín o corpo sen pelo e musculoso. E bicou a afiada omóplata, sentindo a pel cos beizos. Probeino. O neno cheiraba a xuventude.
  No Terceiro Reich non é costume agochar os instintos. Dalgunha maneira, pola contra, as mulleres modestas evocan desprezo. O que supostamente ensina o nazismo é que hai que ser máis natural, máis preto da natureza. Isto significa que unha muller debe amar aos homes e, sobre todo, a outros diferentes. Busca alguén digno, forte, intelixente, fermoso. E Peter é moi guapo e ten músculos rasgados. Queres abrazalo e mantelo preto, acaricialo e bicalo, ou quizais facer algo máis serio.
  Outro proxectil foguete precipitouse cara ás posicións do exército estadounidense. Voou nun arco alto, coma se unha pantera feita de chamas estivese arqueando. E levaba consigo moitas lápidas na versión de lume.
  Pedro ladrou:
  - Esta é realmente unha táctica de cadaleito!
  E o neno riu enxordecedoramente. As nenas volvéronse cara ao neno e comezaron a facerlle cóxegas aos talóns. Todo parecía que cinco ou seis nenas se mofaban dun mozo. E Pedro seguía rindo e rindo de si mesmo. Unha das fermosísimas púxolle o pezón escarlata na boca. O mozo comezou a bicalo e mamarlle.
  Peter sabía que gusto era. Como un xeado. Como amorodos cubertos de chocolate. Que agradable sabe a pel dunha muller, como un bagel de mel. E ti lambes con tanta avaricia...
  Pero as nenas tamén fan cóxegas e beliscar. O que xa non é tan agradable. Non obstante, segue un berro ameazante do comandante e as belezas foxen. As súas solas rosas parpadean. E as pernas espidas saltan.
  E o que está a pasar no lado americano é un típico pesadelo na rúa dos olmos ardentes.
  O cuarto foguete tamén está cargado no lanzabombas. Este é o xogo coas fichas de dominó da morte. Os guerreiros están decididos a gañar ata o gran final. E o desexo de éxito está no corazón de toda verdadeira muller aria.
  A música de Wagner comezou a soar para que as mozas fosen máis divertidas para moverse. Isto é moi divertido de facer cunha sinfonía. E instalouse o cuarto mísil. Listo para voar a grandes alturas.
  E desde arriba ouvea o TA-500, un bombardeiro con oito motores. Algo que parece tan asustado e insuperable. Quizais só o disco produza unha impresión máis espeluznante.
  E irresistible...
  E xusto entón apareceu un prato voador. Ela esvarou polo ceo coma un raio de sol. Isto é a velocidade. E corre coma se fose algo terriblemente chulo e cósmico.
  Pedro mesmo cantou, compoñendo mentres ía:
  Co pretexto de obxectivos, humanismo,
  Para construír o ceo na Terra...
  O Führer cambiou ao camiño do fascismo,
  Un templo terrible foi erixido para Satanás!
  E despois de berrar, o rapaz sacou o fío. O cuarto foguete voou no aire. Cortou a atmosfera, e había un cheiro distinto a ozono no aire.
  E nalgún lugar do ceo un disco golpeaba un B-29 americano. Unha gran máquina con ás foi incinerada por un mastodonte voador de pesadelo.
  Pedro cantou:
  - Unha estraña sensación de paz - xa non estás no pasado... No futuro, estás transformado nunha luz infinita!
  E realmente hai moita luz... E todo arde cunha chama tan azul. O avión de disco bateu contra unha ducia de avións e desapareceu máis aló do horizonte.
  Peter correu a desenrolar outro cable. Non, a guerra é moi xenial. Aínda que o neno a imaxinouna algo diferente.
  E despois da vitoria daránselles terra e escravos. Dependendo da contribución militar. Peter lambeu os beizos. Se puidese conseguir un harén enteiro. El pasaría ben con eles. Aínda que aquí hai moitas nenas. Só un serrallo enteiro.
  El e a súa nai tamén teñen unha irmá. Ela insta aos escravos cun látego.
  Aos alemáns ensínaselles que son a nación máis alta. Pero en realidade, por suposto, non todo é tan sinxelo. Os rapaces rusos son moi parecidos aos alemáns e non son parvos para nada.
  Pensas que papel darlles? Non queren ser unha mascota. Pero tampouco debemos considerarnos iguais. Peter pensou que os rusos podían ser tratados como irmáns máis novos. Loitaron ben contra o exército de Hitler e mostraron coraxe.
  Pero os estadounidenses son persistentes. Agora lánzase o quinto proyectil nos Yankees. Isto significa que teñen unha defensa bastante forte que hai que romper.
  Peter axitou o puño no aire con frustración. A el, persoalmente, gustaríalle coller unha metralleta e disparar. Ou quizais aínda mellor, como cortar a antigüidade cunha espada. É bastante romántico loitar con aceiro frío.
  O neno colleuno e cantou:
  Lembreime dos tempos antigos - inmediatamente a cabalo,
  A besta impaciente corre ao paso...
  Non podería vivir sen a miña Patria nin un día,
  Que a miña patria sexa máis feliz que todos os países!
  
  E no futuro, as galaxias espéranos,
  As infinitas extensións do universo...
  O loitador nazi é moi chulo,
  E todas as criaturas someteranse ao Reich!
  As nenas escoitaron a canción e gritaron ao unísono:
  - Que guerreiro! Un auténtico macho!
  A tripulación do tanque de Gerda entrou en territorio estadounidense. Ao famoso estado de Texas. O lugar é famoso polos seus duros vaqueiros e gángsters. Aquí a resistencia americana aumentou bruscamente e estalaron feroces batallas. Os ianquis, xa no seu propio territorio, loitaron desesperadamente. A situación de Estados Unidos é bastante grave. Os tanques e avións alemáns son de calidade superior e prodúcense en grandes cantidades. E o exército abigarrado loita moi ben.
  As nenas dispararon contra a batería. O principal canón estadounidense de calibre 76 mm non é nada perigoso para o E-50. O calibre é de 90 mm para unha fronte inclinada tamén. Só as eirugas poderían resultar danadas. Os guerreiros dispararon, como é habitual, sen faltar. E a batería calou.
  Gerda limpou o cristal do telémetro e dixo:
  - Fixemos un moi bo traballo. Agora vai cara ao norte!
  Magda comentou con tristeza na súa voz:
  - Así é como cometemos un erro tras outro. E isto converteuse no noso tipo de maldición.
  Gerda rodeou os ollos cun triángulo e preguntou sorprendida:
  - Onde nos equivocamos... Todo vai case segundo o previsto. México está detrás de nós e agora estamos nos EUA. E para iso, un inimigo como América non pode quedar na retagarda!
  Magda apresurouse a aclarar:
  - Refírome a erros no sentido espiritual da palabra. Somos cegos e pobres de espírito!
  Charlotte gruñía con rabia:
  - Parece que xa acordamos que seguiremos o monoteísmo ario. E volves actualizar unha discusión que ninguén precisa.
  Christina suxeriu:
  - Comentemos mellor a obra de Dumas. Por exemplo, o conde Montecristo é unha personalidade positiva ou negativa?
  Magda respondeu con voz firme:
  - Definitivamente negativo!
  Christina ruborouse e obxectou:
  - Por que segue a suceder isto?
  Magda sinalou loxicamente:
  - Non sabe perdoar!
  Charlotte rosmou:
  - Que debemos perdoar aos nosos inimigos?
  Magda sacudiu o seu cabelo dourado e comentou:
  - Se non sabes perdoar, a violencia non se pode deter!
  Gerda asentiu coa cabeza:
  -Nisto hai algo... Pero é necesario parar a violencia?
  Charlotte dixo con confianza:
  - O mundo descansa na violencia... O volcán da rabia dispárase de alcance...
  Christina fixo eco con entusiasmo:
  - Tensión da máxima forza... ¡Vivírase tanto con dor como con medo!
  Gerda rematou de cantar encantada:
  -Só o medo nos dá amigos,
  Só a dor che motiva a traballar!
  Por iso quero cada vez máis
  O morteiro irromperá na horda!
  As nenas calaron. O movemento dos Sherman distraeunos. Un tiro e o tanque estadounidense esnaquizado. En xeral, este coche non é nada perigoso para os alemáns.
  E aquí vén a "Meiga", ela intentou achegarse, e tamén foi destruída. Gerda disparou premendo o joystick cos seus dedos espidos.
  Ela converteuse nunha moza Terminator tan xenial. Un tanque alemán pasou por alí, esmagou a varios negros e soltou correntes de sangue.
  Magda comentou cun suspiro:
  - Sempre mostramos crueldade... E cando entrará a misericordia nos nosos corazóns?
  Charlotte respondeu:
  - E despois cando nos apoderamos do mundo enteiro! Este será un verdadeiro triunfo da vontade!
  Cristina cantou con deleite:
  - Ollo por ollo, sangue por sangue... Precipitámonos en círculo - matar de novo!
  Gerda mostrou os seus dentes grandes e brillantes coma perlas e asubiou:
  - Non sabemos a pena! E non queremos saber!
  Magda encolleuse de ombreiros e comentou:
  - Non podes discutir comigo... Pero Deus xulgarate!
  Charlotte comentou con calma:
  - E na Biblia, os xudeus, por orde de Deus, mataron. É dicir, o Todopoderoso non era un pacifista. Pero aínda, moito máis, gústame o ensino: os alemáns son o pobo de Deus. Esta é unha ensinanza sonora moito máis razoable que a Biblia!
  Magda meneou a cabeza negativamente:
  -Non entendes nada...
  Christina sinalou loxicamente:
  - O que é forte ten razón! Entramos en Texas? Entón estaremos en Nova York!
  Gerda riu e arrulou:
  - O éxito acompáñanos... Como di a canción, con cada fracaso, saber loitar... Se non, non verás o éxito!
  As nenas estaban distraídas. Un avión de ataque estadounidense P-51 intentou atacalos desde o ceo. Isto é bastante perigoso, xa que este voitre ten foguetes. Magda manobrou con destreza. As nenas - cada unha delas podería dirixir un tanque e disparar, e golpealo con precisión. Os mísiles pasaron, aínda que perigosamente preto do coche. O avión de ataque mergullou, pero foi alcanzado por metralladoras antiaéreas. O voitre americano recibiu buratos e comezou a perder altitude.
  O rabo comezou a fumear, romperon pezas enteiras de metal, madeira e outras cousas.
  Gerda asubiou:
  - Como isto! Isto demostra unha vez máis quen ten razón e só un débil!
  Magda sinalou:
  - E aínda así a nosa sorte depende de Deus!
  Gerda berrou:
  - Do Deus ario!
  Christina engadiu:
  - E dende a nosa destreza... Ou torpeza!
  Charlotte asubiou:
  - E tamén polo poder da bandeira e os afiados colmillos do poder cósmico!
  O tanque volveu moverse e viuse obrigado a disparar. Apareceu "Grands"-2. En xeral, o tanque é semellante ao Sherman, pero algo máis lixeiro e un pouco máis alto. Non é a arma máis avanzada, pero relativamente barata. Por suposto, para os alemáns é un coche inofensivo.
  As rapazas por quendas tiraban, esnaquizando os cascos dos Grandes. Eles romperon, pero as súas cunchas escorregáronse da armadura do alemán. O E-50 funcionou como un robot, demostrando capacidades de combate esmagadoras.
  Charlotte berrou:
  - O golpe do martelo de aceiro, amenceu en nós!
  Gerda disparou automaticamente. E ao mesmo tempo lembreime do guapo Hans. Fixeron o amor con el, e todo foi xenial! Hans tamén é un tipo intelixente, podería contar moitas cousas interesantes. Por exemplo, sobre varias aventuras de piratas.
  A Gerda gustoulle a historia da princesa que se fixo grumete para piratas. E entón atopou tesouros, pero non os gastou por si mesma, senón que reuniu un exército e comezou a conquistar o mundo.
  Por suposto, a imaxe do guerreiro-comandante é moi impresionante. Como non replicalo. E non mercarías un libro así se fose impreso. As batallas espaciais tamén son interesantes. Aquí, por exemplo, hai unha fantasía sobre a conquista de varios mundos estelares. Os valientes arios loitan contra os centauros...
  Mentres Gerda se lembraba, os centauros, é dicir, os "Grandes", foron destruídos. E o tanque alemán avanzou máis. Pero aos poucos. A eiruga atopouse cunha mina radiocontrolada bastante potente, e o rolo, ou máis ben varios rodillos, estoupou. O metal rebentou literalmente e a auga quente saíu. Gerda xurou e mesmo deu patadas a Magda:
  - Este é o teu Deus, que nos fai!
  Ricitos de Ouro respondeu:
  - Non blasfemes...
  As nenas levaban varios días sen durmir, e mentres cambiaban as pistas de patinaxe foron e quedaron durmidas.
  Entón Gerda volveu soñar con isto...
  Gerda apareceu de novo nunha visión. A nena foi feita servo dun príncipe nobre. Fíxose dama de honor e ía vestida de seda e veludo. A historia repetiuse segundo Andersen, só nunha versión lixeiramente diferente. O primeiro día, Gerda fregou moito os pés nas súas botas novas e deuse conta de que a riqueza non é só dozura. E as sedas son un pouco quentes no verán italiano. E os pratos máis deliciosos non son tan bos cando tes o estómago cheo.
  Non podes comparar a dozura do pan duro coa auga da fonte se o comes con fame.
  Ademais, Gerda tivo que aprender linguas estranxeiras, boas maneiras, diversos tipos de etiqueta e ciencia. E isto non é para nada tan interesante como levar a vida dun vagabundo.
  Podes lembrar como o príncipe soñaba co papel dun mendigo.
  Gerda intentou afacerse e sufriu moito tempo. Pasou un ano. E xa parecía que se sentía arrastrada a ese ritmo esgotador da vida como dama de honra.
  Con bolos todos os días e roupa cara.
  Pero no espello diante do cal ela realizou a cerimonia, apareceu de súpeto o seu irmán xurado Kai. O neno non medrara nada, e non cambiara ao longo dos longos anos de separación, só que se volveu demasiado pálido cunha cor azul pouco saudable. No castelo da Raíña das Neves, parecía estar conxelado e aínda intentaba formar a palabra "Eternidade" a partir dos témpanos de xeo.
  Algo que lle podería dar liberdade.
  Pero parece que non o conseguiu. Como é estar sentado nun castelo de xeo durante moitos anos, aínda que non sintas o frío?
  E ao teu redor hai osos polares e estatuas de xeo?
  Gerda sentiu que o seu irmán nomeado estaba profundamente infeliz. Só hai xeo e osos polares ao redor, estás clasificando os anacos de xeo que brillan como diamantes. Aínda tendo en conta que o corazón do devandito irmán conxelouse, aínda está claro que está profundamente infeliz.
  Quizais ata esta desgraza sexa mil veces peor cando tes auga conxelada no peito?
  Gerda berrou e decidiu correr. Ela foi ao seu cuarto. Sinceramente, deixei atrás as miñas botas, un vestido caro e roupa interior fina. Ela puxo o seu vello vestido, que se convertera en farrapos, pero gardou coidadosamente. Fíxose axustado e expuxo as pernas por riba dos xeonllos. A nena xa medrou, e parece duns trece anos, pero en realidade ten dez anos máis. Canto tempo fai que foi buscar ao seu irmán adoptivo? Dende hai trece anos, se non máis.
  Gerda dubidou un pouco. Quizais coller polo menos uns zapatos... Ou marchar vestido. Pero non é xusto! E para un vagabundo, os trapos están ben.
  A nena bicou o crucifixo e así, descalza, foi na procura do seu irmán adoptivo. Polo menos agora sabía que estaba moi ao norte. No camiño atopouse con gardas. Vendo a Gerda descalza e con farrapos, sorprenderon:
  - Vostede é a dama de honra? Que tipo de mirada tes?
  Gerda mentiu:
  "Enfadei ao meu príncipe, e mandoume ir ás catro direccións, cos mesmos farrapos aos que fun servir".
  O garda comentou lamentablemente:
  "Romperás todas as pernas, dareiche polo menos un par de zapatos". A miña filla creceu deles, e serán o momento axeitado para ti!
  As pernas da nena son realmente tan ciceladas, fermosas e indefensas que imaxinalas sobre pedras afiadas sentes involuntariamente un sentimento de pena.
  Gerda respondeu modestamente:
  - Non merecía isto... ¡Gárdao para ti ou véndeo!
  O barbudo moveu a cabeza:
  - Ben, eu non! As estradas de Italia son demasiado duras e pedregosas para os pés descalzos da rapaza. Ademais, xa non estás afeito á dura superficie. Aínda é maio, e non vai facer frío pronto, pero pola noite regalareiche un pano de plumas para cubrirte... Ata que atopes novos bos donos!
  É inconveniente que a nena se negue.
  - Grazas! - respondeu Gerda.
  Levaba cos seus zapatos de coiro case sen usar -ao parecer a súa filla só os levaba nas vacacións- e unha bufanda de plumas, tamén practicamente nova. Ela agradeceu ao garda de corazón amable. Os zapatos eran realmente cómodos, un pouco grandes, pero normais. Era cómodo andar neles.
  O garda deulle outra codia de pan para o camiño, sorriu e dixo:
  - Coida os teus zapatos e intenta atoparte un fogar digno.
  Pero nada máis virar a esquina, a nena quitou os zapatos e colgoullos ao ombreiro. Ela tiña moitas ganas de andar descalza, de tomarse un descanso dos zapatos de palacio. Ao principio era agradable andar, o po da estrada facía cóxegas nos meus talóns espidos. Pero entón a longa ausencia de hábito comezou a pasar factura. As plantas da nena facíanse cada vez máis suaves, e pronto sentiu a picadura dos seixos e a queima.
  Pronto, cada paso sentíase como golpear os tacóns con paus.
  Pero Gerda, que conseguira colgarse dun estante na súa non tan curta vida, non se avergoñaba diso. Despois de todo, andar descalzo por unha estrada pedregosa é menos doloroso que asar os talóns nun braseiro. Aínda que ao longo dun ano ela, a dama de honra, quedou mimada. Ela non poderá aguantar.
  Gerda apretou máis os dentes e engadiu un paso.
  Ao final do día, os pés descalzos da nena estaban sangrando, pero non se rendeu e quedou durmida nun palleiro. E ao día seguinte púxenme de novo pola estrada pedregosa.
  E as plantas rasgadas escavaron en pedras afiadas, facendo sufrir a nena. De cando en vez a nena mergullaba os pés rotos na auga e arrefriaba os pés cortados.
  Gerda non levaba comida con ela, e tiña que comer esmola. Servíronllo con ganas a unha rapaza bonita de farrapos.
  Ao principio Gerda quería vender os seus zapatos de coiro ou trocalos por comida, e poñerse zapatos ela mesma, que era máis fácil, pero despois cambiou de idea. Os seus pés foron moi rápidos ásperos, as plantas estaban cubertas de callos e non necesitaba zapatos, especialmente na estación cálida. Pero coñeceu a dous nenos pequenos que estaban literalmente morrendo de fame.
  Rapaces moi delgados, pel e ósos, corpos apenas cubertos de farrapos, pés descalzos derrubados.
  A nena deulles de comer o que recollera nunha bolsa, despois vendíanos nunha tenda dun comerciante, claro está cun gran desconto, zapatos case novos. Mercamos algo de comida e deixámola para os rapaces, xunto cunha bufanda de plumón.
  Comeron por primeira vez en moitos anos.
  Iso si, Gerda comportouse dun xeito cristián xeneroso. Ademais, era verán, e pola noite non había que cubrirse cun pano. Pero cando remataron os xenerosos campos de Italia, a rapaza que camiñaba cara ao norte acabou nos Alpes. E alí aínda fai calor durante o día, pero frío pola noite. E as aldeas son moito menos habituais, hai que pasar fame.
  A moza famenta está literalmente retorcendo as tripas.
  Un día houbo unha xeada de verán e os trapos xearon. A nena tirouse e rasgou o vestido por completo. Atopouse espida e indefensa. Tiven que levar os meus trapos e andar rápido. Non podes durmir espido pola noite, é un verdadeiro inferno. Gerda non durmiu todo o día e a noite, pero pola mañá baixaba un pouco máis e quentouse e durmía. Despois volveu andar toda a noite, e ao día seguinte á hora do xantar chegou a unha granxa de montaña.
  A nena berrou de alegría e comezou a axitar os brazos. A súa figura xa estaba tomando forma, e cando apareceu un home, Gerda apresurouse a cubrirse coas mans.
  A resposta foi:
  - Vaia, es un salvaxe!
  O dono aceptou darlle a Gerda roupa sinxela e vella, pero a cambio obrigouna a cortar madeira durante dúas semanas enteiras e levar auga en baldes cunha mecedora.
  Ademais, tamén podes encher o burato da cerca colocando pedras.
  A nena traballou ata o esgotamento e só comeu pan rancio e leite azedo. A dona invitouna a quedarse, pero Gerda mentiu dicindo que estaba de peregrinación. De mala gana, o puño da montaña deulle unha especie de cilicio burato, pero polo menos non estás espida. E nin sequera botou un anaco de pan á estrada.
  E isto é para unha nena cuxas mans estaban cubertas de callos do parto, e que traballou no friki ata o esgotamento.
  Gerda tiña que ir co estómago baleiro. E nas montañas, as aldeas son raras, e os propios Alpes son grandes, nos cumios das montañas, incluso no verán hai neve. A moza famenta arrincou herba, trevo e mastigou cuñas de abeto. En dez días, adelgazouse tanto que non era máis que pel e ósos. Nin sequera puiden resistirme a comer o esquío cru.
  Non desdeñaba chupar carámbanos, correndo o risco de sufrir dor de gorxa.
  Entón atopeime de novo coa granxa. Ela traballou moito alí durante tres días, pero comeu abondo, e déronlle algo para o camiño. Pero o peor das terras altas era o frío nocturno. A nena durmía durante o día e pisaba pedras afiadas cos seus pés espidos e callosos pola noite. Ás veces os lobos ouveaban, varias veces Gerda caía ao abismo e case caía, pero o destino protexíaa. Aínda que hai un medo considerable a camiñar polas montañas pola noite. E con fame...
  Algo así como un inferno xeado.
  Cando Aníbal cruzou os Alpes ata Italia, a metade do seu exército e todos os seus elefantes morreron. E aquí a transición faise por unha pequena, ben, incluso unha nena adulta durante anos.
  As súas pernas experimentaron pedras afiadas, romperon a codia de xeo e o seu corpo estaba esgotado, pero aínda levaba á valente heroína polos cumes.
  Cando Gerda xa estaba á beira, de camiño atopouse con outra granxa, e outra vez había comida. A dona resultou máis amable e ofreceulle á rapaza un abrigo curto de pel e zapatos, pero Gerda negouse, dicindo que xa estaba afeita ás pedras e ao frío, e os pés descalzos andaban moito máis doado que os cargados de zapatos. O dono deunos unha bolsa enteira de comida para a viaxe.
  Gerda dubidou un pouco, pisando as pedras afiadas coas plantas espidas, pero os callos do bordo eran incluso agradables.
  Por suposto, isto fixo que a nena fose máis pesada, pero permitiulle camiñar un par de semanas máis sen parar. As terras altas estaban chegando ao seu fin, as montañas eran cada vez máis baixas. E Gerda cruzou a parte máis difícil do camiño: o cumio dos Alpes.
  Facer algo así descalzo e con roupa lixeira é semellante á fazaña de Hércules. E o neno fixo de todo.
  Agora atópase en Suíza, onde as cousas son un pouco máis suaves e as granxas son máis habituais. A transición fortaleceu a Gerda, e non se resfriou na montaña, nin sequera colleu o nariz. Por que os deuses non lles gustan os débiles de espírito, pero recompensan aos fortes?
  E isto fala de heroísmo e coraxe capaz de moer pedras.
  Gerda andaba e andaba, parando nas labras, traballando e ás veces cantando. Unha vida errante é agradable e familiar para ela. Os días comezaron a ir máis rápido e duro. O destino protexeu ata agora á nena de persoas malvadas, ladróns e violadores. Aínda así, Gerda xa non é tan pequena, e podería atraer aos violadores. Pero ata agora todo funcionou ben.
  Unha vez, con todo, foi atacada por un atracador. Derrubouno, a nena deulle unha pedra na cabeza. E entón, en un frenesí, ela matou a golpes.
  Así que a nena pasou por Suíza, entrando en Baviera. O verán xa pasou o pico, pero na chaira segue moi cálida, incluso de noite. E as estradas non son tan pedregosas. Foi un verdadeiro pracer ir. Atopámonos con asentamentos a miúdo, e non había problemas coa comida. Gerda, traballando a tempo parcial, aforrou uns cartos e actualizou o seu vestido con outro máis elegante e novo. Pero ela prefería andar descalza, sobre todo porque as plantas facíanse máis duras que as das botas.
  E sen zapatos, os teus pés son moito máis lixeiros e transitables.
  Pero o tempo pasou. A nena trasladouse ao norte. Rematou o verán e chegou o outono. As choivas frías caeron e Gerda atopouse no norte de Alemaña. Salpicaba os pés descalzos polos charcos xeados, sentindo un lixeiro arrepío. Pero Gerda xa é tan familiar que decidiu non adquirir zapatos e un abrigo de pel, limitándose a só un pano de la. Ela volveu preferir pasar a noite, só durante o día, e pisar de noite.
  Os seus pés descalzos romperon a codia de xeo e os callos das plantas sentían case felicidade.
  Así que pasou polo norte de Alemaña, bastante densamente poboado, e chegou ao mar.
  Mirei as ondas que salpicaban e golpeaban a costa. Ela mergullou os pés cansos en auga salgada. Ela salpicaba na auga, que parecía case quente.
  Non hai onde ir máis lonxe por terra, e é imposible cruzar o mar. A súa Dinamarca natal estaba relativamente preto. A nena de súpeto quixo volver á súa Copenhague natal. Quizais a súa propia avoa aínda está viva. Ademais, non está claro como seguir adiante.
  Pero Gerda sentouse nun seixo á beira do mar e, despois de pensalo, rexeitou a idea de volver. Se non hai outra saída, entón deberías atopar un barco que vai cara ao norte, chegar ao xeo e despois moverte ao Polo Norte. Porque, moi probablemente, o castelo da raíña das neves estea alí.
  
  Ben, se é necesario, atopará un barco así, pero de momento, vai ao porto.
  Entón espertou a verdadeira Gerda. Charlotte sacudiu o ombreiro, recordándolle:
  "Repararon a eiruga hai moito tempo, pero non nos quixeron espertar". Quen acabará cos americanos?
  Gerda sinalou, medio durmida:
  - Non para pegar, pero para rematar? Isto é a autoconfianza!
  Christina berrou:
  - Por que aínda o dubidas?
  Gerda sacudiu o seu cabelo branco como a neve:
  - Non! Que dúbidas poden haber en principio! Que non loitamos pola maior parte do mundo?
  Christina riu:
  - A maior parte do mundo... E cando será todo!
  Magda anotou con rabia:
  - ¡Sen Deus non conseguiremos nada!
  As nenas gritaron ao unísono:
  - Suficiente! Nin unha palabra sobre relixión! Queremos ser mundanos!
  E o tanque comezou a moverse, alcanzando aos seus compañeiros. O coche deslizaba suavemente. O motor da turbina de gas empurraba con facilidade, e o depósito acelerou na autoestrada aos setenta quilómetros.
  Pero aquí, por suposto, camiñaron máis lentamente pola estrada. Gerda preguntoulle aos seus amigos cun sorriso:
  - Pregúntome, cres que Washington terá que ser tomado por asalto ou América capitulará primeiro?
  Charlotte suxeriu:
  - Será como nun conto de fadas!
  Gerda sorriu:
  - É isto como nun conto de fadas?
  Charlotte dixo pomposamente:
  - Canto máis lonxe vai, peor vai!
  Gerda dixo de súpeto:
  - E soñei que me convertín nunha nena. Case como a heroína de Andersen, pero aínda máis dramática!
  Christina comentou con cariño:
  - Máis dramático... Hmm, e se Andersen escribise sobre o noso tanque?
  Charlotte confirmou enerxicamente:
  - Iso é! É como se o noso tanque se namorase dunha arma autopropulsada e discutesen cal era máis xenial. Entón o arma autopropulsada foi enviada ao metal...
  Cristina corrixiu:
  - Ou quizais non só un canón autopropulsado, senón tamén un tanque... E convertéronse en terminadores robóticos no futuro. E en lugar de canóns e ametralladoras levaban blásters de combate.
  Gerda cantou:
  - Antes, conxelaban nas trincheiras, gemían os avós... E agora o hiperplasma é o árbitro do destino!
  Christina levantou as súas pernas espidas e moi fermosas e comentou:
  - Crearía sensación no pazo dos príncipes... E ti tamén!
  Gerda estaba de acordo con isto:
  - Temos un catro encantadores!
  Magda acariciou a perna de Christina e murmurou:
  - Si, o corpo feminino é fermoso!
  Gerda mirou a Magda con desconfianza:
  - Cando foi a última vez que tivo un home?
  A nena respondeu con rabia:
  - Ti o sabes!
  Charlotte suxeriu:
  - Quizais poidamos burlarnos dos presos?
  Gerda comentou racionalmente:
  - Primeiro temos que capturalos! E entón teremos unha vitoria decisiva! Con tortura e sangue!
  Charlotte, ese demo pelirrojo mostrou os dentes e asubiou:
  - E encántame o sangue!
  O tanque no que andaban as belezas entrou na batalla. Esta vez, catro Pershings puxéronse no camiño. Os tanques un pouco máis perigosos dispararon con máis frecuencia. Os guerreiros volvíanse disparando. Só un proyectil alcanzou o E-50, e os tanques estadounidenses calaron. A loita foi curta, medio minuto. Non había oportunidade de resistir o arma alemá.
  Entón apareceron os Sherman. As nenas golpeáronas dende a distancia. Batemos varios. Os veciños remataron o resto.
  Entón os alemáns seguiron adiante. Atopamos unha batería con armas abandonadas. Pero como se viu, non todo é tan sinxelo. As armas que foron lanzadas resultaron ser de camuflaxe, e dende detrás da emboscada abriron lume preciso e destrutivo.
  Responderon as nenas. Os americanos foron silenciados. Pero a armadura do seu tanque foi raiada varias veces.
  Gerda sinalou:
  - Se tivésemos máis confianza en nós mesmos e unha armadura máis débil, teriamos que facer un funeral!
  Magda comentou con rabia:
  - Pero entón definitivamente saberías que clase de Deus temos!
  Gerda respondeu con dureza:
  - Na miña próxima vida, converteríame en xeneral e tomaría o mando do exército.
  Charlotte rosmou:
  - ¡Tería recibido dous exércitos á vez!
  Christina riu e engadiu:
  - E ti es mesquiño! Por que non catro á vez!
  Gerda, rindo, comentou:
  - Non, é mellor ter inmediatamente mil millóns, ou un billón!
  As nenas botaron a rir e mesmo se golpearon a testa. Entón, o seu tanque continuou. Tivemos que disparar con metralladoras. Despois de cortar varias ducias de ianquis. Aquí os americanos loitaron máis teimudamente. E a bandeira branca non foi tirada.
  Apareceron "bruxas", armas autopropulsadas que non son potentes, pero áxiles. As súas mozas foron fusiladas, aínda que recibiron un par de golpes por si mesmas.
  Unha das "Meigas" mesmo se deu a volta tras un golpe preciso. Nenas
  Coado:
  - ¡Somos super!
  E de novo enviaron cunchas. Puxérono con extrema precisión.
  Mentres os guerreiros loitaban sen medo. Pero no camiño atopáronse cunha batería de pesados canóns de 120 mm. Aquí xa tiñamos que manobrar. Para que Deus o libre, non biquen o seu abrazo mortal.
  As cunchas voaron case preto.
  Gerda abriu fogo dende a distancia. A primeira arma estadounidense calou.
  Despois un golpe ao segundo, e despois ao terceiro.
  Magda murmurou:
  - Deus nos bendiga!
  O proxectil golpeou a placa frontal superior do E-50, pero os 250 mm en ángulo desviaron o agasallo. Pero contra a arma alemá os americanos non tiñan salvación. A guerra é boxeo, pero neste caso, os nazis resultaron ter brazos demasiado longos.
  Charlotte comentou cunha risa:
  - Tales armas... ¡E como se convertían en carne branda!
  Gerda obxectou alarmada na voz:
  - Os nosos avións de ataque poderían ter notado armas tan grandes. Despois de todo, este calibre pode ser perigoso para nós, ¡especialmente se chega ao costado!
  Christina chorou:
  - Teño unha figura nobre, pero os nosos pilotos son hacks!
  Tamén disparou o obús de 155 mm. É certo que a súa precisión non é suficiente para un tanque alemán. Tal matón, falta de coordinación. O inimigo non é unha mosca, con todo! E a altura do E-50 é duns dous metros: o tanque resultou ser bastante agachado.
  Charlotte cubriu o obús, apuntando as armas co joystick cos seus dedos descalzos e rosmou:
  - Estou moi xenial!
  Christina finxiu un bocexo:
  - Os teus eloxios son monótonos!
  Charlotte asentiu de acordo.
  - Si! Ensinámosche a técnica de rutina! É hora de cambiar aos uppercuts!
  Magda non puido resistirse a berrar:
  - Coa axuda de Deus, naturalmente!
  Na primeira metade de xuño, as tropas do Terceiro Reich achegáronse a Toronto e rodearon a cidade máis grande de Canadá. Os americanos intentaron aferrarse a unha gran área poboada. E trouxeron alí tropas. Os alemáns, segundo a tradición, rodearon a cidade, tratando de atacar os puntos máis vulnerables. As maiores batallas desenvolvéronse coa participación de máis dun millón e medio de soldados por cada bando. A metralleta americana era inferior ao rifle de asalto alemán, especialmente os últimos modelos MP-54, e o resto do equipamento aínda máis.
  Os estadounidenses non son moi resistentes nas batallas. Moitos deles preferiron esconderse durante os bombardeos de artillería ou incluso renderse, especialmente se entraban no caldeiro.
  Se loitas contra os alemáns, non deberías ter medo! E os soldados soviéticos non teñen medo diso, pero xurdiron grandes dúbidas sobre os estadounidenses. Con todo, os ianquis pelexan, e o avance ten un custo para os alemáns.
  O supertanque Monster avanzaba cara a Toronto. Agora tivo que bombardear a cidade fortaleza fortificada. A artillera principal Adala estaba algo molesta por isto. Porque demasiados civís deberían morrer durante o bombardeo.
  Esta moza non era nada mala. Pero está lista para cumprir co seu deber co Terceiro Reich.
  A vida é unha cousa complicada. Adala non era unha alemá de pura raza. Tiña un pai ruso, o que, por suposto, estragou a súa imaxe. Pero a súa nai afirmou oficialmente que levaba a Adala dun alemán. A nena mesma era moi complexa a partir destas pistas. Foi á fronte oriental en 1942, cando o Führer permitiu o uso de mulleres en combate.
  Ela loitou como un francotirador durante algún tempo. Ela distinguiuse pola súa precisión e boas puntuacións. Recibiu cruces de ferro de primeira e segunda clase. Despois a cruz do mérito militar en prata e ouro. E tamén a cruz do francotirador, primeiro en prata, despois en ouro. Participou no asalto de Londres. Despois atopouse de novo na fronte oriental. Gañou o título dunha das mellores francotiradoras do Terceiro Reich. Recibiu a cruz de francotirador en ouro e con diamantes, así como a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro.
  Foi asignada como artillera principal e comandante do supertanque Monster. Que é moi prestixioso.
  Adala é, por suposto, unha artillera de primeiro nivel. E era unha francotiradora hábil e astuta. E ten catro xenerais soviéticos e máis de corenta oficiais. Adala tratou aos rusos con respecto. Realmente resistiron teimudamente. A moza, por exemplo, participou no asalto a Sebastopol. Vin o heroísmo masivo das tropas soviéticas. Despois loitou tanto nos arredores de Stalingrado como na propia Stalingrado. Tamén loitou cos británicos, tamén serios, aínda que non tan bos loitadores como os rusos.
  Adala escapou de feridas graves, pero foi lixeiramente raiada varias veces por balas e metralla. Entón, había un risco para a vida. A nena estaba endurecida nas batallas, e agora sentíase case como unha rata traseira. Verdadeiramente un arma "monstruo" a longa distancia e outros catrocentos milímetros de armadura de aliaxe.
  Non te sentes moi valiente nun tanque así. E despois dispara pola cidade. O francotirador, despois de todo, só mata ao persoal militar. E aquí...
  Adala, dando a orde de disparar, murmurou:
  - Que Deus garde o noso corazón puro!
  Aquí está Pedro correndo. Un rapaz simpático que leva só pantalóns curtos que lle convén: rasgado, curtido, con boa figura. O neno é guapo e moitas nenas o miran con ganas, ou incluso intentan tocalo. Adala gritalles severamente que non o fagan demasiado abertamente. Si, e poden arrastrar a un adolescente. O corpo aínda non madurou, hai quince nenas sas e plenamente maduras. É mellor buscar homes adultos.
  Peter é dunha familia pobre; por suposto, terá moita sorte conseguir un traballo nun supertanque. Aquí pagan máis e son relativamente seguros.
  Pero cando o adolescente disparou e matou ao seu cativo, un vello negro, deixoulle mal gusto a Adala.
  Realmente non se pode matar a unha persoa desarmada, é feo. Quizais sexa certo que disparar a un ancián é persoalmente unha perda menor, non é unha pena. Pero aínda é desagradable.
  Adala non lle dixo nada a Peter, pero decidiu que, se fose necesario, xogaríalle unha mala pasada ao rapaz. Mentres tanto, déixao traballar... Adala imaxinou como lle pegaban ao neno. Pregúntome se berrará?
  Unha nena leu unha vez un libro sobre o fillo de Stenka Razin.
  Un neno duns trece anos foi detido xunto co seu pai. Old Man é comprensiblemente un coñecido rebelde que derramou correntes de sangue. Pero o fillo aínda é só un neno. Pregúntalle cal.
  Pero o asistente de Cornil avaliou de xeito diferente ao antigo xefe militar. E suxeriu que o neno fose interrogado con paixón, e se soubese onde estaban os tesouros do seu pai.
  O fillo de Stenka Razin foi levado a unha adega de tortura. O neno intentou mirar ben e manterse orgulloso. Aínda que por dentro daba medo. Os instrumentos de tortura están colgados, a lareira arde. Verdugos con cascos vermellos.
  Samosa achegouse ao rapaz, estendeulle a man, sacudiulle polo pescozo e preguntoulle ameazante:
  - Se me dis onde escondeu o tipo o tesouro, soltarémolo. Non, torturaremos!
  O fillo de Stenka Razin, Grishka, respondeu con valentía:
  - Non che digo nada! E aínda máis para ti!
  Samosa ladrou:
  - Tortura ao marimacho!
  E tirou persoalmente do colar, arrincándolle o caftán do neno. Despoñáronlle a Grishka e arrastrárono no estante. O neno intentou desesperadamente retroceder. Pero os verdugos experimentados inmobilizaron a Grishka cun golpe no pescozo. Entón aseguráronlle as mans detrás e comezaron a levantalo pola corda. O neno chamou os dentes. O verdugo agarrou o neno polo torso e sacudiuno, torcendolle nas articulacións. Grishka comezou a respirar pesadamente, pero contou un berro.
  O escribán que lles ditaba aos escribas dixo con voz profunda:
  - Dime, ladrón, onde agochou o tesouro teu irmán.
  O neno respondeu con desprezo na voz:
  - Aínda que o soubese, non o diría!
  Samosa ordenou ao verdugo:
  - Golpe! Dez folgas con coidado!
  O verdugo golpeou con firmeza. O corpo de Grishka tremeu. No décimo golpe o torturador conxelouse. E mirou para Samosa. Durante a execución, o neno quedou calado mordéndose o beizo.
  O funcionario dixo con voz profunda:
  - Dime, ladrón, onde escondeu o tipo o tesouro?
  Grishka gritou:
  - Non vou dicir!
  Samosa gruñía:
  - ¡Cinco golpes sen salvar!
  O verdugo golpeou o neno cun forte golpe, sacudindo todo o seu corpo. Grishka berrou, pero mordeuse o beizo. Seguiuse un segundo golpe. Tamén varrido e forte. Grishka continuou calando. E de novo o terceiro golpe, o sangue pingou da pel cortada.
  Samosa engurrou o ceño mentres o neno estaba sendo azotado. Por suposto, o fillo quizais non soubese onde Stenka escondeu o tesouro. E mesmo, quizais, auténticos tesouros. Pero o neno debería ser interrogado. E quítalle os segredos.
  Despois do quinto golpe, o sangue comezou a gotear activamente.
  O secretario repetiu a pregunta. Grishka quedou en silencio.
  Samosa ordenou:
  - Queimarlle o talón.
  O verdugo sacou un anaco de ferro quente e levouno á sola espida do rapaz. estremeceuse, torceuse e... perdida do coñecemento.
  Adala pensou que sería unha boa idea poñer a Peter por isto para que non matase aos desarmados e aos vellos. Peter fixo algo mal. Como sería nunha batalla de contacto real? Non serías tímido?
  Por certo, o fillo de Stenka Razin, Grishka, sabía onde estaba escondido un dos tesouros do seu pai, pero permaneceu en silencio. Recuperouse botando un balde de auga xeada. Entón Samosa ordenou:
  - Queima tamén o outro talón con ferro!
  Esta vez o neno non se desmaiou, intentou contraerse, pero os pés descalzos de Grishka estaban atrapados nas cepas.
  Samosa asubiou:
  - Cinco pestanas máis, sen coidado!
  Despois do quinto golpe, a cabeza brillante do neno tremeu e Grishka perdeu o coñecemento.
  Un empregado experimentado en tortura aconsellou:
  - Déixao ir! O neno aínda se deitará!
  Samosa dixo severamente:
  - Quita o cachorro! Limpao con vodka e ponlo na cama... Déixao ir! Mañá seguiremos coa tortura!
  Grishka foi eliminada do estante e os cortes limpáronse cunha mestura de alcohol e auga. O neno estremecíase: picaba o vodka. Entón Grishka recibiu caldo quente e encerrou nunha cela quentada. Pero por se acaso, encadearon ao neno polo pescozo e deixárono durmir. O neno durmía boca arriba, a cama estaba branda. As vítimas morren a miúdo durante a tortura dos verdugos, e Samosa quería saber onde ocultaba Stenka os seus tesouros.
  Despois de permitir que Grishka marchase durmir, ao día seguinte o neno foi de novo arrastrado á sala de torturas. Puxérono de novo no estante. As articulacións xa estiradas de Grishka fixéronse máis dolorosas. As pesas colgábanse aos pés do neno. Para estirar máis os músculos. Entón o verdugo, sorrindo, trouxo un ferro acendido e prepouno contra o peito de Grishka. O neno chamou os dentes cunha dor salvaxe.
  Samosa berrou:
  - ¡Fala ladrón!
  Cheiraba a queimado. O cheiro a carne asada intensificouse. Os ollos de Grishka entornaron os ollos pola conmoción da dor, e o neno volveu perder o coñecemento. O verdugo colleu o ferro do peito e dixo:
  - Neno forte...
  Samosa gruñía:
  - Hai que dividilo... O braseiro está aos teus pés!
  O verdugo untou con aceite as plantas do rapaz e acendeu un braseiro dende a distancia. Os tacóns xa chamuscados daban moita dor. O neno respiraba pesadamente. Deixou caer unha mestura de suor e sangue, chamou os dentes, pero calou. Aínda que lle custou caro. Os esforzos foron desesperados.
  Samosa gruñía ferozmente:
  - Vai falar! Ei, pegame nas costas!
  O verdugo choveu golpes sobre Grishka. Ao décimo golpe, a cabeza do neno tremeu vagamente e caeu. O neno non entrou en razón de inmediato, mesmo despois de que lle botaran un balde de auga. Samosa golpeou a Grishka na cara e ordenou:
  - Golpea de novo!
  Deak comentou:
  - O home espido morrerá...
  Samosa gruñía:
  - Porra! Sacao do estante! Continúa mañá!
  Grishka foi de novo retirada do dispositivo de tortura e levada á habitación. O neno bateu e retorcíase. Caeu nun sono pesado e delirante. Entón espertou e chorou. Pero en canto apareceu o carcereiro, calou e mirouno con rabia. Botoulle ao neno pan e kvas. O neno non tivo oportunidade de escapar, sobre todo porque estaba encadeado polo pescozo.
  Ao día seguinte, Grishka foi torturada dun xeito un pouco diferente. Levantáronme ata o teito, levantando os brazos sobre o estante, e logo soltáronme. Tan salvaxe dor que
  interrompe a respiración. O neno foi levantado tres veces ata perder o coñecemento.
  Despois de que o verdugo volveu baterlle cun látego e queimoulle o estómago cun ferro quente. Despois de torturar a fondo ao neno, soltárono e levárono á súa cela. Os verdugos non conseguiron nada.
  Ao día seguinte, Grishka estaba colgado nun estante, acendíase un braseiro baixo os seus pés descalzos e aplicouse o fío quente nas costas e nas nádegas. O neno perdeu o coñecemento varias veces durante a tortura, pero recuperou a razón. Ata que os propios verdugos se cansaron e pararon a tortura.
  Ao día seguinte o neno quedou tendido e o verdugo comezou a romperlle os dedos dos pés cunhas pinzas quentes e tamén a presionarlle as costelas. Grishka berrou varias veces, pero respondeu ás demandas de dicir algo cun moo.
  E de novo recibiu o látego.
  Pasaron dúas semanas. O corpo infantil de Grishka xa está esgotado pola tortura. A dor está en todas partes. Non quedou sangue nin vea sen tocar pola dor. Nun primeiro momento, cando o golpearon e o queimaron, quixo entrar precipitadamente e amortiguar as explosións do seu corpo. Pero cando a dor envolvía todo o ser, fíxose aburrido.
  O propio Samosa viu que as posibilidades de arrebatarlle algo a Grishka esvaecían ante os seus ollos. Os verdugos intentaron un novo remedio. Atopamos fariña. O cabelo de Grishka foi rapado e auga fría comezou a gotear sobre a súa coroa. A tortura é cruel e eficaz. Despois dunhas horas, parece que no cerebro estalaban bombas. Grishka estaba case cego e xordo. Xa non escoitou as palabras do verdugo e de Samosa.
  Deron por vencidos e arrastrárono de novo no bastidor. Non entender que calquera dor para o neno era só un consolo: unha distracción dunha úlcera máis terrible no cerebro.
  O lume e a pestana facían brillar os seus ollos.
  Grishka entrou en razón e puido ver aos verdugos. Aquí o torturador coloca pesas sobre o bloque no que se suxeitan as pernas do neno. A dor dos meus brazos e ombreiros empeora, pero distraeme do inferno do meu cerebro.
  A samosa ruxe no alto dos seus pulmóns. El mesmo é pelirrojo, con barba:
  - Dime, cadeliño, onde o pai agochaba os tesouros!
  Grishka move coa cabeza. En resposta séguese un golpe que axita o corpo, e golpeárono con forza. Outro verdugo, baixo os pés descalzos do neno, está arrasando a calor debaixo do estante. É arrepiante, pero non tan asustado.
  Aquí está Cornila, o padriño de Stenka Razin e un antigo xefe militar. Envellecido, con barba gris. Na súa mirada hai ata unha aparencia de simpatía por un neno torturado. Un boiardo cun sombreiro de castor está preto. Está claramente quente na sala de torturas. E hai un interese evidente pola tortura do neno no seu rostro. A tortura continúa. Grishka de súpeto sentiu un aumento de forza e cantou:
  Ti es Razin, o meu rei e pai,
  Volveu levantar ao pobo contra o xugo...
  Creo que haberá un fin co sufrimento
  Só haberá látegos e nada para os boiardos!
  
  O campesiño, o obreiro está agora baixo o xugo,
  O simple proletario é esmagado polos boyardos...
  Pero creo que varrer a todos os chupasangues,
  Cantémoslle mil arias á nosa Patria!
  
  Ao fin e ao cabo, en cada curro xeme a vítima dos boiars,
  Hai estacas e bastidores por todas partes...
  Son aínda peores, considera o infiel,
  Te torturan, idiota de agonía!
  
  Pero Razin pasou por batallas,
  Todas as mans e camiños necesarios...
  Coa vitoria chegou o noso cosaco libre,
  ¡Para arrincar a todos os curas boiares!
  
  Non, sabe que temos dúbidas,
  Despois, estamos polo pobo, sen dúbida...
  Agora chega a hora da percepción,
  Para a gloria das outras xeracións...
  
  Vostede é Razin da liberdade e da honra - o líder,
  Camiñamos pola nosa Rusia...
  Quero que te convertas no noso soberano,
  Ou mellor aínda, un mesías universal!
  
  Que haxa xustiza, entón créame,
  Haberá un raio de luz para sempre...
  E a besta será destrozada polo déspota,
  Podemos esperar ao amencer!
  
  A batalla está a suceder preto de Simbirsk - unha loita,
  Somos guerreiros furiosos e violentos, xa sabes!
  E creo que o destino é converterse nun gañador,
  Por favor, dálle un pouco de cerebro ás barras!
  
  Aínda que Razin morreu heroicamente na batalla,
  Pero na eternidade o seu rostro é santo...
  É, sen dúbida, un cabaleiro, un xinete,
  E sucederá, cre o Kremlin nun momento!
  
  A escravitude e o xugo dos boiardos rematará,
  E o sol sairá sobre o planeta...
  O sufrimento e o engano desaparecerán para sempre,
  E Razin é glorificado nos poemas!
  Mentres o neno cantaba, todos, tanto os verdugos como o "público", quedaron conxelados e escoitaron. Pero nas últimas palabras Samosa estourou e berrou a todo pulmón:
  - Golpe! Mátao!
  O verdugo choveu golpes furiosos sobre o rapaz. Xa perdendo o coñecemento, Grishka murmurou:
  - O pobo de Rusia será libre!
  O neno ensanguentado foi retirado do estante e levárono. Samosa limpou a suor da súa fronte e asubío:
  - Suficiente! Xa tivemos abondo! Destroza o cabrón e remata con el!
  Cornila dixo vacilante:
  - ¿É correcto destrozar un neno? E mesmo publicamente? Quizais estrangularo na cela?
  Samosa rosmou, chasqueando os tacóns no chan.
  - Non! Executar! E publicamente - cuartel!
  O boiardo confirmou, pechando o puño:
  - Que sexa así! Confirmo a sentenza de morte!
  Samosa sorriu maliciosamente:
  - Grishka está a ser acuartelada! ¡Sacaremos toda a semente de Razin!
  Aquí Adala distraiuse. Ela vese obrigada a dar a orde de disparar. E un foguete bomba de vinte toneladas golpea Toronto. Trae morte e horror para si mesmo. Adala segue o rabo ardente coa súa mirada confusa.
  Ah, sería mellor que fose piloto. Que chulo e romántico é isto. Aquí está un piloto-raider.
  É moi chulo no ceo.. A nena inclinou a cabeza e comezou a lembrar polo menos algo bo. Pero non se me ocorreu nada. Ademais da historia sobre o fillo de Stenka Razin.
  O neno estaba deitado na cama, xirando e delirando no seu sono. É difícil durmir cando todo o corpo está ferido e as úlceras tamén están corroídas polo sal e o vodka. Os últimos quince días foron pura tortura. Tortura pola noite e delirio severo durante o día.
  O neno soñou co seu pai. O poderoso e forte Stepan animou ao seu fillo:
  - Espera neno! O pobo lembrarache como aceptaches a morte!
  Grishka, delirante, respondeu:
  - Que morte me espera?
  Stepan afirmou con confianza:
  - O noso futuro é de néboa. E non se sabe o que ten por diante. Pero os teus últimos momentos na vida serán os máis importantes. Non sexas tímido! Mantén a túa coraxe!
  Grishka respondeu non moi seguro:
  - Serei firme... Pero ti, papá... Realmente está perdida a nosa xusta causa?
  Stepan dixo con voz atronadora:
  - Ben, eu non! Pode que me executen, pero virá outro Razin, e despois del outro Razin, e os nosos inimigos non poderán facer nada ao respecto! Haberá séculos novos, cambio de xeracións... Pero Lenin, o señor da tormenta, virá por Razin!
  Grishka, tamén gañando confianza, dixo:
  -Creo que volverás!
  O neno espertou. O corpo doía sordo e a pel estaba crúa. Na porta escoitouse un chirrido e o verdugo entrou na cela.
  O gran torturador dixo nun ton amable:
  - Ola Grishka!
  O neno, sentíndose de súpeto forte, respondeu:
  - O verdugo non ten boa saúde, así que morres!
  O torturador asentiu con bo humor:
  - E ti es un cachorro valente. Vin e atormentei outros diferentes... Pero nunca vin a ninguén coma ti! Tan pequeno, pero un verdadeiro pedernal!
  Grishka respondeu modestamente:
  - Teño o espírito do meu pai!
  O verdugo suxeriu cun sorriso:
  - Fagamos un trato...
  O neno fixo tintinear a cadea e atopou as forzas para erguerse da cama e sentarse. Grishka preguntou con interese:
  - Que trato?
  O verdugo suxeriu nun susurro:
  - Que me digas onde está o tesouro de teu pai, e eu... quitarei o colar e sacariche nunha bolsa.
  Grishka dubidou un momento. De feito, que pasa se enganas ao verdugo. Dille o lugar equivocado, e aproveita o momento e fuxe. Salva a túa vida e deixa os teus inimigos colgados? A tentación foi grande. Pero o neno lembrouse do seu pai. Mercar a súa vida con astucia e engano? Non, debe morrer con dignidade no cadalso!
  Grishka sacudiu a súa cabeza rapada, magullada e accidentada:
  - Non!
  O torturador sorriu e comentou:
  - Mañá será executado! Iso seguro... Non haberá máis torturas, pero non hai outras preparadas para a execución!
  Grishka estremeceuse, pero respondeu con valentía:
  - Pois executarán... ¡Todos somos mortais!
  O verdugo engadiu cun sorriso:
  - Non só te decapitarán! E botaránllo na roda! Primeiro cortaranse os brazos, despois as pernas e só despois a cabeza. Queres isto?
  O neno estremeceuse, pálido e murmurou:
  - Xa que o destino é así... Só tentarei aceptar a morte con dignidade!
  O verdugo sorriu e comentou:
  - O teu pai xa foi levado a Moscova. Alí te torturan aínda peor. E despois tamén agarda unha roda de cuartel. E ti... É unha mágoa que te executen! Es un rapaz forte, e sería bo torturarte un pouco máis!
  Grishka respondeu con dureza:
  - No outro mundo, serás torturado!
  O verdugo abandonou a cela. E Grishka deu a volta e golpeou o queixo co puño. A dor reverberaba polas veas estiradas no estante. Quizais non debería facer iso? Había que mostrar prudencia e enganar ao verdugo. E adiante, agardando por el...
  O neno apenas se levantou e mirou a súa man, cuberta de marcas de meado e queimaduras? Será realmente cortada? Grishka mirou a súa perna. Tamén a golpearon toda, queimáronselle as plantas, romperon os dedos dos pés. Pero probablemente aínda poida subir ao cadalso. E cortaranlle as pernas, os brazos e finalmente a cabeza. E entón a alma voará ao ceo...
  Aínda é un neno e non tivo tempo de pecar. Pasou a proba de lume e látego. O máis probable é que agarde por diante un merecido paraíso ou, no peor dos casos, unha curta estancia no purgatorio. Pregúntome se o invitarán a confesar cun cura? Non obstante, isto xa non é importante. Grishka non sentía os seus pecados e xa non tiña medo do inevitable encontro con Deus. E no paraíso é bo, un xardín marabilloso, onde hai verán eterno, e os anxos tocan arpas. Por que non un lugar merecido para un neno que sufriu severas torturas?
  Isto é mellor que colgar no estante, ter a pel rasgada por un látego e os dedos rotos cun ferro quente. Alí seguirás para sempre un neno, e serás para sempre novo e san.
  Escoitouse o tintineo da porta. Apareceu unha nena cunha bandexa, e dous gardas, ademais de Samosa. O monstro sorriu e dixo:
  - Por última vez na túa vida, come ben, cadeliño! Kornila é xenerosa! E alí cortaránche os brazos e as pernas!
  Grishka respondeu con dureza:
  - E serás castigado... Non na Terra, senón no ceo!
  Samosa gruñía:
  - Cachorro! A ver como berras no volante!
  Grishka dixo con coraxe:
  - A morte ás veces dá inmortalidade, e a traizón dá o esquecemento!
  Samosa pechou con rabia a porta e marchou. Só quedou o verdugo. Grishka asentiu case amigablemente con el:
  - Estas son as festas que celebramos! E non queres morrer!
  O verdugo, cunha mirada astuta, preguntoulle ao rapaz:
  - Non pensaches na túa alma?
  Grishka respondeu sinceramente:
  - Non sinto que teña ningún pecado do que arrepentirme.
  O verdugo asentiu ante isto:
  - Pois alégrate, cabrón. Ao mesmo tempo, toma unha copa de viño. Probablemente o primeiro da miña vida.
  Grishka comezou a comer o ganso. Despois da gacha da prisión, a comida parecía moi saborosa. O neno era un pouco doloroso mastigar, pero a carne parecía doce. E foi tragado activamente.
  O verdugo comentou:
  - De non ser polo teu padriño Cornila, non recibirías tales festas.
  Grishka preguntou cunha mirada seria:
  - Que quere?
  O torturador respondeu sinceramente:
  - Consigue os tesouros de Stepan. Se non, non se movería.
  Grishka respondeu nun ton indiferente:
  - Que os tesouros xacen no chan. E servirá para futuros levantamentos!
  O verdugo dixo admirado:
  - Pois ti es unha aguia! Un auténtico guerreiro! Ben, deséxoche éxito!
  E o torturador deixou o neno. Grishka sentiuse pesada despois de comer e beber un vaso de viño forte. Pecháronse os ollos e o neno quedou durmido. Soñaba con batallas e varios tipos de incidentes. É como se fose un cabaleiro de conto de fadas que derruba a miles de loitadores.
  Sinal á dereita: rúa, carril esquerdo!
  E entón voa nun dragón. Como un heroe de conto de fadas...
  Á mañá seguinte, Grushka espertou. Por primeira vez, o neno tivo unha boa noite de sono e sentiuse máis enérxico. Os verdugos levantárono. Puxéronlle tela de cilicio ao corpo ferido. E levantáronme e leváronme á execución. Grishka viu pintura e lanzas afiadas ao amencer.
  O neno andaba con ferros, o que era un inconveniente. Sacárono ao patio. Os pés descalzos do neno tiñan dificultades para pisar o adoquín. Pero Grishka aguantouno, apertando os dentes e intentou manterse erguido. Aínda que cada paso dos pés queimados era doloroso. Saíu á praza.
  A xente viu ao neno. Afeitado, cuberto de roturas e contusións, cos pés descalzos queimados, demacrado.
  Grishka inspirou piedade máis que odio. Moitas, sobre todo mulleres, suspiraron con simpatía.
  O neno fíxolles un ollo e dixo:
  - Como, onde está o noso, non desapareceu!
  E continuou adiante. Non había ningún medo especial. Grishka estaba seguro de que non merecía o inferno para si. E o ceo é moito mellor que a existencia terrenal e cruel.
  O lugar de execución estaba rodeado por arqueiros seleccionados de Moscova. Hai moitos gardas e cosacos caseros. Parecía que non se estaba a executar un neno, senón un delincuente estatal de proporcións cósmicas.
  O neno, tambaleándose, subiu a escaleira, pisando cos pés queimados sobre as táboas de carballo.
  Sobre o bloque brillaba unha machada enorme e afiada. Un verdugo masivo cunha túnica vermella camiñaba por aí. Tamén había unha roda destinada ao cuartel.
  Grishka marcouse. Doe moito mover os brazos.
  O heraldo comezou a ler a acusación:
  - Este fillo de Stenka Razin, Grishka, é culpable: de ocultar tesouros, organizar destacamentos rebeldes, de fusilamentos e roubos de boiardos, de violencia contra as mulleres, etc. Por iso é condenado a acuartelamento na roda e anatema eterno. Que se cumpra a sentenza.
  Grishka estremeceuse, pero quedou de pé no seu lugar e ergueita. O funcionario asubiou:
  - Ben, o ladrón está preparado para arrepentirse ante o pobo?
  Grishka pensou. Si, ten algo de que arrepentirse. O neno fixo unha reverencia e dixo:
  - Perdón, don cosacos. Eu son culpable ante ti de non te librar do xugo boiar.
  Samosa berrou desesperado:
  - Execútalo axiña!
  Os axudantes do verdugo acudiron ao neno. Grishka, superando a dor nas súas mans, arrincou o saco. O pobo estaba exposto a úlceras e feridas causadas polos verdugos. Despois torceron as mans de Grishka e botárono sobre a roda.
  O verdugo levantou un machado sobre o rapaz. "Agora vai comezar": pensou Grishka.
  Pero nese momento soou a corneta e o heraldo anunciou:
  - Real misericordia! Debido á mocidade de Gregory, a pena de morte é substituída pola venda como escravitude! Que así sexa!
  O neno foi levantado da estada e respondeu no cuarto. Unha nova vida comezou para Grishka.
  Toronto resultou ser unha porca bastante difícil de romper. Os nazis, despois de rodear a cidade e evitar perdas innecesarias, destruírona metodicamente con artillería e avións. Tamén se depositaron grandes esperanzas na quinta columna dentro dos Estados Unidos. O asalto a Octave resultou máis rápido e exitoso. A capital de Canadá caeu despois de tres días de loita. O 22 de xuño de 1945, os nazis achegáronse á fronteira norte dos Estados Unidos.
  Así, Estados Unidos atopouse nunha posición de total limitación estratéxica. E é moi difícil saír del. Os nazis celebraron o quinto aniversario da rendición de Francia, catro anos despois do ataque á URSS, e dous anos despois da reanudación da operación leste.
  Así, o Führer volveu celebrar coa súa casa de animais cunha festa e loitas de gladiadores.
  O Coliseo con cincocentos mil asentos foi construído en Berlín. E xuntouse moita xente. O estadio está realmente abarrotado. E tamén se podería pechar para o inverno cunha cúpula de cristal retráctil. O Führer e o seu séquito estaban sentados en cadeiras de brazos, e diante deles puxéronse mesas con pratos. E a casa de fieras festexou.
  A Hitler mostrouse un novo tanque "E"-400, que pesaba unhas cincocentas toneladas. O vehículo estaba armado con dous canóns de calibre 105 milímetros, un lanzabombas de 650 milímetros e doce metralladoras. Un poderoso vehículo con blindaxe inclinada de 300 mm na fronte e 250 mm nos lados causou unha forte impresión nos xenerais. Tank era un verdadeiro fan de todos os oficios.
  Nel instalouse un motor de turbina de gas cunha potencia récord de 3.000 cabalos. E todos os que viron este tanque agachado asustáronse. Aínda que o coche semellaba moito unha tartaruga. Pero con canóns: canóns antitanque longos e un lanzabombas ancho e máis curto.
  O coche foi disparado por armas, mostrando unha forte defensa. Porén, é difícil transportar por ferrocarril unha bandura tan pesada, ancha e longa.
  Así o sinalou Guderian. O maior estratega de tanques suxeriu:
  - Creo que é mellor prohibir o desenvolvemento de máquinas de máis de duascentas toneladas. Se non, será case imposible transferilos mesmo en carros especiais.
  Mainstein coincidiu con Guderian:
  - O tanque é demasiado pesado, unha gran carga. En xeral, o E-50 encaixa bastante ben aos militares. É mellor producir este vehículo nunha modificación de asalto que inventar híbridos tan xigantes.
  O Führer murmurou algo pouco intelixible. En xeral, a Hitler non lle gustaba cando se cuestionaba o seu xenio. Ultimamente, con todo, os eloxios volvéronse aburridos. Pero neste caso, o ditador fascista adoraba os grandes tanques. E non quería retroceder.
  Adolf dixo firmemente:
  - Estará na serie E-400 e os nosos enxeñeiros resolverán o problema do transporte.
  Despois houbo unha inspección da carabina de asalto MP0-55 cunha bala penetrante aumentada. O que tamén gustou a Hitler. Así como vehículos blindados de alta velocidade. En xeral estaba previsto trasladarlles toda a infantería.
  O Führer, con todo, adoraba os avances dos tanques. Tamén houbo un debate sobre os ordenadores. O proxecto dunha nova máquina electrónica con transistores prometía facerse máis eficiente e compacto.
  O deseñador prometeu que pronto o ordenador podería xogar ao xadrez.
  A Hitler gustoulle esta idea. O propio Führer interesouse por este xogo no seu tempo libre, e fixo un bo traballo. Napoleón tamén amaba o xadrez e comparaba as batallas reais co xadrez. Agora o Führer esperaba conducir aos estadounidenses a Zugzwang. E ata agora funcionou. A economía máis poderosa do mundo non puido resistir unha Europa unida e os recursos das colonias.
  O indicador cuantitativo dos equipamentos producidos tamén foi elevado.
  O Führer poseído, con todo, foi distraído pola area. Mozas fermosas saíron a loitar. E como non miralos?
  Hitler admiraba os corpos musculosos e medio espidos das nenas e imaxinaba a si mesmo como un elfo na súa fantasía. É bo ser un representante deste pobo: os elfos non envellecen e viven durante miles de anos. Son moito máis fortes e rápidos que as persoas, e distínguense pola súa natureza amorosa. Que carreira!
  O Führer bateu as mans e dixo:
  - E nin amigo nin inimigo, senón un elfo!
  Mentres tanto, as nenas xuntáronse e comezaron a loitar con sables e espadas. Unha visión xa coñecida para o Führer.
  E Hitler quere loitar contra un dragón. Para loitar contra un lagarto de doce cabezas. E cortoulle a cabeza cun láser...
  O Führer estaba claramente interesado nas armas láser. E non sen razón. Despois de todo, os raios de calor pódense usar para disparar desde pratos voadores. E non haberá salvación deles.
  O Führer recordou unha película onde Stella e Albina voaban nun disco usando raios da morte. Alí saíu todo moi ben. Un disparo e douscentos avións americanos quedan inmediatamente envueltos en chamas. Despois houbo máis tiroteos. Unha oportunidade marabillosa para a destreza de combate. E as rapazas pilotos son tan fermosas... Só quero tocarlle unha das pernas ou dos peitos.
  E na area, as nenas caen e rompen, atravesadas por espadas. Que cruel é isto!
  O propio Führer sentiuse un pouco nervioso. A beleza está morrendo. Pero é máis agradable torturar e violar a unha muller que matala.
  A unha das nenas cortáronlle a man e caeu sangrando. Ela é rematada cun golpe dunha espada afiada. Hitler ata salta de pracer. E ronroneos:
  - Isto é aceleración! Que haxa un gol!
  Himmler recolle:
  - Que haxa un gol!
  O Führer dirixiuse cara ao verdugo xefe do Terceiro Reich e preguntou:
  -¿E dos xudeus?
  Himmler, mirando alegre, respondeu:
  - Traballan para nós, meu Führer! Incluíndo sharashkas! ¡Obrigamos aos xudeus a entrar na nosa economía!
  O Führer ruxiu ante isto:
  - ¡Asegúrese de que non se reproduzan! E non mesturado con outras nacións!
  Himmler dixo obsequiosamente:
  - Si meu Führer!
  Hitler abandonou. Lembrou o soño da última noite. Un tanto pesadelo e fantástico.
  Era coma se estivese voando nunha nave estelar, e... Estaban sendo perseguidos por piratas espaciais. Todo un paquete. A carón do Führer había catro nenas en bikini. E outro equipo enteiro xunto co elfo.
  O inimigo achegábase inexorablemente. Semellaba unha pantasma, do mundo dos pesadelos.
  No seu soño, Hitler era un feiticeiro, ou máis ben un mago. Preparou unha poción improvisada, estando preparado para enfrontarse ao seu adversario con hostilidade. A súa variña máxica vibraba nas súas mans: unha voz fina parecía pitar: perigo, perigo, perigo!
  Adolf foi superado pola inspiración, improvisando para gañar. O mozo Führer mesturou rapidamente a poción cunha composición previamente descoñecida. Soprou nel.
  Case de inmediato apareceron xunto a eles imaxes de tres barcos. Case se achegaron.
  O elfo mandou:
  - A maior escala, erupción de plasma!
  O contra-destrutor disparou todas as armas. Un furioso torbellino de destrución voou. A distancia era case extrema; a nave estelar principal debería ter un momento difícil. Pero o feiticeiro Jarran conseguiu poñer unha especie de defensa. Como resultado, toda a potencia da salva bateu contra o bergantiñán que se precipitaba pola dereita.
  O poderoso golpe deformou a nave espacial, engurrouse e lanzouse como unha pelota de goma esmagada pola roda dun camión. Só os restos espalláronse máis lonxe, chocando as cinzas con carbóns ardentes.
  O Führer asubiou:
  - Vaia! O poder da forza de golpe, pero na mandíbula equivocada!
  As fermosas mozas arredor do posuído Adov riron.
  Cristina respondeu:
  "Agora non podemos evitar unha pelexa".
  A nena precipitouse descalza polo incómodo pasadizo cara ás esclusas, dous "winfers" colgando dun lado a outro. Cando Christina golpeou, unha das armas chirriu:
  - A miña forza é utilizada por tres e dúas centésimas por cento.
  - ¡Cala, metralleta! - berroulle a rapaza terminadora. - Aínda non será así.
  A beleza pasou voando, dándolle voltas varias veces. O movemento diminuíu, o elfo cambiou a graviónica a un modo mellorado, que se usaba cando aterraba en planetas xigantes, estrelas de neutróns e, de xeito insuficiente, buracos negros.
  Agora o ambiente ao seu redor tornouse viscoso e, superando tal marmelada, espremeu ata o lugar desexado preto dos accesorios.
  - Unha pelexa é unha loita, e nada se pode facer ao respecto.
  Tres grupos de nenas ocuparon os seus lugares ao longo da parede, preparándose para un feroz enfrontamento. Que están pensando? Despois de todo, a maioría deles viven os seus últimos minutos; hai unha batalla sanguenta por diante cun inimigo desapiadado e hábil.
  Os piratas non dan cuarto!
  Christina rezou mentalmente ao Absoluto, que deu a luz a un número innumerable de deuses e relixións. A nena saltou ao chan e, antes de que tivese tempo de descansar os pés na suxeición, seguiu un choque, a enorme nave espacial quedou completamente absorbida polo colapso. Foi un proceso instantáneo onde todas as moléculas do corpo cambiaron.
  As que voaban detrás dela, Charlotte e Gerda, golpearon o costado cun golpe tal que, sen protección, as nenas quedarían manchadas pola armadura. E así, voaron de volta, saltando catro veces como pelotas de ping-pong. Christina colleunos facilmente e, parando o movemento, dixo:
  - Nin sequera intentes durmir, amigos! O negocio serio está a piques de comezar!
  As nenas responderon ao unísono:
  - Hai un comandante!
  A orde do elfo soou:
  - Comeza a avanzar.
  O inimigo estaba preto, un momento despois, un cadrado cortado saíu voando á dereita de Christina cun chirrido arrepiante e, por un momento, o selo que apareceu brillou cun bordo derretido.
  - Bota na boca do león! - ordenou Christina e saltou pola abertura, coma se se mergullara en chamas infernais.
  A pesar da escuridade, os instrumentos dos cascos permitiron ver con claridade aos ateigados piratas. Anacos de plasma saíron voando do winfer, a propia arma seleccionou obxectivos, eliminando os inimigos. Christina, como loitadora experimentada, non experimentou a menor dúbida. Un dos piratas caeu baixo o golpe do seu pé duro, o corpo do mono crujiuse e os ósos espallados.
  Dous winfers botaron fachos exuberantes e longos, e tamén cortaron con impulsos, atravesando a armadura con piollos. Magda e Charlotte voaron tras ela, elas, coma de regadeiras, botaron anacos de materia quentada a miles de millóns de graos.
  Belezas exteriormente suaves, na batalla transformáronse completamente, semellando un demonio do inferno.
  - Coidado, monstros! - Berraron as nenas.
  Christina voou polo aire, deixando atrás unha montaña de cadáveres, pasou polo corredor e inmediatamente topouse cun tanque de embarque. O escaravello acoirazado atopouse coa moza con lume denso. O instante que tardou o coche en identificar ao estraño e apuntar as súas armas salvou a vida de Christina. A moza moveuse a un lado, e Magda tamén conseguiu afastarse. Pero Charlotte non tivo tanta sorte. Unha poderosa descarga de plasma esmagou á moza xunto co seu traxe de combate. Tamén resultaron feridos varios amigos que voaban detrás dela.
  As nenas caeron, unha tiña unha man queimada e a outra unha perna.
  Non obstante, as belezas funcionaron automaticamente, saíndo de Weidemeester. A carga de destino escolleu un lugar no cruce, penetrando na armadura móbil do tanque.
  O enorme escaravello estaba inchado, os fociños das armas enroscadas.
  Christina confirmou:
  - Xenial, rapazas.
  Un robot de asalto artrópodo avanzou cara a ela, disparando láseres graviónicos.
  A conta foi literalmente en segundos. Mergullando baixo a onda destrutiva do espazo de corte, Christina lanzou unha descarga na articulación do xeonllo do robot, rompendo tres membros. O vehículo de combate derrubouse, disparando contra o teito, mordendo as paredes blindadas.
  - Cabelo dourado, ten coidado. - berrou unha das nenas.
  As mozas detrás dispararon desde un Weidemeester, forzando o tanque que avanzara desde o ano a parar. Empezou a fumear, pero non parou de disparar, Christina deu a volta e inmediatamente chegou a ser atacada, o raio golpeouna nas costas e derrubaba, case rompendolle os ósos.
  A moza terminadora fixo unha voltereta, derrubando un panel mentres ía, e sobrevoando, golpeou o seu opoñente no peito cunha espada de hiperplasma, destruíndo os instrumentos.
  O robot convulsionou bruscamente e convulsionou, os raios da arma desintegrada golpearon aos seus propios piratas que tentaban abrirse paso dende o corredor lateral. Outro robot foi lanzado de costado, inclinado, do que saía líquido como sangue, polo que pasaron as chamas, fundíndose o metal.
  Adolf Hitler estaba abrindo paso desde a seguinte cela. Atacou con audacia o tanque cun feitizo. O coche sacudiu, os circuítos quentáronse e virou atrás, desatando un violento tornado sobre os piratas. En xeral, esta técnica foi deseñada para animais enfurecidos, non para cyborgs, pero esta vez funcionou. Quizais isto débese a que o esquema era demasiado sinxelo, ou quizais os poderes máxicos de Henry creceron baixo estrés.
  Elf Buckingham ordenou:
  - Krasnova, colle o inimigo pola parte traseira, a densidade de lume é demasiado alta, non atravesamos o terceiro nivel.
  - Eu obedezo! - Christina deuse conta de que había un problema. - Vou romper agora.
  A nena lanzou unha granada que, controlada por un chip, rebotou contra as paredes un par de veces, tirou e eliminou a catro piratas máis. - ¡Está varrido! - berrou a nena encantada, lambendo o sangue dos beizos rotos.
  Atopouse con lume dende a esquina da galería lateral. Tivo que deitarse, e entón as granadas saltaron na súa dirección. A rapaza apenas tivo tempo de abatilos, disparando dunha ollada, guiada polo instinto.
  As granadas estouraron, regando as súas propias con fragmentos de plasma. Mesmo Christina sentiu a calor abraiante.
  Alguén disparou unha descarga de fitegrob. Burbullas hiperplasmáticas relucentes varreron polo corredor, fritindo os soldados inimigos. Outro robot de asalto foi destruído e un tanque derrubouse.
  Mentres tanto, Magda e Gertrude cortaron as columnas de purificación do aire, como consecuencia do cal o flúor estalou e explotou con forza, colapsando aos corsarios.
  As nenas incluso berraban.
  Xunto cos seus compañeiros, Christina adiante, deuse a volta e deu unha patada a unha tartaruga cunha cuncha pelada. Varios piratas máis foron queimados por un tanque subordinado ao poseído Führer.
  Christina cortou o corsario co seu raio e saltou máis aló, voando, disparando aos robots confusos.
  - Que, metaleiros, non vos é doce?
  O xeneral elfo afirmou:
  - Operar cun aparello usando un spinner.
  Unha instalación xiratoria voou ata a cámara, seguiron explosións, mica e carne espalladas.
  Christina sacudiu os restos do seu traxe de combate, Adolf voou cara a ela por detrás e, en lugar dunha arma, fixo xirar a súa variña máxica, producindo ondas.
  - Que, estás xogando? - preguntoulle a nena.
  O Führer gorgoteou:
  - Creo que hai que subir á aula de tecnoloxía.
  Christina bufou con desprezo:
  - Pois a túa única proposta lóxica ultimamente.
  Seguiron movendo, disparando a todos ao seu paso.
  Os Weidemeesters que usaban as mozas derrubaron ao inimigo xunto con tabiques, unidades tecnolóxicas, xeradores, capturaron estatuas que non tiñan tempo de atopar un mercado, estatuas, baños de ouro, detrás dos cales tentaban esconderse os piratas.
  Neste punto Christina, inesperadamente, pelexou corpo a corpo coa deusa Astarté.
  A formidable guerreira lanzou unha granada, foi derrubada, rompeuse preto, axitando a súa espada. Comezou unha pelexa entre dous tiradores moi experimentados.
  - Non te metas, Adolf. - berroulle a nena ao mozo. "Vou tratar de tratar con iso eu mesmo!"
  - E ti tamén! - Dixo a maior deusa dos filibusteros.
  Cando loitan dous homes hábiles, é unha tormenta, pero cando loitan mulleres hábiles, é un tornado!
  Christina deuse conta inmediatamente de que o seu opoñente estaba adestrado en todas as técnicas básicas e non sería fácil derrotala. Astarte, nun principio, intentou collelo á fuga, pero o fracaso non arrefriou o ardor. A nena de súpeto finxiu retroceder e ofreceulle o lado dereito. Svetlana non o comprou! Ela só indicou unha estocada e golpeou bruscamente ao seu opoñente pola esquerda. Nese momento, intentou por reflexo atrapar á súa contraparte e deixou o seu costado desprotexido. Un pinchazo afiado arrincoulle un anaco de carne, a nena perdeu velocidade e as pernas dobraron.
  A ferida reduciu as calidades de loita de Astarte, e os seus movementos fixéronse máis lentos. Aquí Christina fixo unha manobra lateral, e logo cortou facilmente a xesta. Como resposta, Astarte conseguiu golpeala coa cabeza, pero este foi o último éxito. Co seguinte balance, Svetlana explotou a cabeza.
  - Bravo! - Dixo o Führer. - Clase superior.
  - Aínda non viches todo.
  A loita corpo a corpo estalou varias veces. Ás veces ata usaban os dentes. As rapazas, ben adestradas, actuaban, por norma, nun só equipo e loitaban no corpo a corpo por parellas ou tres. Isto deulles vantaxe na batalla cun grupo abigarrado. Ademais, a bioenxeñaría e a selección artificial de xenes nas incubadoras tiveron un efecto.
  E o que tamén é importante é que os piratas tiñan claramente os pés fríos. Nunca antes tiveron que loitar contra un inimigo forte e avanzado que non teña medo de abordar tanques, robots ou as maldicións dos feiticeiros. E cando atopas algo por primeira vez, xorde a confusión.
  Os piratas retiráronse, retrocedéronse, algúns gritaron como persoas poseídas, outros de súpeto comezaron a asustar e dispararlles aos seus robots. Ao parecer, os experimentos máxicos do poseído Adolf acabaron con eles.
  Os soldados da Alemaña espacial provocaron lume intenso e usaron espadas unha e outra vez.
  Incluso o ourizo actuou ben. Pequeno e áxil, é bastante hábil coas granadas de metal. E non tirou mal.
  As mozas levantáronse, nunha auténtica pelexa, a reacción aumentou. Loitaron mellor que en numerosos xogos virtuais, onde foron adestrados desde a infancia. Porén, dominaba o desexo de sobrevivir a calquera prezo, para poder reproducirse máis tarde. Ademais, todo o arsenal diverso, incluído o velcro espacial, utilizouse ao cento por cento. Incluso Adolf, que non era enteiramente habitual para el, utilizounos. Enrolou a tres piratas en pasta de dentes, logo volveu usar a súa variña máxica. Nun momento dado, un fragmento golpeou a arma da bruxería, partindo pola metade. Pero Adolf restaurou a variña cun feitizo:
  - Non! Calquera maxia vale entón algo se sabe defenderse. O máis difícil é protexer a túa alma da mezquindade de ti mesmo! - Engadiu o mozo Führer.
  De novo unha corrente de maxia saíu da variña e caeu sobre os cerebros electrónicos. En particular, desactivou varias trampas subdimensionais.
  Stella lesionouse gravemente na perna, pero continuou loitando.
  As perdas por ambos os bandos, sobre todo para os piratas, foron enormes. As nenas tamén morreron, Christina coñeceunas a case todas onte, pero cada perda foi dolorosa. Moitas nenas pelexaron, incluso resultaron feridas. Non foi sen razón que os piratas aterrorizaron a toda a galaxia; era difícil loitar contra os tanques de abordaxe.
  Unha delas, a máis poderosa e moderna, dirixiuse á retagarda e matou a cinco nenas á vez, e cortou o ourizo á metade. Adolf detívoo cun feitizo desesperado, logo volveuse contra o inimigo. A súa alma estaba arrancada do sufrimento, unha das nenas, nun momento, fíxolle rir cunha serie de bromas de vangarda do mundo dos robots. Agora, o pobre morreu, e aínda non aprendeu a resucitar aos mortos. Neste momento, o mozo mago Führer enfrontouse ao seu maior problema.
  O feiticeiro Jarran cun sable de lume interpúxose no seu camiño.
  - Tes un bebé, vexo, algún tipo de maxia especial e única. Quizais veñas ao noso lado? A Liga dos Inframundos recompensarache xenerosamente con diñeiro, e quizais incluso che dará un mundo enteiro poboado de escravos obedientes.
  - Por que non a galaxia de inmediato? - preguntou Adolf en broma.
  O feiticeiro non entendeu o humor:
  - Estou seguro de que coas túas habilidades, crear o teu propio imperio é só cuestión de tempo. Así que é posible, incluso unha galaxia.
  - Pero ao parecer sen ti! - O Führer enviou un raio ao mago.
  El combateulle facilmente e golpeouno el mesmo, tanto que a roupa de Hitler prendeuse lume, aínda que conseguiu saltar cara atrás. Dándose a volta, o Führer, para nada por arte de maxia, apagou as chamas.
  - Que conseguiches? Non teñas tanta confianza en ti mesmo, Adolf.
  O Führer quedou sorprendido:
  - Como sabes o meu nome?
  En resposta, unha risa:
  - Os feiticeiros poderosos coma min sábeno todo!
  Precipitouse de novo contra o mozo Führer. Esquivou o púlsar lanzado, soltou un raio e unha serpe saíu voando do pau. Ela planou no aire e, ante a risa do feiticeiro, desmoronouse:
  "Non estás familiarizado coa maxia de hiperondas, débil." É por iso que se pode tratar con vostede tan facilmente. Ben, que máis che podo agradar?
  Adolf saltou ao troll, intentando realizar o varrido como lle ensinaran, e foi botado cara atrás. Entón o mozo Führer leu un feitizo: varios carámbanos caeron dende arriba, o que provocou un sorriso despectivo do feiticeiro.
  - Isto é todo o que podes facer? Que tal isto? - O feiticeiro murmurou un feitizo e enviou unha onda verde.
  O fume subiu ao redor de Adolf e apareceron aneis. O mozo Führer intentou saltar lonxe, pero foi esmagado polos brazos das pitóns manchadas. Ataron ao tipo coma cadeas e comezaron a atragantalo. O mozo Führer xemeu:
  - Asasino!
  O feiticeiro riu:
  - Si, son un furacán de aniquilación. Xura que te converterás na miña alumna e que te deixarei ir.
  - Nunca! - Respondeu o posuído Hitler, en contra do instinto de autoconservación.
  - Entón cómprelo! - asubiou o feiticeiro.
  Unha corrente de enerxía demoníaca caeu sobre o Führer, atormentou e destrozou todas as células do seu corpo. Foi moi doloroso, tan doloroso que quería ouvear coma un lobo. É coma se a túa pel estivese a pelar capa por capa e vertida con ferro quente.
  - Pois agora vai escoitarme? - preguntou Jarran con voz aterradora. - Ou!
  - Non nunca! - dixo o Führer coas últimas forzas. - Servir o mal destruirá a alma, que é máis importante que o corpo.
  O malvado troll riu:
  - Parvo, servirme é o único xeito de salvar a alma desgraciada. Agora estou lanzando a Gehenna. Despois de que a túa carne sexa queimada, enviareiche a un lugar onde os contos do inferno de todas as persoas parecerán doces soños. Treme, desgraciado.
  Adolf espetou:
  - Ameazas estúpidas!
  Seguiu un ruxido enxordecedor:
  - Entón arde!
  As chamas enguliron a Hitler, e ata a súa pel comezou a desprenderse. Xa quería suplicar clemencia, non, non estou preparado para morrer. Ou quizais, o pensamento cruzoume inconscientemente pola cabeza, podería ser capaz de superar ao meu desapiadado inimigo no futuro.
  O fluxo de auga apagou as chamas, e o Führer quedou en liberdade, quedou en farrapos que apenas cubrían o seu corpo densamente ampolla. Elf Buckingham apareceu diante del. Unha luz brillou arredor do xeneral do espazo Alemaña, e sorriu.
  En ton condescendente dixo:
  - Es ti Jarran, parece que queres ofender ao neno?
  A resposta foi un silbido oxidado:
  - Non te metas na nosa disputa, duende! En caso contrario, pasaralo moi mal.
  O representante da xente glamorosa, mostrando os seus dentes nacarados, respondeu:
  - Xa vexo, nin sequera podes xurar dun xeito sofisticado. Algúns balbuceos patéticos dun bebé en lugar de ameazas.
  O troll amosou os seus colmillos:
  "Dispersarei en átomos por toda a galaxia, comprimirei a túa alma nun burato negro e estirerei a túa pel sobre un quásar".
  - Un pouco mellor! - O elfo cortou cun púlsar. O troll, cambaleando, parouno con dificultade, apareceu unha queimadura na súa meixela.
  - E ti es forte! - O rostro do troll torceuse como unha máscara do enxendro da escuridade. - Pero eu tampouco son débil. Aquí tes!
  O feiticeiro enviou un agasallo, que o elfo lanzou co xeonllo, e mandou de volta cunha torsión.
  - Non, non me impresionou! - respondeu Buckingham. Mirou a Smith, quen colleu a súa variña e intentou golpeala. - Non fai falta, meu amigo, vai axudar aos meus compañeiros. Este rapaz xa gastou demasiada enerxía e podo manexalo eu.
  -Ti estás moi seguro de ti mesmo, pero que tal isto! - Os dedos do troll creceron, e deles comezaron a crecer enormes pantasmas. Estes eran varios tipos de monstruos, dinosauros poderosos e máquinas de loita.
  - Xenial, pelexamos! - A man do elfo ergueuse como un abano, e debaixo dela comezaron a brotar fervenzas de matóns poderosos. As pantasmas xuntáronse e comezou a batalla dos titáns, que demostrou un poder sen precedentes.
  As balanzas na batalla máxica balanceáronse dun lado a outro, escoitáronse ouveos e berros desgarradores.
  Adolf medio espido movíase coma un sonámbulo, viu numerosos cadáveres e fragmentos de corpos, así como mecanismos engurrados. Isto deulle forza, e abriuse paso profundo nos pisos técnicos.
  Que o pesadelo me abrase co seu alento
  Xúroo que non vou traizoar á túa patria!
  A carne está rasgada, chea de sufrimento
  Pero o espírito dun soldado non tolerará a vergoña!
  Un verso curto formado na cabeza do Führer posuído. Christina loitou por diante, tornándose verdadeiramente tenra e amada por el.
  Tamén lle daría un fillo, un dos que ten a oportunidade de converterse no herdeiro do Terceiro Reich.
  A rapaza camiñaba cada vez máis lonxe, disparando á esquerda e á dereita. Ela fixo un uso completo das armas capturadas, mesmo usando as súas pernas. Nos zapatos, había un dispositivo que activaba os tentáculos cando se movían os dedos dos pés.
  E isto era conveniente cando se usaban armas capturadas. O máis difícil foi que cando morreron os seus compañeiros, Christina derramou unha bágoa sobre cada cadáver, moitas veces sobre restos apenas perceptibles.
  A traviesa, sempre viva Gertrude morreu. Dela só quedaban as súas pernas. Gerda tivo un pouco máis de sorte, só tiña un gran buraco no estómago e un dos seus corazóns foi cortado por metralla, polo que aínda había posibilidades de sobrevivir.
  Á excéntrica contacontos cristiá Magda quitáronlle a cabeza, así como a articulación do ombreiro. É certo, algúns só perderon parte do seu corpo, e había esperanza para a súa recuperación.
  Realmente, era imposible detectar o escuadrón antes e destruílo cunha bomba termopreón. Cantas nenas estarían vivas neste caso? Non podería un elfo realmente facelo? E para o Führer, parece que Christina está lista para odiar a este tipo.
  A loita en chan estadounidense continuou. As catro famosas: Gerda, Charlotte, Christina e Magda xa pasaron de Texas e entraron en Luisiana. O 30 de xuño é un día bastante caloroso. Os estadounidenses resistiron moi teimudamente e mesmo intentaron contraatacar.
  As nenas pararon o seu tanque e volvéronse apuntando. Eran tan encantadores. E por diante estaban os Sherman e os Pershing.
  Gerda colleuno e cantou, disparando:
  - Negro...
  Charlotte disparou e continuou:
  - Terror!
  Christina golpeou cun proyectil, cortou a torreta do Sherman e continuou:
  - Negro...
  Magda derrubou a torre do Pershing e ruxiu:
  - Terror!
  Gerda volveu meter o proxectil e serra:
  - Na batalla...
  Charlotte deu unha labazada e ronroneou:
  - Por Armageddon!
  Christina disparará un proxectil e gritará:
  - No campanario...
  Magda disparou con precisión e engadiu:
  - Inimigos!
  Gerda volveu golpear e asubiou:
  - Cruz...
  Charlotte disparou un proyectil e ladrou:
  - Darlle a volta!
  E as nenas rían ao unísono da súa broma. Son verdadeiramente cantantes de primeiro nivel.
  E os grandes tiradores! E con que precisión disparan. E con tanta precisión, como francotiradores de primeira clase.
  Gerda, mentres dispara, comeza a cantar:
  - Quero...
  Charlotte, disparando, continúa:
  - Rapaces...
  Christina golpea, exclama:
  - Nenas!
  Magda, disparando e cortando o Sherman, continúa:
  - Só...
  Gerda, disparando, empurra coas palabras:
  - Cando te abrazas...
  Charlotte disparou un proyectil e ronroneou:
  - ¡Acariña!
  Christina, tamén despedindo, tuiteou:
  -Novo...
  Magda disparou e engadiu:
  - Película...
  Gerda, disparando, continuou:
  - Mirar...
  Charlotte, despedindo, engadiu:
  - No espazo...
  Christina dixo con intelixencia:
  - Na alfombra...
  A Magda, despois de disparar un proyectil, gustoulle:
  - Voa!
  Gerda disparou e berrou:
  - Chaquetas...
  Charlotte despediu e engadiu:
  -Raias...
  Christina cortou cun proxectil e asubiou:
  - Na caixa...
  Magda soltou o agasallo e gustoulle:
  - Pantalóns!
  Gerda ruxiu, disparando proxectís:
  - Antes...
  Charlotte, presionando o joystick, ronroneou:
  -Mañá...
  Christina, golpeando cun proxectil, ladrou:
  - Coas mozas...
  Magda confirmou enerxicamente:
  -Están camiñando...
  Gerda asubiou disparando:
  - Rapaces!
  Charlotte volveu cantar6
  - Ata a mañá...
  Christina continuou:
  - Coas mozas...
  Magda gritou:
  -Están camiñando...
  Gerda ladra:
  - Rapaces!
  O ataque Sherman rematou, case todos os tanques foron destruídos e o resto comezou a fuxir. E os alemáns bruan de alegría.
  Gerda comentou racionalmente:
  - Resulta que... Fritimos os rabos dos ianquis!
  Charlotte dixo con certa molestia na súa voz:
  - E os rusos, supoño, están contentos de que esteamos loitando contra os americanos non pola vida senón pola morte.
  Christina comentou cun sorriso:
  - ¡Stalin ben pode apuñalarnos polas costas!
  Magda confirmou cun suspiro:
  - En serio, hai unha oportunidade!
  Gerda encolleu os ombreiros musculosos e comentou:
  - En canto a min, non creo para nada que Stalin fose tan valente como para pelexar con nós. E para nós, sería moito mellor conquistar primeiro América e Gran Bretaña que atacar a URSS.
  Charlotte aceptou:
  - En efecto, é moito mellor non facer unha guerra en dúas frontes. En canto a Gran Bretaña, tería sido golpeado.
  Gerda dixo seriamente:
  - Ai, rapazas, ata escribín unha historia de AI sobre este tema.
  Charlotte suxeriu seriamente á súa parella:
  - Pois leo!
  E Gerda pasou á exposición;
  . Hai moitos paralelos, dobrados coma un fan de universos-universos. Aquí nun deles, Hitler decidiu non iniciar unha guerra coa URSS en 1941 . De feito, non podes comezar unha guerra co enorme imperio soviético con Gran Bretaña na retagarda. Ademais, en "Main Kaf" o futuro Führer escribiu que a principal razón da derrota de Alemaña na Primeira Guerra Mundial foi que tivo que loitar en dúas frontes.
  Ademais, Hitler recordou co tempo a profecía de Wolf Messing de que o Führer estaba destinado a perder e romper as costas no leste.
  Había, e concluín: facer a guerra ata a conquista completa de Gran Bretaña. Ademais, a rebelión antialemá en Iugoslavia levou a que o plan Barbarroxa tivese que aprazarse ata finais de xuño. Isto significa que quizais non houbese tempo suficiente para capturar Moscova e as principais rexións da URSS antes do inverno. E no inverno, os alemáns, o que é obvio ata para o Führer seguro de si mesmo, non están completamente preparados para loitar.
  Ademais, a captura de Creta custoulle aos alemáns grandes perdas nas forzas de desembarco, e o Führer encendíase cun gran odio a Gran Bretaña, decidindo acabar con ela primeiro.
  Tamén tivo impacto o informe do agregado militar, que viu no desfile do primeiro de maio os últimos tanques soviéticos: T-34 e KV-2. O último tanque cun canón de 152 mm causou unha forte impresión a todos os alemáns presentes. Hitler, despois de pensar un pouco, ordenou acelerar o traballo na creación de tanques pesados. Apareceron toda unha serie de proxectos para grandes máquinas. E ata a creación dunha cabalgata de tanques masiva, é mellor non comezar unha guerra coa URSS. Xa en maio, os alemáns trasladaron outras tres divisións de tanques a Libia. A principios de xuño, Rommel lanzou un asalto a Tolbuk e, despois de tres días de loita, capturou esta fortaleza.
  Despois, os alemáns pasaron á ofensiva en Exipto. Os británicos non puideron resistir as forzas superiores da Wehrmacht. Os alemáns eran máis fortes tanto en número como en organización. Ademais, as tropas coloniais británicas non querían realmente loitar. A súa moral estaba baixa e caía cada vez máis.
  Xa en xullo, os alemáns capturaron Exipto. Cruzaron a canle de Suez e entraron en Palestina. Os británicos fuxiron... Un levantamento estalou en Iraq, e alí entraron os alemáns case sen loitar. Pronto caeu todo Oriente Medio... En agosto e setembro, os alemáns ocuparon cidades e prazas. E non se enfrontaron a máquina de loita soviética, senón a pequenas tropas británicas, forzas coloniais que non eran demasiado disciplinadas e inclinadas a loitar e unidades primitivas dos árabes.
  Hitler conquistou grandes territorios. A finais de setembro tamén foi capturado Xibraltar. Franco, ao ver que os británicos estaban a derramar, e temendo a ocupación dos nazis, aceptou permitir o paso das tropas alemás. O asalto resultou ser fugaz. Os alemáns realizárono con habilidade e organización, pero a fortaleza en si non estaba moi preparada.
  Despois de que os alemáns ocuparon as posesións francesas en África case sen resistencia. Afortunadamente, agora pódense transferir tropas na distancia máis curta.
  No inverno, Hitler lanzou unha gran ofensiva en Sudán e Etiopía, e tamén comezou a avanzar cara ao sur de África. Despois dunha certa vacilación, o Führer decidiu: se tomamos o continente negro, entón tómao como un todo. Ademais, os británicos non teñen forzas para conservar as súas posesións. A principal dificultade para os alemáns non son as tropas británicas, que son inferiores aos nazis tanto en número como en efectividade de combate, senón as comunicacións estiradas, as dificultades de abastecemento e a falta de estradas necesarias en África.
  Pero os alemáns, co seu ríxido sistema totalitario, mostraron unha excelente organización e capacidade para moverse a grandes distancias. Entón, na URSS, os fascistas foron decepcionados non polas grandes extensións - África é aínda máis grande en territorio e poboación que Rusia, senón pola teimosa e fanática resistencia do Exército Vermello.
  E claro que non hai inverno en África.
  En decembro, Xapón atacou finalmente o porto de Perú. Estaba claro que os Estados Unidos aínda non permitirían que os samuráis tragaran as colonias británicas en Asia e no Pacífico. E así o Xapón viuse obrigado a debilitar a América cun ataque sorpresa. E conseguírono. Seguiron unha serie de operacións exitosas en Asia. En marzo, Hitler, temendo que Xapón se lle adiantase, invadiu Irán, e desde alí os alemáns atravesaron a India. Está claro que duascentas cincuenta divisións alemás son máis que suficientes para capturar a India case indefensa e o Irán tecnicamente atrasado.
  Hitler, por suposto, ao transferir cada vez máis forzas a África e á India, asumiu un gran risco: Stalin podería comezar unha campaña de liberación contra Europa.
  Pero o Exército Vermello aínda non tiña présa. O líder de todos os tempos e pobos acumulou forzas, pero non se esforzou por ser o primeiro en unirse á loita. Quizais Stalin non quería asumir a responsabilidade da gran guerra. E a empresa finlandesa non inspirou optimismo.
  Polo tanto, aínda que as tropas alemás se espallaban desde Europa, por Asia e África, Stalin non tiña présa por aproveitar isto. Tamén hai que ter en conta que a forza da Wehrmacht aumentaba constantemente. As perdas alemás durante as extensas conquistas foron pequenas e a produción industrial creceu debido aos traballadores estranxeiros. Ademais, a Wehrmacht foi reabastecida por Khiwis e varias formacións coloniais.
  Os alemáns substituíron os seus batallóns de construción, condutores, unidades traseiras, convois, etc. por estranxeiros. Os soldados máis novos estaban sendo reclutados no exército. Mesmo puxeron en armas a mozos de dezasete anos e aos soldados maiores.
  A Wehrmacht aumentou o número de divisións e a porcentaxe de estranxeiros creceu rapidamente. A produción de armas tamén aumentou rapidamente. O novo tanque Tiger entrou en produción como o primeiro vehículo pesado desenvolvido.
  En maio de 1942, a Wehrmacht entrou en Sudáfrica, despois de loitar por miles de quilómetros. Madagascar caeu en xuño... Os americanos non tiveron sorte, perdendo a Batalla de Midway neste universo. O dominio no Océano Pacífico pasou a Xapón. E o Terceiro Reich, reforzándose con colonias desde Birmania, India, ata Sudáfrica e máis aló, aumentou a produción de avións varias veces, realizando un ataque aéreo contra Gran Bretaña. Os alemáns tiñan novos bombardeiros poderosos Yu-188 e DO-217. E presionaron a Gran Bretaña, presionando tanto con números como con calidade.
  Os británicos, pola contra, ao perder as súas colonias e enfrontarse a unha guerra submarina, reduciron a produción de avións e outros equipos. Os nazis presionaron. E a finais de agosto tivo lugar o desembarco. Nas batallas participaron novos tanques Tiger alemáns. As batallas en Inglaterra duraron pouco máis de dúas semanas e remataron coa rendición.
  Despois do cal os alemáns instalaron o seu goberno títere e un novo rei de Inglaterra completamente lexítimo. A propia Gran Bretaña converteuse nun protectorado do Terceiro Reich. A súa frota pasou case na súa totalidade ao lado alemán.
  Stalin non se atreveu a atacar ao inimigo durante o desembarco. E houbo un pacto de non agresión entre Alemaña e a URSS. Ademais, o estado fascista fíxose moi forte.
  Churchill fuxiu a Canadá e intentou continuar a loita coa axuda dos Estados Unidos. Pero Hitler estaba decidido. Seguiu a operación Ícaro, con desembarques en Islandia. Capturouse o último punto desde o que os avións estadounidenses poden chegar ao Terceiro Reich.
  Despois do cal comezou o traslado de forzas a Groenlandia. 1943 pasou en batallas navais. O Terceiro Reich tiña submarinos de peróxido de hidróxeno que se movían a velocidades de ata 35 nós por hora e alcanzaban os barcos estadounidenses.
  Arxentina declarou a guerra aos Estados Unidos, e os alemáns comezaron a acumular alí as súas tropas.
  Os nazis ocuparon Suíza en dous días, e Suecia en sete días, tomando por completo o control de Europa.
  Australia tamén foi capturada, aínda que a invasión levouse a cabo xunto con Xapón.
  Na primavera de 1944, Alemaña, acumulando un gran número de lanchas de desembarco, desembarcou en Canadá. Ao mesmo tempo, tropas alemás e xaponesas entraron en México. Brasil, Venezuela, Chile e outros estados declararon a guerra aos Estados Unidos. O ataque a América comezou por ambos os bandos. Os alemáns adquiriron o tanque principal "Panther"-2, que era significativamente superior ao "Sherman" en armamento, blindaxe e rendemento. E a aviación alemá simplemente non tiña igual.
  A superioridade cualitativa dos cazas a reacción alemáns: ME-262, HE-162, ME-163 sobre os estadounidenses foi esmagadora. Sen esquecer o feito de que apareceron os bombardeiros alemáns Arado, o mellor Yu-488 propulsado por hélice e o formidable TA-400 con seis motores. Os alemáns tiñan unha vantaxe sobre os Estados Unidos en vehículos blindados, que aumentaron coa chegada dos tanques da serie E. O "E"-25 resultou ser especialmente exitoso, un vehículo con calidades de combate blindadas comparables ao "Panther"-2, pero moito máis lixeiro e áxil cunha silueta máis baixa e unha armadura inclinada.
  Os Estados Unidos estaban armados con Sherman altos e Grands aínda máis arcaicos. Non puideron penetrar pola fronte o principal tanque alemán Panther-2, nin sequera preto. E a blindaxe lateral do Panther-2 era de 82 milímetros en ángulo, e deu un rebote, as tres cuartas partes do impacto.
  O rifle de asalto alemán MP-44 tamén era superior ás metralletas estadounidenses e aos rifles automáticos.
  Durante as batallas, os alemáns utilizaron as tropas coloniais asaltadas e as divisións estranxeiras. A forza da Wehrmacht superou as seiscentas divisións. Os tanques pesados "Tiger"-2, os máis avanzados "Tiger"-3, "Lion" e os máis compactos "Lion"-2, o formidable "E"-100 e "Mouse"-2 participaron na ofensiva. .
  Ao final do ano corenta e cuarto, apareceu a máquina "E"-50, notablemente superior en blindaxe á "Panther"-2 e cun motor máis potente.
  A serie tamén incluía tanques subterráneos que eran utilizados por máquinas de movemento de terras.
  Esta arma tivo un forte impacto moral nos americanos. No aire apareceron o Yu-287, un bombardeiro a reacción máis poderoso e perigoso, e as últimas modificacións do ME-262 con ás en arco. Así como os últimos ME-1010 e TA-183, destruíron a nova xeración.
  Tamén apareceu un rifle de asalto MP-54 máis avanzado con maior precisión e alcance de disparo e é máis lixeiro.
  A superioridade cualitativa das forzas de Hitler pasou factura e a fronte estadounidense colapsouse. Os nazis avanzaron en todas as direccións. Os estadounidenses non puideron facer nada para contrarrestar isto. O seu caza a reacción F -2 non tivo éxito e tiña características de rendemento aínda peores que o Mustang.
  E os cazas de hélice estadounidenses, mesmo en principio, non podían compararse cos voitres alemáns. E os ases da Luftwaffe resultaron estar mellor preparados. Moitos deles estaban acumulando facturas.
  Os petroleiros tamén o conseguiron. Especialmente Wittmann, loitou en diferentes tanques ao final da guerra no Tiger-3 máis avanzado. A finais de 1944, os alemáns tiñan un "León Real" de 100 toneladas, cun motor de 1800 cabalos de potencia e un lanzacohetes de 410 mm.
  Unha arma eficaz contra fortificacións e edificios a longo prazo. E o máis importante, é practicamente impenetrable para todas as armas antitanque estadounidenses.
  Os alemáns melloraron constantemente a súa tecnoloxía. "E"-50 alcanzou un nivel de protección que é impenetrable para o canón estadounidense de 90 mm desde todos os ángulos.
  Os vehículos blindados alemáns tamén melloraron, especialmente en blindaxe. O Fritz creou o Luftfaust, e un Faustpatron máis avanzado capaz de penetrar tanques desde unha distancia de máis dun quilómetro.
  E o Pershing apareceu só en 1945, cando as tropas alemás xa capturaran México, Canadá e a maior parte de América.
  O 2 de febreiro de 1945, os Estados Unidos rendéronse a Alemaña e Xapón. As tropas das potencias do Eixe achegáronse a Nova York e Washington, xa non había oportunidade.
  A rendición levou á ocupación de América e á toma dos seus recursos. Agora todo o mundo estaba formado exclusivamente polo Terceiro Reich coas súas colonias e os seus aliados. Á URSS só lle quedaba un satélite: Mongolia. Así, xurdiu unha situación extremadamente perigosa.
  Fíxose obvio que, a pesar das relacións amistosas exteriormente, o Terceiro Reich e Rusia estaban a piques de entablar un combate mortal.
  Stalin nunca decidiu atacar Alemaña cando loitaba contra Gran Bretaña e EE.UU. A neutralidade amigable axudou a Hitler a derrotar e conquistar Occidente. Pero agora quedou claro que o Terceiro Reich tamén ten plans para Rusia. E a URSS, coa súa ideoloxía comunista, representaba unha ameaza potencial para o nacionalsocialismo.
  Hitler estaba reunindo forzas para un golpe aplastante. A Wehrmacht fíxose numerosa, sumando ata mil divisións de pleno sangue, uns trinta millóns de soldados, dos cales menos dun terzo eran de etnia alemá. Era unha forza enorme, ben equipada con tecnoloxía, cos últimos tanques da serie "E", que se producían activamente en lugar dos menos avanzados "Panthers" e "Tigers". E o Panther 2 seguiu sendo unha máquina formidable.
  Non obstante, o principal tanque alemán foi a modificación "E"-50, cun peso de sesenta e cinco toneladas, con blindaxe lateral e traseira máis grosa e equipado cun canón de 105 mm, cunha lonxitude de cañón de 100 EL. Esta máquina debía ser un contrapeso para a serie KV soviética...
  Stalin tamén se interesou polas máquinas pesadas. En agosto de 1941, comezou a produción en serie do vehículo KV-3 cun canón longo de 107 mm. Un par de meses despois, o tanque KV-5 entrou en produción con dous canóns de 107 mm e 76 mm con un peso de 100 toneladas e unha armadura frontal de 170 mm. Xa no 42º ano, o KV-4 entrou en produción, con un peso de 107 toneladas e cunha armadura frontal de 180 mm e armas similares.
  Stalin gustaba das grandes estruturas. O KV-6 converteuse nun vehículo con dous canóns: un obús de 152 mm e un canón antitanque de 107 mm. O coche pesaba máis de 150 toneladas. Estaba equipado con dous motores de 600 cabalos de potencia á vez. O KV-7 tiña armas similares, pero unha armadura aínda máis grosa de 200 milímetros e pesaba ata 180 toneladas. En 1943, tamén entrou en produción o KV-8 con canóns de 152 e 122 mm que pesaban duascentas toneladas.
  Pero os tanques superpesados resultaron non ser os mellores. O exceso de peso provocou problemas de transporte e de condución. Sobre todo con vehículos de campo traviesa. Ademais, a serie KV caracterizouse por unha desvantaxe como a localización da armadura, sen ángulos de inclinación racionais, o que devaluou un pouco a excelente protección do tanque.
  Pero a URSS, a diferenza do Terceiro Reich, non fixo guerras. A guerra con Finlandia foi a última. E non houbo oportunidade de probar o equipo na práctica. E Stalin, tendo un poder enorme, tomou decisións unilaterais sobre que equipos poñer en servizo. E ao líder gustábanlle moito os coches pesados.
  Os alemáns utilizaron grandes tanques na práctica. A experiencia de combate demostrou que un tanque de máis de setenta toneladas é demasiado grande para converterse en hemorróidas, especialmente durante o transporte, para ser producido en masa para operacións de combate.
  Os mellores deseñadores de todo o mundo finalmente crearon un vehículo que cumpría os requisitos de protección dos militares e, ao mesmo tempo, podía ser transportado e usado. O "E"-50 converteuse nunha máquina deste tipo. O seu blindaxe frontal aumentou a 250 milímetros nunha pendente racional, e os laterais e a popa a 160 milímetros.
  O tanque resultou estar agachado e tiña un barril moi longo. Finalmente, os alemáns e os seus escravos crearon unha máquina máis ou menos satisfactoria. E a URSS tivo algúns problemas. Especialmente co tanque principal.
  A serie KV desenvolveuse dun xeito extenso: máis peso, máis armas, máis calibre. E ela, por suposto, non podería converterse no tanque principal.
  O T-34 reivindicou o papel do tanque máis popular. Relativamente sinxelo de producir, podería tomarse en cantidade. A máquina, con pequenas actualizacións, lanzou a produción en masa. Pero en 1943, cando os alemáns tiñan un tanque principal en serie, o Panther, que se probara con éxito na batalla, os Krauts resultaron ser un tanque masivo que era máis forte. E pronto o "Panther"-2 cunha forte armadura e un canón de 88 mm de canón longo, quedou claro que o T-34 era demasiado pequeno.
  Había diferentes ideas... Entre elas a creación dun tanque fundamentalmente novo, o T-44, e a modernización do anterior. Stalin era un apaixonado polo desenvolvemento de máquinas pesadas e era algo xenial coas medianas e lixeiras. Pero o T-34 era bo debido á súa produción en masa. Quedou claro que a serie KV non podía resistir o Terceiro Reich, que engulira tantos países en cantidade. E naceu unha opción de compromiso: o T-34-85, cando só se substituíu a torreta no tanque principal.
  Isto permitiu manter a produción en masa, pero o calibre de 85 mm aínda era insuficiente para perforar frontalmente o tanque alemán Panther-2 máis popular.
  Non hai nada que dicir sobre o E-50 posterior. A finais dos corenta e catro, o SU-100 apareceu como un cazacarros. Pero tamén era inferior a "Panther"-2. A principios de 1945, os alemáns retiraron os Panthers e Tigers, optando pola versión máis pesada do E-50, como un tanque superior a todos os seus opoñentes. Este vehículo podería penetrar frontalmente tanto en KV pesados como en todos os demais vehículos soviéticos. Só "Lion"-2 e "Royal Lion" permaneceron na serie, pero tamén debían ser substituídos pola serie unificada "E".
  Os alemáns tiñan superioridade sobre a URSS en número e calidade. Ademais, Xapón preparábase para atacar desde o leste.
  Stalin non tiña información completa sobre o potencial do tanque do inimigo. Pero a URSS tiña 60 mil tanques en cento vinte divisións, sen contar os vehículos blindados coa infantería. Deles, corenta mil son os 35 mil trinta e catro máis novos e cinco mil vehículos KV diferentes. Ademais dun número relativamente pequeno de canóns autopropulsados, só un par de miles. Principalmente SU-100 e SU-152.
  As forzas son, por suposto, considerables. Pero os nazis, confiando no potencial de medio mundo, fabricaron moitos tanques. Empregaban fábricas en toda Europa, así como en África, Asia, Canadá, EEUU, Australia... Considere o mundo enteiro...
  O tamaño da flota de tanques alemá creceu a un ritmo frenético. Especialmente despois da rendición de Estados Unidos. Ao mesmo tempo, os nazis centráronse principalmente na serie "E", especialmente na "E"-50. Estas máquinas eran tecnoloxicamente máis avanzadas que as Panthers e eran máis eficientes.
  Na primavera do 45, a produción de tanques alcanzou os cinco mil por mes, e a maioría dos vehículos poden ser clasificados como pesados. Para o 1 de xuño de 1945, os nazis tiñan uns noventa mil tanques. Deles, setenta e cinco mil foron despregados contra a URSS. Máis de dez mil vehículos máis foron despregados polos satélites alemáns: Turquía, Romanía, Croacia, Eslovenia, Italia, Hungría, Finlandia, España, Portugal e países latinoamericanos.
  A URSS despregou corenta e cinco mil tanques e canóns autopropulsados contra eles na parte europea. O equilibrio de forzas foi case o dobre de malo para Rusia, e en tanques pesados foi oito veces peor. É certo que as máquinas dos satélites eran máis débiles e as tripulacións estaban menos adestradas, pero non marcaron a diferenza.
  Algúns dos tanques soviéticos estaban en Siberia e no Extremo Oriente e enfrontáronos Xapón cos seus satélites e colonias. A Terra do Sol Nacente despregou máis de trinta mil tanques, aínda que na súa maioría medianos.
  Tamén con licenza parcial dos modelos Panther-2 alemáns.
  Na aviación, o equilibrio de forzas para a URSS é aínda peor. O Terceiro Reich desenvolveu un enxame de chorros. Setenta mil avións soviéticos opóñense máis de douscentos mil avións alemáns e cen mil xaponeses. Se engadimos experiencia de combate, entón o equilibrio de forzas é simplemente catastrófico. A URSS, con todo, tiña bos cazas e bombardeiros, pero non tiña avións a reacción.
  Pero unha aeronave impulsada por hélice non pode compararse coas características de voo dun avión voitre, nin sequera teoricamente.
  Na infantería, a Wehrmacht despregou quince millóns dos seus soldados e cinco millóns de satélites no primeiro escalón contra a URSS. Só vinte millóns. E iso non é todo a tropa. Xapón despregou quince millóns só no primeiro escalón.
  A URSS tiña once millóns de soldados, perdendo ante a coalición máis de tres veces. Non foi posible aumentar máis o número de tropas, xa que a economía podía colapsar. E así Stalin aumentou o Exército Vermello cinco veces e media desde o 1 de setembro de 1939. O peor foi que as potencias do Eixo non alcanzaran o seu máximo número e poderían seguir aumentando o seu potencial.
  A artillería da URSS é moi poderosa, especialmente antitanque e morteiro, pero... Aínda así, o calibre máis popular de 76 milímetros xa está irremediablemente desfasado, e 45 milímetros aínda máis. Hai demasiadas cousas pequenas e non haberá suficientes barrís antitanque de calibre pesado. Se tomamos artillería pesada, entón os alemáns teñen unha esmagadora superioridade en número.
  A artillería de foguetes na URSS, debido á falta de uso de combate, non está moi ben desenvolvida. O Fritz desenvolveu na práctica lanzadores de gas e lanzacohetes. As metralladoras dos nazis están máis avanzadas. Moitas unidades gañaron unha rica experiencia de combate. As tropas marcharon por todo o mundo.
  Despois de Finlandia, o Exército Vermello non tiña práctica en batallas reais. Por suposto, esta é unha desvantaxe importante.
  En definitiva, Stalin non se fai ilusións, a pesar de todos os esforzos do partido e do réxime totalitario, o inimigo é moito máis forte. E na mariña, por suposto, o equilibrio de forzas é aínda peor para a URSS que no resto. Despois, se pasa algo, hai que loitar, ter en conta o resto do mundo. E cos recursos do resto do mundo, tendo unha sexta parte da masa terrestre, e douscentos millóns de persoas.
  Aconteceu... Stalin non entrou na loita en 1939, cando os alemáns esgotaron as súas municións despois de cruzar Polonia. Non nos anos corenta, cando os nazis se precipitaron a París, deixando ao descuberto a súa retagarda. E o ano corenta e un non se converteu nun sinal da campaña de liberación, aínda que os Krauts subiron a África e Asia. E ademais, había tantas oportunidades para asestar un golpe aplastante ao fascismo.
  E agora... Agora os propios nazis están preparados para a invasión. E un machado de poderes infernais pendía sobre o país. Deberiamos atopar unha saída. Pero cal?
  Stalin non puido atopar unha resposta por si mesmo. Para evitar a guerra, estaba preparado para facer calquera concesión aos países do Eixo. Mandou trens con materias primas e grans por case nada, rebaixaba os prezos, ofreceu arrendamentos de pozos de petróleo ou obsequios de ouro.
  Pero Hitler calou... Non esixiu case nada, senón que só aumentou as súas forzas nas fronteiras. Completou armadas de tanques e aumentou o número de divisións aéreas. Estaba preparándome para un golpe repentino... Quizais non completamente repentino.
  Está claro que o Führer tiña medo da URSS e quería borrar o bolxevismo da faz da Terra. Pero que se lle pode opoñer? O fascismo fíxose perigosamente máis forte. Era necesario chegar a algo especial e forte. Stalin contaba coa bomba atómica, pero isto requiriu polo menos uns anos máis. Sen esquecer a necesidade de que os vehículos de reparto superen os avións da Luftwaffe.
  Cada vez con máis frecuencia, os avións alemáns violaban o espazo aéreo da URSS. Prohibíronlles abatir, para non provocar unha invasión aos nazis. E recentemente houbo informes de misteriosos pratos voadores movéndose a unha velocidade incrible e capaces de desaparecer de súpeto.
  Stalin emitiu unha orde secreta para tratar con isto, pero en ningún caso para darlle aos nazis unha razón para atacar.
  Mentres Gerda teceba a súa historia, un tanque alemán camiñaba pola estrada. De cando en vez Magda abría fogo. Entón tiven que facer unha pausa e repoñer o meu kit de combate. A máquina alemá distinguíase pola súa gran capacidade de supervivencia. Varios golpeárona, pero as cunchas rebotaron coma chícharos. E nada significativo, excepto lixeiros arañazos, poderían causarse na armadura.
  Cando Gerda rematou o seu traballo, Charlotte comentou:
  - Ben, que entón? Non está mal! Pero agora o máis importante para escribir é a guerra coa URSS!
  Gerda prometeu solemnemente:
  - E así será! Aínda que con tal equilibrio de forzas, probablemente xa estea claro quen vai gañar!
  Charlotte dixo con dúbida:
  - Depende do escritor! Un bo debuxante pode escribir algo que se considera incriblemente plausible.
  Christina engadiu loxicamente:
  - E o máis importante, é fantasía... Sobre todo se escribes sobre o espazo!
  Gerda cantou cun sorriso:
  - África é perigosa, si, si, si... Pero as tropas da Entente son unha tontería! Non vaiades, nenos, baixo o ataque dos EUA!
  Magda volveu chorar:
  - E esqueceches o máis importante: o Todopoderoso!
  Gerda rosmou en resposta:
  - Pois non, iso sabémolo!
  Magda cantou moi ben:
  Arrepiéntate rapidamente ante o Todopoderoso,
  Se non, Belcebú devorará...
  Axeonllarse ante o Deus Supremo,
  Deixa que Xesús entre no teu corazón!
  Gerda tamén respondeu isto melodiosamente:
  O Führer vive no meu corazón
  Para que non coñezamos a tristeza...
  A porta ao espazo abriuse,
  As estrelas brillaban sobre nós!
  Magda pechou os puños e dixo con decisión:
  - De todos os xeitos, o meu Xesús é máis importante que o teu Führer. Porque Xesús é Deus, e o Führer é só un home!
  A guarnición de Toronto, ou máis ben o que quedaba dela, capitulou. O enorme supertanque "Monster" trasladouse polo seu propio poder cara ao sur. As tropas do Terceiro Reich foron cada vez máis numerosas. Abordaron a Canadá e xa estaban entrando nos estados do norte de América.
  Os ianquis, sufrindo danos, recuaron. Algúns deles, especialmente africanos, desertaron á primeira oportunidade.
  Adala, xunto coas outras nenas, baixou do supertanque e comezou a correr. Pedro correu con eles. O neno era alegre, gustáballe estar nun equipo con mozas.
  Son todas tan fermosas, novas e en bikini. Os tacóns espidos brillan. Becerros curtidos e musculosos. Belezas marabillosas.
  O neno recordou a canción e cantou:
  - Belezas, belezas, belezas - cabaret... Só fuches creada para o entretemento... Amado ata a tumba no teu santo país, e o tormento non está suxeito a ti!
  As mozas tamén admiran ao adolescente guapo e musculoso. Queren acariciar o neno, acariñalo, bicalo. É un desexo completamente natural cando ves un mozo guapo. As rapazas novas séntense ben, son brincadeiras e saltan. Tentan pisar cos pés descalzos onde é espinoso para que haxa unha masaxe.
  Encabezan unha columna de presos. As nenas ríen e tíranlles pedras ás escravas. Pedro sacoulle a lingua aos prisioneiros de guerra e gritou:
  - Ai dos vencidos!
  Simplemente inclinan a cabeza abatidos. Ai de verdade. Quen diría que os nazis chegarían a EE.UU. Roosevelt, se quixese, podería ter parado a Hitler impedindo Múnic. Pero os ianquis pensaban doutro xeito. En xeral, América caracterizouse por unha política restrinxida e sen desexo de entrar en guerra. E agora os fascistas a esmagan.
  Pantera 2 pasou por diante das nenas. Este tanque xa está desfasado, pero aínda é moito máis forte que os Sherman e Pershing. Si, na parte superior da torre sentaba unha nena en bikini, que sostiña unha bandeira cunha esvástica sobre a cabeza. Esta é unha pancarta vermella cun círculo branco e unha araña negra no seu interior.
  O coche pasou precipitándose, as súas pistas repicaban. Pedro berrou:
  - Un, dous, tres... Inimigo tolo, morre!
  O neno está a divertirse... Pero ao mesmo tempo está preocupado. Por exemplo, onte viu a Stalin nun soño.
  O encanecido e envellecido comandante en xefe estaba discutindo un importante informe na sede. Vasilevsky informou ao presidente do Comité de Defensa do Estado.
  trinta mil avións nunha semana . Ademais de cen mil canóns e morteiros, son forzas colosais.
  Zhukov comentou algo escéptico:
  - Basicamente trátase dun tanque T-34-85. Un coche sensiblemente inferior aos modelos alemáns. Ademais, coa peor calidade de armadura. En termos de aviación, estamos dominados polo Yak-9, que é unha orde de magnitude inferior aos avións a reacción alemáns. - O lendario mariscal estendeu as mans. - Para ser honesto, sen superioridade cualitativa en tecnoloxía, non se pode gañar con cantidade!
  Stalin esixiulle a Abakumov:
  - Canto tempo manterán os alemáns forzas contra nós no leste?
  O xefe de SMERSH respondeu de mala gana:
  - A propia Wehrmacht é de tres millóns e medio, máis preto de outro millón e medio de unidades da policía local e un millón de satélites. Hai uns dez mil tanques, pero son superiores aos nosos en calidades de combate. E o Terceiro Reich ten moita aviación. Nas batallas participan avións de disco, que non poden ser derrubados por nada. - Abakumov estendeu as mans e engadiu. - As posibilidades de derrotar a un inimigo que está fortemente atrincheirado no menor tempo posible son baixas e pode transferir reforzos rapidamente. O tamaño da Wehrmacht está en constante aumento e xa supera os trinta e cinco millóns de persoas. Pero tamén está Xapón coas súas colonias.
  Stalin deu uns pasos pola ampla oficina e comentou un pouco confuso:
  - Pero quizais un ataque sexa a nosa única oportunidade... Mentres o inimigo está atado por América.
  Molotov suxeriu con cautela:
  - Se América cae, entón non teremos ningunha oportunidade...
  O líder coincidiu con isto:
  - Certo! Pero... ¡Hai a posibilidade de que Hitler non nos ataque! Neste caso, as posibilidades de supervivencia permanecen!
  Voznesensky recordou:
  - Estamos traballando no T-54, camarada Stalin. Este pode ser un tanque moi prometedor.
  O líder meneou a cabeza:
  - Os parámetros calculados din que un vehículo de trinta e seis toneladas de peso non pode ter un blindaxe frontal superior aos douscentos milímetros. Pero o alemán 105 aínda vai penetrar nel. E un canón de 100 mm non é suficiente en ningún caso...
  Voznesensky respondeu cun sorriso:
  - Hai diferentes propostas. Por exemplo, crea un tanque pesado. Ou aumentar o grosor da armadura frontal a costa da armadura lateral. Pero estamos traballando, camarada Stalin. E para ser sincero, os nosos deseñadores xa lograron moito. En particular, o IS-4 con 250 mm de blindaxe frontal promete converterse nunha obra mestra da nosa construción de tanques.
  O Comandante Supremo comentou con rabia:
  - Necesitamos armas serias agora, non no futuro! Entendes isto?
  Voznesensky respondeu con audacia:
  - Facemos todo o que nos permiten as nosas capacidades. Pero con só a metade de Rusia, é extremadamente difícil resistir case todo o mundo.
  Molotov confirmou con bastante coraxe:
  - Si! Forzas moi desiguais, camarada Stalin. E aínda estamos creando milagres!
  O líder suavizouse un pouco e suxeriu:
  - Relaxámonos e tomamos unha copa... Por que estades todos tan tristes!
  Apareceron dúas nenas con saias curtas e pernas espidas. Puxeron botellas de viño tinto e inclináronse ante os poderes.
  Beria chameou os beizos e ladrou:
  - Non son encantadores, camarada Stalin?
  O líder asentiu de acordo:
  - Por suposto, é precioso... Os pés descalzos vanse ás nenas, sobre todo no verán.
  Stalin botouse un pouco de viño. Bebeu e díxolle cun sorriso afable:
  - Se houbese máis mulleres no exército, non nos retirariamos tanto!
  Beria asentiu e murmurou:
  - Entón imos beber á Patria! Bebamos a Stalin! Imos beber e botar de novo!
  O líder sentouse nunha cadeira e dixo pensativo:
  - E se non obstante gaña o fascismo, a escala planetaria... O que lle agarda á humanidade.
  Molotov respondeu obsequiosamente:
  - Paréceme algo terrible!
  Zhukov observou con criterio:
  - Algúns teñen medo, e outros estarán ben!
  Stalin asentiu de acordo:
  - Si... Este é un goberno mundial. O que soñaban os comunistas. Pero Hitler fará todo á súa maneira. Haberá unha época do fascismo. - O líder asentiu, a rapaza alta e loura vertiu viño na súa copa. Stalin continuou. "Entón establecerase unha nova orde no mundo". Haberá efectivamente un réxime totalitario duro, pero desaparecerán as guerras, o crime, a fame, os disturbios, o terrorismo... Todo será igual que baixo nós, só os alemáns estarán nunha posición privilexiada. E será...
  Stalin bateu as mans...
  Beria sinalou:
  - Pero para nós será a morte, camarada Stalin. Ou cres que o Führer nos fará gobernadores en Rusia?
  O líder respondeu seriamente:
  - E isto non se pode descartar! Parece que a nosa intelixencia informou de que Hitler dixo que o mellor gobernador de Rusia é Stalin!
  Os que o rodeaban aplaudiron... Pero ninguén expresou o verdadeiro gozo. Sería bo colgar a Hitler e Stalin do pescozo da xente. Ou Napoleón.
  O propio presidente do Comité de Defensa do Estado tratou a Napoleón con respecto. Había algunhas semellanzas entre o home do sombreiro e Hitler. Pero o Führer poseído resultou ser máis afortunado.
  Stalin, por suposto, castigouse a si mesmo máis dunha vez por perderse un ataque sorpresa de Alemaña, o que levou a terribles consecuencias. Aínda que a información chegou. E o propio Comandante Supremo tiña algúns plans para Europa e preparábase para a guerra.
  A URSS en xuño de corenta e un tiña vinte e cinco mil tanques e cuñas, e aproximadamente o mesmo número de avións. Hitler non tiña tal poder. En calquera caso, como posteriormente estableceu a intelixencia soviética. Si, Stalin preparouse de xeito moi activo. O tamaño do Exército Vermello alcanzou os cinco millóns e medio e continuou medrando. A URSS tiña aproximadamente catro veces máis tanques e avións que a Wehrmacht, e o dobre de artillería.
  Só en mobilidade tiñan superioridade as tropas alemás. E o rifle Mauser disparou con máis precisión que o Mosin.
  Stalin, por suposto, tiña datos esaxerados sobre a forza da Wehrmacht. E eu críanos, porque os nazis apoderáronse de Europa con demasiada facilidade e rapidez. Se Stalin soubera que Hitler era tan débil, atacaría primeiro. Pero resultou ser unha precaución excesiva.
  Ademais, o Exército Vermello está case completamente pouco adestrado en defensa. Isto é verdadeiramente idiota: non te ataques a ti mesmo, pero ensina ao exército a atacar exclusivamente. O propio Stalin reprochou máis tarde a si mesmo e ao seu círculo. Pero ao parecer as purgas masivas desanimaron aos militares, e tamén aos civís, de calquera iniciativa. Ninguén quería asumir a responsabilidade e discutir co líder.
  Xa que só ensinan ataque, así debería ser! Se non, o propio Stalin non tiña moita présa por atacar; isto non se tivo en conta.
  Si, o líder entregouse en soños de dominación mundial e imaxinaba mentalmente unha campaña contra Europa. Pero golpear a un inimigo tan forte como a Wehrmacht... Non é suicida! Preguntándose, Stalin respondeu: que, moi probablemente, non tería atacado primeiro.
  Non, se polo menos se prolongara a guerra con Francia e Alemaña se debilitara, entón é posible que Stalin decidira atacar. Pero despois de que toda Europa caeu baixo os nazis. Pero entón é tanto máis imperdoable que Stalin non dese a orde de preparar o exército para a defensa. Isto valeu a pena a perda do exército regular en 1941. E entón, a URSS non tivo tempo de despregar as súas forzas.
  O líder ás veces mesmo se preguntou se debería disparar unha bala na fronte? Pero isto dá medo, porque o inferno puro podería agardar por diante. A relación do líder con Deus é complexa. Por unha banda, Stalin non se pronunciou en público con vehemencia nunha liña atea. Pero permitiu que outros o fixeran. Na década dos trinta creouse unha unión de militantes ateos, destruíronse templos e volaron igrexas. Persoalmente, o propio Stalin deu instrucións: espremer os sacerdotes. E foron presionados, esmagados, perseguidos.
  Stalin, en calquera caso, non interferiu co ateísmo desenfrenado, e mesmo o animou.
  Pero cando comezou a guerra, ou mellor dito, cando o Exército Vermello comezou a sufrir derrota tras derrota, Stalin comezou a rezar furiosamente de xeonllos. E inclínate. A Unión de Ateos Militantes foi disolta e a persecución da igrexa cesou temporalmente. Mesmo as iconas comezaron a usarse para protexer Moscova dos ataques aéreos.
  Porén, Stalin preferiu permanecer calado en público. Non lle dixen a ninguén se o cría ou non. Non visitei igrexas, non fun bautizado en público. Entón... O asasino segue sendo o camarada Stalin. Matou moita xente, disparou a moita xente e podreceu nos campamentos. E debería facer a paz con Deus.
  Stalin aínda quería que o seu líder de todas as nacións fose venerado como unha Divinidade. E erixiu monumentos a si mesmo por todas partes, colgou retratos ou, en todo caso, permitiu que se fomentase o seu culto á personalidade. Aínda que por que ser hipócrita contigo mesmo. A Stalin gustoulle isto e merecía aprobación. E como mirará Deus o feito de que o líder fixo do seu amado obxecto de adoración.
  E o segundo mandamento: non te fagas un ídolo? Despois de todo, Stalin creou un culto a si mesmo!
  Quizais por iso Rusia está a sufrir o castigo de Deus? E non podes gañar a guerra, nin sequera movela a un camiño máis exitoso?
  Stalin decidiu para si mesmo que, despois de todo, confesaba en segredo os seus pecados ao sacerdote.
  Mentres tanto pedín:
  - Aforramos forzas! E todos tedes que traballar o dobre que antes!
  Despois de que o líder soltou os seus sátrapas... Penso...
  O tanque T-34 foi sen dúbida un vehículo exitoso. Curiosamente, foi o xeneral do exército executado Pavlov quen foi realmente o padriño desta máquina, quen fixo moito pola súa implementación. O propio Stalin estaba inclinado a desenvolver a serie BT, un tanque con rodas e orugas. A súa alta velocidade cautivou ao líder. Pero os combates en Manchuria e Finlandia mostraron a impotencia desta serie en situacións todoterreo.
  E creouse un tanque con boa manobra, unha arma relativamente potente e, para o seu tempo, ben protexido. Certo que a visibilidade dos trinta e catro deixaba moito que desexar. Pero o tanque mostrou a súa eficacia e superioridade sobre os vehículos alemáns. Ata que apareceu a Pantera.
  É extremadamente difícil crear un coche novo en condicións de guerra, e trinta e catro son demasiado pequenos contra os grandes felinos. Agora estamos a falar do tanque T-54, pero o E-50 cun peso tan baixo non se pode superar.
  Stalin suspirou pesadamente. Naceu nunha familia pobre dun zapateiro borracho. E ninguén pensaba que podían subir tan alto. Pero, por sorte, un sacerdote atopou un que apreciaba as habilidades de Dzhugashvili e levouno a unha escola teolóxica e despois a un seminario. Pero non foi doado. Stalin tiña un carácter sombrío, non era un compañeiro de espírito e distinguíase polo seu illamento. E aos seminaristas non lles caía ben, gañaban moitas veces. Stalin intentou defenderse, pero non tiña boa saúde e a súa man esquerda non funcionaba ben.
  Stalin non amaba moito a Deus, considerándose privado e ofendido. Pero soñaba coa carreira de cura e estudou con dilixencia. E como lle custaba xogar cos rapaces, dedicouse todo o seu tempo a estudar e comezou a mellorar. Primeiro o oitavo estudante, despois o quinto... A Igrexa Ortodoxa Rusa baixo o tsar tiña un enorme poder e autoridade, por que non unha carreira?
  Pero entón Stalin deixouse levar polos revolucionarios. Esta pode ser unha das accións do corazón, non da mente. E o corazón de Stalin fríase cada vez máis frío cara á relixión. Era o pecado o que lle gustaba. Quería mulleres, e unha bebida e un fume! E durante a Coresma, come carne de porco gorda, regada con viño tinto. Stalin tampouco experimentou amor por Deus, xa que se sentía ofendido polas persoas. Ben, por que José, xa que non lle gusta a todos? Especialmente os compañeiros?
  Stalin era un paria, os revolucionarios tamén o son. Loitadores contra os poderes que hai... E o corazón de Xosé tirou cara a eles. Aínda que a miña mente dicía: quédate no seminario, espérache unha marabillosa carreira eclesiástica. Ademais, Stalin aínda sabía falar moi ben se quería. Pero o corazón, o resentimento cara a Deus e os poderes, resultaron máis importantes.
  Así que Stalin, sen rematar o seminario, entrou na loita revolucionaria. Aínda que que tipo de revolución exitosa pode haber en Rusia? Pero ocupouse no traballo. Comezou a gañar autoridade. Pero ao ver que o proceso de detención ía lentamente, decidiu aceptar a oferta de converterse en informante da policía secreta tsarista. En principio, Koba non tiña outra opción entón. Metérono no cárcere e prometéronlle mantelo alí durante moito tempo, e entón moitos destes informantes divorciáronse.
  Stalin aceptou, e a súa carreira despegou. Coñecín a Lenin. Non lle gustaba demasiado este intelectual calvo, pero a súa intuición díxolle que o futuro era de Lenin. Entón Stalin converteuse nun home de acción. Dedicouse a roubos a favor do partido, organizou revoltas e folgas. E saíu coa súa: era un informante. Exiliárono a Vologda e de alí escapou constantemente Stalin. Ata que, por fin, o líder estaba completamente farto, e estivo catro anos desterrado a lugares máis duros. Houbo unha pequena revolución en Rusia, que levou á creación da Duma. Stalin xa entón comezou a pensar nunha carreira política xurídica: converterse en deputado ou ministro.
  O comezo da Primeira Guerra Mundial foi percibido polos bolxeviques coa esperanza de que pronto se sacuse. E funcionou! A guerra continuou con diversos graos de éxito, pero despois do avance de Brusilov, parecía que Rusia pronto gañaría. Isto significa que a autocracia reforzarase. Pero en febreiro houbo un golpe de estado, caeu a monarquía e chegou o momento de ouro dos bolxeviques.
  Lenin resultou ser un organizador moito máis capaz do que pensaban, ademais de que tamén conseguiu atraer a Trotsky. Stalin odiou case inmediatamente a este último. Pero Trotsky foi útil... A revolución pasou moi rápido. Aínda que Zinoviev e Kamenev case o derrubaron. Pero afortunadamente Kerensky non se distinguiu pola súa determinación e intelixencia.
  A revolución produciuse moi rápido e con éxito, case sen perdas. Os bolxeviques foron favorecidos polo éxito. E Stalin converteuse case inmediatamente nun dos primeiros.
  A continuación veu a guerra civil. Éxitos e derrotas. Trotsky xogou un papel importante na vitoria dos bolxeviques. E despois do intento de asasinato e de ser ferido no pescozo, Lenin enfermouse gravemente e pouco a pouco comezou a perder poder. Sverdlov morreu en circunstancias sospeitosas. Trotsky desenvolveu as ambicións napoleónicas. Neste punto Stalin tivo que esforzarse máis. A campaña contra Polonia fracasou e a revolución mundial non funcionou.
  Stalin deixou de pensar e lembrar. Como conseguiu derrotar a Trotsky e aos demais é coñecido e descrito dende hai moito tempo por varios autores occidentais.
  Máis interesado en como saír da situación actual, neste momento.
  Aínda así, o máis racional era arriscarse e comezar unha guerra contra Alemaña mentres estaba encadenada por América. Pero decidir facelo é moi difícil. Stalin había notado durante moito tempo esta certa limitación en si mesmo. De verdade atacar ao dragón? Para iso cómpre ser Lancelot. Pero Stalin preferiu a precaución.
  E había esperanza, pero que necesitaba Hitler? Quizais todo funcione realmente?
  Aínda así, Alemaña adquiriu tanto territorio que é difícil tanto dixerilo como desenvolvelo. Que necesitan de Rusia cando as pezas máis gordas foron capturadas e en breve serán desenvolvidas. Hai Ucraína e o Cáucaso, e Bielorrusia, e moito máis, incluíndo Turkmenistán e a maior parte de Uzbekistán.
  O líder, para distraerse de pensamentos extremadamente perturbadores, comezou a escribir aforismos;
   O toque das moedas é máis harmonioso que o toque baleiro de sofisma, con todo, este último adoita ser creado para escoitar o primeiro!
  Unha loura é sempre unha cabeza brillante, pero, por regra xeral, só no sentido literal da palabra!
  Se o cabelo escuro non é un sinal de intelixencia, entón o cabelo claro certamente non pode converterse nun criterio de estupidez.
  O bo viño non se almacena nun recipiente porco, e unha gran intelixencia non se agocha baixo un aspecto feo!
  Os que teñen cabezas de carballo e egoísmo egoísta deixan curtir as súas peles!
  Quen non ten en conta todas as realidades, conta os trofeos só nos soños!
  O que senta moito queda metido no pantano da verborrea!
  A quen mofa moito a lingua será maltratado por un furacán xerado por unha tormenta de oportunidades perdidas!
  Sempre hai oportunidades, pero é imposible realizalas se tes ambicións pouco realistas!
  Un aspecto destacado é bo nun desfile, pero na batalla a mellor aparencia é a completa invisibilidade.
  Os pianos literarios son máis fáciles de reparar cando se sacan dos arbustos da ignorancia, sobre o sólido terreo do sentido común, e hai ferramentas fiables de ingenio, invención e fantasía á man.
  Todo o que leva á vitoria é marabilloso: apoderarse do inimigo, pero os pianos non contan!
  A natureza non ten mal tempo, só ten fillos que queren mellorar o clima e fillastros, para os que non hai nada bo no mundo!
  O fillastro da natureza é quen non recoñece o parentesco co creador do universo, pero prefire considerarse un escravo alieníxena!
  Entón, imos beber para que os nosos familiares poidan facer todo, e os nosos inimigos só poden facer dano a si mesmos!
  Non podes intimidar a todos á vez, pero podes conducir a todos individualmente a un horror demente!
  O que crea problemas novos sobre todo non é o desexo de crear algo novo que solucione os problemas dos vellos!
  O gran peso deste ou cal tipo de arma indica a lixeireza de criterio de quen a ordenou!
  Non é a arma que mata, senón quen dispara desde ela, pero falla, a maioría das veces o propio instrumento da morte, xa que rexeitar matar é sempre a decisión correcta para o tirador!
  Cando o home é un lobo para o home, non dá tanto medo como cando somos chacals uns dos outros!
  Os que teñen présa sempre chegan tarde, e os que non teñen présa nunca chegan á súa meta!
  Aínda que a velocidade por si soa non dá a vitoria, na súa ausencia, os inimigos quítanche o éxito!
  Por que moitos cociñeiros estragan a mingau, porque o rabaño só pode pisotear unha obra mestra coa súa escasa independencia creativa!
  Cando sorprendes ao teu inimigo, sempre obténs vantaxe sobre el, agás a estupidez incrible e a estupidez incrible!
  Cando sorprendes ao teu inimigo, sempre obténs vantaxe sobre el, agás a estupidez incrible e a estupidez incrible!
  O empobrecemento da man do dador ben pode producirse se o receptor non é tacaño coa astucia!
  Canto máis fácil é a vitoria, máis difícil é entender por que pasou con tanta facilidade e, en xeral, é imposible entender que desgraza che impediu gañar moito antes!
  O punto da Moralidade é que sen ela é fácil gañar, pero aínda é máis fácil estragar os froitos da vitoria!
  Os que teñen mans curtas para as boas accións adoitan ter linguas longas e malas!
  A propiedade dunha mente curta é crear longas discusións e demagoxia débil!
  Satanás sempre gaña, porque non hai ben sen as malas consecuencias do seu uso!
  Os que cheguen tarde á batalla só poden saltar o desfile da vitoria.
  Si, a forma máis sinxela de meterse en problemas é espallar oportunidades para os teus inimigos como o millo!
  Unha gota de espírito, coma unha gota no barómetro, leva a unha tormenta, pero só exclusivamente nas nosas terras!
  E a euforia da alma repele unha invasión de furacáns, peor que calquera anticiclón!
  Quen xura sentirase moi mal cando sexa responsable das súas viles palabras!
  A primeira filloa pode quedar grumosa debido ás présas, pero o resto non pasa pola gorxa precisamente pola excesiva lentitude da mesa.
  Para evitar que un mosquito erosione o teu nariz, non debes perder a nitidez da túa reacción e a intelixencia co sangue!
  Unha mente aguda, a diferenza dunha baioneta afiada, non apuñala coa súa axuda a quen senta no trono!
  Cantos máis inimigos tan estúpidos coma carballos, máis cadaleitos de carballo haberá!
  Darlle a volta a meixela é unha vergoña, pero quen se negou a darlle o ombreiro a un compañeiro en apuros merece unha condena aínda maior!
  Non hai tanta xente intelixente, pero o goberno abstruso consegue arranxalos de tal xeito que só se interferen entre si!
  Quen ladra moito pero corre lentamente, chegará á vida de can moi rápido!
  A vida dun can é unha garantía só dunha cadea e un colar, e dun canil e racións, só para aqueles que conseguiron vender rendible o billete do lobo e refrescar o cheiro do can!
  A forza debe combinarse coa moral, a moralidade coa bondade, a bondade coa sabedoría e a sabedoría coa previsión!
  O primeiro en prometer remata o último!
  Quen non arde no lume, quen non se afoga na merda, aínda co peso dunha pebida intelectual!
  Só podes resolver o problema rapidamente sen présa!
  O xenio é compatible coa vileza, só se compromete con bos obxectivos e boas consecuencias.
  Subestiman aos amigos moito máis a miúdo que aos inimigos, pero tamén teñen que arrepentirse diso con menos frecuencia!
  Os que pensan ao revés sempre quedan co nariz!
  As bágoas de alegría sempre se mesturan con amargura, só que sempre hai máis destas últimas entre os que riron co traballo duro!
  Hai bágoas de crocodilo, pero rir de felicidade non se lle dá ao corazón dun crocodilo!
  Despois de poñer as riquezas terrestres baixo o martelo, non recollerás tesouros no ceo, polo que o Deus-Mestre non elevará servos con pouco enxeño práctico.
  O lugar de encontro non se pode cambiar coa morte, pero podes escoller unha paisaxe moito máis decente para a última reunión do mundo sublunar.
  A espontaneidade da mente non se xulga polos medios para acadar o obxectivo, senón polos medios que quedan despois do logro.
  Podes encher a barriga con algo que sexa demasiado duro, pero non podes conseguir o suficiente!
  Os que non teñen colmillos reciben un puñetazo nos dentes.
  Un exército desdentado pode evitar unha goleada furiosa, pero un político descerebrado recibirá un puñetazo nos dentes, mesmo coa armada máis colmiña.
  Pódese considerar intelixente permanecendo en silencio, só, excepto no caso de que necesites dar unha resposta, el comeza a falar na linguaxe das armas.
  Xogando ao xogo silencioso podes salvar a túa vida, pero podes facelo máis que unha existencia miserable só compartindo a túa opinión de forma intelixente.
  O silencio é considerado ouro só por aqueles que estiveron enfermos da saciedade escrofulosa da lingua canaria!
  Todos os finais son desexables para nós, agás o final do bo, pero o problema é que é case imposible chegar a un bo final, e o final do bo é case inevitable!
  Nada pode resistir a beleza inocente, salvo o feo desexo de sentar no trono do libertinaxe!
  Podes gañar a graza coa beleza, pero non podes pagar polos pecados!
  Só os que non poden esperar a quedar co nariz amosan as costas!
  Un corazón quente pode derreter calquera glaciar da indiferenza, pero sen unha mente fría é imposible converter o fluxo emerxente nunha canle construtiva.
  A revolución é como a auga fervendo, chegas a ela despois dunha reacción fría e despois gritas das queimaduras.
  A xente fai cousas raras todo o tempo, pero os milagres non ocorren!
  Os milagres nunha peneira saen de lado se só tes que pensar!
  A sorpresa na guerra é como unha vela nun iate, pero non se nota tanto!
  Se tomas un soldado por sorpresa, significa que o soldado é malo observando!
  A precisión da cortesía non é dos reis, senón deses soldados que sosteñen o seu trono cos canóns dos mosquetes!
  Cando reine a paz, podes decorar o teu corazón con non me esquezas de misericordia, pero cando o caos da guerra fai rabia, só as rosas espiñentas da impiedade protexerán a túa alma de ser devorada.
  É mellor cavar unha trincheira que cavar a túa propia tumba, pero se enterras o teu talento e enxeño, serás enterrado no foxo máis profundo!
  O feito de ceder ao alcol fai que sexa máis fácil lanzarse ao ataque, pero correr nun ángulo de corenta só pode levar a unha fosa!
  Un borracho é peor que un tronco estúpido, o último pode apuntalar a porta, selar os buratos, pero o propio borracho é un burato de paso, un rompe portas e ata reconstruí os estúpidos troncos con astillas!
  Alardear difire da adulación en que non se espera recibir unha recompensa halagadora para o primeiro, senón eloxios para o segundo.
  A humanidade medra con intelixencia, fertilizándose de vicios, coma unha rosa con esterco!
  A preguiza estimula o desenvolvemento da tecnoloxía, os malos hábitos: medicina e bioenxeñaría, libertinaxe e luxuria da informática, e a agresividade, en conxunto, lévao a un nivel moitas veces superior ás necesidades naturais!
  A preguiza só incentiva o progreso, pero para liderala realmente necesitas un traballo que cubra as necesidades naturais non só dos preguiceiros!
  A preguiza non é unha escusa para a ociosidade, pero crea tales problemas que nunca poderás descansar para as vacacións!
  A preguiza só incentiva o progreso, pero para liderala realmente necesitas un traballo que cubra as necesidades naturais non só dos preguiceiros!
  A preguiza non é unha escusa para a ociosidade, pero crea tales problemas que nunca poderás descansar para as vacacións!
  Quen retroceda, pensando en salvarlle a vida, mancharase de vergoña mortal!
  Fuxindo podes salvar a existencia, pero non podes salvar a vida!
  Atacando heroicamente ás veces perdes a existencia, pero gañas a inmortalidade.
  A nobreza non sempre é innata, senón que sempre se adquire por perda!
  Un traidor, un escravo e con traxe de príncipe, un servo da Patria, un príncipe e en rango de servo!
  Quen festexa moito en paz antes da guerra terá poucas razóns para deleitarse con éxitos militares!
  A paciencia desgastará todo, excepto os pensamentos ambiciosos e as ambicións indestructibles!
  Un espírito exaltado nunca caerá de xeonllos: un espírito exaltado nunca descenderá ao inframundo, e unha mente elevada sempre é allea ás paixóns viles!
  Podes loitar con números, gañar con números, pero só coa capacidade de manter a vitoria e a arte de aproveitar os seus froitos!
  É mellor que un neno forte sexa como é, e parecer un adulto forte sempre é mellor parecer diferente da súa forma!
  Pero en calquera caso, é mellor que un gobernante nunca pareza débil, aínda que a súa principal forza sexa o engano!
  Locamente heroico, o soldado non comete estupidez - o comandante fai estupidez, enviando soldados a onde o heroísmo se torna tolo!
  Podes superar un círculo enteiro nunha competición, podes redondear o teu capital nunha transacción comercial, pero non podes acadar o éxito cando a túa barriga está redondeada e o teu enxeño volveuse plano!
  Todo guerreiro debería ter isto, ter un gran corazón, pero pouco medo e un enorme sentido de responsabilidade!
  Dous osos non viven na mesma guarida, pero dúas moralidades conviven perfectamente nunha soa persoa coa mentalidade dun depredador!
  Un tigre nunha emboscada é perigoso ata que perde os seus colmillos, e un home está impotente ata que fai un invento brillante.
  Todo o mundo se cansa, só os preguiceiros sucumben ao cansazo, só os mortos non botan pingas de suor!
  Pódeste considerar un bárbaro gañador, pero iso é mellor que ser un bárbaro perdedor.
  A coraxe é como a perna dunha cadeira; É bo cando se combina con habilidade e cálculo, e se lle engades sorte, entón a vitoria consolidarase sobre unha base sólida.
  A coraxe é boa - a sodomía é mala!
  A vitoria require preparación, pero podes prepararte non para a propia Victoria, senón para o plan que dá esperanza de aseguralo.
  Podes arranxar unha casa torta ou unha saúde danada, pero a reputación sacudida non restablece por edicións, senón por unha reestruturación radical do teu estilo de vida.
  Intentaron reconstruír a URSS sen causar molestias aos veciños, pero, como resultado, todas as comodidades foron destruídas sen motivo!
  O cristianismo pola fe está en contra das guerras, pero sobre todo ouvean baixo as bandeiras da fe cristiá!
  O mundo é imprevisible ata o punto de banalidade, pero trivialmente calculado!
  O sangue humano non é auga: non se esvaece co tempo, o rego queima as colleitas, só inflama a sede, pero aínda así derrama a raza humana.
  É difícil esperar o éxito, pero en realidade só podes esperar os problemas!
  Se esperas o tempo do mar, esperarás un furacán de problemas e un tornado de fallos.
  A lingua é un músculo pequeno, pero fai grandes cousas cun pequeno número de palabras pronunciadas por grandes persoas!
  A hélice pódese apertar nun avión mesmo sen combustible con ignición, pero unha persoa sen fusibles de combate só pode torcerse.
  O que nace como aguia voa sempre, pero o que nace sen ás só voa!
  Podes cultivar un león dentro de ti por forza de vontade, pero a alma dunha lebre, ao parecer, débese á promiscuidade de vontade débil, non se pode corrixir sen desexo persoal.
  Cando as forzas do pobo non se poden amarrar a unha forte vasoira, o resultado é un cadaleito en ruínas e a cama dun escravo.
  É máis seguro bicar un tiburón na fronte mil veces que mostrarlle as costas a un guerreiro ruso unha vez!
  Se a parte traseira é inútil, o fervor militar non axudará! Ben, se non hai ardor, a retagarda será o xantar do inimigo!
  A elocuencia dun comandante non vale nada sen que o escoiten os abrigos grises dos soldados! Pero sen o forte condimento de palabras vermellas e suculentas, non podes cociñar a sopa dunha festa vitoriosa!
  Para un parvo, o silencio é verdadeiramente como a pedra filosofal, dándolle o valor do ouro a unha lingua chea de chumbo!
  A guerra é como unha competición de levantamento de pesas; se non se alcanza o peso, non se outorga o premio; se non se remata o inimigo, non se toca o himno da vitoria.
  Se o gobernante non ten pensamentos elevados, entón o seu imperio explotará no aire!
  Un gobernante sempre debe mirar para arriba, pero demasiada cabeza nas nubes bota a prosperidade terrestre ao vento!
  Desafortunadamente, os carroñeros sempre chegan a tempo, pero as pombas voan ao lugar equivocado!
  A chuleta está feita de alguén que non pode picar aos seus inimigos! E só quen non ten o cerebro como unha chuleta pode amasar carne picada!
  Un ollo negro non engadirá luz á habitación, pero pode proporcionar luz na escuridade da teimosa embotadura.
  Cando din, vamos, acendemos un cigarro, camarada, da expresión aforquémonos -só hai unha diferenza- o método do suicidio é moito máis penoso e perigoso para os demais!
  Podes servir o tempo ata a liberdade, pero non podes servir o tempo para a liberdade!
  O bo viño non se pode almacenar nun recipiente porco, e os pensamentos racionais non poden existir nun corpo sucio!
  A imitación considérase un reflexo de mono, pero en realidade son as persoas que están máis inclinadas a perder a individualidade e seguir o principio, como todo o mundo.
  Os verdadeiros xenios son como grans de ouro na area, brillan intensamente, pero en primeiro lugar acaban no lavado.
  Na maioría das veces, os tiranos lavan a area do pobo con grans de ouro de xenios para eliminar e lavar todo o que é máis valioso que o po de adoquín.
  O noso punto de vista persoal é como os prismáticos: miramos as nosas propias deficiencias ao revés, esaxeramos os demais na medida do posible e, se necesitamos analizar o vidro, sempre logran empañarse pola estupidez e a pesadez en aumento!
  É máis común que a xente non semente o que non é bo e eterno, senón que semente ben e eterno!
  Encontrar aventuras divertidas é verdadeiramente semellante ao traballo de Hércules; as aventuras chegan ao teu cu mesmo cando intentas fuxir delas con todas as túas forzas.
  Na última frase, Stalin estaba completamente esgotado, tanto mental como físicamente. Deixouse nunha cadeira e comezou a roncar.
  Este é un soño tan incrible que Peter conseguiu ter. E parecía asustado e curioso.
  E o supertanque "Monster" xa cruzou a fronteira norte dos Estados Unidos, camiñando polo territorio da terra da liberdade. Moitas eirugas escavaron no chan, deixando surcos profundos. Era un símbolo da garra fascista na gorxa da liberdade estadounidense. Pero o peor pasou cando o "monstro" parou e os mecanismos do canón comezaron a tintinear. A terrible arma comezou a apuntar ao obxectivo. As nenas correron, mostrando os seus pés curtidos, musculosos e descalzos. E o baúl deu a volta.
  Adala sentou e premeu o botón do joystick.
  E un proyectil pesado de vinte toneladas cuspirou. Voou cara a unha das cidades americanas.
  Peter rosmou:
  - Chegou o momento, o período agora é saudable! Destruír os falsos líderes e os ladróns reais!
  E as discotecas voan no ceo, atacando avións estadounidenses. Os estadounidenses realmente non poderían ser peores, unha forza así está a correr contra eles. E o máis importante, só podes resistir a presión coa túa propia coraxe. Algúns americanos pelexan heroicamente, pero os negros e algúns amarelos simplemente foxen. Ou se renden, caendo de xeonllos.
  Pedro viu mulleres cativas entre a multitude e non puido resistir. Ameazando cunha metralleta, mandoulles bicar os seus pés descalzos e rapaces.
  As mulleres chasquearon os beizos de mala gana e estremeceron. A perna do adolescente aínda está sen pelo, fermosa, bronceada, pero poeirenta. E é humillante facelo de xeonllos así. Pero tes que facelo, se non podes ver nos teus ollos que che van disparar. E Peter parece moi enfadado. Quería atacalos por completo, pero os descoñecidos tiñan vergoña. Ben, humillounos bastante. E por que están insatisfeitos e fruncidos? Non é un rapaz guapo? Por que se ven tan severos? Quizais debería poñer na súa boca a súa xa considerable perfección? É unha pena que haxa moita xente ao redor.
  Berranlle ao tipo e obríganlle a tirar do fío. O supertanque Monster volve disparar. Escupe unha carga de foguete tan poderosa. E voa polo ceo, traendo morte e destrución a todo un barrio.
  Pasa un E-100, un tanque con dous canóns, potente e bastante rápido. Proba algo así. O coche alemán tamén dispara, notando o Sherman escorregando. Non é moi doado golpear dende a distancia. Pero o canón antiaéreo de 128 mm dispara rápido e golpea ben.
  E como a cima do Sherman quedou arrebatada. Como quedou este tanque sen a súa metade? E os alemáns están literalmente ruxindo de pracer. Aquí está unha cidade americana por diante.
  A policía local inclínase desde a cintura e cae de xeonllos pedindo clemencia.
  A maioría dos veciños da zona fuxiron e agocháronse. E só os rapaces curiosos miran sen medo os tanques alemáns. E mesmo con certa curiosidade.
  Unha das alemás sacou un látego e comezou a golpear nas súas pernas espidas aos rapaces americanos. Eles berran e saltan lonxe. Pero aínda miran e non foxen. Algúns incluso cantan algo.
  Peter, sentindo o entusiasmo en si mesmo, cantou liñas que semellaban moito ás palabras do futuro bardo soviético:
  - Non me gusta cando teño medo...
  ¡Alégame cando pegan a xente inocente!
  Non me gusta cando entran na miña alma,
  Sobre todo cando a cuspen!
  Unha canción forte para dicir o mínimo! Mentres tanto, cinco mozas soviéticas ocuparon posicións na defensa estadounidense. As mozas estaban listas para gañar ou morrer. Por iso cantaron con moita ilusión, compoñendo mentres ían;
  A miña sagrada e grande Rusia,
  Campos de ouro, prados de prata...
  Aquí os diamantes salpicaron a terra,
  Perlas de neve rusas seleccionadas!
  
  Ti es a miña Patria máis que calquera outra cousa,
  Toa o ruiseñor, disparando un trino...
  Non hai necesidade de que os soldados descansen nas súas camas,
  Cando irrompeu o vilán rabioso!
  
  Aquí a Wehrmacht avanza nun ruxido salvaxe,
  A Terra rusa arde de lume...
  As tropas rusas están derretindo moi rápido,
  E a familia foi destruída por unha bomba!
  
  Pero a Patria, aínda que a man do inimigo sexa cruel,
  Non quere ceder ao seu adversario...
  O Führer conseguirao, creo nun ollo pronto,
  Porque o exército foi temperado en aceiro!
  
  Aquí temos redutos pechados preto de Moscova,
  E apretando os dentes, loitamos polo país...
  Coñezo os éxitos dos Krauts, só son esaxerados,
  Polo menos Hitler chama a Satanás!
  
  Derrotaremos os fascistas de forma impetuosa,
  Aínda que os nazis teñen un gran poder...
  Pero entón un tanque soviético corre en silencio,
  E patea os costados do Führer!
  
  Debullamos os Krauts, cortándoos preto de Moscova,
  As cabezas e as torretas son como avea aos tanques...
  E creo que chegará o tempo de maio,
  Cando un soldado trouxo a súa bandeira a Berlín?
  
  Entón o mundo estará na felicidade do comunismo,
  Nela, cada guerreiro é simplemente do pesebre...
  Botaremos ao abismo aos guerreiros do fascismo,
  Rompe calquera horda, o noso cabaleiro!
  
  O cuco díxonos canto viviremos,
  Esta non é unha pregunta moi relevante...
  Porque é unha mágoa que a vida sexa sempre tan curta,
  Espero que Cristo resucite á xente!
  
  Pero creo na ciencia do comunismo,
  Conquistemos a inmensidade do universo!
  Botemos un montón de supersticións ao abismo,
  Resucita persoas e outras criaturas!
  xullo de 1945. Cinco mozas Alenka, María, Alla, Anyuta e Matryona pelexan en Filadelfia. Esta cidade máis grande do norte dos Estados Unidos é unha especie de centro clave da defensa estadounidense. As tropas do Terceiro Reich avanzan, ameazando con capturar o poder máis rico do mundo. E entón inevitablemente caerán sobre a URSS. E entón será moi malo.
  A comandante do batallón Alenka, co seu uniforme habitual: descalza e só con bikini.
  Unha nena dispara unha bazuca contra un tanque alemán E-25. Esta é unha máquina máis lixeira e maniobrable, e podes atopar un punto débil nela. E bate ao costado, obrigando ao alemán a xirar. Despois de que Alenka dispara unha ráfaga dunha metralleta e sega cinco indios do exército do Terceiro Reich. El di cun sorriso:
  - Non pasarán!
  E lanza unha granada cos pés. De novo, fragmentos voan, moitas perdas e cabezas cortadas. Esta non é a primeira vez que Alenka loita. Ten un historial do propio Brest. E o guerreiro está cheo de forza e determinación para sobrevivir ata o final. Nas proximidades, un home afroamericano morre cun estómago roto. Esta é unha visión verdadeiramente arrepiante. O negro retorcíase e o espírito sae del.
  Alenka di con entusiasmo:
  - Non morras dúas veces! Nada na vida pode sacarnos da sela!
  E de novo lanza unha granada cos pés descalzos.
  María de cabelos dourados tamén está alí. E lanza granadas cos pés. É unha rapaza moi fermosa e exteriormente fráxil, pero moi hábil. Están caendo os árabes asasinados das tropas coloniais do Terceiro Reich. Unha mancha escarlata espállase pola cara barbuda dun deles.
  María cantaba encantada:
  - Hai unha flor no mundo, escarlata, escarlata... Adeus ao conto olímpico!
  E de novo os seus graciosos pés descalzos están en movemento. Lanza unha granada e golpea aos opoñentes. É coma unha gadaña cortando ortigas. E a nena bota. Ela está brillante.
  María tivo que soportar moitas cousas durante a guerra. E ela nunca esquecerá isto. E como en cativerio a azoutaron cun fío espido nas costas e os talóns. E como queimaron a sola cun chisqueiro. E o peor foi cando María, esgotada pola tortura, foi levada á execución. Cos pés queimados, a nena, case unha nena, pisaba os terróns xeados de terra. Os seus pés espidos e ampollas adoecían moito. Algúns artistas alemáns pediron deter a María. Ao parecer, realmente quería pintar un cadro: "unha moza descalza está sendo levada á execución". A pobre María foi conducida en círculo, obrigada a conxelarse nunha pose pintoresca. E só leva un vestido lixeiro e rasgado, cuberto de manchas de sangue. O alemán inclinouse sobre ela, agarroulle a perna coa súa man e obrigouna a dobrar os dedos queimados, para que pareza máis pintoresco. E María viuse obrigada a quedar inmóbil, castañendo os dentes. E ata probaron as plantas. Despois azoutárona cun látego e de novo conducírona ata a cuneta. Entón María rezou mentalmente ao Todopoderoso e despediuse da súa familia. Ela é unha bandada de dentes castañeando polo frío do medo. O vento xeado do outono levaba o seu cabelo dourado. O vestido era moi curto, deixando ver os xeonllos rotos e queimados, cubertos de burbullas e marcas de arame nas pernas. Toda a nena estaba cuberta de roturas, contusións e contusións. Golpeárona cunha porra de goma tanto na cabeza como nos talóns! Toda a parte traseira está rayada con látegos e arame. O vestido está rasgado, un corpo golpeado é visible a través dos farrapos. Pero María intenta manterse erguida.
  Ela aceptará a morte e non pedirá piedade!
  Recollendo forzas, a nena grita:
  - Viva a Patria!
  E disparan contra ela. A nena cae... Ela non sabía que era unha execución falsa. E caeu sobre un ventisquero, perdendo o coñecemento pola tensión nerviosa. Despois seguiron máis torturas. Pero un dos policías verdugos quería divertirse, ou mellor dito violala, e na súa esgotada forma María seguía sendo unha fermosura. O matón non tiña medo de que despois de duras torturas a vítima resistise, e levouna a un lugar illado. Alí estivo a piques de apoderarse dela, pero a rabia deulle forza a María. Sen aforrar o seu talón queimado, golpeouno na ingle con tal furia e aterrou con precisión que o policía desmaiou pola conmoción da dor.
  A emoción emocional deulle forza a María. Despois de quitarlle dúas pistolas ao policía, a rapaza case espida e ferida foi romper. Conseguiu, aproveitando a sorpresa, disparar a catro gardas e escapar polas portas da prisión.
  Despois fuxiu descalza e pola neve. As miñas pernas estaban xeadas e non podía sentir nada. Afortunadamente, o dono deixou entrar á nena na casa e deixouna quentar. As pernas de María volvéronse vermellas coma patas de gallo e doían terriblemente. Pero afortunadamente non houbo xeadas.
  A rapaza recibiu roupa de abrigo e foi aos partidarios. E despois cruzou a primeira liña. Pero lembrando a súa fuxida, agora intentou pasar o maior tempo posible descalza, e prescindir dos zapatos mesmo no inverno.
  No verán, estar case espido é agradable, sobre todo porque en América esta época do ano é máis cálida que en Rusia.
  E María tamén aprendeu a lanzar granadas moi lonxe coas pernas. Esta é unha das vantaxes de que unha rapaza camiñe descalza. Podes usar os dedos dos pés para lanzar coitelos, granadas, fragmentos afiados e pezas de cerámica e metal. É dicir, podes facer moito coas túas graciosas pernas. Incluso disparar cunha metralleta. No seu batallón, todas as nenas loitan exclusivamente descalzas.
  Só nas xeadas severas as belezas poden envolver as súas pernas en celofán ou lubricalas con graxa e alcohol.
  María dispara e brilla.
  Vermello Alla. Tamén é moi precisa e unha forte guerreira. Ten un cabelo tan cobrizo que, aleteando polo vento, semella o estandarte da revolución. Unha rapaza fermosa e moi temperamental. Incluso demasiado. Xa mantivo relacións sexuais con moitos homes. Incluso fixen o amor con tres, catro ao mesmo tempo. A ela gustoulle moito así.
  E quen xulgará a Alla? É unha excelente loitadora, e non tolera a constancia no amor. Este é o seu credo. Agora a nena está a botar un anaco de vidro cos dedos espidos. Voa e golpea a un africano do exército do Reich na gorxa e atravesa ao árabe na parte posterior da cabeza. Hai moitos soldados do Terceiro Reich, recrutados polas incursións. As partes coloniais son moi numerosas. Están varrendo América.
  Alla rise. Ten un carácter duro e estaba nunha prisión de menores. E alí xurdiron a crueldade e os galgos. Ao mesmo tempo, mesmo no cárcere, a nena nunca se agachou a ofender aos débiles. Con todo, quen non sentou baixo Stalin? E Alenka tamén visitou, aínda que sexa brevemente, unha colonia de traballo infantil. Pero iso non a impediu ascender ao rango de maior e recibir a estrela do Heroe da URSS.
  Alla volve disparar. Despois lanza unha granada co pé descalzo. Así que voa por unha traxectoria rota e acaba no barril dun tanque. O guerreiro pelirrojo rise:
  - En realidade son unha super nena! Tanto na guerra como na cama!
  Despois de que o diaño ardente prendeu lume a un anaco de goma con mistos e arrastrouse cara ao tanque alemán E-50. E o diaño pelirrojo tivo unha idea tola: capturar o tanque de Hitler.
  Colleu un anaco de goma cos dedos do pé descalzo e tirouno directamente ao barril aberto. E medio minuto despois abriuse a escotilla do tanque E-50 e apareceron os alemáns que fuxían.
  Alla disparou aos Krauts cunha pistola, e rematou un cunha peza de cerámica, tamén lanzada coa súa perna cicelada e sedutora. Entón ela asubiou aos seus amigos:
  - María e Anyuta séguenme!
  E tres nenas de pernas descubertas só en biquíni, lucindo os seus tacóns redondos e poeirentos, precipitáronse no tanque. A súa altura non supera os dous metros e as belezas saltaban facilmente dentro. Cavaron no coche. E asubiaron.
  Anyuta, esta encantadora loira, comentou:
  - Coche xenial, ten unha óptica e unha visibilidade tan excelentes!
  María tamén sinalou:
  - E así controlan o tanque.
  A rapaza colleu o joystick. Premeu o botón. A torre da máquina comezou a xirar.
  Alla, mostrando os dentes, asentiu:
  - Si, é un coche cómodo, por desgraza o noso trinta e catro está lonxe!
  María dixo con aire de experta:
  - Por suposto... Esta arma ten un calibre de 105 mm, e o noso IS-2 ten outro máis grande.
  Alla asentiu e comentou:
  - Pero os alemáns teñen un barril máis longo. E a velocidade inicial do proxectil é moito maior que a nosa.
  María, olfando o cheiro a goma queimada, riu:
  - Fumábaas con habilidade... ¡Como cascudas!
  Alla ruxiu cun sorriso:
  - Hai que saber os trucos! Pero gustouche?
  Anyuta asentiu e bateu o seu pé contra o metal:
  - Sen dúbida!
  E as nenas botaron a rir. Revisamos un pouco o joystick. María tomou o asento do condutor, Alla converteuse no artillero e Anyuta montaba as metralladoras. Despois de que o tanque alemán capturado polas mozas rusas comezou a moverse. O seu tronco estaba preparado para expulsar unha masa de morte.
  Alla, este demo pelirrojo cantou fervorosamente:
  - A máquina da morte volveuse tola! Ela voa, rompendo o seu obxectivo! Sorrimos esta vez e camiñamos pola liña branca!
  E a guerreira fogosa colleu o Panther-2 no seu punto de mira. Colleuno e disparou. Un proxectil letal cun núcleo de uranio empobrecido atravesou case a Pantera e provocou a detonación dos proxectís. As nenas ouvearon ao unísono, ruxindo:
  - ¡Somos grandes e super guerreiros! Borraremos a todos!
  E Alla disparou contra o tanque Lev de novo. Ela mostrou os dentes. Recordei como a azoutaron nunha colonia de traballo infantil. Si, alí azotaron pola máis mínima ofensa. E doe! As nenas son azoutados, e os golpes tes que contar ti mesmo. Se cometes un erro, volve a azotar ata perder o coñecemento. As nenas adoitan ser azotadas con ortigas nos seus talóns, especialmente no verán. Entón é difícil pisar as plantas queimadas. As burbullas nos pés das nenas causan dor.
  Sentindo rabia, Alla dispara a Tiger-3. Perfora a armadura e mostra os dentes. Ela é unha guerreira exitosa. E sabe o que vale. O tanque máis perigoso é, por suposto, o E-50. Aquí a máquina está tentando recoñecer de onde están sendo golpeados os alemáns. Alla apunta ao punto máis vulnerable no cruce da torre. Ela sinala con precisión e fai cóxegas no seu propio talón nunha esquina afiada. Despois dispara. O proxectil é expulsado a unha velocidade de máis de 1300 metros por segundo. E bate na parte dereita.
  Alla salta, exclamando:
  - Listo!
  Anyuta confirma:
  - A cea está servida!
  O tanque alemán comeza a arder e os seus proyectiles detonan. Os fragmentos están espallados por todo o campo.
  María canta:
  - A noite espallaba fragmentos de estrelas polo ceo. Preparado polo Terceiro Reich, un féretro sombrío e aburrido. Aparentemente, alguén gañou un diñeiro nun mercado de pulgas... E alguén foi alcanzado por unha bala na fronte!
  Alla comezou a apuntar o barril ao tanque Lev-2 e berrou:
  - Fronte e cadaleito!
  E disparou contra un coche alemán enorme, pero obsoleto. A armadura do León rebentou como un vidro baixo unha pedra. E a máquina alemá comezou a romper de novo o seu kit de combate.
  Anyuta golpeou os seus pés descalzos e gritou:
  - Este é o noso, o poder de Rusia!
  A rapaza de cabelos dourados chouchou, esmagando coas súas eirugas aos alemáns e aos seus lacaios estranxeiros:
  -Simplemente María! E eu son o mesías!
  Alla disparou de novo, esta vez na E-25 e asubiou:
  - Non, as montañas non serán douradas, foron prateadas pola cuncha de Aurora!
  Anyuta abriu fogo con metralladoras. O E-50 ten cinco deles, un soldado ao canón. E pegaron forte. As tropas nativas do Terceiro Reich segan coma unha fouce.
  A rapaza loura di:
  - Aínda que non son un neno, son unha nena oso!
  E dispara de novo e cunha gran precisión. Tantos cadáveres do lixo de Hitler. Aínda que aquí non todos son lixo. Hai moitos indios en particular. Hitler recruta tropas coloniais, mandándoas á matanza. Hai moita xente na India, pero non hai traballo para todos. Entón, imos transferir todos os homes á carne de canón. Hai moitos africanos e árabes.
  Tamén hai antigos cidadáns soviéticos entre os que loitan. Tamén foron enviados ao matadoiro. Algúns foron obrigados, e outros foron voluntariamente. E os soviéticos sempre están felices de loitar contra América.
  Alla dispara, rompe outro tanque fascista e di:
  - Eu son o que lle vén a Hitler nos seus pesadelos.
  María é tan amable e exteriormente fráxil que esmaga aos nazis con eirugas. Ela non ten piedade. Lembre que a nena, coma un nazi, pasou unha lingua de chama sobre as súas plantas espidas e graciosas, cheirando o cheiro a carne queimada. E despois, nas queimaduras, pegáronme con porras de goma. A estes fascistas hai que esmagar, dar e esmagar un pouco máis.
  O tanque E-50 é áxil, con vías anchas e é moito máis cómodo para eles esmagar aos inimigos de Rusia. É unha mágoa que non estea o seu batallón enteiro. Os alemáns non deben ter vento dos voluntarios soviéticos. Así que as nenas son só cinco delas loitando.
  Alena de novo desde o bazooka, escollendo tanques alemáns máis fáciles. E Matryona, xunto co seu compañeiro Henry Smith, un rapaz americano sinxelo pero intelixente, esvara minas baixo as vías.
  Os alemáns teñen moitos tanques e, por regra xeral, non lanzan un ataque sen eles.
  Entón Alla noqueou, ou máis ben ferido de morte, outro E-50. As nenas están a traballar con éxito. Pero debes ter coidado. Aquí vén o "León Real". Este vehículo ten trescentos milímetros de blindaxe frontal e un canón de 210 mm, que se pode disparar contra tanques e obxectivos sen blindaxe. Tal arma E-50 explotará.
  Neste punto, María deixa dar a volta ao tanque para subir a bordo, onde a armadura ten douscentos milímetros de grosor e é máis fácil de penetrar.
  Ao longo do camiño, a moza esmaga a varios tipos de fascistas e Anyuta dispara metralladoras.
  María susurra:
  - ¡Perdóanos, Nai de Deus, se pasa algo!
  E Alla, sen esperar a subir a bordo, ao achegarse, dispara de punta a punta, e a punta da esquina. E dá ben. Perfora o metal e o "León Real" comeza a fumear e detonar como os outros tanques golpeados previamente polas nenas.
  Alla cantou cun sorriso:
  - De calquera xeito, irmáns! Quere vivir, irmáns! Non tes que molestarte co secretario xeral de Stalin!
  Un proyectil golpeará a armadura frontal. Pica co seu canón E-25 de 88 mm. Pero o presente esvarou pola armadura.
  Alla responde perforando a máquina inimiga como unha agulla na manteiga. Despois diso o demo ardente di:
  - Tempestade, e a espada vikinga!
  Anyuta dispara unha metralleta, engade:
  - Trono e lóstrego!
  María esmagou ao coronel baixo as eirugas e rosmou:
  - Ósos, estrelas - caendo nunha fileira!
  O seu tanque volve disparar. Esta vez pola E-50. Certamente require habilidade para penetrar 250 milímetros de armadura frontal nun ángulo de 45 graos.
  E aquí está o E-100, unha máquina formidable, pero un modelo desfasado. Pero o seu canón de 128 mm segue sendo perigoso. E a blindaxe frontal é lixeiramente máis débil que a do E-50.
  Alla comenta filosóficamente:
  - Iso é o que significa o vello modelo!
  María interrompe con rabia:
  - Aínda tes que manobrar para non ser golpeado! Despois de todo, cento vinte e oito milímetros...
  E a nena precipitouse esquivando proxectís de vinte e oito quilos de peso. E así Alla volveu disparar contra a E-100 nunha modificación desfasada. O coche alemán comezou a romperse en anacos. E rasgar en fragmentos de aceiro.
  E como detonan as cunchas.
  Anyuta, disparando con metralladoras, dixo:
  - Puxo no golpe todo o poder da súa rabia... Endereitou o ceo, sacudiu as estrelas!
  María esmagou a unha ducia de fascistas á vez e tuiteou:
  - Pisa o gas! Veña meu neno, pisa o acelerador!
  Alla riuse e comentou:
  - Si, debe ser agradable chocar co rapaz. E chupalo...
  María ardeu de rabia:
  -Que vulgar eres, Alla!
  O demo do lume riu:
  - Gústame facer bromas! Non te tomes a corazón!
  María, continuando esmagando aos odiados fascistas, cantou:
  - O meu corazón... Corazón de nena amable! O meu corazón, quero vivir no mundo!
  E o guerreiro suprimiu máis dunha ducia máis. E Alla disparou a outro E-50, cantando:
  - E medín a súa figura co meu ollo, e cando me anunciou cheque...
  Anyuta disparou metralladoras e engadiu:
  - ¡Exposto accidentalmente o meu bíceps! ¡Son unha nena, non unha débil!
  Alla disparou un proyectil contra o Panther-2, rompendo facilmente o seu costado e berrou:
  - E ao instante o tanque fíxose máis silencioso!
  Anyuta continuou gruñendo:
  - O Fritz non estará pronto no ceo!
  Alla golpeou o tanque Lev e ruxiu:
  - Ao parecer, os adversarios non teñen tempo para as fichas!
  Anyuta, despois de cortar toda a liña, asubiou:
  - E o famoso Hitler...
  Despois diso, Allah tocará o E-25 e emitirá:
  - Agora non estou no paraíso!
  Anyuta comentou loxicamente:
  - Repetimos dúas veces, non no ceo! Isto chámase tautoloxía na canción!
  Allah responderá e ruxirá:
  - Que é a democracia popular? Isto é cando Hitler recibe un níquel!
  Anyuta dixo sinceramente:
  - Si, e Stalin non é moi bo! Perdín o golpe alemán! E despois do desastre de 1941, nunca puidemos retirarnos!
  Alla, golpeando cunha pistola, estivo de acordo con isto:
  - Si, en 1941 perdemos case todo o noso exército de persoal. É case imposible escapar de tal dano. E Hitler conseguiu mobilizar todos os recursos da Europa ocupada e parte da URSS. E os británicos resultaron extremadamente débiles!
  Anyuta disparou as súas cinco metralladoras. Cincuenta estranxeiros foron segados. E ela berrou:
  - ¡Somos as máis fermosas do universo!
  Alla asentiu coa cabeza e despois do tiro comentou:
  - O corpo feminino é fermoso e esteticamente agradable! Neste sentido, somos a coroa da beleza!
  Anyuta colleuno e cantou con moito entusiasmo:
  - Podo ver o teu pincel por todas partes,
  Quen creou os bordos do universo,
  Deches vida a todo o universo,
  Facendo realidade os santos desexos!
  
  Deus todopoderoso é a coroa da beleza,
  Encende o meu corazón en soños...
  Estes son os meus pensamentos e soños -
  Un anxo abriu a porta do ceo!
  
  Quérote Pai Santo,
  Deches o teu Fiel Fillo por min!
  coroa de diamante radiante -
  E o amor de Deus por ti non se arrefriou!
  
  Ti, o Sen límites, dános amigos,
  Animádevos a traballar sen preguiza...
  Por iso quero cada vez máis
  Reza a Deus Todopoderoso!
  
  Todo no Universo vén do Pai,
  E o seu Fillo Todopoderoso...
  Ti es o Señor Supremo da beleza,
  O universo, o centro e a cima!
  
  Hai en ti o Todopoderoso para converterse,
  E o amor que non coñece fronteiras...
  Le un salmo de xeonllos,
  En breve imos volar coma os paxaros!
  
  Todo o universo converterase como o ceo,
  A felicidade interplanetaria florecerá...
  E atrévete, rapaz, con audacia...
  Dedicando o teu traballo a Xesús!
  
  E cando veña o Todopoderoso,
  O Edén será mellor na Terra...
  Deus Cristo lévanos á salvación,
  O ambiente será o arco da vella do día!
  
  Por iso Deus ensina: non peques,
  Se es débil, o Todopoderoso axudaralle...
  E arrepiéntate e arrepiéntate,
  Predica - non te preocupes pola cama!
  Unha boa canción, sobre todo se disparas contra tanques alemáns mentres a escoitas. Alla cantou e disparou. O diaño ardente, nas súas crenzas, inclinouse polo paganismo. Ela foi atraída pola maxia, varias bruxerías. E non lle gustaba demasiado o monoteísmo.
  Pero a harpía vermella aínda cantaba e disparou. E Xesús? Tamén un Deus forte!
  Pero antes da guerra, eles ensinaron que non hai Deus! Alla disparou, golpeou a outro "Panther"-2 obsoleto e berrou:
  - Si, houbo un tempo que nos dicían con toda seriedade que Deus é só unha ilusión!
  María moveu a cabeza con forza, e despois de esmagar a varios fascistas máis, respondeu:
  - Non, o Todopoderoso, non pode ser unha ilusión, sobre todo porque hai unha pregunta: ¿de onde veu o universo!?
  Anyuta, disparando, chocando os nazis con balas, considerou necesario engadir:
  - Ademais, os físicos xa estableceron que o universo non consiste case en nada. E que a nosa Terra enteira se pode espremer coma unha mazá!
  María considerou necesario, mentres seguía presionando aos fascistas, engadir:
  - E tamén se estableceu que o Universo se está a expandir. Entón, moi probablemente, antes tiña o tamaño dun átomo de hidróxeno! Imaxinades de onde veu todo!
  Alla, seguindo esnaquizando os tanques, obxectou racionalmente:
  - Se pensas que o Universo xurdiu dunha explosión, entón... Entón estás a dicir unha cousa extremadamente absurda!
  Anyuta observou racionalmente e con criterio, apuntando as metralladoras cos seus pés descalzos e graciosos:
  - Precisamente por iso digo que Deus existe! O tanque T-34 non puido xurdir dunha explosión nun almacén de chatarra e as estrelas non se formarían por explosións de quarks. Só existencia humana...
  María, despois de esmagar outro grupo de nazis, engadiu:
  - Rebate a existencia da segunda lei da termodinámica. Na práctica, vemos complicacións constantes, e a segunda lei da termodinámica leva á morte! E simplificación!
  Anyuta, operando as metralladoras cos seus dedos espidos, engadiu:
  - Esta é a lei da entropía decrecente. É dicir, morte por calor xeral! Así que debemos admitir que ou a segunda lei da termodinámica non existe, ou ben que hai un Deus Supremo que mantén a orde!
  Alla, que tampouco é alleo á ciencia, comentou racionalmente:
  - Que pasa coa teoría da termodinámica de non equilibrio? Explica por que a segunda lei da termodinámica non é sinxela.
  Anyuta riu e comentou cunha risada, cravando aos fascistas:
  - Non é este un xogo de mentes baleiras?
  María tamén riu, pero considerou necesario sinalar:
  - Pero como, por exemplo, podemos explicar a existencia de Deus? Como apareceu?
  Alla rosmou e, mostrando os dentes, confirmou:
  - Iso é! Como explicas isto?
  Anyuta suxeriu lentamente:
  - Pero o ateísmo tamén esixe fe sen explicación? De onde, por exemplo, saíu a materia?
  Alla noqueou outro tanque Lev e suxeriu:
  - A materia é eterna e sempre existiu!
  Anyuta dixo con énfase na súa voz:
  - Como podería existir sempre? Isto tamén require fe!
  Alla loxicamente retrucou:
  - Así como a existencia do eterno Todopoderoso require fe!
  Anyuta comentou loxicamente:
  - Pero o Todopoderoso podería dar a luz ao home e ao universo. E como podería a materia impersoal dar lugar aos intelixentes!
  Alla noqueou outro tanque, esta vez un E-50, e falou:
  - A teoría da evolución podería explicar a transición do simple ao complexo. E o sinxelo podería dar lugar evolutivamente ao complexo. E como inexistencia absoluta, inmediatamente deu a luz a unha mente infinitamente omnipotente.
  Anyuta, disparando contra os fascistas, respondeu con confianza:
  - Pero nada deu a luz a Deus! O Todopoderoso sempre existiu! E este é un axioma! Si, estou de acordo. "A nena segou un par de ducias de nazis e continuou. - E a alternativa require aínda máis fe! Imaxina a existencia de enerxía e materia e espazo sempre impersoais derivados de que? Tamén da inexistencia! E, de novo, necesitas fe para entender tal absurdo! É dicir, os ateos están en completo apuros! Todo ten unha causa raíz. Pero onde debe rematar a causa raíz? - A nena presionou os seus dedos espidos nos botóns do joystick, disparando aos malos espíritos fascistas. E ela continuou. - Se buscamos as causas raíz dende o principio, entón segundo o ateísmo acabaremos na inexistencia. Pero a inexistencia ou o baleiro absoluto poderían dar lugar a algo? E se a causa raíz orixinal vese no Deus Todopoderoso, entón todos os problemas resólvense por si mesmos. E a existencia da civilización humana, e da intelixencia, e da vida biolóxica e dos planetas con estrelas. Pero as ideas ateas, na procura da causa raíz, seguen apoiándose na necesidade de aceptar pola fe. Pero unha explicación adicional de que a vida na Terra, e a civilización humana é o resultado do azar, require moita máis fe e suposicións que a fe no Deus Todopoderoso.
  Alla disparou de novo, esnaquizou o E-50 e preguntou con sarcasmo:
  - Pois digamos que me convenceches... Pero por que debería crer no Deus bíblico, e non en Rod? Á versión eslava do Todopoderoso!
  Anyuta asubiou, disparou e, despois de pensalo un pouco, respondeu:
  - Porque a Biblia, aínda que a moitos deles non lles guste o feito de que fose escrita por xudeus, ten polo menos algunha xustificación da súa divindade. Polo menos toma as profecías. E Rodnoverie... Hai moitos destes Rodnoverie? Se teñen a súa propia Biblia antiga? E gustaríame co meu corazón que o pobo elixido de Deus fose ruso, e non xudeu, que Rusia, e non Israel, fose o reino do Señor. - A rapaza estendeu os brazos e presionou cos seus dedos espidos as súas seductoras e curtidas pernas nos botóns do joystick. - Pero xa ves, non temos un libro como a Biblia. E nin sequera hai fontes fiables sobre o que os nosos antepasados crían antes da adopción do cristianismo. Este é o problema, que con todas as deficiencias da Biblia, outras alternativas requiren aínda máis fe, e son dubidosas en canto á espiritualidade de Deus.
  Alla, tras bater un golpe preciso do Jagdtiger-2, suxeriu:
  - E se o Todopoderoso non considerase necesario dar unha revelación sobre si mesmo. E todos os libros sobre Deus están en iguais condicións... - Sorriu o demo pelirrojo e, chiscando o ollo aos seus amigos, engadiu. - É dicir, todo isto é puramente humano.
  Anyuta fixo unha pausa no tiroteo para que as metralladoras se arrefriaran e preguntou con dúbida:
  - Cres que o Todopoderoso podería ocultar coñecementos sobre si mesmo e deixar que o mundo siga o seu curso?
  Alla comentou racionalmente:
  - Mira o noso mundo! Os nazis tomaron Orenburg, asaltaron Filadelfia, quedaron preto de Moscova e rodearon Leningrado. Mirando isto, creo que non é difícil crer que o Deus Todopoderoso permitiu que o noso mundo siga o seu curso. Gústame, bótalle por conta propia, e vou botarlle unha ollada!
  Anyuta suspirou moito e acordou:
  - Si, o feito de que os nazis capturasen máis da metade do mundo... Isto é horror! Pero quizais este sexa un castigo para o mundo polos pecados e a incredulidade!
  Alla brillou os ollos, disparou outro proyectil e comentou:
  - Pero isto demostra unha vez máis que... ¡Que en Deus que responde ás nosas oracións só podemos crer na fe!
  Anyuta obxectou con rabia:
  - Pero estamos vivos e non lisiados... Así que non peques contra Deus, Alá.
  No sur, as tropas alemás asaltaron a maior base estadounidense en Miami.
  As catro belezas máis lendarias loitaron no tanque E-50. Entón, esnaquizaron unha batería de canóns antiaéreos en fragmentos de aceiro.
  Gerda, lambendo os beizos carnívoramente, dixo:
  -Polo ben da arte, os intérpretes fan sacrificios voluntarios, polo ben da arte militar, os oíntes están obrigados a sacrificarse!
  Charlotte, peiteando o seu pelo vermello cobre co pé descalzo, comentou:
  - A guerra é un proceso fascinante! Seguimos tomando cidade tras cidade, pobo tras pobo, ata destruír toda América.
  Christina dixo soñadora:
  - Gustaríame ter agora un porco con piñas... ¡Estou farto de soldar en seco!
  Magda comentou con criterio:
  - Entón este é o noso post! Non te enfades!
  Christina riu. Ela realmente quería que dous ou tres mozos a tocaran e acariciásenlle á vez. E sería pelirroja e musculosa, e chiscaría coma un porco. É tan bonito cando as mans dun home pasan polos teus dedos, canelas e nocellos. Cando os mozos che fan cóxegas no talón e chocan con bicos as túas graciosas pernas.
  Christina ata fregou entre as pernas. Que emocionantes son tales pensamentos. Como quero sexo.
  Magda, mirando á súa compañeira pelirroja, berrou:
  - Fuxa os pensamentos luxuriosos! Sexa estrito contigo mesmo!
  Christina fregou a súa sola núa contra o metal e dixo, ruxindo:
  - Ai, hipócrita cristián! Como non entendes a voz da carne!
  Christina imaxinaba homes. Moita xente nova, fermosa e musculosa que a agarra coas mans, e despois comeza... Que hai de malo con iso? Os homes soñan con haréns? Por que non comeza o seu propio harén masculino? E ter unha orxía.
  Gerda disparou contra un obús estadounidense de 240 milímetros e, cos ollos centelleantes, ladrou:
  - Ten coidado! Un proxectil tan grande é perigoso para nós!
  Christina dixo con nerviosismo:
  - Eh, estaría ben cambiar a Shurmlev. Este tanque, ou mellor dito un mastodonte, se bate, pega!
  Gerda pasou o pé descalzo, cuberto só por unha estreita franxa de tea, sobre o peito de Christina. Os seus pezones endurecéronse inmediatamente e a nena xemeu voluptuosamente.
  Gerda riu e respondeu:
  - Teremos que ir os catro aos homes! Imos relaxarse e ter unha orxía masiva!
  Christina riuse e comentou:
  - Si, quero moito sexo! Aínda que hai pouco estiven con tres rapaces á vez... A carne cada vez é máis insaciable!
  Gerda riu e disparou, berrando:
  - As nenas necesitan rapaces, é moi agradable estar con elas! Especialmente cando traballas a boca con gran perfección masculina.
  E o guerreiro branco como a neve botou a rir. Ela lambeu os seus beizos escarlatas coa súa lingua rosa. Imaxinei unha piruleta tan grande coma un plátano. Como a súa lingua áxil lambe a carne doce, saborosa e con un cheiro emocionante.
  Gerda meneou a cabeza. Durante a loita, non debes entregarte a fantasías eróticas. Mellor disparar e cravar.
  Magda estropea o estado de ánimo:
  - Se te entregas ás concupiscencias da carne, irás directo ao inferno. E entón haberá tal tortura...
  Charlotte xemeu lascivamente, arqueando o seu musculoso corpo cos peitos altos:
  - Tortura! Vaia, cando te azoutan cun látego ou ortiga, é moi agradable!
  Gerda riu e dixo:
  - Para ti, a tortura é tortura, pero o azoutado é grave!
  Magda apuntou a arma co joystick. Capturei un Sherman enterrado no chan cunha arma estendida. A beleza disparou. É como romper unha barra de chocolate. Un tanque americano arde. E despois un novo obxectivo: Pershing. E apuntas cara el e disparas seguro. E derrubas literalmente a torre.
  Magda di despois de golpear un tanque americano:
  - Non penses nos rapaces. Deberiamos loitar... E que a voz da luxuria afogue a explosión dunha cuncha!
  Gerda asentiu coa cabeza. Acariñou a súa perna e imaxinou que Hans a acariciaba. Este é un neno alto e musculoso, tan parecido ao cartel ario. Iso sería tan bo!
  Despois de que a nena disparou contra a "Meiga". E ela esmagou o lado. E partiu o coche case pola metade. Despois de que a beleza tamén golpeou o búnker e rompeuno. Mesmo caeron lascas de mármore.
  Despois de que a nena berrou:
  - O mango do machado estaba cortado pola metade, pero había unha cicatriz na fronte!
  E como ri... Amosa a súa lingua, tan rosada e áxil.
  E entón Christina preme os botóns do joystick cos seus dedos espidos, esnaquizando "Big Tom" en cascallos.
  E este diaño ardente e temperamental dispara con tanta precisión. Tiros precisos combinados con gracia extática.
  Charlotte di cun sorriso:
  - Así sosteñen as mulleres a un home: unha italiana co seu corpo, unha americana cos seus feitos, unha francesa con gracia e unha rusa coa súa organización do partido!
  Christina afirmou con confianza:
  - É mellor cando os homes son diferentes... É moito máis bonito e interesante. E cambia de amantes coma luvas!
  Gerda collerao e cantará:
  - O marido está no calabozo, e a muller no manicomio, o marido comeu demasiadas peras, e a muller é Satanás!
  E de novo as nenas rin. Entón comezaron a chocar cos pés descalzos, tanto que debaixo das plantas caían faíscas. E as belezas ríen. Charlotte tamén disparou, apretando os dedos dos pés do mando, e berrou.
  - Gerda, Gerda, Gerda! Diaño! E ti de onde viches, Gerda? Gerda, Gerda - debe ser fermosa! Satanás mesmo está nesta beleza!
  E as dúas nenas esnaquizaron as súas cabezas con todas as súas forzas. E como voarán faíscas.
  Despois diso, as nenas gritaron ao unísono:
  - Por riba de nós os escuadróns ruxian ao unísono! Un tolo forte está plantando Sodoma!
  E os guerreiros volveron bater na cabeza con todas as súas forzas. Realmente están a divertirse moito. E as belezas ruxen de deleite! E cantan coma ladróns:
  - É un pracer para as irmás, é un pracer para as irmás vivir... Non tes que molestarte co Fuhrer nazi! Calquera irmá, calquera, calquera irmá... Preto de Miami imos destruír os ianquis de forma impetuosa!
  É divertido para as nenas, non podes dicir nada. Varios estados xa están baixo o control da Wehrmacht. E os nazis avanzan, os tanques de Fritz son, por suposto, da clase máis alta!
  E os guerreiros cantan a pulmón:
  - Todos os que están contra nós están mortos... E todos os ladróns irán por nós!
  As belezas exclamaron ao unísono:
  - Dá medo - kaput!
  Aos guerreiros parecía que lles gustaba moito todo. Son tan fermosas, musculosas, e a finais de xullo fai calor e os corpos fortes das nenas brillan de suor. Christina esmaga aos americanos coas súas eirugas e asubía unha canción para si mesma. Cun ton entusiasta:
  - Anótao no teu caderno, en cada páxina... Non perdas a cabeza, só expulsa aos Yankees!
  E a nena rí para si mesma, mostra os dentes e chisca o ollo. A quen - probablemente o Diaño.
  Gerda, mentres rodaba, lembrou unha das novelas de ciencia ficción que lera. Nela, Satanás apareceu na casa do profesor disfrazado dun fermoso mozo. E unha historia sobre os problemas que xurdiron no inferno. Si, debido a que os homes pequenos devoraban a entropía positiva, xurdiu unha violación da orde do azar e o inferno, de feito, comezou a parecerse a un pesadelo. E era un lugar bastante bo. Alí os pecadores celebraban festas por si mesmos, sendo novos e fermosos.
  E o sol suave e vermello brillou para sempre. E entón comezou isto... Non é de estrañar que comparasen o inframundo cun sumidoiro. Pero de feito alí había puros praceres e entretemento.
  Gerda colleuno e cantou con fervor:
  - Enche o vaso con auga de lume,
  Xunto con Satanás - bebamos ao metal!
  E a fermosa loura bate coma un canón. E alcanzou un avión de ataque estadounidense P-51 que voaba baixo. Ben, pequeno diaño listo!
  Gerda sorriu carnívora. Pero os estadounidenses tiveron a oportunidade de dividir a Rusia xunto cos alemáns. E agora eles mesmos terán que estar baixo Hitler. E para eles é desagradable. Entón o americano práctico saberá que é a disciplina alemá. E só lle beneficiará.
  Gerda cantou:
  Planando ameazante sobre o planeta,
  Aguia do Terceiro Reich...
  Cantado nos cantos da xente,
  Recuperou a súa grandeza!
  E isto fíxoo moito máis fácil e divertido para as nenas. E había guerreiros da clase máis alta. Non obstante, en realidade é moi doado para eles loitar. E son capaces de gañar sen problemas. Agora a batería está literalmente esgotada.
  Entón esmagaron aos soldados estadounidenses con eirugas e riron emocionados e mostraron as súas linguas. E pegábanse cos pés descalzos. Retorcían a cabeza sobre pescozos fortes. Rimos...
  Magda, só nun ton lixeiramente menor, comentou:
  - Que facer no inferno? Só torce as colas do diaño!
  Despois de que as nenas botaron a rir, para que o escoitases fóra do tanque. Son tan traviesos e alegres. Estes son guerreiros aos que non lle toman nada.
  A Wehrmacht entrou cada vez máis profundamente en Miami. Avanzaba unha auténtica pista de patinaxe feita con chamas de aceiro. E o equipamento batía, as pistas repicaban. Os tanques de Alemaña son fortes e non teñen igual en canto ao nivel do vehículo. E os Krauts están moi orgullosos disto. Incluso hai mariscais de campo moi inflados andando. O E-50 non só está ben protexido polo grosor da súa armadura, senón que tamén ten placas inclinadas.
  Proba este. E os americanos, que son opositores dos alemáns, non poden facer nada contra os nazis.
  Os soldados negros desisten e desertan primeiro. Realmente non queren loitar polos Estados Unidos. Os americanos de orixe alemá pasan ao lado da Wehrmacht. Só os xudeus, entendendo que non terán piedade, loitan ata o final. Tanto os chineses como os ingleses-estadounidenses están amosando resistencia. Os latinos compórtanse doutro xeito. Algúns non queren loitar cos aliados, Alemaña: Brasil, Arxentina e outros, pero algúns son bastante teimudos. En xeral, os estadounidenses demostran unha resistencia relativa e teñen que loitar para avanzar. Aínda que había moitos prisioneiros, o número ascendeu a millóns.
  Hai que ter en conta que os americanos teñen un número moi grande de Sherman. Este tanque é relativamente fácil de fabricar e é en moitos aspectos semellante ao T-34 soviético, só máis alto e algo peor con blindaxe lateral. O que, con todo, non é significativo tendo en conta o forte que son os canóns alemáns.
  Pero os Krauts están a recoller contas activamente. Toda unha galaxia de petroleiros alemáns acumulou un gran número de vehículos danados. Os ases tamén funcionan moi ben. Ademais de Friedrich Bismarck, que está fóra de competición, o Marsella queda segundo. Huffman tampouco é malo. Pero quéreno menos porque este as adoita danar os avións alemáns. O estilo de loita de Huffman de atacar a corta distancia, por suposto, aumenta o risco de ser alcanzado pola metralla dos avións derrubados. Marcel e Friedrich prefiren actuar a distancia.
  Eran francotiradores, moi eficientes e eficaces.
  Rudel tamén é un as moi honrado, o segundo cazacarros despois de Friedrich. Este Rudel é un home moi valente. Foi abatido e ferido máis dunha vez, pero permaneceu en servizo.
  En xeral, hai que recoñecer que a habilidade da Luftwaffe está a un nivel enorme. E iso que os americanos están perdendo claramente ante os alemáns no aire. E o caza estadounidense máis popular, o Mustang, está completamente indefenso no aire.
  Gerda colleu o pau da piruleta cos dedos espidos dos pés e, chupándoo, dixo pensativa:
  - Iso é interesante... Derrotaremos a América sen ningunha dúbida. Pero Xapón realmente conseguirá tanta terra?
  Charlotte dixo con rabia na voz:
  - Non! Isto non debería pasar! Non cederemos medio mundo aos ollos pechados!
  Christina riu, golpeou a armadura co seu tacón redondo e rosmou:
  - ¡Esmalémolos como rusos e americanos!
  Magda dixo nun ton máis suave:
  - Pero axudáronnos moito na guerra cos rusos e os americanos. Non debemos falar despectivamente sobre Xapón!
  Os ollos de Charlotte brillaron e asubiaron:
  - Tratamos aos demais como se merecen! E Xapón non é unha excepción!
  Gerda comentou de forma conciliadora:
  - Non, claro, hai que render homenaxe á contribución de Xapón á Segunda Guerra Mundial. Especialmente na batalla contra EE.UU. Mataron a moitos estadounidenses e afundiron a maior parte da flota. Así nos protexemos tamén!
  Christina bufou con desprezo:
  - Se Xapón atacara a URSS en 1941, Moscova sería tomada hai moito tempo. E así a guerra prolongouse máis alá de calquera duración real.
  Charlotte, este diaño pelirrojo asentiu coa cabeza:
  - Si, o sexto ano da guerra está chegando ao seu fin. E non hai final nin límite á vista para esta carnicería! E temos que admitir que se está facendo un pouco difícil.
  Gerda rodou sobre o seu estómago, premeu o botón do joystick co seu pé, noqueou a outro Sherman e arrolou:
  - Pero non coñecemos outra vida... Así que vale a pena desexar outra cousa!
  Magda dixo con criterio:
  - O número de países do mundo é exhaustivo. Isto significa que tarde ou cedo haberá paz, e con ela chega a felicidade para as persoas.
  Charlotte, este diaño pelirrojo bufou con desprezo:
  - Non hai felicidade na guerra?
  Magda meneou a cabeza:
  - Que felicidade pode haber en matar xente? En destrución, violencia e dor?
  Charlotte encolleuse de ombreiros e sinalou:
  - Cando era nena encantábame moito xogar á guerra e pegar as ortigas cun pau. Hai algo en todos nós, as persoas, que está atraído á destrución. E a destrución das cousas malas!
  Christina cantou, saltando arriba e abaixo do tanque:
  - O inframundo é moi terrible... O inferno é máis pesadelo que os soños máis terribles... Pero gústanos pecar con moita paixón, este é o credo de todo o destino dos nosos fillos!
  Charlotte engadiu longamente:
  - E fillas tamén... Cómpre saber a moderación en todo, incluído o pecado!
  Gerda dixo con criterio:
  - O pecado é como a pementa na sopa. Demasiado é malo: quéimache a boca, pero sen el é insípido e insípido!
  Magda comentou cun suspiro:
  - ¡Pero o pecado faiche canso! Non é?
  Gerda sorriu e respondeu:
  - Correr tamén é cansativo, pero é bo para a saúde... Necesitamos curar o corpo.
  Charlotte estaba distraída e enviou un proyectil ao Pershing. É unha guerreira moi precisa. E ten algo que mostrar aos demais. Ela derrubou un tanque estadounidense e tuiteou:
  - Son un super guerreiro e tres veces hiper!
  Despois de que a beleza lanzou o trofeo de chicle na boca e fixo unha burbulla enteira.
  Gerda comentou con sarcasmo:
  - ¡Os Estados Unidos teñen moito mellor chicle que os tanques!
  Christina colleuno e cantou:
  - A violencia destrúe o aceiro, pero o poder do mal non dura para sempre! E vólvete máis forte na alma! Cando a man está firme e os obxectivos son humanos! Podes esmagar a violencia!
  Magda cantou en resposta:
  a luz de Deus iluminounos,
  Fe no Señor Cristo...
  E, arrepentida, abriu -
  Os nosos corazóns de tormenta!
  E a rapaza de pelo dourado disparou con precisión. O proyectil que enviou estrelou o coche estadounidense.
  Pero os ianquis xa están arrastrando debaixo das ruínas. Renuncian. Póñense as mans no pescozo e estremecen de medo. Penden bandeiras brancas. Unha das baterías, con todo, non ten présa en levantar as mans.
  Gerda apunta a arma e dispara. Precisamente enviando shell tras shell. Unha rapaza moi aguda. Magda tamén dispara á súa vez. Non importa o que: rubio natural... Cintura fina, peito alto. Ela sabe onde atopar o alixo do seu marido... Pero quería un cambio: merquei un paquete de pinturas!
  E é gracioso para as nenas, xa están moi chulas.
  Gerda colleuno e cantou:
  - E saen en tanques - as mozas están a correr...
  Elemento de aceiro, elemento de aceiro!
  Charlotte disparou contra a "Witch" e cantou:
  - Se queres estar san, endurece... Se necesitas un tanque sen freos, non teñas vergonza!
  E as catro nenas botarán a chorar e ruxirán. Cristina sorriu e dixo:
  - Unha muller con catro homes, que xenial!
  Gerda confirmou:
  - Cantos máis amantes, mellor! Somos hitlerianos, o que significa que estamos fóra da moral burguesa!
  Charlotte dixo enfadada:
  - Moral, da palabra sucio!
  Christina riuse e comentou:
  - ¡Somos nenas salvaxes! Só salvaxes!
  Gerda dixo cunha mirada orgullosa:
  - ¡Pero cada un de nós pariu un fillo baixo o corazón do Führer!
  Magda respondeu furiosa:
  - Non deberías agacharte así ao nivel dos animais!
  Charlotte riu e comentou:
  - Non somos só animais, senón leoas!
  Christina aclarou, axitando as cadeiras:
  - E ata diaños! Así que a nosa moral nazi é verdadeiramente diabólica e cruel!
  Gerda colleuno cun sorriso e cantou:
  A noite anterior á batalla, mesmo para os heroes,
  Asustado na escuridade...
  Arde un pentograma dun templo antigo,
  Deus me dea forza... Para non acabar nas tumbas!
  Christina comentou cun sorriso de Gioconda:
  - E gustaríame facerme inmortal como o montañés da película... Proba con mil millóns de homes, e un billón de trasnos e un sextilión de elfos!
  Gerda ronroneou e dixo:
  - Elfos... Son tan fermosos e cheiran a flores e a mel. Como me gustaría facer o amor con eles. É tan divertido.
  Christina riu e murmurou:
  - Os elfos son un doce soño... A beleza converte a un home en escravo! E despois da morte non atoparán a paz... Porque no submundo as nenas están con Satanás!
  Charlotte tomouno e cantou con entusiasmo:
  - Enche o vaso con auga de lume... A chama arderá e cortará o metal!
  E as nenas van rir dunha vez... ¡Non son débiles para nada! Nenas lindas e chulas!
  Gerda colleuno e cantou encantada:
  - Non teñas medo á morte, non te aferras ao medo... Despois de todo, sen xustiza non ten sentido vivir!
  Como resposta, Magda disparou, enviando un proyectil directo ao centro e cantou:
  - Na convocatoria celestial, na convocatoria celestial... Alí, por vontade de Xehová, estarei eu! E espero meus queridos amigos!
  Christina, este demo vermello dourado chirou:
  - E no ceo, terei un sextillón de amantes dos elfos?
  Magda respondeu cun sorriso:
  - E o domingo non se casan nin se casan, senón que permanecen como anxos no ceo. E vostedes, diaños, aparentemente se aparearán con demos para a eternidade!
  Christina riu e comentou:
  - Pero isto é moi chulo! Podes imaxinar o grande que son os seus paus! E en xeral...
  Gerda cantou en resposta:
  - O Reich está a construír un novo mundo,
  E nega o pasado...
  Poñendo no trono -
  Ridiculo e vulgar!
  E as fermosuras coas pernas espidas e os corpos case espidos, musculosos e bronceados botan a rir.
  Charlotte rompeu os puños e asubiou:
  As explosións retumaban...
  A gracia rematou -
  Deixa de mostrar as costas
  É hora de matar inimigos!
  Pero de momento resultou que non era o momento. Os estadounidenses seguiron rendendo, ao parecer Miami foi a seguinte cidade en ser tomada.
  Lanzáronse bandeiras brancas. Os presos saíron. Cando Gerda saltou do tanque, mergullou deliberadamente o pé descalzo en charcos de aceite de máquina. Inmediatamente, a sucidade, a area e o po pegáronse aos pés da beleza loira. Ademais, por tradición, os prisioneiros eran obrigados a bicar as plantas sucias e fedorentas da nena.
  O resto das belezas fixeron o mesmo. Din, que os presos non gocen de bicar os pés descalzos. Que se arrastren e cheiren. E lamben a terra e o po coa lingua.
  Charlotte agarrou o nariz do estadounidense de ollos negros cos seus dedos espidos. Ela apertaba con forza. Fixo berrar o prisioneiro. E entón golpeou a súa fronte co talón, provocando un golpe. O prisioneiro de guerra caeu e perdeu o coñecemento.
  Charlotte cantou con sarcasmo:
  - Son unha nena cobra de verdade, e non estarás ben debaixo de nós!
  Despois, Gerda seguiu o exemplo. Tamén apretou o nariz cos dedos espidos e tirou, case arrincándolle o nariz e empurrando os talóns no queixo. Rompéndome a mandíbula.
  Entón Cristina fixo o mesmo. Agarrou moi forte o nariz do seu homólogo e mesmo sacou sangue, arrincándolle as fosas nasais.
  Magda, entusiasmada, tamén obrigou aos presos a bicarlle os pés poeirentos, cubertos de aceite de máquina, pero entón andou un pouco e deuse conta:
  - Isto é vulgar e cruel!
  Charlotte engadiu con sarcasmo:
  - E aínda non de xeito cristián!
  Magda asentiu coa cabeza:
  - De verdade! Non nos comportamos como cristiáns!
  O demo pelirrojo rosmou en resposta:
  - E ti tamén! Así que non nos contradigan!
  Entre os presos había exploradores adolescentes. Christina achegouse a eles e dixo burlonamente:
  - Queres degustar o corpo dunha muller?
  Os rapaces botaron olladas famentosas e avergoñadas á rapaza case espida, moi fermosa. Moitos deles pelexaban na calor só con pantalóns curtos, e estaban cubertos cun bronceado chocolate. Gerda saltou cara aos mocosos e, axitando a súa metralleta, ruxiu:
  - ¡De xeonllos!
  Caeron á vez. Despois de que as nenas de novo, esta vez os scouts víronse obrigados a bicar os seus pés. Os rapaces mesmo rechinaron area nos dentes, pero aguantaron e non se atreveron a opoñer.
  Gerda ruxe a pulmón:
  - Son King Kong.
  E Christina quitou o suxeitador e deixou completamente ao descuberto os seus peitos altos con pezones escarlatas. E empezou a botarllo a todos os rapaces seguidos. Como, bico.
  Os rapaces ruboráronse de vergoña, pero obedientemente, bicáronse. Que estaban experimentando? Unha mestura de medo e desexo. Os mozos estaban emocionados coa visión de nenas medio espidas e os seus toques. A Christina tamén lle gustou isto.
  Gerda tamén deixou ao descuberto os seus peitos. Tamén é alta, regordeta, cos pezones escarlatas, coma os amorodos.
  Charlotte seguiunos, mostrando o seu corpo curvilíneo. Só Magda se apartou. Parecíalle vergoñento e vulgar.
  En xeral, pérdese moita humanidade na guerra. E a moral nazi en xeral converte as persoas en animais. Algúns son como lobos, outros son como ovellas.
  Pero, por outra banda, a férrea disciplina, a organización, a despiedade na consecución dos obxectivos fan marabillas!
  Así de rápido se produciu en masa o tanque E-50. Por exemplo, é posible que os estadounidenses, que aínda están producindo Sherman, eran débiles contra o T-4?
  Pero que as nenas son salvaxes. Eles, premiados con moitos encargos polos seus servizos militares, compórtanse así. Obrigan aos rapaces a bicar o peito, as pernas e as coxas. Ben, iso é realmente posible? Que moral é esta? Ademais, os soldados alemáns e estranxeiros miran isto e torcen os dedos nas súas siens. Como, mira que tipo de mulleres temos!
  ¡Están a piques de comezar a aparearse diante de todos!
  Magda berrou a todo pulmón:
  - Non! Non te atrevas a facelo! Sexa humano!
  Gerda gritou en resposta:
  - Non nos molestes en ensinar aos rapaces!
  Magda saltou cara ela, tirou varios adolescentes e ladrou:
  - Volvécheste tolo?! Deixa de expor ao exército do Terceiro Reich ao ridículo!
  Charlotte de súpeto quedou avergoñada e comentou:
  - Quizais realmente imos demasiado lonxe? Debes exercer a moderación e a precisión!
  Christina aceno e berrou:
  - Non me molestes, non me toques, é bo para gozar. Son rapaces tan fermosos, e cheiran a doce xuventude!
  Gerda mirou cara atrás e asubiou:
  - Imos con eles, logo imos divertirnos. Non podes facelo diante de todo o exército! E aínda teremos tempo de xogos!
  Christina murmurou frustrada:
  - Despois? Entón non é a mesma emoción que diante de todos! E isto é xenial!
  Os famosos catro, que se converteron en lendas vivas: Gerda, Charlotte, Christina e Magda, continuaron avanzando cara ao norte no seu mellor tanque do mundo ata agora, o E-50. A Wehrmacht xa rodeaba Atlanta. A situación de Estados Unidos estaba a deteriorarse rapidamente.
  Con todo, as batallas de tanques continuaron. As nenas repelían outro ataque teimudo de Shermans e Pershings. Tamén se engadiu un novo tanque de Washington, só un par deles polo momento. Pero este coche era algo máis perigoso. A lonxitude do canón do canón de 90 mm aumentou a 73 EL, superando a potencia do Tiger-2, que, cun proxectil máis avanzado, permitiu penetrar o E-50 cara ao lateral. É certo que o motor do novo tanque non estaba preparado para os mesmos 500 cabalos de potencia cun peso de cincuenta e sete toneladas e unha armadura frontal de 152 milímetros.
  Magda golpeou un coche deste tipo a unha distancia de dous quilómetros e comentou:
  - O inimigo está mellorando cun claro atraso! E fixo un tanque tan torpe!
  Gerda riu e pasou co pé descalzo polo pedal do coche, arrullando:
  - Pois isto é unha sorte para nós! E, en xeral, xa nos afondamos tanto neste imperio do capitalismo. Estados Unidos caerá pronto!
  Charlotte, este diaño pelirrojo asubiou:
  - E haberá poder sobre o mundo!
  Christina calou o ardor da súa amiga:
  - Non te halagues demasiado! Tamén está a URSS. E este é un país con grandes oportunidades!
  Gerda asubiou. Premeu o joystick e, despois de destruír o Sherman, notou:
  - Os rusos nunca terán un equipo tan potente como o noso. E o máis importante, xa non poden igualar o número! Entón, mantén o nariz en alto e o teu anfitrión ata o rapé! Saiba que o Terceiro Reich sempre está contigo!
  Magda sorriu e dixo apenas audiblemente:
  - E Xesús está sempre comigo!
  Gerda corrixiu á súa amiga:
  - Xesús ario!
  Magda estaba de acordo con isto:
  - Pode ser ario, pero é o todopoderoso Fillo de Deus!
  Christina arrolou cun sorriso:
  - Que a forza aria estea connosco! Derrotaremos a todos e acadaremos a inmortalidade!
  Magda disparou de novo. Ela disparou cunha precisión sorprendente. O Sherman aínda non foi detido nos Estados Unidos e, a pesar de agosto de 1945, non adquiriu unha bomba atómica. Entón, a situación americana estaba nalgún medio, extremadamente difícil e absolutamente desesperada. Ou quizais aínda máis preto de absolutamente desesperanzado.
  Gerda tamén lembrou como loitaron nun tanque de noventa toneladas, o "León", que era inferior ao E-50 tanto en armamento como en blindaxe. A tecnoloxía de Alemaña desenvolveuse. E non ten igual. Só sesenta e cinco toneladas, e que protección. Eh, que máis podían soñar os Krauts? Excepto que é imposible romper desde calquera ángulo!
  Gerda preguntoulle a Magda:
  - Dime mellor, que forma debe ter un tanque para que non se poida penetrar desde ningún ángulo?
  A nena cristiá respondeu cun sorriso:
  - En forma de pirámide exipcia, só máis alongada e aplanada.
  Gerda colleu o lapis nas mans e tirouno collendo cos dedos espidos. Ela debuxou coidadosamente un debuxo na parede e notou:
  - É isto o que é?
  Magda asentiu coa cabeza:
  - Si! Como isto!
  Charlotte asubiou e comentou:
  - É sinxelo! Pero o proxectil realmente rebota dende calquera ángulo!
  Gerda dixo seriamente:
  - Necesitamos compartir esta idea cos nosos deseñadores. Entón obterás un tanque moi forte. Con protección perfecta!
  Magda encolleuse de ombros, comentando:
  - Este non é realmente o noso negocio!
  Gerda meneou a cabeza en resposta:
  - Ai dos que son indiferentes ao seu país!
  Christina sinalou:
  - Si, mandarémolo nós! ¡Colectivamente dos catro! Deixa que Porsche ou quen quen máis finalice a nosa idea!
  Gerda, cun sorriso que brilla máis que as perlas, aceptou:
  - Así será! Compartimos a gloria, como debe ser para todos!
  Magda respondeu tranquilamente:
  - Fai o que queiras! Eu persoalmente non son ganancioso!
  Gerda dixo con entusiasmo:
  - Despois de todo, a cobiza é un sentimento de persoas inferiores! Son débiles de mente, ata os pobres senten pena por eles!
  E o guerreiro arrincou a torre Pershing cun tiro. En xeral, o contraataque estadounidense fracasou. A batalla rematou con bastante éxito para a Wehrmacht. O Fritz non sufriu case nada. Perdas... Estaba a escurecer. E o sol estaba a poñerse cara a unha posta de sol de rubí. Atlanta prometía ser unha porca difícil de romper porque era unha gran cidade.
  Está claro que as grandes áreas poboadas son as máis difíciles de levar. É certo que os fascistas, por regra xeral, preferiron rodear e confiar no desgaste.
  No camiño, as nenas viron a pistola autopropulsada Big Tom. O suficientemente poderoso como para ser perigoso. Noqueárona... Sen ningún problema particular para nós.
  Despois, cando xa estaba completamente escuro, paramos e merendamos. Tamén probamos Coca-Cola americana e un bocadillo. Gerda bebeu dous litros enteiros e comentou:
  - Levanta o ánimo e tamén o aguardiente!
  Charlotte preguntou:
  - Quen é ela?
  Gerda sorriu e respondeu:
  - "Coca Cola"!
  O demo pelirrojo sorriu:
  - SOBRE! Esta é a bebida dos deuses! Como a limonada, só que mellor!
  Christina riu e obxectou:
  - Ai! O café natural é o mellor! Pero non antes de durmir!
  Magda sinalou:
  - É un pecado beber vodka!
  Gerda acenouno co pé descalzo:
  - Sei! Ai do que prepara bebida forte!
  As nenas pasaron a noite preto das eirugas do tanque, collendo unhas bardanas como cama. E así non durmiron o suficiente durante varias noites. O ritmo de progreso foi alto. E a resistencia é bastante forte.
  Ao parecer, Gerda tiña demasiada Coca-Cola; é improbable que vertese a si mesma unha dose tan grande da bebida gaseosa. Entón, a rapaza co cabelo da cor branca da neve tivo o pesadelo máis natural. Non deberías beber tanta bebida gaseosa.
  Gerda foi encadenada con pesados grilletes e arroxada ao calabozo máis escuro e duro do Chatelet. Criaturas noxentas arrastráronse e a nena foi atacada por ratos. Viuse obrigada a loitar con cadeas e grilletes, e non podía durmir.
  As ratas grandes mordían constantemente os seus talóns espidos, e era moi noxento e doloroso.
  Impúxose a pena de morte polo asasinato dun funcionario de prisións. Pero o xefe do Chatelet, perdendo o seu querido oficial, ordenou que Gerda fose sometida ás máis crueis torturas.
  - ¡Esta nena descarada responderá de todo!
  E así os verdugos entraron no calabozo e arrastraron á nena ao soto para a tortura. Gerda case non se resistiu. Ela entendeu que estaba condenada á morte. O único que quería era manter a coraxe e a dignidade durante a execución e as torturas anteriores. A Gerda arrincáronlle a roupa e colgárona espida no estante. E os pés descalzos da nena estaban presionados en cepos.
  O verdugo golpeoulle cun látego no lombo espido con todas as súas forzas. A nena apretou a mandíbula e aguantou o golpe, e aínda que lle rebentou a pel, nin sequera berrou. Entón o torturador colgou pesados pesos aos pés da nena. As articulacións que estaban a ser retorcidas fóra dos ombreiros comezaron a rachar. O corpo espido de Gerda estaba cuberto de suor, e a nena apertaba os dentes ata morderlle o beizo ata sangrar.
  É unha verdadeira aria e debe soportar a tortura coa maior coraxe posible.
  Outro verdugo colleu da lareira un feixe de arame quente e comezou a azoutarlle nas costas á nena. O terceiro torturador acendeu un lume baixo os pés descalzos da nena. A chama comezou a facer cóxegas na sola espida da nena, que non sufría de pés planos. Embalados por anos de andar descalzo, os callos crepitaron.
  Os pés da nena estaban quentes, pero resistíanse teimudamente. Os callos da sola desgastada estaban burbullando.
  Un verdugo rachou a calor debaixo do estante, outro bateuno cun arame candente, o terceiro colgaba pesas no bloque que ataba as pernas espidas de Gerda. A tortura foi multifacética. E a dor era tan forte que a nena ensuciada berrou. E entón ela desmaiouse. Botáronlle auga xeada e comezou de novo o interrogatorio. O cuarto verdugo comezou a dispararlle aos peitos das nenas cunhas pinzas candentes.
  Retorceu o pezón escarlata cun ferro quente.
  Gerda, cun esforzo extraordinario de vontade, foi quen de conter os seus berros e mesmo espremeu un sorriso torturado. Foi torturada por catro lados á vez. Non fixeron preguntas, non esixiron unha confesión, simplemente vingáronse do asasinato do axente.
  Tamén golpearon o ventre da nena cun látego.
  Un dos torturadores comentou:
  "Ela aínda debería ter forzas para subir ao cadalso!" Despois de todo, hai tal costume!
  O doutor achegouse, sentiu o pulso da nena torturada e dixo:
  - Suficiente!
  O verdugo sorriu e comentou:
  - E acabo de aprender!
  Gerda, que perdera o coñecemento unha vez máis, foi retirada do estante e o corpo desgarrado foi limpo con alcol. Despois levárona á zona común do Chatelet. Para que as nenas e mulleres capturadas poidan observar o que sucede cos asasinos dos axentes. Gerda foi encadeada a unha cruz e quedou en pé para que todos o viran.
  Porén, ningún dos presos dixo nin sequera unha palabra. Querían a Gerda. E o oficial que matou era un demonio do inferno.
  Ao día seguinte a tortura continuou. A nena foi azotada cunha cadea quente, e todos os dedos dos seus pés estaban rotos cunhas pinzas vermellas. Meteron os talóns e arquearon os brazos e as pernas sobre o estante. Gerda perdeu o coñecemento varias veces. Os verdugos eran profesionais, e a moza era naturalmente forte e distribuían as súas forzas con habilidade.
  Rompáronse os dedos dos pés, moi lentamente, con gusto e deleitándose coa súa crueldade.
  Gerda foi torturada todos os días durante dúas semanas, sen deixar un só parche intacto de pel no seu corpo. Entón atoparon unha nova tortura. Afeitábase o cabelo e goteaba auga fría gota a pinga sobre o cranio esquilado. Unhas horas despois, era coma se unhas bombas estalasen na cabeza de Gerda. Puxeron á nena na sela, arrincándolle o ventre de Venus con espiñas e prendéndolle lume o pelo púbico.
  Levaron un taladro no ano, de xeito que incluso goteaba sangue.
  Gerda estaba completamente esgotada e xa estaba ao bordo da tolemia. De súpeto chegou a orde de levala ao xulgado.
  Este é polo menos algún tipo de lanzamento.
  A moza compareceu ante os xuíces, a cabeza rapada, cuberta de roturas, contusións e queimaduras. Pero ela tiña a forza para estar de pé e intentar manterse erguida. A antiga beleza parecía asustado, terrible despois da tortura, pero non rota.
  O xuíz gritou:
  - ¡De xeonllos!
  O xuízo pasou rapidamente, sen cerimonias innecesarias. Escoitamos o testemuño dos soldados e entrevistamos testemuñas. Lembramos o caso anterior do asasinato do vizconde, do que Gerda non declarou. E foron condenados como meiga e dobre asasino para ser queimados na fogueira!
  Ademais, deben disparalo lentamente por partes!
  Gerda escoitou o veredicto en silencio, e despois desmaiouse. Entón, pareceulle que a súa vida remataba.
  En todo o salón escoitouse un suspiro de simpatía.
  A moza foi levada ao corredor da morte e quedou encadeada nos cepos. Alí debía pasar as últimas horas da súa vida.
  En réxime de illamento, a nena foi privada incluso do consolo que proviñan das palabras de simpatía dos seus compañeiros de prisión.
  Pero entón apareceu a filla do verdugo. Levaba un modesto vestido gris e trouxo unha gran cesta de mazás. Mirou con simpatía á estudada Gerda e dixo:
  - Queres que te salven da execución?
  A nena asentiu coa cabeza cortada. E a filla do verdugo respondeulle:
  - Aquí tes unha destas mazás rexuvenecedoras! "Ela sinalou unha froita que se distingue polo seu extraordinario brillo e jugosidade, como un gran rubí. - Cómao e volverás ser nena pequena. Sacareiche do cesto e escaparemos deste reino.
  Esta oportunidade apareceu!
  Gerda asentiu cansa. Con dificultade, a maioría dos dentes foron noqueados como resultado da tortura, mastigou unha mazá. E realmente comezou a encollerse, parecía ser unha nena de seis ou sete anos. Os seus brazos, pernas e cabeza saíron facilmente das cepas. A filla do verdugo escondeu a Gerda nun cesto e sacouna da cela. Ela tiña présa por abandonar o Chatelet antes de que se botasen de menos aos cativos. E a nena fuxiu coa súa equipaxe.
  Un gran sacrificio pola súa parte.
  A filla do verdugo partiu con Gerda de viaxe ao sur de Francia coa esperanza de perderse alí. Camiñaba con zapatos de coiro, Gerda pisaba descalza ao seu carón. Pero entón, debido ao camiño pedregoso, os zapatos da nena derrubaron e case non podía andar cos pés ensanguentados. Foi un pouco máis fácil para Gerda, xa que inicialmente tiña as plantas engrosadas; ao parecer, a pesar do forte rexuvenecemento, o corpo da nena conservaba recordos dos ensaios pasados.
  Como vagaba descalza polas estradas rochosas de Europa, camiñando de Copenhague a París. Ter visitado Berlín e Viena ao mesmo tempo.
  Considerábase que a filla do verdugo era dunha familia acomodada e adoitaba levar calzado, como é costume entre as familias parisinas non pobres. E as súas plantas de nena non estaban afeitas ás pedras, ás pedras nin ás estradas francesas rochosas. Pero a nena, rompendo as pernas ensangrentadas, mostrou coraxe e non se queixou. Nunha parada de descanso, Gerda bicoulle os pés ensanguentados, e a dor diminuíu, a filla do verdugo quedou durmida.
  A propia Gerda estaba moi agradecida con ela pola súa salvación.
  Aos poucos as súas pernas curaron e cubríronse cunha codia dura. A filla do verdugo desgastaba e vivía de esmola, e Gerda tamén quedou con farrapos. Para o inverno, a nena e a nena mudáronse a Italia. Non hai xeadas alí, e é máis ou menos tolerable. Pero a súa vida converteuse na vida de vagabundos. É dicir, moi pesado e con fame. E non houbo ningún punto brillante nesta vida. A filla do verdugo era guapa, pero nada fermosa, quedou completamente delgada e converteuse nunha cana.
  Trapos típicos e sucios.
  Pero Gerda, crecendo, converteuse nunha nena moi fermosa, e a súa beleza florecía cada ano. E entón un dos rapaces nobres deuse conta dela e mandou levar ao seu servizo ao mendigo descalzo co cabelo máis branco que a neve.
  Pero esa é outra historia. Gerda sentiuse de súpeto inspirada e esbozou un poema;
  Gerda buscaba a Kai descalza,
  Pasei polas duras neveiras...
  Despois de todo, a súa alma é dourada,
  Como unha bola de neve branca radiante!
  
  Non atopei o meu noivo,
  E acabou cos nazis en pleno...
  Ai, desgraciada Gerda,
  Por que soportar tanta vergoña!
  
  Os verdugos prepararon o estante,
  Tendo feito un lume baixo os nosos pés...
  Están a fritir unha nena coma se fose un peixe
  Pero sabe que en espírito é coma unha aguia!
  
  E sufriu un gran sufrimento,
  As torturas e torturas son incontables...
  Impuxeron unha homenaxe desafortunada,
  Para facer chorar unha nena!
  
  Os pés descalzos lamen con chamas,
  A nena está a ser golpeada con furia cun látego!
  Aquí debaixo da cúpula no estrito París,
  Levan a Gerda ata o lume cunha bata!
  
  A nena soporta severas torturas,
  E risas na cara dos verdugos...
  Non, ela non pedirá a morte...
  A proba correspóndelle a ela!
  
  Pode soportar torturas feroces,
  Eres ideal na paciencia...
  A nosa Gerda naceu en Rusia,
  Aceptando a Ortodoxia co teu corazón!
  
  Aínda que lle rompan os ósos con pinzas,
  A punta pincha o peito branco...
  E os pés descalzos no carbón,
  Puxéronlle a Gerda tanta dor que non pode respirar!
  
  A rapaza vai orgullosa ao lume,
  Aínda que o teu rostro estea cuberto de sangue e contusións...
  Riu forte de alegría,
  Aínda que as mans e os pés estean encadeados!
  
  E parecía que non había salvación,
  A pata do verdugo acende o lume...
  Pedín a Deus perdón -
  Polo menos estendeu as súas linguas de lume cara a ela!
  
  A chama lambe o corpo con furia,
  E Gerda xeme de dor, berra...
  Pero o estandarte aínda voa na miña alma,
  E no corazón hai un reducto-monolito!
  
  Haberá un monumento á moza da luz,
  E Rusia lembrará a súa filla...
  Gerda a valente será eloxiada,
  O día chegará e a noite esmorecerá!
  Entón Gerda realmente espertou, golpeando a cabeza na eiruga. Ela ruxiu frustrada:
  - Meu Deus! Que tonterías durmín! E eu non nacín en Rusia en absoluto!
  Magda, que xa non durmía, respondeu:
  - E eu tamén terei pesadelos! É coma se me tirasen a un caldeiro, e os diaños botaban leña debaixo del... - A loira de cabelos dourados respiro profundamente e deuse conta. - Quizais esta Cola teña efecto?
  Gerda meneou a cabeza negativamente:
  - Non! Matamos demasiada xente, con iso nos atormenta a nosa conciencia! De feito, non deberías ser tales verdugos!
  Magda tuiteou:
  - Paz... Eh, non sei ti, pero estou aburrido da guerra!
  Gerda meneou a cabeza negativamente e cantou:
  -Un soldado sempre está sa,
  O soldado está preparado para todo...
  Cabaza coma os mosquitos
  Dende todos os recunchos...
  
  E non parará
  E non cambies de perna...
  Os nosos rostros brillan -
  As botas brillan!
  Magda riu e pasou a palma da man pola planta, comentando:
  - Pero estamos tan descalzos... ¡Sen botas!
  Os dous pelirrojos espertaron. Charlotte vermella cobre e Christina dourada. Os guerreiros fixeron exercicios e animáronse un pouco. Atlanta estaba rodeada. E agora o tanque avanzou.
  Sturmlevs dispararon contra a cidade estadounidense e varias modificacións do tanque E. Tamén funcionaron os lanzadores de gas. A máquina de Hitler funcionou tan ben coma sempre, e sen fallos notables.
  Charlotte cepillou os dentes mentres camiñaba e berrou:
  - Os alemáns seguimos sendo as persoas máis dotadas da Terra. Tales son os nosos desenvolvementos tecnolóxicos. E quen pode compararse con nós!
  Cristina respondeu:
  - ¡América xa terá pasado o escenario! E por diante de nós están Moscova e Toquio!
  Gerda botoulle un chicle na boca e preguntoulle aos seus amigos:
  - Cando capitulará EEUU?
  Magda respondeu inmediatamente:
  - Cando Deus queira!
  Christina suxeriu:
  - Creo que en setembro! Para os ianquis, a continuación da guerra será insoportable!
  Charlotte riu e, dando unha patada ao lado do tanque, dixo:
  - Haberá unha cidade en Venus e unha aldea en Marte! Mentres tanto, debemos conquistar o noso desafortunado planeta!
  Christina respondeu a isto:
  - Pronto o noso planeta converterase no máis feliz do universo!
  Magda estaba de acordo con isto:
  - Que sexa así!
  E as catro nenas bateron as súas frontes xuntas. Todo parecía divertido como o inferno. Aínda que é cómico. Os guerreiros volveron abrir fogo. Esta vez cunha batería americana. Tiraron sen moita emoción, só facendo o traballo.
  Gerda permitiu que Magda disparase pola súa conta. E aínda pestanexaba os ollos. Vaia, que soño tiña, unha impresión tan forte de tortura. E en realidade puxéronlle un nome. Inmediatamente evoca unha asociación co conto de fadas de Andersen. E a Gerda non lle gustaba moito a heroína da raíña das neves. Ela é demasiado estúpida e pouco práctica. Estaría tan mortificada unha verdadeira muller aria por un neno desagradable?
  Magda soñaba máis ben co dominio do mundo que con calquera tontería. E ela mesma quería azotar ao neno antes que salvalo.
  Entón a nena lembrouse de Atlanta, dunha das películas estadounidenses. Ademais, ata parece que a película era en cor. Esta cidade foi asediada alí, e houbo unha guerra civil nos Estados Unidos. Si, aconteceron dramáticos. Pero agora, por suposto, está claro que estas son só flores para América. Bayas por diante.
  Así é como derriban unha batería ianqui.
  Gerda comentou cun sorriso de tigresa:
  - Así é como tratamos cos inimigos do Terceiro Reich! E ninguén poderá resistir a vontade do Führer!
  Magda quería falar de Deus, pero cambiou de opinión. A quen está bromeando? Convertida en asasino e puta, xa non é cristiá. Pero no seu corazón séntese desagradable. Que pasará? Se ela morre e está diante de Deus. Como se xustificará?
  Aínda que, por suposto, podes dicirte que o verdadeiro Deus non é o bíblico, senón o ario. E consólate con isto. Que, din, o Deus ario perdoará o seu servizo fiel e fornicación, e a desobediencia ás leis da honra. E tamén haberá unha recompensa agardando por eles.
  Magda suspirou e sentiuse baleira. Quen é ela? Asasino en serie!
  Gerda, pola contra, sentíase moi segura. Din que ela gañará... E o Terceiro Reich gaña...
  A batería americana está destruída e o E-50 segue pasando máis lonxe.
  Charlotte di cun sorriso:
  - Si, vale, imos... Pero non está claro o que debe esperar a xente. Hai tanto caos e caos no mundo. E poñemos orde. Pero onde van parar os americanos?
  Cristina respondeu cun sorriso:
  - Depende das súas raíces europeas. As dos alemáns serán máis altas, e as do resto serán máis baixas. As negras, por suposto, serán o chanzo máis baixo. Entón, aquí está o esquema aproximado. E que cres que é inxusto?
  Charlotte meneou a cabeza e comentou:
  - Tal imperio estará cheo de persoas insatisfeitas. A desigualdade comezará a minar dende dentro!
  Gerda obxectou duramente:
  - É imposible doutro xeito! Para que serve loitar entón?
  Charlotte asentiu de acordo.
  - Non armas en lugar de manteiga, senón armas por mor da manteiga!
  Magda comentou cun sorriso:
  - O mellor é a unidade en Cristo Xesús. Isto é algo que pode unir e unir a todos baixo a bondade.
  Christina meneou a cabeza negativamente:
  - A amabilidade non che levará lonxe! Hai que ser duro! E na xestión ante todo.
  Gerda estaba de acordo con isto:
  - ¡Hitler é un gobernante duro e ao mesmo tempo eficaz! A súa dureza contribuíu moito aos logros na economía e na esfera militar.
  Magda sinalou loxicamente:
  - Do mesmo xeito, o Deus Todopoderoso na Biblia é moi duro. Non se pode dicir que é suave!
  Gerda riu. E Christina comentou:
  - Si, Deus é duro na Biblia, pero... Non do lado dos arios!
  Charlotte comentou cun sorriso:
  - E quen tome o poder sobre o mundo... Esa será a verdade durante séculos!
  Cristina cantou cun sorriso:
  Un sol brilla no ceo,
  O planeta está gobernado por un só padriño!
  Despois de todo, o poder sempre gaña na terra,
  Os pobos de todos os países están no dominio ario!
  E o zoo da doncela riu...
  E o formidable tanque E-50 comezou a destruír a caixa de pílulas con cunchas. Así que o Sherman, cheo de sacos de area, foi atacado. E o seu corpo foi roto cunha cuncha.
  Gerda colleuno e cantou:
  - Estade comigo, canta unha canción, divírtete Coca-Cola!
  E a nena púxose a rir... E tirou da botella de plástico de Coca-Cola, agarrándoa cos dedos dos pés, e botándolle o líquido burbullante na gorxa.
  Os guerreiros están moi satisfeitos cos seus trofeos, e aínda rugen a todo pulmón:
  - ¡Somos súper cabaleiros! Borraremos a todos!
  E aplaudimos os pés descalzos. Que rapazas tan marabillosas. E divertido.
  Charlotte cantou alegremente:
  - Pero para ser sincero! ¡Exterminamos a todos por completo!
  Gerda tuiteou en resposta:
  -Non pode ser, non pode ser!
  Christina espetou:
  - Adolf dime!
  Magda engadiu á rima:
  - Si, definitivamente!
  E os guerreiros acabaron de destruír o búnker. Entón o seu tanque avanzou. E as belezas bateron os pés e ruxiron:
  - Heil Führer, lévanos á batalla... O soldado de asalto ponse o casco, a nosa revolución -a noite dos coitelos longos- pintará o mundo de marrón!
  E as nenas volven bater a cabeza, e os seus ollos voan faíscas, chega unha hora nova.
  Gerda colleuno e cantou:
  - Quita o listo, gop-stop, gop-stop, quen vai ao novo? Quen é novo? Quen é novo?
  Magda respondeu cun sorriso:
  - As nosas vitorias son só unha consecuencia do feito de que Deus nos ama!
  Charlotte respondeu:
  - Non sexas tan inxenuo... Os deuses da Wehrmacht son moi fortes, pero non axudan aos débiles. Se es fiel á causa do Reich, crea unha potencia mundial!
  A moza de pelo vermello colleuno e meteu o pé descalzo na recámara. As plantas espidas e ásperas picaban. E entón a beleza tomouno e tuiteou:
  - A loita é un momento entre o pasado e o futuro, chámase vida!
  Cinco mozas valentes loitaron en Chicago. Alenka, María, Anyuta, Alla e Matryona. Guerreiros rusos, encantados e indestructibles, loitaron.
  Dispararon contra os mercenarios alemáns e falaban ao mesmo tempo.
  Alenka comentou cun sorriso triste:
  - América está perdendo a guerra.
  María derrubou a un representante das tropas coloniais e comentou:
  "Nin contaba coa resistencia dos Yankees". Isto podería crearnos problemas máis tarde.
  Anyuta riu e comentou:
  - Xa tivemos problemas... Non queremos que volvan ocorrer. E a nena fregou o pé descalzo contra os cascallos rotos e descartou fragmentos de pedras.
  Alla expresou a súa opinión:
  - Os alemáns gastaron a pólvora na guerra connosco. "A nena disparou, cortando cunha bala a un soldado do Terceiro Reich e continuou. "O noso exército non sorrí demasiado ao romperlle de novo os colmillos no granito".
  Matryona suxeriu cun sorriso:
  "Entón imos disparar a tantos alemáns que non se molesten en meterse con nós!"
  Alenka meneou a cabeza negativamente:
  - Estes non son alemáns, senón nativos, reunidos de medio mundo. Xeralmente hai algo fasmogórico contra nós.
  Anyuta riu e cantou:
  - Ai rabo e escamas! Non peguei nada!
  Alla pelirroja comentou ferozmente:
  - Por que te refires a ti mesmo no xénero masculino? Tan estúpido e terriblemente feo!
  Anyuta disparou de novo e dixo cun sorriso:
  - Había un tal rei Matt... Entón, unha nena interpretouno nunha película soviética!
  Alla comentou ferozmente:
  - Ou na testa ou na testa!
  Matyusha colleuno e cantou:
  -Ai, rapaces, sodes asaltantes, bolsos, roll-ups e só mochilas. Encantáronnos os dólares, os dentes de ouro! Antes había fraers, pero agora son ladróns!
  Alla pelirroja riu e dixo:
  - ¡Estaba no cárcere e sei de que se trata!
  Matyusha endereitou os ombreiros con orgullo e rosmou:
  - E pisei a zona! Con estes pés descalzos e fortes!
  Alla cantou con deleite:
  - Algún lugar do Kama, onde nos coñecemos... Algún lugar do Kama está o río Nai! Non podes alcanzalo coas túas mans, non podes alcanzalo cos teus pés, pés de nena espidos!
  E os guerreiros abriron fogo das metralladoras. Segaron un bo número de combatentes coloniais.
  As belezas sabían as súas cousas. E se acertaron foi con moita ilusión.
  Alenka cantou:
  - Nos afastados achegamentos da Patria,
  os ruiseñores pian forte...
  A doncela non se arrepentirá da súa vida,
  Apunta a arma co pé!
  E o oficial guerreiro riu. E apuntou a bazuca co pé descalzo. E un tiro ben apuntado. O E-50 ferido, con todo, non perdeu a mobilidade, senón que seguía arrastrándose.
  Alla cantou con deleite:
  - Serves como decoración da mesa... Chicago...
  Créeme, gáñente como a un alumno de primeiro...
  E pronto o Führer romperase coma un vaso,
  E haberá un refuxio para os Krauts no touro!
  Anyuta riu e cantou:
  - Chicago, Chicago, Chicago... Convértete nunha prostituta e sorrí ao panel! Chicago, Chicago, Chicago, por sorte, abriremos cun trino de metralleta na porta!
  María colleuno e cantou:
  - Son un super guerreiro! Pois si, son un peso pesado! E matarán a todos!
  Aínda que unha rapaza tan pacífica e fráxil.
  E os cinco lanzamentos excelentes. Corta o pelo a todos. E déixao coma o palleiro. E as nenas berran e berran:
  - ¡Xura do Exército Vermello! Fuhrer fóra do patio!
  E outra vez houbo tiroteos, e unha masa de cadáveres!
  María lambeu os beizos e comentou:
  - E que salvaxe me fixen! Simplemente horrible! Onde foi a miña caridade cristiá!
  Alla riu e respondeu:
  - Onde están os nosos valores bolxeviques!
  Alenka colleuno e cantou con deleite. Antes diso, reduciu a dez persoas cunha explosión e tuiteou:
  - Non hai piedade en min e non sen razón!
  Non me gusta a violencia e a impotencia!
  Quero matar aos que crucificaron a Cristo!
  A rapaza pronunciouse con gran aplomo e salpicaba o pé descalzo contra as ruínas. Os guerreiros batían. Como sempre, estaban case espidos, levando só un bikini e terriblemente sexys.
  Alla xeralmente prefería facer o amor con tres ou catro homes ao mesmo tempo, e este era o seu estilo. En xeral, todas as persoas son unha merda, entón por que non actuar como un animal?
  Alla tuiteou, disparando:
  - Son unha meiga e non hai profesión máis bonita!
  A guerreira pelirroja torceulle a cintura. E axitaba as súas curvas cadeiras. Ela é realmente unha imaxe de encanto e forza. O tipo de rapaza que pode borrar fascistas con divisións, como un lapis cunha goma de borrar.
  Alla, unha rapaza aderezada pola vida. E ela non ten nada especialmente que temer. Filadelfia caeu. E saíron do cerco e case morreron. Pero a maxia protexe ás nenas da morte e das feridas.
  E ninguén os deterá, e nada gañará! Allah ruxe a todo pulmón:
  - Un berro de retribución, unha batalla é librada por espadas,
  Unha festa da morte con verdugos e un surf sanguento!
  Anyuta apoiou á súa amiga, cantando:
  - Vento do norte para abordar, viquingo á beira do mar, garda diabólica! Destruiremos a todos os fascistas! E mataremos a Adolf!
  Alenka tirou a granada no tanque co pé descalzo, botouse cara atrás e cantou:
  - ¡Mataremos e destrozaremos a todos!
  Matryona ruxiu coma un oso:
  - Vingarémonos de Seryozha!
  E todas as nenas exclamaron ao unísono:
  - Para Seryozhka, arrancaremos as bólas dos nazis!
  Despois de que os guerreiros mostraron os dentes. E seguiron disparando coma se nada pasase. Teñen a compostura das pitóns, ou serpes dentadas.
  Os guerreiros coas pernas espidas parecían mortalmente sexys.
  Matryona recordou como no campamento os rapaces viñan correndo cara a eles no cuartel. E estes son recordos agradables. Eh, as nenas divertíronse un pouco. É bo cando os mozos senten os seus corpos e acarician os seus peitos.
  O peor do campamento é que tes que madrugar. E se te divirtes moito pola noite, pola mañá e durante o día non tes enerxía para nada. Ás veces, as nenas que eran demasiado cariñosas durmían no campo. E ás veces tamén saía coa súa.
  As nenas mantiveron a liña. Pero os americanos que loitaron ao seu redor foron gradualmente caendo e retirándose.
  Alena sinalou alarmada:
  - Pronto estaremos rodeados.
  Anyuta riu cun sorriso:
  - Pero entón definitivamente non teremos que retirarnos!
  Alla mostrou os dentes, cortou tres indios e asubiou:
  - Que o meu amigo me cubra para sempre as costas, coma nesta última batalla!
  María alisou o seu cabelo dourado pero poeirento, arrullando:
  - Hai moitas portas diferentes! Pero somos persoas máis fieis ao rock!
  As nenas por quendas lanzaban granadas cos pés descalzos. pensou Alena. Eh, non había moita xente coma ela en 1941, así que tivemos que retirarnos a Moscova. Pero chegará o momento e o Exército Vermello tomará Berlín.
  Con ou sen América, haberá unha vitoria do comunismo. Non pode ser que triunfe o fascismo.
  Os guerreiros seguiron loitando con valentía, a determinación e a sede de vitoria ardendo nos seus ollos.
  Anyuta dixo con confianza:
  - O noso espírito ruso é o máis forte do mundo!
  Matryona confirmou facilmente:
  - Si, será exactamente así!
  María tuiteou:
  - Que nos axude a protección da Nai de Deus!
  E as cinco nenas exclamaron ao unísono:
  - Hai sakura en cada apartamento, e os Krauts usan unha espada hara-kiri!
  E despois diso, os guerreiros comezaron a lanzar granadas cos pés descalzos aínda máis intensamente.
  Alena preguntoulle a María cun sorriso:
  - Cres en Deus?
  O guerreiro de cabelos dourados respondeu sinceramente:
  - Imaxina que si!
  Alena meneou a cabeza:
  - ¡Era imposible que un membro do Komsomol e un comunista cresen nisto!
  María dixo cun sorriso:
  - Por que entón Stalin ordenou voar por Moscova coa icona, se non o cría?
  Alena encolleuse de ombreiros e comentou:
  - Quizais isto sexa puramente psicolóxico, para apoiar aos que cren?
  María fíxose o perdón e comentou:
  - Tamén estamos protexidos das balas por poderes superiores! Moitas persoas ao noso arredor están morrendo, pero seguimos vivos!
  Alena botou a rir e respondeu:
  - Realmente hai algo...
  Alla pelirroja sinalou con desconfianza:
  - Os servizos secretos soviéticos non están implicados no feito de que Hitler finalmente se dirixise a EEUU?
  Alena lanzou unha granada aos nazis cos seus dedos descalzos e obxectou:
  - Creo que non... Aínda que...
  María sinalou loxicamente:
  - O polbo fascista ameaza con quitarlle tamén os recursos a América. Que necesitamos?
  Alla colleuno e cantou burlonamente:
  - Só dime, dime o que necesitas, o que necesitas! Quizais che dea, quizais che dea o que queiras!
  Alena riu e berrou:
  - Aquí loitaremos... E alí veremos!
  As nenas seguían pelexando. E Seryozhka estivo xogando con eles máis dunha vez ao ano nas canteiras. O neno sobreviviu e mesmo medrou. O seu corpo tornouse seco, musculoso, resistente. En dous anos de canteira, o neno pasou de neno a adolescente. E fíxose moito máis forte.
  Un dos supervisores alemáns comezou a mirarlle máis de cerca. E ata comezou unha aventura cun rapaz bonito. Comezou a alimentala e ensinarlle a agradar a unha señora.
  Así, Seryozhka tivo a oportunidade de escapar. Mentres tanto, o rapaz, cunha alimentación mellorada e cunha gran actividade física, gañou masa muscular.
  E coñecía o amor dunha muller adulta, bastante bonita. Non se sentía tan mal agora. O meu corpo estaba acostumado, case non se cansaba do traballo desgarrador e case non me azoutaban máis.
  Matryona lamentou máis que ninguén polo neno capturado en Stalingrado. Unha perda verdadeiramente grande. Perder un fillo tan talentoso. E non se sabe o que é mellor: morte ou tortura semellante!
  Matryona lembrou como ela mesma foi golpeada nos seus talóns espidos con porras de goma no NKVD. Nin que dicir ten que non é moi agradable. E estes axentes de seguridade son monstros. Golpearon os tacóns espidos da nena con paus para o seu propio pracer. Realmente non precisan ningún recoñecemento, xa que colleron á campesiña coas espigas de millo en flagrante.
  E un deles levou un chisqueiro á sola da nena, e a chama vermella lambeu o áspero talón. Doe, claro.
  Pero Seryozhka foi interrogado polos nazis moito máis cruelmente. Necesitaban extraer información. E intentaron de todo. É certo, non estaban lixos.
  Seryozhka aínda está vivo e soña con escapar. O estado de ánimo é estragado por mensaxes sobre cada vez máis vitorias dos fascistas. Esta vez en Occidente. E EEUU xa está ao bordo da destrución.
  Seryozhka entende que despois de romper os EUA, os nazis volverán a Moscova, que aínda non foi tomada. E isto está cheo de desastres para Rusia.
  Seryozhka pensou que sería mellor que os seus talóns fosen asados cun braseiro que escoitar constantemente as vitorias do Terceiro Reich.
  Eh, os fascistas teñen sorte. Ao parecer, todas as forzas escuras están do seu lado.
  Seryozhka tuiteou:
  -Sabe, Patria, quérote moito,
  En todo o universo non hai ninguén máis fermoso ca ti...
  Rusia non será desposuída do seu rublo,
  Haberá paz e felicidade para todas as xeracións!
  Seryozhka recordou como loitou nos primeiros días e semanas. Cada sangue e todas as veas doían brutalmente ata que o neno se reuníu. Resulta que o corpo do neno é moi resistente e pode levar máis peso que el mesmo.
  Seryozhka xurou que sobreviviría para vingarse dos nazis. E que a súa famosa Nova Orde será derrubada!
  O neno, mentres traballaba, lembrou a historia de Kuprin: "O caniche branco". Había alí un neno, o seu homónimo. Tamén medio morto de fame, camiñaba descalzo polos camiños pedregosos. Pero se é fácil para un neno san camiñar descalzo polas costas da montaña, probablemente foi moito máis difícil para o avó que camiñaba con el.
  Seryozhka tivo unha vez un soño. O que pasou pouco despois do momento no que o neno do circo devolveu o caniche secuestrado.
  Por suposto, non se libraron. Unha señora rica púxose en pé á policía. E os circenses foron atrapados. Encarceráronme no cárcere. O comandante ordenou:
  - Dálle unha boa malleira a esta parella!
  O brinco e o avó despoxárono e puxérono no caballete. Comezaron a bater con látegos. O avó xemeu e calou. Seryozhka, apertando os dentes, intentou conter os seus berros. Pero foi moi doloroso.
  Finalmente, cando as súas costas se converteron nunha lío sanguento, o avó e o neno perderon o coñecemento.
  Seryozhka volveu en razón dun balde de auga fría. Ardíalle as costas. Era difícil moverse. E o paramédico inclinouse sobre o avó. O home da bata gris dixo indiferente:
  - O vello botouse cara atrás!
  O feroz oficial ordenou con dureza:
  - Así que enterralo no cemiterio da prisión. E mete o cachorro no soto, mantelo en grilletes ata o xuízo!
  Levantaron a Seryozhka polo pelo, e así, espido e golpeado, levárono ao xardín ata o ferreiro. O neno estaba moi avergoñado e doído. Estaba encaixado en metal. Ata me queimaron cun ferro quente. Seryozhka loitou para arrastrar os pesados grilletes. Estaba pechado espido, con raias nas costas, nun soto frío. Había ratos chirriando e criaturas viles arrastrándose por aí. Así que o tormento do neno continuou.
  Sergei estaba arrefriado, un rato pasou por riba del un par de veces. Era completamente imposible durmir. Ademais, o neno non foi alimentado, nin sequera lle deron auga. Ao parecer, o axente recibiu un suborno especial da anfitrioa co fin de darlles unha lección aos artistas circenses da forma máis cruel posible.
  Seryozhka tiña moita sede e o neno, para facilitalo, tocou coa lingua as paredes húmidas. O neno sufriu durante varias horas, o frío e a mordida dos chupasangues, pero despois perdeu o coñecemento, perdéndose nun sono pesado.
  O neno foi espertado cun golpe de látego, e foi arrastrado directamente aos ferros ao xulgado.
  Unha vez no xardín, despois do frío soto, Sergei sentiu unha aparencia de felicidade. Botáronlle un par de baldes de auga, lavando a sucidade e os chupasangues. Despois déronme uns pantalóns curtos para cubrir a miña vergoña e leváronme ao xulgado.
  Sergei movíase moito e tiña unha forte coxea. O sangue goteaba das súas costas raias.
  O xuíz resultou ser un home ancián. Lanzou unha mirada de desprezo ao neno e preguntou pola súa culpa.
  O axente respondeu obsequiosamente:
  - Roubou aos condes un can moi caro e de pura raza, ademais atacou ao conserxe!
  O xuíz preguntou con preguiza:
  - Tes pasaporte?
  O axente meneou a cabeza negativamente:
  - De ningún xeito!
  O xuíz dixo monótonamente:
  - Condeno ao neno, como se chama...
  O oficial preguntou:
  - Sergei, Maxestade!
  O xuíz continuou:
  - O neno Seryozhka, para ser encarcerado nun albergue tipo prisión ata chegar á idade adulta. E tamén a cen golpes de látego! En público, en presenza de xente! Que así sexa!
  E o xuíz golpeou cun mazo de madeira!
  O axente sorriu e comentou:
  - Xa lle azotamos... Porén, a espoleta do rapaz, antes da azotada?
  O xuíz asentiu:
  - Si, mañá haberá un azote! Mentres tanto, que se sente na cela!
  Golpeáronlle ao neno na nuca cunha baioneta e o garda berrou:
  - Vaia!
  Seryozhka tivo que arrastrarse en grilletes. E varios quilómetros. As pesadas cadeas rozábanlle os brazos e as pernas; era difícil para un neno debilitado pola flagelación. E o neno apenas podía arrastrarse. E instárono e traspasárono con baionetas entre os omóplatos.
  Dalgunha maneira, o neno famélico, esgotado e sedento chegou ao cárcere da cidade. Alí atopouse con algo máis compracente. Quitaron os grilletes, despois quitaron de novo a auga e mandáronme a afeitar a cabeza. O rapaz sentíase moi mal. O pelo rapouse cunha navalla afiada. Isto é desagradable, a pel da miña cabeza está raiada. Afeitamos sen xabón, baixo auga fría. Procedemento doloroso. Entón o neno foi levado a prisión. Apestaba por dentro. Pero aínda non no calabozo, un pouco máis quente. O alcaide ordenou: - ¡Llevao á gardería!
  Sergei sentiu alivio. E é un pouco máis divertido sen grilletes. Foi empurrado nunha cela. Había toda unha ducia de rapaces de dez a quince anos. A todos cortábanse o pelo, en farrapos, case todos iban descalzos, agás o maior, que levaba botas rotas.
  O ancián mirou para Sergei. Un neno delgado pero encaixado, coa cabeza recén rapada e un corte nas costas. Só en curtos. Pés callosos por andar descalzos durante moito tempo, pel curtida, marcas frescas dos grilletes.
  O neno dixo:
  - Vostede é un ladrón?
  Seryozhka respondeu honestamente:
  - Non! Son un artista de circo!
  O neno maior, que semellaba un pouco un xitano, asubiou:
  - Podes andar nas túas mans!
  Seryozha simplemente respondeu:
  - Pode!
  O maior borbullou:
  -Entón vai dar un paseo!
  Seryozhka suspirou pesadamente:
  - Estou canso e só podo dar uns pasos!
  O xitano ladrou:
  - Faino!
  O neno colleuno e ergueuse entre os seus brazos. A miña cabeza estaba un pouco mareada pola fame, a sede, os golpes e o cansazo.
  Pero Sergei atopou a forza para estreitarse a man e fixo unha voltereta furiosamente.
  O xitano asentiu con aprobación e dixo:
  - ¡Séntate comigo!
  Seryozhka sentou. As pernas caíanlle despois de viaxar con pesados grilletes. A xitana sorriu de benvida e sacou un anaco de pan e manteca de porco con cebola.
  Ofrecido:
  - ¡Come!
  Sergei lambeu os beizos e preguntou:
  - E máis auga!
  O xitano sorriu:
  - Hai auga! Bebe, come!
  Sergei colleu a xerra e bebeu auga. Estaba morno e non moi fresco. Pero o neno bebeu con ganas case toda a xerra. Despois comeu porco, cebola e pan.
  Sentímonos mellor. Gypsy preguntou:
  - Por que viñeches aquí?
  O resto dos rapaces comezaron a berrar:
  - Si, cóntanos!
  Seryozhka comezou a contar todo como está. Os rapaces escoitaron con atención e fixeron preguntas. Entón, cando Seryozhka rematou, o xitano comentou:
  - Si, son persoas crueis... Pero podes escapar do refuxio da prisión.
  Seryozhka encolleu os seus ombreiros finos e preguntou:
  - Como está aí?
  O xitano respondeu pronto:
  - Malo! Aliméntanas para que non morran a partir dun ano: pan, auga, mingau noxento. Traballas catorce horas ao día. Pégante aínda que mires de esguello, azotándote todas as semanas. Non, é mellor non ir alí. O único peor é o traballo forzado, e non en todas partes!
  Seryozhka suspirou pesadamente e comentou:
  - Fuxe? É posible! É realmente posible escapar?
  O xitano mirou arredor e respondeu:
  - Esta é unha prisión... É unha prisión da cidade e é difícil escapar de aquí a menos que se produza unha oportunidade afortunada. Será máis doado escapar do refuxio.
  Houbo un golpe, repartíase comida no cárcere. Era gachas pouco cocidas e pan duro. Sergei aínda non perdera o apetito e comía as racións insípidas da prisión. Comemos nunha mesa común.
  Entón os mozos sentáronse nas esquinas. Os maiores subían á palla e xogaban ás cartas aos schelbans e aos fofans. Entón Seryozhka mostrou varios trucos con cartas, que divertiron aos nenos. Despois de que os mozos prisioneiros foron para a cama.
  Por diante, todo o que agardaba a Seryozhka era unha azotada. Era case cómodo durmir na palla, tendo en conta que o neno pasaba moitas veces a noite ao aire libre, e no frío, entón estaba case cómodo na cela. Os mozos vivían xuntos e non había xente que fose intimidada.
  E o que agardaba a Sergei pola mañá non era un espertar alegre. Cen lategazos de látegos non son unha broma, sobre todo en público.
  O neno estaba encadeado de novo. E leváronme á praza. Non só azoutaron a el, senón tamén a tres rapaces.
  Xente reunida. Quen foi traído, quen quixo contemplar o espectáculo divertido.
  O primeiro en ser azotado foi un rapaz duns catorce anos. Arrancáronlle os trapos e puxéronos nun caballete. Brazos e pernas asegurados. E o verdugo en uniforme militar sacou un círculo empapado de auga e botouno no aire. O neno tendido na caixa tremeu.
  O verdugo bicouse e o heraldo anunciou:
  - ¡Vintecinco golpes de látego!
  Un golpe caeu nas costas bronceadas do rapaz. Dende o primeiro látego, a pel rebentou e o sangue fluíu. Azotan o neno á súa conciencia. Na pel aparecen raias vermellas e despois fanse sólidas. O neno non aguantou e berrou, berrou obscenidades e retorcíase. No último golpe o neno perdeu o coñecemento.
  A multitude animouse e a xente apuntaba. E ameazaron con engadir máis.
  Despois foi a quenda de Seryozha. O neno só levaba pantalóns curtos, e tamén os arrincaron. É vergonzoso estar completamente espido; hai moitas mulleres e nenas na multitude.
  Sinalan cos dedos. E fan ruído.
  Os pés descalzos de Seryozhka estaban pegados aos lazos e as súas mans estaban atadas con cordas para que o neno non puxese e fuxise.
  O verdugo colleu o látego nas mans e volveu dar un golpe ao aire. O heraldo anunciou:
  - ¡O prisioneiro Sergei recibe cen golpes nas costas cun látego! E outros vintecinco golpes cun pau nos talóns.
  O torturador colleu un pesado pau, pesouno na man e dixo:
  - Primeiro polos talóns, senón despois da azotada non sentirá nada.
  Seryozhka apretou os dentes con coraxe, estaba preparado para soportar todo estoicamente.
  O verdugo deu o seu primeiro golpe. O neno sentiu que un eixe de lume parecía pasar dende o seu talón espido ata a parte de atrás da cabeza. Un berro escapou da súa gorxa, pero o neno conseguiu conterse.
  O segundo golpe no pé áspero e calloso do rapaz foi aínda máis doloroso. Sergei exhalou pesadamente, as bágoas saíron involuntariamente dos seus ollos.
  O verdugo golpeou por terceira vez, coma se lle golpeara os órganos internos.
  O neno respiraba pesadamente. Estaba pingando de suor. E de novo chegou o golpe. O verdugo golpeou profesionalmente, sen rabia nin rabia, e con prudencia. Sergei decidiu aguantar con todas as súas forzas. Hai que aguantar e el aguantará. Sen xemidos, sen berros.
  O neno tiña que andar descalzo pola neve, durmir no frío e facer exercicios de ximnasia moi penosos. E podía soportar golpes salvaxes, conter os berros.
  O verdugo batía con coidado para que a vítima non se desmaiase. Cando rematou, as plantas do neno estaban inchadas e azuis.
  Entón comezou o máis importante, as azotes nas costas. Para non azotar ao neno ata morrer, o torturador golpeouno de forma calculada, mesurada, repartindo os golpes por toda a pel do lombo e das nádegas do neno.
  Despois dos talóns, a dor xa se percibía como amortiguada. Os golpes seguiron vellos cortes.
  Para apartar a súa mente da dor, lembrou Seryozhka. Como artista de circo, Natasha ensinoulle varios trucos. Esta era unha muller nova, unha profesional. Durante algún tempo, sen traballo, estivo co moedor de órganos e co rapaz. Pero entón un dos homes ricos namorouse dunha muller fermosa e esvelta. Tomouna como criada, e o neno e o seu avó quedaron sós. E iso o empeorou. Aos dous déronlles moito menos, e eran reticentes a deixalos entrar. Natasha era guapa, cunha cintura de nena e unha cara agradable. Camiñaba coma Seryozhka, descalza ata a xeada, e sentouse nas fendas horizontais.
  Ela ensinoulle ao neno moitos trucos.
  É unha mágoa que tivera que separarme dela. Pero ela ten a súa propia vida, e ela e o seu avó teñen a súa.
  E agora perdeu tanto o seu avó como o seu caniche. E diante está un refuxio da prisión. Onde dá moito medo.
  O neno chorou involuntariamente... E no último, centésimo golpe, desmaiouse...
  Esta é a visión que tivo Seryozha. Non moi divertido. Si, un triste destino agardaba ao neno e ao seu avó. Non é de estrañar que a historia de Kuprin resultou curta.
  Ben, o neno liberou o caniche e que segue? E logo que pasa coa fuga?
  Seryozhka escoitou que o alcaide alemán o chamaba. Ela é grande e aínda nova. E agora comezará... O neno sente dentro de si que está á vez noxo e quere. O instinto dun mozo e a honra dun pioneiro soviético. Todo isto é loitar dentro del.
  E os cinco seguen loitando en Chicago. Son fermosos, e moi alegres e alegres. Ai, os corazóns endurecen na guerra. Cantos amantes morreron xa os catro?
  Pero as mozas non se desaniman e rin cando o seu próximo opoñente vai cos seus antepasados.
  Alenka di cun sorriso:
  - Ai, guerra... só es a nosa propia nai! Derrotamos a todos e seguiremos gañando, creo niso!
  Alla cantou con rabia:
  - E a batalla continúa de novo,
  E o meu corazón séntese ansioso no meu peito...
  E Lenin é tan novo,
  E o novo outubro está por diante!
  María cantou doutro xeito:
  - Debemos comprometernos a fusionar nun único fluxo,
  Dirixe o teu corazón, mente e sentimentos a Xesús...
  Para que o gran Deus nos axude a salvarnos,
  E para sempre e para sempre, louvamos ao Señor!
  A nena de pelo cor dente de león deu unha volta. E ela sorriu, sentíase feliz. Por que non conseguen compoñer. E abate aos opoñentes de Rusia.
  Aínda que estea en territorio estadounidense. E as nenas están a divertirse moito.
  Alyonushka exhalou e dixo:
  - Haberá festivo na nosa rúa - Día da vitoria!
  Alla confirmou:
  - Si, seguro que será!
  Mentres tanto, a tripulación do tanque inglés loitaba no Goering 4. Jane, Gringeta, Matilda, Malanya - un fermoso catro, mozas de Foggy Albion loitaron cos americanos. Despois da caída de Atlanta, unha parte importante dos Estados Unidos xa estaba baixo ocupación alemá. Os estadounidenses tentaron remontar, pero non fixeron o mellor traballo.
  A máquina de guerra Fritz movíase de sur a norte. Catro nenas inglesas loitaron só en bikini, sentadas nun poderoso tanque blindado.
  Gringeta, despois de penetrar na armadura do Sherman, berrou cun amplo sorriso nos beizos:
  - ¡Hai moitas mentiras por todo o mundo! Pero os guerreiros fan a verdade!
  Jane murmurou cun amplo sorriso:
  - Un político forte nace para a batalla,
  O medo é debilidade e, polo tanto, quen ten medo xa está vencido!
  Malanya sinalou:
  - ¡Agora esmagaremos aos Yankees! Porque o poder está detrás de nós!
  Matilda cantou con deleite:
  - Bruxa, meiga, meiga - espíritos malignos! E de onde veu a meiga!
  Gringeta respondeu con apoio ao impulso:
  - Bruxa, meiga, meiga - debes ser fermosa! E estou cativado por esta beleza!
  Jane sacudiu o pé descalzo á súa parella:
  - O lesbianismo tamén é pecado!
  Gringeta comentou cun suspiro:
  - ¡Pero un corpo feminino limpo, liso e moito máis bonito que os homes peludos e malolientes!
  Malanya riuse e comentou:
  - De feito, o corpo dunha muller é moito máis agradable! Este é un feito innegable! E en xeral somos coma o chocolate!
  Gringeta esnaquizou ao Pershing cun tiro ben apuntado e cantou con pracer:
  - Son un coelliño de chocolate, son un cabrón cariñoso e cen por cen doce... ¡Ho, ho, ho! Encántanme os homes guapos, e non me gustan os gilipollas, póñoos na roda... ¡Ho, ho, ho!
  Tocando os seus pés descalzos e cincelados, Malanya cantou:
  - As nenas son diferentes... Azuis, brancas, vermellas... E todo o mundo quere dar voltas nun pau igual!
  Jane riu e asentiu con aprobación.
  - Si, o sexo é xenial! Imos ter máis, e máis fresco!
  Gringeta disparou de novo contra o Sherman e comentou:
  - Churchill, diga o que se diga, montanos... E agora estamos baixo Alemaña!
  Jane asubiou agresivamente en resposta, golpeando un dos seus xeonllos espidos e curtidos contra o outro:
  - Deixa que sorría coa súa coroa,
  O león británico ouveará!
  A Patria non debe ser conquistada,
  O noso Churchill é o máis chulo!
  E as nenas bateron as súas cabezas xuntas, e caían chispas dos seus ollos. As nenas son tan chulas e lindas...
  Un tanque inglés e ao mesmo tempo alemán, é algo inferior en blindaxe ao E-50, e é un pouco máis pesado, pero a arma é a mesma. Os guerreiros non son especialmente complexos con isto. Son tan fermosos e amorosos!
  Jane é unha rapaza enxeñosa ata o extremo. E así se expresa a expresión agresiva.
  Gringeta mesmo cantou cun sorriso:
  - ¡Somos guerreiros e fillas da nosa terra natal!
  As nenas estaban moi satisfeitas. As contas acumuláronse. Aquí fai ben, non é tan quente como en Cuba. Os nazis conquistaron un portaavións insumríbel fronte ás costas dos Estados Unidos. Unha vez máis, a máquina militar do Terceiro Reich resultou ser ideal e procesada ao máis alto nivel.
  E os seus engrenaxes xiraban de forma moi eficiente.
  A combinación de ferocidade, crueldade, tecnoloxía avanzada, totalitarismo, disciplina e os mellores científicos do mundo deu excelentes resultados.
  Despois de derrubar a Gringet e esnaquizar a "Meiga", ela comentou:
  - Aínda así, non temos o mesmo nivel de organización que os alemáns. E a podre democracia interfire coa gobernanza efectiva!
  Jane raspou o seu talón espido no pedal e aceptou:
  - A democracia é máis unha debilidade que unha fortaleza! Ai, definitivamente sufrimos isto!
  Gringueta comentou furiosamente:
  - Pois ao carallo de saloucos! Canto maior sexa o sufrimento, maior é o don!
  E o campesiño guerreiro enviou un proyectil ao centro do formidable tanque de Washington. E bateu contra un coche perigoso.
  As inglesas sentíanse seguras. Jane fixo o amor cun gran alemán e divertiuse moito. Si o sexo é xenial. E quéroo unha e outra vez e con homes diferentes. Este é un acender.
  Pero Gringueta fixo o amor cun rapaz. Ademais, parece que é xaponés, pero louro e moi musculoso.
  Que rapaz tan guapo. O seu nome é descoñecido, pero o seu apelido é Karas. E pertence á casta ninja. Un guerreiro de elite que xogou un papel importante durante a batalla de Midway. E un auténtico espartano.
  Jane envexaba a Gringeta, que conseguiu recoller a tal heroe. A carpa crucian tamén se demostrou nas batallas cos americanos e rusos. Cara perigosa. Pero é terriblemente guapo e os seus músculos son tan prominentes, como ondas na auga.
  Eh, estaría ben tocar ese corpo cos teus pezones carmesí e frotar.
  E Karas realmente destacou por moitas fazañas, aquí tes un dos episodios;
  Pero os xaponeses ían avanzando, con todo, o samurái conseguiu sacar unha vantaxe, tamén grazas á sorpresa táctica. Quizais os comandantes soviéticos resultaron demasiado seguros de si mesmos, ao parecer subestimando ao inimigo. Pero o inimigo non é nada sinxelo. E numerosos en infantería.
  Pero a arma máis perigosa dos xaponeses: o ninja. E así un destacamento de mozas guerreiras, encantadoras mulleres xaponesas, xunto co neno Karas, entraron nas extensións rusas. O primeiro acto atrevido dos ninjas foi o ataque ao Ferrocarril Transiberiano. Conseguiron destruír unha parte importante da vía férrea e facer explotar varios trens que transportaban tropas soviéticas. Estes ninjas son moi atrevidos, son capaces de arrastrarse polas paredes, ter hipnose, saltar desde grandes alturas e moverse moito máis rápido que os mortais comúns.
  Ben, quen sospeitaría nun campamento de xitanos inofensivo: un destacamento dos mellores guerreiros do mundo. E os ninjas son capaces de transformarse á vez. E crea verdadeiros milagres.
  Pero dúas nenas, unha delas, a pesar da súa orixe xaponesa, é rubia natural, a outra pelirroja, foron encargadas de secuestrar a Zhukov.
  Stalin nomeou loxicamente un xeneral do exército con experiencia en Khalkhin Gol como comandante en xefe da fronte oriental. Pero o ninja, coma sempre, está alerta e esfórzase por tomar a iniciativa.
  As nenas remaban pola estrada pedregosa, vestidas con modestos vestidos de campesiño, sen cargar os pés con zapatos. Son fermosas e ninguén sospeitará que sexan xaponesas, xa que os trazos faciais das nenas son case europeos. E os seus trazos faciais son suaves, doces e ata case infantilmente inxenuos. Baixo os vestidos de calicó non se ven os músculos demasiado desenvolvidos para as mulleres e os ombreiros lixeiramente anchos son os propios das campesiñas afeitas ao traballo duro, así como os brazos algo toscos cun forte pescozo. As nenas levan sacos de grans e cantan en ruso puro;
  Campos, mares, toda a terra rusa,
  Encántanme as marabillosas extensións da Patria...
  Os pobos da Patria son unha soa familia,
  Como brillan os montes de prata!
  
  Son unha nena que camiña descalza
  Dende a terra cálida de Rusia...
  E se é necesario, pegarei co meu puño,
  A herba estaba salpicada de luz coma perlas!
  
  Traballo duro no campo, xa sabes,
  O movemento é unha alegría para min agora...
  Sei que Lada é parente próximo,
  E debemos loitar con valentía polos deuses!
  
  Que bo é pisar pedriñas,
  A sola afiada fai cóxegas agradablemente...
  A natureza dálle un alto cinco aos ollos pop,
  E imaxina que todo no mundo é inmenso!
  
  Chegaremos alí, axiña chegaremos a Moscova, creo.
  Tamén veremos os edificios de Leningrado...
  E se nin sequera tes un rublo, por desgraza,
  Entón tes que gañalo na suor!
  As nenas cantaban tan ben que o neno Troshka, que corría detrás delas, escoitou e saltou cara a elas.
  Batendo as mans, o mozo pioneiro dixo:
  - Cantas tan de marabilla... Podes cantar internacionalmente?
  As nenas ninja cantaron ao unísono:
  - Levántate, marcado cunha maldición...
  O mundo enteiro ten fame e escravos!
  A nosa mente indignada está a ferver,
  Listo para loitar ata a morte!
  O neno comezou a cantar con eles, saltando un pouco arriba e abaixo. A nena ninja pelirroja non puido resistirse e colleu con habilidade as pernas do tábano cos dedos. Ela mirou para o neno con recelo, pero el non parecía reparar en nada. Un pioneiro común con pantalóns curtos, escuro por bronceado, pelo branqueado coma o trigo. É improbable que este sexa un oficial de intelixencia ruso. A verdade compórtase con desconfianza. Pero a guerra e os xaponeses avanzan. Non é a súa alegre pretensión?
  E a besta pelirroja, cun movemento sutil da súa man, tocou a cabeza cortada da pioneira. O neno caeu, erguendo os tacóns, grises de po, para arriba, retorceu un par de veces e calou. Non quedaron rastros do impacto. Era coma se o pioneiro simplemente perdera o coñecemento.
  A moza ninja branca, con dúbidas, de carácter un pouco máis suave, preguntou:
  - Por que fas isto? O pobre rapaz pode estar limpo.
  A pelirroja respondeu con dureza:
  - Non te podes arriscar! Lembra o noso código ninja: todo o que leva á vitoria é marabilloso, para facerse co inimigo, pero os medios non contan!
  A loura asentiu:
  "E Hirohito dixo: non dubides en usar a violencia".
  O diaño vermello engadiu:
  - Ademais, non importa quen estea diante de ti: unha nena ou un neno! Así que crueldade, crueldade e unha vez máis crueldade - cimentando a nación!
  E o guerreiro saltou, derrubando o corvo. Esta feiticeira fai xirar as pernas de forma impetuosa.
  Os ninjas aprenden moito. Na infancia, lánzanlles ou empúxanse bolas para ensinarlle a loitar e manter o equilibrio. As nenas son capaces de correr a gran velocidade polo pantano e espallar carbóns coas súas elegantes pernas ou bailar sobre un ferro quente. Os guerreiros, de feito, son a encarnación da fermosa forza, pero actuaron moi vilmente. De feito, o que podería ser máis repugnante que matar a un neno indefenso, só sobre a base dunha vaga sospeita de que podería informar ao mando soviético.
  Pero un ninja na súa mentalidade: é ante todo un asasino. Mentres aínda é un neno ou unha nena, un loitador ninja debe matar un tigre ou un lobo coas súas mans. E no momento da iniciación, o ninja atravesa todo un labirinto con trampas, simuladores, lanzas, chumbo fundido vertido e moitas criaturas. Mesmo sendo nenos pequenos, estas nenas pelexaban con dentes e uñas dos nenos. E non só con puños, senón tamén con armas.
  Coa axuda de pocións secretas especiais, os ninjas puideron curar feridas para que nin sequera quedaran cicatrices. Polo tanto, nunca se pode dicir mirando que a estas nenas se lles cortaba a metade da cara durante o combate, ou que lles cortaron os dedos ou mesmo as mans. Os ninjas posuían técnicas de recuperación marabillosas. Foi grazas a eles que a primeira guerra ruso-xaponesa rematou coa vitoria xaponesa.
  E agora os fermosos Terminators xa se achegaban ao rexemento de propósitos especiais, rodeado polo que se atopaba a sede do Distrito Especial do Extremo Oriente.
  Os soldados saudaron ás nenas con saúdos. En resposta, fixéronos sorrir. Os guerreiros tamén posuían unha forte suxestión. Wolf Messing teríase estrangulado de envexa se soubera do que eran capaces os ninjas.
  O guerreiro loiro, que se chamaba Ni San, saltou cara ao oficial do departamento especial que os estaba a examinar sospeitosamente. E bicou con ansia ao coronel de garda nos beizos.
  Relaxouse e arroupou un sorriso:
  - Que queres?
  O terminador loiro respondeu:
  - Temos un informe urxente a Georgy Konstantinovich... Queres entregarnos a el inmediatamente.
  Ni San presionou a arteria carótida durante o bico, debilitando a súa vontade. Agora formouse instantáneamente unha zona de informe no cerebro. O coronel dixo, esbozando un sorriso:
  -Teñen un informe urxente ao xeral. Vou entregalos a Zhukov.
  O diaño pelirrojo Nu San (as dúas nenas son irmás, pero con pais diferentes!), arrolou:
  -Vostede serve ben ao seu xeneral. Unha recompensa espérache por isto!
  As nenas seguían ao coronel. Avanzou coma un monicreque dirixido por un titiriteiro. Ni Sana fixo un xesto e o mozo soldado caeu de xeonllos diante dela. É bo gozar do poder. Nyu Sam repetiu o movemento da súa irmá e o mozo bicoulle o pé, que estaba limpo malia camiñar vinte quilómetros descalzo pola estrada pedregosa.
  Non obstante, isto é o que el quería, as mozas ninja son moi fermosas. A súa organización secreta incluso tiña o segredo de mellorar o seu aspecto e cambiar os seus trazos faciais. É por iso que as mulleres xaponesas son tan semellantes ás mulleres eslavas moi fermosas con caras inocentes.
  O edificio no que se atopaba Zhukov: unha antiga fortaleza construída polos mongois con muros moi grosos. Por suposto, Georgy Konstantinovich coidou da súa seguridade.
  Só cando as nenas monstros camiñan polo camiño e os soldados fan garda diante delas, hai algún sentido, por desgraza, desa protección. A propia fortaleza como monumento arquitectónico é de certo interese. E non será doado desaloxar dela ás tropas atrincheiradas.
  O coronel leva as nenas directamente ao xeneral do exército. E dalgún xeito todos o deixan pasar sen moita discusión. Só na entrada mesma da oficina, a secretaria e dous tipos grandes bloquearon a estrada e esixiron documentos. Ambos guerreiros, mirando cos seus ollos inxenuos e de súpeto aceitosos, piaron:
  - Sodes rapaces moi fermosos, pero fáltavos cariño feminino!
  Os mozos grandes en xeral, por regra xeral, son sexualmente ansiosos, e canto máis fortes sexan os músculos, máis desexo teñen de facer o amor e o nivel de testosterona no sangue. E as nenas asentáronse ao instante na súa conciencia e introducíronlle ideas fixas na cabeza. Ademais, se presionas no pescozo, incluso a persoa máis resistente á hipnose perderá forza de vontade e sucumberá á influencia da suxestión.
  Os grandes amoleceron, eu, a secretaria, púxenlle un tacón no queixo da pelirroja, e senteime co pescozo roto. Ao parecer, Nu San decidiu non participar na cerimonia, senón resolver o problema da forma máis sinxela posible.
  Na cabina estaba Zhukov e o seu persoal de oito xenerais. Falamos da situación actual. Pero resultou ser pesado. Só no primeiro escalón avanzaron catro millóns de infantes xaponeses ben adestrados e valentes. E os xaponeses utilizaron habilmente a súa superioridade numérica. A flota de tanques da Terra do Sol Nacente é bastante débil, pero a URSS tamén ten os mellores tanques de Occidente, en particular o KV e o T-34, pero aquí quedan principalmente restos de lixo.
  Stalin xa retirara algunhas das unidades máis preparadas para o combate do Extremo Oriente, trasladándoas a Occidente. E o acordo de neutralidade con Xapón embotou a vixilancia do mando. Por algunha razón, Stalin ignorou todos os informes de agresión inminente de Xapón. E o resultado foi o colapso da fronte nos primeiros días da loita. Vladivostok xa está rodeado, Primorye está perdido, Khabarovsk e Ulaanbaatar están en movemento.
  Afortunadamente, o profundo río Amur freou o avance das unidades samuráis. Pero os xaponeses desenvolveron unha ofensiva evitando o Amur a través de Mongolia. Conseguiron atacar dende o lado da cidade de Manchuria, capturando unha aldea fronteiriza, evitando tamén o Amur e esta vez Mongolia. Así, creouse unha situación crítica. Para corrixir a situación, agora era necesario retirar parte das forzas da dirección oeste e trasladalas precipitadamente ao Extremo Oriente. E isto levou tempo.
  Ao parecer, os xaponeses contaban coa extensión das comunicacións soviéticas e coa súa capacidade para usar o exército terrestre. Despois de todo, a propia poboación do Xapón superou os cen millóns de persoas, sen contar as colonias de China e Corea. Así poderían lanzar un exército terrestre comparable á URSS ou ás capacidades do Terceiro Reich.
  A sede de vinganza en Khalkhin Gol dominou o estado de ánimo da Terra do Sol Nacente. E nada quería un compromiso en materia de relacións entre a URSS.
  Ademais, Hirohito esperaba que Hitler aproveitase o momento e retomase a súa campaña antibolxevique, interrompida pola guerra con Gran Bretaña. E que vai conseguir a URSS?
  O Führer, por suposto, odiaba aos comunistas, pero nesta situación consideraba máis importante para si desatarse de Gran Bretaña e evitar unha guerra en dúas frontes. Os éxitos dos alemáns en Libia, onde caeu Tolbuk, a destrución da base en Malta e a ofensiva en Exipto deron a oportunidade de que Gran Bretaña fose rapidamente rematada e Leo fose domesticado para a paz. E entón poderosas hordas blindadas da Wehrmacht moveranse desde o oeste.
  Os samuráis contan con iso, así como coa súa propia valentía e unha forte aviación, unha flota grande e experimentada.
  Agora tanto Zhukov como Stalin están en dificultades. Non é perigoso retirar tropas do oeste e trasladalas ao leste? Quizais aguante isto. Non provocaría tal debilitamento das forzas de Hitler? Por outra banda, os éxitos de Xapón poden converterse nunha tentación e provocación aínda maior para os Krauts.
  As mozas ninja son, en calquera caso, un forte argumento en calquera guerra. E agora, cunha reverencia educada, entran no despacho onde sentan os xenerais e din cariñosamente:
  - Cal de vós necesita leite fresco?
  Zhukov eclosionou sorprendido e dixo:
  -¿De onde conseguiches tales belezas?
  O diaño pelirrojo cantou melodiosamente cun acento local siberiano:
  - O amable e sabio Stalin chamaranos á batalla, e no canto dun corazón haberá un motor ardente!
  O terminador loiro confirmou:
  - Cada vez máis alto e máis alto... Esforzámonos polo voo dos nosos paxaros! E cada hélice respira - a calma das nosas fronteiras!
  A beleza pelirroja movíase con gracia e rapidez, os seus movementos eran difíciles de captar para un simple mortal. Seguiu o tradicional bico da morte. E Zhukov nadou en soños voluptuosos. Seguiuse unha orde do formidable xeneral do exército:
  - E agora, señores, todos no jeep, e falaremos de plans militares no colo da natureza.
  O coronel xeneral Stern, cuxos méritos na vitoria sobre os xaponeses en Manchuria foron nada menos que os de Zhukov, intentou obxectar:
  - Pero non é tan cómodo...
  O diaño loiro bicou a Stern nos beizos, presionando a terminación nerviosa, dicindo:
  - Non, querida... Queres facerme o amor, non?
  Stern espremeu:
  - Si, claro, si!
  O demo pelirrojo fixo un ollo aos demais:
  - E vós? Despois de todo, admíteo, sobre todo queres ir ao seo da natureza con nenas e churrasco. Entón, apurémonos mentres está claro e claro!
  Por suposto, nin un só home puido resistirse a unha oferta tan tentadora. Por non falar da hipnose. E a hipnose ninja é moi forte, igual que unha bomba de hidróxeno. Mesmo ocorre sen palabras. Cando te durmir entrando na gaiola dun poderoso tigre Ussuri ou dun oso polar salvaxe sen arma. E por suposto unha persoa.
  Os ninjas son moi fortes e teñen iguais dereitos: incluso hai algo máis de mulleres que de homes, para que non haxa masacre entre homes.
  Os xenerais non parecen en absoluto zombies inhibidos. Sorrían moito e están moi satisfeitos coa próxima festa. Despois de todo, as caricias das mellores mulleres do mundo agárdanas por diante.
  E ata levaron unha orquestra ao seo da natureza para facelo máis divertido. Así que para uns hai guerra, e para outros hai alegría. Só a alegría na guerra é, por regra xeral, ilusoria. Zhukov, que pasou tanto pola guerra civil como pola Primeira Guerra Mundial, entendeu isto como ninguén. Esta é unha especie de idea falsa da alegría frenética do saqueo e das putas do rexemento. Pero que atractivo é todo.
  E a Besta Vermella acariña a Zhukov. Ela é xeralmente luxuriosa por natureza e quere moito aos homes. Ben, como podes negarte a facer o amor co comandante ruso máis famoso daquela época. Non, ela nunca se perdoará por iso. E o terminador loiro a cabalo de Stern. Hai unha recompensa moi alta na cabeza deste xeneral, polo que non debes perder a oportunidade de divertirte polo menos un pouco con el. Despois de todo, é moi emocionante participar en Eros cun monstro.
  E o feito de que estean acompañados por toda unha compañía de convois é un pouco. Os soldados beberán viño envelenado dun barril e nunca espertarán.
  A pelirroja, xunto con Zhukov, xa colleu o vaso e canta:
  - E a batalla continúa de novo,
  E o meu corazón séntese ansioso no meu peito!
  E Lenin é tan novo,
  E o novo outubro está por diante!
  E Leni é tan nova,
  E o novo outubro está por diante!
  A moza pelirroja acendeu moi teatralmente un misto cos seus dedos espidos e comezou a acender un cigarro usando a súa perna núa e curtida. Parecía fermoso e inusual. Os xenerais charlaron ao unísono e miraron con todos os seus ollos. E os guerreiros balanceáronse e lanzaron un puro aceso de pé a pé descalzo. Como todos os deportistas de verdade, non soportaban o tabaco.
  Pero é fácil xogar cun cigarro...
  E coloca un puro aceso no teu tacón espido e redondo, que non teña medo dos carbóns quentes.
  O lugar de merendeiro foi elixido con amor. Fermosas vistas dende as montañas, bonitas e soleadas, xunto a un regato limpo. Así que levamos un par de porcos connosco, para poder gozar duns porcos. Sinceramente, as nenas séntense ben; déixanse tocar polas mans dos homes e mesmo atopan pracer nela. En xeral, os guerreiros caracterízanse pola agresividade no sexo e na vida.
  Incluso comezaron a tararear pequenos romances.
  Non hai nada máis fermoso que o amor
  Ela é como o Sol, brilla intensamente para a xente...
  Ás veces basean as valoracións no sangue,
  E morren en agonía, ata nenos!
  
  O destino goberna tan cruelmente ás veces,
  Cando o monstro malvado gaña ferozmente...
  Que o Deus feroz sexa misericordioso,
  Saiba que salva do inferno aos que aman!
  
  Creo que todo será bo no mundo,
  E a xente voará como unha frecha cara a Marte...
  Aínda que o universo é moi difícil,
  Pero aprende a charlar, créame, é xenial!
  
  Creo que así será o noso mundo,
  Construiremos comunismo, de broma e con cariño!
  Despois de todo, Stalin é o meu ídolo, créeme,
  Obrigarache a marchar en formación amigable!
  
  En Rusia, cada cabaleiro é un xigante,
  Aínda que leve unha gravata de pioneiro...
  Para nós, crédeme, o Señor é sempre un,
  E o sorriso de Satanás é terriblemente brutal!
  
  Ó miña patria sagrada,
  Quérote moito coa miña alma!
  Todas as persoas son unha familia marabillosa para min,
  Que o Todopoderoso nos faga omnipotentes!
  
  Deixa que a beleza goberne con celo o mundo,
  E a nena adorará o soldado...
  Onde Xesús brilla de pureza,
  E virá o demo, créame, retribución!
  
  Berlín estará libre de inimigos,
  Xapón ondeará bandeira vermella...
  O poema será dos meus poemas -
  Que este traballo non sexa en balde!
  
  Morreu o teu fillo, non chores, querida nai,
  Chegará o momento, resucitarase como un home guapo...
  É hora de que algúns morran,
  Outros no ceo están cantando unha canción!
  
  Sé fiel aos mandamentos de Stalin,
  Entón a vida será eterna e feliz...
  Os soños faranse realidade na realidade -
  Os querubíns levan ás alas á eternidade!
  E varios ninjas: tanto homes como mulleres, e o neno Karas, xa se están preparando para un picnic. Agora lles queda moi pouco para levar a cabo a captura e despois será...
  Pero ao parecer alguén do departamento especial sentiu que algo andaba mal e enviou todo un rexemento de propósitos especiais despois de Zhukov. Chegan tanques, incluído o T-34, así como transportistas. Aínda non hai helicópteros: este tipo de equipos non se creou en 1942.
  Ben, se hai unha pelexa, haberá ninjas nela.
  O líder levanta a súa ballesta e dispara unha frecha explosiva. A primeira vista, parece un pequeno parafuso de ballesta, con só un quilo de explosivo. Pero contén un gran poder de destrución. Así que só un chícharo por gramo da mestura inventada polo ninja é capaz de envorcar un tanque ou transportador. E despois estoupa, e mesmo no propio desfiladeiro.
  Houbo un choque, unha explosión e varios tanques quedaron enterrados baixo os cascallos. Comezaron os tiros furiosos e os ninjas foron ao ataque. Non era posible drogar aos soldados soviéticos, e as mozas Terminator descalzas usan armas máis tradicionais. Aquí hai agullas afiadas con veleno voando. As belezas abaneáronas, e dun golpe morreron unha ducia de soldados.
  Entón os guerreiros lanzan puñais e culleres, usando as súas pernas espidas para lanzar.
  Comezou o remuíño. Os fermosos guerreiros descalzos convertéronse en harpías da morte. Escenificaron un baile que os piratas realizan na forca.
  A pelirroja deulle unha patada co talón á fronte do oficial, rompeulle o cranio e cantou:
  - Non son un bicho patético...
  A criatura branca quitoulle a cabeza cun golpe na canela e continuou:
  - ¡Superninja non é estúpido!
  E os guerreiros cargaron os seus pés ao unísono, botando tres soldados máis alto á vez e rugendo:
  - Talentos ocultos - guau, guau!
  E entón os seus ollos brillaron. E os ninjas dispararon contra as tropas soviéticas con ballestas. Nin sequera podían inclinarse. Os tanques foron derrubados e queimados, pero o IL-2 que apareceu inmediatamente explotou, recibindo unha frecha lixeira.
  Si, este é Xapón, o seu terrible exército secreto, que non ten igual. Entón, os guerreiros destrúen aos soldados, lanzando agullas afiadas coas súas pernas espidas e graciosas, e obrigando aos soldados a caer e morrer en agonía.
  A batalla vai costa abaixo. Os soldados superviventes da compañía de convois experimentan tal medo que foxen e os xenerais, xunto con Zhukov, seguen obedientemente ás nenas musculosas e de pernas descubertas.
  O rexemento de propósitos especiais, que sufriu importantes danos, pediu reforzos. Pero cando cheguen alí, o escuadrón ninja terá tempo para escapar. Unha ducia de IL-2 realmente tentan atacar desde o ceo, pero atópanse cunha choiva de ballestas e frechas. Os seis primeiros IL-2 foron derrubados nun segundo, despois de outro e medio o resto explotou. Estes ninjas son tiradores moi rápidos e precisos. As súas habilidades secretas existen desde hai miles de anos e foron perfeccionadas.
  Poden facer moitas cousas. E as súas habilidades en asuntos militares son simplemente fantásticas. Aquí o líder ninja Nakasone envía unha ballesta ao longo dunha traxectoria alta. Non pode ver o obxectivo, pero unha pequena carga golpea exactamente a escotilla do KV-2, e rompela fai que o kit de combate se rompa. É dicir, as habilidades dos ninjas son máis que fantásticas.
  E non é de estrañar que unha ducia destes guerreiros sexan capaces de poñer en fuga exércitos enteiros. Outro rexemento de tanques soviéticos foi atacado e parou. Os tanques non loitaron contra as frechas. A armadura estalou baixo os golpes, e os guerreiros xaponeses só riron. Despois de todo, estes son ninjas - guerreiros do futuro, para os que nada é imposible.
  E os dous simpáticos guerreiros xa amarran aos xenerais ás selas dos seus cabalos. Serán entregados a Xapón. Non obstante, os propios ninjas realizarán un pequeno interrogatorio durante a viaxe e descubrirán a todos sen excepción.
  Ou, en todo caso, todo o que sexa necesario e non demasiado necesario!
  Os ninjas teñen cabalos especiais; desenvolven velocidades máis altas que as dos guepardos. Entón, tenta poñerse ao día con eles. Porén, un novo intento de atacar IL-2 e PE-2 só leva a perdas entre as tropas soviéticas. Estes xaponeses son moi fortes. Como din, teñen unha sensación de distancia. Non perden, e as ballestas poden alcanzar ata dez quilómetros. Alí teñen un principio lixeiramente diferente á tensión trivial. E tamén o gran segredo dos guerreiros ninja.
  Non obstante, hai certas regras... Os ninjas non formaban parte do sistema de poder xaponés. Por iso non chegaron a Khalkhin Gol. E, por regra xeral, loitan por cartos ou cando se ve afectado a honra persoal. Entón, a captura de Zhukov e o seu cuartel xeral está pagada, e non é un feito que os guerreiros invisibles accedan a participar na próxima operación. Hai un código de honra que prohibe facer servizos ás autoridades xaponesas de forma desinteresada. Se non, non quedaría nada de América.
  Non obstante, á guerreira pelirroja e ao seu amigo rubio lles gustaba moito loitar. E ela quere que o banquete continúe. Cantos ninjas hai en total? Non máis de douscentos, esta sociedade é secreta e selecciona só os máis capaces e non sempre xaponeses como estudantes. É certo, en calquera caso, debe haber algunha mestura de sangue xaponés en cada versión, e é necesario un mérito especial.
  A súa organización axudou a tomar Port Arthur, capturando o monte Vysokaya, destruíndo así a flota rusa. Pero agora a palabra correspóndelle a Hirohito. Debe conceder ordes e ouro aos ninjas.
  E en Rusia, especialmente en Siberia, hai moito ouro e diamantes. Entón, se ten éxito, haberá algo que dar no futuro.
  Pero Ni San e Nu San decidiron loitar por libre, polo ben do Gran Xapón.
  Stalin, despois de coñecer o secuestro de Georgy Konstantinovich Zhukov e todo o seu equipo, enfureceuse e fixo unha rabieta. As cinzas da pipa ata caeron sobre Beria: din que non pasaches por alto o demo calvo.
  Lavrentiy xustificou a si mesmo:
  - Este é o maior ninja. As súas habilidades son moi superiores ás dos humanos!
  Stalin arremeteu contra o xefe da policía secreta:
  - Entón? Resulta que tamén me poden secuestrar?
  Beria estendeuse obsequiosamente e graznou:
  - De ningún xeito, Maxestade! Sempre estamos en garda!
  Stalin axitou o puño ao Comisario Popular de Asuntos Internos.
  - Mira Lavrenty... Que me pasa, vouche arrancar a cabeza!
  O xefe da policía secreta cantou alegremente unha canción popular rusa:
  - Nacín desesperado. E morrerei desesperado! Se me rompo a cabeza, ata a cabeza dun cordeiro!
  O comandante en xefe supremo apoiou a Beria:
  - Vaia, vaia... Doen palabras doces, pronto sairemos do manicomio - todo irá ben!
  A perda de Zhukov é unha gran perda. E coa súa captura, xurdiu a desintegración nas frontes. Stalin nomeou ao seu favorito Voroshilov como novo comandante das tropas do Extremo Oriente. Hai que deixalo rehabilitar para a empresa finlandesa.
  Pero tal nomeamento resultou insatisfactorio. Voroshilov gritou moito, pisoteou os pés, pero actuou de forma caótica e pouco profesional. En particular, levou ás tropas á batalla por partes, e permitiu que os xaponeses usaran a súa superioridade numérica con bastante eficacia. Ademais, os tanques samuráis, con toda a súa lixeireza, resultaron ser móbiles e transitables, o que non se pode dicir sobre o KV e os vehículos soviéticos con rodas.
  Como se viu, o tanque que leva o nome de Klim Voroshilov non tiña menos deficiencias que o carismático, pero demasiado anticuado e incompetente operativamente e tácticamente.
  Moitas veces Stalin non tomaba as decisións máis informadas, confiando máis nos seus instintos que nos consellos de especialistas. Os xaponeses puideron desembarcar tropas e capturar case toda Kamchatka. Agás Petropavlovsk-Kamchatsky, por suposto. Pero esta cidade, como Vladivostok, está baixo un bloqueo total. Ademais, os samuráis, que se desprazaban cara ao norte, xa se achegaban a Magadan.
  Así, a fronte leste, contrariamente aos cálculos e á excesiva confianza en si mesmo do mando soviético, continuou caendo.
  Tampouco lles pintaba ben aos aliados. Máis precisamente, o principal aliado de Gran Bretaña, os Estados Unidos, aínda non quería entrar na guerra e, a medida que crecían os éxitos da Wehrmacht, o seu desexo só se debilitaba.
  Schellenberg recibiu a Dulles. O xefe do departamento da policía secreta dos Estados Unidos parecía un can golpeado. Sen brillo nin confianza anterior.
  Por suposto, América xa perdera máis da metade do seu territorio e esvaraba cara ao abismo. De feito, nin o potencial económico, nin a distancia de Europa, nin os océanos dos Estados Unidos salvaron. E todo, como din, foi ao carallo.
  Dulles, inclinándose, murmurou:
  - Aceptamos calquera termo de paz, se non contén a palabra: rendirse!
  Schellenberg riuse e comentou caprichosamente:
  - E en aras do falso orgullo, estás preparado para seguir sometendo a Estados Unidos a un sufrimento monstruoso?
  Dulles suspirou pesadamente. Houbo unha pausa opresiva. Entón o representante estadounidense intentou dicir cun ton máis suave:
  - ¡Estamos preparados para calquera condición de paz coa rendición real, só sen a súa formalización!
  Schellenberg sorriu irónicamente e comentou:
  - ¡O Führer insiste na rendición! Esta é a súa condición indispensable! E Adolf Hitler, por regra xeral, é moi reacio a cambiar as súas decisións!
  Dulles encolleu os ombreiros e preguntou en voz baixa:
  - Garante a seguridade persoal para os oligarcas e Truman?
  Schellenberg sorriu e recordou:
  - No seu día, Truman dixo: se gaña Alemaña, axudaremos a Rusia, se gaña Rusia, axudaremos a Alemaña... E que se maten o máis tempo posible! É dicir, Truman é un bonito canalla! E necesitamos, cabróns!
  Dulles asentiu coa cabeza.
  - Tentarei persuadir a Truman e aos demais para que se entreguen á mercé do gañador! En canto ao resto... Así sairá! É dicir, quero dicir que estamos preparados para aceptar a cidadanía alemá!
  Schellenberg comentou severamente:
  - Aínda hai que gañar a fidelidade á gran Alemaña!
  Dulles estremeceuse e preguntou:
  - Non hai lugar para os empresarios estadounidenses na nova orde mundial?
  Schellenberg dixo francamente:
  - Por que? Haberá! Convertiraste nun apéndice da economía do Terceiro Reich.
  E serás algo así como unha burguesía colonial.
  Dulles sinalou loxicamente:
  - Se a riqueza é preservada, entón os capitalistas asinarán por ti!
  Schellenberg riuse e engadiu:
  - Poderás ampliar a xornada laboral e explotar máis duramente aos traballadores.
  Houbo unha pausa. Entraron dúas nenas eslavas. Só levaban blusas transparentes e saias curtas, descalzos. Trouxeron un gran recipiente de prata con viño, ganso asado, carne de porco en rodajas cun prato.
  Schellenberg ofreceuse a merenda. E ao mesmo tempo puxo a man no xeonllo espido e curtido da criada. Si, estaba un pouco avergoñado, pero non me resistín.
  Outra rapaza, obedecendo un sinal de Schellenberg, sentou con Dulles. O americano fixo como non se decatara. O xefe da intelixencia alemá acariñou a perna pelada, bronceada e musculosa da moza, e ronroneou:
  - E a prostitución será legal no teu país, non terás que temer á policía da moral. E coas rapazas será posible sen medo... ¡Pero ás azuis pasarano mal!
  Dulles respondeu brevemente:
  - Non son azul!
  Schellenberg sorriu e suxeriu:
  - Entón sínteo! Ela é unha escrava e non ten dereito a rexeitar!
  Dulles estreitou a man e comentou:
  - Pode parecer pasado de moda, pero non son un mullereiro!
  Schellenberg meneou a cabeza:
  - Pero en balde... ¡Estás a privarte de tal pracer! Ser mullereiro é unha gran felicidade!
  Dulles mirou para a nena. Louro, delgado, curvilíneo. A blusa non ocultaba os contornos dos seus peitos e do seu corpo sedutor. As pernas están espidas, ben lavadas, as plantas un pouco poeirentas, pero moi elegantes. Unha rapaza á que realmente queres acariñar e tocar.
  Pero Dulles era un oficial de intelixencia profesional e sabía controlarse. Ademais, non é un feito que non vai ser fotografado.
  Schellenberg puxo as mans no peito da criada. Ela ronroneou de pracer. Ao parecer, gustoulle cando un home novo e bastante guapo lle tocou o busto. Ou estaba finxindo intelixentemente. Pero Schellenberg non era nada tímido.
  Dulles dixo brevemente:
  - Máis de duascentas divisións estadounidenses foron derrotadas e capturadas. Pero tamén temos outras cento cincuenta divisións e milicias. Mentres América seguirá loitando... En Nova York, a influencia dos xudeus é forte. Son os xudeus e os que dependen deles os que queren loitar ata o final. Entón... Pois tamén os comunistas, queren pelexa!
  Schellenberg guixou un ollo con astucia:
  - Oín que cinco das túas nenas apareceron de Rusia. Que loitan moi ben. Sobre eles fanse lendas.
  Dulles respondeu cun sorriso:
  - E fanse lendas sobre o teu Friedrich, así como sobre os famosos catro. De feito, a realidade e os soños adoitan diverxer!
  Schellenberg asentiu de acordo:
  - Intenta conseguir que estas nenas sexan capturadas vivas!
  Dulles asentiu:
  - Darémosche este pracer!
  Despois diso, Schellenberg e Dulles separáronse. Non había nada máis que dicir.
  Schellenberg abalanzouse sobre as nenas, satisfacendo a paixón animal coa delicadeza dun xabaril en celo. berraban coma porcos...
  O propio Hitler, pola súa banda, divertíase con outra loita de gladiadores.
  As nenas pelexaban, catro por cada bando. Os guerreiros levaban só bragas, engrasadas e curtidas.
  As nenas intercambiaron golpes, e lanzábanse carbóns baixo os seus pés descalzos. O Führer observou isto xunto con tres putas, ás que acariñou reflexivamente. Non moi capaz de ser un home, o Führer atopaba pracer no sangue e na tortura. Gustáballe especialmente torturar a mulleres fermosas.
  E Hitler fíxoo, cun sádico autoesquecemento. E entón unha das nenas caeu, atravesada por espadas. Os guerreiros negros queimáronlle o talón cun facho. A nena retorceu e calou para sempre. Así, para os fascistas era entretemento.
  O Führer estaba algo distraído da batalla. Púxose pensativo.
  Cando o número un nazi escribiu "A miña loita", deuse conta de que o inimigo máis serio para Alemaña sería os Estados Unidos. E quería evitar unha guerra así. Ao principio, Hitler estaba inclinado a pensar en atacar a URSS cunha coalición. Alemaña, naturalmente Polonia, Italia, preferentemente Gran Bretaña, Xapón serían bos. Quizais incluso conectando Francia, Hungría, Romanía e outros países.
  O propio Führer aínda non cría realmente na forza alemá, que Alemaña estaba destinada a converterse nun hexemón. Así que os seus plans eran máis modestos: sacar proveito da relativamente débil URSS dos anos vinte e conseguir alí parte das terras.
  Aínda que primeiro foi necesario tomar o poder en Alemaña. As eleccións de 1928 non deron aos fascistas nin o tres por cento dos votos. Parecía que o poder era só un soño. Pero entón os milagres da organización dos nazis, a axuda dos patrocinadores e as habilidades oratorias de Hitler levaron a un resultado case lóxico. Hitler gañou... Aínda que estivo ao bordo do fracaso.
  E superou as expectativas dos votantes. O Führer nin sequera prometeu o que despois conseguiu cumprir. E a elite cría que a dominación mundial non era realista.
  O Führer tivo éxitos, que se explicaron en parte polo medo ao comunismo e á URSS. Querían usar Alemaña contra o bolxevismo. Aparentemente había outras consideracións. Os alemáns sacarán castañas do lume, e o resto, estraño, repartirá o botín. O Führer conseguiu inculcar esta idea aos demais. Por iso puido ocupar a zona desmilitarizada e mesmo levar a cabo o Anschluss de Austria. E despois houbo un triunfo en Múnic. Os Sudetes convertéronse en alemán, e un pouco máis tarde regresou Klaipeda.
  O Führer caeu algo de euforia; probablemente, cun razoamento máis sólido, non debería haber ningunha présa por ocupar a República Checa. Por que humillar así aos teus aliados? Pero calculei mal. Entón as cousas tampouco funcionaron con Polonia. Aquí, en primeiro lugar, os xudeus tomaron as armas, esixiron deixar de apretar os parafusos en Alemaña. E de novo o Führer calculou mal ao organizar a noite dos coitelos de cristal.
  As perspectivas para Alemaña non eran boas. Con só noventa divisións, das cales só seis eran blindadas lixeiras, entraría en guerra coa maior parte do mundo.
  Mesmo contra Polonia os alemáns parecían algo débiles. Non había munición e bombas suficientes. Alemaña non está moi preparada para a guerra. Por iso, o Führer decidiu aceptar a proposta de pacto de Stalin. Aínda que inicialmente tiña plans completamente diferentes.
  En xeral, quizais o Führer non sexa tanto un xenio como que teña sorte. A decisión de atacar Polonia contiña un risco colosal. Cento dez divisións francesas e inglesas simplemente esmagarían a vinte e tres divisións alemás en Occidente.
  Pero isto non sucedeu. Unha estrela afortunada brillaba sobre Alemaña. Ocorreu un milagre, os aliados perderon o momento. Polonia foi derrotada tan rápido como os alemáns tiñan munición suficiente. Entón os aliados deron a Alemaña varios meses para que se preparase.
  Os alemáns tiveron sorte cando comezou a guerra con Finlandia. Stalin non logrou un éxito rápido e quedou atascado. As esperanzas de paz xurdiron. Moitos presionaron a Hitler e suxeriron limitarse a pouco. É dicir, restaurar as fronteiras do ano catorce no leste e darlle a Polonia a aparencia de independencia.
  Mesmo os aliados deron a entender que poderían volver ao tema das colonias.
  Pero o Führer finalmente rexeitou todo e comezou a librar unha guerra decisiva. Dinamarca resistiu un día, Noruega foi capturada rapidamente e cun mínimo de perdas.
  E despois o máis chulo, a derrota milagrosa das forzas superiores da coalición. Catro millóns de prisioneiros, o botín de cento cincuenta divisións. O brillante plan de Mainstein e Hitler. E nun raro golpe de sorte, os alemáns realmente puideron perder. Os aliados tiñan o dobre de tanques, máis infantería e máis artillería.
  Pero a estrela alta no ceo patrocinaba o Terceiro Reich... É certo, as cousas non funcionaron con Gran Bretaña. Sen paz, sen vitoria! A ofensiva aérea fracasou. O propio Hitler entendeu a súa responsabilidade persoal. Era necesario aumentar a produción de avións, non bombardear cidades pacíficas e mandar de forma máis racional.
  Non se fixo todo para organizar o desembarco. E houbo oportunidade de gañar. A Canle da Mancha non é un estreito moi grande; ata unha balsa pode superalo. Se o Führer tivese mostrado toda a enerxía e organización, Gran Bretaña caería en 1940. E isto aceleraría o final da Segunda Guerra Mundial.
  Pero o Führer, por desgraza, non estaba á altura daquela. Perdeu a inspiración das visións brillantes e a súa estrela afortunada esmoreceu.
  Entón Hitler comezou a preocuparse moito pola URSS. Os evidentes preparativos militares de Stalin non podían menos que causar alarma. Tantos tanques, outros equipos, armas, avións. Todo isto preocupaba ao Führer.
  Polo tanto, en lugar dunha guerra decisiva con Gran Bretaña e unha ofensiva en África, seguiron medidas a medias. E aquí o Führer cometeu erros. Era necesario promover a produción de armas ao máximo. O OKW informou con precisión que se necesitaban trinta e seis divisións de tanques para capturar a URSS. Pero só dezaseis foron asignados. O plan "Barbarossa" é unha aposta pura: atacar con catro veces menos tanques e avións é mortalmente perigoso.
  Pero Hitler tivo en conta o feito de que o Exército Vermello practicamente non estaba adestrado para defenderse. E só ensináronlle a vencer ao inimigo no seu territorio. E que? O cálculo estaba xustificado! Non preparadas para a defensa, as tropas soviéticas caeron en caldeiros, e foron esmagadas e rotas. Botaron os presos. Pero os alemáns tiñan pouca forza. Nin sequera había tropas de asalto suficientes. Incluso os biplanos foron lanzados á batalla.
  Chegamos a Moscova, capturamos Donbass e bloqueamos Leningrado. Pero non tiñan forzas suficientes para tomar a capital, e o maldito inverno meteuse no camiño. Gasolina sobre carbón, por xeadas, descomposta en fraccións non combustibles. E os alemáns meteronno nos dentes!
  E entón Xapón entrou na guerra cos Estados Unidos. Tiven que apoiala. E o rabo de Rommel foi pinchado en África. O inverno de corenta e un e corenta e dous resultou tan desafortunado. Pero... Pero os xaponeses lograron unha serie de grandes éxitos. E a primavera trouxo novas vitorias á Wehrmacht. E o máis importante, Hitler sentiu unha nova inspiración en si mesmo e converteuse nun excelente organizador. Conseguiu mobilizar a Alemaña e os territorios ocupados ata o límite, e aumentar a produción de armas.
  E dende entón todo comezou a mellorar. Agora América está caendo aos pés do Terceiro Reich.
  Hitler deu un sinal... Agora os rapaces pelexaban. Tamén levaba só taparrabos. E unha loita tan sanguenta.
  Ao Führer non lle gustaba falar moito tempo. Pronto converterase no gobernante do mundo. Nin Napoleón, nin Gengis Khan, nin Tamerlán lograron tal éxito. Isto non ocorreu antes de Hitler, e é improbable que ocorra despois del. Ocorreu un verdadeiro milagre.
  Botáronse carbóns baixo os pés descalzos dos rapaces. Para facelos máis doloroso. Os rapaces sufriron, e Hitler gozou co sufrimento. É moi agradable cando podes azoutar aos rapaces. E o Führer riuse e mostrou os seus colmillos de vampiro. Torturou a moita xente e transplantounos. E cantos foron queimados vivos?
  Hitler queimou persoalmente a nenos e nenas con lume. Encantáballe levar un facho aceso aos peitos espidos das nenas. Pasa a chama sobre os tacóns femininos redondos.
  Usa a tortura máis salvaxe. E o que Hitler non usou... E lume e quente, arame de púas e cadeas vermellas pola calor.
  A tortura máis salvaxe... Cando se queiman vivas rapazas fermosas... E todo isto gustáballe ao maniático de bigote curto.
  A Hitler adoraba o proceso de tortura... Gustáballe moito conducir agullas quentes baixo as uñas das nenas, especialmente os dedos dos pés. E rompe os dedos con pinzas quentes.
  Hitler foi burlado en Alemaña, e o futuro Führer tivo que soportar moitas humillacións durante a súa vida vagabundo en Viena. Isto fíxoo moi frío e cruel. Máis precisamente, non frío, pero agresivamente cruel. Había tanta ira en Hitler que literalmente saíu de escala co odio.
  Isto permitiu ao Führer controlar aos militantes. Os stormtroopers máis descarados obedeceron a Hitler, polo que sentiron o seu magnetismo e o seu asombroso odio.
  Hitler reprimido coa súa enerxía infernal. Non é de estrañar que incluso Stalin tiña medo do Führer. Temíno e respecteino.
  Hitler en realidade comunicábase con espíritos infernais, que lle deron un poder incrible. O pobo obedeceu ao Führer. Tanto as tropas como as ás da fortuna obedeceron. As vitorias sucedéronse unha tras outra. Triunfos que nin Genghis Khan coñecía. Incluso Australia converteuse nunha colonia alemá. E moitas provincias.
  Hitler encolleu os ombreiros: onde ir despois dos EUA? Acabar coa URSS? Ou golpear Xapón? A Terra do Sol Nacente capturou demasiadas terras. Pero, por outra banda, era imposible prescindir da axuda de Xapón polo momento. E así o Führer permitiu que o seu aliado de ollos pechados crecese demasiado. Hitler mesmo gruñía de frustración: por que se volveu tan tolo? Permitiu que Xapón se apodera de tanta terra? Por outra banda, foi a apertura dunha segunda fronte con Xapón a que obrigou a Stalin a pactar unha tregua, que permitiu esmagar a Gran Bretaña.
  Así, en lugar dunha guerra en dúas frontes, o Führer pasou exclusivamente a Gran Bretaña. E conseguiu conquistala no menor tempo posible. Así que Stalin nin sequera tivo a tentación de aproveitar o momento e pegarlle nas costas.
  Porén, menos de cento vinte divisións seleccionadas do Terceiro Reich seguen en pé no leste, preparadas para conter o ataque estalinista.
  O Führer permitiu que unha das nenas levase a vara de xade, pulsando na súa boca. E sentín felicidade. Que fermoso e puro é o corpo feminino. É tan agradable acariñalo, tocalo, acaricialo. E bico directamente nos pezones carmesí.
  O Führer bica á nena directamente no peito e lambe o seu busto coa lingua. Que doce é. E as nenas quedaron deliciosas. Que agradable ten a pel das mulleres novas.
  E cando se friten, realmente cheira a cordeiro frito ou a carne de porco. Aínda que o Führer era vexetariano, ás veces permitíase comer peito de muller. Ou desmoronarían carne humana na súa ensalada. Non está mal comer o corpo dunha muller, nin de rapaces musculosos. Pero Hitler permitíase tales manxares só nas vacacións: xa que a carne é prexudicial.
  O Führer tamén adoraba as bananas e as piñas. Todo isto é extremadamente saboroso.
  E tamén, por suposto, torturar mulleres con estrías. Colga as belezas nun estante, mantén os pés descalzos en cepos e, a continuación, coloca pesas. Ata que se rompen os corpos. É cruel, por suposto, pero tamén eficaz. Deste xeito podes torturar a todas as belezas.
  Outra cousa interesante é perseguir mozas espidas na neve. En xeral, a tortura alemá favorita é fría! É moi interesante ver como os dedos das nenas se volven azuis polo frío. E que doloroso é para eles. A tortura en xeral foi o maior pracer para Hitler.
  É especialmente divertido cando as nenas descalzas corren por primeira vez na neve, e despois os homes das SS empúxanas sobre as brasas cun fío quente. E as nenas expuxeron os pés do frío ao forno quente!
  O Führer riu e dixo:
  - Encántame torturar e atormentar! Encántame causar dor! E polo tanto, viva a tortura!
  A Hitler tamén lle gustaba torturar aos rapaces. Especialmente pioneiros capturados. Había intriga aquí, se o neno berraría de dor ou non. Os pioneiros normalmente tentaban conter os seus berros rechinando os dentes. Ao Führer encantáballe soster o facho no peito, chamuscar as axilas e fritir os talóns dos rapaces. Ou leva a chama á cara. O lume é algo moi ardente e doloroso, polo que normalmente os rapaces non soportaban e comezaban a berrar. Pero tamén houbo pioneiros teimudos que perderon a consciencia por un doloroso shock, pero continuaron calados.
  Aquí o Führer realmente quería torturar a tal pioneiro. E Hitler ordenou:
  - ¡Entrega aquí a un dos partisanos rusos capturados!
  A pesar de que Stalin deu a orde de non librar unha guerra de guerrillas, algúns fanáticos continuaron resistindo, aínda que non en gran cantidade como antes. E alí estaban os pioneiros.
  Coñecendo os gustos do Führer, trouxéronlle un rapaz duns trece anos. Louro, xa golpeado durante os interrogatorios.
  Despoñáronlle ao neno e dúas señoras altas torcéronlle os brazos, botáronlle un abanico e puxéronlle cara ao estante. Un deles cantou con pracer ao longo do lombo raiado da pioneira coa palma da man, e chameando os beizos respondeu:
  - E o neno podería quentar a miña cama!
  Hitler riu e respondeu:
  - Se segue vivo, dareiche! Non obstante, isto último é improbable.
  O pioneiro apretou máis a mandíbula e mirou con odio ao Führer e ás súas putas.
  O neno xa conseguira colgarse no estante. Golpeárono cun látego e cun garrote de goma nos seus talóns espidos. É certo, aínda non probei lume. O Führer comezou pequeno. Acendeu o chisqueiro e pasou a chama sobre o peito liso do rapaz.
  Apretou os dentes con máis forza e tironeou. As burbullas incháronse no seu corpo bronceado.
  O Führer dixo enfático e cariñoso en ruso:
  - Di que Stalin é unha merda, e non te torturarei!
  O pioneiro dixo con decisión:
  - Non!
  Hitler sorriu e colleu o facho. Levouna aos pés descalzos do neno. O pioneiro contracouse con máis forza, un berro brotou do seu peito. Que doloroso é. Pero cun esforzo titánico o neno contívoo.
  O Führer cansouse de asar os talóns do neno e levou o facho ata as virilhas. Neste punto a dor superou todos os límites, e o pioneiro perdeu o coñecemento por un choque doloroso.
  Hitler baixou o facho e dixo nun ton decepcionado:
  - Que persistentes son, rusos! Estou simplemente abraiado!
  As verdugas preguntaron ao Führer:
  - ¡Tráeo en razón!?
  Hitler asentiu e comentou:
  - Agora disolverémolo vivo en ácido! Vingarei dos pioneiros pola súa obstinación!
  Puxéronlle en razón ao neno espido, colgárono dunha cadea e comezaron a mergullarlle lentamente no ácido. O pioneiro sentiu unha dor salvaxe pola carne que se disolveu, pero en vez de pedir clemencia, o neno comezou a cantar;
  A miña Patria será santa,
  É unha terra sagrada para o pioneiro...
  O equipo é a miña querida familia,
  Que este sexa un exemplo para todas as persoas!
  
  Para a gloria da nosa santa patria,
  Os pioneiros fixemos un xuramento...
  Aínda que Hitler estea aliado con Satanás,
  Pero preto de Moscova pasámolo mal!
  
  Somos pioneiros, fillos da Patria,
  A nosa gran Patria...
  E seremos fieis ao país ata o final,
  Na gran obra de construción do comunismo!
  
  Son un neno, medio espido e descalzo,
  Fun de recoñecemento a través da neve dura...
  E a morte cunha gadaña voa diante de min,
  Ameaza con atarte en grilletes de ferro!
  
  Pero estoupei a ponte para os nazis, xa sabes,
  Baixaron os seus trens...
  E creo que haberá ceo no universo,
  Imos construír un novo castelo do comunismo!
  
  Pero entón aconteceu que fun levado a un terrible cautiverio,
  Os Krauts pegábanme forte nos talóns...
  O verdugo botoulle napalm nas costas,
  Golpeáronme no estómago con paus!
  
  O fascista insidioso utilizou o lume,
  Queimou brutalmente todo o seu corpo delgado...
  O pioneiro aguantou coas súas últimas forzas,
  ¡Os verdugos torturárono con habilidade!
  
  Pero o neno non dixo nada,
  Non revelou os segredos rusos aos fascistas...
  E por moito que o torturase o Führer,
  Mostrou unha énfase extraordinaria!
  
  Entón botaron o tipo ao ácido,
  E anaco a anaco o neno foi disolto...
  Pero o neno falou con franqueza:
  Ese comunismo pronto se dará!
  
  Que pronto o noso soldado chegará a Berlín,
  Dará aos Krauts un punto moi forte...
  E Deus matará ao Führer,
  E toda a casa de animais, só por xunto!
  
  E morrerei en tortura, pioneiro,
  O destino non me deixou outra opción...
  Pero mostrarei a todos os demais un exemplo,
  E podo aguantar sen xemir, creo que o bastidor!
  
  Entón virá o Todopoderoso Xesús,
  Todo resucitará ao máximo...
  Tanto o Kazajo como o Ruso uniranse,
  Chegan grandes cambios!
  Á última palabra, o neno medio disolto volveu perder o coñecemento...
  O Führer sorriu e chiscolle un ollo ao seu amigo:
  - Parece que non terá que quentarche a cama... ¡Disolto!
  Ela respondeu indiferente:
  - Atoparemos outro... E o que quede disto imos servir de xabón!
  O Führer ordenou:
  - Fai unha copa magnífica coa caveira do neno! Mentres tanto, vou facer un festín cos meus amigos!
  O Führer estivo acompañado por varias persoas. Incluíndo o deseñador Porsche. Este destacado mestre díxolle ao Führer:
  - As lendarias mozas déronnos unha idea marabillosa, na que agora están traballando as mellores mentes do deseño do Terceiro Reich.
  O Führer animouse:
  - Que idea?
  Porsche dixo cun sorriso:
  - Un tanque que será invulnerable cando se dispare desde todos os ángulos. Será algo así como un milagre, ou a pirámide de Keops!
  O Führer respondeu con dureza:
  - Espero que a plasmación en metal non tarde moito! Ben, agora somos fortes mesmo sen tanques piramidais!
  Porsche acordou:
  - Si, somos fortes, meu Führer!
  Himmler sinalou:
  - A produción de armas aumentou tanto que, ao parecer, haberá que reducila en breve. América pronto morrerá, e non necesitaremos tantos avións e especialmente barcos para Rusia!
  O Führer asubiou e dixo:
  - Belezas, belezas, belezas de cabaret... Estás creada só para entretemento!
  Despois diso, Hitler lanzou unha pel de plátano á rapaza medio espida que bailaba diante deles. A casca golpeou a stripper no cu, e ela ronroneou en resposta.
  O Führer asubiou entre os dentes:
  - Non, aínda estou lonxe de controlar o mundo enteiro. Tamén está Xapón. E para loitar contra ela necesitarás barcos! E debemos estar preparados para iso!
  Guderian comentou cun sorriso:
  - Xapón xa está facendo un bo traballo copiando os nosos tanques, especialmente o Panther 2. Este certamente non é un E-50, pero tamén é un tanque serio. Así que necesitaremos máquinas de nova xeración!
  O Führer ruxiu a pulmón:
  - Necesitamos un novo tanque! Loitaremos, e temos que loitar!
  Mainstein ruxiu en resposta:
  - Loitaremos moi brutalmente... Ata conquistar o mundo enteiro!
  Hitler irrompeu nun longo monólogo:
  - Por aquí comezamos... Chegamos ao poder nun país destruído. O cal foi cortado, e Alemaña literalmente morreu. Pero comezando pouco, puidemos aumentar trinta veces o territorio do Terceiro Reich. Fixémonos moi fortes. No 33 non tiñamos nin un só tanque. E agora temos decenas de miles dos mellores tanques do mundo. Non tiñamos nin un só avión de combate, e agora as nosas armadas están bloqueando o sol. E non teñen igual.
  Empezamos de cero, e nunha carreira de armamentos, conquistamos a maior parte do mundo. E fixeron o que parece un conto de fadas e un milagre. E o que non se pode repetir despois, e o que non pasou antes que nós... E o que non pasou na historia de Alemaña. Pero nunca houbo tal honra e gloria!
  E no futuro, cando o mundo enteiro estea debaixo de nós, chegará a era da guerra das estrelas e as nosas vitorias no espazo. E haberá un número innumerable destas vitorias! Gañamos onte, gañamos hoxe e gañamos mañá!
  Aínda quedan moitas loitas por diante! Haberá batallas tan duras que só os alemáns poderán superalas! E haberá vitorias que eclipsarán o sol! Así sexa... En EEUU estamos ante a economía máis poderosa. Cun país que dicía ser o taller do mundo. E foron capaces de derrotala! O noso poder é tan grande que é suficiente para conquistar este planeta. Pero os nosos científicos seguen creando armas novas e máis perigosas. Conquistaremos o mundo enteiro... E así será! O mundo enteiro será conquistado por nós, e ninguén nos deterá nunca!
  Catro guerreiras Gerda, Charlotte, Christina e Magda, avanzaron dende o sur ata Washington.
  No camiño cara á capital americana, atopouse unha resistencia cada vez máis feroz.
  O alemán E-50 xa recibira moitos golpes e estaba cuberto de cicatrices e arañazos. O coche pelexou moito. As nenas tamén estaban bastante esgotadas.
  Pero a proximidade da vitoria atraeu ás belezas.
  Gerda comentou cun doce sorriso do guerreiro loiro:
  - Xa vivimos moito nesta vida! Haberá algo máis como isto?
  Magda, modestamente baixando os ollos, respondeu:
  - ¡Todo é vontade do Todopoderoso! Chegará o momento e lembraremos as nosas fazañas anteriores. Quizais con tristeza, ou quizais con orgullo!
  Charlotte afirmou con decisión:
  - Pois non estarei triste en ningún caso! As nosas fazañas son moi gloriosas!
  Cristina cantou:
  - Patria gloriosa, cousa fea sen gloria!
  Gerda tuiteou:
  - Creo que teremos outras vacacións!
  Charlotte bufou con desprezo e comentou:
  - E na nosa guerra, todos os días son festivos!
  Magda disparou... Sherman partiu pola metade e ardeu. A nena berrou:
  - A guerra é aire leve... Pero é mellor enchelo de oración!
  Gerda respondeu ferozmente:
  - ¡Oh miña beleza, tes carne luxuriosa! Só o Señor che ensinou a non rezar, senón só a ladrar!
  As nenas rían, as súas risas eran bastante alegres. Magda disparou ao Pershing e púxose alegre. Os norteamericanos estaban claramente dando por vencidos. A Washington só quedaban douscentos quilómetros. O seu tanque podería viaxar pola estrada en tres horas. Pero os tanques non deben separarse da infantería. Aínda que a infantería estaba motorizada. Pero levaron moitos millóns de mercenarios, que se usaban como carne de canón.
  Gerda disparou e berrou:
  - Pero eu respondo ás voces, e teño ganas de loitar ferozmente!
  As nenas dispararon... Charlotte, viu, sostivo a Coca-Cola cos dedos dos pés e asubiou:
  - Todos lavaremos a roupa e aprobaremos o exame cunha A!
  As mozas separáronse un pouco do seu equipo e foron atacadas por canóns antiaéreos de 105 mm. Foron disparados contra eles e os proxectís caeron sobre a armadura frontal e inclinada.
  Gerda respondeu e cantou:
  - Aquí temos néboas e choivas! Aquí temos flores frías! E cando disparas aos ceros de vara, cántanse as fazañas das nenas!
  E os guerreiros choraban de angustia:
  - A esperanza, o noso compás terrestre,
  Moita sorte, premios á valentía...
  E unha canción é suficiente,
  Para que só cante á casa!
  Charlotte lambeu os seus beizos escarlatas e dixo:
  - ¡E construirei tal finca para min! Terá pazos con columnas! E as fontes disparan ao aire!
  Christina riuse e comentou:
  - Ai, fontes, fontes, fontes! Dálles o teu corazón, en broma! Ai, fontes, fontes, fontes! A terra florecerá en mazás brancas!
  Un tanque alemán disparaba constantemente contra unha batería antiaérea estadounidense. As rapazas tomaron o seu tempo e levaron con confianza os golpes. Os guerreiros son como bolas de xeado de chocolate. Todo o mundo o fai, e todos o conseguen. E vencían, vencían, vencían...
  Gerda ata comezou a cantar, erguendo a gorxa;
  A princesa soñaba con casar,
  Pero as demandas eran altas...
  Esta fronte chegou ao ideal,
  Por que os príncipes recibiron todas as patadas?
  
  A ninguén lle gustaba esta princesa,
  Ninguén se converteu no seu ideal...
  E estes príncipes entraron de loito,
  Sabe que o corazón da princesa é de metal sólido!
  
  Pero houbo un invasor,
  Foi á guerra coa princesa...
  E loitou ferozmente cos seus rexementos,
  Probablemente chamando a Satanás á alianza!
  
  A princesa perdeu esta batalla
  E acabei nun cativerio moi triste...
  Este é o destino da paleta recibida,
  O desexo de cambios moi rápidos!
  
  As nenas foron levadas a prisión,
  Puxen unha cadea de aceiro ao pescozo...
  E comezaron a azotar á fermosa moza,
  A princesa comezou a chorar e a ruxir!
  
  Estaba de seda, agora de farrapos,
  Os zapatos arrincaron - a nena estaba descalza...
  Perséguena - está esgotada pola carne,
  A aguia foi atraída a unha gaiola pola forza!
  
  Sobre canto sufrimento necesitas soportar,
  Unha nena debe soportar tal tormento...
  Para o luxo, a saciedade é unha recompensa,
  A loba ouvea e o oso ruxe!
  
  A princesa das minas agora está sufrindo,
  Case espido, descalzo no inverno...
  Ai, o maligno triunfa no mundo de Caín,
  E o demo violou a alma!
  
  O mundo é coma o inferno, aburrido e negro como a peno,
  Nas minas arrastras pedras...
  Orde medida e sen présa,
  Estás cargando lousas e ladrillos!
  
  Desesperada, entregouse ao supervisor,
  E conseguiu escapar da mina...
  Houbo pouco tempo antes da morte,
  Pero a graza de Deus espertou!
  
  Esa princesa comezou a rebelión
  Escravos, campesiños á vez para ela...
  E fíxose moi interesante,
  Todo o mundo está canso da súa miserable existencia!
  
  Reuníronse moitos miles de indignados,
  E esmagaron o exército da horda...
  Convértete nun pobo marcado cunha maldición,
  Para que non pase peor, coñece os problemas!
  
  Lanzamos un asalto, tomamos o palacio do monarca,
  E o antigo monstro estaba agora en catividade!
  Tales pedras saltan, podes ver os bordos,
  A princesa fará realidade o seu soño!
  
  O tirano é enviado agora ás minas,
  E o antigo escravo no palacio...
  Non volvas pisar este rastrillo,
  A raíña soña cunha coroa!
  
  Ela escolleu o seu marido de entre a xente,
  Caseime con el, iluminando o matrimonio...
  Non importa o pedigree da raza,
  O sentido do traballo en equipo é máis importante!
  
  Tiveron fillos e eran felices,
  Esta parella acabou casando...
  Os descendentes son fortes e moi fermosos,
  Desexamos que outros fagan o mesmo!
  
  A xustiza reinaba no imperio
  Todos os ricos compartían ouro alí...
  Ti tamén mostras misericordia á xente,
  ¡Para non escoitar o berro amargo e infantil!
  As nenas cantaban de marabilla, e as súas voces eran tan penetrantes e repiten, como o trino dunha campá. E escoitouse unha composición verdadeiramente divina.
  E miles de estadounidenses rendidos marcharon coas mans levantadas. Caeron de xeonllos diante das rapazas e sorrín estúpidamente, confusamente.
  Os guerreiros saíron do tanque. As nenas ofrecían tradicionalmente os seus pés descalzos para bicos e sorrían abraiantes. Estas son tigresas.
  Charlotte cantou, gruñendo un pouco:
  Grupo sanguíneo nunha manga,
  O meu número de serie está na miña manga!
  Deséxame sorte na batalla
  Deséxame sorte!
  Christina confirmou o canto, golpeando os seus pés descalzos, beliscando os narices dos soldados cos dedos:
  - Con cada fracaso, sabe como defender! Se non, non terás sorte!
  E as nenas rían de xeito tan enxordecedor que lles torceron a boca literalmente e os cráneos dos soldados foron explotados.
  Ás veces, as belezas deixaban ao descuberto os seus peitos e invitaban aos soldados a bicalas. E golpearon aos guerreiros.
  Entre os que se entregaron había rapaces en detención de menores. Literalmente devoraron cos seus ollos ás rapazas guerreiras case espidas. Gerda respondeu ordenando aos rapaces que se deitaran de costas e levantasen as pernas. E entón comezou a golpealos nos seus talóns espidos con paus.
  Os rapaces berraban de dor. Charlotte, Christina e ata Magda uníronse á execución. As nenas traballaban a conciencia con porras de goma. Fixeron berrar aos rapaces, e retorcían desesperados. Golpear os tacóns espidos dos rapaces con paus é agradable para as tigresas.
  Pero ao parecer isto non foi suficiente para Gerda, e colleu o facho. Como, ai dos vencidos. E o cheiro a carne queimada encheu o aire. Con todo, as nenas intentaron dispararlles ás pernas dos rapaces para non ferirlles.
  Soaba música e batían os tambores.
  Magda negouse a coller o facho e, ruborizada, respondeu:
  - Non! Aínda é moi malo!
  Gerda riu e murmurou cunha voz melodiosa:
  - Quen non é malo? Quen non é malo? Si, aquela que nunca viu muller!
  Charlotte, brindando polos talóns dos presos menores, comentou:
  - Estes son todos criminais! Non é tan malo sentir pena por eles!
  Os guerreiros riron dunha vez... E seguiron fritindo os pés dos rapaces.
  Mentres tanto, Frederick loitaba no ceo. Un par dos últimos cazas estadounidenses con canóns de 50 mm saíron contra el. Pero claro, isto non lle molestou ao neno terminador. E o neno asasino pechou a distancia cos americanos, demostrando que as súas armas estaban completamente a el.
  A Federico en xeral gustou a batalla.
  O neno xeneral ruxiu na radio:
  - Vou saír á destrución total!
  Un breve estoupido, e cincuenta avións americanos estouparon. Era coma se alguén espallase petardos polo ceo. E o neno colleuno e berrou:
  - Son un ninja de verdade! E vounos picar todos!
  E de novo disparou unha salva, esta vez derrubando setenta avións. E mostrou os seus dentes de perlas.
  Helga voou cara á man dereita do neno e dixo rindo:
  - ¡Es un auténtico demo dos abusos! Estou afiando por ti!
  Friedrich botou a rir. O neno terminador acendeu os canóns de aire, derrubou vinte e catro avións máis, e despois cambiou o lume aos obxectivos terrestres.
  A potencia do tanque principal aínda era o Sherman; probablemente era o tanque máis popular do mundo. Os estadounidenses desesperadamente, sen moitas esperanzas, tentaron tomalo en números.
  Frederick cantou:
  - En naves e avións! O noso exército é invencible!
  Os Sherman romperon e explotaron. Ademais deles, apareceu un canón autopropulsado cun canón de 155 mm, capaz de crear certos problemas para os tanques alemáns.
  Friedrich rompeu a tapa superior do tanque e cantou:
  - Aínda serei un gran campión!
  Helga respondeu sinceramente:
  - E xa es un gran campión! E ninguén ten dúbidas de ti!
  O neno asubiou e respondeu:
  - Si, ninguén... Estás seguro disto?
  Helga asubiou en resposta:
  - Noutra galaxia, nun continente maduro!
  Friedrich destruíu dezaoito vehículos nun estalido. Fixo arder tanques americanos e preguntoulle a Helga cun sorriso:
  - Que querías dicir con isto?
  O guerreiro loiro respondeu:
  - Que es un verdadeiro superhome!
  Friedrich endereitou o flequillo e respondeu:
  - Son Superman e non hai outros problemas!
  Helga riu, disparou o Sherman e chillou:
  - Non hai outros problemas!
  Frederick pasou á columna de Pershings, cantando:
  - Non son as túas pernas as que te poden salvar! Non os cabalos!
  Helga golpeou a pistola autopropulsada Witch e murmurou:
  - Ten coidado! Coidado! Coidado!
  Friedrich golpeou a pistola autopropulsada Mongoose e ladrou:
  - Non imos bromear!
  Helga continuou disparando, coreando:
  - ¡Atopámonos baixo terra!
  Friedrich, despois de disparar outros quince coches cunha ráfaga, engadiu:
  - Sacámolo da auga!
  Helga continuou a dar un golpe e balbuceou:
  - ¡Destrozarémoste!
  Friedrich, seguindo cravando, confirmou:
  - ¡Destrozarémoste!
  Helga ata comezou a saltar na súa cadeira, ruxindo:
  - ¡Destrozarémoste!
  A munición esgotouse e os avións voaron de volta. Debes repostar e repoñer o teu kit.
  O exército do Terceiro Reich estaba cada vez máis preto de Washington. Ao mesmo tempo, os xaponeses tamén estaban a abrirse paso.
  O cabaleiro ninja Karas preferiu traballar cunha espada. Achegouse en silencio ás posicións estadounidenses e montou unha operación de corte. O neno ninja converteuse nun formidable guerreiro. E exterminou a todos sen excepción. A súa katana corta facilmente o metal.
  A carpa crucian actuou de forma agresiva e persistente coma sempre. Os seus ataques son, sen excepción, mortais. Ademais da espada, o neno tamén usaba agullas velenosas e lanzaba discos moi afiados.
  Un par de nenas ninja actuaron con el e axudaron ao neno a exterminar aos americanos.
  Aquí está a súa tríada, irrompeu no castro e moveuse polos corredores. Alí exterminaron aos soldados americanos.
  A carpa crucian, despois de cortar ao oficial, asubiou:
  - ¡Son un cabaleiro e un candidato a Deus!
  O ninja xaponés respondeu:
  - Eres a perfección! Pero nós tamén estamos chulos!
  E a nena derrubou dous soldados americanos dun golpe!
  A carpa seguía movéndose, correu o muíño e cortou cinco á vez, piando:
  - Esta é a clase!
  Outro ninja xaponés cortou os tres, comentando:
  - Estes son os nosos logros!
  A carpa crucian seguiu picando, salpicando sangue e ruxindo:
  - Son un horror salvaxe, voando nas ás da noite!
  A xaponesa, despois de cortar a dous deles, asubiou:
  - ¡Somos simplemente invisibles!
  A carpa cruciana colleuna, botoulle os dedos espidos dos pés do rapaz, afiou discos afiados, cortou sete e cantou:
  - Apague a súa conciencia!
  A moza ninja derrubou e confirmou:
  - Non quero entender!
  A carpa crucian cortou seis con espadas, realizando unha tripla bolboreta e engadiu:
  - Cantas veces nos convencemos...
  Outra rapaza ninja fixo unha volta e engadiu:
  - Caemos, pero erguémonos!
  A carpa crucian, picando os americanos como repolo, cantaba:
  - Por amor sen dúbida!
  A nena ninja berrou:
  - Os novos pelexan...
  Outra beleza descalza confirmada:
  - Xeracións!
  A carpa crucian cortou a varias persoas e asubiou:
  - Esmaga, esmaga agora!
  A nena ninja lanzou discos cos seus dedos espidos e cantou:
  - Non estás só! Esta é unha hora gloriosa!
  A carpa crucian comezou a moverse aínda máis rápido. E rosmou coma un cachorro de tigre:
  - É unha hora gloriosa! Golpea no ollo!
  A moza ninja mergullou os pés descalzos no sangue e deixou graciosas pegadas no formigón. Os guerreiros eran fermosos e delgados.
  E cantaron con angustia:
  - A miña xeración come express!
  A carpa crucian cortou cinco e continuou:
  - E tamén crea progreso!
  As mozas ninja remataron con algúns Yankees máis e piaron:
  - Teño unha opción!
  Outra fermosura, picar, engadiu:
  - A miña lanterna, os soños son a alegría de todos os días!
  A carpa caras riu e a ruína dos adversarios dixo:
  - ¡Serei algo que non poden coñecer os simples mortais!
  Así que a tríada despexou o castro... Deixou atrás unha masa de cadáveres. E as mozas tamén teñen trazos sedutores.
  O ninja xaponés cantou:
  - Tosco e forte...
  Outra beleza confirmada:
  - Alguén omnipotente!
  E as nenas volveron botar a rir...
  A carpa crucian, soltando as súas agullas, atravesando unha ducia de soldados americanos á vez, asubiou:
  - Comezaron as explosións!
  A moza ninja confirmou cunha risa:
  - Acabouse a graza!
  Outra fermosura engadiu rindo:
  - Deixa de dar as costas!
  A carpa crucis, cortando en masa, confirmou cun ruxido:
  - É hora de matar inimigos!
  As nenas ninja exclamaron ao unísono:
  - É hora de matar inimigos!
  E como se rirán a todo pulmón! Son tan radiantes e únicos. Cada un deles ten algo especial e único...
  A carpa crucian gruñía a todo pulmón:
  - Cando estamos unidos, somos invencibles!
  E outra vez os ninjas rompen. Deixan atrás moreas de cadáveres. Unha escola tan dura teñen. E os guerreiros invisibles poden facer moito. Este é Xapón, un país de gran cultura.
  O neno ninja cantou:
  - Harakiri... Isto está esperando por ti! Para facerse co inimigo, pero os medios non contan!
  E outra vez o neno ri! Realmente está a divertirse moito. E quero loitar e gañar!
  No posto de mando entraron dúas nenas e un neno. Sen máis, remataron con dúas xerais. O terceiro caeu de xeonllos e precipitouse a bicar os pés descalzos das nenas. Interrogárono brevemente. Xurou que daría a orde de entregarse ao castro.
  Pero Karas meneou a cabeza:
  - Xa temos demasiados presos! Tes que reducir un pouco o teu número.
  E a tríada volveu moverse polos corredores. Cortaron a todos sen piedade e coa paixón dos cazadores.
  A carpa crucian colleu, cortou unhas nove persoas e cantou:
  - Neve negra, xeo vermello...
  A rapaza ninja confirmou:
  - No terreo ardendo...
  Outra beleza confirmada:
  - Dámoslle todo a Satanás!
  A carpa crucian collerao e berrarao:
  - Ha-ha-ha! ¡Maldito Führer! Calquera burgués será cortado!
  A nena ninja derribou varios soldados e cantou:
  - Que se engorden eses burgueses... ¡Que nin se lle caigan nos pantalóns!
  Outra beleza apoiou a pasaxe:
  - Que se rexistren como xudeus!
  A carpa crucian soltou as agullas e berrou:
  - ¡Se non houbera guerra!
  E as nenas collerán e rirán. Son tan divertidos cun quimono negro e coas pernas espidas ata os xeonllos!
  O triunvirato movíase polos corredores. As nenas ás veces interceptaban granadas lanzadas e tíñanas cara atrás cos dedos espidos.
  Os movementos da troika son extremadamente rápidos. E ao mesmo tempo hai moitos cadáveres. E non parará.
  A carpa caras asubiou cun sorriso:
  - Vou onde quero...
  A nena ninja, cortando carne humana, engadiu:
  - Pero non permito aos demais!
  Outra beleza tuiteou:
  - E cantan á luz do día...
  A carpa crucis, cortando todo, ladraba:
  -Paxaros só para min!
  A nena ninja, cortando aos americanos que caeron sen éxito baixo a lámina, rosmou:
  - Adoro a beleza!
  Outra beleza ninja asubiou:
  - ¡Rodeo o trono de flores!
  A carpa caras asubiou con sarcasmo, disparando espadas afiadas:
  - Encántanme os queridos ianquis!
  As nenas responderon ao unísono:
  - E por iso premo!
  O triunvirato seguiu movendo. As belezas zumbaban e rosmaban en voz baixa. Os seus movementos foron cada vez máis rápidos. Movíanse coma espíritos escapados do Tártaro.
  A carpa crucian ruxiu a pleno pulmón:
  - Ánimo ánimo! Vou gañar a todos!
  A nena ninja cantou:
  - Se te involucras nun roubo, terás que fuxir espido!
  E como confirmación destas palabras, a nena deixou ao descuberto os seus peitos. Ela é realmente moi fermosa. E quero golpear o pezón escarlata.
  As nenas movíanse e lanzaban discos afiados cos pés descalzos. Moitos foron cortados e cortados con espadas. E marcharon en triunfo extremo. Polo camiño xacían cabezas cortadas e as nenas lanzábanas coas súas elegantes e espidas pernas.
  A carpa crucian cantaba con fervor:
  - Son un cabaleiro negro e un ninja de verdade!
  Despois de que o neno derrubou cinco soldados máis do exército dos Estados Unidos e balanceou as súas espadas de forma máis brusca.
  As nenas ruxiron enxordecedoras:
  - ¡Estamos contigo! Canta unha canción, somos nenas poderosas!
  E o corte foi cada vez máis intenso! De verdade, non metas o dedo na boca destas rapazas! E morderán e chuparán!
  O rapaz de entre os tamborileiros asustou e axeonllouse. A nena ninja deixoulle bicar a súa sola espida, e despois colleuna e cortoulle a cabeza igualmente. Ela lanzouno co pé descalzo e berrou:
  - Son un guerreiro de súper clase... E estarei máis chulo que o propio Marte!
  A carpa crucian saltou, derrubou oito soldados americanos e ruxiu:
  - E estarei máis xenial que Mickey Mouse!
  A nena ninja riu, tirou o casco coa perna núa e cantou:
  - Fútbol! Fútbol! Viva o fútbol!
  Outra rapaza ninja cortou e comentou:
  - E eu prefiro o voleibol!
  E os guerreiros botaron a rir dunha vez... Amosando os dentes e os colmillos. Un triunvirato moi enxeñoso. Como non se pode adquirir sentido do humor se os ninjas son traídos a unha gaiola con tigres de nenos e non se lles dan armas. E alí usas o poder do pensamento para forzar ao animal a renunciar á agresión.
  A carpa crucian chiraba, picando ósos e carne:
  - Eu son un tigre, non un gato, agora teño estómago en min, que fai un uppercut para asasinar!
  A nena ninja berrou:
  - ¡Con asasinato, un uppercut, ou viceversa!
  Os guerreiros bateron os seus talóns contra a porta de aceiro con todas as súas forzas. O metal rebentou, abrindolles o camiño. As belezas asubiaban polas súas fosas nasais:
  - Pois imos a Marte!
  E de novo avance, a través de carne e óso... Unha masa de cadáveres e mutilados. E nada parará ás nenas...
  A carpa crucian cun sorriso, cortando o maior pola metade, murmurou:
  - Susurraremos ao destino máis dunha vez...
  A moza ninja, cortando á súa maneira, confirmou:
  - Imos murmurar ao destino...
  Karas riu e engadiu:
  - Mercy Boku! Puñal no costado!
  E para confirmar as súas palabras, soou a música... E un robot de combate saltou fóra. Unha das novidades americanas, un vehículo fabricado sobre vías con catro metralladoras. O ninja apenas tivo tempo para saltar ao teito antes de que comezasen as ráfagas de lume, e literalmente todo o espazo foi atravesado.
  A carpa caras asubiou enfadada:
  - Xúroo polo emperador... ¡Isto é unha especie de salvaxismo!
  A nena ninja cantou suavemente:
  - Houbo un tempo de era dolorosamente chorroso... Cando os antepasados das persoas non podían contar as estrelas do ceo!
  Despois, as nenas e o neno lanzaron discos afiados ao robot cos pés descalzos. O coche parou e saíu fume. Arrastrándose polo teito, o triunvirato lanzou chícharos con explosivos mil veces maior en potencia explosiva que a TNT e esnaquizou unha ducia de metralladoras camufladas.
  A carpa crucian cantaba cun sorriso:
  - ¡Vexo que somos fillos dignos! E os servos de Satanás!
  Despois do cal o triunvirato completou realmente a limpeza do castro. As nenas e o neno descorcharon un barril de kvas e tomaron un grolo. Deron un grolo e ruxiron...
  - Somos ninjas e xa non hai chamada máis fermosa!
  A rapaza de pelo vermello e negro comentou:
  - Na guerra, todo pode pasar... Pero en paz, ás veces cómpre saber cando parar!
  Karas sorriu e de súpeto preguntou:
  - E se aínda estamos destinados a chocar con Alemaña, que faremos entón?
  As nenas responderon ao unísono:
  - Segundo as leis do karma! Como ela manda, así loitaremos! E se pasa algo, determinará o camiño a seguir!
  Os Fab Four Gerda, Charlotte, Christina e Magda participaron no asalto a Washington. Estas son nenas en bikini e fermosas. O seu tanque foi desmantelando unha batería tras outra. Magnífico deseño das armas máis prestixiosas.
  Gerda, disparando contra os Yankees, cantou:
  - Pode ser...
  Charlotte disparou e continuou:
  -Nós...
  Christina cravou e dixo:
  - Ofendido...
  Magda enviou un mísil, berrando:
  - Alguén...
  Gerda destrozou un obús de 240 mm e emitiu:
  - En balde!
  Charlotte Lupanuv continuou cantando:
  - Caído...
  Christina, apretando o gatillo, chirriu:
  -Dezaseis...
  Magda engadiu, rindo:
  - Megaton...
  Gerda chirriou a todo pulmón en resposta:
  - Aquí...
  Charlotte disparou e dixo:
  - Xa chega...
  Christina enviou un proxectil e continuou:
  - Fume..
  Magda disparou o proxectil e chirriu:
  -Está ardendo...
  Gerda lanzou un agasallo, esnaquizando a pistola autopropulsada Werewolf e berrou:
  - Terra!
  Charlotte volveu disparar o proyectil e berrou:
  - Onde...
  Christina espetou contra o proxectil, chirrindo:
  - Quedei de pé...
  Magda engadiu unha cuncha e calou:
  - Branco...
  Gerda apuntou a arma co pé descalzo, deulle unha patada e berrou:
  - Casa!
  E os guerreiros botaron a rir... Charlotte decidiu cantar de novo, no seu estilo alegre:
  - Aquí...
  Christina disparou e continuou:
  - Ai...
  Magda cravou e dixo, perla:
  - Xa chega...
  Gerda soltou o agasallo da morte e berrou:
  - Fume...
  Charlotte lanzou algo que trae destrución e sibilou:
  -Está ardendo...
  Christina golpeou o proxectil e cantou:
  - Terra...
  Magda enviou a punta do proxectil e berrou:
  - Onde...
  Gerda lanzou un proyectil e engadiu:
  - Quedei de pé...
  Charlotte picou cun proxectil:
  - Érase unha vez...
  E Christina, enviando un proxectil co seu talón, rematou agresivamente:
  - Washington!
  Magda engadiu mentres disparaba:
  - Washington!
  Gerda, despois de enviar un agasallo da morte, cantou:
  - Washington!
  Charlotte disparou un proyectil contra o arma autopropulsada Meduza e engadiu:
  - Pobre...
  Christina golpeou o proxectil e engadiu:
  - Meu...
  Magda tamén enviou un shell, engadindo:
  - Heroe...
  Gerda disparou de novo, rosmando:
  - Washington!
  Christina, disparando, continuou cantando:
  - Washington...
  Magda engadiu, lanzando agasallos ardentes:
  - Pobre...
  Gerda, golpeando ao seu opoñente, rosmou:
  - Meu...
  Charlotte, disparando, continuou:
  - Heroe...
  Cristina dixo cunha risa:
  - Washington!
  E as nenas rían sincrónicamente, coma medusas durante unha caza.
  Despois de que os guerreiros comezaron a disparar contra o búnker. Os estadounidenses espetaron, demostrando a súa coraxe inflexible. Loitaron moito pola capital. Había formacións con só xudeus como comandantes. E isto aumentou a resistencia.
  O tanque alemán recibiu moitos golpes de canóns inimigos. Incluso varios rolos estalaron. As nenas tiveron que levar o coche e facelo reparar. A teimuda resistencia na capital estadounidense non foi inesperada.
  Supoñíase que aquí os Estados Unidos ofrecerían a maior resistencia. Ademais, xudeus acudían en masa de toda América a Nova York e Washington, armando tanto a mulleres como a nenos.
  Propenso á capitulación, Truman viuse obrigado a fuxir e mentir baixo. Os alemáns aínda estaban bombardeando e bombardeando a capital dos Estados Unidos, tentando romper tamén esta noz.
  Chegaba o outono e facía máis fresco. As nenas, con todo, non teñen frío nin sequera en bikini.
  Durante o descanso, recolleron mozos duns dezaseis anos, e deitáronse con eles, acariñándose e bebendo Coca-Cola. Gerda quitou o suxeitador e permitiu que os dous mozos a bicasen nos xemas escarlatas dos seus pezones. Máis precisamente, ela mesma animounos, xa que isto é moi agradable para unha rapaza forte. O resto fixo o mesmo, levando un par. Mesmo a relixiosa Magda suavizouse. Dá gusto que te toquen corpos novos e espidos de guerreiros musculosos.
  Gerda sorriu e chiscolle un ollo á loura de cabelos dourados:
  - E vexo que che gusta cando os rapaces pasan a lingua polos teus pezones. Como encaixa isto coa túa moral relixiosa?
  Magda respondeu con deliberada alegría:
  - Se non pecas, non te arrepentirás... Se non te arrepintes, non te salvarás!
  Charlotte riu e cantou:
  - Peca e arrepíntate! Arrepente e peca de novo! Arrepentimento polo pecado, pola salvación da alma!
  E botaba Coca-Cola nos seus pezones. Os rapaces comezaron a lamber os peitos con máis intensidade. Charlotte soltou un suspiro voluptuoso. Ao parecer, gustoulle moito.
  Christina sinalou loxicamente:
  - Washington caerá... E despois diso, Estados Unidos non capitulará?
  Gerda, sentindo os bicos no peito, suxeriu:
  - Claro que capitularán... Pero hai que moer as unidades xudías que loitarán fanaticamente. E despois enfrontarémonos á URSS.
  Magda, facendo unha mueca, comentou:
  "Non teremos tempo de lanzar unha ofensiva en Rusia antes do inverno!" É unha mágoa... Quizais teñamos que esperar a maio?
  Charlotte mostrou a galleta e comentou:
  - E que? Presentemos os asuntos das nosas leiras durante este tempo. Non podes loitar todo o tempo, tes que ocuparte da limpeza ao mesmo tempo!
  Gerda estaba de acordo con isto:
  - Si, paga a pena pensar en tempo de paz... Agora temos cartos - as galiñas non pican. Tamén conseguiremos terras en América. Así que non hai fin para o traballo e a paz!
  Christina mostrou os dentes, é bo cando a lingua do mozo se move no pezón e asubío:
  - E vou sementar as miñas propias plantacións con produtos xeneticamente modificados!
  Haberá sandías do tamaño de barrís e mazás do tamaño de sandías!
  Magda riu e, sacando a lingua, berrou:
  - Somos medusas mortais, tan parecidos ás sandías!
  Christina sorriu e bicou o mozo na meixela. Entón ela ronroneou:
  - A economía e a política van cara á globalización. Só segundo Kautsky: hexemonía unificada e control do mundo! Cando se forme unha nova orde!
  Gerda suxeriu:
  - Poderase comerciar con algodón. Hai boas plantacións de algodón aquí nos EUA.
  Charlotte imaxinouno e riu:
  - Isto é na cabana do tío Tom... Si, neste libro, os negros traballaron activamente. Atacaron aos plantadores. Mágoa que o final resultou mal... - As nenas suspiraron moito e decatáronse. - Sinto pena por Eva. Era unha rapaza boa e brillante. Podería ser unha boa guerreira.
  Christina meneou a cabeza e obxectou:
  "É demasiado suave para ser unha boa guerreira". Unha nena de verdade debe ser dura e agresiva!
  Gerda cantou en resposta:
  Os querubíns brillan no ceo,
  Outro veu no ceo, vexo poder...
  Gerda chora amargamente de resentimento -
  Por que nacín nena?
  Christina sacudiu o seu cabelo vermello dourado e comentou:
  - Pero é mellor ser muller que home. Por exemplo, o orgasmo feminino é moito máis longo e forte!
  Gerda asentiu co sorriso da Gorgona Medusa:
  - Si, máis forte! Que os rapaces fagan algo máis serio! Por desgraza, tal desexo espertou.
  E escoitáronse voluptuosos aullidos e suspiros... converténdose nos berros de femias luxuriosas.
  Pero as mozas non están destinadas a gozar da fervenza de orgasmos por moito tempo. Tiven que ir á guerra de novo. Máis precisamente, monta nun tanque. A súa armadura xa estaba adornada con numerosas cicatrices.
  Washington non se rendeu. A batalla continuou por cada bloque, e mesmo por cada casa. A resistencia resultou ser teimosa e viscosa.
  Gerda, disparando á batería, cantou:
  - América...
  Charlotte disparou e continuou:
  -América...
  Christina disparou o proxectil e dixo:
  -Decateime de que...
  Magda deu unha patada co pé descalzo e engadiu:
  - Ela...
  Gerda enviou un agasallo e cortou:
  - Progreso!
  Charlotte soltou as súas palabras, cortantes como proxectís:
  - Onde...
  Christina soltou a munición e emitiu:
  - Non...
  Magda golpeou o proxectil e asubiou:
  - Tirar...
  Gerda cortou a artillería cunha machada:
  - Mirar...
  Charlotte enviou o agasallo e espetou:
  - Traballadores...
  Christina, enviando un shell, engadiu:
  - Non...
  Magda, tirando a munición, continuou:
  - Lugar...
  Gerda mandou outra vez unha cuncha e asubiou:
  - Servizos...
  Charlotte enviou un agasallo, afortunadamente a munición foi reposta:
  - A prostitución.
  Christina enviou unha cuncha e presionou coas palabras:
  - Público...
  Magda ruxe a pulmón:
  - Casa...
  Gerda asubiou coma unha serpe:
  - Casa...
  Charlotte, despois de facer o tiro fatal, dixo:
  - Recheo...
  Christina, despois de enviar un branco de aceiro, engadiu:
  - A...
  Magda chirriu en resposta:
  - Antes...
  Gerda disparou un proyectil e asubiou:
  -Nim...
  Charlotte disparou e dixo:
  - No...
  Christina lanzou un proxectil, enganchada:
  - A Rúa...
  Gerda berrou, disparando:
  - Todos...
  Charlotte asubiou, croar coma un corvo:
  - Fila...
  Christina dixo apaixonadamente:
  -Custos...
  Magda atravesou o Sherman coma unha agulla e continuou:
  - Pero...
  Gerda, disparando, deu unha perla:
  - Por fin...
  Charlotte, disparando, continuou:
  - El...
  Christina, continuando disparando, dixo:
  -Na casa...
  Magda golpeou e asubiou:
  - No...
  Gerda soltou un bulto de morte e rosmou:
  - Unha muller...
  Charlotte disparou e deu unha perla:
  - Parece...
  Christina xemeu e chirriu:
  - A...
  Magda cortou cun proxectil e dixo:
  - Muller...
  Gerda golpeauna cun proyectil, asubiando:
  - EN...
  Charlotte lanzou unha gadaña altamente explosiva, ladrando:
  - Camas...
  Christina asubiou, disparando:
  - Ai...
  Magda enviou unha cuncha e chirriu tímidamente:
  - Espida...
  Christina enviou outra obra de arte asasina, ladrando:
  - Mentir...
  As nenas botáronse a rir; divertíronse moito escribindo algo así.
  Despois, mentres rodaban, comezaron a compoñer algo máis decente e heroico. E o cuarteto de nenas, saíu ben:
  Que se forxa a unión dos corazóns, máis forte que o aceiro,
  Sacudémonos da entrada de po sanguento das láminas!
  E os ollos entre bágoas brillaban coma estrelas,
  Estade comigo para sempre: dixeron apaixonadamente!
  
  Estamos contigo para sempre, soño de ouro -
  Doncela do luar e das amplas mareas...
  Baixo a bandeira de San Xesucristo -
  Un coro formidable de querubíns subirá ao ceo!
  
  Bebamos o viño radiante da paixón,
  E o artista darache un bosquexo do universo...
  Que delgado estás - un fráxil fío da vida -
  O diaño quere destruír o amor por completo!
  
  O cabaleiro sacou a espada, chamando a Cristo:
  Para que no mundo reine unha conexión harmoniosa...
  E María trae - Pureza divina -
  Cre que o Señor non nos deixará caer no abismo do inferno!
  
  Pero levas as túas esperanzas dentro de ti...
  Despois de todo, unha persoa non pode ser apreciada por Deus!
  Cada un de nós estará cuberto de prata ata os nosos oídos,
  Perlas e cisne de veludo voarán ao ceo!
  
  Só se caes na batalla,
  Pola túa Patria, que é máis valiosa que o universo...
  E entón non temos medo ao napalm vertido -
  A debilidade dos cabaleiros da luz será incorruptible!
  
  É bo vivir no mundo, pero ás veces é aburrido,
  E a fame malvada e o frío afastan á xente...
  Temos que estar baixo o monte Satanás,
  E terás sorte se es novo de corazón!
  
  Entrando no universo como amigo despois da morte:
  Verás algo que che fará boquear e sorrir!
  Aínda que na carne te tornarás coma un neno -
  Pero entenderás sen problemas que foi un erro!
  
  A experiencia de batallas anteriores será útil, créame,
  Neles coñecerás a ledicia do paraíso feito de sangue...
  Vai humillar a orde onde a besta salvaxe ouveaba -
  E recibirás á princesa como muller!
  
  E despois polo trono e máis camiños,
  Terás que xirar ao redor do anel do universo!
  Entón, transmitirei a noticia aos meus descendentes -
  Créeme, é mellor que estudes para ter éxito!
  
  É posible converterse en Deus - esta é unha pregunta xenial,
  O home foi creado a semellanza de Deus...
  E aínda que aínda non alcanzou o nivel de Deus...
  Debaixo de nós temos estrelas saltando a paso rápido!
  
  A ciencia dará, créame, forzas poderosas para nós,
  Porque dende o coñecemento teceremos cordas...
  E aínda que pecase, xa é cousa do pasado.
  Pero o átomo fixo granadas para os nosos inimigos!
  
  O universo debuxou a liña: sabe,
  E o universo seguiraa nunha fervenza...
  E logros sen contar: hai un verdadeiro paraíso,
  Polo que os cabaleiros deben loitar!
  As nenas realmente cantaron ben, e ao mesmo tempo destruíron unha serie de baterías e búnkers. Temos arañazos e golpes...
  Tivemos que facer unha pequena pausa para repoñer a nosa munición. Como din algúns sabios, fan chuletas de nenas noxentas.
  Kristina e Magda volveron xogar ao xadrez. A moza pelirroja cun tinte dourado quería gañarlle á loura mel. O xogo xogouse nun ataque agudo. Magda conseguiu de novo coller a iniciativa e conseguir unha vantaxe material.
  Non tivemos tempo para rematar o xogo, houbo outra batalla, e unha batalla quente. Non obstante, a choiva comezou a chover do ceo. A visibilidade deteriorouse. Os nazis sentíanse claramente incómodos.
  Gerda disparou cun sorriso, colleuno e cantou:
  - Choiva...
  Charlotte, apoiando ao guerreiro, disparou:
  - Descalzo...
  Christina, golpeando o proxectil, continuou:
  - Por...
  Magda cortou e arrolou:
  - Terra...
  Gerda asubiou, cos ollos centelleantes, e dixo:
  -Aprobado...
  Charlotte golpeou a cuncha e rosmou:
  - Mollause...
  Christina soltou a morte e asubiou:
  - Nenas...
  Magda disparou un ardente e dixo:
  - Ollo...
  Gerda, disparando sen interrupción, continuou:
  - Se...
  Charlotte lanzou o proxectil e asubiou:
  - Limpar...
  Christina disparou e continuou, mostrando os dentes:
  - Día...
  Magda golpeou e chirriu:
  -Este...
  Gerda golpeou cun proxectil e berrou:
  - Ben...
  Charlotte, soltando o don da morte, rosmou:
  - A...
  Christina espetou o proxectil e berrou:
  - Cando...
  Magda berrou coma un top, ruxindo:
  - Viceversa....
  Gerda zumbiou mentres disparaba proxectís:
  - Mal...
  Charlotte, soltando os dons da aniquilación, cantou:
  - Se...
  Christina, enviando a morte, asubiou:
  - Cancións...
  Magda, mostrando os dentes ferozmente, espetou:
  - Canta...
  Gerda asubiou e saltou, disparando e golpeou:
  -Este...
  Charlotte, cuspindo cunchas, exprimiu:
  - Ben...
  Christina colleuno e asubiou:
  - A...
  Magda berrou, lanzando proxectís:
  - Cando...
  Gerda dixo cun colmillo descuberto:
  - Viceversa...
  Charlotte cuspirou outra cuncha e espetou:
  - Triste...
  Gerda volveu disparar e dixo:
  - Se...
  Charlotte é a resposta, ruxiu:
  - Malvado...
  Christina dixo nun ton ladrido e disparando:
  - Ti...
  Magda sifonou cun sorriso e disparou:
  -Iso...
  Gerda cuspiu unha parte da morte e espetou:
  - Sempre...
  Charlotte, lanzando un chorro de proxectís, atragou:
  - Facilmente...
  Christina, cantando, continuou:
  - A...
  Magda, asubiando e disparando, dixo:
  - Viceversa...
  Gerda ruxiu a todo pulmón:
  - Difícil...
  E de novo pasou o coro insidioso.
  Charlotte, disparando, berrou:
  - Se...
  Christina, disparando, dixo:
  - Malvado...
  Magda, mostrando os dentes, continuou:
  - Ti...
  Gerda asubiou dende a súa gorxa:
  -Iso...
  Charlotte continuou con gran furia:
  - Sempre...
  Christina, disparando, dixo:
  - Facilmente...
  Magda endereitou o seu encanto, rindo:
  - A...
  Charlotte soltou a morte e falou:
  - Cando...
  Gerda murmurou ferozmente:
  - Viceversa...
  Christina, soltando a morte, ruxiu:
  - Difícil...
  Magda levantou brevemente o pé descalzo e berrou:
  - E...
  Gerda tararea a todo pulmón:
  - Aburrido!
  Despois de que as mozas detiveron... Volveron a repoñer munición. E que a súa arma dispara rápido, e a batalla é moi intensa.
  As nenas estaban pasando ben e mostrando os seus dentes brillantes. Que fermosa é esta terra e semella un paraíso. Ti só vai con el. Ou usa un pouco de colonia.
  Gerda e Charlotte comezaron a facer as parvadas. Con moita habilidade suxeitaban as cartas cos seus dedos espidos e barallaban cos pés descalzos. Parecía unha obra mestra enorme.
  Christina é moi astuta, non rematou o partido xa perdido, pero de inmediato ofreceu un novo. Magda non discutiu coa súa parella. Tampouco é unha das últimas guerreiras... Pero non é obstinada.
  Christina diversificou un pouco o seu repertorio de apertura e foi con D2-D4. Magda respondeu coa Defensa India do Rei. E Christina é unha variante de catro peóns. Produciuse unha loita moi encarnizada. E as brancas probablemente tiñan algún tipo de vantaxe. Xa Magda comezou a pensar e buscar unha saída á delicada situación.
  O partido aprazouse, e outra vez a batalla... Xa facía calor aquí. Unha batería dos últimos canóns antitanque de 120 mm, capaz de penetrar frontalmente nun E-50 a corta distancia.
  A velocidade inicial dos proxectís é de 1050 metros por segundo. Así, con gran atraso, os ianquis adquiriron armas máis ou menos satisfactorias. É certo que o tanque en si aínda non entrou en produción; só as armas estaban operativas.
  Sen achegarse, as nenas comezaron a dispararlles...
  Gerda, disparando desde lonxe, notou con todo:
  - Os estadounidenses están progresando claramente. Esta é a súa marca rexistrada: facer todo tarde. Pero con tal potencial, poderían ter forxado rejas de arado en espadas hai moito tempo.
  Charlotte cantou, retorcendo o seu torso e sacudindo os seus rizos vermellos:
  - Diaño! Diaño! Salva o demo! Alguén, alguén nos castigou! ¡Dános, dános espadas nas nosas mans, contra os ianquis, as hordas ianquis!
  Magda, despois de esmagar a pistola americana, dixo cun sorriso de princesa:
  - Está ben... A nosa clase superior terá repercusión en calquera batalla... Sempre gañamos, gañaremos agora!
  Christina golpeou o pé descalzo na armadura e cantou:
  - Akhtun, Akhtun... Foeir, Foeir!
  Os magníficos catro ingleses: Jane, Gringeta, Malanya, Matilda asaltaron Nova York. Os guerreiros loitaron nun tanque Goering-4 agachado. O coche foi unha evolución do Churchill. Lixeiramente inferior en blindaxe e un pouco máis pesado que o E-50, pero con armas similares.
  O tanque foi producido en fábricas inglesas, en Gran Bretaña que se converteu nun protectorado do Terceiro Reich.
  Jane disparou contra o canón americano e berrou:
  - Somos un gran electorado... ¡Rompemos o protectorado!
  Gringeta corrixiu á súa parella:
  - Non romperemos, senón desenvolvémonos... ¡Faceremos máis fortes!
  Gringeta disparou, esnaquizou a arma estadounidense e comentou filosóficamente:
  - Todo o que non nos mata fainos máis fortes!
  Malanya riu e gritou:
  - É unha verdade banal, pero é difícil de crer!
  Matilda, despois de esmagar un par de soldados coas súas eirugas, comentou:
  - É posible que a verdade sexa banal. Por exemplo, o Sol é amarelo, como podes ver mirando o ceo.
  Jane estirou os beizos moi anchos, revelando os seus dentes.
  Deixou que Gringethe disparase e berrou:
  - E o Sol é máis ben branco. O ceo simplemente bloquea os raios azuis e produce un ton amarelo.
  Matilda riu e comentou:
  - E ti es tan intelixente... Ela notou con habilidade que isto é só unha ilusión amarela!
  Gringeta disparou de novo, esnaquizou o búnker e berrou:
  - Todo no noso mundo é ilusorio... Só eles matan de verdade!
  Golpearon a Malanya con metralladoras, e en broma, ou quizais non en broma, berraban:
  - Ou quizais a morte é unha ilusión! Despois de todo, a alma é inmortal, e quizais en termos de formación da personalidade, é primaria!
  Gringeta disparou de novo e cantou:
  - Aínda que un corpo sen alma non é un corpo, que débil é a alma sen corpo!
  Jane sentiu un ascenso lírico en si mesma e irrompeu en cancións. E os seus amigos comezaron a cantar con ela.
  O aristócrata guerreiro comezou:
  - Poderoso...
  Gringeta continuou, golpeando un proxectil:
  -Tanque...
  Malanya, disparando, dixo:
  -Conduce...
  Matilda lanzou o presente mortal e tuiteou:
  - Lume!
  Jane, disparando e mostrando os dentes como grandes perlas, ladrou:
  -E...
  Gringeta asubiou, movendo os brazos:
  -Está esmagando...
  Malanya disparou e dixo:
  -Todos...
  Matilda, esmagando os loitadores coas súas pegadas, asubiou:
  - Nunha fileira!
  Jane berrou e continuou:
  - No...
  Gringeta disparou, asubiando coma unha cobra:
  - Ver...
  Malanya, disparando, continuou:
  - Loitador...
  Matilda bateu cos dedos dos pés descalzos e dixo:
  - Moito...
  Jane riu e acendeu un cigarro:
  - Escarpado...
  Gringeta disparou de novo e asubiou:
  - Deixa ser...
  Malanya plantou o proxectil, dicindo:
  - Será...
  Matilda bateu o proxectil contra o metal e dixo:
  - ¡Resultado!
  Jane, continuando disparando, berrou:
  - A...
  Gringet despediu e apoiou:
  - Se...
  Malanya disparou o proxectil e sacou a palabra:
  - "Tigre"...
  Matilda dixo cun asubío:
  - EN...
  Jane rematou agresivamente:
  - Irá...
  Gringeta caeu, continuou:
  - E...
  Malanya disparou agresivamente:
  - Será...
  Matilda engadiu con forza:
  - EN...
  Jane riu, mostrando os dentes.
  -Nós...
  Gringeta tirou un raio dos seus ollos e dixo:
  - Lume...
  Malanya continuou:
  -O seu...
  Matilda ruxiu:
  -O noso...
  Jane cedeu coas palabras:
  - Churchill...
  Gringeta chorou mentres disparaba:
  - Vai romper!
  Malanya asubiou agresivamente:
  -Exame...
  Matilda, esmagando as súas eirugas, dixo:
  - Aluguer...
  Jane mostrou os dentes e dixo:
  - No....
  Gringeta berrou a todo pulmón, lanzando un proxectil:
  - ¡Cinco!
  E as nenas rían ao unísono... A batalla foi ben quente. Os canóns antiaéreos estadounidenses estaban funcionando. A armadura frontal de 230 milímetros aínda resistía golpes.
  Pero había certo risco. Ademais, ao final da guerra, os Estados Unidos comezaron a producir proxectís de subcalibre moi perforantes cun núcleo de wolframio. E isto é perigoso.
  Jane golpeou o ombreiro de Gringeta co pé descalzo e murmurou:
  - Por favor, non o perdas!
  Ela murmurou:
  -¡Cuxo blaster berraría, pero o teu calaría!
  E ela disparou, destruíndo a batería...
  Matilda, que era a condutora, sinalou:
  - Ao manobrar pode reducir a probabilidade de golpe.
  A moza repartiu tres policías estadounidenses, regatos vermellos pulverizados en todas as direccións e os ósos caeron. Entón ela continuou:
  - ¡É como estar nunha atracción da morte aquí!
  Gringeta esnaquizou outro canón antiaéreo e cantou:
  - As hordas da Wehrmacht están furiosas, e nós somos os fillos do mes do aceiro!
  Jane estendeu a perna núa, apagou a radio e suxeriu ás nenas:
  - Cantemos algo divertido...
  Gringeta sorriu velenosamente e suxeriu:
  - Sobre o Führer?
  Jane asentiu vigorosamente.
  - Si!
  Matilda apoiou a idea:
  - Certo! Ninguén nos pode escoitar!
  Jane cantou feliz mentres disparaba:
  - Ah...
  Gringeta colleuno, disparando con entusiasmo:
  - Fuhrer...
  Malanya respondeu con dureza, rosmando:
  - Ti...
  Matilda, esmagando os soldados, continuou:
  - Fuhrer...
  Jane soltou unha explosión de entusiasmo:
  - Cabra!
  Gringeta, disparando, continuou:
  - Para qué....
  Malanya, disparando, dixo:
  -Contra...
  Matilda esmagou as súas eirugas e sibilou:
  - Anglov...
  Jane continuou con entusiasmo:
  - Eu subín...
  Gringeta asubiou e ruxiu:
  - Ti....
  Malanya mostrou os colmillos e ladrou:
  - Burro...
  Entón Matilda comezou a ruxir:
  - Recibirás...
  Jane continuou cunha risa, case atragantada:
  - Dende...
  Gringeta disparou e dixo:
  - Ti...
  Malanya fíxose eco do entusiasmo:
  - Concretamente...
  Matilda murmurou as palabras:
  - EN...
  Jane, disparando furiosamente unha explosión, ladrou:
  -Pyatak!
  Gringeta, disparando, continuou:
  - Atoparás...
  Malanya recolleu agresivamente:
  - No...
  Matilda dixo en voz alta como resposta:
  - Forte...
  Jane apoiou con entusiasmo:
  - Inglés...
  Gringeta enviou un agasallo mortal e dixo:
  - ¡Puño!
  Malanya continuou cantando:
  -U...
  Matilda dixo, esmagando o canón antiaéreo coas súas pegadas:
  -Nós...
  Jane tarareou e continuou:
  - Ametralladoras...
  Gringeta asubiou, cravando:
  - E...
  Malanya continuou cun chirrido:
  - Tanques...
  Matilda berrou:
  -U...
  Jane rosmou:
  -Nós...
  Gringeta asubiou a todo pulmón:
  -A...
  Malanya continuou con entusiasmo:
  - Ti...
  Matilda ruxiu coma un búfalo:
  - CON...
  Jane chirriou:
  - Automático...
  Gringeta ronroneou, mostrando os dentes:
  -Estás tremendo...
  Malanya dixo con rabia:
  - ¡Buga!
  Matilda continuou cantando:
  -Mataremos...
  Jane berrou, golpeando os seus pés descalzos:
  - Ti...
  Gringeta berrou, disparando con entusiasmo:
  - Como...
  Malanya calou e mostrou faíscas dos seus dentes:
  - Cabra...
  Matilda zumbiu, esmagando aos demais:
  - E...
  Jane fíxose eco do entusiasmo:
  - Queimarán...
  Gringet dixo con rabia:
  - Azul...
  Malanya asubiou como unha desagradable cobra:
  - Antes...
  Matilda engadiu furiosa:
  - Tla...
  E as nenas cantaron ao unísono:
  - Lume, lume, lume... Agonía!
  Quedámonos sen munición, pero non nos doeu repostar. Tiven que tirar o tanque lixeiramente cara atrás. E chamar por radio ao equipo de subministración. As rapazas tomaron un descanso.
  Jane fregou o pé descalzo contra a armadura do tanque. Unha fermosa rapaza de pelo louro e lixeiramente dourado. Tan sedutor e aristocrático ao mesmo tempo.
  A súa beleza é a dunha princesa físicamente endurecida. Jane disparou e presentou ao mozo. Un loiro tan esculpido, guapo, musculoso e natural con pel bronceada. Para que a acaricie... coa súa lingua!, Jane sorriu, oh, é bo cando ama o sexo. E hai mulleres ás que non lles gusta. Probablemente sexan moi infelices no seu matrimonio. Aínda que facer o amor cun home é aburrido. Quero variedade. Quero novas impresións e aventuras. E busca homes novos para que un sexa máis fermoso que o outro! Ademais, a Jane lle gustaban moito os amantes negros. É romántico facer o amor cunha persoa de cor. E é moi bonito cando a pel é negra e fregas contra ela os teus pezones escarlatas e os pezones inchan e fanse máis duros. E xa unha onda voluptuosa comeza a sacudirte.Jane case mete a man entre as pernas, como queria un home. Pero estaba avergoñado diante dos meus amigos.
  E como quería que a palpitante vara de xade entrase na gruta humedecida de Venus.
  Pero a súa cabeza púxose a durmir, e a nena durmiuse e soñou con isto;
  Aquí estamos!
  Jover Hermes volveu sorrir idiota e atopouse cun luxoso traxe espacial. No interior do edificio, escintilaban hologramas tridimensionais, onde varios individuos, desde estelas ata criaturas sorprendentemente diversas, realizaban o ritual do coito de todo tipo de formas, ás veces as máis salvaxes e pervertidas do ollo humano. As proxeccións en 3D movéronse e parecían vivas e vibrantes. Había semellanzas dunha femia de centauro e medusas radioactivas. O interior dos seus corpos estalou en explosións nucleares en miniatura durante o apareamento. Algúns individuos, semellantes ás alucinacións narcóticas dun artista de vangarda, representados en forma de enormes hologramas interactúan coa erupción de fervenzas de raios ou salpicaduras de lava hiperplasmática que cambian de forma sobre a marcha e a radiación dun espectro ilimitado de diversidade. Ou salpicaduras de hiperplasma en forma de aguias de tres cabezas, logo, ao instante, como figuras de plastilina, transfórmanse en bolboretas con moitas ás, entón esta é unha mestura de peixes e botóns de flores ondeando os seus pétalos... E isto é completamente incrible, criaturas. de forma indescriptible, realizando un acto de reprodución, devorado da enerxía do ambiente, obrigou a condensar a atmosfera e baixaba en regueros de choiva que, ao caer á superficie, comezaron inmediatamente a sisear e fumegar.
  Lev parecía estupefacto e pestanexaba confundido... Isto estaba máis alá da súa imaxinación, algo que en principio é imposible imaxinar para unha persoa sensata. O refrán saíu dos beizos do mozo:
  - Unha persoa pode imaxinar todo mentalmente, excepto a liña máis aló da cal remata a estupidez humana ilimitada.
  Hermes non reaccionou a isto, mirou ansiosamente as proxeccións, a respiración do stelzan acelerouse e fíxose máis pesada.
  Unha diva alta e espida cun peiteado de sete cores e un látego de neutróns de doce colas saíu flotando detrás do holograma. Ao principio, a stelzanka parecía enorme, pero a cada paso diminuía ata chegar a ser case estándar, algo máis de dous metros de tamaño. Camiñaba, xirando enerxicamente as súas fermosas cadeiras cun fino fío que brillaba deslumbrante con pedras de radio colgadas nelas. Os zapatos con tacóns altos, bañados en ouro con pedras, batían forte sobre o revestimento semiprecioso.
  Tras ela movíase unha criatura formada por sete bólas facetadas con patas en forma de sapo, pero sobre almofadas brandas. As bólas brillaban como pedras preciosas baixo os regatos de varias luminarias, e a cara... Ben, só Mickey Mouse na antigüidade, un icónico debuxo animado infantil. Stelzanka parou e mostrou os seus grandes dentes tricolores coma unha pantera depredadora. Os seus fermosos ollos, coa imaxe dunha estrela de sete puntas no iris, conxeláronse no guapo Leo Eraskander.
  - Que juling de quásar! De que quark o extraíches?
  Hermes mirou astutamente, chiscando o ollo (ese é o mal costume dun vendedor ambulante!) co seu ollo roxo dereito e velenoso:
  -Segredo comercial! Dígocho por unha taxa!
  Unha muller enorme cun brazo musculoso tirou cara ela ao tipo alto, tecido con músculos fundidos. As súas longas uñas brillaban cunha mestura de zafiros, esmeraldas e ultra plutonio.
  - Vouche pagar unha porcentaxe, segundo o acordado. Supoño que é absolutamente lóxico aumentar a taxa para o mozo. Máis de mil trescentas femias xa escanearon a imaxe deste cachorro de león. ¡Simplemente o destrozarán!
  Hermes lambeu os beizos cheos coa lingua carnívoramente:
  - É máis forte do que pensas! Vai aguantar! Hai algo para min para non aburrirme aquí?
  O dono do prostíbulo quitoulle unha faixa de luz laranxa dos seus dedos e preguntou, atraendo as chamas da droga co seu nariz gracioso:
  - Queres mulleres soldados, oficiais ou de entre os estranxeiros? Pero o sexo con representantes non proteicos doutros mundos é ilegal (e pode ser perigoso!), só é posible por unha tarifa adicional. Podes escoller desde hermafroditas ata urracas...
  Hermes fixo un gesto casual:
  - É mellor coas femias doutras galaxias e estruturas corporais; xa están cansas das súas eternas parellas de sparring.
  O rostro de debuxos animados dun animal que semellaba un anaco de contas do vestido da raíña sepultou na canela do mozo. O nariz estendeuse cunha espátula e fregou as veas graciosamente saíntes baixo a pel de chocolate escuro do rapaz. Eraskander ronroneaba do agradable cóxegas, e a áspera espátula trasladouse aos tacóns rosados, cubertos cunha pomada perfumada que repele o po e a sucidade. A cor das bólas brillantes, unha criatura marabillosa, comezou a cambiar cara á parte azul esmeralda do espectro.
  - O desexo do cliente é a lei. - berroulle o xefe da casa da paixón á súa divertida mascota. - De volta Alavaleta, estás equivocado ao pensar que este rapaz é a alma máis amable. Diante de ti, de feito, hai un animaliño monstruoso, capaz de converterse nun dos mellores guerreiros do Imperio Sen límites no futuro. - Entón o ton da diva pasou de patético e sublime ao máis común e mesmo aburrido. - E ti, Lion Cub, sígueme!
  "Se todo está en orde, mostrareiche o palacio imperial da capital galáctica Greyzinar", murmurou Hermes apenas audible.
  Da man, Eraskander e o dono do prostíbulo camiñaron detrás da parede do mosaico. De alí veu o son da risa dunha muller, e o ruxir da roupa que se quita. A aparición do mozo provocou un ruxido. Varias doncelas espidas precipitáronse cara a el, bebendo coa cobiza das famentas sanguijuelas. Corpos; A pel marrón-bronce do home e o stelzanok máis claro estaban entrelazados nunha bola, sentiu como, nun ataque de paixón, o mordían con forza no ombreiro e, ao mesmo tempo, tres beizos de nena picantemente perfumados tentaban atrapar a boca da escrava. As mans agarraron o cabelo louro do neno, puxéronlle a cabalo, causándolle dor, unhas longas escavadas nos omóplatos. O león traballaba con furia, como unha máquina viva, pero a súa mente estaba lonxe...
  Jane espertou cunha palmada da súa sola espida coa palma da man.
  Gringeta asubiou ao seu compañeiro, ou mellor dito ao comandante:
  - Ben, agora de volta á batalla!
  Jane riu e comentou:
  - Estou contigo coma nunha guerra, e nunha guerra coma contigo...
  Este ametrallador apoiou a Malanya:
  - A batalla rematou, e estou feliz de volver a casa!
  Matilda dixo soñadora:
  - Gustaríame ter unha propiedade para min! E hai escravos nel!
  Gringeta riu e dixo con astucia:
  - Por que só unha finca? Quizais sexa mellor ter todo un universo con escravos?
  Jane riu. Ela quería un corpo negro. Para ser apretado e acariñado. Eh, non todo o mundo entende ás mulleres. Por que lles atraen tanto os africanos?
  Malanya comezou a disparar metralladoras - afortunadamente a munición fora reabastecida e berrou:
  - "Bummer" lixeiro, "Bummer" xenial - luces esmeralda... Este "Bummer", fillo da Fortuna, se podes poñerte ao día!
  Matilda aumentou a súa velocidade... As nenas comezaron a destruír outro búnker.
  Jane berrou:
  - Ti...
  Gringeta fixo eco con entusiasmo:
  - Pois...
  Malanya rosmou, mostrando os dentes:
  - Xa sabes...
  Matilda continuou furiosa:
  -O noso...
  Jane asubiou, enviando un proxectil co dedo espido no joystick:
  - Xente!
  Gringueta cantou con aplomo:
  - Encántame...
  Malanya gritará:
  - Hidróxeno!
  Matilda berrou:
  - Dame unha bomba de hidróxeno!
  Jane meneou a súa cabeza dourada e cantou:
  - Ai, eu non o creo... Nestas supersticións!
  Gringeta comezou a disparar metódicamente contra a batería con obuses. Ela fixo isto con calma, pero cantando:
  - Martelo coma un paxaro... E ata estou un pouco tolo!
  Malanya derrubou un par de ducias de infantes con ametralladoras e ruxiu:
  - ¡Maxia do esqueleto!
  Matilda, empurrando o tanque, colleuno e cantou:
  - Non ter honra, un país brillante! Non hai criatura máis dedicada a Koshchei!
  Os guerreiros riron, e Jane comezou a cantar de novo:
  = Alemaña...
  Gringeta fixo eco con entusiasmo:
  -Este...
  Malanya engadiu con agresividade:
  - Total...
  Matilda corrixiu a palabra:
  - Só...
  Jane rematou con dureza:
  - Mancha...
  Gringeta, disparando, berrou:
  - Fin...
  Malanya asubiou con rabia:
  - El virá...
  Matilda riuse:
  -Sveta...
  Jane comprobou con aplomo:
  - A ti...
  Gringeta espetou agresivamente:
  -Bala...
  Malanya asubiou como un pneumático desinflado:
  - EN...
  Aplastando a todos, Matilda espetou:
  - Templo!
  E as nenas cruzaron as pernas espidas. Parecían tan sorprendentes e sedutores.
  Jane berrou:
  - Será...
  Gringeta de boa gana continuou cravándoa:
  - Ao Führer...
  Malanya asubiou coa furia dunha pantera:
  - Un bucle...
  Matilda continuou rindo:
  - Stalin...
  Jane espetou coa voz dun oriole:
  - Porra...
  Gringeta asubiou con enxeño, e ata esnaquizou un pesado obús:
  - No...
  Malanya aceptou ansiosamente a situación:
  - Dous...
  Matilda asubiou coma unha pantera:
  - Rublo!
  Despois de que a última arma calou. O noventa por cento de Nova York xa foi capturada polos nazis. E quen dixo que hai poucos alemáns para gobernar o mundo? En calquera caso, poden tragar o mundo. Miles de ianquis volven renderse. E só partes formadas por xudeus prefiren a morte á capitulación.
  Despois da caída de Nova York e Washington, o 25 de outubro de 1945, os Estados Unidos rendéronse. Así, pasou outra páxina da Segunda Guerra Mundial.
  O exército estadounidense estaba desarmando e millóns de soldados e milicias dirixíanse aos campos.
  Hitler alegrouse... O 30 de outubro de 1945, o Führer visitou Washington e falou nas ruínas da Casa Branca.
  O discurso do ditador número un foi, coma sempre, brillante e memorable. Os alemáns aplaudiron e os americanos axeonlláronse. A potencia máis rica do mundo caeu. Gran Triunfo.
  Hitler ordenou preparar unhas vacacións en Chipre e organizar toda unha serie de loitas de gladiadores.
  Ao mesmo tempo, os alemáns comezaron a reunir aos xudeus nos guetos e establecer unha nova orde. O Terceiro Reich comezou a dixerir América.
  Ao mesmo tempo, entregáronse premios aos que se distinguiron. E había moitos.
  Super as, e unha auténtica estrela, Friedrich recibiu un encargo especialmente creado para el: a Gran Estrela, a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo dourado, espadas e Diamantes. Enriba só se estableceu un premio: a Gran Estrela, a Cruz de Cabaleiro, a Cruz de Ferro, con follas de carballo platino, espadas e Diamantes.
  Outros tamén foron premiados. Jane recibiu a Cruz de Cabaleiro con follas de carballo, e os seus amigos simplemente recibiron a Cruz de Cabaleiro. Os catro magníficos recibiron como premio: Cruces de Cabaleiro, con follas de carballo, espadas e diamantes, e xa tiñan tales galardóns. Ademais de cruces de ouro e diamante de cazatanques.
  Hans Feuer, recibiu a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo e espadas.
  Non está mal para un home cuxa nai é xudía e o seu pai é noruegués. E declarouse alemán da décima xeración. Hans é o amante de Gerd e de varias outras nenas. Un mozo moi guapo e de pelo rubio. Non parece un xudeu en absoluto, senón un cartel ario.
  Gertrude e Stella, estas guerreiras que loitaron nun disco, tamén recibiron unha cruz de ouro de mérito militar. E na cruz de cabaleiro da cruz de ferro con follas de carballo. Pero foron recompensados máis polas listas de avións destruídos. Os avións de disco eran invulnerables, pero non podían disparalos eles mesmos. Só golpearon os avións, xa que a velocidade era de cinco a seis veces maior que a velocidade do son. Ben, tamén poderían disparar un mísil radiocontrolado contra obxectivos terrestres.
  Ata que o disco se converteu nunha arma formidable, aínda que a súa invulnerabilidade tivo un forte impacto moral nos seus inimigos. Pero é unha cousa cara.
  Os pilotos Margaret e Helga recibiron a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro, con follas de carballo, espadas e diamantes. Isto é para os magníficos relatos de avións abatidos e a beleza de loiras encantadoras.
  Recibiu un premio: Cruz de Cabaleiro, e Dan, e tamén follas de carballo Lobo.
  A carpa crucian foi premiada tanto polos xaponeses como polos alemáns. Recibiu a Cruz de Ferro, First Class e un reloxo personalizado de Mainstein. O neno ninja recibiu os seus principais premios do emperador Hirohito. Por suposto, outros guerreiros ninja tamén foron dotados. Xapón contribuíu á conquista de América.
  Moitos recibiron premios e diñeiro. A alegría e o xúbilo apoderáronse de todo o Terceiro Reich.
  O tanque E-50 mostrou excelentes calidades de combate e foi recoñecido como o mellor do mundo. Os alemáns volveron traizoar a súa mentalidade.
  E o 8 de novembro de 1945 lanzouse á órbita terrestre baixa o primeiro satélite artificial cunha cámara de vídeo.
  O propio Führer aínda celebraba no Coliseo o aniversario do Putsch de Múnic en Chipre.
  O sangue fluía como un río nas loitas de gladiadores. Coma sempre houbo moitas orxías e gula. Os alemáns estaban literalmente toleando.
  Mentres tanto, Stalin, celebrando a festa da revolución o 7 de novembro, reuniu o Comité de Defensa do Estado.
  Era necesario discutir os problemas actuais. Agora as mans de Hitler están libres. E non irá máis lonxe cara a Rusia? Para rematar co imperio bolxevique.
  Molotov, falando, comentou:
  - Agora o Terceiro Reich fíxose máis forte que nunca! As súas capacidades son incribles! De feito, o tanque alemán E-50 mostrouse inaccesible para os estadounidenses. E a aviación a reacción do Terceiro Reich non ten igual!
  Stalin interrompeu a Molotov:
  - En fin, estamos condenados?
  O Comisario do Pobo para Asuntos Exteriores opúxose:
  - Creo que non, camarada Stalin. O teu xenio e a inflexible vontade do pobo soviético levaranos definitivamente á vitoria!
  Stalin bateu as mans varias veces. E comentou cun sorriso:
  - Cres que o meu xenio compensa a túa desidia?
  Voznesensky, con resentimento na voz, dixo:
  - Intentamos con todas as nosas forzas, camarada Stalin. Pero hai límites para as capacidades humanas! Xa se produciron tantos tanques T-34-85 que non hai tripulacións suficientes para eles.
  Zhukov comentou con rabia:
  - O principal non é a cantidade, senón a calidade! O T-34-85 é vulnerable mesmo aos E-5 lixeiros, e a súa arma non penetrará no E-50 nin sequera a quemarropa. De feito, o trinta e catro está desactualizado moral e realmente. Pero o novo turno do T-54 non está listo... E para ser honesto, tampouco é suficiente para penetrar no inimigo!
  Voznesensky dixo nun ton confiado:
  - Estamos facendo todo o posible para que o T-54 entre en produción o máis rápido posible. Pero o tanque debe facerse relativamente lixeiro, ben protexido e armado decentemente. É difícil conseguir todo á vez. Estamos intentando e os deseñadores traballan en tres quendas!
  Stalin comentou duramente:
  - Cantos mineiros deste tipo alimentan piollos nos campamentos! E, en xeral, estou decepcionado contigo. Aínda non se creou un avión de combate satisfactorio e o Yak-9 aínda está en produción en masa.
  O deseñador Yakovlev, avergoñado, dixo:
  - Este coche non está nada mal, camarada Stalin...
  O Comandante Supremo interrompeu:
  - Di que non está mal? Si, os loitadores alemáns son o dobre de rápido! E o armamento é un canón de aire... Un caza así é simplemente un hazmerreira. É só un cabalo cos cascos rotos!
  Yakovlev atopou o valor de obxectar:
  - Estás equivocado, camarada Stalin. O Yak-9 é un vehículo moi maniobrable e eficaz na práctica. E é fácil de fabricar e barato. Sorprenderíamos bastante se se atopase un mellor.
  Stalin acentou o puño e comentou:
  - Non se pode vencer aos fascistas aquí en números! Agora teñen o mundo enteiro baixo o talón. Aínda non poderemos vencelos nunha competición de números. Polo tanto, só queda acadar a superioridade cualitativa. E aquí necesitamos un avión de combate barato e práctico que sexa superior aos seus homólogos alemáns. E debes conseguilo, se non, voute disparar!
  Nas últimas palabras, Stalin converteuse nun berro. E petou o puño na mesa. Houbo unha forte pausa.
  O despacho de Stalin estaba decorado con pinturas onde se pintaban retratos de varios comandantes e reis sobre lenzo en óleo coloreado.
  Aquí están Suvorov, Kutuzov e Brusilov. Tamén Pedro o Grande, Iván o Terrible, Dmitry Donskoy, Ivan Kalita, Frunze, Bagration. Unha selección bastante interesante. Tamén apareceu un novo retrato: o Gran Duque Vasily III. Este gobernante era o pai de Iván o Terrible. Aínda que non é tan famoso como o seu famoso fillo.
  Stalin raramente estaba de bo humor. Tras perder unha parte importante do imperio soviético durante a guerra co Terceiro Reich, temía que os nazis viñesen de novo. A guerra cos Estados Unidos non foi demasiado prolongada para darlle un indulto e unha oportunidade... Pois, por exemplo, para crear unha bomba atómica e defenderse dos nazis.
  Como podes aceptar non flipar? Probablemente, os nazis non aparecerán no inverno, pero o verán que vén: espera convidados non convidados! E isto, por suposto, non é nada agradable. Pero é inquietante... Stalin xa é vello, a súa forza e saúde non son a mesma. Será extremadamente difícil, e aínda máis probablemente imposible, resistir aos fascistas. Como responder ao poder dos nazis.
  Voznesensky, como o máis valente, rompeu a pausa e dixo:
  - No desfile, camarada Stalin, viches o noso prototipo IS-4. Conseguímolo e fixemos un novo tanque xusto a tempo para as vacacións. O vehículo ten 250 mm de blindaxe frontal. E de lados de 170 mm. Con un peso de 60 toneladas, o vehículo resultante é capaz de soportar os golpes dun canón alemán de 88 mm. Conseguimos facer o tanque que ti querías, camarada Stalin.
  O líder comentou tristemente:
  - Pero o canón alemán E-50 de 105 mm aínda penetrará no IS-2 na fronte. Aínda que o canón de 122 milímetros deste tanque non meterá a un alemán na armadura frontal. Nunca o fixeches, un coche superior aos parámetros alemáns.
  Voznesensky prometeu solemnemente:
  - O IS-7 estará listo en breve; este tanque cun canón de 130 mm superará ao IS-4 en armamento e blindaxe frontal. E entón podemos conseguir moito. Perfora a armadura frontal do mastodonte fascista!
  Stalin amoleceuse lixeiramente e preguntou:
  - Canto pesará este tanque?
  Voznesensky respondeu confiado:
  - Sesenta e oito toneladas. Relativamente pouco, como Tiger-2. Non sabemos exactamente canto penetra un canón alemán cun canón de 105 mm de lonxitude en 100 EL. Pero aproximadamente, se o proxectil ten características similares ao subcalibre, entón... Unha velocidade de 1300 metros proporcionará unha penetración da armadura de 300 milímetros nun ángulo de sesenta graos desde unha distancia de 1000 metros...
  Voznesensky dubidou e cinco minutos despois respondeu:
  - Non, probablemente, o IS-7 aínda será inferior ao tanque alemán no poder de perforación da armadura e non poderá superalo nunha culata.
  Stalin fixo unha pregunta:
  - E por que? Un calibre tan grande, pero menos penetrante que o alemán?
  Voznesensky respondeu cun suspiro:
  - A calidade do proxectil alemán é mellor, así como a velocidade inicial. Neste sentido, incluso o canón alemán de 88 mm é algo máis forte en perforación de blindaxe a curto alcance que o noso 130 mm.
  Stalin rompeu os nudillos e dixo:
  - Hai que mellorar a calidade do proxectil! Vai traballar niso! Canto tempo podes empuxar o calibre...
  Beria suxeriu halagador:
  - Podes poñer un canón de calibre 203 mm no tanque. E ela literalmente varrer os seus inimigos!
  Stalin respondeu con escepticismo:
  - O peso aumentará, a taxa de lume diminuirá, o enfoque non será construtivo!
  Beria estendeu as mans e comentou:
  - Pero se non, non poderemos penetrar frontalmente aos alemáns... Ademais, o IS-7 é un tanque bastante pesado, e caro. E non temos moitos recursos para desperdiciar máquinas.
  Stalin bateu o puño na mesa e rosmou:
  - O IS-11 debería converterse nun tanque cun canón de 203 mm. Pero necesito un IS-10 que se faga universal. E cuxo peso non superará as cincuenta toneladas. Está claro?
  Voznesensky estendeu as mans impotente:
  - Menos peso empeorará a protección, camarada Stalin...
  O líder suxeriu:
  - E fas a fronte trescentos milímetros, e nun ángulo coma o IS-3, e a blindaxe lateral é moito máis débil... E pensa na arma.
  Voznesensky sinalou:
  - Podemos tentar... Crear unha máquina que só estea protexida pola parte frontal? Ben, iso tamén é un motivo!
  Beria suxeriu de súpeto:
  - Enviemos a todos os deseñadores aos campamentos. Quizais entón eles van crear algo útil?
  Stalin riu e sinalou alegremente:
  - Que... Gran idea! Haberá menos tentacións para eles nos campamentos!
  Pero debes facer novos tanques! ¡Tal que o Terceiro Reich non lles quedaría nin preto!
  Voznesensky respondeu obedientemente:
  - Faremos o posible!
  Beria dixo pronto:
  - ¡Deteremos a todos os científicos! Que traballen baixo as porras da garda!
  Stalin ruxiu:
  - E deberíamos ter os mellores avións do mundo, ademais de foguetes! Así sexa, porque así o dixen!
  O Comisario Popular de Asuntos Internos recolleu:
  - A palabra dun xenio é lei!
  Stalin comentou con algo de autocrítica:
  - Aínda así, foi en balde que non ataquei a Alemaña mentres eles estaban ocupados con EEUU e Canadá. Este é un gran erro!
  Zhukov inmediatamente suxeriu:
  - Podo atacar agora? Mentres as tropas inimigas non foron transferidas?
  Stalin meneou negativamente a súa cabeza gris:
  - Non vou asumir tal responsabilidade! E a nosa xente tampouco o levará! Non somos agresores! Defendemos a paz e loitamos pola causa da paz! Dáme unha liga de desarme!
  Vasilevsky observou alarmantemente:
  - Se nos atacan, será demasiado tarde... E o concepto de guerra preventiva non foi cancelado.
  Stalin suspirou pesadamente. Botouse unha botella de viño, bebeu un vaso enteiro e dixo:
  - Guerra preventiva... Pois quizais avancemos un par de centos de quilómetros e nos deteñan. Deberías ter golpeado antes! E agora, contaremos cos alemáns e os xaponeses para saciar un pouco o seu apetito.
  Beria levantou a voz aquí, murmurando:
  - E se o camarada Stalin... empurraba Xapón e o Terceiro Reich xuntos?
  O líder sorriu e comentou:
  - Esta sería unha gran opción... Pero como conseguilo?
  O Comisario Popular de Asuntos Internos informou:
  - Temos cinco nenas que pasaron toda a guerra e loitaron en América. Quizais poidan confiar a operación?
  Stalin sorriu no seu bigote e graznou:
  - Refírese a estes? Alenka e o seu equipo?
  Beria asentiu coa cabeza enerxicamente:
  - Si, exactamente eles!
  Stalin entregou os ollos e preguntou:
  -¿Que cres que poden facer?
  O Comisario do Pobo de Asuntos Internos rascouse a cabeza e suxeriu:
  - Ben, vístese de ninjas e ataca a base alemá! Quizais funcione!
  Stalin rascouse a cabeza e respondeu despois de pensar:
  - Aínda non te apures! Se os alemáns non nos atacan, esa provocación é arriscada. Ademais, as nenas son completamente diferentes ás xaponesas. Tamén podes traer a guerra contra nós. Pero se Hitler ataca, entón... Creo que non haberá nada que perder!
  Beria asentiu de acordo:
  - É certo, camarada Stalin! Nenas, este é o noso tren blindado no tabique!
  O líder de todos os tempos e pobos asentiu canso:
  - OK! Xa falamos do principal! O principal é que hai paz! Todo o mundo está canso da guerra!
  A comitiva abandonou o despacho do tirano sen moito entusiasmo. O líder de todos os tempos e pobos non estaba de bo humor. Aínda que a miña alma fíxose un pouco máis lixeira. De feito, se o Terceiro Reich e Xapón chocasen cabezas, sería xenial! Isto deume unha oportunidade. Quizais neste caso habería tempo suficiente para adquirir unha bomba atómica. Aínda que a idea en si parecía unha aventura e requiría polo menos outros cinco anos.
  Entón Stalin sentiuse de súpeto inspirado e chamou á súa secretaria. Entrou unha rapaza nova e esvelta, co cabelo negro atado nunha coleta. Ela inclinouse ante o líder.
  Stalin ordenou con voz severa:
  - ¡Imprimamos! Ditarei, e escribirás os meus sabios pensamentos.
  A rapaza sentouse e comezou a barallar baixo o ditado do líder;
   A honestidade na guerra é boa cando non estás aflojando no adestramento, pero cando chega a batalla, non dubides en usar a astucia.
  Calquera pode ouriñar nun inodoro; só aqueles que nunca se deixan encarcerar nun balde poden empapar un vilán!
  A tormenta da invasión da Patria chega ao gobernante que espera demasiado tempo polo tempo do mar!
  O persoal non debe contradicir ao público, agás cando se trate dos delirios da multitude, que non poden ser ignorados pola sociedade!
  Quen pon tranquilamente a sociedade por riba do persoal, poñerá o tintineo do diñeiro na súa carteira!
  E é máis doce para un boneco de neve no deserto que para alguén que asume un traballo mollado sen unha confianza ardente na súa propia compostura!
  A sorte rara debido á estupidez do inimigo non substituirá o uso sistemático dunha mente adestrada!
  Podes perder máis dunha vez na batalla, pero só cando o teu único desexo non supera o teu obxectivo para alcanzar con precisión un lugar tranquilo.
  Os que pasan o tempo para tomar decisións métense en problemas e toman decisións sen pensar nos seus movementos, cando ata a fouce pasa do millo!
  O traballo fixo un home dun mono, e a loita, o traballo e o coñecemento farán dun home un demiurgo!
  O mal é a outra cara da moeda do ben, sen a cal a recompensa perde volume e peso!
  Empurrar cos que están preto é típico das persoas estúpidas, pero para empurrar aos descoñecidos hai que ter o máis agudo enxeño!
  Se queres chegar a fin de mes, loita contra os que intentan saldar contas contigo.
  Unha culler grande fai que che doa a boca, unha culler pequena fai que che inche a barriga pola fame e, por se non podes evitar a molestia de loitar contra o exceso de peso!
  É difícil separarse de todo, agás os quilos de máis de peso, e desfacerse deles non é fácil!
  Que fácil é voar, e que difícil é levantarse!
  Os voitres tamén teñen ás que despegar, pero para levantarse de espírito non hai que inspirarse nos pensamentos dos carroñeros.
  Se revoloteas a sangue frío só para sobrevivir, converteráste nunha bolboreta na neve!
  Os amigos saben en apuros, e os inimigos, por desgraza, sempre traen a el!
  O heroísmo pode corrixir un erro, pero nunca xustificará o desleixo!
  A elocuencia do gobernante, como o delirium tremens dun borracho, persegue un obxectivo: quedar estupefacto e afastalo da realidade!
  A bala é un excelente método educativo, pero a eficacia do impacto diminúe dependendo da frecuencia de uso. Moitas veces perderás a túa autoridade, pero se te atrapan, terás que criar zombies.
  A relixión baixa a unha persoa orgullosa ao nivel dun animal, dándolle a elección entre unha ovella e unha cabra. E o lado forte de calquera relixión é que, a diferenza do ateísmo, tes polo menos unha opción animal!
  O chumbo axuda a dixestión, especialmente se a pílula está en forma de cartucho. E por que? Nunca te queixarás da falta de apetito!
  A psicoloxía das tartarugas non contribúe a unha longa vida, xa que a ritmo de caracol non podes seguir a velocidade que dá lonxevidade.
  Non todo o que brilla é ouro, pero todo o que cega ao inimigo non ten prezo!
  O mono é o antepasado do home, cuxo comportamento non pode ser usado como exemplo para os descendentes!
  Quen pode vivir con lobos non ouveará tristemente!
  O león é o rei das bestas, pero o escravo humano está a desollalo!
  A guerra é cine, dirección colectiva, actuación individual, distribución masiva e recibos de taquilla con guarnición!
  Un bo comandante é un alquimista, que transfunde as balas de chumbo da guerra en moedas de ouro de reparación!
  Só os que xa morreron por unha vida digna na súa alma morren vergonzosamente! E se a morte é digna, entón esta xa é inmortalidade, o que significa vida real!
  Os que fallan en asuntos que non son da diabólica dificultade e diabólica complexidade confían en Deus!
  Só aqueles que saben como frear os pensamentos de carreiras son capaces de dar un gran salto de intelixencia!
  Na guerra, todo é tan antigo como os outeiros, só os problemas son sempre novos e a tecnoloxía está desfasada.
  Só podes atordar a alguén que teña bolas conxeladas na cabeza!
  Mesmo os mendigos dos corredores poden disparar, e os ricos con valor militar son capaces de acadar o obxectivo!
  Incluso un tolo pode golpealo co puño, pero só un xenio real pode obrigalo a perder o que un inimigo intelixente ten no seu puño.
  Faltar as descargas ao inimigo aínda non é un motivo para saír da tapa da pota cunha mente fervente!
  Unha derrota sempre se transforma nunha vitoria se aprendes unha lección dela e bótaa cando teñas unha derrota que non se pode revertir.
  Perder ante un home forte ás veces é escusable; perder pola impotencia da túa propia vontade sempre é unha vergoña!
  O máis grave da vida cotiá é a falta das cousas máis frívolas para a vida!
  A imaxinación dunha persoa non ten límites, posibilidades, de feito, tampouco, pero aínda non haberá satisfacción, debido ao ilimitado das ambicións e as limitacións da modestia das reivindicacións!
  O progreso para a humanidade é, por suposto, bo, pero se ao mesmo tempo che serve persoalmente, aínda mellor!
  O crime máis grande é a ausencia de delitos, porque sen cruzar a liña, sempre permanecerás nun lugar que non sexa tan mellor.
  A ciencia é forte e pode facer calquera cousa, pero o seu poder é impotente contra a débil vontade do usuario.
  Quen chegue coa espada á gloriosa Rus', se non se deita no chan, fuxirá marcado de vergoña!
  Ás veces, as ambicións colosais escóndense nun pequeno cumprimento, do mesmo xeito que os músculos poderosos esconden o alivio durante unhas vacacións relaxantes.
  Na vida sempre hai lugar para o heroísmo, pero non sempre para o heroísmo!
  Encántame loitar, odio a guerra, non valoro a paz, pero quero conquistala!
  Os músculos grandes non sempre son un sinal dunha mente pequena, pero o equipo grande sempre indica unha arrogancia xigantesca.
  Podes converterte en Superman sen saír da pantalla, pero só nunha falla moribunda, sen saír do sofá.
  A crueldade cos demais é mostaza amarga, a crueldade cara a un mesmo tampouco é azucre, pero unha actitude suave cara ás propias debilidades converte ata un río de mel nun desastre natural.
  O punto da batalla é o tabaco, se fai pausas para fumar durante a batalla, e coa lingua de rifa, esquecendo que non estás nun conto de fadas!
  Os problemas veñen por si só, só que non son gatos, senón cans rabiosos!
  Calquera tolo pode volverse loco, pero só os que son o suficientemente intelixentes como para lograr a satisfacción das súas ambicións poden enloquecer!
  Non todos os pisos teñen diñeiro, pero o propietario da cabana máis pobre pode obter a chave mestra da propiedade!
  O lume dos corazóns nunca se apaga, pero o que ten unha estrela na alma!
  Seducido por unha botella amarga, ti mesmo subirás á botella onde está amarga!
  Podes alimentar a un lobo cunha correa durante moito tempo, pero non podes alimentalo se a correa permite que te agarren.
  É posible xirar como un home, aínda que non se lle pode chamar home a quen só se fai xiro e non se xira.
  Só os que están podrecidos na alma e carniceiro na moral se deixan destripar!
  O corvo é un símbolo de sabedoría, pero para nada aquel cuxo cadáver voou picotear!
  O que cae con coraxe non está suxeito á decadencia, o covarde que sobrevive apesta peor que un cadáver!
  Unhas fermosas rosas brotan da lama cando brilla o Sol de aspiración de luz, e en condicións de invernadoiro, sen tremer, ata os vermes aparecen no mel!
  Todo o mundo é preguiceiro, pero a preguiza sae de lado, para os que se deitan, sen querer botar a volta!
  A preguiza é o motor do progreso, pero non para quen se volveu preguiceiro ata o punto de perder as súas ambicións!
  Non hai grandes problemas, só hai pequenas persoas que asuman as súas solucións!
  Un home grande non crea pequenos problemas aos seus inimigos!
  A verdadeira grandeza conténtase con pouco, pero só con gabar, non con pretensións!
  -A luz da ciencia militar leva á xente á escuridade da tumba, baixo as fulgurantes explosións de proxectís!
  A guerra non é para os débiles de corazón, pero dálle a calquera psicópata a oportunidade de calmarse para sempre!
  Servo devoto, non Deus - Satanás!
  O lobo é un bosque ordenado con persoas que se afundiron ao nivel dos animais, pero sen o médico xefe, o lobo, a ambulancia sempre chegará ás persoas equivocadas.
  Esquece o mal "leite" na rodaxe, se queres non esquecer o leite fresco para os teus fillos!
  Quen non sabe arrastrarse e mira para arriba, a súa viseira non cegará os ollos!
  Para aqueles que consideran o exército demasiado caro, serán baratos co seu papel baixo ocupación!
  Un xenio está nunha promesa, coma un rei nunha cadeira!
  Do mesmo xeito que un rei nunha cadeira, non un trono, porque unha promesa, sen execución, é só unha cadeira, un sumidoiro!
  Unha persoa pode ser dotada en todo, pero só se nos dá unha cousa non pola natureza, senón pola educación: a capacidade de sacrificar o noso egoísmo ás persoas.
  Unha baioneta afiada é mellor que unha palabra afiada; a última picadura, por regra xeral, só deixa cicatrices invisibles.
  O progreso é, por suposto, un traballo duro, pero é o máis difícil de todos para aqueles que non queren cargarse co desenvolvemento científico e tecnolóxico!
  Un corvo sabio pode dar consellos, pero non a quen xa está picoteando!
  A serpe é golpeada na cabeza, e o exército sofre a derrota, xa que perdeu o seu comandante, ou, o que ocorre con máis frecuencia, sen ter un!
  A cabeza é algo que moitas veces se perde, pero non os que a sosteñen sobre os seus poderosos ombreiros!
  Os lobos non ladran, os burros non voan, pero unha persoa pode actuar como un can e actuar tola, sen esforzo!
  Quen, parado ocioso, agarde ata que o cangrexo colgue na montaña, axeonllarase e cangrexo!
  Todo soldado pode morrer, pero só un soldado de carballo pode dar!
  É, por suposto, unha tentación de atacar, pero os tentados por un despegue excesivo teñen que caer!
  Durante a vida, camiñamos cos talóns sobre a folla dun coitelo, pero o puñal cortante, desafortunadamente, só acaba cunha avaría no abismo do esquecemento!
  Calquera que ofende aos débiles xa debilitou a súa mente e aumentou a súa inutilidade!
  Moitas veces a xente di cousas estúpidas cando non hai nada que dicir, pero aínda máis a miúdo fanas cando as accións máis intelixentes, aínda que están dispoñibles, están privadas da facilidade de encarnación estúpida.
  Unha boa xogada, sempre mala a tempo: unha boa xogada tarde sempre é unha derrota.
  Podes loitar cun bo país, comerciar con calquera, pero, ai, non
  Aínda non se gañou a oportunidade de mostrar misericordia ata aos dignos!
  Moitos inimigos equivalen a moitos cadaleitos, só se tes a forza dun carballo e o enxeño dun raposo!
  Mesmo un burro pode dar ordes; só un león pode mandar!
  O inimigo ten xogo para xantar, tes que chegar ao nivel! Pero se é o xantar en si, iso significa que non hai clase!
  A precisión da cortesía dos reis, e o instrumento da cortesía, os que reclaman o papel de rei!
  A vida sen aventuras non vale nada, e sen a oportunidade de realizalas, a vida convértese nun lastre completamente negativo!
  Con que facilidade a xente aprende a crueldade, e como é dolorosamente difícil elevalas a ese nivel de formación para evitar a crueldade cara a si mesmas e protexelas da crueldade dos demais!
  A pena é un sentimento que morre no proceso de evolución e que se inculca no proceso de educación, pero é imposible educar a negación do que axuda a sobrevivir!
  A gran ignorancia parece asustado, pero non é perigoso a non ser que sexa o teu!
  Os milagres nas nosas vidas chegan a aqueles que non asentan con sono, pero mantén o nariz ao vento e non esperan un milagre.
  Nada é imposible para unha persoa; se algo non funciona, é só porque unha partícula do animal aínda non deixou completamente de lado a humanidade do coñecemento e da habilidade.
  Quen decida que rematou o asunto e pode deixar corre o risco de permanecer para sempre ao nivel do mouro e non atopar a Desdémona!
  Podes ser un mouro en carne propia, pero non podes eludir a responsabilidade mentres permaneces cunha reputación branca!
  A vida non é unha película, pero cobra por cada sesión!
  O cine non é vida, pero o escenario da vida real sempre leva máis intriga!
  - O escenario de todos asume un final inesperado, pero a diferenza da vida real, só asume!
  O final da vida sempre é inesperado, aínda que o estiveses agardando, pero no cine é previsible, aínda que o teñas ganas!
  O remate dunha película sempre leva a que te ergues e deixes a cadeira, pero na vida, cando os demais se erguen con respecto porque xa deixaches o teu lugar ao sol!
  O noso mundo está cheo de lume, pero por desgraza non ama paixón!
  É fácil para unha persoa acender a ira, pero os bos impulsos na alma só arden!
  Cando arde a ira xusta, é bo, é malo cando arde na ira a xustiza!
  Os que comen tortas sen a norma reciben os cucuruchos!
  A guerra sempre está sucia, pero fai un gran traballo de lavado de ingresos que cheira a mesquindade.
  Quen salte da montaña sen medo subirá á montaña, pero non atopará feridas e evitará contusións!
  Non pode acabar mal para os que nunca se quedan sen optimismo e bo humor!
  Os que se limparon da escuma na alma poderán celebrar unha clara vitoria con champaña espumosa!
  O brillo adoita estar baleiro, agás cando o adversario que explotaches arde!
  A coraxe sempre é beneficiosa para a causa, só se é tola só na percepción do inimigo!
  Non obstante, o que non pasa no mundo, pero ninguén leva un machado, pero en lugar da gravata de Stolypin, sempre está en demanda!
  Non todos nacen emplumados, pero todos son capaces de criar dentro de si mesmos un paxaro de gran voo!
  Hai moita escuma no mundo, pero poucas oportunidades para lavar a conciencia!
  Un escritor ben alimentado é coma un burro preguiceiro, a súa obra cheira a podremia da palla rancia!
  As fortalezas son tomadas polos valentes, pero o que se gaña firmemente só se conserva con intelecto hábil!
  As bágoas do teu horror son como a gasolina vertida no motor de combustión da arrogancia do adversario, pero se arden co lume da rabia, o único que quedará dos motores dos invasores é un ruxido histérico!
  Non te mordas o nariz durante unha pelexa, só che queda un nariz para arar a terra!
  Un remuíño de movementos musculares e técnicas de movemento leva á vitoria, pero os cerebros entraron nun remuíño; nin sequera o esforzo do adversario é necesario para derrotalo.
  O barbeiro da guerra, podando os brotes da vida, a diferenza dun barbeiro común, nunca quedará sen traballo e co mamón baleiro!
  Unha persoa, a diferenza dun membro, non debe estar de pé, se non, deixa de ser membro do equipo gañador!
  Os cans ladran ben ao roer, pero son moi malos cando necesitas reclamar a túa presa!
  Na batalla da vida, como nunha película, os teus ollos están deslumbrados polos fotogramas, só estes fotogramas, afortunadamente, só teñen intelixencia en branco e negro!
  Millóns experimentan medo, é descoñecido para uns poucos, pero o horror reduce millóns a cero e un verdadeiro home valente conquistará o infinito!
  Cantas veces, antes da salvación, cando non hai tempo para a diversión, o momento que se desperdiciou nun entretemento destrutivo non é suficiente!
  Podes ser unha boa persoa por todos os lados, pero un pequeno lugar nun lado é suficiente para a reputación dun canalla!
  E os mortos non descansarán, porque non hai paz nun universo cheo de movemento!
  A dor é fermosa cando é útil e terrible cando é prexudicial!
  Non hai ningunha posibilidade de ser entregado a alguén que é covarde e estúpido para arrancar!
  ¡Por iso se dá un cataplasma aos mortos, para que non se quente moito o inferno!
  Mesmo un home con corazón de león pode dobrar as súas ás para sempre se a súa indecisión está encerrada nunha cuncha sen ás!
  A Palabra estaba no principio, pero este comezo é tan afastado que ás veces as cousas non chegan a bo porto!
  Os campesiños son o óso da Patria, os traballadores son o sangue, os empresarios son o cerebro! Un non pode existir sen o outro!
  A guerra é algo que ocorre nas películas pesadas e para adultos, pero a lixeireza reside só no feito de que tamén é accesible para os nenos.
  
  
  
  
  
  GRAN TSAR VASILI O III
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova, con todo, pronto pasaron a unha historia diferente.
  O exército de Vasily III asedio Kazán. O comandante, con todo, non era o propio tsar, senón o seu irmán Dmitry.
  O ano foi 1506, o primeiro ano completo do reinado de Vasily III, quen reforzou significativamente a Moscovia e reforzou a centralización do gobernante. É certo, non conquistou demasiado, pero ten unhas ambicións enormes!
  E así, Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova decidiron axudar ao Gran Duque ruso, e ata ata certo punto ao emperador, a tomar a cidade e capital do Khanato.
  O neno e a nena inmortales asaltaron Kazan, axitando sables. Loitaron como heroes. Sendo inmortais, os nenos movíanse máis rápido que os guepardos. E cos seus dedos espidos lanzaron discos afiados e preparados de antemán que golpeaban directamente na gorxa aos tártaros.
  Oleg e Margarita correron rapidamente, e voando ata o muro levaron a cabo muíños, cortando cinco ou seis loitadores tártaros.
  Entón comezaron a derrubar os opoñentes e lanzalas, derrubando unha ducia de nucleares á vez.
  E caeron e derrubáronse.
  O neno e a nena pelexaban como titáns. Distinguíanse pola súa axilidade e as súas espadas facían quince balances nun segundo. E así derrubaron o inimigo. Tanto os nenos como as armas eran especiais: espadas e sables ao mesmo tempo, e cortaban case calquera metal e carne.
  Oleg balanceou unha gran bolboreta, cortou unha ducia de opoñentes á vez e ruxiu:
  - Son unha moto enorme!
  E de novo o neno está nun ataque frenético.
  E aquí está a nena lanzando unha granada cos seus dedos espidos e chirriando:
  - A nosa Patria é gloriosa, Fieis Nativos, Ortodoxos! E poderemos vencer aos tártaros, e Kazán estará baixo Rusia!
  E de novo atacan os mozos e inmortais guerreiros. E pelexan con furioso frenesí. Conteñen unha fervenza salvaxe de ideas e enerxía frenética.
  Parella nova ao ataque. E os guerreiros tártaros caen baixo os seus golpes. E os loitadores que recibiron a inmortalidade e están a traballar na súa vida eterna divírtense moito.
  Oleg, cortando o tártaro, ruxiu:
  - ¡Cen, despois de cen, rexemento tras rexemento! Cabaleiros rusos cortados cunha espada! Creo que a vitoria chegará pronto! Estamos abrindo unha boa conta!
  Margarita lanzou cos dedos espidos un disco afiado e cantou:
  - ¡Colovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Oleg Rybachenko, este eterno neno, tamén lanzou un disco co seu pé espido, infantil pero moi forte e cantou:
  - Defensor da Patria! Soldado Perunov!
  Margarita, seguindo picando, cantou:
  - ¡Colovrat! Evpatiy Kolovrat!
  O neno, cortando os seus inimigos, asubiou:
  - Os Heroes de Rus están soando a alarma!
  Así loitan os nenos heroicos: grandes heroes! Teñen paixón e forza por toda unha lexión.
  Ou quizais dez lexións! Mirándoos, o resto dos guerreiros animouse e comezaron a correr sobre os muros de Kazan.
  Oleg, separando aos tártaros, ruxiu:
  - Para o tsar Vasily III!
  E como botará un disco moi afiado, como cortará unha ducia de adversarios de Rus.
  E de novo xirará a bolboreta, seguida do muíño. Recortando unha ducia á vez. E entón o neno tómao como quere e co seu talón espido empurra o khan no queixo.
  Voará e caerá directamente nun caldeiro de resina fervendo.
  Oleg Rybachenko gritou:
  - Ben, ao carallo contigo!
  Margarita colleu un bumerang cos seus dedos descalzos, cortou cinco nukers e ruxiu:
  - Gloria á Patria do tsar Vasily!
  Oleg Rybachenko confirmou con entusiasmo:
  - ¡Gloria á Santa Rusia!
  Margarita, cortando os tártaros, asubiou:
  - Aínda non é Rusia, senón Moscovia!
  Unha parte importante do muro xa foi capturada polos soldados rusos. Xa están penetrando na propia cidade.
  O gran duque Vasily atopouse un pouco na sombra por mor do seu gran fillo Iván o Terrible.
  Pero na historia real, Kazan non se someteu a el. E agora os nenos están reescribindo e engadindo o que os seus antepasados rusos non fixeron.
  Oleg Rybachenko cortou catro cabezas dun só golpe. O neno lanzou entón o boomerang cos seus dedos espidos. Derrubou sete loitadores máis e berrou:
  - Dalgunha maneira entraron no cadaleito, e o ghoul máis forte,
  Quería morderme o pescozo, pero resultou ser un xogo!
  E o mozo guerreiro enfádase...
  Margarita virou o parafuso e chirriou:
  - Son unha cobra lista para saltar!
  E de novo lanzará un boomerang asasino cos seus dedos espidos. A nena, nin que dicir ten, é como a deusa máis chula.
  A maior parte de Kazan xa foi capturada. Os nenos valentes asaltan o palacio do Khan Supremo. Están cheos de rabia e emoción salvaxe. Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova son nenos de Terminator. E cada un dos seus columpios, e se balancean moi a miúdo, son cadáveres novos!
  Oleg Rybachenko, mentres loitaba, comentou:
  - Pero esta batalla pode cambiar moito!
  Margarita aceptou:
  - ¡Iván o Terrible conquistou Kazán! E agora o seu tío Dmitry tamén a conquistará!
  O neno lanzou un bumerang cos seus dedos espidos. Cortoulle a gorxa a cinco tártaros e ladrou:
  - Pola Gran Rus' e o ceo dos eslavos!
  Margarita confirmou con confianza:
  - Polo Imperio Maior!
  E a nena tamén lanzou unha folla afiada cos seus dedos espidos.
  E ela cortou moitos nukers, e picou algúns deles. É unha beleza tan loitadora.
  Margarita é moi chula. En aras da inmortalidade, aceptou converterse nunha nena, abandonando o seu corpo adulto e ser vendida como escrava. Pero gañou tanta forza sobrehumana! E créame, por suposto que tamén é xenial para ela!
  A nena loita e o neno loita e os inimigos caen. Están picados e debilitados.
  Entón, os valentes nenos irrompen na sala do trono, onde se atopa o Kazan Khan.
  Tenta marchar, pero o neno lanza unha estrela co pé descalzo e fura a parte de atrás da cabeza do khan. O que é atravesado cae e morre...
  Entón, os gardas infantís exterminan ao resto dos tártaros. Porén, estes últimos, despois de perder o seu amo, tiran as armas e réndese.
  Entón Kazan caeu. Agora Rusia entrou nestas terras. O Gran Duque de Moscovia Vasily asentou algúns dos tártaros en Rusia, e algúns rusos en Kazán.
  Despois mellorou por completo. O novo Gran Duque ruso tamén foi elixido Gran Duque de Lituania. Subido ao trono...
  Está claro por que: a vitoria sobre Kazán impresionou moito a todos. E decatáronse de que Rus é moi forte!
  E os nenos gardas fixeron o posible aquí. Capturaron e derrotaron ao exército do principal competidor do Gran Duque Vasily III. E o neno e a nena inmortales colleron a cabeza do solicitante e cortáronlla.
  E fixérono lanzando discos cos pés descalzos, mentres berraban:
  - Os eslavos deben estar unidos! Todos seremos invencibles!
  E saltando e matando o hetman, os nenos exclamaron:
  - Somos guerreiros dunha nova era e dunha formación xenial!
  Despois de que os prisioneiros bicaron as pegadas espidas dos nenos deixadas por eles na neve fresca. E estarás de acordo en que isto é moi chulo!
  E despois unha viaxe a Astracán. Así é como unha vitoria leva a outras.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova, xunto con este Gran Duque, mudáronse a Astracán.
  Un neno e unha nena asaltaron esta gran cidade. Loitaron, unha vez máis o exército ruso chegou polo corredor do tempo.
  E outra vez picaron e lanzaron o bumerang cos dedos espidos. Aquí todo foi moito máis sinxelo. E o exército estaba comandado polo propio Vasily III. E o seu poder era grande. Tamén chegaron as tropas do Gran Ducado de Lituania. Asaltaron esta cidade.
  E os nenos de Terminator pelexaron e lanzaron boomerangs, discos e estrelas. Oleg Rybachenko mesmo lanzou un par de granadas.
  Cos pés descalzos, os nenos tamén botaban estrelas afiadas e delgadas, pero capaces de cortar varias gorxas á vez.
  E as súas pernas son verdadeiramente a encarnación da axilidade e da forza rápida e moi salvaxe.
  E cando unha nena lanza un boomerang cos seus dedos espidos, non será nada de mel para os inimigos da santa Rus' de Moscova!
  Os nenos de Terminator gritaron ao unísono:
  - ¡Gloria a Vasily III, o maior dos tsares rusos!
  E de novo unha gran vitoria para o reino ruso.
  Vasily III foi coroado co título de tsar, e foi recoñecido oficialmente como emperador. O seu imperio fíxose enorme. Os rusos tamén comezaron a penetrar en Siberia. E o Khanato de Crimea incluso se recoñeceu como vasalo de Rusia.
  Tras a expulsión do metropolitano, Vasily III obrigou ao novo gobernante da igrexa a cambiar os dogmas e permitir a poligamia. Isto foi en parte causado pola anexión de Kazán, Astracán e outras terras islámicas.
  O propio Vasily III casou inmediatamente coa princesa lituana Glinskaya e coa tártara Tamara. E despois tamén na cuarta moza.
  O Sínodo permitiu aos rusos ter catro esposas. E moitos príncipes aproveitaron isto.
  A guerra con Polonia rematou coa conquista... O exército ruso era forte, e moito máis numeroso. Si, Oleg e Margarita axudaron. E con estes nenos de Terminator, ningún opoñente ten medo.
  E Vasily III converteuse en rei de Polonia. O imperio fortaleceuse. Pero entón Solimán o Magnífico chegou ao trono do Imperio Otomán. E este gobernante conquistou Hungría. Tamén asediou Viena.
  Pero o Khanato de Crimea rompeu con Rusia. E seguiu unha nova campaña. Tamén aquí distinguíronse Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova, a instancias da hiperomnipotente deusa bruxa. Por suposto, durante o asalto a Perekop. Esta é a parte máis forte da defensa dos tártaros de Crimea. Pero tamén os nenos: Oleg e Margarita son moi chulos!
  E como se precipitarán, e como se precipitarán! E como van cortar os tártaros. E con que ilusión salvaxe asumirán isto.
  E o neno lanzou unha estrela cos seus dedos espidos, e cortou seis tártaros á vez.
  E a nena botou cinco deles cun lanzamento de estrelas. Estes son os nenos loitadores que resultaron ser.
  Oleg e Margarita despexaron parte do muro. Ademais, tamén traballou a artillería. Moita destrución foi causada aos tártaros. Así caeu o Khanato de Crimea.
  Despois houbo unha batalla co exército de Solimán o Magnífico. Esta vez este gran sultán tivo mala sorte na historia real. Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova non só mataron a moitos turcos, senón que tamén levaron prisioneiro ao sultán.
  Rusia obrigou aos turcos a abandonar os Balcáns. E ela mesma fundou alí as súas fortalezas. E Istambul tamén foi levada. Constantinopla xurdiu de novo.
  Vasily Terceiro parou temporalmente. Había que dixerir as conquistas. Livonia accedeu a render tributo aos rusos, e sen guerra cedeu a posesión de Narva.
  Mesmo en 1535, Vasily III mandou construír unha cidade portuaria na desembocadura do Neva. Algo así como o Petersburgo de Pedro o Grande. É certo que Vasily trasladou a capital a Constantinopla.
  En 1537 os rusos capturaron Vyborg e fortificáronse cara ao norte dos suecos, derrotándoos por completo.
  Durante o asalto a Vyborg, Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova volveron distinguirse.
  O neno e a nena saltaron naturalmente o limiar do tempo e participaron no asalto.
  Entón, Oleg lanzou un boomerang cos pés descalzos, noqueou a unha ducia de adversarios e cantou:
  - ¡Gloria a Rusia e ao seu tsar Vasily III!
  Margarita tamén lanzou algo letal cos seus dedos descalzos e dixo con audacia:
  - Para a santa Rus e a raíña sobrenatural!
  Despois diso, o neno e a nena separáronse de tal xeito que cortaron todo un claro dos cadáveres dos suecos.
  En 1540-1541, as tropas rusas tamén capturaron Asia Menor aos turcos. E en 1545 e tamén Mesopotamia e Palestina. En marzo de 1547 morre o rei, de apenas sesenta e oito anos. O seu reinado de corenta e dous anos resultou ser longo e moi feliz con moitas conquistas para Rusia.
  Basilio Terceiro chamábase Basilio o Grande. E no trono estaba un novo, pero xa adulto segundo os estándares de Rus, Ivan Vasilyevich.
  E dado que Vasily Terceiro viviu máis tempo que na historia real, evitouse o malestar boiar.
  Ivan Vasilyevich decidiu por primeira vez someter completamente a Livonia, a guerra en 1550 foi exitosa. A poderosa artillería rusa arrasou a todos e case todas as cidades foron rapidamente capturadas.
  Por suposto, os nenos de Terminator Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova participaron nas batallas.
  Cos seus pés descalzos e infantís tiraron todo afiado e penetrante con tanto celo que as tropas de Livonia morreron en gran cantidade.
  Ademais, os nenos tamén disparan con precisión desde canóns.
  Oleg o neno terminador disparou e lanzou cos pés descalzos un agasallo asasino.
  Esparexeu aos opoñentes e chirriu:
  - Eu son a encarnación da destrución!
  E o neno emocionarase e ruxirá:
  - Son o fillo do gran renacemento!
  Margarita, esta rapaza xenial, tamén lanzará ao asasino cos seus dedos descalzos e chirrará:
  - ¡Son a filla das grandes deusas da aniquilación!
  E de novo os nenos rin e mostran os dentes. E entón voarán ata a fortaleza. E así todos serán picados. Non teñen espadas, só teñen hélices. E exterminan sen piedade aos livonios e outros soldados do exército mercenario.
  O neno e a nena están todos descalzos, mesmo na neve. E aínda lles gusta estes nenos inmortais!
  Por que non? Por que necesitan zapatos aqueles nenos que teñen o corpo máis rápido que calquera animal e, por suposto, non poden perdoar nin se enferman?
  Entón Iván o Terrible loitou en Exipto. Ter conquistado todo o norte de África, incluído Marrocos, en poucos anos. Entón a Península Arábiga foi capturada.
  Alemaña estaba fragmentada, Austria era débil, España e outros países estaban ocupados con guerras.
  A Rusia tsarista atravesaba Irán cara á India. En 1590, a India foi conquistada. Iván o Terrible viviu ata os sesenta e oito anos e morreu en 1598. E sucedeuno Iván Quinto. Rusia continuou a súa expansión cara ao leste e toma de China. Aínda que a guerra resultou ser longa, prolongada e difícil.
  Foron necesarias tres guerras para conquistar China.
  Mesmo a participación de Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova nas batallas non asegurou inmediatamente a vitoria.
  E os nenos pelexaban por episodios. Entrarán correndo, cortarán os chineses e volverán fuxir.
  Por suposto, o neno e a nena actuaron de forma moi activa e eficaz. E cos seus dedos espidos lanzaron activamente estrelas afiadas, discos e bumerangs.
  Oleg Rybachenko matou persoalmente ao ministro de Defensa chinés. E despois lanza unha granada cun pé de neno. Entón, inmediatamente dúas ducias de guerreiros amarelos foron ao outro mundo, dicindo:
  - Gloria a Rus', que para sempre ao longo dos séculos mostra o camiño do universo!
  E a nena Margarita lanzará un boomerang co pé descalzo, que é asasino, que non podería ser máis chulo.
  E despois de vencer aos opoñentes, a rapaza chilla:
  - Por tal Rus, loitas e non teñas medo!
  E o neno e a nena comezaron a acenoar aínda máis intensamente.
  Iván quinto morreu en 1620, e o seu traballo foi continuado polo seu fillo Iván sexto. Despois de guerras persistentes, China foi finalmente conquistada en 1640.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova comezaron a aparecer máis activamente en diferentes lugares de batallas e batallas.
  E entón o neno Oleg lanzou un boomerang e tirou a cabeza do emperador chinés. E el mesmo converteuse nun heroe!
  E a nena Margarita lanzou unha granada co pé descalzo e derrubou todo o cuartel inimigo.
  E, por suposto, grazas a estes nenos inmortais, gañouse a maior das vitorias do Imperio Ruso!
  E despois da vitoria sobre China, a Rus moscovita xa non lle ten medo a ninguén! E ninguén vai parar nin derrotar aos rusos! Xa pasaron o punto de non retorno!
  E Rusia fortaleceuse como un gran imperio. Iván Sexto gobernou durante outros dez anos ata que capturou Corea e a maior parte de Indochina.
  Despois del, Alexandre Primeiro subiu ao trono. O novo rei continuou o seu curso anterior de conquista. Indochina foi completamente conquistada e os barcos rusos desembarcaron en Australia e comezaron a explorar este continente. Ademais, os rusos entraran en Alasca aínda antes e atravesaban Canadá... Aquí xa se enfrontaban a Francia, que finalmente gañou estabilidade e prosperidade baixo Luís XIV, e Inglaterra, que axiña colleu forza.
  Ademais, Rusia continuou explorando África e alí tamén se enfrontou á oposición de Gran Bretaña. Suecia tamén se reforzou e intentou atacar a Rusia.
  Pero as tropas rusas estaban en alerta e Gran Bretaña e Francia non se movían xuntos. E as tropas de Alexandre I conquistaron este estado.
  Por suposto, tanto Oleg Rybachenko como Margarita Korshunova participaron neste.
  Os nenos descalzos botaban discos e picaban con longas espadas especialmente endurecidas.
  Son tan chulos e irresistibles.
  Oleg Rybachenko lanzou unha estrela afiada cos dedos espidos dos seus pés de neno, derrubou a unha ducia de suecos e cantou:
  - Pola gloria da Rus' sagrada!
  A nena Margarita tamén lanzou cos pés descalzos o obxecto mortal e asubiou:
  - Pola grandeza da Familia invencible!
  E os nenos saltarán xuntos e golpearán no peito ao gobernador sueco cos tacóns.
  Sobrevoou e derrubou outra ducia de soldados inimigos.
  Despois da morte de Alexandre Primeiro en 1675, o tsar Alexei Primeiro fillo de Alexandre subiu ao trono. Normalmente, a sucesión ao trono ía segundo a antigüidade dos fillos, e despois os netos do fillo maior. Vasilio Terceiro estableceu isto para que non houbese loita posterior polo trono. Con forte centralización.
  Alexei foi o primeiro en atoparse con Francia en América e Gran Bretaña en África.
  Mentres tanto, as tropas rusas entraron en terras alemás. A captura tivo bastante éxito, xa que os principados estaban fragmentados. Os rexementos rusos superados en número tamén capturaron Italia. A isto seguiu unha campaña contra Francia. O reinado de Luís Rei Sol rematou sen gloria. Rexementos rusos e estranxeiros tomaron Francia.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova volveron distinguirse.
  Os nenos loitaban con espadas e lanzaban discos aos soldados inimigos. Mataron a moitos soldados.
  O neno lanzou unha estrela ao inimigo co pé descalzo e ruxiu:
  - Son un superman guerreiro!
  A nena tamén lanzou o disco asasino cos dedos espidos dos pés e asubiou:
  - E eu son a encarnación do espazo marabilloso!
  E como amosará a súa longa lingua! E entón pegará o conteo francés no nariz co seu talón espido. A súa fronte está rachada.
  E Oleg Rybachenko pasou como un meteoro infernal, e un par de ducias de franceses acaban de morrer. E entón o neno lánzao con perdigones do canón capturado.
  E vai acabar con moitos loitadores. Retorcen de dor e morren!
  E os nenos de Terminator corren contra si mesmos e cortan a todos, coma se eles mesmos fosen os anxos da morte e máis rápidos que os guepardos.
  Gran Bretaña dalgunha maneira loitou no mar e pediu paz. Rusia continuou a súa expansión en América. As súas tropas capturaron todas as colonias inglesas e francesas e chegaron a México.
  Completouse a conquista de África e Australia.
  Agora só quedaban desocupados España e as súas colonias, e Portugal coas súas colonias.
  Pero esta guerra xa aconteceu para Pedro o Grande, quen acadou o poder en 1700. O novo tsar, non Romanov, senón Rurikovich, aproveitou a ocasión como un ataque contra os comerciantes rusos e enviou tropas a España e Portugal.
  Estes países xa estaban en declive e foron rapidamente derrotados. As tropas rusas tamén comezaron a conquistar as colonias. Ambos eran máis numerosos e mellor equipados e armados. O exército ruso xa tiña pólvora sen fume e proxectís altamente explosivos, e aeronaves de combate. Incluso apareceron tanques. E os primeiros trens blindados. O que causou impresión aos adversarios.
  As primeiras metralladoras tamén apareceron no exército ruso.
  Pero aínda aquí Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova non puideron deixar de deixar a súa marca. Necesitan loitar e gañar a súa inmortalidade.
  Agora o neno volverá lanzar unha granada co pé descalzo. E fará anacos aos opoñentes. Despois cantarase:
  - ¡No nome desa Rusia que conquista o mundo enteiro e o corazón das persoas!
  A rapaza tamén lanzaba unha pequena bomba co pé descalzo, pero cun forte poder explosivo. Arrancará os españois e chiscará:
  - ¡Por tal que sempre haberá felicidade para todas as persoas!
  E os nenos, lanzando agasallos da morte cos pés descalzos, cantaban:
  - Que sexan para sempre novos e, os nosos anos brillantes!
  E despois diso é como unha carga de algo bastante letal. E axitan así os seus sables.
  Ese sangue corre coma un río, e toda a terra está a desaparecer de debaixo dos teus pés!
  Estes son os nenos! Ben, só superhomes cos pés descalzos que están case espidos tanto en calor como en frío.
  Pero tan destacados loitadores! A máis alta marca e clase! Aquí córtanse e destrúen aos seus opoñentes!
  O neno e a nena son como os Arcanxos da aniquilación máis salvaxe, para os que non hai barreiras nin obstáculos no camiño cara a novas vitorias e logros.
  No seu camiño, as cidades réndense, e os habitantes saen, e bican as pegadas dos pés descalzos dos inmortais e grandes fillos.
  España e Portugal, xunto coas súas colonias, foron conquistadas con bastante rapidez. E só quedaba unha Gran Bretaña.
  Pero en 1725, as tropas de Pedro o Grande desembarcaron nel.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova están por diante de todos, coma sempre. Os nenos son inmortais e pasan polo tempo.
  Disparan desde ametralladoras e lanzan granadas letais cos seus dedos espidos.
  Destrozan os británicos e outros guerreiros.
  Oleg ruge, dispara e sega:
  - ¡Somos guerreiros da irmandade cósmica!
  A nena Margarita lanzou unha granada cos dedos espidos dos pés e berrou:
  - E venceremos a todos sen dúbida!
  Despois de que a nena golpeou o duque de Buckingham con tanta forza co seu talón que rompeu o pescozo!
  Capturaron Londres e finalmente completaron a conquista do mundo.
  Foi así como xurdiu un imperio unido. Pedro o Grande morreu en 1735 e o seu neto Pedro II subiu ao trono. Aínda novo, pero gobernante intelixente e duro. Rusia aumentou a centralización, construíronse fábricas e estradas. Apareceron os avións e os ferrocarrís estendéronse cada vez máis activamente.
  Pedro II gobernou durante bastante tempo e de forma estable. En 1790 sucedeuno Pedro III. O país era próspero e todo era pacífico. Xa se fala da expansión espacial.
  E en 1817 tivo lugar o primeiro voo tripulado ao espazo. En 1820, Alexandre II converteuse en tsar. O novo rei quería un desenvolvemento máis rápido do espazo e da exploración espacial.
  En 1825 tivo lugar o primeiro voo á Lúa. E en 1845, os barcos rusos voaron a Marte. E en 1847 a Venus. En 1850 a Mercurio, e a próxima aos satélites de Xúpiter. Os cosmonautas rusos pisaron o planeta máis afastado Plutón en 1860.
  Así foi como se desenvolveu a exploración do sistema solar. E en 1917 tivo lugar o primeiro voo fóra do sistema solar. Varias grandes naves estelares foron a Alpha Centauri.
  E en 1921, a Sirius... Por certo, alí descubríronse varios planetas relativamente normais. Corenta anos despois, apareceron os primeiros barcos que voaban a velocidade superluminal.
  E en 2017, por primeira vez, un cosmonauta ruso voou ata o bordo da galaxia.
  Foi absolutamente marabilloso.
  En 2030, inventouse unha máquina do tempo... E a humanidade pasou a unha etapa de desenvolvemento diferente e superior. Aínda que non estean no trono, os Rurikovich seguen sentados e unha monarquía absoluta goberna o imperio humano.
  IVAN O TERRIBLE E OS ACCIDENTES
  Iván o Terrible non foi envelenado en 1584 e aínda casou cunha princesa inglesa. Rusia e Gran Bretaña firmaron un tratado e recibiron axuda e alianza rusa.
  Houbo unha guerra en Siberia e fundáronse novas cidades rusas, incluíndo Tobolsk.
  En 1590, Iván o Terrible e unha muller inglesa tiveron un fillo, Alexandre.
  E entón en 1591 comezou a guerra con Suecia, que Rusia loitou xunto con Polonia. Si, esta era unha situación conveniente.
  E o exército ruso, dirixido polo gobernador Skopin-Shuisky, asediou Narva.
  Aquí Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova, o neno e a nena inmortales, decidiron axudar ao exército ruso. Na historia real houbo tal asedio, pero baixo o tsar Feodor. E os rusos só puideron tomar Ivan-city. E aquí aínda goberna Ivan Vasilyevich. Ben, os nenos e nenas de AI están preparados para mostrarse. Se, digamos, nalgún universo, Iván o Terrible viviu máis tempo. Entón, que? Outra misión!
  No asalto participaron un neno e unha nena. Corren por diante de todo o exército. Corre máis rápido que os guepardos. E detrás hai mochilas con discos moi afiados.
  Os nenos de Terminator atacan. Lanzan discos dende lonxe cos pés descalzos e cantan para si mesmos:
  - A grandeza da nai Rusia,
  Está nos corazóns e simplemente na alma...
  Pedímoslle á Vara Todopoderoso,
  Ten o ceo co teu ser querido nunha cabana!
  Margarita tirou o disco, derrubou seis suecos e ronroneou:
  - Son unha super nena!
  De feito, Margarita tiña xa corenta anos no momento da súa reencarnación. E tiña moito medo de facerse vella, fea e torpe. E inmediatamente acepta, en aras da eterna mocidade, converterse nunha nena duns doce anos e entrar en escravitude por un período de tempo descoñecido. E tamén traballa a túa inmortalidade participando en varios mesías.
  Pero ela, como Oleg Rybachenko, ten un corpo especial, con habilidades sobrehumanas. E a velocidades desorbitadas.
  Semellan ser aínda nenos, pero son extremadamente fortes e rápidos, e loitadores xa experimentados.
  A medida que se botan os discos, os adversarios caen. E nin unha bala nin unha bala de canón poden levalos!
  Os nenos de Terminator correron cara á parede, subiron facilmente e comezaron a matar aos seus opoñentes coas súas longas espadas. E pican como quince, vinte golpes por minuto.
  Oleg Rybachenko, lanzando un disco co seu pé de neno, ruxiu:
  - Sobre o monte están forxando machados!
  Margarita tamén lanzou discos co pé descalzo da nena, cortando unha ducia de inimigos e cantou:
  - Azoutando as cabezas violentas!
  O neno lanzou o disco cos seus dedos espidos, reduciu a multitude con espadas e chorou de emoción:
  - ¡Pero a cota de malla soa para os estranxeiros!
  Margarita murmurou as palabras:
  - Fala rusa!
  Oleg Rybachenko, cortando aos suecos e lanzando discos cos pés descalzos, cantou:
  - ¡Estamos sendo pisoteados pola tribo da horda!
  Margarita, tamén cortando aos suecos e lanzando armas mortíferas cos pés descalzos, cantou:
  - ¡Estamos oprimidos polo xugo do infiel!
  Oleg Rybachenko, seguindo cortando, dixo:
  - Pero está a ferver nas nosas veas...
  Margarita, picando e tirando discos cos pés descalzos, confirmou:
  - O ceo dos eslavos!
  O neno, lanzando discos e ruxindo, berrou:
  - E dende as ribeiras do Chud!
  A nena, continuando lanzando discos cos pés descalzos, ruxiu:
  - Á xeada Kolyma!
  Oleg, botando o pé espido de neno, asubiou:
  - ¡Todo isto é a nosa terra!
  Margarita, tamén lanzando un boomerang, dixo:
  - ¡Somos todos nós!
  O neno e a nena destruíron centos de inimigos, e outros guerreiros rusos seguíronos, derramando polas paredes. Narva estaba tremendo. E a súa caída íase facendo inevitable.
  Os nenos de Terminator non son para nada unha broma. Isto é algo que é incomprensible para a mente común.
  Estes son guerreiros inmortais. Van adiante e destrúen ao inimigo, ben con golpes de espadas ou con balances dos seus pés descalzos, dos que voan discos afiados. E eliminan aos adversarios como cascudas.
  Oleg segue avanzando con toda a súa rapidez salvaxe.
  Na historia rusa, o reinado de Iván o Terrible foi o máis longo, e foi un dos máis gloriosos e ao mesmo tempo sanguentos.
  O rei perdeu a última e máis importante guerra en Livonia. E agora quería desquitarme.
  Ademais, Rusia e Polonia están en guerra ao mesmo tempo, o que é moito máis conveniente.
  E os nenos de Terminator están a traballar... A maioría dos muros xa foron capturados por soldados rusos.
  E os mozos penetran ata o castelo central, golpeando ao inimigo con espadas cos pés descalzos...
  Oleg, derrubando a ducias de suecos, grita:
  - Gloria ao tsar Iván!
  Margarita, cortando os inimigos, chirri:
  - Gran gloria á Gran Rusia!
  O neno e a nena son uns guerreiros tan duros e galgos. Esmagan a todos e conducen aos seus inimigos ao inferno. Pican a si mesmos, e pican tan desesperadamente e frenéticamente. Ninguén os deterá, e ninguén gañará!
  Un neno e unha nena esmagan o inimigo, un neno e unha nena - un saúdo aos heroes!
  Oleg Rybachenko, lanzando un disco co seu pé espido e infantil, rematou co gobernador xefe, despois de que os suecos comezaron a tirar as armas.
  Narva caeu, e os rusos fortaleceron o mar... E os polacos asediaron a Revel.
  As tropas rusas desprazáronse cara a Vyborg.
  Iván o Terrible aínda está no trono e o exército ruso, unido cunha disciplina férrea, é forte e ricamente equipado. No camiño, Oleg e Margarita participaron no asalto a varias cidades.
  O neno e a nena, coma sempre, botaban discos, principalmente cos pés e picaban con espadas.
  Oleg derrubou o principal mercenario sueco e un grupo de soldados, despois de que dixo:
  - Os inimigos non conseguirán a vitoria sobre nós!
  Margarita confirmou:
  - Non nos axeonllaremos!
  O exército ruso achegouse a Vyborg. Esta é unha fortaleza clave. O voivoda Skopin-Shuisky lanzou un asalto despois dun breve bombardeo de artillería.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova están por diante coma sempre e loitan desesperadamente.
  Tapan a estrada con cadáveres.
  Oleg Rybachenko lanzou unha bomba co pé descalzo e ruxiu:
  - Ninguén nos vai parar!
  Margarita, despois de lanzar ao asasino, emitiu:
  - E ninguén vai gañar!
  Os nenos monstros exclamaron ao unísono:
  - Os lobos terribles destrúen os inimigos! E sen necesidade de palabras innecesarias!
  O neno e a nena picaron a unha velocidade incrible. Subían facilmente calquera parede e atravesaban as columnas. Os rapaces actuaron rápido e con moita presión.
  Oleg, cortando aos seus opoñentes, cantou:
  - ¡Somos os cabaleiros do gran sol!
  Margarita, cunha actividade salvaxe, esmagando aos inimigos, emitiu:
  - E o gran ceo estrelado!
  E os nenos volverán usar granadas... E despois discos e estrelas. Así é como derrubaron o inimigo. Con tanta presión e paixón tola.
  Oleg derrubou o conteo sueco da parede e ruxiu:
  - A nosa será a vitoria!
  Margarita, cortando o inimigo, confirmou:
  - Gloria aos heroes caídos!
  O neno e a nena aceleraron de novo e esmagaron ao inimigo con gran intensidade. E as súas espadas son como ás dos mosquitos.
  Os nenos actuaron dun xeito que non era infantil. E o máis importante, rápido e sen pausas.
  O que non é un balance é un golpe preciso e vence ao inimigo.
  Oleg, cortando aos suecos, cantou:
  - Bang! Golpe! Golpe!
  Margarita, cortando os mercenarios, rematou de cantar:
  - Non somos fogueiros, nin carpinteiros, pero non temos amargos arrepentimentos!
  O neno terminador, cortando o inimigo, engadiu:
  - E nós somos instaladores de altura e dende arriba, un saúdo para ti!
  E os mozos guerreiros dispersáronse e comezaron a moverse como pelotas de ping-pong que rebotan.
  Entón, Oleg matou ao comandante de Vyborg. E Margarita rematou a dúas contrincantes no título baronal.
  Outra fortaleza caeu... Os suecos, claro, aínda non pediron piedade. Produciuse unha batalla decisiva.
  Había un pouco menos de rusos, pero tomaron unha posición cómoda. E Margarita e Oleg atacaron aos seus inimigos con frenesí salvaxe. E deixando que os piquen e rompan en chuletas. E os rapaces actuaron, por suposto, con máis éxito.
  Estes suecos picábanse tanto que só os anacos de carne sanguentos voaban deles.
  Oleg Rybachenko cantou, lanzando un boomerang cos seus dedos espidos, que cortaba a gorxa a unha ducia de suecos:
  - E vexo a alguén serio! No soño de Iván o Terrible!
  Margarita, tamén cortando e debullando a todos, confirmou:
  - A terra en Siberia foi distribuída - o teu Rus nativo!
  E co pé descalzo lanza un bumerang... E os cadáveres dos inimigos voan en diferentes direccións.
  Oleg Rybachenko cantou:
  - Ai, rabo, escamas!
  E lanzando unha granada co pé descalzo, engadiu:
  - ¡Matarei cen mil!
  Margarita, cortando tamén aos seus opoñentes, dixo:
  -¡Piquei moitos adversarios!
  E tamén cos pés descalzos collerá e lanzará o máis letal. E aínda saltará de pracer.
  E co seu tacón espido pegará no queixo ao marqués sueco. Pasará voando e varrer un par de ducias dos seus cabalos.
  Un neno e unha nena, individuos moi activos e agresivos. Eles destrúen o inimigo con frenesí salvaxe. Sen intención de frear e dalgunha maneira controlar o inimigo.
  E os suecos están a sufrir enormes perdas. O seu exército xa vacilou. E incapaz de soportar a presión salvaxe, cedeu e fuxiu.
  A persecución comezou.
  Si, é tal que ninguén pode detelo.
  Un neno e unha nena corren para si mesmos e gritan:
  - ¡Gloria aos heroes que derruben muros!
  Oleg fará xirar o muíño e sairá:
  - Gloria aos heroes!
  Margarita produciu unha bolboreta, que tamén matou a moitos inimigos, e emitiu:
  - E gloria para nós!
  Un neno e unha nena pelexan tan furiosamente. E non van parar nin un segundo.
  Non, móvense cada vez máis rápido. Os seus pensamentos tamén saltan coma coellos.
  Aquí está o principal gobernador sueco. Oleg Rybachenko lanza unha granada co pé descalzo e fai pedazos ao comandante. Os suecos non poden ser parados agora.
  As tropas rusas perséguenos e perséguenos. Pero iso non é todo. Agora Iván o Terrible decidiu conquistar toda Suecia. Xa que ten mozos tan valentes.
  Margarita e Oleg recibiron títulos de nobreza e agora mudáronse a Estocolmo.
  Un neno e unha nena corren por diante, cortan aos seus opoñentes e rugen:
  - Gloria á nosa Patria, gloria ao tsar Iván!
  E estes rapaces son tan apaixonados. E tan imprevisible e xenial.
  Unha tras outra atópanse con fortalezas. E os nenos lévannos dunha ollada. Por suposto, coma sempre, botando boomerangs e discos cos meus dedos descalzos. E cortando aos suecos seguidos. Como chucrut. E cae outro imperio.
  Aquí están os nenos de Terminator que xa están en Estocolmo. E cae a bandeira sueca rasgada. E o propio rei foi collido cun lazo e o seu séquito foi asasinado. As tropas rusas toman Estocolmo para atacar. Aínda que o neno e a nena xa fixeron o traballo principal.
  Si, dun xeito tan xenial, os nenos gardas completaron a súa próxima misión. Polo menos contra Suecia. O tsar Ivan Vasilyevich tamén se converteu no rei de Suecia.
  Os polacos levaron a Revel e tamén reforzaron as súas forzas. Houbo unha tregua temporal... Rusia accedeu aos mares. Incluso comezou a construírse unha cidade na desembocadura do Neva.
  Ao mesmo tempo, as tropas rusas penetraron cada vez máis en Siberia. O xa de mediana idade Iván o Terrible abstívose ata agora dunha gran guerra con Polonia. Aínda que a situación se estaba quentando.
  Ademais, os tártaros de Crimea aínda estaban activos. En 1591, o Tsarevich Dmitry foi asasinado. E en 1598, tanto o herdeiro Fedot como Iván o Terrible morreron case ao mesmo tempo. E o fillo de Iván o Terrible, de oito anos, Alexandre Primeiro, converteuse en rei. Boris Godunov resultou ser o seu rexente.
  En 1601, estalou unha guerra entre Rusia e Polonia, que tivo lugar no contexto de grandes fracasos das colleitas. Os polacos asediaron Smolensk.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova participaron na repeleción do asalto. Os polacos sufriron grandes perdas e retiráronse. O exército ruso dirixido por Basmanov asediou Polotsk en 1602 e tomouno. Oleg e Margarita distinguíronse durante o asalto. O neno e a nena, coma sempre, actuaron con eficacia tanto con espadas como con pés descalzos. Entón o exército ruso tamén tomou Vitebsk e Orsha, e loitou co exército do rei polaco.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova foron os primeiros en entender o exército dos polacos. E loitaron cun frenesí colosal.
  O neno tirou o disco, cortoulle as cabezas aos polacos e gritou:
  - Son un loitador de súper clase!
  E como corta coma un muíño.
  Margarita tamén está xirando. Esmagará o inimigo con espadas e dará:
  - Aínda son unha clase superior!
  E co pé descalzo lanzará un bumerang e destruirá os seus inimigos.
  Estas rapazas son moi chulas. Teñen o auténtico sorriso das tigresas. Pero os rapaces son aínda máis perigosos e máis fortes.
  Eles cortaron os seus inimigos. E cantan:
  - As noites azuis revolotean como lumes,
  Somos pioneiros, fillos de traballadores...
  A era dos anos brillantes achégase -
  O berro dos pioneiros é estar sempre preparado!
  O berro dos pioneiros é estar sempre preparado!
  Si, é bo estar na eterna infancia. Cando es para sempre novo e sempre descalzo. E ninguén é capaz de deter a presión e os ataques dos nenos rabiosos. Que naceron para facer realidade un conto de fadas.
  E loitan como... Auténticos heroes.
  E así os mozos guerreiros con corpos inmortais chegan ao rei polaco. Tres hetmans foron derrubados e o boomerang lanzado por Oleg Rybachenko voa. E Segismundo cae morto.
  Ao mesmo tempo, Margarita esmagou ao fillo do rei Vladislav cun golpe poderoso.
  Así, a Commonwealth polaco-lituana foi decapitada. Pero as tropas rusas seguen movendo.
  Os polacos están perdendo. O exército de Basmanov toma unha cidade tras outra. Minsk, Slutsk e Vilna foron tomadas. En todas estas cidades, nenos valentes lideran a loita.
  Que non saben nin piedade nin piedade. E se gañan, gañan con confianza.
  Os adversarios de Oleg Rybachenko dixeron:
  - ¡Somos nenos, non quimeras!
  Margarita lanzou unha bomba co pé descalzo, destrozando os inimigos, e engadiu:
  - Apóstolos da nova era!
  En resumo, o Sejm reuniuse e, por maioría de votos, recoñeceron a Alexandre o primeiro tsar de Rusia como o rei de Polonia e o gran duque de Lituania.
  Entón, o fillo de Iván o Terrible e da raíña inglesa fíxose grande.
  Despois veu unha campaña cos austríacos contra os turcos. Así de victorioso e con grandes conquistas. Os rusos tomaron Istambul e querían seguir adiante.
  Durante o asalto de Istambul, por suposto, os nenos de Terminator distinguíronse e puideron capturar ao sultán. O Imperio Otomán derrubouse e durante outros dez anos as tropas rusas conquistaron os seus arredores. Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova saltaron no tempo e só participaron en batallas decisivas.
  Despois da conquista do Imperio Otomán, tamén foron capturados Sudán e Marrocos. E despois Irán, Paquistán e Afganistán.
  Alexandre Primeiro introduciu a poligamia. Para achegar así o cristianismo e o islam, aboliu o dogma da Trindade, que era incomprensible para a xente. Os rusos recibiron o dereito a ter catro esposas.
  A ortodoxia cambiou algo, recoñecendo a Mahoma como o mensaxeiro de Alá e un profeta.
  Ao mesmo tempo, a maioría dos xaxúns foron abolidos e a relixión fíxose menos gravosa.
  Todo ía ben. Rusia pronto conquistou a India en 1640... Os rusos entraron en Alasca e subiron ao Océano Pacífico. Movémonos por África.
  O imperio de Alexandre I fíxose extensivo. E a guerra con China comezou en 1650. Os manchúes intentaron apoderarse do territorio.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova están de novo en batalla. E como cortaron - como grandes terminadores.
  A guerra con China ía ser grave. E os eternos nenos entendérono.
  Aquí vén a batalla. O exército de China é enorme. Pero o ruso, extraído de moitas nacións, non é pequeno.
  Hai loita e duro intercambio de golpes. Os nenos monstros están cortando os chineses.
  Lanzan agullas e discos cos dedos espidos.
  E noquean aos loitadores amarelos por centos.
  E córtanse e derruban aos adversarios con sables. Ao mesmo tempo, actúan de forma extremadamente agresiva.
  Non nenos externos, senón simplemente machistas. Simplemente golpes esmagadores para os inmortais. Destrúen a todos e mandan aos seus inimigos ao inferno.
  Oleg, cortando aos seus adversarios, canta:
  - Non temos medo aos ataques!
  Margarita, lanzando discos afiados, chirriña:
  -Mataremos a todos os malvados!
  Tanto a rabia do neno como da nena é marabillosa.
  Segan aos seus opoñentes e cantan para si mesmos...
  Unha canción dun teatro militar - a Segunda Guerra Mundial, pero bastante apropiada;
  A gran Rusia é famosa,
  O país máis fermoso...
  As estrelas regaron veludo negro,
  A patria está iluminada cun raio!
  
  Cantos heroes hai en Patronymic?
  Todo cabaleiro é un guerreiro xigante...
  O exército marcha en formación amiga,
  Despois de todo, o noso pobo está sempre unido!
  
  Xuramos ao gran Stalin,
  Honra de manter e loitar ata o final,
  Porque o seu poder é coma o Sol,
  Porque a luz de Deus é o país!
  
  A nosa Patria será fermosa,
  Cun espírito xigantesco, o noso pobo...
  Loitamos de xeito sinxelo, mesmo con frialdade,
  E a Wehrmacht fascista será derrotada!
  
  Os membros do Komsomol loitan descalzos,
  Aínda que a xeada lles morde os talóns...
  E os nosos ollos son coma pratos,
  O nariz da nena púxose vermello polo frío!
  
  Gústanos xogar cos rapaces,
  Os nosos corpos están moi quentes...
  E caras tan perfectas,
  A nosa nai púxonos na gloria!
  
  Por Rusia estamos loitando cos Fritz,
  Derrotando inimigos rabiosos...
  Son unha artesá
  Probablemente nin sequera atopes as palabras!
  
  Poñémonos xeniais esas rapazas
  Imos montar unha ametralladora...
  Unha voz tan atronadora roubou de min,
  Non se aceptan as palabras máis salvaxes!
  
  Hai unha rabia impetuosa nas nenas,
  Que non hai forma de contalo...
  Veremos un lugar nun marabilloso paraíso,
  E o oso de Rus' vai atormentalo!
  
  Somos unhas rapazas tan fermosas
  Non hai nada mellor no universo...
  Para a gloria da nosa Patria-Rusia,
  Aínda que non parezamos máis de vinte anos!
  
  Saiba que as nenas son máis novas na guerra,
  Corren descalzos pola neve...
  E as bandeiras ondean vermellas sobre a Patria,
  E o membro do Komsomol moverá o puño!
  
  O malvado fascista non poderá vencer
  Por máis xenial que sexa...
  Somos nenas na grandeza da gloria principal,
  Baixo estes ceos brillantes e azuis!
  
  Faremos máis feliz o imperio
  A súa grandeza é a derrota dos países...
  Grandeza sen as costas de Rusia,
  Imos cruzar o océano sen fin!
  
  Si, as nenas somos un lanzallamas sorprendente,
  As hordas da Wehrmacht son capaces de queimar...
  Créeme, temos unha presión real,
  Venceremos moi forte aos fascistas!
  
  Cando chegamos a Berlín somos membros do Komsomol,
  Imos facer que os Krauts lles biquen os pés...
  E nin sequera os orcos axudarán aos nazis,
  Escribes que estamos chulos no teu caderno!
  E agora os chineses vencidos foxen. E están sendo perseguidos polo exército ruso.
  Alexandre Primeiro conseguiu conquistar China, pero tamén morreu con sesenta e oito anos en 1658, como o seu pai Iván o Terrible. Tan estraña coincidencia: a idade de Tamerlán. Ademais, por certo, un gran comandante e conquistador.
  Despois do reinado de dous reis tan grandes que tanto conquistaron, o novo gobernante, Iván Quinto, tampouco é feble. É fillo de Alexandre e converteuse en rei aos corenta anos. Continuou a guerra no leste. Baixo el, os rusos conquistaron Indochina e Corea, chegaron a Singapur... Desprazáronse máis por África e ata Australia... Tamén un rei exitoso... E, curiosamente, tamén morreu aos sesenta e oito anos en 1686. . Sucedeuno o seu fillo Alexandre II.
  O novo tsar tiña uns trinta e cinco anos... Baixo el, os rusos chegaron ao cabo de Boa Esperanza e desembarcaron en Australia e Nova Zelanda. Ocuparon Canadá e enfrontáronse cos franceses. Alexandre II tamén conquistou Italia e Alemaña, mentres que Inglaterra e Francia, e España e Portugal pelexaban entre si.
  O rei de gran éxito morreu en 1714. Reinou vinte e oito anos e foi todo fructífero.
  O seu fillo Pedro o Grande chegou ao poder aos vinte e catro anos.
  O novo rei conquistou Francia, España, Portugal e espremeu Gran Bretaña. Os rusos tamén conquistaron toda América baixo el.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova. Axudaron a Pedro durante a batalla con Francia. Durante o asalto de París.
  Coma sempre, estes nenos levaban espadas e lanzaban agullas e discos cos dedos espidos. Loitaron moi ben.
  Axudaron a asaltar Madrid e Lisboa. Tamén se apoderaron destas terras. E tiveron un gran éxito. E tamén cortaron moitos inimigos.
  En resumo, todo o mundo someteuse a Rusia, agás Gran Bretaña. Pedro o Grande gobernou ata 1758, e tamén morreu con sesenta e oito anos, unha coincidencia tan estraña. Ou unha serie de coincidencias.
  Sucedeuno o seu neto Pedro II, un mozo duns dezaoito anos. Completou as súas conquistas en 1770 e atacou Gran Bretaña.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova participaron por última vez en batallas neste universo paralelo.
  Moitos ingleses foron picados, moitos foron segados con estrelas. E capturaron ao monarca británico.
  A guerra rematou... E os nenos de Terminator completaron a súa misión. Que foi moi divertido e interesante.
  
  NON PARABARON BAIXO DUKER
  Hitler non detivo as divisións de tanques alemás preto de Dyuker e, como resultado, ocorreu o seguinte: os británicos foron completamente derrotados e varios centos de miles de soldados do Imperio Leo foron capturados.
  Nestas condicións, tanto Chamberlain como Churchill dimitiron xuntos.
  O novo primeiro ministro, conmocionado, accedeu tras a rendición de Francia a unha paz bastante beneficiosa para a Gran Bretaña vencida.
  Os británicos simplemente devolveron Namibia, que era a súa colonia, a Alemaña e Iraq e Palestina a Turquía. Só devolvendo o capturado durante a Primeira Guerra Mundial. En caso contrario, separáronse amigablemente. Intercambiaron prisioneiros, todo por todos, e Gran Bretaña deu mans libres aos alemáns no leste e recoñeceu o que o Terceiro Reich xa conquistara.
  Ben, por suposto, Hitler, que se deu unha man libre con Gran Bretaña, comezou a preparar unha campaña cara ao leste.
  Os alemáns puideron recoller un pouco máis de tanques, a costa das divisións en Francia, que Rommel non enviou alí en África. Ademais, debido á falta de bombardeos de Gran Bretaña, produciuse unha división máis con máis tanques. En xeral, os alemáns recibiron moito máis avións. En particular, salvar de inmediato tres mil vehículos que na historia real foron derrubados sobre Gran Bretaña, ademais de vehículos do Mediterráneo, e cobertura en Occidente e Noruega. Así, a Wehrmacht recolleu preto de mil tanques máis que a historia real e cinco mil avións máis, duplicando o seu número en comparación coa historia real. Os alemáns, por suposto, tiñan máis infantería a costa de África, Francia, Noruega e outras terras. Preto de medio millón dos nosos e medio millón de satélites.
  A flota é moito máis forte, sobre todo a italiana. Si, Mussolini podería ter asignado moitas máis tropas para a guerra con Rusia. Aínda que por suposto a calidade das pezas italianas non é moi boa.
  Pero aínda así, un millón de soldados extra, mil tanques, cinco mil avións, dez mil canóns e morteiros son, por suposto, a forza.
  Ademais, os alemáns tamén contaron con Turquía e Xapón. Que en xeral confirmaron que queren facer folga.
  En Grecia, Italia foi vitoriosa porque puido utilizar máis tropas contra os helenos sen ter que loitar contra os británicos en África. E os alemáns axudaron coa aviación, que non foi desviada. Ademais de suborno de comandantes gregos.
  Non houbo rebelión en Iugoslavia. E os alemáns atacaron a URSS un pouco antes, o 30 de maio. Querían atacar aínda antes o 15 de maio, pero a primavera resultou ser demasiado chuviosa, ademais de que as divisións de tanques aínda carecían de persoal.
  Pero a URSS resultou non estar preparada, coma sempre. Stalin realmente non quería loitar contra o Terceiro Reich, e na historia alternativa aínda máis que na historia real, os alemáns tiñan man libre. Stalin non quería tanto a guerra que acabou cun exército que non estaba mobilizado e non estaba preparado para o combate.
  E os alemáns, como na historia real, saíron adiante. E aínda con máis éxito, teñen moita máis forza, especialmente no aire. E isto afectou o curso da guerra.
  Xapón tamén trouxo tropas a Manchuria, e un pouco arrefriou a idea de guerra con Gran Bretaña e os Estados Unidos. Todos estes son estrañamente fortes e aínda están en paz co Terceiro Reich. Pero a URSS parecía moito máis débil.
  Despois da caída de Smolensk e especialmente do desastre preto de Kiev, onde as tropas soviéticas estaban cercadas, os xaponeses aínda atacaron ás tropas soviéticas.
  E o ataque a Moscova comezou case mes e medio antes que na historia real. Os alemáns puideron virar rapidamente as súas tropas cara ao sur e derrotar a parte sur do Exército Vermello.
  Como resultado, a capital puido ser cercada a finais de setembro. Stalin, por suposto, fuxiu a Kuibyshev. E os alemáns avanzaban no Donbass e puideron entrar en Stalingrado, e antes tomaron Kursk e Voronezh. E entón Türkiye entrou na guerra.
  Fíxose completamente axustado. E hai moita máis traizón. Entón, Vlasov rendeuse a Riazán e pasou ao lado dos alemáns.
  Moscova aguantou ata finais de decembro, pero finalmente caeu. A finais de ano, os alemáns puideron capturar case todo o Cáucaso, e só Sebastopol resistiu en Crimea.
  Leningrado viuse nun bloqueo total e morría de fame. Os alemáns pecharon o dobre anel.
  Stalin intentou iniciar negociacións de paz. Pero Hitler negouse e declarou que só aceptaría a rendición incondicional.
  O liderado soviético intentou establecer polo menos algo en Kuibyshev. Pero o Exército Vermello fuxiu. Despois de descansar un pouco, os alemáns en marzo de 1942 desprazáronse ao longo do Volga, o río Urais e máis aló ata os Urais.
  As tropas soviéticas resistiron bastante débilmente. A moral baixou moito. E mesmo as medidas draconianas, as execucións masivas, non axudaron. E soldados e oficiais matan oficiais especiais. E non hai moito ascenso á vista. Cada vez se dan por vencidos con máis frecuencia.
  En xeral, cando Moscova caeu, por suposto, moitos crían que a guerra xa se perdera e realmente non querían morrer. A xente estaba deprimida.
  E a finais de abril, os alemáns chegaron a Kazán e tomaron Uralsk, asaltando Orenburg.
  E os alemáns tamén fixeron o seu camiño por Asia Central, e aquí exerceron unha forte presión sobre eles.
  En maio estalaron feroces batallas por Dushanbe. Os alemáns intentaron afianzarse en Asia Central.
  Alenka e o seu equipo atopáronse na zona máis dura. E defenderon a cidade soviética. A pesar do mes de maio, aquí facía un pouco máis de fresco por mor das montañas e sopraba un vento fresco do norte. Non obstante, aínda no inverno, aquí non había cuberta de neve.
  As nenas retroceden dos fascistas que avanzan e dos seus mercenarios estranxeiros.
  Alenka disparou desde un PPSh e asubiou unha canción.
  - Sobre as montañas, polos vales, un abrigo de pel e un paseo de caftán!
  A pelirroja descalza Alla engadiu:
  - E tara-ram!
  A nena lanzou unha granada co pé descalzo e sacudiu os seus rizos vermellos cobre. Este guerreiro é fermoso.
  Pero outros non son peores. Anyuta lanzou o agasallo cos seus dedos espidos e asubío:
  - E a nena é super!
  María dourada tamén disparou, derrubando ao alemán. A rapaza tamén é moi boa e fermosa. E de novo lanzou unha granada co seu pé agraciado e descalzo.
  A grande, curva e encantadora Matryona tampouco se retira. É capaz de lanzar granadas lonxe coas súas pernas. E voan e corren por unha traxectoria complexa.
  Alenka cantou, lanzando unha pequena pero destrutiva granada coa súa perna núa cicelada:
  - Pero facemos foguetes...
  Anyuta sostivoo con entusiasmo:
  - E bloquearon o Yenisei!
  Alla lanzou unha granada co pé descalzo e berrou:
  - E no campo do gran ballet...
  María lanzou de novo o presente, usando o seu membro inferior espido, cantando:
  - ¡Estamos por diante do resto!
  Matryona lanzou unha granada coa súa perna grande, pero moi fermosa e harmoniosa e rosmou:
  - Sol...
  Alenka tamén disparou contra o mercenario hindú e asubío:
  - Brilla....
  Anyuta disparou, derrubou ao árabe e asubío:
  - Río....
  María golpeou a bala e dixo:
  - Para converterse en prata...
  Marusya derrubou a un loitador negro e dixo:
  - Saíu...
  Alenka cravou e cantou:
  - Dende...
  Anyuta lanzou a granada co seu pé espido e gracioso e continuou:
  - Templo...
  Alla deu un estoupido, cortando a varias persoas e graznou:
  - Xente!
  María disparou e dixo:
  - Vacacións...
  Marusya tomou un respiro de pracer, lanzou unha granada co seu pé, que facía tempo que non vía zapatos, e dixo:
  - Trono...
  Alenka colleuno e asubiou:
  - No cosaco...
  Anyuta, disparando cun ruxido, engadiu:
  - Stanitsa...
  Alla, co asubío dunha cobra, disparando, dixo:
  - Tranquilo...
  María disparou e dixo:
  - Décimo terceiro...
  Marusya lanzou unha granada a gran distancia e mostrou os dentes:
  - Ano!
  Alenka cantou con deleite, cortando tres árabes:
  - Andoriñas...
  Anyuta disparou, matando aos nazis:
  -Están dando voltas...
  Alla disparou, asubiando:
  - Sol...
  María cravada, cantando:
  -Está brillando...
  Marusya volveu lanzar unha granada cos pés descalzos e engadiu:
  - En branco...
  Alenka meteu unha bala e dixo:
  - Xardíns...
  Anyuta asubiou cun ruxido:
  - Como...
  Alla meteu unha bala e asubiou:
  -Neve!
  María disparou e dixo:
  - E...
  Marusya enviou unha bala, asubiando:
  - Están pasando ben...
  Alenka disparou, berrando:
  - Como...
  Anyuta xemeu, dicindo:
  - Pequena...
  Alla continuou encantado:
  - Nenos!
  María enviou unha bala e continuou:
  - Están bailando...
  Marusya deu un pequeno estoupido, dicindo:
  - Cosacos...
  Alenka deu patadas, lanzou unha granada co pé descalzo e rosmou:
  - En círculo!
  Anyuta disparou e berrou:
  - Eh-ma!
  O ardente Alla lanzou unha bala e ruxiu:
  - Verán...
  María lanzou a granada co pé descalzo e ladrou:
  - non inverno!
  Marusya disparou e volveu berrar:
  -Eh-ma!
  Alenka cravou e ruxiu:
  -Só...
  Alla lanzou unha granada co pé descalzo e dixo:
  - cartos...
  María asubiou encantada e caeu da metralleta:
  - escuro...
  Marusya lanzou un anaco de vidro cos seus dedos espidos, cortou varias gorxas e asubiou:
  -Río Kuban
  Alla cantaba, disparando:
  - e o río Don,
  María colleuno e cantou, disparando:
  - Sai de paseo...
  Marusya, botando a unha cos seus dedos espidos cun ruxido, continuou:
  - Cosaco...
  Alenka disparou e ladrou:
  - dar un paseo...
  Anyuta golpeou e continuou:
  - Adeus...
  O ardente Alla disparou e asubiou:
  -Eh-ma!
  María golpeou e berrou:
  - Verán...
  Marusya colleuno e asubiou con deleite, disparando:
  - non inverno...
  Alenka disparou e berrou:
  - Eh-ma!
  Anyuta fodiuse e dixo:
  - Ai...
  Alla disparou e asubiou:
  - Da mente,
  María enviou unha bala directamente á fronte e deu un paso:
  -Todos...
  Marusya lanzou de novo unha granada co pé descalzo e lanzou:
  - quitaranllo...
  Alenka dixo con rabia:
  - do cosaco...
  Anyuta, disparando salvaxemente, asubiou:
  - Pois...
  A ardente Alla lanzou unha granada cos seus dedos espidos, dicindo:
  -A...
  María cacareou e berrou:
  -Adeus...
  Marusya lanzou o agasallo de novo, berrando:
  - Sai de paseo...
  Alenka, disparando cun ruxido, respondeu:
  - Adeus...
  Alenka, cortando aos mercenarios, cantou:
  -¡Uh!
  Anyuta, cortando aos fascistas, dixo:
  -A!
  Lume Alla asubiou:
  -¡Uh!
  María só o cravou e espetou:
  - A!
  Marusya tirou un anaco de cerámica cos seus dedos espidos e espetou:
  - Tranquilo...
  Alenka tamén lanzou o agasallo co pé descalzo:
  - Cosacos...
  Anyuta colleuno e berrou, disparando:
  - chumbo...
  A fogosa Alla da casa de troncos do negro berrou:
  - conversas...
  María, disparando, continuou:
  - Moito...
  Marusya respondeu con furia, enviando unha fervenza de lume co seu pé:
  - de pé...
  Alenka Nail continuou encantada:
  - vellos...
  Anyuta, disparando de rabia, berrou:
  -E...
  Alla lanzou unha granada co pé descalzo e berrou:
  - descoñecido...
  María enviou unha granada cun sorriso, dicindo:
  - eles...
  Marusya asubiou con rabia, lanzando unha granada co pé descalzo:
  -Que...
  Alenka, lanzando agasallos cos pés descalzos, dixo:
  - rematará...
  Anyuta disparou e golpeou con moita precisión:
  -Pronto...
  Alla, cun sorriso velenoso, lanzou o fardo da morte e berrou:
  -Gratis...
  María lanzou unha granada e berrou:
  - estes...
  Marusya fixo xirar o fragmento de vidro cos seus dedos espidos, ladrando:
  - días...
  Alenka, golpeando os pés descalzos, chasqueou con rabia:
  -Mundo...
  Anyuta, disparando, espetou:
  -chamarán...
  Alla asubiou desesperadamente, disparando:
  - isto...
  María, disparando, gruñía:
  - estúpido...
  Marusya ladrou, lanzando unha granada:
  -E...
  Alenka enviou un agasallo á morte:
  - vello...
  Anyuta asubiou con gran rabia, segando un par de indios recrutados polos alemáns:
  -Todos...
  Alla, cun ruxido e torcendo a arma, continuou:
  - dirán...
  María lanzou unha granada cos seus dedos espidos e dixo:
  -necesario...
  Matryona balbuceou, cravando:
  -para chatarra...
  Alenka colleuno e berrou, disparando:
  - E...
  Anyuta berrou mentres disparaba:
  -inútil...
  O ardente Alla lanzou unha granada, rosmando:
  -papel...
  María lanzou un boomerang cos seus dedos espidos e dixo:
  -serán...
  Matryona golpeou a granada co seu talón e cantou a pleno pulmón:
  -Diñeiro...
  Alenka asubiou con presión, como un cravo:
  -Con...
  Anyuta, lanzando furiosamente o agasallo, dixo:
  - de dúas cabezas...
  O ardente Alla, tras plantar unha mensaxe de morte, matar a unha ducia de árabes, confirmou con deleite:
  - aguia...
  María volveu lanzar a granada e cantou extasiada:
  - Melóns...
  Matryona, lanzando un agasallo da morte no seu talón áspero, continuou frenética:
  - sandías...
  Alenka, lanzando furiosamente o presente da destrución, dixo:
  - trigo...
  O ardente Alla, asubiando, transmitiu:
  - rolos...
  María, extasiada, lanzou unha granada e dixo:
  -Xenerosa...
  Matryona, cun agasallo de aniquilación, esmagou unha ducia de loitadores, e cacareou: - próspera...
  Alenka mandou un golpe de golpe coa súa perna núa e sedutora e dixo:
  -borde...
  Anyuta asubiou con rabia, enviando unha mensaxe de aniquilación:
  -E...
  Alla, disparando furioso, dixo:
  -no...
  María mandou outra bala e zumbiu:
  - trono...
  Matryona cravada, enviada co pé descalzo, o don da morte, ruxindo:
  - está sentado...
  Alenka, disparando unha bala con rabia, asubío:
  -V...
  Anyuta lanzou unha granada co pé descalzo e berrou:
  - San Petersburgo...
  Alla asubiou a todo pulmón:
  -Pai...
  María enviou un pequeno paquete de explosión co seu talón espido, dicindo:
  -Tsar...
  Matryona, disparando, pronto confirmou:
  -Nikolai.
  Alenka comezou a asubiar coma unha cobra, disparando e berrando:
  - Difícil...
  Anyuta lanzou unha granada coa súa perna pelada e bronceada e berrou:
  - cre...
  María disparou e dixo:
  -Que....
  Matryona fixo un cravo, despois lanzou o agasallo co seu talón espido, berrando:
  -Pronto...
  Alenka dixo, disparando coa furia dunha leoa:
  - bailará
  Puré de Anyuta:
  -Vermello...
  Fire Alla dixo con dureza:
  - décimo sétimo...
  María, encantada e gañando impulso no tiro, continuou:
  -ano...
  Matryona volveu lanzar unha granada co pé descalzo e berrou:
  - Eles saben...
  Alenka asubiou con extasiado:
  - só...
  Anyuta, nun frenesí salvaxe, lanzou unha granada co pé descalzo e chirriu:
  -no...
  Fiery Alla berrou, lanzando o agasallo da aniquilación:
  -ceo...
  María, co entusiasmo dunha arpía terminadora, dixo:
  -anxos
  Matryona, pateando a grandeza da morte co pé descalzo, asubiou:
  - teu...
  Alenka lanzou unha granada co seu membro inferior espido e dixo:
  -Que...
  Anyuta volveu darlle un toque co don da aniquilación e cacareou:
  - ti...
  Alla o demo vermello cantou:
  - aldeáns...
  Marusya dixo con aplomo, lanzando unha granada co pé descalzo:
  - esperando...
  Alenka lanzou a granada de novo e, defendendo Dushanbe, cantou:
  -Eh-ma!
  Anyuta apoiouse agresivamente, lanzou un puñal coa súa perna núa e os dedos graciosos, ruxindo:
  - Verán...
  O demo ardente chasqueou con emoción e respondeu:
  - non inverno,
  María, despois de disparar a bala, dixo con rabia:
  -Eh-ma!
  Matryona deulle a granada co pé descalzo e asubiou:
  -Só...
  Alenka disparou de novo, derrubou ao chinés e berrou:
  - cartos...
  Anyuta descargou agresivamente a súa metralleta e disparou contra os inimigos, asubiando:
  - escuro...
  María lanzou unha granada co pé descalzo e asubiou:
  - Río Kuban...
  Matryona asubiou, e lanzando o agasallo da morte, dixo:
  - E...
  Alenka colleuno e chasqueou con forza:
  -Don River...
  Anyuta berrou a todo pulmón:
  -Vai de paseo...
  María lanzou unha granada co pé descalzo e berrou:
  -Cosaco...
  Matryona disparou de novo, derrubou a dous negros e gritou:
  - dar un paseo...
  Alenka disparou a bala e saíu dicindo encantada:
  - Adeus...
  Anyuta ruxiu coma unha beluga e dixo:
  - Eh-ma!
  Alla pelirroja, disparando, continuou:
  - Verán...
  María, con extasis extasiado, comentou:
  - non inverno...
  Matryona ladra a pleno pulmón, lanzando unha gran explosión no paquete coa súa perna núa:
  - Eh-ma!
  Alenka dixo con admiración, lanzando unha granada co seu talón espido:
  - Ai...
  Anyuta, disparando e segando, rosmou:
  - dende...
  Fire Alla continuou:
  - tolo...
  María, disparando, colleuno e dixo:
  -Todos...
  Matryona, disparando, asubiou coma unha cobra, golpeando:
  - quitaranllo...
  Alenka berrou con intensidade, bateando:
  - ti...
  Anyuta, disparando, dixo con rabia:
  - Cosaco...
  O ardente Alla lanzou outra granada e berrou:
  -Pois...
  María espetou duramente:
  -A...
  Matryona lanzou unha granada co pé descalzo e rosmou:
  -Adeus...
  Alenka, de novo usando os seus dedos espidos, lanzou o limón, berrando:
  - dar un paseo...
  Anyuta zumbiu coma unha avespa e, lanzando unha granada co pé descalzo, dixo:
  -Adeus...
  María con presión, disparando unha ráfaga, ladrou:
  - Pois...
  Matryona, tirando a granada, chasqueou e berrou:
  - A...
  Alenka respondeu con dureza, dándolle unha patada ao regalo que lle botaron os mercenarios cunha patada:
  - Adeus...
  Anyuta berrou, saltando sobre unha granada co pé descalzo:
  - Sai de paseo...
  Alla tirou o agasallo coa perna núa e escapou:
  - Adeus!
  E as nenas botaron a rir ao unísono... Non, Dushanbe non é doado para os alemáns. Aínda que foron despregadas forzas importantes de infantería estranxeira. É difícil para os hindús, os africanos e os árabes loitar no inverno e, polo tanto, os nazis enviáronos a Asia Central. Aquí utilízanse como carne de canón. E son enviados á matanza. Xurdiu unha nova cidade que ofrece unha feroz resistencia: Dushanbe.
  Os alemáns bombardearon as posicións soviéticas usando bombas pesadas e napalm. Dispararon con canóns autopropulsados e obuses, e levaron lanzadores de gas. E ata usaron bombas de ata dez toneladas de peso. Romperon Rusia nos xeonllos.
  Dushanbe converteuse en ruínas que foron literalmente disparadas a quemarropa.
  Alenka, descalza, só con bragas, compoñendo mentres ía, púxose a cantar;
  Eu son un guerreiro da nosa nai Rusia,
  Unha rapaza sinxela, sempre descalza...
  Ás veces os corvos choraban vilmente,
  Pero creo que o soño se fará realidade!
  
  Unime ao Komsomol con fame,
  Perla case espida no frío...
  Pero botarei ao fascista do seu pedestal,
  Dálle a Adolf o seu nariz longo!
  
  Non te fíes da moza Komsomol,
  Non será capaz de frear o universo...
  E aquí se escoita unha voz clara,
  O noso exército subiu ao cumio da nosa Patria!
  
  Para a Patria Gran Rusia,
  Loita, por favor, pioneiro sen medo...
  Aínda que sabes que os campos están regados de sangue,
  Pero demóstrame que es un exemplo de valor!
  
  Para os membros do Komsomol, o ceo é a felicidade,
  Non hai preocupacións para a rapaza...
  Todo estará no seu orgulloso e glorioso poder,
  E o Führer chegará ao destino do aborto!
  
  Pero o tempo é difícil - Hitler está chegando,
  Incluso pode derrotar ao terrible...
  Lanza foguetes tan xenerosamente coma bombas,
  Capaz de converter a todos os soldados en xogo!
  
  Pero créame, as nenas non coñecen o medo,
  Lanzando unha granada co pé descalzo...
  Está espida - a súa camisa está queimada,
  Loitando contra unha horda inconsciente!
  
  Non hai membros do Komsomol - palabras suficientes,
  Ela non sabe a palabra - eu non podo!
  E os Krauts fuxirán coma ladróns,
  Cando a nena endereita a perna!
  
  Si, loita medio espido no frío,
  Créeme, unha rapaza así está destinada...
  Ela é a cor dunha rosa exuberante nas batallas,
  E matará aos Krauts, tal e como el quería!
  
  O guerreiro Tigre, de broma, petou
  Queimou a cinza coma napalm...
  E o fascista Adolf meteuno no fociño,
  Foi en balde que os Fritz atacaron Rusia!
  
  Os soldados non saben o que faremos,
  Cando chegará o tempo de paz á Terra...
  Pero os membros descalzos do Komsomol asenten,
  E abren unha conta para todos os logros!
  
  Queren conseguir todo eles mesmos
  Non hai matogueiras do ceo para os membros do Komsomol...
  Aínda que as caras serán bendicidas dende a icona,
  Non imos xantar de Lucifer!
  
  Recapturaron un conxunto de bandidos de Moscova,
  Aínda que o Terceiro Reich é poderoso sen palabras...
  Mataremos os parasitos con tanques,
  E a escuridade será cortada por un raio brillante do Sol!
  
  E correr descalzo polas neveiras,
  Non é difícil para unha nena...
  Non temos medo ás chamas brillantes,
  Aínda que o sabemos, é doado!
  
  Unión de Soviets - A Patria é grande,
  Nela, todo guerreiro é un cabaleiro do pesebre...
  Escóitanse ruxidos dos cueiros do neno,
  E vencedes á horda e aos adversarios!
  Despois de que os nazis ocuparon os Urais no verán, uníndose cos xaponeses. Stalin e o seu equipo foron aos bosques e declararon unha guerra partidaria. E o Führer comezou a formar divisións a partir das forzas locais. En particular, o Exército de Liberación Ruso de Vlasov utilizouse contra os partidarios. E algunhas formacións monárquicas. Ademais, o emperador Vladimir III foi invitado a desempeñar o papel de príncipe, co-gobernante nominal do Führer.
  Pero é puramente nominal.
  Polo momento, Alemaña calmouse exteriormente. Os alemáns capturaron as colonias de Francia, Holanda e terras rusas. Houbo unha paz honrosa con Gran Bretaña, EEUU aínda non sacou a cabeza e ten problemas no país e coa economía.
  Non obstante, as relacións con Xapón complicáronse notablemente. Ela ocupou Indochina, que os alemáns consideraban a súa colonia. E os nazis tamén lembraron as posesións alemás capturadas polos xaponeses na Primeira Guerra Mundial. Como, non é hora de traelos de volta? Aínda así, actuaches de forma deshonesta.
  Mentres quentaba a esencia e a materia da relación. Ademais, os xaponeses loitaban cada vez máis en China. E movéronse polo territorio amarelo.
  Os alemáns aforraron forzas formando divisións estranxeiras baixo o mando dos arios.
  Adquirimos novos tanques: "Tiger", "Panther", "Lion" e "Mouse". O último tanque, con todo, resultou demasiado pesado e os expertos militares rexeitárono.
  Os alemáns comezaron a facer presión sobre Xapón esixindo concesións territoriais. O samurai resistiu. Como resultado, estalou unha nova guerra o 20 de abril de 1944. Os alemáns atacaron aos xaponeses e comezaron a botalos cara atrás.
  As batallas mostraron a debilidade das forzas terrestres xaponesas, pero ao mesmo tempo que o Panther era un tanque completamente práctico e bastante efectivo. E aínda mellor é o Panther-2 cunha protección lateral mellorada.
  Os xaponeses sufriron derrota tras derrota e retiráronse. As nenas soviéticas participaron nas batallas. Loitaron con confianza.
  E aquí están cinco mozas Komsomol no seu mellor momento na batalla cos xaponeses.
  Alenka, Anyuta, Alla, María e Matryona pelexan como leoas. Disparan, lanzan granadas coas súas pernas espidas e ciceladas e sacuden os seus peitos espidos.
  E ao mesmo tempo tamén cantan;
  Non hai patria máis fermosa de Rusia,
  Non hai poder máis fermoso no mundo...
  As estrelas regaron veludo negro,
  Envía un saúdo aos cabaleiros!
  
  Os membros do Komsomol tamén adoran loitar,
  E corre descalzo en bikini,
  Corre polas neveiras cos tacóns espidos,
  Para golpear aos Krauts co puño!
  
  Non hai país máis caro no universo,
  Cal é a miña Patria brillante...
  Coa súa forza inmutable nas batallas,
  A nosa familia rusa é cada vez máis forte!
  
  Loitamos coa espada ortodoxa,
  E agora o comunismo está atrás...
  O noso pobo tornouse glorioso no universo,
  E o fascismo malvado será lanzado ao abismo!
  
  Cantos heroes hai na Patria?
  Na batalla, tanto un bebé como un vello...
  Camiñaremos por Berlín en formación,
  A nosa fe é un monólito forte!
  
  Sabe que Xesús nos controla,
  É un gran Deus branco, ruso!
  O malvado Caín será destruído,
  Ore para que a Sagrada Familia axude!
  
  Todos podemos, podemos facer moito,
  Podemos xestionar calquera tarefa...
  Non digas tonterías nazis,
  Voei ao ceo coma un paxaro!
  
  O poder do poderoso Svarog está connosco,
  E o santo Señor Cristo...
  Pídelle a Deus a eternidade
  Sé fiel a Rod ata o final!
  
  O noso fermoso Deus, Santo, Todopoderoso,
  Que elixiu a Rusia como coroa...
  Derribarémolo se necesitamos os tellados,
  Para sempre nos nosos corazóns Ti es o Pai Vara!
  
  Pídelle boa sorte a Lada,
  Que lle dea amor ao mozo...
  Se necesitamos devolver, podemos loitar,
  Despois de todo, temos sangue quente!
  
  Imos crear as extensións do universo,
  Os rusos voaremos máis alto que as estrelas...
  Que o sufrimento desapareza para sempre,
  Despois de todo, temos un Deus Todopoderoso!
  
  Todos defenderemos a Rod,
  E no nome do Cristo brillante...
  Fuhrer furry uroyu,
  A nosa fe é forte e pura!
  
  Así é como construímos a causa do comunismo,
  Estaremos por enriba de todos os demais na Patria, sabe...
  Rompemos o xugo do fascismo, créeme,
  E o paraíso chegará ao universo!
  
  Deus nos conceda ser músculos máis fortes,
  E fortalecete en corpo e alma...
  Non hai guerreiros máis poderosos no mundo,
  Imos esmagar o inimigo cunha man de aceiro!
  
  O Deus Branco resucitará a todos, créeme,
  Polo tanto, non dá medo morrer...
  Todos os demos espallaranse polos recunchos,
  Créeme, o comunismo non será pisoteado!
  
  E no nome da familia loitamos,
  O xigante Stalin levounos á batalla,
  Pronto vemos comunismo,
  E ruso e xeorxiano están unidos!
  
  Xuntos seremos máis fortes que todos os demos,
  A familia daranos forza e felicidade...
  E por sorte non tardará máis,
  O feito de que che abrise o camiño da poesía!
  En resumo, Xapón é unha merda. Ela perde guerras sen ningunha oportunidade.
  "Panther"-2 marca puntos por si mesmo sen ningún problema. Ela é un tanque de súper clase. As probas de combate demostraron que este vehículo é capaz de soportar golpes de canóns xaponeses desde todos os ángulos.
  E neste tanque, por suposto, hai Gerda, Charlotte, Christina e Magda. Loitando catro nenas.
  E están disparando activamente contra os xaponeses. Os golpes ocorren coa monotonía dos cravos.
  Gerda, premendo os botóns do joystick cos dedos espidos dos pés, berra:
  - Son un guerreiro dun novo paraíso!
  Charlotte, disparando, mostrou os dentes e ruxiu:
  - E eu son das profundidades do espazo!
  Christina, continuando disparando, rindo, respondeu:
  - E non hai quen me pare!
  Magda disparou e dixo con agresividade:
  - Son un guerreiro do espectro infernal!
  E as nenas foron exterminadas polos xaponeses sen ningunha pena. Actuaron con maior agresividade. Os seus movementos e rapidez son sorprendentes.
  E eles mesmos están descalzos e en bikini. Estas son as rapazas das gardas. Incluso os xaponeses comezan a desistir.
  E os Krauts comezaron a aterrar na propia metrópole. Actuaron cunha eficacia extrema. O multipropósito TA-152 tamén participou nas batallas, que resultou ser máis forte que o Focke-Wulf.
  Dúas nenas pelexan: Albina e Alvina.
  Mulleres alemás encantadoras, ambas loiras. E como golpearán os xaponeses desde avións.
  Albina disparou unha ráfaga, derrubou unha ducia de avións e ruxiu:
  - Son unha rapaza tan chula!
  Alvina tamén disparou, matou a unha ducia de opoñentes e chirriou:
  - Simplemente unha leona!
  E as dúas rapazas están en shock total!
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova axudan á Wehrmacht a tomar Tokio. Seguen as ordes da súper bruxa. E que máis hai que facer? Non quedarás de brazos cruzados mirando o progreso da guerra.
  O neno e a nena non puideron cambiar o rumbo da guerra. Entón, resultou que agora só axitan as súas espadas.
  Cortan samuráis e lanzan granadas cos pés descalzos.
  Oleg Rybachenko reduciu unha ducia de xaponeses e dixo:
  - Hai nubes sombrías na fronteira...
  Margarita, esmagando os inimigos con espadas, continuou:
  - A terra dura está envolta de silencio!
  E lanzou unha granada co pé descalzo.
  Oleg continuou atacando ao inimigo, lanzou un agasallo asasino cos seus dedos descalzos e ruxiu:
  - Nas beiras altas do Amur!
  Margarita, seguindo disparando e botando as pernas espidas e curtidas, escribiu:
  - Plutócratas con gadañas están de pé!
  E como a nena bota a rir. E collerao e pegará ao samurai...
  Os nenos de Terminator volveron locos. Ao final ata capturaron ao propio Mikado.
  Os mozos guerreiros loitaron furiosamente. Lanzaron granadas cos pés descalzos e dispararon desde ametralladoras.
  E cando apareceron os ninjas, o neno lanzoulles unha estrela cos dedos dos pés e derrubaba cinco deles.
  E tamén a nena, co pé descalzo, tirou ao asasino e derrubou seis e cantou:
  - Pola grandeza da Patria.
  E entón os nenos monstros cortaron literalmente todos os gardas.
  E por iso recibiron premios de mans do Führer. Ademais, era posible dar outras máis altas, tendo en conta que o propio emperador de Xapón estaba en catividade.
  Os rapaces recibiron a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con Follas de Carballo. O que en si mesmo é toda unha honra.
  O Führer bicou a Margarita na meixela e dixo:
  -Sodes verdadeiros arios! Podes servir no meu exército!
  Os nenos monstros exclamaron:
  - Estamos contentos de tratar de servir á causa da paz e da prosperidade da humanidade!
  E eles mesmos case non puideron resistir a tentación, estrangulando o Führer cos seus dedos espidos. Pero a bruxa deulles instrucións: xa que a URSS foi capturada, que os alemáns uniran o mundo.
  De feito, o Führer decidiu que non había que parar. E declarou a guerra a Gran Bretaña.
  Nese momento, 1945, os alemáns adquiriran potentes avións a reacción e tiñan tanques da serie E. Os novos vehículos eran máis avanzados e compactos que os anteriores. O E-75 resultou ser especialmente exitoso, desenvolvido segundo o último deseño para a construción de tanques alemáns: un motor e transmisión xunto cunha disposición transversal.
  O E-75 resultou estar ben protexido na fronte: 200 mm na parte superior do casco e 160 mm na parte inferior, en ángulos de 45 graos. Os lados do casco son de 120 mm en pendentes, ademais de escudos adicionais de 50 mm, e a torreta está a 252 mm por diante cunha inclinación de sesenta graos, e os lados de 165 mm están en pendentes de dobre nivel como no "Tiger". 2, só aínda máis grande, xa que a torreta sensiblemente máis baixa.
  O E-75, en comparación co Tiger 2, era case un metro máis baixo, pero máis longo e ancho, e a blindaxe era moito máis grosa e máis inclinada. Ao mesmo tempo, o peso aumentou a só setenta e cinco toneladas, o que, cun motor de 1250 cabalos de potencia, proporcionaba un mellor rendemento de condución que o do Tiger-2. O novo vehículo alemán estaba mellor camuflado, tiña unha transmisión máis fiable e máis lixeira e un canón máis potente de dous, ou máis ben catro tipos.
  O primeiro é o máis doado de destruír os tanques: 88 mm 100EL, un arma ideal para o tiro ao branco, unha treboada para os vehículos ingleses. Máis potente, pero tamén capaz de destruír tanques 100 EL de 105 mm, alcanzando incluso a Churchill desde longa distancia e capaz de penetrar frontalmente nun Tortilla. E o canón antiaéreo calibre 55 EL de 128 mm é máis cómodo e eficaz para disparar tanto contra obxectivos sen blindaxe como contra tanques. E un calibre aínda maior, máis próximo a un canón de asalto, un canón de 150 mm, con todo, capaz de disparar contra tanques.
  O E-75 é un vehículo superior a todos os modelos británicos e estadounidenses, e só o raro tanque Tortilla ten a posibilidade de golpear a un alemán a corta distancia.
  Pero o "Tortilla" de oitenta toneladas non é un vehículo producido en serie e, ademais, un canón autopropulsado pesa oitenta toneladas cun motor de 600 cabalos de potencia. Así que só se produciron vinte deles.
  Así, o E-75, que recibiu prioridade e converteuse no máis producido en 1945, é en realidade case invulnerable. Pero os alemáns non necesitaban demasiados tanques. Entón, as forzas de tanques británicos son débiles. Os E-10 e E-25, canóns autopropulsados lixeiros e de alta velocidade, loitaron ben na selva. Entón... Os alemáns lanzaron unha ofensiva contra a India e venceron sen moito esforzo ás tropas coloniais británicas e estadounidenses.
  Na historia real, foron facilmente derrotados polos máis débiles, pero aquí a Wehrmacht non está preto deles.
  Os Estados Unidos non crearon unha bomba en 1945. En xeral, en case todos os universos, os americanos crearon esta arma moito máis tarde. É só que a URSS tivo moita mala sorte na historia real de que os EUA fixeran isto.
  En xeral, hai claramente algunha forza especial que colapsa todos os imperios que acadan o poder.
  Do mesmo xeito que foi coa Rusia tsarista, que desaproveitou a súa oportunidade de hexemonía mundial, tamén foi coa URSS, e así foi recentemente con EEUU. Si, ao parecer, os problemas agardarán a China cando se faga demasiado forte. Pero está claro que a super-bruxa está tentando unir á humanidade en universos diferentes.
  Os alemáns están agora tomando a India e avanzando xunto cos turcos por Exipto. Gañan sen moitas dificultades. E o seu principal problema é a extensión das comunicacións, o abastecemento e a falta de estradas en moitos lugares.
  As nenas alemás, por suposto, pelexan onde poden e non.
  Shella e Margaret derrotaron aos británicos en Alexandría, eliminando máis de dez tanques. E agora corren ao longo do río Nilo no seu E-50 e xa loitan en Sudán.
  O seu tanque é un "Panther" mellorado, cunha armadura tan grosa como a do "Tiger"-2 só con maiores pendentes. O vehículo en si é significativamente máis baixo que o Panther cunha pequena torreta e o deseño é moi denso. Shella, Margaret e Ellie están neste coche: a tripulación reduciuse a tres persoas. Isto tamén supón un importante aforro de espazo. O peso do vehículo, polo tanto, non superaba as 50 toneladas e estaba armado cun canón de 88 mm cunha lonxitude de cañón de 100 EL. A arma é moi precisa e dispara doce tiros por minuto. Ademais, en comparación co Tiger-2, aínda hai 50 milímetros de escudos colgados nos lados, polo que non podes atravesar facilmente un coche alemán. E o seu motor de 1200 cabalos está potenciado.
  Conducen tres nenas e, ao ver o Churchill, disparan con precisión. Si, o tanque inglés ten unha vantaxe: unha boa armadura frontal. Pero a arma é bastante débil e non é perigosa para un vehículo alemán. Incluso para o E-50, que polos seus escudos está moito mellor protexido que o Tiger-2, ou máis aínda o anterior Panther.
  Shella, disparando, despois de destruír o Sherman desde a distancia, comentou:
  - Aquí estamos disparando contra nós mesmos... E que nos espera a todos despois?
  Margaret respondeu:
  - Poder sobre o mundo!
  Ellie disparou contra o Churchill e cantou:
  - Pero teño outra paixón, esta é o poder, só poder!
  E as nenas en bikini destruíron outro tanque inglés, cantando:
  - Non hai necesidade de ouro e diñeiro! E necesito que a xente se axeonlle diante miña!
  E Shella volveu premer os botóns do joystick cos pés descalzos, golpeando ao inimigo e ruxindo:
  - A xente estaba de xeonllos! Por toda a superficie da terra!
  Os guerreiros seguiron disparando. Pero os tanques británicos esgotaron e as tropas coloniais comezaron a renderse.
  Mentres, o Führer, por consello de Mainstein, decidiu levar a cabo unha aventura atrevida: en decembro de 1945, os alemáns desembarcaron con ousadía en Gran Bretaña. Francamente, ninguén esperaba isto! Neste caso, tal decisión resultou ser ditada polo cálculo de que era aínda mellor sobrevivir pola noite.
  Pero a auga fría non é unha barreira.
  E canto foderon os alemáns.
  A tripulación do tanque de Gerda regresou da India. A pesar do frío do inverno, as nenas pelexaron descalzas e en bikini.
  Pero o seu tanque E-75 funciona. As rapazas acaban de aterrar e pelexan no momento máis difícil, repelendo o ataque dos tanques que as queren tirar ao mar.
  Gerda escolleu un cañón 100 EL de 88 mm. É bastante perforante e ten unha gran cantidade de proxectís. As nenas traballan premendo os botóns do joystick cos dedos espidos dos pés e exterminando aos británicos. E ao mesmo tempo cantan:
  - E o gran Reich díxoche: non te despistes,
  Esmagaremos a todos, moveremos montañas dunha soa vez!
  Gerda disparou, premendo o botón do joystick co pé descalzo e berrou cun sorriso:
  - ¡Gloria ao Terceiro Reich!
  Charlotte tamén disparou, usando os seus dedos descalzos e chirriu, mostrando os dentes, esnaquizando o Churchill:
  - E gloria ao noso exército!
  Christina premeu os botóns da palanca de mando cos seus dedos descalzos, bateu contra o coche inglés e ruxiu:
  - Gloria a nós tamén!
  Entón Magda presionou cos pés nus. Ela esmagou ao inimigo, destruíu o Sherman e emitiu:
  - E gloria ao noso espírito!
  As nenas traballaron e destruíron tanques británicos.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova tamén loitaron. A meiga hiperomnipotente ordenou, polo que hai que levala a cabo. Arado pola túa inmortalidade.
  Un neno e unha nena lanzaron granadas cos pés descalzos e cortaron a infantería con metralladoras.
  O neno Oleg lanzouno como unha granada e rompeu as pistas dun coche inglés. Ela virouse e topouse co seu veciño. E os dous tanques explotaron.
  O neno berrou:
  - Gloria á nosa patria!
  Margarita Korshunova tamén lanzou unha granada cos seus dedos espidos e rompeu as pistas do Churchill. Deu un xiro en U e chocou co Sherman. Os dous tanques incendiáronse e brillaron como velas.
  A nena ladrou:
  - Gloria á Patria e morte aos inimigos!
  Oleg Rybachenko volveu lanzar dúas granadas á vez cos pés descalzos. Bateron contra as vías, e catro tanques chocaron á vez. Un deles resultou ser "Tortilla". E ata tal mastodonte comezou a ser destrozado.
  O neno chirriou:
  - Polos cambios no mundo!
  Margarita Korshunova tamén deu unha volta. Segaba aos británicos. Ela lanzou granadas cos dedos espidos dos pés e ruxiu:
  - Por unha nova orde xusta!
  Como consecuencia do seu lanzamento, dous coches chocaron á vez e a nena riu.
  Oleg tamén lanzou agasallos para asasinar co pé descalzo e comentou con enxeño:
  - A que orde queres dicir?
  O lanzamento dos alevíns provocou o choque de dous coches británicos.
  Margarita lanzou cos seus dedos espidos o agasallo da morte, empurrou dous coches e respondeu sinceramente:
  - ¡Definitivamente non para o alemán! Pero, ai, ben que a meiga non nos obrigase a loitar contra o noso propio pobo!
  Oleg Rybachenko colleu a granada e lanzouno co pé descalzo, empurrouno contra as pistas dos Pershing e Churchill, e logo ruxiu:
  - Son un super terminador!
  E como vai rir o rapaz!
  Os nenos monstros tamén cortaron a infantería e déronlles ráfagas de lume. E cada bala alcanzou o obxectivo.
  Os británicos estaban claramente esgotados. E nenos fermosos e inmortais enviaron paquetes de destrución coas súas pernas espidas. E destruíron Gran Bretaña.
  E no ceo pelexáronse nenas moi fermosas, de pernas nuas e en bikini: Albina e Alvina. En pouco tempo, as rapazas xa derrubaran máis de trescentos avións cada unha, recibindo a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo de prata, espadas e diamantes.
  Pero agora ambas belezas xa están preto da cifra de catrocentos coches. E entón espéralles unha recompensa aínda maior: a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes.
  Albina derrumba un coche inglés, dálle voltas e canta:
  - Na onda do mar e lume furioso!
  Despois diso, unha ráfaga de canóns de 30 mm do seu Me-262 "X" derrubou cinco avións máis e sibilou:
  - E en furioso, e en furioso lume!
  Alvina premeu os botóns do joystick cos seus dedos espidos. Ela derrubou os avións británicos cos seus canóns de aire e ruxiu de frenesí:
  - E fai unha fazaña!
  E sete avións foron esnaquizados e esgazados.
  Albina volveu dar a volta, e outra vez, como un golpe, cortou catro avións inimigos e berrou:
  - Para iso deberías vivir!
  E de novo preme o botón do joystick cos pés descalzos.
  Alvina tamén deu unha labazada ao seu rival. Destrozou os avións e ruxiu:
  - Por unha nova fe de milenios!
  Despois de que derrubou tres avións máis da Forza Aérea Británica.
  As mozas nesta batalla superaron o resultado de catrocentos coches abatidos. E acadaron un novo nivel.
  Foron premiados: Cruces de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes.
  E a propia Londres foi atacada. Os alemáns non se deixaron derrocar e rodearon a capital inglesa.
  E en África, Shella, Margaret e Ellie loitaron na calor. Tres nenas capturaron a un xeneral inglés. E obrigárono a bicar os seus pés descalzos, lixeiramente verdes de herba.
  Shella, Margaret e Ellie comezaron entón a violar aos prisioneiros. Simplemente despoxáronos e despois montáronos sobre varillas de xade pulsantes. E gustoulles moito.
  Entón as nenas comezaron a cazar e comeron alegremente ñus. E despois saltaron coma salvaxes.
  E Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova correron polo palacio de Buckingham. Exterminaron ao inimigo con disparos de metralladoras e lanzando granadas cos pés descalzos.
  E os dous guerreiros corearon para si mesmos:
  - Loitamos ao estilo dos superhomes!
  Ao mesmo tempo, os nenos tamén botaban estrelas cos seus dedos espidos, que golpeaban aos gardas e gardas do pazo. Oleg cortou unha ducia e media de gardas cun lanzamento de bumerang e ruxiu:
  - Para o exército da era espacial!
  Margarita tamén lanzou un boomerang co pé descalzo da nena, derrubou unha ducia de opoñentes e ladrou:
  - Aquí tes cousas novas!
  Tanto o neno como a nena dirixíronse á sala do trono. Alí, estes nenos de Terminator espallaron os gardacostas de Churchill. E esta figura volveu ser elixido primeiro ministro tras a vergonzosa paz con Alemaña.
  Despois diso, os nenos deron unha patada no queixo a Churchill cos seus talóns. Caeu morto.
  Así, o primeiro ministro británico e comandante supremo foi capturado.
  Oleg Rybachenko lanzou un disco moi afiado co pé descalzo, cortou oito gardas e comentou:
  - Non facemos calquera traballo!
  Margarita tamén lanzou un boomerang cos seus dedos descalzos e ruxiu:
  - ¡Pero facémolo ben!
  A capital de Gran Bretaña caeu e a propia Inglaterra capitulou. Así, pasou outra páxina da terceira guerra mundial. É certo que os Estados Unidos aínda estaban por diante, e era necesario saltar polo océano. Ben, vale, os mozos aínda axudarán.
  Os alemáns desembarcaron en Islandia xa en xaneiro de 1946. Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova foron galardoados coa Orde da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de prata, espadas e diamantes pola captura do inimigo persoal de Hitler, Wilson Churchill. E ademais dunha cruz de ouro de mérito militar con diamantes. Por que se celebraban xenerosamente os nenos?
  Pero agora están en Islandia. Oleg Rybachenko leva só pantalóns curtos e Margarita Korshunova leva unha túnica nova. E os nenos, por suposto, están descalzos. E lánzanse estrelas e granadas.
  E as xeadas de xaneiro non molestan aos mozos inmortais. Un neno e unha nena destrúen aos seus opoñentes. E bótannos con metralladoras.
  E de novo lánzanse boomerangs cos pés descalzos.
  Oleg di:
  - O noso partido é forte!
  Margarita, lanzando un disco co pé descalzo, chirra:
  - Pode que non sexa o noso, pero é forte!
  E a nena está a golpeala cunha metralleta... E entón cederá á granada co seu talón espido.
  Despois de que os nenos exterminan aínda máis aos americanos.
  Islandia caeu.
  Entón os alemáns ocuparon Groenlandia e pasaron a Canadá. Alí xa estaban moito máis activos.
  En Canadá, Oleg e Margarita loitaron na costa e rexeitaron un ataque estadounidense. Fomos capaces de repeler o ataque. E de novo á ofensiva. O exército dos Estados Unidos está a retirarse. E non podes parar a marcha dos loitadores.
  Gerda tamén avanza coa súa tripulación. O seu tanque E-75 foi lixeiramente modernizado instalando un motor de turbina de gas de 1.500 cabalos de potencia. O tanque volveuse máis rápido... A calidade da armadura tamén mellorou algo.
  Pero os americanos non teñen nada que valga a pena. Só o alto e irremediablemente anticuado Sherman e o un pouco mellor Pershing. E estes tanques non son rivais dos alemáns.
  É certo que intentaron poñer en produción en masa o T-93, de apenas noventa e tres toneladas de peso e cunha armadura frontal de 305 milímetros, o único con protección, nin sequera un tanque, senón un canón autopropulsado. Pero non saíu moi ben. Non obstante, unha máquina alemá cun núcleo de uranio tamén o penetrou cun canón 100 EL de 105 mm desde pouca distancia.
  Gerda golpeou o Sherman e chorou:
  - ¡Ata é un pouco aburrido!
  Charlotte presionou o botón do joystick cos dedos espidos dos pés e ruxiu:
  - E será todo e moi chulo!
  A nena rompeu o Pershing.
  E entón Christina disparou tamén. O American Grant golpeou e ruxiu:
  - Por unha nova orde no mundo!
  Entón Magda disparou. Tamén descalza, dixo:
  - Por cambios para mellor!
  E outro tanque americano arde.
  Os ianquis xa se dan por vencidos. Están xuntando armas. E a nena bica as súas plantas espidas e poeirentas.
  Toronto tomada. Desenvolvendo o éxito das nenas e da Wehrmacht xa están entrando no territorio dos Estados Unidos.
  Algunhas tropas tamén pasaron por Alasca. Capturaron Canadá e territorio inimigo desde o leste.
  Así que xurdiu unha situación crítica. Os alemáns e as súas hordas estranxeiras están a moverse por América. Todo é moi duro e perigoso.
  Cinco nenas Alenka, María, Alla, Anyuta, Matryona chegaron a América para loitar como voluntarias contra as hordas do Terceiro Reich. As cinco nenas son moi fermosas e falan inglés. Stalin negouse a enviar todo o batallón de mulleres, xa que isto contradiría os termos da paz concluída co imperio fascista. A URSS necesitaba gañar tempo a calquera prezo mentres os nazis atacaban a EE.UU.
  As cinco nenas son voluntarias: pasaron case toda a guerra, desde Brest e Bug ata Orenburg. E están loitando contra os nazis do outro lado da Terra na capital de Honduras.
  Tegucigalpa é un dos principais bastións da defensa, en enfrontamento cunha horda abigarrada. Tanto as hordas xaponesas como as asiáticas víronse en problemas. Os propios alemáns loitaron só con tanques, e a infantería era enteiramente de pobos non arios. Empuxaron asiáticos, negros e árabes cara adiante.
  Alenka disparou, cortando dous africanos e berrou:
  - Só unha horda de Genghis Khan!
  María de cabelos dourados, despois de cortar tres indios cunha metralleta, levantou as súas pernas espidas e curtidas ata o cumio. E ela dixo:
  - ¡Estamos moendo carne de canón!
  Un fragmento dunha granada voou e golpeou a María no seu tacón redondo e espido. As nenas pelexan tradicionalmente en bikini e descalzas. E cando golpea a sola áspera e nena cunha afiada, doe un pouco.
  A beleza chiscou o ollo e disparou de novo... María é moi esvelta, de estatura media cunha figura perfecta.
  Alenka é máis alta, co rango de maior, e ata un heroe da Unión Soviética. Pero tamén case espido, apenas cuberto por un bikini. Moi bronceada, pero o seu cabelo é branco. E Alenka dispara con moita precisión. E encántalle lanzar granadas cos pés descalzos.
  A fermosa Alla dispara e derruba a catro árabes cunha ráfaga de lume. O seu cabelo é vermello, ou máis ben cobrizo, coma un estandarte proletario. E cando sopran os ventos, é como unha bandeira da revolución. A rapaza brilla cos seus ollos esmeralda, coma estrelas. E arrastra brutalmente os inimigos.
  Anyuta tamén é loura. E dispara desde unha metralleta. A nena plantou os pés descalzos e deu un estoupido. Cinco loitadores variados foron arroxados, e fontes de sangue carmesí voaron dos peitos e barrigas dos seus adversarios.
  Anyuta, lambéndose os beizos cheos, berrou:
  - A guerra é aire para os pulmóns...
  A nena está deitada, lanzando unha granada co pé descalzo. Escóitanse explosións. Varios militantes voan en diferentes direccións.
  Matryona é unha rapaza máis grande e carnosa. O seu cabelo é castaño claro. Unha típica aldea, nova, muller de sangue e leite. É moi forte fisicamente e tira ben.
  Aquí chega de novo a quenda. E caen os mercenarios fascistas asasinados.
  Matryona, disparando, di:
  - Vale, vale, onde estiveches? Pola avoa! - A nena disparou, matando a tres loitadores nazis barbudos e engadiu. - Que comeches - mingau! Que bebeches? Mash!
  As nenas sosteñen a liña. Non deixan adiante aos fascistas. E ruxen cancións amigas:
  - Destruiremos todo o mundo da violencia,
  Ata o núcleo e despois...
  Construiremos un novo mundo celestial -
  Quen era ninguén converterase en todo!
  Alenka volve lanzar unha granada co pé descalzo. Explota os infantes que avanzan. Seguro que vai máis calor. Aquí vén o famoso "León"-2. E ao seu carón está o E-50 máis avanzado. Os proxectís son expulsados. A un americano negro arrincáronlle a cabeza e rolou.
  María pisou unha táboa en chamas, e as súas pernas endurecidas case non sentían a calor da chama.
  A beleza de cabelos dourados disparou e ronroneou:
  - E quen deterá o caudal dos ríos sanguentos e furiosos...
  María disparou de novo, tirando ao africano da armadura do E-50 e berrou.
  - Un raio dun bláster golpeará a túa tempe, nun flash malvado o home desapareceu!
  A nena disparou de novo. Amosou o seu pé descalzo, curtido e gracioso polo aire. Unha granada voou cara a ela. A beleza co cabelo dourado venceu hábilmente ao agasallo coa súa sola espida e case sen po. A granada voou de volta. Precipitouse nas filas dos militantes do Terceiro Reich. Parecía que as sandías caían do camión, rompendo. Había tanto sangue derramado.
  María tuiteou:
  - A nena fallou o exame, e chegou o maldito Reich. Ao parecer, Hitler estaba canso de vivir, e a súa beleza comíao.
  Alla tamén é un guerreiro sen sentido. Dispárase contra si mesmo con metralladoras e di, esparexendo os cadáveres:
  - Para a culler de mamá! Para a culler de papá! E para Koba, un cucharón! E ao teu lado na cama!
  Unha fermosura de pelo vermello cobrizo lanza co pé descalzo un avión de madeira. Voa directo cara ao enorme tanque alemán Lion. Aterra no fociño dun canón de 105 mm e estoupa. A arma falla.
  O alemán dá a volta e vese obrigado a fuxir vergoñento. Alla, fregando a súa perna nun anaco do edificio, di:
  - Se non tes forza, necesitas intelixencia! Terás que facer ruído!
  E de novo a nena dispara con moita precisión. O seu cabelo vermello é como a chama do facho olímpico. Moza atractiva. Ela xa se distinguiu no exército americano por demostrar un temperamento furioso. Era especialmente bo para facer travesuras cos afroamericanos. É tan inusual e fermoso con eles.
  Non obstante, Allah tamén destrúe os negros que loitan no exército do Terceiro Reich. Por que Alemaña conquistou toda África? Tenta deter ese poder.
  O E-50 é o tanque máis novo, cun motor de turbina de gas e unha grosa armadura lateral e frontal. Non se pode levar cunha granada. Alla lanzou o agasallo coa perna núa, derrubou a varios infantes e berrou:
  - Oh, a túa armadura de tanque é fiable, de alguén que pretende morder... Só sabe o poder que tes... nya, só podes patear un cabalo de aceiro!
  Anyuta tamén disparou con moita precisión. E prefería lanzar granadas cos pés. Os seus dedos espidos tamén fixeron xirar o disco de aceiro. A punta sobrevoou e cortou a gorxa a dous militantes fascistas. Deixáronse caer a metralleta, e agora unha espesa explosión de gran calibre atravesou as cadeas da horda. Toda unha liña de loitadores estranxeiros recrutados mediante incursións no exército do Terceiro Reich.
  Anyuta tuiteou:
  - A sorte é a recompensa da coraxe! Unha canción é suficiente! Que canten só sobre a casa!
  Pero a beleza aínda non tivo tempo de perder a casa. Aínda que hai moi poucos voluntarios soviéticos no exército estadounidense. Stalin non quería brillar, para non darlle máis tarde a Hitler unha razón para acusar a Rusia de violar os termos da "Paz de palla".
  Cinco nenas, as mellores do batallón de mulleres, foron advertidas de que se as capturaban, a Patria tería que renegalas. E neste caso, as nenas deberían segar sobre mercenarios triviais que foron contratados por diñeiro.
  E Anyuta, e Alena, e as outras nenas entenden que se as capturan, espéralles unha terrible tortura. Así que decidiron, en todo caso, non ser asasinados polos nazis vivos.
  Os avións de ataque alemáns sobrevoan as posicións das tropas estadounidenses. Non esperando que se atoparan con tanta resistencia na capital de Honduras, os nazis estaban algo molestos.
  Os avións a reacción e de ataque son fortes. Os foguetes voan, as armas disparan.
  Os soldados estadounidenses están morrendo. Matryona tamén foi alcanzada por metralla no seu ombreiro carnoso. Saíu sangue. A heroica nena extraeu un anaco de aceiro cos dentes e cuspir sangue. E entón ela me golpeou de novo cunha metralleta voluminosa. Os mercenarios estranxeiros están caendo. Aquí case todos son nativos, só os seus mandos son alemáns, e aínda así non sempre. É certo que as tripulacións do tanque E-50 máis moderno son totalmente alemás. O coche ten unha velocidade e unha maniobrabilidade decentes. Ben, esta aínda non é a modificación máis avanzada: pesa setenta e cinco toneladas. Os muros están desmoronándose baixo as vías. Este adoita fabricarse en tres versións cun canón de 105 mm, un canón de asalto de 180 mm e un lanzacohetes de 400 mm.
  E cada modificación ten a súa propia tarefa. Aquí está este tanque cunha pistola de asalto, máis axeitado para atacar cidades. E non é tan fácil destruílo. Matryona percíbese e colle unha granada antitanque cos seus dedos espidos, a súa perna grande pero graciosa e de fermosa forma. Agora cómpre tirar o presente directamente ao barril para desactivar o arma do mastodonte. Cinco metralladoras cobren un tanque alemán e moderno, e non é tan fácil achegarse a el.
  Matryona é moi forte, e as súas patas parecidas a un cabalo lanzan unha granada lonxe. Pero non sempre é preciso. En calquera caso, para acadar un obxectivo como o canón dun canón de 180 mm. A rapaza heroe ten dúbidas. E se bota de menos?
  Ah, se o seu compañeiro de longa data, Seryozhka, estivera con eles, este valente pioneiro tería ideado algo.
  Pero o neno morreu nas batallas de Stalingrado. As mozas non sabían o seu destino. Pero o destino do inventor pioneiro era realmente pouco envexable. Ao principio, Seryozhka foi brutalmente torturado, intentando extraer segredos. Despois da tortura, o neno de once anos acabou nas minas. O traballo dá medo e é extremadamente duro. Pero o pioneiro soviético, pequeno pero esquivo, resultou ser tenaz.
  Conseguiu sobrevivir, e mesmo a través dos labirintos das minas decidiu escapar. E Seryozhka conseguiu saír. O neno paseou algún tempo polos Balcáns ata que se uniu a un destacamento partidista local. Alí converteuse en enlace e saboteador.
  Aínda había un movemento partidista bastante desenvolvido nos Balcáns. En parte tamén porque o servizo de ocupación foi realizado por italianos, romaneses, búlgaros, albaneses, que non estaban tan preparados para o combate como as unidades regulares da Wehrmacht.
  Pero moitos partidarios aínda morreron. Sobre todo dos ataques aéreos. E os patriotas de Iugoslavia vense obrigados a esconderse nas montañas, nos bosques ou, no mellor dos casos, nas pequenas aldeas. Xa morreron un gran número de mandos. A situación empeorou coa paz asinada coa URSS. Agora comezaron a chegar aos Balcáns novas divisións punitivas, organizando incursións masivas e despexando a zona.
  Sergei tivo que subir cada vez máis nas montañas cos partidarios.
  Matryona, aínda que non sabía o destino do seu favorito universal, suspirou moito. Entón apretou máis a granada cos dedos dos seus pés espidos e de nena e, con todas as súas forzas, lanzouno contra o tanque inimigo. O E-50 acaba de disparar, soltando un proyectil asasino.
  Matryona ata tremeu e caeu de xeonllos. Foi golpeado na cabeza por un adoquín arrancado do pavimento, e o seu talón espido foi queimado por un metal quente. A nena fregou a súa abraiada cabeza co cabelo poeirento.
  A granada voou, case tocando o canón, e golpeou a fronte inclinada do coche. Unha explosión tronou... Pero claro, 250 mm de blindaxe frontal, e mesmo en ángulo, non son capaces de penetrar nunha granada.
  Matryona bateu o seu puño contra o po, levantando toda unha nube de area. Entón ela ruxiu:
  -Mátalo, mátao! ¡Marca un gol na portería!
  A nena golpeou a canela no asfalto rachado. Unha astilla estaba metida nos callos do talón. A pel das plantas da nena era grosa coma a dun hipopótamo. Vivía nunha familia pobre e case nunca levaba zapatos dende que naceu. Non obstante, isto non facía que as súas pernas parecesen nada ásperas, senón que eran curtidas, graciosas e seductoras.
  Matryona, con todo, intimidaba lixeiramente aos homes coa súa alta estatura, músculos fortes e puños cos nudillos saíntes. Pero a rapaza heroica ten o carácter máis amable e as cadeiras anchas combináronse cunha cintura relativamente delgada e abdominales esculpidos. Só na roupa Matryona podía parecer con sobrepeso debido aos seus grandes peitos. En bikini, parece unha atleta tetona.
  A nena, frustrada, volveu lanzar unha granada, esta vez apuntando ás pistas. Pero o agasallo mortal golpeou o groso escudo blindado que cubría os rolos.
  Matryona deuse un puñetazo no queixo enfadada. Fíxolle doer a mandíbula. E a rapaza heroe maldixo:
  - Corto coma unha gadaña!
  Anyuta tamén intentou golpear o tanque perigoso, pero a granada lanzada polo pé da nena fallou lixeiramente a marca. E a loira comezou a achegarse ao coche. Pero entón apareceron dous tanques máis: "Lion" e "Panther"-2, dispararon contra todas as aproximacións con metralladoras. Tivemos que ter moito coidado.
  O estadounidense Sherman intentou achegarse aos vehículos alemáns. Tivo a oportunidade de golpear a Panther 2, pero só de costado. Pero un alemán non é tan fácil de enganar. Ademais, a silueta máis alta do Sherman faino perceptible a gran distancia.
  "Panther" 2 cuspiu un proyectil e golpeou directamente na fronte ao americano. O coche alto rompeu pola metade. E ardeu coma unha vela de Nadal.
  Anyuta dixo molesto:
  - Ai, que débiles están os teus tanques... Mellor tecnicamente, converteráste nun ianqui!
  Pero Alenka, unha guerreira experimentada, puido achegarse á Pantera. Ela lanzou unha granada... E o canón longo do coche alemán enroscou nun corno de carneiro.
  Tanque "Panther" 2, lanzado á produción en 1943. Na última modificación máis estendida, ten unha armadura frontal de 150 mm, unha blindaxe lateral de 82 mm en ángulo e un canón de 88 mm cunha lonxitude de cañón de 71EL. A partir de 1945, foi descontinuado en favor do modelo E-50 máis avanzado e mellor protexido. Pero de momento este tanque está loitando. Con un peso de 51 toneladas, o coche ten un motor de 900 cabalos de potencia, o que lle proporciona un bo rendemento de condución.
  E agora, despois de recibir danos, Panther-2 dá a volta e sae. Alenka consegue lanzar outra granada co pé descalzo. Rompei os rolos. E a velocidade do coche alemán diminuíu notablemente.
  Alenka di cunha mirada alegre:
  - Que golpe! O meu golpe é un agasallo de Deus!
  E a nena mostroulle o nariz aos alemáns. Pero o lume das metralladoras comezou a saír do E-50. E as balas asubiaron sobre o cabelo branco e algo manchado de Alena. Unha das balas incluso cortou un mechón de cabelo. A moza maior ata sentiu un pouco de cóxegas.
  Alenka tuiteou:
  - Se queres ser coma un elefante, vai ao manicomio como un bandido!
  A nena levantou o fío cortado cos dedos dos pés. O cabelo de Alenka é sedoso, de cor perla, pero lixeiramente poeirento. E aínda así tan suave. A nena pasounas polas súas plantas. Un pouco cóxegas e agradable.
  Alenka recordou como a acariciaba o mozo. As súas mans tamén partían das plantas, subindo máis arriba ata as coxas e o lugar máis sensible. Cando un mozo guapo te acaricia, é moi agradable. Alenka case o amaba. Gustáballe os xogos amorosos e excitáballe o toque dun corpo masculino musculoso. Pero Alenka non tiña un amor real e romántico, cando te volves tolo por un home. Ela xa cambiou moitos rapaces. Moitos dos seus homes morreron na batalla.
  Incluso esta era a maldición da guerra. E aquí en América, hai rapaces musculosos e negros. E todo é tan inusual con eles.
  Alenka disparou e derrubou o home negro. Sentín un pouco de pena polo neno africano. Ela matou a un home que loitaba por intereses alleos a el. Despois de todo, os alemáns son racistas. Miran aos negros como escravos. Pero ao mesmo tempo, os africanos están a ser inscritos nas divisións estranxeiras da inchada Wehrmacht.
  Alenka fixo algo así como un figo cos seus dedos espidos e mostroullo aos nazis. Si, a propia nación alemá non sofre ningún dano aquí. Os tanques teñen unha armadura demasiado grosa para ser penetrada por unha granada ou unha bazuca. Pero as unidades nativas están morrendo.
  Alenka lanza unha granada a E-50. Ela balance a súa perna pelada e bronceada e tirou, torcendo as cadeiras. E a granada voou nun arco alto. Os meus dedos descalzos deixoume sentir o toque do metal. E entón disparou a granada.
  Alenka susurra:
  - Deus nos bendiga!
  Un vento quente sopraba a nena, coma se fose tocada por un home guapo. Alenka estaba lendo un libro sobre Tarzán e quería moito que ese home xogase con ela. Acariciaríame o peito con mans fortes.
  A granada alcanzou o canón, pero explotou demasiado tarde e saíu voando do metal. Os fragmentos chocaban como chícharos sobre a armadura. Só quedan arañazos!
  Alenka sacou outra granada. Pero vin que era antipersoal. E as armas antitanque desapareceron.
  A nena gruñía frustrada. Pero para non perder o tempo, púxeno entre os dedos. Xirou a perna, dobrou o torso, endereitouna e lanzouno contra a infantería.
  Media ducia de loitadores voaron como pelotas de ping-pong. Os lentes dun deles voaron, e os fragmentos voaron un par de centos de metros e atravesaron as costas de Alenka. O suxeitador rebentou e os fermosos peitos da moza maior quedaron ao descuberto.
  A nena tapaba automaticamente os seus pezones. Pero entón deuse conta de quen debería ter medo. E volveu sacudir a metralleta. Ela deu unha volta e retrocedeu lixeiramente.
  Un soldado de infantería estadounidense disparou unha bazuca. O proyectil golpeou o tanque alemán polo seu lado inclinado, pero os 160 mm de blindaxe resistiron, repelendo a enerxía destrutiva. O alemán disparou. A súa arma de gran calibre partiu a parede.
  Alenka intentou atar as correas do sutiã. A nena pensou que Zoya Kosmodemyanskaya probablemente foi conducida polo frío cos seus calzóns. Foi nunha película soviética na que foi representada cunha camisa ou mesmo algún tipo de vestido. Só isto é só unha homenaxe á hipocrisía. De feito, os nazis, para humillar aínda máis á nena capturada, probablemente despoxárona. E os famentos soldados alemáns probablemente querían ver espida unha rapaza bonita e con curvas.
  Entón, na historia real, a nena heroína non podía cubrir os seus peitos, polo que as súas mans estaban atadas ás costas. Pero ela non tiña vergoña e miraba con orgullo. Alenka sabía ben o que era andar descalzo pola neve. Era resistente e encantáballe tocar a neve coas plantas espidas. A Alenka gustoulle e gustoulle. Pero isto é para ela, xa endurecida por anos de guerra. E para Zoya nova e urbana, isto é aparentemente doloroso. As plantas senten como se estivesen a arder carbóns.
  Alenka tirou o suxeitador frustrada e gritou:
  - A vergoña é un concepto burgués! A muller soviética non ten medo a nada e non se avergoña!
  A nena comezou de novo a cravar cunha metralleta, ou mellor dito cunha metralleta. O metal quentouse, despois de todo, Honduras é os trópicos, alí pode estar moi quente en febreiro. Os dedos de Alenka están quentándose. Temos que dalo todo. Hoxe é 23 de febreiro. É o día do exército soviético e iso require loitar con toda calma e furia razoable.
  Alenka cortou cinco máis con balas, e accidentalmente queimou a súa meixela na recámara quente da metralleta. Por suposto, é desagradable, a burbulla está inchada.
  Alenka xurou:
  - Ben, Deus, por que me creaches tantos problemas a min e ao meu país!
  A burbulla picaba... A meixela da nena é un lugar moi sensible. A nena intentou atopar algo frío para aplicar á pelota inchada. Pero intenta atopar algo interesante. Nesta cidade quente. Ademais, o tempo estaba despexado e o vento sopraba do sur.
  Alenka claramente non está a gusto. Matryona lanza unha granada dende lonxe, pero de novo sen éxito. E as tropas de asalto xa están voando no ceo. Os vehículos alemáns teñen unha forte blindaxe e alta velocidade.
  Os avións a reacción veñen en ondas e parecen cortar tiras de liño.
  Alenka escondeuse no oco. Os foguetes de fragmentación arderon desde arriba. A nena sentiu caer anacos de pedra triturada desde arriba con agullas. Fíxome cóxegas no pescozo. Tamén se pincharon os pezones da beleza.
  Alenka murmurou:
  - Isto é unha masaxe... Pero non un ramillete!
  A nena sentiu que o seu corpo case comezaba a picar dolorosamente. Xa fai calor, e os foguetes que explotan engádense a calor. E isto é un baño?
  Alenka recordaba unha casa de baños rusa natural, con vasoiras de abeto. Como a nena foi golpeada entón.
  Eran sensacións tan exóticas.
  Alenka cantou para animarse:
  - Amor e morte! Ben e mal! O que é santo, o que é pecaminoso! Estamos destinados a entender!
  A nena ergueuse, sacudiu todo este lixo e restos pegados.
  Alenka rosmou:
  - ¡Oh, porás a Hitler nos cornos!
  E a nena maior disparou unha ráfaga contra os infantes que intentaban erguerse para atacar. Varios militantes recrutados pola redada caeron. Alenka limpou a cara sucia, picaballe os ollos. A guerreira cuspiu e fíxose a signo.
  Ela abriu fogo de metralladoras de novo, e os militantes foron introducindo. Alla pelirroja tamén lanzou unha granada co pé descalzo. O presente saltou e golpeou aos fascistas. Unha ducia de persoas morreron.
  A pelirroja cantou:
  - Hai moito bo no mundo, pero está cuberto de neve!
  E a nena abriu fogo cunha metralleta, só usando non as mans, senón os seus dedos hábiles e os pés descalzos.
  Alla disparou con precisión e berrou:
  -¡Golpe! Golpe! Outro golpe! Outro golpe e despois... O poderoso demo, don de Deus, dá un uppercut!
  E coas mans a nena lanzou anacos de vidro. Ela sorprendeu aos fascistas e tuiteou:
  - E para os que non queren vivir en paz... Facémoslles hara-kiri!
  Os xaponeses realmente apareceron. Estes loitadores de ollos pechados. Ben, como non podes facer hara-kiri así?
  Despois de descargar o clip da metralleta, Alla colleu a granada cos seus dedos espidos e lanzoulla ao samurai. Recibiron un agasallo, varios xaponeses mutilados e voaron en diferentes direccións.
  Alla sacou a lingua e murmurou:
  - Son un super guerreiro! E o inimigo matou ao hiper!
  Os chineses, recrutados polos xaponeses das zonas capturadas do Imperio Celeste, entraron en batalla. Os guerreiros chineses camiñaron sen medo, e as nenas, despois de descargar as súas metralletas, víronse obrigadas a retroceder.
  María metal pés descalzos fragmentos de escaiola e vidro. As outras nenas fixeron o mesmo. Fíxose moi difícil.
  Apareceu o Shturmlev, unha poderosa máquina cun lanzacohetes. Aquí tes un que te vai a cachar, non parece moito.
  O primeiro disparo tronou... Anyuta, Alla e Matryona foron lanzadas pola onda expansiva, como a fonte dunha balea xigantesca. As mozas voaron varias decenas de metros e caeron cos pés descalzos xusto no lume.
  As nenas saltaron de alí, escaldaron e cantaron. Salpicaron as súas plantas espidas nos carbóns.
  Alla asubiou con fastidio:
  - ¡Primeiro ponse o touro debaixo do machado, e despois asado! E primeiro fomos fritidos, e despois debaixo da machada!
  E a nena Komsomol riu! Pero entón ela sentiuse triste. Lembreime de que a súa amiga foi capturada. Os alemáns espiron á moza e comezaron a levar lume ao seu peito espido. Que dor tan terrible. A nena estaba berrando e a súa tenra pel estaba calcinada. Estes son os fascistas que resultaron fanáticos. Nin sequera fixeron preguntas, e antes tamén prenderon lume, baixo os pés descalzos do cativo. O membro do Komsomol, ao final, non puido soportar a tortura e morreu por un doloroso shock.
  Alla, lembrando isto, deu unha labazada nas brasas. Matryona precipitouse diante dela. Esta moza da aldea ten a pel curtida, e non podes levala cun soplete. Por que non unha nena superman? Matryona ve unha bazuca cun proyectil lanzada por un soldado estadounidense morto. Recóllea co pé e bótaa entre os seus brazos. E entra con todas as súas forzas.
  O proyectil voa e golpea aos chinés forzados. Moitos berros e xemidos. Masa de cadáveres. E membros cortados.
  Matryona cantou unha antiga canción:
  - E o samurai voou ao chan! Baixo a presión do aceiro e do lume!
  As nenas por fin correron das brasas. Os seus elegantes pés descalzos conseguírono.
  Anyuta, como a máis tenra delas, torcíase e fregou as súas plantas espidas, tentando aliviar a comezón.
  Matryona, que corría descalza pola neve dende a primeira infancia, non fixo caso de tal bagatela.
  A nena heroe cantou:
  - Imaxina que nos mergullamos no leite fresco... A recompensa é unha cousa real!
  E a guerreira colleu co pé un anaco de tella roto e bastante pesado. Agarrándoo con forza cos dedos espidos e de nena, xirouno e lanzouno cara ao inimigo. Tres chineses foron vítimas do presente da morte; as súas cabezas foron esmagadas.
  Alla dixo cunha mirada satisfeita, disparando ao inimigo:
  - ¡Somos mulleres chulas!
  Anyuta cantaba para aliviar a comezón nas súas pernas queimadas, ou máis ben chamuscadas:
  - Hai mulleres na nosa Patria,
  Por que están conducindo un avión como broma?...
  Para eles, a honra é máis valiosa que a vida,
  Pode matar facilmente ao seu adversario!
  
  Naceron para gañar
  Para glorificar a Rus durante séculos!
  Despois de todo, o noso bisavó...
  Inmediatamente reunín un exército para eles!
  E Anyuta comezou a garabatear coa metralleta. E fíxoo moi maxistralmente. Para que todos poidan sentir que este é un guerreiro de Deus! Se non é do Todopoderoso, entón de Marte seguro!
  Alenka tamén disparou. Xunto con María, víronse obrigados a retirarse, recollendo clips de soldados estadounidenses mortos. As nenas caeron de costas e dispararon cos pés, así o fixeron mellor. E fixérono con precisión. Unha mestura de tropas chinesas e africanas avanzou sobre as mozas. E os guerreiros bateron.
  Alenka cantou:
  - O mundo non é un taboleiro de xadrez...
  María colleu este paso, exterminando aos mercenarios amarelos e negros.
  - E as cifras non son un cero redondo!
  Alenka engadiu á fila cortada de amarelas e negras:
  - A melancolía estános atacando!
  María disparou coa precisión de Robin Hood e berrou:
  - E o cabalo precipitouse no lume!
  As nenas, disparando para atrás, retiráronse detrás do campo minado. Os loitadores chineses e africanos topáronse con golosinas. Comezaron a estoupar, saltaron, destrozándoos, e converteuse nun maldito desastre.
  Varios tanques Panther-2 apareceron ao lonxe. Están disparando, e teñen medo de meter o nariz. "Lion"-2 avanza e tamén cuspir lume. E aquí está o tanque lanzallamas Rhino, babeando, con fardos de chamas.
  Pero o máis formidable é "Sturmlev". O seu lanzacohetes non é especialmente rápido, pero é infernalmente destrutivo.
  Alenka susurra:
  - Rusos, rusos - non é un destino tranquilo! Ben, por que necesitamos problemas para ser máis fortes?
  De feito, están loitando lonxe de Rusia. Pero está claro que a Wehrmacht, despois de conquistar EE. E os americanos son tan doces e queridos polas nenas.
  Alenka volve cravarse, os seus golpes parecen facer rebentar as cabazas e as cabezas baixo as pas. A nena é golpeada na perna por unha metralla. Un corte incha na miña canela. A fermosura cruxiu un óso e berrou:
  - Non, o vixiante non se esvaecerá,
  A mirada dun falcón, unha aguia...
  A voz do pobo é clara -
  O murmurio esmagará a serpe!
  
  Creo que o mundo enteiro espertará,
  O fascismo acabará...
  E o Sol brillará -
  O camiño que ilumina o comunismo!
  Nese momento, Matryona, con todas as súas forzas, lanzou unha granada ao Shturmlev. E as mozas soviéticas finalmente tiveron sorte. A gorra blindada caeu cara atrás, o agasallo soviético voou directamente no canón ancho. Por un segundo todo conxelouse. E entón estoupou. Era coma se se lanzara unha bomba atómica. E os tanques alemáns espallados en diferentes direccións.
  E no ceo Albina e Alvina están tecleando contas.
  Xa derribaron máis de cincocentos avións. Polo que recibiron un premio: a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo platino, espadas e diamantes. E gañaron as mozas dos mellores ases dos Estados Unidos.
  E aquí están de novo no ceo e derruban de forma moi guapa.
  E os americanos levantan as patas cara arriba. Esta é a súa resistencia débil e inerte.
  Albina colleuno e cantou con aplomo:
  - Non durmo e vexo milagres!
  E cos seus dedos espidos, premendo o botón do joystick, a rapaza derruba unha ducia de avións inimigos.
  Alvina tamén dispara con precisión. Esmaga unha ducia de inimigos e chilla agresivamente, mostrando os dentes:
  - Estou tan frenético de rabia!
  E tamén usa os seus dedos espidos. Que rapaza...
  E de novo, avións americanos abatidos volven caer. Si, hai tal ataque que non podes marchar...
  E Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova fuxen e exterminan ao inimigo. O neno e a nena actúan harmoniosamente e con enerxía. E os pés descalzos lanzan estrelas e granadas.
  Estes son os nenos... É incrible que América non se lles resista. Onde están e a vitoria.
  Aquí están as tropas de Hitler asaltando Nova York e Washington. Si, as batallas son moi agresivas.
  Shella, Margaret, Ellie están loitando no novo tanque AG-50, que acaba de entrar en produción. É unha máquina en forma de pirámide e practicamente impenetrable desde todos os ángulos.
  Shella, usando os seus dedos espidos, apunta a súa arma e dispara. Rompe a armadura do fascista e chía para si coma un babuino:
  - Son unha rapaza cuxa armadura é máis forte que o titanio!
  Margaret tamén dispara, golpea ao inimigo e grita a todo pulmón:
  - Eu nacín así, o tipo de dama que esmaga a todos os inimigos nunha caixa!
  E Ellie collerao e golpearao, apuntándoo cos seus dedos descalzos, esnaquizando o Sherman e chirrindo:
  - Son un guerreiro de clase súper grande!
  As nenas son xeniais aquí. E as súas accións son moi agresivas.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova capturaron ao presidente estadounidense Truman.
  Mataron a moitos dos gardas do líder. E por suposto que botaban estrelas cos seus pés espidos e infantís. E despois arrastráronme nunha corda. Margarita ata obrigou ao presidente americano a bicar os seus tacóns espidos, poeirentos e redondos. O presidente bicoume obedientemente.
  Coa súa captura, os Estados Unidos capitularon.
  Así rematou a gran guerra. Entón os alemáns lanzaron un ataque contra América Latina e Australia, recollendo todas as terras. Pero isto xa non era tan significativo.
  Pero Alenka e o seu equipo aínda cantaban unha canción pegadiza para non perder o optimismo;
  Temos unha patria, Rusia,
  Os mellores países do mundo...
  Stalin é o mesías supremo
  E verdadeiramente hai un ideal!
  
  Aínda que ás veces sufriu a derrota,
  E máis dunha vez pegáronme duro...
  Non, o Führer non será perdoado,
  Convértete, vil parasito esmagado!
  
  Cantos heroes ten Patronymic?
  Todo guerreiro é simplemente un xigante...
  O exército marcha en formación ameazante,
  Despois de todo, o noso pobo e o noso rei son un!
  
  Hai un mundo onde Rusia é máis feliz,
  Onde estivo Nikolai...
  Créeme, as nosas mulleres son máis fermosas,
  Loita polo país e atrévete!
  
  Irmáns, non podemos soportar a humillación,
  Todos enfrontarémonos aos Krauts...
  Non toleraremos máis insultos -
  Imos esmagar o inimigo cunha man de aceiro!
  
  Loitaremos por Rusia,
  Loitaremos moi ben...
  Deixa que as granadas estoupen nas mochilas,
  Saiba que o exército ruso é invencible!
  
  Na Patria, calquera negocio é sagrado,
  O amor parece ilimitado...
  As nenas andan baixo a metralleta,
  Esmagando a carne con lume ardente!
  
  Así que os rapaces serven á Patria,
  Facendo realidade o teu soño no mundo do amor...
  A vida está tecida dun fío moi fino,
  Se teño que mover montañas!
  
  
  ROMMEL EN vez de HITLER
  Oleg Rybachenko finalmente recibiu a tarefa. Xunto con Margarita, foi enviado á Segunda Guerra Mundial.
  Hitler morreu en marzo de 1943 ao estoupar unha bomba colocada no seu avión. Por certo, na historia real esta bomba nunca explotou.
  Pero na alternativa funcionou... Morreu o Führer. Rommel converteuse no novo comandante supremo. É o máis popular entre os mariscais de campo. Ademais, Goering viuse obrigado a compartir o poder con Himmler, Goebbels e Speer.
  Rommel, como unha figura igualmente distante, asentou a todos no posto de comandante supremo e estratega. A guerra cos aliados continuou. Rommel evacuou ás tropas de África e conseguiu facelo con bastante éxito. E reuniu forzas en Sicilia.
  Os alemáns tamén tomaron posicións defensivas no Kursk Bulge e reforzaron a fondo a dirección de Oryol.
  Rommel, como un brillante estratega, previu que o golpe principal seguiría en Sicilia e reforzou alí as tropas alemás. Ademais, había calma na fronte oriental.
  O 5 de xullo produciuse un intento de desembarco en Sicilia. Pero resultou sen éxito. Os alemáns estaban preparados e tiñan máis forzas que na historia real. Incluídas, por certo, as divisións evacuadas de África.
  Os aliados sufriron enormes perdas e foron arroxados ao mar. Máis de cincuenta mil soldados británicos e estadounidenses foron capturados.
  Stalin lanzou a ofensiva o 5 de agosto. En dúas direccións á vez: Oryol e Kharkov. Pero os alemáns estaban bastante preparados.
  As batallas mostraron a vantaxe do Panther en defensa: un arma rápida, precisa e perforadora, cunha boa protección frontal. E unha transmisión pouco fiable non dá tanto medo cando un tanque dispara detrás dunha emboscada.
  Tanto os Tigres como os Ferdinand realizaron ben. Tamén son máis fortes en defensa que en ataque. Por certo, na historia real, 37 Ferdinand de 89 perdéronse en campos minados. E en defensa, os alemáns poderían utilizalos con máis eficacia. Especialmente con 200 mm de blindaxe frontal.
  Rommel demostrou ser un estratega destacado. Quen previu e adiviñou correctamente onde atacaría o inimigo.
  E o "Panther" demostrou que cando a fronte está cuberta de forma fiable e inactiva, é un cazacarros ideal, disparando 15 disparos por minuto e penetrando trinta e catro a 2000 metros. Por suposto, os alemáns resultaron ser bastante fortes en defensa.
  E puideron manter os seus cargos.
  E entón a tripulación do tanque de Gerda mostrouse excelente. Por primeira vez, as mozas da Pantera participaron en batallas e mostráronse ben.
  Gerda bateu contra un coche soviético e chirriu:
  - Eu son o terminador da morte!
  Entón Charlotte disparou, derrubou o trinta e catro e chirriu:
  - Eu tamén traio destrución!
  Christina disparou a continuación. Ela abriu ao inimigo e falou:
  - ¡Nunca nos reconciliaremos!
  O seguinte tiro, a quenda de Magda, e esta rapaza chirriou:
  - A nosa presión tola!
  As nenas xa tiñan experiencia probando equipos. Entón, nada lles molesta. Son da "Pantera"; durante as probas, dende unha distancia dun quilómetro, golpean directamente un prato cun proxectil.
  Si, ás veces a precisión dunha muller pode ser máis fenomenal que a dun home.
  Agora o seu tanque só está alí parado e dispara contra vehículos rusos. E os noquea como unha alfombra cun matamoscas.
  Gerda volveu noquear aos trinta e catro soviéticos e chirriu:
  - Son a loba do Terceiro Reich!
  Charlotte tamén disparou, derrubando un tanque do Exército Vermello e dixo:
  - Tampouco sorbo sopa de repolo!
  A continuación, Christina cortou o coche soviético e chirriu:
  - Son unha rapaza encantadora!
  E entón a Magda de cabelos dourados disparará. O tanque ruso abrirase e ruxirá:
  - Son un terminador, son gracioso!
  Catro nenas repelen o ataque. Gerda bateu de novo co coche soviético e chirriu:
  - As de corazóns!
  Charlotte volveu disparar contra o inimigo, alcanzou os trinta e catro e emitiu:
  - A cabeza é coma unha sandía!
  Cristina tamén foi golpeada. Cortou un tanque ruso e chirriu:
  - Auténtico terror!
  Magda, disparando, bateu contra un coche do Exército Vermello e dixo:
  - Hai un ladrón no inframundo!
  As nenas derrotaron a trinta e dous tanques soviéticos nunha mesma batalla, batendo todos os récords anteriores. Por que teñen oitenta cunchas? E as tripulacións de tanques soviéticos correron con valentía.
  Pero con tal cadencia de lume - 15 tiros por minuto, e o rango de destrución, os Panthers conseguiron repeler ataques suicidas, sen dar ningunha oportunidade de abordar ou embestir.
  Os alemáns puideron aguantar á defensiva. Só nalgúns lugares as tropas soviéticas encaixáronse lixeiramente. Os combates prolongáronse ata finais do outono e, a costa de enormes perdas, o Exército Vermello non puido avanzar máis de quince quilómetros de profundidade.
  O xenio de Rommel demostrou que os alemáns eran bastante capaces de levar a cabo unha defensa activa e unha guerra de trincheiras.
  Os aliados, vencidos en Sicilia, ata agora só bombardearon. Pero a isto, Rommel e Speer atoparon unha resposta marabillosa: o caza a reacción He-162. O avión era superior en características de voo ao ME-262 e era catro veces máis lixeiro, moitas veces máis barato e máis fácil de fabricar. Non por nada lle chamaban a loitadora do pobo.
  A máquina, construída en tres meses, despegou o 6 de outubro de 1943. E chegaron días escuros para os opoñentes de Alemaña no aire.
  O Non-162 era fácil de controlar, maniobrable e non necesitaba pilotos altamente cualificados.
  E Rommel seguía á defensiva. Os alemáns reforzaron a tempo as súas tropas preto de Leningrado e repeleron alí a ofensiva invernal. De novo rexeitaron os ataques preto de Orel e Kharkov. Tamén aguantaron no centro, evitando que Smolensk fose tomado.
  Nesta ocasión os Fritz puideron pasar o inverno sen danos graves. E despois, na primavera, tomárono e mudáronse a onde menos se esperaban: en Carelia. E comezou a andar por Murmansk. Ao mesmo tempo, os nazis tomaron o relevo e comezaron a prepararse para repeler o ataque aliado en Francia. A situación estaba quentando.
  E de feito, case toda a Carelia foi capturada polos nazis. E entón comezou o desembarco en Normandía, e Oleg Rybachenko, mentres tanto.
   Xa converteuse en absoluto escuro e _ quedou de pé quente , xulgando Por clima ucraíno noite .
  Margarita espertou un pouco antes E sentado on agachado _ Verán choiva intensificado , e nenos apresurouse ocultar baixo árbore .
  Cabezas xa parou xirar E Oleg vago dixo :
  - Ben como ?
  Margarita admirativamente respondeu :
  - Ti Só xenio !
  Rybachenko enganado a min mesmo ancho peito E con orgullo dixo :
  - A Que Ti pensei ! Meu máquina funciona !
  Rapaza indignado exclamou :
  - Si mellor faría ela en absoluto ... non existiu ! Que Nós Agora vontade facer ?
  Oleg sacudiuno Con cabelo auga E sinceramente respondeu :
  - A Que normalmente V tal situacións inadaptados facer ? Imos comprometerse fazañas !
  neno palpebrado ás eu mesmo detrás peto E indignado exclamou :
  - Si eu arma caeu ... Pero Nada Vou facelo a min mesmo novo !
  Margarita indignado dixo :
  - Si farás ... aquí ti Non vinte primeira século ! Tentar dende árbore moer nave estelar !
  Oleg duro rosmou V resposta :
  - Agora Non media séculos ! Que necesario fai entón _ E Vou facelo ! E en absoluto Nós Agora inadaptados , e Isto sons con orgullo !
  Rapaza Con admiración respondeu :
  - Si por suposto gilipollas ! Só V diferenzas dende contos de fadas Todos máis grave E Onde máis prosaico !
  O neno é un prodixio confiado declarou V irónico formulario :
  - Ai volume Que luz ensino , inverno E na primavera ... digo eu sen excepcións todos espíritos malignos bosque !
  Margarita con aprobación confirmado :
  - Si sentimento humor ti Non deixou ! E Isto Pode ser ser E Ahí está o principal !
  Oleg Rybachenko respondeu V cartel estilo :
  - A principal autores asuntos así ! Partido Comunista , Lenin , Soviet poder !
  Rapaza botouse a rir ... A verán choiva intensificado . Árbore cuberto dende chorros Moi malo . Rapaces en breve mollouse antes fíos _ A seco Iso onde .
  Choiva porén , de súpeto parou , soprou guay a brisa Para quente nenos movémonos Por bosque . Caro zapatillas deportivas esmagado , e Oleg desposuído eles , e Tamén medias quedando descalzo _
  Margarita asustado notado :
  - Ti Entón vaise arrefriar !
  neno confiado afirmou :
  - eu nunca Non colleu un resfriado ! E en absoluto descalzo andar un pracer . Dar un paseo E ti ! Aquí Non Moscova , ninguén dedo ás templo torcer Non converterase !
  Rapaza negativa sacudiuno cabeza :
  - Pernas V escuro vaime gañar ! eu realmente dalgún xeito _ _ Vou superar !
  Rapaces movémonos Por noite bosque . Oleg camiñaba diante : descalzo pernas doado . A que _ _ espido sola sente cada tubérculo , protuberancia , póla , mesmo entrega pracer . rapaza isto Non entende e _ quedando atrás V os seus esmagar zapatillas deportivas .
  Aquí Margarita é un pouco diferente, e moito máis mimada que a nena que traballaba nas canteiras. Pois pasa. Certos cambios cronométricos probablemente xogan un papel.
   neno volve E intenta ánimo :
  - Dálle Non empurrar ! Pronto imos saír Para xente !
  Margarita caprichosamente exclama :
  - Si realmente E pronto !
  Rapaza algunhas un pouco groso , quizais gordo , e cansa Onde máis rápido , máis deportivo rapaz . Pero zapatillas deportivas despegar categoricamente rexeita .
  - Non ! EN bosque descalzo Non vai ! Estarás jodido pernas !
  Neno negativa tremeu cabeza :
  - Tonterías ! eu Cantos Non pisada nin unha vez Non corteme ! E mesmo no outono Isto Genial rematar V bosque millas _ Restablecer almofadas E ti converterase máis doado !
  Rapaza duro objetou :
  - Non ! eu Non mendigo e _ nobre especie de ! Ti correr como se rasgado unha vez Entón ti como .
  Neno fruncido o ceño E gruñido :
  -U _ mariquita ! E azote Como señora !
  Margarita quedou en silencio ... Pasou algunhas horas E xa en absoluto floreceu . Mesmo converteuse cocer sol . Gordo E Non como isto deportes como _ Oleg rapaza finalmente quedou sen forza E sentou descanso . Máis habitual Para cargas neno sentou cerca Con ela de mala gana _ Raiado comezón tacón O ladra _ Asubío :
  - Si Ti Non Gerda !
  Margarita V resposta berrou :
  - eu Estou canso _ Ahí está quero ! A ás ti aínda que algún tipo de salchicha deixou ?
  neno palpebrado Por petos _ Extraído billete de banco V Cincocentos rublos , e cincuenta dólares e _ Tamén un centavo bagatela E teléfono móbil teléfono Con miniatura cámara de vídeo . Fruncido ...
  EN amigo peto resultou ser só paquete goma de mascar neno levou unha porción a min mesmo E ofrecido Margarita . Rapaza rexeitado :
  -U _ eu o seu si !
  E Igual deuse por vencido un anaco V boca _ Pero goma de mascar fame Non apaga . Só acende apetito _ Nenos sentado algunhas tempo , en silencio . A entón Margarita preguntou :
  - Ben , xenio , como Ti pensas nós alimentar ?
   neno confiado respondeu :
  - Verán despois de todo _ Imos atopar cogomelos , bagas , peixe acendemos o peixe lume ...
  Rapaza fixo unha mueca E preguntou :
  - A ás ti máis lixeiro hai ?
  Oleg confuso respondeu :
  -Non , eu _ mesmo Non eu fumo !
  Margarita riuse , notando :
  - eu tamén ... Pero Ás veces hai circunstancias nas que _ E malo hábitos útil .
  Neno asentiu E comentou :
  - Na casa ás eu máis lixeiro hai ... Pero V Moscova dende ela non serve ...
  neno retorcido E decididamente dixo :
  - Descansamos E foi seguinte !
  Rapaza de mala gana rosa E cheirou pico :
  - Imos !
  Mozo inadaptados de novo movémonos Por bosque . Oleg Para ao seu vergoña Non Moi sabía como _ Necesito navegar . A compás ás nenos Non foi . Entón Que Eles concretamente perdeuse . É bo iso máis verán E calor _ E Entón Non Demasiado asustado . Ó mesmo tempo atopou on desbroce arándanos _ Ergueuse on a catro patas E comezou festín doce baga _
  Margarita , apagada elemental fame , ría :
  - Aquí xa ves ás ti negro boca ! Ti como se pura sangre can Con personaxe !
  Oleg confiado respondeu :
  - Non perdémonos ! U nós Espero que sexan fortes estómagos , e diarrea Non conseguirao !
  Nenos recheo bagas E de novo foi V xeito . Sol pasou cenit E converteuse Moi quente . EN zapatillas deportivas pernas preli , e Por fin Margarita decidiu _ os seus eliminar . Pero Con hábitos pouco habituais descalzo vai Moi espiñento _ Rapaza chegou on rama , xemeu E sentou on toco de árbore Púxoo zapatos atrás E ruxiu :
  - Ben E o bosque está cheo sorpresas !
  Neno de mala gana confirmado :
  - Por suposto ... Aquí Non recurso ! Pero E encantador algún tipo de hai ...
  Camiñando Por bosque , rapaza preguntou Oleg :
  - A Como faría Ti axudou faría vermello Exército ?
  neno rabuñado coroa E racional respondeu :
  - eu sería ... Suxerido faría eles Para comezou tecnoloxía T -54. Tal tanque podería faría acelerar rematando segundo mundo guerras .
  Rapaza Non en absoluto acordou :
  - Cres que sabes _ _ dispositivo tanque só V xeral características smog faría eles axuda ?
  Oleg Rybachenko ofendido on isto é :
  - Non V xeral , i en absoluto sobre tanques moito sei dentro _ volume número E sobre activo armadura !
  Rapaza riron V resposta :
  - Pois , veña _ _ mellor inmediatamente tecnoloxía T -90, e Entón capturaremos todos paz !
  neno rabuñado parte posterior da cabeza E admitido :
  - Lin eu sobre un serie , sobre vítimas V corenta segundo ano dende vinte primeira século . Entón Eles E construído simplificado modelo T -54, tendo lanzado seu V produción máis antes batallas baixo Stalingrado . E V resultado que URSS gañou Onde máis rápido que _ V realidade E Con grande efecto . Activado comprobar outros ideas entón ... Podes tentar E algo _ _ máis complexo - por exemplo sistema salva lume " Smerch ". Pero Demasiado lonxe tecnoloxicamente Fuxe Non necesario !
  Margarita Con isto de boa gana acordou :
  - Non déixate levar ... Ah Iso máis E láser arma facer esixirán !
  A través algunhas tempo rapaza de novo sentou descanso . Tempo voou dalgún xeito _ _ desapercibido . De novo escureceu e _ tiven que pasar a noite baixo aberto ceo . Pero noites V fin xuño curto E quente . E xulgando Por razas árbores , isto nalgún lugar _ _ on Ucraína , con máis quente clima . Entón durmir Pode bastante .
  Oleg Rybachenko Soñei iso _ El un tal rapaz - grumete on nena enviar _ E nenas están conducindo seu cara atrás e cara atrás . Nin minutos paz_ _ Si máis quero tocar musculoso corpo rapaces , belisco . Non xenial alegría .
  Durme un pouco Non dar , aumentar V cedo , e V mans fregona - seco E sen Ir brillante cuberta _
  A Entón máis penso niso nenas enviar para levar fume Con tubos _ Si que ? Lona ! Isto E en absoluto Parece que on burla _ Pero neno apresurouse cumprir dado orde . Lona dende fume puchero , e Oleg sufrido arriba mar ondas V lado Australia .
  neno V desesperación púxose a cantar ;
  eu foi sinxelo neno V país real ,
  Pai meu terra mestre arado ...
  Pero vivido V soños O cabalería húsar ,
  E pau con audacia V loitar fillo aceno !
  
  Despois on flota Fuxiu eu un adolescente ,
  Para min on barco pasar deu fóra príncipe ...
  Non azucre servizo , ti créame nenos ,
  Alí Necesito firmemente emprender Non caer !
  
  Fed escaso , pero pero azotado ,
  Por tacóns pau - rapaz Para bater !
  Non , non desexado tal neno accións ,
  quería liberdade , mozo Ilia !
  
  soñei _ _ Tamén crer O riqueza ,
  quería descalzo descalzo botas ...
  Pero Non on mar , ti créame irmáns ,
  Todos Que Teño - vanme decepcionar detrás débedas !
  
  Pero Aquí pasounos _ _ quedou atrapado corsario ,
  Foi a batalla desigual , sufrido nós ...
  E resultou ser eu V pirata pata ,
  A Isto como se V inferno cocido Satanás !
  
  Azotado longo , coma un gato de sete rabos ,
  Despois descalzo pernas veu lume ...
  Piratas bater grumete Moi duro ,
  eu quería eles máis forte facer dor !
  
  Neno firmemente V tortura isto aguantada _
  Nin xemindo , chorando , mesmo Non suspirou ...
  El real cabaleiro resultou ser
  Tirado , xa sabes correa Como teimudo mula !
  
  E capitán piratas sorprendido _
  Ti home paréceme ver _ _ o noso ...
  E brillou a luz filibusteros caras ,
  Tal ás yoongi apareceu oportunidade !
  
  El converteuse pirata Por mares duro ,
  E Igual V batallas afoga barcos ...
  Agora iniciativa Ahí está ás rapaces novo ,
  Estudar , probar , para iso Non arrasouno !
  
  Pirata Certamente neno ladrón ,
  Pero honras leis irmandades Como canon ...
  Para charla ociosa mesmo seco ,
  Pero axeitará Con berros aceleración !
  
  neno medrou e _ cuberto riqueza ,
  Xestionado atopar a min mesmo noiva dunha vez ...
  Autoridade goza ás irmandades ,
  EN algún tipo _ menos El E Deus E príncipe !
  
  Pero Aquí sorte desviouse salvaxe _
  Entendido pirata aderezado V arrepiante catividade ...
  Coñeceu on pel que _ tal atrevida ,
  El entender que _ tal caos !
  
  Activado no rack firmemente heroe aguantada _
  E ningún Non emitido , non dixo ...
  Aínda que a el prometido mesmo reino ,
  E promesas sen fin eixe !
  
  Veli Entón V cadeas antes estada ,
  Alí preparado espada grande verdugo ...
  Tal vese ás el traballo ,
  Un golpe cabezas cortar !
  
  Todos on despedida cabaleiro inclinado ,
  Dixo : perdón se _ culpable ...
  Swing machada - toco enrolado ,
  Alma pirata voou V inferno !
  Sol xa luz alto E neno alegremente saltou . Rapaza rosa de mala gana _ Con fame nenos movémonos Por bosque . Margarita coxeando , fregado pernas , dolorosas berrou E caviar , en que acumulado lácteos ácido _ Moi eu quería é .
  neno sentiu eu mesmo máis alegre , e confiado azotado descalzo pernas Por herba entón _ E caso , estalindo adiante entón _ volvendo Para nena .
  Pero fame molestado E el . Aquí Rapaces de novo resultou ser on arándano despexando _ Ate sen todo tipo de cousas entusiasmo . Sen de pan E carne arándano Non podería satisfacer con fame estómagos . Entón de novo movémonos ...
  Aínda que zapatillas deportivas E suave pero _ por moito tempo andas V eles frotala pernas . Rapaza despegou zapatos E Eu tenteino vai descalzo _ Neno camiñaba adiante , e reclinado pau conos , pólas , pólas . A Margarita intentou paso Por suave herba _ Pero Todos iguais soles máis tarde algunhas tempo converterse brillo .
  Rapaza sentou e _ Entón Oleg suxerido :
  - Senta para min on de volta ! Vou levar !
  Margarita dubidou :
  - A por moito tempo se ás ti suficiente forza , oso graxo ?
  Oleg Sinceramente respondeu :
  - Non Seino ... Pero Ti estás a perder peso directamente on ollos !
  De verdade dende ausencia comida rapaza converteuse perder peso Si E forte musculoso rapaz , aos poucos seco . Levar carga detrás coas costas Non sinxelo , pero El despois de todo _ atleta _ E debe aguantar carga .
  A través Unha parella horas cabalgando Oleg deuse por vencido E sentouse . Entón impulsado consciencia Margarita foi ela mesma _ Ela soles foron vermello E raiado . Pero rapaza algunhas tempo aguantada on forza vai .
  Despois Rapaces atopou on arbustos amoras _ Un pouco arrastrábase E comeu .
  Devorando amora , margarita notado :
  - De verdade? Isto sen fin bosque ?
  neno negativa tremeu cabeza :
  - eu Entón Non Creo que ... Máis ben Total Nós Só resultou ser Non V el mesmo o mellor lugar .
  Margarita despectivamente bufou :
  - E sinxelamente perdeuse ... Aquí ela teu xenio !
  Oleg racional comentou :
  - A saber Todos V principio imposible !
  Despois que neno decididamente converteuse E respondeu :
  - Imos ! Quizais nos atopemos on partidarios !
  Rapaza triste riron :
  - Fresco lenda , pero crer Con traballo ...
  Vaia E V el mesmo de feito Pode antes infinito V bosque extraviado Por aqueles ou o máis estradas _ Cando Está escuro , nenos de novo subiu on bardanas . Choiva Non foi E noites ucraíno quente .
  Oleg Rybachenko soñado a min mesmo continuación ... Aquí El grumete golpea on americano barco ... A súa coller E preguntar :
  - Ti ruso !
  Oleg con orgullo respostas :
  - eu ruso grumete !
  americanos rindo E Para comezou decidir azotar neno gato de sete colas . En soño golpes Non así doloroso E neno aguanta _
  Despois a el cauterizado cigarros Para peitos E esixir contar O planos mando , coma se faría rapaz , capaz algo _ _ saber .
  Entón inserir dedos V porta apertura E apertar vicio . Pero ningún tortura Non axuda . Oleg Rybachenko está calado Como partidario _ E Entón seu causas eu mesmo almirante _
  Miradas Con sospeita on encadeado neno esposado _ Con raias atrás , con cuberto burbullas palmas , e soles pernas , pero eu mesmo intenta parecer cariñoso E graciadamente pronuncia :
  - Queres bicicleta , eh ?
  Oleg Rybachenko miradas Con deliberado indiferenza .
  Almirante engade Con cun sorriso :
  - A scooter ?
  neno despectivamente bufou :
  - Si non é suficiente !
  Almirante indignado levantado cellas E preguntou :
  - Ben , ben Coche Ford ... Imaxina _ Ti tal pequeno e _ ás ti todo un Ford .
  Oleg Rybachenko sen sombras ironía suxerido :
  - A Pode ser Entón inmediatamente " Cadillac "? Que perder o tempo en bagatelas ?
  Almirante fixo algo así _ Non Entendido ironía E dixo :
  - Dous Cadillac e un Ford _ _ _ _ ademais !
  neno irónico engadiu :
  - A Tamén chave dende apartamentos onde _ diñeiro mentira !
  Almirante confirmado Con con aplomo :
  - Dous chave de _ tres apartamentos onde _ Moi grande diñeiro mentira !
  Oleg Rybachenko riron E comentou :
  - Si promesas ás ti ... Pois ok , eu Vouche mostrar ti onde _ E V que lugar Pode Ataque ruso flota E acadar vitoria !
  Almirante encantado salpicado mans E ordenou :
  - Levar nobre cea ! Neno Todos dixo !
  Despois fame Ben comer exquisito comida _ neno Estou cheo antes vertedura , e Entón dito en _ que lugar mellor Total pasar o americano escuadrón _
  - Entón Ti atoparaste V traseira almirante Trosheva E aplanar seu Como moeda _
  americano suficiente fregado mans ...
  neno mesmo preguntou revista E fixo algunhas bosquexos como _ vai E mover máis aló .
  Que ou americano flota on todos En parellas sacudido Para anticipadamente cocido atrapado _ A Oleg Rybachenko sentou on cama ... K el xurdiu vacilando cadeiras muller _ Ela sen vergoña atacado on rapaz .
  Probablemente así _ camiño , almirante quería expresar grumete gratitude . Ou Viceversa máis ensuciarse !
  Tempo en soño chegando rapidamente , e Aquí americano escuadrón V cadrado Demo . Que ou quería ianquis alí iniciar sesión , si E recibirá Por mérito ! Aquí ela punto de partida preciso planificado valente rapaz _
  De súpeto mar espumada ... rosa arriba enorme ondas , absorbentes americano cruceiros E acoirazados _ Ademais Aconteceu Isto V algunhas segundos _ Todos inundado como _ V banco Con cervexa _ Despois que E acabouse tempo V eternidade Para escuadróns Tolo Dick .
  E barcos ido V reino Neptuno ...
  Aquí renderizado Oleg antes mar rei _ Iso monarca foi enorme Con peixe rabo E ouro escalas _ tremeu tridente E ruxiu :
  - Ti OMS así ?
  Oleg saltou , labazadas queimado V braseiro pé e , respondeu :
  - eu grumete ruso flota !
   Neptuno rosmou E preguntou :
  - Perla extracto podes ?
  Neno sorriu E con audacia respondeu :
  -Podo , pero _ Para ti Non Vou !
  Neptuno bateu tridente E berrou en todos gorxa :
  - Tiburóns fiel criados meu ... descanso descarado Olezhka !
  Neno apertado puños E converteuse loitar contra dende presionando barracuda . Eses subiu como se con fame cans _ Pero neno os seus coñeceu forte golpes , enviando V nocaut _ Pero tiburóns Todos máis E máis ... Neno - grumete esgotado ...
  Xa floreceu . Margarita dorme e _ é unha mágoa esperta fermosa rapaza _ Ela E V el mesmo de feito perda de peso e dende que cara converteuse máis bonito , vermello dende fresco bronceado _ neno sentiu V a min mesmo semellanza amor_ _ Pode ser Adeus aproximadamente como _ _ Tom Sawyer Para Becky .
  Pobre rapaza morrendo de fame . A ela pernas así _ rabuñado , tenro , non familiar Para bruto superficies _ Algo _ _ ela lembrou Gerda , non si? Que máis estragado _ A Agora collido en veces onde _ vida Non framboesa _
  Genial Doméstico Guerra a maioría grave período vida detrás URSS . A El neno prodixio pegado V bosque , e Non Pode ser nada axuda vermello exército _ Estúpido Isto todo ... Ata que mesmo estúpido !
  neno Un pouco sentouse e agardou ata que _ Margarita espertará E aguantando para ela man preguntou :
  - E que ti queres ?
  Rapaza Sinceramente respondeu :
  - Hai ... E máis durmir !
  Oleg Rybachenko decididamente tremeu puño :
  - Abonda ! Necesario vai ! Pode ser Hoxe nós sorte !
  Margarita fixo algunhas inseguro pasos descalzo pernas Por herba _ mirei on zapatillas deportivas , entón on burbullas E afirmou :
  - Vou tentar , eu Un pouco Entón camiña ! U eu suficiente vai !
  Neno avisou :
  - eu vontade mirar para _ Ti Non Piqueime !
  Rapaza Con sorrir _ _ vermello dende fresco bronceado cara , respondeu :
  - eu Vou tentar _ vai axiña !
  Nenos encabezado Por bosque ... Ao principio vai Margarita foi Moi duro . Pero rapaza Moi orgulloso E aguantada on autoestima . Despois Cando músculos quente , dor V pés E atrás calmado , fíxose máis doado . Pero fame capteume Todos máis forte . Verdade de novo _ quedou atrapado arándano _ Pero bagas fame xa Non satisfeito . neno suxerido :
  - É necesario atopar río E coller peixe !
  Margarita duro suspirou :
  - Ben Isto idea !
  Pero on río saír de ningún xeito Non só conseguiu _ atopou on formas regatos . Rapaza en breve quedou sen furor e neno de novo tiven que levar ela on atrás _ Despois lavar ferido pernas á nena V frío auga ...
  Margarita a distraerse preguntou rapaz :
  - A Como Ti cres que o noso vermello exército vontade adiantado contra Krauts ou _ non ?
  Oleg Rybachenko indignado :
  - Como Isto non ? EN volume E consiste credo soviético armado forza para _ bater inimigo on seu territorios . Nós naceu , veña E vontade adiantado que faría Isto Non valeu a pena . - Neno V aborrecemento movido eu mesmo puño Por pómulo .
  - Aquí Eu , por exemplo , só ventosa _ Non Pode de ningún xeito retirarse ti dende bosques _
  Margarita aclarado , salpicado auga perna :
  - E eu mesmo tamén ... Nós Entón Con fame morreremos se _ imos arrastrar !
  Neno duro suspirou E soltou :
  - O noso ósos atopará a través algunhas séculos ...
  Despois que Eles de novo movémonos Por bosque ... Tempo estaba a suceder Todos máis rápido e _ Aquí de novo escureceu ... Oleg sorprendeu que _ máis Non audible ouveando lobos _ Pero vese Isto foi tranquilo bosque _ Só Unha parella unha vez escoitouse V na distancia ruxir motores parafuso avión _ Pero mesmo sarabia os seus foi de pouco uso .
  Pois a nena tivo sorte. Non obstante, ela moveuse lentamente. Doíanme moito as pernas e as costas... Acumuláronse ácidos.
  Ao ver o seu estado, Oleg suxeriu:
  - Quizais debería ir só? E descansarás!
  A rapaza moveu a cabeza con decisión:
  - Non, imos xuntos! Son forte!
  E a pesar da forte dor, Margarita continuou adiante. Para manter o ánimo, Oleg comezou a cantar;
  Estou camiñando pola beira do bosque coa miña moza,
  Levo unha gravata vermella: todo ao redor é fermoso...
  O regueiro berra cun trino prateado,
  Que todo o mundo se converta: o amor é xusto!
  
  Pero as bombas caeron, o bosque estoupou,
  O fascista avanza, todas as árbores arden...
  Onde o río gorgoteaba, ardeu a area,
  E os desgraciados nenos convertéronse en obxectivos!
  
  Os ocupantes chegaron e cústanos,
  É tan difícil rapaces, sen unha codia de pan...
  Do barco só quedaba un fragmento, un remo,
  E cantos voitres hai, nin o ceo!
  
  Os loitadores clandestinos fixéronse amigos entre si,
  Camiñamos descalzos por estradas frías...
  O adversario ameaza coma unha fera furiosa,
  Pero creo que a xente que me rodea tamén é familia!
  
  Deixa que o tren pioneiro descarrile,
  E os Tigres arderon coma un facho nun pesadelo...
  Créeme, o fascismo está condenado á destrución,
  Xunto coa rapaza loitamos con valentía!
  
  Demos á policía unha loita valente,
  Confía na metralleta no teu ombreiro, non é pesada...
  Para sempre rapaza estarei contigo
  Construiremos un mundo - radiante e novo!
  
  Será marabilloso para todas as persoas, créeme,
  Fillos, caemos ante Cristo na oración...
  O noso templo é substituído por un enorme abeto,
  Séntese ben baixo el, coma se estiveses agora no ceo!
  
  Chegou a liberación e o soldado ruso,
  O fascista pegoulle moi forte cunha baioneta...
  O meu amigo e eu collemos unha metralleta,
  E comezaron a golpear os alemáns con moita precisión!
  
  Agora, cunha canción ameazante, dirixímonos a Berlín,
  A liberdade chegará tamén en Alemaña...
  Estamos voando rapidamente cun paracaídas,
  Os guerreiros son fillos do pobo santo!
  Oleg e Margarita, lixeiramente revigorizados pola canción, camiñaron polo bosque. Por sorte, ninguén se atopou con eles. Como se todos os habitantes morreran hai tempo. E o tempo cambiou, entrou unha nube e comezou a chover.
  Os rapaces salpicaban polas pozas. O estado de ánimo finalmente deteriorouse. Tanto tempo no bosque, pero non hai fin á vista. Así que vagas como un gatiño cego.
  Por fin Margarita non puido aguantar, as súas pernas cederon e a nena murmurou:
  - Estou desesperado! Canto tempo podes andar así!
  O neno respondeu cun profundo suspiro:
  - Probablemente por moito tempo. Este é un lugar cruel e desolado, non importa como o mires.
  Margarita chorou:
  - É cruel para nós... Montarte así e quedar noqueado... E non podías montar a túa máquina do tempo!
  O neno suspirou moito e respondeu de mala gana:
  "Eu mesmo non esperaba que explotase". Pero así foi como pasou...
  A nena dixo con rabia:
  - Para que morras!
  Os mozos non falaron durante varias horas despois diso. Comemos unhas cantas bagas. A sensación de fame atenuouse lixeiramente pola fatiga. Os pés de Margarita comezaron a cubrirse de callos que se formaban lentamente. Isto facilitou a navegación pola estrada. Pero as plantas picaban moito. As bagas xa me daban dor de estómago. Obviamente o estómago esixía pan e algo máis.
  E é aburrido sen ordenadores e outras cousas. Durante algún tempo, os nenos aínda puideron ver películas no seu móbil, pero as pilas esgotáronse. Despois diso volveuse moi solitario.
  A pesar do verán e da ausencia de depredadores, a paisaxe ao redor parecía triste e aburrida. E, en xeral, dalgunha maneira volveuse asustado.
  Oleg intentou cantar de novo, pero as palabras non se me ocorreron... E o tempo pasa.
  Está a escurecer. Ao parecer teremos que volver a durmir con fame ao aire libre. E isto é arrepiante. O neno quere algo diferente. Pero a nena xa se desmaiou. E tes que deitarte, durmindo.
  Mentres andaban inutilmente, comezaron os desembarcos en Normandía. Os alemáns tiñan un canón autopropulsado E-10 máis práctico e barato, que tiña a metade do peso e da altura do T-4, pero con igual armamento, mellor protección e moita maior mobilidade. O pequeno E-10 podía penetrar perfectamente aos Sherman desde pouca distancia e era discreto, o que é moi importante nas condicións nas que o inimigo ten tantos bombardeiros.
  A E-10 demostrou na práctica ser unha excelente arma autopropulsada e, o máis importante, barata e fácil de fabricar. A súa silueta era tan baixa que as vías cubrían completamente os lados, dando protección adicional. O gran ángulo de inclinación racional da armadura cun grosor de 80 milímetros deu un rebote contra a maioría das armas. Incluso o IS-2 non sempre penetrou de frente nun vehículo deste tipo.
  En termos prácticos, o canón autopropulsado E-10 demostrou ser eficaz a grandes altitudes debido á súa baixa altitude. E, por suposto, contribuíu á vitoria en Noruega. Xunto co caza lixeiro He-162 e o bombardeiro Arado. O tanque T-4 foi descontinuado por ser anticuado e inferior en todos os aspectos ao E-10. As batallas tamén mostraron o bo potencial da Pantera. "Tiger"-2 non entrou en produción, como "Mouse", pero apareceu "Panther"-2. Máis lixeiro que o Tiger-2, era igual en armamento e lixeiramente inferior en armadura. Porén, este tanque tamén foi substituído polo canón autopropulsado E-25, igual en armamento, pero máis lixeiro, máis móbil e máis fácil de fabricar. E, quizais, mellor protexido.
  En Normandía, os aliados foron derrotados, perdendo só máis de medio millón de prisioneiros.
  No verán, as tropas soviéticas atacaron no centro, pero só puideron avanzar vinte quilómetros. Os alemáns fixeron que a súa terceira liña de defensa fose a máis forte, e os dous primeiros retiraron as súas forzas, permitindo que centos de miles de proxectís caeran en balde.
  Alí conseguiron conter ao Exército Vermello e causarlle un enorme dano.
  No outono, os alemáns puideron finalmente tomar Xibraltar por asalto. Non obstante, Franco cedeu á presión de Rommel, que ameazou con atacar. Ademais, a frota submarina alemá reforzouse. Apareceron submarinos propulsados por peróxido de hidróxeno. E no canto do demasiado caro programa de mísiles - bombardeiros a reacción e canóns autopropulsados E. "Panther"-2 nunca entrou en produción, como "Tiger"-2 e "Mouse", enterrados en embrións. O E-25 converteuse nun canón autopropulsado con blindaxe frontal de 120 mm nun ángulo de 45 graos, lados de 82 mm, ademais de vías. Un motor de 850 cabalos montado transversalmente á transmisión, e cun peso de trinta toneladas. Cando está armado con 88 mm, a lonxitude do cañón é 71EL.
  Tal máquina, dun metro e medio de altura, realizaba todas as tarefas perfectamente e xiraba rapidamente. Por suposto, outros tanques fixéronse innecesarios, incluída a estúpida fantasía de Hitler: o Maus.
  O E-25 derrotou ao IS-2 e a todos os demais modelos en batallas, e demostrou ser case o canón autopropulsado ideal de todos os tempos. O potente motor e o peso comparativamente baixo fixeron posible colgar escudos de 90 mm nos lados, o que fixo que o vehículo fose impenetrable mesmo desde o lado para o SU-100, IS-2, sen esquecer os vehículos máis lixeiros.
  Os alemáns loitaron con confianza contra forzas de tanques superiores e mantiveron a fronte no leste. E en Occidente, os fascistas penetraron en Marrocos e trasladáronse por África.
  Rommel decidiu racionalmente que era mellor non atacar polo leste polo momento, senón apoderarse de África e do Golfo Pérsico. Ademais, había esperanza dunha tregua con Stalin.
  Efectivamente, despois do intento de xaneiro de atacar polo centro. E despois das grandes perdas do Exército Vermello e preto de Leningrado, Stalin comezou a probar o terreo para a paz. Pero só aceptou a opción cero. Rommel propuxo unha tregua por tres anos.
  O astuto Stalin, despois de dubidar, decidiu con todo dar o seu consentimento. Que os capitalistas se destrúan entre eles. E descansará e collerá forzas.
  Rommel tamén esperaba que en tres anos sería capaz de derrotar o inimigo no oeste, e despois conquistar a URSS.
  Así que os dous raposos son astutos e calculadores.
  Oleg Rybachenko, pola súa banda, xunto con Margarita, asumiu a guerra partidista.
  Un neno e unha nena atacaron pola noite unha guarnición alemá. E déronlle unha pelexa. Disparamos a un par de ducias de fascistas e volvemos ao bosque. Despois deambularon e deron a volta durante moito tempo, confundindo as súas pegadas.
  Pero en xeral, a súa acción non foi totalmente exitosa. Os nazis responderon queimando a aldea e disparando aos veciños.
  Aquí pensas inevitablemente: paga a pena ser partidario?
  Oleg Rybachenko e Margarita colleron cogomelos e bagas no bosque durante algún tempo despois diso e mantiveron a cabeza baixa.
  Despois atacaron o convoi máis afastado das zonas poboadas. Noquearon un tanque de gasolina e mataron a unha ducia de Krauts. En resposta, os alemáns volveron aforcar á xente.
  Os nazis responderon a todas as accións partidarias con execucións, forca e torturas. Advirtíndose especialmente de que a poboación local será a responsable das sabotaxes e atentados.
  Isto, por suposto, freou o impulso. Tanto Oleg Rybachenko como Margarita Korshunova perderon o desexo de converterse en partidarios.
  Tanto o neno como a nena estaban simplemente aburridos.
  O neno mesmo compuxo un humorístico;
  Un ruxido monstruoso sacudiu o planeta Tuhanai, un dos máis ricos do Gran Imperio Colonial, o principal da humanidade. Unha serie interminable de rañaceos convertidos en cinzas radioactivas pola caída dun terrible foguete. O ceo estaba cortado por unha liña ardente e quebrada formada por naves estelares monstruosas.
  -Terras, despídete!
  Fíxose unha única demanda, seguida doutro tiro. Esta vez, non houbo explosión, a superficie do planeta inchouse e pasou en ondas. Todos os seres vivos convertéronse instantáneamente en po de partículas elementais. Así, abriuse unha nova páxina na historia da humanidade: a Era das Guerras Espaciais!
  As lapas voraces da guerra interestelar total
  O fío máis fino do mundo está queimado por un lume infernal!
  E a malvada machada de Satanás planou sobre o planeta
  Forxa protección, se non, non poderás vivir no mundo!
  O sistema solar resultou estar ateigado de numerosas naves estelares, extremadamente cargadas de desafortunados refuxiados que caeran na postración. Os novos agresores inhumanos non coñeceron piedade, empregando a táctica dun baleiro aniquilado. Ata o de agora ninguén vira de preto aos agresores, nin sequera se coñecía a súa estrutura corporal, e todo isto deu lugar a rumores aterradores. Dixeron que os extraterrestres estaban comendo nenos vivos, rociandoos con isótopos radioactivos e tamén botando chumbo fundido no útero das mulleres, levando a carne ao vapor ao estado desexado. Nestas condicións, tomouse a única decisión posible: declarar a mobilización total, introducir un sistema de tarxetas, trasladar toda a economía humana a un pé de guerra. As fábricas que producían as últimas armas traballaban durante todo o día, o ceo azul estaba cuberto de smog e non había tempo para o medio ambiente. O Consello de Seguridade de Emerxencia da LOX - League of United Space Systems reuniuse unha e outra vez, monitorando de preto o progreso do traballo defensivo. A última reunión foi a máis alarmante, os exploradores estrelas informaron de que incontables armadas do inimigo rodearan o sistema solar e, ao parecer, agardaban o último sinal para o lanzamento decisivo.
  O ultramariscal Dick Phoenix estaba terriblemente nervioso, había notas histéricas no seu discurso. O seu queixo afiado tremeu no seu rostro aguileño, e un talo aceso rompeu dun puro da Habana, deixando unha insidiosa mancha de fume no uniforme.
  -¡Chegou a hora do xuízo! As profecías máis antigas sobre o fin do mundo estanse facendo realidade. Miles de submarinos nucleares cheos de armas ultramodernas rodearon o noso sistema. Só temos que rezar e aceptar unha morte digna!
  -Non estou de acordo con Phoenix!
  Soou a voz exteriormente tranquila do Coordinador Cósmico Supremo.
  "Non debemos, cedendo a un momento de debilidade coma este, admitir que a nosa morte é absolutamente inevitable".
  A pesar de que se trataba dunha flagrante insubordinación, o ultramariscal interrompeu á Coordinadora.
  "Eu, como militar profesional, declaro que non temos a menor oportunidade, Arnold, de enfrontar os feitos". Hai miles de millóns de naves inimigas! E moitos deles son máis grandes que a Lúa, por non falar das armas, a práctica demostra claramente: no ámbito espacial militar superáronnos moitas veces.
  Un sordo ruxido de aprobación percorreu o salón. Non quería crer, pero parecía que Phoenix tiña razón. O líder con sobrepeso levantouse con dificultade, endereitando os seus ombreiros anchos; Arnold Schwarkaneger tambaleaba polas noites sen durmir, as pálpebras estaban inchadas, pero a súa voz baixa era firme e inspiraba confianza.
  -Escoitemos á Coordinadora Económica Suprema. Prometeu demostrar as últimas armas creadas polos mellores científicos do noso planeta.
  Esta vez o coro de cabezas estaba máis animado.
  -Que se demostre! Ensinarémoslles os cabróns!
  Un neno en pantalóns curtos, Oleg Rybachenko, que recentemente foi nomeado xefe do complexo militar-industrial, subiu ao podio flotante. A súa voz era alegre, os seus ollos brillaban, parecía que asistía a unha voda, e quizais non na última reunión do concello da LOX.
  - Estes rusos imprevisibles, el se alegra durante a dor universal!
  Escoitouse o murmurio enfadado do ultramariscal, e os seus ollos estreitos volvéronse con rabia.
  Do outro lado do sistema solar, o ruso foi mirado por non menos cautelosos dispositivos de recoñecemento de materia instalados por estrañas criaturas que brillan ominosamente no baleiro.
  -Un terrícola ten un fondo emocional elevado e cargado positivamente! - chirriou unha voz no rango gamma.
  En resposta, houbo un chirrido no que houbo unha lixeira preocupación:
  -Quizais, persoas insignificantes conseguiron crear armas perigosas, non hai outra forma de explicar que el, este descalzo, estea tan activamente cargado positivamente.
  Seguiuse unha resposta de transmisión de información, pero en ondas beta.
  -Creo que é mellor incluír a todos os nosos loitadores en ver este programa. Failles saber que esperar de formas de vida imprevisiblemente perigosas.
  Os raios gamma transmitiron outra información. Criaturas translúcidas que brillan constantemente colgaban xusto no baleiro, brillaban constantemente dos procesos de fusión termonuclear estable, os seus corpos cambiaban constantemente de forma. Ás veces brillaban con estrelas, outras con nenúfares, outras con medusas, semellando plastilina viva.
  -A forma de vida proteica é demasiado débil e imperfecta. O monstro bonito chirriou. Polo tanto, ela non debería ser portadora de intelixencia. Ao exterminar aos portadores de intelixencia non viables, restauramos a harmonía do universo, perturbado polo fluxo cego da evolución caótica.
  Para darlle máis peso a esta información, lanzouse na gama de ondas Alpha.
  Un neno descalzo en pantalóns curtos, Oleg Rybachenko, continuou o seu emotivo discurso, sinalando coas mans unha proxección tridimensional, onde se reproducían novos avións mediante gráficos por ordenador.
  A súa voz era infantil e sonora, os seus dentes brancos sorrían:
  -Estes lanzadores emiten mísiles termo-ruminal capaces de incinerar varios sistemas solares dun só trago. E destes fociños de radio emanan hiperondas que che permiten dobrar o espazo, usándoas podes simplemente coller e torcer os submarinos inimigos nunha especie de acordeón, para logo disipalos en po. Esta rama esférica crea campos de forza súper poderosos, impenetrables para calquera arma, incluso as bombas termo-ryumon.
  O coordinador económico do neno Olezhka xa estaba botando suor; listar novos tipos de armas milagrosas levou unha hora.
  -Pero estes son os meus favoritos, lanzamentos co paso do tempo. Milagrosamente, o tempo cambiou ao pasado e as naves estelares rotas foron inmediatamente restauradas. Ben, se o inimigo é trasladado ao pasado, entón os seus soldados sentaranse nos potos do xardín de infancia e os barcos converteranse nos elementos dos que foron construídos.
  A última frase foi recibida con risas comedidas e tímidos aplausos. Phoenix mantivo unha expresión escéptica no seu rostro de aguia.
  -¿E cando conseguiu facer tantos descubrimentos? Isto desafía a lóxica e é absolutamente imposible.
  O neno de calzóns bateu o pé descalzo:
  -Para a ciencia humana - todo é posible e xa o veredes!
  Esta vez os aplausos foron máis fortes. O ultramariscal estaba lixeiramente avergonzado, o seu instinto díxolle que estaba sendo enganado. Observando con atención as naves estelares colgadas de baratijas, Dick Phoenix estendeu de súpeto un dedo con garras, pateando o seu elaborado deseño.
  Oíuse un ruxido perplexo:
  -¿E que tipo de parafusos e fixacións enormes ten -tamén superarmas?
  En resposta, a voz clara do neno-coordinador berrou:
  -Esta vez, non! Pero xulga por ti mesmo, cando comece unha grandiosa batalla espacial, miles de millóns de cargas súper poderosas explotarán e que pasará como resultado diso?
  Escoitouse un son desconcertado:
  -Pois non sei?
  O neno xenio gritou:
  -O ceo tremerá violentamente. E para evitar que caian as nosas naves espaciais, atornirémolas con coidado á bóveda do ceo.
  Esta vez, tal declaración foi recibida con risas atronadoras. Só o ultramariscal engurrou o ceño aínda máis.
  -¿E iso é todo o que se lle ocorreu?
  O neno continuou ronroneando con enerxía:
  -Non, non teñas medo, non todos. Preparamos excelentes patíns e sticks de titanio para que sexa máis fácil patinar polo ceo, a superficie dos patíns está feita de diamantes artificiais.
  As risas fixéronse moito máis fortes, os candelabros balanceáronse -con forma de escudos de armas dos principais estados.
  -¡Que información tan pouco común vén dun terrícola! A miña carga positiva aumenta drasticamente. - As ondas gamma flotaban polo espazo.
  -Meu tamén! É tan doce!
  A criatura estaba chea de pintura rosa-perla. O brillo das cores aumentou.
  -Pero estragaste todo o ceo con tubos, os patíns non andan ben na lama.
  Phoenix entrou nunha mala discusión. O neno ruso de pantalóns curtos sorriu un sorriso pulido:
  -Xa temos preparados varios petroleiros interestelares con xabón líquido e polvo de dentes. Mira os meus dentes, pronto verás o ceo en diamantes.
  O Coordinador Supremo, incapaz de resistir, cacareou a todo pulmón. Un dos candelabros non aguantou e derrubouse nunha exuberante alfombra bordada con perlas e ouro.
  -Que che dixen! Isto é o que significa unha fixación pouco fiable, pero ademais de parafusos e trípodes, proporcionamos un velcro xenial.
  -As risas convertéronse en carcajadas salvaxes, ata o ultramariscal demostrou unha considerable forza pulmonar.
  Mentres tanto, as criaturas alieníxenas brillaban máis que as estrelas; os ollos humanos quedarían cegos inmediatamente se mirasen estas fervenzas feroces. Alfa-Beta-Gamma - e outros tipos de radiación encheron todo o baleiro. Dentro dos submarinos hostís, xa non era posible distinguir un só pensamento significativo. Só unha emoción dominaba: unha sensación de deleite salvaxe e tolo.
  Tras calmarse un pouco, preguntou o Ultra Marshal.
  -E se nos caen barcos hostís dende arriba, non teñen parafusos e velcro.
  O neno radiante Oleg Rybachenko ampliou aínda máis o seu sorriso.
  -Teño isto para iso.
  E sacou unha raqueta de tenis e sacudiua cos dedos espidos dos seus pés infantís:
  -E teño.
  O ultramariscal meteuse ata o diplomático coas mans trementes, e con non poucas dificultades sacou unha rede abatible para coller bolboretas.
  -¡Creo que teño máis!
  O furacán de risas traspasou todos os límites, a xente simplemente caeu ao chan, retorcendose en voluptuosas convulsións.
  No espazo exterior, mentres tanto, observouse un auténtico manicomio, os fluxos de radiación brillante fixéronse tan intensos que os buques de guerra eran visibles desde o interior.
  -Pon os cascos na cabeza! Entón un prato con alieníxenas caerá sobre ti: rirás e fuxirás!
  Arnold atragouse e engadiu a súa palabra. Tocando as súas mans como un escaravello afectado, aínda conseguiu arrastrarse ata a vitrina e sacar unha reliquia do museo: o primeiro casco das SS fundido na Terra.
  A última frase rematou a todos; a percepción simplemente desactivouse por un tempo. Cando as autoridades por fin entraron en razón, no ceo nocturno tivo lugar unha auténtica actuación, o máis grandioso espectáculo de fogos artificiais de toda a historia do planeta, que encheu o ceo nocturno dun brillo frenético.
  -Explica o que é!
  O Coordinador Supremo apuntou o dedo cara arriba dun xeito infantil.
  "Nada especial", respondeu Oleg Rybachenko.
  -O espazo está a rir!
  -Os ceos están de alegría! - Continuou Dick Phoenix.
  "O baleiro está mecendo", rematou Arnold Schwarkaneger.
  Unha criatura translúcida solitaria flotaba sobre os refugallos brillantes que flotaban no baleiro. A xulgar polo seu tamaño, era un neno recentemente nado e brillaba con todas as cores do arco da vella.
  -Que criaturas chulas son estas proteicas! Trouxéronnos unha alegría inesquecible e por iso merecen existir! - chirriou. A boa noticia espallouse en todos os rangos pola inmensidade do universo sen fin!
  Despois de tal ensaio, Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova foron lanzados cara adiante por un tempo. Para que non perdan ningún momento.
  Aínda que estes rapaces sexan inmortais.
  Mentres tanto, Rommel liderou outra ofensiva vitoriosa no oeste. No verán e outono de 1945, os alemáns capturaron todo o norte de África e Oriente Medio. Tiñan un equipo máis avanzado e tropas endurecidas pola batalla de moita maior calidade. Tanto os británicos como os estadounidenses estaban perdendo irremediablemente ante a Wehrmacht. E en decembro de 1945, a pesar do inverno, Rommel realizou un atrevido desembarco en Gran Bretaña e en dez días conquistou a metrópole dun golpe repentino. E despois durante o inverno, toda África e a India foron capturadas.
  Os xaponeses loitaron con máis éxito no Océano Pacífico, podendo interceptar o desembarco americano en Filipinas. E afunden os seus portaavións e acoirazados.
  Despois de que Alemaña e Xapón uníronse. En Gran Bretaña formouse un goberno pro-alemán, encabezado polo primeiro ministro Mosley, e instalouse un rei simpatizante de Hitler. A maior parte da frota inglesa foi tomada baixo control polos alemáns. E na primavera, os nazis e os xaponeses tamén conquistaron Australia, e no verán de 1946 o arquipélago hawaiano. Os intentos estadounidenses de crear unha bomba atómica fracasaron. E os alemáns tomaron por completo o control do mar, ocupando tanto Islandia como Groenlandia, achegándose a Canadá. E no outono de 1946 comezou o desembarco en Canadá. Que querían os americanos?
  Sen a URSS, que está en tregua con Alemaña, é imposible facer unha guerra vitoriosa!
  Os alemáns tamén desembarcaron en Cuba no inverno. Teñen unha nova arma formidable - disquetes - que alcanzan velocidades de ata cinco ou seis velocidades sonoras e son invulnerables ao lume de armas pequenas.
  Entón América foi conquistada activamente. E isto só o fixo máis divertido e emocionante.
  Os alemáns, baixo o mando do brillante Rommel, conseguiron unha vitoria tras outra!
  No inverno conquistaron todo o Canadá, e na primavera de 1947 lanzaron un ataque contra os Estados Unidos. E era imposible parar aos nazis. Os estadounidenses loitaron ata o 7 de agosto e Washington non caeu. E o 9 de agosto, os Estados Unidos tomaron e capitularon.
  Así a batalla rematou sen gloria. Durante a guerra, os alemáns adquiriron tanques piramidais que non tiñan igual e eran impenetrables desde todos os ángulos.
  Pero os americanos non tiñan nada mellor que o Pershing. E perderon irremediablemente a guerra, sen recibir nunca unha bomba atómica.
  Agora Rommel tiña mans libres para a guerra contra a URSS. Durante algún tempo, os alemáns e os xaponeses, porén, dixeriron o que xa conquistaran.
  Stalin conseguiu o caza MIG-15 e T-54. Pero nunca foi posible crear un tanque pesado exitoso. O IS-4 foi producido en pequenas series, e sen dúbida era inferior á serie piramidal alemá RE. O máis popular era o RE-50, que só pesaba cincuenta toneladas, tiña dous tripulantes e unha armadura de 250 mm desde todos os ángulos en grandes ángulos, e un canón de alta presión de 105 mm.
  Este tanque, especialmente na súa protección lateral e traseira, era significativamente superior ao T-54 soviético, e penetrouno frontalmente desde unha longa distancia. O coche ruso non puido penetrar o alemán desde ningún ángulo. Como o IS-4. Só o IS-7 aínda podería crear problemas, pero este tanque nunca entrou en produción.
  Os fallos cos vehículos pesados decepcionaron moito a Stalin. En todo caso, o vehículo alemán de cincuenta toneladas, cun motor de turbina de gas de 1800 cabalos e un canón letal de 1700 metros cunha velocidade inicial de proxectil, permaneceu impenetrable e invulnerable. O IS-10 tamén resultou estar pouco armado. Entón Stalin ordenou o desenvolvemento dun IS-11 superpesado con canóns de calibre 203 mm. Tal arma cun canón longo podería penetrar nos tanques alemáns. Pero... O peso do tanque superou as cen toneladas, o que xa non é aceptable.
  Así que este coche tampouco entrou en produción. En resumo, ademais do IS-10, non había tanques pesados producidos en serie. E produciron moitos T-54, coches que, porén, non son un obstáculo para os alemáns.
  Tras a morte de Stalin o 5 de marzo de 1953, Rommel decidiu aproveitar a turbulencia na dirección soviética e a inevitable loita polo poder para atacar a Rusia. E así o 1 de maio de 1953, a Wehrmacht cruzou as fronteiras da URSS. E comezou unha nova guerra.
  Pero na URSS realmente non hai unidade. Presidente do Consello de Ministros Malenkov, Comisario do Pobo de Asuntos Internos e do Ministerio de Seguridade do Estado Beria, Ministro de Asuntos Exteriores Molotov, Secretario do Comité Central Nikita Khrushchev, Ministro de Defensa Vasilevsky. Un grupo tan abigarrado. Liderado colectivo.
  E ninguén está ao mando... E os tanques RE-50 alemáns son moi rápidos e impenetrables. Son óptimos nas súas características. E non é necesario ser máis pesado, e se é máis lixeiro, só para o recoñecemento.
  E a T-54, por desgraza, é insuficiente desde todos os puntos de vista. E protección, e armas e rendemento de condución.
  En calquera caso, os alemáns son moito máis fortes tanto no aire como en terra. Aos poucos días os alemáns xa chegaran a Tula.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova: mantiveron a defensa nesta cidade, de novo trasladados alí pola bruxa.
  Un neno e unha nena pelexaron en defensa.
  O neno Oleg lanzou unha granada co pé descalzo e cantou:
  - Quen está afeito a loitar pola Patria...
  Margarita, esta rapaza, tamén botou os dedos descalzos, presente un asasino e ruxiu:
  - Que cante con nós!
  Oleg Rybachenko, liderando, disparando e lanzando, dixo cos pés descalzos:
  - O que é alegre ri!
  Margarita, disparando, botando limóns cos dedos descalzos e mostrando os dentes, confirmou:
  - Quen queira conseguirao!
  O neno e a nena exclamaron ao unísono:
  - Quen busca sempre atopará!
  Os mozos loitaron contra a Wehrmacht con moita valentía. E lanzaron granadas letais cos pés descalzos.
  Oleg Rybachenko cortou ao seu opoñente e chirriu:
  - Por unha nova Rus'!
  Margarita botou o agasallo da morte cos seus dedos descalzos e confirmou, rindo:
  - Loita e non teñas medo!
  Os nenos son verdadeiramente a encarnación da agresividade e da rabia. Así loitan os cabaleiros da guerra.
  Oleg Rybachenko pensou: agora están loitando por Tula. Pero Rusia resistirá un poder tan colosal? E os samuráis avanzan dende o leste.
  E as tropas de Rommel están cheas de mercenarios de todo o mundo. Máis precisamente, estranxeiros recrutados mediante redadas.
  Aquí está Oleg Rybachenko cortando loitadores negros. E mostra os dentes e ruxe:
  - Teño unha personalidade, que é moi grande!
  E de novo pega... E unha granada lanzada polo pé descalzo do rapaz desgarra aos fascistas.
  Margarita tamén dispara e berra:
  - Haberá vitoria!
  E cos seus dedos espidos tamén lanza un agasallo asasino da morte, esparexendo os seus inimigos.
  O neno e a nena están completamente ilusionados e moi vitoriosos. Garbatean ao inimigo. E segan filas enteiras de inimigos.
  Oleg Rybachenko grita:
  - O inimigo non pasará!
  E lanza unha granada co pé descalzo.
  Margarita confírmao. Dispara e ruxe:
  - Morte ao inimigo!
  E de novo toda esta parella dispara e envía agasallos asasinos. Ela esmagou ao inimigo e mostrou os dentes. E dispara contra si mesmo, con extrema precisión.
  Non se desperdicia nin unha bala. Os guerreiros de aspecto novo destrúen o inimigo. E segan aos adversarios coma unha gadaña asasino.
  O neno, lanzando unha granada co pé descalzo, chirra:
  - Por Rusia e a liberdade ata o final!
  Margarita confirma:
  - Pola nai Rus'!
  E tamén lanzaría unha granada co pé descalzo. E espalla aos adversarios.
  Despois o que o neno e a nena comezaron a compoñer diversos aforismos mentres disparaban e lanzaban granadas cos pés descalzos;
  O doce discurso do político flúe ata baixo a pedra mentira dos amargos problemas!
  Non é só a lingua a que se amarga dos doces discursos dun político!
  Non sexas moi intelixente, ¡vasarás!
  A boa propaganda enganarache, non só con cerebro de parvo!
  Un home é un lobo na política, un raposo nos negocios, pero aínda así é tratado coma un cervo!
  Un político adoita imitar a un raposo, pero lava a pelusa da súa cara co trino dun ruiseñor!
  Na guerra é como na ópera, só que os mortos non o fingen!
  Unha cabeza de carballo non proporcionará unha posición forte!
  Un político adora o metal na súa voz e o ferruxe nas súas accións.
  Político e prostituta e proxeneta nunha botella!
  Os votantes non confían nos políticos, pero aínda votan pola fe!
  A relixión é un negocio no que non hai confianza, pero hai fe!
  Por que un político se perdona tanto? Isto fai que sexa máis fácil para el atopar a túa carteira!
  Un político é un carteirista que escribe leis por si mesmo!
  O político máis honesto é o que mente só por necesidade!
  Para un político, a lingua é unha ferramenta de produción, só a eficiencia laboral está no seu peto!
  Ten a lingua pequena, pero fala moito!
  Mil palabras custan menos que un golpe, e un millón de promesas custan un cumprimento!
  O cancro asubío con máis frecuencia do que un político cumpre as súas promesas electorais!
  Que non pode facer Deus todopoderoso? Promete máis que un político!
  O home dáselle boca para comer, pero á política dáselle para gañar a comida!
  O político é astuto coma o inferno e ponse o disfraz de anxo!
  Por que unha persoa necesita mans para traballar! E á política dáselles patas para coller!
  Non importa o doce que sexa o discurso dun político, a vida só é máis amarga pola súa efusión!
  Deus ten moitos días, pero un político ten sete venres á semana!
  O verdugo sempre ten moito traballo, e a política das palabras!
  Un político soña co poder como unha puta soña co sexo e tamén fai xirar o traseiro!
  En política non hai amigos, non hai irmás e irmáns, pero hai irmáns!
  O que máis quere un político: morrer como presidente e vivir como deus!
  Non te fíes dos lobos con roupa de ovella: buscarás un abrigo de pel de ovella.
  Hai moitos gatos nas eleccións, pero aínda máis lobos con roupa de ovella!
  O político ten un discurso doce, o que fai que a diabetes se decepcione!
  Se non queres arar coma unha mula, non sexas burro!
  Non hai maior estupidez que crer nun político, pero ignorar as eleccións non se pode chamar unha idea intelixente!
  A diferenza das apostas, os que votan polo favorito sempre se sentirán decepcionados.
  Non hai máis canalla en política que aquel en cuxa honestidade creron!
  A quen lle gusta ir votar encántanlle os fideos nas orellas!
  ¡Os políticos non poden ocultar a súa fame coma un parvo!
  Non creas nas promesas, pero vai votar!
  Calquera que non cre en Deus non crerá en Harry Potter!
  Un político é como un Papá Noel de conto de fadas, así que en realidade fai frío nos pisos!
  Non me gustan os fideos de orella: comerás mellor!
  O político rosma coma un lobo, imitando a un raposo!
  O raposo máis astuto move o rabo no trono!
  Hai moitos raposos astutos no mundo, e aínda máis corvos estúpidos!
  Non fagas un Deus dun demo, e un home honesto dun político!
  Canto máis alta sexa a montaña de promesas dun político, máis baixa considerará a túa mente!
  Non te deixes enganar pola política, vota por alguén que non é o teu favorito!
  Nas eleccións, a xente vota, e hai cartos no banco, pero neste último caso, polo menos, hai posibilidades de lucro!
  Non sexas lebre en política: o raposo quitará a pel!
  O raposo non é o animal máis forte, pero é o mellor para arrancar tres peles!
  Cando vaias votar, lembra que non hai políticos honestos, senón só a túa propia honra!
  Un político pode prometer moito, pero os seus oídos teñen que estar arriba!
  A maioría das veces, os que teñen moitos fideos nas orellas pasan fame!
  Un político está ansioso polo trono como unha mosca ao mel, e tamén trae infección!
  Non sexas burro, non votes ao raposo!
  O raposo é o animal máis intelixente, pero na aritmética da vida só pode quitar e dividir!
  O político extravagante semella un raposo, pero finxe ser un león!
  O raposo pode ruxir coma un león e balar coma unha ovella, pero os seus hábitos son lobos!
  Hai ovellas negras, pero non hai políticos puros!
  Por que un político necesita unha cabeza? Para comelo!
  Por que unha vaca necesita un acordeón? Por que un político necesita conciencia?
  Todos os políticos teñen un apetito voraz, pero non hai ganas de arar coma un touro!
  Un raposo de verdade sempre apunta ao lugar do león!
  Os fideos de orella non son comestibles, pero gratis!
  O queixo gratuíto só está na trampa para ratos, e os fideos gratis só están nas orellas.
  Un bo político inflállelle unha mosca a un elefante, un mediocre só o infla!
  A policía pelexa, pero o político engana!
  O tirano colga fideos nas orellas, xunto cunha corda ao pescozo!
  A diplomacia é a arte dos non acordos, por mor dun acordo!
  Teña un club, pero non cerebros estúpidos!
  A cabeza é de ferro fundido e moitas veces cede!
  Un home forte sempre é un bo diplomático, pero está mellor sen diplomacia!
  O político estivo de acordo, se non de acordo!
  ¡Ata os raposos están pelados, con ollos de aguia e corazón de león!
  Unha persoa sempre está insatisfeita coa vida, pero morrer non dirá que abonda!
  Quen promete o paraíso dos votantes é máis probable que os envíe á tumba!
  Non fagas un molehill dun molehill, pero fai un home honesto dun político!
  Se queres triunfar na política, esquécese da conciencia e da honra, pero non se esqueza da mezquindade e da adulación!
  O político constrúese unha fortaleza fiable, dos que teñen cabeza de carballo!
  Votante, non o creas, calquera político é unha besta!
  Un político é como o vodka, aínda que é doce, seguro que che dará dor de cabeza!
  Con todo, os alemáns rodearon e tomaron Tula. Na fronte sur atravesaron ata Stalingrado, pero esta vez puideron capturar a cidade de Stalin en movemento. Os tanques dos cazas de Rommel eran demasiado rápidos. E Moscova atopouse nun anel axustado.
  Os alemáns e as súas abigarradas hordas tomaron inmediatamente Riazán. E pecharon o bloqueo.
  Oleg Rybachenko e Margarita atopáronse na capital rodeada da URSS.
  Non é divertido para os nenos eternos. Loita por ti mesmo, mentres Moscova é bombardeada e destruída.
  O neno lanzou unha granada co pé descalzo, derrubou a varios árabes e comentou:
  - O meu país natal é ancho!
  A rapaza tamén lanzou cos seus dedos espidos o agasallo da morte, esparexeu aos opoñentes e berrou, resumindo:
  - Non hai onde retirarse!
  Os nenos pelexaban como cachorros de tigre. E eliminaron activamente aos alemáns e aos seus mercenarios. Pero, de todas formas, que poden facer un neno e unha nena contra forzas tan desiguais?
  Pero a batalla continuou... O neno e a nena pelexáronse durante algún tempo.
  Pero despois volveron moverse... Ao parecer, para non prolongar a agonía sen sentido. Atopáronse preto de Xulio César. E salvárono do intento de asasinato no Senado. E que os nenos son frescos e inmortais. Picaron os senadores en repolo. E cortáronlles a cabeza. E lanzaron unha granada a alguén, arrincándolle os membros.
  En resumo, César sobreviviu. E gobernou outros vinte anos. E entón o seu fillo e o de Cleopatra subiron ao trono.
  En resumo, estableceuse unha dinastía estable de César. E a Roma antiga continuou crecendo e expandíndose de forma constante. Ata que chegou a China, tragándoo tamén. Xurdiu un imperio mundial que tamén atravesou o océano. O progreso desenvolveuse máis rápido que a historia real, pero o cristianismo e o islam seguiron sendo pequenas sectas. Os romanos foron ao espazo e conquistaron o Sistema Solar.
  E despois voaron cara ás estrelas. O ateísmo científico e o culto a César e os seus descendentes convertéronse nunha única relixión.
  Para iso, o neno e a nena só dispararon un par de ráfagas dunha metralleta, lanzaron catro granadas e traballaron con espadas. Os cinco minutos de rodaxe e toda a historia da humanidade cambiaron por completo. Así ocorre.
  E nas frontes da Segunda Guerra Mundial, os alemáns tomaron Moscova e chegaron aos Urais. E Siberia foi capturada polo Xapón.
  Entón Rommel conquistou a maior parte do mundo, capturando a URSS nun par de meses e medio.
  Pero esta historia de guerras aínda non rematou. O 1 de maio de 1957, Rommel tamén atacou Xapón. Seguiuse a última guerra na historia da humanidade. Os samuráis eran significativamente inferiores ao Terceiro Reich na calidade da tecnoloxía e estaban perdendo irremediablemente. Pero a guerra durou máis dun ano ata que, finalmente, despois dos ataques nucleares na patria, caeu Xapón.
  A era dun mundo dividido rematou e Rommel converteuse nun ditador mundial.
  O 1 de maio de 1959 celebrouse un referendo e estableceuse unha monarquía. Rommel conseguiu
  seu fillo, e fundouse unha dinastía. Dinastía mundial e expansión espacial.
  Un só imperio puxo orde ao planeta Terra. Mesmo en África, construíuse unha estrada para cada aldea e construíronse casas ordenadas e decentes. A agricultura desenvolveuse e a fame rematou para sempre. E a natalidade está baixo control. Todo é como se di, orde por orde.
  O sistema solar estase a desenvolver e a xente xa está voando a outras estrelas. E Rommel pasou á historia como a maior personalidade e lenda! E a pregunta é, por que Hitler non foi asasinado antes? Sería moito mellor!
  
  
  
  
  Tsar de Pugachev de Rusia
  Emelyan Pugachev asediou Orenburg. As cousas non foron moi ben para os rebeldes. Achegáronse os rexementos reais. O tsar autoproclamado non quería levantar o cerco de Orenburg, pero tamén era arriscado separar as tropas. Na historia real, os rebeldes separáronse e foron golpeados peza por peza. Primeiro preto de Tatishchevo, e despois preto de Beloozersk. Esta decisión resultou errónea.
  Pero entón o neno Oleg Rybachenko chegou ao campamento de Emelyan Pugachev. A pesar diso, aínda había neve, e era finais de febreiro: o neno estaba descalzo e en calzón.
  Levárono a Emelyan Pugachev. O neno camiñaba confiado. Correr descalzo pola neve é máis pracer que tortura. Sobre todo nun corpo inmortal.
  O neno propuxo un plan a Emelyan Pugachev:
  - Imos tomar o uniforme dos soldados tsaristas, e temos moitos uniformes deste tipo, e vestir aos rebeldes e cosacos. Imos xogar unha batalla, como disparar. E despois levaremos aos pugachevitas capturados á cidade. Pensarán que estas son tropas reais e deixaránnos entrar na fortificación, e alí atacarémolas!
  Emelyan Pugachev aprobou:
  - Pois estás regalando! Que cabeza! Concédoche o título de capitán!
  Oleg fixo unha reverencia e respondeu, tarareando cun sorriso:
  - Yesaul, Yesaul, por que abandonaches o teu cabalo! A man non se levantou para disparar!
  O tsar cosaco asentiu e respondeu:
  - Serás o meu axudante! Eles arranxarán o teu uniforme e as botas!
  Oleg comentou modestamente:
  - E descalzo é máis hábil! E non teño moito frío co torso espido!
  Emelyan Pugachev converteuse. Era de estatura media, anchos nos ombreiros, e aínda que Oleg tiña a altura dun neno estándar de doce anos no século XXI, é dicir, un metro e medio, o rei dos cosacos non era moito máis alto. Para este tempo, Oleg xa era un adolescente e podía loitar en igualdade de condicións cos adultos e ser oficial.
  Emelyan ordenou...
  - Pois prepara esta provocación moi secretamente!
  E con que habilidade usou a palabra científica.
  Os cosacos preparábanse... Montaron gardas para que nin unha soa alma viva o soubese. E preparábase unha astuta trampa.
  Pero o inimigo aínda se achegaba, pero aínda quedaba tempo, pequenos destacamentos de rebeldes atacouno. Máis precisamente, multitudes bastante numerosas, pero non moi organizadas.
  Emelyan Pugacheva tiña case vinte mil tropas listas para o combate preto de Orenburg. Na historia real dividiuse. Dez mil pugachevitas loitaron contra sete mil tropas tsaristas preto de Tatishchi. O inimigo era superior ao exército de Pugachev en canóns e número de rifles, así como en organización. Pero a vitoria tivo un alto prezo! Ademais, o propio Pugachev non actuou con moita valentía, abandonando o campo de batalla mesmo antes do final da batalla.
  Agora os pugachevitas tiñan unha ocasión histórica para unha vitoria rotunda.
  Así que vestiron máis de dous mil loitadores seleccionados de uniforme. Fixéronlles afeitarse. E o feito de que se leven os uniformes é natural. E moito máis. Os pugachevitas tamén tiñan bandeiras de batallas previamente capturadas, e tambores, etc.
  A actuación estaba prevista para realizarse como por notas. Emelyan tiña case cen canóns en Berd, aínda que a metade deles non eran importantes. Pero hai algo para disparar.
  Para ter a aparencia dunha verdadeira batalla. Ata agora, as cousas non están tan mal para Pugachev. A metade das fábricas dos Urais están baixo o seu control. Chelyabinsk aínda dá medo, Chika senta firmemente preto de Ufa. Aínda é finais de febreiro e o resultado da guerra non está claro e as forzas de Golitsyn están lonxe de Orenburg. Pero na historia real, nun mes haberá unha batalla preto de Tatishchevo, e nela a derrota do exército campesiño. O que levará á deserción masiva dos rebeldes.
  Oleg segue descalzo e en calzón, dando ordes e dando consellos. O seu rapaz case negro de bronceado, pero loiro é obedecido por homes barbudos.
  Os rebeldes xa comezan a disparar. Ruxen as armas, escúpanse os agasallos da morte... A destrución real está en marcha.
  Oleg mostra os dentes e ruxe:
  -Gloria á nosa santa Patria! Haberá unha xeración de poetas! Gran Emelyan, querida, cantaranse as túas fazañas!
  E érguense nubes de fume. A imitación é unha batalla seria. Aquí, por suposto, cómpre mostrar todo de forma convincente. Ademais, asediados, por suposto, están á espera da liberación!
  Por suposto, disparan ao ralentí para salvar balas de canón e perdigones. E usan peor pólvora.
  Emelyan Pugachev aínda é o suficientemente forte como para tomar Orenburg, pero a fortaleza é forte! E aquí necesitas astucia.
  Os guerreiros e os cosacos están en xeral preparados... Máis de dous mil infantes e cabalerías disfrazados, e máis de tres mil presuntamente prisioneiros. O suficiente para apoderarse dunha cidade de súpeto.
  Oleg pasou por diante dos prisioneiros. De correr descalzo durante moito tempo na neve de febreiro, as súas pernas de neno estaban lixeiramente entumecidos. Ademais, xa está afeito á calor. Pero está ben, os dedos do neno inmortal non se conxelan.
  E resultou moi xenial.
  Oleg sorrí, deixa pegadas descalzas sobre un fondo branco. Parece conmovedor. Tamén corrían descalzos varios rapaces de familias campesiñas. Están bastante endurecidos, aínda que adoitan levar calzado na neve.
  Así que este exército está chegando, despois de vencer aos pugachevitas, cara a Orenburg. E ata tararean a marcha.
  De feito, o engano é sinxelo pero eficaz. As portas ábrense diante deles e a armada de Pugachevitas entra na principal cidade desta rexión. Ao parecer, están demasiado seguros de que o estúpido non entende nada, e foi derrotado.
  Agora os rebeldes están completamente implicados. O sinal segue, e preséntanse contra os defensores.
  Oleg corta dous oficiais á vez co seu sable. E o neno grita desesperado:
  - Desistir! O rei lexítimo está connosco!
  Os defensores están confusos. Os soldados case non ofrecen resistencia. Na súa maioría loitan oficiais, milicias mercantes e ricos cosacos.
  A batalla é dura, pero focal. Cada vez son máis os rexementos que se precipitan na cidade. E cosacos, e homes con estacas, e tártaros con basquires. A batalla é dura.
  Oleg Rybachenko tamén corta e berra:
  - Desistir! Haberá misericordia, moito diñeiro e liberdade para todos vós!
  Está claro que a forza dos defensas vai diminuíndo rapidamente, así como as ganas de loitar. Mesmo os axentes dan por vencidos. Os cosacos non queren nin morrer.
  A Matyusha Boron, Oleg cortoulle a gorxa, lanzando o puñal cos seus dedos espidos.
  A batalla morreu case inmediatamente. Os comerciantes caeron de xeonllos e pediron clemencia. Arrastraron tanto ao gobernador alemán como ao comandante da fortaleza. Emelyan Pugachev ordenou que fosen aforcados.
  Os soldados capturados xuráronse e ofrecéuselles aos oficiais unha opción: ben o servizo ao tsar Pedro Terceiro ou a pena de morte. Dividido aproximadamente pola metade. Algúns foron executados. Algúns xuraron lealdade a Emelyan.
  Na propia cidade capturouse un rico tesouro e unha morea de obxectos de valor, así como case noventa canóns e grandes reservas de pólvora, bombas e balas de canón.
  A colosal fortaleza finalmente caeu despois dun longo asedio. O exército de Pugachev foi notablemente reabastecido. E agora era posible ir a Tatishchevo e darlle batalla a Golitsyn con forzas superiores.
  E o propio Oleg foi a Chika para axudar. Mikhelson debería ser pirateado ata matar para evitar que derrotase aos rebeldes preto de Ufa.
  O neno corría descalzo con pantalóns curtos pola neve. Margarita tamén se uniu a el. A nena levaba só túnica e, por suposto, tampouco zapatos. Fermoso, co pelo rizado dourado, aínda que poeirento polo traballo nas canteiras.
  Margarita é fermosa, pero aínda é unha nena.
  Oleg preguntoulle:
  - Aínda non eras unha vella... Non te arrepintes de ser nena durante moito tempo!
  Margarita respondeu cun sorriso:
  - E ti non eras vello, pero te fixeches un neno case para sempre! Tes que pagar a inmortalidade, e este pago non é excesivo!
  Oleg estivo de acordo con isto:
  - A escravitude é temporal, pero a vida eterna é para sempre! Ademais, somos tan rápidos que non necesitamos cabalos!
  Margarita riu e comentou:
  - Certamente! Corremos máis rápido que os sementais máis purasangre. O corpo inmortal é especial, e é máis cómodo nas canteiras, baixo o látego do supervisor, que nun corpo normal nun leito de plumas!
  Oleg Rybachenko asentiu de acordo:
  - Non podes discutir con iso! Así viviremos para sempre!
  E os nenos de Terminator aceleraron. Oleg, por suposto, estaba moi satisfeito. É un gran neno.
  Aínda que ás veces as dúbidas penetráronse na miña alma: é posible matar oficiais do exército ruso? É probable que isto sexa incorrecto! Pero a tarefa da bruxa debe ser completada. Ela cambiou a historia de Rusia e deulle un corpo eterno e inmortal, aínda que fose un corpo de neno, pero extremadamente forte e rápido. E para iso debes pagar e servir.
  E quen sabe, quizais se gaña Pugachev, Rusia só se beneficiará?
  O neno e a nena sabían aproximadamente onde se atopaba o destacamento das tropas reais, ao que debía chegar Mikhelson.
  Chika ten doce mil tropas organizadas preto de Ufa. E estivo preto de tomar esta cidade, pero dúas veces faltoulle un pouco de sorte e disciplina.
  Por suposto, Mikhelson ten varias veces menos forza, pero na historia real, aínda gañou. Entón... Este comandante moi talentoso ten que ser capturado ou asasinado.
  E despois xa veremos. Sen Mikhelson, as tropas probablemente non se moverán a Chika. E alí, Oleg Rybachenko elaborou un plan. Derrota a Golitsyn e vai a Ufa. Toma esta cidade, envía reforzos aos Urais e Siberia e trasládate a Kazán. Entón os rebeldes terán vantaxe.
  E as tropas da raíña serán batidas peza por peza. Ademais, en calquera revolución, hai tales efectos: cantas máis vitorias, máis partidarios e máis débil a resistencia do inimigo.
  Así que a cada paso o levantamento só se fará máis forte. Oleg estaba seguro diso.
  E Margarita, a nena que corre máis rápido que un cabalo de carreiras, está con el, e xuntos derrubarán os seus inimigos.
  Os mozos guerreiros ocuparon un lugar na emboscada. Mikhelson debía chegar ao seu rexemento cun pequeno destacamento de escolta. Aquí xa o esperaban os nenos de Terminator.
  Oleg e Margarita, axitando sables, atacaron a escolta. Cortaron varios húsares de inmediato. Os demais intentaron disparar, pero as balas non alcanzaron os nenos inmortais. E derrubaron aos seus inimigos con rabia frenética. E Oleg Rybachenko ata lanzou discos afiados cos dedos dos pés. E Margarita intentouno cos pés descalzos e funcionou.
  O neno e a nena mataron ao inimigo sen máis. Mikhelson intentou saír ao galope, pero Oleg e Margarita colgárono. Derrubaron a Mikhelson e atárono.
  Oleg puxo o tenente coronel sobre os seus ombreiros e levouno a Chika para o xuízo.
  Os nenos inmortais dispersáronse e mataron a cincuenta húsares, demostrando que a cambio da eterna infancia recibiron habilidades moi chulas.
  Oleg, arrastrando a Mikhelson sobre os seus ombreiros, comentou:
  - Porén, que forte me fixen!
  Margarita sinalou:
  - Si, isto confirma unha vez máis que fixemos a elección correcta! E a inmortalidade paga a pena traballar!
  Oleg estivo de acordo con isto:
  - Pelexar é moito máis interesante que xogar aos burros nas canteiras. Non é difícil neste corpo, pero é aburrido!
  Margarita aceptou:
  - ¡Mata de rutina!
  No campamento de Chiki, dous nenos descalzos, ou mellor, segundo os estándares daquela época, cando a xente máis pequena era un pouco adolescente, non espertaba moitas sospeitas. Se estás descalzo na neve, significa que eres pobre, e do lado do rei labrego.
  Chika premiou a Mikhelson polo prisioneiro, dándolles aos nenos unha cantidade imperial: quince rublos de ouro.
  O propio Mikhelson foi ofrecido: ou servir ao tsar ou ser aforcado!
  Mikhelson preferiu o bucle. Pero Oleg suxeriu deixar pensar a este comandante. Despois de todo, sempre terán tempo para colgalo. E Mikhelson pode ser moi útil.
  Chika aceptou:
  - Acábasenos o tempo!
  Oleg tamén suxeriu:
  - ¡Debemos capturar o rexemento do tsar sen comandante polo de agora! Para protexerse.
  Chika aceptou:
  - ¡Golpe mentres o ferro está quente!
  E os rebeldes atacaron ás tropas reais. Atacaron pola noite, Oleg e Margarita retiraron coidadosamente os centinelas.
  A batalla foi relativamente curta. Oleg, lanzando un disco caseiro dunha gadaña rota, matou ao coronel, que actuaba como comandante, e sen el caeu a moral. Ademais, había demasiados rebeldes, e iso puxo presión sobre a psique dos soldados, e de moitos oficiais.
  E quen sabe, quizais este sexa o verdadeiro tsar Pedro Terceiro. E ten unha lexitimidade superior á de Catalina II.
  A maior parte do rexemento foi capturado. Capturáronse canóns e rifles.
  Vitoria completa para un exército que non está preparado para repeler un ataque.
  E por suposto o triunfo de Chica.
  Pero, naturalmente, os nenos corren de volta a Pugachev. Terá que loitar contra sete mil soldados, incluídos dous mil xinetes do príncipe Golitsyn. Pugachev é, por suposto, máis numeroso, pero o seu exército é variado. Hai moitos antigos soldados que son campesiños pouco fiables, mal armados e adestrados, tártaros e bashkirs e kalmyks.
  O núcleo máis forte son os cosacos Yaik. Pero estes cosacos non son os máis numerosos. Tamén hai cosacos de Iletsk, Orenburg e outros.
  Xa están correndo ata a fortaleza de Tatishchevo, onde se reuniu un considerable exército do rei campesiño.
  O propio Emelyan Pugachev recorre as posicións nun cabalo branco. Oleg Rybachenko mira atentamente a este líder. Emelyan Pugachev ten a aparencia dun gobernante. Ten unha estatura aproximadamente media, pero a cabalo parece máis alto debido ás súas patas curtas e aos ombreiros anchos. Fisicamente, o líder rebelde é forte. Poderías ver como cortaba e o poder do golpe na batalla.
  En xeral, é moi axeitado para o papel de xefe. E polo papel do rei? É posible que tamén.
  O exército de Pugachev é grande. Chegou da defensa de Iletsk, aínda condenado Khlopusha, reunindo outras mil quinientas persoas. Agora Emelyan ten máis de vinte mil loitadores. É difícil para eles caber mesmo nunha fortaleza. Conta tres veces máis tropas que Golitsyn e seguen chegando máis.
  E Pugachev ten o dobre de armas. Hai bastantes reservas de pólvora e balas de canón.
  Podes loitar... Pero o exército é abigarrado. Hai homes con lanza, e bashkirs, e tártaros, e kalmyks, e quirguisos e kazajos. E tamén moitos antigos soldados de diferentes guarnicións que non son totalmente fiables. Tamén hai traballadores dos Urais e fusileiros siberianos. Os cosacos son o núcleo máis importante do exército.
  Un exército grande, pero moi variado. Algúns soldados e oficiais foron capturados recentemente en Orenburg.
  Algunhas pezas son de equipamento masculino, que só se pode usar no combate corpo a corpo. E unha horda de asiáticos, pouco disciplinados, e moitas veces sen coñecer a lingua rusa.
  Entón, tendo formalmente moitas máis tropas e mesmo armas, Emelyan Pugachev é inferior ao inimigo na calidade da forza de combate. Así que o resultado da batalla non é tan claro como parece, baseado nun equilibrio de forzas puramente formal.
  Oleg Rybachenko entende isto. Probablemente, isto tamén está claro para Pugachev. Chika gañou porque tomou ao inimigo por sorpresa. E na historia real, foi Mikhelson quen gañou, quen foi capaz de atacar o exército máis grande de Chika antes da curva.
  Que debo facer agora? A fortaleza estaba ben reforzada e regada de auga, facendo as ladeiras xeadas e esvaradías. Pero non podes permanecer moito tempo á defensiva.
  Oleg suxeriu a Emelyan:
  - ¡Ataquemos nós mesmos os inimigos, pai-zar!
  Emelyan sinalou loxicamente:
  - Non nos cubrirán con armas?
  Oleg suxeriu:
  - Recoñecerei ao inimigo con Margarita, e atacaremos exactamente onde menos o espera!
  O rei labrego aprobou:
  - É unha boa idea!
  E Oleg, con Margarita, colleu unha mochila con granadas, e un par de sabres afiados dirixíronse cada un cara ao inimigo.
  Os nenos corrían case espidos, o neno en calzón e a nena cunha túnica. Oleg recordou o "Spartak" de Ian. Tamén estaba alí o neno Gita. E unha muller cunha túnica rasgada, unha bailarina, queimada polo sol. O neno era moi obstinado. Probablemente non sexa un escravo hereditario. Quizais foi capturado . Despois levárono a Italia, despoxárono e puxérono a poxa. Aínda que Gita non é correcto, xa que estaba bronceado polo bronceado, entón o máis probable é que o levaran á poxa sen vestir. E camiñaba tan espido, camiñando descalzo polas estradas rochosas de Italia. Ardíalle as plantas espidas, as pantorrillas doíanlle. Pero o neno non baixou a cabeza.
  E o comprador comezou a sentir o neno, os seus músculos desenvolvidos naturalmente, aparentemente tolo pola súa pel lisa. E entón meteu os dedos sucios na boca. E Gita non aguantou e mordeuno.
  Entón estalou unha pelexa. Si, Gita, era un neno que o propio Oleg confundiu co Spartak na infancia. Pero non, aínda é un personaxe menor.
  Pregúntome, e se os romanos decidiran torturar a Gita? Despois de todo, os escravos capturados son interrogados baixo tortura?
  E o ferro candente tocaría o talón espido do neno escravo. Gita berrou e repetiu o mesmo:
  - Os escravos foxen e non queren loitar!
  Queimáronlle o segundo talón por simetría e soltárono. O neno vese obrigado a pisarlle os dedos dos pés, e dóelle bastante. Pero Gita aínda conseguiu escapar durante o caos.
  Quizais o rapaz traballara anteriormente nas canteiras. Levaba pedras pesadas, suaba abundantemente, respiraba pesadamente. O látego do capataz azoutouno. É moi difícil nos primeiros días de traballo, cando non che gusta a luz. E despois te acostumas. O difícil faise familiar, e o familiar faise doado. Pero aínda morren moitos escravos. E Gita converteuse nun pequeno lobo.
  Oleg pensou que quizais o neno do libro "Spartacus" foi capturado despois da derrota dos rebeldes. E dende que aínda era neno mandárono encadeado ás minas. Para que morrese alí lentamente. Ou foron torturados, queimando o musculoso corpo do neno cunha vara candente. Despois botaron sal sobre as queimaduras e romperon os dedos dos pés descalzos do mozo escravo. Torceron as articulacións. Todos se preguntaban onde escondía o Spartak o ouro. Gita cala, apertando os dentes. Levántase e báixase tirando bruscamente da corda.
  E as veas crepitan de dor salvaxe. E o neno perde o coñecemento. Botanlle auga xeada e reanimano. E o médico sente o pulso para determinar se é posible continuar coa tortura, ou se é necesario dar un descanso ao torturado, para despois atormentar de novo o corpo novo.
  Gita é torturado cruelmente e durante moito tempo. Botan pementa nas feridas, bátenas con fío quente, pinchan as terminacións nerviosas con agullas e un lume arde baixo os pés descalzos do rapaz. E o verdugo atrae calor debaixo do estante. E un forte cheiro a queimado, e sacan todas as veas.
  E entón o ferro candente toca o peito espido do neno, e perde o coñecemento por unha dor salvaxe. Vólvese a regar con auga e levárono dentro. O verdugo aperta os testículos con pinzas, o neno é alterado por un sufrimento salvaxe e volve desmaiarse.
  Gita baixo tortura... Alguén informou de que este era o favorito de Spartak e sabía onde enterraba o tesouro. E os romanos torturan... O neno non tiña nin unha soa zona de pel intacta que non estivese queimada nin rayada. Pero está calado. E os romanos quedan abraiados coa súa tenacidade.
  A muller de Craso está presente durante a tortura. Ela observa ansiosa como se tortura ao rapaz guapo e rubio. É emocionante. E así ordenou, despois doutra tortura, levarlle a Gita e poñela na cama. Ela realmente quere facelo ela mesma.
  Aínda bastante nova e forte, a muller cabalgaba na perfección masculina do mozo escravo. Gita fíxose home por primeira vez. Despois tivo que lamberlle o coño coa lingua. O que é un pouco noxento, pero tamén inusual.
  E así a muller de Craso ordenou que cesase a tortura, e o neno, que xa medraba algo durante a sublevación, comezou a alimentarse mellor. E ela fixo o amor con el.
  As feridas e queimaduras en Gita curaron coma nun can. E sendo máis forte, o neno casou coa luxuriosa muller de Craso e fuxiu da súa propiedade. Despois escondeuse nas montañas e formou alí a súa propia banda de escravos fuxidos. Ao final, todo rematou ben. Craso morreu durante a guerra. E Gita apegouse a Xulio César e fixo unha boa carreira, casouse e tivo unha morea de fillos. E o destino do Spartak é descoñecido. Non se atopou o corpo. E se morreu ou se salvou, os escravos non o sabían.
  Pero crían que, por suposto, o seu redentor estaba vivo.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova: que antes eran adultos, e agora son nenos eternos e inmortais, achegáronse ao campamento de Golitsyn. Aquí hai tres xenerais. E as tropas foron retiradas da fronteira ruso-sueca.
  Mentres a Rusia tsarista está en guerra con Turquía, os rebeldes están máis tranquilos. Se Golitsyn é derrotado, os pugachevitas poderán finalmente tomar a iniciativa. E ata ocupar Samara.
  Oleg e Margarita andaban polos centinelas... Neva, e non se ve moi ben.
  O neno pensou que quizais poderían acabar con tres xenerais e co coronel Bibikov, decapitando ao exército tsarista. Pero isto é difícil de facer.
  Un neno e unha nena pisan con coidado na neve. Tratan de non deixar rastro. Aínda son nenos. Achégate con coidado aos convois. A arma estaba situada por separado nalgún lugar. O exército está en marcha. Xa non hai xeadas fortes: é marzo. Pero aínda hai neve por aí. Os pés descalzos dos mozos guerreiros case non senten o frío, especialmente cando se moven. Rapidamente acostúmanse ao frío.
  Porén, moitos nenos, aínda sen superpoderes, corren descalzos pola neve, sobre todo nestes tempos duros.
  Oleg pensou que hai moito tempo que non miraba a televisión nin xogaba no ordenador. E que sen xogos é algo parvo.
  Os mozos achegáronse ao convoi e Margarita suxeriu:
  - E se incendiamos os almacéns de pólvora?
  Oleg engurrou o ceño e preguntou:
  - Cres que é unha boa idea?
  A rapaza comentou loxicamente:
  - ¡Sen pólvora, un exército non é un exército!
  Oleg asentiu de acordo:
  - Imos probar!
  E o neno de calzóns precipitouse cara aos carros. Eles, xunto coa moza, mataron a golpes de sable a tres centinelas e, utilizando pedernal e engadindo feno, prenderon lume ao convoi con pólvora.
  Comezou a brillar e unha nube negra comezou a subir ao ceo. A pólvora comezou a estourar...
  Un neno e unha nena agocháronse no campamento. O pánico entrou. Golitsyn tamén saltou con dous xenerais. Este príncipe berrou desgarrador e apuntou cos dedos.
  Oleg lanzou o disco cos seus dedos espidos, e este asubiou e atravesou directamente no pescozo de Golitsyn. O príncipe, abrindo os brazos, caeu. O xeneral Mansurov correu a el. Pero usando os seus dedos descalzos, Margarita usou a arma. E o segundo comandante derrubouse.
  O terceiro foi Fairman, que loitou cos rebeldes xunto co xeneral Kar. Con eles está o coronel Bibikov, parente do xeneral xefe Bibikov. Pódense ver polos seus ombreiros coa visión nítida de nenos inmortais, a pesar da neve.
  Oleg e Margarita volveron lanzar discos cos seus dedos descalzos: os seus corpos inmortais tiñan esa habilidade, como os heroes dos cómics.
  E os dous xefes foron asasinados, as súas cabezas foron explotadas.
  Despois de que o neno terminador e a nena garda comezaron a lanzar discos contra os axentes. Afortunadamente, despois da morte dos comandantes, comezou o pánico; todos parecían que os pugachevitas atacaran o campamento.
  Non obstante, dous nenos tamén teñen unha forza colosal. E matan aos axentes lanzando discos moi afiados. E rompen a gorxa, rebentan as arterias e as veas.
  Os nenos son difíciles de recoñecer nas nevadas, e están perfectamente camuflados nas neveiras.
  Pero ás tropas tsaristas pásanos mal. Oleg Rybachenko, lanzando discos, di:
  - Gloria á gran Rusia!
  E de novo voa o disco que lanzan os dedos espidos do neno.
  Margarit fai o mesmo, lanza un aparello afiado cos seus dedos espidos e ouvea agresivamente:
  - ¡Para Emelyan Pugachev!
  E estes nenos traballan de forma moi activa e eficaz. Tamén cortaban con sables. E os oficiais son elixidos.
  Oleg Rybachenko canta:
  - Os lobos brancos están a reunir!
  Margarita, lanzando discos aos seus opoñentes cos dedos descalzos, canta:
  - Só así sobrevivirá a carreira!
  O neno, continuando a acabar, sega ao inimigo:
  - Os débiles morren, mátanse!
  A nena, lanzando discos e matando axentes, asubío:
  - Purificando o sangue sagrado!
  Os mozos guerreiros actúan dun xeito moi variado, lanzando granadas aos inimigos.
  Neste momento, a cabalería rebelde asalta o campamento. Resulta que Emelyan Pugachev decidiu atacar primeiro e moveu a súa numerosa cabalería despois dos nenos.
  E o golpe resultou repentino e no momento xusto. Os habitantes da estepa derramaron os soldados con frechas, os cosacos derrubáronos con sables e os homes montados puxéronos en lanzas.
  A vontade do exército tsarista foi socavada e os comandantes foron asasinados. Aquí Emelyan Pugachev corta persoalmente ao último coronel cun sable e grita:
  - Meus fillos, recoñecédesvos o lexítimo soberano?
  Centos de soldados e ata moitos oficiais caen de xeonllos e berran:
  - Imos admitilo! Imos admitilo!
  A resistencia cae. A infantería rendeuse case na súa totalidade, agás algúns oficiais. A cabalería resiste algo máis. Hai moitos nobres nel. Pero os cabaleiros de xente común tamén botan abaixo as súas armas.
  Oleg e Margarita cortan aos xinetes con sables, lanzan discos afiados cos seus dedos espidos e berran:
  - Gran xente en todo momento,
  Gran xente - na gloria de Pedro!
  Tanto o neno como a nena son máis activos en picar e tirar. A artillería xa foi capturada. E golpearon os pilotos con perdigones. Hai ducias deles tirados. Hai unha malleira total.
  Oleg cantou cun sorriso:
  - Gran tsar Pedro Primeiro, sexa sempre un exemplo para nós!
  E tamén o collerá e cortará con dous sables, cortando inmediatamente as cabezas a cinco.
  Margarit, cortando os seus opoñentes, berrou:
  - As miñas voces, e son fermosa!
  E do mesmo xeito vai collelo e cortalo.
  O neno e a nena son simplemente a encarnación da aniquilación. E funcionan como gadañas eléctricas.
  Outro oficial cae... A voz forte de Emelyan Pugachev soa:
  "O que me serve recibirá recompensa, e o resto perecerá".
  Xa chegaron os homes con trenzas. E loitan ben contra a cabalería. E os regueiros dos cabalos diluídos...
  Os xinetes superviventes tamén se renden. A batalla gaña de novo... Pugachev triunfa!
  Os presos xa están sendo conducidos e xurados. Os soldados, por regra xeral, inclínense ante o impostor. Os axentes son diferentes. Quen escolle o lazo e quen xura fidelidade ao novo rei. Ademais, quen sabe, quizais un verdadeiro monarca.
  Emelyan Pugachev parece moi imponente. Está claro que este é un tipo que está acostumado a mandar. E, literalmente, todos se inclinan ante el.
  Despois de divertir aos que se negaron a prestar o xuramento, Emelyan fixo unha auditoría.
  Capturáronse setenta e cinco canóns, que era moito nese momento. E as tropas de Golitsyn reuniron a tantos nas fortalezas. As balas de canón e o perdigones tamén están no seu lugar, pero a maior parte da pólvora queimouse. Pero non importa.
  Hai máis de cinco mil e medio presos. O exército creceu.
  O rei dos campesiños concedeulle a Oleg o rango de coronel polas súas fazañas e o rango de coronel a Margarita.
  E tamén deu trescentos rublos.
  Si, o rapaz continuou a súa boa carreira. Aínda podes ascender ao rango de mariscal de campo.
  E Emelyan primeiro deu un festín...
  E na festa discutiron a cuestión de que facer despois. En xeral, foi necesario reforzar a nosa retagarda. Asegúrese de tomar Ufa, e antes diso a fortaleza Verkhoyaitskaya que aínda resistiu. Tamén enviar reforzos a Kungur e Beloborodova. E ocupa todas as fábricas dos Urais. Tendo adquirido artillería e subministracións, así como armas.
  En xeral, os atamáns estaban de acordo con isto. E despois de tomar Ufa, vai a Kazán.
  Outra pregunta é que facer coa cidade Yaik? Tomalo por asalto ou deixalo baixo bloqueo por agora?
  Emelyan Pugachev quería pasar un pouco de tempo coa súa moza esposa Ustinya e, tomando parte da cabalería, partiron cara á cidade. E Ataman Ovchinnikov permaneceu temporalmente ao mando. Tivo que ir á fortaleza de Vernekhneyaitsky, reunindo ao mesmo tempo as forzas dos habitantes da estepa. Enviáronse reforzos aos Urais. Incluso estaba previsto tomar Tobolsk. Reuníronse forzas importantes.
  O rei cosaco e a súa cabalería galoparon cara a Yaitsk. Diga o que se diga, esta cidade é simbólica. Pero sobre todo, Emelyan quería facerse herdeiro do trono. Despois de todo, a guerra é guerra. E se matan, polo menos haberá alguén para continuar a liña familiar.
  Oleg e Margarita xunto co exército principal, que se está movendo cara á fortaleza de Verkhneyaitsk.
  Un neno e unha nena corren e son moi alegres...
  Ata fan astucias polo camiño.
  Intercambian aforismos;
  Oleg di, saltando, e Margarita en resposta:
  O rei é forte non coa súa coroa, senón coa coroación do éxito!
  O home non é un lobo, pero necesita aínda máis unha manada!
  Bebe, pero non te emborraches, e se te emborrachas, que non te pillen!
  O discurso do tirano é melado, coma o velcro para as moscas!
  O que cae por palabras doces é intelixente coma unha mosca!
  O tirano é amargo nos feitos, pero doce nos discursos!
  Quen non quere a paz non verá a festa!
  Unha persoa só é xenial se non se cambia por pouco!
  Ten paciencia, pero non sexas impaciente!
  Se queres conseguir triunfos, non sexas un gato!
  Un golpe é mellor que mil maldicións, e unha labazada é mellor que cen golpes!
  O rei que desnuda aos seus súbditos sempre está espido!
  Adoitan poñerse zapatos para espir!
  Roubando, enche os petos, pero baleira a alma!
  Un tirano adora o poder, pero odia a quen goberna!
  Un verdugo ás veces é unha profesión necesaria, pero unha persoa con cabeza non é querida!
  Un tirano pódese matar, pero non se pode encalar!
  A unha persoa adora a palabra vermella, pero ás veces regurxita o sangue.
  Quen mira para o pasado sempre chega tarde!
  O futuro está na néboa, pero non moi lonxe!
  Non cuspir no pasado, cuspirán no futuro!
  O tirano é, de feito, un vampiro, e o seu discurso é fluído!
  Se abusas dos doces soños, entón a vida non será mel!
  Os doces soños levan a amargos espertares!
  Ao botar o mel da boca con demasiada frecuencia, atrae os osos!
  O tirano adora o sangue e os discursos vermellos, pero sempre se esforza por encalar!
  A xente ten medo ao cambio, pero nunca está contenta co status quo!
  Se queres converterte en Deus, non escollas un primate como teu mentor!
  As ovellas necesitan un pastor sabio, non un carneiro estúpido!
  Un lugar santo nunca está baleiro, pero a santidade pode estar baleira!
  O home, como Deus, é un creador, e como o demo, créase problemas por si mesmo!
  O tirano, coma unha avespa, ten un aguillón, pero non pode nin sequera dar ás a si mesmo!
  Un político é un raposo, non sexades votantes coma corvos que perden o pan de cada día!
  Aínda que un home teña sete palmos na fronte, a teimosía converterao nun mono!
  Deus ten todo, o home non ten sentido das proporcións!
  É fácil rezar, difícil mendigar!
  Ter imaxinación é bo - ser un soñador é malo!
  Tendo o poder de Deus, non te agaches ás ambicións dun primate!
  O mono imita, o home adopta creativamente!
  O futuro non é de alta montaña, senón de cousas grandes!
  A mocidade no corazón é eterna, pero a vellez é aburrida!
  Non torces o rabo coma un raposo, é mellor suxeitar o peito coma unha roda!
  Os homes maduran na guerra, pero non se pode matar sen motivo!
  A guerra reducirá a saúde, pero aumentará a intelixencia!
  As moedas de ouro teñen o amarelo da traizón!
  O verdugo tamén ten corazón, pero coa dureza dun afiador de machados!
  Loita, non morras, podes esperar un século!
  Deus está en cada corazón, pero non en cada cabeza!
  As grandes ambicións reducen a felicidade!
  O que quere demasiado ten a forza dunha burbulla!
  Un imperio é como unha casa; a construción require amor e cálculo, se non, o tellado sangrará!
  As cousas boas nunca son suficientes, pero aínda non paga a pena comer en exceso!
  É rendible ser rico, só é desagradable cando todo o mundo te muxe!
  Se queres ser forte, non debilitas a túa mente!
  Os músculos fanse máis fortes pola contracción e o aparato burocrático faise máis eficiente!
  Aos políticos encántalles traballar coa lingua, sobre todo na mesa!
  Non hai maior mentireiro que un político que está fanaticamente convencido da súa propia razón!
  Deus creou unha muller para un home, pero Satanás engadiu unha sogra.
  O ladrón debería estar no cárcere, pero o maior ladrón consegue o trono!
  Quen roubou un centavo foi un criminal, quen roubou mil millóns, un gran financeiro!
  Cun alma insensible non podes alimentar aos famentos con pan fresco!
  Canto máis roubes, menos castigo, pero non no outro mundo!
  Non deixalo ir por si só non significa mantelo nunha presa!
  O banco pode soportar, pero é como a soga dun aforcado!
  Os que non teñen apoio son empuxados contra a parede!
  A precisión é a educación dos reis, pero os bufóns reais son especialmente precisos.
  Un político adoita ser un bromista, pero raramente un que di a verdade!
  Ao bufón encántalle cortar a verdade, pero moitas veces corre o risco de ser acoitelado.
  Calquera persoa que ama o vodka odia a súa saúde e cordura!
  O vodka está claro, pero empaña o teu cerebro!
  O mar borracho está ata os xeonllos, pero el mesmo está sempre de xeonllos!
  Escolle con sobriedade, sen emborracharse do viño doce dos beizos dos políticos!
  Cando votas polo gañador nunhas eleccións, sempre estarás decepcionado; cando votas polo perdedor, sempre estarás molesto!
  Quen non sexa elixido sempre terá unha sensación de erro e decepción!
  Votar polo mesmo político é como un violinista que toca unha corda!
  Hai que cambiar os políticos no trono, non é un feito que o novo prato sexa mellor, pero en calquera caso é fresco!
  Vota polos mozos, ti mesmo serás máis novo, se non de corpo, entón dun xeito novo!
  Quen senta moito tempo no trono convértese nunha hemorróida para os seus súbditos!
  Por moito que sexan as baionetas de púas, o tirano consegue sentarse nelas o máis tempo!
  Un sabio tirano non encarcerará aos seus inimigos máis do que enganará aos seus amigos!
  Quen saúda ao tirano marchará para sempre!
  A democracia é boa para os intelixentes, a media para os estúpidos, pero a tiranía é boa só para o tirano!
  Os nenos compuxeron uns cantos aforismos. Entón un pequeno destacamento de húsares atacou. Algúns foron picados e despois capturados.
  Fortaleza Verkhneyaitskaya. Unha cidadela moi poderosa e, a pesar de estar rodeada de rebeldes, nunca foi tomada.
  Os nenos corren cara a ela, facendo algúns aforismos máis no camiño.
  Un tirano é sempre débil no mando: o lobo adora as ovellas e treme ante os leóns!
  ¡Un cura mente pola verdade, un político por lucro e un borracho por un vaso!
  A sorte non sempre chega pola xustiza e a dilixencia, senón que sempre se vai por neglixencia e preguiza!
  É bo ter a forza dun elefante, peor é a súa axilidade, peor aínda é a súa sabedoría, e moi malo é a obesidade!
  Todo no mundo é relativo, agás que o home é o embigo do mundo!
  O desexo de acadar o poder de Deus non debe combinarse coa moral do gorila!
  Os científicos desenvolven o progreso, pero estimulan a preguiza!
  Se queres estar saudable, corre, se non queres facerte dano, fuxe!
  A forza dunha persoa está na súa mente, pero a súa debilidade está na súa lingua!
  Un político é como unha froita, canto máis brillante é, máis velenosa é!
  Un político é parecido a unha boa constrictor, só que abre a boca e traga moito máis a miúdo!
  O tirano ten moita astucia, pero pouca decencia!
  Se queres chegar a ser máis alto que Deus, caerás máis baixo que un moco!
  Ninguén é eterno, incluso os deuses viven só mentres exista a humanidade!
  Os políticos queren gobernar para sempre, pero non queren cheirar nin un par de minutos!
  Non te fíes dos políticos, e comproba a forza da porta!
  Non obstante, non todo o que brilla é ouro, pero todo o que brilla pódese envolver nun chorro de ouro no peto.
  E só hai un guerreiro no campo cando ten moita coraxe!
  A resistencia dos máis fortes contén a emoción da rabia impotente do inimigo!
  Podes arruinar todo na vida, simplemente non podes vivir coma un seta!
  ¡A astucia é a nai da vitoria, se ademais leva consigo o señor dunha ocasión feliz!
  A guerra é unha virxe eterna: non pode correrse sen sangue!
  Guerra co agarre cobizoso da prostituta - nunca dá a vitoria por nada!
  Cada persoa é como un gran de area no deserto, pero a diferenza do deserto máis extenso que ten bordos, este gran de area non ten límites para a superación persoal.
  Cando os deuses rin, os mortais choran, cando a risa dos deuses se fai atronadora, o fin das persoas débiles é grave!
  A tecnoloxía máis avanzada é impotente co seu uso primitivo e inacción sofisticada!
  Que pode arrincar a alfombra estrelada das súas bisagras? Un asteroide da estupidez humana!
  Sen o látego da represión, é imposible un salto a logros que traen a liberación a toda a humanidade!
  Canto máis pronunciado é o "torcer" do cerebro, máis forza maior o torce!
  Un pobre non é quen está descalzo de corpo, senón quen non é xefe de espírito!
  O desgusto polo sexo dá lugar a unha moral pouco saudable!
  O humor é tan apropiado nun funeral como un vestido de baile nunha trincheira!
  Os que fan o tonto non acadarán o éxito; os que rompen as ilusións conseguen a verdade! O gañador sempre ten razón, aínda que o éxito se consiga usando os métodos incorrectos.
  O mellor agasallo dun inimigo é cando lle dá poder a un idiota!
  Quen aguante o colar nunca se converterá nun semental querido polas mulleres!
  A liberdade é dobremente atractiva para aqueles que conseguiron escravizar os seus propios sentimentos de preguiza e irresponsabilidade!
  Quen moitas veces subestima a capacidade do inimigo para defenderse e raramente terá a oportunidade de coller unha valiosa vitoria!
  A quen lle gusta cuspir, é un pouco facerlle cagar!
  Podes falar moitas frases infrutuosas sobre Deus, pero disto virán feitos útiles cun nariz de gugulkin, que non crecerá ao regar un río de verborrea.
  Os gañadores son xulgados polos seus logros e trofeos... os perdedores son simplemente xulgados! O gañador ten un xuíz maxistrado, o perdedor ten un xuíz penal! Pódese cuestionar o valor e a necesidade da vitoria, pero a derrota sempre e sen dúbida non serve de nada!
  O único beneficio da derrota é que che ensina a aprender leccións e cultivar o éxito da sementeira das bágoas de amargos erros.
  Se queres enganar ao teu inimigo, tamén é un misterio para os teus amigos!
  Se o plan do comandante inimigo é como un libro aberto, entón as súas páxinas estarán inevitablemente manchadas co sangue dos teus compañeiros.
  O neno e a nena aínda seguían facendo bromas, mentres inspeccionaban a forte fortaleza.
  Os gañadores xulgan a si mesmos, combinando tanto o fiscal como o avogado, pero o veredicto segue a ser aprobado non por eles, senón pola historia.
  Canto máis sinxelo sexa o truco, máis difícil será para o inimigo liberarse das consecuencias do seu uso.
  O momento do impacto, como unha nota nunha melodía, soará un pouco antes ou despois, e será falso! Pero nin sequera podes escoitar o asubío dun público decepcionado desde a tumba!
  Cando sabes quen é o teu inimigo, non terás que coñecer aos teus amigos en problemas!
  Non perdas a iniciativa, perderás o doce mel da vitoria e gañarás a amargura da perda! Cando un boxeador cambalea, debe ser golpeado aínda máis forte, se non, os seus membros cederán!
  O inimigo navega, o vento da aniquilación está na súa vela!
  Quen, nadando na batalla, afogará nunha poza e morrerá ardendo!
  A maxia sucia, como espuma de xabón, pica os ollos, pero non o inimigo!
  As herbas daniñas medran ben cando crecen mal cunha redución dos estúpidos prexuízos dos xardineiros!
  O proceso de aprendizaxe máis agradable é o sexo! E o máis importante, ninguén se negará a retomalo!
  O sexo é o único tema no que todos se esforzan por poñer máis apostas!
  O que teñen en común o sexo e os estudos é que unha C é mellor que unha D!
  Pero só un número sólido é a avaliación máis satisfactoria!
  Quen se poña de pé cando é necesario atacar non poderá resistirse nin a durmir na tumba!
  Aquel que sempre está nun punto morto na vida está a botar palabrotas!
  Vai primeiro con trunfo, é só un hazmerreír da xente!
  Calquera persoa que queira chegar a tempo para o reparto dos premios debe enviar xenerosamente agasallos en forma de puños!
  O baleiro non estalará, o sol non botará peidos!
  A bala non é un parvo, pero o parvo que dispara falla!
  Quen se nega a axudar á xente está a perder o tempo asignado polo Señor para a expiación dos pecados e o arrepentimento!
  A morte nunca esquece, aínda que de cando en vez sexa esquecedora!
  Un guerreiro forte, mesmo un, trae máis beneficios que unha manada de débiles, así como unha fouce afiada corta todo un campo de espiguillas!
  Pero ás veces, mesmo entre as espiguillas dun exército débil, a fouciña pode atoparse cun adoquín dunha excepción desagradable.
  Se hai paz, entón unha festa xenerosa; se hai guerra, que haxa unha copa de viño vitoriosa!
  O que é torpe en asuntos militares é un cadáver torpe na cama!
  - Un bo guerreiro é un espía tan bo como axuda a bordar e gañar! Un bo espía é un guerreiro tan guerreiro que non lle impide matar e evitar a perda!
  É fácil desmoronarse no calor da batalla cando perdes a calma durante o adestramento!
  Podes gañar coa forza bruta, pero sen unha diplomacia sutil non podes conservar os froitos da vitoria!
  Hai dous problemas na guerra: atopar o inimigo oculto e evitar a tentación de enterrar a cabeza na area!
  Non te sentes mendigo no carro real, non terás que responder por miles!
  A crueldade é necesaria para que haxa un resultado: non perdones ao inimigo, por moi débil que sexa!
  É mellor sobrevivir sen aprender demasiado que morrer despois de aprender algo que de todos os xeitos non será necesario para ti!
  A unha persoa gústalle poñer todo nunha pila, excepto aqueles problemas dos que está listo para esquecer. Non obstante, a maioría das veces, os problemas acumúlanse nos esquecidos.
  Cando din que che gusta, non é necesario que te apresures, decide de inmediato, se non che atragantará a gorxa!
  Tamén debes poder perder, pero é especialmente importante non poder perder!
  Un ataque é como un vento de cola nunha vela, só se intensifica e rompe os mastros alleos!
  A rendición non pode comprar a vida, pero unha existencia vergonzosa será dada por nada!
  Quen sexa cruel coa xente converterase en marmelada devorada polos demos no inferno!
  Un piloto de francotirador preciso, a maioría das veces falla cando aterra no aeródromo máis amplo do inframundo.
  O ataque sempre é máis efectivo que a defensa, porque a cara dun puño é un mal bloqueo!
  Quen non dubida en defenderse vai rapidamente ao éxito!
  O entretemento é a actividade máis inútil e desperdiciadora de tempo, pero se non hai tempo para iso, o pago por accións útiles xa supera os límites razoables.
  O máis sen sentido da vida é o entretemento, pero sen entretemento, a vida non ten sentido!
  O pastor debe entender as ovellas, pero non pensar coma unha ovella!
  O gobernante debe ser seu para o ben dos seus súbditos, pero alleo ás debilidades e supersticións da multitude!
  Todo o mundo cae - só o ascenso espiritualmente exaltado!
  Os que non contan cunchas voan á batalla!
  Cada tiro conta, a fortuna tenche moita estima!
  A infancia, como unha apertura nun xogo de xadrez, dá forma ao xogo no seu conxunto, pero a diferenza do xadrez, todos queren volver e non deixar nunca máis o oco!
  O frío non é terrible se o teu corazón arde e a calma xeada reina na túa cabeza!
  Podes sobrevivir conxelando problemas ou emocións, pero non podes vivir se os teus sentimentos se arrefriaron!
  Un chacal pode derrotar a un tigre se é chacal na batalla, e tigre ao elixir un opoñente.
  O neno e a nena remataron de saltar aforismos.
  Eles, con todo, recibiron unha orde da bruxa de facer algo e esta vez marcharon temporalmente.
  Durante a batalla cos nazis, Oleg Rybachenko atopouse nun mundo paralelo, onde é máis difícil para os rusos.
  Ao seu lado está Margarita, tamén unha nena disposta a loitar contra os nazis.
  Os nenos pasan un tempo preparándose para a batalla. Ambos son pioneiros e pioneiros.
  Como se sente ter lazos vermellos no pescozo?
  E estar descalzo xa é familiar e mesmo aceptado... Hai que prepararnos para repeler o ataque dos fascistas e dos seus cómplices.
  Americanos incluídos. Para que necesitas estar preparado? Saiba que as forzas son desiguais e necesitas enxeño.
  Os nenos están a prepararse, cavando trampas e inventando algo apresuradamente.
  Oleg e Margarita están no mundo natural, e son percibidos como un dos seus.
  O neno está a preparar varias sorpresas para os nazis. É divertido con outros nenos.
  Xunto a Margarita, séntense bastante libres en compañía de mulleres e nenos.
  Oleg mesmo comentou con intelixencia:
  O heroísmo non ten idade, pero a fazaña dá mocidade á alma!
  Margarita coincidiu:
  "Os anos nunca son suficientes para unha fazaña, pero sempre hai moitos séculos de lembranzas!"
  O neno axudou, a nena prepárase para repeler a defensa. Hai que loitar.
  Os nazis están a piques de atacar. É certo que Margarita abandonou inesperadamente o seu cargo. Desde que é unha nena, foi enviada detrás da primeira liña como oficial de enlace.
  As nenas aínda espertan menos sospeitas que os nenos. Ademais, Margarita é rubia e o seu rostro inspira unha maior confianza.
  
  Aquí hai sobre todo rapazas guerreiras. Os pioneiros bótanlles unha man, mentres hai calma no campo e os propios rapaces das nenas de punta puntiaguda suplican que axuden aos seus irmáns maiores. Traballan aínda con demasiado celo, tentando facer máis, sen calcular a forza dos seus fillos. Así se inchaban terriblemente as súas veas e con que agudeza, como arame de cobre, as veas saían das súas mans curtidas, callosas e descalzas, tan cruelmente que queres chorar, pés rotos dos nenos heroes. Ao mesmo tempo, aínda conseguen cantar;
  A miña terra é Stalingrado,
  Contén flores de droga: un diamante de orballo!
  Haberá, creo, un desfile alegre,
  Nun mundo sen guerra - beleza celestial!
  
  O home converterase en irmán do home,
  A rapaza soñada de todos chegará...
  Se é difícil, é culpa túa,
  O río doce estará cheo de auga!
  
  O Fritz meteu o fociño e mostrou o seu sorriso,
  É un ruxido fascista: vouvos matar a todos!
  Pero en resposta recibiu un golpe -
  Sabemos golpear sen moito adorno!
  
  O pioneiro deunos un gran saúdo -
  Demostrou que é un tigre de verdade!
  E agora os loitadores Kraut están golpeando forte,
  O tempo dos xogos infantís rematou para nós!
  
  O propio Señor Cristo mandou en broma:
  O teu destino será a encarnación dos teus soños!
  Un home de corazón é só un neno,
  A tristeza na súa alma é como unha coroa de rosas!
  
  As pingas de choiva son perlas do mar,
  O reflexo neles das estrelas no ceo!
  A morte ameazanos cunha gadaña afiada,
  E o lobo traizoeiro está cos ósos nos bosques!
  
  Pero coñece o pioneiro: unha gravata é sangue,
  Só a cor vermella é sagrada durante séculos!
  Svarog traerállo: confía en nós, amor,
  A graza do ceo - sabe que é xenial!
  
  Camiñamos descalzos por Berlín,
  O pioneiro lidera miles de loitadores!
  E o inimigo púxose - un burro debaixo do xugo,
  Luz para todo o Universo - os nosos compañeiros!
  A rapaza Alena engadiu unha breve frase:
  Arden alarmantes no ceo,
  Ollos malvados da Luftwaffe!
  Como se dixesen...
  Hai unha tormenta no mundo de novo!
  E a treboada achégase de verdade, ata o sol que baixa ata o horizonte está escurecido por unha mestura de nubes e fume acre e que morde os ollos.
  Escóitase o ruído afastado dos tanques que se achegan e os avións zumban no ceo. Primeiro planean os famosos cadros, seguidos dos voitres chorro Arado-8. Perigosos bombardeiros multipropósito. Ou o moi maniobrable Yu-287 con ás cara adiante. E xa atronan as poderosas armas de asedio. Cando son golpeados por proxectís altamente explosivos, os terróns de terra e céspede derretido lánzanse alto ao ceo. E aínda máis terribles son os poderosos mísiles non guiados disparados dende o Arado-Super que destrozan as trincheiras... E entón aparecen os avións de ataque Focke-Wulf, capaces de suavizar calquera defensa. Aquí é onde comeza a batalla. Maior, sofisticado a pesar da súa mocidade, Andrei Matrosov sostén nas súas mans uns prismáticos trofeo cunha óptica xenial, observando a avalancha de aceiro fascista que se achega. Hai moitos nazis e son inusualmente fortes. Incluso a infantería está sobre rodas e vehículos blindados, evitando o lume de armas pequenas. Intentan levar á retagarda aos esforzados pioneiros, pero non queren marchar e pedir rifles para loitar.
  Non hai armas suficientes para todos, aínda que os nenos e nenas de galgos da zona trouxeron rifles de caza e mesmo arcos deportivos. O neno de ollos azuis e de pelo rubio Oleg Rybachenko mesmo fixo un cabestrillo cheo de granadas caseiras cun recheo orixinal. É un inventor forte. E o cabestrillo en si non é sinxelo, senón de moitos baúles: un verdadeiro "Katyusha" feito de madeira por mans de pioneiros. Os mozos innovadores fabricaron explosivos cun método caseiro, e ata fabricaron dispositivos antiaéreos. Todos queren loitar con valentía e gañar. Pero non poderás morrer co último pensamento da Patria Sagrada e Insubstituíble.
  O maior Andrei Matrosov dá a orde:
  - Non abras lume sen unha orde!
  De feito, para todo o batallón, só teñen tres lanzamentos anteriores á guerra dos "corenta e cinco" (todas as últimas armas son trasladadas urxentemente á dirección de Moscova, aquí só o que conseguiron esculpir de forma residual), que significa que a única oportunidade é deixar que os Krauts se acheguen.
  Diante, como é costume entre os nazis, están os vehículos máis protexidos; tanques "Royal Tiger", "Lion" e canón autopropulsado "Ferdinand"-2 cun canón de 128 mm. Unha táctica típica dende a Idade Media é utilizar os cabaleiros máis fortes e texturados na punta da cuña. E non se pode dicir que os alemáns fosen malos guerreiros. Mesmo, dalgún xeito, é xeralmente aceptado considerar aos alemáns como guerreiros natos. E técnicos inigualables de destrución. Estes son os seus ideais: coches que só poden penetrar ao lado cun calibre de polo menos 85 mm. O novo Führer Goering en funcións gustoulle o Ferdinand-128, e a produción desta máquina púxose en produción. E non só na modificación dun destructor de tanques, senón cunha arma de asalto. É certo que a produción de tanques innovadores aínda está a comezar. Deberían dar paso a vehículos máis lixeiros e un pouco da infantería atrasada do corpo principal.
  Os coches e as motocicletas nazis frean de cando en vez, por medo a saír adiante...
  Pero o neno pioneiro descalzo Oleg Rybachenko demostra que quedaron aquí por un motivo. En primeiro lugar, golpeouse a cabestrillo feito polos compañeiros pioneiros segundo os debuxos dun neno brillante. Resultou ser bastante longo neste caso, os paquetes explosivos acumulados, como os patíns de xeo, dividiron a armadura e espremeron os corpos rotos dos nazis con cascos aplanados e metralladoras retorcidas. E para os vehículos máis pesados hai armas aínda máis xeniais! Unha escasa mina antitanque, recuberta de cola caseira, e enriba o céspede que a fai invisible móvese entre os tocos coa axuda dun arame, xusto debaixo da pista do León Real. Este tanque ata parece moi asustado, un canón tan grande de 128 mm e as caras depredadoras e enfadadas están pintadas a ambos os dous lados da torre. Ao parecer, os alemáns contan con intimidar aos soldados soviéticos.
  As placas de aceiro das eirugas deitáronse sobre o presente mortal cun son de moer. A explosión non parece demasiado forte, pero a eiruga é arrancada e o tanque de Hitler comeza a fumear como unha cheminea e, cunha velocidade inesperada para tal monstro, xira como unha enorme torre cun tronco de tronco.
  Outros rapaces pioneiros usan dispositivos similares, así como explosivos da súa propia orixe, soldados segundo a innovadora receita de Oleg Rybachenko. Dado que a infantería alemá é covarde e os tanques e os canóns autopropulsados están indefensos por diante, serán castigados por iso.
  Por exemplo, é mellor cubrir un Ferdinand-128 pesado cunha catapulta, xa que nada pode penetrar unha armadura de 200 mm. E levará un tellado máis feble con garantía. Ademais, o brillante Rybachenko descubriu como dirixir a explosión. Para iso, é suficiente usar un dispositivo dunha lámpada incandescente normal. Entón o baleiro succionará a onda expansiva e toda a enerxía irá a un punto. Esta innovación, xunto cun explosivo especial elaborado cunha mestura de herbas e cogomelos secos, permite que ata un pequeno paquete explosivo produza unha destrución grave. E os nenos e nenas usan os arcos e tirachinas máis comúns con só tres cordas para disparar contra as criaturas de aceiro da Wehrmacht. Entón, o "Tigre Real" foi esnaquizado polas súas pegadas e el, un depredador, despois de ser ferido, fixo crepitar histéricamente o seu motor e lanzou un proxectil case cegamente.
  O famoso "home lobo", de silueta baixa e forte armadura, semella unha tartaruga aplanada. Esta arma autopropulsada apareceu recentemente na fronte soviético-alemá. Debido ás súas boas características de condución, á penetrabilidade do canón obús a unha distancia decente e á súa capacidade de supervivencia na batalla, o "home lobo" converteuse inmediatamente na conversación da cidade.
  Pero as súas vías seguen sendo ordinarias, aínda que amplas... Porén, aínda sería mellor explotar a parte inferior do coche e facerlle cuspir o interior con recambios.
  Entón xa é unha tartaruga, que foi lanzada dende o alto da montaña por unha poderosa aguia rusa. Do que saen os intestinos rotos e saen os ósos chan dos asasinados da tripulación nazi.
  Lyubov Markovna prefire golpear o "Tigre Real" cun lanzagranadas baixo o cañón: o obxectivo é a eiruga e, para que o tanque perda a capacidade de moverse, a tracción do rolo debe romperse. Un membro loiro do Komsomol co cabelo lixeiramente azul, rizos retorcidos, retorceu a arma nas súas mans e rosmou:
  - Prepararás un pan para xantar!
  Velaquí outro Lobishome danado, coma unha fragata pirata co temón roto, que xa se esvara cara ao lado. Pica a armadura e choca co "Tigre Real". E os dous cadaleitos de aceiro nas pistas comezan a brillar, e uns momentos despois estoupan debido á detonación da munición. Un par de transportes lixeiros vólvense debido á explosión, e as metralladoras atraganse, quedando durmidas cos propios cartuchos e carcasas. Despois, estes cadáveres acribillados volven.
  Alesya Muravyova, que acababa de forzar á "Pantera" que saltou cara adiante a rodar, tamén cortando con habilidade a pista de patinaxe, expresouno moi ben:
  - A forza non está nos músculos mentirosos, senón nos cerebros onde non hai ratos ruxindo!
  Lyubov Markovna, recargando o lanzagranadas e pesándoo nas súas mans, está alarmada. A munición é pequena, e o inimigo é forte, pero aínda así, sen perder o optimismo, di:
  - Unha cabeza de carballo e unha figura de ferro fundido son o sinal dun toco podre cortado na batalla!
  E engade:
  -Aínda cun corpo de carballo, cun entendemento abreviado, é só un toco, debaixo do asento doutro!
  Xa pararon unha maldita ducia de vehículos pesados. Os tanques rotos e indefensos que fuman como volcáns anciáns non dan medo en absoluto. O dragón perdeu a cabeza e a súa pel blindada venderase como recordo.
  Pero o resto están a seguirlles, especialmente os numerosos guerreiros acoirazados. Os heroes pioneiros están encantados, non fuxirán... Aquí o canón autopropulsado "Ferdinand"-128 colle velocidade e... Cae cun gran choque nun burato camuflado. O tronco do tronco está roto e só as anchas eirugas de arriba sobresaen e móvense impotentes. E a áxil "Pantera" despegou tras el. O seu fuciño feo e excesivamente longo dobrouse e no seu interior é coma un proyectil que atravesa a armadura. E entón a propia torre foi derrubada... Como unha perna feminina invisible, golpeou agresivamente a pelota. Unha das enormes tripulacións de tanques alemáns quedou á metade... Voou unha bota cun monograma de dous raios prateados, característicos das SS. Caeu a un metro de Oleg Rybachenko. O neno pioneiro colleuno e comentou:
  - Será útil para un samovar, pero para nós, novos leninistas experimentados, non hai que rasgarnos os zapatos. - E cun ruxido, imitando a un adulto, engadiu. - ¡Mellor que rompamos os tanques!
  Aquí tes outra sorpresa, e unha pota de ferro fundido empuxada polo vapor rompeu un carril común con ardiente arrogancia e explotou, prendendo lume a tres vehículos enteiros á vez.
  Alesya Muravyova, cuxo cabelo dourado non se esvae do po, gritou:
  - Pero pasaran (o slogan dos comunistas españois que se fixo lendario -¡non pasarán!)!
  As mulleres pioneiras alegran e, a pesar da traxedia da situación, rin. Nalgúns lugares, escóndese explosivos caseiros en buratos cavados. Está feito de xeito artesanal e anticuado. Por suposto, é un pouco máis débil que a dinamita, pero é suficiente para desactivar o chasis. E ademais disto, o xenio de neno descalzo Oleg Rybachenko inventou unha forma de facer unha mestura destrutiva a partir de serrín común, esterco e feno. É barato e alegre! E cando estoupa, os ollos de Nobel saían da súa cabeza sorprendidos!
  Os Fritz sofren grandes perdas, os vehículos blindados de transporte de persoal fallan, algúns pasan por zonas perigosas, pero atópanse lanzando granadas e explosivos.
  Aquí mesmo os pioneiros son máis perigosos que os adultos. Porque os mozos soldados, con intelixencia rápida, construíron pequenas balistas de vapor que lanzan "regalos" mortais a unha velocidade próxima á da metralleta. O principio en si é o pistón, pero o motor fai xirar as láminas das catapultas, que botan os agasallos da morte cunha alta velocidade inicial. Tiran bolsas especiais de alcohol de madeira destilado mesturado con elementos explosivos caseiros, case igual en poder destrutivo que a nitroglicerina.
  Cando é golpeado, a armadura máis delgada dos transportes de Hitler cede, o que fai que as tripulacións ardesen con chamas azuis. Enloquecidos pola dor, os Krauts berran desgarradores e foxen co rostro distorsionado de horror.
  Algúns deles incluso están renunciando á tecnoloxía...
  A única mágoa é que hai moitos inimigos, parece que von Bock decidiu dar aquí o golpe principal. Sufrindo importantes perdas -algúns dos vehículos eran principalmente americanos ou franceses- botando a metralladora en todo, achegáronse ás trincheiras.
  E atópanse con ourizos... Mentres, Alena apunta facilmente o corenta e cinco. Por suposto, non podes levar o "Tigre Real" e nin sequera o "Pantera" mellorado, e especialmente a "Pantera Real" na fronte, pero podes probar os lados. Ademais, a "Pantera" a bordo é débil, pero pola súa velocidade tenta atravesar máis rápido... Así golpean as metralladoras alemás, intentando asustar. Non hai nada que dicir sobre os transportes de persoal blindados. Todos os monstruos serán eliminados e obrigados a cuspir sangue en chan de metal quente!
  Lyubov Markovna, lanzando unha granada á eiruga, grita:
  - Picaremos hienas con falcóns!
  Unha arma de pequeno calibre ten moitas vantaxes sobre unha grande: velocidade de disparo, facilidade de camuflaxe. E saben elixir obxectivos.
  Incluso o tan cacarexado León Real, que parecía protexido de forma fiable contra armas de pequeno calibre, un vehículo que se converteu nun pesadelo para os rusos no Saratov Bulge, pode ser alcanzado se a torreta e o casco son golpeados con precisión desde o lado. Aí está o seu punto máis débil. E se entra en modo de combate, entón... Será malo para os Krauts!
  Alesya Muravyova gritalles:
  - Aínda terás Stalingrado! E cen veces peor que Stalingrado!
  Os nazis ronxen, ferozmente coma hienas. E entre os mozos soviéticos hai mortos e feridos. É especialmente tráxico cando morren mozos soldados que acaban de comezar a vivir. Aquí está unha rapaza pioneira moi pequena pero valente, con dificultade para levantar o paquete explosivo, lanzándose baixo as vías do tanque mediano T-4 "L" (este freak aínda está en servizo! Así que cun peso aumentado e un motor máis forte). Sinto pena pola nena, pero odia máis o fascismo que a vida. A pioneira sabe firmemente que o seu acto é heroico e que o Señor Xesús abrirá con alegría as portas do ceo aos que morreron pola súa Patria. Unha caixa fea cun tronco longo, pero aparentemente delgado dunha máscara enorme, salta e arrinca unha torre cadrada.
  E os soldados volveron lanzar granadas, e as metralladoras hábilmente camufladas comezaron a disparar contra as motocicletas que se arrastraban cara ás represalias. E as cabezas dos soldados de Hitler rebentaron, como cereixas maduras derrubadas pola sarabia. E o sangue esténdese aínda máis que o zume das bagas suculentas esmagadas.
  O neno inventor Oleg Rybachenko medio espido asubiou polas súas fosas nasais...
  - É hora de recoller pedras de alguén que non bota nin un segundo ao vento!
  Esta non era a primeira vez que probaba os seus trucos cos nazis. Por exemplo, os motores dos automóbiles aspiran aire para os motores, pero que pasa cunha mestura de carbón graduado e varias herbas moi cáusticas e espinosas mesturadas cun detonador de po?
  E os depósitos de gasolina das grandes motocicletas estoupan, lanzando correntes de lume furioso. Parece que hai un motín de xenios infernais. Aquí tes algúns vehículos blindados de transporte de persoal que tamén se unen aos seus desventurados colegas. E deles, fragmentos de armadura voan a centos de metros de distancia, atopándose cada vez máis vítimas.
  Alyonushka, apuntando ao "home lobo", apunta á parte inferior do corpo. É difícil chegar alí, pero esta é a única oportunidade de penetrar na desapiadada arma autopropulsada. Movemento suave do dedo e despois un xiro.
  A arma dá un suave retroceso e a máquina fascista parte pola metade. E a bandeira vermella rasgada cunha esvástica negra sobre un fondo branco cae na lama sanguenta.
  Alyonushka susurra pensamentos sabios:
  - A xustiza require sacrificio, a caridade require doazóns e o éxito dunha causa xusta require sacrificio!
  Alesya Muravyova engade unha granada pesada ao lado da Pantera:
  - Só os sacrificios inevitables na guerra axudarán a evitar os sacrificios inexorables da rendición!
  Oleg Rybachenko, soltando outra nube de po da balista, que o fixo toser histéricamente, e entón a mesma tose fixo que os motores explotasen e estalasen, e gritou:
  - Debes darlle o cambio ao adversario, pero non podes ceder ao inimigo co cambio!
  De volta en U, a artilleira apoia as súas fermosas pernas núas para sentir mellor os biorritmos da Terra e o alento da herba coas plantas, e dispara de novo, golpeando o insidioso T-4 exactamente a tope.
  O fermoso membro do Komsomol sorrí e grita:
  - ¡Vai ao carallo, vello!
  E xusto entón dous avós de canas soviéticos foron cortados por unha metralleta. E caeron no oco, sanguentos. Outro vello envolto nun montón de granadas caeu baixo as vías do tanque Panther. Ao despedirse, gritou:
  - ¡Gloria a Stalin!
  Alyosha Muravyova continuou con énfase:
  - Gloria aos heroes!
  Lyubov Markova, lanzando unha granada coa súa perna moi flexible, gritou enxordecedor:
  - Honra aos mortos!
  Oleg Rybachenko, rindo os seus dentes brancos, engadiu:
  - E os intelixentes serán honrados durante a súa vida!
  Realmente tenta resistir a tal forza. Por exemplo, quizais non haxa "Royal Mouse" aquí aínda: un tanque relativamente novo, pero, por suposto, tamén hai un "Leopard" na bola E-25. Pero o Sherman corre... Neste caso, por algunha razón, hai poucos tanques estadounidenses e británicos, aínda que foi von Bock quen recibiu grandes cantidades de equipamento estranxeiro... O neno ingenioso Oleshka pensou que probablemente había problemas con o desenvolvemento de tripulacións ou con avituallamento.
  Pero é moito máis doado darlle a volta ao Sherman... Un excursionista alto atropela unha pota de barro cunha mestura explosiva e... Só un poderoso choque derruba ao bastardo ben blindado.
  E detrás del, bótase o segundo tanque americano, a palabra que leva á tentación infernal é cáñamo baixo o golpe dunha fouce. Na terceira, por inercia, bate contra os compañeiros danados e o tamén vencido soplador da eiruga levántase.
  O neno xenio Oleg grita:
  - Sigue así, e segue empurrando!
  Este é verdadeiramente poder heroico ruso!
  Á súa volta, deberá xustificar a súa longa ausencia.
  E para comezar, levaron a lingua. Colleron cun lazo a un dos axentes da fortaleza e atárono e arrastrárono ata o cuartel xeral.
  O rei campesiño, ao parecer, sabía un certo segredo de como facer un fillo para unha muller nova e a súa muller rapidamente, e conseguiu volver nun cabalo moi rápido. A artillería quedou atrapada na neve primaveral que se derretía, e mentres o exército non tiña présa por asaltar a considerable fortaleza sen unha batalla ardente.
  Emelyan Pugachev preguntoulle ameazante ao prisioneiro:
  - Quen son? A quen honra?
  O prisioneiro respondeu con audacia:
  - ¡Es un ladrón e un impostor!
  O tsar cosaco dixo secamente:
  - ¡Aguanta!
  Shcherbatov suxeriu:
  - ¿Ou quizais cuestionalo con paixón?
  Pugachev murmurou:
  - Tomar medidas!
  O axente capturado foi arrastrado a unha caseta de tortura. Porén, que podería saber? A non ser que se esconda o tesouro do exército. Ou quizais indicar un paso subterráneo!
  Porén, a tortura é tan tan...
  Pugachev ten máis de duascentas boas armas, e ela, por suposto, quere resolver o asunto bombardeando, e non só lanzar un asalto. E despois Ufa e unha viaxe a Kazan.
  O ex condenado Khlopusha foi enviado con multitude e armas aos Urais. O rei aínda ten moito que facer.
  Tras educar a artillería, o exército de Pugachev comezou a bombardear. Ruxiron armas pesadas. As balas de canón golpearon e o poder do canón vomitaba.
  Xa se derrubaron dous muros... E os pugachevitas lanzaron un asalto. As forzas eran desiguais e a guarnición case non ofreceu resistencia. Só os axentes non todos intentaron disparar e cortar. Oleg Rybachenko explotou a cabeza do coronel e do capitán. Os soldados botaron as armas diante do inimigo superior e caeron de xeonllos.
  Pugachev gañou outra vitoria relativamente sinxela e continuou adiante. O seu exército creceu rapidamente, aínda que había moita sucidade cando se derretía a neve. En xeral, o atraso preto de Orenburg tivo o seu efecto.
  Non obstante, a caída deste centro provincial elevou a autoridade de Pugachev, e agora a xente uniuse a el con máis vontade. Sobre todo veu correndo moita xente de estepa.
  E unha horda enorme, e incontables cabalerías. Hai moitos miles de loitadores, só o propio Emelyan Ivanovich ten máis de trinta mil, máis outros quince mil de Chika e outros comandantes do rei campesiño.
  O propio Pugachev visitou a cidade de Yaitsky, no doce abrazo da súa moza esposa Ustinia. Fíxoa un fillo, preferiblemente un fillo. Xa que se necesita un herdeiro, nunca se sabe o que pode pasar nunha guerra. Ninguén está garantido contra unha bala perdida ou unha bala de canón. E por iso hai alguén para prolongar a liña familiar. Non obstante, Pugachev xa ten fillos da súa antiga muller Sofía.
  Na propia cidade de Yaitsky, os cosacos están firmemente no seu lugar. O intento de fuga do inimigo foi rexeitado. Varios soldados foron capturados, que confirmaron que había fame na fortaleza, e que pronto se rendería ou morrería. Polo tanto, non ten sentido asaltar.
  E Emelyan, sen moito arrepentimento, abandonou a cidade co seu semental de pura sangre.
  Os rebeldes estaban firmemente en Chelyabinsk. O comandante do corpo siberiano, Delong, soubo da caída de Orenburg e retirouse apresuradamente da cidade. En xeral era un covarde, abandonando este centro cando estaba rodeado de rebeldes.
  Aínda que, ao mesmo tempo, foi Delong quen inflixiu a derrota a Pugachev na historia real, e mesmo o colleu por sorpresa. O exército do rei campesiño perdeu entón catro mil mortos e o mesmo número capturados. Pero agora Delong está a retirarse e os seus soldados desertan cada vez con máis frecuencia.
  Pero polo de agora Kungur defende con forza e, para tomar rapidamente esta cidade, que ten unha gran importancia estratéxica, Emelyan Pugachev envioulle ao coronel Oleg Rybachenko e á capitán Margarita Korshunova.
  Un neno e unha nena, coma sempre, corren pola neve primaveral que se derrite descalzos e case espidos.
  Son máis rápidos que os cabalos ao galope máis rápidos e, o máis importante, máis resistentes. Poden correr durante moitas horas sen diminuír a velocidade e sen un chisco de fatiga: os seus corpos son inmortais e, polo tanto, invulnerables.
  Oleg Rybachenko, por suposto, dubidaba de se era correcto axudar a Pugachev, pero necesitaba traballar no seu corpo eterno e invulnerable. Aínda que Catalina II fose unha boa raíña.
  Ela conquistou moito, incluíndo Crimea e Bielorrusia con parte de Ucraína.
  Pero quen sabe, quizais se gaña Emelyan, Rusia consiga aínda máis.
  Aínda que isto é un choque para o imperio comparable ao golpe de estado de Lenin en outubro e á guerra civil posterior. Por que non picaron xa o suficiente do pobo ruso? Ai, os sorrisos da guerra civil.
  Oleg Rybachenko corre a Kungur con Margarita e pensa para si.
  Aínda así, por suposto, moito depende da sorte, e a sorte pode facer que incluso un gobernante medio sexa grande.
  E que Nicolás II era claramente superior a Vladimir Putin nas súas habilidades e talento. Pero este último tivo unha sorte fenomenal, non inferior a Genghis Khan.
  Unha peza de sorte leva a outra e viceversa. O neno terminador correu e pensou.
  Por exemplo, a captura de Salman Raduev, e mesmo na véspera das eleccións presidenciais rusas, é un evento moi improbable. Ben, de verdade, cales son as posibilidades disto, sobre todo porque estamos a falar dun raro canalla. Nin un só líder militante famoso foi capturado con vida posteriormente. Todos morreron. Ademais, Shamil Basayev probablemente foi accidental. De feito, se se coñecía tan ben a ruta do terrorista número un que se lle plantou unha mina debaixo, que era o que lle impediu simplemente ser alcanzado cun ataque aéreo? Sería moito máis fiable! Ou incluso apagar o gas e despois facer un gran espectáculo co xuízo de Basayev?
  Non, o máis probable é que Putin tamén tivo sorte neste caso, polo que Shamil Basayev morreu completamente por accidente.
  Pero digamos que Salman Raduev morre durante a detención ou evita por completo a trampa. Putin perde un pouco por cento dos votos, e as eleccións celébranse en dúas voltas. Esta xa é unha derrota para o favorito indiscutible e un triunfo para Zyuganov.
  E aínda se descoñece como tería quedado a segunda volta. En calquera caso, os electorados de protesta formaríanse, e Putin dificilmente tería vencido de forma demasiado convincente. Pero o principal é que a inauguración tería lugar un mes despois. E Putin non tería tempo de propoñer a reforma do Consello da Federación na sesión de primavera. E no outono formaríase contra el unha seria coalición de forzas da oposición.
  Os comunistas, os agrarios, a Unión de Forzas Dereitas, a OVR e Yabloko terían maioría e bloquearían a reforma do Consello da Federación. Tamén se oporían á nacionalización de NTV.
  O duro enfrontamento entre a Duma e o actual presidente repetiríase, como ocorreu con Yeltsin. E nesas condicións, Putin podería non ter a determinación de deter a Khodorkovsky e asestar un forte golpe aos comunistas e ao SPS e Yabloko. Ademais, o cambio da historia afecta moito. E se a situación cambiara un pouco, entón o atentado terrorista do 11 de setembro non tería sucedido. E entón Putin teríase involucrado na guerra de Afganistán, e é posible que só durase un mandato.
  E o cacarexado ditador marchara, cuspir enriba e cunha valoración cero, igual que Yeltsin.
  Así sucede, ás veces por un pequeno accidente. Pero para o mesmo Nicolás II, se o almirante Makarov non morrera, tería unha vitoria sobre Xapón. E entón toda China, por suposto, converteríase en rusa! E entón Alemaña e Austria-Hungría serían derrotadas.
  Si, podes ver como un fallo leva a outro.
  Os nenos de Terminator correron, cos pés descalzos salpicando na neve. E Oleg Rybachenko, sentíndose inspirado, comezou a cantar con entusiasmo, compoñendo mentres ía;
  Loitamos por un destino mellor
  Para facilitarlle a vida á xente...
  E esmagaremos a horda maldita,
  Para que haxa menos adversarios malvados!
  
  Enriba de nós hai un querubín de ás douradas,
  Para a gloria da nosa nai Rusia...
  Créeme, a xente de Rus é invencible,
  E fará que todos na Terra sexan máis fermosos!
  
  Dámosnos a oportunidade de loitar pola nosa Patria,
  Defendendo a grandeza da Patria...
  E ás veces a vida é só unha película,
  Aínda que debería ser un reflexo do ceo!
  
  Todo o mundo necesita conseguir os seus soños,
  Créeme sabiamente, comunismo...
  Para que haxa máis felicidade na Terra,
  E os lumes do revanchismo non chegaron!
  
  O noso rei é o gran xenio Pugachev,
  Levou aos campesiños a unha loita santa...
  Calquera negocio estará ata o ombreiro,
  E ama a nena neno descalzo!
  
  Seremos aínda máis fortes o demo,
  Cando cambiamos os horizontes da ciencia...
  O vilán é esmagado baixo os cascos,
  Aínda que o sangue brota da aorta rasgada!
  
  Si, a nosa causa é xusta, amigos,
  Podemos facer máis feliz a nosa patria...
  Cre que os pobos son todos unha soa familia,
  Gran, a máis radiante Rusia!
  
  A xente mira con valentía ao horizonte,
  Que as malas nubes non cubran o ceo...
  Daremos ao inimigo unha puntuación gañadora,
  E serás, afortunado cabaleiro na batalla!
  
  Non sei a palabra covarde
  Os rusos non somos inferiores en absoluto...
  Temos a Svarog, o Xesús Branco,
  E gozarás para sempre de maio!
  
  Nenas e nenos nun baile redondo,
  Entramos as nenas descalzas...
  Despois de todo, o Deus todopoderoso Rod é para nós,
  Non sexas un loro descerebrado, rapaz!
  
  E Lenin inspirounos a loitar,
  O sabio Stalin bendiciu a fazaña...
  O poderoso querubín abrirá as súas ás,
  E os nosos músculos son simplemente de aceiro!
  
  A Maxestade da Patria será
  Que somos tan guerreiros por Deus...
  Confirmemos a nosa gloria cunha espada de aceiro,
  Que escudo foi forxado en Svarog!
  
  En fin, sexa fiel ao Señor,
  Para a gloria da Rusia máis radiante...
  Só coñecemos os cabaleiros aguias,
  O Deus branco Cristo o Mesías está detrás de nós!
  Os nenos cantaban moi ben, as súas voces eran tan completas e claras. E ao mesmo tempo forte, magnífica como a ópera. Varios lobos intentaron perseguir aos mozos, pero rapidamente quedaron atrás. Os mozos inmortais corren demasiado rápido. Non coñecen a debilidade nin a dúbida. Aínda que non, isto último é probablemente coñecido. O propio Oleg Rybachenko dubidou moito de que pagase a pena cambiar a Catalina, unha cosaca capaz pero analfabeta. Con todo, a broma está sobre el. Os nenos, para distraerse da longa viaxe, comezaron a compoñer aforismos populares. E fixérono moi sabio e fermoso.
  Estes son os nenos;
  A guerra é como un xogo de dominó, só os dominó rotos xa non se poden recoller: a terra aguanta!
   A sorte é a recompensa pola coraxe e o castigo pola temeridade!
  O touro é forte, o burro é teimudo, o león é nobre e o raposo é astuto, pero a xente é de todos os oficios!
  Ao tirano encántalle intriga, pero non lle gusta a intriga nas eleccións!
  A un político gústalle gobernar, pero gústalle traballar correctamente!
  Para ocupar o lugar do león tes que ser un raposo no lugar axeitado!
  Non sexas un burro: tiraránche as orellas!
  O home non é unha mosca, pero tamén é susceptible de falar doce!
  É bo ter puños de ferro fundido, peor que unha cabeza de carballo!
  Ao político máis inmoral encántalle ler moral!
  O mel da boca dun político corroe un arado de aceiro!
  Non é a guerra o que é malo, é a derrota o que é malo!
  A guerra non trae alegría, pero a vitoria trae trofeos!
  O tirano é moitas veces doce, pero a vida con el non é mel!
  Suben ao alto trono usando técnicas básicas!
  Canto maior sexa a publicación, menor será o método de recepción!
  O doce discurso dun político desprende a amargura da decepción!
  A franqueza do comandante é contraproducente!
  A posición máis fráxil é a de cabeza de carballo!
  Zapato para deixar espido!
  O político fala demasiado, pero fanse grandes cousas en silencio!
  Un raposo pode burlar a un león, pero non pode alimentar a un rato!
  O ditador quere ser un aguia, sen ás nos soños!
  Para un home, o diñeiro, coma o leite dunha vaca, aceda da tacañería e desaparece da xenerosidade!
  Promete sen dificultade, é certo, si! Pero logo, con que dificultade fai todo despois!
  O político con cabeza de carballo enfróntase á mesma sorte que o tronco!
  Canto máis grande sexa o ladrón, menor será o castigo!
  O político non desdeña outra cousa que vivir segundo a súa conciencia!
  O político ten unha conciencia pequena, pero ambicións xigantescas!
  A persecución converte a un guerreiro en verdugo, a un covarde en valente, a un modesto en insolente!
  A ciencia ficción é unha competición de absurdos e absurdos! Ao mesmo tempo, xa non hai xénero científico e lóxico!
  Na guerra é como nunha ópera: cada quen canta o seu, só o indicador pode ser un espía!
  As mulleres modernas perdoan a un home todo, excepto a pobreza!
  Sabes en que se diferencian os espías dos oficiais de intelixencia?
  Sei! Só temos oficiais de intelixencia: os estranxeiros son todos espías!
  Que é mellor cunha cabeza baleira ou cunha carteira baleira? Por suposto, coa cabeza baleira, non se nota tanto!
  A mente é o mellor coleccionista de riqueza!
  Intelixencia e sorte: unha parella namorada: dan a luz o éxito, a riqueza, a posición, pero sepáranse rapidamente!
  Os homes orgullosos é máis fácil escoitar consellos cando os dá unha muller, a non ser que sexa a súa muller.
  Unha muller sabia vale unha fortuna! E unha muller emprendedora pode demandalo!
  Quen valora a personalidade nunha persoa e quen valora o diñeiro!
  A humanidade pode ser destruída por dúas cousas: os ordenadores e os científicos informáticos. O primeiro atrofiará a mente, o segundo non poderá aproveitalo!
  Na guerra, unha granada é un compañeiro!
  En xeral, unha granada que conta chistes é como un ovo de Fabergé que se usa para rachar noces!
  O talento é como a alma: non se pode quitar, pero pódese destruír!
  A vinganza non vale honra - a retribución da decencia!
  A envexa é o xerme do crime, o egoísmo é regar, a ociosidade é alimentar!
  A preguiza é o peor de todos os crimes!
  É mellor morrer con dignidade cunha espada que vivir coma un boi metido nunha caseta por un látego!
  Na guerra, a coraxe pode vencer á astucia, pero a astucia nunca pode vencer á coraxe.
  A guerra fai a vida terrible, e a morte digna e fermosa!
  A modestia é unha calidade rara para un comandante, pero isto fai que sexa aínda máis valiosa.
  - Chacal está en consonancia coa palabra kal!
  O león só ten unha vantaxe sobre o chacal: a oportunidade de morrer con dignidade!
  A tecnoloxía é o verdugo do valor!
  - Pero non é verdade! De feito, canto maior sexa o nivel de tecnoloxía, máis intelixencia e habilidade son necesarias no campo de batalla!
  Onde comezan os intereses da Patria, remata o benestar persoal!
  A liberdade debe combinarse coa disciplina. A anarquía é a antítese da liberdade!
  A memoria tenaz é o mellor mentor! En xeral, a liberdade pódese gañar coa espada, pero só coa axuda da razón se pode manter!
  - Cando un guerreiro forte salva outro, non se necesita ningún honor especial para iso!
  Despois de todo, cando o valor arde no teu corazón, levantarás o teu escudo en defensa dos teus escravos!
  A mesquindade dun bastardo non é unha escusa para unha persoa honesta, xa que a presenza de sucidade non xustifica a unha persoa sucia.
  O amor nunca é barato, especialmente se non pagas coa túa carteira, senón coa túa alma.
  O único que pode xustificar o derramamento de sangue é se, como resultado, as bágoas deixan de fluír!
  Os que serven por cartos nunca poderán compararse na batalla cos que están impulsados por un corazón valente e o desexo de liberdade!
  A bágoa dun neno é perigosa porque se transforma nun torrente furioso que arrasa as civilizacións!
  O posto de comandante non é unha ración extra, senón unha responsabilidade adicional e unha pesada carga.
  Non se sabe o que é máis importante: alimentar a todos os famentos ou enxugar as bágoas dun neno.
  O ouro é máis suave que o aceiro, pero golpea o corazón!
  Non é a arma a que fai forte ao soldado, senón a arma do soldado!
  Unha conversa moi longa cunha metralleta leva a un tiro na orella!
  O sexo é a arma máis destrutiva, especialmente perigosa pola súa accesibilidade.
  A eficacia de calquera arma depende da vítima escollida, e máis aínda no sexo!
  O sexo é a arma máis humana, a diferenza doutras armas mortais, dá vida!
  O amor raramente mata, pero moitas veces doe!
  Quen mira un peito espido durante moito tempo esquece os contornos do escudo!
  Unha bicicleta con pedais é mellor que un Mercedes sen motor!
  A vella arma é como unha muleta, fiable, pero sen manobra!
  Camiñar non é máis rápido, pero é máis barato: aforrarás especialmente nos médicos.
  O diñeiro é como un laxante: con el, a honestidade e a coraxe deixan unha persoa.
  É mellor perder un día de exploración que morrer nun segundo!
  Na guerra hai unha carreira - unha carreira para a tumba!
  A maioría dos prisioneiros son moito máis brillantes de alma e de corazón máis puro que os que os gardan! Unha cadea non pode ser máis moral que un prisioneiro!
  O corpo pequeno é como un coitelo afiado, pero non se pode afiar!
  As bágoas dunha muller son mellores que as perlas, cada pinga é unha moeda de ouro!
  Un machado de pedra e enerxía atómica deben aplicarse a un corazón amable!
  Non hai que avergoñarse da pobreza se tes unha alma rica e un corazón de ouro!
  O progreso tapa a superstición!
  A precisión da cortesía dun asasino e o descaro dun acredor!
  Un centinela non custa máis que un espantallo de xardín!
  Na guerra, derrotar a un comandante equivale a gañar!
  Un inimigo inacabado é como unha enfermidade sen tratar: ¡espera complicacións!
  A sabedoría nobre é como o viño caro: é mellor ocultalo dos inferiores!
  Se soltas dúas moedas, primeiro colle non a que é máis grande, senón a que é máis cara. E o resto dálle aos pobres!
  A derrota sempre é un desastre, a non ser que deas moito diñeiro a cambio!
  Só un romántico incorrexible estaría encantado de morrer a mans dunha encantadora dama!
  O pragmático prefire dar a luz a unha nova vida!
  A coraxe pode compensar un adestramento insuficiente, pero o adestramento nunca compensa a coraxe.
  O talento pode substituír a educación, pero a educación nunca substituirá o talento!
  A emoción e a rabia son só próteses de valor e coraxe!
  A sorte, como unha abella, voará definitivamente ata onde madure o néctar da sabedoría e do traballo duro!
  O verme, a diferenza da aguia, desaparece facilmente. O baixo sempre está oculto, pero o sublime é vulnerable!
  Non é tanto a cadea a que mantén a un na escravitude como o medo: a debilidade de polo menos un elo dá coraxe!
  É honrado morrer pola Patria, a Muller, os Pais, pero aínda é mellor vivir por ela!
  Na guerra é máis fácil obter vantaxe que darse conta! Este último é semellante á caza de moscas arredor dun león derrotado!
  A lingua, a pesar do seu pequeno tamaño, é o membro máis forte do corpo. Move exércitos de millóns e calma o bebé. Capaz de destruír e salvar.
  Un loitador sen ferida é coma un rico sen peto!
  Un home necesita forza para vivir e unha muller para sobrevivir!
  Mesmo un carneiro pode subir entre as ovellas, pero tenta converterte nun líder entre as leoas!
  A vida é demasiado valiosa para comerciar!
  O aceiro é afiado, pero a lingua dunha muller é moito máis afiada!
  Actúa con audacia se non podes con habilidade!
  Engadir un civil ao escuadrón significa quitar dous soldados!
  Un afeccionado coa súa estupidez cubrirá o beneficio de dez especialistas!
  Unha familia numerosa é o ceo para o corazón, o purgatorio para a carteira, o inferno para os inimigos!
  Desmontar unha gaiola ás veces é máis difícil que afastar a un propietario cruel.
  Para o pobo ruso, o vodka é peor que unha ducia de Hitler!
  O soño é un traidor á realidade!
  Habería un motivo para matar, pero sempre habería unha arma!
  O vodka é un terrorista legal!
  O alcohol é o maior asasino en serie! Así que bebamos, pero que nos maten só con alcohol!
  Non importa o pequeno que sexa o chip electrónico, o predicador subiu nel coa man tendida!
  A metralleta é o mellor argumento para o arrepentimento!
  Un home de verdade debería ser valente nunha loita, asertivo no amor, enxeñoso nunha discusión!
  O vodka inacabado é como unha muller insatisfeita, non podes evitar unha dor de cabeza, é mellor ceder!
  A guerra é o xogo máis emocionante, o número de participantes é ilimitado, pero está a diminuír constantemente.
  Na guerra, a diferenza do boxeo, gañar puntos é semellante a traizón, pero o xuíz non é subornado!
  O xadrez é lóxica e poesía plasmada en figuras sinxelas!
  A liberdade é como unha nena corrupta, só que non a pagan con cartos, senón con sangue!
  A mocidade é a irmá da soberbia, a soberbia é a irmá da valentía, pero só se relaciona coa experiencia dun vello pode nacer a vitoria!
  Cando un comandante ten a cabeza brillante, tórnase escuro aos ollos do inimigo!
  A sensación do tempo é unha calidade insubstituíble dun comandante; non é por nada que a agulla dos minutos teña un extremo afiado, golpea máis forte que un aceiro damasco afiado.
  O pracer e a dor son antípodas, pero para algúns, provocar dor é o maior pracer!
  A guerra e o sexo dan pracer, pero non nunha mestura, é un pincel demasiado letal!
  Canto máis graxa sexa a peza da trampa, máis afiados deberían ser os dentes que agarran!
  É máis difícil coller unha lebre que matar un mamut!
  Ao matar fermosamente, creas bodegóns sanguentos, pero os coñecedores van ás súas tumbas demasiado rápido!
  A moderación é unha boa calidade se non se aplica aos ingresos. Unha carteira pesada sempre é lixeira!
  Cando unha muller di a verdade, a paixón comeza a esvaecer, e cando minte, a traizón florece!
  As apertas tenras son máis asfixiantes, non hai nada máis inexorable que un lazo agarimoso!
  A débeda é unha carga pesada, especialmente se non tes nada que pagar, excepto a túa vida. Á súa vez, non podes prestalo!
  O sono da morte é o máis profundo, pero non o máis doce, sobre todo para os que pecaron!
  A persecución é a coroa da vitoria, e sen coroa non hai final vitorioso!
  Quen se quede atrás terá que poñerse ao día para o resto da súa vida dun latido!
  Un soldado sen disparar, como o viño verde, gañará forza coas batallas, pero un comandante que non quere aprender é como esterco: non madurará, senón que só podrecerá.
  Un mal comandante logra salvar a súa propia pel, un bo comandante salva aos seus soldados da morte!
  Un debut nunha batalla é importante porque se perdes, non conseguirás un bis!
  Se morre un compañeiro, non te enfades, o ceo enriqueceuse cunha boa persoa!
  E se é malo? Entón foi máis doado para os que viven na terra.
  Hai unha verdade, pero hai moitas relixións, o que significa que un crente ten máis posibilidades de cometer un erro que un ateo!
  Aínda que un ateo teña razón, a súa verdade non lle dará proveito, pero un crente, aínda que se equivoque, recibirá unha vida feliz e unha morte digna.
  Converterte en ateo é como roubarche a alma!
  A fe é como a roupa, é difícil de levar e non se pode levar espido! Podes cambialo só lavándote e escollendo un estilo moderno! En xeral, a relixión é como unha muller, tórnase aburrida e dá medo cambiar!
  A fe, coma unha maja apuntadora, é só unha e só se ríen dela os parvos!
  A felicidade é un noivo esixente que só vai coa liberdade!
  Por que queres poñer unha serpe no teu corazón: abre a porta ao inframundo!
  Isto é porque un pico e os brazos musculosos requiren unha cabeza!
  Un comandante é parecido a un actor, só que as repeticións de bis non se atopan con aplausos, senón con labazadas que te meten no chan!
  O amor é como unha nube, suxeito a caprichos e a derramar bágoas!
  A misericordia é un trazo dos fortes, a crueldade nace da incerteza e a incerteza é a debilidade!
  O castigo do mal é o tipo de ben máis valioso; require pureza e fortaleza espiritual!
  A determinación é unha calidade insubstituíble dun gobernante, a timidez destrúe os estados e deixa orfos á xente.
  Cuxo blaster berraría, pero o teu calaría!
  O amor require sacrificio, nada menos que o odio!
  - A relixión debe ser en primeiro lugar moral, ensinar a bondade e a obediencia! Simplemente non convirtas a xente nun rabaño e impida que pense!
  A revolución non debe cambiar o tipo de escravitude, o seu obxectivo é a liberdade espiritual cunha única actitude: facer o ben!
  Nada une á humanidade como a verdadeira relixión, baseada na bondade e o sentido común!
  - Só a vitoria final da verdade máis elevada pode xustificar unha mentira! Así como a causa da paz require violencia, é máis fácil repeler unha espada cunha espada que cun escudo!
  - A verdade sempre está en minoría, e a minoría só pode gañar coa axuda da intelixencia e astucia! Isto significa astucia e intelixencia, fieis compañeiros da verdade!
  Un escravo é ante todo un covarde, ten medo de perder a cadea!
  O tirano ten tres calidades de insectos: a picadura dun escorpión, as patas dunha mosca pegajosa, a rede dun chupasangue, pero non está destinado a converterse en alado!
  A beleza da alma, a pureza dos corazóns, o poder do amor - non deben ser profanados por castigo excesivo!
  Se tes razón, a xustiza xustifica a crueldade, pero só na medida en que non converte á vítima nun verdugo!
  A calidade máis valiosa dun comandante é aceptar a derrota con dignidade e aprender dela.
  Na guerra moderna, quen voa gaña, e quen se arrastra, o inimigo bate!
  O insulto é a arma dun canalla e dun covarde; nun esforzo por humillar aos demais, redúcese!
  Só os mortos non cometen erros, a non ser que, por suposto, contedes a localización do ceo!
  A práctica é a nai da habilidade, en alianza co talento!
  O que estea disposto a aprender beneficiarase máis da derrota, que o arrogante satisfeito da vitoria!
  É mellor morrer fermoso que vivir feo!
  Para un preguiceiro, todos os tempos son malos, menos o sono!
  Na guerra, a alegría prematura é a irmá da traizón!
  A folla máis perfecta está arruinada polas mans inclinadas!
  O tempo na guerra é como a auga, desgastando a bondade e a humanidade!
  Un guerreiro sentado nunha emboscada é como un ladrón, só el quere conseguir a súa vida, e non a súa carteira.
  Para un bo comandante, salvar o seu é máis importante que matar estraños!
  Gran cantidade de habilidade e valor de sepulturero! Se queres converterte nun heroe, non marches obedientemente!
  Unha mentira é como unha serpe no lugar dun can vixiante: unha vez que morde ao inimigo, outra morderáche definitivamente no teu punto débil.
  O cabaleiro pode concederlle todo á dama, excepto o dereito a ser o primeiro en morrer!
  Un soldado ruso pode ser morto, pero non pode ser derrotado!
  Un xigante non é aquel que é grande en estatura, senón quen ten un alcance de pensamento que chega ata os ceos!
  A violencia xera submisión externa e acende a rebelión na alma!
  A catividade é como unha forxa ardente, endureceche se despois te mergullas no xeado corrente da liberación!
  A xustiza ás veces é dura, pero sempre máis suave que a arbitrariedade!
  Agora os nenos descalzos van correndo cara a Kungur, unha poderosa fortaleza na que hai seiscentos soldados e ata unha milicia. Asustada pola aproximación do maior Vereshchagin con douscentos soldados de carreira, unha multitude de dous mil pugachevitas levantou o cerco e retirouse.
  
  
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova chegaron aos rebeldes. Ao principio mostráronse escépticos sobre o neno de pantalón curto e a nena de túnica. Pero o decreto co selo do soberano convenceunos de obedecer ao coronel. Pero foi aínda máis fiable cando Oleg, atando unhas cos seus dedos espidos, lanzoullas ao cacique que comezou a aparecer e cravouno na porta polo seu pecho.
  Ademais, xa chegaron rumores sobre un neno que non ten medo ao frío e corre máis rápido que o propio galgo.
  O neno foi aceptado como comandante. E entón propuxo un plan. Eles, xunto con Margarita, penetran en Kungur, matan a todos os oficiais, e entón a horda irrompe e acaba coa guarnición.
  Que foi aceptado con gusto.
  E o neno e a nena, estes nenos de Terminator correron a Kungur. E un gran destacamento de rebeldes moveuse tras eles.
  Oleg e Margarita dirixíronse cara á parede sen máis. Varios centinelas foron cortados. E derrubemos os oficiais. O pánico comezou. O maior Vereshchagin precipitouse á batalla e foi un dos primeiros mortos. Tamén morreron tres capitáns.
  Os nenos tiraban discos moi afiados e picaban con sables de aceiro endurecido. Tamén lanzaron granadas caseiras, pero moi potentes. Dende o cal o inimigo voou máis alto e quedou en anacos. E conseguíno destes nenos terminadores.
  E entón os rebeldes entraron en batalla. E tamén como comezaron a cortar e destruír. E a guarnición xa confusa e sen cabeza réndese ao exército dos enviados de Pugachev.
  Os nenos completaron a tarefa. E despois de tomar Kungur, volveron correndo, preto de Ufa, onde se achegaba o enorme exército de Emelyan Pugachev.
  O neno e a nena corrían e cantaban;
  Na Patria, os ruiseñores cantan un salmo;
  Nela amence o sol radiante...
  Trae gracia - paz, confort,
  E abre os teus ollos: a luz do Señor!
  
  Onde están os lirios do val, e onde están os enxames de margaridas,
  E os palleiros flúen mel...
  Serás real - coñece o heroe -
  Rompe os cornos afiados dos demos!
  
  Agora estás a correr polos campos descalzo,
  Só un neno - a metralleta é pesada!
  E os teus tacóns arrefrían baixo o orballo...
  Listo para xaque mate ao adversario!
  
  O demiurgo esculpirá a natureza,
  Crea patróns con brillo tormentoso...
  Ai, o Deus un pouco estrito é un cirurxián -
  Quen non che dará só cinco!
  
  As persoas tamén somos creadores formidables -
  Capaz de abrazar o teu novo mundo!
  Non hai que mostrar vergoña das ovellas -
  Entón o exército reunirase inmediatamente para a batalla!
  
  O neno pioneiro está agora en catividade,
  O verdugo tirouno no estante e deulle un látego...
  Pero a xente non maldice a Satanás -
  Porque as probas tamén son un agasallo!
  
  Para o espazo - as estradas están todas en flores,
  Teñen o arrebato dun regueiro puro...
  E necesitamos vencer o medo vil -
  Sen agocharse nunha caixa coa axilidade dunha anguía!
  
  Por desgraza, toda a Terra está chea de cadaleitos.
  Aínda que sexa un espectáculo fetiche para eles no calabozo...
  Verémolo no Edén -
  Despois de todo, ante Deus hai un pequeno heroe!
  
  Pero o home tamén é esencialmente Deus,
  Intelectualmente, é un xigante áxil...
  O barco sae da gruta exuberante,
  O pobo e o líder son un sen horror!
  
  O carisma tamén é capital,
  Que non sexa doado poñelo en circulación...
  E se alguén tiña ilusións,
  O ladrón xa o pinchou cunha palanca!
  
  Cando a nosa mente chega ao seu pico,
  E os mortos resucitarán polo progreso científico...
  Cubrirá o xeo cunha alfombra de flores,
  E estamos en marcha cara a outros universos!
  Oleg Rybachenko e Margarita alcanzou o xabaril no camiño. Matárono e comeron a carne crúa. Pero que comía Tarzán e por que son peores?
  E levaron consigo a carne.
  Oleg correu e pensou:
  Que a serie sobre Tarzán aínda era chula. Pero tamén compuxo cousas máis chulas. Esta é unha peza interesante sobre a selva e os monos salvaxes. Pero digamos cunha rapaza?
  Isto é aínda máis sorprendente...
  A continuación, el e Margarita compuxeron uns cantos aforismos para facelo máis divertido;
  Para un político, todos os camiños están tortos, pero levan directamente á meta!
  O ouro é brando, pero ten un poder aplastante!
  O metal pesado é ouro, pero a carga de ouro é lixeira!
  Aínda que o ouro é un metal pesado, en grandes cantidades faino insumríbel!
  O verdugo traballa coas mans, pero o produto lévase adiante cos pés!
  Se queres tomar o trono, ten un rei na túa cabeza!
  Se queres, conseguirá o lugar dun león, será un raposo en astucia e unha hiena na mesquindade!
  O político máis exitoso é un raposo astuto e un tigre depredador, así como un mono ao usar os trucos alleos!
  Quen non é raposo en política é burro na vida!
  O raposo adulador ten hábitos de lobo!
  A astucia militar non é contraria á honra, excepto cando se volve contra ti!
  Na guerra, a neglixencia é como a resina no mel, só produce sangue!
  A manobra de solución aseméllase a un gancho, non só na forma, senón tamén no resultado.
  Por máis fortes que sexan os brazos, sen cabeza non son máis que un maniquí!
  O enxeño pódese comparar coa terceira man, só cun balance moito maior.
  A revolución sangra, que leva á mellora do pobo, queima a graxa, que renova a elite!
  Os maiores dividendos dos investimentos recibiranos aqueles que non aforren leite materno para os seus fillos!
  Unha mentira branca é a verdade dita dun xeito novo!
  Unha muller é un tesouro que pode subornar aos máis ricos e unha arma que pode derrubar aos máis fortes!
  Os problemas son un concepto eterno, mesmo a morte só os traslada aos seres queridos do falecido.
  A felicidade é unha flor que se fertiliza con ósos e que se rega con sangue!
  - A base mesturada con sangue está moi inestable, polo que só ten poder o sangue nun corpo vivo.
  Todo está suxeito a cambios, excepto o sentido da responsabilidade e do deber!
  É malo perder a túa vida, pero é moito peor perder a túa inmortalidade!
  É mellor voar unha hora que gatear cen anos!
  A forza é sinónimo de liberdade, a liberdade é sinónimo de deber, o deber require abnegación e renuncia!
  Un heroe cunha cabeza débil difire dun maniquí en que se paraliza!
  A psicoloxía é a clave da vitoria, só tes que poder elixir a pechadura correcta!
  Non envían os seus corazóns ao recoñecemento, pero non lles cortan a cabeza!
  A rapidez dá a luz á vitoria, a velocidade trae sorte, a velocidade é a segunda felicidade!
  A rapidez dá a luz á vitoria, a velocidade trae sorte, a velocidade é a segunda felicidade!
  O alento xeado da morte fai tremer o corazón e desgarra as entrañas dun covarde. Pero o valente da proximidade dunha anciá ósea cunha gadaña afiada: gaña agudeza de reacción, compostura na batalla, desfacerse do exceso de graxa!
  O temperamento nas mulleres adoita coexistir coa modestia, como o coraxe nos homes!
  A tecnoloxía é un concepto de dobre fío: non tolera a estupidez!
  A froita máis doce é a que é máis difícil de coller!
  A imprudencia é o contrario da coraxe, a coraxe e o cálculo só en parellas farán nacer a vitoria! Un vaso de vitoria, como unha botella de vodka, para evitar problemas, require tres cousas: sorte, intelixencia e coraxe!
  A morte nunca é temporal, pero a vida é permanente!
  Non existe tal relixión que explique loxicamente o estado de cousas existente e a presenza da razón!
  Aquí tes razón, pero a propia mente humana non é o máis lóxico do noso mundo. Ás veces ata parece que nada é máis irracional que a lóxica!
  A guerra sen sangue é como a vida sen dor!
  A capacidade de sobrevivir por conta propia é máis importante para un guerreiro que matar ao inimigo. Calquera guerra remata en paz, e a vida remata nun funeral!
  O amor dun adolescente é como o vidro: moi fráxil, rompe facilmente e doe!
  O escravo e o rei saen do mesmo útero, se son iguais antes do nacemento, entón por que non ser iguais despois!
  O progreso científico sen o desenvolvemento da moral equivale a tentar fumar dunha explosión nuclear!
  O descoido na guerra é a nai do crime e a irmá da traizón!
  ,O pan de guerra é o máis amargo: empapado no sangue dos irmáns e das bágoas das nais!
  Parir fillos é moito máis agradable que dar a luz cadáveres, aínda que ambos requiren habilidade e paixón.
  A escravitude comeza sen ganas de aprender e pensar!
  As palabras sabias son boas - as boas accións son mellores!
  A vida sempre é brillante, pero a morte é mediocre!
  A ciencia non o é todo, as armas máis avanzadas requiren mans hábiles e unha mente flexible. O espírito vence a materia!
  Calquera momento deixa de ser delicioso en canto se conxela, conxélase como un anaco de xeo!
  O movemento é verdadeira felicidade!
  A patria é o máis precioso que ten unha persoa; sen ela, a vida non ten sentido!
  Un home sen patria é coma un corpo sen alma!
  A relixión é un consolo para os débiles: calquera desgraza parece insignificante se son temporais!
  Se a tecnoloxía é o anxo da garda, entón o espírito de loita é o Deus da Guerra!
  É máis fácil coller o océano cunha culler de sopa que discutir cun ateo!
  O ordenador, como unha nena, adora os mozos e os persistentes!
  A morte difire dunha amada en que sempre intentan aprazar o seu encontro!
  A morte difire dun amante en que sempre chega no momento equivocado, pero ninguén a culpa de chegar tarde!
  Aqueles que escatiman en seguridade vanse quebrar nun funeral!
  Un exército ben alimentado é a clave da prosperidade!
  Na guerra, unha boa preparación é como o aire para os pulmóns; unha mala mestura de gases paraliza e mata!
  Cando unha persoa dáse artificialmente unha aparencia formidable, este é un sinal seguro de debilidade espiritual.
  Asustado é un lobo con roupa de ovella, non unha ovella con roupa de lobo!
  Non hai nada máis importante para un home; a arte da guerra é sinónimo dunha existencia digna! A morte dun tigre é mellor que a vida dun can!
  A morte na guerra só se xustifica cando o inimigo a compra a un prezo excesivo, e darlle agasallos ao inimigo equivale a traizón.
  O inimigo explorado está case derrotado, só tes que non perder as túas posibilidades!
  O cadáver dun inimigo é caro, pero un inimigo vivo aínda custará máis!
  O furtivismo é unha calidade gañadora!
  En xeral, a vida sen dificultades é como unha sopa sen condimentos: demasiado - ten un sabor amargo, pero non o suficiente - non che cae pola gorxa!
  Un home debe matar e salvar a alguén polo menos unha vez na súa vida! Ademais, se o primeiro ten sorte, entón o segundo é unha proba de coraxe indispensable!
  Un ordenador é mellor que unha bomba atómica, é a forma máis segura de conquistar pobos e facelos traballar para o gañador! Ademais, non lle teño medo á tentación! Calquera fe vale entón algo se sabe defenderse!
  Na mocidade, o sangue flúe máis rápido e a "calleira" cociña máis quente!
  Un burro lento, peor que un porco, tamén apesta, pero non dá carne!
  O lume automático e o ruxido dunha cuncha son as mellores cousas para lembrar.
  Fe sen proba: que un falcón, sen ás, pode rabuñar, pero non o deixa volar!
  A discusión relixiosa é a máis infructuosa, xa que os dous que discuten non teñen idea do tema sobre o que discuten.
  Na carreira entre o progreso científico e tecnolóxico e a moral, esta última está condenada ao papel de alleo! Aínda que a humanidade corre o risco de caer no abismo entre a ciencia e a moral!
  Quen aforra na ciencia rouba aos seus descendentes, e quen roube aos seus descendentes seguirá sendo pobre para sempre!
  Roubando descendentes podes facer capital, pero non podes facerte rico!
  ! A política é un negocio sucio feito con traxe limpo!
  A verdade é sempre multifacética, pero o erro é uniforme!
  A beleza é un concepto dialéctico: só o feísmo é universal!
  As armas modernas, a diferenza do viño, adoran a mocidade!
  Aforrar un inimigo é como sentarse nun puñal: o aceiro non coñece o sentimento de empatía.
  A mellor arma é o enxeño, non require gastos, pero é caro!
  Cando o número de cadáveres é máis dun, pasan dunha traxedia a unha estatística!
  O asasinato é como perder a virxindade por primeira vez e doe, entón con cada novo acto hai cada vez máis pracer!
  Un mal explorador é aquel que non pode prever unha saída en caso de fracaso!
  En calquera outra área, un erro pode custar a vida e a saúde, e só cando te equivocas en relixión corres o risco de perder a túa inmortalidade!
  A besta ten colmillos, o home ten unha arma, o animal depende dos músculos e o home da mente! Os ensaios apagan os dentes, pero aguzan a mente; polo tanto, a mente é inmortal, o progreso, como unha máquina de movemento perpetuo, levará á prosperidade.
  Incluso as noticias máis terribles vólvense comúns por repeticións repetidas.
  Cando un axente traballa para dúas axencias de intelixencia, asignando a un neno que está a tentar meterlle dous chupetes na boca, corre o risco de romperlle a boca.
  O movemento é a chuvia baixo a que medran as flores da saúde, e a aixada que arranca as malas herbas da enfermidade!
  Os cegos non poden ver os cegos: van onde queren!
  O cego non pode saír - pola estrada do transeúnte fiel!
  Pero non esperes por un viaxeiro vidente: axuda aos pobres cegos!
  Unha persoa rompe con facilidade, sométese con dificultade e moi poucas veces consegue o amor da natureza!
  Nas cartas, a sorte chega a unha cabeza brillante, dedos áxiles e corazón tranquilo.
  En xeral, o crime non é chocolate; se te ensucias, non vivirás unha vida doce, pero definitivamente terás obesidade do corazón!
  A falta de forza pode compensar un exceso de intelixencia, pero ningún exceso de forza pode compensar a falta de intelixencia!
  O talento pode substituír a falta de educación, pero ningunha educación pode substituír a falta de talento!
  Un diamante é unha xoia sen pulir, pero ningunha cantidade de pulido converterá o carbón nun diamante!
  A morte doutra persoa é divertida, pero a túa propia morte fai que che rebente o corazón e que a alma se afunda nas túas botas.
  O diñeiro é como lixo, pegado a mans ensanguentadas e almas esvaradías!
  De todas as formas de fanatismo, o relixioso é o máis irracional e egoísta, polo que está dirixido principalmente a lograr a inmortalidade persoal.
  O amor difire da violación só na forma de pago - pago en especie por esta última acción!
  É mellor perder na xustiza que gañar no pecado!
  A perda dos xustos é ganancia no ceo, a ganancia do pecador é roubo da alma!
  Ao negar a Deus, os comunistas puxeron sobre os ombreiros do home unha carga desorbitada! Querendo ocupar o lugar do Todopoderoso, o home non podía resistir a dor do Gólgota e as tentacións do diaño!
  Sen o poder de Xesús, a xente, en vez de construír un reino de bondade e xustiza, caeu no estanque do vicio!
  Os innumerables tesouros da alma humana, só se comezas a saquealos, secarán rapidamente sen traer ningunha riqueza!
  Cada acto sexual, un tesouro que compartes entre dous e nin un só ladrón o roubará do teu corazón!
  Todo home ten algo en común cun primate, é bo se a potencia, pero máis a miúdo intelixencia!
  Sería divertido se non fose verdade!
  Por desgraza, temos máis que homes decentes e políticos honestos!
  Quen traizoa a súa alma sempre queda perdido: dá a inmortalidade por mortal!
  A vitoria sobre un rival forte normalmente custa máis, pero non o regalarás por nada!
  O asasinato non se pode xustificar polo interese propio e polo lucro: só a honra, a liberdade e a Patria son os defensores da violencia!
  Ben debería ser cunha metralleta,
  Golpea como un aceiro furioso!
  Para que o sangue flúa coma unha fervenza,
  O mal non ten piedade, mata a todos!
  De todas as obras de arte, son as obras mestras militares as que están máis firmemente arraigadas na memoria das persoas e que máis bágoas evocan.
  - Un cadro pintado con sangue: máis brillante que un óleo e esvaécese moito máis lentamente!
  Unha persoa decente antepón a xustiza á familia e ás amizades! Debe haber unha soa lei para os inimigos e os amigos, igual que un marido ten para a súa muller!
  A presenza de diferentes leis converte a xustiza nunha prostituta!
  Un opoñente forte fortalece o teu corpo e a túa vontade, faite máis forte: un débil corrompe a túa alma e debilita o teu corpo, facéndote máis débil!
  Así que o camiño difícil dá unha vitoria moito máis fácil!
  A un soldado dáselle mans para disparar e cerebro para que se deteña a tempo!
  Matar a un parvo: é o mesmo que apuñalalo cunha agulla, dispararlle a un tipo intelixente é como pegarlle cunha cuncha!
  A natureza é a nai do home, e a nai dun gran inventor non pode ser unha tola! Aínda que carece de enxeño práctico!
  A bala é o método educativo máis eficaz para comunicarse cos mozos, así como cos vellos!
  Só diminúe a eficacia do impacto! Moitas veces perderás a túa autoridade, pero se te atrapan, terás que criar zombies.
  A relixión baixa a unha persoa orgullosa ao nivel dun animal, dándolle a elección entre unha ovella e unha cabra.
  É mellor darlle a túa pel á xente coma unha ovella que asubiar para sempre coma unha serpe!
  En xeral, o concepto de traballar coa cabeza implica non só unha interpretación literal, mesmo cando se trata de artes marciais.
  Se queres facerte rico, bautízate como xudeu; se queres quebrar, pídelle prestado a un xudeu!
  O chumbo axuda a dixestión, especialmente se a pílula está en forma de cartucho.
  Un funcionario que non acepta subornos é coma unha prostituta virxe!
  Normalmente, para salvar un tes que matar ao outro! Esta é, sen dúbida, unha lei cruel, pero restablece o equilibrio natural das especies!
  Non hai mellor loitador no mundo que un soldado ruso, e non hai maior tirano que un xeneral ruso!
  O luxo excesivo é un sinal de frivolidade, a frivolidade é un presaxio de ruína inminente!
  Palabras sabias da boca dun cabrón, coma unha fonte dun vertedoiro!
  Tes a vantaxe en lonxitude, pero eu teño a vantaxe na mente!
  Ás veces podes matar, pero nunca podes quitar a esperanza!
  Na guerra, se perde un segundo, pode perder unha eternidade!
  Unha torre común é lamentable entre os rañaceos, pero maxestuosa entre as cabanas!
  O home sométese á forza, respecta a crueldade, despreza a mansedume e non valora a bondade!
  O sexo é a mellor cura para todas as enfermidades mentais, pero por desgraza é caro e difícil de conseguir.
  Quen non ama o sexo non ama a vida e non aprecia as alegrías da carne!
  A poesía ten en común co viño que o seu valor medra co paso do tempo, pero nin os séculos deixan que se esmorezan as liñas nin se apaguen as faíscas!
  Un soldado é como un ordenador: conta un ou cero, pero un guerreiro é un amigo e un inimigo.
  O home difire dos animais no humanismo, e na capacidade de actuar en contra dos instintos!
  A violencia contra as mulleres ás veces produce fillos sans, pero a violencia contra a natureza só produce monstros!
  Se unha nai é cruel, os fillos tamén! Como é a natureza, tamén o é a súa descendencia: o home!
  Búscase a amizade dos fortes, o alimento dos ricos e móstrase devoción aos impertérritos!
  Atacar é a mellor forma de neutralizar a vantaxe numérica do inimigo: obrigalo a loitar é como cortarlles a metade dos brazos.
  .Para unha muller, o amor é pracer e renda, para os homes é pracer e gasto!
  Inventar unha nova arma para unha persoa inmoral é como cortar as patas dunha cadeira cando se enrola unha corda ao pescozo.
  Ao chegar preto de Ufa, os mozos informaron sobre a finalización da tarefa a Pugachev.
  O rei labrego sorprendeuse de que os nenos traballasen tan rápido. E por suposto premiounos. Obsequiou a cada un cunha cruz de prata. E douscentos rublos cada un.
  Despois veu o asalto a Ufa. Margarita e Oleg, coma sempre, están á fronte e atacan rapidamente.
  Cortan os inimigos con sables e lanzan bombas.
  A guarnición de Ufa xa estaba débil pola fame, e as vitorias dos rebeldes romperon o seu espírito.
  Ademais, o rei cosaco ten case cincuenta mil soldados, unha forza enorme...
  Despois de que Oleg Rybachenko matara ao comandante, os loitadores restantes rendironse.
  Xuraron, cortáronlles as trenzas e deron cortes de pelo cosacos. Algúns oficiais optaron por unirse a Pugachev. É mellor un lazo?
  En resumo, Ufa foi tomado facilmente. E ata o tsar cosaco lamentou que non asaltase a cidade de Yaitsky.
  En xeral, as cousas foron mellor para Pugachev. Agora pódense enviar máis tropas ás fábricas dos Urais. E Beloborodov recibe instrucións para tomar todas as cidades e Tobolsk.
  Definitivamente tomouse a decisión de ir a Kazán e despois a Moscova. Emelyan Pugachev mesmo informou de que o propio fillo Tsarevich Pavel uniuse á campaña e entregaría o trono ao seu pai. En calquera caso, moitos crían isto.
  O exército de Pugachev continuou crecendo. Chegaron noticias sobre a captura de varias fábricas máis dos Urais e novas armas, subministracións e pólvora.
  Despois diso, un enorme exército comezou unha campaña. Ela moveuse ao longo do río, por ambas as beiras cara ao Volga.
  O tsar Emelyan Pugachev estaba alegre e satisfeito. Ata agora as cousas vanlle moi ben. En xeral, os rebeldes nunca foron seriamente golpeados. E a reputación do novo tsar ruso está en aumento. E cada día únense a el novos guerreiros por miles.
  O rei autoproclamado tamén ten moitas tropas de cabalería. E todo cheira a verdadeira vitoria.
  Os gardas infantís corren por diante do resto do exército. Son alegres e rin moito.
  Aquí os mozos guerreiros están atacando a patrulla dos húsares. Un atallo, un par de granadas lanzadas cos dedos espidos. E os loitadores foron destruídos.
  A continuación está a fortaleza de Osa. Na historia real, ela cedeu sen loitar. Así que os mozos aínda non asaltaron nin mataron a ninguén.
  Ata se aburriron un pouco... Cantaban os rapaces;
  Spartak criou escravos para facer actos heroicos,
  Para botar o xugo dos odiados príncipes...
  Converteu o desgraciado nun enxame de aguias -
  A chamada é sinxela: amplía os teus soños!
  
  Debuxa a espada loitando,
  E corta sen piedade aos teus malvados inimigos...
  Afortunadamente, abrirás rapidamente o camiño como loitador,
  O falecido vivirá para sempre no granito!
  
  Saquemos a lúa do ceo, sen necesidade,
  Abriremos as extensións de Marte como portas,
  E cre en Venus, vou vir...
  Toda a Vía Láctea caerá baixo a espada do heroe!
  
  Hai estrelas no ceo e ollos de nenas -
  Brillan con zafiros e rubíes...
  E os meus pensamentos salvaxes voan -
  Cando o noso antepasado amasou o costado de Mamaia!
  
  O mortal Chelubey exclamou entre a multitude -
  Ese Rus' perecerá baixo o casco do remuíño...
  O berro tolo é estraño: mata a todos:
  Que se apagaron as risas e as cancións sonoras!
  
  A resposta de Peresvet foi dada en voz alta:
  O golpe de lanza e o inimigo nun inferno de pesadelo...
  Zindan non esperará polo guerreiro -
  Imos gañar, vós credes nel!
  
  A rocha é traizoeira - hai días nas nubes,
  Non sempre hai sorte e trofeos...
  E as nosas cidades son lume, luces,
  Ao parecer tampouco seguimos a batalla!
  
  Pero coñece o lugar do ruso no triunfo,
  O noso antepasado César, o formidable macedonio...
  Os planetas pronto se converterán nun paraíso,
  O queixo con té é moi saboroso Poshekhonsky!
  A fortaleza de Osa, como na historia real, rendeuse sen loitar. A guarnición e os seus mandos xuráronse lealdade ao rei cosaco. E despois o exército de Pugachev continuou. Marchando vitoriosamente e uníndose a miles de campesiños. Un enorme exército que medra rapidamente. No leste, os pugachevitas tomaron varias cidades máis e achegáronse a Tobolsk, onde se refuxiou o corpo de Delong.
  Case todas as fábricas dos Urais foron tomadas baixo control polos rebeldes, e alí hai unha nova administración. No oeste tomaron Samara e alí fortificáronse. Cada vez son máis as persoas que seguen aos rebeldes.
  E detrás do rei labrego hai grandes forzas. Hai moitos dos seus seguidores no propio Kazán. Gobernador Kant, este alemán está literalmente tremendo de medo. Un pequeno destacamento enviado ao encontro do exército de Pugachev foi capturado. Potemkin, que está no Kremlin de Kazán, tamén treme de medo.
  Que pode facer contra tal exército...
  E Oleg Rybachenko e Margarita volven facer proezas. Esta vez, mudáronse á época de Elizabeth Petrovna. E collen a Friedrich. Pero esa é outra historia. Alí intentouno el e Margarita, e o gran rei de Alemaña, tras a derrota, foi capturado. E os seus gardas foron asasinados.
  O neno e a nena pasaron voando coma un furacán, sobre todo porque Friedrich quedou cun séquito moi reducido. Pero estes nenos picaron a todos e leváronos sobre os ombreiros do comandante ao campamento ruso. Entón Alemaña capitulou.
  E Rusia anexionouse a Prusia Oriental.
  E Isabel II viviu máis tempo de alegría. E o herdeiro Peter morreu de cólicos hemorroidales. Así Rusia puido preservar as súas ganancias. Pero Alemaña nunca se uniu!
  E entón a Commonwealth polaco-lituana pasou a formar parte completamente de Rusia...
  Ben, Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova quedaron alí por moi pouco tempo. E teñen unha nova misión dura!
  Pero de momento Pugachev pode prescindir deles. Hai cousas máis importantes que facer.
   Aquí está Oleg Rybachenko, supostamente un gran, aínda que relativamente novo, atleta que participa para Rusia en competicións medievais. Un contra cen cabaleiros seleccionados. E ata lle encadearon pesos aos pés, para facelo máis honesto. E Oleg Rybachenko? Os poderes da fantasía Superman sempre viviron dentro del, porque este é un soño e non un soño, senón algo fasmogórico, onde todos os soños ocultos se fan realidade.
  Incluso había sete luces no ceo. E cada un é a cor do arco da vella.
  Ante el atópase o príncipe británico Carlos, dotado dun don especial: perdoar e ter piedade dos que se sitúan diante do túnel mortal, polo que se abre o camiño cara a outro mundo.
  E só es un neno que está nun lugar onde se decide o destino póstumo dun gran home.
  Oleg Rybachenko foi golpeado na perna de forma moi dolorosa cando se colgaban grilletes adicionais. O mozo coronel case non puido conter a exclamación que escapaba do seu peito.
  O seu corpo fíxose aínda máis xuvenil, igual que un neno de secundaria, e non tan musculoso como antes.
  E o príncipe, finxindo que nada pasara, berrou enxordecedor, cunha lixeira ronquera na voz:
  -Entón, agora estás en igualdade de condicións... Suxeitos do movemento dos cabalos rápidos, marcha!
  O público sentado nas bancadas comezou a asubiar forte.
  Oleg Rybachenko, polo menos nunha visión paralela, é un superhome da clase máis alta. Aquí lamenteime un pouco de que permitise que os ferros se fixeran a min mesmo. A primeira vista, vinte quilos ou nove quilos non son nada; os rivais teñen unha armadura de nada menos. Pero se están atados especificamente ás pernas e os membros están encadenados, isto non lle parecerá unha tontería a ninguén.
  Case non te podes mover co teu corpo diminuído.
  Na primeira rolda, todos os opoñentes de Oleg Rybachenko, que se convertera nun recén chegado ao novo mundo, correron practicamente nunha columna unida e repleta de puntas. Mesmo durante a proba práctica, ao estilo dunha carreira de fantasía, os loitadores comportáronse case de xeito natural coa xente.
  O neno escritor non se sentía moi a gusto. E a forza non é para nada a mesma que antes... Algo non o abruma de enerxía. E o teu corpo non ten máis de dez anos, pero tiña doce. E os adversarios son moito máis grandes ca ti e corren.
  Saltando e chupando os nosos estómagos, axustándose ao estraño
  uniformes, armas e quecemento. O gran círculo exterior das listas medía oitocentos cincuenta metros e estaba disposto con tres cubertas alternas diferentes: lousas de pedra lisas, pedras afiadas (ás veces as mulleres e adolescentes culpables descalzas eran obrigadas a atropelarlas como castigo) e ordenadamente. grava redonda colocada e compactada.
  Oleg Rybachenko pensou alarmado que quizais seguiría encollendo así ata converterse nun embrión e finalmente desaparecer.
  Ou quizais isto sexa só durante a duración da proba?
  Cada cuberta atopouse catro veces, a maior lonxitude atopábase en pedras afiadas, polo que era imposible manter un ritmo de carreira uniforme dun xeito normal.
  Oleg Rybachenko, que finalmente se converteu nun neno, foi o único que corría descalzo e sentiu os pinchazos da súa sola espida. Si, as condicións son claramente desiguais.
  Pero con todo isto, cada participante na carreira mortal, a batalla sagrada polo futuro do imperio, considerouse a si mesmo, se non o loitador máis forte do universo, moito máis alto que o nivel dos campesiños estúpidos medios. Ben, algún cabrón ruso non é rival con eles.
  E ata é humillante que tantos deles se xuntasen contra o neno farrapado.
  Oleg Rybachenko, por suposto, tiña moita dor na parte inferior da súa perna, que fora golpeada por un golpe esmagador dun mazo. Despois de someterse a un "bautismo" despiadado, ata se inchou e púxose azul. Ai, verdugo-ferreiro, gustaríame golpearte cos nudillos do meu puño na túa tempe roma. ¡Para derrubalo así, ou mellor aínda co mesmo mazo pesado e en forma de diamante! Non obstante, nunca é tarde! Neste universo, o neno corría descalzo, un pracer raro para un moscovita nativo e un príncipe, sobre todo coa súa etiqueta excesivamente coidadosa e amable. É certo, agora Oleg Rybachenko comezou a parecer aínda máis novo: non máis de dez anos, como máximo once anos, e o seu descalzo infantil xa non parecía antinatural.
  O neno coronel animouse e cantou:
  - O que é alegre ri! Quen o queira conseguirao! Quen busca sempre atopará!
  As sensacións da nitidez das pedras parecían agora agradables e duramente penetrantes ao mesmo tempo. Pero isto só volveu ao eterno adolescente, ou mellor dito ao neno.
  E a enerxía que retrocedera comezou a volver aos músculos novos.
  Despois do terceiro círculo, varios guerreiros medievais e moi fortes fixeron un intento case histérico, coa axuda do descaro dos cabalos, por saír adiante. Regañaron mentres camiñaban e incluso comezaron a poñerse ao día de Oleg Rybachenko, que non tiña complexos especiais e aínda andaba ao final da columna.
  O neno coronel decidiu non forzar as cousas aínda e esperar.
  A formación comezou a estirarse pouco a pouco, coma o ventre dunha boa constrictora, e xa no quinto círculo todos os guerreiros corrían doutro xeito. Non como antes na enorme parte traseira das cabezas dos outros, pero cunha brecha impresionante.
  O metal tintineaba, rechinaba baixo as botas forxadas...
  O ollos agudos e experimentado Oleg Rybachenko viu que os soldados con armadura suaban e respiraban cada vez máis pesadamente. É comprensible por que colgaron cadeas ao neno descalzo. Un neno de corpo lixeiro, podería facilmente derrotar a toda unha horda de loitadores máis vellos e pesados.
   Agora un deles, cun esforzo desesperado, chegou, do outro lado, ao áxil rapaz coronel. Oleg Rybachenko evitou o intento de cortalo oblicuamente e meteu a súa espada na cabeza cornuda. O golpe de viraxe do corpo foi tan forte que o casco do inimigo rebentou e caeu na grava coa cabeza ensanguentada. Varias nenas, encargadas de bata branca e pantuflas negras, agarraron ao desafortunado guerreiro.
  Nada podería axudarlle!
  Oleg Rybachenko, ao escoitar a súa sorprendida exclamación, sinalou filosóficamente:
  - É mellor que un neno forte sexa como é, e parecer un adulto forte sempre é mellor parecer diferente a como é! Pero en calquera caso, é mellor que un gobernante nunca pareza débil, aínda que a súa principal forza sexa o engano!
  Non é hora de traballar con máis enerxía?
  Oleg Rybachenko, xirando sobre as pedras afiadas que daban apoio aos seus talóns, cortou a armadura do segundo. Caeu, pero de inmediato saltou, e o príncipe terminador empregou unha fiadora, golpeando o seu pé magullado na cabeza, que xa curara durante a carreira. O inimigo non esperaba un ataque tan rápido e, tras perder a tempe tapada polo casco, como un becerro morto por un garrote de carniceiro, caeu.
  Había algo do que estar orgulloso! Aínda que doe un pouco.
  Un golpe mortal, sobre todo porque a peza de ferro aumentou o peso do golpe. Despois de que Oleg Rybachenko xogou ante o público durante algún tempo máis e deixouse atrapar polo terceiro - Comte de Lacafer. Golpeou demasiado alto coas súas espadas e tropezou, o que en realidade rompeu a perna. Iso si, os anacos de ferro impedíache correr, pero con eles sentías como se pegabas cun machado.
  O neno coronel sacou a lingua e saltou máis alto, sentindo cada vez máis enerxía en si mesmo.
  Entón, de feito, el, como Bruce Lee, Jackie Chan, Steven Seagal, e quizais aínda mellor que todos eles xuntos, ten máis tempo para desenvolver as súas habilidades.
  A non ser que, por suposto, o tempo despiadado descarte o esquecemento. Pero hai esperanza de que Margarita o salve.
  E só na novena volta o mozo terminador-guerreiro, rebotando desafiante, aumentou a súa velocidade. Ao principio, un por un, coma unha lancha a motor de boia, adiantou a todos os que quedaban un pouco atrasados, afortunadamente non os golpeaba. Certo que un par deles, sen apreciar a nobreza do neno, correron por ambos os dous lados, pero o muíño fulminante cortounos, de modo que lles voaron a cabeza. Xa é morte sen ningunha oportunidade.
  Oleg Rybachenko asubiou:
  - ¡Guerra, hai guerra!
  Algo pasou cos descendentes dos viquingos e dos belicosos saxóns; non se atreveron a precipitarse en masa, senón que seguiron correndo. Quizais a súa superioridade numérica ditou tales tácticas. Ou as regras non escritas dun xogo mortal? Oleg Rybachenko , sen apresurarse con ninguén, comezou a poñerse ao día cos chamados líderes. Por suposto, unha ducia de guerreiros da coroa máis, e mesmo aqueles que posuían un ou outro, sen dúbida, non lles podía gustar este estado de cousas. Pero ao perder cinco, por algún motivo ninguén se apresurou a vingarse. Ao parecer, os rusos entenderon que non enviarían un débil ao torneo Skopin-Shuisky que o salvase.
  Aínda que só sexa un neno en carne propia, ten a experiencia dun veterano experimentado de diferentes séculos.
  E non só no exército de Emelyan Pugachev.
  E cando Oleg Rybachenko sacou a lingua e aumentaron o ritmo aínda máis con frustración. Pero a respiración pesada dixo todo isto por pouco tempo. Onde deberían ir? Pero os viquingos e os saxóns son fortes e teimudos. Poñerán ósos, pero non renunciarán aos seus. Durante vinte e un anos, Suecia resistiu ás tropas rusas de Pedro o Grande, o que finalmente obrigou a formalizar o tratado de paz non como unha conquista, senón como unha compra. Esgotaron o estado ruso, reducindo a poboación nunha quinta parte durante a guerra!
  O neno coronel saltou, esquivando o lanzamento.
  E foi cando as mulleres pariron dez fillos por familia!
  Ese descendente sa é a clave do éxito de calquera poder.
  E en realidade Gran Bretaña conseguiu gañar a súa única guerra con Rusia, despois de ocupar a maior parte de Crimea. Os británicos resultaron fortes entón, por primeira vez nun cuarto de milenio, logrando morder parte do territorio de Rusia.
  O neno golpeou ao guerreiro atrasado, e o corpo sen cabeza derrubouse sobre as pedras. Os demais comezaron a respirar aínda máis, tentando aumentar o ritmo.
  Pero esta vez, Oleg Rybachenko desgastaraos ata o esgotamento. Non poden competir con el. O truco de esgotar a un dianteiro sen contacto a velocidades case iguais.
  Lembreime do intenso tiroteo cos francotiradores en Chechenia. Esta é verdadeiramente unha guerra de nervios. Aquí é moito máis doado. E o inimigo chegará ao seu fin seguro.
  Entón, o neno coronel mantivo os seus "coellos" tensos durante catro círculos enteiros. Despois simplemente tiveron que frear este ritmo salvaxe para aliviar a tensión insoportable. Necesitamos facer un cálculo de forzas, Deus conceda, polo menos unha pequena tregua. Oleg Rybachenko, estando en estado de shock, ata lanzou un número, lanzou as súas espadas, fixo unha voltereta e volveu collelo. Entón volveu repetir un movemento acrobático semellante, dicindo:
  - Os rusos perseguen aos alemáns, a experiencia non axuda! Vaia ao inferno covardes - carne picada humana!
  Ai, canta enerxía e forza salvaxe hai no corpo dun neno.
  Cando a paciencia do duque de Delonge se encheu ata os bordos, o xefe xefe gritou furioso:
  - Loitade, fillos de lebres molladas!
  Aínda que os loitadores reaccionaron mal ante isto.
  - A unha batalla sanguenta! - Ladrou forte o príncipe, case arrincándolle as cordas vocais.
  Efectivamente, que mágoa é fuxir dun neno.
  Oleg Rybachenko sorriu con astucia:
  - Por fin hai algo que facer!
  Pois ben, a súa experiencia xa é tan ampla que non lle molesta que os seus adversarios sexan moito máis grandes.
  Os guerreiros sen alento e esgotados de entre os gardas comúns detivéronse bruscamente e levantaron rapidamente as armas. Os nobres que corren detrás de Oleg Rybachenko animaronse inmediatamente: un duelo cun inimigo, incluso un "santo" (si, é un santo, o diaño loiro!) Sen dúbida terá que perder un tempo precioso. Aquí, despois de todo, unha ducia non os peores loitadores corren á vez. Ou poderían esperar moito tempo, quizais ata que o enterrasen nunha tumba. E se pasa algo, o "diaño pequeno" acumúlase á vez e escava na pedra. Engadiron a súa vaidade e orgullo.
  Que a celeridade sexa máis empinada e deseguido rosman de decepción: escoitouse un dobre e breve ronquete de metal, e as novas vítimas da sagrada batalla, molladas pingando, caeron retorcendose desesperadamente no chan.
  O neno é moi rápido, e a súa reacción é máis rápida que a dunha cobra.
  O experimentado Oleg Rybachenko matou ao seu primeiro rival cunha simple patada na virilha. Triste, pero eficaz. Sinto pena polo tipo, poderá reproducirse despois disto? Pero non tan dramático. Non obstante, e afortunadamente non un mozo, unha vítima de "castración" nos cincuenta anos. Unha persoa nobre por iso, un escudo familiar con rosas de rubí. O segundo recibiu un cóbado de salto no nariz. Hai moito sangue e parece un nocaut... Iso é o que significa un movemento corporal adicional. E logo ataca ao resto.
  Es rápido coma unha mangosta. Os teus opoñentes non poden seguir o ritmo.
  Un deles foi inmediatamente pateado no corpo coas dúas pernas polo neno coronel. A armadura dobrada, un coágulo de sangue escupía por detrás da boca e o outro quedou abraiado polo golpe banal dunha espada nun casco romo cos cornos tortos. E o seguinte opoñente foi golpeado no queixo cun mango de aceiro. Recorta ben se chegas ao bordo. O resto precipitouse contra o neno coronel.
  Parece que unha manada de osos atacou ao valente cachorro de lobo.
  Pero Oleg Rybachenko calculou todo correctamente, cansaranse e quedarán sen forza. E os movementos non son iguais e a reacción non é a mesma. Os guerreiros que son moi fortes fisicamente poden correr moito con armadura, pero os que están afeitos a loitar a cabalo non son capaces de facelo. Eles aguantaron só polas súas calidades de vontade forte. Ben feito por suposto.
  O neno, con todo, non está cuberto para nada, pero debido á súa fenomenal reacción, escapa facilmente.
  Oleg Rybachenko , coma se falase con alguén, observou, como un mozo Sócrates:
  - Aínda que tolemente heroico, un soldado non comete estupidez - o comandante fai estupidez, enviando soldados a onde o heroísmo se volve tolo.
  Os inimigos intentan animarse con berros desgarradores e ruxidos de touros.
  Pero non podes enganar os teus músculos. E os loitadores agora vagaban coma moscas durmidas, interferíndose entre si. Ademais, a táctica de patear é inusual para os pobos europeos. Non hai sistemas de defensa desenvolvidos para iso, é como o alfabeto chinés.
  E adiviñade que: nin sequera escoitaron falar de artes marciais!
  E o rápido e sempre fresco Oleg Rybachenko aproveita isto. Entón comezou o espectáculo: patadas, espadas, xeonllos, cóbados, a unha velocidade tola. Incluso o máis sinxelo: golpear aos pequenos con armadura. Dez homes poderosos quedaron deitados, retorcendose, como loches botados polo oleado, nas superficies das listas, onde corrían nenas e nenos, de inmediato se lles proporcionou unha simple asistencia médica. E alguén nin sequera tiña que facelo; a súa alma voou ao ceo. Ou no inferno, dependendo da túa sorte. Por algunha razón, Oleg Rybachenko recordou o famoso éxito de Vysotsky: a túa alma aspiraba cara arriba! Nacerás de novo cun soño...
  Pero se viviches coma un porco, seguirás sendo un porco!
  Pero entón unha segunda ducia de cascudas rabiosas con espadas en lugar de mandíbulas atopáronse con Oleg Rybachenko. Deles, só tres titulados, baixo o seu liderado os demais, case opoñen unha resistencia ben coordinada formada segundo as regras. Intentaron colocarse nunha soa fila e tentaron, a pesar do seu cansazo, moverse o máis rápido e o máximo posible. Non permitir que o pequeno coronel atacante os ateiga inmediatamente na superficie do estadio.
  Os loitadores aquí son experimentados, moito máis grandes que o neno medio espido, curtido con grilletes, coas pernas sensiblemente rotas.
  Pero Oleg Rybachenko voou de tal xeito que nin sequera permitiu que se aliñaran; os dous primeiros caeron nun simple truco, parando un balance na cabeza, recibiron golpes no corpo.
  Oleg Rybachenko practicou a esgrima no século XX, e non era alleo a ela.
  E a armadura e as costelas cruxen. E o sangue brotou como unha fonte do fígado roto.
  Caeu sobre as pedras e asubiou como ácido.
  Entón o despiadado e desnudo talón atopou outro templo no Barón de Mugasak. O neno coronel esvarou entre os cabaleiros, coma un hamster nun burato, e cóbados e mandíbulas unha, dúas veces. Nos xogos de ordenador, nunha variedade de artes marciais, incluso un leve golpe no extremo do queixo, desde o punto dereito da punta ata o lado esquerdo, é capaz de desactivar completamente o loitador máis persistente.
  Ben, parecer un neno non significa ser un chulo.
  Quedan cinco máis, pero Oleg Rybachenko nin sequera pensa en parar. Un neno eterno, facendo volteretas, de pé nas súas mans e dando patadas á cartilaxe no fociño.
  Os ósos e a pel rebentan, pulverizacións de sangue.
  Fermoso, nin sequera Jackie Chan podería facelo mellor. Por certo, unha das láminas raiou todo nas miñas costelas espidas. Pero isto é unha tontería. Así que o neno-príncipe estará aínda máis enfadado. Agarras as espadas polas pernas, só para non paralizarte. Canto máis quentes, máis vigorosas burbullas de poder. De lado, e un pé forte e descalzo no pescozo do último reconto... Maldita sea, o fillo do lobo golpeou a prensa cun puñal, apareceron pingas de sangue no estómago de Oleg Rybachenko.
  Foi desagradable, por suposto, pero os fortes músculos non perderon o bordo.
  O neno coronel di:
  -A guerra, a diferenza do xadrez, non está exenta de vítimas, e unha partida de xadrez, a diferenza da guerra, non ten resultados!
  O neno sacudiu as gotas de suor esfareladas mesturadas co líquido escarlata.
  Todas estas feridas eran tan pequenas, polo que a hemorraxia cesou cando entraron catro máis. As espadas brillaron, os dous primeiros loitadores pararon mecánicamente e as láminas saíron e caeron planas nas arterias carótidas.
  Oleg Rybachenko sorriu coma un cachorro de tigre que atrapa un antílope por primeira vez.
  E os outros dous pés nun lugar máis sensual. Non esteticamente agradable, pero eficaz debido á falta de habilidade de bloqueo.
  Vai ben e estás cheo de inspiración.
  Cinco opoñentes máis. A Oleg Rybachenko todos parecen moscas durmidas. Pois na loita, aparece a técnica de "torsión" do "cangrexo" e unha chea de soldados pequenos e botados. E un salto final para o loitador máis pesado na parte posterior da cabeza. El, caendo, noquea aos demais. Gran traballo!
  O neno bateu o seu pé no charco de sangue.
  Nin sequera poden chegar a contar os vinte!
  Oleg Rybachenko, balanceando o seu torso esculpido e facendo tintinear as súas cadeas, cantou:
  - Todo é imposible, sei seguro!
  Durante este tempo, unha ducia dos guerreiros máis duros pasaron pola escena da escaramuza como unha pedra lanzada desde unha catapulta e galoparon cara adiante case medio círculo. Oleg Rybachenko, movéndose con axilidade, tivo que derrubar a unha ducia de loitadores adestrados máis. Pero aínda é mellor non descansar da loita. Os músculos quentáronse, o corte desapareceu xusto ao andar do semental loitador. Iso é todo, están cansos, e deberían estar no lixo. Oleg Rybachenko entra e enrosca coma un sacacorchos, xirando na punta do pé, afortunadamente deslízase perfectamente sobre a lousa de mármore e, sen baixar inmediatamente a perna, golpea a catro persoas cunha peza de ferro na cabeza.
  Como un sacacorchos - un fermento mortal.
  Pois que un aínda consiga pegarlle no peito cun puñal. A pel rompeuse, quedando atrapada nos músculos. Colles este puñal cos teus dedos espidos e lánzao coma un bumerang. A dous deles cortáronlles a gorxa. O sangue salpica. Dous máis foron cortados con espadas, e o resto con empuñaduras (cantos se poden matar!). Non podes achegar un diploma a iso. Pero loita sen recuar.
  Do corpo musculoso do neno gotea sangue. As correntes corren polo relevo do reparto.
  Oleg Rybachenko ruxe como un leopardo e volve romper os atacantes. Como din; ¡Que a muller teña medo ao seu marido, e o marido a un anxo!
  É un cabaleiro ruso - o favorito dos deuses!
  Pero neste caso, deixa que a tía Morte teña medo ao seu sobriño Life! Ao neno coronel gustáballe lanzar puñais cos seus dedos inhumanamente flexibles. Volve a dar a volta, eliminando aos seus rudos adversarios, e agora outro homólogo é derrotado.
  A medida que era máis novo, só lle engadiu un terminador de mobilidade ao neno.
  Así é, tivo que vencer á malvada vella cunha gadaña, e xa estaba vencida. Agora o principal é evitar as espadas de destrución. Na guerra non hai medio amigos e medio estraños. Só hai un cen por cento de dentro e de fóra. Hai moitos socios-aliados e aínda máis inimigos.
  O neno sentou nunha división horizontal e inmediatamente ergueuse.
  Podes superar un círculo enteiro, superar nunha competición, podes redondear o teu capital nunha transacción comercial, pero non podes alcanzar o éxito cando a túa barriga está redondeada e o teu enxeño volveuse plano! O inimigo non ten tácticas deliberadas. Así que unha ducia de loitadores decidiron lanzarlle dardos, e seis fixeron un intento, baténdose de costas. Pensan que é unha trampa astuta, se el mesmo quixese atacalos.
  O neno coronel interceptou o dardo e el mesmo lanzou a arma impactante cos seus dedos espidos. O loitador cun buraco no estómago esborrallouse, atragantado co sangue.
  Oleg Rybachenko sorriu e comezou a cantar, porque esta é a súa competencia: o futuro decisivo de Rusia, onde o tempo pasa en descontinuidades e en xiros incomprensibles ou cronolóxicos;
  
  espigas de millo douradas -
  Como unha onda o ruxir dos beizos da brisa...
  Encheremos os vasos de xogos
  Deixa que o río corra con champaña!
  
  A nosa Patria, Rusia xenerosa,
  Onde a capa do outono é dourada,
  Non, créeme, a Patria é máis fermosa,
  néctar de mazá maduro vertido!
  
  E no inverno a marabillosa neve prateada,
  Os lagos estaban cristalinos baixo os patíns!
  Que delicioso é o noso pan perfumado,
  E a folla do sabre ruso é afiada!
  
  Cada folla ten un fío de esmeralda,
  O coral brilla en cada brote...
  Solovyov derrama unha canción marabillosa,
  E no campo é como unha parada de veludo.
  
  Diamantes de gotas de orballo sobre a herba,
  O dente de león arde coma unha estrela!
  Ti es a Patria Ortodoxa,
  Vive para sempre para a gloria eterna!
  
  O mundo é fermoso, aínda que ás veces sorrí,
  E o destino pode ser cruel,
  Pero a Rus sagrada é fermosa,
  Abrimos a porta para todos os invitados!
  
  Oleg Rybachenko derrubou tres dardos coas súas espadas e saltou dous máis, colleunos coas súas pernas espidas e lanzounos contra os cabaleiros que disparaban, e as espadas caeron sobre os cabaleiros que intentaban alcanzalos. Unha espada alcanzouno nas costelas, pero despois catro foron golpeados á vez na cabeza e dous máis foron alcanzados nos ollos con dardos. Un á dereita, e outro á esquerda. O neno coronel atacou aos seis escondidos, continuando cantando;
  
  O científico inventou intelixentemente unha bomba,
  Que estaba pensando coa cabeza do nomeado?
  Despois de todo, sen moral, ata un home sabio é un burro,
  Polo menos recibe subvencións pola súa tolemia!
  
  Outros recibiron unha patente para a arma,
  Que envía un satélite en órbita?
  O científico non é un militar impotente,
  Non minta á totalidade, señores!
  
  A xente ten que traballar para a guerra,
  Teñen unha mala actitude entre eles.
  Non entendo por que pasa isto,
  Alguén está facendo algo bo?
  Un pinta un tanque con acuarelas,
  Outra Katyusha fará un bosquexo.
  Leva recollendo unha metralleta desde o xardín de infancia,
  E ao noso adolescente encántalle marchar en formación de desfile!
  
  Os escudos non poden cubrir todo o corpo, e só manobran por si mesmos; os gardas só facilitaron ao inimigo cortar as pernas débilmente cubertas, e cunha técnica instantánea de "tesoiras". Tamén, por certo, dos xogos de ordenador. A continuación, dá a volta e ataca o resto. Como din, velocidade. Varios loitadores aínda están intentando tomalo lanzando, pero o neno coronel é demasiado rápido. Velocidade inhumana.
  É como un guepardo correndo polas espiguillas.
  E o resultado foi unha sorte para o que non foi mutilado, senón só abraiado
  Oleg Rybachenko moveu o inimigo cunha cadea - os cerebros salpicados.
  Din que un no campo non é un guerreiro. Non obstante, un solitario, pola contra, ten unha serie de vantaxes na batalla. Por exemplo, maniobrabilidade, tamaño pequeno, difícil de golpear e discreto. Os inimigos esperaban pisar a Oleg Rybachenko, pero non se notaba que o neno coronel comezase a diminuír un pouco o ritmo.
  Nin as feridas nin a intensidade da batalla frearon o neno.
  Pola contra, loitaba cada vez con máis confianza e aumentaba a súa vantaxe sobre o seu esgotado rival. Ademais, tamén cantaba.
  
  Despois de todo, as charreteras son brillantes nun soño,
  Para nós, ás veces, os raios son máis valiosos que o sol.
  Despois de todo, non hai lugar na triste Terra,
  Onde o sangue de alguén non flúe carmesí!
  
  Despois de todo, un home é un lobo para un home,
  Ben, ás veces un can pésimo apesta!
  Non che prestará nin un anaco de pan,
  Vive só - o presente cruel!
  
  Que tipo de persoas levantou o Señor Pai?
  Como é que o mal goberna o mundo?
  O rei feroz é un temerario entre o pobo,
  E o meu principal amigo é o agresivo irmán Caín!
  
  O Señor respondeu: é a túa elección,
  Libre, difícil, pero necesario...
  Pensamentos máis agudos se os golpeas nos ollos,
  A xente tórnase muda se o mundo está unido!
  
  Polo tanto, a batalla é o teu destino,
  Aquí non cambiarei nada por ti.
  Aínda que o caos infernal reina na batalla,
  Non hai esperanza para o pan fácil e un milagre!
  
  Pero o meu obxectivo é fortalecerte firmemente,
  Para construír soños cunha mente poderosa,
  Para que o fío se faga máis forte que a cadea,
  Para que calquera poida ser coñecido como un heroe na batalla!
  O neno cabaleiro espallou outro grupo de cans cabaleiros polo camiño. Se é guerra, fai coma se fose guerra.
  Sexa como un lobo nunha batalla con elefantes e terás a oportunidade de derrotar a manada.
  Lanzanlle puñais, pasan golpes con espadas, pero as feridas desaparecen case de inmediato, o que animou moito ao brillante escritor e coronel Oleg Rybachenko. Despois de todo, realmente se converteu nun superhome, mesmo en carne propia. Ou algo así como Clone Knight. Como corta arbustos de ferro, se non tivese tesouros tan marabillosos, as espadas non aguantarían tal paso. Incluso Margarita enfadouse; estaba perdendo o seu papel principal na parella. Que, porén, ela non tiña! Despois de todo, Oleg Rybachenko é agora o líder indubidable entre as vítimas. Que bo é, sobre todo cando dá patadas. Esta é a polgada da perna que se bota fóra coa perna dereita no voo de tres, e ao aterrar coa esquerda dá unha patada. Os máis poderosos son os catro, formados por Tiff One Eyed, Anders Chirac, Balu Borka e un dos feiticeiros druídas máis poderosos de Escandinavia.
  Estes últimos, mesmo antes da batalla, incluso os elixidos para beber unha decocción de batalla que aumenta a velocidade e a resistencia. Velocidade de reacción tamén. Aínda que é perigoso beber unha poción así con demasiada frecuencia, despois durmise coma un morto durante tres ou catro días. Si, e cómpre apresurarse antes de que a droga deixe de funcionar. Seguramente os sete guerreiros viquingos xa se decataran deste plan de que os catro poderían derrotar facilmente ao seu opoñente sobrenatural.
  Non obstante, isto non lle molestou ao neno coronel.
  Oleg Rybachenko, con todo, precipitouse aínda máis, enxordecendo ao inimigo co seu canto;
  
  Aínda que pareza que nos presionaron a un barranco,
  Chegou un pesadelo terrible.
  Podo cantarlle unha saga ao meu amigo -
  Na que resucita o demo infernal!
  
  Unha alarma ameazante soa como unha serea,
  É coma se houbese lume aquí...
  Non todos poden vivir, créanme, sen Deus,
  Pero realmente acumula o golpe!
  
  O neno tamén é un guerreiro de nacemento,
  Porque o aceiro e a lava salpican nel.
  Pero só quero pedir perdón,
  Que o meu puño non é unha palanca para o adversario!
  
  Aínda que é máis probable que sexa só valor,
  Ás veces é necesario loitar.
  Pero non o tires ao lixo como a túa conciencia,
  Non te deixes levar con este xogo infernal!
  
  Quen sabe se a vida neste mundo
  Todo no noso mundo é verdade: unha sombra, un espellismo.
  Levaremos aos criminais ante a xustiza
  Cando poderemos coller coraxe ao instante!
  
  E se perdeches algo na batalla,
  E non podías vencer á escoria...
  Abrirémolo igualmente, créeme,
  E tachemos os ceros que faltan!
  
  Todo o mundo definitivamente pode lograr na batalla,
  Cando hai forza e chea de mente!
  E ata un céntimo de cobre fará chover o mal,
  O país glorificará ao home valente nos himnos!
  
  Nun soño, ou máis precisamente nun universo paralelo, Oleg Rybachenko xa estaba tan furioso que ensillaba por completo un cabalo branco.
  Un neno coa mente dun veterano experimentado dá medo e fantástico!
  Pero o inimigo está constantemente atacando. Animando a eles mesmos e aos seus compañeiros, parecían non decatarse do despiadado que eran golpeados polas espadas, nin polas rápidas pernas do neno coronel. Como non podía ser doutro xeito? Despois de todo, os covardes ou os débiles non poden competir a este nivel. Esta é exactamente a cor da cabalería. Aquí un ouveo conseguiu baixar a súa espada, parando unha patada. Cortoulle a pel do neno coronel. E que?
  Cres que isto detivo a Oleg Rybachenko?
  Nin sequera sentía a dor, xa estaba tan afeito ás feridas. Empurreino de novo e foi un apagón completo. Entón tes que responder con gruñidos e sorniños. Isto fai que sexa incluso divertido ata o punto de alucinar! Hai algún inimigo no taboleiro? Pero agora, aceleraron a súa carreira e só están mellorando a toparse con espadas. Os dous xigantes ladraron como osos feridos e pecharon a distancia ao neno guerreiro.
  Era coma se as ondas batesen contra o peirao... O neno brillou cos seus dentes de perlas.
  Despois sentín pena por eles. Pasou debaixo dos seus pés de xeito que ambos chocaron coa súa fronte, literalmente caían faíscas, aínda que non dos ollos, senón dos cascos. Pero os pechos retorcían e calaron. Que saturada de sangue era a distancia duns cento corenta metros. Todo guerreiro debería ter isto, ter un gran corazón, pero pouco medo e un enorme sentido de responsabilidade! Si, é un pouco deshonesto loitar sendo inmortal, pero, por desgraza, a honra é un concepto relativo na guerra. É lóxico: ao fin e ao cabo, dous osos non viven na mesma guarida, pero dúas moralidades conviven perfectamente nunha persoa coa mentalidade dun depredador! O mellor dos dez restantes quedou agora case deliberadamente atrás, contando con esgotar ao inimigo. Si, en realidade poderían ofrecer unha forte resistencia nunha escaramuza. Foi nese momento cando os catro "reis das listas", potenciados por unha poción de poder máxico, querían claramente planificar o seu ataque.
  Como grandes chacales, decidiron atrapar ao cachorro de tigre.
  Oleg Rybachenko, por suposto, entendeu isto, pero non tiña medo. Non importa o que o neno se divirta, sempre que non se aforque. Pero tamén que tipo de voitres aparecen nos ceos. E non tipos terrestres, aínda que hai unha batalla que está a ter lugar no planeta Terra. E aquí, por exemplo, unha criatura: o primeiro terzo do corpo está coas agullas dun ourizo grande, o segundo é como escamas de peixe, o terceiro está con pétalos de millo. E as ás, dende abaixo, son como as dunha bolboreta, e dende arriba, como xogar ás cartas. Vaia, e comezaron os abortos.
  O eterno neno coronel sacudiu a balanza atascada.
  Non obstante, non o intimides. E non se falaba dunha conspiración de xenios, táctica típica do mariscal napoleónico Davout. Tómao e salta se o inimigo é un tonto. Non obstante, pensou o neno coronel, quizais foi en balde que falou tan mal deles: había un cálculo, pero para o adestramento militar, a sorte e a asistencia mutua natural.
  Xa que este mundo é tan traizoeiro, estea tres veces máis vixiante!
  Margarita, aínda incitando, exclamou:
  - Un tigre nunha emboscada é perigoso ata que enrosca os seus colmillos... e un home queda indefenso ata que brilla cun invento brillante! - Oleg Rybachenko rematou a súa frase polo seu amigo!
  É bo contar co apoio do teu ser querido.
  Quizais tiñan a vista posta en algo, pero a vítima converteuse nun auténtico guerreiro. Aínda que sexa nun soño!
  Ou non nun soño, senón nalgún lugar do intermundo, onde as almas das persoas buscan o seu refuxio.
  Pero aínda quedan inimigos perigosos.
  Si, en canto intentaron tramar intrigas, o mozo volveu facer o seu movemento, de repente. De súpeto, aínda que en principio parecía imposible, forzou a correr, e as espadas xa golpeaban polo que caeron varios cabaleiros, aínda que nin a folla non lles tocou. Agora un pirata interpúxose no seu camiño, tamén bombeado cunha poción, don César de Bazán. El, especialmente baixo a influencia da droga máxica, podería ofrecer unha resistencia seria. O ladrón do mar lanzou un puñal a Oleg Rybachenko, pero o neno coronel agarrou inmediatamente a folla cos seus dedos espidos e tirouna cara atrás. O puñal voou ao longo dunha traxectoria complexa e o matón non puido paralo cando a punta atravesou directamente o plexo solar. Tamén se interveu a maza lanzada.
  O mozo guerreiro é sobrehumano e ten unha enorme experiencia.
  O neno coronel alcanzou aos feiticeiros detidos e, aínda a distancia, comezou un ataque tácticamente repentino e precipitado, lanzando un garrote capturado, sobre o que non tivo que cheirar por moito tempo. Pero probablemente todos se mofaron ao principio de que terían que pelexar cun mendigo andrajoso. A arma letal tiña a particularidade de que tamén estaba encantada, e o seu voo devastador era fácil de perder. Resultou que a "concha" golpeou o corpo do inimigo con tal forza que a poderosa placa metálica rebentou e o propio guerreiro encantado foi botado cinco metros atrás, caendo como un touro nun matadoiro.
  O neno berrou:
  -Gloria á Patria!
  Esta é unha clase clásica!
  Pero o ataque continúa.
  Noutro momento, o seguinte opoñente caeu ao chan berrando coa man rota e as costelas rachadas polo golpe da segunda espada. Se a armadura non fora temperada dun xeito máxico, o poderoso loitador sería cortado elegantemente en anacos.
  Oleg Rybachenko xirou como un top.
  Si, nin sequera Bilan os axudará aquí. E todo o imposible é posible!
  Cando cortas a pleno rendemento, sen coidado!
  E Oleg Rybachenko, ante o ruxido entusiasta do público, correu aínda máis rápido. Non se pode dicir que xa gañou. A diferenza dos notorios bersekts, o transo abusivo nin sequera se afundiu nel. Axudando a suavizar o camiño coas súas espadas, acelerou ao máximo a súa carreira. Aínda que, iso pode considerarse o límite. A velocidade da luz, contrariamente á falsa teoría de Einstein, incluso cambia, obedecendo á lei da suma. Pero acelerou máis rápido que un fotón. Mesmo parecía que deixara de tocar as pedras máis afiadas. E dun golpe alcanzou ao seguinte grupo, no que os Feiticeiros tentaron organizar unha resistencia digna.
  A batalla prolongouse: o corpo musculoso e esculpido do neno brillaba cunha mestura de sangue e suor.
  Naturalmente, todos os corredores restantes tiñan un certo pensamento: quedarse un pouco atrás cos dianteiros, e empurrar cara arriba cos de atrás e esmagar o anxo mozo excesivamente xuvenil con toda a multitude. Pero mesmo a conciencia non ten nada que ver. Sentíase como se a propia Nai de Deus estivese presente e nunca lles permitise facelo. E despois de todo, só o pobo de Deus pode loitar así. Unha persoa non pode facer isto! Ademais disto, que é a verdade máis importante de todas, detívose por outro pensamento: ao fin e ao cabo, todo o mundo estaba a fuxir, e o diablillo louro ou anxo pequeno tiña que loitar, un a un e a granel, cun todo o exército, os opoñentes máis hábiles.
  Aínda que o neno coronel superoulles con bastante facilidade, todo verdadeiro guerreiro profesional sabe perfectamente o que é pasar dunha carreira esgotadora a unha escaramuza feroz, nin sequera parar, pero sen patas traseiras, continuar a persecución de novo. É dicir, tiveron a oportunidade de derrotar ao pequeno diaño con cara de anxo.
  Si, despois de todo, a sorte cambia!
  Oleg Rybachenko naturalmente non o pensou:
  - Todo o mundo se cansa, só os preguiceiros sucumben ao cansazo, só os mortos non botan pingas de suor!
  O neno pronunciou un eslogan!
  Polo tanto, estaba ansioso por rematar a loita rapidamente. Aínda sen esperar o final inevitable, os cabaleiros chameron os dentes con medo. E non é necesario un mando para loitar.É recomendable conseguir unha escusa do príncipe sobre a rendición.
  Pero podes esperar isto?
  O príncipe de Aregolla detivo o seu esgotado grupo e intentou organizalos nun saco de varrido, coma se atraesa á vítima a un caldeiro con púas e aceiro.
  As lanzas brillaban coma dentes de barracuda.
  Alexey, con todo, non o deixou (lanzándose cunha braza ao estilo dos ataques de Suvorov), que se aliñaran.
  O neno coronel estaba cheo de entusiasmo.
  Si, había xente no noso tempo, non como a tribo actual! Non sodes os heroes! Pero non haberá máis vítimas de Moscova. Napoleón tamén será esmagado en Europa; o seu xenio non o axudará. Si, non habería ningunha revolución para a súa nominación.
  E en xeral faremos o mundo unido e seguro!
  Bravo! Non imos permitir a batalla de Borodino! ¡Acabemos a guerra aquí! Entón, o duro Oleg Rybachenko entrou, saltou ao lado, derrubando as espadas do inimigo e lanzándoo ao chan co seu corpo. O que seguiu foi un salto cara adiante incriblemente longo, que nin un guepardo non pode facer. Si, Oleg Rybachenko recibiu, aínda que tarde, un golpe no ombreiro cunha espada. Pero foi cun atraso que investiu moito e agora o propio De Aregolla, a pesar da poción, recibiu un golpe aplastante no peito, do que caeu de costas.
  Un intento de saltar e unha espada na cabeza. Aínda que estaba envolto nun trance máxico, aínda non puido manterse de pé ata o final da "batalla sagrada". E Alexey desenvolveu a técnica de "barril" de Hollywood, que é unha distracción e unha verdadeira patada ata o punto doloroso. O único do grupo, tamén un druida, murmurando feitizos, entrou nunha defensa tan profunda que simplemente perdeu o momento no que Oleg o Terminator fixo unha rápida estocada cara ao lado e o quinto loitador derrubaba, atónito, co seu casco. engurrado coma un escolar nun secante húmido .
  O neno dignatario levantou as dúas mans e gritou:
  - ¡Vitoria!
  Despois de que Oleg Rybachenko mudouse de novo durante o levantamento de Pugachev. Aínda quedaba moito por facer. O exército do rei campesiño asaltou Kazán. As forzas eran desiguais, sobre todo porque os defensores non tiñan moitas ganas de loitar. Os comerciantes locais mantiveron unha reunión co rei cosaco e anunciaron que entregarían a cidade. Só os axentes resistiron realmente. A milicia local pasou ao lado do rei. Algúns dos oficiais tamén son para Pugachev. Os cosacos, por suposto, tamén. E na historia real, Kazan foi tomado. E aquí os pugachevitas son moito máis fortes e nunca foron realmente vencidos.
  Coa caída de Kazán abriuse o camiño cara a Moscova. O Kremlin foi capturado inmediatamente, Oleg Rybachenko lanzou un lazo sobre Potemkin. Non o grande, senón o seu primo segundo. Capturou o tenente xeral. E tamén o gobernador de Kazán. E tamén varios coroneis.
  Despois do cal houbo xuízo: rápido e xusto. Potemkin e o gobernador de Kazán foron aforcados. Os dous coroneis que aceptaron xurar fidelidade a Pugachev foron indultados. E o resto tamén están no circuito. Captaron un gran tesouro e moitos avituallamentos.
  Máis de catro mil prisioneiros foron liberados e uníronse ao exército rebelde. E colleron armas das fábricas dos Urais, dispostos a ir á fronte turca.
  Pugachev alcanzou un gran éxito. A tsarina Catalina xa quería chegar a un acordo cos turcos. Pero despois de coñecer os grandes éxitos dos rebeldes, esixiron que os rusos abandonasen os Balcáns e Crimea. E en xeral, devolver todo o gañado, e tamén render unha homenaxe considerable.
  Despois da caída de Kazan, Pugachev volveuse realmente perigoso. O seu exército trasladouse cara a Moscova. Kozodemyansk converteuse nunha poderosa fortaleza, onde se trouxeron moitas mercadorías. Melin, con mil soldados e douscentos xinetes, deu batalla a Pugachev. Pero foi derrotado por un gran exército con canóns. E entón os pugachevitas tomaron Kozodemyansk por asalto.
  Oleg Rybachenko e Margarita, como sempre, están á fronte do asalto. Os nenos son moi agresivos e impetuosos. E é imposible manter Kozodemyansk.
  O exército de Pugachev xa se achegaba aos cen mil soldados, de calidade variable.
  A pesar da súa diversidade, a abundancia de armas e trofeos fixo que esta armada fose invencible.
  Os pugachevitas acadaron éxitos noutros lugares tamén. Beloborodov capturou a última planta dos Urais e se fortificou. Os rebeldes tomaron a maioría das cidades e asediaron Tobolsk. E o mosteiro, que tanto tempo resistía aos rebeldes, caeu. Delong intentou darlle batalla a Beloborodov, pero caeu nunha trampa e o seu corpo foi parcialmente derrotado e parcialmente capturado. O xeneral apenas conseguiu escapar. E pronto tamén caeu Tobolsk.
  Os éxitos sucedéronse un tras outro... Os rebeldes tomaron Saratov case sen loitar. E isto tamén se converteu nun logro, moitos oficiais pasaron ao seu lado.
  Parte das forzas do exército de Pugachev trasladouse a Simbirsk e parte das forzas de Samara viñeron do sur. E as tropas do rei cosaco achegáronse a Nizhny Novgorod. Aquí a porca foi máis dura. Algunhas unidades lograron chegar á cidade. Aínda que tarde.
  Pero Pugachev ten un exército de cen mil e máis de trescentos cincuenta canóns, e numerosos canóns. Ademais Syzran caeu, e Penza case sen loitar. Todo o Volga rebelouse, apoiado polas tropas cosacas. Cada vez máis a cidade xuraba fidelidade ao impostor labrego. E máis e máis veces as tropas da raíña achegáronse ao seu lado. Así que Simbirsk foi tomada en gran parte grazas á traizón das tropas. Os rebeldes dirixíronse cara a Tsaritsyn e o Don. Tamén sería posible reunir alí forzas considerables. Emelyan Pugachev sentíase cada vez máis seguro. Non obstante, Nizhny Novgorod debería ser tomado. A cidade estaba ben fortificada e tiña unha guarnición considerable.
  Non obstante, os comerciantes de Kazán acordaron cos veciños para que a milicia non ofrecese resistencia. Algúns oficiais tamén se inclinaron pola alianza co tsar. Así que xa nos primeiros minutos do asalto apareceron impresionantes lagoas na defensa das tropas da raíña. E claro, todo isto non é bo para a defensa.
  O exército de Pugachev é grande. E fortaleceuse a fe no rei. Con cada vitoria, o pobo faise cada vez máis forte. E así os homes e os habitantes da estepa asolagaron os reductos. Os cosacos tamén loitan con confianza, e tamén hai cosacos de Don entre eles. Antigos soldados, traballadores dos Urais e outras forzas loitan polo Pai Tsar. A batalla está a rabiar.
  Oleg Rybachenko e Margarita, como sempre, están no lugar máis difícil, como sempre na vangarda do ataque, e están a cortar oficiais e nobres. O neno e a nena son verdadeiramente terminadores.
  A voz alta de Pugachev soa:
  - Renuncia, nenos! Terás piedade!
  E os soldados tiran as armas. E a milicia mercante uniuse aos pugachevitas.
  Oleg Rybachenko lanza un disco afiado cos seus dedos espidos e mata ao xeneral. Despois de que o neno terminador ruxe:
  - Que sexa glorificada a miña terra santa!
  Despois de que a nena garda Margarita lanza discos. E outra vez outro comandante foi asasinado. Si, os dous mozos guerreiros están no seu mellor momento! E eles destrúen os seus inimigos como son destruídos!
  Oleg Rybachenko ruxiu:
  - Si, en Marte ou en Venus, en todas partes de Rusia estás connosco!
  E de novo lanza unha granada cos dedos espidos. Si, as tropas reais de Catherine conseguirano aquí.
  Porén, a batalla xa morreu. Case todos os soldados tiraron as súas armas e só están acabando con oficiais individuais. Pero cada vez máis deles van ao lado de Emelyan Pugachev. Moita xente aínda pensa: pode un simple cosaco ser un comandante e tomar tantas cidades? Non, está claro que o rei é definitivamente!
  Nizhny Novgorod caeu... e o exército zarista, cosaco e campesiño avanza cara a Moscova. Ata agora non hai nada especial para cubrir a capital. Ademais, moitas cidades réndense sen loitar. Aquí en Ryazan só hai resistencia focal. Un par de batallóns de garda loitaron, e o resto rendeuse.
  Os éxitos do impostor levaron a que reuniu máis de douscentos mil soldados para o asalto a Moscova. E a Sede Madre apenas está cuberta. Ten sete mil efectivos regulares, outros vinte mil milicianos, pero... Pouco fiable.
  Os pugachevitas interceptaron un par de rexementos que ían defender Moscova. E case sen loitar levaron a Emelyan ao xuramento en Tushino.
  O novo rei aceptounos no servizo. E deu a orde de tomar Moscova por asalto.
  Ademais, a milicia mercante non quería loitar co rei, e a xente local agardaba polo lexítimo emperador.
  Outra noticia foi a captura de Tsaritsyn e a transición dos rexementos cosacos ao lado dos rebeldes. Curiosamente, a cidade de Yaitsky aínda resistiu. Aínda que alí os soldados de Catalina morrían de fame. Non obstante, de aí viñeron boas novas: Ustinya definitivamente está embarazada. Isto significa que pronto dará a luz un herdeiro. Ou unha filla. Aínda que as avoas experimentadas din que o máis probable é que sexa o fillo.
  E Emelyan tamén ten alegría!
  E as tropas rebeldes lanzaron un asalto. Como era de esperar, a milicia mercante non disparou. Tirou abaixo as armas e rendeuse. Os soldados tamén loitaron de mala gana, como moitos oficiais. E non foi a innumerable corrente de Emelyan o que asolagou a capital.
  Só un dos irmáns Orlov, que comandaba a defensa da capital, intentou establecer algo. Pero o lanzamento do puñal atravesoulle a gorxa. E este guerreiro caeu, atopándose morto. Oleg Rybachenko actuou perfectamente.
  Despois de que o neno terminador gritou:
  - Por unha nova orde rusa!
  E de novo precipitouse á batalla. Entón o neno loitou ferozmente. Contén emoción frenética e os resultados máis salvaxes.
  A defensa de Moscova era extensa e, polo tanto, as murallas estaban mal cubertas. O máis importante foi non permitir que as unidades fosen retiradas ao Kremlin, onde aínda podían aguantar.
  Pero as unidades máis seleccionadas dos cosacos chegaron antes ao Kremlin. E irromperon na fortaleza. Moitos soldados e mesmo oficiais achegáronse ao seu lado. Mesmo do Rexemento de Gardas Semenovsky. En realidade non, os loitadores querían morrer. E así caeu o Kremlin...
  Pugachev capturou a Sede Nai e entrou na capital nun cabalo branco. Agora é case un verdadeiro rei. E con roupa de luxo. E quizais ata ser coroado. A maior parte da guarnición foi capturada. Dos que prestan xuramento hai incluso un par de xenerais e moitos oficiais.
  Agora Pugachev séntese moito máis seguro. Aínda que San Petersburgo segue por diante, xa se acadaron grandes éxitos!
  Durante o desfile, Oleg Rybachenko chamou a atención sobre un home xa de mediana idade, baixo e delgado. Había algo coñecido nel. O neno, por suposto, achegouse correndo cara a el; tal oportunidade non se debe perder.
  O home ergueuse de un salto e levantouno polo colar, exclamando:
  - Es ti Alexander Vasilyevich Suvorov! Ese é alguén que non esperaba coñecer!
  O home de roupa sinxela asentiu:
  - E este é vostede o coronel Rybachenko! Que rápido!
  Oleg Rybachenko aclarou:
  - Xa un xeneral de división! E ti, Alexander Vasilyevich, deberías ser mariscal de campo!
  Suvorov respondeu honestamente:
  - Pode ser! Se a xente quere tanto a Pedro Terceiro, así é!
  Oleg asentiu de acordo:
  - ¡Ven ao noso lado! Que o exército estea co pobo!
  Suvorov exclamou:
  - Ai Deus... Se o teu Emelyan non fose tan querido para o corazón da xente, pensaríao tres veces máis! E entón! O meu corpo estará ao seu servizo!
  Así, Alexander Suvorov tamén pasou ao lado dos rebeldes e do rei campesiño.
  Finalmente, a zona fortificada da cidade de Yaitsky tamén caeu. Os últimos soldados e oficiais rendéronse. No sur, Astracán xurou fidelidade ao tsar, rendendose case sen loitar. O Don converteuse no berce dos rebeldes. Os pugachevitas desprazáronse cara a San Petersburgo. Case non atoparon resistencia. Cada vez foron entregados máis andeis novos.
  Emelyan Pugachev moveuse con triunfo en triunfo. En Novgorod foi recibido con gran honra. E só no propio San Petersburgo puideron resistir.
  Con todo, seguiu un ataque rápido. A cidade foi defendida por gardas do Rexemento Preobrazhensky. E algunhas milicias.
  Pero hai moitos máis Pugachevitas e o xenio de Suvorov está do seu lado. Onde me podo resistir?
  A propia Catalina intentou escapar, pero foi capturada e os irmáns Orlov morreron durante o asalto. Alexey Orlov foi asasinado polo propio Oleg Rybachenko. E Nikita Papin pasou ao lado de Pugachev.
  Catalina II foi encarcerada nun calabozo. Entón responderon con farrapos e descalzos a Emelyan Pugachev.
  O tsar labrego prometeulle a vida e que a deixaría marchar ao estranxeiro se o recoñecía publicamente como o seu marido e ao tsar Pedro Terceiro. En caso contrario, a forca despois do azote.
  Catherine aceptou. A vida é máis preciosa. Recoñeceu a Emelyan como o seu marido e axeonllouse. Con todo, Pugachev ordenou que Katka fose azoutada por completo. A antiga raíña foi azoutada espida, xusto na praza. E despois foron expulsados de Rusia.
  Rumyantsev e outros mandos recoñeceron a Pedro Terceiro como tsar. A guerra con Turquía continuou un pouco máis e rematou cunha paz favorable a Rusia. Emelyan Pugachev levou a cabo unha serie de reformas en Rusia. Confiscou terras aos terratenentes, aboliu a servidume e deu pobos libres. Fixo electivos os cargos de gobernadores e alcaldes da cidade e introduciu os zemstvos.
  Rusia pasou a ser un país burgués. Baixo o tsar había un consello electivo, pero tiña funcións puramente consultivas. E así o goberno foi autocrático.
  Despois de descansar un pouco e reorganizar o exército, Pedro III comezou unha nova guerra con Turquía. Para este fin, todo o poder sobre as tropas foi dado a Alexander Suvorov. O Imperio Otomán foi rapidamente derrotado e conquistado. Rusia incluíu os seus territorios na súa composición. Austria tamén colleu algúns. Emelyan Pugachev conquistou máis tarde Exipto. E despois ao norte de África. O seu reinado tivo éxito. Suvorov e os seus compañeiros brillaron. A revolución en Francia permitiu a Rusia conquistar tanto Europa como Francia. A finais do século XVIII, Emelyan Pugachev conquistou toda Europa. Entón Rusia aínda loitou unha guerra con Gran Bretaña, que rematou cunha vitoria convincente. Pugachev gobernou ata 1810, e alí morreu e entregou o poder a Pedro, o seu cuarto fillo e a Ustinia.
  Rusia trasladouse por África e Asia, conquistou a India e China, e despois América. A finais do século XIX todo o mundo converteuse en ruso. E o home voou ao espazo en 1899! E voou a Marte en 1917.
  A xente atopou a paz e a felicidade. Polo menos neste universo. E, en xeral, os temores de Oleg Rybachenko non foron confirmados.
  A vitoria de Emelyan Pugachev resultou convincente e útil para todo o mundo. Rusia era un imperio libre, cun parlamento e un forte goberno tsarista.
  Ademais, o seu exército, reformado por Suvorov, non tiña igual.
  E sen servidume, a industria desenvolveuse a un ritmo acelerado.
  E todo resultou, en xeral, non mal. E Rusia tivo a sorte de que a dinastía mantivese a estabilidade do poder. E que o país non se derrubou. E houbo vitorias, unha tras outra.
  Ademais, tamén existía unha democracia electiva de gobernadores, xefes de cidades e anciáns da aldea. Isto tamén deu á xente a oportunidade de expresar as súas opinións e ter todo o seu poder.
  Pero o rei non era déspota. E tíñanse en conta as opinións da xente. E a vida pronto fíxose tan boa para todos que a xente esqueceu que podían estar insatisfeitos. E pouca xente pensaba na independencia. De feito, a unidade da humanidade é o máis importante!
  O Imperio Ruso uniu a todos... E naceu unha nova relixión. Que se uniron absorbendo diferentes crenzas. E ao final, Buda, Magomed, Cristo e Krishna reconciliáronse. Todos uníronse e case ateos!
  Pero entón a xente tamén aprendeu a resucitar os mortos, pero esa é outra historia
  
  
  HISTORIA DE CAMBIOS DE ESPEER
  Speer, este xenio da organización, conseguiu convencer ao Führer para que desenvolvese e puxese en produción con urxencia un caza a reacción lixeiro, barato e maniobrable con só dous canóns de aire, pero o mellor do mundo en canto a características de voo.
  Así naceu HE-162, non o 6 de decembro de 1944, cando despegou por primeira vez ao aire, pero xa era demasiado tarde, senón o 20 de abril de 1943, cando o Terceiro Reich aínda estaba cheo de forzas, e isto puido influír no curso da guerra. Afortunadamente, o motor a reacción Yummo xa estaba listo para a produción en masa. O avión estaba feito case na súa totalidade de madeira, e só a armadura da fronte pesaba cincuenta quilos. Pero o coche é lixeiro, barato e moi maniobrable, fácil de controlar. A súa velocidade superaba os 900 quilómetros por hora, e o peso baleiro do caza era de só 1.600 quilogramos. O armamento inicialmente son dous canóns de avións de 20 mm, máis fortes que o Yak-9 e comparables co LAGG-5.
  Unha máquina bastante fácil de manexar. En definitiva, o loitador do pobo. Máis barato que o ME-109 e máis fácil de producir, pero moito máis eficaz.
  O HE-162 demostrou ser un arma eficaz. Xa durante a batalla de Kursk, os ases alemáns estaban gañando puntuacións. Huffman distinguiuse especialmente.
  Hitler, por suposto, estaba satisfeito e ordenou aumentar a produción do coche a cinco mil ao mes. Esta cifra non se puido acadar, pero a finais de 1943 producíronse máis de dous mil vehículos ao mes.
  O HE-162 creou problemas para a URSS no aire, e retardou un pouco o avance das tropas soviéticas. No Kursk Bulge, as perdas de tanques alemáns foron menores que na historia real; moitos IL-2 foron derrubados.
  Os alemáns puideron atrasar a resistencia e Kharkov e Orel caeron un mes máis tarde que na historia real.
  Pero aínda así o Exército Vermello avanzou, aínda que máis lento que na historia real. Grazas a isto, os alemáns conseguiron afianzarse no Dnieper e crear alí unha poderosa defensa. E entón chegou o canón autopropulsado E-10, un cazacarros moi exitoso.
  Os alemáns puideron estabilizar a fronte no leste. No inverno, as tropas soviéticas non puideron cruzar o Dnieper. Os alemáns tamén resistiron en Leningrado.
  Aínda que os aliados avanzaron en Italia. Pero a un prezo moi alto.
  Ao non conseguir atravesar os nazis, o Exército Vermello trasladouse a Crimea. Tamén aquí as batallas duraron máis que na historia real, pero acabaron en derrota.
  O desembarco aliado en Normandía acabou cunha derrota para Gran Bretaña e os Estados Unidos. O 22 de xuño, as tropas soviéticas atacaron o centro. Pero os alemáns foron capaces de repeler o ataque das forzas soviéticas. En parte debido á exitosa e barata arma autopropulsada E-10. Con un peso de doce toneladas, este vehículo tiña unha blindaxe frontal de 82 milímetros nun ángulo de 45 graos, impenetrable para os trinta e catro soviéticos, e un canón como o T-4. Este vehículo podería incluso penetrar un IS-2 na fronte a corta distancia, tendo boas posibilidades de rebotar a armadura inclinada.
  A nova tecnoloxía alemá é boa en defensa. E disto aproveitan os Krauts. Pero os coches soviéticos aínda non teñen tanto éxito. O T-34-85 ten unha arma e unha protección bastante débiles e a altura é demasiado grande. E o IS-2 é vulnerable á fronte da torreta e á parte inferior do casco.
  Os alemáns puideron aguantar concentrando as súas forzas no centro con antelación e adiviñando a dirección principal do ataque.
  Despois da derrota dos aliados en Normandía, o sentimento antibélico intensificouse nos Estados Unidos e Gran Bretaña. Ademais, os estadounidenses tiveron mala sorte; ao intentar aterrar en Filipinas, o seu transporte foi atacado por acoirazados xaponeses. E foron afogados. Morreron moitos equipos e soldados.
  O que tamén causou unha forte impresión no pobo americano.
  Os alemáns, despois de rexeitar o ataque no centro, trasladaron algunhas das súas tropas a Italia e lanzaron alí unha ofensiva.
  "Panther"-2 participou nas batallas. Os alemáns lograron manter o peso en cincuenta toneladas facendo o canón de 88 mm e 71 EL, e o propio vehículo tiña unha blindaxe frontal de 150 mm de espesor nas pendentes.
  O Panther 2, sendo máis lixeiro pero cun motor máis potente, demostrou ser un excelente cazacarros.
  Os alemáns puideron recuperar Nápoles e capturar moitos prisioneiros e trofeos. Os aliados fuxiron de volta a Sicilia. Alí querían refuxiarse utilizando a flota.
  Os deseñadores alemáns tamén lanzaron a produción do E-25. As tropas soviéticas tentaron atacar de novo preto de Leningrado. Pero alí estaban preparados os alemáns. En xeral, o recoñecemento alemán funcionou ben, especialmente o recoñecemento aéreo, xa que o Fritz tiña máquinas a reacción que voaban a gran altitude e eran absolutamente invulnerables á defensa aérea soviética.
  No inverno, as tropas soviéticas volveron atacar o centro, pero os seus ataques eran previsibles. E no aire os fascistas fixéronse co dominio total. A aviación aliada tamén perdeu moito.
  En febreiro, os nazis realizaron unha operación en Sicilia e capturaron a máis de douscentos mil soldados británicos e estadounidenses. E en marzo os alemáns atacaron no sur. Rompemos as defensas, avanzando pola noite, e creamos un par de caldeiros.
  As tropas soviéticas comezaron a retirarse.
  Despois da morte de Roosevelt, Truman propuxo unha tregua a Hitler. O número un fascista estivo de acordo. Pero a cambio esixiu a subministración de produtos petrolíferos e a devolución dos presos. Truman e Churchill acordaron isto.
  Os alemáns tiñan man libre no leste. Tamén conseguiron un novo tanque, o E-75. Unha disposición máis densa -motor e transmisión xuntos- e unha disposición transversal permitiron reducir a altura do vehículo. Lembraba a un Tiger-2 moi crecido, pero cunha silueta moito máis baixa.
  Cun blindaxe moito máis groso situado en ángulos maiores, o E-75 pesaba 75 toneladas, cun motor de 1250 cabalos de potencia. O que o fixo bastante móbil e fiable. O tanque do Reino Unido tiña dous tipos de canóns. 105 mm en 100 EL para loitar contra tanques inimigos, e 128 mm en 55 EL, un canón máis universal. A torre tiña unha blindaxe frontal inclinada de 252 mm de grosor, e unha blindaxe lateral e traseira de 170 mm de grosor, tamén inclinada. O casco tiña 200 mm de blindaxe na parte superior nun ángulo de 45 graos e 160 mm na parte inferior nun ángulo de 45 graos. Os lados do casco son de 120 mm e os escudos son outros 90 mm.
  Así, cun peso de 75 toneladas, os alemáns crearon un vehículo non inferior ao Mouse en blindaxe e armamento, aínda que cunha soa arma.
  O E-75 non foi penetrado polos canóns antitanque soviéticos, nin sequera do seu lado, e sen dúbida recibiu a prioridade de Hitler sobre todos os demais tanques da serie E.
  A URSS ata agora só adquiriu o IS-3, que está mellor protexido na parte frontal da torreta, pero máis difícil de fabricar. Entón, Stalin ordenou que o IS-2 e o T-34-85 non fosen retirados da produción polo de agora.
  No verán, os tanques alemáns E-75 apareceron por primeira vez na fronte. Demostraron ser máquinas moi eficientes.
  Ao mesmo tempo, os nazis tiñan un vehículo lixeiro ME-1010 cunhas ás que cambiaban o seu alcance, un modelo máis avanzado ME-262 X e un vehículo máis armado, máis rápido e máis maniobrable XE-262. O loitador do pobo gañou todos os eloxios dos seus deseñadores. E tamén o bombardeiro a reacción Yu-287, que mostrou unha tremenda acrobacia aérea. E tamén a marca Arado.
  Os alemáns puideron avanzar en Ucraína no verán e recuperaron o Donbass. Despois, no outono, tomaron Kursk e achegáronse a Voronezh. As tropas soviéticas retiráronse a través do Don e intentaron establecer alí unha defensa. Achegábase o inverno.
  Os diplomáticos alemáns fixeron esforzos para incluír a Turquía na guerra.
  Aquí circularon e prometeron montañas de ouro.
  Stalin, sentindo que era difícil para a URSS resistir a nova tecnoloxía alemá, e a creación do novo tanque T-54 enfrontouse a certas dificultades, propuxo unha tregua aos nazis.
  Hitler en resposta esixiu a rendición de Leningrado e Crimea, así como a subministración de pan, aceite e outras materias primas gratuítos. E devolver os prisioneiros de guerra e transferir parte do ouro á URSS.
  Stalin aceptou todo, excepto a rendición de Leningrado.
  Os nazis atacaron Crimea no inverno. Capturaron case toda a península, excepto Sebastopol. O Exército Vermello intentou avanzar polo centro e polo norte, pero de novo sen éxito, sufrindo enormes perdas.
  En marzo de 1946, o Führer finalmente acordou unha tregua por un período de tres anos. A URSS, por suposto, abasteceu de materias primas gratuítas ao Terceiro Reich e trasladou parte do equipamento das fábricas militares.
  E os nazis volvéronse cara a Occidente. A bomba atómica aínda non fora creada e Xapón resistía desesperadamente a América. En todas as illas do Océano Pacífico se produciu unha feroz batalla.
  Para comezar, Hitler chegou a un acordo con Franco e as tropas alemás tomaron Xibraltar por sorpresa. Despois entramos en Marrocos. A base británica en Malta foi destruída e capturada polas forzas de desembarco. Os nazis foron a África.
  Os seus pilotos, Albina e Alvina, fixéronse moi fortes. As mozas puideron superar a Huffman e ser as primeiras en superar a barreira de cincocentos avións derrubados na fronte leste.
  E en Occidente, os diaños completamente desnudos en bikini convertéronse nunha treboada para os coches americanos e ingleses.
  E Gerda, coa súa tripulación de tanques, viaxaba por Alxeria nun E-75. As mozas son marcas de número de vehículos destruídos na fronte leste, por diante de Wittmann.
  Os guerreiros comezaron a loitar desde o Kursk Bulge e mostraron a súa clase. Aínda que o non moi intelixente Hitler dubidaba de que as mulleres fosen capaces de loitar. Pero Gerda, Charlotte, Christina e Magda fixeron marabillas na Pantera. Resultaron ser a segunda tripulación de tanques despois de Wittmann en recibir un gran premio: a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo, espadas e diamantes. E tamén unha cruz de mérito militar en ouro e diamantes.
  As nenas andan e cantan:
  - Destruiremos o mundo enteiro sen o Reich,
  Ata o núcleo e despois...
  Construiremos un mundo novo,
  Quen era ninguén converterase en todo!
  Os guerreiros tamén ríen e mostran os dentes. E volven disparar...
  Noquearon un tanque inglés e ruxiron:
  - ¡Somos super!
  Gerda preme o botón do joystick cos seus dedos espidos, arranca a torreta do Sherman e grita:
  - Eu son a futura deusa!
  Entón Christina derrumba o tanque cos seus dedos descalzos e grita:
  - Eu tamén son unha super nena!
  Entón ela dispara, esnaquizando o coche de Charlotte e chilla:
  - Pero Pasaran!
  E coa seguinte cuncha, Magda rematou co inglés. As nenas son verdadeiramente superhomes.
  E para ser honesto, todos son derrotados sen excepción. Estamos afeitos a matar a todos os nosos inimigos, e o lugar está no inferno, por suposto!
  As guerreiras traballan e disparan. Non dan cuarto aos seus adversarios.
  Varios miles de británicos e estadounidenses rendéronse. Os homes caen de xeonllos e bican os pés espidos e poeirentos das nenas.
  Así vai a loita... Alxeria caeu, e os alemáns xa están en Libia. Por suposto, gañan xogando. Non hai obstáculos para eles.
  Durante o verán de 1946, os alemáns capturaron todo o norte de África e chegaron á Canle de Suez. Os nazis teñen agora unha arma formidable: avións de disco que non poden ser derrubados. Tanto os británicos como os estadounidenses romperon con isto.
  No outono, a Wehrmacht trasladouse a Sudán e a Oriente Medio. Os británicos e americanos caeron como noces rachadas.
  En segredo intentaron chegar a un acordo con Stalin. Como, abrir unha segunda fronte.
  O ditador vermello respondeu evasivamente... Durante o outono, os alemáns conquistaron todo Oriente Medio e a maior parte de África, chegando a Camerún. E no inverno, as tropas alemás trasladáronse a Irán e máis adiante á India. O país dos elefantes foi conquistado. E entón os nazis avanzaron na primavera cara ao sur de África, tomando finalmente o control do continente negro.
  En xuño de 1947, seguiu un desembarco en Gran Bretaña... Nas batallas participaron as forzas seleccionadas da Wehrmacht.
  Por primeira vez, probouse un tanque piramidal, que mostrou unha excelente protección desde todos os ángulos e alta velocidade.
  A tripulación do tanque de Gerda loitou nel. As nenas resultaron moi chulas e galgos...
  Amontoaron un montón de tanques e armas.
  Gerda disparou, derrubou o canón inglés e cantou:
  - Os nosos inimigos non nos deterán!
  E como vai rir!
  Charlotte tamén mostrará os dentes e chirrirá:
  - ¡Conquistaremos a portada do universo!
  E tamén varrer o tanque.
  A continuación, Christina daralle unha labazada, rosmando furiosa:
  - As botas brillan na marcha!
  E tamén arrasará coa torre!
  Entón Magda derrubou un obús inglés e gritou:
  - Voo instantáneo!
  Os guerreiros están a unha altura colosal.
  E Albina e Alvina corren no ceo e rematan con equipamento inglés e americano. Esmagan aos Krauts cos seus pés espidos e cicelados e cantan para si mesmos:
  - África é perigosa, si, si, si!
  África é terrible - si, si, si!
  Non vaiades nenos! Vaia de paseo por África!
  Así que alcanzou, nunha batalla, cincuenta avións entre dous.
  Así é como as mulleres guerreiras destrúen con confianza aos seus inimigos.
  Gran Bretaña caeu en dúas semanas. E a guarnición de Londres capitulou. Así que o Terceiro Reich esmagou ao seu perigoso inimigo.
  Pero EEUU aínda permanece... Unidos cos xaponeses e tendo moitos recursos, os alemáns comezan a presionar aos americanos... En agosto de 1947, os nazis desembarcaron en Islandia e capturaron esta illa, achegándose a América.
  Non é doado chegar a Estados Unidos. Pero os fascistas crearon cabezas de ponte en América Latina e acumulan forzas. Pero a guerra se prolonga durante moito tempo. No inverno librabanse batallas no mar e no aire. E na primavera de 1948, os alemáns intentaron chegar a Groenlandia. E conseguírono... No verán, os nazis xa estaban a conquistar Canadá. Pero as batallas foron feroces...
  Cada vez máis preto dos EUA. Pero as mozas soviéticas tamén están en alerta.
  Cinco nenas Natasha, Mirabela, Angélica, Svetlana, Olympiada chegaron a América para loitar como voluntarias contra as hordas do Terceiro Reich. As cinco nenas son moi fermosas e falan inglés. Stalin-Putin negouse a enviar todo o batallón de mulleres, xa que isto contradiría os termos da paz concluída co imperio fascista. A URSS necesitaba gañar tempo a calquera prezo mentres os nazis atacaban a EE.UU.
  As cinco nenas son voluntarias: pasaron case toda a guerra, desde Brest e Bug ata Orenburg. E están loitando contra os nazis do outro lado da Terra na capital de Honduras.
  Tegucigalpa é un dos principais bastións da defensa, en enfrontamento cunha horda abigarrada. Tanto as hordas xaponesas como as asiáticas víronse en problemas. Os propios alemáns loitaron só con tanques, e a infantería era enteiramente de pobos non arios. Empuxaron asiáticos, negros e árabes cara adiante.
  Natasha disparou, cortando dous africanos e berrou:
  - Só unha horda de Genghis Khan!
  A Mirabela, de cabelos dourados, derrubou tres indios cunha metralleta, levantou ata arriba as pernas espidas e curtidas. E ela dixo:
  - ¡Estamos moendo carne de canón!
  Un fragmento dunha granada voou e golpeou a Mirabela-Zoya no seu talón espido e redondo. As nenas pelexan tradicionalmente en bikini e descalzas. E cando golpea a sola áspera e nena cunha afiada, doe un pouco.
  A beleza chiscou o ollo e disparou de novo... Mirabela é moi esvelta, de estatura media cunha figura perfecta.
  Natasha é máis alta, co rango de maior, e ata un heroe da Unión Soviética. Pero tamén case espido, apenas cuberto por un bikini. Moi bronceada, pero o seu cabelo é branco. E Natasha dispara con moita precisión. E encántalle lanzar granadas cos pés descalzos.
  A fermosa Angélica dispara, derrubando catro árabes cunha ráfaga de lume. O seu cabelo é vermello, ou máis ben cobrizo, coma un estandarte proletario. E cando sopran os ventos, é como unha bandeira da revolución. A rapaza brilla cos seus ollos esmeralda, coma estrelas. E arrastra brutalmente os inimigos.
  Svetlana tamén é loura. E dispara desde unha metralleta. A nena plantou os pés descalzos e deu un estoupido. Cinco loitadores variados foron arroxados, e fontes de sangue carmesí voaron dos peitos e barrigas dos seus adversarios.
  Svetlana, lambéndose os beizos cheos, berrou:
  - A guerra é aire para os pulmóns...
  A nena, deitada, lanza unha granada co pé descalzo. Escóitanse explosións. Varios militantes voan en diferentes direccións.
  Olympias é unha rapaza máis grande e fornida. O seu cabelo é castaño claro. Unha típica aldea, nova, muller de sangue e leite. É moi forte fisicamente e tira ben.
  Aquí chega de novo a quenda. E caen os mercenarios fascistas asasinados.
  Os Xogos Olímpicos, mentres disparan, di:
  - Vale, vale, onde estiveches? Pola avoa! - A nena disparou, matando a tres loitadores nazis barbudos e engadiu. - Que comeches - mingau! Que bebeches? Mash!
  As nenas sosteñen a liña. Non deixan adiante aos fascistas. E ruxen cancións amigas:
  - Destruiremos todo o mundo da violencia,
  Ata o núcleo e despois...
  Construiremos un novo mundo celestial -
  Quen era ninguén converterase en todo!
  Natasha volve lanzar unha granada co pé descalzo. Explota os infantes que avanzan. Seguro que vai máis calor. Aquí vén o famoso "León"-2. E ao seu carón está o E-50 máis avanzado. Os proxectís son expulsados. A un americano negro arrincáronlle a cabeza e rolou.
  Mirabela pisaba unha táboa ardendo, e as súas pernas endurecidas apenas sentiron o calor da chama.
  A beleza de cabelos dourados disparou e ronroneou:
  - E quen deterá o caudal dos ríos sanguentos e furiosos...
  Mirabela volveu disparar, botando o africano da armadura do E-50 e berrou.
  - Un raio dun bláster golpeará a túa tempe, nun flash malvado o home desapareceu!
  A nena disparou de novo. Amosou o seu pé descalzo, curtido e gracioso polo aire. Unha granada voou cara a ela. A beleza co cabelo dourado venceu hábilmente ao agasallo coa súa sola espida e case sen po. A granada voou de volta. Precipitouse nas filas dos militantes do Terceiro Reich. Parecía que as sandías caían do camión, rompendo. Había tanto sangue derramado.
  Mirabela tuiteou:
  - A nena fallou o exame, e chegou o maldito Reich. Ao parecer, Hitler estaba canso de vivir, e a súa beleza comíao.
  Angélica tamén é unha guerreira sen tonterías. Dispárase contra si mesmo con metralladoras e di, esparexendo os cadáveres:
  - Para a culler de mamá! Para a culler de papá! E para Koba, un cucharón! E ao teu lado na cama!
  Unha fermosura de pelo vermello cobrizo lanza co pé descalzo un avión de madeira. Voa directo cara ao enorme tanque alemán Lion. Aterra no fociño dun canón de 105 mm e estoupa. A arma falla.
  O alemán dá a volta e vese obrigado a fuxir vergoñento. Angélica, fregando a súa perna nun anaco do edificio, di:
  - Se non tes forza, necesitas intelixencia! Terás que facer ruído!
  E de novo a nena dispara con moita precisión. O seu cabelo vermello é como a chama do facho olímpico. Moza atractiva. Ela xa se distinguiu no exército americano por demostrar un temperamento furioso. Era especialmente bo para facer travesuras cos afroamericanos. É tan inusual e fermoso con eles.
  Angélica, porén, tamén destrúe os negros que loitan no exército do Terceiro Reich. Por que Alemaña conquistou toda África? Tenta deter ese poder.
  O E-50 é o tanque máis novo, cun motor de turbina de gas e unha grosa armadura lateral e frontal. Non se pode levar cunha granada. Angélica botou o agasallo coa perna espida, derrubou a varios infantes e berrou:
  - Oh, a túa armadura de tanque é fiable, de alguén que pretende morder... Só sabe o poder que tes... nya, só podes patear un cabalo de aceiro!
  Svetlana tamén tirou con moita precisión. E prefería lanzar granadas cos pés. Os seus dedos espidos tamén fixeron xirar o disco de aceiro. A punta sobrevoou e cortou a gorxa a dous militantes fascistas. Deixáronse caer a metralleta, e agora unha espesa explosión de gran calibre atravesou as cadeas da horda. Toda unha liña de loitadores estranxeiros recrutados mediante incursións no exército do Terceiro Reich.
  Svetlana tuiteou:
  - A sorte é a recompensa da coraxe! Unha canción é suficiente! Que canten só sobre a casa!
  Pero a beleza aínda non tivo tempo de perder a casa. Aínda que hai moi poucos voluntarios soviéticos no exército estadounidense. Stalin-Putin non quería brillar, para non darlle máis tarde a Hitler unha razón para acusar a Rusia de violar os termos da "Paz de palla".
  Cinco nenas, as mellores do batallón de mulleres, foron advertidas de que se as capturaban, a Patria tería que renegalas. E neste caso, as nenas deberían segar sobre mercenarios triviais que foron contratados por diñeiro.
  E Svetlana, Natasha e as outras nenas entenden que se as capturan, espéralles unha terrible tortura. Así que decidiron, en todo caso, non ser asasinados polos nazis vivos.
  Os avións de ataque alemáns sobrevoan as posicións das tropas estadounidenses. Non esperando que se atoparan con tanta resistencia na capital de Honduras, os nazis estaban algo molestos.
  Os avións a reacción e de ataque son fortes. Os foguetes voan, as armas disparan.
  Os soldados estadounidenses están morrendo. Olympiada tamén foi alcanzada por metralla no seu ombreiro carnoso. Saíu sangue. A heroica nena extraeu un anaco de aceiro cos dentes e cuspir sangue. E entón ela me golpeou de novo cunha metralleta voluminosa. Os mercenarios estranxeiros están caendo. Aquí case todos son nativos, só os seus mandos son alemáns, e aínda así non sempre. É certo que as tripulacións do tanque E-50 máis moderno son totalmente alemás. O coche ten unha velocidade e unha maniobrabilidade decentes. Ben, esta aínda non é a modificación máis avanzada: pesa setenta e cinco toneladas. Os muros están desmoronándose baixo as vías. Este adoita fabricarse en tres versións cun canón de 105 mm, un canón de asalto de 180 mm e un lanzacohetes de 400 mm.
  E cada modificación ten a súa propia tarefa. Aquí está este tanque cunha pistola de asalto, máis axeitado para atacar cidades. E non é tan fácil destruílo. Olympias permítese e colle unha granada antitanque cos seus dedos espidos, a súa perna grande pero graciosa e de fermosa forma. Agora cómpre tirar o presente directamente ao barril para desactivar o arma do mastodonte. Cinco metralladoras cobren un tanque alemán e moderno, e non é tan fácil achegarse a el.
  Olympias é moi forte, e as súas patas parecidas a un cabalo lanzan unha granada lonxe. Pero non sempre é preciso. En calquera caso, para acadar un obxectivo como o canón dun canón de 180 mm. A rapaza heroe ten dúbidas. E se bota de menos?
  Eh, se o seu compañeiro de moito tempo Oleg Rybachenko estivera con eles, este valente pioneiro tería ideado algo.
  Pero o neno morreu nas batallas por Voronezh. As mozas non sabían o seu destino. Pero o destino do inventor pioneiro era realmente pouco envexable. Nun principio, Oleg Rybachenko foi brutalmente torturado, intentando arrebatar segredos. Despois da tortura, o neno de once anos acabou nas minas. O traballo dá medo e é extremadamente duro. Pero o pioneiro soviético, pequeno pero esquivo, resultou ser tenaz.
  Conseguiu sobrevivir, e mesmo a través dos labirintos das minas decidiu escapar. E Oleg Rybachenko conseguiu saír. O neno paseou algún tempo polos Balcáns ata que se uniu a un destacamento partidista local. Alí converteuse en enlace e saboteador.
  Aínda había un movemento partidista bastante desenvolvido nos Balcáns. En parte tamén porque o servizo de ocupación foi realizado por italianos, romaneses, búlgaros, albaneses, que non estaban tan preparados para o combate como as unidades regulares da Wehrmacht.
  Pero moitos partidarios aínda morreron. Sobre todo dos ataques aéreos. E os patriotas de Iugoslavia vense obrigados a esconderse nas montañas, nos bosques ou, no mellor dos casos, nas pequenas aldeas. Xa morreron un gran número de mandos. A situación empeorou coa paz asinada coa URSS. Agora comezaron a chegar aos Balcáns novas divisións punitivas, organizando incursións masivas e despexando a zona.
  Oleg Rybachenko tivo que subir cada vez máis nas montañas xunto cos partidarios.
  Aínda que Olympias non sabía o destino do seu favorito universal, suspirou moito. Entón apretou máis a granada cos dedos dos seus pés espidos e de nena e, con todas as súas forzas, lanzouno contra o tanque inimigo. O E-50 acaba de disparar, soltando un proyectil asasino.
  Olympias ata tremeu e caeu de xeonllos. Foi golpeado na cabeza por un adoquín arrancado do pavimento, e o seu talón espido foi queimado por un metal quente. A nena fregou a súa abraiada cabeza co cabelo poeirento.
  A granada voou, case tocando o canón, e golpeou a fronte inclinada do coche. Unha explosión tronou... Pero claro, 250 mm de blindaxe frontal, e mesmo en ángulo, non son capaces de penetrar nunha granada.
  Os Xogos Olímpicos bateron o seu puño contra o po, levantando toda unha nube de area. Entón ela ruxiu:
  -Mátalo, mátao! ¡Marca un gol na portería!
  A nena golpeou a canela no asfalto rachado. Unha astilla estaba metida nos callos do talón. A pel das plantas da nena era grosa coma a dun hipopótamo. Vivía nunha familia pobre e case nunca levaba zapatos dende que naceu. Non obstante, isto non facía que as súas pernas parecesen nada ásperas, senón que eran curtidas, graciosas e seductoras.
  Os Xogos Olímpicos, con todo, foron un pouco intimidatorios para os homes coa súa altura alta, músculos fortes e puños cos nudillos saíntes. Pero a rapaza heroica ten o carácter máis amable e as cadeiras anchas combináronse cunha cintura relativamente delgada e abdominales esculpidos. Só na roupa Olympias podía aparecer con sobrepeso debido aos seus grandes peitos. En bikini, parece unha atleta tetona.
  A nena, frustrada, volveu lanzar unha granada, esta vez apuntando ás pistas. Pero o agasallo mortal golpeou o groso escudo blindado que cubría os rolos.
  Olympias deuse un puñetazo no queixo con frustración. Fíxolle doer a mandíbula. E a rapaza heroe maldixo:
  - Corto coma unha gadaña!
  Svetlana tamén intentou golpear o tanque perigoso, pero a granada lanzada polo pé da nena fallou lixeiramente. E a loira comezou a achegarse ao coche. Pero entón apareceron dous tanques máis: "Lion" e "Panther"-2, dispararon contra todas as aproximacións con metralladoras. Tivemos que ter moito coidado.
  O estadounidense Sherman intentou achegarse aos vehículos alemáns. Tivo a oportunidade de golpear a Panther 2, pero só de costado. Pero un alemán non é tan fácil de enganar. Ademais, a silueta máis alta do Sherman faino perceptible a gran distancia.
  "Panther" 2 cuspiu un proyectil e golpeou directamente na fronte ao americano. O coche alto rompeu pola metade. E ardeu coma unha vela de Nadal.
  Svetlana dixo frustrada:
  - Ai, que débiles están os teus tanques... Mellor tecnicamente, converteráste nun ianqui!
  Pero Natasha, unha guerreira experimentada, puido achegarse á Pantera. Ela lanzou unha granada... E o canón longo do coche alemán enroscou nun corno de carneiro.
  Tanque "Panther" 2, lanzado á produción en 1943. Na última modificación máis estendida, ten unha armadura frontal de 150 mm, unha blindaxe lateral de 82 mm en ángulo e un canón de 88 mm cunha lonxitude de cañón de 71EL. A partir de 1945, supoñíase descontinuado en favor do modelo E-50 máis avanzado e mellor protexido. Pero de momento este tanque está loitando. Con un peso de 51 toneladas, o coche ten un motor de 900 cabalos de potencia, o que lle proporciona un bo rendemento de condución.
  E agora, despois de recibir danos, Panther-2 dá a volta e sae. Natasha consegue lanzar outra granada co pé descalzo. Rompei os rolos. E a velocidade do coche alemán diminuíu notablemente.
  Natasha di cunha mirada alegre:
  - Que golpe! O meu golpe é un agasallo de Deus!
  E a nena mostroulle o nariz aos alemáns. Pero o lume das metralladoras comezou a saír do E-50. E as balas asubiaron sobre o cabelo branco e algo manchado de Natasha. Unha das balas incluso cortou un mechón de cabelo. A moza maior ata sentiu un pouco de cóxegas.
  Natasha tuiteou:
  - Se queres ser coma un elefante, vai ao manicomio como un bandido!
  A nena levantou o fío cortado cos dedos dos pés. O cabelo de Natasha é sedoso, de cor perla, pero lixeiramente poeirento. E aínda así tan suave. A nena pasounas polas súas plantas. Un pouco cóxegas e agradable.
  Natasha recordou como a acariciaba o mozo. As súas mans tamén partían das plantas, subindo máis arriba ata as coxas e o lugar máis sensible. Cando un mozo guapo te acaricia, é moi agradable. Natasha case o amaba. Gustáballe os xogos amorosos e excitáballe o toque dun corpo masculino musculoso. Pero Natasha non tiña un amor real e romántico, cando te volves tolo por un home. Ela xa cambiou moitos rapaces. Moitos dos seus homes morreron na batalla.
  Incluso esta era a maldición da guerra. E aquí en América, hai rapaces musculosos e negros. E todo é tan inusual con eles.
  Natasha disparou e derrubou o home negro. Sentín un pouco de pena polo neno africano. Ela matou a un home que loitaba por intereses alleos a el. Despois de todo, os alemáns son racistas. Miran aos negros como escravos. Pero ao mesmo tempo, os africanos están a ser inscritos nas divisións estranxeiras da inchada Wehrmacht.
  Natasha fixo algo así como un figo cos seus dedos espidos e mostroullo aos nazis. Si, a propia nación alemá non sofre ningún dano aquí. Os tanques teñen unha armadura demasiado grosa para ser penetrada por unha granada ou unha bazuca. Pero as unidades nativas están morrendo.
  Natasha lanza unha granada a E-50. Ela balance a súa perna pelada e bronceada e tirou, torcendo as cadeiras. E a granada voou nun arco alto. Os meus dedos descalzos deixoume sentir o toque do metal. E entón disparou a granada.
  Natasha susurra:
  - Deus nos bendiga!
  Un vento quente sopraba a nena, coma se fose tocada por un home guapo. Natasha estaba lendo un libro sobre Tarzán e quería moito que ese home xogase con ela. Acariciaría os meus peitos espidos con mans fortes.
  A granada alcanzou o canón, pero explotou demasiado tarde e saíu voando do metal. Os fragmentos chocaban como chícharos sobre a armadura. Só quedan arañazos!
  Natasha sacou outra granada. Pero vin que era antipersoal. E as armas antitanque desapareceron.
  A nena gruñía frustrada. Pero para non perder o tempo, púxeno entre os dedos. Xirou a perna, dobrou o torso, endereitouna e lanzouno contra a infantería.
  Media ducia de loitadores voaron como pelotas de ping-pong. Os lentes dun deles voaron, e os fragmentos voaron un par de centos de metros e atravesaron as costas de Natasha. O suxeitador rebentou e os fermosos peitos da moza maior quedaron ao descuberto.
  A nena tapaba automaticamente os seus pezones. Pero entón deuse conta de quen debería ter medo. E volveu sacudir a metralleta. Ela deu unha volta e retrocedeu lixeiramente.
  Un soldado de infantería estadounidense disparou unha bazuca. O proyectil golpeou o tanque alemán polo seu lado inclinado, pero os 160 mm de blindaxe resistiron, repelendo a enerxía destrutiva. O alemán disparou. A súa arma de gran calibre partiu a parede.
  Natasha intentou atar as correas do sutiã. A nena pensou que Zoya Kosmodemyanskaya probablemente foi conducida polo frío cos seus calzóns. Foi nunha película soviética na que foi representada cunha camisa ou mesmo algún tipo de vestido. Só isto é só unha homenaxe á hipocrisía. De feito, os nazis, para humillar aínda máis á nena capturada, probablemente despoxárona. E os famentos soldados alemáns probablemente querían ver espida unha rapaza bonita e con curvas.
  Entón, na historia real, a nena heroína non podía cubrir os seus peitos, polo que as súas mans estaban atadas ás costas. Pero ela non tiña vergoña e miraba con orgullo. Natasha sabía ben o que era andar descalzo pola neve. Era resistente e encantáballe tocar a neve coas plantas espidas. A Natasha gustoulle e deulle pracer. Pero isto é para ela, xa endurecida por anos de guerra. E para Zoya nova e urbana, isto é aparentemente doloroso. As plantas senten como se estivesen a arder carbóns.
  Natasha tirou o suxeitador a un lado molesta e gritou:
  - A vergoña é un concepto burgués! A muller soviética non ten medo a nada e non se avergoña!
  A nena comezou de novo a cravar cunha metralleta, ou mellor dito cunha metralleta. O metal quentouse, despois de todo, Honduras é os trópicos, alí pode estar moi quente en febreiro. Os dedos de Natasha están quentándose. Temos que dalo todo. Hoxe é 23 de febreiro. É o día do exército soviético e iso require loitar con toda calma e furia razoable.
  Natasha cortou cinco máis con balas, e accidentalmente queimou a súa meixela na recámara quente da metralleta. Por suposto, é desagradable, a burbulla está inchada.
  Natasha xurou:
  - Ben, Deus, por que me creaches tantos problemas a min e ao meu país!
  A burbulla picaba... A meixela da nena é un lugar moi sensible. A nena intentou atopar algo frío para aplicar á pelota inchada. Pero intenta atopar algo interesante. Nesta cidade quente. Ademais, o tempo estaba despexado e o vento sopraba do sur.
  Natasha claramente non está a gusto. Xogos Olímpicos lanza unha granada desde unha longa distancia, pero de novo sen éxito. E as tropas de asalto xa están voando no ceo. Os vehículos alemáns teñen unha forte blindaxe e alta velocidade.
  Os avións a reacción veñen en ondas e parecen cortar tiras de liño.
  Natasha escondeuse no oco. Os foguetes de fragmentación arderon desde arriba. A nena sentiu caer anacos de pedra triturada desde arriba con agullas. Fíxome cóxegas no pescozo. Tamén se pincharon os pezones da beleza.
  Natasha susurrou:
  - Isto é unha masaxe... Pero non un ramillete!
  A nena sentiu que o seu corpo case comezaba a picar dolorosamente. Xa fai calor, e os foguetes que explotan engádense a calor. E isto é un baño?
  Natasha recordou o baño natural ruso, con vasoiras de abeto. Como a nena foi golpeada entón.
  Eran sensacións tan exóticas.
  Natasha cantou para animarse:
  - Amor e morte! Ben e mal! O que é santo, o que é pecaminoso! Estamos destinados a entender!
  A nena ergueuse, sacudiu todo este lixo e restos pegados.
  Natasha rosmou:
  - ¡Oh, porás a Hitler nos cornos!
  E a nena maior disparou unha ráfaga contra os infantes que intentaban erguerse para atacar. Varios militantes recrutados pola redada caeron. Natasha limpou a cara sucia, que lle picaba os ollos. A guerreira cuspiu e fíxose a signo.
  Ela abriu fogo de metralladoras de novo, e os militantes foron introducindo. Angélica pelirroja tamén lanzou unha granada co pé descalzo. O presente saltou e golpeou aos fascistas. Unha ducia de persoas morreron.
  A pelirroja cantou:
  - Hai moito bo no mundo, pero está cuberto de neve!
  E a nena abriu fogo cunha metralleta, só usando non as mans, senón os seus dedos hábiles e os pés descalzos.
  Angélica disparou con precisión e berrou:
  -¡Golpe! Golpe! Outro golpe! Outro golpe e despois... O poderoso demo, don de Deus, dá un uppercut!
  E coas mans a nena lanzou anacos de vidro. Ela sorprendeu aos fascistas e tuiteou:
  - E para os que non queren vivir en paz... Facémoslles hara-kiri!
  Os xaponeses realmente apareceron. Estes loitadores de ollos pechados. Ben, como non podes facer hara-kiri así?
  Despois de descargar o clip da metralleta, Angélica colleu a granada cos seus dedos espidos e lanzoulla ao samurai. Recibiron un agasallo, varios xaponeses mutilados e voaron en diferentes direccións.
  Angélica sacou a lingua e murmurou:
  - Son un super guerreiro! E o inimigo matou ao hiper!
  Os chineses, recrutados polos xaponeses das zonas capturadas do Imperio Celeste, entraron en batalla. Os guerreiros chineses camiñaron sen medo, e as nenas, despois de descargar as súas metralletas, víronse obrigadas a retroceder.
  Mirabel metal pes descalzos fragmentos de xeso e vidro. As outras nenas fixeron o mesmo. Fíxose moi difícil.
  Apareceu o Shturmlev, unha poderosa máquina cun lanzacohetes. Aquí tes un que te vai a cachar, non parece moito.
  O primeiro tiro tronou... Svetlana, Angélica e Olympias foron lanzadas pola onda expansiva, como a fonte dunha balea xigantesca. As mozas voaron varias decenas de metros e caeron cos pés descalzos xusto no lume.
  As nenas saltaron de alí, escaldaron e cantaron. Salpicaron as súas plantas espidas nos carbóns.
  Angélica asubiou con molestia:
  - ¡Primeiro ponse o touro debaixo do machado, e despois asado! E primeiro fomos fritidos, e despois debaixo da machada!
  E a nena Komsomol riu! Pero entón ela sentiuse triste. Lembreime de que a súa amiga foi capturada. Os alemáns espiron á moza e comezaron a levar lume ao seu peito espido. Que dor tan terrible. A nena estaba berrando e a súa tenra pel estaba calcinada. Estes son os fascistas que resultaron fanáticos. Nin sequera fixeron preguntas, pero ademais prenderon lume baixo os pés descalzos do cativo. O membro do Komsomol, ao final, non puido soportar a tortura e morreu por un doloroso shock.
  Angélica, lembrando isto, salpicaba os carbóns quentes. Os Xogos Olímpicos estaban por diante dela. Esta moza da aldea ten a pel curtida, e non podes levala cun soplete. Por que non unha nena superman? Os Xogos Olímpicos ven unha bazuca cun proyectil lanzada por un soldado estadounidense morto. Recóllea co pé e bótaa entre os seus brazos. E entra con todas as súas forzas.
  O proyectil voa e golpea aos chinés forzados. Moitos berros e xemidos. Masa de cadáveres. E membros cortados.
  Olypiada cantou unha antiga canción:
  - E o samurai voou ao chan! Baixo a presión do aceiro e do lume!
  As nenas por fin correron das brasas. Os seus elegantes pés descalzos conseguírono.
  Svetlana, como a máis tenra delas, retorcíase e fregou as plantas espidas, intentando aliviar a comezón.
  Os Xogos Olímpicos, que correron descalzos na neve dende a primeira infancia, non prestaron atención a tal bagatela.
  A nena heroe cantou:
  - Imaxina que nos mergullamos no leite fresco... A recompensa é unha cousa real!
  E a guerreira colleu co pé un anaco de tella roto e bastante pesado. Agarrándoo con forza cos dedos espidos e de nena, xirouno e lanzouno cara ao inimigo. Tres chineses foron vítimas do presente da morte; as súas cabezas foron esmagadas.
  Anxélica dixo cunha mirada satisfeita, disparando ao inimigo:
  - ¡Somos mulleres chulas!
  Svetlana, para aliviar lixeiramente a comezón nas súas pernas queimadas, ou máis ben queimadas, cantou:
  - Hai mulleres na nosa Patria,
  Por que están conducindo un avión como broma?...
  Para eles, a honra é máis valiosa que a vida,
  Pode matar facilmente ao seu adversario!
  
  Naceron para gañar
  Para glorificar a Rus durante séculos!
  Despois de todo, o noso bisavó...
  Inmediatamente reunín un exército para eles!
  E Svetlana comezou a garabatear coa metralleta. E fíxoo moi maxistralmente. Para que todos poidan sentir que este é un guerreiro de Deus! Se non é do Todopoderoso, entón de Marte seguro!
  Natasha tamén disparou. Xunto con Mirabela, víronse obrigados a retroceder, recollendo clips de soldados estadounidenses mortos. As nenas caeron de costas e dispararon cos pés, así o fixeron mellor. E fixérono con precisión. Unha mestura de tropas chinesas e africanas avanzou sobre as mozas. E os guerreiros bateron.
  Natasha cantou:
  - O mundo non é un taboleiro de xadrez...
  Mirabela colleu este paso, exterminando aos mercenarios amarelos e negros.
  - E as cifras non son un cero redondo!
  Natasha engadiu á fila cortada de amarelas e negras:
  - A melancolía estános atacando!
  Mirabela disparou coa precisión de Robin Hood e berrou:
  - E o cabalo precipitouse no lume!
  As nenas, disparando para atrás, retiráronse detrás do campo minado. Os loitadores chineses e africanos topáronse con golosinas. Comezaron a estoupar, saltaron, destrozándoos, e converteuse nun maldito desastre.
  Varios tanques Panther-2 apareceron ao lonxe. Están disparando, e teñen medo de meter o nariz. "Lion"-2 avanza e tamén cuspir lume. E aquí está o tanque lanzallamas Rhino, babeando, con fardos de chamas.
  Pero o máis formidable é "Sturmlev". O seu lanzacohetes non é especialmente rápido, pero é infernalmente destrutivo.
  Natasha susurra:
  - Rusos, rusos - non é un destino tranquilo! Ben, por que necesitamos problemas para ser máis fortes?
  De feito, están loitando lonxe de Rusia. Pero está claro que a Wehrmacht, despois de conquistar EE. E os americanos son tan doces e queridos polas nenas.
  Natasha volve cravar, os seus golpes parecen facer cabazas e cabezas rebentar baixo as pas. A nena é golpeada na perna por unha metralla. Un corte incha na miña canela. A fermosura cruxiu un óso e berrou:
  - Non, o vixiante non se esvaecerá,
  A mirada dun falcón, unha aguia...
  A voz do pobo é clara -
  O murmurio esmagará a serpe!
  
  Creo que o mundo enteiro espertará,
  O fascismo acabará...
  E o Sol brillará -
  O camiño que ilumina o comunismo!
  Nese momento, Olympias, con todas as súas forzas, lanzou unha granada ao Shturmlev. E as mozas soviéticas finalmente tiveron sorte. A gorra blindada caeu cara atrás, o agasallo soviético voou directamente no canón ancho. Por un segundo todo conxelouse. E entón estoupou. Era coma se se lanzara unha bomba atómica. E os tanques alemáns espallados en diferentes direccións.
  Os nazis capturaron Toronto e aínda puideron entrar nese territorio estadounidense desde o norte no outono.
  Os americanos cederon lentamente pero con seguridade. Moitas veces rendíanse e tentaban manter as súas posicións.
  Pero os alemáns gañounos tanto en terra como no mar.
  Agora, a finais do outono, os alemáns rodean Filadelfia. Eles gañan unha vitoria tras outra e rugen como o inferno.
  Gerda e a súa tripulación de tanques están no seu mellor momento, coma sempre. E rindo os dentes, esnaquizando tanques americanos, canta:
  - Garras de tigre, poder de aceiro,
  Erupción...
  Vemos o nazismo ao lonxe,
  Desde a Europa de Genghis Khan!
  E cos seus dedos espidos preme o joystick. E de novo dispararán contra os americanos.
  Entón Charlotte dispara, e os seus tiros son precisos. E detrás dela veu Magda, con Christina.
  Entón, Filadelfia caeu. Os alemáns avanzan máis e no inverno chegaron a Nova York. E alí venceron ao inimigo. E desde o TA-500 lanzaranse bombas de dez toneladas.
  Truman, despois de que os alemáns rodeasen Nova York e Washington, ofreceu a paz. En resposta, unha demanda de rendición incondicional.
  O asalto a Washington seguiu en xaneiro. Combatían os tanques piramidais alemáns.
  O cuarto día do asalto, a guarnición capitulou. E cinco días despois, os Estados Unidos capitularon.
  Así rematou a guerra en Occidente... Ou mellor dito, case rematou. Os alemáns seguiron avanzando ata conquistar toda América Latina...
  A tregua coa URSS aínda estaba en vigor. O Terceiro Reich dixeriu o seu botín e formou novas divisións. Stalin aínda estaba restaurando a economía destruída e collendo forza.
  No campo da construción de tanques, a URSS non tivo moito éxito, creando só o vehículo T-54 e un pequeno número de tanques IS-4. Durante moito tempo non foi posible conseguir un coche decente. E o 20 de abril de 1953, aproveitando que Stalin morreu o 5 de marzo, Hitler volveu atacar a URSS. Intentouse acadar a hexemonía mundial.
  Sen Stalin, as tropas soviéticas resistiron bastante débilmente. E as forzas eran desiguais. Ademais, tanto Xapón como Türkiye entraron na guerra.
  Un mes despois, os tanques piramidais alemáns rodearon Moscova e capturaron o Cáucaso. E tres meses despois xa estabamos nos Urais. Por desgraza, as forzas son demasiado desiguais. Ademais, hai diferenzas no liderado da URSS.
  En definitiva, despois de cinco meses de guerra, a URSS foi finalmente ocupada polo Terceiro Reich e Xapón.
  Entón parecía que a humanidade por fin atopara a unidade. Pero hai dúas superpotencias no mundo: o Terceiro Reich e Xapón. E Hitler o 20 de abril de 1956 comeza outra guerra. Ataca Xapón.
  E as nenas participan na batalla. Gerda é unha bruxa que ataca aos samuráis.
  E nenas do Exército Vermello. Natasha, Alenka, Mirabela, María, Olympiada, Svetlana, Augustina, Aurora. Etcétera. Todas estas nenas teñen unha cousa en común: pelexan descalzas e en bikini.
  E fano de forma moi eficaz. Están esmagando Xapón... Baixo os golpes dos bastóns alemáns e da coalición, os samuráis corren e retroceden.
  Gerda e Charlotte loitan xuntas nun tanque piramidal. As nenas disparan contra os xaponeses, destrozan coches e cantan:
  - ¡Somos súper, súper campións! E esmagaremos todos os bichos!
  Gerda presionou o botón do joystick cos seus dedos descalzos, bateu contra o coche xaponés e ruxiu:
  - Son un guerreiro cun ordenador na cabeza!
  Charlotte tamén disparou, abriu o coche do samurai e chirriu:
  - E os meus arredores, que sexan os máis brillantes e chulos!
  E tamén como amosará a súa lingua!
  As nenas están destruíndo Xapón... Os samuráis están perdendo colonias, barcos e tanques.
  A tecnoloxía xaponesa non pode compararse coa tecnoloxía alemá. E os nazis teñen máis soldados. Así que están avanzando con bastante éxito. E os samuráis non fan máis que alegrarse e mostrar os dentes. Máis precisamente, están tristes, pero aínda mostran os dentes.
  Varios meses de loita, e China, Indochina e outras terras foron reconquistadas. Os nazis tamén desembarcaron no propio Xapón.
  Alí desenvolveuse a batalla, e os nazis usaron armas nucleares. E tanta destrución e destrución.
  Si, os samuráis non tiñan sorte! Caeron baixo un club así. Fin completo!
  E, en xeral, todo parece moi divertido.
  As nenas soviéticas poñen aos samuráis de xeonllos e obríganos a bicar os seus pés descalzos.
  As belezas lembran como os nazis as defraudaron. E isto é moi chulo.
  Alenka e Natasha cantan:
  - A destrución é unha paixón, non importa o tipo de poder! As autoridades sempre beberon sangue alleo! Ben, o amor reina no corazón!
  E do mesmo xeito que golpearon o samurai. E mentres presionan, e con metralladoras, segan a liña.
  Pero Tokio xa caera... A guerra durou seis meses e rematou coa vitoria da Wehrmacht.
  E o 1 de xaneiro de 1957, os alemáns atacaron Turquía e tamén a derrotaron. Despois do cal todos os demais países do mundo foron incluídos no Terceiro Reich.
  Completouse a formación dun imperio unificado. Xa en 1947, os alemáns voaron ao espazo, e en 1958, o 20 de abril, pousaron na Lúa. Así comezou a era da expansión espacial. Hitler morreu en 1959, dous días antes do seu setenta aniversario.
  Pouco antes, celebrouse un referendo sobre o establecemento dunha monarquía, e o Führer conseguiu nomear un herdeiro. Converteuse nun dos moitos fillos de Hitler obtidos mediante a inseminación artificial.
  O réxime fascista foi cruel, pero puxo orde na Terra. Aos poucos, cada vez máis persoas recibiu a cidadanía do imperio.
  Desenvolvendo segundo o plan e utilizando os logros da ciencia, a Terra resolveu gradualmente o problema da fame, as epidemias e o desemprego.
  Controlouse a natalidade e combateuse con éxito o crime. En 1974, a xente voou a Marte. E un ano despois a Venus. En 1979 a Mercurio. En 1980 ás lúas de Xúpiter. E en 1987 aterraron no planeta máis afastado Plutón. A exploración espacial estaba en marcha.
  No ano 2000, o emperador de Alemaña e de todo o planeta Terra, Friedrich III e fillo de Hitler, concedeu a cidadanía do Terceiro Reich a todas as persoas do planeta Terra. E anunciouse a igualdade formal de todas as razas e pobos.
  E en 2017 comezou a primeira expedición interestelar a outros mundos.
  En 2019, Federico III foi asasinado e Franz converteuse no novo emperador. O seu reinado foi curto. Dous anos despois produciuse un golpe militar e finalmente caeu a dinastía hitleriana. E os republicanos chegaron ao poder.
  Anunciuse a reactivación da democracia e do sistema pluripartidista. O nazismo desapareceu aos poucos.
  En 2030, pediu a elección do coordinador supremo do poder humano. Era Alenka, unha meiga guerreira que xa tiña máis de cen anos. Pero a nena non envelleceu en absoluto e non cambiou co paso dos anos. Sempre musculosa e nova, fresca e fermosa.
  Ordenou a destrución de todos os monumentos a Adolf Hitler e a queima dos seus retratos.
  Despois do cal Alenka continuou a súa expansión no espazo... Dentro de cen anos, a xente instalouse en media galaxia.
  Entón estalou unha guerra cunha civilización que respiraba flúor. Pero non dá tanto medo. Os terrícolas, tendo tecnoloxía máis avanzada, gañaron.
  E despois dun par de séculos, toda a galaxia tornouse humana e varias outras veciñas.
  E agora outros cen anos, e descubriron unha forma de viaxar no tempo. E sacar á xente do seu pasado antes de morrer. E despois substitúeos por biomodelos.
  Así que Hitler foi sacado antes da súa morte e transportado ao futuro. Alí tivo lugar o xuízo ao maior ditador de todos os tempos e pobos. Decidiron declaralo culpable de crimes atroces e condenalo a mil millóns de anos de prisión, xa que a pena de morte non pode existir nunha supercivilización humana.
  Hitler foi rexuvenecido, converténdoo nun rapaz duns trece anos, e enviado a unha colonia onde foron encarcerados outros criminais nazis, que tamén se converteron en nenos.
  Alí estudaron, traballaron, viviron entre reixas.
  Aos que se portaban ben dábanselles condicións máis fáciles: levábanse de excursión e ofrecían comidas luxosas. A vida era boa para os mozos presos: celas separadas con cámaras gravitatorias, baños e ordenadores, ximnasios e tempo de lecer.
  É certo, había pouco tempo libre e tiña que traballar fisicamente: terapia ocupacional para criminais. Pero isto non asusta nos corpos novos.
  Adolf Hitler era un neno e non medrou. Pero ao mesmo tempo estaba físicamente saudable, sentíame ben, tiña unha mesa excelente. Os presos tamén teñen dereitos humanos.
  De cando en vez, por bo comportamento, o antigo Führer era levado en naves estelares e permitíase visitar outros mundos.
  Co paso do tempo, a terapia ocupacional diminuíu e aumentou o tempo de diversión e xogo.
  Pasaron séculos. A humanidade estendeuse por todo o universo. E así, finalmente, seguiu unha amnistía e o Führer foi liberado. Non sufriu nada, a diferenza das súas moitas vítimas. Acaba de comezar unha nova gran guerra cunha civilización de bolboretas doutro universo, e o antigo Führer presentouse voluntario para o exército. E o seu comandante era a encantadora Gerda, que, como todos os habitantes do imperio humano e universal, era inmortal e para sempre nova.
  
  
  SECRETARIO XERAL SHELEPIN
  A historia cambiou un pouco e o intento de asasinato de Leonid Ilyich Brezhnev tivo lugar en 1965 e resultou ser un éxito. O mozo presidente da KGB Shelepin converteuse en secretario xeral. Polo momento, Kosygin seguía sendo primeiro ministro. Shelepin púxose a apertar os parafusos e poñer as cousas en orde. Ampliouse a xornada laboral e introducíronse sancións máis severas, entre elas o cárcere por chegar tarde ao traballo e incumprir as normas laborais.
  Stalin foi rehabilitado e restableceuse o culto á personalidade. E moitos outros exemplos de apretar os parafusos. A loita contra a borracheira e a reforma de Kosygin.
  E despois reforma de prezos.
  A URSS desenvolveuse aínda máis rápido que na historia real baixo Brezhnev, e Shelepin, combinando elementos dunha economía de mercado e o duro látego estalinista, logrou resultados significativos. Ademais, Shelepin, en vista da baixada da natalidade, introduciu impostos draconianos aos solteiros, ás familias sen fillos e ás familias cun fillo. Prohibiuse o aborto e practicamente non se vendían anticonceptivos.
  As prestacións por fillos aumentaron.
  Isto tamén levou a taxas de natalidade máis altas, especialmente nas rexións rusas da URSS. O crecemento da poboación foi moito maior que na historia real.
  Shelepin tamén aumentou o seu potencial militar, superando aos Estados Unidos en enerxía nuclear e tamén en armas convencionais. E tamén estaba Vietnam... A autoridade dos Estados Unidos no mundo caeu, e houbo dificultades colosais dentro do país.
  Comezou a política de distensión... Acompañouse dun crecemento económico máis rápido na URSS. A dura xestión de Shelepin deu mellores resultados que o estilo lento de Brezhnev. E a poboación creceu máis rápido...
  A URSS penetrou cada vez máis en África e en 1979 enviou tropas a Afganistán.
  E os Xogos Olímpicos de Moscova de 1980 foron un triunfo colosal! Máis de cento cincuenta olímpicos soviéticos foron galardoados con ouro.
  E entón o exército soviético atacou, e Irán, onde Khomeni tomou o poder.
  Derrotaron aos iranianos con bastante rapidez, pero sufriron algunhas perdas.
  Parte de Irán pasou a formar parte da URSS. Onde vivían os azerbaiyanos, uníronse a Acerbaixán. Turkmenistán recibiu parte, e os kurdos convertéronse nunha república socialista soviética tras un referendo.
  A URSS ampliou as súas fronteiras por primeira vez desde 1945. Parte de Irán converteuse en iraquí e Sadam Hussein uniuse ao Pacto de Varsovia.
  Entón o norte de Afganistán cos uzbecos e os taxicos entraron na URSS.
  Entón houbo unha guerra con Paquistán - a URSS e a India. Capturouse un gran territorio.
  Poucos anos despois, celebráronse referendos e Paquistán, así como o sur de Irán e Afganistán, pasaron a formar parte da URSS.
  A guerra civil estalou en Iugoslavia e tamén foi ocupada polas tropas soviéticas, e despois Albania. Despois do cal estes países tamén entraron no Pacto de Varsovia.
  Estados Unidos estaba en crise, especialmente baixo Reagan. Houbo disturbios masivos entre os negros e outras persoas de cor. A economía caeu aínda máis.
  Xa en 1977, a URSS adoptou unha nova constitución que facía máis autoritaria a forma de goberno representada polo cargo de presidente da URSS. E a secesión das repúblicas da Unión está prohibida.
  E en 1988 celebráronse as primeiras eleccións presidenciais da historia do Imperio Soviético.
  Por suposto, Shelepin gañounos... Acadando case o cento por cento. A URSS alcanzou o pico de desenvolvemento. En 1990, as tropas iraquís capturaron Kuwait, Arabia Saudita, Brunei, Emiratos Árabes Unidos, Omán...
  O prezo do petróleo subiu moito...
  A crise nos Estados Unidos agravouse. O novo presidente Bush estaba literalmente tambaleándose baixo os golpes do destino. Os negros rebeláronse... E despois da elección de Bill Clinton en 1992, Estados Unidos dividiuse por completo...
  Alí comezou unha guerra civil e masacres.
  En 1993, Shelepin volveu gañar as eleccións presidenciais da URSS.
  En 1995, as tropas soviéticas ocuparon Alasca e un mes despois celebraron alí un referendo sobre a adhesión á URSS...
  Así, realizouse outro soño: devolver Alaska, por suposto, estúpidamente vendida, a Rusia.
  Todo parecía ir segundo o previsto... En 1997, as tropas soviéticas ocuparon Finlandia e celebraron alí un referendo sobre a inclusión na URSS. Así, organizouse outra república soviética.
  Aínda que foi groseiro!
  Entón aínda houbo batallas en Arabia Saudita cando estalou unha rebelión islamita, pero foron rapidamente suprimidas.
  En 1998, Shelepin foi elixido para un terceiro mandato.
  A URSS atacou Turquía, sobre todo desde que a OTAN colapsou. E engadiuna ao seu equipo.
  En 2000, Shelepin finalmente viviu unha vida longa e agitada, gobernou a URSS durante 35 anos, superando o resultado anterior de Stalin, e morreu.
  O sistema de poder era bastante estable e autoritario. O vicepresidente herdou poderes ata novas eleccións. E converteuse en Gennady Zyuganov. Quen fixo unha boa carreira de hardware.
  A URSS fai tempo que non realizou incautacións... Despois da crise, a propia Europa entrou no CMEA e no Pacto de Varsovia.
  Pero as relacións con China empeoraron. A rivalidade fíxose máis forte.
  Na propia URSS, grazas á política demográfica, a natalidade mantívose moi alta. Pero isto provocou a superpoboación e a escaseza de alimentos.
  A economía planificada xa era deficitaria constantemente. E aínda que na industria o desenvolvemento da tecnoloxía e a construción de novas fábricas permitiron combater dalgún xeito a escaseza de mercadorías, na agricultura é moito máis difícil aumentar os volumes mediante métodos coercitivos e tractores. Non é tan doado mellorar a agricultura.
  Nas eleccións de 2003, Zyuganov foi elixido con máis do noventa e nove por cento. Pero houbo algúns problemas... Sobre todo coa comida.
  E non hai onde compralo: Europa converteuse en socialista, EEUU está envolto nunha guerra civil. Non se pode conseguir moito en Brasil e Arxentina. Por suposto que hai problemas.
  A URSS atopouse nunha pequena crise alimentaria. O que pronto se fixo crónica, pero en 2008 Zyuganov volveu ser elixido presidente. A posición do ditador resultou estable. Pero a escaseza de alimentos agudizouse... En 2011 reducíronse as prestacións por fillos na URSS e volveu legalizarse o aborto.
  Comezaron a loitar contra a taxa de natalidade moi alta, especialmente nas rexións musulmás da URSS. Ao mesmo tempo, a máquina militar soviética loitaba en África e expulsaba o Imperio Celestial de Indochina. En 2013, Zyuganov foi reelixido de novo.
  Pero esta vez a porcentaxe foi lixeiramente inferior. Dentro da URSS intensificouse o desexo de democracia. A xente quería máis liberdade. Zyuganov suxeriu:
  - Permitimos un par de xogos!
  E dous máis rexistrados: LDPSS e SDPSS. Comezaron a xogar a aparencia de democracia. Zyuganov deu un pouco máis de liberdade aos medios.
  Nas eleccións de 2018, dous candidatos loitaron contra Zyuganov: Ksenia Sobchak e Vladimir Zhirinovsky. Por primeira vez celebráronse eleccións con carácter alternativo. E inesperadamente, Zyuganov perdeu por pouco ante a moza Ksenia Sobchak -que recibiu o vinte e nove por cento dos votos- case forzando unha segunda volta.
  Despois diso, todos estaban convencidos de que había democracia na URSS. Nas pantallas de televisión apareceron nenas espidas e sanguentas películas de acción.
  En política exterior empeoraron as relacións co único competidor real da URSS, China. Por que dous paxaros non poden levarse ben no mesmo planeta?
  Estados Unidos está en profundo declive e non pode desempeñar un papel importante. E Alaska é soviética. Todo está tan suspendido...
  A URSS segue con escaseza e crise alimentaria, aínda que o complexo militar-industrial funciona moi ben.
  E agora, en 2023, teñen lugar novas eleccións presidenciais en Rusia... Máis democráticas aínda, e gañan inesperadamente... o campión mundial de boxeo Sergei Kovalev. Pero esa é outra historia!
  
  
  
  
  
  
  ZYUGANOV - PRESIDENTE DE RUSIA
  Nun dos desenvolvementos alternativos da historia, nas eleccións de 1996, o terceiro lugar foi ocupado non por Lebed, senón por Vladimir Zhirinovsky. Ben, basicamente, na historia real, iso é o que todos esperaban.
  Quen tería pensado, tras o fracaso do KRO liderado por Lebed nas eleccións parlamentarias, que ía ter un desempeño tan forte nas eleccións presidenciais rusas? Pero Zhirinovsky aínda, en condicións de feroz competencia, ocupaba o segundo lugar nese momento, e tiña polo menos o dez por cento. Entón... En calquera vitoria e derrota hai un elemento de azar e sorte.
  Como o triunfo de Zelensky en Ucraína, Lukashenko en Bielorrusia e Putin en Rusia. Do mesmo xeito que o éxito do propio Zhirinovsky en 1993.
  Pero entón as cousas empeoraron para o Cisne. Ademais, Zhirinovsky falou con forza nos debates televisivos e ameazou con aforcar a Yeltsin e dixo que a Duma só obedecería a el. E comparouse moi favorablemente con Hitler, lembrando os logros deste gran ditador!
  Como en sete anos a economía medrou dúas veces e media, desapareceu o paro e aumentou a natalidade unha vez e media. A criminalidade triplicouse. E así será baixo Zhirinovsky! En canto a todo o demais, Zhirinovsky non organizará o xenocidio e non loitará cos Estados Unidos! E as armas nucleares protexeranche de calquera agresión!
  Todo isto sumou, e Zhirinovsky anotou o quince por cento, ocupando o terceiro posto por unha ampla marxe.
  E nas filas de Eltsin había pánico: calcularan mal. Que facer? Intentaron gañar a Zhirinovsky ao seu lado. Pero os comunistas prometeron moito máis a Vladimir Volfovich: para el persoalmente o posto de secretario do consello de seguridade e asistente do presidente en cuestións militares, e cinco postos máis no goberno. Incluíndo o ministro de Asuntos Exteriores de Mitrofanov e o cargo de ministro de Asuntos Interiores para Abaltsev.
  Por suposto, Yeltsin non podía prometer tanto. Xa se pagaron demasiadas publicacións.
  Só Lebed, que ocupou o quinto lugar, puido ser invitado ao equipo de Eltsin, pero Yavlinsky estaba en contra de ambos os candidatos presidenciais.
  E entón Yeltsin sufriu un ataque cardíaco pola sobrecarga do malestar emocional. Non hai forza para erguerse e levar a cabo unha revolución.
  En resumo, Zyuganov gañou a segunda rolda, e houbo un cambio de poder. E a inauguración coincidiu co asalto da capital da república, Grozni, polos chechenos.
  Pero os militantes quedaron atrapados. A maior parte deles foron destruídos durante o asalto a Grozny. Despois do cal os militantes, liderados por Yandarbiev, volveron pedir clemencia. Pero Zhirinovsky insistiu en continuar a guerra. E Zyuganov aprobou isto. A guerra de guerrillas continuou durante varios anos, pero despois os terroristas desapareceron aos poucos. En Rusia, baixo os comunistas, comezou un ascenso, a economía comezou a desenvolverse rapidamente.
  A combinación de métodos planificados e elementos de mercado deu resultados impresionantes. E a economía creceu rapidamente. Zyuganov foi facilmente elixido para o seguinte mandato, e despois modificou a constitución, o que lle permitiu presentarse á presidencia un número ilimitado de veces. Isto é o que se recolleu no referendo. E en 2004, Zhirinovsky foi arrestado e o seu partido foi prohibido. Zyuganov tratou cos seus opoñentes políticos. As relacións con Occidente son bastante tensas. E en 2014, Rusia tamén se apoderouse de Crimea. Como resultado, retomouse a Guerra Fría. E Rusia foi sometida a sancións. Pero Zyuganov tamén incluíu o sueste de Ucraína en Rusia. E expandiu o imperio. Isto é o que provocou as colisións. Despois de que Trump chegou ao poder, a situación complicouse aínda máis. Rusia loitou unha guerra en Siria e estableceu unha base en Venezuela. A situación estaba ao bordo da guerra nuclear. Entón Occidente ofreceu a opción de derrocar aos comunistas do poder.
  Non obstante, simplemente eliminar Zyuganov non serve de nada. Tes que poñer o teu home. E entón Natasha Sokolova foi nomeada para as eleccións presidenciais de 2020!
  Natasha Sokolovskaya é o tipo de rapaza que pode derrotar a calquera opoñente. E nunca se rendirá. Que algún vello Zyuganov está contra ela. Quen está claramente enfermo e leva vinte e cinco anos dicindo o mesmo.
  E aquí hai unha intriga. Ademais, Natasha é corenta anos máis nova que Zyuganov e moi fermosa!
  E a economía rusa está de novo en crise e estanse producindo moitos bens innecesarios. Natasha tamén é un heroe da Federación Rusa, como guerreira. Ela, por suposto, pode competir co vello, enfermo e aburrido ditador. Ademais, Zyuganov volveuse demasiado conservador e espremeu aos comerciantes privados, polo que faltaban moitas cousas. Sobre todo cando se suprimiu o comercio privado. Incluso a manteiga e o xabón volvéronse raros e reapareceron os cupóns para moitos produtos. A medida que Zyuganov envellecía, converteuse nun inimigo ardiente do capitalismo.
  E reclamou máis socialismo!
  Natasha Sokolovskaya prometeu devolver a abundancia de mercadorías a prezos baixos, competencia e propiedade privada. E, en xeral, devolver a democracia real, incluíndo o traslado da boneca! Pois ben, o pobo, farto da falta de tiranía da censura, controlado polos medios, apoiou con vehemencia todo isto. E Natasha recolleu facilmente dous millóns de sinaturas! Ela entrou en batalla baixo as consignas: "Sé libre e fágase rico!"
  A nena era moi militante, e acudiu ao mitin vestida só con bikini e descalza.
  A beleza, mostrando os seus tacóns espidos, chirou:
  - ¡Saquemos os comisarios das fábricas! Que todas as fábricas pertenzan aos traballadores! E a terra é para os campesiños!
  E é unha rapaza moi animada! E os seus músculos son como aceiro fundido.
  E como canta;
  Son o falcón da paz e da guerra,
  Nacido baixo a estrela máis brillante...
  Fieis fillos da patria -
  Amor - xenial, real!
  
  Crearemos un mundo fermoso,
  No que agora haberá felicidade...
  Que brille o sol querubín,
  ¡Santa, exaltada Rusia!
  
  Lograremos os nosos soños
  Non haberá cousa máis fermosa no universo!
  O neno levantará a espada e ti,
  Que a felicidade sexa o teu lugar!
  
  E na beleza do universo,
  É hora de que a miña gran Patria brille!
  Aínda que a nena corre descalza,
  Créeme, pronto viviremos baixo o comunismo!
  
  A maxestade da beleza das altas montañas,
  E estepas douradas cunha alfombra perfumada!
  Varreremos o lixo do universo
  Créeme, non nos arrepentiremos das nosas vidas!
  
  E todo no mundo estará ben,
  Despois de todo, o comunismo triunfará en todas partes!
  Quen ten un cicel nas mans,
  Quen prefire unha metralleta e as balas!
  
  O que fagamos durará para sempre,
  Imos construír cidades bromeando en Marte!
  Os eslavos son terriblemente poderosos,
  Dirémoslle á xente do mundo: ola!
  
  O sangue que flúe é para sementar,
  A que medran as sementes do amor!
  Que sexa bo para todos no mundo sublunar,
  Non sexas só un cabaleiro papagaio!
  Despois de tales cancións podes bailar, saltar e saltar cos pés descalzos. E a rapaza é en xeral marabillosa e súper clase! Aquí, cos seus dedos espidos, arrincou o retrato de Zyuganov.
  Ruxe os comunistas, e o pobo alégrase: todo o mundo quere o cambio! Hai máis democracia tanto na economía como na política.
  Para que poidas burlarte dos ditadores e dos grandes financeiros nos medios. O Partido Comunista da Federación Rusa tamén foi odiado pola xente. Lembraban con nostalxia os tempos de Eltsin, cando as tendas estaban cheas de mercadorías, e na televisión se mostraban mulleres espidas e interesantes programas políticos. Foi moi bo!
  Moitos lembraron a interesante política e o convulso parlamento. Non é como agora, cando só hai comunistas na Duma e votan a favor todo o tempo!
  Todo o mundo estaba canso de Zyuganov e as persoas que vivían cada vez peor querían o cambio!
  A fermosa Natasha Sokolova prometeu isto! Que haberá cambios e novos logros. Que os rusos non só serán os primeiros en voar a Marte, senón que tamén vivirán mellor que nos Estados Unidos. E que ela moverá montañas! E as montañas derreteranse e os bosques arderán!
  Pero agora xa está en marcha a campaña electoral. A nena vai gañando impulso. E incluso chirridos:
  - Serei como Gagarin! E promete montañas de ouro!
  E como comeza a saltar. En resumo, celebráronse as eleccións e Natasha Sokolovskaya converteuse na nova presidenta!
  Zyuganov tivo un ataque cardíaco! E Natasha suxeriu:
  - ¡Creemos un único estado con América!
  E celebráronse referendos, e xurdiu un imperio común!
  Aquí remata o conto de fadas, e ben feito os que escoitaron!
  TSAR ALEXEY NIKOLAEVICH - O GRANDE
  Outra AI, cando o 5 de xaneiro de 1905, intentouse contra o tsar Nicolás II. E só uns centímetros non foron suficientes para que o emperador fose golpeado por perdigones. Pero aínda que sexa un pouco... O tsar morreu e o seu fillo Alexei Nikolaevich Romanov converteuse nominalmente no monarca. E Nikolai Alexandrovich Romanov foi nomeado rexente baixo el. Un home dunha intelixencia extraordinaria, duro e de vontade forte.
  Os primeiros pasos do novo emperador foron substituír a Kuropatkin por Brusilov e Rozhdestvensky por Nebogatov.
  A posición de Rusia na guerra con Xapón era difícil. Port Arthur xa caeu. Pero as forzas en Manchuria aínda son importantes. Ademais, a calidade das tropas rusas aumentou coa chegada de rexementos seleccionados da parte europea de Rusia.
  Pero os xaponeses, pola contra, derrubaron os seus mellores rexementos en batallas anteriores, e preto de Port Arthur.
  Así que Kuropatkin tivo todas as posibilidades na batalla de Mukend. Só o propio Kuropatkin era un comandante sen importancia.
  Pero Brusilov é realmente un gran talento militar. E listo para loitar contra un inimigo de igual forza aproximadamente. Pero os soldados rusos teñen un rifle mellor que os xaponeses, e as tropas serán mellores.
  Brusilov preparouse ben para a batalla. Cubriu as bandas e pasou á defensiva. E reforzouse. O seu plan para a batalla era sinxelo: desgastar aos xaponeses á defensiva, e despois, cando estaban esgotados, resolver o asunto cun contraataque.
  Brusilov, por suposto, é un estratega, pero Kuropatkin non.
  E a batalla comezou en febreiro e durou dúas semanas. Entre outras cousas, Brusilov tiña o saber facer, todo un batallón de rapazas fermosas. Foi recrutado apresuradamente entre homes solteiros e mozas belezas, adestrado durante un mes e lanzado á batalla.
  O máis interesante é que todas as nenas estaban descalzas. E isto deulles forza da Nai Terra, e fíxoos invulnerables ás balas e aos proxectís.
  As nenas estaban comandadas por Anastasia Orlova e os seus catro asistentes: Natasha, Zoya, Augustina e Svetlana.
  Despois de asumir a defensa e cavar trincheiras, as mozas agardan aos xaponeses... E entón os samuráis están arrastrándose en grosas cadeas. A artillería comeza a disparar.
  E as nenas colleron o rifle Mosin nas súas mans. E tiremos dende lonxe aos xaponeses.
  Son guerreiros afiados, moitos deles cazadores siberianos. Loitan coas pernas espidas, a pesar de febreiro, con saias curtas e barriga aberta.
  Disparan tiros e cantan para si mesmos:
  - Rusia foi famosa durante séculos como santa,
  O noso gran rei é simplemente Alexei,
  Es un fillo digno, coñece a Nicolás,
  E o corazón é aínda máis verdadeiro que a mente!
  Os guerreiros disparan con precisión e eliminan aos xaponeses a distancia.
  Anastasia dispara e di:
  - Para a Patria, un soño marabilloso!
  A continuación Natasha dispara, noquea aos xaponeses e grita:
  - Pola nosa santa Rus'!
  Zoya dispara, derrubando ao inimigo e asubiando:
  - Non, o inimigo ten unha oportunidade!
  Dispara con precisión, e Agustín:
  - Para as xeracións vindeiras!
  Punch e Svetlana, derrubando dous xaponeses:
  - Polos santos nomes!
  Os guerreiros non fai falta dicir: moi chulo!
  E os xaponeses están arrastrando grandes perdas. Aínda que están cada vez máis preto. Pero as nenas disparan con precisión e sen parar. Tiran e tiran. Tiran e tiran. E non me defraudaron. E cando o samurái chegou moi preto, as nenas comezaron a lanzar granadas cos pés descalzos. E demostran a súa inflexibilidade.
  E os pés descalzos lanzan cousas letais ao samurai. E agora os xaponeses adelgazan en redutos. O seu impulso debilita. E cando se achegan, os guerreiros atópanse con sables e baionetas. Acaban co último samurai.
  E cantan cunha mirada moi entusiasta.
  Despois de esgotar aos xaponeses en defensa, as tropas rusas dirixidas por Brusilov lanzaron unha ofensiva decisiva e expulsaron aos xaponeses cara ao sur. Brusilov, a diferenza de Kuropatkin, actuou con decisión e levou ao samurái sen parar. E conseguiu capturar Port Arthur de inmediato, xusto sobre os ombreiros do inimigo.
  As nenas descalzas do batallón de aguias de Anastasia Orlova irromperon na cidade.
  Correron por Port Arthur e dispararon e lanzaron granadas ao inimigo cos seus dedos espidos.
  E esmagaron aos xaponeses con sables. Que pensaron, que tomaron Port Arthur por traizón? Pero aquí está o demo dous! Os soldados rusos están a recuperar esta cidade.
  E se loitan as nosas mulleres! Isto xeralmente significa que non te defraudarán!
  E cortaron os xaponeses.
  E os presos vense obrigados a axeonllarse e bicar as plantas espidas e poeirentas dos pés das mulleres.
  Fanse obedientes e ata lles gusta.
  Un samurái non só lambeu as plantas de Natasha coa súa lingua ata que brillaron, senón que tamén subiu máis. A moza permitiulle tratar o diamante da feminidade coa súa lingua.
  Despois diso, ronroneou como un gato.
  Os guerreiros fixeron un gran traballo. E agora están expulsadas columnas de prisioneiros. Onde foi o espírito de loita de Xapón?
  Port Arthur caeu. E entón o exército ruso de Brusilov trasladouse a Corea.
  E o batallón de Anastasia corre por diante. Collen samuráis no camiño, e as nenas obríganos a poñerse de xeonllos.
  E bican os seus tacóns poeirentos e as canelas bronceadas.
  Loitando guerreiros. E divertido.
  Anastasia, saltando e lanzando discos cos seus dedos descalzos, preguntou a Natasha:
  É xenial loitar?
  A rapaza loura respondeu sinceramente:
  - Tan bo como se pon?
  Anastasia fixo un guiño:
  - Como é cando usas a lingua no teu coño?
  Natasha respondeu sinceramente:
  - Simplemente super!
  Así que destruíron outro batallón xaponés. Ataron os presos.
  Despois de que lles deron ameixas decentes no nariz cos dedos dos pés descalzos!
  E as nenas están esmagando ao samurai e ao exército de Brusilov, todo segue e segue e aumenta o impulso.
  O exército ruso chegou ata o sur de Corea. E conquistou a Península.
  Parte do escuadrón ruso foi afundido en Port Arthur. E os enxeñeiros rusos comezaron a levantar os barcos e restauralos.
  A pesar da completa derrota dos samuráis en terra, a guerra aínda continuou. No mar os xaponeses eran máis fortes. Pero entón chegou Nebogatov. Ao longo do camiño, levou o escuadrón a Port Arthur con máis habilidade. E así se reforzou a armada rusa. Aquí tamén partiu unha escuadra do Mar Negro.
  Nebogatov era inferior aos xaponeses en forza, pero non demasiado. En realidade, a calidade dos barcos rusos non é peor. Hai algúns deles menos en número. Pero os proxectís son máis perforantes.
  Nebogatov foi ao mar. Togo deu batalla. Pero resultou que non todos os proxectís rusos explotan: a pólvora está en bruto! A humidade é alta.
  Pero Nebogatov devolveu o escuadrón de volta a Port Arthur a tempo e non perdeu nin un só barco.
  Tivemos que pasar un tempo substituíndo proxectís e repoñendo forzas. Ata que chega a escuadra do Mar Negro.
  A guerra prolongouse, así como os custos da mesma. Os dous bandos querían facer a paz. Pero os xaponeses aínda ocupan unha posición dominante no mar.
  Pero os proxectís foron substituídos e a Flota do Mar Negro foi creada. E ao mesmo tempo, as mozas descalzas tamén se levantaron.
  E o barco coas nenas pasou á batalla a toda velocidade. As nenas de pernas nuas en biquíns saltaron e voltaron arredor das armas. Apuntaron as súas armas e dispararon.
  As belezas dispararon e cortaron os barcos alemáns. Fixérono con furia salvaxe. Os guerreiros eran moi sexys e musculosos. Nada se compara con eles. Os xaponeses non poden loitar con esas nenas.
  E caen tubos golpeados por proxectís.
  E os guerreiros saltan e berran:
  - ¡Somos rapazas de súper clase!
  E amosan a súa lingua! E disparáronse a si mesmos, non permitindo que os samuráis escapasen. Responden con agresividade. Pero reciben unha resposta de belezas. O cruceiro xaponés xa se está a afundir. E as nenas saltan e sacuden os pés descalzos. Son tan grandes ladróns. Que nada pode parar.
  Nenas guerreiras pelexan e saltan. E derruban samuráis con proxectís. E ao mesmo tempo seguen a berrar.
  Natasha grita:
  - Gran tsar Alexei! Será moi sabio!
  Zoya, sorrindo e disparando, engadiu:
  - É o máis sabio do mundo! Será moi marabilloso!
  Así que Agustín, disparando contra os xaponeses, cantou:
  - O máis sabio será!
  A continuación Svetlana disparou, esmagando aos inimigos e rosmando:
  - Alexey é xenial!
  Anastasia disparou e dixo:
  - Pola Santa Rus'!
  E tamén te pegará! As nenas son moi chulas. E destrozan ao samurai en anacos!
  E entón o acoirazado xaponés foi afundido. E volveuse moi asustado para o samurai.
  E as nenas só corren case espidas e descalzas. E brillan as súas fermosas pernas. Xeralmente son ladróns marabillosos.
  E parecen os máis saudables e bronceados.
  Están golpeando samuráis...
  Outro acoirazado tamén é atacado. Será útil á frota togolesa, moi apretada. E os barcos do Mar Negro pararon. Lanzan un proxectil ao inimigo.
  Natasha e Zoya apuntaron as súas armas de doce polgadas. E como dispararán con frenesí salvaxe. E o acoirazado recibirá un só golpe e romperá.
  Natasha e Zoya dan un salto e sacuden os pés descalzos e rugen:
  - ¡Somos meigas e xa non hai fermosuras!
  E as nenas amosan a súa lingua. E como te foden, faise moi doloroso.
  Así que dispararon contra o barco de Togo, a súa armadura rebentou, coma se o aceiro fervera.
  E así o barco asumiu e afundiuse.
  Natasha e Zoya cantaron:
  - Rus' riu e chorou e cantou! Por iso é a Santa Rus'!
  E outra vez as rapazas collerán e saltarán!
  E entón Agustín e Svetlana serán golpeados coma dun canón de doce polgadas. Entón, o barco tomará de Togo, romperá e afundirase!
  As nenas amosan o nariz. Captaron o propio Togo. E obrigaban a mozas fermosas a bicar os seus pés espidos e cicelados. Togo golpeou os talóns espidos dos guerreiros e lambeu os seus beizos. Parece que lle gustou...
  Pois as rapazas son super, claro!
  E, en xeral, un pan de primeira calidade! E fanlle o ollo ao inimigo, dicindo que non nos importa facer algo máis serio!
  A frota xaponesa está afundida. E Brusilov e o seu equipo comezaron a aterrar no propio Xapón.
  Así, Rusia terá outra gran provincia nas illas. E o propio gobernante ruso converterase no Mikado xaponés.
  Ao mesmo tempo, a ameaza da Terra do Sol Nacente será eliminada para sempre. E o exército real repoñerase con soldados guerreiros e valentes.
  Así que había un motivo para conquistar Xapón por completo. E as tropas foron trasladadas á metrópole.
  As nenas e o seu batallón entraron en batalla cos samuráis en terra. As nenas atopáronse cos samuráis con tiros ben apuntados, sables e lanzando granadas cos pés descalzos.
  A fermosa Natasha tirou un limón co pé descalzo e chirriu:
  - Polo Tsar e a Patria!
  E disparou contra os xaponeses.
  A fermosa Zoya tamén lanzou unha granada cos seus dedos espidos e chirriu:
  - ¡Polo Primeiro Chamado Rus!
  E tamén golpeou o samurai.
  Aquí o Agustín pelirrojo golpeou e chirriou:
  -Gloria á Madre Raíña!
  E tamén atravesou ao inimigo.
  Anastasia tamén toleou, lanzando un barril enteiro de explosivos cos seus pés descalzos, espallando os xaponeses lonxe:
  - Gloria do Gran Imperio Ruso!
  E Svetlana bateu. Ela varreu aos xaponeses e cedeu ao destrutivo limón cos seus tacóns espidos.
  Ela exclamou a todo pulmón:
  - A novas fronteiras!
  Natasha cravou ao xaponés e chirriu:
  - Pola eterna Rus'!
  E ela tamén arremeteu contra o samurai:
  Excelente Zoya colleuno e golpeou o xaponés. Ela lanzou unha granada ao inimigo co pé descalzo e chirriu:
  - Por un imperio real único e indivisible!
  E a nena asubiou. Estaba claro que a adolescente era moito máis grande, tiña o peito alto, a cintura estreita e as cadeiras carnosas. Xa tiña a figura dunha muller adulta, musculosa e sa e forte. E a cara é tan nova. Con dificultade a nena suprimiu o desexo de facer o amor. Só deixalos acariñar. E é mellor con outra moza, polo menos non levará a súa virxindade.
  Cool Zoya lanza granadas con gran habilidade aos xaponeses cos seus pés descalzos. E funciona con moito éxito.
  Agustín é moi pelirrojo e tamén moi fermoso. E, en xeral, hai mozas tan marabillosas no batallón, só o maior gusto.
  Agustín lanza unha granada co pé descalzo e berra:
  - Que se glorifique a Gran Rusia!
  E tamén como xira.
  Que nenas, que bonitas!
  Anastasia tamén salta. Unha nena tan grande mide dous metros de altura e pesa cento trinta quilos. Ao mesmo tempo, non é gorda, con músculos fundidos e a gropa dun cabalo de tiro. Ela quere moito os homes. Soños de ter un fillo. Pero aínda non funciona. Moitas persoas simplemente teñen medo dela. E unha rapaza moi agresiva.
  Non son os seus homes os que preguntan, senón ela mesma quen solicita descaradamente. Sen vergoña e vergoña.
  E a ela gústalle. Sexa un partido activo.
  Ao mesmo tempo, Anastasia é unha guerreira marabillosa. E logrou moitas fazañas. Anastasia manda o seu batallón.
  Tamén lanza unha granada co pé descalzo e grita:
  - Haberá luz sobre o país!
  Svetlana bota un limón co pé descalzo e murmura:
  - Gloria do Gran Imperio Ruso!
  A magnífica Zoya tamén fai un lanzamento cos seus dedos descalzos e ruxidos:
  - Para a gloria da Santa Patria!
  Agustín grita:
  - ¡Con tristeza sobrenatural!
  E tamén voa un agasallo botado a pé descalzo.
  Entón Anastasia comeza a berrar. Tamén lanza un montón de granadas cos pés descalzos.
  E a heroe ruxe:
  - No nome do Deus Branco!
  Natasha tamén lanzou unha granada cos seus dedos descalzos e berrou:
  - No nome de Cristo!
  E ela fixo un par de tiros.
  E Anastasia comezou a disparar cunha metralleta. Fíxoo moi intelixente.
  En resumo, a nena é unha besta.
  Natasha, coas pernas nuas, chirriu con aplomo:
  - En realidade son un superhome!
  E lanzou unha granada co pé descalzo.
  Zoya de pernas nuas tamén disparou. Derrubou aos xaponeses.
  Tuiteado:
  - Gloria a Rusia!
  E co pé descalzo lanzou unha granada.
  Agustín tamén chirriu:
  - Pola Santa Rus'!
  Anastasia lanzou unha caixa enteira aos xaponeses. E colleuno e ruxiu con rabia frenética:
  - Para Svarog!
  Natasha colleuno e chirriu:
  - Por un novo sistema!
  E lanzou unha granada co pé descalzo!
  Svetlana balou:
  - Para os músculos de aceiro!
  E tamén lanzou unha granada cos seus dedos espidos.
  Zoya de pernas nuas tamén o colleu e chirriou:
  - Por amor e maxia!
  E os pés descalzos en movemento.
  Agostiño o demo pelirrojo colleu e lanzou unha caixa de granadas e chirriu:
  - Vai máis alá das fronteiras de Marte!
  Anastasia tamén lanzará un barril de dinamita e murmurio:
  - Pola orde mundial de Rusia.
  E Natasha ladrou:
  - Por un novo camiño cara á felicidade!
  Despois diso, as nenas rirán xuntas.
  E é tan xenial! As nenas son marabillosas!
  As tropas da Rusia tsarista dirixíanse cara a Toquio.
  O exército ruso asaltou Toquio.
  Un neno e unha nena andaban por diante: Oleg e Margarita.
  Os nenos exterminaron aos xaponeses e avanzaron cara ao palacio imperial. Mikado anunciou solemnemente que non abandonaría a capital e permanecería alí para sempre.
  Oleg disparou unha explosión contra o samurai e lanzou unha granada co pé descalzo, berrando para si mesmo:
  - ¡Rus nunca se renderá!
  Margarita tamén lanzou un limón co pé descalzo e graznou, mostrando os dentes:
  - Imos gañar ou morrer!
  E un batallón de mozas atravesou o palacio do Mikado. Todas as nenas ían de uniforme, só levaban bragas. E estes case espidos pelexan como heroínas.
  Anastasia lanza unha granada co pé descalzo e chirri:
  - Nikolai, es un Mikado!
  Natasha tamén lanzou o agasallo da morte co seu membro espido e berrou, mostrando os dentes:
  - O noso rei é o máis chulo!
  E como brillará coma perlas! E unha rapaza tan abraiante.
  Zoya, descalza, tamén pica con deleite e lanza unha granada co pé descalzo:
  - Son un gañador en psicoloxía!
  E amosou a súa lingua.
  Destrúe o seu propio samurai.
  Agustín, ese demo pelirrojo, tamén dispara. E faino con tanta precisión. Corta aos xaponeses.
  E ruxe a pleno pulmón:
  - ¡Gloria á miña santa patria!
  E mostra os dentes!
  Svetlana, tamén unha muller heroica, lanzará toda unha caixa de explosivos.
  E os xaponeses voaron en todas as direccións.
  As rapazas pasan á ofensiva, esmagando aos seus adversarios. Lograr un éxito tanxible. Senten unha graza ameazante, unha presión incansable e a ausencia de debilidades. E os peitos espidos son a mellor garantía de invencibilidade e insumibilidade.
  Anastasia, cortando os xaponeses, berra:
  - Mans de carballo, cabeza de chumbo!
  E lanza unha granada co pé descalzo. Samuráis espallados.
  Natasha, semiespida, tamén está a disparar.
  Esmaga aos xaponeses. E esnaquizaos en anacos.
  Cada vez máis preto do palacio. E o pé descalzo lanza unha granada.
  A rendición xaponesa asustada. Rompen en anacos.
  Terminator Girl di:
  - Que Perun estea connosco!
  Zoya de pernas nuas, unha magnífica rapaza terminadora, tírase a si mesma e destrúe aos militaristas. Ela mostrou os dentes.
  A nena crouxou:
  - ¡Somos os cabaleiros da maior Rusia!
  A nena lanzou unha granada co pé descalzo. Dispersou o inimigo.
  Cool Zoya colleuno e volveu cantar:
  - Suvorov ensinoulle a mirar cara adiante! E se te levantas, morre!
  E mostrou os dentes nun sorriso.
  O ardente Agustín tamén cantou e ladrou:
  - A novas fronteiras!
  E engadiu cun sorriso:
  - E sempre estamos por diante!
  Svetlana, a rapaza heroe, tamén alcanzou o inimigo. Ela esparexeu á garda imperial e chirriu:
  - Polos logros da época!
  E de novo voan as granadas lanzadas polos pés descalzos.
  As nenas presionan ao inimigo. Lembran a heroica defensa de Port Arthur, que non será esquecida durante séculos.
  Eh, como podería perder un exército así na historia real, e mesmo ante os xaponeses?
  Que vergoña.
  Anastasia lanza unha granada co pé descalzo e asubía:
  - Pola fronteira rusa!
  Natasha tamén lanzou algo mortal co pé descalzo e chirriu desesperada, mostrando os dentes:
  - Aquí están os novos éxitos!
  E deulle unha volta aos xaponeses.
  E aquí, con tacóns espidos, Zoya tamén o collerá e vencerá. E entón co pé descalzo colleu e lanzou unha granada.
  E despois cantou:
  - Non sucumbiremos aos ditados inimigos!
  E ela mostrou a cara!
  Unha rapaza fermosa, moi nova, con figura de deportista. E moi valente.
  E Agustín daralle un carallo dos xaponeses. Esmagaos e con moita habilidade lanza unha granada co pé descalzo.
  E espalla aos inimigos coma se as botellas estivesen voando dunha bola.
  A nena ruxe:
  - Chocolate, así é o noso camiño!
  A Agustín encántanlle moito os chocolates. E baixo o rei, os mercados están cheos de mercadorías. Que podes dicir sobre o tsar Nicolás? Agora, o rei perdedor está a converterse nun grande ante os nosos ollos. Máis precisamente, o rei morreu, pero o seu fillo, Alexei, faise grande! E o único que fai falta para iso é que as mozas loitan nas frontes.
  E un par de nenos heroes que impediron que os xaponeses capturaran o monte Vysokaya. Cando se estaba decidindo o destino de Port Arthur.
  Así que o Imperio Ruso foi humillado.
  Svetlana tamén lanzou un barril de asasinato e derrubou o muro exterior do palacio imperial con metralladoras.
  Agora as nenas corren polas habitacións. A guerra está a piques de rematar.
  Anastasia di con entusiasmo:
  - ¡Creo que a sorte me espera!
  E de novo lanza unha granada co pé descalzo.
  Natasha, disparando lume asasina. Mentres borda oponentes, tuitea:
  - Seguro que terei sorte!
  E outra vez voa unha granada lanzada por un pé descalzo.
  E entón Zoya descalza vai ser alcanzada por un par de bombas atadas lanzadas polos seus pés descalzos. E esmagará aos adversarios.
  Entón bota a risa:
  - Son unha nena cometa.
  E de novo bota fóra de si mesmo linguas ardentes de morte.
  E entón Agustín, esta rapaza terminadora, xa está a correr. Como colleu a todos e untaunos a todos. Simplemente xenial.
  O guerreiro que é o verdadeiro demiurgo da batalla.
  E chía para si mesmo:
  - A nosa tripulación ten a máxima valentía!
  E entón apareceu Svetlana. Tan chulo e brillante. Infecta a todos coa súa enerxía frenética. Capaz de derrotar esencialmente a calquera inimigo.
  E a guerreira mostra os seus dentes nacarados. E son máis grandes que os dun cabalo. Esta é a nena.
  Svetlana rise e ruxe:
  - Para berenxenas con caviar negro!
  E as nenas gritaron ao unísono a todo pulmón:
  - As maceiras florecerán en Marte!
  Mikado non se atreveu a cometer hara-kiri e asinou a rendición. O tsar Alexei II foi declarado novo emperador do Xapón. Paralelamente, no País do Sol Nacente preparan un referendo sobre a adhesión voluntaria a Rusia.
  A guerra está case rematada. As últimas unidades están xuntando as súas armas.
  O batallón de mozas aliñaba os prisioneiros. Os homes deben axeonllarse e bicar os pés descalzos das nenas. E os xaponeses fan isto con moito entusiasmo. Isto tamén lles agrada.
  Por suposto que son unhas fermosas. E está ben que teñan as pernas un pouco poeirentas. É aínda máis agradable e natural. Sobre todo cando están curtidas. E tan duro.
  Os xaponeses bican as plantas espidas e lamben os beizos. E á rapaza gústalle.
  Anastasia observa con patetismo:
  - Quen dixo que a guerra non é de mulleres?
  Natasha riu en resposta:
  - Non, a guerra é o momento máis doce de anticipación para nós!
  E amosou a súa lingua. Que xenial é ser bicado dunha forma tan humillante.
  Golpearon o tacón espido e redondo de Zoyka. A rapaza di encantada, berrando:
  - Isto é moi xenial! Gustaríame unha continuación!
  Agustín Vermello advertiu:
  - Mantén a túa virxindade ata o matrimonio! E estarás feliz por iso!
  Zoya, de pernas nuas, riu e dixo:
  - Que sexa glorificada a miña Terra Santa! Pero a inocencia só doe!
  A nena sorriu a cara.
  Svetlana comentou con orgullo:
  - Traballei nun bordel. E non necesito virxindade!
  Zoya, de pernas nuas, preguntou rindo:
  - Como che gustou?
  Svetlana declarou sincera e decididamente:
  - Quizais non podería ser mellor!
  Zoya semiespida dixo sinceramente:
  - Todas as noites soño con como un home se apodera de min. É tan chulo e agradable. E non quero outra cousa.
  Svetlana suxeriu á rapaza:
  - Despois da guerra, podes ir ao bordel máis prestixioso de Moscova ou San Petersburgo. Créeme, che encantará alí!
  Zoya medio espida riu e comentou:
  - Deberías pensar nisto!
  Natasha suxeriu:
  - Quizais poidamos violar aos presos?
  As nenas riron con esta broma.
  En xeral, as belezas aquí son temperamentais. E os seres queridos dan medo. A guerra fai que as nenas sexan agresivas. Os guerreiros seguían pegando os seus pés espidos e poeirentos aos prisioneiros para que se biquinen. Gustoume.
  Despois comezaron actuacións máis interesantes. En particular, os fogos artificiais disparaban ao ceo. Expuxéronse fogos artificiais. E foi moi divertido. Soaba música e batían os tambores.
  A Rusia tsarista conquistou Xapón. Que, en xeral, era o que todos esperaban. A autoridade do exército ruso era moi alta. Moitos cantos e bailes de mulleres xaponesas sen pernas.
  Todo é fermoso e rico... Na propia Rusia tamén hai xúbilo pola vitoria. Por suposto, non todos estaban contentos. Para os marxistas este é un golpe aplastante. A autoridade do rei reforzouse. E as súas posibilidades aumentaron. O apoio na sociedade é enorme.
  Despois da conquista de Xapón, Rusia continuou a súa política de expansión a China. As rexións chinesas realizaron referendos voluntariamente e uníronse ao imperio. O rexente Nikolai Romanov, seguiu unha política de gran éxito de expansión rusa no sueste. China foi engulida aos poucos.
  A economía do imperio tsarista, evitando os trastornos revolucionarios, experimentou un rápido crecemento económico. Construíu estradas, plantas, fábricas, pontes e moito máis. O país vendía pan e moitos produtos.
  Produciu os bombardeiros máis poderosos do mundo: os bombardeiros Ilya Muromets e Svyatogor, e os tanques lixeiros máis rápidos, o Luna-2. E había un enorme exército de tres millóns de soldados, un exército en tempo de paz cinco veces maior que o alemán.
  Pero o Kaiser Wilhelm aínda o tomou e meteu a cabeza. Ademais, o asasinato do herdeiro ao trono austríaco en Saraxevo converteuse no motivo da guerra.
  E entón os alemáns decidiron loitar en dúas frontes.
  O exército do tsar dirixiuse cara a eles. Debido ás rexións chinesas, unha diminución da mortalidade mantendo unha alta taxa de natalidade, a Rusia tsarista tiña unha poboación enorme. E podería mobilizar un exército colosal.
  Ademais, a poboación é predominantemente nova e agresiva.
  Austria-Hungría, tras sufrir golpes, rebentou inmediatamente. As tropas tsaristas esmagaron facilmente aos alemáns superados en número e capturaron Prusia Oriental e asediaron Königsberg.
  Hindenburg intentou derrotar aos rusos dun golpe, pero a superioridade numérica do exército tsarista resultou demasiado grande. Ademais, a metralleta, os tanques lixeiros "Luna"-2 mostráronse como armas moi eficaces para os contraataques.
  Derrotado, Hindenburg fuxiu. E as tropas rusas correron cara ao Oder. No sur, Lvov e Przemysl foron tomadas inmediatamente. O exército tsarista avanzou e os austríacos fuxiron aterrorizados e rendironse.
  A entrada de Turquía na guerra fixo pouco para gañar aos alemáns. Aínda que isto distraeu algunhas forzas. Pero os rusos continuaron avanzando a Austria. E os alemáns foron golpeados preto de París.
  Só na zona do río Oder, despois de debilitar seriamente as súas tropas no oeste, os alemáns puideron deter o avance dos rexementos rusos.
  Pero no sur o exército tsarista expulsou ao inimigo. O mariscal de campo Brusilov está no seu mellor momento coma sempre.
  E logo rodearon Budapest... E levaron Bratislava e Cracovia. E as tropas rusas achéganse a Praga.
  Asia Menor foi capturada no sur, Bagdad caeu, os rusos tomaron Istambul.
  O emperador Francisco dirixiuse a Wilhelm para pedir a paz. Ademais, Italia xa atacara aos austríacos e abrira unha segunda fronte.
  Pero as tropas rusas non se poden deter. Así que Praga está tomada. E no inverno, os rexementos reais trasladáronse a través do xeo ata Berlín. E en febreiro completaron o cerco da capital alemá. E irromperon en Viena, Austria-Hungría desintegrouse e foi derrotada.
  O 23 de febreiro de 1915, Alemaña rendeuse. As tropas rusas entraron de novo en Berlín.
  Rematou a Primeira Guerra Mundial. Rusia gañou moito territorio. A fronteira pasaba polo Oder. Rusia incluíu os Alpes na súa composición. Parte de Austria-Hungría foi anexionada por Italia no sur. E Iugoslavia converteuse nun vasalo ruso. Os reinos húngaro e checo pasaron a formar parte de Rusia. O reino polaco incluía Cracovia e fíxose enorme. Koenigsberg pasou a formar parte das provincias rusas, ao igual que Galicia e Bucovina. Transilvania converteuse en romanés. Turquía antes que Exipto, e xunto con Iraq, Siria e as terras árabes da Meca convertéronse en territorio ruso. Só os británicos lograron capturar Basora.
  As tropas rusas pronto ocuparon Arabia Saudita por completo. E impuxéronse reparacións colosais a Alemaña.
  Así, xurdiu a hexemonía rusa en Eurasia. Non houbo grandes guerras durante varios anos. Rusia e Gran Bretaña completaron Irán, incluíndo na súa composición: o norte e o centro de Rusia, o sur ata os británicos. Despois Afganistán. Tamén o norte e centro de Rusia, o sur de Gran Bretaña.
  O Imperio tsarista fíxose poderoso, pero Gran Bretaña segue sendo forte. Os rusos atravesaron China, completando a súa captura.
  As economías de todo o mundo estaban en auxe... Pero en 1929, estalou a Gran Depresión.
  O tsar Alexei II reina no trono de Rusia. Superou a súa enfermidade e é bastante forte fisicamente. O novo rei goberna un país con dez millóns de soldados en tempo de paz e case tragou a China. E a economía, que sufriu menos que outras durante a depresión, superou aos Estados Unidos.
  E entón o emperador de Rusia decidiu tratar con América? Por que levaron a Alaska do imperio por céntimos? Isto é xusto? Quizais isto tamén sexa un roubo?
  En definitiva, o emperador de Toda Rus', Alexei II, que xa era chamado o grande en 1933, o 5 de xaneiro, precisamente o día do asasinato do seu pai Nicolás II, comezou unha nova guerra. Contra, por suposto, América, que alcanzara o seu pico na depresión.
  E outros países aínda non puideron interferir con Rusia. Din que os americanos enganaron e deben responder por iso.
  E así comezou o ataque a Alaska. Xusto nese momento comezou a funcionar o ferrocarril construído polos enxeñeiros rusos ata Chukotka.
  E o exército ruso moveuse a través da neve e os ventos de neve.
  Incluíndo cinco nenas eternas: Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina e Svetlana. Non son nenas comúns, senón bruxas nativas. E polo tanto non envellecemento, senón eternamente novo e inmortal. E como son meigas, entón no inverno, na noite polar, e na xeada salvaxe, loitan só descalzos e en bikini.
  Estas nenas corren, lanzan granadas cos pés descalzos e cantan:
  - Gran tsar Alexei,
  Vostede é o máis sabio do mundo!
  E así Anastasia lanza unha granada co pé descalzo. Os estadounidenses están voando polas explosións.
  E a nena dispara cunha metralleta e grita:
  - No nome de Rus'!
  E entón Natasha tamén dispara, botando tamén o agasallo da morte cos seus dedos espidos e berrando:
  - Fai realidade, gran soño!
  E tamén o collerá e mostrará os dentes.
  E despois Zoya descalza... Os seus tacóns son escarlatas dos nevados de Alaska. A nena berra a todo pulmón:
  - Só gañará para a gran Rusia!
  E tamén voa unha granada lanzada polo pé descalzo.
  A continuación vén Agustín. Esmaga aos ianquis con metralladoras e lanza granadas cos dedos espidos.
  E tamén ruxe:
  - O gran tsar Alexei é o tsar ruso!
  E entón Svetlana comeza a disparar... E cos pés descalzos corre contra os americanos e berra:
  - ¡Todo será xenial!
  Cinco nenas corren case espidas por Alaska e golpean aos estadounidenses. E aquí están os tanques en movemento: Nikolai-4, un novo modelo cun canón e seis metralladoras. E os americanos están sendo completamente segados. E detrás deles están "Alexandra"-3, que son moi poderosos e letais. E hai ata dez metralladoras.
  E as nenas están diante de todo o exército, e están medio espidas e bonitas. Corren para si mesmos e cantan:
  - No nome da Rusia sagrada dos tsares, todos serán máis felices - máis sabios!
  E así esmagarán outra batería de estadounidenses, lanzándolle granadas cos pés descalzos.
  Cada vez máis Alaska está a ser capturada polas tropas tsaristas. Realmente non ten sentido enganar e apoderarse de tal territorio para case nada.
  E os guerreiros loitan por si mesmos e afondan na defensa do inimigo. E esmagan ao seu inimigo, presionan forte!
  Anastasia ata ruge:
  - Que a nosa terra sexa grande e pura!
  E de novo lanza unha granada co pé descalzo!
  E entón Natasha deu a súa quenda e asubiou:
  - Deixa que o noso xenial Rus' sexa famoso!
  E do mesmo xeito tomará e golpeará os seus inimigos.
  E o limón botado polos dedos espidos voa.
  E entón Zoya cortará os americanos cunha explosión e chirrido:
  - ¡Si, o futuro será un desconcerto!
  E tamén lanzado polos pés descalzos da nena, estoupa o agasallo da morte!
  E entón Agustín disparará metralladoras. E corta a liña, e logo berra a todo pulmón:
  - De amencer ao solpor!
  E entón a agresiva Svetlana dispara. E tamén usa os seus dedos descalzos e garabatea activamente:
  - O noso tolo imperio!
  E de novo, nena, torce aos teus inimigos! Saúdo á heroína.
  E cando os prisioneiros estadounidenses son capturados, teñen que bicar os talóns das nenas mentres se axeonllan. E onde irán? Bícanse e lamen. E aínda se lamben os beizos.
  Aínda o queren...
  Onde podes ir contra as nenas? Deixaron que os soldados se despoxan e violen. As meigas realmente querían sexo. E o pracer é grande e estás cargado de enerxía. Convértense en magos. E unha clase super!
  Ben, ás nenas encántalles matar, estas son nenas. E encántalles violar homes, así se supón que deben facelo as meigas.
  Pero as meigas seguen sendo nenas xeniais. E adoran cando son procesados. E gústalles.
  O exército tsarista xa conquistou Alaska. E ela non parou, senón que entrou en Canadá. Que está pasando aquí? Canadá é formalmente un dominio de Gran Bretaña. Ben, non segue moi ben as regras, deixa pasar por el ás tropas estadounidenses.
  Polo tanto, hai un motivo para facer folga. E a flota rusa está comandada por Kolchak. E xa expulsou aos estadounidenses de Filipinas e Hawai. E alí capturou as súas bases.
  Ben, os ianquis están presionando o mar. E hai mozas tan fermosas nos barcos. E o máis importante, os guerreiros están case espidos. E é tan bonito. Se as nenas levan só bragas, é xenial!
  É tan bonito mirar a mozas así. E cando se apoderan de barcos americanos e canadenses e sacuden os seus peitos espidos. Isto é absolutamente xenial!
  E as nenas golpean os pés descalzos nas cubertas quentes e pican aos americanos con sables.
  Calquera medio é impotente contra esas nenas. Despois de todo, estas son as nenas coas que soñan os homes. Que podes facer contra unha beleza cuxos peitos están completamente espidos?
  Despois de todo, estes son o tipo de nenas que mirarás durante horas. E non voltarás a cabeza. E collen prisioneiros e obríganos a traballar coa lingua, agradando os seus ventres lujuriosos.
  E é tan bonito e agradable! Non te podes equivocar con rapazas coma esta! Cortarán cabezas e serrarán por calquera vea.
  Aquí tes un grupo de cinco que corre por Canadá. Xa é finais de abril e todo florece. E as nenas, ben, son tan fermosas. E cortaron americanos coas súas espadas máxicas. E lanzan discos cos dedos espidos.
  E asubían para si mesmos:
  - Non hai unha patria máis fermosa de Rusia,
  Loita por ela e non teñas medo...
  Non hai país máis fermoso no universo -
  Todo o universo é un facho de luz, Rus'!
  Ben, nenas e superhomes! E traen os inimigos maltratados de xeonllos. E logo obríganche a bicar as súas plantas espidas e poeirentas. Estas rapazas son absolutamente super!
  A finais de maio, as tropas rusas, despois de capturar a maior parte do Canadá, entraron en territorio estadounidense. A loita estalou no propio territorio americano.
  E cinco nenas atacaron aos americanos, presionándoos brutalmente. Despois de derrotar a todo o batallón, as belezas comezaron a xogar cos prisioneiros. Cando se divertiron abondo con el, fixeron unha grellada.
  Comían carne fresca e cantaban para si mesmos.
  Hai moitas estradas pobres no mundo,
  Como o pelo dun xitano, unha morea de camiños!
  Botan os altares máis aló do limiar,
  Como un neno con fame - un vilán!
  
  Moitos garfos, un abismo, un barranco:
  Como un demo en todos os camiños!
  Nin sequera coñeces amigo ou inimigo -
  O mundo foi dividido en metades!
  
  O neno anda descalzo no frío,
  Só unha neve sacia a fame...
  Pero creo que es pobre de cartos,
  Os ricos quentan mellor en maio!
  
  O trevo está medrando, sábelo para todos os habitantes da terra,
  Como se volve dourado o dente de león na primavera...
  Se es amable, un conto de fadas está en todas partes,
  O depredador pensa, porén, que es un coello!
  
  A xente bótanos moedas
  Desgarrar a gorxa é unha clara misericordia!
  Os golpes máis fortes para nós son da man,
  Para que se abra o segundo alento!
  
  O verán rematou - o outono está chegando,
  Hai moita calor, chamas e choiva!
  Ao parecer, o Todopoderoso revelounos a partitura,
  E o artista debuxou un mapa do mundo!
  
  Vexo un bidueiro vestido de reis,
  Ouro, cores brillantes de rubíes...
  Que teñades un corazón amable.
  E só entón converteráste nun xigante!
  
  Os mendigos tiveron que pisar moito,
  Hai unha tormenta de neve de novo, e cada dedo arde...
  Que polo menos un alce me axude a quentar,
  Como se volveu azul o neno conxelado!
  
  Por que ninguén abriu a porta?
  Pero por que te volveches completamente salvaxe...
  O pobre neno conxelouse baixo a neve...
  Creo que os anxos disiparán as tormentas de neve!
  
  Os querubíns levaranos ao ceo,
  ¡Xesús mesmo te abrazará con cariño!
  Será, créeme, na felicidade eterna, neno,
  Despois de todo, Deus foi á cruz por el!
  As nenas cantaron, comeron e volveron á batalla. Son guerreiros de tal limiar de aceiro.
  E destrúen aos americanos. Lanzando discos e granadas cos pés descalzos.
  Xa é finais de xuño e as tropas rusas cercaron Filadelfia. Xa un terzo dos Estados Unidos continental está baixo o control do exército tsarista ruso.
  E xa en moitas cidades ondean as bandeiras do Imperio Ruso. E batallóns de fermosas nenas do exército tsarista loitan!
  E as nenas realmente son tan marabillosas e impetuosas. E de novo venceron a todos os seus adversarios. E os americanos están caendo.
  E aquí vén o tanque: "Alexander"-4, o máis novo! E os seus opoñentes enfróntanse a el. E as nenas tamén van ao tanque: Elizabeth, Ekaterina, Elena, Aurora. E danlle patadas aos americanos nos cornos.
  Como te dispararán, como te meterán nun cadaleito! Non é suficiente para ningún loitador!
  Só botan as mans en alto e dan por vencidos!
  E as nenas esmagan aos seus inimigos coas súas eirugas. E o tanque de Elizabeth estase movendo...
  E debaixo está como unha masa de sangue, carne, ósos.
  E as nenas pisan sobre si mesmas, esmagan aos seus opoñentes e cantan:
  - O tsar goberna Rusia sabiamente,
  Emite decretos, xuíces servidores...
  O trono non tolera alborotos nin ladridos,
  E non é un método para dominar o medo!
  Así se moven as nenas na batalla. E o seu espírito de loita non é como usar un machado debaixo dun banco!
  Elizabeth dixo con rabia:
  - Polo trono ruso!
  E como dispara! E deitará unha montaña de cadáveres!
  Estas son as rapazas que non queren parar. E venceron aos seus inimigos e destrúen os Estados Unidos.
  E agora o exército real lidera unha columna de prisioneiros. Esas mans detrás do pescozo e baixaron a cabeza.
  Mentres tanto, Hitler chegou ao poder en Alemaña. Pero aínda está demasiado débil para representar unha seria ameaza para Rusia. A ameaza máis grave é a Italia de Mussolini. Pero cun monstro como Rusia, non se atreverá a entrar nunha guerra.
  Así que polo de agora as tropas rusas están a capturar América e os restos de Canadá.
  As nenas van descalzas e en bikini conducindo un tanque de batalla. Son moi formidables e fortes.
  Elizabeth resumiu:
  - Quen veña a nós con calquera cousa, morrerá por iso!
  Elena confirmou:
  - Definitivamente!
  E enviou un proyectil a unha batería americana. Unha rapaza tan con estilo.
  E entón Aurora lanza unha cuncha e fala:
  - Quero vivir para Rusia!
  E golpeou a outro estadounidense. Estas son realmente as mozas coas que calquera agresor tropezará.
  E Gran Bretaña, a pesar da captura de Canadá, non se atreve a entrar nunha guerra con Rusia: entende que este imperio é demasiado duro para iso. E se se une, os rusos definitivamente quitarán todas as colonias estadounidenses facilmente. Entón, é mellor non ter problemas con Rusia, onde goberna Alexei II!
  O rei quedou completamente san e resultou ser un conquistador extraordinario.
  E así caeu Filadelfia... E a mediados de xullo xa se achegan a Washington os tanques rusos.
  Isabel tamén é unha bruxa, leva loitando desde a guerra ruso-turca durante a época de Alexandre II. E esta rapaza de aspecto importante di:
  - En que se puxo Rus!
  Elena disparou contra o tanque primitivo americano e respondeu:
  - Sobre o valor do soldado ruso!
  Cool Aurora confirmou:
  - Si, exactamente nisto! Ademais tamén da extraordinaria coraxe e organización da heroica retagarda!
  Ekaterina respondeu alegremente:
  - Gloria aos heroes de Rusia! Gloria ao tsar Alexei!
  E de novo a nena disparou con moita precisión ao inimigo.
  Os guerreiros son inimitables!
  E de novo disparan por mor de todos os seus fermosos membros. Si, definitivamente pódese dicir que tales nenas conducen á Rusia tsarista á vitoria.
  Neles está o sol de maio e a alborada do amor.
  E cando presionan os pedais cos pés descalzos, é absolutamente adorable.
  Realmente queres amar e acariciar a estas rapazas! Son simplemente o sol brillante da esperanza. E teñen poesía e coraxe nas imaxes da música e das cordas líricas.
  A batería estadounidense rendeuse. E as nenas obrigaron aos soldados estadounidenses a bicar nin as súas propias pernas, senón os rastros dos seus pés descalzos no asfalto. E os homes non fixeron nada, onde podían fuxir disto?
  E os guerreiros actuaban cada vez con máis audacia e brillantez.
  Anastasia e as súas parellas tampouco durmían. Como dispara, como se esgota. E cortará aos americanos con sables. Simplemente é unha rapaza brillante e comeza a media volta.
  Pero os americanos portáronse mal por si mesmos. Captaron a un rapaz da intelixencia rusa e comezaron a torturalo. Desnudáronse, atáronse a unha árbore e queimaron cun facho o corpo espido dun adolescente.
  O neno intentou conter os xemidos. Pero ao final berrou... O neno estaba moi queimado.
  As nenas responderon facendo tetas por ocaso. E os verdugos foron regados con gasolina e incendiados. Si, as belezas rusas son terribles na súa rabia. E non te burles do oso ruso.
  Tamén hai batallas no ceo. Dous pilotos rusos: Albina e Alvina destrúen e exterminan a todos. Teñen avións armados moi poderosamente. Con canóns de avión capaces de derribar a un americano dun só golpe. E estas rapazas guerreiras realmente mostran algo así. O que non se pode dicir nun conto de fadas, non se pode describir cunha pluma.
  Albina dá unha explosión e unha ducia de avións americanos son derrubados. O guerreiro tamén está case espido con só bragas, berrando:
  - Que a Rus' tsarista sexa grande!
  E martela literalmente a todos os loitadores seguidos. Esta é a nena.
  Pero Alvina non é inferior. E derruba unha ducia de avións á vez. Ela destrozounos e cantou:
  - Aos máis grandes brindes!
  E que tolo tamén é! Esta rapaza non fai nada parvo! Estas son loitas para todas as loitas.
  Por certo, para acelerar a dixestión de China e outras terras subordinadas a Rusia, o mozo tsar Alexei estableceu a poligamia en Rusia. E este é un movemento forte! Agora os soldados rusos toman mulleres chinesas como esposas e fan nenos fermosos e brancos!
  Albina comentou cun sorriso:
  - Por que un home pode ter catro mulleres, pero unha muller non pode ter catro maridos?
  E outro avión americano é derrubado.
  Alvina responde con lóxica:
  - ¡Por iso é máis difícil que unha muller alimente tantos parasitos!
  E as dúas rapazas rin. Son unhas belezas tan marabillosas e magníficas.
  E despexan o ceo dos avións americanos.
  Partes do exército tsarista ruso xa rodean Nova York. Obrigan aos estadounidenses a saír e renderse. As nenas son moi alegres e felices.
  O tanque Alexander-4 destruíu unha batería estadounidense. Reproduciu moitos cadáveres.
  Elizabeth murmurou cos dentes descubertos:
  - ¡Somos guerreiros que serven de marabilla ao Tsar e á Patria!
  Elena disparou contra o inimigo e dixo:
  - ¡Pronto haberá un rublo de ouro ruso!
  E a nena vai rir moito!
  E os seus dentes son nacarados. E entón tamén se botará a rir Aurora. As nenas están moi emocionadas e teñen tal beleza que as palabras non poden describilas.
  E obrigan á guarnición de Washington a renderse!
  Os guerreiros son tan invencibles! E o seu desprendemento do tanque ata esmagará unha tixola.
  As nenas pelexan e cantan;
  A terra rusa é famosa,
  O mundo está gobernado polo comunismo...
  Os campos están cheos de ouro -
  Imos cara arriba, non cara abaixo!
  
  Os nosos corazóns arden pola Patria,
  Somos nenas, non hai universo máis fermoso...
  Loitaremos contra os nosos inimigos ata o final,
  A nosa fe resucitará en Rodnovery!
  
  Rus' é máis forte que todos os vermellos do mundo,
  Ela brilla coma o sol no universo...
  Loita por ela e non teñas medo,
  Que maiores e nenos estean na gloria!
  
  Rusia é o maior dos países,
  Cando a Patria é gobernada por Leshka...
  Tal destino foi dado ao pobo soviético,
  Que o noso cabaleiro estea endurecido pola batalla!
  
  Na Patria, calquera é agora un heroe,
  Capaz de facer máis fermosa a Patria...
  No nome da nosa santa nai,
  O interminable lado ruso de Rusia!
  
  Faremos tirano a calquera que sexa,
  Non haberá ditadura no país...
  Deixa que millóns de países se presenten,
  E o presidente Roosevelt!
  
  Que reine o dragón furioso,
  Cre que é capaz de queimar Rusia...
  Pero unha furiosa derrota agarda aos nazis,
  Porque o cabaleiro, xa sabes, é bastante omnipotente!
  
  Nunca cederemos aos Krauts,
  Os chineses tampouco van derrotar aos rusos...
  Unha estrela brillante brilla sobre nós,
  Para Semana Santa pintamos bolos e ovos de Pascua!
  
  Podes conseguir moito, loitadores,
  Non fai nada máis fresco...
  Os pais orgullosos están orgullosos de nós,
  Porque estamos construíndo un lugar no ceo!
  
  As nenas descalzas corren pola neve,
  Non coñecen o medo e o reproche...
  Son membro do Komsomol correndo descalzo,
  Porque non hai barreiras, e non hai prazo!
  
  Así que nunca cederemos ás nenas,
  Non inclinaremos a cabeza baixo os machados...
  Cando os problemas chegan á Patria,
  Pisámolo cos pés descalzos!
  
  Amas as irmás da espada,
  E Alexey - Honra a Xesús...
  Non hai necesidade de cortar os loitadores do ombreiro,
  Se só precisas correr descalzo!
  
  
  Somos nenas da gran horda,
  Gústanos loitar e non retroceder...
  Aínda que ás veces circulan rumores viles,
  A vitoria será no radiante maio!
  
  E créame, o comunismo chegará cun soño,
  E non haberá poder do diñeiro na Terra...
  Damos ao destino unha factura áspera,
  Sen todo tipo de violencia e preguiza!
  
  En resumo, pronto voaremos ás estrelas,
  E levantaremos a bandeira rusa sobre o universo...
  Abre as túas ás, querubín vermello,
  No nome da familia - o Señor de Rusia!
  Mentres as nenas cantaban, case todos os americanos xa foran asasinados, e a guarnición de Washington comezou a lanzar bandeiras brancas.
  As nenas saíron do tanque de un salto e puxéronse a bailar, salpicando os seus pés espidos e cicelados polas pozas. E as súas melenas de pelo foron levadas polo vento. Estas nenas son unhas fermosas marabillosas.
  Agora organizaron unha festa para celebrar a toma da capital de América. Asar kebabs e beben viño.
  As nenas cómeno deliciosa. E asubían para si mesmos todo tipo de cancións. Estes son guerreiros marabillosos, podes dicir sobre eles: superhomes en bragas.
  E os soldados rusos bican os teus xeonllos e pés. E as nenas andan penosamente e xemen dos orgasmos.
  E chirrian e saltan. Teñen tal emoción e beleza intelixente de poder cativador.
  Pero os guerreiros tamén fixeron o amor cos cativos negros e a ambas as partes gustoulles.
  Pero agora as vacacións remataron e os tanques rusos volven a moverse cara ao sur. Nova York tamén caeu...
  Os americanos recuan. Millóns están dispoñibles para alugar. Roosevelt corre. Xa se fala da rendición. A nación rusa demostra a súa grandeza.
  Especialmente nenas fermosas con cabelos louros e vermellos.
  E poñen os prisioneiros de xeonllos, e están moi satisfeitos cando as nenas tocan e agarran o nariz e as perfeccións masculinas cos seus dedos espidos.
  As mulleres guerreiras do exército ruso son verdadeiramente invencibles!
  E aquí está a batalla por Atlanta.
  Por primeira vez, as mozas de Alexander 4 ven o enorme tanque estadounidense de Washington. Unha máquina de cento setenta toneladas, sobre vías. Por que sería dobremente honrado loitar contra alguén así?
  E as nenas disparan desde lonxe e golpean a armadura frontal. E unha grosa capa de metal pode resistir.
  Elizabeth di con molestia:
  - Si, tivemos problemas!
  Elena comentou como consolo:
  - Pero o inimigo tampouco nos levará!
  E tamén enviou un proxectil ao inimigo.
  E despois está Aurora coma unha bala. E acadará o obxectivo con moita precisión. E dará a volta ao inimigo.
  E ela comprobou:
  - Son o rival máis duro!
  En realidade, bateu contra o barril dun tanque americano. E agora o matón só pode golpear con dezaoito das súas metralladoras. E "Alexander"-4 correrá cara ao inimigo. E como comezará a acelerar, tremendo as súas pistas.
  Ninguén parará nunca a un xigante así.
  O seu poder atlético é incomparable.
  Catherine cantou:
  - Acrobacia aérea, miña tripulación mortal!
  E do mesmo xeito tomarao e golpeará o inimigo.
  E as nenas de aquí andan de moda.
  O estadounidense finalmente foi golpeado no lateral. E o tanque xigante incendiouse e as súas cunchas comezaron a explotar.
  E que tolo é o kit de combate! E a armadura e todo o demais sairá...
  E as nenas exclamaron ao unísono:
  - Polo camiño ruso!
  E rirán, mostrando os dentes!
  Entón Atlanta caeu. E o 7 de setembro de 1933, os restos dos exércitos estadounidenses rendéronse. E rematou outra guerra, vitoriosa para Rusia. E que xenial é!
  Despois da vitoria, o Imperio tsarista celebrou referendos en Estados Unidos e Canadá para unirse ao Imperio ruso tsarista. E o país real expandiuse. E en xeral é bo cando gobernan a autocracia e a monarquía absoluta. Todos son iguais ante o rei e non hai que falar: o parlamento.
  E a Rusia tsarista era un imperio forte e estable, único na súa esencia.
  Mentres tanto, o réxime nazi reforzouse en Alemaña, o que marcou o rumbo para a creación da Wehrmacht e un forte exército. É certo que Hitler subliñou constantemente a súa simpatía cara á Rusia tsarista, aínda que foi a maior parte do territorio de Alemaña.
  Pero entón, si, concluíuse unha alianza militar: Italia, Alemaña e Rusia. Ademais, o tsar Alexei acordou a anexión de Austria ao Terceiro Reich.
  Dado que Gran Bretaña se debilitou economicamente, e tamén Francia, o goberno tsarista mirou seriamente as colonias de Francia, Gran Bretaña e Holanda. En termos puramente militares, o exército ruso converteuse no maior: vinte millóns en tempo de paz. E un gran número dos mellores tanques, helicópteros e mesmo avións a reacción do mundo. A frota rusa tamén era máis forte e numerosa que a británica, xa que a debilitada Inglaterra non podía competir co poderoso imperio economicamente tsarista.
  Entón, agora o gran emperador Alexei quería quitarlle todas as colonias dos seus antigos aliados.
  E que? Vaino recoller!
  O 15 de maio de 1940 comezou a Segunda Guerra Mundial. A Rusia tsarista trasladou tropas ao sur de Irán, India, Indochina e Exipto. E a Wehrmacht atacou Francia, Bélxica e Holanda. Italia xa capturara Etiopía e atacara a Somalia británica e trasladou rexementos ao sur de Francia.
  Aquí están as bruxas que se moven polo sur de Irán. Anastasia e os seus catro amigos.
  As nenas, coma sempre, son novas e descalzas. Pasan os anos, e as belezas están florecendo e nin unha soa engurra nin unha rachadura na pel e nin unha soa gota de graxa nos seus corpos fundidos.
  Así que comezan a destruír as tropas coloniais británicas e fano con moito entusiasmo.
  Anastasia, lanzando unha granada aos persas cos seus pés descalzos e ruxindo:
  - Guerreiros dun poder inconmensurable!
  Natasha tamén dispara unha ráfaga dunha metralleta, engade unha granada cos seus dedos espidos e grita:
  - E nunca cederemos!
  A continuación Zoya dispara, tamén sega aos británicos e persas e grita:
  - Imos gobernar!
  E entón Aurora labazará e untará ao inimigo co pé descalzo e dirá:
  - O florecemento da nosa forza!
  E volverá asubiar!
  E entón Svetlana darao e golpearáche cunha metralleta. E tamén enviará unha granada ao inimigo cos seus dedos espidos.
  E berros:
  - Por modais refinados!
  E en Exipto, mozas da tripulación de Elizabeth avanzan nun tanque. Está no tanque pesado máis novo "Alexander"-6. O coche ten unha silueta baixa e pesa sesenta e cinco toneladas. E bate cun lanzabombas. Máis axeitado para combater as fortificacións inimigas.
  A flota de tanques de Gran Bretaña é relativamente débil. E o mellor coche é "Matilda"-2. Pero "Nikolai"-7 está loitando con ela.
  Ten o canón antitanque perfecto. Que bate dende lonxe.
  As nenas actúan con rapidez e astucia. E o seu tanque está arrastrándose polo deserto. E tírase a si mesmo. E o lanzabombas retumba con moita intensidade.
  As nenas ríen e berran:
  - É moi bo no trono! Somos superhomes!
  E de novo dispararán e destruirán outro búnker, ou un punto fortificado en Gran Bretaña.
  Os británicos ceden e ceden...
  Agora aparecen as pirámides exipcias diante das nenas. Vémolos e chisca o ollo. É realmente posible parar tales belezas?
  Pero no ceo Albina e Alvina pelexan polo mar Mediterráneo. Tamén mostraban os seus dentes nacarados. E asubian cancións. Estas nenas teñen espírito loitador.
  Os guerreiros, con todo, están decididos a loitar coma sempre, levando só bragas e peitos espidos.
  E mostran a súa colosal clase de loita. Disparan contra si mesmos e disparan con canóns de aire. E así nada pode parar ás nenas. Non obstante, a batalla continúa e os británicos están fuxindo das belezas. Non podes parar a xente tan agresiva.
  E as nenas derrubaron unha ducia de avións dunha ráfaga e ríanse para si mesmas.
  Así voan e voan. E o tiroteo non para.
  Albina chía cunha risa:
  - ¡Estou invicto en todo momento!
  Alvina, continuando disparando, engade:
  - Baixo a bandeira de Pedro!
  Os guerreiros saltan e ao mesmo tempo derruban ao inimigo.
  Columnas de prisioneiros ingleses e locais xa están sendo conducidas por Exipto.
  As tropas tsaristas son moito máis fortes, e as tropas coloniais, que non teñen espírito de loita, están gañando.
  Alexandría caeu. E é moi sinxelo. E agora as tropas rusas reúnense coas italianas.
  Desfile conxunto. Fogos artificiais, coloridas procesións. E tormentosas expresións de devoción e amizade.
  Os italianos tamén están encantados. Especialmente cando as nenas rusas corren descalzas polo deserto quente...
  E noutro lugar, Alenka e o seu rexemento de doncela entraron en Delhi. Pénsase que os cipayos non queren loitar cos rexementos rusos. E ese poder colonial británico tamén foi derrotado neste territorio indio.
  Moitas nenas de pel escura rodean aos soldados rusos e saúdanos con flores.
  Que bonito está todo aquí. E moitas flores. E todo sucede de xeito bastante bonito e ordenado.
  As tropas rusas xa se achegan a Bombai e a ocupan sen moita resistencia.
  Alenka actúa de forma moi activa e groseira. Lanza granadas cos seus dedos espidos e chirri:
  - Só son un superhome en bikini!
  E que ben é que as nenas corran medio espidas e en bikini. Parecen moi ben.
  Nas colonias, a resistencia británica é débil. As tropas locais non poden dar unha loita feroz.
  Mentres tanto, os alemáns avanzan con éxito. Primeiro atraeron aos británicos a Bélxica. E despois, cun lanzamento polas montañas das Ardenas, puideron cortar as unidades inglesas e francesas. Así, gañouse unha impresionante vitoria.
  E Bélxica é capturada. E o 22 de xuño, tras a toma de París, Francia capitulou, e un pouco antes Holanda. Así, gañouse unha impresionante vitoria. E os alemáns volvéronse notablemente orgullosos. E o exército ruso capturou a India, o sur de Irán, Birmania e Bangladesh. E tamén toda a Indochina.
  O inimigo claramente estaba perdendo. E os alemáns irromperon en España e Portugal.
  As tropas rusas achegáronse a Sudáfrica. Viron obstaculizados non tanto pola resistencia de Gran Bretaña como polas prolongadas liñas de comunicación e abastecemento. E tamén a falta de estradas en África e selvas intransitables.
  Pero o exército tsarista aínda pasou por todo. E movíase como un rolo de titanio. E o inimigo cada vez máis se rendeu e caeu de xeonllos.
  Rexementos de nenas movíanse, por regra xeral, descalzas e obrigaban aos prisioneiros a bicar os seus pés. Ás veces, as nenas permitían que os cativos derrasen os seus peitos con bicos.
  Pero entón Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana entraron en Australia. Marchan cara á capital Sidney. E cantan:
  - Rus', onde todos teñen moitas mulleres,
  Onde se permite a fermosa chamada...
  Onde cada persoa é coma un irmán,
  O noso símbolo, o noso símbolo é Kolovrat!
  E de novo lanzan granadas cos pés descalzos, espallando aos británicos e locais.
  Anastasia quitoulle a cabeza ao xeneral británico cun sable e berrou:
  - Pola gloria da Patria!
  E Natasha, cun tiro do seu pé descalzo, partiu o tanque. E cantará:
  - O nome de Rus é Svarog!
  E as mozas móvense, Zoya dispara unha ráfaga da súa metralleta, baixa aos ingleses e chirri:
  - Por unha nova orde rusa!
  Estas son as nenas! Que lles encanta matar! E non pararán! E brillan os rostros das belezas!
  E aquí Agustín é coma un disparo. Como sega aos ingleses e chilla:
  - Pola Rus' de nacemento!
  E Svetlana clávaa. E co pé descalzo lanza unha granada asasina e mortal.
  E tamén rechina:
  - O meu gran Rus!
  E de novo dá un estoupido... Sega os alemáns, matándoos sen ningunha cerimonia.
  Agora Sydney está dando por vencida sen loitar. E sácanse cidadáns e chaves militares. E proclaman ao tsar Alexei o seu rei e emperador.
  Este continente tamén se rende...
  E barcos rusos desembarcan en Nova Zelanda. Ao mesmo tempo, os tanques lixeiros "Peter"-8 entran en Pretoria. E Sudáfrica tamén está caendo. E un batallón de nenas descalzas desembarca en Madagascar.
  E mozas moi fermosas lanzan granadas coas pernas espidas e aterran contra o inimigo. Madagascar está caendo. E a maior parte de África foi conquistada por soldados rusos.
  A Rusia tsarista e o Terceiro Reich e Italia case gañaron. Pero só quedaron a propia Gran Bretaña e Irlanda. E chegou o outono, e despois o inverno. Os avións alemáns e rusos bombardearon aos británicos e converteron as súas cidades en ruínas. Pero Churchill negouse teimudamente a capitular.
  En maio de 1941, seguiu un desembarco. As mozas descalzas da división Tigress foron as primeiras en aterrar. E que destrúan as tropas británicas. E bótaos cos dedos dos pés descalzos.
  Os británicos foron bombardeados por nenas semiespidas que levaban só bragas e tremían os peitos. E foi moi chulo.
  E a batalla foi librada polos tanques "Peter", "Nikolai", "Alexander", "Ivan", que literalmente esmagou aos opoñentes.
  E aquí está o tanque máis novo "Alesey"-1 de forma piramidal. Que ten ángulos de inclinación racionais desde todos os ángulos e non se pode penetrar.
  Nela, recostadas, Elizabeth e o seu equipo de nenas sentáronse case espidos só en bragas.
  Catro fermosos guerreiros, case espidos, disparan contra canóns ingleses e son literalmente derrubados no lume. E as nenas tíranse e enchen de chumbo das metralladoras. E os británicos andan por centos.
  E as belezas loitadoras cortan o inimigo e, literalmente, lanzan o seu tanque sobre os cadáveres. E espállanse alfombras de ingleses asasinados. E as nenas andan nun tanque. Están destruíndo Matildas e Churchill. O último tanque só pode raiar o vehículo do exército tsarista.
  E segue unha vitoria rusa tras outra. E os alemáns avanzan. Pero os seus tanques T-3 e T-4 son tan débiles en comparación cos vehículos rusos. E tamén pequenos primitivos. E alto... E os tanques do exército tsarista están agachados. E usan a vara por si mesmos, sen facer caso dos tiros.
  Así que os británicos botan bandeiras brancas. Varios miles de tanques rusos seleccionados aterraron nas primeiras horas, irrompendo literalmente na defensa.
  Anastasia recibiu unha bala no seu talón e riu:
  - Cara de masaxe!
  Entón agarrou o nariz do xeneral cos seus dedos espidos e tirouno sobre si mesma. Sobrevoou e aterrou coa barriga nas baionetas. E tanto sangue foi derramado.
  Anastasia gritou desgarradora:
  - Gloria ao tsar Alexei!
  Natasha tamén moverá a canela e ruxe do seu opoñente:
  - Por unha nova orde eslava!
  E empurrará a cabeza do inimigo. E partirá o seu caco. E berros:
  - Mozas xeniais, fans da liberdade - loitamos por unha nova orde!
  E entón Zoya dispara desde dúas metralladoras á vez, e cos pés descalzos lanza chícharos con explosivos.
  E vai para os británicos o primeiro día. E despois de recibilo, os loitadores do imperio de Foggy Albion tiran as súas armas e están directamente en catividade.
  E aquí Aurora entra na batalla. Destrúe o inimigo cunha arma. Ten unha ametralladora especial con balas trazadoras. Debulla aos ingleses coma un feixe de nunchucks.
  E aquí Svetlana dispara. E destrúe o inimigo.
  Dispara con masa letal... E mostra os dentes.
  E ruxe a pleno pulmón:
  - Son unha muller, que é realmente super!
  E salta e lanza unha granada co pé descalzo. E explotará en todas as partes e fragmentos.
  E berros:
  - ¡Son un superhome de peito descuberto!
  E agora as rapazas pisan sobre si mesmas... Cada vez entran máis en territorio británico.
  Oleg Rybachenko, no corpo dun neno de non máis de once anos de aparencia, pero coas correas dos ombreiros dun maior, aínda que el mesmo está descalzo e con pantalóns curtos, sega aos ingleses. E actúa con rabia frenética.
  Prende lume e canta:
  - Estamos vivindo o amencer e a cor máis alta.
  E con el estaba a nena Margarita, que nunca chegou a ser maior. É bo para ela que polo menos non se fixera unha vella!
  E isto é moito peor que ser nena!
  Rodean Londres. E agora ameazan con levalo. E moitos inimigos rendense. Só os gardas do rei non ceden nin se dan por vencidos. Pero son destruídos sen piedade. E están a levar a cabo un exterminio total e inhumano. Este é o tipo de destrución total que está a suceder. E as máquinas son moi activas.
  E no ceo Albina e Alvina están cobrando facturas. A nena xa recibiu os sete graos da Cruz de San Xurxo. Primeiro grao: Cruz de San Xurxo, segundo - Cruz de San Xurxo con arco! A terceira é unha cruz de ouro. A cuarta é unha cruz de ouro cun arco. O quinto é unha cruz de ouro con diamantes. O sexto é unha cruz de ouro con diamantes e un lazo. E a sétima é unha estrela de cruz de ouro cun arco e diamantes!
  Estas nenas derribaron cincuenta coches nunha loita e cantan para si mesmas:
  - Somos tan fermosas que somos simplemente super e hiper, e en xeral fermosas marabillosas!
  E chiscarán o ollo cun colmillo descuberto.
  Estas son as nenas: Albina e Alvina... E encántalles violar homes. E eles mesmos non lles importa traballar coa lingua cando ven a perfección masculina atractiva.
  E que as nenas son simplemente a encarnación da luxuria, do amor e da paixón!
  Como lles encantan as varillas de xade pulsantes.
  Guerreiros da clase máis alta...
  Aquí Churchill foxe do rodeado Londres. Entón déronlle un bo golpe nos cornos.
  E arrastroulle as pernas, correndo para o Brasil... Pero a guarnición de Londres capitulou. E as tropas rusas tomaron Irlanda case sen resistencia. Os británicos xa se rendían ao ritmo dos tambores...
  A Segunda Guerra Mundial rematou nun ano coa vitoria das potencias do Eixo. A maior parte de África é rusa. Non obstante, tanto Alemaña como Italia puideron coller algo.
  Ademais, o Terceiro Reich incluía tamén España e Portugal.
  E as forzas rusas reinaron en Gran Bretaña e o tsar Alexei tamén se converteu no monarca británico. Rusia tamén ocupou Suecia case sen resistencia, e Alemaña ocupou Noruega e, aínda antes, Dinamarca.
  Hitler ocupou gran parte de Europa. Ao crear unha formación tipo Terceiro Reich cun protectorado. E Rusia recreou o imperio e incluíuno na súa composición.
  Xurdiu unha situación de paz temporalmente fráxil. Que durou polo momento.
  A Rusia tsarista e a Alemaña estaban dixerindo as súas adquisicións. Dominaban as colonias.
  O tsar Alexei aínda era moi novo e non podía apresurarse a conquistar o mundo enteiro.
  Pero Hitler dalgún xeito non puido resistir. Parecíalle que recibía moi pouca terra en África, que Rusia era demasiado grande. E xunto co fillo de Mussolini Jr., comezaron unha guerra contra Rusia. A loita comezou o 20 de abril de 1955, no cincuenta aniversario do Führer.
  Os alemáns desenvolveron toda unha serie de tanques para a guerra coa Rusia tsarista, e ao parecer contaban moito con iso.
  O Panther 5 converteuse no tanque principal desenvolvido para a guerra con Rusia.
  Con un peso de 75 toneladas, este coche era xenial.
  E, en xeral, un canón de 128 mm a 100EL é verdadeiramente un poder aplastante. E se bate, nin sequera o exército tsarista parecerá suficiente.
  E hai un tanque aínda máis poderoso: "Tiger"-5, que é aínda máis pesado e máis blindado. E pesa unhas cen toneladas!
  E en Rusia, o tanque principal "Alexey"-4 pesa só cincuenta toneladas e ten unha arma de só 105 mm de calibre. Pero é moito máis avanzado, piramidal e cun motor de turbina de gas de 1800 cabalos, é dicir, moi móbil.
  O alemán é máis masivo e poderoso. Especialmente terribles son os "Leóns"-5, que pesan duascentas toneladas. O que, con todo, non aumenta moito as posibilidades de Hitler. Polo tanto, os tanques superpesados son demasiado caros e difíciles de transportar. Aínda que hai algunhas vantaxes no seu uso e aplicación.
  En calquera caso, Hitler non puido aturalo e correu á Rusia tsarista. E comezaron as batallas.
  As potentes zonas fortificadas do exército ruso detiveron o avance do inimigo. E os alemáns quedaron atrapados. E o exército tsarista pasou á ofensiva en África, onde tiña moita máis forza. E os italianos sentiron os primeiros golpes. As súas tropas son demasiado débiles e con pouca disciplina, cunha tecnoloxía moito máis atrasada para resistir a Rusia.
  Despois de só tres semanas de loita, o exército tsarista expulsou aos italianos de Somalia e Etiopía.
  Eu distinguín as nenas Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana. Aínda son tan novos como hai cincuenta anos cando loitaron contra Xapón. O tsar Alexei xa ten netos, pero as nenas seguen sendo galgos, duras, agresivas e valentes.
  E durante cincuenta anos de guerra as nenas permaneceron novas. E non teñen nin unha soa engurra ou rachadura na pel. Son tan fermosas e frescas como flores.
  Pero Oleg Rybachenko e a súa compañeira Margarita aínda son nenos - non maduraron en absoluto. Polo menos externamente. Pero corren máis rápido que os guepardos. E nin unha baioneta nin unha bala poden matalos.
  A estes nenos encántalles lanzar discos afiados cos pés descalzos. En xeral son super loitadores!
  E calquera poder será posto de xeonllos!
  Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana tamén loitaron cos turcos baixo Alexandre II. E por iso xa teñen máis de cen anos. Pero non envellecen porque son meigas. E porque son inmortais, no poder de Rodnoverie.
  E os representantes da raza tsarista corren por Etiopía e xa están a matar aos italianos.
  E de novo obríganos a bicar os pés descalzos. E as nenas, por suposto, son dunha beleza indescriptible, e cunha paixón ardente na alma. Non poden ser menosprezados de ningún xeito. Son o que fai que o país pareza xenial. E gañan cunha gran garantía.
  O Imperio tsarista ruso era en gran parte continental e exclusivo da nación rusa. A nación rusa, mestura de moitos pobos, e Rusia é como un crisol, pode tragar outros pobos, asimilando aos poucos e non oprimindo. Por iso medrou o imperio real. Aos poucos, reino a reino... E agora queda moi pouco para a hexemonía global. Rusia ten unha poboación moito maior que o Terceiro Reich e Italia.
  Así que ten todas as posibilidades de capturalo e dixerilo. Ademais, tendo en conta que os adversarios son máis débiles. E non todos están contentos co réxime de Hitler e Mussolini.
  En África, tamén, moitas tribos locais e unidades coloniais apoian aos rusos. Así mesmo, a tecnoloxía rusa é máis adecuada para a selva.
  As batallas demostraron que os alemáns tiñan problemas mesmo co Panther-5, e non só co Tiger-5. Si, os Krauts desistiron notablemente. Despois de que o exército tsarista pasou por Etiopía e atacara Libia, as unidades alemás tamén navegaron. Nas batallas no ceo, con todo, os desenvolvementos alemáns sorprenderon aos ases reais, especialmente con dispositivos con forma de disco. E destruíron coches rusos con furia frenética.
  Pero, por suposto, os alemáns non son rival para os números. E as discotecas son demasiado caras e son relativamente poucas. E eles mesmos son invulnerables, pero non poden disparar , só baten cun chorro laminar. E os vehículos rusos maniobrables poden escapar.
  O exército real no ceo, con todo, é forte. E no mar é aínda máis forte. Aínda que o Terceiro Reich non é débil. Pero aínda así as forzas son desiguais.
  Tanto en termos de poboación como de potencial económico, o Terceiro Reich non pode facer fronte a Rusia.
  E se tamén hai mozas moi fortes e fermosas loitando, entón hai un colapso total.
  Elizabeth e o seu equipo loitan contra os monstros alemáns, e incluso logran gañar. E non lles dá vergoña o feito de que os nazis teñan vehículos moito máis grandes e pesados.
  Aquí as nenas rodean os tanques inimigos e golpeanos no lateral. E non teñen problemas co inimigo. Destrúen o seu inimigo e cantan:
  - Escuadrón de construción furioso! Escuadrón de construción furioso!
  Hitler será xaque mate! Hitler será xaque mate!
  E destrúen ao inimigo cunha facilidade tremenda. E as nenas non poden evitar rir.
  Pero os fascistas, recibindo unha labazada na nuca, retroceden. Xa en Libia, varias divisións italianas están a renderse case sen loitar. E os soldados do exército real avanzan. Os Krauts foron eliminados dos Alpes cun poderoso golpe, e as tropas tsaristas marchaban por Italia. Nenas descalzas do exército de Mussolini Jr. saúdan ás tropas de cores do exército tsarista. Millóns de soldados de todas as nacionalidades enchen Italia. E dez mil tanques móbiles Alexey-4, que, cun peso de cincuenta toneladas, son case impenetrables cando se disparan desde todos os ángulos.
  Italia, como elo máis débil da coalición, morre moi rápido... O 30 de maio as tropas tsaristas tomaron Roma case sen loitar. E caeu a capital do imperio de Mussolini.
  E de novo as mozas do exército ruso forzaron os seus pés descalzos a bicar ao inimigo. Entenden que o inimigo debe ser mostrado o seu estado real.
  Albina e Alvina, mentres tecleaban contas, lembraron como loitaron contra as bruxas coas costas xaponesas cando Alexey estaba deitado no berce. E foi moi divertido.
  As nenas aínda non se fartaron da guerra e derruban os alemáns no aire. Albina mesmo comentou:
  - Unha vez que derrotamos aos nazis, que segue?
  Alvina afirmou con confianza:
  - ¡Conquistemos América Latina!
  Albina observou con dúbida:
  - Pois son outros dous ou tres meses! E entón?
  Alvina riu e respondeu:
  - Sopa cun gato!
  Albina con rabia dixo:
  - Non, debe haber algún plan máis realista para a vida!
  Alvina dixo con entusiasmo:
  - Así que daremos a luz unha morea de nenos!
  Albina aprobou isto:
  - Isto xa é mellor!
  Italia xa foi practicamente capturada. Mussolini fillo foxe a Francia... As tropas rusas ocupan Sicilia. Xa se perderon todas as posesións dos fabricantes de pasta en África. Só quedan enclaves alemáns, pero o exército tsarista tamén os ataca. A ameaza de perda completa de África, nunha batalla cun inimigo máis forte.
  Os alemáns parecían ter calculado mal a súa forza. E agora navegan baixo os golpes das tropas reais.
  E decenas de miles de tanques xa están no sur de Francia e tomaron Toulon... Nenas en biquíni dan saltos pola cidade e poñen de xeonllos aos fascistas. Obríganse a bicar os seus talóns espidos e rir.
  Pero tamén podes bicar a unha rapaza no peito: non lle importa!
  Tantos éxitos. E no sur de Alemaña, as divisións rusas tamén están a abrirse paso. E xa tomaron Viena. E avanzan cara a Múnic. Os fascistas sucumben aos golpes e levantan as mans. E entrégate a ti mesmo!
  Oleg Rybachenko está, por suposto, entre os que loitan na vangarda.
  E o neno captura persoalmente a tres xenerais alemáns. Polo que recibe unha recompensa especial do monarca.
  Ao mesmo tempo, o eterno neno está descalzo e con pantalóns curtos.
  O tsar Alexei alégrase das vitorias. E que pasou? O propio diaño Hitler meteuse na soga. Os seus tanques da serie E non son rival contra os piramidais.
  O tsar Alexei recompensa os heroes e heroínas. E faino con moitas ganas.
  Só se pode amar e respectar a tal pai rei. As tropas rusas xa expulsaron aos alemáns de Marrocos. E case toda África é territorio ruso. E que? Así que mellorou!
  O tsar Alexei premiou a Albina e Alvina aos mellores ases femininos de Rusia cun novo premio. Estrela dunha cruz de San Xurxo de platino con lazo e diamantes.
  Os guerreiros realmente o merecen. E teñen tanta forza. E venceron aos seus propios fascistas. E chegan á meta. O exército tsarista xa achégase á rexión do Ruhr, e alí están as feroces batallas. Non queren ceder aos nazis. E en Francia xa están rodeando París. A poboación local acolle o exército tsarista e non parará.
  Poderíase dicir que o inimigo está no nivel da rendición. Hitler está a correr, e xa é mediados de xullo. E a posición dos alemáns é case desesperada.
  Isto é o que significa contactar cun rei tan xenial como Alexei II, ou o grande.
  Finalmente, os restos das tropas da Wehrmacht en África xa se renderon. As tropas rusas marcharon por París. A situación íase facendo crítica para os alemáns.
  A finais de xullo o Ruhr xa fora totalmente retomado. E as tropas rusas achéganse ao mar Báltico.
  Hitler foxe de Berlín a América Latina. As tropas reais entraron en Dinamarca, e Noruega foi liberada aínda antes. Pal e Lisboa. O asalto a Berlín seguiu en agosto. E tomada a capital do Terceiro Reich. Entón o exército tsarista, continuando a súa ofensiva, liberou Madrid.
  A última tomada foi a fortaleza de Xibraltar en setembro. A cidadela foi derrubada... E outra guerra case remataba. Resultou ser dalgún xeito sorprendentemente curto e lixeiro.
  O tsar Alexei recibiu o título do maior conquistador de todos os tempos.
  Pero Hitler segue vivo e conseguiu escapar. Que facer con este monstro? Curiosamente, América Latina non quixo extraditar a este tirano. E entón, o 1 de maio de 1957, comezou a última campaña contra América Latina e a guerra final da historia do planeta Terra. As tropas avanzaron sen problemas. As forzas locais eran demasiado débiles militarmente e non podían resistir ás tropas rusas.
  Elizabeth e o seu equipo acaban de derrubar a batería, e agora os inimigos que están en camiño só se dan por vencidos.
  A rapaza comentou cunha risa:
  - Isto é a guerra!
  Catherine sinalou cun sorriso:
  - A última guerra da historia da humanidade!
  Elena suxeriu:
  - Entón brindemos pola paz! E creación futura!
  E as nenas ata se bicaban nas plantas espidas dos pés encantadas.
  Pois así vai todo ben...
  Anastasia e o seu equipo corren e lanzan granadas aos seus opoñentes cos dedos descalzos. Destrozan os seus inimigos e mostran os dentes.
  Natasha cantou:
  - Son a nena dun soño colosal!
  E como lanzar unha granada asasina. Si, non podes ser débil con mozas así. Non perdoarán isto.
  E avanzarán sobre si mesmos, sen piedade dos fascistas. Que neste caso non sexan totalmente fascistas.
  Zoya tamén lanza unha granada co pé descalzo e asubíos:
  - Pola vitoria sobre o inimigo!
  E entón Agustín dispara cunha metralleta e lanza unha granada co pé descalzo.
  E churra:
  - Golpe desesperado!
  E entón Svetlana presionará aos seus opoñentes e comerá a masa rasgada.
  Estas son as nenas.
  E berraba:
  - O tsar Alexei é o noso ídolo!
  Cidade de México é tomada e Cuba é capturada. As tropas rusas móvense de norte a sur. E fano con moito éxito. Non os deterá. E haberá unha gran vitoria.
  E Albina e Alvina marcan con moito éxito na batalla aérea. Son guerreiros que non precisan mostrar debilidade. Derriban avións moi por detrás dos rusos en canto ao seu nivel. E o máis importante, as nenas descalzas en bikini están á fronte. Que debullen a todos. E derruban a todos os que quedan atrapados na pelexa.
  Xa pasamos por Nicaragua. Non se pode parar a armada de máquinas do exército tsarista. E as tropas rusas están chegando. E cada vez con máis frecuencia, os opoñentes renuncian. E afastan aos inimigos con columnas de prisioneiros. E poñen o inimigo de xeonllos.
  Anastasia corre por si mesma e fai que os seus opoñentes caian de cara e biquen os seus talóns espidos.
  Tantos inimigos rendéronse. E moitos deles capitulan ao ritmo do tambor. E levantan as patas.
  As tropas rusas xa chegaron a Venezuela. A situación está cada vez máis tranquila.
  Brasil é o maior inimigo e rompe con relativa facilidade. E vese obrigada a capitular.
  As nenas camiñan por Río de Xaneiro e os nenos bican as súas pegadas espidas.
  Natasha comenta cunha risa:
  - Aínda así, a vida é boa!
  Zoya sinalou con certa dúbida:
  - Non está tan mal cando dormes cos pés contra a parede!
  E as nenas botarán a rir. Realmente non poderían ser máis divertidos. Pero que podes facer con eles...
  Aquí o neno Oleg Rybachenko tamén está loitando. Leva máis de cincuenta anos servindo no exército tsarista. Subiu ao grao de coronel, ten moitos premios e aínda ten uns once anos. E con el está a eterna nena Margarita. Era unha muller adulta e tiña moito medo de envellecer. E, como resultado, quedou unha nena para sempre. Non obstante, fixéronse nenos hai uns cen anos. E entón promételles que crecerán ata os dezaseis anos, o que en xeral é bo! O neno, por exemplo, nin sequera necesitará afeitarse!
  Un neno e unha nena lanzan granadas aos seus inimigos cos pés descalzos e cantan:
  - A alegría das vitorias vaise expandindo,
  Hitler está esperando pola forca!
  Aquí está o último bastión dos opoñentes de Rusia: Arxentina. Hitler escondeuse alí.
  E en xullo, as tropas rusas entraron en territorio arxentino. A resistencia foi focal. E así a capital caeu case sen loitar. E o propio Hitler foi atopado en agosto de 1957... Colgando nun lazo. Ao parecer, colleron os seus e colgáronos.
  Chile tamén capitulou. Así rematou a última guerra da historia da humanidade.
  Doce nenas meigas -que posuían a eterna mocidade- celebraron a súa vitoria. Pero outro neno, Oleg Rybachenko, parecía moi satisfeito. Finalmente, pode vivir polo seu propio pracer, cantos anos pasou no exército.
  E os rusos foron ao espazo xa en 1947, e en 1954 voaron á Lúa. E en 1967 a Marte. E máis novos logros. O sistema solar foi conquistando aos poucos. En 1975, Alexei II, que levaba setenta anos no poder, estrelouse nun avión. E así rematou o reinado do monarca máis grande de todos os tempos.
  E o seu fillo converteuse no novo rei: Mikhail II. E Rusia pasou á expansión espacial.
  Oleg Rybachenko e Margarita camiñando en Marte en 2005. O neno sinala:
  - Xa pasaron cen anos dende que fun neno. E non é hora de que eu faga ata os dezaseis anos?
  Margarita, que tamén parece unha nena, responde:
  - E eu tamén teño que medrar segundo o acordo! Pero por que seguiremos sendo nenos?
  Oleg encolleuse de ombreiros... Unha imaxe dun anxo-demiurgo con ás apareceu de súpeto diante deles.
  A fermosa criatura dixo:
  - Cumpriches parte da túa misión.
  Pero agora o espazo agarda por ti! E mundos espaciais! Así que vive e loita!
  Oleg Rybachenko preguntou cun sorriso:
  - ¡Con dezaseis anos prometéchesnos corpos!
  O anxo asentiu cun sorriso:
  - Que queres ti e Margarita?
  Margarita meneou a cabeza en acordo:
  - Aínda máis?
  O anxo asentiu cun sorriso de dentes de perla:
  - Isto será para ti! Pero para chegar aos dezaseis anos, crecerás mil anos! E entón permanecerás na túa mocidade para sempre!
  Oleg e Margarita gritaron ao unísono:
  - Non é xusto!
  Ángela comentou cun sorriso:
  - Tal é o prezo da inmortalidade! Pero acepta ser nenos inmortais moito mellor que vellos mortais!
  O neno e a nena coincidiron:
  - Si, moito mellor!
  E rimos máis forte!
  De verdade, que son estas persoas mortais? Incluso o maior rei de todos os tempos e pobos, Alexei, faleceu. E teñen unha eternidade por diante, chea de radiantes aventuras.
  
  
  
  NAPOLEÓN NON FOI A RUSIA!
  . Unha historia alternativa, onde o gran emperador non foi a Rusia, senón que trasladou os seus rexementos a... Turquía! Ben, claro, por que non? Por que non liberar os Balcáns do dominio otomán?
  E o inimigo, por suposto, non é demasiado forte. E mesmo antes foi golpeado polos rusos.
  E o exército de Napoleón partiu nunha marcha forzada. E camiñaba case sen atopar resistencia desde Bosnia ata Istambul. Un obstáculo: montañas, ríos, fortalezas... E algunha que outra resistencia. E a poboación saúda aos franceses e aos europeos como liberadores.
  Napoleón conquistou Istambul en 1812. Despois tamén loitou en Asia Menor. Chegou ao Océano Índico e á Meca. Despois, os franceses e os seus mercenarios trasladáronse a Exipto.
  Mentres Napoleón non foi a Rusia, conquistou as posesións otomás. Quizais algúns adiviños advertironlle dun posible fracaso en caso de guerra co imperio tsarista.
  Os británicos intentaron desembarcar en España en 1814. Napoleón volveu a París. E collendo forzas, trasladouse rapidamente a España e alí derrotou aos británicos. Despois do cal os franceses fixéronse algo máis fortes nos Pirineos.
  As súas tropas chegaron a Marrocos e ocuparon todo o norte de África e Sudán.
  Así, estableceron o dominio xeral no mar Mediterráneo. Tamén se tomou Xibraltar. E tamén se reforzaron a fondo. A guerra con Gran Bretaña continuou con diversos graos de éxito. Os dous bandos estaban cansos de escaramuzas no mar. Napoleón, porén, quixo tomalo con números. E cada vez se construían máis barcos, se adestraban os mariñeiros. Aos poucos, a superioridade numérica dos franceses, que contaban con grandes recursos humanos e territoriais, comezou a pasar factura.
  E os esgotados británicos comezaron a sucumbir. Finalmente, en 1825, tivo lugar un desembarco. E Napoleón finalmente tomou Londres. Así, a guerra rematou. E o xa ancián emperador decidiu descansar e participar nunha construción pacífica. O único é que os franceses seguiron movendo por África e conquistando o seu sur. Nicolás I chegou ao poder en Rusia. Os rusos libraron unha guerra con Irán, pero a pesar das vitorias non a conquistaron, senón que se limitaron a moderar as adquisicións territoriais. Entón Rusia enfrontouse á guerra de Shamil no Cáucaso e viuse obrigada a ela durante moito tempo.
  Napoleón reinou ata 1837 e tiña sesenta e oito anos cando morreu. Sucedeuno o seu fillo Napoleón II. O mozo emperador loiro de vinte e seis anos foi anteriormente o rei de Italia e do Imperio Romano. El, por suposto, quería superar a gloria do seu pai Napoleón I.
  E Napoleón II fixo a súa primeira campaña contra Irán, e despois contra a India. Por suposto, o exército máis grande e ben organizado do mundo conquistou tanto Irán como a India con relativa rapidez. Tamén se completou a conquista de África. Francia fixo guerras en América Latina, tentando facerse co control das colonias de España e Portugal. Dalgunha maneira non era hora de Rusia. Pero os franceses, despois de longas guerras, por fin asentaron en Latinoamérica. Napoleón II morreu en 1856 e o seu fillo Napoleón III subiu ao trono. Daquela só tiña dezaseis anos. E en 1858, Napoleón III comezou a súa campaña contra Rusia.
  Decidiu superar ao seu bisavó. E en Rusia aínda hai servidume. E o país, por suposto, é incomparable en canto a forza de combate coa Francia napoleónica.
  Napoleón III contaba coa vitoria. E dous millóns de soldados movéronse por Rusia. Marcharon en tres columnas: a Kiev, Moscova e San Petersburgo. Pero Rusia non tiña o seu propio Kutuzov.
  E o tsar Alexandre II viuse obrigado a fuxir a Kazán. Moscova e San Petersburgo e Kiev foron capturados. Había tropas por todo o mundo e armas máis avanzadas contra Rusia. Mesmo no exército de Napoleón III apareceron os primeiros tanques lixeiros.
  Si, non podes resistirte a ese poder. O tsar Alexandre II ofreceu a paz aos franceses. Pero Napoleón III declarou que necesitaba a Rusia no seu conxunto.
  En definitiva, comezou unha guerra de guerrillas. Pero Napoleón ten moitas tropas. Ademais, Napoleón III anunciou a abolición da servidume. Iso tamén gañou algunhas das persoas ao seu lado. A guerra aínda durou varios anos, e as tropas napoleónicas chegaron ao Océano Pacífico.
  Finalmente, atopouse un compromiso. Napoleón III casou coa filla de Alexandre II e foi coroado rei. E Rusia, como parte dun vasto imperio, recibiu certa autonomía.
  Napoleón III aínda loitaba en China, as súas tropas chegaron a Australia e conquistaron Indochina. E en 1877 morreu, e Napoleón IV subiu ao trono. Un mozo de catorce anos. Bisneto de Napoleón I e descendente materno dos tsares rusos. Napoleón IV completou a conquista do mundo, despois de conquistar os EUA e todas as outras illas... Xurdiu un imperio mundial. Despois só quedaba asaltar o espazo.
  Pero non había tristeza, pero os diaños viñeron petando. Napoleón IV morreu en 1894. Máis precisamente, morreu de caza en África. E o seu trono foi tomado por un neno, Napoleón Quinto, duns catro anos.
  Dalgunha maneira os descendentes de Napoleón resultaron non ser moi tenaz. E, por suposto, comezaron os problemas. Agora en América Latina, agora en China, agora en Rusia.
  Pero as tropas reprimiron os disturbios e os separatistas. Napoleón Quinto medrou e comezou a reprimir as rebelións de forma decisiva. Despois de que dalgún xeito o planeta Terra calmouse. E en 1914, o primeiro home voou ao espazo! En 1917, a xente chegou á Lúa.
  Aos poucos, a humanidade gañou estabilidade. E agora a expansión no espazo. En 1935, a xente visitara todos os planetas do sistema solar e xurdiu un asentamento na Lúa. Napoleón Quinto reinou ata 1960 -sesenta e seis anos-, marca entre os Bonaparte, e morreu na gloria. E Napoleón VI recibiu o trono. Neste momento, xa comezaran os experimentos exitosos sobre rexuvenecemento das persoas. E en 2000, a xente comezou a penetrar nas estrelas veciñas. En 2020, os primeiros asentamentos humanos creáronse fóra do planeta Terra.
  
  IVAN O TERRIBLE NON ESTÁ ENVENENADO
  Non obstante, Iván o Terrible non foi envelenado en 1584 (de onde se fixeron pensar que estaba envelenado?), senón que viviu durante algún tempo. Casou cunha princesa inglesa. E ao mesmo tempo conquistou Siberia e construíu alí cidades. En 1590, tivo un fillo, Alexandre, cunha princesa inglesa. En 1591, o fillo Dmitry morreu, pero os rusos recuperaron os seus anos aos suecos. En 1592 tomaron Narva.
  A guerra conxunta de Polonia e Rusia contra Suecia rematou en 1593 coa toma de Vyborg. E a derrota da guerra sueca en 1594.
  Rusia recuperou así as cidades da costa báltica, fundadas en Narva, así como Vyborg. En 1595, Iván o Terrible mandou construír unha cidade na desembocadura do Neva. Así, Aleksandrovsk xurdiu máis de cen anos antes. O ano foi nomeado en homenaxe ao fillo de Iván o Terrible e da princesa inglesa.
  Entón Iván o Terrible continuou avanzando por Siberia. Os seus guerreiros avanzaron ata o río Amur. En 1598, recuperado durante sesenta e cinco anos, un récord para Rusia e unha das máis longas duracións dun reino na historia do planeta Terra, morreu Iván o Terrible. O seu herdeiro, Fedot, tamén morreu no mesmo ano. E Alexandre Primeiro converteuse en rei. Tiña só oito anos no momento do seu ascenso ao trono. Pero Boris Godunov converteuse en rexente. E todo foi máis ou menos. Certo que tamén houbo anos de fame. Despois a guerra con Polonia en 1605. Entón, por primeira vez, o propio Alexandre mandou o exército. Os polacos tentaron asediar Smolensk, pero foron completamente derrotados. Os rusos pasaron á ofensiva e tomaron Kiev e Polotsk. Os polacos cederon terras ao longo do Berezina e Kiev á marxe esquerda de Ucraína.
  Había calma durante algún tempo. Rusia avanzaba polo leste. Chegou ao océano Pacífico e alí fundou novas cidades.
  Despois veu a campaña a Crimea, que coincidiu co debilitamento de Turquía. Rusia tamén conquistou o Khanato de Crimea, xunto con Azov.
  Así xurdiu un gran imperio. Despois do cal houbo outra guerra cos polacos. Alexandre proclamou: reconquistaremos as terras de toda a Rus de Kiev.
  E pasou. As tropas rusas baixo o liderado do tsar e do gran comandante Skopin-Shuisky aínda puideron derrotar aos polacos e mesmo tomaron Varsovia.
  Despois dalgunha controversia, Polonia aceptou a Alexandre Primeiro como tsar. Despois de que xurdiu o gran poder dos eslavos. Rusia virou cara ao sur en 1630. As guerras comezaron con Turquía. O Imperio Otomán estaba en declive e perdendo.
  Rusia conquistou os Balcáns, e mesmo entrou en Constantinopla. O trono otomán foi transferido ao tsar Alexandre. E agora os rexementos rusos chegaron a Exipto. E en 1640 conquistaron a Meca e Iraq con Kuwait. Ter formado un enorme imperio. En 1645-1647 houbo unha guerra con Irán. E Persia tamén se someteu a Rusia. A guerra co Imperio Manchú rematou coa toma do norte de China.
  O tsar Alexandre, en vista do aumento do número de poboación non rusa, mesmo convocou un consello ecuménico. Fíxose un cambio na ortodoxia permitindo catro esposas.
  O cal foi consecuencia do desexo de facilitar aos musulmáns a aceptación da ortodoxia, e de acelerar a rusificación das terras recentemente conquistadas.
  En 1658, morreu o tsar Alexandre I, que gobernaba durante sesenta anos e converteuse tamén no gran Rurikovich.
  Mikhail I, fillo de Alexandre I, converteuse no novo rei. O novo rei xa tiña corenta anos. E continuou a política de conquista do seu pai. As tropas rusas desprazáronse cara á India. Alí houbo guerras.
  Que rematou co establecemento da dominación rusa alí. Despois houbo unha gran guerra con China. En 1671, Mikhail morreu. E a guerra foi continuada polo seu fillo Alexei o primeiro Rurikovich. O mozo rei, duns trinta anos, mandou con enerxía e acadou importantes vitorias. China foi conquistada despois de varios anos de guerra.
  Entón Rusia continuou os seus movementos cara ao leste e ao sur, conquistando Indochina. Ata que chegamos a Singapur. En 1701, Alexei morreu e o seu fillo Pedro comezou a construír unha gran flota. Rusia pasou polas illas do Océano Pacífico e desembarcou en Australia.
  Ao mesmo tempo, había o desexo de expandirse por Europa. E en 1715 comezou a guerra con Austria. As tropas rusas superiores conquistaron Austria rapidamente. Despois capturaron Alemaña. Chegamos ao propio Rin. E conquistaron Italia en 1721. Así que Pedro o Grande abriu unha fiestra a Europa. Xunto con Exipto. Ao mesmo tempo, os rusos ocuparon Canadá a través de Alasca. En 730, Pedro o Grande morreu e o trono foi herdado polo seu neto Pedro II - Rurikovich.
  O seu reinado resultou activo: o mozo comezou unha guerra con Francia e conquistou Canadá, e as tropas rusas, que tiñan maior superioridade numérica, tomaron París. Os Países Baixos tamén foron conquistados. Aínda que alí se prolongou a guerra partidaria. Pero ao final, ela tamén foi suprimida.
  E máis tarde, en 1745, caeron tanto España como Portugal. Pero alí tamén houbo unha guerra de guerrillas durante varios anos. En 1753, despois da morte de Pedro II, subiu ao trono o fillo de Pedro II, Pedro III. O novo rei continuou movendo por África e América. A guerra estalou en 1761 coa última Gran Potencia, Gran Bretaña. Rusia non tivo moito éxito no mar ao principio.
  Pero despois, con superioridade numérica e comandantes experimentados, os británicos foron derrotados. E houbo un pouso. E en 1767 Londres caeu.
  E en 1780 tamén morre Pedro Terceiro. O seu fillo de vinte e oito anos, Paulo I, subiu ao trono. Rusia xa non tiña opositores serios e estaba a moverse por África e América Latina. En 1820, cando Paulo I morreu aos sesenta e oito anos, Rusia completara a súa conquista do mundo enteiro. E Iván Quinto subiu ao trono con corenta e dous anos.
  Xa non había con quen loitar. Pero a ciencia aínda non chegou ao punto de conquistar a inmensidade do espazo. Con todo, Ivan ordenou voos á Lúa. Como, o imperio ten que seguir adiante. E en 1833, o home voou ao espazo por primeira vez. E en 1845, os rusos finalmente pousaron na Lúa.
  O emperador Iván Quinto morreu en 1847. Alexandre II herdou o trono. A expansión ao espazo continúa. Aterrou en Marte en 1861. E despois en todos os planetas do Sistema Solar.
  E despois voaron a outras estrelas...
  
  DONALD TRUMP NO ASENTO DE ROOSEVELT
  Así que Donald Trump atopouse no lugar de Roosevelt durante a Segunda Guerra Mundial. Esta realmente resultou ser unha súper oportunidade! Considera os erros do teu predecesor. E o primeiro erro: permitiron que a URSS se levantase e se convertese nunha superpotencia.
  Donald Trump entendeu mellor que ninguén: non se debe permitir que Rusia gañe a Segunda Guerra Mundial. Porén, unha rápida vitoria do Terceiro Reich tamén é desvantaxosa para América.
  A mellor opción: deixar que se maten entre eles o tempo e o máximo posible.
  Pois claro, Donald Trump axudou un pouco a Rusia, antes de Stalingrado... E non houbo discrepancias particulares coa historia. E expulsou o Terceiro Reich de África.
  E entón ofreceulle a Hitler unha tregua a cambio da abolición das leis antisemitas.
  Despois de Stalingrado, os alemáns déronse conta de que en realidade podían perder a Segunda Guerra Mundial e coincidiron con Trump. Os xudeus non serán perseguidos, pero... Retómase o comercio...
  E cámbianse presos. O propio Trump fabrica unha bomba atómica e acaba con Xapón. E os alemáns, despois de parar os bombardeos do seu territorio e pechar a segunda fronte, van acumulando forzas.
  O Führer aprazou varias veces a operación Ciudadela. E aínda en xullo non lanzou unha ofensiva, porque quería probar Tiger-2, un tanque monstro, na batalla, e iso significa "León" e "Rato". Ademais, os alemáns comezaron a formar divisións de estranxeiros e acumular forzas.
  E Trump aconsellou ao Führer que non se apresure, xa que os plans da ofensiva alemá no Kursk Bulge xa son coñecidos polo mando soviético, e non hai nada máis estúpido que atacar cando o inimigo sabe diso.
  O Führer foi o suficientemente intelixente como para escoitar os sabios consellos de Trump. E púxose á defensiva.
  O Exército Vermello finalmente pasou á ofensiva o 30 de agosto. E quedou atrapado na defensa do inimigo en profundidade. As batallas demostraron que o Panther é moi bo en defensa, co seu canón de disparo rápido, que golpea a longa distancia.
  E "Tiger" non está mal, e ata "Ferdinand". A última arma autopropulsada na defensa é bastante forte. E repele perfectamente os ataques dos adversarios. E "Ferdinand" está a traballar moi activamente. Mentres bate desde a distancia, nin sequera poderás endereitar as costas.
  Os alemáns aínda cederon, polo menos aos poucos, pero na cornisa de Oryol. Pero a aviación soviética xa non dominaba os ceos. Sen fronte occidental, os Krauts eran fortes. Entre os ases alemáns destacou especialmente Marcel.
  Non morreu por accidente na batalla do Mediterráneo. E agora, sendo un as, o número un loitaba no leste. E este mellor as da Luftwaffe, que en pouco tempo estableceu un récord na fronte occidental, que ninguén batera nunca na historia real, loitaba agora no leste.
  Marcel bateu dende lonxe e non se deixou beliscar nin derrubalo. Converteuse nunha lenda entre os pilotos alemáns e soviéticos.
  E sen esaxeración ningunha. Derrubou tanto avións de ataque como cazas.
  Por cento cincuenta avións foi galardoado coa Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo de prata, espadas e diamantes. Cando fabricou douscentos avións, recibiu a Orde da Aguia Alemá con Diamantes. Ao chegar aos trescentos avións, recibiu un premio especialmente establecido para el: a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes. Despois de derrubar catrocentos avións, recibiu un crucifixo de ouro e diamantes de mérito militar e unha Copa da Luftwaffe de ouro e diamantes. Marsella derrubou douscentos avións sobre o Mediterráneo no outono. Durante o inverno e marzo derrubou case cen coches máis, e foi trasladado á fronte leste. Alí superou os trescentos vehículos alá por maio de 1943.
  Logo, en setembro de 1943, alcanzou a cifra de catrocentos vehículos. E ata estableceu un récord noqueando a catorce vehículos nunha soa batalla.
  Por suposto, con tal as, os alemáns sentíanse máis que seguros no ceo.
  E poderían conter o ataque do Exército Vermello levantando forzas con antelación. Con todo, as tropas soviéticas avanzaron, aínda que moi lentamente.
  A finais de outubro, o Exército Vermello achegouse a Orel. Os Fritz intentaron manter esta cidade a calquera prezo.
  O tanque Tiger-2 foi usado na batalla por primeira vez. Este vehículo, con todo, funcionou ben en defensa, pero moitas veces avariaba. "León" resultou aínda peor. Semellante ao adulto "Tiger"-2, máis coñecido como o tigre real, "Lion" tiña unha arma máis poderosa, que, con todo, era innecesaria. Desde os soviéticos, trinta e catro tanques foron tomados con armas alemás. Pero o "León", que pesaba noventa toneladas, non tiña vantaxes sobre o "Tigre" en termos de blindaxe, pero era máis caro, menos fiable e o canón máis potente era inferior en taxa de disparo.
  Só ao disparar a longa distancia o "León" tiña vantaxes, pero de pouco serviu, xa que o trinta e catro era case imposible de acertar mentres se movía dende tal distancia onde o "León" tiña vantaxes.
  As batallas demostraron que o "León" non ten vantaxes para protexer os lados e a fronte do casco sobre o "Tiger"-2, e a armadura máis grosa da fronte da torre só ralentiza a súa rotación.
  É dicir, resultou que "Lion", na práctica, é aínda peor que "Tiger"-2. E polo que resulta, foi deseñado.
  Non obstante, o Tiger-2 estaba relativamente ben protexido, era impenetrable ata o lado do T-34-76 e, polo tanto, demostrou ser unha máquina eficaz, aínda que torpe.
  Ao mesmo tempo, dous pilotos mostráronse ben na batalla: Albina e Alvina. Que pelexou todo o tempo descalzo en bikini. E fixérono con moita eficacia.
  Así como Albina preme os gatillos cos pés descalzos, derrubará a un piloto soviético.
  E entón Alvina presionará, tamén, cos seus pés espidos e cicelados. E de novo vai derrubar o inimigo.
  As nenas traballaron activamente e co garbo das panteras. Aínda que son guerreiros novatos. Pero o seu segredo é loitar en biquini e descalzo, entón ninguén te derrubará!
  A batalla de Oryol prolongouse ata finais de novembro. Os alemáns mantiveron a cidade e o Exército Vermello asaltou con teimosía. O propio Stalin mostrou teimosía neste asunto. A cidade foi completamente fortificada polos Krauts e non permitiu que fose cercada.
  A principios de decembro houbo unha calma temporal, só as batallas tiveron lugar no ceo. Marsella superou o número de cincocentos avións derrubados e foi o segundo do Terceiro Reich despois de Goering en recibir a Gran Cruz da Cruz de Ferro.
  O Exército Vermello parou. Pero a finais de decembro retomou a súa ofensiva. Despois de pelexas teimudas, Oryol finalmente foi rodeado. E despois tómao. Os alemáns retrocedéronse un pouco máis no centro. Pero estaban preparados para o inverno e loitaron moito.
  Os Fritz aínda puideron rexeitar a ofensiva preto de Leningrado. En parte pola advertencia de Trump, que tiña moito medo da derrota dos fascistas.
  Despois de rexeitar o ataque no norte, os nazis dalgunha maneira repelían o ataque e sobreviviron ao inverno... E na primavera comezaron a acumular forzas.
  O Exército Vermello tamén sufriu danos. Pero conseguiu o IS-2 e o T-34-85. Comezou un intercambio de golpes e o 22 de xuño de 1944 o Exército Vermello lanzou unha gran ofensiva no centro.
  Os alemáns sucumbiron, pero lentamente... As tropas soviéticas avanzaron cincuenta quilómetros en mes e medio nun sector bastante amplo da fronte. Os nazis en xeral cambiaron algo a súa táctica e trataron de conservar a súa forza sen atacar.
  Aquí xogou claramente o papel Trump, que non quería que gañasen nin Rusia nin Alemaña. Pero tiña medo de que os rusos gañasen de todos os xeitos, e aconsellou ao Führer que construíse unha guerra de defensa para esgotar os recursos dos bolxeviques.
  Hitler, a pesar de toda a súa agresividade, aínda entrou nunha profunda defensa. Ademais, os tanques alemáns son imperfectos. E "Mouse" tampouco estivo á altura das expectativas, e só en defensa, mostrándose máis ou menos en contraataques curtos.
  Os alemáns aínda non foron capaces de ter éxito na tecnoloxía. O Panther 2 podería facerse máis poderoso en armamento e blindaxe, pero aínda non foi posible facelo máis pesado que as cincuenta toneladas. O Focke-Wulf era inferior en manobrabilidade e estaba inacabado.
  O Me-309 resultou poderoso en armamento e rápido, pero peor en manobrabilidade. O TA-152 era mellor que o Focke-Wulf nas características de voo e estaba poderosamente armado, pero tamén resultou máis pesado. É certo que Marsella desenvolveu boas tácticas para avións máis pesados, pero máis armados e mellor protexidos.
  Ata agora, os alemáns non só mantiveron a súa vantaxe no ceo, senón que mesmo a aumentaron debido ao número de vehículos. Aínda que a URSS tamén tiña o Yak-3 e o LAGG-7. Pero isto aínda non proporcionou vantaxe.
  Pero os alemáns desenvolveron o ME-262. En xuño, a Luftwaffe xa tiña un milleiro destes avións con catro canóns de avións de 30 mm. Pero na batalla, o ME-262 demostrou ser insuficientemente maniobrable e eficaz. Incluso pola alta velocidade. O único é que o ME-262 é moi difícil de derrubar, está blindado e pode sobrevivir, é difícil de golpear pola súa alta velocidade, pero rompe por si mesmo debido ao seu motor pouco fiable.
  Entón, os alemáns foron ata agora só relativamente exitosos en recibir o TA-152 e tiñan o modernizado ME-109 "K", o caza máis popular da Segunda Guerra Mundial.
  Tamén aumentou o número de avións producidos, o que permitiu manter a superioridade sobre as marcas soviéticas. Ademais, os vehículos alemáns eran significativamente máis fortes en armamento e potencia do motor.
  O alemán Yu-288, que combinaba alta velocidade e unha gran carga de bombas, resultou ser bastante exitoso. E o primeiro bombardeiro de catro motores en serie, o Yu-488, capaz de bombardear a longas distancias. O seu punto culminante foi a superficie de ala relativamente pequena, que lle daba unha velocidade de ata 700 quilómetros por hora, o que era moito para un bombardeiro naquel momento.
  Os alemáns non tiveron moito éxito no campo da construción de tanques. O rato é bo na defensa, pero aínda é vulnerable desde o aire e difícil de transportar. "Jagdpanther" resultou ser máis exitoso. Produciuse en cantidades cada vez máis grandes e gañou unha boa reputación.
  Aquí, claro, os alemáns case remataron o coche, pero en todo caso saíu ben.
  A principal cantidade de equipamento alemán aumentou, o que permitiu resistir con máis éxito aos ataques soviéticos. Incluída a ofensiva de agosto no sur.
  Chegou o outono de 1944, as tropas soviéticas nin sequera tomaron Kharkov e aínda están en pé no centro.
  O Fritz sentíase un pouco máis seguro... Stalin seguiu martelando, pero sen a axuda dos Estados Unidos non puido gañar a carreira tecnolóxica contra Alemaña.
  Tendo divisións estranxeiras e moitos hiwis, ademais de satélites e antigos cidadáns soviéticos, o Terceiro Reich podería máis ou menos repoñer as súas forzas e permanecer á defensiva. Os traballadores estranxeiros e o traballo escravo permitiron producir moitos equipos. E en primeiro lugar, a aviación a reacción.
  O proxecto de foguetes V-1 e V-2 foi abandonado en favor dos avións a reacción e apareceron os bombardeiros Arado. Que bombardeou perfectamente. E os avións soviéticos nin sequera podían alcanzalos.
  Hitler confiaba cada vez máis nunha ofensiva aérea. O Fritz tamén loitaba no inverno... O Exército Vermello puido avanzar polo centro durante o inverno.
  Aquí, aínda que os alemáns esperaban un ataque, quedaron impresionados polo traballo da artillería, especialmente o lanzacohetes Andryusha. Pero entón numerosas divisións de tanques alemás puideron deter as tropas soviéticas.
  Os novos canóns autopropulsados alemáns E-10 e E-25, pequenos pero áxiles, resultaron especialmente eficaces.
  O Tiger-2 tamén apareceu cunha torreta máis estreita e pequena e un potente motor de 1000 cabalos de potencia, que demostrou ser unha máquina máis práctica.
  En resumo, comezou unha guerra cunha casa de animais máis rendible para os alemáns.
  Hitler realmente contaba cos tanques da serie E, xa que eran máis avanzados e tiñan unha silueta baixa. No E-50, a altura era xeralmente un metro máis baixa que a do Tiger-2, o que permitía, con igual blindaxe, reducir o peso do tanque a cincuenta toneladas cun motor de 1200 cabalos de potencia ao aumentar, un arma máis precisa e perforante.
  Isto resultou xenial! O coche gañou a velocidade e a rapidez dun avance. E as nenas pelexan por iso. E por suposto, descalzo e en bikini.
  Os combates foron intensos, sobre todo na primavera, en maio. Os alemáns comezaron a tentar atacar. Pero só puideron recuperar Belgorod, que fora capturado polas tropas soviéticas antes. A loita continuou durante moito tempo. E o tanque E-100 tamén participou na batalla. Este vehículo, moi ben protexido e con armas potentes, converteuse nun gran problema para as tropas soviéticas.
  Despois da aparición do SU-100, Stalin decidiu inesperadamente cambiar a doutrina na construción de tanques. E esta arma autopropulsada comezou a producirse en cantidades cada vez máis grandes.
  Atraeume a facilidade de produción de canóns autopropulsados e a arma máis potente. E tamén o feito de que Stalin comezou a pensar en salvar soldados. En todo caso, no verán de 1945 só atacaron os alemáns. Só puideron rodear Rostov-on-Don e Oryol, e ese foi o alcance do seu éxito... No outono, os Krauts sentáronse á defensiva e o Exército Vermello avanzaba. E no inverno tamén... E só Belgorod foi capaz de contraatacar.
  Así que as dúas armadas frearon...
  Chegou o ano 1946. Os alemáns intentaron atacar no verán usando os tanques E-50 e E-100, e E-75. Contra eles, Stalin tiña os canóns autopropulsados SU-100, que practicamente substituían a todos os outros tipos de armas. Os alemáns soplaron, pero case non avanzaron... E no outono e no inverno o Exército Vermello avanzaba...
  Pero de novo non conseguín nada.
  Xa é 1947. Os alemáns presionan e avanzan, os rusos presionan e avanzan. Nada conseguiu.
  Aquí chega 1948. Apareceu o T-54, que, porén, non se estendeu. O SU-100 aínda está en servizo. É certo que esta arma autopropulsada está algo anticuada. Os alemáns teñen o primeiro posto na serie por riba do E-75 cun motor de turbina de gas. E xa estaba ben protexido dos lados...
  Pero os alemáns aínda non lograron a vitoria. O IS-7 foi producido na URSS. Quen loitou con éxito contra os alemáns.
  Logo 1949... A primeira liña está inmóbil, e intercambian golpes. Os boxeadores balancean e destrúense uns aos outros.
  Entón, en 1950, a primeira liña oscila lixeiramente. Pero non pasa nada significativo.
  E vai a 1951, o mesmo. Non hai cambios na fronte oriental. Os dous bandos estaban bastante esgotados.
  1952 tamén foi. O último ano completo do reinado de Stalin. O único que tiñan os alemáns eran discotecas invulnerables ao lume de armas pequenas. A URSS ten o vehículo máis popular: o SU-122 cun canón longo, que aínda está clasificado como o mellor.
  E finalmente, 1953... Stalin morre e entón comeza isto. Hai unha loita polo poder en Moscova, e aproveitando isto, os alemáns pasan á ofensiva.
  E avanzan no Cáucaso. Türkiye finalmente entra na guerra.
  Capturo todo o Cáucaso en primavera, verán e outono, e saco vantaxe...
  Pero aquí Trump xa está a interferir. E o 1 de xaneiro de 1954, os Estados Unidos comezan o bombardeo nuclear do territorio do Terceiro Reich e... Rusia.
  Como isto! Trump si interveu na Segunda Guerra Mundial.
  E todo resulta moi chulo ao seu xeito! E ata certo punto é xenial!
  Trump vence con confianza aos seus inimigos! E este é o seu PR infernal!
  Este ditador estadounidense ata salta de alegría!
  
  NENAS GUAPAS FAN HISTORIA
  Unha historia alternativa na que Hitler decidiu, con todo, que debía acabar primeiro con Gran Bretaña e só despois atacar a URSS. Un destes pasos foi despois da toma de Creta e do ataque a Malta. Este último tivo bastante éxito e as tropas do Führer derrotaron aos británicos. Hitler tomou a decisión de rematar con Gran Bretaña e só entón ir á URSS.
  Aquí foi influenciado por catro meigas. Belezas arias: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - convenceron ao Führer de non ir aínda a Rusia! Mesmo se axeonllaron e xuraron que 1941 non era o momento para iso. Ademais da nena, correron descalzos sobre os carbóns e realizaron un ritual confirmando que era mellor non ir a Rusia. E catro belezas convenceron ao Führer de que era necesario que as nenas loitasen en África. Para o que recibimos o consentimento.
  A base británica é atacada por unha armada Fritz;
  A maior base británica realmente parecía un inferno. Foi atacado por máis de mil bombardeiros recollidos de toda a fronte oriental e recibindo unha experiencia de combate decente, xunto con cazas de escolta. Os británicos, por suposto, levan moito tempo loitando, pero non esperaban un ataque masivo tan poderoso. De feito, quen crería que os Krauts decidirían expor a fronte, aínda que o inimigo se calmara temporalmente. Pero agora os soldados británicos están sendo golpeados sen piedade. Por exemplo, os seus barcos son atacados polo Yu-87, a famosa "cousa". Non moi rápidos, pero posuíndo a máis alta (para a súa época) precisión de bombardeo, atormentan á flota británica escondida nas baías. Os Focke-Wulfs máis modernos non se quedan atrás, incluíndo ata o propio lendario von Rudel, o rei dos avións de ataque. Coñecido polo afundimento do acoirazado soviético máis poderoso, o acoirazado Marat.
  Por exemplo, o cabo Richard ve os voitres rodando por un outeiro coma un trineo. Numerosos bombardeiros alemáns emerxen dun buraco de xeo como peixes depredadores. O inglés xa maduro colga o teléfono con medo. Nunca vira unha visión tan terrible. As sirenas soan moi tarde, despois de estoupar as bombas. A onda expansiva lanza soldados británicos, brazos e pernas cortados voan en diferentes direccións. Un dos cascos de ferro quedou vermello e golpeou o axente na cara. E como berra:
  - Churchill é o mellor! Hitler é xenial!
  Os canóns antiaéreos británicos non comezaron a disparar inmediatamente, senón só cando caeron miles de bombas á vez. O inimigo calculou todo correctamente: nin unha soa bomba debería desperdiciarse. Entón esmaga o inimigo e golpea. Todos os sectores están marcados previamente no mapa. Ademais, os insolentes británicos nin sequera se disfrazaron correctamente. Moitos dos seus canóns antiaéreos están á vista e son os primeiros en ser arrastrados.
  Aquí o canón dun canón antiaéreo de 85 milímetros, de trinta e dous pés de lonxitude, lanzouse cara arriba e dobrado no aire como un volante. Despois de que se estrelou, esmagando a cinco ingleses. Un dos negros tiña a barriga aberta e caéronlle os intestinos.
  E caeron bombas, e todo ardeu, un almacén de combustible retumou, comezaron a estoupar, esparexendo proxectís case por todo o esqueleto, despois outro almacén foi alcanzado. Aínda por riba, as sirenas instaladas nos carenados do Yu-87 e Focke-Wulf ouveaban molestos, provocando un horror salvaxe entre os negros e árabes de entre as tropas coloniais. Pero parece que os brancos teñen igual medo.
  Por exemplo, chocaron dúas fragatas británicas, tanto que as caldeiras retumaron. E ata os restos das fragatas que despegaran estouparon no aire como campos minados, e o cruceiro simplemente afundiuse ata o fondo.
  O tanque inglés "Cromwell" cun fociño curto, pero cunha velocidade decente e unha armadura frontal bastante potente, acelerou en pánico e embistiu o seu propio almacén, ata esmagar unha ducia de soldados angustiados no camiño. O caos medrou. O portaavións inglés comezou a caer, e o poderoso acorazado abriu fogo... na costa, onde pululaban os seus propios soldados.
  E neste inframundo, dúas persoas permaneceron completamente imperturbadas. Un deles era un indio, acendendo pouco a pouco unha pipa, e o outro era unha muller, claramente de orixe árabe, pero con uniforme militar. Os dous non prestan atención á morte precipitada. Ou mellor dito, toda unha horda de xinetes da aniquilación xogaban a un xogo de cartas inusual. Era un xogo de cincuenta e dúas cartas con bromistas, e mesmo segundo as regras inventadas polo propio pelvermello.
  Unha muller árabe dixo:
  - Porén, hai moito ruído! E por que crear tal pánico?
  Un dos soldados, co lombo cortado pola metralla, case se topou co indio, pero foi arroxado sen coidado coma un gatiño. Sobre a cara de pel vermella caían gotas de sangue e el lambeu, sorrindo. Entón el notou:
  - Facer ruído é para persoas débiles e pálidas. Os apaches pensamos así: se non hai inimigo, aparece un inimigo, aínda mellor!
  A muller escura comentou:
  - Esta é unha debilidade típica dos que profesan a fe de Cristo. Gústalles falar de sacrificio, pero non se sacrifican.
  O indio asentiu rapidamente:
  - A orde está construída sobre unha base onde o cemento é fe e a area é vontade! A fe é un corazón de ouro, e a vontade é un puño de ferro! Só as persoas de cara pálida non teñen nin unha nin outra.
  Varios soldados británicos en chamas precipitáronse á auga para lavar as chamas. Incluso fervía ao entrar na auga, escoitáronse berros e xemidos salvaxes. E círculos sanguentos arrastráronse pola escuma do mar, grosos ao principio, despois estendéronse gradualmente e volvéronse pálidos. E os guerreiros do que antes foi o imperio máis grande e extenso da Terra estaban perdendo a súa aparencia humana. A muller árabe bufou despectivamente:
  - E estes homes obrígannos a levar un burka!
  O home vermello, mirando astutamente, comentou:
  - Ao parecer, a túa mirada ameazante dálles medo!
  A muller árabe mostrou os dentes con sarcasmo e dixo:
  - A suavidade dunha muller é semellante á dureza da armadura, só que é moito máis letal e versátil en protección!
  Os alemáns preferiron atacar de inmediato con todas as súas forzas, a táctica dun boxeador que, contando coa falta de preparación do inimigo, corre inmediatamente con todas as súas forzas cara ao inimigo. Cando decenas de avións inimigos arden nos aeródromos, sen poder despegar. Cando as súas propias bombas estoupan dentro dos Lancaster, destruíndo todo o que lles rodea. Tácticas duras pero eficaces. Entón, a sinfonía do inframundo alcanzou o pico do seu poder, e entón comezou a diminuír.
  Pero isto, por suposto, non rematou aí; a división aerotransportada entrou en acción. Mentres os británicos están despois de tal tratamento, pódense tomar mornos. Afortunadamente, xa se fabricaron planeadores de aterraxe nas cantidades necesarias e perfeccionáronse os métodos de remolque. Quizais o mellor do mundo hoxe.
  Así que voan, non como papaventos, máis lentos, pero o suficientemente rápidos, e mesmo acompañados da música de Wagner, a obra mestra favorita de Hitler. Quen máis se lembraba da película "Apocalypse", onde os americanos usaban esta música en particular cando atacaban aos vietnamitas. Como lles asustou. Así que aquí está Wagner, e motivos atronadores, a través de amplificadores. Os paracaidistas untaron as súas caras con fósforo e se pintaron; parecen arrepiantes, como os demos do seu inframundo. Tamén baseado nun efecto psicolóxico. Ademais, engadíronse algúns reactivos e algúns chips de magnesio ao fósforo para causar un brillo polo menos durante un curto período de tempo. Tan arrepiante, especialmente co pano de fondo do brillo fumegante e numerosos incendios. Incluso teñen metralladoras, tamén camufladas en forma de bocas de dragón. Entón as melodiosas metralletas alemás e capturadas están a bater. E as filas segadas e rasgadas caen ás botas dos vencedores. E moitos simplemente prefiren renunciar, a pesar de que hai moitos máis británicos que alemáns.
  Unha muller india e unha árabe agocháronse nun pequeno buraco coidadosamente camuflado. Redskin sinalou:
  - Pois arámolos!
  A muller de cabelos negros quedou sorprendida:
  - Estás dicindo nós? Quizais te refires a nós?
  O indio meneou a cabeza negativamente:
  - Non! Palefaces están a vencer aos británicos e este é un bo sinal! E cando chegue o momento, chegarán as nosas vacacións! Cando liberarán os indios o seu continente!
  A muller árabe bufou despectivamente:
  - Vostede, por casualidade, reclama o poder sobre o mundo?
  O indio cariñosamente, coma se lle explicase a un neno con retraso mental, sorriu:
  - A quen quere sacar demasiado adoita quedar sen nada! Así que a culler grande é deliciosa!
  O Führer, por suposto, non viu o que facían os seus falcóns e falcóns, pero en principio adiviñou que a máquina militar alemá resolvería todo con precisión. En xeral, as operacións ofensivas militares alemás ata o Kursk Bulge realizáronse a un alto nivel profesional. Algúns mesmo os chaman estándar. Mesmo é estraño que unha máquina así derrapase e despois se desfaise por completo.
  E os propios catro participaron no desembarco en Malta.
  Catro nenas só estaban en bikini. E xa no aire lanzaron granadas aos británicos cos pés descalzos. E é moi bonito. Estas son as nenas.
  E en voo lánzanse discos moi afiados. E unha ducia de pescozos abríronse á vez. Unha palabra: belezas de súper clase. E moi sexy e musculosa. Estes son os guerreiros. E dun golpe partiron metal e ladrillos. Teñen un poder tan frenético e fervente. E que salten cos tacóns espidos no queixo dos soldados ingleses. Están tan fodidos.
  E o sangue voa e salpica en todas as direccións.
  Despois de que as nenas usaron as súas espadas. E comezaron a destruír as filas inglesas. E ao mesmo tempo canta:
  - Os lobos brancos están a reunir! Só así sobrevivirá a carreira! Os débiles perecen - son asasinados, purificando o sangue sagrado!
  As nenas de aquí son moi chulas. Simplemente xenial!
  E cortaron a cada soldado inglés con dúas espadas. E lanzan esvásticas cos pés descalzos, matando loitadores. E guerreiros tan fervorosos...
  E o ataque aéreo contra Malta é moi poderoso. O Führer recolleu a aviación da fronte oriental. E o Yu-88 mostrouse na súa gloria. E, por suposto, tamén se utilizou o Yu-87, que, a pesar do dominio dos loitadores no aire, demostrou ser moi eficaz.
  E os Krauts venceron moi forte aos británicos. E as mozas terminadoras cos pés descalzos son aínda máis fortes. E os guerreiros aquí son simplemente clase!
  Ben, como podes non admirar a esas nenas? Non nenas, senón panteras!
  Destrúen aos seus opoñentes. E cantan:
  - Ninguén nos vai parar! Ninguén nos vai derrotar! Os lobos malvados están destrozando o inimigo!
  Lobos malvados - saúdo aos heroes!
  E volveron cortar... Porén, os británicos xa se renden. E levantan as mans.
  Gerda ruxe en inglés:
  - ¡De xeonllos! E bica os meus pés!
  Os homes caen de boca e bican os pés espidos e lixeiramente poeirentos da nena.
  Entón Charlotte, a besta pelirroja, obrígaos a bicarlles os pés. Que fermosa é.
  No vento, os seus cabelos cobrizos revolotean como unha bandeira proletaria loitadora.
  Tanto os homes como especialmente os mozos bican os tacóns redondos da deusa. E lamben os pés ásperos da beleza.
  Bicaron os pés descalzos tanto de Christina como de Magda. Tamén mozas de acrobacia aérea.
  E tales guerreiros son fortes e musculosos. E o máis importante, descalzo e bonito.
  E figuras esveltas, e lousas de abdominales! E hai algo marabilloso neles, algo marcial e algo fermoso.
  E todos os músculos xogan, e as bolas musculares rolan baixo a pel curtida.
  Estas rapazas son super clase! Conteñen o poder da ira e a chama da paixón! E confianza na vitoria.
  E os ingleses chocan con bicos os seus pés espidos e graciosos!
  Malta caeu, e fíxose moito máis fácil transferir tropas a África. O Führer entendeu, e o principal que lle veu á cabeza foi un pensamento lóxico: a URSS é un país totalitario, o que significa que é forte. Case douscentos millóns de persoas están unidas pola ideoloxía comunista e isto é poder!
  Pero ao mesmo tempo, a URSS ten terras suficientes e non vai atacar a ninguén.
  Entón, para atacar Rusia, debes prepararte.
  Que tipo de tanques teñen os alemáns? Francamente débil! E os rusos no desfile do Primeiro de Maio viron KV-2 con canóns de 152 mm, e KV-1 con canóns de 76 mm, e T-34, tanques áxiles tamén con canóns que penetran nos alemáns.
  E o Führer ordenou: crear os seus propios monstros como contrapeso aos tanques rusos. En particular, "Panteras", "Tigres", "Leóns" e "Ratos". Bos coches para a súa época, pero demasiado pesados.
  Tanto caro como de traballo intensivo! Por outra banda, a tecnoloxía alemá podería competir neste caso coa tecnoloxía soviética.
  Ademais, os alemáns esperaban que pronto terían toda África, e que serían capaces de apoderarse de importantes recursos do mundo. E haberá escravos, tropas e unidades de combate...
  En xeral, os guerreiros da Wehrmacht son fortes...
  E as nenas son preciosas... E ladróns marabillosos!
  En Malta camiñaban e destacaban pola tortura dos homes. Guerreiros feroces. Despoxaron aos nenos e violáronos coas nenas! Por que non entretemento?
  Os guerreiros cantaban e berraban moito:
  - Ninguén nos vai parar, nin o demo pode vencernos!
  Gerda e o seu equipo tamén atacaron o cruceiro inglés. As nenas camiñaban por ela con espadas e cortaron a todos. E ao mesmo tempo botaban discos afiados cos pés descalzos.
  Estes son os guerreiros rápidos que non se poden deter facilmente e sen problemas. Eles van adiante e destrúen os mariñeiros. E axítanse para si mesmos coas dúas mans. Apareceron estas catro meigas. E as Bruxas son despiadadas, completamente asasinas.
  Corren pola cuberta, facendo escindir os seus tacóns redondos e rosas, e axitan as espadas como palas de hélice. Eles cortan o inglés e cantan para si mesmos mentres sorrían.
  - Non somos nenas patéticas, a nosa voz é tan clara! Esmagamos os británicos con valentía para que aquí non quede tranquilo!
  E como se mostrarán as linguas! Estas son as nenas... Auténticas terminadoras!
  E cos seus dedos espidos lánzanse discos contra si mesmos e derruban aos seus inimigos.
  Farano de xeito moi sanguento. E cortáronlles a gorxa. E tantas gorxas abríronse.
  Rapaces agresivos.
  E máis precisamente, nenas, con músculos de animais salvaxes. E ninguén pode frealas - tal é o elemento.
  As mozas están espidas e case espidas. E ata expuxeron os seus peitos para lucir máis fermosos.
  Gerda cantou:
  - E o cruceiro será capturado - as nenas están a correr! ¡Tal elemento, tal elemento!
  As nenas son verdadeiramente tan fermosas que non podes detelas á vez.
  Unha enerxía frenética e fervente burbulla dentro deles. E simplemente é un furacán tan agresivo e unha abundancia de chamas e calor.
  Os guerreiros son realmente encantadores. E poden golpearte na mandíbula co puño.
  Teñen saltos tan agresivos de nenas que naceron con ás e colmillos...
  Charlotte corta os ingleses e chía para si mesma:
  - Ninguén pode compararse con nós na batalla! Son unha loba, unha loba chula!
  E a besta pelirroja golpea e corta cunha espada...
  Así que o almirante inglés caeu baixo a retribución das mozas. Que quería en realidade? Con quen contactaches?
  Os guerreiros colleuno e picárono en anacos!
  Cristina cantou con pracer:
  - Haberá kebab en rodajas!
  E amosou a súa lingua.
  E entón co pé descalzo lanzou un disco con bordos afiados. E inmediatamente matou a cinco ingleses.
  Magda deu patadas co talón espido e tres ingleses voaron pola borda. Esta rapaza é só unha salvaxe!
  E os catro exclamarán:
  -Gloria aos nosos deuses!
  E volverá picar... Centos de ingleses xa foron picados. E os superviventes caen de xeonllos e bican ás fermosas mozas, os seus pés fortes, cicelados e descalzos.
  
  
  O PRESIDENTE RUSO VLADIMIR ZELENSKY
  Despois da inauguración, Vladimir Zelensky anunciou a disolución da Rada e a celebración de eleccións parlamentarias anticipadas. Isto era xeralmente esperado. Non obstante, as relacións con Rusia mantivéronse tensas. Vladimir Putin non felicitou a Zelensky pola súa vitoria e non recoñeceu as eleccións presidenciais en Ucraína. Pero isto mesmo beneficiou ao novo líder novo. Os nacionalistas, que o miraban con recelo, recoñecíano como un dos seus. E Occidente deuse conta de que Putin realmente é un agresor. E apoio reforzado para a Ucraína. Entón comezou pola saúde, e rematou pola paz. Zelensky tomouno e actuou moi forte nas novas eleccións á Rada. Conseguiu a maioría parlamentaria. E despois fixo varios referendos. Incluída a reforma constitucional.
  Os poderes do presidente foron significativamente ampliados. Pola contra, a Rada é limitada. Despois de que Zelensky comezou a realizar reformas e modernización de forma decisiva.
  Ao mesmo tempo, inventouse un movemento astuto en Donbass. A guerreira Anastasia Orlova ofrecéuselle unha opción interesante. Co apoio de Ucraína e dos servizos de intelixencia occidentais, converterase na gobernadora das rexións de Lugansk e Donetsk. Entón terá a adhesión formal en Ucraína e diñeiro para a restauración e un maior poder persoal. E ata o teu propio exército. É dicir, a opción Kadyrov. Cando Rusia realmente deu a independencia a Chechenia, só mantendo formalmente o control sobre ela.
  Anastasia Orlova, que ten influencia entre os comandantes de campo, aceptou esta opción. Debo dicir que esta muller era moi fermosa, loira, e normalmente, mesmo no frío inverno, corría descalza.
  Anastasia declarou a guerra ao liderado "roubador" da Nova Rusia. É unha rapaza moi militante e con autoridade. E fundou a súa residencia en Novoazovsk. Parte do pobo e as milicias apoiárona.
  Anastasia, cun batallón de mozas descalzas, fixo varias incursións e capturou varias cidades. Desataron as batallas locais. Houbo un tiro de corda.
  Anastasia actuou con bastante habilidade e recibiu diñeiro do estranxeiro. Ademais, tivo apoio en Rusia. Incluso de mulleres. O feito de que Putin estivese enfermo tamén contribuíu ao éxito. Ao parecer, o ambicioso presidente de Rusia tense sobreesforzado. E nestas condicións, o liderado en Rusia estaba dividido. Anastasia aproveitou isto e capturou Donetsk. Recibindo un apoio serio.
  A guerra tamén comezou con Lugansk. Pero non demasiado enérxico. As milicias non se querían matar entre si.
  Finalmente, celebráronse eleccións para o presidente de Novorossiya e Anastasia gañou. Foi inmediatamente recoñecido polos Estados Unidos e Kiev. E despois outros países occidentais, e o mundo enteiro!
  Zelensky cumpriu a súa palabra, dándolle a Novorossia un estatus especial dentro de Ucraína. E en Donetsk volveu ondear a bandeira amarela-azul.
  Chegou a paz tan esperada.
  Zelensky loitou activamente contra a corrupción, e mesmo introduciu a pena de morte para delitos económicos. Ao xestionar e formar un equipo profesional con estrita e habilidade, Vladimir Zelensky proporcionou a Ucraína altas taxas de crecemento. O país estaba subindo, e o poder do novo líder foise fortalecendo. As relacións con Rusia foron mellorando. O que contribuíu ao derrame cerebral que levou a Putin e o fixo menos ambicioso e agresivo.
  En Rusia, a popularidade de Zelensky foi crecendo. Era un orador forte, unha persoa encantadora, un populista. E non comunista, pero tampouco anticomunista. Popular, tanto entre a esquerda como entre os oligarcas rusos. Moi popular entre os mozos rusos. Un intelectual e un tipo. Parece ser intelixente, pero apoderouse dun poder duradeiro. Si, definitivamente un líder, pero tamén un cabaleiro ao mesmo tempo! Alta cultura, pero comprensible e querida pola xente. Un auténtico talento na xestión. E un gran organizador.
  E así, cando pasaron cinco anos de prosperidade e ascenso de Ucraína, e o poder de Zelensky finalmente se fortaleceu, seguiu unha proposta sensacional.
  É dicir, unirse con Rusia. Crear un único estado sindical cun presidente común con gran poder. Iso si, de elección popular.
  E en Rusia a elite estaba en shock. Que movemento! Nese momento, Putin estaba debilitado por unha enfermidade grave e perdeu popularidade. Isto significa que non puido loitar, polo menos non totalmente. E o propio Medvedev, en xeral, non é un loitador e non é querido pola xente.
  E aquí Zelensky claramente quere converterse en presidente dun estado sindical e... As súas posibilidades son reais! En primeiro lugar, a Occidente gustaríalle ver a Vladimir Zelensky como presidente de Rusia e Ucraína! Demostrouse como un político totalmente pro-occidental e europeo. En segundo lugar, Zelensky é popular en Rusia e especialmente en Ucraína. En terceiro lugar, non hai competidores á vista. Putin está gravemente enfermo, Medvedev é débil e impopular, Zyuganov e Zhirinovsky son demasiado vellos. Non hai outros líderes á vista. Ademais, en cuarto lugar, hai o apoio dos oligarcas de Rusia e Zelensky.
  Si, está claro que este é un candidato moi serio á presidencia de Rusia. Ten forza, carisma e un extraordinario don de oratoria. E tamén o apoio dos medios tanto occidentais como rusos. Ademais da popularidade do novo na política rusa, baixo líderes vellos e aburridos.
  En resumo, é tanto inconveniente rexeitar como asustado aceptar a oferta. Putin sufriu un segundo ictus. Medvedev converteuse no presidente en funcións de Rusia.
  Por suposto, está lonxe de ser un feito que Zelensky definitivamente gañará. E realmente quero anexionar Ucraína. Medvedev ten o desexo de superar a Putin! Pero paga a pena arriscarse como as eleccións con Zelensky?
  Non obstante, o pobo de Rusia apoiou a idea da unificación con Ucraína. Centos de miles de persoas saíron á rúa reivindicando: a unidade dos irmáns eslavos. Manifestantes enfrontáronse coa policía en Moscova. Moitas persoas resultaron feridas. Comezou a levantarse unha onda de protesta.
  Os comunistas finalmente conseguiron que Zyuganov, ou máis precisamente, podrecese, e a dirección máis nova comezou a sacar ao pobo ás rúas. Esixindo cambio de réxime.
  Os nacionalistas tamén se achegaron e tiveron os seus propios dirixentes fortes e ambiciosos. Maidan púxose cada vez máis de moda. Lanzaron pedras e cócteles molotov contra a policía. O descontento acumulado dende hai tempo da xente comezou a manifestarse cada vez máis.
  Medvedev mantivo un consello de seguridade.
  A maioría dos membros estaban a favor da unificación, citando o feito de que o demo non é tan terrible como está pintado. E os recursos administrativos e a propaganda son unha forza enorme! E que á xente pódese lavar o cerebro completamente, e en xeral votarán ao partido no poder.
  Os multimillonarios rusos tamén xuraron fidelidade a Medvedev, que era previsible, levaba moito tempo no poder e máis ou menos satisfeito a todos.
  O multimillonario Deribasco sinalou loxicamente:
  - Debemos realizar unha campaña electoral ao estilo: Medvedev é Putin hoxe, e ningún Zelensky é perigoso para nós!
  Roman Abramovich comentou con autoridade:
  "Sacamos a Yeltsin do pozo electoral cunha cualificación do catro por cento, e sacarémolo aínda máis!" Os nosos cartos e medios son a nosa garantía!
  Prokhorov confirmou:
  - Non queremos impostos tan altos para os ricos como en Ucraína, e estaremos ao seu carón!
  Dmitry Medvedev bateu o puño na mesa e anunciou:
  - ¡Entón aceptamos a proposta de integración e unificación!
  Asinouse un acordo de unificación entre Ucraína e Rusia. Inmediatamente o equilibrio de poder cambiou. As eleccións presidenciais terán lugar nun prazo de tres meses.
  Para inscribirse na presidencia abonda con recoller cen mil sinaturas, ou facer un depósito de noventa mil dólares, que só se devolverá se se chega á segunda volta. Estas son regras moi divertidas. Tomado parcialmente da lexislación rusa e parcialmente da lexislación ucraína.
  Por suposto, haberá moitos candidatos presidenciais; o equipo de Medvedev aparentemente pensou que isto sería aínda máis rendible para eles. Din que a mobilidade do electorado dará vantaxe ás autoridades na primeira volta. E no segundo, todos apoiarán a Medvedev. En todo caso, o presidente en funcións contaba con iso. E comezou...
  Anastasia Orlova, esta Cleopatra descalza, dixo que haberá Zelensky contra un cento. E que é Lancelot contra o dragón Putin e Medvedev.
  Desenvolvéronse feroces ataques na prensa. Algúns estaban do lado de Zelensky, outros estaban do lado de Medvedev.
  Comezou o prazo de inscrición de candidatos. Houbo confusión en Rusia. O fillo de Dzhokhar Dudayev apareceu no Cáucaso e declarou a jihad. E recibiu un amplo apoio nas rexións islámicas. Moitos expertos sospeitaban aquí dos oídos da CIA. Ademais, a presidencia de Trump está ao seu fin, e necesitamos gañar polo menos algunhas vitorias. E Zelensky no trono ruso é unha gran vitoria! Aínda que, tamén hai escépticos que afirman que Zelensky pode facer de Rusia un gran país, moito máis forte, sobre todo economicamente, do que foi baixo Putin.
  Entón, a opinión estaba dividida tamén en Occidente. O estado ucraíno-ruso unido é, por suposto, unha asociación poderosa e non é unha broma. Isto realmente podería ser un monstro. Por suposto, as forzas de seguridade rusas tamén apoiaron a unificación. Ademais, Anastasia é unha muller xenial. Ela, xunto cun batallón de nenas, todas fermosas, ían descalzas e en bikini, derrubou e venceron ás forzas especiais rusas. Cando recollen po para derrubar o fan demasiado ardente de Zelensky.
  As nenas demostraron que loitan fabulosamente descalzas e en bikini! E o grupo especial "Vympel" foi derrotado por mulleres quentes. Como resultado, tomouse a decisión de non interferir e o liderado pro-ucraíno chegou ao poder en Novorossiya.
  Anastasia fixo campaña por Zelenky. Na batalla, a nena sabía lanzar discos afiados e finos, bumerangs e granadas cos pés descalzos. Os guerreiros vestidos con bikini convertéronse en lendarios. Todo un rexemento de nenas, cada unha delas vale unha división enteira. Esta é unha forza enorme!
  Anastasia correu a través da neve, os seus tacóns vermellos e espidos brillando. A nena cantou:
  Na inmensidade do espazo, créeme, hai un soño,
  Ela é coma un raio de sol no ceo...
  Aos ollos de Svarog hai paz e pureza,
  El é para nós xa que Xesús resucitará!
  
  Daremos a luz un destino radiante,
  Ela brillará coma o sol en maio...
  Pero non entendo canto tempo pode ser morto,
  Que mal nos xoga o destino!
  
  Defende a túa patria, cabaleiro,
  Deixa brillar a estrela celestial...
  Protexemos a inmensidade da nosa Terra natal,
  Que o planeta se converta nun paraíso eterno!
  
  Pero que pode facer o terrible comunismo?
  Fará omnipotente a bandeira da patria...
  E o fascismo furioso desaparecerá no inferno,
  Perforaremos o inimigo cun golpe moi forte!
  
  Dálle o teu corazón á nosa Patria,
  Para brillar cunha calor moi brillante...
  Percorreremos a nosa batalla ata o final,
  E destruiremos o Führer dun só golpe!
  
  O camarada Stalin substituíu ao seu pai,
  Somos fillos de diferentes xeracións...
  A horda perecerá no inferno nun frenesí,
  E o xenio Lenin mostrará o camiño do Edén!
  
  En Rusia cada neno é un xigante,
  E as nenas están adestradas para loitar...
  A familia do Señor Todopoderoso é un para nós,
  Os rusos sempre fomos capaces de loitar!
  
  Lograremos, pronto creo, conseguiremos todo,
  Non hai nada máis alto no universo...
  O membro do Komsomol levantou o remo,
  E bateu o Führer no tellado!
  
  Non máis comunismo, non máis ideas,
  Son fermosos e traerán felicidade!
  E o Führer é simplemente un vilán,
  Moi insidioso, moi negro!
  
  Son unha nena - a grandeza dun loitador,
  Descalza, corría con audacia polo frío...
  A miña grosa trenza está feita de ouro,
  Construín unha rosa rápida!
  
  Poden xurdir mil millóns de ideas
  Como organizar unha patria no comunismo...
  Se ves un Fritz, pégalle forte,
  ¡Para que ese maldito Adolf non se sente no trono!
  
  Golpea co puño aos fascistas,
  Mellor aínda, golpealos cun mazo...
  Imos pasear polo Volga coa brisa,
  Simplemente non nos importa triturar cabras!
  
  Levantaremos soldados para a Patria,
  As nenas corren a atacar...
  A beleza apuntou a metralleta,
  A retribución de Hitler será dolorosa!
  
  Ninguén pode derrotar aos rusos,
  Aínda que o lobo do fascismo é un diaño experimentado...
  Pero aínda así o seu oso é máis forte,
  Que orde está a construír unha nova!
  
  Corre pola Patria, por Stalin,
  Os membros do Komsomol corren descalzos...
  Os nazis foron cortados con auga fervendo,
  Porque os grandes rusos son os máis chulos!
  
  As nenas orgullosas entrarán en Berlín,
  Deixarán pegadas descalzas...
  Enriba deles hai un querubín de ás douradas,
  E vólvense prateados coma perlas de avespa!
  A nena canta, pero como loita! Despois de todo, foron ela e os seus catro socios os que nalgún momento salvaron á milicia da derrota total en Iolaisk.
  Logo entraron cinco nenas en bikini e descalzas con todo un exército.
  Si, foi todo un espectáculo.
  Anastasia disparou moito dende a metralleta, cortando a liña do inimigo, e despois lanzou varios discos finos á vez cos seus dedos descalzos. Esas cabezas están cortadas.
  E Anastasia cantará:
  - Pola Santa Rus'!
  Natasha tamén disparou, derrubou aos inimigos e chirriou, lanzando unha granada co pé descalzo, derrubando un tanque:
  - Para Svarog!
  E entón Zoya, de cabelos dourados, dá a súa quenda. E tamén bota co pé descalzo o don da morte e berra:
  - Polo futuro de Rodnoverie!
  E Aurora seguiraos canto antes. E co seu tacón espido soltará o don da morte, berrando:
  - Por grandes fronteiras!
  E entón Svetlana entrará. Dará un estoupido, e despois dunha metralleta, e cos seus dedos descalzos enviará destrución...
  E a beleza das pernas nuas grita:
  - Pola volta dos Romanov!
  Si, Anastasia era unha fanática da restauración do imperio real. De feito, en Rusia hai un tsar no poder de todos os xeitos. Entón, por que non crear unha monarquía lexítima? Ademais, o sangue de moitas xeracións de reis europeos flúe polas veas dos Romanov. Este é o seu pedigree? Que tipo de familia é Putin, e especialmente Lukashenko? Quen son eles para ser reis? Pero os Romanov son os unxidos de Deus!
  Anastasia e os seus amigos en bikini fixeron moitos milagres. Ela loitou como un diaño. Pero despois pelexou con Putin e púxose do lado de Zelensky. En xeral, Anastasia viu que a Ucraína estaba a ser agraviada e, tendo un maior sentido da xustiza, púxose do lado dos débiles.
  Anastasia e os seus cinco repeleron o asalto a Novoazovsk cando intentaron arrestala como rebelde. Toda unha columna de forzas gobernamentais foi cortada e desarmada.
  Despois diso, os cativos caeron de cara e bicaron a Anastasia e os pés espidos e poeirentos da outra nena.
  A rapaza díxolles filosóficamente aos soldados capturados de Novorossiya:
  - Non te quero matar! Sodes meus irmáns! E converterei na túa raíña!
  En xeral, Novorossiya aceptou Anastasia sen moito dano nin grandes perdas. É certo que o terminador loiro cortou a cabeza do gobernador da República de Donetsk e matou aos seus gardas, formados principalmente por caucásicos.
  Anastasia foi durante moito tempo unha lenda. En Crimea, realizou tales milagres que recibiu a estrela do Heroe da Federación Rusa. Sen ela, non tería funcionado tan ben coas súas parellas en bikini. Pero entón Anastasia foi tomada e privada de todos os premios rusos. Incluído polo asasinato das forzas especiais rusas na batalla, cando intentaron eliminalo. Mesmo se iniciou un proceso penal.
  Pero non se atreveron a iniciar unha gran guerra coa prácticamente independente Novorossiya. Ademais, Putin caeu enfermo, e sen el ninguén quería asumir a responsabilidade.
  Especialmente Medvedev, que en xeral non é un líder no seu intestino e espírito. Pero isto é precisamente o que se adaptaba aos osos aos oligarcas rusos e ao séquito de Putin: poden ser manipulados facilmente.
  Sexa como for, unha enorme máquina de propaganda levantouse contra Zelensky. Comezaron a culpar a todos de todo. E que, supostamente, era un drogadicto, un ladrón e desviou miles de millóns a través de empresas offshore, e que en xeral era gay.
  A provincia foi escribir. E por suposto houbo testemuñas, e garantías de diversa índole. Incluídas acusacións de homosexualidade. A inscrición de candidatos non fai máis que comezar, e xa está a verter o barro.
  O número de persoas dispostas a participar nas eleccións, tanto ucraínos como rusos sobre todo, resultou colosal. Entraron tanto comunistas como nacionalistas. De súpeto, incluso o vello e enfermo Zyuganov apareceu para votar. Aínda que xa deixou o cargo de presidente do Partido Comunista da Federación Rusa. Tamén acudiron ás urnas Afonin, Udaltsov e Grudinin. E en xeral aínda hai unha morea de candidatos de esquerdas, pouco coñecidos, pero galgos. E tanta xente quere postularse á presidencia! E noventa mil dólares? É realmente unha cantidade tan grande para os estándares rusos?
  Era coma se os tanques estivesen dispostos a subir. E empresarios, e artistas, e figuras do pop, e escritores. Si, os escritores tamén están activos. Fai un anuncio para ti. E noventa mil dólares non é tanto. Así, a CEC recibiu centos de solicitudes.
  Ben, eleccións! Pois que espectáculo resultou ser! Mesmo Alla Pugachev presentouse á presidencia. Por que non? Alka comezou a esquecerse, podería lembrarse a si mesma! Dos vellos, Yuri Luzhkov subiu á presidencia. Ao parecer, tamén me quería lembrar.
  Ben, por suposto, tal espectáculo non podería prescindir de Vladimir Volfovich. Pero esta vez tanto o seu fillo Igor Lebedev como a súa man dereita Degtyarev participaron nas eleccións. Tamén acudiron en tres columnas ás eleccións.
  Tamén se desprazaron os nacionalistas. Por suposto, o lendario Demushkin, que estivo en prisión e, curiosamente, "Spider", o líder de "Metal Corrosion" e o xefe do grupo de rock "Kolovrat" presentáronse á presidencia e moitos outros.
  Ben, claro, os cantantes pop tamén se puxeron en campaña. Aquí están Philip Kirkorov e Nikolai Baskov. Tampouco teñen nada que perder. Tal garda militar despregado.
  E Timothy e Vitas, e en xeral moita xente fíxose campaña.
  Por suposto, non por casualidade! O plan de Medvedev era nomear un gran número de candidatos que lle transferirían votos na segunda volta. En xeral, o plan é interesante. A valoración de Medvedev é inicialmente inferior á de Zelensky. E é imposible gañar sen astucia!
  Pero Yeltsin tamén tivo unha valoración cero, pero puido gañar contra Zyuganov. Certo que este último fixo as eleccións coma un inválido: perdendo a propósito!
  E neste caso, Medvedev oponse a unha persoa extraordinaria e moi talentosa.
  Entón, hai moitas cousas a suceder aquí. No concerto de Solovyov, a Zelensky lanzáballe constantemente barro. É certo, entón unha nena botoulle xeado á cara de Solovyov cos dedos dos pés descalzos. E ela noqueou un ollo. Despois de que quedou claro que non é seguro tirar barro a Zelensky! Como, este tipo é unha aguia ucraína!
  En xeral, non había unidade na sociedade rusa. Moitas, moitas persoas apoiaron a Zelensky. Como, sangue moi novo e foi capaz de aumentar a Ucraína sen prezos elevados do petróleo e do gas! E que pasa con Medvedev? O país está literalmente afogado en dólares de petróleo e gas, e a economía está en completo estancamento. Non hai crecemento, só aumenta o paro.
  Medvedev xeralmente ten o maior índice anti-valoración entre todos os políticos. Aínda que precisamente por iso é beneficioso para os oligarcas. Canto máis dependemos deles, máis controlamos. O goberno ruso comezou a subir precipitadamente os soldos e as pensións de todos. E ás veces...
  Ademais, Medvedev mesmo propuxo reducir a idade de xubilación en dous anos. Como, todo é polo ben da xente. E introducíronse emendas para aumentar as pensións e contabilizar o traballo despois da xubilación como antigüidade.
  Medvedev e os funcionarios non se esqueceron. Para que se poñan e voten por el. En particular, canceláronse as declaracións públicas de ingresos e permitíronse regalos de ata mil dólares. O que, por suposto, gustou ao funcionario. Tamén o é o permiso para ter bens inmobles no estranxeiro, así como contas.
  Para conquistar aos fumadores, a lei antitabaco relaxouse significativamente. Permitíase a venda de alcol pola noite, e mesmo legalizouse o xogo. Este último foi ben recibido polos oligarcas; de feito, por que perder tales ingresos e levalos á clandestinidade.
  O programa "Dolls" está de volta. Comezaron a mostrar máis erótica na televisión.
  Medvedev tamén declarou unha amnistía e mesmo ordenou o pago de diñeiro de socorro aos prisioneiros. E esta é tamén unha porcentaxe considerable de votos. E os propios presos e as súas familias.
  En xeral, Medvedev presentou o slogan: máis liberdade! De feito, Rusia está cansa do despotismo de Putin. Cando nin sequera verás unha muller espida na televisión!
  E, por suposto, houbo un intento de demostrar: a vida fíxose máis libre, a vida fíxose máis divertida!
  Medvedev tamén baixou os prezos do alcol e permitiu a publicidade da cervexa na televisión. De feito, por que ir demasiado lonxe.
  Pero estalaba a guerra no Cáucaso. Despois da marcha de Putin, os montañeiros comezaron a esixir aínda máis privilexios e dereitos. E as súas ambicións non fixeron máis que crecer. Ademais, Turquía comezou a presionar máis activamente o Cáucaso, as súas ambicións creceron, sobre todo porque en Siria Erdogan recibiu moi pouco na súa opinión. A situación viuse agravada pola caída do prezo do petróleo e, en consecuencia, do prezo do gas. Foi Venezuela a que aumentou a produción despois do derrocamento do réxime de Maduro. Os Estados Unidos e Irán finalmente reconciliáronse e estableceuse un goberno unificado en Libia.
  A caída dos prezos do petróleo colapsou o rublo ruso, alimentou a inflación e devaluou o aumento dos salarios e das pensións.
  E a crecente actividade dos militantes no Cáucaso xogou contra Medvedev.
  Dixeron que era incapaz de preservar o legado de Putin. E o que en xeral, como adoita suceder: a superestrella nomeouse a si mesmo un débil sucesor.
  Tanto Estados Unidos como os países árabes e mesmo Irán alimentaron o separatismo no Cáucaso. Pero xurdiron desacordos entre as forzas de seguridade. Algúns aínda querían ver ao compañeiro de longa data de Putin, Medvedev, como presidente! E outros ían poñer o moito máis popular Sergei Shoigu.
  Pero este último non foi apoiado polos oligarcas e os industriais. Considerárono demasiado de esquerdas, e os multimillonarios estaban cansos da ditadura dunha soa persoa. Todo o mundo quería un liberal no trono e a reconciliación con Occidente. Medvedev, á espera de que rematase o prazo de inscrición dos candidatos presidenciais, despediu a Shoigu. O que causou malestar no exército.
  . CAPÍTULO No 2.
  Entón Medvedev concedeulle a Shoigu o rango de mariscal prometido desde hai tempo e deulle o posto de viceprimeiro ministro honorario. Tamén un movemento populista. Pero en todo caso, a situación preelectoral non foi favorable ao presidente en funcións.
  Zelensky é máis novo, máis exitoso, máis elocuente, anotando puntos. E mesmo cando foi rexistrado, máis de douscentos candidatos á presidencia conservaron o seu liderado indiscutible. Pero Medvedev aínda tivo que loitar polo segundo posto. Inesperadamente, Alla Pugacheva converteuse no seu competidor por chegar á segunda rolda. A envellecida prima donna, que levaba moito tempo sen actuar e non estaba especialmente interesada en relacións públicas, subiu de súpeto na clasificación.
  Quizais foi unha reacción aos políticos molestos. Zhirinovsky e Zyuganov, pola contra, diminuíron drasticamente nas valoracións. O pobo está moi canso destes dous políticos. Ademais, no seu campo electoral apareceron dirixentes máis novos e orixinais.
  Demushkin, que recibiu a imaxe dun mártir no cárcere, engadiu notablemente. Suraikin aínda non puido gañar unha valoración, pero outro membro do seu partido, Sergei Kovalev, o mellor boxeador profesional ruso, tamén comezou a gañar puntos.
  En xeral, Sergei Kovalev resultou ser un tipo interesante. Presentouse para o posto de alcalde de Moscova e, inesperadamente para todos, quedou segundo. Ingresou no Partido Comunista Ruso. E tamén comezou a mellorar a súa valoración.
  Nótese que Sergey Kovalev é un boxeador moi grande, o mellor entre os rusos, incluso superando a Kostya Tszyu.
  Sergei Kovalev é así un terminador e está perigosamente preto de Medvedev.
  É certo que a maioría dos servizos de enquisas rusos teñen valoracións e... O. o presidente estaba sobrevalorado. Pero o ascenso foi completo. Non obstante, Medvedev non tivo moita sorte. Despois de Putin, dalgunha maneira a fortuna fíxose máis tacaña. Os prezos do petróleo continuaron caendo, o tipo de cambio do rublo tamén caeu e os prezos subiron rapidamente. O Cáucaso ardeu cada vez máis activamente. E ata os homes de Kadyrov comezaron a loitar ao lado dos militantes. Esta é a situación. E entón os talibán atacaron ás tropas rusas na fronteira con Taxiquistán.
  E como se viu, as tropas rusas non estaban listas. Medvedev púxose de novo. Ademais, revelouse un escándalo de roubo no Ministerio de Defensa e no Ministerio de Facenda. Unha sombra caeu sobre os amigos de sempre de Medvedev. Tamén xurdiron dúbidas sobre quen roubou centos de miles de millóns de dólares de Rusia. Tamén sospeitas. E os medios fixéronse insolentes...
  Zelensky levou a cabo a campaña electoral con calma, profesionalidade, como un espectáculo. Zhirinovsky, coma sempre, traballou máis para as autoridades que para si mesmo. Zyuganov foi abucheado e arrollado con ovos podridos. De novo incidentes...
  Por suposto, Ksenia Sobchak participou nas eleccións e non puido evitar botar o conik. Colleuno e botoulle un bolo á cara de Zhirinovsky. E ela chamou a atención. Tamén aconteceu de forma bastante épica.
  Nas eleccións tamén participou Alexander Povetkin. O boxeador ruso, tras perder ante Joshua, non puido regresar durante moito tempo, logo tivo un par de pelexas con rivales pasables, e rompeu noutro máis grave. Rematada a súa carreira, pasou á política e comezou a crear un partido nacionalista.
  Ata agora sen moito éxito.
  Povetkin, con todo, golpeou o seu opoñente na cara durante un debate televisado. Distinguiuse e isto subiu un pouco a súa valoración.
  En xeral, as eleccións foron histéricas.
  Mantiveron debates televisivos: deron trinta segundos para contestar, e houbo unha liorta. Festas, pelexas, escándalos. Toda unha farsa.
  Medvedev foi promovido sen vergoña, pero a súa valoración practicamente non medrou. A saída á segunda volta aínda está en dúbida.
  Zelensky adiantouse por unha ampla marxe. E non me estraña! En cinco anos, Vladimir conseguiu acabar co desemprego e restaurar todas as plantas e fábricas e construír outras novas.
  Un dos logros de Zelensky foi o desenvolvemento da agricultura e das fontes de enerxía alternativas.
  En Ucraína, en particular, apareceron centrais eléctricas que funcionan e cargan polas diferenzas de presión atmosférica. Así como centrais xeotérmicas. E moito máis. Incluíndo o uso da enerxía da ionosfera. Aconteceu que a ciencia foi contra o petróleo e o gas.
  Unha verdadeira sensación foi a aparición en Ucraína dunha planta que producía alimentos sintéticos e que os subministraba a China. E Rusia reduciu as exportacións de alimentos.
  Tamén houbo nomeados entre os ucraínos. En particular, Vladimir Klitschko. O famoso boxeador tivo unha carreira difícil. Volveu ao ring: derrotando a Charr e Tyson Fury. Pero a terceira revancha contra Joshua, aínda perdeu de novo, pero gañou moito diñeiro. E anunciou a súa retirada definitiva do boxeo.
  Pero despois volveu. Loitou en Kiev con Gassiev e gañou. Despois, tivo outra loita e gañou o título de campión do mundo regular, batendo finalmente o récord de Foreman e Joe Louis. Despois de que anunciou a súa nominación para presidente da Rusia e Ucraína unidas. E hai que dicir que Vladimir Klitschko entre os ucraínos é só superado por Zelensky. E a pesar da súa considerable idade no boxeo, Vladimir Klitschko xa durante a campaña electoral levou a cabo unha defensa obrigatoria contra un boxeador que era vinte anos máis novo ca el. E de novo gañou por nocaut.
  Despois diso, a clasificación de Vladimir Klitschko saltou e achegouse a Medvedev, gañando oportunidades para a segunda rolda.
  En xeral, estas eleccións tiñan un favorito indiscutible: Zelensky, e houbo unha loita moi pechada polo segundo posto. Alla Pugacheva, que superara brevemente a Medvedev na loita polo segundo posto, comezou a facer un lado. En principio, ela non estaba iluminada por nada brillante. E Vladimir Klitschko entrou en segundo lugar. Pero o seu electorado non é moi estable. Sergey Kovalev, que logrou ir tras tres derrotas e recoller os catro cintos de peso semipesado, tamén loitou no ring e gañou de novo o título de campionato.
  E a súa valoración saltou de novo. Tamén podería chegar á segunda volta. Outros boxeadores ucraínos: Usik e Lomachenko apoiaron a Zelensky e os presidentes non interferiron. Aínda que ambos aínda non remataron a súa carreira. Por que deberían rematar? Usik gañou a Joshua por puntos e converteuse no campión mundial indiscutible dos pesos pesados. Lomachenko deambula dunha categoría de peso a outra e páganlle unhas tarifas tan elevadas que se resiste a rematar a súa carreira.
  Tamén hai campaña electoral nos EUA. Donald marchará despois de dous mandatos e non está o suficientemente saudable como para presentarse a un terceiro. Os mozos preséntanse á presidencia. Dos demócratas, unha gobernadora moi fermosa duns trinta e nove anos, probablemente a muller máis nova entre os candidatos presidenciais. Dos republicanos, tamén, dos mozos xenerais-heroes da guerra contra Irán.
  A xeración de políticos nos Estados Unidos cambiou.
  En Rusia, Putin puido derrotar a Zelensky, pero claramente estaba queimado no traballo. A sobretensión pasou factura! O que quería era sobrevalorar a súa forza e non confiar no seu entorno. Ou quizais o envelenaron tamén. Despois da marcha de Nazarbayev, comezou outra onda de democratización no CEI. Casaquistán converteuse nunha república parlamentaria. En Bielorrusia, Lukashenko desapareceu de forma sospeitosa. E o presidente tamén se converteu nunha figura de proa.
  Chegou outra onda. En Turquía, o parlamento xa se levantou contra Erdogan. O péndulo balanceou na outra dirección.
  Zelensky realmente cambiou a constitución a favor de máis autocracia, pero en Occidente percíbese como un dos seus. Si, e os referendos fanse todo o tempo. E hai verdadeira liberdade de expresión.
  En calquera caso, Zelensky non ten problemas especiais para gañar na segunda rolda. O máis probable é que sexa Medvedev quen chegue á segunda rolda: os recursos administrativos pódense superar cunha baixa popularidade e un reinado pouco exitoso. Moitos sinalaron as semellanzas coas eleccións en Ucraína: moitos candidatos presidenciais, o liderado de Zelensky, as baixas valoracións do goberno e as altas valoracións contrarias.
  Se Zelensky podería derrotar a Putin aínda é unha cuestión, pero Medvedev claramente non estaba á altura do papel de líder da nación. E aquí a democracia xogou contra as autoridades.
  Medvedev realmente non puido prepararse para a loita. O seu carácter non é o mesmo. Non é un verdadeiro loitador!
  Pero o problema de todas as autocracias é que os sucesores non son moi bos! Normalmente un ditador poñía no seu lugar a un débil para non derrubalo! Por exemplo, o sucesor de Nazarbayev tiña un poder limitado. E non lle importa: ten un corpo suave!
  Pero Vladimir Zelensky, en calquera caso, chegou ao poder desde a oposición, e non é un débil.
  Hai que dicir que Putin tamén se consideraba de corpo brando e débil, por iso foron instalados como presidente, despois do ruidoso Yeltsin. Pero, como se ve, hai diaños no pantano tranquilo!
  E entón resultou que o pantano non estaba tan tranquilo despois de todo. Pero Medvedev, ao parecer, non é un lobo vestido de ovella, senón verdadeiramente unha ovella natural. E non pode reunir as forzas.
  Zhirinovsky insultou a Zelensky con obscenidades e foi multado. Varias ducias de candidatos presidenciais retiráronse a favor de Medvedev, pero isto non deu case nada. Entre os personaxes famosos que protagonizaron, estaba o boxeador Denis Lebedev. En realidade, avanzou puramente técnicamente. Tamén había empresarios e pequenas figuras culturais. Dos escritores, só Sergei Lukyanenko protagonizou a favor de Medvedev. O resto quería promocionarse. E todos crían na sorte.
  Medvedev creceu bastante. Pero había esperanza de que o exército, o cárcere e a policía votasen segundo o ordenado. Ademais hai suborno de votantes. E por suposto votación anticipada. Aquí tamén hai todas as posibilidades de éxito.
  Si, isto é precisamente o que provocou o aumento da actividade das autoridades. Dar votación anticipada. E aí, por suposto, hai falsificación. E as ganas de votar co corazón.
  A diferenza das eleccións de 1996, Medvedev non puido aumentar a súa valoración. Yeltsin, debo dicir, tamén tivo sorte. En particular, Dzhokhar Dudayev morreu accidentalmente. Que tipo de mosca o mordeu, non tomou as precaucións habituais durante a chamada. Despois, se sucedera un pouco antes, non terían tempo de facer a folga. E un pouco máis tarde, só a antena estaría cuberta e o propio Dzhokhar estaría a unha distancia segura. Esta é unha sorte na guerra e na propaganda.
  E agora non podes acabar con Dudayev. E non hai Raduev, que foi atrapado tan estúpidamente na véspera das eleccións presidenciais rusas. Pero Dudayev Jr. non quere morrer durante as eleccións. E en xeral, ao parecer, o triunvirato dos sucesores: Yeltsin, Putin, Medvedev está sendo interrompido...
  Os intentos de subornar aos votantes filtráronse e causaron máis escándalos. O Patriarca non apoiou a ninguén, razoando: o de Deus é de Deus e o do César é do César. En xeral, baixo Yeltsin resultou dalgún xeito máis fácil. E por algunha razón a Igrexa Ortodoxa púxose do lado de Eltsin, que parecía completamente desesperado. E círculos industriais.
  E entón os oligarcas rusos comezaron a coquetear con Zelensky. Ao parecer, é imposible criar a Medvedev.
  E o humor nos medios comezou a cambiar. Zelensky foi eloxiado cada vez máis. Zhirinovsky xa comezou a dicir que o seu homónimo é en realidade un home de diamantes.
  Medvedev volveu duplicar os salarios e as pensións. Pero o rublo finalmente derrubouse. E comezou a inflación. Tamén aumentaron as tarifas.
  Mesmo tivo que pedir un préstamo ao FMI. E o petróleo e o gas son cada vez máis baratos.
  Irán, Venezuela, Libia e Arabia Saudita están aumentando as exportacións. E nos Estados Unidos, introduciuse un novo método de extracción de xisto. Os custos caeron drasticamente.
  E despois está a recesión económica e os disturbios en China. Ben, está claro: estou canso do dominio do Partido Comunista. E os chineses queren liberdade e un sistema multipartidista!
  Houbo un lixeiro cambio de poder na India. Houbo un intento de golpe e instaurar unha ditadura.
  O enfrontamento no Cáucaso creceu moito. Tamén comezaron os disturbios en Siberia. En particular, os separatistas reforzáronse.
  En Gran Bretaña, o partido gañou as eleccións: "Renacemento", con todo, en coalición co laborista. A raíña Isabel aínda está viva, pero prometeu que se xubilará no seu centenario, tras o cal se celebrará un referendo para abolir a monarquía. E o cargo fundador de presidente de Gran Bretaña.
  Francia está incómoda. Mary Lipen gañou en lugar de Macron, e houbo un intento de establecer unha ditadura. Pero os propios franceses non saben o que queren, organizaron un novo Maidan. Si, unha escala sen precedentes. E Mary viuse obrigada a abandonar os plans radicais para expulsar árabes e outros. Entón, aínda peor, o Tribunal Supremo anulou as eleccións presidenciais e Mary foi detida.
  Tamén se anunciaron eleccións anticipadas en Francia. É dicir, coma sempre, hai un lío por todas partes.
  En Bielorrusia, tendo farto da tiranía de Lukashenko, celebraron un referendo e aboliron por completo o cargo de presidente. A república converteuse en parlamentaria, e o novo primeiro ministro dixo que podería haber unha anexión a Rusia. Pero despois das eleccións presidenciais alí. Zelensky é moi popular en Bielorrusia.
  En Casaquistán, as relacións entre o presidente e o parlamento fixéronse tensas. Houbo unha ameaza de destitución. Pero axiña puxéronse de acordo, pero o poder do xefe do Estado foi aínda máis limitado.
  Medvedev púxose cada vez máis nervioso. Achegáronse as eleccións e a valoración de Zelensky foi varias veces máis alta. É certo que non gaña na primeira volta, pero en calquera caso, Medvedev dobra. Só hai un cálculo para facer trampas ou noquear.
  Tivo lugar un consello secreto. Reuníronse multimillonarios rusos.
  Medvedev afirmou directamente:
  - Queres que un estraño ucraíno reciba o enorme poder do presidente do imperio?
  Deribasco sinalou loxicamente:
  - ¡Queiramos ou non, temos que levarnos ben con calquera goberno! Zelensky non é comunista, e... Este non é Zyuganov, que non nos conviña en ningún caso!
  Medvedev afirmou secamente:
  - En Ucraína, o imposto sobre a renda é moito maior que en Rusia!
  Roman Abramovich riu e comentou:
  - Quen sabe e conta os nosos ingresos! Ademais, hai pouco rebaixáronse alí e case iguais aos nosos!
  Prokhorov respondeu cun sorriso:
  - As autoridades están cambiando. Quedamos! Que podes recomendar?
  Medvedev gritou con rabia:
  - Non creo que Yeltsin gañe honestamente!
  Deribasco respondeu con frialdade:
  - Se o rival de Yeltsin non fose Zyuganov, entón Borik tería poucas posibilidades. Pero a xente aínda recordaba demasiado ben os "encantos" do poder comunista. A saber: estantes baleiros, tarxetas, cupóns, tarxetas de visita, longas filas, un salario de cinco dólares ao mes. Por suposto, ninguén quería volver a estes tempos infernais. Ademais, perder o espectáculo, e programas políticos, así como películas con sexo, e moito máis. O pobo quería liberdade. E non votaron por Yeltsin, senón contra o Espantallo Zyuganov. Pero Zelensky non asustará á xente. A diferenza de Putin, non pechará o programa "Doll" e non poñerá a xente en cartas. O ano noventa e seis non se pode repetir. Yeltsin roubou entre cinco e seis por cento, pero gañou por trece de diferenza! Así que é case xusto!
  E Zelensky está por diante cunha vantaxe tal que non poderás vencelo!
  Medvedev gritou:
  - Botáronme! Acordamos!
  Roman Abramov sinalou:
  - ¡Polo menos nos levantarán as sancións! E ti es Oso... Xa cobraches a pensión!
  Medvedev asubiou:
  - Deberías arder no inferno!
  Prokhorov sinalou loxicamente:
  - Non hai inferno! Só hai un espantallo para recoller cartos!
  Medvedev preguntou confuso:
  - Si? E se non hai Deus?
  Prokhorov sorriu e respondeu:
  -Que Deus? Preséntanos doutro xeito!
  Roman Abramovich suxeriu:
  - Quizais faga unha nova fe! Quen é rico é amado por Deus! Quen é máis rico é o que máis ama o Todopoderoso!
  Medvedev asentiu:
  - ¡Lóxico! Pero que dirá a xente?
  Roman Abramovich riu:
  - A xente pódese educar!
  Medvedev gorgoteou:
  - ¡Espero que sigamos sendo amigos!
  Despois de que saíu do salón...
  Un calidoscopio de acontecementos continuou a suceder no mundo. Vitali Klitschko tamén volveu ao ring e loitou no estadio de Kiev. Loitou contra Michael Tyson. Dous vellos, moi famosos e populares. Pois recolleron moitos cartos. Michael Tyson, por suposto, aceptou a loita, xa que era case un mendigo.
  Aínda que Vitali Klitschko, que era máis novo e, o máis importante, en moito mellor estado, literalmente gañouno. Vladimir Klitschko dixo que aínda quere gañar o título de campión do mundo absoluto e loitar con Usik. Despois do cal baterá todos os récords, converténdose no campión do mundo absoluto máis vello... E pode tranquilizarse. Que máis debería bater? Joe Louis xa foi derrotado, e Foreman foi derrotado, e gañou o título mundial dos pesos pesados catro veces.
  Vitali Klitschko gañou moito diñeiro coa pelexa, aumentou o seu tesouro e fama, e tivo unha loita relativamente fácil.
  Zelensky concedeulle a Vitaliy Klitschko a Orde de Ouro de Ilya Muromets. E isto valeulle unha simpatía adicional.
  No mundo da política, os boxeadores fixéronse populares en xeral. Floyd Maweather converteuse en candidato á presidencia dos Estados Unidos. Formalmente independente. E cunha valoración decente. E que tal un multimillonario, un boxeador invicto e un negro. Por que non un contendente?
  Floyd Maweizer apoiou ao presidente Zelensky nas eleccións e prometeu amizade.
  Poucos Floyd querían unha revancha con Paquio, e reuniron moitos cartos para iso.
  Medvedev estaba a perder terreo claramente. Para crear un pequeno valor de choque, nomeou a Anatoly Kashpirovsky ministro de Sanidade co rango de vice-primeiro ministro. O que, por suposto, é un movemento forte, pero non suficiente. Por certo, Anatoly Kashpirovsky converteuse no ministro e viceprimeiro ministro máis antigo de toda a historia de Rusia. Si, un récord! Dmitry Medvedev tamén concedeu á raíña de Inglaterra a Orde de San Andrés o Primeiro Chamado, e mesmo presentou a estrela do heroe a Shoigu. E privou a Gorbachov da súa máxima orde. O que, en xeral, non é tan bonito.
  E tamén tomou e restituíu a Beria ao rango de Mariscal. Quizais para atraer
  ao seu lado dos estalinistas. E Boris Nemtsov recibiu póstumamente a Orde de Servizos á Patria, primeiro grao. Ademais, cambiou o nome de Volgogrado polo seu decreto a Stalingrado. Tamén coqueteando cos estalinistas. Pero tamén cos liberais. Novodvorskoy concedeu póstumamente o título de Heroe de Rusia e... ¡Stalin!
  A título póstumo, Medvedev tamén concedeu a Orde de San Andrés o Primeiro Chamado a Yuri Gagarin. E restaurou a Orde da Vitoria a Leonid Ilya Brezhnev. Inesperadamente, Medvedev presentou a estrela de ouro do heroe de Rusia a Garry Kasparov.
  Tamén coqueteando cos liberais. E cos comunistas. Tanto o teu como o noso.
  Medvedev tamén presentou a Orde de San Andrés Primeiro Chamado ao Papa Francisco I.
  Tamén agasallos moi xenerosos do "gran gobernante"! Ademais, Medvedev volveu baixar inesperadamente a idade de xubilación para homes e mulleres a cincuenta e cinco anos. O que resultou ser unha sensación. E de novo aumentou as pensións.
  Que podes facer en vésperas das eleccións?
  Ademais, o presidente en funcións concedeu a Vladimir Zhirinovsky o rango de tenente xeral. Como, para un servizo fiel, consígueo do ombreiro do mestre. E o seu fillo Igor Lebedev foi nomeado inesperadamente ministro de Asuntos Exteriores, en lugar do vello e non querido Lavrov en Occidente.
  Medvedev tamén ofreceu a Demushkin o posto de xefe do Ministerio do Interior, pero o nacionalista autorizado negouse. Dos novos nomeamentos, o nomeamento de Ksenia Sobchak como ministra de Cultura converteuse nunha sensación. Ela, ao ver que a súa valoración era moi pequena, aceptou. Pero tamén esixiu o posto de viceprimeira ministra. Medvedev aceptou isto.
  Yavlinsky tamén participou nas eleccións, pero quedou completamente enfermo e retirouse por motivos de saúde.
  O presidente en funcións tamén lle concedeu a estrela do Heroe de Rusia.
  Mikhail Kasyanov recibiu a Orde de Servizos á Patria, de primeira clase, e o cargo de conselleiro económico honorario. Por que se retirou a favor de Medvedev. Pero esta é unha fracción moi pequena dun por cento.
  A Sergei Kovalev ofrecéuselle o ministro de Deportes, pero non lle pareceu suficiente.
  Un conflito xurdiu co presidente do tribunal constitucional. Zorkin finalmente marchou. Pero a quen debería darlle unha publicación así? Preferentemente para unha muller! E ofrecéronllo a Alla Pugacheva.
  Pero a famosa cantante negouse, alegando que non era para ela. Medvedev, con todo, presentoulle a estrela do Heroe de Rusia. Aínda que Alla rexeitou actuar ao seu favor.
  Pero quen será o presidente do tribunal constitucional? A posición está atrapada. Shoigu tamén se negou, non o seu perfil!
  Inesperadamente, Dima Bilan aceptou. Aínda que, por suposto, non é un feito que este sexa o seu perfil! E claro, ser cantante é máis rendible e moito máis divertido que ser presidente dun tribunal constitucional.
  Medvedev, en calquera caso, agarrou rapidamente a isto e concedeu a estrela ao Heroe de Rusia.
  Dima Bilan, con todo, dixo que isto era só unha broma. Non obstante, para aprobación xeral, Lyudmila Putina foi nomeada presidenta do tribunal constitucional. Este foi un movemento forte, dada a popularidade de Putin en Rusia, pero xa foi algo tardío e non puido salvar a Medvedev.
  Aínda que se fixeron esforzos titánicos. Pero os prezos subían, o tipo de cambio do rublo baixaba, os talibáns avanzaban en Taxiquistán e non había nada que convenza aos votantes.
  No último momento, Gennady Zyuganov foi nomeado primeiro viceprimeiro ministro encargado do bloque social. Pero isto xa é un cataplasma para os mortos.
  E o propio Zyuganov xa perdeu por completo o seu electorado.
  Degtyarev foi nomeado fiscal xeral na véspera da votación. Tamén candidato presidencial do Partido Liberal Democrático.
  Medvedev mudouse e buscou novos camiños. Un dos movementos electorais espectaculares foi a entrega dunha medalla de ouro especial que leva o nome de Zhukov a todos os veteranos da Gran Guerra Patria. E un millón de rublos rusos para arrancar. Pero quedan moi poucos Veteranos da Gran Guerra Patria.
  Medvedev tamén concedeu a Orde de San Andrés o Primeiro Chamado a Tereshkova. Aínda que hai unha oportunidade, por que non premiala? Así que Anatoly Karpov pode ser un heroe de Rusia. É un gran xogador de xadrez! E Alekhine, e Botvinnik, e Tal e Spassky, Tigran - entregarán premios a título póstumo - non está nada mal!
  Estrelas do heroe de Rusia: é xenial!
  Dá gusto dar premios e repartir medallas. E se tamén establecemos unha orde que leva o nome de Putin. Hai catro niveis: cuarto - bronce, terceiro - prata, segundo - ouro, primeiro - ouro con diamantes!
  Isto é o que Medvedev é un inventor.
  Non obstante, isto tampouco é suficiente. Zelensky tamén está a establecer novas ordes. Orde, por exemplo, de Taras Shevchenko. Ou Taras Bulba! Ou Gogol! Por que perder o tempo en bagatelas? E a Orde que leva o nome de Kozhedub! Este é un movemento forte de Zelensky para agradar ás forzas da esquerda. En xeral, por suposto, Zelensky non é comunista, nin sequera de esquerdas. Así que podería ter problemas. Pero os comunistas en Rusia non tiñan un líder.
  E tamén, Andrei Navalny? Dalgunha maneira todos esquecéronse del. De verdade non se presentou á presidencia? Pero Andrei Navalny leva moito tempo traballando no equipo de Zelensky e xa fixo moito na loita contra a corrupción en Ucraína.
  Así que aínda ninguén morreu! E está en marcha o proceso de fusión dos dous pobos irmáns e a elección xeral do líder da nación.
  Andrei Navalny tamén lavará a Zelensky... Como é habitual, está ardendo.
  E actúa enerxicamente cunha presión frenética.
  E ao mesmo tempo moi sutilmente, para non espantar aos votantes. Non é o estilo de Trump en absoluto.
  E están chegando novos tempos no mundo, máis seguros e tranquilos. As reformas democráticas e seculares comezan en Arabia Saudita e, en xeral, o extremismo relixioso está a debilitarse. De feito, moitos poden ler as contradicións entre o Corán e a ciencia en Internet e pregúntanse: por que fan isto? Cales son os motivos para considerar que o Corán e a Biblia son a palabra de Deus?
  Cando a xente comeza a pensar e facer preguntas, xa non é tan temeraria. De feito, por que xorde o século? Máis como medo á morte! E tan poucas persoas teñen medo de morrer ata que se enferman!
  Na véspera das eleccións, Medvedev aumentou os pagos por baixa por enfermidade e as prestacións para persoas con discapacidade. Tamén se incrementou a produción de tanques...
  Medvedev, para mostrarse como un patriota, elevou significativamente o listón do gasto militar. O tanque Bear, o máis pesado dos monstros, con máis de cen toneladas de peso e cun reactor nuclear en lugar de motor, foi posto en produción en masa.
  O proxecto Bear foi desenvolvido baixo Putin, ás súas ordes persoais. A idea era crear un tanque monstro para intimidar. O vehículo resultou ser moi pesado e caro, con blindaxe multicapa e dous lanzacohetes en servizo.
  A peculiaridade do coche era a súa velocidade de máis de cen quilómetros por hora, cun peso de cento cincuenta toneladas, e unha reserva de enerxía colosal grazas ao reactor nuclear.
  É certo que durante a carreira ocorreu outro incidente desafortunado: a eiruga estalou. E de novo a impresión resultou estropeada. Medvedev foi literalmente ridiculizado.
  E entón ocorreu outro episodio co presidente en funcións, non podes imaxinalo a propósito. Cando Medvedev intentou derrubar unha árbore diante dos leñadores, esta caeu directamente sobre a mesa festiva con comida. Entón, o desafortunado xefe interino de Rusia volveu caer en deshonra.
  Si, Medvedev tivo realmente mala sorte. Tal fortuna é caprichosa: premia a un, ofende a outro. Era Nicolás II tan malo, por exemplo, pero estaba realmente ofendido polos poderes superiores. Entón, Medvedev, en xeral, unha persoa intelixente, saíu literalmente con todo.
  Os intentos de facer algo topáronse con resistencia e teimosía.
  Medvedev parecía retorcerse nunha tixola. E entón xurdiron outros problemas. O primeiro ministro en funcións tamén estivo implicado nun escándalo de corrupción.
  E aquí, por suposto, non podería suceder sen Andrei Navalny. Este rapaz sempre encaixará!
  Obtiven probas tan devastadoras e incriminatorias sobre Medvedev e o seu séquito: o escándalo resultou sorprendente. En definitiva, tanto Navalny como os que caeron baixo o seu golpe aplastante fixéronse famosos.
  E Medvedev tivo que buscar desculpas e limpar o cuspir. E todo derramou sobre el. Non eleccións, só horror.
  O día da votación, Medvedev chegou baixo garda. Estaba claro que estaba sombrío e inseguro. Tremíanme as mans cando tomei a papeleta. Co seu último encargo, o presidente en funcións triplicou os soldos dos militares e da policía. E cinco veces a pensión!
  Anastasia Orlova, no entanto, burlouse ingeniosamente do candidato ao papel de ditador:
  - É difícil sentar nas baionetas! Aquí pon un coxín de cartos!
  Despois, a moza terminadora colleuno e mostrouno cos seus dedos espidos.
  Anastasia, por suposto, é unha nena que non mete as súas palabras no peto. Ingenioso, forte, xenial, carismático.
  E moitos rapaces namoráronse dela. Ademais, Anastasia é unha loura moi temperamental e non se deita sen elixir un home novo para a noite. Por suposto, escolle homes máis guapos, atléticos e musculosos, ás veces incluso moi novos. Pero definitivamente diferente. Ao parecer para recargar enerxía. E ninguén considera a este formidable guerreiro unha puta.
  Pola contra, para unha muller tan forte e musculosa, paréceme moi chulo.
  Anastasia tamén votou, tomou a papeleta cos dedos espidos dos seus graciosos pés, e este é todo un rollo, onde é difícil atopar un apelido, e colocouno para ela sen prexuízos innecesarios. Ben, está claro para quen!
  Despois de que amosou a súa gran figura cos seus dedos espidos!
  Vladimir Zelensky veu votar nunha bicicleta. Saltou e xirou. Coma sempre, é combativo e temperamental. O verdadeiro Napoleón Bonaparte.
  E, por suposto, votei con rapidez, como era de esperar.
  Vladimir Klitschko nunca se retirou das eleccións. E tamén votou por si mesmo e axitou o puño a Medvedev.
  No último momento, Nikolai Valuev recibiu a estrela do heroe de Rusia de Medvedev e o cargo de ministro de Asuntos Internos. Apenas conseguín filmala. Aínda que se negou a dicir a quen votou.
  Moita xente votou aquí: Alla Pugacheva e Suraikin...
  Zhirinovsky, por suposto, non puido evitar deixar a súa marca. Tomouno e arrincou o retrato de Vladimir Zelensky xusto no colexio electoral e prometeu que definitivamente lle dispararía cando chegase ao poder.
  Dima Bilan cantou durante a votación:
  - Todo é imposible, sei seguro! Bilan será elixido, é un cabaleiro inmaculado!
  Despois apareceron outras estrelas.
  Garry Kasparov dixo que o poder está a cambiar, que Medvedev marchará e que con el finalmente rematará a era de Putin.
  Ao mesmo tempo, o excampión do mundo dixo que non estaba en contra de retomar a súa carreira no xadrez. E bate o récord de idade de Steinitz. E que Rusia pronto recibirá un líder digno e democrático, e a era dos tsares converterase finalmente en cousa do pasado.
  E que Garry Kasparov inventou o seu propio xadrez, que pronto gañará popularidade en todo o mundo.
  E demostrou unha placa de cen células. Nel apareceron novas figuras. Dous bufóns cada un: xunto ao rei e a raíña. Ademais, o bufón anda como unha raíña, pero golpea exclusivamente como un cabaleiro. E dous arqueiros no bordo en vez de peóns. Os arqueiros móvense como peóns, pero disparan en diagonal por dúas casillas enteiras. É certo, porque están no bordo mesmo do taboleiro, o seu valor é algo reducido. Pero tamén poden converterse en calquera forma.
  O xadrez de Garry Kasparov, sen dúbida, chamou a atención da xente e dos xornalistas.
  Navalny prometeu que Kasparov se convertería definitivamente nun ministro.
  Anatoly Karpov tamén votou. Pero xa é un vello ex-campión, polo que prometeu só aconsellar. E dixo que, moi probablemente, viñan grandes cambios. E que será mellor mañá que onte!
  Xa o día das eleccións, Medvedev anunciou que a duración das vacacións mínimas en Rusia aumentaba a trinta días laborables e que todas as mulleres que deran a luz dez ou máis fillos recibirían unha recompensa del: a estrela do Heroe do Ruso. Federación.
  Un novo movemento populista, e debo dicir bastante forte. Pero é demasiado tarde. Especialmente o día das eleccións, está claro que isto é só un traballo para o público.
  Medvedev ía perdendo terreo claramente... O seu poder permanente estaba moi canso de todo.
  O pobo quería saír da rutina de Putin, e a sede de cambio estaba madura. Ademais, a evidente incapacidade de Medvedev para ser unha personalidade forte resultou obvia.
  Zelensky, gañando puntos e actuando sen populismo e promesas innecesarias, avanzou con confianza.
  Estas enquisas na saída dicían que era o claro favorito. Pero se Medvedev pasará á segunda rolda aínda é unha pregunta! Polo momento, Vladimir Klitschko e Sergey Kovalev, así como Grudinin, poderían desafialo por este lugar.
  Zyuganov votou o último. O vello, enfermo, ex-presidente do Partido Comunista da Federación Rusa cruzou o nome de Grudin e suspirou. Si, non é unha carga fácil converterse no primeiro viceprimeiro ministro de Rusia con case oitenta anos. El o precisa?
  E Zyuganov, respirando pesadamente, graznou:
  Volveremos á batalla
  Polo poder dos soviéticos...
  E como un morreremos -
  Na loita por iso!
  E saíu da cabana tambaleante. Non, dimitirá en breve.
  Achegábase o momento e xa estaban a piques de comezar a chegar os primeiros datos das eleccións presidenciais. Rusia estivo ao bordo de grandes cambios. En Bielorrusia tamén tiveron lugar manifestacións e demandas de alianza con Rusia . Todo fíxose cada vez máis furioso e emocionante.
  A participación nas eleccións presidenciais rusas alcanzou un máximo histórico na historia das eleccións alternativas, case o noventa por cento.
  E acaban de anunciar que se abriron as urnas e que comezou o reconto dos votos do Extremo Oriente.
  . CAPÍTULO No 3.
  Os resultados da primeira volta comezaron a fluír do Extremo Oriente. Como dicían todas as enquisas de opinión, Zelensky estaba con confianza á cabeza. Medvedev aínda non foi segundo. Grudinin e Vladimir Klitschko pelexaron polo segundo lugar. Na lista había uns douscentos candidatos máis, polo que espallaron os seus votos. Con todo, Zelensky gañou case o cincuenta por cento en Siberia e incluso puido contar coa vitoria na primeira volta.
  Medvedev dixo no seu corazón:
  - Queriamos o mellor, pero votamos pola diversión!
  Zelensky era lacónico:
  - A verdade gañou!
  Os datos electorais cambiaban constantemente, pero o primeiro lugar de Zelensky por unha gran marxe mantívose sen cambios. Outra cousa é que Grudinin e Klitschko caeron lixeiramente. E Medvedev comezou a entrar na segunda posición, aínda que con máis de tres veces a diferenza do líder. O presidente en funcións recibiu o que máis recibiu en Chechenia, no exército, nun centro de prisión preventiva. Pois está claro. Sobre todo nun centro de prisión preventiva. Alí é máis difícil controlar o reconto de votos.
  Medvedev, con todo, liberou moitos prisioneiros e o aumento non foi tan significativo como esperaba.
  Pero con moitas dificultades conseguimos pasar á segunda volta. Aínda que Zelensky levou case o corenta por cento en total, Medvedev apenas cobrou trece. Ademais, con suborno de votantes e violacións. Si, Dmitry Anatolyevich resultou bastante débil. O terceiro foi Vladimir Klitschko. Que pequena sensación, o cuarto é Grudinin. Dima Bilan tamén chegou inesperadamente quinto. Sergey Kovalev chegou sexto, aínda que a súa valoración foi alta. Zhirinovsky nin sequera chegou ao top ten desta vez. É certo, Medvedev outorgoulle inmediatamente o rango de coronel xeral por servizo fiel e a estrela do heroe de Rusia.
  Tal premio de consolación para o teu fiel servo. Ademais, Dima Bilan recibiu a estrela do Heroe de Rusia e da Orde de Servizos á Patria, de primeiro grao.
  Pero Dima dixo que aínda non apoiaría a Medvedev. Non obstante, a posición respecto de Zelensky tamén é vaga. Só Vladimir Klitschko pediu abertamente votos a favor de Zelenskaya. Ademais, este boxeador anunciou que loitaría en Moscova co campión olímpico de 2020. E que a diferenza de idade non lle molesta. Que Vladimir é máis forte e máis motivado que nunca.
  Medvedev, con todo, concedeu a estrela do heroe de Rusia tanto a Vladimir Klitschko como a Vitali Klitschko. Como, é un home xusto. Vos irmáns fixestes moito polo boxeo, especialmente Vladimir.
  Vitaly dixo que o máis noxento do Maidan é que por iso non rompeu o récord de Holmes. Pero tiña todas as oportunidades!
  E de súpeto Vitaly quería reunirse con Gassiev en Kiev. O que causou certo revuelo. Por que non probalo?
  Sergey Kovalev tamén quixo continuar coa súa carreira, lembrando que Hoppins, aínda a maiores, derrotou campións do mundo e títulos unificados. E que polo de agora nin Zelesky nin Medvedev pensan traballar no goberno. E quere loitar.
  Os mozos realmente tiñan suficiente motivación. Dos outros boxeadores, Dima Bivol expresou o seu desexo de loitar contra Kovalev.
  Medvedev negociou con Grudin. Prometeulle montañas de ouro. Grudinin quería nada menos que o posto de primeiro ministro. Inesperadamente, o ancián Zyuganov apoiou a Medvedev e pediu a Grudinin que se unise ao equipo do presidente en funcións. Pero entón xurdiron problemas e unha escisión nas filas dos comunistas. O que non lles gustou aos dous candidatos.
  Pero Sergei Udaltsov falou a favor de Zelenky. Din que entre dous males hai que escoller que aínda non coñeciamos!
  Nikolai Valuev propuxo unha alianza entre Zelensky e Medvedev: Zelensky Presidente - Medvedev Primeiro Ministro. Que lles gustou aos oligarcas! Ademais, lembraron que hai un punto tácito de unificación: que os distintos países terán primeiros ministros e presidentes propios.
  E xa que Zelensky gaña as eleccións presidenciais, entón un representante de Rusia debería converterse en primeiro ministro. Pero Medvedev aínda está na segunda rolda.
  Zelensky, con todo, dixo que si, o primeiro ministro será de Rusia, pero non Medvedev! Porque os rusos están fartos da súa xestión. E o que fai falta é alguén máis capaz en economía e cunha experiencia exitosa, non un fracaso como o de Medvedev!
  Os datos da enquisa social mostraron que a maioría dos rusos non querían ver a Medvedev como primeiro ministro. Máis precisamente, case o noventa por cento estaba en contra.
  Rogozin volveu inesperadamente do esquecemento político e comezou a ser considerado como un posible primeiro ministro. Ademais, moitos rusos querían ver a Andrei Navalny como o seu primeiro ministro.
  Así que a roda da historia xiraba cada vez máis rápido.
  No mundo, por suposto, Occidente apoiou a Zelensky, China mantívose neutral. A maioría dos países tamén son para Zelensky, que era considerado un demócrata e un occidental. Pero Medvedev foi compañeiro de Putin durante tanto tempo. Mesmo falaron dun tándem de dous líderes. E está claro que Medvedev non é en absoluto tan branco e mullido como quere parecer. Tamén hai eleccións nos EUA. Un concurso entre unha moza republicana e unha moza demócrata. E é unha oportunidade de cincuenta e cincuenta. Os cambios tamén son posibles en China; o líder Xi ten problemas de saúde. E parece que hai posibilidades de que o suceda un líder máis democrático.
  En xeral, a oligarquía chinesa quere máis liberdade e democracia, pero o pobo non se divirte o suficiente. Que tipo de eleccións son cando se coñece de antemán o seu resultado?
  A moda da ditadura comezou a desaparecer. Todo o mundo quería algo máis que ser só engrenaxes.
  Zelensky personificou cousas novas e cambios, e tamén exitosos. E en Rusia isto foi percibido positivamente. A xente non quería prisións, campos ou medo xeral.
  Unha xeración cambiou, e todos queren o cambio. Mesmo en Cuba, onde o réxime castrista, odiado polo pobo, foi abraiante. Aínda que o poder fose con outro nome. En Corea do Norte tamén hai sede de cambio. Ademais, os coreanos dicían a miúdo: a monarquía non é para o comunismo! E que o ditador gordo ten que marchar!
  O desexo de cambiar en todo o mundo foi crecendo, e Zelensky estaba nesta onda. E progresou con éxito!
  E en Corea do Norte houbo unha manifestación de protesta. Que o réxime ditatorial disparou con metralladoras. O que se converteu nun indicador máis da barbarie que reinaba no continente.
  Trump dixo que Estados Unidos pode resolver o problema desta ditadura pola forza. E que unha bomba nuclear non os asustará. Trump dixo ademais que os Estados Unidos xa están a probar tales armas que ningunha carga termonuclear será perigosa.
  Pero o tempo de Trump esgotaba. E por iso é o máis vello dos presidentes. Ademais, despois da morte de Carter, chegou a ser o máis vello entre os expresidentes. Vaia! E a sorte ama a mocidade! Se Trump tivese unha muller máis nova como oponente, é pouco probable que a derrotase en absoluto.
  Ao parecer, a lei do karma di: boa sorte aos mozos! Aínda que Ronald Reagan resultou ser unha excepción á regra!
  E o relativamente novo Gorbachov resultou ser un fracaso. Aínda que alguén poida dicir que Mikhail Sergeevich estaba equivocado? O primeiro gobernante da URSS que falou a lingua humana. E non o entendeu a xente! Ou quizais nin o pobo, senón a elite!
  Ai, que sorte! Canta sorte tivo Vladimir Vladimirovich Putin e canto logrou?
  E se Nicolás II tivese un pouco máis de sorte, por exemplo, se o almirante Makarov permanecese vivo, que grande e poderosa sería Rusia entón. China converteríase en Rusia amarela e o mundo enteiro quedaría dobrado!
  E así tomaron Crimea sós e víronse atraídos ao enfrontamento co mundo enteiro!
  E Nicolás II, como diplomático sutil, logrou negociar Constantinopla e Asia Menor dos seus aliados.
  Ben, vale, agora o fenomenal Zelensky está cada vez máis activo. E achéganse as segundas eleccións.
  Cada vez hai máis xúbilo e optimismo en Ucraína. Medvedev propuxo naturalmente un debate televisivo. Aínda que isto non ten moito sentido. A posición do presidente en funcións de Rusia non é moi forte. E non hai nada de que presumir. Nin na economía, nin na política e na guerra. A situación no Cáucaso incluso empeorou. E non se pode facer nada. Nin a forza nin a diplomacia gañan. As relacións son cada vez máis hostís coa comitiva de Medvedev. Aquí ninguén se toma máis en serio ao tsar. Aínda que o rei segue no trono.
  Os oligarcas, en xeral, non están en contra de Zelensky. Só as forzas de seguridade, ou máis ben algunhas delas, están descontentas!
  En segredo, Medvedev reuniu un consello de seguridade. A conversa incidiu sobre a cancelación da segunda volta. Por exemplo, houbo algunha infracción? Claro que estaban! E pode atopar fallos nisto e cancelar os resultados das eleccións. Por que se confirmaría tal cousa a través do Tribunal Supremo? A idea parecía bastante razoable.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev recordou que nun momento en maio de 1999, Yeltsin discutiu un plan para un golpe militar e dispersión da Duma Estatal!
  E case pasou. É certo que aínda así non había unidade entre as forzas de seguridade. Algúns dicían que é mellor unha opción suave: o Tribunal Supremo rexeita o procedemento de destitución pola falta dunha lei sobre a destitución do presidente ruso. E mentres non se aprobe esta lei, e esta é unha lei constitucional, hai que reunir dous terzos do parlamento e tres cuartas partes do Consello da Federación. E caducarán os poderes da Duma, e o presidente tamén.
  As forzas de seguridade prometeron entón traballar co Tribunal Supremo e resolver o problema pacíficamente. Yeltsin realmente non quería dar un golpe militar cun dous por cento de valoración e cinco ataques cardíacos. E a forza non é a mesma, e o apoio non é o mesmo. Ademais, en 1993, o pobo aínda tiña apoio para ese curso. E en 1999 xa non estaba. E non puido suceder con tales resultados.
  Entón, se o proceso de destitución tivese pasado, o máis probable é que terminase sen un tiroteo.
  Medvedev recorreu ao Tribunal Supremo para invalidar as eleccións.
  Pero entón, por suposto, os xuíces comezaron a opoñerse. Iso, din, aínda que se anulen as eleccións, aínda haberá que repetir. E as posibilidades de Medvedev só se farán menos. E comezará o malestar popular.
  Entón, din, Dmitry é mellor aceptar que Zelensky se converterá no presidente de Rusia. E intenta atopar o teu lugar.
  Ademais, moitos dixeron que este pallaso non tería éxito en Ucraína. Pero debeu funcionar! E non deberías facer unha traxedia dunha toupeira.
  Medvedev, despois de falar con xuíces e funcionarios de seguridade, tomou unha decisión: ir ás eleccións despois de todo. E mantén a segunda volta. E así é realmente como funcionará. Quizais despois de todo ocorra un milagre. Pero non? Así que non o meterán no cárcere.
  A reunión de multimillonarios tamén expresou que non están en contra da democracia. E que Zelensky non é de esquerdas e lles convén. E ademais, que finalmente todas as sancións occidentais serán levantadas e Rusia finalmente regresará á comunidade mundial.
  Agora só queda unha cousa por facer: manter un debate televisivo. Zelensky aceptou, pero só no estadio Luzhniki. Por suposto que isto foi aceptado. Lembraba moito a etapa xa superada con Poroshenko. Ademais, a diferenza na primeira volta foi aínda maior. E a anti-valoración de Medvedev é colosal.
  Pero os debates televisivos son como un home afogado agarrado ás pallas. A última reunión é o venres, e as eleccións son o domingo.
  Medvedev, en xeral, preparábase. Pero os feitos non están do seu lado. E a experiencia de Poroshenko demostrou que non se poden cambiar os feitos só coa retórica. Do mesmo xeito que non puideron derrotar ao alcalde Luzhkov, a única vez en toda a historia de Moscova na que as cadeas de televisión centrais traballaron contra o actual xefe da cidade.
  Pero a propaganda non podía superar os logros económicos do alcalde de Moscova. E non votes por Kiriyenko, o autor do predeterminado! Pero foi el quen ascendeu sobre todo. Probablemente o candidato máis infructuoso foi posto en contra do executivo empresarial.
  Non obstante, os medios rusos agora fixeron máis campañas por Zelensky. Ninguén cría en Medvedev. Incluso o Tribunal Supremo mostrouse reticente a escoitar o caso de cancelación de eleccións.
  Ata aquí a cuestión é que o estadio está cheo ata o bordo. Literalmente desbordante.
  E estaba claro que viña unha seria polémica. Non obstante, na cara de Medvedev quedou claro que case chegara a un acordo coa derrota. Pero hai que facer o último movemento.
  Na véspera do debate, Medvedev nomeou a Vladimir Zhirinovsky ministro de Asuntos Internos. Este é o último xesto de desesperación. Pero Zhirinovsky, sabendo que máis do oitenta por cento dos votantes estaban dispostos a votar por Zelensky, non estaba en absoluto ansioso por pelexar co futuro xefe de Estado. Aínda que, por suposto, entendeu que era improbable que atopara un lugar no equipo de Zelensky.
  Si, Vladimir Volfovich é vello. Non obstante, Anatoly Kashpirovsky é un ministro de Sanidade e viceprimeiro ministro aínda máis vello. Pero tampouco está especialmente ansioso por facer campaña por Medvedev. Con todo, ten posibilidades de manterse no equipo. A idade é grande e iso significa experiencia. E a miña forma física é moi boa.
  Non é de estrañar o fenómeno de Kashpirov.
  O debate no estadio comezou cun intercambio de saúdos. E comentarios enxeñosos. Pero Zelensky parecía máis fresco, máis seguro, máis convincente e máis profesional.
  Medvedev estaba moi nervioso e comezou a berrar. Non podía ser convincente. E as cousas están bastante mal no país. O pobo apoia claramente a Zelensky. Todo está tan tenso aquí.
  Cada palabra de Zelensky vai acompañada de aplausos e Medvedev é abucheado. É dicir, hai un auténtico fracaso do debate.
  Medvedev convulsiona e di:
  - Teño experiencia!
  Zelensky responde cun sorriso:
  - Con tanta experiencia, só vai aos conserxes!
  Medvedev respondeu:
  - Putin e eu tomamos Crimea!
  Zelensky respondeu con intelixencia:
  - ¡Agarre dun ladrón e brazos curtos!
  E así sucesivamente o debate continuou, pero Zelensky gañou claramente. Era moito máis enxeñoso e convincente que Medvedev e o público alegrouse.
  Inmediatamente despois do debate televisado, o presidente en funcións de Rusia emitiu un decreto que aumentaba os salarios cinco veces e as pensións sete veces. Pero xa parecía unha broma.
  A xente de Medvedev só ría. Aínda que estaba claro que en vésperas das eleccións facían outra cousa!
  Medvedev tamén decidiu outorgar a Orde de San Andrés o Primeiro Chamado tanto a Stalin como a Lenin. Hai que dicir que esta decisión é bastante sabia, pero tardía. Dmitry Medvedev claramente quería vencer aos comunistas. E sobre todo os estalinistas. Pero ao mesmo tempo, tomou e concedeu a estrela ao heroe Tukhachevsky. Este é tamén un movemento extraordinario e un intento de coqueteo por parte dos liberais.
  Medvedev en xeral intentou agradar aos nosos e aos teus. Premiou ao Patriarca, ao Papa e aos líderes das confesións cristiás. Principalmente protestantes. E ata as Testemuñas de Xehová foron restauradas aos seus dereitos, pero isto foi de pouco uso. De todos os xeitos, prohíbeselles votar, e en xeral esta organización está morrendo!
  Medvedev premiou tanto muftis como lamas. Tentou gañar a todos ao seu lado. A chuvia de medallas e ordes foi extraordinaria. Ao mesmo tempo, o presidente en funcións concedeu a todos os deputados da Duma Estatal unha bonificación dun millón de dólares cada un. Non obstante, isto máis ben asustou que atraeu á xente.
  A continuación, Medvedev intentou establecer varias ordes novas: a Orde de Pedro o Grande, a Orde de Iván o Terrible, a Orde de Alexandre o Libertador, a Orde de Nicolás II e a Orde de Brusilov. Tamén se restauraron a Orde de Lenin e Stalin.
  Medvedev buscou atraer un electorado diverso deste xeito. E actuando co principio: tanto o teu como o noso! Pero neste caso, o omnívoro deu lugar á desconfianza da xente -din, unha prostituta política-. Parece que a xente se esqueceu de que Putin tamén coqueteaba tanto coa esquerda como coa dereita. E tamén tentei ser omnívoro.
  Porén, o que se lle permite a Xúpiter non se lle permite ao touro! Putin dalgún xeito desde o principio, a pesar do rastro do sucesor de Eltsin, odiado polo pobo, gozou da simpatía tanto do pobo como da elite. Mesmo os comunistas tiñan medo de falar contra el, e votaron para confirmalo como primeiro ministro sen pelexar nin negociar.
  Pero Medvedev nunca foi especialmente amado. Ao parecer, era demasiado intelixente e estaba á sombra de Putin. Ninguén o percibiu como un verdadeiro loitador e gobernante. En xeral, despois de Putin, dalgún xeito, calquera sucesor parecía un anano político e algo estaba mal. E Zelensky era percibido como carismático, como un príncipe de contos de fadas. E xa non é un gato nun poke, senón un gobernante exitoso que sacou a Ucraína do pantano, ou máis ben do burato.
  Por suposto, Ucraína sufriu ante todo pola ruptura dos lazos con Rusia. E aquí Poroshenko pode non ser tan culpable. Se algo así sucedera en Bielorrusia, sería un completo fracaso. En termos de profesionalidade, o goberno ucraíno é forte! En Bielorrusia, pola contra, só hai aduladores e desaliñados. Putin ás veces tiña personalidades fortes no seu equipo, como Rogozin ou Tkachev, pero foron eliminados rapidamente.
  Medvedev, en calquera caso, era un home que non parecía ser un gobernante nato e, polo tanto, este tsar non era totalmente real e na corte.
  Dalgunha maneira semellaba a Gorbachov, a quen a xente común de Occidente amaba, pero non lle gustaba entre os seus. En parte, por suposto, comezaron a non gustarlles de Gorbachov por mor da súa loita contra a borracheira. Os alcohólicos e bebedores, por suposto, non perdoaron a escaseza de vodka. Houbo revoltas do viño. E entón os cigarros desapareceron.
  Non, Gorbachov ten claro que non lles gustaba só pola súa calvicie. Medvedev, como primeiro ministro, mostrouse como un economista moi débil. E aínda sen Zelensky, tería problemas para ser elixido para un novo mandato.
  Unha vez Putin tirou a Medvedev das orellas.
  Pero agora Putin abandonou o xogo: minou a súa saúde, conducindo manualmente e esforzándose co hóckey. Era necesario subirse ao xeo a unha idade tan respectable? Sobre todo sen ter habilidades cando eras novo?
  Putin queimou, quedou demasiado. E sen el, non hai ninguén que deteña a Zelensky. Ademais, o propio Putin levou a cabo a política de persoal de tal xeito que non tiña un sucesor digno. Como Stalin, que fixo que Khrushchev o sucedese e quebrara. E aquí Medvedev non é en absoluto un líder adecuado do imperio ruso.
  O sábado anterior ás eleccións, todas as canles de televisión rusas emitiron unha película sobre Zelensky. Por suposto, co obxectivo de difamar. Pero poucos feitos foron presentados. E a propaganda mostrou a súa impotencia. E moitas canles comentaron a película.
  Medvedev concedeu ordes a moitos xenerais. Ter unha estrela de novo.
  Inesperadamente, tamén estableceu unha nova Orde de Botvinnik, de tres graos: bronce, prata e ouro. E tamén a Orde de Alekhine. E tamén bronce, prata e ouro.
  Medvedev anunciou ademais por decreto que Rusia pasaría a un exército profesional nun prazo de catro anos. E a vida útil redúcese a seis meses.
  A continuación, o presidente en funcións anunciou que os veteranos de guerra e os que serviron en lugares quentes recibirían a estrela do Heroe da Federación Rusa. O que se converteu nun paso que non ten análogo.
  Medvedev claramente buscaba un lugar na historia. A continuación, o presidente en funcións concedeu póstumamente a Vladimir Vladimirovich Putin a Orde da Vitoria e a Orde de San Andrés o Primeiro Chamado e a estrela de diamante grande recentemente establecida do Heroe da Federación Rusa.
  Este xa foi o último intento de xogar coa clasificación do antigo ídolo ruso. Como, fun Medvedev durante tantos anos xunto con Putin: ámame con todo o teu corazón e alma!
  Pero ao parecer a xente non está demasiado ansiosa por amar a este aspirante a ditador.
  E pola noite do sábado ao domingo, Dmitry Anatolyevich Medvedev mesmo anunciou a cesión póstuma do título de Generalísimo a Vladimir Vladimirovich Putin.
  Isto foi moi xenial! Como, dou o título ao ídolo de anos anteriores!
  Non obstante, isto axudará a Medvedev? É difícil convencer á xente de que se vote a si mesma só loubando aos seus antigos ídolos e premiándolles con ordes. Non importa canto che duches de premios, non traerás de volta a Putin. E está claro que o vello rei marchou e un novo rei vén de Kiev.
  Con todo, Zelensky non estaba durmido, e tamén premiou o Papa. O ancián Francisco I bendiciu ao presidente de Ucraína por novos logros.
  E en Bielorrusia, a coalición de partidos prorrusos xa rematou a recollida de sinaturas para celebrar un referendo de unificación con Rusia. Espérase unha votación sobre este asunto. Non obstante, Medvedev non está acreditado por iso. E aquí a principal iniciativa veu de Zelensky, este ídolo de millóns.
  Así que agora Vladimir Zelensky estaba entrando na meta...
  Comezaron as votacións en Siberia. A participación foi alta dende o principio. A xente foi ás urnas e sorría. Era obvio que viñan polo cambio. E o que queren é novo. Todo o mundo está canso e canso do vello.
  Ata a canción soaba pola mañá:
  O noso corazón esixe cambio
  Os nosos ollos requiren cambios...
  Nas nosas risas e nas nosas bágoas,
  E nas pulsacións das veas!
  Cambia, agardamos o cambio!
  As eleccións celebráronse con calma, pero houbo unha gran participación. A xente acudiu en masa ás eleccións. Nikolai Valuev foi un dos primeiros en votar. Botou a papeleta na urna e dixo:
  - ¡Votemos algo novo!
  A continuación apareceu Alexander Povetkin. Tamén votei e dei a miña opinión:
  - Para os deuses rusos!
  A continuación chegou a votación. Botaron papeletas nas urnas. E Dima Bilan e Alla Pugacheva. Lev Leshchenko tamén apareceu e anunciou:
  - ¡Votemos algo novo!
  Nikolai Baskov cantou:
  - Vals ruso, as ás! A primavera está chegando!
  E tamén puxo a folla no lixo.
  Entón apareceron outros rapaces... Zelensky veu votar nun scooter e fixo unha voltereta, sacando aplausos. Votaron e mesmo recitaron:
  Coñece a pulsación do corazón e das veas,
  Bágoas dos nosos fillos, nais...
  Din que queremos cambio
  Bota o xugo das pesadas cadeas!
  E aplausos atronadores! Aínda que os poemas non son del, senón do famoso poeta e escritor Oleg Rybachenko. Pero o propio Oleg Rybachenko converteuse nun neno e agora viaxa a outro mundo.
  Entón votaron outros boxeadores: Sergey Kovalei, Denis Lebedev. O último tentou remontar despois do descanso. Pero foi golpeado e finalmente marchou.
  Sofia Rotaru votou en Kiev. E ela sorriu moito...
  Tamén chegou Vladimir Zhirinovsky. El berrou:
  - Por un novo camiño!
  E brillou as charreteras dun xeneral coronel. Zyuganov chegou ás eleccións nunha cadeira de rodas. E calou todo o tempo.
  Grudinin votou sorrindo...
  Garry Kasparov deu un xogo simultáneo e tamén votou. Ademais, dixo que xogaría un partido con Carleson. Entón, Anatoly Karpov deu unha sesión de xogo simultáneo.
  Por certo, Karpov xa foi galardoado coa Orde de Ouro de Mikhail Botvinnik.
  Entón, outra pregunta é quen é o principal e mellor campión do mundo aquí.
  Seguro que moito cambiou...
  E Dmitry Anatolyevich Medvedev volveu sorprender a todos. Anunciado pola institución, a orde que leva o nome de "Oleg Rybachenko". Ademais, hai catro graos á vez: o cuarto grao é bronce, o terceiro grao é prata, o segundo grao é ouro e o primeiro grao é ouro con diamantes!
  Isto resultou xenial!
  "Lucifer's Armageddon" xa se estreou nos cines, e xa se bateron os récords de "Avatar" e "Star Wars". Oleg Rybachenko estase a converter nunha auténtica estrela literaria!
  Medvedev tamén estableceu un premio literario que leva o nome de Oleg Rybachenko, cun fondo de premios dez veces maior que o Premio Nobel.
  E isto en xeral é moi chulo!
  Entón, máis e máis Medvedev traballou o domingo. Concedeulle a Oleg Rybachenko a Orde de San Andrés o Primeiro Chamado e a estrela do Heroe de Rusia e a gran estrela de diamante do Heroe de Rusia, a Orde da Vitoria. Este foi un intento de cambiar o curso da historia.
  Como, tratarei a Oleg Rybachenko amablemente e todo será xenial! Ao mesmo tempo, concederei tanto a el como ao mariscal o título da Federación Rusa.
  E chega o domingo... Xa se coñecen os primeiros datos das enquisas executivas, que din que Zelensky supera o oitenta por cento.
  E o fluxo de información non parará...
  Medvedev aínda non vai votar. Obras. Aquí emite unha orde que confire a Vladimir Volfovich o rango de xeneral do exército. Como, sé fiel a min.
  Aínda que Zhirinovsky, ao parecer, xa pasou ao outro lado.
  Lev Leshchenko converteuse en ministro sen carteira. Pero iso xa non importa.
  Hai disturbios en China. O pobo quere democracia - ¡está farto do despotismo! O home non vive só de pan!
  Gustaríame dicir non ao meu xefe! Canto tempo podes manter a disciplina cun pau no século XXI?
  As cousas non foron moi ben en China. É imposible seguir os carrís do comunismo e construír o capitalismo indefinidamente. Son necesarios algúns cambios. E a dirección é demasiado conservadora.
  Ademais, a nova burguesía quere democracia e a fin da brutalidade policial.
  O esgotamento das antigas formas de traballar tamén tivo efecto! Sen desexo de ser engranajes no sistema. Si, en China os domingos, importantes disturbios sacuden o sistema.
  E nos Estados Unidos, unha muller ten as maiores posibilidades de converterse en presidenta. Non obstante, a popularidade de Floyd Mayweather comezou a crecer de súpeto. Este boxeador invencible xa subiu ao máis alto das clasificacións.
  Ao parecer, os Estados Unidos perderon novas vitorias e non querían nin un republicano nin un demócrata no trono. E Floyd tamén é xenial!
  E despois haberá outro debate televisivo.
  Xa é domingo pola noite. Os colexios electorais pecharán en breve.
  No último minuto, finalmente apareceu Medvedev. Botou as urnas ás urnas e marchou sen dicir palabra. Tocou o reloxo e rematou a votación.
  Polo momento, o presidente Medvedev abandonou o Kremlin e dirixiuse á súa residencia preto de Moscova.
  Hai dúas nenas na cabina con el. Polo menos algo de entretemento.
  Natasha, sentada á dereita, preguntou:
  - Pois que pasa con Dima? Agora anunciarán o teu fracaso final!
  Medvedev sinalou:
  - Aínda quedan dous meses para a inauguración. Entón, polo de agora sigo sendo todo, e Zelensky é só o presidente de Ucraína!
  Alenka, sentada á man dereita, comentou:
  - E a inauguración pódese acelerar! O teu poder, Dmitry Anatolyevich, rematou!
  Medvedev preguntou implorante:
  - Pero vós, rapazas, podedes facelo!
  Natasha engurrou o ceño e preguntou:
  - Que podemos?
  Medvedev afirmou con confianza:
  - ¡Interfire na inauguración!
  Natasha riu e respondeu:
  - E como?
  O presidente en funcións respondeu con decisión:
  - Como se non te coñeceses!
  Natasha respondeu con rabia:
  - Non imos matar a Zelensky!
  Medvedev obxectou inmediatamente:
  - Ben, por que matalo! Só asegúrate de que el mesmo renuncia á coroa!
  . CAPÍTULO No 4.
  As nenas riron ao unísono...
  Alenka preguntou cun sorriso:
  - Que suxires usar a hipnose?
  Dmitry Anatolyevich asentiu:
  - Iso é! Podes facelo!
  Natasha respondeu pola súa amiga:
  -Podemos, pero non queremos!
  Medvedev quedou sorprendido:
  - Por que é isto?
  Natasha respondeu sinceramente:
  - Zelensky é o elixido! E ti, Dmitry Anatolyevich, non es capaz de gobernar o país!
  Alenka engadiu con malicia:
  - E isto é bastante obvio para todos nós!
  Medvedev sinalou con rabia:
  - Non entendes que nos converteremos nunha colonia de Occidente?
  Alenka respondeu con confianza:
  - Máis ben, Occidente converterase na nosa colonia!
  Natasha engadiu con sarcasmo:
  - E contigo, Misha, Rusia non será xenial!
  Medvedev gorgoteou:
  - Dareiche a Orde da Vitoria, a Orde de San Andrés o Primeiro Chamado, a Orde de Nicolás II e unha estrela de ouro en diamantes...
  Natasha riu e comentou:
  - ¿Ou quizais nós mesmos podemos facernos presidentes e darnos trescentas ordes?
  Alenka sinalou:
  - Podemos hipnotizarte e converternos en xeneralísimos.
  Natasha riu e sinalou:
  - Ou quizais superxeneralísimos!
  As nenas botáronse a rir...
  Alenka cantou:
  - E ás veces ata o inimigo berraba,
  Escondendo o medo - que eu son un rei!
  Natasha mostrou os dentes e berrou:
  - Non me gustan os teatros nin as arelas,
  Alí cámbiase un millón por un rublo...
  Aínda que hai grandes cambios por diante -
  Encántame Belobog e Stalin!
  E a nena usou os dedos espidos dos pés para apertar o nariz ao presidente perdedor.
  Os números xa foron anunciados dende o Extremo Oriente. 91 por cento para Zelensky, 7,5 por cento para Medvedev, liderado confiado do presidente ucraíno.
  Alenka tamén tirou da orella de Medvedev cos dedos espidos dos pés e asubiou:
  - Pois que tal o expresidente, axudáronlle os seus premios?
  Medvedev dixo con forza:
  - Aínda non son un ex! Antes da inauguración, a de verdade!
  A nena berrou:
  - Gloria ao novo rei!
  As bruxas negáronse a axudar a Medvedev como último trunfo. E agora, mentres o presidente en funcións aínda intentaba atopar unha saída a unha situación desesperada.
  Quizais influír no Tribunal Supremo para que anule os resultados das eleccións presidenciais rusas? Isto parecía unha gran tentación. Pero en realidade as probabilidades parecían escasas.
  E se emitimos un decreto e ofrecemos a cada xuíz mil millóns de dólares? Despois de todo, é o presidente e ten un poder que nin os tsares nunca soñaron! Máis precisamente, o presidente en funcións. E de feito, se ofreces mil millóns de dólares, os xuíces non resistirán.
  Por que perder o tempo en bagatelas?
  Os datos foron transmitidos pola radio. Mentres Zelensky tiña o noventa por cento, máis en Ucraína era de esperar que recibise case o cento por cento. Quizais na zona do cinto vermello, debido ao coqueteo de Medvedev cos comunistas, haberá un pouco máis, houbo algunhas posibilidades no Cáucaso. É certo que Ramzan Kadyrov parece que decidiu tomar o bando gañador. Aínda podes gañar cartos no exército, aínda que o exército non ten ningún desexo particular de servir, o presidente que cae non ten ningún desexo.
  En xeral, despois da primeira rolda, o poder de Medvedev debilitouse. E se aínda podía repartir premios, se non, era cada vez máis ignorado.
  Dmitry Medvedev chegou á súa oficina e intentou contactar co banco central. O encargado conectouno de mala gana.
  O presidente en funcións reclamou que se lle destinen cartos para necesidades urxentes.
  O xefe do Banco Central respondeu:
  - Non farei nada ata que reciba a confirmación do novo presidente Zelensky.
  Medvedev ruxiu:
  -Estás tolo? Sigo sendo o presidente da inauguración do novo! Se é así, entón debes obedecerme!
  O xefe do banco central sinalou:
  - Segundo a constitución, eu non che obedezo! E de todas formas, por que precisas cartos?
  Medvedev respondeu cun sorriso:
  - Necesitas países para emerxencias?
  O xefe do banco central respondeu nun ton severo:
  - Queres escapar?
  Medvedev ladrou:
  - Vou prenderte agora! O exército obedeceme! O fiel Zhirinovsky está comigo!
  O xefe do Banco Central sinalou:
  - Este sempre leva o bolo! E en Moscova máis do noventa por cento son para Zelensky. O teu poder está sobre Misha!
  Medvedev ruxiu:
  - Pero o teu non comezou!
  E colgou. Agora a situación facíase difícil. As forzas de seguridade están a piques de negarse a obedecer. Si, Zhirinovsky é un raposo. Pagaba a pena nomealo ministro do Interior? Dar a orde ás forzas especiais. Ou aínda debemos intentar usar a Duma do Estado?
  Está claro que Zelensky celebrará novas eleccións e moitos deputados non recibirán os seus mandatos. Máis precisamente, case todo.
  Aquí fai falta algo diferente. Pero é improbable que a Duma do Estado vaia contra o pobo. E o exército non apoiará un golpe militar absoluto. Os xenerais en Rusia non son do tipo de ir á guerra civil.
  Só queda unha cousa: cancelar as eleccións presidenciais no tribunal. Esta é a única oportunidade lexítima de prolongar a túa agonía. Pero o máis probable é que só se estenda. É improbable que Medvedev teña unha oportunidade real de ser reelixido. De feito, a súa antirating é colosal, aínda peor que a de Petro Poroshenko.
  Medvedev tamén pensou noutra opción. Por exemplo, eliminar fisicamente a Zelensky? Pero isto é unha criminalidade absoluta. Agacharse así? Ademais, estragará a Medvedev. E ao mellor dará un respiro. Porque o pobo non vai perdoar a Medvedev por un fracaso tan colosal nas eleccións.
  Non, Dmitry Anatolyevich non terá éxito. Sen recoller nin sequera o dez por cento dos votos nas eleccións, definitivamente non permanecerá no poder.
  Medvedev achegouse ao bar. Abriu, sacou unha botella e botouse un pouco de coñac.
  Caro - "Napoleón", envellecido durante douscentos anos!
  O presidente en funcións bebeu un vaso. Despois merenda o segundo con limón.
  O meu estómago sentíase máis quente e os meus pensamentos corrían máis rápido. Despois do terceiro vaso, Medvedev sorriu e sentouse nunha cadeira. Animádevos un pouco. De feito, por que precisa este poder? Total responsabilidade. Nin un minuto de tempo libre, nin un segundo de paz. Sempre en movemento, baixo vixilancia de cámaras de vídeo. Tes medo de dicir demasiado.
  Hai moito traballo, pero non hai pracer.
  E quero deitarme na cama cunha moza. Xoga a guerra no ordenador.
  De feito, aquí estás o presidente, pero para comezar unha verdadeira guerra pensarás dúas veces. Así é como o formidable Trump non se atreveu a atacar a Irán.
  Pódese falar moito de guerra, pero decidir sobre ela non é doado!
  Pero loita contra o xogo, loita contra ti mesmo!
  Medvedev sentou ao ordenador. Activei a miña Segunda Guerra Mundial favorita. Levaba moito tempo que non podía xogar. Aquí, para non esforzarse demasiado, usa o código do estafador. Como isto...
  E despois percorres a tecnoloxía a un ritmo de furacán. E xa tes IS-7, que lanzas en rexementos, e só T-1 contra os alemáns. Hai unha diferenza notable en forza e medios.
  Medvedev, que case nunca bebeu, tamén debido á mala saúde, animouse notablemente.
  Así é como lanzas ao inimigo o tanque máis caro e pesado da Segunda Guerra Mundial, o IS-7. E rompes sen moitas dificultades. A guerra está a suceder con facilidade e vitoria. Tomas o control de cidade tras cidade.
  En xeral, por suposto, Stalin dirixiu ben o país e conseguiu derrotar o Terceiro Reich en menos de catro anos. Putin loitou máis tempo co ISIS. Pero os alemáns teñen unha tecnoloxía moi chula.
  No xogo, por exemplo, o tanque alemán E-75, só o IS-7 soviético pode loitar contra el en pé de igualdade, todos os demais tanques ceden. E E-75 ten unha armadura moi forte. Incluso a arma é superior ao IS-7 soviético e ten un poder destrutivo próximo.
  E os alemáns planearon facer deste tanque o seu principal en 1945. E o noso?
  Medvedev suspirou... Non foron capaces de poñer o IS-7 en produción en masa na posguerra. Así que a guerra durou máis, ninguén sabe quen máis gañou.
  Dmitry Anatolyevich, borracho, cantou:
  - Encántame, irmáns, encántame! Quere vivir, irmáns! E o noso atamán non ten que preocuparse.
  Medvedev quedou durmido mentres xogaba. É relaxante...
  E ao día seguinte coñecéronse os resultados definitivos das eleccións presidenciais.
  Case o 92 por cento dos votantes votaron por Zelensky xunto con Ucraína e o 6,7 por cento por Medvedev. Así, produciuse a vitoria triunfal de Zelensky.
  No país comezaron as celebracións e as alegrías. Finalmente, unha vida nova, como a moitos lles pareceu, estaba chegando.
  Polo momento, Dmitry Anatolyevich Medvedev exerce como presidente durante a toma de posesión.
  E felicitou, por suposto, ao gañador. Onde podes ir? E non hai nada que contar o seis por cento.
  O ministro do Interior, Vladimir Zhirinovsky, visitou a Medvedev e consolouno:
  - Votei por ti Dmitry Anatolyevich!
  O presidente en funcións respondeu tranquilamente:
  - Grazas!
  Zhirinovsky suxeriu:
  - Quizais deberíamos poñerte na estrea?
  Medvedev meneou a cabeza pintada:
  - Non creo que, despois dunha derrota así na segunda volta, me dean o primeiro ministro. Isto xa non será politicamente correcto.
  Zhirinovsky sinalou loxicamente:
  - En fin, debería haber alguén de Rusia no teu lugar. Entón, quen se non ti?
  Medvedev suxeriu:
  - Probablemente, Andrei Navalny!
  Zhirinovsky mostrou os dentes e rosmou:
  - Andrei Navalny? Que isto non pase!
  Medvedev encolleu os ombreiros e comentou confuso:
  -Onde vas?
  Zhirinovsky gritou:
  - Si, prenderei a todos!
  Medvedev fixo un aceno coa man:
  - Suficiente! O noso tempo parece que rematou! Vou de vacacións a Canarias. Que vas facer?
  Zhirinovsky, pechando os ollos astutamente, respondeu:
  - Lobby polos intereses dos teus amigos! Ata que Zelensky asumiu as súas funcións como presidente de Rusia e Ucraína!
  Medvedev comentou tristemente:
  - Por desgraza, isto non é tan sinxelo... ¡Entón desposuaránche de tres peles!
  Zhirinovsky, entrecerrando os ollos astutamente, preguntou:
  - ¡Por favor, faime un mariscal da Federación Rusa! Ben, que vale para ti!
  Medvedev pensou un par de segundos e logo anunciou:
  - Ben! Non só che farei mariscal, senón que tamén devolverei a Beria o rango de mariscal! Será xusto!
  Zhirinovsky asentiu de acordo:
  - En relación a Beria, si!
  Medvedev entregou os ollos e preguntou:
  - E en relación contigo?
  Zhirinovsky respondeu honestamente:
  - E trátame coma un rei! Premio a quen quero!
  Medvedev asentiu de acordo:
  - Si, así sexa!
  E ordenou a elaboración de ámbolos dous decretos de atribución dos graos de mariscais.
  O presidente en funcións de Rusia animouse. Pensando que agora pode gozar plenamente dos xogos de ordenador.
  E son moi divertidos de xogar...
  Pero realmente, por que o presidente faría outra cousa? Agora a tecnoloxía desenvolveuse tanto que podes ser calquera. Mesmo polo Señor Deus. E concretamente no xogo para crear universos.
  Por exemplo, na oficina do presidente en funcións hai un gran número de xogos diferentes, incluídos os máis modernos.
  Medvedev decide xogar a un xogo de estratexia en tempo real. Alemaña en 1939. Ben, por que estás a usar o código dun estafador? Engádese cinco mil Panteras, tres mil Tigres e dez mil Focke-Wulfs. E despregas estas forzas contra o inimigo. E atacas a Polonia, que non ten nin unha décima parte deste tipo de forzas.
  E a guerra segue como queres, cun único obxectivo e vitoriosamente. Medvedev, para ser honesto, é un gran conquistador aquí. Esmaga ao inimigo coma se esmagase ameixas cunha prensa.
  Polonia foi aplanada facilmente e máis rápido que na historia real. Atacas a Francia. Lanzas contra ela dez mil tanques E-75 usando un código deshonesto. Aceptémolo, coches magníficos. Que son completamente invulnerables ás armas francesas, pero letais a longas distancias. Derriban vehículos inimigos.
  Medvedev incluso salta de alegría. Como no xogo, móvese axiña, e xa está tomando París... E logo, que hai de bagatelas? Tomémonos ao mesmo tempo en España, para que Franco non se moleste demasiado.
  E para o asalto a Xibraltar empregaremos avións a reacción. Onde irán os británicos?
  Por suposto, ao mesmo tempo usamos fondos para construír acoirazados e portaavións. Será difícil para Gran Bretaña entón. Aquí hai cen portaavións e douscentos acoirazados. Esta será unha forza colosal.
  E despois están os barcos de desembarco. Tamén fabricas tanques da serie "E"-U, unha evolución máis do "E". Aquí lanzas un tanque "E"-50-U, tal máquina que non podes penetralo desde ningún ángulo.
  E que atormente aos británicos. Aquí hai dúas fermosas mozas dentro dun tanque así facendo un ollo ao presidente en funcións de Rusia.
  Medvedev bótalles un bico en resposta.
  Así xogaremos...
  E os últimos tanques achéganse a Londres. E sen cerimonia toman a capital de Inglaterra.
  Medvedev cantou:
  - O mundo é aburrido! Todos comeremos o gato!
  É, por suposto, interesante e fácil de xogar. Tomei o código de estafa e selo o que queiras. Así que capturas os Balcáns e vas a África. Ti tamén selo, e tamén infantería. Fai tropas, se só tivese diñeiro. E o territorio capturado tamén dá cartos. Pois probalo, anda por África.
  A URSS segue abrindo a fronte. Trinta e catro contra a serie E-50-U, que outros dez mil foron selados. Se o E-50 é un vehículo con aproximadamente a mesma armadura que o Tiger-2, só a inclinación racional é maior e o armamento é un pouco máis forte e o motor é máis potente. O E-50-U, de igual peso, é comparable ao T-64 soviético, e incluso ten un motor de turbina de gas máis potente.
  Si, as forzas non son iguais. Aquí loitan diferentes xeracións de tanques.
  E Medvedev, por suposto, está a correr nun cabalo negro.
  As forzas, por suposto, non son comparables. Tamén podes engadir o E-75-U, esta é unha máquina de matar en cuclillas, impenetrable incluso con canóns de barcos.
  E como se pisará a si mesmo. Nada pode paralo.
  Medvedev xoga como un neno. Eh, vale, entón como. E ninguén ten ganas de velo. Perdeu e o presidente en funcións quedou esquecido.
  Todo o mundo só ama aos gañadores.
  Dmitry Anatolyevich cantou:
  E desafiamos as tormentas,
  De que e por que...
  Vive no mundo sen sorpresas,
  É imposible para ninguén
  Boa sorte, fracaso,
  Todos os saltos, arriba e abaixo,
  Só deste xeito, e non doutro xeito,
  Só deste xeito, e non doutro xeito!
  Viva a sorpresa!
  Sorpresa! Sorpresa!
  Viva a sorpresa!
  Sorpresa! Sorpresa!
  Viva a sorpresa!
  E Medvedev volveuse máis alegre. Agora as súas tropas ocuparon Ucraína, Bielorrusia e achéganse inexorablemente a Moscova!
  O ex presidente ruso di:
  - Que a nosa vida é un xogo!
  E toma a capital da URSS por asalto. Iso si, contra o exército de 1941, ten tanques con características dos anos sesenta e mesmo dos setenta, e o principal é que hai moitos.
  Medvedev fai un guiño a si mesmo... A capital Moscova foi tomada. E agora podes apoderarte do Cáucaso... E ao mesmo tempo, apoderarte do sur de África por ti mesmo. E cruzará a Arxentina.
  E desde alí atacar a EE.UU. É un comandante xenial. O inimigo queda atrás tanto en cantidade como en calidade das tropas.
  Medvedev canta con entusiasmo:
  - ¡Iremos á batalla con valentía! Polo poder dos soviéticos! E limparemos a todos na merda na loita por isto!
  Medvedev foi retirado temporalmente do xogo. O ministro de Defensa ruso, que substituíu a Shoigu Trubetskoy, chamou. Preguntoulle ao presidente en funcións:
  - Cando lle prestaremos o xuramento ao novo líder?
  Medvedev respondeu concisamente:
  - Onde debe estar, na inauguración!
  Trubetskoy sinalou:
  - O novo presidente dun país unido quere ser investido a vindeira semana. Para que non teñan tempo de roubar!
  Medvedev ladrou:
  - ¡Isto non é segundo a nosa constitución e as nosas leis!
  Trubetskoy sinalou:
  - E Yeltsin adoptou esta constitución non segundo a lei e a antiga constitución. De feito, moitos pensaron que Putin propoñería unha nova constitución, pero de algunha maneira non sucedeu!
  Medvedev sinalou:
  - Non é a mellor idea que cada novo presidente adopte unha nova constitución!
  Trubetskoy obxectou:
  - Pero Putin podería! Era máis xenial que Yeltsin, e ti, Dmitry Anatolyevich!
  Medvedev asentiu e acordou:
  - Máis fresco e, sobre todo, máis sorte! Sen Putin, todo saíu mal e Zelensky tomou o poder en Rusia.
  Trubetskoy sinalou:
  - E Lukashenko tivo unha oportunidade, pero perdeu o seu tempo. Deberiamos movernos máis rápido!
  Medvedev sinalou loxicamente:
  - Lukashenko tiña medo das eleccións competitivas en Rusia. E Zelensky non correría o risco se o corazón de Putin non puidese soportar. Xestionar o país tanto manualmente está queimado! Putin definitivamente queimou no traballo!
  Trubetskoy suxeriu:
  - Ben, entón debemos aceptar a inauguración nunha data máis rápida ou non?
  Medvedev respondeu con audacia:
  - Fai o que queiras! Xa non me importa! Retirarei a unha xubilación honorable e vivirei para o meu propio pracer. Quizais vou viaxar polo mundo! Xa fun presidente e primeiro ministro durante un período récord para Rusia! Canto tempo podes aferrarte ao trono?
  Trubetskoy acordou:
  - Pois se é así, que veñan os cambios! Que facer con Shoigu?
  Medvedev respondeu con frialdade:
  - Déixao descansar! A pensión do mariscal é grande. Déixao viaxar polo mundo. Permíteche ter propiedade no estranxeiro!
  Trubetskoy asentiu e comentou:
  - Putin illou a Rusia do mundo! Aínda que nos entristecemos con palabras no fondo da nosa alma, alegrámonos coa súa morte! En canto a Zelensky, xa veremos! Moitos de nós queriamos pedidos como en Occidente. Recibe como en USA, pero traballa... Como na URSS!
  Medvedev sinalou:
  - Ben, baixo Stalin, os funcionarios traballaron intensamente! Non pensedes que estaban cheos de mel!
  Trubetskoy preguntou:
  - Qué farás?
  Medvedev recordou:
  - Fun presidente, e retirarei como presidente. Ela é grande... E gozarei da vida! Por que se non debería traballar!
  Trubetskoy recordou:
  - Zelensky pode darche o posto de conselleiro con el!
  Medvedev desistiu:
  - Ai! É o suficientemente intelixente sen o meu consello! En resumo, leva a cabo a inauguración! Dmitry Anatolyevich enviou o seu!
  Trubetskoy acordou:
  - Inauguración si!
  Medvedev colgou. Decidín rematar o xogo. Algo para o que nunca tiven tempo. E polo menos esmagar mentalmente os Estados Unidos.
  Ou máis precisamente no xogo. Porén, o estadounidense Sherman é débil fronte ao E-75-U. Pero os Estados Unidos teñen moitos avións, aínda que non sexan tan poderosos como os avións alemáns.
  Pero a calidade, por suposto, non é a mesma! Os Krauts están acumulando resultados intensos. Sobre todo os pilotos: Albina e Alvina! E estas son nenas que se distinguen polo seu fervor colosal.
  Medvedev avanza cara a América dende o sur. E ao mesmo tempo os seus tanques atravesan Siberia. Está a divertirse. Por certo, por que non conquistas Xapón aínda? Neste xogo tamén podes matar aos teus aliados. Estratexia avanzada. Aplica o código do tramposo e serás máis forte que o teu opoñente tanto en cantidade como en calidade. Non guerra, senón puro pracer. Aquí están as máquinas a chorro sen cola, os americanos nin sequera poden poñerse ao día.
  Máis precisamente, para chegar. E usa mísiles controlados por radio! E os americanos acosadores. A Medvedev gústalle moito este xogo. E move as tropas. México foi tomado. As cidades americanas están caendo unha tras outra. Que pracer.
  E no leste, os tanques da serie "E"-U entran na India. Pero a que poden opoñerse os británicos? Ademais, o Terceiro Reich xa acumulou recursos e está a producir a tecnoloxía máis moderna sen un código canalla.
  Pero Medvedev decidiu actualizar un pouco o Panther. Aquí está o primeiro "Panther" regular: blindaxe frontal de 80 - 110 mm, blindaxe lateral de 50 mm, un canón de 75 mm, lonxitude do cañón de 70 EL, motor de 650 cabalos de potencia. Aquí está o "Panther"-2 con blindaxe frontal de 120 a 150 milímetros, lados de 60 mm, un canón de 88 mm cunha lonxitude de cañón de 71 EL e un motor de 850 cabalos de potencia. Si, un coche serio. E é máis pesado non con corenta e cinco, senón cincuenta toneladas e ten unha silueta máis curta.
  Pero "Pantera"-3. Armadura frontal de 150 a 200 milímetros, lados de 82 milímetros, unha arma de 88 milímetros cunha lonxitude de barril de 100 EL e un motor de 1200 cabalos de potencia - peso 55 toneladas. De acordo, un coche así é xeralmente super contra os Sherman.
  Pero hai "Panther"-4. Ten blindaxe frontal de 200 a 250 mm en pendentes, e blindaxe lateral de 160 mm. un cañón de 105 mm cunha lonxitude de cañón de 100 EL. Este xa é un monstro de 65 toneladas de peso e de silueta baixa. Motor de turbina de gas de 1500 cabalos de potencia. Por suposto, un excelente desenvolvemento en serie, capaz de loitar mesmo co IS-7 soviético. Ademais, o IS-7 non foi producido en masa.
  Pero hai máquinas máis fortes. Execución "Panther"-5, casco de blindaxe frontal 250 nun ángulo de 45 graos, fronte de torreta de 300 mm en ángulo, lado 210 en ángulo, canón de 128 mm a 100 EL, peso dun tanque máis avanzado 75 toneladas, 2000 cabalos de potencia potencia da turbina de gas do motor . Unha máquina superior a todos os modelos soviéticos e americanos. Capaz de penetrar no IS-7 desde a distancia de combate e soportar golpes frontales. "Panther"-5 é xeralmente unha tecnoloxía excelente. A URSS non ten nada máis forte que o IS-7. E os alemáns tamén teñen cinco tipos de tigres.
  Despois de capturar a maior parte do territorio estadounidense, Medvedev decidiu afastar tamén o Tigre. Ben, "Tiger" é o primeiro que todos coñecen. A armadura frontal é de 100-110 milímetros sen case pendente, e a armadura lateral é de 82 milímetros sen inclinación. E o canón de 88 milímetros, 56 EL de lonxitude de cañón, é un tanque realmente aullador. A diferenza das "Panteras", onde só a primeira serie loitaba realmente e había mostras da segunda. Tanque "Tiger"-2 máis coñecido como "Royal Tiger".
  Blindaxe frontal: 120-150 mm na parte frontal do casco cun ángulo de 50 graos, 185 mm na parte frontal da torre cun lixeiro ángulo e 82 mm no lateral cun ángulo de 60 graos. Está ben protexido na fronte, lixeiramente mellor que o Tigre no lateral, e ten un canón de 88 mm cunha lonxitude de cañón de 71 EL. Dos tanques de produción da Segunda Guerra Mundial, o mellor en termos de armamento e protección frontal, peso 68 toneladas, motor 700 cabalos - bastante débil no rendemento de condución.
  "Tiger"-3 é un vehículo de deseño. A armadura frontal é de 150-200 milímetros nun ángulo de 45 graos, a fronte da torreta é de 240 milímetros nun ángulo. Laterais de 160 milímetros con escudos inclinados. Tres tipos de armas diferentes: un canón EL 88 mm 100, un canón EL 105 mm 70 e un canón EL 105 mm 100 cun motor de 1000 1200 cabalos de potencia. Cun trazado máis denso e un peso de 75 toneladas. Si, o coche é serio e moi perigoso. E unha armadura frontal "Tiger"-4 aínda máis poderosa 250 - casco inclinado a 45 graos, fronte inclinada 300 milímetros, lados 210 milímetros, arma de 128 milímetros 100 EL de lonxitude do cañón ou 150 milímetros de lonxitude do barril 56 EL , peso 150 toneladas, motor de turbina de gas de potencia. Un tanque moi potente.
  Pero aínda máis xenial é "Tiger"-5. Blindaxe frontal: fronte do casco 350 mm nun ángulo de 45 graos, fronte da torreta 400 mm nun ángulo de 50 mm. Os lados están inclinados 300 mm. Un cañón 100 EL de 150 mm, ou un cañón EL de 174 mm 70 ou un cañón EL 38 de 210 mm. O peso é de 100 toneladas, o motor de turbina de gas é de 2500 cabalos de forza. A máquina máis poderosa nin sequera penetrará no IS-7 e na herba de San Xoán. Este podería ser usado contra América. Aínda que hai que dicir que "Tiger"-5 nin sequera estaba nos proxectos da historia real. Pero non é culpa de ninguén que a guerra rematou tan rápido.
  Pero o xogo do tanque virtual pódese mellorar.
  Medvedev comezou a asaltar a capital estadounidense, Washington, e a cidade máis grande de Nova York. Aquí realmente podes traballar e gañar.
  Aínda que virtualmente. Aquí Washington arde e os tanques alemáns circulan por el. E ninguén pode parar a Tigers-5.
  Medvedev está a completar un teimudo asalto ás capitais estadounidenses e parece unha vitoria. Pero tamén está Xapón por diante.
  . CAPÍTULO No 5.
  Que máis podería facer no xogo? Pero a familia de tanques Lev nunca entrou en produción. Estes son verdadeiramente monstros aquí. Pero na Segunda Guerra Mundial, estas máquinas de series posteriores foron incluso redundantes. E máis aínda contra Xapón cos seus tanques pequenos e medianos.
  Pero Dmitry Medvedev decidiu afastalos un pouco.
  Aquí está o primeiro tanque Lev, existente só en proxectos, e só parcialmente incorporado en metal. A blindaxe frontal do casco é de 120 milímetros nun ángulo de 45 graos, a blindaxe frontal da torreta é de 240 milímetros nun ángulo, os lados son de 82 milímetros, a arma é de 105 milímetros, a lonxitude do canón é de 70 EL, o conxunto 80 toneladas, o motor é de 800 cabalos de potencia. En xeral, un coche que podería aparecer xunto cos Tigres e Panteras no Kursk Bulge. Cun arma moi poderosa para a súa época e unha excelente protección da fronte de torreta. Pero afortunadamente non apareceu. Vehículo do proxecto "Lev"-2. A fronte do casco ten unha inclinación de 250 milímetros, a fronte da torre ten unha inclinación de 300 milímetros. Os lados están inclinados 200 milímetros. Pistola ou 128 mm 100 EL ou 210 mm 38 EL. Peso 100 toneladas, motor 1800 cabalos. Non ten igual no seu poder. Superior ao IS-7, que só pode golpealo de costado. Pero despois conduces máis lonxe e aparece "Lion"-3, que tamén persegue un monstro. A blindaxe frontal do casco é de 350 mm, as torretas son de 450 mm, cunha inclinación lateral de 300 mm en pendentes, un canón de 150 mm a 100 EL, ou 175 mm a 70 EL, ou 210 a 56 EL, ou un lanzacohetes. a 400 mm. O peso é de 120 toneladas, o motor é de 2500 cabalos de forza.
  Si, esta é unha forza formidable.
  O tanque "Lion"-4 é outro super monstro. A blindaxe frontal do casco é de 450 mm, a blindaxe frontal da torre é de 500 mm. Os lados do casco e da torre están inclinados 400 mm. Un canón de 175 mm en 100 EL, un canón de 210 mm en 70 EL, un lanzacohetes de 500 mm. O peso do coche é de 150 toneladas, o motor é de turbina de gas de 3500 cabalos. Desde longa distancia penetra en todos os tanques, incluídos o IS-7 e o estadounidense T-93. E mesmo os canóns navais non poden penetralo. Esta é unha máquina poderosa, e cun canón extra.
  Pero o Lev-5 aínda máis poderoso é o rei dos tanques. A armadura frontal do casco é de 600 mm nun ángulo de 45 graos, a torre ten un grosor de 800 mm, os lados son de 550 mm nun ángulo. Un canón de 210 mm en 100 EL, un canón de 300 mm en 70 EL, un lanzacohetes de 600 mm. O peso da máquina é de 200 toneladas, o motor de turbina de gas produce 5000 cabalos de forza. Impenetrable para case todos os tipos de armas, excepto para os mísiles de gran potencia , especialmente para as armas e as bombas de gran calibre. Capaz de disparar contra acoirazados e portaavións. Verdadeiramente un super tanque.
  Ben, en fin, hai algo que xogar. Medvedev está presionando a Xapón.
  Pero é interrompido de novo.
  O director do FSB chama e di:
  - Dmitry Anatolyevich, vai dar unha conferencia aos xornalistas?
  Medvedev afirmou con decisión:
  - Aínda non!
  - Por que?
  O presidente en funcións respondeu:
  - Teño dereito a dar entrevistas ou non! Así que decidín non darllo aínda!
  O director do FSB asentiu:
  - De momento podes estar tranquilo! A entrevista non desaparecerá! Pero buscaremos outro sitio!
  Medvedev sinalou:
  - ¡Todos, tranquilízanse! En todo caso, a súa pensión xeral é grande! Podes vivir sen traballar!
  O director do FSB preguntou sorprendido:
  - Non é unha pena separarse de tan enorme poder?
  Medvedev respondeu honestamente:
  - É unha mágoa, claro, pero unha persoa sométese ao inevitable!
  Medvedev volveu ao xogo. O ex-presidente do país máis grande e rico en recursos do mundo por fin conseguiu. E por que non xogar se poden prescindir dela agora. Aínda que é o xefe de Estado en funcións.
  Pero como podes evitar a tentación de cortarte nun xogo así? Ben, as tropas alemás chegaron a Chukotka. Afortunadamente, mover equipos no xogo é moito máis fácil que na realidade. E van á China. E alí entraron en batalla cos xaponeses. Por suposto, usando o código de estafa, Medvedev arroxou tanques Lev-5 e lanzounos contra o samurai. E estes son coches de gran clase.
  Como os samurais son esmagados. Pero aínda non o límite da perfección.
  Pero por que, ata que remate a Segunda Guerra Mundial, non é posible pasar o tanque alemán máis pesado "Mouse" polos niveis?
  Esta é verdadeiramente unha redistribución da perfección e a coroa da beleza. Máis precisamente, que pode pasar se a xigantomanía evoluciona.
  Medvedev comezou a afastar os Ratos.
  O tanque Mouse, un tanque que realmente existe en metal, o máis pesado dos que realmente estaban encarnados en metal, conduciu e mesmo pelexou. A armadura frontal do "Mouse" é de 150 mm na parte inferior do casco, 200 mm na parte superior do casco, 250 mm na parte frontal da torreta e 210 mm nos laterais. Como podemos ver, o tanque, mesmo na súa primeira versión, é impenetrable para todos os tanques soviéticos en serie na fronte e mesmo no lateral. O IS-2 e o SU-100 non podían penetrar neste tanque desde ningún ángulo. Só o IS-7 podería crear problemas para os Maus e loitar contra este tanque. Pero o IS-7 só apareceu despois da guerra e nunca entrou en produción. E os "Ratos" xa podían loitar na fronte en 1943. Este tanque ten dous canóns: un de 75 mm de canón curto e un 55 EL de 128 mm, capaces de penetrar frontalmente todos os tanques soviéticos excepto o IS-7. Ademais, o IS-2 desde unha longa distancia. Tamén había un canón de 150 mm.
  "Mouse" pesaba 188 toneladas e tiña un motor de 1250 cabalos de potencia, que aínda non é suficiente. En xeral, o coche é o máis forte para a súa época e non ten igual.
  "Mouse"-2 é un vehículo de deseño. Máis perfecto. Na historia real, o coche debía facerse máis baixo en silueta e máis lixeiro. Pero no xogo, por suposto, o coche fíxose máis perfecto, máis baixo en silueta, máis denso no deseño, pero aínda máis pesado. A armadura frontal do casco do rato é de 2 350 mm. A armadura frontal da torre é de 450 milímetros. Laterais 300 mm. Os canóns son de canón longo de 75 mm e 70 EL de 150 mm, ou un obús de 210 mm ou un lanzacohetes de 400 mm. Peso 200 toneladas. Motor de turbina de gas de 2000 cabalos de potencia.
  Máquina de xogos "Mouse"-3. Perfecto tamén. A armadura frontal do casco é de 600 mm, a torreta é de 800 mm, os lados son de 550 mm. Canóns 88 mm 100 EL, para combater tanques inimigos, e 210 mm 70 EL. Ou un lanzacohetes de 550 mm. O peso do tanque é de 250 toneladas, o motor de turbina de gas é de 4000 cabalos de forza. O tanque é case impenetrable con case todas as armas, excepto as máis poderosas.
  "Mouse"-4 é unha nova evolución da xigantomanía e máis avanzada. A blindaxe frontal do casco é de 1000 mm nun ángulo de 45 graos, a blindaxe frontal da torreta é de 1200 mm nun ángulo. Os lados están inclinados 850 mm. Armamento: canón 10EL de 105 mm para loitar contra tanques inimigos e bastante suficiente contra case todo tipo de vehículos. Arma de 300 mm a 70 EL, para destruír fortificacións e redundante para tanques. Ou no seu lugar, un lanzacohetes de 750 mm.
  O peso do vehículo é de 350 toneladas, o que non é tanto para tales armaduras e armas. Mesmo os canóns dun acoirazado non poden penetrar frontalmente nun vehículo deste tipo. Só un golpe directo dun poderoso mísil de cruceiro ou unha bomba moi grande pode destruír esa máquina. Desde todos os ángulos é impenetrable por todos os tanques e canóns autopropulsados da Segunda Guerra Mundial. O motor é unha turbina de gas de 6000 cabalos de potencia.
  Ben, "Mouse"-5 é o nivel máis alto desta serie. A armadura frontal da fronte do casco é de 1600 mm nun ángulo, a fronte da torre é de 2000 mm, os lados son de 1500 mm nun ángulo.
  Un canón de 128 mm cun EL 100 para combater todos os tanques, bastante suficiente contra todas as marcas, incluíndo o IS-7 e un lanzacohetes de 900 mm. Outras armas non son prácticas. Hai unha ducia de metralladoras. O peso do tanque é de 500 toneladas. Motor de turbina de gas de 10.000 cabalos de potencia. O coche é, digamos, a perfección en si. Case nada pode golpearte na fronte. Super tanque...
  Non obstante, se alguén pensa que é imposible crear algo máis xenial que "Mouse"-5, isto non é certo. A imaxinación dos autores dun bo xogo sobre a Segunda Guerra Mundial é ilimitada.
  Por exemplo, tamén hai "Rata". Na historia real, este tanque ten o récord de tamaño entre todos os vehículos do proxecto, e incluso estaba parcialmente incorporado en metal.
  O tanque "Rat" ten unha armadura frontal de 400 mm e a blindaxe lateral tamén está lixeiramente inclinada. Armamento: catro canóns de 210 mm, ou un canón de 800 mm e dous obuses de 150 mm, once canóns antiaéreos. O peso é de 2000 toneladas, os motores diésel teñen unha potencia total de 10.000 cabalos.
  Tanque "Rat"-2 é unha evolución do vehículo de deseño cun deseño máis avanzado. Frontal e calquera blindaxe de 800 mm, cun gran ángulo de inclinación racional. O armamento é un canón de 1000 mm e catro obuses de 150 mm, dezaseis canóns antiaéreos capaces de disparar contra obxectivos terrestres e aéreos. O peso é de 3000 toneladas, os motores de turbina de gas, a potencia total é de 20.000 cabalos.
  "Rat"-3 é unha máquina aínda máis potente e avanzada. Armadura 1200 - milímetros nun ángulo. Armamento: un canón de 1250 mm e seis obuses de 150 mm. Vinte canóns antiaéreos capaces de disparar tanto contra obxectivos aéreos como terrestres. O peso é de 4000 toneladas, os motores de turbina de gas, a potencia total é de 35.000 cabalos de forza.
  "Rat"-4 é unha máquina aínda máis potente e avanzada. Blindaxe de 1600 mm en ángulo. Armamento: un canón de 1600 mm e nove obuses de 150 mm, vinte e cinco canóns antiaéreos capaces de disparar contra obxectivos aéreos e terrestres. O peso é de 5000 toneladas, motores de turbina de gas, mellorados, potencia total de 50.000 cabalos de forza.
  "Rat"-5 é o tanque máis xenial. Armadura de 2500 milímetros en todos os lados. Armamento: un canón de 2500 mm. E quince obuses de 150 mm. Corenta canóns antiaéreos capaces de disparar contra obxectivos aéreos e terrestres. Peso 10.000 toneladas. Reactor nuclear como motor, potencia máis de 100.000 cabalos.
  O tanque é realmente o máis chulo do xogo. E en canto a peso e outras características.
  Ben, podes confiar o asalto de Tokio a "Rat"-5. É certo, é tan caro que tes que executar o código de estafa varias veces.
  Pero en xeral, Medvedev pode estar satisfeito. Xogou a fondo.
  E finalmente vin "Rat"-5 en realidade virtual. Como xogar ben deshonestamente.
  Pero entón chaman de novo a Medvedev.
  Nesta ocasión o primeiro viceprimeiro ministro e primeiro ministro en funcións é Siluanov.
  Dixo cun ton triste:
  - ¡Perdemos a Dmitry Anatolyevich! Xa se contaron case todas as papeletas!
  Medvedev comentou astutamente:
  - É mellor perder ben que gañar mal!
  Siluanov quedou sorprendido:
  - Como é posible isto?
  Medvedev explicou:
  - Se Vitaliy Klitschko fora elixido alcalde de Kiev por primeira vez, o seu regreso ao ring non se produciría. En lugar dun gran campión, o alcalde sería un haz de risa!
  Siluanov concordou con isto:
  - Si, tes razón, Dmitry Anatolyevich! Klitschko tiña unha vantaxe que perder... Pero, por desgraza, non tiñas rastro de tal vantaxe!
  Medvedev cantou en resposta:
  - Son libre, coma un paxaro no ceo,
  Estou libre, esquecendo o que significa o medo...
  Estou libre coma o vento salvaxe
  Son libre en realidade, non nun soño!
  Siluanov murmurou:
  - Si, só es un poeta Dmitry Anatolyevich! Un pode escribir versos sobre ti!
  Medvedev respondeu en serio:
  - En calquera caso, agora podo facer con calma o que máis me gusta: xogar ao ordenador! E antes diso, desde hai vinte anos só podía permitirme isto a golpes!
  Siluanov murmurou torpemente:
  - Nos xogos?
  Medvedev confirmou:
  - Exactamente xogos! E sería útil que estudases algunha estratexia militar-económica!
  O primeiro viceprimeiro ministro comentou de mala gana:
  - Prefiro practicar!
  Medvedev asubiou en resposta:
  - A mala realidade está maldita, pode volverte tolo!
  Siluanov respondeu con frialdade:
  - Queres fuxir da realidade co mundo dos xogos? Encomiable!
  Había ironía nas palabras do primeiro ministro en funcións.
  Medvedev dixo:
  - ¡Déixame colgar a estrela do heroe de Rusia tamén para ti!
  Siluanov aconsellou:
  - Aforcase, señor presidente!
  Medvedev riu e respondeu:
  - Quizais esta sexa unha boa idea! Se non, Putin só foi premiado póstumamente!
  O primeiro ministro en funcións respondeu:
  - Grazas, señor presidente!
  Medvedev continuou melodiosamente:
  - Por estúpidos ollos baleiros...
  Siluanov cantou:
  - Polo feito de que todo é posible...
  Medvedev rematou:
  - Pero non podes vivir!
  O primeiro ministro en funcións respondeu:
  - En serio, o máis probable é que me eliminen! Parece que teremos que arremeter!
  Medvedev respondeu con frialdade:
  - Hai moitos lugares na Terra!
  Siluanov asentiu e gorgoteou:
  - En fin, señor presidente, prometeume unha estrela heroe!
  Medvedev gritou a todo pulmón:
  - ¡Prepara un decreto!
  Trouxéronlle outro papel do premio. Como, escribe ao presidente en funcións.
  Ao mesmo tempo, Medvedev premiouna a un grupo de persoas. Coñece o noso!
  Eh, xa é moi tarde, e o presidente en funcións de Rusia quedou durmido.
  Soñaba con outra historia alternativa. O exército tsarista, dirixido por Kuropatkin, loita por liberar Port Arthur. Pero o propio Medvedev apareceu nun robot de combate, con láseres e cunchas de termoquark do tamaño dunha semente de papoula, pero tan letal como as bombas lanzadas sobre Hiroshima.
  E como pode Medvedev loitar contra os xaponeses co seu robot de combate? Como os samurais foron destrozados, por miles. E como se utilizaron láseres e blásters.
  E sacrificaron aos xaponeses, concretamente a eles. E serrano en anacos. E arrasou as súas filas.
  Medvedev, que perdera o seu trono, atopou o pracer na batalla. Sega a estes samuráis que se atreveron a sacudir o sagrado trono real.
  Pero é realmente malo, digamos francamente, con toda honestidade, foi baixo o Tsar?
  Que Deus conceda a cada país un tsar como Nicolás II. Este é un exemplo real de gobernante intelixente e, ao mesmo tempo, intelectual.
  É unha mágoa que unha nada como Kuropatkin o defraudou. E agora Medvedev asumiu os xaponeses. E debulémolos. E facer isto é moi elegante.
  E os raios láser segan os samuráis por miles. Uns minutos máis de batalla, e
  Non hai exército xaponés.
  Que comían os cabaleiros samurais? E agora quizais poidamos poñernos a traballar nos teus barcos.
  Medvedev levantou o robot de combate no aire e precipitouse cara ás posicións da frota togolesa. Que cre que pode facer co cabaleiro ruso?
  E así é a rapidez con que se precipita un robot termoquark. Agora xa está enriba do mar. E imos afundir a frota de Togo. Corta armadillos, cruceiros e outras criaturas vivas.
  Así... E se tamén lanzamos unha minibomba de termoquark?
  E o novo heroe abandónaa. Unha onda sobe e afunde os barcos da terra do sol nacente.
  Medvedev grita a todo pulmón:
  - Por Rusia Nicholas,
  Destrozarei a todos os xaponeses!
  E de novo, o presidente ruso en funcións entra en éxtase.
  É xenial loitar con tal robot.
  Afoguemos o teu propio samurai... E non haberá Tsushima, os xaponeses non terán nada contra que loitar.
  Os últimos barcos samuráis xa están afundindo. Que vitoria é esta!
  Pero aínda hai partes da terra do sol nacente que bloquean Port Arthur. Temos que abordalos de verdade. Para resolver todos os opositores do imperio do tsar Nicolás.
  Medvedev canta con entusiasmo:
  - E o samurái voou ao chan,
  Baixo a presión do aceiro e do lume!
  E imos destruír as tropas que asediaron Port Arthur. Realmente aconteceu que caeu unha poderosa fortaleza. E Rusia recibiu unha labazada. E o máis importante, foi peor que a guerra de Crimea. Alí, o imperio do tsar Nicolás II perdeu ante a coalición de Inglaterra, Francia, Turquía e o Reino de Cerdeña. E perdeu con dignidade. E aquí está un Xapón, que ninguén consideraba un rival serio.
  Que Rusia non aguante a humillación. Quizais por iso Stalin, tan cauteloso e comedido na política exterior, abriu unha segunda fronte no Extremo Oriente contra Xapón. De feito, o samurái humillou demasiado a Rusia tsarista.
  Para iso, destrúeos con pequenas bombas de termoquark e queimalos con láseres.
  ¡Para que non me atreva a derrotar a Rusia! Oh, Deus conceda que Zelensky sexa un rei exitoso.
  De novo, rusos e ucraínos están unidos, e pronto uniranse a eles os bielorrusos.
  E haberá unha trinidade de eslavos!
  Medvedev rematou cos xaponeses preto de Port Arthur, e precipitouse... Rusia derrotou a Xapón. Tomou Corea, Manchuria, as illas Kuriles e Taiwán. Tamén obrigou aos xaponeses a pagar unha gran indemnización.
  O tsar Nicolás II reforzou a súa posición; non apareceu a revolución nin o pensamento innecesario.
  A Rusia tsarista continuou a moverse por China. E a súa expansión polo leste.
  Pero a Alemaña do Kaiser, a pesar de que a Alemaña tsarista estaba a converterse nunha gran potencia e crecía aínda máis rápido e máis que na historia real, aínda seguiu adiante e entrou na Primeira Guerra Mundial.
  Si, en dúas frontes.
  Ben, agora Medvedev asumiu a tarefa de destruír aos alemáns. Non teñen motivos para ofender ao Pai-Tsar.
  E como golpea aos inimigos con láseres. E debulémolos en Prusia Oriental coma un furacán. Medvedev dispara contra as tropas alemás usando láseres e raios de enerxía gravitatoria.
  Ao mesmo tempo, apareceron as mozas. Por suposto en bikini. Alenka e Natasha. E deixa que os Krauts piquen con espadas de luz.
  Si, tsar Nicolás o Grande, os nazis nunca soñaron con tal cousa. Que están a planear contra vós, pais?
  Medvedev canta agresivamente:
  - Melóns, sandías, bollos de trigo,
  Terra xenerosa e próspera...
  E senta no trono en San Petersburgo,
  Pai Tsar Nicolás!
  A data de inauguración aprazouse anticipadamente. E Medvedev quedou totalmente á súa sorte. Por exemplo, mentres estás facendo unha relación co neno.
  Medvedev tamén concedeu póstumamente a Andropov a estrela do Heroe de Rusia. O que probablemente debería terse feito antes. E emitiu un decreto sobre a construción dun monumento a Andropov.
  Ao mesmo tempo, o presidente en funcións tamén reintegrou a Yezhov e Yagoda. Por que estar aquí na cerimonia?
  Entón estableceu unha nova orde co nome de Bobby Fischer. Pero non se pode dicir nada que fose un gran xogador de xadrez. E non só xenial, senón tamén escandaloso. Quería estar por riba de todos non só no xadrez.
  E tamén tres graos: bronce, prata e ouro!
  E por suposto, en primeiro lugar, Dmitry Medvedev concedeu este encargo a: Garry Kasparov, Anatoly Karpov e... os irmáns Klitschko!
  E ao mesmo tempo, Dmitry Medvedev estableceu a Orde de Vladimir Klitschko. Tamén un movemento interesante. Tres niveis: bronce, prata, ouro.
  E despois está a Orde Svyatogor, unha solución brillante.
  Medvedev direccións e pedais. E volve inventar isto. Este é un oso. Un oso para todos os osos.
  E ten novas ideas. Por exemplo, dálle a cada ruso un coche novo.
  Mentres tanto, vai xogar no ordenador. O que Medvedev quería máis que todo. Entón, agora puxo en marcha unha nova estratexia. Guerra de diferentes niveis. Isto é o que quixo xogar o presidente, incluso o anterior.
  Empezas con cinco traballadores e mil unidades cada unha: carbón, ferro, pedras, petróleo, alimentos, ouro.
  E primeiro imos construír un centro comunitario para producir novos traballadores. Despois, comeza a desenvolver minas e agricultura.
  En primeiro lugar, por suposto, a obtención de alimentos para poder personalizar mellor aos traballadores.
  Medvedev ten o ordenador máis potente e moderno. E podes producir moitas unidades.
  Constrúese unha cidade e novos centros comerciais. O diñeiro, por suposto, é un problema ao principio. Ata que constrúes unha ceca, un mercado, unha academia de ciencias, etc.
  Pero Medvedev coñece un xeito universal de facerse rico. Contratar máis traballadores agrícolas e mercar recursos para o pan. O mercado é moi barato de construír. E despois aforraches, compraches unha academia, construíches un serradoiro e fixeches novas minas. E despois máis... E fluíu ouro - o produto máis caro. Sobre todo cando o fixo a menta. E entón poderase mellorar os pozos. Así é como o diñeiro flúe moito máis divertido. Pódese usar para mellorar. Novas serras, novos apeiros agrícolas, recuperación de terras, investigación de fertilizantes. Un novo tipo de arado...
  A continuación, afondando os pozos e bombeando novos operarios. Novas explotacións. Produción de carne. Construción de vivendas. Ás casas de médicos, policías, pozos, mercados, arquitectos, bombeiros. E así sucesivamente... Recadación de impostos. Novas melloras na minería de ouro. E o desenvolvemento de novos espazos e edificios de obra.
  E xa cada vez hai máis cartos... Quedan sobrantes e xa se pode comezar a construír cuarteis.
  O xogo é interesante e desafiante. A cidade está medrando. Aínda non hai guerra. Aquí podes establecer tempo de paz e escoller un inimigo máis débil... De feito, Medvedev aínda está acumulando forza na estratexia militar-económica.
  Construíuse a academia militar. E comezas a formar tropas. Cabalería, infantería, lanzallamas, morteiros e outras forzas. Por suposto , artillería. Ou incluso de novo, mellorando os pozos da planta de tanques. Os primeiros coches son, por suposto, lixeiros e primitivos, pero pódense conducir.
  Medvedev deixouse levar.
  O xogo consumiu ao presidente. Constrúese cada vez máis casas novas. Inclúen unha escola de escribas, unha biblioteca e entretemento de varios niveis. Sexan músicos, bailaríns, malabaristas, senetistas, zoolóxicos. Ou outro casino.
  E, por suposto, templos a varios deuses.
  Si, hai moitas relixións diferentes no imperio. O mellor é construír templos diferentes.
  E aquí todo é diferente. E mesquitas, igrexas, casas de culto, templos budistas, estupas, deuses pagáns.
  Si, unha rica misión. Tamén fas pontes ao cruzar o río.
  Hai moito traballo. Tamén organiza festas para diferentes relixións para que os deuses non se ofendan.
  E así sucesivamente sen interrupción. E o traballo na Academia das Ciencias segue, agora unha mellora, despois outra. Xa sexa un remedio contra os roedores ou contra os insectos: o que mellore a agricultura, aparecen os tractores.
  E ata os deuses mandan boas colleitas. Así podes afastar tanques e fábricas de avións. Comezando cos avións lixeiros, podes chegar aos bombardeiros atómicos. E o número de unidades está en constante crecemento. Xa chegou aos cen mil.
  Medvedev xoga e promove as novas tecnoloxías. Sen medo aínda. Non tes que loitar, podes elevar o índice de prosperidade e cultura para o teu pobo. E isto tamén importa. Pero agora hai cartos e recursos suficientes.
  O que é aínda mellor do xogo é que os pozos non se esgotan. Podes extraer recursos para sempre.
  E constrúe novas cidades no mapa... Ou mesmo dedícate a unha pirámide ou a outra marabilla do mundo.
  Medvedev tamén está a producir novos cuarteis. É certo que a abundancia de tropas reduce o índice de prosperidade. Aquí, por suposto, é onde xorde o problema. Pero de momento non hai con quen loitar... Pero pódense introducir novas tecnoloxías para facer tanques e avións máis rápidos. E trae os bombardeiros pesados.
  Porén, por que non, tendo xa tanques medianos, non capturar ao inimigo ao nivel da Idade Media?
  E Medvedev, que produciu máis tanques e ao mesmo tempo mellora os seus parámetros, invade rapidamente o país veciño.
  E tamén avións desde arriba. E bombardeemos o inimigo con todas as nosas forzas. Chove napalm sobre el.
  E non é un xogo segundo as regras.
  Medvedev gozou da destrución da cidade medieval. E despois todo o país co seu primitivo exército. Gozou e gañou, aínda que os seus avións e tanques sufriron danos leves. Así é como o agarre resultou ser relativamente sinxelo. E de novo constrúes unha cidade no territorio conquistado...
  E os teus tanques xa son pesados. É posible conectar tanto protección antinuclear como armadura activa.
  Medvedev xa levaba dez horas xogando e os seus ollos estaban cansos e comezaron a unirse. O presidente en funcións quedou durmido.
  Ao principio, Medvedev estaba dando voltas en algo vago. Pero non durou moito. E entón o tanque ultramoderno T-95 voou costa arriba. Xa era tarde de outono, e choivas de choiva golpeaban a armadura.
  Medvedev dixo:
  - O día decisivo da batalla polo monte Vysokaya! Esa montaña que é a chave de toda a defensa de Port Arthur. Hoxe é exactamente 21 de novembro, ou 4 de decembro segundo o novo estilo. - O profesor golpeou furiosamente a súa armadura co puño e exclamou. - Pero non haberá captura da montaña Vysokaya! O escuadrón do Pacífico vivirá!
  Os xaponeses case capturaron o monte Vysokaya. Arrastráronse coma formigas, en grosos regatos de todos os lados. O T-95 abriu fogo cun canón de disparo rápido de 152 mm.
  Alenka presionou o botón do joystick e o canón automático golpeou aos xaponeses como un canón antiaéreo. Os poderosos proyectiles de fragmentación de alto explosivo noquearon a centos de xaponeses dun só tiro.
  Natasha, pola súa banda, disparou desde oito metralladoras pesadas. E tamén preferín usar un joystick.
  Medvedev conduciu o tanque, a supermáquina subiu con confianza as ladeiras empinadas e as pistas esmagaron aos guerreiros da Terra do Sol Nacente.
  Margarita asubiou e dixo:
  - ¡Estamos facendo historia!
  O presidente en funcións confirmou con rabia:
  - Certamente! En ningún caso permitiremos que Port Arthur sexa entregado!
  Alenka, disparando desde unha pistola, disparou vinte balas por minuto, cuspir un proxectil con maior poder destrutivo que pesaba cincuenta quilos. Nun minuto, unha tonelada de metal e explosivos estalou con precisión.
  E a nena bateu con moita precisión.
  E metralladoras, cada unha disparando cinco mil balas por minuto. Ou corenta mil balas grandes, nun curto período de tempo. E como se enfrontaron aos samuráis? Como comezaron a presionalos.
  Alenka mesmo cantou:
  - E o rabaño inimigo voou ao chan, baixo a presión do aceiro e do chumbo!
  O tanque ruso traballou agresivamente. Aquí cortou mil xaponeses, aquí está o segundo. Eliminalos en capas.
  Natasha riu e cantou:
  - Pola gloria de Rus'! Nunca esquezamos a Patria!
  E de novo dispara desde ametralladoras de calibre letal. E miles de xaponeses xacen mortos.
  Medvedev colleuno e asubiou:
  - Tsar Nicolás! Serás xenial.
  E esmaguemos o samurai inacabado baixo as eirugas.
  Margarita sinalou loxicamente:
  - Nicolás II podería ser o maior dos tsares. Tivo todas as oportunidades de facer de China unha provincia rusa: Rusia amarela!
  Medvedev golpeou aos samuráis, precipitouse sobre eles como eirugas e dixo:
  - Que sexa así!
  Cuncha tras cuncha saíu voando. Multiplicáronse como cuasi materia, requirindo moita menos enerxía que o aumento real de átomos e moléculas.
  Alenka, premendo os botóns do joystick cos seus elegantes dedos, mesmo exclamou:
  - No nome dos tsares rusos!
  . CAPÍTULO No 6.
  A arma ruxiu e ruxiu. Aínda que, non tan alto, pero abafado, era posible falar.
  Margarita preguntoulle ao presidente en funcións:
  - Que, o número de cunchas é infinito?
  Medvedev respondeu:
  - A cuasimateria non require moita enerxía para crear. E encher un reactor termonuclear de auga é tan sinxelo coma descascarar peras!
  Margarita asubiou:
  - Si, isto é xenial! Tamén podes facer xeado de chocolate deste xeito!
  Medvedev opúxose cun suspiro:
  - Aínda non, pero moi pronto, si! É unha mágoa que ata agora só recibamos cuasi materia!
  Alenka, premendo os botóns do joystick cos seus dedos espidos, sorrindo con grandes dentes de tigresa, comentou:
  - ¡Esta capacidade de crear materia tamén é case divina!
  Medvedev riu. Cada vez había menos xaponeses pola montaña, e cada vez había máis cadáveres. O samurai intentou disparar ao tanque, pero en balde. Os proxectís rebotaban na armadura como gotas de choiva.
  O presidente en funcións sinalou:
  - E o home é creado a imaxe e semellanza de Deus.
  Alenka, disparando proxectís letais, comentou:
  - Se aínda está creada. Quizais os humanos somos o ser máis intelixente, forte e poderoso do universo!
  Medvedev suxeriu loxicamente:
  - ¡Canto máis necesaria é a consolidación da humanidade! Debemos unirnos! Entón non coñeceremos a dor e a derrota!
  Natasha dixo con confianza:
  - O Imperio tsarista é capaz de unir a todos! E únete a todos, sen excepción, nun monolito!
  E a nena volveu disparar metralladoras. Abafadora aos xaponeses tentando entrar polo flanco esquerdo. As granadas non danaron o tanque T-95. E os canóns, tamén desde a distancia, ou fallaron, ou os seus proyectiles resultaron ineficaces. Ademais, non hai armas perforantes en ningún país do mundo. E non podes penetrar tan facilmente nun tanque. A súa defensa é de primeira.
  E as metralladoras segan e os proxectís son varridos. E fano todo en concreto, e moi mortífero.
  Natasha riu e dixo:
  - Faltarán moitos xaponeses!
  Alenka estivo de acordo con isto:
  - Moitos!
  E brillou os seus ollos de zafiro. E hai moitas cousas diferentes sobre esta rapaza, unha verdadeira terminadora.
  Os guerreiros están a disparar. E os samurais sangran. Corenta mil balas e unha tonelada de proyectiles por minuto, esta é unha forza destrutiva moi grande.
  Natasha observa:
  - ¡Somos guerreiros que sufrimos unha grave morte!
  Alenka estivo de acordo con isto:
  - E non só a morte, senón a fonte de poder en todo o universo!
  Margarita comentou con criterio:
  - Se a Rusia tsarista conquista o mundo enteiro, todas as guerras da historia da humanidade rematarán dunha vez por todas!
  Medvedev acordou:
  - Por suposto bebé! Ninguén necesita guerras! Pero a humanidade debe estar unida!
  Natasha asubiou coa alegría dunha pantera que mata un touro:
  - Cando estamos unidos, somos invencibles!
  E soltou chispas dos seus ollos! Esta é a nena! Contén as chamas de lume, xeo e aceiro.
  Pero agora morren os últimos xaponeses. E non hai ninguén que asalte a montaña. Máis de cincuenta mil guerreiros mortos da Terra do Sol Nacente permaneceron baixo o monte Vysokaya.
  A batalla rematou.
  Os catro ocuparon un lugar nun outeiro e Medvedev comentou:
  "Será mellor que non falemos coa guarnición polo momento". En xeral, que imos facer?
  Alenka suxeriu:
  - Aínda hai moitos xaponeses. Imos destruír todo o exército Nogi.
  Margarita concordou con isto:
  - Iso é! Exprimiremos a todos os samurais! E será xenial!
  Medvedev sorriu e comentou:
  - E o noso tanque tamén pode nadar baixo a auga e disparar conchas. Imos afundir a flota xaponesa!
  Natasha berrou encantada:
  - Iso é! É certo, tomemos e eliminemos todos os samuráis do mar.
  O escuadrón xaponés acababa de comezar o seu seguinte bombardeo. Voaron proxectís, incluídos canóns de once e doce polgadas. E isto, xa ves, é serio.
  O tanque precipitouse cara á costa. Alenka, tocando os dedos na carrocería do coche, comentou:
  - Vale, ao mar. Pero como poderiamos darlle a iniciativa aos xaponeses en terra?
  Margarita, que tiña algún coñecemento sobre a guerra, recordou:
  -Tiñamos metralladoras, e o rifle Mosin era moito máis fiable e eficaz que o xaponés. E se non todo funcionou no mar, entón en terra o samurai non tiña ningunha oportunidade!
  Alenka, enfadada, moveu o pé descalzo polo chan e murmurou:
  - ¡Traizón! Traizón trivial!
  Natasha suxeriu:
  - Colgaremos a todos!
  O tanque entrou na auga. Desde os lados apareceron hélices que controlaban a máquina. Aquí está o primeiro obxectivo: un destrutor xaponés. Natasha premeu os botóns do joystick cos seus dedos finos.
  E o proyectil golpeou o fondo do barco cunha forza letal. Deu a volta á armadura.
  O destrutor recibiu outro proyectil. Natasha volveu presionar o dedo do pé.
  E entón o xaponés afoga.
  Alenka riuse:
  - ¡Afogámonos por quendas! As metralladoras non son moi eficaces baixo a auga!
  E a nena presionou o joystick, esta vez enviando un proyectil ao fondo do destrutor.
  Margarita respondeu cun sorriso:
  - Pois temos mulleres!
  Natasha enviou de novo un proyectil e gritou:
  - En nome de Rus, que haxa a vitoria!
  Alenka cuspiu as cunchas. Ela abriu o fondo da nave da Terra do Sol Nacente e notou:
  - Aínda así, o poder tsarista en Rusia non era tan malo como afirmaba a propaganda.
  Margarita estivo de acordo con isto e falou de boa gana, sobre todo porque de todos os xeitos non tiña nada que facer.
  - Baixo o tsar Nicolás II, Rusia introduciu o patrón ouro do diñeiro. A moeda do imperio converteuse na máis sólida e estable do mundo. Os prezos tamén se mantiveron practicamente sen cambios. E baixo o tsar Nicolás, o pago alcanzou os trinta e sete rublos ao mes. De feito, Rusia converteuse nun dos países líderes do mundo en termos de nivel de vida. A produción industrial pasou a cuarta no mundo.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev despois de durmir, comezou a xogar no ordenador. Neste caso, cortábase para continuar coa estratexia. O poder reforzado levou a cabo incautacións. O presidente en funcións de Rusia lanzou tanques á batalla.
  E pesado.
  Aínda é un bo xogo. Conduín un pouco e conseguín tanques de máis de cen toneladas. Cando era presidente, Medvedev quería desenvolver tanques de máis de cen toneladas. Pero Putin non o deu entón. Pero a idea parecía tentadora. Vehículos superpesados. E seis tipos de coches. Máis de cinco e cen toneladas.
  Pero agora Medvedev está lanzando tanques con motores nucleares á batalla. E rompe as defensas dos países de nivel medio. E de novo as capturas. Si, xenial... Para facelo un pouco máis fácil, conéctate a un conselleiro militar. E xunto con el lideras a destrución do inimigo. E a súa captura.
  Aquí estás conquistando outro imperio... Aquí a guerra é máis grave, pero está dirixida por un conselleiro militar do nivel de Napoleón. Así que podes ver e configurar o teu imperio cun economista do nivel de Stolypin.
  E Medvedev, despois de sentarse ante un ordenador cunha pantalla xigante durante varias horas, comezou a roncar.
  Leva demasiado tempo privado de sono.
  Alenka disparou contra os xaponeses. Tras afundir o cruceiro esta vez, ela cantou:
  - Somos os máis fortes do mundo,
  empaparemos a todos os nosos inimigos no baño.
  A patria non cre nas bágoas,
  E darémoslle o cerebro aos malvados oligarcas!
  E a nena riu. E os seus dentes brillaban con perlas!
  Medvedev suxeriu:
  - Dado que a guerra con Xapón remata en vitoria, o crecemento económico de Rusia será aínda maior! E o imperio tsarista converterase no país máis rico!
  Alenka afundiu outro destrutor e asubiou:
  - Sempre fomos ricos! Non había suficiente orde!
  Natasha alcanzou o acoirazado da Terra do Sol Nacente e comentou:
  - En nada fomos inferiores aos alemáns na Primeira Guerra Mundial. Pero por mor da quinta columna, perdemos a vitoria!
  Alenka tamén enviou outra cuncha na barriga do armadillo e declarou:
  - Certamente! A quinta columna é a culpable de todo. Durante a Primeira Guerra Mundial, os alemáns nin sequera puideron achegarse a Minsk e foron golpeados en Galicia. E baixo Stalin, xa vían o Kremlin a través de prismáticos. Que significa isto?
  Natasha disparou outro proyectil no fondo do acoirazado e murmurou:
  - ¡Traizón! Botamos de menos unha vitoria así!
  Margarita tamén considerou necesario lembrar:
  - De non ser pola traizón, teríamos a posesión de Constantinopla e Asia Menor, así como o acceso ao mar Mediterráneo. E tanto perdemos por mor da traizón e da quinta columna!
  Alenka lanzou outro proxectil:
  - Si, esta é a quinta columna! Cantos problemas causa ela! O Imperio Ruso é unha entidade única que podería expandirse por todo o mundo e unir á humanidade.
  Natasha murmurou agresivamente:
  - Certamente! Eu podería e definitivamente faría calquera cousa! E para que a humanidade estea unida e invencible!
  A rapaza enviou outro proyectil, despois do cal o acoirazado finalmente se dividiu. E os xaponeses afogáronse.
  Margarita comentou con alarma na súa voz:
  - Mira que está a pasar agora no mundo? Rusia e EEUU están ao bordo da guerra. E China está superpoboada e totalitaria. Non hai orde e prosperidade no mundo!
  Natasha enviou un novo proyectil, esta vez ao cruceiro, e aceptou:
  - Non hai orde no mundo! Necesitamos unha xestión unificada!
  Alenka disparou o proyectil e asentiu de acordo:
  - E tal goberno podería converterse nun imperio tsarista! A autocracia de Rusia é o garante da estabilidade e prosperidade global!
  E a nena enviou outro proyectil, que finalmente partiu o cruceiro.
  Os xaponeses estaban claramente asustados. Dispararon indistintamente, sen entender quen os afogaba.
  Cómpre sinalar que en terra, Xapón non tiña moita vantaxe en número. E mesmo na historia real, perdeu moito máis en mortos e feridos que en Rusia.
  Pero no mar, os barcos da Terra do Sol Nacente, fabricados en Gran Bretaña e Estados Unidos, eran lixeiramente mellores que os rusos, principalmente de produción nacional.
  Pero mesmo aquí a superioridade cualitativa dos xaponeses é bastante insignificante. E os rusos tiran, quizais, con máis precisión.
  Natasha, disparando e afundindo outro destrutor, comentou irritada:
  - De feito, Rusia derrotou a adversarios máis fortes. Por exemplo, Napoleón!
  Alenka, despois de enviar un proyectil ao cruceiro blindado, engadiu:
  - Oh si! Napoleón era un xenio! E era máis forte, pero vencémolo!
  Margarita suspirou pesadamente e murmurou:
  - Perder cos xaponeses. Isto é tan molesto e ofensivo!
  Alenka estivo de acordo con isto:
  - Moi molesto! Por desgraza, por iso, a época da dinastía Romanov rematou. A época é gloriosa, heroica, con conquistas e vitorias. E aínda que non tiñamos o noso propio Genghis Khan, levamos levantándonos desde a época de Ivan Kalita.
  E a nena enviou outro proxectil moi letal. E o cruceiro blindado dividiuse en dúas partes.
  Natasha continuou, e cunha cuncha afundiu outro destrutor. E os samuráis teñen moitos destrutores.
  O guerreiro preguntoulles aos mozos:
  - Pero pregúntome por que na historia do mundo ningún dos imperios acadou o poder absoluto?
  Alenka volveu enviar un proyectil no ventre doutro destrutor e declarou:
  - Si, de verdade, por que? Todos caeron. E o Imperio Persa, e Alexandre Magno, e o Imperio Romano. Por que ninguén uniu á humanidade?
  Natasha bateu o pé con frustración. Afundiu outro barco e dixo:
  - Iso é! Genghis Khan creou un imperio que podería esmagar o mundo enteiro. Pero despois da súa morte, os seus fillos e netos organizaron un enfrontamento e destrozaron o imperio. Só a Rusia tsarista, co seu sistema unitario, foi un país tal que puido existir durante moitos séculos e expandirse ata tragar o globo enteiro!
  Alenka brillou cos ollos e declarou, afundindo outro destrutor:
  - Gloria ao gran imperio do tsar Nicolás! Non daremos poder aos bolxeviques ilexítimos e ao goberno provisional!
  Natasha tamén enviou un proyectil ao barco. Ela afundiu o xaponés e cantou:
  - Deus salve ao rei,
  Soberano forte
  Reina pola gloria,
  pola nosa gloria!
  Reina co medo dos teus inimigos -
  Zar ortodoxo!
  Reina con gloria
  Para a nosa gloria!
  As nenas parecen estar moi animadas. Así é como destruíron o samurai, admirarao. E Medvedev conduciu o seu tanque submarino asasino. En xeral, esta é unha arma xenial. Está afundindo toda a flota xaponesa. Pero este é un gran poder.
  Doce, só grandes barcos blindados, ducias de máis pequenos, incluídos cruceiros. Só hai máis de sesenta destructores. Leva tempo destruír todo isto.
  Natasha, rematando outro barco, preguntoulle a Medvedev:
  - Que pensas, Deus existe?
  O oficial en funcións sorriu e respondeu:
  - En que sentido?
  Natasha enviou un novo proyectil, rematando co destrutor e sinalou:
  - Si, as relixións teñen moitas versións! Hai tanto pagáns como monoteístas! Ás veces comezas a pensar niso. E dubidas de que Deus existe cando hai tanta desorde nas ensinanzas!
  Alenka dividiu outro destrutor e, rindo, comentou:
  - Si, a este respecto é difícil crer na Biblia. Para que só Deus se comporte deste xeito. E ata tiña favoritos!
  Natasha asentiu coa cabeza:
  - É iso. Cres que un só pobo é o pobo de Deus? Isto é claramente indigno dunha intelixencia superior!
  Despois, a nena comezou a afundir un acoirazado de gran tonelaxe. O guerreiro estaba traballando.
  Pero Margarita expresou a súa opinión:
  - Aínda non está claro como é posible que un Deus amoroso desfigure as mulleres así!
  Natasha quedou sorprendida:
  - Como é feo isto?
  Margarita respondeu sinceramente:
  - Si, convérteas en vellas! E que máis repugnante que unha vella!
  Alenka disparou un proyectil contra o ventre do cruceiro e declarou:
  - Por algunha razón, hai vellas moi desagradables andando pola terra, que é á vez estúpida e terriblemente fea!
  Natasha moveu a cabeza e apoiou:
  - E antipático! E non esteticamente agradable!
  A guerreira riu e chiscolle un ollo á súa parella. Como, ela é tan xenial e agresiva.
  Medvedev comentou seriamente:
  - Efectivamente, a vellez é moi mala. Fai que a xente sexa fea, débil, vulnerable. Pero dende o punto de vista evolutivo, ten algunhas vantaxes!
  Alenka quedou sorprendida. Despois de acadar outro destrutor, ela preguntou:
  - Que vantaxes podería haber neste estado noxento?
  Medvedev respondeu en serio:
  - Isto estimula o desenvolvemento da ciencia e da intelixencia. Se unha persoa non se sentira cansa, entón non sería necesario que inventase un coche. Así mesmo , a debilidade das garras e colmillos levou á invención do coitelo. Os tempos fríos e os tempos glaciares ensináronnos a prender lume. As enfermidades estimularon o desenvolvemento da medicina. - O presidente en funcións mirou coa habilidade que Alenka enviou outro barco xaponés ao fondo e continuou. - En moitos sentidos, as debilidades humanas estimularon a ciencia. Non sabiamos voar, pero creamos avións. E isto é progreso!
  Natasha enviou outro proxectil e sinalou:
  - Progreso. Pero aínda así, cando miras á vella, faise tan noxento. É realmente imposible prescindir do feísmo humano?
  Alenka estivo de acordo con isto:
  - Mesmo os mozos poden inventar un avión. Por que encher a maldita vellez? Isto é terrible e noxento!
  Margarita cantou fóra de lugar:
  - Non me separarei do Komsomol! Serei para sempre novo!
  E a nena moveu o puño sobre o metal.
  Mentres tanto, outro acoirazado afundíase.
  O tanque submarino continuou afundindo a frota xaponesa. O propio almirante Togo atopouse na auga e viuse obrigado a escapar en barco. Xapón tiña unha gran frota, pero enfrontábase a unha arma fundamentalmente nova. E agora estaba completamente derrotada.
  Alenka, continuando afundindo barcos xaponeses, mostrou os seus dentes, que eran moi grandes e afiados, e suxeriu:
  - Iso é no que estou pensando. Por suposto, debe haber estética dos corpos. E é imposible que as mulleres se volvan feas, coa pel flácida e o corpo dobrado.
  Natasha, despois de enviar outro destrutor ao fondo, estivo de acordo con isto:
  - Por suposto! Isto é no que traballa a ciencia!
  Os dous guerreiros estaban moi alegres. Afundiron con éxito a flota inimiga.
  As mozas agresivas son capaces de facer grandes fazañas.
  Margarita, pola súa banda, expresou o seu pensamento:
  - As relixións xurdiron tamén pola debilidade do home. Se o home fose máis forte, non habería relixións. E, por suposto, a morte e o medo á morte levan ao feito de que unha persoa busque consolo por si mesma!
  Alenka recordou:
  - Participei nunha sesión e vin algo incrible. Así que hai perfumes!
  Natasha, con astucia na súa voz, sinalou:
  - Non hai nada sorprendente na existencia dos espíritos! Despois de todo, voamos nos nosos soños. Isto significa que hai unha alma, e como un recordo de voos!
  Medvedev asentiu de acordo:
  - Si, hai unha alma! Neste sentido, a persoa é única! Agora quizais poidamos divertirnos un pouco!
  A frota xaponesa estaba a derreterse. O tanque submarino facía o papel dun asasino. Margarita estaba un pouco triste. En primeiro lugar, atopouse no papel dun extra. E en segundo lugar, que é molesto, non se pode ver todo moi ben cando estás baixo a auga. En xeral, Pedro tiña fortes dúbidas sobre Deus. De feito, por que despois de que os rusos adoptaron o cristianismo, caeron sobre eles varios problemas. E a invasión mongol-tátara, e antes, a fragmentación feudal dos príncipes. Guerras entre pobos rusos.
  Foi entón cando, finalmente, desde a época de Ivan Kalita, comezou o renacemento de Rusia,
  Moscovia fíxose máis forte. Ata que, por exemplo, baixo Iván Terceiro finalmente se converteu nun estado único e centralizado. E botou o xugo tártaro.
  Si, por suposto, Rusia estaba subindo. Ata que tropecei en Xapón.
  Isto marcou o final da historia da monarquía e da dinastía Romanov.
  Porén, a monarquía marchou, pero o autoritarismo mantívose.
  Margarita acariñou con coidado a Alenka nas costas. A nena ronroneou contenta. Ela parecía gozar.
  Medvedev sinalou loxicamente:
  - Non hai nada de malo en que un home ame a unha moza e unha nena ame a un home. Isto é bastante natural. Pero ao mesmo tempo, a xente debe manter a decencia.
  Margarita obxectou disgustada:
  - Non leamos moral. Non me gusta isto!
  O presidente en funcións botou unha risa:
  - E quen ama! Pero temos que afrontar a verdade. A xente, a este respecto, é notablemente diferente dos animais!
  Margarita asentiu coa cabeza:
  - Si, hai unha gran brecha entre nós!
  Alenka respondeu con sarcasmo:
  - E xa sabes, entre ti e o mono, non noto moita diferenza!
  Margarita riu. Alenka, pola súa banda, afundiu o último dos doce barcos blindados de Xapón. Despois diso, a rapaza comentou:
  - Xa case rematamos coa flota inimiga!
  Medvedev sorriu con sarcasmo:
  - Si, sodes bos traballadores! E, de feito, son capaces de moito! En xeral, encántanme as mozas guerreiras: ¡son tan sexys!
  Margarita fixo xirar o seu corpo e cantou:
  - Paréceme sexy, son coma un procesador! E móvome coma un robot, un agresor sonoro!
  Despois de que o estudante acariciou a Alenka un pouco máis ousadamente. A rapaza premeu os botóns do joystick cos seus longos dedos e parecía encantadora.
  Que graciosos son os seus movementos.
  A imaxinación de Margarita representaba a unha princesa camiñando descalza ata o cadalso. Isto é tan romántico. E a princesa é tan vermella. Despoñéronlle todas as súas xoias e o seu vestido caro. Só quedou o cilicio. Pero o uniforme da prisión realza aínda máis o encanto do seu rostro doce, agradable e fresco, coma unha rosa. E pelo lume. Que fermosa é a princesa que vai ser executada.
  E hai milleiros de persoas afogando alí arriba. Os barcos estanse a romper, os elementos están arrasando.
  E Xapón sofre unha derrota colosal e única. Entón, os samuráis aparentemente teñen que arrepentirse dos seus pecados.
  Margarita pensou, que cren os xaponeses? Cal é a súa relixión? Son pagáns despois de todo. Pero derrotaron a Rusia ortodoxa. Despois diso, pensa en quen Deus é máis forte!
  E os mongois eran pagáns, pero cantos territorios capturaron.
  Margarita preguntoulle a Alenka:
  - Dime, beleza, que che gusta Rodnoverie?
  A nena sorriu amplamente e, despois de afundir outro destrutor, respondeu:
  - Moi boa relixión! Hai contos de fadas tan fermosos!
  Margarita preguntou insinuando:
  - Cres contos de fadas? Ou quizais todos estes deuses rusos existen realmente?
  Alenka encolleuse de ombreiros e respondeu:
  - Quizais existan tanto elfos como gnomos! Calquera cousa pode pasar no noso mundo. E é difícil dicir o que realmente existe e o que non!
  Medvedev sinalou loxicamente:
  - Ata certo punto, todo existe no noso mundo. Todos os nosos pensamentos, soños, desexos son o que deixamos atrás. Teño unha teoría moi interesante da Hipernoosfera, na que existe absolutamente todo o que algunha vez foi inventado pola xente. É dicir, o pensamento existe para sempre. E ela permanece noutros mundos paralelos.
  Dmitry Medvedev espertou do sono. E retomou a súa obra fundamental, máis precisamente a construción dun imperio.
  E outra vez conquistas...
  Primeiro, monta un novo tanque de mil toneladas e lánzao ás posicións inimigas. Non, claro, non só un, senón moitos.
  E están a moverse por territorio estranxeiro. E enriba tamén hai avións con bombas atómicas. E se botamos as bombas tamén? E facer uns de aniquilación?
  Dmitry Medvedev é como todos os demais no calado.
  E agora outro país cae nas botas dun ditador. E chegan as conquistas. Pero aquí hai outro inimigo. O país tamén é grande... Incluso podes programalo. Aquí está a URSS en 1941... Hai unha invasión. As unidades en Medvedev multiplicáronse automaticamente durante moitas horas de xogo e a súa poboación xa supera os mil millóns. Contra 196 millóns. E tecnoloxía máis moderna. E os soldados poden ser revoltos por cuarteis ata o infinito.
  Afortunadamente, os recursos electrónicos son inesgotables. E presionar ao inimigo, presionarlle.
  E tanques que pesan mil toneladas son enviados a reactores nucleares de toda Rusia directamente a Moscova.
  E é practicamente imposible deixalos - non fai falta!
  Medvedev lidera a estratexia e tararea para si mesmo... Entón, detén os tanques de propulsión nuclear. E lanza "Panther"-2 á batalla. Un coche que, con todo, aínda é capaz de bater a un trinta e catro.
  Medvedev xoga consigo mesmo cargando diferentes parámetros dos coches... "Pantera"-2... Como golpear desde a distancia. E penetrará nun tanque soviético.
  Non é así como o superarás! Especialmente na fronte, pero a bordo pódese. A rodaxe está en pleno apoxeo. E os trinta e catro corren... E morren baixo os golpes dos canóns...
  O exército volve moverse... E apareceron robots de combate. Eles eles mesmos ritmo. E as cunchas son derrubadas por láseres. E fano con moita intelixencia.
  E as nenas virtuais atacan.
  Medvedev ten un ollo ávido na estratexia. Unha batalla emocionante. De novo xogas ti mesmo ou entrégase a un conselleiro militar. E observas o progreso da batalla.
  Levan os seus tanques á ofensiva.
  Aquí podes avanzar en tanques piramidais que son menos vulnerables e impenetrables desde todos os ángulos. Móvense como unha pista de patinaxe.
  E as nenas corren descalzas... E disparan no seu camiño.
  Outra guerra. Xoguete xenuíno. E os cartos veñen dos pozos de ouro sen secar. É como nun xogo, todo está segundo o plan, sen fallos e sen deterioro da natureza.
  Non se esgota todo, nin diminúen os recursos. Aínda que isto non parece moi probable.
  Medvedev foi interrompido por unha chamada. O presidente en funcións colleu o teléfono:
  - Ola!
  O xefe da administración presidencial dixo:
  - Aínda estás na oficina, Dmitry Anatolyevich?
  Medvedev respondeu bruscamente:
  - Si! Sigo sendo o presidente!
  O xefe da administración dixo:
  - Zelensky esixe que despois da inauguración abandone a residencia.
  Medvedev preguntou estremecido:
  - E onde vivirei?
  O xefe de administración respondeu:
  - No meu apartamento! O teu poder rematou e debes desocupar todas as instalacións!
  Medvedev murmurou:
  - Teño unha petición ao novo presidente - que me deixe o ordenador!
  O xefe de administración preguntou:
  - Dáme a Orde de San Andrés o Primeiro Chamado e pedirei a Zelensky que che teña un ordenador!
  Medvedev asentiu de acordo:
  - Pois é posible!
  . CAPÍTULO No 7
  E chamou ao seu asistente para preparar un decreto. Ao conferirlle ao xefe da administración a Orde de San Andrés Primeiro. O modelo está listo e ata agora asinei pola responsabilidade.
  Entón Medvedev comezou a xogar de novo.
  Agora os seus tanques virtuais achéganse a Moscova e comezan o asalto. Esta cidade está sendo atacada por máquinas que pesan dúas mil toneladas.
  Non obstante, Medvedev tamén lanza "Rat"-5 ao ataque, este é un monstro, non un tanque. Dez mil toneladas de peso!
  As tropas achéganse ao Kremlin... Así que Stalin está fuxindo. E é capturado por mozas descalzas en bikini. Agarran o nariz cos dedos espidos. E obrigan a Stalin a bicar os seus talóns espidos.
  Aquí están as tropas do imperio virtual que pasan por Moscova e van aos Urais...
  Tamén o capturan...
  Medvedev comeza a asentir de novo e comeza a soñar.
  Margarita preguntou con sarcasmo:
  - E, por exemplo, unha división máis clásica: o ceo e o inferno?
  Medvedev comentou tristemente:
  - Esta é probablemente a idea primitiva dos antigos sobre a retribución despois da morte. En realidade, o máis probable é que todo sexa algo máis complicado!
  Natasha exclamou encantada mentres afundía un dos últimos barcos xaponeses:
  - Os xurados e antigos,
  O inimigo volve xurar
  Frota-me
  Moer en po.
  Pero o anxo non dorme,
  E todo sairá. E todo rematará ben!
  As nenas acabaron coa flota inimiga. Medvedev acelerou o tanque, perseguindo ao samurai. Si, fixeron un bo traballo aquí. É interesante como se pode corrixir a historia. A Rusia tsarista era un país poderoso que estaba a medrar. Aínda que non todas as persoas vivían ben.
  Pero o país estaba subindo. Acurtouse a xornada laboral. Apareceron novas vacacións. Creouse o autogoberno local. Os salarios creceron con prezos estables. Escolas abertas. Baixo o tsar Nicolás II, o gasto en educación aumentou máis de seis veces. A educación primaria pasou a ser obrigatoria.
  Si, non todo cambiou para mellor o suficientemente rápido, pero canto perdeu o país pola revolución e a guerra civil. Cantas persoas intelixentes morreron e abandonaron a súa terra natal? E agora, nesta parte do universo hai unha oportunidade de evitar isto.
  O tanque aerodinámico flotaba rápida e silenciosamente baixo a auga. E agora o último destrutor da Terra do Sol Nacente foi afundido.
  Natasha dixo encantada:
  - Así de novo son!
  Alenka corrixiu á moza, aclarando:
  - Que xenial estamos todos aquí! Loitaron coma leoas!
  Margarita comentou irritada:
  - Nada en especial! Simplemente tiñamos mellor tecnoloxía!
  Alenka riu e respondeu:
  - Pero nós mesmos disparamos os canóns!
  Natasha apoiou á súa amiga:
  - E tamén o fixemos nós! E este é un ollo agudo...
  Margarita escolleu:
  - ¡Mans lascas!
  Natasha riu e respondeu:
  - E ti es unha rapaza encantadora!
  Margarita afirmou sinceramente:
  - Sinto pena dos xaponeses. Debuxan debuxos animados marabillosos. Gústame especialmente o hentai!
  Alenka riu e xirou a perna no aire:
  - Hentai, isto é xenial! Incluso moi chulo!
  Natasha, co sorriso dunha nena que probou a marmelada, suxeriu:
  - E quizáis tamén lle pateemos o cu aos fascistas!
  Medvedev asentiu cun sorriso:
  - Boa idea. Pero imos rematar primeiro coas forzas terrestres xaponesas. E axudaremos a rematar a guerra máis rápido. Para que o fascismo non apareza neste universo.
  As nenas responderon ao unísono:
  -E non aparecerá, e China será nosa!
  Despois de que a frota xaponesa fose afundida, o supertanque T-95 chegou á superficie.
  Entón Medvedev comezou a soñar con todo tipo de tonterías.
  A guerreira Alenka defendeu a defensa de Ryazan. Natasha estaba con ela.
  Ambas nenas están cunha armadura lixeira, cun sable en cada man. E debaixo dos teus pés hai discos especiais e finos.
  Un enorme exército de mongoles tártaros lanzou un asalto.
  Moitas escaleiras longas cubrían as paredes á vez. Eran diferentes: tecían con troncos de raíz, derrubaban madeiras de piñeiro con barras transversales. Tamén se utilizaron escaleiras pesadas con ringleiras de troncos. As murallas, grazas ao rápido ritmo de construción, resultaron ser máis altas do que os tártaros esperaban; moitas escaleiras non chegaban ao cumio. Por diante, os mongois expulsaron aos poucos Uruses capturados. O pobo ruso prefería a morte á vergoña da catividade.
  Pero os mongois foron implacables.
  Empuxando despiadadamente con lanzas afiadas, os esgotados foron pateados, coa esperanza de que o pobo ruso, non querendo matar aos seus, se rendese. Ou, ao amparo de prisioneiros, infiltrarse na muralla de xeo. Algúns dos prisioneiros baixaron berrando, deslizándose polo xeo conxelado, derrubando os odiados nucleares, arrincándolles as espadas das mans e inmediatamente caendo en anacos. A xente subía rapidamente as escaleiras, non entendes que tipo e tribo?
  Medio espido, con farrapos, cun garrote nas mans, coas costas apuñaladas e sangrando. O home Vaul, vestido cunha armadura, xa levantara unha enorme machada, cando berraron desesperados dende abaixo:
  -Non nos destrúes, cabaleiro, que somos nosos, os rusos!
  O voivoda Dikoros saltou á parede e gritou:
  -¡Cheiro que é noso!
  Un grito desesperado confirmou isto:
  -Agarda a picar, teu! Non hai moghlans entre nós!
  Moi intelixente Alenka gritou:
  -¡Quen se perdice correctamente é dos seus!
  - ¡Bautízate, ortodoxos!
  Cunha voz aterradora, os cabalos botaron unha milla de distancia, ruxiu o xigante Vaula-Morovin.
  Os defensores de Riazán aprobaron:
  -Xa! De verdade!
  Resonaron por unanimidade en todas as paredes:
  -Veña, irmáns, fai o sinal da cruz!
  Centos de prisioneiros esfarrapados, azuis polo frío, treparon pola muralla e caeron, continuando a cruzarse mecánicamente. Algúns recolleron inmediatamente pedras xa colocadas e lanzáronas furiosamente contra os mongois. Moitos residentes de Ryazan viron os tártaros por primeira vez, incluso moitos opoñentes tradicionais, os mesmos kipchaks, mudáronse a roupa mongol.
  Os inimigos levaban longos abrigos de pel, tan longos que se enredaban nos dobladillos. Os nukers seleccionados tiñan placas de cobre e ferro colgadas do peito e as costas abertas. Para intimidar aos Uruses, moitos pintaron con sangue as súas xa malvadas caras afeminadas.
  Pero os Uruses non se inmutaron, enfrontándose ao inimigo con espadas e machadas. A partir do poderoso golpe de Vaula, cinco mongois morreron á vez, o segundo golpe e tres máis! Outros guerreiros non loitaron peor. Os tártaros subiron torpemente polo eixe escorregadizo; non podían cubrirse debidamente con escudos nin cortarse con sables. Cando, a costa de enormes perdas, o exército mongol alcanzou o cumio, verteuse sobre eles auga fervendo e unha terrible arma: alcatrán queimado.
  Mesmo as mulleres e os nenos pequenos botaban augas fervidas e tiraban pedras e bloques. Os tirachinas pequenos con frechas envelenadas eran especialmente efectivos; ata un neno de cinco anos, aínda non capaz de tirar dunha corda de arco apretada coas súas pequenas mans, podía disparar desde eles. E perder ao disparar a unha masa tan grosa é moito máis difícil que golpear. O asalto foi claramente asfixiante, cadáveres mutilados arroiados en grandes cantidades.
  A través dun telescopio fabricado habilmente polos chineses, Guyuk Khan observou atentamente a batalla. Lambeba os beizos e chameaba os beizos, de cando en vez, endereitando o seu casco forrado de peles douradas, que teimudamente e molesto subíalle á fronte. Entón tirou a pipa con rabia.
  -Os nosos guerreiros están morrendo! Burundai e a Serpe Amarela veñen a min!
  Os Turgaud apresuráronse a cumprir a orde do kagan da coroa. Guyuk estaba a piques de sentar nunha cadeira de marfil tallada cando unha man pousouse suavemente sobre o seu ombreiro:
  -Non te preocupes, xenial! Calma a túa mirada salvaxe!
  Unha melodía viscosa ronroneaba, que lembra bastante a voz dunha muller.
  Guyuk Khan sentía sono e case non podía manterse en pé. Si, ese é el. De novo, como unha pantasma, a Serpe Amarela apareceu diante del: a persoa máis terrible do seu exército, un demo infernal do afastado e inaccesible Xapón.
  -Ti!
  O herdeiro do Supremo Khagan apuntou cun dedo estúpido! A serpe amarela continuou estendéndose, ás veces aumentando, ás veces diminuíndo:
  -Eu! E vexo a través de ti! É hora de moderar a túa rabia! Ben, máis precisamente, trae todas as túas reservas á batalla canto antes! E axudarei, irmáns, e darlle tal sorpresa ao inimigo! O movemento de sinatura, créame, será correcto!
  -Dze, dze, dze! Vou lanzar un tumen seleccionado á batalla baixo o mando de Burundai! Xuntos levaredes o ataque!
  O xaponés brillou os seus ollos, mostrando os seus grandes dentes amarelos:
  -Non hai demos brancos, quero matar aos meus iguais! Como un verdadeiro ninja!
  A serpe amarela fixo lucir o seu talismán, un asubío imperceptiblemente apareceu na súa boca e escoitouse unha melodía relucente.
  Guyuk pensou que estaba a ser burlado, pero non tiña nin a forza nin o desexo de discutir co feiticeiro ninja. Neste momento, os Turgaud empuxaron rudamente a Burundai, a Guyuk Khan non lle gustaba este obediente protexido de Subudai-Baghatur.
  -O odre que gotea! Non ves que os mellores guerreiros están morrendo baixo os muros da capital de Urus? Toma os Berkuts de inmediato e, despois de pasar o río, noquea aos Uruses cun golpe baixo a parede dereita.
  O experimentado Burundai atreveuse a obxectar:
  -O xeo aínda non é forte, baixo os golpes de milleiros de cascos simplemente rebentará.
  Inesperadamente, o formidable xaponés respondeu por Guyuk.
  -É encomiable a súa preocupación. Pero os teus esforzos son en balde! O po máxico pegou xeo no río máis forte que o aceiro militar! Pois adiante, ordenámosche!
  -O gran ninja batyr sabe o que está dicindo! Monta máis rápido, se dominas o saraiba, darei unha escola de cabalos como recompensa!
  Berrou Guyuk Khan, axitando os dedos. Burundai non se atreveu a contradicir máis: estaba cheo de morte. O mongol cunha bandada de cabaleiros peludos desapareceu da vista. De súpeto achegouse unha sombra, houbo un ruído enriba e unha forte onda de aire fixo que o casco do kagan coroa voase:
  -Harakiri! Entón a Bolboreta revoloteou! Agora os Uruses terán unha "cataplasma".
  Un dragón xigante flotaba sobre a superficie, as súas ás douradas botaban os ventisqueros de neve e as linguas de lume derramaban polas súas tres bocas depredadoras.
  -Mangosta marabillosa!
  Guyuk nin sequera tivo tempo de asustarse:
  -É capaz de queimar todo Riazán.
  -Non todo, pero vai prenderlle lume á parede. ¡Adiante, meu pequeno Godzilla!
  O marabilloso soño de Medvedev continuou. O presidente en funcións tiña unha imaxinación colosal.
  Un poderoso dragón, cunha envergadura de cincuenta metros, elevouse no aire. Os mongois e os chamáns que os acompañaban ouveaban furiosos. Tumen, baixo o mando de Burundai, voou velozmente sobre o xeo, varios cabalos tropezaron e eles e os seus xinetes foron inmediatamente pisoteados por unha frenética masa de ferro. O monstro de tres cabezas, pola súa banda, mergullou suavemente na parede. Wilderness deuse conta do perigo dun ataque aéreo antes que os demais. Ben, por suposto, non quería revelar as miñas cartas de triunfo antes de tempo, pero para salvar a cidade, tería que usar unha arma descoñecida ata ese día. Ao monstro alado opúxose un monstro mecánico que semellaba vagamente unha mestura dunha araña e un ciempiés de aceiro. Xa saía fume da caldeira de vapor. Ben feito rapaces por botar o carbón con antelación.
  A catapulta de vapor é unha combinación maxistral das tecnoloxías dunha locomotora de vapor, un cabrestante, balistas de varias patas e ata... unha caixa de rapé musical. E esta besta, forxada en aceiro endurecido, podía lanzar calquera cousa daniña case á velocidade dunha metralleta a unha distancia de ata dous quilómetros. As mozas guerreiras foron as primeiras do mundo que pensaron en adaptar un motor de pistón para lanzar cargas. Dikoros virou persoalmente a panca, unha cinta habilmente forxada de cadeas comezou a moverse, introducindo pedras nas láminas que rotaban rapidamente.
  Xa que os tártaros se precipitaron nun montón denso, case non houbo fallos; pola contra, cada pesado adoquín, rebotando, derrubaba a varios xinetes que presionaban. Unha cousa é mala, a escala de puntería é bastante débil, aínda podes golpear aos mongoles, pero intenta bater un dragón voador! O monstro de tres cabezas virou a cabeza e abriu as súas anchas mandíbulas, con colmillos e brillantes como un diamante.
  A chama que escapaba pasou voando polo muro e alcanzou as casas. Escoitáronse berros e berros, varias mulleres medio cegas correron pola rúa e as casas incendiáronse cunha velocidade pouco natural. Afortunadamente, a area e os pesados barrís de auga, así como os bombeiros, estaban en alerta. Algunhas das casetas, sobre todo as próximas ao muro, estaban cubertas de amianto resistente ao lume. Baixo a presión amiga, o volcán depredador palideceu e, perdendo a súa forza, converteuse en correntes de fume pálido.
  Pero o dragón claramente non quería rendirse, ao saír do mergullo, deu a volta coa graza dun soldado de asalto sobrecargado e volveu baixar regatos dun tornado ardente. Os tártaros xa conseguiran chegar á parede, polo que as lapas embravecidas tamén os atacaron. O formidable Burundai estaba entre as vítimas; as súas luxosas roupas incendiáronse e el volveu correr co ruxido dun xabaril ferido. Os soldados rusos tamén sufriron, e parte do xeo derretiuse notablemente, deixando ao descuberto a terra e os troncos. A roupa de Dikoros estaba a arder, pero o loitador Antonov de pé na parede conseguiu botarlle un balde de auga e o vapor subiu da cota de malla quente.
  -Que obsesión diabólica, é unha mágoa que Alenka chula non nos vexa!
  O dragón volveu dar a volta e intentou entrar no terceiro círculo. O feiticeiro Savely golpeou os dedos, conseguiu lanzar unha pequena bóla de lume, o golpe alcanzou a cabeza central do dragón. A pequena explosión non causou ningunha perda particular ao monstro de tres cabezas, pero derrubouno lixeiramente da súa traxectoria, como resultado do cal o dragón disparou antes de tempo, un torbellino de lume bateu contra as filas acumuladas de nucleares. E de novo ouveos frenéticos, algúns dos tártaros retrocedéronse. Foi entón cando Dikoros notou unha rapaza alta, que axitaba de xeito elegante dúas espadas de dobre fío. Cunha velocidade inhumana, cortaba os seus opoñentes en repolo, deu terribles golpes cos pés, os cóbados e ata a cabeza, revoloteando coma unha bolboreta.
  Só unha, ou máis ben dúas persoas poderían causar tal devastación:
  -Xuliana! Anxo vermello, es ti?
  - Cheiras as flores co nariz! Desde tres metros de altura!
  Alenka respondeu cunha risa. A rapaza guerreira, coa velocidade dun guepardo tolo, subiu á muralla, deixando marcas de sangue apenas perceptibles na parede.
  -Non fales, todo está claro! Hai que apagar o facho alado!
  Alenka asubiou salvaxemente, o dragón, despois de nivelar o seu voo, entrou no cuarto círculo. Un guerreiro que estaba preto díxolle:
  -Usa a catapulta, Alenka, derrubalo cunha pedra.
  A nena guerreira ladrou ameazante.
  -Eu mesmo sei mellor que usar!
  Alenka colleu tres cadeas habilmente forxadas á velocidade do raio. Esta era tamén a idea das súas mozas guerreiras: conectar dúas ou tres pedras pequenas, disparar a dúas ou máis ballistas e cortar, mutilar unha liña enteira. Despois de despregar a catapulta de vapor, Alenka saltou á lámina e deu unha patada á panca. Ela lanzouse alto, e xa en voo a rapaza guerreira axitaba os brazos, xirando maxistralmente as espadas, dirixindo o movemento rápido, e conseguiu pousar no lombo do dragón, tachonado de púas. O monstro estremeceuse e intentou desfacerse da atrevida nena xineta, pero as cadeas hábilmente retorcidas asolagaron as enormes bocas: o formidable monstro estaba completamente ensillado.
  -¿Por que necesitas tres cabezas? Falta un? Están cheos de buratos, así que os encadearei para que non saian voando os últimos cerebros!
  A rapaza guerreira riu co seu chiste torpe. O dragón gañou altitude bruscamente, logo reproduciu o bucle de Nesterov, os músculos debaixo da pel tremáronse, o monstro fixo esforzos desesperados para botar fóra ao xinete non invitado. Correntes quentes de aire sopraron polo xigantesco corpo, o papaventos precipitouse como unha pedra soltada dunha catapulta ou, moi probablemente, dun meteoro. A onda atmosférica desviou o camiño dos tártaros.
  Alenka arrolou:
  -Non é impresionante!
  O sono do presidente en funcións aínda continuou. O señor Medvedev desmoronouse un pouco, quizais mesmo pola dor.
  De feito, que dragón convulso era para a rapaza terminadora cando atravesaba cargas extremas en doce planos variables, acelerando ata cento cincuenta gravidade e mergullándose inmediatamente na ingravidez, para logo alcanzar de novo o límite de carga subletal. Calquera representante da flora e da fauna é un verme fronte a este produto da enxeñería xenética.
  O monstro intentou virar a cabeza, repicando terriblemente coa súa enorme boca. A rapaza guerreira cortou coa súa lendaria espada con todas as súas forzas, apuntando ao lugar máis sensible: a fosa nasal. O primeiro golpe foi plano, unhas contas prateadas voaron pola fosa nasal, coma perlas que brillaban ao sol:
  "O teu moco é fermoso, certo, din que un dragón pode defecar ouro".
  A serpe golpeou cunha luz. En resposta, a fermosa e áxil Alenka corteu coa punta, o golpe foi agudo e preciso, a folla púxose lixeiramente vermella e do seu enorme nariz apareceron pingas de orballo de rubí cereixa. Conxeláronse sobre a marcha, entrelazándose nun adorno estrafalario.
  A nena riu:
  - Xenial, veña, repite o truco!
  O monstro xa se convulsionaba, pero seguiu gañando altura, a capital de Ryazan fíxose cada vez máis pequena. Aquí está nunha roda de carro, agora nun prato, e aquí ten o tamaño dunha semente de papoula, que finalmente desaparece detrás das nubes. O ceo brillou negro, encheuse de estrelas brillantes, subiron á estratosfera, fíxose difícil respirar, soprou un baleiro frío. Aínda que a lendaria Alenka non é unha persoa común, non pode prescindir do aire. Pero, ao parecer, o dragón tamén pica, o réptil ten convulsións, está sen alento, polo que hai que baixar a altitude. Claramente non hai desexo de repetir a fazaña de Ruslan, que mantivo a barba de Chernomorets durante tres días e tres noites. Unha frase dun sitio web infantil parpadea na súa cabeza e, por algún motivo, ten moitas ganas de repetila.
  E a rapaza guerreira di:
  -Somos do mesmo sangue, ti e eu!
  O dragón parecía comprender o significado, estremeceuse e fixo unha pausa no seu voo. Entón comezou a declinar lentamente.
  O fermoso e musculoso guerreiro dixo:
  -Pensas ben, meu irmán alado! Teremos resultados contigo!
  Unha auténtica masacre estaba en pleno abaixo, os mongois xa se afastaban das murallas e a magnífica Natasha decidiu que chegara o momento óptimo para atacar. Ben feito, valente rapaza, podes vela enseguida, por onde pasou, queda un camiño ensanguentado espesamente empedrado de cadáveres. Non só as súas pernas e brazos, as dúas trenzas alongadas de Natasha cheiran a puñais tecidos en cadeas feitas de aceiro endurecido.
  Alenka dixo para si mesma, golpeando o pé:
  -¡Definitivamente farei esas pertenzas persoais para min! Agora, imos quentar aos moghlans!
  Unha chama salvaxe estalou como un triplo volcán das gorxas enlatadas, os tártaros amontonáronse demasiado, e simplemente foron fritidos por centos, derramando polas bocas dun lume infernal. Os cabalos estaban especialmente asustados, con todo, a maioría dos cabalos xa foran rexeitados por un golpe repentino nas costas, só a garda persoal de Guyuk Khan permaneceu baixo a sela. A erupción continuou, arrasando centos e centos de loitadores nunha salva nun furacán ardente. A serpe amarela observaba cos ollos entrecerrados o regreso do seu pequeno dragón.
  O loitador do leste ruxiu:
  -Traidor! Todos vostedes son representantes da familia do dragón, sempre traizoan e serven a quen é máis forte!
  Enfurecido, o feiticeiro ninja intentou derrotar ao atrevido xinete, lanzando púlsares á velocidade da metralleta. A moza guerreira Alena sorriu e cantou en voz alta:
  - Con auga de lume - derrubar o vaso! Vostede é un descoñecido xenial: cuspi lume!
  Esta é unha rapaza - alegre, con humor. E os púlsares feitos de lume non lle teñen medo.
  Alena derrubanos facilmente, usando armas lendarias e, de cando en vez, dirixindo a besta cara ás unidades inimigas. Este lanzallamas reutilizable con ás é mellor que cen mecánicos tirados por cabalos.
  Quizais mesmo isto sexa máis xenial que un avión de ataque, e como ten tanto combustible e non se esgota o fusible? Terás que estudar o monstro ao teu tempo libre e crear unha nova arma nunca vista! As frechas rebotan na pel grosa e iridiscente blindada, brillando con todas as cores do arco da vella, coma o millo. Os golpes só cambian momentaneamente a cor: o vermello rubí vólvese lila-violeta. O zafiro lila, pola contra, convértese en laranxa escarlata, amarelo dourado e verde esmeralda. Isto é moi bonito, é unha mágoa que no calor dunha sanguenta batalla non teña tempo para gozar do fabuloso espectáculo.
  Os guerreiros e soldados rusos da Lexión Branca, formados por mozas, xa derrubaran a maior parte do exército mongol. Fíxose especialmente arrepiante cando entraban en xogo os lanzallamas mecánicos; calquera exército non podía soportar un golpe tan dobre. Un minuto máis, e comezará un voo desordenado. A serpe amarela dubidou un momento.
  A orde de Batu é clara, matar o kagan da coroa en silencio, pero o pago é demasiado baixo. Non, matarano máis tarde, pero de momento sacarao de debaixo das esmagadoras espadas rusas:
  -Afastámonos, Kagan, que te cubrirei!
  -¿E o mangus de tres cabezas? Non vou deixar que atormente o meu exército!
  O ninja chasqueou o dedo e comezaron a caer faíscas:
  "Podo lanzar un feitizo complexo e volverá ao seu mundo, pero entón non poderei convocalo durante sete anos!" Aínda que hai unha opción! Un feitizo de nivel Hale!
  -Como é iso?
  A cara de Guyuk, gorda e hinchada máis aló dos seus anos, estendeuse. Ninja Killer explicou:
  -E entón! Se eu mato a súa mangosta branca, entón o dragón será meu, se me mata, entón será seu!
  O feiticeiro xaponés susurrou un longo mantra, o talismán brillaba máis que o sol. Levada pola emoción do exterminio, Alenka, descalza, sentiu de súpeto que o lombo flexible e pulido dun monstro poderoso e xa obediente desapareceu debaixo dela. Atopouse no aire, voando á velocidade dunha pedra. A caída non foi agradable, pero tampouco fatal. Tras atravesar unha neve dun metro de longo, o guerreiro terminador atacou aos mongois coa furia dun xabaril ferido. A última resistencia organizada caeu, os lamentables restos do inmenso exército lanzáronse á fuga masiva.
  As mozas máis fermosas, Alenka e Natasha, de pernas descubertas, competiron literalmente en exterminar a nukers desorientados. Guyuk Khan, mentres tanto, fíxose practicamente invisible, o seu cabalo galgo batía todos os récords do hipódromo, o kagan hereditario só pensaba na súa propia pel.
  -Non, isto non é un samurai! Patético cobarde. Que pena servir un mikado así!
  O ninja ladrou.
  A serpe amarela sacou dúas poderosas katanas, cruzounas e tirou bruscamente, unha bola rosa brillante separada das láminas. Un púlsar de destino máxico despegou rapidamente cara á fermosa Alenka semiespida.
  O guerreiro terminador conseguiu notar o movemento, reduciu o coágulo de lume sobre a marcha, unha pequena explosión espallada como un raio, espallando unha ducia ou dous mongois:
  -É o demo! Samurai do inframundo!
  A Serpe Amarela berrou. O ninja xa se preparaba para apurarse para atoparse coa maldita Alenka descalza, cando un pensamento elemental veu na súa cabeza. "E se non mata inmediatamente a esta moza loitadora máis forte, entón a loura terminadora Natasha unirase a ela, e entón as consecuencias serán catastróficas. Ademais, ela someteu ao dragón, e só un guerreiro moi poderoso pode someter á gran serpe. "
  O ninja gritou:
  -¡Estou escapando paxariños! Vou marchar para volver!
  A serpe amarela, despregando a súa capa branca, enterrouse na neve. Entón, atragantado, comezou a susurrar un feitizo de movemento.
  Alenka, de pernas nuas, continuou coa súa furiosa persecución, a dura Natasha non se quedou atrás. A pesar de toda a ferocidade da batalla, non deixaron que a tenda real da coroa cagan fora de vista por un momento.
  -Vai fuxir, ¡poñamos ao líder!
  Suxeriu a Alenka de pernas nuas. Lanzando un disco co pé descalzo, Natasha respondeu casualmente, continuando nivelando os mongois que fuxían con golpes rápidos.
  -¡Para que! Traeremos alegría extra a Batyga, e isto é demasiado humano. A espada mata facilmente, e o jihangir simplemente arrincará a súa pel.
  Alenka, cortando catro dun só golpe, botouse a rir.
  -¡Se non lle rompe el mesmo os cornos a Batu! Imos levalos ata o campamento, ou que?
  Natasha riu e dixo:
  -Batu caga bastante os pantalóns, e cantos menos Mooglans sobrevivan, mellor!
  As mozas terminadoras aceleraron o seu ritmo, lembraba un xogo de recuperación, os nukers azoutaban desesperadamente os seus cabalos, rasgándolles os costados ensangrentados. Con esforzos desesperados, conseguiron separarse lixeiramente dos xinetes Uru, pero non poden escapar dos que foron deseñados máis rápido que un guepardo.
  Despertando, Dmitry, Anatolyevich Medvedev fixeron exercicios e acenderon a televisión. Con motivo da vitoria de Zelensky, tiveron lugar celebracións e celebracións a nivel nacional. O pobo alegrouse sinceramente dos cambios.
  Todo o mundo quería vivir dun xeito novo, e máis libremente. Achegábase a inauguración e Zelensky gañaba todo o poder. E isto tamén causou entusiasmo e inspiración. Como, todo cambiará e será mellor que onte. E os eslavos atoparán a unidade e rematará a Guerra Fría. Como o pesadelo autoritario do período Putin.
  E xa se cantaban fermosas cancións sobre Zelensky... Todo o mundo quería algo novo e fermoso.
  O propio Zelensky anunciou que co seu primeiro decreto cancelaría a inmunidade parlamentaria e tamén limparía as plumas do oligarca. Zelensky tamén prometeu aumentar significativamente os impostos aos ricos. Como, non teñen motivos para engordar!
  En xeral, había moitas cousas planeadas por facer. Incluíndo a grandiosa construción do ferrocarril: Arkhangelsk - Chukotka, e despois un túnel subterráneo ata Alaska.
  Por que Zelensky non é un rei? Os seus proxectos son grandiosos. E nos EUA o goberno pronto cambiará e haberá outra xeración de políticos. Quen tamén quere cambiar.
  E agora Zelensky está a relaxarse...
  Antes de que lle quitasen o ordenador, Medvedev entrou no xogo...
  Despois da conquista da URSS, é posible involucrarse cos EUA. Pero primeiro, imos executar o sistema de defensa de mísiles láser; o imperio ten esas capacidades aquí. Guerra contra os EUA - 2008! A invasión comeza desde Chukotka ata Alaska.
  Hai unha verdadeira loita.
  O Abrams está loitando contra o tanque Panther-7. O coche novo xa non é tan pesado como perfecto. E mostra a súa clase absoluta.
  E destrúe aos ianquis... Medvedev aburriuse un pouco coa guerra e entregou o control a un conselleiro militar da clase Rokossovsky. E comezou a xestionar...
  Por exemplo, construír algo... Novos templos con sete relixións cada un. Ou incluso novas torres de televisión. E sería xenial construír unha pirámide. Un quilómetro e medio de altura. Si, sería xenial!
  Ao mesmo tempo, Medvedev está a elevar o nivel de benestar. Non se trata só de crear fábricas militares.
  Tamén podes producir televisores, frigoríficos, ordenadores, portátiles. E aumenta a produción e aumenta os músculos de loita. Pero os EE. UU. xa están dominando... O Imperio xa ten unha poboación de máis de dous mil millóns e medio e está bastante preparado para loitar contra os EE.UU. Medvedev mostra os dentes e canta:
  - Son un verdadeiro furacán de todos os séculos! O que traerá moita morte!
  E outra vez pon presión sobre América. Os ataques nucleares xa se están intercambiando. Tal batalla está a medrar.
  . CAPÍTULO No 8
  Eh, imos empurrar as unidades de novo. E como acertaremos! Aquí están as mozas de infantería que se moven. Todos descalzos e en bikini. E como apuñalan os ianquis con baionetas, e como tiran granadas cos pés descalzos. Hai enerxía xenuína neles. E todo brilla, como bolas de mercurio que corren baixo a pel curtida. Ás nenas encántalles matar: estas son nenas!
  E cantan para si mesmos:
  Estamos encantadas con mozas Komsomol,
  Somos o tsar Medvedev, un tsar moi sabio...
  E, por suposto, temos unha voz clara,
  Calquera cousa que discutir - vai a por iso!
  E de novo lanzou granadas cos dedos espidos. Estas rapazas son literalmente super. E os ianquis esmagan, capturando Alaska. E tamén cantan para si mesmos:
  - Os lobos malvados reúnense! Só así sobrevivirá a carreira! Os débiles perecen, son asasinados - purificando o sangue sagrado!
  E as nenas preséntanse no ataque mostrando os dentes. Pero contra os americanos tamén hai "Tigers"-7, que poder incrible. E tales monstros non se poden deter!
  "Tiger"-7 é un canón especial de alta presión cunha velocidade inicial de proxectil de 2500 metros por segundo. E en canto lle pegue nada a salvará. E os Ambram corren en todas as direccións. E derruba a torre deles.
  E a nena obriga aos soldados a axeonllarse e bicar os seus pés descalzos.
  Os americanos volven renderse. E as tropas do exército de Medvedev achéganse a Nova York. E a cidade xa está baixo ataque. É capturado sen ningunha cerimonia.
  Medvedev considérase un gran comandante: finalmente tomou Nova York.
  E pódese dicir que é o maior dos invasores. E despois Washington.
  E os americanos rendense. O presidente dos Estados Unidos caeu de boca e comezou a bicar os pés descalzos ás nenas. O primeiro, despois o segundo, á súa vez.
  Así que bicou a todo un batallón de nenas descalzas. Esta é unha gran batalla!
  Medvedev ríe... Entón capturou América. Pero Putin non puido facelo!
  Esta é verdadeiramente unha batalla - super! E despois a México.
  E outra vez os agarres... E as mexicanas fan que os mexicanos se axeonllaran, e bican os tacóns espidos. E rugen:
  - Gloria ás belezas!
  Si, o ordenador pode mostrar grandes imaxes en cor de nenas, con tacóns espidos, que son bicadas polos presos. E é unha emoción.
  Aquí están de novo os presos líderes, esta vez os negros. E tamén bican os pés descalzos das nenas.
  E tamén os tanques están arrastrándose piramidais...
  As nenas móvense e hai moitas... Despois de todo, podes sacar novas dos recursos. E elixe que todas as unidades sexan nenas en bikini. E isto é tan bonito.
  Son na súa maioría pelirrojas e loiras.
  E apoderan dun país tras outro. Que guerreiros tan chulos. Os imperios caen baixo os seus pés descalzos.
  Medvedev xoga con pracer... E mesmo asubío algo por baixo.
  Como explota unha bomba de hidróxeno? Barbaridade monstruosa! E a cidade enteira, coma se unha vaca a lambese coa lingua. Canta máis radiación? E as nenas descalzas corren polo po radioactivo. E queiman os seus talóns espidos.
  Medvedev xoga coma se unha pitón estivese tragando outro territorio.
  Aquí hai outro poder conquistado no mundo virtual, e a bandeira é solta.
  Os tanques agora son novos con armadura activa e cerámica. Multicapa e eficaz.
  E os portaavións son modernos, e tamén bastante apropiados. E como os avións comezan a disparar dende eles.
  Medvedev, como vemos, é un presidente en funcións moi intelixente.
  Entón, agora o desenvolvemento dos drons. E iso é xenial. E tamén, avións en forma de disco. Aquí xa van á batalla como ovnis. E despois, tanques piramidais.
  O presidente estadounidense Trump, unha mente brillante, ordenou facer o coche invulnerable e impenetrable desde todos os ángulos. Así apareceu o mastodonte en forma de pirámide baixa. E un coche así mostraba unha excelente protección. Especialmente contra proxectís cinéticos.
  E agora, este tanque resultou ser tan exitoso que non se pode penetrar e aínda está en servizo cos Estados Unidos. Mesmo lle chamaron así: o tanque Trump.
  E ás veces a tolemia apodérase da xente cando ven que o coche é impenetrable.
  Medvedev está a librar unha batalla desigual, e as súas máquinas xa tomaron outra capital virtual, converténdoa nunha pila de ruínas e cráteres fervendo.
  Pero isto non é suficiente para a nena robot. Comeza a desenvolver unha nova xeración de armas: a bomba aniquiladora. E esta bomba é catrocentas veces máis poderosa que unha de hidróxeno. Entón, se bate, nin sequera poderás recoller as cinzas!
  E a guerra xa se move ao espazo.
  Medvedev está a usar barcos feitos dunha nova aliaxe máis forte e lixeiro que o titanio. E as naves estelares voan ao espazo e loitan os robots de combate. Xa hai moitos modelos diferentes nas fábricas subterráneas.
  E agora cae o último imperio do planeta. E que? Agora no espazo profundo!
  Comeza a era de Star Wars.
  Medvedev entende isto e preme vigorosamente o teclado. Ou pode mover os dedos ou controlar os seus pensamentos.
  O presidente en funcións actúa con sabiduría e constrúe unha flota espacial para si mesmo. E a loita continúa.
  O desenvolvemento dunha bomba de termoquark aínda máis poderosa, especialmente de aniquilación, está en marcha. E é cen mil veces máis poderoso que o da aniquilación.
  E entón os barcos soben ao ceo. E capturan os satélites do planeta. E despois os sistemas veciños. Fan isto moi rápido.
  E o presidente en funcións produce terminadores no xogo. Aquí está o heroe do terminador. Esta é unha viaxe no tempo, aínda que sexa limitada.
  Medvedev chirriou:
  - A xente pisa os pés no chan, e as botas! Que é á vez estúpido e terriblemente feo!
  E Medvedev volveuse moito máis alegre. Eh, nenos, que ben sodes. Sobre todo se se converteron en guerreiros espaciais.
  Está a desenvolverse unha batalla estrela. E serios intercambios de golpes, cando triviais puñadas no intestino. Máis precisamente, é o pensamento imaxinativo.
  Medvedev segue atacando:
  - As miñas naves son asasinas!
  E nomea novos comandantes espaciais no seu lugar. E o que é unha loita, é unha loita.
  Aquí Medvedev está ao mando cos seus comandantes. Aquí a coalición inimiga levantouse contra ela. Cando se achega unha armada tan innumerable, dá medo; desde lonxe, parecía que se arrastraba unha nebulosa multicolor e brillante. Ademais, cada chispa é un demo causado pola maxia dun feiticeiro nigromante. Máis de doce millóns e medio de naves espaciais militares das clases principais, e unha pequena "casa de confort" sen fin, tendo en conta os reforzos que chegaban constantemente, o seu número aproximábase aos douscentos millóns. A fronte estirouse un par de parsecs; a tal escala, mesmo os buques de guerra ultra-buque insignia parecen grans de area no Sahara.
  Achégase a Batalla Xeral: o imperio espacial do Exército de Medvedev contra a polifacética "Coalición de Salvación Total", que decidiu, en lugar das constantes tácticas dunha defensa sempre tardía, atacar a frota do propio agresor cruel.
  Hai tantos barcos aquí, cunha variedade sorprendente, aínda que na maioría dos casos só dificulta un combate eficaz. Pois, por exemplo, unha nave estelar en forma de clavecín, ou, con fociños longos en lugar de cordas, unha arpa ou mesmo un contrabaixo cunha torreta de tanque da Segunda Guerra Mundial. Isto pode impresionar aos débiles de corazón, pero é máis probable que provoque risas que medo.
  O seu opoñente é un imperio que di ser un poder universal. O gran emirato espacial de Medvedev, onde todo se pon ao servizo da guerra, o slogan principal é a eficiencia e a conveniencia.
  A diferenza da coalición, as naves do presidente en funcións só difiren polo tamaño. E a forma é practicamente a mesma, un peixe de profundidade moi depredador. Quizais coa única excepción, semellan puñais grosos que brillan con agarres de aceiro.
  As estrelas desta parte do espazo non están demasiado densamente espalladas polo ceo, pero son coloridas e únicas no seu espectro luminoso.
  Por algunha razón, mirando estas luminarias, tes unha triste sensación como se estiveses mirando aos ollos dos anxos, que condenan aos seres vivos do universo polo seu comportamento vil e verdadeiramente salvaxe.
  O exército do presidente en funcións non tiña présa en acudir á reunión; só unidades móbiles individuais, rapidamente, aproveitando a súa velocidade superior, atacaron ao inimigo, causaron danos e retrocedéronse. En resposta, intentaron enfrontarse a eles con lume de barranco, pero sendo máis áxiles e cunha protección perfecta, foron moito máis eficaces.
  As minas, aparentemente pequenas a escala cósmica, foron esgazadas como por detonación, como os cruceiros e os destrutores. Pero conseguimos derrubar algún gran partido. Un dos enormes acoirazados da coalición foi alcanzado, fumou densamente, deformado e o pánico estalou a bordo da xigantesca nave estelar, coma un incendio nun bosque seco.
  Os extraterrestres, semellantes aos jerboas só con garras en lugar de rabo, foxen con medo, mentres berran e saltan arriba e abaixo. Entre eles hai tipos máis pequenos que parecen híbridos de osos e patos. Os peteiros enroscanse de horror salvaxe, escóitanse charlatanes, voan separados e as plumas prenden lume. Aquí un dos patos oso volveuse boca abaixo, convertendo a súa cabeza nun tubo de lume. Alí a escuma precipitouse directamente na súa gorxa, o estómago quitoulle inmediatamente os zapatos e o cadáver do paxaro rebentou, salpicando sangue cos restos da carne que emanaba do neno.
  Os jerboas queiman e corren cara aos módulos de rescate, pero parece que o sistema que dá unha esperanza fantasmal de supervivencia está irremediablemente danado. O seu xeneral, a cucaracha de cola, solta un chirrido histérico:
  - Oh deuses da cuadratura do círculo universal, por...
  Non foi posible rematar, as lapas cubriron a súa desventurada Excelencia. A carne do roedor intelixente desmoronouse en partículas elementais.
  O acoirazado queimou, expulsando burbullas de aire ao baleiro, e despois explotou, dispersándose en moitos fragmentos.
  Medvedev, despois de xogar o suficiente, fixo un par de pedidos máis. Tamén premiou a Novodvorskaya póstumamente coa estrela de Heroe de Rusia. Ordenou que Oleg Rybachenko fose premiado con todas as ordes e medallas que ten Rusia. E presentou a Orde de San Andrés o Primeiro Chamado a Donald Trump. Despois do cal Medvedev volveu durmir... Aínda ninguén o molestou.
  Despois de tal fazaña, Alenka animouse notablemente. Tamén o é o seu equipo.
  Margarita foi a primeira en tomar a palabra:
  - ¡Acabemos con Xapón no mar e rematemos con eles en terra!
  Alenka apoiou cordialmente esta idea:
  - Certamente! Por que permitir a morte de novos soldados rusos!
  Natasha tamén se pronunciou:
  - Kuropatkin é un comandante demasiado indeciso. Polo tanto, non é un feito que poida gañar, mesmo tendo en conta o debilitamento dos xaponeses durante o asalto a Port Arthur!
  Medvedev resumiuno con decisión:
  - ¡Ataquemos! Esta é a nosa oportunidade, e a oportunidade de Rusia!
  Despois diso, o tanque poderoso e ultramoderno comezou a moverse. Si, Xapón está a ter un mal día. E máis dunha vez maldicirán o momento en que se lles ocorreu loitar con Rusia.
  O tanque dirixíase cara ás tropas xaponesas. Alenka dixo encantada:
  - Tiven un soño tan incrible. É coma se Natasha e eu defendemos a Ryazan das hordas de Batu Khan.
  Margarita animouse:
  - Estaba nun soño?
  Alenka meneou a cabeza negativamente:
  - Non! Simplemente non estabas alí!
  A nena xemeu con fastidio:
  - Que mágoa!
  Alenka, de pernas nuas, riu e comentou:
  - Só nos podes estorbar! Pero Natasha e eu estabamos moi chulos!
  A rapaza loura preguntou sorprendida:
  - Estaches guay?
  Barefoot Alenka confirmou facilmente:
  - Si, moi chulo! E ata montei nun dragón!
  Natasha riu e respondeu:
  - Estaches moi fermosa no dragón!
  Alenka confirmou facilmente:
  - É coma un conto de fadas! Onde hai dragóns, e elfos, e todo glamouroso!
  Margarita respondeu con sincero sentimento:
  - ¡Es moi fermosa aínda sen dragón! Só unha fada, e un milagre de milagres!
  Alenka dixo con confianza:
  - Vou derrotar a todos! Con e sen dragóns!
  E a guerreira mostrou o seu puño.
  O primeiro tanque ruso atacou aos xaponeses, que estaban preto dos muros de Port Arthur. Aínda había bastantes. A artillería comezou a traballar. En resposta, dispararon o canón de 152 mm do formidable tanque, así como oito letais metralladoras. E de novo os samuráis comezaron a ser segados por centos.
  Ametralladoras - "Dragóns", unha cousa moi letal. Cinco mil balas por minuto son só unha especie de besta.
  Os xaponeses caeron, furados, esgazados, coa caveira esmagada. Os seus ventres rebentaron e os seus corpos saltaban, arroxados polos golpes esmagadores do lume.
  Tamén explotaron as cunchas de fragmentación con recheo acumulado. Eran excelentes tanto para disparar á infantería como para penetrar nos fondos dos barcos.
  Estas son nenas de Terminator, e o profesor é un verdadeiro xenio. Entón comezaron a debullar aos samuráis.
  Alenka, de pernas nuas, exclamou:
  - Que o espírito ruso sexa glorificado!
  Natasha, premendo o botón do joystick cos seus dedos descalzos, enviou unha choiva de balas e continuou:
  - E o noso tsar, Nicolás II!
  Alenka, descalza, seguiu enviando un traseiro. Cada tres segundos saía voando un arma letal. E as baterías xaponesas calaron. E os soldados de pel amarela morreron en gran cantidade.
  Natasha, despois de cortar varias filas de samuráis, apoiou:
  - O himno da Patria canta nos nosos corazóns.
  Alenka, coas pernas nuas, segue cuspir cunchas con recheo letal, e son moito máis poderosas que o plastido, continuou:
  "Non hai ninguén máis fermoso ca el en todo o universo".
  Natasha, disparando sen piedade aos xaponeses cos seus dedos descalzos, engadiu:
  - Apreta máis a metralleta do cabaleiro.
  Alenka descalza, o naufraxio do samurai, rematou:
  - Morre pola Rusia dada por Deus!
  As rapazas son así, super! Magníficas belezas. Míralas e admiralas. Pero para os xaponeses, isto é pura morte. O tanque pasou polas baterías. Derrubou os equipos de armas. Fíxoo moi, moi rápido. Despois pasei polas trincheiras. Tamén segou moitos. Máis precisamente , non moitos, pero case todos. O exterminio resultou ser total. Aquí, por suposto, todo funcionou automaticamente. Así foi como os xaponeses foron destruídos.
  Alenka observou cunha risada, premendo os botóns do joystick cos dedos espidos das súas pernas bronceadas:
  - ¡Somos máis verdugos que guerreiros!
  Natasha riu e aceptou:
  - Liberdade, xenio e gloria verdugos!
  E de novo dispara en regatos. E noquea ao samurai con forza salvaxe.
  Margarita, que tamén disparou con precisión cos pés descalzos, comentou racionalmente:
  - Haberá menos homes gais, e haberá escaseza de homes en Xapón!
  Alenka, de pernas nuas, botou a rir e disparou de novo:
  - Coidado coas mulleres! Mulleres, coidado!
  Este é, de feito, o tipo de rapaza que rebotan sobre ela os proxectís, metralla e calquera bala. En calquera caso, a moza é unha verdadeira terminadora.
  Natasha colleuno e cantou:
  - As lexións marchan,
  As súas baionetas brillan.
  Hai millóns detrás de nós
  Ó reximentos rusos!
  Ninguén vai parar
  Ninguén vai interromper...
  O movemento abre outros novos,
  Imos voar rapidamente!
  E outra vez choverá sobre o inimigo. E non lles deixa baixar a centésimas de amperio.
  Alenka, descalza, lanzando cunchas coa monotonía dun pico carpintero, asubío, acabando de cantar burlonamente:
  - Un, dianteiro, dous dianteiro, está cambaleando.
  Natasha, disparando, confirmou a canción:
  - Un golpe, dous golpes, está tirado!
  Cool Alenka apoiou enerxicamente:
  - Unha vez que unha táboa, dúas táboas - constrúese un cadaleito.
  Natasha, coas pernas nuas, seguiu disparando e noqueando ao inimigo con ráfagas de metralleta, asubiou:
  - Unha pa, dúas palas - estase a cavar un burato!
  E a guerreira guixou un ollo cos seus ollos de zafiro. Ela é realmente unha namorada.
  Alenka, de pernas nuas, mirou atentamente as posicións. O tanque funcionou rapidamente, e practicamente non quedaba nada do exército do xeneral Nogi. Parece que o propio comandante foi asasinado. Rematamos o último xaponés do exército de asedio.
  Medvedev sinalou loxicamente:
  - Ata onde chegou a tecnoloxía! Catro homes mataron a máis de oitenta e cinco mil xaponeses en poucas horas.
  Alenka semiespida, sorrindo malamente, comentou:
  - Tamén hai que destruír o resto! Non deixes a ninguén atrás!
  Natasha cantou mentres disparaba aos últimos mil samuráis:
  - Non, as montañas non serán douradas, pronto mataremos a todos os inimigos de Rus!
  Cool Margarita engadiu:
  - Non, non hemorróidas, pronto serás un adversario morto!
  Despois de cortar o exército do xeneral Nogi, as nenas de Terminator saíron temporalmente do tanque e correron descalzas pola neve. Pois xa é inverno.
  Xa destruíron máis de cento cincuenta mil infantes. E ademais da flota xaponesa. Non obstante, máis de douscentos cincuenta mil xaponeses máis están contra o exército do xeneral Kuropatkin.
  Medvedev saíu do sono cunha cabeza de carballo. Andou un pouco. Despois volvín xogar no ordenador... Star Wars é xenial... Pero algo non saíu...
  Medvedev comezou a repetir a nova estratexia. Activei o xogo histórico: Rusia durante a época de Nicolás II. E a guerra con Xapón. Esta é unha guerra tan cruel. Podes implementar unha estratexia e producir forzas no ordenador.
  Medvedev xogou a un nivel fácil, pero fallou unha inxección do xaponés e sufriu fortes baixas. Si, é necesario construír non moi activamente. Reiniciemos.
  E de novo xogas a ti mesmo... Segundo se viu, no lugar de Kuropatkin, o presidente en funcións non brilla demasiado... Todo o tempo hai algúns fallos, erros.
  Medvedev volveu entón contra o conselleiro militar, e as cousas foron ben... E el mesmo botou unha sesta e durmiuse na súa cadeira.
  A fermosa Alenka , salpicando os seus pés descalzos, preguntoulle a Natasha:
  - Como te sentes, matando a tanta xente?
  A rapaza loura respondeu sinceramente:
  - Non sei! Parece que é un xogo de ordenador! Non sentes rabia, rabia nin moita alegría!
  Alenka, as pernas descubertas, riu con fastidio:
  - Isto é a guerra!
  Natasha volveuse nunha voltereta. Os seus tacóns vermellos e redondos brillaban. En xeral, é unha rapaza marabillosa, capaz de conseguir moito sen moito esforzo. E se non o lavamos, só montamos.
  As nenas correron pola neve. Os seus corpos son moi expresivos. O peito é grande, as cadeiras son luxosas, como a grupa dun cabalo, os músculos son destacados. Estas son as belezas-heroes. Teñen o poder feminino máis real. Tanta graza. E as pernas - bólas de músculos rodando baixo a pel curtida.
  Tres exploradores xaponeses atopáronse con eles.
  As nenas fixeron volteretas. E como golpearán aos samuráis nos queixos cos seus tacóns espidos. E realmente romperon as mandíbulas. E romperon todos os dentes. Despois, as nenas cantaron:
  - A grandeza dos rusos foi recoñecida polos planetas,
  Corremos con confianza cara arriba.
  Somos amados e apreciados por todas as nacións do mundo,
  A xente de todo o país anda cara ao comunismo!
  E outra vez as belezas chiscaron o ollos de esmeralda. Parecen tan pelexados. Os guerreiros están activos. E outra vez trotar.
  Alenka de pernas nuas saltou. Ela xirou o molinete no aire e notou:
  - Estamos moi chulos. Podemos conquistar o mundo enteiro!
  Natasha riu e respondeu:
  - Emperatriz do Planeta Terra -
  Isto é moi chulo!
  E as dúas nenas guiñábanse un ollo. Despois de que voltamos correndo. De feito, cada día de guerra custa demasiado para o tesouro da Rusia tsarista. E é hora de rematar cos xaponeses rapidamente.
  Medvedev saudou ás nenas cun sorriso radiante:
  - Pois correches por aí?
  Alenka, de pernas nuas, dixo cun sorriso:
  - ¡Estamos correndo e listos para loitar!
  Natasha comentou agresivamente:
  - ¡Mataremos a todos!
  Medvedev fixo un aceno coa man e ordenou:
  -Entón, imos!
  Alenka, de pernas nuas, riu e respondeu:
  - Os nosos catro son os máis mortíferos do mundo!
  Natasha opúxose a isto, golpeando o pé descalzo:
  - Non no mundo, senón no universo!
  E o tanque poderoso, agresivo e letal conducía a todas as velocidades. Máis de douscentos cincuenta mil xaponeses están por diante. Pero hai obuses suficientes para mil millóns de soldados!
  Nenas, un profesor e un estudante: este é un equipo que esmagará a todos e os transformará nun corno de carneiro. E o tanque voa cara ás tropas xaponesas. Corre sobre si mesmo ameazando. Quere romper a todos.
  Alenka, de pernas nuas, cantou con deleite:
  As extensións de Rusia - fermosa, querida,
  Onde están as perlas da neve, os ríos sen límites de cristal,
  E o soldado ruso e o xeneral son un.
  Santo é o símbolo do estado: a aguia ortodoxa, o noso rei!
  E entón o tanque rápido realmente despegou. Voou como un avión de combate. E atopouse diante dos xaponeses. O canón universal e as ametralladoras do dragón comezaron a funcionar de novo . As nenas puxéronse ao negocio con moitas ganas. Sen máis.
  Alenka disparou a arma cos seus dedos descalzos, noqueou aos xaponeses e cantou:
  - Gloria aos meus Rus, Stalin e Lenin, unha soa familia!
  E o demo pelirrojo brilla con ollos esmeralda. E como fode o samurai. Namorarás.
  E Natasha tampouco é inferior. Golpea aos xaponeses.
  E canta:
  - Non frear as voltas. O noso destino é gañar, rapazas!
  O guerreiro estaba en plena floración. E tan rápido, botando lume sobre o inimigo.
  E os dedos descalzos preme o botón do joystick.
  Alenka semiespida, disparando, comentou:
  - Hai dous problemas en Rusia...
  Margarita interrompeuna aquí:
  - ¡Se só fosen dous!
  Alenka, de pernas nuas, disparando, aceptou con pracer:
  - Si, se só dous!
  Natasha, disparando, deitando centos de xaponeses, colleuno e cantou:
  - En dous, en dous invernos. En dúas, en dúas primaveras!
  Alenka, de pernas nuas, disparando, engadiu:
  - Matarei aos xaponeses e volverei!
  Natasha riu e respondeu:
  - Port Arthur é noso! E non permitiremos que ninguén tome a nosa Manchuria!
  E o guerreiro volveu golpear ao samurai. Os rusos non perderán ante os xaponeses. Isto demostra unha vez máis o invencible que é Rusia!
  Alenka de pernas nuas esnaquizou a batería e arrolou:
  - Rus' será famoso nos países e séculos máis afastados!
  Natasha tamén croou:
  - E ningunha forza nos deterá!
  E ela destruíu un par de miles de samuráis máis. Entón o depósito avanzou e a colleita continuou.
  Margarita, mirando isto, expresou a súa opinión:
  - Se a guerra se gaña tan brillantemente, que fará Rusia despois?
  Medvedev viu como as nenas cortaban os xaponeses e suxeriu:
  -¡Haberá guerra, ou cos alemáns ou cos británicos! Pero en calquera caso, a batalla coa Terra do Sol Nacente non é a última!
  Alena, despois de esnaquizar outra batería, dixo:
  - Entón darémosllo aos alemáns, ben, darémosllo tanto que non parecerá suficiente!
  Natasha, a destrutora de samuráis, engadiu:
  - E Hitler non terá a quen recrutar na Wehrmacht!
  Alenka, premendo os botóns do joystick cos seus dedos espidos, declarou agresivamente:
  - Pero sinto pena polos arios. Morreron tantos rapaces brancos fermosos!
  Natasha estivo de acordo con isto, asentando tristemente:
  - Si, morreu moita xente boa! E para que?
  A nena golpeou o xaponés e deuse conta.
  - E os xaponeses son unha boa nación, pero estamos obrigados a loitar con eles! Aínda que isto tampouco é moi bo!
  Margarita sinalou loxicamente:
  - E os animais? Non se matan entre eles? Pero o home é só un animal de primeira orde!
  Medvedev sorriu e obxectou:
  - O home, a diferenza dos animais, ten alma! E a súa alma é verdadeiramente única e inmortal! Entón, nós e os animais somos todo un abismo!
  Margarita opúxose a isto:
  - E os monos? Tamén teñen un alto nivel de intelixencia. Un deles sabe tres mil palabras e media!
  O presidente en funcións respondeu:
  - ¡Pero son os nosos parentes!
  Alenka, de pernas nuas, disparou contra os xaponeses e cantou:
  - Son un mono! Tamén un home!
  Natasha, cortando o samurai, arrolou:
  - Non andes con monos durante un século!
  O supertanque continuou cortando os xaponeses. Por que non? É realmente unha besta tola
  que dispara corenta mil balas por minuto. E a súa armadura é impenetrable para case calquera proxectil. E non só a principios do século XX.
  Alenka, de pernas nuas, disparando, declarou agresivamente:
  - O tsar Nicolás fixo moito por Rusia, pero non foi apreciado e subestimado!
  Natasha, botando lume sobre os xaponeses, acordou:
  - É certo! O rei foi asasinado. ¡Obrigaron ao cura a afastarse do trono! E que foi mellor?
  Alenka de pernas nuas disparou desde un canón e engadiu:
  - ¡Aínda foi peor! E aínda máis xente vil chegou ao poder!
  Natasha riu, golpeou ao xaponés e dixo:
  - Entón, imos loitar por un futuro mellor! E pola liberdade de Rusia!
  Alenka semiespida, disparando, dixo:
  - Polo cambio e a vitoria!
  Entón ela mostrou o seu puño. É unha rapaza que pode facelo. Entón, nin sequera o samurai poderá desfacerse del. E as metralladoras funcionan. Todos segan e segan.
  En realidade atravesan filas enteiras de cadáveres. E despexan o espazo asasinamente.
  O xeneral Kuropatkin foi informado de que algo estraño estaba a suceder entre os xaponeses. Disparos, explosións, alguén atacoulles.
  . CAPÍTULO No 9.
  Medvedev, durmindo un pouco, volveu coller o ordenador. Nin sequera se afeitaba. E de novo comezou a xogar á súa maneira.
  O ataque a Xapón tras o código canalla con tanques e avións. Incluíndo o mellor bombardeiro da Primeira Guerra Mundial, Ilya Muromets. Que se declarou moi alto. E golpeou aos xaponeses coma un golpe de goma contra as moscas.
  E adiante a Tokio...
  Dmitry Medvedev, despois de conquistar Xapón, chamábase a si mesmo o emperador Mikado.
  E despois novas guerras...
  Por exemplo, podes xogar a historia alternativa. Alexandre II díxolle a Bismarck en 1875 que as súas diferenzas con Francia eran un asunto interno entre Alemaña e os franceses. Bismarck asumiu e atacou Francia en 1876. Ao principio, os prusianos tiveron sorte e chegaron a París. Pero despois baixaron o ritmo. E Gran Bretaña entrou na guerra... Todo estaría ben, pero os británicos deron batalla a Alemaña e foron derrotados. Entón os prusianos levantaron as súas forzas.
  A guerra en Occidente prolongouse. Os franceses defendéronse desesperadamente. Inglaterra transfería cada vez máis forzas...
  Mentres tanto, Rusia conquistou Turquía e Istambul. Gran Bretaña e Francia e Alemaña estaban envoltos nunha guerra. E o imperio do tsar Alexandre anexionou moitas terras, incluíndo Iraq, chegando ao Océano Índico. E Palestina, e terras ata Exipto. E así as tropas rusas, dirixidas por Skobelev, conquistaron a Meca, Medina e outras cidades de Arabia Saudita.
  E formouse a parte sur do Imperio Ruso. E Alexandre II converteuse nun gran rei. E a guerra entre Alemaña contra Francia e Gran Bretaña durou dez anos.
  E rematou cun sorteo práctico.
  Alexandre II gobernou ata 1887 e foi vítima dun intento de asasinato levado a cabo baixo o liderado de Alexandre Ulyanov, irmán de Lenin. Rematou o seu glorioso reinado, baixo o cal Rusia construíu moitas estradas, conquistou moitas terras e liberou aos campesiños.
  Esta alternativa era como se xogaba o xogo. Alexandre III, xunto co comandante Skobelev, conquistaron tanto Irán como Paquistán. Pero tamén morreu: unha cabeciña brillante. Baixo Nicolás II, Rusia levou a cabo unha guerra con Xapón que xa tiña unha frota no Océano Índico, que acudiu en auxilio do Pacífico con bastante rapidez. Os rusos derrotaron aos samuráis con relativa rapidez, e tiñan moita máis forza tanto na terra como na auga.
  Ademais, o exército ruso estaba comandado polo brillante ministro de Defensa Skobelev. E Rusia non só gañou, senón que tamén logrou conquistar Xapón. Ademais, os Estados Unidos aínda non se aventuraran máis aló do hemisferio occidental e Gran Bretaña non era tan forte. Ademais, Rusia estaba en alianza con Alemaña. Este último quedou por detrás de Gran Bretaña e Francia na loita por África. A Rusia tsarista, despois da anexión de Xapón e partes de China, fíxose aínda máis forte. Estaba construída a estrada Delhi-Moscova.
  Como se ve, os plans da Rusia tsarista para a expansión na India e China foron implementados con éxito. O tsar Nicolás II escolleu o bando alemán durante a Primeira Guerra Mundial. Os alemáns derrotaron a Francia e ocuparon Bélxica, Holanda, Dinamarca e Noruega. Rusia capturou Exipto, a maior parte de África e Indochina. E tamén as posesións do Pacífico de Gran Bretaña. E ata aterrou en Australia. E a súa Australia foi capturada.
  Despois do cal a guerra rematou co desembarco e ocupación de Gran Bretaña. Rematou a Primeira Guerra Mundial. Pero ao Kaiser Wilhelm pareceulle que Rusia xa conquistara demasiadas terras, e sen intentalo realmente. E soñaba coa vinganza. Rusia en realidade conquistou amplas áreas: Australia, toda Asia, a maior parte de África, os alemáns non mordían tanto, e aínda máis de Portugal e España que ocuparon. Austria-Hungría gañou o control de Italia e Libia. Rusia tomou preto de tres cuartas partes de África, e despois ocupou Etiopía un pouco máis tarde. Os alemáns conseguiron cortar Marrocos.
  Por suposto, isto non foi suficiente para Alemaña. Aínda que tomou Francia, Bélxica, Holanda e Noruega, e Rusia subxugou a Suecia.
  Os preparativos de Wilhelm comezaron para unha nova guerra con Rusia. A crise de 1929 agravou a situación. Austria-Hungría e Alemaña controlaban case toda Europa. E parte de África... E Gran Bretaña. Pero aínda quedaban Estados Unidos e Canadá. Guillermo e Nicolás II aínda non decidiran entrar en guerra entre eles. Ademais, Rusia menos que nada quería loitar, dixerindo vastos territorios. Para acelerar a súa asimilación, o tsar Nicolás II mesmo permitiu que os rusos tivesen catro esposas. O que foi consagrado no VIII Concilio Ecuménico.
  Unha decisión semellante foi tomada en 1925. E en 1926, Nicolás II tomou outra muller. Como se viu, a decisión non foi estúpida. En 1929, o emperador tivo outra filla. E o 25 de novembro de 1932 naceu por fin un fillo san. Nicolás o segundo chamouno Pedro. Na honra de Pedro o Grande.
  E en 1933, o 15 de maio, comezou unha nova guerra. Alemaña declarou a guerra a Canadá. Como un dominio de Gran Bretaña. Dous meses despois, os Estados Unidos, liderados por Roosevelt, a pesar da crise económica, entraron na guerra con Alemaña. Non querían renunciar a Canadá.
  Xa de mediana idade, pero agresivo, Wilhelm ao principio intentou loitar só, sen esixir axuda rusa. El esperaba facer todo el mesmo. Pero non é tan doado conquistar un territorio separado por un océano. Ademais, os Estados Unidos construíron rapidamente tanques e un exército. E formaron rexementos... A guerra durou un ano enteiro sen moito éxito para os alemáns. Que só conseguiu capturar Islandia e Groenlandia. Pero en Canadá non puideron facerse con el.
  Wilhelm dirixiuse ao tsar Nicolás II: "Axúdame, colega". Ti es meu curmán e irmán. O propio Nicolás II tiña plans para Alaska e Canadá. Ben, decidín que non son os deuses os que esculpan ollas. E tomouno, e o 25 de xuño de 1934 declarou a guerra a EEUU e Canadá. As súas tropas movéronse por Alasca, por territorio estadounidense.
  Neste momento, o ferrocarril a Chukotka xa estaba construído e as tropas rusas avanzaban con éxito. Do seu lado atopábase unha superioridade numérica e os mellores tanques do mundo, tanto lixeiros como pesados e medianos.
  Entón, Estados Unidos tivo que facer fronte a forzas desiguais.
  E Nicolás II, como vemos, está realmente nun cabalo branco. E unha vitoria tras outra. As tropas rusas marchan por Alasca. E collen cidade tras cidade, aldea tras aldea.
  Os alemáns están tentando desembarcar en Cuba. A guerra vai medrando. O Kaiser Wilhelm escribe a Nicolás II:
  - Os rusos e máis eu estivemos e estaremos sempre unidos. E nunca nos peleremos. Entón, que América sexa rematada.
  Debido ás comunicacións estendidas, o progreso foi un pouco máis lento do previsto. Pero as tropas tsaristas rusas capturaron todo Alasca en cinco meses de loita e entraron en Canadá.
  Roosevelt incluso ofreceu a paz a Rusia, prometendo renunciar a Alaska, pero era demasiado tarde. A guerra continuou con salvaxe abandono.
  No inverno de 1935, a pesar das difíciles condicións meteorolóxicas, as tropas rusas chegaron ás fronteiras norteamericanas. Os combates continuaron na primavera... As tropas rusas realizaron unha operación tras outra, e a finais de xullo conquistaron case todo o Canadá. E en agosto rodearon Filadelfia.
  EEUU atópase nunha situación moi difícil. Pero loitaron desesperadamente... Porén, a finais de 1935, máis dun terzo do territorio estadounidense xa fora capturado. E no inverno, os éxitos tsaristas foron aínda maiores... A principios de marzo de 1936 achegáronse a Washington e Nova York.
  E en abril foron tomadas ambas as cidades... A guerra continuou ata agosto ata ocupar todo o territorio dos Estados Unidos.
  Logo chegou a ofensiva en México, e así por todo o territorio.
  Guillermo propúxolle a Nicolás II completar a división do mundo enteiro. Nicolás II aceptou.
  Durante 1937, toda América Latina foi capturada polas tropas rusas. Así, Nicolás II completou a división do mundo cos alemáns. E só quedan tres imperios: o máis grande: o ruso, despois o alemán e aínda máis a Austria-Hungría.
  Rusia converteuse así na hexemona mundial, pero... Nicolás II segue sendo un gran tsar, pero un mortal. Morreu en agosto de 1939. E o ancián Wilhelm atacou Rusia o 1 de setembro de 1939. Decidiu aproveitar que Pedro cuarto era aínda un neno, nin sequera de sete anos. E decidiu que mentres os rexentes gobernaban Rusia, o mellor era atacar. Dous días despois, Austria-Hungría tamén entrou na guerra. Todos os países do mundo foron atraídos á confrontación. Comezou a última guerra na historia do planeta Terra.
  O exército tsarista non tiña igual en canto a número e calidade das armas. Os tanques e avións rusos seguen sendo os mellores do mundo.
  E as batallas amosárono. Tamén o son os novos comandantes talentosos.
  Pero Austria-Hungría resultou ser o elo débil dende o principio. E perdeu case desde os primeiros días. O exército tsarista derrotou aos austríacos, tomou Lvov e despois Peremyl. Só retirando parte das súas forzas de Polonia os alemáns salvaron aos austríacos da derrota total. Pero mesmo isto serviu de pouco. O intento de tomar Varsovia polo exército do Kaiser fracasou en desgraza. E as tropas rusas repuxéronos con forza cara atrás máis de douscentos quilómetros.
  Os alemáns detiveron ás tropas rusas con moita dificultade. Todo o inverno pasou en batallas. Na primavera as batallas tamén estaban en pleno apoxeo. As tropas rusas tomaron gradualmente a iniciativa. Tiñan varias veces máis soldados e, polo tanto, no verán puideron desgastar tanto aos alemáns en escaramuzas mutuas que comezaron a renderse. Ao mesmo tempo, comezou unha ofensiva contra Austria-Hungría. No outono Budapest estaba cercada. Ademais, o exército tsarista capturou posesións alemás en Canadá. E no inverno de 1940-1941, o exército tsarista cortou a Prusia Oriental. E en abril de 1941 chegou ao Oder.
  A posición dos alemáns fíxose extremadamente difícil. En maio de 1941, Viena caeu. E durante o verán, os rusos chegaron aos Alpes e liberaron Venecia. Entramos nas rexións do sur de Alemaña.
  E no outono finalmente capturaron Italia. A ofensiva de inverno contra Berlín rematou coa súa captura o 30 de xaneiro de 1942. Despois de que a resistencia dos alemáns, que xa perderan todas as súas posesións en África, debilitouse. Os rusos chegaron ao Rin en abril. Despois do cal, o 22 de abril, os restos das forzas alemás capitularon.
  Así rematou a última guerra no planeta Terra. Rematou coa vitoria e o éxito da Rusia tsarista.
  A continuación veu a conquista do espazo exterior. En 1936, o primeiro home ruso voou ao espazo. Voou arredor do planeta Terra. E en 1945, o 9 de maio, os rusos pousaron na Lúa.
  Voaron a Marte en 1967. A Venus en 1969. A Mercurio en 1972 . E nos satélites de Xúpiter en 1973. O home aterrou no planeta máis afastado Plutón xa en 1980. E en 2003 tivo lugar o primeiro voo fóra do sistema solar na historia da humanidade. O barco ruso voou a Alaf Centauri e regresou en 2018.
  A partir de 2020, Rusia aínda está gobernada por Pedro IV, quen, grazas aos logros da medicina moderna, non é para nada un vello. Pedro cuarto leva oitenta e un anos gobernando e o seu reinado é o máis longo da historia do mundo. Onde se coñecen as datas exactas do reinado, claro.
  Pois polo de agora todo está tranquilo no mundo, coma sempre. E ata un pouco aburrido... A xente ten boa vida. É certo que hai problemas coa superpoboación. Pero aquí xa se están introducindo restricións de nacemento.
  A ortodoxia modernizouse. Os sacerdotes foron rapados e vestidos con uniformes con correas de ombreiro.
  O desenvolvemento da tecnoloxía creou un enorme desemprego. Pero este problema tamén está resolto. O Hypernet desenvolveuse.
  A investigación está en curso, e xa se crearon naves espaciais capaces de moverse máis rápido que a velocidade da luz. Si, bo para a Rusia tsarista e para todo o mundo baixo o dominio dos Romanov. Esta dinastía máis gloriosa da historia da humanidade.
  O Pai Tsar Nicolás. Constrúe un paraíso no planeta Terra!
  Dmitry Medvedev descartou a estratexia. Conquistou o mundo enteiro para os tsares rusos. Mostrou o seu pensamento estratéxico. Acadou un gran éxito e volveu durmir, vestido e soñando como antes.
  Kuropatkin afirmou:
  - Tranquilo! Só paz!
  O xeneral Linevich sinalou alarmado:
  - Excelencia, quizais poidamos atacar agora?
  O axudante xeral Kuropatkin afirmou:
  - Non! Por suposto que non! Podería ser unha trampa xaponesa!
  O xeneral Linevich comentou tímidamente:
  - Esta é a nosa oportunidade de gañar finalmente esta guerra!
  Kuropatkin declarou con voz temblorosa:
  - Paciencia, paciencia e máis paciencia!
  Linevich obxectou máis enfadado:
  - Pero Alexander Suvorov dixo: un momento dá a vitoria!
  Kuropatkin murmurou secamente:
  - Aquí estou o mando! E hai que en primeiro lugar preservar o exército. E, en xeral, Xapón quedará sen forza en breve!
  Linevich suxeriu:
  - Quizais deberíamos polo menos facer un recoñecemento?
  Kuropatkin aceptou de mala gana:
  - Isto é posible, só ten coidado!
  Linevich gruñía agresivamente:
  - No nome do Tsar e da Patria!
  Mentres tanto, o supertanque estaba eliminando os xaponeses. Noqueáronos, disparoulles de varias maneiras.
  Alenka, de pernas nuas, disparando sen piedade, preguntoulle ao presidente en funcións:
  -¿É esta a nosa última operación?
  Medvedev preguntou cun sorriso:
  - Por que o pensas?
  A besta pelirroja comentou:
  - Os xaponeses xa non teñen grandes formacións!
  Cravando e disparando ao samurai, Natasha tamén estivo de acordo:
  - Pero, de feito, Xapón non ten outra cousa que loitar!
  Medvedev respondeu cunha mirada un pouco incerta:
  - Xapón pode reunir máis tropas novas e comprar novos barcos de América e Gran Bretaña. Entón, afrontámolo, a guerra aínda non rematou!
  Alenka, semiespida, disparando contra o samurai, comentou:
  - E se Rusia ofrece paz a Xapón en condicións moderadas? Tomaremos só a cresta de Kuril, e todo o demais permanecerá como era antes da guerra?
  O presidente en funcións acordou:
  - Neste caso, moi probablemente haberá paz!
  Margarita comentou con rabia:
  - De non ser pola revolución, os xaponeses aínda estarían derrotados. Non irían a ningún lado!
  Natasha, de pernas nuas, botando lume sobre o samurai, aceptou:
  - Certamente! Non irían a ningún lado!
  Cool Alenka, destrozando os xaponeses con cunchas, suxeriu:
  - Capturemos o Mikado!
  Natasha saltou agresivamente:
  - Capturar o Mikado? Ben, interesante!
  Margarita comentou cun sorriso:
  - Non sería demasiado?
  Medvedev tamén expresou dúbidas:
  - Non é demasiado? Despois de todo, unha cousa é defender o propio e outra interferir con Xapón, que, admitámolo, tampouco está loitando nas terras orixinais rusas!
  Alenka, de pernas nuas, asubiou, de novo esnaquizando aos xaponeses con cunchas:
  - Paga a pena mostrar tanta misericordia?
  Natasha, premendo os botóns do joystick cos seus dedos descalzos, asentiu:
  - De verdade, por que necesitamos isto? Tamén podemos capturar o Mikado!
  Margarita riu:
  - Estou contigo coma se estivese en guerra! E na guerra, coma ti!
  Medvedev respondeu severamente:
  - Hai que saber cando parar! Non somos persoas aleatorias! Somos nós os que cambiamos a historia de forma seria e consciente! Polo tanto, cómpre mostrar sentimento, incluídas as medidas!
  Alenka, de pernas nuas, disparou e cantou:
  - Eh, medida, medida! Canto cólera hai!
  O supertanque estaba a traballar activamente. Xa foron destruídos máis de cento vintecinco mil xaponeses. A metade á esquerda.
  Natasha cantou cun sorriso:
  - Destruiremos todo o mundo da violencia,
  Baixo ao chan e despois
  Construiremos un novo mundo xenial,
  Para que non haxa problemas e problemas nel!
  Alenka descalza, disparando un lume moi letal, asubío:
  - Por un rei bo e xusto!
  Margarita suxeriu:
  - Ou quizais colleremos un par de barrís de sake?
  Alenka, de pernas nuas, sorriu velenosamente:
  - Que, queres beber?
  Margarita meneou a cabeza negativamente:
  - Os atletas non beben!
  Alenka, coas pernas nuas, despois de explotar outra batería, riu:
  - De pratos pequenos!
  Natasha suxeriu:
  - Bebamos cervexa de palma. É máis saudable!
  E derrubou máis xaponeses.
  Medvedev respondeu:
  - Primeiro negocio, despois diversión!
  O presidente en funcións non debería saber isto? Non estaba sempre ocupado e ocupado?
  Si, un dos primeiros decretos do presidente en funcións Medvedev foi aumentar tres veces os salarios dos deputados da Duma Estatal. E que pasa cos deputados? Aprazaron as eleccións presidenciais. Así, Medvedev exerceu como presidente en funcións en Rusia durante bastante tempo.
  E mesmo se converteu nunha situación única. Cando o xefe do Estado cumpre as súas funcións durante tanto tempo. Pero o cambio non chega. Máis precisamente, todo cambiou baixo Medvedev para peor. Como se a fortuna, que tanto amaba a Putin, decidise vingarse do seu sucesor. Que lle pasa!
  O tanque T-95 modernizado continuou exterminando aos samuráis en progresión xeométrica. Esta máquina demostrou a súa eficacia. E a forza negativa da rabia de multiplicar a cuasi materia.
  Alenka, semiespida, disparando contra os xaponeses, comentou loxicamente:
  - Aínda así, isto non é do todo correcto. Resulta que non podemos facer nada sen superarmas!
  Natasha, de pernas nuas, respondeu con rabia:
  - Algunhas potencias superiores impediron que Rusia gañase a guerra con Xapón. Pero planificouse unha cousa boa, a evanxelización de China. E non quedou moi bonito!
  Margarita fixo a pregunta obvia:
  - E entón Deus? Por que non axudou a Ortodoxia?
  Alenka case espida, enviando cuncha tras cuncha, sinalou:
  - Iso é! De feito, permite que os xaponeses gañen ao país ortodoxo. Esta é unha verdadeira traizón á fe rusa!
  Natasha, botando lume sobre os xaponeses, comentou con rabia:
  - A relixión imperial non debe ser pacifista. É posible converterse nun gran país se vives do mandamento: se che golpean na meixela dereita, xira á esquerda!
  Cool Alenka estivo de acordo con isto, esmagando aos xaponeses:
  - Certamente! Non temos necesidade de pacifismo! Ama o teu inimigo! É este un mandamento?
  Margarita cantou con entusiasmo:
  Calquera que é humano nace guerreiro,
  Así sucedeu: o gorila colleu a pedra.
  Cando o vivo está condenado a loitar,
  E o lume arde no corazón!
  
  O neno ve unha metralleta nos seus soños,
  Prefire un tanque a unha limusina.
  Quen quere converter un centavo nun níquel -
  Dende que nace entende que o poder manda!
  Natasha exclamou, botando lume sobre os xaponeses coa furia dun volcán bulindo:
  - Si, automático! E a forza é o principal! Debemos gañar!
  Alenka, de pernas nuas, asubiou con frenesí e rabia, noqueando aos xaponeses:
  - Son o que nacín para gañar! E nada menos. A nosa vitoria será nosa!
  Natasha aceptou, presionando os dedos espidos das súas musculosas pernas nos botóns do joystick:
  - Será o mellor deste xeito! Gobernamos e gobernaremos sempre! Quero dicir, Rusia!
  Alenka, de pernas nuas, noqueando aos xaponeses, berrou:
  - Non vou mentir, quero gobernar! Pero non só unha máquina oxidada, senón todo un imperio!
  E a nena xa arrasou a última batería da Terra do Sol Nacente. É tan fermosa que debería ser campioa do mundo. E nunca ceder á debilidade e á timidez.
  Natasha, disparando, murmurou:
  - Convertereime nunha raíña! Ou, mellor aínda, a emperatriz!
  Alenka, de pernas nuas, continuou:
  - E a guerra, e a guerra, que é unha muller mala e unha cadela! Pero produce rapaces guapos, di: ¡mata o covarde que hai en ti!
  Margarita asentiu coa cabeza:
  - É certo, mata o covarde que hai en ti! Creo que se Nicolás II abdicou do trono non foi para nada por covardía!
  Alenka medio espida afirmou con decisión:
  - Agora non vai renunciar! Fortaleceremos o trono real para que permaneza durante séculos!
  Natasha exclamou:
  - Sexa un gran tsar Nicolás II! Apoiámoste! Non haberá revolución, haberá Gran Rusia!
  Finalmente, os guerreiros remataron co exterminio do exército da Terra do Sol Nacente. Morreron máis de douscentos cincuenta mil soldados e oficiais. Así, case todas as forzas terrestres de Xapón foron destruídas. Igual que a mariña deixou de existir.
  Alenka, de pernas nuas, comentou cun sorriso:
  - Paceu a pena? Entón, quería dicir fliparse? Sen resistir moito tempo, o exército conseguiu derrotar a Rusia!
  Natasha dixo con confianza:
  - Rusia perdeu unicamente por mor da quinta columna. Se non, teriamos gañado igual!
  Margarita preguntoulle ao presidente en funcións:
  - Que imos facer? Volvemos ou continuamos?
  Medvedev, que estaba a perder enerxía, acendeu o ordenador e dixo:
  - Agora darémonos unha previsión do futuro desenvolvemento da Rusia tsarista. Se todo vai ben, voltaremos.
  Escoitouse unha agradable voz feminina;
  Despois da destrución completa das forzas terrestres e da mariña xaponesas, o Mikado ofreceu paz. Estados Unidos e Gran Bretaña acordaron actuar como mediadores.
  As condicións eran favorables para Rusia. O país recibiu a dorsal Kuril e Taiwán.
  Así como o control sobre Manchuria, Corea, Mongolia. Ademais, Xapón tamén pagou unha indemnización de douscentos cincuenta millóns de rublos rusos ouro.
  A autoridade do tsar Nicolás II medrou, e houbo un declive no sentimento revolucionario. O país comezou unha rápida recuperación económica. Zheltorossiya xurdiu. Parte de China pasou voluntariamente a formar parte de Rusia, así como de Corea e Mongolia. O Imperio tsarista fíxose máis grande e a súa poboación medrou. O crecemento económico comezou antes que na historia real e foi máis forte.
  Non había Duma Estatal, e o goberno tsarista podería prepararse mellor para a Primeira Guerra Mundial. Os primeiros tanques lixeiros do mundo "Luna"-2 en produción en masa e os bombardeiros de catro motores "Ilya Muromets" e "Svyatogor" apareceron en Rusia. A Primeira Guerra Mundial comezou de todos os xeitos, pero tivo máis éxito para Rusia.
  Xa que o rei tiña maior poboación, economía e exército. E a posición interna é máis forte. Non hai unha Duma Estatal, un fervedoiro de rebelión e golpe militar.
  Con éxito variable, pero, en xeral, por iniciativa de Rusia e a vitoria da maioría das batallas, a guerra rematou o 7 de novembro de 1915 coa rendición de Alemaña. Austria-Hungría colapsouse e dividiuse. Galicia e Bucovina convertéronse en provincias rusas. Cracovia e as terras circundantes entraron no Reino de Polonia, do mesmo xeito que Poznan, Danzig e parte de Prusia Oriental. E Klaipeda uniuse á provincia báltica. Checoslovaquia xurdiu - un reino dentro de Rusia.
  Romanía anexionouse a Transilvania. Hungría converteuse nun reino independente, pero baixo o patrocinio de Rusia, e o tsar Nicolás como co-gobernante. Austria converteuse nun país moi pequeno. Xurdiu Iugoslavia, tamén baixo o patrocinio de Rusia e baixo o cogobernante Nicolás II.
  Türkiye desapareceu do mapa político do mundo. Iraq e Palestina pasaron a formar parte de Gran Bretaña, Siria pasou a formar parte de Francia, Asia Menor e Istambul convertéronse en provincias rusas. Así, Rusia volveu aumentar o seu territorio. Pero non rematou aí. Entón a península saudita foi conquistada xunto cos franceses e os británicos. E entón Rusia e Gran Bretaña dividiron a Irán e Afganistán. O norte e o centro convertéronse en provincias rusas, e o sur unha colonia británica.
  O mundo parecía estar estable. A guerra continuou só en China. Pero en 1929, estalou unha grave crise económica que levou á Gran Depresión.
  Os sentimentos revolucionarios estaban a medrar de novo en Rusia. Estalaron folgas e protestas. Pero a crise resultou non ser demasiado grave. Ademais, en 1931, estalou de novo a guerra con Xapón.
  O samurái quería vingarse. Pero esta vez o exército ruso foi máis forte en todos os aspectos. E o almirante Kolchak é un brillante comandante naval.
  Xapón non só foi derrotado, senón tamén capturado. O tsar Nicolás II foi coroado oficialmente emperador Mikado de Xapón en febreiro de 1932. Así, Rusia expandiuse aínda máis. E anexionou case toda a China.
  Tanto en termos de poboación como de territorio, Rusia non tiña igual. Ademais, o Imperio Británico foise debilitando. Hitler chegou ao poder en Alemaña en 1933, pero que podería facer contra Rusia? Non importa. O tsar Nicolás II morreu en 1937, tras gozar dun reinado moi exitoso, o segundo máis longo despois de Iván o Terrible. E con conquistas récord en superficie e poboación.
  Non obstante, non todo funcionou para o rei na súa vida persoal. O herdeiro Alexei morreu novo. Debido a un matrimonio desigual, o irmán máis novo Mikhail foi privado do dereito ao trono de Rusia.
  A coroa foi herdada por Kirill Romanov, que morreu en 1938 sen vivir nin un ano. E o seu fillo Vladimir Terceiro converteuse no novo rei. Foi coroado e o monarca reinou feliz para sempre ata 1992. E Rusia tomou primeiro as colonias de Francia e Gran Bretaña, xunto con Alemaña. Despois conquistou Alemaña. E despois o mundo enteiro. En resumo, o novo tsar Xurxo I converteuse no emperador mundial en 1992.
  Medvedev rematou a revisión e dixo:
  - Polo visto, abonda para este universo! Volvemos!
  E os catro gritaron:
  - ¡Gloria ao tsar Nicolás II!
  . EPÍLOGO INTERMEDIO
  Medvedev espertou dunha chamada... Informáronlle que a investidura de Zelensky como presidente de Rusia e Ucraína xa estaba en marcha. E que, din, é hora de que Dmitry Anatolyevich abandone a oficina.
  Medvedev cumpriu de mala gana. Antes de marchar, afeiteime e tomei un baño.
  Despois saíu da oficina. Levárono nun vehículo especial. No camiño, dixeron que o mellor sería que Medvedev voase ás illas Canarias para descansar alí.
  E Zelensky fixo outro espectáculo da súa inauguración. Como é habitual, colorido con fogos artificiais e saltos. O día da inauguración, Vitali Klitschko pelexou con Michael Tyson no estadio de Kiev. O famoso boxeador estadounidense accedeu á loita debido a grandes problemas de diñeiro. Klitschko dominou as doce roldas, pero diplomáticamente non noqueou a Tyson.
  Formalmente, disputouse unha das versións menores do campión do mundo.
  Despois de que Vitali Klitschko recibiu un cinto de diamantes.
  Vladimir Zelensky recibiu os parabéns de todos os países do mundo, incluída China. Ademais, no Imperio Celestial intensificouse o malestar popular. O home non vive só de pan. A xente quería democracia e liberdade. O despotismo do Partido Comunista Chinés estaba farto; todos querían liberdade.
  Zelensky converteuse nun símbolo deste tipo. Un símbolo de forza democrática, tras a caída da ditadura dos servizos secretos baixo Putin.
  Zelensky falou moito sobre os cambios, a economía e os novos logros. Xa houbo concurso para o cargo de primeiro ministro en Rusia. Houbo varios miles de solicitantes. O proceso de selección foi moi intenso. E quedou xenial.
  Ata agora todo ía ben. Zelensky mesmo fixo unha voltereta na súa toma de posesión. Recibiu aplausos. Despois demostrou o seu coñecemento de linguas estranxeiras. Actuou moi activamente e con rapidez.
  Finalmente, Zelensky tomouno e fixo un par de discursos máis.
  Ademais, despois da inauguración, seguiron as decisións de persoal. Moitos cambios e caras novas no goberno.
  Houbo unha auténtica selección de "comisarios de ferro". En Rusia estaba a producirse unha revolución de persoal.
  Zelensky emitiu moitos decretos nos primeiros días. Permitida a venda de alcol pola noite e nos puntos de viaxe. Introduciron novos impostos sobre os ricos. Levantou a inmunidade de deputados e xuíces. Aumento da produción. Introduciron aranceis ao comercio con China.
  En Bielorrusia celebrouse un referendo sobre a unificación con Rusia. E isto tamén foi no mérito de Zelensky. A maioría dos bielorrusos apoiaron a unificación con Rusia.
  Zelensky queixouse de que Medvedev subiu demasiado os parches, pero prometeu que a inflación se calmaría. E que non pasará nada malo.
  De feito, o crecemento dos prezos parou pronto. E a economía rusa comezou a crecer. E no Cáucaso, as accións militantes morreron dalgún xeito. Fíxose moito máis tranquilo.
  Zelensky finalmente propuxo unha candidatura para o cargo de primeiro ministro de Rusia. Ela chegou a ser doutora en ciencias Alexey Bolshakov, de trinta e dous anos. Gañou a competición con moita confianza. E chegou a ser primeiro ministro, o máis novo da historia rusa.
  Medvedev voou ás Illas Canarias de vacacións, e recibiu a pensión do expresidente, só divertíndose. Ata agora non tivo ningún problema. Pero Shoigu foi arrestado e acusado de tentar un golpe de estado. Que quería?
  Tamén houbo moitas outras solucións... En América gañou unha muller demócrata de corenta e un anos. Así, o goberno cambiou. E chegou ao poder unha muller e a candidata máis nova da historia dos Estados Unidos. A era de Trump rematou . Pero a amizade con Rusia só comezou a florecer. Naturalmente, contra a China ditatorial, os Estados Unidos e o novo Imperio ruso eran agora amigos.
  Zelensky mesmo celebrou un referendo e introduciu un nome diferente: en cambio, Rusia - Kievan Rus. O que tamén dixo moito. Bielorrusia uniuse á federación. E comezou o renacemento do imperio... Sobre unha base democrática.
  A nova muller presidenta dos Estados Unidos herdou a hostilidade de Trump cara a China e dedicouse a crear unha coalición. A Rus de Kiev desenvolveuse económicamente baixo Zelensky con éxito. Rusia freou un pouco a China. Despois uniuse á OTAN. Pronto un goberno prorruso chegou ao poder en Casaquistán e formouse un estado de unión. Os rusos afastaban Asia Central de China. O enfrontamento seguiu medrando.
  Zelensky levou a cabo unha campaña contra Stalin e Putin. Privou a Stalin e Putin de todos os premios que lles deu Medvedev.
  Pero todo saíu tranquilo. Aínda que os comunistas protestaron. Fomos a mitins.
  E alí Lenin foi finalmente sacado do Mausoleo. Unha especie de alegría para moitos. E a Igrexa Ortodoxa canonizou a Alexandre II e Iván o Terrible, tsares rusos. Tamén aumentou o número de monumentos a Nicolás II.
  O tsarismo e o occidentalismo puxéronse de moda dalgún xeito. Achegáronse a Europa e os estranxeiros comezaron a recibir moitos postos. Rusia pasou a formar parte do mundo occidental, e despois de que Trump marchara, o proceso de globalización intensificouse. E China quedou illada e enfrontouse a turbulencias internas.
  Ao mesmo tempo, Zelensky aumentou a taxa de natalidade no imperio eslavo. Por fin tivo lugar o voo prometido desde hai tempo á lúa. E todo saíu dalgún xeito marabilloso.
  As relacións aliadas establecéronse entre Rusia e os Estados Unidos, ou máis precisamente entre a Rus de Kiev e América.
  E a confrontación é cousa do pasado. O mundo volveuse cada vez máis global e seguro. Aínda que houbo guerras. Kievan Rus, xunto con Estados Unidos, realizaron unha operación en Libia, onde acabaron cos islamitas. Despois tratamos de Oriente Medio, creando bases alí xunto con América. A Rusia de Kiev e os Estados Unidos comezaron xuntos a inclinar o mundo e expulsar a China de África. E aquí non podemos prescindir das guerras. E tamén as operacións terrestres.
  Tanto a Rus de Kiev como os Estados Unidos realizaron ataques aéreos conxuntamente.
  Aos poucos, os chineses foron expulsados de todo o mundo. E o imperio celeste caeu nunha profunda crise económica e política.
  E a Rus de Kiev prosperou cada vez máis.
  Rusia nunca coñeceu tales taxas de crecemento económico. E que China colapsou - a Rus de Kiev subiu. E creceu rapidamente.
  O ferrocarril a Chukotka foi construído nun tempo récord. O que en si é moi chulo.
  E estaban cavando un túnel baixo Alaska. Os americanos tamén comezaron a construír un ferrocarril para conectar con Rusia. Tamén se construíu un ferrocarril cara a Delhi... Ao mesmo tempo, cavaban canles desde Siberia para regar Asia Central.
  Os Estados Unidos e a Rus de Kiev levaron a cabo unha operación conxunta contra Irán. E instalouse un réxime laico san. Despois do cal comezaron a cavar unha canle desde o mar Caspio ata o golfo Pérsico.
  A OTAN expandiuse para incluír os países árabes. En Arabia Saudita xurdiu un parlamento. As mulleres comezaron a quitarse o burka. Comezou a construción dun estado laico.
  Nos medios rusos, todo o mundo riñaba a Putin por extremismo e botáronlle barro por case facer de Rusia unha colonia de China, pero grazas a Deus morreu a tempo. Tamén pronunciaron palabras máis duras. Pero un proceso penal abriuse contra Medvedev. E non só un.
  Stalin foi sacado do muro do Kremlin. Lenin moito antes do mausoleo.
  Moito cambiou nos símbolos estatais. Apareceron varios novos tipos de bandeiras. Engadiuse o amarelo á bandeira rusa e o azul substituíu ao azul claro.
  Isto tamén foi interesante. O escudo cambiou... Tamén houbo unha reforma monetaria. Intercambiaban cartos segundo a proporción: un a mil. Apareceu o patrón de ouro do rublo da Rus de Kiev. Ao mesmo tempo, xurdiron cartos novos e vellos: un centavo, medio copeque e medio, un cuarto de centavo.
  Todo está ordenado...
  Tamén comezaron a revivir títulos... Apareceron príncipes, baróns, condes, marqueses e mesmo duques. En particular, Zelensky converteuse no duque. Moldavia tamén pasou a formar parte da Rus de Kiev. Xa se falou da elección do rei.
  Pero Zelensky dixo que o presidente da Rus de Kiev será elixido só polo pobo. E non máis de dous termos.
  Ademais, Zelensky reduciu o mandato do presidente ruso de seis anos a cinco. É certo que Zelensky cumpriu o seu primeiro mandato durante seis anos.
  Nese momento, completara a anexión de Asia Central a Rusia. E restaurou as fronteiras da URSS. Só os estados bálticos permaneceron desocupados.
  Pero os americanos non querían renunciar aínda. E así regalaron Asia Central e o Cáucaso.
  Unha nova guerra estalou no Cáucaso, entre Armenia e Acerbaixán. E camiñaba moi cruelmente. Así Rusia puido ocupar estas repúblicas e facer referendos sobre a súa anexión.
  Así, Zelensky recuperou o Cáucaso, ampliando a Rus de Kiev. Aceptémolo, é un conquistador. Ademais, tamén é demócrata... O seu imperio expandiuse aínda máis...
  Entón, Afganistán xa durante o segundo mandato de goberno e parte de Irán convertéronse en partes de Rusia.
  Nos Estados Unidos, unha presidenta gañou un segundo mandato. Ata agora tivo éxito na economía e, o máis importante, logrou noquear a China. Que gran vitoria. E a Rus de Kiev é agora un aliado liderado por Zelensky.
  Pero, por suposto, o poder de Rusia está a medrar demasiado rápido. Xa se anexionou o norte de Iraq.
  Borzo compórtase. Kievan Rus é o primeiro país do mundo en termos de taxas de crecemento! E superou aos Estados Unidos en poboación. E xa en América miran con alarma: Rusia fíxose demasiado forte?
  Ademais, o imperio de Kievan Rus estase a expandir. Agora os estados bálticos xa están baixo o seu control. Si, este é un gran problema para os estadounidenses. Zelensky xa recolleu todos os antigos territorios da URSS.
  E, como o tsar ruso, continúa a súa expansión cara ao sur. Agora Irán e Iraq pasaron a formar parte integramente da Rus de Kiev. E Zelensky foi elixido facilmente para un segundo mandato na primeira volta.
  Aínda que había moitos candidatos presidenciais, as eleccións foron democráticas.
  Zelensky dixo que non vai seguir o exemplo e gobernar de por vida de Lukashenko. Ademais, as circunstancias da desaparición de Lukashenko aínda non estaban claras. Quizais tanto Rusia como Occidente simplemente xa non o necesitaban. E desapareceu... Pero Zelensky non fai máis que coller forza. E de feito, o seu reinado en termos de éxito eclipsa aos seus predecesores, incluído Pedro o Grande.
  De feito, non todos son capaces de restaurar o territorio da URSS, ademais de Afganistán, Irán e Iraq.
  Pero Zelensky non para aí. Agora tanto Polonia como Finlandia están baixo ataque; tamén formaron parte do imperio tsarista. E, de feito, os referendos celébranse nestes países e únense voluntariamente á Rus de Kiev.
  Tamén hai éxitos no plano científico. O esperado voo a Marte tivo lugar. Alí aterraron cosmonautas rusos. Colleron a terra e deixaron a bandeira, que foi un gran triunfo.
  Ao mesmo tempo, Kievan Rus tomou o Port Arthur orixinal de China. E aproveitando que en China comezara unha guerra civil, tomaron a Manchuria baixo a súa protección.
  Ao mesmo tempo, a Rus de Kiev anexionou parte de Turquía. Aquelas terras que foron cedidas a Rusia polo Tratado de Versalles. O que tamén foi un movemento moi forte. Zelensky expandiu aínda máis a Rus de Kiev como un imperio. E en termos económicos, saíu por riba, superando a Estados Unidos.
  Pois ben, China está sumida no pesadelo dunha guerra civil, e xa comezou a dividirse.
  A Rus de Kiev converteuse nun país poderoso. E a popularidade de Zelensky no país creceu tanto que a xente comezou a suplicar a Vladimir de xeonllos para que non se marchara. Reuníronse centos de miles de persoas.
  Zelensky, como excepción, celebrou un referendo que lle permitiu optar a outro terceiro mandato como xefe da Rus de Kiev.
  O líder cambiou nos EUA. Xa se fixo republicano. E xa non é tan novo, máis vello que Zelensky. Así as relacións entre a Rus de Kiev e os Estados Unidos comezaron a deteriorarse de novo. Rusia xa se fixo dolorosamente máis forte baixo Zelensky. Lembraron que, xunto co dominio ucraíno, este xa é o cuarto mandato de Zelensky.
  Que, din, os poderes do presidente ruso non foron reducidos. O único que fixo Zelensky foi introducir unha emenda á constitución segundo a cal a Duma do Estado ten dereito a destituír a un ministro individual cun voto de dous terzos, ou por maioría simple dúas veces aprobando un voto de censura.
  E esta modificación non é tan significativa, xa que o presidente conservaba o dereito de nomear todos os ministros e determinar a estrutura do goberno. E na Duma Estatal, os partidarios de Zelensky teñen maioría constitucional.
  Máis significativa foi a introdución de eleccións directas ao Consello da Federación, ademais de permitir o voto dos presos.
  Pero, en xeral, aquí rematou a limitación dos poderes do presidente. Mantívose o dereito a destituír aos gobernadores. E no ámbito lexislativo mesmo se ampliou.
  Nos Estados Unidos, Zelensky comezou a ser acusado de autoritarismo e que o partido, "Servidor do Pobo", controla case todos os postos do estado. O LDPR e o Partido Comunista da Federación Rusa deixaron de existir. Xurdiu un partido: "Un mundo xusto" da esquerda. En lugar do LDPR, apareceron Patriotas de Rusia. Pero o partido Servo do Pobo dominou por completo.
  Certas reformas tamén afectaron á igrexa. A ortodoxia legalizou o dereito a ter catro esposas, achegándose ao Islam. O enfoque das iconas cambiou algo, e houbo un achegamento ao protestantismo. Comezaron a dicir máis: que Deus é Un, e que os simples mortais non son dignos da adoración de Deus.
  Ao mesmo tempo, a Trindade foi abolida por non ser un símbolo bíblico e incomprensible para os simples mortais.
  E presentaron: que Deus é Un, Deus Pai. Pero o termo Deus Fillo non está na Biblia. Ademais, non hai termo: Deus é o Espírito Santo. Entón, por que non simplificar a relixión.
  Ademais, un Deus colgado dunha cruz non inspira confianza. Se non puidese protexerse, entón como protexerá á xente? En resumo, pasamos ao monoteísmo. E a propia Biblia mesturábase con antigos mitos eslavos. Xurdiu o Evanxeo de Veles.
  O ateísmo tamén se intensificou -din, deixe de deixarse levar polos contos de fadas humanos. Temos un planeta, e non precisa que a xente crea nos milagres e especialmente no fin do mundo.
  Non haberá fin do mundo e non debería haber. E a humanidade debería converterse nun imperio espacial e chegar ao límite da galaxia. E as galaxias? Máis como o universo. E chegando ao bordo do universo, vai a outra parte do universo. Despois de todo, hai un número innumerable de universos. E así podes voar dun universo a outro. E co paso do tempo, aprende a crearte! E haberá universos novos e inconmensurables en practicamente todo o espazo.
  E o planeta Terra é só o berce da humanidade. E no futuro haberá un imperio de sextillones a sextillones de graos de universos, e sen deixar de expandirse e conquistar o espazo.
  E o xefe e presidente da Rus de Kiev Vladimir Zelensky, como un sol brillante de esperanza érguese sobre o planeta!
  E o seu futuro eo futuro da Rus de Kiev - que sexa brillante!
  
  FORZA MAIOR CANDO A URSS LOITA SEN ALIADOS
  E así comezou unha influencia irresistible, pechando as forzas aliadas o 1 de xaneiro de 1943. O maltratado corpo de Rommel detívose na fronteira con Libia. E todos os bombardeos da Alemaña nazi cesaron. Os intentos de voar cara a Londres tamén resultaron fracasados. Os avións alemáns non se estrelaron, pero foron expulsados. Ocorreu un milagre sen precedentes, a división do mundo polo poder teomáxico.
  Non obstante, ao principio isto non axudou moito aos alemáns. Stalingrado, ou mellor dito o grupo Paulus nel, quizais, xa non se podían salvar. E as tropas soviéticas avanzaron con confianza. A ofensiva en Voronezh e noutras direccións foi exitosa. Case coma se en tempo real, o Exército Vermello liberou Kursk, Belgorod e Kharkov.
  Porén, tras a transferencia das experimentadas divisións de Rommel desde África e aquelas forzas que na historia real tamén foron lanzadas aos desertos alxerinos e tunisianos sen ningún beneficio, o famoso contraataque de Mainstein gañou notablemente en forza. Xa que nel participaron significativamente máis forzas alemás, especialmente a aviación.
  E os trinta novos "Tigres" que quedaron atrapados no Sáhara sen éxito resultaron para nada superfluos.
  Aquí foi onde se produciu a primeira discrepancia significativa coa historia real. Mainstein lanzou un contraataque catro días antes e, tendo moitas máis forzas, avanzou máis rápido. Kharkov foi recapturado nove días antes, Belgorod doce, e en movemento, e o máis importante, foi tomado Kursk, que na historia real non sucumbiu ante o Fritz.
  Implicaron un número importante de forzas alemás. Os alemáns utilizaron as reservas transferidas de Francia, case todas as unidades de tanques listas para o combate e a aviación principal. Diga o que se diga, case a metade da Luftwaffe foi distraída pola Fronte Occidental, polo que se engadiron forzas significativas no aire do inimigo. E díxoo durante a contraofensiva alemá, que semellaba un ataque de fouce.
  Si, e Mainstein na historia real superou aos xenerais soviéticos, pero aquí ten vinte divisións máis forzas terrestres e, tendo en conta a concentración de recursos, tres veces máis avións. E o Focke-Wulf non está nada mal se se usa correctamente: a velocidade é alta, as armas son poderosas. O significativo é que o F-190 é máis efectivo con superioridade numérica. Xa que as súas poderosas armas permítenlle derrubar un avión dunha soa vez, e pode escapar debido á súa alta velocidade de mergullo.
  As tropas soviéticas sufriron unha derrota táctica e abandonaron Kursk, moitos soldados e oficiais foron rodeados. En parte, algúns morreron, outros, aínda que unha minoría destes foron capturados, moitos escaparon, aínda que perderon o seu equipo.
  As tropas soviéticas sufriron danos colosales e a súa ofensiva foi detida. Pero os tanques alemáns non puideron aproveitar o seu éxito debido ao inicio do desxeo da primavera.
  Xurdiu un equilibrio temporal de poder.
  Porén, tamén podería entrar na guerra unha nova potencia: Xapón. Os samuráis tamén tiñan as mans desatadas. América non é accesible, pero tampouco ataca. É certo que o forte exército terrestre de Xapón está a presionar a China. Aquí Chiang Kai-shek enfrontouse a unha situación moi difícil. Ou tentar chegar a un acordo cos xaponeses, ou loitar, pero xa non reciben apoio con cartos e armas dos EUA, Gran Bretaña e outros países.
  Naturalmente, os alemáns desexaban a apertura dunha segunda fronte para desviar parte das forzas inimigas do leste. Con todo, sufriron importantes perdas. Stalingrado, especialmente, levou moita enerxía. As tropas soviéticas tamén perderon moito, e algunhas das tropas acabaron no caldeiro de Kharkov e Kursk.
  Os nazis aumentaron a súa produción de armas. Grazas á falta de bombardeos, os Krauts puideron aumentar a produción de tanques nunha cifra máis significativa, así como a aviación. O bombardeo obstaculizou aos nazis máis do que se cre. Ademais, na historia real, Alemaña aumentou a produción de equipos en gran parte debido á reestruturación da economía en pé de guerra e ao uso cada vez máis activo do traballo escravo, e non porque fosen bombardeados débilmente.
  Polo momento, os alemáns esperaron e construíron novos tanques, adestraron tripulacións, confiando na tecnoloxía moderna. Ao mesmo tempo, a pregunta quedou aberta: onde comezar a ofensiva? A cornisa de Kursk xa non existía. E esta é unha pista natural. E así, tanto os propios alemáns como Hitler dubidaron. Houbo unha idea de tomar Leningrado por asalto. Aínda que neste caso habería que romper poderosas fortificacións.
  Os xenerais alemáns non querían volver a Stalingrado. Pero, francamente, a elección non é ampla. É posible atacar a propia Moscova? Entre os dirixentes fascistas xurdiron graves desacordos. Mainstein, Guderian e Rommel incluso se pronunciaron no sentido de que era mellor non atacar en absoluto, pero que os rusos meteran o nariz e os atraen a unha trampa.
  Un plan alternativo prevía o lanzamento dunha ofensiva desde a península de Taman e Rostov-on-Don; os Fritz puideron defender esta cidade ben fortificada trasladando reforzos do grupo balcánico, substituíndo as súas tropas de ocupación por búlgaras e italianas.
  O Führer, ao que lle gustaban as operacións nas que as tropas rompen en direccións converxentes, estaba cada vez máis inclinado por este plan, pero tardou en implementalo. En particular, o tanque Panther resultou ser caprichoso e moitas veces avariaba, polo que necesitaba modificacións. Deixa formación adicional da tripulación. E o Führer quería estampar máis "Tigres".
  Stalin finalmente cansouse diso. Temendo que Xapón abrise unha segunda fronte, que acadara grandes éxitos no sur de China, cuxo exército terrestre xa superara os sete millóns de soldados e datos sobre o crecente potencial militar do Terceiro Reich, el mesmo ordenou o lanzamento dunha ofensiva en direccións Kursk e Donbass. A vacilación de Hitler e o desexo do Führer de formar divisións con centos de Tigres e Panteras levaron á preferencia.
  Non obstante, as tropas soviéticas, despois de lanzar a ofensiva o 7 de xullo de 1943, non tiñan por si mesmas unha vantaxe decisiva en forza. 5,56 millóns de tropas alemás, preto dun millón douscentos cincuenta mil soldados satélites, actuaron contra 6,6 millóns de soldados e oficiais soviéticos. Mussolini, tras a desaparición da ameaza de ataque do oeste e do sur, aumentou significativamente o número de tropas italianas no leste. Tamén aumentou o número de unidades españolas. Salazar tamén enviou unha división de "voluntarios". Tamén loitaron as lexións francesas, romanesas, máis activamente húngaros, albaneses e as divisións estranxeiras das SS de toda Europa.
  Así, o exército soviético non tiña superioridade en número, pero a heteroxeneidade da coalición reduciu a calidade das forzas inimigas. O Exército Vermello ten certa superioridade numérica en tanques e artillería. Pero por agora, quizais, os "Tigres" e "Panteras" non teñen igual en termos de potencia de lume e armadura do opoñente. E o T-4 adquiriu superioridade en potencia de lume sobre o T-34-76. Pero a URSS ten artillería con foguetes e os alemáns, a pesar do desenvolvemento dos lanzadores de gas en particular, desenvolvéronse bastante mal.
  Hai paridade numérica aproximada na aviación. Os cazas alemáns ME-109 "G", Focke-Wulf son, con todo, máis fortes que os avións soviéticos en armamento e velocidade, pero lixeiramente máis débiles en manobrabilidade. Pero Alemaña, por desgraza, ten ases máis experimentados e produtivos. O bombardeiro Yu-188 quizais teña mellores características de voo que os PE-2 e TU-3. E o Yu-288 comezou a entrar en servizo. É certo que só comezou a ser introducido, como o ME-309.
  Pero en calquera caso, ao non ter vantaxe en forza, o Exército Vermello lanzou unha ofensiva contra as defensas previamente preparadas do inimigo. E enfrontouse a unha resistencia teimosa. Pero as tropas soviéticas foron firmes na súa ofensiva, independentemente das perdas, seguiron adiante. Aínda que o ritmo medio de avance resultou ser baixo, de un a dous quilómetros por día. O inimigo espetou e conseguiu cavar de novo. O ritmo de avance non menos heroico continuou. A mediados de agosto, a costa de grandes perdas, as tropas soviéticas avanzaron ata cen quilómetros, achegáronse a Kursk e lanzaron teimudas batallas pola propia cidade, achegándose tamén a Belgorod.
  O 19 de agosto de 1943, Xapón, superando as vacilacións, abriu unha fronte no Extremo Oriente. Nese momento, despois de sufrir unha serie de derrotas, o réxime de Chiang Kai-shek acordou unha paz favorable aos samuráis. Os xaponeses conseguiron o control de importantes comunicacións, e foron liberados da necesidade de librar unha difícil guerra de guerrillas con tropas chinesas pouco organizadas, pero moi numerosas. Pero a Chiang Kai-shek prometeulle apoio na guerra co Exército Vermello de Mao Zedong. Xapón xa ten todos os medios para facer a guerra coa URSS. E decidiron non esperar ao chuvioso outono e ao duro inverno siberiano. Sen esquecer o feito de que Hitler declarou a guerra aos Estados Unidos en 1941, pero o samurái non o apoiou. A apertura dunha segunda fronte en 1942 puido salvar aos nazis dunha esmagadora derrota en Stalingrado.
  A decisión de Xapón era bastante esperada. Porén, no ataque a Vladivostok o samurái alcanzou a sorpresa táctica e causou graves danos á Flota do Pacífico soviética.
  A finais de agosto, os alemáns intentaron contraatacar usando unha masa dos últimos tanques. Pero o seu contraataque sur só foi capaz de acadar un éxito relativo. O mando soviético xa previra tal posibilidade e retirou as súas tropas ás súas liñas orixinais. Só o 31.o Exército de armas combinadas caeu no caldeiro e foi maioritariamente destruído.
  Porén, as tropas soviéticas non lograron o seu obxectivo, e sufriron perdas moi importantes, sen conseguir recuperar o territorio. Sobre todo, perdéronse máis de seis mil e medio tanques, fronte a uns oitocentos alemáns. No parque de tanques, a vantaxe numérica pasou aos nazis. En setembro, os alemáns puideron poñerse ao día coa URSS na produción de centos de avións ao día, e en novembro aproximadamente en coches, aumentando a produción de Panthers a 650-700 tanques ao mes. Aquí xogou un papel importante o uso dos recursos dos países ocupados, principalmente Francia, así como Bélxica e Holanda, onde se introduciu o reclutamento laboral.
  Os alemáns, con certo atraso, lanzaron en setembro unha ofensiva planeada desde Rostov-on-Don e a península de Taman. E topáronse con teimudas defensas soviéticas. E Xapón lanzou unha ofensiva contra Mongolia, capturando Ulaanbaatar e Primorye. Pero alí se avanzou pouco.
  Isto desviou importantes reservas e despois de mes e medio de feroz loita, os grupos alemáns uníronse. Pero as baixas dos Fritz tamén resultaron moi importantes, e víronse obrigados a parar. Pero este éxito táctico provocou a entrada de Turquía na guerra e a apertura dunha terceira fronte en Transcaucasia.
  Agora tiñamos que loitar tamén nesta dirección.
  No inverno, a primeira liña no Extremo Oriente estará estabilizada. Os xaponeses avanzaron na rexión de Primorye de cincuenta a cento vinte quilómetros, capturaron máis da metade de Mongolia xunto con Ulán Bator, pero a súa ofensiva detívose. Os turcos achegáronse a Ereván e atacaron Batumi, conseguiron capturar dous terzos da última cidade. Os propios alemáns non avanzarán moito no outono. E aínda non tomaron a iniciativa.
  A guerra fíxose cada vez máis posicional e prolongada. Ao esgotamento, e á superioridade tecnolóxica. Durante 1943, a URSS aumentou a produción de avións unha vez e media de 25 mil a 37 mil. Alemaña nazi de máis de 15 mil a 32 mil, máis do dobre. Nos últimos meses do ano, os alemáns igualaron os seus resultados de produción soviética en avións. E tamén en tanques e canóns autopropulsados, con superioridade cualitativa. Pero a URSS tamén ten que loitar contra Xapón. Ademais, prodúcense unha serie de avións e tanques en Italia e noutros países satélites do Terceiro Reich. Aínda que non sexa demasiado. Ademais, os alemáns, aproveitando a ausencia de guerra, comezaron a extraer e subministrar petróleo de Libia para as súas necesidades.
  Entón, pouco a pouco, a escaseza de enerxía no Terceiro Reich foi debilitando. Ademais, as posesións francesas africanas prometían ser unha boa fonte de materias primas.
  Para que os nazis puidesen abastecerse ben. En resposta, os deseñadores vermellos prepararon novos tipos de tanques para Stalin con canóns de 85 mm e 122 mm. Os alemáns retardaron un pouco o traballo en Panther 2. Non é fácil conseguir un tanque con armas poderosas, armaduras fortes e relativamente mobilidade. E o "Tigre Real" resultou ser demasiado pesado con 68 toneladas. Só a modernización do Panther prometía ser relativamente exitosa. E o tanque T-4, ao parecer, esgotou as súas capacidades. Aos poucos, a partir de 1944, a produción desta máquina comezou a diminuír. Parar completamente en abril.
  O mando soviético lanzou varias operacións ofensivas no inverno. E a península de Taman, e no centro, e na dirección de Leningrado, e preto de Kursk. Pero non se conseguiu ningún éxito significativo en ningún lado . O inimigo xa tiña unha superioridade numérica en man de obra tanto en tanques como en avións. Só o medo ao tempo obrigou ao Fritz a adherirse á táctica defensiva.
  Tamén tivo un papel negativo o aumento do número de desertores e traidores, así como o feito de que os alemáns desenvolveron a aviación a gran altitude, que foi máis eficaz no recoñecemento desde o aire.
  Ademais, o mando soviético abordou o proceso de concentración de forzas de forma algo incorrecta. En particular, a propia táctica de iniciar a seguinte operación nunha área diferente mesmo antes da finalización da anterior tiña sentido dada a superioridade numérica. Como na Primeira Guerra Mundial, separando aos alemáns. Pero se o inimigo supera a ti, isto dificulta a superioridade das forzas nunha determinada zona.
  Se Stalin tivese conseguido crear superioridade nunha sección separada da fronte aproximadamente nunha proporción de tres a un, entón quizais o éxito táctico teríase conseguido.
  E así nun sector hai unha ofensiva, noutro prepáranse, pero en realidade é máis fácil que os alemáns e os seus aliados repelen. Ademais, o Fritz xa tiña avións de recoñecemento a gran altitude e alta velocidade con excelentes ópticas, o que lles permitía seguir o movemento das tropas. E no inverno é máis difícil camuflarse e a noite non é unha panacea, polo que os axentes de intelixencia alemáns adquiriron bos dispositivos de visión nocturna.
  O "Royal Tiger" como un tanque innovador planeado atrasouse na produción en serie e non tivo un éxito total. "Panther" -2, que Hitler ordenou reforzar cunha armadura para facer o IS-2 impenetrable, e instalar un motor de 900 cabalos de potencia, pesaba 51 toneladas, aínda tendo en conta a instalación dunha carcasa de aliaxe, que aforrou 800 quilogramos. . Pero fíxose posible reforzar a armadura lateral ata 82 milímetros nun ángulo racional. Isto fixo que o tanque alemán non fose tan vulnerable desde os lados como os modelos anteriores. Pero de novo, "Panther"-2 e "Lion"-2 nun esquema de deseño máis avanzado aínda están só en proceso de desenvolvemento.
  Pero durante o inverno, os alemáns tomaron por completo o control das posesións francesas en África, incluíndo o bucle do Níxer. E hai petróleo, gas e bauxita, e aínda maiores reservas de uranio, especialmente no Congo. De Gaulle foi capturado - sen a axuda dos aliados non valía para nada, e Scorrel traballou con limpeza e habilidade.
  Así, en maio de 1944, os problemas do petróleo estaban resoltos en gran parte. Todos os abastecementos xa chegaban de Libia, e só quedaba perforar cada vez máis pozos.
  Pero en maio os alemáns aínda non estaban preparados para atacar. Ademais do Tiger, que estaba desfasado no seu deseño, non tiñan un tanque de gran avance. É certo que o "Tiger" xa estaba en produción en masa e, grazas á alta calidade da armadura e ao grosor dos lados, así como á pistola precisa e de disparo rápido, podería desempeñar o papel, se non un ideal. , pero tanque máis ou menos tolerable, rompendo o volume de negocios das tropas da URSS .
  O mando alemán, despois dunha serie de disputas, volveu ao plan anterior de 1942. É dicir, lanzar un ataque contra os flancos. Toma Leningrado nun dobre anel e atravesa ata Stalingrado. Ademais, despois de que a Wehrmacht abandonase o saliente de Rzhev-Vyazemsky, perdeuse unha cabeza de ponte conveniente para un ataque a Moscova. Polo tanto, está relativamente lonxe da capital.
  O plan dos nazis tampouco é óptimo, pero... En Suecia celebráronse eleccións parlamentarias anticipadas, onde os nazis lograron unha impresionante vitoria. Un país cunha poboación de oito millóns de habitantes e unha economía desenvolvida estaba preparado para ir á guerra contra a URSS. A figura máis popular foi Carlos XII. Os suecos desexaban vingarse das derrotas e humillacións anteriores durante as guerras perdidas ante Pedro o Grande e Alexandre I. Así, toda Europa xa loitara contra a URSS. Ademais, Franco e Salazar decidiron entrar oficialmente na guerra para reclamar a súa parte do botín. Só Suíza permaneceu formalmente neutral, pero tamén enviou unha división de voluntarios.
  A superioridade numérica estivo do lado da coalición nazi. Ademais, a mediados de maio de 1944, os alemáns xa tiñan en servizo uns mil avións a reacción ME-262. O coche en si ten bastante éxito, pero con motores sen rematar. Pero aos poucos os motores melloraron, fixéronse máis potentes, máis fiables e diminuíron o consumo de combustible.
  A ofensiva comezou no sur. O Fritz intentou repetir o plan desenvolvido pola OKW para a Operación Blau en xaneiro de 1942, pero despois cambiouse arbitrariamente por Hitler. Cando estás atacando Stalingrado tanto polo sur como polo norte, por direccións converxentes. Pero antes, os alemáns tiveron que abrirse paso ata o Don. Os Tigres fascistas foron ao ataque, pero enfrontáronse cunha forte liña defensiva. O avance dos Krauts resultou ser lento, empantanáronse na defensa en profundidade das tropas soviéticas. Tendo percorrido só 35-40 quilómetros en dirección a Voronezh nos primeiros dez días.
  Despois, en dúas semanas de teimosas loitas, os nazis avanzaron só dez quilómetros e, debido ás grandes perdas, víronse obrigados a parar.
  A ofensiva no sur desenvolveuse con máis éxito. Hai menos tropas soviéticas alí, e é máis difícil de defender. Numerosos "Panteras", "Tigres", "Ferdinands" (esta arma autopropulsada resultou ser máis estendida pola falta de bombardeos estratéxicos!) E os primeiros modelos do "Jagdtiger" e o especialmente eficaz "Sturmtiger". Os alemáns conseguiron romper as primeiras liñas de defensa e gañar espazo operativo.
  Ao mesmo tempo, o exército xaponés tamén pasou á ofensiva. Os samuráis aumentaron o tamaño da súa flota de tanques e os seus novos vehículos de peso medio practicamente non eran inferiores en armamento e rendemento de condución ao T-34-76, e incluso eran superiores en blindaxe frontal, aínda que inferiores en protección dos lados.
  Xapón liderou a ofensiva en Mongolia, onde era moito máis difícil manter a defensa. O mando soviético enfrontouse a unha escaseza de reservas, loitando nas tres frontes. E as perdas de persoal durante a ofensiva de inverno foron considerables.
  A ofensiva alemá sobre Tikhvin, e os finlandeses e suecos desde a canle do Mar Branco, foron rexeitados con dificultade. Os nazis avanzaron lentamente, pero case continuamente. A mediados de xuño, no sur, as tropas de Mainstein irromperon en Stalingrado. Comezou a segunda batalla de Stalingrado. E a principios de xullo, despois da caída de Tikhvin e Volkhov, os finlandeses, suecos e alemáns uníronse, formando un segundo anel arredor da cidade de Lenin.
  Así, xurdiu unha situación extremadamente difícil para as forzas militares soviéticas.
  Pero Stalingrado non cedeu ante Mainstein. E iso impediu aos alemáns desenvolver unha ofensiva noutras direccións. No sur, como en 1942, só chegaron á Porta de Terek: quedaron atrapados preto de Grozny e Ordzhonikidze. Os fortes combates continuaron en dirección a Voronezh. En setembro, as tropas soviéticas víronse obrigadas a retirarse máis aló do Don. É unha ironía do destino que a finais de outubro a primeira liña do sur repetise 1942 no momento do maior avance dos nazis.
  Foi peor no norte, onde Leningrado atopouse nun cerco total. Ademais, os alemáns, finlandeses e suecos puideron atravesar as defensas do Exército Vermello na península de Carelia, cortando Murmansk por terra da parte principal da URSS.
  Unhas corenta divisións soviéticas estaban illadas. Non obstante, os seus números estaban lonxe do normal. Suecia presentou unhas vinte e cinco divisións bastante ben equipadas. Xunto cos experimentados finlandeses e as tropas alemás, conseguiron unha superioridade numérica. E é extremadamente difícil transferir reservas á península de Carelia.
  En xeral, o Exército Vermello non puido recibir os reforzos necesarios, polo que os xaponeses resultaron ser inesperadamente fortes, o seu número, xunto coas tropas títeres, superou os cinco millóns, e esta é en realidade unha segunda fronte en toda regla. Así que todo o que tiñamos que facer era loitar contra os alemáns e os seus aliados.
  Aos poucos, a zona de control das tropas soviéticas en Carelia foi reducida, e Murmansk quedou completamente bloqueado e practicamente condenado. Así que a frota inimiga e, sobre todo, os submarinos dominaban o mar, polo que non había nada con que establecer abastecementos.
  Por desgraza, en novembro de 1944 a URSS non tiña as reservas para repetir o punto de inflexión de 1942. Case todo gastouse para evitar a perda do Cáucaso. Ademais, os alemáns levaron a cabo o asalto a Stalingrado dun xeito máis profesional, e alí houbo que trasladar as reservas constantemente, coma se fose o cráter do Tártaro. Stalin ordenou manter a cidade no Volga a calquera prezo. Pero dado o dominio dos avións inimigos no aire, o prezo resultou ser incriblemente alto.
  Ademais, Mainstein, a diferenza de Paulus, non tiña présa e coidaba dos soldados. Como resultado, a proporción de perdas non foi a favor do Exército Vermello.
  Hitler apresurouse a Meinstein, pero o astuto mariscal de campo soubo esquivar e resistir a presión.
  Un dos tipos de armas máis poderosos foron os Sturmtigers. Tiñan lanzabombas extremadamente potentes que lanzaban proxectís de trescentos vinte quilos de peso. Ademais, os proxectís son propulsados por foguetes e moito máis poderosos que os obús. Podes chamalos unha resposta digna ao Katyusha, aínda que en pistas. Ademais, tamén se instalaron algúns lanzabombas en camións, con maior alcance de disparo.
  Os alemáns tamén usaron lanzadores de gas. E, por suposto, bombardeiros a reacción.
  En decembro, os xaponeses capturaron case toda Mongolia e achegáronse a Vladivostok, capturando parcialmente Primorye e Khabarovsk. Pero o xeneral Frost obrigounos a parar.
  Aproveitando isto, o Exército Vermello organizou unha serie de contraataques nos flancos alemáns que tentaron capturar o que quedaba de Stalingrado. O que, mesmo unha pequena parte da cidade celebrouse a principios de 1945. Os alemáns acadaron certos éxitos en 1944, pero nin sequera foron capaces de conquistar o Cáucaso e obter petróleo de Bakú. É certo que para as súas propias necesidades, aínda tiñan abondo de Romanía, Hungría, Libia, Camerún e Nixeria.
  Leningrado aínda estaba baixo asedio. Creáronse con antelación grandes reservas de alimentos e municións, para que a cidade puidese sobrevivir este inverno, continuando a delimitar importantes forzas da Wehrmacht e os seus aliados.
  O liderado soviético tamén logrou facer reservas estratéxicas de materias primas na cidade de Lenin para a produción de armas. Polo de agora isto non lles deu demasiado aos fascistas.
  Pero Murmansk estaba completamente bloqueado. Dos dez transportes que se dirixían á cidade, os Krauts remataron nove.
  En xaneiro, o mando soviético intentou probar a forza dos alemáns no centro. Porén, non foi posible derrotar a defensa moi poderosa e tecnoloxicamente avanzada. O avance máximo foi de cinco ou seis, ao mellor non máis de oito quilómetros. E as perdas das divisións soviéticas foron moi importantes. Na maioría das partes ata a metade da composición.
  Pero parte das forzas alemás distraíronse, permitíndolles manter Stalingrado... En marzo, os propios alemáns lanzaron unha ofensiva na Porta de Terek. Conseguiron atravesar a liña de defensa soviética e rodear Grozny e Ordzhonikidze, pero os Fritz quedaron atrapados na liña de Vedeno, Shali e máis aló polas cidades.
  A propia cidade de Grozny permaneceu en completo asedio ata maio. En maio, Stalingrado finalmente caeu. Da cidade e dos seus suburbios practicamente non quedan ruínas, así como a fábrica de tanques.
  A coalición alemá tamén se estaba quedando sen folgos, pero o Führer quería a vitoria. En xaneiro realizáronse as primeiras probas exitosas do disco, alcanzando unha velocidade de ata dúas velocidades de son e ascendendo ata os 18 quilómetros de altura. En maio, o disquete xa alcanzara catro velocidades de son e saltou a unha altitude de 30 quilómetros.
  Pero a nova máquina, a pesar de todas as súas características de voo fortes e incluso únicas, resultou ser vulnerable ao lume pequeno e cara. O problema de vulnerabilidade pronto resolveuse lanzando un arado laminar, pero isto aumentou o consumo de combustible e reduciu o tempo de voo da aeronave. E o propio plano do disco, na súa "revestimento" laminar, non puido disparar con eficacia.
  Pero a era dos "platos voadores" comezara. Ademais, os alemáns adquiriron un trunfo forte: tanques de nova xeración da clase "E". Diferíanse cun peso similar ao "Tigre real" e "Pantera", un deseño moito máis denso e avanzado, unha silueta baixa e unha armadura grosa.
  Na produción en masa e no campo de batalla, o Panther-2 e Tiger-2, e despois o Tiger-3, funcionaron ben. Este último vehículo, cunha disposición máis densa e unha pequena torreta, tiña unha forte blindaxe e un motor de 1080 cabalos de potencia. "Rato" nunca se acercou. Pero a modificación "Pantera", "F", funcionou ben.
  Debido á falta de elementos de aliaxe, os tanques soviéticos non tiñan unha armadura de moi alta calidade, e ata agora o "Panther" afrontaba bastante ben o seu papel mesmo cun canón de 75 mm. E a armadura frontal inclinada de 120 mm protexeuse contra o canón soviético T-34-85 de 85 mm de xeito bastante fiable. Pero, quizais, a arma autopropulsada soviética SU-100 resultou ser un digno oponente á armadura mellorada da Pantera. O T-4 xa estaba fóra de produción. E dos tanques de produción, o Panther resultou ser o máis lixeiro.
  O primeiro tanque avanzado en canto á súa disposición foi o tanque en serie "Lion". A torre deste tanque foi movida cara atrás, e a transmisión, o motor e a caixa de cambios situáronse nunha unidade na parte dianteira. Como resultado, a silueta do vehículo era baixa e a armadura cun poderoso canón de 105 mm era comparable ao "Royal Tiger", e a fronte da torre era aínda máis poderosa.
  Mover a torre cara atrás tamén lle daba ao León a vantaxe de que ao moverse polo bosque, o fociño do seu canón longo non se aferraba tanto aos troncos das árbores.
  Os nazis tamén probaron outros esquemas, e tamén bombardearon as posicións soviéticas con avións fortes.
  Xapón tamén intentou avanzar e finalmente separou a Vladivostok do continente.
  Os alemáns intentaron atravesar Moscova en xuño e xullo. Pero a liña de defensa soviética resultou ser moi forte e os nazis sufriron enormes perdas. Incluso o tanque Lev non é totalmente adecuado na ofensiva, principalmente debido a unha cobertura lateral insuficiente.
  O mando soviético utilizou cada vez máis o calibre de canóns 100 mm cada vez máis activamente. Está claro que a URSS non ten os recursos para derrotar os tanques inimigos cos mesmos tanques, pero a artillería antitanque pode usarse masivamente.
  O E-100 no modelo orixinal resultou ser demasiado pesado en 140 toneladas, e a armadura lateral era de 120 milímetros (¡fronte 240 milímetros!), incluso nun ángulo. Isto xa non era suficiente. Sen esquecer o feito de que os ratos están irremediablemente atrasados no seu deseño.
  En realidade, o tanque Lion e as armas autopropulsadas - E-10, E-25 eran vehículos alemáns avanzados, onde se combinaban a localización do motor, a transmisión e a caixa de cambios. Non obstante, os alemáns produciron moitos equipos de retraso. Por exemplo, "Panthers", "Tigers", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" con siluetas bastante altas que están atrasadas no desenvolvemento.
  "E"-70 tampouco foi totalmente exitoso. O vehículo estaba equipado cun potente canón de 128 mm e un deseño avanzado, pero debido ao desexo de manter unha carga de combate de polo menos 80 cartuchos e non superar as 70 toneladas, a súa protección de blindaxe resultou ser comparable á "Royal". Tiger" - modelo 1944 e inadecuado para un gran avance. "Tiger"-3 está aínda mellor protexido. Pero no E-70 probouse con éxito un motor cun turbocompresor cunha potencia de 1200 cabalos de potencia, o que permitiu que o tanque alcanzase unha velocidade de 60 quilómetros por hora na estrada.
  En todo caso, os tanques alemáns sufriron fortes perdas, ao igual que a infantería. Tanto as divisións estranxeiras como os satélites do Terceiro Reich perderon moito.
  A mediados de agosto, os alemáns avanzaran só 40-50 quilómetros no centro e non puideron gañar espazo operativo. E as perdas resultaron ser enormes. En setembro, os nazis lanzaron unha nova ofensiva no sur... En mes e medio de intensos combates, o inimigo irrompeu ata o mar Caspio, cortando o Cáucaso por terra.
  Pero o mando soviético logrou establecer abastecementos por mar, aínda que a costa de grandes danos. En novembro, o Fritz, a costa dun enorme esforzo e grandes danos, chegou ao delta do Volga. En decembro estabilizouse a primeira liña. A brecha entre as frontes do Cáucaso e o principal territorio soviético creceu. Ademais, os xaponeses lograron cortar Vladivostok, colocando a cidade soviética baixo asedio.
  A pesar do bloqueo, Murmansk conseguiu resistir heroicamente ata decembro de 1945. Pero aínda caeu...
  En 1946, as hostilidades continuaron... A posición do grupo do exército soviético no Cáucaso resultou extremadamente difícil. Están separados por terra, e existe a ameaza da perda final de Bakú.
  Stalin sentía un esgotamento físico e nervioso extremo. Desenvolvéronse feroz loita en dirección a Tikhvin. Houbo un intento de salvar Leningrado rodeado. Na propia cidade deixáronse provisiones de alimentos para menos de seis meses e volvéronse cortar as tarxetas de alimentos.
  Nun primeiro momento, as tropas soviéticas romperon a primeira liña, pero despois o inimigo, cun número superior de tanques, conseguiu realizar un contraataque e mesmo cortar parte das tropas soviéticas. Febreiro pasou en feroces batallas tanto no norte como no sur, onde as tropas soviéticas probaron ao inimigo e tentaron recuperar Stalingrado. E este último foi parcialmente exitoso. Os tanques soviéticos irromperon na cidade, pero, por desgraza, non puideron expulsar aos nazis de alí.
  Pero estalou a terceira batalla de Stalingrado. As tropas soviéticas tamén acadaron éxitos relativamente importantes preto de Voronezh. Pero aínda alí, o Fritz, utilizando un gran número de unidades de tanques e a súa superioridade tecnolóxica, foron capaces de restaurar a situación. En marzo, helicópteros e disquetes en forma de disco comezaron a participar nas hostilidades a gran escala. Os alemáns fixeron varias melloras nos platillos voadores e foron capaces de lanzar ataques con mísiles contra as posicións soviéticas con eles. Pero na práctica, o avión de disco non estivo á altura das expectativas como arma milagreira.
  Así como o mísil balístico von Braun resultou demasiado caro e de pouca precisión para que o seu uso activo en combate se xustificase.
  Pero os alemáns adquiriron bombardeiros sen cola capaces de transportar ata dez toneladas de carga e voar unha distancia de ata 16 mil quilómetros (!).
  Desafortunadamente, a aviación a reacción soviética aínda estaba atrasada e o inimigo dominou o aire case por completo. En calquera caso, as aeronaves propulsadas por hélices, en principio, non poden superar as aeronaves a reacción nas características de voo. E os nosos propios desenvolvementos foron demasiado tarde. E a transición de avións propulsados por hélices a avións a reacción é demasiado doloroso.
  E hai que reciclar aos pilotos, ampliar as pistas e preparar un tipo especial de combustible. Ben, os propios motores aínda están sendo probados e depurados!
  Os alemáns víronse distraídos con Stalingrado... Curiosamente, o Terceiro Reich e toda a coalición estaban quedando sen forza, e o Exército Vermello era como un paxaro Fénix. Tanto abril como maio pasaron en feroces batallas preto de Stalingrado. E mesmo en xuño, o Exército Vermello aínda intentaba avanzar, atrapando ao inimigo. Pero en xullo, a pesar da calor, os nazis aínda se movían pola costa do mar Caspio en dirección a Bakú. O progreso foi extremadamente lento. De media 1,5 quilómetros por día. Daguestán retrocedeu... As tropas soviéticas esmagaron o Fritz e os seus aliados en todos os azimutes.
  Venceron ao inimigo tanto no centro como no norte. Non se lles permitiu achegarse a Arkhangelsk... Pero en setembro acelerouse o ritmo do avance alemán no Cáucaso. As forzas do grupo caucásico estaban moi esgotadas e un mar de dez transportes chegou en condicións de supremacía aérea do inimigo no aire de como máximo dous ou tres. A finais de outubro, os fascistas entraron en Acerbaixán. E en novembro avanzaron a Bakú. E a principios de decembro, os krauts uníronse cos turcos en Xeorxia...
  Mesmo antes de marzo houbo batallas no Cáucaso, e Ereván resistiu en xeral ata xuño de 1947.
  Durante todo o inverno o Exército Vermello intentou incansablemente avanzar. Maltrataron á coalición. Aínda que os xaponeses finalmente tomaron Vladivostok en abril, isto só permitiu á URSS conseguir un punto de apoio máis forte a través do Amur.
  Aínda que o Exército Vermello non acadou éxitos tanxibles cos seus ataques no inverno e en marzo, si deu unha lección xusta á coalición. Dentro dos países satélites alemáns, a situación agravouse cada vez máis. Os recursos humanos esgotáronse e as perdas foron enormes. A carga económica facíase completamente insoportable. Mesmo os éxitos nas frontes agradaban cada vez menos ao europeo da rúa. O desexo de paz facíase cada vez máis forte.
  Pero Hitler teimudamente quería acabar coa URSS. Aínda que os cálculos de que o Exército Vermello perdería a súa eficacia no combate despois da perda de Bakú non se fixeron realidade. En 1946, a URSS produciu un número récord de armas: preto de 60 mil avións e 40 mil tanques e canóns autopropulsados, 250 mil canóns e morteiros. Si, a aviación soviética é principalmente o caza Yak-9, o avión de ataque IL-2, que aínda está en produción. Yak-3 e LA-7 producíronse en pequenas cantidades. Aínda en produción están PE-2 e TU-3. Si, a aviación pode considerarse obsoleta contra os monstros a reacción inimigos, pero non o é. Do mesmo xeito que a T-34-85, IS-3 e SU-100, o resto de vehículos son en pequenas cantidades.
  E en 1947, o T-54 comezou a entrar en servizo, o que debería ter acabado coa superioridade cualitativa da tecnoloxía alemá. Por suposto, o T-54, que pesaba 36 toneladas, non podía ser máis forte que todos os tanques inimigos, pero podería competir facilmente cos Panthers e Tigers.
  O principal tanque alemán foi o E-50, chamado Lion-3. O vehículo é semellante ao Lion, pero cun motor máis potente de 1200 cabalos de potencia e unha armadura grosa. Con un peso de 75 toneladas, o grosor da armadura lateral do tanque alemán aumentou a 140 mm, e a fronte era de 240 mm cun canón de 105 mm e unha lonxitude de cañón de 100 el. O novo coche alemán debería converterse no principal. É superior ao soviético en armamento e blindaxe, pero é máis do dobre de pesado.
  Non obstante, o T-54 só comeza a entrar en produción.
  Pero o verán de 1947 foi aínda máis caloroso. Os alemáns tentan atacar de novo Moscova. Tamén rompen ata Saratov. A loita prolongarase ata finais do outono. Os Fritz aínda conseguen levar a Saratov. Pero na zona de Moscova, conseguiron avanzar un máximo de sesenta a setenta quilómetros. Tanto Rzhev como Vyazma, aínda que este último estaba medio rodeado, quedaron coa URSS.
  Moscova non foi conquistada, e os nazis e a súa brutal coalición teñen que afrontar o inverno nas trincheiras. Esta vez, o mando soviético está a salvar persoas e acumular forzas. En particular, o tanque T-54. E o 31 de decembro de 1947, o MIG-15 foi probado con éxito, o que debería acabar co monopolio alemán dos avións a reacción no aire.
  Certo, en febreiro de 1948, Leningrado caeu despois de moitos anos de asedio. Un duro golpe para o prestixio do poder soviético.
  A posición da URSS en maio de 1948 quedou desesperada. Os alemáns e a súa coalición controlan o Cáucaso, despois o Volga ata Saratov e Tambov con Voronezh. Despois ao leste de Orel, case ao lado de Tula, despois en Vyazma e preto do propio Rzhev, ata Arkhangelsk.
  Ben, que máis se pode facer nunha situación así? Ademais, os xaponeses controlan todo Primorye ao longo do río Amur e capturaron ao seu único aliado: Mongolia.
  E durante os sete anos de guerra perdéronse terras nas que antes da ocupación vivía polo menos a metade da poboación da URSS, e quizais máis. Durante os sete anos de guerra, o Exército Vermello perdeu irremediablemente polo menos vinte millóns de soldados e oficiais. Sen contar os que quedaron feridos ou lisiados. Sen contar as enormes perdas dos bombardeos masivos, os bombardeos e a fame.
  Aínda tendo en conta as familias evacuadas, Stalin non tiña máis de cen millóns de man de obra baixo o seu control, probablemente menos. Deles, cada quinto é reclutado no exército. Uns vinte millóns de efectivos diferentes. Os nenos e nenas a partir de cinco anos, os pensionistas e as persoas con discapacidade do primeiro e segundo grupo podían utilizar as máquinas.
  O país está moi mobilizado. A produción de armas en 1947 diminuíu só lixeiramente... Así que é demasiado cedo para acabar co país dos soviéticos!
  O propio Stalin, en todo caso, non o pensaba. E Hitler tamén quería espremer a Rusia: conseguir todo á vez! Polo tanto, non houbo ningún compromiso.
  No verán, os alemáns lanzaron un novo ataque contra Moscova. Aínda esperaban poder romper a capital e acabar coa URSS. Desde o Exército Vermello, Moscova foi cuberta por máis de tres millóns de soldados e milicias. Estaban armados con doce mil tanques e canóns autopropulsados. É certo que só hai uns cincocentos T-54, principalmente T-34-85 e SU-100. O IS-3 xa fora descontinuado neste momento. Producíronse moi poucos tanques IS-4 debido á falta de fiabilidade tecnolóxica deste mastodonte. Producíronse seis tanques IS-7, pero este vehículo non entrou en produción en masa. Aínda que, probablemente en balde. Podería penetrar a armadura de 240 mm do Lev-3 de 75 toneladas co seu canón de 130 mm. É certo que os alemáns tiñan un tanque máis avanzado, o Royal Lion, que pesaba 100 toneladas cun motor de 1800 cabalos de potencia, e un de 128 mm cun canón de canón moi longo cunha velocidade inicial de proxectil de 1260 metros por segundo.
  Pero Stalin dalgunha maneira perdeu o interese polo equipo pesado, e preferiu: preferiblemente pequeno, pero remoto.
  Pero os catro guerreiros: Zoya, Victoria, Elena, Nadezhda non o pensaban. E só recibiron o tanque IS-7 baixo o seu control. Ademais, e no número sete. Así que os catro fixeron este coche pola súa conta. As nenas atoparon lingotes de ouro en Siberia e doaron ao fondo do Ministerio de Defensa. E agora eles mesmos querían disparar desde esta marabillosa máquina.
  E o transcendental día do 22 de xuño de 1948 apenas se achegaba. As tropas de Hitler só estaban liderando a poboación, tentando evitar e rodear a cidade soviética de Rzhev.
  E as catro fillas dos deuses demiurgos rusos, coma sempre, decidiron intervir nun momento crítico para Rusia! Sempre salvan a súa Patria, a Rus', no momento e no lugar axeitado!
  
  
  
  
  SE NON HABÍA GRAPAS DE ACEIRO
  En xeral, curiosamente, na maioría dos universos paralelos o curso da Segunda Guerra Mundial e da Gran Guerra Patria foi aínda peor para Rusia que a realidade. Quizais porque o réxime fascista que tomou o control de Europa tiña un potencial moito maior do que era capaz de realizar. A combinación de brutal totalitarismo e elementos de mercado da economía é máis eficaz que o capitalismo liberal de Occidente e o modelo estalinista centralizado e burocrático. Afortunadamente, por unha serie de razóns, tanto obxectivas como subxectivas. Debido á gran sorte, os nazis non puideron usar as súas cartas de triunfo.
  Cantos espías alemáns fallaron só porque os alemáns usaron un rascador de aceiro inoxidable nos documentos e os rusos usaron ferro simple? E como influíu decisivamente unha cousa tan pequena no curso da guerra?
  En calquera caso, existía un universo paralelo, onde xa en outubro de 1941, un minucioso oficial de intelixencia descubriu accidentalmente este feito. Os documentos soviéticos xenuínos e os alemáns falsos están mollados e... Nos documentos soviéticos, o clip está oxidado e isto nótase, pero nos alemáns non.
  Isto é pouco, pero a súa influencia no curso da Gran Guerra Patriótica resultou moi significativa.
  Despois de evitar os fracasos e traballar baixo o control de axentes alemáns, descubriron probas significativas da preparación por parte das tropas soviéticas dunha ofensiva preto de Stalingrado. Tan convincente que o teimudo Adolf Hitler estivo de acordo con isto e deu a orde de reagrupar as tropas nazis estacionadas no Volga. E iso importaba.
  Se durante a operación Rzhev-Sychov, o Exército Vermello, con máis do dobre de forzas que a Wehrmacht, non puido romper a defensa alemá, entón en Stalingrado o equilibrio de forzas era máis favorable para os nazis.
  E o tempo do 19 de novembro de 1942 non era propicio para operacións ofensivas. A aviación, especialmente os avións de ataque, non podían despegar e o bombardeo de artillería só tivo un impacto extremadamente limitado nas defensas desenvolvidas do inimigo. As tropas soviéticas, despois de pasar á ofensiva, empantanáronse. Nin sequera o despregamento de corpos de tanques puido romper un burato na defensa de Hitler.
  Tamén se produciron fortes loitas na dirección Rzhev-Sychov. Continuaron o día de Ano Novo. Só entón, despois de sufrir graves perdas, as tropas soviéticas en ambas direccións suspenderon a súa ofensiva. Hitler resistiu o Volga, pero os alemáns comezaron a ser derrotados en África. Churchill chamou a ofensiva de Montgomery en Exipto: o final do comezo. Tamén afirmou que agora só gañarán os aliados.
  De feito, Rommel, a pesar da continua transferencia de grandes forzas a África, tivo mala sorte e o seu exército sufriu derrota tras derrota. Para garantir a realización dunha guerra en dúas frontes, o Terceiro Reich tivo que declarar a mobilización total en febreiro de 1943.
  Ademais, non se acadaron os principais obxectivos da Operación Blau. Porén, no inverno de 1942-1943, a Wehrmacht, a diferenza da historia real, conseguiu evitar unha seria derrota no leste. A finais de xaneiro, as tropas soviéticas retomaron a súa ofensiva no centro: a terceira operación Rzhev-Sychov e preto de Stalingrado. Pero non se atreve a atravesar un inimigo sentado nunha forte defensa. As batallas lembraban agora a Primeira Guerra Mundial. Persistente, posicional. Cando o que atacou perdeu máis que o que defendeu.
  A operación Iskra para liberar Leningrado foi aprazada. Stalin quería cortar a cornisa de Rzhev o máis rápido posible e derrotar ao inimigo en Stalingrado. Os alemáns, lembrando as leccións do inverno pasado, defendéronse activamente. E ata agora conseguiron repeler o ataque das tropas soviéticas. Como se viu, cando os Krauts están preparados, non é fácil romper as súas defensas. E a calidade das forzas armadas alemás aínda está no seu mellor momento.
  A ofensiva soviética durou ata finais de febreiro, pero nunca tivo éxito.
  A principios de marzo, o mando soviético intentou unha ofensiva en dirección a Voronezh. Despois dos éxitos iniciais, o Exército Vermello quedou baixo o contraataque de Mainstein. As grandes forzas soviéticas foron rodeadas e víronse obrigadas a loitar para regresar. As perdas, especialmente en tecnoloxía, resultaron ser grandes, e os alemáns e os seus aliados puideron afianzarse nesta dirección e capturaron por completo Voronezh e os seus suburbios.
  Durante o contraataque de Mainstein, "Panteras" e "Tigres" participaron na batalla por primeira vez. Os novos tanques cumpriron en parte as súas expectativas. Cando se usaban correctamente, eran superiores aos vehículos soviéticos no combate que se achegaba.
  O desxeo primaveral comezou e a calma reinou na fronte oriental. Os duros combates desencadean en Túnez.
  O Führer intentou manter unha cabeza de ponte en África a calquera prezo. Para conseguilo, os nazis mesmo decidiron dar un paso sen precedentes. Déronlle un ultimato a Franco: ou deixa pasar ás tropas alemás ata Xibraltar, ou é derrocado, como o goberno de Vichy. O Xeneralísimo pasou frío e aceptou. Ao mesmo tempo, dirixiuse aos gobernos de Gran Bretaña e dos Estados Unidos cunha súplica plorosa: que non lle declaren a guerra a España, xa que isto non aconteceu segundo a súa vontade!
  O 15 de abril de 1943, os alemáns comezaron o asalto a Xibraltar, lanzando os últimos Tigres e Panteras. A fortaleza caeu baixo os ataques de centos de tanques en dous días. O asalto foi comandado por Paulus, recordado dende a fronte oriental. Irónicamente, os alemáns puideron capturar os últimos cuartos, as casas de Stalingrado e as fábricas de Stalingrado só o 1 de abril de 1943. Así, Paulus rehabilitouse parcialmente e recibiu o título de mariscal de campo e espadas ás follas de carballo da cruz de cabaleiro para botarlle.
  A toma de Xibraltar bloqueou o acceso británico e estadounidense desde o oeste ao Mediterráneo. E ademais, os propios nazis puideron invadir Marrocos na distancia máis curta, desviando parte das forzas aliadas de Tunisia.
  A presión sobre a cabeza de ponte tunisiana debilitouse, e entón Rommel foi transferido de novo. Hitler decidiu conxelar as operacións militares no Leste polo momento e tentar tomar o control do mar Mediterráneo.
  O mando soviético tamén comezou a adherirse ás tácticas de esperar e ver. Isto é o que fixo Stalin na historia real, e isto é o que decidiu facer agora. Que os capitalistas desangren os propios tolos. Que se batan entre eles, e recolleremos forzas e golpearemos cando estean completamente esgotados.
  Os alemáns seguían controlando o norte de Túnez, e as tropas baixo o mando do novo mariscal de campo Paulus avanzaban cara a Casablanca. Os americanos enfrontáronse a Tigres e Panteras. Resultou que o seu Sherman era débil contra tales tanques, así como o modernizado T-4.
  E Churchill, despois de tres meses de vacilación, declarou con todo a Guerra a España. Porén, a estas alturas os alemáns xa capturaran a totalidade de Marrocos e invadiron Alxeria. Polo tanto, isto non foi un choque para Franco. O 25 de xullo, as tropas alemás capturaron a capital de Alxeria e inflixiron unha esmagadora derrota aos británicos. O éxito foi facilitado por un contraataque de Rommel, e a repentina derrota e aterraxe de Kissilring en Malta.
  A fronte oriental era estable e tranquila. Stalin, cuxas tropas sufriran grandes perdas en batallas anteriores, reabasteceu o Exército Vermello. Os alemáns tamén formaron novas divisións e trasladáronas a través do estreito de Xibraltar ata o mar Mediterráneo.
  A actividade dos submarinos alemáns levou a que o tonelaxe das flotas estadounidense e británica comezou a diminuír. E iso tampouco contribuíu ao éxito nas batallas polo maior mar do sur de Europa.
  A ameazante situación no Mediterráneo levou a que o 6 de agosto Churchill decidise desembarcar en Francia. Pero a operación desenvolveuse en condicións meteorolóxicas desfavorables e estaba mal preparada.
  O 10 de agosto, Rommel e Paulus uníronse, formando un forte caldeiro no leste de Alxeria. E o 19 de agosto, Mainstein, o insidioso mestre das trampas, cortou as tropas aliadas da costa.
  O éxito do Fritz foi facilitado pola indecisión dos estadounidenses, que consideraron prematuro o desembarco en Francia en 1943, e unha aguda escaseza de lanchas de desembarco. Calma na fronte oriental. Ademais, a produción de aviación en Alemaña duplicouse con creces en 1943, superando os trinta e dous mil avións por ano; afortunadamente, os alemáns tiñan máis man de obra e territorio baixo o seu control que a realidade. E os novos vehículos Focke-Wulf con fortes blindaxes e armas, así como canóns de 30 milímetros, causaron demasiados danos á aviación aliada.
  A catástrofe de Alxeria e Francia fixo que agosto de 1943 fose verdadeiramente negro para os aliados.
  Stalin estaba ata satisfeito con tales éxitos. Pero a paciencia de Churchill esgotouse. No Leste, incluso as batallas aéreas practicamente cesaron e a actividade partidaria diminuíu. Os alemáns formaron cada vez máis novos corpos de antigos cidadáns soviéticos e mesmo crearon algo así como gobernos locais títeres. Entón, brigadas separadas de nacionalistas locais do leste xa estaban loitando en África.
  O tsar búlgaro Boris tamén enviou tres das súas mellores divisións a Túnez, ao parecer coa esperanza de conseguir algunhas colonias para si no continente escuro.
  En setembro, Rommel lanzou unha gran ofensiva en Exipto. Conseguiu, utilizando a superioridade cuantitativa e cualitativa das forzas, capturar Trípoli unha semana despois do sinal do ataque.
  Os británicos e estadounidenses sufriron derrota tras derrota en Libia. Nestas condicións, Churchill anunciou a suspensión de calquera subministración de axuda á URSS bolxevique e esixiu a intensificación inmediata das hostilidades. Stalin finxiu ignorar os ultimátums. Aínda que, por suposto, se levaron a cabo os preparativos das accións ofensivas. Pero Koba era astuto e mesmo intentou probar as augas para unha paz separada. Un, a finais de setembro, os alemáns capturaron toda Libia, incluído Tolbuk, e mesmo entraron en Exipto ata Alexandría.
  Paulus conseguiu sortear o punto fortificado inglés máis importante e dirixirse ao sur ata o Nilo. De feito, isto significou un desastre para Gran Bretaña en Exipto. Entón os alemáns poderían ir á canle de Suez e ir a Iraq, e despois non lonxe de Bakú.
  O atraso fíxose perigoso e Stalin deu a orde de retomar o ataque contra Rzhev, así como de recuperar Stalingrado e, ao mesmo tempo, esmagar o inimigo no Cáucaso do Norte.
  É dicir, en outubro, as hostilidades retomáronse inmediatamente en tres direccións. E en novembro tamén en Leningrado.
  Non obstante, non era doado atravesar un inimigo ben metido e que tiña poderosos tanques Panther e Tiger pesados. As tropas soviéticas enfrontáronse a profundas defensas posicionais. E en defensa, os novos tanques alemáns e canóns autopropulsados funcionaron ben.
  Polo que non houbo avances significativos en outubro e novembro. A non ser que a ofensiva alemá fose detida na canle de Suez. E entón só temporalmente... Con todo, Paulus e Rommel dirixiron as súas tropas a Sudán. E comezaron a conquistar África.
  A Wehrmacht aínda non está preparada para atacar no inverno.
  Ademais, os Krauts tiñan grandes esperanzas no Panther-2 como unha máquina máis avanzada e no Tiger-2 e Lion.
  O inverno pasou nos intentos do Exército Vermello de romper as defensas dos Krauts. Pero en ningún lugar foi posible acadar grandes éxitos. Aínda que se producise un avance, o inimigo restaurou a situación cun contraataque.
  E a situación ía empeorando. En Gran Bretaña, co pano de fondo das derrotas militares, xurdiu unha crise política. Un voto de censura foi aprobado contra o gabinete de Churchill. Como non podía ser doutro xeito se o máis sabio Paulus eliminase a Inglaterra de Sudán e Etiopía.
  O novo goberno ofreceu a Alemaña unha paz separada. Dadas as maiores perdas estadounidenses da flota submarina alemá, Roosevelt non se oppuxo. Ademais, a súa posición en América viuse sacudida. E os xaponeses lograron conseguir un par de pequenas vitorias, freando o avance americano. Entón, o punto de vista - a nosa cabana na beira triunfou.
  Hitler, con todo, puxo primeiro condicións excesivas. Entón o compromiso foi as Terras francesas e Exipto, así como o que antes pertencía a Italia foi devolto. Sudán tamén cae en poder do Terceiro Reich, pero a Canle de Suez é explotada conxuntamente.
  Así, tendo dado a si mesmo unha man libre en Occidente, o Führer botou todas as súas forzas a Oriente. Os nazis comezaron a súa ofensiva contra Moscova en maio. Grazas ás colonias francesas e inglesas, Libia xa tiña suficiente petróleo e Hitler quería gañar o máis rápido posible.
  Ademais, Türkiye tamén abriu unha segunda fronte.
  Non obstante, o Exército Vermello xa mostrou unha fortaleza e heroísmo incribles nas batallas pola capital soviética. De media, o ritmo de avance alemán non superou un quilómetro diario. A finais de agosto, os nazis puideron avanzar un máximo de cen quilómetros cun ancho de avance de pouco máis de trescentos.
  Achegáronse a Moscova, pero topáronse coa liña de defensa de Mozhaisk. Estes foron resultados modestos. Ademais, as tropas soviéticas contraatacaron constantemente ao inimigo. Nas batallas participaron novos tanques soviéticos T-34-85 e IS-2. Non se pode dicir que os alemáns perderon completamente as súas vantaxes, pero o Exército Vermello non se quedou parado, nin a ciencia!
  Apareceron novos cazas soviéticos Yak-3 e LA-7, capaces de competir cos avións de hélice alemáns. É certo que o inimigo ten triunfos reactivos moi fortes a cambio. ME-262 e HE-162 non tiñan análogos no mundo. Hitler tamén decidiu prohibir a produción e desenvolvemento de tanques máis lixeiros de cincuenta toneladas. Como resultado, o T-4 e o Panther foron abandonados. "Panther"-2 chegou a pesar 50,2 toneladas e ter unha poderosa arma cun motor de 900 cabalos de potencia. "Royal Tiger" e "Lion" incluso superaron o peso dos monstros de 70 toneladas. Segundo a resolución do partido, os coches soviéticos non superaban as 47 toneladas de peso.
  Ao non conseguir tomar Moscova, os nazis dirixiron a súa atención a Leningrado. Estaban moi fartos desta cidade. Os bombardeos masivos comezaron en setembro. Tamén incluíron canóns de calibre 1000 mm e proxectís robóticos alados.
  Hitler ordenou tomar Leningrado a calquera prezo.
  A cidade conseguiu repeler tres asaltos en setembro e outubro. Non obstante, os alemáns puideron avanzar de dez a vinte quilómetros, e tamén capturaron a cabeza de ponte de Peterhof. Nalgúns lugares, as súas unidades entraron na cidade, empeorando a posición operativa do grupo. En novembro de 1944, despois de que os nazis gañasen as eleccións parlamentarias, Suecia tamén entrou na guerra contra a URSS.
  Anunciaba activamente o slogan: vinganza polas derrotas de Pedro o Grande e Alexandre. Novas divisións suecas chegaron á fronte e, xunto cos finlandeses, comezaron un ataque contra a cidade dende o norte. E os nazis retomaron os ataques utilizando, entre outras cousas, o Sturmtiger e o aínda máis poderoso Sturmaus, así como o tanque E-100, o primeiro monstro en serie do mundo que pesa máis de cen toneladas.
  A pesar do enorme heroísmo e resistencia dos soldados e milicias soviéticos, así como dun desesperado contraataque de desvío contra Novgorod, a cidade non puido ser salvada. Porén, o último trimestre non caeu ata o 27 de xaneiro de 1945, mostrando un exemplo de resistencia sen límites. E a propia cidade durou un bloque enteiro: 1270 días! Probablemente o bloqueo máis longo dunha cidade nas guerras modernas.
  Aínda que os alemáns e os seus aliados sufriron enormes perdas, o obxectivo foi parcialmente conseguido. A segunda cidade soviética máis grande e importante caeu e as mans do grupo inimigo máis poderoso foron liberadas.
  No inverno a loita era feroz. Os alemáns utilizaron avións a reacción en serie con todas as súas forzas. A URSS non tiña un poder paritario contra eles. Isto dificultou conseguir unha vantaxe no aire. Pola contra, o inimigo dominaba alí. Igual que mentres os tanques alemáns conservaban as súas vantaxes. E incluso os aumentaron coa chegada da serie "E".
  En comparación cos Tigers e Panthers, os tanques da serie E tiñan unha disposición máis densa, unha silueta baixa e, como resultado, unha armadura moito máis grosa en ángulo.
  A resposta da ciencia soviética ata agora era só o IS-3, unha torre de protección máis forte para a fronte. O T-54 aínda estaba sendo desenvolvido, e o T-44 non tivo máis éxito.
  Hitler, con todo, cambiou os seus plans en maio de 1945. E limitándose a ataques individuais, levou a cabo a principal ofensiva no Cáucaso. Era máis conveniente loitar alí. Entón, despois da captura de Stalingrado, o abastecemento do grupo soviético resultou difícil. Ademais, en febreiro, as tropas soviéticas inflixiron unha forte derrota aos otománs en Transcaucasia, obrigando aos turcos a fuxir de Ereván e liberando a rexión de Kars.
  Os alemáns romperon as defensas e, pasando polo Volga, chegaron ao mar Caspio. Grozny caeu o 15 de xuño, despois de teimosas loitas, Sukhumi o 23 de xuño, Zugdidi o 29 do mesmo mes. Tbilisi foi tomada a finais de xullo xunto con Kutaisi. En agosto, os voitres fascistas finalmente capturaron Daguestán, así como Poti, e chegaron a Armenia dende o norte. En setembro uníronse cos turcos e comezou o asalto a Bakú. A cidade clave resistiu ata o 6 de novembro de 1945. Algunhas batallas nas montañas, especialmente en Ereván, prolongáronse ata finais de decembro.
  No centro tamén tiveron lugar feroces batallas. Os alemáns puideron achegarse a Tula e mesmo tomar Kalinin, pero despois foron detidos. Porén, a primeira liña achégase, e xa non quedan máis de oitenta quilómetros da capital.
  O ano 1946 comezou cun inverno quente. O mando soviético, querendo previr a ofensiva alemá, precipitouse desesperadamente contra o inimigo.
  Por desgraza, a vantaxe do inimigo no aire só aumentou. Desafortunadamente, os avións a reacción da Luftwaffe foron mellorando constantemente. Apareceron novas modificacións do ME-262, incluíndo unha de ultra alta velocidade. Tamén un forte caza a reacción TA-183, máis avanzado con ás inclinadas HE-262, e unha auténtica obra mestra da enxeñaría aeronáutica ME-1010 con ás inclinadas controladas.
  E o principal loitador da URSS foi o Yak-9. O coche antes era novo, pero agora está claramente obsoleto.
  Pero a Luftwaffe tamén ten o Yu-287, e apareceu o bombardeiro a reacción Yu-387, TA-400, TA-500. E os avións de ataque son a reacción. E o HE-377 é reactivo e o HE-477 tamén é reactivo e multiusos.
  E a serie E-70 con tanques que pesan tanto como o "Royal Tiger", pero cunha protección moito máis forte.
  E a verdadeira obra mestra foi o tanque piramidal mostrado en metal para o aniversario do Führer o 20 de abril de 1946. Hitler deulle persoalmente o nome de "León Imperial".
  O vehículo tiña a forma dunha pirámide alongada e aplanada, con pequenos rolos que cubrían todo o fondo do depósito. Así, non tiña bandexa, o que aumentou significativamente a capacidade de campo a través. Ademais, o tanque non tiña teito e a súa armadura desde todos os ángulos tiña un alto ángulo de inclinación racional. Con un peso de 99 toneladas, o vehículo estaba armado cun canón antiaéreo de 128 mm cunha lonxitude de cañón de 100 EL, tiña un motor de 1800 cabalos de potencia e unha armadura frontal de 300 mm. Ademais, as placas están en grandes ángulos de inclinación racional, na primeira metade frontal e de 250 milímetros na segunda metade inclinada. Así, resultou ser o tanque máis poderoso do mundo, impenetrable desde todos os puntos de disparo e ao ser atacado con bombas desde arriba.
  O Führer ordenou inmediatamente que se poña en produción o máis rápido posible e ao mesmo tempo creara unha modificación de asalto cun obús e un lanzabombas.
  Así que os nazis abastecéronse, tiveron que ser esnaquizados. Pero, por desgraza, un inimigo moi teimudo e tecnicamente forte foi capturado. E a finais de maio, segundo conta a tradición, cando as estradas secaron, comezou a ofensiva.
  O Fritz tentou evitar Moscova e Tula. As batallas desencadeaban unha intensidade e un alcance sen precedentes. Pero as tropas soviéticas eran dignas de ser chamadas invencibles. En tres meses de continuas batallas, os nazis só puideron rodear Tula e chegar a Kashina e achegarse a Moscova polo norte, cortando parcialmente as comunicacións. Os combates xa se producían nas rúas da propia cidade.
  Stalin abandonou a capital e evacuouse a Kuibyshev. Pero os nazis comezaron un ataque contra Saratov en xullo. Esta cidade caeu o 8 de agosto. Dado que Kuibyshev agora se atopaba perigosamente preto da fronte, ese Comandante Supremo trasladou o seu cuartel xeral a Sverdlovsk. Os combates en Moscova continuaron ata setembro. O día 18, Kashira caeu. A principios de outubro, a capital da URSS estaba case cercada e o 29, despois de teimosos combates, Kuibyshev tamén caeu. Ademais, os alemáns capturaron Guryev e Uralsk.
  Novembro estivo cheo de terribles loitas. O 7 de novembro, os Krauts entraron no Kremlin, pero foron expulsados por un contraataque desesperado. E durante esta batalla, o comandante en funcións de Moscova, o mariscal Rokossovsky, morreu!
  E o famoso piloto soviético Kozhedub derrubou o centésimo avión alemán, converténdose na primeira persoa soviética en recibir o título de catro veces Heroe da URSS. E tamén o 7 de novembro de 1946.
  O 4 de decembro, o aro de bloqueo ao redor de Moscova foi finalmente pechado. Pero a capital e os restos da súa heroica guarnición loitaron ata o Nadal ortodoxo o 7 de xaneiro de 1947.
  O asalto á capital foi liderado por Mainstein. Por iso foi galardoado coa segunda Orde da Gran Cruz da Cruz de Ferro despois de Hermann Goering.
  Pero a guerra aínda non rematou. Stalin de Sverdlovsk prometeu continuar a loita. Os alemáns tamén estaban bastante esgotados. No sur, as súas tropas achegáronse a Penza e Ulyanovsk e detivéronse. En marzo, os soviéticos lanzaron contraataques. Pero en abril aínda víronse obrigados a abandonar Riazán. E en maio, os nazis rodearon a cidade de Gorki e atravesaron Kazán dende o sur. En xuño, os Krauts capturaron Orenburg e achegáronse a Ufa. A resistencia ao Exército Vermello debilitou, a moral caeu e comezaron as desercións masivas. Porén, sempre estiveron aí, pero tras a caída da capital intensificáronse moitas veces. Ninguén tiña ganas de morrer por Stalin. Pero a xente loitou contra o fascismo pola súa Patria.
  Tamén caeu a autoridade do goberno soviético. En xullo, os alemáns irromperon en Sverdlovsk. Stalin e o seu séquito trasladáronse a Novosibirsk. Nos Urais, os combates foron ata agosto... Os alemáns víronse obstaculizados polo tramo das comunicacións e as accións activas dos partidarios. Pero máis guerra xa perdeu o seu sentido.
  Stalin, con todo, aínda esperaba algo. Os alemáns entraron en Tobolsk en setembro. Pero atrasáronse polas intensas choivas do outono. A chegada do inverno detivo a ofensiva en Siberia, pero os nazis conseguiron conquistar toda Asia Central. No inverno non se atrevían a ir a Novosibirsk. Pero Stalin tamén estaba mal, e trasladouse a Vladivostok, máis quente.
  Chegou o ano 1948. Os nazis xa estaban armados con disquetes. Ademais, apareceron tanques máis compactos con motores turborreactores. De feito, despois de que faga máis calor, só lles queda marchar vitoriosamente e ocupar as cidades.
  Pero Beria envelenou ao xa gravemente enfermo Stalin e ofreceu a rendición do Terceiro Reich, suxeita á preservación do poder soviético en Siberia.
  Hitler, que estaba canso da guerra, case estivo de acordo, pero primeiro capturou Novosibirsk en maio de 1948. E a rendición foi asinada o 22 de xuño de 1948, nunha data simbólica, exactamente sete anos desde o momento do ataque á URSS. Así rematou a Segunda Guerra Mundial. Os Estados Unidos derrotaron a Xapón en 1945 e probaron unha bomba atómica. Así que o Führer non ten nada que ir ao exterior.
  Beria, con todo, non gobernou por moito tempo. O máis famoso as soviético, mariscal do aire e sete veces heroe da URSS Kozhedub, poderá dar un golpe militar e derrocar ao impopular presidente do Comité de Defensa do Estado. Beria e varios dos seus cómplices foron fusilados. No propio Terceiro Reich, en marzo de 1953, os patriotas acabaron con Hitler. E Goering morreu por abuso de drogas un pouco antes, mentres que Himmler recibiu un disparo por sospeitas de conspiración.
  Produciuse unha feroz loita entre as SS, dirixidas por Schellenberg, e as forzas armadas, dirixidas polo xeneralísimo Mainstein. Todo isto deu lugar a unha guerra civil. Como resultado, o Terceiro Reich derrubouse. E a reducida URSS comezou a restaurar gradualmente a súa influencia. A historia entrou de novo nunha espiral. O fantástico ascenso de Alemaña, inchado máis que o imperio de Genghis Khan, a continuación, a morte do líder principal - caos e extinción.
  E a concentración gradual de principados, só a cidade de Baikalsk converteuse na capital. A URSS, dividida en moitas provincias con provincias monicreques creadas polos alemáns, uniuse de novo. A maior vitoria foi a anexión de Moscova, que botou o xugo nazi. É certo que Ucraína, Bielorrusia e os estados bálticos, así como Xeorxia, Armenia e Acerbaixán conservaron a súa soberanía. Despois do colapso do Terceiro Reich, Estados Unidos converteuse no hexemón mundial. Tamén se estableceu un goberno pro-estadounidense en China.
  Pero aos poucos o imperio celeste fíxose cada vez máis independente. Na URSS, despois da ditadura de facto de Kozhedub, estableceuse unha constitución esencialmente presidencial, pero cun límite de dous mandatos no poder. As eleccións celebráronse de xeito alternativo, e o cargo de presidente tiña outro nome: presidente do pobo.
  O país tiña unha economía mixta e de rápido desenvolvemento.
  Pero aquí é como cambiou a historia dun clip. Perderon a Segunda Guerra Mundial, aínda que loitaron con valentía. E o resultado foi desastroso. Ademais, Alemaña só puido gañar grandeza por un tempo.
  E os Estados Unidos foron perdendo influencia aos poucos, o mundo facíase multipolar, o que significa que había cada vez máis caos nel. Pola contra, hai menos orde. E case o mesmo que no presente século XXI.
  Ben, por que a humanidade está tan atraída pola fragmentación e o caos?
  
  
  TROTSKY EN vez de STALIN
  A campaña de Tukhachevsky contra Varsovia resultou ser infructuosa debido principalmente á culpa de Stalin, quen, en lugar de cubrir o flanco sur das tropas vermellas que avanzaban sobre Varsovia. virou o Primeiro Exército de Cabalería cara a Galicia. Ademais, a pesar das grandes forzas que estaban baixo o mando de José, conseguiu ser derrotado polos polacos. O Exército Vermello perdeu a batalla de Varsovia. Os polacos lanzaron unha contraofensiva, territorio ocupado incluíndo Slutsk e mesmo ocuparon Minsk durante varios días.
  Porén, Occidente non se atreveu a financiar unha guerra máis sanguenta cos bolxeviques. Varsovia fixo a paz e a guerra civil rematou rapidamente.
  Pero hai un curso alternativo da historia e un dos moitos universos paralelos. Alí, Lenin ordenou a retirada de Stalin, que non era moi dotado en asuntos militares e o caprichoso, do mando do flanco sur, e estableceu a unidade de mando de Tujachevski, mantendo Budionny sobre a Primeira Cabalería.
  Neste caso, un intento de contraataque desde o sur de Varsovia fracasou, e o inspirado Exército Vermello saíu vitorioso nunha feroz batalla. A capital de Polonia caeu. Despois de estar alí un tempo e recibir reforzos adicionais, Tukhachevsky trasladouse a Lvov e Cracovia.
  Durante algún tempo a loita continuou contra Wrangel, e cun novo ataque contra Crimea. Entón o Exército Vermello ocupou os estados bálticos no norte, e liberou a Acerbaixán, Armenia e Xeorxia no sur. Houbo unha calma temporal. A Rusia soviética necesitaba descanso e respiro temporal, que é o que se converteu na NEP. Pero Trotsky aínda insistiu na devolución de todas as terras da Rusia tsarista. Como resultado, no verán de 1921, o Exército Vermello ocupou Finlandia, coa connivencia de Occidente.
  En 1922, Primorye foi conquistada, entón o norte de Sakhalin. Trotski, cuxa autoridade como presidente do Consello Militar Revolucionario se fortalecera significativamente, conseguiu ocupar o lugar de Lenin e desprazar a Stalin, que fora relegado a un papel secundario.
  Curiosamente, a medida que se fortalecía o poder persoal, os elementos do capitalismo facíanse cada vez máis fortes na economía.
  O propio Trotsky converteuse nun esquerdista en gran parte debido ao desexo de facerse máis santo que o Papa ou máis radical que Stalin. Porén, despois de gañar o poder, o xudeu de gran talento continuou coa súa política exterior equilibrada. Sen abandonar as ideas comunistas, intentou ao mesmo tempo inculcar elementos de mercado e garantir boas relacións con outros países capitalistas do mundo.
  O ascenso de Hitler ao poder en Alemaña non produciu cambios fundamentais na política mundial. O Führer foi rapidamente posto no seu lugar, prohibindo calquera levantamento das restricións de Versalles ou a restauración do servizo militar universal e do poder militar. Do mesmo xeito que aos nazis se lles prohibiu introducir leis antisemitas e moito máis.
  O único é que baixo Hitler, a economía alemá saíu da crise, pero o fascismo nunca tomou formas radicais, quedando como nacionalismo moderado con algúns trazos autoritarios e organizacións xuvenís xerais como o Hitler Jugent.
  A URSS baixo o liderado de León Trotsky converteuse nunha potencia económicamente rica cunha industria pesada desenvolvida.
  A economía da URSS estaba máis baseada no mercado que a de Stalin, pero tamén contiña elementos de planificación en forma de plans quinquenais. A taxa de natalidade é alta, sobre todo porque Trotsky tamén prohibiu os abortos: din que hai tantas terras baleiras en Rusia e que non hai motivos para que se abran como buratos.
  Dado que o tamaño do exército alemán seguía limitado a 100 mil, e Polonia xa se convertera nunha república socialista soviética, non habería con quen loitar. Moldavia foi devolto a Rusia en 1921 - recollendo as terras reais de volta.
  O propio Trotsky apoiou un pouco o mundo internacional, pero o obxectivo da revolución mundial comezou a ser silenciado. En parte, como baixo Stalin.
  Pero a guerra aínda viña de Oriente. Xapón comezou unha acción militar contra Mongolia. A Terra do Sol Nacente, xunto con Italia, convertéronse nos principais invasores do mundo. É certo que Mussolini viuse obrigado a limitar as súas ambicións á captura de Etiopía, o único país de África que non era a colonia doutra persoa. Xapón, que aínda non se atreveu a loitar en solitario con Gran Bretaña e especialmente con Estados Unidos, subiu á China. E ela entrou cada vez máis aquí.
  Hai moitos chineses e, a pesar de toda a súa fragmentación, son un serio adversario. E entón os samuráis entraron en Mongolia... Alí comezaron serias batallas na primavera de 1941.
  Trotsky decidiu que a URSS xa era o suficientemente forte como para librar unha guerra a gran escala cos samuráis. Ademais, o ditador soviético quería vingarse da derrota de 1904-1905. En terra, o Exército Vermello é claramente máis forte que o xaponés, especialmente nos tanques. Pero no mar, a Flota do Pacífico aínda non alcanzou a paridade. Pero Lev Davydovich non puido renunciar a Mongolia.
  O Exército Vermello detivo inicialmente o avance do samurai. O 20 de agosto de 1941 tivo lugar unha ofensiva sobre Khalkhin Gol, que rematou coa vitoria do Exército Vermello. Despois diso, Trotsky esixiu a Xapón a devolver Sakhalin do Sur e as illas Kuriles.
  Por suposto, seguiu unha negativa e comezou unha guerra a gran escala. Só que, a diferenza da Gran Guerra Patria, tivo lugar en territorio estranxeiro. Aínda que non se pode dicir que houbo pouco derramamento de sangue.
  As batallas foron a gran escala, e os xaponeses resistiron ferozmente e non se renderon. Pero case todas as operacións das tropas soviéticas tiveron éxito. A defensa, despois dun poderoso bombardeo de artillería, rompeuse e os tanques, incluído o último poderoso T-34, LT (¡pesado Leon Trotsky!), superaron a feroz gabia de cadáveres e metal.
  Primeiro, os guerreiros da Terra do Sol Nacente foron expulsados de Manchuria. Realizáronse varias operacións sucesivas, que duraron nove meses de novembro de 1941 a agosto de 1942. As tropas soviéticas entraron en Corea do Norte... Tamén houbo batallas en Sakhalin. Os xaponeses incluso intentaron avanzar: avanzaron trinta quilómetros, pero foron detidos e atragantados con sangue.
  En setembro de 1942 houbo un asalto a Port Arthur. Os xaponeses, utilizando o apoio do mar, intentaron manter a liña. As tropas soviéticas atravesaron a fronte, pero o inimigo conseguiu deter o avance deixando caer tropas.
  Pero os samuráis non puideron resistir a súa resistencia por moito tempo. A aviación soviética tomou o control e bombardeou os barcos. Ademais, os xaponeses desprezan demasiado as súas vidas: nin sequera levaron paracaídas á batalla. Debido a iso, despois da morte das principais elites aéreas, a resistencia dos samuráis no ceo debilitouse notablemente. E a aviación soviética comezou a gañar con moita máis confianza.
  Ademais, os novos desenvolvementos dos deseñadores soviéticos negaron gradualmente a superioridade dos cazas xaponeses en manobrabilidade. En decembro de 1942, tras outro feroz asalto, Port Arthur foi tomada e Seúl caeu no mesmo mes.
  O seguinte mes de 1943 comezou coa ofensiva de xaneiro en Corea do Sur e a toma do porto de Busan.
  Xapón estaba perdendo batallas terrestres e cada vez sufría máis danos nos ceos e no mar. En febreiro de 1943, Pequín foi capturado polas tropas soviéticas. E en marzo, despois de feroces loitas, Sakhalin do Sur foi liberado. Abril e maio estiveron marcados por novas vitorias para as armas soviéticas no mar... O aumento da frota de submarinos, a aviación e os barcos que chegaban do Báltico foron especialmente efectivos.
  En xuño de 1943, as tropas soviéticas expulsaron aos xaponeses de Shanghai. Formando así a súa propia zona de ocupación.
  En xullo e agosto, paracaidistas e mariñeiros liberaron a dorsal de Kuril do inimigo. Xapón atopouse nunha situación excepcionalmente difícil. A aviación soviética aumentou o seu poder de ataque e bombardeou cada vez con máis forza, e a frota naval do País do Sol Nacente derretiuse. En outubro de 1943, Trotsky tomou unha decisión: atacar Okinawa - un ensaio xeral antes da batalla pola propia metrópole xaponesa. As batallas foron feroces, e os samuráis usaron armas en masa: pilotos kamikazes.
  A épica batalla durou dous meses e unha semana, que finalmente rematou coa caída de Okinawa. E en xaneiro de 1944, Taiwán foi liberado.
  Xapón estaba agora ao bordo dun completo desastre militar. Hirohito só podía contar coa entrada de Estados Unidos e Gran Bretaña na guerra do seu lado; a Alemaña fascista daquela aínda era demasiado débil militarmente e Mussolini non podía chegar facilmente a Trotsky no Océano Pacífico.
  Pero os EUA e Gran Bretaña fixeron suxestións, pero non tiñan présa por entrar na guerra. Ademais, na India estalou un enorme levantamento antibritánico. O moderado Gandhi foi afastado por nacionalistas e esquerdistas máis radicais. Como resultado, unha verdadeira guerra comezou alí. Churchill, que substituíu a Chamberlain, mostrou teimosía e intentou manter a Paquistán e a India baixo o seu control a calquera prezo. O que levou a unha guerra prolongada e amarga que atau ás forzas británicas.
  Os americanos actuaron de forma completamente pasiva en política exterior: a miña cabana está ao borde!
  En marzo de 1944, as tropas soviéticas, a pesar de que o tempo aínda non era moi favorable, desembarcaron en Hokkaido. A loita durou tres semanas e rematou coa derrota dos xaponeses. Este éxito sacudiu a confianza do emperador na inaccesibilidade da metrópole.
  Os combates terrestres e marítimos continuaron ata o 11 de maio de 1944, cando o Xapón, esgotado, capitulou finalmente.
  Os combates coa participación das tropas soviéticas duraron dende o 10 de abril de 1941 ata o 11 de maio de 1944 e levaron tres anos e algo máis dun mes. As perdas do exército soviético en mortos e mortos por feridas ascenderon a 960 mil soldados e oficiais. Tamén morreron algo máis de sesenta mil cidadáns soviéticos civís. Desde bombardeos, bombardeos de artillería, loitas en Sakhalin e na fronteira en Primorye. E uns tres millóns de persoas resultaron feridas, das cales catrocentas mil quedaron inválidas.
  En xeral, a URSS obtivo unha importante vitoria e conseguiu instalar réximes prosoviéticos en China e Corea e ocupou coas súas tropas todas as posesións da Terra do Sol Nacente.
  A autoridade do camarada Trotsky reforzouse aínda máis tanto dentro do país como no ámbito internacional.
  En 1946 tivo lugar o primeiro lanzamento dun satélite artificial na URSS. E en 1950, o primeiro cosmonauta soviético foi enviado ao redor do globo. En Romanía, o rei Micaías acordou concluír unha alianza militar e económica coa URSS. Pronto cambiou o poder en Hungría. E en Checoslovaquia leva moito tempo gobernada, aínda que non precisamente por comunistas, senón por forzas de esquerda prosoviéticas.
  En 1951, estalou unha guerra entre Turquía e a URSS. Neste punto, nin os Estados Unidos nin Gran Bretaña tiñan unha bomba atómica, e comezar unha auténtica masacre cun inimigo tan poderoso como a URSS e os seus aliados foi un suicidio para Occidente.
  O exército soviético derrotou a Turquía en menos dun mes. Vendo que a reacción de Occidente é extremadamente lenta... Shaved loitou cos indios durante moito tempo, pero ao final perdeu centos de miles de soldados e perdeu o control da súa colonia máis grande. Hai unha crise económica en EE. UU. e os negros están a motín.
  Trotsky toma unha decisión: e dentro de dous meses o Exército Vermello toma o control de todo Oriente Medio e Irán, e un goberno prosoviético chega ao poder en Exipto. Os británicos e os franceses reciben un puñetazo nos dentes. E Hitler ponse do lado da URSS e para iso ten a oportunidade de Anschluss Austria.
  De Gaulle chega ao poder en Francia. Está moi descontento coa expansión soviética e fala dunha cruzada cara ao Leste, contra o bolxevismo. Trotsky, pola contra, soña coa expansión en Europa, a situación está a quentando.
  Adolf Hitler, aproveitando que a URSS está agora na unión, comeza a militarización de Alemaña. E en Alxeria e Marrocos estala un gran levantamento contra Francia.
  De Gaulle está furioso e esixe a Alemaña que pare os preparativos militares. En resposta, o Führer esixe a restauración das fronteiras de 1914 e ameaza con enviar a milicia popular contra o inimigo.
  Ambas as partes están aumentando as ameazas e acumulando tropas nas fronteiras. O astuto Trotsky non entra na guerra, pero vende tanques e avións a Alemaña a crédito. Unha batalla desenvólvese entre os nazis e os franceses. Bélxica entra na guerra, pero isto non fai máis que empeorar a posición de Francia, que se ve limitada pola rebelión nas colonias e a actividade comunista en varias frontes. Os alemáns, con todo, non logran unha vitoria rápida, senón que se atrapan na Liña Mangio, pero ocupan Bélxica. Despois de ano e medio de guerra, os nazis achegáronse a París.
  De Gaulle vai asinar a paz e devolve a Elsarz e Lorraine aos alemáns. Bélxica tamén se separa de parte do seu territorio. O Führer está reforzando a súa influencia. En 1955, a URSS proba unha bomba nuclear. Trotsky inclúe a Checoslovaquia dentro da URSS. É certo, parte dos Sudetes vai para os alemáns, pero moito menos fronteiras étnicas. Pero non teñen motivos para axitar o barco...
  Hitler vese obrigado a humillar as súas ambicións e alegrarse de que conseguiu expandirse en Occidente e a costa de Austria. Os nazis tamén invaden Dinamarca e tamén restauran as fronteiras de 1914 e o norte do seu imperio.
  Trotsky morreu en 1960, tras celebrar o seu oitenta aniversario. Sen malos hábitos e mantendo a forma física, o presidente da URSS mantivo o pensamento claro ata os seus últimos feitos.
  Cedeulle o cargo de presidente ao seu fillo David, fundando así a primeira dinastía comunista do mundo. Nese momento, a URSS experimentara unha maior centralización e emendas á constitución que prohibían a súa retirada. Hitler tamén trasladou o poder a un dos seus fillos obtido como resultado da inseminación artificial, pero en réxime de competición.
  Porén, o fillo aínda é demasiado novo e, despois da morte de Hitler, os nazis separáronse e pronto a esquerda chegou ao poder. O mundo volveuse máis seguro, pero o colapso do sistema colonial deu lugar a unha nova guerra de inestabilidade. A solución foi a creación dunha coalición comunista. Proporcionou asistencia mutua e intentou construír o socialismo nas condicións do continente escuro.
  Pero o comunismo mundial distinguíase por un gran número de elementos de mercado e era un sistema combinado.
  Mentres tanto, as contradicións crecían dentro da URSS. O dominio político dun partido xa non se adaptaba á crecente oligarquía. Os empresarios da onda vermella querían cambio e poder político. Ata o momento, os éxitos da economía planificada e as ganancias políticas compensaron parcialmente o estado de ánimo da oposición. Pero os cambios ocorreron nos Estados Unidos. Xurdiu un novo líder que, rompendo o monopolio de dous partidos: demócrata e republicano, creou un terceiro - patriótico.
  E chegando ao poder, estableceu a autocracia. Ao mesmo tempo, iniciando unha cruzada contra o comunismo. David morreu, e despois comezou toda unha serie de conspiracións e loitas entre faccións. Como resultado, o país quedou abalado. Pero a loita entre as faccións rematou coa toma do cargo de presidente da URSS, e o pobo calmouse.
  Houbo unha expansión espacial activa. En 2015, Plutón converteuse no último planeta en ser pisado por un astronauta humano. Durante pouco tempo, a xente puido visitar a superficie de Xúpiter. É certo, tiñan que deitarse en baños aromáticos especiais.
  Dentro da URSS, os elementos capitalistas fortalecéronse aínda máis. Houbo unha estratificación entre pobres e ricos. Apareceron auténticos multimillonarios, e ao mesmo tempo membros do Politburó. O comunismo fusionouse cada vez máis coa oligarquía das finanzas e facíase cada vez menos diferente do capitalismo. Incluso o imposto sobre a renda fíxose lineal na URSS e introduciuse unha única porcentaxe. Isto, por suposto, provocou un vago descontento e provocou pequenos disturbios.
  Pero ata agora a situación non se descontrolou. Pero en realidade, cos atributos externos do comunismo, as garantías sociais foron cada vez máis reducidas. En particular, a medicina e a educación foron parcialmente remuneradas e apareceron os parados e as bolsas de traballo.
  Victoria chegou a Vilna e deixou de lembrar o mundo paralelo. Agora tiña que seguir liderando o exército ruso.
  A capital do Gran Ducado de Lituania, Vilna, caeu, pero por diante quedaba unha marcha máis cara a Grodno e Brest.
  Os bielorrusos uníronse voluntariamente ao exército ruso. Caeron, non obstante, a neve e fíxose máis difícil o desprazamento do exército medieval. Con todo, o Gran Duque Vasily ordenou ocupar Grodno e inverno alí. Victoria correu polos castelos circundantes en busca de alguén que cortar ou exterminar.
  Unha sede salvaxe de exterminio fervecía dentro dela, pero cada vez máis a miúdo os seus opoñentes rendíanse sen loitar.
  
  
  ORÁCULOS DO inferno escuro
  Hai, por suposto, diferentes predictores, útiles e perigosos.
  Pero nunha das realidades alternativas houbo un feiticeiro que lle dixo ao nazi un número sobre como devolverlle o poder para contar o espello do Demo. Sobre a superficie reflectante caeron gotas do sangue escarlata dun neno inocente. E foron absorbidos ao instante, e o propio espello comezou a brillar, recuperando os seus dons. E entón o Führer aprendeu moito.
  Pero aínda coñecendo o futuro, non sempre é posible corrixilo. En África, con todo, os alemáns reagruparon as súas tropas e conseguiron repeler a ofensiva lanzada por Montgomery o 23 de outubro.
  Aínda que con moita dificultade, foron detidos por tropas con un número superior de man de obra e equipamento. Non obstante, coñecer o lugar e a hora do ataque axudou a Rommel a distribuír racionalmente as súas poucas unidades e a repeler o ataque. Os británicos sufriron importantes perdas e despois de dúas semanas de loita víronse obrigados a parar.
  E a frota submarina alemá puido causar grandes danos, afundindo unha ducia de barcos con forzas de desembarco que planeaban aterrar en Casablanca e na costa de Marrocos. Os americanos, vendo a falla de éxito en Exipto e a actividade das "manadas de lobos alemás", abandonaron a Operación Facho.
  Os alemáns, pola súa banda, tentaron reagrupar as súas tropas en Stalingrado para repeler os ataques de flanqueo das tropas soviéticas, e preparáronse enterrando-se nas defensas do centro.
  Debido ao mal tempo o 19 de novembro de 1942, as tropas soviéticas non puideron utilizar eficazmente a aviación, incluíndo avións de ataque, e a preparación da artillería alcanzou un éxito extremadamente limitado. Así, reagrupando as súas forzas, os alemáns e os seus aliados puideron repeler o avance das tropas soviéticas. É certo que isto distraeu aos nazis do propio Stalingrado, dando un respiro aos soldados soviéticos que eran heroes na cidade. Aínda que quedan moi poucas casas baixo o control do Exército Vermello.
  O Fritz tamén resistiu no centro... A batalla de Stalingrado continuou ata finais de decembro. Ao non conseguir un avance na fronte, o Exército Vermello parou. Pero tampouco foi doado para os alemáns. Perderon demasiado durante o asalto á cidade, e aínda que en defensa o índice de perdas parece estar ao seu favor, as tropas seguen esgotadas.
  En xaneiro, a pesar da predición do oráculo, os alemáns non puideron aguantar no norte durante a Operación Spark. É certo que a loita durou máis de tres semanas e custou grandes baixas ao Exército Vermello, pero conseguiron chegar a Stalingrado por terra.
  Porén, avisados polo espello de Iblis, os alemáns puideron repeler a ofensiva preto de Voronezh, reforzando os seus débiles aliados: italianos e romaneses. De non ser así, a defensa alí tería quebrado.
  E a terceira operación Rzhev-Sychov non tivo éxito. Os alemáns de novo, aínda que non sen dificultades, rexeitaron a ofensiva soviética. No propio Stalingrado facía calor, houbo batallas en xaneiro. Paulus foi substituído por Mainstein e este mariscal de campo máis experimentado logrou capturar a cidade da cidadela o 12 de febreiro. Pero de novo os alemáns pagaron un prezo enorme por isto. En febreiro de 1943, o Reichstag tivo que ser montado e declarada a guerra total. Amplía a xornada laboral e utiliza o traballo escravo de forma máis activa que antes.
  A declaración de guerra total permitiu aumentar a produción de armas e formar novas divisións. Incluíndo estranxeiros e hiwis.
  Sabendo cando os británicos e os estadounidenses planeaban entrar en Marrocos, os alemáns, usando a súa gran frota de submarinos, asestaron duros golpes aos barcos de desembarco, interrompendo un desembarco tras outro. Isto permitiu aos nazis localizar as operacións militares contra Occidente e concentrar todas as súas forzas principais no leste.
  A posición do corpo de Rommel seguía sendo difícil, pero grazas ao espello, a aviación fascista comezou a operar de forma máis eficiente e os convois melloraron o abastecemento do grupo africano.
  A nova ofensiva de Montgomery en marzo de 1943 foi un fracaso. Esta vez, Rommel, despois de recibir datos precisos coa axuda da maxia diabólica, atraeu aos británicos a unha trampa e conseguiu inflixirlles unha esmagadora derrota. É certo, debido á superioridade numérica e á supremacía aérea do inimigo, non foi posible derrotar completamente a Montgomery, pero a derrota de Gran Bretaña foi perceptible. Perdéronse especialmente moitos tanques e un número importante de vehículos foron capturados como trofeos.
  Os británicos retiraron un par de liñas defensivas e achegáronse a Alexandría. Rommel necesitaba novas reservas, e os nazis planeaban continuar a ofensiva en dirección sur. Stalingrado caeu e entón foi posible avanzar polo Volga.
  En maio de 1943, os Krauts pasaron á Operación Dolphin. As súas tropas, a pesar da axuda do oráculo, enfrontáronse a unha forte oposición do Exército Vermello. O progreso foi lento a costa de grandes perdas. É certo que a axuda dun adiviño influíu no curso da guerra. A Wehrmacht anticipou contraataques e lanzou cada vez máis ataques. A mediados de xuño, os nazis xa se achegaran ao delta do Volga e chegaran ao mar Caspio.
  A posición das tropas soviéticas no Cáucaso viuse agravada pola entrada de Turquía na guerra o 22 de xuño de 1943. E isto predeterminou o resultado da batalla polo petróleo de Bakú.
  Os aliados non foron decisivos. Montgomery pasou á defensa activa e xa non pensou na ofensiva, e un desembarco en Marrocos seguía sendo pouco realista.
  O 10 de xullo de 1943, Churchill, co fin de desviar parte das forzas alemás do leste, tentou aterrar en Francia. Non obstante, o desembarco mal preparado, unido á indecisión americana e ao feito de que grazas a un oráculo os alemáns coñecían todos os detalles, só deu lugar á maior derrota de británicos e estadounidenses en terra da historia.
  Máis de seiscentas cincuenta mil persoas e moito equipamento foron capturados sós. Pero isto, por desgraza, non impediu o avance dos nazis no sur. En agosto, os alemáns capturaron todo Daguestán, os turcos capturaron case toda Armenia xunto con Ereván e o día 27 os nazis e os otománs uníronse, dividindo a fronte transcaucásica en dúas partes.
  E de novo, os intentos ofensivos das forzas soviéticas contra outros sectores da fronte acabaron en fracaso. O inimigo era demasiado consciente dos plans do mando soviético.
  O departamento especial do Exército Vermello foi desenfreado, realizáronse represións e purgas masivas. Incluso varias ducias de xenerais e o mariscal de artillería Kulik foron fusilados.
  Pero mentres o inimigo tivese un arma diabólica, nada axudaría contra el.
  O mes de setembro pasou en duras batallas, os nazis e os otománs achegáronse a Bakú. E no mes de outubro, a loita estalou na propia cidade.
  A cidade costeira estaba sendo abastecida a través do mar, e eles estaban tentando desesperadamente aguantar. A loita prolongouse e para o 7 de novembro, como estaba previsto, os Krauts non conseguiron tomalo. Pero todas as outras cidades do Cáucaso xa se perderan por aquel entón. E en decembro, a costa de perdas colosais, a lendaria cidade caeu.
  O Cáucaso estaba completamente perdido, así como o maior campo petrolífero desenvolvido naquel momento na URSS. É certo, xa que todos os pozos de petróleo foron explotados e destruídos, os propios nazis non puideron aproveitar esta vantaxe pronto.
  Houbo unha calma na fronte oriental. Grandes forzas terrestres alemás trasladáronse a Iraq e máis adiante a Palestina e ao Canal de Suez para axudar a Rommel. A dirección soviética, con todo, decidiu aproveitar a pausa. Xa se desenvolveron xacementos petrolíferos noutros lugares, incluíndo Siberia. E os deseñadores soviéticos traballaron en novos tanques. O IS-2 e o T-34-85 debían ser unha resposta aos Panthers e Tigers alemáns.
  A produción de armas na Alemaña nazi foi maior que na historia real. Está claro que os nazis e os escravos teñen máis recursos, e os bombardeos dos aliados desmoralizados son máis febles. Isto significa que poderían producir máis ferro e metal de mellor calidade que na realidade. Polo tanto, conseguiuse e mesmo superouse o plan de produción de 600 Panteras ao mes. Pero había outras restricións: o tempo de adestramento para as novas tripulacións. Ademais, o "Panther", por todas as súas indubidables vantaxes: un canón con alta penetración de blindaxe e cadencia de disparo, excelente visibilidade e óptica, así como unha boa protección frontal e un bo rendemento de condución, tiña unha débil protección lateral e unha disposición escalonada. de rolos.
  O Panther-2 resultou ser un desenvolvemento máis avanzado e prometedor. Grazas a un deseño moito máis denso cun peso lixeiramente superior de 47 toneladas, o Panther-2 tiña un canón forte de 88 mm cunha lonxitude de cañón de 71 EL e unha armadura de 120 mm na parte dianteira do casco, os lados de 60 graos nun ángulo, e 150 na parte dianteira da torreta, con motor de 900 cabalos de potencia nunha carcasa de duraluminio.
  Tal máquina comezou a producirse en novembro de 1943, xunto co Tiger-2. Non obstante, os alemáns aínda estaban a desenvolver o seu coche. E avanzaron cara a Oriente Medio.
  En marzo de 1944, os alemáns capturaron Kuwait e chegaron á canle de Suez.
  Había que romper o oráculo para que os nazis non tivesen vantaxes. Neste caso, as mozas tiñan o desexo de facelo antes, pero as limitacións de influencia afectáronas.
  Por exemplo, agora, en lugar de nenas cheas de maxia, o 1 de abril de 1944, dúas fermosas fermosas movíanse pola fronte. Desafortunadamente, con habilidades moi mediocres, o limitador de salto afectou. Facía un pouco de frío incluso para camiñar os pés descalzos polo chan da primavera apenas exposto á neve. Na man esquerda das mozas está o profundo Volga, ao norte de Kamyshin, e se vai máis lonxe, chegará a posicións alemás preto de Stalingrado. E a tarefa dos guerreiros é converterse en nenas case comúns e perder as súas habilidades sobrehumanas para neutralizar o odiado oráculo... Porén, aínda que agora non sexa suficiente. Despois de todo, a URSS perdeu o territorio no que vivía a metade da poboación antes da guerra e unha parte importante do seu potencial industrial, incluíndo, en primeiro lugar, o petróleo conveniente para a extracción.
  Hai, por suposto, moitos outros depósitos, pero para que funcionen a pleno rendemento é necesario tempo e diñeiro. É dicir, a situación é tal que aínda que Hitler sexa privado do poder do espello de Iblis, isto pode resultar dolorosamente insuficiente. Ademais, os sentimentos separatistas intensificáronse entre os aliados. Sobre todo os americanos. Roosevelt está enfermo, Gallen está claramente inclinado polo pacifismo de esquerdas e as perspectivas de novas eleccións non son moi alegres.
  A guerra submarina non lles vai ben aos aliados. O número de submarinos alemáns aumenta constantemente e as súas calidades de combate están a mellorar. Xa apareceron os torpedos guiados pola calor e os submarinos propulsados por peróxido de hidróxeno. E a frota dos Aliados vaise adelgazando e debilitando, sobre todo porque os tiburóns tecnotrónicos dos Krauts aprenderon a non saír á superficie e a non revelarse.
  Ademais, a actividade da flota submarina dos nazis é maior que na historia real: o abastecemento de combustible fíxose máis doado, ata chegan petroleiros dos campos libios. Ademais, o bombardeo de Romanía é moito máis débil. E a produción de combustible sintético é maior.
  Os aliados están en shock, e a súa situación é desfavorable. Sobre todo os políticos internos.
  O equilibrio de forzas na fronte oriental o 1 de abril de 1944: URSS 6,3 millóns de soldados e oficiais, e preto de 5,3 mil tanques e canóns autopropulsados, 95 mil canóns e morteiros, 7,7 mil avións. Grandes perdas nas batallas de inverno ao tentar derrotar ao inimigo. Os alemáns, tendo en conta satélites, divisións estranxeiras, infantería Hiwi, acumularon máis de 7,2 millóns, tanques e canóns autopropulsados xa 8,8 mil, armas e morteiros uns 100 mil, aviación 16,5 mil vehículos. Tendo en conta que os novos tanques IS-2 e T-34-85 acaban de comezar a entrar en servizo co Exército Vermello, a superioridade do inimigo na calidade do equipamento é significativa. Así, xa se promoveu a produción de "Panteras" e "Tigres", que constitúen máis da metade da flota de tanques de Alemaña.
  Na aviación, as avaliacións cualitativas non son tan claras. Os vehículos alemáns son superiores aos soviéticos en velocidade e armamento, pero inferiores en manobrabilidade horizontal, mentres que ao mesmo tempo superiores en manobrabilidade vertical. Pero o máis importante é que os avións a reacción apareceron no Fritz, principalmente o ME-262. Dos cazas propulsados por hélices, os máis poderosos en canto a armamento e velocidade foron os ME-309 e TA-152. O Yu-488 e aínda antes o Yu-288 entraron na produción en serie. Estes bombardeiros non tiñan características de voo iguais baixo carga elevada.
  En calquera caso, se temos en conta o equilibrio de forzas, entón o inimigo debe ser recoñecido como máis poderoso. Ademais, se se completa a operación en Oriente Medio, os fascistas faranse aínda máis fortes. E non queda máis dun mes para a súa vitoria final alí. Entón...
  A técnicamente experta Elena suspirou moito e cantou:
  - Sen poder, nin forza... ¡O trasno tivo moito que beber! Só serra a casca e gritou obscenidades!
  Zoya, que mantivo a súa cultura aínda cun modesto vestido de campesiño, axitou o dedo á súa amiga:
  - Evitemos vulgaridades... Elaboremos mellor un plan de acción!
  Elena encolleuse de ombreiros. Estaba máis delgada que antes e non tan atlética. Aínda que quizais moitos homes a atoparían aínda máis atractiva que antes. O vestido da nena é sinxelo, de liño, branco e limpo. Un pouco máis curta do habitual para as campesiñas, deixando ao descuberto as súas pernas curtidas por riba dos xeonllos. Ás nenas non lles quedaban armas nin xoias. Non hai nin un reloxo.
  Agora son tan rústicos, demasiado curtidos para o mes de abril, pero non tan rápidos e fortes. Os pés camiñan por un camiño de barro cheo de cantos rodados. As plantas espidas, como as das campesiñas, son ásperas e séntense cómodas ao pisar unha superficie espinosa. Cando camiñas, non fai frío así. A xeada da mañá despois da xeada derrétese e os pés non están tan entumecidos e doloridos.
  No seu corpo anterior, era unha guerreira en xeral, mesmo na Antártida sen ningún problema. E agora as miñas pernas están vermellas polo frío, e quentando ao sol da mañá, doen de xeito noxento.
  Elena, que xa esquecera que o corpo humano pode experimentar sensacións desagradables de frío e fatiga, dixo con fastidio:
  - Para ser sincero, non lle vexo o sentido a unha expedición así. Botáronnos a este inferno, privados de poderosa maxia... Deixados descalzos e cun simple vestido de campesiño, e ao mesmo tempo, obrigados a salvar a humanidade do fascismo!
  Zoya respondeu loxicamente a unha pasaxe semellante:
  "Pero esa é a beleza!" Para que non fose moi doado cando, usando as nosas habilidades milagrosas, tomamos Vilna e outras cidades de Lituania. É moito máis interesante e o máis importante require imaxinación para derrotar ao inimigo en corpos sinxelos e sen superpoderes.
  Elena pataba habitualmente o seu pé descalzo nun gran adoquín que saía do barro no medio da estrada. Pero en vez de saír voando do golpe, a pedra quedou no seu lugar, e a Nena Sabia berrou pola dor. Os dedos aínda longos e graciosos incharon inmediatamente e volvéronse azuis. E Zoya ata tivo que endereitalos un par deles. As falanxes roxas caeron no seu lugar e Elena sacudiu a bágoa que se formara na súa meixela. Tes que facer algo tan estúpido.
  A filla de Belobog sentiu unha onda de simpatía dentro de si mesma, foi abrumada por unha onda de empatía. E ao mesmo tempo, apareceu un sentimento de propia debilidade e vulnerabilidade. O cravo baixo a carne azul de Elena rachou, e a súa perna tamén quedou realmente danada e vulnerable.
  A sabia, con simpatía por si mesma, comentou:
  - Isto é o que significa carne sen superpoderes... Simplemente te convertes en ninguén!
  Zoya comentou irritada:
  - As túas perniñas curarán... Vivirás dalgún xeito!
  As nenas puxéronse de novo pola estrada. Xa non tiñan a mesma alegría temeraria. Ademais, canto máis camiñaban, máis fame se facía sentir. Aquí apareceron os campos da granxa colectiva... Os traballos xa estaban en pleno desenvolvemento neles.
  Os homes, porén, non eran visibles; só as mulleres e os nenos estaban enganchados, algúns para o arado, outros para a aixada. A xente aquí é terriblemente delgada, coa cara esgotada. Certo que os rapaces, ao ver as fermosas nenas, sorrÃan e acenábanlles con aceno, saudándoas coas mans callosas e estendidas.
  Zoya ofreceuse a axudar a Elena co traballo campesiño. A filla de Svarog aceptou de mala gana. Ela persoalmente quería proezas de armas, e non o duro lote da granxa colectiva. Pero despois de ferir o pé nun empedrado, o seu estado de ánimo belixerante desapareceu de inmediato. Ademais, debes pensar na túa propia legalización. Diga o que se diga, acabaron con só vestidos e sen pastores.
  Si, a NKVD pode declaralos espías en calquera momento e confundilos. En caso contrario, resultarán ser só refuxiados que o perderon todo, incluídos os seus documentos. Os seus vestidos non son moi novos, e o estilo cunha saia máis curta é típico da aldea bolxevique. Podes comer o suficiente para que o crean!
  Zoya naceu na aldea e as súas mans e o seu corpo son moi hábiles no sufrimento. Elena é unha dama da cidade, non só moscovita. É certo que ten experiencia no traballo de cultivo na comunidade de Rodnover. Pero aínda así os movementos non son tan sinxelos e familiares como os de Zoya. Si, e os dedos rotos no chan frío doen noxo.
  Porén, as mozas, nenos e nenas están todos descalzos, aínda que pola noite fixera xeadas e corres o risco de pasar frío. Só mulleres de idade avanzada e vellas con calzado de bast. Non hai homes á vista, e o máis vello por riba de todos é un adolescente de pelo rizado e avermellado, de non máis de quince anos, cun pantalón moi ordenado, pero cunha mirada moi expresiva e un queixo valente. Este neno cunha insignia de Komsomol é o máis vello entre os rapaces e dá ordes a todos.
  O mozo comandante non comentou o feito de que as dúas belezas se unisen a elas. Coma se isto fose así, non hai que dicir. O clima da rexión do Volga é suave e o clima está en pleno apoxeo, polo que un par de mans extra non fará mal.
  A Elena comezou a doerlle as costas, e pediu ir ao arado. Polo tanto, é máis fácil para o corpo dunha nena bastante forte, pero só tes que cavar coidadosamente os talóns no chan solto para que os dedos dos pés non se irriten tanto. Pero a presión sobre o peito vén nun ángulo diferente e as costas, despois de descargarse, non senten dor.
  A nena pensou entón, cantos anos ten realmente? Hai tempo que pasou cen! Divertido! É unha das mulleres máis antigas da Rusia moderna e, ao mesmo tempo, está chea de forza e saúde. Pero despois de ser privados das súas habilidades máxicas, poderían converterse en tales monstruosidades!
  Este pensamento dá escalofríos a Elena...
  Todos traballaron con ilusión e sen descanso para xantar. Ou só cando escurecía completamente, achegáronse ao lume para refrescarse. O río Volga estaba preto e había peixes na pota. Pero só hai tanto pan, e dalgún xeito non está totalmente limpo, con impurezas. Outro sabor de cebola.
  A comida é sinxela e non demasiado; parece un manxar para estómagos con fame. As Ranger Girls levaban moitos anos sen sentirse tan cansas. Non, aínda é moi doloroso ser humano sen superpoderes. E cansas coma... un burro!
  Pero tamén é bo que os organismos sexan novos e sans. As nenas quedaron durmidas con outras mulleres no hórreo sobre si mesmas. Un dos rapaces apoiou a cabeza no peito alto de Zoe. A garda acariñaba os seus rizos louros... E sentiu unha forte melancolía. Recibían todo da vida e dos seus mecenas, os Deuses Demiurgos: eterna mocidade, poder, a oportunidade de ter riqueza, poder, honra e respecto, pero... Para concibir, deben durmir cun home igual en capacidades a eles. E isto non é nada fácil de atopar.
  E se hai rapaces deste tipo, entón están nun nivel diferente e nun universo diferente. Elena recordou unha canción sobre Gagarin e isto fíxoa sentir aínda máis triste;
  Sabes que tipo de rapaz era...
  O mundo enteiro levouno nos seus brazos!
  A DETERMINACIÓN DO IRMÁN DO TSING SALVA O IMPERIO
  O irmán do tsar Nicolás II, Mikhail, a diferenza da historia real, actuou con decisión. A Garda Imperial abriu fogo contra os rebeldes que intentaban asaltar o Palacio de Inverno. Entón os cosacos, favorecidos polo soberano, e os rexementos nobres entraron na batalla.
  Varios centos de rebeldes morreron e outros fuxiron. A policía capturou activamente aos rebeldes e aos seus líderes. Representantes da Duma Estatal, familias principescas, comerciantes e membros da elite financeira apresuráronse a xurar lealdade ao tsar Nicolás e xuráronse lealdade. Durante a batalla, máis de seiscentos rebeldes morreron e mil e medio resultaron feridos. Os gardas perderon unhas vinte persoas mortas, os cosacos outras cincuenta.
  Un choque grave, pero a autocracia sobreviviu. Os conspiradores da cúpula non tiñan nin unha opinión nin un só líder. E, en xeral, moitos deles crían que era imposible cambiar a forma de goberno durante unha guerra.
  Hai moitos descontentos co tsar Nicolás II, pero é difícil ofrecer unha alternativa ao réxime imperial. Ademais, os ricos temen seriamente que a forma republicana de goberno resulte demasiado débil e solta para protexer aos capitalistas do proletariado famélico e rebelde, e aos terratenentes dos campesiños.
  Pero o propio pobo non vai organizar unha revolución seria. Os bolxeviques aínda son demasiado débiles e poucos, os socialistas revolucionarios na súa maioría cren que a revolución é boa, pero é mellor gañar primeiro a guerra mundial.
  En fin, houbo un motín e saíron todos! Repetíase algo así como unha resurrección sanguenta... E silencio!
  Nicolás II premiou ao seu irmán pola súa decisión coa Orde de Xurxo, de primeiro grao, e ascendeuno ao rango de xeneral en xefe, nomeando a Mikhail para comandar a fronte occidental. E as frontes sur e romanesa estaban subordinadas a Brusilov.
  O tamaño do exército ruso chegou a case dez millóns de persoas, e o seu mantemento supuxo unha pesada carga para o imperio. Había que avanzar.
  En canto se secaron os camiños, o exército tsarista bateu en Galicia. A superioridade numérica estaba do lado das tropas rusas. Os austríacos debilitaron a moral e os rexementos formados por eslavos desertaron en masa ou rendironse. Non había suficientes unidades alemás para conter o inimigo.
  Para colmo, Estados Unidos entrou en abril na guerra contra as Potencias Centrais. E así o desenlace do conflito xa estaba predeterminado. Os alemáns intentaron aumentar as súas forzas en Occidente para derrotar aos aliados e non foron capaces de proporcionar unha asistencia significativa a Austria-Hungría.
  As tropas rusas ocuparon Lviv e varias cidades de Galicia. Incluso se formaron varias pequenas caldeiras. A fronte austríaca, de retazos e rotas, colapsaba demasiado rápido, polo que os alemáns tiveron que pasar a unha defensa cega no oeste e lanzar tropas nos ocos que se formaran.
  Desenvolvendo o seu éxito, os rusos achegáronse a Przemysl e mesmo rodearon a cidade. Pero os problemas de abastecemento e a introdución de unidades alemás máis preparadas para o combate na batalla retardaron o avance. Pero a Fronte Romanesa pasou á ofensiva, e despois dun tempo tamén a Fronte Occidental. Este último enfrontouse a unha tarefa difícil: atravesar a poderosa e profunda defensa alemá.
  O irmán do tsar Mikhail non o consideraba vergonzoso, aprendeu de Brusilov e aplicou tácticas similares. Comezou a preparar unha ofensiva en doce lugares diferentes á vez, para que os alemáns non puidesen determinar a dirección do ataque principal. Ademais, utilizaron activamente unha cortina de fume e unha ofensiva pola noite.
  As tropas rusas no sur liberaron Bucarest, e o ataque no centro deu lugar a avances ao sur de Vilno.
  Os alemáns tiveron que reforzar unha vez máis o seu flanco sur. As tropas alemás que bloqueaban Riga estaban baixo ameaza de cerco. Nestas condicións, o Kaiser tomou a difícil decisión de abandonar os estados bálticos e retirar as tropas á liña defensiva prusiana.
  As cousas non funcionaron para o sindicato e para Turquía. Os rusos e os británicos avanzaban en Asia Menor, os franceses presionaban a Palestina en Siria. Os otománs estaban debilitándose e a súa caída non estaba moi lonxe. Ademais, os búlgaros cambiaron. Ao entender que os prusianos xa perderan a guerra e que as tropas rusas, liberando a maior parte de Romanía, chegaran á fronteira, o rei eslavo declarou a guerra a Austria, Turquía e Alemaña.
  Por suposto, isto deulles máis dores de cabeza aos alemáns. Xa non podían manter a primeira liña no Leste e víronse obrigados a retirarse cara ao Vístula. Esperando que unha barreira de auga natural atrase as tropas rusas.
  O aliado do oeste só logrou éxitos parciais, aínda que xa utilizaban os tanques de forma máis activa. Pero polo de agora Alemaña mantivo a fronte, aínda que se viu obrigada a retroceder un pouco. O tramo sur levou moito esforzo.
  Ben, a Rusia tsarista no outono e no inverno trasladou a peor parte dos combates ao Imperio Otomán.
  O asalto a Constantinopla, tanto por terra como por mar, rematou co triunfo das armas rusas. Turquía caeu, e con ela Rusia recibiu grandes territorios, Constantinopla e estreitos con acceso ao mar Mediterráneo.
  Certo que non foi posible rematar a guerra en 1917, pero o alento da vitoria xa o sentían todos, moito máis que en 1916.
  O inverno pasou en Rusia con pequenas folgas e manifestacións, pero non houbo enfrontamentos graves, a pesar das dificultades militares. Quizais o rublo se depreciou demasiado, pero é prematuro falar de fame.
  Porén, era hora de rematar a guerra, e todo o mundo o entendía. Promovido a mariscal de campo, Brusilov propuxo dar o golpe principal no sur, onde o inimigo era máis débil, e despois virar cara ao norte.
  Os alemáns xa tiñan os seus primeiros tanques. Pero o seu número é demasiado pequeno para ter un impacto significativo no curso da guerra. Rusia tamén ten os seus propios vehículos, en particular os tanques Mendeleev. Pero de novo, a industria tsarista aínda non pode levar a cabo a produción en masa.
  Pero a produción en masa de tanques foi establecida polos británicos, americanos e franceses. Isto significa que apareceu un novo e poderoso medio de romper a defensa, que debería romper as posicións alemás.
  Os aliados tamén queren acabar coa devastadora guerra o máis rápido posible. E a partir de finais de marzo, comezaron a tentar atravesar a profunda defensa alemá.
  A ofensiva das tropas rusas comezou en canto se secaron as estradas do sur. As tropas rusas, tras as vitorias anteriores, animáronse, pero os austríacos apenas aguantaron. Budapest viuse rodeada xa a principios de maio. Entón comezou o movemento cara a Viena e pasando por alto o río Vístula.
  Os italianos tamén pasaron á ofensiva. Mesmo Xapón enviou un corpo expedicionario a Europa. Os alemáns presionaron por todos os lados.
  Cando as tropas rusas xa se achegaran a Viena, Austria-Hungría capitulou. O último aliado de Alemaña finalmente caera. En Occidente, usando tácticas de ataque en diferentes partes da fronte, os aliados avanzaron lentamente pero con certeza. E as tropas rusas entraron dende o sur ata a parte traseira da fronte alemá cubrindo o Vístula.
  Nestas condicións, o chanceler Wilhelm, decatándose da posición completa e desesperada de Alemaña, anunciou o cesamento de todas as hostilidades o 22 de xuño de 1918. De feito, os alemáns capitularon.
  Austria-Hungría deixou de existir. Rusia recibiu a Galicia, a rexión de Cracovia, a Bucovina, parte do leste de Eslovenia e Hungría. Romanía Transilvania. De Austria-Hungría só quedaba unha pequena Austria e unha Hungría moi reducida. Checoslovaquia xurdiu baixo os auspicios de Rusia.
  O Imperio tsarista recibiu de Alemaña Klaipeda, Poznan e o acceso aos mares, cortando a Prusia Oriental da propia metrópole a través de Danzig.
  Alemaña tivo que ceder o que conquistou anteriormente no século XIX a Dinamarca e Francia. Foi condenada a pagar enormes reparacións cada ano, e limitou o potencial militar a cen mil persoas.
  E por suposto, como na historia real, unha zona desmilitarizada.
  A Rusia tsarista ampliou as súas posesións no sur. O Imperio Otomán, como o Imperio Austríaco, deixou de existir. Gran Bretaña tomou Iraq, Francia, Siria e, xunto cos británicos, Palestina. Rusia conseguiu Armenia, Asia Menor e Constantinopla.
  Oriente Medio e Irán tamén se dividiron en esferas de influencia. Así, a Rusia tsarista logrou importantes adquisicións materiais.
  Pero a guerra custou a vida a máis de dous millóns e medio de soldados, sen contar os civís mortos, gastos enormes. As finanzas caeron en desorde e o país endebedouse.
  É certo que os aliados acordaron con indulxencia cancelar os intereses dos préstamos, pero aínda así a débeda resultou ser bastante grande: uns dez mil millóns de rublos de ouro.
  Pero foi posible nacionalizar empresas que antes eran propiedade dos alemáns.
  A situación política na Rusia tsarista estabilizouse e a autoridade do emperador medrou.
  Nicolás II aproveitou isto cancelando o seu propio manifesto sobre a Duma Estatal. A autocracia foi restaurada de novo e o poder lexislativo pasou na súa totalidade ao tsar.
  Isto provocou só tímidos intentos de protesta. O país estaba demasiado canso da guerra e non quería novos choques.
  E a economía comezou unha rápida recuperación da posguerra! O crecemento foi de media dun nove por cento ao ano e foi superior ao dos Estados Unidos.
  Creáronse novas industrias avanzadas e desenvolveuse a enxeñaría mecánica. Os soldos creceron.
  A duración da xornada laboral foi reducida pola lei do Tsar de 11,5 horas a 10,5 horas. E os días previos ás vacacións e antes das fins de semana ata as 9 horas. Así mesmo, a xornada reduciuse a nove horas, se polo menos unha parte da mesma era de noite.
  Despois do intercambio de diñeiro, restableceuse o saldo de ouro sólido do rublo. En 1929, o salario dun traballador alcanzaba os 50 rublos ao mes, sendo o prezo do vodka de 25 copeques a botella. É dicir, 200 botellas ao mes. E se o tomamos en equivalente de ouro, isto é ata 37 gramos de ouro puro.
  O país ocupa o segundo lugar, superado só por Estados Unidos en canto a produción industrial. As perspectivas para o imperio parecían moi rosas, pero... produciuse unha gran depresión.
  O colapso afectou a todo o mundo, incluída Rusia. A verdade danou máis a Alemaña e a EE.UU. Pero a Rusia tsarista era demasiado dependente dos préstamos externos e, polo tanto, non podía evitar choques e recesións.
  O Partido Bolxevique dos anos vinte estaba a vivir unha crise. Lenin realmente retirouse da loita práctica e revolucionaria mergullándose na teoría... e escribindo ciencia ficción.
  Vladimir Ilich coñeceu a Herbert Wales en Gran Bretaña e sentiu o gusto pola ciencia ficción. En particular, da pluma de Vladimir Ilich saíu unha gran novela futurista: "O comunismo é o camiño da felicidade"! E unha serie de obras máis. Lenin xa estaba a gañar moito diñeiro coas obras de ciencia ficción.
  Os bolxeviques dividíronse en trotskistas e estalinistas. Stalin decidiu volver ás tácticas do terror individual característicos da Narodnaya Volya. Trotsky tomou unha posición máis moderada.
  Os Socialistas Revolucionarios seguen activos, aínda que xa non houbo asasinatos políticos de relevancia nos anos vinte. As posicións dos republicanos e cadetes foron afianzando progresivamente. De feito, a monarquía absoluta parecía a todos unha reliquia caduca. Así que comezaron de novo os disturbios, as folgas, as manifestacións e o trono real comezou a tremer.
  O monarca lembraba moito...
  O goberno de Nicolás II atopou unha solución... na guerra! Ademais, os xenerais desexaban vingarse da derrota de Xapón. E isto é comprensible...
  Despois da Primeira Guerra Mundial, a Rusia tsarista levou a cabo varias pequenas campañas militares. En Oriente Medio, onde eles e os seus aliados completaron o mundo árabe. En Afganistán.... Alí tivo lugar a guerra xunto con Gran Bretaña. Rusia apoderouse das rexións do norte de Afganistán, poboadas principalmente por uzbecos e taxicos, así como por Herat. Os británicos, despois de brutais guerras, someteron con todo o sur. O autogoberno permaneceu no centro de Afganistán.
  Irán aínda conservaba a aparencia de soberanía, pero a súa división tampouco estaba moi lonxe.
  Pero o principal enfrontamento de intereses produciuse en Xapón. Ademais, en 1931, os xaponeses crearon un goberno títere en Manchuria e lanzaron unha ofensiva en China.
  O que se converteu no motivo dunha nova guerra.
  Nese momento, o exército ruso conseguira actualizar a súa flota de tanques e crear unha aviación moi forte. No aire, Xapón era notablemente inferior e o exército terrestre de Rusia era moito máis numeroso e, quizais, máis preparado para o combate.
  A Flota do Pacífico estaba comandada polo lendario almirante Kolchak. O Cabaleiro da Orde de San Andrés o Primeiro Chamado, Brusilov, xa morrera por aquel entón, pero os seus hábiles alumnos permaneceron.
  A guerra non tivo éxito para Xapón desde o principio. Os xenerais rusos: Denikin, Wrangel, Kaleidin, baixo o mando xeral do irmán do tsar Mikhail Romanov, actuaron con enerxía e habilidade. A experiencia da Primeira Guerra Mundial tivo un impacto, e tivéronse en conta os erros no conflito de 1904-1905.
  Os tanques lixeiros de Prokhorov, que son simplemente insubstituíbles na guerra de manobras, tamén resultaron ser bastante bos. En calquera caso, xa era un exército ruso diferente, e unha guerra completamente diferente.
  Non obstante, durante a primeira batalla co samurai, se Kuropatkin fora substituído por un comandante máis talentoso e decisivo, o resultado da guerra, por suposto, sería completamente diferente.
  En calquera caso, en dous meses Port Arthur foi asediado polas tropas rusas, e os xaponeses foron derrotados. Dous meses despois, toda Corea foi liberada e a cidade da cidadela foi tomada por asalto.
  No mar, as batallas tamén se desencadearon con diversos graos de éxito. Ata que chegaron os escuadróns do Báltico e do Mar Negro. A Terra do Sol Nacente foi completamente derrotada, e ata desembarcaron tropas en Hokkaido. Xapón viuse obrigado a asinar unha paz humillante. Devolve Manchuria, Port Arthur, algunhas posesións conquistadas aos alemáns, o sur de Sakhalin e a dorsal de Kuril. E ao mesmo tempo pagar unha indemnización, unha cantidade ordenada - mil millóns de rublos de ouro.
  A vitoria reforzou temporalmente a posición da Autocracia, e entón a Gran Depresión deu paso a rápidos repuntes económicos.
  En Alemaña, como na historia real, Hitler chegou ao poder, pero non se lle permitiu enloquecer. En particular, o intento de restaurar o servizo militar universal enfrontouse a unha feroz resistencia de Rusia e Francia. Aínda que se fixeron pequenas concesións en canto ao potencial militar. Permitiuse que o tamaño do exército pasara de cen mil a douscentos cincuenta. Ademais, Hitler devolveu o control da zona desmilitarizada a Alemaña.
  E os problemas dinásticos estaban xurdindo na Rusia tsarista. O herdeiro ao trono, o zarévich Alexei, morreu... O irmán do tsar Mikhail Romanov foi privado dos dereitos de herdanza. E Kirill Vladimirovich Romanov realmente converteuse no herdeiro. Pero este tipo está sumido na borracheira e o libertinaxe. Totalmente degradado...
  Entón, quen sucederá ao tsar Nicolás II? O irmán do tsar Mikhail, despois da vitoria sobre Xapón, recibiu o rango de xeneralísimo e gozou dunha enorme popularidade. Converteuse no primeiro membro da familia real na historia da Rusia Imperial en recibir un rango tan alto. E moitos querían velo no trono real.
  É certo que o propio Nicolás II -un non bebedor, sen malos hábitos, que facía ximnasia habitualmente- aínda era bastante forte e parecía que o seu reinado sería o máis longo da historia rusa. Pero Stalin concibiu o intento de asasinato máis ambicioso desde a época de Alexandre II. Aínda que o parecese, cal é o sentido?
  En todo caso, 1937 resultou ser un ano nefasto. O tsar Nicolás II foi asasinado, e xunto con el morreron tamén dous ministros, así como tres ducias de cortesáns, e parte do Palacio de Inverno derrubouse.
  Os terroristas utilizaron o sistema de sumidoiros para minar e plantaron máis dunha tonelada de aminolon.
  Así, un incidente agresivo interveu no curso da historia. Así rematou o reinado do tsar Nicolás II. O monarca non comezou a chamarse grande nin formidable. Os que non amaban ao emperador chamábanlle sanguento, porque no seu reino se derramaba moito sangue. Quen tratou con respecto é un Conquistador. Entón, o número de terras baixo el en Rus' aumentou. Incluso apareceu unha gran provincia en China: Zheltorossiya.
  En total, o reino durou 43 anos. Só Iván o Terrible gobernou máis tempo, e nominalmente. Pero dado que tomou o trono durante tres anos, o período real de control resultou ser máis curto.
  Pero o herdeiro lexítimo, Kirill Vladimirovich Romanov, subiu ao trono. Non gobernou durante moito tempo, aproximadamente un ano, pero conseguiu exercer algunha influencia no curso da historia. En particular, permitiu que Adolf Hitler levase a cabo o Anschluss de Austria. Referíndose presuntamente ao dereito dos pobos á autodeterminación e, supostamente, así haberá máis orde. Acordado co Anschluss de Austria e Mussolini.
  Así, Alemaña expandiuse e a súa poboación superou os oitenta millóns. Sen esquecer que Hitler fomentou a natalidade. Baixo Adolfo o Demoníaco, creceu unha vez e media.
  En España estalou unha guerra civil, pero rematou moito máis rápido, xa que non existía a Unión Soviética, que prestaba asistencia á coalición de esquerdas en Madrid.
  Pero Franco converteuse nun aliado do Führer. E o novo tsar Vladimir III chocou con Gran Bretaña.
  A situación é realmente complicada. Un crebacabezas cheo da Segunda Guerra Mundial. E unha nova rolda de enfrontamento. Irán non está dividido, e este é en realidade o último país islámico que é formalmente independente. Tanto Rusia como Gran Bretaña teñen plans para iso. As cousas son moi confusas en Oriente Medio. Os territorios de Rusia, Francia e Gran Bretaña son mixtos e difíciles de xestionar.
  Inglaterra está a caer economicamente cada vez máis por detrás de Rusia e da cada vez máis poderosa Alemaña. Pero as colonias máis grandes seguen sendo británicas. Pero o poder da coroa do león está debilitando, Canadá é case independente. Sudáfrica tamén é un dominio, como Australia. Na India, a posición británica está debilitando. Por suposto, hai un desexo de empurrar o león.
  Hitler intenta xogar en dúas frontes. Ou conseguirá o apoio de Francia, Gran Bretaña, Italia e Xapón. Co fin de acumular todos xuntos sobre a Rusia tsarista e dividir as súas vastas posesións.
  Ou buscar adquisicións territoriais en Occidente, pero en alianza con Rusia.
  Hitler é un home vil e sen principios e, en xeral, non lle importa con quen entra nunha coalición sempre que lle sexa beneficioso.
  O novo tsar Vladimir tamén soña con pasar á historia como un gran conquistador e quere quitarlle colonias a Gran Bretaña e Francia. En rigor, non queda nada que quitar aos alemáns. Polo tanto, unha coalición con Alemaña é bastante lóxica.
  Italia capturou Etiopía e tamén quere novas fazañas. Mussolini é moi ambicioso. Non lle importa se vai ao leste ou ao oeste. Pero en Francia non hai grandes ganas de loitar entre a xente. Alí reina o pacifismo e elíxese goberno. Non hai forma de adquirir un aliado tan forte. E a Rusia tsarista, coa súa alta natalidade tradicionalmente e unha taxa de mortalidade en constante diminución, é un opoñente moi forte. A poboación da Rusia tsarista xa está medrando aproximadamente un tres por cento ao ano. A mortalidade infantil diminuíu, pero aínda non pasou a moda das familias numerosas, e mesmo as familias traballadoras son fértiles. Tendo en conta as adquisicións territoriais, incluídas en China densamente poboada, e Mongolia pouco poboada, e en Europa e Turquía, a poboación da Rusia tsarista superou en 1940 os 400 millóns en comparación con 1913, cando era de 180 millóns. E esta é unha potencia continental... Gran Bretaña e Francia teñen menos de 50 millóns nas súas metrópoles, ademais de colonias. Pero as tropas coloniais son débiles de moral e teñen pouca capacidade de combate. Entón, as forzas terrestres occidentais son moito máis débiles.
  O Führer escolle unha alianza con Rusia contra Occidente.
  En 1939, Checoslovaquia foi dividida. Alemaña tamén incluía os Sudetes. Os alemáns reforzaron o exército e formaron columnas de tanques. A Rusia tsarista tampouco quedou parada, contando cun exército en tempo de paz de cinco millóns e cincocentas divisións de persoal.
  Na Rusia tsarista, os tanques pesados e os avións estratéxicos, incluídos os avións con oito motores, levan moito tempo en produción. Francia ten só uns trinta tanques pesados, e están desfasados. Gran Bretaña non ten vehículos pesados. Pois tamén Alemaña, nin un máis pesado que vinte toneladas. Estados Unidos ten algo máis de catrocentos tanques.
  Hitler decidiu que non pagaba a pena demoralo e bateu o 15 de maio de 1940. O tempo é favorable e todo está listo. Ou máis ou menos listo.
  A Rusia tsarista comezou un ataque contra a India e outras posesións coloniais. O exército ruso atacou posicións mal defendidas. Hai relativamente poucas tropas formadas polos propios británicos e franceses, e as unidades coloniais non queren morrer por unha idea ou imperio que lles é alleo. De feito, quen son os ingleses para eles? Explotadores, escravos, ladróns ou infieis. É improbable que os rusos sexan moito peores ca eles, polo que morrerían polo imperio do León ou do Galo.
  Así que as tropas tsaristas avanzan, superando unha resistencia lenta e focal. Pero os alemáns tamén puideron derrotar ás tropas francesas, inglesas, belgas e holandesas en mes e medio.
  Así, Churchill perdeu o apoio dos seus principais aliados. A expectativa de que os Estados Unidos entrarían na guerra non se materializou. Roosevelt non se distinguiu en absoluto pola determinación de Stenka Razin. E entón tales forzas irían contra América.
  As tropas rusas avanzaron por África e Asia en marchas; máis problemas proviñan do terreo e do tramo de comunicacións que das tropas inimigas. A falta de estradas, sobre todo en África, tamén tivo un efecto. Pero o soldado ruso sen pretensións supera heroicamente e estoicamente todas as dificultades.
  Os alemáns só poden trasladar tropas a África con dificultade. O avance sobre Xibraltar atrasouse pola teimuda resistencia de Franco. E tivemos que trasladar forzas por mar. Os rusos entraron en África, a través de Exipto, e é moito máis fácil para eles. Italia tamén agarra todo o que pode coller, e neste asunto Mussolini ten o agarre dunha boa constrictor.
  O desembarco na propia metrópole non tivo lugar en 1940. Na batalla aérea, debido principalmente á pasividade de Rusia, Gran Bretaña sobreviviu. Pero hai que dicir que o sabio tsar Vladimir Kirillovich non quería que Gran Bretaña capitulara antes de tempo, senón que pretendía de forma bastante racional apoderarse de todas as súas colonias asiáticas e africanas.
  Onde irá Gran Bretaña? Despois de todo, non ten reservas, sen colonias e materias primas: a súa caída é cuestión de tempo.
  No inverno e marzo de 1941, as tropas rusas finalmente chegaron a Sudáfrica e derrotaron o último dominio africano. O intento británico de sentarse en Madagascar tamén fracasou e, en maio de 1941, levouse a cabo un desembarco coa vitoria posterior.
  Xapón loitou ao lado de Rusia na guerra, e logrou agarrar algo no Océano Pacífico. O verán de 1941 foi o período dunha gran ofensiva aérea contra a metrópole británica.
  A aviación rusa e alemá atacaron Londres e outras cidades do Imperio inglés. E o 8 de novembro, aniversario do putsch de Múnic, finalmente tivo lugar o desembarco.
  A loita durou dezaseis días e acabou con vitoria das tropas rusas e alemás.
  Isto, de feito, acabou coa Segunda Guerra Mundial. Resultou ser menos sanguento e longo que na historia real. E reforzou e expandiu notablemente as posesións rusas. Especialmente en África e Asia.
  Procedeu un período relativamente tranquilo. Rusia e Alemaña estaban dixerindo as súas propias ganancias territoriais. O Terceiro Reich incluía: Bélxica, Holanda, case a metade de Francia, así como Marrocos, parte de Alxeria e as posesións centrais. Certo, debido á posición de Franco e a certa indecisión de Hitler, os alemáns non tiveron tempo de avanzar nas posesións ecuatoriais de Francia, e caeron en mans das tropas rusas.
  Con todo, Alemaña aínda recibiu un bo anaco de terra africana, superando o seu propio territorio en superficie. A superficie das terras do Terceiro Reich, tendo en conta as adquisicións europeas, triplicouse con creces. E se contamos desde as fronteiras desde 1937, tendo en conta a Austria, os Sudetes e a República Checa como protectorado, entón catro veces.
  Así que os alemáns no seu conxunto tiñan abondo para dixerir, dominar e asimilar. Ademais, Rusia ampliou as súas posesións coloniais, e case non puido controlar todo isto.
  E Italia conseguiu moito: por exemplo, a maior parte de Sudán, Somalia, Uganda e algunhas outras adquisicións, en particular Túnez.
  Así, por agora completouse a redivisión do mundo. Pero como din, co paso do tempo, as ambicións comezan a manifestarse.
  Os Estados Unidos non comezaron a traballar seriamente no proxecto atómico. Na Alemaña e Rusia fascistas, a actitude tamén resultou xenial. Xapón aínda non está o suficientemente desenvolvido como para logralo, e Gran Bretaña e Francia convertéronse en países vasalos do Terceiro Reich e de Rusia.
  Así que a aparición das armas nucleares foi atrasada por algún tempo.
  Pero o progreso, por suposto, é inexorable. Os físicos están a traballar, a teoría está a desenvolverse, así como os experimentos de laboratorio. Pero un proxecto nuclear precisa da vontade do Estado. A Rusia tsarista xa tiña demasiadas preocupacións e gastos relacionados coa expansión do seu territorio. Pero Hitler por algún motivo tiña rencor contra tales ideas dun programa nuclear e cría que o proxecto atómico só malgastaría moito diñeiro.
  Ademais, o exército terrestre ruso e a aviación eran os máis fortes e numerosos do mundo, e a mariña tamén estaba a medrar, especialmente debido ao crecemento económico.
  Os xenerais e mariscais tsaristas preferiron desenvolver a construción de tanques, construír avións, portaavións e acoirazados. Por que necesitan contos de fadas sobre bombas nucleares? É dicir, tanto os alemáns como os rusos foron indiferentes a este problema.
  Ademais, había materias primas suficientes para non ter que preocuparse polos recursos enerxéticos, polo menos nun futuro próximo.
  Así, a pesar de toda a frialdade do Pentágono e da Casa Branca, a iniciativa pasou involuntariamente aos Estados Unidos. Ademais, non é só unha cuestión de medo a que os rusos ou alemáns vaian máis aló e presionen o Novo Mundo, senón tamén a economía.
  Tras perder a oportunidade de recibir petróleo de Asia, África e Oriente Medio, os Estados Unidos tiñan ata agora os seus propios pozos en Texas, Florida, e comezaron a desenvolverse en Alasca.
  Pero a poboación dos Estados Unidos foi crecendo. A inmigración non foi desanimada en Rusia, e a poboación continuou crecendo rapidamente. Os negros e os árabes foron especialmente dispostos a marchar para os Estados Unidos.
  Tamén medraba a economía estadounidense, e cada vez había máis coches.
  E comezou a procura de combustible nuclear e dunha reacción atómica que puidese proporcionar unha enerxía colosal.
  Pasaron dez anos dende o final da Segunda Guerra Mundial. A Alemaña de Hitler tiña unha nova arma: avións de disco capaces non só de voar a unha velocidade tremenda, senón de permanecer practicamente invulnerables ante o lume de armas pequenas.
  Ademais, os alemáns conseguiron lanzar un satélite artificial sobre a órbita e, o máis importante, en xuño de 1951, o primeiro home ao espazo.
  A Rusia tsarista chegou un pouco atrasada e só logrou un progreso total en agosto deste ano. Na Italia fascista producíronse cambios no mesmo ano. Faleceu Benedito Mussolini, aspirante ao título de Xulio César. En xeral, o ditador italiano tivo éxito no goberno. Tendo en conta as conquistas de África, incluída Etiopía, o territorio controlado por Italia creceu case tres veces e media durante o seu reinado. Ademais, Benedito en Europa conseguiu cortar unha parte de Francia xunto con Toulon.
  Pero non o deixaron ir a Albania e Grecia: estes son territorios dentro da esfera de influencia do Imperio Ruso.
  Benedito, por suposto, podería chamarse grande e conquistador, aínda que o exército italiano non brillou demasiado coas súas fazañas. Pero o seu fillo e herdeiro non se consideraba peor que o seu pai.
  E colleu o outono de 1951 e invadiu Albania e Grecia... Non é de estrañar que digan que todas as grandes guerras comezan coma de súpeto.
  Vladimir Terceiro estaba aínda feliz con isto. As posesións de Italia en África son grandes, incluso máis grandes que as de Alemaña. Entón, por que non collelos se hai un gran motivo?
  As tropas rusas comezaron as hostilidades o 7 de novembro de 1951, atacando Etiopía, Libia e Sudán. As unidades rusas son máis fortes, máis numerosas e máis listas para o combate que as italianas.
  Así que axiña comezaron a destruír o exército da pasta... Pero ninguén esperaba que, sen previo aviso, Adolf Hitler saíra do lado de Mussolini Jr.
  Aínda que se o miras, non había nada máis inesperado.
  Alemaña perdeu a Primeira Guerra Mundial ante Rusia e perdeu a maior parte do territorio en Rusia. E se os alemáns conseguiron recuperar o que perderan en Occidente con intereses, entón en Oriente, falando francamente, quedaron sen nada.
  Entón Hitler contaba realmente coas súas novas armas, especialmente nas discotecas e os pratos voadores. Ademais, o Führer cría que esta vez sería máis doado loitar con Rusia que na Primeira Guerra Mundial, xa que Alemaña e Italia dirixirían a compañía sen ter unha segunda fronte.
  Tamén se fixo o cálculo de que Xapón, ofendido polos rusos, tamén entraría na guerra no Extremo Oriente e amarraría alí o inimigo. Quizais Portugal e España se sumen á coalición, como Gran Bretaña e Francia? Están moito máis preto de Alemaña que de Rusia. E algunhas esperanzas foron postas nos EUA!
  Ademais, América construíu unha armada impresionante, moitos portaavións e modernizou a súa flota de tanques, aínda que aínda era inferior en cantidade e calidade aos vehículos do exército do Vello Mundo.
  O sistema social na Rusia tsarista mantívose autocrático e unha monarquía absoluta. O Tsar e Emperador de Toda Rus' tiña pleno poder: executivo, lexislativo e xudicial. O Parlamento estivo ausente. Había un Consello de Estado de persoas designadas polo emperador, pero só tiña dereitos consultivos. O propio rei emitiu leis, así como decretos. Tamén tiña dereito a executar e indultar, aínda que, por suposto, tamén houbo xuízo. Os xuízos por xurado foron abolidos tras o asasinato de Nicolás II, polo que o poder xudicial tamén foi nomeado e destituído polo tsar ou os funcionarios designados polo emperador.
  Este sistema tiña as súas vantaxes e desvantaxes. Por unha banda, o emperador podía resolver rapidamente tal ou cal problema sen disputas nin acordos, pero por outra banda, a excesiva concentración de poder nunha man suprimiu a iniciativa e daba maiores oportunidades á burocracia. Deu a luz a diferentes favoritos e favoritos. Vladimir non se distinguiu pola hipocrisía excesiva e a fidelidade matrimonial. Aínda que as mulleres non tiveron moita influencia nas súas políticas.
  No campo da construción de tanques, a Rusia tsarista tiña moitos vehículos poderosos e pesados. Non obstante, a experiencia das operacións de combate en África demostrou que o rendemento de condución dun tanque é extremadamente importante. Como resultado, o principal tanque ruso non superou as corenta e cinco toneladas. Xa que máis peso creou problemas coa capacidade de campo a través, incluso con pistas anchas.
  O tsar adoraba os tanques pesados, pero os seus conselleiros disuadían ao emperador de poñelos en produción en masa. Pero a máquina de sesenta toneladas estaba dispoñible en dúas mil copias. E o tanque máis popular, "Nikolai" - 3, produciuse en sesenta e tres mil.
  E a máquina pesa corenta e cinco toneladas, e a arma ten un calibre de 122 milímetros. A armadura frontal é de douscentos milímetros, a traseira e os laterais son de 120 milímetros, o deseño é clásico.
  Hitler estaba seriamente interesado nas máquinas pesadas. E quería ter superioridade sobre o Nikolai nun tanque de produción. O coche alemán aumentou de peso ata as 75 toneladas e, este xa era o límite, debido ao feito de que a gran masa era extremadamente difícil de transportar polas liñas de ferrocarril.
  O vehículo alemán estaba armado cunha arma de 128 mm, tiña unha blindaxe frontal de 250 mm e unha blindaxe lateral e traseira de 180. O deseño tamén é próximo ao clásico.
  Numericamente, o tanque alemán foi tres veces inferior ao soviético. Sen esquecer as dificultades de utilizar máquinas demasiado pesadas.
  Non obstante, o equipamento ruso está espallado por amplas áreas, e no sector europeo da fronte hai unha igualdade aproximada no número de vehículos e infantería. Aínda que en xeral o exército ruso é moito máis numeroso que o alemán. E Rusia ten unha poboación enorme: inclúe a India, China, a maior parte de África, Oriente Medio, Persia, Indochina e moito máis.
  Por suposto, a decisión de Hitler de atacar a Rusia tsarista, aínda tendo en conta que ten ao seu lado a Xapón e Italia, e posiblemente a Francia e Gran Bretaña, é unha aposta colosal. Pero o Führer é un gran aventureiro.
  Cómpre sinalar que os planos de disco cos que o Terceiro Reich puxo tantas esperanzas non son moi eficaces na práctica. A creación dun chorro laminar forte levou a un enorme consumo de combustible, e o tempo de voo dos pratos voadores resultou ser relativamente curto. Así poderían actuar, aínda tendo en conta a enorme velocidade a distancias non especialmente significativas. Ademais, o fluxo laminar protexía o disco das armas pequenas, pero á súa vez evitaba disparar desde un prato voador.
  Entón, os alemáns só podían lanzar mísiles controlados por radio dos seus disquetes, e logo nun ángulo estreito, ou desactivando o fluxo laminar, pero ao mesmo tempo volvéndose vulnerables.
  Pero, en todo caso, Hitler decidiu atacar Rusia e botou as súas cartas en xogo. Ademais, o fascista temía que, se Italia era derrotada, tamén o atacasen. Tiña bigote e non se fía de ninguén.
  Inicialmente, os nazis acadaron o éxito debido á sorpresa do ataque e á mellor organización das súas tropas. Pero o momento do ataque escolleuse mal. Comezou a caer a neve e os depósitos derrapaban. O Fritz podería ter capturado parte de Polonia, incluída Cracovia, pero quedou atrapado preto de Varsovia.
  A máquina militar rusa estaba xirando... Xapón, como esperaba o Führer, entrou na guerra, pero a súa frota non tiña superioridade sobre a flota rusa do Pacífico, e as batallas foron aproximadamente iguais. E Xapón practicamente non distraeu as súas forzas terrestres do teatro de operacións occidental. Ademais, os samuráis eran inferiores aos rusos no aire, tanto en número como en calidade. E a Terra do Sol Nacente foi capaz de capturar só algunhas pequenas illas.
  Os cautos Franco e Salazar non tiñan présa por entrar na guerra. Rusia é un inimigo moi forte. Debemos mirar e esperar. Na historia real, Franco limitouse durante a Segunda Guerra Mundial a enviar unha división azul de voluntarios fascistas.
  Agora o equilibrio de poder parecía especialmente desigual en África.
  Italia perdeu rapidamente as súas posesións no continente escuro.
  Na primavera de 1952, o exército tsarista lanzou unha ofensiva en Prusia Oriental e foi capaz de romper as defensas do inimigo en profundidade. Os nazis tiveron dificultades para abandonar o avance do exército tsarista en Königsberg, pero as tropas imperiais comezaron a avanzar nos Sudetes e Cracovia.
  Resultou que os tanques rusos máis áxiles eran bastante capaces de loitar contra un inimigo pesado, pero menos áxil. As divisións chinesas baixo o mando dos xenerais rusos tamén tiveron un bo desempeño.
  Os alemáns víronse obrigados a abandonar Cracovia... E entón, ante a ameaza de cerco, comezaron a retirarse do Vístula ao Oder.
  Non, este non foi o curso da guerra que esperaba o Führer poseído. Pero é culpa miña. Ademais, franceses e británicos, cheirando a ocupación fascista, non se esforzaron en absoluto por morrer polo Führer. Entón, a reposición foi interrompida, e os países vasalos quixeron estar trivialmente fóra.
  E o peor foi para os alemáns na fronte.
  No inverno, os alemáns perderan todas as súas posesións en África. E durante o inverno, na primavera, retiráronse completamente ao Oder. As tropas rusas liberaron Praga e os Sudetes e achegáronse a Viena. Ademais, derrotaron a Italia e ocuparon Roma, Nápoles e Sicilia. Así que a primavera de 1953 non prometía nada bo para os nazis. Porén, o 8 de abril de 1953, Hitler morreu de súpeto. A nova dirección alemá pide desesperadamente a paz.
  Vladimir Kirillovich Romanov aceptou xenerosamente. Pero os alemáns pagárono caro. A nova fronteira pasaba agora polo Oder: Bélxica, Holanda e Dinamarca recibiron a soberanía, pero no marco dun estado vasalo do Imperio Ruso. Francia recuperou as súas posesións antes perdidas, pero tornouse aínda máis dependente de Rusia.
  Italia e Alemaña perderon todas as súas colonias, que agora pasaron a ser propiedade da coroa real. A propia Italia tamén recibiu o status de vasalo ruso, e Sicilia e Cerdeña pasaron directamente a formar parte do imperio de Vladimir III.
  Alemaña tamén perdeu gran parte da súa independencia e pagou grandes indemnizacións.
  Xapón tamén perdeu todas as súas posesións excepto o seu propio territorio e viuse obrigado a converterse nun estado vasalo. E o tsar Vladimir Kirillovich Romanov tamén recibiu o título de emperador do Xapón.
  Por suposto, esa parte de Australia que antes pertencía á Terra do Sol Nacente tamén pasou baixo control ruso.
  En agosto de 1953, os Estados Unidos por fin probaron unha bomba atómica. Oito anos despois, o xenio nuclear estaba fóra da botella. En calquera caso, o progreso non se pode deter. E a aparición da bomba atómica é inevitable. No escenario máis extremo, as armas nucleares poderían aparecer un máximo de vinte anos máis tarde que na realidade.
  Con certo atraso, o goberno tsarista comezou a desenvolver a súa resposta.
  Ata agora, os Estados Unidos non podían decidir entrar en guerra cun imperio tan poderoso. Ademais, non é tan fácil chegar aos principais centros industriais e económicos rusos desde o exterior.
  E a produción de cargas nucleares requiriu tempo e diñeiro! Os Estados Unidos tiñan os fondos, pero o tempo esgotaba. A Rusia tsarista, cos seus recursos e poderoso potencial intelectual, compensou moi rapidamente a brecha nesta área. E en 1956, tamén apareceu unha bomba atómica en Vladimir III.
  Significativamente inferior a Rusia en poboación e recursos, os EUA capitalistas e democráticos perderon aos poucos as súas cartas de triunfo.
  O único que podían facer era utilizar as armas nucleares como elemento disuasorio e tentar socavar a Rusia tsarista desde dentro. Pero ata agora non o conseguiron.
  Vladimir Kirillovich non quedou descendentes masculinos da súa primeira esposa e volveu casar. E reproduciu un herdeiro, chamándolle Xurxo.
  A Rusia tsarista levou a cabo a expansión espacial. En 1959, o voo dun home á Lúa tivo lugar aproximadamente un ano antes que os estadounidenses. Despois en 1971 a Marte. O mundo alternativo volveuse máis seguro que a realidade.
  En 1975, o home aterrou en Venus. En 1980 en Mercury. En 1981 nun dos satélites de Xúpiter. E en 1992, xusto no ano da morte de Vladimir Kirillovich Romanov, o cosmonauta ruso púxose orgulloso a Plutón.
  Xurxo o primeiro herdou a coroa aos dezaoito anos. E en xeral, podemos dicir que Vladimir o Terceiro, o Grande, pasou o seu reinado de 54 anos con moito éxito. E entón continuou a dinastía Romanov.
  
  
  
  NICHOLAS O SEGUNDO O MÁIS GLORIOSO DAS MISIÓNS!
  Digamos que o tsar Alexandre III, pola contra, morreu antes: en 1987 por un intento de asasinato organizado polo irmán maior de Lenin: Alexandre.
  Parecería aínda peor. Pero non realmente. Nicolás II converteuse antes en tsar, e casou antes: para poñer ao seu fillo no trono se pasaba algo. Pero a súa muller é diferente, o herdeiro está saudable e Rasputín definitivamente non está alí. E así ao principio, en xeral, como na historia real: TRANSIB estase construíndo, a economía está en auxe - expansión a China. É certo que se están construíndo barcos no mar Báltico un ano antes. E un pouco máis de elevación, debido ao ascenso anterior do xenio financeiro Witte.
  A guerra con Xapón non comezou moi ben, pero os Varyag lograron escapar e o almirante Makarov non morreu. A historia cambiou un pouco, e todo vai un pouco diferente. Pero na historia real, de feito, ao Varyag só lle quedaba pouco tempo para escapar, e a morte do almirante Makarov foi xeralmente accidental e improbable.
  A frota rusa, dirixida polo almirante Makarov, actuou con bastante habilidade e afundiu barcos xaponeses. E entón, cando dous acoirazados xaponeses explotaron no mir, Makarov atacou aos samuráis e afundiu outra ducia e media de barcos.
  É dicir, todo saíu ben. E Xapón perdeu a superioridade no mar.
  Pero en terra, o samurai resultou ser máis débil. Kuropatkin rexeitou todos os intentos xaponeses de avanzar e provocoulles un gran dano. Con todo, non actuou con demasiada decisión. Pero pronto chegaron barcos rusos do mar Báltico e Makarov finalmente tomou o control de todas as augas.
  Os rusos incluso comezaron a desembarcar tropas en Taiwán, e despois na dorsal do Kuril.
  Ata que interveu Theodore Roosevelt e ofreceu a mediación. Rusia recibiu Manchuria, Corea, Mongolia, a cadea Kuril e Taiwán.
  Tamén apareceu Zheltorossiya. Así se formou un novo imperio.
  Non obstante, o rei aínda non se volveu demasiado descarado. En 1914, estalou a Segunda Guerra Mundial. Rusia está mellor preparada para esta guerra: a economía é máis forte, o territorio e a poboación son máis grandes e non hai ningún pensamento no camiño. Ademais, non houbo recesión provocada polos disturbios e a chamada revolución.
  A Primeira Guerra Mundial desenvolveuse con diversos graos de éxito. Houbo erros e éxitos dos xenerais rusos. Pero en 1915, os alemáns conseguiron menos éxito, xa que o exército tsarista era maior e mellor abastecido. Pero aínda así, Rusia perdeu a metade de Polonia e Galicia. Pero os alemáns non puideron entrar en Bielorrusia e nos estados bálticos: a primeira liña pasaba polo Vístula.
  E no décimo sexto ano, o exército tsarista xa acadou un gran éxito contra Austria e Turquía. Os otománs foron case completamente derrotados. Do mesmo xeito que os austríacos capturaron Przemysl e Cracovia. Alemaña asustouse. Na primavera do 17, os rusos tomaron Istambul. A Rusia tsarista tamén logrou importantes éxitos durante a ofensiva estival contra Austria e Alemaña. E no outono, cando as tropas tsaristas xa chegaran ao Oder, Alemaña capitulou. Seguiu a división de Austria-Hungría e Turquía. Rusia recibiu Asia Menor, o norte de Iraq e Istambul. Galicia, Bucovina, reinos checoslovaco e húngaro e Cracovia. Ademais Danzig, parte da Prusia Oriental, rexión de Klaipeda. Rusia, así, fortaleceuse moitas veces. E Alemaña tamén pagou enormes reparacións.
  O tsar Nicolás II non tiña présa por levar todo e todos. Pero os rusos, británicos e franceses dividiron a península saudita. Entón os británicos e rusos dividiron tanto Irán como Afganistán. Completada a redivisión do mundo.
  Ata 1929, o mundo enteiro estivo en aumento, ata que estalou a Gran Depresión. En 1931, Xapón comezou unha guerra contra Rusia. E foi rapidamente derrotado e, xunto con todas as posesións do Pacífico, ocupado. E despois veu o referendo e a inclusión en Rusia.
  Aproveitando o debilitamento de Gran Bretaña, Francia e Estados Unidos, agarrados pola Gran Depresión, o tsar Nicolás II dirixiu unha guerra para conquistar China. E esta converteuse na súa gran conquista.
  Para acelerar un pouco a rusificación, Nicolás II tomou unha decisión sen pretensións - introduciu oficialmente a poligamia en Rusia - cambiando a teoloxía e os dogmas da Igrexa Ortodoxa. Así se adoptou a reforma.
  E o rei tomou unha segunda muller. Os rusos foron animados a casar con estranxeiros e a ter moitos fillos. A enorme China tamén tivo que ser rusificada. Cal é a mellor forma de facelo? Casa con mulleres chinesas!
  En Alemaña, Hitler non chegou ao poder. Nesta historia faltoulle un pouco. Demasiado extremista. O principal irritante foi o fascista Mussolini, que capturou Etiopía. E soñar con converterse no novo César e Troiano enrolado nun só.
  En maio de 1937, estalou a guerra entre Rusia e Italia. Como resultou, Mussolini resultou ser un suicida. As tropas rusas capturaron toda Italia en dous meses, e noutros tres todas as colonias do estado. A Rusia tsarista tamén incluíu finalmente Romanía e Iugoslavia, e un pouco máis tarde Bulgaria. Rematada a anexión de territorios. No outono de 1939 morreu Nicolás II. E o seu herdeiro, o completamente saudable Alexei II, converteuse no novo tsar.
  Neste caso, Nicolás II reinou durante cincuenta e dous anos, superando o resultado de Iván o Terrible. E o seu reinado resultou ser o máis exitoso da historia de Rusia, e as súas conquistas foron simplemente récord. Ningún rei capturou tanto. Rusia instalouse finalmente en China, e fortaleceuse en todas as direccións.
  Con todo, entón, baixo Alexei II, comezou un longo período de paz. Francia, Gran Bretaña e Estados Unidos non querían a guerra. Pero Alemaña estaba desarmada e non tiña forzas. Así que xurdiu unha situación que se tornou tranquila.
  Os imperios coloniais seguiron existindo. Rusia seguía sendo o país máis grande, pero Gran Bretaña era formalmente a segunda potencia e era lixeiramente inferior en superficie ao imperio tsarista. Porén, Australia, Sudáfrica e Canadá eran dominios case independentes. E na India... En 1968, estalou unha gran sublevación na India e despois de dous anos de guerra os británicos foron expulsados. Pero o exército tsarista entrou en territorio indio e reprimiu as protestas. Despois de que Gran Bretaña perdeu esta colonia e Rusia adquiriuna. Pronto Rusia tamén tomou o sur de Irán.
  Despois de Alexei II en 1969, o trono foi herdado por Nicolás III. O Imperio tsarista estaba en aumento. Así, Francia perdeu o control de Indochina e Tailandia en 1979. E alí tamén chegaron as tropas reais.
  E nos anos oitenta e noventa, África pasou baixo o control da Rusia tsarista. Despois de 2001, Pedro, o cuarto fillo de Alexei II, subiu ao trono ruso.
  A Rusia tsarista xa tiña absorbido case toda África, Asia, e recolleu colonias doutros países, incluída Indonesia. Pero claro que non foi contra Australia.
  Chegou un período de paz. Estados Unidos, Gran Bretaña e Francia tiñan armas nucleares, Alemaña tiña poder económico. Rusia ten poder económico, armas nucleares, o maior exército do mundo e poboación. E aínda unha monarquía autocrática absoluta sen parlamento. Os estadounidenses, sendo unha segunda potencia, ou mesmo unha superpotencia, fixeron isto unha reclamación a Rusia.
  Porén, a falta de democracia non obstaculizou en absoluto o desenvolvemento do progreso. En particular, alá por 1943, na Rusia tsarista, o primeiro home voou ao espazo. E en 1961 á lúa. O voo a Marte tivo lugar en 1974. E no ano 2000, case todos os planetas do Sistema Solar foran visitados. Preparábase unha gran expedición ás estrelas. Lanzouse en 2018 e recuperouse a Alpha Centauri.
  Así que o tsarismo non impediu para nada que a ciencia se movese. Pedro IV da dinastía Romanov mesmo declarou que o absolutismo ilustrado era mellor.
  Especialmente co pano de fondo dos escándalos que sacudían constantemente a administración de Donald Trump.
  Nicolás II aínda era considerado o maior rei de todos os tempos e pobos. A Rusia tsarista a cabalo e a hexemonía mundial. Os arredores e as colonias vanse rusificando aos poucos. O imperio vai gañando impulso. E o mundo enteiro converteuse nun lugar mellor.
  E por que? Grazas a Alexander Ulyanov, irmán de Lenin, que foi executado por rexicidio. O propio Lenin permaneceu no estranxeiro. Coñeceu a Gales e tamén se interesou por escribir ciencia ficción, da que se fixo moi rico e fixo un nome. E así fíxose famoso, facéndose famoso e famoso, e foi traducido a moitos idiomas. Stalin morreu no cárcere por mor da tuberculose e, en xeral, só seguía sendo coñecido polos especialistas. Trotsky pronto se involucrou en actividades revolucionarias e fixo unha boa carreira como funcionario, ascendendo ao rango de verdadeiro conselleiro privado e viceministro. Voznesensky converteuse nun ministro baixo o tsar e logrou moito. Khrushchev seguiu sendo un pequeno comerciante e non gañou fama. Brezhnev ascendeu ao rango de coronel. Andropov serviu na policía e tamén se converteu en coronel. Gorbachov converteuse nun importante home de negocios e showman. Eltsin seguía sendo tendero. Putin ascendeu ao rango de coronel na policía secreta e retirouse con honra. Medvedev é un pequeno funcionario. Zhirinovsky, fundador do xornal e showman. Zyuganov intentou traballar na clandestinidade contra o tsar. Recibiu unha condena de prisión, despois converteuse en informante da policía secreta. Retirouse co rango de capitán. Zhukov só ascendeu ao rango de maior. Vasilevsky converteuse en tenente xeral, Shaposhnikov converteuse en tenente xeral. Gran almirante Kolchak e posuidor de moitas ordes. Makarov tamén se converteu nun gran almirante, despois de loitar na Primeira Guerra Mundial. Porén, non na primeira, senón na única guerra mundial, xa que non houbo segunda guerra mundial. Fíxose famoso... Brusilov converteuse en mariscal de campo e posuidor da Orde de San Andrés o Primeiro Chamado. Denikin, Wrangel, Kornilov e Kuropatkin convertéronse en mariscais de campo.
  E a vida era boa baixo os reis. E os prezos non aumentan desde hai máis de cen anos. E o rublo tiña un respaldo de ouro estable de 0,77 gramos. E moitos pobos vivían ben baixo o rei.
  Todos tiñan os mesmos dereitos e moitos se chamaban rusos, incluso africanos. As cousas ían ben para todos baixo o Tsar. Só para os xudeus de relixión non ortodoxa mantívose o requisito de residencia. Pero estes foron cada vez menos.
  Baixo o tsar, con todo, houbo algúns problemas. Unha delas, as altas taxas de natalidade e as baixas mortes provocaron a superpoboación. Pero isto íase solucionar mediante a expansión espacial. Ademais, o desenvolvemento da ciencia e da agricultura permitiron resolver o problema da fame. Había comida suficiente para todos. Pero o crecemento da poboación no imperio é de máis do tres por cento ao ano. E isto ameazaba con problemas no futuro.
  O goberno tsarista atopou unha saída na expansión espacial. E parecía razoable. E construíronse novas naves e realizáronse investigacións sobre velocidades superluminais.
  
  
  
  CINCUENTA ANOS DE ALEXANDRO OS TRES - O GRANDE!
  O intento de asasinato de Alexandre II en 1866 tivo éxito. Como resultado, o rei libertador morreu. E Alexandre Terceiro subiu ao trono. A vantaxe era que non tiñan tempo para vender Alaska, e o novo emperador ruso non estaba inclinado a renunciar a ningunha terra. Aínda que sexan distantes e aínda non moi valiosos.
  Ademais, a construción da estrada de Siberia a Vladivostok comezou aínda antes. E debería chegar a Chukotka!
  O tsar Alexandre Terceiro era forte, decidido, de vontade forte, san e fisicamente moi forte. Gobernaba con man firme, e baixo el Rusia entrou nun período de maior prosperidade e logros!
  Así que é bo que o gran emperador comezase a gobernar quince anos antes que na historia real!
  Para comezar, reprimiu duramente todas as protestas dos revolucionarios e de Narodnaya Volya. Despois comezou a reformar o exército e a mariña. Con poñer as cousas en orde.
  O rei logrou moito. Construíronse estradas, pontes, fábricas e o país desenvolveu rapidamente o capitalismo. Mantendo a autocracia. O goberno tsarista levou a cabo pequenas guerras, trasladándose por Asia Central e ampliando alí a súa influencia.
  En 1977 estalou unha gran guerra con Turquía. Foi aínda mellor, máis rápido, máis vitorioso e con menos derrotas que na historia real. O xenio de Skobelev brillou nel a plena luz!
  As tropas rusas derrotaron aos turcos con menos danos. E conseguiron tomar Istambul de inmediato. Xa que chegaron alí antes que o escuadrón inglés. Esta guerra tivo tanto éxito que o rei-sacerdote foi chamado Alexandre Victorioso! E Skobelev converteuse no mariscal de campo máis novo da historia rusa.
  Türkiye estaba dividida. Os británicos ocuparon Exipto e Sudán. Rusia tomou Iraq, Palestina, Siria e parte de Arabia Saudita, Asia Menor, toda Armenia e os Balcáns.
  Así, con bastante rapidez e con relativa facilidade, Alexandre Terceiro capturou un gran territorio. E continuou a súa expansión cara ao sur. Movéndose por Irán, Turkmenistán e máis lonxe ata Afganistán!
  O exército do tsar tamén puxo o seu ollo na India! Os británicos estaban preparados para loitar. Xurdiu unha alianza de Rusia, Alemaña, Austria-Hungría contra Francia e Gran Bretaña.
  Alemaña pasou á ofensiva contra a República do Galo en 1992. Gran Bretaña declarou a guerra a Alemaña e Rusia. Austria-Hungría gañou Bosnia e Hercegovina e atacou Italia.
  Rusia comezou unha campaña contra a India, e as posesións francesas e Indochina. Así comezou en realidade a Primeira Guerra Mundial. Pero Rusia e os alemáns xa están xuntos!
  Rusia tamén atacou Exipto.
  As tropas tsaristas, co apoio da poboación local, ocupan a India e Irán. Ademais entran en Indochina. E os prusianos derrotan de novo aos franceses e rodean París.
  Ademais, os republicanos néganse a renunciar. E París é atacada, moi destruída. Os alemáns tamén capturan Bélxica e Holanda.
  Gran Bretaña leva algún tempo en guerra. As tropas rusas ocupan Exipto e Sudán. Hai unha guerra no mar. O exército ruso está a moverse por África. Todo o camiño ata Sudáfrica. E recolle colonias para si mesmo. Os alemáns tamén collen algunhas cousas.
  Pero Austria-Hungría está atrapada nunha guerra con Italia. É certo que en 1894, os alemáns acudiron en auxilio dos austríacos. E completan a conquista de Italia.
  Despois diso, o país das laranxas divídese entre eles.
  A guerra móvese ao mar. E aquí maniféstase o xenio do comandante naval, almirante Makarov. O que logra unha serie de vitorias brillantes. Obrigando á dona dos mares a capitular.
  Rusia tomou o control da India, Indochina, a maior parte de África e tamén Australia, eliminando os británicos desde alí. As tropas rusas abandonaron Gran Bretaña e Canadá. Tamén funda alí unha colonia. Así, Gran Bretaña perdeu case todas as súas colonias, e Rusia adquiriunas. A captura de Canadá foi facilitada por Rusia mantendo o control sobre Alasca. E a presenza dunha frota moi potente. E o xenio do almirante Makarov e Rozhdestvensky.
  Ben, iso non é todo. Rusia moveuse cara a China. Tamén moi exitoso. E en 1904 comezou a guerra con Xapón.
  Pero a diferenza da historia real, esta guerra non resultou difícil, senón rápida. Ademais, a frota de Xapón era bastante débil, mentres que a de Rusia, pola contra, era moi forte. Despois de derrotar aos xaponeses, as tropas rusas capturaron Toquio. E entón celebrouse un referendo e a esmagadora maioría dos xaponeses votou a favor de unirse a Rusia.
  O tsar Alexandre III obtivo unha nova vitoria. Despois veu a anexión voluntaria e forzada de China. Así que rexión tras rexión, provincia tras provincia. O imperio real alcanzou enormes proporcións. Desde Estados Unidos, todo Canadá e Alaska, toda Asia, Austria, a rexión do Pacífico. A Sudáfrica e a posesión alemá en África Occidental.
  Ademais tamén de Austria-Hungría. Un poder tan grande.
  Pero, por suposto, os alemáns e os austríacos querían máis. Francia aínda está ocupada por Alemaña. Gran Bretaña, ofendido por Rusia, tamén quere a guerra.
  O Kaiser conseguiu formar unha coalición: España, Portugal, Alemaña, Austria-Hungría e Suecia contra a xigante rusa. Os alemáns tamén conseguiran capturar Dinamarca e Noruega durante a guerra con Gran Bretaña. Formouse unha poderosa coalición.
  E a guerra comezou o 1 de agosto de 1917. Xusto no momento en que Alexandre III morreu e Nicolás II subiu ao trono. Fíxose o cálculo de que sen un monarca tan grande como Alexandre III, que tiña cincuenta e un anos recuperado, Rusia seguramente perdería.
  Pero Nicolás II tiña un poder duradeiro e forte. Sen Rasputín e o herdeiro enfermo. Así podería loitar coa coalición.
  E comezou a guerra... Os alemáns pisaron coma un tifón. As tropas rusas enfrontáronse con poderosos contraataques. Estalou unha loita grande e feroz.
  Nicolás II, en xeral, apoiándose nunha cadea de fortalezas, esgotou por completo as unidades alemás e austríacas. E despois lanzou unha contraofensiva. E en África, as tropas rusas, usando os primeiros tanques todoterreo lixeiros do mundo, derrotaron por completo aos austríacos e alemáns. E despexaron o Continente Escuro.
  Tanto Suecia como Noruega foron conquistadas con bastante rapidez.
  A guerra durou ano e medio e rematou co exército ruso, que era máis numeroso e tiña tanques máis fortes, conquistando toda Europa. Entón Gran Bretaña caeu. Rusia finalmente estableceu o dominio sobre o hemisferio oriental.
  E o tsar Nicolás II tamén se converteu nun gran conquistador. A paz reinou ata 1929, cando estalou a Gran Depresión. A crise económica xeral levou a que en 1931, xusto o 1 de maio, comezase unha guerra entre Rusia e a última gran superpotencia, ¡EEUU!
  O exército do tsar de Nicolás II entrou nas fronteiras de América. As forzas eran desiguais. O estadounidense case non tiña tanques e estaba mal adestrado. E Rusia superou en número aos Estados Unidos moitas veces. Os comandantes do imperio tsarista tamén eran mellores. Así que a guerra foi nun camiño dende o principio. Rusia estaba gañando e avanzando. E o 30 de setembro, tras a toma de Nova York e Washington, os Estados Unidos capitularon. Así, pasou outra páxina da historia. En 1934, Nicolás II lanzou unha invasión de México e despois ascendeu a América Latina, conquistando os estados latinos. Ata que a última república independente de Chile caeu en decembro de 1936.
  Así, Nicolás II por fin completou a historia. A Rusia tsarista uniu a todos os países e pobos do planeta Terra.
  O 7 de novembro de 1937, o emperador de todo o planeta Terra Nicolás o Maior estrelouse nun avión. E tamén rematou o seu reinado. Alesey II converteuse en rei. Un herdeiro novo e san: uns trinta e tres anos. Baixo el, comezou a expansión espacial. Novas fronteiras e novos voos. A monarquía era inquebrantable. A humanidade está unida e conquista o espazo.
  XERALISSIMO KONDRATENKO
  O comandante de Port Arthur morreu, de feito, na historia real, foi ferido na cabeza, pero un fragmento duns milímetros pasou máis preto do cerebro. En resumo, o traidor que entregou a cidadela morreu e o seu lugar foi ocupado polo heroe da defensa de Port Arthur, Kondratenko.
  Para reforzar a defensa da fortaleza, o novo comandante anulou a todos os mariñeiros e a artillería naval en terra, e desarmou o escuadrón, pero reforzou Port Arthur.
  Como resultado, a cidadela foi completamente protexida, ademais das habiles accións do comandante Kondratenko. A defensa aguantou con éxito. Kondratenko reforzou a defensa da fortaleza de Vysokaya a tempo e os xaponeses non puideron tomala.
  A finais de decembro, os samuráis estaban esgotados polos asaltos. En xaneiro houbo unha pausa provocada polo intento de Kuropatkin de desbloquealo, pero non tivo moito éxito.
  En febreiro houbo outro asalto, e de novo foi rexeitado con grandes perdas para os xaponeses.
  Durante a defensa, o neno Oleg Rybachenko comportouse heroicamente. No momento do cerco, este grumete só tiña dez anos. O neno loitou xunto cos adultos e foi a misións de recoñecemento.
  Demostrouse moi valente e combativo. E a defensa aguantou. Agora xa chegou marzo... Os xaponeses volveron retirarse. O domingo sanguento non ocorreu en Rusia, porque o tsar Nicolás, xa que Port Arthur estaba de bo humor, saíu á xente. O exército ruso foi reabastecido e fíxose cada vez máis grande. A finais de marzo, os xaponeses intentaron avanzar, pero as forzas de Kuropatkin tiñan unha superioridade numérica demasiado grande e rexeitaron todos os ataques.
  E mellor aínda, as unidades do Xeneral Legs foron encadeadas polo asedio de Port Arthur. Despois de sufrir grandes perdas, os xaponeses retiráronse. Pero de novo Kuropatkin dubidou.
  A finais de abril produciuse un novo asalto que, con todo, tamén foi rexeitado.
  E Oleg Rybachenko, este rapaz valente ata capturou a un coronel xaponés, usando unha trampa, por suposto.
  A principios de maio, só houbo escaramuzas menores, e o día 25 o escuadrón de Rozhdestvensky finalmente entrou en Port Arthur. O famoso almirante trouxo cincuenta e un barcos, cruzando tres océanos á vez!
  Tras o cal a defensa recibiu reforzos. E a principios de xuño seguiu o asalto final a Port Arthur. O asalto é desesperado e feroz. Unha vez máis foi rexeitado con enormes perdas ante os xaponeses. O tsar finalmente eliminou a Kuropatkin e nomeou a Linevich. A mediados de xullo de 1905, os xaponeses foron finalmente derrotados. E a heroica defensa de Port Arthur, que durou máis dun ano, rematou.
  Kondratenko foi galardoado coa Orde de San Andrés o Primeiro Chamado. E recibiu o grao de mariscal de campo. Entón o escuadrón de Rozhdestvensky, xunto con Port Arthur, derrotou aos xaponeses no mar. Ademais, o propio almirante Togo morreu na batalla.
  Xapón viuse obrigado a facer a paz con Rusia, a través da mediación dos Estados Unidos.
  Tivemos que ceder as illas Kuriles e Taiwán. Rusia asegurou un protectorado sobre Corea, Manchuria e o control de Port Arthur. Ademais, Xapón pagou unha enorme indemnización de mil millóns de iens ouro á Rusia tsarista.
  A vitoria reforzou a posición do tsar Nicolás II. Rusia ampliou os seus territorios e Zheltorossiya comezou a formarse debido á anexión voluntaria das rexións chinesas. Sen Duma Estatal - Rusia seguiu sendo unha monarquía absoluta, sen parlamento.
  Por suposto, debido á vitoria e á estabilidade política, o crecemento económico continuou antes que na historia real e foi máis forte.
  A Primeira Guerra Mundial comezou como na historia real. Pero tivo máis éxito para Rusia. Que exército era máis grande e mellor, incluso grazas ás reformas do mariscal de campo Kondratenko, ea economía era máis forte e a autoridade do tsar era maior.
  A guerra durou pouco máis dun ano e rematou co colapso de Austria-Hungría, e a rendición do Imperio Otomán e Alemaña. E Bulgaria, vendo o que cheiraba, púxose do lado de Serbia e Rusia, como, por certo, Italia e Xapón.
  O mariscal de campo Kondratenko recibiu o rango máis alto - xeneralísimo. E converteuse nun titular de case todas as ordes, como Suvorov. Brusilov converteuse en mariscal de campo. O almirante Kolchak, Kornilov e Denikin fixeron carreiras. Rusia tsarista anexionada a si mesma: Galicia, Bucovina, Voivodato de Cracovia, rexión de Poznan, Klaipeda. Checoslovaquia tamén pasou a formar parte do Imperio Ruso. E Asia Menor con Constantinopla. E o norte de Iraq.
  Todo, en xeral, resultou bo. Os xaponeses dividiron as colonias alemás con Rusia no Océano Pacífico.
  Entón Arabia Saudita dividiuse entre Rusia, Francia e Gran Bretaña. Despois, despois dunha curta guerra, Rusia e Gran Bretaña dividiron a Irán.
  E despois Afganistán. É certo, houbo un pouco de pelexa alí. E os británicos non tiveron moita sorte ao principio.
  O mundo gañou estabilidade e prosperidade. Ata a Gran Depresión en 1929. Rusia, tras un rápido crecemento, tamén caeu en crise.
  En 1931, Xapón atacou a Rusia, buscando vingarse das derrotas anteriores.
  Pero esta vez, foi un suicidio. As tropas tsaristas derrotaron aos xaponeses. O almirante Kolchak non é nada vello, mostrou o seu xenio, comparable a Ushakov. A Terra do Sol Nacente foi completamente derrotada no mar e despois ocupada. A continuación tivo lugar un referendo no que a maioría dos xaponeses votou a favor de unirse a Rusia.
  Así, o tsar Nicolás II reforzou o seu poder no Océano Pacífico. Rusia continuou o seu movemento cara a China. Debilitados pola crise, Gran Bretaña, Francia e Estados Unidos non interferiron na toma de control do Imperio Celestial.
  En 1933, Hitler chegou ao poder en Alemaña. Comezou a restaurar o antigo poder do antigo imperio. E, por suposto, intentou non rifar con Rusia.
  Mussolini en Italia tiña amizade con Rusia. E capturou silenciosamente Etiopía, ampliando as súas colonias. Falouse da creación da Triple Alianza.
  A Rusia tsarista quería anexar todas as colonias de Inglaterra e Francia debilitadas. Ben, os alemáns e os italianos tamén son comprensibles. Estados Unidos tiña os seus propios plans.
  En 1937, Alemaña uniuse con Austria, producindo o Anschluss. E en novembro de 1937, o segundo avión de Nikolaev estrelouse. O reino foi interrompido con moito éxito. Nicolás II conseguiu logros colosales durante os seus corenta e tres anos de reinado.
  Chamáronlle Nikolaev o Grande! E mesmo o Maior, fixéronse máis altos que Pedro o Grande.
  Baixo Nicolás II, a xornada reduciuse a dez horas, e sete anos de educación pasaron a ser obrigatorios e gratuítos. O salario medio nacional alcanzou os 75 rublos ao mes cunha inflación cero e o respaldo de ouro do rublo. A moeda real era a máis dura e convertible do mundo.
  Rusia tiña o maior exército terrestre do mundo, e superou tanto a Gran Bretaña como a Estados Unidos en canto ao tamaño da flota.
  Os tanques rusos eran os mellores do mundo, ao igual que os avións. E os helicópteros daquela eran practicamente os únicos no planeta Terra. A flota submarina máis numerosa e de alta calidade. A mellor artillería. Tecnoloxías avanzadas en televisión e vídeo. O primeiro cine en cor do mundo tamén comezou a rodarse na Rusia tsarista. Incluso grazas á paixón do tsar Nicolás II pola fotografía.
  Tras a anexión de China, Rusia ocupou o primeiro lugar do mundo en canto a poboación, superando a Gran Bretaña con todas as súas colonias.
  O tsar Nicolás II reformou a ortodoxia e legalizou a poligamia. Este sabio soberano conseguiu facer moitas cousas. E faleceu non cuspido, non perseguido, sen perder Rusia, senón un gran home. E só uns poucos milímetros de movemento do fragmento tiveron tal impacto na historia de Rusia. E tamén din que non hai casualidades na historia! Así sucede. Tanto Nicolás II como o fenómeno do Generalísimo Kondratenko mostraron isto.
  Pero despois da morte do tsar Nicolás, produciuse un salto temporal. Primeiro, o monarca Alexei II morreu antes de que puidese ser coroado. Entón outro herdeiro, Kirill Vladimirovich Romanov, tamén morreu. E Vladimir III subiu ao trono en 1938. O tsar é novo, pero xeralmente non é estúpido e bastante tenaz e ambicioso.
  Ben, púxose mans á obra! Rusia, Italia, Alemaña, contra Gran Bretaña, Francia e quizais no futuro EEUU. Aquí, por suposto, a Triple Alianza é moito máis forte.
  En maio de 1940, Alemaña atacou Francia, Bélxica, Holanda e Gran Bretaña. Rusia atacou as colonias francesas, inglesas e holandesas. Comezou a toma sen ceremonios dos territorios.
  Os británicos e os franceses non puideron resistir o exército ruso. E en mes e medio, os alemáns derrotaron e obrigaron a capitular a Francia, Bélxica e Holanda.
  Logo o Führer ocupou España e Portugal, e capturou Dinamarca e Noruega. Rusia ocupou Suecia.
  A guerra foi case unilateral. Co apoio da poboación local, Rusia capturou a India, Indochina, o sur de Afganistán, o sur de Irán, o Oriente Medio e entrou en Exipto.
  Por suposto, as tropas coloniais non puideron resistir o exército tsarista, e realmente non querían facelo. A conquista de África atrasouse algo pola falta de estradas e as comunicacións estiradas. Os alemáns atravesaron África por Xibraltar e Marrocos, os rusos por Exipto e despois Sudán.
  Porén, o terreo era máis un obstáculo que a resistencia das tropas británicas ou francesas. Eran poucos, e estaban mal armados, e na súa maioría de aborixes locais. Quen nin soubo nin quixo loitar.
  En 1940, Hitler non se atreveu a desembarcar en Gran Bretaña. Lanzou unha ofensiva aérea, que nun principio non tivo moito éxito. Pero na primavera de 1941, os avións rusos entraron na batalla e Gran Bretaña comezou a ser sometida a unha presión mortal.
  E en agosto, seguiu o desembarco das tropas conxuntas xermano-rusas, e despois de dúas semanas de teimosas loitas, a toma de Londres.
  Despois de que todo o hemisferio oriental, incluíndo Australia e Nova Zelanda, converteuse en ruso, alemán e italiano.
  Pero aínda estaba EEUU.
  O tsar Vladimir decidiu atacar América. Hitler e Mussolini apoiárono nesta decisión. O Terceiro Reich trasladou tropas a Islandia, e despois a Groenlandia e Canadá, e a Rusia tsarista trasladouse a Alasca. As forzas son, por suposto, desiguais. Os Estados Unidos teñen unha frota de tanques bastante débil e unha poboación moito menor que Rusia xunto con todas as súas colonias. Aínda que a economía está desenvolvida. Pero tal monstro non se pode resistir.
  Despois de lanzar a ofensiva en 1943, o exército ruso ocupou axiña Alasca en dous meses de inverno. E na primavera, xunto cos alemáns, capturaron case todo o Canadá.
  Brasil, Venezuela, México e outros países declararon a guerra aos Estados Unidos.
  Comezou o movemento das tropas rusas polos estados do norte de América. As forzas son, por suposto, desiguais. Rusia e Alemaña son mellores tanto en calidade como en cantidade.
  As nenas Natasha, Zoya, Aurora e Svetlana loitan no mellor tanque Kondratenko-3 do mundo, un vehículo móbil cun canón de canón longo e de disparo rápido. Moi áxil, cunha silueta baixa.
  O peso do tanque Kondratenko-3 é dunhas corenta toneladas e está ben protexido. E a pistola, a pesar do seu pequeno calibre de 76 mm, ten unha alta velocidade inicial de proxectil.
  Shermans, este tanque non se pode penetrar desde ningún ángulo. Entón...
  As nenas, loitando descalzas e en bikini, simplemente destrúen aos americanos e rin moito.
  Especialmente Natasha... E cos seus dedos espidos preme o joystick, dicindo:
  - Gloria ao meu Rus!
  Zoya tamén dispara. Faino cos seus dedos descalzos, preme os botóns do joystick e grita:
  - E toda a nosa terra natal!
  A continuación, Aurora dispara. Ela golpea ao inimigo e di, mostrando os dentes:
  - E poderes superiores están detrás de nós!
  E a nena tamén chisca un ollo moi fogosa! Preme os dedos espidos dos pés como botóns do joystick.
  E entón Svetlana dispara. Unha rapaza tan aguda e brillante. Emite raios de sol pola súa boca. E tamén canta:
  - Son unha estrela mundial! Corro máis rápido que Satanás!
  Con nenas coma estas, o propio diaño non dá medo. Están goleando aos estadounidenses, rodeando estreitamente Chicago.
  E sen deixar saír de alí a ninguén. A destrución é, digamos, trivial. Estas son as nenas.
  E así capitula a guarnición de Chicago. Coñece o noso!
  E os tanques rusos xa se achegan a Nova York. O tsar Vladimir frota as mans satisfeito. Xa chegaron os rusos tan lonxe?
  As nenas tamén loitan con valentía no aire. Por exemplo, unha parella bonita: María e Mirabela.
  As belezas descalzas e en bikini están cobrando facturas. Non hai literalmente nada que se opoña a eles. As mozas aquí son tan fermosas e abraiantemente agresivas e precisas.
  María disparou un tiro, derrubou unha ducia de avións, dunha ráfaga e cantou:
  - Gloria á nosa terra natal! No nome de Rusia!
  Mirabela tamén disparou e ruxiu:
  - Pero hai un líder en gran poder,
  Chamará aos eslavos á batalla...
  Non poden facer fronte a Rusia -
  Cando Vladimir reina como rei!
  
  De duro, forte, con vontade férrea,
  E o aspecto é como cortar metal...
  Os rusos non necesitan unha vida mellor -
  Isto é só o que a xente soñaba!
  Si, estas rapazas son mestras da loita e do canto...
  Por certo, no medio do asalto a Nova York, o primeiro cosmonauta ruso voou ao espazo e rodou o planeta Terra. E este é outro logro da Rusia tsarista pola dinastía Romanov.
  E entón a guarnición de Nova York capitulou, e Washington pronto caeu. E o 3 de setembro de 1943, os Estados Unidos capitularon por completo. Así rematou a Segunda Guerra Mundial, que comezou o 15 de maio de 1940. A guerra é gloriosa e vitoriosa para Rusia.
  Por suposto, tanto Hitler como Mussolini gañaron moito desta guerra. Ambos ditadores gañaron posesións en África, algunhas en Europa e EE.UU. Europa finalmente quedou dividida entre países. E despois do referendo, Bulgaria converteuse no reino búlgaro dentro de Rusia.
  Parece que o mundo foi redistribuído de novo e as colonias poden ser dixeridas. Pero Hitler, por suposto, non sería Hitler se non quixese máis. En particular, derrota a Rusia. E apoderarse do seu territorio.
  E, por suposto, os alemáns contaban moito con armas novas e máis poderosas. Tanques da serie "E" e mísiles balísticos, especialmente platillos voadores.
  Porén, a Rusia tsarista estaba moi por diante do Terceiro Reich en mísiles balísticos e en 1951, o 12 de abril, mesmo voou á Lúa.
  E os tanques da serie "E" non tiñan unha superioridade cualitativa sobre os rusos.
  E só os pratos voadores eran un misterio. Grazas ao fluxo laminar, resultaron completamente invulnerables a calquera tipo de armas pequenas. Pero ao mesmo tempo eles mesmos non podían disparar.
  Mussolini morreu e o seu fillo sucedeu no trono. Hitler púxolle presión e o mozo aceptou loitar con Rusia. O 20 de abril de 1955 comezou unha nova, terceira guerra mundial. Por parte de Hitler estaban: Italia, Brasil, Arxentina, Chile, México, en definitiva, toda América Latina, agás Cuba, que apoiaba a Rusia. E xa non había outros países no mundo! A terceira guerra mundial comezou o 20 de abril de 1955. E o tsar Vladimir enfrontouse ao reto máis serio do seu reinado.
  O único que podería consolalo é que esta guerra será a última da historia das guerras no planeta Terra. Xa que nel participan todos os países do mundo!
  Pois ben, unha vez comezada a guerra, hai que librala! O ataque de Hitler non foi especialmente inesperado. Hungría, Iugoslavia, parte de Rusia con autonomía limitada, o seu rei Vladimir III. Albania é capturada por Italia. Todo está ordenado. Os alemáns están tentando avanzar desde Prusia Oriental, Austria, Italia dende o sur. E a loita está a suceder en África. E a coalición de países latinos contra USA. Pero alí non son moi activos. Só agora se declarou a guerra.
  Mentres tanto, Hitler trasladou as súas principais forzas a Europa.
  E estalou unha guerra infernal. A última guerra a gran escala da historia da humanidade.
  Os alemáns deron o golpe principal en Hungría en dirección a Budapest. Oleg Rybachenko loitou alí. Aínda seguía sendo un neno duns dez anos. É certo, moi forte fisicamente, musculoso, rápido e, o máis importante, como un montañés, inmortal. Si, o escritor e poeta Oleg Rybachenko recibiu a inmortalidade, pero coa condición de converterse nun neno duns dez anos e servir a Rusia nun corpo infantil, pero moi forte e rápido. E é un neno dende o 1 de xaneiro de 1904. Cando me unín a Port Arthur como grumete. Pois non é o rapaz máis pequeno, pero dende o principio foi forte e rápido e levárono no barco.
  Ademais, cando dubidaron se era demasiado pequeno, Oleg Rybachenko dobrou unha moeda de cobre cos dedos para apostar. Despois, sen falar, levárono ao barco.
  O neno gañou moitos premios, participando en todas as guerras. Fíxose oficial. Pero aínda parecía un neno. Polo tanto, aínda que recibiu premios por numerosas fazañas, ao eterno neno non se lle deu nada máis alto que o capitán. E agora Oleg Rybachenko leva máis de medio século no exército. Hai tempo que gañas unha pensión de oficial, pero se a túa saúde é férrea, entón por que deixar o servizo?
  Ademais, sen ordenadores, consolas de xogos, televisión, é algo aburrido. E no exército, es un capitán, polo menos estás dirixindo soldados. Si, o tempo aínda voa.
  Morreu o xeneralísimo Kondratenko. Tamén morreu o gran almirante Kolchak, que superou a Ushakov. Moitas das persoas coas que comezou Oleg Rybachenko xa non están no servizo.
  Máis precisamente, desde o asedio de Port Arthur morreron case todos os veteranos. Só quedou Vovka. Tamén el era daquela grumete, e agora xa é un avó canoso. A verdade aínda serve. E sorpréndese de que Oleg siga sendo o mesmo neno, que non ten unha soa cicatriz no seu corpo. Este é un fenómeno coñecido en todo o exército tsarista ruso. A verdade é que loita moi ben.
  O neno Oleg está descalzo, é máis agradable e áxil para el. Apunta arma tras arma e dispara contra os tanques alemáns da serie E. Os coches nazis son simplemente enormes. E nada parece detelos.
  Pero o eterno neno golpea con tanta precisión que atravesa o metal. Pinta os Krauts, derruba torres e canta.
  - Tsar Vladimir, tsar ruso...
  Soberano ortodoxo!
  Pronto conquistaremos o mundo,
  Despois de todo, hai querubíns por riba de nós!
  Hitler acabará
  E quen escoitou - ben feito!
  E o neno lanza unha granada, descalzo, co pé de neno. Greybeard Vovka só move a cabeza.
  O escritor e poeta Oleg Rybachenko pasou máis de cincuenta anos sendo un neno no século XX. E teño que recoñecer que vin moito. Sendo inmortal, había tempo que perdera todo sentido do medo. E a guerra lembroulle a un xogo de estratexia de ordenador.
  Foi fácil e divertido xogar. E tamén foi un pracer loitar. É bo cando hai orballo da mañá baixo os teus pés descalzos, e estás bañando a un eterno neno, e non estás vestido segundo as regras con pantalóns curtos!
  Oleg Rybachenko ten permiso para correr en calzóns e descalzo. O neno aprendeu a andar sen zapatos mesmo no frío en Port Arthur. Despois de todo, un corpo inmortal non pode contraer un resfriado nin enfermar, e rapidamente se acostuma ao frío, que non causa dano. Igual que Peter Pan. E é case agradable correr descalzo na neve. Ao moverse, practicamente non se sente o frío, só cando estás sentado inmóbil, os teus pés descalzos séntense un pouco ríxidos. Pero para un neno isto é pouco.
  Pero tamén hai bruxas Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Tamén participan na guerra. Pero non todo o tempo, senón por episodios. Axudounos a manter o monte Vysokaya cando era máis difícil. As belezas descalzas pelexaban alí, e en bikini. Lanzaban discos moi afiados cos seus dedos espidos.
  E cortaron con espadas. E Oleg Rybachenko entón disparou unha metralleta - mataron os seus compañeiros maiores. E como resultado, o asalto do samurái esvaécese e o monte Vysokaya resultou inquebrantable!
  E as nenas mostraron a súa clase máis alta e acrobacias aéreas Valkyrie.
  E agora os alemáns están á defensiva. O exército tsarista está preparado para a guerra. O Führer non conseguiu a sorpresa táctica.
  E as tropas rusas loitan con valentía. Parece que Hitler se maldicirá máis dunha vez por comezar unha guerra así. Ademais, a pesar de que o Führer ten dous terzos de Europa e un terzo de África en armas, pero aínda así
  non é rival de Rusia.
  E tamén o número de soldados. E as tropas italianas son débiles. Os países latinoamericanos participan con vagancia na guerra. E o seu exército, tanto técnica como organizativamente, non é moi bo.
  Así que Rusia segue mantendo ao inimigo en defensa en profundidade.
  O tanque Kondratenko-6 é bastante capaz de loitar contra esta serie. E "Nikolai"-4 é máis pesado e móstrase como unha máquina moi forte.
  Os rusos poden loitar cos monstros alemáns máis pesados.
  Especialmente en "Nikolai"-4 onde a tripulación de Alenka, a rapaza é moi fermosa e en bikini.
  Pistola calibre 130 mm. Como lles golpea aos fascistas. Foi en balde que Hitler atacou a Rusia tsarista. Non é un paseo fácil para el, pero si unha malleira.
  Anyuta premeu o botón do joystick cos seus dedos descalzos e cantou:
  - Por Rusia e a liberdade ata o final!
  E como rirá a beleza!
  E entón Agustín lanzará un proxectil contra o inimigo. Partirá o metal e cantará:
  - ¡Fagamos latexar os corazóns ao unísono!
  E tamén presionará os botóns do joystick cos seus dedos espidos. Esta é realmente unha rapaza xenial!
  E aquí está a golpear María. E dividirá aos fascistas. E destruír o inimigo.
  Ao mesmo tempo, usando os dedos descalzos. E tamén cantará:
  - No nome da nosa Patria, Santo! Deixa que o loitador sexa simplemente xenial!
  E botará a rir e amosará os dentes!
  E entón os Xogos Olímpicos chocarán cun proxectil pesado. Ela é o que necesitas, rapazas: o zume de mazá máis suculento!
  E outra vez as mozas romperon a E-50, noquearon a torre e riron.
  Alenka enviou un proxectil, esmagando o E-100, atravesándoo. E usando os dedos descalzos. Por que cantaba a nena:
  - Rompe o inimigo!
  E Anyuta batea cos pés descalzos e chilla:
  - ¡Os Fritz son capaces!
  E entón Agustín pegará. Tamén con moita precisión e usando os dedos descalzos, arrullando:
  - Hitler rematou!
  E entón María engadirá moi agresivamente. Esmagará aos fascistas e chiscará::
  - E quen escoitou, ben feito!
  E amosará a súa lingua!
  E entón os Xogos Olímpicos envían un proxectil, matando aos adversarios.
  E tamén usando os pés descalzos e cantando:
  - Total esgotado!
  E de novo a nena collerá a súa lingua e ensinarállo.
  Así que pican...
  Os alemáns, tras un mes de loita dende o inicio da ofensiva, avanzaron de cincuenta a cen quilómetros, e sufriron grandes, incluso enormes, perdas. E os italianos en África atopáronse completamente nun caldeiro e rodeados. As súas tropas son trivialmente derrotadas.
  O 21 de maio, Adolf Hitler ordenou que todas as persoas capaces de levar armas desde os quince ata os sesenta e cinco anos fosen reclutadas no exército. O exército tsarista estaba formando reservas.
  Como se viu, os avións de disco alemáns non dan tanto medo na práctica. É certo que os avións rusos poden atacar con arietes. Pero isto pódese evitar, grazas á alta manobrabilidade dos vehículos do exército tsarista.
  E a esperanza de Hitler dunha arma milagreira invulnerable non se fixo realidade en absoluto.
  O exército tsarista seguía defendéndose. Liñas de defensa poderosas, excavadas con antelación, defensa forte. Que Hitler se quede sen forza. Pero en África pódese presionar a un aliado italiano máis débil.
  Se o Führer non decidira entrar en guerra coa Rusia tsarista, sen dúbida pasaría á historia como un gran, e mesmo o máis grande, líder de Alemaña. E entón o demo quería gobernar o mundo, e que veu diso?
  Despois de todo, as mozas rusas son as máis chulas do mundo.
  Oleg Rybachenko, como sempre, está á fronte da batalla. Nin unha bala nin unha metralla poden tocarlle. É un tipo duro e xenial.
  Un neno en calzón e descalzo, contra os nazis. E lánzalles granadas, e corre baixo a chuvia de chuvia.
  Si, é unha mágoa que o brillante Kondratenko non estea alí, pero hai comandantes novos e capaces. En particular, o mariscal de campo Vasilevsky, que xa destacou durante a Primeira Guerra Mundial. E manda con enerxía e habilidade.
  E o Fritz, ao atoparse cunha dura defensa, atópase irremediablemente nela. Pero aínda intentan abrirse paso.
  Oleg Rybachenko, este eterno neno ri, mostra os dentes e canta:
  - A miña patria! Miña Patria Santa!
  E tamén como lanzar unha granada cos pés descalzos.
  E aquí entraron na batalla Natasha, Zoya, Aurora e Svetlana. Son nenas meigas eternas, servos do Deus sagrado da Familia. Non sempre loitan, se non, Rusia conquistaría o mundo enteiro. Pero sempre é eficaz e rechamante.
  Ás nenas encántalles matar: estas son nenas!
  E como andarán polos fascistas, e como lles pegarán...
  E cos seus dedos espidos lanzan discos, matando aos Krauts.
  Os nazis estanse atascando e sufrindo cada vez máis perdas. O gran estratega de Vasilevski propón derrotar aos nazis e aos italianos en África. Así, os tanques rusos, que son máis áxiles e teñen unha mellor manobra, terán vantaxe. E en Europa, que os fascistas se saquen. Para que esgotasen completamente os seus recursos.
  O tsar Vladimir aceptou este plan. E novas forzas foron transferidas a África.
  Elizabeth e a súa tripulación loitaron en Libia, cortando as unidades italianas. Alí fai calor e a rapaza vese ben en bikini. Teñen o tanque Kondratenko-6 máis novo, no que os guerreiros evitan as posicións dos italianos e Fritzes e os vencen con confianza.
  Elizabeth dispara a un tanque do imperio de Mussolini Jr. e di:
  - Un abrigo de pel e un caftán camiñan polos mares, polas ondas!
  E, por suposto, usa os seus dedos espidos.
  A continuación, Ekaterina dispara. Golpea un coche alemán e ruge:
  - En Rusia, o tsar Vladimir é un heroe!
  Elena está detrás dela, golpeando o fusil autopropulsado do Fritz e piando:
  - Hurra por Hitler pola túa Patria!
  E finalmente, os Xogos Olímpicos soltarán o proxectil. Esmagará os Krauts, esmagará e chirrirá:
  - O resultado será excelente!
  E tamén usa os dedos espidos dos pés dos nenos.
  En África, a finais de maio e principios de xuño, as tropas rusas acadaron importantes éxitos. Os combates estendéronse ao territorio de Libia e Etiopía. O 12 de xuño caeu Trípoli. E o 15 de xuño, a capital de Etiopía foi tomada en movemento. Entón, os soldados de Mussolini Jr. comezaron a derramar. Por desgraza, non puido manter o seu pai.
  E tamén a súa gloria de conquistador. Pero Mussolini, despois de apoderarse de parte das colonias inglesas e francesas, considerouse César. Pero parece imposible superar a César.
  Oleg Rybachenko loitou mentres mandaba a batería. E tan valerosamente que os alemáns perdían cada día ducias de tanques co seu lume. Incluso o seu neno foi premiado con outra cruz de ouro. E ata finalmente lle concederon o tan merecido grado de maior.
  Anteriormente, non foi asignado porque parece un neno. Pero o neno mostrou un heroísmo destacado. E a capacidade de loitar.
  O 22 de xuño de 1955, as tropas rusas en África finalmente capturaron a Somalia italiana. E o 25 de xuño de 1955 capitularon os restos das tropas italianas en Etiopía.
  O exército tsarista gañou con confianza. Mainstein, que foi considerado o mellor comandante do Terceiro Reich, escribiu no seu diario:
  - ¡Espertamos o oso infernal! Agora estamos a ser destrozados!
  A finais de xuño, os alemáns sufriran tan grandes perdas que se viron obrigados a suspender a súa ofensiva en Europa.
  O tsar Vladimir ordenou aumentar a presión en África. Primeiro o continente escuro, despois todo o demais - dixo o destacado monarca! O 1 de xullo de 1955, os alemáns intentaron avanzar en Escandinavia. E correron cara a Estocolmo, pero topáronse cunha defensa moi densa. E sufriron un dano enorme.
  A principios de xullo de 1955, as tropas rusas entraron na Alxeria alemá.
  Libia xa estaba baixo o control da Rusia tsarista. A ofensiva de Níxer e os bucles estaban en marcha.
  A tripulación do tanque de Elizabeth loita contra os nazis. Fai moita calor e as nenas ata quitaron o suxeitador e agora só levan unhas bragas no tanque Kondratenko-6. Disparan con precisión aos fascistas.
  E queren grandes proezas.
  A Rusia tsarista aínda é un país autocrático. E aínda non ten parlamento. E que a revolución non ocorreu, e a Duma non foi establecida. Os propios reis non queren limitar o seu poder. Pero o Führer e o Duce son ditadores. É dicir, hai unha guerra entre dous sistemas con réximes autoritarios.
  Pero para a Rusia tsarista isto é máis natural. E prodúcese unha batalla teimosa e en curso.
  Elizaveta preme o botón do joystick cos seus dedos espidos e dispara un proxectil. Ronronea para si mesmo:
  - ¡Imos esnaquizar aos nazis!
  Ekaterina tamén presionou o botón do joystick cos seus dedos descalzos e soltou ao asasino, ronroneando:
  - ¡Derrotemos a Hitler!
  E Elena tamén bate, noquea aos fascistas e chilla:
  - ¡Destrozarémoste!
  E tamén como mostra os dentes! E preme os botóns do joystick cos pés descalzos.
  E entón os Xogos Olímpicos poñeranche patas arriba, e que estúpido será. Esfarelará a todos e gorgoteará:
  - ¡Unha travesía e unha tripulación!
  Non esquezas premer os botóns do joystick cos teus dedos descalzos. E vencer ao inimigo.
  Os guerreiros son realmente moi valentes e de carácter brillante.
  Oleg Rybachenko, pola súa banda, rexeitou outro ataque dos Fritzes e cantou:
  - Pola Patria e o Tsar Vladimir - ¡Xura!
  Si, na historia real houbo un autoproclamado emperador de Rusia Vladimir III, o xefe da Casa de Romanov. E realmente comezou a gobernar formalmente en 1938. E entón Vladimir resultou ser un verdadeiro rei e un grande! Vladimir Kirillovich Romanov é un tsar que ten todas as posibilidades de converterse no emperador de toda a Terra!
  Despois da vitoria, ou máis ben de repeler o ataque, Oleg Rybachenko comezou a xogar ás cartas cos seus subordinados. Un rapaz de calzóns, rubio, moi musculoso e rasgado, xogaba cos loitadores de canas. Sorprendentemente, Oleg é maior que todos eles. Pero este rapaz córtase.
  Lembrando Port Arthur, a heroica defensa da que saíu a gloria de Rusia. Gran gloria por este...
  O neno inmortal comentou:
  - Así resolveremos todos os nosos problemas! Pronto haberá un momento no que a xente nunca se matará!
  Os soldados e oficiais acordaron:
  - Por suposto, señor Maior! Non matarán!
  Oleg mirou a cinta coas súas moitas medallas. Si, xa hai tantas ordes, poucos xenerais as teñen. E tamén sería bo conseguir un título. Príncipe, conde, duque!
  Duke Rybachenko - soa fermoso!
  E o neno saltou máis alto e xirou no tocadiscos.
  Os alemáns intentaron atacar, pero foron de novo rexeitados e sufriron danos colosales e irreparables.
  Durante xullo, o exército ruso logrou novos e importantes éxitos en África. Mentres estaba alí o peso da ofensiva do exército tsarista. Alxeria ten moitas das mellores armas rusas. E a finais de mes os alemáns son rodeados e destruídos no caldeiro.
  En agosto, as tropas rusas penetraron en Marrocos. As nenas loitaron desesperadamente no tanque Kondratenko-6, penetrando no groso do mesmo.
  De cando en vez había informes de que os alemáns se rendían e tomaban cidades.
  Os combates tiveron lugar en Nixeria e en diferentes lugares. Os rusos tomaron tanto en número, técnicos máis móbiles, como o apoio da poboación local, que os fascistas racistas volveran contra si mesmos.
  África de feito resultou ser un eslabón débil na estratexia de Hitler e Mussolini Jr.
  Aí impúxose Rusia... E en setembro, levando forzas aos poucos, trasladáronse a Noruega. Os nazis sufriron perdas colosales. E Alenka e a súa tripulación ían no tanque. O tanque máis novo "Nikolai"-5 é pesado e demostrou ser máis avanzado que a serie E.
  Incluso un tanque tan poderoso como o E-200 foi penetrado polo canón da máquina zarista.
  Alenka, premendo os botóns do joystick cos dedos espidos dos pés, fregou as mans satisfeita:
  - Eu son o que pode romper a Wehrmacht!
  Anyuta tamén presionou o botón cos seus dedos descalzos, golpeou o coche alemán e confirmou:
  - ¡Limparemos a Wehrmacht no po! Polo poder do tsarismo!
  Cool Augustine disparou e berrou:
  - E viviremos baixo o comunismo!
  María estivo de acordo con isto:
  - Si, baixo o comunismo tsarista!
  E cos seus dedos espidos premeu os botóns do joystick. E ao mesmo tempo golpeará e esmagará o inimigo.
  E entón Marusya grita:
  - En pleno grao!
  E tamén preme o botón do joystick cos seus dedos espidos.
  As tropas rusas xa rodearon Oslo. Hai batallas por cada arbusto e casa.
  No centro, o exército tsarista volve repeler a ofensiva alemá. Oleg Rybachenko, coma sempre, está na primeira liña e loita con confianza. A artillería rusa funciona como un reloxo.
  Todo é certo e certo...
  En outubro, as tropas rusas cortaron finalmente a África do abastecemento por terra, liberando Marrocos. Os nazis atopáronse nunha especie de caldeiro.
  Mesmo no continente escuro. Hitler tremía de rabia, pero non podía comer nada para xantar.
  Si, chegou a Rus... Achégase o inverno. Oleg Rybachenko, a pesar de que está nevando, segue correndo descalzo e con pantalóns curtos. Ben, rapaz - o que leves! E un tipo completamente intrépido.
  E lanza granadas cos dedos espidos.
  E canta:
  - Deixa correr torpemente,
  Tanques blindados a través de charcos...
  E hai unha metralleta no tellado...
  artillero de Cheburashka,
  Ametrallador de crocodilo!
  Shakoklyak está ao ataque!
  O neno terminador lanzou unha granada cos seus dedos espidos, esgazando aos nazis e cantou:
  - E estou xogando coa dinamita,
  Á vista dos transeúntes!
  Como os Krauts evitan os morcegos!
  Todo o mundo está deitado, e eu vou!
  E o neno é moi divertido! Pero xa leva máis de cincuenta anos no exército. E só un pequeno diaño! Aínda que sexa louro!
  Oleg Rybachenko volve lanzar unha granada co pé descalzo e ruxe:
  - ¡Gloria ao tsar e a Nicolás e a Vladimir Terceiro!
  E pensei que non deberían confundir Vladimir Kirillovich Romanov con Vladimir Putin! Os grandes tsares Romanov son unha familia incrible! Os que fixeron de Rusia o maior imperio!
  E non tan estropeado pola sorte como Putin!
  Pero as tropas rusas están a repeler outro ataque.
  Xa chega novembro. Os nazis están quedando sen forza. Pero están lanzando novas reservas á batalla. Xa están sendo rematados en África. É difícil para os fascistas.
  Así que sacan a súa ira contra os presos. Atopáronse coa fermosa Nicoletta. Despoñárona ata os calzóns e conducírona a través da neve fresca de novembro.
  Unha nena coas mans atadas, case espida, camiña polas neveiras, deixando descalzas e graciosas pegadas. Ela é tan fermosa. E os alemáns séguena e azoutan. E venceron a si mesmos cunha beleza, vencéronas. O sangue flúe do seu lombo raiado.
  Nicoletta só apretou máis os dentes. E ergue a cabeza con orgullo. E os seus cabelos cobrizos revolotean coma un estandarte proletario.
  E os seus pés descalzos tamén se puxeron escarlata, pero a nena nin sequera levanta unha cella.
  Esa é a coraxe fenomenal que ten.
  Aínda que os nazis xa o colleron e meteron no peito espido cun facho. Pero aínda así a nena só se estremecía, pero non berrou.
  Ela ten unha fe tan grande...
  A nena está tirada sobre o estante e as súas articulacións están torcidas. Despois acenden un lume baixo os seus pés descalzos. Lambe os pés descalzos da beleza. E con cadeas quentes azoutan o corpo espido da beleza.
  Nicoletta cantou en resposta;
  Son Chernobog, a filla do Deus maligno,
  Creo caos, semento destrución...
  A miña grandeza non se pode vencer,
  Só arde na miña alma unha furiosa vinganza!
  
  Cando era nena, unha nena quería cousas boas,
  Escribiu poemas e alimentou gatos...
  Ergueuse cedo pola mañá
  As ás dos querubíns revoloteaban sobre ela!
  
  Pero aprendín o que é o mal,
  O que neste mundo te fai infeliz...
  Que queres dicir, dicir ben?
  Namoreime da destrución apaixonadamente!
  
  E mostrou o seu ardor de nena,
  Que brillante filla de Deus se converteu...
  Conquistaremos a inmensidade do universo,
  Amosemos forza, con moita forza!
  
  Gran pai este Chernobog,
  Trae caos, guerras ao universo...
  Rezas a Svarog para que axude,
  De feito, tes recompensa!
  
  Entón dixen: Deus bendiga,
  Deixa que a rabia burbule no teu corazón...
  Imos construír a felicidade, creo, no sangue,
  Que o útero se enche ata os bordos!
  
  Encántame a astucia, a mezquindade e o engano,
  Como enganar o tirano Stalin...
  Non será posible expoñelo,
  E canta néboa hai no mundo!
  
  Entón ela suxeriu facer un movemento forte,
  Destrúe aos malvados dun só golpe...
  Pero namoreime dun Deus moi negro,
  En todos os asuntos, tanto estes coma os de alén da tumba!
  
  Como me acostumei ao mal?
  E no meu corazón había rabia, tolemia...
  O desexo de alegría, a bondade desapareceu,
  En canto a ira penetrou dende o pedestal!
  
  Pero que pasa con Stalin: tamén é malvado,
  Aquí non se fala de Hitler...
  Genghis Khan era un bandido tan xenial,
  E cantas almas conseguiu paralizar!
  
  Entón digo por que manter as cousas boas,
  Se non hai o máis mínimo interese propio...
  Cando es un paxaro, a túa mente é un cicel,
  E cando era parvo, os meus pensamentos desapareceron!
  
  Isto é o que me digo a min e aos demais,
  Sirve o poder como tinta negra...
  Entón conquistaremos a inmensidade do universo,
  As ondas espallaranse polo universo!
  
  Faceremos o mal tan forte
  Dará a rabia inmortalidade,
  Os que son débiles de espírito xa quedaron arrebatados,
  E nós, as persoas máis fortes, cremos nisto!
  
  En resumo, seremos máis fortes que todos en todas partes,
  Levantemos a espada de sangue sobre o universo...
  E a nosa rabia tamén estará con ela,
  Recibamos unha chamada chea de destino!
  
  En resumo, son fiel a Chernobog,
  Servo a esta forza escura con todo o meu corazón...
  A miña alma é coma as ás dunha aguia,
  Os que están co Deus Negro son invencibles!
  A guerra entre Rusia e a coalición de Hitler continuou. En decembro, as tropas rusas acabaran finalmente cos italianos, forzándoos a capitular en África, e case acabaron alí cos alemáns. Noruega tamén foi liberada dos Krauts.
  Agora o exército tsarista pasou á ofensiva o 25 de decembro. Desataron fortes loitas. No inverno, os tanques rusos eran claramente máis fortes. E penetrou pola defensa do inimigo.
  Oleg Rybachenko, este eterno neno corría descalzo e en calzón pola neve, cantando:
  - Esta é a nosa última e decisiva batalla! Morreremos pola Patria - os soldados están detrás de min!
  Os tanques rusos son moi rápidos con motores de turbina de gas. E os fascistas non poden detelos tan facilmente.
  Aquí "Nikolai"-5 está a correr por diante. Hai cinco nenas que cantan alegremente:
  - Ninguén nos vai parar, o mundo ruso non pode ser derrotado!
  E estourará dun canón! Isto realmente resulta xenial! As nenas, a pesar do frío, están en bikini e descalzas. E disparan e non pensan en parar.
  Só teñen un poder salvaxe e frenético.
  A Alyonushka gústalle non só disparar, aínda que premeu o botón do joystick cos seus dedos descalzos e golpeou un alemán, senón tamén escribir historias.
  Por exemplo, escribiu como unha nena marchou lonxe para salvar un gatiño. Durante trinta e tres días camiñei descalzo pola estrada pedregosa, facendo sangrar os meus pés tenros.
  E aínda así foi capaz de atopar o animal. Para iso, a fada cumpriu o seu desexo e a nena casou co príncipe.
  Alyonushka, porén, pensou: por que precisa un marido no exército ruso? É mellor ter unha morea de amantes. E máis cartos e pracer. Despois de todo, os homes son tan diferentes. E con eles, por suposto, experimentas pracer de diferentes xeitos. E o marido? Axiña aburrirás e aburrirás con el!
  Pero o mozo que comeza a descubrir o mundo adulto é moito máis interesante.
  E Alenka volve disparar, golpeando o alemán E-100.
  E move as súas fermosas pernas, coma as dunha antiga deusa grega.
  E entón Anyuta dispara. Tamén cos dedos espidos. E esnaquiza un canón alemán.
  Despois diso a nena di:
  - Hai moita xente intelixente en Rusia, pero o tsar Vladimir é o mellor dos tsares!
  Agustín sinalou:
  - E Nicolás II non estaba mal! Ai, non sabiamos apreciar aos reis!
  María cantaba, disparando contra os nazis cos seus dedos descalzos e rindo:
  - Hai que obedecer aos rusos, cun corazón puro e máis sabio! E para gloria de Nicolás, é o gran rei dos reis!
  E Marusya cantou algo... E tamén xogaba cos pés descalzos...
  As tropas rusas avanzan. Oleg Rybachenko tamén está loitando. Aínda é un neno de dez anos. Tal é o prezo da inmortalidade. Si, pero que ben e alegre se sente! Ten moita enerxía e un fluxo de poder fervente.
  O neno lanza unha granada co pé descalzo e chirri:
  - Eu son un tigre, non un gato, agora vive en min, non Leopold, senón un Leopardo!
  O neno-maior, coma sempre, arde. Os nazis non poden detelo.
  O 1 de xaneiro, as tropas rusas xa despexaron completamente o seu territorio de tropas alemás e italianas e entraron en posesión do Terceiro Reich.
  Ao mesmo tempo, unidades rusas entraron en México. Chegou o novo ano 1956.
  Para os rusos comezou con novas vitorias. O 7 de xaneiro capitularon os restos das tropas alemás en África. E todo o continente negro converteuse en ruso.
  Agora o Führer posuído deuse conta de que estaba completamente jodido. E propuxo negociacións a Rusia.
  Ao que o tsar Vladimir respondeu:
  - ¡Só falaremos da rendición incondicional do Terceiro Reich e de Italia!
  Que palabras sabias! E a guerra continúa. Oleg Rybachenko está, por suposto, á fronte do ataque. As tropas rusas entraron en Prusia Oriental. As liñas de defensa aquí son fortes. Tes que loitar para romper, e non avanzarás rapidamente.
  Un dos medios de avance foi o canón autopropulsado co lanzabombas Alexander-4. Unha ferramenta moi poderosa e letal.
  E as rapazas fermosas tamén celebran aquí. Lanzan proxectís usando os dedos espidos dos pés premendo os botóns do joystick. E destrúen búnkers e pastilleros inimigos.
  As nenas corren con valentía na neve: para iso están as mulleres rusas. E botan á batalla os indios e os chineses. Estes xa están a encher literalmente cos seus cadáveres os accesos ás trincheiras. Pero aínda así conseguen levala.
  O exército ruso está a entrar.
  Non obstante, o estratega Vasilevsky traslada o golpe principal a Italia, que é moito máis débil. E así os soldados rusos gañan unha vitoria tras outra.
  Xaneiro resultou ser moi exitoso. As tropas rusas derrocaron aos italianos e selaron os Alpes. E en febreiro ocuparon Venecia. E entraron en Lorbandinia. Tamén tomaron Poznan. Os alemáns foron retirándose. O 2 de marzo caeu Klaipeda. As tropas rusas avanzaron a través de Prusia Oriental lentamente, a defensa era demasiado densa. Tivemos que queimar literalmente o camiño con cunchas.
  Pero en Italia, a fronte da pasta derrubouse. E as tropas rusas correron a Roma. O 30 de marzo de 1956 comezou o asalto á capital italiana. Así pagou o pobo as ambicións da familia Mussolini.
  A capital de Italia, Roma, está baixo ataque. A loita é feroz. Aínda que os italianos se renden cada vez máis. Aquí as rapazas pelexan son moi bonitas, tanto en bikini como descalzas. Os guerreiros lanzan granadas coas súas pernas e noquean aos soldados de Mussolini.
  As mozas aquí son fermosas e, por suposto, moi sexys. E cos músculos dos titáns. E a forma en que lanzan granadas cos pés descalzos é simplemente incrible.
  Natasha avanza e dispara, mentres rosma:
  - Pola fermosa Patria do meu corazón arde o meu lume radiante!
  Zoya, disparando, canta:
  - Abramos a porta aos logros! A nosa fe e o rei son monolitos!
  E entón Aurora, cos dedos espidos, a cadela pelirroja soltará os discos. E caen os italianos cortados.
  E entón Svetlana canta agresivamente, mostrando os dentes:
  - ¡Mataremos a todos! Esmagaremos a todos!
  Lanzan discos cos pés descalzos e trituran aos fascistas. Así foi como Mussolini acabou en mans das nenas. O asalto de abril de 1956 foi feroz, e moi figurado.
  E aquí están a conducir os tanques, alicerces infernais de lume saíndo dos seus troncos.
  As nenas van avanzando e lanzando granadas cos pés descalzos. E como van cuspir algo sangrante.
  E van rir...
  Natasha cantou con fervor:
  - Tsar Vladimir, golpea a Hitler na cara!
  E chiscará o ollo cos seus ollos de zafiro. Unha rapaza tan marabillosa.
  As nenas corren con furia salvaxe. Golpearon con metralladoras. Segan ao inimigo e espallan aos fascistas. E entón corren os Xogos Olímpicos. E nas mans dos poderosos, a heroe sostén un lanzallamas. E collerao e pegarache, pero despois pegarache.
  Dos fascistas están voando fichas en todas as direccións. E os guerreiros poden rir canto queiran.
  Despois cantará:
  "Mussolini será golpeado!" A nosa amizade é monolítica!
  E de novo, coma un guiño con ollos de zafiro! E pegará aos fascistas.
  Que querías? Roma foi tomada nun tempo polos eslavos baixo o liderado de Atila. E agora os rusos lévano.
  Olympias, fritindo vivos aos seus opoñentes cun lanzador de vigas, cantou:
  - Sol brillante de esperanza,
  De novo érguese sobre o país...
  Rus gaña como antes -
  Os guerreiros da Wehrmacht están sendo derrotados!
  
  aguia rusa sobre o planeta,
  Abrindo as súas ás, despegará...
  O inimigo será chamado a rendir contas -
  El será derrotado - roto!
  Despois da caída de Roma, as tropas italianas comezaron a renderse en masa. O imperio de Mussolini, este socio militar menor do Terceiro Reich, estaba queimándose.
  As tropas rusas tomaron Nápoles case sen resistencia e desembarcaron en Sicilia. Alí tampouco atoparon case resistencia. E Hitler estaba histérico.
  A finais de maio, Italia estaba rematada. Centos de miles de prisioneiros foron levados.
  As nenas rusas puxéronas de xeonllos e obrigáronas a bicar os seus pés descalzos. Chamearon os beizos obedientemente. Algúns, sobre todo os mozos, fixérono con entusiasmo.
  As nenas ronronearon contentas.
  O eterno neno Oleg Rybachenko obrigou aos seus cativos a bicar os seus pés espidos e infantís.
  Fixérono con bastante vontade. Os rapaces eran moi guapos, musculosos e loiros. É certo, aínda é moi pequeno e non quería facer algo máis serio coas damas. Pero cando os tacóns ásperos son cóxegas cunha lingua, é bo!
  Oleg Rybachenko capturou ao xeneral e recibiu outra orde. Do que estaba bastante orgulloso.
  Mussolini Jr. foi traizoado polo seu propio séquito, e a Rusia tsarista recibiu outra vitoria. Pero Benedito Mussolini padre non viviu para ver a súa vergoña e o colapso do fascismo en Italia. Porén, o mesmo destino agardaba aos nazis en Alemaña. As tropas rusas pasaron á ofensiva a principios de xuño de 1956. A dirección principal do ataque foi Austria.
  Elizaveta e a súa tripulación en Nikolai-5 movéronse contra os alemáns. As tropas rusas intentaron rodear Viena.
  O Führer, por suposto, atopouse nunha situación difícil. Perdéronse as posesións dos alemáns en África, Escandinavia e a maior parte dos EUA. E agora as batallas teñen lugar exclusivamente no territorio do Terceiro Reich. O que, por suposto, é máis desagradable para os alemáns. As tropas rusas tamén entraron en México. Lady Gray de Monka comanda unha tripulación de tanques neste país.
  E Elizaveta leva "Nikolai"-5 por Viena. O seu principal opoñente é o E-50, que a máquina do Tsar penetra como un secante.
  Elizabeth disparou, usando os dedos espidos dos pés para premer os botóns do joystick.
  Ela bateu contra un tanque alemán e berrou:
  - Daremos os nosos corazóns por San Nicolás Rus'!
  Ekaterina tamén disparou cos seus dedos descalzos e corrixiu á súa parella:
  - Probablemente sexa máis correcto dicir Vladimir!
  Elizabeth disparou de novo usando os seus dedos descalzos e berrou:
  - Pero aínda así, foi o emperador Nicolás, quen nos deu a poboación de China, quen fixo Rusia invencible!
  De feito, na infantería que foi enviada a asaltar as posicións alemás, a fronte era totalmente chinesa. Botáronnos literalmente cadáveres. Pero romperon.
  Normalmente os rusos loitaban en avións e tanques. Infantería formada por chineses, indios, asiáticos. Hai moitos chineses. Ademais, o brillante Nicolás II introduciu a poligamia mentres reformaba a Ortodoxia, e enviáronse homes extra chineses á batalla. E os rusos toman como esposas ás viúvas e ás mulleres chinesas solteiras.
  Estratexia astuta.
  E os chineses atacan, morren e rompen as defensas alemás.
  Elena usa os dedos espidos dos pés para premer os botóns do joystick e volve golpear aos Krauts.
  E el canta:
  - Pola santa Rus', loitaremos con valentía!
  Despois diso, a rapaza tomarao e chiscará o ollo. E mostra os seus dentes brancos! E ela é tan agresiva.
  E despois volverán os Xogos Olímpicos. E tamén che golpeará cos seus dedos espidos e esmagaráche.
  Entón berrará:
  - Son unha cobra mortal!
  Nótese que o tanque E-50 pode ser perigoso. O seu canón de 88 milímetros cunha lonxitude de cañón de 100 EL é de disparo rápido, doce balas por minuto e moi preciso. Moitas veces golpea a armadura e pode causar danos.
  Polo tanto, as nenas intentan non deixar que o principal tanque alemán se achegue. Especialmente de preto, a súa capacidade de penetración aumenta drasticamente. E o núcleo do proxectil alemán é uranio ou wolframio. Certo, despois da perda de África e os depósitos de uranio no Congo, a forza das tropas alemás comezou a secar.
  E as nenas son tan fermosas e descalzas e chulas.
  Cantan para si mesmos con entusiasmo:
  - Brilla como unha estrela por todo o mundo,
  A través da escuridade da escuridade sen esperanza...
  gran heroe tsar Vladimir,
  Non coñece nin dor nin medo!
  
  Os inimigos retíranse ante ti,
  A multitude de xente se alegra...
  Rusia te acepta -
  Unha man poderosa goberna!
  Nenas que loitan, non se pode dicir nada contra elas. E as súas pernas están tan espidas e ciceladas. Cando os alemáns capturados os bican, está claro que tanto ás nenas como aos homes lles gusta. E os guerreiros berran contentos.
  E mostraron os seus dentes de perlas.
  Estas son nenas tan chulas. E cos seus dedos espidos, Elizabeth noquea a outro fascista.
  Despois diso, grita:
  - ¡Gloria á gran Patria!
  E así Catalina disparará. Golpeará un tanque inimigo, matará aos Fritzes e chirrirá:
  - Morte aos inimigos!
  E alí tamén dá patadas Elena, usando os seus dedos espidos, premendo con eles os botóns do joystick. E berra:
  - Pola Patria en grandeza!
  E entón a destacada Olimpiada, tamén loira, lanzará o proxectil. E mentres berra:
  - Pola gran Rusia!
  E as rapazas están cheas de entusiasmo total.
  Aquí vén o tanque E-75. A súa arma é máis potente: 128 mm, e pode causar máis danos. Ademais, este tanque ten unha mellor protección e unha armadura máis grosa.
  Pero Elizabeth está coma unha tola. E liberará algo letal, penetrando dende a distancia. E todo o que queda do alemán son anacos de metal rasgado.
  E a nena cantará:
  - ¡Santa beleza e gran soño!
  Despois de que a lingua amosarase.
  Os tanques alemáns E-75 xeneralizáronse recentemente. Agora teñen un canón máis longo, o que lles permite loitar contra os tanques rusos, especialmente os máis lixeiros. E isto fai que os Krauts sexan máis perigosos.
  Pero as nenas soviéticas non están avergoñadas por isto. E esmagan aos Krauts.
  E os propios guerreiros, sobre todo na calor, están en bikini e descalzos. E loitan con moita confianza.
  Eles gañan sen excepción.
  Catherine disparou contra os nazis e cantou:
  - Pero para ser sincero! Destrúo todos os Krauts sen excepción!
  Elena tamén disparou cos dedos descalzos e chirou:
  - Derrotaremos a todos e, por suposto!
  Os Xogos Olímpicos tamén venceron aos nazis sen piedade. É unha cadela tan invencible.
  E tamén coa axuda dos dedos espidos.
  Natasha e o seu equipo pelexan no tanque Kondratenko-6. Este coche é un pouco máis lixeiro, pero máis móbil que o Nikolai. Por suposto, con menos peso, o calibre é máis pequeno e a armadura é un pouco máis delgada. Isto significa que o risco de morrer é moito maior.
  Pero as nenas, debo dicir, non se avergoñan para nada. E loitan como xigantes da batalla.
  Natasha canta, disparando activamente:
  - Será a nosa vitoria!
  E preme os botóns do joystick cos seus dedos espidos.
  Zoya tamén dispara, usando as súas pernas espidas e chirridos:
  - Tsar Vladimir adiante!
  E todas as nenas do coro ladraron:
  - Gloria aos heroes caídos!
  Despois de que Aurora disparou, deu a volta ao tanque alemán e dixo:
  - Ninguén nos vai parar! Ninguén nos vai derrotar!
  E tamén sacudiu os pés descalzos.
  E entón Svetlana cedeu, usando os dedos espidos dos pés, e rosmou a pleno pulmón:
  - Os rusos loitan furiosamente!
  E todas as nenas exclamaron ao unísono:
  - O puño do soldado é forte!
  E de novo as belezas lánzanse á batalla. Tiránse a si mesmos con precisión e precisión!
  Pero os equipos de Jane sorprenden aos mexicanos. A señora tamén é moi intelixente e fermosa.
  E as mozas da súa tripulación están descalzas e en bikini. Loitan con furia salvaxe e tranquila.
  Entón Gertrude disparou, usando os dedos espidos dos pés, e berrou:
  - Son unha rapaza que destruirá a todos nunha fracción de segundo!
  E entón Malanya entra en acción. E romperá o tanque latino dende a distancia.
  E entón Matilda dará patadas coas pernas cos dedos espidos.
  E rirá:
  - Son unha rapaza xenial!
  E guerreiros da orde máis alta e furiosa. Non senten debilidade nin rabia.
  Eles van foderte do mesmo xeito.
  E Alenka tamén loita con moita confianza.
  A finais de xuño, Viena está rodeada. A Alemaña e o seu prestixio deron un golpe aplastante. Ao mesmo tempo, as tropas rusas avanzan cara ao Oder. Lanzan á batalla aos chineses, indios e árabes. E rompen as defensas dos Krauts.
  Hitler, por suposto, xa está en pánico. Como as nenas o presionaron contra tanques e avións.
  Aquí están Albina e Alvina, dúas pilotos rusas. Tamén descalzos e en bikini derruban fascistas coma peras cun pau dunha póla. E para unha parella, literalmente, fan tales milagres.
  Albina derrubou cinco avións cunha explosión do seu caza Pedro o Grande e cantou:
  - ¡Somos osos do ceo!
  Alvina derrubou seis avións cunha explosión da súa aguia de guerra, e berrou:
  - E esmagaremos a todos!
  No ceo, esta parella xa era lendaria!
  As nenas foron galardoadas con sete graos da Cruz de San Xurxo: cruz de prata, cruz de prata con lazo, cruz de ouro, cruz de ouro con banco. E tamén unha cruz de ouro con diamantes, e unha cruz de ouro con diamantes e un lazo. E a estrela de grao máis alto dunha cruz de ouro, cun lazo de diamante. Un premio máis alto: unha gran estrela dunha cruz de ouro, con diamantes e un arco, estableceuse recentemente.
  Así que as nenas poderían estar orgullosas dos seus logros. E sempre, mesmo no frío, pelexaban só en bikini e exclusivamente descalzos.
  Que rapazas tan marabillosas.
  Albina disparou e cantou:
  - Polas nosas mellores vitorias!
  Alvina continuou:
  - Que os nosos netos e avós estean orgullosos de nós!
  Os guerreiros son verdadeiramente nenas de clase colosal!
  Golpean aos fascistas no ceo e cantan:
  - Gloria a Rusia, Gloria! O noso tsar Vladimir é un heroe! Haberá un poder ao amencer! Enterra a Hitler no chan!
  Por suposto, Vladimir Kirillovich Romanov pode estar moi satisfeito cos seus guerreiros.
  Aínda que loitan, é de tal xeito que non podes levantar unha lanza contra eles!
  Vladimir Kirillovich Romanov é un tsar que ten todas as posibilidades de acabar coas guerras dunha vez por todas.
  E os fascistas estremecen baixo os golpes do exército tsarista...
  A Viena cercada caeu rapidamente. A mediados de xullo, as tropas do imperio tsarista chegaron ao Oder nunha ampla fronte. E Koenigsberg quedou completamente bloqueado.
  E os alemáns retiráronse máis aló do Oder. E tentaron crear alí unha liña de defensa. Protéxete completamente. Pero na segunda metade de xullo, as tropas rusas comezaron un ataque contra Hamburgo... Os nazis sucumbiron lenta pero seguramente.
  A loita foi moi feroz. Algunhas aldeas cambiaron de mans varias veces. Nas batallas tamén participaron novos tanques alemáns da serie AG máis avanzada -piramidal. Tiveron boa defensa dende todos os ángulos. Pero o exército tsarista era superior en número.
  E un gran número de infantes asiáticos morreron nas frontes. Pero permitíronme moverme.
  Tamén se esgotaron os recursos humanos dos alemáns. A finais de agosto, Hamburgo estaba cercado e Múnic tamén estaba bloqueado.
  Os alemáns perderon un territorio importante. E non tiñan nada con que manter as súas posicións.
  Oleg Rybachenko loitou nas primeiras filas no propio territorio de Alemaña. E o eterno neno sorría constantemente e mostraba os seus dentes de perlas.
  E alí lanzou granadas cos seus pés espidos e infantís. É bo ser un neno, que natural é estar en calor só con pantalóns curtos. E como es inmortal, tamén podes estar medio espido no inverno sen arriscar a resfriar.
  Entón o neno cantou:
  - Descalzo, só descalzo,
  Baixo o trono de xullo e o son do surf!
  Descalzo, só descalzo,
  É doado para un neno ser un vaqueiro xenial!
  E o neno maior segue destruíndo estes fascistas por si mesmo. E contraatacan desesperadamente.
  Xa é setembro... As choivas comezan a caer... As tropas tsaristas, enchendo os cadáveres dos chineses, tomaron Múnic e Hamburgo, e avanzan cara á rexión do Ruhr. O máis importante na industria alemá.
  E os alemáns loitan desesperadamente.
  Natasha pelexa no seu tanque e rosma:
  - Será extremadamente difícil para os nazis!
  E preme os botóns do joystick cos teus dedos espidos. E dispararía obuses contra os nazis.
  E entón Zoya darache unha labazada. E tamén coa axuda dos dedos espidos.
  E tamén cantará:
  - Rus é o que está contra Hitler!
  E entón Aurora fará un movemento agresivo. E tamén coa axuda dos dedos descalzos:
  - Polo camiño ruso!
  E detrás deles Svetlana tamén disparará un proxectil asasino. Perforará un tanque alemán e chirrirá:
  - Para o tsar Vladimir Kirillovich!
  E tamén amosará a súa lingua.
  As nenas fóronse locas aquí.
  Alenka nun tanque pesado tamén esmaga aos nazis. E gáñaos dende longa distancia.
  O guerreiro cantou:
  - Subxuguei a medio mundo cos meus peitos!
  E os peitos de Alenka con pezones escarlatas.
  E entón Anyuta darache unha patada cos seus dedos espidos. Golpeará un tanque fascista e blasfemará:
  - Son unha nena superestrela! Nos libros de historia!
  E mostrará os dentes...
  E entón Agustín disparará un proxectil asasino. Derrubará aos nazis e asubiara:
  - Que o noso exército sexa o máis forte!
  E tamén moverá as pernas...
  E María seguiraos e vencerá aos nazis. El xirará a si mesmo, balbuceando agresivamente:
  - ¡Somos rapazas grandes agresivas!
  E entón Marusya desatará algo extremadamente asasino e destrutivo sobre os nazis. E coa axuda dos pés espidos de nena.
  E entón canta:
  - ¡Somos unha derrota total dos inimigos!
  Setembro pasou en batallas moi feroces. Os alemáns contraatacaron desesperadamente. Pero en outubro, cando as choivas foron máis intensas, o exército tsarista volveu gañar a vantaxe. E comezou a avanzar cara ao Ruhr. Despois dun feroz asalto, Koenigsberg caeu. Os nazis recibiron outra labazada na cara.
  E no sur de Francia, as tropas tsaristas rodearon Toulon. Así que os nazis pasárono moi mal.
  Hitler estaba furioso, pero mentres estaba en Berlín. A súa posición resultou débil.
  Está claro que ninguén quería escoitar as negociacións. Pero os nazis quedaron metidos coma moscas.
  En novembro, as tropas do exército tsarista loitaron por ocupar a maior parte da rexión do Ruhr, privando así a Alemaña da súa principal base de produción.
  En decembro, o exército tsarista ocupou todo o sur de Francia e entrou en España. E na fronte alemá, finalmente capturou o Ruhr. Ademais, outras terras alemás tamén foron capturadas. E o exército tsarista tamén desembarcou en Dinamarca.
  Hitler estaba furioso coma un diaño nunha gaiola, pero non podía facer nada.
  No Nadal católico, as tropas reais desprazáronse cara a París. A pesar da neve e da xeada, a tripulación de Natasha estaba descalza e en bikini.
  Os alemáns rendéronse cada vez con máis frecuencia. E os franceses non querían loitar contra os rusos en absoluto.
  Mentres destrozaba unha batería alemá, Natasha comentou:
  - Entón, de feito, con que contaba o posuído Adolf cando comezou unha guerra connosco?
  Zoya de cabelos dourados comentou loxicamente:
  - ¡Probablemente porque, cando teñamos presión, caeremos coma moedas dun peto furado!
  Aurora esmagou unha noz cos seus dedos espidos. Entón ela botouno á boca e sinalou racionalmente:
  - A historia ensina que non ensina nada!
  Svetlana presionou os seus dedos espidos no botón do joystick. Ela noqueou outro canón alemán e respondeu:
  - Sexamos grandes loitadores!
  Os guerreiros, como podes ver, están verdadeiramente decididos a loitar e vencer.
  Oleg Rybachenko, un neno descalzo, corre en pantalóns curtos e co torso espido e musculoso. Mesmo balancea e ruxe:
  - ¡Gañaremos aos Krauts! Venceremos aos Krauts! E bótalle o cu!
  E o neno ten os dentes tan brancos e nacarados! Só un terminador novo e inflexible.
  Oleg Rybachenko dispara mentres corre. Mata fascistas e canta:
  - O espírito ruso é o poder dos reis, derrota aos Krauts!
  O neno lanzou unha granada co pé descalzo e cantou:
  - Vals ruso, nace o amencer - na gloria do rei!
  Realmente resultou ser un tipo moi combativo. E vence aos fascistas ata o primeiro día.
  E as nenas pelexan activamente. Aquí está Mirabela... Tamén unha piloto de primeiro nivel. Ninguén pode parala. Ela derruba aos Krauts e canta, mostrando os dentes:
  - Rapaza tola! Aquí está a súa marca!
  E tomará e lanzará un foguete!
  Si, así están as mulleres aquí! Cando as nenas rusas loitan, ningunha forza pode resistirlles.
  Mirabela derrubou sete avións alemáns cunha ráfaga de cinco canóns de aire e berrou:
  - O tsar Vladimir Kirillovich é o noso Deus!
  E a nena bate os pés nus no cristal.
  E tamén Albina e Alvina pelexan no ceo.
  Eran ladróns tan marabillosos. Cada vez se recollen máis contas novas. E ao mesmo tempo cantan:
  - No ceo somos a perfección! Somos as perfección! Dende un sorriso ata un xesto, máis aló de todo eloxio!
  Albina derrubou catro avións alemáns dunha ráfaga e berrou:
  - Ai, que felicidade! Que perfección na batalla!
  Alvina derrubou cinco avións alemáns e continuou:
  - Coñece a perfección na batalla! E xenial ideal!
  Os guerreiros cantaban a coro, cortando aos fascistas:
  - Nenas! Nenas máis chulas! Mozas! Nenas máis chulas!
  Demostraron o seu fervor agresivo. De feito, ningún dos ases de Hitler se viu obrigado a descender.
  Pero os fascistas, por suposto, están baixo unha presión salvaxe.
  Hitler está nun búnker en Berlín e alí está a ser bombardeado coma unha cascuda. Que quería? O número un fascista rematou! Foi contra a Rusia tsarista, e agora el mesmo está sendo esmagado coma unha cascuda.
  O tsar Vladimir Kirillovich está a tomar un descanso do inverno nas costas do océano Índico. Diante del bailan rapazas fermosas de diferentes razas e nacionalidades.
  Non obstante, ao rei non lle importa ver loitas de gladiadores. Por exemplo, dúas nenas contra dúas belezas.
  Loitan con espadas de plástico para non facerse dano. Con todo, loitan desesperadamente.
  Estes son os guerreiros. Hai un furioso intercambio de golpes. Dúas loiras e dúas pelirrojas...
  O tsar Vladimir preguntoulle ao mariscal de campo Vasilevski:
  - Que é o máis difícil da guerra cos alemáns?
  O mariscal de campo respondeu sinceramente:
  - Gaña confianza! Só ao principio, cando o inimigo comezou a avanzar, sentínme incómodo. E agora comezamos a gañar e todo está claro sobre os nosos inimigos! - O mariscal de campo Vasilevich, este gran estratega, bebeu viño.
  Vladimir Kirillovich sinalou loxicamente:
  - É moi difícil gañar todo o tempo! Pero mostrámonos capaces de moito! E agora haberá tempo, e o mundo enteiro volverase pacífico!
  O mariscal de campo Vasilevsky confirmou:
  - Eu creo niso!
  As nenas tiñan contusións no corpo espido e parecían extremadamente nerviosas.
  Loitaron, por suposto, non como nos tempos da Roma antiga: intentaron non causar moito dano a si mesmos. Pero actuaron activamente.
  Mentres tanto, a loita continuaba. En xaneiro, as tropas tsaristas capturaron París en movemento. Tamén foi tomada a capital de Dinamarca, Copenhague. As tropas alemás foron debilitando. Os rusos continuaron avanzando cara á propia Alemaña. Os Fritz loitaron desesperadamente, pero as forzas quebraron.
  Oleg Rybachenko, este neno inmortal saltou descalzo na neve e precipitouse ao ataque por diante de todos, completamente sen medo ao lume. E mentres asubía:
  - Quen está afeito a loitar pola vitoria,
  Certamente derrotará aos seus inimigos...
  Ri alegre e conseguirá moito,
  E Hitler será golpeado duramente!
  E o pé descalzo do neno lanza unha granada! E mostra os seus grandes dentes nacarados máis aló dos seus anos. Si, xa ten a boca coma un lobo. Roerá calquera gorxa.
  E as nenas dos tanques están a moverse do sur ao norte de Alemaña. Están a piques de saír ao mar. E só quedarán cos Krauts as terras próximas a Berlín e Pomerania.
  Natasha, eliminando tanques fascistas, comentou:
  - E a guerra é divertida ao seu xeito!
  Zoya, despois de golpear aos nazis, acordou:
  - ¡Tan ben que se pon! Sobre todo cando gañamos!
  Aurora, disparando cos seus dedos descalzos, dixo:
  - Todo o imposible é posible no universo, só non fai falta un pouco...
  E a nena pelirroja vai rir moito!
  Os guerreiros temblan de alegría e rabia frenéticas. E esmagan aos alemáns.
  Ao mesmo tempo, as tropas tsaristas avanzan por toda España e xa se achegan a Sevilla.
  Olga nun vehículo blindado de transporte de persoal dispara contra os alemáns e as tropas policiais.
  Os españois locais case non ofrecen resistencia. Outro país está caendo baixo o machado de Rusia.
  Oleg disparou e cantou:
  - Acrobacias aéreas, será bash on bash!
  E a súa parella Alice tuiteou:
  - A grandeza dos rusos foi recoñecida polo planeta,
  O fascismo foi esmagado cun golpe de espada...
  Somos amados e apreciados por todas as nacións do mundo,
  Soportemos o gran tsarismo sagrado!
  E as nenas darán palmadas e presionarán os dedos espidos dos pés no joystick.
  A guerra entre o imperio tsarista de Vladimir Kirillovich Romanov e a Alemaña fascista continúa.
  As tropas rusas liberaron case por completo a Francia das hordas nazis. Febreiro de 1957... O exército tsarista libera Portugal.
  O 23 de febreiro uníronse unidades rusas de Dinamarca e a propia Alemaña.
  Oleg Rybachenko, este eterno neno, salpica na lama cos pés descalzos. O neno maior grita para si mesmo a todo pulmón:
  - ¡Gloria ao tsar ruso Vladimir III! Vou cortar a Hitler, medireino cun látego!
  E o neno volve berrar e lanza cos seus dedos espidos un disco moi afiado. E golpeará o fascista na gorxa. E despois lanza un boomerang coa súa perna espida e infantil, e inmediatamente corta a gorxa a cinco Krauts.
  Si, a mala idea de Hitler atacar tal imperio.
  Natasha e o seu equipo rematan os últimos alemáns en Portugal. O seu tanque é inexorable na destrución.
  E tamén presionan os botóns do joystick cos seus dedos espidos, cometendo unha destrución furiosa.
  Zoya disparou, esnaquizou o canón alemán e cantou:
  - Por Rusia e a liberdade ata o final!
  Aurora, usando os seus dedos descalzos, deu unha patada ao nazi e berrou con aplomo:
  - Deus salve ao rei!
  Svetlana tamén fodiu, premendo os botóns do joystick cos seus dedos espidos e chirriou:
  - Forte soberano!
  As nenas vencen aos fascistas. Pero entón apareceu un novo tanque Hitler "Mouse"-4. Un modelo moi potente, cun peso de trescentas toneladas e unha pistola de 310 mm. Pode penetrar a longa distancia, pero ten unha armadura tan grosa que o tanque Kondratenko-6 non o levará desde ningún ángulo.
  Natasha manda:
  - Nenas, temos que achegarnos e pegalo na parte inferior do costado, entre os rolos - esta é a nosa única oportunidade!
  Zoya golpeou o canón alemán cos seus dedos descalzos e cantou:
  - O destino dáche a última oportunidade, pero apura! En choiva, sarabia e neve!
  Agustín tamén tocaba e berraba:
  - ¡Última oportunidade, o destino dáche! Viva a camiñada e a carreira diaria!
  E tamén cos dedos descalzos, e como vai torcer. E esnaquizará aos fascistas.
  Svetlana ruxiu:
  - Por novas fronteiras e vitorias espectaculares!
  O tanque ruso precipitouse, collendo velocidade. E as nenas tomarano e cantarán:
  - Forte soberano, gloriosa idade, tsar ortodoxo, reina para a gloria, para a nosa gloria!
  E de novo aceleraron, afastándose dun pesado proxectil enviado dende o canón que tiña o alemán "Maus"-4. As nenas berraban:
  - Non nos inclinemos sobre o corno do carneiro! Para que Hitler - morrer!
  E o seu tanque está acelerando. É como un boxeador pequeno atacando a un grande. Pero claro que as posibilidades son de cincuenta e cincuenta.
  Natasha, observando o movemento do tanque, recordou como boxeaba cun home no ring. Fallou golpes e foi golpeada, pero aguantou. E entón ela espetou con seguridade. E captou o movemento que se achegaba do inimigo e golpeouno no queixo. Noqueado!
  Recibiu mil rublos de ouro. Unha rapaza tan loitadora. Se o dá, darao!
  Natasha sacudiu a súa perna núa e cantou:
  - Esta non é a última batalla, pero é decisiva! Pola gloria da Patria, pola Patria e a honra!
  E entón o seu tanque esvara polo lado e envía unha cuncha... Zoya tamén usou os dedos espidos dos pés, unha rapaza tan dourada e áxil coma un mono. E "Mouse"-4 comezou a explotar. As súas cunchas detonaron claramente. E entón as torres serán arrancadas, e ela voará alto no aire!
  As nenas gritan ao unísono:
  - ¡Vitoria! Vitoria xenial!
  E outro tanque na súa lista!
  O 1 de marzo de 1957, as tropas rusas comezaron a cruzar o Elba. Parece que Hitler estaba sendo pisado.
  O neno Oleg Rybachenko, descalzo, co pé do seu fillo, lanzou unha granada, afundiu un tanque fascista e gritou:
  - Por fronteiras novas e inflexibles!
  A tripulación do tanque de Alenka xira cara ao leste. Alemaña Occidental e Francia xa foron liberadas. Só as terras entre o Oder e o Elba quedaron baixo control nazi. Pois tamén Gran Bretaña e Irlanda. As últimas forzas dos nazis están alí.
  Alenka, disparando contra as baterías fascistas, di:
  - Tsarevich Nikolai,
  Se tes que reinar...
  Nunca esquezas -
  O exército loita con valentía!
  E agora envíase outra cuncha cos pés descalzos. E caeu nunha pistola Fritz.
  Anyuta tamén dispara cos dedos espidos. Golpea ao fascista e ruxe a pulmón:
  - ¡Son o tipo de rapaza que fai vomitar a Hitler!
  A continuación, os ardentes cravos de Agustín. Ela tamén é un pequeno diaño que dispara e ruxe:
  - Ás portas do inferno!
  E usa os pés descalzos.
  María dispara detrás dela. Do mesmo xeito que o colle e pega, e berra:
  - ¡Ninguén me deterá, a tigresa, ninguén vencerá á nena descalza, e pegaréime en ningures!
  E entón explotarán os Xogos Olímpicos. E noqueará un tanque alemán, arrincándolle a torre como un gorro de cogomelo.
  E cacaretas:
  - Por fronteiras novas e xeniais!
  E volverá amosar a súa lingua!
  As nenas só se empurran e avanzan desesperadamente. E os fascistas afogan baixo os seus golpes.
  O 2 de marzo de 1957 capitularon as últimas forzas nazis en Portugal. Quedou claro que se poñía o albor do fascismo. Máis precisamente, é amencer? Puesta de sol de pesadelo!
  E as tropas rusas avanzan. Os alemáns tiran cada vez máis as súas armas e rendense.
  Caen de xeonllos. Tanto as nenas rusas como as chinesas bican os seus pés descalzos.
  Parece tan chulo e xenial. E os fascistas están sendo picados e picados.
  A tripulación de Natasha xa está no tren que vai loitar cara ao norte, cos Krauts.
  As nenas están sentadas no seu compartimento. Xogan ás cartas suxeitándoas cos dedos espidos.
  Natasha sinalou:
  - É interesante, cando tomamos Berlín, que segue?
  Zoya respondeu con confianza:
  - O seguinte será Londres!
  Fire Aurora riu e preguntou de novo:
  - E entón?
  Zoya afirmou con decisión:
  - América Latina será nosa! Non imos facer unha cerimonia cos nazis!
  Svetlana estivo de acordo con isto:
  - Por suposto que non o faremos! Conquistemos o mundo enteiro!
  Natasha confirmou con entusiasmo:
  - E entón haberá paz, en todo o mundo!
  As nenas cantaban a coro, compoñendo mentres ían;
  Gloria á Gran Rusia do tsarismo,
  Onde Vladimir senta no trono...
  Esmagaremos as hordas do fascismo malvado -
  Gloria ao exército e monolito de nós!
  
  Os corazóns foron temperados con gran fe,
  A nosa Nai Terra con todo o noso corazón...
  Somos fillos do tsar Nicolás,
  E non morreron por el en balde!
  
  A nosa patria, ti es máis querida que calquera outra cousa,
  Imos botar uns fogos artificiais alados e celestiais...
  Tamén estás loitando contra a Patria,
  Ben, que morran todos os nazis!
  
  Hitler quería conseguir as nosas Terras,
  E o can malvado intentou asasinar ao rei...
  Pero estamos apurados, non o aceptamos,
  Así que o fascismo atacounos en balde!
  
  O rei é un gobernante amable e sabio,
  Unha aguia montañesa vola sobre o planeta...
  Vladimir será o gobernante da horda,
  A nosa amizade é como un monolito de aceiro!
  
  Derribemos o apoio das pernas do Fritz,
  deixemos que Hitler se asfixie nun lazo...
  Entregaremos á vergoña as crueis execucións,
  Quen actúa como o mal na Terra!
  
  Forza real e sabedoría real,
  Destruirá aos fascistas sen medida...
  Créeme, Hitler fixo algo moi estúpido,
  E agora a súa vida é como un fío!
  
  Así que respecta os grandes reis,
  Non hai Romanov máis frescos na Terra...
  Na batalla dos nazis, golpea os corazóns,
  Para abrir o camiño cara a realizacións e soños!
  
  
  Pedro o Grande levounos ao mar,
  Alexandre conquistou París...
  Si, ás veces pasaba a dor,
  Pero Rusia estaba protexida por un querubín!
  
  Todo é bonito con nós,
  Nenas e nenos, créanme...
  O rei goberna, sabes con xustiza...
  Aínda que unha besta malvada rosma no limiar!
  
  Non hai límites, cre na perfección,
  Pronto haberá reis do comunismo...
  Abramos as portas á felicidade,
  Maldito fascismo destruído!
  
  Para Rusia, o fito non se fixou,
  Créeme, derrotaremos ao inimigo...
  As nenas están descalzas, coma se en Esparta,
  Ben, o noso tsar Vladimir está só!
  
  Cremos en Rod, o Gran Deus,
  O que creou os eslavos perfectos...
  Loitamos pola honra e a liberdade,
  Batemos contra o nazismo!
  
  Vostede é a maior familia Romanov,
  Sempre gobernará Rusia...
  Gran rei, voo máis alto,
  Satanás non romperá a aguia!
  
  Por amor á gran Rusia,
  Enviamos soldados á batalla...
  Desde as iconas glorificamos os rostros dos santos,
  Despois de todo, calquera guerreiro tamén é un rei!
  
  O noso corazón arde pola Patria,
  As nenas somos duras na batalla...
  Abriremos a porta ao espazo, sabelo
  E vou matar a Adolf coma unha cadela!
  
  Só queda pouco tempo para Berlín,
  Entraremos levando a gloria dos reis...
  A vellez non nos ameaza ás nenas,
  Créeme, non nos derramaremos auga!
  
  Enterramos aos malvados e viles,
  O dragón será derrotado...
  E temos iconas douradas,
  Rodnoveria é unha lei eterna!
  
  
  
  
  Türkiye ENTROU NA SEGUNDA GUERRA MUNDIAL
  O 1 de setembro de 1942, Türkiye entrou na guerra contra a URSS. A razón está clara: a sede de vinganza polas derrotas anteriores e o desexo de capturar Bakú. Ademais, a diplomacia alemá tamén xogou un papel, que prometeu montañas de ouro aos otománs. En calquera caso, os turcos decidiron que non tiña sentido esperar máis, e que non eran carroñeros, senón que tamén podían ter tempo para loitar.
  Como resultado, trinta divisións turcas atacaron a Transcaucasia soviética.
  En poucos días tomaron Batumi e puideron rodear Ereván.
  En resposta, Stalin viuse obrigado a retirar parte das reservas emerxentes e trasladalas a Transcaucasia.
  O mando soviético viuse obrigado a aprazar a ofensiva en Stalingrado. Os alemáns, pola súa banda, puideron conseguir máis na dirección caucásica e tomar Ordzhonikidze e Grozny. E só retirándose ás montañas foron capaces de deter aos nazis as tropas soviéticas.
  Ao mesmo tempo, os británicos aprazaron a Operación Facho, temendo implicar a Turquía nas hostilidades contra Gran Bretaña.
  A finais de decembro de 1942, os nazis capturaron Stalingrado. Alí instaláronse. As tropas soviéticas avanzaron, pero sen éxito no centro: a operación Rzhev-Sychov resultou demasiado cara. Porén, o Führer aínda declarou a guerra total, xa que o Terceiro Reich non tiña recursos suficientes.
  En febreiro, o Exército Vermello acumulou as súas forzas e intentou atacar aos alemáns desde os flancos de Stalingrado. Pero os nazis xa conseguiran reagrupar as súas forzas e estaban dispostos a repeler os golpes.
  A operación Facho tamén comezou en febreiro. Os alemáns tamén estaban preparados, e despois de dúas semanas de feroz loita, detiveron aos británicos.
  Os estadounidenses aínda non desembarcaron en Casablanca e Tunisia. Os combates en África cesaron de novo.
  Hitler aínda estaba acumulando forzas... En marzo, o Exército Vermello levou a cabo a operación Rzhev-Sychov por terceira vez, as batallas duraron un mes enteiro, sen moito éxito.
  En xuño, os nazis colleron forzas e desprazáronse ao longo do Volga, tentando cortar as forzas soviéticas no Cáucaso e chegar ao mar Caspio.
  Novos tanques alemáns participaron nas batallas: "Tiger", "Panther", "Lion".
  Así como a pistola autopropulsada "Ferdinand".
  Os alemáns eran máis fortes que na historia real, non vencidos e con tropas frescas.
  Os Estados Unidos practicamente non bombardearon o Terceiro Reich, o que permitiu aumentar a produción de tanques e canóns autopropulsados. E tamén lanzar a serie "León". Non obstante, o tanque resultou demasiado caro e pesado; moitas veces avariaba e quedaba atascado. Pero a súa grosa armadura lateral inclinada de 100 mm converteu o vehículo nun bo vehículo innovador. A vantaxe do tanque Lev era o seu poderoso canón, pero a desvantaxe era o peso de noventa. O que reduciu a mobilidade do coche.
  As batallas demostraron que este tanque aínda pode facer algo en terreos planos.
  A armadura lateral da Pantera resultou ser débil, o que aumentou as perdas. O Tiger demostrou ser o tanque de avance máis eficaz. Os seus lados estaban cubertos cunha armadura de 82 mm, o que facía que os corenta e cinco quedaran sen poder.
  Os alemáns avanzaron relativamente lentamente. O liderado soviético no seu conxunto esperaba esa opción, e preparouse, trouxo tropas.
  É certo, a diferenza do Kursk Bulge, os fascistas son moito máis fortes e seguros.
  E o terreo é máis cómodo para o ataque que para a defensa. E os Krauts tamén teñen máis avións, tanques e infantería. E non é doado abastecer ás tropas soviéticas polo Volga.
  Así que os nazis, traspasando as liñas de defensa, avanzaron. Conseguimos éxito tras éxito.
  Despois de tres meses de teimosas loitas, chegamos ao mar Caspio.
  Stalin, atopándose nunha situación difícil, quería iniciar as negociacións de paz. Xa que se fixo obvio que o Cáucaso non se pode conter. Pero é moi difícil chegar a un acordo con Hitler. Os fascistas esixen demasiado. E se cedes a eles, comeránche. E a tregua? Hitler non o quere aquí. E, por suposto, os aliados son pasivos. Teñen medo de atrasar a división extra.
  Os Fritzes movéronse pola costa do mar Caspio. E despois, finalmente, uníronse cos turcos. Que alegría foi!
  Fermosas mozas alemás obrigaron aos prisioneiros soviéticos a bicar os seus pés descalzos. Fixérono obedientemente. E golpearon os seus tacóns espidos.
  Así se levou a cabo a captura. E os alemáns desarmaron as unidades soviéticas.
  Entón Stalin ofreceu ao Führer a paz, aceptando renunciar a todo o Cáucaso, e mesmo a Leningrado e Carelia. Ademais pagar cen anos de reparación.
  O Führer, despois de pensalo un pouco, aceptou a oferta e a paz concluíuse o 7 de decembro de 1943.
  Os aliados tomaron isto como unha traizón! E impuxeron sancións contra Stalin e a URSS!
  E a propaganda soviética presentou a rendición real como unha gran vitoria. Din que, sendo abandonados polos aliados, preservaron o estado soviético e Moscova nunca foi tomada.
  E os nazis, por suposto, lanzaron unha ofensiva desde o Cáucaso a Oriente Medio e fortaleceron o grupo de Rommel. A finais de marzo de 1943, todo Oriente Medio e Exipto foron capturados por forzas fascistas superiores. Ademais, as batallas demostraron que o Panther loita con éxito contra os ingleses Churchill e Cromwell, pero estes últimos non poden penetralo frontalmente.
  Ademais, os alemáns foron endurecidos nas batallas cos rusos, e venceron facilmente ás tropas británicas coloniais.
  En abril, os nazis mudáronse a Sudán. E finalmente tomaron Xibraltar, comezando a ocupación de Marrocos. Churchill tamén intentou probar as augas para a paz. Pero Hitler, que se deu unha man libre no leste, dixo que non!
  E os nazis trasladáronse por África. Retrasáronse máis polas comunicacións prolongadas, as malas estradas ou a súa total ausencia, o clima difícil e as grandes distancias.
  Con todo, os alemáns avanzaron. E movéronse polo Continente Escuro. Aínda que, por suposto, os seus tanques, especialmente o Tiger-2 e o Lion, eran bastante lentos na selva. Por certo, os alemáns tamén introduciron unha "Pantera" lixeira na súa serie, que pesaba vinte e seis toneladas, que era moi necesaria para a guerra de África.
  Como demostraron as operacións de combate, un tanque deste tipo non tiña vantaxes fundamentais sobre o T-4, agás un motor máis potente, pero tamén placas de blindaxe inclinadas.
  A finais de 1944, os alemáns adquiriron o canón autopropulsado E-10, que pesaba doce toneladas, tiña unha silueta moi baixa e unha armadura moi inclinada. Tal máquina é verdadeiramente indispensable para África.
  Sobre todo se as nenas pelexan por iso. E as nenas son xeralmente super e elegantes.
  Gerda e Charlotte viaxan pola selva e destrúen aos británicos e americanos. Estas son realmente as nenas que necesitas! Nin sequera podes atopar outros máis frescos nos próximos cen quilómetros de territorio. Ás nenas encántalles matar: estas son nenas xeniais!
  Así que colleron aos loitadores negros e obrigáronos a bicar os pés descalzos das belezas. Tamén é inmediatamente obvio: roubo grave! E pelexan por si mesmos, golpeando coches ingleses dende longa distancia.
  O seu canón autopropulsado xa se achega a Pretoria, a capital de Sudáfrica. As nenas se disparan, perforan o Churchill cun núcleo de wolframio e cantan:
  - ¡En África hai tiburóns, en África hai gorilas, en África hai máis crocodilos! Morderán, golpearán e ofenderanche! Os nenos non saen a pasear por África! En África hai un ladrón, en África hai un vilán, en África está o terrible Barmaley! El vai morder, golpear e ofender! E as súas nenas deben ser destrozadas!
  En febreiro de 1945, caeu o último bastión dos británicos en África na illa de Madagascar.
  Entón, agora Gran Bretaña perdeu a súa posición alí tamén. Ao mesmo tempo, os alemáns capturaron tanto Irán como a India. Mostraron a súa forza fenomenal.
  E en maio de 1945, os nazis realizaron un desembarco en Gran Bretaña. Despois de tres semanas de teimosas loitas, Londres caeu. Un mes despois, Irlanda foi capturada.
  Houbo unha calma temporal en terra, pero no mar a guerra continuou. Estados Unidos quedou só contra o Terceiro Reich, os seus aliados e Xapón. Pero de momento, Estados Unidos está no exterior e non podes tomalo tan facilmente.
  No Terceiro Reich introduciuse o servizo militar universal e comezou a aumentar a produción de avións e barcos.
  Construíronse tanto acoirazados como portaavións. E por suposto a guerra submarina estaba en pleno apoxeo. E entón non houbo piedade para ninguén dos barcos americanos.
  No outono, ou máis precisamente, en novembro de 1945, os alemáns capturaron con audacia Islandia e logo crearon cabezas de ponte en Arxentina. Porén, a guerra no mar continuou durante moito tempo. Foron necesarias moitas lanchas de desembarco para chegar a América. E os barcos non se constrúen tan rápido. Pero sexa como for, o Terceiro Reich foi collendo forza. O ano corenta e seis pasou nun intercambio de golpes no mar. E en 1947, os alemáns xa trasladaran as operacións militares a Groenlandia e a capturaron. E desde alí non queda lonxe o Canadá!
  Os nazis planearon conquistas colosais. E en 1948, comezou unha ofensiva contra Canadá, e de Brasil a Venezuela xunto cos xaponeses. A loita desenvolveuse moi ferozmente.
  Os alemáns avanzaron lentamente pero con seguridade. Os seus tanques da serie E eran máis avanzados que os estadounidenses e mostraban a súa vantaxe no campo de batalla. Pero por certo, os ianquis non son tan sinxelos, e resistíronse moi teimudamente. E non tentaron desistir.
  Aínda que, claro, había caldeiras. Os americanos metéronse neles. Entón desistiron. E os prisioneiros bicaron os pés espidos e poeirentos das nenas arias.
  Pronto caeron Quebec e Toronto, logo outras cidades. De maio a decembro de 1948, os alemáns capturaron case todo o Canadá, así como Venezuela, Nicaragua e a maior parte de México. Esta é unha situación extremadamente difícil. A principios de 1949, os alemáns tiñan os Estados Unidos nunha pinza de aceiro. Entón, o 11 de xaneiro, os estadounidenses intentaron usar armas nucleares por primeira vez na historia. E non o conseguiron. Das cinco bombas, catro morreron en avións derrubados por avións alemáns, e unha, cando estalou, non causou danos graves ás tropas alemás.
  En resposta, os Krauts intensificaron os seus bombardeos contra cidades e instalacións militares estadounidenses.
  Así que a batalla continuou con éxito a favor da Wehrmacht. Quen tiña mellor equipamento e adestramento das tropas. Si, e un gran número. A loita foi moi feroz. A principios de 1949, divisións alemás, estranxeiras e xaponesas ocuparon o que quedaba de México e entraron nos Estados Unidos polo norte. América quedou completamente espremida. E quedou claro que as cousas eran malas para os Estados Unidos. E a finais do verán, a metade do territorio do imperio da aguia, así como Alaska, xa foran capturados.
  Os alemáns tomaron Washington e Nova York o 8 de novembro de 1949. E o 7 de decembro de 1949, os restos do exército estadounidense rendéronse. Así rematou a Segunda Guerra Mundial. A máis sanguenta de todas as guerras e durou máis de dez anos!
  Parecía que chegara a paz tan esperada. Pero Hitler non quería aceptar o feito de que a hexemonía tiña que ser compartida con Xapón. E o 20 de abril de 1953, o Terceiro Reich atacou a Terra do Sol Nacente. Estalou unha nova guerra. Pola hexemonía mundial.
  A superioridade cuantitativa está do lado do Terceiro Reich, e tamén cualitativa. Pero os xaponeses loitan con gran ferocidade e heroísmo masivo.
  Porén, os nazis seguen a prevalecer. Porén, a guerra durou case un ano. A URSS segue sendo neutral. Stalin morreu alí e hai unha seria loita polo poder.
  Xapón é finalmente ocupado pola Wehrmacht. Uns meses despois, os nazis tamén capturaron países latinoamericanos. Establecen a hexemonía mundial.
  No propio Terceiro Reich están a producirse reformas. Introdúcese unha nova relixión para substituír o cristianismo. Non hai Trindade nel, só un Deus supremo e o seu mensaxeiro: Adolf Hitler. Marca de moeda única, educación única. E tamén a poligamia santificada pola relixión. E a selección xenética aínda está a ter lugar activamente. A raza humana está a ser mellorada.
  A URSS aínda existe de forma truncada e rende homenaxe aos nazis. Nikita Khrushchev goberna alí e intenta non intimidar á besta. Con todo, Hitler xa subxugou o mundo enteiro a si mesmo. E mira a Rusia como unha mancha vermella. Pero o home asume, e Deus dispón.O 20 de abril de 1957, o Führer foi vítima dun intento de asasinato xusto no seu aniversario. E exactamente con sesenta e oito anos interrompeuse o reinado do tirano salvaxe. Quen conquistou case todo o mundo, e quería atacar de novo a URSS o 22 de xuño.
  Pero como vemos con el, non funcionou...
  Hitler foi sucedido por Schellenberg. Hermann Goering morreu por consumo de drogas e gula. Himmler caeu en desgraza e Hitler deixou de confiar nel e despois retirouno. Schellenberg sucedeu a Himmler e recibiu o cargo de sucesor. Ademais, Hitler tivo fillos obtidos mediante inseminación artificial. Pero o maior deles aínda non tiña catorce anos.
  Así que os descendentes do Führer non tiveron tempo de herdar. Hitler converteuse así en emperador, pero sen dinastía. Schellenberg non se atreveu a matar aos fillos do Führer, senón que os retirou do poder. E el mesmo converteuse no Führer e ditador.
  A loita polo poder durou varios anos.
  E o 1 de maio de 1961, a Alemaña nazi atacou a URSS. Houbo un intento de lograr: un planeta - un imperio!
  E as tropas de Schellenberg aínda puideron capturar Moscova. O exército soviético era demasiado inferior en cantidade e calidade do equipamento militar. A captura das principais cidades da URSS prolongouse durante seis meses debido ás grandes distancias. E despois a guerra partidaria durou outros dez anos.
  Con todo, as cousas pronto se calmaron. Schellenberg seguiu unha política relativamente liberal, e en 1981 todos os rusos recibiron a cidadanía do Terceiro Reich. A liberalización avanzou paulatinamente. Schellenberg morreu pouco despois. E estalou unha seria loita polo poder. Entón, como compromiso, a monarquía foi restaurada e o descendente directo do káiser, Federico IV, subiu ao trono. En 2001 celebrouse un referendo no que todos os habitantes do planeta Terra recibiron a cidadanía e formalmente a igualdade de dereitos. E en 2017 levantáronse as últimas restricións para xudeus e xitanos.
  A era do nacionalsocialismo chegou ao seu fin. Porén, a humanidade está nun só imperio, federal e monárquico. Explora o espazo exterior.
  Nela, todos son formalmente iguais, e hai un Senado e un Bundestag, onde os deputados son elixidos por toda a poboación do Terceiro Reich. E por riba deles está o Kaiser, o emperador de todo o planeta Terra.
  A vida, en xeral, non é mala en termos materiais. A disciplina estrita, o desenvolvemento da ciencia e da tecnoloxía cunha excelente organización alemá deu resultados. A agricultura é excelente, non hai fame e hai unha abundancia de alimentos incluso nas rexións pobres de África. Todo o mundo ten traballo, todos cobran un soldo e pensións. A educación e a medicina son gratuítas. Así mesmo, gardarías e garderías gratuítas. A comida custa céntimos e os prezos de todos os produtos levan moitos anos conxelados. En todas partes, incluso en África, hai estradas; case todos teñen un apartamento ou casa separados. Todos os recén casados reciben inmediatamente polo menos tres cuartos nun apartamento con todas as comodidades. Podes sacar un coche ou calquera cousa a crédito. Moitos teñen incluso helicópteros persoais.
  Internet está activa, todos teñen televisores e ordenadores, a xornada laboral é de só catro horas. Todas as seccións deportivas son gratuítas, e incluso pagas por asistir a elas.
  Dan un subsidio considerable por cada fillo. Os servizos públicos e o transporte público son gratuítos. Todo quedou tan limpo e ben coidado. As rúas están limpas, apareceron moitos robots e automatizacións. Orde exemplar. Os cigarros están prohibidos, aínda que aínda se vende alcol, e as cervexas de varios tipos son case gratuítas. Os nenos da restauración pública tamén reciben de balde.
  Moitas atraccións gratuítas e salas de informática.
  Xa existen asentamentos humanos na Lúa, Marte, Venus, Mercurio e as lúas de Xúpiter.
  A xente prepárase para saltar ás estrelas. Xa se inventaron moitas cousas.
  En resumo, saíu bastante ben en xeral. E non había que estar tan traballado.
  SE ZYUGANOV MOSTRASE MÁIS VALOR E PREVISIÓN
  En maio de 1999, Zyuganov decidiu non aprobar a candidatura de Stepashin, senón ir ás eleccións anticipadas á Duma. Os comunistas e os seus aliados tomaron unha decisión consolidada de votar en contra de Stepashin. Ademais, foron ofendidos e privados dos seus postos no goberno. Tal decisión tería sido a máis probable da historia se Zyuganov non fora un cabalo de Troia no campo comunista, que socavaba e comprometía as ideas da esquerda.
  As eleccións parlamentarias anticipadas prometían moitos beneficios para os comunistas, entre eles debido ao menor número de competidores e á imaxe de mártires.
  E isto demostrou que os comunistas non se aferran en absoluto aos seus asentos, senón que son máis principios.
  A segunda vez, Yeltsin trouxo de novo a Stepashin, e despois levouse a Aksenenko por terceira vez. A Duma de novo non aprobou, e foi tomada e disolta. Para setembro estaban previstas novas eleccións.
  A teimosía do parlamento cambiou un pouco o curso da historia. O bombardeo de Iugoslavia durou máis tempo, xa que Milosevic esperaba a axuda de Rusia. E a disolución do parlamento deu a oportunidade de gañar á oposición.
  Os comunistas conseguiron someter de novo a votación a destitución de Eltsin.
  E de novo quedou un pouco curto, esta vez só dous votos. Os deputados estaban preocupados pola proximidade das eleccións parlamentarias, e polo perigo de non pasar nelas.
  A Duma foi disolta e Eltsin nomeou por decreto ao pouco coñecido Aksenenko primeiro ministro.
  En xeral, as esperanzas de Zyuganov de que se celebrasen as eleccións estaban xustificadas. O presidente enfermo e debilitado non foi contra a constitución. E non se arriscou a superar a súa autoridade cunha cualificación do dous por cento. Primakov, ao ver que a súa coalición non tiña tempo para formarse e rexistrarse, fixo unha alianza cos comunistas. Yabloko e o Partido Liberal Democrático foron ás eleccións. O bloque da Unidade non tivo tempo de formarse, e o NDR debilitouse.
  Tamén está a invasión de militantes en Daguestán, e a indecisión das forzas de seguridade durante as eleccións.
  Os comunistas, xunto con Primakov e Luzhkov, lograron unha vitoria colosal. Recibiron máis do cincuenta e cinco por cento dos votos. O segundo foi o bloque Yabloko, que tamén fixo un bo rendemento, gañando un quince por cento. Inesperadamente, o LDPR funcionou ben, recollendo máis do doce por cento. O NDR non cumpriu a barreira do cinco por cento: derrota total! Zhirinovsky converteuse no único líder pro-Kremlin na Duma. É certo que a competencia foi débil. Segundo a nova lei, os partidos deben volver rexistrarse a máis tardar un ano antes das eleccións, e moitos non tiveron tempo.
  O parlamento volveu estar dominado pola oposición de esquerda, tanto Yabloko con escanos dun só mandato como o LDPR en minoría.
  E, por suposto, xurdiu un conflito... Despois da elección do presidente da Duma do Estado, aprobouse un voto de censura no goberno. E de novo falouse de impeachment. Esta vez dous terzos, sería doado de recoller!
  Yeltsin, despois de dubidar, decidiu devolver á cadeira o primeiro ministro Primakov e o primeiro viceprimeiro ministro Maslyukov.
  A coalición de esquerdas aceptou isto, pero os poderes do presidente foron temporalmente reducidos. E non queda case nada ata as novas eleccións. Tras as negociacións dentro da coalición, decidiuse nomear a Primakov para presidente. Luzhkov converteuse en primeiro ministro. E Zyuganov recibiu o posto de xefe do poder lexislativo! É dicir, Super Skipper! Respecto ao novo, incluso deberían ter sido adoptadas emendas á constitución.
  Os militantes foron expulsados de Daguestán. Pero non foron a Chechenia. Alí estalou unha guerra civil. Rusia apoiou a Maskhadov e Kadyrov, contra Basayev e Raduev.
  Primakov logrou gañar as eleccións presidenciais rusas na primeira volta. O goberno, con todo, recibiu poderes adicionais. Como é o poder lexislativo baixo control comunista.
  O crecemento económico continuou en Rusia, os prezos do petróleo e do gas subiron e a industria reviviu.
  Os estadounidenses, en xeral como na realidade, despois do atentado terrorista do 11 de setembro implicáronse en Afganistán e empantanáronse en Iraq. Primakov foi facilmente elixido para un segundo mandato. Pero en 2008, perdeu o seu asento ante o exitoso primeiro ministro Yuri Luzhkov.
  O novo presidente continuou a política anterior de alianza cos comunistas. Zyuganov converteuse en primeiro ministro.
  Durante algún tempo, a política exterior foi a asociación con Occidente e a amizade con China. O réxime de Yanukovich reforzouse en Ucraína. Entón Luzhkov, a diferenza de Putin, seguiu unha política máis pro-ucraína e valorou a unión dos estados eslavos. Ucraína chegou a formar parte da Unión Euroasiática en 2016. Luzhkov cumpriu dous mandatos e renunciou. Zyuganov finalmente converteuse en presidente, tamén gañando as eleccións con bastante facilidade. Zhirinovsky participou por sétima vez, todo dende 1991, e volveu perder.
  No outono de 2015, Rusia implicouse na guerra de Siria e bombardeou alí. Trump chegou ao poder nos Estados Unidos. Zyuganov, a pesar do comunismo formal, continuou o seu curso anterior en economía. Rusia, a pesar do dominio formal do Partido Comunista da Federación Rusa, seguía sendo un país de mercado, democrático e moderadamente autoritario.
  Asociación con Occidente e competencia moderada. Hai unha alianza con Ucraína e Bielorrusia, e Casaquistán, pero tampouco moi preto. En 2020, Zyuganov foi elixido para un segundo mandato. En xeral, baixando lixeiramente o resultado ao bordo da segunda volta. E en Ucraína, despois de que Yanukovych marchara, o asistemático Zelensky gañou inesperadamente. Nazarbayev tamén marchou.
  Zyuganov dixo que non cambiará a constitución e que marchará despois do seu segundo mandato.
  Así, o líder do Partido Comunista da Federación Rusa aínda conseguiu gobernar Rusia, mostrando un pouco máis de coraxe. E o mundo resultou máis seguro e tranquilo que na realidade.
  Quen é Putin? Como foi a súa carreira? Despois de que Primakov converteuse en primeiro ministro, Putin foi destituído por estar demasiado próximo a Eltsin. Acusando, en particular, que o FSB arruinou a invasión de militantes en Daguestán. Putin permaneceu involucrado na política durante algún tempo. Presentouse sen éxito para a Duma Estatal. Despois chegou a alcalde de San Petersburgo.
  Pero despois deixou a política e conseguiu un traballo no servizo de seguridade dunha empresa privada. Tan pouca xente xa se lembraba del.
  Zhirinovsky en 2020 acudiu ás eleccións presidenciais por oitava vez e volveu perder cun resultado modesto. Pero aínda ten unha facción na Duma Estatal. E mesmo Zyuganov concedeulle o rango de xeneral maior despois das eleccións de 2020. Donald Trump perdeu inesperadamente as eleccións ante un mozo rival demócrata. Merkel dimitiu pronto. E a saúde de Lukashenko deteriorouse drasticamente.
  En 2021, os cosmonautas rusos finalmente voaron á Lúa. E plantaron alí unha bandeira vermella! Zyuganov anunciou a Afonin como o seu sucesor oficial. Ben, en xeral, a vida volveu dar a volta en círculo.
  Como vemos, o colapso de Rusia non ocorreu nin sen Putin. E a luz non se apagaba.
  
  
  
  
  
  
  SE MENSHIKOV TERÍA MATAR A NIKOLAI
  . Na que, a Rusia tsarista gañou a guerra de Crimea. Menshikov morreu por unha bala perdida, e un comandante máis capaz ocupou o seu lugar. É dicir, ocorreu un accidente e cambiou o curso da historia.
  O contrario ao de Makarov. Os franceses e os británicos foron derrotados por pouco. E Rusia, despois de capturar un gran número de prisioneiros e trofeos, reconquistou Crimea.
  Türkiye foi derrotado en Transcaucasia. Ela deu Kars, Erzurum e case toda Armenia a Rusia. As tropas rusas ocuparon Romanía. Con todo, non houbo que continuar coa ofensiva. O sultán pediu paz. Ao mesmo tempo, Austria ocupou Bosnia e Hercegovina.
  Os turcos acordaron conceder autonomía a Serbia, Bulgaria, Montenegro e Romanía converteuse nun vasalo ruso. Ao mesmo tempo, Rusia tamén se fixo cargo de Armenia: Kars, Erzerum, Tanrog, ampliando as súas posesións polo sur.
  En Francia estalaron disturbios e comezou a guerra civil, e xa non puido enviar tropas. Gran Bretaña tamén abandonou o conflito. O reino sardo tamén se debilitou. Austria reforzouse. Os austríacos pronto conquistaron o Reino de Cerdeña, consolidando o seu dominio sobre Italia.
  Axiña Shamil foi capturado, rematando a guerra no Cáucaso. Rusia fixo unha paz rendible con China, quitando aínda máis territorio que na historia real, polo que a autoridade das armas rusas era maior.
  Nicolás I non apoiou ao norte na guerra contra o sur. Pola contra, decidiu axudar aos sureños xunto con Gran Bretaña para reforzar as súas posicións en Alasca.
  Rusia comezou a construír cidades e fortalezas en territorio americano. Incluso houbo proxectos ferroviarios a Chukotka. O tsar Nicolás describiu moito. As tropas rusas conquistaron Asia Central. Este monarca morreu en 1867. Deixando a Rusia poderosa e próspera. O seu fillo Alexandre non aboliu a servidume, pero continuou mudando cara ao sur. En particular, levou a cabo unha guerra vitoriosa con Turquía e anexionou Constantinopla a Rusia. Despois Mesopotamia.
  De novo a guerra con Gran Bretaña e a derrota dos británicos en Asia. Alexandre II gobernou un pouco máis, sen facer reformas importantes, salvo a xudicial, e mellorando algo o sistema de xestión.
  A abolición da servidume nunca seguiu. Pero Rusia anexionou Irán. O tsar morreu exactamente vinte anos despois de Nicolás I en 1887. Alexandre Terceiro gobernou só por pouco tempo, ata 1894, pero conseguiu anexionar practicamente toda a India a Rusia. E Nicolás II continuou o seu movemento cara a Indochina, e ata a propia China.
  Houbo unha guerra con Xapón. En xeral vencedor. E a conquista completa de China e Indochina. E penetración ata Australia. Pero en Europa a situación resultou ser algo diferente.
  O Imperio austríaco anexionouse o sur de Francia. E despois derrotou a Prusia, capturando o sur de Alemaña. Foi Austria a que se converteu na hexemona mundial. Francia foi moi debilitada pola guerra civil. Prusia non puido unirse. Os austríacos finalmente tomaron e capturaron toda Prusia, así como partes do leste de Francia. Formouse un gran imperio que se expandiu a África. Pronto os austríacos tamén conquistaron Bélxica, Holanda e moitas terras de África. Entón houbo unha guerra entre Austria e Rusia contra Gran Bretaña. Rematou coa división de África entre os austríacos e os rusos.
  O emperador Francisco converteuse verdadeiramente no maior monarca, superando a Napoleón Bonaparte ao conquistar case a metade de África e a maior parte de Europa. Tamén Francia foi axiña completamente capturada, xunto con España e Portugal. Si, todo saíu ben, pero...
  O herdeiro do emperador Franz quería anexionarse Serbia a si mesmo! E en 1920 comezou unha gran guerra entre a Rusia de Nicolás II e o Gran Imperio Austríaco.
  Toda Europa está do lado de Austria. Ademais de Gran Bretaña, que non é tan forte como na historia real, e case a metade de África. Ademais, Suecia opúxose a Rusia. E Noruega e Dinamarca foron capturadas baixo o mandato do emperador Franz.
  Iso foi a metade do problema. EEUU permaneceu dividido e unha potencia menor. Pero Gran Bretaña aínda controlaba Canadá e Austria. E despois dos dous primeiros meses de vacilación, tamén entrou en batalla ao lado de Austria.
  Entón, estalou unha gran guerra. Austria e Inglaterra contra Rusia.
  Por suposto, Oleg Rybachenko está aí. E loita como un heroe real e inflexible.
  O neno dispara contra o exército estranxeiro cunha metralleta e canta:
  - O himno da Patria canta nos nosos corazóns,
  Non hai ninguén máis fermoso ca ela en todo o universo...
  Apreta máis o lanzador de vigas do cabaleiro -
  Morre pola Rusia dada por Deus!
  E bate a si mesmo, destrúe cunha metralleta un exército de toda Europa e en parte de África.
  E o neno non cede por si mesmo. Aquí lanza unha granada cos seus dedos espidos e chirridos:
  - Non cederemos nin nos rendiremos!
  E de novo o neno dispara unha explosión letal e devastadora. Non quere ceder ante o seu adversario.
  E canta para si mesmo:
  - Ninguén nos vai parar! Nin un león pode gañar!
  O neno é un verdadeiro heroe. Inflexible e invencible. Cabaleiro da Fe! Aínda que non sexa cristián!
  E así o ataque austríaco foi rexeitado.
  Os austríacos e os británicos teñen tanques, pero Rusia tamén ten mastodontes.
  Nicolás II aínda ten unha poboación moito maior, tendo en conta as colonias. Considere toda Asia, o leste de Europa, parte dos Balcáns, máis da metade de África.
  Entón Rusia é superior en número de infantería. E os soldados loitan con moita valentía...
  E os austríacos non puideron resistir e foron expulsados de Varsovia. Entón as tropas rusas avanzaron ata o Oder e capturaron Prusia Oriental. Galicia tamén caeu, xunto con Lvov. Przemysl foi asediado. Cracovia foi liberada.
  Entón resultou que os eslavos non querían loitar cos rusos e rendíanse en masa.
  As batallas tamén demostraron que os tanques rusos máis lixeiros e áxiles eran máis efectivos que os tanques alemáns máis pesados e torpes. E na aviación, a Rusia tsarista é xeralmente unha orde de magnitude máis forte que a calidade dos británicos e austríacos.
  As tropas rusas retomaron a súa ofensiva tras unha pausa. Levaron tanto números como habilidade.
  Budapest foi rodeada e tomada. No mar, o almirante Kolchak derrotou aos británicos e capturou Australia. En terra, as tropas rusas cercaron e tomaron Berlín. E despois Viena.
  O Imperio austríaco tamén estaba perdendo a batalla en África. O corpo inglés tamén foi derrotado. Si, as cousas foron desagradables para o emperador Adolfo.
  Meteu a cabeza no lugar equivocado e comezou a perder por completo. Como pode resistirse a tal poder?
  Despois da caída de Viena, a resistencia dos austríacos fíxose foco. E pronto os rusos ocuparon toda Europa e África. Ao mesmo tempo, un ataque a Canadá comezou desde Alaska. Os británicos tamén perderon.
  Gran Bretaña atopouse illada e intentou sentarse na illa.
  Pero está claro que Rusia prevalecerá lanzando unha ofensiva aérea.
  E ela bombardeou case todo o que había na superficie. E entón unha forza de desembarco desembarcou en terra, o que levou a Gran Bretaña á submisión.
  Así, todo o hemisferio oriental, así como Alaska e Canadá, convertéronse en ruso.
  En xeral, isto é xenial! Nikolai o segundo fixo unha pausa temporal, dixerindo as posesións. Estados Unidos segue dividido e non moi forte, como outros estados dependentes de Rusia.
  En 1937, o tsar Nicolás II estrelouse nun avión. O trono foi herdado por Alexei II. A diferenza da historia real, o herdeiro era bastante san e alegre. E en 1941, decidiu conquistar todo o que os seus antepasados non conseguiran capturar.
  Deixando ir ao planeta, a Terra xa será un só imperio. E o exército ruso trasladouse primeiro aos estados do norte de América, e despois aos do sur. Os Estados Unidos non eran fortes e foron rapidamente capturados. Pero México resultou máis fácil de conquistar. Despois move cara arriba. Un a un, capturando un país tras outro. O Brasil máis grande e forte. Pero ela durou menos dun mes.
  E así conquistaron América Latina e Nova Zelanda. Alesei II pasou á historia como o consumador de todas as conquistas rusas. E xa en 1947, os cosmonautas rusos puxeron un pé na Lúa. E en 1958 a Marte! En 1961 a Venus. En 1972 a Mercurio, e en 1973 ás lúas de Xúpiter. En 1975, aos 71 anos, morreu Alexy II. Alcumado o Finisher. E o seu fillo Nicolás III converteuse en rei. En 1980, o home entrou no último planeta máis afastado do Sistema Solar: Plutón. Nicolás III non gobernou durante moito tempo. Morreu en 1985. E o seu fillo Alexandre cuarto subiu ao trono. Un rei novo duns vinte e sete anos. E o rei ordenou prepararse para saltar máis aló do Sistema Solar. E comezaron a construír naves estelares e un foguete de fotóns. E finalmente, en 2017, lanzouse a primeira expedición interestelar.
  
  O TSAR NICHOLAS II TEN A SORTE DO PRESIDENTE PUTIN
  O famoso escritor e poeta Oleg Rybachenko sentiu que algo andaba mal no mundo. A humanidade segue fragmentada como estaba. O número de países do planeta Terra non fai máis que aumentar. E se alguén gaña influencia, só é a China totalitaria e ditatorial. E Rusia, despois do fin do goberno de Vladimir Putin, mergullouse nunha profunda crise. A guerra no Cáucaso volve arrasar, esquerdistas e nacionalistas rebelanse. A economía está en declive de novo e a criminalidade está en aumento. E Rusia comeza a desintegrarse.
  A pesar da súa fenomenal sorte, Vladimir Putin nunca foi capaz de crear un sistema político forte e estable, nin unha economía estable e en rápido crecemento. Moitos problemas sociais e interétnicos non foron resoltos. A rara sorte permitiu a Putin manter a aparencia de prosperidade. Pero en canto saíu, todos os abscesos non curados abríronse á vez.
  Ademais, a ameaza dunha guerra nuclear asoma! O mundo está no caos, Rusia está a entrar nunha guerra civil a gran escala! Isto debe ser arranxado con urxencia.
  O neno leu nun libro que pode cambiar o destino das persoas e cambiar os seus lugares! E hai un xitano poderoso que pode facer isto a calquera persoa.
  Entón, por que non reverter a sorte e a sorte de Putin e Nicolás II?
  Ademais, se Nicolás II ten un éxito tan fenomenal como Putin, entón o curso da historia cambiará. E no século XXI, os Romanov gobernarán en Rusia. Isto significa que Putin non necesitará sorte. Ou polo menos Rusia ten a sorte de Putin.
  E no século XX, a sorte da Rusia tsarista é moi necesaria.
  O famoso escritor decidiu ir á muller xitana. Afortunadamente, estaba o seu enderezo en Internet, e unha intuición desenvolvida díxolle á escritora e poeta que non era unha charlatana en absoluto.
  En efecto, o xitano non é sinxelo. Vive nunha mansión en Moscova, e ten uns vinte anos, aínda que leva contando fortunas desde a época soviética. Podes ver inmediatamente á eterna rapaza co cabelo negro rizado: é extraordinaria!
  Oleg Rybachenko preguntoulle:
  - Fai unha boa acción! Cambia a sorte de Vladimir Putin e Nicolás II!
  A eterna moza xitana mirou para Oleg Rybachenko e respondeu:
  - É bo que non sexas un egoísta e que non te rindas por ti mesmo, senón polo país de Rusia. E aínda é mellor que teñas unha enerxía rica e unha imaxinación sobrehumana sen precedentes, incrible!
  O xitano chiscou o ollo e continuou:
  - Cambiar tanto a historia non é doado nin para min! Pero ti, o dono da fantasía máis forte e rica do mundo, podes axudarme!
  Oleg Rybachenko asentiu de acordo:
  - Estou preparado para calquera cousa! E cumprirei calquera petición!
  O mozo xitano asentiu e dixo:
  -Vouche converter nun rapaz duns doce anos, creceres moi lentamente e nunca pasarás de catorce anos. Enviareiche a un mundo paralelo, onde primeiro te converterás nun escravo!
  Oleg Rybachenko dixo de acordo:
  - Estou listo!
  O xitano asentiu e continuou:
  - Terás que conseguirme nove pedras artefactos: negra, branca, vermella, laranxa, amarela, verde, azul, índigo, violeta. E ademais disto, o décimo artefacto é a coroa de Koshchei!
  É difícil, pero terás o corpo sempre novo, rápido, forte e resistente dun neno guerreiro. E ademais dun intelecto extraordinario e un don fenomenal de imaxinación. Tarde ou cedo, recollerás artefactos e volverás ao teu mundo. E para sempre estarás no corpo dun neno duns catorce anos fenomenalmente forte e rápido, e será imposible matarte. É dicir, tamén recibirás a inmortalidade como recompensa!
  Oleg Rybachenko asentiu de acordo:
  - Só se pode soñar con isto!
  A bruxa eternamente nova comentou:
  - Pero dez artefactos son meus, e só meus! Daránme tanta forza que merecerás máis que a inmortalidade! Mentres tanto, voute durmir, e espertarás como un escravo nas canteiras. E entón o teu enxeño dirá como saír disto!
  Cando te movas, poderei cambiar o destino, a sorte e a sorte do presidente Putin e do tsar Nicolás II. Coleccionarás artefactos de diferentes mundos para min, e mentres tanto, a partir de principios do século XX, a historia de Rusia irá doutro xeito. É dicir, aínda que non recolla os artefactos: nove pedras e a coroa de Koshchei, o tsar de Rusia Nicolás II aínda recibirá sorte, destino e sorte do presidente ruso Vladimir Vladimirovich Putin!
  Oleg Rybachenko sorriu amplamente e respondeu:
  -Isto é bo! No novo mundo, estarei tranquilo de que o curso da historia por fin cambiou para mellor! E que Rusia poderá restablecer a orde en todo o mundo e converterse nun país hexemónico! E un hexemón absoluto!
  O sempre novo xitano ordenou:
  - Déite no sofá!
  Oleg Rybachenko deitouse.
  A nena feiticeira ronroneou:
  - Agora durme! Espertarás noutro mundo.
  Oleg Rybachenko pechou os ollos e durmiu case ao instante.
  O xitano sacou dos envases os ingredientes almacenados con antelación e comezou a preparar a pócima. Acendeu o gas debaixo do caldeiro preparado para a maxia. E comezou a botar alí varias cousas, facendo feitizos. Ao mesmo tempo, a eterna nena sacou do peto unha baralla de cartas e cantou:
  - Oh, destino, destino, axuda a Nikolai! Moita sorte de Putin, veña ao tsar Romanov!
  Que gañe Romanov
  Regras como Genghis Khan...
  Que che traia sorte,
  Putin roubando un agasallo!
  
  É mellor para Rusia
  Nicolás o Gran Tsar...
  Genghis Khan volverase máis xenial
  Sexa como Vladimir Putin!
  O caldeiro comezou a ferver e a poción comezou a facer burbullas nel. O xitano puxo as cartas, fixo un feitizo e botou a baralla á bruma fervente... Un destello súper brillante, coma de mil relámpagos fotográficos. O Oleg Rybachenko durmido desapareceu... E despois, despois de acenderse, o caldeiro tamén desapareceu.
  O amplo salón onde a gran feiticeira fixo o seu feitizo quedou baleiro e silencioso!
  A eterna bruxa dixo:
  - Ben! Cambiei o curso da historia e é xenial! E se este idealista ten sorte e recolle artefactos, entón voume facer tan poderoso que o propio Satanás me envexará!
  E a feiticeira xitana brillou con ollos esmeralda!
  E ocorreu un milagre!
  O que realmente agardaba a Nicolás II... Efectivamente, moito cambiou. Non houbo ningunha pelexa sanguenta durante a coroación. E a expansión en China foi exitosa. A guerra con Xapón, por suposto, ocorreu. Isto xeralmente foi historicamente inevitable. Está claro que o monstro fronte ao samurái debería ser desarmado e destruído. E disto non hai escapatoria. Non podes deixar perigo nas túas fronteiras.
  Xapón foi o primeiro en iniciar a guerra, pero o seu intento de atacar barcos rusos non tivo éxito. Os rusos non recibiron danos significativos, e unha ducia de destructores da Terra do Sol Nacente foron afundidos.
  "Varyag" tamén logrou escapar do cerco. O que resultou ser un gran éxito. E o almirante Makarov chegou rapidamente ao mar e imos destruír aos xaponeses. E o xeneral Kuropatkin derrotou aos samuráis en terra e ocupou por completo toda a península coreana.
  E ata o tsar Nicolás II tomou unha decisión: necesitaba manterse a salvo de Xapón para sempre! Pero como? Si, as tropas terrestres e anexalas por completo a Rusia como provincia.
  E entón tivo lugar unha batalla decisiva no mar, onde a frota xaponesa foi finalmente rematada polo almirante Makarov.
  Catro rapazas tamén participaron na batalla! Pernas nuas e en bikini!
  Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana. Catro belezas que, axitando sables, abordan o maior barco samurái.
  Natasha corta o xaponés e grita:
  - Estarás manchada, de ollos pechados!
  Zoya cortou outro samurái e comentou:
  - E os teus ollos son de zafiro!
  Natasha, despois de dirixir o muíño, confirmou:
  - Claro que si! Claro que si!
  E entón Aurora colleuno de novo e deulle unha patada no queixo ao xaponés co talón espido. Ela rompeulle a mandíbula e ruxiu:
  - ¡Xura pola Patria!
  Svetlana colleuno, cortoulle a cabeza ao samurai e espetou:
  - Para o tsar Nicolás II!
  Si, claro, moito depende da sorte. En particular, o almirante Makarov permaneceu vivo. E resultou ser o segundo Ushakov. Que habilidade manda. El mesmo está nun cruceiro móbil, pode estar ao día de todo. E os xaponeses, que, por certo, non tiñan unha gran vantaxe en armas, foron derrotados por seccións e tácticamente.
  A habilidade dun xeneral ou comandante naval prevalece sobre unha pequena vantaxe numérica.
  Ademais, neste momento os xaponeses eran máis débiles en número. Entón, Makarov destrúeos. Forza o combate corpo a corpo, onde os barcos rusos con proxectís perforantes son moito máis fortes.
  E os xaponeses son derrotados. E as nenas capturan outro barco samurái. E nela ondea a bandeira do imperio tsarista!
  Que son os xaponeses? Non tes moi boa sorte? Nicolás II recibiu a sorte de Vladimir Putin e todo lle foi moi ben!
  E as nenas? As catro belezas en bikini son bruxas de Rodnover que decidiron loitar polo rei, aínda que normalmente non teñen nada que ver con este mundo.
  Pero neste caso, é necesario axudar ao pobo ruso. E isto débese á sorte de Putin. Nunca tería capturado Crimea sen disparar, se non fose polas mesmas catro meigas. Axudaron a facer un milagre. Pero se Rusia necesitaba afastar a Crimea do pobo fraterno aínda é unha cuestión. Pero anexionar China ao Imperio Ruso é unha gran idea! Imaxina cantos súbditos terá o tsar ruso: podería esmagar o mundo enteiro!
  En resumo, as rapazas de aquí non perden o tempo. E xa o novo acoirazado está sendo asaltado.
  E de novo é capturado. E os sables nas mans das belezas simplemente parpadean, e son tan afiados. E tantos xaponeses foron mesturados.
  A batalla no mar rematou co afundimento definitivo do escuadrón xaponés e coa captura do almirante Togo.
  E comezou o desembarco. Non había suficientes barcos de vapor e transportes. E usaban lanchas longas, transportábanas en cruceiros e acoirazados, e fixeron moitas outras cousas. O tsar ordenou o uso da flota mercante durante o desembarco.
  As tropas rusas venceron ao ataque dos samuráis que intentaron botalos da cabeza de ponte. Pero o exército tsarista resistiu con coraxe. E o ataque masivo foi rexeitado con grandes perdas.
  Durante o asalto, as bruxas cortaron con sables e lanzaron granadas ao inimigo cos pés descalzos.
  Están, por suposto, nos lugares máis perigosos. E como comezaron a disparar metralladoras. Cada bala está no obxectivo.
  Natasha disparou, lanzou unha granada cos seus dedos descalzos e berrou:
  - Ninguén é máis chulo ca min!
  Zoya, disparando unha metralleta, lanzou o agasallo da morte cos seus dedos espidos e chirriu:
  - Para o tsar Nicolás II!
  Aurora, continuando disparando con metralladoras e saltando, espetou e dixo:
  - Para o Gran Rus!
  Svetlana, continuando golpeando ao inimigo, dixo con agresividade, mostrando os dentes e lanzando unha granada co seu talón espido:
  - Polo imperio real!
  Os guerreiros seguían batendo e debullando. Teñen tal explosión de enerxía. Dispáranse e destrúen ao samurai que avanza.
  Xa son milleiros, decenas de miles de xaponeses asasinados por el.
  E os samuráis derrotados foxen... As nenas son moi letais contra elas.
  E os rusos están cortando samuráis con baionetas...
  O asalto é rexeitado. E novas tropas rusas desembarcan na costa. A cabeza de ponte está en expansión. Non está mal, por suposto, para o imperio tsarista. Unha vitoria tras outra. E o almirante Makarov tamén axudará coas súas armas. Varrendo os xaponeses.
  E agora as tropas rusas xa se están movendo por Xapón. E a súa avalancha non se pode frear. Cortaron ao inimigo en anacos e apuñalaron con baionetas.
  Natasha, atacando aos samuráis e cortandoos con sables, canta:
  - Os lobos brancos están a reunir! Só así sobrevivirá a carreira!
  E como lanza unha granada cos seus dedos espidos!
  Zoya canta xunto cunha agresión feroz. E tamén botando cos pés nus, algo único, letal:
  -Os débiles morren, mátanse! Protexendo a carne sagrada!
  Agustín, disparando contra o inimigo, cortando con sables e lanzando granadas cos seus dedos espidos, berra:
  - Hai unha guerra no bosque frondoso, as ameazas veñen de todas partes!
  Svetlana, disparando e lanzando agasallos da morte cos seus pés descalzos, colleuno e berrou:
  - Pero sempre derrotamos ao inimigo! Os lobos brancos saúdan aos heroes!
  E as nenas en coro, destruíndo o inimigo, cantan, lanzando armas mortais cos pés descalzos:
  - Nunha guerra santa! Será a nosa vitoria! Bandeira imperial adiante! Gloria ao heroe caído!
  E de novo as nenas disparan e cantan nun ouveo enxordecedor:
  - Ninguén nos vai parar! Ninguén nos vai derrotar! Os lobos brancos esmagan o inimigo! Lobos brancos - saúdo aos heroes!
  As nenas andan e corren... E o exército ruso vaise cara a Tokio. E os xaponeses están matándose, e están sendo segados. O exército ruso móvese. E unha vitoria tras outra.
  O tsar Nicholas realmente sacou un billete da sorte. As tropas rusas xa comezan a asaltar a capital xaponesa. E todo é tan xenial.
  As rapazas de aquí, por suposto, van por diante de todos e a súa presión e fazañas están a unha gran altura.
  Sobre todo cando lanzan granadas cos pés descalzos. Isto xeralmente causa conmoción e asombro entre os samuráis.
  Pero aquí están escalando o muro da capital xaponesa. E pican persoas e cabalos en repolos. Esmagaron aos seus opoñentes en anacos. As nenas están chegando, berrando e rindo! E cos seus tacóns espidos danche patadas no queixo. Os xaponeses están voando boca abaixo. E caen nos seus propios xogos.
  E os guerreiros axitan os seus sables aínda máis poderosamente.
  E os samuráis sofren derrota tras derrota. Así que as tropas rusas tomaron Tokio.
  Mikado corre con medo, pero non pode esconderse en ningures. E así as nenas levan prisioneiro e atárono!
  Gran vitoria! O emperador xaponés asina unha abdicación a favor de Nicolás II. O título do tsar ruso é significativamente alongado. Corea, Mongolia, Manchuria, as illas Kuriles, Taiwán e o propio Xapón convértense en provincias rusas. Aínda que Xapón ten unha autonomía pequena e limitada. Pero o seu emperador é ruso, un tsar autocrático!
  Nicolás II segue sendo un monarca absoluto, sen restricións de nada. El é o tsar autocrático!
  E agora tamén o emperador do Xapón, a Rusia Amarela, Bogdykhan, Khan, Kagan, etc., así por diante, así por diante...
  Si, máis sorte. Fíxate que a sorte permitiu que Putin conquistase tanto! O século XXI, ai, non é moi apto para as capturas!
  Que beneficio ten Rusia do feito de que o inimigo de Putin, McCain, morrese de cancro cerebral? A sorte, por suposto, é colosal, nin sequera podes imaxinala a propósito: que o teu inimigo morra dunha morte tan mala e desagradable!
  Pero o rendemento específico para Rusia é cero.
  Pero para Nicolás II, tal sorte e sorte de Putin convertéronse en grandes conquistas territoriais. Pero realmente, por que a fortuna debería darlle agasallos a Putin? Ben, do feito de que Sobchak morreu nese momento e non foi necesario darlle o posto de xefe do tribunal constitucional, como é bo para Rusia?
  E o tsar Nicolás II de Toda Rus é unha persoa extraordinaria. Naturalmente, despois dunha vitoria tan grande, o seu poder e autoridade reforzáronse. Isto significa que se poden levar a cabo algunhas reformas. Especialmente na ortodoxia! Permitir que os nobres teñan catro esposas, como no Islam. E tamén dar o dereito a unha segunda esposa aos soldados como recompensa polas súas fazañas e o servizo fiel.
  Boa reforma! Dado que o número de persoas doutras religiones e estranxeiros no imperio creceu, entón o número ruso debe aumentar. E como facelo? A costa das mulleres doutras nacións. Despois de todo, se un ruso toma como esposa a tres mulleres chinesas, entón terá fillos delas, e quen serán estes fillos por nacionalidade?
  Por suposto ruso pola parte de meu pai! E iso é xenial! Nicolás II, que posuía unha mente progresista, era máis relixioso en aparencia que na súa alma. E claro, puxo a relixión ao servizo do Estado, e non ao revés!
  Nicolás II reforzou así a súa autoridade entre a elite. Os homes querían isto desde hai moito tempo. E acelerou a rusificación dos arredores.
  Ben, aos curas tampouco lles importou. Ademais, a fe debilitause no século XX. E a relixión serviu ao rei, non crendo realmente en Deus!
  E as vitorias militares fixeron popular a Nicolás entre a xente, e el, afeito ao autoritarismo, non quería especialmente cambios. Os rusos nunca coñeceron ningún outro poder!
  E a economía está en auxe, os salarios soben. Cada ano hai un dez por cento de aumento. De verdade, por que cambiar?
  En 1913, o tsar Nicolás, no tricentenario dos Romanov, volveu reducir a xornada laboral a 10,5 horas, e os sábados e días previos ás vacacións, incluso a 8 horas. Tamén aumentou o número de fins de semana e festivos. Comezou a celebrarse como un día libre e a data da rendición de Xapón. E o aniversario do rei, e o aniversario da raíña e o día da coroación.
  Despois de que o herdeiro do trono tiña hemofilia, o tsar Nicolás tomou unha segunda esposa. Así, resolveuse a cuestión da sucesión ao trono.
  Pero achégase unha gran guerra. Alemaña soñaba con remodelar o mundo. Non obstante, a Rusia tsarista estaba preparada para a guerra.
  En 1910, os rusos anexionaron Pequín e expandiron o seu imperio. Gran Bretaña aceptou isto a cambio dunha alianza contra Alemaña.
  O exército real era o máis numeroso e poderoso. O seu número en tempo de paz alcanzou os tres millóns e mil rexementos. Alemaña só tiña seiscentos mil en tempo de paz. Ademais de Austria-Hungría, pero as súas tropas non están listas para o combate!
  Pero os alemáns aínda están planeando loitar con Francia e Gran Bretaña. E onde poden debuxar dúas frontes?
  Os rusos teñen os primeiros tanques lixeiros do mundo "Luna"-2 en produción en masa. E bombardeiros de catro motores "Ilya Muromets" e cazas con ametralladoras "Alexander" e moito máis. E, por suposto, unha flota poderosa.
  Alemaña non ten forzas iguais.
  E os alemáns aínda decidiron atacar Bélxica e evitar París. Aquí non había nada para eles.
  Pero a guerra comezou igual. Alemaña fixo o seu movemento fatal. E as súas tropas trasladáronse a Bélxica. Só as forzas son desiguais. As tropas rusas xa se desprazan por Prusia e Austria-Hungría. E o tanque Luna-2 cunha velocidade de 40 quilómetros xa é unha forza colosal.
  Ademais, teña en conta que o tsar Nicolás tivo a sorte de que comezase a guerra. O propio tsar non tería atacado Alemaña. E así no lado ruso hai unha superioridade grande e esmagadora en forzas, tanques, superioridade en artillería e a mellor aviación en cantidade e calidade. E unha economía máis forte, xa que foi posible evitar a recesión provocada pola revolución e a derrota na guerra. E así todo o tempo hai un repunte e éxito tras éxito.
  Está claro que os alemáns estaban baixo ataque. E entón eles mesmos subiron coas forzas principais, contra Francia e Gran Bretaña. Onde deberían ir?
  Toma Italia e declara a guerra a Austria-Hungría! A única vantaxe é que Türkiye entrou na guerra contra Rusia. Pero isto é aínda mellor para o rei; por fin pode tomar Constantinopla e o estreito para si mesmo! Entón...
  E tamén catro bruxas, eternamente mozos crentes nativos Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana na batalla! E xa che pegarán! Así que golpearán tanto aos alemáns como aos turcos!
  O escritor e poeta Oleg Rybachenko espertou. Para sempre, a nova bruxa feiticeira cumpriu a súa promesa, dándolle a Nicolás II a sorte de Vladimir Putin e agora Oleg Rybachenko debe cumprir a súa. Espertar non foi doado. O corpo do neno foi golpeado por un duro látego. O neno saltou. Si, Oleg Rybachenko é agora un neno musculoso, encadeado polos seus brazos e pernas. Pódese ver un corpo curtido en negro, seco e musculoso, con músculos destacados. Un escravo moi forte e resistente, cunha pel forte que está tan endurecida que a malleira do capataz non pode cortala. Corres almorzar cos outros rapaces, erguerte da grava onde dormen os mozos escravos completamente espidos e sen mantas. É certo que aquí fai calor, o clima é como o de Exipto. E o neno está todo espido, só cadeas. Non obstante, son bastante longos e practicamente non interfiren con camiñar ou traballar. Pero non podes dar un gran paso neles.
  Antes de comer, enxágase as mans no regueiro. Recibes unha ración: puré de arroz e anacos de peixe podre. Non obstante, para un neno escravo famentos, isto parécelle un manxar. E despois vas á mina. O sol aínda non saíu pola mañá e é bastante agradable.
  Os pés descalzos do neno volvéronse tan ásperos e cachondos que os guijarros afiados non doen nada, ata fan cóxegas agradablemente.
  Canteiras onde traballan nenos menores de dezaseis anos. Por suposto que teñen coches e ferramentas máis pequenos. Pero hai que traballar quince, dezaseis horas, igual que os adultos.
  Apesta, así que se alivian xusto na cara do carbón. O traballo é sinxelo: picar pedras con picos, despois levalas en cestos ou en padiolas. Ás veces tamén hai que empurrar o carro. Normalmente os rapaces empúxana en dous e tres. Pero Oleg Rybachenko é elixido só porque é moi forte. E leva o pico nas mans coma un adulto. Debe completar unha tarefa moito máis grande que o resto.
  É certo que che dan cada vez con máis frecuencia. Tres veces ao día, non dúas veces.
  O neno escravo cuxo corpo habitou Oleg Rybachenko leva varios anos aquí. Obediente, traballador, todos os movementos practícanse ata o punto de automatismo. Realmente forte, resistente e practicamente non coñece a fatiga. Pero ao mesmo tempo, o neno case non medra, e agora non ten máis de doce anos, cunha estatura media para esta idade.
  Pero forza... Para varios adultos. Un heroe novo. Que, con todo, ao parecer nunca se converterá nun adulto, e non lle deixará crecer a barba.
  E grazas a Deus! Como escritor e poeta, a Oleg Rybachenko non lle gustaba afeitarse. Traballas por ti mesmo e rompes pedras, esfarelas. E ao carro. Despois lévao ao carro. É difícil empurrala e os nenos fan isto por quendas.
  Os rapaces aquí son case negros, pero os seus trazos faciais son europeos, hindúes ou árabes. Ademais, hai moitos máis europeos.
  Oleg bústaos máis de cerca. Os escravos non teñen permiso para falar, péganlles cun látego.
  Oleg Rybachenko tamén garda silencio polo momento. E estuda. Aquí, ademais de supervisores, tamén hai mulleres. Tamén son crueis e golpean cun látego.
  Ademais, non todos os nenos teñen a pel tan forte como a de Oleg. Moita xente rebenta e sangra. E os gardas poden matarte a golpes. O traballo é moi duro, e os rapaces, sobre todo cando sae o sol, comezan a suar moito.
  E aquí non hai un sol, senón dous. E isto fai que o día sexa moi longo. E hai moito traballo. Os rapaces non teñen tempo para durmir e relaxarse. Este é un gran tormento para eles.
  Oleg Rybachenko traballou por si mesmo, cortando e cargando mecánicamente. Revolto por min mesmo...
  E imaxinaba unha imaxe do que estaba a suceder despois de que Nicolás II obtivese o éxito do presidente ruso Vladimir Putin.
  Natasha, Zoya, Aurora e Svetlana atacan aos austríacos en Przemysl. As tropas rusas tomaron inmediatamente Lvov. E atacan a fortaleza máis forte.
  As nenas van descalzas e en bikini, corren rapidamente polas rúas da cidade.
  Pican aos austríacos e lanzan pequenos discos cos pés descalzos.
  Ao mesmo tempo as nenas cantan:
  - O tsar Nicolás é o noso mesías,
  Un formidable gobernante da poderosa Rusia...
  O mundo enteiro treme - onde vai ir -
  Para Nikolai cunha canción adiante!
  Natasha derruba aos austríacos, lanza unha granada cos seus dedos descalzos e comeza a cantar:
  - ¡Por Rus!
  Zoya tamén esmaga aos seus inimigos e canta con aplomo:
  - Polo imperio real!
  E unha granada lanzada polo seu pé descalzo voa! Esta é unha rapaza asasina. Pode esmagar a mandíbula e beber o mar!
  E tamén Aurora lanza un disco cos dedos descalzos, esparexe aos austríacos e chilla:
  - Pola grandeza de Rusia!
  E mostrará os seus dentes moi afiados! Que brillan como colmillos.
  Svetlana tampouco se esquece de ceder e ruxe:
  - Rus' do Santo e Invencible Nicolás II!
  A rapaza demostra unha paixón tremenda. E cos pés descalzos bota de todo e tira agasallos!
  Natasha, disparando e cortando, e lanzando armas letais cos seus pés nus, chirri:
  - Encántame o meu Rus! Encántame o meu Rus! E vouvos cortar a todos!
  E Zoya tamén dispara e ouvea, lanzando algo explosivo cos seus dedos descalzos:
  - Gran tsar Nicolás! Que os montes e os mares lle pertenzan!
  Aurora, berrando de rabia salvaxe e frenética, e lanzando agasallos cos seus dedos espidos, ouvea:
  - Ninguén nos vai parar! Ninguén nos vai derrotar! As nenas escarpadas esmagan aos inimigos cos pés descalzos e os tacóns.
  E de novo as nenas están nunha carreira salvaxe. Captan a Przemysl en movemento e cantan, compoñendo mentres van;
  O noso santo Rus é glorificado,
  Hai moitas vitorias futuras nela...
  A nena corre descalza
  E xa non é máis fermosa no mundo!
  
  Somos o apuesto Rodnoverki,
  As meigas sempre están descalzas...
  As nenas queren moito aos nenos
  A súa feroz beleza!
  
  Nunca cederemos
  Non cedemos aos nosos inimigos...
  Aínda que os nosos pés estean descalzos,
  Haberá moitas contusións!
  
  É máis agradable que as nenas se apresuren
  Descalzo no frío...
  Somos verdadeiramente cachorros de lobo
  Podemos golpealo!
  
  Non podemos ser parados
  Unha formidable horda de Fritz...
  E non levamos zapatos
  Satanás tennos medo!
  
  As nenas serven a Deus Rod,
  O que, por suposto, é xenial...
  Estamos pola gloria e a liberdade,
  O Kaiser será un pouco desagradable!
  
  Para Rusia, que é máis fermosa que todas,
  Os loitadores están levantándose...
  Comemos mingau gordo
  Os loitadores non se dobran!
  
  Ninguén pode pararnos
  O poder das nenas é xigantesco...
  E non botará unha bágoa,
  Porque somos talento!
  
  Ningunha rapaza non pode dobrarse,
  sempre son fortes...
  Loitan ferozmente pola Patria,
  Fai realidade o teu soño!
  
  Haberá felicidade no universo
  O Sol estará por riba da Terra...
  coa túa sabedoría incorruptible,
  Baioneta o Kaiser!
  
  O sol sempre brilla sobre a xente,
  Sobre o país máis amplo,
  Adultos e nenos felices,
  E cada loitador é un heroe!
  
  Nunca hai demasiada felicidade
  Confío en que teñamos sorte...
  Deixa que o mal tempo se disipe -
  E vergoña dos inimigos!
  
  A nosa raza Deus é tan supremo,
  Non hai ninguén máis fermoso ca El...
  Seremos máis altos de alma,
  ¡Para que o maligno vomite a todos!
  
  Derrotemos aos nosos inimigos, creo
  Deus branco e ruso está connosco...
  A idea será unha alegría,
  Non deixes que o mal entre na túa porta!
  
  Ben, en fin, a Xesús,
  Sempre seremos fieis...
  É un Deus ruso, escoita,
  El mente que é un xudeu Satanás!
  
  Non, de feito, Deus todopoderoso,
  A nosa Santísima Familia Principal...
  Que fiable é o tellado,
  E o seu Fillo-Deus Svarog!
  
  Ben, en resumo, para Rusia,
  Non hai vergoña de morrer...
  E as nenas son as máis fermosas de todas,
  Unha muller ten a forza dun oso!
  
  
  OS PLANS NON CAMBIRON
  Hitler simplemente non cambiou o plan OKW, e o ataque a Stalingrado levouse a cabo tanto dende o norte como o sur, polos Grupos de Exércitos A e B. E o asalto foi confiado a Mainstein . Como resultado, Stalingrado caeu aos dez días de asalto por todos os lados. E as tropas soviéticas atopáronse completamente rodeadas. Despois, a Wehrmacht trasladouse pola costa do Volga ata o mar Caspio. Como respondeu o Exército Vermello? A ofensiva no centro non foi moi acertada.
  Ademais, Xapón gañou a batalla de Midway, aínda que non abriu unha segunda fronte, pero conquistou as illas hawaianas. E ao mesmo tempo, as unidades terrestres dos samuráis desprazáronse cara á India. Para reter esta colonia, Gran Bretaña tivo que retirar algunhas tropas de Exipto, abandonando a Operación Facho.
  Os alemáns mantiveron a iniciativa na fronte oriental. A rápida captura de Stalingrado derrubou o flanco sur. O Fritz escorregou ata o mar Caspio e cortou o Cáucaso por terra. E entón Türkiye entrou na guerra. O seu exército, aínda que non é moi forte, é bastante numeroso e capaz de loitar con valentía.
  Xa nos primeiros días, os turcos tomaron Batumi e rodearon Ereván. Si, os seus logros son decentes, xa que o Exército Vermello está atrapado pola fronte alemá.
  Cómpre sinalar que os nazis aproveitaron o feito de que as tropas soviéticas entraron na batalla directamente desde os trens e vencéronas por partes. Isto, por suposto, tivo un impacto negativo no curso da guerra.
  Stalin tamén estaba nervioso e asustado: esixiu manter o Cáucaso a calquera prezo.
  En resumo, a heroica defensa de Stalingrado non funcionou e todo se derrubou. E mesmo a ausencia de divisións xaponesas no Extremo Oriente non axudou.
  Os alemáns desprazáronse pola costa do mar Caspio, ata Daguestán. Para impedir que acumulasen po - pero as forzas son desiguais, ademais, o Exército Vermello experimentou grandes dificultades cos suministros. E ela cedeu. E os Krauts bombardearon activamente.
  Os Estados Unidos case non tocaron o Terceiro Reich, distraídos polas vitorias de Xapón. Gran Bretaña debilitou un pouco, e tampouco se meteu en problemas! Agora os alemáns tiñan demasiados avións e realmente podían poñerlles presión.
  Stalin mostrou as súas peores calidades e con demasiada frecuencia perdía os estribos e berraba, pero non tomaba as mellores decisións.
  Así que a perda do Cáucaso fíxose inevitable.
  Xa hai unha batalla na fronteira con Acerbaixán.
  As nenas soviéticas loitan desesperadamente. Aquí as belezas loitan desesperadamente.
  E non retroceden e non se renden. E arrastráronse polas súas costas.
  Natasha, Zoya, Augustina e Svetlana arrastraron o xeneral alemán pola retagarda. Isto é xenial. As nenas puxérono de xeonllos e obrigárono a bicar os seus pés descalzos. Golpeounos con moito entusiasmo! E lambeu os tacóns das nenas.
  As mozas guerreiras son xeralmente tan sexy e encantadoras. Despois deron a batalla de Fritz.
  Natasha cortou cunha ráfaga, cortando aos nazis. Lanzou unha granada co pé descalzo e berrou:
  - ¡Por gran gloria!
  Zoya tamén disparou e chirriou:
  - Pola Patria e Stalin!
  Colleuno e lanzou a granada cos dedos espidos. Ela dispersou aos nazis e berrou:
  - Pola URSS!
  As nenas son tan fermosas e incribles.
  Agostiño tamén lanzou unha granada co pé descalzo e, mostrando os dentes, colleuna e asubiou:
  - Estou moi pelexando! Como un terminador!
  E Svetlana tamén lanzará algo tan letal e destrutivo cos seus dedos espidos. E de novo cantará:
  - A nosa amizade é monolítica, e iso é o que significa!
  Catro, pelexan así: estas son nenas! As belezas divertidas mostran as súas longas linguas en resposta.
  Guerreiros da máxima categoría. E como che pegan, e como che berran.
  Esmagan aos alemáns como bagas cunha prensa.
  Natasha disparou, lanzou unha granada co pé descalzo e cantou:
  - ¡Somos guerreiros da luz e da bandeira vermella!
  Zoya tamén lanzou ao asasino cos seus dedos descalzos e falou:
  - E loitaremos por Lenin!
  E entón ela arremeteu contra Agustín, mostrando os dentes:
  - En nome da gran alegría!
  E entón Svetlana disparou e lanzou granadas cos pés descalzos, ruxindo:
  - Asumirémolo e darlle a volta!
  Os catro están traballando activamente e disparando. Ben, estas son, ao fin e ao cabo, nenas que saben moito de exterminio. E non pelexan así.
  E como debería ser para verdadeiros terminadores... Guerreiros de alto voo. E teñen paixón pola destrución.
  Natasha volveu lanzar unha granada co pé descalzo e asubiou:
  - ¡Entendo perfectamente este mundo como un agravamento da loita de clases!
  Zoya tamén asubiou, lanzando unha granada letal e desgarradora cos seus dedos espidos:
  - Que casa terá bandeira vermella!
  E entón Agustín deulle a quenda. Segaba aos nazis e lanzou unha granada co pé descalzo, asubiando:
  - Gran espazo, esta é a nosa terra e todos nós!
  Os guerreiros son realmente capaces de romper ata unha almofada térmica.
  E entón Svetlana bota unha granada co pé descalzo, dispara unha explosión e di con rabia:
  - ¡O lume e o cabalo de cordo están furiosos!
  As nenas, por suposto, encenderanse. E chocan coa cabeza.
  E no lado alemán, a tripulación de Gerd loita na T-4. Unha vez máis, unha vez que se pon en marcha, non vai quentar e non poderá suprimir esa presión. As nenas teñen un lume tan infernal nos seus ollos.
  Tiránse a si mesmos e non dan ningunha posibilidade de salvación. E non podes resistir os seus dentes brancos e nacarados.
  Os guerreiros son agresivos e ouvean:
  - Aroma salvaxe! Enviaremos a todos os inimigos ao inferno!
  Gerda disparará, pegará aos trinta e catro e chiscará:
  - Vitorias futuras!
  Charlotte preme o gatillo cos pés descalzos e gorgota:
  - ¡Destrozarémoste!
  Magda tamén disparou, destruíu a T-26 e dixo:
  - Desvelarémolo.
  E sacudiu os dedos espidos dos pés.
  E tamén Christina preme os pés descalzos nos pedais e asubíos:
  - Ánimo pola nosa festa!
  As nenas, por suposto, están case espidas en bikini e descalzas. E ao mesmo tempo extremadamente sexy.
  E realizan ataques co seu non moi perfecto, pero efectivo T-4. E disparan contra o inimigo. Non cedas a esas nenas en nada! E como mostraban os dentes. E como fan cara!
  Gerda ruxe para si mesma, disparando cos dedos descalzos:
  - A Gerda encántalle matar, esta Gerda!
  E de novo dispara obuses.
  E entón Charlotte dispara á súa vez e ruxe, noqueando aos trinta e catro:
  - ¡Abrireilles o estómago!
  E cos pés descalzos volverá comezar.
  E entón Christina engadirá o asasino. Tamén usando os dedos descalzos.
  E ruxirá:
  - Eu son a encarnación da agresividade!
  Que cintura ten, e abdominales esculpidos!
  E entón Magda collerao, darlle unha labazada e ruxirá:
  - Banzai!
  E as súas pernas tamén están espidas e ciceladas!
  As catro alemás empúxanse e gañan de verdade. Ten tanta agresividade e vitalidade.
  Os guerreiros usan a vara e disparan. Non deixan ir ao Exército Vermello.
  E as mulleres pilotos tamén loitan no ceo, e así o demostran. Que o seu espírito é inconmensurable.
  Aquí está o Focke-Wulf alemán máis recente. Gertrude está nel. E esta rapaza demostra que é máis chula que os homes. Así golpea aos fascistas. Non lles dá a máis mínima piedade. Gertrude comezou a verdadeira loita.
  E derruba a un yak soviético e grita:
  - Son unha super nena!
  Despois tomarao e amosaralle a lingua. E de novo asumirá o exterminio total. Esta é a nena. E tamén descalzo e en bikini. E entón LAGG derrubou e volveu ruxir:
  - Piloto artillero!
  E rirá a todo pulmón. E despois collerá o PE-2 e derrubará. Tal nena, do máis chulo alcance e clase. Entón volveu realizar unha manobra e destruíu o Yak con canóns de aire. E vai tentar.
  - Eu son a loba do ceo!
  E como mostra os dentes! E como poñerse salvaxe! Que avoa! Baba a todas as mulleres!
  Pero, claro, os fascistas tamén tentan atacar no sur.
  Alí, en particular, o piloto Helga loita no ME-109. E con tanto éxito que os fragmentos están voando dos británicos.
  Unha nena golpeou un Mustang e cantou:
  - Unha néboa lila flota sobre nós!
  En xeral, que ben é loitar descalzo e en bikini. Que práctico é isto! E é moi cómodo.
  Helga é piloto. O Führer era o suficientemente intelixente como para escoitar consellos e permitir que as nenas en tanques, avións e no exército. E canto mellor lle foron as cousas aos Krauts.
  Elas mesmas non esperaban que os corpos das mulleres fosen tan efectivos. Aquí Helga está gañando impulso e contas.
  A nena preme os pedais cos pés nus e ruxe:
  - Son unha vaca tan encantadora!
  Helga derruba dous avións ingleses máis e chilla:
  - ¡Detrás de min hai soldados alemáns seguidos!
  E tamén derrubou un bombardeiro! Que rapaza! Para todas as nenas, unha guerreira grande e chula. Se extermina, tamén o fai sen cerimonia nin piedade.
  As mozas aquí son tan sexys!
  E as tropas de Rommel atravesan o deserto, sen esperar a que cheguen forzas adicionais. Temos que gañar, entón temos que gañar. O lendario comandante "Desert Fox" xa estaba afeito a loitar con forzas superiores. E os seus soldados tamén son así. Aquí, por exemplo, hai unha compañía seleccionada de guerreiras SS. Foron trasladados a principios de decembro, cando a fronte estaba rachando, os alemáns retrocedían e os británicos, pola contra, romperon, liberando a Tolbuk e ameazando con botar á Wehrmacht do solo africano.
  Entón o Führer posuído propuxo: trasladar un batallón feminino de tigresas. Non porque as mulleres cambien o equilibrio de poder, senón para que os homes, especialmente os italianos, se sintan avergoñados e loitarán de forma moito máis agresiva e con máis habilidade. Despois de todo, se as mozas de elite, endurecidas por un duro adestramento, están por diante, entón os homes terán moita vergoña.
  Os guerreiros loitaron só en bikini, usando cremas especiais para protección. Durante seis meses, os seus pés espidos de nena volvéronse tan cachondos que non tiñan medo das areas quentes coma unha tixola, e polo bronceado a súa pel adquiriu unha cor chocolate escuro. E moitos xa teñen detrás decenas de cadáveres.
  Margot e Shella son dúas arias moi novas, pero xa endurecidas pola batalla. Son os máis novos da compañía, pero en seis meses xa conseguiron a Cruz de Ferro, Primeira (de segunda, xa a tiñan todos no batallón), son desapiadados e amables.
  Margot tiña o pelo da cor do lume, e Shella era unha loura branca como a neve cun toque de mel. Aquí están loitando, repelendo o ataque dos tanques británicos que contraatacan. As Matildas, coa súa poderosa armadura, van adiante. A continuación están os Cromwell transitables con proxectís de alto explosivo e vehículos máis lixeiros. As nenas enterraron na area. É inútil disparar a tales tanques de cabeza. Hai que evitar que se noten, e despois...
  "Matilda" e "Cromwell" pesan unhas trinta toneladas, e cando pasan por riba das trincheiras escavadas na area de arxila, dáse medo. Derrama sobre o teu pescozo pelado e curtido, e sentes sobre ti o terrible peso das máquinas bastardas. Aquí está o mesmo "Cromwell", un ferro típico cunha armadura inclinada de 70 mm, que nin sequera unha arma de 88 mm non pode levar. Cheira a gasolina e aceite de motor británicos, moi picantes. As nenas teñen as súas propias sorpresas, problemas fáciles. Os primeiros modelos de Faustpatrons. Xa que os homes, como é costume, deixan ir as damas primeiro, así que proban as armas máis recentes e, como era de esperar, prometedoras.
  Pero tamén meteron ás nenas, en contra da hipócrita consigna do nazismo: "a guerra é cousa de homes, paz para as mulleres!", no medo das cousas.
  Non obstante, a infantería quedou atrás, o que significa que hai unha oportunidade de sentarse nas trincheiras e gañar.
  Shella di nun susurro, con medo de estornudar pola area que cae da trincheira que lle tapa as fosas nasais:
  - Só o envellecemento no campo de batalla permitirá evitar a fermentación do champán da vitoria que se podre debido aos prazos incumplidos.
  Margo aceptou:
  - Quen non ten resistencia experimentará o viño azedo da derrota e a amarga bebida da perda!
  Pero as Matildas, os Cromwell e unha ducia de Mangostas lixeiras xa están detrás deles. Agora chegou a hora da colleita.
  Shella, cuxo cabelo outrora nacarado volveuse gris polo po, e apoia os seus talóns espidos na area quente, recorre mentalmente á Virxe María e a outros santos, dicindo: non me defraudes. O dedo preme o pelín suavemente para que a carga acumulada entre directamente no tanque de gasolina.
  Margo apreta o gatillo con ela, tamén lentamente. Despois de que ambas as nenas se azotan coas mans. As cargas impactaron directamente na popa, despois de que estoupan os tanques de gasolina. As chamas laranxas salpican como escuma de ondas polo aire e escoitanse as maldicións de alguén.
  A continuación, os curtos fociños dos tanques británicos son enroscados polos choques en tubos peculiares.
  E as nenas tigresas lanzan con valentía granadas aos inimigos. E os fragmentos voan en todas as direccións, atravesando a armadura como a pata de gato ardente, un fluxo destrutivo de partículas acumuladas.
  Aquí está a rabia feminina, dicindo que as mulleres alemás non se caracterizan en absoluto pola compostura. E saben loitar... E que o ataque se atrague.
  É moito máis doado repeler o ataque da infantería, que consiste, por regra xeral, en árabes e negros recrutados mediante incursións ou varias promesas. Ao ver que os tanques estaban noqueados e había unha seria resistencia por diante, retrocedéronse ás primeiras perdas.
  Ben, e despois volven completamente ao voo xeral. Xa que este é o estilo - ofende aos débiles, así sexa para os monstros!
  Cando o ataque finalmente se esfumou e as nenas continuaron a súa carreira polo deserto pola noite, mantiveron unha conversa mentres camiñaban. Shella preguntoulle a Margot:
  - Cres que aínda estaremos en Alexandría?
  O guerreiro do lume respondeu confiado:
  - Creo que non máis tarde de novembro, ou quizais en outubro, por fin ocuparemos Exipto.
  Shella loxicamente e sen prestar atención á comezón nas súas plantas callosas, da area quente, suxeriu:
  - Cando este cravo no noso ventre, a base en Malta, é destruído, o abastecemento faise mellor, a medida que chegan novas unidades, o inimigo xa non terá oportunidade.
  Margot mirou ao seu redor para ver canto tempo lle quedaba ao sol antes de poñerse. Para finalmente deitarse e durmir ben. A proximidade da estrela avermellada ao horizonte calmou ao guerreiro. Ela comentou con preguiza:
  - Creo que o Führer non deixará de repetir o magnífico desembarco en Creta despois de Peru-Habor e Midway. Só que esta vez demolerán Malta.
  Shella gritou ao ceo cunha maldición:
  - Que o Todopoderoso converta todas as bases británicas nun inferno.
  O sol por fin escondeuse detrás do horizonte, o día máis fresco do ano, o 21 de outubro, chegou ao seu fin. E con ela comezou a Operación Oso Polar. Por que branco? Desinformación astuta para facer pensar que estamos a falar do norte, pero de feito o swing aplastante do boxeador está no sur.
  A maior base británica realmente parecía un inferno. Foi atacado por máis de mil bombardeiros recollidos de toda a fronte oriental e recibindo unha experiencia de combate decente, xunto con cazas de escolta. Os británicos, por suposto, levan moito tempo loitando, pero non esperaban un ataque masivo tan poderoso. De feito, quen crería que os Krauts decidirían expor a fronte, aínda que o inimigo se calmara temporalmente. Pero agora os soldados británicos están sendo golpeados sen piedade. Por exemplo, os seus barcos son atacados polo Yu-87, a famosa "cousa". Non moi rápidos, pero posuíndo a máis alta (para a súa época) precisión de bombardeo, atormentan á flota británica escondida nas baías. Os Focke-Wulfs máis modernos non se quedan atrás, incluíndo ata o propio lendario von Rudel, o rei dos avións de ataque. Coñecido polo afundimento do acoirazado soviético máis poderoso, o acoirazado Marat.
  Por exemplo, o cabo Richard ve os voitres rodando por un outeiro coma un trineo. Numerosos bombardeiros alemáns emerxen dun buraco de xeo como peixes depredadores. O inglés xa maduro colga o teléfono con medo. Nunca vira unha visión tan terrible. As sirenas soan moi tarde, despois de estoupar as bombas. A onda expansiva lanza soldados británicos, brazos e pernas cortados voan en diferentes direccións. Un dos cascos de ferro quedou vermello e golpeou o axente na cara. E como berra:
  - Churchill é o mellor! Hitler é xenial!
  Os canóns antiaéreos británicos non comezaron a disparar inmediatamente, senón só cando caeron miles de bombas á vez. O inimigo calculou todo correctamente: nin unha soa bomba debería desperdiciarse. Entón esmaga o inimigo e golpea. Todos os sectores están marcados previamente no mapa. Ademais, os insolentes británicos nin sequera se disfrazaron correctamente. Moitos dos seus canóns antiaéreos están á vista e son os primeiros en ser arrastrados.
  Aquí o canón dun canón antiaéreo de 85 milímetros, de trinta e dous pés de lonxitude, lanzouse cara arriba e dobrado no aire como un volante. Despois de que se estrelou, esmagando a cinco ingleses. Un dos negros tiña a barriga aberta e caéronlle os intestinos.
  E caeron bombas, e todo ardeu, un almacén de combustible retumou, comezaron a estoupar, esparexendo proxectís case por todo o esqueleto, despois outro almacén foi alcanzado. Aínda por riba, as sirenas instaladas nos carenados do Yu-87 e Focke-Wulf ouveaban molestos, provocando un horror salvaxe entre os negros e árabes de entre as tropas coloniais. Pero parece que os brancos teñen igual medo.
  Por exemplo, chocaron dúas fragatas británicas, tanto que as caldeiras retumaron. E ata os restos das fragatas que despegaran estouparon no aire como campos minados, e o cruceiro simplemente afundiuse ata o fondo.
  O tanque inglés "Cromwell" cun fociño curto, pero cunha velocidade decente e unha armadura frontal bastante potente, acelerou en pánico e embistiu o seu propio almacén, ata esmagar unha ducia de soldados angustiados no camiño. O caos medrou. O portaavións inglés comezou a caer, e o poderoso acorazado abriu fogo... na costa, onde pululaban os seus propios soldados.
  E neste inframundo, dúas persoas permaneceron completamente imperturbadas. Un deles era un indio, acendendo pouco a pouco unha pipa, e o outro era unha muller, claramente de orixe árabe, pero con uniforme militar. Os dous non prestan atención á morte precipitada. Ou mellor dito, toda unha horda de xinetes da aniquilación xogaban a un xogo de cartas inusual. Era un xogo de cincuenta e dúas cartas con bromistas, e mesmo segundo as regras inventadas polo propio pelvermello.
  Unha muller árabe dixo:
  - Porén, hai moito ruído! E por que crear tal pánico?
  Un dos soldados, co lombo cortado pola metralla, case se topou co indio, pero foi arroxado sen coidado coma un gatiño. Sobre a cara de pel vermella caían gotas de sangue e el lambeu, sorrindo. Entón el notou:
  - Facer ruído é para persoas débiles e pálidas. Os apaches pensamos así: se non hai inimigo, aparece un inimigo, aínda mellor!
  A muller escura comentou:
  - Esta é unha debilidade típica dos que profesan a fe de Cristo. Gústalles falar de sacrificio, pero non se sacrifican.
  O indio asentiu rapidamente:
  - A orde está construída sobre unha base onde o cemento é fe e a area é vontade! A fe é un corazón de ouro, e a vontade é un puño de ferro! Só as persoas de cara pálida non teñen nin unha nin outra.
  . CAPÍTULO No 5
  E tamén hai unha rapaza no bombardeiro alemán. Neste caso Viola. Unha loura moi fermosa, e a súa parella é Nicoletta. E as dúas mozas son moi sexys. Lanzase unha bomba desde unha altura. E tamén os guerreiros están descalzos e en bikini.
  As nenas rugen para si mesmas:
  - ¡Somos tan ladróns que somos superhomes!
  Nicoletta tamén saca bombas da fuselaxe. E destrúe o inimigo. Os británicos o entenden así.
  Viola tamén lanzará unha bomba asasina desde arriba. E matará os loitadores do Imperio Leo.
  E tamén como vai:
  - ¡Infundo medo en Gran Bretaña!
  E axita o pé descalzo. E canta:
  - ¡Destrozaremos a Churchill!
  As mozas de Yu-188 son moi boas para lanzar bombas. O seu coche é novo e máis avanzado. O seu deseño de arma é moi rápido.
  Así as nenas e un loitador inglés foron abatidos.
  O seu avión é bastante rápido. Os guerreiros usan de novo os seus pés descalzos para desencadear a destrución.
  Viola ruge:
  - Estou levando a todos os meus inimigos ao cadaleito!
  Nicoletta ouvea:
  - E boto o inimigo!
  E como pode coller e sacudir os seus pés descalzos!
  Estas son as nenas e como golpean aos inimigos. E non pares. Auténticos arios.
  E cando se retorcen e sacuden as súas tetas espidas.
  E volven lanzar bombas.
  E hai rapazas aquí, noutros planos. Aquí está Eva lanzando bombas. Destrúe o inglés e canta:
  - Son moi xenial!
  E Eva tamén pedalea cos pés descalzos.
  Pero Viola lanzará de novo a bomba e ruxirá:
  - Son unha rapaza salvaxe, quero dez homes nunha hora, que é moi chulo e incrible!
  Varios soldados británicos en chamas precipitáronse á auga para lavar as chamas. Incluso fervía ao entrar na auga, escoitáronse berros e xemidos salvaxes. E círculos sanguentos arrastráronse pola escuma do mar, grosos ao principio, despois estendéronse gradualmente e volvéronse pálidos. E os guerreiros do que antes foi o imperio máis grande e extenso da Terra estaban perdendo a súa aparencia humana. A muller árabe bufou despectivamente:
  - E estes homes obrígannos a levar un burka!
  O home vermello, mirando astutamente, comentou:
  - Ao parecer, a túa mirada ameazante dálles medo!
  A muller árabe mostrou os dentes con sarcasmo e dixo:
  - A suavidade dunha muller é semellante á dureza da armadura, só que é moito máis letal e versátil en protección!
  Os alemáns preferiron atacar de inmediato con todas as súas forzas, a táctica dun boxeador que, contando coa falta de preparación do inimigo, corre inmediatamente con todas as súas forzas cara ao inimigo. Cando decenas de avións inimigos arden nos aeródromos, sen poder despegar. Cando as súas propias bombas estoupan dentro dos Lancaster, destruíndo todo o que lles rodea. Tácticas duras pero eficaces. Entón, a sinfonía do inframundo alcanzou o pico do seu poder, e entón comezou a diminuír.
  Pero isto, por suposto, non rematou aí; a división aerotransportada entrou en acción. Mentres os británicos están despois de tal tratamento, pódense tomar mornos. Afortunadamente, xa se fabricaron planeadores de aterraxe nas cantidades necesarias e perfeccionáronse os métodos de remolque. Quizais o mellor do mundo hoxe.
  Así que voan, non como papaventos, máis lentos, pero o suficientemente rápidos, e mesmo acompañados da música de Wagner, a obra mestra favorita de Hitler. Quen máis se lembraba da película "Apocalypse", onde os americanos usaban esta música en particular cando atacaban aos vietnamitas. Como lles asustou. Así que aquí está Wagner, e motivos atronadores, a través de amplificadores. Os paracaidistas untaron as súas caras con fósforo e se pintaron; parecen arrepiantes, como os demos do seu inframundo. Tamén baseado nun efecto psicolóxico. Ademais, engadíronse algúns reactivos e algúns chips de magnesio ao fósforo para causar un brillo polo menos durante un curto período de tempo. Tan arrepiante, especialmente co pano de fondo do brillo fumegante e numerosos incendios. Incluso teñen metralladoras, tamén camufladas en forma de bocas de dragón. Entón as melodiosas metralletas alemás e capturadas están a bater. E as filas segadas e rasgadas caen ás botas dos vencedores. E moitos simplemente prefiren renunciar, a pesar de que hai moitos máis británicos que alemáns.
  Unha muller india e unha árabe agocháronse nun pequeno buraco coidadosamente camuflado. Redskin sinalou:
  - Pois arámolos!
  A muller de cabelos negros quedou sorprendida:
  - Estás dicindo nós? Quizais te refires a nós?
  O indio meneou a cabeza negativamente:
  - Non! Palefaces están a vencer aos británicos e este é un bo sinal! E cando chegue o momento, chegarán as nosas vacacións! Cando liberarán os indios o seu continente!
  A muller árabe bufou despectivamente:
  - Vostede, por casualidade, reclama o poder sobre o mundo?
  O indio cariñosamente, coma se lle explicase a un neno con retraso mental, sorriu:
  - A quen quere sacar demasiado adoita quedar sen nada! Así que a culler grande é deliciosa!
  O Führer, por suposto, non viu o que facían os seus falcóns e falcóns, pero en principio adiviñou que a máquina militar alemá resolvería todo con precisión. En xeral, as operacións ofensivas militares alemás ata o Kursk Bulge realizáronse a un alto nivel profesional. Algúns mesmo os chaman estándar. Mesmo é estraño que unha máquina así derrapase e despois se desfaise por completo.
  E as nenas ven un soño semellante, unha especie de visión profética, interrompida por un duro comando: ¡levántase!
  
  
  TSAR MICHAEL SEGUNDO
  Nicolás II foi vítima dun intento de asasinato en Xapón. Mesmo entón morreu cando era herdeiro ao trono. Un famoso intento de asasinato que aconteceu na historia real. Tsarevich Nicholas foi ferido, pero sobreviviu milagrosamente.
  Pero non ocorreu ningún milagre. Esta sorte, para o tsar máis desafortunado de toda a historia de Rusia. Morreu Nicolás... E con el morreu o gran perdedor, que, por suposto, sen querelo, pero aínda así destruíu o imperio e a dinastía reais.
  E en 1894, con quince anos, Miguel II subiu ao trono. Irmán do tsar Nicolás. A persoa xeralmente non é estúpida, bastante dura e valente. Mikhail Aleksandrovich Romanov mandou unha división salvaxe durante a Primeira Guerra Mundial e distinguiuse na batalla. En xeral, era un home máis duro que Nikolai, máis alto, cunha cara máis expresiva. Era máis intelixente? Nicolás II non é unha persoa estúpida e talentosa. Pero aínda non é o suficientemente duro, de vontade forte e nado para ser rei. Ademais, por suposto, os problemas de Nicolás II, especialmente coa súa muller.
  Mikhail non é máis estúpido que o seu irmán e, o máis importante, ten máis sorte... Ben, Nikolai, aínda é un mal nome para os tsares. E Nikolai foi o primeiro en fallar. Dende o principio, a rebelión decembrista. Logo o inicio infructuoso da guerra con Irán. A vitoria gañouse, pero non houbo moitas conquistas. E Irán non é a priori rival de Rusia. Guerra con Turquía. Tampouco moito éxito ao principio. E as vitorias custaron moito sangue. E hai poucas conquistas.
  E despois a guerra no Cáucaso durante case corenta anos con Shamil. E isto é malo, a expansión conxelouse. E finalmente, a derrota na guerra de Crimea. E segundo os rumores, o tsar Nicolás foi o primeiro en suicidarse.
  Si, ese rei tivo mala sorte. Miguel Primeiro... Reinou nos tempos dos problemas. Salvou a Rusia. Conquistou algunhas cidades de Polonia. Progresou en Siberia. Non obstante, non viviu moito tempo. Pero o rei era, en xeral, normal. E sen pinchazos graves.
  A política de Mikhail Romanov foi a mesma que a de Nicolás II: expansión a China e Oriente. Construción de Port Arthur. Diplomacia con Alemaña, preparación para a guerra con Xapón. Por suposto, era obvio que non podíamos prescindir dunha guerra coa Terra do Sol Nacente. Mágoa que se estivese armando activamente. E o mozo tsar quería gloria, quería conquista, quería crear a Rusia Amarela. Ademais, era obvio que China prometía converterse nunha potencia colosal no futuro, e sería mellor dividila agora. Mentres está fragmentado.
  Xapón atacou o escuadrón ruso en Port Arthur.
  Entón o almirante Makarov foi enviado. Esta vez non houbo morte. En parte porque Mikhail non permitiu que o Tsarevich Kirill interferise con Makarov e non estaba no barco. E isto cambiou un pouco o percorrido.
  O almirante Makarov adestrou o escuadrón. Entón, cando os xaponeses foron atrapados nas minas, puido atacar á frota togolesa.
  A batalla naval rematou cunha contundente vitoria da frota rusa. Con todo, máis tarde, os xaponeses asediaron Port Arthur. Pero non por moito tempo. Mikhail retirou a Kuropatkin, nomeando un comandante máis novo e máis capaz. E de novo gañaban vitorias en terra.
  Xapón, en xeral, foi derrotado no mar. E entón as tropas desembarcaron.
  O samurái rendeuse. Rusia recuperou as illas Kuriles, capturou Taiwán e Corea.
  Posteriormente, varias provincias chinesas pasaron voluntariamente a formar parte do imperio, formando Zheltorossiya. O imperio real expandiuse e floreceu.
  Sen Duma, sen democracia innecesaria. Non a vida, senón a graza! Rápido desenvolvemento do país. Pero naturalmente a Primeira Guerra Mundial era inevitable. E agora chegou a hora do dragón.
  Pero a estas alturas Rusia xa tiña tanques lixeiros "Luna"-2, tanques pesados "Pedro o Grande", deseñados polo fillo de Mendeleiev, e os bombardeiros máis poderosos do mundo: "Svyatogor" e "Ilya Muromets". Tal era xa o poder!
  E o exército ruso comezou a gañar desde os primeiros días. E o número de tropas tsaristas, debido a que China xa estaba a metade anexionada, era grande.
  As tropas rusas derrotaron aos alemáns no leste de Prusia e rodearon Königsberg. Levaron tanto Lviv como Przemysl de inmediato. Rusia tiña demasiados soldados e un gran número de tanques lixeiros e móbiles. Que non tiña igual e mostraba unha forza formidable. Un exército tras outro caeron.
  O exército ruso xa conquistou Budapest.
  Alemaña atopouse nunha situación difícil. As tropas rusas xa se achegaban ao Oder. Italia tamén declarou a guerra a Austria. É certo que o Imperio Otomán entrou na guerra contra Rusia. Pero isto só se converteu en derrota e derrota en todas as frontes.
  As tropas rusas xa cruzaron o Oder. E no inverno comezaron a asaltar Berlín. Non había nada que aguantase a cidade. Así que os alemáns aínda teñen moita forza amarrada en Occidente.
  E Wilhelm e o seu cuartel xeral declararon apresuradamente a paz, ou mellor, a rendición.
  A guerra durou só seis meses. As tropas rusas tomaron Istambul. E Türkiye foi ocupada polo exército do tsar Miguel II.
  Despois de que a paz concluíuse en Peterhof. Austria-Hungría desintegrouse e deixou de existir. Galicia e Bucovina convertéronse en provincias rusas. A República Checa e Eslovaquia convertéronse en reinos dirixidos polo tsar Miguel II. Hungría tamén recoñeceu ao tsar ruso como o seu monarca.
  Cracovia e outras terras entraron no Reino de Polonia. Prusia Oriental foi cortada, Danzig converteuse nunha cidade rusa. Asia Menor, e a maior parte de Iraq con Bagdad convertéronse en ruso. Os británicos só recibiron a provincia de Basora e Palestina, e Francia recibiu o sur de Siria.
  Tamén se formou o reino de Iugoslavia, no que Miguel II chegou a ser co-gobernante. Agarrei un pouco para min e para Italia. Así, Rusia puido converterse nun gran conquistador. E sufriu pequenas perdas con gastos menores. Pero Alemaña aínda tivo que pagar a Rusia a maior parte das reparacións. Impresionante vitoria!
  . CAPÍTULO No 2.
  Despois disto houbo varias pequenas guerras máis. Rusia capturou a maior parte de Afganistán -o sur foi para Gran Bretaña e dous terzos de Irán- o sur tamén era británico. Entón as tropas tsaristas, francesas e británicas finalmente dividiron a península saudita. Xurdiu a hexemonía. Xapón tamén logrou facerse con algunhas posesións alemás.
  Ata 1929, o crecemento económico foi observado en todo o mundo - o máis forte en Rusia. Pero seguiu a Gran Depresión. Isto foi o que levou a Hitler ao poder en Alemaña.
  En Rusia tamén houbo un aumento dos sentimentos revolucionarios e folguistas. Pero en 1931 estalou unha nova guerra con Xapón pola China. Rusia era máis forte e a flota estaba comandada polo digno sucesor do almirante Makarov, o almirante Kolchak.
  A vitoria, o desembarco e Xapón con todas as súas posesións do Pacífico convertéronse nunha provincia de Rusia. E o tsar Miguel II e tamén o emperador de Xapón. Si, funcionou moi ben. Pero a loita pola dominación mundial non rematou.
  Hitler aumentaba a súa forza. E xurdiu unha coalición: Alemaña, Italia, Rusia, contra Gran Bretaña, Francia, Holanda, Bélxica e EUA.
  En 1940, o exército tsarista completou realmente a conquista de China e topouse con posesións francesas, holandesas e inglesas.
  Hitler comezou a guerra o 22 de xuño de 1941 invadindo Francia. O Führer tiña un gran plan e o xenio de Mainstein. Rusia lanzou unha ofensiva contra as colonias británicas e francesas en Asia e África. Esta é unha guerra tan cruel.
  Rusia xa ocupaba o primeiro lugar no mundo en canto a poboación, o seu exército estaba equipado cos mellores e máis avanzados tanques e avións. Helicópteros, cazas, avións de ataque, bombardeiros, incluídos avións, xa están en produción en masa. En xeral, dalgún xeito, todo vai moi ben.
  Hitler ocupou Francia, Bélxica, Holanda e Dinamarca en mes e medio! A Rusia tsarista ocupou Noruega e Suecia. Así como a India, Indochina, o sur de Irán, a península saudita e entraron en Exipto.
  As tropas coloniais inglesas e francesas distinguíanse pola súa pouca capacidade de combate e tiñan un espírito militar moi baixo, rendéndose practicamente sen resistencia.
  O propio Hitler quería trasladarse a África, pero España opúxose a Alemaña. Entón os fascistas atacaron o franquismo e derrotárono. E despois Portugal. Despois dun feroz asalto, Xibraltar foi tomado!
  A continuación, Rusia e Alemaña conquistaron África. Aquí, os grandes espazos, as selvas, os desertos e a falta de estradas eran máis un obstáculo que a resistencia das débiles e confusas tropas coloniais de Gran Bretaña, Francia e Portugal.
  Houbo unha toma de territorios. Batallas episódicas, resistencia focal. Os tanques rusos seguen sendo os mellores e con boa maniobrabilidade, especialmente o mediano: "Nikolai", que recibiu o nome do Tsarevich Nicholas, asasinado polos xaponeses.
  Non obstante, se soubeses do mal destino que o samurai Tsuda Sanzo salvou a Rusia, entón o monumento a el coa Torre Eiffel en San Petersburgo sería derrubado. Ou quizais lle puxese o nome ao tanque.
  En calquera caso, "Nikolai"-3 era un tanque relativamente lixeiro: menos de trinta toneladas, móbil cun motor diésel. A súa velocidade era superior á do mítico trinta e catro, a súa armadura frontal era máis grosa e máis inclinada, a súa silueta era máis baixa e tiña un canón máis longo, aínda que dun calibre similar de 76 mm.
  Digas o que digas, Rusia capturou máis de dous terzos de África, o resto foi para Alemaña e Italia. E despois dos bombardeos masivos en maio de 1942, seguiu un desembarco conxunto de tropas rusas e alemás en Gran Bretaña. A loita durou só dúas semanas e Inglaterra e Irlanda foron ocupadas.
  E un mes despois ocuparon Irlanda.
  Estados Unidos comportouse de forma bastante pasiva, temendo entrar nunha guerra tan perigosa, pero aínda así axudou a Gran Bretaña con recursos. Así que Hitler, Mussolini e Nicolás II decidiron acabar co poder economicamente máis poderoso.
  Ademais, Rusia ten unha fronteira común con América ao longo de Alaska. E xa construíron unha vía férrea para Chukotka, que é moi útil para a guerra!
  E agora moverase o exército ruso e zarista... E entrará en Alaska. Pero os tanques americanos nin sequera van contra os rusos. Isto foi o que pasou.
  As tropas rusas comezaron a desembarcar en Alasca o 1 de setembro de 1942... E avanzaron con moito éxito.
  Ampliando rapidamente a cabeza de ponte. E como sempre, fermosas nenas rusas participan nas batallas.
  Están no tanque Nikolai-4 máis novo. Os guerreiros están descalzos, só levan un bikini. E teñen un canón longo de 85 mm máis potente: o trono de Sherman.
  Xa é novembro, caeu neve, pero as fermosas mozas: Natasha, María, Aurora e Svetlana, non recoñecen ningunha roupa e pelexan case espidas.
  Aquí os guerreiros disparan e esmagan cun golpe preciso dun proyectil Sherman. Mostraron os dentes. Natasha disparou e ruxiu:
  - ¡Gañou a todos polo rei!
  E como segue disparando!
  Entón María disparará, e con tanta precisión que arrancará a torre do Sherman.
  Ela tomouno e tuiteou:
  - Eu son a nena que corta metal!
  E entón Aurora lanzará un proxectil. E tamén preciso e claro.
  O guerreiro chilla:
  - A acrobacia máis alta!
  E entón Svetlana darache unha patada con toda a súa forza furiosa. Destructor de rapaza loura. E berros:
  - Son un demo do inferno!
  E os catro seguirán o seu rumbo, movéndose polo sur de Alaska.
  E aquí está o tanque Alexander-4, tamén o modelo máis novo con mozas fermosas. Unha poderosa arma de cañón longo de 130 mm, ata oito metralladoras e unha tripulación de cinco fermosas mozas en bikini.
  Tamén van e disparan, eliminan americanos, penetran en Sherman.
  Alenka soltou un proxectil cos seus dedos espidos e cantou:
  - Pola gloria do tsar Michael!
  Mentres disparaba, Anyuta apoiou, cortando os americanos:
  - Gran rei!
  Augustine tamén golpeou, rompeu o Sherman, asubiando:
  - Pola paz, polo traballo, polo imperio!
  Mirabela abriu fogo a continuación. Tamén rompeu a armadura do inimigo e asubío:
  - Pola nova orde rusa!
  E entón a Olimpíada disparou o proxectil, mentres golpeaba e rugía:
  - Son tanto poder e dor para o inimigo!
  As nenas compórtanse ben e disparan. Nos seus ollos de esmeralda e zafiro as chamas do inframundo.
  E o tanque Alexander-4 máis novo, impenetrable desde todos os ángulos, vai adiante e debulla aos americanos. Tal é a presentación e a destrución incondicional.
  E as nenas, está xeada, e só están en biquíni e case espidas, fermosas! Traemos un gato connosco!
  Alenka disparará un proyectil contra un coche americano. Como o bate e canta:
  - Son unha estrela mundial!
  E entón Anyuta collerao e soltarao, cortará o inimigo e asubiara:
  - E gloria ao imperio!
  E entón Agustín será alcanzado por un proyectil, cortará o inimigo, romperá a armadura do inimigo e chirrirá:
  - Son unha nena pelirroja e desvergoñada!
  E entón Mirabela será sandalia. E disparará un proxectil letal contra o inimigo. Arrancará a torre e berrará:
  - Carneiro de carneiro!
  E entón terán lugar os fermosos Xogos Olímpicos de heroes. Disparará o máis letal dos proxectís. Esmagará o tanque inimigo e gritará:
  - Vou varrer a todos!
  Aquí chega un tanque de setenta toneladas de peso e destrúe reductos inimigos. E móvese facilmente na neve - o motor é o máis recente - turbina de gas! Non podes parar un coche así con tanta facilidade.
  Alenka canta:
  - Ninguén nos vai parar! Ninguén nos vai derrotar! Os lobos rusos están destrozando o inimigo! Lobos rusos - saúdo aos heroes!
  E de novo, usando os seus dedos espidos, premendo o gatillo, bate co inimigo. Que rapaza!
  Anyuta tamén caeu usando as súas pernas espidas e berrou:
  - E estou xenial!
  E entón Agustín lanza un proxectil e ouvea:
  - Son unha rapaza salvaxe!
  E Mirabela lanzará algo completamente asasino e ruxe:
  - Até novas fronteiras inflexibles!
  E amosará a súa lingua tan rosa e longa.
  E entón os Xogos Olímpicos golearán e esmagarán aos americanos, e farano moi ben.
  Ben, en xeral, é visible unha vitoria clara. Esta batalla foi gañada e as tropas rusas e tsaristas avanzan.
  A finais de decembro de 1942, toda Alasca xa fora capturada polo exército tsarista, e os combates estaban a ter lugar en Canadá.
  Ademais dos tanques, as mulleres piloto tamén loitan en avións a reacción. Estados Unidos ten moita aviación, pero a súa calidade é moi pobre. Non se pode comparar cos avións rusos. Que esmagan ao inimigo coa intensidade dos terminadores.
  E as nenas Anastasia e Margarita nos seus avións "Ekaterina"-6 como efectivamente recollen contas.
  Anastasia derruba oito avións estadounidenses cunha explosión de cinco canóns de avións e berros:
  - Só son un guerreiro de súper clase!
  E cos pés descalzos apreta os pedais.
  Margarita derruba dez avións americanos dunha soa ráfaga e grita:
  - E aínda son unha clase máis alta!
  Anastasia preme os gatillos cos seus dedos descalzos e arde contra o inimigo. Golpeará sete vehículos do exército estadounidense e chirrirá:
  - Son tan guerreiro que o rei está encantado!
  Margarita tamén soltará ao asasino e chillará:
  - E non só o rei! Somos moi fermosas!
  As nenas pelexan e chocan contra diferentes coches. Botan o inimigo como ratos mortos a un lixo. E destrúen avións estadounidenses.
  Anastasia derrubou varios avións máis e rosmou:
  - Para a aguia real bicéfala!
  Margarita, mostrando os seus colmillos dentes, berrou:
  - Por unha cousa tan chula!
  E tamén bateu cunha ducia de coches estadounidenses máis. Estas son as nenas. Ás nenas encántalles matar. E desgarralo!
  E esta parella funciona...
  Móvese a obxectivos terrestres. E vai cos Sherman, atravesándoos. Como unha agulla de metal. E dividindo o ferro e o aceiro máis fortes. Así se produciu a súa caída.
  Anastasia golpea varios Sherman e grita para si mesma:
  - ¡Son unha nena que é capaz de moito!
  Margarita tamén golpea aos americanos en terra e chilla:
  - Pero nada me deterá, e nunca me detivo!
  Anastasia esmaga ao inimigo, derruba tanques e grita:
  - Para o rei, que non é máis sabio nin xenial!
  Por suposto que as nenas son preciosas! E o máis importante, cun só bikini! E invencible!
  Ninguén pode derrotar ou deter ás nenas!
  Anastasia, disparando, grita a todo pulmón:
  - Eu son a nena que rompe o aceiro!
  Margarita, continuando a rodaxe, engade:
  - E calquera metal!
  As nenas voan e disparan... Aínda que fai frío e inverno, iso non as para. Os combates están a rabiar en Canadá.
  Anastasia volve disparar e ruxe:
  - Son coma un neno!
  Margarit confirma activamente e martela coa furia dunha pantera:
  - Eu son o que é máis divertido e cool que todos os demais!
  As rapazas, como vedes, realmente contan con moito e teñen unha sorte indescriptible!
  ¡Están acumulando facturas medio espidas! E non coñecen penas, nin dúbidas! Teñen moitas opinións diferentes!
  Pero, en fin, as belezas tiveron sorte. Capturaron e atacaron a un xeneral de catro estrelas cun ataque aéreo. Magníficas belezas. ¡Ellos van a foderte do mesmo xeito!
  E de novo os tanques rusos e alemáns están a moverse por Canadá.
  Aquí está a tripulación de Gerda, nun T-4 alemán. O coche é francamente bastante débil en comparación cos coches soviéticos. Pero as nenas non son fáciles: pelexan descalzas e en bikini no frío. E iso di algo!
  Afrontémolo, tales guerreiros son xeniais! Non coñecen dúbidas e debilidades! Os zafiros e os diamantes arden nos seus ollos! Tales belezas non cederán nin un centímetro de terra ao inimigo! Son santos e viciosos ao mesmo tempo.
  Móvense con enerxía colosal.
  E así é como esmagan aos americanos.
  Gerda disparou cos seus dedos descalzos e berrou:
  - Son unha rapaza salvaxe! E para nada virxe!
  E despois estoupa a risa.
  Charlotte tamén disparou desde o canón. Quizais non sexa demasiado poderoso, pero é rápido:
  - ¡Son coma unha abella quente e mordaz!
  Despois de que a beleza tomará e amosará a súa longa lingua!
  E entón Christina labazada e chirriando:
  - E as miñas voces! Golpe de Klykov!
  E tamén el mostrará os seus dentes de lobo e ruxirá:
  - Haberá unha nova vitoria!
  Os guerreiros son realmente tan duros e agresivos. E teñen moita forza muscular e rabia frenética.
  E Magda tamén golpeará o inimigo. Esmagará un Sherman desde a distancia, golpeándoo de extremo a extremo e ruge:
  - ¡Son un alemán xenial!
  Os catro, a pesar de que o coche non é o mellor, pelexan con éxito.
  E por que? Porque case non teñen roupa! E os guerreiros destrúen o inimigo moi fermosamente.
  Gerda observa con orgullo:
  - ¡Somos tan dignos do Führer!
  Despois de que a beleza disparará de novo e mostrará a súa fermosa cara.
  Os guerreiros aquí teñen un espírito ario. E non teñen medo ao frío. Aínda que o inverno no oeste de Canadá aínda é moi frío.
  Pero nada, só descalzo e case espido. Despois haberá sorte e vitoria!
  Estes son guerreiros cheos dun espírito orgulloso.
  Aínda agora os arios non teñen igual en perseveranza. Excepto as mozas rusas.
  Pero Natasha en "Nikolai"-3, tamén en bikini e descalza, disparou, saíu e andou. O seu tanque, con todo, é mellor que o alemán T-4. A loita aquí é dura e moi agresiva.
  Os ianquis están tentando remontar. Pero Natasha derrubou á "Meiga" e asubiou cun sorriso de dentes de perla:
  - Son tan rapaza que ninguén se achegará a min!
  E María disparou con precisión contra os tanques americanos. Os traspasará e asubiara cos dentes descubertos:
  - Ningunha forza pode levarnos!
  E entón Aurora tamén disparará á súa vez. O Sherman foi destruído. Si nena, iso é o que necesitas.
  E entón Svetlana fará a súa contribución... Como lle vai prexudicar aos americanos.
  Tamén hai batallas no mar. A frota rusa captura Filipinas.
  E aquí tamén está o equipo: mozas mariñeiros descalzas. Tamén belezas case espidas, en bikini. É certo que o clima en Filipinas é marabilloso mesmo no inverno: cálido, porque é case o ecuador.
  E ás nenas gústalles loitar e disparar. E correr parpadeando descalzo, tacóns redondos. As mozas aquí son simplemente encantadoras. O mellor - super!
  Por certo, encántalles violar presos! Átanas a si mesmos e despois montan nelas. E tanto é así que os presos perden o coñecemento! E organizan o exterminio total para si mesmos, ou mellor, non para eles mesmos, senón para os seus inimigos.
  Equipos tan chulos de nenas medio espidas. E nada pode detelos ou esmagalos!
  Os guerreiros abordan un cruceiro americano. Saltan case espidos, descalzos, con músculos que rolan baixo a pel bronceada. E cortan furiosamente aos americanos. E non dan a máis mínima posibilidade de supervivencia.
  E agora son visibles a fermosa Stella e a súa compañeira Masha. As dúas nenas son loiras altas e musculosas que pican a todos. O que non é un golpe é cortar e desgarrar corpos!
  As nenas camiñan ao longo do barco americano. Se ondean á dereita, é unha rúa; se axitan á esquerda, é unha rúa!
  E as nenas non pararán! Non deixan oportunidade aos adversarios! E se rugen e comezan a tremer os músculos!
  E outra vez axitan as súas espadas e ouvean:
  - ¡Somos nenas para o Tsar, a Patria e Mikhail Romanov!
  E pícano como repolo samurai. Entón, Stella colleuno e deulle unha patada co pé descalzo ao axente estadounidense. Voará máis alto e saltará pola borda.
  O terminador loiro dará:
  - Polos meus golpes, pagan taxas!
  E de novo mostrará os dentes e brillará os seus dentes nacarados! Que rapaza! O máis zume e aroma!
  E as nenas corren para si mesmas. E pasan coma a marea dun tornado. Non lle dan oportunidade ao inimigo. Teñen un poder colosal. Escuridade de demos e milleiros de miles de anxos.
  E aquí vén Masha, que corta tres cabezas á vez con dous sables! Esta é unha nena - unha nena para todas as nenas!
  Ambas belezas cortan coma se estivesen a martelar cravos con espadas. E non hai debilidade nin dúbida nas súas accións. Móvete por ti mesmo, sen retirarte nin rendirte. A xustiza require unir á humanidade. Un imperio, unha coroa, un obxectivo e expansión no espazo.
  Xusto neste momento, o primeiro satélite artificial terrestre está sendo lanzado á órbita. Aquí está voando polo globo.
  E as nenas rusas en bikini loitan por si mesmas. E non son inferiores ao inimigo. E os americanos, cortados en anacos polas belezas, caen. Aínda así, nenas da máxima clase e habilidade.
  Nun tempo conseguiron loitar en Xapón. Tamén loitaron en altura. O propio emperador foi capturado. Demostraron as súas colosales habilidades. Teñen tanta paixón e tanta forza muscular. Por suposto, tales nenas son un milagre de milagres!
  Cortaron samuráis no palacio. E tamén estaban case espidos e descalzos. Mozas que podían facer cousas que sorprenderan aos seus inimigos.
  E picaron calquera carne e demostraron o seu arte. Os guerreiros, sen ningunha dúbida, avanzan.
  A un almirante estadounidense cortáronlle a cabeza cun sable. E como rirán as belezas, deixando ao descuberto os colmillos.
  E de novo pasan á ofensiva e córtanse. Tales guerreiros son auténticos monstros. E no trono está o tsar Michael. O fillo de Alexandre III, pero non aquel. Un gobernante máis afortunado, máis decidido, máis forte e tamén talentoso .
  Pero, por suposto, a sorte importa, ademais dunha dureza aínda maior: Mikhail liderou unha loita implacable contra a corrupción, que tivo un impacto positivo no exército. Pero o saber facer máis eficaz é usar nenas en bikini con fins militares. E as nenas son moi fermosas cando están case espidas e descalzas.
  Así que as batallas teñen lugar con distintos graos de éxito. E fermosos guerreiros disparan con moita precisión, mellor que os homes. E o máis importante, cando as nenas están case espidas, son practicamente invulnerables. Non se ven afectados por balas e proxectís. Un exército de guerreiros moi forte. Iso mola. Foi idea do tsar Michael usar nenas case espidas e descalzas, e isto trouxo a vitoria.
  E as nenas das batallas tamén lanzaban granadas e puñais cos dedos espidos. E mostraron a súa salvaxe rabia.
  As nenas son bastante elegantes. E moi fermosa, xoguetona e fluída. Ninguén podía suxeitalos.
  Os guerreiros son moi galgos... Os pés descalzos dunha nena son unha arma moi eficaz. Pero que poden facer? Unha morea de cousas. As plantas espidas recibían enerxía da terra e os fermosos guerreiros eran xoguetóns.
  Debo dicir que as nenas son as máis fermosas do mundo, que as dúas son marabillosas e coa furia das cobras!
  O cruceiro americano é capturado. Os homes capturados caeron de cara. Despois de que os guerreiros meteron as pernas na cara. E obrigáronme a bicarme. E as nenas arrullaban, e as súas plantas espidas, cando lambían a lingua, sentíanse agradables e cóxegas.
  Pero as belezas gozaban de ter os pés descalzos duchados de bicos e os talóns bicos.
  Despois diso, as nenas van rir. E mostraron os dentes!
  Pero mellorou, as nenas tomaron un pouco o sol espidas e foron a nadar. Estes son guerreiros tan fermosos. Como podes coller unha perna así e bicala? E lambe cada dedo.
  As nenas son xeniais.
  Aquí está o tanque Alexander-4 en batalla de novo. É unha présa e xa está chegando febreiro. As tropas seguen adiante. Cada vez máis preto do territorio estadounidense. As nenas son moi chulas.
  Aquí Natasha dispara con precisión. E bate con moita precisión.
  A nena dispara con moita precisión e grita:
  - Esmagaremos o inimigo!
  María dispara a continuación. Tomou e venceu o inimigo:
  - Estou super!
  María é unha rapaza moi fermosa, e moi activa.
  E os seus pés descalzos son moi fermosos e graciosos no seu erotismo:
  - ¡Destruiremos o inimigo!
  E Aurora é unha nena, e súper, coa barriga e os peitos espidos, e os pezones escarlatas tan inchados:
  - Vou romper os inimigos e facelo super!
  E como axita o seu pelo vermello!
  E de novo darache patadas cos seus pés espidos e cicelados. Estes guerreiros son moi chulos!
  E entón Svetlana tomará e vencerá ao inimigo:
  "Encántame ao tsar e colgarei unha soga ao pescozo dos meus inimigos!"
  As nenas van rir. Como se converteron en galgos e chulos.
  Os americanos están fuxindo das nenas. Ou renuncian. Ou morren. Os guerreiros son tan fermosos, e moi descalzos, e as nenas son tan marabillosas. E loitar só en bikini é agradable e eficaz. As mozas guerreiras son tan incribles.
  Natasha volve disparar aos americanos e asubío:
  - Ti es o meu irmán e eu son o teu irmán! Ou mellor, miña irmá!
  E de novo move a súa longa lingua. Agresivo, digamos guerreiro e beleza!
  E entón Anyuta sacude os seus peitos espidos. E berrará e mostrará os dentes. E enviará un proyectil contra os americanos. E collerao e fodelo.
  - ¡A beleza destruíuna! E churra:
  - Son unha super rapaza!
  Moza fermosa e adora o sexo. E isto é bo!
  E a nena colleuno e golpeouna - rosmou:
  - Imos gañar e destruír o inimigo!
  E aquí Aurora pateará e vencerá:
  - Son un rei e unha nena xenial!
  O guerreiro pode ser todo un galgo.
  As nenas rin para si mesmas.
  Pero Svetlana tomouna con moita calma. E ela deu tales taxas pola destrución do inimigo, e bicou os demos:
  - Esta é unha acrobacia totalitaria!
  O tanque é moi áxil e letal. Golpea o débil e alto Sherman. Entón, as batallas aquí son a favor da Rusia tsarista.
  Natasha volve ser como un disparo. E el arrolla:
  - Polo teu ídolo!
  María comezou a disparar. A rapaza é moi fermosa e ten o pelo dourado. Pola mirada.
  A rapaza fodiu, apuntou os dedos espidos dos pés e chirriu:
  - Isto é un asasinato para o rei!
  E aquí Aurora fodeu o americano. E a rapaza era, digamos, moi agresiva e chirriaba:
  - Para un embarque real!
  E agora a nena mostrouse moi forte.
  E Svetlana é agresiva e combativa. Ela deu patadas coa perna núa e fixo anacos o inimigo.
  E ela berrou, mostrando os dentes:
  - Son unha señora que voa coma unha aguia!
  Entón as nenas comezaron a foder con forza salvaxe. E tal agresión de belezas non se pode deter. Sen recuar nin dobrarse.
  Natasha disparou de novo e asubiou:
  - Ata a destrución completa!
  E María, sen cravos, conseguiu moito máis destruír os seus inimigos, e comezou a romper os seus adversarios.
  E entón Aurora colleuno e golpeou o inimigo cun canón. E con moito éxito, cun aplomo colosal. E esmagar, esmagar o inimigo. E os restos derretidos voan do Sherman en todas as direccións.
  E Svetlana tamén tirará e cantará:
  - Son unha nena de grandes soños e de gran beleza!
  Os guerreiros, de feito, demostran unha notable vontade de gañar.
  Non por nada o imperio se fixo xenial e xenial. Podería superar os logros de Genghis Khan.
  Os guerreiros móvense cara a si mesmos... E disparan, disparan e atravesan as posicións inimigas, coma se abrisen cun coitelo. Ou mellor dito, un puñal moi afiado e endurecido. E agora as tropas rusas son verdadeiramente invencibles. E o reino dun gran imperio.
  Se o miras, houbo moitas guerras e períodos difíciles na historia de Rusia. Pero Nicolás II tivo mala sorte na súa maior parte! Resultou un fracaso. Pero as tácticas son de gran importancia. O que demostrou o gran xadrecista ruso Alekhine. Cando comezou a xogar en lugar do seu opoñente, dándolle voltas ao taboleiro e gañando. O xenio é o xenio.
  Con todos os problemas da Rusia tsarista, o factor das mozas espidas só solucionou moito.
  Nas batallas tamén participan helicópteros. Vehículos de combate, e tamén tripulacións con mozas en bikini e descalzas. Cal é a calidade dun exército formado por nenas? O máis destacado. Nada pode deter ou derrotar a tal exército.
  Así que neste exército hai mozas descalzas e case espidas. A tripulación do helicóptero do capitán Varvara. Non é incrible? O mar vai inchar violentamente! E como golpearán os canóns dos avións. E despois hai foguetes. Estas nenas son auténticos furacáns como tornados.
  Non son inferiores ao inimigo en nada. O exército ruso está preparado para batallas e grandes logros.
  Varvara é unha rapaza fermosa de pelo castaño e case espida. Mentres ruxe a pleno pulmón:
  - Os inimigos non pasarán! E non fuxirán!
  E tomarao e soltará unha descarga mortal de todos os chorros da súa máquina máis xenial. E voará sobre o inimigo. E cólleo e bótao cunha curva destrutiva.
  Pero a modesta Olga colleu e disparou un foguete contra as posicións estadounidenses e asubío:
  - Eu loitei, non cun zapato, senón descalzo!
  E chiscará o ollo cos seus ollos de zafiro. Si, estas son nenas, unhas acrobacias tan incribles. Con el podes beber unha montaña e levar dragóns espidos.
  E as pernas son tan graciosas e únicas! E as cinturas son finas e os corpos moi musculosos.
  Varvara dá unha patada ao cú e ouvea:
  - Podo facer un burato no globo terráqueo para o rei!
  E fará sorriso a súa cara pequena e chiscará un ollo cos ollos.
  Os guerreiros están aquí no seu mellor momento. Aquí Tatyana, tamén unha moza en bikini, collerao e berrará:
  - Que haxa un rei sobre toda a terra!
  E ela brillará cos seus dentes nacarados. E desde un helicóptero é un asasino como uns. E será mortal. E realmente fritirá o metal. E provocará a destrución do búnker.
  Estas son nenas - todas as nenas son nenas! E despois, cando os prisioneiros son traídos, esas nenas bícanse e lamen os pés descalzos. Esta é xeralmente a forma máis sofisticada de humillar e animar.
  
  ROMMEL INVENCIBLE
  Nela, o exército de Rommel en novembro e decembro de 1941 puido gañar a vitoria en África. Isto tamén ocorreu porque o compañeiro do brillante Rommel non cometeu eses graves erros que sucederon na historia real.
  Como resultado, os alemáns derrotaron aos británicos que avanzaban e mantiveron o seu territorio. Nun principio, isto non afectou o curso das batallas; na fronte oriental, os alemáns foron derrotados preto de Moscova.
  Con todo, máis tarde os plans do Führer cambiaron. Nese momento Rommel puido tomar Tolbuk e trasladouse cara a Exipto. Hitler decidiu pasar á defensa temporal na fronte oriental, e por agora concentrar os seus esforzos en África e Oriente Medio.
  Porén, dado que a ofensiva en África requiriu menos forzas, os nazis realizaron varias operacións no leste. Tropas soviéticas derrotadas en Kerch. Rodeáronnos preto de Kharkov. Tamén sacaron unha astilla en dirección a Smolensk. A ofensiva do segundo exército de choque do xeneral Vlasov preto de Leningrado tamén terminou en derrota.
  Sebastopol caeu despois do asedio e asalto. E os Krauts reforzáronse. A loita tivo lugar na cornisa de Rzhev. Aquí os nazis conseguiron aguantar.
  Pero en Exipto, Rommel, despois de recibir reforzos, gañou unha vitoria contundente. A partir do seu éxito, os alemáns cruzaron Palestina e capturaron Iraq e Kuwait. E entón todo o Oriente Medio - tendo acceso ao petróleo.
  Despois de que os fascistas recorreron a Sudán e intentaron capturar toda África.
  Ao mesmo tempo, seguiu o asalto a Xibraltar e a penetración das tropas alemás en Marrocos e máis nas extensións africanas.
  Pero os éxitos dos alemáns foron facilitados polo traballo enérxico na retagarda. Onde está Hitler, tamén, o que fixo con máis habilidade que na historia real.
  Despois de espertar, Hitler o Terminator tomou un baño coas nenas, almorzou con ensalada, mingau de coliflor e algunhas outras verduras, engadindo queixo de cabra multicapa e baixo en graxa e caviar. Despois do cal convocou a Speer, presentándolle oficialmente ao novo ministro imperial un documento asinado pola lei sobre poderes de emerxencia. Adolf estaba poseído e era moi corrosivo:
  - A produción de armas no Terceiro Reich é moi baixa! Estamos quedando atrás non só da Gran Bretaña en guerra, senón tamén da URSS totalitaria. Pero necesitamos a supremacía aérea, aumentando a produción de armas antigas e cambiando a outras novas. Especialmente prometedores bombardeiros a reacción. Despois de todo, a súa enorme velocidade e o alto teito superior permítenlles destruír as cidades británicas case impunemente!
  Speer irradiaba optimismo:
  - En Alemaña e Polonia hai un exceso de carbón, en Francia hai mineral de ferro, e temos equipos suficientes para producir moitos coches. Despois de todo, producimos máis aluminio e duraluminio que todos os países do mundo xuntos.
  Adolf poseído asentiu:
  - Polo de agora! Gran Bretaña e Estados Unidos tamén están a promover a produción e temos que protexer cada gramo de metal. Que os escolares e outros nenos a partir dos cinco anos tamén recollan metal. Ademais, por que facer as ás e a fuselaxe totalmente de duraluminio. Podes usar madeira e lenzo. Por exemplo, producindo ás monoblock. E que? Necesitamos un avión de combate novo que pese non máis de dúas toneladas, fácil de voar, fácil de fabricar e barato! O número de pezas de montaxe debe reducirse ao mínimo e tamén se deben buscar oportunidades para reducir o máximo posible o peso da aeronave e mellorar as súas propiedades aerodinámicas. Agora, por certo, virán deseñadores de avións, adestrarémolos.
  Speer sorriu:
  - Por suposto, meu Führer. Polo que eu entendo, vas devolver todos os traballadores altamente cualificados do exército?
  Adolfo poseído confirmou:
  - Contrataremos só traballadores normais e altamente cualificados entre estranxeiros. Así que é mellor que haxa menos ociosos e, polo tanto, partidarios. Reduciremos, por suposto, o número de forzas terrestres; se non hai guerra coa URSS, entón non necesitamos tanta infantería, pero... Non radicalmente, así que penso derrotar a Xibraltar e Malta no próximo meses e ocupan todo o norte de África e máis a Oriente Medio. Aínda necesitaremos unidades terrestres. Ademais, é necesario construír estaleiros adicionais tanto na propia Alemaña como en Francia, Bélxica, Holanda e Noruega. Necesitamos portaavións, acoirazados e transportes. E o mar Mediterráneo converterase, por así dicilo, nun lago intra-alemán. Entendes?
  Speer fixo unha reverencia:
  - Si, meu Führer! Xa ordenei o desenvolvemento dun programa de construción...
  O astuto Adolf engadiu:
  - A xornada laboral poderá ampliarse ata as 16 horas se así o requiran os nosos plans de emerxencia. Hai que aumentar a produción de avións a cen avións ao día en só nove meses... Máis de tres veces en comparación coa actual, e de ningún xeito é un feito que sexa suficiente!
  Speer apresurouse a animar ao Führer:
  - Os nosos pilotos son de clase superior aos británicos, polo que a cantidade non o é todo. E atoparemos novas formas de converter as rejas de arado en espadas. Polo que entendo, a prioridade para nós é a aviación?
  O Führer apretou máis o puño:
  - A prioridade para nós son avións a reacción, avións bombardeiros e, a continuación, avións de combate, ademais do lanzamento de novos equipos e o desenvolvemento de armas milagrosas. Porén, non só no ámbito da aviación, senón tamén dos tanques, da artillería, fundamentalmente da artillería a reacción... Diso falaremos con máis detalle.
  Escoitouse unha campá e os principais deseñadores de avións do Terceiro Reich entraron na sala.
  Messerschmitt, relativamente novo e cunha fronte alta, Heinkel, xa de idade avanzada, pero moi áxil, de constitución atlética Tank, Lippisch, e un par de menos coñecidos.
  Adolf apuntoulles ás cadeiras e ordenoulles que puxesen os debuxos sobre a mesa:
  - A túa tarefa é crear unha arma nova, moi poderosa e moderna. Alemaña ten máis túneles de vento que calquera outro país do mundo, e a tecnoloxía de moitos avións é moi atrasada. Pero só no Yu-88, pode aumentar significativamente a velocidade dándolle ao coche unha forma máis aerodinámica. En particular, o habitáculo terá unha forma convexa e en forma de bágoa, o que mellorará a visibilidade e fará que o piloto sexa máis espazos, ademais de engadir velocidade ao mellorar a aerodinámica nuns bos cinco quilómetros. Ademais, é necesario dar unha forma aerodinámica aos puntos de disparo de bombardeiros e cazas, bastidores de bombas e freos de aire en posición de non traballo.
  Escribe o que che digo!
  Os deseñadores asentiron ao unísono:
  - Entón definitivamente un gran Führer!
  Adolf continuou:
  - XE-129 - debe ser redeseñado para que a propia caixa de armas teña unha forma aerodinámica e se instale un canón de avión móbil para protexerse dos ataques desde o hemisferio posterior e inferior. Ademais, este avión de ataque debería estar equipado cun sistema de aumento do motor. Ao mesmo tempo que a perestroika, é necesario aumentar a produción deste tipo de avións de ataque. Os seus devastadores ataques aéreos paralizan a actividade dos británicos. Ademais, o bombardeiro en picado Ju-87 debería usarse en Gran Bretaña. Poñeremos en servizo coches obsoletos...
  Adolf fixo unha pausa. Os deseñadores calaron. O Führer comentou:
  Teño grandes dúbidas sobre o F -190. O vehículo resultou ser pesado e pouco maniobrable; ademais, non conta cun sistema de enchemento de depósitos con gases inertes, que substitúen ao combustible usado. Debido a isto, este coche ata pode ser noqueado cunha bala incendiaria. Que dirá Tank sobre isto?
  O famoso deseñador de SS, que estaba atento, comentou:
  - Esta é a nosa deficiencia, gran Führer. Aínda que a colocación dos tanques debe considerarse bastante exitosa, son menos vulnerables ao lume inimigo e ao mesmo tempo protexen ao piloto. En canto á maniobrabilidade, entón... Unha armadura pesa 120 quilogramos, e non nos resulta tan fácil alixeirala...
  Adolf poseído suxeriu:
  - Intenta mellorar as calidades aerodinámicas do Fokken-Wulf. Principalmente debido á redución de peso, é necesario dobrar as puntas das ás para aumentar a controlabilidade e manobrabilidade do vehículo. Ademais, instalará protección para o hemisferio traseiro... En canto á localización do motor diante da cabina do piloto, esta protexe ao piloto, pero require que o vehículo estea equipado cun dispositivo de expulsión. Por certo, a propia forma do motor pódese simplificar, o que os nosos industriais deberían ter en conta. Por certo, que hai do traballo no ME-309?
  Messerschmitt quedou algo sorprendido:
  - Estamos traballando nisto, gran Führer. As características calculadas prometen aumentar a velocidade do vehículo, ata 740 quilómetros por hora, cando estea armado con sete puntos de disparo. Esta será a morte máis poderosa para os británicos...
  Adolf interrompeu:
  - O acabado debe facerse máis rápido. E ti, Speer, acelera o desenvolvemento do novo canón de avión de 30 milímetros de disparo rápido. Tamén se pode usar con moito éxito para disparar contra obxectivos terrestres e contra avións inimigos. O novo ME-309 debería substituír ao anterior ME-109. En canto á súa máquina a chorro ME-262, por desgraza, ten moitas desvantaxes: peso pesado, baixa fiabilidade de funcionamento, índice de accidentes excesivo... Farei eu mesmo un esbozo do chorro que necesitamos.
  Adolf Hitler comezou a debuxar un coche, utilizando os seus coñecementos dos modernos cazas a reacción. Porén, non os máis modernos, senón dos anos cincuenta, para adaptalos ao nivel de produción e tecnoloxía actual. Prestou especial atención á tecnoloxía de cambiar o barrido das ás. Explicando todas as vantaxes deste deseño:
  - Durante o aterraxe e o despegue, o varrido diminuirá e durante o voo aumentará. Só por iso, un caza cun moderno motor ME-262 poderá acelerar a 1.100 quilómetros por hora. E o seu peso será significativamente menor.
  Messerschmitt mirou o diagrama, engurrou a súa alta fronte calva e espremeu:
  - Brillante! Pero meu Führer, de onde conseguiches un coñecemento tan profundo da aerodinámica?
  O posuído Adolf entregou os ollos astutamente:
  -¿E da aerodinámica? Unha persoa superdotada adoita estar dotada en todo! E a mediocridade tamén é mediocridade en África! Que lle pasa ao bombardeiro de Arado? Mostrarme o diagrama?
  O Führer acertado botou unha ollada rápida e meneou a cabeza negativamente:
  - Non, iso non servirá! A idea do carro non é boa, por iso o avión non dará a volta e estrelarase. Require tren de aterraxe retráctil convencional. Considere algúns cambios de deseño para unha mellor aerodinámica. Sen inventos innecesarios, pero con enxeño.
  Adolf toleou e fixo algúns comentarios máis:
  - O avión Gryphon Xe-177 ten unha central eléctrica moi pouco fiable. Debe ser substituído de inmediato, cos motores de pistón máis recentes, inicialmente catro separados. Despois aos motores máis modernos cunha potencia de 2950 cabalos. En canto á capacidade de atacar desde grandes altitudes e nun mergullo, entón... Comeza a desenvolver o Xe-277, esta máquina tamén se converterá nunha arma némesis. Pero o principal son os bombardeiros a reacción. Esta é unha tarefa prioritaria. Por exemplo, así debería ser o Yu-287.
  O Führer volveu facer un bosquexo con ás cara adiante, explicando certos matices aos deseñadores. Adolf deixouse levar seriamente, mostrando certos diagramas. Especialmente o bombardeiro sen cola. E que o deseño dunha máquina a reacción de á voadora é máis que prometedor. E ao mesmo tempo, o vehículo é capaz de bombardear incluso o territorio estadounidense. Indicou directamente que no traballo deberían participar deseñadores de toda Europa e mesmo xudeus. Finalmente, decatándose de que os deseñadores xa estaban o suficientemente ocupados, deixounos ir, afortunadamente, deixando só a Lippisha. O Führer gritou:
  - E pídoche, Alexandre, que te quedes! Encargarase de crear armas novas e extremadamente eficaces.
  Lippisch quedou sorprendido:
  - Estareiche agradecido, Führer!
  Hitler o Terminator comezou a explicar:
  - Vostede, por suposto, coñece a teoría de Wieselsberger, que unha vez foi asistente do profesor Prandtl en Göttingen. Foi o primeiro en desenvolver a teoría da influencia da pantalla na superficie subxacente...
  Lippisch asentiu, sorrindo:
  - ¡Está ben consciente, meu Führer! Si, coñezo esta teoría!
  Adolf posuído continuou:
  - Necesitamos crear un ekranoplan: unha especie de híbrido dun barco torpedeiro e un hidroavión. En realidade, voa moito máis abaixo, a uns 20-40 centímetros da auga. Neste caso, a masa de aire que soporta o barco ekranoplan consta de dúas partes. Un deles é un regato xeado baixo a á; o outro, bastante insignificante, sae de debaixo da á na zona do bordo de saída e requírese constantemente con aire que chega desde arriba, desde a punta da á.
  Lippisch confirmou facilmente:
  - De verdade, meu Führer!
  Adolf posuído continuou:
  - Non obstante, a masa principal de aire permanece baixo a superficie de apoio e crea alí unha presión que é case igual á presión da velocidade. Desempeña o papel dunha especie de pista de patinaxe aérea, ao longo da cal o barco ekranoplan "roda" como un reloxo! O primeiro que utilizou isto na práctica foi o enxeñeiro finlandés Kaario, que desenvolveu un sinxelo trineo rectangular que planeaba sobre a neve mediante unha pantalla e mesmo recibiu unha patente para el. Desafortunadamente, os militares non apreciaron tal descubrimento a tempo. Din que o profesor ruso Levkov realizou experimentos semellantes... É dicir, esta podería converterse nunha nova arma milagrosa, capaz de lanzar bombas, torpedos e desembarcar tropas á costa de Gran Bretaña, á velocidade dun avión, e á velocidade dun avión. ao mesmo tempo invisible para o radar. Ademais de máis ataques devastadores contra barcos ingleses! De acordo?
  Lippisch palpeou coa man, as serviciales camareiras botáronlle un zume... Despois de beber un pouco, o deseñador comentou:
  - Si, esta é unha idea rica, aínda que haberá algúns problemas técnicos. Por exemplo, a sustentabilidade...
  O poseído Adolf asentiu de xeito amable:
  - Esbozareiche un esquema aproximado, é mellor facelo, e ti pulirás ti mesmo os pequenos detalles técnicos. A carrocería debe ser longa, lembrar a fuselaxe dun avión, desembocando nun morro de cabina de golfiños, parabrisas convexos e motores turborreactores... Aínda que é posible que os motores de pistón tamén funcionen nos primeiros modelos. E cando este coloso é remolcado en augas abertas, os motores ruxirán enxordecedor e o estreito corpo depredador explotará coma unha balea, lanzando unha nube de pulverización. Ollo, este coloso é capaz de correr como un loitador a poucos metros da superficie da auga.
  Lippisch asubiou con auténtica admiración:
  - Tes unha imaxinación rica, Führer!
  Dashing Adolf volveuse aínda máis inspirado:
  - Por suposto que sería unha arma milagreira. Despois de todo, os ekranoplans non teñen medo a ningunha tormenta. Non teñen medo ao xeo: voan sobre el. Non están ameazadas polas desembocaduras dos ríos pantanosos e as rochas costeiras, nas que os barcos comúns poden romper, e os poucos profundos son xeralmente como un estanque para nenos. Son capaces de desembarcar tropas en todas partes: desde a costa africana de Skeletons cos seus arrecifes diabólicos, ata as dúas costas dos Estados Unidos, as terras árticas de Canadá e Alaska. Habería varios centos destas máquinas, e Gran Bretaña caería en dous meses.
  Lippisch comentou tímidamente:
  - E as minas?
  O Führer riu:
  - Iso son exactamente as minas! Non ameazan nin baixo a superficie das augas nin nos rasos! Así como torpedos de submarinos. E el mesmo é unha arma ideal para loitar contra os submarinos máis avanzados, golpeándoos con cargas de profundidade. Ademais, os ekranoplanes poden disparar mísiles e minas contra os barcos inimigos. Si, por suposto, presentareivos o deseño das bombas guiadas. E por suposto, desembarques... Un medio ideal para entregar forzas de desembarco, non só con infantería, senón tamén con tanques! Entón toda a natureza da guerra cambiará dunha vez! Entendes a Lippisch, que negocio lle confía o Führer?
  O deseñador preguntou de forma máis mercantil:
  - E os premios?
  Adolf serio confirmou:
  - ¡Por suposto, os máis xenerosos, unha cruz de ferro con diamantes, terras, colonias, súbditos! Se conquistamos toda África, haberá terra suficiente para todos!
  Lippisch afirmou:
  - Se se dan cartos e fondos, o ekranoplan estará listo, pero... Tamén teño proxectos para un loitador sen cola.
  O Terminator Führer apresurouse a tranquilizar ao inventor:
  - Un bombardeiro a reacción sen cola, eu xa o esbocei, outros encargaranse del. Que cómodo e un loitador! Os ekranoplanes son máis importantes porque son unha arma fundamentalmente nova... Ademais, a empresa Gotha ten deseñadores moi talentosos que o farán. Mentres tanto, traballa en ekranoplanos. En xeral, agora teño moitos asuntos urxentes, aínda teño que falar cos xenerais de tanques... A orde será dada...
  Lippisch deixou o Führer moi inspirado. Adolf pensou que quizais sería mellor falar primeiro con físicos nucleares sobre a creación dunha bomba atómica e, no futuro, dunha bomba de hidróxeno, pero decidiu non facer demasiado, cargando a si mesmo e a outras persoas á vez.
  Había varios deseñadores, entre eles os máis famosos: Porsche e Aders. En xeral, se os alemáns tiñan unha superioridade cualitativa sobre os soviéticos na aviación e na flota de submarinos (aínda que non todos o admiten!), entón a flota de tanques do Panzervale quedou notablemente atrasada. En particular, os vehículos KV soviéticos, T-28, T-34, eran superiores aos alemáns en blindaxe e armamento, e os T-34 tamén en rendemento de condución. Non obstante, os canóns dos tanques alemáns non son o suficientemente fortes para os ingleses Matildas e Cromwell, e moito menos os que xa están a desenvolver os deseñadores dos Churchill e os Challengers. Sen esquecer a debilidade da armadura dos deseños alemáns...
  Despois de invitar aos invitados a sentar, o Führer comezou a ler a moralexa:
  - Desafortunadamente, Alemaña non ten actualmente un canón antitanque fiable... Equipados cun canón T-3 de 50 mm, só poden acariciar a armadura do Matilda ou o KV... Pero o Matilda entrou en servizo con Gran Bretaña mesmo antes do inicio da Segunda Guerra Mundial. Nós mesmos capturamos a Matildas, cuxa armadura frontal non se pode penetrar. Ben, os KV soviéticos non poden nin penetrar o lado ou o casco. O máximo que pode facer o noso coche é romper a pista! É dicir, os deseñadores puxéronnos nunha posición tal que os tanques do inimigo son moito máis fortes que os nosos en termos de blindaxe, e os novos "Grants" estadounidenses e os "Shermans" listos para a produción en masa son superiores en armamento. Sen esquecer os vehículos rusos cun canón de 76 mm. E como realizas a tarefa de crear novos tanques, en particular cun canón de 88 mm.
  Porsche respondeu confuso:
  - Por suposto, estamos levando a cabo desenvolvementos similares, gran Führer. O 26 de maio, a Dirección de Armamento deunos un pedido dun tanque ViK -4501 de 45 toneladas. Debería ser exactamente así, cun canón antiaéreo de 88 mm convertido nunha torreta de tanque. Xa temos debuxos preliminares. Podes familiarizarte con eles, xenial.
  O Führer preguntou:
  - Vostede é Aders?
  Erwin asentiu:
  - Nos anos corenta, o vk -3001 foi probado con éxito. Un novo vehículo pesado, cun canón de 75 mm. Temos un arma similar no modelo antitanque, pero aínda non se puxo en produción en masa. Ademais, realizáronse os traballos de creación da T-6, cun peso de ata 65 toneladas. E un modelo máis lixeiro de 36 toneladas. Estamos probando un gran Führer.
  Adolf, imaxinando-se un sabelo todo, comezou a examinar rapidamente os debuxos. Aquí están os primeiros bosquexos do formidable "Tiger", o tanque máis famoso de Alemaña da Segunda Guerra Mundial. Este coche fíxose famoso durante o Kursk Bulge. Na época soviética, os "Tigres" eran xeralmente vilipendiados, pero entón a actitude cara a este coche fíxose máis obxectiva. Para a súa época, este tanque, por suposto, non estaba mal. Durante a primeira gran escaramuza cos nosos KV, tres Tigres derrubaron dez vehículos soviéticos e eles mesmos escaparon sen danos. A principal vantaxe deste vehículo foi o seu poderoso canón de 88 mm, que durante moito tempo non tivo un oponente digno. Non obstante, no Kursk Bulge, a pesar da superioridade cualitativa na tecnoloxía, os nazis aínda foron derrotados... As estatísticas sobre o uso de combate deste vehículo, así como a relación de perdas, falan en xeral del como un dos mellores vehículos de a segunda guerra mundial. Pero as deficiencias tamén son visibles a simple vista. Peso pesado de 56 toneladas, con blindaxe de só 100 milímetros (¡só 80 lados!), altura elevada, falta de ángulos de inclinación de blindaxe racionais e baixo rendemento de condución. En xeral, o tanque IS-2, que pesaba dez toneladas menos, era superior ao tigre tanto en blindaxe como en armamento... Pero este tanque apareceu só en febreiro de 1944. O "Tigre Real" pesaba en xeral 68 toneladas, cunha armadura frontal de 180 milímetros... Por suposto, tal tanque non era axeitado para a guerra en África, no deserto, para aterrar, é só unha máquina como unha espiga de arxila con pés de barro. Non, por suposto, para a súa época, o "Tigre Real" foi moi eficaz, podía destruír varios tanques inimigos nunha batalla e unha vez derrubou vinte e cinco "Shermans" nunha hora. Parecía haber información sobre vinte e tres tanques T-34 destruídos polo Tiger durante unha batalla. Pero en calquera caso, este tanque é simplemente a encarnación do uso irracional da potencia e do peso. Pero, por exemplo, o tanque soviético T-54... Unha especie de encarnación do uso racional exitoso de tecnoloxías realmente anteriores da Segunda Guerra Mundial.
  O Führer afirmou con decisión:
  - Non, señores! Este proxecto non é adecuado! Facer un vehículo de cincuenta e seis toneladas con só 100 milímetros de blindaxe... Onde está a nosa cacareada eficiencia e racionalidade alemás?
  Aders comentou tímidamente:
  - O S-2 francés, cun peso de 70 toneladas, tiña un blindaxe de 45 milímetros...
  O Führer-Terminator interrompeu con rabia:
  - Este é un tanque da época da Primeira Guerra Mundial. Pero o ruso KV-2 tiña un obús de 152 milímetros e pesaba 52 toneladas. Pero isto son 152 milímetros, non 88.
  Polo tanto, entrégolle a tarefa dun canón de 88 mm de calibre 71, para un tanque cun peso non superior a corenta toneladas e blindaxe frontal de polo menos 180 milímetros, laterais e casco de 150 milímetros, un motor de seiscentos milímetros. , setecentos cabalos de potencia. E este tanque debería poñerse en produción en masa como moi tarde, en seis meses.
  Os deseñadores alemáns palidecían e tremíanlles as mans. Alexandre mirounos burlón. A tarefa era realmente moi difícil; armamento e armadura típicos do modelo "Royal Tiger" de 1944, pero cómpre manter o peso en 28 toneladas! Non obstante, Adolf considerou isto bastante real e mesmo deu a Porsche unha palmada amigable no ombreiro:
  - Non te enfades, eu mesmo debuxaréche un esquema óptimo no que te poidas saír cun peso relativamente pequeno. Non son un tirano, senón un racionalista. Só tes que reconstruír moito. En particular, colocando a transmisión e o motor xuntos.
  Aders comentou tristemente:
  - Isto vai crear certos problemas para nós. En particular, tal arranxo terá as seguintes desvantaxes....
  Tough Adolf interrompeu:
  - Por suposto, haberá algúns problemas, pero en principio pódense eliminar facilmente. Sobre todo en termos técnicos. Pero podes colocar o motor de forma moito máis compacta, mover a suspensión e... Hai que baixar a altura do tanque a dous metros, e a tripulación debe colocarse reclinada, entón todo será moito máis racional.
  O Führer comezou a facer un esbozo, unha especie de debuxo, do tipo do tanque soviético máis popular da posguerra, o T-54. Este vehículo tivo tanto éxito que foi lanzado en 1947 e foi utilizado durante as batallas en Afganistán cos talibáns; as tropas iraquís loitaron co exército estadounidense durante a tormenta do deserto e a operación Shock and Awe ou Iraqi Freedom" . En total, máis de 70 mil destes tanques foron producidos. E que o coche tivo moito éxito. Cun peso de 36 toneladas, blindaxe frontal de 200 milímetros e un canón de calibre 100 milímetros. Este tipo loitou con éxito tanto con Patons como Pershings estadounidenses durante a Guerra de Corea. Polo que para este nivel tecnolóxico o modelo é moi axeitado e realista para a súa implementación. E bastante fácil de fabricar - barato... En canto ao canón alemán 88-mm 71 El, foi suficientemente penetrante para todos os tanques da Segunda Guerra Mundial (a excepción da blindaxe frontal do IS-3, que entrou en servizo). en maio de 1945!). E o IS-3? O tanque é excelente en termos de blindaxe e a torreta, á que se lle deu forma de lucio. É certo que o rendemento da condución era pobre e pronto se interrompeu. Despois houbo varios modelos máis, o IS-4, e así ata que se instalaron no IS-10, rebautizado como T-10 despois da morte de Stalin. E este resultou ser o último tanque pesado soviético. Khrushchev prohibiu todo o desenvolvemento de vehículos pesados, e os seus sucesores non o revisaron!
  En xeral, os alemáns necesitan un tanque máis pesado que corenta toneladas, se mesmo nun tanque mediano poden instalar un canón que poida penetrar 193 milímetros de blindaxe a unha distancia de 1000 metros?
  Os estadounidenses abandonaron rapidamente os tanques pesados e o peso do Pershing non superou as 42 toneladas, e o Sherman en xeral, as 32. Pero despois de que se fixo evidente que estaba a piques de estalar unha guerra coa URSS, apareceu un monstro cun 120 mm. calibre e unha velocidade inicial de proxectil de case 1000 metros por segundo. Non obstante, os estadounidenses pronto quedaron desilusionados con este tanque. Antes da aparición do IS-10, o tanque máis popular da posguerra era o IS-4, con blindaxe frontal de 250 milímetros e blindaxe lateral de 170... Un vehículo fiable, aínda que pesaba máis de 60 toneladas. En calquera caso, cómpre encargar a creación dun tanque pesado para Alemaña, pero non máis de 50 toneladas. Por exemplo, o IS-10 só pesaba 50 toneladas, tiña unha blindaxe frontal de 290 milímetros e un canón de 125 milímetros... Por certo, que calibre ten máis éxito? Durante a guerra, os modelos Sherman e Churchill máis populares tiñan unha armadura de 100 e 152 milímetros (frontal). Ben, os "Royal Tigers" afrontárono bastante ben... Pero o "Panther" comezou a quedar lixeiramente por detrás do calibre 75-mm, aínda que a alta velocidade inicial do proxectil fose insuficiente. Polo tanto, apareceron "Panteras" con canóns de 88 milímetros, aínda que só ao final da guerra, e só había algúns. Pero o feito de que a Wehrmacht non tiña plans para rearmar tanques e canóns antitanque de maior calibre suxire que este estado de cousas era adecuado para todos. De feito, había un canón autopropulsado Jagdtiger cun canón de 128 mm e unha armadura frontal de 250 mm, pero só se produciron 71 deles e nunha cantidade tan pequena non puideron influír no curso da guerra. Por certo, o interesante é que no momento en que os Jagdtigers se renderon, 43 máis seguían en servizo, o que indica a extrema capacidade de supervivencia desta máquina.
  Por certo, Stalin ordenou que o IS-2 fose inmediatamente armado cun canón de 122 mm, aínda que o seu poder de penetración era excesivo para os tanques alemáns (excepto para o "Royal Tiger", pero só se produciron 458 tanques deste tipo). Moitos aconsellaron ao ditador que se limitase a un barril de 100 mm. E de feito, o canón autopropulsado T-100 resultou ser o mellor en canto ás súas características xerais de combate. Despois de todo, canto maior era o calibre, menor era o abastecemento de proxectís, menor era a velocidade de disparo, a velocidade inicial do proxectil, o alcance e a precisión do lume... Pero os alemáns tiñan o tanque máis masivo, o T- 4, e os canóns autopropulsados baseados nel, só pesaban 22-24 toneladas. O canón autopropulsado Panzer, con todo, tivo moito éxito: o armamento e a armadura frontal do Panther eran case idénticos aos seus, cun peso e altura tan baixos. Será necesario ordenar o lanzamento de "Panzers" máis sinxelos e baratos á produción.
  E que pasa co calibre da arma? Para os canóns antitanque, un calibre de 128 milímetros é demasiado grande; é mellor usalo como arma de asalto e escoller un intermedio de 105 milímetros.
  Adolf mostrou aos deseñadores alemáns o diagrama:
  - Esta é a nosa nova arma secreta! O tanque debería someterse a probas nos próximos meses. O seu uso en combate será en 1943. Mentres tanto, tamén tes un proxecto para crear un tanque pesado con canóns de 105 mm. Así como canóns autopropulsados lixeiros. Entón, a traballar señores.
  Aders obxectou tímidamente:
  - O deseño que propuxches parece atractivo, pero o problema é que este tanque non está no espírito das nosas tradicións... E a tripulación estará incómoda...
  En lugar de responder, Adolf bebeu algo de zume e suxeriu:
  - Quizais poidamos xantar, compañeiros. En xeral, este tanque pódese producir en grandes cantidades e non creo que os estadounidenses e británicos produzan algo mellor antes do final da guerra. E hoxe podes comer un pouco de carne...
  As nenas puxeron rapidamente a mesa. Alexandre, ao entender que o estómago do Führer, destetado da carne, podía enfermar, optou por permanecer fiel a si mesmo e só comeu un pouco de esturión, mentres lembraba a Sobakevich das súas "Almas mortas". Hmm, ata agora parece estar facendo todo ben. Pon a economía en pé de guerra, declara a guerra total, aproba leis que deberían ser adoptadas alá polo ano 1939... A lentitude de Hitler coa militarización provocou a escaseza de armas, e precisamente en termos cuantitativos... Ademais, o famoso MP- Rifle de asalto 44... Excelente nas súas características de combate, algo que nalgúns aspectos é incluso mellor que os primeiros modelos Kalashnikov. É só un pouco pesado... Quizais realmente poderiamos usar o rifle de asalto AKM como base? Eh, sería bo crear un arma que combine a precisión do M-16 estadounidense coa taxa de lume e fiabilidade do AKM. En xeral, o progreso está a desenvolverse de forma desigual. Por exemplo, os motores dos tanques non engadían moita potencia, pero o ordenador volveuse completamente inaccesible. Pero ten coñecemento do futuro, pero que pode ofrecer en termos, por exemplo, dun substituto do petróleo. Ata agora, nin sequera en Estados Unidos aprenderon a producir gasolina a partir do carbón de forma eficaz. A pesar do aumento do prezo do petróleo. Ben, que máis pode ofrecer. Protección dinámica, motores turboxeradores... E isto sucederá, pero un pouco máis tarde, para non apresurarse a botar trunfos. En setenta anos, o progreso foi moi adiante, pero ata que a vellez sexa derrotada, a enfermidade tamén, e o home non é Deus! Ademais, nalgúns aspectos hai incluso unha regresión... Por exemplo, un aumento da relixiosidade, sobre todo en Rusia e no espazo postsoviético, así como nos países islámicos. Pero os grandes pensadores do Renacemento e dos tempos modernos predixeron que a relixión desaparecería aos poucos!
  Pero curiosamente, o extremismo relixioso está a medrar... E os curas están a interferir cada vez máis na política do Estado. E nesta situación, a política das autoridades é incomprensible; realmente cren seriamente que a verdade está na ortodoxia ou no islam? Todas estas persoas educadas e intelixentes? Se non, para que serve abandonar o modelo laico de estado? En aras da eficacia na xestión das masas? Pero é precisamente a Ortodoxia a que demostrou a súa ineficacia como relixión de Estado... O caso é que, tendo unha base formal para o cristianismo e, en primeiro lugar, o Novo Testamento, a ortodoxia ten como base o ensino pacifista: non te resistas. mal e ama o teu inimigo! Pero ao mesmo tempo, a política real do imperio é agresiva e require violencia e conquista. Isto é o que dá lugar á contradición entre forma e esencia. Aínda que moitas persoas non entendan iso conscientemente, inconscientemente o senten!
  Por iso, o ensino ortodoxo é ineficaz, carente de lóxica, tentando ser imperial e cristián ao mesmo tempo. E Christian significa xudeu e pacifista! Despois de todo, a Biblia foi escrita case enteiramente por xudeus, e quizais ata enteiramente, porque o apóstolo Paulo di que a vantaxe dos xudeus é grande porque se lles confiou a palabra de Deus. Isto significa que un ruso non debería crer na Biblia! Isto significa que é necesaria outra fe, pero xa non se basea nas Escrituras xudías... Cal? Debe ser desenvolvido por profesionais e psicólogos experimentados baixo a dirección do FSB. Entón moitas contradicións resolveranse con éxito...
  Hai que dicir que un neno que le o Evanxeo nunca se converterá nun guerreiro forte, valente e cruel que ama a Rusia! E que país é famoso na Biblia? Israel!
  É certo que o propio Adolf está posuído, este xogador, que se atopou no lugar de Hitler, non vai en absoluto reforzar a persecución dos xudeus. Pola contra, os xudeus útiles gozarán de beneficios e traballarán para o Terceiro Reich. Non haberá tal tontería como disparar a científicos ou artistas xudeus! Pero é prematuro derrogar as leis antisemitas. En primeiro lugar, a xente pode mal entender e, en segundo lugar, esta é unha fonte de riqueza e unha fonte moi sólida. Pero é posible, por suposto, suavizar as políticas antisemitas a cambio do apoio xudeu.
  Que facer co Papa? As relacións co Vaticano están lonxe de ser ideais, pero a guerra aberta só traerá danos nesta fase. Isto significa que cómpre buscar o apoio do Vaticano, pero ao mesmo tempo insistir nos seus intereses... O ideal é poñer o seu monicreque no trono de Pedro e reformar pouco a pouco a relixión...
  Porsche interrompeu os pensamentos de Adolf:
  - Estamos moi satisfeitos coa túa cea, Führer!
  O poseído Adolf sorriu amablemente:
  - Pois de momento voume reunir con Himmler, e despois deixarei que chegue Heinseberg. E mirade, rapaces: puxéronvos uns prazos moi estrictos!
  O exército do Führer atravesaba África. E mantivo a defensa contra a URSS.
  No inverno, o Exército Vermello lanzou unha ofensiva na cornisa de Rzhev, pero os nazis agardaban alí e puideron repeler o golpe. No sur, os alemáns tamén aguantaron, agarrándose ás direccións de Oryol e Kharkov. E só preto de Leningrado, as tropas soviéticas puideron levar a cabo a operación Iskra, pero as batallas duraron case un mes e a vitoria foi comprada a un prezo moi alto.
  Os Krauts sobreviviron dalgún xeito ao inverno do 42-43.
  Pero na primavera, a maior parte de África xa está conquistada por eles. E o Führer está a probar as augas da paz con Gran Bretaña.
  Churchill é algo frío con isto. Aínda que Gran Bretaña sofre derrota tras derrota.
  Tampouco está claro con Xapón: a batalla de Midway foi perdida por Estados Unidos e mentres os samuráis vencen peza por peza á gran flota ianqui. E América non pode beneficiarse da súa superioridade numérica no mar e no aire.
  Hitler quere atacar contra a URSS, pero aínda despois do anuncio dunha mobilización xeral e total, ten poucas forzas para iso. Xa que os Krauts están espallados por África.
  No verán o propio Exército Vermello está preparado para avanzar. Os nazis, porén, despois de conquistar África, forman tropas coloniais. E reciben recursos adicionais.
  Utilízanse para producir os tanques Lion, Tiger e Panther. Non obstante, os datos dados ao monstro non tiveron un éxito total. Demasiado caro, moi pesado. É certo que para a defensa o Panther é un bo cazacarros, cun canón de disparo rápido.
  Pero o que máis fracasou foi "León", pesado, caro, pero pouco efectivo. A arma é demasiado poderosa contra os trinta e catro soviéticos e os tanques lixeiros, e a cadencia de lume é moito menor que a do Panther e do Tiger. E a armadura, con todo, é mellor que a do "Tigre", e tamén en pendentes racionais. "León" resultou ser como unha gran "Pantera" que pesaba noventa toneladas e un motor de oitocentos cabalos de potencia. Non obstante, algo máis rápido que na historia real, o "Tiger"-2, vinte e dúas toneladas máis lixeiro, entrou en produción. Próximo en nivel de protección ao "León", pero máis móbil e lixeiro. O canón, con todo, ten un calibre de 88 mm, fronte aos 105, pero é suficiente para destruír todos os tanques soviéticos. E o significativo é unha cadencia de lume máis rápida: oito disparos fronte a cinco.
  Entón, "Lion" é fillo dun xenio alemán e sombrío que non botou raíces.
  Os alemáns capturaron toda África, incluído Madagascar, durante o verán. Stalin esperou demasiado.
  Quizais el mesmo contaba cos alemáns para lanzar unha ofensiva. Sobre todo vendo como chegan os tanques Lion, Tiger e Panther. Pero os Krauts aínda estaban resolvendo problemas no continente escuro.
  Stalin perdeu o momento. A ofensiva das tropas soviéticas comezou en dirección a Orel e Kharkov. Xusto onde os alemáns estaban ben preparados. E non foi posible conseguir a sorpresa táctica. As primeiras batallas demostraron que "Panther" ten un excelente desempeño en defensa. Non está mal e "Ferdinands". Tamén son bos.
  E o Tigre é un tanque produtivo. E marca ben. Os alemáns están a defender activamente. E soportar os golpes do inimigo. En tres meses de loita moi teimosa, o Exército Vermello avanzou só quince quilómetros. E as súas perdas foron importantes.
  Dúas ducias de avións ingleses sobrevoaron as mozas camufladas, seguramente non se decataron de nada e xa comezaban a desaparecer máis aló do horizonte, cando de súpeto se escoitaron novos sons sospeitosos. Madeleine ordenou:
  - Deitade todos e non vos movedes!
  As nenas conxeláronse, estaban agardando por algo. E entón apareceron transportistas lixeiros e camións por detrás da duna. A xulgar polo deseño, está feito en Inglaterra e América. Movéronse lentamente cara á capital de Tunisia. Madeleine estaba un pouco confusa. Ela cría que a primeira liña aínda estaba lonxe, o que significaba que os británicos aínda non tería tempo de aparecer. Ou mellor dito, non deberían aparecer. E aquí corre toda unha columna. Aínda que, se cadra, menos dun batallón... Quen son, algún grupo de combate, tras pasar por alto os desertos dunha fronte nada continuada, quere remexer na retagarda. Parece lóxico, aínda que coa tecnoloxía son fáciles de detectar no deserto. En calquera caso, cómpre comunicarlle a radio aos teus amigos, pero non abrir lume. Ademais, só hai un cento deles, e hai máis de trescentos británicos!
  Gerda díxolle a Charlotte:
  - Estes son os ingleses! É a primeira vez que os vexo tan preto!
  O amigo pelirrojo, tamén bastante nervioso, respondeu:
  - Nada en especial! E entre eles hai tantos negros!
  De feito, polo menos a metade dos ingleses eran negros. E a columna avanzaba lentamente, e os negros seguían ouveando... Cada vez estaban máis preto...
  Aquí os nervios dunha das nenas non podían aturalo, e ela disparou unha metralleta. No mesmo segundo, o resto dos guerreiros abriron fogo, e Madeleine tardoumente ladrou:
  - Lume!
  Varias ducias de ingleses foron cortadas á vez, un dos camións ardeu. O resto dos británicos abriron fogo indistintamente. Madeleine, aproveitando o momento, gritou:
  - ¡Lanza granadas ofensivas xuntos!
  As nenas do batallón de elite SS "She-Wolf" lanzan granadas lonxe e con precisión. E que foron adestrados dende pequenos, e tamén se someteron a técnicas especiais. Isto é cando estás adestrando con descarga eléctrica, estás un pouco lento co lanzamento e estás chocado. Gerda e Charlotte tamén botaron os seus agasallos. E os británicos están de cabeza e boca abaixo... É moi divertido. Disparan ao azar, e os negros seguen berrando nunha linguaxe incomprensible. Seguro que son uns merdos...
  E Gerda tira e tira, mentres tamén canta:
  - Hai un pesadelo nos alumnos da SS! Un salto - un golpe! Somos lobos - o noso método é sinxelo! Non nos gusta tirarlle do rabo ao gato!
  Charlotte tamén rosma en resposta. As balas disparadas por ela rompen o cranio en fragmentos. E despois sácanlles os ollos. Aquí hai un negro asustado apuñalando no costado a súa parella louura cunha baioneta. El cuspir sangue en resposta. Charlotte canta:
  - Anxos do inferno escuro estrelado! Parece que todo o universo será destruído! Necesitas voar ao ceo como un falcón rápido! Para protexer as almas da destrución!
  O acto británico desorganizado, a maioría deles son soldados coloniais: negros e indios, árabes. Ou caen, conxelándose, ou, pola contra, saltan bruscamente e comezan a correr como lebres tolas. Non obstante, as nenas disparan con precisión e, aínda que as granadas non voan lonxe, os fragmentos son grosos. Xa quedan poucos inimigos. Madeleine grita en inglés, a súa voz é tan enxordecedora que nin sequera necesitas un megáfono:
  - ¡Entrégate e perdonarémosche a vida! En catividade terás boa comida, viño e sexo!
  Funcionou ao instante e unha vez que se renden... Mans arriba e...
  Recolleron cincuenta presos, a metade deles feridos. Madeleine ordenou:
  - Acaba cos feridos!
  As "lobas" dispararon balas sen ceremonios contra as siens dos que non podían estar de pé, e o resto foron cargados en coches e conducidos ata a base máis próxima.
  Despois da area quente do deserto, os pés descalzos de Gerda están moi satisfeitos de sentir a goma suave. Incluso xeme de felicidade... Os camións americanos son moi cómodos e non tremen durante a viaxe. Despois de gañar, as rapazas están alegres. Charlotte preguntoulle a Gerda:
  - Cantos mataches?
  A nena encolleu os ombreiros perplexa:
  - Non o sei? Non fun o único que disparou... Pero creo que foron moitos!
  Charlotte calculou:
  - ¡Somos cen, matou uns trescentos, que quere dicir tres por irmán, é dicir, por irmá! Un inicio de guerra impresionante!
  Gerda fixo un aceno coa man con indiferenza:
  - Isto non é importante para min! O principal é que non morreu nin un só amigo. Aínda que isto é, por suposto, estatísticas, trescentos inimigos foron destruídos, e do noso lado só dous guerreiros lobos quedaron levemente feridos. Ata me sorprende como aínda non conquistamos África completamente, con tales guerreiros.
  Charlotte arruinou inmediatamente o estado de ánimo:
  - Pois perdemos con estes desafortunados guerreiros no XVIII!
  Gerda meneou con rabia a súa cabeza clara, como cuberta pola neve de ano novo:
  - Isto é por mor da traizón! Pero, de feito, estabamos máis preto que nunca da vitoria e isto era obvio para todos os que non están cegos! Ai, fomos interrompidos!
  Charlotte aceptou, rascando hábilmente detrás da orella esquerda cos seus dedos espidos:
  - Si, a traizón, a sabotaxe, a mediocridade dos militares... Pero aínda rompemos os rusos, obrigándoos a renderse en 1918! Ah, estaría ben dar un paseo polas extensións de Rusia, alí está ben, pero aquí fai calor!
  Gerda riu alegremente:
  - Pero en Rusia hai xeadas tan severas... Pero cando corría descalzo pola neve nas montañas, sei que tortura é.
  Charlotte mostrou os dentes:
  - A pequena Gerda corre descalza pola neve ardente... Isto é simbólico, coma se fose un conto de fadas... Contos de fadas sobre un puro, aínda infantil e nada egoísta...
  Gerda chiscoulle un ollo alegremente á súa amiga:
  - É coma se tivésemos que ir ao Führer?
  Charlotte confirmou:
  - ¡Case! Estamos só conducindo, non correndo descalzos pola area quente do deserto. E mesmo despois da vitoria.
  O negro atado murmurou en alemán:
  - Anxos terribles, estou listo para servirvos! Ti es unha deusa, eu son o teu escravo!
  Charlotte acariciou o cabelo castaño rizado da cativa negra co seu pé lixeiramente áspero:
  - Vos negros xa sodes escravos por natureza! Isto, por suposto, por un lado é bo, alguén ten que esforzarse dende o amencer ata o solpor, facer traballos de servidume... Pero un escravo pola súa natureza, pola súa natureza vil, é un traidor e non se lle pode confiar unha arma. . Os alemáns, pola súa banda, somos a nación máis cultural e altamente organizada da Terra. Unha gran nación de guerreiros, e non sen razón os mercenarios alemáns serviron en todos os exércitos europeos e mesmo en Rusia, a maioría das veces en postos de mando!
  Gerda dixo ferozmente:
  - Si, serviranos de escravo. Temos menaxerías especiais para os negros. E polo de agora só tes que facer...
  Charlotte suxeriu:
  - Que nos bique os pés. Despois de todo, será agradable para nós, e Níxer humillarase.
  Gerda meneou vigorosamente a cabeza:
  "Non sei como estás, pero é noxento que a pel pura do ario toque os beizos do fedorento Níxer". Entón...
  Charlotte non estaba de acordo:
  - En realidade non! Pola contra, gustaríame. Pois mira...
  A feroz beleza pelirroja lanzou a súa pequena perna ao home negro. Empezou a bicar con entusiasmo os longos dedos lisos e cicelados da deusa. E a nena só sorriu con tenrura en resposta, os grosos beizos do negro facían cóxegas na súa pel curtida. A lingua do prisioneiro atravesou o pé elástico e lixeiramente poeirento da nena. Aínda é agradable cando humillas a un home forte de case dous metros.
  Gerda quedou sorprendida:
  - É raro, pero non che dá noxo?
  Charlotte sorriu:
  - En realidade non! Por que debería estar noxo?
  Gerda optou por gardar silencio: por que debería interferir nos asuntos da súa amiga? De feito, criaron que unha muller alemá non só debería ser unha guerreira, senón tamén unha esposa amorosa e amable e unha nai sa. Pero ela mesma aínda non pensou nos mozos, quizais por un esforzo físico intenso, ou simplemente aínda non atopou a súa parella. Non obstante, Charlotte tamén parece estar cansa diso. Golpeoulle co nocello ao negro no nariz, tanto que lle empezou a fluír o nariz e suxeriulle a Gerda:
  - Quizais poidamos cantar?
  Gerda asentiu:
  - ¡Claro que cantaremos! Se non, vólvese triste!
  As nenas comezaron a cantar, e as súas amigas uníronse, de xeito que a canción fluía coma unha fervenza:
  O meu querido e mais eu saímos da silveira,
  Agochando unha tristeza sobrenatural!
  E o frío, ardor, arrefriado,
  O motivo roto atravesado!
  
  Pés descalzos na neve,
  As nenas vanse brancas!
  As malvadas tormentas de neve bruan coma lobos,
  Desorganizando bandadas de paxaros!
  
  Pero a nena non coñece medo
  É unha loitadora poderosa!
  A camisa apenas cubría a carne,
  Seguro que gañaremos!
  
  O noso guerreiro é o máis experimentado,
  Non podes dobralo cun mazo!
  Aquí os arces móvense suavemente,
  Os copos de neve están caendo no teu peito!
  
  Non é o noso costume ter medo,
  Non te atrevas a estremecer o frío!
  O adversario está gordo cun pescozo de touro,
  É pegajoso e noxento coma cola!
  
  O pobo ten tanta forza
  Que logrou o santo rito!
  Para nós tanto a fe como a natureza,
  O resultado será vencedor!
  
  Cristo inspira a Patria,
  Dinos que loitamos ata o final!
  Para que o planeta se converta nun paraíso,
  Todos os corazóns serán valentes!
  
  A xente pronto será feliz
  Que a vida sexa unha cruz pesada ás veces!
  As balas son brutalmente mortais
  Pero o que caeu xa se levantou!
  
  A ciencia dános a inmortalidade,
  E as mentes dos caídos volverán ao deber!
  Pero se nos desfacemos, créame,
  O inimigo arruinará inmediatamente a puntuación!
  
  Polo tanto, polo menos roga a Deus,
  Non hai que cometer erros, sexa preguiceiro!
  O xuíz todopoderoso é moi estrito,
  Polo menos ás veces pode axudar!
  
  A Patria é a máis querida para min,
  ¡País santo, sabio!
  O noso líder, aguanta máis as rendas,
  A Patria nace para florecer!
  As nenas do batallón de elite das SS "She-Wolf" cantaban tan fermosamente e as palabras eran conmovedoras. En xeral, hai un estereotipo de que un SS significa verdugo! Pero iso non é certo. Había, por suposto, unidades punitivas especiais, a maioría das veces como parte das divisións de seguridade que realizaban operacións especiais, pero a maioría das divisións das SS eran simplemente os gardas de elite da Wehrmacht. En xeral, hai que dicir que a propaganda vermella e totalitaria non é a fonte de información máis fiable sobre a Segunda Guerra Mundial. Despois de todo, está claro que os líderes comunistas de Agitprop non podían evitar ser imparciales e cubrir obxectivamente os acontecementos. Entón, é fiablemente difícil xulgar onde había verdade real sobre as atrocidades dos nazis e onde había ficción. En calquera caso, os que se dedican seriamente á investigación histórica están obrigados a admitir que non todos os guerreiros das SS son un verdugo e un monstro. Ademais, antes do ataque á URSS; Os nazis comportáronse en xeral con tolerancia nos territorios ocupados; fontes occidentais non indican atrocidades ou represalias masivas.
  E agora as nenas axudaban aos presos a saír dos coches; acariciaron os amplos ombreiros dos tímidos de xeito amable. Despois, as nenas foron convidadas a refrescarse...
  O xantar foi modesto, pero unha cebra disparouse no deserto e cada nena recibiu un kebab cociñado ao estilo árabe. En xeral, os árabes, polo menos exteriormente, eran simpáticos e os que sabían alemán incluso tentaban bromear ou acariciar con coidado as pernas das nenas.
  Gerda apartou ao árabe pegajoso e dixo:
  - Non son para ti!
  Charlotte seguiu o exemplo:
  - ¡Consigue un harén!
  Gerda sorriu e suxeriu:
  - Pero dime, Charlotte, que farías se te converteses na muller do sultán?
  O amigo pelirrojo comentou dubitativo:
  - Esta é en realidade unha felicidade discutible... Aínda que depende da muller de cal sultán. Se o gran Imperio Otomán estivese no seu momento de esplendor, entón... Ata sería moi bonito... reformaría o exército turco, melloraría as armas... E probablemente primeiro volvería a mirada cara ao leste.
  Gerda aceptou:
  - Certo! Pero é unha vergoña para Turquía que nin na súa época de esplendor non puidese conquistar Irán. Isto era bastante realista, especialmente porque o exército persa estaba atrasado. Pregúntome, Gran Führer, que decisión tomará: conquistar Turquía, ou incluílo na súa coalición, botando un óso aos otománs, incluíndo algunhas das pouco valiosas terras de Irán?
  Charlotte encolleu os ombreiros confusa.
  - Non sei! De feito, recentemente correron rumores de que atacaremos a URSS... Din que as riquezas rusas e as ricas terras de Ucraína non son realmente necesarias!
  Gerda colleu a cunca de té cos dedos dos pés descalzos e, con bastante habilidade, levantouna ata o queixo, vertendo o líquido marrón sobre si mesma. Ao mesmo tempo, a moza conseguiu falar:
  - Ucraína ten terras moi ricas e ricas. Baixo un sabio liderado alemán, e coa nosa alta cultura agrícola, producirán colleitas récord. E entón o noso pan será máis barato que a auga. E isto será en beneficio dos propios ucraínos, porque o goberno soviético simplemente lles rouba, obrigándoos a morrer de fame!
  Charlotte asentiu.
  - ¡Ensinarémoslles a estes eslavos a nosa gran cultura xermánica! Iluminémolos!
  Aquí a conversa foi interrompida por berros groseiros, o tempo de descanso rematou.
  Pero despois do xantar, as nenas volvéronse facer fila e obrigadas a marchar polo deserto. Despois de comer foi difícil correr e as nenas incluso xemiron lixeiramente ata que, con todo, os seus corpos quentáronse. E así saíron como xerboas.
  Esta é unha batalla virtual... E África faise alemá... E a fronte soviético-alemá...
  No inverno, o Exército Vermello volveu pasar á ofensiva. Hai batallas teimudas.
  Christina, Magda, Margaret e Shella pelexan na Pantera. O vehículo, aínda que non é o ideal, ten un canón de disparo rápido e de longo alcance, é moderadamente áxil e ten unha boa armadura frontal.
  As mozas alemás están descalzas e en bikini, a pesar do frío. E levan a cabo unha batalla maniobrable.
  Aquí Christina dispara... O proyectil golpea a torreta T-34-76 e atravesa. Un tanque soviético detense, derrubado.
  As nenas gritan a todo pulmón:
  - O noso levouno!
  Entón Magda dispara. A beleza con cabelos dourados tamén bateu.
  Si, entón a torre dos trinta e catro foi arrancada.
  As nenas tigresa por quendas disparan. E con moita precisión. Entón golpearon outro tanque soviético.
  Margaret golpeou o seguinte. E alcanzou o canón autopropulsado SU-76. Golpeado con habilidade. E ela cantou:
  - A nosa Alemaña infernal é forte, protexe o mundo!
  E como se mostrará a lingua!
  Despois golpeou a Shell cun canón. Golpea o tanque soviético KV-1S. A rapaza tamén fixo un bo traballo.
  Si, catro guerreiros en bikini pelexan e non teñen medo ao frío. Despois de que as mulleres comezaron a loitar, as cousas foron moito mellor para o Terceiro Reich.
  Aquí están as pilotos Albina e Alvina no ceo. Ambas belezas están en bikini e descalzas. Loitan en Focke-Wulfs. E este é un coche moi serio.
  Albina, disparando desde canóns de aire, di:
  - ¡Croquet activo! Non te arrepintes das palabras!
  E como brillará cun sorriso deslumbrante! E derribará dous avións soviéticos á vez.
  Alvina tamén cortou ata tres con canóns de aire e chirou:
  - A miña entrada será mortal e mate!
  Despois de que a nena mostrou os dentes e mostrou os dentes! Ela é todo encanto, e chea de encanto fenomenal.
  Albina corta outro avión Yak-9 e chirri:
  - Por que se necesitan pilotos soviéticos?
  Alvina derruba a LAGG-5 e di con confianza:
  - ¡Para que os alemáns poidamos cobrar facturas!
  Marabillosa parella de nenas. Como se puxeron a recoller premios para eles. Realmente non podes discutir contra tales belezas. Derriban avións e mostran os dentes.
  E o principal segredo é que no frío, as nenas necesitan estar descalzas e en bikini. Despois as contas virán soas.
  E nunca vestirse. Axita o teu peito espido, e sempre terás unha gran estima!
  Albina cortou outro avión do Exército Vermello e cantou:
  - En gran altura e pureza estelar!
  E ela chiscou o ollo, saltando e retorcendo os pés descalzos, ruxindo:
  - Na onda do mar e lume furioso! E nun lume furioso e furioso!
  E de novo a rapaza derruba o avión cun enfoque enérxico.
  E entón Alvina ataca ao inimigo. Faino á volta da esquina, mostra os dentes e chirri:
  - Serei un super campión do mundo!
  E de novo cae o coche atropelado pola nena. Si, o Exército Vermello pásao bastante mal.
  E Albina ruxe de éxtase salvaxe:
  - Agora son verdugo, non piloto!
  Derriba outro avión soviético e asubío:
  - Inclíndome sobre a vista e os mísiles están a correr cara ao obxectivo, queda unha aproximación máis por diante!
  O guerreiro actúa de forma extremadamente agresiva.
  Aquí as dúas mozas están atacando obxectivos terrestres. Albina dá un puñetazo aos trinta e catro e berra:
  - Este será o final!
  Alvina golpea o SU-76 e murmura:
  - Ata a destrución completa!
  E como axita o pé descalzo!
  No inverno, o Exército Vermello non puido acadar un éxito significativo. Só na zona de Rzhev conseguiron facer unha lixeira cuña, pero introducindo reservas, os alemáns restauraron a situación. Os Krauts son moi fortes.
  E en maio de 1944, despois de repoñer as súas tropas con novos tanques, incluído o Panther-2 máis avanzado e mellor protexido, pasaron á ofensiva na zona de Kursk e Rostov-on-Don.
  Non estaría tan mal todo se non participaran na ofensiva un gran número de árabes e negros. E o máis importante, Türkiye tamén entrou na guerra. Así que a situación volveuse extremadamente alarmante.
  E o Exército Vermello, sufrindo grandes perdas, retirouse ante as forzas superiores da Wehrmacht.
  Pero as valentes seis nenas, dirixidas por Alenka, loitaron ferozmente cos Krauts. E as forzas eran claramente desiguais.
  Alenka loitou por Kursk, que foi asaltada polos nazis. A beleza desesperada lanzou unha granada cos seus dedos descalzos e berrou:
  - Gloria a Rus' e á nosa querida festa!
  Entón Natasha lanzou unha granada cos seus dedos descalzos e asubiou:
  - ¡Coidamos a nena descalza!
  Despois, Anyuta tamén enviou un agasallo da morte cos dedos dos seus pés descalzos, e murchouse:
  - Será un golpe marabilloso!
  Agustín pelirroja colleu e enviou un agasallo de aniquilación co seu membro inferior espido e chirriu:
  - Apuntando o radar ao ceo!
  E entón a María de cabelos dourados deu a morte aos nazis coas súas pernas espidas.
  E ela cantou:
  - En Madagascar, no deserto e no Sahara! Estivo en todas partes, vi o mundo!
  E entón Marusya lanza un montón de plantas espidas dos seus pés e canta:
  - En Finlandia, Grecia, e en Australia, Suecia, dirán que non hai mozas máis fermosas que estas!
  Si, as seis mozas pelexaron moi ben. Pero os Krauts aínda tomaron Kursk...
  Non, non podes resistir forzas tan superiores. Os fascistas están sendo teimudos.
  E que significa a preparación dos monstros?
  Adolf Hitler estaba simplemente tolo: sentíase como un auténtico déspota, ao que todos obedecen e tremen. Si, se queres os éxitos de Stalin, entón tes que ser como Stalin, sen piedade e esixente dos demais e de ti mesmo (así pensaba Joseph Vissarionovich nesta orde!). Agora o ruximento é decente e o coche comezará a moverse. En xeral, Alemaña, tendo en conta os seus satélites, ten unha enorme vantaxe sobre a URSS na cantidade de equipos industriais, na forza de traballo cualificada e no número de enxeñeiros a todos os niveis. Este é un feito, pero a produción de armas aínda non está á altura! Alemaña quedou atrás da URSS durante toda a guerra, a pesar de toda a destrución en Rusia. E de que? Iso si, debido a un certo caos que reinou en diversos departamentos e, sobre todo, na industria militar. Ademais, a falta de materias primas, así como a subestimación do potencial do inimigo, xogaron un papel negativo. En particular, en 1940, a produción de armas en Alemaña foi menor que en 1939 (se consideramos o total incluída a munición), e iso a pesar de que a guerra xa estaba en marcha, e o Terceiro Reich tomou o control de grandes territorios con enormes reservas de capacidade de produción. Ben, que podemos dicir sobre as capacidades organizativas de Hitler? Non demasiado, brillou na industria militar.
  O Führer declarou nun longo discurso:
  - En materia de supervisión da aviación, outórganselle poderes de emerxencia a Sauer. Seguirá de preto a cantidade de equipamento producido e, non menos importante, a calidade. Ademais, moitos dos teus amigos Goering, aínda que antes foron bos ases, non son capaces de traballar como líder. Non todos os bos soldados son tamén un xeneral destacado, polo que en lugar do aforcado Eric, a esfera técnica estará dirixida por unha persoa de entre empresarios profesionais que sexa capaz de reformar e reequipar as forzas da aviación. Despois de todo, Gran Bretaña non está durmindo, está aumentando tanto a cantidade como a calidade das súas forzas armadas, e especialmente a súa aviación. Necesitamos estar dúas cabezas por diante do inimigo, unha ducia de pasos, se non, perderemos completamente a nosa superioridade sobre o inimigo. Polo tanto, son necesarios pasos cualitativos.
  Goering respondeu tímidamente:
  - Os meus amigos, persoas contrastadas que demostraron a súa eficacia no combate e profesionalidade.
  O ditador poseído púxose furioso:
  - Ou quizais eu, na súa opinión, esquecín quen perdeu a batalla de Gran Bretaña? Ou quen fracasou o plan cuadrienal para o desenvolvemento da economía nacional. Ou tamén queres que te peguen con varas, e mesmo publicamente. Así que cala a boca e cala antes de empalarte!
  Goering mesmo se agachou con medo. Por desgraza, o Führer non se debe xogar. Entón o ruído volveu escoitarse e outro avión ME-262 despegou ao ceo. O coche era enorme e tiña dous motores. As ás están lixeiramente varridas, o propio loitador parece bastante ameazante. As súas características de velocidade, para 1941, son en xeral decentes, e mesmo para os estándares mundiais son récords. É certo que a propia máquina aínda non é totalmente fiable e require depuración. O ditador fascista, porén, xa deu as características de novos cazas máis avanzados... O ME-262 pesa máis de seis toneladas, o que significa que hai algo de sobrecarga. Un avión de combate debe ser pequeno, barato e áxil. Neste sentido, o ME-163 podería ser bastante bo, pero o seu motor de foguete é demasiado forzado e só funciona durante seis minutos (ou mellor dito, aínda funcionará!), o que significa que o alcance só está nun radio de cen quilómetros. . Como un bombardeiro estilo Blitz ou un caza de cobertura para ataques da armada en Inglaterra, por suposto, non é axeitado.
  Pero o ME-262 pode levar unha tonelada de bombas, é dicir, tanto como o Pe-2, un avión soviético de primeira liña. É dicir, unha excelente solución tanto para varridos de loitadores como para apoiar as tropas. Non obstante, por que non crear un caza ao estilo do Comet ME-163, pero sen motor de foguete, pero cun motor turborreactor? Intentaron mellorar o "Cometa" e parecían aumentar o tempo de voo a 15 minutos (este é un alcance de ata 300 quilómetros), o que é xeralmente aceptable para a Batalla de Gran Bretaña. Aínda se pode chegar a Londres desde Normandía... Aínda que non todo é tan evidente, tamén hai que bombardealo e regresar, e quince minutos non foron tan rápidos. No futuro, os foguetes e cazas a reacción foron recoñecidos como un camiño sen saída na aviación. Pero o deseño do "Comet" é moi interesante, co seu pequeno tamaño e lixeireza, o que significa que é barato e maniobrable.
  Ademais, tamén hai cazas moi prometedores que pesan en xeral 800 quilos, tales planeadores que poden usarse en batallas aéreas. É certo que debido ao seu curto alcance, os voos sobre eles só se poden realizar en batallas defensivas, ou entregarse a Londres en... Transportes, e despois coller aos pilotos de volta. Terás que pensalo aquí. Na historia real, os planeadores nunca tiveron tempo para loitar, e por algún motivo en Corea, os xenerais da aviación soviética non se atreveron a probar esta idea. En xeral, non é triste, pero durante a Guerra de Corea, o piloto estadounidense foi o primeiro en conseguir vitorias. Así que os ianquis non deben ser subestimados.
  Despois de que rematou o voo, unha moza de pelo rubio saltou da cabina e correu ata o Führer a toda velocidade.
  O número un do nazi posuído estendeulle a man para bicala. O bonito é cando as nenas te queren, e o Führer, ao parecer, é idolatrado de xeito bastante sincero por todos os alemáns, ou mellor dito, case todos agás uns poucos prisioneiros dos campos de concentración. O piloto dixo con entusiasmo:
  - Este é simplemente un avión magnífico, ten tanta velocidade e potencia. Destrocemos todos os cachorros de león coma unha botella de auga quente dun substituto!
  O Führer aprobou o impulso da moza:
  - Por suposto, imos arrincar, pero... A depuración da máquina debe realizarse a un ritmo máis rápido, e isto aplícase especialmente aos motores. Aquí, por suposto, serán necesarias medidas radicais para melloralas, pero se algo o deseñador líder axudará!
  Todos ladraron ao unísono:
  - ¡Gloria ao gran Führer! Que a Providencia nos axude!
  Comezou a soar o himno do Terceiro Reich e unha columna de mozos loitadores do Hitler Jugent avanzou. Os rapaces de catorce a dezasete anos marcharon ao bombo nunha formación especial. E entón pasou o máis interesante: marcharon adolescentes da Unión de Mulleres Alemás. Levaban saias curtas, os pés espidos e descalzos das belezas atraían a mirada dos homes. As nenas intentaron levantar as pernas máis alto, pero ao mesmo tempo tiraban os dedos dos pés cara atrás e colocaban coidadosamente os talóns. Un espectáculo entretido de belezas con figuras impecables... Os rostros eran realmente diferentes e algúns dos mozos fascistas eran algo rudos, case masculinos, e tamén os deturpaban. Sobre todo cando xuntaron as cellas.
  Esteta Adolf observou:
  - É necesario que os nenos e nenas reciban formación física a maior escala. E sei que se está a facer moito neste asunto, especialmente no Jungfolk, pero o que se necesita é a inclusión e a adopción de métodos espartanos. Iso si, ademais de fomentar o roubo... Os nosos nenos e nenas deben medrar para ser xente digna e ao mesmo tempo desapiadada.
  O Comandante Supremo fixo unha pausa. Os xenerais calaron, probablemente con medo a obxectar, pero non quixeron confirmar o obvio. O Führer continuou:
  - A guerra non é unha broma, pero hai que combinar a despiedade cara aos inimigos coa asistencia mutua e o sentido de irmandade cara aos compañeiros. Isto é o que debemos inculcar a todos... O novo superhome é despiadado cos demais, pero aínda máis debe ser despiadado consigo mesmo. Porque a inferioridade debe ser erradicada primeiro na alma, e entón o débil corpo humano levantarase!
  Outra pausa... Os xenerais e os deseñadores déronse conta de súpeto e comezaron a aplaudir con forza. O Führer parecía satisfeito:
  - Isto é mellor, pero agora gustaríame ver unha imitación do combate aéreo. Tan formidable e totalmente destrutivo...
  Heinkel preguntou tímidamente:
  - Con munición real ou proxectís, meu Führer?
  O número un do nazi asentiu:
  - Por suposto, cos de combate. Ademais, gustaríame considerar o efecto do dispositivo de expulsión. Despois de todo, estás traballando niso... - O Führer axitou os puños. - Cando, finalmente, estará listo e posto en produción en masa. Despois de todo, un piloto experimentado é un piloto experimentado que debe estar protexido para futuras batallas.
  Non obstante, o Fuhrer-Terminator decidiu mostrar aos deseñadores un deseño máis moderno do dispositivo de expulsión. Este sistema debería ser menos engorroso, máis sinxelo e lixeiro. Ben, o squib barato, xa dominado pola industria alemá, é bastante axeitado para este fin.
  O diagrama tiña que ser debuxado en calquera lugar, pero Hitler era un artista moi bo, e debuxou con claridade, rapidamente, as liñas dos diagramas e os xiros eran uniformes e claros sen regras nin compás. O acertado Terminator pensou que era estraño, por suposto, que os alemáns, tendo, en xeral, unha ideoloxía tan forte e ata certo punto avanzada como o nacionalsocialismo e o sistema totalitario, filtrasen a guerra aos rusos. Quizais isto se deba ao feito de que os soldados rusos eran máis fortes e resistentes que os alemáns e aprenderon a loitar máis rápido.
  En xeral, se observas o curso da guerra no seu conxunto, entón os rusos, ou máis ben os militares soviéticos, aprenderon a loitar, pero os alemáns parecían esquecer como... O seu mando tomaba decisións a nivel de primeiro. -alumnos de grao, e quizais incluso inferior se o alumno de primeiro ten experiencia na realización de operacións militares en estratexias en tempo real. E o feito de que ás veces os nenos de seis anos xa lideren exércitos virtuais con tanta habilidade é algo do que eles e Zhukov e Mainstein poden aprender. Non obstante, algúns investigadores consideran que tanto Zhukov como Mainstein son mediocridades. Tamén hai contradicións en canto ao número de equipos, en particular equipos franceses capturados. A memoria de Hitler (un bo recordo, ¡sobre todo cando aínda estaba san!) suxeriu que había 3600 tanques capturados capturados aos franceses, unha cifra moi impresionante... Algúns modelos, como o SiS -35 , eran superiores na súa armadura ao o T-34 só con blindaxe frontal. Polo tanto, este tanque pódese fabricar facilmente en fábricas francesas, excepto quizais substituíndo a arma de 47 mm por un canón de 75 mm de canón longo. De feito, mesmo isto pode non ser suficiente. Gran Bretaña e Estados Unidos en xeral sempre valoraron a armadura sobre todo nos seus tanques. Por exemplo, o Churchill de corenta toneladas tiña un blindaxe de 152 milímetros fronte aos 120 do tanque pesado IS-2.
  O Führer díxolles outra cousa aos deseñadores:
  - Temos suficientes túneles de vento, así que busca un modelo máis óptimo da aeronave e crea formas aerodinámicas, sen levar o asunto a probas custosas, onde tamén morren os nosos mellores ases. Por exemplo, un modelo de á voadora dun avión é moi efectivo, especialmente se se pode cambiar o grosor e o ángulo de inclinación. Xa che dei o debuxo, así que o sen cola debería estar listo. A súa velocidade estimada será de ata 1100 quilómetros por hora mesmo cun motor Yumo. Así que adiante, pero non sexas insolente!
  Adolf o inadaptado tamén aconsellou como aumentar a velocidade de soprado da tubaxe. Captou a ironía mal oculta na opinión dos deseñadores: como sabía tanto un simple cabo? Non cren no xenio do Führer? Pois imos averiguar... ou non, non o entenderemos, pero demostrarémoslles que somos educados.
  A isto seguiu o xantar ao aire libre, as criadas arranxaron mesas e cadeiras. Fermoso... Pero que reformas hai que facer no nacionalsocialismo? Como para reducir o número de inimigos o máximo posible e facer amigos. Por exemplo, non exaltes a raza alemá a cada paso e ata podes deixar de dividir os pobos en clases. Porén, a división das nacións en nacións inferiores e arias aínda non foi formalmente legalizada. Isto simplifica as cousas. En xeral, Hitler comezou o exterminio masivo de xudeus precisamente despois do ataque á URSS. Por que tería tales torceduras? Quizais esperaba que o sionismo mundial o bendicise pola guerra co bolxevismo e Occidente o apoiase. E entón, cando Gran Bretaña e Estados Unidos dixeron con decisión, non á Wehrmacht, o Führer enfureceuse? ¿Empezou a vingarse daqueles xudeus aos que podía chegar? Hitler é, por suposto, un idiota por perpetrar o Holocausto e, polo tanto, desacreditar a idea do nacionalsocialismo. Agora as palabras nazi e verdugo convertéronse en sinónimos. Moitos tamén confunden nacionalismo e fascismo, quizais pola consonancia da palabra nazi. Pero isto non é certo en absoluto. O fascismo, en principio, non ten relación directa co nacionalsocialismo. No seu núcleo, o concepto de fascismo xurdiu en Francia no século XIX e tiña un significado completamente diferente.
  Unha especie de esencia das ensinanzas do fascismo na súa versión orixinal reduciuse ao establecemento dun espírito corporativo, dun sentido de camaradería entre os capitalistas. Mussolini introduciu entón as ensinanzas do fascismo nas súas camisas negras. Ben, os nazis foron primeiro chamados fascistas polos seus inimigos e competidores políticos. Para ser honesto, os nazis actuaron con crueldade, polo que ese fascista adquiriu un significado abusivo e negativo. En Rusia, no seu momento, os nacionalistas experimentaron un certo ascenso, sobre todo a principios dos noventa, chegando a un máximo na 93-94. Entón, a guerra en Chechenia levou a un aumento do sentimento pacifista na sociedade e un declive temporal do nacionalismo. A guerra de Iugoslavia e o bombardeo de Serbia provocaron un aumento temporal do patriotismo, pero despois produciuse unha escisión no movemento nacional. En Rusia, os nacionalistas tiñan un problema cos líderes... Non tiñan o seu propio Führer... É certo, Zhirinovsky comparábase con Hitler, e mesmo superou a Adolf nalgúns aspectos. Por exemplo, na velocidade do despegue político, dentro de catro anos despois da fundación do partido, para ocupar o primeiro lugar nas eleccións parlamentarias. Pero Zhirinovsky comportouse sen razón e non só logrou o éxito, senón mesmo para manter o que conseguira. Aquí debo dicir, en primeiro lugar, que foi culpa súa persoal. Disciplina insuficiente no partido, escándalos nos que se meteu. Pero o verdadeiro Hitler nunca se sentou no Reichstag e ninguén mostrou as súas rabietas cinematográficas na televisión. E non había televisión en si. Aínda que o éxito de Zhirinovsky nas eleccións de 1993 foi un mérito do seu exitoso traballo coa audiencia televisiva.
  Unha fermosa rapaza de entre os criados sentou ao carón do Führer e puxo a man no xeonllo espido. Coado:
  - Estás a pensar en algo, meu Führer?
  O ditador nazi e ao mesmo tempo un xogador virtual animouse. Notou que aínda non rematara a sopa de verduras e a ensalada de froitas. O Führer bicou á rapaza nos beizos, sentindo o seu aroma xuvenil e doce e dixo:
  -Irás comigo no coche. E todos vos poñedes mans á obra, acabouse a hora de comer.
  E de novo, as engrenaxes do estado, aínda que o mecanismo non estaba moi ben engrasado, comezaron a xirar. No camiño de volta, o Führer fixo o amor coa beleza, e mesmo se sorprendeu de que obtivo tanta enerxía e forza. Despois de todo, dixeron que o Führer era impotente e, en xeral, supostamente discapacitado, tiña sífilis (unha mentira) e era castrado (unha ficción total!). É certo que Hitler non conseguiu ter descendencia... Pois mañá, el mesmo encargarase deste asunto... Ou non, aínda terá que invitar a Himmler. En xeral, na historia real, o Führer reforzou drasticamente o papel das SS. Ao parecer, el tamén terá que percorrer esta vía nesta alternativa. E que a subordinación da policía criminal á estrutura das SS no seu conxunto é razoable; agora todos os datos e ficheiros fusionaranse nunha soa fonte. Ademais, o uso da tortura contra os criminais e aqueles métodos avanzados de interrogatorio que son característicos da Gestapo e outras estruturas da policía secreta aumentarán significativamente a taxa de detección.
  A verdade pode aumentar e o número de vítimas inocentes pode aumentar, pero... A gran maioría dos homes das SS son persoas decentes, e un investigador experimentado, por regra xeral, ve inmediatamente se unha persoa minte ou di a verdade, e el raramente comete erros. Isto pódese xulgar a partir de moitas crónicas criminales.
  Decidido algúns asuntos máis de actualidade e invitando a dúas novas nenas a quentar a cama, o Führer, apoiando a cabeza sobre os peitos espidos e exuberantes da beleza, quedou durmido...
  Esta vez, volveu ao soño que interrompera antes, sobre unha grandiosa batalla espacial. De novo no seu loitador transparente, eo inimigo está tentando atacar as filas do exército da Gran Rusia. E o Führer do xogo Hypernet, e o seu compañeiro, unha loura regordeta, pero á vez musculosa, tentan actuar, axudándose ao mesmo tempo. Os feos loitadores inimigos están tentando tomar os números, usando a súa superioridade numérica. A desharmonía das armadas militares de Dermostan é cada vez máis rechamante. Os seus barcos parecen cada vez máis repugnantes. O capitán Vladislav, usando a técnica do "cubo", cortou con bastante éxito o coche en forma de zapato torto e dixo:
  - Non é por nada que tanto Hitler como Stalin tivesen un pai que era zapateiro!
  En resposta, a súa compañeira loira mostrou os seus tacóns rosados e espidos:
  - Non necesito botas nin outros zapatos. Cos pés descalzos sinto moito mellor a mínima curvatura do baleiro ou as vibracións do espazo! Oh meu Führer, gustaríache ser nena?
  Vladislav riu en resposta:
  - Sería interesante por pouco tempo. Todo o mundo di que as mulleres teñen orgasmos moito máis fortes e máis longos que os homes, entón realmente quería comprobar se isto é realmente certo?
  A loura riu:
  - O progreso pode darche a oportunidade de experimentar isto tamén... A non ser que, por suposto, perdamos a grandiosa batalla espacial. Hai demasiados inimigos. Tamén pode morrer o emperador Almaztiger 13, que aínda non naceu pero xa é o noso comandante.
  A persoa que golpeou o Führer comentou:
  - Un comandante grande, como unha cabeza nunha guerra, canto maior sexa o tamaño, máis grave é a perda!
  En lugar de responder, a loura comezou a darlle a volta ao seu loitador. Fixo un pretzel, evitando apenas o carneiro, e despois disparou con moita precisión. O vehículo do inimigo estalou en chamas e comezou a dividirse en anacos moi pequenos en chamas, como sementes de papoula. A nena, collendo o chicle cos dedos espidos dos pés e lanzándoo con tanta habilidade que caeu xusto na súa lingua saínte:
  - Encanto! Cando mastigues, entón comes!
  Pero o duro guerreiro non tivo tanta sorte; foi golpeado de novo, aínda que fose tanxencialmente e o guerreiro-capitán rosmou:
  - Que farta me deron as caricias destas mulleres!
  Os ollos da loura brillaban:
  -¿Non está satisfeito con acariciar? Probablemente queres algo máis serio? Así de impacientes sodes todos, propensos á traizón!
  Vladislav riu e case tragou unha dura resposta de entre os loitadores de Dermostan. A imaxe da batalla cambiou un pouco. O inimigo parecía inesgotable, introducindo cada vez máis novas forzas na batalla. Os ultra-acoirazados eran especialmente perigosos; enormes, como os asteroides, saían lentamente do baleiro, coma se fosen debuxados con tinta simpática (que aparecía cando se lles encendía unha lámpada). Shit-stan intentou en primeiro lugar dobrar os flancos, realizar unha manobra envolvente, probablemente para crear un caldeiro no espazo.
  As tropas da Gran Rusia loitaron con valentía e, ao mesmo tempo, tampouco se afastaron das manobras. Así se utilizou o método de defensa móbil, así como as manobras e inmersións atrevidas. Por exemplo, os cruceiros de batalla e as capturas do exército espacial da Gran Rusia desapareceron ou, pola contra, apareceron na parte traseira do adversario de pesadelo. Lembraba a un peixe cazando nun burato de xeo: xurdiron, agarraron a presa (algún tipo de insecto de inverno, e se o cazador era un bagre, entón un paxaro!) e volveron ao burato. Neste caso, os barcos de Dermostan inmediatamente perdéronse, comezaron a aglutinarse ou mesmo abriron fogo uns contra outros. Unha divertida erupción de plasma coa incineración de naves estelares. Por exemplo, ata un ultra-acoirazado, que recibiu varios impactos de mísiles preóns térmicos, estalou en chamas azuis e verdes. Entón o gran guerreiro (¡seguindo destruíndo os shitstans que estaban pegando coma unha folla de baño!) amigo viu unha imaxe dentro dun ultra-acoirazado ardente. E que coloso máis impresionante, unha tripulación de ata dous millóns de soldados e cincuenta millóns de robots!
  Os militantes no interior do barco son varios tipos de canallas: trolls, trasnos e varios tipos híbridos, por exemplo os máis estendidos: unha mestura de garrapatas e cigarros, ou máis ben, incluso colillas de cigarros! Pois criaturas de medo, coma dunha película de terror debuxada por un drogadicto.
  As criaturas queren desesperadamente escapar, pero ao mesmo tempo chocan unhas coas outras, apuñalan, cortan, morden. Aquí vén unha máquina de esgrima, creada especialmente para o combate de abordaxe. E está armada con espadas case de plasma, non rectas, senón curvas para unha variedade de manobras. A primeira máquina de esgrima chocou contra a lea viva dos que saían dun enorme barco ardendo con lume. Inmediatamente, anacos de carne picada e corpos queimados voaron en todas as direccións. Unha amiga apareceu detrás dela, parecía unha araña, só que había polo menos trinta membros, e tiñan forma de regatos de aniquilación, capaces de cortar ata un dinosauro pola metade.
  Un dos axentes de Dermostan gritou:
  - Ai, non me cortes! O peón comeuse á raíña!
  Pero non tivo sorte, a colilla do cigarro coas patas dunha garrapata, aínda que máis noxenta, bateu contra a antena e colgou nela furada. Porén, a forma en que berraba xa non se podía escoitar nesa cacofonía máis salvaxe e cada vez maior. As linguas de chamas princeps-plasma, predominantemente azuis e laranxas, superaron aos aterrorizados loitadores de Shitmostan, facéndoos fritir. E as máquinas de esgrima estaban desenfrenadas dentro do ultra-acoirazado. Ao parecer, estaba claramente impreso no seu programa: matar, matar e matar de novo! E realmente non lles importa quen. E nos corredores había o ruído da hipersala máis terrible.
  Non obstante, a ultrachama xa chegou ás máquinas de esgrima, así como a moitos trasnos e garras: as colillas de cigarros xa se desmoronaron en fotóns. Entón, o ultra-acoirazado comezou a desintegrarse gradualmente en varias partes. Aínda que a escisión produciuse lentamente, non parecía menos nefasta. Especialmente co telón de fondo de moitas outras, ben estando como supernovas en miniatura ou, pola contra, como naves estelares encolledoras. Desafortunadamente, non só de Dermostan, senón da Gran Rusia.
  Por exemplo, un cruceiro co emblema da fouce e martelo perdeu o control e bateu contra un acorazado inimigo. Cando dúas masas chocan a velocidades sublixeiras, é equivalente a ser embestidas por un foguete aniquilador. Vomita cun poder esmagador (se se pode dicilo así, claro). A explosión floreceu como un tulipán con pétalos de varias cores, consumindo de súpeto todo o que existía ao redor dunha ducia de quilómetros. Vladislav-Adolf dixo:
  - E os nosos rapaces parecen estar xa no ceo!
  A loira comentou filosóficamente:
  - O ceo é o único bo lugar onde ninguén ten présa por chegar, aínda que estea en calor!
  O hit de Hitler acordou:
  - Estes son os paradoxos do universo. Non queremos acabar nun bo sitio, pero o malo arrastranos! Así que nin sequera está claro cal é mellor, a vida ou a morte.
  A rapaza comentou filosóficamente:
  - A vida sempre é mellor que a morte. Non é por nada que case toda a xente o pense. Non obstante, as opinións das persoas, como todo o noso mundo, son relativas.
  O Führer realizou outro xiro bastante complicado, que lle permitiu derrubar un caza de dous prazas e, polo tanto, moito máis caro e ricamente armado (que bonito estoupou, coma se estalaran os fogos artificiais de combinacións complexas de materiais pirotécnicos), perlas de materia esnaquizada espallada polo baleiro. Vladislav-Adolf comentou:
  - As ideas da xente tanto sobre a natureza como sobre Deus son moi contraditorias. En xeral, incluso hai un concepto de mente reactiva, é dicir, mesmo destrutiva, que obriga a unha persoa a comportarse dun xeito que non é para nada o que deberían mandar os instintos pragmáticos e as consideracións de conveniencia.
  A loura, que tiña dificultades para recuperarse dunha inmersión brutal (que máis podes facer cando sete loitadores se abalan contra ti á vez), dixo:
  - Deixa a pragmática - activa as matemáticas!
  - Non gracioso! - retrucou Vladislav.
  De súpeto, diante do capitán da aviación naval, apareceu unha imaxe do posto de mando do exército da Gran Rusia. De feito, este é, por suposto, un agasallo: a capacidade de penetrar no santo dos santos e incluso recoñecer, aínda que non os plans doutra persoa, senón o propio mando.
  Aquí está, o buque de guerra insignia, o impresionante buque insignia do exército espacial da Gran Rusia cun diámetro de cen quilómetros. E este barco, naturalmente, tamén loita, porque decenas de miles de poderosos canóns de artillería non poden estar condenados á inacción. Non obstante, o buque insignia ultra-acoirazado tenta actuar en sincronía con outros buques grandes. Non se lle pode dar ao inimigo a menor oportunidade de destruír o buque insignia, onde se atopa o mando principal do escuadrón do exército espacial da Gran Rusia.
  Sorprendentemente, o comandante xeral e o monarca son só un embrión deitado no útero. A propia nai atópase inmersa nun estado de animación suspendida, xa que, se non, o desempeño das súas funcións sería demasiado penoso. E o funcionamento do monarca embrionario xa suficientemente desenvolvido, que ten membros e, o máis importante, un cerebro bastante grande, está asegurado por numerosas unidades cibernéticas. O propio embrión, que reina sobre o Gran Imperio Ruso, séntese bastante cómodo.
  Si, claro, e córregalle a necesidade, leva xa varios anos dentro da súa nai. Un só pode soñar con ir a correr ou mover algo. E estes son soños dolorosos, porque o nacemento supón a desaparición inmediata. O embrión comunícase co mundo exterior mediante escáneres. Por suposto, non mostran o aspecto real do comandante embrionario, senón unha imaxe que é máis capaz de inspirar confianza. En particular, un mozo guapo aparece na forma dun rei non nacido. Dá ordes ás tropas cunha voz clara e mando:
  - Utilizar o principio de defensa elástica. Como hai miles de anos, forzas máis débiles, inferiores en número, utilizaron o feito indubidable de que unha masa menor é moito máis móbil que unha grande. Xa que unha masa escasa caracterízase por unha inercia insignificante!
  A moza mariscal confirmou:
  - Por suposto... A capacidade de manobra do exército é a clave da vitoria. Por suposto, hai que evitar os extremos. Despois de todo, a formiga non é o rei das bestas!
  O comandante embrionario sorriu:
  - As criaturas máis mortais son as bacterias. Aínda que non, quizais nin sequera virus! Aínda que é un organismo primitivo, é eficaz! Aquí o inimigo reuniu enormes forzas, de case todo o universo, o que significa que expuxo as áreas restantes.
  O mariscal elfo Fego con coletas moradas e laranxas comentou:
  - Ás veces unha vantaxe aparentemente insignificante nun tramo limitado da fronte é suficiente para gañar. Este é un estraño axioma de moitas batallas, de diferentes civilizacións!
  O Emperador Fetal riuse entre os escáneres:
  - Neste caso, estás mirando a raíz.
  Mentres tanto, as armadas de Dermostan tentaron reorganizarse en movemento. Unha reserva moi importante achegouse a eles pola retagarda. Miles de grandes naves estelares e millóns de naves máis pequenas saíron usando a formación de campás. Como resultado, o poder ardente dos parasitos aumentou notablemente. A moza mariscal dixo emocionada:
  - Aquí tes outro trunfo lanzado polo cabrón rival. Con todo, o noso recoñecemento non estivo á altura, non se prevía a posibilidade de introducir un número tan grande de forzas.
  O holograma do emperador en forma de neno deu unha patada á espada. O propulsor alcanzou a porta. Estoupou case inmediatamente. En primeiro lugar, hai un flash que come os ollos e despois o crecemento dun cogomelo roxo que destrúe todo o que está dentro do alcance do canón do acoirazado. O neno do holograma dixo:
  - Este é un gol fenomenal! Pois que os contrincantes o dean todo. Teño unha sorpresa preparada para el.
  Elf Fego mirou a imaxe da batalla con certa dúbida. A armada de Dermostan parecía dolorosamente formidable. Sobre todo os ultra-acoirazados, cuxos diámetros alcanzaban os douscentos cincuenta quilómetros. O elfo lembrouse de súpeto do seu planeta natal... A natureza alí é idílica, nin sequera hai insectos chupasangue. E leóns... Pois non precisamente leóns, senón híbridos con millo. En xeral, este é un fermoso animal: o corpo é unha flor de millo e a melena dourada desenvólvese co vento. Ademais, os acianos cambian de sombra... Aquí hai unha fealdade absoluta, dirixida tanto contra as persoas como contra os elfos.
  O mariscal loiro dixo:
  "Non sabemos cantas reservas ten o inimigo, pero paréceme que é hora de mover o noso rexemento de emboscadas".
  O emperador embrionario obxectou:
  - Agora non é o momento de mostrar as túas tarxetas!
  A moza mariscal intentou discutir:
  "Se o noso pobo morre, non quedará ninguén para loitar!"
  E entón atopouse o comandante embrionario:
  "Non se pode gañar unha guerra sen vítimas". No xadrez pódese, pero nunha batalla real non! A lei despiadada da guerra é que as perdas son como a choiva que irriga os brotes da vitoria, só tes que asegurarte de que as perdas non se convertan nun chuvasco que lave os brotes. - Entón o holograma enviado desde o útero fíxose de súpeto máis amable de cara. - Pero non penses que para reducir as perdas, especialmente polo lume dos ultra-acoirazados, deixes que as naves estelares da Gran Rusia se retiren en espiral.
  O mariscal elfo apoiou ao comandante do embrión:
  - Iso é, ese é o único camiño. Aínda non se sabe cantas forzas o inimigo poderá botar fóra do inframundo.
  De feito, as naves estelares de Shitmostan intentaron moverse nunha densa bandada. Ao mesmo tempo, non gardaron munición en absoluto, lanzando mísiles a millóns, sen importar sequera a precisión do golpe. Parecía que miles de millóns de fósforos estaban sendo golpeados polo baleiro para converterse en hiperplasma, queimar todo o que vive e se movía e despois apagase. Os guerreiros rusos disparan con moita máis precisión, pero o groseiro acorazado do inimigo atronaba, como un petardo, esparexendo fragmentos como confeti. Confeti mortal que derrubou varios barcos de Dirmostán. E o número de fragatas destruídas da civilización bastarda é completamente incalculable. É certo que os barcos rusos están morrendo. Aquí o cruceiro danado, desesperado, precipitouse como un tanque ruso sobre o Kursk Bulge e embistiu o ultra-acoirazado do inimigo. Centos de miles de vidas foron interrompidas á vez, e o lume ardeu, coma se explotara unha xigantesca tubería de gas.
  O mariscal anano comentou tristemente:
  - Dobrágannos, pero non nos rendimos! - O comandante da praza deuse conta (ou máis ben a súa imaxe holográfica, o propio anano estaba noutro barco da clase Gross-Dreadnought!). - Sería necesario lanzar polo menos algúns contraataques ás comunicacións e liñas de abastecemento inimigas.
  O Emperador Fetal sorriu a través do seu holograma infantil.
  - Que, na túa opinión, son un perdedor!
  O mariscal anano gruñiu e abriu as patas:
  "Pero non aforran munición en absoluto". Isto significa que teñen suficiente. Non é así, meu señor?
  O Emperador Embrión obxectou:
  - Non, non así! Un gran comandante é máis valioso que a súa cabeza, polo que un casco de precaución e un camuflaxe de astucia non lle farán mal! En resumo, o inimigo segue coa doce ilusión de que todo lle vai ben, pero de feito a nosa vitoria xa está preto! Golpear de forma inesperada equivale a substituír un puño por unha espada de aceiro aliado.
  
  
  WITTMAN ESTÁ VIVO
  Un pequeno cambio na historia asociado ao gran éxito dos nazis durante a ofensiva nas Ardenas. Os nazis avanzaron máis rápido, puideron cruzar pontes e capturar almacéns con armas, municións e combustible. O éxito tamén foi facilitado pola participación de Wittmann na folga, que, a diferenza da historia real, non morreu! E que? Os verdadeiros heroes nunca morren e son inmortais! Wittman continuou loitando e acumulando os marcadores. Despois da destrución do douscentos tanque, converteuse no primeiro e ata agora único petroleiro en recibir a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo, espadas e diamantes.
  O xenio de Wittmann cambiou lixeiramente o curso da historia. E os alemáns resultaron un pouco máis afortunados, máis rápidos, máis eficientes. E conseguiron o que case pasou na historia real, pero só faltaban un par de horas. E así foron capturados os almacéns e o exército alemán gañou un poder aplastante. Como resultado, Bruxelas foi capturada e centos de miles de soldados británicos e estadounidenses foron capturados.
  Stalin aínda non tiña présa por atacar, querendo que os aliados fosen derrotados máis poderosamente en Occidente.
  As batallas demostraron que o Tiger-2 é unha arma moi eficaz tanto en termos de armamento como de armadura frontal. Os alemáns, ao ver que o Exército Vermello era pasivo no leste , despregaron unidades adicionais na batalla e comezaron a aproveitar o seu éxito. O Fritz tamén adquiriu o máis novo canón autopropulsado E-25, que era pequeno en tamaño e peso, pero tiña armas fortes e unha boa armadura, e o máis importante era mobilidade.
  Como resultado, novas vitorias... Agora os Krauts están en París. Volven tomar a capital francesa.
  E isto é o que quere Stalin: que os aliados sexan asasinados, e entón a URSS conseguirá toda Europa.
  Stalin é un raposo astuto... Pero Churchill tampouco é un idiota. Cando Roosevelt morreu, el e Truman asinaron unha tregua co Terceiro Reich. Ao mesmo tempo, retirando de Francia os restos das tropas derrotadas. E por suposto cun intercambio completo de prisioneiros de guerra, e mesmo coa subministración de combustible e abastecementos ao Terceiro Reich.
  Alemaña respondeu derrogando as leis antisemitas. Sen embargo, os xudeus permaneceron nos campos, pero non foron queimados, só foron obrigados a traballar e os americanos enviaron conservas e cereais aos campos.
  Os alemáns tiñan mans libres en Francia e Italia. Agora Stalin fixo unha proposta para unha paz separada. Pero Hitler rexeitouno. En xuño comezou a ofensiva de Fritz. Os primeiros tanques E-50 entraron na serie. Pero como se viu, o coche non tivo un éxito total. O seu peso mantívose elevado, case 65 toneladas, cunha silueta máis baixa que a do Tiger-2, pero o blindaxe era do mesmo grosor, claramente insuficiente, sobre todo nos laterais. O canón de 88 mm cunha lonxitude de cañón de 100 EL resultou ser algo mellor. Ela fixo doce tiros por minuto.
  O rendemento de condución engadiuse cun motor máis potente, que aceleraba ata 1200 cabalos de potencia. En xeral, o tanque, por suposto, mellorou en comparación co Tiger-2 e tiña unha inclinación lixeiramente máis racional da armadura, pero seguía sendo vulnerable desde os lados.
  O E-100 estaba mellor protexido, pero o seu gran peso dificultaba o transporte e o uso en combate. O máis exitoso foi o canón autopropulsado E-25, cunha silueta moi baixa de blindaxe frontal de 120 mm, unha gran pendente e blindaxe lateral de 82, e un canón para o Tiger-2, era o mellor automotor. canón propulsado da Wehrmacht e da Segunda Guerra Mundial. Acelerou ata setenta quilómetros por hora: un motor de 700 cabalos de potencia e ata rebotou proxectís IS-2 na fronte.
  Os alemáns deron o golpe principal desde Hungría, tentando salvar Budapest, que aínda estaba cercada. A loita foi extremadamente feroz.
  A ofensiva comezou o 22 de xuño e o Exército Vermello construíu unha defensa moi poderosa. Os alemáns aínda teñen poucos tanques da serie E, só os canóns autopropulsados E-25 en cantidades bastante grandes - son bastante fáciles de fabricar e baratos. Aquí hai dúas nenas en bikini tiradas nel. O vehículo está a menos dun metro e medio e grazas a iso está tan ben protexido e armado cun peso relativamente baixo.
  Dúas nenas, Charlotte e Gerda, deitadas, dispararon contra as armas soviéticas. Diante deles movíanse pequenos coches, controlados por radio, despexando campos minados.
  Red Charlotte disparou o canón. Derrubou a pistola soviética e sacudiu o peito, apenas cuberto por unha fina tira de tea. E ela rulou:
  - ¡Fuego de hiperplasma!
  E entón Gerda daralle unha labazada, usando os seus dedos espidos. E berra:
  - Son unha rapaza moi chula e non está mal...
  O canón autopropulsado móvese por si mesmo. E de cando en vez para. A súa armadura frontal está moi inclinada, e isto dá unha boa protección. Os proxectís das armas soviéticas son sensibles ao rebote. E nada ameaza frontalmente cunha arma autopropulsada. Aínda poden golpear o lado. Pero as nenas non teñen présa. O eficaz canón autopropulsado supera ao SU-100 en potencia de perforación de blindaxe, ademais está mellor protexido, máis móbil e ao mesmo tempo máis lixeiro.
  E o Exército Vermello non ten suficientes produtos secos. Principalmente o tanque T-34-85, que non é o suficientemente poderoso coa súa arma e ten unha armadura débil. E o canón autopropulsado alemán E-25, por certo, é máis lixeiro, moito máis forte en armaduras e armas.
  As nenas pelexan... Moi bonitas e novas. E as súas armas autopropulsadas bombardean e lanzan...
  O Fritz finalmente logrou entrar en Budapest. Unha vitoria contundente, rodeada de unidades soviéticas. Moitos foron capturados e asasinados.
  É certo que os nazis sufriron importantes perdas. E non hai tanta forza. Ben, se aínda se producen equipos, entón os recursos humanos non son suficientes.
  E os nenos e as mulleres son reclutados no exército. Ou estranxeiros, pero non son o suficientemente fiables.
  Porén, a loita continúa... O Exército Vermello resiste moi teimudamente, con moitas liñas defensivas. Os alemáns avanzan outros cen quilómetros e paran. Non teño forza suficiente. E o propio Exército Vermello pasa á ofensiva. Pero tampouco ten moito éxito e afasta lixeiramente aos alemáns.
  Ata que chega o inverno... A primeira liña estabilizase. En xaneiro de 1946, o Exército Vermello avanzaría en Prusia Oriental e Polonia, pero fixo poucos progresos.
  Os alemáns non mecen o barco no inverno. As batallas son sanguentas. Pero a primeira liña é lenta...
  E comeza un período característico da Primeira Guerra Mundial. A primeira liña queda inactiva. Os alemáns e as divisións estranxeiras avanzan no verán, e o Exército Vermello no inverno. E ninguén pode acadar un éxito significativo.
  Ano tras ano segue a guerra. Os alemáns están algo por diante da URSS no desenvolvemento de avións a reacción. A URSS introduciu o MIG-15 na produción en masa só en 1949. Pero neste momento os alemáns tiñan ME-462 e XE-362. E o máis importante, avións de disco, que son imposibles de derrubar desde un potente chorro laminar con armas pequenas.
  Os tanques teñen a serie "E" alemá... En cambio, apareceron os T-54 e IS-7. Pero os alemáns lanzaron entón a serie AG, unha piramidal máis avanzada.
  Pero ninguén tiña vantaxe. A primeira liña segue no seu lugar.
  Ata que Stalin morreu en marzo de 1953...
  E aquí, aproveitando certa confusión na dirección do partido e a loita polo poder, os alemáns puideron acadar o éxito. Pero despois da detención e execución de Beria, o nomeamento de Vasilevsky, o gran estratega, como Comandante en Xefe Supremo, e o fortalecemento do Xefe do Comité de Defensa do Estado Malenkov. A primeira liña estabilizouse dentro das fronteiras de Europa.
  Mentres houbo un período de loita polo poder na URSS, os alemáns puideron alcanzar o Neman, e recuperar os Balcáns, Romanía, Bulgaria, Eslovaquia, Grecia, Albania e recuperar o control total de Europa.
  Pero a primeira liña estabilizouse de novo xa nas fronteiras da URSS en 1941...
  E despois decembro de 1955... O Exército Vermello, segundo a tradición, volve avanzar no inverno. Cantos anos durou a guerra? Horror catorce e medio! E non hai fin á vista!
  Mentres Hitler estea vivo, a guerra non rematará. Malenkov está inclinado pola paz dentro das mesmas fronteiras ata o 22 de xuño de 1941. Pero Hitler é teimudo e quere gañar a calquera prezo!
  O Exército Vermello avanza. O tanque IS-12 máis novo vai á batalla. Un vehículo cun canón de calibre 203 mm. É un grande, con dez metralladoras. E seis nenas - membros da tripulación. Proban o primeiro modelo do tanque. Non é demasiado grande e pesado? É eficiente a máquina? As nenas, a pesar do Nadal do 25 de decembro e da xeada, só están en bikini. É certo que o tanque ten o último motor de turbina de gas e está quente. Ademais, as propias seis nenas non son sinxelas.
  Levan loitando dende corenta e un. E acostumámonos a estar case espidos en calquera tempo. De feito, cando estás en bikini todo o tempo, deixas de sentir frío. E a pel vólvese elástica e duradeira.
  As nenas conducen unha máquina asasina coas pernas espidas. Son moi bonitos e fermosos.
  Alenka é a xefa aquí e o comandante da tripulación. Que non viu a nena en catorce anos e medio de guerra? Onde estivo ela? A fronte pasou de Brest a Stalingrado, de Stalingrado ao Vístula, e agora avanzan na zona de Bialystok. O propio Bialystok aínda está en poder dos alemáns. A primeira liña tornouse estable. E cavaron unha cantidade decente de trincheiras.
  Entón, de feito, a guerra é interminable... E pode durar máis dun ano. E que quere este teimudo Hitler?
  Tamén aquí os EUA e Gran Bretaña non queren a paz entre a URSS e o Terceiro Reich. Queren que os dous bandos se aniquilen por completo.
  As mozas da IS-12 avanzan. A armadura frontal do tanque é de 450 mm nun ángulo. Os proxectís rebotan. E as nenas disparan.
  Pero só hai un tanque deste tipo na URSS ata agora. O IS-10 xa está en produción, pero pesa cincuenta toneladas. O IS-7 aínda se produce como o T-54. O T-55 tamén apareceu entre as masas, pero ata agora acaba de entrar en produción. Os alemáns teñen tanques piramidais. Tamén moi forte e perfecto. E pistolas de alta presión con canóns curtos.
  Así que a loita por diante é a máis grave. Natasha e Anyuta disparan desde un poderoso canón de barco e berran:
  - A nosa bandeira estará sobre Berlín!
  E mostraron os seus dentes brancos e nacarados. E non podes parar as mozas coas minas.
  Dous proyectiles golpearon a armadura frontal... Rebotan. Non, o IS-12 é un coche serio e non podes levalo tan facilmente.
  Pero o IS-7, que se move á man dereita das mozas, parece que recibiu un golpe dun canón de alta presión e parou. Danou o mozo guapo.
  Alenka, flexionando os músculos abdominais, canta:
  - Todo o imposible é posible no noso mundo, Newton descubriu que dous e dous fan catro!
  A loita segue sen cesar. Un canón soviético golpea aos alemáns. Marusya grande insire cunchas na recámara. Esta é a vida e o destino das nenas. E cantan:
  - Ninguén nos vai parar, ninguén nos vai derrotar! Os lobos rusos esmagan o inimigo, os lobos rusos: un saúdo aos heroes!
  Agustín, disparando ametralladoras, di:
  - Nunha guerra santa! Será a nosa vitoria! Bandeira rusa adiante, gloria aos heroes caídos!
  E outra vez o arma asasino ruxe e soa:
  - Ninguén nos vai parar, ninguén nos vai derrotar! Os lobos rusos están esmagando ao inimigo, teñen unha man dura!
  María, esta rapaza de cabelo dourado dirixe o tanque e chilla:
  - Esmaguemos forte aos fascistas!
  Os alemáns están a pasar un momento difícil; a loita tamén está a rabiar no ceo. Pero ata agora o MIG-15 é inferior en velocidade e armamento ás marcas alemás. A batalla está a suceder de forma desigual.
  Huffman, este marabilloso piloto de as, fixo unha boa carreira durante os anos da guerra. Máis precisamente, marabilloso e fantástico. Despois de chegar aos trescentos avións recibiu a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con espadas de folla de carballo de prata e diamantes. Ao chegar aos catrocentos avións abatidos, recibiu a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes. Por cincocentos avións recibiu a Orde da Aguia Alemá con diamantes, e despois de mil a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo platino deixa espadas e diamantes. E ao chegar aos dous mil avións, recibiu a Gran Cruz da Cruz de Cabaleiro.
  O único piloto foi capaz de conseguir moitas vitorias aéreas. E aínda estaba vivo. Huffman foi recentemente ascendido ao rango de xeneral. Pero aínda voou como piloto privado.
  Como din, non arde no lume e non se afoga na auga. Durante moitos anos de guerra, Huffman adquiriu o instinto de cazador. Converteuse nun piloto súper lendario e moi popular. Pero tiña un forte competidor - Agave, que tamén superou a cifra de dous mil coches abatidos. E estaba a poñerse ao día con Huffman. Pero aínda é moi nova, e aínda non perdeu un só loitador.
  A nena presionou os pedais cos pés espidos e cincelados e disparou unha ráfaga de canóns de aire. E agora catro vehículos MIG-15 soviéticos foron derrubados.
  Agave ríe e di:
  - En certa medida, todos somos cadelas! Pero teño nervios de aceiro!
  E outra vez a nena dá a volta. Derriba sete avións da URSS nunha soa ráfaga: seis MiG e un TU-4, e chirri:
  - En xeral, se non son super, entón son hiper!
  Agave, por suposto, é unha cadela. Piloto de Lucifer. Moi fermosa rubia mel.
  Aquí dispara outra ráfaga e derruba oito avións MIG-15 soviéticos á vez e pita:
  - Son o máis creativo e reactivo!
  A rapaza realmente non é estúpida. Pode facer todo e pode facer todo. Non podes chamala privada.
  E as súas pernas están tan bronceadas, tan graciosas...
  Pero Mirabela loita contra ela... Durante moito tempo, Kozhedub foi o mellor as soviético. Recolleu seis estrelas de ouro do heroe da URSS, despois de derrubar cento sesenta e sete avións. Pero despois morreu. Entón ninguén puido bater o seu récord. E só recentemente Mirabela superou a Kozhedub. E despois de derrubar máis de cento oitenta avións, converteuse nun heroe sete veces da URSS.
  Esta é unha rapaza de Terminator! Alguén coma ela parará un cabalo ao galope e entrará nunha cabana ardendo.
  E aínda máis fresco.
  Mirabela tivo un destino difícil. Acabei nunha colonia de traballo infantil. Descalza e vestida cunha bata gris, cortaba o bosque e serraba troncos. Era tan forte e saudable. En fortes xeadas camiñaba descalza e en pixama de prisión. E polo menos unha vez estornudaría.
  Por suposto, este fenómeno tamén se observou nas frontes. Durante moito tempo, Mirabela loitou na infantería, e logo pasou a ser piloto. Mirabela recibiu o seu primeiro bautismo de lume na batalla de Moscova, onde foi inmediatamente despois da colonia. E alí mostrouse guay.
  Loitou descalza e case espida na forte xeada que literalmente paralizou á Wehrmacht. Era unha rapaza tan maldita e invencible. E ela conseguiu a fondo.
  Mirabela cría na inminente vitoria da URSS. Pero o tempo pasa. Cada vez hai máis vítimas, pero a vitoria non chega. E dáse moito medo.
  Mirabela soña con vitorias e logros. Ela ten sete estrelas da URSS - isto é máis que ninguén! E carallo, ela merece os seus premios! E seguirá levando a cruz militar. Aínda que Stalin morrese, o seu traballo segue vivo!
  Entra unha rapaza e sae... Derriba un XE-362 alemán e chirri:
  - ¡Acrobacia aérea! E unha tripulación nova!
  Moi chula nena. Unha cobra real é capaz de moito.
  Mirabela é unha nova estrela...
  A loita continúa durante varios días ata que chega o novo ano... O IS-12 soviético recibiu danos nos rodillos e pistas: está a ser reparado. Si, unha guerra tan cruel e despiadada. E canto tempo vai durar?
  E todo porque Wittman sobreviviu ás batallas en Occidente.
  O propio Wittmann loitou nun equipo de tanques durante algún tempo. Levado o reconto a trescentos vehículos, sen contar armas, morteiros, camións, motos e outras cousas, foille concedido: a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes, e ascendeu a xeral.
  Despois do cal xa non pelexou. Pero comandaba o sexto exército de tanques SS.
  Kurt Knipsel converteuse no as de tanques máis exitoso da Wehrmacht. Pero só despois de cincocentos tanques destruídos recibiu a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro.
  Dalgunha maneira foi privado de premios. Certo que, ao chegar aos mil tanques, por fin recibiu: a cruz de cabaleiro da cruz de ferro con follas de carballo de prata, espadas e diamantes.
  Kurt Knipsel é unha máquina de loita moi eficaz. Loitaba en diferentes tanques. Era á vez artillero e comandante. Durante moito tempo andei por diante de todos sen competir.
  Pero a fermosa Gerda xa foi quen de poñelo ao día. As nenas pelexaron ben. Pero despois tiveron unha pausa. As catro belezas quedaron embarazadas e deron a luz unha parella: un fillo e unha filla. Pero despois do descanso recuperáronse rapidamente.
  E agora Gerda pasou por alto a Knisel.
  Como poden evitar moverse? Loitan descalzos e só en bikini. As nenas tomaron outro descanso, dando a luz de novo fillos. E agora estabamos achegando o número de dous mil tanques destruídos. E podían contar cunha recompensa sen precedentes: a estrela da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo prateado, espadas e diamantes.
  Estas son as nenas!
  Gerda dispara contra o coche soviético. Arranca a torre e grita:
  - Son un carallo!
  E volve disparar. Penetra T-54. E chirridos:
  - Patria Alemaña!
  A nena está torcida. E é moi activa... Si, ten unha vena tan estratéxica. Xa é 1956... A guerra segue e segue... Non querer parar. O Exército Vermello está tentando avanzar en diferentes lugares. Pero coidado, quedan poucos recursos humanos.
  E Rusia está sangrando.
  O Exército Vermello intenta avanzar cara a Romanía. E despois houbo un poderoso bombardeo de artillería, tiros e asasinatos.
  Pero o inimigo está esperando. Os alemáns teñen o tanque máis popular, o AG-50. É superior ao T-54 en protección, especialmente nos laterais e, quizais, no poder de perforación da armadura, pero é máis pesado. Verdade, a velocidade do alemán é maior debido ao motor de turbina de gas.
  O tanque alemán dispara e marca.
  A tripulación de Margaret está loitando. Loita a sangue frío. Mozas alemás derriban un tanque soviético. E chirran de pracer.
  Si, e non podes pasar por aquí...
  Un disco pilotado por Albina e Alvina está dando voltas polo ceo. Dúas nenas loiras son atropeladas por coches soviéticos. E fano maxistralmente. O disco completamente invulnerable embellece a Migi e Tu. Coche asasino. E os guerreiros presionan os dedos espidos. E non lle dan ao Exército Vermello unha oportunidade no ceo.
  O avión de disco é algo que os científicos da URSS non poden copiar. Isto é algo para o que non se atopou ningún antídoto. E os alemáns séntense moi seguros no aire. E loitan como feiticeiros cunha variña máxica.
  Albina, apuntando o seu disco ao inimigo, chirriou:
  - Se hai un Deus, entón é alemán!
  Alvina, esmagando ao inimigo, confirmou:
  - Definitivamente un alemán!
  E a nena ría... En xeral, tamén estaba farta da guerra sen fin. Ben, alemáns e rusos mátanse entre eles. Máis precisamente, o Exército Vermello e a Wehrmacht. Pero a primeira liña segue inmóbil... E non hai fin nin arista á vista.
  Guerra... Isto xa é unha realidade. Os guerreiros nacidos despois do comezo da guerra loitan no ceo e no chan.
  Por exemplo, Hans Feuer. O máis novo destinatario da Orde da Cruz de Ferro, de Primeira Clase. E entón converteuse no destinatario máis novo da Orde da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro pola captura dun xeneral soviético.
  Si, isto é realmente xenial.
  Hans Feuer é un loitador desesperado. O neno pelexa como un xigante, e no inverno fai un frío xenial, só con pantalóns curtos.
  Isto é moi chulo!
  Hans fíxose famoso durante séculos!
  E, en xeral, aquí está a suceder unha guerra tan incrible e intensa... Calquera IA esvaécese.
  E en Romanía, o Exército Vermello non pode penetrar nas defensas alemás. Os dous bandos sufriron baixas. Xaneiro vai avanzando... E cada día morren máis e máis persoas son feridas.
  Non hai principio nin fin para a tolemia.
  Agave está de novo no ceo e derruba vehículos soviéticos. É unha cazadora e unha depredadora. Golpea o inimigo.
  Os coches aos que bateu caen. E entón a nena dispara contra as forzas terrestres. Elimina o IS-7. E ri:
  - Son o mellor! Son a nena que mata os inimigos!
  E de novo transfírese a obxectivos aéreos. Este é o destrutor de tanques e todos os vehículos que voan e disparan.
  Pois isto é o que está a ferver na fronte. E no plano doméstico, os científicos están intentando crear algo letal. Aínda que non funciona o mellor.
  Pero aquí hai un pequeno tanque AG-5. Unha máquina de sete toneladas de peso. Superando as probas de combate. E roe e roe o inimigo.
  E cando toca cantar, ninguén nos deterá nin nos vencerá!
  O AG-5 corre e dispara mentres vai. E un tanque así non se pode parar. E as cunchas rebotan.
  E dentro do coche senta un neno de dez anos, Friedrich, e chilla:
  - E realmente serei un super loitador!
  E de novo disparou... E bate no mesmo centro da torre. E o seu poder destrutivo, aínda que sexa de pequeno calibre, é colosal.
  E no ceo Helga loita. Unha rapaza descalza en bikini está tecleando as contas. E alégrase dos seus fantásticos éxitos.
  E Agave sae adiante... E tamén loita.
  Xa estamos en febreiro de 1956... O Exército Vermello non puido acadar o éxito en ningures. Pero os alemáns tampouco poden avanzar. Os formidables tanques subterráneos van á batalla. Pero son puramente tácticos.
  As nenas precipitáronse baixo terra, destruíron unha batería de armas soviéticas e regresaron.
  Ao mesmo tempo, un par de pioneiros foron capturados. As nenas desposuíron dos nenos capturados e comezaron a torturalos. Bateron aos pioneiros con arame, despois asaron os seus talóns espidos con lume. Entón comezaron a romperme os dedos dos pés cunhas pinzas quentes. Os rapaces ouveaban de dor salvaxe. Ao final, as nenas queimaron estrelas no peito cun ferro quente e esmagaron coas súas botas as súas perfeccións masculinas. O último rematou cos pioneiros e colapsaron por un doloroso shock.
  As rapazas, en definitiva, mostraron un rendemento de primeira. Pero de novo os alemáns non lograron nada significativo.
  Poderosas canóns autopropulsados: "Sturmmaus", disparados contra as posicións soviéticas. Levaron a cabo moita destrución e destrución. Pero un avión de ataque soviético derrubou un dos vehículos, e os Krauts regresaron.
  Os nazis intentaron utilizar disquetes para esmagar as baterías soviéticas. Contra eles empregáronse ourizos e explosivos. Houbo un intercambio total de golpes.
  Aquí están de novo Albina e Alvina no seu prato voador. Apuntan usando os dedos espidos dos pés premendo os botóns do joystick e fano con gran habilidade.
  As nenas, por suposto, demostran a máis alta acrobacia aérea. Tiraron do seu disco e unha ducia de máquinas voadoras soviéticas foron derrubadas.
  Albina berra:
  - Escuadrón de construción furioso! Haberá estrelas!
  E volve dar a volta ao seu coche. E as nenas destrúen o Exército Vermello. Ademais, a fondo...
  Alvina tamén derriba unha ducia de avións soviéticos e chirri:
  - Mozas tolas, e non virxes para nada!
  Isto último é certo. A parella divertíuse moito cos homes. E ela fixo todo tipo de cousas. As nenas adoraban os homes, agradáballes! E sobre todo se traballas coa lingua.
  Unha rapaza do máis alto rango... Torturaron ao pioneiro... Primeiro despoxárono e botáronlle un par de baldes de auga pola gorxa. Despois trouxeron un ferro quente á barriga inchada. E como arderon! O pioneiro berrou de dor salvaxe... Había un cheiro a queimado.
  Alvina golpeouno no lateral cun fío quente. E como quere rir... É moi divertido.
  Entón ela cantou:
  - Estou farto de angustiar a retagarda - ¡Quero provocar a miña felicidade!
  E como vai rir! E mostrará os seus dentes de perlas! A esta rapaza encántalle matar, que rapaza!
  E as pernas da nena están todas espidas e graciosas. Encántalle andar descalza sobre os carbóns. E tamén para afastar aos pioneiros capturados. Tanto berran cando lles friten os tacóns. Mesmo a Alvina parécelle moi divertido. E Albina tamén é unha nena, afrontámolo: super! Como dar un cóbado a un opoñente no queixo. E chilla:
  - Son unha rapaza da clase máis alta!
  E mostra os seus dentes nacarados. Que brillan como pulidas. E o guerreiro é impresionante! Isto pode ser algo que non se pode dicir nun conto de fadas nin describir cun bolígrafo!
  Ambos guerreiros derruban MiG soviéticos no ceo. As belezas están activas. Non hai a máis mínima dúbida neles. E unha beleza tan salvaxe e extática.
  Os guerreiros controlan o joystick cos pés descalzos e atacan os coches rusos. Mentres presionan, esmagarán aos loitadores, coma se golpeasen o cristal cunha porra. As nenas son despiadadas e despiadadas. Conteñen o poder da ira e a chama da paixón. E confianza na vitoria. Aínda que a guerra leva quince anos. Pero tampouco quere rematar. Albina e Alvina están no cumio da súa popularidade. E non queren recuar nin parar nin un momento. E avanzan cara a si mesmos e azotan o inimigo.
  Albina, derrubando avións soviéticos, grita:
  - A nena está farta de chorar, prefiro afogar o zapato de bast!
  E como sorrí e brilla os seus dentes de perlas. E como quere agora un home. Encántalle violar homes. Ela está moi satisfeita con isto. El te levará e te violará.
  Albina ruge:
  O sexo das nenas é sexo
  Aquí está un gran progreso!
  E o guerreiro botará a rir... E matemos de novo a todos os nosos inimigos. Ela ten moita enerxía. E cheo de forza muscular.
  E Alvina ruxirá:
  - Imos esmagar o inimigo en anacos!
  E o guerreiro comezará a rir activamente! E imaxineime como estaban pateando os seus mozos. Pero digamos que é bo.
  Xa nos chega marzo... O sol brilla cada vez máis. O primeiro día da primavera, os rapaces rusos corren descalzos pola neve derretida. Rin de si mesmos, sorren de si mesmos e amosan os seus figos aos alemáns.
  Pioneiros con lazos vermellos, cortes de pelo curtos, algúns deles aínda máis curtos. Corren e saltan. Os seus pés descalzos case non se arrefrían. Fixéronse moi toscos. As nenas tamén corren, tamén sen zapatos. Os tacóns redondos e rosas brillan ao sol. Nenas soviéticas marabillosas. Esvelto, atlético, afeito a conformarse con pouco.
  E todos sorrin e sorren cos dentes... O primeiro día da primavera é verdadeira alegría e sede de luz e creación!
  E hai unha batalla aérea no ceo. Mirabela, este é o piloto soviético número un que derruba outro avión alemán. E como sempre, a nena leva só un biquíni. Sempre novo e nunca se esvaece. Tal é a forza espiritual agochada nela.
  Mirabela, porén, tamén adora cando a tocan os homes. Gústalle moito. Por iso é piloto... Cando o corpo espido e musculoso dunha nena é amasado polas mans dos homes, é un auténtico pracer. E moi divertido!
  Mirabela golpea outro coche nazi e asubío:
  - ¡Son unha cadela blindada!
  A moza ata golpea o panel de control cos seus tacóns redondos e espidos. Ela é fermosa. E inimitable.
  Mirabela sae dela. E Agave voa cara a ela. Finalmente, as dúas mulleres pilotos guerreiras máis exitosas coñecéronse. Dispáranse un ao outro dende unha rotonda. Intentan conseguilo dende a distancia. Pero non funciona moi ben. Ambas belezas voan fóra da liña de tiro. E mostraron os dentes con agresividade. Ben, as mulleres son cadelas. Míranse moito aos ollos. Máis precisamente, de cabeza e volven disparar. O ME-562 alemán aínda está mellor armado que o MIG-15, e o vehículo soviético foi derrubado...
  Pero Mirabela consegue expulsarse, perdendo o seu avión por primeira vez na súa carreira de voo. O peor é que acabou en territorio inimigo. E isto é malo. Si, tan únicos xiros do destino. E o 1 de marzo de 1956, o mundo cambia, pero a regra do Führer no xogo cibernético permanece.
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"