Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΚΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΒΟΝΑΠΑΡΤΗ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Το αγόρι Μπενεντέτο, ο γιος του κόμη ντε Μοντεκρίστο, παρέχει μεγάλη βοήθεια στον Ναπολέοντα Βοναπάρτη παραδίδοντας ένα πακέτο παραπληροφόρησης στον Γερμανό Στρατάρχη Μπλούχερ. Ως αποτέλεσμα, ο Ναπολέων Βοναπάρτης κερδίζει τη μάχη του Βατερλώ και ολόκληρη η πορεία της παγκόσμιας ιστορίας αλλάζει.

  ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΚΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΒΟΝΑΠΑΡΤΗ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Το αγόρι Μπενεντέτο, ο γιος του κόμη ντε Μοντεκρίστο, παρέχει μεγάλη βοήθεια στον Ναπολέοντα Βοναπάρτη παραδίδοντας ένα πακέτο παραπληροφόρησης στον Γερμανό Στρατάρχη Μπλούχερ. Ως αποτέλεσμα, ο Ναπολέων Βοναπάρτης κερδίζει τη μάχη του Βατερλώ και ολόκληρη η πορεία της παγκόσμιας ιστορίας αλλάζει.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 1
  Λες και ο στρατός του Ναπολέοντα Βοναπάρτη ετοιμάζεται για την αποφασιστική μάχη του Βατερλώ. Ο Μπενεντέτο, στο σώμα ενός απλού αγοριού περίπου δώδεκα ετών, έλαβε από τη διοίκηση το καθήκον να καθυστερήσει την άφιξη του πρωσικού ιππικού με επικεφαλής τον Μπλούχερ.
  Δεν είναι τόσο απλό. Αλλά το αγόρι έπρεπε να πει σε αυτόν τον στρατάρχη το εξής: λένε ότι η γέφυρα είναι ναρκοθετημένη και πρέπει να μετακινηθούμε. Μάλιστα, η γέφυρα φυλάσσεται καλά από τους Ολλανδούς και δεν είναι εύκολο να φτάσεις σε αυτήν.
  Αλλά ο Ναπολέων έχει την απαραίτητη σφραγίδα και ο Μπλούχερ πρέπει να πιστέψει το μήνυμα του αγγελιοφόρου. Ο οποίος, παρεμπιπτόντως, μιλάει άριστα αγγλικά και έχει ξανθά μαλλιά. Και το νεαρό της ηλικίας εμπνέει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση. Υπάρχει λοιπόν ένα στερεότυπο ότι τα παιδιά δεν προσλαμβάνονται ως σοβαροί κατάσκοποι.
  Και αν ο Blucher πιστέψει και αφήσει το ιππικό να πάει γύρω, τότε ο χρόνος θα κερδηθεί και οι Βρετανοί θα νικηθούν.
  Ο Benedetto πηγαίνει στο Blucher με ένα μικρό πόνυ με ένα σημαντικό μήνυμα. Το αγόρι, φυσικά, είναι ντυμένο αγγελιοφόρο. Αλλά ενώ καλπάζει, έβγαλε τις μισητές έξυπνες μπότες του, και προτιμά να καβαλάει ξυπόλητος σε ένα άλογο, κάτι που είναι πολύ πιο ευχάριστο.
  Και αυτός φυσικά διασκεδάζει και έχει κέφια. Αλλά πρέπει να φτάσετε στο Blucher και το αγόρι χτυπά το πόνι στα πλάγια. Και το άλογο, αν και μικρό, είναι ευκίνητο.
  Ο Μπενεντέτο τραγούδησε με λύσσα:
  Όλοι κοιτάμε τον Ναπολέοντα,
  Θέλουμε ασύλληπτες νίκες...
  Για να πολεμήσουμε εκατομμύρια από εμάς,
  Και για να μην ξέρουν τα παιδιά τα προβλήματα!
  
  Για να μη βροντάει το Βατερλώ,
  Για να μην αιμορραγούν τα φύλλα...
  Και για να μην υπάρξει ήττα,
  Καλή τύχη με τον σωστό αριθμό!
  
  Τώρα είναι απλώς ένα αγόρι
  Και σύντομα θα γίνω αξιωματικός...
  Πηδάω στο χωράφι σαν λαγουδάκι,
  Ας δείξουμε θάρρος με το παράδειγμα!
  
  Θα παραδώσω αυτό που διέταξε ο κύριος,
  Αν και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος σε αυτό...
  Και ο Σατανάς έχει χίλια πρόσωπα,
  Ικανός να μας ρίξει κάτω!
  
  Μερικές φορές με χτυπούν στα τακούνια,
  Και το δυνατό ραβδί σφυρίζει...
  Παίξαμε κρυφτό με τη μοίρα,
  Με εκείνο το φρούριο σαν μονόλιθος!
  
  Δεν μπορούμε να γονατίσουμε
  Και δεν μπορείς να το λυγίσεις με ένα σκληρό μαστίγιο...
  Στο όνομα των φωτεινών γενεών,
  Θα σας δείξουμε τον δρόμο προς την επιτυχία!
  
  Ο Κύριος δεν είναι συχνά ελεήμων
  Όλοι πρέπει να υποφέρουμε...
  Οι πλούσιοι και οι φτωχοί είναι επίσης δυστυχισμένοι,
  Ας είναι η ώρα της αλλαγής!
  
  Πιστεύω ότι η ειρήνη θα έρθει στην Ευρώπη,
  Ο Ναπολέων είναι για πάντα μονάρχης...
  Θα έχουμε όλοι μια καλή ζωή,
  Και το άτομο θα γίνει ευτυχισμένο!
  Μετά από αυτό το τραγούδι έγινε πιο διασκεδαστικό. Ο αγγελιοφόρος έπιασε τη μύγα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Και μετά το πέταξε επιδέξια, και το συνέθλιψε ελαφρώς. Πέταξε πάνω και έπεσε σε μια κολλιτσίδα.
  Και κάποιο πουλί το κατάπιε με μια κίνηση. Αυτό είναι πραγματικά αστείο.
  Ο Benedetto τραγούδησε:
  Η κολλιτσίδα μεγαλώνει κάτω από το φράχτη,
  Ένας κόκορας κάθεται στον φράχτη!
  Και έγινε ακόμα πιο αστείο και πιο διασκεδαστικό... Και το αγόρι ξαναχτυπά το κότσο του πόνυ με τα γυμνά του τακούνια και το μαστιγώνει.
  Ο Ναπολέων είναι μεγάλη προσωπικότητα. Πράγματι, ήταν σχεδόν ιδιοφυΐα, αν και επιτυχημένος, αλλά προς το παρόν. Εδώ ο διοικητής Alexander Suvorov έζησε εξήντα εννέα χρόνια και κέρδισε μέχρι το τέλος της ζωής του. Κι αν ζήσει, ας πούμε, εβδομήντα πέντε χρόνια, θα πολεμήσει τον Ναπολέοντα στη μάχη. Ας πούμε στο Austerlitz ή και νωρίτερα; Ποιος θα ήταν τότε ο Ναπολέων; Ή, αντίθετα, ο Ναπολέων θα ήταν ανίκητος για πολλά χρόνια. Τι θα περίμενε ο κόσμος;
  Από τη μια, είναι καλό, φυσικά, να υπάρχει μια ενιαία αυτοκρατορία, αντί να τσακώνουμε μικρές χώρες και λαούς. Αλλά από την άλλη, όλοι αυτοί οι πολυάριθμοι συγγενείς του Ναπολέοντα θα είχαν δημιουργήσει πολλά προβλήματα και θα μπορούσε να ήταν ανοησία. Ειδικά αν αργά ή γρήγορα αυτός ο μεγάλος μονάρχης πέθανε. Ναι, και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν προβλήματα.
  Αν ο Ναπολέων θα είχε καταλήξει σε ένα πιο τέλειο σύστημα μιας ενιαίας αυτοκρατορίας.
  Πάρτε, για παράδειγμα, την τσαρική Ρωσία: ο αυτοκράτορας έχει επίσης οικογένεια εκεί, αλλά η αυτοκρατορία είναι ενιαία, ενιαία και δεν χωρίζεται σε διαφορετικά βασίλεια. Και εδώ δεν υπάρχει ανόητος ανταγωνισμός.
  Το αγόρι χαμογέλασε και έκοψε ένα χτύπημα με το σπαθί του καθώς κάλπαζε.
  Αλλά οι Ρομανόφ με την εξαιρετική τους γενετική από τον Ρουρίκ είναι άλλο πράγμα και οι Βοναπάρτης, αυτό το πληβείο αίμα, άλλο πράγμα. Και υπάρχει μια διαφορά. Φυσικά, ο Μπενεντέτο δεν ήξερε τι περίμενε τη Ρωσία και τη δυναστεία των Ρομανόφ στο μέλλον και γενικά τι σχέση είχε ο Γάλλος με μια ξένη χώρα.
  Θα ήθελα να το καταλάβω με το δικό μου...
  Το αγόρι μάλιστα τραγούδησε με χαρά, ένα διάσημο λαϊκό ειδύλλιο, το οποίο τραγούδησε κάποτε με τον κόμη Μοντεκρίστο, τον οποίο τότε θεωρούσε δικό του πατέρα.
  Και ο ρομαντισμός, πρέπει να πω, είναι πολύ φωτεινός και ενδιαφέρον.
  Στη Γασκώνη η λέξη "δειλός" δεν είναι γνωστή,
  δεν ξέρω σπαθί αν κάνετε λάθος Εμείς οι Γασκώνοι έχουμε το καλύτερο γούστο στον κόσμο - Δεν μας αρέσει τίποτα εκτός από τη δόξα!
  
  Ψηλά ζυγωματικά, ξεχωριστό για να γίνεις - Εδώ είναι το βλέμμα ενός άντρα του κόσμου από τη Γασκώνα. Πιστέψτε με, κύριε, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ - το Παρίσι θα ξέρει ακόμα Το Παρίσι θα ξέρει ακόμα Το Παρίσι θα γνωρίζει ακόμα τον Μπενεντέτο!
  
  Βουργουνδία, Νορμανδία, Σαμπάνια ή Προβηγκία, Και υπάρχει φωτιά και στις φλέβες σου, Αλλά η καλή τύχη δεν έχει χρόνο για σένα, Όχι ακόμα στον λευκό κόσμο, Όχι ακόμα στον λευκό κόσμο, Όχι ακόμα στο λευκό φως, Υπάρχει η Γασκώνη .
  
  Δεν μπορώ να ζήσω στο Παρίσι χωρίς φήμη.
  Έχει περάσει όλη μου η ζωή - ήρθε η ώρα να ασχοληθώ με τη μοίρα. Πόσο χρονών είσαι, παιδί μου; Α, πολλά, κύριε, πολλά - είκοσι και κάτι!
  
  Είναι το χέρι σου σταθερό; - Αυτό είναι ένα αληθινό χαρακτηριστικό ενός Γασκώνου με πολύ αγνή ψυχή. Και ήμουν το ίδιο τολμηρός όταν το Παρίσι αναγνώρισε τη Γασκώνη Το Παρίσι αναγνώρισε τη Γασκώνα το Γασκώνα Montecristo!
  
  Στη Γασκώνη η λέξη "δειλός" δεν είναι γνωστή, δεν ξέρω σπαθί αν κάνετε λάθος Εμείς οι Γασκώνοι έχουμε το καλύτερο γούστο στον κόσμο - Δεν μας αρέσει τίποτα εκτός από τη δόξα.
  
  Ψηλά ζυγωματικά, ξεχωριστά για να γίνεις - Να μια ματιά από τη Γασκώνα με χαιρετισμούς. Πιστέψτε με, κύριε, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ - το Παρίσι θα ξέρει ακόμα Το Παρίσι θα ξέρει ακόμα Το Παρίσι θα ξέρει ακόμα τον Μπενεντέτο!
  
  Βουργουνδία, Νορμανδία, Σαμπάνια ή Προβηγκία, Και υπάρχει φωτιά και στις φλέβες σου, Αλλά η καλή τύχη δεν έχει χρόνο για σένα, Όχι ακόμα στον λευκό κόσμο, Όχι ακόμα στον λευκό κόσμο, Μέχρι τον λευκό κόσμο υπάρχει η Γασκώνη!
  Αν και ο Μπενεντέτο δεν είναι ακριβώς Γασκώνος, αλλά μάλλον Παριζιάνος. Αλλά ο Montecristo φαίνεται να είναι πραγματικά Γασκώνος.
  Λοιπόν, ο στόχος είναι ήδη κοντά. Οι περιπολίες αλόγων του στρατού του στρατάρχη Μπλούχερ είναι ορατές.
  Το αγόρι κούνησε την τσάντα μπροστά στη μύτη του και του έδειξε την πάσα. Και φυσικά τους έλειψε. Ο νεαρός πολεμιστής ήταν γεμάτος δύναμη και ενέργεια. Και το γεγονός ότι έμοιαζε με αγόρι προκάλεσε ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση. Άλλωστε, τα παιδιά είναι τα λουλούδια της ζωής και είναι γενικά αποδεκτό ότι εμπιστεύονται περισσότερο από τους μεγάλους.
  Και ο ανιχνευτής ήταν καλεσμένος στο τραπέζι. Του έδωσαν ένα κομμάτι αρνί και καλό, πράσινο κρασί. Ο Μπενεντέτο ήπιε μόνο την τελευταία γουλιά, φοβούμενος ότι θα του λυνόταν η γλώσσα.
  Το αγόρι μετέδωσε τις πληροφορίες και παραλίγο να τον ξεχάσουν. Λοιπόν, μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας. Και ταυτόχρονα, ίσως μπορούμε να τραγουδήσουμε, τι είναι πατριωτικό;
  Και το αγόρι τραγούδησε με αίσθηση και έκφραση.
  Η Βρετανία μου κοιμάται
  Κρυφό, μυστικό
  Δόθηκε σε εσάς και σε εμένα
  Στη μεγάλη αυγή!
  
  Παράξενα ονόματα
  Δρόμοι, κτίρια
  Σύντομα αυτή η γνώση
  Δείτε το, εδώ είναι το δικό σας
  
  Εισιτήριο, ράψε το στο μανίκι που δεν ήταν κόκκινο
  Για να μισείς αυτό το χρώμα
  Η πλοκή του παιχνιδιού σας είναι προφανώς επικίνδυνη:
  Μαγεία, πόλεμος, έρωτας, δεκαέξι χρόνια
  
  Μόνο αυτός που έσβησε την απόγνωση στα μάτια του
  Δεν μπορώ να υποχωρήσω, δεν θα κοιμάμαι για πάντα
  Ο αιώνας σίγουρα θα ξεγελάσει τους πάντες
  Κοιμήσου, Βρετανία μου.
  
  Κοιμήσου Βρετανία μου
  Μου έδωσε η μοίρα
  Ευτυχία και βάσανα -
  Είστε μόνοι
  
  Κοιμήσου, ο πόλεμος της Βρετανίας
  Νωρίς, νωρίς
  Σπαθί της εκλογής σας
  Μεγαλωμένο από τη λίμνη
  
  κάτω και όπως κάθε ατσάλι τραγουδά για το αίμα,
  πίνει το δικό μου και πλένεται με αγάπη
  στη βασιλική χώρα κάτω από την εύθραυστη έναστρη στέγη,
  όπου το φθινόπωρο και η άνοιξη έμειναν να κυριαρχούν
  
  Υπάρχουν στέφανα, όχι εκκλησίες - κουκέτα για αγγέλους,
  Το στέμμα έσπασε κατά λάθος από κάποιον νάνο
  Αλλά, όπως κληροδότησε ο αείμνηστος Τσάρλι, στα όνειρά μας
  Οι δράκοι του πετούν
  
  Κοιμήσου Βρετανία μου
  
  Συναντήσεις χωρίς αντίο
  Δεν είσαι εσύ, δεν είμαι εγώ
  Ομιλίες για πιάνο
  Δύο χέρια
  
  Εκτελέσεις χωρίς συγχώρεση
  Δεν είμαι εσύ. Ποιός είμαι?
  Μόνο το ρεύμα ξέρει
  Αρχαίος υπόγειος ποταμός
  
  Και αυτή η τρανταχτή γέφυρα οδηγεί κάτω από την καμάρα
  Αυτός που περπάτησε στο νερό χωρίς να πνιγεί
  Αξιόπιστο μπλε βελούδο απλώνεται στα κύματα
  Περπατήστε κατά μήκος του με τόλμη ενώ όλος ο κόσμος αποκοιμιέται
  
  Και οι εχθροί σου κοιμούνται κρατώντας την καρδιά τους,
  Οι φίλοι κοιμούνται, έχοντας εμπιστευτεί τη μοίρα τους στο χρυσό λιοντάρι
  Ακόμα και αυτός που λέγεται ότι πάτησε το μωρό
  Κοιμάται αγκαλιά με μια όμορφη χήρα!
  
  Κοιμήσου Βρετανία μου
  
  Κοιμήσου Βρετανία μου
  Κρυφό, μυστικό
  Ο ρυθμός της αναπνοής σου -
  Η μπρεγκέτα μου
  
  Θάνατοι εκτός από το όνομα
  Τίποτα για εμπόριο
  αγνό μου αστέρι
  Η Αγγλία είναι πίσω στο σπίτι
  Κοιμήσου στις φλόγες της αυγής
  Κοιμήσου αγάπη μου
  Είσαι η Βρετανία μου.
  Αν και είναι αηδιαστικό για έναν Γάλλο να τραγουδάει έτσι. Αλλά είναι με τη στολή ενός Άγγλου αγοριού.
  Και έτσι ο στρατός του Μπλούχερ ξεκίνησε τη λάθος διαδρομή. Και ο Μπενεντέτο τον άφησε ορμώντας μπροστά. Είναι αγόρι και δεν πρέπει να κάθεται ήσυχος. Λίγο πριν φύγει, κατάφερε να κερδίσει δέκα χρυσούς λουούδες. Και ήμουν πολύ ευχαριστημένος με αυτό. Και τώρα πήγε έφιππος πίσω στον Ναπολέοντα και ανυπομονούσε για μια σημαντική ανταμοιβή. Άλλωστε, μπόρεσε να τα καταφέρει τόσο έξοχα. Λες και ο ίδιος ήταν ο Τζένγκις Χαν. Ναι, αν ο Ναπολέων, όπως ο Τζένγκις Χαν, ζούσε εβδομήντα δύο χρόνια χωρίς να γνωρίζει την ήττα, ο κόσμος θα ήταν διαφορετικός. Και ίσως η αρμονία και η ευτυχία να βασιλεύουν σε αυτό. Και έτσι, η Ευρώπη διχάζεται και η τσαρική Ρωσία άρπαξε το Βασίλειο της Πολωνίας για τον εαυτό της. Γιατί είναι λογικό αυτό; Αν είσαι αδύναμος, τότε γιατί να μην σου αρπάξει κομμάτια;
  Ο Μπενεντέτο άρχισε να τραγουδά καθώς καβάλησε στο λευκό του άλογο.
  Η χώρα των Γάλλων είναι η Αγία Πατρίδα,
  Στο οποίο όλοι είναι ίσοι και σπουδαίοι.
  Τεντωμένο από άκρη σε άκρη,
  Με φαρδιά βήματα!
  
  Υπάρχουν βουνά σε αυτό - χρυσές κορυφές,
  Και τα ποτάμια αστράφτουν από καθαρό ασήμι...
  Το χειμώνα το χιόνι είναι σαν πλούσια γκρίζα μαλλιά,
  Την άνοιξη, ένα ρέμα πίσω από μια συμπαγή όχθη!
  Αλλά τότε το αγόρι σώπασε, νιώθοντας κίνδυνο. Και το καθαρόαιμο άλογο γρύλισε από φόβο. Ο Μπενεντέτο κοίταξε πίσω - λύκοι τον κυνηγούσαν. Και αυτό είναι ήδη σοβαρό. Υπάρχει ήδη ένα ολόκληρο κοπάδι από αυτούς εδώ.
  Το αγόρι χτύπησε με τα γυμνά τακούνια του στη στεφάνη του αλόγου του και το ξεκίνησε σε καλπασμό. Την ίδια στιγμή, το αγόρι σκέφτηκε. Αυτός ο λύκος είναι ένα άθλιο θηρίο. Για παράδειγμα, έφαγε κοκκινοσκουφίτσα. Είναι αυτό ένα αξιοπρεπές πράγμα από την πλευρά του; Τι να πεις για τον λύκο;
  Ο Μπενεντέτο τραγούδησε ένα κωμικό τραγούδι με ειρωνεία σε αυτά τα γκρίζα αρπακτικά.
  Ζορίζομαι με όλη μου τη δύναμη - και με όλους τους τένοντες,
  Αλλά σήμερα - πάλι σαν χθες: Με περικυκλώνουν, με περιτριγυρίζουν - Με οδηγούν χαρούμενα στους αριθμούς!
  Τα δίκαννα κυνηγετικά όπλα είναι απασχολημένα πίσω από τα έλατα -
  Εκεί οι κυνηγοί κρύβονται στις σκιές, - Λύκοι πέφτουν στο χιόνι, Μετατρέπονται σε ζωντανό στόχο.
  Το κυνήγι είναι για λύκους,
  Το κυνήγι είναι - για γκρίζα αρπακτικά, καρυκευμένα και κουτάβια! Οι χτυπητές ουρλιάζουν, και τα σκυλιά γαβγίζουν μέχρι να κάνουν εμετό, Υπάρχει αίμα στο χιόνι - και κηλίδες από κόκκινες σημαίες.
  δεν παίζουν επί ίσοις όροις με τους λύκους
  , αλλά το χέρι τους δεν κουνάει: Έχοντας προστατεύσει την ελευθερία μας με σημαίες, χτυπούν με σιγουριά, σίγουρα.
  Ο λύκος δεν μπορεί να σπάσει τις παραδόσεις -
  Προφανώς, στην παιδική ηλικία, τυφλά κουτάβια, Εμείς, τα λυκάκια, ρουφήξαμε τη λύκο και ρουφήξαμε: δεν μπορείτε να αρπάξετε τις σημαίες!
  Και τώρα - το κυνήγι για λύκους,
  Το κυνήγι συνεχίζεται - για γκρίζα αρπακτικά, καρυκευμένα και κουτάβια! Οι χτυπητές ουρλιάζουν, και τα σκυλιά γαβγίζουν μέχρι να κάνουν εμετό, Υπάρχει αίμα στο χιόνι - και κηλίδες από κόκκινες σημαίες.
  Τα πόδια και τα σαγόνια μας είναι γρήγορα -
  Γιατί, αρχηγέ, δώσε μου μια απάντηση - Μας κυνηγούν και ορμούμε στον πυροβολισμό Και μην προσπαθήσεις να ξεπεράσεις την απαγόρευση;
  Ο λύκος δεν μπορεί, δεν πρέπει, να κάνει διαφορετικά.
  Ο χρόνος μου τελειώνει: Αυτός στον οποίο είμαι προορισμένος χαμογέλασε και σήκωσε το όπλο του.
  Το κυνήγι είναι για λύκους,
  Το κυνήγι είναι - για γκρίζα αρπακτικά, καρυκευμένα και κουτάβια! Οι χτυπητές ουρλιάζουν, και τα σκυλιά γαβγίζουν μέχρι να κάνουν εμετό, Υπάρχει αίμα στο χιόνι - και κηλίδες από κόκκινες σημαίες.
  Βγήκα από υπακοή:
  Πίσω από τις σημαίες - η δίψα για ζωή είναι πιο δυνατή!Μόνο - πίσω μου άκουσα χαρούμενα τις έκπληκτες κραυγές των ανθρώπων.
  Ζορίζομαι με όλη μου τη δύναμη - και με όλους τους τένοντες,
  Αλλά το σήμερα δεν είναι το ίδιο με το χθες: Με περικύκλωσαν, με περικύκλωσαν - Οι κυνηγοί όμως έμειναν με τίποτα!
  Το κυνήγι είναι για λύκους,
  Το κυνήγι είναι - για γκρίζα αρπακτικά, καρυκευμένα και κουτάβια! Οι χτυπητές ουρλιάζουν, και τα σκυλιά γαβγίζουν μέχρι να κάνουν εμετό, Υπάρχει αίμα στο χιόνι - και κηλίδες από κόκκινες σημαίες.
  Μετά από αυτό οι λύκοι το πήραν πραγματικά και έπεσαν πίσω. Επιπλέον, αν ένα ξυπόλητο αγόρι τραγουδά, σημαίνει ότι είναι πραγματικά κουλ και είναι καλύτερα να μην τα βάζεις μαζί του.
  Και ο Μπενεντέτο χαιρόταν πολύ να πάρει και να συνθλίψει το κουνούπι με τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών. Και σημείωσε:
  - Άλλαξα τον ρου της ιστορίας!
  Και όλα άλλαξαν πραγματικά. Ο Μπλούχερ δεν έφτασε εγκαίρως και ο Ναπολέων κέρδισε στο Βατερλώ. Μετά ήρθε η σειρά των Γερμανών. Ο μεγάλος διοικητής κέρδισε πολλές ακόμα νίκες. Συμπεριλαμβανομένου του ρωσικού στρατού. Αλλά ο λαός της Γαλλίας είναι πολύ κουρασμένος από παρατεταμένους πολέμους. Και πάρα πολλοί άνδρες σκοτώθηκαν.
  Και ο Ναπολέων Βοναπάρτης συμφώνησε στην ειρήνη. Η Γαλλία διατήρησε τη βόρεια Ιταλία, την Ολλανδία, την Ελβετία και μέρος της Γερμανίας, καθώς και τη βόρεια Ισπανία.
  Μετά από αυτό δεν υπήρξε πόλεμος στην Ευρώπη για αρκετό καιρό. Είναι αλήθεια ότι οι Γάλλοι πήγαν στην Αφρική και κατέλαβαν την Αλγερία και το Μαρόκο. Μετά κατακτήθηκε η Τυνησία και μετά η Λιβύη και η Αίγυπτος. Ο πόλεμος για τη βόρεια Αφρική έληξε με επιτυχία για τη Γαλλία. Και μετά στο Σουδάν.
  Ο Ναπολέων κυβέρνησε μέχρι τον Μάρτιο του 1842, ζώντας εβδομήντα δύο χρόνια, όπως ο Τζένγκις Χαν. Τον διαδέχθηκε ο γιος του, Ναπολέων Β'. Ο οποίος σύντομα έγινε αυτοκράτορας της Αυστριακής Αυτοκρατορίας. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Ο Ναπολέων έγινε μεγάλος θρύλος. Και η δυναστεία του είναι ένδοξη δυναστεία. Και η βασιλεία του Βοναπάρτη είναι πραγματικά θρυλική.
  Έγινε ακόμα και σύνθεση αυτού του τραγουδιού:
  Υπήρχε ένας θυελλώδης αιώνας, ένας θαυμαστός αιώνας:
  Δυνατός, μεγαλειώδης• Υπήρχε ένας τεράστιος άνθρωπος, μια σπατάλη δόξας.
  Ήταν η εποχή των ηρώων!
  Αλλά τα πούλια μπερδεύτηκαν, και σκνίπες και έντομα σύρθηκαν από τις ρωγμές.
  Κάθε αγόρι της μαμάς,
  κάθε κλέφτης, ανόητος της μοδάτης βλακείας, που κάνει φιλελεύθερες εμφανίσεις.
  Αντίπαλος του Δεσποτισμού,
  ρήτορας της Ισότητας, - Πρησμένος, τυφλός και γενειοφόρος, Υπερήφανος ληξίαρχος.
  τους τόμους του Thiers και του Rabeau
  από καρδιάς και, σαν φλογερός Mirabeau, δοξάζει την ελευθερία.
  Και κοίτα: το δικό μας Mirabeau
  του παλιού Γαβρίλου Για τσαλακωμένο φούτερ, μαστιγώνει το μουστάκι και το ρύγχος του.
  Και κοίτα: ο δικός μας Lafaet
  Brutus ή Fabricius βάζει τους άντρες κάτω από την πρέσα, μαζί με τα παντζάρια.
  
  ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Οι περιπέτειες των αιώνιων παιδιών συνεχίζονται στο διαστημικό απόσπασμα. Ταυτόχρονα, νέες περιπέτειες περιμένουν το αιώνιο αγόρι Eduard Sturgeon, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ των τρολ, των ορκ, των ξωτικών και άλλων πλασμάτων του κόσμου της φαντασίας. Και οι κόρες των Θεών του Δημιούργου πολεμούν επίσης δίπλα-δίπλα μαζί τους.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 1
  Το κορίτσι πολεμιστής Adala ψιθύρισε:
  - Τι έχεις αυτή τη φορά, για πάντα νεαρή ιδιοφυΐα;
  Ο Έντικ απάντησε με ένα αγορίστικο χαμόγελο:
  - Υπάρχει απάντηση και σε αυτό!
  Ένας τεράστιος μεταλλικός βόας, με στόμιο στο οποίο στριφογύριζαν τα δόντια του τρυπανιού, συνέχιζε να σέρνεται όλο και πιο κοντά στο απόσπασμα των ειδικών δυνάμεων των παιδιών. Ακολουθώντας αυτό το μακρύ τέρας, άρχισαν να εμφανίζονται μεγάλα ρομπότ, που μοιάζουν με χελώνες που περπατούν. Και είχαν κανόνια στα κεφάλια τους που εκτοξεύονταν από συστήματα λέιζερ. Είναι αλήθεια ότι οι λιγότερο από τέλειες ακτίνες δεν προκάλεσαν μεγάλη καταστροφή.
  Το αγόρι ιδιοφυΐα έβγαλε ένα συνηθισμένο χυτό σύρμα με χαλκό και σε αυτό προσάρτησε ένα μπιζέλι με μια άγνωστη γέμιση.
  Και το εκτόξευσε προς την κατεύθυνση ενός απειλητικού, μηχανικού ερπετού. Το σύρμα μπλέχτηκε στα τρυπάνια και αμέσως φούντωσε. Ο τεράστιος βόας άρχισε να τρέμει.
  Το αγόρι που βρισκόταν στα δυτικά στο δεξί χέρι του Έντικ χτύπησε:
  - Ουάου! Πανεμορφη!
  Το σώμα του μηχανικού ερπετού συσπάστηκε και γκρέμισε τις ρομποτικές χελώνες που περπατούσαν. Έστριψαν και πυροβολώντας άρχισαν να πυροβολούν ο ένας τον άλλον. Και από τις κρούσεις των ακτίνων λέιζερ η πανοπλία στραβώθηκε και το μέταλλο κάηκε.
  Τα αγόρια και τα κορίτσια της ομάδας εφόδου από τις ειδικές δυνάμεις των παιδιών πήραν και άνοιξαν πυρ για να σκοτώσουν, χρησιμοποιώντας τα πολυβόλα λέιζερ τους.
  Ο Έντικ φώναξε:
  - Αστο ήσυχο! Εξοικονομήστε ενέργεια παιδιά! Anti-pulsar!
  Οι στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων των παιδιών σταμάτησαν να πυροβολούν. Και έτσι ήταν ήδη ξεκάθαρο ότι το γιγάντιο βόα που συσπάται με το σώμα του ακρωτηρίασε και συνέτριψε σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα. Αυτό είναι πραγματικά ένα τερατώδες αντίκτυπο και απλά σούπερ.
  Η κοπέλα Adala έκλεισε το μάτι στον νεαρό ιδιοφυή διοικητή και σημείωσε:
  - Ειναι υπεροχο! Λοιπόν, είσαι μαχητής! Χρησιμοποιείτε τη δύναμη του εχθρού εναντίον του!
  Το αγόρι διοικητής της έκλεισε το μάτι και είπε:
  - Φυσικά, χρειαζόμαστε μια επιστημονική, λεπτή προσέγγιση.
  Ο βόας, σπασμένος, έσπασε τις ρομποτικές χελώνες που περπατούσαν• είτε εξερράγησαν είτε ισοπεδώθηκαν. Επίσης, η ουρά του με ένα υστερικό κύμα ανέτρεψε τις δεξαμενές πάνω σε κάμπιες που ξεπήδησαν από τις πύλες του κάστρου.
  Αποδείχτηκαν αβοήθητοι και τα κεριά άναψαν. Και φαινόταν δροσερό.
  Και οι οβίδες πέταξαν έξω από τα βαρέλια και χτύπησαν τους δικούς τους ανθρώπους. Και πολλή καταστροφή πύργων όπλων.
  Σε απάντηση, οι μπαταρίες των όπλων άρχισαν να λειτουργούν ξανά από τα τείχη του κάστρου. Τόσο οι ακτίνες λέιζερ όσο και τα βλήματα που αντλήθηκαν από εξολόθρευση έπεσαν βροχή πάνω στον μηχανικό συστολέα βόα. Οι πρώτοι πυροβολισμοί τρύπησαν το δέρμα του από ατσάλι και τιτάνιο. Άρχισαν να γίνονται διακοπές. Όπως οι σκουληκότρυπες, εμφανίστηκαν τρύπες στην πανοπλία αυτού του τέρατος.
  Το κορίτσι που ήταν στα δεξιά του Έντικ τσίριξε:
  - Αυτά είναι πυροτεχνήματα! Του δώσαμε πολλά!
  Το αγόρι διοικητής διευκρίνισε:
  - Το παρέλαβα από δικούς μου ανθρώπους!
  Τα παιδιά των πολεμιστών αναφώνησαν ομόφωνα:
  - Η αλήθεια και η τύχη είναι μαζί μας,
  Θα χτυπήσουμε δυνατά τα ποδήλατα...
  Το κύριο καθήκον μας είναι
  Σκότωσε τους κακούς εξωγήινους!
  Η Adala, αυτό το κορίτσι που έχει βιώσει πολλά και μάλιστα χρειάστηκε να κλέψει ένα μαγνητικό μαχητή βαρύτητας, σημείωσε:
  - Είναι υπέροχο όταν υπάρχει μια έξυπνη και επιστημονική προσέγγιση!
  Και το κορίτσι έδειξε ένα ολόγραμμα για το πώς δραπέτευσε από το στρατόπεδο συγκέντρωσης. Ξυπόλητος και φορώντας ριγέ πιτζάμες, ο νεαρός κρατούμενος έτρεξε πάνω στον παγωμένο φλοιό που κάλυπτε το αεροδρόμιο. Και πυροβόλησαν εναντίον της. Το κορίτσι ήταν αδύνατο, ζυγωματικά φάνηκαν ακόμη και στο παιδικό της πρόσωπο από την καταναγκαστική δίαιτα ενός στρατοπέδου συγκέντρωσης εργασίας και ένας αριθμός έλαμπε στο στήθος της πιτζάμες της. Όμως μπόρεσε να μπει στο μαχητή και χρησιμοποίησε την ηλεκτρονική κάρτα που είχε κλαπεί από τον φρουρό.
  Ως αποτέλεσμα, το μηχάνημα, γεμάτο με ηλεκτρονικά, αποκολλήθηκε από την επίστρωση.
  Και το κορίτσι πίεζε με τις γυμνές, στρογγυλές γόβες της, τραχιές από το αναγκαστικό περπάτημα ξυπόλητος και τη συνεχή, σκληρή δουλειά. Ναι, ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης εργασίας για παιδιά δεν είναι σανατόριο. Αλλά από την άλλη πλευρά, αναπτύσσετε τέτοια αντοχή εκεί που είναι χρήσιμο να πάτε εκεί. Η Adala δείχνει να είναι μόλις δώδεκα ετών, αλλά στην πραγματικότητα, φυσικά, είναι μεγαλύτερη και είναι επίσης έμπειρη, έστω και αν όχι τόσο έμπειρη και εκλεπτυσμένη όσο ο Edik.
  Φαινόταν στο ολόγραμμα πώς πετούσε ένα βαριομαγνητικό αεροπλάνο με ένα κορίτσι. Το κοφτερό πηγούνι της φαίνεται στην εικόνα και υπάρχει μια μελανιά κάτω από το γαλάζιο μάτι της. Όμως το κορίτσι, που έχει τις ικανότητες του πιλότου, αποφεύγει πολύ επιδέξια τις ακτίνες λέιζερ που προσπαθούν να την καταρρίψουν.
  Τα γυμνά, παιδικά της δάχτυλα δακτυλώνουν με σιγουριά τα κουμπιά του χειριστηρίου. Και φαίνεται υπέροχο.
  Η Adala φίλησε και τραγούδησε:
  - Στα αεροπλάνα ορμάμε πάνω από τα κύματα,
  Τα κουάρκ αφρίζουν στις δίνες του αιθέρα...
  Τι θα μεταφέρω στον πλανήτη μου -
  Παιδιά του υποσεληνιακού, γαλάζιου κόσμου!
  Και πίσω της, μαχητικά αεροσκάφη έσπευσαν να καταδιώξουν το τολμηρό κορίτσι. Και φαίνεται εξαιρετικά επιθετικό, σαν ολόκληρο κοπάδι γύπες. Και πυροβολούν, και δεν φαίνεται να υπάρχει περίπτωση διαφυγής.
  Αλλά η κοπέλα Adala κάλεσε τον ήρωα αγόρι Edik στο ραδιόφωνο και αυτός, όπως πάντα, ήταν έτοιμος.
  Μια νεαρή πολεμίστρια που φαινόταν περίπου δώδεκα ετών, αν και, στην πραγματικότητα, έμπειρος μαχητής και λαμπρός σχεδιαστής, πέταξε έξω για να τη συναντήσει. Το αγόρι φορούσε μόνο αθλητικό σορτσάκι, αλλά με τα γυμνά του πόδια έπιασε τον παραμικρό κραδασμό του ιπτάμενου δίσκου του. Και ήταν ξεκάθαρο ότι το αγόρι ήταν στα καλύτερά του.
  Μόλις πατήσει το κουμπί με τη γυμνή φτέρνα του, σβήνει ένα κύμα. Τέσσερα εχθρικά μαχητικά που ορμούσαν μπροστά συγκρούστηκαν αμέσως. Και ακολούθησαν εκρήξεις.
  Η Adala έκλεισε το μάτι με τα ζαφείρια μάτια της και είπε:
  - Αυτή είναι η υψηλότερη τάξη!
  Τα υπόλοιπα εχθρικά μαχητικά άρχισαν να πυροβολούν από μεγάλη απόσταση. Η άτρακτος και η ουρά του αεροπλάνου που αρπάζει η κοπέλα ήταν κροτίδες με σκάγια και συντρίμμια.
  Η νεαρή πολεμίστρια πίεσε ακόμη πιο δυνατά τις γυμνές της φτέρνες και έκανε τούμπα στον μαχητή.
  Αλλά ο Έντικ, αυτό το αιώνιο αγόρι, πήρε και εκτόξευσε μικροσκοπικές φυσαλίδες από τον ιπτάμενο δίσκο του. Όρμησαν με μεγάλη ταχύτητα και φάνηκαν να έπεσαν πάνω σε ένα κοπάδι από γύπες.
  Ακούστηκαν εκρήξεις, κατάγματα και εχθρικά αεροπλάνα κομματιασμένα. Αυτό είναι ένα συντριπτικό χτύπημα.
  Το αγόρι, δουλεύοντας επιδέξια με τα γυμνά, ευκίνητα πόδια του, τραγούδησε:
  Πώς ζήσαμε μαχόμενοι
  Και μη φοβάσαι τον θάνατο...
  Έτσι θα ζούμε εγώ κι εσύ από εδώ και πέρα!
  Και στα ύψη των αστεριών,
  Και σιωπή στο βουνό -
  Κύμα θάλασσας και σφοδρή φωτιά!
  Και σφοδρή, και έξαλλη φωτιά!
  Έτσι αντιμετώπιζαν τα παιδιά τους εχθρικούς μαχητές. Όσοι κατάφεραν να επιβιώσουν γύρισαν πίσω. Και η Adala επέστρεψε στο απόσπασμα του Edik. Μαζί τους ήταν μόνο ένα μέρος των ειδικών δυνάμεων των παιδιών - νέοι πολεμιστές με μοναδικές ικανότητες.
  Τώρα αποκρούουν άλλη μια επίθεση από το φρούριο. Προφανώς συνειδητοποιώντας ότι τα μαχητικά και υπερβολικά ανεπτυγμένα και έξυπνα παιδιά πολεμιστές δεν μπορούν να κερδηθούν με ηλεκτρονικά gadget, το πεζικό ρίχτηκε στη μάχη.
  Οι ίδιοι οι μεγάλοι ποδηλάτες, με ύψος δυόμισι μέτρα ο καθένας, πήγαν στην επίθεση. Ήταν με στολές μάχης και εμφανίζονταν αδέξια στην εμφάνιση.
  Όμως όρμησαν στη μάχη με κολοσσιαία πίεση και επιτέθηκαν σαν τανκς. Εδώ εκτυλίχθηκε η μάχη.
  Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη. Τα παιδιά πολεμιστές άνοιξαν πυρ εναντίον τους με όπλα λέιζερ. Υπήρχαν χτυπήματα σε τέρατα ινογαλακτίου. Αλλά απάντησαν.
  Κορίτσι και αγόρι τραυματίστηκαν και κάηκαν από τις εχθρικές ακτίνες.
  Ο Έντικ απάντησε χαμογελώντας:
  - Ανοίγω το προστατευτικό πεδίο!
  Η Adala ρώτησε με ανησυχία:
  - Και μπορούμε να πυροβολήσουμε τον εχθρό μέσω αυτού!
  Το αγόρι διοικητής απάντησε με σιγουριά:
  - Ναί! Σίγουρα! Αυτή είναι μιάμιση διάσταση. Αφήνει την ενέργεια να ρέει από την πλευρά σας, αλλά όχι από την πλευρά του εχθρού!
  Ένα αγόρι πολεμιστής με στολή μάχης με πράσινα στίγματα αναφώνησε:
  - Αυτό είναι ένα δροσερό περιβάλλον!
  Και η μάχη συνεχίστηκε με απίστευτη δύναμη! Και τώρα τα παιδιά αποδείχτηκαν εντελώς άτρωτα. Και κατέστρεψαν τους εχθρούς τους αβίαστα. Αυτοί, στα χέρια των για πάντα νεαρών στρατιωτών ειδικών δυνάμεων, έχουν λέιζερ με αντλία θερμοκουάρκ, και αυτό είναι σοβαρό. Έτσι, κατά τη σύντηξη θερμοκουάρκ, ένα γραμμάριο ύλης εκπέμπει ενέργεια που ισοδυναμεί με την καύση τεσσάρων δισεκατομμυρίων τόνων άνθρακα. Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε πόσο κολοσσιαία είναι αυτή η δύναμη.
  Όμως τα παιδιά δεν πολεμούν πάντα με τόσο τέλεια όπλα και έχουν τεχνολογική υπεροχή.
  Έτσι ο Έντικ άνοιξε ένα βίντεο και ένα τρίχρωμο ολόγραμμα, που έδειχνε τον αγώνα του με πολύ πιο πρωτόγονες τεχνολογίες και, ταυτόχρονα, όχι λιγότερο επικίνδυνες, και με παιδιά που περνούσαν δύσκολα.
  Όταν ο Έντικ ξύπνησε μετά το χτύπημα, ένα άλλο αγόρι ο Πάσκα τον τίναξε δυνατά από τον ώμο. Το αγόρι πετάχτηκε όρθιος και έπιασε το τρομαγμένο βλέμμα του κοκκινομάλλης, νεόκοπου συντρόφου του και ρώτησε:
  - Τι κάνεις?
  Ο Πάσκα έδειξε το δάχτυλό του στο κεφάλι του Έντικ και μουρμούρισε:
  -Ποιος σε ξύρισε έτσι;
  Ο Έντικ έβαλε το χέρι του στα μαλλιά του και μουρμούρισε μπερδεμένος:
  - Ουάου... - Ο σκαντζόχοιρος τρύπησε κάτω από τα δάχτυλά τους, και ένιωσαν ένα εντυπωσιακό και, ταυτόχρονα, οδυνηρό εξόγκωμα.
  Τότε ο Έντικ έριξε μια ματιά στο δεξί του χέρι και είδε ένα νέο έγκαυμα με τη μορφή αριθμού κατασκήνωσης. Γνωστό δέκατο τρίτο...
  Το αγόρι ξεστόμισε:
  - Μπράβο! Αυτό αποδεικνύεται ότι δεν είναι όνειρο. Πραγματικά με είχαν φυλακίσει!
  Ο Πασάς κοίταξε μπερδεμένος τον σύντροφό του και μουρμούρισε:
  -Πού σε έβαλαν;
  Ο Έντικ απάντησε με θλιμμένο ύφος:
  - Σε μια διαστημική φυλακή... Δηλαδή στη φυλακή σε άλλο πλανήτη!
  Ο Πάσκα κούνησε το κεφάλι του... Σκέφτηκε ότι αυτός ο μαυρισμένος τύπος είχε τρελαθεί. Αλλά ο Έντικ δεν φαινόταν καθόλου τρελός, αν και ένα θεραπευτικό μαύρο μάτι έλαμπε κάτω από το μάτι του. Σχεδόν φαλακρό, το κεφάλι του ξανθού αγοριού του έδινε την εμφάνιση ενός εγκληματία ή ενός απελπισμένου κακοποιού.
  Ωστόσο, τα αγόρια δεν έχουν χρόνο για περαιτέρω εικασίες. Ήρθε η ώρα να τρέξετε σε ένα πενιχρό ψάρι και να ξανασηκώσετε το φτυάρι.
  Αλλά αυτή τη φορά, δεν ήταν δυνατό να εργαστεί για πολύ. Το επιθετικό αεροσκάφος Orkmet επιτέθηκε ξανά. Οι τύποι κρύφτηκαν στον πάτο των χαρακωμάτων και από ψηλά έπεφταν βροχή από αεροβόμβες.
  Ο Έντικ προσπάθησε να πυροβολήσει από όπλο, αλλά αυτή τη φορά τα εχθρικά αεροπλάνα δεν μπορούσαν να τραβήξουν αυτές τις βολές. Οι stormtroopers του Orkmet καλύπτονται με συμπαγή, κράμα πανοπλίας από κάτω και δεν υπάρχει περίπτωση να τους διαπεράσει μια σφαίρα.
  Τότε το αγόρι πήρε τη χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Δεδομένου ότι οι μύες των ποδιών είναι μεγαλύτεροι από αυτούς των χεριών, μπορείτε να ρίξετε ένα "παρών" σε πολύ μεγαλύτερη απόσταση με το κάτω άκρο παρά με το πάνω.
  Το αγόρι πήρε μια βαθιά ανάσα, γύρισε ανάσκελα και πέταξε τη αθροιστική χειροβομβίδα με όλη του τη δύναμη. Πέταξε μπροστά με ένα σφύριγμα και χτύπησε έναν θύελλα που αιωρούνταν πολύ χαμηλά. Έχασε τον έλεγχο και χωρίστηκε σχεδόν στη μέση από την έκρηξη. Και ο Έντικ έδειξε τη μύτη του στον εχθρό.
  Μετά από αυτό, το αγόρι εξολοθρευτής βρήκε άλλη μια χειροβομβίδα. Όπως διδάχτηκε στο διάστημα: ειδική τεχνική κλωτσιών, με περιστροφή ισχίου, έκταση και κίνηση των δακτύλων. Η χειροβομβίδα, σε αυτή την περίπτωση, πετάει πολύ πιο μακριά από ό,τι θα μπορούσε να είχε πεταχτεί με το χέρι. Δεν είναι τυχαίο ότι τα τέσσερα κορίτσια φύλακες κατέκτησαν επίσης την τεχνική της ρίψης με τα κάτω άκρα τους.
  Έτσι, το δεύτερο επιθετικό αεροσκάφος Orkmet χάνει τα φτερά του και πετάει πρώτα στο έδαφος. Τρυπάει το έδαφος με τόση δύναμη, σαν να θέλει να φτάσει στην Αμερική.
  Ο Πάσκα αναφωνεί με θαυμασμό:
  - Ναι, είσαι σούπερ μαχητής!
  Ο Έντικ φούσκωσε περήφανα το στήθος του και βρυχήθηκε:
  - Είμαι πραγματικά υπέροχος...
  Ένα αγόρι με φρεσκοξυρισμένο κεφάλι φαίνεται κάπως κωμικό. Εδώ όμως έρχεται η τρίτη χειροβομβίδα, βρίσκοντας τον στόχο της με αδυσώπητη ακρίβεια! Λοιπόν, μετά από αυτό, θα αμφιβάλλει κανείς ότι αυτό το αγόρι είναι ήρωας; Και ούτε ο τελευταίος ήρωας, αλλά ένας ιππότης που θα οδηγήσει τους πάντες!
  Ο Έντικ Οσετρόφ τραγούδησε, νιώθοντας την τέταρτη χειροβομβίδα με τα γυμνά του δάχτυλα και πετώντας την με δύναμη:
  Το ύπουλο φίδι κρύφτηκε στη ρωγμή,
  Τα όνειρα της Ρωσίας κρυφά για δηλητηρίαση...
  Αλλά ο πανίσχυρος ιππότης θα χτυπήσει τον στόχο του,
  Κάτω από τον καθαρό ήλιο του θυμού το χρώμα θα λιώσει!
  Την ώρα που τραγουδούσαν, το αγόρι πέταξε μια πέμπτη χειροβομβίδα. Το έκοψε επιδέξια με το εύκαμπτο πόδι του και μετά το πέταξε ξανά. Η πλουσιότερη σχολή πολεμικών τεχνών είχε αποτέλεσμα, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης από τον κοσμικό Αμαζόνιο σε έναν μακρινό πλανήτη.
  Ο Έντικ έκανε πολλά master τότε και έγινε πραγματικός σούπερ άσος αγόρι. Και τώρα ρίχνει την έκτη χειροβομβίδα. Το πετάει πολύ επιδέξια, και πετάει, κυριολεκτικά κόβει τον αέρα σαν πατίνι.
  Το αγόρι εξολοθρευτής λέει:
  Ο ύμνος της Πατρίδας τραγουδάει στις καρδιές μας,
  Δεν υπάρχει πιο όμορφος σε ολόκληρο το σύμπαν...
  Πιέστε πιο σφιχτά το δοκάρι του ιππότη,
  Πέθανε για τη Ρωσία που έδωσε ο Θεός!
  Και η έβδομη χειροβομβίδα, που πέταξε το ξυπόλητο αγόρι, πετώντας γρήγορα, βρίσκει τον στόχο της.
  Οι υπόλοιποι πρωτοπόροι προσπαθούν να μιμηθούν το νέο τους είδωλο, αλλά οι χειροβομβίδες τους είτε πέφτουν από τα πόδια τους είτε πετάνε χειρότερα από τα χέρια τους. Η Κλάρα, όμως, δίνει έγκαιρα την εντολή:
  -Ασε με ήσυχο! Μόνο ο Εντουάρ Οσετρόφ ρίχνει χειροβομβίδες!
  Το αγόρι είναι πολύ περήφανο για την εμπιστοσύνη που του δόθηκε, και ρίχνει ξανά το δώρο, σκίζοντας το φτερό του HEC-283 και με αποτέλεσμα η μηχανή Orkmet να χάσει τον έλεγχο. Και η ταχύτητα του τζετ δεν βοηθά τα ορκ.
  Ο Έντουαρντ Οσετρόφ λέει χαρούμενα:
  Πατρίδα, είσαι η αγαπημένη μου μητέρα,
  Δεν αντέχω τα βάσανα των ανθρώπων...
  Είμαι έτοιμος να δώσω όλα όσα έχω -
  Περάστε από πόνο, λύπη, οποιεσδήποτε δοκιμασίες!
  Τώρα η ένατη χειροβομβίδα βρίσκει τον στόχο της. Το αγόρι, που μοιάζει τόσο πολύ με ιαπωνικό ήρωα anime, το εκτοξεύει πολύ επιδέξια.
  Μετά από μια επιτυχημένη ρίψη, ο Έντουαρντ ξαναλέει:
  Πατρίδα στην καρδιά μου - μια χορδή παίζει,
  Η ζωή θα είναι καλή για όλους στον κόσμο...
  Και ονειρεύομαι την Πατρίδα - μια ιερή χώρα,
  Εκεί που γελούν τα χαρούμενα παιδιά!
  Οι γύπες Orkmet, έχοντας σιδερώσει το έδαφος, πετούν μακριά και ο Edik πετά τη δέκατη χειροβομβίδα ως αποχαιρετισμό. Το τελευταίο αεροπλάνο Orkmet που καταρρίφθηκε δίπλωσε τα φτερά του και κατέληξε σε ένα εικονιστικό φέρετρο.
  Το αγόρι πήδηξε έξω από την τάφρο και έδειξε μια προσβλητική χειρονομία στα ορκ που τράπηκαν σε φυγή. Ακολουθώντας τον και άλλα αγόρια έκαναν το ίδιο.
  Όπως, ξέρετε τα τέρατα μας, ανήκετε στον κουβά!
  Μετά από αυτό, τα παιδιά άρχισαν να δουλεύουν ξανά. Η αεροπορική επιδρομή δεν προκάλεσε σχεδόν κανένα θύματα στα παιδιά, μόνο δύο αγόρια τραυματίστηκαν ελαφρά από θραύσματα βόμβας και επιδέσθηκαν.
  Οι πρωτοπόροι και τα λίγο μεγαλύτερα παιδιά είχαν μαχητικό πνεύμα. Αν και δεν υπήρχε ούτε ένας μαχητής που να είχε τράγο, δεν υπήρχαν ούτε δειλοί ανάμεσά τους. Όλοι τους, μισοί πεινασμένοι και μισογυμνοί, δούλευαν με μεγάλο ενθουσιασμό και ήταν πρόθυμοι να τα καταφέρουν γρήγορα με τα Orks. Ο κανονιοβολισμός βουίζει από μακριά και πολύ σύντομα τα οχήματα του Orkler θα φτάσουν σε αυτή τη γραμμή.
  Τέσσερα κορίτσια σε ένα παράλληλο σύμπαν επιτέθηκαν στα στρατεύματα των Orklichans και Trolls, που τόλμησαν να προσγειωθούν στο Fryma. Μαζί τους έδρασε και ένα μικρό απόσπασμα ρωσικών ειδικών δυνάμεων.
  Πρόκειται για ένα είδος βραχυπρόθεσμης παρέμβασης κατ' εντολή των Ρώσων θεών με στόχο την αλλαγή της παγκόσμιας ιστορίας.
  Η μάχη ήταν εξαιρετικά καυτή, τα κορίτσια προχωρούσαν. Αλλά και το απόσπασμα των ρωσικών ειδικών δυνάμεων υπέστη σημαντικές απώλειες. Αλλά αποδείχτηκε ότι υπήρχαν πολλοί εχθροί, έτσι εδώ σε ένα μέρος η Όρκλια, η Τρόλντσια, το Βασίλειο των Χόμπιτ και η Φουρτία συγκέντρωσαν σημαντικές δυνάμεις. Ήθελαν να κάνουν μια καμπή για την προέλαση του ρωσικού στρατού με στόχο την απελευθέρωση της Ρεβαστόπολης.
  Από τα τέσσερα ρωσικά τανκς, τα τρία έχουν ήδη νοκ άουτ και η θέση των μαχητών φαίνεται κρίσιμη.
  Όμως από την ανοιχτή καταπακτή του σπασμένου και καμένου Τ-64, ο νεότερος συμμετέχων σε αυτή τη μαγευτική μάχη άρχισε να πυροβολεί.
  Αλλά, αλήθεια, τι πρέπει να κάνει ένα παιδί σε έναν σύγχρονο πόλεμο; Μόνο ο ίδιος μπορεί να το απαντήσει. Σε κάθε περίπτωση, ο δωδεκάχρονος μαθητής της Μόσχας Edik Osetrov αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να καθίσει σε ένα από τα άνετα παιδικά σανατόρια στη γενναιόδωρη Ρωσία. Συνεπαρμένος από το μοναδικό ειδύλλιο του πολέμου, κατέφυγε στο μέτωπο. Αλλά δεν χρειάστηκε να τρέξουμε μακριά: ο εχθρός στεκόταν κοντά στο Φρόνετσκ και πυροβόλησε ανελέητα την πόλη.
  Σχεδόν μπροστά στα μάτια του Έντουαρντ Οσετρόβα, το σχολείο κατέρρευσε αφού χτυπήθηκε από το σύστημα πολλαπλών πυραύλων Uragan. Πολλά παιδιά που δεν πρόλαβαν να ξεφύγουν θάφτηκαν κάτω από τα ερείπια και η Αναστασία Πέτροβα, φίλη του Έντικ, έλαβε τρομερά εγκαύματα. Πέθανε για πολύ καιρό και πολύ οδυνηρά. Δέκα μέρες κολασμένης αγωνίας... Και μετά, βαριές οβίδες κατέστρεψαν την πολυκατοικία όπου έμεναν οι συγγενείς του Έντουαρντ Οσετρόβα.
  Ο νεαρός πολεμιστής πυροβολεί και το κάνει με μεγάλη ακρίβεια! Στην πράξη, δεν έχει αστοχίες, και τώρα οι επόμενοι επτά γύροι έχουν εξαντληθεί, και το αγόρι τους χύνει με πολλή δουλειά σε σακούλες.
  Η προσέγγιση μεγάλων δυνάμεων από την ακτή και φρέσκων συνταγμάτων αποβίβασης έγειρε και πάλι τη πλάστιγγα προς τον συμμαχικό στρατό. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι και οι δύο ισχυρές ευρωπαϊκές αυτοκρατορίες μετέφεραν τόση δύναμη στο Frym. Και αν έχουμε συνηθίσει να πολεμάμε με τα Τρολ, τότε οι Όρκλια είναι ένας νέος εχθρός. Γενικά, ο "Πόλεμος του Φράιμαν" είναι η μοναδική περίπτωση στην ιστορία που η Ρωσία και η Ορκτανία βρίσκονται επίσημα σε πόλεμο. Πριν από αυτό, η Όργλια θεωρούνταν γενικά μια αρκετά φιλική χώρα, ειδικότερα, ήταν σύμμαχος στη μάχη με τον Αβαπόλεοντα. Αλλά τώρα, είναι ένας άγριος και φιλόδοξος εχθρός που φοβάται την αυξανόμενη ρωσική επέκταση.
  Ο Έντουαρντ Οσετρόφ πέταξε το περίβλημα με γυμνό πόδι. Αυτή τη φορά άλλαξε ελαφρώς τη συνήθεια του να τσακώνεται, πετώντας δίσκους με τα πόδια. Αλλά τίποτα, και μπορείτε να πυροβολήσετε εκπληκτικά με ακρίβεια από ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή.
  Δεν είναι τόσο εύκολο να δεις εχθρούς στον καπνό και δεν μπορείς να δεις καν τα πρόσωπά τους. Επομένως, οι νεκροί, των οποίων οι επιθανάτιες κραυγές διαλύονται με πολλά παρόμοια άλλα, δεν προκαλούν αρνητικά συναισθήματα. Είναι σαν να παίζετε ένα παιχνίδι σκοποβολής σε έναν υπολογιστή ή να χτυπάτε ηλεκτρονικές οθόνες σε ένα πεδίο βολής.
  Τώρα, αν νιώθετε ότι χάσατε το σημάδι, τότε αυτό προκαλεί ήδη εκνευρισμό!
  Και ο εχθρός, εκμεταλλευόμενος την αριθμητική τους υπεροχή, πιέζει πίσω τους υπερασπιστές της Ρεβαστούπολης. Τα ελαφριά, αρκετά γρήγορης βολής και ακριβείας όπλα πεδίου των Orglikan σφυρηλατούν και καρφώνουν συνεχώς. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η Ρωσία, από το 1618 (για σχεδόν ένα τέταρτο της χιλιετίας, οι Ρώσοι δεν έχασαν πολέμους, αλλά ηττήθηκαν μόνο σε μεμονωμένες μάχες!) αναγκάστηκε να υποχωρήσει.
  Το εξαντλημένο απόσπασμα των ειδικών δυνάμεων με τανκς, η πολεμίστρια των μαύρων δυνάμεων, Βικτώρια, διέταξε να ανασυνταχθεί και να εξοικονομήσει πυρομαχικά όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι μεταφορείς, ήταν μόνο δύο, σκεπάστηκαν βιαστικά με σάκους με άμμο (αυτά ήταν τρόπαια) και τα πολυβόλα που ήταν τοποθετημένα πάνω τους χρησιμοποιήθηκαν για να πυροβολήσουν.
  Οι περισσότεροι από τους στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων χρησιμοποίησαν όλα τα περιοδικά τους, καλά, γενικά, είναι μια ξεκάθαρη ιστορία. Τώρα έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε τουφέκια που είχαν συλληφθεί από τον εχθρό για να αντισταθούμε.
  Φυσικά, κατά τη διάρκεια μιας τόσο έντονης μάχης, αυτά τα κλιπ φτύνονται πολύ γρήγορα. Αλλά δεν μπορείς να χωρέσεις πολλά κέρατα σε έναν πεζικό• θα μπουν εμπόδιο.
  Είναι αλήθεια ότι στα ίδια τα θωρακισμένα μεταφορικά υπάρχουν ακόμα κιβώτια με αποθεματικά. Άρα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με φειδώ.
  Από τα πενήντα άτομα, μόνο περίπου τα μισά έμειναν όρθιοι, και δύο ακόμη άτομα με σοβαρά τραύματα ανασύρθηκαν από το πεδίο της μάχης. Σοβαρές απώλειες για κλάδο του εικοστού πρώτου αιώνα.
  Πρέπει να φροντίζετε τους ανθρώπους σας, ειδικά επειδή έχουν συναντήσει έναν γενναίο εχθρό που δεν θα σκορπίσει στα πρώτα, έστω και όχι πολύ έντονα, σάλβους.
  Ο συνταγματάρχης που βοηθά τα ρωσικά στρατεύματα, Μιχαήλ Τσάρκοφ, είναι επίσης τραυματίας, αλλά εξακολουθεί να είναι στα πόδια του. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι μέσα στον ενθουσιασμό των μαχητών εξάντλησαν πάρα πολλά πυρομαχικά, γι' αυτό και είναι πολύ δύσκολο να καταπολεμηθεί η συντριπτική αριθμητική υπεροχή του εχθρού. Είναι αλήθεια ότι ο Tsarkov, σαν έμπειρος πολεμιστής, πυροβολεί με φειδώ, και έχει ακόμα ένα απόθεμα. Για παράδειγμα, δεν περιφρονεί μεμονωμένα σουτ.
  Όταν όμως ο εχθρός άρχισε να ρίχνει χειροβομβίδες...
  Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο όταν εκρήγνυνται τρομερά πολυάριθμες βόμβες, ακόμα κι αν έχουν μικρή εκρηκτική ισχύ.
  Το αγόρι πολεμιστής Έντικ αρχίζει να πετάει αιχμηρούς δίσκους με τα γυμνά του πόδια. Αλλά είναι σαν κατάπλασμα για τους νεκρούς
  Αν και η Victoria δεν θέλει να το κάνει αυτό, οι ζωές των στρατιωτών είναι πιο πολύτιμες. Και καύσιμο... Ο Θεός να τον έχει καλά! Αν υπήρχαν κρεατομηχανές, θα υπήρχαν και καύσιμα για αυτούς!
  Η μεταλλική φωνή της κόρης του Τσερνόμπογκ διατάζει:
  - Σηκώστε τα ελικόπτερα στον αέρα!
  Πρέπει να ειπωθεί ότι τα αεροσκάφη παρέχουν όχι μόνο θανατηφόρα δύναμη -εξάλλου ακόμη και ένα ελικόπτερο έχει περιορισμένα πυρομαχικά- αλλά και ηθικό αντίκτυπο. Για τον δέκατο ένατο αιώνα, κάτι που πετά και πυροβολεί είναι μια περιέργεια. Άρα υπάρχει περίπτωση...
  Οι υπερασπιστές της Ρεβαστούπολης ήδη υποχωρούν στις εξωτερικές περιοχές της ακρόπολης. Σε γενικές γραμμές, η συμπεριφορά τους είναι σωστή - βάλτε όλους τους στρατιώτες στη μάχη στα περίχωρα του οχυρού και δεν θα υπάρχει κανείς να υπερασπιστεί το φρούριο. Και τότε θα υπάρξει μια σφήνα στον πόλεμο. Η κατάληψη της Ρεβαστούπολης θα είναι το σήμα για να μπουν στον πόλεμο οι Ελφστριώτες και οι Πέρσες.
  Κι έτσι, έχοντας συγκεντρώσει όλες τους τις δυνάμεις σε μια εντυπωσιακή γροθιά, οι Ορκλιτσάνοι, τα Τρολ και οι Τούρκοι επιτίθενται...
  Ο Έντικ, στοχεύοντας ήρεμα τον εχθρό, άρχισε επίσης να νευριάζει. Το αγόρι κατάλαβε ότι έχαναν τη μάχη και η μόνη ελπίδα βρισκόταν στο γεγονός ότι τα στρατεύματα του Fenshikov, που ήταν πολύ πίσω, θα είχαν χρόνο να φτάσουν.
  Και την επόμενη μέρα, τα παιδιά αντιμετώπισαν πραγματικές δοκιμές. Μόλις είχαν φάει πρωινό όταν άκουσαν ένα βραχνό βουητό και την κίνηση των εχθρικών τανκς. Αυτό σημαίνει ότι η παιδική ηλικία τελείωσε επιτέλους και μια μάχη περιμένει. Μερικά αγόρια είχαν ήδη εμπειρία στη μάχη και συμπεριφέρονταν ήρεμα. Αλλά μερικά από τα παιδιά, ειδικά οι νεότεροι, άρχισαν να ταράζουν.
  τους φώναξε η Κλάρα με δυνατή φωνή. Τα παιδιά ηρέμησαν. Πήραν οχυρή θέση και ετοίμασαν χειροβομβίδες, καθώς και σφεντόνες για ρίψη πολεμικών υλικών. Μπροστά υπήρχε και μια σειρά από αντιαρματικές νάρκες.
  Τα ορκ πλησίαζαν. Προχωρούσαν χαμηλά, squat, αλλά μακριά τανκς της σειράς FE. Αρκετά από αυτά είχαν ήδη ένα σχήμα πυραμίδας, σχεδόν άτρωτο από πολλές γωνίες. Αλλά η πλειοψηφία ήταν "Δράκοι" με πυργίσκο μετατοπισμένο προς τα πίσω και FE-70 με πυροβόλο 128 χλστ.
  Ο νεαρός στην εμφάνιση, ο Έντικ, ετοίμασε ένα ολόκληρο σακίδιο με αντιαρματικές χειροβομβίδες κοντά του. Φυσικά, δεν διεισδύουν στην πανοπλία, αλλά μπορούν εύκολα να σπάσουν τα ίχνη. Επιπλέον, οι πυραμιδικές δεξαμενές έχουν μικρούς αλλά πολυάριθμους κυλίνδρους που διαστέλλονται σε ολόκληρο τον πυθμένα. Και το σασί τους είναι εξαιρετικά δύσκολο να απενεργοποιηθεί.
  Υπάρχουν πολλά τανκς Orkmet που κινούνται. Υπάρχει ακόμη και ένα καλάμι Elferikan TOR-93 και Phoenix-2 στο πίσω μέρος. Είναι χειρότερα από τα Orkmet, αλλά δημιουργούν μια επιπλέον ατμόσφαιρα. Το τανκ Dragon είναι αρκετά ευκίνητο με ένα πυροβόλο 105 χιλιοστών ικανό να διαπεράσει τα ρωσικά άρματα μάχης από μεγάλη απόσταση και είναι οκλαδόν. Με μια κλασική διάταξη, μόνο ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του ρεζερβουάρ και το κιβώτιο ταχυτήτων βρίσκεται στον ίδιο τον κινητήρα.
  Το όχημα με τροποποίηση - 3, έχει ισχυρή θωράκιση στα πλαϊνά και στο πίσω μέρος 125 χιλιοστών υπό γωνία, και είναι δύσκολο να το πάρεις με χειροβομβίδα. Προφανώς, θα πρέπει να βγούμε στις πίστες.
  Πώς να σταματήσετε τις δεξαμενές πυραμίδας; Αυτά είναι στην πραγματικότητα τέρατα τεράτων!
  Και ενάντια σε διακόσια αγόρια υπάρχουν περισσότερα από τριακόσια πενήντα αυτοκίνητα! Σχεδόν δύο βαριά τανκς ανά άτομο, ακόμα και ένα παιδί! Και ούτε ένας δεν είναι μεγαλύτερος από δεκαπέντε, εκτός από τον διοικητή της Κομσομόλ Κλάρα!
  Η ισορροπία των δυνάμεων είναι τέτοια που το τάγμα των κορόιδων τους είναι καταδικασμένο σε ήττα.
  Αν όμως πρόκειται να πεθάνεις, τότε με μουσική!
  Ο νεαρός Έντικ πέταξε μια χειροβομβίδα με το χέρι του και την έπιασε με το πόδι του. Το πρώτο τανκ Dragon έχει ήδη εισέλθει στη ζώνη καταστροφής, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να πεταχτεί. Το αγόρι αψιδώνει το εύκαμπτο, μυώδες σώμα του, ισιώνει το πόδι και το πόδι του και τεντώνει τα γυμνά του δάχτυλα. Και η χειροβομβίδα πετά εκατοντάδες μέτρα, σαν να εκτοξεύτηκε από καταπέλτη. Όχι, ποτέ δεν θα πετάξεις το χέρι σου έτσι.
  Και η χειροβομβίδα σφυρίζει πάνω από τους αντιαρματικούς σκαντζόχοιρους. Το τανκ Orkmet χτυπήθηκε στην κάμπια, γύρισε και... χτύπησε το σώμα του στον συνάδελφό του που περπατούσε στα δεξιά.
  Ο νεαρός Έντικ σφύριξε:
  - Και η μάχη συνεχίζεται ξανά,
  Η υπερπλασματική φωτιά βράζει...
  Και ο Λένιν είναι τόσο νέος -
  Καταφέρνει μοιραίο χτύπημα!
  Το αγόρι, εμπνευσμένο, ρίχνει άλλη μια χειροβομβίδα στον "Δράκο". Το αυτοκίνητο γκρεμίζεται και εμβολίζει τον σύντροφό του στα αριστερά. Έτσι μπορείτε πραγματικά να αλλάξετε την κατεύθυνση κίνησης της δεξαμενής καταστρέφοντας την κάμπια. Και στραβοκοιτάζει και πάει λάθος δρόμο.
  Και το μαχόμενο αγόρι Έντικ τραγουδάει, ρίχνοντας κι άλλες χειροβομβίδες:
  - Η πατρίδα μου είναι το σκοτάδι του σύμπαντος,
  Έτοιμος να αποκρούσει την επίθεση των κακών εχθρών!
  Χωρίς εσένα, αγάπη, δεν μπορώ να πάω ούτε μια μέρα,
  Είμαι έτοιμος να δώσω τη ζωή μου για σένα!
  Και το αγόρι εξολοθρευτής ρίχνει ξανά χειροβομβίδες με τα πόδια του, αναγκάζοντας το Mongoose-3 να συντρίψει στο πυραμιδικό τανκ Orkmet.
  Ο νεαρός Έντικ πετάει ακόμα και από τη χαρά του, ουάου... Πρέπει λοιπόν να πολεμήσεις τα Ορκ. Και πάλι ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Αυτό το κάνει πολύ καλά. Η χειροβομβίδα αναπηδά στο γρασίδι και ξαναχτυπά τη δεξαμενή Orkmet, αναγκάζοντάς την να στρίψει στο πλάι και να εμβολίσει το αντίστοιχο της ξυλείας.
  Το αγόρι γελάει και τραγουδάει:
  -Σηκώστε τα βαρέλια βενζίνης με φωτιές,
  Εμείς οι πρωτοπόροι ανατινάζουμε αυτοκίνητα -
  Θα είναι μια πλήρης ήττα για τα Orks,
  Η κραυγή των πρωτοπόρων: να είστε πάντα προετοιμασμένοι!
  Η κραυγή των πρωτοπόρων: να είστε πάντα προετοιμασμένοι!
  Και με κάθε γραμμή ρίχνεται μια χειροβομβίδα στους Ορκλερίτες, που κάνει τα τανκς Όρκλερ να συγκρούονται. Αλλά τώρα θύμα έχει γίνει και το Elferik TOR-93. Επιπλέον, αυτό το αυτοκίνητο κατάφερε να τρακάρει με αποτέλεσμα να ανατινάξει δύο από τους Φοίνικες του.
  Ένα από τα πιο ισχυρά άρματα μάχης Orkish, το Royal Dragon, που ζυγίζει εκατό τόνους και έχει κινητήρα 1880 ίππων. Και πώς τινάχτηκε αυτός ο τραμπούκος. Κατέρριψε ένα τάνκερ και μετά ένα άλλο. Και τρία αυτοκίνητα καίγονται ταυτόχρονα.
  Και το αγόρι αρχίζει πάλι να τραγουδάει με αγωνία:
  Κακή καταραμένη πραγματικότητα
  Μπορεί να σε τρελάνει!
  Όλη η δύναμη του τρομερού ατόμου -
  Ο Σατανάς οδήγησε στη Γη!
  Και ενώ τραγουδούσε, πέταξε πέντε χειροβομβίδες και γκρέμισε καμιά δεκαριά τανκς. Τα οχήματα Orkmet πλησίαζαν όλο και περισσότερο και άλλοι πρωτοπόροι άρχισαν να πετούν τα δώρα τους. Ταυτόχρονα, τα πυρά της επιστροφής από τα Orks δεν προκάλεσαν σχεδόν καμία ζημιά στα παιδιά. Ήταν σαν ένα πραγματικό θαύμα.
  Τα παιδιά μπόρεσαν να πιάσουν το τέρας των Ορκίσων από τα κέρατα και να ρίξουν τα μαστόδοντα με χειροβομβίδες.
  Το νεαρό αγόρι Έντικ, πετώντας χειροβομβίδες με τα πόδια όλο και πιο έντονα, τραγούδησε:
  Στα διαστημόπλοια ορμούμε στα κύματα,
  Τα κουάρκ αφρίζουν στις δίνες του αιθέρα!
  Τι θα μεταφέρω στον πλανήτη μου,
  Παιδιά ενός τρελού, αμαρτωλού κόσμου!
  Και για αυτόν τον στίχο, ρίχτηκαν οκτώ χειροβομβίδες, και είκοσι από τα τανκς του χοντρού γουρουνιού χτυπήθηκαν και συγκρούστηκαν μετωπικά. Τα άκρα του γρήγορου αγοριού, που διδάχτηκε πολεμικές τέχνες τόσο από θεούς όσο και από εξωγήινους, αναβοσβήνουν όλο και πιο δυναμικά. Οι χειροβομβίδες στο σακίδιο μου τελείωσαν. Δεν πειράζει, θα χρησιμοποιηθούν σπιτικές τσάντες έκρηξης. Και οι Ορκισιστές έλαβαν και θα συνεχίσουν να λαμβάνουν.
  Αρκετά τανκς Orkler ανατινάχτηκαν από νάρκες και τα οχήματα πίσω από αυτά έπεσαν πάνω τους. Μετά από αυτό, όλοι πήραν φωτιά, ανάβοντας φωτιές Kupala. Είναι όλα τόσο ζεστά και τα καμένα ορκ σέρνονται έξω. Και το ίδιο και ολόκληρος ο ξένος στρατός τους.
  Και ο μαχητικός Έντικ θα αρχίσει να τραγουδάει.
  Ο αδελφός σήκωσε το χέρι του στον αδερφό του -
  Σκληρός πόλεμος, βρυχηθμός του αντιπάλου!
  Το πολυβόλο έγινε φίλος σου,
  Ήρθε η ανταπόδοση για την επιπολαιότητα!
  
  Τι να κάνετε αν οι άνθρωποι είναι σπασμένοι
  Όταν σφυρίζουν δυνατές σφαίρες!
  Ο Θεός καλύτερα να σπάσει τον πόλεμο με τη βία -
  Για να τελειώσουν οι μέρες του δράκου του θηράματος!
  
  Αλλά η κόλαση δεν γνωρίζει όρια και όρια,
  Η γη καίγεται στο ναπάλμ, τα παιδιά κλαίνε!
  Τώρα τα χαρακτηριστικά των κοριτσιών έχουν χλωμίσει -
  Για αυτό ποιος θα απαντήσει ο Άγιος Κύριος;
  
  Λοιπόν, πόσους αγαπημένους μπορείς να σκοτώσεις;
  Άλλωστε, ο άνθρωπος γεννιέται, πιστέψτε με, για την ευτυχία!
  Η μητέρα δεν αφήνει τον γιο της να πάει μπροστά,
  Και ακόμη και το καλοκαίρι υπάρχει κακοκαιρία κατά τη διάρκεια του πολέμου!
  
  Αλλά το καθήκον ενός στρατιώτη είναι ένα αληθινό καθήκον:
  Γιατί να πολεμήσουμε για την Πατρίδα;
  Στην ηλικία των δεκαέξι, ο ναός είναι ήδη γκρίζος,
  Τα πρόσωπα των άτυχων χηρών είναι πρησμένα από τα δάκρυα!
  
  Μα τι είναι, τρελάθηκες αδερφέ;
  Όχι, είσαι τρελός - απαντά ο αγαπημένος σου!
  Για κακία, ποιος είναι ο στρατιώτης μας στο θρόνο,
  Πιστεύει ότι ο κουνιάδος του είναι ο βρωμερός Κάιν!
  
  Στη γη, ρυάκια αίματος σκίζουν τις φλέβες,
  Και ο παλμός από τον πυρήνα θα απαντήσει με ένα χτύπημα...
  Το άροτρο που χτυπήθηκε από μια οβίδα πάγωσε στο χωράφι,
  Ω, πόσο κατακόκκινος έχει γίνει ο Ήλιος!
  
  Αλλά υπάρχει πίστη ότι ο Ιησούς θα έρθει -
  Θα συμφιλιώσει τους αδελφούς και θα φέρει τη σωτηρία!
  Τότε ας ξεχάσουμε να πάρουμε εκδίκηση για το άθλιο σκορ -
  Είθε η συγχώρεση να βασιλεύει στις ψυχές όλων μας!
  Το αγόρι του Terminator τραγούδησε και πέταξε εκρηκτικά πακέτα και από τα δύο γυμνά πόδια με μέγιστη αποτελεσματικότητα και ένταση.
  Στις τελευταίες γραμμές, τα λίγα άρματα μάχης του Ferman Orkring που επέζησαν γύρισαν πίσω. Περισσότεροι από τριακόσιοι κατεστραμμένοι ορκιστικοί μαστόδοντες έμειναν να καίγονται στο γήπεδο.
  Μια χάντρα ιδρώτα έτρεξε στο λείο μέτωπο του παιδιού. Κύλησε στο κοκκινισμένο από την ανάκρουση μάγουλο, τσίμπησε δυσάρεστα το γδαρμένο δέρμα και έπεσε πάνω στην υπερθερμασμένη βράκα του αυτόματου τουφεκιού. Σύρισε...
  Ο Έντικ ξέσπασε σε κλάματα αναστενάζοντας:
  - Η καημένη η καρδιά μου είναι έτοιμη να εκραγεί στο στήθος μου σαν κοχύλι, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος, πιστέψτε με, ακόμα και στο σπίτι, σαν να καίνε κεριά!
  Στο τανκ του πέταξαν και χειροβομβίδες... Δύο συνάδελφοι βυτιοφόρα, μικροί στο ανάστημα, αλλά, φυσικά, ενήλικοι μαχητές, απάντησαν επίσης με πυροβολισμούς από πιστόλια και μικρά πολυβόλα.
  Όμως ο εχθρός ξεσπά με αριθμούς. Ο Έντικ προσπαθεί να επιλέξει αξιωματικούς ως θύματα• οι ίδιοι οι στρατιώτες δεν αξίζουν πολλά. Ο εχθρός υφίσταται απώλειες, αλλά το δεξαμενόπλοιο στα δεξιά είναι ήδη ένας γάιδαρος με σπασμένο κεφάλι. Το κρανίο συνθλίβεται, και οι εγκέφαλοι ρέουν έξω σε μια χαλαρή πάστα, όπως η ρητίνη από μια κομμένη λεύκη.
  Τώρα το αγόρι ένιωθε πραγματικό φόβο. Αυτές δεν είναι πια οι σκιές που υπάρχουν στην εικονική πραγματικότητα, δεν είναι ακίνδυνες μονάδες που στέλνεις να σφάξουν κατά χιλιάδες, αλλά πραγματικοί άνθρωποι που φέρνουν το θάνατο. Και αυτοί...
  Ένα σκάγιο χτύπησε το αγόρι στο μέτωπο... Όλα σκοτείνιασαν μπροστά στα μάτια του, και, ρίχνοντας το τουφέκι, το αγόρι έπεσε μέσα στον πύργο. Saggy στην καρέκλα. Το δεξαμενόπλοιο που επέζησε ξόδεψε τις τελευταίες του σφαίρες και βόγκηξε αξιολύπητα όταν η ξιφολόγχη τρύπησε το εύθραυστο στήθος του.
  Ο τραυματίας Έντικ σώθηκε μόνο από την εμφάνιση ενός "Μαύρου Καρχαρία" στον ουρανό. Το εξορθολογισμένο όχημα χτύπησε με ρουκέτες διασποράς γεμάτες βελόνες στα συσσωρευμένα χτυπήματα των γρεναδιέρων. Έπεσαν σαν παπαρουνόσποροι, σκορπίζοντας τις στάχτες τους σε δεκάδες λάκκους...
  Η εμφάνιση φτερωτών τεράτων στην πραγματικότητα επιβράδυνε την επίθεση. Τα άλογα ήταν ιδιαίτερα φοβισμένα. Τα μπροστινά γύρισαν πίσω, και τα πίσω, αντίθετα, ωθήθηκαν, σηκώθηκε μια αιματηρή χωματερή.
  Το βαρύ πεζικό αναμορφώθηκε και γρήγορα μετακινήθηκε σε υψηλότερο έδαφος. Αν και είχαν μείνει μόνο λίγοι στρατιώτες, ένας στρατιώτης έπρεπε να κουβαλήσει δύο ή και τρεις τραυματίες.
  Το MIG-124, έχοντας εκτοξεύσει τους τελευταίους του πυραύλους, εκτόξευσε σύντομες ριπές πολυβόλων. Την ίδια στιγμή, και αυτή η λαμπρή ιδέα συνέβη στη Νατάσα εκ των προτέρων, πολλά βαρέλια με πυρίτιδα έπεσαν από πάνω. Τα πιο πρωτόγονα όπλα για τον δέκατο ένατο αιώνα ήταν συνηθισμένα φυτίλια, ρήξεις από τις πιο αρχαίες καταστροφικές ουσίες.
  Αλλά αποτελεσματικό...
  Μια άλλη καινοτομία ήταν η ρίψη ρητίνης, λαδιού και αλκοόλης σε πήλινες κανάτες. Αρχαία, εμπρηστικά όστρακα. Δεν είναι επίσης υπερόπλο, αλλά αν σε φτάσουν από ψηλά, τότε!
  Είναι σαφές ότι τα σύγχρονα πυρομαχικά έχουν σχεδόν εξαντληθεί και πρέπει να στραφούμε σε πιο αρχαία και αρχαϊκά όπλα. Φαίνεται να φουντώνει καίγοντας ζωντανούς τους αντιπάλους. Ακόμα και το κρέας ξεφλουδίζει τα κόκαλά τους και οι σκελετοί τους είναι εκτεθειμένοι. Τότε ο άνεμος αρχίζει να τα τσακίζει, κουδουνίζοντας και τρίξιμο. Οι τάξεις καταρρέουν, αναμειγνύονται και πηγαίνουν πίσω.
  Και εδώ έρχεται βοήθεια από τον Fenshikov. Όπως ήταν φυσικό, πρώτοι έφτασαν οι ιππείς. Ενώ δεν υπάρχουν κινητοί μεταφορείς, η βασίλισσα των γηπέδων πρέπει να τα πατήσει όλα με τα δικά της μέλη.
  Αλλά είναι άλογο, είναι άλογο και στην Αφρική.
  Το δουλοπάροικο και, ταυτόχρονα, η αγριεμένη πολεμίστρια Domkratova, πάνω στο όμορφο άλογό της, κατάφεραν να προλάβουν όλους. Η όμορφη αγρότισσα κλωτσάει με τα γυμνά της τακούνια τη ράχη του αλόγου και κουνάει άγρια τη σπαθιά της.
  Έτσι, το πρώτο της "τρόπαιο", ένα λερωμένο από τη σκόνη λαντζέρη, απέκρουσε μόνο την πρώτη επίθεση μιας μορφωμένης αγρότισσας και η δεύτερη στροφή σχεδόν του έκοψε ολόκληρο το κεφάλι. Ο Orktsuz δεν μπορούσε καν να ουρλιάξει με κομμένο το λαιμό του, αλλά απλώς έπεσε από το κρουπ του. Και η Ντομκράτοβα τραγούδησε:
  - Υπάρχουν αραβοσίτου σε ανοιχτό χωράφι... Μακρύ ταξίδι!
  Η Έλενα, που άκουσε με την υπεροξεία ακοή της, γρύλισε ομόφωνα:
  - Κατά μήκος του δρόμου, υπάρχει ένα πυκνό δάσος με γυναίκες Yagami!
  Ο Nadezhda πρόσθεσε, πνίγοντας το πλήγμα της μάχης, όλα αυτά τα όπλα και τις λεπίδες:
  - Και στο τέλος αυτού του δρόμου, ένα τετράγωνο με τσεκούρια!
  Η Ντομκράτοβα, απομακρυνόμενη γρήγορα από τη λεπίδα, είπε, χωρίς κανένα βρυχηθμό:
  - Α, μια φορά!
  Μετά από αυτή τη λέξη ο αναβάτης του Ορκγλί έπεσε...
  - Ναι πάλι!
  Και εδώ ο καβαλάρης Φουρέτς, πομπώδης σαν πασάς, δεν είχε τύχη.
  - Ναι, πολλές, πολλές, πολλές φορές!
  Σε αυτό το σημείο, η Nadezhda διέκοψε σε ένα άλμα, σκορπίζοντας μια ολόκληρη ντουζίνα εισβολείς με τα χαριτωμένα πόδια της:
  - Ναι, γιατί γκρινιάζεις ξανά και ξανά! Ας πάρουμε ένα εκατομμύριο αμέσως!
  Ο φλογερός εξολοθρευτής, κόρη του Chernobog Victoria, πετώντας το κράνος της από χάλυβα με τα γυμνά της δάχτυλα, γρύλισε:
  - Κρατάμε εκατομμύρια στην τράπεζα και δεν νοιαζόμαστε για τους νόμους!
  Η λογική Έλενα συμφώνησε με αυτήν την κατάσταση:
  - Σωστά: αν παραβιάσεις έναν νόμο, είσαι εγκληματίας, αν παραβιάσεις πολλούς, είσαι νεκρός, όλα είναι Κύριε Θεέ!
  Η πανέξυπνη Βικτώρια παρατήρησε έξυπνα:
  - Όπως είπε ένας μεγάλος συγγραφέας και φιλόσοφος: κανένας νόμος δεν γράφεται για ανόητους, και οι νόμοι της φύσης δεν προδιαγράφονται για ιδιοφυΐες!
  Η κόρη του Περούν, Βικτόρια, πέταξε επιδέξια ένα βαρέλι με το πόδι της. Κοίταξε το γυμνό πέλμα της, που άστραφτε από αίμα, και όταν το βαρέλι του κολασμένου φίλτρου έσκασε, κελαηδούσε:
  - Η γλώσσα δίνεται σε έναν έξυπνο άνθρωπο για να κρύβει σκέψεις για ανόητα και ανούσια πράγματα!
  Αλλά προφανώς τα κορίτσια το σκέφτονταν... Το MIG-124, πνιγμένο από έλλειψη καυσίμου, άρχισε να χάνει ύψος. Έμπειροι πιλότοι προσπάθησαν απεγνωσμένα να σώσουν το αυτοκίνητο, προσγειώνοντάς το σε ένα λίγο πολύ ομαλό μέρος. Ευτυχώς, εκείνη τη στιγμή τα τελευταία αποθέματα θάρρους μεταξύ των συμμαχικών στρατευμάτων είχαν στερέψει. Επιπλέον, το ηρωικό ρωσικό πεζικό, έχοντας ξεπεράσει μια τεράστια απόσταση με την αναγκαστική πορεία του Σουβόροφ, πλησίαζε ήδη το πεδίο και οι λόφοι βυθίστηκαν σε μια μεγαλειώδη μάχη.
  Και τότε οι πολεμιστές-μάγισσες εξαπέλυσαν επιτέλους τη μαγεία τους... Ήταν κάτι που ξεπερνούσε τα όρια της ανθρώπινης αντίληψης. Έκαναν πράγματα που πολλές θεότητες κατώτερου επιπέδου δεν μπορούσαν να κάνουν.
  Η κολασμένη μαγεία της Βικτώριας ανάγκασε τα άλογα Orkgli και Furets να καλυφθούν με κηλίδες πτωμάτων και να σαπίσουν ζωντανά. Επιπλέον, με κολοσσιαία ταχύτητα. Και στους ιππείς Orkgli, Furets μαχητές, Trolls και Fardins, εμφανίστηκαν πυώδη δυσάρεστα έλκη, που έσκασαν από όρεξη...
  Ο αντίκτυπος της μαγείας της κόρης του Belobog, Zoya ήταν διαφορετικός, αλλά όχι λιγότερο καταστροφικός. Τα άλογα ήταν κατάφυτα με φωτεινά λουλούδια, τριαντάφυλλα και βιολέτες, και οι ίδιοι οι άνθρωποι καλύφθηκαν με ένα στρώμα μελιού και σοκολάτας. Πολλοί στρατιώτες άρχισαν να ανθίζουν σαν πλούσιοι ανοιξιάτικοι θάμνοι. Και μύριζε φρέσκο. Η μαγεία του Belobog σκότωσε επίσης, αλλά το έκανε πολύ όμορφα και εντελώς ανώδυνα. Αυτή είναι καλή βία. Και τι όμορφα μπουμπούκια με πολύχρωμα λουλούδια εμφανίστηκαν αντί για ανθρώπους.
  Η κόρη του Perun, Nadezhda, χρησιμοποίησε περισσότερες από προφανείς τεχνικές για την εξειδίκευσή της: πυροβολισμό από κεραυνό. Χιλιάδες ηλεκτρικά φορτία κάλυψαν τα ράφια, μετατρέποντας πολλούς στρατιώτες σε στάχτη και σκόνη. Και όταν μια ηλεκτρική ράμπα περνά από πάνω σας σε έναν παχύ και εκθαμβωτικό καταρράκτη, είναι λιγότερο από ευχάριστο, αλλά περισσότερο από θανατηφόρο.
  Και η Έλενα, η κόρη του Σβάρογκ, χρησιμοποίησε μια τυπική τεχνική ενός τεχνικού: έβαλε το όπλο να πυροβολεί τους δικούς της ανθρώπους.
  Τα όπλα, χωρίς να ακούνε τα αφεντικά τους, χτύπησαν τους στρατιώτες στην πλάτη, και τα κανόνια έριξαν ολόκληρες τάξεις και κούρεψαν τις τάξεις με κολοσσιαία ένταση. Και τα ελικόπτερα που διέρρηξαν από άλλο σύμπαν απλώς έκαψαν ένα ολόκληρο τάγμα με έναν πύραυλο. Το όπλο έγινε εξαιρετικά καταστροφικό όταν επηρεάστηκε από τη δύναμη του Svarog.
  Έτσι και τα τέσσερα κορίτσια έδειξαν τη δύναμή τους ταυτόχρονα, καταστρέφοντας με ένα χτύπημα δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες και αξιωματικούς.
  Και αυτό έκρινε την έκβαση της μάχης... Όταν οι τελευταίοι πολεμιστές Furets, Okrgli, Trolls και Fardin πέθαναν, τα τέσσερα κορίτσια και οι επιζώντες Ρώσοι μαχητές στράφηκαν στην υπερμαγική πύλη και μέσα σε ένα λεπτό επέστρεψαν στον κόσμο τους.
  
  GULLIVER ΚΑΙ ΤΟ BALECAL VISCONESS
  ΣΧΟΛΙΟ
  Ο Γκιούλιβερ, που έχει γίνει ξανά ένα αιώνιο αγόρι, κάνει κατορθώματα και δείχνει τη σοφία και τα λαμπρά ρητά του. Μαζί του, η Βισκοντέσσα πατάει ξυπόλητη στις κοφτερές πέτρες, των οποίων τα φτωχά, μαυρισμένα πόδια αντέχουν με τιμή τη βαριά δοκιμασία.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 1.
  Έχοντας γίνει νεανικό σώμα, ο πρώην καπετάνιος και διάσημος ταξιδιώτης ξύπνησε.
  Και έτσι έπρεπε να πατήσει ξανά τα γυμνά, παιδικά του πόδια στις κοφτερές πέτρες του δρόμου προς το λιμάνι.
  Το πήρε ένα κορίτσι από αρχοντική οικογένεια και κατέβηκε από τον μονόκερο.
  Και περπάτησαν μαζί, βγάζοντας τα σανδάλια τους στολισμένα με πολύτιμες πέτρες.
  Παράλληλα σημείωσε:
  - Είναι απαραίτητο τα πόδια να μην γίνονται μαλακά, αλλά να είναι όσο το δυνατόν πιο σκληρά και ανθεκτικά!
  Ο Μπόι Γκιούλιβερ έγνεψε:
  - Αυτή είναι μια πολύ σοφή παρατήρηση! Αλλά για να είμαι ειλικρινής, εδώ στη Βρετανία η επιθυμία της Βισκόμισσας να πάει ξυπόλητη θα φαινόταν πολύ περίεργη!
  Το κορίτσι τραγούδησε ως απάντηση:
  Όλη η γη θερμαίνεται με ζεστασιά,
  Και τρέχω κατά μήκος του ξυπόλητος...
  Μακάρι να ήταν καλοκαίρι
  Δεν θα αναγκαστείτε να μπείτε στις χιονοστιβάδες!
  Το αγόρι καπετάνιος συμφώνησε:
  - Ναι, είναι πολύ καλύτερα το καλοκαίρι! Είναι τόσο ωραίο όταν ο ήλιος λάμπει και οι χιονιές λαμπυρίζουν στις ακτίνες!
  Εδώ ο Γκιούλιβερ διορθώθηκε:
  - Ήθελα να πω μαργαριτάρι δροσοσταλίδες στο γρασίδι!
  Το κορίτσι γέλασε και τραγούδησε:
  - Δροσιά, δροσιά, δροσιά, δροσιά,
  Βουίζει σαν σμήνος σφήκες!
  Και μετά πρόσθεσε:
  - Οχι! Αυτό δεν είναι ούτε χωριό ούτε κήπος!
  Ο Γκιούλιβερ συμφώνησε:
  - Ούτε στο χωριό ούτε στον κήπο! Αλλά σε κάθε περίπτωση, εγώ και εσύ τα πηγαίναμε τέλεια.
  Τα μωρά πόδια του αγοριού είχαν επουλωθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας και το περπάτημα δεν ήταν πλέον τόσο επώδυνο όσο χθες.
  Βελτιώθηκε και η διάθεση.
  Ο Γκιούλιβερ σημείωσε:
  - Αυτό πραγματικά δεν καταλαβαίνω, γιατί χρειάζεσαι σκλάβους;
  Η Viscountess ρουθούνισε περιφρονητικά:
  - Τι είναι ακατανόητο εδώ;
  Το αγόρι παρατήρησε σοβαρά:
  - Είστε αιώνια παιδιά, έχετε καλή αντοχή - μπορείτε να δουλέψετε μόνοι σας!
  Το κορίτσι γέλασε και κελαηδούσε:
  -Πατήστε το δεξί σας πόδι,
  Κούνησε το αριστερό σου χέρι...
  Είναι καλό να ζεις στον κόσμο,
  Χωρίς να κάνει τίποτα!
  Ο Γκιούλιβερ αντιτάχθηκε:
  - Το να μην κάνεις τίποτα είναι βαρετό!
  Η Viscountess γέλασε και σημείωσε:
  - Έφυγαν από την καλύβα,
  Τεράστιες κοκκινίλες...
  Το αγόρι ρώτησε:
  - Λοιπόν, τι;
  Το κορίτσι απάντησε:
  - Έκοψαν όλες τις βελανιδιές,
  Στα φέρετρα!
  Και πώς θα το πάρει αυτό το αιώνιο παιδί και θα γελάσει. Ναι, αυτό είναι εξαιρετικά δροσερό.
  Ο Γκιούλιβερ ρώτησε τη Βισκόμισσα:
  -Μιλάς ποτέ σοβαρά;
  Το κορίτσι τραγούδησε:
  Στο ανέκδοτο βασίλειο
  Πέρασε τόσος καιρός...
  Τίποτα, όπως είναι γνωστό -
  Δεν συμβαίνει σοβαρά!
  Το αγόρι απάντησε χαμογελώντας:
  - Ναι, το καταλαβαίνω! Αιώνια παιδική ηλικία και στο μυαλό και στο σώμα!
  Η Viscountess παρατήρησε:
  - Το είναι καθορίζει τη συνείδηση!
  Ο Γκιούλιβερ κούνησε έντονα το παιδικό του κεφάλι:
  - Είναι δύσκολο να μην συμφωνήσεις! Τώρα, τουλάχιστον σωματικά, νιώθω πολύ καλά και ευδιάθετα. Και ακόμη και τα φθαρμένα πέλματα του σώματος ενός παιδιού τραχύνονται τόσο γρήγορα, γίνονται δυνατά και σκληροτράχηλα, που δεν πονάνε πια, αλλά αντίθετα, το περπάτημα έχει γίνει ακόμη και ευχάριστο.
  Το κορίτσι έγνεψε δυναμικά και παρατήρησε:
  - Μπορώ να τραγουδήσω για αυτό το θέμα!
  Το αγόρι καπετάνιος έγνεψε καταφατικά:
  - Φυσικά, τραγουδήστε! Θα χαρούμε πολύ!
  Η Viscountess άρχισε να τραγουδά με μεγάλη αίσθηση και ευχαρίστηση.
  Υπάρχουν θαύματα στον νέο κόσμο,
  Είναι σαν παραμύθι με χρώμα...
  Υπάρχει τέτοια ομορφιά εδώ
  Δεν μπορείς να βρεις ψεγάδι με έναν δείκτη!
  
  Λοιπόν, τι γίνεται αν είναι μια νέα μέρα,
  Έρχεται πάνω από τη Γη...
  Έτσι δεν είμαστε πολύ τεμπέληδες για να σηκωθούμε,
  Δεν γίνεται πιο δροσερό στον κόσμο!
  
  Θα υπάρξει ένα νέο φως στη δόξα,
  Εκεί που τα δέντρα είναι σαν καραμέλα...
  Θα αρχίσουμε να χαιρετάμε την αυγή,
  Τα παιδιά μας είναι στην αιώνια ευτυχία!
  
  Ένας νέος αιώνας έρχεται,
  Αυτή η περιοχή είναι τόσο όμορφη...
  Το άτομο θα είναι ευτυχισμένο -
  Αφήστε το μονοπάτι να είναι επικίνδυνο!
  
  Είθε ο πλανήτης να ανθίσει -
  Σύντομα θα είναι ένας καταπράσινος παράδεισος...
  Ανοίξτε έναν νικητήριο λογαριασμό
  Ο κόσμος θα είναι ένας λαμπερός Μάης!
  
  Πόσο καλό είναι;
  Αν ο ήλιος λάμπει έντονα...
  Ένας δρυοκολάπτης τρυπάει μια σμίλη
  Όλοι περνάνε υπέροχα στον πλανήτη!
  
  Πόσο διασκεδαστικά είναι όλα μαζί μας,
  Γεμάτη κοιλάδα ευτυχίας...
  Πίστεψε ότι θα είναι η ώρα της αυγής,
  Χρυσή τομή!
  
  Ποιος θα έφτιαχνε τη μοίρα μας,
  Πολύ γενναίος και όμορφος...
  Εάν υπάρξει ανακατανομή,
  Τότε γίνεσαι πιο δυνατός!
  
  Δεν θα αφήσουμε κάτω το κεφάλι
  Να ισιώνω την πλάτη μου περήφανα...
  Για τη τηγανίτα, το βούτυρο, το τυρί κότατζ,
  Η οικοδέσποινα προσθέτει αμέσως!
  
  Έτσι θα υπάρχει ευτυχία, ξέρετε,
  Και φως με το όνομα του Svarog...
  Θα γίνει ένας πραγματικός παράδεισος
  Οι άνθρωποι προσευχήθηκαν στον Θεό!
  
  Ο Κύριος έδωσε μια απάντηση:
  Πρέπει να δουλεύουμε με χαρά...
  Και τότε θα έρθει γεια -
  Τα πρόσωπα θα φωτιστούν έντονα!
  
  Εδώ είναι ένα κορίτσι ξυπόλητο
  καβάλησα μια χελώνα...
  Πρέπει να το χτυπήσεις με τη γροθιά σου,
  Προκαλώντας πολύ φόβο!
  
  Πού συμβαίνει η φωτιά;
  Λοιπόν, πού καίει η φωτιά...
  Συντριπτικό χτύπημα
  Ένας σκληρός εχθρός επιτίθεται!
  
  Δεν θα παραδοθούμε στον εχθρό,
  Θεωρήστε αυτό ως φιλοδοξία...
  Το χερουβείμ ισιώνει
  Φτερά και συγχώρεση στους εχθρούς!
  
  Θα πει ότι θα γίνει σύντομα
  Αυτό που λέγεται νίκη...
  Το τσίρκο τυχαίνει να είναι μια σκηνή,
  Και μερικές φορές τα σκυλιά γαβγίζουν!
  
  Σύντομα θα είναι σαν παράδεισος
  Ας κάνουμε όλο τον κόσμο όμορφο...
  Ευχαριστώ τη Lada -
  Τα χερουβείμ λάμπουν με χρυσό!
  Το αγόρι Γκιούλιβερ χτύπησε τα χέρια του και είπε με θαυμασμό:
  - Τι αξιαγάπητο! Αυτό είναι ποίηση! Και η φωνή του κοριτσιού είναι απλά θαυματουργή!
  Το κορίτσι απάντησε σεμνά:
  - Αυτό είναι δώρο από τους θεούς! Γενικά δεν εκτιμάται αυτό που δίνεται!
  Το αγόρι παρατήρησε ξανά:
  -Είναι δύσκολο να διαφωνήσεις με αυτό! Όμως σε κάθε περίπτωση δεν είμαστε παιδιά από εμπειρία και γνώσεις ζωής!
  Η Viscountess χαμογέλασε και ρώτησε:
  -Μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι πια παιδί; Επιπλέον, ακριβώς από ευφυΐα και γνώση!
  Ο Μπόι Γκιούλιβερ έγνεψε:
  - Φυσικά! Μπορώ να το κάνω και φυσικά το θέλω!
  Η κοπέλα χτύπησε θυμωμένα το γυμνό της πόδι και βρυχήθηκε:
  - Έλα λοιπόν, απόδειξέ το αμέσως!
  Το αγόρι άρχισε να εκτοξεύει λαϊκούς αφορισμούς με οργή και ενθουσιασμό.
  Το να βλέπεις τον εχθρό είναι μισή νίκη, αλλά το να παραμένεις αόρατος ο ίδιος είναι μια απόλυτη νίκη!
  Η σαμπάνια της νίκης μοιράζεται μόνο σε τρεις πολεμιστές. γενναιότητα, θάρρος και τιμή. Ωστόσο, σε αντίθεση με μια ανθρώπινη γιορτή, ο τέταρτος φίλος είναι τύχη, και καθόλου περιττός!
  Από όλα τα δεινά, ο θάνατος είναι το πιο ακίνδυνο, γιατί δεν ξανασυμβαίνει ποτέ και μετά τίποτα δεν γίνεται χειρότερο!
  Στον πόλεμο, η πιο οξεία αίσθηση της ρουτίνας είναι η εξασθένιση της αίσθησης του κινδύνου!
  Είναι καλό να πετάς όταν πετάς στα ύψη πάνω από μη οντότητες - πώς μπορείς να πετάξεις μακριά από μια κλωτσιά στον κώλο!
  Αυτός που πετά χρησιμοποιώντας το καύσιμο των πικρών ανθρώπινων δακρύων θα πετάξει στα γλυκά του όνειρα!
  Η πνευματώδης κριτική είναι καλύτερη από τον ανόητο έπαινο!
  Ένα άτομο δεν θέλει να πέσει σε μια τρύπα για κανένα χρήμα, με εξαίρεση τη Μήτρα της Αφροδίτης! Για αυτό είναι έτοιμος να πληρώσει επιπλέον και να δώσει ακόμα και το τελευταίο του!
  Όσοι δεν χάνουν ποτέ την αξιοπρέπειά τους, δεν φοβούνται να χάσουν το κύρος τους!
  Αυτός που δεν τραγουδάει σε περιόδους δοκιμασίας θα ουρλιάσει όταν καταλάβει ότι μάταια υπέφερε!
  Με τη γλώσσα σου μπορείς να αλέσεις τα πάντα εκτός από τις πέτρες του γλωσσοδέτη και τα λιθόστρωτα της θαμπής!
  Μια θηλυκή ελαφίνα είναι καλή, ένα αρσενικό ελάφι είναι κακό!
  Ένα ελάφι διαφέρει από μια άλκη στο ότι το πρώτο ενοχλείται από το δεύτερο και το θήραμα πηγαίνει στην αλεπού!
  Ένας πραγματικός πολεμιστής πρέπει να έχει χαρακτήρα ζώου, αλλά όχι ευφυΐα ζώου!
  Στον κόσμο των λύκων, τα τσακάλια συνήθως παίρνουν τη θέση του λιονταριού!
  Εάν θέλετε να έχει ένα δυνατό χτύπημα που καταστρέφει τον εχθρό, μην το χτυπήσετε ενώ είστε ξαπλωμένοι στον καναπέ!
  Το πιο δυνατό χτύπημα έρχεται σε αυτούς που δεν δίνουν δεκάρα στον πατριωτισμό!
  Η μπριζόλα του εχθρού γίνεται από αυτούς που δεν τους έχει χτυπήσει το μυαλό και τα μάτια τους δεν πλημμυρίζουν!
  Μπορούμε να κερδίσουμε με αριθμούς, αλλά μπορούμε να απολαύσουμε τους καρπούς της νίκης μόνο με δεξιοτεχνία!
  Ένας εγωιστής που δεν θέλει να τα παρατήσει σίγουρα θα τα παρατήσει μπροστά σε ένα πρόβλημα!
  Με την επίθεση, φυσικά, υπάρχει κίνδυνος ήττας, αλλά με την επίθεση, έχετε ήδη χάσει!
  Μην πας αριστερά, αγόρι, θα καταλήξεις σε μια τρύπα, ακόμα κι αν, μάλιστα, έχεις δίκιο!
  Δεν μπορείς να ξεφύγεις από μια γριά με δρεπάνι με λοξά χέρια!
  Καλύτερα να είσαι ο Οστάπ Μπέντερ παρά ένας φτωχός χορός!
  Η πονηριά δεν σε κάνει πάντα πλούσιο, αλλά η ευρηματικότητα σίγουρα σε καταστρέφει!
  Μια αλεπού σε ανθρώπινη μορφή δεν είναι πάντα λαμπερή με γούνινο παλτό, αλλά πάντα σκοτεινή στις προθέσεις!
  Μια φωτεινή ψυχή συνήθως φέρνει τη σάρκα σε νεκρική ωχρότητα!
  Ένας γάιδαρος μπορεί να κάθεται σε έναν θρόνο, αλλά δεν θα σε αναγκάσει να γονατίσεις!
  Όχι το λιοντάρι που βρυχάται δυνατά, αλλά εκείνο που δαγκώνει δυνατά και χτυπάει δυνατά!
  Δεν χρειάζεται να βάλετε φωτιά στο σπίτι πολεμώντας ποντίκια. Δεν έχει νόημα να μετατρέπουμε τη χώρα σε στρατόπεδο συγκέντρωσης προσπαθώντας να νικήσουμε τη διαφθορά!
  Η διαίσθηση είναι, φυσικά, προδότης, αλλά όχι στο στρατόπεδό σας!
  Μην φοβάστε έναν έξυπνο απατεώνα - να φοβάστε έναν τίμιο ανόητο!
  Αυτός που υμνεί τον τύραννο θα λαλήσει τον πετεινό στην κουκέτα του!
  Ένας τύραννος είναι σαν το λιοντάρι, ακόμη και να το χαϊδεύει, να σκίζει κρέας και δέρμα με τα νύχια του!
  Στον πόλεμο η άνεση είναι σαν τη σοκολάτα στο λαρδί, μόνο με πτώματα σε αρρωσταίνει!
  Συνηθίζεται να ανάβουν κεριά στην εκκλησία, αλλά και στη μεγαλύτερη ποσότητα δεν είναι ικανά να σβήσουν τη φλόγα των ανθρώπινων παθών!
  Μπορείς να έχεις παγωμένη καρδιά, αίμα κρύο σαν τρεχούμενο νερό, αλλά η δίψα ενός ανθρώπου για επιτυχία θα είναι πάντα καυτή!
  Η βιασύνη σε όλα οδηγεί σε άσχημες συνέπειες, εκτός από την απόπειρα αυτοκτονίας!
  Οποιοσδήποτε λαός μπορεί να κερδίσει μια σύγκρουση, αλλά μόνο οι Ρώσοι μπορούν να κερδίσουν έναν πόλεμο, επομένως δεν προσπαθούν να αποκτήσουν υλικά οφέλη για τον εαυτό τους!
  Τα πυροτεχνήματα του πολέμου είναι γιορτή για όλους εκτός από τους δειλούς, και παγκόσμιο πένθος, με εξαίρεση τους τελευταίους ανόητους!
  Τις περισσότερες φορές, είναι οι ευθείες συνελίξεις που μπερδεύονται!
  Και ξεφεύγουν από μπελάδες, συνελίξεις, ξεκάθαρα απλωμένες στα ράφια!
  Ξύνει πολύ τη γλώσσα του, αυτός που το κεφάλι του φαγούρα από το κενό!
  Η καλύτερη επένδυση είναι στα φέρετρα των αντιπάλων σου, αν και ποτέ δεν είναι άμεση!
  Ο στρατός δεν παράγει τίποτα, αλλά περισσότερο από το να εξοφλήσει την επένδυσή του υπό έναν γενναίο ηγεμόνα!
  Όταν ένας άντρας κερδίζει, η συνέπεια είναι ο θάνατος και η ταπείνωση! Όταν μια γυναίκα είναι ζωή και απόλαυση!
  Οι γυναίκες ξοδεύουν περισσότερα για τις νίκες τους από όλους τους στρατούς του κόσμου, αλλά παίρνουν μια αποζημίωση από τους ηττημένους, η οποία δίνεται πολύ πιο πρόθυμα!
  Μια γυναίκα, σε αντίθεση με έναν στρατό χωρίς στολές, κερδίζει πιο γρήγορα!
  Σε αντίθεση με τους άνδρες, για τις γυναίκες, η πραγματική νίκη επιτυγχάνεται μετά την παράδοση!
  Στον πόλεμο, όπως και στις κάρτες, πρέπει να είστε σε θέση να αντεπιτεθείτε, και σε αντίθεση με αυτές, οι προκαταβολές πρέπει να σωθούν και να μεταφερθούν στον εχθρό!
  Ο πόλεμος είναι πόκερ, αλλά το να κρυφοκοιτάξεις μια κάρτα δεν είναι απάτη, αλλά κατόρθωμα ευφυΐας!
  Το να τσακώνεσαι χωρίς πονηριά είναι σαν να ρουφάς σούπα χωρίς κουτάλι, αλλά για κάποιο λόγο οι φρόνιμοι συζητούν μόνο το δεύτερο!
  Οι τολμηροί άντρες τσακώνονται - χωρίστε τους γρήγορα! Αν οι γυναίκες τσακώνονται, καλύτερα να μην τσακώνονται!
  Στον πόλεμο όλα είναι πιο δροσερά από την ειρηνική ζωή, εκτός από το κεκλιμένο μέτωπο του διοικητή!
  Δύναμη χωρίς καλό ανεβάζει τον πολιτισμό σαν κρεμασμένος με θηλιά!
  Χωρίς να κερδίσεις τα μούτρα κάποιου άλλου, δεν μπορείς να φας το δικό σου!
  Ο γάιδαρος χτυπιέται πάντα, αλλά σκοτώνεται μόνο όταν πάψει να είναι χρήσιμος!
  Ο γενναίος σκοτώνει τον εχθρό, ο δειλός τον δούλο!
  Η πρωτοβουλία στον πόλεμο είναι ακριβή, ειδικά για έναν εχθρό που έχει συνηθίσει σε φθηνά πρότυπα!
  Για όντα κατώτερης τάξης, μερικές φορές η δική τους αρνητική εμπειρία είναι πιο χρήσιμη από οποιαδήποτε θετική οδηγία!
  Ποτίζουν το καθημερινό τους ψωμί με τον ιδρώτα τους και το ψωμί των γιορτών με το αίμα των εχθρών τους!
  Όταν ένας πολιτικός αλέθει πολύ τη γλώσσα του, το αποτέλεσμα δεν είναι αλεύρι, αλλά αλεύρι!
  Όταν ένας χάρακας μιλάει πολύ, η ζύμη μπορεί να γίνει αφράτη, αλλά γρήγορα χαλάει!
  Η σκληρή καρδιά ενός ηγεμόνα μπορεί να βάλει όλη τη χώρα σε τριμμένη φρυγανιά!
  Η πολιτική διαφέρει από τα μαθηματικά στο ότι στα μαθηματικά δεν μπορείς να διαιρέσεις με το μηδέν, αλλά στην πολιτική διαιρείς με σταθερά μηδενικά!
  Ο πολιτικός είναι ένας λαμπρός μαθηματικός, αλλά μόνο σε μια ενέργεια - αφαίρεση!
  Μπορείς να μιλάς για τα πάντα, αλλά να καταδικάζεις μόνο ό,τι είναι ωφέλιμο!
  Η συνομιλία χωρίς νόημα είναι φλυαρία, η συζήτηση με νόημα είναι πολεμική, η συζήτηση με όφελος είναι διδασκαλία και το μεγαλύτερο κέρδος έρχεται από τη σιωπή!
  Μόνο ένα μικρό μυαλό αναλαμβάνει με έναν μεγάλο αριθμό!
  Δύο είναι καλύτερα από έναν, αλλά όχι αν είναι νεκροί σύντροφοι!
  Ευλογημένος είναι αυτός που πιστεύει, και όποιος δεν πιστεύει, οι ευλογίες είναι διπλές, άρα έχει εμπιστοσύνη στη δύναμη και τη λογική του!
  Είναι κακό όταν δεν υπάρχουν φρένα, ακόμα χειρότερα όταν επιβραδύνεις!
  Όχι, ο διάβολος είναι τρομερός έτσι όπως είναι ζωγραφισμένος, αλλά το πιο τρομερό είναι το σκίτσο ενός αγγέλου που έκανε ένας μιγαδός!
  Τα ζώα ζουν στο δάσος - και οι βάναυσοι άνθρωποι μετατρέπουν τα πάντα σε αλσύλλιο!
  Στο βασίλειο του θηρίου υπάρχουν μόνο κοκόρια και παπαγάλοι και οι αετοί έχουν αντικατασταθεί από πουπουλένια κρεβάτια!
  Ένα καλό σχέδιο είναι ότι αν αργήσεις, θα γίνεις ξεπερασμένος• ένας καλός άνθρωπος, αν αργήσεις, θα γίνει μισητός!
  Ο θάνατος στη μάχη γεννά ένα ζευγάρι θάρρους και βλακείας, αλλά αν ταυτόχρονα συναφθεί μια συμμαχία με σοφία, τότε θα υπάρξει μια νικηφόρα ζωή!
  Όλα μπορούν να μεταμφιεστούν, εκτός από τη δική σου βλακεία!
  Όλα μπορούν να εκτεθούν, εκτός από το μυαλό κάποιου άλλου, στο οποίο ζεις ο ίδιος!
  Η κόκκινη ομιλία είναι η καλύτερη θεραπεία για την έκχυση του κόκκινου αίματος!
  Το πιο σκληρό μέταλλο είναι ο μαλακός μόλυβδος, από τον οποίο ρίχνονται σφαίρες!
  Το πιο επικίνδυνο μόλυβδο δεν είναι αυτό στις σφαίρες, αλλά αυτό που γεμίζει τον εγκέφαλο!
  Το καλύτερο πράγμα στον κόσμο είναι ότι δεν μπορείς ποτέ να πεις - δεν μπορεί να είναι χειρότερο!
  Αυτό που είναι κακό στον κόσμο είναι ακριβώς στον πόλεμο, και μετά τη νίκη δεν μπορεί να είναι καλύτερο!
  Το έλεος στον πόλεμο, σε αντίθεση με μια δημόσια πόρνη, κοστίζει περισσότερο, αλλά δεν μπορεί να δώσει ικανοποίηση!
  Μόνο ένα άτομο που είναι πραγματικά υψωμένο στο πνεύμα δεν ντρέπεται να δείξει έλεος στους πεσόντες!
  Μπορείτε να μιλήσετε για οτιδήποτε, αλλά μόνο να μιλήσετε για το θέμα, γιατί η άδεια φλυαρία μετατρέπει τη σούπα σε αιματηρή διάρροια!
  Η σιωπή είναι χρυσός, που δίνει διάβρωση όταν φιμώνει την αυθαιρεσία!
  Τα λόγια είναι ασήμι, που δεν αφήνουν την πηγή του ζωντανού νερού της γνώσης και της αλήθειας να σβήσει!
  Μια χώρα με ισχυρή αεροπορία δεν θα μείνει ποτέ πίσω!
  Η μεγαλύτερη λύπη, από μια πενιχρή ευφυΐα!
  Από το γάλα που βγαίνει από τα λάθη των τοξότων μεγαλώνουν μόνο παιδιά της ατυχίας και της ταλαιπωρίας!
  Απαιτείται σωματική άσκηση για να εξαντληθεί μόνο η μπαταρία ζωής του αντιπάλου σας!
  Οι άνθρωποι με θαμπό μυαλό και αυτοί που έχουν έντονη αίσθηση της κατωτερότητάς τους λατρεύουν να πειράζουν τους άλλους!
  Οι κοφτερές γλώσσες, σε αντίθεση με το στιλέτο, μαχαιρώνουν ακόμη και μέσα από την αλυσίδα της βλακείας!
  Καλά τα λέει το παραμύθι, αλλά κακώς η πραγματικότητα βγαίνει!
  Όλα στον κόσμο τελειώνουν, εκτός από την ανθρώπινη βλακεία και τον ζωικό ανταγωνισμό!
  Η ζωή μοιάζει πολύ με ένα δαχτυλίδι, το τέλος του πόνου είναι ορατό, αλλά ποτέ δεν μπορείς να το νιώσεις!
  Όλα στον κόσμο τελειώνουν, εκτός από την ανθρώπινη βλακεία και τον ζωικό ανταγωνισμό!
  Η ζωή μοιάζει πολύ με ένα δαχτυλίδι, το τέλος του πόνου είναι ορατό, αλλά ποτέ δεν μπορείς να το νιώσεις!
  Το εύστοχο μάτι είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποτρέψεις την επιστράτευση νεκρών στο στρατό!
  Και οι ακριβείς οδηγίες δεν θα σας επιτρέψουν να χάσετε τον δρόμο που οδηγεί ακριβώς στον στόχο!
  Η κόλαση έχει μόνο ένα πλεονέκτημα έναντι του παραδείσου, δεν υπάρχει φόβος εκδίωξης!
  Το πιο δυσάρεστο πράγμα στον χριστιανικό παράδεισο είναι ότι δεν μπορείς καν να ευχηθείς τίποτα καλύτερο!
  Ο Χριστός είναι το μόνο αρνί στο οποίο ο λαγός παίρνει χαρακτηριστικά λιονταριού στον κόσμο των λύκων!
  Μόνο εκείνοι που δεν καταφέρνουν να σκοτώσουν τον φόβο μέσα τους πεθαίνουν!
  Την αθανασία την πετυχαίνουν αυτοί που ο φόβος δεν ζει καθόλου!
  Αυτός που φοβάται τον μεγάλο αριθμό του εχθρού, θα μειώσει τους συμμάχους του!
  Ένα λεπτό που αφιερώνεται στην αναγνώριση σώζει έναν αιώνα ζωής και μια στιγμή θριάμβου!
  Αυτός που δεν διαλύει τους δρόμους θα αποτυγχάνει πολύ συχνά να μαζέψει τα κόκαλα!
  Τη μεγαλύτερη ζημιά στον εχθρό προκαλούν αυτοί που δεν χάνουν την αίσθηση του μέτρου!
  Ο άνθρωπος δεν γνωρίζει τα όρια των φιλοδοξιών του, αλλά πάντα μετριέται με τις δυνατότητές του!
  Αυτό σκέφτηκε ο Γκιούλιβερ - ωραίο! Και όλα είναι κυριολεκτικά σε μια ανάσα. Πράγματι, πραγματικά, υπάρχουν παιδιά ιδιοφυΐας αν έχει μπει μέσα τους η ψυχή ενός ενήλικα.
  Η κοπέλα της Viscountess σημείωσε:
  - Ναι, αυτό μπορεί να σε τρελάνει! Έτσι μπορείς να συνθέσεις!
  Το αγόρι καπετάνιος έγνεψε:
  - Ναι, η ζωή μου έχει μάθει πολλά! Και συμπεριλαμβανομένης αυτής της σοφίας!
  Το κορίτσι τότε ρώτησε:
  - Γιατί δεν είσαι βασιλιάς στη χώρα σου!
  Ο Γκιούλιβερ γέλασε και απάντησε:
  - Ξέρεις, κατά κάποιο τρόπο δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό η ιδέα να παλέψω για τον θρόνο. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, αξίζει να το σκεφτείτε!
  Η Viscountess τραγούδησε:
  - Το πάθος μαίνεται στην ψυχή του,
  Το μόνο που χρειάζεται το αγόρι είναι δύναμη!
  Ο Γκιούλιβερ παρατήρησε:
  - Αν έχω ήδη χίλια χρόνια ζωής, καθώς και υγεία, τότε γιατί να μην ονειρεύομαι τη δύναμη!
  Το κορίτσι διέταξε:
  - Χτύπα τον με μαστίγιο!
  Δύο αγόρια φρουράς πήραν και χτύπησαν τον Γκιούλιβερ στον γυμνό κορμό του. Ούρλιαξε.
  Η Viscountess σταμάτησε τους μαχητές:
  - Αρκετά! Αυτό για να καταλάβει και να ξέρει τη θέση του! Και η θέση του είναι αυτή του σκλάβου!
  Το αγόρι Γκιούλιβερ γρύλισε, τινάζοντας χάντρες ιδρώτα στο σκασμένο δέρμα του:
  - Πώς να μην καταλαβαίνεις! Εδώ ο τελευταίος γάιδαρος θα καταλάβει!
  Το κορίτσι χτύπησε το μικρό, λαξευμένο πόδι της και τσίριξε:
  - Τώρα τραγουδήστε! Μέχρι που ανέβηκα σε ένα άλογο!
  Το αγόρι καπετάνιος άρχισε να τραγουδά, ξεπερνώντας την απροθυμία του.
  Πολλά προβλήματα έχουν έρθει στην Πατρίδα,
  Όλα κατέληξαν σε μια κολοσσιαία ήττα...
  Να χαίρεστε που δεν υπάρχουν άλλοι ιππότες,
  Τιμή και έπαινο στο σπίτι σας!
  
  Είμαι ο Γκιούλιβερ, ένας μεγάλος μαχητής,
  Ξέρεις, μπορώ να πολεμήσω σκληρά...
  Ο Άρης είναι αυτός ο πολεμιστής, καλός πατέρας,
  Και ο θησαυρός μου κρυμμένος στο σακίδιο μου!
  
  Τρέχω ξυπόλητος στο κρύο,
  Οι στρογγυλές γόβες αναβοσβήνουν στο χιόνι...
  Θα παραδώσω το Fritz με το ζόρι,
  Θα υπάρξει νίκη τον άγριο Μάη!
  
  Καταστρέφω τα ορκ με βαλλίστρες,
  Κόβοντας δώδεκα καλικάντζαρους ταυτόχρονα...
  Πρέπει να δαγκώσω το τρολ στη μύτη,
  Έγινα πολεμιστής, πολύ ευδιάθετος!
  
  Ποτέ για ένα αγόρι σαν αυτό
  Το τέλος του κόσμου, πιστέψτε με, δεν θα έρθει...
  Θα τρέχω για πάντα ξυπόλητος
  Για να μη γιορτάσει ο Κάιν τη νίκη!
  
  Η πατρίδα μας είναι η αγία μας χώρα,
  Δεν θα το μετανιώσουμε, εμπιστευτείτε τη ζωή σας...
  Παρόλο που ο Σατανάς επιτίθεται στους ανθρώπους -
  Θα υπάρξει, το δέντρο του μοναρχισμού θα ανθίσει!
  
  Χαίρε Βρετανία, γενναία γη,
  Περιέχει τη μεγαλύτερη δόξα της Πατρίδας...
  Ο Άγιος Οινόμαος κάποτε κυβέρνησε,
  Στις μέρες μας τα κορίτσια πολεμούν τον Ορκισμό!
  
  Όχι, δεν θα υποκύψουμε ποτέ στον εχθρό,
  Αφήστε τον ήλιο να λάμψει στον πλανήτη...
  Ένα αστέρι λάμπει,
  Θα έχουμε ένα φωτεινό μέρος στον παράδεισο!
  
  Ο Θεός Ιησούς είναι ο Κύριος όλων,
  Σταυρώθηκε για την ανθρωπότητα από το κακό...
  Ευχαριστώ τον κόσμο
  Να είσαι έστω και λίγο άγιος!
  
  Το ξυπόλητο κορίτσι περίμενε τον ιππότη,
  Έψαχνα για πανοπλία που είχε καθαριστεί μέχρι να γυαλίσει...
  Προφανώς, ένα τέτοιο Παλλάς είναι η μοίρα,
  Για να είμαι ειλικρινής, γνωρίστε έναν ιππότη με αγάπη!
  
  Πιστεύω ότι η ευτυχία θα έρθει από την πρόοδο,
  Οι νεκροί στην επιστήμη θα αναστηθούν...
  Όποιος ξέρει σεξ θα είναι διαθέσιμος,
  Θα είμαστε σε έκσταση - τα ηχεία δεν θα ραγίσουν!
  Το κορίτσι γέλασε και κούνησε το δάχτυλό της:
  - Ε, είσαι πρόστυχος άνθρωπος! Ξέχασες ότι είσαι παιδί πια. Και θα είσαι παιδί για άλλα χίλια χρόνια. Έχετε ακόμη και ένα προβάδισμα για εμάς. Η προηγούμενη ζωή δεν μετράει. Έχετε ακόμα δέκα ολόκληρους αιώνες μπροστά σας, κι εγώ έχω λιγότερες βισκοντέσσες!
  Ο Γκιούλιβερ έγνεψε χαμογελώντας:
  - Σε συμπονω!
  Το κορίτσι μουρμούρισε:
  - Έλα, πες κάτι ιδιοφυές για αυτό το θέμα!
  Ο Γκιούλιβερ άρχισε πάλι να ξεχύνει λαϊκές εκφράσεις.
  Αν θέλεις να γίνεις Θεός, μην είσαι πίθηκος που έχει τη συνήθεια να μιμείται τον ακάθαρτο!
  Αν δεν θέλεις να δουλεύεις σαν βόδι, θα καταλήξεις με ένα γιακά στο λαιμό!
  Η Viscountess διέκοψε:
  - Που δεν ήθελα πια να ακούω τέτοια φιλοσοφία και αφορισμούς! Καλύτερα να ξανατραγουδήσεις κάτι αστείο!
  Το αγόρι καπετάνιος άρχισε να τραγουδά με κάποια απροθυμία. Δεν είχε τη δύναμη να συνθέσει, κι έτσι τραγούδησε ένα λαϊκό τραγούδι από τη Ρωσίδα επαναστάτρια Στένκα Ραζίν. Λοιπόν, ό,τι μου ήρθε στο μυαλό, τραγούδησα:
  Σαν κατά μήκος του ποταμού Βόλγα, κατά μήκος ενός πλατιού ποταμού,
  μια βάρκα με κοφτερή μύτη επέπλεε, Σαν τολμηροί κωπηλάτες σε μια βάρκα, Κοζάκοι, νέοι. Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης κάθεται στην πρύμνη, Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, η τρομερή Στένκα Ραζίν, Μπροστά από αυτόν είναι μια κόκκινη κοπέλα, μια μαγεμένη Περσίδα πριγκίπισσα. Η Στένκα Ραζίν δεν κοιτάζει την πριγκίπισσα, Και κοιτάζει τη μητέρα του στο Βόλγα. Όπως είπε η απειλητική Στένκα Ραζίν: "Ω, είσαι γκόι, Βόλγα, αγαπητή μητέρα! μια ηλίθια ηλικία με χαροποίησες, Τη μακρινή νύχτα με νανούρισες, με κούναγες, με βαρέθηκες σε κακοκαιρία, Δεν είσαι καλός για μένα; Κοιμήθηκα, προίκισε τους Κοζάκους μου με καλοσύνη. Που δεν σου δώσαμε τίποτα όμως." Πώς πήδηξε εδώ η φοβερή Στένκα Ραζίν, σήκωσε την Περσίδα πριγκίπισσα, πέταξε την κόκκινη κοπέλα στα κύματα, υποκλίθηκε στη μητέρα Βόλγα.
  Η Στένκα Ραζίν πήγε
  στην πόλη Αστραχάν
  για να εμπορευτεί αγαθά.
  Ο κυβερνήτης άρχισε να απαιτεί δώρα. Η Stenka Razin έφερε τραγανές πέτρες, τραγανές πέτρες - χρυσό μπροκάρ. Ο κυβερνήτης άρχισε να απαιτεί γούνινα παλτά. Το ακριβό γούνινο παλτό: Τα δάπεδα είναι καινούργια, ο ένας είναι κάστορας, ο άλλος είναι sable. Stenka Razin όχι δώσε του το γούνινο παλτό. "Δώσ" το πίσω, Στένκα Ραζίν, δώσε μου το γούνινο παλτό από τον ώμο σου!" Αν το δώσεις πίσω, ευχαριστώ, αν δεν το δώσεις πίσω, θα το κρεμάσω σε ένα ανοιχτό πεδίο Σε μια πράσινη βελανιδιά, σε μια πράσινη βελανιδιά, Και σε ένα γούνινο παλτό σκύλου." Η Στένκα Ραζίν άρχισε να σκέφτεται: "Καλά, κυβερνήτη. Πάρε στον εαυτό σου ένα γούνινο παλτό. Πάρε ένα γούνινο παλτό, Ας μην υπάρχει θόρυβος ."
  Ότι δεν είναι η τρομπέτα ενός αλόγου, ούτε οι φήμες των ανθρώπων,
  ούτε μια τρομπέτα που ακούγεται από το χωράφι, αλλά ο καιρός σφυρίζει, βουίζει, σφυρίζει, βουίζει, χύνει. Με προσκαλεί, Στένκα Ραζίν, να κάνω μια βόλτα στη θάλασσα, στο γαλάζιο : "Μπράβο, είσαι τολμηρός ληστής, τολμηρός ληστής, ταραχώδης καβγατζής, επιβιβάζεσαι στις γρήγορες βάρκες σου, άνοιξε τα λινά πανιά σου, τρέξε πέρα από τη γαλάζια θάλασσα. Θα σου φέρω τρεις βάρκες: Στο πρώτο πλοίο υπάρχει κόκκινος χρυσός, Στο δεύτερο πλοίο υπάρχει καθαρό ασήμι, Στο τρίτο πλοίο υπάρχει μια παρθενική ψυχή
  .
  "
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 2.
  Το κορίτσι, χτυπώντας τα γυμνά ποδαράκια της, χτύπησε τα χέρια της και κελαηδούσε:
  - Τι υπέροχο που είναι! Είσαι πραγματικά ένα παιδί-θαύμα! Και γιατί πρέπει να είσαι ενήλικας;
  Ο Γκιούλιβερ απάντησε χαμογελώντας:
  "Νιώθω καλύτερα από ποτέ στο σώμα ενός αγοριού!" Και είμαι σε πολύ μαχητική και θετική διάθεση!
  Και το αγόρι-καπετάνιος θα πιτσιλίσει τα γυμνά, μικρά, φρεσκομαυρισμένα πόδια του.
  Μετά τραγούδησε:
  μαθητής της πρώτης τάξης, της πρώτης τάξης,
  Σήμερα είναι οι διακοπές σας...
  Η ώρα είναι όμορφη και χαρούμενη,
  Πρώτη συνάντηση με το σχολείο!
  Και ο Γκιούλιβερ έκλεισε το μάτι με το ασπροδόντιο χαμόγελό του. Εκείνες τις μέρες, αν ο Θεός να σε πονούσε, θα ήταν τέτοιο μαρτύριο! Και εδώ είναι υπέροχο, είσαι για πάντα παιδί και κυριολεκτικά εκατό τοις εκατό χαρούμενος - ω, ω, ω!
  Αυτό είναι πραγματικά αστείο. Αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου όλο και περισσότερο ως αγόρι.
  Υπήρχαν όμως πολύ καλές στιγμές. Έτσι ήταν ο Γκιούλιβερ στο βασίλειο των μάγων που μπορούσαν να καλέσουν ακόμη και τις ψυχές των νεκρών. Στη συνέχεια, ακόμη και ο θάνατος έγινε ατρόμητος - αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν άλλες ψυχές και η ζωή συνεχίζεται μετά το θάνατο.
  Τόσο υπέροχο είναι κάτι τέτοιο.
  Το αγόρι συνέχισε να βάζει τα γυμνά του πόδια κατά μήκος του μονοπατιού και άρχισε να τραγουδάει βγάζοντας τα παιδικά του δόντια.
  Γειά σου μητέρα! Προσπαθώ να σου γράψω για πολλοστή φορά. Και τώρα είσαι μπροστά μου και είναι σαν να φεύγουν όλα τα προβλήματα.
  
  Το φεγγάρι επιπλέει στον ουρανό, υπάρχει σιωπή στο δρόμο,
  Και μόνο η μαμά είναι ξύπνια στο σπίτι.
  Και το βράδυ θα σου ανοίξει ήσυχα την πόρτα,
  Πιστέψτε με, κανένας άλλος, μόνο η μαμά.
  Και το βράδυ θα σου ανοίξει ήσυχα την πόρτα,
  Πιστέψτε με, κανένας άλλος, μόνο η μαμά.
  
  Κι αν κάποιος σταματήσει να μας αγαπάει,
  Μόνο η μάνα θα σκουπίσει τα δάκρυα και θα καταλάβει.
  Κι αν κάποτε πάμε ένα μακρύ ταξίδι,
  Τότε θα μας περιμένει μόνο η μητέρα μου.
  Κι αν κάποτε πάμε ένα μακρύ ταξίδι,
  Τότε θα μας περιμένει μόνο η μητέρα μου.
  
  ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΜΕ? Ναι, κάπως όλοι σκορπίστηκαν. Η Άνκα πέθανε και οι αγωνοδίκες χώρισαν. Ναι, κατά κάποιο τρόπο όλα είναι μέσα στην αναταραχή των πραγμάτων. Μητέρα! Γιατί είσαι σιωπηλός;
  
  Το φεγγάρι επιπλέει στον ουρανό, υπάρχει σιωπή στο δρόμο,
  Και μόνο η μαμά είναι ξύπνια στο σπίτι.
  Και το βράδυ θα σου ανοίξει ήσυχα την πόρτα,
  Πιστέψτε με, κανένας άλλος, μόνο η μαμά.
  
  Και αυτή τη φορά δεν έγινε τίποτα με το γράμμα μου. Μαμά, αλλά σίγουρα θα γράψω, σίγουρα. Συγγνώμη.
  
  Και το βράδυ θα σου ανοίξει ήσυχα την πόρτα,
  Πιστέψτε με, κανένας άλλος, μόνο η μαμά.
  Και το βράδυ θα σου ανοίξει ήσυχα την πόρτα,
  Πιστέψτε με, κανένας άλλος, μόνο η μαμά.
  Το κορίτσι γέλασε και σημείωσε:
  - Ναι, έτσι είναι τα πράγματα... Σκέφτηκες τη μητέρα σου. Δεν έχουμε ούτε μαμά ούτε μπαμπά;
  Ο Γκιούλιβερ έμεινε έκπληκτος:
  - Ουάου! Πώς είναι αυτό δυνατόν? Πώς γεννιέσαι;
  Η Viscountess απάντησε χαμογελώντας:
  - Ο πελαργός φέρνει παιδιά στους ανθρώπους. Και έχουμε έναν παραμυθένιο δράκο. Μόνο ανάμεσα στους ανθρώπους το παραμύθι για τον πελαργό είναι απλώς μια μυθοπλασία για μικρά παιδιά, αλλά μαζί μας ο δράκος είναι αληθινός. Γιατί είμαστε και θνητοί και χρειάζεται να αναπληρώνουμε τον πληθυσμό μας κατά καιρούς.
  Το αγόρι καπετάνιος παρατήρησε:
  - Χίλια χρόνια ζωής είναι ακόμα τόσο λίγα! Ειδικά αν είσαι πάντα γεμάτος δύναμη και ενέργεια!
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά:
  - Μακάρι να πετάξει εν ριπή οφθαλμού! Δεν θα έχετε χρόνο να κοιτάξετε πίσω! Αν και από την άλλη, πιθανότατα θα πουληθείς σε λατομείο, και εκεί ο χρόνος κυλά πολύ αργά!
  Ο Γκιούλιβερ το πήρε και τραγούδησε:
  - Σχετικά με το γεγονός ότι η εργασία είναι βασανιστήριο,
  Χειμώνα και άνοιξη...
  Η μόνη εξαίρεση είναι
  Όταν είσαι με τον Σατανά!
  Η Viscountess συνοφρυώθηκε:
  - Είσαι τόσο ζηλωτής χριστιανός. Και τώρα θυμήθηκα ήδη τον Σατανά! Πού είναι η πίστη σου!
  Ο Γκιούλιβερ απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Φυσικά και πιστεύω στον Θεό,
  Και αγαπώ τον Χριστό με όλη μου την καρδιά...
  Πήραμε μια απώλεια
  Αλλά έχει πόρτα!
  Η κοπέλα κούμπωσε θυμωμένα το γυμνό της ποδαράκι και έτριξε:
  - Ας τραγουδήσουμε κάτι, φιλόσοφε!
  Ο Γκιούλιβερ το πήρε και τραγούδησε ξανά.
  Ακούστε τους κεραυνούς
  Άγριο ουρλιαχτό κατάρα, κλάμα και γκρίνια,
  Αυτή είναι η ώρα του απολογισμού -
  Πολεμήστε τον Αρμαγεδδώνα, πολεμήστε τον Αρμαγεδδώνα!
  Η Βισκόμισσα χτύπησε θυμωμένη το γυμνό της πόδι και βρυχήθηκε:
  - Δεν μου αρέσουν τέτοια τραγούδια!
  Το αγόρι καπετάνιος χαμογέλασε σαρκαστικά:
  - Πώς γίνεται να μην σου αρέσει; Τότε τραγουδήστε το μόνοι σας, αν η μουσική μου δεν σας ταιριάζει!
  Η Viscountess ξεγύμνωσε τα δόντια της και γρύλισε:
  - Θα το πάρω και θα το τραγουδήσω!
  Και η κοπέλα το πήρε και άρχισε να τραγουδά με μεγάλο ενθουσιασμό, με τα δόντια της να φαίνονται σαν ελεφαντόδοντο.
  Και είμαστε τολμηρά ξωτικά κορίτσια,
  Μας αρέσει να αγωνιζόμαστε για τη δόξα της Πατρίδας...
  Έχουμε ένα μαχητικό, ξυπόλητο στοιχείο,
  Και πιστεύουμε, θα φτιάξουμε παλάτια ελφινισμού!
  
  Δεν υπάρχει πιο όμορφη χώρα για το ξωτικό μας,
  Σε αυτό είναι ο ήλιος των λαών όλου του κόσμου...
  Και αφήστε την ορδή του Σατανά να επιτεθεί,
  Θα κάνουμε κάτι πιο κουλ από τον Σαίξπηρ!
  
  Αγαπάτε την πατρίδα των αιώνων μας,
  Ότι η ιστορία μας μεγάλωσε στα εργοτάξια...
  Από τα μεγαλύτερα και πιο υπέροχα στεφάνια,
  Κάποτε μαγείρεψαν σπαρτιατικό χυλό!
  
  Μην πετάξετε την Πατρίδα μας στο έδαφος,
  Που είναι περήφανο, απλά ιερό...
  Όταν ορκιστήκαμε στον δικέφαλο αετό,
  Και τώρα το σφυροδρέπανο μας είναι αγαπητό!
  
  Θα πετάξουμε ψηλότερα από τους ουρανούς,
  Θα υψώσουμε τις στέγες μέχρι το διάστημα...
  Ένα πανίσχυρο χερουβείμ αιωρείται από πάνω μας,
  Μια τέτοια υπέροχη λέξη - Έλφια!
  
  Δεν θα πέσουν αιματηρά δάκρυα,
  Και το Ξωτικό δεν θα πατήσει τη φτέρνα των απίστων...
  Το ιερό μας όνειρο θα γίνει πραγματικότητα,
  Σηκωθείτε από τους καναπέδες σας παιδιά!
  
  Απεριόριστος χώρος, θυελλώδης και απλός,
  Μια τόσο όμορφη λέξη - Elfia,
  Θα βγάλουμε μια κακή ετυμηγορία για τη Βέρμαχτ,
  Και ας κάνουμε την Πατρίδα μας πιο ευτυχισμένη!
  
  Ας ανθίσει το πατρώνυμο μας,
  Σαν θάμνος στο χρώμα των μούρων του Κήπου της Εδέμ...
  Σαρώνουμε ορμητικά τον εχθρό,
  Το αγόρι θα λάβει ανταμοιβή από τον Θεό!
  
  Δεν πιστεύω τι θα συμβεί με τη νίκη του Ορκσισμού,
  Περπατήστε στο Elfskva, τρυπώντας σε κυλίνδρους...
  Αφήστε τον ιερό Ελφινισμό να κυριαρχήσει στην Ελφία,
  Τα κορίτσια τρέχουν, τα πόδια τους αναβοσβήνουν τόσο γρήγορα!
  
  Μην κλαίτε, φίλοι, που έπεσαν οι άντρες σας,
  Όλοι οι νεκροί θα αναστηθούν με τη θέληση του Σβάρογκ...
  Ποιος μαχαιρώθηκε, ποιος έπεσε από το όπλο,
  Όλοι όμως πολεμήσαμε γενναία και τίμια!
  
  Δεν ξέρω γιατί το κακό βασιλεύει στον κόσμο,
  Γιατί ο Κύριος έδωσε δύναμη στους αντιπάλους...
  Τα ξωτικά ήταν συχνά άτυχα στις μάχες,
  Αν και δεν υπάρχει πιο γενναίος στρατιώτης στη μάχη!
  
  Λοιπόν, ξωτικό, είσαι γενναίος, ξέρεις,
  Ξέρεις να πολεμάς και είσαι πολύ γενναίος...
  Ο μεγάλος βασιλιάς κάθεται στο θρόνο,
  Τον εκλέξαμε, πιστέψτε με, όχι μάταια!
  
  Στην Πατρίδα μας υπάρχουν λουλούδια βιολέτες,
  Σμαραγδένια δάση, μαργαριτάρια σημύδες...
  Η Elfia είναι όμορφη - το στέμμα της ομορφιάς,
  Τουλάχιστον ο Όρκολφ θέλει να καταστρέψει την πατρίδα του!
  
  Όχι, εμείς τα ξωτικά είμαστε τόσο μαχητές,
  Τι υπάρχει στον πλανήτη που είναι πιο γενναίο και πιο ψύχραιμο...
  Ας είναι περήφανοι για εμάς τα παιδιά και οι πατέρες μας,
  Ας καθαρίσουν τα σύννεφα πάνω από την Πατρίδα!
  
  Δεν ξέρω τι θα καταλήξουν τα κορίτσια,
  Θα μπορέσουμε να κάνουμε ευτυχισμένη την Πατρίδα...
  Έχουμε συνηθίσει να πολεμάμε με κοφτερό σπαθί,
  Και κερδίζουμε, πιστέψτε με, όμορφα!
  
  Δεν ξέρω πόσο δυνατός είναι ο εχθρός
  Το πνεύμα των ξωτικών, ένας λαός όμορφος στην πίστη...
  Σίγουρα θα νικήσουμε τους εχθρούς μας στη μάχη,
  Ας λάβουμε την αγία ελευθερία ως ανταμοιβή!
  
  Γνωρίστε λοιπόν την ευτυχία και την ειρήνη στην Πατρίδα,
  Το έφεραν με ξιφολόγχες ξωτικοί μύλοι...
  Τώρα το πιο δυνατό μας χερουβείμ είναι
  Και τα παιδιά μας είναι τόσο επιδέξια με τα χτυπήματά τους!
  
  Οι αιώνες περνούν, ο ελφινισμός θα έρθει,
  Όλοι όσοι έπεσαν στη μάχη θα σηκωθούν σωματικά...
  Και το μονοπάτι είναι για πάντα πάνω, ούτε μια στιγμή κάτω,
  Το σύμπαν είναι πολύ μικρό για εμάς ακόμα και χωρίς άκρη!
  Η Viscountess τραγούδησε τόσο όμορφα, πατώντας τα πολύ χαριτωμένα, παιδικά πόδια της. Η Γκιούλιβερ μάλιστα μετάνιωσε που ήταν κορίτσι. Ένα μεγαλύτερο κορίτσι θα ήταν πολύ πιο ελκυστικό. Ειδικά η κάμψη της φτέρνας στο πέλμα.
  Λοιπόν, εντάξει, ακόμα κι έτσι. Το αγόρι καπετάνιος απάντησε:
  - Δεν κάνουμε κάτι τέτοιο, απλά τραγουδάμε και διασκεδάζουμε!
  Το κορίτσι μουρμούρισε:
  - Ποιου η φωνή θα τραγουδούσε, και η δική σου θα μύριζε!
  Και έγινε μια παύση. Τα αγόρια που είχαν γίνει οι ναύτες τώρα περπατούσαν πάνω σε κοφτερές πέτρες σχεδόν χωρίς πόνο. Τα γυμνά πόδια των παιδιών γίνονται πολύ γρήγορα τραχιά. Αυτό είναι πραγματικά ένα θετικό γεγονός. Και φυσικά η διάθεση ανεβαίνει.
  Τα αγόρια-σκλάβοι άρχισαν ακόμη και να τραγουδούν.
  Στις ακτίνες του ήλιου της ημέρας, η πλάτη καίγεται με φωτιά,
  Ο επιστάτης δεν κοιμάται, και το μαστίγιο είναι πιστό σε αυτόν.
  Όταν έρθει η νύχτα, ο λευκός κύριος
  θα αποκοιμηθεί στο κρεβάτι του ανάμεσα στα λευκά πουπουλένια κρεβάτια.
  
  Εγώ, έχοντας έβγαζα ζάχαρη από το ζαχαροκάλαμο όλη μου τη ζωή, δεν ήξερα άλλη ανταμοιβή εκτός από σφαλιάρα με ραβδί, Το χέρι μου δεν λυγίζει και το θολό μου βλέμμα είναι βαρύ, Μα η καρδιά μου χτυπάει τρομερά, σαν πύρινος συναγερμός!
  
  Τρέχω και κρύβομαι σαν κλέφτης, το γρασίδι δεν είναι ψηλά, δεν ακούω ακόμα τα σκυλιά, αλλά είναι μόνο προς το παρόν. Το επόμενο πρωί θα με αρπάξουν, θα με κρεμάσουν από ένα πόστο, και τα αγόρια-αδέρφια θα κοίτα κάτω από τα μέτωπά τους.
  
  Ήδη πεθαίνω από τη δίψα, δεν μπορώ να δω νερό, αλλά μια ολόκληρη μέρα ελευθερίας, ποιος μπορεί να το πάρει!
  Το τραγούδι, φυσικά, δεν είναι ένας Θεός ξέρει τι. Και δεν προσθέτει αισιοδοξία.
  Ο Γκιούλιβερ παρατήρησε με ένα παιδικό χαμόγελο:
  - Αυτά είναι τα είδη των ανατροπών που έχει η μοίρα! Πάω λοιπόν και δεν ξέρω πού. Και τι περιμένει μπροστά... Λοιπόν, στις προηγούμενες περιπέτειές μου υπήρχε κάπως περισσότερη δυναμική και ενδιαφέρον. Και εδώ υπάρχουν μόνο τραγούδια, και τριγυρνάς σαν ρολόι ρομπότ.
  Η Viscountess έγνεψε καταφατικά:
  - Χρειάζεσαι δυναμική; Τι είναι αυτό δυνατό!
  Και η κοπέλα έβγαλε ένα μαστίγιο από τη ζώνη της και το άφησε να νικήσει τον Γκιούλιβερ. Το αγόρι ούρλιαξε από τον πόνο και γρύλισε:
  - Δεν εννοούσα καθόλου αυτό!
  Η Viscountess γέλασε και απάντησε:
  - Μα πρέπει να μορφωθείς! Ίσως μπορείτε να μου πείτε κάποια αστεία ιστορία;
  Το αγόρι καπετάνιος έγνεψε καταφατικά και άρχισε να υφαίνει μια ιστορία:
  Ο αυτοκράτορας Διοκλητιανός αρνήθηκε να παραιτηθεί από την εξουσία, καθώς κατάλαβε ότι χωρίς αυτόν η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία δεν θα επιβίωνε. Επιπλέον, ο Διολεκτάνος απέκτησε τελικά έναν Υιό και κληρονόμο, με το παρατσούκλι Ιούλιο, σαν τον Καίσαρα. Ο αυτοκράτορας κυβέρνησε ακόμη και πριν από το 320, καταφέρνοντας να ενισχύσει την παλιά πίστη της Ρώμης εκσυγχρονίζοντας τον παγανισμό. Ο Δίας έγινε ο κύριος Θεός, ο οποίος, όπως αποδείχθηκε, δημιούργησε και το σύμπαν.
  Το δόγμα και του παραδείσου και της κόλασης επίσης προέκυψε και ενισχύθηκε. Δηλαδή, αντί για το ζοφερό βασίλειο του Άδη, εισήχθη το δόγμα μιας παραμυθένιας αυτοκρατορίας, όπου οι ψυχές των νεκρών λαμβάνουν σώματα και ξαναζούν. Οι ήρωες πολεμιστές, φυσικά, έχουν και παλλακίδες και γιορτάζουν γιορτές. Και οι αυτοκράτορες έχουν τις δικές τους δυνάμεις εκεί. Και φυσικά, οι σκλάβοι παραμένουν σκλάβοι. Εκείνοι όμως που υπακούουν στα αφεντικά τους και συμπεριφέρονται καλά - έχουν μια ευκολότερη και καλύτερη ζωή και τους δίνονται νέα και υγιή σώματα μετά θάνατον. Και οι ανυπάκουοι σκλάβοι και οι χριστιανοί βασανίζονται πολύ σκληρά και βασανίζονται τόσο βάναυσα που το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να κλάψουν και να μετανοήσουν.
  Μετά το θάνατο του Διοκλητιανού, ο γιος του Ιούλιος συνέχισε τις παραδόσεις του πατέρα του. Και μάλιστα ανέλαβε αρκετές επιθετικές εκστρατείες - φέρνοντας τα νότια σύνορα της αυτοκρατορίας στην ίδια την Ινδία.
  Έτσι δημιουργήθηκε μια νέα δυναστεία Διοκλητιατών. Που παρείχε στη Ρώμη σταθερότητα και ευημερία. Ο Χριστιανισμός σταδιακά έσβησε και έπεσε στο μηδέν. Πράγματι, το παραμύθι για τον Χριστό σταδιακά έφυγε από τη μόδα. Και οι χριστιανοί δεν μπορούσαν να αποδείξουν ότι μπορούσαν να κάνουν οτιδήποτε ή άξιζαν οτιδήποτε. Και έτσι όλα πήγαν προς τη λήθη αυτού που πολλοί θεωρούσαν ότι ήταν κλάδος του Ιουδαϊσμού. Αλλά μεταξύ των Αράβων, που δεν είχαν κατακτηθεί ακόμη από τη Μεγάλη Ρώμη, εμφανίστηκε ο Magomed.
  Μέχρι τότε, οι Ρωμαίοι είχαν ήδη κατακτήσει την Ινδία. Η αυτοκρατορία τους έχει γίνει τόσο τεράστια που είναι δύσκολο να τη διαχειριστείς. Στην Ευρώπη, οι Ρωμαίοι έφτασαν στον Βιστούλα. Και κατέκτησαν σχεδόν όλη τη Γερμανία. Και στο νότο, κινούμενοι κατά μήκος του Νείλου, υπέταξαν το Σουδάν και την Αιθιοπία. Όμως η επιστημονική πρόοδος αναπτύχθηκε αργά.
  Και αποδείχθηκε πολύ δύσκολο να ελεγχθούν τέτοιες περιοχές από ένα μόνο κέντρο.
  Λοιπόν, οι Άραβες, που ήταν φτωχοί και ζούσαν στην έρημο, έμειναν μόνοι.
  Όπως οι Ρωμαίοι δεν κατέκτησαν τους Σλάβους, που ζούσαν πολύ μακριά και σε σκληρό κλίμα. Και η Κίνα, που είναι επίσης γεμάτη βουνά, ποτάμια και ερήμους και έχει μεγάλο πληθυσμό. Και έτσι η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία είναι μεγάλη τόσο σε πληθυσμό όσο και σε έδαφος. Και οι αυτοκράτορες ειδικά δεν θέλουν να πάνε στην Κίνα.
  Και στην Αφρική δεν υπάρχουν ούτε δρόμοι ούτε επικοινωνίες. Λοιπόν, υπήρχαν και κάποιοι, πέρα από τον Ατλαντικό Ωκεανό μέχρι την Αμερική, αλλά επίσης δεν ήταν ακόμη αρκετά ώριμοι. Αν και μερικά πλοία πλέουν πιο μακριά.
  Αλλά υπό τη διοίκηση του Μωάμεθ, αραβικά στρατεύματα, έχοντας υποτάξει τη Σαουδική Αραβία, εισέβαλαν στις ρωμαϊκές κτήσεις.
  Αλλά οι Ρωμαίοι, φυσικά, έχουν πολλαπλάσιο πληθυσμό και στρατεύματα από τους Άραβες.
  Ωστόσο, είναι διάσπαρτα σε πολλές επαρχίες. Στο μεταξύ, αραβικά στρατεύματα βρίσκονται στην Παλαιστίνη. Και ο Ρωμαίος κυβερνήτης Σκορπιός πολεμά μαζί τους, με πέντε λεγεώνες και μισθωμένο αραβικό ιππικό. Αλλά την αποφασιστική στιγμή της μάχης οι Άραβες πέρασαν στο πλευρό του Μωάμεθ και χτύπησαν τους Ρωμαίους στα μετόπισθεν.
  Και έγινε μεγάλη και αιματηρή σφαγή.
  Και κάηκαν οι ρωμαϊκές επαρχίες. Όμως ο Μωάμεθ πέθανε ξαφνικά. Και πολλά και καλά οργανωμένα στρατεύματα έφτασαν από άλλες επαρχίες. Και οι Άραβες ηττήθηκαν.
  Και τότε κατακτήθηκαν ολοκληρωτικά. Όλα αυτά όμως δεν ήταν μάταια. Και ο νέος αυτοκράτορας της Ρώμης, ο Κωνσταντίνος, αποφάσισε να δανειστεί κάτι από το Κοράνι. Πριν υπάρχει πίστη στον Ύψιστο Θεό, και η απαγόρευση άλλων θεών και θεοτήτων. Ωστόσο, ο ίδιος ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας ανακηρύχθηκε το Πρόσωπο του Αλλάχ και ο Ύψιστος Θεός στη Γη και στον υλικό κόσμο. Έτσι προέκυψε μια νέα θρησκεία - όπως το Ισλάμ, αλλά με ρωμαϊκό τρόπο.
  Φυσικά, το Namaz, το Ραμαζάνι, η απαγόρευση της κατανάλωσης χοιρινού και της κατανάλωσης κρασιού, καθώς και το Χατζ στη Μέκκα ακυρώθηκαν ως περιττά. Αλλά, φυσικά, νομιμοποιείται η ίδια η πολυγαμία. Λοιπόν, αντί για το χατζ στη Μέκκα, το χατζ στη Ρώμη. Και φυσικά πολλά άλλα.
  Επίσης, δεν απαγορευόταν στις γυναίκες να περπατούν ημίγυμνες. Αλλά φυσικά οι άλλες θρησκείες απαγορεύτηκαν. Συμπεριλαμβανομένου του Ιουδαϊσμού. Και τιμάτε και άλλους θεούς. Προηγουμένως, υπήρχε ένας κύριος Θεός, ο Δίας, που έγινε ο κύριος δημιουργός του σύμπαντος από τους Ρωμαίους, αλλά και άλλοι θεοί παρέμειναν ως αντικείμενα λατρείας. Και τώρα έχει επιβληθεί πλήρης απαγόρευση.
  Έτσι εμφανίστηκε και διαμορφώθηκε ο τελικός μονοθεϊσμός.
  Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία συνέχισε τις εδαφικές της κατακτήσεις!
  Το κορίτσι διέκοψε:
  - Αυτό είναι, φυσικά, ενδιαφέρον, αλλά ας τραγουδήσουμε καλύτερα!
  Ο Γκιούλιβερ πήρε μια βαθιά ανάσα και άρχισε να τραγουδάει.
  Πόσο συχνά περιπλανιόμαστε
  Και απλά ξεχνάμε
  Ότι τον κόσμο κυβερνά η ματαιοδοξία.
  Μερικές φορές παίζουμε με αγάπη,
  Δεν παρατηρούμε αμαρτίες
  Και υπάρχει πόνος και κενό στην καρδιά μου.
  
  Χορωδία:
  Ελάτε στον Ιησού και πείτε:
  Δεν μπορώ να ζήσω πια έτσι
  Δεν θέλω πια να αμαρτήσω...
  Συγγνώμη.
  Ελάτε στον Ιησού και πιστέψτε
  Αυτή η ζωή θα αλλάξει τώρα
  Και ότι το ιερό αίμα του Χριστού
  Θα σε σώσει.
  
  Ο Κύριος θα συγχωρήσει οποιονδήποτε
  Θα θεραπεύσει τους αρρώστους
  Γέμισε την καρδιά σου με καλοσύνη.
  Η αγάπη του είναι άγια
  Ζει και κερδίζει
  Φέρνει χαρά και ειρήνη.
  
  Χορωδία:
  Ελάτε στον Ιησού και πείτε:
  Δεν μπορώ να ζήσω πια έτσι
  Δεν θέλω πια να αμαρτήσω...
  Συγγνώμη.
  Ελάτε στον Ιησού και πιστέψτε
  Αυτή η ζωή θα αλλάξει τώρα
  Και ότι το ιερό αίμα του Χριστού
  Θα σε σώσει.
  Η Viscountess παρατήρησε με θλίψη:
  - Κάπως έτσι το τραγούδι δεν είναι πολύ καλλιτεχνικό! Μπορείτε να τραγουδήσετε για τον Χριστό, κάτι πιο φωτεινό και πιο όμορφο;
  Ο Γκιούλιβερ ανασήκωσε τους παιδικούς του ώμους και απάντησε:
  - Θέλεις κάτι φωτεινό; Αλλά ο Ιησούς δεν είναι τόσο φωτεινός όσο ο ήλιος το μεσημέρι στον ισημερινό;
  Το κορίτσι γέλασε και απάντησε:
  - Λοιπόν, τότε ξανατραγουδήστε όσο καλύτερα μπορείτε, αν, φυσικά, είστε ικανοί για κάτι.
  Το αγόρι καπετάνιος άρχισε να τραγουδά με ενθουσιασμό.
  Είσαι ζωή, είσαι φως, μια διαθήκη αγάπης,
  Είσαι ζωή, είσαι φως, μια διαθήκη αγάπης,
  
  Ήρθες στη ζωή μου και γέμισες τα πάντα φως,
  Με φώτισε, μου έδωσε
  Στον τόπο του πόνου υπάρχει η χαρά, η χάρη είναι η σωτηρία,
  Τώρα είμαι στη διαθήκη
  
  Ιησού, είσαι η ζωή μου, είσαι αέρας και νερό για μένα,
  Είσαι το σύμπαν μου, η ψυχή μου Σε υμνεί.
  Ιησού, είσαι η ζωή μου, είσαι αέρας και νερό για μένα,
  Είσαι το σύμπαν μου, η ψυχή μου Σε υμνεί.
  
  Ακούω τη φωνή Σου, είσαι δίπλα μου,
  Είμαι στα χέρια Σου, το ξέρω
  Δεν υπάρχει κανείς πιο πολύτιμος από σένα, εσύ είσαι η ανταμοιβή μου,
  Για πάντα μαζί σου...
  
  Ιησού, είσαι η ζωή μου, είσαι αέρας και νερό για μένα,
  Είσαι το σύμπαν μου, η ψυχή μου Σε υμνεί.
  Ιησού, είσαι η ζωή μου, είσαι αέρας και νερό για μένα,
  Είσαι το σύμπαν μου, η ψυχή μου Σε υμνεί.
  Ιησού, είσαι η ζωή μου, είσαι αέρας και νερό για μένα,
  Είσαι το σύμπαν μου, η ψυχή μου Σε υμνεί.
  
  Είσαι ζωή, είσαι φως, μια διαθήκη αγάπης,
  Είσαι ζωή, είσαι φως, μια διαθήκη αγάπης,
  
  Κάθε μέρα θέλω να είμαι μαζί σου πιο δυνατός,
  Μόνο από σένα ζω, Θεέ μου,
  Θα τραγουδήσω ασταμάτητα, θα τραγουδήσω για σένα,
  Σε αγαπώ περισσότερο από όλη μου τη ζωή.
  Κάθε μέρα θέλω να είμαι μαζί σου πιο δυνατός,
  Μόνο από σένα ζω, Θεέ μου,
  Θα τραγουδήσω ασταμάτητα, θα τραγουδήσω για σένα,
  Σε αγαπώ περισσότερο από όλη μου τη ζωή.
  
  Ιησού, είσαι η ζωή μου, είσαι αέρας και νερό για μένα,
  Είσαι το σύμπαν μου, η ψυχή μου Σε υμνεί.
  Ιησού, είσαι η ζωή μου, είσαι αέρας και νερό για μένα,
  Είσαι το σύμπαν μου, η ψυχή μου Σε υμνεί.
  Ιησού, είσαι η ζωή μου, είσαι αέρας και νερό για μένα,
  Είσαι το σύμπαν μου, η ψυχή μου Σε υμνεί.
  Ιησού, είσαι η ζωή μου, είσαι αέρας και νερό για μένα,
  Είσαι το σύμπαν μου, η ψυχή μου Σε υμνεί.
  Η Viscountess άρχισε να χτυπά τα χέρια της και κελαηδούσε:
  - Είναι πολύ καλύτερα έτσι! Πραγματικά μπορείς να τραγουδάς καλά αγόρι μου!
  Ο Γκιούλιβερ υποκλίθηκε και απάντησε:
  - Ναί! Αγαπώ τον Ύψιστο Θεό Ιησού Χριστό και φυσικά την Υπεραγία Θεοτόκο!
  Το κορίτσι έγνεψε χαμογελώντας:
  - Αυτό είναι υπέροχο! Ψάλτε παρακαλώ για την Υπεραγία Θεοτόκο, για να είναι όλα φωτεινά και όμορφα!
  Το αγόρι χτύπησε το ξυπόλητο πόδι του παιδιού του και τραγούδησε.
  Αγία, αγνή Παναγία
  Αυτή γέννησε τον Σωτήρα, μας έδωσε φως.
  Αλλά τα παιδιά σας είναι ξυπόλητα το χειμώνα -
  Και σε βρώμικα υπόγεια συναντάμε μια πεινασμένη αυγή!
  
  Άλλωστε, πώς έγινε ο κόσμος να βασανίζεται από το κακό,
  Ότι οι φτωχοί είναι περισσότεροι παρά στα χαρουπόδαρα.
  Ότι ακόμα και το κρύο παγώνει τα φυτά τον Μάιο,
  Ότι η πιο συνηθισμένη απάντηση είναι - αν είσαι φτωχός, τότε χόρεψε!
  
  Είναι κρίμα να δίνεις μια δεκάρα χαλκού στους πλούσιους,
  Αν και το μαμονά τους έχει φουσκώσει στα όρια της ευπρέπειας...
  Ο κύριος μέντοράς τους είναι ένα ξύλο βελανιδιάς από πάνω μας -
  Μα θα γίνει βρυχηθμός όταν λαλήσει ο κόκορας!
  
  Ο Κύριος σας διέταξε να μοιραστείτε με τους πλούσιους -
  Για να μην υπάρχουν νεκροί και το κλάμα δεν βασανίζει την Ακοή του Θεού.
  Βοηθήστε όσους είναι αδύναμοι - τα ευγενικά πρόσωπα λένε από τα εικονίδια,
  Αν είσαι ελεήμων, ο φάρος στο μονοπάτι προς τον παράδεισο δεν έχει σβήσει!
  
  Αλλά για πολλούς, το μαμωνά κρατά πιο αγαπητές τις ψυχές και τη σωτηρία,
  Λένε ότι θα αγοράσουν αγίους με χρυσάφι!
  Το λίπος του τοκογλύφου πρήστηκε το αποκρουστικό του πρόσωπο -
  Και μια καρδιά χωρίς γαλήνη είναι κρύος γρανίτης!
  
  Ποιος είναι ο πόνος σας για εμάς τους πενιχρούς ανθρώπους;
  Στα παλάτια δεν ακούμε ούτε γκρίνια!
  Θέλεις καταφύγιο; Μακάρι να έχεις καταφύγιο
  Κάτω από μια στέγη φυλακής!
  
  Γιατί να το δώσεις σε σένα, σε εμάς,
  Τι πήραμε επιτυχώς με το ζόρι;
  Δεν ήσουν τίποτα και για πάντα τίποτα,
  Ο ουρανός δεν δόθηκε για σένα!
  
  Αλλά ο θάνατος τους ήρθε απροσδόκητα,
  Όπως δίδαξε ο Παντοδύναμος Δημιουργός!
  Τώρα είναι εκεί που καίγεται ο Σατανάς
  Εκεί που ο προδότης τρίζει και βρυχάται από τα βάσανα!
  
  Έτσι αποφασίσατε ότι ο Παντοδύναμος αστειευόταν -
  Λέγοντας, οι γενναιόδωροι θα υψωθούν;
  Και ότι ο ίδιος ο Ιησούς είναι ο ενσαρκωμένος Δημιουργός,
  Ήταν λάθος να πούμε ότι τα κακά ποντίκια θα φάνε τα υπάρχοντα;
  
  Μετανοήστε διαβάζοντας την προσευχή της Μαρίας,
  Και να πέφτει στα γόνατα και να μετανοεί - στενάζει!
  Όταν ένα παιδί κλαίει μπροστά σου,
  Και το ξυπόλητο κορίτσι τρέμει από το κρύο!
  
  Πάρε το σφιχτό και τσιγκούνικο πορτοφόλι σου,
  Ας ξοδέψουμε λίγα χρήματα με ένα χαμόγελο.
  Τότε ο Ιησούς ο Θεός της Αγάπης θα οδηγήσει,
  Και δεν θα σας αφήσει να πέσετε στο ασταθές μονοπάτι!
  Το κορίτσι χτύπησε τα χαριτωμένα, πολύ χαριτωμένα χέρια της, αναφωνώντας:
  - Μπράβο! Είναι υπέροχο!
  Ο Γκιούλιβερ, αυτό το αιώνιο παιδί, ρώτησε:
  - Ίσως μπορείς να τραγουδήσεις και εσύ;
  Η Viscountess κούνησε το κεφάλι της, λαμπερό σαν ανοιξιάτικη πικραλίδα, και τραγούδησε:
  Βλέπεις μόνο αυτό που θέλεις να δεις.
  Μπορεί όμως η ζωή να είναι όπως τη φαντάζεσαι;
  Η καρδιά σου είναι ένα κομμάτι πάγου και είναι κλειστή για μένα.
  Είστε πλήρως απορροφημένοι σε πιεστικά προβλήματα
  Και ξοδεύεις τη ζωή σου με θυμό και τύψεις.
  Η καρδιά σου είναι ένα κομμάτι πάγου και είναι κλειστή για μένα.
  Αν μπορούσα να λιώσω την καρδιά σου
  Δεν θα χωρίζαμε ποτέ.
  Εμπιστέψου με,
  Μόνο εσύ μπορείς να διορθώσεις τα πάντα.
  
  Δεν έχει νόημα να ψάχνεις κάποιον να κατηγορείς.
  Να ξέρεις ότι υποφέρω κι εγώ.
  Αν σε χάσω θα ραγίσει η καρδιά μου.
  Η αγάπη είναι σαν πουλί, λαχταρά την ελευθερία.
  Μην αφήνετε τη δυσαρέσκεια να σας φάει από μέσα.
  Η καρδιά σου είναι ένα κομμάτι πάγου και είναι κλειστή για μένα.
  
  Αν μπορούσα να λιώσω την καρδιά σου
  Δεν θα χωρίζαμε ποτέ.
  Εμπιστέψου με,
  Μόνο εσύ μπορείς να διορθώσεις τα πάντα.
  
  Βλέπεις μόνο αυτό που θέλεις να δεις.
  Μπορεί όμως η ζωή να είναι όπως τη φαντάζεσαι;
  Η καρδιά σου είναι ένα κομμάτι πάγου και είναι κλειστή για μένα.
  
  Αν μπορούσα να λιώσω την καρδιά σου
  Δεν θα χωρίζαμε ποτέ.
  Εμπιστέψου με,
  Μόνο εσύ μπορείς να διορθώσεις τα πάντα.
  
  Αν μπορούσα να λιώσω την καρδιά σου
  Δεν θα χωρίζαμε ποτέ.
  Εμπιστέψου με,
  Μόνο εσύ μπορείς να διορθώσεις τα πάντα.
  
  Αν μπορούσα να λιώσω την καρδιά σου...
  
  ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΙΝΤΖΑ ΚΑΤΑ ΤΥΡΑΝΟΥ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Οι περιπέτειες τεσσάρων ξυπόλητων κοριτσιών νίντζα και ο αιώνια νεαρός γκουρού-ντεμιούργος τους είναι εξαιρετικά συναρπαστικές σε σύγκρουση με τον Λόρδο Τύρανους και άλλους κακούς κάθε είδους.
  ΠΡΟΛΟΓΟΣ
  Έδειξαν τις περιπέτειες πολύ όμορφων τεσσάρων πολεμιστών, που ονομάζονταν νίντζα. Και είχαν έναν δάσκαλο - ένα αγόρι δεκατριών ή δεκατεσσάρων ετών, πολύ μυώδες. Επιπλέον, μοιάζει μόνο με έφηβο, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάποιο είδος παγανιστικού θεού, που εκδιώχθηκε από τον ουρανό στη Γη. Και είναι πολλών χιλιάδων ετών. Έτσι το ξυπόλητο αγόρι εκπαιδεύει τα κορίτσια νίντζα.
  Λοιπόν, αυτό είναι πολύ αστείο. Επιπλέον, οι γυμνές, ροζ γόβες του αγοριού αναβοσβήνουν ενώ πηδάει.
  Και τότε εμφανίστηκαν οι αντίπαλοι των κοριτσιών. Δύο μεγάλα μεταλλαγμένα - το ένα με κεφάλι κροκόδειλου και το άλλο λιονταριού. Προφανώς ετοιμάζουν κάτι κακό. Για παράδειγμα, αποφάσισαν να κλέψουν ένα μεγάλο διαμάντι από το θησαυροφυλάκιο της πόλης. Η χρονική περίοδος είναι περίπου το τέλος του εικοστού αιώνα και οι τεχνολογίες των ανθρώπων δεν είναι ακόμα τόσο καλές. Και αυτοί οι μεταλλαγμένοι έχουν πολυβόλα λέιζερ στα χέρια τους, καθώς και ειδική ακτινοβολία που κάνει τους μαχητές πρακτικά αόρατους.
  Και εδώ υπάρχουν δύο μεταλλαγμένοι - μισοί άνθρωποι και μισό ζώο, γεγονός που τους κάνει ασυνήθιστα δυνατούς, και ίσως ακόμη και γρήγορους.
  Μπήκαν λοιπόν στην αίθουσα όπου φυλάσσεται το διαμάντι. Και πώς θα ματώσουν με το σύστημα συναγερμού και το αλεξίσφαιρο τζάμι. Από μια ακτίνα λέιζερ, η διαφανής θωράκιση θα εκραγεί.
  Ο κροκόδειλος και το λιοντάρι όρμησαν στο διαμάντι, το άρπαξαν και το έκρυψαν σε μια δυνατή τσάντα. Φυσικά, ο συναγερμός χτύπησε. Η αστυνομία εισέβαλε στο κτίριο.
  Αλλά οι μεταλλαγμένοι πολεμιστές, όπως θα χτυπούσαν με πολυβόλα λέιζερ, έκοψαν μια ντουζίνα φρουρούς ταυτόχρονα, σαν ένα blotter με το ψαλίδι. Μετά από αυτό, το λιοντάρι και ο κροκόδειλος άνοιξαν το πεδίο αορατότητας.
  Αλλά τέσσερα κορίτσια αγωνίζονται ήδη στον αγώνα τους, πετώντας με αυτοκίνητο για τη διάσωση. Ο γκουρού του αγόρι τους εμφανίζεται συνήθως ξαφνικά και σε περίπτωση κρίσιμης στιγμής ή έκτακτης ανάγκης.
  Τα κορίτσια τραγουδούν με λύσσα:
  - Πολύ συχνά τα προβλήματα χτυπούν την πόρτα,
  Αλλά δεν είναι δύσκολο να πιστέψεις σε cool κορίτσια...
  Μετά από όλα, απλά πρέπει να τους τηλεφωνήσετε -
  Δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ για φίλους!
  Κινούνται πολύ γρήγορα με το αεροσκάφος τους.
  Ένα από τα κορίτσια είναι η Νατάσα, η οποία έχει μπλε μαλλιά και είναι μια πραγματική τεχνική ιδιοφυΐα. Και, φυσικά, οι πολεμιστές νίντζα έβαλαν ειδικά γυαλιά που τους επέτρεπαν να βλέπουν, ακόμη και σε ένα ειδικό πεδίο που παραμόρφωσε την κίνηση των φωτονίων.
  Τα πτώματα των δολοφονημένων αστυνομικών... Ναι, είναι αηδιαστικό. Και οι γκρεμισμένοι τοίχοι του μουσείου. Ισχυρά όπλα για μεταλλαγμένους από τη διάσταση Ygrek. Αλλά, φυσικά, δεν είναι μόνοι τους. Έχουν ένα αφεντικό, το οποίο επίσης δεν εμφανίζεται πάντα αμέσως.
  Τα κορίτσια κλείνουν το δρόμο σε μεταλλαγμένους εγκληματίες που είναι έτοιμοι να πηδήξουν στην πύλη.
  Φυσικά ανοίγουν πυρ από εκτοξευτές πολυβόλων. Τα κορίτσια πηδάνε στο πλάι. Αν και φαίνεται κάπως ανόητο - να έχεις χρόνο να αποκλίνεις από ένα λέιζερ που πετά με την ταχύτητα του φωτός.
  Ο κινηματογράφος όμως είναι σινεμά.
  Εδώ είναι ένα κορίτσι με κίτρινα μαλλιά που ρίχνει ένα κομμάτι κεραμικό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και θα χτυπήσει τη μηχανή λέιζερ, χτυπώντας την από τα χέρια του μεταλλαγμένου. Και ένα άλλο κορίτσι πέταξε ένα στιλέτο με τη γυμνή της φτέρνα, πέταξε πάνω από το κεφάλι του τέρατος και χτύπησε τον σωλήνα. Έσκασε και το λιοντάρι κυριεύτηκε από ατμό. Έριξε και το πολυβόλο του από πόνο και έκπληξη.
  Τα κορίτσια γρύλισαν:
  - Πολεμήστε επί ίσοις όροις!
  Σε απάντηση, ένας μεταλλαγμένος με κεφάλι κροκόδειλου θα τους πετάξει ένα αυτοκίνητο Mercedes. Θα πετάξει και τα κορίτσια θα πηδήξουν ψηλότερα. Και το αυτοκίνητο ορμάει κάτω από τα γυμνά τους πόδια.
  Τα κορίτσια αναβοσβήνουν τις γυμνές, ροζ γόβες τους και βιάζονται γρήγορα να πλησιάσουν τους μεταλλαγμένους. Και οι μύες τους κυλούν σαν μπάλες κάτω από το μαυρισμένο και ελαστικό δέρμα τους.
  Και τότε εμφανίζεται - ο εχθρός νούμερο ένα, ο Λόρδος Τύρανος με μαύρη στολή μάχης και κλειστό κράνος. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει μια σοβαρή μάχη μπροστά. Τα κορίτσια είναι φυσικά εκπαιδευμένα. Ο πολεμιστής με τα κόκκινα μαλλιά θυμάται πώς το αγόρι τους γκουρού κρατούσε ένα κερί με τα δάχτυλα των γυμνών, σχεδόν παιδικών ποδιών του. Και προσπάθησε να το σβήσει.
  Και πέταξε, προσκρούοντας σε έναν πέτρινο τοίχο. Και τώρα η πολεμίστρια προσπαθεί να σπρώξει τον Τύρανο στο στομάχι με τη γυμνή φτέρνα της, αλλά αυτός κινείται. Και το πόδι του ξύνει το γυμνό πέλμα του κοριτσιού.
  Βόγκηξε μάλιστα από τον πόνο.
  Η Νατάσα, το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά, κελαηδούσε:
  - Τα κορίτσια παλεύουν για μέταλ, για μέταλ,
  Ο Σατανάς κυβερνά την παράσταση εκεί, κυβερνά την παράσταση εκεί!
  Και επιτέθηκε και στον Τύρανο. Ένας πολεμιστής με μαύρη πανοπλία έβαλε ένα μπλοκ. Αλλά ένας μεταλλαγμένος κροκόδειλος προσπάθησε να μετακινήσει το κορίτσι από το πλάι με ένα κούτσουρο.
  Ωστόσο, ο πολεμιστής απέφυγε και το κούτσουρο έπεσε πάνω στον Τύρανο.
  Αυτός, έχοντας δεχθεί ένα θανατηφόρο χτύπημα, συνετρίβη και βρυχήθηκε:
  - Βλάκας!
  Το κορίτσι με τα κίτρινα μαλλιά πρόσθεσε τη γυμνή της φτέρνα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του μεταλλαγμένου λιονταριού και κελαηδούσε:
  - Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο,
  Ας μουσκέψουμε τους μεταλλαγμένους στην τουαλέτα...
  Η πατρίδα δεν πιστεύει στα δάκρυα,
  Και θα νικήσουμε τον Tyranus μέχρι τη γροθιά!
  Το κορίτσι με τα κόκκινα μαλλιά έτριξε και έδειξε το γόνατό της στο πηγούνι του λιονταριού με δύο πόδια. Και έσφιξε τα δόντια του. Και αποδείχθηκε ότι ήταν ένα πολύ θανατηφόρο χτύπημα.
  Και τότε το μεταλλαγμένο θηρίο πάτησε τη μηχανή λέιζερ και απελευθερώθηκε μια δέσμη καταστροφικής, ασυνήθιστης δύναμης. Το οποίο χτύπησε τη γυαλισμένη επιφάνεια του μετάλλου, αντανακλήθηκε και χτύπησε ακριβώς κάτω από την ουρά του κροκόδειλου.
  Θα βρυχάται από τον άγριο πόνο.
  Ο Τύρανος, όμως, πήδηξε και πέταξε ένα από τα κορίτσια νίντζα από πάνω του. Προσέκρουσε στην πλινθοδομή, σκορπίζοντας τα προϊόντα σε διάφορες κατευθύνσεις. Αυτή ήταν μια επιθετική αναμέτρηση. Η κοπέλα με το μπικίνι ήταν ελαφρώς γδαρμένη, αφήνοντας μελανιές στο μπρονζέ δέρμα της.
  Αμέσως πετάχτηκε και έκανε ένα γύρισμα. Και τότε ο Τύρανος δέχτηκε ένα χτύπημα στην ωμοπλάτη και έπεσε κάτω.
  Όλα θα ήταν καλά, αλλά μερικά ρομπότ μάχης πήδηξαν έξω από την πύλη. Και έχουν blaster στα χέρια τους.
  Η Νατάσα πέταξε έναν μικρό, λεπτό, στρογγυλό δίσκο στο ρομπότ και μετά βίας κατάφερε να αποφύγει μια έκρηξη από ένα blaster. Ο δίσκος χτύπησε το ρομπότ στο μάτι και προκάλεσε βραχυκύκλωμα, με αποτέλεσμα να καλυφθεί από έναν ιστό κεραυνών.
  Το κορίτσι με τα άσπρα μαλλιά σηκώθηκε στα χέρια της. Και το γυμνό, χαριτωμένο πόδι της πέταξε ένα μπιζέλι με εκρηκτικά.
  Έπεσε στο κυβερνητικό στόμα του μεγάλου ρομπότ. Και πώς θα εκραγεί. Ένα ζευγάρι άκρων ενός κυβερνητικού οργανισμού περιέγραψε ένα τόξο και χτύπησε το ένα στο λιοντάρι και το άλλο στον κροκόδειλο. Και τόσο επιτυχημένη. Ακριβώς στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Και οι δύο μεταλλαγμένοι τραμπούκοι απεβίωσαν νεκροί.
  Είναι αλήθεια ότι ο Tyranus κατάφερε να μετακινήσει το κορίτσι ninja με κίτρινα μαλλιά κατά μήκος του σώματος στο πλάι.
  Και πέταξε μακριά και αναποδογύρισε πολλές φορές κατά την πτήση. Μετά, όμως, σηκώθηκε, αλλά λίγο σκληρά.
  Ο Τύρανος γρύλισε: "Νιαου και Γουφ, ας πολεμήσουμε". Αλλά και οι δύο μεταλλαγμένοι - ένα λιοντάρι και ένας κροκόδειλος με σώματα αθλητών - συνέχισαν να βρίσκονται ακίνητοι. Και οι δυνατοί κορμοί τους ταλαντεύονταν.
  Η Νατάσα απάντησε χαμογελώντας:
  - Τώρα είσαι μόνος, και είμαστε τέσσερις! Επιτέλους, θα έχετε τελειώσει.
  Ο Τύρανος βρυχήθηκε:
  - Τέσσερις εναντίον ενός, δεν είναι δίκαιο! Και τα κορίτσια νίντζα παλεύουν εξαιρετικά ειλικρινά.
  Το κοκκινομάλλης νίντζα μουρμούρισε:
  - Αυτό στοχεύετε; Είναι όμως ειλικρινής;
  Ο πολεμιστής με τη μαύρη πανοπλία παρατήρησε:
  - Αλλά εγώ είμαι κακός και εσείς, θετικές ηρωίδες! Είναι οι μέθοδοι του καλού ανάλογες με τις μεθόδους για την επίτευξη του στόχου του κακού;
  Η Νατάσα έγνεψε καταφατικά:
  - Εχει δίκιο! Θα τον πολεμήσω ένας προς έναν!
  Το κοκκινομάλλη κορίτσι νίντζα απάντησε.
  - Οχι! Θα προτιμούσα να τσακωθώ μαζί του - ένας προς έναν!
  Το ασπρομάλλη κορίτσι νίντζα τσίριξε:
  - Γιατί το κάνεις αυτό? Ίσως να είμαι ακόμα καλύτερος και πιο κουλ από σένα!
  Το κιτρινομάλλη κορίτσι νίντζα πρότεινε:
  - Ίσως μπορούμε να ρίξουμε κλήρο; Ή μήπως μπορούμε να κάνουμε ένα παιχνίδι μέτρησης;
  Η Νατάσα έγνεψε καταφατικά και ρώτησε:
  - Πέτρα ή τούβλο;
  Εκείνη τη στιγμή ακούστηκε ένα φλας. Και εμφανίστηκε ο ίδιος ο γκουρού του αγοριού. Φορούσε μόνο σορτς με πολύ μυώδη και σμιλεμένο κορμό, αλλά δεν φαινόταν πάνω από δεκατριών ετών. Ξανθά μαλλιά με μοντέρνο αγορίστικο κούρεμα. Ο ημίουργος θυμωμένος χτύπησε το γυμνό, μαυρισμένο, δυνατό πόδι του, ώστε να ραγίσει η άσφαλτος, και είπε με κουδουνίσια φωνή:
  - Οχι! Έχουμε ένα μακροχρόνιο σκορ μαζί του! Ας παλέψουμε ένας εναντίον ενός - είμαστε σαν το κλασικό καλό και το κακό!
  Ο Τύρανος έγνεψε χαμογελώντας, η μαύρη μάσκα του τεντώθηκε:
  - Εξαιρετική! Θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας!
  Η Νατάσα με μπλε μαλλιά είπε με απογοήτευση:
  - Έχεις δίκιο, όπως πάντα, sensei! Τι μας μένει όμως;
  Το αγόρι γκουρού απάντησε:
  - Και τους φροντίζεις!
  Και έδειξε με το δάχτυλο του δεξιού του χεριού την ανοιχτή ακόμα πύλη από την οποία έβγαιναν τα ρομπότ μάχης του εχθρού.
  Ένα κορίτσι νίντζα με κόκκινα μαλλιά σημείωσε:
  - Λοιπόν, τώρα όλα είναι δίκαια! Και τα κορίτσια πολεμίστριες πολεμούν με αξιοπρέπεια.
  Και τα τέσσερα κορίτσια πήραν και έβγαλαν από τις ζώνες στους γοφούς τους μικρά μπιζέλια με ισχυρό εκρηκτικό. Τα ρομπότ προέρχονταν από την πύλη και είχαν εκτοξευτές στα χέρια τους. Δώστε τους ελεύθερα τα χέρια και θα μπορέσουν να υποδουλώσουν, ή να καταστρέψουν, ή ίσως και τα δύο ταυτόχρονα, τη γη!
  Κι έτσι οι καλλονές πήραν και πέταξαν αυτά τα μπιζέλια με τα γυμνά δάχτυλα των εύστροφων ποδιών τους. Εκείνοι, που πετούσαν σε ένα τόξο, χτύπησαν τα τέσσερα προηγμένα ρομπότ ακριβώς στο λαιμό. Και πώς μετά θα το πάρει και θα εκραγεί.
  Τα κεφάλια των σάιμποργκ κόπηκαν. Ο ένας χτύπησε το ρομπότ πίσω του και βραχυκύκλωσε τελείως.
  Εν τω μεταξύ, το αγόρι γκουρού και ο αντίπαλός του, ντυμένοι με μαύρη πανοπλία, στάθηκαν ο ένας απέναντι στον άλλο.
  Ξυπόλητο, με γυμνό, πολύ προεξέχον κορμό, το παιδί σενσέι φαινόταν σαν ένας ασήμαντος αντίπαλος με φόντο έναν μεγάλο μαχητή. Ο Τύρανος είναι μισός άνθρωπος και μισός δαίμονας. Και επίσης, είναι ικανός για πολλά.
  Αρχικά, πήρε και απελευθέρωσε από τα μαύρα, μακριά, γάντια δάχτυλά του κεραυνούς δύναμης. Έλαμψαν σαν εκκένωση κορώνας σε ηλεκτρικό δίκτυο.
  Το αγόρι μαχητής σήκωσε το γυμνό του πόδι, και ο κεραυνός της δύναμης έσβησε αμέσως, και σαν μια εκκένωση πήγε κάτω από την άσφαλτο.
  Ο νεαρός πολεμιστής έγνεψε:
  - Θέλεις απάντηση;
  Ο Τύρανος τράβηξε μια φωτεινή λεπίδα, που λάμπει κόκκινο σαν παπαρούνα, και απάντησε:
  - Ας αποφασίσει η ξιφομαχία ποιος από εμάς έχει δίκιο και ποιος λάθος!
  Το αγόρι-γκουρού σε απάντηση τράβηξε το δικό του σπαθί, που έλαμπε μπλε, και είπε χαμογελώντας:
  - Μια ξιφομαχία δεν θα καθορίσει αν κάποιος έχει δίκιο. Θα δείξει μόνο ποιος από εμάς είναι πιο τεχνικός, επιδέξιος και γρήγορος!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 1.
  Ο Τύρανος έκανε την πρώτη βόλτα. Έκανε μια τεχνική τριπλού ανεμιστήρα. Και το κόκκινο σπαθί περιέγραφε ένα τόξο πάνω από το φωτεινό, όμορφο κεφάλι του αγοριού-sensei. Σε απάντηση, ο νεαρός δημιούργος πήδηξε και έξυσε την πανοπλία του εχθρού με το μπλε σπαθί του και απέφυγε επιδέξια την επίθεση αντιποίνων.
  Η πανοπλία στον Τύρανο άρχισε να καπνίζει, και μια ράβδος διέτρεξε.
  Μουρμούρισε:
  - Όχι άσχημα, αγόρι μου!
  Το αγόρι γκουρού γέλασε και παρατήρησε:
  - Θυμάμαι ότι περιπλανιόμουν με τα γυμνά μου πόδια στην έρημο της Αιγύπτου όταν δεν υπήρχαν ακόμα πυραμίδες εκεί!
  Ο Τύρανος προσπάθησε να επιτεθεί ξανά, αλλά το αγόρι πήδηξε πάνω από τη δοκό του σπαθιού και κλώτσησε τον πολεμιστή με μαύρη πανοπλία στο πηγούνι με τη γυμνή φτέρνα του. Και από το χτύπημα κλονίστηκε και έπεσε στο ένα γόνατο.
  Εν τω μεταξύ, κορίτσια νίντζα πάλεψαν με ρομπότ. Πέταξαν δολοφονικά μπιζέλια θανάτου στον εχθρό με τα πολύ εύστροφα γυμνά δάχτυλά τους, σαν πόδια μαϊμού. Και αυτά τα δώρα της εκμηδένισης χτύπησαν τον εχθρό από το εξωγήινο μέταλλο και τους έσκισε, προκαλώντας έκρηξη.
  Και τα αυτοκίνητα έγιναν κομμάτια. Σε απάντηση, απελευθερώθηκαν δοκοί που έλαμπαν πράσινο και κίτρινο. Αλλά οι πολεμιστές νίντζα πήδηξαν μακριά τους, με ξυπόλητα, μαυρισμένα, λαξευμένα και εκπληκτικά ευκίνητα πόδια.
  Η Νατάσα άλλαξε ελαφρώς την τακτική της κατά τη διάρκεια της μάχης και πέταξε το μπιζέλι με εκρηκτικά ψηλότερα. Περιέγραψε ένα τόξο και χτύπησε την οροφή. Έπεσε κάτω και χτύπησε τα ρομπότ που προχωρούσαν, δύο δωδεκάδες ταυτόχρονα.
  Αλλά μια δεξαμενή επιβίβασης σύρθηκε έξω από την πύλη. Αλλά δεν μπορείς να τον πάρεις μόνο με ένα μπιζέλι με εκρηκτικά.
  Το αγόρι γκουρού συνέχισε να πολεμά τον Τύρανο. Το είχε ήδη βγάλει με φωτόσπαθο πολλές φορές χωρίς να έχει γρατσουνιστεί καν. Ωστόσο, η μαύρη πανοπλία έσωσε τον κακό πολεμιστή από σοβαρά προβλήματα.
  Το αγόρι σημείωσε:
  -Έχεις καλό οπλουργό!
  Ο Τύρανος έγνεψε καταφατικά:
  - Ο νάνος έφτιαξε αυτή την πανοπλία!
  Ο νεαρός γκουρού γέλασε και τραγούδησε:
  - Μπορούμε κυριολεκτικά να κατακτήσουμε τα πάντα,
  Σπάστε κάθε στρατό παίζοντας...
  Ας μη διακοπεί το νήμα της ζωής μας,
  Δεν θα γίνουμε ανεγκέφαλος παπαγάλος!
  Η μάχη μεταξύ των δύο μεγάλων δασκάλων συνεχίστηκε. Το αγόρι ήταν γρήγορο και μικρό, και το ευέλικτο σώμα του ήταν εξαιρετικά ευκίνητο. Οι μύες του νεαρού πολεμιστή κύλησαν και κυλούσαν σαν κυματισμοί σε μια φουρτουνιασμένη θάλασσα.
  Και ήταν μια τάξη μεγέθους ταχύτερος από τον Τύρανο.
  Τα κορίτσια νίντζα προσπάθησαν με κάποιο τρόπο να συγκρατήσουν το γιγάντιο ρομπότ. Τα μπιζέλια των εκρηκτικών αναπήδησαν επιπόλαια από την πανοπλία που κάλυπτε τη γιγαντιαία δεξαμενή και το ρομπότ σε ένα μπουκάλι. Στην αρχή σύρθηκε έξω σαν δεξαμενή, περνώντας μετά βίας μέσα από την πύλη. Και τότε το πήρε και ανέβηκε σε μεγάλα ύψη, και εμφανίστηκε η θανατηφόρα δύναμη.
  Τα κορίτσια μετά βίας είχαν χρόνο να ξεφύγουν από τις λήψεις λέιζερ ενός τόσο ισχυρού ρομπότ με όπλα.
  Και η Νατάσα σημείωσε με ένα χαμόγελο, χτυπώντας τα χείλη της:
  - Ναί! Αυτή είναι μια ακόμη έκπληξη από την Hyperbrain! Ο ίδιος ο Τύρανος δεν θα το σκεφτόταν ποτέ αυτό!
  Ένα κορίτσι νίντζα με κίτρινα μαλλιά πήρε και πέταξε ένα στιλέτο προσπαθώντας να χτυπήσει τους κυλίνδρους. Αλλά το όπλο αναπήδησε από την πανοπλία, αποτυγχάνοντας να σφηνωθεί.
  Ο πολεμιστής τραγούδησε:
  Ω, η θωράκιση της δεξαμενής είναι αξιόπιστη,
  Από κάποιον που σκοπεύει να δαγκώσει...
  Αλλά δεν θα με σπάσει
  Ένα κορίτσι νίντζα μπορεί πάντα να παλεύει!
  Το κορίτσι με τα άσπρα μαλλιά γύρισε στη Νατάσα:
  - Λοιπόν, κάνε κάτι.
  Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά ρώτησε:
  - Το θέλεις αυτό?
  Σε απάντηση, ένα εύγλωττο γέλιο. Τότε η Νατάσα πήρε και έβγαλε από τη ζώνη της μια συσκευή σε μέγεθος σπιρτόκουτου. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της το συντόνισε σε ένα συγκεκριμένο μήκος κύματος, προσπαθώντας να επιλέξει την απαραίτητη και θανατηφόρα ακτινοβολία. Αλλά έπρεπε να πηδήξει πίσω, καθώς ο τεράστιος εξολοθρευτής την άρπαξε και τη χτύπησε με φονικό κεραυνό. Έφτιαξε έναν κρατήρα στην άσφαλτο, βαθύ μάλιστα.
  Η Νατάσα πάτησε τις γόβες της και τραγούδησε:
  - Ο πόλεμος είναι πάντα ωραίος
  Η άνοιξη μαίνεται στον ουρανό...
  Περνούν τα χρόνια πιστεύω,
  Αλλά είμαστε νέοι για πάντα!
  Και μετά από αυτό, έστειλε ένα κύμα με έναν ιό σκουληκιών στον τεράστιο τερματισμό. Και αυτός ο κροταλιστικός ηλεκτρικός συσφιγκτήρας βόα μπήκε στα κυκλώματα ενός τεράστιου τερματιστή ρομπότ και άρχισε πραγματικά να τρέμει.
  Και το αγόρι γκουρού και ο Τύρανος συνέχισαν να τσακώνονται. Και τα φωτόσπαθά τους άστραψαν και έλαμπαν με λαμπερή φλόγα.
  Ο νεαρός πολεμιστής κατάφερε τελικά να δεσμευτεί πραγματικά στο χτύπημα και το φωτόσπαθό του έκοψε το χέρι του μαύρου πολεμιστή.
  Μετά ούρλιαξε:
  - Ανάθεμα, πονάει!
  Το αγόρι γκουρού γέλασε και σημείωσε:
  - Μάλλον είσαι ο διάβολος! Κι εγώ, άγγελε!
  Ο Τύρανος χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Αλλά δεν θα σκότωνες έναν άοπλο άνδρα, έτσι;
  Ο νεαρός πολεμιστής έγνεψε:
  - Παράτα τα! Θα κρίνουμε, θα σε τιμωρήσουμε και θα σε ελεήσουμε!
  Ο μαύρος πολεμιστής σήκωσε το αριστερό του χέρι και ξαφνικά, ξαφνικά, πέταξε ένα μπιζέλι. Μια μινιατούρα ατομική βόμβα εξερράγη. Και ο Τύρανος εξαφανίστηκε.
  Το αγόρι γκουρού σφύριξε:
  - Πάντα έτσι είναι! Και πώς το κάνει;
  Ξαφνικά ακούστηκε μια φωνή από πίσω:
  - Πάρε το!
  Ο νεαρός πολεμιστής μόλις πρόλαβε να πηδήξει μακριά. Ένας κροκόδειλος και ένα λιοντάρι τον πυροβόλησαν. Και οι ακτίνες τρύπησαν το ρομπότ που πήδηξε έξω για να τους συναντήσει. Ανατινάχθηκε και εξερράγη. Και θραύσματα πέταξαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Ένας από αυτούς χτύπησε το αγόρι γκουρού στη γυμνή φτέρνα. Και βόγκηξε.
  Αλλά τότε ο νεαρός πολεμιστής γύρισε και τραγούδησε:
  - Θα πάμε με τόλμη στη μάχη,
  Για τον σκοπό των νίντζα...
  Θα νικήσουμε όλους τους εχθρούς,
  Στο όνομα της ζωής!
  Και τότε το αγόρι-μαχητής χτύπησε τον κρόταφο του μεταλλαγμένου λιονταριού με τη γυμνή φτέρνα του και έπεσε κάτω σαν να γκρεμίστηκε.
  Ο εχθρός κροκόδειλος κούνησε ένα κομμάτι ράγας και ήθελε να μετακινήσει το αγόρι, αλλά εκείνος χτύπησε τον εαυτό του στο γόνατο και έπεσε κάτω. Ο γκουρού του αγοριού τον γονάτισε στο πίσω μέρος του κεφαλιού και σημείωσε:
  - Μου στάθηκες εμπόδιο για πολύ καιρό!
  Η Νατάσα, που είχε στείλει έναν ακόμη μεταλλαγμένο σε παλιοσίδερα πετώντας ένα μπιζέλι με εκρηκτικά, διόρθωσε:
  - Στο δρόμο μας!
  Και οι πολεμιστές άρπαξαν από τα χέρια τα δύο ζαλισμένα ζώα ληστών.
  Το αγόρι γκουρού παρατήρησε:
  - Αν τους παραδώσουμε στην αστυνομία, τότε ο Τύρανος με τον εξοπλισμό και τα ρομπότ του θα γκρεμίσει οποιαδήποτε φυλακή και θα τους απελευθερώσει:
  Το κορίτσι νίντζα με τα άσπρα μαλλιά πρότεινε:
  - Ας στήσουμε μια παγίδα στον μαύρο άρχοντα. Θα σπεύσει να σώσει τους μεταλλαγμένους και μετά θα τον αρπάξουμε!
  Το κιτρινομάλλη κορίτσι νίντζα παρατήρησε:
  - Αυτή η ιδέα είναι πολύ καλή! Αλλά εδώ είναι το αλίευμα: θα αισθανθεί ο Τύρανος μια σύλληψη;
  Ένα κορίτσι νίντζα με κόκκινα μαλλιά σημείωσε:
  - Υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα εδώ. Η αστυνομία μπορεί να μπερδευτεί αν τους δώσεις μεταλλαγμένους. Πράγματι, τα ζώα φυλάσσονται σε θηριοτροφεία, όχι στη φυλακή!
  Η Νατάσα έγραψε στο Twitter:
  Τα ζώα ετοιμάζονται για το σχολείο
  Το κοκορέτσι λάλησε προ πολλού...
  Αλήθεια, μην προσπαθείς,
  Μην κλωτσάς, μη δαγκώνεις,
  Δεν θα βοηθήσει πάντως!
  Το αγόρι γκουρού είπε με έμφαση:
  - Ίσως είναι καλύτερα να τους πετάξουμε πίσω στον Τύρανο;
  Η Νατάσα ανασήκωσε τους ώμους:
  - Γιατί αλλιώς; Τους τσακωθήκαμε τόσο πολύ!
  Ο νεαρός πολεμιστής σημείωσε:
  - Γιατί αυτοί οι κρετίνοι είναι οι παλιοί μας φίλοι, τους οποίους χτυπάμε συνέχεια. Και έτσι, ο Hyperbrain μπορεί να δημιουργήσει μεταλλαγμένα που είναι πολύ πιο έξυπνα και πιο ευκίνητα!
  Τα κορίτσια νίντζα γέλασαν και κελαηδούσαν:
  - Πιστεύω ότι οι άνθρωποι δεν αποχαιρετούν τα παραμύθια,
  Και θα παραμείνουν αληθινοί φίλοι για πάντα!
  Μετά από αυτό, πήραν δύο μεγάλα μεταλλαγμένα ζώα με τα ξυπόλητα, χαριτωμένα, μαυρισμένα, μυώδη πόδια τους, σαν να ήταν υφασμένα από ατσάλινο σύρμα, και πέταξαν κατά μήκος μιας εφαπτομενικής τροχιάς και πέταξαν στην πύλη.
  Μετά από αυτό, η λάμψη σταμάτησε. Πέντε πολεμιστές: τέσσερα κορίτσια και ένα αγόρι, κοίταξαν τριγύρω.
  Το κορίτσι με τα κόκκινα μαλλιά παρατήρησε:
  - Θα έπρεπε...
  Ένα κορίτσι νίντζα με άσπρα μαλλιά ρώτησε:
  - Τι πρέπει να κάνεις?
  Αυτή απάντησε:
  - Φάτε λίγο παγωτό με σοκολάτα! Είναι και νόστιμο και θυμωμένο!
  Τα κορίτσια και το αγόρι γκουρού μετακινήθηκαν στο δρόμο. Και άρχισαν να τραγουδούν με χαρά και χαρά:
  Σπαθί φωτός, πρόοδος
  Ας φέρουμε αγάπη...
  Παρόλο που ο κόσμος είναι γεμάτος άγχος -
  Ας σώσουμε τον πλανήτη!
  
  Αφήστε τη μοίρα να είναι τρομερή -
  Ήρθε ο κακός θάνατος...
  Μην πεθάνεις μάταια
  Άλλωστε, η Πατρίδα μας είναι ζωντανή!
  Τότε το αγόρι γκουρού θυμήθηκε ξαφνικά:
  - Αλλά ξεχάσαμε το πιο σημαντικό - να επιστρέψουμε το κλεμμένο διαμάντι!
  Η Νατάσα τσίριξε:
  - Ναι, αυτός είναι όντως λάθος υπολογισμός μας! Πώς μπορούν να μπερδευτούν τόσο;
  Το κορίτσι με τα κόκκινα μαλλιά πρότεινε:
  - Ίσως το πάρουμε έτσι και ορμάξουμε στη διάσταση κάποιου άλλου;
  Το ασπρομάλλη κορίτσι νίντζα απάντησε.
  - Οχι! Αυτό απαιτεί πάρα πολλή ενέργεια. Καλύτερα να μάθουμε γιατί χρειάζονται αυτό το διαμάντι.
  Το αγόρι γκουρού έγνεψε καταφατικά:
  - Ναί! Δεν το έκλεψαν απλά. Και δεν θα το κόψουν σε κομμάτια για να το πουλήσουν. Πιθανότατα, ο Tyranus θα θέλει να το χρησιμοποιήσει ως φακό εστίασης για ισχυρά όπλα.
  Η Νατάσα πρότεινε:
  - Ας το πάρουμε τότε και ας φτιάξουμε το δικό μας κόλπο για να κάνουμε ένα προληπτικό χτύπημα στον εχθρό!
  Το ασπρομάλλη κορίτσι νίντζα γέλασε και παρατήρησε:
  - Ένα τεχνητό διαμάντι δεν ενδείκνυται για το ρόλο του εστιαστή. Πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο φυσικά. Σωστά?
  Το αγόρι γκουρού έγνεψε καταφατικά:
  - Ασφαλώς! Διαφορετικά, γιατί ο Τύρανος θα έκλεβε ένα φυσικό; Είναι πιο εύκολο να φτιάξει το δικό του, τεχνητό.
  Η Νατάσα πρότεινε:
  - Υπάρχει μόνο ένα άλλο μέρος στον κόσμο όπου αποθηκεύεται ένα τέτοιο διαμάντι. Εδώ πρέπει να πάμε!
  Το κοκκινομάλλη κορίτσι νίντζα παρατήρησε:
  - Υπάρχει σοβαρή ασφάλεια εκεί. Τι, λοιπόν, τα κόβουμε όλα σε κομμάτια;
  Το αγόρι γκουρού αντιτάχθηκε:
  - Οχι! Δεν θα κάνει. Δεν μπορούμε να σκύψουμε στη ληστεία. Είμαστε το φωτεινό μέρος της δύναμης!
  Το κιτρινομάλλη κορίτσι νίντζα κελαηδούσε:
  - Είμαστε ικανοί για καλό,
  Σπάζοντας το κακό ξόρκι...
  Μα φυσικά δεν πειράζει
  Τι μικρό μέγεθος διαμαντιού!
  Ένα κορίτσι νίντζα με άσπρα μαλλιά πρότεινε:
  - Έλα, τότε ας ζητήσουμε αυτό το διαμάντι για λίγο. Λοιπόν, νομίζω ότι μια μέρα είναι αρκετή για εμάς;
  Το αγόρι γκουρού πετάχτηκε και είπε:
  - Μια άλλη επιλογή είναι δυνατή. Θα το πάρουμε και θα προσφερθούμε να διοργανώσουμε έναν διαγωνισμό για τον πιο cool ήρωα του Superman και ο νικητής θα πάρει το δικαίωμα να φοράει ένα κόσμημα στο λαιμό του για μια ολόκληρη εβδομάδα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να κάνουμε καλές πράξεις και να πάρουμε ένα διαμάντι χωρίς να σκύψουμε σε μπανάλ ληστεία!
  Η Νατάσα αμφέβαλλε:
  - Θα συμφωνήσουν να διοργανώσουν διαγωνισμό για αυτό; Και να εμπιστευτείτε έναν άγνωστο να κουβαλήσει την πέτρα για μια ολόκληρη εβδομάδα, με κίνδυνο να ξεπλυθεί;
  Ο νεαρός πολεμιστής σημείωσε:
  - Λοιπόν, πρώτα απ 'όλα, ποιον άλλον δεν μπορείς να εμπιστευτείς, όπως ο κύριος χαρακτήρας, ο Superman. Και δεύτερον, οι συμμορίες στο Τόκιο δεν είναι τώρα λιγότερο αχαλίνωτες από ό,τι στη Νέα Υόρκη, και θα καλωσορίσουν μόνο την ιδέα να καθαρίσουν τους στάβλους του Αυγείου!
  Ένα κορίτσι νίντζα με λευκά μαλλιά σημείωσε:
  - Αυτό είναι λογικό! Πρέπει πραγματικά να το δοκιμάσετε! Επιπλέον, το Τόκιο είναι η μεγαλύτερη πόλη στον κόσμο και είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς μοιάζει τώρα!
  Η Νατάσα έγραψε στο Twitter:
  - Ο κόσμος φοβάται να μας σεβαστεί,
  Τα κατορθώματα των κοριτσιών είναι αμέτρητα,
  Οι νίντζα, όπως πάντα, ξέρουν να πολεμούν,
  Ο χειμώνας θα τελειώσει - θα έρθει η άνοιξη!
  Το αγόρι γκουρού είπε χαμογελώντας:
  - Πρόσφατα εμφανίστηκε ένα τόσο ωραίο πράγμα όπως το Διαδίκτυο και μέσω αυτού θα στείλουμε την ιδέα μας!
  Το κοκκινομάλλη κορίτσι νίντζα πρότεινε:
  - Ας, λοιπόν, για να διευκολύνουμε την ψυχή, να το πάρεις και να φερθείς όπως πρέπει!
  Το κιτρινομάλλη κορίτσι νίντζα απάντησε.
  - Εμείς πιάνουμε χούλιγκαν, όχι χούλιγκαν οι ίδιοι!
  Το ασπρομάλλη κορίτσι νίντζα κελαηδούσε:
  - Κάνοντας κάτι που είναι εντελώς λάθος
  Είναι πιο γλυκό ακόμα και από παγωτό!
  Το αγόρι-sensei έγνεψε καταφατικά και είπε:
  - Έχω ένα ειδικό μόντεμ, θα το στείλουμε αμέσως!
  Και άρχισε να πληκτρολογεί αριθμούς.
  Εκείνη τη στιγμή η πύλη άνοιξε ξανά. Ένα μικρό αλλά πολύ κινητό τανκ πήδηξε έξω. Αντί για κάννη κανονιού, είχε δύο μακριά σπαθιά να περιστρέφονται.
  Η Νατάσα σφύριξε:
  - Οι δεξαμενές περίφραξης δεν είναι αποτελεσματικές, αλλά είναι εντυπωσιακές!
  Το αγόρι γκουρού έκανε μια αστεία γκριμάτσα και τραγούδησε:
  - Τρία δεξαμενόπλοια ήπιαν τριακόσια το καθένα,
  Και μετά, ήπιαμε εκατό!
  Ο πυροβολητής απωθήθηκε
  Γιατί ένα τανκ δεν είναι τίποτα στη μάχη!
  Το κορίτσι νίντζα με τα άσπρα μαλλιά πήρε το μπιζέλι και το πέταξε στη δεξαμενή της ξιφασκίας. Πέταξε, αλλά το χτύπημα του σπαθιού της μηχανής χτύπησε τον αρακά. Και έγινε μια έκρηξη. Και η άκρη δεν γρατζουνούσε τίποτα, αλλά η έκρηξη διαλύθηκε.
  Η Νατάσα σημείωσε με ένα χαμόγελο που έλαμπε σαν προβολείς αυτοκινήτου σε μια σκοτεινή νύχτα:
  - Ουάου! Δεν είναι τόσο απλό!
  Το αγόρι γκουρού σήκωσε με τα γυμνά του δάχτυλα ένα θραύσμα ξιφολόγχης πολυβόλου λέιζερ από ένα κατεστραμμένο ρομπότ που βρισκόταν στο δρόμο.
  Και το εκτόξευσε με μια ρίψη του ποδιού του κατά μήκος της τροχιάς. Πέταξε πάνω και χτύπησε ένα βαρέλι με μπύρα. Η πρόσκρουση έκανε την κάννη να αναποδογυρίσει και να πιτσιλίσει αφρώδες υγρό στη δεξαμενή περίφραξης. Ως αποτέλεσμα, προέκυψε θανατηφόρο βραχυκύκλωμα.
  Ένα αφρισμένο κύμα πέρασε πάνω από το αυτοκίνητο, αστραπές έλαμψαν, μπλέχοντάς το σε έναν ιστό αράχνης. Και τα ξίφη από κράμα χάλυβα κουλουριάστηκαν σε ένα σωλήνα.
  Το αγόρι γκουρού τσίριξε:
  - Ένα, δύο, τρία - σκουπίστε τους προβολείς,
  Τέσσερα, οκτώ, πέντε - σκοτώστε τα κακά ορκ!
  Η Νατάσα σημείωσε:
  -Είσαι πραγματικά υπέροχος, σενσέι!
  Ο νεαρός πολεμιστής αντιτάχθηκε:
  - Οχι! Είμαστε όλοι σπουδαίοι και ασήμαντοι με τον τρόπο μας!
  Η Νατάσα τραγούδησε:
  Αυτό που ένας άνθρωπος δεν μπορεί να περιορίσει με κανέναν τρόπο,
  Η επιθυμία του να γίνει ο Παντοδύναμος Παντοδύναμος...
  Έτσι ώστε η Γη να κυβερνά το σύμπαν,
  Είστε ο ημίουργος κυρίαρχος του υπάρχοντος κόσμου!
  Ένα κορίτσι νίντζα με λευκά μαλλιά σημείωσε:
  - Ναι, αυτά τα τραγούδια είναι απλά υπέροχα! Και εδώ δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε το γεγονός ότι ένα άτομο αναπτύσσεται με άλματα!
  Το κοκκινομάλλη κορίτσι νίντζα απάντησε:
  - Τι είναι τα επτά μίλια σε σύγκριση με τα διαστημικά parsec; Συμφωνώ - είναι μικροσκοπικό!
  Το κίτρινο κορίτσι νίντζα τραγούδησε:
  Γη στο φινιστρίνι, γη στο φινιστρίνι,
  Η γη φαίνεται μέσα από το φινιστρίνι...
  Πόσο λυπάται ένας γιος για τη μητέρα του, πόσο στεναχωριέται ένας γιος για τη μητέρα του,
  Είμαστε λυπημένοι για τη γη, είναι μόνη!
  Και τα αστέρια, ωστόσο,
  Και τα αστέρια, ωστόσο,
  Λίγο πιο κοντά, αλλά και όλοι κρυώνουν,
  Και σαν τις ώρες μιας έκλειψης, και σαν τις ώρες μιας έκλειψης,
  Περιμένουμε το φως και βλέπουμε γήινα όνειρα!
  Η Νατάσα γέλασε και αντιτάχθηκε:
  - Και έχω ήδη βαρεθεί αυτόν τον πλανήτη, Γη! Θέλω να μεταφερθώ στη διάσταση Ygrek. Και να περάσετε καλά εκεί!
  Το αγόρι γκουρού χαμογέλασε και απάντησε:
  - Ποιους πλανήτες και ποιες διαστάσεις δεν έχω επισκεφτεί; Και είδα κάτι που θα μπορούσε κυριολεκτικά να σκίσει την οροφή από τους μεντεσέδες της. Υπάρχουν λοιπόν πολλά ενδιαφέροντα μέρη στο σύμπαν!
  Το κοκκινομάλλη κορίτσι νίντζα παρατήρησε:
  Από χίλιους πλανήτες
  Δεν υπάρχει τέτοιο πράσινο...
  από χίλιους πλανήτες -
  Δεν υπάρχει τέτοιο αγαπημένο!
  Η Νατάσα σημείωσε με ένα χαμόγελο:
  - Αλλά πρέπει να παραδεχτείτε, είναι πολύ πιο ενδιαφέρον όταν, για παράδειγμα, βρίσκεστε σε έναν κόσμο όπου, αντί για οξυγόνο, το πιο σημαντικό στοιχείο είναι το φθόριο. Και σε αυτή την περίπτωση, η εξέλιξη θα πρέπει να πάει ακόμα πιο γρήγορα!
  Το αγόρι γκουρού έγνεψε καταφατικά:
  - Υπάρχουν τέτοιοι κόσμοι, αν και είναι σπάνιοι. Αλλά μπορείτε να μετακινηθείτε εκεί μόνο με μια στολή μάχης ή κάτω από την κάλυψη ενός πεδίου ισχυρής δύναμης!
  Η πύλη άνοιξε ξανά. Ένα άλλο ρομπότ που έμοιαζε με κουνέλι πήδηξε από μέσα του. Και πολύ φουσκωτό! Πώς θα πηδήξει και θα αναποδογυρίσει, απελευθερώνοντας ένα φλογερό πάλσαρ από το στόμα του!
  Το ασπρομάλλη κορίτσι νίντζα κελαηδούσε:
  - Μαγικό κουνέλι,
  Σχεδιάζει ένα μηδέν!
  Το αγόρι γκουρού ρώτησε τα κορίτσια:
  - Θα τον βρέξουμε, ή θα τον αφήσουμε να ζήσει!
  Η Νατάσα σημείωσε με ένα γέλιο:
  - Ακόμα ένα αστείο κουνελάκι! Τι μπορεί να γίνει όμως για να γίνει καλός;
  Το κουνέλι ρομπότ που αναπηδούσε έκανε ξαφνικά ένα άλμα εις μήκος και μεταφέρθηκε σε άλλο δρόμο. Και υπήρχαν ήδη αυτοκίνητα από τα τέλη του εικοστού αιώνα - επίσης αρκετά αξιοπρεπή και γρήγορα, διαφορετικών χρωμάτων.
  Τα κορίτσια νίντζα και το αγόρι γκουρού όρμησαν πίσω του. Σκαρφάλωσαν στα σπίτια για να κάνουν μια συντόμευση. Και τα γυμνά, αδιάκριτα δάχτυλα των ποδιών τους κολλούσαν στους τοίχους και τα γείσα και τους επέτρεπαν να κινούνται μέσα από τις κατασκευές.
  Ένα κορίτσι νίντζα με λευκά μαλλιά σημείωσε:
  - Πράγματι, λένε οι σοφοί, αν οι λύκοι τρέφονται και τα πρόβατα είναι ασφαλή, σημαίνει ότι ο αριθμός των λαγών έχει μειωθεί!
  Το κιτρινομάλλη κορίτσι νίντζα παρατήρησε:
  - Σε τι διαφέρουν τα κουνέλια από τους λαγούς;
  Το κορίτσι νίντζα με τα κόκκινα μαλλιά πρότεινε:
  - Οι λαγοί είναι πιο αδύνατοι, αθλητικοί και έχουν λιγότερο λίπος!
  Η Νατάσα τραγούδησε:
  Αλλά αν έχεις καρδιά λαγού,
  Ακόμα κι αν υπάρχουν φτερά πίσω από την πλάτη σου...
  Μην προσπαθήσετε να πετάξετε ψηλότερα.
  Τα ατσάλινα φτερά θα σας συντρίψουν!
  Έτσι πήδηξαν στον επόμενο δρόμο. Το κουνέλι ρομπότ προκάλεσε πραγματικό μποτιλιάρισμα. Και τα πράγματα έφτασαν μάλιστα στο σημείο των συγκρούσεων. Και το ηλεκτρονικό πλάσμα θα ξεσπάσει στις φλόγες από το στόμα του. Και πώς στρίβει τα γαϊδουρινά αυτιά του. Αυτό στην πραγματικότητα αποδείχθηκε πολύ δροσερό και δροσερό.
  Η Νατάσα πήρε και πέταξε στο κουνέλι ρομπότ με το γυμνό, λαξευμένο πόδι της ένα καταστροφικό μπιζέλι με εκρηκτικά, που οι ίδιοι οι πολεμιστές έφτιαξαν σύμφωνα με τις συνταγές του γκουρού τους.
  Αλλά το κουνέλι ρομπότ κούνησε τα μακριά και φαρδιά του αυτιά και το μπιζέλι πέταξε πίσω. Και κόντεψε να σκοτώσει τη Νατάσα και τους συντρόφους της, ορμώντας κάτω από τα ξυπόλυτα πόδια τους με ροζ, στρογγυλά τακούνια.
  Το αγόρι γκουρού σημείωσε:
  - Ουάου! Αποδεικνύεται ότι έχουμε πρόβλημα!
  Η Νατάσα τραγούδησε:
  Αν και δεν μπορούμε να λύσουμε όλα τα προβλήματά μας,
  Δεν λύνονται όλα τα προβλήματα...
  Αλλά όλοι θα είναι πιο ευτυχισμένοι
  Όλοι θα διασκεδάσουν περισσότερο!
  Το κορίτσι νίντζα χαμογέλασε και το πήρε και προσπάθησε να καλύψει το κουνέλι ρομπότ με ένα στιλέτο δολοφόνος. Και πέρασε σαν μετέωρος. Αλλά και πάλι τα αυτιά του προηγμένου ρομπότ κυμάτισαν και το όπλο πέταξε πίσω. Και τώρα η Νατάσα πρέπει να ξεφύγει και να αποφύγει. Αλλά κατάφερε να επιβιώσει και τραγούδησε:
  Ο λαγός της κόλασης μπροστά στο θάνατο,
  Το θύμα περιμένει τα μεσάνυχτα...
  Πιστεύω ότι θα έχουμε αθανασία,
  Και το κουνέλι θα το πάρει στο μάτι!
  Το αγόρι γκουρού πρότεινε:
  - Τι θα συμβεί αν χρησιμοποιήσουμε την αρχαία αλλά αποτελεσματική μέθοδο μας για την καταπολέμηση των ιδιαίτερα προηγμένων ρομπότ;
  Η Νατάσα ρώτησε χαμογελώντας:
  - Πώς είναι αυτό;
  Ο νεαρός πολεμιστής πρότεινε:
  - Πάρ'το και σφύριξε!
  Το κοκκινομάλλη κορίτσι νίντζα δήλωσε:
  - Τότε ας το κάνουμε όλοι μαζί!
  Τα κορίτσια και τα αγόρια έβαζαν τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους στο στόμα τους και σφύριζαν. Και αρκετά μεγάλα, αστικά κοράκια έχασαν τις αισθήσεις τους από το σοκ και, λιποθυμώντας, όρμησαν κάτω. Και τα εντυπωσιακά ράμφη τους, σαν να πήραν και να χτύπησαν ένα κουνέλι. Αμέσως μπλέχτηκε σε έναν ιστό, φούντωσε και εξερράγη. Επιπλέον, κατά την πτήση, τα θραύσματα του κουνελιού τερματισμού μετατράπηκαν σε νόστιμες και γλυκές σοκολάτες.
  Το αγόρι γκουρού τραγούδησε, μαζεύοντας με το γυμνό του πόδι τη νόστιμη καραμέλα:
  - Είμαι ένα σοκολατένιο κουνελάκι
  Είμαι ένα ευγενικό κάθαρμα...
  Είμαι εκατό τοις εκατό γλυκός
  Ω, ω, ω, ω, ω!
  Είμαι ένα σοκολατένιο κουνελάκι
  Και αγγίζοντας τα χείλη σου,
  Λιώνω τόσο εύκολα
  Ω, ω, ω, ω, ω!
  Μετά από αυτό, πήρε μια μικρή μπουκιά. Και μετά το έφτυσε• κάτι πολύ αληθινό φούντωσε στο λαιμό του αγοριού. Και μια πολύ φλεγόμενη και επιθετική φωτιά.
  Η Νατάσα σημείωσε:
  - Μην βάζετε κάθε νόστιμη απόλαυση στο στόμα σας σαν μικρό αγόρι!
  Το ασπρομάλλη κορίτσι νίντζα τραγούδησε:
  Φυσικά, τα fintipluskins,
  Καθόλου σαν τους Πούσκιν...
  Ωστόσο, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα αριστούργημα,
  Και είσαι αγόρι γκουρού - μην παρασύρεσαι!
  Τα κορίτσια άρχισαν να βγάζουν ανθρώπους από κατεστραμμένα αυτοκίνητα. Και μετά προσπάθησαν να τους περιποιηθούν.
  Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να επιταχύνετε την επούλωση των πληγών είναι να κολλήσετε το γυμνό πέλμα του ποδιού ενός κοριτσιού στο πρόσωπο του τραυματία και να το φιλήσει.
  Τότε μεταδίδεται μια πολύ κολοσσιαία και ισχυρή ενέργεια θεραπείας, χαράς και ενέργειας θεραπευτικής μαγείας.
  Το αγόρι γκουρού έκανε το ίδιο πράγμα, κολλώντας τα γυμνά του πόδια για φιλιά, επιλέγοντας εκπροσώπους του ωραίου φύλου.
  Και την ίδια στιγμή, βουίζει μέσα από τη μύτη του:
  Κορίτσια, κορίτσια, κορίτσια,
  Μην στέκεσαι δειλά στο περιθώριο...
  Καλύτερα να γίνουν τα πράγματα
  Είθε η Πατρίδα σας να ανθίσει!
  Ναι, η δουλειά εδώ ήταν ενδιαφέρουσα - ανέλαβαν το ρόλο των γιατρών. Και ένα ελικόπτερο εμφανίστηκε στον ουρανό. Ο τηλεπαρουσιαστής Veprin o Nile πετούσε πάνω του. Ήταν ένα όμορφο κορίτσι, αλλά ταυτόχρονα, φυσικά, απείχε πολύ από ένα νίντζα σε έναν καυγά.
  Ωστόσο, τα κορίτσια την είχαν ήδη σώσει και την είχαν βοηθήσει αρκετές φορές.
  Η Νατάσα κούνησε το χέρι της και τραγούδησε:
  Οι ανόητοι άνθρωποι μιλούν για άγχος,
  Το άγχος είναι σαν ένα χέρι...
  Θα κάνουν μια ενδιαφέρουσα ταινία για εσάς,
  Σε άλλη μια ώρα!
  Ο Βέπριν τσίριξε και φώναξε:
  - Γεια σας μαχητές! Βλέπω ότι έχεις γίνει τόσο κουλ! Και έχουν ήδη αρχίσει να φορτίζουν δυνάμεις με μαγικά.
  Το αγόρι γκουρού παρατήρησε:
  - Μερικές φορές είναι πιο δύσκολο να αναστήσεις έναν παρά να σκοτώσεις ένα εκατομμύριο, ή μάλλον, ούτε μερικές φορές, αλλά σχεδόν πάντα!
  Όταν το ελικόπτερο προσγειώθηκε, η κοπέλα δημοσιογράφος πήδηξε και έτρεξε προς τον νεαρό πολεμιστή. Τον φίλησε στα χείλη και του είπε:
  Νέοι σε σώμα και ψυχή,
  Αγόρι, είσαι εντελώς ξυπόλητος...
  Αλλά με το μυαλό σας, θεωρήστε τον εαυτό σας γίγαντα,
  Έτσι είναι, λέει ο κόσμος!
  Ο γκουρού τραγούδησε ως απάντηση στο αγόρι:
  Τι λέει ο κόσμος
  Νοιαζόμαστε
  Θα υπάρξει ένα ισχυρό αποτέλεσμα -
  Αν το χτυπήσεις αξιοπρεπώς!
  
  ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΣΑΜΠΕΡΛΕΝ ΣΤΑΛΙΝ ΧΙΤΛΕΡ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν ξεκίνησε. Η Βρετανία και η Γαλλία επέτρεψαν στον Χίτλερ να καταλάβει την Πολωνία. Μετά από αυτό ακολούθησε μια προσωρινή ειρηνική παύση. Ωστόσο, στις 23 Φεβρουαρίου 1950, ο Στάλιν ξεκίνησε έναν πόλεμο εναντίον της Ιαπωνίας, επιδιώκοντας να ανακτήσει το νότο της Σαχαλίνης και άλλα εδάφη που χάθηκαν κατά την τσαρική εποχή. Και ένας νέος μεγάλος πόλεμος ξεκίνησε στην Άπω Ανατολή. Οι σαμουράι αντιστέκονται πεισματικά και ο Χίτλερ, το Τρίτο Ράιχ του και άλλα κράτη συγκεντρώνουν δυνάμεις για να χτυπήσουν την ΕΣΣΔ.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 1.
  Ο Βρετανός πρωθυπουργός Τσάμπερλεν ήταν αρκετά έξυπνος ώστε να μην κηρύξει πόλεμο στη Γερμανία μετά την επίθεση στην Πολωνία. Η Βέρμαχτ νίκησε γρήγορα τα στρατεύματα της Βαρσοβίας και μοίρασε αυτή την εξουσία με τον Στάλιν. Μετά από λίγο καιρό υπήρξε πόλεμος μεταξύ ΕΣΣΔ και Φινλανδίας. Όπως και στην πραγματική ιστορία. Στη συνέχεια η ένταξη των χωρών της Βαλτικής και της Μολδαβίας. Μετά από αυτό σταθεροποιήθηκε η νέα σοβιετική αυτοκρατορία. Ο Στάλιν σχεδόν ολοκλήρωσε τη συλλογή των σλαβικών εδαφών. Και η Γερμανία έχει ήδη σε ορισμένα σημεία υπερβεί τα σύνορα του 1914. Και με διπλωματικά μέσα πέτυχε επίσης την επιστροφή της αποικίας της Ναμίμπια. Το Τρίτο Ράιχ δυνάμωσε και ο Χίτλερ βρισκόταν στο απόγειο της δημοτικότητάς του.
  Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν ξέσπασε ποτέ. Στη Γερμανία, η οικονομία γνώρισε ισχυρή ανάπτυξη και κατασκευάστηκαν εργοστάσια, μεταξύ άλλων για αυτοκίνητα. Και ο Χίτλερ μάλιστα κατάργησε σχεδόν όλους τους αντισημιτικούς νόμους. Το καθεστώς του Τρίτου Ράιχ βίωνε την απελευθέρωση.
  Όλα δείχνουν να είναι καλά και στην ΕΣΣΔ. Το Τρίτο Πενταετές Σχέδιο κηρύχθηκε επίσημα υπερεκπληρωμένο όπως πάντα. Είναι αλήθεια ότι υπήρχαν προβλήματα με τη γεωργία και τα τρόφιμα.
  Το σταλινικό καθεστώς ακολούθησε μια πολιτική τόνωσης του ποσοστού γεννήσεων και απαγόρευσης των αμβλώσεων. Η αύξηση του πληθυσμού αυξήθηκε. Το Τέταρτο Πενταετές Σχέδιο φάνηκε επίσης να υπερεκπληρώνεται. Αλλά η ζωή δεν έγινε καλύτερη από υλικούς όρους. Η ΕΣΣΔ είχε πάρα πολύ στρατιωτικό εξοπλισμό. Επιπλέον, ο Στάλιν, έχοντας αναδείξει τη σφαίρα των δεξαμενών, βασίστηκε στην κατασκευή ενός μεγάλου αριθμού μεγάλων πλοίων επιφανείας, συμπεριλαμβανομένων των θωρηκτών.
  Και ξεκίνησε μια νέα μεγάλη κάθαρση με καταστολές. Ακόμα και ο Budyonny, ο Voroshilov, ο Timoshenko, ο Shapochnikov και άλλοι έγιναν θύματά του.
  Ο Στάλιν αποφάσισε ότι ήταν καιρός να ξεφορτωθεί την παλιά ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των Μολότοφ και Καγκάνοβιτς - ξέρουν πάρα πολλά. Πυροβολήθηκε και ο Μπέρια. Και μετά ο διάδοχός του Σερόφ. Ένας πολύ νέος Shelepin πήρε τη θέση τους.
  Τα εβδομήντα γενέθλια του Στάλιν γιορτάστηκαν θαυμάσια σε όλο τον κόσμο. Όλα θα ήταν καλά, αλλά στην ΕΣΣΔ έγιναν ξανά μαζικές εκκαθαρίσεις και καταστολές. Ακόμη και ολόκληρα έθνη υποβλήθηκαν σε τρόμο και γενοκτονία. Στη Γερμανία, αντίθετα, η φιλελευθεροποίηση: το πολυκομματικό σύστημα έχει μάλιστα επιστρέψει. Και τι? Παρόλα αυτά, οι Ναζί είναι πέρα από τον ανταγωνισμό και κερδίζουν εύκολα όλες τις εκλογές. Ο ίδιος ο Χίτλερ, παρά την ισόβια ιδιότητά του ως Φύρερ, διεξήγαγε λαϊκές εκλογές για την προεδρία της Γερμανίας. Και μάλιστα με μερικούς εναλλακτικούς υποψηφίους τσέπης. Και φυσικά κέρδισε.
  Ο Φύρερ είναι ένας αυταρχικός ηγέτης, αλλά εντός λογικών ορίων. Και μάλιστα καταργήθηκε η θανατική ποινή.
  Είναι αλήθεια ότι και οι Γερμανοί έχουν προβλήματα. Ειδικότερα, η δημογραφική πολιτική αύξησε τον γερμανικό πληθυσμό. Όμως η επικράτεια του Τρίτου Ράιχ είναι σχετικά μικρή και υπάρχουν προβλήματα με το φαγητό. Πρέπει να αγοράσουμε. Είναι αλήθεια ότι η οικονομία ανθεί, αλλά θέλω αποικίες.
  Στον κόσμο, η Βρετανία και η Γαλλία εξακολουθούν να διατηρούν τις αποικίες τους. Και δεν χρειάζονται νέα εδάφη - θα ήθελαν να αφομοιώσουν τη δική τους. Αλλά ο Χίτλερ θέλει να επεκτείνει την αυτοκρατορία, έτσι η πυκνότητα του πληθυσμού στη Γερμανία αυξάνεται και υπάρχουν πολλά παιδιά. Και αυτό δημιουργεί ένταση. Συγκεκριμένα, οι Γερμανοί θέλουν να επιστρέψει η Δύση στα σύνορα του 1914. Αυτό σημαίνει ότι η Γαλλία και η Δανία πρέπει να παραχωρήσουν μέρος της επικράτειάς τους.
  Ο Στάλιν, επίσης, αν και η σοβιετική αυτοκρατορία είναι τεράστια, θέλει να ολοκληρώσει τη συλλογή. Και τα προβλήματα με την Ιαπωνία έχουν επιδεινωθεί ιδιαίτερα. Συγκεκριμένα, η ΕΣΣΔ προσπάθησε να ανακτήσει τη νεαρή Σαχαλίνη με διπλωματικά μέσα. Όμως η Ιαπωνία αντιστάθηκε. Η ΕΣΣΔ είναι στρατιωτικά πολύ ισχυρή και έχει μεγάλο πληθυσμό.
  Και τότε η υπομονή του Στάλιν εξαντλήθηκε. Και στις 23 Φεβρουαρίου 1950, την ημέρα του σοβιετικού στρατού, ξεκίνησε ο πόλεμος κατά της Ιαπωνίας. Πρέπει να ειπωθεί ότι η Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου κέρδισε την τσαρική Ρωσία κατά τον πόλεμο του 1904-1905. Και φυσικά, οι σοβιετικοί στρατηγοί και οι αρχές ονειρεύονταν εκδίκηση.
  Έτσι ξεκίνησε ένας νέος μεγάλος πόλεμος. Η ΕΣΣΔ πολέμησε για τελευταία φορά πριν από δέκα χρόνια με τη Φινλανδία. Κατάφερε να κατακτήσει κάτι, αλλά με τίμημα μεγάλων απωλειών. Και τώρα προσπάθησε να επεκτείνει ξανά την επικράτεια. Και αυτή ήταν η κατάρα αυτής της αυτοκρατορίας, που προσπαθούσε να επεκταθεί.
  Ο Στάλιν, που ήταν ήδη εβδομήντα χρονών και είχε προβλήματα υγείας, ήθελε νέες κατακτήσεις. Τουλάχιστον επιστρέψτε τη νότια Σαχαλίνη και, αν θέλετε, την κορυφογραμμή των Κουρίλων. Επίσης, πάρτε τον έλεγχο της Μαντζουρίας και του Πορτ Άρθουρ.
  Οι μάχες ξεκίνησαν με την επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων στη Σαχαλίνη. Δεν ήταν ξαφνικό• οι Ιάπωνες οχυρώθηκαν, έσκαψαν χαρακώματα και χαρακώματα.
  Αλλά τα σοβιετικά στρατεύματα εξαπέλυσαν τανκς στην επίθεση. Συμπεριλαμβανομένου του πανίσχυρου IS-7. Αυτό το όχημα ζύγιζε εβδομήντα οκτώ τόνους και ήταν οπλισμένο με πυροβόλο μήκους 130 mm. Και είχε οκτώ πολυβόλα.
  Η Αλένκα πολέμησε με ένα πλήρωμα κοριτσιών σε αυτό το αυτοκίνητο. Παρά το χειμώνα, ο ισχυρός κινητήρας και η θερμάστρα παρείχαν μια ζεστή θερμοκρασία. Έτσι τα κορίτσια γδύθηκαν με μπικίνι και πάλεψαν ξυπόλητα.
  Το αυτοκίνητο κατευθυνόταν προς τις ιαπωνικές θέσεις. Το τανκ είχε κεκλιμένη θωράκιση και ο πυργίσκος του ήταν βελτιωμένος και χαμηλός.
  Δεκατρείς τροποποιήσεις του KV εμφανίστηκαν στην ΕΣΣΔ και μερικές έφτασαν σε βάρος διακόσιων τόνων. Αλλά μετά προέκυψε η οικογένεια IP. Τα αυτοκίνητα είναι πιο συμπαγή, με χαμηλότερη σιλουέτα και δεν έχουν πλέον τόσα πολλά πορτμπαγκάζ. Ωστόσο, η σειρά KV δεν έχει ακόμη αποσυρθεί από την υπηρεσία. Το IS-7 εμφανίστηκε πολύ πρόσφατα και ο Κόκκινος Στρατός έχει μόνο λίγα τέτοια οχήματα.
  Και πώς να μη γίνει πλήρωμα κοριτσιών ώστε να είναι πολιτικά ορθό. Άλλωστε, υπάρχει ισότητα στην κόκκινη αυτοκρατορία.
  Ο επιτιθέμενος σε αυτή την περίπτωση ήταν η ΕΣΣΔ. Αν και το MGB έκανε προβοκάτσια. Η Ιαπωνία δεν πολέμησε με τις ΗΠΑ και τη Βρετανία. Έχουν τα κεφάλια τους με την Κίνα για πάρα πολύ καιρό. Στο τέλος, κατά κάποιο τρόπο συνήψαν μια εκεχειρία και χώρισαν σφαίρες επιρροής. Η ΕΣΣΔ έπρεπε να πολεμήσει έναν ισχυρό και πολυάριθμο ιαπωνικό στρατό και έναν τεράστιο στόλο. Επομένως, το blitzkrieg που συνέβη στην πραγματική ιστορία το 1945 ήταν εξωπραγματικό.
  Και η σοβιετική διοίκηση, χωρίς εμπειρία από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ενήργησε με τον παλιομοδίτικο τρόπο. Αντί για ξαφνική επίθεση μεγάλων δυνάμεων, οι μάχες στη Μαντζουρία ξεκίνησαν με μικρές αψιμαχίες. Και οι Ιάπωνες είχαν μια ισχυρή και τεχνολογικά προηγμένη άμυνα.
  Έτσι ο Στάλιν μπήκε σε έναν παρατεταμένο και σκληρό πόλεμο. Επιπλέον, έπρεπε να μεταφερθούν στρατεύματα από την Ευρωπαϊκή ΕΣΣΔ. Ο πληθυσμός, φυσικά, ήταν μεγαλύτερος από ό,τι στην πραγματική ιστορία, και φαίνεται ότι και το ΑΕΠ ήταν μεγαλύτερο. Αλλά η ποιότητα των στρατευμάτων και η επιχειρησιακή διοίκηση είναι πολύ χαμηλότερη.
  Πολλά στον Κόκκινο Στρατό είναι ηθικά ξεπερασμένα. Αν και φυσικά υπάρχει πολύς εξοπλισμός και τανκς και αεροπλάνα ακόμα και πλοία. Όμως ο στόλος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Είναι αδύνατο να κατασκευαστούν θωρηκτά και μεγάλα αεροπλανοφόρα τόσο γρήγορα όσο τανκς και αεροπλάνα.
  Αλλά ο Στάλιν, έχοντας προβλήματα υγείας και το είχε σημειώσει για εβδομήντα χρόνια, δεν ήθελε να καθυστερήσει τον πόλεμο. Έτσι, επιπόλαια δεν μπορούσε να αντέξει ακόμη περισσότερο. Αλλά θέλω να μείνω στην ιστορία ως μεγάλος διοικητής. Ο πόλεμος με τη Φινλανδία δεν ήταν πειστικός - πάρα πολλές απώλειες, ενάντια σε μια χώρα με πληθυσμό τριάμισι εκατομμυρίων. Έτσι ο Χίτλερ νίκησε την Πολωνία, που είχε πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό, μέσα σε τρεις εβδομάδες με λιγότερες απώλειες.
  Η μάχη του Khalkhin Gol ήταν μια τοπική μάχη. Και επίσης δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο, αφού η ΕΣΣΔ έχασε περισσότερα αεροπλάνα και τανκς από τους Ιάπωνες.
  Ο Στάλιν θέλει να πάρει εκδίκηση από την Ιαπωνία για τις ήττες της τσαρικής εποχής. Και δείξτε τον εαυτό σας πολύ ψύχραιμο. Θα τα καταφέρει όμως; Οικονομικά, η ΕΣΣΔ είναι, φυσικά, ισχυρότερη από την Ιαπωνία. Και ο πληθυσμός είναι περισσότερος. Όμως ο στόλος δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Η ΕΣΣΔ άρχισε να κατασκευάζει μεγάλα πλοία επιφανείας πολύ αργά. Αφού ο Στάλιν φοβόταν την επίθεση του Χίτλερ και ανέπτυξε περισσότερο τον χερσαίο στρατό.
  Όμως ο Χίτλερ φαίνεται να συμπεριφέρεται αθόρυβα. Πράγματι, έχει ήδη εδαφικά κέρδη και φήμη. Και το μεγάλο κουτάλι είναι στο στόμα μου. Επιπλέον, ο Φύρερ φοβόταν ακόμα να πολεμήσει με τη Γαλλία, τη Βρετανία, το Βέλγιο και την Ολλανδία - θα μπορούσαν να συντρίψουν τη Γερμανία μόνο με αποικιακά τμήματα. Στην πραγματική ιστορία, το Τρίτο Ράιχ σώθηκε από το γεγονός ότι ο Χίτλερ μπόρεσε να κερδίσει με τους ρυθμούς του blitz, σε μόλις ενάμιση μήνα. Αλλά αν δεν υπήρχε μια γρήγορη νίκη, τότε το θέμα θα είχε καταλήξει πιθανότατα στην ήττα του Τρίτου Ράιχ.
  Όπως η ΕΣΣΔ, ο Χίτλερ θα μπορούσε να είχε κερδίσει καταρχήν με τον ρυθμό του blitzkrieg, αλλά ένας παρατεταμένος πόλεμος αποδείχθηκε καταστροφικός.
  Ωστόσο, το Τρίτο Ράιχ είναι οικονομικά πολύ ισχυρό. Και ο πληθυσμός του είναι μεγάλος και συνεχίζει να αυξάνεται.
  Ο Χίτλερ αποφάσισε προς το παρόν να δει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για τον Στάλιν στον πόλεμο με την Ιαπωνία. Και αν ο Κόκκινος Στρατός βαλτώσει, τότε τι διάολο, μπορείτε να επιτεθείτε. Στα κρυφά, Γερμανοί διπλωμάτες έχουν ήδη ξεκινήσει τη δουλειά. Συγκεκριμένα, η Φινλανδία μπορεί να πάρει το μέρος της Γερμανίας. Οι Φινλανδοί είναι πρόθυμοι να πάρουν πίσω το Βίμποργκ και άλλα εδάφη που τους έχει κατακτήσει ο Κόκκινος Στρατός. Και η Ρουμανία λαχταρά επίσης για εκδίκηση για την προσαρτημένη Μολδαβία και μέρος της Μπουκοβίνα.
  Αυτές οι χώρες θα υποστήριζαν πρόθυμα τη Γερμανία στον πόλεμο κατά της ΕΣΣΔ. Είναι πιο δύσκολο με τη Βουλγαρία και τη Γιουγκοσλαβία, όπου τα καθεστώτα είναι φιλογερμανικά, αλλά ο πληθυσμός είναι σλαβικός και δεν θέλει πόλεμο με την ΕΣΣΔ. Η Ουγγαρία έχει επίσης φιλογερμανικό καθεστώς, με αντάλλαγμα μέρος της Γαλικίας μπορεί να ενταχθεί στον αντισοβιετικό συνασπισμό. Επιπλέον, μετά τον Horthy ήρθε ο πιο ριζοσπαστικός Salasi. Η Σλοβακία έχει επίσημα ανεξάρτητο φιλογερμανικό καθεστώς, αλλά ο στρατός της δεν είναι πολύ ισχυρός.
  Υπάρχει επίσης η Τουρκία με ισχυρή γερμανική επιρροή. Στην πραγματική ιστορία, δεν μπήκε στον πόλεμο. Τότε όμως οι Τούρκοι απειλήθηκαν με βομβαρδισμούς από τη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Και τώρα η Βρετανία, η Γαλλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες εξέφρασαν αμέσως ηθική υποστήριξη στην Ιαπωνία μετά την επίθεση του Στάλιν. Και η Τουρκία θα μπορούσε να μπει στον πόλεμο. Επιπλέον, στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, φαίνεται ότι η Τουρκία δεν έχασε από τη Ρωσία, και κατέκτησε ακόμη και την περιοχή του Κυπρίνου. Γιατί να μην προσπαθήσουμε ξανά; Αλλά η Τουρκία εξακολουθεί να έχει μεγάλο πληθυσμό, ακόμα κι αν δεν έχει στρατό πολύ υψηλής ποιότητας.
  Όμως ο ισχυρότερος σύμμαχος του Τρίτου Ράιχ σε πληθυσμό, οικονομία και στρατό είναι η Ιταλία. Έχει αποικίες στην Αφρική, συμπεριλαμβανομένης της αιχμαλωτισμένης Αιθιοπίας. Μαζί με τις αποικίες της, η Ιταλία έχει πληθυσμό συγκρίσιμο με την ίδια τη Γερμανία. Επιπλέον, το καθεστώς του Μουσολίνι προκάλεσε επίσης αύξηση του ποσοστού γεννήσεων. Είναι αλήθεια ότι ο ίδιος ο Μουσολίνι γέρασε, εξαθλιώθηκε και δεν ήθελε πραγματικά να πολεμήσει.
  Επιπλέον, η Ιταλία δεν έχει κοινά σύνορα με την ΕΣΣΔ και, ακόμα κι αν κερδίσει εδάφη στη Ρωσία, δεν θα είναι πολύ βολικό να τη κυβερνήσει. Και ο Μουσολίνι διστάζει.
  Αν και κατ' αρχήν δεν είναι τόσο μεγάλος ακόμα, είναι σχεδόν τέσσερα χρόνια νεότερος από τον Στάλιν. Και ακόμα δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα της δημιουργίας μιας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
  Άλλοι σύμμαχοι του Τρίτου Ράιχ είναι: Βρετανία, Γαλλία, ΗΠΑ, που οι ίδιες δεν θέλουν να πολεμήσουν με την ΕΣΣΔ, αλλά μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά αν χρειαστεί. Ναι, και στείλτε αποικιακά τμήματα και εθελοντές. Ο Φράνκο υποσχέθηκε να βοηθήσει με εθελοντές και ο Σαλαζάρ μπορεί να κάνει κάτι. Και η Σουηδία σκέφτεται επίσης την εκδίκηση για τις προηγούμενες ήττες, όπως και η Νορβηγία. Γενικά, ένας ολόκληρος συνασπισμός θα μπορούσε να δράσει εναντίον της ΕΣΣΔ.
  Και μετά η δουλειά, φυσικά, συνεχίζεται. Αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από το πώς θα αντισταθεί η Ιαπωνία. Εάν ο πόλεμος συνεχιστεί, η ΕΣΣΔ θα δεχθεί επίθεση. Και αν υπάρξει ένα blitzkrieg, τότε ίσως δεν θα το ρισκάρουν.
  Σε κάθε περίπτωση, οι πρώτες μέρες του πολέμου είναι οι πιο καθοριστικές. Η αρχή της μάχης είναι τόσο σημαντική.
  Και τώρα τα κορίτσια στο τανκ IS-7 πάνε στην επίθεση. Άναψαν τη θερμάστρα και ήταν πλέον ξυπόλητοι και με μπικίνι.
  Και είναι πολύ πιο επιδέξιοι και καλύτεροι με αυτόν τον τρόπο.
  Και φυσικά η Αλένκα κάνει την πρώτη λήψη εν κινήσει, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Μετά τραγούδησε:
  - Ιαπωνία, Ιαπωνία, Ιαπωνία,
  Μεγάλη χώρα,
  Έχει το πνεύμα του πανίσχυρου σαμουράι,
  Να ξέρετε ότι είναι η αντίπαλός μας από τον Παντοδύναμο, της έχει ήδη δοθεί,
  Αλλά θα την κάνουμε κομμάτια!
  Η σκοποβολή με γυμνά πόδια είναι μια ιδιαίτερη τακτική των κοριτσιών της Komsomol.
  Έτσι η Anyuta πυροβόλησε τους Ιάπωνες με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της. Και έπεσε σε ένα σαμουράι. Αναποδογύρισε και κύλησε από τη χιονισμένη πλατφόρμα.
  Το κορίτσι το πήρε με χαρά και τραγούδησε:
  - Θα καταστρέψουμε τον εχθρό με ένα χτύπημα,
  Θα επιβεβαιώσουμε τη δόξα μας με ένα ατσάλινο σπαθί...
  Δεν είναι για τίποτα που τα κορίτσια είναι ξυπόλητα,
  Θα σπάσουμε τους σαμουράι σε κομμάτια!
  Έτσι η κοκκινομάλλα Alla δείχνει και το επιθετικό σερί της. Και έτσι το πήρε και πίεσε την κόκκινη θηλή του στήθους της στο κουμπί, εκτοξεύοντας ένα βλήμα από ένα πυροβόλο 130 χλστ. Ένα ακριβές χτύπημα προκάλεσε την ανατροπή του ιαπωνικού κανονιού.
  Και το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Είμαι ο πιο κουλ στον κόσμο,
  Και το κορίτσι είναι πάντα ξυπόλητο!
  Το πήρε και η κοπέλα Μαρία και πυροβόλησε πατώντας το μοχλό με το γυμνό της τακούνι. Και το σύστημα εκτόξευσης λειτούργησε. Και πολυβόλα έσφαξαν τους σαμουράι. Η Μαρία κούρεψε τους αντιπάλους και τσίριξε:
  - Για έναν νέο κομμουνισμό!
  Και η Ολυμπία πυροβόλησε επίσης, χρησιμοποιώντας μια θηλή στήθους φράουλας, που ήταν πολύ νόστιμο.
  Και μια ολόκληρη σειρά σαμουράι κουρεύτηκε. Και αυτό αποδείχθηκε εξαιρετικά κουλ και σκληρό.
  Οι Ολυμπιακοί αποδοκίμασαν:
  - Δόξα στον κομμουνισμό! Δόξα!
  Και πάλι κορίτσια, ας ρίξουμε φωτιά στους Ιάπωνες.
  Εν τω μεταξύ, ο σαμουράι έπιασε ένα αγόρι περίπου δεκατριών. Ήταν ένα όμορφο, ξανθό παιδί που φορούσε κόκκινη γραβάτα.
  Αρχικά, οι Ιάπωνες τον έγδυσαν μέχρι τα σώβρακα και τον οδήγησαν ξυπόλητο και μισογυμνό μέσα στο χιόνι. Το αγόρι περπάτησε, παρακινούμενος από το ντουφέκι. Τα χέρια του ήταν δεμένα πίσω του και τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια του άφησαν όμορφα ίχνη στο χιόνι.
  Ο σαμουράι γέλασε και έκανε σαρκαστικά αστεία. Ένας από αυτούς άρπαξε το γυμνό πόδι του αγοριού, πέρασε την παλάμη του πάνω από το πόδι του και βρυχήθηκε:
  - Καλό όμορφος!
  Στη συνέχεια, χτύπησε το αγόρι στον κώλο με την παλάμη του. Ο Σεριόζκα κοκκίνισε από ντροπή. Ήταν πολύ δυσάρεστο να περπατάς ξυπόλητος στο χιόνι το χειμώνα. Ειδικά όταν πρέπει να περπατήσετε για πολλή ώρα και τα γυμνά σας πέλματα καίγονται ακόμη και.
  Ο Seryozhka περπάτησε μέσα στο χιόνι, τα πόδια των παιδιών του έγιναν κόκκινα, σαν τα πόδια μιας χήνας.
  Όμως το αγόρι προσπάθησε να κρατήσει το κεφάλι του ίσιο. Και το κεφάλι του αγοριού είναι φωτεινό και όμορφο.
  Ο γυμνός κορμός του Seryozhka φυσήθηκε από τον άνεμο. Το αγόρι περπάτησε και τραγούδησε με ενθουσιασμό.
  Είμαστε πρωτοπόροι, γενναίοι μαχητές,
  Γεννημένος και χυτός από ατσάλι...
  Οι παππούδες και οι πατέρες είναι περήφανοι για εμάς,
  Και ο αγαπητός σύντροφος Στάλιν είναι μαζί μας!
  
  Μια τόσο υπέροχη χώρα μας,
  Τι έδωσε ο κομμουνισμός στους λαούς...
  Μας δόθηκε για πάντα από τη γέννηση,
  Δώρο προλεταριακής ελευθερίας!
  
  Ναι, η πίστη μας στο φωτεινό μονοπάτι των αστεριών,
  Να πετάς ψηλότερα σε φιλοδοξία -
  Πιστέψτε με, το ρωσικό μας πνεύμα δεν μπορεί να λυγίσει,
  Και αν χρειαστεί, θα εμβαθύνουμε τις στέγες!
  
  Ναι, πιστέψτε τη Ρωσία, την πατρίδα μου,
  Ο φασισμός δεν θα σε νικήσει ποτέ...
  Οι λαοί του κόσμου είναι μια φιλική οικογένεια,
  Και ο Στάλιν, ο λαμπρός Λένιν, είναι μαζί μας!
  
  Γεννήσαμε μια δυνατή οικογένεια,
  Στην οποία η πίστη θριαμβεύει η αλήθεια...
  Αγαπώ τον Θεό Svarog και τον Στάλιν -
  Πιστεύω ότι το αύριο μας θα είναι φωτεινό!
  
  Θα δημιουργήσουμε μια νέα στιγμή,
  Και απλά θα φτιάξουμε έναν όμορφο κόσμο...
  Από πάνω μας είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Και πιστεύω ότι το άτομο θα γίνει ήρωας!
  
  Η πατρίδα μας θα ευημερήσει,
  Είναι περήφανη και απλά μεγαλειώδης...
  Θα πάρουμε μόνο πέντε για να κερδίσουμε,
  Τέτοια είναι η δόξα της Πατρίδας μας!
  
  Ο Κύριος δημιούργησε χωράφια και βουνά,
  Ωραία παιδιά γεννήθηκαν στον κόσμο...
  Πιστέψτε με, άνθρωποι, έχουμε πολλή δύναμη,
  Καταρρακώνουμε από ένα πολυβόλο!
  
  Στη Ρωσία, η επιχείρησή μας είναι μέτρια,
  Αγώνας για τα παιδιά της κόκκινης πλημμύρας...
  Θα δείξουμε, φυσικά, την υψηλότερη τάξη -
  Άλλωστε οι Ρώσοι είναι ανίκητοι στις μάχες!
  
  Θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τη δουλειά απειλητικά,
  Τελειώστε αυτό που ξεκίνησε ο σοφός Λένιν...
  Αφήστε το αρπακτικό να μετατραπεί σε παιχνίδι,
  Προς δόξα των λαμπερών γενεών!
  
  Πιστεύω ότι σύντομα θα πετάξουμε στον Άρη,
  Ας χτίσουμε έναν παραδεισένιο παράδεισο στην Αφροδίτη...
  Ας δείξουμε την υψηλότερη κατηγορία στον κόσμο,
  Η θλίψη και η χίμαιρα δεν μπορούν να μας ξεπεράσουν!
  
  Στο όνομα της οικογένειας θα δημιουργήσουμε την ευτυχία,
  Ας οικοδομήσουμε την υπόθεση του ουρανού, τον κομμουνισμό...
  Ο Κύριος Παντοδύναμος μεταξύ των Σλάβων είναι ένας,
  Είναι γεμάτος από τον παράδεισο του ανθρωπισμού!
  
  Ναι, η πίστη μας είναι στον Κύριο Χριστό,
  Σε ολόκληρο το σύμπαν ξέρω ότι δεν θα σβήσει...
  Άλλωστε, η Lada θα είναι μαζί μας μέχρι το τέλος,
  Που θα μου δώσει ευτυχία!
  
  Πόσο καλό είναι να ζεις στην εγγενή Ρωσία,
  Μέσα της είναι η απέραντη ευτυχία του παρελθόντος...
  Όχι, η ζωή δεν θα διακοπεί, πιστεύω το νήμα,
  Και η φυλή μας είναι απλά groovy!
  
  Πώς υπέφερε ο Ιησούς για τη Ρωσία μας,
  Πώς ο Θεός Σβάρογκ έδωσε ατσάλινα σπαθιά...
  Μετά από όλα, οι θεοί του φωτός είναι ένα ιδανικό,
  Στο όνομα της μητέρας μας Ρωσίας!
  
  Γιατί λοιπόν να μην διαλέξετε ένα αστέρι,
  Και δικαίως υποτάξτε το σύμπαν...
  Θα έρθω στον Ιησού με χαρά,
  Άλλωστε η δουλειά μας είναι η δουλειά και η δημιουργία!
  
  Είθε να έρθει η ένδοξη νίκη,
  Η θεά Lada θα μας βοηθήσει σε αυτό...
  Θα ανοίξουμε έναν ατελείωτο λογαριασμό σύντομα,
  Πρέπει να αγωνιστούμε γενναία για την Πατρίδα μας!
  
  Ο Λόρδος Svarog θα δώσει ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους,
  Θα δώσει παρηγοριά και δόξα...
  Θα υπάρχει ένα ποίημα και μια ιστορία για αυτό,
  Για τη Ρωσία και τη Λευκή μας Δύναμη!
  Το αγόρι χτύπησε τα γυμνά του πόδια στο χιόνι. Και τα ίχνη του ήταν μικρά, αλλά πολύ κομψά. Και ο σαμουράι τους κοίταξε με πολύ άπληστα μάτια.
  Αλλά αυτό είναι αγόρι. Μισόγυμνο και με σορτσάκι, μπλε από το κρύο.
  Τον οδήγησαν στο κρύο και τον πήγαν σε μια ζεστή καλύβα.
  Εκεί, χωρίς άλλη καθυστέρηση, τον πήραν και τον κούμπωσαν στο ράφι. Μου έστριψαν τα χέρια από πίσω και με τράβηξαν ψηλά.
  Και τότε ο δήμιος από την Ιαπωνία έφερε μια δάδα στα γυμνά τακούνια του αγοριού. Μύριζε καμένο κρέας. Η φωτιά έγλειψε τα γυμνά πέλματα του παιδιού. Ο Seryozhka ούρλιαξε από αφόρητους πόνους.
  Οι Ιάπωνες μούγκρισαν:
  - Μίλα, κουτάβι, ποια είναι τα σχέδια της εντολής σου;
  Το αγόρι απάντησε γενναία:
  - Δεν θα πω!
  Σε απάντηση, άρχισαν να χτυπούν το αγόρι με συρματοπλέγματα.
  Και στο διπλανό δωμάτιο βασάνισαν ένα γυμνό κορίτσι της Κομσομόλ. Την χτύπησαν με μια ατσάλινη αλυσίδα, άσπρη από τη ζέστη.
  Αλλά το κορίτσι όχι μόνο δεν έκλαψε ούτε γκρίνιαξε, αλλά και τραγούδησε.
   Ο χώρος είναι ζωγραφισμένος σε ένα σκοτεινό, σκοτεινό φως,
  Και τα παγωμένα αστέρια θαμπώθηκαν στις τροχιές τους...
  Θέλω αγάπη, αλλά η απάντηση που ακούω είναι όχι,
  Οι καρδιές των κοριτσιών είναι κομματιασμένες!
  
  Μας αρέσει να πολεμάμε πολύ γενναία,
  Είναι πολύ άγριο να πολεμάς για την Πατρίδα...
  Ας ξανακάνουμε το τεστ του θάρρους,
  Είμαι ιππότης του κόσμου - όχι με την ψυχή του κλόουν!
  
  Όταν συντρίψαμε τη Βέρμαχτ,
  Τα κορίτσια πολέμησαν γενναία κοντά στη Μόσχα...
  Πολέμησαν το σμήνος της καφέ ορδής,
  Αν και ο εχθρός έχει σχέση με τον Σατανά!
  
  Είμαστε ξυπόλητα κορίτσια σε χιονοστιβάδα,
  Μην φοβάστε τον αντίπαλο...
  Και το πιρούνι του φασίστα ακριβώς στο πλάι,
  Μαζεύοντας χειροβομβίδες σε σωρό από το δέρμα του σακιδίου!
  
  Τι γίνεται όμως με το θάρρος μας σε όλα;
  Όταν ο Ερμής μετρήθηκε με πόδια...
  Όποιος βιαστεί να μας σπάσει,
  Μην πατάτε τη γη που αγαπάτε με μπότες!
  
  Είθε η ρωσική γη να δοξαστεί,
  Δείξαμε στους ανθρώπους τον δρόμο προς το σύμπαν...
  οι άνθρωποι του κόσμου είναι όλοι μια οικογένεια -
  Σύντομα θα δούμε τον κομμουνισμό!
  
  Ναι, μπορείς να το πιστέψεις, ή τουλάχιστον να μην το πιστέψεις,
  Όμως ο άνθρωπος γεννιέται δυνατό πλάσμα...
  Το θηρίο δεν θα νικήσει τη φιλία μας,
  Άλλωστε, πιστέψτε με, οι εχθροί μας είναι ανίσχυροι απέναντί μας!
  
  Στο όνομα της Αγίας Πατρίδος μας,
  Θα πολεμήσω τα κακά πνεύματα...
  Ένα κορίτσι τρέχει ξυπόλητο στο χιόνι,
  δεν υπάρχει καν σκέψη να τα παρατήσεις δειλά!
  
  Είμαστε εκατομμύρια σκληροί μαχητές,
  Που είναι ενωμένοι στη μάχη...
  Ας δοξάσουμε την πίστη των παππούδων και των πατέρων μας,
  Άλλωστε τα κορίτσια είναι ανίκητα στις μάχες!
  
  Ο Svarog μάς έδωσε το πιο αιχμηρό στη μάχη,
  Είπε ότι τα κορίτσια τσακώνονται άγρια...
  Ας γίνει πραγματικότητα το ιδανικό του Θεού
  Και όταν κερδίζεις, μοιράζεσαι με το ορφανό!
  
  Είθε η Ρωσία μας, πιστεύω, να είναι σε δόξα,
  Που σε μάχες χωρίς φόβο...
  Πολέμησε για την Πατρίδα σου και μη φοβάσαι,
  Όλο το πουκάμισο είναι μουσκεμένο με αίμα!
  
  Ναι, δεν υπάρχει αμφιβολία - θα σαρώσουμε όλους τους εχθρούς,
  Γεννηθήκαμε για να είμαστε μια φυλή γιγάντων...
  Κάτω από το πανό με το τρίχρωμο κόκκινο,
  Αφήστε τους ανθρώπους να είναι ενωμένοι για πάντα!
  
  Μια νέα εποχή έρχεται,
  Άνοιξαν χώροι για τους ανθρώπους του διαστήματος...
  Σκοτώνει μερικά έντομα,
  Στο διάολο η βλακεία και η κουβέντα!
  
  Ναι, ο άνθρωπος δεν είναι καθόλου ψείρας,
  Κι αυτός που γεννήθηκε για να κερδίζει για πάντα...
  Επομένως, μην αγγίζετε το ένδοξο εθνόσημο,
  Αν και ο εχθρός απλά τρελάθηκε!
  
  Ας μην υποχωρήσουμε στον αντίπαλο,
  Ούτε στη Γη, ούτε στον γαλάζιο ουρανό...
  Γράψτε το στο τετράδιό σας,
  Ότι το διαστημόπλοιο θα απογειωθεί σαν τρελό κύκνο!
  
  Ότι θα υπερασπιστούμε πολύ γενναία τη Γη,
  Να ξέρετε ότι είμαστε γενναία κορίτσια...
  Εδώ το χερουβείμ ανοίγει τα φτερά του,
  Τους πέταξαν χειροβομβίδα!
  
  Όχι, τα κορίτσια δεν θα σαρωθούν ποτέ,
  Δεν θα μας γονατίσουν...
  Όπως ήταν πριν, ο Χίτλερ είναι καπούτος,
  Έτσι θα γίνει η χαρά των γενεών στη δόξα!
  
  Με λίγα λόγια, θα φτάσουμε στο αστέρι,
  Και θα είμαστε στον κόσμο της Παρθένου, του Ωρίωνα...
  Τα μεγάλα όνειρα γίνονται πραγματικότητα
  Θα οικοδομήσουμε μια ένδοξη, νέα τάξη!
  
  Και πιστεύω ότι σύντομα θα έρθει η ώρα,
  Όταν οι σκοτωμένοι στη μάχη ανασταίνουν...
  Οι νίκες θα ανοίξουν έναν ατελείωτο λογαριασμό,
  Όποιος είναι ο πιο καθαρός στον αγώνα θα λάβει έπαθλο!
  
  Ξέρω ότι μπορούμε να συμφιλιώσουμε τους ανθρώπους στον κόσμο,
  Ένα: Άραβες, Ινδουιστές και Ορθόδοξοι...
  Ο Παντοδύναμος Κύριος θα φωτίσει όλους,
  Και η μοίρα μας θα είναι σίγουρα ένδοξη!
  
  Είθε η ευτυχία να περιμένει όλους τους ανθρώπους μπροστά,
  Και αιωνιότητα σε ένδοξη χαρά για πάντα...
  Τα κενά και τα μηδενικά θα τελειώσουν,
  Και οι αδύναμοι και ανάπηροι θεραπεύονται!
  
  Εδώ θα είναι η ευτυχία για τους ανθρώπους για πάντα,
  Ακόμα κι αν περάσουν δισεκατομμύρια χρόνια με δόξα...
  Εξάλλου, η δύναμη του μυαλού των ανθρώπων είναι ισχυρή,
  Γεννηθήκαμε σε μια διαστημική δύναμη!
  
  Θα κατακτήσουμε το σύμπαν αστειευόμενοι,
  Θα χτίσουμε τη διαδρομή του γαλαξία μέχρι το τέλος...
  Ας περπατήσουμε μέσα στο κενό ερωτευμένοι, στρίβοντας,
  Ας δοξάσουμε το όνομα του Θεού Ιησού!
  
  Και εμείς οι ίδιοι θα αρχίσουμε να δημιουργούμε τα αστέρια αμέσως,
  Ας χτίσουμε πόλεις με παρσέκες για μεγάλο χρονικό διάστημα...
  Ο κυνηγός σύντομα θα μετατραπεί σε παιχνίδι,
  Και ας είναι οι άνθρωποι πάνω από όλα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 2.
  Οι μάχες με την Ιαπωνία συνεχίστηκαν. Τα σοβιετικά στρατεύματα μπόρεσαν να διαπεράσουν την πρώτη γραμμή άμυνας. Όμως ο σαμουράι αντιστάθηκε πεισματικά. Δεν ήθελαν να τα παρατήσουν και πολέμησαν με μεγάλο φανατισμό. Ακόμη και νάρκες καμικάζι συμμετείχαν στις μάχες.
  Η Alena στο τανκ της IS-7 και το πλήρωμά της έχουν ήδη λάβει πολλά χτυπήματα.
  Αλλά το φονικό όπλο των κοριτσιών λειτούργησε.
  Να κι άλλο ένα οβιδοβόλο που ανατράπηκε.
  Η Anyuta σημείωσε, κινώντας τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της:
  - Αυτό είναι το επιθετικό μας πέρασμα!
  Ο Red Alla σημείωσε:
  - Είναι καλό που η πανοπλία μας είναι παχιά και σε μεγάλες κλίσεις. Διαφορετικά θα ήταν χαμός!
  Η Μαρία γουργούρισε:
  - Ναι, οι σαμουράι πολεμούν όπως πρέπει! Αύριο είναι 1η Μαρτίου και δεν έχουμε κάνει σχεδόν καμία πρόοδο. Και αυτό είναι ενοχλητικό!
  Η Ολυμπιάδα σφύριξε τραγουδώντας:
  Εδώ είναι το πρώτο αποψυγμένο έμπλαστρο,
  Σε ένα όνειρο βλέπω τον Στάλιν...
  Και γεμάτη με πτώματα,
  Αγαπητέ μου Ρωσ!
  Η Αλένκα γέλασε και παρατήρησε:
  - Το τραγούδι σου είναι χωρίς αισιοδοξία! Ας τραγουδήσουμε κάτι πιο διασκεδαστικό και πιασάρικο!
  Και τα κορίτσια της Κομσομόλ στο τανκ άρχισαν να τραγουδούν από κοινού, ενώ συνέχισαν να πυροβολούν χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους και χωρίς να ξεχνούν να χρησιμοποιούν και τις κόκκινες θηλές του στήθους τους.
  
  
  
  Είμαι το πιο δυνατό κορίτσι στον κόσμο
  Που γεννήθηκε στην αγνότητα...
  Δεν υπάρχει πιο όμορφος εγώ στον πλανήτη -
  Θα είμαστε ευημερούν παντού!
  
  Είθε η Ρωσία να είναι η πιο υπέροχη από όλες,
  Η χώρα που κατέκτησε όλο τον κόσμο...
  Αφήστε το να γίνει αμέσως πιο ενδιαφέρον για τους ανθρώπους,
  Κάθε πολεμιστής είναι ένα αληθινό είδωλο!
  
  Θα υπερασπιστώ την αγία χώρα,
  Πού είναι οι πρόγονοί μας, πιστέψτε με περισσότερο...
  Μάθετε τους ανθρώπους το ξυπόλητο κορίτσι,
  Είναι αετός, όχι σπουργίτι!
  
  Σε μια προηγούμενη ζωή ήμουν μέλος της Komsomol,
  Οι φασίστες πολέμησαν τόσο περίφημα...
  Και η φωνή του κοριτσιού ήταν τόσο καθαρή,
  Και μια φωτεινή αέρινη ψυχή!
  
  Πολέμησα πολύ γενναία κοντά στη Μόσχα,
  Το κορίτσι ήταν ξυπόλητο στο κρύο...
  Και θεωρήστε την πίεσή μου τόσο συγκλονιστική,
  Έσπασε το πρόσωπο του Φριτς με τη γροθιά της!
  
  Για τη δόξα του Ιησού το λάβαρό μας,
  Και επίσης ο μεγαλύτερος Θεός Svarog...
  Για πάντα το πιο ιερό Lada είναι μαζί μας,
  Και ο πιο φωτεινός Λευκός Θεός στον κόσμο!
  
  Είμαστε άνθρωποι που γεννηθήκαμε στο φως του ήλιου,
  Ο Yarilo μας ενέπνευσε στον ηρωισμό...
  Και το τραγούδι των κοριτσιών κυλά άγρια,
  Εδώ το χερουβείμ ανοίγει τα φτερά του!
  
  Πυροβόλησα με ακρίβεια από το πολυβόλο,
  Πέταξε ένα δώρο με το ξυπόλητο πόδι της...
  Πέταξα το δίχτυ μου στον φασίστα,
  Μοιάζει με κοριτσάκι!
  
  Θεωρώ τον εαυτό μου πολεμιστή από τον Θεό,
  Δημιούργησε έναν κόσμο στον οποίο η ομορφιά...
  Στο όνομα του μεγαλύτερου Svarog,
  Η ομορφιά ανθίζει στην ψυχή μιας ομορφιάς!
  
  Υπερασπιστήκαμε το Κρεμλίνο από τους Ναζί,
  Μπορέσαμε να τους σκοτώσουμε όλους αμέσως...
  Όχι, το κορίτσι δεν θα πάρει εξιτήριο,
  Και χτυπήσαμε τους Krauts κατευθείαν στο μάτι!
  
  Στο όνομα της αιώνιας δόξας του κομμουνισμού,
  Ήμουν μέλος της Komsomol που πολέμησε ξυπόλητος...
  Θα καταστρέψουμε τα κοπάδια του φασισμού,
  Για να μην υποκύψει ο χάλυβας στους εχθρούς της Ρωσίας!
  
  Τα κορίτσια πολέμησαν στο Στάλινγκραντ,
  Οι θηλές τους είναι κόκκινες σαν ρουμπίνια...
  Σύντομα θα δούμε τον κομμουνισμό,
  Χωρίς να ξέρω θλίψη και μελαγχολία!
  
  Είμαστε τα καλύτερα κορίτσια στην Πατρίδα,
  Είμαι μέλος της Komsomol σχεδόν γυμνός...
  Αλλά κατέστρεψε το Ράιχ με ένα πολυβόλο,
  Ότι οι Γερμανοί δεν μπήκαν στην παρέα μας!
  
  Στο όνομα της πιο λαμπερής Ρωσίας,
  Πιστεύω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά...
  Ο Μεγάλος Ιησούς πιστεύει στην αποστολή,
  Αν και τα κοχύλια της σμίλης χτυπούν!
  
  Στο όνομα της μεγάλης μας Πατρίδας,
  Θα σκάσουμε τους κακούς φασίστες...
  Ας σταματήσουμε τα κοπάδια της άγριας ορδής,
  Ακόμα κι αν ο κακός κλέφτης βρίσκεται σε έξαλλη επίθεση!
  
  Αφήστε το όνομα του Ιησού να λάμπει σαν ηλιοφάνεια,
  Η Μητέρα Μαρία να δίνει μεγάλο παράδεισο...
  Για τη Lada Almighty είμαστε παιδιά,
  Και παλεύεις γενναία και τολμάς!
  
  Στο όνομα της μεγάλης μας Πατρίδας,
  Αυτό που έδωσε ο κομμουνισμός παντού...
  Βλέπω τα πρόσωπα των αγίων να λάμπουν από τις εικόνες,
  Σε μια οικογένεια United Lord!
  
  Στο όνομα του παντοδύναμου Svarog,
  Σωτήρας Ύψιστος Χριστός...
  Πρέπει να είμαστε σαν τον Θεό της Οικογένειας,
  Σε όλο τον Άπειρο Δημιουργό!
  
  Είθε η Ρωσία να σηκώσει το λάβαρό της πάνω από τον εαυτό της,
  Θα γίνουμε πιο δυνατοί και σοφότεροι...
  Παρόλο που ο Τζένγκις Χαν επιτίθεται απότομα,
  Αλλά εμείς τα κορίτσια είμαστε ακόμα πιο έξυπνες!
  
  Λοιπόν, σας λέω, κάντε το,
  Υπηρετήστε τους Ρώσους Θεούς πιστούς σε εμάς...
  Και σώστε τις ψυχές των Ρώσων στη μάχη,
  Αν και έχει μια κολασμένη γροθιά!
  
  Θα κερδίσουμε, το ξέρω σίγουρα
  Θα μπορέσουμε να νικήσουμε όλους τους φασίστες...
  Ο Κάιν δεν θα συντρίψει τους μαχητές της Πατρίδας,
  Και με ένα απειλητικό βρυχηθμό η αρκούδα θα ζήσει!
  
  Θα τα κάνουμε όλα πολύ καλά,
  Θα νικήσουμε όλους τους Φρίτζες και τους Μογγόλους....
  Εξάλλου, το να τσακώνεσαι με κορίτσια είναι επικίνδυνο,
  Ο λαός της Ρωσίας ξέρει ότι είναι ανίκητος!
  
  Ας δείξουμε όλοι απειλητικά χαμόγελα,
  Θα σπάσουμε τα κέρατα του Τζένγκις Χαν...
  Στο όνομα της ατελείωτης δόξας,
  Είθε η μοίρα σας να είναι πολύ φωτεινή!
  
  Ναι, εμείς τα κορίτσια θα παλέψουμε όμορφα,
  Ας δείξουμε την υψηλότερη κατηγορία στον κόσμο...
  Είμαι πολεμιστής και η ψυχή μου δεν είναι κλόουν...
  Και ο Θεός θα ανταμείψει τον Χριστό για νίκες!
  
  Θα σπάσουμε τις τούμπες του Τζένγκις Χαν,
  Θα υπάρχουν κορίτσια στη μάχη στην Κάλκα...
  Δεν μπορείς να αντισταθείς στο κολασμένο χτύπημα
  Αγαπώ τον Ιησού και τον Στάλιν!
  
  Έτσι θα εξοντώσω εχθρούς, πιστέψτε με, χωρίς να υπολογίζω,
  Μπορώ να τους νικήσω σαν σκνίπες...
  Πιστέψτε με, η δουλειά μας είναι σκληρή,
  Παρόλο που η ζωή είναι τόσο εύθραυστη όσο μια μεταξωτή κλωστή!
  
  Στο όνομα της Λαδά της Υπεραγίας Θεοτόκου,
  Όσα έδωσε η νιότη και η αγάπη...
  Εμείς τα κορίτσια έχουμε εντελώς γυμνά πόδια,
  Ας πατήσουμε τον αντίπαλο σε χώμα και αίμα!
  
  Ο Χριστός θα έρθει και οι νεκροί θα αναστηθούν,
  Perun, Yarilo, White God, Svarog...
  Είναι ενωμένοι, οι άνθρωποι γνωρίζουν ειλικρινά,
  Και πάνω από το σύμπαν είναι η Παντοδύναμη Οικογένεια!
  
  Με λίγα λόγια, η ευτυχία μας θα είναι αιώνια,
  Όμορφη και υπέροχη εδώ και αιώνες...
  Και ο ουρανός και η γη είναι σε ισχυρή δύναμη,
  Και αθανασία και νιότη για πάντα!
  Στη συνέχεια, ένας οβιδοβόλος των 150 mm χτύπησε τον πυργίσκο απευθείας στην άρθρωση του κοντακίου. Το IS-7 μπλοκαρίστηκε και οι πολεμιστές έπρεπε να γυρίσουν το τανκ και να φύγουν για επισκευή.
  Και τότε θα δεις ότι θα σκιστεί εντελώς. Γενικά, το στοίχημα του Στάλιν σε ένα blitzkrieg εναντίον της Ιαπωνίας απέτυχε. Οι μάχες έγιναν παρατεταμένες και σκληρές.
  Εν τω μεταξύ, οι Ιάπωνες συνέχισαν να οδηγούν και να κάνουν πετάλι.
  Για παράδειγμα, ένας από τους πρωτοπόρους πιάστηκε. Το αγόρι είναι μόλις δώδεκα ετών. Και άρχισαν να χρησιμοποιούν ελαστικούς σωλήνες στις γυμνές σόλες του. Το αγόρι βρυχήθηκε και βόγκηξε, αλλά ήταν σιωπηλός.
  Στη συνέχεια, λωρίδες από πυρωμένο σίδερο εφαρμόστηκαν στα πόδια του παιδιού του. Ναι, μύριζε κάτι τηγανητό. Και αυτή η μυρωδιά ήταν πολύ ορεκτική.
  Το παιδί έχασε τις αισθήσεις του από επώδυνο σοκ.
  Αλλά οι δήμιοι σαμουράι τον τρύπησαν με μια βελόνα στο λαιμό του παιδιού. Και το αγόρι συνήλθε ξανά.
  Και τα τέρατα άρχισαν να του σπάνε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του με καυτές λαβίδες.
  Και πάλι το παιδί λιποθύμησε.
  Ναι, τι ήταν εκεί; Το αγόρι συνέχισε να βασανίζεται. Αφού τελείωσαν να σπάζουν τα δάχτυλα των ποδιών των παιδιών, οι Ιάπωνες δήμιοι άρχισαν να δουλεύουν στα πλευρά.
  Αυτό ακριβώς έκαναν, σπάζοντας το ένα πλευρό μετά το άλλο. Και κυριολεκτικά τα οστά του αγοριού έβγαιναν έξω. Και έτσι αποδείχτηκε οδυνηρό.
  Και μετά το ένα πλευρό ράγισε και έσπασε κάτω από την καυτή λαβίδα, και μετά το άλλο.
  Και ο πόνος ήταν τέτοιος που το αγόρι λιποθύμησε ξανά, από άγρια βάσανα.
  Και ο σαμουράι τραγούδησε και γέλασε. Διασκέδασαν τόσο πολύ.
  Και άρχισαν να βασανίζουν το κορίτσι της Komsomol. Σε αυτή την περίπτωση, ηλεκτρόδια προσαρτήθηκαν στη μήτρα της Αφροδίτης, στον πρωκτό και στις κόκκινες θηλές του μαστού.
  Μετά το πήραν και άνοιξαν το ρεύμα. Και ηλεκτρικές εκκενώσεις διέτρεχαν το τρυφερό σώμα του κοριτσιού.
  Και πώς υπέφερε και ανατρίχιασε. Πόσο απίστευτα επώδυνο ήταν όλο αυτό. Και το σώμα της καλλονής κυριολεκτικά έτρεμε. Μετά της έβαλαν περισσότερα ηλεκτρόδια στο στόμα. Και πάλι άναψαν ρεύμα υψηλής τάσης. Και το κορίτσι άρχισε να αστράφτει εντελώς.
  Αυτός ήταν πραγματικά απίστευτος, άγριος πόνος. Και πώς ούρλιαξε το εξουθενωμένο μέλος της Komsomol.
  Και συνέχισαν να τη βασανίζουν με άγρια μανία. Όταν είδαν ότι το ρεύμα δεν έπαιρνε την κοπέλα, την τράβηξαν πάνω στο ράφι.
  Έσφιξαν τα γυμνά πόδια του κοριτσιού σε ένα δρύινο τετράγωνο και τα στερεώσαν καλά.
  Μετά άρχισαν να κρεμούν βαρίδια σε γάντζους, τεντώνοντας τη γυμνή, μυώδη ομορφιά.
  Τα κορίτσια γκρίνιαξαν, αλλά και πάλι δεν ήθελαν να δώσουν στρατιωτικά μυστικά.
  Τότε οι Ιάπωνες δήμιοι άλειψαν με λάδι τα γυμνά πέλματα των ποδιών της, ώστε να λάμψουν.
  Και άναψαν φωτιά από κάτω τους.
  Η φλόγα έγλειψε σαρκοφάγα τις γυμνές, στρογγυλές, πολύ σαγηνευτικές, ροζ γόβες της κοπέλας.
  Ωστόσο, η καλλονή δεν έσπασε. Αντίθετα, σταμάτησε να γκρινιάζει. Και το πήρε με μεγάλο ενθουσιασμό και άρχισε να τραγουδά με βαθιά αίσθηση.
  Δόξα στη θεά του πάθους Λάντα,
  Ποιος δημιούργησε το κάλυμμα του ουρανού...
  Θα υπάρξει μια γενναιόδωρη ανταμοιβή για τους ανθρώπους,
  Γιατί ο άγιος Θεός ανέστη!
  
  Δεν υπάρχουν πιο όμορφες κόρες του Svarog,
  Που τρέχουν ξυπόλητοι μέσα στο χιόνι...
  Θα είμαστε ένα δώρο για τον Ροντ,
  Μην πατάτε κορίτσια με τις μπότες σας!
  
  Μετά από όλα, στη Ρωσία υπάρχουν τρομερά κορίτσια,
  Κάθε αγόρι είναι ένας πολεμιστής από τη φάτνη...
  Η φωνή κυλάει τόσο δυνατά,
  Ο κακός θα στρίψει σε κέρατο κατσίκας!
  
  Θα πολεμήσουμε για την Πατρίδα,
  Η μεγάλη μου πατρίδα...
  Οι Ρώσοι ήταν πάντα σε θέση να πολεμήσουν,
  Δεν υπάρχει τρόπος να τους αντισταθείς!
  
  Έδωσαν την καρδιά τους για τη Ρωσία,
  Πιστεύω ότι θα υπάρξει μια ένδοξη ζωή...
  Σύντομα θα ανοίξουμε την πόρτα στο διάστημα,
  Και ας βρούμε την κλήση μας!
  
  Όχι, ας μαίνεται η καταιγίδα τώρα,
  Αλλά ο Ρώσος δεν θα αμφιταλαντευτεί για πάντα -
  Ο μαχητής μας δεν υποχωρεί στη μάχη,
  Αφήστε το όνειρό του να γίνει πραγματικότητα!
  
  Η δύναμή μας είναι με τη σοφία κορίτσια,
  Πραγματικά γεννήθηκες έτσι...
  Θα γράφουμε από ένα πολυβόλο,
  Έτσι μόνο πάνω και ποτέ κάτω!
  
  Δώστε στη χώρα νέους πόρους,
  Ώστε να ανθίσει σαν ένας πλούσιος θάμνος από τριαντάφυλλα...
  και στο όνομα του Θεού Ιησού -
  Για να μην ακουστεί το καταραμένο κακό τσούχτρου!
  
  Στον πόλεμο όλοι οι άνθρωποι είναι αδέρφια,
  Αλλά ταυτόχρονα, οι υπηρέτες του Σατανά...
  Είμαστε έτοιμοι να τους ανοίξουμε την αγκαλιά μας,
  Για να είναι όλοι πιστοί στον Θεό της ειρήνης!
  
  Δεν γονάτισε τη Βέρμαχτ,
  Μπορέσαμε να επιβιώσουμε στις μάχες...
  Ο Στάλιν και ο μεγάλος Λένιν είναι μαζί μας,
  Γράψε το στο τετράδιό σου, παιδί μου!
  
  Θα κάνουμε την Πατρίδα έτσι,
  Ότι η ίδια θα φτιάξει τον κόσμο...
  Παρόλο που η καταιγίδα ήρθε εδώ με ένα δρεπάνι,
  Ο Svarog μας είναι μεγάλος δάσκαλος!
  
  Ο εχθρός επιτέθηκε ξαφνικά και προδοτικά,
  Ήταν μια τρομερή χρονιά σαράντα ένα...
  Αλλά οι παππούδες μας πολέμησαν ένδοξα,
  Ο Rod τους βοηθά στη μάχη!
  
  Θα δώσουμε την καρδιά μας για τη Ρωσία,
  Ας κάνουμε τη χώρα μας πιο δυνατή...
  Ανοίγοντας γενναία την πόρτα στο διάστημα,
  Δεν έγινε και κάτι!
  
  Αυτή είναι η χώρα μου, πιστέψτε με, άγια,
  Θα υπερασπιστούμε τους ιππότες της Μόσχας...
  Ένα κορίτσι τρέχει ξυπόλητο σε μια χιονοθύελλα,
  Ξυπνώντας ένα αρχαίο όνειρο!
  
  Όχι, εμείς τα κορίτσια δεν καταρρακώσαμε στη μάχη,
  Και πολέμησαν με θάρρος...
  Και μερικές φορές τα κορίτσια πάλεψαν τόσο σκληρά,
  Υπάρχει πλήρης ποινή!
  
  Να ξέρετε ότι κανείς δεν θα στραγγαλίσει εμάς τους Ρώσους,
  Μπορούμε να ισοπεδώσουμε τα βουνά, αστειευόμενοι...
  Αφιερώνοντας τις ψυχές σας στον Θεό,
  Περνάς τις εξετάσεις σου με Α!
  
  Ο Θεός γεννήθηκε σε ταραγμένους καιρούς,
  Κοντά στη Μόσχα, όταν βροντάει μια καταιγίδα...
  Η Lada κέρδισε τα μίλια μας,
  Και να πέφτουν τα δάκρυα!
  
  Τα Ρωσικά κορίτσια είναι ευγενή
  Κάθε ευλογημένη παρθένος έχει την εμφάνιση...
  Πιστέψτε με, μια τόσο καθαρή φωνή,
  Και η γροθιά στα κορίτσια είναι μονολιθική!
  
  Πιστεύω ότι όλα στη χώρα θα είναι υπέροχα,
  Ξέρω ότι όλα ανθίζουν...
  Αν και μερικές φορές είναι επικίνδυνο να πολεμάς,
  Θα ανοίξουμε έναν πλήρη απολογισμό της κατάχρησης!
  
  Το 1941 ήμασταν μαζί,
  Οι ιππότες κρατούσαν τη Μόσχα...
  Σύντομα θα υπάρξει κομμουνισμός,
  Θα φέρω το λάβαρο της Πατρίδος!
  
  Το Στάλινγκραντ έχει γίνει ένα τρομερό μονοπάτι,
  Εκεί που συναντήθηκαν δύο τρομεροί...
  Η κοπέλα παλεύει ξυπόλητη
  Ο άντρας της είναι φυσικά κομμουνιστής!
  
  Εκεί ο εχθρός έριξε "Τίγρεις"
  Αλλά δεν τον βοήθησε καθόλου...
  Ναι, μάταια ο Φύρερ μουρμούρισε τα παιχνίδια,
  Είστε ένας εύθραυστος γυάλινος πλανήτης!
  
  Μην δίνετε στα κορίτσια ιδιοτροπίες
  Δεν τολμάμε να χαλαρώσουμε...
  Ο εχθρός άφησε πολύ αιθάλη,
  Θα περάσετε ακόμα τις εξετάσεις με Α!
  
  Το μονοπάτι προς το Στάλινγκραντ είναι σίγουρα ένδοξο,
  Είναι απλά ο ήλιος πάνω από τη χώρα...
  Ο κακός Κάιν θα καταστραφεί,
  Είναι στη Γέεννα με τον Σατανά!
  
  Η Ρωσία είναι πάντα ιερή χώρα,
  Περιέχει τον Περούν και τον Ιησού Χριστό...
  Ακόμα κι αν μερικές φορές η αλήθεια είναι κακή,
  Ο άντρας δεν έχει μεγαλώσει στην ευτυχία!
  
  Το μερίδιο των Ρώσων είναι να πολεμούν επιδέξια,
  Και νικήστε τους εχθρούς της Ρωσίας...
  Παρόλο που οι Krauts έχουν τη δύναμη του Εωσφόρου,
  Μα ο στρατός μας έγινε πανίσχυρος!
  
  Υπάρχει σωτηρία στον κομμουνισμό του κόσμου,
  Για να ξεπεράσω βουνά από πτώματα...
  Δεν θα ζητήσουμε συγχώρεση από τους εχθρούς μας,
  Κι ας μαίνεται η αρκούδα από μανία!
  
  Ο Θεός Περούν ρίχνει κεραυνό,
  Του αρέσει να χτυπάει τους κακούς...
  Και είμαστε πιο δυνατοί από τους εχθρούς μας,
  Αν ένας στρατός εκπαιδεύεται για μάχη!
  
  Ναι, ο Svarog είναι ένας μεγάλος πολεμιστής του φωτός,
  Θα είναι σε θέση να κάνει κάτι που δεν μπορεί να γίνει με το χέρι...
  Τότε θα είσαι άξιος δόξας,
  Οι Ρώσοι, πιστέψτε με, δεν είναι ανόητοι!
  
  Όλα μένουν στη δόξα μας,
  Τι είναι όμορφο σαν το χρώμα του Μάη...
  Θα υπάρχει ένα μέρος για τους πεσόντες στον παράδεισο,
  Τι φώναξαν έξαλλα - μπαντζάι!
  
  Να ξέρετε ότι δεν μπορούν να αντέξουν την ταπείνωση,
  Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πλήρη Εδέμ...
  Για τη Ρωσία θα υπάρξει εκδίκηση για τους Krauts,
  Τουλάχιστον ο Σαμ τους βοηθά!
  
  Οι Ρώσοι θαύμασαν το ηλιοβασίλεμα,
  Αυτό το ρουμπίνι φωτίζει το δρόμο...
  Θα υπάρξει μεγάλη ανταπόδοση για τους κακούς,
  Η Ρωσία μας δεν μπορεί να λυγίσει με γρύλο!
  
  Θα αρχίσουμε να θαυμάζουμε δυνατά,
  Η δύναμη της μεγάλης πατρίδας των ελεφάντων...
  Μαζί με την ομάδα της ακτινοβολίας,
  Το καλύτερο Lada των γιων!
  
  Τα κορίτσια τρέχουν ξυπόλητα το χειμώνα,
  Αυτό είναι το μεγάλο αστέρι τους...
  Οι λαγοί τρέχουν επίσης ξυπόλητοι
  Η Lada θα είναι μαζί μας για πάντα!
  
  Ο Θεός δημιούργησε τους πλανήτες από ένα άτομο,
  Δημιούργησε χώρο με μια λέξη μόνο...
  Τραγουδούνται άθλοι ηρωισμού,
  Και ο εχθρός δέχεται πλήγμα!
  
  Θα υπάρχει ο θαυμασμός ενός ατόμου,
  Να παλεύεις και να ονειρεύεσαι πάντα...
  Έτσι από μια στιγμή μέχρι το τέλος του χρόνου -
  Μακάρι να πολεμήσουν σκληρά στη μάχη!
  
  Τα πρόσωπα του ήλιου λάμπουν στο βάθος,
  Και το ουράνιο τόξο αστράφτει, πιστέψτε με...
  Και ο εχθρός είναι πολύ άγριος,
  Όπως είναι φυσικό, είναι ουσιαστικά θηρίο!
  
  Υπάρχουν όμορφα κορίτσια στη χώρα,
  Ότι ξέρουν να νικούν τους εχθρούς...
  Σίγουρα έχουν καθαρή φωνή,
  Οι καλύτεροι γιοι του κόσμου!
  
  Εμείς οι Ρώσοι δεν θα εξαφανιστούμε,
  Η αλήθεια μας πιστεύεται σε όλα...
  Άλλωστε τέτοιους κριτές θα έχουμε,
  Ας κάνουμε κομμάτια τους τρομοκράτες!
  
  Τα κορίτσια μας λάμπουν με τα τακούνια τους,
  Με γυμνή σόλα σε ροζ χρώμα...
  Και οι χιονοστιβάδες λιώνουν κάτω από τα πόδια σου,
  Είναι ζεστό να βλέπεις την ομορφιά ξυπόλητη!
  
  Ωραία κορίτσια,
  Έχοντας συντρίψει τον εχθρό αβίαστα...
  Αν και το stream παίζει πολύ δυνατά,
  Η ορδή προχωρά στις φλόγες!
  
  Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα πολύ ωραία,
  Και πέτυχε πιστότητα στο όνειρό σου...
  Και ο εχθρός επιτίθεται ανόητα,
  Χτύπησε τα γένια του με σπαθί!
  
  Ξέρω τους ιππότες μας από χάλυβα,
  Πιστέψτε με, δεν θα τα βρείτε πιο δυνατά...
  Έδωσαν στους φασίστες ένα δυνατό χαστούκι στα κέρατα,
  Τουλάχιστον δεν φαίνεται πάνω από είκοσι!
  
  Κορίτσια που γελάνε
  Έκαναν τα δόντια τους στη δόξα τους...
  Και τα μάτια τους είναι σαν πιατάκια,
  Η φωνή είναι ένα λαμπερό αηδόνι!
  
  Οι προπονήσεις των κοριτσιών είναι καλές,
  Και φαντάζονται τη φρίκη στη μάχη...
  Οι ομορφιές είναι τόσο θορυβώδεις,
  Τουλάχιστον μερικές φορές έχει συννεφιά!
  
  Φανταστείτε έναν κόσμο σαν αυτόν, θα υπάρχουν άνθρωποι
  Ο κομμουνισμός είναι η γέννηση ανώτερων δυνάμεων...
  Και η ομορφιά δεν θα σε κρίνει,
  Ακόμα κι αν ένας άνθρωπος είναι βλάκας!
  
  Τώρα ο πόλεμος έρχεται από τα ανατολικά,
  Η κολασμένη ορδή επιτίθεται...
  Μαζί μας είναι η δύναμη του πιστού μαχητή Svarog,
  Το κορίτσι κατέστρεψε τον Χαν με μια γουλιά!
  
  Ξέρω ότι όλοι μπορούν να θαυμαστούν
  Μάθε ποιος αγωνίζεται για την Πατρίδα...
  Και ο πολεμιστής γεννήθηκε γενναίος,
  Πηγαίνοντας στον παράδεισο μετά θάνατον!
  
  Θα μπορέσουμε να κάνουμε τη Ρωσία ευτυχισμένη,
  Glorifying Rod για αιώνες...
  Για χάρη της Μητέρας Αγίας Ρωσίας,
  Με τη δύναμη μιας μεγάλης γροθιάς!
  
  Πιστέψτε με, η πατρίδα μου είναι όμορφη,
  Οι μηλιές ανθίζουν στην Αρκτική...
  Ο λαός μας είναι μεγάλος, ορθόδοξος,
  Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα!
  
  Μπορούμε να φτιάξουμε οποιοδήποτε σύννεφο,
  Και νικήστε τον τρελό εχθρό...
  Η ομάδα των μαχητών μας πετάει τόσο πολύ,
  Μετατρέπει τα αρπακτικά ερπετά σε παιχνίδι!
  
  Όλα είναι τόσο ωραία στη Ρωσία,
  Ο Δημιουργός έβαλε την καρδιά του σε αυτό...
  Ο σαδιστής Malyuta θα συντριβεί,
  Το όνειρο θα έχει πολλή δύναμη!
  
  Ο Χριστός θα έρθει και ο κόσμος θα αναστηθεί,
  Θα υπάρχουν άνθρωποι με δόξα για πάντα...
  Αγωνιζόμαστε ειλικρινά για τη Ρωσία,
  Και ξέρετε το ατσάλινο χέρι μας!
  
  Τα κορίτσια θαυμάζονται
  Τι μπορεί να κατακτήσει το διάστημα...
  Θα σκίσουν κάθε δίχτυ,
  Μια αλυσίδα είναι απλά μια κλωστή από μετάξι για αυτούς!
  
  Πιστέψτε με, δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ,
  Δεν θα πέσουμε ποτέ κάτω από τον εχθρό...
  Αν ο Φύρερ απλά τρελαινόταν -
  Θα του κόψουμε τα κέρατα!
  
  Φίλε, θα γίνεις πιο δυνατός από όλους,
  Μπορείς να κατακτήσεις την άκρη του σύμπαντος...
  Μη λες βλακείες, αδύναμη,
  Πιστέψτε μας οι Σλάβοι δεν μπορούν να σπάσουν!
  
  Η δύναμη εκατομμυρίων θα είναι μαζί μας,
  Θα τελειώσουμε τον εχθρό, πιστέψτε με...
  Πολλές παρθενικές λεγεώνες,
  Απλώς χτύπησαν τον στόχο!
  
  Ήδη η νίκη έρχεται,
  Μπήκαμε θριαμβευτικά στο Βερολίνο...
  Ποιος πέθανε στην ηδονή του παραδείσου,
  Και το ιερό χερουβείμ πετά στα ύψη!
  
  Ο ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Η κεντρική εκλογική επιτροπή τσέπης αρνήθηκε να εγγράψει τον Αλεξάντερ Λουκασένκο ως υποψήφιο για την προεδρία της Λευκορωσίας. Και ο Vyacheslav Kebich, ο πρωθυπουργός και de facto επικεφαλής της Λευκορωσίας, κέρδισε. Η ιστορία πήγε διαφορετικά. Συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, όπου ο Βλαντιμίρ Βολφόβιτς Ζιρινόφσκι έγινε πρόεδρος το 1996.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 1
  Στη Λευκορωσία, επίσης, όλα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά. Ο Vyacheslav Kebich, ο de facto ηγεμόνας της Λευκορωσίας εκείνη την εποχή, διέταξε να αποκλειστεί η εγγραφή του Alexander Lukashenko. Και αυτό δεν οδήγησε σε μαζικές αναταραχές. Λοιπόν, κάποιοι υποψήφιοι έχουν περισσότερα, άλλοι λιγότερα. Ως αποτέλεσμα, ο Zenon Poznyak μπήκε στον δεύτερο γύρο ενάντια στον Kebich. Και στον δεύτερο γύρο, χάρη στην υποστήριξη της Ρωσίας, την απεχθή φήμη του Zenon Poznyak και τον υπερβολικό ριζοσπαστισμό του, ο Kebich κέρδισε και έγινε ο πρώτος πρόεδρος της Λευκορωσίας.
  Ο ίδιος ο Λουκασένκο δεν ανέβηκε ποτέ στην κορυφή. Η Λευκορωσία έχει εισέλθει στη ζώνη του ρουβλίου. Και το ρωσικό νόμισμα άρχισε να κυκλοφορεί σε αυτό. Από τη μία πλευρά, αυτό είναι ένα πλεονέκτημα, αλλά από την άλλη, όπως και στη Ρωσία, άρχισαν να εμφανίζονται καθυστερήσεις στην πληρωμή των συντάξεων και των μισθών, γεγονός που οδήγησε σε ορισμένες συγκρούσεις και αναταραχές.
  Παρόλα αυτά, ο Kebich κατάφερε να διατηρήσει καλές σχέσεις με τη Δύση. Και ο Γέλτσιν είχε έναν αξιόπιστο σύμμαχο, αλλά όχι τόσο ριζοσπαστικό. Στη Ρωσία, η πορεία της ιστορίας έχει αλλάξει κάπως. Σε αντίθεση με τον επιθετικό Λουκασένκο, ο Κέμπιτς συμβούλεψε τον Γέλτσιν να μην πολεμήσει στην Τσετσενία. Και ο Γέλτσιν δεν έστειλε στρατεύματα εκεί. Αντίθετα, στηρίχθηκε στη φιλορωσική αντιπολίτευση. Ωστόσο, η αντιπαράθεση στην Τσετσενία κράτησε. Και έγινε πολύχρωμη. Πού είναι οι Dudayevites, πού είναι οι άλλες δυνάμεις;
  Παραδόξως, η απουσία πολέμου στον Καύκασο ωφέλησε τον Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι. Το LDPR παρέμεινε η κύρια και πιο δημοφιλής αντιπολιτευτική δύναμη στη Ρωσία. Και ο κύριος αγώνας στις προεδρικές εκλογές εκτυλίχθηκε μεταξύ Ζιρινόφσκι και Γέλτσιν. Κατ' αρχήν, αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στην πραγματική ιστορία, εάν ο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς δεν είχε υποστηρίξει τον πόλεμο στην Τσετσενία και, ως εκ τούτου, να χάσει ένα σημαντικό μέρος του εκλογικού σώματος διαμαρτυρίας.
  Και τα μέσα ενημέρωσης προώθησαν ενεργά την αντιπαράθεση μεταξύ Γέλτσιν και Ζιρινόφσκι. Υπήρχε πολύ PR, πολλή προπαγάνδα. Ωστόσο, σε αντίθεση με την πραγματική αντιπαράθεση: οι κομμουνιστές εναντίον του Γέλτσιν, όπου οι αρχές είχαν ορισμένα προπαγανδιστικά ατού, με τον Ζιρινόφσκι αποδείχθηκε ότι ήταν πιο δύσκολο. Αν και τον έκαναν φασίστα.
  Όμως, σε συνθήκες αχαλίνωτης εγκληματικότητας, χάους, διαφθοράς και μαφίας, πολλοί Ρώσοι δεν θεωρούσαν τον φασισμό τόσο μεγάλο κακό. Άλλωστε, ο Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος έγινε πριν από πολύ καιρό και αυτοί δεν ήταν οι ίδιοι φασίστες. Τότε υπήρχαν κακοί Γερμανοί φασίστες, αλλά τώρα μάλλον θα υπάρχουν καλύτεροι Ρώσοι. Αλλά από οικονομική άποψη, ο Αδόλφος Χίτλερ δημιούργησε πραγματικά ένα θαύμα στη Γερμανία.
  Έτσι, ο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς ήταν ακόμη και κατά κάποιο τρόπο περήφανος που τον συγκρίνουν με τον Χίτλερ και προσπάθησε να παίξει σε αυτό.
  Οι κομμουνιστές είχαν επίσης ένα μεγάλο μειονέκτημα. Ο κόσμος θυμόταν ακόμα πολύ καλά - άδεια ράφια, ολικές ελλείψεις, κάρτες και κουπόνια, ειδικά από την εποχή του Γκορμπατσόφ. Και οι εποχές του Γκορμπατσόφ ήταν σαν την κομμουνιστική κυριαρχία.
  Οι άνθρωποι, ειδικά οι γυναίκες, που στάθηκαν στην ουρά δεν ήθελαν να επιστρέψουν στην παλιά κομμουνιστική εποχή. Και αυτό έπαιξε εναντίον του Zyuganov. Και επί Χίτλερ, ειδικά πριν από τον πόλεμο, υπήρχε καπιταλισμός, που σημαίνει ότι δεν υπήρχαν άδεια ράφια. Και ο ίδιος ο Ζιρινόφσκι, αν και έκανε πολλές λαϊκίστικες δηλώσεις, δεν υποσχέθηκε επιστροφή στις προηγούμενες εποχές. Και υποσχέθηκε, πρώτα απ' όλα, τάξη, να στραγγαλίσει το έγκλημα και να βάλει τέλος στην ανεργία. Αλλά ο Χίτλερ στη Γερμανία κατέστειλε το έγκλημα, έβαλε τέλος στην ανεργία και έφερε τάξη.
  Και σε μόλις δύο μήνες κατέκτησε όλη την Ευρώπη. Δηλαδή, παίζοντας επιδέξια και κάνοντας εκστρατεία, μπορείτε να μετατρέψετε τη σύγκριση σας με τον Χίτλερ προς όφελός σας. Ο Γιέλτσιν λοιπόν πέρασε πολύ πιο δύσκολα από ό,τι με τον Ζιουγκάνοφ. Αν το τελευταίο προκάλεσε αντιπάθεια σε πολλούς ήδη σε γενετικό επίπεδο - ελλείψεις και άδεια ράφια, ακόμη και σταλινικές καταστολές. Ακόμη και μεταξύ των βετεράνων του πολέμου, δεν απέρριψαν όλοι τον φασισμό.
  Επιπλέον, ήταν σαν τον ρωσικό μας φασισμό. Η οικονομία δεν πήγαινε καλά. Και ακόμη και χωρίς την Τσετσενία, ο Γέλτσιν είχε χαμηλή βαθμολογία. Και η χώρα έσβηνε, και υπήρχε ανεξέλεγκτη ληστεία και εγκληματικότητα. Και μάλιστα μεγαλύτερη από την πραγματική ιστορία. Έτσι, ο πόλεμος στην Τσετσενία οδήγησε σε ορισμένους περιορισμούς στις ελευθερίες που μείωσαν το έγκλημα, αλλά η απουσία του με ποινικούς όρους το χειροτέρευε.
  Ο Ζιρινόφσκι λοιπόν αποδείχθηκε ότι είχε πολύ περισσότερα ατού από τον Ζιουγκάνοφ.
  Ας σημειωθεί ότι στην πραγματική ιστορία, ο Ζιρινόφσκι απέτυχε παταγωδώς στις εκλογές του 1996. Αλλά ο κύριος λόγος της αποτυχίας του: υπήρχε έλλειψη έμπνευσης και πίστης στην τελική νίκη. Και εδώ είναι όλη η αντιπαράθεση ανάμεσα σε αυτόν και τον Yeltsin, ο αμυδρός Zyuganov είναι στη σκιά και ο Zhirinovsky φλέγεται. Και αυτός ο πολιτικός, όταν κάνει ρολό, είναι πραγματικά ικανός να κάνει θαύματα. Επιπλέον, ο Ζιρινόφσκι είναι ακόμα νέος και γεμάτος δύναμη.
  Και δεν ξεφεύγει από τις τηλεοπτικές συζητήσεις, σε αντίθεση με τον Zyuganov, ο οποίος ήδη φοβόταν να κολλήσει το κεφάλι του στην οθόνη.
  Επιπλέον, ο Ζιρινόφσκι φαινόταν ακόμη νεότερος στην εμφάνιση, και όχι φαλακρός όπως ο Zyuganov και όχι γκριζομάλλης όπως ο Yeltsin. Και αυτό λειτούργησε επίσης προς όφελός του.
  Αν και η Zyuganov ήταν δεκατρία χρόνια νεότερη από τον Yeltsin, εξωτερικά δεν έδινε την εντύπωση ενός νέου και φρέσκου ηγέτη. Αλλά ο Ζιρινόφσκι, όντας δεκαπέντε χρόνια νεότερος από τον Γέλτσιν και εξωτερικά με την ξέφρενη ενέργειά του, φαινόταν πολύ πιο ενεργητικός και δυνατότερος από αυτόν τον ορμώμενο γέρο.
  Και αυτό επηρέασε την πορεία των εκλογών.
  Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι ο Zyuganov θα ήταν τρίτος. Ποιον όμως να στηρίξει στον δεύτερο γύρο; Η αντιπαράθεση με τον Γέλτσιν έχει πάει πολύ μακριά. Και ο Ζιρινόφσκι, αν και δεν είναι κομμουνιστής, είναι αριστερός και όχι αντικομμουνιστής. Και υπόσχεται στους κομμουνιστές χαρτοφυλάκια.
  Αλλά ο Σουάν είναι γλωσσοδεμένος και ηλίθιος και δεν το κατάφερε ποτέ. Οι εκλογές λοιπόν ακολούθησαν ένα διαφορετικό σκηνικό. Ο Ζιρινόφσκι έλαβε περισσότερες ψήφους στον πρώτο γύρο από τον Γέλτσιν και στον δεύτερο έλαβε την υποστήριξη του Ζιουγκάνοφ. Και ως αποτέλεσμα, ο Γέλτσιν έπληξε τον δεύτερο γύρο με τεράστια διαφορά. Επιπλέον, στον δεύτερο γύρο, λιγότεροι άνθρωποι ψήφισαν υπέρ του Γέλτσιν από τον πρώτο. Και ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι έγινε ο νέος πρόεδρος της Ρωσίας. Και αυτό αποδείχθηκε θρίαμβος για τον Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς.
  Ωστόσο, αντίθετα με τις προσδοκίες, η πορεία της Ρωσίας δεν έχει αλλάξει πολύ. Ο Ζιρινόφσκι δεν επιδείνωσε τις σχέσεις με τη Δύση. Συνέχισε τις προηγούμενες μεταρρυθμίσεις με μικρές τροπολογίες. Και ακόμη και οι κομμουνιστές στην κυβέρνηση δεν παρενέβησαν πολύ σε αυτό.
  Είναι αλήθεια ότι κάτι άλλαξε. Υπήρχαν περισσότερες αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες μετονομάστηκαν σε αστυνομία και ο αγώνας κατά του εγκλήματος έγινε σκληρότερος.
  Τελικά, το 1999, οι μαχητές ξεκίνησαν μια εισβολή στο Νταγκεστάν και ο Ζιρινόφσκι αναγκάστηκε να ξεκινήσει τον πόλεμο του Καυκάσου. Αν και δεν το ήθελε.
  Ακόμη και με τη Γιουγκοσλαβία, ο Ζιρινόφσκι ήταν αυτός που έπεισε τον Μιλόσεβιτς να μην περάσει από τους βομβαρδισμούς, αλλά να αποδεχτεί τους όρους της Δύσης.
  Η οικονομία άρχισε, έστω δειλά, να αναπτύσσεται και η τιμή του πετρελαίου άρχισε να αυξάνεται.
  Ο πόλεμος στην Τσετσενία ήταν μια ευκαιρία να ανεβάσει τη βαθμολογία του και να εκλεγεί ξανά για δεύτερη θητεία. Επιπλέον, ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι ετοίμασε επίσης δημοψήφισμα για την κατάργηση του ορίου των δύο θητειών. Και αυτό ήταν το σχέδιό του για αυταρχική διακυβέρνηση. Και ο πόλεμος κατά της Τσετσενίας πήγε βάναυσα. Επιπλέον, σημειώθηκαν τρομοκρατικές επιθέσεις στη Μόσχα και το Βολγκοντόνσκ. Το οποίο ο Ζιρινόφσκι εκμεταλλεύτηκε συνετά και κυνικά.
  Κατά τη διάρκεια του πολέμου, ήταν ευκολότερο να εκλεγείς για δεύτερη θητεία και αυτό συνέβη στον πρώτο γύρο. Και στο δημοψήφισμα, δύο θητείες ακυρώθηκαν, αφήνοντας τον Ζιρινόφσκι χωρίς περιορισμούς. Έτσι έγινε.
  Στη Λευκορωσία το 1999 τελείωσαν και τα πρώτα πέντε χρόνια του Vyacheslav Kebich. Η οικονομική κατάσταση δεν ήταν πολύ καλή, αλλά άρχισε μια δειλή ανάπτυξη. Συν προπαγάνδα και διοικητικοί πόροι. Και ο Λουκασένκο δεν επετράπη να συμμετάσχει ξανά στις εκλογές - πάντα υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να παραπονεθεί.
  Και ο Κέμπιτς επανεξελέγη, έστω και με δυσκολία. Και πάλι ο Zenon Poznyak ήταν εναντίον του στον δεύτερο γύρο. Ο Kebich δεν συγκέντρωσε τέτοιο ενδιαφέρον όπως ο Lukashenko στην πραγματική ιστορία. Όμως κράτησε σταθερά τη δύναμή του. Στη Λευκορωσία, ένα νέο, πιο αυταρχικό σύνταγμα εγκρίθηκε το 2000 και οι όροι του Προέδρου Kebich επαναφέρθηκαν.
  Ο Ζιρινόφσκι κατέλαβε την Τσετσενία, αλλά η Ρωσία έπρεπε να κάνει έναν παρατεταμένο πόλεμο εκεί με αντάρτες.
  Το πρόβλημα ήταν ότι οι Τσετσένοι ήταν ήδη συνηθισμένοι στην de facto ανεξαρτησία. Τα ρωσικά στρατεύματα υπέστησαν επίσης μεγάλες απώλειες κατά την επίθεση στο Γκρόζνι. Είναι αλήθεια ότι ο Ζιρινόφσκι έλεγχε τα μέσα ενημέρωσης και κατάφερε να αποφύγει την πτώση της βαθμολογίας και το μαζικό αντιπολεμικό αίσθημα. Και αυτό ήταν επίσης ένα συν της βασιλείας του.
  Η αύξηση των τιμών του πετρελαίου και του φυσικού αερίου και η οικονομική ανάπτυξη ενίσχυσαν γενικά την εξουσία του δικτάτορα. Δεν παρέτεινε τη θητεία του, αλλά κέρδισε τακτικά τις προεδρικές εκλογές. Πράγμα που έγινε την ίδια χρονιά με τα αμερικανικά. Χωρίς όμως όριο δύο θητειών. Η εξωτερική πολιτική του Ζιρινόφσκι ήταν επιφυλακτική. Δεν ήταν δεύτερος Χίτλερ, αλλά πολύ πιο συγκρατημένος και προσπάθησε να διατηρήσει μια ισορροπία δυνάμεων. Αλλά το 2014, συνέβη το Μαϊντάν και δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να επιστρέψει την Κριμαία στη Ρωσία. Ωστόσο, σε αντίθεση με τον Πούτιν, ο Ζιρινόφσκι δεν διεκδίκησε περισσότερα και οι υπηρεσίες πληροφοριών του δεν οργάνωσαν εξέγερση στο Ντονμπάς.
  Αντιθέτως, όλα έγιναν εξαιρετικά προσεκτικά. Και το θέμα έληξε με σχετικά μικρές κυρώσεις και έναν ήπιο ψυχρό πόλεμο. Στο πλαίσιο της οικονομικής ανάπτυξης, ας πούμε ότι δεν είναι κακό.
  Αλλά μετά ξέσπασε ο κορωνοϊός. Ο Κέμπιτς, ο οποίος επανέφερε ξανά τις προθεσμίες του, πέθανε. Και έγιναν νέες εκλογές στη Λευκορωσία. Ο Λουκασένκο είχε ήδη ξεχαστεί εκείνη τη στιγμή και εμφανίστηκαν νέα στοιχεία. Ο νεότερος πρωθυπουργός Κολμπάσκο, που έγινε πρόεδρος, κέρδισε την εξουσία.
  Και σύντομα η Ρωσία βυθίστηκε στο πένθος μετά τον θάνατο του Ζιρινόφσκι από τον κορονοϊό. Και αυτό αποδείχθηκε επίσης ένα πλήγμα για τη χώρα.
  Εν τω μεταξύ, οι Ταλιμπάν ξεκίνησαν επίθεση στο Τατζικιστάν. Έσπασαν τις άμυνες και περικύκλωσαν τη ρωσική βάση. Και ένας νέος πόλεμος στο Αφγανιστάν ξεκίνησε.
  Και φυσικά, μαχητικά και όμορφα κορίτσια, όπως πάντα, είναι έτοιμα να παλέψουν.
  Η Νατάσα εκτόξευσε μια έκρηξη από το πολυβόλο της, αποκόπτοντας τους Ταλιμπάν. Μετά πέταξε με θανατηφόρα δύναμη ένα λεμόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Έσκισε τους Μουτζαχεντίν σε κομμάτια και τραγούδησε:
  - Είμαστε φιλήσυχοι άνθρωποι, αλλά το θωρακισμένο μας τρένο
  Κατάφερα να επιταχύνω στα κόκκινα όρια!
  Θα παλέψουμε για ένα πιο φωτεινό αύριο!
  Ας φιληθούμε!
  Και η πολεμίστρια γέλασε στην κορυφή των πνευμόνων της. Πρέπει να ειπωθεί ότι είναι τόσο τρελή.
  Η Ζόγια, που σκαρφίστηκε από ένα πολυβόλο και έκοβε δεκάδες ντούσμαν, βρόντηξε επίσης:
  - Το μέλλον είναι η δόξα μας,
  Θα δείξουμε την υψηλότερη τάξη!
  Και με τα γυμνά του δάχτυλα θα πετάξει το δολοφονικό δώρο του αφανισμού. Έτσι είναι, ας πούμε εκεί - μια μαχητική και επιθετική γυναίκα. Στο οποίο υπάρχει τόση ενέργεια και δύναμη.
  Ο Αυγουστίνος κελαηδούσε με φοβερό πνεύμα και τα χάλκινα μαλλιά της απλώθηκαν σαν να ήταν πραγματικός κομήτης που φλεγόταν. Το κορίτσι το πήρε και έγραψε επιθετικά στο Twitter:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας,
  Είσαι πιο ψηλά από όλες τις χώρες...
  Είμαστε άξιοι της παραγγελίας,
  Καταστρέψτε τους Ταλιμπάν!
  Και η κοπέλα πήρε κι αυτή και με τα γυμνά της δάχτυλα, τα χαριτωμένα, μαυρισμένα της πόδια, πέταξε το δολοφονικό δώρο του θανάτου. Κάπως έτσι καταλήξαμε εδώ, πολύ επιθετικά, σκληρά και ξυπόλητα κορίτσια.
  Και η Σβετλάνα είναι επίσης στη μάχη. Και τα κατασκευάζει από πολυβόλα με μεγάλη, θανατηφόρα δύναμη. Είναι μια κορυφαία πολεμίστρια. Πυροβολεί με ακρίβεια και ακρίβεια.
  Και τα μαλλιά της είναι σαν λευκά, φρέσκα, χιόνια. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν δώρα αφανισμού με δολοφονική δύναμη.
  Η Σβετλάνα τραγούδησε με χαμόγελο:
  - Και οδηγεί το σκάφος,
  Μέσα από τη βροχή και την ομίχλη...
  Σκληρός και προδοτικός -
  Μαχητής Ταλιμπάν!
  Αυτά τα κορίτσια, πρέπει να πω, είναι ικανά να μετακινήσουν βουνά. Και είναι πολύ όμορφα ικανοί να πολεμήσουν. Και έβγαλαν τα δόντια τους που αστράφτουν σαν μαργαριτάρια.
  Αυτές είναι ομορφιές. Και έτσι η Νατάσα αποκάλυψε την κατακόκκινη θηλή του στήθους της και την πάτησε στο κουμπί του μπαζούκα, καταστρέφοντας και σχίζοντας τους Ταλιμπάν.
  Αυτή ήταν πραγματικά μια επιθετική και μαχητική παράσταση.
  Και οι καταιγίδες πολεμούν στον ουρανό. Πάνω τους κάθονται πολύ όμορφα κορίτσια.
  Η Αλμπίνα πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, στέλνοντας ένα δολοφονικό μπουλόνι θανάτου και ούρλιαξε:
  -Τα κορίτσια πετούν σαν αετοί,
  Θα μπορέσουμε να καταλάβουμε την πρωτεύουσα στη μάχη!
  Είναι τόσο γοητευτική ξανθιά, ας πούμε.
  Και η Alvina, ένα άλλο ξανθό κορίτσι με μπικίνι, συνεχίζει να τσακώνεται. Έτσι πιέζει τη φραουλένια θηλή του στήθους της στο κουμπί και ένας πύραυλος κολοσσιαίας καταστροφικής δύναμης πετάει έξω. Και θα χτυπήσει τα στρατεύματα των Ταλιμπάν σαν τρελή.
  Αυτό πήραν τα κορίτσια και ξεκίνησαν. Είναι πολύ, ας πούμε, επιθετικοί και πολεμοχαρείς.
  Ωστόσο, φυσικά και τα κορίτσια τσακώνονται σε τανκ. Οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου είναι και εδώ στα καλύτερά τους. Και φυσικά είναι ξυπόλητοι και με μπικίνι.
  Είναι, ας πούμε, τόσο αξιόλογες κλοπές που κανείς δεν μπορεί να τις αντιμετωπίσει. Μόλις ξεκινήσουν, δεν θα σταματήσουν.
  Η Ελισάβετ, πολεμώντας σε ένα τανκ και στέλνοντας φονικές οβίδες με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, τραγούδησε:
  Ήταν μια τόσο υπέροχη χώρα
  Ονομαζόταν Αυτοκρατορία των Σοβιέτ...
  Ο άθλιος Σατανάς το κατέστρεψε,
  Είναι καιρός να ζητήσουμε την απάντησή του!
  
  Ο Λένιν το κυβέρνησε - απλώς ένα ιδανικό,
  Ποιος έκανε την Πατρίδα μεγάλη...
  Και παρέδωσε τη βασιλεία στον Στάλιν...
  Συνέτριψε τις ορμές της άγριας ορδής!
  
  Είθε η πατρίδα μας να είναι ανθισμένη,
  Σημύδες, λεύκες, βελανιδιές, σορβιές...
  Θα καταστρέψω τον στρατό του φασισμού -
  Άλλωστε οι Ρώσοι είναι ανίκητοι στις μάχες!
  
  Η Ρωσία θα είναι ο ήλιος πάνω από τη Γη,
  Οι ακτίνες και τα αστέρια και οι κομήτες του...
  Θα γίνεις η καλύτερη χώρα
  Σε αυτό δοξάζονται ηρωικές πράξεις!
  
  Η ΕΣΣΔ, όταν άνθισε υπέροχα,
  Και οδήγησε τη χώρα από το χέρι στον κομμουνισμό...
  Μα ο φαλακρός κατέστρεψε το γαϊδούρι του,
  Παραδίδοντάς το στον ποταπό φασισμό!
  
  Αλλά πιστεύω ότι η Ρωσία μας δεν μπορεί να ξεπεραστεί,
  Λάμπει σαν τον ήλιο πάνω από τη Γη...
  Πανίσχυρος Ρώσος, Θεός της Λευκής Άρκτου,
  Και θα υπάρχει ένα μέρος σε έναν ευγενή παράδεισο!
  
  Αγαπάτε τη Ρωσία με όλη σας την καρδιά,
  Είναι η μεγάλη μας Πατρίδα...
  Παρόλο που ο Σαμ ανοίγει το στόμα του στο έδαφος,
  Και το τέρας με τα χίλια πρόσωπα επιτίθεται!
  
  Η Σβετλάνα είναι το φωτεινό μας αστέρι,
  Αυτό που υπόσχεται ευτυχία και ελευθερία...
  Κάντε ένα μεγάλο όνειρο πραγματικότητα -
  Ας χτίσουμε τον κομμουνισμό, πιστέψτε τον λαό!
  
  Κανείς δεν μπορεί να συντρίψει τη χώρα
  Ποιο όνομα, πιστέψτε με, είναι Ρωσία...
  Αφαιρέστε τον Σατανά από την εξουσία -
  Θα έρθει ο Χριστός ο μεγάλος μεσσίας!
  
  Και η Lada θα είναι μαζί μας για πάντα,
  Και θα φτιάξουμε πρακτικό κομμουνισμό...
  Θα περάσουν αιώνες και λεπτά χρόνια,
  Θα έχουμε το πιο δίκαιο σύστημα!
  
  Το μεγάλο όνειρο της πατρίδας μας,
  Κάντε τον κόσμο τον πιο θυελλώδη και όμορφο...
  Έχουμε βουνά, ποτάμια και δάση -
  Όλα θα είναι πολύ καθαρά και δίκαια!
  
  Η πρωτεύουσα της πατρίδας μας είναι η Μόσχα,
  Αλλά το Κίεβο και το Μινσκ θα είναι επίσης πρωτεύουσες...
  Η μογγολική ορδή ηττήθηκε,
  Ο Παντοδύναμος Θεός μας βοήθησε να κερδίσουμε!
  
  Όχι, πιστέψτε με, οι Ρώσοι δεν μπορούν να σπάσουν,
  Όλοι οι Σλάβοι αδελφοί θα ενωθούν...
  Ο κυνηγός σύντομα θα μετατραπεί σε παιχνίδι,
  Και είμαστε μαχητές, πιστέψτε με, είμαστε πάντα σε κίνηση!
  Τα κορίτσια στη δεξαμενή τραγουδούσαν σε χορωδία και οι φωνές τους ήταν τόσο λαμπερές και κυριολεκτικά έλαμπαν σαν ασημένιες καμπάνες.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά σούπερ.
  Η Έλενα τραγούδησε με μεγάλη θλίψη:
  - Όλα θα είναι πολύ ωραία με εμάς τα κορίτσια,
  Μπορούμε εύκολα να πετάξουμε στον Άρη...
  Ας αφήσουν εκείνους που έχουν άφθονο νόμισμα,
  Και κάπου μια αρκούδα τσιρίζει και βρυχάται άγρια!
  Και η Έλενα, με το κόκκινο στήθος της, θα πάρει και θα πατήσει το κουμπί του joystick και ένα βλήμα μεγάλης θανατηφόρας δύναμης θα πετάξει έξω.
  Το κορίτσι θα τραγουδήσει ως απάντηση:
  - Θα πάμε με τόλμη στη μάχη για την εξουσία των Σοβιετικών,
  Και θα σβήσουμε όλους τους εχθρούς στον αγώνα για αυτό!
  Και η Αικατερίνα, επίσης, θα χτυπήσει το κουμπί με μια θηλή φράουλας και ας ρίξει μολύβδινη βροχή στους αντιπάλους από πολυβόλα. Συγκεκριμένα το κούρεμα τους.
  Την ίδια στιγμή, το κορίτσι τραγουδά:
  Ας τα πούμε το βράδυ,
  Θα βρέξουμε όλα τα πνεύματα...
  Ας τα πούμε το βράδυ,
  Μίλα κινέζικα!
  Και τότε το κορίτσι θα το πάρει και θα πιέσει τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της στο πεντάλ. Και κάτι πολύ καταστροφικό και θανατηφόρο θα λειτουργήσει. Και μια νάρκη κολοσσιαίας δύναμης θα πέσει στους Ταλιμπάν.
  Εδώ τα κορίτσια γράφουν στο Twitter:
  - Δόξα, μεγάλη δόξα,
  Τα τανκς σπεύδουν προς τα εμπρός...
  Θα είναι μεγάλη δύναμη
  Όταν ο κόσμος βρυχήθηκε!
  Και ο πολεμιστής θα γελάσει.
  Και τότε η Ευφροσύνη θα πάρει τη ρουμπινιά θηλή του στήθους καθώς πατάει το κουμπί του joystick. Και η τεράστια, κολοσσιαία καταστροφική δύναμη του βλήματος της βελόνας θα λειτουργήσει. Αυτό συμβαίνει όταν ένα κέλυφος, όταν εκρήγνυται, σκορπίζει βελόνες σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Το οποίο είναι πολύ αποτελεσματικό και καταστροφικό.
  Και τότε το κορίτσι θα χρησιμοποιήσει τα γυμνά δάχτυλά της.
  Εδώ παλεύει...
  Κορίτσια από τη Ρωσία αντιμετώπισαν διεξοδικά τους Ταλιμπάν. Εδώ είναι μια καλλονή που χρησιμοποίησε επίσης μια κόκκινη θηλή στο στήθος - αυτή είναι η Βερόνικα. Και μια οβίδα μπαζούκα εκτοξεύτηκε με θανατηφόρα δύναμη.
  Και σκόρπισε τους Μουτζαχεντίν προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Η Βερόνικα το πήρε και τραγούδησε:
  - Ας υπάρχει ένας στόχος,
  Εμπρός δυναμό...
  Στα όρια του φάουλ -
  Πληγή πλήρης!
  Και η πολεμίστρια εκτοξεύει ένα λεμόνι με τα γυμνά δάχτυλά της. Και εκρήγνυται και καταστρέφει τους Μουτζαχεντίν.
  Η Αλίκη πυροβολεί επίσης από ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή. Σκοτώνει τους dushmans και ταυτόχρονα τραγουδά:
  Δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από τον στρατιωτικό χάλυβα,
  Δεν υπάρχει ισχυρότερος στρατός στο σύμπαν...
  Τα κορίτσια χύνουν ποτάμια αίματος,
  Και δεν έχουν άλλο δρόμο!
  Η Αγγελική πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της με θανατηφόρα δύναμη. Έσκισε μια ντουζίνα Μουτζαχεντίν και τσίριξε:
  - Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, τολμηρά κορίτσια,
  Και περπατάμε ξυπόλητοι στο κρύο!
  Μετά από αυτό, η πολεμίστρια πίεσε τη φραουλένια θηλή του στήθους της στο κουμπί του θανατηφόρου μπαζούκα.
  Και απελευθέρωσε το δώρο του αφανισμού με θανατηφόρα δύναμη. Και σκότωσε πολλούς Ταλιμπάν.
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα επιτίθεται στους Μουτζαχεντίν από αέρος. Στέλνει δολοφονικά δώρα θανάτου από τον θύελλα. Και οι ρουκέτες πέφτουν βροχή στις θέσεις των Ταλιμπάν. Πολλοί μουσουλμάνοι στρατιώτες πεθαίνουν από αυτό.
  Ταυτόχρονα, το κορίτσι τραγουδά.
  Μια χώρα όπου είσαι ελεύθερος,
  Στο οποίο κάθε Κύριος είναι προλετάριος.
  Μετατρέπεσαι σε ρούβλι και νικέλιο,
  Το χειμώνα υπάρχει σολάριουμ στις χιονοστιβάδες.
  
  Σε αυτό υπάρχει μια φωτεινή, κόκκινη σημαία του κομμουνισμού -
  Που μας υπόσχεται αθανασία!
  Ας εκφράσουμε την αγάπη μας για την Πατρίδα στην ποίηση -
  Θα υπάρχει ευτυχία για πάντα, πιστέψτε το!
  
  Οι ηγέτες μερικές φορές είναι διαφορετικοί...
  Δεν είναι κάθε ηγέτης σαν τον σοφό Στάλιν.
  Αλλά ο καθένας μας είναι πάντα ένας ήρωας,
  Όταν και το μυαλό και η θέληση έγιναν πιο δυνατά!
  
  Τον τελευταίο μήνα της γενναίας άνοιξης,
  Στρατιώτες του πολέμου κατέλαβαν την Πράγα.
  Είμαστε πιστοί στην Πατρίδα μας σαν άγγελοι,
  Η εντολή μας δόθηκε - ο μαχητής δεν κάνει ούτε βήμα πίσω!
  
  Αν ήρθε ο θάνατος, τότε σταυρώστε τον εαυτό σας,
  Και ο Κύριος πετά στον παράδεισο, όπου υπάρχουν σορβιές...
  Το Πνεύμα μας θα ανεβαίνει για πάντα προς τα πάνω,
  Θα κατακτήσουμε πανίσχυρες κορυφές!
  
  Εξάλλου, μετά το θάνατο, η ζωή είναι και πάλι ποτάμι,
  Σε αυτό πλέουμε σαν μετέωρο!
  Επικλήσεις της Παναγίας,
  Μην τολμήσεις να ανεχτείς την ήττα και την ντροπή!
  
  Αυτοκρατορία, γιατί είναι το φως του Θεού,
  Ο Παντοδύναμος διέταξε τη Ρωσία να κυβερνήσει!
  Δεν θα έχουν τέλος τα ευτυχισμένα μας χρόνια,
  Δεν υπάρχουν όρια στο σέρβις - σφίξτε το σακίδιό σας!
  
  Οι Σλάβοι μαζί είναι το σύνθημά μας -
  Να είσαι άνθρωπος υποταγμένος στη βασιλική εξουσία!
  Το θέατρο του κόσμου είναι γεμάτο ηθοποιούς,
  Ξεσκίζουμε τα σαγόνια του κολασμένου θυμού!
  Η Akulina Orlova, που ηγείται της μάχης στην άλλη πλευρά με ένα αεροσκάφος μάχης, κλώτσησε τον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Ο Τσάρος της Ρωσίας δεν χρειάζεται - είναι ένα έξτρα παράσιτο!
  Και βγάζει τα μαργαριταρένια δόντια του.
  Στη συνέχεια, πιέζει τη ρουμπινιά θηλή στο κουμπί, στέλνοντας έναν πύραυλο κολοσσιαίας καταστροφικής δύναμης.
  Και πώς να επιτεθείς στους Ταλιμπάν σε φονική κλίμακα.
  Η Ακουλίνα το πήρε και τραγούδησε:
  Ο Σατανάς δεν θα μας νικήσει,
  Η πατρίδα μου είναι η πιο όμορφη στον κόσμο,
  Γίνετε διάσημοι για την όμορφη χώρα...
  Ενήλικες και παιδιά θα είναι χαρούμενοι σε αυτό!
  
  Αφήστε τα κρίνα της κοιλάδας να ανθίσουν υπέροχα μέσα της,
  Και τα χερουβείμ παίζουν έναν αξιοπρεπή ύμνο...
  Ο Φύρερ θα είναι καπούτος,
  Οι Ρώσοι είναι ανίκητοι στις μάχες!
  
  Τα μέλη της Komsomol τρέχουν ξυπόλητα,
  Πατάνε στο χιόνι με τα γυμνά τους τακούνια...
  Χίτλερ φαίνεσαι απλά κουλ
  Θα σε σκάσω σε μια δεξαμενή!
  
  Μπορούμε να νικήσουμε τους Ναζί;
  Όπως πάντα, είμαστε ξυπόλητα κορίτσια...
  Ο πιο τρομερός μας ιππότης είναι η αρκούδα,
  Θα σκοτώσει τους πάντες με ένα πολυβόλο!
  
  Όχι, εμείς τα κορίτσια είμαστε ήδη πολύ κουλ,
  Κυριολεκτικά ξεσκίζουμε όλους τους εχθρούς...
  Τα νύχια, τα δόντια, οι γροθιές μας...
  Θα χτίσουμε ένα μέρος σε έναν υπέροχο παράδεισο!
  
  Πιστεύω ότι θα υπάρξει ψύχραιμος κομμουνισμός,
  Η χώρα ανθίζει μέσα της, πιστέψτε τη συμβουλή...
  Και ο θλιβερός ναζισμός θα εξαφανιστεί,
  Πιστεύω ότι οι πράξεις σου θα δοξαστούν!
  
  Η γη θα ανθίσει άγρια, πιστεύω,
  Από τη νίκη επιστρέφουμε στη νίκη...
  Νίκησε τον Ιάπωνα Νικολάι,
  Ο σαμουράι θα απαντήσει για κακία!
  
  Δεν θα επιτρέψουμε να μας γέρνουν,
  Ας συντρίψουμε τους εχθρούς μας με ένα χτύπημα...
  Αφήστε τον κυνηγό να γίνει παιχνίδι,
  Δεν ήταν για τίποτα που τσακίσαμε τη Βέρμαχτ!
  
  
  Μην μας εμπιστεύεστε να τα παρατήσουμε,
  Οι Ρώσοι ήξεραν πάντα πώς να πολεμούν...
  Ακονίσαμε τις ξιφολόγχες μας με ατσάλι,
  Ο Φύρερ θα γίνει η εικόνα ενός κλόουν!
  
  Έτσι είναι η πατρίδα μου,
  Το ρωσικό ακορντεόν παίζει σε αυτό...
  Όλα τα έθνη είναι μια φιλική οικογένεια,
  Ο Άβελ θριαμβεύει, όχι ο Κάιν!
  
  Σύντομα η ΕΣΣΔ θα είναι σε δόξα,
  Αν και ο εχθρός μας είναι σκληρός και ύπουλος...
  Θα δώσουμε παράδειγμα για την ανδρεία,
  Το ρωσικό πνεύμα θα δοξαστεί στις μάχες!
  Η Margarita Magnetic θα πάρει επίσης τα χρώματα των υπερώριμων φραουλών και θα πατήσει το κουμπί στο κουμπί με τη θηλή της. Ο δολοφόνος πύραυλος χτύπησε τους Ταλιμπάν, καταστρέφοντάς τους κυριολεκτικά σε δεκάδες.
  Τότε το κορίτσι τραγούδησε:
  - Πρέπει να μας σεβόμαστε για να φοβόμαστε,
  Τα κατορθώματα των κοριτσιών είναι αμέτρητα...
  Ξέρουμε πώς να πολεμάμε πολύ ψύχραιμα,
  Ο Σατανάς θα καταστραφεί!
  
  ΜΗΝ ΤΑ ΑΝΤΕΧΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΙΣΙ
  Τον Νοέμβριο του 1941, ο Χίτλερ προσέφερε απροσδόκητα ειρήνη στον Στάλιν. Μια λύση που φαίνεται απίθανη σε κανέναν που γνωρίζει την πραγματική κατάσταση.
  Οι Γερμανοί, όπως φαίνεται, πρόκειται να πάρουν τη Μόσχα. Και γιατί να προσφέρουμε ειρήνη σε αυτή την κατάσταση;
  Αλλά ο Χίτλερ, όπως γνωρίζετε, είχε μια πολύ ανεπτυγμένη διαίσθηση. Και ένιωθε ότι η Μόσχα δεν θα έπαιρνε. Και αν ναι, τότε είναι καιρός, όταν ο Στάλιν τρομοκρατηθεί, να προσφέρει ειρήνη. Φυσικά, δεν συμφωνούσαν όλοι οι στρατιωτικοί με αυτό, αλλά ο Χίτλερ είχε δύναμη και εξουσία.
  Επιπλέον, οι συνθήκες ειρήνης υποσχέθηκαν να είναι ευεργετικές για τους Γερμανούς. Στην πραγματικότητα, η Ουκρανία περνά στη Γερμανία και μαζί της τα μαύρα εδάφη και τη γεωργία, καθώς και τη Λευκορωσία, τα κράτη της Βαλτικής και την περιοχή του Σμολένσκ.
  Ο Στάλιν, γενικά, συμφώνησε να εγκαταλείψει όλα όσα είχαν ήδη καταλάβει οι Γερμανοί.
  Η Σεβαστούπολη έπεσε στα χέρια των Γερμανών. Σε απάντηση, οι Krauts εγκατέλειψαν την περιοχή της Μόσχας. Το Λένινγκραντ παρέμεινε πίσω από την ΕΣΣΔ και χάραξε διάδρομος για αυτό. Οι Γερμανοί συμφώνησαν να εγκαταλείψουν την περιοχή του Λένινγκραντ με αντάλλαγμα την περιοχή του Βοροσιλόβογκραντ και την περιοχή του Ντόνετσκ, την οποία οι Γερμανοί δεν είχαν ακόμη καταλάβει πλήρως.
  Γενικά, οι Ναζί έλαβαν το Donbass με τον άνθρακα, τα μέταλλα και τα εργοστάσια, τα κοιτάσματα βωξίτη και τη γεωργική γη, ολόκληρη την Κριμαία, ακόμη και μέρος του νότιου Ντον. Οι Γερμανοί έφυγαν από την περιοχή του Λένινγκραντ, τη Μόσχα, την Τούλα, μέρος των περιοχών Rzhev, Kalinin. Σε αντάλλαγμα μέρος του Ντονμπάς, μέρος του Ντον με τα πλούσια μαύρα εδάφη του και τη Σεβαστούπολη. Οι Φινλανδοί πήραν το Πετροζαβόντσκ και όσα κατάφεραν να καταλάβουν. Χωρίσαμε φιλικά.
  Επιπλέον, η ΕΣΣΔ ανέλαβε να προμηθεύει πετρέλαιο σε τιμές χαμηλότερες από τις τιμές της αγοράς, και να πληρώσει μεγάλα λύτρα για αιχμαλώτους πολέμου.
  Ο Στάλιν, φοβούμενος να χάσει τον πόλεμο και η Μόσχα, συμφώνησε σε τέτοιους όρους. Στο απόγειο των επιτυχιών της Βέρμαχτ.
  Λοιπόν, ο Χίτλερ, που είχε ένα υπερφυσικό ένστικτο, συνειδητοποίησε ότι αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή.
  Ο πόλεμος με την ΕΣΣΔ τελείωσε. Οι Ναζί άρχισαν αρχικά να μεταφέρουν στρατεύματα στην Αφρική. Επιπλέον, οι Βρετανοί άρχισαν μια επίθεση στον Ρόμελ. Λοιπόν, τι μετά; Και οι Φριτς πήραν και αποβίβασαν στρατεύματα στη Μάλτα. Φυσικά, πρώτα βομβαρδίζοντας εκεί τους Βρετανούς.
  Επόμενο, φυσικά, είναι η επίθεση στο Γιβραλτάρ. Ο Χίτλερ συναντήθηκε προσωπικά με τον Φράνκο.
  Είδατε πόσο δυνατή είναι η Γερμανία. Νίκησε την ΕΣΣΔ. Συνέλαβε τέσσερα εκατομμύρια Ρώσους και πολλές χιλιάδες τανκς. Για εμάς, η Ισπανία είναι σαν ένα εγκεφαλικό επεισόδιο σε έναν χάρτη. Θα καταλάβουμε αν δεν αφήσετε τα στρατεύματα να περάσουν. Και αν το χάσετε, μπορείτε να πάρετε κάτι στην Αφρική. Επιπλέον, η Βρετανία είναι καταδικασμένη και δεν θα πάει πουθενά!
  Ο Φράνκο, συνειδητοποιώντας ότι η Ισπανία μπορούσε να καταληφθεί και δεν υπήρχε περίπτωση, συμφώνησε.
  Η επίθεση στο Γιβραλτάρ ήταν επιτυχής και αρκετά γρήγορα. Η ακρόπολη έπεσε. Και μετά οι Γερμανοί μπήκαν στην Ισημερινή Αφρική.
  Οι Βρετανοί υπέστησαν τεράστιες απώλειες. Αιχμαλωτίστηκαν σαν κορόιδα.
  Ο Ρόμελ νίκησε τη Βρετανία στη Λιβύη και εξαπέλυσε επίθεση στην Αίγυπτο. Κατέλαβε την Αλεξάνδρεια.
  Στη συνέχεια βγήκε και πέρασε τη Διώρυγα του Σουέζ. Βασιζόμενοι στην επιτυχία τους, οι Γερμανοί κατέλαβαν το Ιράκ, το Κουβέιτ και ολόκληρη τη Μέση Ανατολή.
  Η Βέρμαχτ δεν έχασε πάρα πολλούς στρατιώτες και αξιωματικούς στα ανατολικά. Και τα στρατεύματά του ήταν πιο πολυάριθμα και πιο έμπειρα και καλύτερα εκπαιδευμένα από τους Βρετανούς και ιδιαίτερα τις αποικιακές δυνάμεις.
  Οι Βρετανοί θα μπορούσαν να το συγκρατήσουν και, αναμφίβολα, έχασαν. Χωρίς την ΕΣΣΔ, ο Φριτς κατάφερε να πολεμήσει με επιτυχία τη Βρετανία.
  Γενικά, η Βρετανία ήταν καταδικασμένη να χάσει τις αποικίες της. Ο επίγειος στρατός του ήταν πολύ αδύναμος και μικρής μαχητικής αποτελεσματικότητας για να κρατήσει τις αποικίες ενάντια στα πιο πολυάριθμα και πειθαρχημένα στρατεύματα της Βέρμαχτ.
  Αλλά η εστίαση στον στόλο δεν λειτούργησε. Μετά την πτώση του Γιβραλτάρ και της Μάλτας, κατέστη αδύνατο να κρατηθεί η Αφρική. Έτσι ο Ρόμελ απέκλεισε τη Διώρυγα του Σουέζ. Και μάλιστα από ξηρά, οι Γερμανοί κέρδισαν τους Βρετανούς με ένα γκολ. Μετά τον πόλεμο με την ΕΣΣΔ, η Βέρμαχτ έγινε ακόμη πιο δυνατή και πιο σίγουρη για τις ικανότητές της και απέκτησε μεγάλη εμπειρία μάχης.
  Έτσι κατακτήθηκε σταδιακά η Αφρική. Και μέσω του Ιράν οι Γερμανοί μπήκαν στην Ινδία. Και εκεί, οι ντόπιοι σεπόι δεν ήθελαν να πεθάνουν για τη Βρετανία. Γενικά, οι Γερμανοί δυσκολεύονταν περισσότερο από τις αποστάσεις, την έλλειψη δρόμων, τις εκτεταμένες επικοινωνίες και τα προβλήματα εφοδιασμού παρά από τα βρετανικά στρατεύματα.
  Οι ΗΠΑ μαζεύουν σκόνη για να αποφύγουν τον πόλεμο. Ήρθαν ακόμη και όλες τις κυρώσεις κατά της Ιαπωνίας.
  Ωστόσο, οι σαμουράι επιτέθηκαν στο λιμάνι του Περού. Ήταν απαραίτητο να προστατευτούμε και να αρπάξουμε τις βρετανικές κτήσεις στην Ασία. Και οι Ιάπωνες το έκαναν.
  Εν ολίγοις, το σαράντα δεύτερο έτος και το πρώτο μισό του σαράντα τρίτου, οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες κατέλαβαν την Αφρική, την Αυστραλία και όλη την Ασία. Και τον Σεπτέμβριο του 1943 ακολούθησε η απόβαση στη Βρετανία. Μετά από, φυσικά, μαζικούς βομβαρδισμούς. Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν Yu-288 και Yu-188 και άλλες μηχανές.
  Έχοντας χάσει τις αποικίες της και εξουθενωμένη από τον πόλεμο των υποβρυχίων, η Βρετανία δεν μπόρεσε να αντισταθεί.
  Και οι Γερμανοί είχαν πάρα πολλούς πόρους, και κυρίως εργατικό δυναμικό. Βομβάρδισαν κυριολεκτικά όλες τις πόλεις και τα εργοστάσια της Αγγλίας. Και μετά, φυσικά, η απόβαση στρατευμάτων και η χρήση Πάνθηρων, Τίγρης, Λιονταριών και ακόμη και Ποντικών. Λοιπόν, φυσικά, επίσης αμφίβια άρματα μάχης και υποβρύχια οχήματα.
  Το "Ποντίκι" ολοκληρώθηκε πριν από την έναρξη της επιχείρησης και μάλιστα πολέμησε. Αλλά τα "Ποντίκια" είναι πολύ βαριά.
  Το πλήρωμα του Gerda στο Panther διακρίθηκε στη μάχη. Μετά την κατάληψη της Βρετανίας, οι Γερμανοί εξακολουθούσαν να πολέμησαν με τις Ηνωμένες Πολιτείες για αρκετό καιρό. Νοκ άουτ τους Αμερικανούς από την Ισλανδία. Αλλά λόγω των εκτεταμένων επικοινωνιών, η κατάληψη της Αμερικής αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση. Ωστόσο, ο Ατλαντικός Ωκεανός δεν είναι αστείο. Εκτός κι αν βομβάρδισαν έναν φίλο και πολέμησαν στη θάλασσα.
  Γερμανικά υποβρύχια αναπτύχθηκαν, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης υπεροξειδίου του υδρογόνου, και βύθισαν σχεδόν ολόκληρο τον αμερικανικό στόλο.
  Ωστόσο, οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά δύσκολο να συλληφθούν. Ο πόλεμος συνέχισε, και οι Γερμανοί τελικά ανέλαβαν και έκαναν ειρήνη.
  Στη συνέχεια οι Γερμανοί στράφηκαν προς την ΕΣΣΔ.
  Το 1945, τα Ε-50 και Ε-75 βγήκαν στην παραγωγή. Ο Χίτλερ απαγόρευσε την παραγωγή τανκς ελαφρύτερων από πενήντα τόνους, εκτός από μια μικρή σειρά οχημάτων αναγνώρισης.
  Ο Πάνθηρας ζύγιζε σαράντα τεσσεράμισι τόνους. Το "Panther" 2 είναι ήδη πενήντα δύο τόνοι. Το E-50 έχει ήδη τραβήξει σχεδόν εξήντα πέντε τόνους. Το τελευταίο τανκ είχε πολύ αξιοπρεπή μετωπική θωράκιση 150 χιλιοστών στο κύτος υπό γωνία 45 μοιρών και 185 χιλιοστών στο μπροστινό μέρος του πυργίσκου, επίσης υπό γωνία. Ένα πυροβόλο 88 mm με μήκος κάννης 100 EL. Και 82 χιλιοστά θωράκισης στα πλάγια, επίσης σε πλαγιές. Σε συνδυασμό με τον κινητήρα, ο οποίος επιτάχυνε στους 1200 ίππους όταν τον έβαζε, είναι ένα πολύ δυνατό μεσαίο ρεζερβουάρ.
  Συν δώδεκα γύρους ανά λεπτό.
  Ένα ακόμη βαρύτερο Ε-75 που ζυγίζει περισσότερους από ενενήντα τόνους. Αυτή η δεξαμενή αποδείχθηκε ότι δεν ήταν απολύτως επιτυχημένη. Το πυροβόλο των 128 mm είχε πιο αργό ρυθμό βολής, είχε χαμηλότερη ταχύτητα στομίου και δεν είχε πλεονεκτήματα σε κοντινή απόσταση σε σύγκριση με το E-50 των 88 mm.
  Η μετωπική θωράκιση του κύτους είναι λίγο καλύτερη από 160 χιλιοστά σε γωνία 45 μοιρών. Ωστόσο, δεν χρειάζονται περισσότερα. Κρατάει όλα τα αμερικανικά όπλα, αλλά και τα σοβιετικά. Η προστασία του πυργίσκου είναι εξαιρετική: 252 χιλιοστά μπροστά, 160 χιλιοστά στα πλαϊνά και πίσω. Φαίνεται ότι τουλάχιστον υπάρχει περισσότερο ή λιγότερο αξιόπιστη προστασία για τον πύργο, ειδικά το πλάι.
  Η πλευρά της θήκης είναι 120 mm, κάτι που είναι αποδεκτό, ενώ μπορείτε επίσης να κρεμάσετε οθόνες. Ο κινητήρας πάντως είναι μάλλον αδύναμος στους 900 ίππους. Συνολικά, φυσικά, το τανκ είναι ημιτελές και αρκετά ψηλό. Μου θυμίζει ένα αρκετά κατάφυτο Tiger-2 με παρόμοια προβλήματα.
  Και τα δύο γερμανικά αυτοκίνητα είναι ατελή, αλλά το E-50 είναι, φυσικά, πιο πρακτικό.
  Λοιπόν, και επίσης E-100. Αλλά αυτό το αυτοκίνητο είναι ακόμα πιο βαρύ και έχει χειρότερα χαρακτηριστικά οδήγησης από το E-75.
  Το E-100 λόγω της μεγάλης του μάζας παρήχθη σε μικρές ποσότητες.
  Και οι ίδιοι οι στρατιωτικοί ενέκριναν γενικά το E-50.
  Την άνοιξη του 1946, ακριβώς στις 20 Απριλίου, τα γενέθλια του Φύρερ, οι Γερμανοί κινήθηκαν προς την ΕΣΣΔ.
  Είχαν μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων και εξοπλισμού. Δεκάδες χιλιάδες τανκς διαφορετικών εκδόσεων. Η ΕΣΣΔ είχε επίσης τα σειριακά T-34-85 και IS-2 και IS-3 σε υπηρεσία. Το T-44 δεν ήταν απόλυτα επιτυχημένο. Αλλά το Τ-54 δεν ήταν ακόμα έτοιμο.
  Οι Γερμανοί παρήγαγαν τα Ε-50 και Ε-75 σε μεγάλες ποσότητες.
  Μετά την απώλεια σημαντικού τμήματος της χώρας, ο Στάλιν απαγόρευσε την ανάπτυξη οχημάτων βαρύτερων από σαράντα επτά τόνους.
  Εκτός από έναν μεγάλο αριθμό T-34-85, και κάπως μικρότερους IS-2 και IS-3, το SU-100, το οποίο ήταν ένα σχετικά απλό και αποτελεσματικό αυτοκινούμενο όπλο, παρήχθη μαζικά.
  Πρέπει να σημειωθεί ότι το πιο ογκώδες άρμα, το T-34-85, μπορούσε να διαπεράσει μόνο τη γερμανική σειρά E-50 στο πλάι, και το E-75, ακόμη και από το πλάι, ήταν πολύ σκληρό και μόνο το SU- 100 θα μπορούσαν να το κάνουν, και ακόμη και μετά να κλείσουν.
  Άρα οι δυνάμεις είναι σαφώς άνισες. Τα ίδια τα γερμανικά τανκς διείσδυσαν στα σοβιετικά τανκς από μεγάλες αποστάσεις. Και μόνο το IS-3 είχε λίγο πολύ ικανοποιητική προστασία για το μέτωπο, και μετά το πάνω μέρος.
  Εδώ είναι οι Γερμανοί που σπρώχνουν μέσα από το έδαφος της ΕΣΣΔ.
  Η Gerda, η Charlotte, η Christina και η Magda στο E-50. Σφυρίζουν τραγούδια στον εαυτό τους και βρυχώνται.
  Θα συντρίψουμε το κέρατο του κριαριού,
  Ο Παντοδύναμος Θεός θα είναι για εμάς!
  Και πώς θα το πάρουν και θα πυροβολήσουν στον εχθρό.
  Τα τριάντα τέσσερα είχαν σκιστεί τον πυργίσκο του. Ναι, το πλήρωμα μάχης, δεν μπορείς να πεις τίποτα.
  Η Σάρλοτ παρατήρησε με δυσαρέσκεια:
  - Ακόμα, η πανοπλία μας δεν είναι πολύ καλή. Ο εχθρός μπορεί ακόμη και να αγκιστρώσει την πλευρά!
  Η Χριστίνα σημείωσε:
  - Αλλά το όπλο είναι ακριβές και θανατηφόρο! Άρα ο ένας αντισταθμίζει τον άλλον!
  Η Γκέρντα σφύριξε:
  - Θα τους ξεσκίσουμε όλους!
  Εν τω μεταξύ, η Νατάσα στο SU-100 με το πλήρωμά της πολεμά ενάντια στο Fritz.
  Ο Oleg Rybachenko αποδείχθηκε ότι ήταν το πέμπτο μέλος του πληρώματος SU-100, μαζί με τη Natasha, τη Zoya, την Augustina και τη Svetlana.
  Τα κορίτσια έγνεψαν επιδοκιμαστικά:
  - Είσαι μαχητής, που είναι υπέροχο!
  Η Νατάσα πυροβόλησε κατά του εχθρού. Η οβίδα χτύπησε ένα γερμανικό όχημα στο μέτωπο και έγινε ρικοσέ. Η κοπέλα χτύπησε θυμωμένα το γυμνό της πόδι. Και έλεγξε:
  - Και τώρα είσαι αγόρι! Φαίνεσαι να είσαι αιχμηρός, σωστά;
  Ο Όλεγκ έγνεψε καταφατικά. Είναι ένα αθάνατο αγόρι, που σημαίνει ότι μπορεί να κάνει πολλά. Εδώ είναι ένα γερμανικό E-75 που προχωρά. Πώς να το ξεπεράσετε;
  Το αγόρι ιδιοφυΐα το κατάλαβε και ψιθύρισε στο βλήμα:
  - Είμαστε μέταλλο, του ίδιου αίματος - εσύ κι εγώ!
  Και με τη βοήθεια των γυμνών, παιδικών ποδιών του γύρισε το βλέμμα και πυροβόλησε.
  Ακριβώς όπως ένα γερμανικό τανκ δεν είναι δυνατό με μετωπική θωράκιση, αλλά αν το χτυπήσεις ακριβώς από άκρη σε άκρη ή συνδυασμό γραμμών δύναμης, το τανκ υποχωρεί. Και τότε το μέταλλο έσκασε και το κιτ μάχης άρχισε να εκρήγνυται.
  Ο Oleg Rybachenko τσίριξε:
  - Αυτή είναι η υψηλότερη τάξη!
  Η Νατάσα γαργάλησε τη γυμνή φτέρνα του αγοριού και έγνεψε:
  - Πυροβολήστε!
  Ο Oleg Rybachenko πυροβόλησε ξανά από το SU-100. Πυροβόλησαν από μεγάλη απόσταση και στη συνέχεια το σοβιετικό πυροβόλο των 100 mm δεν πήρε τα τελευταία γερμανικά άρματα μάχης: E-50 και E-75. Αλλά το αγόρι είναι εκπληκτικό. Και καταφέρνει να χτυπήσει τον εχθρό.
  Το αγόρι εξολοθρευτής πυροβολεί ξανά. Και σπάει το Ε-50. Αυτό το τανκ είναι γρήγορο και πρέπει να χτυπηθεί. Όμως οι Γερμανοί πιέζουν πάντα όλο και περισσότερο.
  Η Ζόγια πυροβολεί. Και με μεγάλη ακρίβεια.
  Χτυπήστε τον εχθρό στον πύργο. Τότε ο Oleg Rybachenko πυροβολεί ξανά. Το πιστόλι εκατό χιλιοστών κάνει θαύματα.
  Το αγόρι ιδιοφυΐα βρυχάται:
  - Θα σε σκίσω! Θα σε σκίσω! Δεν θα σου αρέσει!
  Και πάλι, σαν αγόρι, θα το πάρει και θα το χτυπήσει με μεγάλη ακρίβεια. Και πραγματικά θα διαλύσει τον εχθρό.
  Στη συνέχεια θα εμφανιστεί:
  - Είμαι υπερηχητικός μαχητής!
  Και πάλι θα σουτάρει με τη βοήθεια του γυμνού του ποδιού.
  Το αγόρι φαίνεται μόνο δώδεκα, αλλά είναι πολύ γρήγορο και εκπληκτικό.
  Εδώ πυροβόλησε με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και του Αυγουστίνου.
  Και η κοπέλα τράκαρε το Ε-50.
  Οι Γερμανοί υφίστανται σημαντικές ζημιές. Αλλά η χιονοστιβάδα των τανκς πλησιάζει όλο και περισσότερο. Εδώ είναι το E-100 σε κίνηση. Επίσης ισχυρές πανοπλίες, όπλα και ασπίδες.
  Αλλά τα κορίτσια και το αγόρι του τα καταφέρνουν επίσης.
  Ένα γερμανικό αυτοκίνητο φλέγεται και κομματιάζεται.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε:
  - Δόξα στην Αγία Πατρίδα,
  Με απόκοσμη μανία!
  Και πάλι το αγόρι πυροβόλησε, έσπασε τον φασίστα και έκλεισε το μάτι στα κορίτσια. Και πάλι το αγόρι πυροβολεί και καταστρέφει τον εχθρό.
  Ας το παραδεχτούμε, είναι μαχητικό αγόρι. Και θα σε χτυπήσει με μια οβίδα. Και το τανκ "Tiger"-2, ξεπερασμένο αλλά ισχυρό, έγινε θύμα. Από ήττα υποφέρει και το γερμανικό Panther 2. Ωστόσο, παραλίγο να κατακτήσει την Αμερική.
  Και τώρα πιέζει η ΕΣΣΔ.
  Ο Oleg Rybachenko σουτάρει και χτυπάει εύστοχα.
  Κι έτσι άρχισαν να πυροβολούν εναλλάξ και να τραγουδούν...
  Η Νατάσα κλώτσησε το γυμνό της πόδι και βρυχήθηκε:
  - Αυτό είναι από την τάιγκα...
  Η Ζόγια χτύπησε επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έτριξε:
  -Στις βρετανικές θάλασσες...
  Ο Αυγουστίνος χτύπησε επίσης το κοχύλι και είπε:
  - Κόκκινος στρατός!
  Η Σβετλάνα εκτόξευσε βλήματα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και είπε:
  - Το πιο δυνατό από όλα!
  Ο Oleg Rybachenko γάμησε και είπε:
  - Και αφήστε τον Ρεντ...
  Η Νατάσα πυροβόλησε και τσίριξε:
  - Σφίγγει δυνατά!
  Η Ζόγια χαστούκισε και γάβγισε επίσης:
  - Η ξιφολόγχη σου με κάλους!
  Ο Αυγουστίνος κλώτσησε και βρυχήθηκε:
  - Και πρέπει να...
  Η Σβετλάνα εκτόξευσε μια θανατηφόρα κατηγορία και ξέσπασε:
  - Ασταμάτητη!
  Ο Oleg Rybachenko πυροβόλησε ξανά, γελώντας:
  - Πήγαινε στο τελευταίο...
  Η Νατάσα έστειλε ένα κοχύλι και βρυχήθηκε:
  - Θανάσιμη μάχη!
  Και τα κορίτσια διασκορπίστηκαν, το κανόνι έριξε μέχρι να τελειώσουν οι οβίδες.
  Ναι, ο Oleg Rybachenko βρίσκεται ξανά σε πόλεμο.
  Όμως ο Κόκκινος Στρατός περνάει δύσκολα. Οι Γερμανοί προχωρούν. Έχουν περισσότερο εξοπλισμό και περισσότερο πεζικό. Και οι Ιάπωνες έρχονται επίσης από τα ανατολικά.
  Δεν μπορεί να αντισταθεί σε τέτοια δύναμη.
  Η Γκέρντα και το πλήρωμά της πολεμούν στο Ε-50. Οι Γερμανοί εισβάλλουν ήδη στο Voronezh. Οι μάχες είναι σκληρές.
  Από τη μια, το γερμανικό τανκ είναι πολύ καλό ως μαχητικό στο είδος του. Αλλά η προστασία στο σκάφος είναι μάλλον αδύναμη. Και αυτό είναι το μειονέκτημά του, οπότε τα κορίτσια πρέπει να προσέχουν.
  Υπάρχουν ακόμα πολλά T-34-85 που παράγονται. Αυτό το όχημα είναι ακόμα σε μαζική παραγωγή και το γερμανικό πυροβόλο των 88 mm στα 100EL θερίζει μια πλούσια σοδειά από μεγάλη απόσταση.
  Όλο και περισσότερο παράγεται και το SU-100, το οποίο, ως αυτοκινούμενο όπλο, είναι πιο εύκολο να παραχθεί από ένα άρμα, αλλά είναι ένα ισχυρότερο όπλο.
  Τώρα, πατώντας το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, η Gerda έσπασε το σοβιετικό στέγνωμα. Σε κοντινή απόσταση, ένα τέτοιο αυτοκίνητο μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής το πήρε και τραγούδησε:
  - Τα νεύρα μου δεν είναι από ατσάλι,
  Πραγματικά με έπιασες!
  Και τότε η Σάρλοτ εκτόξευσε ένα κανόνι και συνέτριψε τους τριάντα τέσσερις.
  Και ένα όπλο που εκτοξεύει δώδεκα βολές το λεπτό φτάνει σε μεγάλη απόσταση.
  Στη συνέχεια, η Χριστίνα πυροβολεί. Και θα το κάνει επίσης με μεγάλη ακρίβεια και ακρίβεια. Έσπασε ένα τανκ του Κόκκινου Στρατού και έτριξε:
  - Μαινόμενη φωτιά! Ουρα για τον Στάλιν!
  Μετά χτύπησε και η Μάγδα. Το έκανε με μεγάλη ακρίβεια χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και τραγούδησε:
  - Για τη δόξα της αιώνιας Πατρίδας!
  Μετά από αυτό το κορίτσι ξέσπασε σε γέλια...
  Το γερμανικό μηχάνημα λειτουργεί άψογα.
  Το θύμα του ήταν το IS-2, ένα αρκετά ισχυρό και επικίνδυνο τανκ, αλλά ελάχιστα προστατευμένο από το μπροστινό μέρος του πυργίσκου.
  Μόνο το IS-3 έχει σχετικά καλή μετωπική προστασία, αλλά αυτό το τανκ εξακολουθεί να παράγεται σε μικρές σειρές. Το σχήμα του πύργου του είναι πολύ περίπλοκο. Αν και το IS-3, όπως έχει δείξει η πρακτική μάχης, έχει τουλάχιστον την ευκαιρία να προσεγγίσει οχήματα της σειράς E από κοντινή απόσταση.
  Βαρύτερα τανκς δεν παράγονται ακόμη στην ΕΣΣΔ και ακόμη και η ανάπτυξή τους έχει ανασταλεί. Αυτό φυσικά δημιουργεί πρόβλημα. Οι Γερμανοί έχουν μόνο το ελαφρύ αυτοκινούμενο πυροβόλο Ε-25 στη σειρά τους, αλλά η παραγωγή του έχει σχεδόν παγώσει. Αν και το μηχάνημα δεν είναι κακό.
  Μόνο δύο μέλη του πληρώματος και ενάμισι μέτρο ύψος. Μικρό με πυροβόλο 75 χιλιοστών από τον Πάνθηρα. Κυνηγός σοβιετικών αυτοκινήτων.
  Αλλά ο Φύρερ προτιμά την εξουσία. Ακόμη και το E-50 είναι σταδιακά κατώτερο από το E-75, το οποίο είναι επίσης καλυμμένο με ασπίδες στα πλάγια.
  Το E-75 είναι δύσκολο να διεισδύσει ακόμη και στο πλάι. Και οι Γερμανοί το εκμεταλλεύονται αυτό σε ανακαλύψεις...
  Δύο Γερμανοί πιλότοι Alvina και Albina έχουν ήδη καταφέρει να ξεπεράσουν τον αριθμό των αεροσκαφών που καταρρίφθηκαν κατά τριακόσια και έλαβαν: τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Τα κορίτσια είναι τόσο κουλ πολεμιστές και τα πιο cool στον κόσμο. Ναι, ακόμα κι αν ο Huffman έχει καταρρίψει περισσότερα αεροπλάνα μέχρι στιγμής, είναι πολύ πιο όμορφα.
  Και, κατά κανόνα, τσακώνονται μόνο με μπικίνι και ξυπόλητοι.
  Η Alvina κατέρριψε τρία σοβιετικά αεροσκάφη από το ME-262 X της με κανόνια αεροσκαφών 30 mm και κελαηδούσε:
  - Είμαι η δάδα του αφανισμού!
  Η Albina, πυροδοτώντας παρόμοια φωτιά, επιβεβαίωσε:
  - Και είμαστε πλήρης καταστροφή:
  Και έκοψε άλλα τέσσερα σοβιετικά αεροπλάνα...
  Οι πολεμιστές είναι πολύ μαχητικές στη διάθεση, αλλά χαμογελούν συνεχώς.
  Αγαπούν τους άντρες και δουλεύουν με τη γλώσσα τους. Και τους αρέσει. Τέτοιες μαχητικές καλλονές.
  Κατέρριψαν ένα σοβιετικό TU-3 και το έκαναν κομμάτια... Αυτός είναι ο πύρινος χαιρετισμός τους.
  Τα κορίτσια, με λίγα λόγια, δεν σε απογοητεύουν. Και ο Κόκκινος Στρατός λαμβάνει από αυτούς.
  Από την άλλη, όμως, η Αναστασία και η Μιραμπέλα τσακώνονται μόνο με μπικίνι και ξυπόλητοι - σηκώνουν τα σκορ τους! Είναι πολύ επιθετικά κορίτσια.
  Και η Αναστασία κατέρριψε ένα γερμανικό αεροπλάνο και είπε:
  - Είμαι μεγάλος πιλότος!
  Ο Μιραμπέλα κατέρριψε ένα γερμανικό αυτοκίνητο με ένα κανόνι και έτριξε:
  - Είμαι σούπερ πολεμιστής!
  Τα κορίτσια είναι πραγματικά αυτό που χρειαζόμαστε...
  Αλλά πολεμούν με ξεπερασμένα Yak-9 T, τα οποία φυσικά δεν ανταποκρίνονται στα γερμανικά αεριωθούμενα αεροσκάφη. Όμως οι καλλονές καταφέρνουν να παλέψουν. Και αποφεύγουν να τους καταρρίψουν.
  Και γιατί? Γιατί είναι ξυπόλυτοι και με μπικίνι. Άρα δεν υπάρχει τρόπος να τα κόψεις.
  Οι πολεμιστές, όπως βλέπουμε, καταλαβαίνουν τι είναι γυμνό δέρμα.
  Η Αναστασία κατέρριψε ένα άλλο γερμανικό μαχητικό και τσίριξε:
  - Για την πατρίδα!
  Η Μιραμπέλα έκοψε το HE-162 και βρυχήθηκε:
  - Για τον Στάλιν!
  Το πιο επικίνδυνο γερμανικό μαχητικό είναι το ME-262 X, έχει πέντε αεροβόλα, τεράστια ταχύτητα, σαρωμένα φτερά και ισχυρή πανοπλία.
  Είναι ευκολότερο να καταρρίψετε ένα όχημα HE-162 που είναι ελαφρύ, φθηνό, αλλά πολύ ευέλικτο.
  Το ME-1010 δεν ήταν απόλυτα επιτυχημένο για τους Γερμανούς• είναι αναμφίβολα ένα εξαιρετικό αεροσκάφος όσον αφορά τα χαρακτηριστικά πτήσης, αλλά τα φτερά του αλλάζουν και απαιτούν υψηλά προσόντα πιλότους. Το TA-183 αποδείχθηκε πιο πρακτικό και πηγαίνει επίσης μπροστά.
  Αλλά ο Χίτλερ προτιμά το βαριά προστατευμένο ME-262 X, με ισχυρά όπλα.
  Τα οχήματα με έλικα της Luftwaffe δεν έχουν ακόμη καταργηθεί σταδιακά από την παραγωγή. Το TA-152 είναι το πιο επιτυχημένο όχημα πολλαπλών χρήσεων και το ME-309 εξακολουθεί να βρίσκεται σε μάχη. Είναι ανώτεροι από τα σοβιετικά μαχητικά σε ταχύτητα και οπλισμό. Και παρόλο που το Yu-488 είναι ένα όχημα με έλικα, τα Σοβιετικά Yaks δεν μπορούν καν να το προλάβουν. Ναι, ακόμη και το πιο προηγμένο LA-7 είναι κατώτερο από αυτό το αυτοκίνητο σε ταχύτητα.
  Και τι να κάνετε ενάντια στα βομβαρδιστικά: Arado, Yu-287 και άλλα.
  Η σοβιετική αεροπορία, χωρίς τζετ αεροσκάφη, είναι αδύναμη.
  Ωστόσο, η Αναστασία και η Μιραμπέλα καταφέρνουν ακόμα και σε τέτοιες συνθήκες να σημειώνουν καλά σκορ.
  Επέστρεψαν λοιπόν, ανεφοδιάστηκαν και ξαναπήγαν στη μάχη. Τους ξαναχτυπούν γερμανικά αυτοκίνητα. Και το κάνουν με μεγάλο αποτέλεσμα.
  Κανείς στη σοβιετική αεροπορία δεν μπορεί να συγκριθεί με το ζευγάρι τους. Επιπλέον, τα κορίτσια κάνουν σεξ για να είναι πιο δυνατά. Και συνήθως έχουν πάντα διαφορετικούς άντρες. Και αυτό δίνει στα κορίτσια τόση δύναμη!
  Αυτό είναι ένα από τα μυστικά της εκπληκτικής επιτυχίας τους.
  Τα κορίτσια έχουν ήδη λάβει το χρυσό αστέρι του Ήρωα της ΕΣΣΔ και κλείνουν το μάτι το ένα στο άλλο.
  Πέταξαν ξανά γύρω και κατέρριψαν κάποιον.
  Η Αναστασία κατέρριψε το Yu-288, ένα αρκετά ισχυρό βομβαρδιστικό, με το πυροβόλο αεροσκάφους των 37 χλστ.
  Και ο Mirabela κατέρριψε ένα τζετ Yu-287, χρησιμοποιώντας επίσης το ίδιο πυροβόλο 37 χιλιοστών. Τέτοια όπλα επέτρεψαν, με την εκπληκτική ακρίβεια των κοριτσιών, να χτυπήσουν εχθρικά οχήματα από απόσταση. Αν και τα πυρομαχικά ήταν περιορισμένα, κινδύνεψες να πεθάνεις.
  Τα κορίτσια χτυπούν τα ξυπόλυτα πόδια τους και τραγουδούν:
  - Πετάξτε τα γεράκια σαν αετοί,
  Είμαστε μπροστά για τον Στάλιν!
  Η επιτυχία μας είναι προ των πυλών
  Ανοίξτε τον νικητήριο λογαριασμό σας!
  Έτσι, οι πολεμιστές, φυσικά, δεν θα αφήσουν τους φασίστες να ξεφύγουν. Και θα τον χτυπήσουν τόσο δυνατά που θα πληγώσει τον Φύρερ.
  Η Anastasia Vedmakova, φυσικά, κάνει ελιγμούς. Το Yak-9 είναι περισσότερα από εξακόσια χιλιόμετρα, δεν θα αντέξει, με ένα βαρύ όπλο είναι ακόμα πιο κοντό, αλλά πετάει και γυρίζει περισσότερο ή λιγότερο.
  Ελαφρώς καλύτερο από το Yak-3, το οποίο όμως κοστίζει περισσότερο και απαιτεί υψηλής ποιότητας ντουραλούμ. Και η ΕΣΣΔ έχασε πολλά εδάφη. Και το Yak-9 μπορεί να παραχθεί σε τεράστιες ποσότητες.
  Αλλά δεν υπάρχει τρόπος να συμβαδίσουμε με το Τρίτο Ράιχ, μαζί με την Ιαπωνία.
  Η Μιραμπέλα κατέρριψε το ME-262 και τραγούδησε:
  - Για τη δόξα της πατρίδας της Ρωσίας,
  θα κάνουμε όλο τον κόσμο πιο ευτυχισμένο!
  Η Αναστασία έκοψε έναν άλλο Γερμανό και τσίριξε:
  - Αυτό είναι το όνομα της πιο λαμπερής αγάπης!
  Και επίσης πώς θα βρυχάται. Και χτυπάει τον Φριτς.
  Τα κορίτσια είναι, φυσικά, πολύ, πολύ κουλ.
  Στο μεταξύ, οι Γερμανοί προχωρούν όλο και πιο βαθιά στο έδαφος της ΕΣΣΔ.
  Οι Ιάπωνες απολαμβάνουν επίσης τον εαυτό τους. Και είναι πολλοί αυτοί και οδηγούν τους Κινέζους μπροστά τους.
  Οι κίτρινοι στρατιώτες προσπαθούν να διαρρήξουν. Και σκουπίζουν κυριολεκτικά όλες τις προσεγγίσεις με πτώματα.
  Είναι όμως τόσα πολλά από αυτά που τελικά τα καταφέρνουν.
  Οι Ιάπωνες και ο κίτρινος στρατός τους εισβάλλουν στο Khabarovsk. Οι απώλειες δεν λαμβάνονται καθόλου υπόψη.
  Εκεί όμως τους συναντούν σοβιετικά κορίτσια.
  Η Αλένκα και η ομάδα της.
  Τα κορίτσια υπερασπίζονται το Khabarovsk. Ρίχνουν χειροβομβίδες στον εχθρό με τα γυμνά τους πόδια.
  Και τραγουδούν επίσης με ένα γέλιο:
  -Είμαστε ωραία κορίτσια,
  Και η ήττα όλων των μαχητών...
  Η φωνή είναι τόσο δυνατή
  Δόξα στους τρελούς πατέρες!
  Και πάλι πετάνε οι χειροβομβίδες που πετάνε τα ξυπόλητα των καλλονών.
  Η Αλένκα, μόλις δίνει στροφή, κουρεύει τους Κινέζους και τσιρίζει:
  - Δόξα στον τόπο μας!
  Η Anyuta θα πετάξει μια χειροβομβίδα με τα ξυπόλυτα πόδια της και θα βρυχηθεί:
  - Στο όνομα των ανώτερων δυνάμεων!
  Και θα σε χτυπήσει επίσης με μια θανατηφόρα έκρηξη.
  Στη συνέχεια, η Angelica σουτάρει. Και ρίχνει και χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Και τσιρίζει:
  - Σε νέα σύνορα!
  Και μετά θα σε χτυπήσει και η Μαρία. Και έκοψε επίσης τους κίτρινους μαχητές με μια έκρηξη, τραγουδώντας:
  - Ουρά ουρά! Οφθαλμός αντί οφθαλμού!
  Και κλείνει το μάτι στις φίλες της.
  Και τότε οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα ρίξουν ένα ολόκληρο κουτί με εκρηκτικά στους σαμουράι και τους Κινέζους.
  Και θα βρυχάται:
  - Για τη δόξα της Πατρίδας!
  Και πάλι οι πέντε καταστρέφουν τον ξένο στρατό.
  Όμως οι Ιάπωνες έχουν ήδη μαζέψει πολλούς Κινέζους. Ανεβαίνουν και σκαρφαλώνουν. Και φύονται ολόκληροι σωροί από πτώματα.
  Η Αλένκα σουτάρει, ρίχνει με γυμνό τακούνι και τσιρίζει:
  - Για τον Στάλιν!
  Η Anyut θα πετάξει επίσης μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και θα μουρμουρίσει:
  - Δάσκαλοι!
  Η Αγγελική θα πετάξει τη γραμμή. Πετάει ένα δώρο με το γυμνό του πόδι και τρίζει:
  - Για τον Λένιν!
  Και τότε η Μαρία χτυπά τον εχθρό. Και με τα γυμνά του δάχτυλα θα εκτοξεύσει την καταστροφή.
  Τότε οι Κινέζοι σκορπίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις...
  Και μετά οι Ολυμπιακοί θα πάρουν και θα σβήσουν το βαρέλι της νιτρογλυκερίνης. Και θα σκοτώσει τους πάντες.
  Και οι μιλιταριστές πέφτουν...
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο και η ομάδα του συνεχίζουν να παλεύουν για την Τούλα. Οι Γερμανοί προσπαθούν να περικυκλώσουν τη Μόσχα. Η πόλη της Τούλα απέκρουσε ήδη την επίθεση των Φριτς το '41.
  Αλλά ο εχθρός είναι πολύ πιο δυνατός τώρα. Και πυροβολεί επιθετικά. Και οι βόμβες πέφτουν βροχή στον Κόκκινο Στρατό και σε άλλες καταστροφικές δυνάμεις.
  Ένας πολύ δυνατός εχθρός. Και ρίχνουν στη μάχη πάρα πολλούς μαύρους μαχητές, Άραβες και Ινδούς. Και φαίνεται ασταμάτητο.
  Ο Oleg Rybachenko πυροβόλησε στο E-75 και τραγούδησε:
  Ένας στρατιώτης είναι πάντα υγιής
  Ο στρατιώτης είναι έτοιμος για όλα...
  Και σκόνη σαν από χαλιά,
  Φεύγουμε από τους δρόμους,
  Και δεν θα σταματήσει!
  Και μην αλλάζετε τα πόδια σας
  Τα πρόσωπά μας λάμπουν
  Οι μπότες αστράφτουν!
  Και πάλι το αγόρι χτυπάει από μακριά τον Ναζί. Αλλά οι δυνάμεις είναι πραγματικά άνισες.
  Αν και η Τούλα στέκεται ηρωικά. Και στο νότο οι Ναζί πλησιάζουν το Στάλινγκραντ.
  Τι πιστεύουν όμως ότι θα κερδίσουν εκεί;
  Ο Oleg Rybachenko πυροβολεί ξανά τους Ναζί και τραγουδά:
  Και τέτοιο χάος
  γέμισε το σύμπαν...
  Η ανθρωπότητα είναι θλιβερή -
  Άντεξε πόνο και βάσανα!
  Και πάλι το αγόρι σκοτώθηκε, και ο φασίστας Mouse-2, μια τρομερή μηχανή, καιγόταν.
  Λογικά η Νατάσα σημείωσε:
  - Καμία δύναμη δεν μπορεί να σταθεί απέναντί μας!
  Και έκλεισε το μάτι στο αγόρι.
  Μετά χτύπησε και η Ζόγια. Μούγκρισε επίσης:
  - Για την πρόσβασή μου στη νίκη!
  Το SU-100 λειτουργεί μόνο του και δεν σκέφτεται να σταματήσει τον βομβαρδισμό.
  Οι Γερμανοί παρακάμπτουν σταδιακά την Τούλα. Έχουν πολλές δυνάμεις, πολύ πεζικό. Και κινούνται τανκς διαφόρων μάρκας.
  Εδώ, για παράδειγμα, είναι το ίδιο "Lev"-2, μια πολύ ισχυρή μηχανή: ζυγίζει εκατό τόνους και η μετωπική θωράκιση είναι 300 χιλιοστά υπό γωνία. Τίποτα δεν φαίνεται να περνάει.
  Αλλά ο Oleg Rybachenko εξακολουθεί να σουτάρει. Δείχνει την υψηλότερη τάξη του - ελεύθερο σκοπευτή.
  Και χτυπάει τον εαυτό του και χτυπάει τον εαυτό του...
  Μόνο θραύσματα πετούν από τους Ναζί. Αλλά και πάλι δεν θέλουν να επιβραδύνουν.
  Ο Oleg Rybachenko τσιρίζει:
  - Το μέλλον είναι δικό μας,
  Είμαστε αετοί - Τζεντάι!
  Και πάλι το αγόρι κάνει κωνικά. Και πάλι οι φασίστες παίρνουν νίκελ.
  Και το πλήρωμα δεξαμενής της Γκέρντα βρίσκεται ήδη στο Στάλινγκραντ. Εδώ μαίνεται τόσο επιθετικές μάχες.
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας, φωνάζει:
  - Το σώμα μου είναι σίδερο!
  Η Σάρλοτ πάτησε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Τόσο χρήσιμο για αγώνα!
  Και έκλεισε το μάτι στον σύντροφό της.
  Μετά ξαναχτύπησε και έσπασε τα τριάντα τέσσερα.
  Τότε πυροβόλησε και η Χριστίνα. Έσπασε το στεγνωτήριο του Κόκκινου Στρατού και βρόντηξε:
  - Είμαι τρελό κορίτσι! Θα τους ξεσκίσω όλους!
  Και τότε η Μάγδα άρχισε να πυροβολεί με γυμνό πόδι.
  Τα κορίτσια από τη Γερμανία γενικά τα πάνε καλά. Και λερώνουν τον εχθρό.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 2
  Όμως το αυτοκίνητό τους χτυπήθηκε στο πλάι. Έπρεπε να σταματήσω και να το επισκευάσω.
  Η Γκέρντα παρατήρησε ιδιότροπα:
  - Πάλι χάνουμε χρόνο!
  Η Σάρλοτ έτριψε το γυμνό της πόδι στην επιφάνεια της πανοπλίας και γρύλισε:
  - Θα πάρουμε εκδίκηση και θα κερδίσουμε!
  Και μετά το πήρε και έδειξε τα δόντια της. Και έβγαλε ηλιαχτίδες από τα μαργαριταρένια δόντια της.
  Η Χριστίνα το πήρε και τσίριξε:
  - Για την Πατρίδα χωρίς συμβουλές!
  Και θα χτυπήσει και το γυμνό τακούνι του στην πανοπλία!
  Η Μάγδα συμφώνησε:
  - Και όχι ανοησίες!
  Τα κορίτσια αποφάσισαν να παίξουν σκάκι προς το παρόν. Ζευγάρι για ζευγάρι. Και άρχισαν να χτίζουν μια στρατηγική εκεί.
  Το παιχνίδι είναι ενδιαφέρον. Αλλά τα κορίτσια μάλωναν για κάθε κίνηση και κούμπωσαν τα κεφάλια τους.
  Η Γκέρντα παρατήρησε με ξεγυμνωμένα δόντια:
  - Θα είμαι το υψηλότερο αξίωμα!
  Και πώς θα γελάσει...
  Φαντάστηκα τη συνονόματή μου από το παραμύθι του Άντερσεν. Έτσι πιάστηκε στο δάσος από ληστές. Διέλυσαν την άμαξα και αφαίρεσαν σχεδόν όλα τα ρούχα και τις ακριβές μπότες της Γκέρντα. Έτσι η Γκέρντα είναι πάλι ξυπόλητη και ντυμένη. Έτσι έμοιαζε, με τα χέρια της δεμένα πίσω από την πλάτη της.
  Περπατάει μέσα στο κρύο φθινοπωρινό δάσος. Η γυμνή σόλα αισθάνεται κάθε χτύπημα, κάθε χτύπημα, κάθε κλαδάκι. Η Γκέρντα είναι φοβισμένη και πεινασμένη.
  Κατάφερε μάλιστα να συνέλθει στο παλάτι. Και υπάρχει παγετός στο γρασίδι του φθινοπώρου, που θυμίζει το κρύο που είχε ζήσει πρόσφατα.
  Η Γκέρντα χαμογέλασε... Σκέφτηκε ότι στο παραμύθι του Άντερσεν έλειπαν ξεκάθαρα τα τοστ γόβες. Και αυτό θα ήταν υπέροχο!
  Η δεξαμενή επισκευάστηκε γρήγορα. Η ζημιά είναι μικρή. Αν και μια οβίδα κανονιού 100 χιλιοστών χτύπησε στο πλάι. Το οποίο μπορεί να είναι επικίνδυνο.
  Η Charlotte πάτησε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγούδησε:
  - Είμαι καταστροφέας αρμάτων μάχης,
  Η καρδιά καίει...
  Το όπλο είναι η κατοικία μου!
  Και η οβίδα έσπασε άλλα τριάντα τέσσερα. Προς το παρόν, είναι το T-34-85 που κυριαρχεί στο πεδίο της μάχης. Και τα βαρέα οχήματα είναι σχετικά σπάνια στον Κόκκινο Στρατό.
  Στη συνέχεια όμως εμφανίστηκε το IS-3. Έχει ένα αδύναμο σημείο: το κάτω μέρος του σώματος. Το μέτωπο έχει μεγάλη γωνία κλίσης. Έχει σχήμα: ρύγχος τούρνας. Αλλά αν χτυπήσεις το κάτω μέρος του μετώπου, δεν θα υπάρχει έλεος.
  Η Μάγδα χρησιμοποίησε τα γυμνά της πόδια για να στρέψει το όπλο στον εχθρό. Και πώς χτύπησε, και το βλήμα πέταξε.
  Και η σοβιετική μηχανή γρονθοκόπησε στο έντερο. Ο πύργος σκίστηκε και οι οβίδες άρχισαν να εκρήγνυνται.
  Η Γκέρντα αναφώνησε:
  - Και είσαι εύστοχη καλλονή!
  Η Μάγδα τσίριξε, κουνώντας το υπέροχο στήθος της:
  - Κανείς δεν θα με σταματήσει!
  Η Charlotte επιβεβαίωσε με σιγουριά:
  - Και κανείς δεν θα κερδίσει!
  Η Χριστίνα έτριξε ως απάντηση:
  - Οι κακοί λύκοι συντρίβουν τους εχθρούς!
  Η Γκέρντα γρύλισε:
  - Κακοί λύκοι - χαιρετισμός στους ήρωες!
  Οι Ναζί περικύκλωσαν την Τούλα και τα παιδιά, μαζί με τέσσερα κορίτσια, έπρεπε να ξεφύγουν από το ρινγκ.
  Το αγόρι, το κορίτσι και τα κορίτσια τρέχουν και ρίχνουν χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Αλλά οι Ναζί υφίστανται ζημιές και δεν μπορούν να τους χτυπήσουν.
  Ο Όλεγκ, πυροβολώντας, τραγούδησε:
  - Στο όνομα της ιερής Πατρίδας,
  Δεν μπορούμε να γονατιστούμε!
  Η Μαργαρίτα πέταξε το δώρο του θανάτου με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Οχι! Μην παραδίδετε ποτέ!
  Η Νατάσα, πυροβολώντας και πηδώντας, πρόσθεσε:
  - Να μην έρθει κανένα πρόβλημα στο σπίτι μας!
  Και θα εκτόξευε επίσης μια φονική χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Τότε η Ζόγια θα αποφύγει τα σκάγια και θα χρησιμοποιήσει επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της για να αφήσει το συντριβή...
  Και θα βρυχάται:
  - Θα είναι τέλεια!
  Και τότε η Αγγελική θα πυροβολήσει στον εχθρό. Τον κουρεύει με άγρια οργή. Και θα βρυχάται ξανά:
  - Είμαι τρελό πριόνι!
  Και μια χειροβομβίδα θα πετάξει από τη γυμνή σου φτέρνα.
  Και τότε η Σβετλάνα θα το πάρει και θα σε χτυπήσει δυνατά.
  Αυτά είναι, φυσικά, κορίτσια - αυτό που φέρνει ο θάνατος στους εχθρούς.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας τον εχθρό, τσιρίζει:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει, ούτε ο διάβολος μπορεί να μας νικήσει!
  Και η χειροβομβίδα πετάει από τα γυμνά της πόδια σε ένα τόξο. Και θα χτυπήσει, και θα σκορπίσει τα πάντα, και μακριά.
  Τα κορίτσια, φυσικά, είναι σε θέση να ξεπεράσουν την πληγείσα περιοχή. Στο νότο, οι μάχες μαίνονται στο Στάλινγκραντ, το οποίο κατέχει ο Κόκκινος Στρατός. Αφού υπέστησαν κολοσσιαίες απώλειες, οι Ιάπωνες κατέλαβαν το Khabarovsk και προχωρούσαν στο Βλαδιβοστόκ.
  Λοιπόν, εκεί θα τους συναντήσουν όσοι το έχουν ανάγκη.
  Μια όχι πολύ ευχάριστη τελετή αποχαιρετισμού βίωσε η Άννα Γουιτσάκοβα με το πιστό της ιπτάμενο άλογο. Το μαχητικό που έγινε η μητέρα του Mig-4, που κατέρριψε τόσα πολλά γερμανικά αεροπλάνα, κάηκε απλώς κατά τη διάρκεια των αεροπορικών επιδρομών της ιαπωνικής αρμάδας, όπως και αρκετά άλλα οχήματα και πλοία. Αφού οι γύπες από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου ράμφησαν την πόλη, το Βλαδιβοστόκ παρουσίασε ένα θλιβερό θέαμα. Ωστόσο, η κηδεία των νεκρών έγινε στρατιωτικά, σεμνά και αρκετά γρήγορα. Ο πιλότος Vedmakova έβαλε φωτιά στα πόδια της, τα πόδια του κοριτσιού ήταν καλυμμένα με φουσκάλες και έτσι περπάτησε ξυπόλητη, πατώντας προσεκτικά τα δάχτυλά της. Οι Ιάπωνες δεν έχουν ακόμη επαναλάβει τις επιδρομές• έχουν επικεντρώσει τις προσπάθειές τους στην υποστήριξη των μετώπων που προχωρούν. Η Βεντμάκοβα περπάτησε γύρω από τα ερείπια, καθαριζόταν δυναμικά και μεταξύ των εργαζομένων υπήρχε μεγάλος αριθμός παιδιών. Λεπτοί, ξυπόλυτοι, με πρόσωπα κοκκινισμένα στον φρέσκο ανοιξιάτικο ήλιο, σήκωσαν σπασμένα πλακάκια, σήκωσαν πεσμένους τηλεγραφικούς στύλους και απλώς σάρωσαν τους δρόμους.
  Ο μεγαλύτερος πάνω από τα αγόρια με πρωτοποριακή γραβάτα, αλλά χωρίς πουκάμισο (κρεμόταν χωριστά, προφανώς τα αγόρια φρόντιζαν τα ρούχα τους), έτρεξε προς τον πιλότο.
  - Δουλεύουμε με επιταχυνόμενους ρυθμούς, σύντροφε Ταγματάρχη, όλα θα είναι έτοιμα σύντομα! Θα καθαρίσουμε τον δρόμο, θα είναι ομαλή όπως πριν από τον πόλεμο!
  Ο Witcher χαμογέλασε και του πέταξε μια καραμέλα:
  - Ορίστε, πάρε το! Αυτό είναι το Σοβιετικό μας φτιαγμένο από φυσική σοκολάτα, όχι αμερικανικό δηλητήριο.
  Το αγόρι έκλεισε το μάτι χαρούμενα:
  - Και καταλήξαμε σε νέο ψευδώνυμο για τους Αμερικάνους! Αφού τώρα είναι μαζί με τον Χίτλερ και τον Χιροχίτο, τότε δεν είναι Γιάνκηδες, αλλά Πίνδοι!
  Το κορίτσι ταγματάρχης υποκλίθηκε μπροστά στο αγόρι:
  - Ποιοι είπατε ότι είναι;
  Ο νεαρός πρωτοπόρος επανέλαβε:
  - Πίνδος! Τώρα λοιπόν είμαστε σαν τους Γιάνκηδες που μας πρόδωσαν!
  Η Γουίτσεροβα χάιδεψε το κεφάλι του αγοριού και μετά το μεγάλο, δυνατό χέρι της πέρασε πάνω από τους λεπτούς, φλεβώδεις ώμους του αγοριού. Το αγόρι ανταπέδωσε το χαμόγελο: τα δόντια του ήταν λευκά και άπλωσε την παλάμη του με κάλους. Ο ταγματάρχης έσφιξε το χέρι του αγοριού και απάντησε:
  - Πρέπει να θυμόμαστε το όνομα! Αλλά δεν έχουμε πόλεμο με την Αμερική ακόμα, οπότε είναι πρόωρο να βγάλουμε ψευδώνυμα!
  Το αγόρι αντιτάχθηκε:
  - Οι Αμερικανοί είναι χειρότεροι από τους Ιάπωνες και τους Γερμανούς, γιατί προτιμούν να πολεμούν με τα χέρια κάποιου άλλου. Όσο σκληροί κι αν είναι οι μαχητές της Αυτοκρατορίας του Ανατέλλοντος Ηλίου, η γενναιότητά τους είναι γνωστή σε όλους!
  Ο Witcher διέκοψε:
  - Θα σκοτώσω αυτούς τους γενναίους! Και όσο πιο γρήγορα γίνεται!
  Ο νέος ενεργός φρουρός Κρότοφ υπέγραψε απροσδόκητα μια όχι απολύτως λογική διαταγή και έστειλε τον πιλότο πολεμιστή με μια ομάδα ναυτών στο Khabarovsk. Η διαταγή ήρθε αμέσως• ήταν απαραίτητο να αποκρούσει την προέλαση των ιαπωνικών μονάδων. Η Γουίτσεροβα, φυσικά, περίμενε ότι θα της έδιναν μαχητικό, αλλά... Όμως το μέτωπο δεν είχε στη διάθεσή του δωρεάν αεροπλάνα και δεν είχαν φτάσει ακόμη ενισχύσεις από το κέντρο τους. Το ταξίδι από το Βλαδιβοστόκ στο Khabarovsk χρειάστηκε λίγο χρόνο και ο ταγματάρχης πετάχτηκε κυριολεκτικά από τις ράγες σε μια μάχη που βράζει.
  Οι Ιάπωνες προσπάθησαν να παρακάμψουν την καλά οχυρωμένη πόλη και να την περικυκλώσουν. Η πολεμίστρια μόλις πρόλαβε να πηδήξει στην τάφρο με το πολυβόλο της όταν άρχισε η επίθεση.
  Η Witcher ρώτησε τον καπετάν Σινίτσιν, που ήταν ξαπλωμένος δίπλα της:
  - Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι ο εχθρός σχεδιάζει την τακτική του Φρίντριχ, ή ακριβέστερα του στρατηγού Νόγκι, να παρακάμψει τις οχυρώσεις και να μας οδηγήσει στα μετόπισθεν.
  Ο καπετάνιος μουρμούρισε σκυθρωπά:
  - Αφήστε τον να προσπαθήσει να βάλει φωτιά στην ουρά του ρωσικού αλόγου! Θα χτυπηθεί με τις οπλές του τόσο δυνατά που δεν θα φαίνεται πολύ!
  Ο πιλότος άσος αστειεύτηκε:
  - Οι οπλές του αλόγου μάλλον δεν είναι από ατσάλι Krupp, αλλά οι σοβιετικές μας!
  Τα λόγια της διέκοψαν το ουρλιαχτό των οβίδων. Εδώ βρίσκεται σε μια μακρόσκαφη τάφρο, υπάρχει γενικά μια αξιοσημείωτη γραμμή οχυρώσεων γύρω από το Khabarovsk, η απειλή μιας ιαπωνικής εισβολής υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια. Οι οβίδες εκρήγνυνται μπροστά και πίσω από τα χαρακώματα και κάνουν πολύ θόρυβο. Γενικά, η περίφημη ιαπωνική shimosa δημιουργεί πολύ θόρυβο και καπνό. Ο πολεμιστής κοιτάζει χωρίς φόβο, ακόμη και με κάποια αδιαφορία. Οι εκρήξεις οβίδων δημιουργούν βρώμικα σιντριβάνια, ένα από αυτά προκάλεσε τίναγμα του εδάφους. Αυτό σημαίνει ότι πυροβολεί ένα όπλο, με διαμέτρημα κανονιού καλά τριακόσια χιλιοστά. Ακούγονται οι στεναγμοί των τραυματιών... Μέσα από τον κανονιοβολισμό φαίνονται σαν ελαφροί ατμοί που δεν πιάνει κάθε αυτί. Εδώ ο πιλότος πολεμιστής καλύφθηκε με χώμα. Το κορίτσι, όμως, φτέρνισε και τίναξε τη σκόνη από τις κόκκινες πλεξούδες της:
  - Πάντα έτσι είναι, αν ξαπλώσεις λερώνεις! Κι αν σηκωθείς, δώσε μου ένα ή δύο αριστερά χέρια!
  Η προετοιμασία του πυροβολικού αποδείχθηκε σύντομη, ίσως οι Ιάπωνες δεν είχαν τόσα πολλά βλήματα. Η επίθεση έχει αρχίσει. Υπήρχαν πολλά ιαπωνικά ιππασία μπροστά. Μικρό, με ελαφρώς στρογγυλεμένο σώμα της μηχανής. Το πιο δημοφιλές τανκ της Αυτοκρατορίας του Ανατέλλοντος Ήλιου: Chichikha. Ο Witcher θυμήθηκε τα χαρακτηριστικά του. Μπροστινή θωράκιση 30 χλστ., πυροβόλο 47 χλστ., κινητήρας ντίζελ 320 ίππων. Πέρα από τις επιδόσεις στην οδήγηση, στην οποία αυτό το μηχάνημα δεν υπολείπεται του T-34, τότε είναι ακόμη χειρότερο από το γερμανικό T-3 του μοντέλου του 1943. Ακόμα και στην Άπω Ανατολή τον λένε, φτάρνισμα! Αλλά παρεμπιπτόντως, η βασίλισσα των γηπέδων δεν είναι το τανκ, αλλά το πεζικό. Δοκιμάστε το, πλησιάστε τα ναρκοπέδια. Όπως τραγουδιέται: Όπου δεν μπορεί να περάσει θωρακισμένο τρένο, στρατιώτης με τουφέκι θα σέρνεται.
  Τα ιαπωνικά τουφέκια αντιγράφηκαν από το γερμανικό Mauser. Πολυβόλα, αποκομμένα από το περίφημο "Schmeister" από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Σε γενικές γραμμές, τα άτομα με στενά μάτια έχουν την επιθυμία να αντιγράψουν τα καλύτερα από την άλλη πλευρά. Σίγουρα Ιάπωνες σχεδιαστές εργάζονται ήδη για τη δημιουργία ενός υβριδίου του Panther και του T-34!
  Δεν υπάρχουν περισσότερα από μια ντουζίνα ιαπωνικά τανκς και το σοβιετικό πυροβολικό δεν βιάζεται να τα συναντήσει. Το πεζικό τρέχει πίσω τους σε ένα τζόκινγκ, σε μια παραδοσιακή χοντρή αλυσίδα. Οι ίδιοι οι στρατιώτες της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου είναι ντυμένοι με στολές που είναι ελαφρώς κίτρινες, που ταιριάζουν με το χρώμα της χακί στέπας. Ο Witcher τους κοιτάζει, εκτιμώντας γρήγορα τον αριθμό των επιτιθέμενων. Στο μάτι υπάρχουν πέντε έως έξι χιλιάδες από αυτούς, και υπάρχουν το πολύ χίλιοι Ρώσοι που κάθονται στα χαρακώματα, καλύπτοντας αυτό το τμήμα του μετώπου. Και τα όπλα... Ο στρατός της Άπω Ανατολής είναι εξοπλισμένος σε υπολειπόμενη βάση και μόνο οι αξιωματικοί έχουν υποπολυβόλα. Λοιπόν, είναι ταγματάρχης, ωστόσο, χωρίς θέση, μειωμένη σε επίπεδο ιδιώτη.
  Ο Λοχαγός Σίνιτς (πολύ νέος ακόμα) ρώτησε τον Γουίττσερ.
  - Μαλώσατε με τους Γερμανούς;
  Το κορίτσι απάντησε:
  - Οχι! Τους φίλησα!
  Ο καπετάνιος, χλωμός ξαφνικά, παρατήρησε:
  - Θυμάσαι το πρώτο σου πτώμα!
  Η Witcher, χαμογελώντας, κούνησε το κεφάλι της:
  "Είμαι πιλότος, και όποιον κατέρριψα, τον σκότωσα, δεν έχω ιδέα για πτώματα!" Παρεμπιπτόντως, κατά τη διάρκεια ολόκληρου του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, το αεροπλάνο μου δεν καταρρίφθηκε ποτέ!
  Ο καπετάνιος σφύριξε κάπως αμήχανα:
  - Είσαι απλά ένας άσος! Και πόσους λερωμένους Γερμανούς έχεις!
  Η Witcher χαμογέλασε ακόμα πιο πλατιά:
  - Μετά το εικοστό πέμπτο, απένειμαν τον ήρωα αστέρι! Και μόνο είκοσι οκτώ.
  Ο Σινιτσίν αναφώνησε:
  - Α! Είστε απλά κύριος της τέχνης σας!
  Το κορίτσι απάντησε σεμνά:
  - Δεν χρειάζεται να κάνεις ήρωα κάποιον που απλώς εκπληρώνει με ειλικρίνεια το καθήκον του. Τώρα το πεζικό θα έρθει πιο κοντά, και θα τους συναντήσουμε.
  Ο καπετάνιος τράβηξε το μπουλόνι ενός βαρέως πολυβόλου, βάρους δέκα καλών κιλών. Άγγιξα το σκυλί, η εκτόξευση είναι πολύ σφιχτή, ο πισινός έχει ανάκρουση. Δεν είναι πολύ βολικό μηχάνημα, αλλά χτυπάει... Αλήθεια, σύμφωνα με φήμες, οι Γερμανοί έχουν ήδη ένα πιο ισχυρό πολυβόλο, αλλά ποιος ξέρει, αν οι Σοβιετικοί σχεδιαστές θα βρουν κάτι καλύτερο. Ο Σίνιτς δεν μπόρεσε να αντισταθεί ρωτώντας:
  - Γιατί μετατέθηκες τόσο σπουδαίος πιλότος στο πεζικό;
  Η Γουίτσεροβα απάντησε μισοαστεία, κάνοντας κλικ και στο μπλοκάρισμα του πολυβόλου της:
  -Και απλά ήθελα να μάθω πώς είναι να κάθεσαι κάτω από τα πυρά! Αυτό θα ήταν τέλειο!
  - Και πρέπει να έχασες τις μπότες σου αν βιαζόσουν τόσο πολύ να φτάσεις στην πρώτη γραμμή!
  Η Witcherova, στην πραγματικότητα, προσπαθώντας να κάνει τις φουσκάλες να φύγουν πιο γρήγορα, τριγυρνούσε σαν ξυπόλητο κορίτσι. Αν και κατά τη διάρκεια του πολέμου οι περισσότερες γυναίκες και παιδιά επιδείκνυαν τα γυμνά τακούνια τους το καλοκαίρι, αυτό δεν έγινε αποδεκτό από τους αξιωματικούς, ειδικά σε δημόσιους χώρους. Αλλά στον Witcher άρεσε ακόμη και να τονίζει τέτοιους ανθρώπους. Απάντησε στον Σινιτσίν απλά:
  - Για να εξοικονομήσουμε χρήματα, σχεδόν ολόκληρος ο καπιταλιστικός κόσμος είναι εναντίον μας. Άλλωστε οι μπότες φθείρονται και αυτό είναι δουλειά πολλών ανθρώπων!
  Ο καπετάνιος συμφώνησε με ένα παιχνιδιάρικο κλείσιμο του ματιού:
  -Έχεις πολύ όμορφα πόδια! Μπορώ να τα χαϊδέψω;
  Η Witcher κούνησε το δάχτυλό της:
  - Οχι τώρα! Έπειτα, αν επιβιώσεις, θα σε ζεστάνω για τη νύχτα.
  Ο Σινίτσιν άνοιξε τα μάτια του:
  - Πω πω, είσαι γρήγορος! Οι γυναίκες συνήθως χρειάζονται πολύ χρόνο για να σπάσουν!
  Η Βεντμάκοβα ήθελε να απαντήσει, αλλά ακούστηκε μια έκρηξη, ένα ιαπωνικό τανκ που περπατούσε μπροστά χτύπησε σε νάρκη. Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Ο Χίτλερ οδηγούσε αυτοκίνητο, το κάθαρμα ανατινάχτηκε από νάρκη! Έσπασε σε θραύσματα - αλλά λίγη χρησιμότητα!
  Ένα άλλο ιαπωνικό τανκ εξερράγη, σταμάτησε, γύρισε το ρύγχος του και άνοιξε πυρ κατά των σοβιετικών χαρακωμάτων. Ο τρίτος όρμησε πίσω του. Οι Ιάπωνες όμως δεν σκέφτηκαν καν να σταματήσουν. Οι στενόφθαλμοι έσπασαν: τα πολυβόλα τους, που βρίσκονταν σε ημικυκλικούς, κινητούς πύργους, άρχισαν να δουλεύουν.
  Ο καπετάνιος μουρμούρισε:
  - Αυτό είναι υπέροχο! Είναι σαν να περπατούν σε μια παρέλαση! Αυτός είναι στρατός!
  Η Βεντμάκοβα πήρε ένα τουφέκι, ευτυχώς η απόσταση από το πεζικό επέτρεψε, και πυροβόλησε τον Ιάπωνα αξιωματικό. Ο Στενόφθαλμος έπεσε πάνω, πετώντας το τουφέκι του μακριά με τόση δύναμη που χαζεύονταν με τη ξιφολόγχη του στο ανοιξιάτικο γρασίδι. Οι άλλοι Ιάπωνες συνέχισαν να τρέχουν, γέρνοντας μόνο ελαφρά το σώμα τους, ελπίζοντας προφανώς με αυτόν τον τρόπο να αποφύγουν την ήττα ή μάλλον να μειώσουν την πιθανότητα της. Η Βεντμάκοβα θυμήθηκε ότι έτσι εκπαιδεύουν στρατιώτες στον στρατό των Κβαντούδων• όποιος δεν σκύβει έγκαιρα χτυπιέται στο κεφάλι με ένα ραβδί μπαμπού. Φαίνεται ότι ο Τσάρος-Πατέρας και ο Ηρώδης είχαν καλή πορεία! Ωστόσο, μιλάει για τον Νικόλαο Β'. Τώρα πολεμούν ξανά την Ιαπωνία, και όχι σε ένα, αλλά σε πολλά μέτωπα. Ωστόσο, αυτό έχει και τα πλεονεκτήματά του. Το κορίτσι τραγούδησε:
  Έρχεται - η Βέρμαχτ έχει πεταχτεί στη σκόνη,
  Ο Ναπολέων ηττήθηκε, ανίκητος!
  Ο εχθρός δεν θα μπορέσει να πατήσει τη σοβιετική σημαία,
  Όταν ο λαός και το κόμμα είναι ενωμένοι!
  Το ένα μετά το άλλο, τα κατεστραμμένα ιαπωνικά τανκς σταμάτησαν, αλλά το πεζικό με ξιφολόγχες άρχισε να τρέχει ακόμα πιο γρήγορα. Οι θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων γεμίζουν με λάμψεις, τα τουφέκια χτυπούσαν παλαμάκια, περιστασιακά διάσπαρτα με πυρά πολυβόλων. Ο Witcher άνοιξε επίσης πυρ. Οι Ιάπωνες, ξαναγεμίζοντας εν κινήσει, πυροβόλησαν από τουφέκια. Φώναξαν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Μπανζάι! Ο Ρως παραιτηθείτε!
  Οι σφαίρες τρύπησαν τα κουφάρια τους σαν ραβδί σε μανεκέν. Έπεσε οστική σκόνη ανακατεμένη με αίμα. Ωστόσο, οι περισσότερες σφαίρες, όπως συμβαίνει στη μάχη, αστόχησαν. Οι Ιάπωνες διέσχισαν το ναρκοπέδιο, τα στρατιωτάκια ήταν πολύ ελαφριά για να τρέξουν για να πυροδοτήσουν τα δώρα που είχαν ετοιμάσει για τα τανκς.
  Η Γουίτσεροβα ένιωσε τη σκληρή ανάκρουση του πολυβόλου στον ώμο της, ενώ οι μαχητές της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου έμοιαζαν αληθινά τέρατα. Οι υστερικές κραυγές τους γίνονταν όλο και πιο έντονες, τα κίτρινα αποκρουστικά πρόσωπά τους άστραφταν από τον ιδρώτα. Ο Witcher προσπαθεί να σκοτώσει όσο το δυνατόν περισσότερους εχθρικούς στρατιώτες ταυτόχρονα. Το κορίτσι είναι καυτό όπως πάντα, και πυροβολεί σαν φωλιά. Ένα κλιπ τελείωσε, έβαλε άλλο ένα. Ο γεμιστήρας είναι πολύ μεγάλος, στρογγυλός και δεν είναι εύκολο να σφηνωθεί μέσα στο θάλαμο. Και πάλι η φωτιά, οι Ιάπωνες πετούν ανάποδα.
  Η Βεντμάκοβα πυροβόλησε τον δεύτερο γύρο πυρομαχικών, αφήνοντάς την χωρίς πυρομαχικά. Και οι στενόμυαλοι επιτίθενται ήδη με χειροβομβίδες. Απαντούν με ρίψεις, τώρα ακούγονται πολύ περισσότερες κραυγές και στεναγμοί, και πέφτουν και σοβιετικοί στρατιώτες. Το θραύσμα έκοψε ένα μικροσκοπικό τρίχωμα στο κεφάλι του Witcher. Τα νεύρα του κοριτσιού δεν αντέχουν, και αναπηδά και ουρλιάζει στα πνεύμονά της:
  - Για την πατρίδα για τον Στάλιν!
  Ακολουθώντας την, οι υπόλοιποι μαχητές ουρλιάζουν, πηδώντας από την κάλυψη και κουνώντας τις ξιφολόγχες τους. Σοβιετικοί στρατιώτες τρέχουν να συναντήσουν τους Ιάπωνες, συμμετέχοντας σε ξιφομαχίες.
  Η Βεντμάκοβα κόβει το στομάχι του πλησιέστερου "σαμουράι" με ένα γρήγορο χτύπημα. Ουρλιάζει και προσπαθεί να απαντήσει και πέφτει σαν σφαγμένος κάπρος. Το κορίτσι αναφωνεί με ευχαρίστηση:
  - Ρωσικό ποδόσφαιρο: Ρωσία - Ιαπωνία, δύο-μηδέν!
  Και πράγματι ένας άλλος Ιάπωνας έπεσε με το λαιμό του κομμένο με ξιφολόγχη. Λοιπόν, ο πολεμιστής πιλότος κλώτσησε τον τρίτο στη βουβωνική χώρα. Ο άντρας με τα στενά μάτια τεντώθηκε και η κοπέλα, κινούμενη από αδράνεια, μαχαίρωσε την άκρη στο μάτι του αντιπάλου!
  -Πάρε το γιαπωνέζικο! Γιατί να σταθείτε πίσω από τα εμπόδια!
  Το εκδικητικό χτύπημα της ξιφολόγχης έσκισε τον χιτώνα του ταγματάρχη, βγήκε αίμα, αλλά αυτό όχι μόνο δεν ενόχλησε την κοπέλα, αλλά της έδωσε και επιπλέον οργή.
  - Θάνατος του Χιροχίτο! - Το κορίτσι γάβγισε, η κνήμη της έπεσε στον κρόταφο με τα στενά μάτια και η κοπέλα κινήθηκε με τέτοια ταχύτητα, σαν να ήταν οι έλικες ενός νέου μαχητή.
  Οι Ιάπωνες υποχώρησαν, και μάλιστα υποχώρησαν, και το εμπνευσμένο κορίτσι πήγε στην επίθεση, το πολυβόλο της στριφογύριζε σαν ρόπαλο στα χέρια ενός γίγαντα. Στη συνέχεια ήρθε ένα δυνατό χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού με τον πισινό ενός υπερβολικά ζήλου αξιωματικού. Η Άννα εξέπνευσε:
  - Ορίστε shahen-khash για εσάς!
  Αλλά γενικά, οι Ρώσοι πέρασαν δύσκολα. Η πλευρά με τα στενά μάτια έχει πενταπλάσιο πλεονέκτημα και οι Ιάπωνες έχουν καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και, επιπλέον, δεν αγωνίζονται ενάντια στους καλύτερους στρατιώτες της ΕΣΣΔ. Όπως ήταν φυσικό, σε έναν τόσο δύσκολο πόλεμο, στάλθηκαν στην Άπω Ανατολή στρατεύσιμοι τρίτης κατηγορίας, με χειρότερα χαρακτηριστικά, ή στρατιώτες που τραυματίστηκαν σοβαρά στη μάχη με τους Ναζί. Οι στρατιώτες έπεσαν, μερικές φορές μια ντουζίνα ξιφολόγχες οδηγήθηκαν σε έναν Ρώσο, αιμορραγούσαν κυριολεκτικά συλλογικά, αλλά πολέμησαν σαν ήρωες και κανείς δεν ζήτησε έλεος.
  Ο Σινίτσιν μαχαίρωσε με ξιφολόγχη έναν Ιάπωνα αξιωματικό, αλλά χτυπήθηκε και στο πλάι με την άκρη. Ο νεαρός γκρέμισε τον επιτιθέμενο Ιάπωνα με ένα χτύπημα στο στήθος με το κοντάκι του όπλου του, αλλά το αίμα κύλησε από το πλάι πολύ άφθονο. Και τέσσερις σαμουράι όρμησαν στον τύπο αμέσως.
  Η γενναία Βεντμάκοβα έσπευσε στη διάσωση, μαχαιρώνοντας τον αξιωματικό με μια ξιφολόγχη μέχρι την ωμοπλάτη και γκρεμίζοντας έναν άλλο Τζαπ κάτω από το γόνατο.
  - Κράτα Petrukha! - Είπε.
  Αμέσως αντανακλούσε δύο ξιφολόγχες που στόχευαν στο στήθος και απάντησε:
  - Δεν είμαι ο Πέτρος, αλλά ο Αρκάδι!
  Το κορίτσι που σκότωσε έναν άλλο Ιάπωνα γρύλισε:
  - Στον πόλεμο, κάθε όνομα είναι σαν τον κρότο ενός οπλισμένου όπλου• δεν πρέπει να το κουβαλάς χωρίς να πυροβολήσεις!
  Ο Αρκάντι υποχώρησε ελαφρά και η ανελέητη ξιφολόγχη άνοιξε το μάγουλό του. Ο νεαρός γκρίνιαξε από τον αφόρητο πόνο:
  - Μήτηρ Θεού!
  Ο Witcher αντιτάχθηκε:
  - Ίσως είμαι μητέρα, αλλά όχι του Θεού! Γενικά δεν υπάρχει Θεός και δεν υπήρξε ποτέ!
  Ο Αρκάντι υποχώρησε με την πλάτη στην Άννα και μουρμούρισε αδιάκριτα:
  - Και ποια ανυπαρξία μας περιμένει μετά θάνατον;
  Η κοπέλα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της:
  - Οχι! Η κομμουνιστική επιστήμη θα αναστήσει νεκρούς! Και όσοι πέθαναν σε μάχες για την πατρίδα τους θα είναι οι πρώτοι που θα επιστρέψουν σε μια νέα ζωή.
  Ο Σινιτσίν κούνησε το κεφάλι του:
  - Ο Θεός να το κάνει!
  Η Γουίτσεροβα, αφού ξάπλωσε έναν άλλο Ιάπωνα, ψέλλισε:
  - Δεν υπάρχει Θεός! Αν υπάρχει, τότε πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο υποτιθέμενος δημιουργός του σύμπαντος είναι σαδιστής! Και του αρέσει να βασανίζει το δημιούργημά του!
  Εκείνη τη στιγμή, ο Αρκάδι άνοιξε στον μηρό με μια ξιφολόγχη και για να μην πέσει, ακούμπησε στον κοκκινομάλλη πολεμιστή:
  - Και βασανίζομαι τόσο πολύ! Απλά αδιανόητο!
  Η πενταπλάσια με έξι ανωτερότητα των στρατιωτών του ανατέλλοντος ηλίου έπαιρνε το βάρος της. Πενήντα σαμουράι όρμησαν εναντίον τους, κουνώντας τις ξιφολόγχες τους σαν στρατός από σκαντζόχοιρους. Ο Αρκάντι δέχθηκε μερικά λουλούδια με μια ξιφολόγχη στο στομάχι και στη συνέχεια το μάτι του βγήκε νοκ άουτ. Όταν ο νεαρός έπεσε, του έκαναν ένεση είκοσι φορές, κάνοντας τον να ησυχάσει για πάντα. Αναρωτιέμαι τι ένιωσε η ψυχή του καθώς πετούσε μακριά: έκπληξη ή φόβος, ή ίσως απίστευτη ανακούφιση μετά την έξοδο από τη φυλακή του σώματός του.
  Το Witcher ήταν σαν να βρισκόταν σε ξόρκι. Φυσικά, ο χιτώνας της θρυμματίστηκε σε κομμάτια, κομμένος από ξιφολόγχες. Η πολεμίστρια αποδείχθηκε εντελώς γυμνή, καλυμμένη με πολλές γρατσουνιές, αλλά ο σαμουράι δεν μπορούσε να της προκαλέσει ούτε ένα σοβαρό τραυματισμό! Πάλεψε και το γυμνό στήθος της με τις κατακόκκινες θηλές τιναζόταν σαν σημαδούρες στη θάλασσα. Και οι γυμνοί αστραγάλοι μόλις πέρασαν. Το κορίτσι ήταν πραγματικά η ενσάρκωση της ζωικής και ερωτικής δύναμης. Τα γυμνά της πέλματα έγιναν κόκκινα από το αίμα, γεγονός που δημιούργησε έναν συσχετισμό με τη μεγάλη θεά της καταστροφής και του κακού: την Κάλι! Σχεδόν όλοι οι Σοβιετικοί στρατιώτες είχαν ήδη μαχαιρωθεί μέχρι θανάτου, η μάχη είχε τελειώσει, και μόνο με την απαστράπτουσα ομορφιά της Αφροδίτης, από καιρό σε καιρό χτυπούσε το αυθάδικο στενό μάτι.
  Ο Ιάπωνας στρατηγός Nugi κοίταξε αυτό το θαύμα με έκπληξη. Τότε μια σκέψη πέρασε από το κεφάλι του. Ακολούθησε μια εντολή, που δόθηκε με τη λεπτή φωνή ενός κουνουπιού που δεν ταΐστηκε:
  - Ρίξε της ένα δίχτυ, πάρε τη ζωντανή!
  Οι φειδωλοί Ιάπωνες είχαν και δίκτυα. Ξαφνικά πρέπει να πάρετε έναν από τους Ρώσους ζωντανούς. Και το δίκτυο είναι ιδανικό για αυτό. Αμέσως μια ντουζίνα πιαστές έριξαν δεσμά στο κορίτσι
  Η Witcher αντέδρασε όσο καλύτερα μπορούσε, προσπάθησε με όλες της τις δυνάμεις να ελευθερωθεί. Αλλά όλα ήταν μάταια• ο ευσυνείδητος Ιάπωνας έφτιαξε το δίχτυ με την προσδοκία ότι θα στηρίξει έναν ελέφαντα. Η κοπέλα ήταν εντελώς σπαργανωμένη και σύρθηκε στην αγκαλιά της. Προφανώς, επιτεύχθηκε τακτική επιτυχία, ειδικά αφού αυτή η κατεύθυνση δεν καλυπτόταν ούτε από πυροβολικό ούτε από πολυβόλα.
  Η κοπέλα θυμήθηκε το ξυρισμένο πρόσωπο του αγαπημένου της Αρκάδι και τη φράση της:
  - Στον πόλεμο, κάθε όνομα είναι σαν τον κρότο ενός οπλισμένου όπλου• δεν πρέπει να το κουβαλάς χωρίς να πυροβολήσεις!
  Μια ανησυχητική και αηδιαστική σκέψη προέκυψε, αλλά δεν την εξομάλυνσε! Εξάλλου, αυτό συμβαίνει συχνά: μόλις ερωτεύτηκες έναν άνθρωπο και πέθανε!
  Οι Ιάπωνες προφανώς κατέλαβαν κακώς καλυμμένα χαρακώματα σε αυτό το μέρος, συνεχίζοντας να παρακάμπτουν τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων γύρω από το Khabarovsk. Και την μετέφεραν τη Βεντμάκοβα στην αιχμαλωσία, και παρόλο που δεν την έπαιρναν πια, τη φόρτωσαν σε ένα λεκιασμένο θωρακισμένο αυτοκίνητο για να τη μεταφέρουν στο πίσω μέρος. Το μηχάνημα είναι αντικατακλυσμιαίο, μάλλον από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, έτσι ανεπαίσθητα κομματιάστηκε πίσω από το πεζικό. Η ταχύτητα είναι περίπου 12 χιλιόμετρα την ώρα. Brr! Το πρώτο τανκ στον κόσμο, το όχημα παντός εδάφους του Προκόροφ, δεν ζύγιζε λιγότερο, αλλά είχε ταχύτητα 40 χιλιομέτρων την ώρα στον αυτοκινητόδρομο και 25 στον αυτοκινητόδρομο. Λοιπόν, από τη μια η ΕΣΣΔ επιτίθεται σε όλη την Ευρώπη και από την άλλη σε ένα σημαντικό μέρος της Ασίας. Το κορίτσι γύρισε στο πλάι, προφανώς υπήρχε απειλή να ξαπλώσει ανάσκελα. Πόσο σκοτεινά είναι σε αυτό το μέρος του θωρακισμένου αυτοκινήτου, προφανώς στεγάζει το τμήμα προσγείωσης ή τη μεταφορά στρατιωτών. Καλό θα ήταν, φυσικά, να ξεφύγουμε, πρώτα ξεμπερδεύοντας με τα καλάμια και τα δυνατά σχοινιά. Και πώς να το κάνουμε; Η κοπέλα, φυσικά, έχει ικανότητες, αν και θα πρέπει να μαλακώσει, ταυτόχρονα να τραβήξει τις χειροπέδες και να είδε μέσα από την αλυσίδα στην οποία ήταν δεμένη από το πόδι. Αλλά τα σχοινιά μπορούν επίσης να λειτουργήσουν αρκετά καλά εδώ. Η δουλειά είναι κουραστική, αλλά αν την πάνε στην επικράτεια της Μαντζουρίας, θα έχει χρόνο. Το κορίτσι έβγαλε τα σχοινιά από το βρεγμένο δέρμα, πριόνισε την αλυσίδα και ταυτόχρονα σκέφτηκε. Χμ, δεν είναι ένας αστείο συνασπισμός που έχει σχηματιστεί ενάντια στη Σοβιετική Ρωσία: Επιπλέον, το πιο σοβαρό τέρας είναι η Γερμανία. Μια χώρα με προηγμένη τεχνολογία και ισχυρά στρατεύματα. Για παράδειγμα, άκουσε για το νέο μαχητικό ME-309. Φαίνεται ότι αυτά ήδη πετούν. Δεν έχει ακριβείς πληροφορίες για τον οπλισμό, αλλά σύμφωνα με φήμες αυτό το αεροπλάνο έχει έως και επτά! Σημεία πυροδότησης. Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό όπλο, δεδομένου ότι το YAK=9 έχει μόνο δύο από αυτά, και δεν υπάρχει όχημα σε σοβιετικά μαχητικά που να είχαν περισσότερους από τρεις πόντους. Προσπαθήστε να νικήσετε τέτοια τέρατα! Λοιπόν, το Fokken-Wulf είναι ένα πολύ σοβαρό μηχάνημα, ανώτερο σε οπλισμό από τα σοβιετικά αεροσκάφη, και μάλιστα ικανό να μεταφέρει σχεδόν δύο τόνους βομβών. Ήδη στα τέλη του 1942 ήταν οπλισμένος με δύο πυροβόλα των 20 χλστ. και 4 πολυβόλα των 13 χλστ. Φαίνεται όμως ότι έχει ήδη εμφανιστεί ένας νέος τύπος μαχητικού-επιθετικού αεροσκάφους και βομβαρδιστικών με δύο πυροβόλα των 30 mm και τέσσερα πυροβόλα των 20 mm. Ήταν ήδη ένα τέρας, ένα τέρας για όλα τα τέρατα! Και σύμφωνα με φήμες, ένα μαχητικό αεροσκάφος με οκτώ πυροβόλα των 30 χιλιοστών έχει ήδη τεθεί σε παραγωγή! Προσπαθήστε να νικήσετε έναν τέτοιο καλκάνικο! Πώς θέλουν να ανταποκριθούν οι Σοβιετικοί σχεδιαστές σε αυτό; Η Βεντμάκοβα άκουσε ότι οι εργασίες στο Yak-3 ήταν σε εξέλιξη. Ένας επιμελητής από το τμήμα της Beria της είπε για αυτό. Φαίνεται ότι το κύριο χαρακτηριστικό του αεροσκάφους θα είναι το μικρότερο βάρος της δομής, χωρίς πρόσθετους κινητήρες και όπλα. Η ευελιξία είναι φυσικά καλή, αλλά θα ήθελα αύξηση στον οπλισμό! Εξάλλου, στην πυγμαχία, φυσικά, ένας ελαφρύς αθλητής με βάρος φτερού είναι πιο ευέλικτος από έναν βαρέων βαρών, αλλά και πάλι σχεδόν σίγουρα θα χάσει από αυτόν. Δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχουν κατηγορίες βάρους και μεταξύ των επαγγελματιών πυγμάχων, η εντυπωσιακή δύναμη εκτιμάται περισσότερο. Είναι απαραίτητο να ενισχυθεί ο οπλισμός των σοβιετικών αεροσκαφών και μόνο τότε θα ηττηθεί η Βέρμαχτ... επί ίσοις όροις; Από το δεύτερο μισό του 1942, η υπεροχή της Luftwaffe στον αέρα άρχισε να εξατμίζεται, ακόμη και τον Μάρτιο του 1943 η ΕΣΣΔ είχε ένα πλεονέκτημα, αλλά... Η προδοσία των Συμμάχων άλλαξε την ισορροπία δυνάμεων. Ουάου, ο Χίτλερ σκοτώθηκε στις 13 Μαρτίου, και τώρα είναι μόνο στα τέλη Απριλίου, και πόσο σοβαρά έχει αλλάξει η ισορροπία δυνάμεων. Τόσο γρήγορα, από μια στρατηγική πλεονεκτική θέση σε μια στρατηγικά σχεδόν χαμένη θέση. Σχεδόν επειδή υπάρχει ακόμα ελπίδα ότι η Γερμανία θα ηττηθεί πριν πετύχει στρατηγική και τεχνολογική υπεροχή έναντι της ΕΣΣΔ. Συγκεκριμένα, οι Σύμμαχοι μπορούν να προμηθεύουν τους Ναζί με μεγάλες ποσότητες αεροσκαφών, αλλά οι Γερμανοί πιλότοι θα χρειαστούν χρόνο για να μάθουν πώς να τα πετούν. Ωστόσο, υπάρχει διαφορά στην τεχνολογία και στους πίνακες οργάνων. Τα άρματα μάχης απαιτούν επίσης εκπαιδευμένα πληρώματα και η απόδοση του Chevron τον ρωσικό χειμώνα δεν είναι ιδιαίτερα καλή. Αυτόματο τυφέκιο M-18... Καθόλου κακό, αλλά σε ρυθμό βολής είναι κατώτερο από τα καλύτερα σοβιετικά μοντέλα, αν και υπερτερεί σε ακρίβεια! Με λίγα λόγια, το πρόβλημα είναι το πρόβλημα! Υπάρχουν επίσης τα πραγματικά διάσημα "Churchills" με ισχυρή πανοπλία και καλές επιδόσεις στην οδήγηση... Φυσικά, φαίνεται ότι θα πρέπει να παλέψουμε και μαζί τους. Και όσο περισσότερο διαρκεί ο πόλεμος, τόσο περισσότερο εξοπλισμό θα λαμβάνουν οι Ναζί. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι απλό, πρέπει να επιφέρουμε μια συντριπτική ήττα στη Γερμανία το καλοκαίρι. Όσο για την Ιαπωνία, είναι καλύτερο να περιοριστείτε στην ενεργό άμυνα και να ξεκινήσετε αντεπιθέσεις χρησιμοποιώντας ποιοτική υπεροχή στα τανκς. Αλλά και πάλι, εξοικονόμηση ενέργειας στο μέγιστο. Χωρίς να παρασυρόμαστε σε παρατεταμένες μάχες και να χτίζουμε άμυνες σε προηγουμένως προετοιμασμένες γραμμές. Υπάρχει ακόμα μια ευκαιρία να χρησιμοποιηθεί ο Κινέζικος Κόκκινος Στρατός, αλλά το καθεστώς Τσιάνγκ Κα-σα του επιτέθηκε με όλη του τη δύναμη. Έτσι, προς το παρόν μπορείτε να βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις. Πότε να επιτεθεί; Η καλύτερη εποχή είναι στα τέλη Μαΐου, όταν οι δρόμοι έχουν στεγνώσει εντελώς και φτάνουν ενισχύσεις για τα στρατεύματα. Η ίδια η Vedmakova θα είχε δώσει το πρώτο της χτύπημα προς την κατεύθυνση Oryol, και στη συνέχεια στην περιοχή Kharkov, για να διώξει τους Γερμανούς από το βιομηχανικό Donbass και στη συνέχεια με μια αναγκαστική πορεία σε όλη την Ουκρανία, διασχίζοντας αμέσως τον Δνείπερο και στη συνέχεια στη Ρουμανία . Ωστόσο, είναι δυνατό να στρίψετε βόρεια για να απελευθερώσετε τη Λευκορωσία και να πάτε πίσω από το πίσω μέρος της κεντρικής ομάδας. Η ιδέα στο σύνολό της είναι καλή, αν και υπάρχουν κάποιες ελλείψεις, η επίθεση στην κατεύθυνση Oryol είναι η πιο εμφανής και οι φασίστες θα την περιμένουν εκεί. Οι οχυρώσεις θα πρέπει να χακαριστούν.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 3
  Φυσικά, τα όπλα και τα Katyushas θα σας φανούν χρήσιμα εδώ. Το τελευταίο σύστημα παράγει ένα ισχυρό, ιδιαίτερα ηθικό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεστε πολλά όπλα και Katyushas για να βομβαρδίσετε τις άμυνες του εχθρού με οβίδες. Γενικά, η εμπειρία του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου έδειξε ότι είναι πιο εύκολο να αμυνθείς παρά να επιτεθείς, και αν η Γερμανία του Κάιζερ δεν είχε εξαντλήσει τις δυνάμεις της με την ανοιξιάτικη επίθεση του 1918, ο πόλεμος θα μπορούσε να διαρκέσει για αρκετά χρόνια ακόμη. Όμως ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος απέδειξε την υπεροχή των επιθετικών τακτικών έναντι των αμυντικών. Για παράδειγμα, η ταχεία ήττα της Πολωνίας, και ιδιαίτερα το χτύπημα του ισχυρού δυτικού συνασπισμού των συμμάχων. Οι Ναζί νίκησαν τις ανώτερες δυνάμεις σε ενάμιση μήνα, παρακάμπτοντας απλώς την απόρθητη γραμμή Maginot. Πολεμώντας στην Αφρική, όπου στην αρχή οι ανώτερες δυνάμεις της Ιταλίας ηττήθηκαν από ένα αποφασιστικό χτύπημα των Βρετανών. Και τότε ο Ρόμελ νίκησε τα πολύ ισχυρότερα βρετανικά στρατεύματα κατά τη διάρκεια μιας γρήγορης επίθεσης. Αλλά φυσικά το πιο εντυπωσιακό παράδειγμα της ΕΣΣΔ, το 1941, ήταν η μεγάλη καταστροφή ενός πανίσχυρου στρατού. Και αντίποινα επιθετικές επιχειρήσεις που νοκ-άουτ γερμανικές μονάδες. Οπότε το κύριο πράγμα είναι να χτυπήσετε τον εαυτό σας χωρίς να περιμένετε την πίεση των νέων γερμανικών τανκς. Ένας παρατεταμένος πόλεμος φθοράς γίνεται σχεδόν απελπιστικός, εκτός αν, φυσικά, οι Σοβιετικοί επιστήμονες δημιουργήσουν ένα θαυματουργό όπλο! Το τελευταίο είναι καταρχήν δυνατό• για παράδειγμα, άκουσε ότι ήταν θεωρητικά δυνατό να δημιουργηθεί μια βόμβα ικανή να καταστρέψει μια πόλη. Επιπλέον, μια τέτοια βόμβα θα ζυγίζει τρεις ή τέσσερις τόνους. Μοιάζει με παραμύθι, αλλά... Γεννηθήκαμε για να κάνουμε ένα παραμύθι πραγματικότητα.
  Ένας ακόμη πιο ελκυστικός τρόπος είναι το όπλο λέιζερ που περιγράφεται στο Hypreboloid του μηχανικού Garin. Κάτι τέτοιο είναι αρκετά ικανό να καταστρέψει έναν ολόκληρο στρατό από τανκς, αεροπλάνα και πλοία. Φυσικά, δημιουργήστε ένα τέτοιο όπλο και όχι μόνο το Τρίτο Ράιχ, αλλά και οι προδότες Πίνδος, ολόκληρος ο καπιταλιστικός κόσμος θα τελειώσει. Και το φωτεινό λάβαρο του κομμουνισμού θα λάμψει πάνω από τον πλανήτη. Αλλά για κάποιο λόγο τέτοια όπλα δεν έχουν δημιουργηθεί. Οι καθρέφτες δεν είναι ο καλύτερος τρόπος συλλογής της ενέργειας καύσης σε ένα μόνο ρεύμα. Και χρειάζεται πολύ περισσότερη ενέργεια για να κόψετε τα πλοία. Αν και... αν συγκεντρωθεί σε λεπτότητα μικρού, τότε είναι αρκετά πιθανό να κοπούν αεροπλάνα και θωρηκτά. Ένα θαυματουργό όπλο που θα βοηθήσει να σωθεί η ΕΣΣΔ. Και εδώ είναι το φαινόμενο λέιζερ, σε διαφορετική μορφή. Τελικά, η αλυσίδα έχει υποχωρήσει και είναι σχεδόν ελεύθερη, και υπάρχουν κομμάτια σχοινιού που βρίσκονται τριγύρω.
  Η Βεντμάκοβα εξέφρασε:
  - Υπομονή και δουλειά, αν μαζί σου, δεν είσαι πτώμα!
  Η κοπέλα σηκώθηκε και χτύπησε το γυμνό της πόδι στο κάλυμμα. Καμία αντίδραση. Χτύπησε πιο δυνατά. Σε απάντηση, υπήρξαν βρισιές στα ιαπωνικά και καμία αντίδραση. Τότε ο Witcher άρχισε να τραγουδάει απογοητευμένος. Και τραγούδησε στα ύψη, σαν πριμαντόνα σε επετειακό πάρτι:
  Οι ορδές της Βέρμαχτ αγριεύουν
  Ο βρυχηθμός των όπλων και η σύγκρουση των σπαθιών!
  Ο καπνός αυξάνεται για ένα μήνα,
  Παραμόρφωση ακτίνων από τον ουρανό!
  
  Για τους επόμενους αιώνες η πατρίδα θα δοξάζεται,
  Θα δώσω τη σάρκα μου για τη Ρωσία!
  Σ 'αγαπώ, όμορφη Ρωσία,
  Ο Κύριος όλων των βασιλιάδων είναι μαζί μας!
  
  Ω, σγουρά άλση της χώρας,
  Ο ήχος των golden aspens θροίζει!
  Ορθόδοξοι αδελφοί γεράκι,
  Ο Θεός ενέπνευσε τον στρατό σε ηρωικές πράξεις!
  
  Τις μέρες που είναι κρύες ή ζεστές,
  Ίσως το σύννεφο να φέρει λίγο σκοτάδι!
  Είμαστε φασιστικά γουρούνια σαν σκούπες,
  Να τινάξω την αηδία από τα μούτρα σου!
  
  Ο σκοπός του κόμματός μας είναι απλώς,
  Πολεμήστε για τον σοβιετικό λαό!
  Τραγουδάμε ένα γενναίο τραγούδι,
  Η σκέψη ανέβηκε ψηλά σαν αετός!
  
  Ο Στάλιν στη Μούντρα - το ιδανικό ενός ηγεμόνα,
  Οδηγούμαστε σε μια τρομερή θανάσιμη μάχη!
  Πανό της Πατρίδας, γουδοχέρι του νικητή,
  Είμαι έτοιμος να μαλώσω με τον Παλλάς-μοίρα!
  
  Οι πράξεις του Λένιν θα είναι αιώνιες,
  Θα φτιάξουμε τον ιερό κομμουνισμό!
  Πιστέψτε τη διδασκαλία του ανθρώπου,
  Ο φασισμός θα συντριβεί στην άβυσσο του σκότους!
  
  Όλος ο πλανήτης είναι σαν ένα ελεύθερο πουλί,
  Ας πετάξουμε στα μακρινά αστέρια, στους κόσμους!
  Κάτι φωτεινό και ευγενές
  Θα δημιουργήσουμε σαν γλύπτες!
  
  Και η Ρωσία κάτω από το κόκκινο πανό,
  Είναι σαν να ανθίσει η ουράνια Εδέμ!
  Η υπόθεση του Λένιν, η θέληση του Στάλιν,
  Οδηγήστε μας μπροστά στα επιτεύγματα!
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova, καθώς και τέσσερα θρυλικά κορίτσια, βγήκαν από την Τούλα και έφτασαν στη Μόσχα.
  Τώρα η κατάσταση στην πρωτεύουσα ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Οι Γερμανοί είχαν ήδη ολοκληρώσει την περικύκλωσή τους και απέμενε ένας διάδρομος τριάντα με σαράντα χιλιομέτρων, που κάθε μέρα γινόταν όλο και πιο στενός.
  Έξι πολεμιστές πήραν αμυντικές θέσεις στα περίχωρα της Μόσχας. Έγινε σφοδρή επίθεση.
  Ο Oleg Rybachenko πυροβόλησε και τραγούδησε στον εαυτό του:
  - Το μέλλον είναι δικό μας!
  Και το αγόρι ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και συνεχίζει:
  - Και θα είμαστε υπέροχοι!
  Η Margarita Korshunova σουτάρει και ουρλιάζει:
  - Και θα γίνω ο πιο κουλ!
  Και με το γυμνό του πόδι θα πετούσε μια φονική χειροβομβίδα.
  Και σκορπίζει τους αντιπάλους σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Και τότε στη μάχη η Νατάσα θα κουρέψει τους Γερμανούς με ένα πολυβόλο και θα πετάξει το δώρο του θανάτου με το γυμνό της πόδι.
  Έτσι είναι αυτή η γυναίκα...
  Το 1941, η Νατάσα έφυγε από το Φρούριο του Μπρεστ. Πήγαινε ανατολικά. Τα καινούργια παπούτσια έπληξαν γρήγορα τα πόδια της και η κοπέλα τα έβγαλε και περπάτησε ξυπόλητη.
  Δεν υπήρχε τίποτα για μερικές ώρες, και μετά τα γυμνά μου πέλματα άρχισαν να φαγούρα. Μετά από άλλες δύο ώρες άρχισαν να καίγονται και ήδη εκρήγνυνται από τον πόνο.
  Η Νατάσα, όντας Μοσχοβίτης, δεν είχε συνηθίσει να περπατά ξυπόλητη. Και φυσικά, κάθε τόσο βούτηξε στο ρέμα.
  Ναι, αποδείχθηκε ότι ήταν βασανιστήριο για τα πόδια της. Όμως η νεαρή κοπέλα το συνήθισε γρήγορα.
  Στη συνέχεια περπατούσε συνεχώς ξυπόλητη, ακόμη και στο χιόνι, και φορούσε παπούτσια μόνο σε μεγάλο παγετό.
  Τώρα η Νατάσα παλεύει σαν θρυλική θεά.
  Και εδώ η Ζόγια ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και βρυχάται:
  - Αυτό είναι πραγματικά ένα υπέροχο ραντεβού!
  Και θα δώσει μια εύστοχη στροφή.
  Και πέφτουν οι Γερμανοί και οι μισθοφόροι τους.
  Και τότε η Αγγελική πυροβολεί... Και επίσης σουτάρει τόσο άγρια με ακρίβεια.
  Και μια χειροβομβίδα πετάει επίσης από το γυμνό της πόδι.
  Και σκορπίζει τους μισθοφόρους.
  Τότε η Σβετλάνα πυροβολεί. Και το γυμνό της πόδι πετάει τέτοια πράγματα που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.
  Και σκορπίζει τους αντιπάλους πολύ μακριά.
  Και αυτοπυροβολείται, και συντρίβει τους εχθρούς με ένα κύμα έκρηξης.
  Αυτά είναι τα κορίτσια που γεννήθηκαν στην ΕΣΣΔ!
  Ο Oleg Rybachenko πυροβολεί με ακρίβεια κατά του εχθρικού πεζικού, ρίχνοντας χειροβομβίδες αυτόματα με τα παιδικά του πόδια. Και ταυτόχρονα το αγόρι συνθέτει για τον εαυτό του.
  Ο Vitaliy Klitschko, έχοντας συναντήσει σύγκρουση με τον νέο πρόεδρο της Ουκρανίας Zelensky, αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του δήμαρχου του Κιέβου. Στην πραγματικότητα, γιατί να είσαι πεισματάρης και να κολλάς στη θέση. Είναι καλύτερα να λύσετε το πρόβλημα μόνοι σας.
  Και αφού άφησε τη θέση του δημάρχου, ο Vitali Klitschko συνέχισε την καριέρα του. Και αμέσως μια αίσθηση, προκαλεί τον Weider να αγωνιστεί. Χωρίς ενδιάμεσες μάχες! Και αυτό μετά από περισσότερα από οκτώ χρόνια διακοπής.
  Ευρύτερα, φυσικά, συμφωνεί. Η πρόκληση δεκτή!
  Και έρχεται η στιγμή της αλήθειας. Από τη μία, ο πολλαπλός παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έχει ηττηθεί ποτέ για περισσότερα από δώδεκα χρόνια. Και από την άλλη ο σαρανταεννιάχρονος πρώην δήμαρχος Κιέβου. Ένας άνθρωπος που μπορεί να ξεπεράσει το ρεκόρ του Hopins, αλλά η φυσική του κατάσταση είναι πολύ αμφισβητήσιμη.
  Μάλιστα, πολλοί πίστευαν ότι μετά από τόσο μεγάλο διάλειμμα, το να πάω κατευθείαν στο Weider θα ήταν αυτοκτονία.
  Αλλά ο Vitali Klitschko είναι σαν τον Rocky Balboa. Αποφάσισα να αντιμετωπίσω τον πιο ισχυρό νοκ άουτ καλλιτέχνη στην κατηγορία των βαρέων βαρών. Ο Denotey Wider είναι ένας πυγμάχος που έχει δει όλους τους αντιπάλους του να πέφτουν. Απολύτως όλοι - συμπεριλαμβανομένου του Tyson Fury!
  Τι γίνεται λοιπόν αν ο Vitali Klitschko έχει μια ευκαιρία;
  Αλλά ο Vitali Klitschko εκπαιδεύτηκε συνεχώς, διατηρούσε τη φόρμα του και οδηγούσε ποδήλατο στη δουλειά. Και φυσικά δεν ήταν τόσο κακός σωματικά. Και εκτός αυτού, είχε ένα ατσάλινο πηγούνι.
  Λοιπόν, ο Vitali Klitschko θα πάρει τον αγώνα, ακόμα κι αν δεν είναι το φαβορί.
  Ο Oleg Rybachenko άλλαξε το κλιπ του πολυβόλου του. Οι υποτιθέμενες μάχες με μποξέρ είναι συναρπαστικές.
  Λοιπόν, αλήθεια, γιατί ο Vitali Klitschko δεν επιστρέφει στο ρινγκ και δεν προσπαθεί να σπάσει το ρεκόρ του Hopins;
  Αυτή θα ήταν μια πολύ δυνατή ιδέα.
  Το αγόρι εξολοθρευτής εκτόξευσε μια έκρηξη και κούρεψε αρκετές δεκάδες ακόμη φασίστες.
  Μετά από αυτό το αγόρι γέλασε και έβγαλε τη γλώσσα του λέγοντας:
  - Είμαι σούπερ άνθρωπος!
  Η Μαργαρίτα πέταξε δύο λεμόνια δεμένα μαζί με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Είσαι πιο ψύχραιμος από κάθε άνθρωπο!
  Ο Όλεγκ, συνεχίζοντας να πυροβολεί, σκέφτηκε...
  Ο Vitali Klitschko, σε ηλικία σαράντα εννέα ετών, επρόκειτο πραγματικά να σπάσει το ρεκόρ του Hopins. Θυμήθηκε μάλιστα σε συνέντευξη Τύπου: "Είπα ότι δεν πρόκειται να σπάσω το ρεκόρ του Foreman, αλλά δεν είπα τίποτα για τον Hopins! Οπότε θα το πάρω και θα ξεπεράσω το ρεκόρ του!".
  Ωστόσο, αν ένα σημαντικό μέρος του κοινού πίστευε λίγο πολύ ότι ο Χόπινς, στα σαράντα οκτώ του χρόνια, θα μπορούσε να κερδίσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, υπήρχε πολύ λιγότερη πίστη στον Vitaliy Klitschko στα σαράντα εννέα του. Συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι ο αντίπαλός του είναι πολύ δυνατός.
  Δεν έχει υπάρξει ποτέ τέτοιος puncher στην ιστορία της κατηγορίας βαρέων βαρών. Είναι αλήθεια ότι ο Wider δεν είναι πια νέος, αλλά τριάντα πέντε ετών δεν είναι σαράντα εννέα.
  Ο Vitali Klitschko, ωστόσο, σαφώς δεν χάνει την αισιοδοξία του. Προπονείται σκληρά και παίρνει φόρμα. Και χαίρομαι πολύ που απέρριψα τη ρουτίνα να είμαι δήμαρχος του Κιέβου.
  Πράγματι, δεν είναι μεγάλη ευτυχία να είσαι δήμαρχος στην Ουκρανία, όπου υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα.
  Αλλά για τον αγώνα με τον Uyader, στον Vitali Klitschko προσφέρθηκαν πολύ καλά χρήματα. Έτσι, σε καμία περίπτωση, δεν έκανα λάθος με το πορτοφόλι. Το όνομα Vitali Klitschko είναι διάσημο.
  Οι κακές γλώσσες έλεγαν μάλιστα ότι ο Βάιντερ θα χτυπούσε μια φορά και ο Βιτάλι Κλίτσκο θα έπεφτε κάτω ο ίδιος. Και μετά θα λάβει χρήματα και θα γράψει απομνημονεύματα ή μυθοπλασία.
  Ή ίσως θα παίξει σε μια ταινία.
  Παρεμπιπτόντως, ο Vladimir Klitschko ήθελε επίσης να πυγμαχήσει. Μόνο ο πονηρός Βλαντιμίρ διάλεξε έναν πιο αδύναμο αντίπαλο από τον κανονικό παγκόσμιο πρωταθλητή. Αλλά όπως και να το δεις, είναι πρωταθλητής και αυτό είναι υπέροχο!
  Αλλά το Denotay Wider, όπως και να το δεις, εξακολουθεί να είναι το καλύτερο από τα καλύτερα!
  Όμως ο Βιτάλι προπονείται μανιωδώς. Είναι σαν ένας νεαρός άνδρας που βάζει το μέγιστο άγχος στον εαυτό του. Και είχε αρκετές συνεδρίες sparring, δείχνοντας εξαιρετική φόρμα και καλή αντοχή. Όχι, ο Βιτάλι είναι έτοιμος. Και δεν μπαίνει απλώς στο ρινγκ.
  Και πράγματι, όταν ήρθε η ημέρα της κρίσης, ο μεγαλύτερος νοκ-άουτ καλλιτέχνης, ο Wider, ο καλύτερος βαρέων βαρών από αυτή την άποψη, και ο Vitaly συνήλθαν. Ο πρώην δήμαρχος Κιέβου, τον οποίο όλοι έχουν ήδη ξεγράψει ως πυγμάχο. Στη συνέχεια όμως συναντήθηκαν δύο θρυλικές προσωπικότητες.
  Vitaly, ο οποίος έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής για πρώτη φορά το 1999. Σκεφτείτε μόνο πόσο καιρό ήταν πριν και έχουν περάσει περισσότερα από είκοσι χρόνια από αυτό το γεγονός.
  Και ο Wider έχει ήδη τον τίτλο του για πολύ καιρό. Και είναι επίσης κοντά στο να σπάσει το ρεκόρ του Χολμς, ο οποίος κατείχε αυτόν τον τίτλο για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από την κατάτμηση των ζωνών.
  Και φυσικά, αν ο Wider φοβάται κάποιον, δεν είναι ο παππούς Vitaly. Πράγματι, δεν μπορεί να είναι όλοι Χόκινς. Και οι αντίπαλοι του Hawkins δεν είναι τόσο ισχυροί όσο ο Weider!
  Αλλά ο Vitaly, ως αμφισβητίας, μπαίνει στο ρινγκ. Το σώμα του είναι ακόμα υπέροχο και μυώδες, αν και τα μαλλιά του είναι ήδη γκρίζα. Ο παππούς Βιτάλι, όπως τον λένε με σεβασμό, ή με χλευασμό. Αλλά ο ορισμός των μυών μοιάζει με αυτόν ενός νεαρού άνδρα.
  Ο Βιτάλι είπε ότι ήταν έτοιμος. Και ούτε αυτός, έχουν αυξηθεί λίγο τα ποσοστά.
  Το Wider είναι επίσης αδύνατο, σμιλεμένο και πιο λεπτό σε κόκαλα, με μικρότερο βάρος.
  Αν και είναι τρομερός puncher, έχει κάποια αμυντικά προβλήματα και δεν είναι πάντα καλός στα πόδια του. Αλλά έχω ήδη μεγάλη αγωνιστική εμπειρία. Όσον αφορά τον αριθμό των αγώνων, είναι ήδη ίσος με τον Βιτάλι. Και δεν έχει ηττηθεί ακόμα.
  Ωστόσο, ο Vitali Klitschko έχασε τους δύο αγώνες του μόνο λόγω τραυματισμών και κοψίματος. Και μπορεί επίσης να πει κανείς ότι δεν χτυπήθηκε.
  Αλλά περισσότερα από οκτώ χρόνια διαφορά, και σχεδόν πενήντα χρόνια ηλικίας. Αν ο Βιτάλι ήταν νέος, φυσικά, θα είχε πιθανότητες. Μπορεί όμως να ξεπεράσει το ρεκόρ του Χόπινς; Ο Ντέιβιντ Χέι, ήδη στα τριάντα πέντε του, έγινε μηδενικός πυγμάχος.
  Αλλά πολύς λόγος γίνεται και μόνο το δαχτυλίδι θα το πει. Θα σπάσει ο Vitali Klitschko το ρεκόρ του Hopins ή θα παρασυρθεί με φορείο, όπως υποσχέθηκε ο Weider.
  Εδώ βγαίνει φορώντας μάσκα κοράκι. Ψηλός, πολύ ξηρός, ακόμη και αδύνατος σαν τον Κόσσεϊ.
  Ένα ζευγάρι μποξέρ του δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στο ρινγκ. Αυτός είναι ο Κουβανός Όστριξ, ο οποίος προηγήθηκε στα σημεία και κέρδισε το νοκ-άουτ, και ο Τάισον Φιούρι, που επίσης προηγήθηκε στα σημεία και κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσα. Έτσι, ο μεγαλύτερος puncher όλων των εποχών μπορεί να καταρρεύσει.
  Αλλά οι πιθανότητες είναι σχεδόν μία στις δέκα υπέρ του Weider. Ωστόσο, ο Vitaly είναι πολύ μεγάλος και έχει ένα μεγάλο διάλειμμα στην καριέρα του. Ακόμη και ο αδελφός του Βλαντιμίρ συμβούλεψε να ζεσταθεί με μερικούς δυνατούς μεσαίους αγρότες. Μάλιστα, στη Γερμανία, ο Vitali Klitschko θα μπορούσε να πάρει περισσότερα χρήματα σε έναν αγώνα με έναν μέτριο πυγμάχο, καθαρά λόγω του μεγάλου του ονόματος.
  Ο Βιτάλι είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο όχι μόνο ως πυγμάχος, αλλά και ως πολιτικός, δήμαρχος της πρωτεύουσας και ήρωας του Μαϊντάν.
  Όχι, σε κάθε περίπτωση, ο Vitali Klitschko θα έπρεπε να σκεφτεί αν άξιζε να βιαστείτε και να πολεμήσετε ενάντια σε ένα τέτοιο βουνό.
  Η επιλογή όμως έχει γίνει: ο Vitali Klitschko δεν ψάχνει εύκολους τρόπους!
  Ο αγώνας γίνεται στην Αμερική. Ακούγονται οι ύμνοι των ΗΠΑ και της Ουκρανίας. Ανακοινώνονται τα αρχεία σέρβις. Τέλος, ακούγεται το σήμα για μάχη.
  Πολλοί θέλουν να δουν θέαμα και αίμα.
  Ο Wider ξεκίνησε προσεκτικά, αν και μπορεί να κάνει λάθος. Τι κι αν ο Vitaly είναι σκουριασμένος; Ο Klitschko Sr. επίσης δεν βιάζεται. Αλλά μπορείτε να δείτε αμέσως ότι είναι ελαφρύ στα πόδια του, αδύνατο, μυώδες και καλά ισορροπημένο. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που περίμεναν πολλοί: ότι θα επέπλεε αμέσως, δεν έγινε.
  Ο Klitschko δούλεψε με αυτοπεποίθηση με το τρύπημα του, το κράτησε λίγο ψηλότερα από το συνηθισμένο και τοποθέτησε μπλοκ.
  Οι δύο πρώτοι γύροι κύλησαν ομαλά. Και μετά ο Wider, όπως ήταν αναμενόμενο, ανέβασε πολύ το ρυθμό. Άρχισε να επιτίθεται και να επιτίθεται πιο ενεργά. Όμως ο Βιτάλι δεν έχασε. Μπλοκάρει το χτύπημα και το αντιμετώπισε με ένα αριστερό τρύπημα. Και ξαφνικά, σε μια απότομη επίθεση χταποδιού, τον χτύπησε στο σώμα με το δεξί του χέρι. Πλάτος διπλασιάστηκε από τον πόνο.
  Ο Βιτάλι έκανε ένα δίχτυ και για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ο παγκόσμιος πρωταθλητής και ο καλύτερος νοκ-άουτ καλλιτέχνης όλων των εποχών βρέθηκε στο παρκέ.
  Ο Βιτάλι χαμογέλασε... Και το κοινό βρυχήθηκε από χαρά. Αυτό δεν περίμενε ο γέρος Βιτάλι. Ουάου! Αλλά φαίνεται ότι πενήντα χρόνια έρχονται σύντομα! Και ακόμα κουνηθείτε και χτυπήστε! Πρέπει να μπορείτε να το κάνετε αυτό!
  Ο Βάιντερ σηκώθηκε, αλλά άρχισε να απομακρύνεται. Ο Βιτάλι άρχισε αργά να τον τσιμπάει με το τρύπημα του. Και πάλι ένα δυάρι. Και το ξαναχτύπησα. Το νοκ άουτ υποχωρεί.
  Με δυσκολία ο Βάιντερ επέζησε μέχρι το τέλος του γύρου. Στη συνέχεια, στο επόμενο, ο Vitaly εργάστηκε ως νούμερο ένα. Αλλά τίποτα, όλα πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο. Ο Βάιντερ οπισθοχώρησε για αρκετούς γύρους και φαινόταν αβοήθητος. Αλλά στον ένατο γύρο εξερράγη ξανά. Και άρχισαν να ρίχνουν χτυπήματα και πήγαν μπροστά. Και πάλι έχασε ένα δίδυμο και έπεσε. Δεύτερο knockdown.
  Η Βιτάλι χαμογελά. Πάει μπροστά. Ο Wider είναι ασταθής στα πόδια του. Του λείπει πάλι το δίδυμο χωρίς να βρει αντίδοτο. Και από το επόμενο χτύπημα πέφτει.
  Σηκώνεται με δυσκολία, και ο διαιτητής σταματά τον αγώνα!
  Νίκη! Ο Vitali Klitschko, πλέον παγκόσμιος πρωταθλητής! Και πάλι η ζώνη του! Αλήθεια, δεν είναι ακόμα απόλυτος, αλλά είναι ήδη έφιππος!
  Έσπασε το ρεκόρ του Χόπινς και, φυσικά, για τον Φόρμαν βαρέων βαρών, έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής για τέταρτη φορά, ισοφαρίζοντας τον Χόλιφιλντ.
  Ο Wider, βέβαια, φωνάζει ότι ο αγώνας σταμάτησε πολύ νωρίς και απαιτεί ρεβάνς.
  Ο Βιτάλι λέει ότι θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει την καριέρα του ή θα έχει μερικούς ακόμη αγώνες αργότερα. Όλοι όμως του λένε ότι είναι πολύ καλός, ακόμα καλύτερος από τα νιάτα του και πρέπει να συνεχίσει.
  Επιπλέον, δεν υπάρχει τίποτα να κάνουμε ακόμη. Υπάρχει ένας άλλος δήμαρχος στο Κίεβο, οι βουλευτικές και προεδρικές εκλογές είναι ακόμα μακριά, γιατί να μην αγωνιστούμε εκεί;
  Για τους επόμενους τρεις αγώνες, στον Vitaly προσφέρονται έως και εκατό εκατομμύρια δολάρια, συν ένα ποσοστό από τις εκπομπές.
  Φυσικά, το τζακ ποτ είναι μεγάλο και ο πρώην δήμαρχος Κιέβου λέει ότι θα το σκεφτεί.
  Μάλιστα, έδειξε ότι είναι ακόμα ικανός για πολλά. Γιατί λοιπόν να θάψουμε ταλέντο; Και το κυριότερο είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνουμε έτσι κι αλλιώς!
  Ίσως προσπαθήσετε να συνδυάσετε όλες τις ζώνες; Θα ήταν τόσο ωραίο!
  Ο Βιτάλι δέχεται την πρόταση και υπογράφει συμβόλαιο για τρεις ακόμη αγώνες.
  Και ο επόμενος αντίπαλός του... Λοιπόν, φυσικά ο Tyson Fury! Ποτέ νικημένος, μεγάλος βαρέων βαρών. Είναι αλήθεια ότι τον γκρέμισε ο Ουϊντάρ και κάποιος μικρότερος. Και το πιο σημαντικό, είναι και ο παραβάτης του μικρότερου αδελφού του. Λοιπόν, πώς να μην παλέψεις κάτι τέτοιο;
  Φυσικά, ένας νέος αγώνας, και μια υπέροχη αμοιβή, και ένα μεγάλο θέαμα.
  Ο Oleg Rybachenko πυροβολεί ξανά Γερμανούς και ξένους μαχητές. Γενικά, πραγματικά δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου Γερμανοί στο πεζικό. Κινούνται πίσω από τα άρματα μάχης Ε-50 και Ε-75. Και προσπαθούν να μην ρισκάρουν.
  Εδώ κάπου πιο μακριά μπορείτε να δείτε το "Panther"-2. Αυτό το τανκ, σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, εμφανίστηκε το 1943. Και ο ίδιος ο "Πάνθηρας" δεν ήταν πολύ τεράστιος. Ναι, και το "Panther"-2 παρήχθη, αν και πολύ, αλλά το 1945, προετοιμάζοντας τον πόλεμο με την ΕΣΣΔ, οι Γερμανοί γέμισαν τα εργοστάσια με άρματα μάχης E-50 και E-75.
  Παρά την πρακτικότητα των ελαφρών αυτοκινούμενων όπλων: Ε-10 και Ε-25, ο Φύρερ προτιμούσε βαρύτερα άρματα μάχης. Με δυσκολία, ο Guderian έπεισε το E-50 υψηλής ταχύτητας να γίνει το πιο δημοφιλές. Ο Φύρερ αγάπησε περισσότερο το Ε-75, το οποίο δεν είχε μεγάλη επιτυχία και ζύγιζε ενενήντα τόνους.
  Τώρα όμως εμφανίστηκε μια τροποποίηση του E-75 M, με χαμηλότερη σιλουέτα, πιο ελαφριά και με ισχυρό κινητήρα. Ίσως θα γίνει η πιο διαδεδομένη στο μέλλον.
  Ο Oleg Rybachenko, για παράδειγμα, χρησιμοποιεί πονηρές τακτικές. Το παίρνει και ρίχνει με γυμνό πόδι μια χειροβομβίδα στην πίστα Ε-50. Εξαιτίας αυτού, το τανκ γυρίζει και συγκρούεται με τον συνάδελφό του.
  Και το αποτέλεσμα είναι δύο μαστόδοντες να καίγονται.
  Ο Όλεγκ, όπως βλέπουμε, είναι πολύ πονηρός.
  Έτσι λειτουργεί τώρα και οι Γερμανοί υφίστανται μεγάλες απώλειες. Το αγόρι έχει ευκίνητα πόδια. Είναι καλό να είσαι σαν αυτόν, ξυπόλητος και όμορφος.
  Αλλά γενικά, μου έρχονται σκέψεις για μποξέρ. Για παράδειγμα, γιατί να μην ξαναρχίσει την καριέρα του ο Ντένις Λεμπέντεφ; Σαράντα χρόνια δεν είναι τόσο πολλά. Επιπλέον, οι κύριοι ανταγωνιστές από την κατηγορία βαρέων βαρών έφυγαν και μπορείτε να προσπαθήσετε να ενοποιήσετε τις ζώνες.
  Αυτό που πραγματικά δεν πρέπει να κάνετε είναι να είστε τα έξι των αρχών. Είναι καλύτερα να ασχοληθείτε μόνοι σας με την ευγενή πυγμαχία ή να συμμετάσχετε στην αντιπολίτευση.
  Κάπως έτσι ο Σεργκέι Κοβάλεφ έγινε δήμαρχος της Μόσχας. Αν και αυτό είναι μόνο φαντασία.
  Και ο Ντένις Λεμπέντεφ θα μπορούσε να κάνει κάτι πιο εποικοδομητικό. Επιπλέον, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να αφήσουμε την πυγμαχία αήττητη. Ένας πραγματικός αθλητής πρέπει να πάει μέχρι το τέλος.
  Ο Wladimir Klitschko θα μπορούσε επίσης να επιστρέψει. Κάποιοι όμως, όπως ο Αλεξάντερ Ουστίνοφ, που έχουν ήδη χτυπηθεί τρεις συνεχόμενες φορές, δεν αποσύρονται!
  Πράγματι, οι ήρωες δεν είναι άνθρωποι, αλλά από ατσάλι!
  Αλλά ας φανταστούμε αυτό το σενάριο: ο Πούτιν συνετρίβη σε ένα αεροπλάνο και υπάρχουν νέες προεδρικές εκλογές στη Ρωσία.
  Και τι βλέπουμε σήμερα! Οι κομμουνιστές δεν έχουν ισχυρούς υποψηφίους. Ο Γκρούντιν έχει ντροπιαστεί και η αξιοπιστία του έχει υπονομευτεί. Ο Zyuganov είναι πολύ μεγάλος και όλοι τον έχουν βαρεθεί και δεν έχει αρκετό χάρισμα. Ο Σουραϊκιν απέτυχε στις προηγούμενες εκλογές. Άλλες ελάχιστα γνωστές προσωπικότητες. Ο Ζιρινόφσκι είναι επίσης πολύ μεγάλος και όλοι τον έχουν βαρεθεί. Άλλα στο LDPR είναι ελάχιστα γνωστά. Ποιον άλλον από την αντιπολίτευση μπορείτε να προτείνετε; Ο Αντρέι Ναβάλνι είναι δυνατός, αλλά δεν θα του επιτραπεί να συμμετάσχει στις εκλογές. Η Ksenia Sobchak δεν είναι σοβαρή υποψήφια. Ο Ντεμούσκιν ήταν στη φυλακή και δεν προήχθη πολύ καλά. Ο Ουνταλτσόφ ήταν επίσης στη φυλακή, αν και ίσως θα μπορούσε να είχε υποστηριχθεί από τους κομμουνιστές και να βγει.
  Με λίγα λόγια, δεν υπάρχουν σοβαροί ανταγωνιστές στην αντιπολίτευση. Έτσι, ο Μεντβέντεφ, ο εν ενεργεία πρόεδρος, εξακολουθεί να είναι το κύριο φαβορί. Και αν υπάρχει κάποια ίντριγκα: ο δεύτερος γύρος ή αμέσως στον πρώτο.
  Λαμβάνοντας υπόψη τη χαμηλή βαθμολογία του Μεντβέντεφ, και πιθανότατα τον μεγάλο αριθμό των προεδρικών υποψηφίων, ένας δεύτερος γύρος είναι πολύ πιθανός.
  Ωστόσο, ο Μεντβέντεφ θα έχει πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στον πρώτο γύρο, και έναν όχι πολύ καλό αντίπαλο στον δεύτερο.
  Αν και την τελευταία στιγμή μπορεί να εμφανιστεί ο δικός του Ζελένσκι και να μπερδέψει όλα τα χαρτιά!
  Ο Oleg Rybachenko πέταξε ξανά μια χειροβομβίδα, σπρώχνοντας τα τανκς των Ναζί. Πολλοί βρυχηθμοί και βομβαρδισμοί.
  Και κάθε τόσο η γη απογειώνεται και καίγεται ακριβώς στον αέρα. Και τα θραύσματα αναποδογυρίζουν, λιώνουν.
  Ο/Η Oleg λέει:
  - Δόξα στην αυτοκρατορία μας!
  Η Μαργαρίτα, ρίχνοντας τον δολοφόνο που ήταν παρών με γυμνό πόδι, τσίριξε:
  -Μεγάλη δόξα στους ήρωες!
  Και πάλι η κοπέλα θα πετάξει το λεμόνι με το γυμνό της τακούνι.
  Οι φασίστες ξεχύνονται, ωχ και χύνονται.
  Δεν υπάρχει τρόπος να τους σταματήσεις ή να τους νικήσεις ακόμα και με μια βόμβα κενού! Υπάρχουν τόσο ωραίοι πολεμιστές εδώ, είναι απλά ανατριχιαστικό!
  Ο Όλεγκ βρυχάται:
  - Η νίκη μας στον ιερό πόλεμο!
  Η Μαργαρίτα επιβεβαίωσε:
  - Με εκατό τοις εκατό εγγύηση!
  Και πάλι η κοπέλα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι.
  Όχι, αυτά τα παιδιά σαφώς δεν θα τα παρατήσουν.
  Ο Oleg Rybachenko βρυχήθηκε:
  - Για τη νέα σοβιετική τάξη!
  Η Μαργαρίτα έριξε ενεργά μια έκρηξη και επιβεβαίωσε:
  - Μπανζάι!
  Ο Όλεγκ, εν τω μεταξύ, προσπάθησε να συνεχίσει να συνθέτει. Λοιπόν, ο Vitaly διεξάγει μια εθελοντική άμυνα ενάντια στον Tyson Fury. Εν τω μεταξύ, ο Βλαντιμίρ έχει έναν εξίσου ενδιαφέρον αγώνα με τον Ρουίζ.
  Μάλιστα, ο Ruiz ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής σε τρεις εκδοχές. Γιατί ο Βλαντιμίρ δεν μπορεί να τον πολεμήσει για πολλά χρήματα; Ένας ακόμα πιο βολικός αντίπαλος είναι ότι είναι σημαντικά πιο κοντός και χοντρός. Ο Βλαντιμίρ μπορεί να τον πυροβολήσει με μακριά τρυπήματα.
  Είναι κρίμα που ο Klitschko Jr. έχασε τη μάχη μαζί του ενώ ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής. Αλλά θα ήταν απαραίτητο να μετακινηθείτε.
  Και πώς δεν το σκέφτηκες, Βλαντιμίρ;
  Και ο παγκόσμιος πρωταθλητής σε τρεις εκδόσεις είναι πλέον ο Usik. Ωστόσο, έφτασε γρήγορα στον θρόνο.
  Και ένας αγώνας ενοποίησης με τον Βιτάλι είναι δυνατός. Αλλά αυτές είναι μόνο εκτιμήσεις προς το παρόν.
  Ο Βιτάλι πρέπει να νικήσει τον Τάισον Φιούρι και μια ρεβάνς με τον Βάιντερ έχει ενδιαφέρον. Και υπάρχουν πολλοί άλλοι ενδιαφέροντες μαχητές. Ο ίδιος ο Άντονι Τζόσουα. Θα ήταν επίσης εξαιρετικά ενδιαφέρον να τσακωθούμε μαζί του. Και επίσης να εκδικηθεί τον αδελφό του.
  Ο Βιτάλι δημιούργησε αίσθηση νικώντας τον Βάιντερ. Και τι μπορείτε να κάνετε για να αναπτύξετε την επιτυχία;
  Γιατί να μην γίνεις ο πρώτος πυγμάχος στον κόσμο που κέρδισε έναν αγώνα πρωταθλήματος μετά από πενήντα χρόνια; Κανείς δεν το έχει καταφέρει αυτό πριν!
  Ε, Βιτάλι! Δεν έχει σημασία τι είδους δήμαρχος του Κιέβου ήσουν, αλλά τώρα αναγνωρίστηκες χωρίς καμία αμφιβολία ως ένας μεγάλος παγκόσμιος πρωταθλητής!
  Εδώ όμως είναι η πρώτη, εθελοντική υπεράσπιση του τίτλου. Ο Βιτάλι αντιμετωπίζει έναν μεγαλύτερο και μακρύτερο οπλισμένο αντίπαλο. Όχι τόσο τρομερός puncher όσο ο Weider, αλλά τεχνικός και ευκίνητος, με μακριά χέρια. Και επίσης δεν έχει σπάσει ακόμα, αν και έχει πέσει.
  Το πιο σημαντικό, νίκησε τον πολύ νεαρό ακόμα Wladimir Klitschko, κάτι που αναμφίβολα κάνει τον Tyson Fury έναν τρομερό ανταγωνιστή.
  Οι πιθανότητες ήταν περίπου πενήντα πενήντα. Φυσικά, η νίκη με νοκ άουτ επί της Βάιντερ ήταν εντυπωσιακή. Αλλά τώρα δεν θα είναι ένα γρύλισμα εναντίον του, αλλά ένας τεχνικός μαχητής, τον οποίο κανείς δεν έχει καταφέρει ακόμα να βγει έξω. Και το πιο σημαντικό, ο ίδιος ο νικητής του Βλαντιμίρ βρίσκεται στην αυγή της δύναμής του.
  Θα μπορέσει ο Vitaly, στα πενήντα του, να τα βγάλει πέρα με έναν τέτοιο τεχνικό; Αυτό είναι ήδη μια μονομαχία διανοήσεων. Ωστόσο, ο Βάιντερ σαφώς υποτίμησε τον Βιτάλι και προσπάθησε να τον πάρει χωρίς τελετή. Αλλά αυτό δεν θα λειτουργεί πλέον.
  Εδώ ετοιμάζονται και οι δύο πυγμάχοι. Ο Βιτάλι, όπως πάντα, είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος. Είναι σίγουρος και ήρεμος.
  Ετοιμάζεται και ο Tyson Fury. Είναι πιο ψηλός από τον Βιτάλι, έχει μακρύτερα χέρια και θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί.
  Τώρα όμως ο αγώνας θα γίνει στη Βρετανία και θα υπάρχει και επί πληρωμή μετάδοση.
  Τώρα ο Tyson Fury βγαίνει πρώτος. Επιδεικνύει εξωτερική εμπιστοσύνη. Φαλακρός, δύστροπος και όχι πολύ αθλητικός. Αν ο Vitali Klitschko έβαζε τα μαλλιά του, δεν θα μπορούσατε να ξεχωρίσετε ποιος από αυτούς ήταν μεγαλύτερος, παρόλο που υπήρχε διαφορά ηλικίας δεκαεπτά ετών. Αυτό δεν είναι ακόμα ρεκόρ αγώνων πρωταθλήματος, αλλά πλησιάζει ήδη το ρεκόρ.
  Λοιπόν, ίσως ο Βιτάλι να τσακωθεί και με κάποιον νεότερο από τον Τάισον Φιούρι.
  Ο Βιτάλι βγαίνει υπό τον ήχο απειλητικής μουσικής. Κοιτάζονται ο ένας τον άλλον.
  Ο Tyson είναι ξαπλωμένος και δεν φαίνεται πιο ψηλός. Ο Βιτάλι είναι ίσως πιο φαρδύς στους ώμους. Και το πιο σημαντικό, η σιλουέτα του είναι πολύ πιο όμορφη και οι μύες του προεξέχοντες.
  Λοιπόν, τι γίνεται με τους ύμνους; Πρώτα Βρετανοί και μετά Ουκρανοί.
  Στη συνέχεια μια ανταλλαγή ματιών.
  Και μετά ακούγεται η σάλπιγγα, ο πρώτος γύρος.
  Ο Βιτάλι κάνει ένα ελαφρύ τρύπημα και κινείται καλά. Ο Τάισον προσπαθεί να φύγει. Αλλά ο Vitaly είναι πολύ επιδέξιος και τα χτυπήματά του κινούνται σε μια αδέξια τροχιά, φτάνοντας στο κεφάλι του Tyson Fury.
  Όλα πάνε όπως είχαν προβλέψει οι ειδικοί. Ο Vitaly έχει εξαιρετική ταχύτητα.
  Και όλα πετυχαίνουν.
  Κερδίζει τον πρώτο γύρο... Μετά ένα λεπτό ξεκούρασης και τον δεύτερο γύρο. Και πάλι ο Fury δεν αλλάζει τακτική. Προφανώς ελπίζει ότι ο Βιτάλι θα κουραστεί.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 4.
  Και πάλι ο Klitschko Sr έχει ένα μικρό πλεονέκτημα. Τα αδέρφια κυριαρχούν στο ρινγκ.
  Ο Vladimir κέρδισε τον Ruiz Jr. με τεχνικό νοκ-άουτ πριν από μια εβδομάδα.
  Λοιπόν, η μάχη συνεχίζεται.
  Ο τρίτος γύρος υπαγορεύτηκε και πάλι από τον Βιτάλι. Αλλά στον τέταρτο γύρο, ο Tyson Fury ξαφνικά εκρήγνυται. Ορμάει μπροστά... Και χτυπάει το δίδυμο. Και χτυπιέται κάτω.
  Τι ήθελε; Σε επιφυλακή ο Βιτάλι.
  Κάπως ο Tyson υπερασπίστηκε αυτόν τον γύρο μέχρι το τέλος. Έπειτα άρχισε ξανά η μονόπλευρη μάχη με τον Βιτάλι να κυριαρχεί. Επιπλέον, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Klitschko Sr. δεν βιαζόταν σαφώς.
  Και μετά από οκτώ γύρους, ο Tyson Fury αποσύρεται ξαφνικά. Και η νίκη δηλώνεται με τεχνικό νοκ άουτ, λόγω άρνησης συνέχισης του αγώνα.
  Έτσι, ο Vitali Klitschko σημειώνει ένα νέο ρεκόρ: ο πρώτος μαχητής στην ιστορία της πυγμαχίας που υπερασπίστηκε τον παγκόσμιο τίτλο σε ηλικία πενήντα ετών. Και το επόμενο επίτευγμα του Χόπινς χτυπά.
  Τώρα, λοιπόν, έχει γίνει πραγματικά ένας υπεράνθρωπος. Και εκδικήθηκε τον αδελφό του.
  Αλλά ο επόμενος αγώνας είναι μια ρεβάνς με τον Weider. Υπόσχονται πολύ μεγάλες αμοιβές. Γιατί μπορούμε να τσακωθούμε μαζί του και μετά να πάμε εναντίον του Τζόσουα;
  Και τότε μπορείτε να σκεφτείτε έναν αγώνα ενοποίησης με την Usik. Γενικά, ο Vitali Klitschko, καταρχήν, θα ήθελε να γίνει ο απόλυτος παγκόσμιος πρωταθλητής. Και έχει πολύ έντονη επιθυμία.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο χαμογελάει με τις σκέψεις του. Ναι, αυτό είναι δυνατό. Το αγόρι κουρεύει μια ολόκληρη σειρά φασιστών και λέει:
  - Ο κόσμος σε θυμάται Klitschko! Ο κόσμος σε εκτιμά Klitschko! Ο κόσμος πεινά για σένα Klitschko! Επιστρέψτε σύντομα Klitschko!
  Το αγόρι ιδιοφυΐα γέλασε με το χαρούμενο τραγούδι του και εκτόξευσε ξανά την πιο θανατηφόρα από όλες τις χειροβομβίδες. Και τρία τανκς των Ναζί συγκρούονται.
  Παρά την ηρωική αντίσταση των σοβιετικών στρατευμάτων, οι Ναζί ήταν ακόμη σε θέση να πάρουν και να κόψουν το διάδρομο που ένωνε τη Μόσχα με άλλα μέρη της ΕΣΣΔ.
  Έτσι, η πρωτεύουσα της Ρωσίας βρίσκεται υπό πλήρη αποκλεισμό. Όπως το Λένινγκραντ είναι μπλοκαρισμένο.
  Το Στάλινγκραντ εξακολουθεί να αντιστέκεται. Οι Γερμανοί εισβάλλουν επίσης στις πόλεις Γκρόζνι και Ορτζονικίτζε στον Καύκασο. Η κατάσταση είναι κρίσιμη. Ειδικά όταν η Μόσχα περικυκλώθηκε πλήρως.
  Έχει πολλά στρατεύματα και εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες στην πολιτοφυλακή. Αλλά στις μάχες, οι οβίδες και τα πυρομαχικά εξαντλούνται πολύ γρήγορα. Ίσως δεν θα υπάρχουν αρκετά πυρομαχικά. Και τότε η πρωτεύουσα θα πέσει. Και δεν υπάρχουν τόσες πολλές προμήθειες τροφίμων. Θα τελειώσει και αυτό σύντομα.
  Και χωρίς τη Μόσχα, θα είναι ένας ακόμη πόλεμος. Και ο Στάλιν το καταλαβαίνει αυτό.
  Τώρα είναι στο Kuibyshev. Αλλά αφότου οι Ναζί έσπασαν στο Βόλγα, δεν ήταν πολύ μακριά από την πρώτη γραμμή.
  Επιπλέον, οι σαμουράι τους πίεσαν επίσης. Βομβαρδίζουν και επιτίθενται με αμέτρητο πεζικό. Μπορεί να μην υπάρχει αρκετή δύναμη.
  Ο Στάλιν το καταλαβαίνει και προσπαθεί να διαπραγματευτεί μια ξεχωριστή ειρήνη με την Ιαπωνία στα παρασκήνια. Λένε ότι είναι ακόμη έτοιμοι να εγκαταλείψουν την Άπω Ανατολή και να πληρώσουν αποζημίωση σε χρυσό.
  Αλλά ο Χιροχίτο είπε: χρειαζόμαστε όλη τη Σιβηρία, μέχρι τα Ουράλια. Αλίμονο, είναι αδύνατο να τα παρατήσεις τόσα πολλά.
  Το Βλαδιβοστόκ είναι ήδη σχεδόν περικυκλωμένο. Και γενικά όλα είναι πολύ τρομακτικά...
  Αλλά μερικά ηρωικά κορίτσια πολεμούν και δεν υποκύπτουν στους φασίστες και τους Ιάπωνες μιλιταριστές.
  Το θωρακισμένο αυτοκίνητο της φυλακής στο οποίο ταξίδευε ο τραγουδιστής Witcher σταμάτησε και ακούστηκε το τρίξιμο του ανοίγματος της πόρτας. Δύο Γιαπωνέζοι, ο ένας μεγαλόσωμος και χοντρός, ο άλλος μικρόσωμος και αδύνατος, έγειραν έξω από το φως που τύφλωσε στιγμιαία την Αναστασία. Τότε το κορίτσι, χωρίς δισταγμό, μαχαίρωσε έναν στον κρόταφο με μια κνήμη και έναν άλλο στο σαγόνι με μια γροθιά τυλιγμένη σε μια αλυσίδα. Οι περίφημοι πολεμιστές της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου έπεσαν κωμικά νοκ άουτ.
  Ο Witcher μάλιστα τραγούδησε:
  - Προκαλώ τον άνθρωπο για τον δωδέκατο γύρο! Μετά από όλα, είμαι μια σούπερ γυναίκα και μια πλήρης Atass, και στέλνω τον εχθρό σε βαθύ νοκ άουτ, επιδεικνύοντας αχαλίνωτη τάξη στη μάχη!
  Το κορίτσι πήρε ένα ιαπωνικό πολυβόλο που είχε αντιγραφεί από το Schmeister και, κάνοντας κλικ στο μπουλόνι, όρμησε στο πιλοτήριο. Τρεις ακόμη Ιάπωνες πήδηξαν εκεί έξω και η Βεντμάκοβα έστειλε μια έκρηξη πυρών εναντίον τους, στοχεύοντας τα κεφάλια τους και χαμογελώντας άγρια.
  - Τι πήραν τα τέρατα με κεφάλι κλαμπ!
  Το τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού συνελήφθη από μια γυμνή κυρία πολεμίστρια. Ο Witcher γάβγισε:
  αιωρείται πάνω από την άτυχη Ρωσία,
  Κόλαση τέρατα που βράζουν σκοτάδι!
  Ο κατακτητής έχει το θυελλώδες τσεκούρι του,
  Ακονίστε και κόψτε το κεφάλι!
  Ένας κομμουνιστής σε μια μπάλα δεν είναι πιόνι,
  Δεν είμαστε για πάντα ζυγός!
  Θα μετατρέψει το Τρίτο Ράιχ σε πυροβόλα,
  Λοιπόν, η ειλικρίνεια θα ανταμειφθεί με καλοσύνη!
  Παρά το γεγονός ότι ήταν αηδιασμένη, η Βεντμάκοβα φόρεσε μια ιαπωνική στρατιωτική στολή που είχε αφαιρεθεί από τους νεκρούς. Πόσο δυσάρεστο ήταν, αυτοί οι στρατιώτες δεν είχαν πλυθεί για πολύ καιρό και η μυρωδιά ήταν τρομερή. Το κορίτσι πιλότος ούρλιαξε:
  - Πρέπει να γίνει τόσο βάναυση! Ασιατικό όμως!
  Το τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού, ωστόσο, ξεκίνησε εύκολα και ξεκίνησε με βόρεια κατεύθυνση. Το όχημα διέθετε δύο πολυβόλα των 12 χλστ., ώστε, αν χρειαζόταν, να είναι δυνατή η απόκρουση επίθεσης πεζικού. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι η θωράκιση των 20 mm δεν θα άντεχε στο διαμέτρημα των ιαπωνικών "κανονιών" των 37 mm. Η Βεντμάκοβα σκέφτηκε: πώς η έλευση των κομμουνιστών στην εξουσία άλλαξε τη Ρωσία. Αν στην τσαρική εποχή, ο ιαπωνικός στρατός ήταν σημαντικά ανώτερος από τον ρωσικό στρατό σε τεχνικούς όρους, τώρα, αντίθετα, υστερεί. Αν και δεν μπορεί να ειπωθεί ότι η επιστήμη δεν ενθαρρύνεται στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Η υποχρεωτική δευτεροβάθμια εκπαίδευση εισήχθη στα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα. Είναι αλήθεια ότι η ποιότητα της εκπαίδευσης στην Ιαπωνία δεν ήταν υψηλή. Το αντέγραψαν από το πρωσικό σχολείο, που ήταν σχολαστικό μέχρι τα άκρα, και το απλοποίησαν ελαφρώς, ώστε ένας δάσκαλος να περάσει από όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές, αφού δεν υπήρχαν αρκετοί μορφωμένοι. Γενικά, οι Ιάπωνες μιμήθηκαν τους Ευρωπαίους, για παράδειγμα τους Βρετανούς στην εμφάνιση των χακί στολών, τους Γερμανούς σε σχηματισμό και στρατιωτικούς κανονισμούς, τους Αμερικανούς με τη στολή και τον τύπο του ναυτικού και το σύστημα λειτουργίας των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Είναι αλήθεια ότι είχαν τον δικό τους, για παράδειγμα, τον κώδικα Bushido, το περίφημο εκρηκτικό shimosa (αν και δεν ήταν καθόλου καλύτερο από το ευρωπαϊκό). Μέχρι τα μέσα του δέκατου ένατου αιώνα, η Ιαπωνία ήταν μια καθυστερημένη μεσαιωνική χώρα που δεν είχε καν σιδηρόδρομους και ήταν οπλισμένη με οβίδες. Ήταν ακόμη πιο αρχαϊκό από την Τουρκία ή το Ιράν, και ακόμη περισσότερο από την τσαρική Ρωσία. Παραδόξως, η Αμερική ήταν αυτή που βοήθησε τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου να αναδειχθεί ως άνθρωποι και κυριολεκτικά την ανάγκασε να ενταχθεί στον πολιτισμένο κόσμο. Το σύγχρονο καταδρομικό ατμού με εκρηκτικά κοχύλια έκανε έντονη εντύπωση στην καθυστερημένη Ιαπωνία. Ειδικά όταν βύθισε αρκετά ιστιοφόρα, δείχνοντας την πλήρη αδυναμία των κανονιοβολίδων.
  Ίσως οι Αμερικανοί να μετανιώσουν πολλές φορές που ανάγκασαν την Ιαπωνία να ανοιχτεί στον κόσμο. Ότι είχαν μεγαλώσει έναν ανταγωνιστή στην Ασία, αλλά μετά ήταν δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι σε μερικές δεκαετίες η Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου θα ακολουθούσε τον δρόμο που χρειάστηκε αιώνες για τη Δύση.
  Η Βεντμάκοβα οδήγησε κατά μήκος της εθνικής οδού, επιτρέποντας σε φορτηγά με ενισχύσεις να περάσουν μπροστά, καθώς και στη μεταφορά, και σκέφτηκε. Η τσαρική κυβέρνηση, ακόμη και επί Αλεξάνδρου Β' ή μάλλον επί Νικολάου Α', σκαρφίστηκε σχέδια για την προσάρτηση της Κίνας στη Ρωσία. Όμως ο Νικολάι επέλεξε την τουρκική κατεύθυνση ως αντικείμενο επέκτασης. Κατ 'αρχήν, ήταν πιο βολικό. Όμως η Βρετανία, που μισούσε τη Ρωσία και η Γαλλία, που ήταν υπό την επιρροή της, στάθηκαν υπέρ των Οθωμανών. Για πρώτη φορά σε ένα τέταρτο της χιλιετίας (από το 1612), η Ρωσία έχασε έναν πόλεμο μεγάλης κλίμακας (μεμονωμένες μάχες, φυσικά, δεν υπολογίζονται, εννοείτε ότι για σχεδόν ένα τέταρτο της χιλιετίας η Ρωσία δεν έχασε πόλεμο όπως ένα σύνολο, παρεμπιπτόντως, ήταν επί Νικολάου του Πρώτου που έφθασε στο μέγιστο μέγεθος από άποψη έκτασης). Οι λόγοι ήταν αρκετοί, με σημαντικότερο την υπεροχή των δυτικών δυνάμεων στον τεχνολογικό εξοπλισμό των στρατευμάτων τους. Αφού αυτοκτόνησε ο πρώτος Νικόλαος, τον θρόνο ανέλαβε ο Αλέξανδρος Β΄: ίσως ο πιο μορφωμένος και πολυμαθής τσάρος σε ολόκληρη την ιστορία της Ρωσίας. Άρχισε μεγάλες μεταρρυθμίσεις, σημείωσε τη δουλοπαροικία και κάτω από αυτόν ξεκίνησε η ραγδαία ανάπτυξη της βιομηχανίας, η κατασκευή σιδηροδρόμων και σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας! Αλλά την ίδια στιγμή, η κατάργηση της δουλοπαροικίας συνέβη σε βάρος των αγροτών, υπήρξε μεγάλη καταστροφή, ξέσπασαν ταραχές, ιδιαίτερα μαζικές στην Πολωνία. Ο Αλέξανδρος κατάφερε να προχωρήσει τη Ρωσία, αλλά δεν έλυσε θεμελιώδη προβλήματα, και μάλιστα πούλησε την Αλάσκα στην Αμερική για πένες και έδωσε δωρεάν τα νησιά της Χαβάης. Αλήθεια, κατάφερε να νικήσει την Τουρκία, αλλά η Οθωμανική Αυτοκρατορία ήταν πολύ αδύναμη εκείνη την εποχή και ταρακουνήθηκε από εξεγέρσεις. Ναι, οι απώλειες της Ρωσίας σε αυτόν τον πόλεμο ήταν δυσανάλογα μεγάλες, αποδεικνύοντας ότι ο ρωσικός στρατός απέχει ακόμα πολύ από το τέλειο, παρά τις μεταρρυθμίσεις. Ωστόσο, ακόμη και υπό τον Σουβόροφ, όλα δεν ήταν τόσο ξεκάθαρα όσο λένε στα βιβλία. Οι νίκες είχαν σημαντικό τίμημα και η Αικατερίνη η Δεύτερη, για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια του δεύτερου ρωσοτουρκικού πολέμου, περιορίστηκε σε σχετικά μέτριες εδαφικές εξαγορές, εγκαταλείποντας ακόμη και αξιώσεις στη Μολδαβία. Αν και αυτά τα εδάφη κατοικούνταν από Ορθόδοξους Σλάβους και κάποτε ήταν μέρος της Ρωσίας του Κιέβου. Γενικά, μετά την απελευθέρωση της Ρωσίας από τον μογγολο-ταταρικό ζυγό, χαράχθηκε μια πορεία για την επιστροφή όλων των αρχικών σλαβικών εδαφών. Αυτό κράτησε αρκετούς αιώνες• για παράδειγμα, η Γαλικία επέστρεψε μόλις το 1939, μετά την απελευθέρωση από τον πολωνικό ζυγό. Και η πόλη Przemysl με τα γύρω εδάφη παρέμεινε στους Ούγγρους και τους Σλοβάκους.
  Η Βεντμάκοβα κοίταξε τον αυτοκινητόδρομο: δεν υπήρχαν τόσα πολλά διαφορετικά αυτοκίνητα, αλλά Ιάπωνες πεζοί παρέλαβαν. Η Ιαπωνία έχει πληθυσμό περίπου εκατό εκατομμυρίων, ακόμη περισσότερο από τη Γερμανία, η εκπαίδευση πριν από τη στρατολογία καταλαμβάνει τις μισές σχολικές ώρες. Ο πόλεμος με την ΕΣΣΔ είναι θεόσταλτο για αυτούς, σε αντίθεση με τον αγώνα με τις ΗΠΑ. Μπορείτε να δημιουργήσετε όλο και περισσότερους διαχωρισμούς.
  Είναι πολύ δελεαστικό να πυροβολείτε μια έκρηξη από τα δύο πολυβόλα υψηλής ταχύτητας σας, ευτυχώς αυτό μπορεί να γίνει ελέγχοντάς τα χρησιμοποιώντας μια υδραυλική κίνηση από το πιλοτήριο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι τότε η ίδια θα έχει ελάχιστες πιθανότητες να φύγει από εδώ. Όχι, είναι ακόμα καλύτερα να το κάνετε πιο κοντά στην πρώτη γραμμή ή τη νύχτα. Ναι, φαίνεται ότι έχει ήδη βραδιάσει... Τότε οι λύκοι θα χορτάσουν και τα πρόβατα θα είναι ασφαλή. Αν και όχι, δεν είναι πρόβατο.
  Τι γίνεται λοιπόν με την Ιαπωνία; Ο πρώτος πόλεμος του 1904-1905 χάθηκε και η Ρωσία έχασε περισσότερους από διακόσιες πενήντα χιλιάδες στρατιώτες και αξιωματικούς μόνο ως αιχμάλωτους. Αν και ο τσαρικός στρατός είχε αριθμητική υπεροχή. Η Ιαπωνία έχασε λιγότερους από δύο χιλιάδες αιχμαλώτους• ένα μπόνους εκατό χρυσά ρούβλια καθορίστηκε ακόμη και για κάθε αιχμάλωτο κιτρινοπρόσωπο στρατιώτη και χίλιους αξιωματικούς. Αυτή η σελίδα της ιστορίας είναι πολύ δυσάρεστη για τη Ρωσία. Το πιο ενοχλητικό είναι ότι πολλοί στο εσωτερικό της χώρας ήθελαν να κερδίσουν οι Ιάπωνες. Για παράδειγμα, φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας έστειλαν συγχαρητήρια στο Mikado για την πτώση του Port Arthur. Και πόσα κλάπηκαν: είναι αδύνατο να καταγραφεί!
  Η Βεντμάκοβα επιβράδυνε το γκάζι για να μην πέσει σε άλλη κολόνα πορείας. Το κορίτσι ορκίστηκε:
  - Λοιπόν, είναι σαν τις ακρίδες! Πλάσματα με στενά μάτια!
  Το αυτί μπορούσε ήδη να διακρίνει το βρυχηθμό του κανονιοβολισμού• η πρώτη γραμμή πλησίαζε. Ο πιλότος γρύλισε και μετά τραγούδησε:
  Ο Ρώσος πολεμιστής δεν στενάζει από τον πόνο,
  Ο Ρώσος πολεμιστής καταστρέφει τους Ιάπωνες!
  Και έχουμε απόλυτη θλίψη,
  Ολόκληρη η λυγισμένη ασπίδα τινάχτηκε!
  Το κορίτσι σώπασε ξανά. Σε εκείνον τον πόλεμο, οι ΗΠΑ και η Βρετανία βοήθησαν την Ιαπωνία με χρήματα και όπλα, αλλά δεν υπήρχε μέτωπο στη δύση. Πράγματι, η Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου ήλπιζε ότι η Γερμανία θα εκμεταλλευόταν τη στιγμή και θα επιτεθεί στη Ρωσία. Κατ' αρχήν, αυτό ήταν πραγματικό και ωφέλιμο για τη Γερμανία. Η συμμαχική Αυστροουγγαρία, με τα συμφέροντά της στα Βαλκάνια, θα μπορούσε επίσης να εναντιωθεί στη Ρωσία. Η Τουρκία, ιστορικά προσβεβλημένη από τη Ρωσία, και μάλιστα υπό τον οικονομικό έλεγχο της Γερμανίας, θα μπορούσε επίσης να μπει στον πόλεμο. Είναι επίσης πιθανό η Ιταλία, η οποία ήταν μέρος της Τριπλής Συμμαχίας και μπορούσε να διεκδικήσει τα πλούσια ουκρανικά εδάφη, να έμπαινε στον πόλεμο. Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν κακό για την τσαρική Ρωσία. Ακόμα κι αν έχανε σε μια συμμαχία με την Αντάντ, τότε ένας πόλεμος σε δύο μέτωπα θα κατέληγε σε καταστροφή. Οι πιθανότητες να μπει η Γαλλία στη μάχη είναι ελάχιστες, αφού εκείνη την περίοδο η Βρετανία ήταν εναντίον της Ρωσίας. Γενικά, βέβαια, πρόκειται για μεγάλο λάθος υπολογισμό του Κάιζερ, που έχασε μια τέτοια ευκαιρία. Είναι πιθανό ότι ακόμη και μετά το ξέσπασμα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, ο κύριος στρατηγικός λάθος υπολογισμός ήταν η επίθεση των Fritz στο Βέλγιο και τη Γαλλία. Ίσως αν είχαν εξαπολύσει μια ολοκληρωτική εισβολή στη Ρωσία, η κατάσταση με την Πολωνία το 1939 θα είχε επαναληφθεί. Ευτυχώς, οι Γερμανοί αποδείχτηκαν υπερβολικοί, επιλέγοντας πόλεμο σε δύο μέτωπα.
  Η Witcher, σε αντίθεση με πολλούς συμπατριώτες της, ήταν τυχερή: κατάφερε να διαβάσει το Mine Kaif και στο πρωτότυπο. Φυσικά, ο Χίτλερ είχε δίκιο όταν έλεγε ότι είτε ήταν απαραίτητο να είμαστε μαζί με τη Βρετανία εναντίον της Ρωσίας, είτε μαζί με τη Ρωσία εναντίον της Βρετανίας. Και πολύ λογικά, ο μελλοντικός Φύρερ επέκρινε όσους προσπάθησαν να φέρουν στο φως το πτώμα του Μπίσμαρκ.
  Ο Χίτλερ απέρριψε πράγματι κάθε πιθανότητα οποιασδήποτε συμμαχίας με τη Ρωσία, ειδικά όταν οι Μπολσεβίκοι ήρθαν στην εξουσία σε αυτήν και πίστευε ότι τα ρωσικά εδάφη έπρεπε να γίνουν γερμανικές αποικίες.
  Αυτό σημαίνει ότι ήταν ξεκάθαρα εχθρός της Ρωσίας και οποιαδήποτε συμφωνία για τον Φύρερ ήταν ένα απλό κομμάτι χαρτί. Επιπλέον, ο Στάλιν είναι ηλίθιος που έχασε ένα τόσο δυνατό χτύπημα στο ανοιχτό πηγούνι του, αν και ήταν υποχρεωμένος να προετοιμαστεί για να αποκρούσει το χτύπημα και να φέρει τα στρατεύματά του σε ετοιμότητα μάχης. Ή καλύτερα, φυτέψτε το μόνοι σας! Ο γερμανικός στρατός επίσης δεν ήταν έτοιμος για την επιθετική παρόρμηση του σοβιετικού στρατού. Θα τους ήταν πολύ δύσκολο• θα μπορούσαμε απλώς να είχαμε περικυκλώσει και καταστρέψει τα γερμανικά στρατεύματα στα καζάνια. Τι πόλεμος είναι αυτός! Και έτσι η πρωτοβουλία πέρασε στη Βέρμαχτ. Και το μέτωπο κυλούσε από τη Δύση προς την Ανατολή. Δεν είναι ξεκάθαρο σε τι υπολόγιζε ο Στάλιν; Και ο Μπέρια είναι σκύλα. Τον ξέρει καλά φαλακρό. Γιατί δεν προειδοποίησε τον Στάλιν; Γιατί δεν σας έπεισε να αναλάβετε δράση; Πως εγινε αυτο? Άλλωστε ο Λαϊκός Επίτροπος ήταν πονηρός και δεν εμπιστευόταν κανέναν! Εξάλλου, υπήρχαν πραγματικά σοβαρά στοιχεία πληροφοριών, τα στρατεύματα του Τρίτου Ράιχ έφθαναν στα σύνορα και κάθε δεύτερη γιαγιά προφήτευε πόλεμο. Γενικά, υπήρχε η αίσθηση ότι πλησίαζε κάτι αδυσώπητο και τρομερό!
  Και μόνο ο Στάλιν και η συνοδεία του κλωτσούσαν, σαν να ήθελαν επίτηδες να χάσουν και να καταστρέψουν εκατομμύρια ανθρώπους. Και γενικά, ο μουστακαλής Γεωργιανός δεν είναι και τόσο ιδιοφυΐα... Δεν πρόλαβε να τελειώσει το σεμινάριο, και, όπως της παραδέχτηκε η Μπέρια, πίνει συχνά. Και όταν άρχισε ο πόλεμος, ακούγεται γενικός θόρυβος... Και τώρα όλος ο κόσμος πήρε τα όπλα εναντίον της Ρωσίας! Και εδώ, φυσικά, ευθύνονται οι άκαμπτες πολιτικές του Στάλιν. Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός ότι το μέτωπο ασφυκτιά από την έλλειψη προμηθειών, χιλιάδες τρένα ανακλήθηκαν για να απελαθούν Τσετσένοι στο Καζακστάν. Και αυτό έγινε κατά τη διάρκεια του πολέμου, όταν κάθε άμαξα μετράει! Εξαιτίας αυτού, παρεμπιπτόντως, ο Mainstein κατάφερε, παρά τη σημαντική αριθμητική υπεροχή του σοβιετικού στρατού, να πραγματοποιήσει μια αντεπίθεση για να νικήσει τα κόκκινα στρατεύματα. Λόγω έλλειψης κλιμακίων, οι ενισχύσεις δεν αναπτύχθηκαν εγκαίρως, ο ανεφοδιασμός των σοβιετικών στρατευμάτων διακόπηκε και ως αποτέλεσμα η επίθεση σταμάτησε. Και αν τα στρατεύματά μας βρίσκονταν τώρα στο Κίεβο, και ίσως στη Ρουμανία, η Βρετανία και οι ΗΠΑ δεν θα διακινδύνευαν να προδώσουν την ΕΣΣΔ!
  Άλλωστε ποιος παραλίγο να σκοτώσει τον Χίτλερ; Ωθώντας έτσι το Τρίτο Ράιχ σε νέα επιθετικότητα;! Πιθανότατα, αυτή ήταν μια επιχείρηση με επικεφαλής τον Μπέρια... Άλλωστε, κάποτε κατάλαβε πώς να τελειώσει τον Τρότσκι. Εκείνη την εποχή όμως αυτό προκλήθηκε από την ανάγκη να αποφευχθεί η διάσπαση της Διεθνούς. Τώρα αυτό οδήγησε στο αντίθετο αποτέλεσμα, οι εχθροί της Ρωσίας ενώθηκαν. Επιπλέον, οι εχθροί είναι ιστορικοί! Πρέπει να πει ότι η ίδια η Βεντμάκοφ εξεπλάγη πολύ που ο Τσόρτσιλ έκανε μια συγκλονιστική ομιλία στις 24 Ιουνίου, ανακοινώνοντας την υποστήριξη στην ΕΣΣΔ. Είναι περίεργο που το πρόβατο ήρθε στον λύκο για συμμαχία, αν, φυσικά, το βρετανικό λιοντάρι μπορεί να συγκριθεί με ένα πρόβατο. Ο Στάλιν πάντως είναι τυπικός λύκος! Τώρα όλα είναι κανονικά, καπιταλιστές δημοκράτες και καπιταλιστές φασίστες μαζί! Αλλά οι κομμουνιστές είναι ενωμένοι και τίμιοι, χωρίς συμβιβασμούς με τη συνείδηση! Ίσως αυτό ακριβώς ήθελε ο Στάλιν; Σε κάθε περίπτωση, οι δυνάμεις του εχθρού αυξήθηκαν και η Ιαπωνία έδειξε τα σαγόνια της στα ανατολικά. Αλλά, γενικά, η κίνηση της ηγεσίας των χωρών του Ανατέλλοντος Ηλίου είναι λογική: είναι απαραίτητο να φιμώσουν οι στρατιωτικοί που είναι δυσαρεστημένοι με τις τεράστιες εδαφικές παραχωρήσεις και την πραγματική παράδοση, υποσχόμενοι νέες μάχες και εδάφη. Αν οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είχαν επιβάλει κυρώσεις, ή μάλλον αποκλεισμό, κατά της Ιαπωνίας στις 24 Ιουλίου, τότε ίσως οι σαμουράι να είχαν χτυπήσει την ΕΣΣΔ ακόμη και τον Αύγουστο, χωρίς να περιμένουν τον χειμώνα! Οι Ιάπωνες είναι γενναίος λαός και δύσκολα θα τους σταματούσε η μνήμη του Khalkhin Gol, όπου, παρεμπιπτόντως, πολέμησαν δευτερεύοντα στρατεύματα, συμπεριλαμβανομένων των στρατευμάτων-μαριονέτα της αυτοκρατορικής κυβέρνησης της Μαντζουρίας!
  Και αυτό θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την πτώση της Μόσχας... Αν και ο Στάλιν μάλλον θα προτιμούσε να παραδώσει όλη τη Σιβηρία για την παράδοση της Μόσχας. Απλώς θα άφηνα κάλυψη εκεί, ελπίζοντας ότι ο σκληρός χειμώνας της τάιγκα δεν θα έδινε στους Ιάπωνες την ευκαιρία να προχωρήσουν πολύ και να συνδεθούν με τους Γερμανούς στα Ουράλια ή την περιοχή του Βόλγα.
  Και τότε, φυσικά, θα υπήρχαν προβλήματα... Ο Χίτλερ απέτυχε κοντά στη Μόσχα και έκανε λάθος υπολογισμό κηρύσσοντας πόλεμο στις ΗΠΑ, χωρίς να υποχρεώνει την Ιαπωνία να ανταποδώσει σε σχέση με την ΕΣΣΔ. Ο Χίτλερ δεν διακρινόταν καθόλου από τη λογική, με τον βάναυσο αντισημιτισμό του, στρέφοντας εναντίον του εαυτού του την κύρια οικονομική ελίτ ακόμα και το Βατικανό. Είναι αλήθεια ότι αυτό αύξησε τη δημοτικότητά του μεταξύ των Αράβων, αλλά δεν παρείχαν σημαντική βοήθεια στο σώμα του Rommel.
  Το θωρακισμένο αυτοκίνητο έφτασε μέχρι τα πρώην σοβιετικά σύνορα. Εδώ έχει ήδη γίνει κάποια καταστροφή. Εδώ ο πυλώνας των συνόρων εξακολουθεί να προεξέχει.
  Και ιαπωνικό πεζικό, καθώς και αρκετές ελαφριές τανκέτες με αυτόματα κανόνια 20 χιλιοστών και δύο πολυβόλα το καθένα. Ενάντια στο κινεζικό πεζικό, αυτό μπορεί να είναι ένα καλό όπλο, αλλά ενάντια στο T-34... Αλήθεια, υπάρχουν λίγα τέτοια άρματα στην Άπω Ανατολή, οι κύριες δυνάμεις είναι καθηλωμένες στα δυτικά. Επιπλέον, είναι ορατά μερικά ακόμη τεθωρακισμένα οχήματα και όλμοι που μεταφέρονται με ανοιχτά οχήματα. Πρέπει να πω ότι δεν είναι κακοί όλμοι, παρά το μικρό τους διαμέτρημα...
  Η Witcherova δίστασε: τι να κάνω; Υπάρχουν πολλοί Ιάπωνες και προφανώς πρέπει να στρίψετε σε επαρχιακό δρόμο. Ή μήπως θα δώσει ακόμα μια στροφή στα στενά μάτια;
  Έχει ήδη βραδιάσει, σύννεφα έχουν σκεπάσει τον ουρανό και έρχεται βροχή. Φυσικά, μπορείς να ρισκάρεις, ειδικά αφού οι Ιάπωνες είναι στριμωγμένοι, το πεζικό στέκεται, μαζεμένο σε πυκνές τάξεις. Ναι, υπάρχει ένα ολόκληρο σύνταγμα από αυτούς, στρατιώτες με κιτρινόκοιλο, πολύ άσχημο, δεν είναι κρίμα να τους σκοτώσεις.
  Η Witcher σταυρώθηκε, μουρμουρίζοντας:
  - Ο Θεός να μην υπάρχουν περισσότεροι σαμουράι!
  Δύο πολυβόλα μεγάλου διαμετρήματος - των 12 χλστ. εξαπέλυσαν κατά ριπάς τα πλάσματα με τα στενά μάτια. Άρχισε ο ολοκληρωτικός ξυλοδαρμός. Το κορίτσι μάλιστα τραγούδησε:
  Θα πολεμήσουμε τον εχθρό μέχρι τέλους,
  Οι πράξεις των στρατιωτών είναι αμέτρητες!
  Οι Ρώσοι ήταν πάντα σε θέση να πολεμήσουν,
  Μην τα παρατάς όταν έρχονται προβλήματα!
  Τα 12 mm είναι ένα μεγάλο και αιχμηρό φυσίγγιο, διαπερνά τα σώματα και μερικές φορές πολλά ιαπωνικά ταυτόχρονα. Η Vedmakova έλεγχε το όπλο χρησιμοποιώντας υδραυλικές μονάδες, τις οποίες οι Ιάπωνες δανείστηκαν από την αεροπορία. Στα πρώτα δευτερόλεπτα οι μαχητές του Empire of the Rising Sun δεν κατάλαβαν καν τι συνέβαινε και από πού προήλθε η επίθεση. Απλώς έπεσαν, βγάζοντας ρεύματα αίματος από το στομάχι και το στήθος τους. Ο ερχομός του θανάτου σε αυτόν τον φαινομενικά γαλήνιο κόσμο ήταν τόσο απροσδόκητος. Αν και όχι, η τελευταία δήλωση μοιάζει περισσότερο με κοροϊδία.
  Ο Witcher κατάφερε να κουρέψει αρκετές τάξεις πριν ο εχθρός αντιδράσει και αρχίσει να σκορπίζει. Ο πιλότος συνέχισε να πυροβολεί, ενώ ταυτόχρονα κινούσε το θωρακισμένο αυτοκίνητο για να μην δεχθεί πυρά από τα τανκ. Ωστόσο, ένα πυροβόλο αεροσκάφους μπορεί να διαπεράσει ακόμη και τέτοια πανοπλία. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται επίσης από την αρχική ταχύτητα του βλήματος• στις σφήνες εξακολουθεί να είναι μεγαλύτερη από αυτή των όπλων μαχητικών.
  Ενώ ο πιλότος ήταν τυχερός, οι Ιάπωνες δεν κατάλαβαν αμέσως ποιος τους έστελνε το θάνατο, ειδικά από τη στιγμή που άρχισε να στάζει η ανοιξιάτικη βροχή, με αποτέλεσμα οι λάμψεις να γίνονται δυσδιάκριτες. Πιθανώς οι σαμουράι πίστευαν ότι δέχονταν επίθεση από ένα ρωσικό απόσπασμα που είχε διαρρήξει προς τα πίσω, έτσι τα τανκ άνοιξαν πυρ στους θάμνους. Ο Witcher, συνέτριψε τους Ιάπωνες και τραγούδησε:
  Από τις μακρινές άκρες του ωκεανού,
  Εκεί που σείστηκε το θησαυροφυλάκιο του ουρανού!
  Οι ορδές του Σουλτάνου ορμούν,
  Λες και ανέστη ο Αντίχριστος!
  
  Ο πόλεμος είναι ανελέητος, κακός,
  Σαν χαρταετός που κατέβηκε στη Ρωσία!
  Η γη μου είναι γκρίζα με πληγές,
  Σώσε τη μητέρα σου, προσεύχομαι στον Θεό!
  
  Πόσο σκληρός είναι ο κόσμος, είναι τρομερό
  Το παιδί έπεσε και έγινε κομμάτια!
  Γέννησαν σπρώχνοντας από πόνο,
  Έτσι αποφάσισε ο κακός Thunderer!
  
  Ο Θεός δεν γνωρίζει όρια στον θυμό,
  Έχει φέρει καταστροφή στην ανθρώπινη φυλή!
  Και όλοι οι ζωντανοί υποφέρουν,
  Μόνο η θλίψη μετράει τις νίκες!
  
  Η Ρωσία είναι όλη βουτηγμένη στο αίμα,
  Πόσο σκληρός είσαι Παντοδύναμος!
  Πού πήγε η αποστολή σας;
  Είναι όντως ο Χριστός ο τρίτος, περιττός!
  
  Γιατί είστε η Άντα και η Εύα,
  Τους έδιωξε από τον παράδεισο για αδικήματα!
  Ήρθε η ώρα για τον κανίβαλο,
  Με πιο ψύχραιμη επιδρομή Mamaia!
  
  Τα κορίτσια χύνουν δάκρυα εδώ,
  Οι Γερμανοί σκότωσαν τους γονείς μου!
  Είναι ξυπόλητη και κάνει παγωνιά
  Σοβαρά, όλα τα ποτάμια έχουν παγώσει!
  
  Κανείς δεν λυπάται εμάς τους ανθρώπους
  Μας τσιμπάνε είτε σκνίπες είτε φίδια!
  Μερικές φορές προκύπτει μια ιδέα
  Τι κύπελλο ταλαιπωρίας μέχρι το χείλος!
  
  Είναι μάταιο να ελπίζεις στον Θεό,
  Φυσικά και δεν του κάνει κακό!
  Είναι καλύτερα να ζεις φτωχά και φτωχά,
  Αλλά εδώ είπαμε - αρκετά!
  
  Έχουμε τα λάβαρα του κομμουνισμού,
  Που σημαίνει καμία αναφορά στον θείο μου!
  Δεν μπορώ να ανεχτώ τον φασισμό,
  Το ήθος μας είναι απλό: στο διάολο!
  
  Ελπίδα για κάλους χέρια,
  Στο μυαλό που είναι στο κεφάλι!
  Η θέληση μας οδηγεί σε επιτεύγματα,
  Επιδεξιότητα, ενθουσιασμός στη γροθιά!
  
  Και έτσι, μετρώντας σε βήματα,
  Ο δρόμος σας προς την ελευθερία και την ευτυχία!
  Θα γίνουμε κόκκινοι θεοί,
  Κανείς δεν μπορεί να μας λυγίσει!
  Η Βεντμάκοβα τραγούδησε και πυροβόλησε με πολυβόλα, πυροβόλησε τους στενόφθαλμους που είχαν ήδη καταφέρει να τρέξουν και να ξαπλώσουν. Αλλά μετά άλλαξε και η τύχη της• αρκετοί Ιάπωνες αξιωματικοί προφανώς κατάλαβαν τι συνέβαινε και πέταξαν αρκετές χειροβομβίδες στο θωρακισμένο αυτοκίνητο. Η Witcher ένιωσε το σώμα της να τρέμει. Ωστόσο, οι ιαπωνικές χειροβομβίδες ήταν κατακερματισμένες και δεν διείσδυσαν στην πανοπλία, προφανώς σχεδιασμένες για να αντέχουν σε εκρήξεις πολυβόλου διαμετρήματος έως και 14 χιλιοστών.
  Ο Witcher γέλασε:
  - Και μετά σε μια πεισματική μάχη, μια αδέσποτη σφαίρα - ένας ανόητος! Εκνευρίστηκε, έγινε ξαφνικά πιο σοφή και χτυπούσε συχνότερα τον στόχο!
  Σε ένα θωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού, τα πολυβόλα τροφοδοτούνται με τροφοδοσία ζώνης. Αυτό δίνει μια μεγάλη παροχή σφαιρών, επιπλέον, παρέχεται ψύξη νερού, η οποία σας επιτρέπει να αυξήσετε τη διάρκεια της λήψης. Επομένως, ο πολεμιστής χωρίς τελετή έκοψε τους Ιάπωνες που της πετούσαν χειροβομβίδες. Φαίνεται όμως ότι το παρατήρησαν οι άλλοι μαχητές. Οι χειροβομβίδες πέταξαν ξανά. Ακούστηκε τρακάρισμα. Φαίνεται ότι μια από τις χειροβομβίδες ήταν βαριά, ζύγιζε περίπου ένα κιλό και ήταν αντιαρματική. Οι Ιάπωνες είχαν ήδη εφοδιαστεί με παρόμοια κενά. Είναι αδύναμο απέναντι σε Chevron και T-34, αλλά μπορείτε να διαπεράσετε ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο! Μέσα από τη σπασμένη πλευρά, ο Witcher πλημμύρισε με σκόνη. Το κορίτσι ορκίστηκε:
  - Ναι, η Ιαπωνία είναι μικρή, αλλά προκαλεί μεγάλους μπελάδες!
  Το θωρακισμένο αυτοκίνητο άρχισε να επιταχύνει και μερικές χειροβομβίδες θρυμματισμού πέταξαν μέσα, όπου εξερράγησαν.
  Τα θραύσματα έπιασαν τον Witcher, να σκίζει τη στολή του. Συμπληρωματικά, η σπασμένη δεξαμενή αερίου πήρε φωτιά. Το κορίτσι έβρισε ξανά:
  - Όχι μηχανή - στρατηγός! Θα σου πετούσα σκατά!
  Αφού κούρεψα καμιά δεκαριά ακόμη, έπρεπε να πηδήξω έξω από την καμπίνα. Το κορίτσι το έκανε αυτό απαρατήρητο από τους Ιάπωνες στρατιώτες και σύρθηκε. Δεν ανησυχούσε για τον εαυτό του• φορούσε τη στρατιωτική στολή της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου. Και στο σκοτάδι και στη βροχή δεν μπορείς πραγματικά να διακρίνεις το πρόσωπό σου. Τώρα πρέπει να βγείτε από τον αυτοκινητόδρομο και να εξαφανιστείτε στον θάμνο.
  Το κορίτσι σύρθηκε αρκετά γρήγορα και ταυτόχρονα συνάντησε πτώματα μερικές φορές. Μουρμούρισε ικανοποιημένη:
  - Δεν είναι κακό που έδωσα φως στον σαμουράι! Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το σώσετε μόνοι σας!
  Ο πολεμιστής βούτηξε στους θάμνους και, σηκωμένος, άρχισε να περπατάει. Ξεγελάστε τους, ίσως δεν τους πιάσουν. Μάλιστα, έδωσε έναν αξιοπρεπή αγώνα και σκέφτηκε ότι το κατόρθωμά της πιθανότατα δεν θα γινόταν πιστευτό, αλλιώς ίσως, ποιος ξέρει, να έδιναν άλλον ήρωα σταρ!
  Γενικά, ο πόλεμος είναι περίεργο πράγμα, σκοτώνεις ανθρώπους και δεν είναι απλώς φυσιολογικό, αλλά ανδρεία. Όπως λέει η Βίβλος, παρεμπιπτόντως, "Μην σκοτώσεις!" Ωστόσο, ο Θεός διέταξε όχι απλώς να σκοτωθούν, αλλά να εξολοθρευτούν εντελώς οι Αμαληκίτες, οι γυναίκες, τα παιδιά τους, ακόμη και τα ζώα τους! Αν και ακόμη και κατά τη διάρκεια του πολέμου, η εξόντωση αμάχων θεωρείται ανήθικη και ποταπή.
  Ωστόσο, οι δυτικοί σύμμαχοι βομβάρδισαν όχι μόνο και όχι τόσο στρατιωτικούς στόχους όσο βομβάρδισαν πολίτες. Αυτό οφειλόταν εν μέρει στη χαμηλή ακρίβεια των βομβαρδιστικών μεγάλου ύψους, που δυσκόλευε το χτύπημα καθαρά στρατιωτικών στόχων, αλλά το κυριότερο ήταν η εκδίκηση. Η Ιαπωνία έλαβε επίσης ώθηση από τις ΗΠΑ. Αλλά δεν υπήρχε τίποτα να τους απαντήσω! Απλώς δεν είχαν αεροπλάνα με τέτοιο βεληνεκές για να φτάσουν στους Γιάνκις!
  Προφανώς οι Αμερικάνοι θεώρησαν επαρκή την εκδίκηση για το λιμάνι του Περού, ή μάλλον, η κορυφαία οικονομική ελίτ αποφάσισε να ενεργήσει ρεαλιστικά, και ταυτόχρονα έβαλε τέλος στον Κόκκινο Στρατό του Μάο. Η Ιαπωνία έμεινε με τη Μαντζουρία ως εφαλτήριο για τον πόλεμο κατά της ΕΣΣΔ, και δόθηκε ελεύθερα ενάντια στη Μογγολία, και τα υπόλοιπα ήταν έργο του Τσιάνγκ Κάι Σεκ! Τότε θα είναι δυνατό να σαρώσει ολόκληρη την Κίνα. Και αφήστε τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου να αιμορραγήσει στον πόλεμο με την ΕΣΣΔ. Αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον εδώ είναι πιθανότατα ότι οι Ιάπωνες, έχοντας νικήσει τη Ρωσία, υπολογίζουν να τα βάλουν με την Αμερική και πάλι χρησιμοποιώντας τη βοήθεια της Γερμανίας και των ΗΠΑ, σκέφτονται να αποσπάσουν τη Σιβηρία και άλλες χώρες από την εξουθενωμένη Ιαπωνία.
  Κάθε πλευρά πιστεύει ότι έδρασαν πολύ έξυπνα, ειδικά από τη στιγμή που η Αμερική και η Βρετανία απέκτησαν τον έλεγχο τεράστιων περιοχών χωρίς να πυροβολήσουν ούτε μια βολή. Διαφορετικά, θα χρειαζόταν πολύς και κουραστικός χρόνος για να τους κατακτήσουν, κάτι που θα χρειαζόταν τουλάχιστον αρκετά χρόνια• αυτά είναι τελικά νησιά!
  Η Βεντμάκοβα περπάτησε, ελπίζοντας να περάσει την πρώτη γραμμή. Είναι πολύ πιθανό να γλιστρήσετε στο κενό και να συμμετάσχετε στους δικούς σας ανθρώπους. Ή ίσως ακόμη και να πάρετε έναν από τους σαμουράι αιχμάλωτο. Λοιπόν, είναι κοντά στις πιο προηγμένες θέσεις του σοβιετικού στρατού. Διαφορετικά θα είναι δύσκολο να σύρετε.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 5.
  Έτσι για την Παγκόσμια Ολιγαρχία: Η Γερμανία και η Ευρώπη υπό την ΕΣΣΔ θεωρείται μια χαμένη ζώνη επιρροής, ακόμη και μια απειλή για την ενισχυμένη κομμουνιστική αυτοκρατορία και την περαιτέρω επέκταση του μπολσεβικισμού. Και για τη Ρωσία υπό τη Γερμανία, αυτή είναι η επέκταση των σφαιρών επιρροής της και η δυνατότητα να ρουφήξει όλο το ζουμί από τα πλούσια εδάφη. Αλλά αυτό είναι πραγματικά αυτό που έχασαν οι Γάλλοι ολιγάρχες χάνοντας από τη Γερμανία: έπρεπε να μοιραστούν λίγο με τον Χίτλερ, αλλά διατήρησαν το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου και έγινε ακόμη πιο εύκολο να εκμεταλλευτούν τους εργάτες - οι Γερμανοί συνέτριψαν τα συνδικάτα. Τι έχουν χάσει οι ολιγάρχες στη Βαλτική; Μετρήστε όλα τα κεφάλαιά σας, και όσους δεν πρόλαβαν να δραπετεύσουν, τότε ελευθερία ή ζωή! Το παράδειγμα είναι εκπληκτικό! Οπότε δεν υπάρχει τίποτα περίεργο σε αυτό! Και αν ο Χίτλερ δεν ήταν τόσο ένθερμος αντισημίτης, κανείς δεν θα βοηθούσε την ΕΣΣΔ!
  Πρέπει να πούμε ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους η Γαλλία κατέρρευσε σχετικά εύκολα ήταν το σημαντικά χαμηλότερο ποσοστό των Εβραίων τόσο στο σύνολο του πληθυσμού όσο και στην οικονομική ελίτ. Στην Πολωνία, τη Βρετανία, τις ΗΠΑ: ήταν ακριβώς το αντίθετο. Ειδικά στις ΗΠΑ, που, παρεμπιπτόντως, εξηγεί γιατί οι Γιάνκηδες, παρά το γεγονός ότι δεν έπεσε ούτε μια βόμβα στην Αμερική, ήταν ακόμη πιο σκληροί απέναντι στον πληθυσμό της Γερμανίας από τους Βρετανούς!
  Ο Βισού έγινε μαριονέτα υπό τη Βέρμαχτ και οι Γερμανοί έκαναν το αυτοκίνητο στο Παρίσι παίζοντας φυσαρμόνικες. Ο Χίτλερ άρχισε να προετοιμάζει μια εισβολή στην Αγγλία, χωρίς να μπει στον κόπο να μεταφέρει την οικονομία σε πολεμική βάση και να χρησιμοποιήσει τους πόρους της κατακτημένης Ευρώπης. Αυτό του στοίχισε πολύ ακριβά, όπως και η απροθυμία του να διαπραγματευτεί με τους Άγγλους και να αποκηρύξει τον αντισημιτισμό. Το τελευταίο, ίσως, θα επέτρεπε στον Φύρερ να απελευθερώσει όλες του τις δυνάμεις για έναν πόλεμο εναντίον της ΕΣΣΔ και να επιτεθεί τον Μάιο. Είναι αλήθεια ότι η ειρήνη με τη Βρετανία θα μπορούσε να είχε ωθήσει τον Στάλιν να αναγγείλει κινητοποίηση. Θα ήταν ένα σήμα ότι ο εχθρός βρίσκεται ήδη στο κατώφλι.
  Ή όχι, οπότε μπορεί να είχε επηρεάσει τη θέση των ΗΠΑ έναντι της Ιαπωνίας. Δεν θα προκαλούσαν τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου και η πανίσχυρη αυτοκρατορία θα μπορούσε να ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο! Αυτό έγινε τώρα. Μόνο σε μια ακόμη χειρότερη κατάσταση, όταν ο στρατός της ΕΣΣΔ έχει σχεδόν καταστραφεί, η παραγωγή όπλων δεν έχει ακόμη καθιερωθεί και δεν έχουν μάθει ακόμη πώς να πολεμούν!
  Δεν είναι το σαράντα ένα έτος - τα σοβιετικά στρατεύματα απέκτησαν εμπειρία μάχης, έμαθαν να πολεμούν και να κερδίζουν! Τώρα λοιπόν δεν φοβούνται τα βαριά τανκς και τα αεροπλάνα με επτά σημεία βολής σε ένα όχημα!
  Ένας μοναχικός Ιάπωνας στέκεται κοντά σε ένα δέντρο. Ένα συνηθισμένο κίτρινο ομοίωμα λοιπόν.
  Ο Γουίττσερ πήδηξε από πίσω του. Τίναξε το κεφάλι της προς τα πάνω και μετά το έστριψε... Όταν τραντάζετε απότομα το "γλάστρα" του εχθρού προς τα πάνω, οι μύες του λαιμού δεν μπορούν πλέον να προσφέρουν αποτελεσματική αντίσταση και το "γλάστρα" κουλουριάζεται εύκολα!
  Λοιπόν, τι γίνεται με έναν σαμουράι λιγότερο! Η Βεντμάκοβα φαίνεται χαρούμενη και ευχαριστημένη, ξεγυμνώνει ακόμη και τα δόντια της:
  - Η Ιαπωνία δεν θα μας κατακτήσει ποτέ! Γιατί υπάρχει ένας μαχητής σαν κι εμένα!
  Πράγματι, σε ολόκληρη την ιστορία της Ρωσίας, μόνο οι Μογγόλο-Τάταροι μπόρεσαν να κατακτήσουν! Το γιατί συνέβη αυτό και γιατί το μεγάλο σλαβικό έθνος αποδείχθηκε αβοήθητο είναι φυσικά ένα μυστήριο για περισσότερες από μία γενιές!
  Ο πιο σημαντικός λόγος είναι ο φεουδαρχικός κατακερματισμός, όταν ο καθένας έπαιρνε ένα μερίδιο για τον εαυτό του: άρχισαν κοτόπουλα και κάθονταν σε αυτό, φυλάγοντας την κληρονομιά τους: άνεργοι!
  Η Witcherova ένιωσε ότι οι στενές και άβολες ιαπωνικές μπότες της έτριβαν τα πόδια. Ο πιλότος αποφάσισε ότι σε αυτή την περίπτωση δεν είχε νόημα να υπομείνει το μαρτύριο. Έβγαλε απλά τα παπούτσια με αμβλύ μύτη που ήταν στενά και πίεζαν τα δάχτυλά της. Ένιωσα τη δροσιά της πατρίδας μου με τα γυμνά μου πόδια και ένιωσα πολύ πιο χαρούμενη! Ανέβασε το ρυθμό της και μάλιστα άρχισε να χοροπηδάει λίγο!
  Το γεγονός ότι οι Ρώσοι διχάστηκαν έγινε η μεγαλύτερη τραγωδία των Σλάβων. Στα δυτικά υποτάχθηκαν από τη Λιθουανία και την Πολωνία και στα ανατολικά από τους σκληρούς Τάταρους. Ο ζυγός, ωστόσο, δεν κράτησε για πάντα: η Μόσχα, μια παλιά μικρή πόλη, άρχισε να μεγαλώνει και μάλιστα μετατράπηκε σε ένα είδος μικρής αυτοκρατορίας. Ο Ιβάν Καλίτα έγινε ο συλλέκτης των ρωσικών εδαφών. Ήταν ο πρώτος και όχι ο πιο τυχερός, αλλά κυρίως ο πρώτος! Και όπως ακούγεται στο μπολσεβίκικο τραγούδι: καλύτερα να είσαι νεκρός παρά δεύτερος!
  Ο Στάλιν δεν είναι Ρώσος, αυτό είναι το βασικό του μειονέκτημα! Εξ ου και η δυσπιστία προς το τιτουλάριο έθνος και οι μαζικές αδικαιολόγητες καταστολές! Δώστε στα κέρατα των χοίρων και στο τσοκ ένα βασίλειο!
  Ο Τσούτσμεκ στο θρόνο και ο Ρως στο μαντρί!
  Για παράδειγμα, τόσο ο Tukhachevsky όσο και ο Egorov ήταν αρκετά ικανοί στρατάρχες, τι άλλο να ειπωθεί για τους υπόλοιπους καταπιεσμένους διοικητές! Δεν μπορείς να συγκριθείς με μια μουστακαλή μαϊμού! Γι' αυτό μπήκαμε σε μπελάδες!
  Ωστόσο, πώς συνέβη πραγματικά που ο Στάλιν κατάφερε να γίνει απόλυτος κυρίαρχος; Ένας αγράμματος Γεωργιανός έγινε Θεός!
  Ο ρωσικός λαός πρέπει να κυβερνάται από Ρώσο Τσάρο! Παρεμπιπτόντως, οι Ρομανόφ δεν είχαν σχεδόν καθόλου ρωσικό αίμα και ίσως γι' αυτό εκφυλίστηκαν!
  Η Ιαπωνία είχε επίσης μια μοναδική μορφή διακυβέρνησης, όπου το σογκούν ήταν ουσιαστικά υψηλότερο από τον αυτοκράτορα, και επομένως υπήρχαν ορισμένα πλεονεκτήματα, αφού υπήρχαν λιγότερες πιθανότητες να καταστραφεί η αυτοκρατορία λόγω του κληρονόμου ενός ανόητου. Για αιώνες, οι Ιάπωνες δεν διεξήγαγαν κατακτητικούς πολέμους, αλλά πολέμησαν ενεργά μεταξύ τους. Αυτό είχε κάποιο αντίκτυπο στη νοοτροπία αυτού του έθνους. Όμως, τον εικοστό αιώνα, η Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου κατέκτησε περισσότερη γη από τον Μέγα Αλέξανδρο! Τώρα είναι η σειρά της Ρωσίας. Μόνο που δεν είναι τσαρικοί καιροί, κυβερνά το μεγάλο κομμουνιστικό κόμμα και το πιο προηγμένο και τέλειο οικονομικό και πολιτικό σύστημα στον κόσμο!
  Η Witcher, ωστόσο, κούνησε ξαφνικά το κεφάλι της. Δεν είναι όλα σωστά στο πολιτικό σύστημα και στον τρόπο διακυβέρνησης! Για παράδειγμα, ο λαός δεν εκλέγει τον αρχηγό του κράτους ως αποτέλεσμα εναλλακτικής έκφρασης βούλησης, αλλά τι συμβαίνει... Πρέπει να πούμε ότι η δημιουργία του αρχηγείου και η παραχώρηση έκτακτων εξουσιών σε αυτό δεν προβλεπόταν. είτε με νόμο είτε από σύνταγμα. Και προσωπικά είχε μεγάλες αμφιβολίες για τις ικανότητες του ημιμαθούς ιεροδιδάσκαλου! Ακριβώς όπως ο Μπέρια: ένας πονηρός άνδρας, αλλά κακομαθημένος με εξαιρετικά στενή οπτική και ευρυμάθεια!
  Αλλά τώρα η πρώτη γραμμή είναι ακόμα πιο κοντά, τα φλας είναι ορατά και ο βρυχηθμός έχει γίνει ακόμα πιο δυνατός. Λοιπόν, ήρθε η ώρα να βρείτε μια γλώσσα και... Η Βεντμάκοβα παρατήρησε ένα απόσπασμα Ιαπώνων που σέρνονταν. Τώρα πρέπει να καθίσετε προσεκτικά στην ουρά τους. Περίπου στο ίδιο ύφος που επιτέθηκε στο Yu-188, ένα πολύ γρήγορο βομβαρδιστικό, το οποίο δεν είναι καν εύκολο να πιάσει τη διαφορά με ένα γρήγορο MiG. Παρεμπιπτόντως, οι καθυστερήσεις γενικά δεν είναι ιδιαίτερα ελιγμένες και από αυτή την άποψη δεν είναι καλύτερες από τις Fokken-Wulfs! Λοιπόν, οι σαμουράι πλησιάζουν στην τάφρο, μοιάζουν με κριάρια που σέρνονται προς μια λακούβα. Υπάρχουν πολλοί Ιάπωνες, πρέπει να ενεργήσετε προσεκτικά εδώ... Εδώ είναι ο καπετάνιος του στρατού της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου, το πρόσωπό του είναι σαν αυτό της μαρμότας. Ουρλιάζει κάτι, κουνώντας ζωηρά τις γροθιές και το στιλέτο του.
  Η Βεντμάκοβα περίμενε υπομονετικά να σηκωθεί ο σαμουράι για να επιτεθεί και τον χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού με τον πισινό της. Ωστόσο, υπολόγισε το χτύπημα για να μην πεθάνει αμέσως ο "Ιάπωνας". Και μετά έριξε μια έκρηξη από ένα πολυβόλο στους Ιάπωνες που έτρεχαν να επιτεθούν! Proorav:
  - Η πονηριά στον πόλεμο είναι σαν το πανί στο πλοίο, αλλά μόνο αυτό φουσκώνει, όχι αυτή!
  Αγόρι Όλεγκ και κορίτσι Μαργαρίτα τσακώνονται στο Στάλινγκραντ. Θα σταθούν σε αυτή την πόλη σαν τιτάνες.
  Ο Oleg Rybachenko φαίνεται περίπου δώδεκα ετών. Και το αγόρι ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Πετάει τους φασίστες και λέει:
  - Δόξα στη μεγάλη Πατρίδα!
  Μια εύστοχη στροφή δίνει και η Μαργαρίτα. Κουρεύει τους φασίστες και τραγουδά:
  - Δόξα στον Στάλιν και στον ήλιο του κομμουνισμού!
  Ο Oleg Rybachenko πυροβολεί και προσθέτει:
  - Δόξα στους ήρωες!
  Το κορίτσι πυροβολεί και κουρεύει τους Ναζί. Πετάει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και τρίζει:
  - Και δόξα στη μεγάλη Πατρίδα για αιώνες!
  Έτσι, το αγόρι και το κορίτσι χώρισαν πραγματικά σοβαρά. Πυροβολούν τους Ναζί και ρίχνουν χειροβομβίδες.
  Το γυμνό πόδι του αγοριού ρίχνει ένα δολοφονικό δώρο. Το αγόρι λέει με άγρια μανία:
  - Τους βασανίζουμε όλους!
  Η Μαργαρίτα, πυροβολώντας και κουρεύοντας τον εχθρό, τσιρίζει:
  - Και θα γίνει χόρτο για τον διάβολο!
  Και η κοπέλα με το γυμνό της πόδι ρίχνει το δώρο του θανάτου. Ένας τέτοιος πολεμιστής, ικανός να κουρέψει πραγματικά ολόκληρα στρατεύματα.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι τσακώνονται στο Στάλινγκραντ. Είναι αληθινοί ήρωες. Και ιππότες γεμάτοι γενναίο πνεύμα.
  Τι σκέφτηκε ο Χίτλερ, ότι μετά την καταστροφή του 1941 οι Ρώσοι δεν έμαθαν τίποτα;
  Ποιός νοιάζεται! Ο Κόκκινος Στρατός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τα τέρατα από τη σειρά "Ε", αφήστε τα να πουν: Ε-75 τόνους για ενενήντα και Ε-100 τόνους για εκατόν σαράντα. Από την τάιγκα μέχρι τις βρετανικές θάλασσες, ο Κόκκινος Στρατός είναι ο ισχυρότερος.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι τσακώνονται, για να τους ξεφύγουν οι Ναζί σαν γυαλί από βαριοπούλα.
  Τα παιδιά είναι αθάνατα και δεν φοβούνται τίποτα. Τι τους είναι αυτοί οι φασίστες; Περισσότερα κουνέλια για κυνήγι!
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε με βρυχηθμό:
  - Ε, Χίτλερ, ρε Χίτλερ, εσύ ο Χίτλερ είσαι τράγος,
  Γιατί ήρθες στη Ρωσία ως γαϊδούρι...
  Θα λάβετε από εμάς συγκεκριμένα σε νικέλιο -
  Θα συναντήσετε μια δυνατή αγορίστικη γροθιά!
  Και τότε ένα μυώδες παιδί ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Και δύο γερμανικά άρματα μάχης Ε-50 και Ε-75 συγκρούονται μετωπικά και εκρήγνυνται.
  Ο Oleg Rybachenko λέει με χαρά:
  - Είμαι ένας σούπερ νέος μαχητής!
  Και πάλι το αγόρι δίνει σειρά.
  Και μετά πυροβολεί και το κορίτσι. Χτυπά με ακρίβεια και εφαρμόζει σταθερά. Και ταυτόχρονα τραγουδάει:
  - Θα συντρίψω όλους τους φασίστες και θα κόψω το λίπος του Αδόλφου!
  Και πάλι το κορίτσι βρίσκεται σε πλήρη έξαψη καταστροφής. Όλα αυτοπυροβολούνται και πυροβολούν.
  Και μια χειροβομβίδα πετάει πάλι από το γυμνό πόδι. Χτυπάει τους φασίστες. Σκορπίζει σαν καρφίτσες όταν χτυπιέται από μπάλα.
  Η Μαργαρίτα τραγουδά:
  - Το δυνατό χτύπημα είναι εξαιρετικά εύστοχο,
  Ο πιο κουλ Ποβέτκιν πετάει στο ρινγκ!
  Ο Oleg Rybachenko, απολύοντας, επιβεβαίωσε εύκολα:
  - Ο Ποβέτκιν είναι ένα άξιο δείγμα και δεν ξεφεύγει από δυνατούς αντιπάλους!
  Μετά από αυτό το αγόρι ξανά ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και σπάει τους φασίστες σαν μπουκάλια και λιθόστρωτα.
  Και όσο έξυπνα και να το κάνεις, οι Ναζί συγκρούονται. Τι ήθελαν; Δεν υπήρχε λόγος να παρέμβουμε στην ΕΣΣΔ.
  Μόνο ένα πράγμα ενοχλεί τον Oleg Rybachenko. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη ξεφορτωθεί τους Γερμανούς και η Ρωσία θα τους πάρει το ραπ.
  Το αγόρι, πετώντας πάλι μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι, τραγούδησε:
  - Μην είσαι ανόητη, Αμερική.
  Δώσε μας την Αλάσκα τώρα...
  Αυτή είναι η γη μας σε δύο όχθες -
  Δεν είναι για τίποτα που μια αρκούδα είναι ένα άγριο θηρίο!
  Και ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έδωσε πάλι ριπάξ... Κόρεψε τους φασίστες. Και πάλι τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του αγοριού σφίγγουν τη χειροβομβίδα και τη ρίχνουν στον εχθρό. Το σκορπίζουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Το αγόρι βρυχάται:
  - Δόξα στη Ρωσία!
  Η Μαργαρίτα πέταξε πάλι μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Για τον Τσάρο Νικόλαο Β'!
  Το αγόρι διόρθωσε το κορίτσι:
  - Εδώ κυβερνά ο Στάλιν, όχι ο Νικόλαος Β'!
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε πρόθυμα:
  - Ναι Στάλιν! Ποιος έκανε ειρήνη με τον κανίβαλο!
  Και η κοπέλα ξανά πέταξε ένα δολοφονικό δώρο με το γυμνό της πόδι.
  Ο Oleg Rybachenko λογικά σημείωσε:
  - Η ΕΣΣΔ χρειάζεται διάλειμμα! Αν και το Τρίτο Ράιχ το εκμεταλλεύτηκε καλύτερα!
  Και τα παιδιά άρχισαν πάλι να πυροβολούν...
  Οι Γερμανοί στο Στάλινγκραντ και στο ίδιο το Στάλινγκραντ δέχθηκαν τρομερή κόλαση.
  Αλλά στην πραγματικότητα, αυτό με το οποίο ήρθαν είναι αυτό με το οποίο φεύγουν.
  Πιο συγκεκριμένα, πεθαίνουν. Ο αγώνας είναι τόσο αιματηρός και ιερός.
  Ο Oleg Rybachenko πιστεύει πραγματικά κατά τη διάρκεια της μάχης ότι οι άνθρωποι μερικές φορές είναι πολύ αφελείς. Είτε κάνουν μια ιδιοφυΐα από τον Στάλιν, είτε ακόμα και από τον Λουκασένκο. Αλλά για τη Λευκορωσία του εικοστού πρώτου αιώνα, η δημιουργία λατρείας προσωπικότητας από έναν συλλογικό αγρότη είναι αρκετά ανατριχιαστικό. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε.
  Και εκλέξτε έναν νέο, νέο, προοδευτικό ηγέτη. Και να μην δείξετε το επίπεδο νοημοσύνης ενός μωρού σε ένα sandbox.
  Ο Λουκασένκο χαρακτηρίζεται καλύτερα από αυτό το ανέκδοτο:
  Όταν όλα γίνονται πιο ακριβά στη Λευκορωσία, ποιο είναι το φθηνότερο;
  Υποσχέσεις του Προέδρου Λουκασένκο!
  Και γιατί?
  Γιατί δεν κοστίζουν τίποτα!
  Είναι ντροπή για τους Λευκορώσους που εξακολουθούν να ψηφίζουν έναν τέτοιο δικτάτορα. Αλλά είναι καιρός να ξυπνήσουμε και να δείξουμε ότι είναι οι άνθρωποι της Ευρώπης. Για παράδειγμα, στη Ρωσία, ο Πούτιν κατάφερε τουλάχιστον να κερδίσει τον σεβασμό για τον εαυτό του προσαρτώντας την Κριμαία χωρίς να πυροβολήσει.
  Αλλά αυτό οφείλεται στην εκπληκτική του τύχη. Ο Πούτιν έχει πολλή τύχη. Για παράδειγμα, ήμασταν τυχεροί που κατά την επίσκεψη του Ισραηλινού πρωθυπουργού σημειώθηκε ένα δυσάρεστο επεισόδιο με τη σύζυγό του στο Κίεβο. Ναι, και πάλι μια εκδήλωση εκπληκτικής τύχης. Αλλά τόσο μικρή πραγματική επιστροφή! Τι θα γινόταν αν ο Τσάρος Νικόλαος είχε τέτοια απίστευτη τύχη; Πιο συγκεκριμένα, το πήρε• μέχρι το 1935, η Ρωσία είχε καταλάβει τον μισό κόσμο.
  Και τι μετά... Ο Τσάρος Νικόλαος προγραμμάτισε την πτήση του στο διάστημα στις 28 Μαΐου 1935, ακριβώς την ημέρα των γενεθλίων του. Η πρώτη πτήση στην ιστορία της ανθρωπότητας από μια Ρωσίδα κοσμοναύτη.
  Και σε αυτόν τον κόσμο, ενώ η ΕΣΣΔ ασχολείται με την επιβίωση.
  Οι μάχες στο Στάλινγκραντ είναι περίπου ίδιες όπως στην πραγματική ιστορία του 1942. Μόνο που αυτή τη φορά ο εχθρός είναι πολύ πιο δυνατός. Τόσο σε ποσότητα λόγω αποικιακών στρατευμάτων όσο και τεχνολογικά.
  Είναι ιδιαίτερα δύσκολο στους ουρανούς της Σοβιετικής Ρωσίας. Οι Ναζί έχουν πολλά δυνατά, τζετ αεροσκάφη. Και κατά κάποιο τρόπο δεν είναι τόσο εύκολο να αντισταθείς.
  Εδώ είναι οι Γερμανοί πιλότοι Albina και Alvina που εισπράττουν λογαριασμούς για τον εαυτό τους. Είναι μεγάλοι ειδικοί σε αυτό το θέμα.
  Πώς, για παράδειγμα, μπορούμε να σταματήσουμε τέτοιες Γερμανίδες με μπικίνι με γυμνά πόδια;
  Ο Oleg Rybachenko νιώθει αυτά τα κορίτσια.
  Πετάει άλλη μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλά του. Πετάει τους φασίστες προς όλες τις κατευθύνσεις και λέει:
  - Μεγάλη καρδιά της Ρωσίας!
  Και το αγόρι εξολοθρευτής πυροβολεί πολύ επιθετικά. Κάθε σφαίρα χτυπά το στόχο. Και οι Άραβες, οι μαύροι και οι Ινδοί πάνε στην επίθεση. Ένα τεράστιο πλήθος μαζεύεται.
  Το αγόρι ιδιοφυΐα με το γυμνό του πόδι ρίχνει ξανά μια χειροβομβίδα, συγκρούεται με δύο μεγάλα γερμανικά τανκς και πετάει:
  Το σπαθί του Σαμουράι είναι μαζί σου,
  Η καρδιά και το μυαλό είναι αγνά...
  Οδηγεί με τόλμη την επίθεση -
  Ο δρόμος της ομορφιάς!
  Η Μαργαρίτα, πυροβολώντας τον εχθρό, πυροβόλησε τους Ναζί με ένα μπαζούκα και τσίριξε:
  - Εξαιρετική ομορφιά!
  Και η πολεμίστρια πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της ένα πολύ καταστροφικό δώρο θανάτου. Συντετριμμένοι αντίπαλοι. Μετά πάλι με τα δάχτυλα του γυμνού της ποδιού εκσφενδόνισε ξανά άγρια καταστροφή. Και δύο φασιστικά τανκς συγκρούστηκαν. Έπεσαν και έπεσαν ακόμα και σπίθες και καπνοί!
  Ο Όλεγκ αναφώνησε:
  - Μπράβο, αιώνιο κορίτσι!
  Η Μαργαρίτα πέταξε με γυμνό πόδι ένα νέο φονικό λεμόνι και τσίριξε:
  - Είμαστε αιώνια παιδιά στον Γαλαξία!
  Το αγόρι εξολοθρευτής έγνεψε καταφατικά και συνέχισε ο ίδιος τη μάχη. Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Πιο συγκεκριμένα, είναι μια χαρά προς το παρόν. Και οι Ναζί δεν θα διαρρήξουν στην περιοχή τους.
  Έτσι, όσο κι αν προσπαθούν οι Ναζί, στην πραγματικότητα θα πνιγούν μόνο στο αίμα τους.
  Και οι δεξαμενές τους θα γίνουν παλιοσίδερα! Και η ρωσική σημαία θα λάμψει πάνω από τον πλανήτη!
  Ο Oleg Rybachenko ενεργεί με μεγάλη ενέργεια. Πετάει χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια του και τραγουδάει:
  - Θα έχουμε πάντα χαρά,
  Θα υπάρξει ένα φωτεινό όνειρο...
  Και η ομορφιά θα έρθει -
  Η φασαρία θα φύγει!
  Το αγόρι ιδιοφυΐα ενεργεί με δραστηριότητα, η οποία αυξάνεται ανάλογα με την εισροή Γερμανών με οργή.
  Η Μαργαρίτα λειτουργεί ως νούμερο δύο. Αλλά τα γυμνά πόδια του κοριτσιού ρίχνουν χειροβομβίδες όλο και πιο ενεργά.
  Και οι φασίστες πέφτουν κάτω από τα χτυπήματά της.
  Σουτάρει και ο Όλεγκ Ριμπατσένκο... Οι σκέψεις του όμως τρέχουν, επιστρέφοντας στο παρόν. Σε αυτό που είναι στην πραγματικότητα.
  Στην πραγματικότητα, οι Λευκορώσοι φαίνεται να έχουν τη μεγαλύτερη εγκεφαλική μάζα στην Ευρώπη, αλλά αφήνουν τους εαυτούς τους να τους βάλουν στο κολάρο και να ανέχονται τη δικτατορία του ατόμου.
  Και τουλάχιστον ο πρόεδρος θα ήταν κάποιου είδους υπεράνθρωπος! Και έτσι είναι συλλογικός αγρότης, και μάλιστα χωρίς νόμιμο πατέρα. Και επιτρέποντάς τους να σας πιέζουν για τόσα χρόνια.
  Και επιπλέον, υπάρχουν και στενόμυαλοι που τον ψηφίζουν.
  Ναι, ο Oleg Rybachenko ανέπτυξε ακόμη και βουτιές.
  Πείτε μου φίλοι πόσο καιρό
  Ψήφοι για τον πατέρα Κόλια...
  Ήρθε η ώρα να εκλέξω τον Όλεγκ για σένα -
  Για να πάρετε περισσότερα χρήματα!
  Ναι, φυσικά, χρειάζονται αλλαγές και το συντομότερο δυνατό. Στην πραγματικότητα, η στασιμότητα είναι γεμάτη άσχημες συνέπειες.
  Επιπλέον, ο ίδιος ο Λουκασένκο δεν ξέρει τι θέλει. Άλλοτε έχει δίκιο, άλλοτε είναι αριστερός. Είτε πάει στον καπιταλισμό, είτε στον σοσιαλισμό. Και δεν έχει μια κανονική ομάδα. Και δεν υπάρχει κόμμα ή ιδεολογία. Τέτοια είναι η λατρεία μιας πολύ μέτριας και ομιλητικής προσωπικότητας. Τουλάχιστον ο Στάλιν και ο Λένιν ήξεραν τι ήθελαν! Και αυτός ο δικτάτορας; Δεν ξέρει καν αν είναι δεξιός ή αριστερός!
  Όχι, χωρίς ιδεολογία και σταθερό κόμμα δεν θα υπάρχει σταθερότητα στην κοινωνία.
  Και προχωράμε επίσης!
  Ο Στάλιν, δυστυχώς, έγινε επίσης σύμβολο τρόμου και καταστροφής, μετατρέποντας τον κομμουνισμό σε μπαμπούλα.
  Δεν υπήρχε βέλτιστη κυβέρνηση. Και επί Μπρέζνιεφ υπήρχε παραφροσύνη - πώς θα μπορούσε ένα τέτοιο άτομο να διοριστεί επικεφαλής της ΕΣΣΔ. Και στα νιάτα του, ο Μπρέζνιεφ δεν έμοιαζε με διανοούμενο, αλλά σε μεγάλη ηλικία έπεσε στην παράνοια. Και γενικά, είναι κρίμα που ο αρχηγός του κράτους δεν μπορούσε να συνδυάσει δύο λέξεις χωρίς ένα κομμάτι χαρτί. Αλλά θα έπρεπε να το είχατε καταφέρει!
  Ο Oleg Rybachenko πέταξε μια θανατηφόρα διπλή χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και τραγούδησε:
  - Αλλά ζήσε όπως πριν,
  Ζήσε όμως σύμφωνα με τον Μπρέζνιεφ!
  Είμαι χαζός, χαζός, δεν μπορώ!
  Και μην αφήσετε τη χιονοθύελλα να φύγει!
  Η Μαργαρίτα πέταξε το εκρηκτικό πακέτο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Σκόρπισε τους Ναζί σαν μήλα που τινάζονται από κλαδί.
  Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Ανθισμένες μηλιές,
  Οι μελωδίες του Solovyov...
  Θα έρθω σε σένα -
  Θα υπάρξουν επαναλήψεις!
  Το κορίτσι χαμογέλασε πλατιά και εκθαμβωτικά. Τα δόντια της είναι σαν μαργαριτάρια, αστράφτουν τόσο πολύ.
  Ναι, αυτό το ζευγάρι τσακώνεται καλά.
  Ο Oleg Rybachenko το πήρε και τραγούδησε:
  - Οι γροθιές μας με ατσάλι,
  νύχια, δόντια και κυνόδοντες...
  Είναι τόσο πρόθυμοι για έναν πραγματικό αγώνα!
  Και πάλι το αγόρι εξολοθρευτής πυροβολεί με μεγάλη ακρίβεια. Και αιματηρές σταγόνες πέφτουν βροχή από τους Ναζί.
  Όχι, δεν θα υπάρχει έλεος. Οι εχθροί θα πνιγούν.
  Εν τω μεταξύ, η Νατάσα και η ομάδα της αγωνίζονται στο Σουχούμι.
  Οι Ναζί εισβάλλουν στην ακτή. Ο αγώνας είναι, φυσικά, πολύ άνισος
  Αλλά κορίτσια. Όταν είναι σχεδόν γυμνοί, είναι υπέροχο!
  Η Νατάσα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, κούρεψε μια ντουζίνα φασίστες και τραγούδησε:
  - Το μέλλον του κόσμου είναι δικό μας,
  Εμείς τα κορίτσια είμαστε σαν Τζεντάι!
  Η Ζόγια εκτόξευσε επίσης μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σκόρπισε τους Ναζί και τσίριξε με σιγουριά:
  - Είμαι αυτό που μπορεί να θάψει τους πάντες στον τάφο!
  Η Aurora πυροδοτεί στη συνέχεια. Επίσης ένα κορίτσι που όταν χτυπάει δεν είναι καθόλου χτύπημα της μύγας.
  Το πήρε ο κοκκινομάλλης διάβολος και βούισε:
  - Είμαι το χρώμα της αλεπούς, και της μεγαλύτερης ομορφιάς!
  Και πάλι θα το πάρει ξυπόλητος και θα πετάξει το δώρο του θανάτου! Αυτό είναι πραγματικά το κορίτσι που χρειάζεστε.
  Και τότε η Σβετλάνα τρελαίνεται! Και θα σκορπίσει και θα συντρίψει τους πάντες, σαν να είχαν μετακομίσει μέσα της διάβολοι από όλη την κόλαση.
  Ναι, τα κορίτσια εδώ, φυσικά, έχουν τόσο ξεγυμνωμένα δόντια που μπορούν να σκίσουν οποιαδήποτε γνάθο χωρίς κανένα πρόβλημα.
  Και αν χρειαστεί, τότε το μισό κεφάλι σου!
  Η Νατάσα πυροβολεί τον εχθρό και βρυχάται:
  - Είμαι τόσο σκληρός πολεμιστής που ούτε ένας ταύρος δεν θα με πατήσει! Θα του σπάσω το κεφάλι!
  Η Zoya επιβεβαίωσε με σιγουριά:
  - Θα σπάσω και τα κέρατα!
  Και το γυμνό πόδι του κοριτσιού ρίχνει μια χειροβομβίδα. Και δύο ναζιστικά τανκς θα συγκρουστούν.
  Και τότε η Aurora θα σε χτυπήσει. Και θα εξαπολύσει και ένα δολοφονικό πράγμα με το γυμνό του πόδι.
  Και θα βρυχάται:
  - Δόξα στον Στάλιν, να γίνει σοφότερος!
  Η Aurora είναι πραγματικά κακιά. Πώς είναι να πολεμάς σε δύο μέτωπα; Άλλωστε αυτό στην πραγματικότητα σημαίνει αυτοκτονία.
  Και γιατί ο Στάλιν έφερε τη Ρωσία σε αυτό;
  Η κοπέλα θα εκτοξεύσει ξανά το δολοφονικό δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και θα τσιρίξει:
  - Δόξα στον νέο αρχηγό!
  Λοιπόν, έτσι είναι! Ο Στάλιν έχει ακόμη και χαμηλό μέτωπο. Και αυτό είναι σημάδι χαμηλής νοημοσύνης.
  Η Σβετλάνα αυτοπυροβολείται. Και ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα ξυπόλυτα πόδια του. Σκορπίζει τους αντιπάλους. Τους καταστρέφει και φωνάζει:
  - Δόξα στους Ρώσους θεούς!
  Και πάλι το γυμνό τακούνι θα ρίξει κάτι πολύ καταστροφικό.
  Τα κορίτσια εδώ είναι τέτοιου διαμετρήματος που δεν θα τα πάρουν οι Krauts.
  Τέσσερα κορίτσια είναι τρομερή δύναμη. Και το πιο σημαντικό, φορούν μόνο εσώρουχα.
  Και αυτό τους δίνει μια κολοσσιαία ικανότητα να πολεμούν.
  Η Νατάσα πυροβολεί. Αφρικανοί πολεμιστές, ακόμη και Ινδοί και Άραβες, κινούνται σαν χιονοστιβάδα.
  Οι Γερμανοί τα χρησιμοποιούν ως τροφή για κανόνια. Χρησιμοποιώντας το σε μάχες χωρίς κανένα οίκτο ή λύπη. Και φυσικά το παίρνουν με αριθμούς.
  Το Σουχούμι έχει ήδη αποκοπεί από την ξηρά. Και αυτό είναι πολύ κακό. Σύντομα θα μας τελειώσουν τα πυρομαχικά και θα πρέπει να υποχωρήσουμε.
  Αλλά μέχρι στιγμής τα κορίτσια δεν θέλουν να υποχωρήσουν. Ονειρεύονται τη νίκη. Αν και οι δυνάμεις είναι άνισες. Και η Μόσχα είναι περικυκλωμένη.
  Αυτό ανησυχεί τη Νατάσα. Πετάει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σκίζει εχθρούς και τραγουδά:
  - Αν υπάρχει κεφάλαιο!
  Η Ζόγια πέταξε επίσης ένα εκρηκτικό πακέτο με γυμνό πόδι και τσίριξε:
  - Το ρωσικό ποτάμι δεν θα στεγνώσει!
  Και χτύπησε τον εχθρό με όλα τα όπλα, ένα αυτοσχέδιο όπλο χωρίς ανάκρουση, με αγριότητα.
  Και κατέστρεψε μερικά τανκς...
  Όμως τα επιθετικά αεροσκάφη αρχίζουν να πιέζουν από ψηλά.
  Τι γίνεται λοιπόν αν είναι αντιδραστικά;
  Η Aurora εκτόξευσε τον εκτοξευτή πυραύλων της. Χτύπησε ένα γερμανικό αυτοκίνητο. Την έκανε να πέσει.
  Μετά από αυτό το κοκκινομάλλης θηρίο φώναξε:
  - Κομμουνισμός χωρίς σύνορα!
  Τότε η Σβετλάνα άρχισε να πυροβολεί. Και κούρεψε τους μαύρους μαχητές. Και μετά πετάει το λεμόνι σαν γυμνό πόδι.
  Και θα βρυχάται:
  - Δόξα στους νέους θεούς!
  Η Νατάσα πυροβόλησε προς τον εχθρό και τσίριζε:
  - Στους Ρώσους θεούς!
  Και από τη ρίψη του γυμνού της ποδιού, το αεροπλάνο εκρήγνυται.
  Αυτά είναι κορίτσια του Terminator. Αν πολεμήσουν, τότε κανείς δεν μπορεί να τους ελέγξει.
  Η Ζόγια ρίχνει επίσης κάτι στον εχθρό που σκοτώνει οποιαδήποτε δύναμη. Και κάτι που καταστρέφει τον εχθρό. Και η πολεμίστρια, βγάζοντας τα δόντια της, τσιρίζει:
  - Αεροπλάνα στο φέρετρο!
  Και τα γυμνά δάχτυλα πάλι ρίχνουν το δώρο του θανάτου.
  Και τότε η Aurora θα πετάξει ένα λεμόνι στον εχθρό. Θα το πάρει και θα βροντοφωνάξει:
  - Το μέλλον είναι δικό μας!
  Η Σβετλάνα, βγάζοντας τα δόντια της, είπε:
  - Για τον κομμουνισμό και τα νέα επιτεύγματα!
  Και πάλι πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Και θα σκοτώσει τους πάντες. Λοιπόν, αν όχι όλα, τότε κάποια σίγουρα.
  Οι Ναζί έφτασαν στην κανάτα. Και αυτό είναι το πρόβλημά τους. Εδώ μπορείτε να δείτε το αυτοκινούμενο όπλο Jagdtiger. Ένα ξεπερασμένο αυτοκίνητο, αλλά πολύ θανατηφόρο. Ένα αγόρι πρωτοπόρος σέρνεται κοντά της. Και γλιστράει μια νάρκη.
  Και το αυτοκινούμενο όπλο εκρήγνυται επιπόλαια.
  Το αγόρι βγάζει τη γλώσσα του και τραγουδάει:
  - Να πιούμε στην Πατρίδα, να πιούμε στον Στάλιν!
  Ας πιούμε και ρίξουμε ξανά!
  Εμείς οι πρωτοπόροι θα σκοτώσουμε τον Χίτλερ!
  Οι φασίστες το καταλαβαίνουν. Αν και είναι δύσκολο για τον Κόκκινο Στρατό. Η πόλη του Γκρόζνι είναι περικυκλωμένη από τους Ναζί, αλλά εξακολουθούν να πολεμούν εκεί. Και εδώ τα κορίτσια είναι στα καλύτερά τους.
  Εδώ η Ταμάρα παλεύει. Είναι με μαγιό και ξυπόλητη. Και ο καιρός είναι ζεστός και το κορίτσι είναι πιο ευκίνητο έτσι. Η ομορφιά πυροδοτεί. Με το γυμνό του πόδι εκτοξεύει εκρηκτικά πακέτα στους φασίστες και τραγουδά:
  - Ο Χίτλερ σύντομα θα λάβει καρφιά στο φέρετρό του,
  Θα είναι σαν μια αράχνη που καίγεται στη φωτιά...
  Οι δαίμονες θα σε βασανίσουν στον κάτω κόσμο -
  Αυτοί που λάτρευαν τον Σατανά!
  Και πάλι, ένα πολύ θανατηφόρο λεμόνι πετάει από τη γυμνή φτέρνα της καλλονής και συντρίβει τους Ναζί.
  Η Μαρία λέει με ένα γέλιο:
  - Οι χειροβομβίδες θα σκοτώσουν!
  Και χαϊδεύει την Ταμάρα στον ώμο. Δύο κορίτσια τσακώνονται, και στην κορυφή υπάρχει μια κόκκινη σημαία, γεμάτη σφαίρες.
  Τα κορίτσια είναι ξυπόλητα και σχεδόν χωρίς ρούχα, αλλά δεν σκοπεύουν να παραδώσουν τη σοβιετική πόλη.
  Η Μαρία τραγούδησε ένα χαρούμενο τραγούδι. Και ταυτόχρονα πυροβόλησε ανελέητα και δολοφονικά.
   Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι,
  των οποίων οι πράξεις ζουν για αιώνες, υπάρχουν πολλά σπουδαία ονόματα, που αποκαλούνται αθάνατοι.
  
  Πολλοί ήρωες των παραμυθιών έχουν διατηρήσει τη μελωδία των επών, αλλά ο πιο απλός από όλους τους ήρωες Και αγαπητός σε όλους μας είναι ένας.
  
  Πέρασε τα παιδικά του χρόνια ανάμεσα στα βουνά, παρακολούθησε το πέταγμα των πουλιών, έλαβε από τα βουνά ως κληρονομιά την ομορφιά των φτερών του αετού.
  
  Το όνομά του, με έναν κεραυνό, σάρωσε τον ωκεανό και έγινε κοντά και οικείο στους προλετάριους όλων των χωρών.
  
  Στην ηπειρωτική Κίνα, Αγαπητέ σε όλες τις καρδιές, Αυτό το όνομα αναγγέλλει Phanzam - ειρήνη, το τέλος - στα παλάτια.
  
  Ο Στάλιν είναι το λάβαρο της ευτυχίας, η αυγή της ανθρωπότητας! Είθε ο αγαπημένος Στάλιν να ζήσει πολλά πολλά χρόνια!
  Τα κορίτσια τραγουδούσαν καλά. Η Βερόνικα και η Βικτώρια ενώθηκαν με τη Μαρία και την Ταμάρα.
  Και οι τέσσερις καλλονές είναι περικυκλωμένες, αλλά πώς πολεμούν.
  Εδώ η Μαρία ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και καταρρίπτει ένα γερμανικό επιθετικό αεροσκάφος. Και η ομορφιά τρίζει:
  - Δόξα στο πάρτι μας!
  Η Βερόνικα στέλνει επίσης ένα δώρο θανάτου με το γυμνό της πόδι και το HE-162 καταρρίπτεται. Και ο πολεμιστής βρυχάται:
  - Η δόξα είναι ανώτερη από τη δόξα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 6
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας τους αντιπάλους και πυροβολώντας, χαμογελάει:
  - Για τις μελλοντικές εκτάσεις του κομμουνισμού!
  Και τέσσερις καλλονές, σχεδόν γυμνές και ξυπόλητες, γελούν.
  Είναι τόσο αετό κορίτσια της υψηλότερης τάξης.
  Η Μιραμπέλα και η Αναστασία τσακώνονται στον ουρανό. Και κάνουν και πλύση εγκεφάλου στους φασίστες.
  Η Μιραμπέλα τιτιβίζει με χαμόγελο:
  Όλα θα πάνε καλά στον κόσμο,
  Αγάπα την πατρίδα σου με πάθος!
  Και πάλι, με τα γυμνά του δάχτυλα, από το ανοιχτό παράθυρο, πετούσε ένα λεμόνι. Και θα κάνει δεκάρα για τους φασίστες. Άλλο ένα χτυπημένο αυτοκίνητο πέφτει.
  Αυτό είναι το κόλπο - πρέπει να το χτυπήσεις έτσι.
  Η Αναστασία λέει με ένα γέλιο:
  - Ο Λένιν θα σε επαινούσε!
  Η Μιραμπέλα κατέρριψε μερικά γερμανικά αυτοκίνητα με μια έκρηξη και παρατήρησε:
  - Ο Στάλιν, χωρίς καμία αμφιβολία, επίσης!
  Η Αναστασία κατέρριψε τρία ναζιστικά αεροπλάνα και επιβεβαίωσε:
  - Χωρίς καμία αμφιβολία!
  Τα κορίτσια είναι τόσο κουλ. Και το κυριότερο όμορφο. Έχουν θερμότητα και ταυτόχρονα κρύο υπολογισμό.
  Ο Μιραμπέλα, καταρρίπτοντας ένα άλλο αεροπλάνο, παρατήρησε:
  - Όλα στον κόσμο μας είναι σχετικά...
  Η Αναστασία γέλασε και μουρμούρισε θυμωμένη:
  - Χωρίς περιττή φιλοσοφία!
  Κι εκείνη άνοιξε το παράθυρο και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Αυτή τη φορά το ME-262 εξερράγη.
  Η Μιραμπέλα έγνεψε καταφατικά.
  - Τα πήγες τέλεια!
  Η Αναστασία, βγάζοντας τα δόντια της, πρόσθεσε:
  - Έκανα αυτό που έκανα!
  Και οι δύο πολεμιστές ξέσπασαν σε γέλια. Και κλείνουν το μάτι ο ένας στον άλλο.
  Ναι, ο ηρωισμός είναι εντυπωσιακός.
  Το καλοκαίρι του 1946 ξέσπασαν σκληρές μάχες για την πόλη στον Βόλγα. Το γυναικείο τάγμα ελεύθερου σκοπευτή υπό τη διοίκηση του λοχαγού Alena Ogurtsova πήρε θέση άμυνας στα ερείπια της οδού Volodarsky. Πίσω από τα ερείπια κρύβονταν κορίτσια με πολυβόλα και κυνηγετικά όπλα, δεμένα με δέσμες χειροβομβίδων.
  Η ίδια η Αλένα φοράει ένα στικτό χιτώνα πάνω από το γυμνό της σώμα, κοντό παντελόνι και ξυπόλητη. Ένα όμορφο και με καμπύλες κορίτσι, με δυνατούς γοφούς, λεπτή μέση και κοντό κούρεμα bob. Το πρόσωπο είναι πολύ εκφραστικό, με ανδρικό πηγούνι και πλατιά μπλε μάτια. Καστανά μαλλιά γκρίζαραν από τη σκόνη, ψηλό στήθος, σκληρό βλέμμα. Η καπετάν Αλένα παλεύει για περισσότερα από δύο χρόνια και παρά τα νιάτα της έχει δει πολλά. Τα πόδια του κοριτσιού είναι καλυμμένα με εκδορές και μώλωπες. Είναι πιο εύκολο για ένα κορίτσι να κυκλοφορεί ξυπόλητο παρά με τραχιές και αδέξιες μπότες.
  Το γυμνό πέλμα αισθάνεται την παραμικρή δόνηση του εδάφους, προειδοποιεί για την εγγύτητα ενός ορυχείου και η ίδια η μητέρα γη προσθέτει αντοχή. Τα πόδια του κοριτσιού, αφενός, έχουν γίνει τραχιά και δεν φοβούνται το καυτό μέταλλο, ή τα αιχμηρά ερείπια, αλλά από την άλλη, δεν έχουν χάσει την ευαισθησία και την ευελιξία τους, προειδοποιώντας μέσα από το βρυχηθμό της κίνησης δεξαμενές.
  Η γλυκιά Αλένκα κρατά μια χειροβομβίδα με μια συσκευασία έκρηξης κολλημένη στα χέρια της. Πρέπει να συρθείς μέχρι το τρομερό γερμανικό τανκ Lion, που ψεκάζει τους δρόμους με πολυβόλα.
  Η Μαρία σέρνεται δίπλα της. Και ξυπόλητες, όπως όλα τα κορίτσια του τάγματος, αποδείχτηκε ότι φορούσαν μπότες, μιμούμενοι τον διοικητή τους. Οι σκονισμένες σόλες της ακονίζονται καθώς το κορίτσι σέρνεται στα τέσσερα. Τα κίτρινα μαλλιά της Μαρίας είναι βρώμικα και μακριά... Ελαφρώς σγουρά. Η ίδια η κοπέλα είναι λεπτή, αδύνατη και κοντή. Θα μπορούσε ακόμη και να την παρεξηγήσουν με ένα κορίτσι, με στενούς ώμους και φαινομενικά μεγάλο κεφάλι.
  Όμως η Μαρία έχει ήδη βιώσει πολλά. Κατάφερε να επισκεφθεί τη φασιστική αιχμαλωσία, να επιζήσει από σκληρά βασανιστήρια και τα ορυχεία, από όπου, με κάποιο ακατανόητο θαύμα, κατάφερε να δραπετεύσει. Αλλά κοιτάζοντας το παιδικό, τρυφερό της πρόσωπο, δεν θα μπορούσες ποτέ να καταλάβεις ότι την χτύπησαν στις φτέρνες με λαστιχένια ραβδιά και πέρασαν ηλεκτρικό ρεύμα στο σώμα της.
  Η Μαρία πυροβολεί... Ένας στρατιώτης του Τρίτου Ράιχ, στην προκειμένη περίπτωση Άραβας, πέφτει νεκρός, κλωτσώντας με το ρύγχος του άμμο και μπάζα.
  Η Αλένκα γλιστράει ένα μάτσο χειροβομβίδες κάτω από ένα σωρό σκουπίδια. Τώρα ένα "Λιοντάρι" ενενήντα τόνων θα σέρνεται εδώ και θα το ανατινάξει. Τα μπλε μάτια του κοριτσιού αστράφτουν σαν ζαφείρια σε ένα πρόσωπο σκοτεινό από το μαύρισμα και τη σκόνη.
  Η εμπειρία δείχνει ότι μια καλά προστατευμένη δεξαμενή θα αλλάξει τώρα θέση. Το "Lion" έχει πλευρική θωράκιση 100 mm, και μάλιστα υπό γωνία. Τριάντα τέσσερις δεν μπορούν να το διεισδύσουν• μόνο τα βαριά Keveshki έχουν μια ευκαιρία. Αλλά οι κάμπιες είναι ο στόχος. Το κυριότερο είναι να στερήσουμε την κινητικότητα του αυτοκινήτου...
  Ο Anyuta εκτοξεύει μια έκρηξη από ένα πολυβόλο... Ένας στρατιώτης άγνωστης εθνικότητας πέφτει. Οι Γερμανοί, έχοντας κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος του ανατολικού ημισφαιρίου, λατρεύουν το αίμα του Άριου και ρίχνουν στη μάχη αποικιακά στρατεύματα: Άραβες, Αφρικανούς, Ινδούς, διάφορους Ασιάτες και Ευρωπαίους. Αυξήθηκε επίσης ο αριθμός των Πολωνών - που έχουν μάθει από την κούνια να μισούν τη Μπολσεβίκικη Ρωσία. Οι Ουκρανοί εθνικιστές, οι Κοζάκοι του Ντον, οι Τσετσένοι και ολόκληρο το Καυκάσιο Καγκανάτο πολεμούν εδώ. Ο Χίτλερ μεγάλωσε μια ολόκληρη διεθνή.
  Υπάρχουν πολλοί εχθροί...
  Ο Anyuta αποφεύγει επιδέξια τα πυρά του πολυβόλου. Η σφαίρα κόντεψε να σχίσει τη στρογγυλή φτέρνα του κοριτσιού, μαυρισμένη από τη σκόνη. Η όμορφη καπετάνιος ένιωσε μάλιστα ένα γαργαλητό από το πόσο κοντά πέταξε το μεγάλου διαμετρήματος δώρο. Το κορίτσι σταυρώθηκε, ψιθυρίζοντας:
  "Ούτε μια σφαίρα δεν μπορεί να μας σταματήσει!"
  Η Μαρία απαντά... Ένα άλλο κορίτσι, η Άλλα, είναι πολύ κοκκινομάλλα, πάνω από το μέσο ύψος και μυώδης, παρά τις πενιχρές μερίδες της. Είναι επίσης ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με πολυτελείς γοφούς, τεντωμένη μέση, ασυνήθιστα φαρδιούς ώμους και ψηλό στήθος.
  Η Άλλα παλεύει μόνο με το σορτς της, ο χιτώνας της σκίστηκε σε κομμάτια και θρυμματίστηκε σε σκόνη, και νέες στολές δεν παρέχονται στον Βόλγα. Είθε ο Θεός να δώσει να μεταφέρουμε μερικά ακόμη πυρομαχικά και λίγο φαγητό για τα εξαντλημένα σοβιετικά στρατεύματα.
  Έτσι η Άλλα είναι σχεδόν γυμνή, τα πόδια της είναι γδαρμένα, ειδικά τα γόνατά της. Ένα σκάγιο χτύπησε το πέλμα του δεξιού μου ποδιού και πονάει και είναι δύσκολο να περπατήσω.
  Η κοκκινομάλλα, σκονισμένη, σχεδόν γυμνή Άλλα στρίβει το όμορφο, αλλά ταυτόχρονα σκληρό πρόσωπό της. Το κορίτσι, πυροβολώντας, λέει:
  - Ο Κύριος είναι από πάνω μας, Μόσχα και Στάλιν!
  Και κόβει τους επιτιθέμενους Ναζί, προλαβαίνοντας να κάνει πίσω.
  Τα ερείπια και τα στενά δρομάκια δυσκολεύουν τα απειλητικά γερμανικά τανκς να γυρίσουν. "Μαούσες" σχεδόν διακόσιων τόνων δεν μπορούν να περάσουν καθόλου...
  Όπως περίμενε ο Anyuta, το "Λιοντάρι" οδήγησε λίγο και έτρεξε σε ένα σωρό σκουπίδια. Έγινε μια έκρηξη. Η κάμπια έσκασε και ένα ζευγάρι κατεστραμμένων κυλίνδρων πέταξε μακριά.
  Το πληγωμένο τανκ σταμάτησε και μια οβίδα πέταξε από την κάννη του...
  Βούιξε κάπου μακριά, χάνονταν σε ερείπια. Η Anyuta σφύριξε σαν φίδι:
  - Αυτός είναι ο δικός μου υπολογισμός! Άνοιξε λογαριασμό...
  Το κορίτσι καπετάνιος αναγκάζεται να συρθεί και πάλι μακριά. Οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνική υπεροχή τους στα ερείπια. Χάρη στον πεισματάρικο Χίτλερ, οι ορδές του Τρίτου Ράιχ βυθίστηκαν σε μάχες θέσης σε μια αρκετά μεγάλη και καλά οχυρωμένη πόλη.
  Η Μαρία ρίχνει μια χειροβομβίδα. Αναγκάζοντας τους χτυπημένους Γερμανούς ή Άραβες να κάνουν τούμπες, αναποδογυρίζοντας. Το χέρι ενός από τους μαχητές του Χίτλερ είναι σχισμένο και ένα αγγλικό ρολόι με πυξίδα κρέμεται πάνω του.
  Η Μαρία λέει χαμογελώντας:
  - Αυτό που σου δείχνει η πυξίδα είναι το μονοπάτι προς την κόλαση!
  Και ένα όμορφο κορίτσι τινάζει ένα κομμάτι κολλημένο κεραμικό από τη σκονισμένη φτέρνα της.
  Η Άλλα τινάζει επίσης τη σκόνη από το σφριγηλό, γεμάτο στήθος της. Οι θηλές είναι σχεδόν μαύρες από βρωμιά και φαγούρα. Προσπαθήστε να πλυθείτε. Και πάλι πρέπει να θάψετε τον εαυτό σας όταν πυροβολούν τα γερμανικά υποπολυβόλα. Και σέρνεσαι στις κοιλιές σου.
  Το τάγμα των κοριτσιών κρατά τη θέση του, αν και υπάρχουν βομβαρδισμοί. Και βαριές οβίδες εκρήγνυνται, και βόμβες πέφτουν από τον ουρανό... Αλλά τίποτα δεν θα σπάσει το θάρρος των σοβιετικών ηρωίδων.
  Η Anyuta βλέπει τον Πάνθηρα να σέρνεται. Λοιπόν, αυτό το τανκ δεν είναι πια τόσο τρομακτικό.
  Μπορείτε να το τρυπήσετε στο πλάι. Το κορίτσι φτερνίστηκε και έφτυσε τη σκόνη που έπεφτε στο χαριτωμένο στόμα της. Πήρε στο χέρι της μια χειροβομβίδα, ζυγισμένη με ένα πακέτο έκρηξης. Πρέπει να σέρνεσαι απαρατήρητος. Αλλά υπάρχει τόσος καπνός τριγύρω.
  Η Anyuta άρχισε να σέρνεται προς τα πάνω, ακουμπώντας στην αποχέτευση με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και τους αγκώνες της. Έμοιαζε με γάτα που καταδιώκει ποντίκι. Το κορίτσι θυμήθηκε τον πόλεμο από εκείνο το φοβερό καλοκαίρι του σαράντα ενός, όταν η Βέρμαχτ εισέβαλε προδοτικά στις τεράστιες εκτάσεις της ΕΣΣΔ. Φοβήθηκε το κορίτσι, σχεδόν το κορίτσι; Στην αρχή ναι, αλλά μετά το συνηθίζεις. Και ήδη αντιλαμβάνεστε τις συνεχείς εκρήξεις των οβίδων ως συνηθισμένο θόρυβο.
  Και τώρα έσκασε πολύ κοντά. Το κορίτσι χαστουκίζει στο στομάχι της. Από ψηλά, κομμάτια πετούν σαν ένα κοπάδι άγριων μελισσών. Η Anyuta ψιθυρίζει με ραγισμένα χείλη:
  - Στο όνομα της δικαιοσύνης, Κύριε!
  Η κοπέλα επιταχύνει την ανίχνευση της και πετάει μια χειροβομβίδα με μια συνδεδεμένη συσκευασία εκρηκτικών σε ένα τρέξιμο. Το δώρο πετά σε ένα τόξο. Ακολουθεί μια έκρηξη και η πιο λεπτή πλαϊνή θωράκιση του Πάνθηρα υποχωρεί. Το γερμανικό τανκ αρχίζει να καίγεται και το κιτ μάχης εκρήγνυται.
  Η Anyuta ψιθυρίζει με ένα χαμόγελο:
  - Ευχαριστώ, ω Παντοδύναμος Ιησούς! Σε εμπιστεύομαι και μόνο! Προσεύχομαι μόνο σε σένα!
  Ο πάνθηρας καταστρέφεται. Ο σκισμένος μακρύς κορμός είναι θαμμένος στα ερείπια. Η μετωπική θωράκιση, χωρισμένη από την πλαϊνή θωράκιση, μοιάζει με σέσουλα.
  Η Anyuta, της οποίας τα μάτια αστράφτουν σαν κενταύριο στο πρόσωπό της καστανά από τη σκόνη και το μαύρισμα, λέει:
  - Όσο περισσότερες βελανιδιές έχει ο εχθρός, τόσο πιο δυνατή η άμυνά μας!
  Η Άλλα είναι πολύ σέξι με το μαύρο της σλιπ και το γυμνό, σκονισμένο, δυνατό κορμί. Το κορίτσι είναι πολύ έξυπνο. Μπορεί να πετάει θραύσματα γυαλιού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Τώρα πέταξε ένα αιχμηρό αντικείμενο με το χαριτωμένο πόδι της καλυμμένο με ένα στρώμα σκόνης. Και μαχαιρώθηκε κατευθείαν στο λαιμό του φασίστα. Η όμορφη Άλλα φλυαρούσε:
  - Και είμαι σύμβολο του σεξ, και σύμβολο του θανάτου!
  Στη συνέχεια το κορίτσι σύρθηκε ξανά πυροβολώντας. Ο Anyuta πυροβόλησε επίσης.
  Η όμορφη καπετάνιος, έχοντας κόψει τον φασίστα, έγραψε στο Twitter:
  - Η ζωή είναι μια αλυσίδα, και τα μικρά πράγματα είναι οι κρίκοι...
  Η Μαρία πυροβόλησε, έκοψε το κεφάλι του Φριτς και πρόσθεσε:
  - Είναι αδύνατο να μην αποδώσουμε σημασία στον σύνδεσμο!
  Ο Anyuta, πάλι πυροβολώντας με ακρίβεια, ράπασε:
  - Αλλά δεν μπορείς να μένεις σε μικρά πράγματα...
  Η Μαρία πρόσθεσε σαν να πυροβολούσε:
  - Διαφορετικά η αλυσίδα θα σε τυλίξει!
  Ένα άλλο κορίτσι, η Matryona, επίσης πολύ όμορφη, μαζί με τον πρωτοπόρο Seryozhka, ετοίμασαν μια νάρκη στο σύρμα. Οι δυο τους το έσπρωξαν... Ένας ύπουλος μπούγκερ σύρθηκε στην κάμπια Tiger-2. Και πώς θα εκραγεί αυτή η μακρυκάννη γερμανική μηχανή.
  Το ξανθό αγόρι Σεργκέι αναφώνησε:
  - Η Ρωσία μας, παρασάς για σένα!
  Και μόλις πρόλαβε να πηδήξει μακριά, αναβοσβήνει τις μαύρες, γκρεμισμένες γόβες του, από την οροφή που έπεφτε.
  Η Ματρυόνα χάιδεψε το λαιμό του αγοριού και είπε:
  - Είσαι πολύ έξυπνος!
  Ο πρωτοπόρος πήρε το δρόμο για το μέτωπο και εντάχθηκε στο τάγμα των γυναικών. Το αγόρι είναι μάλιστα πολύ εφευρετικό. Για παράδειγμα, έφτιαξε αεροπλάνα για να καταρρίψει αεροσκάφη επίθεσης φασιστών. Όταν σηκώνονται τα Focke-Wulfs, ή TA-152, ακούγεται ένας απίστευτα εκκωφαντικός βρυχηθμός.
  Οι Γερμανοί χτυπούν με τη συνοδεία μιας συμφωνίας του Βάγκνερ. Μια τόσο μεγαλειώδης μελωδία.
  Η Ματρυόνα λέει με εκνευρισμό:
  - Ακόμα προσπαθούν να μας τρομάξουν!
  Το πρωτοπόρο αγόρι τραγούδησε με πάθος:
  - Ο Ρώσος πολεμιστής δεν φοβάται τον θάνατο,
  Ο θάνατος κάτω από τον έναστρο ουρανό δεν θα μας πάρει!
  Θα πολεμήσει σκληρά για την αγία Ρωσία,
  Φόρτωσα το πανίσχυρο πολυβόλο!
  Η Ματρυόνα, ένα ψηλό, μυώδες κορίτσι, με φαρδιούς γοφούς και ώμους, είναι μια τυπική αγρότισσα. Τα ρούχα σκίστηκαν σε κουρέλια στις μάχες, τα δυνατά πόδια ήταν γυμνά, τα μαλλιά ήταν πλεγμένα σε δύο πλεξούδες και ήταν πολύ σκονισμένα.
  Ο Seryozhka είναι μόλις έντεκα χρονών, αδύνατος από υποσιτισμό, ένα γδαρμένο και βρώμικο αγόρι, που φορά μόνο σορτς. Τα φυσικά λευκά μαλλιά του αγοριού έχουν γίνει γκρίζα και τα πλευρά του φαίνονται μέσα από το λεπτό, μαυρισμένο και βρώμικο δέρμα του. Τα πόδια μου ήταν τρομερά σπασμένα και καλυμμένα με εγκαύματα, μώλωπες και φουσκάλες. Είναι αλήθεια ότι η μοίρα προστάτευσε το παιδί από σοβαρούς τραυματισμούς.
  Σε σύγκριση με αυτόν, η Ματρυόνα φαίνεται μεγαλόσωμη και χοντρή, αν και η κοπέλα δεν είναι καθόλου χοντρή, αλλά με δυνατό, εκπαιδευμένο κρέας στα κόκαλά της. Επιπλέον, η πείνα δεν φαινόταν να επηρεάζει καθόλου την εύσωμη και μεγάλη σιλουέτα της.
  Ένα κορίτσι πυροβολεί ένα βαρύ αντιαρματικό τουφέκι. Δεν μπορείτε να διεισδύσετε στα γερμανικά οχήματα κατά μέτωπο, αλλά υπάρχει μια ευκαιρία να βγείτε στις πίστες.
  Και ο βαρύς "Λεβ", έχοντας δεχτεί ένα βαρύ εκρηκτικό στο σασί, άρχισε να βγάζει καπνό σαν βαρύς καπνιστής.
  Ο Seryozhka τραγούδησε σαρκαστικά:
  - Ο βρωμερός Φριτς, χωρίς να το σκεφτεί, άναψε τσιγάρο στην είσοδο! Φυσικά, μπήκε σε μεγάλο μπελά!
  Η Ματρυόνα, αναβοσβήνει τις μυώδεις, μαυρισμένες γάμπες της, χόρεψε με τα γυμνά, όμορφα πόδια της. Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Τα πρόσωπα των Ρώσων αγίων αναβοσβήνουν από την εικόνα... Ο Θεός να μην σκοτώσεις τουλάχιστον χίλιους Κράουτς! Κι αν κάποιος βουίζει περισσότερο από τους φασίστες, κανείς, πίστεψέ με, δεν θα σε κρίνει γι' αυτό!
  Στη συνέχεια γέμισε ξανά το αντιαρματικό τουφέκι και πυροβόλησε ξανά. Ο Γερμανός μεταφορέας έβγαλε ξανά ρεύμα καπνού.
  Το τάγμα των κοριτσιών προκάλεσε σημαντικές ζημιές στα Krauts. Όμως ο ίδιος υπέστη απώλειες. Ένα κορίτσι σχίστηκε στη μέση και το πρόσωπό της χλωμό, παρά τη σκόνη.
  Το μεγαλύτερο μέρος του Στάλινγκραντ έχει ήδη καταληφθεί από τους Ναζί, αλλά ό,τι έχει απομείνει από την πόλη δεν θέλει να υποχωρήσει και να παραδοθεί.
  Η Anyuta, εν τω μεταξύ, προσπαθεί να σπάσει τον Τίγρη. Ένα ισχυρό γερμανικό αυτοκίνητο χτυπήθηκε στο πλάι από χειροβομβίδα, αλλά δεν υπέκυψε. Γυρίζει για να ρίξει το κανόνι. Το κορίτσι πρέπει να θάψει τον εαυτό της στο έδαφος και τα ερείπια, έτσι ώστε το δώρο που απελευθερώθηκε να μην συνθλιβεί από το κύμα έκρηξης.
  Η Anyuta ψιθυρίζει ήσυχα:
  - Μαμά, μπαμπά, συγγνώμη!
  Η Μαρία πέταξε μια χειροβομβίδα στον Τίγρη, η οποία έσκασε στο μέτωπό του. Το κορίτσι σφύριξε:
  - Σχετικά με το ότι το φως είναι η διδασκαλία τον χειμώνα την άνοιξη... Επαναλαμβάνω χωρίς εξαίρεση ότι ο Χίτλερ είναι ένα λοιμό κάθαρμα!
  Ο Άλλα, σπάζοντας τον στόχο των φασιστών και ψεκάζοντας τους με μια έκρηξη φωτιάς, μουρμούρισε:
  - Στο φέρετρο, είδα τον Φύρερ τώρα! Και κλώτσησε τον άθλιο στο μάτι!
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα στην πραγματικότητα πέταξε μια χειροβομβίδα στη δεξαμενή με τα γυμνά της δάχτυλα. Χτύπησε την κάννη... Ακολούθησε έκρηξη και η κάννη του Τίγρη παραμορφώθηκε.
  Το πήρε ο δειλός Γερμανός και έκανε πίσω.
  Η Anyuta γκρίνιαξε μέσα από τα ρουθούνια της:
  - Τα δικά μας δεν θα υποχωρήσουν στα δικά σας!
  Η Μαρία έκοψε τη μίσθωση του Χίτλερ με μια σφαίρα και τραγούδησε:
  - Μα ο κακός δεν αστειεύεται! Χέρια, πόδια, στρίβει ρωσικά σχοινιά! Βυθίζει τα δόντια του στην ίδια την καρδιά... Πίνει την Πατρίδα στο κατακάθι!
  Η Anyuta γέλασε και γάβγισε:
  - Ο Φύρερ ουρλιάζει άγρια, ζορίζεται!
  Η Μαρία πυροβόλησε και πρόσθεσε:
  - Λοιπόν, ο θάνατος ξεφυσάει και χαμογελάει!
  Τώρα εμφανίστηκε ένα ακόμα πιο επικίνδυνο "Shtumrtiger". Καταστρέφει ολόκληρα κτίρια και αποθήκες. Επιπλέον, δεν προσεγγίζει τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων. Το αυτοκίνητο κρατείται υπό κάλυψη από Γερμανούς πολυβολητές.
  Ο Anyuta βλέπει ότι είναι αδύνατο να πλησιάσει τις θέσεις Kraut. Αλλά υπάρχουν Focke-Wulfs στον ουρανό. Ένα από αυτά τα οχήματα πετά πιο κοντά στις σοβιετικές θέσεις. Τα κορίτσια ανοίγουν πυρ εναντίον της.
  Ο Άλλα ρίχνει μια χειροβομβίδα και λέει έξαλλη:
  - Στο βαθύ θάνατο δεν υπάρχει συγχώρεση!
  Μετά από αυτό το κορίτσι πυροβολεί μια έκρηξη από ένα πολυβόλο. Γυρίζει γρήγορα πίσω. Ένα σχετικά νέο γερμανικό τανκ "Panther"-2 με μικρό πυργίσκο και χαμηλότερη σιλουέτα πλησιάζει γρήγορα.
  Πολλά κορίτσια ρίχνουν χειροβομβίδες σε ένα γερμανικό αυτοκίνητο. Αυτή, έχοντας λάβει τα δώρα, παγώνει και δεν μπορεί να γυρίσει.
  Ο Άλα σφύριξε και σφύριξε:
  - Αυτή είναι μια νέα επίθεση! Θα της σκίσουμε τα σαγόνια!
  Το Panther 2 γρύλισε και πυροβόλησε το πιο ισχυρό του όπλο.
  Η στήλη της φωτιάς δίχασε τον αέρα και αμέσως θέρμανε και ηλεκτρίστηκε την ατμόσφαιρα.
  Η Άλλα γέλασε, τα κοχύλια πέρασαν δίπλα από το ημίγυμνο κορίτσι. Η ξεδιάντροπη κοκκινομάλλα τίναξε τους γοφούς της και έγραψε:
  - Και ο Νεύτων νίκησε τους εχθρούς του, πέταξε τον ζυγό από τον θρόνο! Διέταξε τον νόμο του Νεύτωνα στον Φριτς!
  Το Στάλινγκραντ τυλίχθηκε εντελώς στις φωτιές, όταν οι γλώσσες της φωτιάς έμοιαζαν να γλείφουν τον ουρανό και οι μοβ, οι πορτοκαλί και οι κατακόκκινες σπίθες έτριζαν! Και κάθε σπίθα είναι σαν ένα φάντασμα που δραπετεύει από ένα κολασμένο κάστρο.
  Η Anyuta, έχοντας γκρεμίσει ένα γερμανικό μαχητή, άστραψε τα μπλε μάτια της και τραγούδησε:
  - Γιατί γκρινιάζεις, ηλίθιε γριά; Πιστέψτε με, είναι απλώς ένας τρελός που κλαίει για εσάς!
  Η Μαρία φώναζε καθώς πυροβολούσε στους Ναζί:
  - Τι ωραία που είναι να ξαπλώνεις στο γρασίδι και να χτυπάς τους Krauts στο κεφάλι! Δώστε στον Φύρερ ένα κατάπλασμα και πυροβολήστε σφαίρες από ένα πολυβόλο!
  Το κορίτσι γέλασε άγρια και κύλησε από το στομάχι στην πλάτη της. Έφτιαξα ένα ποδήλατο με πόδια. Μια χειροβομβίδα πέταξε επάνω. Το ιπτάμενο Focke-Wulf δέχθηκε σκάγια κάτω από την κοιλιά του και γρήγορα ανέβηκε ψηλότερα. Προφανώς αιχμηρά θραύσματα τον τραυμάτισαν. Το φασιστικό πλάσμα πήρε φωτιά και άρχισε να χάνει κομμάτια από τα σπασμένα φτερά του.
  Η Anyuta, βλέποντας πώς ο Focke έχανε υψόμετρο, γρύλισε:
  - Αυτό είναι σηματοφόρος! Υπάρχει ένα τσεκούρι κρεμασμένο στο σκάφος!
  Το γερμανικό αεροπλάνο εξερράγη, σκορπίζοντας συντρίμμια σε όλες τις απομακρυσμένες γωνιές του ουρανού. Και πού πήγε ο φασίστας άσος; Έκανα την τελευταία μου στροφή. Ο δήμιος πήγε στην καταστροφή, όχι ο πιλότος!
  Η Μαρία φτερνίστηκε, σκορπίζοντας τη σκόνη και είπε:
  - Να ζει κανείς ή να μην ζει? Δεν είναι θέμα!
  Η Άλλα πέταξε πάλι ένα κομμάτι γυαλί με το πόδι της, έτσι που χτύπησε τον Φριτς στο μάτι και βγήκε από το πίσω μέρος του κεφαλιού:
  - Είμαι αρμάδα τανκς! Και χρειάζεσαι θεραπεία!
  Οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους προσπάθησαν να προχωρήσουν, πετώντας μπροστά τους χειροβομβίδες. Τέτοιες τακτικές δεν λειτουργούσαν εναντίον των κοριτσιών. Έτσι ο Seryozhka ανέπτυξε τον καταπέλτη και πώς χτύπησε τον εχθρό ως απάντηση.
  Το αγόρι πρωτοπόρος βρυχήθηκε:
  - Ο Άγιος Βασίλης σκίζει τα σαγόνια του Χίτλερ!
  Η γόμωση του καταπέλτη, διαπερνώντας το πλήθος των φασιστών, τους έκανε να πετάξουν χώρια και ταυτόχρονα να ανατραπούν στον αέρα. Οι Φρίτζες έπεσαν και θρυμματίστηκαν στα ερείπια των τοίχων.
  Το τανκ Tiger-2, έχοντας χάσει την ισορροπία του, συγκρούστηκε με το Λιοντάρι. Ε, Λέβα, πού είναι το τρομερό όνομά σου;
  Η Anyuta χαμογέλασε και απάντησε:
  - Λοιπόν, ο Seryozhka είναι υπέροχος!
  Το αγόρι γάβγισε επιθετικά:
  - Ο πρωτοπόρος είναι πάντα έτοιμος!
  Η κοπέλα καπετάνιος άρχισε πάλι να καρφώνει. Και η Matryona γαργάλησε το στενό πόδι του Seryozhka, πόσο δύσκολο είναι! Δεν είναι περίεργο που το αγόρι δεν φοβάται να τρέξει μέσα από φωτιές.
  Η Μαρία φώναξε και είπε:
  - Καλά τα νιάτα - κακά τα γηρατειά!
  Η Άλλα, αυτή η χαρούμενη κοκκινομάλλα, συμφώνησε:
  - Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τα γηρατειά! Αυτή είναι πραγματικά η πιο αηδιαστική κατάσταση από όλες!
  Και το κορίτσι έκανε ένα πήδημα. Φαντάστηκε για μια στιγμή αποκρουστικές γιαγιάδες. Όχι, δεν μπορείς να συγκρίνεις μια ηλικιωμένη γυναίκα με ένα κορίτσι. Και τι ομορφιά υπάρχει στα λεπτά σώματα.
  Ο Άλλα το πήρε και τραγούδησε:
  - Χρόνο με το χρόνο ρέει σαν τροχόσπιτο,
  Μια ηλικιωμένη γυναίκα αλέθει χέννα σε γουδί...
  Και τι γίνεται με τη λεπτή μου σιλουέτα;
  Δεν καταλαβαίνω πώς χάθηκε η νιότη μου!
  Η Anyuta άστραψε τα μάτια της, γκρέμισε τον Γερμανό με ένα χτύπημα στη βουβωνική χώρα και παρατήρησε:
  - Οχι! Ωστόσο, υπάρχει μια τέτοια γοητεία στον πόλεμο - να παραμείνεις για πάντα νέος! Πάντα μεθυσμένος!
  Η Ματρυόνα έβαλε νέα γόμωση στον καταπέλτη. Αυτό είναι κάτι σαν καλό γουδί. Το κορίτσι σφύριξε:
  - Μην περάσεις, αλλά πέρασε!
  Ο Seryozhka ανακάτεψε με το λεπτό αλλά εύστροφο πόδι του και γάβγισε:
  - Φριτσάμ πρόσωπο!
  Και η χειροβομβίδα, μαζί με το πακέτο έκρηξης, πέταξαν ολοταχώς στις θέσεις των Ναζί.
  Ναι, το Στάλινγκραντ δεν τους δόθηκε. Η επίθεση συνεχίζεται εδώ και τρεις μήνες από τα τέλη Ιουνίου, αλλά η πόλη δεν έχει καταληφθεί. Οι Ναζί πέτυχαν επιτυχία σε άλλους τομείς του μετώπου, αλλά όχι σε αυτόν.
  Η Anyuta πυροβόλησε ένα πιστόλι και γρύλισε:
  - Όλα είναι αδύνατα, γίνονται δυνατά... Δεν χρειάζεται να κάνουμε το σύμπαν πολύ περίπλοκο!
  Και χτύπησε στο ρεζερβουάρ της μοτοσυκλέτας. Το αυτοκίνητο εξερράγη και πύρινες ανεμοστρόβιλοι φώτισαν το καπνισμένο τοπίο. Και ο Γερμανός σκίστηκε από ένα πύρινο πόδι.
  Το κορίτσι καπετάνιος φώναξε:
  - Μου αρέσει να σκοτώνω το κακό! Και αυτό είναι το υψηλότερο αγαθό!
  Η Μαρία χτύπησε τους Γερμανούς με μια έκρηξη πυρός και σφύριξε:
  - Ας παίξουμε χοιρινό!
  Ο Άλα άνοιξε πυρ, ακριβέστερα. Αρκετοί μαύροι έμειναν ξαπλωμένοι στα σκεπασμένα με λόγχη συντρίμμια:
  - Σκότωσε τον εχθρό! - ψιθύρισε το κορίτσι.
  Η Μαρία τραγούδησε παιχνιδιάρικα:
  - Έχοντας βάψει τον Χίτλερ με κραγιόν, τον Μάινσταϊν με λακ, θα σε σύρω στην αιχμαλωσία της πριγκίπισσας, ο πιστός σου σκύλος θα σε ροκανίσει!
  Ο Anyuta, πυροβολώντας, σφύριξε:
  - Ας κρεμηθούμε απόψε, Αδόλφο... Σταμάτα να χαζεύεις! Έλα το βράδυ, πετάξου σαν γυρφάλκον - για να νικήσεις δυνατά τους ναζί!
  Η Μαρία είπε έξαλλη, χτυπώντας το κράνος από το κεφάλι του θύελλα:
  - Μπορούμε! Και θα το κάνουμε!
  Κορίτσια από το τάγμα Λένιν σταμάτησαν την προέλαση του ξένου στρατού. Το Fritz προχώρησε, γεμίζοντας κυριολεκτικά τον χώρο με πτώματα. Το τανκ Lion, στο οποίο είχαν εναποθέσει ελπίδες, επίσης δεν βοήθησε. Εδώ είναι μια τροποποίηση του οχήματος με ένα πυροβόλο 150 χλστ.
  Η Άλα χτυπά μια πέτρα κολλημένη στη γυμνή της θηλή. Το κορίτσι έχει τόσο όμορφο και γεμάτο στήθος. Η κοπέλα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το πόδι της. Το πόδι είναι πιο δυνατό από το χέρι και η ρίψη ταξιδεύει πιο μακριά.
  Ο "Λιοντάρι" δέχθηκε ένα κενό στην πίστα και σταμάτησε. Πυροβολήθηκε από το δυνατό στόμα του. Μια συντριβή και μια κατάρρευση.
  Ο Άλλα, φτύσιμο, λέει:
  - Ένας Ρώσος πολεμιστής δεν στενάζει από τον πόνο!
  Και πάλι το κορίτσι πυροβολεί. Και το κάνει με εξαιρετική ακρίβεια. Ο φασίστας που γέρνει έξω από τον πύργο πέφτει πίσω.
  Ένα κοκκινομάλλης, σχεδόν γυμνό κορίτσι λέει:
  - Είναι μάταιο που ο εχθρός πιστεύει ότι κατάφερε να σπάσει τους Ρώσους! Αυτός που είναι γενναίος θα επιτεθεί στη μάχη, θα νικήσουμε άγρια τους εχθρούς μας!
  Και η Alla ξεδιπλώνει τους κοιλιακούς της μύες, τους οποίους έχει πολύ καθορισμένους.
  Αχ, τι όμορφα που είναι τα κορίτσια! Πραγματικά δεν θέλω να πεθάνει κανένας από αυτούς.
  Έτρεξε η Αικατερίνα... Ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με χνουδωτά, άσπρα μαλλιά. Καταφέρνει με κάποιο τρόπο να τα αλείφει με κάποιο είδος φίλτρου για να μην λερωθούν.
  Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο, με τη φιγούρα της Αφροδίτης, μόνο πιο τονισμένη και σμιλεμένη. Φοράει μόνο σουτιέν και εσώρουχο. Όλα τα άλλα έχουν ήδη ξεσκιστεί. Μα πόσο χαριτωμένα είναι τα πόδια! Αυτό δεν είναι κορίτσι, αλλά σφραγίδα τελειότητας, στέμμα ομορφιάς.
  Κινείται με έναν ιδιαίτερο τρόπο, σαν σκίουρος. Και τα γυμνά πόδια απλώς τρεμοπαίζουν και τα τακούνια παραδόξως παραμένουν καθαρά. Η Κατερίνα πυροβολεί και ο φασίστας παθαίνει έλκος στο στήθος.
  Το κορίτσι λέει:
  - Η πίστη στην Πατρίδα είναι η υψηλότερη λέξη!
  Η Άλλα παρατήρησε με ένα γέλιο:
  - Βγάλε το σουτιέν σου και μείνε με το εσώρουχό σου όπως εγώ!
  Η Κατερίνα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της:
  - Αυτό δεν είναι κατάλληλο!
  Η Άλλα κούνησε τους γοφούς της, πυροβόλησε με ακρίβεια και τραγούδησε:
  - Κάπως τα μέλη της Komsomol έχουν γίνει ασυνήθιστα! Το να περπατάς έτσι με γυμνό στήθος είναι πολύ απρεπές!
  Η Κατερίνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Γιατί να φέρετε χαρά στους Krauts κοιτάζοντας την ομορφιά μας!
  Η Άλλα απάντησε αποφασιστικά:
  - Η ομορφιά μας είναι θανατηφόρα!
  Η Κάτια γέλασε και πυροβόλησε στο TA-200. Το αυτοκίνητο των Ναζί πήρε φωτιά. Και η όμορφη ξανθιά θόλωσε:
  - Θάνατος στο κακό!
  Η Άλλα γέλασε:
  - Και η ζωή είναι ωραία!
  Η Κατερίνα, βλέποντας ότι ο Γερμανός έπεφτε, γρύλισε:
  - Αυτή είναι η υψηλότερη αξία! Μη νομίζετε, φασίστες, ότι κερδίσατε!
  Πώς θα τραγουδήσει ο Αλλάχ:
  - Η νίκη περιμένει! Η νίκη περιμένει... Όσοι θέλουν να σπάσουν τα δεσμά! Η νίκη περιμένει! Η νίκη περιμένει! Θα μπορέσουμε να νικήσουμε τους Ναζί!
  Ένα όμορφο κορίτσι, και το γυμνό στήθος της τρέμει. Είναι καλό με γυμνό κορμό στη ζέστη, που εντείνεται από τη φωτιά.
  Η Anyuta φαινόταν τώρα πολύ πιο αποφασισμένη. Πυροβόλησε στους Krauts με ένα υποπολυβόλο και γάβγισε:
  - Θα σε ευνουχίσω!
  Και πράγματι οι Ναζί έλαβαν θανατηφόρα δώρα και φέρετρα! Και το κορίτσι τους έδειξε την ιδέα, ας χτίσουμε γυμνά δάχτυλα των ποδιών. Και σφύριξε σαν ληστή αηδόνι. Και μέσα από τα δάχτυλα των κάτω άκρων.
  Η κοπέλα καπετάνιος είναι πολύ έξυπνη. Και αστραφτερό. Και καθόλου σκληρή. Και αυτή μερικές φορές λυπάται τους εχθρούς στρατιώτες, που μπορεί να έχουν παιδιά που θα κλαίνε για τους δολοφονημένους πατέρες τους.
  Η Anyuta, όμως, διώχνει τέτοιες σκέψεις από τον εαυτό της, την κάνουν να θέλει να κλάψει. Αλλά δεν ήταν οι Ρώσοι που ήρθαν στους Γερμανούς για να ληστέψουν και να σκοτώσουν. Όχι, αυτοί είναι οι Γερμανοί και μια ολόκληρη επιθετική αγέλη ξένων από όλο τον κόσμο έσκασε στα ρωσικά διαστήματα.
  Η Anyuta σταυρώθηκε και πυροβόλησε τον Φριτς, που προσπαθούσε να πλησιάσει αθόρυβα τις ρωσικές θέσεις... Το μάτι και ο εγκέφαλός του, χτυπημένα από σφαίρα, διέρρευσαν έξω.
  Το κορίτσι καπετάνιος χαμογέλασε και είπε έξυπνα:
  - Ίσια μάτια με μάτια, κεφάλι με κεφάλι!
  Ο Anyuta πυροβόλησε με ακρίβεια και χτύπησε μια μοτοσικλέτα με ένα καρότσι. Το αυτοκίνητο άρχισε να σκίζεται και το πολυβόλο πέταξε και αναποδογύρισε πολλές φορές. Τότε το ρύγχος του τρύπησε τα ερείπια.
  Το κορίτσι έτριψε τη γυμνή, σκονισμένη σόλα της στα ερείπια. Και πήρε ξανά στόχο. Το χαρούμενο, νεανικό της πρόσωπο χαμογέλασε ικανοποιημένο. Το κορίτσι τραγούδησε:
  "Όχι", είπαμε στους φασίστες, ο λαός μας δεν θα ανεχθεί το ρωσικό μυρωδάτο ψωμί να αποκαλείται "μπροντ!"
  Η Μαρία έκανε ένα πολύ εύστοχο σουτ, που έβαλε φωτιά στον Focke-Wulf και κελαηδούσε:
  Για έναν απατεώνα, φυσικά, η επιλογή είναι ξεκάθαρη,
  Είναι έτοιμος να προδώσει τη Ρωσία για δολάρια...
  Αλλά ο Ρώσος είναι τόσο υπέροχος -
  Είμαι έτοιμος να δώσω τη ζωή μου για την Πατρίδα μου!
  Η κοπέλα έκανε τούμπα και έδειξε στους Ναζί ένα μπισκότο, και γύρισε, και οι σφαίρες δεν χτύπησαν την καλλονή.
  Εμφανίστηκε η Άλλα, αυτή η ομορφιά, σχεδόν γυμνή, και βρώμικη σαν διάβολος, πέταξε μια χειροβομβίδα και με τα δύο πόδια ταυτόχρονα. Και έλεγξε:
  - Αυτό που έχω είναι... Στον Φριτς στην αιχμηρή πλευρά!
  Η Ματρυόνα διόρθωσε την Άλλα:
  - Απότομη, στο πλάι, όχι στην αιχμηρή πλευρά!
  Η κοπέλα γέλασε και κούνησε το καρπούζι της και εκτόξευσε μια χειροβομβίδα χρησιμοποιώντας μια χειροβομβίδα με μια συσκευασία έκρηξης. Ο "Τίγρης" χτυπήθηκε στο βαρέλι και αυτό το στραβό έργο τέχνης απέφυγε.
  Μετά από αυτό το πλάσμα του Χίτλερ υποχώρησε. Άρχισε να σέρνεται σαν χελώνα που πιάστηκε στη φωτιά.
  Η Anyuta τραγούδησε, κλείνοντας το μάτι χαρούμενα:
  - Και ο Τίγρης κάνει πίσω και οι Γερμανοί κρύβονται!
  Το τάγμα των κοριτσιών έκανε ελιγμούς κάτω από επιθέσεις από αέρα και βαριά όπλα. Στη συνέχεια, οι εκτοξευτές ρουκετών χτύπησαν, σπασμένα, καυτά βράχια υψώθηκαν στον ουρανό. Και οι πέτρες πήραν φωτιά. Ευτυχώς, κανένα από τα κορίτσια δεν πέθανε, αλλά οι άντρες πήγαν στον άλλο κόσμο - που δεν λυπούνται και τόσο! Και οι ψυχές πετούν - άλλες στον παράδεισο και άλλες στην κόλαση! Εκεί που οι διάβολοι με τα πιρούνια περιμένουν ήδη αυτούς που δεν πίστεψαν στον Ιησού.
  Ο Alla, ο πιο σέξι πολεμιστής, είναι έξαλλος: μπορούν οι Ναζί, με το Sturmtiger τους, να πυροβολήσουν τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων και να σκοτώσουν τους Κόκκινους πολεμιστές;
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 7
  Και η κοπέλα άρπαξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της πόδια και στριφογύρισε σε καταρράκτες τούμπες. Και στριφογύριζε όλο και πιο γρήγορα. Και τότε, με όλη της τη δύναμη, πέταξε το δώρο του θανάτου στο φαρδύ βαρέλι του Sturmtiger. Τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της καλλονής άστραψαν και μια χειροβομβίδα πέταξε στο φαρδύ βαρέλι. Και το ισχυρό αυτοκίνητο πρώτα έπνιξε και μετά εξερράγη. Οι δύο "Βασιλικές Τίγρεις" που στέκονταν στα πλάγια του "Sturmtiger" πετάχτηκαν και σκορπίστηκαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Οι κύλινδροι ξηλώθηκαν από πάνω τους και έπεσαν πετώντας σαν το σπασμένο κολιέ της βασίλισσας.
  Το κύμα έκρηξης έριξε την Άλα επάνω και το κορίτσι πέταξε ανάποδα. Και αναποδογυρίστηκε, κουνήθηκε και πετάχτηκε. Αλλά η ομορφιά εξακολουθούσε να προσγειώνεται, αιχμηρά μπάζα και θρυμματισμένες πέτρες σκάβονταν στα γυμνά της πέλματα. Το κορίτσι πονούσε, και ακόμη και μέσα από το κάλλος του πόδι, τρύπησε μια αιχμηρή αιχμή.
  Αλλά η Άλλα βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί και να φωνάξει:
  - Εσείς οι φασίστες θα γίνετε στάχτες!
  Η Anyuta και τα άλλα κορίτσια πετάχτηκαν από το κύμα έκρηξης και μάλιστα τσακίστηκαν ελαφρά. Αλλά ούτε ένας από τους όμορφους πολεμιστές δεν πέθανε. Τα κορίτσια συνάντησαν τυφώνα και εύστοχη φωτιά. Καταστολή των πεταχθέντων Ναζί και άλλων επιθετικών εντόμων που πολιορκούν την ΕΣΣΔ.
  Η Μαρία τραγούδησε με πολύ ενθουσιασμό:
  - Και όταν η σάλπιγγα του Κυρίου μας φυσήξει στη μάχη, θα είμαστε φίλοι μαζί με την Κομσομόλ! Και με το θέλημα του Ιεχωβά θα είμαι στην ουράνια ονομαστική κλήση!
  Η Άλλα, τινάζοντας τη σκόνη από τα ματωμένα, σπασμένα πέλματά της, τραγούδησε:
  - Λένιν, κόμμα, Κομσομόλ! Στέλνουμε τον Φύρερ στο τρελοκομείο!
  Τα κορίτσια άρχισαν να γελούν εκκωφαντικά και ο Seryozhka είπε με ανησυχία και ενόχληση:
  - Και ο καταπέλτης μου δεν είναι τόσο ακριβής - όπως αυτά τα γυμνά και δυνατά πόδια του Άλλα!
  Η Ματρυόνα, λυγίζοντας τους μυς των χεριών της, είπε:
  - Αυτό είναι εντάξει! Θα βρεις κάτι άλλο. Κάτι πιο δροσερό!
  Η Witchakova επέστρεψε από την πρώτη γραμμή και έλαβε μια επείγουσα κλήση στο Βλαδιβοστόκ. Έχοντας υποστεί τεράστιες απώλειες και σχεδόν περικύκλωσαν το Khabarovsk (η επικοινωνία με αυτή την πόλη διατηρήθηκε μέσω του Amur), οι Ιάπωνες σταμάτησαν τα στρατεύματά τους για να ανασυνταχθούν και να ανανεωθούν. Τουλάχιστον εκατό εκατομμύρια Ιαπωνία με άλλα εβδομήντα εκατομμύρια Μαντζουρία και Ταϊλάνδη θα μπορούσαν να μεταφέρουν πεζικό σε αφθονία. Κατά μία έννοια, είναι πιο εύκολο να πολεμήσεις με την ΕΣΣΔ παρά με τις ΗΠΑ, αφού η μάχη με τις τελευταίες απαιτεί πολλά ακριβά πλοία και σε καμία περίπτωση φθηνά αεροσκάφη. Αλλά πεζικό με ελαφριά και φτηνά τουφέκια και πολυβόλα που αντιγράφονται από τα Schmeisters μπορούν να προμηθεύονται σε μεγάλες ποσότητες! Κάθε αγόρι από την Ιαπωνία από την ηλικία των επτά ετών ξέρει πώς να συναρμολογεί και να αποσυναρμολογεί ένα πολυβόλο! Αλλά φυσικά χρειάζεται χρόνος για τη μεταφορά στρατευμάτων από το νησί στην ήπειρο. Και έχοντας λάβει ενισχύσεις, προχωρήστε ξανά βαθιά στο σοβιετικό έδαφος!
  Έχοντας λάβει την κλήση, η Witcherova ήλπιζε ότι τελικά θα λάμβανε έναν νέο μαχητή και θα πολεμούσε στον ουρανό. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Βλαδιβοστόκ με ένα Emka. Ο πιλότος ένιωθε σαν τερματιστής. Ο συνταξιδιώτης αποδείχθηκε ότι ήταν ένας γκριζομάλλης γέρος, παρά το προχωρημένο της ηλικίας, που φορούσε μόνο λοχίες.
  Με καμάρι δήλωσε:
  - Ω, νέοι! Ξέρεις ότι πάλεψα με τους Ιάπωνες στην τσαρική εποχή!
  Ο Witcher ρώτησε αμφίβολα:
  - Πραγματικά? Ή μήπως έλαβες και σταυρό;
  Ο παππούς, κουνώντας τα γκρίζα γένια του, ορκίστηκε:
  - Δεν υπάρχει σταυρός, ούτε μετάλλια! Έτσι πολέμησε ως στρατιώτης για ένα χρόνο και τρεις μήνες! Τι πιστεύετε, όλοι μπορούν να λάβουν τίτλους και μετάλλια; Ειδικά επί τσάρου, όταν οι ιδιώτες δεν ευνοούνταν πολύ!
  Ο Witcher συμφώνησε:
  - Ναι, επί τσάρου υπήρχε ταξική ανισότητα! Αλλά αυτές είναι διαφορετικές εποχές. Παρεμπιπτόντως, πώς σας αρέσουν οι Ιάπωνες! Δηλαδή, ήταν δυνατός ο εχθρός;
  Ο γέρος απάντησε αναβοσβήνοντας τα σιδερένια δόντια του:
  - Όχι αδύναμος, αν και αν η εντολή μας ήταν πιο έξυπνη, δεν θα είχαν εγκαταλείψει το Πορτ Άρθουρ και τη Μαντζουρία! Δεν είναι τόσο δυνατός εχθρός.
  Ο Έμκα οδήγησε αργά, ο δρόμος ήταν κατεστραμμένος από βόμβες και πυροβολικό. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε.
  Ο Witcher ρώτησε λίγο πιο ήσυχα:
  - Ήταν πιο δυνατοί οι δικοί μας;
  Ο ηλικιωμένος άντρας ζωηρά, σαν να ήταν κουρδισμένο παιχνίδι, έγνεψε καταφατικά μερικές φορές:
  - Κατά κάποιο τρόπο, ναι! Για παράδειγμα, οι Ιάπωνες έχουν είκοσι φορές περισσότερα σκοπευτήρια από εμάς. Πριν σταλεί στο μέτωπο, έλαβα μέρος μόνο σε τρία πεδία βολής. Και μετά πέντε βολές ο καθένας. Ωστόσο, σε μια μάχη δεν μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν χειρότεροι από τους Ιάπωνες. Και αυτό παρά το γεγονός ότι αυτοί ήταν με χακί στολές, κι εμείς με λευκά πανωφόρια. Φυσικά αφού αποκτήσαμε κάποια στρατιωτική εμπειρία. Οι Ιάπωνες έχουν πολύ λιγότερες ικανότητες σε στρατιωτικές υποθέσεις από εμάς, παρά τη μεγαλύτερη εκπαίδευσή τους. Αλλά τα τουφέκια τους χτυπούσαν πολύ πιο σωστά από το κλαμπ της Μοστίνα μας.
  Η Vedmakova συμφώνησε χωρίς επιφύλαξη:
  - Ναι σίγουρα! Έχεις δίκιο σε αυτό! Οι Ιάπωνες, όπως και οι Γερμανοί, δίνουν υπερβολική προσοχή στην εκπαίδευση με τρυπάνι.
  Ο γέρος κούνησε το κεφάλι του:
  - Το αντίστροφο! Πολύ λιγότερο από αυτό που έχουμε στον τσαρικό στρατό! Λοιπόν, αν και πριν από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, άρχισαν να εκπαιδεύουν καλύτερα τους στρατιώτες, και τουλάχιστον άλλαξαν τις στολές τους, τότε... Όχι στρατός, αλλά ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι βαδίσματος!
  Η Witcherova παρατήρησε, όχι χωρίς κακία:
  - Προπολεμικά προσέχαμε πολύ και να βαδίζουμε στις παρελάσεις! Προφανώς, ο έξυπνος μαθαίνει από τα λάθη των άλλων, ο ανόητος μαθαίνει από τα δικά του, ποιος δεν μαθαίνει καθόλου, ποιος;
  Ο παππούς παρατήρησε:
  - Η εκπαίδευση είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση! Αλλά με τις προμήθειες, γενικά είχαμε πλήρη απόφραξη. Χωρίς όπλα, χωρίς φυσίγγια! Συχνά πεινούσαν, οι στρατιώτες ήταν άρρωστοι - δεν υπήρχε φάρμακο! Περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν από τύφο και άλλες αηδίες παρά από ιαπωνικές σφαίρες. Ήταν τόσο κακός πόλεμος. Ο Κουροπάτκιν είναι ηλίθιος! Χωρίς πλευρικούς ελιγμούς, χωρίς καμουφλάζ, πέταξε απευθείας κόσμο σε χαρακώματα κάτω από πολυβόλα. Μας χρησιμοποιούσαν ως τροφή για κανόνια. Όλα τελείωσαν πολύ άσχημα, με ήττα. Όπως λένε, μετά βίας έσυρα τα πόδια μου. Αλήθεια, μπορώ να είμαι πολύ περήφανος για το γεγονός ότι ξέφυγα από την αιχμαλωσία! Όπως και οι πληγές!
  Η κοπέλα, περίεργη, ρώτησε:
  - Και οι ίδιοι οι Ιάπωνες έχουν γίνει καλύτεροι ή χειρότεροι! Όσον αφορά τις μαχητικές του ιδιότητες.
  Ο γέρος πρώτα άναψε ένα τσιγάρο και μόνο τότε απάντησε:
  - Είναι δύσκολο να το κρίνουμε αντικειμενικά. Οι στρατοί άλλαξαν, τανκς, αεροσκάφη και υποπολυβόλα εμφανίστηκαν. Όσον αφορά την πρόοδο, τα πλοία δεν έχουν αλλάξει τόσο πολύ, ούτε και τα πυροβόλα. Αλλά η βλακεία της εντολής παρέμεινε η ίδια, γι' αυτό βάλτε την επίθεση στο Βλαδιβοστόκ!
  Η Witcher άστραψε τα πράσινα μάτια της:
  - Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτό!
  Ο γέρος συμφώνησε:
  - Και δεν γίνεται! Άλλωστε ήξεραν ότι ο εχθρός ετοίμαζε ένα βρώμικο κόλπο και δεν υπήρχε τρόπος να αντιδράσουν σε αυτό! Σαν να με είχαν στήσει. Όμως η εκεχειρία με την Πίνδο είναι σαφές σημάδι ότι πρόκειται να ακολουθήσει ισχυρό πλήγμα.
  Ο Witcher γέλασε:
  - Με την Πίνδο;
  Ο παππούς επιβεβαίωσε:
  - Ναι, έτσι λένε τώρα Αμερική και Βρετανία! Το όνομα προέρχεται από τη λέξη "κλέβω", δηλαδή κλέβω. Και αυτές είναι παρασιτικές χώρες, χώρες κλέφτες που ρουφούν το αίμα όσων είναι πιο ηλίθιοι και πιο αδύναμοι!
  Ο πιλότος κούνησε καταφατικά το κόκκινο κεφάλι της:
  - Συμφωνώ εδώ!
  Ο γέρος επέμεινε:
  - Συμφωνήστε ότι η εντολή μας είναι ηλίθιοι, και μάλιστα προδότες! Έτσι θα στήσουμε τον στόλο μας, χειρότερο από την Πίνδο!
  Ο Witcher αντιτάχθηκε:
  "Ίσως δεν πίστευαν ότι οι Ιάπωνες θα χτυπούσαν τόσο γρήγορα". Γενικά, η Άπω Ανατολή ήταν τόπος ανάπαυσης και εδώ εγκαταστάθηκαν δειλοί και τεμπέληδες. Εξάλλου, στο στρατό δεν χρειάζεται να δουλεύεις σκληρά σαν εργάτης ή συλλογικός αγρότης στα μετόπισθεν, αλλά παίρνεις καλές μερίδες και μισθό. Από την άλλη πλευρά, δεν διακινδυνεύετε τη ζωή σας ενώ υπηρετείτε στην Άπω Ανατολή. Ναι, ένας παράδεισος για τεμπέληδες και δειλούς.
  Ο ηλικιωμένος αντέτεινε:
  "Οι στρατιώτες και οι αξιωματικοί δεν πολεμούν τόσο άσχημα". Εδώ είναι το Khabarovsk, ακόμα δεν έχουν παραδοθεί.
  Ο Witcher συμφώνησε:
  - Ρώσος πολεμιστής, ειδικός πολεμιστής! Αλλά όπως είπε ο Μπρουσίλοφ: οι στρατιώτες μας είναι εξαιρετικοί, οι αξιωματικοί μας καλοί, οι στρατηγοί μας μέτριοι και ο τσάρος είναι εντελώς κακός!
  Ο παππούς γρύλισε δυσαρεστημένος:
  - Αν ο διοικητής μας δεν ήταν ο Κουροπάτκιν, αλλά ο Μπρουσίλοφ: θα νικούσαμε! Αλίμονο, αντικαταστάθηκε! Πρέπει να ειπωθεί ότι υπό τον τσάρο, οι Ρώσοι στρατηγοί έγιναν μικρότεροι: υπό τον Σουβόροφ υπήρχε ένας ολόκληρος γαλαξίας εξαιρετικών διοικητών! Ωστόσο ο Στάλιν είναι Γεωργιανός και όπως λένε Γεωργιανοί...
  Ο παππούς διέκοψε τον Witcher:
  - Προσοχή με τέτοιες δηλώσεις! Έτσι μπορείτε να μπείτε σε ένα ειδικό τμήμα! Ωστόσο, για μένα ο Στάλιν δεν είναι σε καμία περίπτωση ιδιοφυΐα! Και για παράδειγμα, το χαμένο line-punch τον Φεβρουάριο το επιβεβαιώνει! Παρεμπιπτόντως, άκουσα ότι την 1η Μαΐου, η σοβιετική αεράμυνα στη Μόσχα αποδείχθηκε αβοήθητη και πολλές χιλιάδες Σοβιετικοί πολίτες πέθαναν!
  Ο γέρος παρατήρησε:
  - Ευχαριστώ τις ΗΠΑ και τη Βρετανία! Έδωσαν στη Βέρμαχτ νέα αεροπλάνα! Επιπλέον, άκουσα ότι έγινε μαζική δολιοφθορά, εξαιτίας της οποίας τα Yaks διαλύθηκαν στον αέρα! Επιπλέον, είναι το ολοκαίνουργιο Yaks!
  Η Witcher κούνησε καταφατικά το κεφάλι της:
  - Το άκουσα! Πραγματικά ντροπιαστικό! Ελπίζω όμως να τιμωρηθούν οι ένοχοι και να διορθωθεί το πρόβλημα!
  Ο παππούς έγνεψε καταφατικά και ξαφνικά είπε:
  - Το κύριο πρόβλημα είναι στα κεφάλια μας! Ένα είδος σοβιετικής νοοτροπίας! Μια προσπάθεια να μετατραπεί ένας άνθρωπος σε γρανάζι, σε απλό σκλάβο!
  Ο Witcher δεν μάλωνε. Έπεσε σιωπηλή, κοιτάζοντας άφωνη έξω από το παράθυρο. Τώρα η απειλή της ήττας της ΕΣΣΔ έχει γίνει πολύ πιο απτή. Αποδείχθηκε ότι ακόμη και η Μόσχα δεν προστατεύεται από αεροπορικές επιδρομές. Τουλάχιστον δεν έχει αρκετή προστασία για να αντέξει μια τεράστια αεροπορική επιδρομή!
  Λοιπόν, ο πόλεμος περνά σε λίγο διαφορετικό στάδιο... Αλήθεια, στις μάχες του Στάλινγκραντ, οι Γερμανοί είχαν και αεροπορική υπεροχή, αλλά δεν έφερε την επιθυμητή νίκη! Ωστόσο, οι Krauts είχαν ένα πλεονέκτημα που δεν ήταν τόσο συντριπτικό! Άλλωστε, νέα σοβιετικά αεροσκάφη έφταναν τακτικά στο μέτωπο! Αλλά πρέπει να ειπωθεί ότι το επίπεδο εκπαίδευσης μάχης μεταξύ των πιλότων ήταν πολύ χαμηλό. Οι περισσότεροι αρχάριοι δεν είχαν περισσότερο από 8 ώρες πτήσης. Αυτό είναι μεγάλο μείον, ειδικά από τη στιγμή που οι Γερμανοί έχουν συνήθως έως και 250 ώρες! Ωστόσο, μετά το Στάλινγκραντ οι Γερμανοί μείωσαν το πρόγραμμα στα 150, αλλά τώρα η προμήθεια καυσίμων έχει γίνει πολύ πιο εύκολη. Ωστόσο, η εμφάνιση μεγάλου αριθμού νέων αεροσκαφών θα δημιουργήσει πρόβλημα και στα Krauts.
  Παρεμπιπτόντως, αναφέρθηκε ότι αρκετοί πολίτες των ΗΠΑ συνελήφθησαν μεταξύ των πιλότων των βομβαρδιστικών που καταρρίφθηκαν. Το τελευταίο δεν ξάφνιασε καθόλου! Η Luftwaffe δεν έχει αρκετούς πιλότους για τα νέα βομβαρδιστικά, έτσι βρήκαν εθελοντές!
  Αναρωτιέμαι πώς θα απαντήσει η σοβιετική διοίκηση σε αυτό; Τελικά, δεν υπάρχει τίποτα για να πάτε στο Βερολίνο; Στρατηγικά βομβαρδιστικά μεγάλης εμβέλειας δεν αναπτύχθηκαν στην ΕΣΣΔ, με εξαίρεση το P-8. Το τελευταίο αεροσκάφος, με ταχύτητα λίγο πάνω από 400 χιλιόμετρα την ώρα και που δημιουργήθηκε το 1936, είναι σαφώς ξεπερασμένο. Επιπλέον, όταν επιτίθεται στο Βερολίνο, θα κινείται χωρίς αεροπορική συνοδεία και οι Γερμανοί μπορούν να το αναχαιτίσουν με τα αεροπλάνα τους. Άλλωστε έχουν ήδη πολύ καλά ραντάρ που θα καταγράφουν την κίνηση της ιπτάμενης μάζας προς το Βερολίνο. Ναι, και χρειάζεται χρόνος για να παραχθούν αρκετά από αυτά τα μηχανήματα για να επιτεθούν στη Γερμανία. Οι Γερμανοί δεν είναι αδύναμο έθνος και αγαπούν την τεχνολογία! Οι ίδιοι είναι ίσως το πιο πειθαρχημένο και πιο οργανωμένο έθνος στην Ευρώπη ή ακόμα και στον κόσμο! Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις μόνος, αλλά και με μια αδύναμη Ιαπωνία στο δεύτερο μέτωπο.
  Το καλύτερο πράγμα που μπορεί να γίνει σε αυτή την κατάσταση είναι να προσπαθήσουμε να βάλουμε μια σφήνα μεταξύ των Συμμάχων και της Γερμανίας. Πώς γίνεται όμως αυτό; Ο Μπέρια της είχε ήδη δώσει εντολή να κάνει κάτι παρόμοιο χρησιμοποιώντας ένα αντιτορπιλικό που έλαβαν από τους Αμερικανούς. Θα μπορούσε να ήταν μια καλή πρόκληση, αλλά η Άννα δεν είχε χρόνο.
  Φαίνεται ότι δεν φταίει - τι γίνεται αν δεν είναι η μοίρα, αλλά μια δυσάρεστη επίγευση εξακολουθεί να την ροκανίζει. Σαν να είχε φτάσει μια μέρα νωρίτερα, όλα να ήταν διαφορετικά!
  Ωστόσο, δεν είναι αδύνατο! Έφτασε όμως μόλις έλαβε εντολές από τον Μπέρια!
  Γενικά, ο Lavrenty Palych είναι μάστορας των προβοκάτσιων. Η Ιαπωνία επιτέθηκε στο λιμάνι του Περού, όχι χωρίς τη συμμετοχή του!
  Γεγονός είναι ότι, σαν τυχαία, η νοημοσύνη της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου είχε στην κατοχή της έγγραφα σχετικά με τα σχέδια των ΗΠΑ να εξαπολύσουν μια σειρά προληπτικών χτυπημάτων χρησιμοποιώντας αεροπλανοφόρα, συμπεριλαμβανομένων αυτών που εδρεύουν στο λιμάνι του Περού!
  Επιπλέον, οι Αμερικανοί είναι ανόητοι: προκάλεσαν την Ιαπωνία σε πόλεμο, μαζί με τη Βρετανία που επέβαλε εμπάργκο στην προμήθεια πετρελαίου και άλλων πρώτων υλών, αλλά οι ίδιοι δεν ήταν έτοιμοι για πόλεμο!
  Πράγματι, οι Ηνωμένες Πολιτείες το 1941 δεν είχαν επαρκείς δυνάμεις, ειδικά σε τανκς, για έναν πόλεμο με την Ιαπωνία. Το 1940 είχαν μόνο 400 άρματα μάχης και οι πληροφορίες για το 1941 είναι μυστικές, αλλά είναι απίθανο να υπήρχαν πάνω από χίλια ακόμη και τότε! Έτσι η Αμερική πήδηξε στον πόλεμο, όντας εντελώς απροετοίμαστη! Λοιπόν, η Ιαπωνία επίσης δεν είναι πολύ οπλισμένη. Αν είχε περίπου δυόμισι χιλιάδες άρματα μάχης, και ελαφριά, τότε, για παράδειγμα, δεν υπήρχε καθόλου αεροπορία μεγάλης εμβέλειας!
  Οι γενναίοι πιλότοι λοιπόν της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου δεν βομβάρδισαν τις ΗΠΑ! Αλλά μόλις τσακώθηκαν! Και τώρα αποφάσισαν να εκδικηθούν την ΕΣΣΔ, βασιζόμενοι πρωτίστως στο πεζικό τους, ονειρευόμενοι να επαναλάβουν την επιτυχία των καιρών του Τσάρου Νικολάου Β'!
  Οι Witcher βαρέθηκαν και άρχισαν να τραγουδούν:
  Πόσο δύσκολη είναι η ζωή, Κύριε, αλίμονο,
  Εσύ ο ίδιος έβαλες το αγκάθινο στεφάνι!
  Όχι, μη μου σκάσεις το κεφάλι
  Μια νέα μέρα υπόσχεται προβλήματα για εμάς!
  
  Τα όνειρα σκορπίστηκαν αμέσως στη σκόνη,
  Το σκληρό σκουλήκι ροκανίζει από πάθος!
  Και πόνος και θλίψη στα μάτια σου,
  Τι να χαλιναγωγήσεις, κανείς δεν έχει τη δύναμη!
  
  Αλλά τι, Θεέ, μπορείς
  Αφού ο ίδιος ανέβηκε στο σταυρό του Γολγοθά!
  Τα όνειρα για την ευτυχία είναι απατηλές,
  Οι χήρες μουγκρίζουν και στενάζουν!
  
  Δεν υπάρχει γη πιο τρομερή από τον κόσμο,
  Σκίτσο του πολέμου, το πινέλο είναι γεμάτο αίματα!
  Ο υστερικός αφρός του αιθέρα,
  Σπάστε τον Ιστό αμέσως!
  
  Κι αν θέλεις τη ζωή μου,
  Τότε ο Θεός ρίξε με στη Γέεννα!
  Σε αγαπώ ακόμα,
  Σε εξέλιξη πιστεύω στην αλλαγή!
  
  Πιστεύω ότι ένα άτομο
  Ικανός να γίνει πιο καθαρός και υψηλότερος!
  Ότι τα βάσανα των αιώνων θα τελειώσουν,
  Θα γίνουμε σαν αδελφός Παντοδύναμος!
  
  Τι θα διατάξουμε;
  Στην απεραντοσύνη των αστρικών πλοίων!
  Αυτός ο γενναίος στρατός μας,
  Θα λάμψει πιο δυνατά από το Κβάζαρ!
  
  Η ζωή δεν θα σβήσει ποτέ
  Και όλοι θα είναι άνθρωποι!
  Σαν μια ατέλειωτη ακτίνα του χρόνου,
  Με μια απεριόριστη και μακάρια ηλικία!
  
  Ο κομμουνισμός θα γίνει πραγματικός
  Πιστέψτε ότι θα είναι καλύτερο από όσο ονειρευόσασταν!
  Προχωρήστε μπροστά, πάνω, όχι κάτω,
  Ας υπάρχει χαρά - όχι λύπη!
  Η Vedmakova τελείωσε το τραγούδι και το "Emka" τελικά μπήκε στο Βλαδιβοστόκ. Ο πιλότος κοίταξε την πόλη με περιέργεια. Υπήρξε μια αξιοσημείωτη αύξηση των καταστροφών στο Βλαδιβοστόκ, ορισμένα κτίρια κάπνιζαν, ομάδες πυρόσβεσης εργάζονταν στους δρόμους, υπήρχαν πολλοί έφηβοι με φτυάρια, αξίνες και άλλο εξοπλισμό για την κατάσβεση πυρκαγιών.
  Ο παππούς παρατήρησε:
  - Επί τσάρου δούλευαν σκληρά και οι νέοι, αλλά χωρίς χαμόγελα και ενθουσιασμό! Αν και δεν θα φτάσετε μακριά με απόλυτο ενθουσιασμό!
  Ο Witcher αντιτάχθηκε:
  - Αν η βιομηχανία είναι ο κινητήρας της οικονομίας, τότε ο ενθουσιασμός είναι το καύσιμο με υψηλό αριθμό οκτανίων!
  Ο γέρος έγνεψε χαρούμενος:
  - Καλά μιλάς κορίτσι μου!
  Ο "Έμκα" σταμάτησε κοντά στο κτίριο του διοικητή και η Βεντμάκοβα σχεδόν ξέφυγε από αυτό. Ήθελε πολύ να είναι πίσω στο φτερωτό της άλογο.
  Η κοπέλα χτύπησε το γραφείο όπου της έστειλαν την κλήση. Ακολούθησε μια νυσταγμένη φωνή:
  - Πέρασε Μέσα!
  Η Witcher μπήκε μέσα, ισιώνοντας τους ώμους της περήφανα. Ένας άντρας με τη στολή ενός συνταγματάρχη του NKVD κάθισε σε μια καρέκλα. Τόσο φαλακρός και δυσάρεστος τύπος. Ρώτησε με θλίψη τον πιλότο:
  - Πλήρες όνομα!
  Το κορίτσι απάντησε γρήγορα:
  -Anna Petrova Witcher!
  Ο συνταγματάρχης πρόσθεσε:
  - Στρατιωτικός βαθμός;
  - Ταγματάρχης της Πολεμικής Αεροπορίας και Ήρωας της Σοβιετικής Ένωσης! - είπε περήφανα ο πιλότος.
  Ο συνταγματάρχης σήκωσε το τηλέφωνο και είπε σύντομα:
  - Ο ταγματάρχης Witcher της Πολεμικής Αεροπορίας έφτασε ήδη!
  Μετά γύρισε προς το κορίτσι.
  - Πως αισθάνεσαι? Ελπίζω να είσαι υγιής;
  Ο πιλότος ξεγύμνωσε τα δόντια της:
  - Νιώθω καλά! Έτοιμη να πολεμήσει σαν λέαινα!
  Ο συνταγματάρχης έγνεψε:
  - Εξαιρετική! Νομίζω ότι οι Ιάπωνες θα το εκτιμήσουν!
  Ακούστηκε θόρυβος, χτύπημα από μπότες και έξι απλοί υπάλληλοι του ειδικού τμήματος, συνοδευόμενοι από έναν άνδρα με ειδική στολή, εισέβαλαν στο γραφείο. Διέταξε:
  - Βάλτε χειροπέδες σε αυτόν τον κλέφτη!
  Ο Witcher μπερδεύτηκε:
  - Τι άλλο είναι αυτό;
  Ο συνταγματάρχης γάβγισε:
  - Και αυτό! Είσαι υπό σύλληψη, πολίτη Witcher! Και θα σε στείλουν φυλακή!
  Ένας άνδρας με ειδική στολή προειδοποίησε:
  - Αυτή η γυναίκα ξέρει να παλεύει πολύ καλά! Οπότε να προσέχεις!
  Ο Witcher χαμογέλασε:
  - Δεν θα είμαι εκπρόσωπος των γενναίων υπηρεσιών επιβολής του νόμου! Κάλεσε τον Μπέρια και ξεκαθάρισε αυτή την παρεξήγηση αμέσως!
  Ο συνταγματάρχης βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Να ένας άλλος τρόπος για να αποσπάσεις την προσοχή του Μπέρια! Στείλτε την φυλακή και η έρευνα θα το λύσει!
  Η μάγισσα έγνεψε:
  - Είμαι ήρωας της Σοβιετικής Ένωσης και η έρευνα, φυσικά, θα το λύσει, αλλά με τον Μπέρια θα ήταν πιο γρήγορα! Θέλω να είμαι στα χειριστήρια ενός αεροπλάνου όσο πιο γρήγορα γίνεται!
  Ο συνταγματάρχης παρηγόρησε:
  - Κατά τη διάρκεια του πολέμου, κανείς δεν θα καθυστερήσει για πολύ! Πάρτε την μακριά!
  Η Βεντμάκοβα περπάτησε χωρίς να αντιστέκεται και σπρώχτηκε ελαφρά μόνο από τα στόμια των κοντών μοντέλων πολυβόλων που άρχισαν να είναι εξοπλισμένα με ανιχνευτές. Μετά με έβαλαν σε ένα μαύρο χωνί και έφυγαν. Η Άννα Πετρόβνα ήταν ήρεμη, δεν ένιωθε ένοχη για τον εαυτό της και το NKVD πιθανότατα γνώριζε για την ιδιαίτερη σχέση της με τον Μπέρια, οπότε θα το λύσουν. Είναι ακόμη ενδιαφέρον να επισκεφτείς τη φυλακή. Ένας πραγματικός άντρας πρέπει να μεγαλώσει έναν γιο, να υπηρετήσει στο στρατό και να εκτίσει φυλακή! Λοιπόν, μάλλον, ο πολεμιστής! Πολλοί διάσημοι ήταν στη φυλακή: ο Στάλιν, ο Λένιν και ο Χίτλερ!
  Η φυλακή δεν βρισκόταν ιδιαίτερα μακριά από το γραφείο του διοικητή, έτσι η Βεντμάκοβα τραβήχτηκε έξω και οδηγήθηκε στην αυλή. Εκεί τα σκυλιά γρύλισαν θυμωμένα, οι πέτρινοι τοίχοι του μπουντρούμι, που χτίστηκε τον δέκατο όγδοο αιώνα, ήταν θαμποί και γκρίζοι. Η κοπέλα ένιωσε έναν ακούσιο ενθουσιασμό όταν την έφεραν μέσα και την οδήγησαν στους διαδρόμους. Ακολουθεί το παράθυρο εγγραφής: ερωτήσεις ρουτίνας:
  - Όνομα, επίθετο, πατρώνυμο, φύλο!
  Στη συνέχεια στρίψτε δεξιά σε ένα δωμάτιο με πλακάκια. Εκεί, στο τραπέζι, καθόταν ένας αξιωματικός με στολή NKVD και δερμάτινη ποδιά, και μαζί του ένας γιατρός με λευκό παλτό και δύο μεσήλικες γυναίκες που τραβούσαν στα χέρια τους λεπτά λαστιχένια γάντια.
  Ο φρουρός που συνόδευε τη Βεντμάκοβα γρήγορα, με μια εξασκημένη κίνηση, της έβγαλε τις χειροπέδες. Ο αξιωματικός διέταξε:
  - Βγάλε τα ρούχα σου!
  Ο Witcher ξαφνιάστηκε:
  - Τι?
  Ο αξιωματικός επανέλαβε ήρεμα:
  - Είπα, βγάλε τα ρούχα σου! Η αναζήτηση και η προσωπική αναζήτηση είναι υποχρεωτική!
  Το κορίτσι κοκκίνισε:
  -Μα υπάρχουν άντρες εδώ!
  Ο αξιωματικός με την ποδιά γάβγισε:
  - Μπορώ να σε βοηθήσω! Έλα, βγάλε τα κουρέλια σου, πουρέ!
  Η Βεντμάκοβα έτρεμε, θυμήθηκε ότι όταν μπήκε στη φυλακή, η προσωπική έρευνα είναι υποχρεωτική και άρχισε να βγάζει τα ρούχα της. Οι γυναίκες το δέχτηκαν και ένιωσαν προσεκτικά κάθε ραφή. Έμεινε μόνο με το εσώρουχό της, η Witcher ντράπηκε, αλλά ο αξιωματικός γάβγισε:
  -Και βγάλε το κιλότο σου, σκύλα! Η αναζήτηση θα ολοκληρωθεί!
  Αφημένη μπροστά σε αρκετούς άντρες εντελώς γυμνή (η συνοδεία που την έφερε στάθηκε ακίνητη, έτοιμη να μπει στη μάχη ανά πάσα στιγμή), η κοπέλα ντράπηκε και προσπάθησε να την καλύψει με τα χέρια της.
  Την χτύπησαν δυνατά στους γλουτούς με ρόπαλο:
  - Κάτω τα χέρια, σκύλα!
  Ο Γουίττσερ κράξιμο, αλλά το άντεξε. Όταν τελείωσαν τα ρούχα της και άνοιξαν τις μπότες της, ο αξιωματικός διέταξε:
  - Τώρα ελέγξτε το μόνοι σας!
  Οι γυναίκες δεσμοφύλακες ξεκίνησαν από το κεφάλι. Έδειξαν τα μαλλιά με τα δάχτυλα με γάντια και μετά κοίταξαν στα αυτιά, χρησιμοποιώντας ακόμη και κάποιο είδος σωλήνα με φακό. Τα αυτιά τραβήχτηκαν πίσω πολλές φορές, λυγισμένα και ασυγκίνητα. Μετά κοίταξαν στα ρουθούνια:
  - Βήχα, σε παρακαλώ! Αυτό είναι, πιο δυνατό!
  Η μύτη του κοριτσιού ήταν τσακισμένη. Ακολούθησε εξέταση του στόματος. Ήταν εντελώς δυσάρεστο, τραχιά χέρια πίεζαν τη γλώσσα, κάθε τόσο την τραβούσαν προς τα πίσω, μετά την τραβούσαν πιο δυνατά, ακόμα και σχεδόν να την έσκιζαν.
  Ο αξιωματικός είπε:
  - Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί! Θα μπορούσε να είναι κατάσκοπος!
  Οι δεσμοφύλακες άρχισαν να πιέζουν τα δάχτυλά τους στα δόντια, ελέγχοντας για σφραγίσματα στα οποία μπορούσαν να κρύβονται σημαντικές πληροφορίες. Η Witchakova ένιωσε ταπεινωμένη και την έφτυσαν• τον ήρωά της, την ΕΣΣΔ, τον έψαξαν σαν πόρνη, χωρίς να του λείπει τίποτα. Τότε τα γάντια των γυναικών άρχισαν να νιώθουν το γυμνό στήθος της κοπέλας. Το ζύμωσαν, ένιωσαν κυριολεκτικά κάθε χιλιοστό και το έδειχναν με φακό. Το στήθος του κοριτσιού φούσκωσε δόλια, και οι δεσμοφύλακες πίεζαν όλο και πιο δυνατά, και μετά γρύλιζαν:
  - Οχι! Εδώ είναι καθαρό!
  Στη συνέχεια, εξετάστηκε ο αφαλός και τα δάχτυλα. Ο αφαλός τραβήχτηκε προς τα πίσω, στριμώχτηκε επίσης και στη συνέχεια τρυπήθηκε με μια βελόνα. Τα δάχτυλα εξετάστηκαν όχι λιγότερο προσεκτικά.
  - Και τώρα γυναικολογική έρευνα! - Διέταξε ο αξιωματικός.
  Οι δεσμοφύλακες διέταξαν:
  - Σκύψτε και ανοίξτε τα πόδια σας, παρακαλώ!
  Αυτό που ακολούθησε ήταν το πιο ταπεινωτικό πράγμα, όταν το χέρι του δεσμοφύλακα με τα γάντια μπήκε στο στήθος του κοριτσιού μάλλον πρόχειρα. Ο Witcher βόγκηξε από πόνο και ταπείνωση. Και το χέρι έσκαψε πρόχειρα στη σπηλιά όπου η γυναίκα φύλαγε τον πολυτιμότερο θησαυρό της, που ήταν και οδυνηρός και γαργαλητός. Το κορίτσι συσπάστηκε κάπως και ο αξιωματικός μουρμούρισε σαρκαστικά:
  - Ελέγξτε το όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά! Άλλωστε, είναι σε οικεία μέρη που οι κατάσκοποι συνήθως κρύβουν έγγραφα και μερικές φορές αρκεί ένα μικρό σημείωμα για να μάθετε σημαντικές πληροφορίες.
  Ένας δεσμοφύλακας αντικαταστάθηκε από έναν άλλο, μετά την οποία η έρευνα έγινε ακόμη πιο επίπονη και αγενής. Η Witchakova συνειδητοποίησε ότι ήθελαν απλώς να την ταπεινώσουν μετατρέποντας την έρευνα σε βασανιστήρια.
  Η εξέταση του πρωκτού δεν ήταν λιγότερο τραχιά, ενώ χρησιμοποιήθηκε επίσης ένα έντερο και ένα μεγάλο κλύσμα. Προφανώς ο πιλότος ήταν πράγματι σοβαρά ύποπτος. Μετά από αυτό, ο έλεγχος των δακτύλων, των ποδιών και των ποδιών φαινόταν σαν μικρό πράγμα.
  Ωστόσο, αυτό δεν τελείωσε εκεί• ο αξιωματικός διέταξε:
  - Τώρα για ακτινογραφία στομάχου! Δεν μπορούσε να καταπιεί πολλά!
  Λοιπόν, δεν πονάει και τόσο. Ένας γιατρός ήταν παρών εδώ, εξέτασε προσεκτικά τα πάντα, ακόμη και την καρδιά και τους πνεύμονες. Τελικά έδωσε το πράσινο φως:
  - Είναι καθαρή και απόλυτα υγιής!
  Ο αξιωματικός μουρμούρισε θυμωμένος:
  - Κρίμα που θα την πυροβολήσουμε πάντως! Ωστόσο, ας παίξει πιάνο προς το παρόν!
  Ο πιλότος, σαστισμένος από την ταπείνωση, περπατούσε υπάκουα σαν αυτόματο. Τα χέρια του Witcher αλείφθηκαν με μπογιά και τα στριμώχτηκαν προσεκτικά σε χαρτί. Μετά ακολούθησαν κάθε λογής μετρήσεις, φωτογράφηση σε προφίλ, full face. Με ανάγκασαν να στέκομαι γυμνός για αρκετή ώρα, ξαναγράφοντας όλα τα σημάδια, τις ουλές και τις κρεατοελιές στο σώμα μου. Στη συνέχεια ξεπλύθηκε σε ένα κρύο ντους, το οποίο, ωστόσο, ήταν συνηθισμένο στην ΕΣΣΔ, όχι μόνο για τους κρατούμενους στους οποίους έδιναν στολές φυλακής.
  - Ντύσου, σκύλα!
  Η ρόμπα ήταν στην πραγματικότητα ένα σάκο από λινάτσα και κεντημένο με αριθμό φυλακής. Στην κοπέλα δεν έδωσαν παπούτσια, θεωρώντας τα προφανώς περιττή πολυτέλεια για τους εχθρούς του λαού και έτσι την πήγαν, μόλις σκεπασμένη, σε ένα κελί.
  Μόλις είχαν γίνει μαζικές συλλήψεις, η φυλακή ήταν κατάμεστη και βούιζε. Η Βιτσάκοβα πετάχτηκε σε ένα στενό κλουβί, όπου υπήρχαν ήδη περισσότερες από εκατό γυναίκες, κυρίως νεαρά κορίτσια από τον στρατό και υπηρέτες. Όταν η πιλότος μπήκε στο κελί, δεν μπορούσε να κάνει ούτε ένα βήμα• ο κρατούμενος σωριάστηκε όλο το πάτωμα. Ήταν πολύ σκοτάδι στο κελί, το παράθυρο ήταν κλειστό, ήταν βουλωμένο και μύριζε έντονα, προφανώς ο κουβάς δεν είχε βγάλει για πολύ καιρό.
  Τα κορίτσια ήταν μισογυμνά, και μερικά ήταν εντελώς γυμνά• τους πήραν τα ρούχα. Αρκετοί από αυτούς παραληρούσαν και ζήτησαν νερό. Ο Witcher σταμάτησε και ρώτησε:
  - Δεν μπορώ να κάνω ούτε ένα βήμα! Που πρέπει να πάω!
  - Που σε έφεραν εκεί και μείνε εκεί! - Διέταξε από το σκοτάδι, μάλλον η μεγαλύτερη στο κελί. - Δεν υπάρχει χώρος για εμάς εδώ.
  Η Witcherova, συνειδητοποιώντας ότι αυτό ήταν ηλίθιο, ρώτησε ακόμα:
  -Τι είστε κορίτσια;
  Ακολούθησαν φωνές:
  - Ναι, εδώ είναι το άρθρο 58, ή ακόμα και χωρίς επιβαρύνσεις! Για τι είσαι;
  Ο Witcher αστειεύτηκε:
  - Ναι, βίασε την Μπέρια!
  Ακούστηκαν τα φιλικά γέλια και τα επιφωνήματα των κοριτσιών:
  - Ναι, είναι δική μας!
  Ποιος έτριξε από το σκοτάδι:
  - Δεν αρκεί να κρεμάσεις τον Μπέρια!
  Μια απειλητική φωνή διέκοψε:
  -Αρκετά! Και έτσι ήδη πάνω από μισή χίλια άντρες στην αυλή πυροβολήθηκαν! Μπορεί να μας βγάλουν και με όλο το κελί βόλτα!
  Ο Witcher γάβγισε:
  - Λοιπόν, όχι, αν με πάνε στην εκτέλεση, δεν θα ενδώσω!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 8
  Ο Oleg Rybachenko συνέχισε να αγωνίζεται για ένα πιο φωτεινό αύριο μαζί με το κορίτσι Margarita Korshunova.
  Πολέμησαν στο Στάλινγκραντ. Πολέμησαν με κολοσσιαίο θάρρος. Και τα αιώνια παιδιά δεν σκέφτηκαν να υποχωρήσουν και να υποχωρήσουν στον εχθρό.
  Όμως οι δυνάμεις ήταν άνισες και οι Ναζί προχώρησαν σταδιακά. Αλλά πολύ αργές και γεμάτες οι προσεγγίσεις σε σπίτια και δρόμους με πτώματα μισθοφόρων.
  Η Μόσχα ήταν περικυκλωμένη, αλλά εξακολουθούσε να μάχεται. Και είχε και τα δικά του όμορφα κορίτσια. Που είναι πραγματικά ήρωες.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο και η Μαργαρίτα αντάλλαξαν πυρά στο Στάλινγκραντ. Την ίδια στιγμή, το αγόρι προσπάθησε να συνθέσει κάτι χρησιμοποιώντας AI.
  Ο υποψήφιος για την προεδρία της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο δεν επετράπη να συμμετάσχει στις εκλογές. Βρήκαν λάθος στο γεγονός ότι ο σλαβικός καθεδρικός ναός απέσυρε τις υπογραφές. Ως αποτέλεσμα, οι υποψήφιοι δεν ήταν έξι, αλλά πέντε. Και ο κύριος αγώνας εκτυλίχθηκε μεταξύ Zenon Pozdnyak και Kebich. Ο φιλορώσος και πιο μετριοπαθής Kebich προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο με ένα μικρό πλεονέκτημα. Και μετά νίκησε με μεγάλη διαφορά τον αντιρωσικό Πόζνιακ.
  Ο Λουκασένκο διαμαρτυρήθηκε ότι απομακρύνθηκε παράνομα. Αλλά γενικά δεν υπήρχε τίποτα εκτός από θόρυβο.
  Ο Κέμπιτς κέρδισε με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Και έγινε ο πρώτος Λευκορώσος πρόεδρος.
  Σύντομα η Λευκορωσία μπήκε στη ζώνη του ρουβλίου. Η οικονομική κατάσταση παρέμεινε σε κρίση. Δεν υπήρχαν αρκετά χρήματα. Αλλά η χώρα ήταν στη ζώνη του ρουβλίου.
  Ο Kebich πρότεινε μια διαδικασία ολοκλήρωσης με τη Ρωσία. Οι νόμοι άρχισαν να συγκλίνουν, τα σύνορα άνοιξαν και η οικονομία ενοποιήθηκε. Δημιουργήθηκαν υπερεθνικοί φορείς.
  Το 1999, πραγματοποιήθηκαν νέες προεδρικές εκλογές στη Λευκορωσία. Η οικονομία βρισκόταν σε βαθιά κρίση μετά τη ρωσική χρεοκοπία. Αλλά η επιρροή των κομμουνιστών έχει αυξηθεί πολύ. Ο Λουκασένκο τσακώθηκε με όλους και δεν δημιούργησε το δικό του κόμμα και παραμερίστηκε από άλλες δυνάμεις. Ο κύριος αγώνας έλαβε χώρα μεταξύ Kalyakin και Kebich. Ο Zenon Poznyak είχε χάσει τη δημοτικότητά του εκείνη τη στιγμή. Ακριβώς όπως το Λευκορωσικό Λαϊκό Μέτωπο συνολικά.
  Οι κομμουνιστές έγιναν πιο δυνατοί.
  Στη Ρωσία, η ιστορία έχει επίσης αλλάξει λίγο. Ο Zyuganov κέρδισε ελαφρώς περισσότερες ψήφους για τον πρόεδρο, αν και δεν κατάφερε να κερδίσει. Ο Λέμπεντ υπηρέτησε ως Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας για μερικούς μήνες περισσότερο. Αλλά, γενικά, αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό. Η πιο σημαντική διαφορά είναι ότι ο Chernomyrdin δεν απολύθηκε. Και ως αποτέλεσμα, παρέμεινε πρωθυπουργός και μετά την χρεοκοπία. Ο Kebich, ωστόσο, παρά τη βοήθεια του Chernomyrdin, έχασε στον δεύτερο γύρο και ο Kalyakin έγινε πρόεδρος της Λευκορωσίας.
  Και στη Ρωσία, μετά την αποχώρηση του Γέλτσιν, ο Τσερνομιρντίν έγινε πρόεδρος. Η ρωσική οικονομία έχει ήδη αρχίσει να αναπτύσσεται και ο Βίκτορ Στεπάνοβιτς, αν και με μεγάλη δυσκολία, με τη βοήθεια του Ζιρινόφσκι, που κατέλαβε την τρίτη θέση, νίκησε τον Ζιουγκάνοφ.
  Έτσι, στη Ρωσία ο Τσερνομιρντίν έγινε πρόεδρος, ο Ζιρινόφσκι έγινε γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας και πρώτος βοηθός του προέδρου. Ο Πούτιν μέχρι στιγμής παραμένει στο περιθώριο. Ο Zyuganov είναι ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης. Ο Πριμάκοφ εξακολουθεί να είναι υπουργός Εξωτερικών.
  Όλα λοιπόν πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο. Ο Kalyakin συνέχισε τη διαδικασία της ολοκλήρωσης, αλλά δεν ενώθηκε ακόμη. Οι οικονομίες άρχισαν να αναπτύσσονται. Ο Τσερνομιρντίν ηγήθηκε του πολέμου στην Τσετσενία. Μίλησα με τον Maskhadov. Και τελικά πέτυχε σταθερότητα εκεί.
  Το Chernomyrdin κέρδισε ήδη εύκολα τις επόμενες εκλογές εναντίον του Zyuganov. Ο Kalyakin εξελέγη επίσης εύκολα για δεύτερη θητεία. Όλα κύλησαν λίγο πολύ ομαλά. Η οικονομία της Λευκορωσίας αναπτυσσόταν.
  Αλλά ο Kalyakin δεν ήταν υποψήφιος για τρίτη θητεία. Διάδοχός του ήταν ο συνάδελφός του Novikov.
  Ο Τσερνομυρντίν δεν έθεσε υποψηφιότητα ούτε για τρίτη θητεία. Ο Τσερνομυρντίν διαδέχθηκε ο Ζιρινόφσκι. Το τελευταίο, φυσικά, έγινε πολύ πιο μετριοπαθές, αλλά αύξησε την πίεση στη Λευκορωσία - απαιτώντας ένταξη στη Ρωσία.
  Ο Νόβικ αντιστάθηκε. Γι' αυτό έπεσε υπό κυρώσεις.
  Ο Ζιρινόφσκι ήταν πιο άκαμπτος και πίεζε περισσότερο... Ως αποτέλεσμα, οι φιλορωσικές δυνάμεις διεξήγαγαν δημοψήφισμα στη Λευκορωσία, το οποίο συνέπεσε με μια σοβαρή οικονομική κρίση. Και η Λευκορωσία έγινε μέρος της Ρωσίας. Κάτι που ενίσχυσε τα αντιδυτικά αισθήματα.
  Το 2014, ο Ζιρινόφσκι, εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία του Μαϊντάν στην Ουκρανία και την ανατροπή του Γιανουκόβιτς, έστειλε στρατεύματα. Ο ουκρανικός στρατός ήταν ανίκανος για μάχη και οι Ρώσοι τον αφόπλισαν. Ο Γιανουκόβιτς και η Ράντα υπό την απειλή όπλου ανακοίνωσαν δημοψήφισμα. Η Ρωσία προσάρτησε και αυτή τη δημοκρατία.
  Για να επαναστατήσουν λιγότερο οι Ουκρανοί, ο Ζιρινόφσκι μετέφερε την πρωτεύουσα της Ρωσίας στο Κίεβο. Και αυτό επηρέασε τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος. Ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς, στις επόμενες προεδρικές εκλογές, εξελέγη θριαμβευτικά για τρίτη θητεία, έχοντας καταργήσει όλους τους περιορισμούς με δημοψήφισμα.
  Ο Αλεξάντερ Λουκασένκο αποσύρθηκε και βυθίστηκε στη λήθη. Ο Πούτιν διετέλεσε πρόεδρος της FSB μέχρι το 2012, όταν ήταν εξήντα ετών. Και ο Ζιρινόφσκι, που του άρεσε να αναζωογονεί την ομάδα, δεν τον αντικατέστησε με έναν σαραντάχρονο ικανό αξιωματικό. Νεότερος έγινε και ο κυβερνήτης της Λευκορωσίας, ο οποίος αντικατέστησε τον Νόβικ.
  Η Ρωσία, ωστόσο, τέθηκε υπό δυτικές κυρώσεις, αλλά δεν ήταν πολύ σημαντικές. Ο Ζιρινόφσκι πολέμησε στη Συρία και το Ιράκ. Δημιούργησε το δικό του κράτος για τους Κούρδους και γενικά ενήργησε πιο αποφασιστικά από τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Επιπλέον, η Ρωσία εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση στη Σαουδική Αραβία και αύξησε απότομα τις τιμές του πετρελαίου.
  Τότε ξεκίνησε ένας μεγάλος πόλεμος μεταξύ του Ιράν και των Ηνωμένων Πολιτειών. Κάτι που φούσκωσε περαιτέρω τις τιμές του πετρελαίου. Εν τω μεταξύ, η Ρωσία πήρε και προσάρτησε τα κράτη της Βαλτικής και τη Μολδαβία. Και στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενη την αναταραχή στο Καζακστάν μετά την αποχώρηση του Ναζαρμπάγιεφ, συμπεριέλαβε αυτή τη δημοκρατία στην κυκλοφορία της.
  Διεξήχθη επίσης δημοψήφισμα και η Ρωσία απέκτησε μια άλλη επαρχία.
  Η αποκατάσταση της ΕΣΣΔ προχώρησε σταδιακά.
  Το 2020, ο Ζιρινόφσκι ενημέρωσε το ρεκόρ του για την τέταρτη θητεία ως πρόεδρος της Ρωσίας. Δεν είχε σκοπό να φύγει ακόμα.
  Και η Ρωσία κινούνταν μέσω της Κεντρικής Ασίας. Στο Ουζμπεκιστάν, το Τατζικιστάν, το Κιργιστάν, το Τουρκμενιστάν εμφανίστηκαν ρωσικά στρατεύματα και έγιναν δημοψηφίσματα για την ένταξη στη Ρωσία.
  Έτσι η χώρα αποκαταστάθηκε στα πρώην σύνορα της ΕΣΣΔ.
  Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον Ζιρινόφσκι. Και αυτός, χωρίς περιττές προκαταλήψεις, κατέλαβε τη Φινλανδία με στρατεύματα. Και εκεί, φυσικά, με σχεδόν εκατό τοις εκατό αποτέλεσμα, έχοντας κάνει δημοψήφισμα. Και να την ενώνει με τον εαυτό του.
  Έτσι, η Ρωσία επέστρεφε τα δικά της. Οι σχέσεις με την Κίνα έχουν επιδεινωθεί κάπως λόγω των διεκδικήσεων για το Πορτ Άρθουρ και της έξωσης των Κίτρινων από τη Σιβηρία.
  Προς το παρόν, όμως, η Κίνα φοβόταν να επικρίνει τη Ρωσία.
  Αλλά στην Αλάσκα έγινε στρατιωτικό πραξικόπημα και τα ρωσικά στρατεύματα την κατέλαβαν. Και έκαναν δημοψήφισμα για την επιστροφή στη Ρωσία. Την ίδια στιγμή, η Αμερική αναγκάστηκε να αναγνωρίσει την ακυρότητα της συμφωνίας για την πώληση της Αλάσκας στη Ρωσία.
  Ετσι...
  Ο Oleg Rybachenko σταμάτησε και άρχισε να πυροβολεί ξανά.
  Το αγόρι έριξε μια έκρηξη και στη συνέχεια πέταξε τη χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Σκόρπισε τους φασίστες και έγραψε στο Twitter:
  - Είμαστε ανίκητοι!
  Η Μαργαρίτα έριξε κι αυτή μια έκρηξη, πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, συνέτριψε τον Φριτς και φώναξε:
  - Και πάντα ενωμένοι!
  Τα παιδιά πολέμησαν πολύ γενναία.
  Το αγόρι χτύπησε ξανά τους εχθρούς με μια έκρηξη. Πέταξε μια χειροβομβίδα στην πίστα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Ως αποτέλεσμα, δύο τανκς συγκρούστηκαν. Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε:
  - Δόξα σε σένα, ρωσική γη μας,
  Στο όνομα της ιερής Ρωσίας,
  Αγαπητή συμβουλή οικογένεια!
  Η κοπέλα ξανά πέταξε τη χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Κατέρριψε δεκάδες φασίστες και τραγούδησε:
  - Υπάρχει μια αγελάδα στο βουνό,
  Να είστε υγιείς παιδιά!
  Το αγόρι έριξε μια έκρηξη, κούρεψε τα Krauts και κελαηδούσε:
  - Πατρίδα στην καρδιά μου,
  Ευτυχώς θα ανοίξουμε την πόρτα!
  Και τότε το πόδι του παιδιού του πέταξε μια χειροβομβίδα. Είναι ένας τύπος που είναι πραγματικά ένας θανάσιμος φορέας της καταστροφής.
  Η Μαργαρίτα είναι επίσης ένα βέλος με κολοσσιαία ακρίβεια.
  Το πήρε το κορίτσι και τραγούδησε:
  - Όχι, ο άγρυπνος δεν θα σβήσει,
  Το βλέμμα ενός γερακιού, ενός αετού -
  Η φωνή του λαού είναι ξεκάθαρη -
  Τον ψίθυρο θα τον τσακίσει το φίδι!
  Το κορίτσι, πετώντας χειροβομβίδες με το γυμνό της πόδι, το πήρε και κελαηδούσε πιο πέρα.
  Ο Στάλιν ζει στην καρδιά μου
  Για να μην ξέρουμε τη θλίψη -
  Η πόρτα στο διάστημα άνοιξε -
  Τα αστέρια έλαμψαν από πάνω μας!
  Και το κορίτσι γέλασε. Πέταξε μια έκρηξη στους φασίστες. Έριξε νοκ άουτ τις τάξεις τους και τσίριξε:
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει -
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Ο ήλιος θα λάμψει λαμπερά,
  Το μονοπάτι που φωτίζει τον κομμουνισμό!
  Και πάλι η κοπέλα πετάει επιδέξια μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σπρώχνοντας τα τανκς του Χίτλερ το ένα εναντίον του άλλου.
  Τσακώνεται και η Νατάσα. Στο Στάλινγκραντ, τα κορίτσια είναι απλώς ήρωες.
  Και τραγουδούν στον εαυτό τους με θάρρος:
  - Η πατρίδα μου είναι το σκοτάδι του σύμπαντος,
  Μπορώ να συντρίψω την επίθεση των κακών εχθρών...
  Δεν μπορώ να πάω μια μέρα χωρίς εσένα αγάπη,
  Είμαι έτοιμος να δώσω τη ζωή μου για σένα!
  Και η Νατάσα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι.
  Στη συνέχεια, η Ζόγια πυροβολεί. Όμορφο κορίτσι με μπικίνι. Θα δώσει μια έκρηξη και θα κουρέψει τους φασίστες.
  Και τότε ένα δολοφονικό δώρο θα πετάξει από τα γυμνά πόδια της.
  Η Ζόγια τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Μου αρέσει να καταστρέφω εχθρούς! Τέτοιο κορίτσι!
  Και πάλι η καλλονή θα αρχίσει την καταστροφή με τα γυμνά δάχτυλά της.
  Και τότε η Aurora πυροδοτεί επίσης. Ο κοκκινομάλλης διάβολος θα χτυπήσει και τους φασίστες.
  Και μια χειροβομβίδα που θα εκτοξευθεί από το γυμνό της πόδι θα λερώσει τους στρατιώτες της Βέρμαχτ στο χαλίκι.
  Το κορίτσι τρίζει:
  - Τιλί, τιλί, τράτα, τρολαρισμένο...
  Έχω τη δύναμη να νικήσω τους φασίστες,
  Δύσκολα μπορώ να αρνηθώ τώρα!
  Και πάλι ο πολεμιστής σουτάρει με ακρίβεια.
  Στη συνέχεια, η Σβετλάνα πυροβολεί. Και πέταξε και ένα πακέτο έκρηξης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Λοιπόν, οι Krauts το κατάλαβαν.
  Η κοπέλα, για να το λέμε ωμά, είναι μια ροκ πολεμίστρια.
  Και πώς τραγουδάει:
  - Η Ρωσία θα δοξαστεί πάνω από τη Γη,
  Πάντα θα έχουμε ένα όνειρο!
  Και τέσσερα κορίτσια χτυπούν τους φασίστες και πώς θα σε χτυπήσουν. Γενικά είναι σαν άγιοι από το τάγμα των αγγέλων του θανάτου. Και οι Ναζί στο Στάλινγκραντ το καταλαβαίνουν.
  Αλλά γίνεται όλο και πιο δύσκολο και πιο δύσκολο.
  Το Στάλινγκραντ αντέχει προς το παρόν, αλλά οι Ναζί κατάφεραν να καταλάβουν το Σουκόι. Οι Ναζί έχουν επίσης ισχυρό ναυτικό στόλο. Συμπεριλαμβανομένων των αιχμαλωτισμένων βρετανικών πλοίων.
  Κυριολεκτικά σημάδεψαν ολόκληρη την ακτή. Και οι Τούρκοι προχωρούν από τα νότια. Γίνεται πολύ τρομακτικό.
  Η Νατάσα και τα κορίτσια της από το Σουχίμι μπόρεσαν να πετάξουν στο Στάλινγκραντ, αιχμαλωτίζοντας ένα γερμανικό αεροπλάνο από κόντρα πλακέ.
  Και τώρα επίσης στο Στάλινγκραντ. Όπως, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε να μην καταλάβετε αυτή την πόλη, οι Ναζί δεν την καταλαμβάνουν.
  Η Νατάσα ρίχνει με το γυμνό της πόδι ένα δολοφονικό δώρο, σκίζοντας τους Ναζί σε σκισμένο κρέας και τραγουδά:
  - Η ζωή μας θα είναι υπέροχη!
  Η Ζόγια, πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, πρόσθεσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Αν, φυσικά, κερδίσουμε!
  Και το κορίτσι τίναξε τις κατακόκκινες θηλές της.
  Η Αυρόρα, πυροβολώντας, βρυχήθηκε:
  - Και να δοξαστεί η Πατρίδα μας!
  Και θα πετάξει επίσης ένα δολοφόνο δώρο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Θα συντρίψει τους αντιπάλους και θα τρίζει:
  - Δόξα στη Μεγάλη Ρωσία!
  Και μετά η Σβετλάνα πήρε τη γραμμή και το γάμησε. Έκοψα εκατό Ναζί. Έπειτα εκτόξευσε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και έτριξε:
  - Για ένα νέο φως της επιστήμης και της ευημερίας!
  Και τα τέσσερα κορίτσια τσακώνονται ξανά, και δεν πρόκειται να κατεβάσουν μύτη.
  Η Νατάσα σήκωσε το εκρηκτικό δέμα με δύο γυμνά πόδια. Και με όλη της τη δύναμη το πέταξε σε ένα ναζιστικό τανκ.
  Το Ε-75, έχοντας υποστεί ζημιά, σταμάτησε και άρχισε να καπνίζει.
  Η Νατάσα τραγούδησε:
  - Ο Rus' γέλασε, έκλαψε και τραγούδησε,
  Σε όλες τις εποχές, γι' αυτό είναι η Ρωσία!
  Στη συνέχεια, η Zoya πήρε και εκτόξευσε τον δολοφόνο με γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και ένα άλλο ναζιστικό τανκ σταμάτησε, χτυπήθηκε.
  Η Ζόγια έγραψε στο Twitter:
  - Ναι, το μέλλον είναι δικό μας!
  Δόξα στη μεγάλη Ρωσία!
  Η Aurora πυροβόλησε ένα πολυβόλο. Κόρεψε πολλούς φασίστες. Και τότε είπε επιθετικά:
  - Δόξα στους ήρωες της ΕΣΣΔ!
  Και η ρίψη του γυμνού της ποδιού ξαναπετάει τη χειροβομβίδα. Αυτό είναι το κοκκινομάλλης κορίτσι. Απλά ένας ανίκητος τερματιστής.
  Και η Σβετλάνα το πήρε πάνω της και συνέτριψε τους Ναζί. Και τα έκοψε σαν κοφτερό σανοπαραγωγό.
  Στη συνέχεια έγραψε στο Twitter:
  - Δόξα στη γη της Ρωσίας!
  Και από τη ρίψη του γυμνού ποδιού της πετάει μια τέτοια θανατηφόρα χειροβομβίδα κατακερματισμού.
  Ο πολεμιστής τσίριξε:
  - Για τη Σοβιετική Αυτοκρατορία!
  Η Νατάσα, πυροβολώντας, λέει:
  - Για τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες!
  Και πάλι από τα γυμνά της πόδια πετάει κάτι που σκοτώνει φασίστες με τεράστια εγγύηση.
  Και το κορίτσι τραγουδάει:
  - Δόξα στην Πατρίδα μου -
  Δόξα στη Ρωσία!
  Η Ζόγια πέταξε και μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Έκοψε μια μάζα από ναζί και τσίριζε:
  - Μεγάλη Ρωσία - μεγάλη δόξα!
  Και έκλεισε το μάτι στους συντρόφους της.
  Τα κορίτσια είναι φυσικά σχεδόν γυμνά. Με μπικίνι, μαυρισμένο, μυώδες, όμορφο και με καμπύλες.
  Πόσο γοητευτικά φαίνονται τα κορίτσια όταν είναι σχεδόν γυμνά! Και γιατί αλλιώς υπάρχουν ρούχα;
  Στη συνέχεια, η Aurora σουτάρει ενεργά. Και με τα ξυπόλυτα του πετούσε ό,τι σκότωνε τους Ναζί.
  Στη συνέχεια θα τραγουδήσει:
  - Για τη μεγάλη Πατρίδα!
  Η Σβετλάνα συνέχισε να πυροβολεί. Έκοψε τους φασίστες και έγραψε στο Twitter:
  - Για μεγάλα επιτεύγματα!
  Και μπορούσε να εκτοξεύσει χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Και πάλι οι Ναζί φοβούνται.
  Μπράβο Ρωσίδες. Είναι άνθρωποι των υψηλότερων ακροβατικών.
  Και μετά είναι οι πιλότοι: η Μιραμπέλα και η Αναστασία. Ακριβώς όπως θα χαστουκίσουν τους Krauts.
  Ναι, οι ορδές του Χίτλερ τρέχουν μακριά από τέτοια κορίτσια.
  Γυναίκες πολεμίστριες πολεμούν στο Yak-9. Το αυτοκίνητο φαίνεται να είναι ξεπερασμένο. Αλλά αρκετά αποτελεσματικό. Αν και είναι κατώτερο της Luftwaffe σε ταχύτητα και οπλισμό.
  Τα κορίτσια έχουν μόνο ένα πυροβόλο των 20 χιλιοστών και ένα πολυβόλο, έναντι του ME-262 με πέντε πυροβόλα των 30 χιλιοστών.
  Όμως ο Μιραμπέλα ελίσσεται επιδέξια και μπαίνει πίσω από τον φτερωτό φασιστικό γύπα. Και τον πυροβολεί. Χτυπά το μέταλλο, καίει τον εχθρό εντελώς.
  Τότε η Μιραμπέλα τραγούδησε:
  - Όλο και πιο ψηλά και πιο ψηλά,
  Αεροπλάνα που πετούν σαν πουλιά...
  γκρεμίζουμε φασιστικές στέγες,
  Και η ανδρεία των στρατιωτών ξεπερνά τα σύνορα!
  Και εδώ η Αναστασία θα πάει να κλωτσήσει τους ναζί. Είναι ένα κορίτσι εξολοθρευτής.
  Θα γκρεμίσει τα πρόσωπα των ληστών του Χίτλερ και θα τρίζει:
  - Μεγάλη δόξα θα έρθει για τη Ρωσία!
  Και πατάει και τα πετάλια με ξυπόλητα. Και ένας άλλος Messerschmitt πέφτει.
  Τα κορίτσια τσακώνονται μόνο με το εσώρουχό τους. Και νιώθουν πολύ καλά. Φτερουγίζουν γρήγορα σε πιο αδύναμους κινητήρες. Και ξεφεύγουν από τις βολές του εχθρού.
  Η Μιραμπέλα, κόβοντας τον Φριτς, τσιρίζει:
  - Όχι κοράκι, δεν μπορείς να μας νικήσεις!
  Και πάλι ο πολεμιστής σέρνεται σε απόσταση φονιάς.
  Και μια νέα μηχανή του Χίτλερ πέφτει.
  Το ξυπόλυτο κορίτσι ξέρει τι κάνει. Και τα πάει περίφημα.
  Εδώ είναι ένας φασίστας που προσπαθεί να καλύψει έναν πολεμιστή από απόσταση. Και φεύγει. Και από κάποιο θαύμα, πάλι στην ουρά του εχθρού.
  Και γκρεμίζει τον Φριτς, τσιρίζοντας:
  - Τίποτα δεν είναι αδύνατο για τους Ρώσους!
  Και πάλι ο πολεμιστής κάνει μια απελπισμένη στροφή. Και ένα άλλο αυτοκίνητο πέφτει, καρφωμένο.
  Η Μιραμπέλα έγραψε στο Twitter:
  - Πραγματικά δημιουργήθηκε ειρήνη για τη Ρωσία!
  Και πάλι πώς αποδεικνύεται. Και πώς θα ενδώσει στον εχθρό!
  Η Αναστασία χτυπά επίσης ένα γερμανικό αυτοκίνητο και ουρλιάζει:
  - Να δοξαστεί όλη η γη μας, να μην υπάρχει κόλπο για μας!
  Και τα κορίτσια χωρίζουν όλο και περισσότερο!
  Τι μπορεί να τους αντιμετωπίσει; Εκτός αν πρόκειται για επιθετικό τυφώνα!
  Πιο συγκεκριμένα, ούτε ένας τυφώνας δεν μπορεί να τους νικήσει!
  Η Νατάσα, εν τω μεταξύ, τσακώνεται και τραγουδά:
  - Θα πολεμήσουμε για τη Ρωσία!
  Και επίσης με το γυμνό του πόδι θα εκτοξεύσει μια χειροβομβίδα θανατηφόρου διαμετρήματος.
  Και θα αλέσει τους Ναζί σε κομμάτια από μέταλλο και ματωμένο κρέας.
  Η Ζόγια θα ρίξει επίσης μια δολοφονική και καυτή με το γυμνό της πόδι και, πηδώντας, θα πει:
  - Και για τη νέα τάξη του κομμουνισμού σε όλο τον κόσμο!
  Και βγάζει τα δόντια του.
  Στη συνέχεια, η Aurora πυροβολεί δυνατά. Αυτοπυροβολείται, κουρεύει τους φασίστες και τρίζει, βγάζοντας τα δόντια του:
  - Για την επίτευξη προόδου!
  Και από τα γυμνά της πόδια βγαίνει κάτι που μπορεί να συντρίψει κάθε εμπόδιο.
  Και μετά στη μάχη Σβετλάνα. Αυτό είναι ένα τόσο δολοφόνο κορίτσι.
  Και είναι και ξανθιά. Πώς σκαλίζει τους φασίστες... Και τότε ένα δολοφονικό δώρο πετάει από τα ξυπόλυτα πόδια της. Θα συντρίψει τους Ναζί και θα τους μετατρέψει σε διαβολικές φλόγες.
  Τα κορίτσια των εξολοθρευτών θα σφυρίζουν:
  - Δόξα στον τιμητικό μου λόγο!
  λέξη Komsomol!
  Οι πολεμιστές θα πυροβολήσουν τους φασίστες. Και ας τους πυροβολήσουμε σαν λυσσασμένα σκυλιά.
  Αυτά είναι κορίτσια του Terminator! Και καταστρέφουν τους Ναζί - τι διάβολοι!
  Η Νατάσα είπε με πάθος:
  - Θα αγωνιστούμε για το σοσιαλισμό,
  Για τη Σοβιετική μας Ρωσία,
  Για μια νέα υπέροχη παραγγελία!
  Και πάλι ένα θανατηφόρο δώρο πετάει από το γυμνό της πόδι.
  Η Zoya ενεργεί επίσης αρκετά ενεργητικά. Καταστρέφει τους φασίστες. Και δεν τους απογοητεύει. Και τα γυμνά της πόδια τρεμοπαίζουν σαν έλικα.
  Ο πολεμιστής λέει με πάθος:
  - Στο όνομα της ιερής Ρωσίας,
  Η Ρωσία θα δοξαστεί!
  Και πάλι ο πολεμιστής πολεμά με γεμάτο πάθος.
  Στη συνέχεια, η Aurora ρίχνει το δώρο του θανάτου με το γυμνό της πόδι. Πως οι φασίστες σκορπίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Και λέει με οργή:
  - Είμαι ο παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας!
  Και τότε η Σβετλάνα θα ξεκινήσει κάτι δολοφονικό και καταστροφικό. Και το γυμνό της πόδι είναι τόσο ευκίνητο.
  Και ο πολεμιστής κελαηδούσε:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο,
  θα μουσκέψουμε τους Ναζί στην τουαλέτα -
  Η Πατρίδα δεν πιστεύει το δάκρυ,
  Και θα δώσουμε το μυαλό στους κακούς ολιγάρχες!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 9
  Έχοντας συμμετάσχει σε βαριές μάχες, η Βεντμάκοβα σχεδόν δεν κοιμήθηκε για αρκετές ημέρες και ως εκ τούτου, παρά τις ακραίες στριμωγμένες συνθήκες στο κελί της φυλακής, τη βουλιμία και τη δυσωδία, αποκοιμήθηκε σχεδόν αμέσως.
  Ονειρευόταν ότι βρέθηκε στον Μεσαίωνα και ηγήθηκε μιας εξέγερσης των σκλάβων, γινόμενος ένα είδος Σπάρτακου με φούστα! Μετά την πρώτη επιτυχία, ο γενναίος πολεμιστής, το μυώδες κορίτσι, συγκέντρωσε τους επαναστάτες και προσφέρθηκε να επιλέξει τους αρχηγούς τους.
  Η Witcher, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε επικεφαλής ενός αρκετά μεγάλου αποσπάσματος και πρότεινε τον πανίσχυρο ήρωα Turan ως πρώτο αναπληρωτή της.
  Και εδώ οι δούλοι ήταν ομόφωνοι. Τότε επιλέχθηκαν οι επιστάτες. Το δεκαδικό σύστημα είναι το απλούστερο και ο Witcher αποφάσισε ότι τίποτα δεν πρέπει να είναι περίπλοκο.
  Οπλισμένοι με τρόπαια και παίρνοντας σαλιγκάρια κατσαρίδων (σε βαρύ ύπνο, το υποσυνείδητο της Βεντμάκοβα έπαιζε), προχώρησαν.
  Για να ενισχύσει την εξουσία της και να τεντώσει τα πόδια της, η Witcher περπάτησε με τα πόδια, κινούμενη σαν γάτα. Τότε η κοπέλα άρχισε να τρέχει, νιώθοντας με τα ξυπόλυτα πόδια της τα μικρά, κοφτερά βότσαλα του βραχώδους δρόμου. Αλλά η πολεμίστρια δεν έδωσε σημασία στον πόνο• επιπλέον, ήταν μπροστά από όλους. Όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν μάταιο. Τρεις εχθρικοί μαχητές βρίσκονταν σε ενέδρα και μπορούσαν να προκαλέσουν πρόωρο συναγερμό. Η αρχηγός της εξέγερσης σκαρφάλωσε σε ένα δέντρο και πήδηξε πάνω από τους εχθρούς της. Οι κινήσεις της έμοιαζαν με τον χορό ενός υβριδίου από τίγρεις και κόμπρες, ένα ελαφρύ κλάμα και μετά σώπασε με τα κομμένα κεφάλια.
  - Έτσι σπάω αντίσταση!
  Η Βεντμάκοβα δεν μπορούσε να αντισταθεί στο να παίζει για το κοινό, δείχνοντας κομμένα κεφάλια στους σκλάβους. Σε απάντηση ακούστηκε ένας βρυχηθμός έγκρισης.
  Σύντομα εμφανίστηκαν κτήματα με φυτείες. Τα σκαλιστά σπίτια είναι πραγματικά παλάτια με διακοσμήσεις και αγάλματα. Οι βρύσες ήταν ορατές εδώ κι εκεί. Από ένα άγαλμα με τη μορφή του Δία με φτερά πεταλούδας και στόματα στο στομάχι, στα πόδια και στο στήθος: επτά πίδακες χτυπούσαν. Τα χωράφια είναι πλούσια, παχιά, με μια όψη χρυσού βαμβακιού, σιτηρών με μεγάλες καρφιά, ρεβίθια και άλλα. Πολλοί δούλοι δούλευαν γι' αυτούς. Υπήρχαν και άνδρες και γυναίκες, καθώς και πολλά παιδιά. Φυσικά, επόπτες, φύλακες. Αλλά γενικά, βέβαια, είναι πολύ περισσότεροι οι σκλάβοι, και με φτυάρια και τσάπες.
  Η Witcher σήκωσε ένα σπιτικό πανό που έραψαν βιαστικά οι σκλάβες: Με την εικόνα ενός σπαθιού και μιας σκαπάνης! Άλλοι σκλάβοι έσπευσαν να επιτεθούν.
  Στο μεταξύ, αρκετοί σκλάβοι και σκλάβοι κρέμονταν από τους στύλους, με τα χέρια και τα πόδια τους τρυπημένα με καρφιά. Φαίνεται ότι αυτά τα παιδιά της αδικίας ήταν καταδικασμένα σε βασανιστήρια. Βλέποντας τους απελευθερωτές που πλησίαζαν, η σταυρωμένη κοπέλα φώναξε με μια απροσδόκητα δυνατή φωνή:
  - Ήρθε η ανταπόδοση, κτυπήστε τους ιδιοκτήτες!
  Ο αρχηγός των Witcher, όπως πάντα, είναι μπροστά. Το σαλιγκάρι της κατσαρίδας ανατράφηκε και γκρέμισε δύο φρουρούς ταυτόχρονα. Οι υπόλοιποι υποχώρησαν πίσω, ο ένας από φόβο, έτρεξε ακόμη και στο δικό του δόρυ. Από τη σπασμένη κοιλιά βγήκαν έντερα. Το κορίτσι χαμογέλασε:
  - Είστε αδύναμοι πολεμιστές αν φοβάστε το άλογο!
  Η Μιλοσλάβα, που έγινε η σκέπη της, πολέμησε στο δεξί της χέρι, με τα τσεκούρια στα χέρια της κοπέλας, σαν το ξυράφι ενός επιδέξιου κουρέα. Τόσο περίφημα κόβει μαχητές.
  Ούτε ο Τουράν δεν υποχώρησε. Εκτόξευσε μια πέτρα που έσπασε το στήθος του φρουρού και μπήκε στη μάχη. Ήταν ξεκάθαρο ότι η σκληρή δουλειά του έκανε καλό, όχι οι μύες της μυλόπετρας. Είναι αλήθεια ότι ο Witcher κινήθηκε πιο γρήγορα.
  Οι σκλάβοι είχαν σταματήσει να εργάζονται, αλλά δεν είχαν μπει ακόμη στη μάχη. Προφανώς μπερδεύτηκαν. Είναι αλήθεια ότι το ίδιο ανήσυχο αγόρι, πηδώντας στα αγόρια που εργάζονταν, φώναξε:
  - Δειλές! Όποιος είναι πίσω μου είναι ήρωας, όποιος είναι χωρίς εμένα είναι άθλιο γουρούνι!
  Τα αγόρια ήταν τα πρώτα που ανταποκρίθηκαν. Όρμησαν στους επιτηρητές. Εδώ είναι ένας άντρας περίπου δεκατεσσάρων που χτύπησε τον "κηδεμόνα" του με μια σκαπάνη τόσο δυνατά που το κεφάλι του έσκασε σαν κολοκύθα. Λειτουργούσε, και οι άλλοι σκλάβοι, ακόμη και τα συνήθως σεμνά και υπομονετικά κορίτσια, όρμησαν στη μάχη.
  Η μάχη έγινε τώρα χαοτική, αλλά η αριθμητική υπεροχή, όπως και η απόγνωση, ήταν με το μέρος των σκλάβων. Και φυσικά ανέλαβαν.
  Το πέρασμα είναι αυτό που είναι δύσκολο να περιμένει κανείς από ένα κορίτσι που έμαθε μπροστά στα μάτια της. Αγωνίστηκε με τον φρουρό, ο οποίος άρχισε να την πιέζει. Έτσι τον εξαπάτησε, τράβηξε το σπαθί και τον χτύπησε ακριβώς στο λαιμό.
  - Τώρα αυτό το λέω σνακ! - Το κορίτσι αστειεύτηκε. - Πρόσεχε μην μεθύσεις!
  Το πρώτο κτήμα απελευθερώθηκε γρήγορα, η απόσπαση μεγάλωσε μπροστά στα μάτια μας. Η εξέγερση εξαπλώθηκε, τυλίγοντας σαν φωτιά τα χωράφια. Ο Witcher κάλπασε, ορμώντας μπροστά. Οι αναβάτες όρμησαν προς το μέρος του• κατά κανόνα, το έφταναν μέχρι την κορυφή του κεφαλιού. Όμως οι φρουροί δεν τα παράτησαν. Η μάχη ήταν ιδιαίτερα πεισματική κοντά στην επτάχορδη βρύση. Εδώ οι ζαρντινιέρες έστειλαν το εφεδρικό ιππικό τους στη μάχη.
  Ο γενναίος Witcher ήταν περικυκλωμένος από όλες τις πλευρές. Την έσωσε μόνο η εξαιρετική ευκινησία ενός ειδικά παχυνμένου σαλιγκαριού κατσαρίδας. Εδώ είναι μια ακριβής επίθεση και ο κομμένος αντίπαλος πέφτει. Ωστόσο, η κοπέλα τραυματίστηκε αρχικά στον ώμο, μετά στο στομάχι και μετά κόντεψε να της κόψουν το πόδι. Τότε ο Witcher άρχισε να πετάει μικροσκοπικά στιλέτα. Ξυράφι, έμπαιναν στα μάτια και άλλοτε στο στόμα. Ωστόσο, οι περισσότεροι στρατιώτες ήταν μισογυμνοί λόγω της ζέστης και για τέτοιους στρατιώτες αρκούσε να τρυπήσουν το στήθος. Αρκετοί ιππείς έπεσαν, αλλά οι υπόλοιποι αύξησαν την πίεση. Ήταν τόσα πολλά τα ξίφη που στην κίνηση έμοιαζαν με χτένα. Έτσι χύνονται από όλες τις πλευρές.
  Αλλά η Μιλοσλάβα, η Πασά, το Τουράν και άλλοι σκλάβοι έφτασαν εγκαίρως. Αφού κόπηκαν στις τάξεις, περπατούσαν σαν παγοδρόμιο, μπορούσες να δεις πώς πέταξαν τα πτώματα και ένοπλοι σκλάβοι έσπευσαν να τους βοηθήσουν με όλη τους τη δύναμη.
  Το πεζικό επιτέθηκε στους ιππείς, οι εξουθενωμένοι σκλάβοι εκδικήθηκαν τον πόνο και την ταπείνωσή τους.
  - Περικύκλωσε τον εχθρό και μην τον αφήσεις να ξεφύγει! - Με εντολή Witcher.
  Μπροστά στα μάτια της, ένας σκλάβος έπεσε με κομμένο κεφάλι, αλλά μια ντουζίνα φρουροί έπεσαν πίσω του.
  - Πάρτε το με αριθμούς! - Διέταξε ο νεαρός αρχηγός της εξέγερσης.
  Όλο και περισσότεροι σκλάβοι έμπαιναν στη μάχη. Φάνηκε πώς τα αγόρια ανέβηκαν στα άλογα με ένα τρέξιμο, όρμησαν στους αναβάτες και χρησιμοποίησαν τα δόντια τους και ακόνισαν πέτρες.
  Οι σκλάβοι έμοιαζαν να μην γνωρίζουν κανέναν φόβο• εκδικούνταν για πολλά χρόνια ταπείνωσης, όταν κανείς δεν τους θεωρούσε ανθρώπους. Επιπλέον, πολλοί από αυτούς γεννήθηκαν ελεύθεροι και δεν έχουν ξεχάσει ακόμη το μεθυστικό άρωμα της θέλησης.
  Έχοντας τελειώσει με την "εγκατεστημένη" απόσπαση, ο Witcher προχώρησε. Το τελευταίο σοβαρό εμπόδιο στο δρόμο του ήταν ένα παιδί που κόπηκε από μεγάλα δέντρα. Εκεί ήταν τοποθετημένος ένας αρκετά μεγάλος αριθμός φρουρών.
  - Ψάξτε τα κτήματα και πιάστε τις σκάλες. - Φώναξε. - Αν αυτό δεν είναι αρκετό, φτιάξτε τα μόνοι σας.
  Οι σκλάβοι κατασκεύασαν βιαστικά συσκευές επίθεσης.
  - Τα σκαλοπάτια πρέπει να είναι φαρδιά, ώστε πολλοί πολεμιστές να μπορούν να περπατούν κατά μήκος τους κάθε φορά. - επεσήμανε ο Γουίττσερ.
  Σε άλλα κτήματα η σφαγή μαινόταν ακόμα. Σε ορισμένα σημεία οι υπηρέτες πήγαν στο πλευρό των επαναστατών, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις αντιστάθηκαν από συνήθεια. Οι επόπτες σκοτώθηκαν γρήγορα - αυτοί ήταν πολύ μακριά από τους πιο σκληρούς πολεμιστές. Το Detinets έγινε το τελευταίο προπύργιο της αντίστασης του εχθρού. Ο Witcher, όπως πάντα, ήταν ο πρώτος που σκαρφάλωσε στον τοίχο. Χτυπήθηκε με ένα βέλος πολλές φορές, αλλά καταπολέμησε τα θανατηφόρα δώρα με την ασπίδα του. Ο πλησιέστερος πολεμιστής δέχτηκε ένα τόσο δυνατό χτύπημα που, αν και κατάφερε να αντισταθεί, έπεσε με τα τακούνια από τον τοίχο.
  Ο Μιλοσλάβα κατάφερε να γαντζώσει τον φρουρό, πετώντας επίσης τον εχθρό. Το Snow-White Pass ήδη γοήτευσε τους εχθρούς στρατιώτες με την ίδια του την εμφάνιση. Ενώ κοίταζαν το στήθος της που φουσκώνει γρήγορα, με σαγηνευτικό στήθος, η κοπέλα χτύπησε τα πόδια της στη βουβωνική χώρα και στη συνέχεια έκοψε. Ο Witcher, έχοντας σκαρφαλώσει στους τοίχους, έκοψε χωρίς οίκτο. Ο εχθρός είχε ήδη χάσει το μαχητικό του πνεύμα και όλο και περισσότεροι σκλάβοι σκαρφάλωναν στον τοίχο. Έσπασαν, υπήρχαν πολλά σκαλοπάτια, και οι φρουροί δεν πρόλαβαν να τα απωθήσουν όλα. Στο κάτω μέρος, ωστόσο, υπήρχαν νεκροί και τραυματισμένοι σκλάβοι ξαπλωμένοι• η επίθεση δεν ήταν πλήρης χωρίς απώλειες. Έτσι ο σκλάβος και ο φύλακας μάτωσαν μαζί και έπεσαν από μεγάλο ύψος. Πληγώθηκαν, αλλά έμειναν ζωντανοί και συνέχισαν να πνίγονται μεταξύ τους.
  Το ανήσυχο αγόρι, ο Witcher ξέχασε να ρωτήσει το επίθετό του, ήταν επίσης στον τοίχο. Εκμεταλλευόμενος το μικρό του ανάστημα, πήδηξε ανάμεσα στα πόδια του αξιωματικού, στη συνέχεια τον κλώτσησε στον κώλο και με τα δύο πόδια, χτυπώντας τον ταυτόχρονα κάτω από τα γόνατα. Πέταξε προς τα εμπρός, χτύπησε σε ένα πιρούνι που κρατούσε ένας ενήλικος σκλάβος...
  - Με έπιασαν έτσι που δάγκωσα οδυνηρά! - Το αγόρι έβγαλε τη λεπτή του γλώσσα, πειράζοντας τους φρουρούς.
  - Ω, φιδάκι ξυπόλυτο! - Ο μαχητής που στεκόταν στα δεξιά έβρισε και έκοψε το αγόρι με το σπαθί του.
  Το αγόρι παρέκκλινε κι εδώ και έφτυσε από τον σωλήνα στο μάτι. Πόσο απελπισμένα ούρλιαζε ο εχθρός, σπάζοντας τις τάξεις. Το αγόρι δεν στάθηκε στην τελετή και τον τελείωσε με ένα σπαθί. Τα χέρια του παιδιού, αν και λεπτά, ήταν κουρελιασμένα και δυνατά - μετριάζονται από τη σκληρή δουλειά.
  Πίεση έδειξαν και τα άλλα αγόρια, τσακώνονταν σαν διάολος, τσούγκριζαν και βρίζουν, επιλέγοντας πιο ψύχραιμες εκφράσεις!
  Κατάφεραν να καθαρίσουν γρήγορα το τείχος, αλλά μέσα στη μάχη που τραβήχτηκε λίγο, φοβούμενοι την εκδίκηση των σκλάβων, οι ιδιοκτήτες πολέμησαν απελπισμένα. Είναι αλήθεια ότι οι κατάφυτες κοιλιές είναι κακοί βοηθοί σε μια μάχη με λυσσασμένους σκλάβους.
  Ο κύριος ιδιοκτήτης, ο Σεΐχης Σαμούμα, προσπάθησε να διαφύγει μέσω μιας υπόγειας διάβασης. Πήρε μαζί του μια σακούλα με πέτρες και χρυσάφι. Ίσως είχε μια ευκαιρία, αλλά η απληστία τον απογοήτευσε. Ένα όμορφο κορίτσι, η Rakhita, και ακόμη και με χάλκινο χρώμα δέρματος, είναι πολύ πειρασμός.
  - Και ακολούθησε με σκύλα! - Ο σεΐχης την άρπαξε από τα χνουδωτά μαλλιά.
  - Δεν χρειάζεται, θα πάω μόνος μου, κύριε! - παρακάλεσε.
  - Όχι πόρνη! Μου αρέσει να σε κουβαλάω! - Ο σαδιστής αξιωματούχος χαμογέλασε.
  - Αλλά πονάει! - Η σκλάβα άρχισε να κουνάει τα γυμνά της πόδια.
  - Όταν ξεπλυθούμε, θα διατάξω να σε κρεμάσουν από τα μαλλιά και να σε βάλουν φωτιά. - Ο Σεΐχης έγλειψε τα χείλη του σαρκοφάγα.
  - Είσαι θηρίο! Αλλά σε αγαπώ, πιστέψτε με!
  Η κοπέλα πίεσε τον εαυτό της κοντά στον ιδιοκτήτη της, ο οποίος κόλλησε το βρώμικο ρύγχος του στο καθαρό της πρόσωπο και άρχισε να τη γλείφει. Τότε το χέρι του Ρακχίτα βρήκε ένα στιλέτο στη ζώνη του σεΐχη και, με όλη του τη δύναμη, το βούτηξε στο πρησμένο στομάχι του.
  - Εδώ είναι μια ωοτοκία σκότους για σένα.
  Ο Σεΐχης έριξε την τσάντα και άφησε τα μαλλιά του. Τα χέρια του προσπάθησαν να κλείσουν τη βαθιά τρύπα• τα έντερα έπεσαν έξω.
  - Πλάσμα! Έχιδνα! - γρύλισε.
  - Οχι! Έκανα αυτό που ήταν δίκαιο! Πόσα κορίτσια και άντρες έχετε βασανίσει; Έβαλε ακόμη και παιδιά και τα κάρφωσε σε στύλους. Αυτό είναι απλώς εκδίκηση! - αναφώνησε το κορίτσι.
  - Φτου!
  - Θεά! Με μαστίγωσες! - Η σκλάβα χτύπησε το πόδι της στην παχουλή κοιλιά του σεΐχη που αιμορραγούσε.
  - Με χτύπησε λίγο! - Σύρισε.
  - Μα ευγενές αίμα κυλά μέσα μου! - Η ξυπόλητη σκλάβα άστραψε τα δόντια της.
  - Τίποτα, πόρνη! Τα στρατεύματα θα καταστείλουν την εξέγερση και θα βασανιστείτε τόσο πολύ που θα σας φαίνομαι σαν άγγελος! - Ο σεΐχης βρήκε τη δύναμη να γρυλίσει.
  - Γιατί έχουν πιο πλούσια φαντασία από τη δική σου; - Το κορίτσι έβγαλε τη γλώσσα της.
  - Αρκετά για σένα! "Ο πλούσιος συσπάστηκε και βόγκηξε. - Πονάτε! Φέρτε μου αλοιφή facifi.
  - Γιατί στην ευχή? - ρώτησε σαρκαστικά το κορίτσι.
  - Θα σου δώσω αυτή τη σακούλα με χρυσό. - παρακάλεσε ο σεΐχης.
  - Είναι ήδη δικός μου! Εντάξει, μόνο από φιλανθρωπία, πού είναι η αλοιφή facifi; - Το κορίτσι χαμογέλασε πονηρά.
  - Ξέρεις την γκαρνταρόμπα σε σχήμα ιπτάμενης αγελάδας; - Ο πλούσιος τραύλισε και συριγμό.
  - Ναί! Το είδα τόσο όμορφο με βότσαλα.
  - Πρέπει λοιπόν να βάλετε το χέρι σας στο κεφάλι σας και μπορείτε εύκολα να βγάλετε το κουτί με αλοιφή. Έλα από πάνω μου και λίπανσέ με. - μουρμούρισε ο σεΐχης, σχεδόν χάνει τις αισθήσεις του.
  - Ακόμη και ένας απατεώνας αξίζει ιατρική φροντίδα. Περίμενέ με!
  Το κορίτσι έτρεξε στο δωμάτιο. Δεν νοιαζόταν για τον πλούσιο, αλλά μια τόσο πολύτιμη αλοιφή είναι πολύ σπάνια και θα ήταν χρήσιμη στους επαναστάτες. Και τότε θα παραδώσει το μισητό φρικιό στους επαναστάτες.
  Οι σκλάβοι είχαν ήδη καταφύγει στα δωμάτιά τους. Δύο από αυτούς είδαν μια όμορφη ημίγυμνη κοπέλα. Υγιείς τύποι, πεινασμένοι για γυναικεία στοργή, όρμησαν κοντά της. Η κοπέλα δούλευε σκληρά, ήταν μυώδης και γι' αυτό έσπρωξε εύκολα τον επιτιθέμενο με τα δυνατά της πόδια και φώναξε:
  - Αν θέλεις να πάρεις χρήματα. Απλά να ξέρεις ότι υπάρχει ένας επιθετικός τύπος στο υπόγειο με μια τσάντα χρυσό.
  - Δεν μας αρέσει η επιθετικότητα! - Τα παιδιά αντέτειναν ειρωνικά.
  - Μα είναι και πλούσιος! - Με πείραξε το κορίτσι.
  - Τότε είναι καλύτερα, ας τσακωθούμε! Πού είναι το υπόγειο; - Οι επαναστάτες σκλάβοι φλυαρούσαν.
  - Ακολούθησε το χέρι μου εκεί! - Η σκλάβα κούνησε το δεξί της χέρι.
  Νεαροί, μαύροι σκλάβοι όρμησαν εκεί που έδειχνε το γουδοχέρι της. Το κορίτσι χαμογέλασε και έτρεξε στο δωμάτιο. Η επίπλωση ήταν αρκετά πλούσια, αλλά χαοτική. Και εδώ είναι το ίδιο το ντουλάπι, χυτό από χρυσό. Η Ρακίτα, χωρίς να το σκεφτεί δύο φορές, έβαλε το χέρι της. Γλίστρησε μέσα και εκείνη τη στιγμή έκλεισε το σαγόνι.
  Η καλλονή ούρλιαξε, τα κοφτερά της δόντια της έκοψαν τη βούρτσα.
  - Ω, πόσο οδυνηρό είναι! - Ούρλιαξε και μετά στριμώχτηκε έξω. - Αυτό είναι πολύ κακό!
  Παρά τον άγριο πόνο, η κοπέλα προσπάθησε πυρετωδώς να της δέσει το χέρι. Η Vitchakova, ακούγοντας τις γυναικείες κραυγές, αποφάσισε ότι κάποιος βιαζόταν και μπήκε γρήγορα στο δωμάτιο. Βλέποντας την καλλονή βουτηγμένη στο αίμα, ούρλιαξε:
  - Ποιος τόλμησε να το κάνει αυτό;! Θα τραβήξω την αξιοπρέπειά του στον κώλο του! - Σε μια κρίση θυμού, ο πολεμιστής θα μπορούσε να είναι ένα αγενές άτομο.
  Τα δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια της Ραχίτα, όχι τόσο από τον πόνο που ένιωθε, η σκλάβα δεν ήταν άγνωστη στο να τον μαστιγώσουν πολλές φορές, αλλά από τη συνειδητοποίηση ότι ήταν πλέον ανάπηρη.
  - Αυτός είναι! - Το κορίτσι έδειξε την ντουλάπα.
  - Αν ναι, τότε είναι τρομερό! - Ο Witcher έκοψε το χαμογελαστό έντομο με δύναμη στο κεφάλι. Η πρόσκρουση λύγισε τη δομή και ο μαλακότερος χρυσός θρυμματίστηκε. Η πολεμίστρια συνέχισε να χτυπάει μέχρι που έτριψε το ντουλάπι σε κομμάτια.
  Η κοπέλα χλόμιασε αισθητά και η χιονάτη Πάσσα πήδηξε κοντά της. Εφάρμοσε επιδέξια ένα τουρνικέ, σταματώντας την αιμορραγία. Η Γουίτσεροβα έβγαλε το κομμένο χέρι, το άκρο χλόμιασε, αλλά ήταν ακόμα ζεστό.
  - Εξαιρετική! - Πρέπει να τηλεφωνήσουμε στον Χίροφ. Ίσως το μεγαλώσει. - Ο πολεμιστής σφύριξε δυνατά.
  Ο Πασάς ρώτησε:
  -Ποιος σου έδωσε την ιδέα να κολλήσεις το χέρι σου εδώ;
  - Σάμα!
  - Τι έβαλες μέσα σου; - Ο Γουίττσερ ξαφνιάστηκε.
  - Όχι, αυτό το φρικιό λέγεται Samuma. - Διόρθωσε το κορίτσι.
  - Αν ναι, τότε πρέπει να τεταρτημιστεί. - Η πολεμίστρια άστραψε τα μάτια της.
  - Είναι στο υπόγειο και βαριά τραυματισμένος. Θα έχεις χρόνο να τον πιάσεις. Αν δεν πεθάνει.
  Ο Witcher προσπάθησε να κρατήσει τη βούρτσα, όταν ξαφνικά μετατράπηκε σε μια ολισθηρή σαύρα που προσπάθησε να ξεφύγει κρυφά. Αν η πολεμίστρια δεν ήταν τόσο επιδέξιος από τη γέννησή της, ίσως θα τα κατάφερνε. Επιπλέον, δεν άρπαξε την ουρά, αλλά το λαιμό.
  - Ουάου, ασυνήθιστη μαγεία. Πρέπει να το δείξουμε στον Χίροφ.
  Το πρόσωπο της πληγωμένης κοπέλας έγινε ματ και έχασε τις αισθήσεις της.
  Η Πάσσα την έπιασε εγκαίρως:
  - Ένα νευρικό κορίτσι, αλλά όμορφο! Θα ήταν κρίμα αν παρέμενε ανάπηρη.
  - Λοιπόν, ελπίζω να διορθωθεί αυτό. Μόνο ο Χίροφ έχασε κάπου, υποσχέθηκε να είναι δίπλα μου. - Η Witcher ανασήκωσε τον ώμο της δυσαρεστημένη.
  - Είμαι εδώ! - Ο μάγος πήδηξε πίσω από την πόρτα. - Νιώθω μαγεία.
  - Και το κρατάω στα χέρια μου! - Ο Γουίττσερ έσπασε.
  - Λοιπόν, ούτε αυτό είναι κακό! Αυτό είναι ένα μείγμα μέδουσας και σαύρας, βλέπετε ότι είναι ημιδιαφανές, μπορείτε να δείτε τρεις καρδιές να χτυπούν. - Ο μάγος χαμογέλασε.
  - Γιατί είναι αυτό εντυπωσιακό; Η κοπέλα έχασε το χέρι της και τη θέση της πήρε μια μέδουσα σαύρα. Νομίζω, παρ' όλη την επιδεξιότητα ενός τέτοιου πλάσματος, αυτό δεν είναι καθόλου ισοδύναμο αντικαταστάτη! - Ο πολεμιστής σε καμία περίπτωση δεν είχε την τάση να αστειεύεται.
  - Αλλά ένα από τα μέρη του σώματος μπορεί να επιπλέει, και αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Ένα είδος υπερδύναμης! - Ο μάγος έκλεισε το μάτι πονηρά.
  - Σε τι αποτελείται, επειδή είναι αναπηρία; - Δεν κατάλαβα τον Witcher.
  - Πώς να το πω! Άλλωστε, δεν είναι πλέον απλώς ένα ζώο, αλλά ένα μέρος του γυναικείου σώματος. Αλλά η διαχείριση ενός ζώου είναι δύσκολη. Τώρα αυτή η μικροσκοπική σαύρα μπορεί να συρρικνωθεί και να γλιστρήσει μέσα από οποιαδήποτε ρωγμή ή να σέρνεται μέσα από έναν τοίχο. Επιπλέον, είναι πρακτικά αόρατο, αυτό το είδος είναι σαν χαμαιλέοντας. - Ο μάγος άρχισε να εξηγεί.
  - Πάλσαρ! - είπε, δείχνοντας τον ενθουσιασμό του Πας. - Δεν πίστευα ότι αυτό ήταν δυνατό. Κόψτε το πινέλο και κάντε το να κατασκοπεύει.
  - Συμβαίνει ότι η ήττα υπόσχεται μεγάλα προβλήματα, αλλά αυτό είναι μόνο μια αντανάκλαση μιας μελλοντικής νίκης. - παρατήρησε ο μάγος.
  - Δηλαδή δεν θα την απογοητεύσεις; - διευκρίνισε η Βεντμάκοβα.
  - Οχι! Στον πόλεμο, η ανδρεία και η καλή εξυπνάδα φέρνουν τη νίκη. Για να χτυπήσετε, πρέπει πρώτα να δείτε τον στόχο, διαφορετικά θα εξαρθρώσετε τη γροθιά σας. Αλλά για να αποφευχθεί η εμφάνιση προβλημάτων, η πληγή πρέπει να επουλωθεί. - απάντησε χαμηλόφωνα ο Χίροβο.
  - Δεν είναι καλό για ένα κορίτσι να είναι ανάπηρο. Άλλωστε αυτό θα την παραμορφώσει! Μπορείς να της κάνεις ένα ανθρώπινο χέρι που να μοιάζει με αληθινό μέλος; - ρώτησε ο Witcher.
  - Θα το σκεφτώ! Ίσως μπορέσω να το φτιάξω. Γενικά, οι περισσότεροι μάγοι είναι πολύ καλύτεροι στο να σκοτώνουν παρά να θεραπεύουν. - τόνισε με έμφαση το Khirovo.
  - Συμφωνω με αυτο! Κάθε ανόητος μπορεί να σακατέψει, δεν μπορεί να θεραπεύσει κάθε έξυπνος άνθρωπος. - Η Witcher, για να είμαι πειστική, έστριψε ακόμη και το δάχτυλό της στους κροτάφους της.
  - Πολλοί αγενείς δήμιοι - λίγοι θεράποντες γιατροί!
  Οι σκλάβοι έσυραν τον ιδιοκτήτη του Σαμούμ, φαίνεται πως πέθανε. Η Ρακίτα συνήλθε, με το πρόσωπό της στριμμένο από ενόχληση.
  - Πάλι τους ξεγέλασε! Έφυγε χωρίς να πληρώσει τους λογαριασμούς του.
  - Θα τον κρεμάσω! - είπε ο Witcher. - Ας είναι το πτώμα του μια προειδοποίηση για όλους όσους είναι κακοί και άπληστοι. Ένας άπληστος άνθρωπος είναι πάντα γενναιόδωρος με δάκρυα απογοήτευσης!
  - Είναι λογικό! Αλλά ποιος θα μου επιστρέψει το χέρι; - Το κορίτσι ήταν έτοιμο να κλάψει.
  - Να τος! - Υπέδειξε ο αρχηγός της εξέγερσης.
  Ο Χίροφ υποκλίθηκε, το κορδόνι άναψε στα χέρια του.
  - Μην ανησυχείς! Δεν μπορείς να είσαι ανάπηρος. Οπότε Rakhita θα πρέπει να γίνεις μεγάλος κατάσκοπος. Θέλετε να εκδικηθείτε όλους τους πλούσιους και ισχυρούς αυτής της αυτοκρατορίας.
  - Φυσικά. Μην είσαι σκλάβος, ταπεινωμένος στη σκόνη! - αναφώνησε το κορίτσι.
  - Έτσι μπορείτε να μας βοηθήσετε! Αυτή η αυτοκρατορία δεν διοικείται καλά, οπότε ο τάφος θα διορθώσει το καμπούρη σύστημα! - Ο μάγος απελευθέρωσε μια δέσμη ενέργειας από τον δείκτη του.
  - Παράξενο! Βλέπω πολλή ενέργεια σε σένα. Και σοφία! Είμαι έτοιμος να έρθω μαζί σας! - αναφώνησε ο σκλάβος.
  - Θα σε πληγώσει, αλλά θα μπορέσεις να επικρατήσεις! Χωρίς πόνο δεν υπάρχει ανδρεία, χωρίς τόλμη δεν υπάρχει νίκη! - δήλωσε ο μάγος, επιδεικνύοντας μια φιλοσοφική νοοτροπία.
  "Είμαι γυναίκα, που σημαίνει ότι έχω συνηθίσει να αντέχω". - Ο Ρακίτα έγνεψε καταφατικά.
  - Όταν δεν έχετε αρκετή υπομονή, το τραγούδι θα σας βοηθήσει! - αστειεύτηκε ο Χίροφ.
  Όλοι γέλασαν. Ο Witcher είχε καλή διάθεση. Η εκκίνηση ήταν νικηφόρα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Πρώτα απ 'όλα, είναι απαραίτητο να σχηματιστεί ένας στρατός από σκλάβους πριν τραπούν σε φυγή. Οι άνθρωποι λοιπόν είναι σαν το σίδερο, πριν κρυώσει, δώστε του το επιθυμητό σχήμα. Η κοπέλα πολεμίστρια βγήκε στον τοίχο, ανέβηκε στην αυλή και διέταξε με βροντερή φωνή:
  - Φύσηξε να μαζευτούν όλοι!
  Ο Πασάς ρώτησε:
  - Και γυναίκες;!
  - Ναί! Θα χρειαστούμε κάθε σπαθί. Βιαστείτε, αλλά να ξέρετε ότι δεν θα γίνουν ληστείες, θα τα μοιράσουμε όλα εξίσου.
  Η συλλογή των σκλάβων χρειάστηκε λίγο χρόνο• χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουμε ακόμη και μαστίγια. Η ίδια η Witcher αναγκάστηκε να βοηθήσει τους λίγους που δεν έχασαν το κεφάλι τους και να περιορίσει τις ληστείες. Το κορίτσι έδωσε ένα καλό χαστούκι στα αυτιά σε πέντε από τους πιο ζηλωτές ληστές και μάλιστα έκοψε το κεφάλι ενός. Σταγονίδια αίματος έπεσαν στο πρόσωπό της, η Γουίττσερ τις έγλειψε λαίμαργα. Δούλεψε. Η γενική συγκέντρωση έγινε στο σκοτάδι υπό το φως των πυρσών. Υπήρχαν χιλιάδες απελευθερωμένοι σκλάβοι• ο Witcher υπολόγισε ακόμη και με το μάτι ότι ήταν τουλάχιστον δώδεκα χιλιάδες, αν και πολλοί από αυτούς περιλάμβαναν παιδιά και γυναίκες.
  Έπαιξε από τον υψηλότερο πύργο στο Detinets. Ο μάγος στάθηκε στην απέναντι πλευρά, ήλεγχε όλη τη συγκέντρωση. Οι σκλάβοι εκμεταλλεύονταν βάναυσα και οι αδύναμοι εκτελούνταν ή σφαγιάζονταν. Σε γενικές γραμμές λοιπόν, αν πάρουμε φυσικές παραμέτρους, έμοιαζαν καλοί μαχητές. Απλώς χρειάζονται εκπαίδευση. Η Βεντμάκοβα έδωσε μια εμπρηστική ομιλία. Εξήγησε ιδιαίτερα επίμονα την ανάγκη δημιουργίας ενός μεγάλου απελευθερωτικού στρατού.
  - Η ενότητα, το θάρρος, η ανιδιοτέλεια είναι τα κλειδιά της νίκης, της ελευθερίας, της ευτυχίας! Χωρίς πειθαρχία δεν υπάρχει στρατός και χωρίς στρατό δεν μπορείς να αποκτήσεις ελευθερία! Η δουλειά μας έχει κάνει πιο δυνατούς, πολλαπλασιασμένη με την εξυπνάδα θα μας δώσει ελευθερία και μαζί με την τύχη θα φέρει την ευτυχία!
  Ας γίνουμε λοιπόν ένα και ας πετάξουμε τις αλυσίδες! - Μίλησε ο πολεμιστής.
  Οι σκλάβοι εξέφρασαν την έγκρισή τους με δυνατές κραυγές! Μόνο ένας σκλάβος, με πολλά σημάδια και περήφανο βλέμμα, ήταν σιωπηλός. Το βλέμμα του εξέφραζε τον πιο ακραίο βαθμό περιφρόνησης.
  Ο Witcher πρότεινε ξανά την επιλογή ενός μόνο ηγέτη της εξέγερσης!
  - Ο διοικητής είναι σαν την κορυφή της πυραμίδας - πρέπει να υπάρχει μόνο ένας, διαφορετικά ακόμη και μια τόσο ισχυρή δομή θα καταρρεύσει!
  Οι σκλάβοι ούρλιαξαν:
  -Σωστά! Οδήγησέ μας.
  -Είσαι μεγάλος πολεμιστής και θα είσαι ο αρχηγός μας! - Απροσδόκητα, το αγόρι κατάφερε να φωνάξει τους πάντες.
  Αυτό εξέπληξε τη Βεντμάκοβα: πώς είναι ακόμη δυνατό αυτό. Κοίταξε πιο προσεκτικά• στα χέρια του παιδιού υπήρχε κάτι παρόμοιο με φυσητήρα, μόνο πιο χοντρό. Και με τη βοήθεια αυτής της συσκευής βρόντηξε.
  - Το αγόρι θα πάει μακριά! Ποιο είναι το όνομα του? - ρώτησε ο πολεμιστής.
  - Ντικ! Ανακάλυψα συγκεκριμένα. - πρότεινε ο Πάσσα.
  - Απλό όνομα! - Ο Witcher περίμενε σαφώς κάτι πιο εξωτικό.
  - Γιατί πολυπλοκότητα!
  -Ανακοινώνουμε ψηφοφορία! - ανακοίνωσε ο μάγος. Η φωνή του ήταν τόσο βροντερή που οι φοίνικες έτρεμαν. - Όποιος είναι υπέρ του αρχηγού του πολεμιστή Witcher, σηκώστε το δεξί σας χέρι! Ψηφίστε για την αλήθεια, την ελευθερία και την τιμή! Και η ζωή σου θα γίνει τέτοια που θα ζηλέψουν οι θεοί! -
  Οι σκλάβοι, κυριευμένοι από ενθουσιασμό, σήκωσαν σχεδόν ομόφωνα τα χέρια τους στον αέρα. Έμοιαζαν με πολεμιστή και η ομοφωνία τους υποδήλωνε ότι ίσως ο Χίροφ είχε χρησιμοποιήσει τη μαγεία του εδώ.
  Δεν είναι αλήθεια ότι η άφιξή του τους έδωσε ελευθερία και την ευκαιρία να νιώσουν αληθινοί άνθρωποι. Αυτό σημαίνει ότι είναι φυσικό να χαιρετάμε τον Witcher σαν βροχή σε ξηρασία. Η χαρά ήταν ορατή στα πρόσωπα των πρώην σκλάβων. Ήταν σαν να ξύπνησε.
  Εδώ, μέσα σε γενική αγαλλίαση, ένας πανίσχυρος σκλάβος, πλούσια διακοσμημένος με ουλές, προχώρησε. είπε με τη βαθιά φωνή του.
  - Υπήρξαν και θα υπάρχουν πολλοί που θέλουν να οδηγήσουν στην ευτυχία. Έχετε όμως ηθικό δικαίωμα σε αυτό!
  - Οι οποίες!? - Η Witcher ξεγύμνωσε το στόμα της γεμάτο δόντια. Ο δικέφαλος μυς στα γυμνά του μπράτσα διογκώθηκε.
  - Ποιος είσαι?! Γόνος ευγενούς οικογένειας ή απλός. Ή ίσως ακόμη και ένας δραπέτης σκλάβος όπως ο Zhissor. Υποσχέθηκε επίσης πολλά, αλλά έβαλε τέλος στη ζωή του σε έναν πάσσαλο. Και μαζί του είκοσι χιλιάδες σκλάβοι. - Ο πανίσχυρος σκλάβος τον έκοψε.
  - Εδώ πολλά θα εξαρτηθούν από εμάς τους ίδιους. Βλέπω σημάδια πάνω σου, πιθανότατα δεν γεννήθηκες σκλάβος, μπορώ να διακρίνω πληγές που προκαλούνται από ένα μαστίγιο ή ένα σπαθί με δόρατα! - δήλωσε η Βεντμάκοβα.
  - Μαντέψατε τον άγνωστο σε μένα πολεμιστή! Είμαι ο κόμης ντε Φορς, απόγονος τρομερών βασιλιάδων. Ξέρεις όμως το όνομα του πατέρα σου; - ρώτησε ο ευγενής σκλάβος.
  - Η αρχοντιά της οικογένειας έχει την ίδια σχέση με το θάρρος με το μήκος των μαλλιών με την εξυπνάδα! - απάντησε η Βεντμάκοβα και πρόσθεσε αμέσως. -Καμία ανδρεία των προγόνων μας δεν θα βοηθήσει έναν δειλό!
  -Μιλάς όμορφα. Σαν γελωτοποιός του πανηγυριού, πόσο γενναία είναι η καρδιά σου; - Ο σκλάβος συνοφρυώθηκε απειλητικά.
  - Λοιπόν, τι ήρωας είσαι! Μέτρησε, αλλά μετρήθηκες με μοίρα σκλάβου, πού ήταν η περηφάνια και το κουράγιο σου! - Το Witcher έχει ήδη αρχίσει να τελειώνει.
  - Είχα τους λόγους μου για αυτό. Και ποιες, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε, λιγότερη γνώση σημαίνει ότι είναι πιο εύκολο να πεθάνεις! Σε προκαλώ σε θανάσιμη μάχη, και αν είσαι γενναίος όχι μόνο στα λόγια, τότε θα δεχτείς την πρόκληση! - βρυχήθηκε ο κόμης ντε Φορς.
  - Μπορείτε να είστε σίγουροι για αυτό! - Ο πολεμιστής τσίμπησε.
  Οι σκλάβοι καθάρισαν την αρένα. Ο Witcher κατέβηκε και έλεγξε το σπαθί. Ο αντίπαλός της στάθηκε απέναντί της. Είχε το δικό του όπλο, δύο αιχμηρά ξίφη. Για κάθε ενδεχόμενο, η πολεμίστρια έβγαλε άλλο σπαθί από το στήθος της.
  Ο Κόμης ντε Φόρσα ήταν πολύ ψηλότερος από τον Γουίττσερ, πολύ πιο φαρδύς στους ώμους, αν και δεν φαινόταν τόσο μυώδης και γλυπτός, ένα κορίτσι άξιο να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής στο fitness. Ωστόσο, δεν υπήρχε λίπος και οι σύνδεσμοι των τενόντων ήταν σφιγμένοι και πρησμένοι. Επιπλέον, υπήρχε μια αίσθηση μεγάλης εμπειρίας σε κάθε κίνηση και το άλμα βάδισμα μιλούσε πολύ. Ένα χαμόγελο εμφανίστηκε στα πρόσωπά τους• δεν ήταν πια περιφρονητικό, αλλά μάλλον συμπαθητικό.
  - Λοιπόν, έχεις μπελάδες, κορίτσι! Δεν θα σε ζηλέψουν. - Ο Κόμης της έδειξε τη γροθιά του.
  - Γιατί έχεις τόση αυτοπεποίθηση; - Ο εκνευρισμός του Witcher εντάθηκε.
  - Κέρδισα πολλούς αγώνες και τουρνουά. Στο βασίλειό μου, θεωρήθηκα ένας από τους καλύτερους μαχητές, πολλοί με θεωρούσαν ακόμη και τον καλύτερο. - Φόρσα, τίναξε τους μύες του στήθους του, που έμοιαζαν με δύο ασπίδες που στέκονταν η μια δίπλα στην άλλη.
  - Αυτό γιατί πολεμήσατε μόνο με τους ευγενείς, και αυτοί εκφυλίστηκαν και πάχυναν. Τώρα, αν τα πήγαινες καλά με έναν ταλαντούχο κοινό, θα σου έμενε λίγη φήμη! - απάντησε με σιγουριά ο Witcher.
  - Σκύλος που γαβγίζει, γεια, ένα ραβδί, ή μάλλον το σπαθί μου, δεν έχει περπατήσει στην πλάτη μου! - Όλη η πληρότητα της αλαζονείας επέστρεψε στην καταμέτρηση.
  - Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον! Μια λεπίδα από το πιο δυνατό ατσάλι σκουριάζει στα χέρια ενός φλύαρου και ενός δειλού! "Η Βεντμάκοβα δεν έπαψε ποτέ να λάμπει με την ευγλωττία της.
  - Λοιπόν, αυτό πιθανότατα ισχύει για σένα, θηλυκό κάθαρμα! - γρύλισε ο Φόρσα.
  - Ίσως σταματήσουμε να ξιφομαχούμε και ας χρησιμοποιήσουμε κάτι πιο δυνατό! - Ο Witcher έπαιξε μια κομψή φιγούρα οκτώ.
  - Αμοιβαίως!
  Ο κόμης και ο αρχηγός των ανταρτών ήρθαν αντιμέτωποι. Τα ξίφη κινήθηκαν γρήγορα και χτύπησαν με πλήρη δύναμη. Από τα χτυπήματα έπεσαν σπίθες και ακούστηκε ένας ήχος κουδουνίσματος.
  Ο Κόμης επιτέθηκε πολλές φορές. Δοκίμασε την τεχνική της διπλής κάννης, αλλά η Witcher αντιμετώπισε τις επιθέσεις, σημειώνοντας ότι η ευγενής αντίπαλός της είχε αξιοπρεπή ταχύτητα.
  - Τι παιζεις!
  - Στις χορδές του θανάτου!
  Ο Κόμης εξαπέλυσε πάλι μια σειρά από χτυπήματα, δοκίμασε σύνθετους συνδυασμούς. Η Βεντμάκοβα υποχώρησε ελαφρά και πραγματοποίησε αντεπίθεση, πιάνοντας ελαφρά την αντίπαλό της στο στήθος.
  Μελέτησε τις κινήσεις του έμπειρου πολεμιστή, αφιερώνοντας χρόνο για να τον βάλει κάτω. Ο Κόμης χαμογέλασε και τα μάτια του άστραψαν:
  - Δεν είσαι καθόλου τόσο απλός! Ίσως ούτε καν πλήρης σκλάβος, αν και πηγαίνεις ξυπόλητος.
  - Γεννήθηκα ελεύθερος και έζησα στο δάσος! Ο λαιμός μου δεν γνώρισε ποτέ ζυγό. Είναι αδιανόητο να υποταχθείς στη βία. Ένας πραγματικά ελεύθερος άνθρωπος υποτάσσεται σε τρία πράγματα - τη λογική, την αγάπη, τον Θεό. Ο δούλος στην ψυχή του είναι υποταγμένος - στα πάθη, στη λαγνεία, στους δούλους του Θεού! - απάντησε όμορφα η Witcher.
  - Έχεις δίκιο για το τελευταίο! Είσαι αυτός που έχεις αληθινά δίκιο, αυτοί οι παπάδες και οι παπάδες με έστησαν! - Ο Κόμης έκανε διπλό ανεμιστήρα και στη συνέχεια τεχνική "clamshell", αλλά δεν πέτυχε. - Θα χαρώ να μιλήσω μαζί σου με ένα ποτήρι κρασί, εκτός φυσικά και αν σε σκοτώσω.
  - Μια κούπα κρασί είναι σαν ωκεανός - αν παρασυρθείς, χάνεις έδαφος κάτω από τα πόδια σου! - Είπε ο πολεμιστής.
  - Μα νιώθεις πιο ελεύθερος. Τι θα λέγατε για αυτή την τεχνική;
  Κρατούσε την τρίαινα και μετά την πεταλούδα. Σε απάντηση, ο Witcher χτύπησε πιο δυνατά τη συνάντηση. Ο Κόμης κλονίστηκε και υποχώρησε. Στη συνέχεια, ο ανταγωνισμός συνεχίστηκε ξανά, ο Φόρσα κινήθηκε σαν να είχε τελειώσει, συνειδητοποίησε ότι ο αντίπαλός του ήταν πολύ δυνατός για να την πάρει χωρίς τελετή. Στη συνέχεια, έχοντας συνηθίσει τον Witcher σε μια συγκεκριμένη σειρά κινήσεων, ο κόμης άλλαξε απροσδόκητα την τροχιά του σπαθιού και χτύπησε το κορίτσι στο μυώδες, αλλά και θηλυκό, στήθος. Το αίμα κύλησε, η γρατσουνιά ήταν βαθιά. Η πληγή δεν έσπασε τη Witcher, αλλά αντίθετα, της έδωσε δύναμη. Το κορίτσι πήγε στην επίθεση, τα ξίφη έλαμψαν, εκτελώντας έναν περίεργο χορό. Και παρόλο που από έξω φαινόταν ότι η πολεμίστρια είχε χάσει τελείως το κεφάλι της και ήταν έξαλλη, η ζωή στο δάσος και το κυνήγι από τη βρεφική ηλικία της έμαθαν να διατηρεί τα λογικά της στην πιο σκληρή μάχη. Ήταν δύσκολο για τον Κόμη να συγκρατήσει μια τέτοια πίεση• υποχώρησε, με δυσκολία να αντισταθεί. Η Βεντμάκοβα έπιασε τη στιγμή που ο αξιωματούχος της σκλάβας οπισθοχώρησε, σαν να τον είχε γρονθοκοπήσει κάτω από το γόνατο. Το χτύπημα χτύπησε τον τένοντα και το μέτρημα υποχώρησε, η ταχύτητά του έπεσε. Στη συνέχεια, η κοπέλα κράτησε τη δική της τεχνική, την επινόησε η ίδια, αποκαλώντας την εννιακέφαλο δράκο. Μόνο ένας καλά εκπαιδευμένος μαχητής θα μπορούσε να πετύχει κάτι τέτοιο. Επιπλέον, η τελευταία ένατη επίθεση ήταν σχεδόν ακαταμάχητη. Εδώ ήταν θέμα μηχανισμού, που αντικατοπτρίζει την επίθεση, το χέρι ήταν πολύ αποδυναμωμένο, απέκρουσε τις επιθέσεις, και ως εκ τούτου η τελευταία επίθεση τελείωσε. Για πρώτη φορά, ο πολεμιστής εκτέλεσε την τεχνική σε έναν αρκετά επιδέξιο και γρήγορο σύντροφο, και όταν λαχάνιασε, ρίχνοντας το σπαθί του, έγινε σαφές ότι η καινοτομία ήταν επιτυχημένη.
  Ο Κόμης χλόμιασε, έχασε τη δύναμή του.
  -Τυχερή σκύλα!
  - Όχι πραγματικά! Η τύχη είναι ασταθής σαν την άμμο - μόνο η σκληρή δουλειά θα τη δέσει με τσιμέντο.
  Η Witcher τραυμάτισε ξανά τον εχθρό της, αλλά όχι βαθιά - δεν ήθελε να σκοτώσει ή να ακρωτηριάσει. Χτυπώντας ξανά, πέταξε, ο κόμης απέκρουσε μηχανικά και η πολεμίστρια χτύπησε το ξίφος με το πόδι της ράβδου. Ο δούλος αξιωματούχος αποδείχθηκε ότι ήταν εντελώς άοπλος. Η Witcher, πετώντας τα ξίφη της, όρμησε στον εχθρό και σκόνταψε τον κόμη. Τα χέρια της έσφιξαν το άκρο του σε μια κλειδαριά.
  -Τα παρατάς; - Τα μάτια του πάνθηρα άστραψαν.
  - Μετρώ την παράδοση σε έναν ξυπόλητο δούλο!
  Ο Witcher αντιτάχθηκε έντονα:
  - Όχι σκλάβος, αλλά μαχητής για δίκαιο σκοπό! Εσύ ο ίδιος ήσουν σκλάβος και κατάλαβες τι είναι ταπείνωση, αλλά αυτοί είναι άλλοι άνθρωποι, όχι χειρότεροι από εμάς. Ρωτήστε λοιπόν τη συνείδησή σας!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 10.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova πολέμησαν στην πρώτη γραμμή. Το αγόρι και το κορίτσι είχαν ήδη βαρεθεί αρκετά από τον παρατεταμένο πόλεμο. Το να σκοτώνεις και να πυροβολείς συνεχώς γίνεται επίσης βαρετό.
  Είναι σαν παιχνίδι. Το ίδιο παιχνίδι σκοποβολής αργά ή γρήγορα θα γίνει βαρετό.
  Τα παιδιά είχαν βαρεθεί να πυροβολούν και να πετούν συνεχώς χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια τους.
  Το αγόρι έδωσε σειρά. Κόρησε τους φασίστες.
  Και είπε:
  - Μαέτα!
  Η κοπέλα πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της πόδια. Σκόρπισε τους Φρίτζες και φώναξε με χαρά:
  - Θα έχουμε νέες, πολύ μεγάλες νίκες!
  Αλλά αυτό γίνεται βαρετό. Ακόμη και το γεγονός ότι από τη ρίψη των γυμνών ποδιών του αγοριού, τα τανκς του Χίτλερ σπρώχνονται στα πλάγια.
  Τότε ο Όλεγκ άρχισε να συνθέτει.
  Μια άλλη εναλλακτική ιστορία. Ο Ζιουγκάνοφ δεν ψήφισε την υποψηφιότητα του Στεπάσιν και ούτε οι τρεις κομμουνιστικές φατρίες.
  Αυτό έληξε με τη διάλυση της Κρατικής Δούμας και τις πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο του 1999.
  Φυσικά, οι κομμουνιστές ήταν πιο δυνατοί από ποτέ. Και πήγαν στις εκλογές, βασιζόμενοι στα επιτεύγματα της κυβέρνησης Primakov, όπου έπαιξαν αξιοσημείωτο ρόλο. Το μπλοκ Unity δεν έχει δημιουργηθεί ακόμη. Ο Πούτιν δεν εμφανίστηκε ως πρωθυπουργός. Και η εισβολή μαχητών στο Νταγκεστάν πρόσθεσε περισσότερους ψήφους στα αριστερά και σκότωσε τη δύναμη των αρχών.
  Γενικά η κυβέρνηση αποδείχθηκε ανοργάνωτη. Η NDR αποδυναμώθηκε και κατέρρευσε και δεν υπήρχε νέο έτοιμο κόμμα. Και ο Στεπάσιν, διοριζόμενος πρωθυπουργός, δεν ηγήθηκε του κόμματος στην εξουσία. Και τότε ο Γέλτσιν τον απέλυσε εντελώς.
  Εν ολίγοις, οι βουλευτικές εκλογές κατέληξαν σε μια συντριπτική νίκη της αριστεράς.
  Ο κομμουνιστικός θρίαμβος ήταν εντυπωσιακός. Επιπλέον, το μπλοκ Primakov-Luzhkov δεν είχε χρόνο να χαλαρώσει. Αλλά και πάλι κατάφερε να εγγραφεί μαζί με τους αγρότες. Και πήρε τη δεύτερη θέση. Το τρίτο ήταν το "Yabloko", το οποίο είχε καλό PR. Το LDPR κατέλαβε την τέταρτη θέση. Αλλά σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο γεγονός ότι τα φιλοπροεδρικά κανάλια προώθησαν ενεργά αυτό το κόμμα.
  Και ο Γέλτσιν έδωσε, ή μάλλον, απένειμε στον Ζιρινόφσκι τον βαθμό του στρατηγού.
  Όλα λοιπόν έγιναν σύμφωνα με ένα ειδικό σενάριο.
  Η αντιπολίτευση κατέλαβε την εξουσία στην Κρατική Δούμα. Και ο Γέλτσιν συμφώνησε να αποχωρήσει οικειοθελώς, ορίζοντας επίσημα τον Πριμάκοφ ως διάδοχό του. Ο Ζιουγκάνοφ έγινε πρωθυπουργός και δεξί χέρι.
  Αυτό, γενικά, ταίριαζε στους κομμουνιστές. Και επετεύχθη συμβιβασμός. Ο Basayev και ο Khattab αναγκάστηκαν να φύγουν από το Νταγκεστάν. Αλλά δεν έστειλαν στρατεύματα στην ίδια την Τσετσενία.
  Εκεί σύντομα ξέσπασε εμφύλιος πόλεμος και διαίρεση σε πολλές φατρίες.
  Η Ρωσία βοήθησε τον Μασκάντοφ και τον Καντίροφ. Ο Πριμάκοφ κέρδισε εύκολα τις ρωσικές προεδρικές εκλογές. Ο δεύτερος έγινε απροσδόκητα ο Ζιρινόφσκι - που δεν είχε άλλους ανταγωνιστές στο εκλογικό του σώμα και ο φιλελεύθερος Γιαβλίνσκι δεν ήταν ο αντίπαλός του.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο διέκοψε την έκθεσή του. Όχι, δεν είναι ενδιαφέρον. Και πάλι, ένα ήδη καλυμμένο θέμα, μετά τον Primakov, τον Zyuganov και την αποκατάσταση της ΕΣΣΔ. Με έχει κουράσει!
  Κάτι μπορεί να είναι πιο ενδιαφέρον να συνθέσετε. Για παράδειγμα, για το διάστημα.
  Το αγόρι άρχισε να έρχεται με ιδέες.
  Η νέα πρωτεύουσα της Μεγάλης Ρωσικής Αυτοκρατορίας ονομαζόταν Petrograd-Galaktik. Ιδρύθηκε στον αστερισμό του Τοξότη, σχεδόν στο κέντρο του γαλαξία. Τόσο τα αστέρια όσο και οι πλανήτες ήταν πολύ πιο πυκνοί εδώ από ό,τι στα περίχωρα του Γαλαξία, όπου βρήκε καταφύγιο η παλιά Γη. Οι δυνάμεις της Δυτικής Συνομοσπονδίας εκδιώχθηκαν εντελώς από τον πυρήνα. Ωστόσο, ο πόλεμος δεν πέρασε χωρίς ίχνος: χιλιάδες πλανήτες καταστράφηκαν και από τη Γη έμειναν μόνο μνήμες. Αυτός ήταν ο κύριος λόγος για τη μετακίνηση της πρωτεύουσας στο πλουσιότερο και πιο ήσυχο μέρος του γαλαξία. Είναι πολύ δύσκολο να περάσεις εδώ, επομένως, ακόμη και σε συνθήκες ολοκληρωτικού διαστημικού πολέμου, όπου η πρώτη γραμμή είναι μια αφηρημένη έννοια και το πίσω μέρος είναι μια σύμβαση, ο πυρήνας έχει γίνει η κύρια ρωσική βάση και βιομηχανικό οχυρό. Η πρωτεύουσα μεγάλωσε και κατάπιε εντελώς τον πλανήτη Kishish, μετατρέποντας σε μια γιγαντιαία μητρόπολη. Μια γιγάντια πόλη ικανή να εντυπωσιάσει κάθε λογικό άτομο. Πολλά αεροσκάφη διασχίζουν τον μωβ ουρανό.
  Ο Στρατάρχης Maxim Troshev κλήθηκε στον Υπουργό Άμυνας, Super Marshal Igor Roerich. Η επικείμενη συνάντηση ήταν σημάδι απότομα αυξημένης εχθρικής δραστηριότητας. Ο πόλεμος, κουρασμένος από όλους, καταβρόχθισε τους πόρους σαν αρπακτικό χωνί, τρισεκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν σε αυτόν και κανείς δεν μπορούσε να επιτύχει την επιθυμητή επιτυχία. Η στρατιωτικοποίηση άφησε το στίγμα της στην αρχιτεκτονική της Πετρούπολης-Γαλακτίκ. Τεράστιοι ουρανοξύστες στέκονται σε τακτοποιημένες σειρές, αντιπροσωπεύουν τετράγωνα σε μια σκακιέρα πόλης. Αυτό θύμισε ακούσια στον στρατάρχη το σχηματισμό διαστημικών αρμάδων. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας μάχης, μεγάλα ρωσικά διαστημόπλοια πήραν επίσης τις θέσεις τους και στη συνέχεια έσπασαν ξαφνικά τον σχηματισμό, χτυπώντας την ναυαρχίδα του εχθρού. Μια καλά μελετημένη μάχη μετατράπηκε σε μάχη σώμα με σώμα, μερικά πλοία συγκρούστηκαν, εκρήγνυνται σε τερατώδες φωτεινές λάμψεις. Το κενό χρωματίστηκε σαν να είχαν εκραγεί γιγάντια ηφαίστεια και ποτάμια φωτιάς να κυλήσουν αμέσως, ρυάκια από κολασμένες φλόγες είχαν σκάσει στις όχθες τους, σκεπάζοντάς τα με ένα καταστροφικό κύμα. Σε μια χαοτική μάχη, η επιτυχία συνόδευσε τον στρατό της Μεγάλης Ρωσίας, αλλά η νίκη ήρθε με εξαιρετικά υψηλό τίμημα. Αρκετές χιλιάδες διαστημόπλοια μετατράπηκαν σε ρεύματα στοιχειωδών σωματιδίων. Είναι αλήθεια ότι ο εχθρός υπέστη ακόμη μεγαλύτερες απώλειες. Οι Ρώσοι ήξεραν πώς να πολεμούν, αλλά η συνομοσπονδία, που περιελάμβανε πολλές φυλές, έσπασε με μανία, προβάλλοντας πεισματική αντίσταση.
  Το κύριο πρόβλημα ήταν ότι το κέντρο της συνομοσπονδίας, που βρισκόταν στον γαλαξία Thom, ήταν πολύ δύσκολο να καταστραφεί. Ο αρχαίος πολιτισμός των σφενδάμιων σκουπιδιών, που έζησε σε αυτό το σύμπλεγμα αστεριών για εκατομμύρια χρόνια, έστησε ένα απόρθητο φρούριο και περικυκλώθηκε με μια ισχυρή γραμμή άμυνας, γεμάτη παγίδες.
  Για να σπάσει σε αυτό το διάστημα "Mannerheim", ολόκληρος ο ρωσικός στρατός δεν θα είναι αρκετός. Δεν ήταν δυνατό να τελειώσει ο πόλεμος. Πλανήτες και συστήματα άλλαξαν χέρια πολλές φορές. Ο στρατάρχης κοίταξε γύρω από την πρωτεύουσα με ένα αίσθημα νοσταλγίας. Οι γραβιολέτες και οι φλάντζες βάφτηκαν σε χακί χρώματα και ο διπλός σκοπός του αεροσκάφους ήταν αισθητός παντού. Μερικά κτίρια είχαν σχήμα γιγάντια τανκς ή οχήματα μάχης πεζικού με ράγες αντί για εισόδους. Ήταν αστείο να βλέπεις πώς ένας καταρράκτης αναδύθηκε από το βαρέλι μιας τέτοιας φτερωτής δεξαμενής, το μπλε και σμαραγδένιο νερό αντανακλούσε τους τέσσερις "ήλιους", παίζοντας με δεκάδες αποχρώσεις, και εξωτικά δέντρα και τεράστια λουλούδια φύτρωναν στον κορμό και τα φτερά, σχηματίζοντας περίεργους κρεμαστούς κήπους. Σύγχρονα, μόνο γιγαντιαία άρματα μάχης ουρανοξύστες, συνήθως απλοποιημένα σε σχήμα, οπλισμένα με πολλά όπλα. Η διαμονή σε τέτοια σπίτια είναι βολική και άνετη, αν και σε περίπτωση επίθεσης στην πρωτεύουσα, ένα παρόμοιο κτίριο θα μετατρεπόταν σε μια ισχυρή μονάδα μάχης σε πέντε λεπτά. Οι περαστικοί όλων των τάξεων, ακόμα και τα μικρά παιδιά, ήταν με στρατιωτικές στολές ή με ρούχα διαφόρων παραστρατιωτικών οργανώσεων. Οι νάρκες του κυβερνοχώρου αιωρούνταν ψηλά στη στρατόσφαιρα• εμφανισιακά έμοιαζαν με πολύχρωμες μπάλες. Τα φωτιστικά φώτιζαν το θησαυροφυλάκιο του ουρανού, πλημμυρίζοντας με εκτυφλωτικές ακτίνες τις λείες καθρέφτες λεωφόρους. Ο Μαξίμ Τρόσεφ δεν ήταν συνηθισμένος σε τέτοιες υπερβολές.
  "Τα αστέρια είναι πολύ πυκνά εδώ. Και είναι πολύ ζεστό για μένα".
  Ο στρατάρχης σκούπισε τον ιδρώτα από το μέτωπό του και άνοιξε τον εξαερισμό. Η περαιτέρω πτήση πήγε χωρίς προβλήματα και σύντομα εμφανίστηκε το κτίριο του Υπουργείου Άμυνας. Στην είσοδο υπήρχαν τέσσερα οχήματα μάχης. Τα αιχμηρά luchiars με τα κορόιδα τους -ζώα με όσφρηση δεκαπέντε φορές πιο δυνατή από του σκύλου- περικύκλωσαν τον Troshev. Το κυκλώπειο παλάτι του υπερστρατάρχη πήγε βαθιά κάτω από τη γη, με τους χοντρούς τοίχους του να φιλοξενούν κανόνια πλάσματος και λέιζερ. Το εσωτερικό του βαθιού καταφυγίου ήταν απλό - η πολυτέλεια δεν ενθαρρύνθηκε. Πριν από αυτό, ο Troshev είδε το αφεντικό του μόνο σε μια τρισδιάστατη προβολή. Ο υπερστρατάρχης ήταν ένας ηλικιωμένος, έμπειρος πολεμιστής εκατόν είκοσι ετών. Έπρεπε να κατέβω σε ένα ασανσέρ υψηλής ταχύτητας, διαπερνώντας αρκετά δέκα χιλιόμετρα υπόγεια.
  Έχοντας περάσει τον κλοιό των επίλεκτων φρουρών και των ρομπότ μάχης, ο στρατάρχης μπήκε στο γραφείο, όπου ο υπολογιστής πλάσματος προσομοίωσε ένα διευρυμένο ολόγραμμα του γαλαξία με σημάδια συγκέντρωσης ρωσικών στρατευμάτων και τους χώρους υποτιθέμενων εχθρικών χτυπημάτων. Μικρότερα ολογράμματα κρέμονταν κοντά• εικόνες άλλων γαλαξιών ήταν ορατές. Ο έλεγχος πάνω τους δεν ήταν συνεχής• διάσπαρτα ανάμεσα στα αστέρια υπήρχαν αναλαμπές ανεξάρτητων κρατών που κατοικούνταν από ευφυείς, μερικές φορές πολύ περίεργες, φυλές. Ο Τρόσεφ δεν κοίταξε για πολύ αυτό το μεγαλείο• έπρεπε να κάνει άλλη μια αναφορά. Ο Igor Roerich φαινόταν νέος, το πρόσωπό του ήταν σχεδόν χωρίς ρυτίδες και είχε πυκνά ξανθά μαλλιά. Φαινόταν ότι μπορούσε να ζήσει και να ζήσει, αλλά η ρωσική ιατρική σε συνθήκες πολέμου δεν ενδιαφερόταν πολύ για την παράταση της ανθρώπινης ζωής. Αντίθετα, η ραγδαία αλλαγή των γενεών ώθησε την εξέλιξη και ήταν προς όφελος του αδίστακτου επιλογέα πολέμου. Η διάρκεια ζωής περιορίστηκε στα εκατόν πενήντα χρόνια. Ακόμη και για την ελίτ. Λοιπόν, το ποσοστό γεννήσεων παρέμεινε πολύ υψηλό, οι αμβλώσεις ήταν μόνο για ελαττωματικά παιδιά και τα αντισυλληπτικά απαγορεύονταν. Ο υπερστρατάρχης έστρεψε το βλέμμα του στον Τρόσεφ καθώς μπήκε μέσα.
  - Και εδώ είσαι, Μαξίμ. Αποθέστε όλα τα δεδομένα στον υπολογιστή, θα τα επεξεργαστεί και θα δώσει λύση. Τι μπορείτε να πείτε για τα πρόσφατα γεγονότα;
  - Οι Συνομοσπονδίες και οι σύμμαχοί τους πήραν ένα καλό μάθημα. Η ζυγαριά γέρνει προς την κατεύθυνση μας.Τα τελευταία δέκα, η συντριπτική πλειοψηφία των μαχών έχει κερδηθεί.
  Ο Ρέριχ έγνεψε καταφατικά.
  - Το ξέρω. Αλλά οι σύμμαχοι των Συνομοσπονδιών, οι Νταγκ, έγιναν αισθητά πιο ενεργοί. Αρχίζουν να αποτελούν σοβαρή απειλή.
  - Συμφωνώ.
  Ο Ρέριχ έκανε κλικ στην εικόνα στο ολόγραμμα και τη μεγέθυνε ελαφρώς.
  - Μπροστά σας είναι ο γαλαξίας Smoor. Εδώ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο οχυρό του Dug. Εδώ θα χτυπήσουμε το κύριο πλήγμα. Εάν πετύχουμε, θα μπορέσουμε να κερδίσουμε τον πόλεμο μέσα σε εβδομήντα, το πολύ εκατό χρόνια. Και αν αποτύχουμε, ο πόλεμος θα διαρκέσει πολλούς αιώνες. Έχετε αποδείξει ότι είστε ικανός διοικητής, και ως εκ τούτου προτείνω να ηγηθείτε της Επιχείρησης Steel Hammer. Είναι σαφές?
  - Σωστά, Εξοχότατε.
  Ο Ιγκόρ συνοφρυώθηκε.
  -Γιατί τέτοιοι τίτλοι; Απλώς επικοινωνήστε μαζί μας: Σύντροφε Υπερστρατάρχη. Πού το πήρες αυτό;
  Ο Μαξίμ ένιωσε ντροπή.
  -Εγώ, σύντροφε Supermarshal, σπούδασα με τον Bing. Κήρυτταν το παλιό αυτοκρατορικό στυλ.
  - Σαφή. Αλλά τώρα η αυτοκρατορία είναι διαφορετική, ο πρόεδρος έχει απλοποιήσει τα προηγούμενα έθιμα και διαδικασίες. Επιπλέον, σύντομα έρχεται αλλαγή εξουσίας και θα έχουμε νέο μεγαλύτερο αδελφό και ανώτατο διοικητή. Ίσως απολυθώ και αν το Operation Steel Hammer είναι επιτυχές, θα διοριστείτε στη θέση μου. Πρέπει να μελετήσουμε εκ των προτέρων, αυτή είναι τεράστια ευθύνη.
  Ο στρατάρχης ήταν περισσότερο από τρεις φορές νεότερος από τον Roerich, και ως εκ τούτου ο πατρονικός τόνος ήταν πολύ κατάλληλος και δεν προκαλούσε προσβολή. Αν και πρόκειται να γίνει αλλαγή αρχηγού, και ο νέος αρχηγός τους θα είναι νεότερος και από τους δύο. Φυσικά, αυτό θα είναι το καλύτερο.
  - Είμαι έτοιμος. Υπηρετώ τη μεγάλη Ρωσία!
  - Πήγαινε λοιπόν. Οι στρατηγοί μου θα σας συμπληρώσουν τις λεπτομέρειες.
  Αφού χαιρέτισε, ο στρατάρχης έφυγε.
  Οι διάδρομοι του bunker ήταν βαμμένοι με χακί. Κάτω βρισκόταν το επιχειρησιακό αρχηγείο. Πολυάριθμοι υπολογιστές φωτονικών και πλάσματος επεξεργάζονταν με επιταχυνόμενο ρυθμό τις πληροφορίες που ρέουν από διάφορα σημεία του μεταγαλαξία. Υπήρχε πολλή δουλειά ρουτίνας μπροστά και ο στρατάρχης αφέθηκε ελεύθερος μόνο μετά από μιάμιση ώρα. Τώρα τον περίμενε ένα μεγάλο υπεράλμα σε έναν γειτονικό γαλαξία. Εκεί πρέπει να συγκεντρωθούν τεράστιες δυνάμεις, σχεδόν το ένα έκτο του συνόλου του ρωσικού διαστημικού στόλου. Πολλά εκατομμύρια διαστημόπλοια. Αφού διευθετήθηκαν οι δευτερεύουσες λεπτομέρειες, ο στρατάρχης ανέβηκε στην επιφάνεια. Η βαθιά δροσιά έδωσε τη θέση της στην έντονη ζέστη. Τέσσερις φωτιστές συγκεντρώθηκαν στο ζενίθ και, με κορώνες που γλείφουν αλύπητα τον ουρανό, έριξαν ρεύματα σωματιδίων στον πλανήτη. Καταρράκτες φωτός κυλούσαν στους δρόμους με καθρέφτες. Ο Μαξίμ πήδηξε στο αεροπλάνο της βαρύτητας, ήταν άνετο και δροσερό μέσα, και έσπευσε στα περίχωρα. Δεν είχε ξαναπάει στο Πέτρογκραντ-Γαλακτικά και ήθελε να δει με τα μάτια του την πρωτεύουσα, που κατοικείται από τριακόσια δισεκατομμύρια κατοίκους. Έφυγε από τον στρατιωτικό τομέα και όλα άλλαξαν και έγινε πιο χαρούμενο. Εμφανίστηκαν κτίρια με πρωτότυπη σύνθεση• πιθανότατα θα τα αποκαλούσε πολυτελή - εγκαταστάθηκαν σε αυτά εκπρόσωποι της προνομιούχου τάξης. Κατά τη διάρκεια του ολοκληρωτικού πολέμου, το στρώμα των ολιγαρχών μειώθηκε, αλλά δεν καταστράφηκε εντελώς. Τα ανάκτορα ήταν πραγματικά έργα τέχνης. Ένα από αυτά θύμιζε μεσαιωνικό κάστρο, όπου αντί για τα δόντια ενός στηθίου υπήρχαν φοίνικες. Ένας άλλος στεκόταν σε λεπτά πόδια, και ο αυτοκινητόδρομος απλωνόταν από κάτω του• έμοιαζε με μια φωτεινή αράχνη, καλυμμένη με αστέρια. Πολλά από τα κτίρια όπου ζούσαν φτωχότεροι άνθρωποι δεν προκαλούσαν επίσης συσχετισμούς με στρατώνες• αντίθετα, εντυπωσιακές προσόψεις άστραφταν, διακοσμημένες με αγάλματα ηγετών και διοικητών περασμένων αιώνων. Δεν πρέπει να βάφονται όλα χακί, σκέφτηκε ο Τρόσεφ. Επιπλέον, ίσως η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη του σύμπαντος θα έπρεπε να έχει όμορφη αρχιτεκτονική. Ο τουριστικός τομέας ήταν ιδιαίτερα πολύχρωμος με κινούμενους διαδρόμους, με κτίρια φτιαγμένα σε σχήμα γιγάντια τριαντάφυλλα, καθώς και ανθισμένες και πλεγμένες τουλίπες, μαργαρίτες και περίπλοκα ανάμεικτα εξωτικά ζώα. Προφανώς, είναι ενδιαφέρον να ζεις σε μια αρκούδα ή μια τίγρη με δόντια, κάνει τα παιδιά χαρούμενα. Ωστόσο, και οι ενήλικες εκπλήσσονται όταν μια τέτοια δομή κινείται ή παίζει. Ο δωδεκακέφαλος περιστρεφόμενος δράκος έκανε ανεξίτηλη εντύπωση στον στρατάρχη• πολύχρωμα σιντριβάνια, φωτισμένα από νέον, έβγαιναν από κάθε στόμα. Γενικά, υπήρχαν πάρα πολλά σιντριβάνια με τα πιο παράξενα σχήματα, που πετούσαν πολύχρωμους πίδακες εκατοντάδες μέτρα στον αέρα. Και πόσο όμορφα είναι, στο φως των τεσσάρων ήλιων, που μπλέκονται σε ένα μοτίβο νερού, ένα υπέροχο, μοναδικό παιχνίδι χρωμάτων. Τα παιδιά εδώ ήταν χαρούμενα και όμορφα: τα πολύχρωμα ρούχα τους έδιναν μια ομοιότητα με παραμυθένια ξωτικά. Δεν υπήρχαν μόνο άνθρωποι εδώ, το μισό κοινό ήταν εξωγήινοι. Παρόλα αυτά, τα παιδιά των αγνώστων έπαιζαν χαρούμενα με τα ανθρώπινα παιδιά. Ο Troshev συνάντησε επίσης έξυπνα φυτά. Πλούσιες χρυσοκέφαλες πικραλίδες με τέσσερα πόδια και δύο λεπτά χέρια. Τα μωρά τους είχαν μόνο δύο πόδια και τα χρυσά τους κεφάλια ήταν πυκνά σκορπισμένα με σμαραγδένια σημεία. Ο Μαξίμ γνώριζε καλά αυτή τη φυλή - ο Γκάπι, τρισεξουαλικά φυτικά πλάσματα, φιλειρηνικά, αλλά με τη θέληση της μοίρας παρασύρθηκαν σε έναν ολοκληρωτικό διαστρικό πόλεμο και έγιναν φυσικοί σύμμαχοι της Μεγάλης Ρωσίας.
  Υπήρχαν αρκετοί εκπρόσωποι άλλων φυλών - κυρίως ουδέτερων κρατών και πλανητών. Ήθελαν να δουν την απίστευτη πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας. Εδώ ο πόλεμος φαίνεται μακρινός και εξωπραγματικός, απέχει χιλιάδες παρσέκ, κι όμως, ένα άβολο συναίσθημα δεν άφησε τον στρατάρχη. Η σκέψη μου γεννήθηκε στο μυαλό ότι σε αυτούς τους πλανήτες στους οποίους θα έπρεπε να επιτεθούν, ζούσαν επίσης έξυπνα όντα και ολόκληρα δισεκατομμύρια σκεπτόμενα πλάσματα θα πέθαιναν. Θα χυθούν ρυάκια αίματος, θα καταστραφούν χιλιάδες πόλεις και χωριά. Αλλά είναι ο στρατάρχης της αυτοκρατορίας και πρέπει να εκπληρώσει το καθήκον του.
  Αφού θαύμασε το τουριστικό κέντρο, ο στρατάρχης διέταξε να αναπτυχθεί το αεροπλάνο βαρύτητας και κατευθύνθηκε προς τις βιομηχανικές περιοχές. Τα σπίτια εδώ ήταν ελαφρώς χαμηλότερα, με απλή διάταξη. Τα εργοστάσια βρίσκονταν βαθιά υπόγεια.
  Μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο της βαρύτητας, ένα κοπάδι ξυπόλυτοι τύποι με κουρέλια και προϊόντα καθαρισμού έσπευσαν αμέσως προς το μέρος του. Λεπτά ρεγκαμάφιν σε κουρέλια από ήδη κουρασμένο, ξεθωριασμένο χακί, με μεγάλες σκισμένες τρύπες. Βαθιά μαυρισμένο, σχεδόν μαύρο. Φαίνεται ότι ο παρατεταμένος πόλεμος τους ανάγκασε να σφίξουν το ζωνάρι. Ο Τρόσεφ άρχισε να νιώθει συμπάθεια. Ο οδηγός, ο Captain Fox, δεν συμμεριζόταν τέτοια συναισθήματα.
  - Έλα, ποντίκια, φύγε από εδώ! Έρχεται ο Μάρσαλ! - γάβγιζε.
  Τα άστεγα παιδιά όρμησαν προς όλες τις κατευθύνσεις, το μόνο που έβλεπαν ήταν οι βρώμικες φτέρνες τους. Είναι δύσκολο να περπατάς ξυπόλητος σε μια επιφάνεια που είναι ζεστή από τέσσερις "ήλιους" ταυτόχρονα, και τα φτωχά παιδιά δεν ήξεραν τι ήταν τα παπούτσια. Ένα από τα αγόρια, όμως, αποδείχθηκε πιο τολμηρό από τα άλλα και γύρισε και έδειξε το μεσαίο του δάχτυλο. Ο καπετάνιος έβγαλε έναν εκτοξευτήρα και πυροβόλησε το αυθάδης αγόρι• θα τον σκότωνε, αλλά ο στρατάρχης κατάφερε να σπρώξει το χέρι του καπετάνιου την τελευταία στιγμή. Η γόμωση πέρασε, δημιουργώντας έναν κρατήρα στο πεζοδρόμιο, θραύσματα λιωμένης πέτρας έπεσαν στα γυμνά πόδια του αγοριού και σωριάστηκε στην άσφαλτο. Με προσπάθεια θέλησης, ο μελλοντικός πολεμιστής κατάφερε να συγκρατήσει την κραυγή του και, υπομένοντας τον πόνο, σηκώθηκε όρθιος. Ο Μαξίμ έδωσε στον καπετάνιο ένα δυνατό χαστούκι στο πρόσωπο.
  - Τρεις μέρες στο φυλάκιο. Προσοχή, τα χέρια στο πλάι σας! - Ο στρατάρχης διέταξε με απειλητικό ύφος - Τα παιδιά είναι ιδιοκτησία μας και πρέπει να τα φροντίζουμε και όχι να τα σκοτώνουμε. Κατάλαβες, τέρας;
  Η αλεπού άπλωσε τα χέρια της στα πλάγια. Έγνεψε κοφτά.
  - Απαντήστε σύμφωνα με τους κανονισμούς.
  - Μάλιστα κύριε.
  Ο Μαξίμ έστρεψε το βλέμμα του στο αγόρι. Ήταν ξανθός με όμορφο, πονηρό πρόσωπο και μυώδης. Κάτω από ένα σκισμένο μπλουζάκι, μπορείτε να δείτε τους δυνατούς κοιλιακούς του με επένδυση σοκολάτας.
  -Πως σε λένε?
  - Γιανές Κοβάλσκι! - Ο κουρελιασμένος άντρας γάβγισε στην κορυφή των πνευμόνων του.
  - Βλέπω σε σένα τη δημιουργία ενός δυνατού πολεμιστή. Θέλετε να μπείτε στη Σχολή Ζούκοφ;
  Το αγόρι έπαθε κατάθλιψη.
  - Θα χαιρόμουν, αλλά οι γονείς μου είναι απλοί εργαζόμενοι και δεν θα μπορούν να πληρώσουν για την εκπαίδευσή μου.
  Ο Μάρσαλ χαμογέλασε.
  - Θα εγγραφείτε δωρεάν. Εσύ, όπως βλέπω, είσαι σωματικά δυνατός και τα μάτια σου μιλούν για νοητικές ικανότητες. Το κύριο πράγμα είναι να μελετάς καλά. Είναι δύσκολοι καιροί, αλλά όταν τελειώσει ο πόλεμος, ακόμη και οι εργαζόμενοι θα ζήσουν σε καλές συνθήκες.
  - Ο εχθρός θα νικηθεί! Θα νικήσουμε! - φώναξε ξανά ο Γιανές στα πνεύμονά του.
  "Τότε πάρε τη θέση σου στις τάξεις, στρατιώτη". Και για αρχή - στο αυτοκίνητό μου.
  Η Λίζα στρίμωξε. Το αγόρι ήταν λίγο βρώμικο και το εσωτερικό θα έπρεπε να πλυθεί μετά από αυτόν.
  Έχοντας σηκωθεί, το αεροπλάνο βαρύτητας έσπευσε σε κυβερνητικούς χώρους.
  Ο Janesh, με κομμένη την ανάσα, μελέτησε τα τεράστια, πολυτελώς διακοσμημένα σπίτια.
  - Δεν επιτρέπεται να μπούμε στον κεντρικό τομέα, και αυτό είναι τόσο ενδιαφέρον.
  - Θα δεις αρκετά περισσότερα.
  Κι όμως, ο στρατάρχης, οδηγούμενος από ένα αίσθημα συμπόνιας, διέταξε να πετάξει μέχρι το τουριστικό κέντρο. Το αγόρι κοίταξε με όλα του τα μάτια, καταβροχθίζοντας κυριολεκτικά αυτό που έβλεπε. Ήταν αντιληπτό ότι ήθελε να πηδήξει από το αυτοκίνητο, να τρέξει κατά μήκος του κινούμενου πεζοδρομίου, να ανέβει σε μια από τις συναρπαστικές βόλτες.
  Ο συνήθως αυστηρός Μαξίμ ήταν τόσο ευγενικός και ευγενικός όσο ποτέ εκείνη τη μέρα.
  - Αν θέλεις, κάνε μια βόλτα στο "βουνό της χαράς" και μετά έλα κατευθείαν σε μένα. Πάρε τα χρήματα, αλλιώς δεν θα σε αφήσουν να μπεις.
  Ο στρατάρχης παρέδωσε το χαρτί.
  Ο Yanesh έτρεξε προς τις βόλτες, αλλά η εμφάνισή του ήταν πολύ εμφανής.
  Στην είσοδο της αίθουσας διαστημικών νίντζα, τον σταμάτησαν τεράστια ρομπότ.
  -Φίλε είσαι κακοντυμένος, ξεκάθαρα από φτωχογειτονιές. Θα πρέπει να κρατηθείτε και να μεταφερθείτε στο σταθμό.
  Το αγόρι προσπάθησε να διαφύγει, αλλά τον χτύπησαν με πιστόλι κρότου, πετώντας τον στην άσφαλτο. Ο Τρόσεφ έπρεπε να πηδήξει από το αυτοκίνητο και να πάει να ερευνήσει.
  - Περίμενε, αυτός ο δόκιμος είναι μαζί μου.
  Οι αστυνομικοί που σηκώθηκαν σταμάτησαν κοιτάζοντας τον στρατάρχη. Ο Μαξίμ φορούσε στολή αγροτεμαχίου, αλλά οι επωμίδες του στρατιωτικού διοικητή άστραφταν έντονα σε χρυσό ενάντια στους τέσσερις ήλιους.
  Ο ανώτερος περιπολικός, ένας υπολοχαγός της αστυνομίας, χαιρέτησε.
  - Συγγνώμη, στρατάρχη, αλλά οι οδηγίες απαγορεύουν να επιτρέπονται ζητιάνοι στο κέντρο όπου δεχόμαστε επισκέπτες από όλο τον γαλαξία.
  Ο ίδιος ο Μαξίμ κατάλαβε ότι είχε κάνει λάθος ελευθερώνοντας ένα ραγαμούφιν σε μια τόσο αξιοσέβαστη περιοχή. Όμως δεν είχε σκοπό να δείξει το λάθος του.
  -Αυτό το αγόρι είναι πρόσκοπος. Εκτελούσε μια αποστολή από την ανώτατη διοίκηση.
  Ο υπολοχαγός έγνεψε καταφατικά και πάτησε το κουμπί στο πιστόλι του. Ο Janesh Kowalski τράνταξε και συνήλθε. Ο στρατάρχης χαμογέλασε και άπλωσε το χέρι του. Αυτή τη στιγμή, οι τέσσερις εξωγήινοι γαλαξίες ξαφνικά χτύπησαν με ακτίνες. Εξωτερικά, οι εξωγήινοι έμοιαζαν με χοντροκομμένα πρέμνα δέντρων με μπλε-καφέ φλοιό• τα άκρα τους ήταν δεμένα και στραβά. Πριν προλάβουν τα τέρατα να ανοίξουν πυρ, ο Μαξίμ έπεσε πάνω στο κάλυμμα, βγάζοντας ένα blaster. Τα φλογερά μονοπάτια πέρασαν κατά μήκος της κορυφής, έπεσαν πάνω στο πολύχρωμο άγαλμα, ψεκάζοντας το γραφικό βάθρο σε φωτόνια. Ο Troshev έκοψε δύο επιτιθέμενους με ακτίνα λέιζερ, οι δύο επιζήσαντες ινογαλακτοί μετακινήθηκαν στα πλάγια. Ο ένας πιάστηκε κι αυτός από το αδυσώπητο δοκάρι, αλλά ο δεύτερος κατάφερε να κρυφτεί πίσω από την προεξοχή της πρόσοψης. Το τέρας πυροβόλησε από τρία χέρια ταυτόχρονα και, παρόλο που ο Μαξίμ κινήθηκε γρήγορα, χτυπήθηκε ελαφρά - η πλευρά του κάηκε και το δεξί του χέρι υπέστη ζημιά. Οι ακτίνες του εχθρού χτύπησαν εφαπτομενικά το αξιοθέατο του "τρελού νούφαρου". Ακολούθησε έκρηξη.
  Το όραμα του στρατάρχη ήταν να κολυμπά, αλλά είδε με έκπληξη πώς ο Yanesh έσκισε ένα κομμάτι της πλάκας και το πέταξε στον εχθρό. Ο Μαξίμ έμεινε έκπληκτος με την απάνθρωπη δύναμη που κρυβόταν σε αυτόν τον εύθραυστο έφηβο... Η ρίψη αποδείχθηκε ακριβής, ακριβώς στη σειρά των πέντε ματιών. Το πλάσμα τινάχτηκε και προχώρησε τρεκλίζοντας. Αυτό ήταν αρκετό για την εύστοχη βολή του Maxim για να βάλει τέλος στη ζωή του τέρατος.
  Ο αγώνας έληξε γρήγορα. Κατά τη διάρκεια της, οι αστυνομικοί δεν προσπάθησαν καν να ανοίξουν πυρ. Ο στρατάρχης το παρατήρησε αμέσως αυτό.
  "Όλοι οι καλύτεροι πολεμούν μπροστά, και πίσω, στους δρόμους της πόλης, δειλοί κάθονται έξω.
  Ο καλοθρεμμένος ανθυπολοχαγός χλόμιασε. Πλησίασα τον Μαξίμ.
  - Σύντροφε στρατάρχη, ζητώ συγγνώμη, αλλά είχαν βαριά δοκάρια, και εμείς...
  - Και τι είναι αυτό! - Ο Μαξίμ έδειξε τον εκτοξευτήρα στη ζώνη του περιπολικού. - Μυγοσκοτώστρα? Είναι κρίμα, προφανώς, δεν υπάρχει δουλειά για εσάς στην πρωτεύουσα. Δεν θα μείνεις αδρανής, θα προσπαθήσω να σε στείλω μπροστά.
  Έχοντας έγνεψε το αγόρι, ο Μαξίμ τον βοήθησε να πηδήξει στο αεροπλάνο βαρύτητας και μετά του έσφιξε σταθερά το χέρι.
  -Λοιπόν, είσαι αετός. Χαίρομαι που δεν έκανα λάθος για σένα.
  Ο Κοβάλσκι έκλεισε το μάτι με φιλικό τρόπο, η φωνή του ακουγόταν αρκετά δυνατή και χαρούμενη.
  - Έκανα μόνο μια επιτυχημένη ρίψη. Θα μπορούσα...
  - Θα έχετε την ευκαιρία. Αποφοιτάς από το κολέγιο και πηγαίνεις κατευθείαν στη μάχη. Έχεις όλη σου τη ζωή μπροστά σου, πρέπει ακόμα να παλέψεις μέχρι το χείλος.
  - Ο πόλεμος είναι μεγάλος! - Το αγόρι αναφώνησε με ενθουσιασμό. - Θέλω να πάω αμέσως μπροστά, να σηκώσω ένα πιστόλι...
  - Δεν μπορείς να το κάνεις αμέσως, θα σκοτωθείς στην πρώτη μάχη. Πάρε πρώτα μια ειδικότητα.
  Ο Γιανές μύρισε προσβεβλημένος. Ήταν σίγουρος για τις ικανότητές του, πίστευε ότι ήξερε ήδη να κάνει πολλά, συμπεριλαμβανομένης της σκοποβολής. Εν τω μεταξύ, το αεροπλάνο της βαρύτητας πετούσε πάνω από το τεράστιο πάρκο Michurinsky. Εκεί φύτρωσαν γιγάντια δέντρα, μερικά από τα οποία έφταναν σε ύψος αρκετές εκατοντάδες μέτρα. Και τα φρούτα ήταν τόσο τεράστια που, έχοντας φάει τη μέση, μπορούσες να ζήσεις μέσα. Οι γενετικά τροποποιημένοι ανανάδες με χρυσαφένιο δέρμα έμοιαζαν ορεκτικοί. Είναι αλήθεια ότι, αντίθετα με τις προσδοκίες, δεν προκάλεσαν ιδιαίτερο θαυμασμό από το αγόρι.
  - Έχω πάει ήδη σε τέτοια δάση. - εξήγησε ο Yanesh. - Σε αντίθεση με τις κεντρικές συνοικίες, επιτρέπονται όλοι εκεί. Αν και χρειάζεται πολύς χρόνος για να φτάσετε εκεί με τα πόδια.
  - Μπορεί! - είπε ο Μαξίμ. - Κι όμως, θαυμάστε τα φυτά εδώ... Υπάρχει ένα μανιτάρι, μια ολόκληρη διμοιρία χωράει από κάτω.
  - Απλά μοιάζει με αγαρικό μεγάλης μύγας. Είναι μη βρώσιμο. Θυμάμαι ότι μάζεψα μια ολόκληρη σακούλα με κομμένα κομμάτια φρούτων. Λατρεύω την παβαράρα - το δέρμα είναι λεπτό και η γεύση είναι απολύτως νόστιμη. Τα σύκα δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτό. Πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν κόβετε. Μπορεί να σκάσει και τότε το ρέμα θα ήταν σαν καταρράκτης - θα σε παρέσυρε πριν καν προλάβεις να πεις μια λέξη. Τα φρούτα εδώ είναι πολύ μεγάλα. Πρέπει να τα μεταφέρετε σε μέρη σε πλαστική σακούλα και αυτό είναι πολύ άβολο.
  Ο Μαξίμ χάιδεψε τον Τζάνες στον ώμο.
  - Δεν μετρώνται όλα με το φαγητό. Πάμε κάτω να μαζέψουμε λουλούδια.
  - Ένα δώρο για το κορίτσι! Γιατί όχι!
  Τα χέρια του αγοριού άπλωσαν το τιμόνι. Ο Λοχαγός Φοξ χτύπησε τα δάχτυλά του θυμωμένα.
  - Μην αγγίζεις το τιμόνι, κουτάβι.
  Και αμέσως ως απάντηση έλαβε μια άλλη επίπληξη από τον στρατάρχη.
  "Έχεις το θάρρος μόνο να πολεμήσεις ένα παιδί".
  - Συγγνώμη, Σεβασμιώτατε!
  Ο Yanesh δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια.
  - Αν θέλεις, δοκίμασέ το. - Επιτρέπεται το Maxim.
  "Έχω εμπειρία σε προσομοιωτές", είπε ο Yanesh.
  Χωρίς σκιά αμφιβολίας ή φόβου, ο Κοβάλσκι έβαλε τα χέρια του στο τιμόνι και κατεύθυνε το αυτοκίνητο προς τα κάτω. Προφανώς, είχε πραγματικά αξιοσημείωτες ικανότητες. Το αεροπλάνο της βαρύτητας πέρασε ορμητικά από τις κορυφές των γιγάντιων δέντρων.
  Ο Maxim δεν παρενέβη, επιτρέποντας στο αγόρι να ελέγξει το αεροσκάφος. Πρέπει να πούμε ότι αντιμετώπισε το έργο του με μεγάλη επιτυχία, κάνοντας ελιγμούς ανάμεσα σε γιγάντια κουφάρια, δεν τράκαρε ποτέ, επιδεικνύοντας βιρτουόζικη τεχνική πέρα από τα χρόνια του. Ωστόσο, ακόμα κι αν συνετρίβη, δεν θα ήταν μεγάλη υπόθεση• το αεροπλάνο βαρύτητας έχει ένα τέλειο σύστημα ασφαλείας. Τέλος, κάθισαν σε ένα ξέφωτο γεμάτο μικρά αλλά υπέροχα λουλούδια. Φαινόταν ότι ο καλός μάγος είχε σκορπίσει γενναιόδωρα τα κοσμήματα. Η περίπλοκη γκάμα χρωμάτων έλαμψε στα μάτια και η μεθυστική μυρωδιά προκαλούσε απερίγραπτη απόλαυση.
  Ο Γιανές μάλιστα σφύριξε με θαυμασμό. Όταν προσγειώθηκαν, το αγόρι πήδηξε έξω και άρχισε να μαζεύει λουλούδια, μαζεύοντας μια ολόκληρη μπράτσα. Ο Μαξίμ ήταν ψυχρός, του άρεσε το τοπίο και, ωστόσο, κάτι ήταν ανησυχητικό. Αίσθημα απειλής. Έχοντας περάσει από φωτιά και νερό, ο στρατάρχης είχε συνηθίσει να εμπιστεύεται τη διαίσθησή του• σπάνια τον απογοήτευε. Κατ' αρχήν, η πρωτεύουσα μιας μεγάλης αυτοκρατορίας δεν πρέπει να φιλοξενεί μορφές ζωής επικίνδυνες για τον άνθρωπο. Υπάρχει κάτι διαφορετικό εδώ. Ο Μαξίμ έγνεψε στο αγόρι και του ψιθύρισε ήσυχα στο αυτί:
  - Υπάρχουν εχθροί κοντά μας. Κρύψτε τα λουλούδια και έλα μαζί μου.
  Τα μάτια της Τζάνες άστραψαν.
  - Είμαι έτοιμος.
  Αφήνοντας το μπουκέτο στο αυτοκίνητο υπό την επίβλεψη του Captain Fox, ο Maxim και ο Yanesh προχώρησαν βαθύτερα στο δάσος. Φυσικά, τα στρατεύματα θα έπρεπε να είχαν κληθεί και να χτενίσουν την περιοχή. Αλλά ο Μαξίμ συνελήφθη από τον ενθουσιασμό. Ο Janesh, φυσικά, διακατέχονταν από ρομαντικές φιλοδοξίες• φανταζόταν τον εαυτό του ως αξιωματικό των στρατιωτικών πληροφοριών και το χαιρόταν. Πήραν το δρόμο τους μέσα από τη ζούγκλα, προσπαθώντας να μην κάνουν θόρυβο. Ο Yanesh κατάφερε να κάψει τα γυμνά του πόδια πάνω σε μωβ τσουκνίδες, αλλά συγκρατήθηκε, αν και το δέρμα μέχρι τα γόνατά του ήταν καλυμμένο με μεγάλες φουσκάλες.
  "Πρόσεχε", ψιθύρισε ο Μαξίμ. - Στο δάσος, ο κίνδυνος κρύβεται σε κάθε λεπίδα χόρτου.
  "Χρειαζόμαστε προστατευτικό καμουφλάζ εδώ", ψιθύρισε ο Yanesh. Τα κουρέλια μετά βίας έκρυψαν το σώμα• κάτι σέρνονταν στα πόδια. Τα μεγάλα έντομα, όπως έμαθε ο Γιάνες στο σχολείο, δεν τρώνε ανθρώπους σε αυτόν τον πλανήτη. Τα πιο επικίνδυνα είδη αρθρόποδων καταστράφηκαν σε γενετικό επίπεδο• δεν ήταν αρκετό για να γίνει το κέντρο της πρωτεύουσας πηγή μόλυνσης ή επιδημίας. Προχωρούσαν σιωπηλοί. Ξαφνικά ο Μαξίμ πάγωσε. Τα μικρά ζωντανά πλάσματα συμπεριφέρονταν ανήσυχα, σαν να τα είχε φοβίσει κάποιος. Ο στρατάρχης πήρε το αγόρι από το χέρι και του ψιθύρισε στο αυτί:
  - Υπάρχει μια ενέδρα μπροστά!
  Ο Μαξίμ έβγαλε έναν ανιχνευτή ήχου από την τσέπη του και άκουσε προσεκτικά τη γύρω περιοχή. Σωστά, πέντε άνθρωποι μαχητές και περίπου ο ίδιος αριθμός εξωγήινων βρίσκονταν εκεί κοντά. Λοιπόν, με μια τέτοια ισορροπία δυνάμεων, είναι καλύτερο να μην εμπλακούμε σε μάχη, αλλά να παρακάμψουμε τον εχθρό.
  Αυτό έκαναν.
  Ο έμπειρος στρατιώτης και το πράσινο αγόρι κινήθηκαν συγχρονισμένα. Έπρεπε να περπατήσουμε μέσα από πυκνά πυκνά θάμνοι, πνιγμένοι μέχρι τον αστράγαλο στα βρύα. Με μεγάλη δυσκολία, ο στρατάρχης κατάλαβε το σπάσιμο της ανθρώπινης αλυσίδας και κατάφερε να γλιστρήσει σε αυτό το μέρος. Ήταν τυχεροί• κανένας από τους εξωγήινους δεν είχε ζωικές αισθήσεις ή εκπληκτική ακοή. Ο ανιχνευτής ήχου μπορούσε ήδη να διακρίνει λέξεις που ειπώθηκαν απαλά.
  - Κύριε Κάτοικο, μου ζητάτε το αδύνατο.
  Σε απάντηση, μια φωνή παρόμοια με το κράξιμο.
  - Και εσύ, στρατηγέ, έχεις συνηθίσει να παίρνεις χρήματα μόνο χωρίς να δουλεύεις για αυτά πλήρως.
  Αν κρίνουμε από τη χροιά, ανήκε σε μια μη ανθρωποειδή φυλή.
  - Σε πλήρωσαν μισό εκατομμύριο, και τι; Ξεπερασμένες πληροφορίες για κατασκοπευτικούς δορυφόρους.
  "Δεν φταίω εγώ", συνέχισε να δικαιολογείται νωχελικά η ανθρώπινη φωνή. - Οι πληροφορίες αυτού του είδους, καταρχήν, γίνονται πολύ γρήγορα ξεπερασμένες. Δεν είμαι παντοδύναμος.
  - Το καταλάβαμε αμέσως, είναι πιο εύκολο να πεις ότι είσαι αδύναμος. Όταν πρόκειται να επιτεθείτε στο σύστημα του Κρεμλίνου, εσείς και οι συνεργοί σας δεν θα σας ωφελήσουν καθόλου.
  Ο Μαξίμ ανατρίχιασε. Θα έρθει πραγματικά σε μια επίθεση στην πιο ισχυρή γραμμή άμυνας που καλύπτει την πρωτεύουσα και ολόκληρο το κέντρο του γαλαξία; Το σύστημα του Κρεμλίνου, όπως ισχυρίζονται οι δημιουργοί του, είναι απόρθητο και, ωστόσο, εάν οι εχθροί έχουν ενεργοποιηθεί στην ίδια την καρδιά της αυτοκρατορίας, αυτό οδηγεί σε θλιβερές σκέψεις.
  - Μάθε, φίλε, σύντομα θα χρησιμοποιήσουμε ένα θεμελιωδώς νέο όπλο και με τη βοήθειά του τα ρωσικά διαστημόπλοια θα μετατραπούν σε σκόνη πριν φτάσουν σε απόσταση χτυπήματος. Τότε ο στρατός μας, σαν ένα παντοδύναμο βαρυτικό κύμα, θα πλημμυρίσει τους ρωσικούς χώρους και θα υποτάξει τους αυτοκρατορικούς κόσμους.
  Ο Μαξίμ έπιασε έναν καταθλιπτικό αναστεναγμό• προφανώς, ο προδότης δεν ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος με μια τέτοια προοπτική. Ωστόσο, εκείνος απάντησε:
  - Η πέμπτη στήλη είναι πιο ενεργή από ποτέ και η εισβολή σας θα πάει σύμφωνα με το σχέδιο.
  - Το καθήκον σας για το εγγύς μέλλον είναι να δημιουργήσετε μια ντουζίνα προπύργια στην πρωτεύουσα για τις δυνάμεις κρούσης μας. Μισθοφόροι θα διεισδύσουν εδώ με το πρόσχημα των τουριστών, θα κρυφτούν στα δάση και μετά θα παίξουν τον ρόλο τους στη γενική επίθεση.
  - Έτσι θα είναι.
  - Και κοίτα, φίλε, αν αποτύχει η επίθεση των αστροπλοίων μας, θα είναι χειρότερα για σένα. Η δική σας αντικατασκοπεία θα σας κάνει κομμάτια και η εκτέλεσή σας θα είναι αργή και επίπονη.
  Αν και ο Μαξίμ δεν είδε ποιος μιλούσε, ήταν σίγουρος ότι ο SMERSH θα μπορούσε να αναγνωρίσει τον προδότη από τη φωνή του.
  - Χρειαζόμαστε πληροφορίες για όλα τα τελευταία ραντεβού στην εχθρική ηγεσία. Όλα όσα ξέρεις.
  - Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, ο νεαρός Στρατάρχης Maxim Troshev διορίστηκε να κυβερνήσει τον στόλο των αστέρων στον γαλαξία Smur. Δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για αυτόν, αλλά...
  - Όλα είναι ξεκάθαρα, οι Ρώσοι ετοιμάζουν μια μεγάλη επίθεση εκεί. Οπως πάντα. Ο νέος διοικητής είναι μια ξαφνική επίθεση από μεγάλες δυνάμεις.
  Ο Μαξίμ ανατρίχιασε, ήθελε να ορμήσει προς τα εμπρός και να στραγγαλίσει τον γκικ. Η επιχείρηση βρίσκεται σε κίνδυνο.
  - Νομίζω ότι έτσι είναι. Όσο για άλλα ραντεβού...
  Ο προδότης απαριθμήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα και κουραστικά, αλλά ο Μαξίμ είχε ήδη ένα σχέδιο στο κεφάλι του. Πρώτον, πρέπει να φύγετε ήσυχα από αυτό το μέρος και δεύτερον, να επικοινωνήσετε επειγόντως με το SMERSH. Εκεί θα αποφασίσουν αν θα εξουδετερώσουν αμέσως το κατασκοπευτικό δίκτυο ή θα περιμένουν. Άλλωστε, οι αναγνωρισμένοι προδότες δεν είναι επικίνδυνοι και μέσω αυτών μπορεί να διαρρεύσει παραπληροφόρηση. Το κύριο πράγμα δεν είναι ερασιτεχνική απόδοση. Ωστόσο, το αγόρι, που μέχρι τώρα καθόταν ήρεμα, κινήθηκε και έγινε αντιληπτό ότι η νεανική ενέργεια ήταν σε πλήρη εξέλιξη.
  - Ίσως μπορούμε να τους χτυπήσουμε με λέιζερ, κύριε στρατάρχη;
  "Όχι, σε καμία περίπτωση", ψιθύρισε ο Μαξίμ. - Γι' αυτό είναι η νοημοσύνη, για να συλλέγουμε πληροφορίες και να τις αναφέρουμε στα σωστά άτομα. Εάν παραβιάσεις την εντολή, θα σε πυροβολήσω προσωπικά.
  Ο Στρατάρχης σήκωσε απειλητικά το δοκάρι του.
  Ο Γιάνες έγνεψε καταφατικά.
  - Παραγγελίες δεν συζητούνται.
  Ο Μαξίμ μετάνιωσε που πήρε το αγόρι μαζί του. Τι κι αν ακουστούν οι ψίθυροί τους... Στο μεταξύ, ένα τρίξιμο ακούστηκε στον ανιχνευτή ήχου, και ο εξωγήινος μίλησε ξανά.
  - Πες στον "Δία" ότι αν δεν μας βοηθήσει, μπορούμε να τον χαρίσουμε θυσιάζοντας αυτό το πιόνι. Τότε ο Υπέρτατός σας θα εξαγριωθεί, και το έλεος δεν είναι ένα από τα ελαττώματά του.
  "Ναι", σκέφτηκε ο Μαξίμ, "ένας ηγέτης πρέπει να είναι σκληρός". Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας από τους χίλιους εκλεκτούς, ωστόσο, είχε την ευκαιρία να γίνει αρχηγός μόνο σε περίπτωση ξαφνικού θανάτου του κυβερνώντος δικτάτορα. Χίλιοι επιλέγονται κάθε χρόνο και η εναλλαγή της υπέρτατης δύναμης συμβαίνει κάθε τριάντα χρόνια. Αλλά και αυτή η ευκαιρία χάθηκε. Πρώτον, ο χαρακτήρας του Maxim ήταν πολύ μαλακός και δεύτερον, οι παραφυσικές του ικανότητες, τόσο δυνατές στην παιδική ηλικία, άρχισαν να εξασθενούν με την ηλικία. Ωστόσο, το να γίνεις στρατάρχης όταν δεν είσαι ούτε σαράντα... αυτό κάτι λέει.
  - Μην αγγίζετε τον Δία. Είναι η καλύτερη ελπίδα σου. Χωρίς αυτό, οι πιθανότητες να κερδίσουμε τον πόλεμο είναι αμελητέες.
  Ο Ινογαλακτός χακάρισε κάτι ασυνήθιστα ως απάντηση. Μετά είπε ρητά:
  - Ο "Δίας" είναι πολύτιμος όταν είναι ενεργός. Λόγω της αδράνειας του, τα στρατεύματά μας υφίστανται πάρα πολλές απώλειες. Όπως και να έχει, θα του μεταφέρεις τις οδηγίες μας. Προς το παρόν μπορείτε να πάτε.
  "Αυτό είναι, μπορείς να φύγεις", αναστέναξε ο Μαξίμ με ανακούφιση. Εκείνη τη στιγμή, διαψεύδοντας τα λόγια του, έγινε μια έκρηξη. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών.
  - Ανάθεμα! Δουλέψτε ξανά...
  Ο στρατάρχης έσκυψε και μόνο χαρούμενες λάμψεις έλαμψαν στα μάτια του Γιανές.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 11
  - Μιλάς συνείδηση! - Ο αλαζονικός δούλος γρύλισε.
  - Ώστε η ευτυχία να ανήκει σε όλους, και όχι σε λίγους εκλεκτούς. Για αυτόν τον ιερό σκοπό σήκωσα το σπαθί μου! - αναφώνησε ο Witcher.
  Ο Κόμης ήταν δύσπιστος:
  - Οχι! Πιστεύω ότι κινείστε είτε από μνησικακία είτε από πόθο για εξουσία! Υπήρχαν εξεγέρσεις σκλάβων, αλλά κατέληξαν μόνο σε σφαγές. Αυτές είναι οι συνέπειες οποιασδήποτε εξέγερσης.
  - Αυτό δεν θα είναι ταραχή, αλλά επανάσταση. Το πιο σημαντικό θα γίνει αργότερα, μετά τη νίκη! - Είπε ο πολεμιστής με μεγάλο ενθουσιασμό.
  - Επανάσταση; Περίεργη λέξη, το σκέφτηκες μόνος σου; - Ο Φόρσα ξαφνιάστηκε.
  - Όχι πραγματικά! Αυτόν τον όρο μου τον έδωσε ένας άγγελος σε όνειρο. - Ο Witcher άναψε με έμπνευση.
  - Ένας άγγελος ή ένας από τους μαύρους θεούς! Τα προφητικά όνειρα είναι δόλια. - Η καταμέτρηση αμφισβητήθηκε.
  - Σε κάθε περίπτωση, θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τη ζωή των ανθρώπων προς το καλύτερο και να γίνετε καλύτερος άνθρωπος! Όλα τα προβλήματα προέρχονται από εγωισμό, η ευημερία είναι δυνατή μόνο με κοινές προσπάθειες. Άνθρωπος χωρίς ομάδα είναι σαν κάρβουνο, χωρίς φωτιά, δίνει λίγο φως και γρήγορα σβήνει! - Έριξε μια ροή της ευγλωττίας της Witcher.
  - Λέτε ότι ένας άνθρωπος πρέπει να είναι σε μια ομάδα. Ξέρετε όμως τι είναι η ζωική φύση; - ρώτησε σαρκαστικά ο Φόρσα.
  - Και το ζώο είναι καλύτερα στο κοπάδι! Και γενικά, αφού είσαι σκλάβος και δεν λυτρώθηκες, τότε η αρχοντιά αποστράφηκε από σένα, στα λόγια οι πιστοί σου φίλοι έδειξαν τα αληθινά τους χρώματα. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αναζητήσετε συντρόφους σε διαφορετικό περιβάλλον. - πρότεινε η Γουίττσερ πιο ήρεμα.
  Ο Κόμης ντε Μπορ έμεινε σιωπηλός για λίγα δευτερόλεπτα και μετά άπλωσε το χέρι του:
  "Αν και δεν πιστεύω στην τελική επιτυχία, τουλάχιστον η λεπίδα μου θα πιει αίμα".
  - Η λογική δεν πρέπει να υπηρετεί τα ένστικτα - το μυαλό του πόθου! - είπε ο Witcher.
  - Λοιπόν, εντάξει, αρκετά, κάνε μου διάλεξη! Θα γίνει πόλεμος - θα γίνει άθλος! - Ο Κόμης άρχισε να σκουπίζει το αίμα από τον εαυτό του.
  - Είστε ένας έμπειρος και γενναίος πολεμιστής, θα πρέπει να επιλεγείτε ως αρχηγός της ομάδας! - πρότεινε ο πολεμιστής.
  - Δεν είναι κακό, αλλά δεν χρειάζεται να εκλέγετε κάθε στρατιωτικό ηγέτη. Πρέπει να υπάρχει μια αυστηρότερη αρχή της ενότητας της διοίκησης. Έχετε επιλεγεί, οπότε διορίζετε! -Ο Κόμης άρχισε να βάζει την αλυσίδα του. Κάποια αγόρια έσπευσαν να τον βοηθήσουν.
  - Τι γίνεται με τον ελεύθερο ανταγωνισμό; - Ο Γουίττσερ αμφέβαλλε.
  - Είναι καταστροφικό για τον στρατό! - Αποκοπή με δύναμη. - Η οικονομία είναι ρίζωμα πολλών βλαστών, ο στρατός είναι ένας κορμός!
  Ο Witcher αστειεύτηκε:
  - Αλλά πιο συχνά είναι δρυς, και όχι από άποψη ισχύος και σταθερότητας, αλλά σε επίπεδο ελέγχου!
  Το ημίγυμνο αγόρι έδωσε στον κόμη ένα σπαθί. Εκείνος απάντησε χτυπώντας τον στην αποστεωμένη πλάτη του, την οποία τον είχαν χτυπήσει περισσότερες από μία φορές. Το αγόρι βόγκηξε και πήδηξε προς τα πίσω, κουνώντας τα καστανά του πόδια.
  Ο Witcher είπε αποφασιστικά:
  - Σχηματίζω πέντε λεγεώνες κολοβωμένης σύνθεσης, δυόμισι στρατιώτες η καθεμία. Είσαι διορισμένος να διοικείς τον τρίτο! Και ας διαλέξουν οι σκλάβοι τα υπόλοιπα!
  Η τελευταία πρόταση προκάλεσε αντιπαραθέσεις, παραλίγο να μετατραπεί σε καυγάδες. Τότε ξέσπασε μια μάχη, πολλοί σκλάβοι τραυματίστηκαν και ο Witcher χρειάστηκε να επέμβει. Έχοντας γκρεμίσει τους πιο γρήγορους, φώναξε:
  - Σταμάτα να χρησιμοποιείς τη σκυτάλη! Ας περάσουμε στον άμεσο διορισμό διοικητών.
  Οι σκλάβοι δεν αρκέστηκαν στη γκρίνια, αλλά όταν ο πολεμιστής έβαλε μια τέτοια πρόταση σε ψηφοφορία, σήκωσαν ομόφωνα τα χέρια ψηλά.
  Εδώ ο Witcher, ο οποίος ηγήθηκε της εξέγερσης, έπρεπε να εργαστεί σκληρά. Στην πραγματικότητα, είναι δύσκολο να εντοπίσεις έναν άξιο με το μάτι και συνέχιζε να κάνει ερωτήσεις στους υποψήφιους υποψηφίους. Τέλος, έγιναν διορισμοί στις λεγεώνες και διορίστηκαν προσωρινοί διοικητές σε μικρότερους κλάδους.
  - Όταν τελειώσουν οι μάχες, θα δούμε τη γενναιότητα και την εφευρετικότητα που έδειξαν οι στρατιώτες! - εξήγησε το κορίτσι.
  Μία από τις λεγεώνες αποτελούνταν εξ ολοκλήρου από παιδιά και εφήβους. Ο Witcher έβαλε το αγόρι Bik να τους κουμαντάρει. Τα παιδιά φώναξαν δυσαρεστημένα:
  - Είναι ακόμα πολύ μικρός! Δεν χρειαζόμαστε τον μικρό. Βάλτε το μεγαλύτερο και το πιο δυνατό από πάνω μας.
  - Και ποιον θέλεις;
  - Μου λείπεις! Είναι ο πιο άξιος!
  Ένας αθλητικός νεαρός μπήκε μπροστά• ήταν ακόμα αγόρι, αλλά ήδη ψηλός σαν βελανιδιά. Είναι αλήθεια ότι το πρόσωπό του φαινόταν θαμπό. Η Βεντμάκοβα, γνωρίζοντας καλά πόσο σημαντική είναι η ευφυΐα για έναν διοικητή, ρώτησε:
  - Τι είναι επτά οκτώ;
  Ο νεαρός την κοίταξε και μουρμούρισε:
  - Δεν γνωρίζω! Το κύριο πράγμα είναι οι μύες και η δύναμη.
  Ο Bik γάβγισε στο μεγάφωνο:
  - Μύες χωρίς μυαλό είναι μια χούφτα κρέας - για το οποίο κλαίει το τηγάνι!
  - Σώπα βρε ζωύφιο! Θα σου σκάσω το σαγόνι! - Ο νεαρός ήρωας βρυχήθηκε.
  - Όποιος δεν ξέρει ότι το επτά οκτώ είναι πενήντα έξι είναι απίθανο να μπορέσει να χτυπήσει τη γροθιά του πιο μακριά από τη μύτη του! - Το αγόρι του έβγαλε τη γλώσσα του.
  Ο νεαρός τραμπούκος γάβγισε στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Σε προκαλώ, θα πολεμήσουμε μέχρι θανάτου!
  - Με μιμείτε σαν αρουραίο-πίθηκο! - σημείωσε ο κόμης ντε Φορς. - Ωστόσο, αυτή είναι η μόνη αξιοπρεπής διέξοδος.
  - Από τους δύο μονομαχητές, ο ένας είναι ανόητος, ο άλλος είναι σκέτη! - Παρατήρησα τον Witcher. "Αν και είναι καλό για τα αγόρια να ζεσταθούν".
  Ο Μπικ στάθηκε απέναντι από τον εχθρό του, η διαφορά ύψους ήταν μεγάλη, ο αντίπαλός του πέντε φορές βαρύτερος. Το παιδί, ωστόσο, κοίταξε με περιφρόνηση τους εξέχοντες μύες του• το αγόρι ήταν αδύνατο, αλλά νευρικό. Το στρογγυλό του πρόσωπο έκανε γκριμάτσες, το σπαθί του περιστρεφόταν στα χέρια του.
  - Λοιπόν, πώς θα πολεμήσουμε ή θα ειρηνεύσουμε! "Χλευαστικά", ρώτησε.
  - Ναι σ'αγαπώ! - Ο αθλητής επιτέθηκε στο αγόρι. Χτύπησε με ένα πίσω χέρι, το σπαθί του ήταν μακρύ και βαρύ, προφανώς ήταν με δύο χέρια. Ο Μπικ απέφυγε το χτύπημα χωρίς καν να προσπαθήσει να αντισταθεί, αλλά απλώς πήδηξε πάνω από την τροχιά και έσπρωξε το σπαθί του στη γέφυρα της μύτης του. Το αγόρι χτύπησε μόνο με βάση τον υπολογισμό - για να ξύσει, αλλά όχι για να σκοτώσει.
  Ο θηριώδης έγινε ακόμα πιο έξαλλος και άρχισε να κουνάει το δεύτερο σπαθί του. Εδώ ακόμη και ο Μπουκ έπρεπε να πιέσει περισσότερο καθώς έφυγε τρέχοντας. Τα γυμνά τακούνια του αγοριού μεγάλωσαν και οι λεπίδες όρμησαν πίσω τους. Ξαφνικά ο Bik σταμάτησε, ένας σωλήνας εμφανίστηκε στα δόντια του. Ο εχθρός αιωρήθηκε πιο δυνατά και όρμησε με καλπασμό αλόγου, απλώνοντας διάπλατα τα χοντρά του χέρια. Χαμογελώντας στραβά, το αγόρι έφτυσε και κάτι μικρό χτύπησε το πρόσωπο του αθλητή. Ο Bik περπάτησε λοξά δίπλα από τις λεπίδες και χτύπησε ακόμη και το στήθος του αντιπάλου του με τη γυμνή φτέρνα του.
  Τρικλίζοντας, ο πανίσχυρος τύπος ούρλιαξε άγρια, μετά τα πόδια του αδυνάτισαν και άρχισαν να καταρρέουν.
  Ένας φιλικός αναστεναγμός σάρωσε τον στρατό• λίγοι περίμεναν ότι το μικρό αγόρι θα νικήσει τον γίγαντα. Τότε τα παιδιά ούρλιαξαν χαρμόσυνα, πρώτα απ' όλα βέβαια το μικρότερο από τους σκλάβους. Όσοι είναι μικρότεροι και πιο αδύναμοι χαίρονται να βλέπουν ότι το κύριο αφεντικό σας δεν είναι ούτε υπέροχο. Έτσι και ένα παιδί μπορεί να κάνει κάτι για την εξέγερση.
  Σκλάβοι έτρεξαν στον νικημένο αθλητή, μεταξύ των οποίων και μερικοί τοπικοί γιατροί. Μια μωβ κηλίδα απλώθηκε στο τραχύ, αραιά μαλλιά πρόσωπο του νεαρού ήρωα. Ο γιατρός είπε με έκπληξη:
  - Βασιλική! Μια βελόνα που περιείχε δηλητήριο μαχαιρώθηκε μέσα του, με αποτέλεσμα να παραλύσουν τα άκρα του.
  - Προσωρινά! - είπε ο Μπικ. - Τότε συνέρχεται. Δεν θα θυμάται τίποτα, απλά δεν θα παρατηρήσει τη ντροπή του.
  Ο Witcher πλησίασε το αγόρι:
  -Πού έμαθες να φτιάχνεις δηλητήρια;
  - Πουθενά! Το βρήκα σε ένα από τα κτήματα. Οι πλούσιοι επίσης δεν είναι ευχαριστημένοι με τη θέση τους στην κοινωνία. Έτσι κάνουν κάθε είδους δηλητήρια. Αν το φίλτρο είναι σφραγισμένο, κανένα πρόβλημα, ξέρω να ανοίγω κλειδαριές! - Ο Μπικ έκλεισε πονηρά το μάτι στον Γουίττσερ.
  - Οπου? - ρώτησε ο πολεμιστής.
  - Ένας κλέφτης με δίδαξε! Προσωρινά αποδείχτηκε σκλάβος, ήμουν στο ίδιο ζευγάρι μαζί του, δουλέψαμε σκληρά, κόψαμε το δάσος. Μου είπε πώς να ανοίξω κλειδαριές, ακόμη και κάτι μου έδειξε. Θαύμασε τη μνήμη μου και μετά έφυγε τρέχοντας. - Το αγόρι έκλεισε το μάτι πονηρά.
  - Και δεν τον ακολούθησες; - Ο Γουίττσερ ξαφνιάστηκε.
  - Οχι! Μαστιγώσαμε όλους για αυτή τη φυγή ούτως ή άλλως, και αν είχα δραπετεύσει κι εγώ, τότε κάθε πέμπτος θα είχε σταυρωθεί σε στύλους. Δύο άνθρωποι είναι ήδη μια συνωμοσία. - Εξήγησε το τρελό αγόρι.
  - Βάρβαροι! Λοιπόν, εντάξει, αν είστε τόσο αξέχαστοι, ίσως η συνάντηση με τον Χίροφ θα σας φανεί χρήσιμη. - πρότεινε ο Witcher.
  - Είναι δυνατό! Ήθελα από καιρό να γίνω ο πιο δυνατός και πιο έξυπνος! - Το αγόρι έδειξε μια μπάλα του δικεφάλου.
  - Πιο δυνατός και πιο έξυπνος από μένα; - Είπε παιχνιδιάρικα ο πολεμιστής.
  - Οχι! Άλλωστε εσύ είσαι ο αρχηγός! Αλλά με το δεξί, γιατί όχι! - Ο Μπικ σηκώθηκε στα χέρια του για μεγαλύτερη πειστικότητα.
  - Όσο πιο ψηλά πετάει ένας άνθρωπος, τόσο πιο δυσαρεστημένος είναι με τη θέση του! - Παρατήρησα τον Witcher.
  - Οι άνθρωποι δεν πετούν! Φτερά έχουν μόνο όσοι δεν έχουν συνηθίσει το μυαλό τους! - Το αγόρι έδειξε πρόωρη κατανόηση.
  - Θα υπάρχουν φτερά στον στρατό μας! Υπόσχομαι να σκεφτώ κάτι. - υποσχέθηκε ο Witcher.
  - Και σε πιστεύω, μεγάλη αδερφή! Άλλωστε, δεν είσαι μόνο αρχηγός, αλλά και αδερφή ή και μητέρα για εμάς. Θα ζήσουμε σαν μια οικογένεια! - είπε ο Μπικ.
  - Ο αρχηγός της χώρας να είναι αδελφός με τους ανθρώπους, όχι αδερφός! - Ο αρχηγός του έθνους είναι πρώτα και κύρια υπηρέτης του λαού. Ωστόσο, ας αφήσουμε την ανταλλαγή φιλοφρονήσεων• το όπλο που υιοθετήσατε πρέπει να χρησιμοποιηθεί από άλλους. Ας φτιάξουμε σωλήνες! - διέταξε ο Witcher.
  - Δεν είναι αρκετά μεγάλης εμβέλειας! - παρατήρησε ο Πάσα. - Χρειάζεται βελτίωση.
  - Το σκέφτομαι ήδη, τελικά, τα χείλη και τα μάγουλα καθιστούν δυνατό το χτύπημα σε μικρή απόσταση. Αν όμως υπάρχει κάτι που διαστέλλεται μόνο του και χτυπάει με δύναμη. Μερικά ορυκτά και βότανα. - Ο Witcher ένιωσε μια έντονη ψυχική ένταση.
  Το αγόρι προφανώς άκουσε τα λόγια της:
  - Ας το κάνουμε, επιλέξτε τα στοιχεία! Έχουμε ακόμα χρόνο• σε πολλούς σκλάβους πρέπει να δείξουν τις βασικές τεχνικές του πολέμου.
  "Έχεις δίκιο, ο μικρότερος αδερφός μου, ο μάγος θα μας βοηθήσει σε κάτι". Ωστόσο, μέχρι να μας ρίξουν μεγάλες δυνάμεις, πρέπει να επιτεθούμε. Ωστόσο, πρέπει να προετοιμαστούμε προσεκτικά. Είναι πιο εύκολο να βρεις έναν ξηρό βράχο στον ωκεανό παρά μια εφεύρεση που δεν έχει χρησιμοποιηθεί για στρατιωτικούς σκοπούς! - συνόψισε η Βεντμάκοβα.
  Άλλωστε οι αντάρτες πέρασαν τη μέρα σε ασκήσεις και ταυτόχρονα ο Μπικ έστειλε αναγνωρίσεις.
  Ένας στρατός ξεκίνησε από την πόλη. Όχι πολύ μεγάλο, αλλά καλά οπλισμένο. Ένας ανιχνευτής, καβάλα σε μια μικρότερη κατσαρίδα καρκινοειδών, επέστησε την προσοχή σε ένα παράλογο:
  - Οι πολεμιστές έχουν πέντε σπαθιά, και μετά βίας μπορούν να κινηθούν!
  - Αυτό είναι καλό! - είπε ο Μπικ. - Ή μάλλον, είναι υπέροχο, πριν έρθουν σε εμάς, θα εξαντληθούν από τα περιττά κιλά.
  Ο Witcher σημείωσε πονηρά:
  - Οι έμπειροι πολεμιστές είπαν, μην παίρνετε όπλα μεγαλύτερα από πέντε δάχτυλα στο δεξί σας χέρι. Λοιπόν, φυσικά δεν είναι κακό, η βλακεία τους θα τους βοηθήσει να κερδίσουν πιο γρήγορα. Στο μεταξύ, αφήστε τους σκλάβους να κοιμηθούν μια δυο ώρες. Είχαν μια δύσκολη μέρα και η μάχη δεν θα ήταν εύκολη. Πόσους ακριβώς στρατιώτες έχουν οι εχθροί;
  - Πεντέμισι χιλιάδες. - είπε ο Μπικ με σιγουριά. - Αυτό σημαίνει ότι αν τους στριμώξουμε όλους, τότε δεν θα μείνουν πάνω από πεντακόσια άτομα στην πόλη.
  - Αυτό είναι αρκετά λογικό, θα χρειαστεί να προσεγγίσουμε από όλες τις πλευρές. Τη νύχτα δεν θα τολμήσουν να μας επιτεθούν• θα κόψουν τους δικούς τους. Αυτό σημαίνει ότι θα στήσουν ένα στρατόπεδο για να χακάρουν τα ξημερώματα με όλη τους τη δύναμη. Ίσως μάλιστα να χωρίσουν τα στρατεύματα με σκοπό την περικύκλωση. - πρότεινε ο Witcher.
  Ο κόμης ντε Φόρτσα αντιτάχθηκε:
  - Γνωρίζω καλά τις συνήθειες που βασιλεύουν στο Σουλτανάτο• έχουμε πολεμήσει μαζί τους περισσότερες από μία φορές. Το βράδυ θα στείλουν αρκετούς κατασκόπους με χρυσούς σάκους στο στρατόπεδό μας. Θα προσπαθήσουν να δωροδοκήσουν τους σκλάβους και στη συνέχεια να τους ανασηκώσουν ή, στην καλύτερη περίπτωση, να τους σκίσουν τα ρουθούνια.
  - Η αποστολή κατασκόπων είναι μια αρχαία τακτική. - Παρατήρησα, τεντώνοντας τα δάχτυλα των ποδιών του Witcher. - Αλλά δεν έχουν καπάκια αορατότητας, τα αγόρια των φρουρών είναι τόσο παρατηρητικοί και πονηροί, που θα τους πιάσουν όλους. Άλλωστε θα τα χτυπήσουμε λίγο πιο κοντά στο ξημέρωμα. Και οι δούλοι θα κοιμηθούν καλύτερα και ο εχθρός θα πέσει βαθύτερα στον ύπνο.
  - Λογικό! Θα είμαι ο πρώτος που θα επιτεθεί! - είπε ο Μπικ.
  - Θα χρειαστεί να αφαιρέσετε τα προστατευτικά, και αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια σωλήνων βολής. - Ο Witcher έδειξε τη συσκευή. - Υπάρχει ένα είδος εμβόλου συνδεδεμένο εδώ, τρία είδη βοτάνων και λάδι με καρβίδιο. Απλά πρέπει να ενεργήσετε προσεκτικά, διαφορετικά η ανάκρουση θα χτυπήσει τα δόντια των αγοριών. Θα πάρετε μαζί σας τα πιο έξυπνα αγόρια.
  - Πολλοί έχουν εμπειρία από επιδρομές σε κήπους και κλοπές. Όσοι γεννήθηκαν ελεύθεροι και όσοι δεν ήταν, ειδικά οι οικιακοί σκλάβοι, έκλεβαν από τους ιδιοκτήτες τους. - Ο Μπικ ηρέμησε τους πάντες. - Περάσαμε λοιπόν από το σχολείο της επιβίωσης.
  - Ολα τα καλύτερα! Γενικά, νομίζω ότι δεν θα υπάρχουν πάρα πολλοί φύλακες. Τελικά ποιοι είμαστε για αυτούς; Οι σκλάβοι είναι ηλίθιοι! Η βλακεία είναι πιο κοντά στην ταπεινοφροσύνη - η ταχύτητα του νου είναι πιο κοντά στην κακία.
  Ο μάγος Χίροφ μπήκε στη συζήτηση:
  - Έχουμε περίπου διπλάσια ή ελαφρώς μεγαλύτερη υπεροχή, αλλά ο εχθρός είναι καλύτερα εκπαιδευμένος και οπλισμένος. Και στον στρατό του Σουλτανάτου οι γυναίκες υπηρετούν μόνο στην προσωπική λεγεώνα των αθανάτων. Υπάρχουν έξι χιλιάδες από αυτούς μισθοφόροι από διαφορετικές χώρες. Θα έχουμε πολλές γυναίκες στον στρατό μας, και με σπάνιες εξαιρέσεις είναι πιο αδύναμες πολεμίστριες από τους άνδρες.
  Επομένως, κάθε μάχη πρέπει να σχεδιάζεται προσεκτικά. Επιπλέον, στην πρώτη ήττα, οι σκλάβοι θα αρχίσουν να τρέχουν μακριά μας.
  - Η νίκη ως γυναίκα ελκύει με τη λάμψη της, αλλά απωθεί με την τιμή της! - Το πνεύμα του Witcher άστραψε ξανά.
  - Εξαιρετική! Τώρα βλέπω ότι το σχέδιο λειτουργίας είναι απόλυτα συμφωνημένο. Το μόνο που μένει είναι να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες. Κατά τη διάρκεια της μάχης, θα αρχίσει πανικός στις τάξεις του εχθρού και οι περισσότεροι στρατιώτες θα τρέξουν στην πόλη Zhit. - Προτάθηκε από τον Χίροφ
  - Είναι σαφές! Το ισχυρότερο απόσπασμα σκλάβων θα χτυπήσει από τα πίσω, ακριβώς από την κατεύθυνση της πόλης. Ίσως τον οδηγήσω. - Προτάθηκε από τον κόμη Φόρσα.
  - Δεν γίνεται, και εσύ! - Ξεκαθάρισε ο μάγος.
  "Εξάλλου, έχουμε δοχεία με λάδι και διέταξα να κολλήσουν φυτίλια σε αυτά". Θα τους πετάξουμε στο στρατόπεδο και θα αυξήσουμε τον πανικό. - πρότεινε ο Witcher.
  - Και αυτό είναι επίσης λογικό. - Ο μάγος συμφώνησε. - Μόνο εσείς δεν έχετε προετοιμάσει αρκετά από αυτές τις χρεώσεις ακόμα.
  - Σωστά! Η φωτιά είναι ο θεός του πολέμου και, όπως και άλλοι θεοί, απαιτεί προσοχή και θυσίες! Αλλά δεν είχαμε αρκετό χρόνο για να προετοιμάσουμε τα πάντα. - Η ίδια η Γουίττσερ ένιωθε ντροπή για την ευγένειά της.
  - Την επόμενη φορά θα είσαι πιο σοφιστικέ. Στο μεταξύ, δεν μας ενοχλούσε να κοιμηθούμε. - Ο Χίροφ χασμουρήθηκε χωρίς καμία προσποίηση.
  Ο Witcher έγνεψε:
  - Έχω μια θηριώδη συνήθεια να κοιμάμαι λίγο και ελαφρά, αλλά τα αδέρφια μας αξίζουν ξεκούραση.
  - Ο ύπνος είναι στρατηγικό όπλο, η έλλειψή του είναι η αιτία της κούρασης, που με τη σειρά του είναι το μικρόβιο της ήττας. - παρατήρησε ο Πάσα.
  Οι δούλοι, αφού ασκήθηκαν στον καθαρό αέρα, κοιμόντουσαν σαν νεκροί. Μόνο οι φρουροί κάθισαν σε ενέδρα, έτοιμοι να σημάνουν συναγερμό. Ποτέ δεν ξέρεις ότι ξαφνικά ο εχθρός διοικητής θα είναι πιο διορατικός. Ωστόσο, όλα πήγαν καλά, προφανώς ο διοικητής της κυβερνητικής λεγεώνας Τέμνικ Ετιρίμον δεν ήθελε μια απρόβλεπτη νυχτερινή μάχη. Επιπλέον, στο σκοτάδι είναι πιο εύκολο για έναν σκλάβο να κρυφτεί και μετά να τους πιάσει. Ή ίσως απλώς θα τα παρατήσουν, μετά από τα οποία θα υπάρξουν βασανιστήρια και εκτελέσεις. Ο Temnik Ethyrimon έγλειψε τα χείλη του, είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να κοροϊδεύεις νέες γυναίκες, να σπάζεις τα δάχτυλα των ποδιών, να βάζεις φωτιά στα μαλλιά - πολύ δελεαστικό.
  Έχοντας στήσει βιαστικά τις σκηνές τους, οι στρατιώτες αποκοιμήθηκαν. Δεν έμειναν πάνω από δύο δωδεκάδες φρουροί. Πριν πάει για ύπνο, ο Εθρυμών μαζί με τους χιλιάδες κανόνισαν γλέντι, γυμνοί χορευτές τίναξαν τα γούριτά τους μπροστά τους. Ήταν όμορφο και διασκεδαστικό. Οι millenarians τους πέταξαν κόκαλα και τους ανάγκασαν να κάνουν σαγηνευτικές πόζες. Έπειτα, χωρίς κανένα δισταγμό, τα κυρίευσαν και, έχοντας ικανοποιήσει τον ζωώδη πόθο τους, έπεσαν σε μεθυσμένο ύπνο.
  Ο θάνατός τους πέρασε απαρατήρητος. Οι επαναστάτες πέρασαν μέσα από το δάσος, με ένα κοπάδι από αγόρια να προχωρούν. Ο Μπικ, πιεσμένος σε ένα δέντρο, κρυμμένος στο φύλλωμα, είδε τον πρώτο φρουρό.
  - Ορίστε, νοστιμότατα, λείπει.
  Το δηλητήριο βελτιώθηκε ελαφρώς και προκάλεσε στιγμιαία παράλυση. Ένα χτύπημα στο πρόσωπο δεν είναι απαραίτητο, επειδή οι πολεμιστές του Σουλτανάτου, κατά κανόνα, περπατούν ελαφρά και μόνο το στήθος είναι καλυμμένο με πανοπλία και ο φύλακας είναι ξαπλωμένος.
  - Υπαρχει ενα!
  Η ίδια η Witcher κινείται από πίσω. Αφαιρεί τον προφυλακτήρα χωρίς κανένα σκοπευτικό σωλήνα. Απλώς μπαίνει από πίσω και σπάει το λαιμό του.
  - Η κίνηση είναι ζωή! Απλώς μην τραγουδάτε - για την ειρήνη! Και τόσο λυπηρό - το στομάχι μου είναι άδειο!
  Ο πολεμιστής ένιωσε λίγο πιο αστείο. Τα δέντρα τριγύρω είναι ψηλά και τα αμπέλια φαίνονται. Τα αγαπημένα και τα πιο έξυπνα αγόρια σκλάβοι σέρνονται εκεί κοντά. Οι ενήλικες πολεμιστές είναι βαρύτεροι και ως εκ τούτου υστερούν. Ένα πιο βαρύ ζώο κάνει πάντα περισσότερο θόρυβο.
  Ο Witcher σκότωσε έναν άλλο φρουρό στην πορεία, ο οποίος απλώς ρουφούσε μπύρα καρύδας από μια φιάλη. Το στρατόπεδο άνοιξε μπροστά τους.
  Δεν ήταν ένα ιδιαίτερα μεγάλο στρατόπεδο• οι στρατιώτες κοιμόντουσαν, άλλοτε σε σκηνές, άλλοτε μόνο σε πυκνό γρασίδι. Η νύχτα είναι ζεστή, δεν χασμουριούνται πολλοί φρουροί, κοιτάζουν απρόσεκτα.
  Το κύριο πράγμα εδώ είναι να τα αφαιρέσετε αμέσως για να μην έχουν χρόνο να σημαδέψουν. Ο κούκος κύκνος, με την ευχάριστη φωνή του, ταιριάζει καλύτερα σε αυτό. Δεν κινεί καμία υποψία, αντίθετα, το βουητό της ακούγεται σχεδόν συνέχεια, αλλά αν αλλάξεις τόνο, μπορείς να πιάσεις την πληροφορία.
  Η Βεντμάκοβα κάνει ακριβώς αυτό. Του απαντούν. Οι φρουροί δεν αντιδρούν, ήταν "τυχεροί", ο θάνατος αποδείχθηκε εύκολος.
  - Ένα ξίφος είναι σαν μια σταγόνα βροχής, θα πέσει και θα σκορπίσει, και όταν είναι πολλά, θα γεννηθεί η νίκη!
  Ο Witcher άρχισε να κόβει τους κοιμισμένους. Από τη μια δεν ήταν ιπποτική, αλλά από την άλλη η νίκη αξίζει τιμής! Η τιμή είναι μια σχετική έννοια και πρέπει να εφαρμόζεται κυρίως στους στρατιώτες σας!
  Πρώτα από όλα, τελειώστε όσοι είναι πιο πλούσιοι ντυμένοι, οι διοικητές. Τα ξίφη τοποθετούνταν συνήθως σε ξεχωριστό σωρό.
  Ωστόσο, οι πόνοι συνείδησης δεν κράτησαν πολύ• και οι σκλάβοι άρχισαν το μακελειό και ως αποτέλεσμα αυτού, σήμανε συναγερμός. Όταν δέχεστε επίθεση τη νύχτα, ο πανικός είναι αναπόφευκτος, ειδικά αν έχει συννεφιά ή συννεφιά. Οι σκλάβοι είναι όλοι ημίγυμνοι και μπορούν εύκολα να διακρίνουν ο ένας τον άλλον, και οι πολεμιστές στηρίζουν τα κεφάλια και συχνά πολεμούν μεταξύ τους. Και κάποιος φωνάζει:
  - Σώσε τον εαυτό σου!
  - Φρουρός! Οι δαίμονες επιτίθενται!
  Σε περιόδους πανικού ο ρόλος του διοικητή είναι πιο σημαντικός από ποτέ. Ο Γουίττσερ το ξέρει αυτό και έσπευσε στην ίδια την κύρια σκηνή.
  Ο Εθυρίμων, μισομεθυσμένος ακόμη, μόλις και μετά βίας άνοιξε τα μάτια του. Γενικά, όποιος πίνει πριν τον καυγά θα καταλήξει με hangover στην κόλαση.
  - Τι συνέβη! Γιατί οι σωλήνες είναι αθόρυβοι; - Φώναξε.
  - Οι σωλήνες είναι αθόρυβοι γιατί οι λεπίδες τραγουδούν - ο χάλυβας είναι πιο δυνατός από τον χαλκό! - φώναξε ο Witcher. Πήδηξε πάνω στον Εθυρίμονα. Ο Τέμνικ, φυσικά, χειρίστηκε επιδέξια τη λεπίδα, αλλά δεν ήταν ακόμη πλήρως συντεθειμένος και οι μύες του Witcher είχαν ζεσταθεί τέλεια. Κουνήθηκε άγρια, με τη λεπίδα της που ήταν βαμμένη με χέννα μόλις και μετά βίας ορατή στο σκοτάδι. Το κεφάλι του άτυχου ευγενή πέταξε.
  Η Γουίτσεροβα γκρέμισε το χιλιάρικο που της ορμούσε με μια κλωτσιά. Ένας άλλος διοικητής απομακρύνθηκε με φτύσιμο από ένα σωλήνα.
  - Γιατί, οι καλικάντζαροι δεν έχουν ξυπνήσει!
  Και πάλι καθαρό χτύπημα ξίφους, ο τρυπημένος εχθρός πέφτει! Δύο χιλιάδες αστυνομικοί προσπαθούν να τον πλησιάσουν από πίσω, αλλά πέφτουν πάνω σε έναν χορευτή. Τσιρίζει και κλωτσάει. Ο Witcher δεν χάνει τη στιγμή, κόβει το ένα, τελειώνει το άλλο. Λοιπόν, ένας στρατός χωρίς διοικητές είναι σαν ένα κοπάδι προβάτων χωρίς βοσκό• ένας λύκος, αν δεν τον φάει, θα τον τρομάξει!
  Τώρα οι επαναστάτες σκλάβοι, πολλοί οπλισμένοι με ένα ρόπαλο, ή στην καλύτερη περίπτωση ένα κέρατο, πήραν έμπνευση. Πολύ αποτελεσματική ήταν η τακτική του να πετάς πέντε στον έναν. Ήταν πιο εύκολο να πέσεις και να ποδοπατήσεις.
  - Μην τους αφήσετε να ξεφύγουν! Κόψε τα πόδια σου! - φώναξε η Βεντμάκοβα μέσω ενός ενισχυτή φωνής.
  Ο Solntslava χακάρισε μαζί με όλους τους άλλους. Πώς έπαιξαν οι μύες αυτής της ντίβας. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μια θυμωμένη γυναίκα είναι χειρότερη από έναν δαίμονα. Έκοψε λοιπόν έναν από τους πολεμιστές στη μέση και η λεπίδα της, από αδράνεια, έκοψε το λαιμό του αξιωματικού που στεκόταν πίσω του. Οι εκατόνταρχοι προσπάθησαν να αποκαταστήσουν κάποια όψη τάξης, αλλά γρήγορα πέθαναν. Επιπλέον, το Σουλτανάτο έκανε τα πάντα για να διασφαλίσει ότι ο στρατιώτης θα ξεχάσει ποια ήταν η πρωτοβουλία. Οι επαναστάτες, με τη σειρά τους, έσπρωξαν πολύ έξυπνα τα σουλτανικά στρατεύματα μακριά από τα σαλιγκάρια των κατσαρίδων.
  - Να μην κάτσουν στη σέλα! - φώναξε ο Σολντσλάβα.
  Ο Passa πρόσθεσε:
  - Έλεγχος της φωτιάς των αλόγων.
  Αυτό βοήθησε, τα σαλιγκάρια κατσαρίδων εισέβαλαν στις τάξεις και προκάλεσαν επιπλέον πανικό. Ως αποτέλεσμα, μη γνωρίζοντας τι να κάνουν, πολλοί μαχητές άρχισαν να τραπούν σε φυγή. Αλλά αυτό ακριβώς περίμεναν ο Witcher και οι σκλάβοι. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε εξοντώσεις και διώξεις.
  Η πολεμίστρια στένεψε το δεξί της μάτι και πέταξε τρία στιλέτα:
  - Δεν θα τους αφήσουμε να φύγουν!
  Η φυγή είναι περισσότερη βλακεία παρά δειλία! Εξάλλου, οι περισσότεροι στρατιώτες πεθαίνουν όχι στη μάχη, αλλά κατά την καταδίωξη!
  Ο Μπικ, σαν πολύ γρήγορο αγόρι, πήδηξε στο λαιμό ενός από τους αξιωματικούς και τον οδήγησε:
  - Πιο γρήγορη κατσαρίδα!
  Το στιλέτο σέρβιρε αντί για σπιρούνια, και ο καημένος δεν προσπάθησε καν να το πετάξει.
  Ο Witcher, παρατηρώντας αυτό, φώναξε:
  - Ο πόλεμος είναι σαν ένα παιχνίδι ντόμινο, μόνο σπασμένα ντόμινο δεν μπορούν πλέον να μαζευτούν - η γη κρατάει!
  - Τίποτα, τα κόκαλά μου είναι νέα και γερά! - Το αγόρι πήδηξε και έκοψε το λαιμό. Μετά από αυτό μάλιστα επιτάχυνε.
  Ο Γουίττσερ σκόνταψε πάνω από ένα πτώμα• υπήρχαν πολλά πτώματα που ήταν ξαπλωμένα γύρω, αλλά η ντίβα δεν έπεσε, αλλά πήδηξε από πάνω τους. Ύστερα έκοψε με σπαθιά. Το ηθικό των στρατευμάτων που πολεμούσαν εναντίον τους εξατμίστηκε και τώρα ο πολεμιστής μετατράπηκε σε δήμιο. Υπήρχε ακόμη και μια αποστροφή για το αίμα. Ο Witcher ούρλιαξε:
  - Στο όνομα της τιμής! Όποιος πετάξει το όπλο του θα ζήσει! Παραδοθείτε, πολεμιστές του Σουλτανάτου.
  Υπήρχαν και εκείνοι που υπάκουσαν στη διαταγή, αλλά πολλοί συνέχισαν να τραπούν σε φυγή απελπισμένοι, και κάποιοι έπεσαν στα γόνατά τους.
  Για παράδειγμα, δέκα ισχυροί μαχητές παραδόθηκαν στον Bik ταυτόχρονα. Ίσως θεώρησαν ότι ήταν πιο ασφαλές να εμπιστευτούν τη μοίρα τους σε ένα παιδί. Το αγόρι φώναξε:
  - Πέσε με τα μούτρα!
  Οι πολεμιστές έπεσαν κάτω. Ο Μπικ περπάτησε ξυπόλητος κατά μήκος της πλάτης τους, παρά το μικρό βάρος του παιδιού, οι στρατιώτες βόγκισαν έντρομοι. Τότε το αγόρι σκέφτηκε αν έπρεπε να απαλλάξει τον εαυτό του από τους ηττημένους εχθρούς του. Στη συνέχεια όμως έδιωξε τον βδελυρό πειρασμό, γιατί οι σκλάβοι θέλουν να οικοδομήσουν μια καλύτερη κοινωνία και να μην επαναλάβουν το μονοπάτι των κυρίων τους.
  - Εντάξει, ζήστε - καπνίστε τον ουρανό!
  Σταδιακά η μάχη έσβησε! Αν και φαίνεται ότι η σφαγή είναι μακρά. Ο Witcher συνάντησε έναν αρκετά επιδέξιο πολεμιστή. Μετά από μια βίαιη ανταλλαγή επιθέσεων, τελικά τον αφόπλισε και μετά τον αναισθητοποίησε.
  - Αυτά τα χρειαζόμαστε!
  Σε κάποιους έριξαν δίχτυα, αλλά κάποιοι δεν αντιστάθηκαν. Η μάχη είχε σχεδόν τελειώσει, μόνο η φυγή και η καταδίωξη κράτησαν. Η Witcherova οδήγησε προσωπικά την καταδίωξη και σκότωσε πολλούς, αλλά δεν μπόρεσε να καταστρέψει ολόκληρο τον στρατό μέχρι τον τελευταίο στρατιώτη.
  Παρόλα αυτά, ο νεαρός πολεμιστής, με αρκετές εκατοντάδες σκλάβους στα άλογα, αποφάσισε μια τολμηρή περιπέτεια, δηλαδή να καταλάβει αμέσως την πόλη, η οποία δεν ήταν έτοιμη για άμυνα.
  - Αυτή θα είναι μια δυνατή κίνηση. Δεν θα αφήσουμε τον πλούτο να αφαιρεθεί, και το πιο σημαντικό, θα ορμήσουμε στους ώμους μας.
  Αρκετές δεκάδες στρατιώτες του ηττημένου στρατού κατάφεραν ακόμα να πηδήξουν πάνω στα σαλιγκάρια των κατσαρίδων και κάλπασαν προς την πύλη.
  Δεν άνοιξαν αμέσως, έγινε ένας καβγάς. Όταν οι πύλες κατέβηκαν, η Witcher και οι ιππείς της πήδηξαν έξω πίσω από το δάσος. Ούρλιαξε χρησιμοποιώντας τη συσκευή του αγοριού:
  - Στο όνομα του μεγάλου σουλτάνου Εριφέφ! Ισχυρές ενισχύσεις ορμούν προς το μέρος σας! Αν θέλετε να προστατέψετε την πόλη, αφήστε τους πολεμιστές να πάρουν τη θέση τους στα τείχη.
  Οι νυσταγμένοι φρουροί δεν το κατάλαβαν αμέσως, ειδικά από τη στιγμή που η Witcher είχε πετάξει πάνω της μια πλούσια ρόμπα που είχε κλέψει από τα πτώματα. Το κράνος από μόνο του αξίζει, αστράφτει σαν παγάκι στον ήλιο, λοιπόν, ποιος μπορεί να αρνηθεί έναν τόσο ευγενή διοικητή.
  Και οι κύριοι, ο βουργός και οι άλλοι ευγενείς, φυσικά, δεν κοιμόντουσαν, "φρόντιζαν" τους ανθρώπους τους!
  Σε ένα μικρό λόφο υπήρχε ένα όμορφο παλάτι με κολώνες και αγάλματα, φτιαγμένα σε ένα μείγμα αρχαίου ρωμαϊκού και αρχαίου ανατολικού στυλ. Μπροστά του, όπως συνηθίζεται σε αυτή τη χώρα, βρίσκεται ένα τεράστιο άγαλμα του σουλτάνου Εριφέφ, με ένα σιντριβάνι να αναβλύζει πίσω από το στόμα του. Στη μεγαλύτερη αίθουσα είχε θόρυβο και διασκέδαση, έπαιζε μουσική - ένα γλέντι ήταν βουνό. Ευγενείς ευγενείς του σουλτανάτου οργάνωσαν ένα Sabantuy. Φορώντας ακριβά τόγκα κεντημένα με χρυσό, ξάπλωσαν σε πλούσια μαξιλάρια• σε χαμηλά τραπέζια υπήρχαν σωροί από πιάτα, κρασιά και λικέρ. Στα τραπέζια και στους τοίχους άστραψαν εκατοντάδες φωτιστικά. Σε όλο το κτήμα και στις κιονοστοιχίες άστραψαν αμέτρητοι σκλάβοι, σκλάβες, σκλάβοι και στρατιώτες σωματοφύλακες που φρουρούσαν το παλάτι. Οι αξιωματούχοι ήπιαν τοστ. Ο αρχηγός ευγενής, ο Σεΐχης ντου Πουστεμόροφ, πάγωσε στην αγκαλιά δύο γυμνών εταίρων. Συσπάστηκε και γκρίνιαξε σαν δαιμονισμένος, τελικά ελευθερώθηκε και ούρλιαξε.
  -Και τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε μάχες μονομάχων. Και τόσο βαρετό, δεν υπάρχει αίμα, και το κρασί δεν είναι για την ψυχή.
  Η σάλπιγγα ακούστηκε και μαχητές κλήθηκαν στην αρένα. Σύμφωνα με το έθιμο, οι ελαφρύτεροι και νεότεροι πολεμιστές πρέπει να πολεμούν πρώτοι. Αλλά ο σεΐχης είχε μόλις λάβει μια παρτίδα εκπαιδευμένων σκλάβων και ήθελε να συνδυάσει δύο είδη διασκέδασης: την ερωτική και την αιματηρή.
  Μια φωτιά έκαιγε στο κέντρο του μινιατούρα του Κολοσσαίου, πυρσοί ενισχυμένοι με γυαλί έβγαζαν ένα μάλλον έντονο φως με μωβ απόχρωση, το λευκό χαλίκι άστραφτε, δίνοντας στο βάθρο μια χαρούμενη εμφάνιση. Ο πρώτος που έτρεξε στη σκηνή ήταν ένα μυώδες και λεπτό κορίτσι με δερμάτινη ζώνη. Σαν γυμνάστρια πρώτης τάξεως, έκανε δύο τούμπες και περπάτησε στα χέρια της. Ύστερα στάθηκε απέναντι από τον πρίγκιπα, πάγωσε, σταυρώνοντας ένα ξίφος και ένα στιλέτο με τέτοια όπλα που τον έλεγαν mirmillon. Παρά το γεγονός ότι το κορίτσι μπορούσε να διαγωνιστεί σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς, πόσο απαλό, βελούδινο είναι το δέρμα και τα ξανθά μαλλιά της, είχε ήδη μια φαρδιά ουλή στο πρόσωπό της. Ο επόμενος άλτης περπάτησε επίσης στα χέρια του. Τα όπλα του ήταν μια τρίαινα και ένα κοντό δίχτυ - ρετσιέρι. Αφού έκανε ένα τέντωμα, στάθηκε απέναντι από τον εχθρό. Ήταν ένας νεαρός άνδρας, σχεδόν αγόρι, ακόμη χωρίς γένια με ένα απαλό κοριτσίστικο πρόσωπο• η παρουσία των μικτών ζευγαριών έδινε έναν ιδιαίτερο ερωτισμό στη δράση. Φαίνεται ότι οι σύντροφοι γνωρίζονται εδώ και καιρό και έκλεισαν το μάτι.
  - Τι Καίσκα! Δεν πίστευα ότι θα συναντιόμασταν έτσι! - είπε λυπημένα το αγόρι.
  "Ήσουν καλός τύπος, αλλά τώρα η ψυχή σου θα μεταφερθεί στην αρχέγονη φλόγα!" - απάντησε αγενώς το κορίτσι.
  - Γιατί είσαι τόσο σκληρός! Είμαστε ακόμα παρθένες, πρέπει να ζήσουμε! - είπε ο νεαρός με δειλή ελπίδα.
  - Αυτό δεν θα μας βοηθήσει! Ακόμα και οι θεοί περιφρονούν τους σκλάβους!
  Η εκπαίδευση στη σχολή μονομάχων ήταν σκληρή και τα σημάδια ήταν ορατά στα γυμνά γυαλιστερά σώματα των νεαρών μαχητών.
  Το πλήθος έγινε εμψύχωση, στοιχήματα έγιναν, άγριες κραυγές ενθάρρυναν τους νεαρούς μονομάχους, που σαφώς δεν ήθελαν να πολεμήσουν.
  Η γυναίκα του σεΐχη έβγαλε μια δερμάτινη τσάντα.
  - Πενήντα χρυσά για τον Κάισκα! "Άστραψε τα μεγάλα της δόντια.
  - Ας αρχίσουμε! Ο σεΐχης έδωσε το σύνθημα.
  Τόσο διαφορετικοί και ταυτόχρονα έχοντας πολλά κοινά, οι πολεμιστές συνέρρευσαν, οι κινήσεις τους ήταν γρήγορες και χαοτικές. Πρώτα, ο πολεμιστής με την τρίαινα προσπάθησε να ρίξει δίχτυ, αλλά αστόχησε και ο αντίπαλός του, πηδώντας άγρια πάνω του, κατάφερε να τον κόψει στο στομάχι με ένα στιλέτο. Ο νεαρός πήδηξε προς τα πίσω και χτύπησε την τρίαινα στο στήθος, αλλά μόνο ελαφρά γρατσουνίστηκε το δέρμα. Ωστόσο, ο ελιγμός του ανάγκασε τον εχθρό να υποχωρήσει. Απομακρύνθηκε και ακούμπησε στο δίχτυ, μην αφήνοντας τον άλλοτε αγαπημένο μονομάχο να πλησιάσει.
  - Εσείς οι άντρες είστε ηλίθιοι! Αυτό σημαίνει ότι είναι καταδικασμένοι σε ήττα! - είπε αγέρωχα η κοπέλα.
  - Πώς γεννήθηκε; - Ο νεαρός φαινόταν αμήχανος.
  Ξαφνικά ο ρετιάριος με την τρίαινα άρπαξε με το χέρι του το χαλίκι και του το πέταξε στο πρόσωπο. Ο ελιγμός είχε αποτέλεσμα, η κοπέλα έκλεισε τα μάτια της και σε εκείνο το δευτερόλεπτο η τρίαινα τρύπησε τους κοιλιακούς της.
  Κλαίγοντας από τον πόνο, ο νεαρός μονομάχος συσπάστηκε, αλλά, ωστόσο, κατάφερε να βυθίσει τη λεπίδα στον ώμο. Ο Ρετιάριος ούρλιαξε και έβγαλε το όπλο του. Το σπαθί έλαμψε σαν κεραυνός, σχεδόν τρύπησε τον λαιμό του. Ο μονομάχος υποχώρησε, το στήθος του κόπηκε. Ο νεαρός βόγκηξε από τον πόνο και πέταξε την τρίαινά του. Τότε ο αντίπαλος πήδηξε πάνω του και πέταξε ένα στιλέτο. Η κούνια ήταν μάλλον αδύναμη και η άκρη τρύπησε τη σάρκα του ποδιού. Ο Ρετιάριος ούρλιαξε και έπεσε, μετά σήκωσε το στιλέτο και προσπάθησε να σηκωθεί, εκείνη τη στιγμή το σπαθί τον χτύπησε στο λαιμό. Χάνοντας ήδη τις αισθήσεις του, χτύπησε τη λεπίδα μυρμίλον στο ηλιακό πλέγμα. Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι (όπως ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα) έπεσε στο χαλίκι νεκρό. Το μεθυσμένο κοινό γέλασε και ξεσήκωσε. Τρεις σκλάβοι σκλάβοι με χαμηλά μέτωπα και προεξέχοντα σαγόνια έτρεξαν στην αρένα• έκαψαν τα σώματα εκείνων που έχασαν, αλλά έλαβαν πνευματική ελευθερία, με ένα καυτό σίδερο. Αφού βεβαιώθηκαν ότι ήταν νεκροί, τους γαντζώθηκαν με τα πλευρά τους και τους έσυραν από τη σκηνή. Το μέρος που είχε αίμα ήταν καλυμμένο με κάρβουνα.
  -Θα πάνε να τραφούν με έντομα. - Η σύζυγος του Σεΐχη, Δήμητρα, ξεγύμνωσε τα δόντια του αλόγου. - Κρίμα που τα κόκαλα είναι πολύ μικρά, τα ζώα θα παραμείνουν πεινασμένα.
  - Δεν θα υπάρχει κρέας και μαγειρική. Είναι κρίμα, πραγματικά, μερικοί από αυτούς θα μπορούσαν να αποδειχθούν πολλά υποσχόμενοι αθλητές! - Ο σεΐχης γρύλισε.
  - Στο κρεβάτι σου? - ρώτησε σαρκαστικά η ντίβα.
  - Γιατί όχι! Το κορίτσι είναι όμορφο και το αγόρι μπορεί να είναι δικό σου. "Ο σεΐχης είχε αρκετά προοδευτικές απόψεις, πιστεύοντας ότι μια σύζυγος μπορούσε κάλλιστα να διασκεδάσει το παχουλό της σώμα με μια νεαρή σκλάβα.
  - Μικρό και εύθραυστο! Δεν έχουμε άλλο τέτοιο ζευγάρι; - ρώτησε η Δήμητρα.
  - Δυστυχώς δεν υπάρχει! Ας δούμε τη νεανική βάρδια που μας έστειλαν από το διπλανό σχολείο. - Ο σεΐχης χαμογέλασε.
  - Ίσως είναι καλύτερα να τα αφήσουμε να μεγαλώσουν! Διαφορετικά θα σκοτώσουμε όλους τους αιχμαλώτους μας. - Απροσδόκητα, η σύζυγος του ευγενή έδειξε συμπόνια.
  - Τα νέα για την εξέγερση των σκλάβων είναι πολύ χαρμόσυνα και θέλω να τη γιορτάσω στο έπακρο. - Ο ευγενής κούνησε το στομάχι του.
  - Εκτός βέβαια κι αν σε προλάβει ο Ετυμόν! - Πείραξε το χοντρό κορίτσι.
  - Τέτοια ανυπαρξία! Ό,τι καλύτερο, ας τελειώσουμε τώρα όλους τους μονομάχους και ας στερήσουμε τον ανόητο το θέαμα. Ελάτε αρχάριοι! - Ο σεΐχης γρύλισε.
  - Δεν είναι ακριβώς αρχάριοι. - Η Δήμητρα έγλειψε τα χείλη της
  Το γκονγκ ακούγεται ξανά και τα αγόρια πολεμιστές τρέχουν στην αρένα. Φαίνονται περίπου δεκατεσσάρων με δεκαπέντε ετών, με αρκετά φαρδιούς ώμους και στήθος. Όπως και οι προηγούμενοι μαχητές, κάνει τούμπες και τρέχει με τα χέρια του. Έχοντας ήδη βγει στο βάθρο, φόρεσαν όπλα, κράνη, θωράκιση στο στήθος, ασπίδες και ξίφη. Το ένα έχει ίσια λεπίδα, ενώ το άλλο έχει κυρτή λεπίδα σαν σπαθί. Οι σμιλεμένοι κοιλιακοί είναι ανοιχτοί και πάνω τους φαίνονται σημάδια. Το αγόρι που στέκεται στα δεξιά έχει επουλώσει κοψίματα που διατρέχουν το στήθος του σε τρεις γραμμές.
  Το δέρμα είναι γενναιόδωρα λιπαρό και λαμπερό.
  Ο διευθυντής ανακοινώνει.
  -Οι διάσημοι μαχητές Fudoros με κυρτή σπαθιά και Saflorov με ίσιο σπαθί παίζουν στο ρινγκ. Ο Φουντόρος έχει έξι αγώνες και ο Σαφλόροφ επτά. Όλοι οι αντίπαλοί τους είτε σκοτώθηκαν επί τόπου είτε μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου με απόφαση του λαού. Ο διευθυντής έδειξε το δάχτυλό του στο πλήθος. Αυτοί που θέλουν να ποντάρουν εμφανίστηκαν ξανά. Ο Σεΐχης γάβγισε.
  - Εκατό χρυσά νομίσματα για τον Σαφλόροφ.
  Τα στοιχήματα ολοκληρώθηκαν γρήγορα, οι ευγενείς ορκίστηκαν. Οι δυο τους μάλιστα τσακώθηκαν. Ο ένας πιτσίλισε ένα ποτήρι κρασί, ο άλλος τον χτύπησε στο πρόσωπο με ένα παχύ πόδι. Οι εταίρες και οι φρουροί έσπευσαν να ηρεμήσουν το μανιασμένο κοινό. Η γυναίκα του σεΐχη, επιβλητική, αυθάδη, χοντρή, γάβγισε:
  -Προς τα εμπρός! Σκοτώνω!
  Οι μονομάχοι συνήλθαν. Αυτή τη φορά, πήραν το χρόνο τους, δοκιμάζοντας ο ένας τον άλλον με προσεκτικά χτυπήματα. Συγκρούστηκαν, τα ξίφη άστραψαν ελαφρά, οι ασπίδες έτρεμαν. Στο κοινό δεν άρεσε πολύ αυτή η προσοχή• ούρλιαξε από δυσαρέσκεια και τα κόκαλα πέταξαν προς τους μαχητές. Ο σεΐχης ανέτρεψε το δίσκο και σκεπάστηκε με κρασί και μαρμελάδα. Ύστερα έφτυσε και ψέλλισε θυμωμένος.
  -Αν δεν τσακωθείς, θα σε κρεμάσω ανάποδα. Αρκετοί πιεστικοί άγριοι "γενίτσαροι" έτρεξαν στην εξέδρα, κραδαίνοντας δόρατα, επιδεικνύοντας τρυπήματα στην ανοιχτή πλάτη. Ο Σαφλόροφ πέρασε στην επίθεση, επιτέθηκε έξαλλος, κλώτσησε τον ομόλογό του στο γόνατο. Ο έφηβος οπισθοχώρησε, μετακινώντας το σπαθί του ελαφρά στο πλάι, ο αντίπαλός του έκοψε το στήθος. Μια κακοβιδωμένη πλάκα έπεσε στον πάτο. Η επόμενη επίθεση άφησε ένα βαθύ σημάδι στο δέρμα και κύλησε πυκνό αίμα. Ο Φουντόρος υποχώρησε, ένας από τους τριχωτούς μαχητές τον χτύπησε στα πόδια. Και όταν το αγόρι δίστασε, ο Σαφλόροφ χτύπησε το κράνος του με τέτοια μανία που τρεκλίστηκε και σωριάστηκε. Το σοκ έκανε το "κράνος" να πετάξει, αποκαλύπτοντας ένα λευκό κεφάλι με ένα πρησμένο εξόγκωμα στο μέτωπό του. Ο Σαφλόροφ έβαλε τη λεπίδα στο νευρικά φουσκωμένο στήθος του. Έριξε μια λοξή ματιά στο "κοινό".
  Περίμενα ένα σημάδι. Όταν η πλειονότητα τρέχει μέσα από τα μαλλιά τους, σημαίνει ότι σκοτώνει, και όταν πιέζει τις παλάμες τους σε μια κούμπωμα, σημαίνει ότι έχει έλεος.
  Ωστόσο, το έλεος δεν διαβάστηκε στα αγριεμένα πρόσωπα. Σχεδόν όλοι, ακόμη και γυναίκες και έφηβοι, πέρασαν την παλάμη τους πάνω από το λαιμό τους.
  -Θάνατος! Τελείωσε τον!
  Η γυναίκα του σεΐχη γάβγισε κοροϊδευτικά.
  - Κατέβηκε πολύ φτηνά. Δώσ' το για ένα βράδυ.
  Ο Σαφλόροφ δίστασε, πίεσε ελαφρά το γυμνό στήθος του ηττημένου εφήβου και εμφανίστηκε μια σταγόνα αίματος. Τότε, σε απόγνωση, πέταξε το σπαθί:
  -Δεν μπορώ! Είναι φίλος μου.
  Ο θόρυβος σταμάτησε ξαφνικά και επικράτησε νεκρική σιωπή.
  -Τι! - Ο σεΐχης έγινε έξαλλος. -Αρνιέσαι να σκοτώσεις τους νικημένους. Εγκλωβίστε τους και τους δύο, μετά από τα οποία θα υπάρξουν τρομερά βασανιστήρια μπροστά σε ολόκληρη τη σχολή μονομάχων.
  Οι πολεμιστές έτρεξαν στον Φουντόρο, του έριξαν νερό στο πρόσωπό του και μετά, για να τον βοηθήσουν να συνέλθει πιο γρήγορα, έκαψαν τη γυμνή φτέρνα του με ένα καυτό σίδερο. Το αγόρι ούρλιαξε, πήδηξε πάνω και αμέσως του πέταξαν δύο λάσο στο λαιμό. Ο Σαφλόροφ προσπάθησε να αντισταθεί, πολέμησε με μια ντουζίνα σπαθιά, ο φόβος του έδωσε δύναμη. Όμως ένας από τους πυροβολητές χτύπησε το πόδι του με ένα βέλος. Το δηλητήριο παρέλυσε τον νεαρό, αλλά δεν τον σκότωσε. Αφού τους έδεσαν και τους δύο, κλείστηκαν σε ένα κλουβί. Η Saflorov χτυπήθηκε στα πλευρά με ένα ζεστό καλάμι, το δέρμα της άρχισε να καπνίζει και το έμπειρο αγόρι άντεξε γενναία τις ενέσεις. Αλλά προφανώς το βασανιστήριο δύο ανυπάκουων αγοριών αναβλήθηκε για επιδόρπιο.
  Η γυναίκα του σεΐχη άστραψε:
  - Θα έπρεπε να είναι ο σύζυγός μου. Ξέρεις ότι είμαι εφευρετική.
  - Ξέρω, αλλά κοίτα, μπορεί να ζηλέψω. Τα παιδιά είναι όμορφα και μπορούν ήδη να παντρευτούν. - Ο σεΐχης ξεγύμνωσε τα δόντια του.
  - Το πιο πιθανό είναι να είναι και παντρεμένοι! Άλλωστε αυτοί είναι οι πιο δυνατοί και υγιείς σκλάβοι που πρέπει να πολλαπλασιαστούν! - Το χοντρό κορίτσι έκλεισε το μάτι.
  - Οι μονομάχοι είναι το χρώμα της δουλείας! Μακάρι να μπορούσα να τα πάρω και να βασανίσω τις γυναίκες τους. - Ο σεΐχης χαμογέλασε.
  - Θα τα καταφέρουμε! Με την ευκαιρία, πάλι κορίτσια.
  Τώρα οι γυναίκες έπρεπε να πολεμήσουν. Δύο ημίγυμνες ντίβες που φορούσαν μόνο εσώρουχα μπήκαν στην αρένα. Ήταν δεμένοι με αλυσίδες από το λαιμό και δεν μπορούσαν να χωριστούν μεταξύ τους. Όπλα: δύο στιλέτα σε κάθε χέρι. Είναι σαφές ότι ο αγώνας θα είναι βάναυσος και όχι πολύ μακρύς. Το ένα κορίτσι ήταν ωραίο, το άλλο μαυρομάλλη, και τα δύο με μάλλον μακριές χαίτες.
  -Να μάχεσαι! - βρόντηξε ο τραμπούκος.
  -Δεν θα στοιχηματίσω! - Η γυναίκα του σεΐχη γάβγισε. - Αυτό έχει γίνει ήδη κακός οιωνός.
  Μαζεύτηκαν οι φτωχές γυναίκες. Ήταν τρομακτικό, μια από αυτές σχεδόν αμέσως άνοιξε το στομάχι της, η άλλη τραυματίστηκε στο στήθος. Συνεχίζοντας να κόβονται, τα κορίτσια έδιωξαν με τα πόδια τους, σκίζοντας τις σάρκες τους. Έτρεχε πολύ αίμα και δεν μπορούσαν να φύγουν και να φύγουν. Τελικά, μια από αυτές, εντελώς κομμένη, έπεσε στα γόνατα. Η μαυρομάλλης γέλασε, προσπαθώντας να την τελειώσει, αλλά στη συνέχεια έπεσε σε ένα ύπουλο χτύπημα από το κάτω μέρος στο πλευρό. Στέναξε, κατάφερε ακόμα να χτυπήσει τον δράστη στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Και οι δύο όμορφες, ακρωτηριασμένες γυναίκες σωριάστηκαν στο χαλίκι, φτερούγισε πολλές φορές και πάγωσαν. Οι δασύτριχοι "γενίτσαροι" έτρεξαν κοντά τους και τους τρύπησαν με ένα καυτό σίδερο. Τα κορίτσια πολεμίστριες δεν κουνήθηκαν.
  - Και πάλι, περισσότερα από ένα στοιχήματα δεν λειτούργησαν. Και οι δύο είναι νεκροί.
  Το κοινό ήταν απογοητευμένο, αν και η μάρτυρας της δολοφονίας από μόνη της είναι πολύ ευχάριστη. Κανείς όμως δεν έχει κερδίσει ακόμα.
  Σε αυτή την κατάσταση, μόνο μια νέα μάχη θα μπορούσε να σώσει το θέμα. Η εύκολη προθέρμανση τελείωσε και ήρθε η ώρα για σοβαρές δουλειές.
  Δεκαπέντε μονομάχοι με διάτρητους πορτοκαλί χιτώνες, με τρία μαύρα φτερά στις γλοιές τους, όρμησαν στην αρένα. Ήταν οπλισμένοι με κοντά, κυρτά ξίφη. στα χέρια τους κρατούσαν μικρές τετράγωνες ασπίδες με κυρτή επιφάνεια, τα κεφάλια τους προστατεύονταν με κράνη χωρίς γείσο. Πίσω από αυτή την ομάδα έτρεξαν μαχητές με έντονο κόκκινο χιτώνα, επίσης με κοντά αλλά ίσια ξίφη, με μια μικρή στρογγυλή ασπίδα και μια σιδερένια χειροπέδα που καλύπτει το δεξί χέρι, που δεν προστατεύεται από ασπίδα, και ένα μαξιλαράκι για το γόνατο που προστατεύει το αριστερό πόδι. Πράσινα φτερά στα γλιστερά κράνη συμπλήρωναν την εικόνα.
  Στεκόμενοι ο ένας απέναντι από τον άλλον, λύγισαν. Αυτή τη φορά τα στοιχήματα αφορούσαν πολύ μεγαλύτερα ποσά και ο χρυσός έρεε από χέρι σε χέρι.
  -Δεν μπορεί να σκοτώθηκαν όλοι! - είπε η γυναίκα του σεΐχη. Κάποιος σίγουρα θα κερδίσει!
  - Βάλτε το στοίχημά σας λοιπόν, αυτή είναι η τελευταία μάχη. Βλέπετε, έχει ήδη ξημερώσει! - Είπε εκνευρισμένος ο κουρασμένος σεΐχης.
  - Τότε θα είναι σοβαρό! Χίλιες χρυσές δραχμές στις κόκκινες. - Σύρισε η χοντρή γυναίκα.
  - Γιατί πάνω τους; - Γιατί αυτοί; - Επανέλαβε δύο φορές ο ευγενής έκπληκτος.
  - Γιατί τα μάτια είναι πιο μοχθηρά!
  Ο διευθυντής φώναξε κάτι. Ακούστηκε ο υστερικός ήχος μιας τρομπέτας. Ακόμα και οι πυρσοί αναβοσβήνουν, σαν κάτι να είχε μπει στα μάτια των τεράτων.
  Οι συζητήσεις, ο θόρυβος, τα γέλια και τα βουητά σταμάτησαν: όλα τα βλέμματα ήταν καρφωμένα στους μαχητές. Η πρώτη σύγκρουση ήταν τρομερή: μέσα στην εκκωφαντική σιωπή που βασίλευε, ακούστηκαν απότομα τα χτυπήματα των σπαθιών στις ασπίδες. Φτερά, θραύσματα κράνης, κομμάτια από σπασμένες ασπίδες πέταξαν στην αρένα και ενθουσιασμένοι, λαχανιασμένοι μονομάχοι χτυπούσαν ο ένας τον άλλον πλήγμα μετά το χτύπημα. Δεν είχαν περάσει λιγότερο από τρία λεπτά από την έναρξη της μάχης και το αίμα είχε ήδη χυθεί: τέσσερις μονομάχοι συστράφηκαν από αγωνία και οι μαχητές τους πάτησαν κάτω από τα πόδια τους. Ένας από αυτούς που ήταν ξαπλωμένοι άρπαξε το πόδι του συντρόφου του και γύρισε το πόδι του. Πέταξε κάτω, κόβοντας το χέρι του.
  Η αχόρταγη σύζυγος του πρίγκιπα, η Δήμητρα, πέταξε ένα ροκανισμένο κόκαλο στο ρινγκ.
  - Κόκκινα, αν κερδίσεις, θα σου δώσω ένα ποτήρι κρασί!
  Όπως συμβαίνει συχνά, συνέβη το αντίθετο: ο μεγαλύτερος μαχητής από την ομάδα που άρχιζε η Δήμητρα ηττήθηκε. Τρία ξίφη τρύπησαν το φαρδύ στήθος αμέσως και ένα κακομαθημένο κόκαλο έμεινε στο χέρι του άτυχου αρχηγού.
  Οι θεατές παρακολούθησαν με τέρψη και ένταση τις αιματηρές περιπέτειες της μάχης. Ούρλιαζαν σαν κοπάδι πληγωμένων ταύρων. Η τοπική ελίτ μανιασμένη, λυσσασμένη, ενθάρρυνε τους μαχητές. Οι τάξεις των μονομάχων αραίωσαν, η μάχη διαλύθηκε σε ξεχωριστές αψιμαχίες.
  Αυτή τη στιγμή, που το αξιωματούχο κοινό απολάμβανε και "χαζεύονταν" ανοιχτά το αίμα, οι γενναίοι επαναστάτες σκότωσαν τους νυσταγμένους φρουρούς. Ο Pobedonostsev, μαζί με μια χούφτα γενναίων ανδρών, συνέτριψε τους σωματοφύλακες και ήταν ο πρώτος που εισέβαλε στο παλάτι.
  Ο θόρυβος από την προσέγγιση των ανταρτών ανάγκασε τον αγώνα να διακοπεί. Οι ευγενείς, τρεκλίζοντας, προσπάθησαν να σηκώσουν τα ξίφη τους. Ο νεαρός ηγέτης των ανταρτών φώναξε δυνατά:
  - Αυτό που βλέπω! Σκοτώνετε ο ένας τον άλλον για τη διασκέδαση των αχρείων! Τα αναζωογονημένα ερπετά δεν είναι σε θέση να σηκώσουν ούτε ένα ξίφος, το στομάχι τους είναι πάρα πολύ εμπόδιο. Αν σου έχει μείνει έστω και ένα μόριο υπερηφάνειας, κόψε αυτή την αηδία.
  Οι μονομάχοι έμοιαζαν να περίμεναν αυτό ακριβώς: όρμησαν προς το παχύσαρκο κοπάδι.
  Οι υπηρέτες σκλάβοι πήδηξαν στην άκρη, μη θέλοντας να πεθάνουν για τα μισητά αφεντικά τους, και τα αγόρια άρχισαν ακόμη και να πετούν δίσκους και φαγητό στους αξιωματούχους.
  Η Δήμητρα ούρλιαξε:
  - Να τους σκοτώσουμε όλους!
  Τότε ένα κρυστάλλινο ποτήρι κρασιού έπεσε στο κεφάλι της, χτυπώντας τη σκύλα.
  Ο Witcher ήταν θυμωμένος. Έκοψε τους πλούσιους πολίτες της πόλης, τεμαχίζοντας το κρέας τους.
  Δεν ήταν δύσκολο, αλλά ήταν αηδιαστικό. Η μόνιμη σύντροφος του Πας πάλεψε δίπλα του. Ο Μπικ δεν υστέρησε και οι μονομάχοι εκδικήθηκαν τους δεσμοφύλακες τους.
  Οι ζοφεροί σκλάβοι σήκωσαν τον διευθυντή στο γάντζο, φώναξαν:
  - Είμαστε δικοί μας! Είναι σκλάβοι όπως εσείς!
  - Οπότε αποδείξτε το με το σπαθί! - Ούρλιαξε και τα κεριά στους πολυελαίους του Witcher άρχισαν να τρέμουν.
  Ο σεΐχης προσπάθησε να το σκάσει, αλλά ο Μπικ τον σκόνταψε και του έριξε μέλι στο γιακά:
  - Λοιπόν, πού χρειάζεσαι; Χωρίς καρυκεύματα.
  Η Σολντσλάβα έκοψε τα κεφάλια δύο ευγενών ταυτόχρονα και συνέτριψε το σαγόνι ενός τρίτου με το γόνατό της. Ωστόσο, δεν υπήρχε πλέον ούτε η όψη μάχης, οι σκλάβοι έπαιρναν απλώς εκδίκηση. Τα υπολείμματα των φρουρών τράπηκαν σε φυγή, και τα πανηγύρια, ακόμη και στην καλύτερη κατάσταση, δεν αντιπροσώπευαν μια σοβαρή στρατιωτική δύναμη. Σκοτώθηκαν όλοι πριν η Γουίττσερ κρυώσει. Μόνο ο αρχισεΐχης ήταν ακόμα ζωντανός, ο Μπικ του τραβούσε τα μαλλιά. Ο Βεντμάκοφ έδιωξε το αυθάδης αγόρι:
  - Αυτό είναι ένα ευγενές άτομο. Μπορεί να μας φανεί χρήσιμο!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 12.
  Οι Γερμανοί συνέχισαν την επίθεσή τους στο Στάλινγκραντ. Έμοιαζε να έχει απομείνει πολύ λίγο, αλλά ήταν απίστευτα δύσκολο να ξεπεράσεις το τελευταίο. Ακόμη και η μαζική χρήση των Sturmtigers δεν βοήθησε. Αν και η καταστροφή που προκάλεσαν οι βόμβες τζετ ήταν τεράστια. Ένα άλλο μέσο ήταν οι βόμβες ναπάλμ.
  Το τάγμα των κοριτσιών είχε αραιώσει, αλλά οι καλλονές εξακολουθούσαν να πολεμούν. Στις 20 Οκτωβρίου άρχισε να πέφτει χιόνι και οι καλλονές ήταν όλες ξυπόλητες. Αφήνουν χαριτωμένα σημάδια στο λευκό κάλυμμα.
  Όμορφα κορίτσια κύλησαν λίγο στο χιόνι και έγιναν πιο καθαρά. Η Matryona, μετά τη σύλληψη της Seryozhka, δεν μπορούσε να βρει μια θέση για τον εαυτό της. Θα ήταν ωραίο να χάσεις ένα τόσο έξυπνο και όμορφο αγόρι. Και τι τον περίμενε στη φασιστική αιχμαλωσία; Πρώτα βασανιστήρια και μετά θανατική ποινή!
  Το αγόρι ήταν πράγματι κοντά στον πυροβολισμό, αλλά κατέληξε στα ορυχεία. Δουλεύοντας δεκαέξι ώρες την ημέρα, με πενιχρές μερίδες, το μαστίγιο του επόπτη περίμενε τον Seryozhka.
  Πιο συγκεκριμένα, το αγόρι είναι ήδη στο λατομείο, και δουλεύει εκεί σαν γάιδαρος. Αλλά είναι πολύ πιο ζεστό υπόγειο παρά στην επιφάνεια. Και οι πολεμιστές, για να μην παγώσουν, αναγκάζονται να πηδήξουν και να τρέξουν. Και τα κορίτσια τσακώνονται. Εδώ έρχεται το πανίσχυρο τανκ Lion. Το όπλο του είναι 150 χλστ., πιο αποτελεσματικό και πρακτικό για μάχες στην πόλη. Οι Fritz αγαπούν αυτό το τανκ, είναι τόσο καλά προστατευμένο από διαφορετικές πλευρές.
  Το "Ποντίκι" σέρνεται λίγο πίσω. Ένα γερμανικό όχημα βάρους διακοσίων τόνων ήταν επίσης οπλισμένο με ένα πυροβόλο των 150 χιλιοστών και ένα εβδομήντα πέντε. Τόσο πολύ πιο πρακτικό. Ο αριθμός των πολυβόλων έχει αυξηθεί σε τέσσερα και δεν είναι εύκολο να πλησιάσεις το τανκ.
  Η Anyuta, η Maria και η Alla προσπαθούν να ξεπεράσουν το mastodon μαζί. Τον πλησιάζουν προσεκτικά.
  Η Anyuta τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Πως ζήσαμε, παλεύοντας, και μη φοβούμενοι τον θάνατο... Από εδώ και πέρα, εσύ κι εγώ θα ζούμε! Και στα έναστρα ύψη, και βουνίσια σιωπή, σε θαλασσινό πόλεμο και σφοδρή φωτιά! Και σε έξαλλη και έξαλλη φωτιά!
  Το "Mouse" ήταν η τελευταία τροποποίηση, με έξι πολυβόλα, δύο ομοαξονικά με κάννες και τέσσερα περιστρεφόμενα στους μεντεσέδες.
  Η Μαρία, σέρνοντας μέσα στο χιόνι, σφύριξε:
  - Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ! Μετά από όλα, ο Ιησούς ο Ύψιστος Θεός είναι μαζί μας!
  Η κοπέλα, πλησιάζοντας, πέταξε την εκρηκτική συσκευασία στην κάμπια του Ποντικού. Ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος κάτω από την ασπίδα και ο κύλινδρος έσκασε.
  Τα κορίτσια φώναξαν με χαρά:
  - Πάρε φασίστα!
  Η Άλλα κούνησε το χέρι της και πέταξε μια χειροβομβίδα θρυμματισμού στον Φριτς. Ο φασίστας πετάχτηκε από το κύμα έκρηξης και μαζί του σκίστηκαν και τα κεφάλια δύο μαύρων στρατιωτών από τα αποικιακά στρατεύματα.
  Η κοκκινομάλλα καλλονή σφύριξε:
  - Για την Πατρίδα και τον Στάλιν!
  Ο Anyuta πέταξε ξανά το εκρηκτικό πακέτο... Αυτή τη φορά δεν ήταν τόσο επιτυχημένο, χτύπησε την πανοπλία και εξερράγη στην επιφάνεια του ατσάλινο κελύφους.
  Η κοπέλα είπε εκνευρισμένη:
  - Ε, τα μπέρδεψα!
  Και σύρθηκε για μια νέα μερίδα σπιτικών εκρηκτικών. Οι στρογγυλές της γόβες, κόκκινες από το κρύο, άστραψαν. Ένα σχεδόν γυμνό κορίτσι σύρθηκε στο χιόνι, λίγο άβολα. Αλλά μπορούμε να το αντέξουμε. Επιπλέον, όταν πραγματοποιούνται βομβαρδισμοί, το χιόνι λιώνει.
  Η Anyuta μάλιστα τραγούδησε:
  - Ξέρω ότι το κρύο θα εξαφανιστεί σύντομα,
  Το ρεύμα θα ορμήσει δυνατά...
  Και ήδη τρέχουν μέσα από τις λακκούβες -
  Ξυπόλητα κορίτσια!
  Το κορίτσι πυροβολεί και ο Άραβας από τα αποικιακά στρατεύματα καταρρέει. Οι προσπάθειες του εχθρού να επιχειρήσουν σε μικρές ομάδες οδηγούν σε σοβαρές απώλειες.
  Το κοντό κανόνι του Ποντικού εκτοξεύει ξανά τον κατακερματισμό. Κάπου μέσα στον καπνό εκρήγνυνται οβίδες. Και πολλά διαλείμματα...
  Οι Γερμανοί έχουν σχεδόν καταλάβει το Στάλινγκραντ... Ελάχιστα έχουν απομείνει. Αλλά αυτό ακριβώς εμποδίζει τη Βέρμαχτ να χρησιμοποιήσει μεγάλες βόμβες και βαρύ πυροβολικό. Οι Φριτς άφησαν τους ξένους να προχωρήσουν, τους οποίους δεν λυπήθηκαν.
  Η Μαρία πυροβόλησε το τουφέκι της. Ο φασίστας μισθοφόρος έπεσε και κύλησε πάνω από τις πέτρες των ερειπίων.
  Το κορίτσι έτριψε το γυμνό στήθος της με κατακόκκινες θηλές. Είναι όλοι πολεμιστές πολεμιστές - χοροπηδάνε με τα σώβρακα. Αλλά δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου χτυπήματα σε αυτά. Προφανώς το γυμνό κατά κάποιο τρόπο προστατεύει ιδιαίτερα τις καλλονές. Αφού είναι ικανοί να επιβιώσουν σε τέτοια κόλαση!
  Ο Άλλα διώχνει το μείγμα χιονιού και βρωμιάς και πυροβολεί ξανά. Χτύπησε ένα μαύρο μαχητή ακριβώς στο μάτι. Έξυπνη σκύλα, δεν μπορείς να πεις τίποτα.
  Τα τρία κορίτσια πλησιάζουν ξανά τον Ποντίκι. Είναι δύσκολο να διαπεράσεις ένα όχημα που έχει τόσο χοντρή πανοπλία από όλες τις πλευρές. Όμως οι πολεμιστές είναι γεμάτοι αισιοδοξία. Εάν δεν μπορείτε να τρυπήσετε το ίδιο το κέλυφος, τότε γιατί να μην σκίσετε το βαρέλι.
  Η Άλλα, διώχνοντας βρώμικες σβούρες με τα γυμνά της πόδια, τραγούδησε:
  - Η αλήθεια μας, η αλήθεια μας... Σαν τις αχτίδες του ήλιου! Το αύριο μας θα είναι φωτεινό, ρυάκια θα κυλούν από τα βουνά!
  Οι γυναίκες πολεμίστριες είναι από καιρό οπλισμένες με αιχμαλωτισμένα MP-44. Αυτά τα πολυβόλα έχουν μεγάλη εμβέλεια μάχης. Οι καλλονές πυροβολούν με αυτοπεποίθηση. Οι μαύροι πέφτουν πάλι. Έβγαλαν κρήνες από κόκκινο αίμα.
  Η Μαρία, πυροβολώντας, με ένα τουφέκι και ένα αιχμάλωτο πολυβόλο στους ώμους της, τραγούδησε:
  - Η ύπουλη αράχνη ακόνισε το κεντρί της,
  Και πίνει ιερό, ρωσικό αίμα από τη Ρωσία!
  Για τον αντίπαλό του, όλα δεν είναι αρκετά και θα σκοτώσει,
  Ποιος έχει αγάπη για τη Ρωσία!
  Αγάπη για τη Ρωσία!
  Η κοπέλα έστειλε μια σφαίρα στον διάφορο "φύλακα" που έσερνε από τις ρωγμές. Η καλλονή χαμογέλασε, το πρόσωπό της, αν και αδυνατισμένο, διατήρησε την ομορφιά και τη γοητεία του.
  Γενικά όλα τα κορίτσια στο τάγμα τους είναι όμορφα. Εδώ, για παράδειγμα, είναι ο Τατάρ Σεραφείμ. Ο πατέρας της είναι Τατάρ, αλλά η μητέρα της είναι από τη Λευκορωσία και από το Σεραφίμα της κληρονόμησε το χρώμα του ώριμου σιταριού. Επίσης ένα όμορφο κορίτσι, ξυπόλητο και σχεδόν γυμνό. Και πυροβολεί από ένα αιχμάλωτο πολυβόλο σε σύντομες ριπές. Και φασίστες από άλλα στρατεύματα έρπουν προς το μέρος της.
  Ο Σεραφίμα σουτάρει αρκετά εύστοχα. Η χρυσαυγίτη Μαρία ξάπλωσε δίπλα της. Και τα δύο κορίτσια πυροβολούν και τραγουδούν.
  - Πατρίδα! -Η Μαρία ξεκίνησε...
  - Και ο στρατός! - Συνέχισε, πυροβολώντας τον Σεραφείμ.
  Η Μαρία έγραψε στο Twitter:
  - Αυτό...
  Πυροβολώντας και χτυπώντας τους έγχρωμους, το Σεραφείμα ανέφερε:
  - Δύο πυλώνες!
  Η Μαρία, χαμογελώντας, έγραψε στο Twitter:
  - Στο...
  Η Σεραφίμα πυροβόλησε και πρόσθεσε:
  - Οι οποίες...
  Η Μαρία, αφού έκοψε πέντε, συνέχισε:
  - Κρατάει!
  Σεραφείμα, πυροβολώντας, χαιρέτησε:
  - Πλανήτης!
  Η Μαρία, πυροβολώντας, έγραψε στο Twitter:
  - Στήθος...
  Σεραφίμα, σκοποβολή, γουργούρισμα:
  -Θα προστατεύσουμε...
  Η Μαρία έσπασε το κεφάλι του φασίστα και είπε:
  - Εμείς εσείς....
  Ο Σεραφείμ έκοψε τους Ναζί με σφαίρες και σφύριξε:
  - Μια χώρα!
  Η Μαρία, στέλνοντας εύστοχες σφαίρες, έγραψε στο Twitter:
  - Ολοι....
  Η Σεραφίμα, σουτάροντας όλο και πιο εύστοχα, πρόσθεσε:
  - Ανθρωποι!
  Η Μαρία, πετώντας τα βρώμικα χρυσά μαλλιά της από το μέτωπό της, τραγούδησε:
  - Ρατ...
  Σεραφείμ σφαίρα, και αποστολή πυροβολισμών, εξέδωσε:
  - Δικος σου...
  Η Μαρία χτυπώντας τον φασίστα στο λαιμό συνέχισε:
  - Ζεστό!
  Η ξανθιά Ταταρίτσα, στέλνοντας πυροβολισμούς, συνέχισε:
  - Σύννεφα...
  Η Μαρία, σουτάροντας με ακρίβεια, πρόσθεσε:
  - Δροσερός!
  Η Σεραφίμα χαμογέλασε και κελαηδούσε:
  - Καθώς και...
  Η Μαρία σούταρε εύστοχα και βρυχήθηκε:
  - Ήλιος!
  Η Σεραφίμα, πυροβολώντας κατά ριπάς, σφύριξε:
  - Είναι ζεστό!
  Η Μαρία συνέχισε με ένα γέλιο:
  - Αυτόματο...
  Η Σεραφίμα, σαν να κατευθύνει πυρ, γάβγισε:
  - Νάτερ...
  Η Μαρία πρόσθεσε εύστοχες βολές:
  - Ώμος...
  Η Σεραφίμα πρόσθεσε με ένα γέλιο:
  - Στον στρατιώτη!
  Η Μαρία τραγούδησε με ενθουσιασμό πυροβολώντας:
  -Θα σκάψω...
  Ο Σεραφίμα, που διευθύνει πυρά μαχητών, πρόσθεσε:
  - Ο τάφος....
  Η Μαρία, έχοντας γκρεμίσει τον Αφρικανό, συνέχισε:
  - Στον αντίπαλο!
  Τα κορίτσια ξέμειναν από πυρομαχικά. Και αναγκάστηκε να τρέξει γρήγορα για κάλυψη. Ο εφοδιασμός σε όλο το Βόλγα είναι πολύ δύσκολος. Συνεχείς βομβαρδισμοί και βομβαρδισμοί. Εδώ είναι μια εταιρεία ενίσχυσης που πλέει από την άλλη πλευρά.
  Σιντριβάνια από σπρέι και συντρίμμια ξεσπούν γύρω από τις βάρκες. Stormtroopers βρυχάται στον ουρανό. Οι Focke-Wulfs πετούν μέσα. Και πέφτουν βόμβες πάνω τους.
  Αρκετά σκάφη διαλύθηκαν. Σοβιετικοί στρατιώτες πνίγονται και πεθαίνουν.
  Τα πυρά του εχθρικού πυροβολικού είναι ήδη πολύ πυκνά.
  Ακόμη και τη νύχτα οι Φρίτζες κρατούν τα πάντα υπό πυρά. Και τα καταδυτικά βομβαρδιστικά τους ορμούν τριγύρω. Συμπεριλαμβανομένου του παππού Yu-87. Αν και τα αεριωθούμενα αεροσκάφη έχουν ήδη μπει στην παραγωγή.
  Εδώ είναι το θρυλικό σοβιετικό Yak-9. Πολεμάει με το γερμανικό ME-309. Ευκινησία, ταχύτητα και όπλα ενώθηκαν. Ο Γερμανός προσπαθεί να νικήσει τη σοβιετική μηχανή στο πρώτο πέρασμα. Όμως αποτυγχάνει. Το γιακ, με τη σειρά του, προσπαθεί να μείνει πίσω, αλλά ο Ναζί δραπετεύει λόγω της μεγάλης του ταχύτητας.
  Ένας πιο γρήγορος Γερμανός, με πιο δυνατά όπλα, ενάντια σε έναν πιο ευέλικτο Ρώσο. Αλλά η γρήγορη πτήση συνεχίζεται. Ο φασίστας χρησιμοποιεί επτά σημεία βολής εναντίον επτά και χτυπά το σοβιετικό όχημα. Χάνει ταχύτητα και αρχίζει να πέφτει.
  Από αυτό βγαίνουν ρυάκια καπνού. Και ο κινητήρας καίγεται...
  Τι είναι αυτός ο πόλεμος! Είναι δύσκολο να αντισταθείς σε ένα όχημα τόσο ισχυρό σε οπλισμό όπως το ME-309, στο οποίο επτά σημεία βολής αντισταθμίζουν το υπερβολικό βάρος και την κακή ικανότητα ελιγμών.
  Η μεγάλη ταχύτητα επιτρέπει στον φασίστα να δραπετεύσει σε μια κατάδυση και το μπροστινό μέρος του γερμανικού μαχητικού είναι καλά θωρακισμένο.
  Η Anyuta προσπαθεί ξανά να υπονομεύσει το Mouse. Η κοπέλα διακινδυνεύει τη ζωή της. Είναι ήδη γδαρμένη, σέρνεται γυμνή κατά μήκος των οχυρώσεων. Όλη η ομορφιά καλύπτεται από γρατζουνιές και γρατζουνιές. Στη συνέχεια, όμως, ρίχνει μια χειροβομβίδα με μια εκρηκτική συσκευασία. Την χτυπά ακόμη και μια έκρηξη από πολυβόλο. Ξύσιμο του ώμου της καλλονής.
  Όμως το εκρηκτικό δέμα χτύπησε την κάννη ενός πυροβόλου 150 χλστ. Και ο Γερμανός έχει ήδη υποστεί σημαντική ζημιά. Με μεγάλη δυσκολία, το όχημα μετακινείται από τη θέση του και σέρνεται πίσω στη θέση των στρατευμάτων του για να γλείψει τις πληγές του.
  Τα Focke-Wulfs και αρκετά TA-152 εμφανίζονται στον ουρανό. Αρχίζουν να βομβαρδίζουν τις σοβιετικές θέσεις. Εμφανίστηκε επίσης ένα ζευγάρι από τα νεότερα HE-183, επιθετικά τζετ οχήματα. Αυτοί οι γύπες έφτασαν σε ταχύτητες έως και οκτακόσια χιλιόμετρα την ώρα και ήταν σχεδόν αδύνατο να χτυπηθούν.
  Τα κορίτσια πυροβολούν τους Γερμανούς. Υπάρχει πάντα μια ευκαιρία να πιάσουμε τον εχθρό, παρά την ισχυρή προστασία των επιθετικών αεροσκαφών από τα πυρά εδάφους.
  Η Anyuta και η Alla ανέσυραν την αιχμαλωτισμένη Luftfaust. Αυτό είναι ένα όπλο που αποτελείται από εννέα διασυνδεδεμένα τουφέκια είκοσι χιλιοστών χωρίς ανάκρουση.
  Μπορείτε να πυροβολήσετε σαν από μικρό αντιαεροπορικό όπλο.
  Και οι πολεμιστές δείχνουν τον εχθρό. Πατάνε απαλά την εκκίνηση... Και οι δύο καλλονές ακούμπησαν τα ξυπόλητα πόδια τους στα χαλάσματα, νιώθοντας την ομαλή ανάκρουση.
  Ένα Focke-Wulf με έξι αεροβόλα αρχίζει να καπνίζει - η κοιλιά του σκίζεται.
  Τα κορίτσια βρυχώνται με ενθουσιασμό:
  - Πουκ! Ξωτικό! Στόχος!
  Άλλα γερμανικά αεροπλάνα αρχίζουν να κάνουν κύκλους πάνω από τα κεφάλια των κοριτσιών. Οι καλλονές εκτοξεύονται σε υπόγεια περάσματα, αποφεύγοντας τους πυραύλους Focke-Wulf.
  Η Ανιούτα ένιωσε μια λάμψη στη χοντρή φτέρνα της. Το κορίτσι γουργούρισε:
  - Ω κολασμένη φωτιά!
  Τα πέλματα του κοριτσιού ήταν καλυμμένα με φουσκάλες και πονούσαν οδυνηρά. Ήθελα να βγάλω κάτι κρύο.
  Και επιφανειακά οι ρήξεις συνεχίζονται. Το χιόνι σφυρίζει από τις φλόγες, τα ερείπια σχίζονται. Οι Γερμανοί πλημμυρίζουν τις θέσεις με φωτιά, αλλά αυτό δεν κάνει καλό. Οι πολεμιστές κρύφτηκαν σαν τα ποντίκια στις τρύπες. Αφήστε τους να σιδερωθούν.
  Ο Άλλα ψιθύρισε στο αυτί της Ανιούτα:
  - Νομίζω ότι σύντομα οι Ναζί θα ξεμείνουν επιτέλους από τον ατμό. Έχουν πολλή δύναμη, αλλά στο Στάλινγκραντ δεν έχουν ευκαιρία να γυρίσουν!
  Το ξανθό κορίτσι απάντησε περήφανα:
  - Είμαστε εδώ σαν τριακόσιοι Σπαρτιάτες! Απωθούμε ανώτερες εχθρικές δυνάμεις!
  Η κοκκινομάλλα Άλλα γέλασε και έκλεισε το μάτι στο σύντροφό της:
  - Και δεν μπορείτε να μας παρακάμψετε!
  Όταν τα κορίτσια βγήκαν στην επιφάνεια, η επιδρομή είχε τελειώσει. Νέοι μαύροι πεζοί εμφανίστηκαν. Ανέβηκαν μπροστά και τα κορίτσια έπρεπε να ανοίξουν πυρ, αναγκάζοντας τον εχθρό να σκάψει τη μύτη του στο έδαφος.
  Τα λιοντάρια και οι τίγρεις πήγαν ξανά στη μάχη. Οι Γερμανοί προσπάθησαν να πιέσουν τον σοβιετικό στρατό με βαριά άρματα μάχης. Κάθε τόσο έπεφταν βροχή. Ο πιο ευάλωτος "Τίγρης" προσπάθησε να μην ξεκολλήσει από τους σχηματισμούς του. Βρόντηξαν και οι όλμοι.
  Τα κορίτσια πυροβόλησαν κατά των Γερμανών και των μισθοφόρων τους. Νοκ άουτ αντιπάλους. Ο Alla και η Anyuta πυροβόλησαν ανά δύο. Εχθρικά πρόσωπα εμφανίστηκαν και εγκαταστάθηκαν. Στη συνέχεια, ένα νέο στρώμα προοδευτικών εχθρών.
  Τα κορίτσια τραγουδούσαν κατά τη διάρκεια της μάχης.
  Ο Άλα άρχισε να πυροβολεί:
  - Πριν...
  Ο Anyuta, πυροβολώντας, συνέχισε:
  - Από εσάς...
  Ο Άλλα χτύπησε και πρόσθεσε:
  - Λεγεώνα...
  Η Anyuta, έχοντας κόψει τρεις από αυτούς, σφύριξε:
  - Εχθροί...
  Ο Αλλάχ κάρφωσε τους αντιπάλους, ξέσπασε:
  - Αυτοί....
  Η Anyuta, έχοντας σκάσει το μισό κρανίο του Άραβα, συνέχισε:
  - Αυτοί θέλουν...
  Ο Άλλα, συντρίβοντας τον εχθρό, συνέχισε:
  - Εσείς...
  Η Anyuta, πυροβολώντας, σφύριξε με οργή:
  - Ταπεινό...
  Η Άλλα, έχοντας τρυπήσει το κρανίο του Άραβα, γρύλισε:
  - Καταστρέψτε...
  Η Anyuta, συνεχίζοντας να καρφώνει, σφύριξε:
  - Σημειώσεις...
  Ο Άλλα, σαν να πυροβολούσε, σφύριξε:
  -Μη φοβάσαι...
  Η Anyuta, έχοντας πυροβολήσει με ακρίβεια, γρύλισε:
  -Εχθρός...
  Ο Άλλα, πυροβολώντας σαν ελεύθερος σκοπευτής, συνέχισε:
  - Μπαγιονέτα...
  Ο Anyuta, πυροβολώντας περαιτέρω, γάβγισε:
  - Ικανός...
  Ο Άλα, χωρίς να σταματήσει να πυροβολεί, σφύριξε:
  - Δύναμη...
  Η Anyuta, πυροβολώντας έξαλλη, γρύλισε, διορθώνοντας τη φίλη της:
  - Κουράγιο...
  Ο Άλλα, σε έντονη έκσταση, έχοντας πυροβολήσει τα κεφάλια των Αφρικανών, γάβγισε:
  - Δύναμη...
  Ο Anyuta, πηδώντας με πυροβολισμούς, σφύριξε:
  - Αυξάνουν...
  Η Άλλα, κουνώντας τις κόκκινες μπούκλες της, συνέχισε:
  - Και οι αντίπαλοι...
  Η Anyuta, χτυπώντας τον Άραβα στο στομάχι, είπε:
  - Αμέσως...
  Ο Άλλα, πυροβολώντας με όλα τα διαμετρήματα, γάβγισε:
  - Καταστρέψτε...
  Τα κορίτσια πήραν μια ανάσα. Και αφού πυροβόλησαν λίγο ακόμα, φώναξαν:
  - Είμαστε οι ιππότες του ελεύθερου σκοπευτή, η φωνή του φόνου είναι καθαρή!
  Το κύμα της προέλασης των αποικιακών στρατευμάτων υποχώρησε κάπως. Οι Ναζί προώθησαν ξανά τα τανκς τους. Οι "Tigers"-2 εμφανίστηκαν με τις μακριές μουσούδες τους και εκτόξευσαν οβίδες σε ό,τι κατάφεραν να προσέξουν.
  Το "Tiger"-2 είχε ένα πρωτότυπο σχήμα πυργίσκου και κεκλιμένες πλάκες θωράκισης στα πλάγια. Αυτό τον έκανε κάπως πιο επίμονο. Οι πολεμιστές επέλεξαν και πάλι ως στόχο τα ίχνη του τανκ. Ο φασίστας έπρεπε να ζήσει σαν το ψάρι στο τηγάνι.
  Ο Anyuta πέταξε ένα εκρηκτικό πακέτο, συνθλίβοντας τον μπροστινό κύλινδρο του Tiger-2 και τραγούδησε:
  - Σε γνώρισα με ένα δώρο... Φυσικά περιέγραψα μια θέση στο φέρετρο!
  Ο Άλα σφύριξε, πετώντας χαρούμενα ένα μεγάλο, εκρηκτικό πακέτο στον φασίστα:
  - Μα Πασαράν!
  Και από την έκρηξη, το μακρύ ρύγχος του γερμανικού τανκ έστριψε. Και η Βασιλική Τίγρη άρχισε να γυρίζει πίσω. Και πάλι ο φασίστας τραυματίστηκε βαριά. Η Άλα το πήρε και γάβγισε, πετώντας ένα κομμάτι γυαλί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Θα είσαι σε ένα δρύινο φέρετρο!
  Το ποτήρι πέταξε ακριβώς στο λαιμό ενός Ινδού, ενός από τα αποικιακά γερμανικά στρατεύματα.
  Η Anyuta έκλεισε το μάτι στον σύντροφό της και τραγούδησε:
  - Θα βουτήξω το κεφάλι μου σε αυτό το βαρέλι! Θα τους βουτήξω όλους!
  Ο Άλλα εκτόξευσε μια έκρηξη από ένα πολυβόλο. Οι Γερμανοί δέχθηκαν ξανά επίθεση. Το κορίτσι σφύριξε:
  - Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα! Και θα νικήσουμε!
  Η Anyuta πυροβόλησε το τουφέκι της και είπε:
  - Μια μεγάλη νίκη περιμένει! Να είναι δόξα οι παππούδες μας!
  Η Άλλα έκανε μια τούμπα και κύλησε γύρω γύρω, στριφογυρίζοντας σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το κορίτσι τραγούδησε με ένα κλείσιμο του ματιού:
  - Κύριε επιτυχία, πού πας... Κύριε επιτυχία - γελάνε οι φασίστες...
  Τα γερμανικά άρματα μάχης, χωρίς να σώσουν οβίδες, ενέτειναν τα πυρά τους. Ξεχύθηκαν τα εκρηκτικά τους δώρα. Και πλησίασαν τις σοβιετικές θέσεις, προσπαθώντας να αποφύγουν κενά.
  Ο Anyuta, χρησιμοποιώντας σύρμα, όπως τους δίδαξε ο αιχμάλωτος Seryozhka, τράβηξε μια βαριά νάρκη. Το "Λιοντάρι" σύρθηκε αργά προς τις σοβιετικές θέσεις. Το πυροβόλο όπλο των 150 χιλιοστών έφτυνε κάθε τόσο οβίδες. Τα κορίτσια σφύριξαν και έκλεισαν το μάτι.
  Η Anyuta τραγούδησε:
  - Γερμανοί-πιπεριές, φασίστες-ναζί... Το τέλος ενός ειρηνιστή σας περιμένει!
  Η Άλλα σημείωσε με ένα χαμόγελο:
  - Ειρηνισμός... Είναι ακόμη ηλίθιο να μιλάμε για ειρηνισμό όταν μιλάμε για τους Ναζί!
  Ο Anyuta χτύπησε έναν Άραβα από την αποικιακή φρουρά στη γέφυρα της μύτης με μια εύστοχη βολή και κελαηδούσε:
  - Και είναι ανάπηροι στη σκέψη... Και στις στρατιωτικές υποθέσεις δεν είναι τόσο δυνατοί! Σύντομα θα τα σβήσουμε εντελώς από το πρόσωπο του πλανήτη Γη!
  Η Άλλα έδωσε άλλη μια έκρηξη, έτριψε το γυμνό στήθος της στο χαλίκι και τραγούδησε:
  - Είμαι Ρώσος ιππότης στα γόνατα των αγρίων... Θα σαρώσω τους εχθρούς της Πατρίδας από προσώπου γης!
  Η κοκκινομάλλα καλλονή έκλεισε το μάτι ρίχνοντας μια ματιά στον ουρανό. Εκεί στριφογύριζαν "Πλαίσια", γερμανικά αεροπλάνα πυροβολητών.
  Το γερμανικό "Λιοντάρι" σέρνονταν κάθε τόσο, κολλώντας στα απροσδόκητα. Και το όπλο του έφτυνε συνεχώς.
  Ο Anyuta, μετακινώντας μια νάρκη κάτω από την κάμπια ενός γερμανικού τανκ, σφύριξε:
  - Για τον Seryozhka....
  Ο Γερμανός σταμάτησε και πυροβόλησε ξανά. Η οβίδα έσκασε πίσω από τα κορίτσια.
  Ο Anyuta έλεγξε:
  - Κοχύλια γάλακτος, όποιος έχει μυαλό μωρού!
  Ο "Λιοντάρι" στάθηκε για αρκετή ώρα. Ίσως το έμπειρο γερμανικό πλήρωμα να αισθάνθηκε τον κίνδυνο μπροστά, ή ίσως να ήθελε να χρησιμοποιήσει το κιτ μάχης του. Όμως το "Λιοντάρι" στάθηκε για αρκετή ώρα και έφτυσε θανατηφόρα κοχύλια.
  Ο Anyuta σημείωσε ότι το γερμανικό τανκ έχει πιο προηγμένο όπλο και πυροβολεί πιο συχνά από το KV-2. Και αυτό, φυσικά, κάνει αυτό το αυτοκίνητο πολύ πιο επικίνδυνο. Η Anyuta σταυρώθηκε και σφύριξε:
  - Να πάνε οι κακοί στην κόλαση!
  Ο Άλλα πυροβόλησε τον φασίστα στο ηλιακό πλέγμα και γάβγισε:
  - Η νίκη μας είναι αναπόφευκτη! Και όλα θα τελειώσουν καλά!
  Η Anyuta έκοψε και τον Τούρκο και τραγούδησε:
  - Αν και, φαίνεται ότι η ζωή σύντομα θα διακοπεί όταν η δυσκολία χτυπήσει το μαύρο της κέρατο... Τα άλογα φωνάζουν και το αίμα κυλάει σαν ποτάμι, και πάλι η γη χάνεται από κάτω από τα πόδια σου!
  Ο Άλλα, έχοντας σκοτώσει τον Ιρανό, πρόσθεσε:
  - Μα και η γη έχει τον δικό της φύλακα... Και ανάμεσα τ' αστέρια τεντώνονται προς αυτόν... Αόρατα σωτήρια νήματα για να εξορίσει τον Χίτλερ στο Κολύμα!
  Τα κορίτσια, πυροβολώντας, τραγούδησαν από κοινού:
  - Ας σπάσουμε τον Αδόλφο, θα του κάνει κακό! Πιστεύω ότι θα νικήσουμε τον φασισμό! Και στη Ρωσία μας θα εμφανιστεί ο Μεσσίας, Κύριε των λαών όλων των χωρών!
  Και οι πολεμιστές συνέχισαν να πυροβολούν. Όμως το εχθρικό πεζικό ξάπλωσε και άρχισε να πυροβολεί και να ρίχνει χειροβομβίδες. Οι φασιστικές ορδές προσπάθησαν να καπνίσουν τα κορίτσια με όλμους. Και ρίχνοντας πολλές χειροβομβίδες.
  Ο Άλλα παρατήρησε φιλοσοφικά:
  - Με αριθμούς μπορείς να κερδίσεις εκλογές, με δεξιοτεχνία μπορείς να κερδίσεις εκλογές χωρίς πόλεμο!
  Η Anyuta γέλασε και σημείωσε:
  - Ο πόλεμος είναι ένας τομέας που η ποιότητα νικάει την ποσότητα, οι εκλογές κατά κανόνα είναι το αντίθετο και αυτό είναι ανέκδοτο!
  Οι πολεμιστές υποχώρησαν ελαφρά• οι χειροβομβίδες και τα θραύσματά τους έπεφταν πολύ πυκνά. Η Άλλα μάλιστα άρπαξε το πεταμένο δώρο με το πόδι της και το πέταξε πίσω. Η χειροβομβίδα πέταξε και χτύπησε τους Ναζί στα κράνη τους. Και πώς εκρήγνυται...
  Ήταν σαν να είχε εκραγεί κάπου μια άλλη δέσμη.
  Ο Άλλα σημείωσε φιλοσοφικά:
  - Η τύχη είναι η δεύτερη ευτυχία, η επιτυχία είναι η τρίτη, αλλά η πρώτη δεξιότητα!
  Η Anyuta γέλασε και παρενέβη:
  - Η τύχη είναι ανταμοιβή για το θάρρος, αλλά όχι για την απερισκεψία!
  Ο Άλλα έβγαλε το μάτι ενός Ινδουιστή από τον αποικιακό στρατό και σφύριξε:
  - Όποιος είναι τυχερός, τραγουδάει η ψυχή του!
  Η Anyuta χαμογέλασε και είπε:
  - Είναι καλό όταν είσαι τυχερός, σημαίνει ότι ο Θεός θα σε σώσει!
  Τα κορίτσια έγιναν λίγο πιο πνευματώδη. Στη συνέχεια, το γερμανικό "Λιοντάρι" ωστόσο προχώρησε και ανατινάχθηκε από νάρκη. Η κάμπια πέρασε πάνω από εκρηκτικό μηχανισμό και σκίστηκε.
  Το πληγωμένο "Λιοντάρι" στριφογύρισε και σηκώθηκε... Οι πολεμιστές χάρηκαν και τραγούδησαν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Ένα λιοντάρι είναι ανάπηρος στη σκέψη, μια τίγρη είναι η πηγή όλων των προβλημάτων... Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδιαφέρον στον κόσμο από έναν άνθρωπο!
  Ο Anyuta πυροβόλησε μια μεγάλη γραμμή, τη στιγμή που ο ξένος στρατός σηκώθηκε και τραγούδησε:
  Έχουμε ρουκέτες και αεροπλάνα,
  Το ισχυρότερο ρωσικό πνεύμα στον κόσμο...
  Οι καλύτεροι πιλότοι είναι στο τιμόνι -
  Ο εχθρός θα συντριβεί σε σκόνη και σαχλαμάρες!
  Το "Λιοντάρι" φαίνεται να έχει υποστεί μεγάλη ζημιά. Πάγωσε, φτύνοντας δυο ακόμα κοχύλια.
  Εμφανίστηκε ένας εύστροφος "Πάνθηρας". Ωστόσο, φοβήθηκε να πάει βαθύτερα στις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων και άρχισε να πυροβολεί. Κοχύλια σφύριξαν πάνω από τα κεφάλια των κοριτσιών. Και έσπασαν μπάζα και φωτιές.
  Ο Anyuta ετοίμασε μια χειροβομβίδα για να ρίξει, έτοιμος να πιάσει τη στιγμή που το φασιστικό τανκ πλησίαζε σε προσιτή απόσταση. Αλλά ο "Πάνθηρας" δεν είναι ούτε ηλίθιος. Οι Γερμανοί πυροβόλησαν, τοποθετώντας τις οβίδες σε σχέδιο σκακιέρας, προσπαθώντας να μην χάσουν ούτε ένα κομμάτι εδάφους. Και κυριολεκτικά έβγαλαν κάθε βότσαλο.
  Η Άλλα, χτυπώντας τον εαυτό της στο γυμνό στήθος της, παρατήρησε:
  - Οι τακτικές των Krauts είναι εσφαλμένες... Θα πετύχουν πολλά με αυτόν τον τρόπο;
  Η Anyuta παρατήρησε έξυπνα:
  - Ένα κοτόπουλο ραμφίζει έναν κόκκο κάθε φορά, αλλά παίρνει βάρος πολύ πιο γρήγορα από ένα γουρούνι που καταπίνει μεγάλα κομμάτια!
  Ο Πάνθηρας εκτόξευσε περισσότερους από ογδόντα γύρους και, έχοντας ξοδέψει τα πυρομαχικά του, γύρισε και κατευθύνθηκε πίσω στη φωλιά του. Στη θέση του εμφανίστηκε ένα νέο μαστόδοντα, το Sturmtiger. Το μηχάνημα κάλυπτε το φαρδύ βαρέλι του με ένα καπάκι. Προφανώς, με αυτόν τον τρόπο υπολογίζουν να σωθούν.
  Το "Sturmtiger" πυροβόλησε από απόσταση τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων. Ένας πύραυλος βρόντηξε. Η γη σηκώθηκε, και μια πύρινη βρύση έχυσε πίδακες φλόγας.
  Τα κορίτσια μετά βίας επέζησαν• ήταν λίγο πολύ καλυμμένα από σκόνη. Η Anyuta έμεινε έστω και ελαφρώς έκπληκτη. Το κορίτσι ξαφνικά είδε τον εαυτό της να καβαλάει ένα άλογο. Και ότι διοικεί μια ομάδα που επιτέθηκε στον στρατό των Τατάρων. Και με τους πολεμιστές της καβάλα στα άλογα. Οι Μογγόλο-Τάταροι, μη μπορώντας να αντέξουν το χτύπημα, υποχωρούν και πεθαίνουν κατά χιλιάδες κάτω από τις οπλές.
  Η Anyuta κουνάει δύο σπαθιά και καταστρέφει τους εχθρούς της. Όμως το όραμα διακόπηκε ξαφνικά.
  Η Άλλα χτύπησε τον σύντροφό της στα μάγουλα, την κούνησε λέγοντας:
  - Λοιπόν, αυτό είναι! Τώρα σταματήστε να ξαπλώνετε!
  Η Anyuta απάντησε θυμωμένα:
  - Δεν επαναπαύθηκα, αλλά πάλεψα!
  Η κοπέλα πήδηξε έξαλλος και πέταξε μια χειροβομβίδα. Το δώρο πέταξε και χτύπησε την κάννη ενός τανκς Lev. Έχοντας υποστεί ζημιά, το αυτοκίνητο ζάρωσε το βαρύ πορτμπαγκάζ του.
  Η Anyuta αναφώνησε στα πνεύμονά της:
  - Είμαι ιππότης της Ρωσίας!
  Η Άλα έριξε μια έκρηξη από το πολυβόλο της και γρύλισε:
  - Το αγόρι απάντησε συνοφρυωμένος,
  Θέλω να υπηρετήσω την Αγία Ρωσία...
  Αφήστε μια θάλασσα από αίμα να χυθεί,
  Αλλά ο Θεός θα μπορέσει να μας σώσει!
  Η Anyuta έπεσε στα ερείπια με γυμνό το στομάχι και το στήθος της. Ακριβώς στην ώρα, καθώς εκατοντάδες εκρήξεις πολυβόλων άστραψαν πάνω από το κεφάλι της. Η κοπέλα έβγαλε τη γλώσσα της και είπε:
  - Η τρέλα των γενναίων στρατιωτών είναι σωτήρια για τους απόλυτους στρατηγούς!
  Η Άλλα συμφώνησε:
  - Ο στρατιώτης είναι γενναίος, ο στρατηγός υπολογίζει, ο εχθρός είναι πονηρός, η επιτυχία έρχεται μόνο με σοφό θάρρος!
  Τα κορίτσια άνοιξαν ξανά πυρ και κελαηδούσαν σε ένδειξη αλληλεγγύης:
  Μοίρες από πάνω του
  Βρυχηθμός ομόφωνα
  Ο Αδόλφος είναι ένας δυνατός ανόητος -
  Φυτά Σόδομα!
  Εμφανίστηκε άλλο ένα θωρακισμένο "Λιοντάρι". Δύο στρατιώτες έτρεξαν μακριά του• αν κρίνουμε από τα σκοτεινά πρόσωπά τους, ήταν Άραβες. Προσπάθησαν να βάλουν μια αλυσίδα στο γάντζο για να τραβήξουν το προηγμένο τανκ από το πεδίο της μάχης.
  Ο Alla και ο Anyuta πυροβόλησαν, σκοτώνοντας ταυτόχρονα τους τεχνικούς. Οι πολεμιστές τραγούδησαν:
  - Μην καταστρέφετε τον εαυτό σας και βοηθήστε τον σύντροφό σας, βοηθήστε τους άλλους να βγουν από τη φωτιά!
  Εμφανίστηκαν τρεις μαύροι. Όρμησαν με την αλυσίδα όσο πιο γρήγορα μπορούσαν, αλλά πυροβολήθηκαν και από τα κορίτσια. Επιπλέον, η Anyuta πυροβόλησε το όπλο, πιέζοντας το σκυλί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και κατάφερε να χτυπήσει τους αντιπάλους της με εξαιρετική ακρίβεια, όπως η ακρίβεια του Ρομπέν των Δασών.
  Η Άλλα σημείωσε:
  - Το σημάδι δεν είναι αυτός που χτυπάει με επιτυχία, αλλά αυτός που αστοχεί με αποτυχία!
  Η Anyuta πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και σφύριξε:
  - Ο πιο ακριβής άνθρωπος με όραμα στιλέτο μπορεί να χάσει, αλλά είναι ασυγχώρητο για ένα κοφτερό μυαλό να χάσει τον στόχο!
  Η χειροβομβίδα χτύπησε τον όλμο και άρχισε να εκρήγνυται, πυροδοτώντας τις νάρκες.
  Ναι, το Στάλινγκραντ δεν ήταν εύκολο για τους Γερμανούς. Πήραν μια φοβερή ακρόπολη θανάτου μέσα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 13.
  Στις 3 Νοεμβρίου, οι Γερμανοί περικύκλωσαν το Tikhvin και ξέσπασαν μάχες στην ίδια την πόλη. Ο Κόκκινος Στρατός υποχώρησε αργά. Το μεγαλύτερο μέρος της πόλης του Μπακού έχει ήδη καταληφθεί, τα σοβιετικά στρατεύματα υποχωρούν στη χερσόνησο. Το Ερεβάν μετά βίας κρατιέται ακόμα. Το Στάλινγκραντ βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής.
  Ωστόσο, ο Στάλιν διέταξε αυτή την πόλη να μην παραδοθεί. Μάχη ξέσπασαν και για το Αστραχάν. Σε αυτή την πόλη προσπαθούν να προχωρήσουν και οι Krauts. Όλες οι προσεγγίσεις βομβαρδίζονται σφοδρά και οι υποδομές καταστρέφονται.
  Ο χειμώνας πλησιάζει... Και η πορεία του πολέμου γίνεται όλο και λιγότερο προβλέψιμη. Αλλά φαίνεται ότι το Στάλινγκραντ δεν μπορεί να κρατηθεί. Ο ανεφοδιασμός σε όλο το Βόλγα παρεμποδίζεται από το σχηματισμό πάγου και τους μαζικούς βομβαρδισμούς.
  Στις 4 Νοεμβρίου, το ενενήντα τοις εκατό του Tikhvin είχε ήδη καταληφθεί. Και οι Γερμανοί πλησίασαν το φινλανδικό έδαφος. Τα σοβιετικά στρατεύματα, έχοντας υποστεί σημαντικές ζημιές, δεν μπορούσαν να συγκεντρώσουν αρκετές δυνάμεις για να σταματήσουν τον εχθρό.
  Οι Φινλανδοί και τα σουηδικά στρατεύματα-μαριονέτα επιτέθηκαν επίσης στη συνάντηση. Χρησιμοποίησαν σημαντικές δυνάμεις.
  Στις 5 Νοεμβρίου, ο γερμανικός συνασπισμός και τα φινλανδο-σκανδιναβικά στρατεύματα ενώθηκαν. Έτσι έκλεισε ένας διπλός δακτύλιος γύρω από το Λένινγκραντ. Νέα, μεγάλη νίκη για το Τρίτο Ράιχ.
  Στις 6 Νοεμβρίου, οι μάχες συνεχίζονταν στον βόρειο τομέα. Οι Ναζί επέκτειναν τον διάδρομο. Η κατάσταση έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη. Στο Tikhvin, τα τελευταία υπολείμματα της αντίστασης καίγονταν. Οι Γερμανοί εκτόξευσαν βαλλιστικούς πυραύλους στο Ερεβάν. Κυκλοφόρησαν τρεις παρουσιάσεις. Προκάλεσε σημαντικές καταστροφές και θύματα. Τίποτα όμως δεν έσπασε τελικά.
  Η πόλη του Αστραχάν αποκόπηκε δια ξηράς από την υπόλοιπη σοβιετική επικράτεια. Η κατάσταση έχει κλιμακωθεί. Νέα γερμανικά και αγγλικά θωρηκτά πυροβόλησαν στο Μούρμανσκ. Ο διοικητής της φρουράς και πολλοί αξιωματικοί σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών.
  Έγινε ακόμη χειρότερο.
  Και στις 7 Νοεμβρίου, οι Ναζί εισέβαλαν στο Volkhov και τελικά κατέστειλαν την αντίσταση των σοβιετικών στρατευμάτων στο Tikhvin. Έτσι, το χάσμα με το Λένινγκραντ μεγάλωσε απότομα. Έγινε σαφές ότι η πόλη δύσκολα θα επιβίωνε υπό πολιορκία.
  Στις 8 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν επιτέλους οι πολυαναμενόμενες δοκιμές του τανκ Lev-2. Το όχημα είχε τροποποιημένη διάταξη. Ο κινητήρας, το κιβώτιο ταχυτήτων και το κιβώτιο ταχυτήτων βρίσκονταν σε ένα μέρος στο μπροστινό μέρος και το διαμέρισμα μάχης στο πίσω μέρος.
  Με δυναμικές προσπάθειες, οι Γερμανοί, υπό την ηγεσία της Porsche, έφτιαξαν το αυτοκίνητο για την επέτειο του πραξικοπήματος.
  Πράγματι, χάρη στην κάτω σιλουέτα, διατηρώντας τον οπλισμό και την πανοπλία του Λιονταριού, το βάρος του οχήματος μειώθηκε στους εξήντα τόνους, με κινητήρα 1200 ίππων. Οι δοκιμές μάχης έδειξαν ότι το αποτέλεσμα ήταν ένα απολύτως αποδεκτό τανκ. Ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!
  Ένας συνδυασμός καλών ιδιοτήτων οδήγησης και θωράκισης.
  Ο Φύρερ, ωστόσο, δεν αρκέστηκε σε αυτό. Απαίτησε την ενίσχυση της θωράκισης των πλευρών και της πρύμνης, καθώς και την τοποθέτηση πυροβόλου 88 χλστ. μήκους κάννης 100 ΕΛ.
  Ένα άλλο όχημα που δοκιμάστηκε ήταν το E-100. Αυτό το τανκ, ωστόσο, αποδείχθηκε πολύ βαρύ: 140 τόνοι, αλλά είχε εξαιρετική προστασία από όλες τις γωνίες και όπλα ποντικιού. Γενικά, η σειρά "Ε" υποσχέθηκε να γίνει εξαιρετικά υποσχόμενη. Οι Γερμανοί προφανώς δεν έχασαν χρόνο.
  Επιδείχθηκε επίσης το τανκ Bars με κινητήρα 1000 ίππων• ωστόσο, το όχημα δεν φαινόταν επαρκώς προστατευμένο στον Χίτλερ.
  Στην επέτειο παρουσιάστηκαν επίσης διάφοροι τύποι αεροσκαφών. Ειδικότερα, επιθετικά αεροσκάφη και τροποποιήσεις του ME-262. Και επίσης TA-183. Μια ολόκληρη παρέλαση τεχνολογίας.
  Συμπεριλαμβανομένων των ισχυρών εκτοξευτών αερίου, είναι ικανοί να κατεδαφίσουν ολόκληρες πόλεις και χωριά.
  Εδώ, μάλιστα, επιδείχθηκαν πολύ ισχυρά συστήματα καταστροφής.
  Το "Panther"-2 πέρασε επίσης δοκιμές, βάρους πενήντα τόνων, είχε μετωπική θωράκιση 150 χιλιοστών υπό γωνία και ένα πυροβόλο "Royal Tiger". Η πλαϊνή θωράκιση ήταν 82 χιλιοστών, με κλίση. Ένα τέτοιο τανκ λίγο-πολύ ταίριαζε στον Χίτλερ, καθώς ήταν σε θέση να αντέξει τριάντα τέσσερις σε μάχη στενής μάχης.
  Γενικά οι Ναζί καθάρισαν το θηριοτροφείο.
  Πραγματοποιήθηκαν επίσης δοκιμές μαχητικών Gotha ικανών να φτάσουν σε ταχύτητες χιλίων εκατό χιλιομέτρων την ώρα.
  Με λίγα λόγια, άφησαν τη ζώνη τους.
  Στις 9 Νοεμβρίου, ο Βόλχοφ έπεσε. Η κατάσταση έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της. Και πάλι τα σοβιετικά τανκς προσπάθησαν να αντεπιτεθούν.
  Η Γκριγκέτα πάγωσε κοντά στο όπλο. Ο Τσόρτσιλ 2 στεκόταν απέναντι από τα σοβιετικά οχήματα και έφτυσε πυρομαχικά.
  Η κόρη του Λόρδου Τζέιν μετρούσε τα χτυπήματα. Τα σοβιετικά τανκς επιβράδυναν όταν μπήκαν στην τάφρο. Και αυτό το εκμεταλλεύτηκε το γερμανικό θηριοτροφείο.
  Η Νικολέττα το πήρε και τραγούδησε:
  - Ο Άγγλος πολεμιστής δεν φοβάται τον θάνατο,
  Κάτω από τον έναστρο ουρανό δεν θα μας πάρει ο θάνατος!
  Θα πολεμήσει γενναία για το λιοντάρι με το στέμμα,
  Θα φορτώσω το πανίσχυρο πολυβόλο!
  Η Μαλάνια έγνεψε επιδοκιμαστικά:
  - Αυτό είναι υπέροχο! Και θα χρεώσουμε και εμείς!
  Το όπλο λειτούργησε πολύ ενεργά. Τα κοχύλια έλαμψαν σαν σπίρτα αφήνοντας περιγράμματα στον αέρα. Ναι, υπήρχαν μερικά ενεργητικά κορίτσια. Και το κυριότερο ακριβές.
  Η Γκριγκέτα κούνησε καταφατικά το κεφάλι της και έστειλε μια οβίδα στη βάση του τριάντα τεσσάρων πυργίσκων. Εκείνη μουρμούρισε:
  - Αυτό είναι θάνατος! Θα έρθει στους εχθρούς μου! Και ξέρω από εδώ και πέρα, περιμένει μουστακωτούς εχθρούς!
  Η Νικολέτα είπε χαμογελώντας:
  - Όλα τα ζώα προσκυνούσαν τον μουστακάκι... Για να αποτύχει ο καταραμένος!
  Η Γκριγκέτα γέλασε ξανά και πυροβόλησε, σφυρίζοντας:
  - Το βλήμα μου είναι το πιο ακριβές. Σίγουρα θα φτάσουμε εκεί!
  Η Νικολέττα σήκωσε τον δείκτη της και είπε:
  - Bang, bang - δεν χτύπησε! Το γκρίζο κουνελάκι κάλπασε μακριά!
  Η Γκριγγέτα, πυροβολώντας, τραγούδησε:
  Ο καθένας επιλέγει μόνος του
  Μια γυναίκα, μια θρησκεία, ένας δρόμος...
  Για να υπηρετήσετε τον διάβολο ή τον προφήτη,
  Ο καθένας επιλέγει μόνος του!
  Η Τζέιν κούνησε το κεφάλι της και αντιτάχθηκε:
  - Όχι σίγουρα με αυτόν τον τρόπο! Το ενενήντα εννέα τοις εκατό της πίστης ενός ατόμου καθορίζεται από τη γέννηση, όχι από τη γνώση. Εδώ ανήκουμε στην Αγγλικανική Εκκλησία... Αλλά αν το δεις, σε ποια βάση; Είναι αυτή η επιλογή μας;
  Η Γκριγκέτα γέλασε και παρατήρησε:
  - Προσωπικά ήμουν σε οικογένεια πιστών, αλλά τώρα τείνω όλο και περισσότερο στον αθεϊσμό!
  Η Νικολέττα γέλασε και έβγαλε τη γλώσσα της.
  - Αθεϊσμός... Αυτό είναι ενδιαφέρον!
  Η Malanya σημείωσε φιλοσοφικά:
  - Και εξίσου απομακρυσμένος από όλα! Όταν δεν υπάρχει Θεός και υπερφυσικές δυνάμεις, τότε οποιαδήποτε θρησκεία είναι ψεύτικη!
  Η Γκριγκέτα κούνησε το κεφάλι της, επιβεβαιώνοντας πρόθυμα:
  - Είναι σαν τους κομμουνιστές! Κατέληξαν στην ιδέα ότι όλες οι θρησκείες είναι απλώς φαντασιώσεις των ανθρώπων. Και έχτισαν ένα δόγμα πάνω σε αυτό!
  Η Malanya κουλούρισε τα χείλη της με σκεπτικισμό:
  - Και τι τους περιμένει μετά θάνατον;
  Η Γκριγκέτα χαμογέλασε σαρκοφάγα. Πέταξε μια οβίδα, ανοίγοντας το κύτος ενός άλλου σοβιετικού τανκ και απάντησε:
  - Μπορείς να βρεις πολλά εδώ... Ακόμα και την ανάσταση των νεκρών από τις δυνάμεις της επιστήμης!
  Η Malanya υπενθύμισε, χαμογελώντας:
  - Διάβασα ένα βιβλίο για τον κόσμο του μέλλοντος. Υπάρχει ήδη μια διαστημική αυτοκρατορία εκεί. Δεν υπάρχει θάνατος, γηρατειά, αρρώστια. Και φυσικά η πείνα... Αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού δεν έχει δουλειά, αλλά είναι αρκετή για όλους.
  Για παράδειγμα, τα αυτοκίνητα δίνονται δωρεάν. Και υπάρχουν ηλεκτρονικές μηχανές με τη βοήθεια των οποίων επικοινωνούν με όλο τον κόσμο.
  Η Νικολέττα παρατήρησε πολύ σοβαρά:
  - Η πρόοδος αναπτύσσεται γρήγορα. Δείτε αυτά τα τανκς... Πώς έχουν προχωρήσει και γίνονται πιο προηγμένα. Ωστόσο, το Churchill-2 δεν μπορεί να συγκριθεί με τη Matilda.
  Η Malanya συμφώνησε:
  - Ναι, τα τανκς έχουν προχωρήσει... Αυτό είναι σικ!
  Άλλη μια επίθεση από σοβιετικά τανκς σβήστηκε και έγινε διάλειμμα.
  Στις 10 και 11 Νοεμβρίου, οι Γερμανοί πραγματοποίησαν μικρές επιθετικές επιχειρήσεις, κόβοντας τις γωνίες στα βόρεια.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα επιχείρησαν μια αντεπίθεση βόρεια του Στάλινγκραντ, αλλά είχαν μικρή επιτυχία. Τα τελευταία σπίτια της πόλης ήδη άντεχαν. Καταστράφηκε την ίδια στιγμή, στο έδαφος. Αλλά προς το παρόν ο Στάλιν διέταξε να κρατηθεί μέχρι το τέλος.
  Η πόλη του Μπακού έχει σχεδόν καταληφθεί. Όμως οι πετρελαιοπηγές καίγονται και έχουν ξεσπάσει μάχες ανάμεσά τους. Οι Γερμανοί βομβαρδίζουν συνέχεια.
  Οι μάχες στο Αστραχάν βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους...
  Στις 12 Νοεμβρίου οι Τούρκοι εξαπέλυσαν επίθεση στο Ερεβάν. Η επίθεση αποκρούστηκε. Οι Οθωμανοί υπέστησαν απώλειες. Αλλά πυροβόλησαν ξανά. Στις 13 Νοεμβρίου, οι Γερμανοί κατέλαβαν τις τελευταίες συνοικίες του Μπακού - ανακοινώνοντας την κατάληψη της πόλης. Μόνο στη χερσόνησο, οι μάχες συνεχίζονταν ακόμα, και ο ουρανός ήταν μαύρος από φλεγόμενα πηγάδια.
  Στις 14 Νοεμβρίου, οι Ναζί ξεκίνησαν την επίθεση στο Μούρμανσκ. Χρησιμοποίησαν πυροβολικό και αεροπορία...
  Το Στάλινγκραντ φλεγόταν, αλλά οι μεταφερθείσες σοβιετικές ενισχύσεις κατέστησαν δυνατό να αντέξει ακόμα. Αν και μόνο στην άκρη της πόλης, και με κόστος κολοσσιαίες απώλειες.
  Κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο Μούρμανσκ, συγκεντρώθηκε μια μεγάλη αρμάδα θωρηκτών και έφτασαν και αεροπλανοφόρα. Η πόλη πατήθηκε σαν οδοστρωτήρας πλάσματος. Και βομβάρδισαν και βομβάρδισαν.
  Στις 15 Νοεμβρίου, τα φασιστικά στρατεύματα άρχισαν να κινούνται, επιτίθενται στην πόλη, το μοναδικό λιμάνι χωρίς πάγο στον Αρκτικό Ωκεανό. Στις μάχες συμμετείχαν "Ποντίκια", ακόμα και το τανκ "Rat", το οποίο οι Ναζί ήθελαν να δοκιμάσουν στην πράξη.
  Ωστόσο, το "Rat" ήταν κάπως απογοητευτικό. Στην αρχή προχώρησε μπροστά και μετά κόλλησε στις χιονοστιβάδες. Και σταμάτησε στα περίχωρα της πόλης. Οι Γερμανοί δεν ήταν έτοιμοι για την επίθεση. Όμως οι βομβαρδισμοί δεν σταμάτησαν. Στις 16 Νοεμβρίου, οι Ναζί ουσιαστικά ολοκλήρωσαν τον καθαρισμό των φλεγόμενων πετρελαιοπηγών. Αλλά μέρος της χερσονήσου ήταν απρόσιτο για αυτούς, λόγω των πυρκαγιών που είχαν φτάσει στο σημείο του έβδομου ουρανού.
  Στις 17 Νοεμβρίου, οι Ναζί κατέλαβαν τον τελευταίο κλάδο του δέλτα του Βόλγα και έτσι απέκλεισαν το Αστραχάν πιο διεξοδικά. Το Μπακού έχει αποκοπεί εδώ και καιρό.
  Το Ερεβάν επιτέθηκε επίσης. Η πόλη είναι πάνω σε ένα λόφο, πολύ βολικό για άμυνα, αλλά είναι δύσκολο να την καταβάλεις, ειδικά με τανκς.
  Στις 18 Νοεμβρίου, τα σοβιετικά στρατεύματα δοκίμασαν ξανά τη δύναμη της ναζιστικής άμυνας βόρεια του Στάλινγκραντ. Αυτό αποδυνάμωσε την πίεση σε ό,τι είχε απομείνει από τη χρονιά στον Βόλγα, αλλά κόστισε σημαντικές απώλειες.
  Στις 19 Νοεμβρίου, οι Γερμανοί σταμάτησαν την επίθεση στο Μούρμανσκ λόγω μεγάλων απωλειών.
  Έτσι, ο δαιμονισμένος Φύρερ δεν μπορούσε να σκίσει τα πολυάριθμα θραύσματα από τη θέση του. Τα σχέδια των Ναζί να τερματίσουν την ΕΣΣΔ πριν από τον χειμώνα απέτυχαν.
  Το χειρότερο από όλα, η Ιαπωνία ανέστειλε την επίθεσή της λόγω του κρύου καιρού και των τεράστιων απωλειών σε ανθρώπινο δυναμικό. Το μόνο πράγμα είναι ότι οι σαμουράι αύξησαν την παραγωγή των δικών τους τριάντα τεσσάρων και είχαν άδεια Panthers. Και θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα το επόμενο καλοκαίρι.
  Στις 20 Νοεμβρίου, οι Γερμανοί έσβησαν εν μέρει τις φωτιές και καθάρισαν το μεγαλύτερο μέρος της χερσονήσου.
  Στις 21 Νοεμβρίου, τα σοβιετικά στρατεύματα επιτέθηκαν ξανά στους Γερμανούς και μάλιστα διείσδυσαν αρκετά χιλιόμετρα βόρεια του Στάλινγκραντ. Οι Ναζί έπρεπε να αποδυναμώσουν την επίθεσή τους και να προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν τις θέσεις.
  Οι τσακωμοί, όπως λένε σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι απλά σε επίπεδο φρακ!
  Στις 22 Νοεμβρίου, οι Ναζί προσπάθησαν να προχωρήσουν στην περιοχή του Τουρκμενιστάν. Και αφού περπάτησαν δέκα χιλιόμετρα, τους σταμάτησαν. Αλλά στις 23 Νοεμβρίου, έχοντας φέρει τις ταξιαρχίες του Σάχη στη μάχη, προχώρησαν ξανά. Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί εξαιρετικά στην περιοχή της Κεντρικής Ασίας.
  Στις 24 Νοεμβρίου δεν υπήρξαν σημαντικές αλλαγές στα μέτωπα...
  Στις 25 Νοεμβρίου, οι Ναζί ξανάρχισαν την επίθεσή τους στο Μούρμανσκ. Νέες μονάδες ρίχτηκαν στη μάχη. Αλλά υπάρχει λίγο νόημα ακόμα.
  Έφτασε η 26η Νοεμβρίου - έντεκα χρόνια από τις εκλογές για το Ράιχσταγκ, μετά τις οποίες ο Χίτλερ διορίστηκε Καγκελάριος του Ράιχ.
  Για πρώτη φορά, το νεότερο άρμα E-100 αναπτύχθηκε μπροστά.
  Αυτή ήταν πρακτική μάχης για μια τέτοια μηχανή.
  Το τανκ φαινόταν αρκετά μακρύ, σχεδόν ισοπεδωμένο. Από αυτό προεξείχε το μακρύ ρύγχος ενός κανονιού των 128 χλστ. Και η μετωπική θωράκιση βρίσκεται σε γωνία σαράντα πέντε μοιρών. Και ο ίδιος γέρνει από τα πλάγια.
  Το τανκ E-100 κινήθηκε χάρη στον πιο πρόσφατο κινητήρα 1.500 ίππων, πιο γρήγορα από το Mouse. Και οι οβίδες αναπήδησαν από πάνω του.
  Και μέσα στο αυτοκίνητο εμφανίστηκαν οι ευδιάθετες τετράδα Μάγδα, Χριστίνα, Γκέρντα και Σάρλοτ.
  Τα κορίτσια γέννησαν παιδιά για τον Φύρερ και τα άφησαν υπό την επίβλεψη ειδικών νταντάδων από τα SS.
  Και μόλις είχαν φτάσει στο μέτωπο. Τα κορίτσια είναι πολύ αστεία. Έχασαν τις μάχες. Και εδώ είναι μόνο η ευκαιρία να αποδείξετε τον εαυτό σας. Πάρτε, επιτέλους, αυτή τη βόρεια Σεβαστούπολη.
  Και να εδραιώσει την κυριαρχία του Τρίτου Ράιχ στον Αρκτικό Ωκεανό. Πόσο ακόμη μπορεί να διαρκέσει πραγματικά ο πόλεμος; Και οι τέσσερις σκέφτονται: μήπως μαζί τους τουλάχιστον κάτι μπορεί να αλλάξει;
  Δεν είναι πολύ παγωμένο κοντά στο Μούρμανσκ - το Ρεύμα του Κόλπου παρέχει μόνωση. Τα κορίτσια είναι σε μαχητικό πνεύμα. Ο καθένας γέννησε ένα ζευγάρι - ένα αγόρι και ένα κορίτσι! Έτσι μπορείτε να χαρείτε.
  Η Μάγδα και η Χριστίνα κρέμονταν γύρω από τα όπλα. Η δεξαμενή είναι καινούργια και ελεγχόμενη πολύ απλά. Προστατεύεται από τα πλάγια με κεκλιμένη θωράκιση 120 mm, συν άλλα 50 mm θωράκιση. Έτσι δεν μπορείτε να χτυπήσετε το αυτοκίνητο από όλες τις γωνίες.
  Τα κορίτσια σφύριξαν ένα τραγούδι. Αισθάνονται υπέροχα στην καρδιά.
  Η Γκέρντα παρατήρησε με ένα χαμόγελο στα κεχριμπαρένια χείλη της:
  - Τώρα ο Χίτλερ κι εγώ έχουμε κοινούς απογόνους. Είμαστε μέλη της βασιλικής οικογένειας!
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε καθώς παρατήρησε:
  - Και υπάρχουν μόνο μηδενικά μπροστά!
  Το τανκ "Ε"-100 πλησίασε τις σοβιετικές θέσεις. Τα πάντα γύρω καταστράφηκαν τόσο πολύ που οι πυροβολισμοί από τους Σοβιετικούς είναι σπάνιοι, και συνήθως από ελαφρά όπλα.
  Η Μάγδα στόχευσε το πυροβόλο των 128 χιλιοστών και πυροβόλησε κατά της σοβιετικής καρακάξας. Το ξανθό κορίτσι τραγούδησε:
  - Είμαι τίγρη, και έχω ένα χαμόγελο... Και η κακιά τίγρη τους έσκισε όλους!
  Οι Σοβιετικοί σαράντα πέντε γύρισαν πίσω, αρκετοί Ρώσοι στρατιώτες σκοτώθηκαν.
  Η Μάγδα γουργούρισε σαν γάτα:
  - Είμαι υπεράνθρωπος, η μέθοδός μου είναι απλή... Θα δαγκώσω την ουρά αυτών που είναι από μαλλί! Και τότε το κορίτσι άρχισε να γελάει. Λοιπόν, σαν τρελή θεά.
  Οι ιερόδουλες του Χίτλερ κούνησαν το τανκ. Και οι ίδιοι πήδηξαν πάνω σε ένα αυτοκίνητο με κεκλιμένη πανοπλία.
  Αλλά μετά οι πολεμιστές γύρισαν το αυτοκίνητό τους. Η Charlotte, αυτή η καλλονή με τα χάλκινα μαλλιά, θα τραγουδήσει:
  - Κλακ, κλικ, κλικ... Το ρέμα κυλά! Το ναζιστικό ιππικό έφαγε όλη την άμμο!
  Και μετά από αυτό, η Σάρλοτ θα γελούσε τόσο δυνατά... Άρχισε ακόμη και να χτυπάει τα δόντια της. Και πάλι η δεξαμενή γύρισε. Οι Γερμανοί γκρέμισαν το συρματόπλεγμα. Το μηχάνημα, στο μέγεθος ενός Tyrannosaurus rex, γρύλισε πονηρά. Και οι πολεμιστές χαμογέλασαν στα χαριτωμένα και σαρκοφάγα πρόσωπά τους.
  Τα κορίτσια έφεραν και γέννησαν παιδιά από τον Αδόλφο Χίτλερ. Και αυτό ήδη κάτι λέει. Πανέμορφες βίγες, αλλά ταυτόχρονα ηθικά τέρατα. Εδώ συνέτριψαν έναν Σοβιετικό στρατιώτη που έπεσε κάτω από τους τροχούς. Και πίεσαν ένα πυροβόλο 76 χλστ στο έδαφος. Οδηγήσαμε κατά μήκος του. Το ατσάλι ήταν πεπλατυσμένο. Οι πολεμιστές έδειξαν ακροβατικά σχήματα. Τα κοχύλια έμοιαζαν πιο ακίνδυνα από τα μπιζέλια που τα κουνούσε ένα παιδί με κουδουνίστρα. Το επόμενο όπλο που ισοπέδωσε το Ε-100 ήταν ένα 85 χλστ.
  Η Μάγδα γέλασε:
  - Και τσακίζουμε τους Ρώσους σαν κοριούς!
  Η Χριστίνα διόρθωσε τη φίλη της:
  - Περισσότερο σαν αρκούδες! Και η αρκούδα είναι μεγάλο ζώο!
  Η Red Charlotte πρόσθεσε, βγάζοντας τους κυνόδοντές της:
  - Και οδοντωτό!
  Γερμανικά τανκς διέσχισαν τις αμυντικές γραμμές της πόλης. Τα σοβιετικά στρατεύματα πολέμησαν πολύ πεισματικά. Όλοι πήραν τα όπλα. Ακόμα και δεκάχρονα αγόρια πολέμησαν στην πολιτοφυλακή. Υπήρχαν και πολλά κορίτσια. Όλοι οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν, αλλά δεν υπήρχαν αρκετά όπλα. Ο μαζικός ηρωισμός ήταν εμφανής σε όλα. Οι πρωτοπόροι, χρησιμοποιώντας αυτοσχέδια εκρηκτικά ή δέσμες χειροβομβίδων, πλησίασαν τα ναζιστικά τανκς και ρίχτηκαν κάτω από τις γραμμές - πεθαίνοντας για την Πατρίδα τους.
  Το άρμα E-100 υπέστη αρκετές ζημιές. Ένα από τα αγόρια κατάφερε να σπρώξει μέσα από μια βαριά νάρκη. Πέθανε ο ίδιος, αλλά κατέστρεψε ένα γερμανικό αυτοκίνητο. Ο κύλινδρος έσκασε και μέρος της κάμπιας πέταξε. Το μεγάλο όχημα επιβράδυνε. Τότε μερικοί πολεμιστές πέταξαν μάτσες χειροβομβίδες, σπάζοντας τα χοντρά κομμάτια.
  Το E-100, έχοντας περάσει την πρώτη γραμμή, έχασε την κινητικότητά του.
  Ο Γκέρντα στόχευσε έξι πολυβόλα και τα άναψε όταν οι Σοβιετικοί στρατιώτες προσπάθησαν να αντεπιτεθούν. Δεκάδες Ρώσοι και εκπρόσωποι άλλων λαών της Ρωσίας έπεσαν τρυπημένοι από σφαίρες πολυβόλων. Οι Σοβιετικοί στρατιώτες, ωστόσο, έτρεξαν μπροστά. Πέταξαν χειροβομβίδες και πέθαναν. Μερικά από τα θραύσματα έφτασαν στο Ε-100, αλλά τα πολυβόλα λειτούργησαν σωστά. Και η Γκέρντα είναι τόσο ακριβής. Και οι σφαίρες της σχεδόν ποτέ δεν πάνε χαμένες.
  Και οι Ρώσοι στρατιώτες πεθαίνουν...
  Η Χριστίνα πυροβόλησε από ένα πυροβόλο 75 χιλιοστών ταχείας βολής, οβίδες κατακερματισμού και πυροβόλησε από ομοαξονικό πολυβόλο. Το κοκκινομάλλης θηρίο, σκίζοντας σοβιετικούς στρατιώτες με σφαίρες, σφύριξε:
  - Είμαι ο φορέας του θανάτου... Ο ίδιος ο Σατανάς είναι ο κοκκινομάλλης συγγενής μου!
  Η Μάγδα παρατήρησε δειλά:
  - Λοιπόν, μην το κάνεις αυτό. Ο Σατανάς είναι εχθρός του Θεού και είναι καταδικασμένος στη λίμνη της φωτιάς!
  Η Χριστίνα χτύπησε το γυμνό της πόδι στο μέταλλο και βρυχήθηκε:
  - Τι γίνεται με τη λίμνη της φωτιάς; Τα μαλλιά μου είναι σαν φωτιά!
  Η Γκέρντα σημείωσε με ένα χαμόγελο:
  - Ο ίδιος ο Φύρερ θα μας συγχωρήσει τυχόν αμαρτίες... Πιο συγκεκριμένα, η ίδια η έννοια της αμαρτίας είναι ουσιαστικά ξεπερασμένη;
  Η Μάγδα ανασήκωσε τους ώμους:
  - Θέλετε να πείτε ότι η έννοια της αμαρτίας είναι ξεπερασμένη...
  Η Γκέρντα άνοιξε ξανά τα πολυβόλα, καταστέλλοντας την απελπισμένη αντεπίθεση των Ρώσων στρατιωτών. Οι σφαίρες τους σκότωσαν σαν δώρα από την κόλαση. Το E-100 σε αυτήν την τροποποίηση προστατεύεται πολύ έντονα. Μέχρι και οκτώ πολυβόλα, δύο ομοαξονικά με κανόνια, και τα υπόλοιπα ελέγχονταν σε μεντεσέδες. Και χτύπησαν αρκετά δυνατά.
  Η Γκέρντα βρυχήθηκε με ένα χαμόγελο:
  - Αμαρτία, αυτή είναι η βάση της ύπαρξης του Τρίτου Ράιχ! Η θρησκεία μας είναι πραγματικά η πίστη των ζώων!
  Η κοκκινομάλλα Χριστίνα, πυροβολώντας από ένα κανόνι και σκοτώνοντας Ρώσους στρατιώτες, τραγούδησε:
  - Στοργικό και ευγενικό μου ζώο... Λατρεύω τους κυνόδοντες σου, πιστέψτε με! Κόλαση και κυνηγεμένο θηρίο μου!
  Ένα από τα σοβιετικά αντιαεροπορικά όπλα κατάφερε και πάλι να χτυπήσει τους κυλίνδρους και να τους σπάσει. Το Ε-100 τελικά σταμάτησε. Η Μάγδα όμως τιμώρησε το ενοχλητικό αντιαεροπορικό όπλο καλύπτοντάς το με βαριά γόμωση. Λοιπόν, οι ράγες ήταν σπασμένες.
  Η Γκέρντα τσακίστηκε, φώναξε ένα ρυμουλκό και ρώτησε:
  - Βγάλτε μας έξω, σας παρακαλώ! Πεθαίνουμε! Οι ράγες έχουν σπάσει!
  Η απάντηση ήρθε αμέσως:
  - Θα γίνει ρυμουλκό!
  Η Χριστίνα τραγούδησε με χαμόγελο:
  - Αυτή είναι η κίνηση! Έξω οι εχθροί!
  Η Μάγδα πυροβόλησε προς το όπλο, το οποίο οι Ρώσοι στρατιώτες προσπαθούσαν να βγάλουν για άμεσο πυρ. Έσπασε το βαρέλι και σκόρπισε σοβιετικούς στρατιώτες σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Ένας από τους στρατιώτες σχίστηκε στη μέση και πάλευε με αγωνία.
  Η ξανθιά χριστιανή σταυρώθηκε και σήκωσε τα μάτια της στον ουρανό και προσευχήθηκε:
  - Συγχώρεσέ με, Κύριε! Για ακούσια αμαρτία και φόνο!
  Η Χριστίνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Όχι, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό! Πρέπει να είσαι σταθερός σαν βράχος! Γίνε βράχος για εμάς!
  Η Μάγδα απάντησε με σιγουριά:
  - Υπάρχει μόνο ένας βράχος - ο Ιησούς Χριστός!
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος γάβγισε:
  - Ο Ιησούς ήταν ειρηνιστής! Και η πίστη και το επάγγελμά μας είναι ο πόλεμος!
  Το άρμα Ε-100 παραλήφθηκε και σύρθηκε προς τις γερμανικές θέσεις. Η Γκέρντα παρατήρησε με το χαμόγελο της βασίλισσας του χιονιού:
  - Οι κύλινδροι είναι το πιο ευάλωτο μέρος της δεξαμενής. Και αυτό πρέπει να το παλέψουμε!
  Η Σάρλοτ κούνησε το κεφάλι της.
  - Δεν μπορείτε να καλύψετε ολόκληρους τους κυλίνδρους με ασπίδες. Αυτό δεν είναι δυνατό, καθώς ορισμένες από τις πίστες θα είναι ακόμα ανοιχτές!
  Η Μάγδα πρότεινε:
  - Κι αν κάνουμε τα ρολά μικρά και χωρίς παλέτα;
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος γέλασε και έδειξε μαργαριταρένια δόντια:
  - Πώς να τους δώσει μεγαλύτερη ταχύτητα;
  Η Μάγδα έτριψε τη γυμνή της σόλα στο μέταλλο και της πρότεινε:
  - Τι γίνεται αν χρησιμοποιούμε ηλεκτροκινητήρες;
  Η Σάρλοτ τράβηξε το στομάχι της και έστριψε το λαιμό της:
  - Πιθανή επιλογή... Και τα τανκς θα καίνε λιγότερο!
  Η Μάγδα είπε δακρυσμένη:
  - Όταν φτάσουμε στην κόλαση, θα καεί και θα φλέγεται σαν πυρσοί!
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος γρύλισε:
  - Λοιπόν, λοιπόν... Και οι άγγελοι δημιουργούνται από λαμπερές φλόγες! Ας γίνουμε άγγελοι!
  Η Χριστίνα το πήρε και τραγούδησε εκκωφαντικά:
  - Δεν είμαι άγγελος, αλλά απλώς διάβολος, αλλά για τους ανθρώπους έγινα άγιος... Οι εχθροί θα πάρουν τον λογαριασμό τους, κάτω από το μαρτύριο ενός τέτοιου απόκοσμου πόνου!
  Τα κορίτσια σώπασαν... Οι θύελλες στριφογύριζαν στον ουρανό, και ο κανονιοβολισμός βρυχήθηκε. Και οι βόμβες έπεφταν και έπεφταν συνέχεια... Σαν πραγματικό χαλάζι καταστροφής και καταστροφής.
  Το Μούρμανσκ καιγόταν και άνθρωποι πέθαιναν. Οι Γερμανοί εκτόξευσαν ακόμη και βαλλιστικό πύραυλο. Δεν είναι πολύ αποτελεσματικό όπλο. Θα ήταν ευκολότερο να ρίξεις μια βόμβα πέντε τόνων από το Yu-488• θα ήταν και πιο ακριβές και φθηνότερο.
  Η Χριστίνα ήταν η πρώτη που πήδηξε ξυπόλητη στο χιόνι όταν το τανκ μεταφέρθηκε σε εναλλακτικό πάρκινγκ. Εκεί, οι ειδικοί άρχισαν να πραγματοποιούν επισκευές. Τα κορίτσια μετακόμισαν σε ένα ζεστό σπίτι. Ξαπλώσαμε στα στρώματα. Η Gerda και η Charlotte άρχισαν να παίζουν σκάκι τσέπης.
  Η Μάγδα και η Χριστίνα άρχισαν να κάνουν κοιλιακούς για να είναι προβεβλημένες οι κοιλιές τους και να μην πέφτουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Όμορφοι πολεμιστές που τρέμουν στην οσφύ. Ακόμα φρέσκια, αλλά πρόκειται για γυναίκες που έχουν γεννήσει παιδιά. Και το να πεθάνεις δεν είναι τόσο τρομακτικό τώρα - υπάρχει κάποιος να συνεχίσει την οικογενειακή γραμμή! Έστω και με τον σπόρο ενός τέτοιου αχρείου όπως ο Χίτλερ.
  Αλλά τα κορίτσια από το τάγμα SS Tigress, ο Φύρερ είναι πραγματικά κάτι σαν Θεός. Και όχι πια ειδωλολατρικός θεός, αλλά κάτι Παντοδύναμο και ακατανόητο στη μεγαλοφυΐα του.
  Η Gerda έπαιξε το King's Gambit και ανέπτυξε μια δυνατή επίθεση. Η Σάρλοτ υπερασπίστηκε πεισματικά τον εαυτό της. Υπήρξε ανταλλαγή χτυπημάτων. Όλα όμως κατέληξαν σε αμοιβαία καταστροφή και ισοπαλία. Τότε η Μάγδα και η Χριστίνα άρχισαν να παίζουν σκάκι. Και η Charlotte και η Gerda άρχισαν να κάνουν κοιλιακούς και push-ups. Το κορίτσι διατηρήθηκε ενεργά σε φόρμα.
  Η Μάγδα, παίζοντας και σπρώχνοντας την αντίπαλό της, παρατήρησε φιλοσοφικά:
  -Αλλά είναι ακόμα περίεργο...
  Η Χριστίνα ρώτησε με ένα αθώο χαμόγελο στα χείλη:
  - Τι περίεργο;
  Ο ξανθός σούπερμαν απάντησε:
  - Το ότι οι λευκοί είναι τα χρώματα της καλοσύνης, αλλά είναι αυτοί που ξεκινούν πρώτοι τον πόλεμο!
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος παρατήρησε λογικά:
  - Μα φέρνουμε και καλά... Μα οι Μπολσεβίκοι επιτέθηκαν πρώτα στη Ρωσία!
  Η Μάγδα τραγούδησε σε απάντηση με θλιβερό τόνο:
  - Μα όλα ανθίζουν μπροστά μας, όλα καίγονται πίσω μας...
  Η Χριστίνα πρόσθεσε με κουδουνίσια φωνή:
  - Δεν χρειάζεται να γκρινιάζετε! Μαζί μας είναι αυτός που θα αποφασίσει τα πάντα για εμάς!
  Η Γκέρντα συνέχισε τραγουδώντας:
  - Εύθυμοι, όχι μελαγχολικοί, ας επιστρέψουμε σπίτι - οι ξανθοί αθλητές θα είναι η ανταμοιβή μας!
  Μετά από αυτό και οι τέσσερις ξέσπασαν σε γέλια... Ένας έφηβος υπηρέτης εμφανίστηκε και μοίρασε σάντουιτς με βούτυρο, τυρί, λουκάνικο και αποξηραμένα φρούτα στα κορίτσια. Τα κορίτσια έφαγαν και εξαντλήθηκαν στη ζεστασιά. Οι καλλονές αποκοιμήθηκαν. Είναι καλό όταν είσαι νέος και υγιής - μπορείς εύκολα να αποκοιμηθείς.
  Την επόμενη μέρα, 27 Νοεμβρίου, το E-100 αποκαταστάθηκε μόνο μερικώς. Τα κορίτσια δεν συμμετείχαν στην επίθεση. Αλλά μόνο με μπικίνι, πήγαμε για τζόκινγκ ξυπόλητοι μέσα από τις χιονοστιβάδες. Τους κοιτούσαν σαν να ήταν τρελοί, που έτρεχαν στο κρύο σχεδόν γυμνοί. Αλλά τα κορίτσια είναι γενικά ακροβατικά. Είναι ξεχωριστοί άνθρωποι του μέλλοντος!
  Η Γκέρντα πήρε το προβάδισμα. Και όχι το ξυπόλητο κορίτσι Γκέρντα που ήταν στο παραμύθι του Άντερσεν. Αλλά και θαρραλέος και έμπειρος. Και την ίδια στιγμή έγινε γεννημένη δολοφόνος. Ένα γρήγορο κορίτσι με δυνατούς μύες.
  Ωστόσο, και τα τέσσερα κορίτσια είναι καλά. Έτρεξαν με γρήγορο ρυθμό για πενήντα χιλιόμετρα και επέστρεψαν πίσω. Μετά κάναμε μια σειρά από ασκήσεις, τραγουδήσαμε και ταλαντευτήκαμε. Κάναμε λίγο εξάσκηση στη βολή.
  Μόνο την επόμενη μέρα επισκευάστηκε το τανκ Ε-100. Λοιπόν, αυτό δεν είναι τόσο κακό. Επιπλέον, αυτό το εξαιρετικά βαρύ αυτοκίνητο είχε μια πρωτότυπη διάταξη κυλίνδρων, διαφορετική από μια διάταξη σκακιέρας, η οποία αύξανε την απόδοση οδήγησης στο χιόνι, αλλά δημιουργούσε ορισμένα προβλήματα στους επισκευαστές από συνήθεια. Αν και είναι πιο εύκολο να τοποθετήσετε το E-100 από το Tiger ή το Panther.
  Στις 28 Νοεμβρίου, οι Ναζί μπόρεσαν να διαπεράσουν λίγο βαθύτερα στο Μούρμανσκ. Αλλά η αντίσταση των σοβιετικών στρατευμάτων είναι απλώς ακατανόητη. Και ακόμη και οβίδες δεκαέξι ιντσών από τα θωρηκτά της Βρετανίας και της Γερμανίας δεν μπορούσαν να σπάσουν τη θέληση της άμυνας.
  Αλλά οι Ναζί προχώρησαν ακόμα. Το τανκ Ε-100 κάλυψε μερικά τετράγωνα κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά κατέστρεψε ξανά τις ράγες. Αλλά αυτή τη φορά η επισκευή κράτησε μόνο λίγες ώρες. Στις 29 Νοεμβρίου, τα κορίτσια του Terminator συγκρούστηκαν με ένα άρμα KV-3. Το σοβιετικό όχημα χτύπησε την μετωπική θωράκιση μερικές φορές, αλλά οι οβίδες αναπήδησαν από την πλαγιά. Η Μάγδα αντεπιτέθηκε στο ρωσικό τανκ, προκαλώντας το να καίει σαν ένα σωρό στοιβαγμένους πυρσούς.
  Η Χριστίνα ρώτησε τον σύντροφό της με ένα χλευαστικό χαμόγελο:
  - Δεν λυπάσαι καθόλου αυτούς τους Ρώσους;
  Η Μάγδα απάντησε ειλικρινά:
  - Λυπάμαι όλους, ακόμα και αυτούς που δεν είναι άξιοι οίκτου!
  Και η κοπέλα αναστέναξε βαριά, στρέφοντας τα μάτια της στον ουρανό. Οι πολεμιστές προσπαθούσαν να ενεργούν όλο και πιο προσεκτικά. Για να μην αποσπάται η προσοχή από επισκευές. Τα όπλα των 128 και 75 χλστ λειτουργούσαν σαν γαϊδούρια. Όμως η δεξαμενή υπέστη ζημιά.
  Ένας από τους τοίχους εξερράγη και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο. Η πανοπλία ήταν γρατσουνισμένη και ελαφρώς βαθουλωμένη.
  Στις 30 Νοεμβρίου, οι Ναζί προχώρησαν ακόμη περισσότερο. Σε ορισμένα σημεία έφτασαν ακόμη και στο κέντρο της πόλης. Αλλά την ίδια μέρα, μια εύστοχη βολή από σαράντα πέντε κατέστρεψε το στόμιο ενός πυροβόλου 128 χιλιοστών και τα κορίτσια αναγκάστηκαν να ξεκινήσουν ξανά τις επισκευές. Και, προφανώς, περισσότερο.
  Τότε οι τέσσερις αποφάσισαν να πολεμήσουν σαν απλό πεζικό αντί για τανκ. Οι καλλονές προσπάθησαν να παλέψουν, τσακώνοντας μόνο με μπικίνι. Αλλά στο κρύο, τα κορίτσια μπορούσαν να σταθούν μόνο για λίγες ώρες σε αυτή την ημίγυμνη κατάσταση και μετά έτρεξαν να ζεσταθούν.
  Η Γκέρντα θάφτηκε στο χιόνι, πυροβόλησε με το πιο πρόσφατο επιθετικό τουφέκι MP-44 και σκότωσε Ρώσους στρατιώτες αρκετά ενεργά. Εδώ είναι, ένα ξυπόλητο κορίτσι με άσπρα μαλλιά, που χτύπησε στο κεφάλι έναν συνταγματάρχη του Κόκκινου Στρατού. Και είπε:
  - Όχι, είμαι ακόμα Άριος!
  Η Σάρλοτ, που προχωρούσε από την άλλη πλευρά, γέλασε:
  - Είσαι ένας πολεμιστής που φέρνει το θάνατο στους εχθρούς σου. - Τότε το κοκκινομάλλης, γυμνό κορίτσι πυροβόλησε τον ταγματάρχη και τον χτύπησε ακριβώς κάτω από το μάτι. Ξεγύμνωσε αρκετά τα δόντια της. - Βλέπεις, δεν πυροβολώ χειρότερα!
  Η Γκέρντα έδωσε μια έκρηξη, τελειώνοντας το μέλος της Komsomol και τον καπετάνιο των ρωσικών στρατευμάτων, η σκύλα έδειξε τα δόντια της:
  - Ναι, πυροβολείς, αλλά είδα! Σαν αλυσοπρίονο!
  Η Σάρλοτ πέταξε ένα κομμάτι γυαλιού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Χτύπησε τον υπολοχαγό του ρωσικού στρατού στο λαιμό και κελαηδούσε:
  - Και εδώ είμαι, παίζω με το ποτήρι!
  Η Γκέρντα έτρεξε μέσα στο χιόνι, αφήνοντας ξυπόλητη, χαριτωμένα ίχνη. Όρμησε σκύβοντας. Τότε η τίγρης γύρισε και έκανε τούμπα. Έστριψε και κίνησε το κεφάλι της προς το πηγούνι του Σοβιετικού στρατιώτη. Έφτυσε αίμα. Η Γκέρντα έσφιξε το λαιμό με τα ξυπόλυτα πόδια της και στραγγάλισε τον Ρώσο.
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος Σάρλοτ στραγγάλισε τον πρωτοπόρο. Έτσι αποδείχτηκαν άσχημα και κακά τα κορίτσια.
  Η Μάγδα σκότωσε επίσης Ρώσους στρατιώτες, αλλά δεν έκανε κακό στα παιδιά. Όχι, δεν θα σηκώσει ποτέ το χέρι της σε ένα παιδί. Και γενικά το να χυθεί αίμα δεν της έδινε ευχαρίστηση. Ωστόσο, είναι μια τίγρη από ένα τάγμα των SS και πρέπει να ακολουθεί τις εντολές.
  Έτσι η Χριστίνα πέταξε ένα στιλέτο σε ένα αγόρι που φαινόταν περίπου δώδεκα ετών. Πραγματικά σκληρό. Όχι, οι ενήλικες δεν πρέπει να σκοτώνουν παιδιά!
  Η Μάγδα σταυρώθηκε και ψιθύρισε:
  - Κύριε συγχώρεσέ με! Με αηδιάζεις, αλλά ο πόλεμος είναι πόλεμος!
  Και η ξανθιά πυροβόλησε τον Ρώσο ελεύθερο σκοπευτή, ο οποίος έπεσε, χτυπημένος από ακριβές χτύπημα στη γέφυρα της μύτης του. Αλίμονο, εμφανίστηκαν οι περίφημες τέσσερις. Τα κορίτσια πρώτα σκότωσαν τους Βρετανούς και εν μέρει τους Αμερικάνους, αλλά τώρα το έχουν αναλάβει
  Ρώσοι. Τέτοια είναι τα κροταλιστικά χαμόγελα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Χαμόγελα που δείχνουν τους πιο αληθινούς και αιχμηρούς κυνόδοντες!
  Η Χριστίνα έτριψε το γυμνό της πόδι στο ξύλο, νιώθοντας ακόμα κρύο, και παρατήρησε:
  - Είναι αηδιαστικό; Τι θέλεις από κοκκινομάλλες μάγισσες!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 14.
  Οι Γερμανοί σταδιακά πάγωσαν τη δραστηριότητα. Συμπεριλαμβανομένης της αεροπορίας - και αναγκαστικά λόγω της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών. Δεν ήταν δυνατή η πλήρης ολοκλήρωση των καθηκόντων που τέθηκαν την ημέρα πριν από την επίθεση. Είναι αλήθεια ότι ο Καύκασος έχει πρακτικά καταληφθεί. Το κοίτασμα πετρελαίου του Μπακού είναι υπό έλεγχο. Η ΕΣΣΔ έχασε τη μεγαλύτερη πηγή πετρελαίου της. Είναι αλήθεια ότι οι ίδιοι οι Γερμανοί πρέπει να αφιερώσουν χρόνο στην αποκατάσταση των πηγαδιών. Η Καρελία, το Αρχάγγελσκ και μέρος της βόρειας ακτής καταλήφθηκαν επίσης. Το Λένινγκραντ είναι εντελώς αποκομμένο από την επικοινωνία με την υπόλοιπη Ρωσία. Κάποιες άλλες περιοχές καταλαμβάνονται στο κέντρο. Το μισό του Τουρκμενιστάν είναι επίσης κατεχόμενο. Η Ιαπωνία κατέλαβε ολόκληρη τη Μογγολία, και επίσης σφηνώθηκε στην Κεντρική Ασία και δημιούργησε εν μέρει προγεφυρώματα πέρα από το Αμούρ, στην περιοχή Ουσούρι. Είναι αλήθεια ότι ο σαμουράι πέτυχε κάπως λιγότερο. Το Βλαδιβοστόκ είναι εντελώς αποκλεισμένο και δέχεται πυρά.
  Απομένουν διακόσια χιλιόμετρα μέχρι τη Μόσχα. Και οι Γερμανοί μπορούν πλέον να πυροβολούν την πρωτεύουσα με βαλλιστικούς πυραύλους και να βομβαρδίζουν με αεριωθούμενα αεροσκάφη. Αλλά τον χειμώνα και το κρύο, η Βέρμαχτ έχασε την ικανότητα να πραγματοποιήσει μια περαιτέρω επίθεση. Επιπλέον, τα αποικιακά στρατεύματα: Ινδοί, Αφρικανοί, Άραβες είναι πολύ ψυχροί. Και έχασαν το μεγαλύτερο μέρος της μαχητικής τους αποτελεσματικότητας. Θα ήταν αμαρτία να μην εκμεταλλευτούμε μια τέτοια κατάσταση. Αν και ο Κόκκινος Στρατός υπέστη τεράστιες απώλειες και ήταν επίσης πολύ εξαντλημένος.
  Πράγματι, το Γενικό Επιτελείο αποφάσισε, παρ' όλες τις δυσκολίες με τον εφοδιασμό και την απώλεια του Καυκάσου, να διεξαγάγει αρκετές μεγάλες επιθετικές επιχειρήσεις το χειμώνα. Ακόμα κι αν οι φασίστες δεν τολμήσουν να βγάλουν τη μύτη τους τον χειμώνα, θα τους καρφώσουμε και θα τους τσακίσουμε.
  Ή, σε κάθε περίπτωση, θα σας αναγκάσουμε να πολεμήσετε στις χειρότερες καιρικές συνθήκες.
  Ο Βασιλέφσκι, ο επικεφαλής του γενικού επιτελείου και αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, πολύ λογικά υπέθεσε ότι η ΕΣΣΔ δεν θα μπορούσε να κερδίσει τον τεχνολογικό αγώνα ενάντια σε όλη την Ευρώπη και την Αφρική με επιπλέον την Ασία.
  Από αυτή την άποψη, το πλεονέκτημα του εχθρού, ειδικά στην αεροπορία, θα αυξηθεί μόνο κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ναι, φυσικά, οι Σοβιετικοί σχεδιαστές έχουν ήδη αναπτύξει και συνεχίζουν να αναπτύσσουν νέα, πιο προηγμένα άρματα μάχης. Συγκεκριμένα, το T-34-85 με μεγαλύτερο πυργίσκο και ισχυρό πυροβόλο. Λοιπόν, το IS-2 με ένα πυροβόλο 122 χιλιοστών είναι καθ' οδόν. Όμως οι Γερμανοί δεν θα μείνουν στάσιμοι. Εξάλλου, ακόμη και τα νέα αυτοκίνητα δεν είναι αρκετά καλά για να νικήσουν το Λιοντάρι ή οποιοδήποτε βαρύ αυτοκίνητο.
  Και είναι απίθανο να είναι πλέον δυνατό να επιτευχθεί αριθμητική υπεροχή.
  Μίλησε και ο Βοζνεσένσκι. Μίλησε επίσης για γρήγορη επίθεση:
  - Μετά την απώλεια του Καυκάσου, ο στρατός μας θα αντιμετωπίσει σοβαρή έλλειψη καυσίμων. Πιο συγκεκριμένα, το βιώνουμε ήδη στο έπακρο. Ωστόσο, το χειμώνα, η περίοδος της ημέρας είναι πολύ μικρότερη, ο καιρός είναι συχνά κακός και η κατανάλωση καυσίμου θα μειωθεί επίσης.
  Ο Επίτροπος του Λαού Ζντάνοφ έσπευσε επίσης να προσθέσει:
  - Επιπλέον, οι στρατιώτες και οι ξιφομάχοι μας ανατίναξαν όλες τις πετρελαιοπηγές στον Καύκασο. Αυτό σημαίνει ότι οι Krauts δεν μπορούν ακόμη να χρησιμοποιήσουν το λάδι μας. Αλλά λαμβάνοντας υπόψη πόσο γρήγορα οι σκληροί φασίστες ξέρουν πώς να χτίζουν και να αποκαθιστούν τα πάντα, τότε την άνοιξη το πετρέλαιο του Μπακού θα ρέει στις αρτηρίες της οικονομίας του Τρίτου Ράιχ.
  Ο Στάλιν συνόψισε τη συζήτηση:
  - Στα τέλη Δεκεμβρίου θα κάνουμε το πρώτο χειμωνιάτικο χτύπημα. Το μόνο ερώτημα είναι πού;
  Εδώ ο στρατός δεν είχε πια ενότητα. Ο Ζούκοφ πρότεινε να χτυπήσει στο κέντρο και να απομακρύνει τον εχθρό από τη Μόσχα. Ο Βασιλέφσκι υπέθεσε ότι ήταν καλύτερο να βρει ένα αδύνατο σημείο στο Tikhvin. Ταυτόχρονα, βοηθήστε το Λένινγκραντ, το οποίο μπορεί να μην επιβιώσει από τον διπλό αποκλεισμό.
  Ο Rokossovsky μίλησε υπέρ μιας επίθεσης προς την κατεύθυνση του Voronezh. Υπήρχαν ιδέες να επιτεθούν στους Ναζί στο Αστραχάν, ή ακόμα και κοντά στο Αρχάγγελσκ. Ο Στάλιν άκουσε όλα τα σχόλια, έγραψε κάτι και σκέφτηκε.
  Η ιδέα της απώθησης του εχθρού από τη Μόσχα φαινόταν δελεαστική και δελεαστική. Ωστόσο, είναι στο κέντρο που οι φασίστες είναι πλέον πιο δυνατοί και καλά εδραιωμένοι.
  Φαινόταν παράλογο να επιτεθούμε διασχίζοντας τον Βόλγα• ο ποταμός ήταν μεγάλος και βαθύς και η πρώτη κιόλας φάση της επιχείρησης θα ήταν παρατεταμένη.
  Μια επίθεση μεταξύ του Ντον και του Βόλγα είναι πιθανή, αλλά οι δικοί μας έχουν ήδη νικήσει εκεί, και οι Γερμανοί είναι επίσης καλά οχυρωμένοι.
  Η ιδέα του Βασιλέφσκι φαίνεται η πιο λογική. Στο βορρά, οι Γερμανοί είναι πιο αδύναμοι και τα στρατεύματά τους έχουν κατά κάποιο τρόπο λιγότερη εμπειρία μάχης. Επιπλέον, το Tikhvin καταλήφθηκε πρόσφατα• γερμανικά στρατεύματα ήταν τοποθετημένα στην προεξοχή. Αλλά είναι πολύ πιθανό και οι Kraut να σκέφτονται έτσι.
  Δώστε όλη σας τη δύναμη προς την κατεύθυνση του Voronezh; Στη διαμόρφωση της πρόσοψης διαμορφώθηκε ένα μπαλκόνι, το οποίο θα ήταν πολύ λογικό να προσπαθήσουμε να κόψουμε, σαν ένα λοξό γαϊδουράγκαθο.
  Μερικές πιο ενδιαφέρουσες σκέψεις είναι να γαμήσετε γύρω από το Αρχάγγελσκ. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα Krauts θα πρέπει να μεταφέρουν ενισχύσεις στις θάλασσες, είναι λογικό να υπάρχει σιτάρι προς αυτή την κατεύθυνση.
  Αν και είναι δύσκολο να προμηθεύσετε τα δικά σας στρατεύματα, ειδικά αφού ο στόλος των υποβρυχίων των Ναζί κυριαρχεί πλήρως στη θάλασσα. Και τα νέα καταδρομικά των Ναζί μπαίνουν σε υπηρεσία. Φαίνεται ότι σχεδόν κατασκεύασαν το προηγουμένως βυθισμένο θωρηκτό Bismarck. Επιπλέον, το νέο πλοίο θα πρέπει να σπάσει το μέγεθος και τον οπλισμό ρεκόρ του Yamato.
  Αν και από την άλλη, γιατί τα Kraut χρειάζονται θωρηκτά; Να ρίξει σκόνη στα μάτια όλου του κόσμου; Πιο ανησυχητικά είναι τα δεδομένα για νέους τύπους όπλων που αναπτύσσονται στο Τρίτο Ράιχ. Ειδικά για πυραύλους και αεριωθούμενα αεροσκάφη, και αυτό είναι σοβαρό.
  Αφού δίστασε λίγο, ο Στάλιν ενέκρινε το σχέδιο: να ξεκινήσει μια επίθεση στην περιοχή Tikhvin στα τέλη Δεκεμβρίου και στις αρχές Ιανουαρίου να νιώσει τον εχθρό κοντά στο Voronezh.
  Γενικά, αυτό φαινόταν λογικό... Στο μεταξύ, τα ήδη μισοξεχασμένα τέσσερα κορίτσια συνέχισαν τον ηρωισμό τους στο Ανατολικό Μέτωπο. Η Gerda και η Charlotte και η Christina και η Magda von Singer - μετά από μια παύση που προκλήθηκε από το γεγονός ότι όλες έμειναν έγκυες σχεδόν ταυτόχρονα. μετά γέννησαν υγιή παιδιά και επέστρεψαν στο μέτωπο.
  Ο καιρός ήταν κρύος και οι ομορφιές έφτασαν στις είκοσι πέντε Δεκεμβρίου. Χιονίζει και ο αέρας φυσάει τις μπούκλες σου. Και δεν επέλεξαν το πιο ζεστό μέρος για τον εαυτό τους - ακριβώς κοντά στο Λένινγκραντ.
  Κατά την άφιξη, τα κορίτσια με μπικίνι πήγαν για τρέξιμο μέσα από τις χιονοστιβάδες. Στην πραγματικότητα, οι αληθινοί Άριοι πρέπει να δείξουν ότι δεν φοβούνται κανένα, ακόμη και το πιο έντονο κρύο. Μαζί τους έτρεξε ένα αγόρι νίντζα που έφτασε από την Ιαπωνία, τον οποίο όλοι αποκαλούσαν Karas.
  Αυτό το παιδί έγινε διάσημο για τη συμμετοχή του σε ειδικές επιχειρήσεις. Τα ευχάριστα ανατολίτικα χαρακτηριστικά, μαζί με τα ξανθά μαλλιά που κληρονόμησε ένας άγνωστος πατέρας, έκαναν το αγόρι πολύ όμορφο.
  Τα κορίτσια τον κοίταξαν ακόμη και ως απάντηση, αν και μάλλον ο Καράς δεν τους ταιριάζει ακόμα. Αλλά η ανακούφιση των μυών τρέχει σαν σύρμα, έτσι ώστε ακόμη και αυτές οι έμπειρες τίγρες, που έχουν ζήσει τα πάντα, να μην μπορούν να συμβαδίσουν με αυτό.
  Τα κορίτσια ανέκτησαν εντελώς τη φόρμα τους μετά τον τοκετό στη βάση προπόνησης, αλλά δεν μπορεί κάθε υπεράνθρωπος να αντέξει έναν τέτοιο παγετώδη ρυθμό.
  Η Χριστίνα, η οποία, όπως η Μάγδα, ο φον Σίνγκερ, κατάφερε να πολεμήσει με τους Ρώσους, παρατήρησε:
  - Ο παγετός και το χιόνι είναι ο βασικός τους σύμμαχος. Και δεν είναι πιο cool από τους Βρετανούς!
  Πολύ σωστά η Μάγδα σημείωσε:
  - Δεν θα το έλεγα αυτό. Οι Ρώσοι είναι πολύ πιο δυνατοί και οι μονάδες σχεδόν ποτέ δεν υποχωρούν!
  Η Σάρλοτ, κάνοντας τούμπες ενώ έκανε τζόκινγκ, γέλασε και παρατήρησε:
  - Αλλά αυτό είναι περισσότερο αδυναμία παρά πλεονέκτημα... Γενικά δεν καταλαβαίνω τέτοιες μεθόδους διοίκησης και ελέγχου όπως η δημιουργία αποσπασμάτων μπαράζ και οι εκτελέσεις διοικητών μονάδων που υποχωρούν.
  Η ίδια η ξυπόλυτη Γκέρντα, γυρίζοντας τρέχοντας και κάνοντας τέντωμα, συμφώνησε:
  - Φυσικά - κάτω από το ραβδί δεν θα έχετε καλούς πολεμιστές. - Εδώ το ξανθό κορίτσι, όμως, αναγκάστηκε να παραδεχτεί, με καρδιά που τρίζει. - Αλλά οι Ρώσοι παλεύουν καλά αν έχουν ήδη αντέξει δυόμισι χρόνια. Θα θέλαμε την επιβίωσή τους!
  Η Χριστίνα βούλιαξε περιφρονητικά:
  - Μας το λες;
  Η Γκέρντα γέλασε καθώς παρατήρησε:
  - Είμαστε η ελίτ! Ειδικά ο Μαρσέλ!
  Ο καλύτερος άσος όλων των εποχών και των λαών, παρά την κατηγορηματική απαγόρευση του Χίτλερ, που ήθελε αυτό το σύμβολο της αήττητης να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη διδασκαλία - τελικά, ήταν υποστράτηγος, ωστόσο έσπευσε στο μέτωπο.
  Ή μάλλον, ο Φύρερ του επέτρεπε ευγενικά να επιστρέψει αν κάπου ένιωθαν άσχημα οι Γερμανοί.
  Οι Ναζί, φυσικά, για κάθε ενδεχόμενο, ενίσχυσαν τις άμυνές τους και προετοιμάστηκαν για τον χειμώνα, αλλά αμφέβαλλαν έντονα ότι οι Ρώσοι θα είχαν τους πόρους για μεγάλης κλίμακας επιθετικές ενέργειες.
  Ωστόσο, η νοημοσύνη λειτούργησε. Δηλαδή, πληροφορίες για την επικείμενη επίθεση για την απελευθέρωση του Tikhvin διέρρευσαν. Επιπλέον, τα σοβιετικά στρατεύματα ξεκίνησαν ένα ισχυρό φράγμα πυροβολικού, ακριβώς την ώρα των Χριστουγέννων.
  Χτύπησαν τον "Katyushas" και ακόμη και μερικούς από τους πρώτους εκτοξευτές πυραύλων υψηλής ισχύος "Andryusha". Και το βρυχηθμό από τις εκρήξεις ήταν τέτοιο που το έπιασαν τα ξυπόλητα, μισοπαγωμένα κορίτσια.
  Ευτυχώς η ακοή τους είναι εξαιρετική και τα μάτια τους αστράφτουν.
  Τα κορίτσια κοιτάχτηκαν και κατέληξαν στο συμπέρασμα:
  - Τώρα ας παλέψουμε σωστά!
  Και το αγόρι ninja Karas είπε:
  - Το καθήκον μου θα είναι να μπω στο Λένινγκραντ και να κάνω αναγνώριση εκεί. Είσαι πολύ όμορφη για να είσαι πρόσκοπος!
  Η Μάγδα έγειρε άτονα τις βλεφαρίδες της καθώς απάντησε:
  - Και εσύ επίσης... Και αν οι Ρώσοι βρίσκουν περίεργη την προφορά σου;
  Ο Καράς λογικά παρατήρησε:
  - Όταν μιλάς πολύ σωστά τα ρωσικά, σε αποκαλύπτει πολύ πιο έντονα ως ξένο. Σε κάθε περίπτωση, έτρεξα και έβαλα καλά τον αντίπαλο στα πλάγια...
  Τα κορίτσια όρμησαν στη δεξαμενή τους. Τελικά είναι δοκιμαστικά τάνκερ. Και επιλέξαμε κάτι νέο για εμάς. Πιο συγκεκριμένα, ακόμη και δύο νέα τανκς ταυτόχρονα, τα οποία πρέπει να δοκιμαστούν μπροστά.
  Δηλαδή το "Laski", αυτοκίνητα με δύο μέλη πληρώματος με πολύ χαμηλή σιλουέτα. Τα πρώτα μοντέλα μιας νέας γενιάς δεξαμενών, όπου οι Γερμανοί ασχολήθηκαν πραγματικά σοβαρά με τη συμπύκνωση της διάταξης. Και κάποια ενδιαφέρουσα τεχνογνωσία διαχείρισης. Συγκεκριμένα, το ηλεκτρικό κιβώτιο ταχυτήτων και η θέση του κιβωτίου ταχυτήτων που είναι τοποθετημένο στον κινητήρα. Και μερικά τάνκερ ήταν στην πραγματικότητα ξαπλωμένα. Σε αυτή την περίπτωση, το κιβώτιο ταχυτήτων και ο κινητήρας τοποθετήθηκαν στο πίσω μέρος και τα κορίτσια κάθισαν αναπαυτικά στο στομάχι τους. Και τα πόδια τους πίεζαν τα γρανάζια και τα κουμπιά από πίσω και τα χέρια τους, αντίθετα, κινούνταν άνετα κατά την αλλαγή ταχύτητας. Το πιο ανακλινόμενο κάθισμα είναι κατασκευασμένο κατά παραγγελία και αντιγράφει το σχήμα του σώματός τους. Δεν υπάρχει πραγματικά πύργος - αποδείχθηκε ότι ήταν ένα αυτοκινούμενο όπλο και τόσο χαμηλά που οι κύλινδροι βρίσκονται προς τα έξω.
  Φυσικά, το όπλο δεν μπορεί να γυρίσει, αλλά μπορεί να περιστραφεί λίγο. Λοιπόν, το ίδιο το μαχητικό γυρίζει γρήγορα γύρω από τον άξονά του, αντισταθμίζοντας έτσι την έλλειψη πυργίσκου.
  Η Μάγδα εξήγησε στα κορίτσια σύντροφό της:
  - Εκεί τα τανκς χωρίς πυργίσκο είναι φθηνότερα και χαμηλότερα. Εδώ μπορούμε να ρυθμίσουμε το ύψος, κατεβάζοντάς το στο 1,2 μέτρο και ανεβάζοντας το στο 1,5... Σχεδόν σαν παρτιζάνοι σέρνουμε στην κοιλιά μας.
  Ζυγίζοντας 12 τόνους, το όχημα είχε εξαιρετική μετωπική θωράκιση 82 χιλιοστών σε γωνία κλίσης 40 μοιρών από την οριζόντια στο πάνω μέρος. Και το κάτω είναι πολύ μικρό. Τα πλαϊνά είναι λιγότερο προστατευμένα στα 60 χιλιοστά, αλλά εξακολουθούν να καλύπτουν τους ίδιους τους κυλίνδρους. Ο κινητήρας των 400 ίππων παρέχει εξαιρετικές επιδόσεις οδήγησης. Επιπλέον, η θέση των κυλίνδρων και η ανάρτηση καθιστούν δυνατή όχι μόνο τη μείωση της σιλουέτας, αλλά και την παροχή εξαιρετικής ευελιξίας μέσω χιονιού.
  Ό,τι και να πει κανείς, το βαρύτερο θηριοτροφείο, ξεκινώντας από τον Πάνθηρα, είναι πολύ πιο ογκώδες και αδέξιο. Και στις χιονοστιβάδες μοιάζει εντελώς με θάνατο.
  Η Γκέρντα, που τακτοποιήθηκε με την επί χρόνια σύντροφό της Σάρλοτ, και άθελά της ένιωσε δυσφορία στο στενό, συμπαγές και μακρόστενο κουτί του τανκ. Αν και, φυσικά, πρέπει να αποτίσουμε φόρο τιμής ότι το όχημα με τον οπλισμό T-4 και την καλύτερη θωράκιση κράτησε το βάρος των 12 τόνων. Ο ξανθός εξολοθρευτής παρατήρησε:
  - Τα πιο άνετα τανκς ήταν το Tiger and Lion. Σε αυτό το αυτοκίνητο, ακόμη και εμείς τα κορίτσια δυσκολευόμαστε να στρίψουμε.
  Η Charlotte απάντησε:
  - Μα η προστασία... Σαν το νεότερο "Πάνθηρας", που μόλις τον Νοέμβριο άρχισε να μπαίνει στο στρατό με γάστρα 60 χιλιοστών... Αλήθεια, το μέτωπο είναι κλειστό καλύτερα από το δικό μας με 120 χιλιοστά, αλλά εσύ ακόμα πρέπει να το χτυπήσεις. Σε μια γωνία σαν τη δική μας, ένα πυροβόλο των 85 χλστ. θα εκτοξευθεί ακόμα και όταν εκτοξευθεί σε εμβέλεια.
  Η Γκέρντα έξυσε το πόδι της πίσω από το αυτί της, αλλά αυτή η κίνηση έκανε το δάχτυλό της να ακουμπάει στην κεκλιμένη στέγη και παρατήρησε:
  - Οι Ρώσοι μας προειδοποίησαν ότι μπορεί να εμφανιστούν άρματα μάχης με διαμέτρημα 122 χιλιοστών. Η ευφυΐα δεν κοιμάται!
  Η Σάρλοτ είπε με σιγουριά, φουσκώνοντας τα μάγουλά της και στρίβοντας το στόμα της θυμωμένη:
  - Η νοημοσύνη μας είναι στα καλύτερά της όπως πάντα. Μόνο που ήμασταν κλειδωμένοι σε ένα στενό κουτί.
  Ο νέος κινητήρας των 400 ίππων, όπως ανέφεραν οι οδηγίες, θα μπορούσε να ενισχυθεί για μικρό χρονικό διάστημα με μείγμα νερού-μεθαλόνης ή αζώτου. Σε αυτή την περίπτωση, το τανκ θα μπορούσε να ορμήσει για αρκετά λεπτά με ταχύτητα άνω των 100 χιλιομέτρων.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα έκαναν μια σημαντική ανακάλυψη, έχοντας προηγουμένως ρίξει όλα τα χαρακώματα και τις αποθήκες των φασιστών. Αλλά οι Ναζί απέσυραν το μεγαλύτερο μέρος των στρατευμάτων στη δεύτερη και τρίτη γραμμή. Μετά από αυτό προσπάθησαν να συναντήσουν το πεζικό με πυρά πυροβολικού και σειρές πολυβόλων.
  Μπροστά, φυσικά, κινούνταν τανκς. Δεδομένου ότι το ισχυρότερο T-34-85 δεν είχε ακόμη εισέλθει σε μαζική παραγωγή, το μικρότερο και πιο κινητό T-34-76 δέχτηκε επίθεση. Αυτοί, ανεξαρτήτως απωλειών, ανέβηκαν στη γραμμή της τάφρου και εκμεταλλεύτηκαν τις εξαιρετικές οδηγικές επιδόσεις τους στο χιόνι.
  Και εδώ είναι τα γερμανικά αυτοκίνητα που προσπαθούν να απαντήσουν. Το T-4 έχει ήδη διακοπεί, αλλά αρκετά από αυτά εξακολουθούν να λειτουργούν. Παραδόξως, κινούνται καλύτερα μέσα από χιονοστιβάδες από τα νεότερα τέρατα. Επιπλέον, πρέπει να το ξεκινήσετε για να καθαρίσετε το χιόνι που έχει συσσωρευτεί μεταξύ των κυλίνδρων. Είναι ακόμη αστείο πώς οι Krauts βράζουν νερό σε καζάνια και μετά το ρίχνουν στις πίστες έτσι ώστε να ξεκολλήσει αυτή η άθλια κρούστα.
  Ακόμη και το καλύτερο γερμανικό τανκ "Lion" υποφέρει από τέτοιους κυλίνδρους. Είναι αλήθεια ότι στις ίδιες τις τροποποιήσεις οι Γάλλοι το έχουν ήδη λάβει υπόψη και το ίδιο το αυτοκίνητό τους είναι ικανό να ξεπεράσει τις επιδόσεις των τριάντα τεσσάρων... Αλλά αυτό είναι τόσο απλά υπό όρους.
  Αλλά ένα-δυο γερμανικά τανκς όντως κινήθηκαν... Αλλά τα υπόλοιπα, πώς να πω... Στην κορυφή! Είναι αλήθεια ότι από το "Λιοντάρι" σκληρά τάνκερ προσπαθούν να χτυπήσουν το T-34-76 από μεγάλη απόσταση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, δεδομένης της ευθραυστότητας της θωράκισης του σοβιετικού σχεδιασμού χυτού πυργίσκου, υπάρχει, δυστυχώς, μια ευκαιρία να χτυπηθεί.
  Η έλλειψη στοιχείων κράματος είναι τόσο έντονη που ακόμη και τα πιστόλια Kraut των 50 mm είναι επικίνδυνα. Ωστόσο, χτυπήματα από ένα μικρό πυροβόλο των 37 χιλιοστών προκαλούν επίσης καταρρεύσεις και απόρριψη πανοπλιών ή ρωγμές στη γάστρα και τον πυργίσκο.
  Η σχετική ευπάθεια των "τριάντα τεσσάρων" οδήγησε στο γεγονός ότι η ιδέα του επανεξοπλισμού των "Πάνθηρων" με ένα πιο ισχυρό όπλο αναβλήθηκε για καλύτερες εποχές. Ή, πιο συγκεκριμένα, το χειρότερο - αν οι IP μπουν σε σειρά. Αλλά μέχρι στιγμής το IS-1 δεν έχει γίνει μαζική σειρά. Όμως πληροφορίες για το IS-2 έχουν ήδη διαρρεύσει. Δεδομένου ότι πολλοί στρατηγοί είχαν ήδη καταλάβει ότι η ΕΣΣΔ ήταν σχεδόν καταδικασμένη και δεν θεώρησαν ντροπή να προδώσουν την Πατρίδα για χρήματα. Έτσι ο αριθμός των κατασκόπων, συμπεριλαμβανομένων αυτών στο Γενικό Επιτελείο, έχει αυξηθεί σημαντικά.
  Εδώ είναι μια βαριά τροποποίηση του "Λιοντάριου" με πυροβόλο 128 χλστ. Προσπαθεί να φτάσει στα τριάντα τέσσερα με το μακρύ του πόδι... Προσπάθησε όμως να το χτυπήσεις.
  Ωστόσο, τα σοβιετικά τάνκερ αποφασίζουν να επιτεθούν τα ίδια στο Fritz. Ακόμα κι αν ληφθεί υπόψη ο ρυθμός βολής των όπλων της Βέρμαχτ, αυτό είναι αυτοκτονικό.
  Έτσι το "Λιοντάρι" κατάφερε να σκίσει τον πυργίσκο και τέσσερις φίλοι πέταξαν σαν περιστέρια στον άλλο κόσμο... Αλλά άλλα τανκς πιέζουν ακόμα πιο δυνατά... Τώρα οι τεχνίτες έχουν γίνει σε εγρήγορση να ενισχύσουν με κάποιο τρόπο τους κινητήρες ντίζελ, ώστε να μπορεί να επιταχύνει τη δεξαμενή ακόμη και για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά χωρίς κανένα μείγμα έως και 70 χιλιόμετρα. Αφήστε τον κινητήρα να χαλάσει μετά από αυτό. Στη συνέχεια όμως έρχονται στην επίθεση απελπισμένοι τύποι, για τους οποίους δεν προβλέπεται επιστροφή. Λοιπόν, τι μετά; Εάν δεν μπορείτε να ζήσετε διαφορετικά, τότε ξεχάστε την επιβίωση.
  Και τώρα, σαν δαίμονας από τον χιονισμένο κόσμο, ένα σοβιετικό τανκ, έχοντας επιλέξει το πιο ακριβό θύμα για τον εαυτό του, εμβολίζει το βαρύ και θανατηφόρο "Λιοντάρι". Το γερμανικό αυτοκίνητο μόλις είχε αρχίσει να φεύγει από το υπόστεγο.
  Το χτύπημα είναι δυνατό, η κάννη του σοβιετικού αυτοκινήτου λυγίζει. Το Λιοντάρι είναι αρκετά χαμηλά και τα αμαξώματα και των δύο αυτοκινήτων είναι πεπλατυσμένα. Και τότε ο γερμανικός κινητήρας που βρίσκεται μπροστά εκρήγνυται. Και αρχίζει η φωτιά και οι Ναζί φεύγουν από την κάτω καταπακτή.
  Όχι όλα, φυσικά, τα σοβιετικά τανκς μπόρεσαν να περάσουν στην περιοχή εμβολισμού. Τα όπλα του Fritz δουλεύουν και αλέθονται. Αλλά όποιος τα καταφέρει θα το χτυπήσει δυνατά!
  Η Gerda και η Charlotte ήταν λίγο πιο μπροστά από τους φίλους τους και βρέθηκαν εντός της εμβέλειας όταν τα σοβιετικά αυτοκίνητα ήταν ήδη ορατά. Λοιπόν, μπορείτε να πυροβολήσετε, αλλά είναι καλύτερα να πλησιάσετε. Από πέντε χιλιόμετρα μακριά, ακόμη και η εύθραυστη πανοπλία ενός τριάντα τεσσάρων είναι δύσκολο να πάρεις.
  Η Φλογερή Σάρλοτ παρατήρησε φιλοσοφικά:
  - Πάντα έτσι είναι. Δεν μπορείς να χτυπήσεις από απόσταση!
  Η Γκέρντα αντιτάχθηκε:
  - Μπορείς αν είσαι αρκετά προσεκτικός!
  Αλλά μέχρι στιγμής η κατάσταση δεν μας έχει αναγκάσει να ανοίξουμε πυρ από μεγάλες αποστάσεις. Και δύσκολα θα προσέξει κανείς το ασπροβαμμένο τανκ τους. Και το αυτοκίνητο τρέχει τόσο καλά. Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει το σασί.
  Και η διαδρομή είναι ομαλή. Τα σοβιετικά οχήματα είναι επίσης αρκετά καλά και έχουν ήδη περάσει την πρώτη γραμμή της γερμανικής άμυνας και διαπερνούν τη δεύτερη. Και ο καιρός ήταν κακός, ξέσπασε μια χιονοθύελλα και πολλά αεροσκάφη της Βέρμαχτ χτυπήθηκαν.
  Λαμβάνοντας υπόψη την αριθμητική αδυναμία της κόκκινης αεροπορίας και την έντονη έλλειψη καυσίμων, ο καιρός δεν μπορεί να είναι καλύτερος.
  Αφήστε τους Krauts να κρυφτούν. Κάποιοι από αυτούς έχουν αρχίσει να κουνάνε άσπρα κουρέλια. Ο Χίτλερ θα καπουτ...
  Η Γκέρντα πυροβόλησε από δύο χιλιόμετρα μακριά. Κατ' αρχήν, αυτή η ήττα δεν είναι ακόμα σίγουρη, αλλά βλέποντας πόσους Γερμανούς κατάφεραν να σακατέψουν οι Ρώσοι, τότε τι να περιμένουμε. Επιπλέον, τα τριάντα τέσσερα είναι ακόμη λιγότερο επίμονα από ό,τι στην αρχή του πολέμου και δεν είχαν ακόμη χρόνο να αναπτύξουν νέα κοιτάσματα. Ετσι...
  Η ξανθιά εξολοθρευτής ανησύχησε πολύ όταν πάτησε τη σκανδάλη του όπλου. Είχε ήδη χάσει τη συνήθεια της μάχιμης σκοποβολής - εκτός από την επίθεση στο Μούρμανσκ, αν και συνέχισε να ασκείται σε σκοπευτήρια και πεδία εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, καθώς και τους πρώτους μήνες της βασιλείας της. Αλλά προφανώς είναι πιο εύκολο να τσακωθείς με μπικίνι και ξυπόλητος, γίνεσαι ένα με τη μηχανή... Η οβίδα χτύπησε και παραμόρφωσε τον πυργίσκο... Όχι, δεν πήρε φωτιά, αλλά ο φίλος μου αναγκάστηκε να σταματήσει ούτως ή άλλως. Και τώρα άλλο θύμα...
  Η Σάρλοτ ψιθυρίζει:
  - Ποιος έχει συνηθίσει να αγωνίζεται για τη νίκη. Θα πάει στον τάφο μαζί μας... - Η Γκέρντα πυροβόλησε, και ο κοκκινομάλλης πολεμιστής τη διόρθωσε. - Ή μάλλον, όλοι μαζί θα φέρουμε τους εχθρούς μας στον τάφο.
  Η Χιονάτη ο Εξολοθρευτής διέκοψε θυμωμένα:
  - Ναι, καμία έμπνευση, μην σας αποσπά η προσοχή από το τραγούδι!
  Η Σάρλοτ παρακάλεσε:
  - Τραγουδήστε το μόνοι σας! Είσαι τόσο ικανός!
  Και η Γκέρντα, οδηγώντας τη φωτιά, άρχισε να τραγουδά.
  Η πατρίδα και ο στρατός είναι δύο πυλώνες,
  Που στηρίζεται ο πλανήτης!
  Η χώρα μας θα σας προστατεύσει με το στήθος μας,
  Ο στρατός σας ζεσταίνεται από όλο τον κόσμο!
  
  Τα σύννεφα είναι δροσερά και το φως ζεστό,
  Το πολυβόλο έτριψε τον ώμο του στρατιώτη!
  Είμαστε μαζί σου για πάντα, πατρίδα μας,
  Ας σκάψουμε τάφο στον αντίπαλο!
  
  Ναι, μερικές φορές το πρόσωπο της τύχης είναι σκληρό,
  Η σφαίρα προσπαθεί να τρυπήσει την καρδιά μας!
  Υποχώρησε λίγο και ο μαχητής πέθανε,
  Κύριε άνοιξε την πόρτα στον ήρωα!
  
  Στους απύθμενους ουρανούς έχουμε ειρήνη,
  Παράδεισο, ο μακαρίτης πολεμιστής δεν λάμπει!
  Κουβαλάω την ειρήνη μαζί μου στην πατρίδα μου,
  Τα παιδιά μας θα γευτούν τον καρπό της νίκης!
  Ενώ η Γκέρντα τραγουδούσε, κέρδισε άλλα εννέα τανκς, βελτιώνοντας σημαντικά τη βαθμολογία της.
  Τότε η Σάρλοτ άρχισε να τραγουδά:
  Σαγηνευτικά έναστρα ύψη,
  Σε ταξιδεύουν σε ατελείωτες αποστάσεις!
  Και οι άνθρωποι μας του κόσμου της σκέψης,
  Ονειρευτείτε τον Ίκαρο που πετάει!
  
  Το βλέμμα μου είναι καρφωμένο στον ουρανό,
  Η σφαίρα είναι δύσκολο να αγγίξει..
  Από τις πρώτες βίδες του Αρχιμήδη -
  Ο προγραμματισμός τους ήταν μακρύς και κουραστικός!
  Εδώ η κοπέλα δεν μπόρεσε να αντισταθεί και άρχισε να στοχεύει και να πυροβολεί τον εαυτό της... Τα σοβιετικά πληρώματα τανκς δεν έδωσαν σημασία στους πυροβολισμούς, αν και το αυτοκινούμενο όπλο της Μάγδας συμμετείχε επίσης. Ωστόσο, σε μια χιονοθύελλα δεν μπορείτε πραγματικά να δείτε πού, τι και πώς χτυπά. Επιπλέον, και οι δύο δεξαμενές βυθίστηκαν και έγιναν σχεδόν αδιάκριτες από τη χιονοστιβάδα. Και το νέο όπλο ήταν πιο αόρατο, και στο τέλος υπήρχε ένα σιγαστήρα με έξοδο φωτός. Αυτή είναι η πιο ύπουλη μηχανή που αποδείχθηκε ότι είχε ο Fritz.
  Ο σταυροειδές κυπρίνος, που εκείνη τη στιγμή κρεμόταν στο πλάι, τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Αν τσακωθούν οι γυναίκες, καλύτερα να μην τσακωθούν!
  Φαινόταν πόση ζημιά θα μπορούσαν να προκαλέσουν δύο αυτοκίνητα μόνο δώδεκα τόνων το καθένα; Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, το προσωπικό αποφασίζει τα πάντα. Τα κορίτσια ουσιαστικά δεν έχασαν ποτέ, αν και δεν ήταν όλα τα χτυπήματα μοιραία. Τρεις ή τέσσερεις κεκλιμένες πανοπλίες των τριάντα τεσσάρων έδωσαν ένα ροκοσέτ, περίπου δώδεκα κρούσεις οδήγησαν σε διαφορετικούς βαθμούς ζημιάς στα οχήματα, αλλά τέτοιου είδους που μπορούν εύκολα να διορθωθούν στο πεδίο. Αλλά περίπου πενήντα σοβιετικά οχήματα κακής ποιότητας θωράκισης υπέστησαν σοβαρές ζημιές.
  Για παράδειγμα, τα τριάντα τέσσερα του διοικητή άρχισαν να κάνουν εμετό όταν τα πυρομαχικά πυροδοτήθηκαν. Ο πυργίσκος πετάχτηκε μακριά και η κάννη γύρισε σαν τιμόνι. Πέθαναν και άνθρωποι.
  Τα σοβιετικά πληρώματα αρμάτων μάχης κατάλαβαν καθυστερημένα ότι τα τσιμπούσαν και προσπάθησαν να αντεπιτεθούν.
  Τα κορίτσια τίγρεις είναι πολύ στριμωγμένα, αλλά το φορτίο πυρομαχικών των 82 φυσιγγίων είναι αρκετά συγκρίσιμο με τον Πάνθηρα. Αν και τα πυρομαχικά στηρίζονται στη μύτη και τα κορίτσια ξύνουν τους αγκώνες τους πάνω τους. Αλλά προς το παρόν υπάρχει ακόμα κάτι να πυροβολήσετε, και όταν πλησιάζετε, είναι πιο εύκολο να χτυπήσετε τους Ρώσους.
  Η Γκέρντα σταυρώνεται πολύ γρήγορα και, στέλνοντας ένα άλλο τανκ για σκραπ, ψιθυρίζει:
  - Θέε συγχώρεσέ με! Αυτοί είναι γενναίοι τύποι, αλλά ένας από τους διοικητές τους είναι εντελώς τρελός!
  Η Σάρλοτ παρατήρησε, ψιθυρίζοντας υστερικά:
  - Αν έρθουν πάνω μας, τότε είναι το τέλος!
  Πράγματι, τα τριάντα τέσσερα που πυροβολήθηκαν εν κινήσει, τυλίχτηκαν από καπνό, ανατριχιάζοντας από το σοκ. Φυσικά, τα χτυπήματά τους είναι σπάνια, οι βολές είναι ανακριβείς, αλλά το τανκ βουίζει.
  Το μέτωπο εξακολουθεί να προστατεύεται τέλεια και η πανοπλία, ό,τι και να πει κανείς, είναι υψηλής ποιότητας, τσιμεντοειδές. Αυτό σημαίνει ότι η επιφάνεια της αυξημένης σκληρότητας δίνει ένα εξαιρετικό ricochet, ακριβώς όπως ένα κουνέλι που πηδά.
  Αλλά είναι ακόμα τρομακτικό μέσα, είναι σαν να σκαρφαλώνεις σε ένα τύμπανο και να σε χτυπούν με βαριά ρόπαλα.
  Είναι αλήθεια ότι η καμπίνα ζεστάθηκε πολύ από τα χτυπήματα, αλλά όταν είσαι με μπικίνι, είναι ακόμη ωραίο μετά από βουτιά στις χιονοστιβάδες. Αλλά αυτό που είναι πολύ πιο δυσάρεστο είναι ότι η σοβιετική οβίδα χτύπησε τη δεξιά ποδιά του κυλίνδρου. Αυτό είναι για την οδηγική απόδοση του αυτοκινήτου, σαν λοστός κάτω από το μάτι. Αν και, αν σκεφτείτε ότι οι κύλινδροι δεν είναι κλιμακωτοί, αλλά ένα ξεχωριστό καρότσι, τότε η δεξαμενή μπορεί ακόμα να κινηθεί. Γυρίστε και αφήστε τον εαυτό σας. Αυτό έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα. Και έτσι η αυστηρή προστασία είναι πιο αδύναμη. Και η γωνία κλίσης είναι μικρότερη. Αν χτυπήσει, μπορεί να σπάσει. Τα όπλα των Ρώσων δεν είναι τόσο αδύναμα.
  Η Γκέρντα ψιθύρισε, απελευθερώνοντας ξανά το δώρο του κάτω κόσμου από το ημιαυτόματο όπλο τους:
  - Μα Πασαράν!
  Αν και αυτή η λέξη, ή μάλλον το σύνθημα των Ισπανών κομμουνιστών, φαίνεται εντελώς ακατάλληλη για Γερμανούς πολεμιστές τίγρης. Εξάλλου, οι Ναζί πολέμησαν στο πλευρό του Φράνκο. Αν και μερικές φορές οι στρατιώτες υιοθετούν πρόθυμα τις τεχνικές των άλλων.
  Όταν πυροβολούσε, η Charlotte γύρισε ελαφρώς το αυτοκινούμενο όπλο Laska και η καταστροφή του δεξιού κυλίνδρου από το κέλυφος τους δημιούργησε πρόβλημα από αυτή την άποψη.
  Τα σοβιετικά τανκς δεν έσπευσαν μέσα από τις χιονοστιβάδες τόσο γρήγορα όσο κατά μήκος της εθνικής οδού, αλλά και πάλι τα γρήγορα άλματά τους παρεμπόδισαν τον στόχο τους και ήταν γρήγορα.
  Εδώ οι οβίδες εκτοξεύονται σε εμβέλεια.
  Και η Γκέρντα πυροβολεί με κορυφαία ταχύτητα, ιδρώνοντας πολύ. Κεκλιμένη πανοπλία
  βγάζει μια ριτσοκέτα στο μέτωπο, αλλά αν τα χτυπήσουν στα πλάγια...
  Η Σάρλοτ φώναξε:
  - Και ακόμα κι αν καταλήξω στα βάθη της κόλασης, δεν θα επιστρέψω στο λίκνο!
  Κορίτσια, πυροβολώ μέχρι το τέλος, αλλά οι οβίδες ορμούν από τα πλάγια και τρυπούν, σπάζοντας τους κυλίνδρους. Η πανοπλία ραγίζει και το αυτοκίνητο παίρνει φωτιά.
  Η Gerda παίρνει μια απόφαση:
  - Ανατινάζουμε τα αυτοκίνητα και φεύγουμε!
  Η Σάρλοτ αναφωνεί με αγωνία:
  - Θέλεις να ρίξεις σίδερο;
  Η Γκέρντα λέει αποφασιστικά:
  - Υπάρχουν πράγματα πιο σημαντικά από το μέταλλο, για παράδειγμα κουφώματα!
  Η Σαρλότ βγάζει μια μικρή κινηματογραφική κάμερα και φωνάζει:
  - Μα τα κατορθώματά μας θα καταγράφονται για πάντα!
  Η Γκέρντα, με τα γυμνά της δάχτυλα, γύρισε το μοχλό που πυροδότησε εκρηκτικά ικανά να ανατινάξουν ένα πειραματικό τανκ. Το κορίτσι τίγρης λυπόταν πολύ που κατέστρεψε ένα τέτοιο έργο τέχνης, αλλά πού θα μπορούσε να πάει αν διαφορετικά οι Σοβιετικοί στρατιώτες, στους οποίους δεν πρέπει να αρνηθεί κανείς το θάρρος, θα καταλάμβαναν μοναδικές τεχνολογίες.
  Ανατίναξαν λοιπόν τη Λάσκα και βούτηξαν σε μια χιονοστιβάδα για να σώσουν τις μοναδικές ζωές τους.
  Η Μάγδα φον Σίνγκερ και η Χριστίνα επίσης δεν ήθελαν να υποχωρήσουν και το αυτοκίνητό τους διαλύθηκε από ακριβή χτυπήματα οβίδων. Αυτή είναι η μοίρα - το ανελέητο Παλλάς κάθε πολέμου. Όταν πρέπει να υποχωρήσεις, αφήνοντας την καρδιά σου. Αλλά τα κορίτσια πολέμησαν επιδέξια και κατάφεραν να εξαντλήσουν σχεδόν όλα τα πυρομαχικά τους. Αλλά τώρα έπρεπε να θάψουν τους εαυτούς τους, σαν τα φίδια σε ένα χιόνι, και εκεί να προσπαθήσουν να κάτσουν έξω από τα αδυσώπητα σοβιετικά όπλα.
  Όταν είστε ιδρωμένοι και με μπικίνι, το να σκαρφαλώσετε στα βάθη του χιονιού δεν είναι η πιο ευχάριστη ιδέα. Αλλά πόσο συχνά στον κόσμο μας κάνετε αυτό που σας ευχαριστεί; Σε κάθε περίπτωση, για παράδειγμα, το φως κατάφερε σοβαρά να τραγουδήσει τα πέλματα των θεϊκών ποδιών της Χριστίνας, η οποία πυροβολούσε μέχρι το τέλος. Αλλά αυτό έκανε το κορίτσι ακόμα πιο θυμωμένο και φώναξε:
  - Η τιμή και το θάρρος δεν πωλούνται με βάρος!
  Η Μάγδα, που ήταν επίσης καμένη, και ακόμη και το μαυρισμένο δέρμα της ήταν καλυμμένο με φουσκάλες, αναφώνησε:
  - Η φωτιά είναι θερμότητα, όχι φωτιά!
  Τα σοβιετικά τανκς, ωστόσο, έκαναν το έργο πιο εύκολο. Έξαλλοι πυροβόλησαν τις εγκαταλελειμμένες "Νυφίτσες" χωρίς κανένα οίκτο, βυθίζοντας δεκάδες οβίδες στο σπασμένο μέταλλο. Ταυτόχρονα, μερικά από τα βυτιοφόρα έγειραν από τις καταπακτές και, σαν καταρράκτης καταρράκτη, κάλυψαν τα ίδια τα γερμανικά οχήματα και όσους οδηγούσαν αισχρότητες.
  Η Μάγδα έστριψε όταν παρατήρησε:
  - Αυτοί, οι Μπολσεβίκοι, είναι φυσικά γενναίοι, αλλά εξαιρετικά ακαλλιέργητοι!
  Η Χριστίνα, φτύνοντας το χιόνι που έπεφτε στο στόμα της, έδειξε απρόσμενα αυστηρή δικαιοσύνη:
  - Πιστεύεις ότι οι πολεμιστές μας είναι καλύτεροι;
  Η Μάγδα παρατήρησε χαριτολογώντας:
  - Φυσικά, είναι καλύτερα αφού νικήσαμε. Ο Καύκασος είναι ήδη δικός μας, τότε η Μόσχα απέχει μόνο μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα... - Και η μελί ξανθιά ξεγύμνωσε αυστηρά τους μακριούς κυνόδοντές της. - Ή θέλεις να κουβαλάς ομιλίες προδοσίας;
  Η Χριστίνα, που είχε ήδη δει αρκετά από όλα, μόλις σήκωσε με το πόδι της ένα σιντριβάνι χιονόσκονης και χαμογέλασε σημειώνοντας:
  - Μερικές φορές η σιωπή είναι το πιο τρομερό είδος προδοσίας.
  Η νύχτα, η χιονοθύελλα και οι χιονοστιβάδες έδωσαν στα τέσσερα κορίτσια καλές πιθανότητες επιβίωσης.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 15.
  Επιπλέον, δεν πέρασε από το μυαλό των αντιπάλων να χτενίσουν το χιόνι και να αναζητήσουν ξυπόλητους διαβόλους στις χιονοστιβάδες. Έτσι οι πολεμιστές, θαμμένοι στο χιόνι, κάθισαν πίσω και τα σοβιετικά τανκς προχώρησαν, αναπτύσσοντας μια σημαντική ανακάλυψη. Αν και περισσότερα από εκατό αυτοκίνητα έμειναν σπασμένα, παραμορφωμένα,
  με αποτέλεσμα τη δράση κοριτσιών τίγρης.
  Γενικά, τα σοβιετικά στρατεύματα πέτυχαν κάποιες επιτυχίες τις πρώτες μέρες και κατάφεραν να διεισδύσουν σημαντικά σε εχθρικούς σχηματισμούς.
  Οι Fritz υποχώρησαν στο ίδιο το Tikhvin και προσπάθησαν να κερδίσουν ερείσματα στην πόλη. Φυσικά, τα σπίτια και οι κατοικημένες περιοχές αποτελούν από μόνες τους αρκετά σοβαρή προστασία από τα προελαύνοντα σοβιετικά στρατεύματα.
  Τα γενναία τέσσερα κορίτσια τίγρη κατάφεραν να υποχωρήσουν στο Tikhvin. Έπρεπε όμως να πάρουν υποπολυβόλα για να υπερασπιστούν την πόλη. Αλλά για τα δεξαμενόπλοια αυτό δεν είναι το πιο ευχάριστο χόμπι.
  Η Σάρλοτ, πυροβολώντας πίσω από το προπορευόμενο πεζικό, στέλνοντας έναν άλλο κόκκινο στρατιώτη στον επόμενο κόσμο, εξέφρασε:
  - Λοιπόν, δεν είμαστε τέρατα... Και θέλουμε επίσης να πάρουμε τον θησαυρό!
  Το Tikhvin υπέστη σοβαρές ζημιές ακόμη και όταν η πόλη κατελήφθη από τους Γερμανούς.
  Τώρα οι Krauts ανέβασαν τα οδοφράγματα και ήλπιζαν να χτίσουν μια απόρθητη γραμμή άμυνας.
  Η Γκέρντα άνοιξε πυρ με μονές βολές - έπρεπε να είχε φροντίσει τα φυσίγγια της. Τα σοβιετικά στρατεύματα έχασαν πάρα πολλά τανκς και έτσι το πεζικό πήγε στην επίθεση.
  Φυσικά, δεν υπήρχαν αρκετά θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού σοβιετικών μοντέλων. Γι' αυτό οι στρατιώτες στάλθηκαν για σφαγή. Και τους συνάντησαν πολυβόλα και πολυβόλα. Οι τέσσερις πυροβόλησαν καλά και κρύφτηκαν έξυπνα στα οδοφράγματα.
  Η Γκέρντα, έχοντας ξαπλώσει έναν άλλο σοβιετικό στρατιώτη, τραγούδησε:
  - Πρέπει να πετύχουμε ένα κατόρθωμα πολέμου - διαφορετικά δεν θα έχουμε νόημα να ζούμε!
  Η μάχη μαίνονταν σε όλη την πόλη. Και οι βόμβες έπεφταν ήδη από ψηλά, ειδικά από τη στιγμή που ο καιρός είχε βελτιωθεί αισθητά, και τα Krauts πήραν το προβάδισμα.
  Η Γκέρντα, έξαλλη, πέταξε ένα στιλέτο με τα χαριτωμένα γυμνά της δάχτυλα και φώναξε:
  - Η μάχη μας θα είναι νικηφόρα, αλλιώς δεν μπορεί!
  Η Σάρλοτ, απαντώντας εξίσου καλά, πρόσθεσε:
  - Υπάρχει μόνο μία νίκη, αλλά μεγάλη!
  Η Gerda έκοψε αρκετούς μαχητές με μια σύντομη έκρηξη και πρόσθεσε:
  - Αλλά η ήττα δεν είναι ποτέ μικρή!
  Σοβιετικά αυτοκινούμενα πυροβόλα πυροβόλα όπλα στο Tikhvin, πεδίο και πολιορκητικό πυροβολικό έφτασε λίγο αργότερα. Οι Fritz ενίσχυσαν την άμυνα τους και την εναέρια πίεση. Τα σοβιετικά στρατεύματα συγκέντρωσαν νέα αεροσκάφη.
  Η εμφάνιση της θρυλικής Μασσαλίας άλλαξε δραματικά την ισορροπία δυνάμεων.
  Ο μεγάλος άσος πέταξε το ME-309, ένα πολύ δυνατό όπλο. Και κυριολεκτικά παρέσυρε τους πάντες στο πέρασμά του. Ακόμη και ο σοβιετικός στρατός προειδοποίησε συγκεκριμένα ότι ένα τέτοιο τέρας είχε εμφανιστεί στον αέρα.
  Ο ίδιος ο Marcel σε καμία περίπτωση δεν θεωρούσε τον εαυτό του κακό, πολύ λιγότερο σκληρό άτομο. Πίστευε ότι πολεμώντας τον Κόκκινο Στρατό, εκπλήρωνε μόνο το ιερό του καθήκον προς την Πατρίδα. Επιπλέον, πολλά στοιχεία για τις θηριωδίες των Ναζί δεν του ήταν γνωστά. Και πάρα πολλά αποδόθηκαν στον πόλεμο.
  Αλλά εδώ είναι ο πρώτος αγώνας σούπερ κώλο μετά την επιστροφή του. Σοβιετικά βομβαρδιστικά, επιθετικά αεροσκάφη και μαχητικά πετούν. Σαφώς θέλουν να δώσουν σκληρή μάχη στις επίγειες μονάδες της Βέρμαχτ. Όμως ο Μαρσέλ τα βλέπει όλα αυτά και από απόσταση πέντε-έξι χιλιομέτρων ανοίγει πυρ, και μάλιστα σφυρίζοντας από τη μύτη του.
  Οι σοβιετικές μηχανές και οι γενναίοι άσοι δεν είχαν δει ακόμη πραγματικά τον εχθρό όταν τα αεροπλάνα τους άρχισαν να εκρήγνυνται και τα φτερά τους άρχισαν να καταρρέουν. Ο Μαρσέλ σούταρε χωρίς να στοχεύει, αλλά διαισθητικά. Ήταν σαν να ήξερε εκ των προτέρων πού θα πετούσε ο κάθε πιλότος και θα κατευθύνει το φτερωτό τέρας του. Έτσι αποδείχτηκε ότι ένας νεαρός άνδρας με μωρό πρόσωπο σάρωνε φτερωτές αρμάδες.
  Η Πρωτοχρονιά, αν και παγωμένη, αποδείχθηκε καυτή. Τα σοβιετικά στρατεύματα που επιτέθηκαν απελπισμένα και επίμονα προσπάθησαν να καταλάβουν το Tikhvin. Ο Φριτς υπερασπίστηκε πεισματικά τον εαυτό του, προσπαθώντας να μείνει στην πόλη, όπου βρισκόταν η αρτηρία που τροφοδοτούσε το απόρθητο Λένινγκραντ. Επιπλέον, μιλούσαμε για το κύρος των γερμανικών στρατευμάτων, που δυσκολεύονταν και ήταν ντροπιαστικό να εγκαταλείψουν τις μεγάλες πόλεις.
  Όπως θα το είχε η τύχη, ο καιρός βελτιώθηκε και πολλά εχθρικά βομβαρδιστικά, ειδικά το τεράστιο Yu-288, τσίμπησαν τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων και βομβάρδισαν τις επικοινωνίες.
  Τα σοβιετικά αεροσκάφη Yak-9 και Lagg-5 ήταν πολύ κατώτερα από τον εχθρό σε οπλισμό και ταχύτητα. Συγκεκριμένα, το ME-309, σαν δράκος, χτύπησε πιο αδύναμα σοβιετικά οχήματα. Επιπλέον, οι Γερμανοί ανέπτυξαν μια τακτική διπλού σκλάβου, η οποία κατέστησε δυνατή την αποτελεσματική χρήση του αριθμητικού τους πλεονεκτήματος και μείωσε ορισμένα από τα προβλήματα ελιγμών των επίμονων, βαριά οπλισμένων, αλλά βαρέων γερμανικών οχημάτων των τελευταίων Focke και ME. Επιπλέον, τα τζετ ME-262 άρχισαν να εμφανίζονται στα μέτωπα, αν και αυτό το μηχάνημα δεν είναι ακόμη πλήρως τεχνικά αξιόπιστο, καθώς και μια ελαφρύτερη, πιο ευέλικτη και φθηνότερη τροποποίηση του HE-162. Το τελευταίο μηχάνημα ήταν ευκολότερο στην κατασκευή και τεχνικά πιο αξιόπιστο από το jet Messerschmitts. Αλλά για να το λειτουργήσουν, απαιτούνταν πιλότοι αρκετά υψηλού επιπέδου. Το οποίο υποτίμησε κάπως τόσο θετικά χαρακτηριστικά αυτής της εξέλιξης, όπως το χαμηλό βάρος του αεροσκάφους - μόνο 1,6 τόνοι όταν είναι άδειο, χαμηλό κόστος και δυνατότητα κατασκευής παραγωγής και η καλύτερη ικανότητα ελιγμών στον κόσμο.
  Αλλά εκείνοι οι Γερμανοί άσοι που κατέκτησαν αυτό το μηχάνημα έδωσαν επαίνους σε αυτό. Ο Χάφμαν, ο νούμερο δύο πιλότος μετά τη Μασσαλία, ο οποίος παρέμεινε ανέφικτος, σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία. Έχοντας ξεπεράσει το αποτέλεσμα των 300 κατεδαφισμένων αυτοκινήτων, ο Χάφμαν έλαβε το υψηλό βραβείο του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδηρού Σταυρού, με φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Η τακτική του να πλησιάζει όσο το δυνατόν πιο κοντά και μετά να χτυπά και να πετάει πίσω είναι πιο βολική στο HE-162. Έτσι ο Χάφμαν έδειξε ότι είναι ένας εξαιρετικός δεξιοτέχνης της μάχης. Παρόλο που το αποτέλεσμα της Μασσαλίας για την κατάρριψη 3117 αεροσκαφών είναι ακόμα ανέφικτο.
  Επιπλέον, στις 2 Ιανουαρίου 1944, αυτός ο θρυλικός πιλότος εμφανίστηκε στον ουρανό και παρόλα αυτά έπεισε τον Χίτλερ, υπενθυμίζοντάς του ότι τα γερμανικά στρατεύματα ήταν σε κακή κατάσταση και ότι ο ισχυρότερος γερμανικός εξοπλισμός υποχωρούσε σαφώς στο χιόνι. Είναι λοιπόν απαραίτητο να παρασχεθεί αέρας στο περικυκλωμένο Tikhvin, όπου εγκαταστάθηκαν τα γερμανικά στρατεύματα, και να βομβαρδιστούν όλες οι προσεγγίσεις προς την πόλη.
  Οι τίγρεις σουτάρουν στο έδαφος, και ο σούπερ άσος σκόραρε στον ουρανό.
  Την πρώτη μέρα, η Μασσαλία έκανε έξι εξόδους και κατέρριψε περισσότερα από εκατό σοβιετικά αεροσκάφη. Είναι αλήθεια ότι στις 4 Ιανουαρίου ο καιρός ξαφνικά επιδεινώθηκε... Ξεκίνησε μια χιονοθύελλα και τα σοβιετικά στρατεύματα εισέβαλαν στην πόλη.
  Τα υπέροχα τέσσερα κορίτσια του Terminator προτίμησαν να πολεμήσουν μαζί - ώμο με ώμο. Τόσο μοναδικά όμορφο και θανατηφόρο. Λόγω του κρύου αναγκάστηκαν να φορέσουν καμουφλάζ και να πολεμήσουν στα λευκά.
  Το αγόρι ninja Karas έφτασε επίσης για να βοηθήσει. Ατρόμητο παιδί εξολοθρευτής, δεν φοβόταν το κρύο και πάλεψε μόνο με σορτς. Το μόνο του μέσο για να ζεσταθεί ήταν η κρέμα παραλλαγής, που έκανε το δέρμα του με σοκολατένιο δέρμα άσπρο κάτω από το χιόνι που συνέχιζε να πέφτει, καλύπτοντας όλους τους δρόμους. Επιπλέον, χρησιμοποίησε στη μάχη πετώντας πολύ λεπτούς μεταλλικούς δίσκους και ένα ξίφος κατάνα. Αλλά, φυσικά, πυροβόλησε άριστα, και από αιχμαλωτισμένα όπλα. Ωστόσο, τα κορίτσια δεν έλειψαν να χρησιμοποιήσουν αυτόματα τουφέκια.
  Τέτοια όπλα είναι πιο ισχυρά από τα υποπολυβόλα, και κυρίως πιο αξιόπιστα. Ωστόσο, τα τυφέκια επίθεσης MH-44, κατά κανόνα, δεν απογοήτευσαν τους Γερμανούς. Τον τρίτο χειμώνα, η καλά λαδωμένη γερμανική πολεμική μηχανή ήταν έτοιμη. Συγκεκριμένα, ακόμη και σε μια χιονοθύελλα, ο Focke-Wulf και ο ME, χρησιμοποιώντας θέρμανση, κατάφεραν να κάνουν επώδυνες, αν και περιορισμένες, ενέσεις στα σοβιετικά στρατεύματα.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε ακαριαία, προσπαθώντας να μην κοιτάξει προς την κατεύθυνση όπου έπεφταν οι σοβιετικοί στρατιώτες. Πολλοί από τους αγωνιστές ήταν πολύ νέοι, δεκαεπτά ή δεκαέξι ετών. Το πεζικό στρατολογήθηκε σε κατολισθήσεις, συγκεντρώνοντας όλους τους πόρους. Πράγματι, χάθηκαν πολλά.
  Αλλά μεταξύ των Krauts υπάρχουν πολλοί ξένοι. Συγκεκριμένα, η Σουηδία, στην οποία οι Ναζί κέρδισαν τις πρόσφατες εκλογές, και αυτή η περιοχή-μαριονέτα βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Τρίτου Ράιχ. Λοιπόν, δύο μεραρχίες και τέσσερις ταξιαρχίες από τη Σουηδία έχουν ήδη φτάσει ως εθελοντές. Στην ίδια τη χώρα γίνονται συγκεντρώσεις και μαζικές πορείες με αίτημα τον πόλεμο. Και φορούν πορτρέτα του Χίτλερ και του Καρόλου XII.
  Άρα η είσοδος της Σουηδίας σε άμεσο πόλεμο είναι θέμα χρόνου. Η Ισπανία και η Πορτογαλία βρίσκονται ήδη σε πόλεμο, αλλά στέλνουν στρατεύματα πολύ πιο νότια. Και τώρα το χειμώνα γενικά προσπαθούν να σκαρφαλώσουν κάπου πέρα από την κορυφογραμμή του Καυκάσου. Το σώμα της Βραζιλίας είναι προφανώς έτοιμο να κάνει το άλμα προς την Κεντρική Ασία, όπου το κίνημα Basmachi φουντώνει με ανανεωμένο σθένος.
  Αλλά όλα αυτά είναι λεπτομέρειες• οι μεραρχίες Vlasov πολεμούν επίσης στο Tikhvin. Αυτοί οι τύποι τσακώνονται θυμωμένα, συνειδητοποιώντας ότι τρομερά βασανιστήρια και μια αναπόφευκτη θηλιά τους περιμένουν στην αιχμαλωσία. Τι γίνεται με τους Γερμανούς; Ωστόσο, όχι ζάχαρη! Θα περάσουν κι αυτοί δύσκολα, πολλοί θα πεθάνουν στη Σιβηρία, αλλά και πάλι δεν θα τους κρεμάσουν αδιακρίτως.
  Η Γκέρντα, έχοντας αλλάξει το κλιπ και κούρεψε τους στρατιώτες ντυμένους με γκρι πανωφόρια - οι Ρώσοι δεν έχουν αρκετές ρόμπες παραλλαγής για όλους, φαντάστηκε τι θα τους περίμενε αν τους αιχμαλωτίσουν... Και χαμογέλασε στο πιθανό σέξι, δροσερή περιπέτεια. Είναι αλήθεια ότι θα είναι χειρότερα αργότερα στη Σιβηρία. Καθώς αυτός ο παγετός φτάνει σε εσάς - η θερμότητα του φλογοβόλου είναι ακόμα καλύτερη. Στην έρημο, γρήγορα συνήθισαν την καυτή άμμο και έτρεξαν ξυπόλητοι, αλλά εδώ δεν τα πήγε έτσι. Μετά από μερικές ώρες με μπικίνι στο κρύο, άρχισε να τρέμει και έπρεπε να ζεσταθώ στο μπάνιο. Εκεί, οι νέοι τους από το επίλεκτο τάγμα των SS ζέσταιναν τα σώματά τους με χτυπήματα μιας σκούπας ελάτης. Λοιπόν, και όχι μόνο με μια σκούπα, φυσικά - υπάρχουν επιλεγμένοι, όμορφοι Άριοι τύποι, αυτό είναι που χρειάζεστε!
  Έχουν χάσει εντελώς την παλιά τους ντροπαλότητα ή ίσως, αντίθετα, έχουν αποκτήσει τη χαλαρότητα μιας γυναίκας φαλλοκρατών. Αλλά τώρα πρέπει να υποχωρήσουν λίγο - οι Σοβιετικοί πεζικοί, γεμίζοντας τις προσεγγίσεις με πτώματα, πλησίασαν πολύ επικίνδυνα και άρχισαν να ρίχνουν χειροβομβίδες.
  Ήταν απαραίτητο να σπάσει η απόσταση για να μην πέσει κάτω από το χαλάζι των θραυσμάτων.
  Η Μάγδα δέχθηκε ένα μικρό κόψιμο από σκάγια και, ως απάντηση, έριξε οκτώ σφαίρες σε τρία δευτερόλεπτα. Οι Σοβιετικοί στρατιώτες έτρεξαν σχεδόν χωρίς να σπάσουν, μόνο έσκυψαν ελαφρά και το κλιπ βρήκε θύματα. Η Χριστίνα έκανε επίσης οκτώ γύρους. Ο επιθετικός κόκκινος διάβολος εκφράστηκε:
  - Στην τρέλα των γενναίων, τραγουδάμε!
  Αλλά οι Σοβιετικοί στρατιώτες προφανώς αποφάσισαν να αποδείξουν ότι αυτή είναι η σοφία της ζωής. Το γερμανικό πολυβόλο χτυπά με όλη του τη δύναμη και οι βολές του φαίνεται να αγνοούνται. Αν και οι στρατιώτες πέφτουν, όσοι επέζησαν συνεχίζουν να τρέχουν και ακόμη και να πετούν χειροβομβίδες σχεδόν αιχμηρές, αν και αυτό μπορεί να γίνει νωρίτερα.
  Ο σταυροειδές κυπρίνος πετάει δίσκους πολύ επιδέξια, κόβοντας δύο ή τρεις στρατιώτες με έναν. Στη συνέχεια επιτίθεται με το σπαθί του, που κόβει πολυβόλα και τουφέκια - τόσο εύκολα όσο τα σπίρτα!
  Το αγόρι νίντζα είναι ακόμα πολύ μικρό, φαίνεται έντεκα ή δώδεκα χρονών, αλλά είναι τόσο γρήγορο... Δεν έχουν χρόνο να τον χτυπήσουν ή να αμυνθούν. Το παιδί μεγάλωσε και εκπαιδεύτηκε από τη γέννησή του, πετώντας ξίφη στο μωρό, αναγκάζοντάς το να ξεμπλέξει και να κόψει κορδέλες, βυθίζοντάς το σε μια τρύπα πάγου, βάζοντας ειδικά εκπαιδευμένες γάτες. Λοιπόν, και πολλά άλλα, μετατρέποντας ένα γενετικά προικισμένο αγόρι σε μια πραγματική μηχανή θανάτου. Η μητέρα του είναι ένας νίντζα εικοστή πέμπτης γενιάς, ο πατέρας του είναι ένας ισχυρός μάγος της Σιβηρίας και ιδεολογικός εχθρός της σοβιετικής, "σοβιετικής" κυβέρνησης. Η εξαιρετική γενετική και η εκπαίδευση με μαγεία έκαναν το αγόρι το καλύτερο μεταξύ των νίντζα. Και φυσικά, ο αυτοκράτορας Χιροχίτο, για να δείξει στους Γερμανούς ότι δεν είναι οι πιο κουλ υπεράνθρωποι, αλλά ότι υπάρχουν κουλ τύποι στην Ιαπωνία, έστειλε το αγόρι στο γερμανοσοβιετικό μέτωπο.
  Και ο σταυροειδές κυπρίνος (το σταυρόψαρο συμβολίζει την υπερηφάνεια και τη ζωτικότητα ενός σαμουράι!) αποδείχθηκε άξιος πολεμιστής.
  Για παράδειγμα, με τα ξυπόλυτα πόδια του, ελαφρώς κοκκινισμένα από πολλές ώρες στο τσουχτερό κρύο, πετάει έναν ατσάλινο δίσκο πιο λεπτό από τρίχα. Και στα χέρια του υπάρχουν δύο ξίφη ταυτόχρονα, για να είναι ευκολότερο να κόψει πυκνές τάξεις εχθρών. Πόσο τρομακτικό είναι αυτό το παιδί εξολοθρευτής, που για πρώτη φορά οι Σοβιετικοί στρατιώτες, όντας ανυπεράσπιστοι κάτω από χτυπήματα σπαθιών και εκτοξεύσεις δίσκων, υποχώρησαν έχοντας βιώσει πραγματικό φόβο.
  Τα κορίτσια, έχοντας αλλάξει κλιπ, άρχισαν να πυροβολούν ακόμα πιο γρήγορα, ή μάλλον, ακόμα πιο γρήγορα.
  Τα πτώματα των πεζικών ήταν στοιβαγμένα σε τύμβους. Σχεδόν αμέσως πάγωσαν στο κρύο και νέοι στρατιώτες ανέβηκαν πάνω τους. Έτσι σκαρφάλωσαν και υπολόγιζαν με απώλειες. Όμως ο νίντζα μπήκε στη μάχη και πάλι, σαν να εκπέμπονταν κύματα φόβου.
  Μια απελπισμένη επίθεση μαίνονταν σχεδόν όλη την ημέρα. Με κόστος μεγάλων απωλειών, τα σοβιετικά στρατεύματα κατέλαβαν μερικά τετράγωνα, απωθώντας τους Γερμανούς σε πολλές γραμμές. Αλλά η αδύναμη υποστήριξη πυροβολικού - η γερμανική αεροπορία βομβάρδισε τις σιδηροδρομικές γραμμές τις προηγούμενες ημέρες, στερώντας τις προμήθειες και πολλές απώλειες μεταξύ των μονάδων που προχωρούσαν, ανάγκασε το κίνημα του πεζικού να σταματήσει προσωρινά.
  Παρά τον κίνδυνο τέτοιων τακτικών, τα τανκς ρίχτηκαν στη μάχη. Ήταν απαραίτητο να σπάσει ο εχθρός κοντά στο Tikhvin έως ότου οι Fritz, χρησιμοποιώντας το πλεονέκτημά τους στην τεχνολογία, απελευθέρωσαν την πόλη.
  Και σε αυτή την επίθεση, πάρθηκε μια μάλλον επικίνδυνη απόφαση - να χρησιμοποιηθεί η δεξαμενή IS-2. Ένα όχημα ειδικά σχεδιασμένο ως ρεζερβουάρ. Δεδομένου ότι ένα ισχυρό όπλο, λόγω του χαμηλού ρυθμού πυρός και της σχετικά χαμηλής ακρίβειας πυρός, δεν είναι κατάλληλο για την καταπολέμηση των δεξαμενών άλλων ανθρώπων, αλλά μπορεί να καταστρέψει επιτυχώς άοπλους στόχους.
  Έτσι, παρόλο που τα τανκς σε αστικές συνθήκες είναι βομβιστές αυτοκτονίας, πρέπει να διαπεράσετε θέσεις, ακόμα και με το μέτωπό σας.
  Οι τριάντα τέσσερις θα κινηθούν πρώτοι. Σχετικά ελαφριά και όχι μεγάλα αυτοκίνητα έτρεχαν σε μια στενή πίστα... Χειροβομβίδες και μολότοφ έπεφταν βροχή πάνω τους από τις στέγες. Στη συνέχεια, καμουφλαρισμένες δεξαμενές που περιείχαν βενζίνη και ναπάλμ εξερράγησαν. Αλλά οι μεγάλες απώλειες δεν σταμάτησαν τα πληρώματα αρμάτων μάχης της ΕΣΣΔ. Χάνοντας εκατοντάδες αυτοκίνητα, εισέβαλαν στο κέντρο της πόλης και εκεί μπήκαν σε πεισματική ανταλλαγή χτυπημάτων. Ακόμη και τα αποτελεσματικά φυσίγγια Faust, που κατέστρεψαν την αδύναμη πλαϊνή θωράκιση των τριάντα τεσσάρων, δεν τρόμαξαν τον σοβιετικό στρατιώτη.
  Τρεις στρατοί δεξαμενών ρίχτηκαν στη μάχη ταυτόχρονα. Ο Στάλιν αποφάσισε ακόμη και να εγκαταλείψει το δεύτερο χτύπημα προς την κατεύθυνση του Voronezh, για χάρη μιας αποφασιστικής νίκης επί του Tikhvin και να σώσει το "Κούνιο της Επανάστασης". Ακόμα κι αν τα καύσιμα εκδίδονται σύμφωνα με ένα αυστηρό όριο, για μερικές ώρες οδήγησης την ημέρα, το καυκάσιο πετρέλαιο χάνεται και η ανάπτυξη νέων κοιτασμάτων απαιτεί χρόνο και χρήμα, το ανθρώπινο δυναμικό των οποίων λείπει πολύ στη Σοβιετική αυτοκρατορία δεσμευμένος από έναν πόλεμο σε δύο μέτωπα.
  Αλλά το Tikhvin είναι η αρτηρία του Λένινγκραντ και ο δρόμος της ζωής, και το πιο σημαντικό, είναι ένα σύμβολο του γεγονότος ότι τα σοβιετικά στρατεύματα μπορούν και είναι σε θέση να νικήσουν πολυάριθμους και καλά οπλισμένους φασίστες. Επομένως, δεν θα αντέξουμε το τίμημα...
  Το άρμα IS-2 φαίνεται εντυπωσιακό - είναι επίσης παρόμοιο με το τριάντα τέσσερα, μόνο που ο πυργίσκος μετακινείται ακόμη περισσότερο προς τα εμπρός. Φυσικά, το ίδιο το βαρέλι είναι παχύ και μακρύ, δεν μπορεί να συγκριθεί με το T-34-76, το οποίο εξακολουθεί να κυριαρχεί στο πεδίο της μάχης. Κατά τη διάρκεια ολόκληρου του Ιανουαρίου, δεν θα παραχθούν περισσότερα από εκατό T-34-85 μέσα από τις τιτάνιες προσπάθειες.
  Η αλήθεια είναι ότι η ευπάθεια του μετώπου του πυργίσκου είναι εντυπωσιακή - είναι επίπεδο και όχι πολύ χοντρά θωρακισμένο.
  Ο σταυροειδές κυπρίνος, ο οποίος πετούσε μικρές αλλά πολύ ισχυρές εκρηκτικές χειροβομβίδες στα τανκς, έτρεξε προς τα κορίτσια και πρότεινε:
  - Ας πιάσουμε το IS-2 και ας το καβαλήσουμε;
  Η Μάγδα υποστήριξε την ιδέα:
  - Φυσικά, πάμε μια βόλτα! Μας έλειψε το μπλοκ κοπής.
  Η Γκέρντα προειδοποίησε το αγόρι:
  - Αυτό το τανκ έχει τέσσερα πολυβόλα!
  Ο Κάρας έκλεισε το μάτι στα κορίτσια, παρατηρώντας:
  - Αυτό είναι καλό. Σύντομα το πεζικό θα επιτεθεί ξανά, και θα τους κουρέψετε!
  Η Μάγδα έσπρωξε το αγόρι νίντζα:
  - Βιάσου, τερματοφύλακα!
  Οι ροζ γόβες άστραψαν σαν φτερά κουνουπιού, το παιδί του καράτε έτρεξε πιο γρήγορα από τον Ολυμπιονίκη του σπριντ. Αρχικά, πέταξε ένα μικρό κομμάτι με μια συσκευασία καπνού στο τρομερό IS. Φούντωσε μια αντίδραση και ξεχύθηκε πυκνός καπνός. Ταυτόχρονα, οι μαύροι πίδακες διασκορπίστηκαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, τυφλώνοντας τους πολυβολητές.
  Αφού έκοψε αρκετούς πεζούς, ο Καράς πέταξε σαν λιθόστρωτο που εκτοξεύτηκε από μπαλίστα και ανέβηκε στον πύργο. Χρησιμοποίησα ένα ειδικό γάντζο για να ανοίξω την καταπακτή και να τραβήξω προς τα πίσω το βαρύ καπάκι. Στη συνέχεια, όλα είναι απλά - μερικές κούνιες δύο σπαθιών και πέντε μέλη του πληρώματος ενός βαριού τανκ με χωριστά κεφάλια. Μετά από αυτόν πήδηξαν και τα κορίτσια, αφού πέταξαν το γούνινο καμουφλάζ τους και ξαναβρέθηκαν με μπικίνι. Γιατί είναι ζεστό στο ρεζερβουάρ κατά την οδήγηση; Ο πετρελαιοκινητήρας των 520 ίππων ζεσταίνει αρκετά καλά το μέταλλο. Ναι, τα γυμνά πόδια του κοριτσιού αισθάνονται το ίδιο το αυτοκίνητο πολύ καλύτερα από ό,τι μέσα από ειδικές χειμερινές μπότες με ραβδωτές σόλες από συνθετικό καουτσούκ. Η γερμανική υπηρεσία Quartermaster έλαβε υπόψη την εμπειρία των σκληρών χειμώνων και δημιούργησε νέο εξοπλισμό στον οποίο τα πόδια δεν παγώνουν τόσο πολύ στο κρύο. Είναι πραγματικά κρίμα που οι Krauts πήραν μπότες από τσόχα από τον τοπικό πληθυσμό και τις τράβηξαν πάνω τους. Ή τυλίχτηκαν με γούνινα μαντήλια.
  Ο Κάρας φίλησε τη Μάγδα στα χείλη και είπε:
  - Λοιπόν, αυτό είναι το τανκ για σένα! Θα πολεμήσω εκεί που ξέρω να σκοτώνω πολύ καλύτερα.
  Η Γκέρντα, με θαυμασμό, φίλησε την ολισθηρή, ελαστική φτέρνα του αγοριού και είπε:
  -Είσαι ένα θαύμα!
  Η Χριστίνα πρόσθεσε:
  - Το πρότυπο του Άριου!
  - Ξέρω! - Είπε το αγοροκόριτσο και πήδηξε στο κρύο με ένα άλμα από τη μισάνοιχτη καταπακτή... Μετά το καπάκι έπεσε με βρυχηθμό... Και τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία να πολεμήσουν με τα όπλα του εχθρού. Και το όπλο είναι πραγματικά δυνατό. Μόνο το πιο πρόσφατα εμφανισμένο Lev-3, ή όπως ονομάστηκε και "Βασιλικό Λιοντάρι" με πυροβόλο 128 χλστ., είναι πιο δυνατό. Αλλά αυτή η δεξαμενή είναι ακόμα στο μπροστινό μέρος σε μεμονωμένα αντίγραφα. Εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του εορτασμού της 8ης Νοεμβρίου στον δαιμονισμένο Φύρερ. Φυσικά, δεν είναι ακόμα στη σειρά. Παρεμπιπτόντως, το IS-2 υφίσταται το πρώτο του run-in.
  Μέχρι στιγμής, ακόμη και τα σοβιετικά πληρώματα αρμάτων μάχης δεν έχουν ρίξει ούτε μία βολή, προφανώς επιλέγοντας σίγουρα τον στόχο τους.
  Η Χριστίνα παρατήρησε σαρκαστικά γυρίζοντας τον μηχανισμό:
  - Ε, παλιά πράγματα... Δεν υπάρχει αυτοματισμός εδώ και όλα πρέπει να γίνονται χειροκίνητα...
  Η Γκέρντα, που έφαγε το σκυλί δείχνοντας, παρατήρησε:
  - Και το θέαμα είναι χάλια και η ορατότητα είναι ασήμαντη. Δεν είναι πολύ καλοί στο να στοχεύουν στο στόχο.
  Η Μάγδα, αγγίζοντας το κιβώτιο με γυμνό πόδι και γυρίζοντας το κουτί, παρατήρησε:
  - Κι όμως, σε σύγκριση με τα τριάντα τέσσερα, υπάρχει κάποια πρόοδος. Συγκεκριμένα, η αλλαγή ταχυτήτων είναι πιο εύκολη. Η καμπίνα είναι λίγο στριμωγμένη, αλλά μπορείς να κινηθείς περισσότερο ή λιγότερο. Τα πυρομαχικά δεν είναι πραγματικά αρκετά. Είκοσι οκτώ οβίδες...
  Η Gerda λογικά σημείωσε:
  - Για πυροβολισμούς σε περιορισμένο αριθμό αποθηκών, μπορεί να είναι αρκετό, αλλά για μια πλήρη μάχη με τανκς σαφώς δεν αρκεί.
  Η Charlotte βρήκε επίσης μερικά καλά πράγματα στο τανκ:
  - Μα ο οπλισμός πολυβόλου είναι κορυφαίος! Τέσσερα πολυβόλα μπορούν να παρέχουν καλή προστασία. Και μετά κοίταξα αυτό το "Ποντίκι" - έχει μόνο δύο "πυτευτές" για ένα τέτοιο αυτοκίνητο...
  Η Χριστίνα, ανεβάζοντας στροφές τον κινητήρα, επιβεβαίωσε:
  - Αυτό είναι! Είναι αυτό ένα όπλο για ένα τόσο βαρύ τανκ εκατόν ογδόντα τόνων;
  Η Μάγδα, σαν πάνθηρας που είχε σκοτώσει ένα βουβάλι, γρύλισε:
  - Γελάνε τα κοτόπουλα!
  Ο κινητήρας ντίζελ δυσκολεύεται να επιταχύνει το ρεζερβουάρ. Μπορεί να φανεί ότι το IS-2 εξακολουθεί να οδηγεί στον αυτοκινητόδρομο, αλλά όταν το κέντρο βάρους του εκτός δρόμου μετατοπιστεί προς τα εμπρός θα έχει αποτέλεσμα. Αλλά τίποτα, αρκεί να χαλαρώσεις και να επιλέξεις έναν άξιο στόχο...
  Η Μάγδα άνοιξε τον πυργίσκο του τανκ για να δει καλύτερα γύρω της.
  Αλλά εδώ είναι ένα άλλο IS-2, είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιείτε πιο μαζικά τέτοιες δεξαμενές. Πίσω του βρίσκονται άλλα τρία IS, αλλά ένα με ελαφρύτερο πυροβόλο των 85 χλστ. Παρεμπιπτόντως, ο πιο επικίνδυνος, είναι ικανός να πάρει αυτοκίνητο μετωπικά, και χτυπάει πιο γρήγορα...
  Η Μάγδα αποφάσισε να σουτάρει από απόσταση δύο χιλιομέτρων. Διέταξε με μικρό τόνο:
  - Πυροβόλησε κατευθείαν στο μέτωπο του πύργου... Και... Καταλαβαίνεις!
  Το αυτοκίνητο σταμάτησε, δεν υπήρχε ομαλή λειτουργία και η Γκέρντα, παραπονούμενη για την κακή ποιότητα των οπτικών, τα οποία πιθανότατα γυάλιζε από ανεκπαίδευτους έφηβους, στόχευσε την κάννη. Τα κορίτσια βοήθησαν να φορτωθεί το βλήμα βάρους ενάμισι κιλού. Η ξανθιά πολεμίστρια έβαλε το μάγουλό της στη βράκα και προσπάθησε να νιώσει το εξωγήινο αυτοκίνητο. Άλλωστε, δεν είχε πυροβολήσει ποτέ πριν από αυτό το όπλο, μοντέλο 1931. Ισχυρό, αλλά παρωχημένο, με μυτερό βλήμα που είναι ευαίσθητο στο ricochet. Γενικά, το όπλο, φυσικά, δεν ήταν προγραμματισμένο για τανκς. Αλλά προφανώς η αντιαρματική τροποποίηση του όπλου των 107 mm, που αναπτύχθηκε το 1940, αποδείχθηκε πολύ αναξιόπιστη και αναγκάστηκε να εγκαταλειφθεί. Και εδώ πρέπει να χτυπήσετε τον στόχο σε συνθήκες κακής ορατότητας από απόσταση 2000 μέτρων. Ναι, και θα είναι δύσκολο για τον εχθρό να απαντήσει και να χτυπήσει, αλλά...
  Η Γκέρντα φίλησε τη βράκα του όπλου, κοίταξε γρήγορα έξω από την καταπακτή, μάζεψε με τη γλώσσα της μια χούφτα χιόνι, το κατάπιε, ακούμπησε τις γυμνές της φτέρνες στους μοχλούς και... πυροβόλησε!
  Έβγαλε τόσο πολύ που μυρμήγκιαζε στους καρπούς και τις γάμπες μου και μύριζε καπνό.
  Το παρόν πέταξε σε ένα μακρύ τόξο και... Το IS-2 μπροστά σταμάτησε, άρχισε να καπνίζει και μετά τα πυρομαχικά άρχισαν να εκρήγνυνται...
  Η Μάγδα απάντησε χαρούμενη:
  - Τους το δώσαμε λοιπόν! - Και λογικά, ή μάλλον παράλογα, μπερδεύοντας τις έννοιες, πρόσθεσε. - Δεν είναι ο άνθρωπος που ζωγραφίζει τα όπλα, αλλά τα όπλα του ανθρώπου!
  Η Γκέρντα γρύλισε:
  - Επαναφόρτωση!
  Και τα κορίτσια τεντώθηκαν... Φυσικά, αυτό δεν είναι "Τίγρης" γι 'αυτούς, πρέπει να ιδρώσουν, αλλά είναι πιο διασκεδαστικό με αυτόν τον τρόπο, ειδικά επειδή μια όρθια δεξαμενή κρυώνει γρήγορα. Ο σίδηρος είναι καλός αγωγός.
  Τη δεύτερη φορά η Γκέρντα σούταρε πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Οι IS συνέχισαν να κινούνται και προφανώς δεν είχαν καταλάβει ακόμη από πού πυροβολούσαν τα όπλα. Και η στάση δεν είναι ρωσικό έθιμο. Μόλις υπάρξει διαταγή... Και η δεύτερη οβίδα χτυπά ήδη με σιγουριά τον στόχο...
  Η Γκέρντα γλείφει τα χείλη της και διατάζει:
  - Και το τρίτο εδώ...
  Πολύ αργά, το τέταρτο IS-1 άνοιξε πυρ εν κινήσει... Και, περιέργως, χτύπησε, αν και από τέτοια απόσταση από κινούμενο όχημα είναι σχεδόν αδύνατο, αλλά το προσωπικό αποφασίζει τα πάντα! Ωστόσο, η απόσταση για ένα όπλο των 85 mm είναι πολύ μεγάλη, πέρα από το όριο διείσδυσης. Αλλά υπήρχε μια μεγάλη βροντή στον πυργίσκο και η μετωπική θωράκιση λύγισε. Η Γκέρντα έστειλε ως απάντηση το τέταρτο "γράμμα-δέμα" βάρους ενάμισι κιλών... Το μέτωπο του τανκς IS-1 χωρίστηκε και οι πορτοκαλί γλώσσες ανέβηκαν ψηλά στον ουρανό.
  Τα κορίτσια τσακώνονται όμορφα... Εκείνη η μέρα ήταν τυχερή για αυτούς. Αλλά οι δυνατότητες του σοβιετικού στρατού δεν είναι συγκρίσιμες.
  Παρ' όλες τις προσπάθειες του Fritz, στις 13 Ιανουαρίου, με τίμημα μεγάλων προσπαθειών και κολοσσιαίων απωλειών, ο Tikhvin καταλήφθηκε... Μεμονωμένες γερμανικές μονάδες προσπάθησαν να ξεφύγουν από την περικύκλωση, ένας διάδρομος τρυπήθηκε προς το μέρος τους - έξι γερμανικές μεραρχίες στο κάποτε με επιλεγμένα τανκς Lev, προσπαθώντας να σώσει την ηρωική άμυνα.
  Το αγόρι νίντζα και τέσσερα κορίτσια πήραν το δρόμο τους σε μια ξεχωριστή ομάδα στο στυλ των τριών σωματοφυλάκων. Εκεί δηλαδή που δεν ήταν δυνατό να παρακάμψουμε αθόρυβα με μάχη και πάνω από τα πτώματα. Φυσικά, το IS-2 έπρεπε να εγκαταλειφθεί, αλλά στην πορεία, εντελώς απροσδόκητα, συναντήσαμε επίσης ένα σπάνιο άρμα T-34-85, ένα όχημα που έπρεπε να αντικαταστήσει το ξεπερασμένο και ανεπαρκώς ισχυρό όπλο T-34-76 .
  Το όχημα είχε παρόμοια γάστρα και πλαίσιο, αλλά μεγαλύτερο πυργίσκο με μακρόκαννο και χοντρό κανόνι. Το όπλο ήταν ελαφρώς κατώτερο στη διεισδυτική ισχύ του Panther, τόσο λόγω της χαμηλότερης αρχικής ταχύτητας του βλήματος όσο και λόγω της ποιότητας των πυρομαχικών. Αλλά και πάλι η διαφορά δεν φαινόταν συντριπτική όπως το χαρτί γραφικών 76.
  Για έναν συνηθισμένο "Τίγρη" είναι ήδη επικίνδυνο, για ένα "Λιοντάρι" δεν είναι ακόμα - έτσι 100 χιλιοστά του είναι κεκλιμένα. Αν και από μια ορισμένη γωνία εμφανίστηκε μια ευκαιρία. Ή στο κάτω μέρος του σώματος, αλλά και τροχοφύλακες.
  Το τανκ επιβιβάστηκε και απομακρύνθηκε από το πλήρωμά του. Φυσικά υπήρχε αίμα πιτσιλισμένο μέσα. Το ίδιο το όχημα είναι εντελώς νέο, αλλά το φορτίο πυρομαχικών είναι μέτριο - μόνο 35 φυσίγγια. Η καμπίνα δεν είναι πολύ ευρύχωρη, αλλά είναι καλύτερη από την παλιά τριάντα τέσσερα.
  Η Γκέρντα σημείωσε:
  - Και εδώ υπάρχει ο πύργος ενός διοικητή. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε έναν ισχυρό ανταγωνιστή. Τώρα οι Ρώσοι δεν θα είναι τόσο τυφλοί.
  Η Μάγδα χαμογέλασε κακόβουλα και σημείωσε:
  - Και οι Ρώσοι πυροβολούσαν ήδη καλά, αν και με χειρότερη ορατότητα. Επιπλέον, ο πύργος έχει γίνει μεγαλύτερος και ευκολότερος να μπεις μέσα!
  Η Γκέρντα γέλασε δυνατά με αυτό:
  - Λοιπον ναι! Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τα τάνκερ μας και, πιθανώς, το κορυφαίο πλεονέκτημα αυτής της δεξαμενής! Δοκιμάστε το, αποκτήστε το!
  Η Charlotte τραγούδησε:
  - Ένα, δύο, πέντε! Ο "Τίγρης" βγήκε να σουτάρει!
  Η Χριστίνα σήκωσε:
  - Για να συναντήσετε το T-4, τα πόδια ψηλότερα, τα χέρια ευρύτερα!
  Και έτσι όρμησαν πάνω σε ένα τανκ που κινούνταν πιο εύκολα από το IS... Η Γκέρντα θυμήθηκε πώς χτυπούσαν το σοβιετικό πεζικό με τέσσερα πολυβόλα. Κόπηκαν αξιοπρεπώς, αλλά οι Ρώσοι δεν είχαν καν συνειδητοποιήσει πού τους είχε πέσει μια τέτοια ατυχία. Όμως, έχοντας ξεκινήσει, βγήκαν στην επίθεση, πετώντας χειροβομβίδες... Κάποιοι από αυτούς, παρά την αξιοπρεπή απόσταση, πέταξαν και εξερράγησαν στον πύργο. Φυσικά, για θωράκιση 100 και 90 χιλιοστών το IS είναι σαν πέλλετ για ελέφαντα, αλλά βουίζει δυσάρεστα. Ναι, και οι κάμπιες μπορούν να κοπούν.
  Έπρεπε λοιπόν να ξεκινήσω τον κινητήρα και να υποχωρήσω. Και μετά τελείωσαν τα φυσίγγια. Κόρεψαν περισσότερους από εκατό Κόκκινους στρατιώτες.
  Η Γκέρντα έμεινε έκπληκτη με την περιφρόνηση του θανάτου μεταξύ του σοβιετικού λαού. Οι Άραβες, με τις υποσχέσεις τους για χαρέμια και μαργαριταρένια παλάτια, δεν είχαν πουθενά τέτοια αφοσίωση. Αλλά αυτοί είναι άθεοι - άνθρωποι που δεν πιστεύουν στη μετά θάνατον ζωή και τα παραμύθια για τους Κήπους της Εδέμ. Και τι τους παρακινεί να πολεμήσουν τόσο πεισματικά όταν η έκβαση του πολέμου είναι ήδη προκαθορισμένη και αυτό δεν είναι άλλο από την οργή των καταδικασμένων;
  Αυτό είναι απίστευτα δύσκολο να το κατανοήσουμε και να το κατανοήσουμε.
  Αν και, φυσικά, υπάρχουν πολλοί μεταξύ των Ρώσων προδότες. Στους έξι μήνες της ύπαρξής του, ο "Απελευθερωτικός Στρατός" του Βλάσοφ σχημάτισε έξι μεραρχίες και εννέα ξεχωριστές ταξιαρχίες. Αν και, φυσικά, είναι ξεκάθαρο ότι το να είσαι στρατιώτης της Βέρμαχτ είναι πιο εύκολο από το να δουλεύεις δεκαπέντε με δεκαέξι ώρες σε μια μηχανή για πολύ χειρότερες μερίδες, αλλά και πάλι... Για κάποιο λόγο, οι γερμανικές μεραρχίες που αποτελούνται από πρώην αιχμαλώτους πολέμου δεν είναι φαίνεται στα μέτωπα...
  Αν και, όμως, είναι λίγοι οι Γερμανοί αιχμάλωτοι, και οι Σοβιετικοί... Φαίνεται ότι υπάρχουν ήδη πάνω από εξήμισι εκατομμύρια. Μπορεί να μην υπάρχουν τόσοι πολλοί Βλασοβίτες, αν και πολλοί κρατούμενοι διασκορπίστηκαν σε εθνικές μεραρχίες και λεγεώνες που ελέγχονταν από τα SS. Επιπλέον, ορισμένοι Ρώσοι στάλθηκαν σε σχηματισμούς ευγενών και μοναρχικών.
  Αλλά σε κάθε περίπτωση, κατάφεραν να καταλάβουν το Tikhvin, παρά τη βελτίωση του καιρού και τους μαζικούς βομβαρδισμούς. Αν και πλήρωσαν απίστευτο τίμημα.
  Η Γκέρντα έλαβε την παραγγελία και πυροβόλησε στα τριάντα τέσσερα από την κατηγορία ελαφρύτερων βαρών. Ο ρυθμός βολής του όπλου είναι υψηλότερος, ώστε να αισθάνεστε πιο σίγουροι. Μια φορά, μετά μια δεύτερη και τέλος μια τρίτη δεξαμενή στη χωματερή...
  Πρέπει λοιπόν να είστε πιο προσεκτικοί. Διαφορετικά, θα χτυπηθούν εδώ στο αυτοκίνητο• μόνο η μετωπική θωράκιση του πυργίσκου έχει γίνει πιο δυνατή και παχύτερη και η μορφή είναι σχεδόν η ίδια. Η γάστρα είναι ιδιαίτερα ευάλωτη. Και μεταξύ των ρωσικών δεξαμενόπλοιων υπάρχουν τεχνίτες. Ωστόσο, ένα αδύναμο δεν θα φυλακιστεί για ένα τόσο σπάνιο τανκ όπως το IS-2 ή το IS-1. Και τριάντα τέσσερα από τη συνηθισμένη μορφή μπορούν να είναι με απλούς μαχητές. Μέσα από την υποδοχή στον πύργο του διοικητή, μοιάζουν με φίμωτρα αλόγων, με κεραίες στο ρύγχος. Είναι ακόμη και κατά κάποιο τρόπο άβολο να πυροβολείτε μια στοχευμένη βολή σε τέτοιες ομορφιές.
  Αυτή τη φορά ο σταυροειδής κυπρίνος είναι στον πύργο με τα κορίτσια, επέλεξε να τους χρησιμεύσει ως οδηγός και δεν μπορεί να αφήσει τα κορίτσια στο καζάνι. Είναι αλήθεια ότι η Μάγδα λογικά σημείωσε:
  - Μπορούμε να φύγουμε χωρίς να πυροβολήσουμε ή να προκαλέσουμε...
  Ο σταυροειδές κυπρίνος, στρίβοντας το πρόσωπό του σαν παιδί, είπε δακρυσμένος:
  - Όχι - χωρίς πυροβολισμό, δεν θα είναι ενδιαφέρον!
  Η Μάγδα ωστόσο προειδοποίησε τα κορίτσια:
  - Ανοίξτε φωτιά μόνο όταν δεν υπάρχουν περισσότερα από τρία ή τέσσερα οχήματα. Πρέπει οπωσδήποτε να φέρουμε αυτό το νέο άρμα άθικτο στις μονάδες μας.
  Η Γκέρντα συμφώνησε:
  - Μέχρι στιγμής αυτό το νέο στοιχείο δεν είναι ανάμεσα στα τρόπαια, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι ακόμα χρήσιμο σε εμάς.
  Οι τίγρεις συνέχισαν το κυνήγι τους με μέτριο ενθουσιασμό. Δεν είχαν μεγάλη επιτυχία, αλλά πρόσθεσαν άλλα επτά τανκς και πέντε φορτηγά στο ενεργητικό τους. Κάποτε έπρεπε να παλέψουμε έξω από το αυτοκίνητο για να πάρουμε καύσιμα για ανεφοδιασμό.
  Με λίγα λόγια, τέσσερις άτακτοι φαρσέρ βγήκαν από το καζάνι και παραλίγο να πεθάνουν από τα πυρά του πυροβολικού τους. Μόνο μια έγκαιρα υψωμένη σημαία με μια σβάστικα-αράχνη ήρθε στη διάσωση.
  Τώρα διασχίζουν την τάφρο και υπάρχουν ακόμη και δυο μπουκέτα με χάρτινα λουλούδια που δίνονται στις ηρωίδες πολεμίστριες.
  Ο Oleg Rybachenko, που είχε βαρεθεί να παρακολουθεί αυτή την κοροϊδία ταινία, φώναξε:
  - Γιατί μου δείχνεις όλες τις καταραμένες σκύλες! Πόσες φορές μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δολοφονία των Ρώσων!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 16.
  Ο πόλεμος είναι αυτός που έδωσε στην Τζέιν και την ομάδα της την ευκαιρία να βρεθούν στη ζωή. Ως εκ τούτου, τα κορίτσια συμμετείχαν πρόθυμα στην εκστρατεία προς τα ανατολικά. Γιατί όχι? Αυτό είναι και χρήμα και φήμη.
  Το σοβιετικό οπλοστάσιο αρμάτων μάχης δεν έχει αλλάξει πολύ. Η κύρια δεξαμενή εξακολουθεί να είναι T-34-85. Το σασί και η πανοπλία του κύτους παρέμειναν από τη δεκαετία του σαράντα. Ο ίδιος κινητήρας ντίζελ πεντακοσίων ίππων, τα ίδια 45 χιλιοστά μετωπικής θωράκισης υπό γωνία. Ασθενέστερη προστασία για τα πλαϊνά του κύτους, ευάλωτα στα γερμανικά φυσίγγια Faust.
  Εγκαταστάθηκε μόνο ένας μεγαλύτερος πυργίσκος, με μετωπική θωράκιση 90 mm και πυροβόλο των 85 mm. Το τανκ, βέβαια, είναι ξεπερασμένο, και καθόλου επικίνδυνο για τους Γερμανούς!
  Τα κορίτσια οδηγούν ένα αυτοκίνητο Goering-5, μια μεταγενέστερη τροποποίηση. Η πλαϊνή θωράκιση αυξήθηκε στα 178 χιλιοστά και η μετωπική θωράκιση στα 250 υπό γωνία. Η ίδια η δεξαμενή είναι εξοπλισμένη με κινητήρα αεριοστροβίλου και επιταχύνει τους Βρετανούς στα 60 χιλιόμετρα την ώρα.
  Η Τζέιν ρώτησε τον Gunner Gringeta:
  -Βλέπεις καλά;
  Ο χωρικός πολεμιστής απάντησε με σιγουριά:
  - Η ορατότητα εδώ είναι εξαιρετική! τα βλέπω όλα!
  Η Μαλάνια γέλασε και γάβγισε:
  - Θα τσακίσουμε τους Ρώσους!
  Η Ματίλντα επιβεβαίωσε με σιγουριά:
  - Ναι!
  Goering-5 στροφές, το όπλο φτύνει ένα κοχύλι. Ο πύργος γκρεμίζεται από το σοβιετικό τριάντα τέσσερα. Τα κορίτσια ουρλιάζουν από χαρά. Πραγματικά πιστεύουν ότι όλα αυτά είναι υπέροχα. Και είναι ακόμη ενθαρρυντικό ότι τα σοβιετικά πληρώματα αρμάτων μάχης πεθαίνουν.
  Η Τζέιν κελαηδούσε με απαλή φωνή:
  - Θα τους σβήσουμε όλους σε στάχτη... Και η Μόσχα θα είναι από κάτω μας!
  Ωστόσο, έχοντας σκοντάψει σε ναρκοπέδια, το γερμανικό τανκ πρέπει να σταματήσει. Οι Ρώσοι οχυρώθηκαν πολύ σφιχτά. Και πολλά αντιαρματικά σκαντζόχοιροι. Το πυροβολικό βομβαρδίζει ενεργά.
  Η Γκριγκέτα λέει απογοητευμένη:
  - Έτσι αποδεικνύεται... Συναντήσαμε ένα σκληρό μπλοκ!
  Η Τζέιν απαντά με φαινομενική σιγουριά:
  - Όχι, δεν γίνεται μέχρι το πρωί... Ας σπάσουμε την όπερα!
  Το γερμανικό μαχητικό όχημα ακινητοποιήθηκε κάπως. Αεροσκάφη επίθεσης τζετ εμφανίστηκαν στον ουρανό και χρησιμοποιήθηκαν τηλετανκ. Προφανώς προσπαθούσαν να καταστρέψουν τα ναρκοπέδια.
  Με ασυρμάτους έλεγχαν αυτοκίνητα με εκρηκτικά. Χρησιμοποιήθηκαν επίσης κινητοί εκτοξευτές αερίου. Βομβάρδισαν κυριολεκτικά με φωτιά και φλόγα τις θέσεις του Κόκκινου Στρατού.
  Η Γκριγκέτα σημείωσε με δυσαρέσκεια:
  - Στον πόλεμο υπάρχει όλο και περισσότερη βρωμιά, και όλο και λιγότερη λεβεντιά!
  Η Τζέιν έπρεπε να συμφωνήσει με αυτό:
  - Σελιάβι! Αλίμονο, κάπως χάνουμε!
  Η Γκριγκέτα διόρθωσε τον διοικητή:
  - Μάλλον όχι εμείς, αλλά οι αντίπαλοί μας! Θα βγούμε από το αδιέξοδο τώρα και θα γίνει αγώνας...
  Το γερμανικό τανκ πυροβόλησε, αν και τίποτα δεν ήταν πραγματικά ορατό. Η Τζέιν έτριψε τα γυμνά της πόδια και τραγούδησε:
  - Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε άσχημα - σίγουρα θα εξαφανιστούμε! Υπάρχει διέξοδος από τον λαβύρινθο, από κάθε αδιέξοδο!
  Η Γκριγκέτα κελαηδούσε με ένα χαμόγελο:
  -Αυτός που είναι χαρούμενος γελάει...
  Όποιος θέλει θα το πετύχει...
  Όποιος ψάχνει πάντα βρίσκει!
  Η Malanya, τραγουδώντας και σπινθηροβολώντας τα δόντια της, πρόσθεσε:
  - Ας τραγουδήσουν μαζί μας όσοι έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται για τη νίκη!
  Ο κανονιοβολισμός κράτησε αρκετές ώρες και μετά τα γερμανικά τανκς προχώρησαν τελικά. Τους αντιμετώπισαν σοβιετικά πυροβόλα και αντιαρματικά πυροβόλα διαφόρων διαμετρημάτων. Ωστόσο, έγινε αισθητό ότι η δύναμη διείσδυσης δεν ήταν σαφώς αρκετή. Οι Γερμανοί προχώρησαν... Μόνο όταν άρχισαν να πυροβολούν τα πυροβόλα των 203 χλστ. εμφανίστηκαν τα πρώτα κατεστραμμένα ναζιστικά οχήματα.
  Η Τζέιν ψιθύρισε αβέβαια:
  - Κύριε... Άσε αυτό το ποτήρι να περάσει από μένα!
  Ο Gringueta είπε με σιγουριά:
  - Δεν μπορείς να έχεις δύο θανάτους, δεν μπορείς να αποφύγεις έναν! Οπότε αν μη τι άλλο θα ζήσουμε στον επόμενο κόσμο!
  Η Malanya ρώτησε ψιθυριστά:
  - Πώς είναι αυτός ο κόσμος;
  Η Γκριγκέτα είπε όχι και τόσο με σιγουριά:
  - Νομίζω ότι είναι καλύτερο από το δικό μας!
  Η Malanya ψιθύρισε ως απάντηση:
  - Να δώσει ο Θεός στους τυφλούς να ανοίξουν τα μάτια τους και να ισιώσουν τις πλάτες των καμπουριών!
  Πράγματι, η Τζέιν άρχισε να αναρωτιέται πώς θα μπορούσε να είναι αυτός ο κόσμος. Ίσως αυτός ο κόσμος να είναι ακόμα πιο παράλογος και λιγότερο ασφαλής. Η Τζέιν στριφογύρισε τη μέση της και κούνησε τους γοφούς της και κελαηδούσε:
  - Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή - να πεθάνεις και να πας στον επόμενο κόσμο! Τι μας περιμένει λοιπόν εκεί; Θα συναντήσουμε εκεί αυτούς που μας ήταν αγαπητοί στη Γη ή θα πρέπει να κάνουμε νέους φίλους;
  Η Γκριγκέτα κούνησε τον σκύλο με το γυμνό της πόδι και σφύριξε:
  - Θα υπάρξουν νέοι αιώνες, θα γίνει αλλαγή γενεών... Αλλά κανείς δεν θα ξεχάσει ποτέ το όνομα Λένιν!
  Και ξέσπασε στα γέλια, το ελαφρώς τρελό της γέλιο. Ήταν μια πολεμίστρια-αγρότισσα που κινούσε ενεργά τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια της και τα δάχτυλά της έπαιζαν.
  Έπιασα ένα IS-3 στο στόχαστρο μου... Αυτό δεν είναι καθόλου αλήθεια. Δεν θα χτυπήσουν όλοι, και αν το κάνουν, το κέλυφος, που πέφτει στο ρύγχος του λούτσου, μπορεί να ρίξει. Όμως το κορίτσι ήξερε τι έκανε. Πυροβόλησε και γουργούρισε:
  - Ακτή ομίχλης, ας καταστρέψουμε με δόλωμα!
  Η Matilda τραγούδησε επιπλέον:
  - Και αυτό το "Άγκνταμ", να πιούμε στις κυρίες! Σούπερ κυρία!
  Το σουτ του Γκρινγκέτα ήταν εύστοχο. Η οβίδα χτύπησε το κάτω μέρος της μετωπικής θωράκισης του πυργίσκου, ακριβώς στο κενό. Και παρήγαγε καταστροφικό αντίκτυπο χωρίς ρικοτσέτες. Αυτή είναι η κατάσταση που έχει προκύψει. Πιο συγκεκριμένα, πέντε σοβιετικά πληρώματα αρμάτων μάχης πέθαναν σχεδόν αμέσως. Και οι Αγγλίδες πρόσθεσαν τα εγκλήματα στη λίστα τους.
  Η Μαλάνια βρυχήθηκε, ενεργοποιώντας τα πολυβόλα της. Αρκετά αγόρια στρατιώτες ήθελαν να συρθούν μέχρι το τανκ του Χίτλερ.
  - Μα πασαράν, μην πλησιάζεις, αγόρι! - Ένα όμορφο κορίτσι φώναξε και ψέκασε με πολυβόλα στους γενναίους πρωτοπόρους.
  Η Τζέιν κελαηδούσε, χτυπώντας τη γυμνή της φτέρνα στην πανοπλία:
  - Α, αγόρια, αγόρια, αγόρια... Έγινες ξαφνικά ανεπιθύμητη! Προφανώς για αυτήν την καταραμένη γη, είσαι πολύ ευγενής!
  Και το κορίτσι, η κόρη του άρχοντα, λυπήθηκε αυτά τα ξυπόλητα, γδαρμένα, βρώμικα αγόρια που τρυπήθηκαν από ανελέητες σφαίρες. Πόσο λυπηρό και δύσκολο είναι όλο αυτό.
  Ο Γκριγκέτα πυροβόλησε ξανά, διαπέρασε το αυτοκινούμενο όπλο SU-100 και κελαηδούσε:
  - Και η ακρίδα θα τρέξει να παραδώσει τα μπουκάλια!
  Η Malanya έγλειψε τα χείλη της με την κόκκινη γλώσσα της και ήπιε κόκα κόλα από ένα πλαστικό μπουκάλι, λέγοντας:
  - Φυσικά και όχι! Δώσε μου λίγο κρασί και ένα πακέτο τσιγάρα!
  Η Ματίλντα, προχωρώντας προσεκτικά το τανκ, σφύριξε:
  - Τα τσιγάρα είναι δηλητήριο...
  Η Τζέιν πήρε τον ρυθμό και συνέχισε:
  - Σωστά, λέει ο κόσμος!
  Η Γκριγκέτα απαντά πυροβολώντας και σφυρίζοντας:
  - Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τη νικοτίνη!
  Η Malanya γέλασε και γρύλισε:
  - Βάλτε ένα πακέτο τσιγάρα στην εστία!
  Η Ματίλντα πρόσθεσε ως απάντηση, ξύνοντας την κατακόκκινη θηλή του στήθους της:
  - Σωστά, λέει ο κόσμος...
  Η Τζέιν τελείωσε με ένα χαμόγελο, βγάζοντας τη γλώσσα της έξω.
  - Μα εγώ καπνίζω...
  Η Malanya ολοκλήρωσε με απογοήτευση:
  - Και χαίρομαι πολύ!
  Τα κορίτσια γέλασαν, δείχνοντας τις μακριές, κερασιές γλώσσες τους. Η Τζέιν παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Το τσιγάρο είναι ο πιο αποτελεσματικός δολοφόνος, ειδικά κατά του πελάτη!
  Η Malanya πρόσθεσε:
  - Το τσιγάρο είναι σαν το σιωπηλό τουφέκι, αλλά είναι θανατηφόρο ακόμα και στα χέρια ενός ερασιτέχνη!
  Η Γκριγκέτα πυροβόλησε το όπλο και παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Το τσιγάρο είναι ο πιο αξιόπιστος ελεύθερος σκοπευτής, σκοτώνει πάντα!
  Η Ματίλντα επιβράδυνε ελαφρά το τανκ στο λόφο και σφύριξε:
  - Το τσιγάρο έχει πικρή γεύση, αλλά ελκύει περισσότερο από τα γλυκά!
  Η Τζέιν αναστέναξε βαριά και μουρμούρισε:
  - Το τσιγάρο είναι σαν ένα κακό κορίτσι, αλλά το να το αποχωριστείς είναι πολύ πιο επώδυνο!
  Η Γκριγκέτα γέλασε, πυροβόλησε και βρυχήθηκε:
  - Ένα τσιγάρο, σε αντίθεση με τη χειροβομβίδα, όταν πετάγεται, παρατείνει τη ζωή!
  Τα κορίτσια σώπασαν. Το τανκ τους γλίστρησε ξανά, καταλήγοντας σε χαντάκι. Έπρεπε να βγω έξω. Οι πολεμιστές ήταν λίγο νευρικοί. Η σοβιετική άμυνα είναι πολύ δυνατή.
  Η Τζέιν παρατήρησε φιλοσοφώντας:
  - Στον πόλεμο, ο συντομότερος δρόμος προς τον στόχο είναι ένας ελιγμός κυκλικού κόμβου, και η καθαρή αλήθεια είναι μια ποταπή εξαπάτηση!
  Ο Γκριγκέτα, έχοντας συνθλίψει ένα σοβιετικό κανόνι με μια εύστοχη βολή, παρατήρησε:
  - Με έναν ελιγμό κυκλικού κόμβου είναι πολύ πιθανό να συντομεύσετε τη διαδρομή προς τον στόχο σας!
  Η Malanya πυροβόλησε το πολυβόλο και κελαηδούσε:
  - Η ζωή είναι κόκκινη, αλλά φεύγει με κατακόκκινο αίμα!
  Η Ματίλντα το συνόψισε:
  - Στον πόλεμο η ζωή χάνει την αξία της, αλλά αποκτά νόημα!
  Τα κορίτσια συνέχισαν τον πόλεμο. Πυροβόλησαν, και ταυτόχρονα συνέθεταν αφορισμούς καθώς πήγαιναν.
  Η Τζέιν κλώτσησε με το γυμνό της πόδι και είπε:
  - Ο πόλεμος είναι σαν γαμπρός, επιρρεπής στην προδοσία, αλλά δεν τον αφήνει να κοιμηθεί!
  Η Γκριγκέτα πυροβόλησε και είπε έξυπνα:
  - Ο πόλεμος είναι μια ποθητή γυναίκα που καταβροχθίζει τα σώματα των ανδρών!
  Η Malanya σφύριξε ως απάντηση:
  - Όλες οι ηλικίες υποτάσσονται στον πόλεμο, όπως η αγάπη, αλλά δεν είναι ευχάριστο χόμπι!
  Η Matilda θεώρησε απαραίτητο να προσθέσει:
  - Ο πόλεμος, όπως η εταίρα, είναι ακριβός και μεταβλητός, αλλά πάντα αφήνει μια ηρωική ανάμνηση!
  Η Τζέιν γύρισε το σκυλί με τα χαριτωμένα, γυμνά δάχτυλά της και ούρλιαξε:
  - Στον πόλεμο δεν είναι όπως σε ένα όνειρο, δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς δυνατά συναισθήματα!
  Η Γκριγκέτα πυροβόλησε με ένα χαμόγελο και απάντησε:
  - Ο κόσμος είναι βαρετός και χαλαρωτικός, ο πόλεμος είναι ενδιαφέρον και συναρπαστικός!
  Η Ματίλντα, πίνοντας χαρούμενη κόκα κόλα, συνέχισε:
  - Ο πόλεμος είναι αίμα και ιδρώτας, γονιμοποιεί τα σπορόφυτα που γεννούν θάρρος!
  Η Malanya γέλασε και παρατήρησε:
  - Όσο ενδιαφέρουσα κι αν είναι η διαδικασία του πολέμου, όλοι θέλουν το τέλος!
  Η Τζέιν πέρασε ξανά τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πάνω από τη βράκα του όπλου και τραγούδησε:
  - Ο πόλεμος δεν είναι βιβλίο, δεν μπορείς να το κλείσεις, δεν μπορείς να τον κρύψεις κάτω από το μαξιλάρι σου, μπορείς απλά να το λερώσεις!
  Η Γκρινγκέτα κελαηδούσε με απορία:
  - Ο πόλεμος είναι θρησκεία: απαιτεί φανατισμό, πειθαρχία, αδιαμφισβήτητη υποταγή, αλλά οι θεοί του είναι πάντα θνητοί!
  Η Μαλάνια γέλασε ήσυχα και παρατήρησε:
  - Στον πόλεμο, όπως σε ένα καζίνο, ο κίνδυνος είναι υψηλός, αλλά τα κέρδη είναι βραχύβια!
  Η Ματίλντα ξεγύμνωσε τα δόντια της και γάβγισε:
  - Ο στρατιώτης είναι θνητός, η δόξα ξεχνιέται, τα τρόπαια φθείρονται, και μόνο οι λόγοι για να ξεκινήσει μια νέα σφαγή είναι αμετάκλητοι!
  Η Τζέιν έλεγξε διακριτικά:
  "Περιφρονούμε έναν δολοφόνο, εκτός αν είναι στρατιώτης στο μέτωπο, και περιφρονούμε ακόμη περισσότερο έναν κλέφτη αν είναι ληστής στο πεδίο της μάχης!"
  Η Γκριγκέτα χακάρισε ξανά και σφύριξε:
  - Στρατιώτης είναι ένας ιππότης του οποίου η πανοπλία είναι το θάρρος και η τιμή! Στρατηγός Βαρώνος, του οποίου η κορωνίδα είναι η σύνεση και η ευφυΐα!
  Η Malanya είπε χαμογελώντας:
  - Ο στρατιώτης ακούγεται περήφανος, ο ιδιωτικός ακούγεται υποτιμητικό!
  Η Ματίλντα απάντησε έξυπνα:
  - Ο πρώτος που επιτίθεται μπορεί να πεθάνει, αλλά ο τελευταίος δεν θα τον θυμόμαστε!
  Η Τζέιν ούρλιαξε αναπνευστικά:
  - Είναι καλύτερα να είσαι πρώτος στο μοίρασμα της λείας παρά στην επίθεση!
  Ο Gringueta πρόσθεσε χαμογελώντας:
  - Ο πόλεμος είναι σαν τη γυναίκα, ξαπλώνει μόνο άντρες χωρίς να σπάει!
  Η Malanya απάντησε με αξιοπρέπεια:
  - Μια γυναίκα, σε αντίθεση με τον πόλεμο, δεν βιάζεται να θανατώσει έναν άντρα!
  Η Ματίλντα είπε με ένα γέλιο:
  - Ο πόλεμος, σε αντίθεση με τις γυναίκες, δεν ικανοποιείται ποτέ με τον αριθμό των ανδρών που έχουν οριστεί!
  Η Τζέιν γύρισε ξανά το μοχλό με τα γυμνά της δάχτυλα και είπε:
  -Ο πόλεμος είναι η πιο αχόρταγη γυναίκα, οι άντρες δεν της αρκούν ποτέ και δεν θα αρνηθεί μια γυναίκα!
  Σε απάντηση σε αυτό, η Gringetta θεώρησε απαραίτητο να αναπαράγει έναν πνευματώδη αφορισμό:
  "Στις γυναίκες δεν αρέσει να πολεμούν, αλλά η παρόρμηση να σκοτώσεις έναν άντρα δεν είναι πολύ χειρότερη από μια σφαίρα!"
  Η Malanya σφύριξε σαν κόμπρα, βγάζοντας τη ροζ γλώσσα της:
  - Μια μικρή σφαίρα μπορεί να σκοτώσει έναν άντρα, να τον κάνει ευτυχισμένο, μια γυναίκα με μεγάλη καρδιά!
  Η Ματίλντα πρόσθεσε με ένα σαρκαστικό χαμόγελο:
  - Μια μεγάλη καρδιά συχνά οδηγεί σε μικρό προσωπικό συμφέρον!
  Τα κορίτσια τελείωσαν την ανταλλαγή πνευματωδών παρατηρήσεων και άρχισαν να κοιτάζουν προσεκτικά το πεδίο της μάχης. Επιθετικά αεροσκάφη TA-311 πετούσαν στον ουρανό, πυροβολώντας τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων. Αν και αργά, ο συνασπισμός του Τρίτου Ράιχ προχωρούσε. Και κατάφερε να ανανεωθεί λίγο καταπίνοντας τα πτώματα.
  Τα κορίτσια, βαριεστημένα, άρχισαν να κάνουν πάλι αστεία με αφορισμούς:
  Η Τζέιν φώναξε:
  "Ο πόλεμος δεν έχει γυναικείο πρόσωπο, αλλά αιμορραγεί καλύτερα τους άντρες παρά μια γυναίκα!"
  Η Γκριγκέτα πυροβόλησε και βίασε:
  - Ο πόλεμος δεν φέρνει χαρά, αλλά ικανοποιεί τα επιθετικά ένστικτα!
  Η Malanya σφύριξε ως απάντηση:
  - Χαρά στον πόλεμο, τα πτώματα των εχθρών έχουν μόνο τιμή!
  Η Ματίλντα, περιστρέφοντας τις κάμπιες, πρόσθεσε:
  - Πόλεμος είναι το όργωμα ενός χωραφιού: γονιμοποιείται με πτώματα, ποτίζεται με αίμα, αλλά βγαίνει νικητής!
  Η Τζέιν πυροβόλησε και γουργούρισε ως απάντηση:
  - Η νίκη μεγαλώνει σε πτώματα και αίμα, αλλά καρποφορεί από τους αδύναμους!
  Η Γκριγκέτα πυροβόλησε, σπάζοντας τα τριάντα τέσσερα σαν ποτήρι, και σφύριξε:
  - Ο πόλεμος είναι σαν ανθρωποφάγο λουλούδι, λαμπερό, σαρκοφάγο και με άσχημη μυρωδιά!
  Η Malanya έτριψε το πεντάλ με το γυμνό της πόδι και θόλωσε:
  - Ο πόλεμος είναι η μητέρα της προόδου και η θετή μητέρα της τεμπελιάς!
  Η Ματίλντα θα το πάρει και θα βροντοφωνάξει:
  - Και στον πόλεμο η ζωή του στρατιώτη δεν είναι πολύτιμη, αλλά οι στρατηγοί είναι ακόμα και χαμός!
  Η Τζέιν πέρασε την άκρη του χεριού της στο στήθος της και κελαηδούσε:
  - Αν θέλεις ειρήνη, ενστάλαξε φόβο• αν θέλεις πόλεμο, προκάλεσε γέλιο!
  Το πήρε η Γκριγγέτα και πυροβόλησε, δείχνοντας το όπλο με γυμνό πόδι, τραγουδώντας:
  - Το γέλιο δεν είναι αμαρτία αν δεν είσαι περίγελος στις στρατιωτικές υποθέσεις!
  Η Malanya γέλασε και γρύλισε με επιτυχία:
  - Ο πόλεμος είναι σαν το τσίρκο, μόνο ο νικητής έχει το τελευταίο γέλιο!
  Η Ματίλντα οδήγησε το τανκ, συνθλίβοντας μερικούς πρωτοπόρους και όρμησε:
  - Στον πόλεμο είναι σαν σε τσίρκο, μόνο ένας ύπουλος, σοβαρός δολοφόνος!
  Τα κορίτσια σώπασαν ξανά. Έχουν βαρεθεί να κάνουν αστεία. Γενικά ο πόλεμος δεν είναι πολύ όμορφος.
  Η Τζέιν σκέφτηκε ενοχλημένη: Η Βρετανία είχε χάσει από τους Γερμανούς. Αν και πόσα εδάφη κατέκτησαν οι Βρετανοί. Και πόση από αυτή τη Γερμανία! Η Βρετανία έγινε μια κολοσσιαία αυτοκρατορία. Αλλά δεν μπορούσε να χωνέψει τις αποικίες της. Το Τρίτο Ράιχ ξεπέρασε τους Άγγλους σε ισχύ και ακόμη και οι διοικητές αποδείχτηκαν πολύ ισχυρότεροι και ικανότεροι.
  Και όταν οι Ναζί ήρθαν στο Λονδίνο, η ιστορία έληξε για την Αγγλία. Μια νέα αυτοκρατορία δημιουργήθηκε, με πρωτοφανή δύναμη. Πολλοί λαοί και χώρες υπηρετούν στα στρατεύματά της. Και τι να πούμε: το Τρίτο Ράιχ, ανοίγοντας τα φτερά του, έπνιξε τη Βρετανία.
  Αλλά το 1940, έχοντας κατακτήσει τη Γαλλία, ο Χίτλερ πρόσφερε απλόχερα ειρήνη στον Τσόρτσιλ. Και ήταν απαραίτητο να το αποδεχθούμε: η κοινή λογική υπαγόρευε ότι η Βρετανία δεν μπορούσε να κερδίσει τίποτα από τον πόλεμο, έστω και θεωρητικά, αλλά θα μπορούσε να χάσει. Ο Χίτλερ έδωσε την αεροπορική μάχη με την Αγγλία με μισή δύναμη. Με μεγάλη καθυστέρηση μετέφερε στρατεύματα στην Αφρική. Πήγε στη Σοβιετική Ένωση. Όμως όλα αυτά απλώς καθυστέρησαν την καταστροφή.
  Οι Γερμανοί, χρησιμοποιώντας τα κατεχόμενα εδάφη, βρήκαν τη δύναμη να πολεμήσουν σε δύο μέτωπα• η Ιαπωνία νίκησε με σιγουριά τους Αμερικανούς. Και τότε ο Στάλιν τον πρόδωσε συνάπτοντας ανακωχή. Η Βρετανία γονάτισε και έγινε μέρος του Τρίτου Ράιχ.
  Πολλές νίκες κέρδισαν στη Βέρμαχτ τη δόξα του αήττητου. Η Τζέιν και οι φίλοι της εντάχθηκαν πρόθυμα στον στρατό του Χίτλερ για να αναζητήσουν την ευτυχία και την κατάταξη. Και εν μέρει τα κατάφεραν εκεί.
  Και λοιπόν? Τώρα έχουν δύο Πατρίδες: Μεγάλη Γερμανία, Μικρή Βρετανία.
  Η Τζέιν ήπιε μια γουλιά Coca-Cola και κελαηδούσε:
  - Αγάπη και θάνατος, καλό και κακό... Τι είναι ιερό, τι είναι αμαρτωλό, οι δολοφόνοι δεν νοιάζονται!
  Η Γκριγκέτα τραγούδησε ως απάντηση, στέλνοντας άλλο ένα βλήμα:
  - Αγάπα και τολμήστε, αφήστε το κακό να κυριαρχήσει, αλλά μας δίνεται μόνο ένα να διαλέξουμε!
  Τα κορίτσια εμψύχωσαν λίγο. Λοιπόν, στην πραγματικότητα, όσο μπορείτε να συντονιστείτε σε ένα δευτερεύον πλήκτρο. Είναι νέοι, χαρούμενοι, ενεργητικοί και αρκετά τυχεροί. Παλεύουν τόσο πολύ και ούτε μια γρατσουνιά. Εκτός αν σκεφτείς ότι θα γρατσουνιστούν στο ρεζερβουάρ.
  Η Malanya παρατήρησε σκληρά:
  - Ε, ο Τσόρτσιλ έπρεπε να είχε δεχτεί την προσφορά του Χες και να είχε μπει στον πόλεμο με την ΕΣΣΔ. Τότε θα κυβερνούσαμε ολόκληρο τον πλανήτη και στο τέλος θα τσακίζαμε και τη Γερμανία!
  Η Ματίλντα τραγούδησε με χαρά:
  - Η Γερμανία είναι καλή στη μάχη, το βρετανικό λιοντάρι είναι το καλύτερο!
  Η Malanya επιβεβαίωσε:
  - Ναι, το λιοντάρι μας από τη Βρετανία είναι το καλύτερο!
  Η Τζέιν είπε χαμογελώντας:
  - Έχουμε ακόμα μια ευκαιρία! Ο Χίτλερ θα πεθάνει και η Γερμανική Αυτοκρατορία θα καταρρεύσει!
  Ο Γκριγκέτα εκτόξευσε ένα βλήμα και εν μέρει συμφώνησε:
  - Ναι, θα γκρεμιστεί! Είναι σαρκοφάγα αρπακτικά, αλλά αυτό θα μας κάνει καλύτερους;
  Η Malanya παρατήρησε φιλοσοφικά:
  - Η ενότητα κάτω από ένα σκληρό καθεστώς είναι καλύτερη από το χάος και η προχειρότητα κάτω από ένα μαλακό!
  Η Ματίλντα πίεσε τα γυμνά της πέλματα στα πετάλια και γάβγισε:
  - Θα είμαστε και στον Άρη! Και πέρα από το ηλιακό σύστημα!
  Η Τζέιν απάντησε με ένα χαμόγελο Τζοκόντα:
  - Πρώτα πρέπει να καθιερώσουμε ένα ενιαίο καθεστώς στον πλανήτη Γη!
  Η Γκρίνγκετ, το πήρε και τραγούδησε με θέρμη:
  - Και δεν θα επιτρέψουμε να αλλάξει αυτό το καθεστώς!
  Η Malanya παρατήρησε έξυπνα:
  - Μα για να σε αφήσω με τη μύτη σου, πρέπει να αλλάξω μύτη!
  Τα κορίτσια είναι τυχερά όπως πάντα. Τώρα η δεξαμενή τους φτάνει στην πρώτη γραμμή χαρακωμάτων. Και σκίζει το έδαφος με τις κάμπιες του. Οι πολεμιστές γελούν.
  - Θα τους τσακίσουμε όλους!
  Ένα από τα όπλα κόλλησε ανάμεσα στους κυλίνδρους και το τανκ σταμάτησε. Τα κορίτσια βγήκαν από το αυτοκίνητο• ήταν ακόμα πολύ στενό και πολύ ζεστό στο ρεζερβουάρ. Αλλά είναι επικίνδυνο έξω, μπορεί να καείς.
  Οι πολεμιστές όρμησαν, αναβοσβήνουν τα γυμνά τακούνια τους και φώναζαν:
  - Είμαστε παιχνιδιάρικα κορίτσια, καλές φίλες, καλά, ας μας μαστίγουν τα ξυπόλητα, τα παιχνιδιάρικα κουγκάρια!
  Η Τζέιν, τρέχοντας, παρατήρησε:
  - Εδώ είμαστε, οι Space Marines!
  Η Malanya επιβεβαίωσε με ένα χαμόγελο:
  - Και στο διάστημα και στη δύναμη προσγείωσης!
  Και η Γκριγκέτα το πήρε και τριγυρνούσε στην αγκαλιά της ουρλιάζοντας:
  - Είμαι σούπερ πολεμιστής! Θα τους σκοτώσω όλους!
  Η Ματίλντα το πήρε ως απάντηση και σφύριξε:
  - Δηλητήριο σταγόνα σταγόνα στον Φύρερ!
  Η Τζέιν γέλασε και τραγούδησε:
  - Το χτύπημα είναι δυνατό, και ο Φύρερ παντοδύναμος!
  Οι πολεμιστές έτρεξαν, πατώντας ξυπόλητοι, πάνω από ερείπια, θρυμματισμένο, πολύ θερμαινόμενο σίδερο, διάφορα είδη δοκών και σπασμένα κρανία.
  Η Τζέιν τραγούδησε:
  -Θα με καταλάβεις... Θα με καταλάβεις... Θα με καταλάβεις, και δεν θα βρεις καλύτερη χώρα!
  Είναι ευχάριστο για το κορίτσι να τρέχει, με τα όχι πολύ τραχιά πόδια της, κατά μήκος του αγκαθωτού μονοπατιού και των συντριμμιών. Είναι πραγματικά μεγάλη διασκέδαση.
  Η Γκρινέτα τραγούδησε:
  - Καλοκαίρι, ο ήλιος λάμπει ψηλά...
  Η Malanya υποστήριξε το τραγούδι:
  - Ψηλά ψηλά!
  Η Matilda πρόσθεσε:
  - Καλοκαίρι, είμαστε μακριά από τον θάνατο! Μακριά!
  Οι πολεμιστές έψαξαν αισθητά. Πράγματι, τι ευχαρίστηση είναι να κινείσαι και να πηδάς τόσο δυναμικά.
  Η Τζέιν γέλασε και παρατήρησε:
  - Ο θάνατος είναι σύμβαση, η ντροπή είναι απόλυτη!
  Η Γκριγκέτα έτριψε το ένα γυμνό πόδι πάνω στο άλλο και σφύριξε:
  - Θα κάνουμε κι εμείς διακοπές! Και μαζί της νίκη!
  Η Malanya είπε δύσπιστα:
  - Οι δικοί μας ή οι Γερμανοί;
  Η Ματίλντα χαμογέλασε και τραγούδησε:
  -Μας περιμένει μια φονική πυρκαγιά...
  Η Τζέιν απάντησε:
  - Μα είναι ανίσχυρος...
  Η Γκριγκέτα ούρλιαξε σαν πάνθηρας:
  - Ο καθένας έχει ένα ξεχωριστό φέρετρο...
  Η Malanya το πήρε και, πυροβολώντας, σφύριξε:
  - Το τάγμα Μπότσε πήγε στον τάφο του!
  Η Ματίλντα μούγκρισε:
  - Μια ολόκληρη λεγεώνα πήγε στον τάφο!
  Και τα κορίτσια το πήραν και νιαούρησαν... Είναι σαν αδύνατα άλογα. Και τόσο χαριτωμένα, γυμνά και μαυρισμένα πόδια.
  Η Τζέιν το πήρε και σφύριξε με ευχαρίστηση:
  - Και είμαι κόμπρα! Και είμαι κόμπρα! Καθόλου αρκούδα!
  Η Γκριγκέτα ψέλλισε ως απάντηση:
  - Είναι ωραίο για μια κόμπρα να πετάει μέχρι τα σύννεφα!
  Και τα κορίτσια θα χτυπήσουν μόνο κεφάλια. Πετάνε σπίθες από τα μάτια σαν να πλησιάζει η ώρα!
  Η Malanya το πήρε και σφύριξε:
  - Ο Χίτλερ είναι καπούτ!
  Η Ματίλντα την υποστήριξε:
  - Και ο Στάλιν είναι καπούτ!
  Η Τζέιν κούνησε τους γοφούς της και κελαηδούσε:
  - Είμαι πολεμιστής του φωτός, στα γόνατά σας αγρίμια... Θα σαρώσω όλους όσους συκοφαντούν από προσώπου Γης!
  Η Μαλάνια το πήρε και βρυχήθηκε:
  - Και ο Χίτλερ είναι βλάκας, καπνίζει καπνό! Κλέβει σπίρτα και δεν ξενυχτά στο σπίτι!
  Η Ματίλντα χαμογέλασε σαρκαστικά και ρώτησε:
  - Τι νομίζεις, το έχει ο Φύρερ;
  Η Γκριγκέτα κλώτσησε τη στάχτη με το γυμνό της πόδι και γρύλισε:
  - Φυσικά και όχι! Θα του κάνουμε πίπα οι τέσσερις!
  Η Μαλάνια γούρλωσε τα μάτια της και ψιθύρισε:
  - Ω, είναι πολύ ωραίο να κρατάς μια παλλόμενη ράβδο νεφρίτη στο στόμα σου και να τη νιώθεις με τη γλώσσα σου!
  Η Ματίλντα ψιθύρισε με μια ανάσα:
  - Τι υπέροχο που είναι! Και όλα θα είναι απλά υπέροχα!
  Τα κορίτσια πηδούσαν όλο και πιο ψηλά. Αλλά η δεξαμενή τους επισκευάστηκε και έπρεπε να επιστρέψουν. Οι πολεμιστές ανέβηκαν πίσω και σφύριξαν:
  - Αυτή είναι η δεξαμενή μας! Θα είναι απλά υπέροχος!
  Η Τζέιν θυμήθηκε ξαφνικά το παραμύθι για τον Ρομπέν των Δασών. Υπάρχει ο μικρός Τζο, το αγόρι συνελήφθη από τον σερίφη. Το αγόρι βασανίστηκε: το σήκωσαν στο ράφι και του τηγάνισαν τις φτέρνες.
  Όταν οι φλόγες έγλειψαν τα γυμνά, τραχιά πέλματα των ποδιών του αγοριού... Η Τζέιν ένιωσε διέγερση εδώ και ήθελε πολύ σεξ. Εδώ μπήκαν. Ειδικά ο ιαπωνικός κυπρίνος ninja Crucian. Αυτό το ξανθό αγόρι είναι τόσο όμορφο και έχει πολύ μεγάλη αρρενωπή τελειότητα. Και είναι τόσο ωραίο να αγγίζεις τόσο καθαρό και λείο δέρμα με το στήθος σου.
  Η Τζέιν ήθελε να βάλει το δάχτυλό της ανάμεσα στα πόδια της, αλλά ντρεπόταν και άλλαξε γνώμη. Αν και, πράγματι, μια τέτοια ενέργεια είναι εξαιρετικά ευχάριστη!
  Η Κόρη του Κυρίου είπε:
  - Στο κύμα της θάλασσας και στη μανιασμένη φωτιά! Και σφοδρή, και έξαλλη φωτιά!
  Τα κορίτσια κίνησαν και πάλι το Goering-5 τους προς τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων. Ο ίδιος ο Στάλιν μάλλον τρόμαξε λίγο πολύ όταν έμαθε για την προέλαση των Ναζί. Αλήθεια, πώς να μην αγχώνεσαι εδώ; Ένα τεράστιο μηχάνημα ορμάει πάνω σου, αλλά δεν υπάρχει τίποτα να απαντήσεις. Τριάντα τέσσερα, δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε τη σειρά E. Και ακόμη περισσότερο από τα πυραμιδικά AG.
  Και ο Στάλιν είναι προφανώς σε σοκ. Τουλάχιστον φώναξε μια κατσαρίδα να είναι σύμβουλός σου. Χωρίς ήχο, χωρίς νόημα, χωρίς πιτσίλισμα νερού! Φαίνεται ότι θα κολλήσεις!
  Η Τζέιν παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Και ο Στάλιν, σε αντίθεση με τον Τσόρτσιλ, δεχόταν πάντα πρόθυμα φυλλάδια από τον Χίτλερ και πήγαινε για ειρήνη!
  Η Γκριγκέτα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Πες μου τι είναι ο κόσμος! Θα σου απαντήσουν - ο ήλιος και ο άνεμος!
  Η Malanya παρατήρησε με ενθουσιασμό:
  - Και θα έχουμε γερά, υγιή παιδιά!
  Η Ματίλντα γέλασε και ψιθύρισε:
  - Ο κόσμος δεν είναι σκακιέρα και ο Χίτλερ δεν είναι βασιλιάς!
  Η Τζέιν διόρθωσε τη φίλη της:
  - Είναι πιο ψηλός από τον βασιλιά! Και θα το σαρώσουμε από το πρόσωπο του πλανήτη!
  Η Γκριγκέτα το πήρε και βρυχήθηκε:
  - Το μεγαλείο των Βρετανών, αναγνωρίζεται από τον πλανήτη! Ο φασισμός συντρίφτηκε με ένα χτύπημα του ξίφους!
  Η Malanya πρόσθεσε με ενθουσιασμό:
  - Μας αγαπούν και μας εκτιμούν όλα τα έθνη του κόσμου!
  Η Ματίλντα, με τον ενθουσιασμό μιας κοπέλας που βρήκε την πρώτη της αγάπη, πρόσθεσε:
  - Πιστεύω, ας φτιάξουμε τον ιερό κομμουνισμό!
  Η Τζέιν γέλασε και παρατήρησε:
  - Και υπό την ηγεσία των Γερμανών, ο κομμουνισμός μπορεί πράγματι να οικοδομηθεί!
  Η Γκριγκέτα χτύπησε το μέτωπό της στη ζιβάγκο του όπλου και τραγούδησε:
  - Πλάκα κάνουμε, θα φτιάξουμε κομμουνισμό τώρα! Και ο Στάλιν θα είναι ο σούπερ και ο ήρωάς μας!
  Ο Malanya πρόσθεσε, διευκρινίζοντας:
  - Σε φέρετρο, φυσικά!
  Ο Gringueta επιβεβαίωσε εύκολα:
  - Φυσικά, σε φέρετρο!
  Η Τζέιν είπε φιλοσοφικά:
  - Όσο μεγάλος κι αν είναι ο βασιλιάς, θα πάει στον τάφο, όπως ο κυνηγός!
  Η Γκριγκέτα πρόσθεσε με ένα κακόβουλο χαμόγελο:
  - Ένας πολιτικός λέει πάντα ψέματα, μόνο που πεθαίνει αληθινά!
  Η Malanya χτύπησε τα γυμνά δάχτυλά της και είπε:
  - Η αθανασία είναι πραγματική, αλλά ο θάνατος είναι απατηλός!
  Η Ματίλντα είπε επίσης έναν αφορισμό:
  - Οι βασιλιάδες μπορούν να κάνουν τα πάντα, αλλά ούτε ένας, ούτε ένας βασιλιάς μπορεί να ξεφύγει από τον τάφο στη γη!
  Η Τζέιν κελαηδούσε:
  - Η ζωή θα τελειώσει σύντομα...
  Η Gringetta υποστηρίχθηκε με απόγνωση:
  - Η τελεία θα χτυπήσει σύντομα!
  Η Malanya πυροβολεί πολυβόλα στο σοβιετικό πεζικό και σφυρίζει:
  - Αχ, μαμά, μαμά, λυπήσου τον γιο σου!
  Η Ματίλντα, δυσκολευόμενη να συγκρατήσει το γέλιο της, πρόσθεσε:
  - Άλλωστε, δεν του μένει ούτε μέρα για να ζήσει!
  Η Τζέιν σκέφτηκε φιλοσοφικά:
  - Όλοι θέλουν να ζήσουν όμορφα, αλλά λίγοι πεθαίνουν με αξιοπρέπεια!
  Η Gringueta απάντησε χαμογελώντας:
  - Ο θάνατος υπόσχεται προβλήματα, εκτός κι αν αστράφτει από τις ακτίνες του επιτεύγματος!
  Η Malanya σφύριξε με ένα έξαλλο ξεγύμνωμα των δοντιών της:
  - Ένας καλός θάνατος είναι καλύτερος από μια άθλια ζωή!
  Η Ματίλντα προκάλεσε:
  - Είναι καλό να είσαι Θεός στην ελευθερία, αλλά είναι κακό να είσαι διάβολος στη φυλακή!
  Η Γκριγκέτα παρατήρησε με ένα δηλητηριώδες χαμόγελο:
  - Και έχουμε ξεμείνει από κοχύλια... Συμφωνώ, αυτή είναι μια τεράστια τραγωδία! Ούτε ένα δώρο αφανισμού!
  Η Τζέιν βούρκωσε περιφρονητικά.
  - Θα υπάρξουν νέα δώρα και άλλοι πρόεδροι!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 17.
  Σαν σήμερα, 10 Οκτωβρίου 1947, ο Φρίντριχ, όπως πάντα, ένας λαγωνικός και ακούραστος, έτρεξε γρήγορα με το εναέριο άλογο Me-362. Το αγόρι δεν ένιωθε ούτε μια σκιά κούρασης, ήταν πολύ ενθουσιασμένο και εξακολουθούσε να πυροβολεί χωρίς να χάσει ούτε λεπτό. Τη νύχτα, ομάδες επισκευής, κυρίως αμερικανικές, έθεσαν σε λειτουργία μέρος του κατεστραμμένου εξοπλισμού. Συγκεκριμένα, τα "Pattons" περιστράφηκαν ξανά σε γραμμές, επιπλέον, μερικές εκατοντάδες από αυτά τα οχήματα τέθηκαν σε λειτουργία μετά τη μεταφορά τους από το εξωτερικό, κατά μήκος ήδη εγκατεστημένων σιδηροδρόμων. Οι παρτιζάνοι, φυσικά, προσπάθησαν, αλλά τα κατάφεραν πολύ χειρότερα από το συνηθισμένο. Στις εκλογές του Ουκρανού Πατέρα, ο Μπαντέρα νίκησε και η προδοσία και η λιποταξία αυξήθηκαν στις τάξεις των κομμάτων. Επιπλέον, ο διοικητής του παρτιζάνικου κινήματος, ο Βοροσίλοφ, αρρώστησε... Και αντικαταστάτης του δεν βρέθηκε εγκαίρως... Έτσι, ο εφοδιασμός της διεθνούς ομάδας κρούσης των φασιστών ήταν αρκετά ικανοποιητικός. Ναι, γενναίοι υπόγειοι μαχητές και ηρωικοί σαμποτέρ πέτυχαν μερικές φορές επιτυχία, αλλά όχι πάνω από το τακτικό επίπεδο. Επιπλέον, η εμφάνιση νέων συνθηκολογημένων συμμάχων προκάλεσε μια απότομη πτώση της πίστης στη νίκη της ΕΣΣΔ και αυτό οδήγησε στο γεγονός ότι τα ταλαντευόμενα στοιχεία, ανοιχτά ή κρυφά, πέρασαν στο πλευρό των φασιστών.
  Ο αριθμός των λιποτάξεων αυξήθηκε ιδιαίτερα μεταξύ του Κόκκινου Στρατού του Kraikov και του Πολωνικού Στρατού. Οι Πολωνοί, έχοντας πιστέψει τις υποσχέσεις των Ναζί και ιδιαίτερα των δυτικών καπιταλιστών, υπολόγιζαν σοβαρά στη δημιουργία μιας μεγάλης αυτοκρατορίας στα ανατολικά, σε βάρος της Ρωσίας! Όχι όλοι, φυσικά, οι Πολωνοί κομμουνιστές παρέμειναν πιστοί στους Σοβιετικούς, αλλά οι υπόλοιπες πολιτικές αποχρώσεις... Οι φιλελεύθεροι είναι ιδιαίτερα αναξιόπιστοι... Έτσι οι πολωνικές μονάδες άρχισαν να παραδίδονται στο Bulge της Μόσχας σχεδόν αμέσως από την αρχή της επίθεσης ... Ευτυχώς ήταν λίγοι και αυτό δεν είχε ακόμη καθοριστική επίδραση στην πορεία του πολέμου.
  Ο Φρίντριχ έκανε τις πρώτες δύο πτήσεις μόνος του, ξεφεύγοντας από τους άλλους πιλότους. Είδε ότι ο εχθρός δεν αντιμετώπιζε πλέον τόσο πυκνά τις ορδές των Ναζί με φωτιά και δεν είχαν απομείνει σχεδόν κανένα ναρκοπέδιο στο μονοπάτι των σφηνών του τανκ. Αλλά οι Σοβιετικοί στρατιώτες πολέμησαν με πείσμα. Το πεζικό δεν άνοιξε πυρ και προσπάθησε, αφήνοντας τα τανκς να κλείσουν, να ανατινάξουν τα ίχνη τους ή ένα μάτσο χειροβομβίδες ή να τους βάλουν φωτιά με εύφλεκτα μπουκάλια.
  Το αγόρι του Terminator αύξησε κυρίως το σκορ σε βάρος των σοβιετικών όπλων. Επιπλέον, σκοποβολή από οριζόντιο επίπεδο, αποφεύγοντας το χάσιμο χρόνου σε μια κατάδυση. Είναι αλήθεια ότι πολλά τανκς που βρίσκονταν σε ενέδρα καταστράφηκαν επίσης. Η αεροπορία της ΕΣΣΔ ήταν ανενεργή. Το πρωί, εμφανίστηκαν μόνο επτά αεροσκάφη U-2 και μετά τέσσερα Lagg. Γενικά, ο Φρίντριχ είχε μια σύντομη συνομιλία μαζί τους, πατώντας ελαφρά τη σκανδάλη... Και μετά, όπως πάντα!
  Έχοντας καταστείλει τα ήδη εξασθενημένα σημεία μάχης, τα ναζιστικά άρματα όρμησαν περαιτέρω στο πεδίο και στα χαρακώματα... Αντιαρματικά χαντάκια και σκαντζόχοιροι, ωστόσο, συναντήθηκαν και σε αυτήν την ήδη έκτη και εν μέρει πέμπτη γραμμή άμυνας (υπήρχαν οκτώ από αυτά συνολικά). Οι σοβιετικοί πυροβολικοί ήταν νευρικοί και άρχισαν να πυροβολούν από μακριά. Το φασιστικό πυροβολικό ήταν ανελέητο και η αεροπορία... Μέχρι στιγμής, σαν παγοδρόμιο, όλα ήταν τεμαχισμένα. Λοιπόν, ο Φρίντριχ, όπως πάντα, είναι μπροστά από όλους, πιο ψυχωμένος και πιο ψύχραιμος. Αλλαγές έγιναν στον σχηματισμό των στρατευμάτων• οι Patton, οπλισμένοι με ισχυρά πολυβόλα, πρωτοστάτησαν. Μια αναγκαστική απόφαση μείωσης των απωλειών από πεζούς καμικάζι που θυσιάζονται αλλά δεν θέλουν να τα παρατήσουν...
  Ο Φρίντριχ έκανε την τρίτη του πτήση με τη φίλη του Χέλγκα. Εδώ συνάντησαν για πρώτη φορά μια λίγο πολύ μεγάλη παρτίδα σοβιετικών αεροσκαφών. Ανάμεσά τους ήταν ακόμη και πέντε Br-3 (από όπου ανασύρθηκαν). Παραδόξως, τα βομβαρδιστικά της ΕΣΣΔ γύρισαν αμέσως πίσω στη θέα των Γερμανών άσων και οι μαχητές έσπευσαν προς το μέρος τους.
  Ο Φρίντριχ πυροβόλησε ήρεμα τα αυτοκίνητα προσπαθώντας να πλησιάσει. Συμπεριλαμβανομένου ενός άσου με ένα αστέρι του ήρωα της ΕΣΣΔ στην άτρακτο. Ο έμπειρος πολεμιστής, ωστόσο, προσπάθησε να πάει στα σύννεφα, αλλά ενάντια σε ένα τέτοιο τέρας όπως ο Φρίντριχ Μπίσμαρκ, αποδείχθηκε χειρότερο. Το αγόρι εξολοθρευτής, χωρίς να χάσει ούτε λεπτό, κατέρριψε τριάντα έξι μαχητικά και τέσσερα επιθετικά αεροσκάφη ταυτόχρονα, άνοιξε την ταχύτητα και όρμησε πίσω από τα βομβαρδιστικά.
  Εδώ, όμως, ο Φρίντριχ ανακάλυψε ότι το αυτοκίνητό του δεν βιάστηκε τόσο πολύ, και δεν έφτασε τα 740 εκτιμώμενα χιλιόμετρα ούτε με ζορισμένο κινητήρα. Ο λόγος είναι ξεκάθαρος, ο Friedrich αντικατέστησε τα πυροβόλα Mr-108 των 30 mm με τα Mr-103, τα οποία, με αρχική ταχύτητα βλήματος 960 μέτρα ανά δευτερόλεπτο, είναι πολύ πιο αποτελεσματικά στη διείσδυση στις στέγες των αρμάτων μάχης και των εχθρικών μαχητών από πολύ μεγάλη απόσταση, αλλά σχεδόν μιάμιση φορά βαρύτερο και χαμηλότερο με ρυθμό βολής 420 βολές ανά λεπτό (ωστόσο, ο Φρίντριχ γενικά προτιμούσε να εκτοξεύει μεμονωμένα βλήματα ενώ έπεφτε σε έκσταση!). Και τα πυρομαχικά για τα όπλα αυξήθηκαν ειδικά για τη Φρειδερίκη. Έτσι, το να προλάβω τα βομβαρδιστικά δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Αρκετά ευκίνητα He-362 ήταν μπροστά από τον γενναίο νεαρό άσο. Έπεσαν σαν χαλάζι στις καλλιέργειες, συνθλίβοντας και βασανίζοντας σοβιετικά οχήματα. Επιπλέον, το Br-3, όντας πιο αργό και ελάχιστα οπλισμένο, έγινε εύκολη λεία για τρομοκράτες πιλότους. Ο Φρίντριχ έφτασε στο τέλος της γιορτής, αλλά και πάλι τελείωσε μια ντουζίνα, βγάζοντας νοκ άουτ πενήντα. Ωστόσο, το αγόρι δεν κατάφερε να ξεπεράσει το προηγούμενο ρεκόρ του με διακόσια πενήντα τρία αυτοκίνητα.
  Ο Φρίντριχ επέστρεψε με μεγάλο ενθουσιασμό στην ψυχή του. Κέρδισε και κερδίζει! Και οι σκέψεις για την προδοσία μου εξαφανίστηκαν εντελώς. Ο νεαρός μάλιστα είπε στον εαυτό του:
  - Γιατί αυτές οι προκαταλήψεις! Πατρίδα είναι όπου μεγαλώνουν οι φίλοι και τα παιδιά σου! Και η ΕΣΣΔ δεν είναι η Πατρίδα, αλλά μια φυλακή εθνών!
  Η Helga άκουσε αυτά τα λόγια, αλλά, μη κατανοώντας την πραγματική τους ουσία, επιβεβαίωσε:
  - Εχεις δίκιο! Και σύντομα θα κάνουμε παιδιά! Αν και, δεν θέλω να παχύνω την κοιλιά όσο αυτός ο πόλεμος συνεχίζεται!
  Ο Φρίντριχ γέλασε:
  - Εξαρτάται από τη θέληση του Παντοδύναμου Θεού. Ωστόσο, ο Πάπας και πλήθος μητροπολιτών είναι στο πλευρό μας!
  Η τέταρτη πτήση επίθεσης, το jet Fokken-Wulf-5 μετατράπηκε σε κυνήγι όπλων, αφού μόνο μερικά τανκς πιάστηκαν. Αλλά η πραγματική δοκιμασία δεν είχε έρθει ακόμη.
  Η πέμπτη στρατιά δεξαμενών φρουρών του Ροτμίστροφ ολοκλήρωσε τη μεταφορά στην περιοχή Krasnogvardeisky. Ωστόσο, δεν κατέστη δυνατό να επιτευχθεί πλήρης έκπληξη. Τα φασιστικά αναγνωριστικά αεροσκάφη κατέγραψαν την κίνηση μεγάλης μάζας τανκς και οι Ναζί έσπευσαν να λάβουν αντίμετρα. Περίπου πεντακόσιες μονάδες SS της 2ης Στρατιάς SS Panzer, καθώς και διακόσια οχήματα από τη στρατηγική εφεδρεία, βγήκαν για να συναντήσουν εννιακόσια πενήντα άρματα μάχης και αυτοκινούμενα πυροβόλα όπλα ενισχυμένα από τις εφεδρείες της θωρακισμένης γροθιάς του Rotmistrov. Συγκεκριμένα, η μάχη έλαβε χώρα σε ένα χωράφι κοντά στο συλλογικό αγρόκτημα Pervomaisky, όπου βρίσκονταν Γερμανοί γρεναδιέρηδες και όπλα στη γραμμή που καταλήφθηκε.
  Ο Φρίντριχ και οι καλύτεροι Γερμανοί άσοι κλήθηκαν να αποκρούσουν μια μαζική επίθεση από γη και αέρα.
  Ο υποστράτηγος Ροτμίστροφ, ο ήρωας της Μάχης του Στάλινγκραντ, εκτέλεσε την εντολή που προερχόταν από τον ίδιο τον Ανώτατο Διοικητή και πίστευε ειλικρινά ότι η μάχη κοντά στη Μόσχα δεν είχε ακόμη χαθεί. Είχε την εξουσία στα χέρια του και υπήρχε μια αχτίδα ελπίδας ότι η ΕΣΣΔ θα ανακτούσε ό,τι είχε χάσει προηγουμένως. Ωστόσο, η στήλη, κινούμενη με τη δική της δύναμη, τεντώθηκε αρκετά. Αυτό οφειλόταν εν μέρει στην επιθυμία αποφυγής αναγνωριστικών αεροσκαφών του Τρίτου Ράιχ, με την άλλη διάρκεια της πορείας να προκαλείται από ζημιές στις σιδηροδρομικές γραμμές λόγω εχθρικών αεροσκαφών.
  Βαριές επιθέσεις βομβαρδιστικών ανάγκασαν μεγάλες δυνάμεις αρμάτων μάχης να βαδίσουν εκατοντάδες χιλιόμετρα με δική τους εξουσία. Επιπλέον, στην πορεία της μέγιστης ταχύτητας... Αυτό λαμβάνει υπόψη κάποια ετερογένεια του στόλου των δεξαμενών• ορισμένα οχήματα αντικαταστάθηκαν φίλτρα, άλλα, αντίθετα, παλιοί τύποι, συμπεριλαμβανομένων ατελών κιβωτίων, επιβραδύνθηκαν οι κινητήρες ντίζελ.
  Λόγω της βάναυσης και μαζικής πρόσκρουσης της εχθρικής αεροπορίας, ο πέμπτος στρατός κρούσης βρισκόταν αρκετά μακριά από την πρώτη γραμμή και αυτό ανάγκασε αυτόν τον ατσάλινο κύλινδρο να βαδίσει από το βράδυ μέχρι το πρωί.
  Μια πιο συμπαγής ομάδα φασιστών περίμενε ήδη τον Ροτμίστροφ. Αν και ήταν κατώτεροι στον συνολικό αριθμό των τανκ, οι Ναζί ήταν ανώτεροι σε ποιότητα: έχοντας περίπου μιάμιση εκατό "Panthers"-5 και "Tigers"-5, καθώς και μιάμιση ντουζίνα "Goering" L (Αγγλικά οχήματα με όπλα 17 ποδιών, περίπου ίση σε διεισδυτική ισχύ με ένα όπλο "Panthers"), E-50, AG-50 και "Patton". Τα αντιτορπιλικά αρμάτων Super Ferdinand ήταν ακόμη καθ' οδόν.
  Φυσικά, θα ήταν καλύτερα να επιτεθούν μαζικά στους Ναζί, αλλά ο τρομερός Ζούκοφ βιαζόταν πάρα πολύ για τον Ροτμίστροφ, φοβούμενος δικαίως ότι οι Ναζί θα έπαιρναν ενεργητικά αντίμετρα. Ωστόσο, το έχουν κάνει ήδη...
  Αλλά εδώ ο σοβιετικός στρατός είχε ένα ατού - αυτό ήταν σοβαρή αεροπορική κάλυψη... Τα αεροπλάνα απομακρύνθηκαν από την κατεύθυνση των Ουραλίων και από την εφεδρεία του αρχηγείου, και έριξαν ακόμη και εκπαιδευτικά οχήματα στη μάχη, καθώς και εξοπλισμό κατευθείαν από τη γραμμή συναρμολόγησης . Αυτή ήταν η ευκαιρία να σπάσει το δεξί πλευρό και το πίσω μέρος, που είχαν προχωρήσει πολύ μπροστά από τη φασιστική σφήνα.
  Ο στρατηγός Γκόθα και άλλοι διοικητές, ήδη κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών συζητήσεων του σχεδίου για την επιχείρηση της Μόσχας, υπέθεσαν ότι το Krasnogvardeysk θα γινόταν σίγουρα ο τόπος μάχης τανκ με την εφεδρεία μάχης των σοβιετικών στρατών, πράγμα που σημαίνει ότι ήταν απαραίτητο να υπάρχει ένα σχέδιο κάλυψης .
  Ειδικά γερμανικά αεροσκάφη, ειδικά το Xe-362, παρακολουθούσαν τον εναέριο χώρο, έτσι ώστε η μάχη στο Krasnogvardeysky να γίνει η μεγαλύτερη όχι μόνο τανκ, αλλά και αεροπορική μάχη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου!
  Ο Φρίντριχ κλήθηκε να πολεμήσει τον εχθρό, είναι ο καλύτερος άσος της Luftwaffe, ο βασιλιάς των αεροπορικών μαχών ήταν σύμβολο της νίκης του Τρίτου Ράιχ. Και δίπλα του, ή σχεδόν δίπλα του στο δεξί του χέρι, σε μια επίθεση, και επομένως ιδιαίτερα ισχυρή τροποποίηση του Fokken-Wulf-5, έτρεξε η Helga.
  Το αγόρι μάλιστα τραγούδησε:
  - Αγωνιζόμαστε μέσα από τα κύματα σε διαστημόπλοια! Τα κουάρκ αφρίζουν στις δίνες του αιθέρα!
  Η Helga επιβεβαίωσε:
  - Κόκκινα πλάσματα, θα χτυπηθείτε! Παιδιά του υπόγειου κολασμένου κόσμου!
  Ο Φρίντριχ γέλασε και είπε το αγαπημένο του:
  - Έλα, μακριά από τη βίδα! Άγγελος του θανάτου, μόνο σφύριξε να εμφανιστεί! Θα σκίσει όλα τα αποβράσματα σε κομμάτια από τα γαϊδούρια τους!
  Η Χέλγκα γέλασε ως απάντηση.
  - Λοιπόν, είσαι πνευματώδης!
  Ο Φρίντριχ ανησυχούσε κάπως για το αυξανόμενο βάρος του αεροσκάφους του, τη σύνδεση με την εγκατάσταση όπλων μεγάλης εμβέλειας και την αύξηση των πυρομαχικών. Άλλωστε, το βλήμα ενός πυροβόλου 30 χιλιοστών είναι τρεις φορές βαρύτερο από αυτό ενός πυροβόλου 20 χιλιοστών και όσον αφορά την καταστροφική ισχύ, ίσως τέσσερις φορές πιο ισχυρό, είναι ένα παγκόσμιο όπλο ικανό να καταστρέψει πανοπλίες τόσο στην επιφάνεια του πλανήτη και στον αέρα! Ο νεαρός άσος θέλησε μάλιστα να παρατήσει τα πολυβόλα και να αφαιρέσει τα τέσσερα μεγάλου διαμετρήματος τους, αλλά... η Χέλγκα αντιτάχθηκε πριν από την αναχώρηση:
  - Μετά από όλα, μπορεί να κατέβει για κλειστή μάχη. Καλύτερα να σώσεις αυτό το ατού...
  - Αρκετά για Ανωτέρα Βία και δύο σουτέρ! - Ο Φρίντριχ έκοψε για λίγο. Για μένα αρκεί η κατάρριψη από κοντά. Γενικά νομίζω ότι ο οπλισμός πολυβόλου εδώ είναι υπερβολικός.
  Η Χέλγκα γέλασε χαρούμενα και χτύπησε το αγόρι στην πλάτη.
  - Δυστυχώς, δεν είναι όλοι τόσο ανίκητος ιππότης όπως εσύ! Πολλοί άσοι είναι ακόμα αρχάριοι, χρειάζονται πιο πυκνή φωτιά για να είναι σίγουροι ότι θα χτυπήσουν...
  Ο Φρειδερίκος εύλογα αντιτάχθηκε:
  - Ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο όπως το ME-362 U δεν θα δοθεί σε αρχάριο πιλότο. Αυτός ο μαχητής είναι για άσους.
  Αντί να απαντήσει, η Helga έπεσε πάνω στο μαχητικό αεροσκάφος της, αναβοσβήνοντας τις γυμνές, ροζ γόβες της. Τι άλλο να κάνουμε, ακούστηκε η κλήση έκτακτης ανάγκης.
  Ο Φρίντριχ ήταν γενικά ευχαριστημένος που είχε αφαιρέσει τα δύο εξωτερικά πολυβόλα, το ογκώδες όχημα απογειώθηκε ευκολότερα και η ταχύτητα αυξήθηκε και τα ελαφρύτερα φτερά βελτίωσαν την ικανότητα ελιγμών. Αν και τα ίδια τα σημεία πυρκαγιάς καλύπτονταν από φέρινγκ, η μείωσή τους ενίσχυσε αισθητά την αεροδυναμική του αυτοκινήτου. Αν και το Me-362 όσον αφορά τις αεροδυναμικές ιδιότητες εξακολουθεί να μην έχει όμοιο μεταξύ των οχημάτων με έμβολα, είναι ένα τόσο παγκόσμιο άλογο πολέμου.
  Σπάνια δέντρα και χωράφια αναβοσβήνουν από κάτω... Η μέρα είναι ζεστή και φαίνεται ότι δεν θα είναι εύκολο να πολεμήσεις. Ειδικά οι Ρώσοι, που χάνουν αυτή την τεράστια μάχη. Εδώ στα αριστερά και λίγο πιο κάτω είναι ένα κοπάδι κοράκια που πετούν... Ένα μεγάλο κοπάδι, μερικά από τα κοράκια είναι πολύ μεγάλα... Ένα δυσοίωνο σημάδι, τα κοράκια συνοδεύουν όλους τους πολέμους αυτού του σκληρού, χωρίς συναισθηματισμό κόσμου. Όπως τραγούδησε ο Boyarsky στο διάσημο μιούζικαλ:
  - Μα γιατί! Είναι αδύνατο να ζεις με το μυαλό σου! Αλλά γιατί - η ζωή δεν μας διδάσκει τίποτα!
  Εδώ είναι βία, βία και περισσότερη βία! Σκληρότητα, σκληρότητα και για άλλη μια φορά σκληρότητα που εδραιώνει το έθνος!
  Το κοπάδι των κορακιών φαίνεται ατελείωτο, υπάρχουν δεκάδες, εκατοντάδες χιλιάδες από αυτά, και σκαρφαλώνουν έτσι ώστε να μπορείτε να τα ακούσετε ακόμα και σε μια ερμητικά κλειστή καμπίνα. Ο Φρίντριχ ρώτησε τη Χέλγκα στο ραδιόφωνο:
  - Μήπως μπορούμε να τους χτυπήσουμε με πολυβόλα;
  Το κορίτσι του άσου αντιτάχθηκε:
  - Δεν αξίζει τον κόπο! Κάθε σφαίρα μπορεί να μετρήσει εδώ!
  Ο Φρίντριχ γέλασε:
  - Κάτι που είναι πολύ πιθανό! Ο βασιλιάς έχει φυσίγγια σε μια τσάντα κάτω από τον θρόνο του.
  Η πρώτη παρτίδα σοβιετικών αεροσκαφών πήδηξε ξαφνικά πίσω από ένα κοπάδι γύπες. Πρώτα τους συνάντησαν οι Σαλαμάνδρες. Υπήρξαν απώλειες και από τις δύο πλευρές, περισσότεροι Ρώσοι σκοτώθηκαν. Ο Φρίντριχ άνοιξε πυρ αργά και κατέρριψε μόνο οκτώ αυτοκίνητα. Αλλά εξακολουθεί να είναι μια δύσκολη αρχή. Αλλά μερικά γερμανικά Salamander-3 καταρρίφθηκαν και το Me-262, δεν είναι ξεκάθαρο πώς κατάφερε να ξεπεράσει όλους.
  Αλλά το κύριο πράγμα δεν είχε έρθει ακόμη. Το κοπάδι των κορακιών τελείωσε, οι Γερμανοί πιλότοι πήδηξαν στο χώρο πάνω από το πεδίο Krasnogvardeisky και άρχισε.
  Ένας ολόκληρος στρατός έσπευσε προς τη γερμανική μοίρα και εδώ, στην πραγματικότητα, υπήρχε αεροπορία από αρκετούς αεροπορικούς στρατούς της ΕΣΣΔ. Μια τεράστια αρμάδα αεροσκαφών όλων των τύπων, αλλά κυρίως τα Yakov και μερικά λιγότερα Lagg.
  Ο Φρίντριχ άνοιξε πυρ από απόσταση μεγαλύτερη των έξι χιλιομέτρων. Βυθίστηκε ξανά σε ρεύματα άγριας έκστασης, όταν δεν στοχεύεις, αλλά τα δάχτυλά σου συνεχίζουν να πιέζουν αυτόματα. Όταν δεν υπάρχουν πια σκέψεις, σκέψεις, το σώμα φαίνεται να είναι δικό σου, αλλά είσαι ήδη σαν μαριονέτα άγνωστων δυνάμεων... Και αυτό σημαίνει ότι η σάρκα δεν είναι δική σου, αλλά το πνεύμα του κάτω κόσμου - ακάθαρτες, κακές δυνάμεις. ..
  Λοιπόν, και στο κεφάλι του αγοριού εξολοθρευτή, το τραγούδι άρχισε να ακούγεται πολλές φορές:
  Ανάμεσα σε φίλους, αλλά ταυτόχρονα απομονωμένα,
  Αιχμαλωτισμένος από βάσανα, θλιβερές ανησυχίες!
  Ο κόσμος μας είναι τόσο κουρασμένος από την κακοποίηση,
  Ούτε η έκταση ούτε η ομορφιά φαίνονται!
  Πού μας έφερες - κακό κακό διάβολο;
  Όταν ένας κακός δαίμονας ελέγχει έναν στρατό!
  Σίγουρα θέλουμε στρατιωτική δόξα,
  Αν και κατά βάθος είμαι ένα ποταπό παράσιτο!
  
  Τέτοιο κενό στο σβησμένο πνεύμα,
  Δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγετε από το τέλμα!
  Και θάνατος, αυτός ο πάσσαλος στην αδίστακτη γριά,
  Τι συγκεντρώνει φόρο τιμής στην Αγία Ρωσία!
  
  Η απλή κατανόηση δεν λάμπει,
  Τα πάντα είναι στον Ιστό, απεριόριστη δύναμη!
  Η επιθυμία να ζεις στη γήινη κατοικία,
  Δοκιμάζοντας γλύκα, χαρά, ευτυχία με την αγαπημένη σας!
  
  Αλλά η μοίρα έστειλε τον γιο του στον πόλεμο,
  Εκεί που έπρεπε να ξεχάσουμε την ειρήνη!
  Δεν χρειάζεται να βρίζεις τον Σατανά για αυτό,
  Εμείς οι ίδιοι δεν θέλαμε τίποτα άλλο!
  
  Διασχίζω τον ανεμοστρόβιλο στο αεροπλάνο,
  Έχοντας κάνει ένα twist, και η υπογραφή κίνηση!
  Πιστέψτε με, ο αγωνιστής της Πατρίδος δεν πέθανε,
  Ας παίξουμε μια νεκρική πορεία για τα αποβράσματα!
  
  Ο εχθρός είναι πολυάριθμος, δυνατός,
  Αυτοκίνητα, μαχητικά, βλήματα!
  Θα συντρίψουμε την κολασμένη Βέρμαχτ,
  Τα κατορθώματα της Ρωσίας θα δοξαστούν!
  Ο κομμουνισμός θα έρθει στη Γη, πιστεύω,
  Θα ζήσουμε ευτυχισμένοι - το ξέρω σίγουρα!
  Ο δήμιος των ανθρώπων - ο φασισμός, θα καταρρεύσει,
  Η νίκη θα είναι στην καλοσύνη, το φως του Μάη!
  
  Πατρίδα, γρήγορη πτήση,
  Μας χάρισε μια αγία ζωή!
  Ο ύμνος της Πατρίδας τραγουδάει στις καρδιές μας,
  Άλλωστε παλεύω λυσσαλέα για αυτήν!
  
  Και πιστεύω ότι θα έρθει μια φωτεινή στιγμή,
  Δεν θα γίνουν φόνοι, τα γηρατειά θα χαθούν στην άβυσσο!
  Ο αγώνας θα αναπτυχθεί χωρίς άκρο,
  Η κορυφή θα ορμήσει στα επιτεύγματα των γραμμών!
  
  Και για να μπορέσουμε να φέρουμε τον χρόνο πιο κοντά.
  Τότε πρέπει να πολεμήσεις σαν στρατιώτης της Ρωσίας!
  Για να φτάσει σε όλους όσους δεν είναι ανόητοι,
  Ότι οι Ρώσοι ξέρουν πάντα να πολεμούν!
  Ένα καλό πατριωτικό τραγούδι ακούστηκε στο κεφάλι του Φρίντριχ, αλλά τα δόλια χέρια και τα πόδια του έκαναν ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή, έστελναν οβίδες σε σοβιετικά αεροσκάφη όλων των τύπων και μάρκας. Οι Σοβιετικοί πιλότοι προσπάθησαν να πλησιάσουν και να αρχίσουν μια μάχη... Ο Βόλκα, έχοντας πυροβολήσει περισσότερα από πενήντα οχήματα εν κινήσει, έκανε μια στροφή και απέφυγε τους πυροβολισμούς και την απόπειρα εμβολισμού (έκοψε αυτό το καμικάζι με μικρές ριπές πολυβόλου) . Στη συνέχεια, το αεροπλάνο του νεαρού άσου μετατοπίστηκε και όντας σε κατάσταση μάχης, το αγόρι εκτόξευσε πολλά αεροβόλα. Κόρεψε σε μεγάλο βαθμό έναν αριθμό σοβιετικών μαχητικών που αναδύονταν από τα μετόπισθεν.
  Εδώ ο ίδιος ο Φρίντριχ παραλίγο να εμβολιστεί, αλλά κατάφερε να γλιστρήσει στη γραμμή του πυρός και να συνεχίσει να εξοντώνει τους αντιπάλους του. Αυτή τη φορά, τα δικινητήρια "Πιόνια" έγιναν θύματά του. Ένας αφορισμός πέρασε από τα κεφάλια των αγοριών (τα πιόνια δεν είναι επίσης καρύδια, μελλοντικές βασίλισσες!). Η Χέλγκα τρύπησε στο ραδιόφωνο:
  - Ω, αγαπητή μαμά! Πώς πατάνε!
  Ο Φρίντριχ, εκτελώντας έναν ημιτελή βρόχο, έκοψε τους Σοβιετικούς μαχητές από μεγάλη απόσταση προσπαθώντας να περάσει πίσω από τη Χέλγκα. Ένας από αυτούς ήταν ο "Shopkeeper" (Lagg-5), είχε ένα μεγάλο κόκκινο αστέρι στην άτρακτο... Αυτό σημαίνει ήρωας της ΕΣΣΔ. Το ίδιο το κορίτσι, σε μια επιθετική τροποποίηση του Fokken-Wulf, πυροβόλησε κατά των δεξαμενών του στρατού του Rotmistrov που πλησίαζαν τις γερμανικές θέσεις. Και ταυτόχρονα χτύπησε με μεγάλη ακρίβεια, βουτώντας με επιτυχία.
  Ο Φρίντριχ πολεμούσε ακόμη με εχθρικά αεροπλάνα, ευχαριστώντας νοερά τις προμήθειες για την αύξηση των πυρομαχικών. Κατάφερε μάλιστα να τοποθετήσει έναν προδότη τερματιστή σε ένα άρμα T-34-85, επιλέγοντας αυτό του διοικητή (αυτό φαίνεται από τις κεραίες, που παρά τη σκόνη και την απόσταση, τα αιχμηρά μάτια του Φρίντριχ έβλεπαν εύκολα!).
  Το κάλυμμα της καταπακτής χτυπήθηκε από τρεις οβίδες ταυτόχρονα και το τανκ σταμάτησε...
  Έκανε επίσης ζέστη από κάτω, η εμπροσθοφυλακή της πέμπτης στρατιάς των φρουρών είχε ήδη κυλήσει προς τους γρεναδιέρηδες των SS και τμήματα του Δεύτερου Σώματος.
  Τα πρώτα σοβιετικά οχήματα κύλησαν στην αντιαρματική τάφρο και η ταχύτητά τους επιβραδύνθηκε. Τα πυροβόλα ταχείας βολής των Tigers-5 και Panthers-5 έπεσαν βροχή πάνω τους. Εδώ είναι δυνατοί οι νέοι Γερμανοί: πολεμώντας εξ αποστάσεως• για να αποκτήσουν πλεονέκτημα απέναντί τους, τα σοβιετικά τανκς έπρεπε να εμπλακούν σε κλειστή μάχη. Στήστε μια χωματερή... Αλλά η τακτική απόφαση ήταν ανακριβής, να σκιστεί το ανοιχτό χωράφι όπου είχαν σκαφτεί τάφροι, να συναντήσει τα μηχανήματα που περίμεναν το "θήραμα". Ναι, και να μην πέφτουν ταυτόχρονα μαζικά;
  Είναι αλήθεια ότι τα σοβιετικά Ils, παρά τις σημαντικές απώλειες, εξακολουθούν να διέρχονταν, σαν ένα μικρό μπόξερ που βουτάει κάτω από την εμπλοκή ενός γίγαντα, προς τις εχθρικές δεξαμενές, προκαλώντας ζημιές, μεταξύ άλλων με μικρές βόμβες. Είναι αλήθεια ότι σε μερικά "Tigers"-5 στάθηκαν στην κορυφή του διχτυού, αλλά για πολλά οχήματα, το γερμανικό πεζικό αναγκάστηκε να εγκαταστήσει προστασία κυριολεκτικά εν κινήσει.
  Ο Φρειδερίκος σκέφτηκε ότι αν οι Ρώσοι είχαν δώσει μια πιο συγκεντρωμένη επίθεση, θα είχαν πολύ περισσότερες πιθανότητες να πάρουν "πολλά χρήματα" και μια συμφέρουσα στενή μάχη.
  Το εμβολισμό από τους κόκκινους πιλότους συνεχίστηκε, αλλά για παράδειγμα ενάντια στο πολύ ευκίνητο Salamander-3, αυτή η τακτική δεν απέδωσε τους αναμενόμενους καρπούς. Οι απώλειες της γερμανικής αεροπορίας αυξήθηκαν, όπως, μάλιστα, σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό των σοβιετικών. Αλλά αυτή δεν ήταν πια μια μάχη χωρίς ανταπόκριση. Πολλοί Σοβιετικοί πιλότοι είχαν αξιοπρεπή εμπειρία, δεν ήταν για τίποτα που κάλυπταν τη Μόσχα, οπότε οι Ναζί υπέφεραν πολύ.
  Ο Φρίντριχ, του οποίου τα ένστικτα ήταν απίστευτα αιχμηρά, πάντα απέφευγε τα χτυπήματα και χτυπούσε διαισθητικά τους πιο επικίνδυνους σοβιετικούς μαχητές. Προσπαθώντας να νοκ άουτ τους ηγέτες. Το έκανε και λειτούργησε χωρίς αστοχίες. Παρεμπιπτόντως, υπήρχε ένα κενό στο κεφάλι μου και μια έλλειψη αντίληψης της μάχης ως τέτοιας. Το σώμα αντέδρασε, οι στόχοι πιάστηκαν, δεν υπήρξαν αστοχίες. Αρκετές φορές έφτασε και στα τανκς.
  Και πολλές εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες αεροσκάφη όλων των τύπων έλαμψαν και τρεμόπαιξαν μπροστά στα μάτια μας. Για παράδειγμα, ο Huffman στο He-362 του... Πολεμάει με ιδιαίτερο τρόπο, ταχύτητα, τράνταγμα ενός τζετ, και τα συντρίμμια πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις... Και οι Ρώσοι δεν είναι και κακοί... Αλλά πού είναι ο Kozhedub, ήρθε η ώρα να κόψουμε το ρεύμα... Ο Φρίντριχ κινείται στο ελάχιστο, τώρα δεν χρειάζεται να στρίψετε, χτυπήστε με φειδώ, αλλά μόνο, μετακινώντας ελαφρά από την ήττα..
  Τα πυρομαχικά τελειώνουν, όπως και τα καύσιμα στις δεξαμενές και καταφθάνουν εντυπωσιακές ενισχύσεις από τις γερμανικές θέσεις. Οι Σαλαμάνδρες, ακόμη και μερικά τρομερά Me-362, είναι οι πρώτοι που μπαίνουν στη μάχη, ακολουθούμενοι από την υπόλοιπη συμμορία του Χίτλερ. Και πάλι, κυλώντας μπροστά... Τα σοβιετικά αεροπλάνα αρχίζουν επίσης να υποχωρούν. Ξεμένουν από καύσιμα, και οι απώλειές τους έχουν ξεπεράσει κάθε νοητό και ασύλληπτο όριο. Ο Φρίντριχ επιστρέφει και ρωτά τη Χέλγκα:
  - Ολα ειναι καλά?
  Το κορίτσι απαντά:
  - Το αεροπλάνο είναι σε κίνηση! Νοκ άουτ έξι τανκς και ένα μαχητικό...
  Ο Φρίντριχ σφύριξε:
  - Ναι, ξεπέρασες ακόμα και εμένα στον αριθμό των κατεστραμμένων τανκς. Προσωπικά κατέστρεψα μόνο πέντε αυτοκίνητα με φίμωτρα!
  Η Χέλγκα γέλασε.
  - Πόσα αεροπλάνα;
  - Αεροπλάνα; - Αριθμοί άστραψαν στο κεφάλι του Φρίντριχ... - Ακριβώς τριακόσιοι ένα! Νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Τι επίτευγμα...
  Η Helga αναφώνησε:
  - Είσαι απλά ένας ιππότης! Όχι, σύντομα ο θεός της καταστροφής. Ο ίδιος ο μεγάλος Κάλι... Universal μαχητής!
  Ο Φρίντριχ διόρθωσε ευγενικά:
  - Στην πραγματικότητα, η Κάλι δεν είναι θεός, αλλά θεά του κακού. Γυναίκα δηλαδή, αν και πολύ σεβαστή και δημοφιλής θεότητα στον Ινδουισμό. Της έχουν χτιστεί πολλοί ναοί και της γίνονται προσευχές.
  Το αγόρι ξαφνικά παρατήρησε ότι είχε γρατσουνίσει έντονα το γόνατό του στο μοχλό. Και ορκίστηκε:
  - Ανάθεμα! Δεν άξιζε να κάνω μια στροφή σε ένα τόσο βαριά οπλισμένο όχημα.
  Η Helga είπε με ανησυχία:
  - Και η επόμενη πτήση σας είναι χωρίς εμένα;
  Ο Φρίντριχ επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Ναι, το Fokken σας θα εξακολουθεί να ανεφοδιάζεται και να φορτίζεται, αλλά το δικό μου είναι ήδη έτοιμο. Απλά μην το λες, φρόντισε μόνο τον εαυτό σου!
  Η Helga δήλωσε αποφασιστικά:
  - Οχι! Η συμβουλή μου σε εσάς είναι να πολεμήσετε και να παλέψετε όσο καλύτερα μπορείτε... Αν είναι δυνατόν.
  Τα αεροπλάνα προσγειώθηκαν και ο Φρίντριχ έτρεξε στο επόμενο αυτοκίνητο. Ο επιλεγμένος συνδυασμός του Me-362 και του επιθετικού F -490 ήταν ο βέλτιστος για το superass όλων των εποχών.
  Ο Φρίντριχ, νιώθοντας τα αιχμηρά, τραχιά πεντάλ του Fokken-Wulf-4 με τα γυμνά του πόδια, άρχισε να σπρώχνει την ταχύτητα και να τραγουδά μαζί:
  - Πετάω για μάχη! Θα πατήσω το πλάσμα στη σκόνη!
  Η μάχη στο Krasnogvardeysk συνεχίστηκε. Εκτός από τα τανκς του ίδιου του στρατού του Rotmistrov, εκατόν πενήντα σοβιετικά οχήματα, που ελήφθησαν από τη νότια πλευρά και την περιοχή Kashirnsky του σοβιετικού μετώπου, έφτασαν επίσης στο πεδίο της μάχης. Είναι αλήθεια ότι μόνο η πρώτη παρτίδα αυτοκινήτων έχει φτάσει μέχρι στιγμής. Η σοβιετική αεροπορία επίσης δεν σκέφτηκε να τα παρατήσει, αλλά δεν ήταν ακόμη ιδιαίτερα ενεργή.
  Ο Φρειδερίκος άρχισε να δουλεύει στα τανκς, χρησιμοποιώντας τα όπλα του που δημιουργήθηκαν ειδικά για αυτό το σκοπό. Κατά τη γνώμη του, το διαμέτρημα 37 χιλιοστών εξακολουθούσε να είναι το βέλτιστο κατάλληλο για αυτό το σκοπό. Για παράδειγμα, ο Rudel, με τέτοια όπλα, χωρίς κανένα combat trance, κατέστρεψε, ή μάλλον, το πιο δίκαιο, χτύπησε 534 τανκς σε όλη τη διάρκεια του πολέμου. Αλλά υπήρχε ένας συνηθισμένος άνθρωπος, όχι ο Φρίντριχ. Το αγόρι θυμήθηκε πώς ο πατέρας του είπε στη μητέρα του ότι η συνδυασμένη επίδραση στο παιδί που φέρεται στη μήτρα, εκτός από την εκδήλωση φαινομενικών ικανοτήτων καθώς προχωρά η εφηβεία, μπορεί να μετατρέψει τον απόγονο σε ψυχοπαθή...
  Ίσως η πολεμική του έκσταση, και η υπερδύναμη αυτού του πολεμιστή, να είναι επίσης συνέπεια μιας επιρροής, η φύση της οποίας είναι άγνωστη σε αυτόν.
  Αλλά εδώ έρχονται τα τανκς, για τον πιλότο οι κινήσεις τους φαίνονται αργές, και ακόμη περισσότερο για τον Φρίντριχ. Ο νεαρός άσος άρχισε να χτυπάει από το χέρι από οριζόντιο επίπεδο. Απλώς σουτάρει και χτυπάει. Αναλαμπές φωτός από μικρές εκρήξεις, καταπακτές διαπερασμένες. Πολλά αυτοκίνητα παίρνουν φωτιά σε αυτή την περίπτωση, αφού οι δεξαμενές αερίου βρίσκονται στο διαμέρισμα μάχης. Και καταστροφή, η κάννη του Τ-34 πέταξε σαν τη γλώσσα της σφεντόνας.
  Συχνά οι οβίδες προκαλούσαν την έκρηξη των πυρομαχικών. Και αυτό με τη σειρά του...
  Ο Φρίντριχ δεν σκέφτηκε τέτοια μικροπράγματα, παρακολούθησε την εικόνα όταν, έχοντας υποστεί μεγάλες απώλειες και συνειδητοποιώντας τη ματαιότητα των προσπαθειών διάρρηξης, τα τανκς των φρουρών κινήθηκαν γύρω από τις τάφρους που έσκαψαν ο σοβιετικός λαός.
  Όμως και εδώ τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Δύο δωδεκάδες "Super Ferdinands" κατάφεραν να πλησιάσουν. Είχαν, δυστυχώς, ισχυρότερα χαρακτηριστικά οδήγησης, χάρη στη χρήση αμερικανικών κινητήρων.
  Σοβιετικά οχήματα περνούσαν σε ένα ανοιχτό πεδίο, πράγμα που σήμαινε ότι τα θρυλικά μαχητικά μπορούσαν να χτυπήσουν από μόλις τρία χιλιόμετρα μακριά. Φυσικά, οι "Superferdinands" αστόχησαν, αλλά ο υψηλός ρυθμός πυρκαγιάς των αντιαεροπορικών όπλων τους επέτρεψε να χτυπούν αρκετά συχνά. Επιπλέον, το χωράφι είχε σκαφτεί πολύ και οργώθηκε με οβίδες και το T-34-85 δεν μπορούσε να κερδίσει ταχύτητα. Αλλά εξακολουθούσαν να κινούνται σαν άξονας κατά τη διάρκεια μιας έκρηξης. Και τα Panthers-5 και τα ευκίνητα American Witches-5, αντιτορπιλικά τανκς υψηλής ταχύτητας, έσπευσαν να βοηθήσουν το Ferdinand-4.
  Ο Φρίντριχ προσπάθησε να χτυπήσει (καθαρά υποσυνείδητα) τους διοικητές. Ακόμα και τα δάχτυλά μου ήταν στριμωγμένα από την ένταση. Και υπήρχαν φρούτα! Ο νεαρός τερματιστής, από μια οριζόντια προβολή, έριξε σαράντα δύο άρματα μάχης T-34, τρία KV-s και δύο Su-122. Θα μπορούσαν να υπήρχαν άλλα τρία αυτοκίνητα, αλλά αποσπάστηκαν από μια επιδρομή σοβιετικών μαχητικών, και το πιο σημαντικό από αεροσκάφη επίθεσης. Ο Φρίντριχ άρχισε να εκτοξεύει ένα πυροβόλο αέρα 37 χιλιοστών και δύο πυροβόλα των 20 χιλιοστών (επίσης αρκετά καταστροφικό αν χτυπήσετε ένα φως ή μια δεξαμενή αερίου ή μια μηχανή) χρησιμοποιώντας τα.
  Υπάρχουν είκοσι επτά αεροσκάφη συνολικά, και υπάρχουν δεκαοκτώ Ilov... Καθόλου άσχημα, λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία κάθε τανκ, ακόμα και αυτών που έχουν υποστεί ζημιά σε αυτή την πεισματική μάχη... Αρκετά T-34-85 επιτάχυναν και τελικά έσπασαν για να κλείσουν εύρος. Τώρα το ελαφρά θωρακισμένο αμερικανικό "Witches"-5 τυλίχτηκε στις φλόγες.
  Ο Φρίντριχ είδε το επιθετικό αεροσκάφος του Hans-Ulrich Rudel. Αυτός ο διάσημος άσος, φαίνεται, αποφάσισε επίσης να αντικαταστήσει το Stuka με το ισχυρότερο και ταχύτερο Fokken-Wulf-5. Το έμβλημα της δάδας του είναι γνωστό σε όλους. Ρώτησε τη Φρειδερίκη:
  - Τι κάνεις, Άγγελε του Θανάτου!
  Το Terminator Boy απάντησε:
  - Τα πράγματα είναι στη Γκεστάπο, αλλά έχω επιτεύγματα!
  Ο Ρούντελ διαβεβαίωσε:
  -Και καλά πάω! Πώς καταφέρνετε όμως να πυροβολείτε με τόση ακρίβεια και ταχύτητα και μάλιστα από οριζόντιο επίπεδο;
  Ο άσος, γελώντας, απάντησε ή και τραγούδησε:
  - Ξέρω σίγουρα ότι όλα τα αδύνατα είναι δυνατά! Βρείτε το διαμάντι των βασιλιάδων της Γης σε τρεχούμενο νερό!
  - Δεν πειράζει, θα φτάσω τα τριάντα μέχρι το τέλος της ημέρας! - υποσχέθηκε ο Ρούντελ.
  Επιστροφή, αντικατάσταση του αεροσκάφους και πάλι το αυθεντικό Me-362, ένα αεροσκάφος που, εκτός από τρύπες από σφαίρες στα φτερά, δεν υπέστη καμία ζημιά υπό την ηγεσία του Βόλκα. Και φυσικά η μάχη των τανκς...
  Έκανε ζέστη στο Krasgvardeisky. Στήλες της Πέμπτης Στρατιάς Φρουρών και ταξιαρχίες που απομακρύνθηκαν από άλλα μέτωπα ανασύρθηκαν. Οι ενισχύσεις σύρθηκαν επίσης στους Γερμανούς, συμπεριλαμβανομένων δώδεκα αμερικανικών αντιτορπιλικών αρμάτων μάχης, των τελευταίων M-18 με πυροβόλα 110 χλστ. Αυτά τα οχήματα δεν ήταν κατώτερα σε καταστροφική ισχύ από τα πυροβόλα Tiger-5, διαμέτρημα 105, και χτύπησαν καλύτερα το T-34, αφού ήταν λιγότερο επιρρεπή σε ρισχετισμό. Το ίδιο το όπλο είναι επίσης κατασκευασμένο από μετασκευασμένο αμερικανικό αντιαεροπορικό πυροβόλο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι γρήγορο. Μόνο η θωράκιση είναι πιο αδύναμη από τις γερμανικές, αλλά και πάλι 186 χιλιοστά είναι αρκετά για να κρατήσει ένα βλήμα στο μέτωπο. Επιπλέον, το T-34-85 συχνά λερώνεται ενώ βρίσκεται σε κίνηση.
  Ο Φρίντριχ, ακόμα σε απόσταση, ένιωσε το τσουνάμι που πλησίαζε ένα νέο κύμα αεροσκαφών του Κόκκινου Στρατού. Αυτό σημαίνει ότι ενώ δεν υπάρχει χρόνος για τα άρματα μάχης, τα οποία είναι σχεδόν κλειδωμένα μεταξύ τους σφιχτά, είναι προτιμότερο να αφήσετε το επιθετικό αεροσκάφος να τα φροντίσει. Ανάμεσά τους, παρεμπιπτόντως, μπορείτε να δείτε πολύ βαριά οπλισμένα και θωρακισμένα Non-329. Τόσο τα επιθετικά αεροσκάφη όσο και τα αντιτορπιλικά είναι ισχυρά. Ειδικά με τα πυροβόλα Ra-44 των 88 χιλιοστών, που διαπερνούν όχι μόνο την οροφή του άρματος, αλλά και το μέτωπο. Μόνο στην εναέρια μάχη, αυτό το μηχάνημα, για να το θέσω ήπια, δεν είναι τόσο ευέλικτο όσο η "φοράδα εργασίας" Fokken-Wulf.
  Ανάμεσα στα αεροσκάφη επίθεσης, ο Φρίντριχ παρατήρησε το αεροπλάνο της Helga. Λοιπόν, φυσικά, ξανά στη δράση.
  Το αγόρι εξολοθρευτής, κατεβαίνοντας ελαφρά στην πορεία, θα κόψουμε τρία τανκς και ένα αυτοκινούμενο όπλο-76, τραγούδησε:
  - Θα κάνουμε παράσταση! Απλά η υψηλότερη σούπερ κατηγορία!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 18.
  Η Helga απάντησε πρόθυμα:
  - Φυσικά και σε πιστεύω! Δεν έδωσα την καρδιά μου στο θηρίο! Η απάντηση θα σας δοθεί - το πιστεύετε ή όχι;
  Αντί να απαντήσει, ο Φρίντριχ άρχισε να πυροβολεί από μεγάλη απόσταση από κάτω... Και μετά κέρδισε ύψος.
  Υπήρχαν αρκετά σοβιετικά αεροσκάφη, αλλά ακόμα λιγότερα από την πρώτη φορά. Οι πιλότοι της Luftwaffe ένιωθαν αρκετά σίγουροι, σαν μαθητής της πρώτης τάξης που είχε χτυπήσει έναν ενοχλητικό συνομήλικο σε ένα άγνωστο σχολείο και κυριολεκτικά είχε κυριευτεί από δύναμη.
  Οι Σοβιετικοί πιλότοι έγιναν πιο πονηροί και αφού δέχθηκαν επίθεση, χωρίστηκαν αμέσως σε ομάδες, προσπαθώντας να τραβήξουν τους Γερμανούς προς τον εαυτό τους. Ο Φρειδερίκος τους επιτέθηκε, ανεβαίνοντας στο λόφο. Για αυτόν, ωστόσο, η άρνηση του εχθρού να εξαπολύσει απευθείας επίθεση απλώς διευκόλυνε την τακτική. Αλλά άλλοι Γερμανοί μαχητές πήγαν στη μάχη.
  Ο Φρίντριχ σημείωσε εκνευρισμένος ότι οι Non-362 ήταν συνήθως μπροστά του. Αλλά δεν πειράζει, από μια μεγάλη απόσταση πολλών χιλιομέτρων, κανείς δεν ξέρει πώς να μειώσει.
  Και οι "Salamanders"-3, όπως τα παιδικά χάρτινα αεροπλάνα, πηδάνε, πηδάνε σαν καρχαρίας στα κύματα και οι ίδιοι παίρνουν...
  Ο Φρίντριχ επέλεξε το θύμα του, το αεροπλάνο διοίκησης, και δεν πρόλαβε να σκεφτεί πώς καταρρίφθηκε αυτό το αεροπλάνο. Το αγόρι είχε ένα ηθικό δίδαγμα:
  - Μπορείς να χάσεις σε έναν πόλεμο, σε αντίθεση με τον αθλητισμό, μία φορά, αλλά μπορείς να κερδίσεις σε έναν πόλεμο, σε αντίθεση με ένα παιχνίδι, ατελείωτα! Ωστόσο, μόνο τα κομμάτια του ηττημένου πετούν από το ταμπλό• ο νικητής τοποθετεί ακόμη και προηγουμένως κατεδαφισμένες μονάδες μάχης στο ταμπλό!
  Ο αγώνας όμως έγινε αισθητός και στον αγωνιστικό χώρο. Για παράδειγμα, ο Wittmann είναι ήδη αρκετά έμπειρος άσος στο τανκ, πολέμησε στον Τίγρη. Αυτός και ο πυροβολητής αστοχούσαν επίσης αρκετά συχνά, αν και το τανκ γύριζε εύκολα. Ο πυροβολητής Σλάιχ μόλις πρόλαβε να σκουπίσει τον ιδρώτα από το πρόσωπό του. Αυτό το ατσαλένιο τέρας έχει ήδη χτυπηθεί στο μέτωπο αρκετές φορές, αλλά μέχρι στιγμής έχει γίνει ρικόσου. Ο Wittmann ούρλιαξε στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Αφήστε τους να πλησιάσουν, μην είστε νευρικοί ή...
  Οι εντυπώσεις ενός συμμετέχοντος στη μάχη, του Υπαρχηγού του Επιτελείου της 31ης Ταξιαρχίας Αρμάτων, ο οποίος πρόσφατα έγινε ήρωας της Σοβιετικής Ένωσης, ο Γκριγκόρι Πενέζκο, μίλησε επίσης για την ανθρώπινη κατάσταση σε αυτές τις τρομερές συνθήκες. ... Έμειναν βαριές εικόνες μπροστά στις νοερές μου εικόνες... Ακούστηκε τέτοιος βρυχηθμός που πιέστηκαν τα τύμπανα, κυλούσε αίμα από τα αυτιά. Το συνεχές βρυχηθμό των μηχανών, το χτύπημα του μετάλλου, το βρυχηθμό, οι εκρήξεις των οβίδων, το άγριο κροτάλισμα σχισμένου σιδήρου... Από αιχμηρές βολές, πυργίσκοι κατέρρευσαν, όπλα στράφηκαν, πανοπλίες έσκασαν, τανκς εξερράγησαν.
  Το αδιαπέραστο βαρύ Patton-3, προσπάθησαν να πάρουν το σοβιετικό T-34-85 σχεδόν ασήμαντο. Αυτός γρύλισε, η θωρακισμένη πανοπλία φούσκωσε. Οι "Witches"-4 γλίστρησαν και προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν τον ελιγμό μόνοι τους. Σαν να ήταν ένας στρατός αλόγων αρχαίων ιπποτών που επρόκειτο να νικήσουν ο ένας τον άλλον. Συχνά και τα δύο τανκς πυροβόλησαν και ανατίναξαν το ένα το άλλο.
  Πυροβολισμοί στις δεξαμενές αερίου πυρπόλησαν αμέσως τις δεξαμενές. Οι καταπακτές άνοιξαν και τα πληρώματα του τανκ προσπάθησαν να βγουν έξω. Ο Γρηγόρης είδε έναν νεαρό υπολοχαγό, μισοκαμένο, κρεμασμένο στην πανοπλία. Πληγωμένος δεν μπορούσε να βγει από την καταπακτή. Και έτσι πέθανε. Δεν υπήρχε κανείς τριγύρω να τον βοηθήσει. Οι στρατιώτες έχασαν την αίσθηση του χρόνου, δεν ένιωσαν δίψα, ζέστη, ούτε καν χτυπήματα στη στενή καμπίνα του τανκ. Μια σκέψη, μια επιθυμία - όσο είσαι ζωντανός, νίκησε τον εχθρό. Τα σοβιετικά πληρώματα αρμάτων μάχης, που βγήκαν από τα κατεστραμμένα οχήματά τους, έψαξαν στο πεδίο για εχθρικά πληρώματα, που έμειναν επίσης χωρίς εξοπλισμό, και τα χτυπούσαν με πιστόλια, παλεύοντας σώμα με σώμα.
  Μια εικόνα στο ύφος του σουρεαλισμού ενός καπετάνιου που, σε κάποιο παροξυσμό, σκαρφάλωσε στην πανοπλία ενός κατεστραμμένου γερμανικού Tiger-5 και χτύπησε την καταπακτή με ένα πολυβόλο για να "καπνίσει" τους Ναζί από εκεί. Ο διοικητής της δεξαμενής εταιρείας, Chertorizhsky, έδρασε πολύ γενναία. Νοκ άουτ, μέσα από τον ανεμοστρόβιλο των οβίδων, έσπασε στην πλευρά του εχθρού "Τίγρη"-5, αλλά ο ίδιος χτυπήθηκε. Πηδώντας έξω από το αυτοκίνητο, τα βυτιοφόρα έσβησαν τη φωτιά. Και ξαναπήγαν στη μάχη.
  Το τελευταίο κοχύλι της Helga τρύπησε την οροφή του τανκ του Grigory Penezhko. Η οβίδα χτύπησε τη δεξαμενή αερίου και όλα τυλίχτηκαν στις φλόγες. Οι φλόγες κατέκαψαν τα σοβιετικά πληρώματα αρμάτων μάχης, αναγκάζοντάς τα να πηδήξουν από τις καταπακτές. Όμως ο ίδιος ο Γκριγκόρι, που τραυματίστηκε, δεν πρόλαβε να πεταχτεί έξω... Κάηκε ζωντανός, καταλαβαίνοντας στη φύση τι είναι ο κάτω κόσμος...
  Ο Φρίντριχ, βλέποντας ότι το εχθρικό αεροσκάφος είχε ήδη σοφιστεί και προσπαθούσε να πετάξει μακριά χρησιμοποιώντας συνδυασμένη δράση, επιτέθηκε ο ίδιος στα τανκ... Πράγματι, οι Γερμανοί δυσκολεύτηκαν πολύ, αν και τα πιο βαριά οπλισμένα βρετανικά άρματα μάχης Challenger μπήκαν στη μάχη ( τα πληρώματα είναι επίσης από τους γιους της Βρετανίας και πυροβολούν εξαιρετικά με ακρίβεια!) .
  Ο Φρίντριχ είναι γεμάτος δαιμονική ενέργεια και ενθουσιασμό, είναι έτοιμος να σαρώσει μόνος του τα πάντα και τους πάντες, ακόμα κι αν χρειαστεί να πολεμήσει έναν ολόκληρο στρατό δεξαμενών και ακόμη περισσότερο έναν αεροπορικό στρατό. Αλλά πρέπει να επιστρέψουμε, τα καύσιμα και τα πυρομαχικά τελειώνουν, γι' αυτό, απογειώνουμε, καταρρίπτοντας πενήντα επτά αεροσκάφη και χτυπώντας τριάντα ένα τανκς και έξι αυτοκινούμενα όπλα, συν δύο ακόμη τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, τρία Katyusha, τέσσερα Andryusha, αυτοκίνητα που προσπάθησαν να πάνε προς τα πίσω.
  Η Helga παρατήρησε:
  - Οι Ρώσοι έχουν ένα τραγούδι για τις γυναίκες στα χωριά μας! Και δεν έχουμε μόνο μαχόμενες γυναίκες, αλλά άντρες, αυτό που χρειαζόμαστε!
  Ο Φρίντριχ συμφώνησε:
  - Οι άντρες μας είναι καλά, αλλά οι γυναίκες είναι καλύτερες!
  Η Helga είπε πονηρά:
  - Μια γυναίκα κερδίζει χύνοντας δάκρυα, ένας άντρας κερδίζει κάνοντας τα να ρίξουν!
  Ο Φρίντριχ, βγάζοντας τα δόντια του, παρατήρησε:
  - Αφού κάνουμε αστεία, σημαίνει ότι δεν είναι όλα τόσο άσχημα σήμερα!
  Στην επόμενη πτήση πρέπει να πετάξεις μόνος... Λοιπόν, αν είναι έτσι, τότε δεν έχει νόημα να αποθαρρύνεσαι... Έχει πολύ ζέστη στο Fokken-Wulf με αερόψυκτο κινητήρα. Είναι πολύ ζεστό, ο κινητήρας, συν ο ήλιος, συν λίγος χρόνος για να κρυώσει. Ο ίδιος ο Φρίντριχ έμεινε έκπληκτος πώς δεν είχε ακόμη καταρρεύσει κάτω από ένα τόσο άγριο φορτίο. Άλλωστε είναι στοιχειώδες... όλα τα μέσα είναι φαγωμένα...
  Τα σοβιετικά τανκς εξαντλήθηκαν τελείως... Παρ' όλα αυτά, έφθασαν πάλι οι ενισχύσεις στους Γερμανούς, και σχεδόν όλα τα επιθετικά αεροσκάφη ρίχτηκαν στη μάχη... Αλλά και ο Ροτμίστροφ έλαβε ενίσχυση... Τα ίδια τανκς από άλλο μέτωπο.
  Αλλά ο αέρας είναι πολύ πιο ήρεμος, αν και εμφανίζονται ξεχωριστές παρτίδες μαχητικών ή επιθετικών αεροσκαφών.
  Ο Φρίντριχ επαναλαμβάνει τις προηγούμενες αποδεδειγμένες τακτικές του• ξέρει ήδη ότι δεν θα τον απογοητεύσει. Και οι Γερμανοί...
  Γίνεται επίσης μια ανασυγκρότηση, αφού τα περισσότερα από τα σοβιετικά τανκς έχουν ήδη καταστραφεί, τότε μπορούμε να προσπαθήσουμε να επιτεθούμε στον εαυτό μας... Ο Wittmann παρατήρησε με θλίψη:
  - Οκτώ τανκς χτυπήθηκαν... Καλό για μια μέρα, αλλά κακό για τέτοια μέρα...
  Ο πυροβολητής διόρθωσε:
  - Για την ακρίβεια δώδεκα...
  Ο Βίτμαν διέκοψε:
  - Τέσσερα κατεστραμμένα οχήματα όταν οι Ρώσοι πέρασαν μέσα από μια βαθιά αντιαρματική τάφρο δεν μετράνε! Ήταν στοιχειώδες. Και τα πυρομαχικά πρέπει να αναπληρωθούν...
  Αλλά τα σοβιετικά τανκς όρμησαν ξανά προς τα εμπρός όταν τα επιθετικά αεροσκάφη άρχισαν ειδικά να τα καταφέρουν. Συγκεκριμένα, ο Φρίντριχ, ο οποίος εκτόξευσε πενήντα πέντε οβίδες, εκ των οποίων σαράντα εννέα άρματα μάχης Τ-34 και έξι αυτοκινούμενα πυροβόλα. Και του πήρε πεντέμισι λεπτά... Έτσι ήταν η μάχη... Φυσικά, θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη... Ο Φρίντριχ σκέφτηκε, γιατί να πυροβολούσε από δύο κανόνια ταυτόχρονα; Και ένα είναι αρκετό... Στο μεταξύ...
  Η Helga τον συνάντησε στο αεροδρόμιο, τον φίλησε τόσο θερμά στα χείλη του και του ψιθύρισε:
  - Αυτή είναι η ενσάρκωση του ιπποτισμού - Δον Κιχώτης!
  - Τι είπες? - Ο Φρίντριχ έχασε την ψυχραιμία του.
  Το κορίτσι διόρθωσε αμέσως τον εαυτό της:
  - Συγγνώμη λυκάκι... Ήθελα να πω Λάνσελοτ!
  Ο άσσος είπε:
  - Τότε αυτό είναι άλλο θέμα! Άλλωστε, ο Δον Κιχώτης είναι μια παρωδία ενός ιππότη. Ένα είδος γελοιοποίησης του ανόητου ιπποτισμού και της ανιδιοτελούς αρχοντιάς!
  Η Helga συμφώνησε:
  - Γενικά, το καταλαβαίνω! Αλλά...
  Ο Φρίντριχ διέκοψε το κορίτσι:
  - Στα αεροπλάνα γρήγορα!
  Τα πληρώματα και οι πιλότοι των Σοβιετικών αρμάτων φαίνεται ότι έκαναν μια τελευταία προσπάθεια να ανατρέψουν το ρεύμα μιας εξαιρετικά ανεπιτυχούς μάχης. Ο στρατηγός Γκόθα, ως έμπειρος διοικητής που είχε ήδη μελετήσει διεξοδικά τις ρωσικές τακτικές, δεν βιαζόταν να επιτεθεί, αλλά έγειρε ελαφρώς προς τα πίσω για να εκμεταλλευτεί πλήρως το πλεονέκτημα στη δύναμη πυρός. Και φυσικά, στην κράτηση. Αυτή είναι η τακτική ενός ψηλού πυγμάχου που υποχωρεί μπροστά σε έναν κοντό, λειτουργεί ως νούμερο δύο, αλλά δεν επιτρέπει στον κοντό πίντσερ να κλείσει την απόσταση και να αποκτήσει πλεονέκτημα. Λοιπόν, ο Ροτμίστροφ δεν έχει άλλη επιλογή! Ή επίθεση ή πεθάνει! Το τελευταίο είναι καλύτερο, αν και συνδυάζονται εύκολα και τα δύο!
  Λοιπόν, ο Φρίντριχ πρέπει να πολεμήσει και με την αεροπορία... Είναι επίσης μάχη, και ο εχθρός είναι γενναίος...
  Αλλά πρώτα, το αγόρι εξολοθρευτής πυροβόλησε δεκαπέντε επιθετικά άρματα μάχης T-34-85. Τόσο αιθέρια σε μια έκρηξη...
  Η Helga αναφώνησε:
  - Είσαι ο αυτοκράτορας του αέρα! Έτσι μπορεί να δοξαστεί το Τρίτο Ράιχ!
  Η Φρειδερίκη της απάντησε:
  - Και είναι ήδη διάσημος! Και δεν χρειάζεται να επαινείς!
  Η Helga φώναξε:
  - Και τον δοξάζεις ακόμα περισσότερο!
  - Θα προσπαθήσει! - γρύλισε ο Φρίντριχ.
  Ξανέπεσε σε μια υπερμάχη έκσταση. Περίεργες σκέψεις στριφογύριζαν στο κεφάλι του αγοριού. Για παράδειγμα, τι θα του συμβεί μετά τη νίκη του Τρίτου Ράιχ; Φυσικά, η προστασία της συζύγου του αυτοκράτορα θα του παράσχει την υψηλότερη θέση και ο γιος του θα γίνει ο κληρονόμος της Μεγάλης Αυτοκρατορίας. Συναρπαστικές προοπτικές! Και οι Ρώσοι, τελικά, έμαθαν την τάξη και την πειθαρχία που ούτε ο ματωμένος Γεωργιανός Στάλιν δεν μπορούσε να τους διδάξει.
  Αν και, φυσικά, η νίκη είναι ακόμα μακριά... Ή μπορεί ο μαχητής να την πάρει και να την γυρίσει, πέφτοντας στο Fritz. Να σκοτώσεις πολλές δεκάδες φασιστικά οχήματα όπως αυτό και να επιστρέψεις στην ΕΣΣΔ ως ήρωας;
  Αλλά θα τον βοηθήσει αυτό αν πυροβοληθούν οι ήρωες του πολέμου που δραπέτευσαν από την αιχμαλωσία και... Ο Στάλιν δεν εμπιστεύεται κανέναν καθόλου, είπε ότι δεν έχει γιο, τον Γιακόβλεφ! Οπότε αυτός, ο Φρίντριχ, δεν μπορεί πια να γυρίσει πίσω... Ειδικά μετά από αυτό που έκανε... Θα μπορούσε να είχε διαφύγει στην ΕΣΣΔ αμέσως, όταν μόλις του έδωσαν το Στούκα. Θα το είχαν συγχωρήσει το αγόρι... Λοιπόν, ίσως να τον έστελναν σε τάγματα ποινικών, και αν είχε καταρρίψει και μερικούς από τους Ναζί... Ναι, είχε την ευκαιρία να επιστρέψει... Αλλά τώρα, στο την ΕΣΣΔ, δεν θα τον γλυτώσουν, έχει γίνει πολύ ματωμένος...
  Ο Φρίντριχ σκέφτηκε, γιατί δεν πήγε στο πλευρό των Σοβιετικών; Λοιπόν, εντάξει, εντάχθηκε στο Hitler Jugent όταν βρέθηκε στο κέντρο του Βερολίνου• εκείνη την εποχή δεν είχε άλλη ευκαιρία για επιβίωση. Γιατί όμως σκότωσε τους επιτρόπους; Θα μπορούσε απλά να το είχε σβήσει... Γιατί ξύπνησε ξαφνικά μέσα του ένα θηρίο... Ούτε θηρίο, γιατί τα ζώα σκοτώνουν συνήθως για να φάνε ή από πείνα. Ο άνθρωπος μετέτρεψε τη δολοφονία σε διασκέδαση, έγινε χειρότερος από τίγρη...
  Τι του συνέβη που ο φόνος άρχισε να φέρνει χαρά, και η επιθυμία να ανέβει στο Τρίτο Ράιχ και να κάνει καριέρα κατέστρεψε ολόκληρο το είναι του; Ποιος έγινε;Γιατί έχασε την αίσθηση του πατριωτισμού και της στοργής για τον λαό του;
  Ωστόσο, έχει πραγματικά ένα; Εδώ είναι ο ίδιος στρατηγός Vlasov ή Boris Alekseevich Smyslovsky. Και εδώ ήταν μια περίεργη προσωπικότητα, που φαινόταν υποδειγματικός εκπρόσωπος του ευγενούς σώματος της Τσαρικής Ρωσίας. Και έπρεπε να πάει στο πλευρό του Χίτλερ και άλλων φασιστών. Αξιωματικός του Ρωσικού Αυτοκρατορικού Στρατού, λοχαγός. Μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο φυλακίστηκε στην Πολωνία και στη συνέχεια μετανάστευσε στη Γερμανία. Εισήλθε στη θητεία του γερμανικού στρατού. Από το 1928 έως το 1932 σπούδασε στα Ανώτατα Μαθήματα στο Στρατιωτικό Τμήμα (Ακαδημία Γενικού Επιτελείου) του Ράιχσβερ. Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου συμμετείχε ενεργά στη συγκρότηση ρωσικών εθελοντικών μονάδων. Πίστευε ότι οι Γερμανοί θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στην αποκατάσταση της Ρωσίας: "Η νίκη των γερμανικών στρατών θα έπρεπε να μας οδηγήσει στη Μόσχα και να μεταφέρει σταδιακά την εξουσία στα χέρια μας. Οι Γερμανοί, ακόμη και μετά τη μερική ήττα της Σοβιετικής Ρωσίας, θα πρέπει να πολεμήσουν ενάντια στον αγγλοσαξονικό κόσμο για πολύ καιρό. Ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ μας και δεν θα έχουν χρόνο για εμάς. Η σημασία μας ως σύμμαχος θα αυξηθεί και θα έχουμε απόλυτη ελευθερία πολιτικής δράσης".
  Το κεφάλι του αγοριού ήταν γεμάτο με όσα είχε διαβάσει νωρίτερα στο Διαδίκτυο... Εντελώς τυχαία, το βλέμμα του κοίταξε πάνω από τη σελίδα του βιβλίου αναφοράς - "οι συνεργάτες του ναζισμού είναι ντροπή για το έθνος!"
  Αλήθεια, ταυτόχρονα δεν συνεργάστηκα ποτέ με τον στρατηγό A. A. Vlasov, αφού δεν συμμερίζομαι ούτε τις απόψεις ούτε το σχέδιο δράσης του, αλλά προσωπικά συναντήθηκα μαζί του τρεις φορές, κυρίως με οδηγίες του γερμανικού Γενικού Επιτελείου.
  Ο Φρίντριχ διέκοψε τις σκέψεις του... Ογδόντα τρία σοβιετικά αεροπλάνα καταρρίφθηκαν, και οι τελευταίες οβίδες έχουν ήδη φυτευτεί στα τανκς, και είναι ήδη δυνατό να επιστρέψει... Τι κάθαρμα που είναι... Πώς έχει βυθιστεί ... Αιματηρή πόρνη! Τα μάτια μούσκεψαν αμέσως... Αλμυρές σταγόνες δακρύων κύλησαν στα λεία αγορίστικα μάγουλα... Τι πικρά, τουλάχιστον πυροβολήστε τον εαυτό σας!
  Με την επιστροφή του, το θέαμα μιας κουρασμένης αλλά πρόσχαρης Χέλγκας του ανέβασε αμέσως τη διάθεση, και όρμησε ξανά στη μάχη... Είναι πολεμιστής άλλωστε! Αυτό σημαίνει ότι γεννήθηκε για να κερδίσει, και του οποίου το έθνος είναι πιο αδύναμο, δεν είναι φίλος μαζί του!
  Η Χέλγκα παρατήρησε ξαφνικά:
  - Γιατί έκλαψες;
  Ο Φρίντριχ κούνησε το κεφάλι του:
  - Τα μάτια μου βουρκώνουν ήδη από την κούραση! Τι μάχη! Δεν έχω κλείσει τα μάτια μου εδώ και έξι μέρες! Και πριν από αυτό σχεδόν δεν κοιμόμουν!
  Η Helga παρηγόρησε:
  - Το μπόιλερ θα κλείσει και θα κοιμηθούμε λίγο... Λίγη ώρα μένει. Λίγο πριν τη νίκη!
  Πτήση στο Fokken-Wulfach-4, τα εχθρικά αεροσκάφη δεν είναι ορατά και έχουν απομείνει ελάχιστα από τα τανκς. Αλλά και αυτά που υπάρχουν πρέπει να τελειώσουν.
  Η Helga ψιθυρίζει στο ραδιόφωνο:
  - Λοιπόν, δώσε τους! Κάπως έτσι, στρίβοντας το σχήμα οκτώ!
  Ο Φρίντριχ γελάει:
  - Το να γυρίσεις οκτώ είναι καλύτερο από το να βάλεις έξι στους ιμάντες ώμου σου!
  Το κορίτσι, έχοντας χτυπήσει το αυτοκίνητο σε μια βουτιά, γάβγισε:
  - Όχι, είναι αδύνατο να σε φανταστώ ως έξι. Δείχνεις τη φυλή ενός βασιλιά.
  Το μόνο που είχε απομείνει από την Πέμπτη Στρατιά Φρουρών ήταν κέρατα και πόδια. Τώρα έδωσε και η Γκότα διαταγή να προχωρήσουμε, ειδικά αφού είχε ήδη βραδιάσει, η ώρα είχε περάσει πολύ μετά το δείπνο και το σκοτάδι άρχισε να πλησιάζει.
  Περισσότερα από χίλια εκατό κατεστραμμένα και κατεστραμμένα σοβιετικά τανκς παρέμειναν στο πεδίο της μάχης και περίπου τριακόσια γερμανικά τανκς υπέστησαν κάποια ζημιά. Από αυτά, περίπου εξήντα πέντε αυτοκίνητα δεν υποβλήθηκαν σε καμία περίπτωση σε αποκατάσταση.
  Και ο Φρίντριχ, αφήνοντας την κοπέλα του να κοιμάται σε μια κούνια, πετούσε ακόμα. Αυτή τη φορά ανακατευθύνθηκε στην καταστολή του πυροβολικού. Η απελπισμένη πορεία του Ροτμιστόφ αποσπούσε την προσοχή μέρους των δυνάμεων του στρατού του Μάινσχαϊν και δεν προχώρησαν πάνω από δώδεκα χιλιόμετρα τη μέρα και το βράδυ. Έπεσε η νύχτα, αλλά οι καταιγίδες εξακολουθούσαν να δουλεύουν. Οι πιλότοι μόλις άλλαξαν.
  Για άλλη μια φορά ο Friedrich συνάντησε νυχτερινά βομβαρδιστικά U-2. Τα αυτοκίνητα πέταξαν σχεδόν κοντά στο έδαφος - πτήση χαμηλού επιπέδου. Θα είχαν την ευκαιρία να περάσουν με μια τέτοια μεταμφίεση, αλλά σε αυτή την κατάσταση μπήκε στο παιχνίδι το διαβολικό ένστικτο του νεαρού εξολοθρευτή.
  Επιπλέον, ο Φρίντριχ ντράπηκε ξαφνικά πολύ για τα δάκρυά του και έγινε έξαλλος... Ακόμα και το βλέμμα του αγοριού άλλαξε. Και τελείως διαφορετικά λόγια, ένα διαφορετικό τραγούδι πέρασε στο κεφάλι μου.
  Ο θυμός απλώνεται στο σώμα σαν φλογερό κύμα,
  Είναι αδύνατο να καταλάβω αυτό το θέμα και τι μου συμβαίνει τώρα!
  Τώρα ο κάτω κόσμος αποκάλυψε όλο το σκοτάδι στην ψυχή,
  Θέλω παλάτια - δεν μου φτάνουν η καρδούλα μου και ο παράδεισος σε μια καλύβα!
  
  Και πώς έγιναν όλα, ούτε ο Θεός το ξέρει,
  Έγινα ένας προδότης σκέτη, αλλά προς το παρόν είμαι νεκρός!
  Από πού είναι αυτή η αποκάλυψη, ποιος τη γέννησε,
  Αντλώ έμπνευση από το κύπελλο - ισχυρές δυνάμεις!
  
  Ο Διάβολος μας έσυρε σε ένα δίχτυ, ρίχνοντάς μας σε έναν φαύλο κύκλο,
  Έτυχε να με πιάσουν στα δίχτυα!
  Αλλά θα κόψω τον ιστό και θα δεχτώ τον Θεό στην καρδιά μου,
  Απλά μην βρίζεις το ουράνιο φεγγάρι!
  Και το ξέρω σίγουρα: αδέρφια στα όπλα!
  
  Ω, δώσε μου μια ευκαιρία, άγιε Κύριε,
  Φύση μου, είσαι προδοσία και κακία!
  Ήθελα σάρκα, για να σώσω μόνο σάρκα,
  Και κατέληξε στην άβυσσο, όπου η σοφία αποκοιμήθηκε!
  
  Ο φασίστας είπε: μας εξυπηρετείς...
  Θα λάβετε γη, χρήματα, τίτλους και αναγνώριση!
  Αλλά αν δώσεις την ψυχή σου,
  Και αυτή είναι η χειρότερη τιμωρία στον κόσμο!
  
  Αλλά είμαι αδύναμος, έχω πρόβλημα,
  Και κατέστρεψε τα ζωντανά μέσα του, την τιμή και τη συνείδησή του!
  Έτσι κι αν είναι, είναι δύσκολο γεγονός
  Τελικά, δεν είναι μυθιστόρημα, απλώς ιστορία!
  
  Τι να κάνω, πολύ πίσω;
  Δεν έχει μείνει τίποτα και τώρα είναι τουλάχιστον ο λαιμός σου στη θηλιά!
  Αλλά ο δαίμονας είπε, σταματήστε το χάος,
  Πιστέψτε μας, δεν δέχομαι τέτοια δειλία!
  Ο Φρίντριχ τελείωσε αυτό το "φωνητικό", γκρεμίζοντας τα "αυτιά" και μετά ένιωσε υπερβολική κούραση... Και αυτό που έχει ήδη ανθίσει, που σημαίνει ότι ήρθε μια νέα μέρα, η 11η Ιουλίου. Και είναι στα πόδια του για επτά μέρες...
  Μετά την προσγείωση, το αγόρι μετά βίας κατάφερε να τρέξει στο κρεβάτι και αμέσως έπεσε.
  Το όνειρο αποδείχθηκε πολύ τεταμένο... Ο Φρίντριχ ονειρευόταν ότι ήταν φοιτητής και άκουγε μια διάλεξη. Επιπλέον, ο γιγαντιαίος δάσκαλος το λέει με τέτοιο ενθουσιασμό και θέρμη που ακούς άθελά σου. Εκεί μιλάμε για τον μακροχρόνιο ιστορικό εχθρό της Ρωσίας, τις Ηνωμένες Πολιτείες. Φαίνεται ότι η πατρίδα του βρήκε επιτέλους ένα άξιο όπλο ανταπόδοσης.
  -Πρέπει να γνωρίζετε ότι ο στρατός του Πενταγώνου έχει αναπτύξει τις καλύτερες δυνάμεις κρούσης στον αγώνα ενάντια στην επιθυμία μας να σπάσουμε το μονοπάτι προς άλλους κόσμους. Έστειλα ένα τηλεγράφημα στον στρατό του ΝΑΤΟ, όπου δήλωσα ότι δεν επρόκειτο να αρπάξω γη, ότι διεξήγα ειρηνική έρευνα προς όφελος όλης της ανθρωπότητας. Δεν άκουσαν το μήνυμά μου, μετρούν τον καθένα σύμφωνα με την αμφίβολη και εγωιστική κλίμακα αξιών τους. Αυτά τα μεγαλομανή αποβράσματα νομίζουν ότι μπορούν να ελέγξουν όλη την ανθρωπότητα. Νομίζουν ότι αν έχουν μανιακό πάθος για σύλληψη και καταστροφή, τότε και άλλοι εκπρόσωποι άλλων κόσμων θα πρέπει να έχουν το ίδιο ζωώδες πάθος.
  Ο ομιλητής σταμάτησε και άκουσε ένα γενναιόδωρο κύμα χειροκροτήματος. Και ο Βόλκα χειροκρότησε επίσης δυνατά γι 'αυτόν, αν και δεν του άρεσε να αναγνωρίζει την εξουσία. Λοιπόν, ο πανίσχυρος γίγαντας συνέχισε:
  - Δεν είμαι ζώο ή αρπακτικό, αλλά είμαι ικανός και σκοπεύω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, το καλό του πολιτισμού μου εξαρτάται από τον αγώνα μου, και αν οι εχθροί μου και οι εχθροί του πολιτισμού μου σκοπεύουν να επιτεθούν, τότε σκοπεύω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου . Θα καταστρέψω αυτούς που στέκονται ανάμεσα σε εμένα και την ελευθερία. Όσοι έχουν σχεδόν υποδουλώσει την ανθρωπότητα, θεωρώντας τους εαυτούς τους ανώτερο έθνος, όχι υπό τη δικαιοδοσία των ανθρώπων, θα αντιμετωπίσουν αντίποινα. Έχω ήδη δώσει ένα νικέλιο σε μια ομάδα ολιγαρχών, θα τους δείξω ένα παράδειγμα ανθρώπου ικανού να πολεμήσει, και να μην πάει κάτω από το τσεκούρι σαν υποτακτικό πρόβατο. Πρέπει όλοι να ενωθούμε, γιατί αυτός είναι ο κοινός μας σκοπός, γιατί στη Γη, σύντομα δεν θα υπάρχει τίποτα να αναπνεύσουμε. Τώρα στο θέμα. Για να νικήσουμε τον αμερικανικό στόλο και τον στόλο του ΝΑΤΟ, χρειαζόμαστε μεγάλα, απεριόριστα αποθέματα ενέργειας, βασικά νέα όπλα και τα έχουμε. Για πολλούς, ακόμα και για τους καλύτερους από εσάς, η βόμβα υδρογόνου φαίνεται ως η απόλυτη τελειότητα. Πολλοί, ακόμα και οι καλύτεροι από εσάς, υποθέτουν ότι δεν υπάρχουν άλλοι πιο ισχυροί τρόποι για να αποκτήσετε ενέργεια, με πιθανή εξαίρεση τον αφανισμό, που μπορεί να είναι δύσκολο να εφαρμοστεί. Όλοι γνωρίζετε τις θερμοπυρηνικές αντιδράσεις, τη σύντηξη ατόμων υδρογόνου και το σχηματισμό ηλίου. Λοιπόν, και άλλα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του σιδήρου. Η πυρηνική σύντηξη παρέχει φως στα αστέρια εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια. Και σε πολλούς από εσάς φαίνεται απίθανο να είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν θεμελιωδώς νέες αντιδράσεις σύνθεσης: πρακτικά ανύπαρκτες στη φύση. Πολλοί από εσάς είστε γεμάτοι στερεότυπες σκέψεις ότι αν μια αντίδραση δεν υπάρχει στη φύση, τότε δεν μπορεί να υπάρξει κατ' αρχήν. Τι παράλογη αυταπάτη, η επιστήμη των υπερπολιτισμών παρέχει έναν τρόπο για να αποκτήσουμε γιγαντιαίες μάζες ενέργειας σε κλίμακα και σε αντιδράσεις που δεν υπάρχουν στη φύση. Γνωρίζετε ήδη την ύπαρξη κουάρκ: μίνι σωματιδίων που αποτελούν στοιχειώδη σωματίδια. Ακόμη και η επιστήμη σας έχει ανακαλύψει εκατοντάδες στοιχειώδη σωματίδια. Εκτός από αυτά, που έχει καταγράψει και η επιστήμη σας, υπάρχουν σωματίδια διαφόρων τύπων, πολλά από τα οποία σας φαίνονται παράξενα, ή και περιττά. Είστε έκπληκτοι από την ποικιλομορφία των κουάρκ, η οποία είναι δύσκολο να εξηγηθεί με τον συνηθισμένο λογικό τρόπο. Μόλις πρόσφατα, οι επιστήμονές σας ανακάλυψαν σωματίδια που ονομάζονται πρεόνια, τα σωματίδια που αποτελούν τα κουάρκ, και δεν μπορέσατε να τα φτάσετε και να τα μελετήσετε σωστά. Λοιπόν, δεν έχετε καταφέρει ακόμα να εξαγάγετε κουάρκ από τον πυρήνα. Λοιπόν, τι είδους ενέργεια μπορεί να ληφθεί μέσω της σύντηξης ή της σχάσης τους: αμέτρητη ακόμη και σε σύγκριση με μια θερμοπυρηνική αντίδραση. Ακόμη και με το σύγχρονο, μάλλον χαμηλό επίπεδο της επίγειας επιστήμης, υπάρχουν θεωρητικοί υπολογισμοί που δείχνουν ότι όσο μικρότερο είναι το σωματίδιο, τόσο περισσότερη ενέργεια εξάγει. Αυτό υποδηλώνει ότι εάν κάποιος ήταν σε θέση να κυριαρχήσει σε τέτοια ενέργεια, τότε θα μπορούσε να αποκτήσει μια σχεδόν απεριόριστη πηγή ενεργειακών πόρων. Ωστόσο, κανένας επίγειος επιστήμονας δεν μπόρεσε όχι μόνο να αναδημιουργήσει την αντίδραση της σύντηξης μικροσωματιδίων, αλλά ακόμη και να εξαγάγει ένα ελεύθερο κουάρκ από τον πυρήνα.
  Ακόμη και η απόκτηση ενός ελεύθερου, αδέσμευτου κουάρκ δεν είναι ακόμη δυνατή. Ποιος είναι ο λόγος που οι αντιδράσεις που περιλαμβάνουν τη ρήξη ή τη σύντηξη υπερελαφρών σωματιδίων δεν έχουν ακόμη καταστεί δυνατή, όχι μόνο να επαναληφθούν, αλλά ακόμη και να καταγραφούν στη φύση. Ο λόγος έγκειται σε αυτό: αυτός είναι ο λόγος που η θερμοπυρηνική αντίδραση είναι τόσο δύσκολη που μεταφορικά ονομάζεται ακόμη και ήρωας με πολύ κοντά χέρια. Για να προκαλέσεις μια θερμοπυρηνική αντίδραση, χρειάζεσαι την ενέργεια μιας ατομικής βόμβας• για να εκραγείς μια ατομική βόμβα, χρειάζεσαι συνηθισμένα εκρηκτικά. Προκειμένου να προκληθεί μια αντίδραση σύντηξης κουάρκ, η αντίδραση μιας έκρηξης ενός θερμοπυρηνικού φορτίου δεν είναι αρκετή• η ισχύς του δεν είναι αρκετή για την αντίδραση, γι' αυτό τα υπερβαριά κουάρκ δεν βρίσκονται στη φύση. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο βήμα, ένα βήμα που διαχωρίζει και ταξινομεί τις αντιδράσεις εντός της ατομικής σύνθεσης. Στη θερμοπυρηνική σύντηξη υπάρχουν βήματα το ένα μετά το άλλο, τα οποία αυξάνονται ως προς την ενέργεια που απελευθερώνεται. Μια αντίδραση που απελευθερώνει πολύ περισσότερη ενέργεια από μια θερμοπυρηνική έκρηξη και η οποία είναι εξαιρετικά σπάνια: η αντίδραση εκμηδένισης. Προέρχεται από την επαφή ύλης και αντιύλης. Είναι σπάνιο στη φύση, εξαιρετικά σπάνιο, γιατί δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου αντιύλη στον πραγματικό κόσμο. Η αντίδραση εκμηδένισης είναι σπάνια στη φύση• δεν υπάρχει ενδιάμεσο βήμα μεταξύ της αντίδρασης σύντηξης στοιχείων και της θερμοπυρηνικής αντίδρασης. Η ουσία του προβλήματος είναι ότι η ίδια η αντιύλη δεν είναι φτιαγμένη από απλή ύλη. Μέσα στο ορατό μας σύστημα, δεν μπορούμε να το παρατηρήσουμε. Αλλά αν κινηθήκατε στο διάστημα και βρεθήκατε στη συμβολή των συμπάντων, στα σύνορα του κόσμου και του αντικόσμου, τότε θα βλέπατε πώς προχωρά η διαδικασία του αφανισμού σε μεγάλη κλίμακα. Η ουσία του προβλήματος αποδείχθηκε ότι ήταν η απόκτηση επαρκούς ποσότητας αντιύλης, δηλαδή ύλης που δεν μπορούσε να υπάρξει στον πραγματικό κόσμο. Θα ερχόταν συνεχώς σε επαφή με την πραγματική συνηθισμένη ύλη, θα έπρεπε να εκμηδενιστεί ή να εκραγεί, όπως δύο χωριστά ασφαλή χημικά στοιχεία εκρήγνυνται κατά την επαφή. Πρωτόνια, νετρόνια, ηλεκτρόνια, σε επαφή με ποζιτρόνια, αντινετρόνια, αντιηλεκτρόνια, θα μετατρέπονταν σε φωτόνια και άλλα σωματίδια που ορμούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Η ταχύτητα διαστολής τους είναι κολοσσιαία και υπερβαίνει την ταχύτητα του φωτός. Ναι, κατά τη διάρκεια της εκμηδένισης μεγάλης κλίμακας, τα σωματίδια υπερβαίνουν την ταχύτητα του φωτός και απομακρύνονται το ένα από το άλλο. Η αντιύλη είναι δύσκολο να ληφθεί με απλό τρόπο, επιταχύνοντας τα σωματίδια στους επιταχυντές. Το αποτέλεσμα που προκύπτει με αυτόν τον τρόπο δεν θα δικαιολογήσει ποτέ το κόστος. Κι όμως, πειραματικά, βρέθηκε ένας αποτελεσματικός τρόπος παραγωγής αντιύλης σε μεγάλη κλίμακα. Η ουσία του είναι ότι η πιθανότητα απόκτησης αντιύλης, όπως η ύλη, είναι περίπου η ίδια, πράγμα που σημαίνει ότι η διαφορά μεταξύ της αντιύλης και της συνηθισμένης ύλης δεν είναι μεγάλη και δεν απαιτείται πολλή ενέργεια για να αλλάξει η πολικότητα της ύλης. Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας όχι τόσο ισχυρή ακτινοβολία από ένα ειδικό πεδίο και ένα κύμα ειδικής φύσης. Εκτός από τα κουάρκ, τα πρεόνια, υπάρχουν κρεόνια, ρεζόν, φόρκον, ρυμόνια, χορωδόνια, ρομόνια, κ.λπ. διάταξη μικροσωματιδίων. Η ανακάλυψη ειδικών κυμάτων έφερε επανάσταση στην επιστήμη και την κοινωνία. Αλλά ποιανού η ακτινοβολία, ποιο επίπεδο θα μπορούσε να αλλάξει τον τύπο της ύλης, μεταφέροντάς την σε ένα ποιοτικά νέο επίπεδο, αλλάζοντας τα χαρακτηριστικά της ουσίας. Ένας νέος τύπος ακτινοβολίας ανακαλύφθηκε κατά τη μελέτη των ανθρώπινων ικανοτήτων, τις εξαιρετικές του ικανότητες. Εμείς οι Χιτλερικοί κατακτήσαμε επιπλέον ικανότητες πριν από άλλα έθνη και λαούς. Νέα τηλεπαθητική ακτινοβολία διείσδυσε μέσω μολύβδου και ακόμη πιο πυκνών στερεών υπερυλικών, κάτι που από μόνο του υποδείκνυε διαφορετικό σύστημα και διαφορετικό εύρος ακτινοβολίας. Ακόμη και με το επίπεδο της επιστήμης και του πολιτισμού σας, υπάρχει και έχει δημιουργηθεί ακτινοβολία που υπερβαίνει την ταχύτητα του φωτός. Από τη ραδιενεργή ακτινοβολία, οι ακτίνες Άλφα, Βήτα, Γάμμα και Βήτα κινούνται ελαφρώς πιο γρήγορα από την ταχύτητα του φωτός και με την ακτινοβολία Gamma-AS, η ταχύτητα του φωτός είναι σχεδόν μιάμιση φορά μεγαλύτερη. Στον πλανήτη Γη έχει ήδη ανακαλυφθεί πειραματικά η ακτινοβολία των κυμάτων Klekon και Dare, η οποία υπερβαίνει την ταχύτητα του φωτός δύο φορές περισσότερο. Είναι αλήθεια ότι προς το παρόν παράγονται σε μικροδόσεις, χωρίς καν να γνωρίζουμε τις προοπτικές. Θα πω περισσότερα ότι υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ της ταχύτητας της ακτινοβολίας και της ικανότητάς της να διεισδύει στην ύλη. Όσο μικρότερο είναι το μήκος κύματος, τόσο μεγαλύτερη είναι η διεισδυτική ισχύς, τόσο μεγαλύτερη είναι η ταχύτητα της ακτινοβολίας. Οι ακτίνες γάμμα περνούν μόνο ένα εκατοστό μολύβδου και εξασθενούν κατά το ήμισυ. Για τις ακτινοβολίες Klekon και Dare, η διεισδυτική ισχύς είναι ακόμη μεγαλύτερη. Οι ακτινοβολίες εκτός εύρους, είτε πρόκειται για αύρα, τηλεμεταφορά, τηλεκίνηση, τηλεπάθεια, κυβερνοκίνηση, τορμοκίνηση, πλασμακίνηση, έχουν την υψηλότερη ταχύτητα και εύρος παντός διείσδυσης. Δηλαδή, είναι στο λεγόμενο πνευματικό εποικοδόμημα που βρίσκεται το κλειδί για τον έλεγχο των κόσμων, για τον έλεγχο πρωτόγνωρων μορφών ενέργειας. Οι νεότερες μορφές ενέργειας ανοίγουν το δρόμο για τις νεότερες μορφές μετρήσεων, μετρήσεις του μικροκόσμου που μπορούν να διεισδύσουν και να πραγματοποιηθούν στον μακρόκοσμο, μεταφέροντας μετρήσεις μεταξύ μικροθεμελιωδών σωματιδίων στον πραγματικό κόσμο, το λεγόμενο κύλιση του χώρου . Ένας νέος τύπος ενέργειας θα δώσει ένα νέο όπλο, θα εκπέμψει ακτίνες Zet-56 και θα συνθλίψει την αρμάδα του επιτιθέμενου σε σκόνη. Τώρα θα μπορούσα να εξηγήσω με περισσότερες λεπτομέρειες την ουσία της νέας ενέργειας και να περιγράψω λεπτομερώς πώς προκύπτει, καθώς και το αποτέλεσμα της συγχώνευσης, αλλά μας έχει ήδη δοθεί τελεσίγραφο. Αυτοί οι γορίλες προσπαθούν να μας τρομάξουν, αλλά ακόμα κι αν συνθηκολογήσουμε, δεν μπορούν να αρνηθούν τον πειρασμό να οργώσουν το νησί και να το σιδερώσουν με βόμβες και βολίδες βαρέων όπλων. Αν δεν υπάρχει στρατιωτική δράση, τότε γιατί οι Γιάνκηδες συγκέντρωσαν μια τέτοια αρμάδα;Χρειάζονται μια πράξη εκφοβισμού, παράδειγμα για όλο τον κόσμο. Η ζωή σου εξαρτάται και από εμένα. Θα δώσω στον επιτιθέμενο ένα μάθημα που θα το θυμάται για όλη του τη ζωή και όποιος μείνει ζωντανός θα ζηλεύει τους νεκρούς!
  Σε αυτή τη φράση, ο ύπνος του Φρίντριχ διεκόπη. Άνοιξε τα μάτια του μανιωδώς. Η Χέλγκα στάθηκε μπροστά του και κρατούσε ένα μπουκέτο λουλούδια στα χέρια της και στα δάχτυλα των γυμνών, κοριτσίστων ποδιών της κρατούσε ένα τριαντάφυλλο, με το οποίο γαργαλούσε τρυφερά τη γυμνή, ροζ φτέρνα του αγοριού.
  - Λοιπόν, ραντίστε τον εαυτό σας. Είναι ώρα για γεύμα!
  Ο Φρίντριχ πετάχτηκε και ρούφηξε αμέσως το στομάχι του... Μπα, δεν είχε φάει σχεδόν τίποτα εδώ και μια εβδομάδα. Έπινα μόνο ενισχυμένη σοκολάτα αραιωμένη με νερό. Το αγόρι κοίταξε τον ήλιο και ξαφνιάστηκε:
  - Είναι περίεργο, έμεινα εκεί για περίπου πέντε ώρες, αλλά φαίνεται πολύ λιγότερο. Δεν πρόλαβα καν να ολοκληρώσω την ακρόαση της πιο ενδιαφέρουσας διάλεξης για τα νέα όπλα!
  Η Χέλγκα γέλασε.
  - Σχετικά με τα νέα όπλα; Ναι, όταν οι μεγάλοι πολεμιστές πολεμούν, η παλαιότερη τεχνολογία τους επιτρέπει να νικήσουν τους πάντες. Αλλά πρώτα, φάτε λίγη ψαρόσουπα. Κάποια κορίτσια, θαυμαστές σου, ετοιμάστηκαν ειδικά για σένα. Φάτε και θα έρθει νέα δύναμη.
  Ο Φρίντριχ άρχισε να τρώει χαρούμενος την ψαρόσουπα, που του φαινόταν το πιο νόστιμο πιάτο στον πλανήτη Γη. Το αγόρι άδειασε την κατσαρόλα και ένιωσε ένα βάρος στο στομάχι του. Αλλά παρόλα αυτά, πήδηξε χαρούμενος και όρμησε στο αυτοκίνητο.
  - Λοιπόν, Helga, ας τσακωθούμε ξανά!
  Το κορίτσι απάντησε παιχνιδιάρικα:
  - Ναι, πώς!
  Και τώρα το αξιόπιστο άλογο Me-362, μαζί με τον αχώριστο δορυφόρο Fokken-Wulf-4, βασανίζει ξανά την ατμόσφαιρα με τις προπέλες του. Και τι γίνεται με τον πόλεμο είναι σαν πόλεμος. Ο Φρειδερίκος ρώτησε τη Χέλγκα:
  - Ποια είναι η αγαπημένη σας ενασχόληση, εκτός από τον τσακωμό;
  Το κορίτσι γέλασε διακριτικά και απάντησε:
  - Είναι δύσκολο να το πω! Αν και ξέρεις. Με ενδιέφερε η ξυλογλυπτική. Βγήκαν τόσο όμορφα μοτίβα... Και προσπάθησα επίσης να γράψω φανταστικές ιστορίες. Μόνο όταν έγραψα ένα ζευγάρι, όλοι άρχισαν να γελάνε μαζί μου. Και ένιωσα τόση ντροπή που σταμάτησα να τα συνθέτω. Ξέρεις πόσο δυσάρεστο είναι όταν σε γελάνε!
  Ο Φρίντριχ συμφώνησε:
  - Ναι καταλαβαίνω! Αν και τώρα είμαι στην κορυφή της φήμης! Αλλά μόλις πεθάνω, σχεδόν...
  Η Χέλγκα διέκοψε:
  - Οχι! Πιστέψτε με, δεν θα ξεχάσουν! Νομίζω ότι ο αεροπορικός στρατός, ή μια από τις κατακτημένες ανατολικές πόλεις, θα πάρει το όνομά σου. Ή ίσως ένας δρόμος στο Βερολίνο!
  Ο Φρίντριχ γέλασε:
  - Ναι, με παρηγόρησες!
  Η Helga πρόσθεσε πολύ σοβαρά:
  - Ίσως εγκρίνουν και μια παραγγελία στην αεροπορία με το πορτρέτο σου. Πρώτον, έχετε ένα τόσο γλυκό πρόσωπο και δεύτερον, το αποτέλεσμά σας, ήδη περισσότερα από είκοσι χιλιάδες πεντακόσια εχθρικά αεροσκάφη, είναι απίθανο να ξεπεραστεί από κανέναν!
  Ο Φρειδερίκος αντιτάχθηκε επίσης πολύ σοβαρά:
  - Όχι, μπορούν να το ξεπεράσουν αν ο πόλεμος με την ΕΣΣΔ διαρκέσει για πολύ καιρό ή αν έχουν ακόμα να αντιμετωπίσουν τους χθεσινούς συμμάχους. Οπότε όλα είναι πιθανά... Αλλά καταρχήν, είναι δυνατόν να φτάσετε σε χίλια αεροπλάνα! Και τι μπορώ να κάνω ακόμα και αυτό!
  Η συνομιλία διακόπηκε, μια μικρή μοίρα εχθρικών μαχητών πέταξε μπροστά και μετά έπρεπε να πάρουμε σοβαρά τα όπλα.
  Παρά την ακραία κούραση και εξάντληση του στρατού του Χίτλερ, η νίκη στο Krasnogvardeisky ενέπνευσε τους Krauts και την πολυφυλετική ομάδα σε νέα κατορθώματα.
  Οι Ναζί δεν τόλμησαν να επιτεθούν στη Μόσχα και εξαπέλυσαν επίθεση στην πόλη Pavlovsky Posad, που βρίσκεται στα ανατολικά, και στις οχυρωμένες περιοχές που γειτνιάζουν με αυτήν.
  Σοβιετικοί στρατιώτες, διαφορετικά δεν θα μπορούσε να πολεμήσει με θάρρος, αλλά μέχρι το βράδυ ο διάδρομος ανάμεσα στις γερμανικές σφήνες είχε στενέψει τόσο πολύ που είχε ήδη πυροβοληθεί.
  Ο Φρίντριχ και η Χέλγκα έπρεπε και πάλι να αντιμετωπίσουν τα τανκς, που προσπαθούσαν να αντεπιτεθούν και να καλύψουν το χάσμα. Και μετά έδειξαν τον εαυτό τους και ήταν υπέροχο. Ο νεαρός κατάφερε να ξεπεράσει τα πεντακόσια σε τανκς! Και αυτό είναι γενικά ένα υπερταξικό επίτευγμα!
  Ο Φρίντριχ ένιωσε πραγματικά χαρά που ήταν τόσο κουλ! Το ότι είναι ο καλύτερος πολεμιστής όλων των εποχών σημαίνει την κατηγορία των τάξεων! Και πώς είναι να είναι πιο ψηλός και πιο ψύχραιμος από όλους! Ο Φρίντριχ είναι Λύκος, που σημαίνει λύκος!
  Είχε ήδη σκοτεινιάσει και η μάχη δεν είχε ακόμη σβήσει. Γερμανικές στήλες τόσο από τα βόρεια, όπου ορμούσαν οι ορδές του διάσημου Ρόμελ, όσο και από τα νότια, όπου η λωρίδα του Μάινσταϊν, πολιόρκησαν την πόλη Παβλόφσκι Ποσάντ. Ήδη τα μεσάνυχτα, άρματα μάχης Gotha και, πρώτα απ' όλα, αρκετά Ferdinand-4, εισέβαλαν στις παρυφές αυτού του χωριού... Αλλά αναγκάστηκαν να σταματήσουν. Τότε ο Γκόθα έδωσε εντολή να παρακαμφθούν οι πιο επίμονες αμυντικές μονάδες. Στις δύο τα ξημερώματα, ανατολικά του Παβλόφσκι Ποσάντ, τμήματα του δεύτερου σώματος SS και του πρώτου σώματος αρμάτων μάχης, επίσης από την ΕΣΣΔ, βγήκαν για να συναντηθούν. Έτσι, τη νύχτα της 12ης Οκτωβρίου 1947, ένας δακτύλιος αποκλεισμού έκλεισε γύρω από τη στρατιωτική ομάδα της Μόσχας!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 19.
  Το πρωί της 13ης Οκτωβρίου 1947, ο Φρίντριχ πολέμησε, όπως πάντα, ανιδιοτελώς και επιδέξια. Το πιστό του ιπτάμενο άλογο ορμούσε για ύψη και ο κινητήρας, παρά το γεγονός ότι το αγόρι το ανάγκασε περισσότερες από μία φορές, λειτούργησε χωρίς αστοχίες...
  Η αντίσταση των σοβιετικών στρατευμάτων αποδυναμώθηκε αισθητά... Οι Ναζί δεν τολμούσαν ακόμη να επιτεθούν στη Μόσχα, που είχε μετατραπεί σε απόρθητο φρούριο, αλλά κινούνταν προς τα ανατολικά. Στο Pavlovsky Posad, οι μάχες ήταν ακόμη σε πλήρη εξέλιξη• οι φασίστες διοικητές αρνήθηκαν εύλογα να χρησιμοποιήσουν τανκς εντός των ορίων της πόλης, ρίχνοντας Ρουμάνους, Ιταλούς, Άραβες, Ινδούς και άλλες ξένες μονάδες στην επίθεση.
  Ο Φρίντριχ συμμετείχε σε δύο ή τρεις μικρές αεροπορικές αψιμαχίες και χωρίς δυσκολία έκοψε καμιά δεκαριά αεροσκάφη. Άλλοι στόχοι ήταν εδάφους: όπλα, οβίδες, όλμοι, Κατιούσα και, αν ήταν τυχεροί, τανκς.
  Το τελευταίο, κατά τα άλλα, δεν συνέβαινε συχνά. Φαίνεται ότι τα συμβούλια εξαντλούνται. Μέχρι το μεσημέρι, όταν ο ατμός του Οκτώβρη έγινε αφόρητος, επικράτησε μια σύντομη ηρεμία και ο Φρειδερίκος, ή όπως ονομαζόταν επίσημα ο Μέγας Φρειδερίκος, ο Βίσμαρκ, κλήθηκε στο Σμολένσκ.
  Ο νεαρός άσος του Terminator φαινόταν πολύ χαρούμενος και ευδιάθετος. Αν και ο Φρίντριχ ήταν πολύ πικραμένος και ντρεπόταν για την προδοσία του, η προοπτική να λάβει φασιστικά βραβεία έκανε το αγόρι ευτυχισμένο.
  Μαζί του κλήθηκε και η Χέλγκα. Το κορίτσι ήταν επίσης ενθουσιασμένο και τα μαργαριταρένια δόντια της άστραψαν με ένα γοητευτικό χαμόγελο πάνθηρα. Είπε:
  - Βλέπεις, λυκόπαιδο, νικήσαμε τους Ρώσους!
  Σε αυτή την περίπτωση, η Φρειδερίκη δεν συμμερίστηκε καθόλου την αισιοδοξία:
  - Προς το παρόν, αυτή είναι μόνο μια ενδιάμεση επιτυχία και αγώνας... Οι μάχες και οι μάχες μόνο αποκτούν δυναμική. Όμως η αρχή ήταν όντως επιτυχημένη...
  Για το βραβείο επιλέχθηκαν τα κτίρια της περιφερειακής επιτροπής του Πανενωσιακού Κομμουνιστικού Κόμματος. Το τεράστιο πάρκινγκ γέμισε με πολυτελή αυτοκίνητα, κυρίως αμερικανικής κατασκευής.
  Πράγματι, στρατηγοί-μαριονέτες από τον στρατό των ΗΠΑ, τη Βρετανική Αυτοκρατορία και την Καναδική Κυριαρχία ήταν παρόντες στην αίθουσα συνελεύσεων. Υπήρχε ακόμη και ένας από τους Άγγλους πρίγκιπες... Και φυσικά, ο ίδιος ο Χέρμαν Γκέρινγκ και ο Αδόλφος Χίτλερ... Μόνο που αυτό ξάφνιασε τον Φρίντριχ, η Μάργκαρετ δεν ήταν μαζί του. Είναι περίεργο, ίσως είναι απλώς ότι, όντας έγκυος, αυτή η εξαιρετική, μοναδική γυναίκα δεν θέλει να θέσει σε κίνδυνο το παιδί της και το παιδί που παρέλαβε από τον άσο... Άλλωστε, ο πόλεμος δεν είναι καθόλου αστείο!
  Ή μήπως δεν θέλει να επικοινωνήσει με τον νέο αγαπημένο του Χίτλερ μπροστά στον σύζυγό της; Εδώ, γενικά, όλα είναι πιθανά και είναι σχεδόν αδύνατο να διαβάσεις τι έχει στο μυαλό μιας γυναίκας τόσο όμορφης όσο η Αφροδίτη και πονηρής όπως η Ήρα...
  Ωστόσο, ο Φρίντριχ είναι ακόμη και χαρούμενος για αυτό. Δεν αρκούσε στην παρουσία του Φύρερ να εκτεθεί ο ίδιος και η ίδια στον κίνδυνο να προδώσουν τα συναισθήματά τους, με μια ακούσια χειρονομία ή μια άστοχη λέξη. Άλλωστε, οι κερασφόροι σύζυγοι, ειδικά στο πρόσωπο του ηγεμόνα του μισού κόσμου, είναι πολύ επικίνδυνοι. Ακόμη και για έναν τόσο σκληρό τύπο όπως είναι ο νούμερο ένα στρατιώτης του Τρίτου Ράιχ!
  Οι περισσότεροι από αυτούς που έφτασαν στην τελετή απονομής ήταν πιλότοι - ο ίδιος ο Γκέρινγκ ήταν άσος, ένθερμος θαυμαστής της θεωρίας του στρατηγού Dua - η αεροπορία, ο θεός των πολέμων, φυσικά, πρώτα απ 'όλα τόνισε την αεροπορία. Υπήρχαν όμως και τάνκερ, ανάμεσά τους και το περίφημο Wittmann. Και η τελετή απονομής ξεκίνησε με ιπποτικούς σταυρούς.
  Όταν κλήθηκε η Χέλγκα, το κορίτσι κυριολεκτικά κάλπασε σαν άλογο, χτυπώντας τα τακούνια της. Της δόθηκε σταυρός ιππότης και ειδικό σήμα μαχητή, τανκ... Επιπλέον, ο ίδιος ο Φύρερ Αδόλφος χάρισε στην κοπέλα ένα εξατομικευμένο σπαθί με διαμάντια, ως η καλύτερη γυναίκα που διακρίθηκε ως αποτέλεσμα της μάχης στη μάχη του Μόσχα.
  Ο Wittman έλαβε έναν σταυρό με φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια και ο Σταυρός του Αστέριου Ιππότη με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια δόθηκε στον "μωρό" Χάφμαν. Βραβείο έλαβε και ο Αμερικανός άσος με το συνηθισμένο καουμπόικο σορτσάκι του.
  Ο Φρίντριχ βραβεύτηκε τελευταίος... Αυτό ήταν αρκετά λογικό, αφού ήταν ο καλύτερος από τους καλύτερους. Το υψηλό βραβείο, ο Μεγάλος Αστέρας του Σταυρού των Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού, και τα φύλλα βελανιδιάς, τα σπαθιά και τα διαμάντια, απονεμήθηκε υπό τους απειλητικούς ήχους του ναζιστικού ύμνου. Επιπλέον, απονεμήθηκαν τέσσερα διακριτικά, για τετρακόσια, πεντακόσια αεροσκάφη και για τετρακόσια πεντακόσια άρματα μάχης. Αυτά τα διακριτικά ήταν επίσης χρυσά, και τα πεντακόσια είχαν ακόμη και μικροσκοπικά διαμάντια.
  Ο Χίτλερ έσφιξε το χέρι του Φρίντριχ για πολλή ώρα και είπε κάτι με ενθουσιασμό... Το αγόρι καταβρόχθισε με τα μάτια του τον περίφημο σταυρό. Διαμάντια στολισμένα φύλλα βελανιδιάς από πλατίνα και λαβές σπαθιού. Έλαμψε στη μνήμη μου η φιγούρα ότι ακόμη και οι συνηθισμένοι ιπποτικοί σταυροί με διαμάντια, τέτοιες παραγγελίες, απονεμήθηκαν μόνο είκοσι επτά κατά τη διάρκεια ολόκληρου του πολέμου. Λοιπόν, σε αυτό το σημείο υπάρχει λιγότερη... Ένας υψηλότερος βαθμός βράβευσης, ο Σταυρός του Ιππότη, όπου τα ασημένια φύλλα αντικαθίστανται με χρυσά, δεν έχει ακόμη καθιερωθεί.
  Ωστόσο, τα βραβεία δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Χίτλερ ανακοίνωσε ότι στον Φρίντριχ απονεμήθηκε ο βαθμός του Ταγματάρχη Στρατάρχη της Πολεμικής Αεροπορίας και των Φρουρών των SS, με ένα εξατομικευμένο όπλο και ένα μπόνους ενός εκατομμυρίου πεντακοσίων χιλιάδων μάρκων (το κόστος των δεκαπέντε από τους νεότερους "Πάνθηρες").
  Το όπλο της υπογραφής ήταν το ίδιο με το σπαθί που δόθηκε στη Helga, κατασκευασμένο από ατσάλι της Δαμασκού, με λαβή όμορφα διακοσμημένη με διαμάντια και σμαράγδια.
  Ο Φρειδερίκος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό και κούνησε πολλές φορές ένα όπλο αντάξιο ενός Σουλτάνου. Η λαβή ήταν άνετη και το σπαθί ήταν τέλεια ισορροπημένο και φαινόταν ελαφρύ για ένα δυνατό χέρι αγοριού.
  Ακολούθησε η ομιλία του Αμερικανού Στρατηγού Mankurt, ο οποίος έμεινε στην ιστορία ως συγγραφέας της λαϊκής έκφρασης: η χώρα μου μπορεί να κάνει λάθος, αλλά αυτή είναι η χώρα μου!
  Επιπλέον, αυτός ο διοικητής έγινε διάσημος για την τερατώδη σκληρότητά του, συμπεριλαμβανομένων των αιχμαλώτων πολέμου.
  Ο Mankurt είπε σκληρά:
  - Οι Ρώσοι βάρβαροι κατέλαβαν πολλή γη, δημιουργώντας έναν τεράστιο στρατώνα στον οποίο βασιλεύει το αιώνιο χάος. Ως πότε θα βασανίζει το τρομοκρατικό τους καθεστώς το ένα έκτο της ανθρωπότητας; Οι λαοί της Ρωσίας περιμένουν την απελευθέρωση και την άφιξη του στρατού της ελεύθερης Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών στη γη τους. Ως εκ τούτου, η Αμερική θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να νικήσει την ΕΣΣΔ. Η ροή του εξοπλισμού και των εθελοντών μας από όλο τον κόσμο θα ενταθεί και θα αυξηθεί! (θυελλώδη χειροκρότημα). Όλες οι χώρες του κόσμου ενώθηκαν ενάντια στη μόλυνση των Μπολσεβίκων. Ο Κύριος ο Θεός και ο ουράνιος στρατός είναι μαζί μας. Εμπρός για τη νίκη!
  Ακολουθώντας τον μίλησε ο Άγγλος και μετά ο Φύρερ διέκοψε το επίσημο μέρος της τελετής, ανακοινώνοντας την έναρξη της μπάλας. Αμέσως εμφανίστηκαν πολλά κορίτσια και γυναίκες έτοιμα να ζευγαρώσουν με τους διάσημους ήρωες.
  Ο Φρίντριχ ήθελε να επιλέξει τη Χέλγκα ως σύντροφο, αλλά εκείνη αρνήθηκε απροσδόκητα - λέγοντας ότι το έθιμο δεν υπαγορεύει το χορό με παρτενέρ ή συνεργάτες σε όπλα μάχης. Λοιπόν, το αγόρι διάλεξε άλλη κυρία, ειδικά αφού όλες οι γυναίκες εδώ είναι όμορφες - προφανώς τον επέλεξαν επίτηδες. Ο Φρίντριχ χαμογέλασε και χόρεψε ελαφρά, αλλά οι σκέψεις του αγοριού αφορούσαν κάτι άλλο.
  Έλαβε λοιπόν ένα υψηλό παράγγελμα και είναι ήδη μεγάλος στρατάρχης... Η καριέρα του βρίσκεται σε ανοδική πορεία, και όσον αφορά τον αριθμό των κατεδαφισμένων αεροπλάνων και των κατεστραμμένων δεξαμενών δεν έχει αντίστοιχη στον κόσμο! Όλα φαίνονται να είναι καλά, αλλά για κάποιο λόγο οι γάτες γρατσουνίζουν την ψυχή μου... Αλλά αν πάρεις διάσημες φιγούρες, για παράδειγμα τον Robert Artrois, έναν πρίγκιπα του αίματος από το βασιλικό κλαδί των Capetians. Άλλωστε, πολέμησε εναντίον της πατρίδας του Γαλλίας και δεν υπέφερε πολύ, αν και είχε στα χέρια του το αίμα των συμπατριωτών του.
  Και εκατοντάδες χιλιάδες Ρώσοι πολεμούν στο πλευρό των Ναζί. Ακόμη και ο Μέγας Δούκας Κύριλλος Ρομάνοφ δήλωσε επίσημα την υποστήριξή του στην ανατολική εκστρατεία και την απελευθέρωση της πατρίδας του από τους Μπολσεβίκους. Οι Ρομανόφ είναι για τους Ναζί και οι δυτικές χώρες πίσω τους.
  Λοιπόν, αν οι διάσημοι πρίγκιπες και το Τρίτο Ράιχ είναι εναντίον του Στάλιν, τότε γιατί να υποφέρει ο Φρίντριχ; Επιπλέον, είναι πιθανό ότι δεν είναι οι πρόγονοί του που ζουν στην ΕΣΣΔ. Λοιπόν, ας σκεφτούμε λογικά... Άλλωστε, η πορεία της ιστορίας έχει ήδη αλλάξει δραματικά. Τώρα ο κόσμος δεν θα γίνει ποτέ διαφορετικός, οπότε η μάχη της Μόσχας χάθηκε από τους Σοβιετικούς... Τι σημαίνει αυτό; Και το γεγονός είναι ότι, πρώτον, σε έναν κόσμο που έχει αλλάξει σημαντικά, η πιθανότητα οι γονείς του (παρεμπιπτόντως, γεννημένοι σε διαφορετικές πόλεις) να συναντηθούν και να δημιουργήσουν οικογένεια μειώνεται απότομα. Αλλά η μαμά και ο μπαμπάς δεν γεννήθηκαν καν το 1947... Αυτό σημαίνει ότι η πιθανότητα να συναντηθούν δύο παππούδες και δύο γιαγιάδες θα είναι ακόμη μικρότερη!
  Επιπλέον, από την άποψη ενός συνόλου γονιδίων, κάθε παιδί είναι μοναδικό και καθαρά ατομικό. Αυτό σημαίνει ότι αν η στιγμή της σύλληψης αλλάξει τουλάχιστον κατά μια ώρα, ή και δέκα λεπτά, τότε δεν θα είναι πια αυτός... Όχι ο Φρίντριχ με μια μοναδική προσωπικότητα και ένα σύνολο γονιδίων, αλλά ένα εντελώς διαφορετικό, ίσως και εξωτερικά ανόμοιο αγόρι.
  Δηλαδή, η παρέμβαση ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο παρελθόν, σύμφωνα με τη λογική των πραγμάτων, θα πρέπει να οδηγήσει στην εξαφάνιση του παραβάτη των απαράβατων νόμων του χρόνου... Δηλαδή, ο Φρίντριχ, έχοντας γίνει ο αγαπημένος του Χίτλερ, θα έπρεπε απλά εξαφανίστηκαν! Και αυτός, και ο αδερφός του, και πιθανώς οι γονείς του και άλλοι.
  Αλλά αφού ο νεαρός άσος είναι ζωντανός, δυνατός και υγιής όσο κανένας άλλος σε αυτόν τον άτυχο πλανήτη, τότε ίσως αυτό το παρελθόν να μην είναι καθόλου ο κόσμος του! Ίσως αυτό να μην είναι καν το σύμπαν του, κάποιου είδους παράλληλο σύμπαν, και μάλιστα με χρονική καθυστέρηση. Δηλαδή, αυτός, ο Φρίντριχ, δεν σκοτώνει τους προγόνους του, όχι τους συμπατριώτες του, αλλά εξωγήινα άτομα που έχουν μόνο μια γενική ομοιότητα με το αφηρημένο παρελθόν του εξολοθρευτή.
  Αυτό σημαίνει ότι στην πραγματικότητα δεν είναι προδότης - απλώς ένα άτομο, όπως εκείνοι από διάφορες σειρές επιστημονικής φαντασίας, που στο παρελθόν χρησιμοποιεί τη γνώση του παρόντος και είναι επίσης προικισμένος με απίστευτη δύναμη από πρόνοια. Λοιπόν, αν είναι προορισμένος να έχει υπερδυνάμεις, τότε είναι απλώς αμαρτία να μην τις χρησιμοποιεί! Λοιπόν, αφού η μοίρα, το δεξί χέρι του ίδιου του ουρανού, τον έστειλε πρώτα στον Χίτλερ Jugent, μετά στο Τρίτο Ράιχ, πρέπει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνει καριέρα. Είναι καλό να είσαι στρατάρχης στα δεκατέσσερα, αγορίστικα χρονών, αλλά στα είκοσι είναι καλύτερα να είσαι πλήρης στρατηγός ή ακόμα και στρατάρχης. Και ποιος ξέρει, ίσως το Τρίτο Ράιχ να χωνέψει επιτέλους την Αμερική, και τότε ο γιος του να γίνει ο πρώτος Παγκόσμιος Δικτάτορας!
  Τότε ξαφνικά εμφανίστηκε κάποιος που ο νεαρός δεν περίμενε να δει: η Ευγενία Πόρσε... Ψηλή, όμορφη, δυνατή, ακόμη και κάπως ρουστίκ και εκπληκτικά μη αριστοκρατική για την κόρη ενός από τους μεγαλύτερους μεγιστάνες του Τρίτου Ράιχ.
  Είναι αλήθεια ότι, σε αντίθεση με την προηγούμενη συνάντηση, η κοπέλα έβαλε πολύ ακριβά, με διαμάντια, αλλά ταυτόχρονα διάφανα και χωρίς να κρύβει τη γοητεία των χαριτών, αν και όχι μικρών, ποδιών της.
  Λόγω των ψηλοτάκουνων, το ήδη ψηλό κορίτσι έμοιαζε σχεδόν με γίγαντα. Ο ίδιος ο Φρίντριχ, ένας συνηθισμένος και ακόμη μικρότερος έφηβος για την ηλικία του, ήταν πιο κοντός από αυτήν, περίπου είκοσι τρία, είκοσι πέντε εκατοστά, και λαμβάνοντας υπόψη τα τακούνια, ακόμη περισσότερο...
  Ο Φρίντριχ ντράπηκε κιόλας, κι αν δεν μεγάλωσε ποτέ από αυτό το κορίτσι των έξι κιλών (που ήταν σαν τον πατέρα της, η Πόρσε, δεν είναι γίγαντας, αν και δεν είναι γνωστό τι είδους μητέρα ήταν και ποιος σκαρφάλωσε κάτω από τη φούστα της! ), θα ήταν ψηλότερος πάντα υψώνονταν από πάνω του. Ναι, καλύτερα που περπάτησε ξυπόλητη, όπως την προηγούμενη φορά...
  Η Ευγενία, όμως, κοίταξε με θαυμασμό τον νεαρό άσο, άπλωσε τα χέρια της και τον φίλησε στα χείλη:
  - Είσαι ο ιππότης μου! Το φως δεν είναι γήινο!
  Ο Φρίντριχ μπερδεύτηκε:
  - Ναι εγω....
  Η Ευγενία διέκοψε:
  - Δεν χρειάζονται λόγια! Σου αξίζει ο έπαινος. Και όχι μόνο ως πιλότος... - Η κόρη του μεγιστάνα κούνησε τα μαλλιά της. - Σκέψου, έχεις ένα φανταστικό δώρο ως μηχανικός και σχεδιαστής. Προσφέρετε τέτοιες ιδέες... Ιδιοφυία! Από πάνω ο Λεονάρντο Νταβίντσι.
  Ο Φρίντριχ αστειεύτηκε:
  - Λοιπον ναι! Συμφωνώ, αυτός ο καλλιτέχνης δεν έχει κερδίσει ούτε έναν πόλεμο. Αν και τα αριστουργήματά του κατέκτησαν όλο τον κόσμο!
  Άρχισαν να χορεύουν. Η Ευγενία ήταν εξίσου όμορφη, αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, αλλά φαινόταν πολύ μεγάλη για τον Βόλκα... Και το άρωμα μύριζε μεθυστικό... Κοιτάζοντας τη λαιμόκοψη του πολυτελούς στήθους της, ένιωσε μια απολύτως φυσική επιθυμία για ένα σωματικά δυνατό και αναπτυγμένος έφηβος. Επιπλέον, η Helga προσποιήθηκε προκλητικά ότι δεν πρόσεχε τίποτα. Ωστόσο, η νεότερη γενιά των Γερμανών διδάχθηκε ότι είναι απρεπές για μια γυναίκα να νιώθει, πόσο μάλλον να επιδεικνύει, ζήλια, και ότι ένας άντρας, αν είναι ήρωας πολέμου, είναι υποχρεωμένος ακόμη και να απατήσει. Τι να βελτιώσεις τη ράτσα! Όπως είπε ο Χίτλερ: δεν είναι αμαρτία για μια παντρεμένη γυναίκα να γεννήσει παιδί από άλλον άντρα, υπό την προϋπόθεση ότι έχει καλύτερα φυσικά χαρακτηριστικά από τον άντρα της. Η Ευγενία, ωστόσο, ρώτησε πολύ σοβαρά το αγόρι:
  - Πού σπουδάσατε που ξέρετε τόσο καλά τις αρχές ελέγχου των αρμάτων μάχης και των αυτοκινούμενων όπλων, εφευρίσκοντας τέτοια Τεχνογνωσία;
  Ο Φρίντριχ δεν μπορούσε και δεν ήθελε να πει την αλήθεια, και σε ένα άγνωστο κορίτσι, ακόμα κι αν ο πατέρας της ήταν μεγιστάνας, ένας από τους δέκα πλουσιότερους ανθρώπους του Τρίτου Ράιχ και αγαπημένος του Χίτλερ και του Γκέρινγκ. Εκείνος απάντησε διστακτικά:
  - Εδώ παίζουν ρόλο τα χόμπι από την παιδική ηλικία... Διάφορη επιστημονική βιβλιογραφία, η επιθυμία να εφεύρουμε! Δεν χρειάζεται να κάθεστε στο γραφείο σας για να δημιουργήσετε κάτι χρήσιμο...
  Η Ευγενία έγνεψε:
  - Ναι, κι εγώ είμαι λάτρης των σπορ, και ταυτόχρονα ροκανίζω, ή και μασάω, τον γρανίτη της επιστήμης... Παρόλα αυτά, η κυρία Πίστον μοιάζει με αρουραίο γραφείου;
  Ο Φρίντριχ, βγάζοντας τα δόντια του λύκου, επιβεβαίωσε:
  - Ναι, δεν μοιάζετε καθόλου με αρουραίο και όχι μόνο με αρουραίο! Πιθανότατα, ακόμα και εσύ μπορείς να συγκριθείς...
  Η Ευγενία προειδοποίησε:
  - Απλά μην το συγκρίνεις με αγελάδα! Αυτή είναι μια μάλλον χυδαία υπόδειξη!
  Ο Φρειδερίκος παρατήρησε φιλοσοφικά:
  - Όποιος φοβερίζει κάτι άσχετο παίρνει τον βαθμό του τράγου! Λοιπόν... Η αγορά μας είναι ηλίθια.
  - Το παζάρι είναι αργκό; - μάντεψε η Ευγενία. - Γενικά, η γερμανική ομιλία φαίνεται να είναι σωστή, αλλά κάπως... Πολύ σωστή, με ακρίβεια τοποθετημένες προφορές, καθαρές λέξεις, ένταση στην ομιλία... Και δεν υπάρχει προφορά, αλλά νιώθεις κάτι όχι και τόσο εγγενές σε αυτή την ορθότητα.. .
  Ο Φρίντριχ δεν έδειξε ότι ανησυχούσε:
  - Λοιπόν, τι από αυτό; Ίσως υποψιάζεστε ότι είμαι σοβιετικός κατάσκοπος και ότι οι Ρώσοι θυσίασαν είκοσι χιλιάδες, μαζί με τα αμερικανικά και μισή χιλιάδα από τα αμέτρητα αεροσκάφη τους, για να με διεισδύσουν στην κορυφή του Τρίτου Ράιχ;
  Η Ευγενία κούνησε το κεφάλι της:
  - Οχι, δεν το νομίζω! Αυτό ήταν πάρα πολύ, ακόμη και για τους Ρώσους. Αν και υπάρχει ένα γνωστό ρητό: δεν μπορείς να καταλάβεις τη Ρωσία με το μυαλό σου. Αλλά μου φαίνεται διαφορετικό, ίσως είσαι, πώς να το πω... Προϊόν γενετικής μηχανικής SS. Κάποιος άνθρωπος του μέλλοντος; Έχω διαβάσει επιστημονικές εργασίες για τη γενετική και γνωρίζω ότι η ανθρώπινη φύση μπορεί να αλλάξει, να βελτιωθεί ή να επιδεινωθεί με τεχνητή παρέμβαση. Και οι υπεράνθρωπες ιδιότητες σου ως πολεμιστή... Αυτό είναι τόσο...
  Αντί να απαντήσει, ο Φρίντριχ έσκυψε το κεφάλι του στην ψηλή κοπέλα του και τη φίλησε με πάθος στα πλούσια χείλη της. Μετά είπε:
  - Μην ανησυχείς για το όμορφο κεφάλι σου. Αν φοβάστε ότι θα πάρετε ελαττωματικά παιδιά από εμένα, τότε πιστέψτε με, δεν είναι έτσι! Στην πραγματικότητα, ίσως αλλάξουμε το θέμα της συζήτησης.
  Η Ευγενία συμφώνησε:
  -Ναι, είναι καλύτερα να αλλάξεις! Ας μιλήσουμε για άρματα μάχης... Συγκεκριμένα, το κύριο επιχειρησιακό αρχηγείο, με επικεφαλής τον Guderian, εξέδωσε μια αποστολή ανταγωνισμού: δύο τύποι τανκ... Σαν μεσαίο "Imperial Panther" με πυροβόλο 88 mm El 100 ή μικρότερο αλλά τεθωρακισμένο -διαπεραστική, και μετωπική κεκλιμένη θωράκιση τουλάχιστον 250 χλστ. και βαρύ "Royal Tiger" με πυροβόλο διαμετρήματος El100 105 mm, με μετωπική θωράκιση τουλάχιστον 300... Επιπλέον, το βάρος της πρώτης δεξαμενής δεν υπερβαίνει τα πενήντα τόνους και το δεύτερο 65.
  Ο Φρίντριχ βούρκωσε περιφρονητικά, σαν λιοντάρι μπροστά σε γοφάρι:
  - Δεν είναι αληθινό κάτι τέτοιο; Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι σας έχει γίνει πολύ πιο εύκολο με τα λιγοστά υλικά, και τα συμμαχικά βομβαρδιστικά δεν καταστρέφουν τα εδάφη του Τρίτου Ράιχ!
  Η Ευγενία απάντησε αναστενάζοντας:
  - Κατ 'αρχήν, είναι δυνατό, αλλά δεν είχαμε χρόνο, ή μάλλον δεν έχουμε χρόνο να φτιάξουμε ένα πρωτότυπο σε μέταλλο στον απαιτούμενο χρόνο. Μας δώσατε με κάποιο τρόπο τη λαμπρή τεχνογνωσία σας πολύ αργά. Και ο Χίτλερ θέλει τα πιο πρόσφατα τανκς να αρχίσουν να τίθενται σε υπηρεσία με τους στρατούς του Τρίτου Ράιχ φέτος.
  Ο νεαρός άσος έμεινε έκπληκτος:
  - Γιατί χρειάζεται τόσος χρόνος για να φτιάξεις ένα πρωτότυπο;
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά:
  - Αρκετά, ειδικά αν το μοντέλο είναι θεμελιωδώς καινούργιο... Είναι σαν τη λαϊκή παροιμία: αν οδηγείς, θα καταλήξεις σε μια χαράδρα!
  Ο Φρίντριχ σκέφτηκε: φυσικά και υπάρχουν προβλήματα εδώ... Για παράδειγμα, οι Σοβιετικοί σχεδιαστές πάλεψαν τόσα χρόνια με τη δημιουργία του τανκς IS-10 ή για δύο ολόκληρα χρόνια τσάκωσαν με το Τ-54. Επιπλέον, αυτό το τανκ σχεδιάστηκε μεταπολεμικά και έχοντας εμπειρία στις μάχες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Επιπλέον, δεν ήταν ένα θεμελιωδώς νέο μοντέλο, αλλά μόνο μια περαιτέρω εξέλιξη του T-34. Για παράδειγμα, το T-44 αποδείχθηκε ότι δεν ήταν απολύτως επιτυχημένο και πρακτικά δεν χρησιμοποιήθηκε σε μάχη... Επομένως, δεν πρέπει να περιμένετε κανένα ιδιαίτερο θαύμα.
  Το τανκ Tiger, δεδομένης της έλλειψης εμπειρίας των Γερμανών στη δημιουργία οχημάτων αυτού του τύπου (εκτός, φυσικά, αν μετρήσετε το σασί, για παράδειγμα υπήρχε ήδη ένα "Colossal" 150 τόνων που δημιουργήθηκε κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο).
  Ο Φρίντριχ παρατήρησε:
  - Είναι απαραίτητο να σχεδιαστεί με βάση το ήδη δημιουργημένο "Panther"-5, ή AG. Το σασί του επιτρέπει να μεταφέρει όχι μόνο ένα πυροβόλο των 88 χλστ., αλλά ακόμα και ένα πυροβόλο των 128 χλστ. ή ένα οβιδοβόλο των 150 χλστ.
  Η Ευγενία γέλασε:
  - Μα αυτό ακριβώς κάνουμε! Ωστόσο, η Porsche έχει ήδη το δικό της "Royal Tiger", αν και με πυροβόλα διαμετρήματος 88 mm. Ίσως όμως αυτό να λειτουργήσει ως ενδιάμεσο μοντέλο. Η αρχική απαίτηση για θωράκιση 250 χιλιοστών εκπληρώθηκε σε αυτό, αν και το βάρος είναι αρκετά μεγάλο - 63 τόνοι. Όμως ο πυργίσκος με πολύ μεγάλη γωνία ορθολογικής κλίσης της πανοπλίας, κομψός και εξορθολογισμένος... Μπορεί να είναι δυνατό να κερδίσει τον ενδιάμεσο διαγωνισμό, αλλά προβλήματα θα προκύψουν στο μέλλον. Αλλά σύμφωνα με την Τεχνογνωσία σας, είναι δυνατό να δημιουργήσετε ένα τανκ που είναι αδιαπέραστο από όλες τις πλευρές, καταστρέφοντας κάθε άμυνα. Εξάλλου, για ένα επαναστατικό όχημα, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει καλή πλευρική προστασία, την οποία, δυστυχώς, το Panther δεν μπορούσε να καυχηθεί για πολύ καιρό.
  Ο Φρίντριχ παρατήρησε:
  - Ίσως δεν θίξουμε το θέμα των τανκς προς το παρόν... Ή μάλλον, ας τελειώσουμε τη συζήτηση. Είμαστε σαν παλιούς καθηγητές ή σαν νεαρά αγόρια και κορίτσια.
  Η Ευγενία συμφώνησε:
  - Έχεις δίκιο, όπως πάντα, ας μιλήσουμε για κάτι πιο κοσμικό. Για παράδειγμα, για τον βρετανικό βασιλικό οίκο.
  Ο Φρίντριχ τσάκωσε:
  - Τι θέμα! Ας έρθει η ώρα, δεν θα μείνει τίποτα από τους Winsors. Ή πιστεύετε ότι, έχοντας καταλάβει τη Μόσχα, τα τανκς μας δεν θα μπορέσουν να συντρίψουν το Λονδίνο, το οποίο έχει ήδη καταληφθεί;
  Η Ευγενία άστραψε τα δόντια της:
  - Λοιπόν, φυσικά και μπορούν!
  Μετά το χορό ακολούθησε ευγενές δείπνο με πολυτελή πιάτα, χωρίς όμως δυνατά αλκοολούχα ποτά. Τίποτα πιο δυνατό από έξι μοίρες. Λοιπόν, τότε ο Φρίντριχ και η Ευγενία, όπως αρμόζει σε έναν άντρα και ένα κορίτσι, αποσύρθηκαν σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο.
  Αν και είναι γενικά αποδεκτό ότι οι ψηλές ξανθιές δεν διαφέρουν στο ταμπεραμέντο, η Ευγενία απέδειξε εξαιρετικά πειστικά το αντίθετο για αρκετές ώρες. Λοιπόν, ο Φρίντριχ, φυσικά, δεν έχασε το πρόσωπο. Έτσι αποκοιμήθηκαν, αγκαλιασμένοι σφιχτά.
  Το αγόρι ονειρεύτηκε ότι ήταν ένας Ιάπωνας νίντζα που έλαβε εντολή από τον Ρώσο Τσάρο Νικόλαο Β' να σκοτώσει τον Μικάντο, δηλαδή τον αυτοκράτορα.
  Ο Φρίντριχ ονειρευόταν πώς σκαρφάλωσε σε τραχείς τοίχους, κολλώντας στην παραμικρή ρωγμή ή κενό με τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών του. Το αγόρι μπήκε στο παλάτι, όπου άρχισε μια σφοδρή μάχη...
  Ο νεαρός νίντζα, ως συνήθως, έκοψε, μαχαίρωσε και ξεφύσηξε τα κεφάλια από τους εχθρούς του... Το όνειρο ήταν πολύ χαοτικό, πολύ αίμα, ψιλοκόψιμο και λίγο νόημα. Συν ότι υπάρχουν γυμνόποδα κορίτσια με σπαθιά που πηδάνε παντού... Με λίγα λόγια...
  Κατάφερα να κοιμηθώ όχι περισσότερο από τρεις ή τέσσερις ώρες... Ο Φρίντριχ ξύπνησε από την αγγελιοφόρο λέγοντας:
  - Η μάχη είναι σε πλήρη εξέλιξη! Δεν υπάρχουν αναντικατάστατοι άνθρωποι, εκτός από ανθρώπους σαν εσένα, Φρίντριχ Μπίσμαρκ.
  Το αγόρι πήδηξε όρθιος και, χωρίς καν να πει αντίο, πήγε βιαστικά στον πλησιέστερο διάδρομο.
  Και όπως αποδείχθηκε, δεν τον κάλεσαν μάταια... Ο Στρατηγός Ροκοσόφσκι έλαβε εντολή από τον Στάλιν, χωρίς να περιμένει την πλήρη συγκέντρωση των δυνάμεων, να δώσει ένα υπονομευτικό πλήγμα στη στρατιωτική ομάδα του Ρόμελ. Σε αυτή την περίπτωση, ο υπολογισμός βασίστηκε στο γεγονός ότι οι Γερμανοί δεν είχαν ακόμη προλάβει να αναπτύξουν τα στρατεύματά τους για να επιτεθούν στο Voronezh. Υπήρχε λοιπόν η ευκαιρία να εκτελέσουμε ένα χαμηλό λάκτισμα στο εκτεταμένο πλευρό των γερμανικών στρατευμάτων, εξαντλημένων από προηγούμενες μάχες.
  Ο Φρίντριχ αναγκάστηκε να επιβιβαστεί σε ένα Fokken-Wulf, όχι μια επιθετική τροποποίηση, αλλά ένα κανονικό μοντέλο, με τέσσερα πυροβόλα των είκοσι χιλιοστών και δύο πολυβόλα. Έτσι, λόγω υπερβολικής βιασύνης, το αγόρι βρέθηκε χωρίς το όπλο που είχε αποδειχθεί τόσο αποτελεσματικό στην καταπολέμηση των τανκς. Αλήθεια, είχε ακόμα δέκα βόμβες στην άτρακτο...
  Έκανε επίσης ζέστη στον ουρανό, εμφανίστηκαν σοβιετικά επιθετικά αεροσκάφη και μαχητικά Yaki-9. Τα τελευταία οχήματα, ωστόσο, λόγω της ασθενούς προστασίας και της ικανότητας επιβίωσής τους, ήταν επίσης ευάλωτα σε μεγάλη απόσταση σε πυροβόλα διαμετρήματος 20 mm. Ο Φρίντριχ χτύπησε πρώτα τα μαχητικά στα κέρατα, τα οποία φυσικά προηγήθηκαν του πιο αργού Ίλα. Τέσσερα κανόνια αεροσκαφών, αυτή είναι η δύναμη... Οι πρώτες δύο ντουζίνες γιακ σκόρπισαν, ακόμη και χωρίς πονηρές προσεγγίσεις στην ουρά.
  Ο Φρίντριχ δεν γύρισε, δεν έκανε ελιγμούς, απλώς μετατόπισε ελαφρώς τα αεροβόλα και δονήθηκε το σώμα της τεράστιας μηχανής του.
  Είκοσι πέντε, είκοσι έξι, είκοσι επτά... Χωρίς αστοχία, στα τολμηρά Yaks, τα οποία, ενώ υφίστανται απώλειες, εντούτοις δεν σβήνουν, αλλά ακόμη και προσπαθούν να κερδίσουν ταχύτητα... Ο Φρίντριχ έμεινε κάπως έκπληκτος με γιατί, στη σοβιετική στρατιωτική λογοτεχνία, αυτή η ένδοξη μηχανή Fokken ήταν τόσο υποτιμημένη -Wulf. Ναι, εκτελεί μια πλήρη στροφή σε 22 δευτερόλεπτα έναντι 19 για το Yak (και στην ελαφριά έκδοση, το Yak μπορεί να το κάνει ακόμη και σε 17 δευτερόλεπτα!). Αλλά ο Φρίντριχ δεν χρειάζεται να κάνει ελιγμούς• απλώς επιβραδύνει και πετάει προς το μέρος τους. Σε ένα δευτερόλεπτο μπορείς να χτυπήσεις επτά ή οκτώ αυτοκίνητα.
  Ο χρόνος κυλούσε τρομερά αργά για τον Φρίντριχ σε κατάσταση έκστασης μάχης και είχε χρόνο να σκεφτεί και να ξεφορτώσει τα πυρομαχικά του. Κατ 'αρχήν, είναι γενικά αποδεκτό ότι ακόμη και ο πιο ικανός άσος, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και φαινομένων όπως ο Rudel, δεν είναι σε θέση να επηρεάσει σοβαρά την πορεία του πολέμου. Στην πραγματική ιστορία, έξι από τους καλύτερους Γερμανούς άσους κατέστρεψαν έναν ολόκληρο αεροπορικό στρατό, αλλά οι Ναζί έχασαν απελπιστικά τη μάχη για την κυριαρχία στην ατμόσφαιρα.
  Αλλά σε αυτή την περίπτωση, το να πετάξεις τόσα πολλά γιάκ σε ένα μέρος εναντίον περισσότερων από ένα άτομο είναι γεμάτο με κίνδυνο... Εξήντα ένα μαχητές καταρρίφθηκαν σε λιγότερο από ένα λεπτό. Κάπως έτσι πέφτουν τα φτερά ή σπάει το θωρακισμένο τζάμι των καμπινών. Το τελευταίο είναι ακόμα χειρότερο, αφού σε αυτή την περίπτωση ο πιλότος δεν μπορεί να σωθεί. Και έχουν ήδη απομείνει λίγοι έμπειροι άσοι στον Κόκκινο Στρατό.
  Ανάμεσα στα οχήματα που καταρρίφθηκαν, τέσσερα ανήκαν σε φρουρούς που κατέρριψαν περισσότερα από πέντε αεροπλάνα... Μόνο που και πάλι αυτό δεν βοήθησε, γιατί ο Βόλκα ήξερε πού να χτυπήσει και πώς... Σαν κυνηγός που χρησιμοποιεί ένα πολυβόλο για να καταρρίψει ένα κοπάδι χήνες. Αυτό ακριβώς είναι το κοπάδι, με μια έκρηξη, διαισθητικά, από ένστικτο, καθορίζοντας και κατευθύνοντας τις κινήσεις της κάννης προς τον επιθυμητό στόχο, όταν δεν περνάει ούτε μια σφαίρα. Οι χήνες, και σε αυτή την περίπτωση τα σοβιετικά αεροπλάνα, καταρρίπτονται, και όπου τα πιλοτήρια σπάνε και οι πιλότοι καταρρίπτονται, πετούν κατευθείαν για αρκετή ώρα. Όμως κάποια από τα φτερά τους χάνουν...
  Ο Φρίντριχ θυμήθηκε εδώ ταινίες για Αμερικανούς καουμπόηδες με αιχμηρά γυρίσματα και τη διάσημη ταινία με πρωταγωνιστή τον Ντι Κάπριο - "Γρήγορα αλλά νεκρά!" Αλλά εκείνη την εποχή, οι καουμπόηδες των ΗΠΑ δεν γνώριζαν αυτόματα πολυβόλα ή αεροβόλα ταχείας βολής. Διαφορετικά, θα είχαν συνειδητοποιήσει τι όπλο είναι αυτό απλώς τερατώδες από την άποψη της καταστροφικής δύναμης.
  Τα yaks στο εγγύς μέλλον τελείωσαν και ο Friedrich μετακόμισε στο Ily. Εδώ είναι καλύτερο να τους επιτεθείτε από ψηλά ή από το πίσω ημισφαίριο. Επιπλέον, θα ήταν επίσης βέλτιστο, χωρίς να μειώσει την απόσταση.
  Ένας άλλος τρόπος είναι να πυροβολήσετε τα πιο εύθραυστα φτερά• δεν μπορείτε να κρεμάσετε πανοπλίες σε αυτά.
  Η IL-2 ονομάζεται καμπούρα. Αφού εγκαταστάθηκε ένα δεύτερο κάθισμα σε αυτό, έγινε πιο δύσκολο για τον σκοπευτή που υπερασπιζόταν το πίσω ημισφαίριο να καταρρίψει μια τέτοια μηχανή για έναν αρχάριο, αλλά στη συνέχεια... Φυσικά, η αεροδυναμική αυτού του αεροσκάφους επιδεινώθηκε. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι ακόμα πιο εύκολο μαζί τους...
  Θα ήταν πιο λογικό για το Ilam να σκορπιστεί σε διαφορετικές κατευθύνσεις, αλλά το σύστημα... Με λίγα λόγια, ξεκίνησε με τον ξυλοδαρμό των θρυλικών stormtroopers. Ωστόσο, το εύστροφο Salamander-3 είχε ήδη φτάσει. Πήραν και τη λάσπη...
  Ο Φρίντριχ σκέφτηκε μάλιστα ότι θα μπορούσαν να τον προλάβουν, έχοντας συναντήσει τους Γιακ ενώ πλησίαζαν ακόμα... Αν και, ποιος ξέρει... Οι πιλότοι της Luftwaffe δεν είναι γενναίοι Ρώσοι πολεμιστές και συνήθως δεν μπαίνουν στη μάχη αριθμημένοι, αλλά ίσως εκτός από περιπτώσεις όπου δημιουργείται υπερβολικά σοβαρή απειλή για τις επίγειες δυνάμεις .
  Ο Φρίντριχ, όμως, επίσης δεν έχει προβλήματα... Χτύπησε το πίσω θωρακισμένο ημισφαίριο με κανόνια, ή καλύψτε τα φτερά - το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Και πώς αυτά τα αυτοκίνητα μετά πέφτουν κάτω, αφήνουν ακόμη και σημάδι στον αέρα... Σαν ρίγες στην πλάτη ενός χτυπημένου σκλάβου.
  Ο Φρίντριχ γκρέμισε τριάντα επτά λάσπες και άρπαξε επίσης δύο "Πιόνια". Εκατό πάλι, αν και το προηγούμενο ρεκόρ των εκατόν ενός δεν έχει καταρριφθεί. Ο εχθρός έχει απλώς μερικά αεροπλάνα. Τώρα το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ρίξουν τις βόμβες και θα επιστρέψουν.
  Τα σοβιετικά άρματα μάχης πήγαιναν τώρα στην επίθεση, χωρίς την υποστήριξη της αεροπορίας, και ειδικά του πυροβολικού. Αεροσκάφη επίθεσης και βομβαρδιστικά τους επιτέθηκαν. Ευτυχώς για τα σοβιετικά πληρώματα αρμάτων μάχης, μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα οδηγικά χαρακτηριστικά των οχημάτων. Όμως ο αριθμός των αεροσκαφών όλων των τύπων αυξανόταν.
  Ο Φρίντριχ έριξε όλες τις βόμβες του και στράφηκε προς το αεροδρόμιο. Ωστόσο, κατάφερε να δει το Fokken-Wulf-4 του Rudel, το διάσημο αντιτορπιλικό.
  Ο νεαρός άσος επέστρεψε στο "σπίτι" του αεροδρόμιο, όπου τον περίμενε το Pegasus Terminator Me-362.
  Ο Φρίντριχ, έχοντας προσγειώσει το Fokken-Wulf, φώναξε στον γειτονικό πιλότο:
  - Όποιος έχει το θράσος να ισχυριστεί ότι το F -490 είναι κακό μαχητικό λέει ψέματα. Δεν υπάρχουν κακά αεροπλάνα, μόνο κακοί πιλότοι.
  Η επόμενη πτήση περιορίστηκε αποκλειστικά σε άρματα μάχης. Ενώ οι Γερμανοί δεν είχαν ακόμη καταφέρει να βγάλουν μια ισχυρή θωρακισμένη γροθιά για να τους συναντήσουν, επιτέθηκαν με αεροπλάνα.
  Τα γενναία σοβιετικά πληρώματα αρμάτων μάχης είχαν ήδη περάσει την κουρελιασμένη γραμμή του μετώπου και επιτέθηκαν στη μονάδα πεζικού που αποτελούνταν από Άραβες εθελοντές.
  Οι Μουσουλμάνοι, αντίθετα με τις προσδοκίες, πολέμησαν γενναία και δεν σκέφτηκαν να τραπούν σε φυγή, αλλά ταυτόχρονα ενήργησαν εξαιρετικά ανάρμοστα. Συγκεκριμένα, το αμερικανικό μπαζούκα χρησιμοποιήθηκε με κάπως απάνθρωπο τρόπο και οι χειροβομβίδες ακόμη περισσότερο.
  Όμως η επίθεση των σοβιετικών μονάδων τέλειωνε. Ιδιαίτερα τα φασιστικά επιθετικά αεροσκάφη χρησιμοποιούσαν πολλές μικρές βόμβες με διαμορφωμένες γομώσεις, μια ιδέα που αντιγράφηκε από Σοβιετικούς σχεδιαστές, αλλά με πιο επιδέξια εφαρμογή. Αλλά τα σοβιετικά πληρώματα αρμάτων μάχης δεν έλαβαν την εντολή να κρεμάσουν το δίχτυ από ψηλά.
  Και ο Φρίντριχ εκτόξευσε απλώς αεροβόλα στις στέγες. Αυτή είναι η πιο απλή τακτική. Σπάστε την καταπακτή του πύργου και τη νίκη σας. Και πόσα αυτοκίνητα μπορείς να χτυπήσεις έτσι αν τα χτυπήσεις από οριζόντιο επίπεδο...
  Αλλά η ταχύτητα ενός τανκ δεν βοηθάει εάν ένας μαχητής χτυπήσει διαισθητικά, χωρίς να στοχεύσει, από μια ιδιοτροπία...
  Είναι σαν προσομοιωτής με τανκς, μόνο εσύ έχεις λειτουργία θεού και κάθε σουτ είναι ακριβής και σουτάρεις συχνά, συχνά...
  Τώρα ο αριθμός των κατεστραμμένων τανκς έχει ξεπεράσει τα πενήντα, ώστε ο Ρούντελ να ξεκουράζεται... Αλλά έπρεπε να παρεκκλίνω. Τα "αυτιά" εμφανίστηκαν στο πλάι. Έξι από αυτούς καταρρίφθηκαν και οι υπόλοιποι άφησαν να καταστρέψουν τις Σαλαμάνδρες. Γενικά, το να αφήνεις αυτούς τους εργάτες καλαμποκιού να πάνε στη μάχη κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι καθαρή αυτοκτονία.
  Τα τανκς είναι πιο σημαντικά...
  Επιστροφή... Πτήση στο Fokken-Wulf 4, και δίπλα του η Helga.
  Το κορίτσι τον ρώτησε:
  - Λοιπόν, τι σου άρεσε στην Ευγενία;
  Ο Φρίντριχ βούλιαξε περιφρονητικά στο ραδιόφωνο:
  - Γιατί ζήλεψες;
  Το κορίτσι γέλασε:
  - Φυσικά και όχι! Είμαστε ελεύθεροι και όχι παντρεμένοι. Απλά αναρωτιέμαι ποιος είναι καλύτερος στο κρεβάτι, εγώ ή αυτή!
  Η Φρειδερίκη απάντησε θερμά:
  - Φυσικα εσυ! Δεν είσαι τόσο μεγάλος, και πολύ πιο ευκίνητος!
  Η Χέλγκα γέλασε χαρούμενα.
  - Δεν περίμενα τίποτα άλλο από σένα! Μα φυσικά το καλύτερο... Ουφ, είναι αρουραίος σχεδιαστής, και μια από τις ελάχιστες γυναίκες που βραβεύτηκαν με τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού!
  Ο Φρίντριχ παρατήρησε:
  - Νομίζω ότι τα φύλλα βελανιδιάς είναι προ των πυλών για εσάς!
  Ο καυγάς έδειξε ότι το αγόρι μάλλον είχε δίκιο. Η Χέλγκα χτύπησε με σιγουριά τα τανκς. Προφανώς ήθελε να αποδείξει ότι ένας πολεμιστής μπορεί να είναι πιο σκληρός από έναν πολεμιστή. Αν και, φυσικά, δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Φρίντριχ.
  Σύντομα εμφανίστηκαν μεγάλες στήλες δεξαμενών γερμανικών και αμερικανικών οχημάτων. Ιδιαίτερα ευκίνητα και παιχνιδιάρικα αμερικανικά αντιτορπιλικά "Witches"-3. Αυτό ήταν σοβαρό, ειδικά αφού τα σοβιετικά οχήματα είχαν ήδη καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό από αεροπορικές επιδρομές. Το "Panther"-5 αποδείχτηκε επίσης προβληματικό... Το μακρόκαννο πυροβόλο όπλο του και η αδιαπέραστη μετωπική του θωράκιση... Φαίνεται ότι η αντοχή άρχισε να αποτυγχάνει τα πληρώματα των σοβιετικών αρμάτων μάχης. Κάποιοι, μη ακούγοντας τους διοικητές, γύρισαν πίσω προσπαθώντας να ξεφύγουν από αυτή την τεχνοτρονική κόλαση.
  Και πάλι η επιστροφή και η αναχώρηση, η επίθεση στα τανκς...
  Είναι ήδη περασμένο μεσημέρι, νυχτώνει... Η αντεπίθεση του Κόκκινου Στρατού έχει σβήσει. Αυτός και η Helga ανακατευθύνθηκαν για να υποστηρίξουν μια ομάδα γερμανικών στρατών που κινούνταν προς το Ryazan. Ταυτόχρονα, προσπάθησαν να στριμώξουν τους στρατιώτες του Vatutin στο καζάνι...
  Οι Γερμανοί εξακολουθούν να προελαύνουν αργά προς τα ανατολικά. Εδώ τους εμποδίζει η ανθεκτικότητα των σοβιετικών στρατευμάτων και οι αμυντικές γραμμές του Μετώπου της Στέπας, ακόμη και αν όχι τόσο πυκνές όσο στις προσεγγίσεις προς τη Μόσχα.
  Ωστόσο, τα στρατεύματα του Χίτλερ είχαν περισσότερο χώρο για ελιγμούς και ο Χοθ προσπάθησε να παρακάμψει τους κύριους αμυντικούς κόμβους σε τέτοιες στήλες. Σε ορισμένα σημεία η προέλαση των γερμανικών μονάδων επιταχύνθηκε...
  Ο Φρειδερίκος ρώτησε τη Χέλγκα:
  - Δεν κουράστηκες, κορίτσι των ονείρων μου;
  Η ξανθιά πολεμίστρια απάντησε:
  - Η χαρούμενη διάθεση διώχνει την κούραση, καλύτερα από το να μαστιγώνεις αγελάδες! Αν και η κούραση βγαίνει με ματωμένο πύον αντί για γάλα!
  Ο Φρίντριχ συμφώνησε:
  - Δεν μπορείτε να αντιταχθείτε στην αλήθεια εδώ!
  Το βράδυ, ο νεαρός συνέχισε να πετάει, παρά το γεγονός ότι τα σύννεφα κύλησαν στον ουρανό και η βροχή έπεσε. Σύμφωνα με το γερμανικό στρατιωτικό δόγμα, η αεροπορία χρησιμοποιήθηκε για την καταστολή της άμυνας στην πρώτη γραμμή... Και σε αντίθεση με το 1941, η Luftwaffe διέθετε άφθονα αεροσκάφη χάρη στη βοήθεια του Pindostan.
  Ο Φρίντριχ επιτίθονταν πλέον σε καταφύγια, ή ακόμα και σε μικρότερους στόχους... Τη νύχτα, η μάχη δεν υποχώρησε, και τα σοβιετικά στρατεύματα εξαπέλυσαν αντεπιθέσεις. Παρόλο που είναι μικροί και μάλλον χαοτικοί, δεν είναι λιγότερο γενναίοι...
  Τη νύχτα, εκτός από τη μοίρα U-2, δεν συναντήθηκαν εναέριοι στόχοι. Και οι αποθήκες βομβαρδίστηκαν... Ελαφρά.
  Μέχρι το πρωί της 15ης Οκτωβρίου 1947, ξέσπασε μάχη για την πόλη και ταυτόχρονα τον σιδηροδρομικό κόμβο: Elektrostal. Έκανε πολύ ζέστη εκεί και, το πιο σημαντικό, ο Φρίντριχ ήταν μαζί με την αχώριστη φίλη του Χέλγκα.
  - Λοιπόν, μεγάλο ιππότη, πιέζουμε τους εχθρούς;
  Ο Φρίντριχ απάντησε χαρούμενα:
  - Οι άστεγοι σπρώχνουν στον πάγκο της μπύρας, και εμείς κερδίζουμε. Και πώς κερδίζουμε...
  Η ίδια η πόλη Elektrostal ήταν αρκετά οχυρωμένη. Εκτός από τις στρατιωτικές μονάδες, δύο φρέσκες μεραρχίες του NKVD συμμετείχαν επίσης στην άμυνά του. Αν και, γενικά, δεν ήταν τόσο επίλεκτη στρατιωτική φρουρά όσο τα SS, ήταν οπλισμένοι τόσο με πυροβολικό όσο και με ελαφρά άρματα μάχης.
  Οι Ναζί, με τη σειρά τους, προσπάθησαν να δημιουργήσουν το δικό τους καζάνι... Παρακάμψτε την ακρόπολη, τυλίξτε τους σε τσιμπίδες...
  Εδώ, φυσικά, η υποστήριξη αέρα παίζει σημαντικό ρόλο, ειδικά εάν ο λαιμός τεντώνεται.
  Η Helga, όπως είναι χαρακτηριστικό ενός κοριτσιού, διαβεβαίωσε:
  - Η νίκη θα είναι δική μας! Ετοιμάστε το έλκηθρο σας για το καλοκαίρι!
  Ο Φρίντριχ συμφώνησε:
  - Και όχι μόνο το καλοκαίρι! Θα χρησιμοποιήσουμε βαριά άρματα μάχης και βλήματα αέρα.
  Το αγόρι νόμιζε ότι ήταν και πάλι στον στρατό του Mainstein, αλλά στη Δύση ο πιο δημοφιλής Rommel είναι περισσότερο γνωστός. Εφόσον στη διάρκεια της μάχης ο νεαρός δρούσε περισσότερο σε έκσταση, οδηγούμενος από ένα κολασμένο πνεύμα, γιατί να μην θυμάται τα ένδοξα κατορθώματα αυτού του διοικητή. Επιπλέον, είναι πολύ πιο ευχάριστο να θυμόμαστε τους χτυπημένους Άγγλους παρά τους ηττημένους Ρώσους!
  Ο Rommel, έχοντας φτάσει στη Γραμμή Marret, συνειδητοποίησε ότι βρισκόταν στην "κεντρική θέση" του Ναπολέοντα μεταξύ δύο εχθρικών στρατών και μπορούσε τώρα, έχοντας δώσει ένα αποφασιστικό χτύπημα, να νικήσει έναν από αυτούς και μόνο τότε να γυρίσει και να αντιμετωπίσει τον δεύτερο.
  Ο Φρίντριχ γέλασε μόνος του: Ο Ναπολέων, αν και ο Λέων Τολστόι αμφέβαλλε, ήταν αναμφίβολα ένας μεγάλος διοικητής και ηγεμόνας. Ειδικά αν δεις τα επιτεύγματα. Μόνο που δεν τους κράτησε πίσω. Ο Χίτλερ από αυτή την άποψη είναι ακόμη χειρότερος... Αλλά καταρχήν είναι δυνατόν να συγκρίνουμε τον Φύρερ με τον Ναπολέοντα!
  Ο ταλαντούχος διοικητής Rommel συνειδητοποίησε επίσης κάτι άλλο: οι Αμερικανοί και οι Γάλλοι είχαν βαδίσει ανατολικά στην κεντρική Τυνησία και κράτησαν τα ανατολικά ραχιαία φαράγγια στο Fondouk, το Faid και την Gafsa, καλύπτοντας τα Δυτικά ραχιαία φαράγγια 60-70 μίλια δυτικά.
  Αποδείχθηκε ότι εάν οι ιταλογερμανικές δυνάμεις κατέλαβαν το Faid και την Gafsa και στη συνέχεια μετακινούνταν δυτικά, πέρα από τη Feriana και το Kasserine, θα μπορούσαν να πάνε κατευθείαν στην τεράστια αμερικανική βάση ανεφοδιασμού και στην έδρα τους στην Tebessa. Στην Τεμπέσα, τα ιταλογερμανικά στρατεύματα βρέθηκαν πολύ δυτικά της συμμαχικής γραμμής στην Τυνησία και σχεδόν στην ίδια τους την επικοινωνία. Αν τότε ο Ρόμελ είχε στρίψει τα τανκς του και τα είχε δείξει βόρεια προς τη θάλασσα, εκατό μίλια μακριά, οι Γερμανοί θα μπορούσαν να είχαν αποκόψει ολόκληρο τον συμμαχικό στρατό στην Τυνησία ή να τον αναγκάσουν στην Αλγερία.
  Τις σκέψεις του Φρίντριχ διέκοψε η εμφάνιση δύο Λαγς να ξεσπούν πίσω από τα σύννεφα... Αυτά καταναλώθηκαν... Και μετά εύστοχες βολές στα όπλα... Μόνο αυτός μπορεί να πυροβολήσει έτσι... Τέσσερις ακόμα Yaks. .. και υπάρχουν εκεί... Και τώρα πυρά κατά της Κατιούσα... Για να πετάξουν θραύσματα προς όλες τις κατευθύνσεις... Άλλος ένας εκτοξευτής πυραύλων... Οπότε η Χέλγκα προσπαθεί από το πλάι. Του φωνάζει:
  - Ήρωα, ας το πιέσουμε πιο δυνατά!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 20.
  Η αποστολή του Oleg Rybachenko και της Margarita Korshunova σε έναν παράλληλο κόσμο δεν έχει τελειώσει ακόμα.
  Οι Γερμανοί προχωρούσαν προς την κατεύθυνση της πόλης Γκόρκι. Τον περικύκλωσαν εντελώς. Ένα αγόρι και ένα κορίτσι υπερασπίστηκαν αυτή τη μεγάλη πόλη.
  Εντελώς περικυκλωμένη, η Μόσχα λαχανιαζόταν. Οι Ναζί έχουν ήδη εισχωρήσει στο Κρεμλίνο σε ορισμένα σημεία. Η θέση της πρωτεύουσας της ΕΣΣΔ ήταν σχεδόν απελπιστική. Οι οβίδες της φρουράς της Μόσχας έφταναν στο τέλος τους. Και με την πτώση της πρωτεύουσας, θα ήταν ένας διαφορετικός πόλεμος.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova πολέμησαν για την πόλη στον Βόλγα.
  Το αγόρι και το κορίτσι είναι μαχητικά όπως πάντα.
  Πυροδοτούν και τραγουδούν:
  Οι πρωτοπόροι δεν τα παρατάνε
  Δεν φοβούνται τα βασανιστήρια...
  Πολεμούν σαν αετοί
  Στέλνοντας τους Krauts στην κόλαση!
  
  Ανάμεσά τους υπάρχουν πολλοί ήρωες,
  Πολλοί τρελοί...
  Εάν είναι απαραίτητο, περπατήστε στον σχηματισμό -
  Φόρτιση του μηχανήματος!
  Και έτσι ένα αγόρι που φαινόταν περίπου δώδεκα ετών, αλλά στην πραγματικότητα ένας έμπειρος βετεράνος που υπήρχε εδώ και πολλά χρόνια, ο Oleg Rybachenko έδωσε μια έκρηξη, κουρεύοντας τους φασίστες.
  Και μετά ρίχνει μια χειροβομβίδα στον εχθρό με γυμνό πόδι.
  Και θα σκορπίσει τα Krauts προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Μετά από αυτό το αγόρι θα τραγουδήσει:
  - Είμαι ένας Ρώσος πολεμιστής στα γόνατα των αγρίων,
  θα σαρώσω τους εχθρούς της Ρωσίας από προσώπου γης!
  Η Μαργαρίτα, αυτή η κοπέλα-ήρωας, ρίχνει και ένα δολοφονικό δώρο θανάτου με το γυμνό της πόδι. Θα βγάλει νοκ άουτ πολλούς Ναζί και θα κάνει tweet:
  - Για τη Μεγάλη Ρωσία!
  Και ξέσπασε ξανά στα γέλια.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι τσακώνονται ηρωικά. Αν και ο πόλεμος έχει σχεδόν χαθεί. Οι Γερμανοί είχαν ήδη πολιορκήσει το Όρενμπουργκ και έσφιξαν τον Κόκκινο Στρατό όπου μπορούσαν.
  Πιο συγκεκριμένα, το Όρενμπουργκ έχει ληφθεί από καιρό. Υπάρχει μόνο ένα κάστρο που στέκεται ακόμα εκεί. Οι Ναζί είχαν ήδη περικυκλώσει την Ούφα.
  Επιπλέον, τα στρατεύματά τους από το νότο πλησιάζουν ήδη το Καζάν. Η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμη.
  Και η κατάσταση επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι οι σαμουράι έρχονται από τα ανατολικά και στην Κεντρική Ασία έχουν ήδη ενωθεί με τους Γερμανούς.
  Όμως τα γενναία παιδιά-θύματα πολεμούν. Πιστεύουν στη νίκη τους. Ή τουλάχιστον είναι έτοιμοι να πεθάνουν με το κεφάλι ψηλά. Ωστόσο, πώς είναι αυτός ο θάνατος; Είναι αθάνατοι!
  Και παραμένουν παιδιά για πολλά χρόνια. Και κάπου υπάρχουν άλλοι κόσμοι και αποστολές.
  Ο Όλεγκ πυροβολεί άλλη μια βολή. Έπειτα ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και τραγουδά:
  - Ο Στάλιν θα είναι μαζί μας για πάντα!
  Η Μαργαρίτα έριξε μια ματιά στους Φρίτζες και τσίριξε:
  - Ο Θεός να το κάνει! Αυτός ο κανίβαλος έρχεται κοντά μας!
  Και η κοπέλα, θυμωμένη, πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι.
  Ο Oleg Rybachenko σημείωσε αρκετά λογικά:
  - Όλοι σε κάποιο βαθμό είμαστε κανίβαλοι!
  Και το αγόρι πέταξε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών.
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε με αυτό:
  - Ως ένα βαθμό, ναι!
  Και εκτόξευσε επίσης ένα δολοφονικό όπλο με γυμνό πόδι, προκαλώντας τη σύγκρουση δύο γερμανικών αυτοκινήτων.
  Ο Oleg Rybachenko πυροβόλησε και σκέφτηκε ότι η κατάσταση της ΕΣΣΔ ήταν, ίσως, ήδη απελπιστική και δεν υπήρχε ιδιαίτερο νόημα στη διεξαγωγή πολέμου. Γι' αυτό μάταια σκοτώνουν ανθρώπους.
  Το αγόρι πέταξε με γυμνό πόδι δύο χειροβομβίδες. Χτύπησε την κάμπια, γερμανικά τανκς της σειράς "Ε" συγκρούστηκαν μεταξύ τους.
  Το παιδί του Εξολοθρευτή τραγούδησε:
  - Οταν έρθει η ώρα,
  Θα πολεμήσουμε γενναία!
  Ανερχόμενοι μαχητές το πρωί -
  Και πολεμήστε γενναία!
  Το αγόρι ήταν πραγματικά έτοιμο να καταστρέψει κάθε στρατό μέσα σε λίγα λεπτά.
  Η Μαργαρίτα πέταξε κι αυτή το ξυπόλητο δώρο του θανάτου και τσίριξε:
  - Για τη Μεγάλη Ρωσία!
  Τα παιδιά είναι τόσο γενναίοι πολεμιστές που κανείς δεν μπορεί να τους πατήσει. Είναι τόσο σκληροί μαχητές.
  Το αγόρι και το κορίτσι είναι σε άγριο ενθουσιασμό όπως πάντα. Και μαζί τους κουράγιο, τιμή και κουράγιο. Πολεμούν ενάντια στους φασίστες σαν τιτάνες. Και είναι ξεκάθαρο ότι ο εχθρός δεν θα περάσει από εκεί που σταθεί σαν βράχος. Ίσως και κάτι πιο δυνατό από το ροκ και το μονόλιθο.
  Η Μαργαρίτα, πυροβολώντας, είπε:
  -Θα είμαστε πρωταθλητές του πλανήτη,
  Είμαστε γίγαντες του λυκείου!
  Και το κορίτσι θα εκτοξεύσει ξανά το δώρο του θανάτου με το ξυπόλητο, λαξευμένο πόδι της. Και συνέτριψε τον εχθρό.
  Αυτό το κορίτσι είναι τόσο ωραίο, που δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίποτα εναντίον της.
  Αφού δεν υπάρχει μέθοδος κατά του σκραπ. Αν και δεν πρόκειται για λοστό, αλλά για κάτι ακόμα πιο θανατηφόρο και δροσερό.
  Oleg Rybachenko, πυροβολώντας, γρύλισε:
  - Δεν είμαι αγόρι, είμαι σούπερ αγόρι και θα είμαι πιο ψηλός από όλους στον κόσμο!
  Και πάλι, σαν να πετούσε με το γυμνό του πόδι ένα καταστροφικό μπουλόνι εκρηκτικών. Και πάλι δύο γερμανικά τανκς συγκρούονται μεταξύ τους.
  Ο νεαρός πολεμιστής είναι πολύ μαχητικός. Αλλά νιώθει ότι δεν μπορεί να σπάσει τον πισινό εδώ με ένα μαστίγιο. Αν και δεν υπάρχουν απελπιστικές καταστάσεις, όπως δεν υπάρχουν ανίκητοι αντίπαλοι.
  Το αγόρι θυμήθηκε πώς σκέφτηκε τα λάθη για τις προεδρικές εκλογές στη Λευκορωσία:
  Δεν είναι ενδιαφέρον να ακούς ανοησίες για έκτη φορά,
  Και δεν καταλαβαίνω πόσο να πιστέψω τον "πατέρα"!
  Ο Λουκασένκο υποσχέθηκε να χτίσει τον παράδεισο -
  Αλλά μαζί με το φως, πηγαίνουμε στο σκοτάδι!
  Ναι, ήταν μια πρόκληση για το σύστημα και τη λατρεία της προσωπικότητας. Αλήθεια, γιατί μια ευρωπαϊκή χώρα να ανέχεται έναν δικτάτορα, σαν στον Μεσαίωνα;
  Και ο Στάλιν είναι επίσης δικτάτορας και σε αυτό το σύμπαν αρχίζει σταδιακά έναν πόλεμο για να νικήσει...
  Τα ηρωικά παιδιά πολέμησαν άλλες τρεις μέρες. Εν τω μεταξύ, οι Ναζί περικύκλωσαν το Καζάν και κατέλαβαν την Ούφα.
  Οι μάχες έγιναν ήδη στο ίδιο το Κρεμλίνο. Τέσσερα κορίτσια μάγισσες πολέμησαν με τους Ναζί χρησιμοποιώντας ξίφη και λεπτούς δίσκους για ρίψη, με γυμνά πόδια.
  Το Κρεμλίνο υπέστη σοβαρές ζημιές από βομβαρδισμούς από Sturmlevs, Sturmtigers, βομβαρδισμούς και τεράστια κανόνια.
  Ο ίδιος ο Στάλιν φυσικά βρίσκεται ακόμα στο Σβερντλόφσκ. Και η κατάσταση της ΕΣΣΔ μοιάζει σχεδόν απελπιστική. Αλλά το κόκκινο πανό εξακολουθεί να πετά πάνω από την πρωτεύουσα της Ρωσίας, που σημαίνει ότι δεν έχουν χαθεί όλα!
  Ο κόσμος πιστεύει ότι πρόκειται να έρθει μια καμπή!
  Η Νατάσα κόβει τον Άραβα στη μέση. Πετάει ένα δίσκο με το γυμνό του πόδι και τρίζει:
  - Δόξα στην αθάνατη Πατρίδα! Ο Χίτλερ δεν μπορεί να μας σπάσει!
  Η Ζόγια έριξε επίσης τον φασίστα με δύο σπαθιά και κελαηδούσε:
  - Όχι, μη μας σπάσεις!
  Μετά από αυτό το γυμνό της πόδι πέταξε έναν δολοφονικό δίσκο στους Ναζί.
  Και μερικοί μαύροι μαχητές έπεσαν από το κατεστραμμένο τείχος του Κρεμλίνου.
  Στη συνέχεια, η Aurora πυροβόλησε. Σούταρε σπάνια, αλλά με ακρίβεια. Και μετά χρησιμοποίησε τα σπαθιά της. Και αστέρια και αιχμηρές λεπτές σβάστικες πέταξαν από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και εδώ η Σβετλάνα θα πετάξει έναν αιχμηρό δίσκο με το γυμνό της πόδι και θα σκίσει το Φριτς σε κομμάτια. Στη συνέχεια θα τραγουδήσει:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat - υπερασπιστής της πατρίδας, στρατιώτης του Perun!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Οι Ήρωες της Ρωσίας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου!
  Και οι τέσσερις παλεύουμε εδώ. Σχεδόν όλη η Μόσχα έχει ήδη καταληφθεί και οι προμήθειες πυρομαχικών έχουν τελειώσει. Και τα αγόρια και τα κορίτσια της Ρωσίας πεθαίνουν. Αλλά δεν τα παρατάνε. Αν και πόσο καιρό κράτησε η πολιορκία;
  Τα κορίτσια στον τοίχο του Κρεμλίνου τσακώνονται. Σαν ήρωες. Και παρά τον Δεκέμβριο είναι ξυπόλητοι και φορούν μόνο μπικίνι. Αλλά δεν νιώθουν το κρύο. Αντίθετα, η ενέργειά τους μόνο αυξάνεται.
  Και αιχμηρές, πολύ επίπεδοι δίσκοι πετούν από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών μου. Τα οποία διαλύουν τα ξένα στρατεύματα της Βέρμαχτ.
  Οι πολεμιστές πολεμούν σαν ήρωες του πολέμου. Και με ελάχιστο ρουχισμό. Τέτοιες ομορφιές δεν ντρέπονται ούτε από τα τεράστια τανκς της σειράς E και AG, ούτε από άλλες τρομερές εφευρέσεις των Ναζί.
  Κανένα κορίτσι δεν είναι κάτι που μπορεί να νικήσει κάθε μορφή φασισμού. Ακόμα κι αν είναι τόσο τέλειο όσο σε αυτόν τον κόσμο.
  Η Νατάσα έκοψε με το σπαθί της, πέταξε ένα δίσκο με το γυμνό της πόδι, κόβοντας τους ναζί και τραγούδησε:
  - Πόσο καλό είναι να ζεις στη σοβιετική χώρα,
  Και πόσο υπέροχο είναι να συντρίβεις τη Βέρμαχτ!
  Η Ζόγια, τρέχοντας το μύλο με σπαθιά, παρατήρησε:
  - Η Βέρμαχτ έγινε οδυνηρά δυνατή! Τώρα υπερασπιζόμαστε ήδη το Κρεμλίνο!
  Και το κορίτσι πέταξε ένα αστέρι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτυπώντας τους Krauts.
  Μετά τραγούδησε:
  - Αυτό είναι ένα άγριο κυνήγι εχθρών!
  Και μετά υπάρχει η Aurora στη μάχη. Τι κοκκινομάλλα και κουλ κορίτσι. Στον χειμωνιάτικο άνεμο, τα χάλκινα μαλλιά της κυματίζουν σαν σημαία μάχης. Όχι, ένα τέτοιο κορίτσι δεν θα λυγίσει σε κανέναν.
  Και από το ρίξιμο του γυμνού της ποδιού, πετάει ένας αιχμηρός δίσκος που κόβει σάρκα και αίμα.
  Κόβει τα σώματα των αντιπάλων. Και η Aurora φωνάζει:
  - Είμαι ένα κορίτσι σούπερ κλάσης!
  Πώς φαίνεται η Σβετλάνα στη μάχη;
  Αυτός ο ξανθός τερματιστής είναι απλά μια διαβολική φωτιά και ένας ανεμοστρόβιλος αφανισμού.
  Και επίσης μια δολοφονική έκπληξη πετάει από τα ξυπόλητα πόδια της. Και το κορίτσι είναι στο τέρμα του γκάζι στον αγώνα.
  Και οι τέσσερις είναι σε μάχη. Και δεν πρέπει ούτε να υποχωρήσει ούτε να τα παρατήσει.
  Είναι τέσσερις μάγισσες - απλά σούπερ! Ένα πραγματικό κουαρτέτο καταστροφής των πάντων και όλων!
  Οι πολεμιστές κρατούν την περιοχή άμυνας. Αλλά το Κρεμλίνο είναι μεγάλο και δεν μπορεί να αντισταθεί παντού. Οι δυνάμεις είναι πολύ άνισες.
  Η Νατάσα παρατήρησε με εκνευρισμό:
  - Σκοτώνουμε, δεν κερδίζουμε!
  Και η κοπέλα έριξε πάλι μια δολοφονική κατηγορία με το γυμνό της πόδι.
  Η Ζόγια παρατήρησε λογικά καθώς έκοψε τον εχθρό της:
  - Δεν μπορείς να κερδίσεις τα πάντα... Εκτός αν σε ένα παιχνίδι στον υπολογιστή!
  Και το κορίτσι με τα χρυσά μαλλιά πέταξε ξανά τον δίσκο του θανάτου.
  Η Aurora, κόβοντας τους αντιπάλους της με σπαθιά, κελαηδούσε:
  - Η νίκη, πιστεύω, θα είναι δική μας! Στο όνομα της Αγίας Ρωσίας!
  Και από τη ρίψη των γυμνών ποδιών της πετάει ένα δώρο καταστροφής.
  Και οι κομμένοι Ναζί πέφτουν.
  Και μετά η Σβετλάνα στη μάχη. Κόβει τους φασίστες με τις ρίψεις του. Και ενεργεί με εξαιρετική, ή και άπειρη επιδεξιότητα. Τα γυμνά της πόδια είναι τόσο ευκίνητα. Και επιδεικνύουν τρομερή καταστροφή.
  Και τότε το κορίτσι τραγουδά:
  - Δόξα στην Πατρίδα και στους νέους κόσμους!
  Και πάλι η έκπληξη του θανάτου πετάει από τα ξυπόλυτα πόδια της.
  Και εδώ η Νατάσα είναι ξανά στη μάχη. Και κόβει τα Krauts, ορμώντας σαν κομήτης. Και ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Δόξα στη μεγαλύτερη Πατρίδα!
  Και τα ξίφη της πετούν ψηλά σαν χλοοκοπτικό.
  Και το κορίτσι αρχίζει ακόμη και να τραγουδά:
  - Δόξα στη Ρωσία για πάντα,
  Το όνειρό μας θα γίνει πραγματικότητα!
  Και η κοπέλα έδωσε ένα κοφτερό μπούμερανγκ με το γυμνό της τακούνι. Και έστριψε και έκοψε καμιά δεκαριά μαύρα και σκοτεινά κεφάλια.
  Φυσικά, δεν ήταν οι Γερμανοί που σκότωσαν τα κορίτσια, αλλά οι αποικιακές μονάδες που χρησιμοποιήθηκαν εναντίον τους. Αλλά ακόμα και αυτό το κάνει ακόμα πιο cool για τους πολεμιστές.
  Είναι αστραφτερά και παιχνιδιάρικα.
  Η Νατάσα ξανακόβει τους εχθρούς της. Και κάτι τέτοιο πετάει με τα ξυπόλυτα πόδια της.
  Και θα βρυχάται:
  - Στάλιν και δόξα!
  Και μετά η Ζόγια. Το ίδιο με το να απελευθερώσεις κάτι δολοφονικό. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της φτύνουν το μήνυμα του θανάτου.
  Και ο πολεμιστής βρυχάται:
  - Δεν είναι τρομακτικό να πεθαίνεις για μια πατρίδα σαν τη δική μας!
  Και τότε θα το πάρει και η Aurora και θα μπει στη μάχη. Και θα βγάλει και μπούμερανγκ με τα ξυπόλητα. Και θα αναμορφώσει τους εχθρούς.
  Μετά από αυτό τραγουδά:
  - Για τη Σοβιετική Ρωσία! Τι θα κυριαρχήσει στο σύμπαν!
  Και μετά στη μάχη Σβετλάνα. Επίσης ένα κορίτσι που δεν μπορεί να σταματήσει ή να επιβραδύνει. Έτσι χτυπάει. Δεν μπορώ να σε σώσω από έναν τέτοιο πολεμιστή!
  Και με τα ξυπόλυτά της πετάει δολοφονικά πακέτα. Και σκοτώνει τους εχθρούς της χωρίς κανένα οίκτο.
  Αν και αργότερα η Yarila μπορεί να προσευχηθεί για αυτούς. Ή ίσως τον Περούν. Το βασίλειο του Τσερνομπόγκ τους περιμένει μετά θάνατον για τους αμαρτωλούς! Αλλά είναι ακόμη και ενδιαφέρον με τον δικό του τρόπο - οι πόλεμοι συνεχίζονται συνεχώς! Και τόσοι τσακωμοί! Μήπως λοιπόν δεν πρέπει να θρηνούμε πολύ πικρά τη μοίρα των αμαρτωλών;
  Η Σβετλάνα ένιωσε ακόμη και λίγο αστεία: δεν μπορείτε να ζηλέψετε τους χριστιανούς - θα στερηθούν πολλές χαρές στην αιωνιότητα. Ακόμα και αυτό που είχαν στον πλανήτη Γη.
  Ε, άθλιοι αμαρτωλοί! Και ακόμη πιο δυστυχείς δίκαιοι άνθρωποι!
  Και η κοπέλα ρίχνει πάλι το δώρο του θανάτου με το πελεκημένο, γυμνό πόδι της. Μετά λέει:
  - Ο κόσμος θα είναι δικός μας! Δόξα στη Ρωσία!
  Η Νατάσα έφτιαξε μια τριπλή πεταλούδα με τα σπαθιά της και κελαηδούσε:
  - Αιώνια δόξα στη μεγάλη Ρωσία!
  Και τα ξυπόλυτά της θα ρίξουν κάτι δολοφονικό και μοναδικό. Μετά από αυτό, η γυμνή φτέρνα του κοριτσιού χτύπησε το μέτωπο του μαύρου, χτυπώντας τον και άλλους πέντε Άραβες από τον τοίχο.
  Επόμενος στη μάχη είναι η Ζόγια. Τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει. Πολεμάει τις ορδές του Χίτλερ. Και λειτουργεί τριπλό μύλο. Οι στρατιώτες κόπηκαν από την πτώση της.
  Μετά από αυτό το κορίτσι λέει:
  - Η Eternal Rus' θα είναι με τον Svarog!
  Και κλείνει το μάτι στους συνεργάτες του.
  Επόμενος στη μάχη είναι η Aurora. Όρμησε σαν πάνθηρας. Έκοψε τους πάντες. Και με τα γυμνά της πόδια εκτόξευσε το δώρο του θανάτου. Έκοψε πολλούς φασίστες και τραγούδησε:
  - Για την υψηλότερη μορφή της Πατρίδας!
  Και τότε η Σβετλάνα μπήκε στη μάχη. Πώς κόβει τους εχθρούς της. Και συμπεριφέρεται πολύ αποφασιστικά.
  Μετά από αυτό το δώρο του θανάτου πετάει από τα γυμνά πόδια της. Και κόβει τους Ναζί καλά, σαν ξυράφι του κουρέα.
  Και το κορίτσι τσιρίζει:
  - Η ηλικία μου και η αλήθεια μου! Δόξα στη Μεγάλη Ρωσία!
  Ναι, αυτά τα τέσσερα αγωνίζονται πραγματικά ηρωικά. Αλλά τέσσερις ξυπόλητες και σχεδόν γυμνές καλλονές δεν μπορούν να κερδίσουν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και έτσι έπεσε η Μόσχα.
  Τα κορίτσια ξέσπασαν από την κυριευμένη πρωτεύουσα, χρησιμοποιώντας και τα ξίφη τους και τον μανδύα της αορατότητας.
  Γενικά είναι ικανοί για πολλά. Κορίτσια της υψηλότερης βαθμίδας, δεν θα τα βρείτε πιο ψηλά ή πιο όμορφα.
  Και ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova έφυγαν από την κατεχόμενη πόλη Gorky.
  Οι Ναζί, δυστυχώς, πέτυχαν επιτυχία σχεδόν παντού.
  Το αγόρι και το κορίτσι απομακρύνθηκαν και πέταξαν βελόνες με τα γυμνά τους πόδια, εξολοθρεύοντας τους Krauts.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε:
  - Όχι, ο άγρυπνος δεν θα σβήσει,
  Το βλέμμα ενός γερακιού, ενός αετού...
  Η φωνή του λαού είναι ξεκάθαρη -
  Τον ψίθυρο θα τον τσακίσει το φίδι!
  
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει -
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Και ο Ήλιος θα λάμψει -
  Το μονοπάτι που φωτίζει τον κομμουνισμό!
  Η Μαργαρίτα πέταξε πολλές βελόνες με τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της και επιβεβαίωσε:
  - Όχι, δεν θα ξεθωριάσει!
  Και έριξε μια έκρηξη από ένα πολυβόλο, κουρεύοντας δύο ντουζίνες φασίστες.
  Αυτά είναι το είδος των παιδιών. Δροσερό, ακλόνητο. Αν και πραγματικά, δεν πρόκειται για τέτοιου είδους πόλεμο. Και πρέπει να το σκάσουν.
  Έπεσε η Μόσχα, έπεσε η πόλη Γκόρκι. Οι Ναζί καταιγίζουν το Καζάν. Αυτή είναι ήδη η τελευταία σοβιετική πόλη στον Βόλγα. Η αντίσταση είναι ηρωική, αλλά υπάρχει ένα αυξανόμενο αίσθημα απελπισίας.
  Οι Ναζί είχαν πιο εξελιγμένα πυραμιδικά άρματα από τη σειρά AG, στα οποία κανένα σοβιετικό όπλο δεν μπορούσε να διαπεράσει. Και αυτό, πρέπει να πω, είναι πολύ κακό.
  Μόνο όταν τα γυμνά πόδια ενός αγοριού και ενός κοριτσιού ρίχνουν χειροβομβίδες στις ράγες, τα γερμανικά τέρατα συγκρούονται. Αλλά τι μπορεί να κάνει μόνο ένα ζευγάρι όταν σχεδόν όλος ο κόσμος είναι εναντίον της ΕΣΣΔ!
  Ο Oleg Rybachenko πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι, έσπρωξε τις κεφαλές AG-50 και AG-75 μαζί και στη συνέχεια είπε:
  - Αν το φρούριο είναι στο δρόμο,
  Ο εχθρός έχτισε...
  Πρέπει να πάμε γύρω από το πίσω μέρος -
  Πάρτε την χωρίς να πυροβολήσετε!
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε με αυτό:
  - Η εξαπάτηση στον πόλεμο είναι μεγάλη υπόθεση! Ειδικά αν οι δυνάμεις είναι άνισες!
  Ο Oleg Rybachenko σημείωσε:
  - Και έπαιξα τη στρατηγική της Αντάντ. Με ίσα όπλα, κατέστρεψε εκατόν δεκατέσσερα εκατομμύρια εχθρικούς στρατιώτες και ο ίδιος έχασε μόνο το μηδέν. Αυτό σημαίνει ότι μέσω τακτικής μπορείς πραγματικά να πολεμήσεις ενάντια σε ολόκληρο τον κόσμο!
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε με αυτό:
  - Πολύ πιθανό! Και παλέψτε και κερδίστε!
  Ο Oleg Rybachenko πέταξε τα πόδια της βελόνας με τα γυμνά του δάχτυλα. Σκότωσε τρεις ντουζίνες φασίστες και είπε:
  - Θα νικήσουμε στο όνομα της Αγίας Ρωσίας!
  Το αγόρι και το κορίτσι συνέχισαν το τρέξιμό τους... Αλίμονο, οι δυνάμεις είναι πραγματικά πολύ άνισες.
  Το Καζάν καταστράφηκε από όλα τα είδη όπλων. Ο Στάλιν διέταξε να την κρατήσουν μέχρι την τελευταία σταγόνα αίματος. Αλλά στην πραγματικότητα, το μαχητικό πνεύμα του Κόκκινου Στρατού μετά την πτώση της Μόσχας ήταν πολύ σπασμένο. Όλοι ήθελαν να πεθάνουν όλο και λιγότερο. Και οι Ναζί είναι πολύ ανώτεροι σε αριθμούς και όπλα.
  Και τα τζετ αεροσκάφη τους βομβαρδίζουν όλες τις πόλεις και τα χωριά που οι Ναζί δεν έχουν καταφέρει ακόμα να καταλάβουν.
  Πριν ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova φτάσουν στο Καζάν, αυτή η πόλη έπεσε.
  Την Ούφα την πήραν επίσης. Έτσι, παρά τον σκληρό χειμώνα, οι Ναζί κινήθηκαν προς το Sverdlovsk.
  Εκεί βρισκόταν το αρχηγείο του Στάλιν. Και οι σαμουράι ήρθαν από την ανατολή. Οι Ιάπωνες είναι επίσης δυνατοί.
  Οι πολεμιστές τους είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι - κορίτσια νίντζα. Παρά τον Σιβηρικό χειμώνα, ορμούν ξυπόλητοι μέσα από το χιόνι, ενώ οι ίδιοι φορούν μόνο μαγιό. Είναι τρομακτικό να φανταστεί κανείς τέτοιους πολεμιστές. Αν και είναι πολύ όμορφα.
  Εδώ είναι ένας από αυτούς με μπλε μαλλιά, ένας άλλος με κίτρινα μαλλιά, ένας τρίτος με κόκκινα μαλλιά, ένας τέταρτος με άσπρα μαλλιά.
  Αυτοί είναι οι πιο όμορφοι δολοφόνοι. Δουλεύουν με ένα σπαθί και ρίχνουν λεπτούς δίσκους ή τσάκρα στο πεζικό. Και οι νίντζα πετούν εκρηκτικά εναντίον των δεξαμενών - έχουν το μέγεθος ενός μπιζελιού, αλλά τα πιο βαριά σοβιετικά τανκς πετούν ψηλά στον αέρα και τα κάνουν κομμάτια.
  Ακόμη και το τρομερό IS-7 δεν αποτελεί εμπόδιο για τα κορίτσια νίντζα. Είναι πολεμιστές τόσο υψηλής τάξης που ακόμη και οι φρουροί είναι ανίσχυροι απέναντί τους.
  Εδώ είναι ένα κορίτσι νίντζα με μπλε μαλλιά, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε ένα μπιζέλι και τρία σοβιετικά τανκς ταυτόχρονα, πέταξε ψηλά και εξερράγη σε κομμάτια.
  Και μετά υπάρχει ένα κορίτσι με κίτρινα μαλλιά και το γυμνό της πόδι, που πετάει ένα μπιζέλι. Και πάλι, τα σοβιετικά αυτοκίνητα πετούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις και θρυμματίζονται. Ας το παραδεχτούμε, αυτοί είναι το είδος των πολεμιστών εδώ - ακόμη και ο πιο γενναίος ιππότης θα εκφοβιζόταν μπροστά τους.
  Και εδώ είναι ένα κορίτσι νίντζα με κόκκινα μαλλιά στη μάχη. Ακριβώς όπως να πετάς ένα φονικό μπιζέλι με τα γυμνά πόδια σου. Και από το χτύπημα του έσκασε η θωράκιση του τεράστιου IS-12.
  Αυτό είναι το κορίτσι του Terminator.
  Και μετά ένα κορίτσι νίντζα με άσπρα μαλλιά. Με τον ίδιο τρόπο θα το πάρει και με όλη του τη δύναμη θα ρίξει τα ξίφη του στους στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού. Θα τα κόψει και θα τραγουδήσει:
  - Δεν είμαι αξιολύπητος ζωύφιος, νίντζα, αλλά ούτε χελώνα!
  Για άλλη μια φορά, και τα τέσσερα κορίτσια είναι δολοφόνοι στη μάχη.
  Ο Κόκκινος Στρατός χάνει τον πόλεμο σε όλα τα μέτωπα. Αλλά εξακολουθεί να προσπαθεί να πολεμήσει.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova περιπλανιούνται στο χιόνι του χειμώνα. Είναι φτωχά ξυπόλητα παιδιά. Για τα αθάνατα σώματα, ο παγετός δεν είναι τόσο κακός. Αυτοί οι υπεράνθρωποι δεν μπορούν να αρρωστήσουν ή να κρυώσουν ή να κρυώσουν. Ωστόσο, όταν πλησιάζετε στα Ουράλια, ο παγετός είναι δυσάρεστος και δαγκώνει τα γυμνά τακούνια των παιδιών.
  Ο Όλεγκ παρατήρησε με λύπη:
  - Δεν ξέρεις τι είναι χειρότερο - κρύο και πείνα, ή η συνειδητοποίηση ότι η ιερή σου Πατρίδα χάνει!
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε πολύ λογικά:
  - Για εμάς το κρύο και η πείνα δεν είναι τίποτα... Αλλά το ότι χάσαμε από τους Ναζί είναι στην πραγματικότητα κακό!
  Ο Oleg συμφώνησε με αυτό:
  - Δεν γίνεται χειρότερο! Γενικά, γιατί το Τρίτο Ράιχ είναι συνήθως πιο επιτυχημένο σε παράλληλα σύμπαντα από ότι στο δικό μας;
  Η Μαργαρίτα έκανε μια λογική υπόθεση:
  - Γιατί οι φασίστες είναι πολύ δυνατοί και οργανωμένοι. Και ήμασταν τυχεροί πολλές φορές. Ειδικά με το Στάλινγκραντ!
  Ο Oleg Rybachenko κλώτσησε μια χιονόμπαλα με γυμνό πόδι και παρατήρησε:
  - Ναι, ήμασταν πολύ τυχεροί με το Στάλινγκραντ! Οι ίδιοι οι Φριτς μπήκαν βλακωδώς στην παγίδα!
  Η Μαργαρίτα φώναξε:
  -Προσπαθώντας να μην μπεις σε μπελάδες,
  Για να μην μπερδευτείτε και χαθείτε...
  Θα ήταν απαραίτητο να συλλέξετε ένα νικέλιο για μια δεκάρα,
  Και μάλλον, να γεννηθείς ξανά!
  Τα παιδιά στην πορεία επιτέθηκαν σε ένα απόσπασμα φασιστών. Πάνω από εκατό στρατιώτες σκοτώθηκαν. Ο ένας έμεινε αιχμάλωτος. Η Μαργαρίτα ανάγκασε τον νεαρό να φιλήσει τα πολύ ελαστικά πέλματά της, κόκκινα από το κρύο. Το έκανε υπάκουα. Και είπε ότι οι Γερμανοί πλησίαζαν ήδη το Σβερντλόφσκ και το περικύκλωσαν.
  Ο Όλεγκ σημείωσε:
  - Είναι περίεργο που εσύ κι εγώ, Margot, είμαστε πιο γρήγοροι, αλλά με κάποιο τρόπο κινούμαστε σαν απλοί άνθρωποι ή ακόμα πιο αργά!
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε:
  - Πιάστηκε σε ένα κύμα ήττας! Προφανώς σε αυτό το σύμπαν όλοι είναι κατά της ΕΣΣΔ. Ακόμα και η φύση και ο χώρος!
  Ο Όλεγκ τότε πρότεινε:
  - Κι αν είναι ασήμαντο για εμάς να σκοτώνουμε τον Χίτλερ;
  Η Μαργαρίτα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της:
  - Η υπερμάγισσα δεν μας έδωσε τέτοια εντολή! Ας κάνουμε λοιπόν χωρίς ερασιτεχνικές παραστάσεις. Άλλωστε τι θα κάνει αυτό;
  Ο Oleg Rybachenko απάντησε με σιγουριά:
  - Αρκετά! Επιπλέον, Φύρερ, αυτός είναι ο Φύρερ και στην Αφρική!
  Η Μαργαρίτα πρότεινε:
  - Ας πολεμήσουμε στο μέτωπο προς το παρόν, και μετά θα δούμε για τον Χίτλερ! Όπως λένε - βιαστείτε χωρίς να βιαστείτε!
  Ο Όλεγκ τραγούδησε:
  - Η ταχύτητα είναι καλή, μη σπάσεις τη σμίλη... Ο άνθρωπος δεν είναι δρυοκολάπτης, και τρελάθηκε βιαστικά!
  Το αγόρι και το κορίτσι έτρεξαν με όλη τους τη δύναμη. Και καταφέραμε να φτάσουμε στο Σβερντλόφσκ. Και άρχισαν να υπερασπίζονται την πόλη που εισέβαλαν οι Ναζί.
  Οι επιθέσεις διαδέχονταν η μία μετά την άλλη.
  Τα παιδιά ήταν ξυπόλητα. Η Μαργαρίτα είναι με χιτώνα και ο Oleg Rybachenko είναι απλώς ένα αγόρι με σορτς. Αλλά πολέμησαν σαν πραγματικοί και ακάθεκτοι ήρωες.
  Ο Όλεγκ πέταξε τη βελόνα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, τρύπησε τον Φριτς στο λαιμό και κελαηδούσε:
  - Δεν θα παραδώσουμε ούτε ίντσα γης!
  Η Μαργαρίτα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  -Ούτε σταγόνα, ούτε ίντσα, ούτε εκατοστό!
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι τσακώθηκαν εν ψυχρώ. Και μαζί τους ήταν και άλλοι πρωτοπόροι. Και πολλοί είναι και ξυπόλητοι, παρά το άγριο κρύο. Και αν τα αθάνατα παιδιά δεν φοβούνται τον άγριο παγετό, τουλάχιστον δεν μπορούν να τα βλάψουν, τότε είναι αρκετά επικίνδυνο για τα συνηθισμένα παιδιά.
  Εδώ είναι ένας ξυπόλητος πρωτοπόρος, του οποίου ακόμη και τα δάχτυλά του ήταν μπλε από το κρύο, τα δόντια του κρύωσαν και το σαγόνι του ήταν πρησμένο. Το αγόρι πονάει πολύ. Όμως, παρόλα αυτά, παίρνει με μανία ένα μάτσο χειροβομβίδες και τις ρίχνει κάτω από ένα ναζιστικό τανκ και ο ίδιος πέφτει, χτυπημένος από έκρηξη πολυβόλου.
  Αυτό είναι ένα γενναίο αγόρι...
  Ή ένα κορίτσι, του οποίου τα γυμνά πόδια λάμπουν σαν κόκκινες παπαρούνες, σπρώχνει μια νάρκη κάτω από τα ίχνη των Γερμανών μαστοδόνων. Πεθαίνει η ίδια, ουρλιάζοντας:
  - Για την Πατρίδα και τον Στάλιν!
  Είναι πολύ οδυνηρό να είσαι ξυπόλητος τον χειμώνα, στη Σιβηρία, όταν δεν σε προστατεύει αθάνατη σάρκα.
  Ακόμη και ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα δεν είναι τόσο ευχαριστημένοι που είναι μισογυμνοί σε έντονους παγετούς. Αλλά χαμογελούν και τραγουδούν, θέλοντας να φτιάξουν τη διάθεση των παιδιών:
  - Ε, παγωνιά, παγωνιά, μη με παγώνεις,
  μη με παγώνεις! Το άλογο μου! Το άλογο μου!
  Ασπρομάντη!
  Τα αγόρια και τα κορίτσια, κουνώντας τα κόκκινα και μπλε πόδια τους από το τσουχτερό κρύο, τραγουδούσαν:
  - Το χιόνι δεν θα μας σταματήσει! Ο παγετός δεν θα μας νικήσει! Είμαστε οι πρωτοπόροι των Krauts! Ο φασίστας θα χτυπηθεί δυνατά!
  Τα παιδιά τσακώνονται καλά! Αλλά οι δυνάμεις είναι πολύ άνισες. Ο Στάλιν κατέφυγε από το περικυκλωμένο Σβερντλόφσκ στο Νοβοσιμπίρσκ. Ωστόσο, οι Ιάπωνες πλησιάζουν ήδη αυτή την πόλη από τα ανατολικά. Κατά κάποιο τρόπο δεν φοβούνται ούτε τον παγετό της Σιβηρίας.
  Μακάρι να τελειώσει ο πόλεμος.
  Όμως οι πρωτοπόροι δεν τα παρατάνε. Και ακόμη και στις δύσκολες στιγμές, τα παιδιά τραγουδούν γενναία.
  Είμαστε πρωτοπόροι, παιδιά του κομμουνισμού -
  Μια φωτιά, μια σκηνή και μια κόρνα που κουδουνίζει!
  Η εισβολή του καταραμένου φασισμού -
  Το οποίο περιμένει μια έξαλλη ήττα!
  
  Τι χάσαμε σε αυτές τις μάχες;
  Ή το απέκτησες σε μάχες με τον εχθρό;
  Ήμασταν απλά παιδιά του κόσμου -
  Και τώρα οι πολεμιστές της Πατρίδας!
  
  Αλλά ο Χίτλερ έκανε ένα βήμα προς την πρωτεύουσά μας,
  Ο καταρράκτης έριξε αμέτρητες βόμβες!
  Είμαστε η Πατρίδα, ακόμα πιο όμορφη από τον ουρανό -
  Τώρα ήρθε το ματωμένο ηλιοβασίλεμα!
  
  Θα απαντήσουμε σκληρά στην επιθετικότητα -
  Αν και οι ίδιοι είναι, αλίμονο, μικροί στο ανάστημα!
  Αλλά το σπαθί είναι στα χέρια ενός εύθραυστου εφήβου -
  Πιο δυνατό από τις λεγεώνες του Σατανά!
  
  Αφήστε τα τανκς να ορμήσουν χιονοστιβάδα μετά από χιονοστιβάδα,
  Και χωρίζουμε το τουφέκι στα τρία!
  Αφήστε την αστυνομία να στοχεύσει με κακία στο πίσω μέρος,
  Αλλά ο Άγιος Θεός θα τους τιμωρήσει σκληρά!
  
  Τι αποφασίσαμε; κάνε το έργο της ειρήνης -
  Και για αυτό, δυστυχώς, έπρεπε να πυροβολήσω!
  Η ηρεμία είναι ήδη απεχθής.
  Υπάρχει και βία και χάρη!
  
  Το κορίτσι και εγώ τρέχουμε ξυπόλητοι μαζί -
  Παρόλο που έχει πέσει χιόνι, καίει χιονοστιβάδα σαν κάρβουνο!
  Αλλά δεν φοβούνται, τα παιδιά ξέρουν -
  Ο φασίστας θα οδηγηθεί στο φέρετρο με μια σφαίρα!
  
  Σκότωσαν λοιπόν μια άθλια παρέα Krauts,
  Και οι υπόλοιποι δειλοί τρέχουν!
  Καταστρέφουμε το πεζικό σαν δρεπάνι στη μάχη -
  Τα νεανικά καλοκαίρια δεν είναι εμπόδιο για εμάς!
  
  Η νίκη είναι ένα επίτευγμα, θα είναι τον Μάιο,
  Τώρα η χιονοθύελλα είναι τραχιά, σκληρό χιόνι!
  Το αγόρι είναι ξυπόλητο, η αδερφή του είναι ξυπόλητη,
  Τα παιδιά γιόρτασαν την ακμή τους με κουρέλια!
  
  Από πού προέρχονται αυτές οι δυνάμεις μέσα μας -
  Να αντέξεις τον πόνο, το κρύο, αυτή την ανάγκη!
  Όταν ένας φίλος μέτρησε τον πάτο του τάφου,
  Όταν ένας φίλος γκρινιάζει, πεθαίνω!
  
  Ο Χριστός μας ευλόγησε τους πρωτοπόρους,
  Είπε, η Πατρίδα σου δόθηκε από τον Θεό!
  Αυτή είναι η πρώτη πίστη όλων,
  Σοβιετική, ιερή χώρα!
  Και πεθαίνουν με χαμόγελα στα χείλη. Τα παιδιά δεν ξέρουν αδυναμία... Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο και η Μαργαρίτα Κορσούνοβα πάλεψαν μια ολόκληρη εβδομάδα. Όμως το Σβερντλόφσκ έπεσε. Μέρος της φρουράς παραδόθηκε - νιώθοντας ότι η κατάσταση ήταν απελπιστική. Μόνο οι πρωτοπόροι αρνήθηκαν να συνθηκολογήσουν.
  Και μια χούφτα γενναίοι, ξυπόλητοι τύποι έκαναν μια απελπισμένη ανακάλυψη. Έτρεξαν μέσα από τις χιονοστιβάδες, κυριολεκτικά μπλε από το τρομερό κρύο. Και πέθαναν κάτω από πολυβόλα και κανόνια.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita ήταν επίσης αρκετά γδαρμένοι, αλλά παρόλα αυτά δραπέτευσαν από το Sverdlovsk. Μετά από αυτό μετακομίσαμε στο Νοβοσιμπίρσκ. Παγετός, χειμώνας, μεγάλες νύχτες.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι τρέχουν, είναι λυπημένοι και πολύ θυμωμένοι.
  Η Μαργαρίτα σημείωσε:
  - Μια υπερμάγισσα θα μπορούσε να βοηθήσει αυτόν τον κόσμο! Αλλιώς κερδίζουν οι Ναζί! Αυτό είναι πραγματικά καθολική αδικία!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο πήδηξε πιο ψηλά, στράφηκε σε μια επταπλή τούμπα και πολύ λογικά παρατήρησε:
  - Δεν υπάρχει καθόλου δικαιοσύνη στον κόσμο! Για παράδειγμα, γιατί υποφέρουν οι ηλικιωμένοι; Επιπλέον, σχεδόν όλοι ανεξαιρέτως! Και όταν ένας άνθρωπος είναι νέος, καπνίζει, πίνει, ακόμα και χειρότερα, και είναι υγιής! Πού είναι η δικαιοσύνη που υφίστανται οι ηλικιωμένοι;
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο σύμπαν!
  Ο Oleg Rybachenko ρώτησε κάπως αφελώς:
  - Και πού κοιτάζει ο Θεός;
  Η Μαργαρίτα, αυτό το ξυπόλητο κορίτσι με τρύπιο χιτώνα, πρότεινε:
  "Ίσως εμείς οι ίδιοι πρέπει να γίνουμε σαν θεοί για να βασιλεύει η δικαιοσύνη στον κόσμο!" Αυτή είναι η σοφία του Δημιουργού!
  Ο Oleg Rybachenko επιβεβαίωσε με σιγουριά:
  - Πιστεύω ότι θα αναστήσουμε νεκρούς!
  Το κορίτσι εξολοθρευτής επιβεβαίωσε:
  - Ναι, πιστεύω σε αυτό, φυσικά!
  Τα παιδιά έτρεξαν στο Νοβοσιμπίρσκ και συμμετείχαν στην υπεράσπιση αυτής της πόλης.
  Πολέμησαν σχεδόν στην τελευταία μεγάλη πόλη υπό τον έλεγχο του Κόκκινου Στρατού.
  Ο Στάλιν διαπραγματευόταν ήδη με τον Χίτλερ, συμφωνώντας να παραδοθεί εάν ήταν εγγυημένη η προσωπική του ασφάλεια. Ο Φύρερ ήταν έτοιμος για αυτό, ειδικά αν ηρεμούσαν οι παρτιζάνοι.
  Οι Ιάπωνες είχαν ήδη εισβάλει στο Νοβοσιμπίρσκ από τα ανατολικά. Οπότε πρακτικά δεν υπήρχε περίπτωση διαφυγής. Η ΕΣΣΔ πέθαινε.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova πυροβόλησαν τους Ναζί και πέταξαν χειροβομβίδες με γυμνά πόδια. Και ήλπιζαν ακόμα σε κάτι.
  Δίπλα τους ήταν οι πρωτοπόροι. Στη σφοδρή παγωνιά στη Σιβηρία, όλα τα παιδιά ήταν ξυπόλητα και με καλοκαιρινές στολές πρωτοπόρων με γραβάτες. Πέθαναν σαν ήρωες.
  Τα πόδια τους ήταν κόκκινα σαν τα πόδια των χήνων και τα δάχτυλά τους έγιναν μπλε.
  Όμως οι πρωτοπόροι δεν τα παράτησαν.
  Θα υποκύψουν στον φασισμό!
  Ο Oleg Rybachenko πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό αγορίστικο πόδι του. Έσπρωξε τρία γερμανικά τανκς αμέσως και ψιθύρισε:
  - Πιστεύω στη νίκη!
  Η Μαργαρίτα πέταξε επίσης έναν δολοφόνο με τα γυμνά της δάχτυλα και κελαηδούσε:
  - Κι εγώ πίστευα, και θα πιστεύω μέχρι τέλους!
  Και πολέμησαν για την τελευταία σοβιετική πόλη με τη μανία της απόγνωσης. Κι όμως δεν επρόκειτο να λυγίσουν.
  Ο Oleg Rybachenko, για να ευθυμήσει τα σχεδόν θανάσιμα παγωμένα παιδιά πρωτοπόρων, τραγούδησε με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Είμαι ένας νεαρός πολεμιστής της Μητέρας Ρωσίας,
  Η πανίσχυρη χώρα, η πατρίδα όλων των χωρών...
  Δεν υπάρχει πιο όμορφη πατρίδα στο σύμπαν,
  Ο Στάλιν έδεσε γραβάτα κάτω από το σφυρήλατο!
  Το να είσαι πρωτοπόρος είναι χαρά και κάλεσμα,
  Άλλωστε αυτό σημαίνει ότι είσαι υπηρέτης της χώρας.
  Και μπορείτε να αυξήσετε το σύμπαν -
  Καταστρέφοντας τις μηχανορραφίες του διαβόλου-σατανά.
  Όταν ήρθε το καλοκαίρι του '41,
  Η καταιγίδα του Ιουνίου βροντάει για εμάς...
  Δεν θέλουμε η περιοχή να γίνει φτωχή,
  Για την ευτυχία, πιστέψτε - η Πατρίδα δημιουργήθηκε!
  Το κορίτσι και εγώ περιμένουμε τους Ναζί σε ενέδρα,
  Πριν από αυτό είχαμε ένα πολυβόλο.
  Και προς τρελή ενόχληση του Χίτλερ,
  Η ομάδα μας κερδίζει με επιτυχία τους Ναζί!
  Τα γυμνά πόδια φίλες έχουν γίνει τραχιά,
  Το χιόνι τρυπάει ήδη κάτω από τα γυμνά πέλματα.
  Το κρύο και τα χείλη έγιναν μπλε,
  Αλλά η αγία φωτιά ζεσταίνει τις ψυχές μας!
  Χτυπάμε χωρίς να γνωρίζουμε τα μέτρα των αντιπάλων μας,
  Δεν σας δίνουμε ησυχία μέρα ή νύχτα!
  Οι χειροβομβίδες πετούν στα κλιμάκια σε ένα σμήνος,
  Και οι αξιωματικοί με τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή.
  Οι φασίστες δεν μπορούν να βρουν υποστήριξη πουθενά,
  Το πρωτοπόρο, γενναίο απόσπασμά μας...
  Ικανός, αν χρειαστεί να κόψετε βουνά,
  Εδώ είναι τα τανκς του Χίτλερ που καίνε σαν κεριά.
  Ο κόσμος συγκεντρώθηκε σε μια κρίση οργής -
  Για δικαιοσύνη, θάρρος και τιμή.
  Και δεν υπάρχει ύφαλος στη θάλασσα των καταιγίδων -
  Που θα μας έκανε να καθίσουμε!
  Μπήκαμε στο Βερολίνο, μπήκαμε στην Komsomol,
  Από το να πατάς ξυπόλητοι με κορίτσια όλο τον κόσμο!
  Εισπνέουμε το νικηφόρο μέλι τον ουράνιο Μάη,
  Τώρα η φωτεινή μας επιτυχία έγινε αιώνια!
  
  
  
  
  . Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο Γ' ΕΖΗΣΕ ΕΞΗΝΤΑ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ
  Ο τσάρος ενίσχυσε και οικονομικά την αυτοκρατορία. Δεν υπήρξαν ταραχές ή επαναστάσεις, έτσι η οικονομία αναπτυσσόταν συνεχώς. Και η Ρωσία είχε μεγαλύτερο πληθυσμό από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο λόγω της χαμηλότερης θνησιμότητας και της προσάρτησης των βόρειων περιοχών της Κίνας και της Κορέας. Και ο στρατός ήταν μεγαλύτερος. Και εμφανίστηκαν οι πρώτες ελαφριές δεξαμενές της σειράς, και πολλά αεροσκάφη διαφορετικών εμπορικών σημάτων.
  Αλίμονο, ο Αλέξανδρος ο Τρίτος δεν έζησε για να δει τον θρίαμβο στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά αυτό πήγε ήδη στον Νικόλαο τον Δεύτερο.
  Ο νέος βασιλιάς είχε έναν ισχυρό θρόνο, μια άλλη σύζυγο, έναν υγιή κληρονόμο, διακόσια ογδόντα εκατομμύρια ανθρώπους και δυόμισι εκατομμύρια στρατιώτες σε πολιτείες εν καιρώ ειρήνης.
  Έτσι μπορείτε να πολεμήσετε με τόλμη και δεξιοτεχνία! Επιπλέον, οι Ρώσοι έχουν και ελαφριά άρματα μάχης με πολυβόλα, αλλά μόλις εμφανίστηκαν βαριά. Αναπτύχθηκε από τον γιο του Mendeleev.
  Δεν μπορείς λοιπόν να σταματήσεις τον βασιλικό στρατό!
  Ο Νικόλαος Β' μπήκε στον πόλεμο με τους Γερμανούς και τους Αυστριακούς... Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν τη Γαλικία, τη Μπουκοβίνα και προκάλεσαν μια σειρά από ήττες στους Αυστριακούς. Στην αρχή έγιναν μάχες στην Ανατολική Πρωσία, αλλά μετά πήραν εκδίκηση και έκοψαν το Koenigsberg. Οι Σύμμαχοι απώθησαν τους Γερμανούς από το Παρίσι... Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν την Κρακοβία, και έχοντας αριθμητική υπεροχή, παρά τον χειμώνα, συνέχισαν την επίθεση, πλησιάζοντας τη Βουδαπέστη. Η Γερμανία πρότεινε, βλέποντας ότι το θέμα μύριζε ήττα, ειρήνη με μέτριους όρους.
  Οι Γερμανοί συμφώνησαν να δώσουν την Κλαϊπέδα και μέρος των εδαφών στην Πολωνία στη Ρωσία, καθώς και να καταβάλουν αποζημίωση. Η Γαλλία επιστράφηκε σε μέρος του εδάφους που είχε καταληφθεί προηγουμένως υπό τον Βίσμαρκ, και λίγο στη Δανία.
  Η Αυστροουγγαρία παραχώρησε τη Γαλικία, τμήμα της Μπουκοβίνας και της Κρακοβίας. Όμως η αυτοκρατορία δεν κατέρρευσε. Η Ρωσία ανέκτησε τα εδάφη των Σλάβων, όλα όσα ήταν κάποτε μέρος της Ρωσίας του Κιέβου, και επέκτεινε το Βασίλειο της Πολωνίας.
  Η Τουρκία και η Ιαπωνία δεν είχαν χρόνο να μπουν στον πόλεμο, όπως και η Ιταλία. Δηλαδή, ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος στην πραγματικότητα δεν έγινε. Μια μικρή αψιμαχία λοιπόν. Ο Νικόλαος Β' ενίσχυσε την εξουσία του και στη συνέχεια κυβέρνησε ειρηνικά για αρκετό καιρό.
  Η Ρωσία, ωστόσο, πέρασε τον πόλεμο στο Αφγανιστάν - τελικά τον διχάζει με τους Βρετανούς. Τότε το Ιράν χωρίστηκε με τη Βρετανία.
  Η Ρωσία επέκτεινε έτσι τις κτήσεις της. Ήρθε όμως η οικονομική κρίση και η Μεγάλη Ύφεση του 1929... Το 1931 η Ιαπωνία, σε συμμαχία με την Τουρκία, ξεκίνησε πόλεμο κατά της τσαρικής Ρωσίας. Στην πραγματικότητα όμως ήταν αυτοκτονία. Ο τσαρικός στόλος στον Ειρηνικό υπό τη διοίκηση του Κολτσάκ νίκησε τους Ιάπωνες. Και ο επίγειος στρατός γενικά ήταν πολλές φορές ισχυρότερος.
  Το ίδιο μπορούμε να πούμε και για τους Τούρκους. Προφανώς σκαρφάλωσαν ενάντια στον λάθος εχθρό.
  Η τσαρική Ρωσία μπόρεσε να αποβιβάσει στρατεύματα και να καταλάβει την Ιαπωνία. Και τότε τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν τελικά την Τουρκία. Έτσι τελείωσε η εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
  Και ο Τσάρος Νικόλαος Β αύξησε τη δόξα του και τη δύναμη της Ρωσίας. Αυτός ο ένδοξος αυτοκράτορας κυβέρνησε μέχρι το 1936 και πέθανε επίσης σε ηλικία εξήντα οκτώ ετών.
  Τον διαδέχθηκε ο Αλεξέι Β'. Γενικά, ένας απολύτως υγιής άνδρας τριάντα δύο ετών. Η μητέρα του ήταν διαφορετική, οπότε ο Αλέξανδρος ο Τρίτος δεν επέτρεψε τον μοιραίο γάμο.
  Ο Αλεξέι Β' ολοκλήρωσε την κατάκτηση της Σαουδικής Αραβίας διαιρώντας τη με τη Βρετανία.
  Ο Γουλιέλμος Β΄ βασίλεψε στον θρόνο της Γερμανίας μέχρι το 1941. Αυτός ο μονάρχης ήταν στην εξουσία για πενήντα ένα χρόνια! Αρκετός καιρός!
  Τώρα όμως ο γιος του Φερδινάνδος βρίσκεται στο θρόνο. Δεν μυρίζει καν σαν Χίτλερ. Άλλη ιστορία.
  Υπάρχει ακόμα ειρήνη. Όλες οι αποικίες χωρίστηκαν. Ο Μουσολίνι κατέκτησε την Αιθιοπία.
  Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να διχάσει... Η Βρετανία, ωστόσο, περνά δύσκολες στιγμές. Και βρίσκεται σε οικονομική κρίση.
  Και έτσι ο Φερδινάνδος πρότεινε στον Αλεξέι τον Β' να μοιράσει τις αποικιακές κτήσεις της Γαλλίας και της Βρετανίας. Όπως, πραγματικά, πόσο πολύ μπορείτε να κοιτάξετε αυτά τα εδάφη.
  Έτσι, ο Μουσολίνι, ο Φερδινάνδος και ο Αλεξέι Β' συνέθεσαν το σύμφωνό τους.
  Αλλά φυσικά, η Ρωσία, εκείνη τη στιγμή, είχε ήδη καταφέρει να κατακτήσει σχεδόν όλη την Κίνα και να γίνει πολλές φορές ισχυρότερη από οποιονδήποτε άλλο στην οικονομία, στη στρατιωτική σφαίρα και στον πληθυσμό.
  Ο Τσάρος Αλεξέι ενέκρινε, γενικά, αυτή την πρόταση και αποφάσισε να ξεκινήσουν μαζί.
  Ο Φερδινάνδος δεν ήταν πια νέος. Και πρόσεχε.
  Ωστόσο, στις 15 Μαΐου 1945 άρχισε ο πόλεμος. Οι Γερμανοί κινήθηκαν ξανά
  Κόντρα στο Βέλγιο...
  Και ο τσαρικός στρατός πέρασε από τις βρετανικές αποικίες και όρμησε μέσω της Αιγύπτου.
  Η Ρωσία είχε δέκα εκατομμύρια στρατιώτες και πεντακόσιες μεραρχίες, και με σιγουριά
  Αυτή κέρδισε. Φαινόταν ότι κανείς δεν μπορούσε να την σταματήσει.
  Σε δύο μήνες, ο τσαρικός στρατός κατέλαβε την Ινδία, το νότιο Ιράν, τις βρετανικές κτήσεις στη Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο, το Σουδάν και το μεγαλύτερο μέρος της Ινδοκίνας.
  Αλλά οι Γερμανοί μπόρεσαν μόνο να καταλάβουν το Βέλγιο και σταμάτησαν στις προσεγγίσεις προς το Παρίσι. Στον πόλεμο μπήκε και η Ολλανδία.
  Η τσαρική Ρωσία για άλλους δύο μήνες κατέλαβε τις κτήσεις της Βρετανίας στην Ασία και τελείωσε την Ινδονησία. Στη συνέχεια προσγειώθηκε στην Αυστραλία και μετακόμισε μέσω της Αφρικής.
  Οι Γερμανοί προσπάθησαν να καταλάβουν το Παρίσι, αλλά η επίθεσή τους αποκρούστηκε. Ωστόσο, ο πόλεμος χανόταν. Η Ιταλία άρπαξε επίσης τις αφρικανικές κτήσεις της Βρετανίας και της Γαλλίας.
  Μόλις τον πέμπτο μήνα άρχισαν να φτάνουν τα τσαρικά στρατεύματα στην Ευρώπη. Οι μάχες μαίνονταν ακόμα στην Αφρική και την Αυστραλία, αλλά είχαν ήδη τελειώσει. Η Αυστροουγγαρία, πολύ αποδυναμωμένη από την απώλεια γης, μπήκε επίσης στον πόλεμο στο πλευρό του συνασπισμού.
  Οι Γερμανοί κατάφεραν να καταλάβουν την Ολλανδία. Και βελτίωσαν τη θέση τους.
  Για άλλους δύο μήνες η τσαρική Ρωσία ολοκλήρωσε την κατάληψη της Αυστραλίας και της Αφρικής. Και μόνο στα τέλη Νοεμβρίου, ακριβώς στον παγετό, ξεκίνησε μια νέα επίθεση των γερμανο-ρωσικών στρατευμάτων, παρακάμπτοντας το Παρίσι.
  Σε αυτή την περίπτωση, οι δυνάμεις ήταν ήδη πολύ άνισες. Τα γαλλο-αγγλικά στρατεύματα ηττήθηκαν. Και το Παρίσι είναι περικυκλωμένο.
  Και την Πρωτοχρονιά η φρουρά συνθηκολόγησε... Τότε τα τσαρικά και γερμανικά στρατεύματα κατέλαβαν όλη τη Γαλλία σε τρεις εβδομάδες. Τότε άρχισαν οι βομβαρδισμοί της Βρετανίας... Και όλες οι αποικίες καταλήφθηκαν από τον συνασπισμό.
  Η Βρετανία τον Μάιο του 1946, ήδη αναίμακτα και νοκ άουτ από βόμβες
  συνθηκολογημένος.
  Έτσι τελείωσε ένας άλλος μεγάλος πόλεμος. Η Ρωσία πήρε σχεδόν όλες τις αποικίες για τον εαυτό της. Η Γερμανία έλαβε σχετικά λίγα, η Ιταλία άρπαξε κάτι και η Αυστροουγγαρία πήρε ένα συμβολικό κομμάτι.
  Παρά το γεγονός ότι οι Γερμανοί περίμεναν μεγάλες αποικίες, και έλαβαν πολύ λιγότερες, μόνο το Μαρόκο, αλλά η Γερμανία συμπεριέλαβε στη σύνθεσή της: το Βέλγιο, την Ολλανδία και τη Γαλλία έως το Πορτ ντε Καλαί.
  Επιπλέον, η τσαρική Ρωσία επέστρεψε τους Γερμανούς στη Ναμίμπια και ό,τι προηγουμένως τους ανήκε.
  Εν ολίγοις, με κάποιο τρόπο τακτοποιήσαμε και ειρηνεύσαμε...
  Ήρθε η ειρήνη... Το 1953 η Ρωσία πήρε ατομική βόμβα και ένα χρόνο αργότερα την πήρε και η Γερμανία. Οι ΗΠΑ απέκτησαν πυρηνικά όπλα το 1960.
  Έτσι, δημιουργήθηκε μια ισορροπία φόβου.
  Και το 1955, ο πρώτος Ρώσος κοσμοναύτης πέταξε στο διάστημα, σε τροχιά γύρω από μια μπάλα. Και το 1961, οι Ρώσοι πάτησαν το πόδι τους στο φεγγάρι.
  Και το 1983 στον Άρη! Οι Αμερικανοί πέταξαν στο φεγγάρι το 1971 και οι Γερμανοί το 1984. Η Αυστροουγγαρία και η Γερμανία συγχωνεύτηκαν σε ένα κράτος. Η Σουηδία και η Νορβηγία έγιναν μέρος της Ρωσίας με αυτονομία και αυτοδιοίκηση.
  Άλλες χώρες έχασαν σταδιακά την ανεξαρτησία τους.
  Το 1987, Ρώσοι κοσμοναύτες πέταξαν στην Αφροδίτη. Το 1992 στον Mercury. Και το 1999 στον Πλούτωνα.
  Το ηλιακό σύστημα έχει κατακτηθεί.
  Τρεις πυρηνικές αυτοκρατορίες εμφανίστηκαν: η Μεγάλη Γερμανία, οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Ρωσία.
  Ο Alexey II πέθανε επίσης σε ηλικία εξήντα οκτώ ετών το 1972. Τον διαδέχθηκε ο γιος του Αλέξανδρος ο τέταρτος. Αυτός ο βασιλιάς ήταν σαράντα ενός ετών κατά την άνοδό του στο θρόνο. Παραδόξως, ο Αλέξανδρος ο Τέταρτος έζησε εξήντα οκτώ χρόνια και πέθανε το 1999. Και στον θρόνο ανέβηκε ο γιος του Βλαδίμηρος ο Τρίτος. Το 2013 γιορτάστηκαν τετρακόσια χρόνια της δυναστείας των Ρομανόφ.
  Προς το παρόν, η Ρωσία πατάει γερά στα πόδια της. Αλλά υπάρχουν ακόμα η Γερμανία και οι ΗΠΑ ως ανταγωνιστές της στον κόσμο. Η Τσαρική Αυτοκρατορία, μαζί με τις αποικίες της, αποτελούσαν λίγο περισσότερο από το ήμισυ της παγκόσμιας επικράτειας και πάνω από τα δύο τρίτα του παγκόσμιου πληθυσμού. Η Ρωσία είναι ισχυρή, αλλά όχι η μοναδική ακόμα.
  Κυβερνά τη Ρωσία, ο Βλαντιμίρ ο τρίτος• το 2019 έγινε εξήντα επτά ετών. Πολλοί αναρωτιούνται αν θα ζήσει, όπως οι προηγούμενοι βασιλιάδες, εξήντα οκτώ χρόνια ή θα διακόψει αυτές τις περίεργες συμπτώσεις;!
  Στο μεταξύ, στη Ρωσία αναπτύσσονται αντιπυρηνικά όπλα. Είναι σαφές ότι δεν θα υπάρξουν πυρηνικά όπλα και η Ρωσία θα μπορέσει να ανταπεξέλθει αρκετά καλά με τη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει περισσότερο κόσμο και περισσότερους στρατιώτες. Και η ποιότητα των όπλων είναι καλύτερη!
  Αλλά προς το παρόν υπάρχουν πυρηνικά όπλα και δεν έχουν κατακτηθεί τα πάντα. Αλλά τα αντιπυρηνικά όπλα αναπτύσσονται πολύ ενεργά, επομένως υπάρχουν ορισμένες πιθανότητες νίκης.
  
  ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ
  Ο Ισπανός δικτάτορας Φράνκο, σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, συμφώνησε με τα γερμανικά στρατεύματα να επιτεθούν στο αγγλικό φρούριο του Γιβραλτάρ. Σε αντάλλαγμα, η Ισπανία έλαβε μερικά βρετανικά και γαλλικά εδάφη στην Αφρική.
  Η επίθεση υπό τη διοίκηση του Mainstein έλαβε χώρα τη νύχτα από τις 25 Νοεμβρίου 1940 έως τις 26 Νοεμβρίου. Όπως αποδείχθηκε, οι Βρετανοί δεν ήταν έτοιμοι για μια τέτοια στρατιωτική κίνηση και οι Ναζί κατάφεραν να καταλάβουν ένα τόσο ισχυρό φρούριο.
  Η πτώση του είχε σημαντικές αλλαγές στην πορεία του πολέμου. Η Βέρμαχτ μπόρεσε να μεταφέρει δυνάμεις στη μικρότερη απόσταση στην Αφρική και οι Βρετανοί εμποδίστηκαν να εισέλθουν στη Μεσόγειο Θάλασσα από την Ανατολή.
  Η γερμανική διοίκηση έστειλε αρκετές μεραρχίες στην ισημερινή Αφρική. Επιπλέον, το σώμα του Ρόμελ μεταφέρθηκε στη Λιβύη, αρκετούς μήνες νωρίτερα από την πραγματικότητα.
  Οι Βρετανοί, με τη σειρά τους, εγκατέλειψαν την επίθεση κατά των Ιταλών στην Αιθιοπία και άρχισαν να ενισχύουν τις θέσεις τους στην Αίγυπτο. Ωστόσο, ο Rommel κατάφερε να τους προλάβει και ως αποτέλεσμα ενός προληπτικού χτυπήματος, νίκησε τα αποικιακά στρατεύματα, καταλαμβάνοντας την Αλεξάνδρεια και το Κάιρο. Η θέση της Βρετανίας στην Αφρική έγινε πιο περίπλοκη. Οι Γερμανοί είχαν ήδη φτάσει στη Διώρυγα του Σουέζ και απείλησαν περαιτέρω προέλαση στη Μέση Ανατολή. Επιπλέον, υπήρχε η ευκαιρία να προχωρήσουμε προς το Σουδάν.
  Είναι αλήθεια ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για τους Ιταλούς στην Ελλάδα, αλλά η άφιξη πρόσθετων δυνάμεων από τη Γερμανία έσωσε την κατάσταση.
  Ο Χίτλερ είχε ένα δίλημμα: να επιτεθεί στην ΕΣΣΔ ή να τελειώσει τη Βρετανία; Οι επιτυχίες της Βέρμαχτ στην Αφρική οδήγησαν στη δεύτερη απόφαση - να δώσει ελεύθερα χέρια στη Δύση. Αν και οι στρατιωτικές προετοιμασίες της ΕΣΣΔ γέμισαν φόβο τον Φύρερ.
  Ο Κόκκινος Στρατός δυνάμωνε, αλλά ούτε οι Γερμανοί κάθονταν με σταυρωμένα τα χέρια. Η παραγωγή αρμάτων μάχης το 1941 διπλασιάστηκε σε σύγκριση με το 1940 και η παραγωγή αεροσκαφών αυξήθηκε σχεδόν δυόμισι φορές.
  Οι Ναζί πραγματοποίησαν βομβαρδισμό και απόβαση στη Μάλτα. Στη συνέχεια, ο Ρόμελ έσπασε τις άμυνες τόσο στη Διώρυγα του Σουέζ όσο και στο Ιράκ, το οποίο είχε επαναστατήσει κατά της βρετανικής κυριαρχίας. Οι Γερμανοί κατέκτησαν το Κουβέιτ και ολόκληρη τη Μέση Ανατολή με σχετική ευκολία. Ο Στάλιν τήρησε μια τακτική αναμονής. Όμως ο Τσόρτσιλ συνέχισε με πείσμα τον πόλεμο. Η Βέρμαχτ, έχοντας φτάσει στο Ιράν, στράφηκε προς τη νότια Αφρική.
  Το έτος 1941 τελείωνε. Η παραγωγή υποβρυχίων αυξήθηκε και η Βρετανία έχασε τις αποικίες της. Οι ΗΠΑ συμπεριφέρθηκαν παθητικά. Όμως η Ιαπωνία δεν μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και χτύπησε το λιμάνι του Περού στις 7 Δεκεμβρίου. Ένας νέος πόλεμος έχει ξεκινήσει στον Ειρηνικό. Και ο Χίτλερ έπρεπε και πάλι να εγκαταλείψει τα σχέδια για μια επίθεση στην ΕΣΣΔ.
  Πρέπει να βοηθήσουμε τους Ιάπωνες, να καταλάβουμε το Ιράν και την Ινδία, καθώς και τη Νότια Αφρική. Και το πιο σημαντικό, η ίδια η Βρετανία. Επιπλέον, τα αμερικανικά βομβαρδιστικά δεν είναι παιχνίδι. Μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στο Τρίτο Ράιχ. Και είναι πιο βολικό να πραγματοποιούνται βομβαρδιστικά από βρετανικό έδαφος.
  Έτσι ο Φύρερ αναγκάστηκε το 1942 να εγκαταλείψει τις ιδέες της εισβολής στην Ανατολή.
  Υπήρχε ο κίνδυνος να ανοίξει ο ίδιος ο Στάλιν το μέτωπο, αλλά... Πρέπει να γνωρίζετε τον χαρακτήρα του Στάλιν. Είναι πολύ συγκρατημένος στην εξωτερική πολιτική. Ο πόλεμος με τη Φινλανδία έκανε τον Κόκκινο Δικτάτορα ακόμη πιο προσεκτικό.
  Ενώ η ΕΣΣΔ συσσωρεύει δύναμη. Ο αριθμός της αεροπορίας την 1η Ιανουαρίου 1942 έφτασε τις τριάντα δύο χιλιάδες οχήματα και τα τανκς, πάνω από είκοσι πέντε χιλιάδες, συν άλλες τρεις χιλιάδες δεξαμενές. Συνολικά, ο Στάλιν σχεδίαζε να ολοκληρώσει τη στρατολόγηση 20 μηχανοποιημένων σωμάτων, με συνολικό αριθμό δεξαμενών 32 χιλιάδων οχημάτων, εκ των οποίων οι 16,5 χιλιάδες ήταν τα τελευταία KV διαφόρων εμπορικών σημάτων και T-34. Επιπλέον, τα άρματα μάχης T-50 εξακολουθούσαν να αναπτύσσονται, αν και το όχημα αποδείχθηκε ελαφρύ.
  Οι Γερμανοί, αντιμέτωποι με το Matilda και μερικά καταδρομικά άρματα μάχης, και έχοντας επίσης πληροφορίες ότι οι Βρετανοί αναπτύσσουν βαριά άρματα μάχης, άρχισαν επίσης να φτιάχνουν τα δικά τους μαστόδοντα. Πρώτα απ 'όλα, ο "Τίγρης" με πυροβόλο 88 χιλιοστών και θωρακισμένος με ένα αδιαπέραστο πυροβόλο 75 χιλιοστών με μακριά κάννη.
  Υπήρχαν επίσης πληροφορίες για την κατασκευή σοβιετικών δεξαμενών. Το τανκ KV-2 παρέλασε στην πρωτομαγιάτικη παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία και οι τριάντα τέσσερις είχαν κάποιες πληροφορίες.
  Σε κάθε περίπτωση, όταν ο Speer ήταν επικεφαλής του Αυτοκρατορικού Υπουργείου Όπλων και Πυρομαχικών, οι εξελίξεις στην τεχνολογία πήγαν πιο γρήγορα. Ο Χίτλερ ήθελε να έχει τα καλύτερα τανκς στον κόσμο και βαρύτερα. Αλλά μέχρι στιγμής η Γερμανία ήταν σαφώς κατώτερη από την ΕΣΣΔ. Τόσο ο αριθμός των αυτοκινήτων όσο και η ποιότητά τους. Τον Αύγουστο του 1941 ξεκίνησε η παραγωγή του άρματος KV-3. Το όχημα αποδείχθηκε αρκετά βαρύ στους 68 τόνους, αλλά οπλισμένο με πυροβόλο των 107 mm με αρχική ταχύτητα βλήματος 800 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Αυτό της παρείχε ένα πλεονέκτημα έναντι του "Tiger", το οποίο, παρεμπιπτόντως, δεν είχε ακόμη τεθεί σε παραγωγή.
  Το KV-5 αποδείχθηκε ακόμη πιο ισχυρό, ζύγιζε 125 τόνους και είχε δύο κανόνια. Είναι αλήθεια ότι ένα τόσο βαρύ όχημα δημιούργησε περισσότερα προβλήματα στον σοβιετικό στρατό από όσα άξιζε. Και το 1942, η παραλλαγή KV-4 βάρους 107 τόνων εγκρίθηκε για υπηρεσία. Η ΕΣΣΔ θα μπορούσε δικαίως να είναι περήφανη για τα βαρύτερα τανκς της στον κόσμο, αλλά και για τα πιο ισχυρά.
  Αλλά η Γερμανία έχει αναπτυχθεί καλά στην αεροπορία. Το Yu-188, όταν βγήκε στην παραγωγή, ανέπτυξε ταχύτητα συγκρίσιμη με τα μαχητικά. Το DO-217 φαινόταν επίσης αξιοπρεπές. Τα αεριωθούμενα αεροσκάφη αναπτύχθηκαν επίσης ενεργά. Δεδομένου ότι η Βρετανία ήταν ο κύριος στόχος, δόθηκε πολύ μεγαλύτερη προσοχή στα τζετ βομβαρδιστικά από ό,τι στην πραγματική ιστορία.
  Οι Γερμανοί χρησιμοποιούσαν ενεργά την εργασία των σκλάβων. Ένας τεράστιος αριθμός μαύρων εισήχθη από την Αφρική. Οι μαύροι εργάτες ήταν υπάκουοι, ανθεκτικοί, αλλά ανειδίκευτοι. Χρησιμοποιήθηκαν για βοηθητικές εργασίες.
  Αλλά ελέγχοντας την Ευρώπη, οι Γερμανοί θα μπορούσαν να στρατολογήσουν αρκετό εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό.
  Ο Speer κατάφερε μάλιστα να πείσει τον Χίτλερ να μην ακολουθήσει πρόγραμμα εξόντωσης Εβραίων, αλλά να τους χρησιμοποιήσει στην παραγωγή αεροσκαφών και εξοπλισμού.
  Το στοίχημα ήταν σε μια αεροπορική επίθεση κατά της Βρετανίας και σε έναν τεράστιο υποβρύχιο πόλεμο.
  Ωστόσο, η είσοδος της Αμερικής στη σύγκρουση πρόσθεσε πονοκεφάλους στα Krauts και τους ανάγκασε να αυξήσουν απότομα τον αριθμό των αγώνων λύκων.
  Η Γερμανία αναγκάστηκε να προωθήσει καθυστερημένα την παραγωγή βομβαρδιστικών και στρατηγικών αεροσκαφών. Πρώτα απ 'όλα, Yu-288 και Yu-488 - με τέσσερις κινητήρες. Όμως η ανάπτυξη και η ολοκλήρωσή τους πήρε χρόνο. Η τροποποίηση ME-109 "F" ήταν γενικά ένας άξιος αντίπαλος για τα βρετανικά οχήματα. Όμως η ανάπτυξη του ME-209 απέτυχε, όπως και του ME-210.
  Το βομβαρδιστικό κατάδυσης XE-177 ήταν επίσης ανεπιτυχές. Αλλά ο Σπέρ κέρδισε πίσω με αριθμούς. Επιπλέον, το Focke-Wulf έγινε το ισχυρότερο μαχητικό από πλευράς οπλισμού, αντισταθμίζοντας κάποιες από τις αδυναμίες του ME-109. Και η σχολή πτήσης των Γερμανών αποδείχθηκε καλύτερη από την αγγλική, και ακόμη περισσότερο την αμερικανική. Τον Μάιο του 1942, οι Ναζί κατέλαβαν τη Νότια Αφρική. Και μια αμερικανική μοίρα έφτασε στη Μαδαγασκάρη. Η μάχη του Midway χάθηκε από τους Αμερικανούς: ο λοχαγός της τρίτης βαθμίδας, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτή τη μάχη, κατέληξε, ειρωνικά, στη Μαδαγασκάρη. Οι ΗΠΑ ήθελαν να διατηρήσουν μια βάση στην Αφρική και να μην αφήσουν τους Ναζί να χαλαρώσουν. Αλλά αυτό επιδείνωσε σημαντικά τη θέση τους στον Ειρηνικό.
  Είναι αλήθεια ότι οι Ιάπωνες δεν ενήργησαν στα καλύτερά τους. Η μάχη για το αρχιπέλαγος της Χαβάης συνεχίστηκε.
  Οι Ναζί απέκτησαν τον έλεγχο της Αφρικής και τεράστια αποθέματα στρατηγικών πρώτων υλών, και κατέλαβαν επίσης την Ινδία και το Ιράν. Οι πόροι υπό τον έλεγχο του Τρίτου Ράιχ είναι τεράστιοι, αλλά πρέπει ακόμα να αφομοιωθούν.
  Η αεροπορική μάχη για τη Βρετανία δεν είναι τόσο ξεκάθαρη. Αυξάνοντας συνεχώς την παραγωγή αεροσκαφών, οι Γερμανοί τους πίεζαν, αλλά δεν υπήρχε απόλυτη κυριαρχία. Η έλλειψη στρατηγικής αεροπορικής ισχύος και η βοήθεια των ΗΠΑ είχαν επίσης αντίκτυπο, και ακόμη και τότε δεν υπήρχαν αρκετά υποβρύχια. Και η θαυματουργή τορπίλη με την οποία στηρίχτηκαν τόσες ελπίδες μας απογοήτευσε.
  Ο Φύρερ δεν τόλμησε να προσγειωθεί στη Βρετανία το 1942. Έμφαση δόθηκε στην ενίσχυση της θαλάσσιας ισχύος και του στόλου των υποβρυχίων. Παράλληλα κατασκευάστηκαν αεροπλανοφόρα και θωρηκτά. Υπήρχε αρκετή παραγωγική ικανότητα, αλλά όλα χρειάζονταν χρόνο.
  Οι βαλλιστικοί πύραυλοι κατηγορίας Α απαιτούσαν επίσης λεπτό συντονισμό. Όμως τα ρομποτικά βλήματα V-1 άρχισαν να παράγονται μαζικά. Τα σχετικά φθηνά αυτοκίνητα, που κινούνταν με απλά καύσιμα, είχαν το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζονταν πιλότους.
  Ο Χίτλερ, έχοντας αποκτήσει πρόσβαση σε απεριόριστους φυσικούς πόρους και αποθέματα εργασίας, ήθελε να σώσει τις ζωές Γερμανών πιλότων. Το V-1, όντας εύκολο στην κατασκευή και μη επανδρωμένο, φαινόταν να είναι η βέλτιστη λύση. Και χιλιάδες τέτοια ρομποτικά βλήματα έχουν πέσει βροχή στο Λονδίνο από το φθινόπωρο του 1942.
  Ταυτόχρονα, οι Γερμανοί επιτάχυναν την ανάπτυξη του τζετ βομβαρδιστικού Arado και των βαλλιστικών πυραύλων.
  Ο Στάλιν συνέχισε να περιμένει και να μαζεύει δυνάμεις. Το 1942, η ΕΣΣΔ παρήγαγε πεντέμισι χιλιάδες νέα άρματα μάχης KV και T-34, και περίπου χίλιες παλιές μάρκες, περίπου πεντακόσια νέα ελαφρά T-50 και T-60 και διακόσιες αμφίβιες δεξαμενές. Ο στόλος των αεροσκαφών έχει επίσης αυξηθεί - περίπου δεκαπέντε χιλιάδες νέα και παλιά αεροσκάφη έχουν τεθεί σε υπηρεσία. Υπήρχε μάλιστα έλλειψη πιλότων. Η παραγωγή Katyushas αυξήθηκε αργά.
  Η ναζιστική Γερμανία παρήγαγε περισσότερα από τριάντα χιλιάδες αεροσκάφη, αλλά υπέστη σημαντικές απώλειες στις μάχες. Οι Γερμανοί παρήγαγαν περίπου εξήμισι χιλιάδες τανκς. Κυρίως το Τ-3 και η νέα τροποποίηση Τ-4 με μακρόκαννο πυροβόλο 75 χλστ. Λίγο περισσότερα από εκατό από τα νεότερα "Tigers" έχουν παραχθεί και τα "Panthers" εξακολουθούν να είναι μόνο πρωτότυπα.
  Αλλά το επιθετικό τουφέκι MP-44 που σχεδίασε ο Schmeister άρχισε να μπαίνει στη σειρά. Σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, το μηχάνημα δεν χρειάστηκε να αναπτυχθεί λαμβάνοντας υπόψη την έλλειψη μη σιδηρούχων μετάλλων. Και αυτό επιτάχυνε την ανάπτυξη ενός απλούστερου τυφεκίου εφόδου, με κράμα χάλυβα.
  Έτσι οι Γερμανοί άρχισαν να αποκτούν πλεονέκτημα στα φορητά όπλα. Χρειάζονταν όμως και χρόνο για να επανοπλίσει το πολυβόλο όλα τα στρατεύματα.
  Αλλά στον στόλο των υποβρυχίων, όπου η παραγωγή έφτασε τα σαράντα με πενήντα υποβρύχια το μήνα, οι Γερμανοί δεν έχουν πραγματικά όμοιο.
  Έχουν εμφανιστεί υποβρύχια πολύ υψηλής ταχύτητας που κινούνται με υπεροξείδιο του υδρογόνου. Οι εργασίες στο πυρηνικό πρόγραμμα έχουν επίσης επιταχυνθεί. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί πόροι. Και ακόμη και το λάθος των Γερμανών φυσικών ότι ο γραφίτης δεν ήταν κατάλληλος ως συντονιστής δεν αποδείχθηκε καταστροφικό. Κατασκευάστηκαν πολλά εργοστάσια για την παραγωγή βαρέος νερού, συμπεριλαμβανομένης της Αφρικής.
  Ας το παραδεχτούμε λοιπόν, αλλά ο πυρηνικός αντιδραστήρας των Ναζί άρχισε να λειτουργεί τον Δεκέμβριο του 1942. Έστω και λίγο νωρίτερα από τους Αμερικανούς. Μετά τις ήττες στον Ειρηνικό Ωκεανό, άρχισαν σοβαρές συγκρούσεις μεταξύ τους. Και η χρηματοδότηση για το πυρηνικό πρόγραμμα περικόπηκε αισθητά.
  Η αρχή του 1943 σηματοδοτήθηκε από την κήρυξη του Ολοκληρωτικού Πολέμου από τον Χίτλερ και την εισαγωγή της καθολικής υπηρεσίας εργασίας στα κατεχόμενα. Τα μαζικά χτυπήματα V-1 στο Λονδίνο δεν δικαιώθηκαν πλήρως. Οι Βρετανοί έμαθαν να αποκρούουν εν μέρει τέτοιες επιθέσεις, αλλά οι Γερμανοί επικράτησαν αριθμητικά.
  Αλλά ο πόλεμος των υποβρυχίων αποδείχθηκε πραγματικά καταστροφικός για τη Βρετανία. Η παραγωγή όπλων στο νησί μειώθηκε κατακόρυφα λόγω έλλειψης πρώτων υλών. Η μητρόπολη ήταν στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Επιπλέον, οι Ναζί κατέλαβαν τη Μαδαγασκάρη και οι Ιάπωνες, μαζί με τους Ναζί, εισέβαλαν στην Αυστραλία και πέτυχαν σχετικά γρήγορα την παράδοσή της.
  Αν και ο Στάλιν κατάλαβε τον κίνδυνο των τακτικών αναμονής, παρέμεινε πιστός στον εαυτό του και δεν τσακώθηκε. Είναι καλύτερα να αφήσουμε τους καπιταλιστές να εξοντωθούν μέχρι τέλους. Και θα παρακολουθούμε...
  Όμως αυτή η τακτική είχε και τα μειονεκτήματά της. Χρησιμοποιώντας τεράστιους πόρους, το Τρίτο Ράιχ προετοίμαζε ήδη έναν πόλεμο εναντίον της ΕΣΣΔ. Η παραγωγή αρμάτων μάχης στο Τρίτο Ράιχ έφτασε κατά μέσο όρο τα 1.200 οχήματα την ημέρα το 1943, συν τριακόσια πενήντα αυτοκινούμενα όπλα. Επιπλέον, τα αυτοκινούμενα όπλα δεν είναι καθόλου αδύναμα. "Ferdinands", "Bumblebees", "Jagdpanther". Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι Γερμανοί δεν υπέστησαν σχεδόν καμία απώλεια σε άρματα μάχης, τα τανκς τους αναπληρώθηκαν δύο φορές πιο γρήγορα από τον Κόκκινο Στρατό. Και το ποσοτικό χάσμα στην τεχνολογία υπέρ της ΕΣΣΔ άρχισε να μειώνεται.
  Όσον αφορά την ποιότητα, το Fritz απέκτησε το "Royal Tiger", παρόμοιο σε βάρος με το KV-3, και μάλιστα ελαφρώς ανώτερο σε διεισδυτική ισχύ λόγω της ποιότητας του βλήματος και της ισχυρότερης μετωπικής θωράκισης. Λοιπόν, τα εξαιρετικά βαριά σοβιετικά KV-5 και KV-4 αποδείχτηκαν πολύ τεχνικά αναξιόπιστα, ειδικά το σασί τους. Έτσι, η πολεμική χρήση τέτοιων τεράτων ήταν αμφίβολη.
  Και ο Στάλιν διέταξε επίσης τη δημιουργία του KV-6 με επτά όπλα και δύο εκτοξευτές πυραύλων. Έφτιαξαν το αυτοκίνητο. Αλλά αποδείχτηκε τόσο βαρύ και μακρύ που δεν μπορούσες να το μεταφέρεις σε ένα τρένο ή να το αναπτύξεις στη μάχη. Το T-34-76 είναι ένα αρκετά επιτυχημένο όχημα, αλλά πιο αδύναμο σε μετωπική μάχη από το Panther ή το Tiger. Και τα KV-1 και KV-2 είναι συγκρίσιμα με τους Γερμανούς σε βάρος, αλλά είναι κατώτερα από τους Πάνθηρες και τις Τίγρες στη μάχη σώμα με σώμα. Το γερμανικό T-4 ήταν ίσο με τα τριάντα τέσσερα σε θωράκιση και ανώτερο σε οπλισμό, ορατότητα και οπτική, και αυτό με το ίδιο βάρος, ή ακόμα λιγότερο όταν συγκρίνουμε βαρύτερες τροποποιήσεις.
  Με λίγα λόγια, το Fritz έχει βελτιωθεί και η ποιότητα είναι στα ίσα. Και η εμφάνιση των ME-309 και ME-262 έδωσε ένα πλεονέκτημα στην ποιότητα της αεροπορίας. Όπως το Yu-488, το καλύτερο τετρακινητήριο βομβαρδιστικό. Και πίσω τους είναι μοντέλα τζετ. Όπως το Yu-287 και το Arado.
  Τον Σεπτέμβριο του 1943, οι Ναζί έκαναν τελικά μια επιτυχημένη απόβαση στη Βρετανία. Μετά από δύο εβδομάδες μάχης, η Αγγλία συνθηκολόγησε. Και παρόλο που ο Τσόρτσιλ κατέφυγε στον Καναδά, η έκβαση του πολέμου στη Δύση φαινόταν προκαθορισμένη.
  Ο Ρούσβελτ, έχοντας χάσει τον κύριο σύμμαχό του και φοβούμενος την αυξανόμενη δύναμη του Τρίτου Ράιχ, ζήτησε ειρήνη.
  Ο Χίτλερ, μετά από συζητήσεις με το περιβάλλον του, έθεσε έναν όρο στις Ηνωμένες Πολιτείες: εγκατάλειψη του πυρηνικού προγράμματος και αναγνώριση όλων των κατακτήσεων της Ιαπωνίας και του Τρίτου Ράιχ. Και επίσης η αποχώρηση των στρατευμάτων από την Ισλανδία, την οποία οι Krauts είχαν ήδη περικυκλώσει με υποβρύχιο στόλο. Έλεγχος της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου πάνω από το Γάι, όπου οι μάχες δεν είχαν ακόμη σταματήσει. Επιπλέον, ο Χίτλερ ζήτησε υλική αποζημίωση για το Τρίτο Ράιχ και την Ιαπωνία για όλες τις καταστροφές και τις στρατιωτικές δαπάνες που προκάλεσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία.
  Αν και οι όροι της ειρήνης αποδείχθηκαν εξαιρετικά δύσκολοι, ο Ρούσβελτ κατάφερε να προωθήσει την υιοθέτησή τους στο Κογκρέσο και τη Γερουσία με μεγάλη δυσκολία.
  Οι υπαινιγμοί του Στάλιν ότι δεν ήταν ενάντια στην ένταξη στον συνασπισμό των δυνάμεων του Άξονα και ότι ήταν τουλάχιστον έτοιμος να ανακαταλάβει την Αλάσκα, έπαιξαν μεγάλο ρόλο στη συμμόρφωση των ΗΠΑ.
  Κέρδισε ο αμερικανικός πραγματισμός, ο οποίος αποδείχθηκε υψηλότερος από τον ενθουσιασμό και τα συναισθήματα. Επιπλέον, το πυρηνικό πρόγραμμα των Γερμανών αναπτύχθηκε ταχύτερα από το αμερικανικό, και αυτό ήταν γεμάτο με καταστροφή στο μέλλον.
  Η πρώτη φάση του Β' Παγκοσμίου Πολέμου έχει τελειώσει. Όμως ο Φύρερ ήθελε τώρα να βάλει τέλος στην ΕΣΣΔ.
  Απροσδόκητα, η τακτική αναμονής του Στάλιν και η αφοσίωσή του στην υπόθεση της παγκόσμιας ειρήνης έπαιξαν ένα απαίσιο αστείο. Αντίθετα με τον Ιωσήφ ήταν το Τρίτο Ράιχ και η Ιαπωνία με όλους τους πόρους του ανατολικού ημισφαιρίου, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, και μερικά προγεφυρώματα στον δυτικό κόσμο.
  Η Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου, ωστόσο, δεν είχε ακόμη ολοκληρώσει την Κίνα, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είχε ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο. Ο Χίτλερ σχημάτισε ενεργά αποικιακά στρατεύματα και ξένες λεγεώνες. Παράλληλα, αυξήθηκε η παραγωγή όπλων.
  Το πρώτο εξάμηνο του 1944, η παραγωγή αρμάτων μάχης και αυτοκινούμενων όπλων στο Τρίτο Ράιχ έφτασε και ξεπέρασε τα εκατό οχήματα την ημέρα. Το Panther-2 ξεπέρασε όλα τα σοβιετικά οχήματα όσον αφορά το επίπεδό του. Εμφανίστηκε ένα πιο προηγμένο γερμανικό τανκ, το Lion, και σύντομα το Royal Lion.
  Και το πιο σημαντικό, η αεροπορία τζετ έχει αναπτυχθεί σειριακά. Σε απάντηση, τα άρματα μάχης T-34-85 και IS-1 και IS-2 άρχισαν να παράγονται στην ΕΣΣΔ• κανείς δεν διέκοψε τη σειρά KV. Το πιο δημοφιλές τανκ παραγωγής του Τρίτου Ράιχ το 1944 ήταν το Panther-2 και το T-34-85 της ΕΣΣΔ. Βαρύτερα μοντέλα παράγονταν σε σημαντικά - περίπου δέκα φορές μικρότερες ποσότητες. Και οι Γερμανοί δεν ήθελαν να πιέσουν πολύ το βάρος στους σοβιετικούς δρόμους, και ο Στάλιν άρχισε να μην εμπιστεύεται τη σειρά KV και τα IS αποδείχτηκαν πολύ χοντροκομμένα.
  Ωστόσο, το γερμανικό "Panther"-2 με ένα πυροβόλο όπλο 88 mm διαμετρήματος 71 L ήταν ανώτερο από το T-34-85 στη διαπεραστική δύναμη του όπλου, στην μετωπική θωράκιση και ελαφρώς στην πλαϊνή θωράκιση, και επίσης δεν ήταν κατώτερο σε οδηγικές επιδόσεις με κινητήρα 900 ίππων και βάρος στους 47 τόνους. Ακόμη και όταν το βάρος του γερμανικού τανκ αυξήθηκε στους 50,2 τόνους και αυτό αποδείχθηκε ότι δεν ήταν μοιραίο.
  Και η γερμανική αεροπορία τζετ δεν είχε καθόλου άξιο αντίπαλο.
  Ο Χίτλερ αποφάσισε ότι ήταν καλύτερα να μην σέρνει τα πόδια του και ξεκίνησε τον πόλεμο στις 22 Ιουνίου 1944. Ρίχνοντας τριακόσιες πενήντα δικές μας και ξένες μεραρχίες, και εκατόν είκοσι δορυφορικές μεραρχίες στην ΕΣΣΔ. Στο πλευρό του Τρίτου Ράιχ ήταν: Ρουμανία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Κροατία, Φινλανδία, Σουηδία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Βουλγαρία, Αργεντινή, Τουρκία.
  Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν επίσης έναν τεράστιο αριθμό ξένων και Hiwis στη Βέρμαχτ. Συνολικά, το Τρίτο Ράιχ, μόνο στο πρώτο κλιμάκιο, έριξε στη μάχη δωδεκάμισι εκατομμύρια στρατιώτες, εκ των οποίων το σαράντα τοις εκατό δεν ήταν Γερμανοί στην εθνικότητα. Οι δορυφόροι πρόσθεσαν άλλα τρία εκατομμύρια. Συνολικά, το πρώτο κλιμάκιο περιέχει σχεδόν δεκαέξι εκατομμύρια πεζικό, περίπου τριάντα τρεις χιλιάδες τανκς, περισσότερα από πενήντα πέντε χιλιάδες αεροσκάφη, περίπου διακόσια πενήντα πυροβόλα και όλμους.
  Μετά την κινητοποίηση, η ΕΣΣΔ ανέπτυξε δεκατρία και μισό εκατομμύρια στρατιώτες, αλλά ορισμένες από τις δυνάμεις έπρεπε να κρατηθούν στην Άπω Ανατολή και στις εσωτερικές περιοχές. Στο πρώτο κλιμάκιο υπήρχαν οκτώ εκατομμύρια στρατιώτες, περίπου τριάντα χιλιάδες τανκς, σχεδόν σαράντα χιλιάδες αεροσκάφη, περίπου διακόσιες χιλιάδες πυροβόλα και όλμοι.
  Έτσι, το Τρίτο Ράιχ έχει διπλή υπεροχή στο πεζικό και πενταπλάσια υπεροχή στην κινητικότητα της δύναμης, με καλύτερο πολυβόλο. Είναι αλήθεια ότι η ΕΣΣΔ έχει πολλά πολυβόλα, σχεδόν ισοτιμία.
  Η διαφορά στις δεξαμενές δεν είναι μεγάλη, αλλά το ποσοστό των απαρχαιωμένων οχημάτων στην ΕΣΣΔ είναι υψηλότερο, όπως και οι δεξαμενές παλαιότερων εκδόσεων.
  Η γερμανική αεροπορία αεριωθουμένων δεν έχει αντίπαλο και τα αεροσκάφη του Τρίτου Ράιχ με έλικα είναι ταχύτερα και καλύτερα οπλισμένα. Είναι αλήθεια ότι τα σοβιετικά οχήματα είναι ανώτερα σε οριζόντια ευελιξία.
  Στο πυροβολικό και στους όλμους η ισορροπία των δυνάμεων είναι πιο κοντά στην ισότητα. Και ποσότητα και ποιότητα.
  Είναι αλήθεια ότι ο στόλος του Τρίτου Ράιχ είναι ιδιαίτερα υποβρύχιος, πολλές φορές ισχυρότερος από τον σοβιετικό. Ακριβώς όπως η Ιαπωνία, παρεμπιπτόντως.
  Επιπλέον, οι Ναζί έχουν ήδη βαλλιστικούς πυραύλους κατηγορίας Α σε μαζική παραγωγή και οι πρώτες ντίσκο έχουν απογειωθεί.
  Γενικά, οι φασίστες θα είναι πιο δυνατοί και ο Στάλιν ετοίμασε εύλογα μια άμυνα, αν και καθυστερημένα. Αλλά δεν είχαμε χρόνο να κάνουμε πολλά. Η γραμμή του Στάλιν αποδείχθηκε ότι δεν αποκαταστάθηκε πλήρως και το πιο σημαντικό, τα στρατεύματα δεν ήταν επαρκώς εκπαιδευμένα για να κρατήσουν την άμυνα. Αν και απελπισμένα επανεκπαιδεύτηκαν.
  Η συνοριακή γραμμή Μολότοφ, μετά από τρία χρόνια προέλασης, γενικά ολοκληρώθηκε, αλλά βρισκόταν πολύ κοντά στα σύνορα και δεν είχε αρκετό βάθος. Επιπλέον, ο Στάλιν διέταξε την κατασκευή ενός τρίτου κλιμακίου πέρα από τον Δνείπερο, αλλά αυτό ξεκίνησε μόνο μετά την παράδοση των ΗΠΑ.
  Είναι αλήθεια ότι εκτός από τα σοβιετικά στρατεύματα, μπορείτε να βασιστείτε στις μονάδες NKVD, ο αριθμός των οποίων έχει αυξηθεί σε ένα εκατομμύριο στρατιώτες και την πολιτοφυλακή. Αυτό είναι περίπου τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι, μόνο στις δυτικές πόλεις. Αν και, φυσικά, η μαχητική τους αποτελεσματικότητα είναι πολύ χειρότερη από αυτή των τακτικών μονάδων.
  Οι Γερμανοί, όπως στην πραγματική ιστορία, έδωσαν το κύριο χτύπημα στο κέντρο, κόβοντας την προεξοχή του Bialystok και τη γροθιά του Lviv. Οι πρώτες κιόλας μέρες των μαχών έδειξαν ότι οι Γερμανοί, παρά τον μεγάλο αριθμό ξένων τμημάτων, διεξήγαγαν την επίθεση λίγο πολύ με συνοχή. Αλλά τα σοβιετικά στρατεύματα συχνά χάνονται.
  Επιπλέον, η μαχητική αποτελεσματικότητα των ουκρανικών μονάδων αποδείχθηκε αμφίβολη. Υπήρχαν πολλοί λιποτάκτες και αυτοί που παραδόθηκαν τις πρώτες κιόλας μέρες του πολέμου.
  Δεν ήταν δυνατό να συγκρατηθεί ο εχθρός στις συνοριακές μάχες. Και τότε ο Στάλιν έκανε ένα λάθος, απαγορεύοντας την απόσυρση των μονάδων στην κύρια γραμμή και απαιτώντας να ισιώσει το μέτωπο. Το λάθος όμως διορθώθηκε, αλλά με καθυστέρηση. Οι Γερμανοί μπόρεσαν να καταλάβουν το Μινσκ στις 28 Ιουνίου, σπάζοντας τη γραμμή του Στάλιν στο κέντρο.
  Η σύγχυση μόνο εντάθηκε. Στις 30 Ιουνίου έγινε η αναμενόμενη είσοδος στον πόλεμο της Ιαπωνίας και των δορυφόρων της. Έτσι έπρεπε να ξεχάσουμε τη μεταφορά στρατευμάτων από την Άπω Ανατολή προς το παρόν.
  Η γερμανική ανακάλυψη στο κέντρο επεκτεινόταν. Προέκυψε ένα τεράστιο κενό που προσπάθησαν απεγνωσμένα να καλύψουν. Όμως οι Ναζί προχώρησαν και στις 16 Ιουλίου εισέβαλαν στο Σμολένσκ.
  Ρίχνοντας όλες τις διαθέσιμες εφεδρείες στη μάχη και βάζοντας τις πολιτοφυλακές υπό τα όπλα, ο Στάλιν και ο Ζούκοφ μπόρεσαν να σταματήσουν την επίθεση του Φριτς στο κέντρο. Όμως ο Χίτλερ έστρεψε τα στρατεύματά του προς το νότο. Οι Ναζί δημιούργησαν ένα τεράστιο καζάνι στο Κίεβο και κατέλαβαν σχεδόν όλη την Ουκρανία.
  Μπλόκαραν το Λένινγκραντ και εισέβαλαν στην Κριμαία. Η πορεία των εχθροπραξιών έμοιαζε πολύ με το 1941, όπως το επίμονο κάρμα. Αλλά και οι διαφορές ήταν αρκετά σημαντικές. Η ΕΣΣΔ το 1941 είχε κάποιες ελεύθερες εφεδρείες, αλλά τώρα όλα είχαν ήδη κινητοποιηθεί. Και όταν η επίθεση έγινε τον Οκτώβριο, αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα για να κρατήσει την άμυνα.
  Στις αρχές Νοεμβρίου 1944, οι Ναζί περικύκλωσαν τη Μόσχα, αναγκάζοντας τον Στάλιν να καταφύγει στο Kuibyshev.
  Οι Ναζί, σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, είχαν σημαντική αριθμητική υπεροχή. Είχαν αρκετά τμήματα για να παρακάμψουν τη Μόσχα από τον Βορρά και τον Νότο. Αλλά για τις σοβιετικές μονάδες, όλα ήταν πολύ απλωμένα σε διαφορετικά μέτωπα.
  Στην πραγματικότητα, το 1941, μετά τις κινητοποιήσεις, ο Στάλιν έλαβε ένα πλεονέκτημα έναντι της Βέρμαχτ στον αριθμό του προσωπικού και είχε τέσσερις φορές περισσότερα αεροπλάνα και τανκς από ό,τι είχε το Τρίτο Ράιχ από την αρχή του πολέμου. Και τους πρώτους πέντε μήνες του πολέμου, περισσότερος εξοπλισμός της ΕΣΣΔ παρήχθη στην πραγματική ιστορία.
  Τώρα όμως οι Ναζί έχουν όλα τα ατού, η ποσότητα και η ποιότητα των όπλων και του προσωπικού είναι με το μέρος τους. Και ο Κόκκινος Στρατός έχει τα ίδια προβλήματα με το 1941. Συμπεριλαμβανομένης της απροθυμίας των Ουκρανών, των Βαλτών και πολλών μικρών εθνών να πεθάνουν για το σοβιετικό σύστημα. Μαζικές προδοσίες και αποστασίες θυμάτων καταστολής, αποστερημένων κουλάκων και άλλων προσβεβλημένων ανθρώπων κάθε λωρίδας. Συμπεριλαμβανομένων των ιδεολογικών εχθρών του σοβιετικού καθεστώτος.
  Και το γεγονός ότι οι Γερμανοί νίκησαν επίσης τη Δύση αυξάνει τον αριθμό των προδοτών.
  Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Μόσχα είναι περικυκλωμένη και οι Γερμανοί έχουν καταλάβει το Donbass, το Voronezh και κινούνται προς το Στάλινγκραντ.
  Ο χειμώνας του 1944, δυστυχώς, δεν ήταν τόσο παγωμένος και χιονισμένος όσο το 1941. Η Μόσχα, ωστόσο, άντεξε ηρωικά μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 1944. Το Στάλινγκραντ έπεσε τον Ιανουάριο του 1945 και οι μάχες για αυτό δεν κράτησαν πολύ. Τον Φεβρουάριο και αρχές Μαρτίου, οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους κατέλαβαν πλήρως τον Καύκασο και τις πετρελαιοπηγές του Μπακού.
  Στη συνέχεια, η επίθεση συνεχίστηκε κατά μήκος του Βόλγα. Στο Saratov, στον Kuibyshev και μετά στο Όρενμπουργκ και στο Καζάν.
  Ο Στάλιν κατέφυγε στο Σβερντλόφσκ. Το Καζάν έπεσε τον Μάιο. Το καλοκαίρι, οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες συνέχισαν να προχωρούν βαθύτερα στη Ρωσία. Η αντίσταση των σοβιετικών στρατευμάτων έπεφτε. Στις 5 Αυγούστου 1945, το Σβερντλόφσκ καταλήφθηκε. Και στις 3 Σεπτεμβρίου 1945, ο Στάλιν συμφώνησε τελικά να παραδοθεί. Σε αντάλλαγμα για τη δική σου ζωή και ελευθερία.
  Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε. Όμως η ειρήνη δεν βασίλευσε για πολύ. Έχοντας δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, ο Χίτλερ πείστηκε για την εκπληκτική καταστροφική τους δύναμη.
  Τώρα αποδείχτηκε ότι η Ιαπωνία και οι ΗΠΑ βρίσκονταν ακόμα στο δρόμο προς την παγκόσμια κυριαρχία του Τρίτου Ράιχ. Και παρόλο που ο Φύρερ κατέκτησε περισσότερα εδάφη από τον Τζένγκις Χαν, τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Ναπολέοντα, τον Αυτοκράτορα Τρώα και τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή μαζί, αποφάσισε να νικήσει και την Ιαπωνία.
  Ακριβώς τρία χρόνια μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, εκατό βαλλιστικοί, διηπειρωτικοί πύραυλοι με ισχυρά πυρηνικά γεμίσματα κάλυψαν τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου αμέσως.
  Και τότε άρχισε η επίθεση των χερσαίων μονάδων της Βέρμαχτ και του ναυτικού. Οι Γερμανοί κατέλαβαν σχετικά γρήγορα τις κτήσεις της Ιαπωνίας στην Ασία και ισοπέδωσαν την ίδια τη μητρόπολη με ατομικές βόμβες.
  Οι κτήσεις του Ειρηνικού της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου πρόσφεραν λίγο πολύ μακροπρόθεσμη αντίσταση. Αλλά τον Ιούνιο του 1949 όλα είχαν τελειώσει. Τώρα το μόνο που έμενε ήταν να νικήσουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες. Επιπλέον, υπήρχε λόγος. Οι Αμερικανοί, σε αντίθεση με τη συμφωνία, εξακολουθούσαν να αναπτύσσουν πυρηνικά όπλα και να πραγματοποιούν τις μυστικές δοκιμές τους.
  Ο Χίτλερ ξεκίνησε τον πόλεμο την 1η Ιανουαρίου 1950, ρίχνοντας τριακόσιους πυρηνικούς πυραύλους την Πρωτοχρονιά.
  Μια καταστροφική πυρηνική επίθεση κατέστρεψε εκατό από τις μεγαλύτερες πόλεις της Αμερικής και σκότωσε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους. Ένα ακόμη μεγαλύτερο έγκλημα του Αδόλφου Χίτλερ προστέθηκε στη μακρά λίστα των πιο απεχθών φρικαλεοτήτων.
  Τότε άρχισε η εισβολή στον Καναδά και από τα νότια μαζί με τις δικτατορίες της Λατινικής Αμερικής. Οι Αμερικανοί ήταν αποδυναμωμένοι και σοκαρισμένοι, αλλά πολέμησαν απελπισμένα. Κατάλαβαν ότι η ήττα γι' αυτούς σήμαινε μόνο σκλαβιά και έναν αργό, επώδυνο θάνατο.
  Επομένως, ήταν ο πιο απελπισμένος από όλους τους πολέμους. Και διήρκεσε περισσότερο από ένα χρόνο, αναγκάζοντας το Τρίτο Ράιχ να ρίξει περίπου διακόσια περισσότερα πυρηνικά φορτία και να μετατρέψει πολλές εύφορες εκτάσεις σε ραδιενεργό έρημο.
  Ο στόχος όμως επιτεύχθηκε και ο τελευταίος εχθρός του Τρίτου Ράιχ ηττήθηκε. Και μετά από αυτό ξεκίνησε η διαδικασία της λεγόμενης παγκοσμιοποίησης. Το γερμανικό μάρκο έγινε το μοναδικό παγκόσμιο νόμισμα. Ακόμη και οι επίσημα ανεξάρτητες χώρες περιορίστηκαν στο επίπεδο των αποικιών του Τρίτου Ράιχ, με περιορισμένη μόνο τοπική αυτοδιοίκηση.
  Εβραίοι και Τσιγγάνοι τέθηκαν εκτός νόμου: αναζητήθηκαν και καταστράφηκαν. Τα SS πραγματοποίησαν τεράστιες εκκαθαρίσεις και ξέσπασαν. Ήρθε ο πραγματικός εφιάλτης - η ώρα του δράκου. Ή ακόμα πιο συγκεκριμένα, την εποχή. Ο Φύρερ έχτιζε μια πραγματική παγκόσμια ολοκληρωτική αυτοκρατορία με αξίωση για επέκταση του διαστήματος.
  Το 1959, κατά τη διάρκεια του εορτασμού των εβδομήντα γενεθλίων του Φύρερ, πραγματοποιήθηκε μια επίσημη στέψη, ένα παγκόσμιο δημοψήφισμα - που νομιμοποίησε τον τίτλο του υπερ-αυτοκράτορα. Και όταν ο Αδόλφος Χίτλερ πέθανε το 1967, ο γιος του κληρονόμησε τον τίτλο και την εξουσία του.
  Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο πλανήτης Γη είχε ήδη ιδρύσει οικισμούς στη Σελήνη και τον Άρη με την Αφροδίτη και προετοιμαζόταν ενεργά για επέκταση στους εξωτερικούς κόσμους των αστεριών... Οι Ναζί ήθελαν μια παγκόσμια αυτοκρατορία - την κατασκευή ενός Αστρικού Ράιχ για να βυθίσουν το ολόκληρο το σύμπαν σε έναν εφιάλτη.
  
  ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΤΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΝΗΣΩΝ
  Ο Ντίμκα έσπασε το σπαθί του σε κομμάτια και στάθηκε αποσβολωμένος, αναβοσβήνοντας τα μάτια του, στο δρόμο. Τα χέρια του ήταν γεμάτα αίματα και ό,τι είχε απομείνει από το σπαθί ήταν ματωμένο. Η σειρήνα ήχησε. Οδός της καλοκαιρινής πόλης. Και η αστυνομία τρέχει. Ακολούθησε ένα χτύπημα στην πλάτη με μπαστούνι. Η Dimka μόλις που ακούγεται λέει:
  - Τα παρατάω!
  Τραβούν τα χέρια του πίσω και κλειδώνουν τις χειροπέδες. Το αγόρι αισθάνεται πόνο από το μέταλλο που έχει μπει στους καρπούς του. Τον πηγαίνουν σε ένα βαν - ένα μαύρο κοράκι.
  Η Dimka νιώθει ένα μείγμα θυμού και φόβου. Θυμάται το παρελθόν. Ένα νησί όπου τα παιδιά πάλεψαν για την ύπαρξή τους με σπαθιά. Ξύλινα, αλλά όταν το αγόρι καταλαμβάνεται από οργή, μετατρέπονται σε απότομα ακονισμένο ατσάλι. Η Dimka έμεινε εκεί για περισσότερο από μερικούς μήνες. Πολέμησε, πολέμησε, τραυματίστηκε και τραυματίστηκε ο ίδιος. Ο ίδιος μάλιστα σκότωσε προσωπικά τον προδότη. Ολα ήταν. Και στο τέλος κέρδισαν.
  Κρίμα που έμειναν τα παιδιά στο κατεστραμμένο πλοίο. Και κατάφερε να ξεφύγει μόνο με το κορίτσι του. Μετά από τέτοιες περιπέτειες, η φυλακή δεν φαινόταν πλέον πολύ περίεργη.
  Χτύπησε το αγόρι χούλιγκαν με το σπαθί του, και τον είδε ξαπλωμένο, και μια λίμνη αίματος κύλησε έξω.
  Ήταν μοιραίο το χτύπημα; Ο Dimka ήταν τόσο άτυχος, σαν να μην είχε αρκετές περιπέτειες πριν από αυτό. Και αν σκότωσε, τότε τι; Φυλακή? Θα τον πάνε σε ένα βρώμικο, δύσοσμο κελί με εγκληματίες;
  Και πόσο μακριά θα καθίσει; Είναι μόλις δεκατεσσάρων ετών. Σύμφωνα με το νόμο δεν έχουν δικαίωμα να δώσουν πάνω από δέκα. Ίσως όλα να πάνε καλά!
  Είναι ενενήντα δύο. Μια εποχή που τόσο πολύ γίνεται λόγος για δημοκρατία και ελευθερία, αλλά η ληστεία δυναμώνει.
  Ο Βορονόκ σταμάτησε και η Ντίμκα βγήκε έξω. Ένα όμορφο, μαυρισμένο αγόρι με μαύρα μαλλιά, δεν μοιάζει με ληστή, αλλά μάλλον θύμα με χειροπέδες.
  Η Dimka οδηγήθηκε σχεδόν αμέσως στον ανακριτή και τον εισαγγελέα.
  Με έβαλαν σε μια καρέκλα.
  Ο ερευνητής έκανε πολλές ερωτήσεις ρουτίνας και είπε με ένα χαμόγελο:
  - Το αγόρι που τραυμάτισες πεθαίνει! Προσευχηθείτε λοιπόν στον Θεό να μην πεθάνει!
  Η Ντίμκα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Δεν ήθελα...
  Ο εισαγγελέας παρέδωσε το χαρτί:
  - Αυτό είναι ομολογία. Εάν υπογράψετε, θα αφεθείτε ελεύθερος με δική σας αναγνώριση μέχρι τη δίκη. Και τότε, με δεδομένο το νεαρό της ηλικίας σου και την έλλειψη αστυνομικών αρχείων, θα τιμωρηθείς με αναστολή!
  Ο Ντίμκα κοίταξε το χαρτί και το διάβασε γρήγορα και κούνησε αρνητικά το κεφάλι του:
  - Λέει εδώ ότι ο ίδιος ο έφηβος επιτέθηκε στην εταιρεία. Και απλώς με πίεζαν!
  Ο ερευνητής είχε πρόσωπο σαν ποντίκι και πυκνά φρύδια• γουργούρισε:
  - Υπογράψτε όπως σας συμβουλεύουμε! Διαφορετικά θα καταλήξετε σε ένα κέντρο κράτησης. Τώρα είμαστε κυριολεκτικά γεμάτοι υποθέσεις και θα πρέπει να καθίσετε μέχρι τη δίκη για πολύ καιρό. Και εκεί σε ένα κελί με τρεις σειρές κουκέτες σε σανίδες, έναν κουβά στη γωνία και πενήντα νευρικά, πεινασμένα αγόρια όπως εσύ. Διάφοροι τύποι εγκληματιών. Και ακόμα κι αν το αγόρι που τραυμάτισες παραμείνει ζωντανό, η έρευνα θα διαρκέσει τρία χρόνια, και μετά θα υπάρξει άλλος ένας χρόνος και μια δίκη! Θα περάσετε τα καλύτερα χρόνια της ζωής σας στην κόλαση!
  Ο εισαγγελέας έγνεψε καταφατικά και επιβεβαίωσε:
  - Προληπτικό μέτρο για σένα είναι είτε η κράτηση, είτε έγγραφη δέσμευση να μην φύγεις από τον χώρο και θα σε πάρουν η μαμά και ο μπαμπάς σου. Η επιλογή είναι δική σου! Και πιστέψτε με, οι αποικίες για ανήλικους είναι ήδη υπερπλήρες και θα χαρούν να σας δώσουν δοκιμαστική περίοδο. Αλλά αν τσακωθείτε μαζί μας, τότε σίγουρα θα υπάρχει ένα μέρος!
  Η Ντίμκα ένιωσε ότι ο ανακριτής και ο εισαγγελέας δεν αστειεύονταν. Και μάλιστα, μπορεί να σαπίσουν στη φυλακή. Αν και από την άλλη δεν είναι γεγονός ότι θα αφεθούν ελεύθεροι αν υπογράψει. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα απάτης αστυνομικών; Το κυριότερο όμως στον Dimka ήταν το πείσμα και το πείσμα, που εκδηλώθηκε ξεκάθαρα μετά την παραμονή του στα νησιά του θανάτου. Και το αγόρι δήλωσε αποφασιστικά:
  - Οχι!
  Ο ερευνητής γρύλισε σκληρά:
  - Τι τρέχει?
  Η Ντίμκα είπε σκληρά:
  - Δεν θα υπογράψω! Μου επιτέθηκαν, ήθελαν να με πληγώσουν με αλυσίδα και ήταν αυτοάμυνα!
  Ο ερευνητής γρύλισε:
  - Εντάξει τότε! Είναι σε κέντρο κράτησης, αφού περάσεις μια εβδομάδα θα γίνεις σοφότερος!
  Ο εισαγγελέας έγνεψε καταφατικά και υπέγραψε:
  - Προς το παρόν, δύο μήνες κράτηση. Αλλά φυσικά μπορείτε να κυκλοφορήσετε νωρίτερα!
  Ο ερευνητής γρύλισε:
  "Νομίζω ότι η κράτηση θα είναι καλή για το αγόρι!"
  Η Dimka βγήκε από το γραφείο και οδηγήθηκε στη φυλακή. Οι χειροπέδες τσούγκισαν και η αλυσίδα.Το αγόρι έπρεπε μόνο να διασχίσει το δρόμο. Έπρεπε να γίνει δεκτός εκεί.
  Η Ντίμκα περπατούσε αλυσοδεμένη σε δύο αστυνομικούς. Ένιωσα πολύ άσχημα. Φυλακή, κελί, κακοί κρατούμενοι. Και μπήκε σε μπελάδες αρνούμενος να υπογράψει μια ομολογία. Αν και, από την άλλη πλευρά, μετά από αυτό δεν θα μπορείτε να το ξεφορτωθείτε.
  Η Ντίμκα μεταφέρθηκε στην αίθουσα εφημεριών. Όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, τιμαλφή μαζί σας.
  Μετά η ταραχή. Ένας αστυνομικός και δύο γυναίκες με λευκά παλτά πήραν το αγόρι στο δωμάτιο από τον καθρέφτη και άναψαν επιπλέον λάμπες. Ακολούθησε η εντολή:
  - Βγάλε τα ρούχα σου!
  Η Dimka αναστέναξε - κόπος! Απλά αναρωτιέμαι, γιατί γυναίκες; Το αγόρι έβγαλε το τζιν, το μπλουζάκι, τα αθλητικά παπούτσια και το σακάκι του. Έμεινα μόνο με το σορτσάκι μου.
  Μια νεαρή γυναίκα με λευκό παλτό παρατήρησε:
  - Έχει χτιστεί καλά!
  Ο αξιωματικός φώναξε:
  - Και βγάλε το κιλότο σου! Ζωντανός!
  Η Ντίμκα καιγόμενη από αμηχανία τα έβγαλε κι αυτά. Εκείνος κοκκίνισε άθελά του και καλύφθηκε. Ο αστυνομικός φώναξε:
  - Προσοχή! Κάτω τα χέρια! Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά - είναι δολοφόνος!
  Μια γυναίκα με λευκό παλτό που έμοιαζε με νοσοκόμα χαμογέλασε και, φορώντας λεπτά ιατρικά γάντια, ούρλιαξε:
  - Δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο! Χαλάρωσε αγόρι, θα σε αγγίξει η θεία!
  Άρχισε να εξετάζει το σώμα της Ντίμκα. Περπάτησα μέσα από τα μαλλιά του αγοριού, που είχαν μεγαλώσει κατά την παραμονή του στα νησιά. Χτένισε προσεκτικά κάθε σκέλος, αναζητώντας κάτι κρυμμένο. Ίσως και χρήματα. Έπειτα έριξε το φως στα αυτιά και τα ρουθούνια του αγοριού. Το έκανε προσεκτικά, σαν να ήλπιζε να βρει κάτι.
  Μετά με διέταξε να βάλω το κεφάλι μου στην πόρτα και άρπαξε το πηγούνι μου με τα χέρια μου. Έβαλε το χέρι της στο στόμα της. Ο Ντίμκα ένιωσε τη μυρωδιά και τη γεύση του καουτσούκ με τη γλώσσα του. Η γυναίκα ένιωσε πίσω από τα ούλα της, τα δόντια της, τα μάγουλά της. Όταν πίεσε τη ρίζα της γλώσσας, το αγόρι ένιωσε μια περίοδο εμετού. Ναι, πόσο δυσάρεστο. Το χέρι έφτασε μέχρι τις αμυγδαλές και δυσκολεύτηκε να αναπνεύσει.
  Τότε, τελικά, η γυναίκα την έστειλε και χαμογέλασε:
  - Δεν υπάρχει τίποτα!
  Ο αξιωματικός διέταξε:
  - Συνέχισε Όλγα! Λόγω της ιδιαίτερης επικινδυνότητας του θέματος, η προσωπική αναζήτηση πρέπει να είναι η πιο ενδελεχής!
  Η γυναίκα με τα λευκά άρχισε να νιώθει το στήθος της Ντίμκα. Σήκωσε τα χέρια της και κοίταξε τις μασχάλες της. Και με απρόσμενη δύναμη πίεσε τον αφαλό. Η Ντίμκα λαχάνιασε...
  Τότε η γυναίκα σταμάτησε και ρώτησε:
  - Λοιπόν, άσε τον τώρα να καμπουριάσει!
  Ο αστυνομικός γρύλισε:
  - Αυτό δεν είναι απολύτως αξιόπιστο! Δες και τον πρωκτό του!
  Η γυναίκα με τη λευκή ρόμπα κούνησε το κεφάλι της:
  - Χρειάζεστε ειδική άδεια για αυτό! Με τον ίδιο τρόπο για να ελέγξετε τα ιδιωτικά μέρη του αγοριού!
  Ο αξιωματικός διέταξε αδύναμα:
  -Κουθ, διαβολάκι...
  Η Ντίμκα απάντησε με αξιοπρέπεια:
  - Είμαι αγόρι!
  Και άρχισε να καμπουριάζει εύκολα. Κάθισα δέκα φορές. Μετά από αυτό οι γυναίκες εξέτασαν τα πέλματά του και πέρασαν ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών του.
  Μετά από αυτό ο Ντίμκα βρέθηκε στο διπλανό δωμάτιο. Εκεί ένα άλλο αγόρι, με στολή φυλακής με κοντό κούρεμα και μια γραφομηχανή στα χέρια, είπε:
  - Τι νέα?
  Ο αστυνομικός απάντησε:
  - Ναι, και αρκετά λαγωνικό!
  Το αγόρι γέλασε και παρατήρησε:
  - Αλλά δεν είναι τόσο τρομακτικός! Λοιπόν, κάτσε στην καρέκλα και θα σου κόψω τα μαλλιά!
  Η Ντίμκα κάθισε. Είναι ακόμα δυσάρεστο να είσαι γυμνός. Και μετά ξυρίζετε τα μαλλιά σας σαν εγκληματίας. Επιπροσθέτως, η κουρευτική μηχανή ήταν λίγο θαμπή και ήταν επώδυνο να κόψω τα μαλλιά μου. Πυκνά, μαύρα μαλλιά έπεσαν στο πάτωμα. Οι χτυπημένες μπότες του νεαρού κατάδικου τους πάτησαν. Φαινόταν ότι με κάθε τρίχα φεύγει ένα κομμάτι από την αθάνατη ψυχή και γίνεσαι όλο και λιγότερο ελεύθερος. Η Dimka είχε καταθλιπτική διάθεση. Μπροστά του ήταν ένα κελί φυλακής και μια συνάντηση με ανήλικους εγκληματίες.
  Ωστόσο, ο Dimka δεν φοβήθηκε ποτέ τους συνομηλίκους του. Και μετά τη σκλήρυνση του "Forty Islands", δεν είναι πλέον τρομακτικό. Αν μη τι άλλο θα πολεμήσει. Τι γίνεται με τη φυλακή;
  Τι γίνεται με άλλο τεστ; Είναι μόλις δεκατεσσάρων ετών και έχει όλη του τη ζωή μπροστά του.
  
  
  ΧΙΤΛΕΡ ΜΑΚΡΙΑ ΧΕΡΙΑ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Δείχνει ότι η έπαρση είναι η δεύτερη ευτυχία. Και ο Φύρερ κατάφερε να καταλάβει όχι μόνο τη Βρετανία το 1940, αλλά και τις ΗΠΑ λίγα χρόνια αργότερα. Και αυτό υποδηλώνει ότι η αποφασιστικότητα δίνει τη νίκη. Ωστόσο, τα όμορφα ρωσικά κορίτσια μπορούν να νικήσουν τις ορδές του Χίτλερ!
  Σε ένα άλλο σύμπαν, ο Χίτλερ αποδείχθηκε πιο αποφασιστικός και έδωσε εντολή να καταλάβει τη Βρετανία αμέσως μετά την παράδοση της Γαλλίας. Ταυτόχρονα, ο Φύρερ εισήγαγε καθολική στρατιωτική και εργατική επιστράτευση, συμπεριλαμβανομένων των κατεχόμενων εδαφών. Οι Γερμανοί παρήγαγαν σημαντικά περισσότερα αεροσκάφη από ό,τι στην πραγματική ιστορία και κατάφεραν να καταστείλουν τη βρετανική αεροπορική δύναμη. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας όχι μόνο τον στρατιωτικό, αλλά και τον εμπορικό στόλο, οι Ναζί αποβιβάστηκαν στη μητρόπολη. Ενήργησαν με μεγάλη επιτυχία και κατέλαβαν το Λονδίνο εν κινήσει.
  Η Βρετανία έπεσε, εγκαταστάθηκε μια φιλογερμανική κυβέρνηση και ένας εντελώς νόμιμος, αλλά συμπάσχων προς τον Χίτλερ βασιλιάς.
  Μετά από αυτό, φυσικά, οι Γερμανοί σάρωσαν όλες τις αποικίες της αυτοκρατορίας των λιονταριών και πήραν τον έλεγχο τους.
  Η επίθεση στην ΕΣΣΔ έγινε ένα χρόνο αργότερα, αλλά με ισχυρότερα τανκς και την τεράστια δύναμη των αποικιών.
  Ο Κόκκινος Στρατός αντιστάθηκε πεισματικά, αλλά σταδιακά υπέκυψε και υποχώρησε. Της ήταν δύσκολο να συγκρατήσει μια τέτοια επίθεση. Επιπλέον, ο Στάλιν και πάλι δεν κινητοποίησε τον στρατό και δέχτηκε επίθεση. Το έσπασαν σαν blotter.
  Και οι νέες γερμανικές "Τίγρεις" μπήκαν στη μάχη. Πώς πίεσαν τις σοβιετικές θέσεις, πώς έδωσαν... Ο Κόκκινος Στρατός ενέδωσε, αλλά πολέμησε με πείσμα. Οι Γερμανοί ήταν πολύ πιο δυνατοί.
  Αλλά η Μόσχα κρατήθηκε ακόμα. Μετά από αυτό το Fritz στράφηκε νότια. Το Στάλινγκραντ έγινε πραγματικός εφιάλτης για αυτούς.
  Η πόλη στον Βόλγα άντεξε με πείσμα. Τα σοβιετικά στρατεύματα εξαπέλυαν συνεχώς αντεπιθέσεις. Οι ίδιοι υπέστησαν απώλειες, αλλά έστειλαν και εχθρούς στον άλλο κόσμο.
  Ο εχθρός όμως πήρε τον αριθμό του εξοπλισμού και του πεζικού. Έριξε αποικιακά στρατεύματα στη μάχη. Οι Πάνθηρες κυριολεκτικά κατακλύζονταν σε αριθμούς. Εμφανίστηκε και το ισχυρό τανκ Lev. Αυτό το αυτοκίνητο δεν διαπέρασε τριάντα τέσσερα από όλες τις γωνίες και τις γωνίες.
  Οι δοκιμές μάχης έδειξαν την αποτελεσματικότητα του οχήματος Lev σε όλες τις μάχες, αν και το όπλο είχε υπερισχύσει και ο ρυθμός βολής του άφηνε πολλά να είναι επιθυμητοί. Καθώς και οδηγικές επιδόσεις.
  Αλλά αυτό το τανκ, καλά προστατευμένο από τις πλευρές της πρύμνης σε συνθήκες έλλειψης σοβιετικών πυροβόλων όπλων με υψηλή δύναμη διάτρησης θωράκισης, έδειξε ότι είναι ισχυρό στην ανακάλυψη.
  Οι Γερμανοί ωστόσο κατέλαβαν το Στάλινγκραντ και μπόρεσαν να καταλάβουν τον Καύκασο. Στην πραγματικότητα, οι δυνάμεις είναι πολύ άνισες. Υπάρχουν πολλά τμήματα Αράβων, Αφρικανών και Ινδών.
  Ορμούν προς τον εχθρό σαν χιονοστιβάδα. Τα σοβιετικά στρατεύματα δεν έχουν χρόνο να αντεπιτεθούν.
  Επιπλέον, οι Γερμανοί έχουν μεγάλη υπεροχή στον αέρα. Πολλά αεροπλάνα. Και πολύ δυνατοί μαχητές.
  Συγκεκριμένα, το Focke-Wulf ήταν συντριπτικό με τα όπλα και την μετωπική του θωράκιση - ένα ανθεκτικό όχημα με ισχυρό κινητήρα.
  Απέναντί της, η ΕΣΣΔ δεν είχε αντίπαλο ίσο σε οπλισμό και ταχύτητα.
  Το ME-309 αποδείχθηκε επίσης πολύ σοβαρό άλογο πολέμου. Επίσης υψηλή ταχύτητα. Τρία πυροβόλα των 30 χιλιοστών και τέσσερα πολυβόλα. Δεν μπορεί να αντισταθεί σε τέτοια δύναμη.
  Και οι Γερμανοί με ξένα συντάγματα συνέχισαν να κινούνται και να κινούνται ανατολικά.
  
  
  Στο δεύτερο μισό του Μαΐου ξέσπασαν σκληρές μάχες στο Όρενμπουργκ.
  Το τάγμα των κοριτσιών, που αραιώθηκε κατά τις μάχες για το Στάλινγκραντ, μπήκε στη μάχη με τους Ναζί σε αυτή την πόλη, περισσότερο γνωστή για την περίφημη πολιορκία του Emelyan Pugachev.
  Η Αλένκα, η διοικητής του τάγματος, πήρε τη θέση της στο όρυγμα. Το καπετανό κορίτσι είναι πολύ όμορφο. Σύμφωνα με την παράδοση, τα κορίτσια σε αυτό το τάγμα πολεμούν ξυπόλητα με μπικίνι. Χρησιμοποιούν λοιπόν τη γήινη μαγεία, η οποία δίνει ιδιαίτερη προστασία. Και πράγματι τα κορίτσια υφίστανται πολύ λιγότερες απώλειες από τις υπόλοιπες μονάδες.
  Δεν μπορούν όλοι να επιβιώσουν έξι μήνες στο Στάλινγκραντ.
  Δίπλα της η Μαρία με καμπύλες με χρυσαφένια μαλλιά. Πέρασε επίσης από φωτιά, νερό και χαλκοσωλήνες. Μια σκληρή δοκιμασία περίμενε τα κορίτσια στη ζέστη της κόλασης του Στάλινγκραντ. Πάλεψαν μέχρι τέλους και επέζησαν. Και η μαγεία της πατρίδας τους τους βοήθησε.
  Προφανώς, όταν πολεμάτε σχεδόν γυμνοί, οι σφαίρες και τα σκάγια ουσιαστικά δεν σας βλάπτουν.
  Η Μαρία πυροβολεί τους Ναζί. Μπροστά, οι Γερμανοί, για να σώσουν το Άριο αίμα, παραδοσιακά εγκαταλείπουν μαύρους, Άραβες, Ινδουιστές και άλλους ξένους. Ο αριθμός των αλλοδαπών στη Βέρμαχτ αυξάνεται διαρκώς και ρίχνονται στα βάθη των πραγμάτων χωρίς οίκτο.
  Εδώ πέφτει ο Αφρικανός που σκότωσε η Μαρία. Το κορίτσι του δίνει ένα φιλί και του λέει:
  - Λυπάμαι για σένα! Δεν πεθαίνεις επειδή το θέλεις!
  Και πάλι το κορίτσι χτυπά τον Άραβα με ένα τουφέκι. Τα αποικιακά στρατεύματα της Βέρμαχτ διαπερνούν. Ήδη ζεστό και άνετο. Οι φασίστες προσπαθούν να πιάσουν την εποχή του χρόνου που όλα είναι ανθισμένα και ηλιόλουστα. Stormtroopers βρυχάται στον ουρανό. Όπως τα νεότερα αεριωθούμενα, ο αριθμός τους αυξάνεται συνεχώς, έτσι και τα TA-152, τα οποία αντικατέστησαν τα ξεπερασμένα Focke-Wulf. Ωστόσο, οι τελευταίοι εξακολουθούν να μάχονται.
  Η χρυσαφένια Μαρία έσπρωξε ένα κομμάτι κεραμικό με το γυμνό, χαριτωμένο πόδι της και κελαηδούσε:
  - Η γη μου γκρεμίζεται, τα χωράφια αιματοβαμμένα... Κρίμα που δεν υπάρχει τόπος για τους πεσόντες στον παράδεισο, μόνο στη στάχτη, οι λεύκες κυκλώνουν.
  Και πάλι η Ινδή έπεσε από τη βολή της. Ναι, πρέπει να σκοτώσεις ξένους που τους έχουν μαζέψει σαν κανονιοφόρα. Πως αλλιώς? Διαφορετικά, θα σε σκοτώσουν.
  Red Alla. Ένα φλογερό κορίτσι, με μακριά χάλκινα μαλλιά που κυματίζουν σαν μαχητικό, προλεταριακό πανό. Το κορίτσι παίζει όχι μόνο με μπικίνι, αλλά ακόμη και χωρίς σουτιέν. Είναι σαν, είναι κουλ. Και επίσης σουτάρει εκπληκτικά με ακρίβεια. Κάθε τόσο στρατιώτες πέφτουν από τους πυροβολισμούς της με τρυπημένα τα κεφάλια.
  Τότε η Άλλα ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλά της. Το δώρο πετά κατά μήκος μιας σπασμένης τροχιάς και καταλήγει σε ένα πλήθος Αράβων. Ακούγεται έκρηξη... Αρκετά ακρωτηριασμένα σώματα πετάνε στον αέρα!
  Η Άλλα φωνάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Ήθελα να φτιάξω ένα σίδερο - ξαφνικά αποδείχθηκε ότι ήταν ένας ελέφαντας!
  Η Anyuta, μια γοητευτική ξανθιά, μαυρισμένη και πολύ λεπτή, με καμπύλες, μέτριου ύψους, αλλά άψογα χτισμένη, επίσης πυροβόλησε. Χτύπησε τον άπιστο στη γέφυρα της μύτης του και τραγούδησε:
  - Φτερά σαν μέλισσα - λουλούδια αντί για αυτιά!
  Τα κορίτσια πυροβολούν με μεγάλη ακρίβεια και κινούνται συνεχώς.
  Η μεγάλη και σαρκώδης Matryona πήρε λίγο βάρος μετά το Στάλινγκραντ. Είναι επίσης ένα όμορφο κορίτσι, με φαρδιούς γοφούς, αλλά σχετικά στενή μέση. Πέρασε από αυτή την κόλαση και έχασε τη Seryozhka. Ένας γενναίος πρωτοπόρος που εφευρίσκει παγίδες για τους Γερμανούς συνελήφθη. Δεν λειτούργησε και πολύ καλά.
  Στη συνέχεια όμως η Matryona απέτυχε στον μηχανισμό και μια νάρκη γλίστρησε κάτω από το γερμανικό τανκ. Το Panther 2 υπέστη ζημιά και σταμάτησε, αφού τσιμπήθηκε σοβαρά.
  Τα "ποντίκια" εξακολουθούν να συμμετέχουν στις μάχες. Αυτή η δεξαμενή διακρίνεται για το μεγάλο βάρος και την επιβίωσή της. Εμφανίστηκε όμως και το "E"-100. Αυτά τα μηχανήματα δεν είναι λιγότερο προστατευμένα και πιο ευκίνητα. Το Lev-2 μάχεται επίσης, επίσης ένα μηχάνημα, καλά προστατευμένο και ελαφρύτερο από τους προκατόχους του. Για το "Λιοντάρι", οι Γερμανοί χρησιμοποιούν συχνά ένα πυροβόλο των 150 χλστ., το οποίο είναι πιο βολικό για καταιγίδες σε πόλεις. Μερικά "Λιοντάρια" είναι επίσης εξοπλισμένα με εκτοξευτές βομβών.
  Όμως οι Γερμανοί προωθούν τα τανκς προσεκτικά και ρίχνουν το πεζικό μπροστά.
  Οι αποικιακοί στρατιώτες προχωρούν. Παίζει τρελή drift μουσική!
  Ο Άλλα εκτοξεύει μια έκρηξη από ένα πολυβόλο... Οι στρατιώτες πέφτουν και πιτσιλίζουν σαν αίμα από καρπούζι σπασμένο με φτυάρι.
  Η κοκκινομάλλα λέει:
  - Για την Πατρίδα, για τον Στάλιν, δεν υπάρχει ισχυρότερος στρατός! Παλεύουμε σκληρά για την ευτυχία των ανθρώπων! Και ο Αρχηγός μας έχει φτερά γεράκι... Φωτίζει την ελπίδα! Το χτύπημα του ατσάλινου σφυριού μας έφερε τα ξημερώματα!
  Η Άλλα τραγουδάει και πυροβολεί. Είναι πραγματικά όμορφη. Έχει μαυρισμένο, χρυσελιά στήθος, με ώριμες θηλές φράουλας. Πόσο νόστιμο είναι αυτό το κορίτσι! Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς κάτι πιο εντυπωσιακό και ελκυστικό. Παιδιά κοιτάξτε αυτόν τον Αμαζόνιο μόνο με λεπτή κιλότα.
  Το κοκκινομάλλα κορίτσι γκρέμισε πέντε Ινδιάνους και τραγούδησε:
  - Όταν έρθει η ώρα, η αστροναυτική θα αναπτυχθεί... Και για εμάς ο πόλεμος είναι υψηλός ρομαντισμός!
  Και η κοπέλα γέλασε ξανά... Και ξανά άνοιξε εκπληκτικά και εκπληκτικά ακριβή πυρά της.
  Έχοντας σκοντάψει σε μια ισχυρή άμυνα, οι Γερμανοί ρίχνουν και πάλι επιθετικά αεροσκάφη και βομβαρδιστικά στη μάχη. Το πεζικό έχει αποσυρθεί και οι οβίδες και οι βόμβες πέφτουν βροχή στις θέσεις των κοριτσιών.
  Και τα τανκς λειτουργούν από απόσταση. Η Αλένα δίνει εντολή:
  - Όλοι κρύβονται στις πιρόγες!
  Και η ίδια μένει να παρατηρεί επιφανειακά. Η προετοιμασία του πυροβολικού των Ναζί είναι ισχυρή. Και ακόμη πιο επικίνδυνες βόμβες. Μερικά από αυτά πέφτουν από τέρατα όπως το Yu-488 και το νεότερο TA-400. Πέφτουν βόμβες βάρους εννέα τόνων και είναι ικανές να καταστρέψουν πιρόγες και οχυρώσεις. Η Αλένκα πετάχτηκε από το κύμα έκρηξης και τα γυμνά της τακούνια χτύπησαν οδυνηρά ένα σωρό πέτρες.
  Τα πέλματά μου κάηκαν. Αλλά κατά τα άλλα, η κοπέλα καπετάνιος δεν τραυματίστηκε. Και μια πολύ δυνατή βόμβα έπεσε, ακόμα και ο βρυχηθμός της έφραξε τα αυτιά μου. Όχι, δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να συμβεί στον κόσμο.
  Αλλά τα κορίτσια έχουν πραγματικά ένα αξιοζήλευτο ποσοστό επιβίωσης. Ενώ οι άντρες πεθαίνουν και πεθαίνουν!
  Η Αλένκα θυμήθηκε πώς τη χάιδευε ο νεαρός Τζούλιος. Πώς της φίλησε το στομάχι, τα πόδια, τα γόνατα, τους μηρούς και το στήθος της. Πόσο ευχάριστο είναι να σε πατάει ένας νέος και όμορφος άντρας που μόλις πρόσφατα άρχισε να βγάζει μουστάκι. Αλλά τότε ο Τζούλιους πέθανε στην πιρόγα, συνθλίβοντας από ένα άμεσο χτύπημα από βόμβα. Και δεν έμεινε ούτε ένα υγρό σημείο από αυτό.
  Ο νεαρός πήγε... πού; Στον παράδεισο, στην κόλαση, στη λήθη; Αλλά το κυριότερο είναι ότι δεν είναι στη γη τώρα. Και η Αλένκα είναι πολύ πικρή για αυτό.
  Μακάρι να έπαιρνε αυτό το κεφάλι του Χίτλερ σε ένα κούτσουρο δέντρου. Ο πόλεμος σύντομα θα διαρκέσει τρία χρόνια. Οι Ναζί ήδη εισβάλλουν στο Όρενμπουργκ. Οι λαβίδες τους έσπασαν πολύ μακριά.
  Η Αλένκα διακρίθηκε για τη μεγάλη της αγάπη και ταμπεραμέντο. Συνήθως προτιμούσε νεότερους και μάλιστα νέους στρατιώτες. Και με την πρώτη ευκαιρία ξεκίνησε μια σχέση. Η Αλένα λάτρευε όταν το δυνατό, εκπαιδευμένο σώμα της χαϊδεύονταν και άγγιζαν όμορφους άντρες. Κατά τη διάρκεια του πολέμου, τα ήθη έγιναν πιο απλά και κανείς δεν έβλεπε ιδιαίτερα στραβά το γεγονός ότι ένας αξιωματικός του Κόκκινου Στρατού τα έβγαζε με άντρες.
  Η Αλένκα, σαν γάτα, αγαπούσε τα χαϊδεύματα και τη στοργή. Και για αυτήν αυτό είναι η ύψιστη ευχαρίστηση. Το στήθος, τα πόδια, η μήτρα και ο λαιμός είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα.
  Πόσοι όμως από τους αγαπημένους της έχουν ήδη περάσει στον άλλο κόσμο! Τι ύπουλο και κακό πράγμα είναι ο πόλεμος. Αν και οι άντρες κόλλησαν στην Αλένκα. Να ήταν μια τέτοια ομορφιά, βγήκε με όλο της το πρόσωπο, τη σιλουέτα και τη φωνή της.
  Και γενικά, όταν μια γυναίκα είναι νέα, τις περισσότερες φορές είναι όμορφη. Εδώ είναι πέντε από αυτά, που ουρλιάζουν σχεδόν από την αρχή του πολέμου - πολύ χαριτωμένα... Τέσσερα κορίτσια είναι ξανθά και ένα κοκκινομάλλα. Σαν πεντάκτινο αστέρι. Έχουν περάσει πολλή κόλαση, αλλά ποτέ δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Εκτός αν υπήρχαν γρατζουνιές.
  Συνήθως όλα στην Αλένκα γιατρεύονταν σαν σε σκύλο και δεν έμειναν σημάδια.
  Και τώρα: πέφτουν βόμβες, εκρήγνυνται οβίδες, αλλά δεν τη νοιάζει καν! Είναι όλα τόσο αστεία!
  Αν και όχι... Δεν υπάρχει χρόνος για διασκέδαση στον πόλεμο. Και μερικές φορές πεθαίνουν και κορίτσια στο τάγμα της. Ακόμα και τα ξυπόλητα για ένα κορίτσι δεν αποτελούν εγγύηση αθανασίας. Και στο Στάλινγκραντ, στα αντρικά τάγματα, κυριολεκτικά όλοι σκοτώθηκαν συχνά.
  Η πόλη στον Βόλγα σκεπάστηκε με δόξα. Για έξι μήνες συγκρατούσαν την επίθεση των ορδών του Χίτλερ. Οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους έχασαν περίπου ένα εκατομμύριο νεκρούς και τραυματίες στις μάχες για το Στάλινγκραντ. Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι από τους νεκρούς ήταν αλλοδαποί!
  Ο Φύρερ έφερε στρατεύματα από όλη τη Γη στη Ρωσία! Υπήρχαν ακόμη και Αμερικανοί μισθοφόροι, κυρίως γερμανικής καταγωγής. Πολλοί Ινδοί. Η Ινδία είναι μια πυκνοκατοικημένη χώρα και ο Φύρερ διέταξε πιο ενεργή χρήση των ανδρών ως τροφή για κανόνια. Και πάρτε τις Ινδές στα χαρέμια. Μάλιστα, επιτρεπόταν να έχουν πολλές γυναίκες στο Τρίτο Ράιχ. Ο Πάπας έδωσε την άδεια για αυτό με το όπλο. Και άλλες εκκλησίες ενέκριναν. Ο ίδιος ο Φύρερ αναθεώρησε τις απόψεις του για το Άριο αίμα. Στους Γερμανούς επετράπη, μετά από πρόσθετη επιλογή, να έχουν συζύγους Σλάβες, Ευρωπαίες, Άραβες, Ινδές - με την προϋπόθεση ότι δεν είχαν σωματικά ελαττώματα και ήταν απολύτως υγιείς. Οι γάμοι με μαύρες γυναίκες ήταν απαγορευμένοι, αλλά δεν απαγορευόταν η χρήση Αφρικανών σε οίκους ανοχής, αλλά μόνο με αντισύλληψη. Μετά την επιλογή, επιτρέπονταν γάμοι με Γιαπωνέζες, Ταϊλανδές και Κορεάτισσες.
  Αλλά και πάλι, οι απαιτήσεις ήταν για ομορφιά, εξωτερικά δεδομένα, υγεία και απουσία σωματικών ελαττωμάτων. Τώρα ο ρόλος της γενεαλογίας μειώνονταν. Υπάρχουν πολύ περισσότερα ξένα τμήματα στα SS από αυτά που υπάρχουν γερμανικά. Και η Βέρμαχτ αναπληρώθηκε με ξένους. Τα αποικιακά στρατεύματα αποτελούνταν εξ ολοκλήρου από Αβορίγινες και διοικούνταν από τους Γερμανούς.
  Ο Φύρερ ανέλαβε την οργάνωση του στρατού από τον Τζένγκις Χαν, ανακατεύοντας λαούς και σχηματίζοντας έναν ετερόκλητο στρατό.
  Φυσικά, σε τέτοιες συνθήκες, η ΕΣΣΔ έχασε σταδιακά τον πόλεμο της φθοράς. Αυτή η στρατηγική καταστροφή μας ανάγκασε να είμαστε ιδιαίτερα εφευρετικοί. Υπήρχε όμως μια απροσδόκητη ευκαιρία: οι Ηνωμένες Πολιτείες, όπου είχαν ήδη καταφέρει να καταστείλουν την εξέγερση των Αφρικανών και των εκπροσώπων της λατινικής εθνικότητας, ενέτειναν τις εργασίες για την ατομική βόμβα. Και αν αντέξουμε για λίγο ακόμη, μια εκεχειρία με το Τρίτο Ράιχ είναι πιθανή όσο ο πόλεμος με τις Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζεται.
  Και εκεί ίσως οι Ναζί να πολεμήσουν σε τέτοιο βαθμό που να μην θέλουν πια να πολεμήσουν. Και τότε η Σοβιετική Ρωσία θα επιβιώσει.
  Οι βομβαρδισμοί και οι μαζικοί βομβαρδισμοί του πυροβολικού τελείωσαν. Και η επίθεση αρχίζει ξανά. Η πόλη έχει ήδη μετατραπεί σε ερείπια• δεν έχει απομείνει ούτε ένα άθικτο σπίτι. Αλίμονο, ο εχθρός είναι πολύ σκληρός και δυνατός.
  Τα κορίτσια βγαίνουν στην επιφάνεια και συναντούν τους επερχόμενους πεζούς με πυρά. Τα τανκς σέρνονται...
  Ο Alyonushka, έχοντας πυροβολήσει τον Ινδό, ψιθύρισε:
  - Να δώσει ο Θεός στους τυφλούς να ανοίξουν τα μάτια τους και να ισιώσουν τις πλάτες των καμπούριων!
  Μετά από αυτό η καλλονή πάτησε το κλείστρο. Πήρε ξανά στόχο και κάρφωσε. Χτύπησε τον Άραβα και άστραψε τα ζαφείρια μάτια της. Πέρασε την ξυπόλητη, κυρτή, σκονισμένη σόλα της πάνω από το χαλίκι. Το κορίτσι ένιωσε λίγο γαργαλητό. Εκείνη γέλασε. Έγινε πιο διασκεδαστικό. Η καλλονή πυροβόλησε ξανά.
  Ο Αλιονούσκα πυροβόλησε και χαμογέλασε... Και χτύπησε. Αναγκάζοντας τους αντιπάλους να σταματήσουν και να παγώσουν. Ο εχθρός ανταπέδωσε τα πυρά. Πέταξε χειροβομβίδες και βρυχήθηκε...
  Τότε εμφανίστηκαν ξανά οι θύελλας. Ήταν λίγοι από αυτούς, αλλά υπήρχαν τζετ αυτοκίνητα που πετούσαν που πέταξαν ρουκέτες. Οι Ναζί πέταξαν χειροβομβίδες στις θέσεις των κοριτσιών. Αλλά τα γυμνά, θηλυκά πόδια έμοιαζαν να προστατεύουν από την ήττα. Και οι πολεμιστές, βυθισμένοι στους βομβαρδισμούς, επέζησαν από τη φωτιά.
  Η κίνηση του εχθρικού πεζικού σταμάτησε. Οι Ναζί προσπάθησαν να καπνίσουν τους κόκκινους πετώντας ρουκέτες.
  Η Αλένκα κρύφτηκε στο κενό και κελαηδούσε:
  - Αλλά από την τάιγκα μέχρι τις βρετανικές θάλασσες... Ο Κόκκινος Στρατός είναι ο πιο δυνατός από όλους!
  Η κοκκινομάλλα Άλλα στριμώχτηκε επίσης στο κενό και απέφυγε να χτυπηθεί από θραύσματα. Η όμορφη κοπέλα θυμήθηκε πώς συνελήφθη, ως γωνιακή έφηβη, μετά από καταγγελία.
  Θυμάμαι την αναζήτηση. Ανάγκασαν τη νεαρή συλληφθείσα να γδυθεί. Δύο γυναίκες που φορούσαν γάντια ένιωσαν προσεκτικά τη μύτη, τα φίδια, το στόμα της κοπέλας και κοίταξαν τα ιδιωτικά της μέρη. Πόσο ταπεινωτικό, ντροπιαστικό, τρομακτικό, τρομακτικό ήταν. Η Άλλα φοβήθηκε πολύ όταν την έφεραν στο κελί για να βρεθεί παρέα με άλλους εγκληματίες. Αλλά στο κελί υπήρχαν κοπέλες σαν αυτήν, σχεδόν όλα παιδιά απωθημένων. Και το χειρότερο δεν έγινε πραγματικότητα.
  Αλλά ήταν δύσκολο να καθίσεις στο κελί: ήταν στενό και συχνά οι φρουροί έμπαιναν μέσα. Με χτύπησαν για τον παραμικρό λόγο και χωρίς λόγο. Στους γκαρντ άρεσε ιδιαίτερα να χτυπούν τα τακούνια των κοριτσιών με ρόπαλα. Παρά το κρύο στα κελιά, τα κορίτσια κρατήθηκαν ξυπόλητα, και τα πόδια τους πρήστηκαν από τα συνεχή χτυπήματα.
  Οι αναζητήσεις έγιναν άλλη μια ατυχία. Γίνονταν πολλές φορές την ημέρα και ήταν πολύ οδυνηρό, δυσάρεστο και ταπεινωτικό.
  Με τάιζαν αραιά και με μαστίγωναν στις βόλτες. Ο Άλλα πέρασε έξι μήνες πίσω από τα κάγκελα, σε συνεχή ταπείνωση, εκφοβισμό, ξυλοδαρμό και εξευτελιστικές αναζητήσεις. Και στη συνέχεια, υπό τον Beria, στάλθηκε σε μια αποικία εργασίας για παιδιά. Ακόμη και χωρίς δίκη.
  Η Άλλα δούλευε εκεί από τις πέντε το πρωί μέχρι αργά το βράδυ με άλλα κορίτσια. Ώσπου άρχισε ο πόλεμος... Και η κοκκινομάλλα μεγαλωμένη κοπέλα έφυγε τρέχοντας στο μέτωπο. Τα κατάφερα με καμιά δεκαριά άλλα κορίτσια.
  Η στρατιωτική της ρουτίνα ξεκίνησε. Αλλά κατά τη διάρκεια του πολέμου, ο κοκκινομάλλης διάβολος ένιωθε πολύ καλύτερα από ό,τι στην αποικία εργασίας. Μια ποινή φυλάκισης και τιμωρία για νίκες κρέμονταν ακόμα από πάνω της. Αλλά ο Άλλα, στον οποίο είχαν ήδη απονεμηθεί δύο παραγγελίες, δεν θίχτηκε.
  Το κορίτσι βίωσε πολλά στην αποικία. Συμπεριλαμβανομένης της αγάπης - τα αγόρια ζούσαν στους επόμενους στρατώνες και παρά την επίσημη απαγόρευση, πήραν το δρόμο για τα κορίτσια. Και αυτοί με τη σειρά τους ήθελαν να μάθουν το απαγορευμένο. Ο Άλλα, σε κάθε περίπτωση, άρεσε αμέσως. Η καυτή κοκκινομάλλα κοπέλα ένιωσε αμαρτωλή ηδονή.
  Ωστόσο, στάθηκε άτυχη και στον πόλεμο. Πάντα μετά το σεξ, ένας άνδρας ή ένας νέος πέθαινε στη μάχη. Ήταν σαν να υπήρχε κάποιο είδος κατάρας στην κοκκινομάλλα. Επιπλέον, χωρίς καμία εξαίρεση. Ως εκ τούτου, παρά την ομορφιά της, η Alla κέρδισε τη φήμη και οι άνδρες άρχισαν να την αποφεύγουν.
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος υπέφερε από έλλειψη ανδρικής προσοχής. Και έβρισκε απόλαυση να σκοτώνει άντρες. Και πάλι πυροβόλησε στον εχθρό και χαμογέλασε σαν τίγρη.
  Ο Άλλα πυροβόλησε τον μαύρο και τον φαντάστηκε νοερά αιχμάλωτο. Ήταν ενδιαφέρον να διασκεδάζεις με έναν τόσο ψηλό και όμορφο άντρα. Γενικά, το να παίζεις ενεργό ρόλο με έναν άντρα είναι συνηθισμένο για έναν κοκκινομάλλα. Είναι μια δυνατή και αποφασιστική γυναίκα. Τι γίνεται με το γεγονός ότι ο άνθρωπος θα σκοτωθεί αργότερα; Λοιπόν, της αρέσει η ποικιλία!
  Σε καιρό ειρήνης, τα κορίτσια της Κομσομόλ θα είχαν τιμωρηθεί αυστηρά για ασωτία, αλλά κατά τη διάρκεια του πολέμου, τα ήθη έγιναν πολύ πιο ελεύθερα. Αυτό είναι προφανώς συνέπεια της εγγύτητας του θανάτου, όταν το ειδικό τμήμα κλείνει τα μάτια στην ακολασία.
  Μερικές φορές η Άλλα ένιωθε ντροπή για την ακολασία της. Όταν δεν φοράει ούτε σουτιέν και κουνάει το γυμνό στήθος της. Θυμήθηκα τη Μαρία, τη θρησκευόμενη κοπέλα που ήταν ακόμα παρθένα. Αν και είναι ίσως η πιο θηλυκή και σέξι από τις πέντε. Πιο συγκεκριμένα, ελκυστική, με την αγγελική της αθωότητα.
  Ωστόσο, η Μαρία είναι πολύ εύστοχη, ίσως και φαινομενική στο σουτ της. Έτσι χτύπησε με ακρίβεια δύο Άραβες με μια σφαίρα. Και χαμογελώντας αθώα, λέει:
  - Κύριε συγχώρεσέ με, αλλά υπηρετώ την Πατρίδα μου!
  Η Μαρία είναι πολύ όμορφη... Ντρέπεται λίγο που πρέπει να τσακωθεί μόνο με μπικίνι. Αλλά προστατεύει από την ήττα. Αυτό έχει αποδειχθεί στην πράξη. Η Μαρία ξεκίνησε τον πόλεμο ενώ ήταν ακόμη κορίτσι. Έχει μεγαλώσει σε τρία χρόνια, αλλά εξακολουθεί να φαίνεται λεπτή, παρθενική και με κανονικό ύψος για κορίτσι. Τα άλλα μέλη των τεσσάρων είναι πιο μακρύτερα, πιο μυώδη και η Ματρυόνα είναι στην πραγματικότητα μια αγελάδα - αν και πολύ δυνατή.
  Η Μαρία πυροβολεί και θυμάται τον Σεριόζκα. Φτωχό αγόρι. με συνέλαβαν. Και αυτό είναι χειρότερο από τον θάνατο. Πρώτα λοιπόν αντιμετώπισε βασανιστήρια και μετά εκτελέσεις. Και είναι άγνωστο πώς θα αντιδράσουν οι άλλοι σε αυτό.
  Η Μαρία πυροβόλησε, σηκώθηκε στα γόνατα και πυροβόλησε. Ο δολοφονημένος Ινδουιστής απλώθηκε και απελευθέρωσε μια λακκούβα με αίμα. Η χρυσαυγίτης καλλονή λέει:
  - Ε... έχεις πολλούς θεούς, αλλά όχι παράδεισο!
  Η Μαρία κάρφωσε ξανά, χτύπησε και τραγούδησε:
  - Ευχαριστούμε για τον χαμένο παράδεισο... Ούτε για εμάς, ούτε για τα παιδιά μας, ούτε για τα εγγόνια μας... Αλλά απλώς θα συνηθίσουν στους απατηλούς ήχους!
  Η Μαρία πυροβόλησε, σκοτώνοντας τους συνεργούς των Ναζί που προχωρούσαν και τραγούδησε:
  - Οδηγήσαμε, οδηγήσαμε, οδηγήσαμε - για πολύ καιρό εμείς... Το μονοπάτι από μπελά σε πρόβλημα, από πόλεμο σε πόλεμο! Οδηγήσαμε, οδηγήσαμε, οδηγήσαμε - για πολύ καιρό... Τα ρέματα της ορδής, ο αιματηρός πόλεμος, σπάνε! Αιματηρός πόλεμος!
  Και το κορίτσι πιέζεται πιο σφιχτά στο έδαφος. Και τα Λιοντάρια σέρνονται ήδη μπροστά. Τα γερμανικά τανκς βρυχώνται και τα βαρέλια τους τρέμουν.
  Η Μαρία έκλαψε και παρατήρησε:
  - Ορίστε, ο θάνατος!
  Ένα κορίτσι με χρυσά μαλλιά πυροβόλησε έναν στρατιώτη που σέρνονταν προς τις θέσεις του Κόκκινου Στρατού με ένα τουφέκι στο οποίο ήταν προσαρτημένο ένα οπτικό σκόπευτρο.
  Παρακολούθησα μια πηγή αίματος να ψεκάζεται από το κεφάλι του θανάσιμα τραυματισμένου εχθρού.
  Η Μαρία έγραψε στο Twitter:
  - Ελεύθερος σκοπευτής... Κάνεις λάθος!
  Η Άλλα είπε δυνατά:
  -Μην κρίνετε από τα ρούχα σας αν δεν θέλετε να τεντώσετε τα πόδια σας!
  Η Μαρία τίναξε τα χαριτωμένα, γυμνά, μαυρισμένα πόδια της. Φαντάστηκα ότι ο νεαρός άνδρας με το πρόσωπο ενός ξωτικού περνούσε την παλάμη του κατά μήκος της σόλας. Πόσο ωραίο θα ήταν μάλλον.
  Αλλά μετά βούρκωσε θυμωμένη:
  - Θα τους νικήσω όλους!
  Η Άλλα, που η ίδια ήταν άπιστη και αδιάφορη, είπε κοροϊδευτικά:
  - Και χωρίς τη βοήθεια του Θεού;
  Η Μαρία πυροβόλησε και απάντησε τρίζοντας:
  - Όχι, με τη βοήθεια του Θεού!
  Η Άλα άστραψε τα μαργαριταρένια δόντια της και παρατήρησε:
  - Μα ο Θεός σου δίδαξε: αν χτυπήσεις το δεξί σου μάγουλο, στρίψε το αριστερό!
  Η Μαρία δεν απάντησε αμέσως. Έριξε μερικές ακόμη βολές, κόβοντας τις φασιστικές μαριονέτες. Και είπε ήσυχα:
  - Αλλά τι να κάνεις αφού σε χτυπήσουν στο αριστερό μάγουλο - δεν λέει ο Θεός Ιησούς. Και οι Ναζί κατάφεραν πολλά χτυπήματα στο λαό μας!
  Η Άλλα πήδηξε όρθια. Πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, σηκώνοντας μια ολόκληρη στήλη σκόνης και βρυχήθηκε:
  - Το Βερολίνο είναι σχεδόν στα χέρια μας... Με κιάλια βλέπουμε το καταραμένο Ράιχσταγκ! Θα υπάρχει ειρήνη και ευτυχία σε ολόκληρο τον πλανήτη... Θα σας το πω στα ποιήματά μου!
  Και η κοκκινομάλλα έδωσε μια έκρηξη, κόβοντας μια ολόκληρη σειρά από ναζί. Μετά κλώτσησε ξανά τη χειροβομβίδα.
  Είναι ένα δυνατό κορίτσι. Στο στρατόπεδο αναγκάστηκε να μετακινεί πέτρες από την αυγή μέχρι το σούρουπο και ο Άλλα έγινε πραγματικός υπεράνθρωπος. Πέταξε τη χειροβομβίδα πολύ πιο μακριά με τα πόδια της παρά με τα χέρια της.
  Η κοκκινομάλλα αγαπούσε να τρέχει με τα γυμνά της πέλματα πάνω από τα κάρβουνα ή πάνω από το χιόνι. Το χάρηκε...
  Ο Αλλάχ το πήρε και έσπασε:
  - Αλλά έχω άλλο πάθος... Αυτό είναι δύναμη, μόνο δύναμη!
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος έριξε μια έκρηξη, πυροβολώντας τους Krauts και τους κολλητούς τους, και βρυχήθηκε:
  - Δεν χρειάζεται χρυσός και χρήματα! Και είναι απαραίτητο ότι μπροστά μου... Οι άνθρωποι ήταν γονατιστοί, οι άνθρωποι γονατιστοί, σε όλη την επιφάνεια της γης!
  Το εχθρικό πεζικό σταμάτησε. Τα τανκς προχώρησαν περισσότερο. Βαρέα οχήματα "Lev", "Mouse", "E"-100, "Tiger"-2 - εκτόξευσαν οβίδες. Το Panther 2 ήταν επίσης αχαλίνωτο. Οι θέσεις κάηκαν και γκρεμίστηκαν, φίδια καπνού υψώθηκαν στον ουρανό.
  Ένα από τα κορίτσια είχε τραγουδήσει τα πόδια της. Ούρλιαξε και άνοιξε πυρ σε μεγάλες εκρήξεις. Μια άλλη καλλονή έκοψε το σουτιέν της από ένα κομμάτι σκάγιο. Τα στήθη της πολεμίστριας ήταν εκτεθειμένα και κοκκίνισε. Το πρόσωπο του κοριτσιού έγινε κόκκινο.
  Το Maus, το βαρύτερο γερμανικό τανκ, χτυπούσε από τα πυροβόλα του. Και κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά του.
  Αλλά οι πολεμιστές πήδηξαν πίσω στο χρόνο. Είναι τόσο ευκίνητοι. Ο Άλλα πέταξε μια χειροβομβίδα στον Ποντίκι. Σίγασε ένα από τα γερμανικά πολυβόλα.
  Το πήρε η κοκκινομάλλα και τραγούδησε με θέρμη:
  - Αφήστε τους να τρέχουν αδέξια - θωρακισμένα τανκς μέσα από λακκούβες...
  Στη συνέχεια, η κοπέλα πέταξε ξανά μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και χτύπησε ένα άλλο πολυβόλο Mouse, σπάζοντας την κάννη του. Μετά από αυτό ο Αλλάχ φωνάζει:
  - Είμαι η θεά του θανάτου, την οποία φοβάται ο Χίτλερ!
  Το γερμανικό τανκ σταμάτησε. Μαζί με την απώλεια πολυβόλων, τα τάνκερ έχασαν τη μερίδα του λέοντος της εμπιστοσύνης τους. Και το "Ποντίκι" άρχισε να πυροβολεί από ένα κοντό βαρέλι και άρχισε να επεξεργάζεται τα ερείπια. Ένα από τα θραύσματα χτύπησε τον Alla στη φτέρνα, καίγοντας τη χαριτωμένη καμπύλη του πέλματος του κοριτσιού.
  Η καλλονή το πήρε και τραγούδησε:
  - Ο δήμιος μου καίει τα τακούνια, και ακούω κλάματα!
  Με ένα εύστοχο σουτ η Μαρία έσπασε το οπτικό θέαμα του Ποντικού. Και το τεράστιο τανκ βγήκε και άρχισε να γυρίζει. Είναι σαφές πού σχεδόν διακόσιοι τόνοι χάλυβα θα ποδοπατηθούν στα τυφλά. Επιστρέψτε μόνο για να αποφύγετε περισσότερα προβλήματα.
  Στη συνέχεια μπήκε στο παιχνίδι το "Lev"-2. Ένα πιο εξελιγμένο μηχάνημα προσπαθεί να χτυπήσει ολόκληρο τον χώρο μπροστά του με τη φωτιά ενός πυροβόλου 150 χλστ. Τα κορίτσια σηκώνουν τη μύτη τους στον φασίστα ως απάντηση.
  Η Μαρία ρίχνει μια χειροβομβίδα με το λαξευμένο πόδι της. Το παρόν δεν φτάνει στο τανκ, αλλά χτυπάει το πεζικό. Σε έναν Αφρικανό μάλιστα του κόψαν το κεφάλι. Φορούσε κράνος, στριφογύρισε και έπεσε κατευθείαν πάνω σε ένα τούβλο.
  Το χρυσαυγίτη κορίτσι είπε:
  - Όλα είναι κατά το θέλημα του Θεού... Ακόμα και τα λάθη!
  Η Alla τραγούδησε με ενθουσιασμό ως απάντηση:
  - Τα πάντα στον κόσμο εξαρτώνται από τα ύψη του ουρανού... Αλλά η ακρίβεια των ματιών, αλλά η ακρίβεια των ματιών - εξαρτάται μόνο από εμάς!
  Η Μαρία πυροβόλησε ξανά. Έσπασε την οπτική όψη του "Λεβ" και λογικά παρατήρησε:
  - Και ο Θεός δίνει ακρίβεια!
  Η Άλα ξεγύμνωσε τα δόντια της και χτύπησε το γυμνό της πόδι στο σπασμένο γυαλί. Ένιωσα πόσο ευχάριστο ήταν όταν κάτι αιχμηρό διαπέρασε τη γυμνή μου σόλα. Και βρυχήθηκε:
  - Σε όλα χρειάζεστε επιδεξιότητα, σκλήρυνση, προπόνηση - αλλιώς δεν θα υπάρχει χάρη!
  Η Μαρία πυροβόλησε τον φασίστα με το εκφυλισμένο πρόσωπο στο στομάχι και τραγούδησε:
  - Και για τους Krauts, χάρη είναι να ξεσκίζεις το δέρμα από το κρανίο! Και μασήστε, μασήστε, μασήστε - ξεπλύντε το με ζεστό πύον!
  Η Άλλα έκανε μια γκριμάτσα, πυροβόλησε... Έσκισε το κεφάλι της και ψιθύρισε:
  - Τι ασεβής λόγος έχεις!
  Το πρόσωπο της Μαρίας χλόμιασε και ψιθύρισε:
  - Θεέ μου συγχώρεσέ με, αμαρτωλό!
  Η Άλα γέλασε. Ήταν ένα κυνικό κορίτσι. Και στην παιδική εργατική αποικία κτυπούσε όσους ήταν πιο αδύναμοι από αυτήν. Και αυτή η κοκκινομάλλα είναι ξεδιάντροπη. Και ο Άλλα ήθελε να τραβήξει τη Μαρία από τα χρυσά μαλλιά της. Και όχι με χέρια, πόδια.
  Και η Άλλα άπλωσε το γυμνό της άκρο στα φυλλώδη μαλλιά της Χριστιανής κοπέλας, και μόλις έπιασε τα νήματα με τα δάχτυλά της, τράβηξε.
  Η Μαρία ουρλιάζει και γυρίζει και λέει:
  -Είσαι τρελός?
  Ο Άλλα είπε χλευαστικά:
  - Ο Θεός λοιπόν άντεξε και σε πρόσταξε!
  Η Μαρία κούνησε τη γροθιά της:
  - Μη βλασφημείς, σκύλα!
  Η Άλλα απάντησε και τραγούδησε:
  - Και ο Θεός πάλι σκίζεται από τα γέλια - τι με νοιάζει ο καθένας, και τι με νοιάζει εσύ!
  Η Μαρία κούνησε το κεφάλι της και παρατήρησε:
  - Ρισκάρεις κάθε μέρα! Και ταυτόχρονα, έχοντας την ευκαιρία να πας στο διάολο σε ένα λεπτό, είσαι αυθάδης και εκστομίζεις κακούς λόγους!
  Η κοκκινομάλλα μόρφασε. Έπιασε ένα κομμάτι γυαλί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και το πέταξε στο στόμα της. Το έπιασα με τη γλώσσα μου. Μάσησε το ποτήρι και χωρίς να το σκεφτεί ήπιε μια γουλιά λέγοντας:
  - Η κόλαση δεν θα μας πιάσει!
  Η Μαρία, γουρλώνοντας άγρια τα μάτια της, γρύλισε:
  - Δεν θα πας πουθενά! Ψείρα της φωτιάς!
  Η Άλλα άστραψε μόνο τα σμαραγδένια μάτια της ως απάντηση. Και πέταξε μια χειροβομβίδα στους Ναζί λέγοντας:
  - Όσο είναι ο πόλεμος, ας ξεχάσουμε τις διαφορές μας!
  Η Μαρία είπε εκτός τόπου:
  - Του Θεού είναι του Θεού, και του Καίσαρα είναι του Καίσαρα!
  Ο Άλλα έκανε μια μεγάλη στροφή και πρόσθεσε:
  - Και ο Χίτλερ είναι διαβολικός!
  Η Μαρία άνοιξε πυρ, γκρέμισε αρκετούς ακόμα ανθρώπους και σκέφτηκε. Πώς μπορεί κανείς να φτάσει σε τέτοια παρακμή στην ηθική που έφτασε ο Χίτλερ; Τι είδους θηρίο έχει ανθρώπινη μορφή; Αυτός ο αιματηρός τύραννος που η ανθρωπότητα δεν γνώρισε από την εποχή του Αδάμ και της Εύας. Και ταυτόχρονα εξαιρετικά τυχερός. Ίσως ακόμη και ο πιο τυχερός και πιο επιτυχημένος κατακτητής σε ολόκληρη την ιστορία της ανθρωπότητας.
  Αλλά η Ρωσία αποδείχθηκε ότι ήταν ένα σκληρό καρύδι για το φασισμό. Ο πόλεμος στα ανατολικά θα μπει σύντομα στον τέταρτο χρόνο του. Ναι, οι Ναζί προχωρούν. Όχι πολύ γρήγορα, αλλά με αυτοπεποίθηση. Μόνο το χειμώνα μπόρεσε ο Κόκκινος Στρατός να στριμώξει λίγο τα Krauts. Και τώρα ο εχθρός επιτίθεται ξανά.
  Το κορίτσι σούταρε εύστοχα και πολύ καλά. Έχοντας χάσει τα οπτικά του σκοπευτικά, το τανκ Lev γύρισε ξανά και άρχισε να τρέπεται σε φυγή. Και "Panther"-2... Δεξαμενή με μακρύ και χοντρό βαρέλι και σχετικά μικρό πυργίσκο.
  Ένα αποτελεσματικό μηχάνημα. Που έριξε νοκ άουτ σχεδόν κάθε μαστόδοντο. Εδώ η Άλλα ξεχώρισε πετώντας χειροβομβίδες με τα σαγηνευτικά της πόδια και κατέστρεψε την κάννη.
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος έλαμψε τα μάτια της στο χρώμα της θάλασσας και σφύριξε:
  - Τους σπάω τη μύτη!
  Ένας Γερμανός με σπασμένο ρύγχος γυρίζει. Οι πίστες τρέμουν σαν εύστροφη μηχανή. Ναι, τα κορίτσια επινόησαν μια βολική και αποτελεσματική τακτική. Χτυπήστε τις κάννες, σπάζοντας την κάννη με χειροβομβίδες όταν η πανοπλία είναι απρόσιτη.
  Και η εύστοχη Μαρία σουτάρει εύστοχα, σαν να ήταν όντως η δισέγγονη του Ρομπέν των Δασών. Και η χρυσαφένια καλλονή αναφωνεί:
  - Με το πρόσχημα των στόχων του ανθρωπισμού,
  Για να χτίσουμε τον παράδεισο στη Γη...
  Ο Χίτλερ πέρασε στον δρόμο του φασισμού -
  Τον ναό τον έφτιαξε ο σατανάς!
  Και πυροβολεί σαν αληθινή αγία της εξόντωσης. Το γυμνό, λαξευμένο πόδι της ρίχνει ένα κομμάτι γυαλιού, χτυπώντας τον Άραβα ακριβώς στο κέντρο του μετώπου του. Και ο γιος της ερήμου, τραβώντας αντανακλαστικά τη σκανδάλη του πολυβόλου, κόβει μια ντουζίνα από τους συνεργούς του.
  Η Άλλα παρατήρησε επιδοκιμαστικά:
  - Και μαθαίνεις γρήγορα! Και προοδεύεις μπροστά στα μάτια σου!
  Η κοκκινομάλλα πολεμίστρια πέταξε επίσης ένα κομμάτι γυαλί με τα γυμνά της δάχτυλα και χτύπησε τον Αφρικανό στο μάτι. Έσκασε πέφτοντας πάνω σε ένα μάτσο χειροβομβίδες. Και μια ντουζίνα άλλοι μαχητές πέταξαν στον ουρανό, ή στην κόλαση - πώς να αποφασίσετε για τις επιχειρήσεις!
  Ο Άλλα έγραψε στο Twitter:
  - Η κόλαση θα είναι ένα κακό μέρος, που έσκισε το κάλυμμα... Και το ιερό παρθένο ξίφος - έκοψε τους εχθρούς!
  Και ο κοκκινομάλλης διάβολος έδωσε πάλι μια σειρά και σφύριξε:
  - Θα υπάρχει ένα φέρετρο για σένα, μόνο από στάχτη, και μουσική στο πένθος!
  Η Μαρία πέταξε αμέσως μια χειροβομβίδα και στα δύο πόδια, σακατεύοντας την κάννη του τρομερού τανκ Ε-100, κουδουνίζοντας:
  - Για τη δόξα του Κυρίου Χριστού!
  Στο παράλληλο σύμπαν, η ΕΣΣΔ πέρασε πολύ δύσκολα. Αλλά ο Χίτλερ δεν τελείωσε τη Ρωσία. Ήταν πολύ ανήσυχος από τις φήμες ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούσαν να δημιουργήσουν μια ατομική βόμβα. Πιο συγκεκριμένα, ούτε καν φήμες, αλλά αναφορές πληροφοριών, που ήταν αδύνατο να κρυφτούν από τις ισχυρές γερμανικές μυστικές υπηρεσίες. Και η ατομική βόμβα είναι τρομερό πράγμα, παρόλο που δεν είναι εύκολο να πάρεις το Τρίτο Ράιχ από το εξωτερικό.
  Ο Χίτλερ πρότεινε μια εκεχειρία στον Στάλιν, κάτι που έγινε δεκτό με χαρά από τον δικτάτορα που παραλίγο να χάσει τον πόλεμο. Τα στρατεύματα του Τρίτου Ράιχ επιτέθηκαν στην Αμερική και από τις δύο πλευρές. Και από την Αργεντινή και από τον Καναδά. Οι Γερμανοί είχαν πολλά στρατεύματα και τους βοηθούσαν και οι Ιάπωνες που πίεζαν τους Αμερικανούς από τα ανατολικά. Μια σφοδρή μάχη μαίνεται.
  Πέντε κορίτσια Alenka, Maria, Alla, Anyuta, Matryona έφτασαν στην Αμερική για να πολεμήσουν ως εθελοντές ενάντια στις ορδές του Τρίτου Ράιχ. Και τα πέντε κορίτσια είναι πολύ όμορφα και μιλούν αγγλικά. Ο Στάλιν αρνήθηκε να στείλει ολόκληρο το γυναικείο τάγμα, καθώς αυτό θα ερχόταν σε αντίθεση με τους όρους της ειρήνης που συνήφθη με τη φασιστική αυτοκρατορία. Η ΕΣΣΔ έπρεπε να κερδίσει χρόνο με κάθε κόστος, ενώ οι Ναζί επιτέθηκαν στις ΗΠΑ.
  Τα πέντε κορίτσια είναι εθελοντές: πέρασαν σχεδόν ολόκληρο τον πόλεμο, από τη Μπρεστ και τον Μπουγκ μέχρι το Όρενμπουργκ. Και πολεμούν τους Ναζί στην άλλη άκρη της Γης στην πρωτεύουσα της Ονδούρας.
  Η Tegucigalpa είναι ένα από τα κύρια προπύργια της άμυνας, σε αναμέτρηση με μια ετερόκλητη ορδή. Τόσο οι Ιάπωνες όσο και οι Ασιατικές ορδές μπήκαν σε μπελάδες. Οι ίδιοι οι Γερμανοί πολέμησαν μόνο με τανκς και το πεζικό ήταν εξ ολοκλήρου από μη Άριους λαούς. Οδηγούσαν Ασιάτες, Μαύρους και Άραβες μπροστά.
  Η Αλένκα πυροβόλησε, κόβοντας δύο Αφρικανούς και κελαηδούσε:
  - Μόνο μια ορδή Τζένγκις Χαν!
  Η χρυσαφένια Μαρία, έχοντας κόψει τρεις Ινδούς με ένα πολυβόλο, σήκωσε τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της μέχρι την κορυφή. Και είπε:
  - Αλέθουμε κανονιοφόρες!
  Ένα θραύσμα από μια χειροβομβίδα πέταξε και χτύπησε τη Μαρία στη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της. Τα κορίτσια παραδοσιακά τσακώνονται με μπικίνι και ξυπόλητα. Και όταν χτυπάει με μια αιχμηρή την τραχιά, κοριτσίστικη σόλα, πονάει λίγο.
  Η καλλονή έκλεισε το μάτι και πυροβόλησε ξανά... Η Μαρία είναι πολύ λεπτή, μέτριου ύψους με τέλεια σιλουέτα.
  Η Αλένκα είναι ψηλότερη, με τον βαθμό του ταγματάρχη, και μάλιστα ήρωας της Σοβιετικής Ένωσης. Αλλά και σχεδόν γυμνή, ελάχιστα καλυμμένη από μπικίνι. Πολύ μαυρισμένη, αλλά τα μαλλιά της είναι λευκά. Και ο Αλένκα σουτάρει πολύ εύστοχα. Και του αρέσει να πετά χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια του.
  Η όμορφη Άλλα πυροβολεί και γκρεμίζει τέσσερις Άραβες με μια έκρηξη πυρός. Τα μαλλιά της είναι κόκκινα, ή μάλλον χάλκινα, σαν προλεταριακό πανό. Και όταν φυσούν οι άνεμοι, είναι σαν σημαία επανάστασης. Το κορίτσι αστράφτει με τα σμαραγδένια μάτια της, σαν αστέρια. Και σαρώνει βάναυσα τους εχθρούς.
  Η Anyuta είναι επίσης ξανθιά. Και πυροβολεί από πολυβόλο. Η κοπέλα φύτεψε ξυπόλητα τα πόδια της και έδωσε μια έκρηξη. Πέντε διάφοροι μαχητές πετάχτηκαν, και κατακόκκινες βρύσες αίματος πέταξαν από τα στήθη και τις κοιλιές των αντιπάλων τους.
  Η Anyuta, γλείφοντας τα γεμάτα χείλη της, κελαηδούσε:
  - Ο πόλεμος είναι αέρας για τους πνεύμονες...
  Η κοπέλα είναι ξαπλωμένη και ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Ακούγονται εκρήξεις. Αρκετοί μαχητές πετούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Η Ματρυόνα είναι ένα πιο μεγαλόσωμο και σαρκώδες κορίτσι. Τα μαλλιά της είναι ανοιχτά καστανά. Μια τυπική χωριάτικη, νέα γυναίκα με αίμα και γάλα. Είναι πολύ δυνατή σωματικά και σουτάρει καλά.
  Εδώ έρχεται πάλι η σειρά. Και πέφτουν οι σκοτωμένοι φασίστες μισθοφόροι.
  Η Matryona, πυροβολώντας, λέει:
  - Εντάξει, εντάξει, πού ήσουν; Από τη γιαγιά! - Το κορίτσι πυροβόλησε, σκοτώνοντας τρεις γενειοφόρους μαχητές των Ναζί και πρόσθεσε. - Τι έφαγες - κουάκερ! Τι ήπιες? Πολτός!
  Τα κορίτσια κρατούν τη γραμμή. Δεν αφήνουν τους φασίστες μπροστά. Και φιλικά τραγούδια βρυχώνται:
  - Θα καταστρέψουμε ολόκληρο τον κόσμο της βίας,
  Μέχρι το μεδούλι και μετά...
  Θα χτίσουμε έναν νέο, παραδεισένιο κόσμο -
  Όποιος ήταν κανείς δεν θα γίνει το παν!
  Η Αλένκα ξανά ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Εκρήξεις προχωρούν πεζοί. Σίγουρα γίνεται πιο ζεστό. Εδώ έρχεται το περιβόητο "Lion"-2. Και δίπλα είναι το πιο εξελιγμένο Ε-50. Τα βλήματα εκτοξεύονται. Το κεφάλι ενός μαύρου Αμερικανού σκίστηκε και κύλησε.
  Η Μαρία πάτησε μια φλεγόμενη σανίδα και τα σκληρυμένα πόδια της σχεδόν δεν ένιωθαν τη ζέστη της φλόγας.
  Η χρυσαυγίτικη καλλονή πυροβόλησε και γουργούρισε:
  - Και ποιος θα σταματήσει τη ροή των ματωμένων, μανιασμένων ποταμών...
  Η Μαρία πυροβόλησε ξανά, χτυπώντας τον Αφρικανό από την πανοπλία του Ε-50 και κελαηδούσε.
  - Μια ακτίνα από έναν εκτοξευτήρα θα χτυπήσει τον κρόταφο σας, σε μια κακή αναλαμπή ο άνθρωπος εξαφανίστηκε!
  Το κορίτσι πυροβόλησε ξανά. Πέταξε το ξυπόλυτο, μαυρισμένο, χαριτωμένο πόδι της στον αέρα. Μια χειροβομβίδα πέταξε προς το μέρος της. Η καλλονή με τα χρυσά μαλλιά κέρδισε επιδέξια το δώρο με τη γυμνή, σχεδόν χωρίς σκόνη σόλα της. Η χειροβομβίδα πέταξε πίσω. Έσπευσε στις τάξεις των αγωνιστών του Τρίτου Ράιχ. Φαινόταν σαν να έπεφταν καρπούζια από το φορτηγό και να έσπασαν. Χύθηκε τόσο πολύ αίμα.
  Η Μαρία έγραψε στο Twitter:
  - Το κορίτσι απέτυχε στις εξετάσεις και ήρθε ο καταραμένος Ράιχ. Ο Χίτλερ προφανώς είχε βαρεθεί να ζει και η ομορφιά του τον έφαγε περίφημα!
  Ο Άλλα είναι επίσης ένας ανόητος πολεμιστής. Πυροβολεί τον εαυτό του με πολυβόλα και λέει σκορπίζοντας τα πτώματα:
  - Για το κουτάλι της μαμάς! Για το κουτάλι του μπαμπά! Και για τον Κόμπα μια κουτάλα! Και στο πλάι στο κρεβάτι!
  Μια καλλονή με χάλκινα-κόκκινα μαλλιά εκτοξεύει ένα ξύλινο αεροπλάνο με το γυμνό της πόδι. Πετά κατευθείαν προς το τεράστιο γερμανικό τανκ Lion. Προσγειωθείτε στο ρύγχος ενός κανονιού των 105 χιλιοστών και εκρήγνυται. Το όπλο αποτυγχάνει.
  Ο Γερμανός γυρίζει και αναγκάζεται να φύγει ντροπιαστικά. Η Άλλα, τρίβοντας το πόδι της σε ένα κομμάτι του κτιρίου, λέει:
  - Αν δεν έχεις δύναμη, χρειάζεσαι εξυπνάδα! Θα πρέπει να κάνετε λίγο θόρυβο!
  Και πάλι το κορίτσι σουτάρει πολύ εύστοχα. Τα κόκκινα μαλλιά της είναι σαν τη φλόγα της Ολυμπιακής δάδας. Ελκυστικό κορίτσι. Έχει ήδη διακριθεί στον αμερικανικό στρατό επιδεικνύοντας ένα έξαλλο ταμπεραμέντο. Ήταν ιδιαίτερα καλός στο να κάνει αταξίες με Αφροαμερικανούς. Είναι τόσο ασυνήθιστο και όμορφο μαζί τους.
  Ωστόσο, ο Αλλάχ καταστρέφει και τους μαύρους που πολεμούν στον στρατό του Τρίτου Ράιχ. Γιατί η Γερμανία κατέκτησε όλη την Αφρική; Προσπαθήστε να σταματήσετε μια τέτοια δύναμη.
  Το E-50 είναι το νεότερο τανκ, με κινητήρα αεριοστροβίλου και παχιά πλαϊνή και μετωπική θωράκιση. Δεν μπορεί να ληφθεί με χειροβομβίδα. Η Άλλα πέταξε το δώρο με το γυμνό της πόδι, γκρέμισε αρκετούς πεζούς και κελαηδούσε:
  - Ω, η πανοπλία του τανκ σου είναι αξιόπιστη, από κάποιον που σκοπεύει να δαγκώσει... Απλώς μάθε τη δύναμη που έχεις... νιά, μπορείς να κλωτσήσεις μόνο ένα ατσάλινο άλογο!
  Ο Anyuta σούταρε επίσης πολύ εύστοχα. Και προτίμησε να πετάει χειροβομβίδες με τα πόδια της. Τα γυμνά της δάχτυλα στριφογύριζαν επίσης τον ατσάλινο δίσκο. Η άκρη πέταξε και έκοψε τον λαιμό δύο φασιστών αγωνιστών. Έριξαν το πολυβόλο και τώρα μια παχιά έκρηξη μεγάλου διαμετρήματος πέρασε τις αλυσίδες της ορδής. Μια ολόκληρη σειρά ξένων μαχητών στρατολογήθηκαν μέσω επιδρομών στον στρατό του Τρίτου Ράιχ.
  Η Anyuta έγραψε στο Twitter:
  - Η τύχη είναι η ανταμοιβή του θάρρους! Ένα τραγούδι είναι αρκετό! Αφήστε τους να τραγουδήσουν μόνο για το σπίτι!
  Όμως η καλλονή δεν έχει προλάβει ακόμη να λείψει από το σπίτι. Αν και υπάρχουν πολύ λίγοι Σοβιετικοί εθελοντές στον αμερικανικό στρατό. Ο Στάλιν δεν ήθελε να λάμψει, για να μην δώσει αργότερα στον Χίτλερ λόγο να κατηγορήσει τη Ρωσία για παραβίαση των όρων της "Ειρήνης άχυρου".
  Πέντε κορίτσια, τα καλύτερα στο τάγμα των γυναικών, προειδοποιήθηκαν ότι εάν αιχμαλωτιστούν, η Πατρίδα θα έπρεπε να τα αποκηρύξει. Και σε αυτή την περίπτωση, τα κορίτσια θα πρέπει να κουρεύουν για ασήμαντους μισθοφόρους που προσλήφθηκαν για χρήματα.
  Και η Anyuta, και η Alena, και τα άλλα κορίτσια καταλαβαίνουν ότι αν συλληφθούν, τα περιμένουν τρομερά βασανιστήρια. Έτσι αποφάσισαν, σε καμία περίπτωση, να μην σκοτωθούν από τους Ναζί ζωντανούς.
  Γερμανικά επιθετικά αεροσκάφη πετούν πάνω από τις θέσεις των αμερικανικών στρατευμάτων. Μη περιμένοντας ότι θα αντιμετωπίσουν τέτοια πεισματική αντίσταση στην πρωτεύουσα της Ονδούρας, οι Ναζί ήταν κάπως ενοχλημένοι.
  Τα αεριωθούμενα και τα επιθετικά αεροσκάφη είναι ισχυρά. Ρουκέτες πετούν, πυροβόλα όπλα.
  Αμερικανοί στρατιώτες πεθαίνουν. Η Ματρυόνα χτυπήθηκε επίσης από σκάγια στον σαρκώδη ώμο της. Βγήκε αίμα. Η ηρωική κοπέλα έβγαλε με τα δόντια της ένα κομμάτι ατσάλι και έφτυσε αίμα. Και μετά με χτύπησε ξανά με ένα ογκώδες υποπολυβόλο. Ξένοι μισθοφόροι πέφτουν. Σχεδόν όλοι εδώ είναι γηγενείς, μόνο οι διοικητές τους είναι Γερμανοί, και ακόμη και τότε όχι πάντα. Είναι αλήθεια ότι τα πληρώματα του πιο σύγχρονου τανκ Ε-50 είναι εξ ολοκλήρου γερμανικά. Το αυτοκίνητο έχει αξιοπρεπή ταχύτητα και ευελιξία. Λοιπόν, αυτή δεν είναι ακόμα η πιο προηγμένη τροποποίηση - ζυγίζει εβδομήντα πέντε τόνους. Οι τοίχοι γκρεμίζονται κάτω από τις ράγες. Αυτό κατασκευάζεται συνήθως σε τρεις εκδόσεις με πυροβόλο των 105 χλστ., πυροβόλο όπλο 180 χλστ. και εκτοξευτή ρουκετών 400 χλστ.
  Και κάθε τροποποίηση έχει τη δική της αποστολή. Εδώ είναι αυτό το τανκ με ένα όπλο επίθεσης, πιο κατάλληλο για επίθεση σε πόλεις. Και δεν είναι τόσο εύκολο να το καταστρέψεις. Η Ματρυόνα σταυρώνεται και αρπάζει με τα γυμνά της δάχτυλα μια αντιαρματική χειροβομβίδα, το μεγάλο αλλά χαριτωμένο, όμορφα διαμορφωμένο πόδι της. Τώρα πρέπει να ρίξετε το δώρο ακριβώς στην κάννη για να απενεργοποιήσετε το όπλο του μαστόδοντα. Πέντε πολυβόλα καλύπτουν ένα γερμανικό, σύγχρονο τανκ και δεν είναι τόσο εύκολο να το πλησιάσεις.
  Η Ματρυόνα είναι πολύ δυνατή και τα πόδια της που μοιάζουν με άλογα ρίχνουν μια χειροβομβίδα μακριά. Αλλά δεν είναι πάντα ακριβές. Σε κάθε περίπτωση, να χτυπήσει έναν τέτοιο στόχο όπως η κάννη ενός πυροβόλου 180 χλστ. Η ηρωίδα έχει αμφιβολίες. Κι αν του λείπει;
  Α, αν ήταν μαζί τους ο επί χρόνια σύντροφός τους Oleg Rybachenko, αυτός ο γενναίος πρωτοπόρος θα είχε βρει κάτι.
  Αλλά το αγόρι πέθανε στις μάχες για το Στάλινγκραντ. Τα κορίτσια δεν γνώριζαν την περαιτέρω μοίρα του. Αλλά η μοίρα του πρωτοπόρου εφευρέτη ήταν πράγματι αζημίωτη. Στην αρχή, ο Oleg Rybachenko βασανίστηκε βάναυσα, προσπαθώντας να αρπάξει μυστικά. Μετά από βασανιστήρια, το εντεκάχρονο αγόρι κατέληξε στα ορυχεία. Το έργο είναι τρομακτικό και εξαιρετικά σκληρό. Αλλά ο σοβιετικός πρωτοπόρος, μικρός αλλά οξυδερκής, αποδείχθηκε επίμονος.
  Κατάφερε να επιβιώσει, και ακόμη και μέσα από τους λαβύρινθους των ορυχείων αποφάσισε να δραπετεύσει. Και ο Oleg Rybachenko κατάφερε να βγει. Το αγόρι περιπλανήθηκε στα Βαλκάνια για αρκετή ώρα μέχρι να ενταχθεί σε ένα τοπικό αντάρτικο απόσπασμα. Εκεί έγινε σύνδεσμος και σαμποτέρ.
  Υπήρχε ακόμη ένα αρκετά ανεπτυγμένο κομματικό κίνημα στα Βαλκάνια. Εν μέρει επίσης επειδή η υπηρεσία κατοχής εκτελούνταν από Ιταλούς, Ρουμάνους, Βούλγαρους, Αλβανούς -που δεν ήταν τόσο μάχιμοι όσο οι τακτικές μονάδες της Βέρμαχτ.
  Αλλά πολλοί παρτιζάνοι πέθαναν ακόμα. Ειδικά από αεροπορικές επιδρομές. Και οι πατριώτες της Γιουγκοσλαβίας αναγκάζονται να κρύβονται στα βουνά, στα δάση ή, στην καλύτερη περίπτωση, σε μικρά χωριά. Ένας μεγάλος αριθμός διοικητών έχει ήδη πεθάνει. Η κατάσταση επιδεινώθηκε από την ειρήνη που υπογράφηκε με την ΕΣΣΔ. Τώρα άρχισαν να φτάνουν νέα τμήματα τιμωρίας στα Βαλκάνια, οργανώνοντας μαζικές επιδρομές και εκκαθαρίζοντας την περιοχή.
  Ο Oleg Rybachenko έπρεπε να σκαρφαλώνει όλο και πιο βαθιά στα βουνά μαζί με τους παρτιζάνους.
  Η Ματρυόνα, αν και δεν γνώριζε την τύχη του παγκόσμιου αγαπημένου τους, αναστέναξε βαριά. Έπειτα έσφιξε τη χειροβομβίδα πιο σφιχτά με τα δάχτυλα των γυμνών κοριτσίστικων ποδιών της και με όλη της τη δύναμη την πέταξε στο εχθρικό τανκ. Το E-50 μόλις πυροβόλησε, απελευθερώνοντας ένα φονικό βλήμα.
  Η Ματρυόνα μάλιστα τινάχτηκε και έπεσε στα γόνατα. Χτυπήθηκε στο κεφάλι από ένα λιθόστρωτο που σκίστηκε από το πεζοδρόμιο και η γυμνή φτέρνα του κάηκε από καυτό μέταλλο. Η κοπέλα έτριψε το ζαλισμένο κεφάλι της με σκονισμένα μαλλιά.
  Η χειροβομβίδα πέταξε σχεδόν ακουμπώντας την κάννη και χτύπησε στο κεκλιμένο μέτωπο του αυτοκινήτου. Μια έκρηξη βρόντηξε... Μα φυσικά, 250 χλστ μετωπικής θωράκισης, και μάλιστα υπό γωνία, δεν είναι ικανή να διαπεράσει χειροβομβίδα.
  Η Ματρυόνα χτύπησε τη γροθιά της στη σκόνη, σηκώνοντας ένα ολόκληρο σύννεφο άμμου. Μετά βρυχήθηκε:
  - Σκότωσε το, σκότωσε! Βάλτε ένα γκολ στο γκολ!
  Το κορίτσι χτύπησε την κνήμη της στη ραγισμένη άσφαλτο. Ένα θραύσμα είχε κολλήσει στους κάλους της φτέρνας. Το δέρμα στα πέλματα του κοριτσιού ήταν παχύ σαν του ιπποπόταμου. Ζούσε σε μια φτωχή οικογένεια και σχεδόν ποτέ δεν φορούσε παπούτσια από τη γέννησή της. Ωστόσο, αυτό δεν έκανε τα πόδια της να φαίνονται καθόλου τραχιά σε σχήμα, αλλά ήταν μαυρισμένα, χαριτωμένα, σαγηνευτικά.
  Η Ματρυόνα, ωστόσο, φόβισε ελαφρώς τους άντρες με το ψηλό της ύψος, τους δυνατούς μύες και τις γροθιές με τις προεξέχουσες αρθρώσεις της. Αλλά το ηρωικό κορίτσι έχει τον πιο ευγενικό χαρακτήρα και οι φαρδιοί γοφοί συνδυάστηκαν με σχετικά λεπτή μέση και γλυπτό κοιλιακούς. Μόνο με ρούχα η Matryona φαινόταν υπέρβαρη λόγω του μεγάλου στήθους της. Με μπικίνι μοιάζει με μπούστο αθλήτρια.
  Η κοπέλα, απογοητευμένη, πέταξε ξανά χειροβομβίδα, αυτή τη φορά στοχεύοντας στις ράγες. Αλλά το θανατηφόρο δώρο χτύπησε τη χοντρή, θωρακισμένη ασπίδα που κάλυπτε τους κυλίνδρους.
  Η Ματρυόνα χτύπησε τον εαυτό της στο πιγούνι εκνευρισμένη. Της πονούσε το σαγόνι. Και η ηρωίδα έβρισε:
  - Κόβω σαν δρεπάνι!
  Ο Anyuta προσπάθησε επίσης να χτυπήσει το επικίνδυνο τανκ, αλλά η χειροβομβίδα που πετάχτηκε από το πόδι του κοριτσιού έχασε ελαφρά το σημάδι. Και η ξανθιά άρχισε να πλησιάζει στο αυτοκίνητο. Αλλά στη συνέχεια εμφανίστηκαν δύο ακόμη τανκς - "Lion" και "Panther"-2, πυροβόλησαν σε όλες τις προσεγγίσεις με πολυβόλα. Έπρεπε να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί.
  Ο Αμερικανός Sherman κάνει μια βόλτα για να πλησιάσει τα γερμανικά οχήματα. Είχε την ευκαιρία να χτυπήσει το Panther 2, αλλά μόνο στο πλάι. Αλλά ένας Γερμανός δεν είναι τόσο εύκολο να εξαπατηθεί. Επιπλέον, η ψηλότερη σιλουέτα του Sherman το κάνει αισθητό από μεγάλη απόσταση.
  Ο "Πάνθηρας" 2 έφτυσε μια οβίδα και χτύπησε τον Αμερικανό κατευθείαν στο μέτωπο. Το ψηλό αυτοκίνητο έσπασε στη μέση. Και έκαιγε σαν χριστουγεννιάτικο κερί.
  Η Anyuta είπε εκνευρισμένη:
  - Α, πόσο αδύναμα είναι τα τανκς σου... Καλύτερα τεχνικά, θα γίνεις Γιάνκης!
  Αλλά η Αλένκα, ένας έμπειρος πολεμιστής, κατάφερε να πλησιάσει τον Πάνθηρα. Πέταξε μια χειροβομβίδα... Και η μακριά κάννη του γερμανικού αυτοκινήτου κουλουριάστηκε στην κόρνα ενός κριαριού.
  Δεξαμενή "Panther" 2, που κυκλοφόρησε στην παραγωγή το 1943. Στην τελευταία πιο διαδεδομένη τροποποίηση, έχει μετωπική θωράκιση 150 mm, πλευρική θωράκιση 82 mm υπό γωνία και πυροβόλο 88 mm με μήκος κάννης 71EL. Ξεκινώντας το 1945, σταμάτησε να λειτουργεί υπέρ του πιο προηγμένου και καλύτερα προστατευμένου μοντέλου Ε-50. Αλλά προς το παρόν αυτό το τανκ παλεύει. Με βάρος 51 τόνους, το αυτοκίνητο διαθέτει κινητήρα 900 ίππων, που του παρέχει καλές επιδόσεις οδήγησης.
  Και τώρα, έχοντας υποστεί ζημιά, ο Panther-2 γυρίζει και φεύγει. Η Αλένκα καταφέρνει να πετάξει άλλη μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Έσπασα τους κυλίνδρους. Και η ταχύτητα του γερμανικού αυτοκινήτου επιβραδύνθηκε αισθητά.
  Η Αλένκα λέει με ένα χαρούμενο βλέμμα:
  - Τι χτύπημα! Το χτύπημα μου είναι δώρο Θεού!
  Και η κοπέλα έδειξε τη μύτη της στους Γερμανούς. Όμως τα πυρά πολυβόλων άρχισαν να ξεχύνονται από το Ε-50. Και οι σφαίρες σφύριξαν πάνω από τα λευκά, κάπως λεκιασμένα μαλλιά της Αλένα. Μία από τις σφαίρες έκοψε ακόμη και μια τρίχα. Η ταγματάρχης ένιωσε ακόμη και λίγο γαργαλητό.
  Η Αλένκα έγραψε στο Twitter:
  - Αν θέλεις να γίνεις σαν ελέφαντας, πήγαινε στο τρελοκομείο ως ληστής!
  Το κορίτσι σήκωσε το κομμένο σκέλος της με τα δάχτυλα των ποδιών της. Τα μαλλιά της Αλένκα είναι μεταξένια, μαργαριταρένια, αλλά ελαφρώς σκονισμένα. Και όμως τόσο μαλακό. Το κορίτσι τα έτρεξε στα πέλματά της. Λίγο γαργαλητό και ευχάριστο.
  Η Αλένκα θυμήθηκε πώς τη χάιδευε ο τύπος. Τα χέρια του ξεκινούσαν επίσης από τα πέλματα, ανεβαίνοντας ψηλότερα στους μηρούς και στο πιο ευαίσθητο σημείο. Όταν σε χαϊδεύει ένας όμορφος νεαρός, είναι πολύ ευχάριστο. Η Αλένκα σχεδόν τον αγαπούσε. Της άρεσε το ερωτικό παιχνίδι και διεγείρεται από το άγγιγμα ενός μυώδους ανδρικού σώματος. Αλλά η Αλένκα δεν είχε πραγματική, ρομαντική αγάπη, όταν τρελαίνεσαι για έναν άντρα. Έχει ήδη αλλάξει πολλά παιδιά. Πολλοί από τους άνδρες της πέθαναν στη μάχη.
  Ακόμη και αυτή ήταν η κατάρα του πολέμου. Και εδώ στην Αμερική, υπάρχουν μυώδεις, μαύροι τύποι. Και όλα είναι τόσο ασυνήθιστα μαζί τους.
  Η Αλένκα πυροβόλησε και κατέβασε τον μαύρο. Λυπήθηκα λίγο για το αφρικανό αγόρι. Σκότωσε έναν άνδρα που πολεμούσε για ξένα συμφέροντα. Άλλωστε οι Γερμανοί είναι ρατσιστές. Βλέπουν τους μαύρους ως σκλάβους. Ταυτόχρονα όμως, Αφρικανοί εγγράφονται στα ξένα τμήματα της διογκωμένης Βέρμαχτ.
  Η Αλένκα έφτιαξε κάτι σαν σύκο με τα γυμνά δάχτυλά της και το έδειξε στους Ναζί. Ναι, το ίδιο το γερμανικό έθνος δεν υφίσταται καμία ζημιά εδώ. Τα τανκς έχουν πανοπλία που είναι πολύ παχιά για να τα διαπεράσει χειροβομβίδα ή μπαζούκα. Αλλά οι γηγενείς μονάδες πεθαίνουν.
  Η Αλένκα ρίχνει μια χειροβομβίδα στο Ε-50. Κούνησε το γυμνό, μαυρισμένο πόδι της και πέταξε, στρίβοντας τους γοφούς της. Και η χειροβομβίδα πέταξε σε ψηλό τόξο. Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών μου με άφησαν να νιώσω το άγγιγμα του μετάλλου. Και μετά έσκασε η χειροβομβίδα.
  Η Αλένκα ψιθυρίζει:
  - Ο Θεός να μας ευλογεί!
  Ένας καυτός αέρας φύσηξε πάνω στο κορίτσι, σαν να το άγγιξε ένας όμορφος άντρας. Η Αλένκα διάβαζε ένα βιβλίο για τον Ταρζάν και ήθελε πολύ αυτός ο άντρας να παίξει μαζί της. Χαϊδεύω το στήθος μου με δυνατά χέρια.
  Η χειροβομβίδα χτύπησε την κάννη, αλλά εξερράγη πολύ αργά, πετώντας από το μέταλλο. Τα θραύσματα χτυπούσαν σαν μπιζέλια πάνω στην πανοπλία. Μόνο γρατσουνιές έχουν μείνει!
  Η Αλένκα έβγαλε άλλη μια χειροβομβίδα. Είδα όμως ότι ήταν κατά προσωπικού. Και τα αντιαρματικά όπλα έχουν φύγει.
  Το κορίτσι γρύλισε απογοητευμένο. Αλλά για να μην χάσω χρόνο, το έβαλα στα γυμνά μου δάχτυλα. Γύρισε το πόδι της, λύγισε τον κορμό της, μετά το ίσιωσε και το πέταξε στο πεζικό.
  Μισή ντουζίνα μαχητές πέταξαν σαν μπάλες του πινγκ πονγκ. Τα γυαλιά ενός από αυτούς πέταξαν και τα θραύσματα πέταξαν μερικές εκατοντάδες μέτρα και πέρασαν στην πλάτη της Αλένκα. Το σουτιέν έσκασε και το όμορφο στήθος του κοριτσιού αποκαλύφθηκε.
  Η κοπέλα κάλυψε αυτόματα τις θηλές της. Αλλά μετά κατάλαβε ποιον έπρεπε να φοβάται. Και κούνησε ξανά το πολυβόλο. Έδωσε μια στροφή και οπισθοχώρησε ελαφρώς.
  Ένας Αμερικανός πεζικός πυροβόλησε ένα μπαζούκα. Η οβίδα χτύπησε το γερμανικό τανκ στην κεκλιμένη πλευρά του, αλλά η θωράκιση των 160 χλστ. την άντεξε, απωθώντας την καταστροφική ενέργεια. Ο Γερμανός αντεπιτέθηκε. Το μεγάλου διαμετρήματος όπλο του έσπασε τον τοίχο.
  Η Αλένκα προσπάθησε να δέσει τα λουριά του σουτιέν της. Το κορίτσι σκέφτηκε ότι η Zoya Kosmodemyanskaya μάλλον οδηγήθηκε στο κρύο με το σορτς της. Ήταν σε μια σοβιετική ταινία που απεικονίστηκε φορώντας ένα πουκάμισο ή ακόμα και κάποιο είδος φορέματος. Αυτό και μόνο είναι απλώς ένας φόρος τιμής στην υποκρισία. Μάλιστα, οι Ναζί για να ταπεινώσουν περαιτέρω την αιχμαλωτισμένη κοπέλα, μάλλον την έγδυσαν. Και οι πεινασμένοι Γερμανοί στρατιώτες μάλλον ήθελαν να δουν γυμνό ένα όμορφο και με καμπύλες κορίτσι.
  Στην πραγματική ιστορία, λοιπόν, η ηρωίδα του κοριτσιού δεν μπορούσε να καλύψει το στήθος της, έτσι τα χέρια της ήταν δεμένα πίσω από την πλάτη της. Όμως δεν ντρεπόταν και κοίταξε περήφανη. Η Αλένκα ήξερε καλά πώς ήταν να περπατάς ξυπόλητος στο χιόνι. Ήταν ανθεκτική και της άρεσε να αγγίζει το χιόνι με τα γυμνά της πέλματα. Στην Αλένκα άρεσε και το απόλαυσε. Αλλά αυτό είναι για εκείνη, ήδη σκληραγωγημένο από χρόνια πολέμου. Και για τη νεαρή και αστική Zoya, αυτό είναι προφανώς οδυνηρό. Οι σόλες αισθάνονται σαν να καίνε κάρβουνα.
  Η Αλένκα πέταξε το σουτιέν της απογοητευμένη και φώναξε:
  - Η ντροπή είναι αστική έννοια! Η Σοβιετική γυναίκα δεν φοβάται τίποτα και δεν ντρέπεται!
  Η κοπέλα άρχισε πάλι να καρφώνει με ένα πολυβόλο, ή μάλλον με ένα υποπολυβόλο. Το μέταλλο ζεστάθηκε, άλλωστε, η Ονδούρα είναι οι τροπικές περιοχές, μπορεί να κάνει πολύ ζέστη εκεί τον Φεβρουάριο. Τα δάχτυλα της Αλένκα ζεσταίνονται. Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Σήμερα είναι 23 Φεβρουαρίου. Είναι η ημέρα του σοβιετικού στρατού και αυτό απαιτεί μάχη με όλη την ήρεμη και λογική μανία.
  Η Αλένκα έκοψε άλλες πέντε με σφαίρες και κατά λάθος έκαψε το μάγουλό της στο καυτό παντελόνι του πολυβόλου. Φυσικά είναι δυσάρεστο, η φουσκάλα είναι πρησμένη.
  Η Αλένκα ορκίστηκε:
  - Λοιπόν, Θεέ μου, γιατί δημιούργησες τόσα προβλήματα σε εμένα και στη χώρα μου!
  Η φουσκάλα φαγούρασε... Το μάγουλο του κοριτσιού είναι ένα πολύ ευαίσθητο μέρος. Η κοπέλα προσπάθησε να βρει κάτι κρύο για να εφαρμόσει στην πρησμένη μπάλα. Προσπάθησε όμως να βρεις κάτι ωραίο. Σε αυτή την καυτή πόλη. Επιπλέον, ο καιρός ήταν αίθριος και ο άνεμος φυσούσε νότια.
  Η Αλένκα σαφώς δεν είναι άνετα. Η Ματρυόνα ρίχνει χειροβομβίδα από μεγάλη απόσταση, αλλά και πάλι ανεπιτυχώς. Και οι καταιγίδες πετούν ήδη στον ουρανό. Τα γερμανικά οχήματα έχουν ισχυρή θωράκιση και υψηλή ταχύτητα.
  Τα αεριωθούμενα αεροπλάνα έρχονται σε κύματα και φαίνεται να κόβουν λωρίδες λιναριού.
  Η Αλένκα κρύφτηκε στο κενό. Πύραυλοι κατακερματισμού φούντωναν από ψηλά. Το κορίτσι ένιωσε κομμάτια θρυμματισμένης πέτρας να πέφτουν από πάνω με βελόνες. Μου γαργαλούσε τον γυμνό λαιμό μου. Τρυπήθηκαν και οι θηλές της καλλονής.
  Η Αλένκα ψιθύρισε:
  - Αυτό είναι μασάζ... Αλλά όχι κορσάζ!
  Το κορίτσι ένιωσε το σώμα της να αρχίζει να φαγούρα σχεδόν οδυνηρά. Είναι ήδη ζεστό και οι πύραυλοι που εκρήγνυνται ενισχύουν τη θερμότητα. Και είναι αυτό ένα λουτρό;
  Η Αλένκα θυμήθηκε ένα φυσικό ρωσικό λουτρό, με σκούπες από έλατο. Πώς τράβηξαν το κορίτσι τότε.
  Αυτές ήταν τόσο εξωτικές αισθήσεις.
  Η Αλένκα τραγούδησε για να φτιάξει τη διάθεση της:
  - Αγάπη και θάνατος! Καλό και κακό! Τι είναι ιερό, τι είναι αμαρτωλό! Είμαστε προορισμένοι να καταλάβουμε!
  Η κοπέλα σηκώθηκε όρθια, τίναξε όλη αυτή τη κολλημένη βρωμιά και τα συντρίμμια.
  Η Αλένκα γρύλισε:
  - Α, θα βάλεις τον Χίτλερ στα κέρατα!
  Και η κοπέλα ταγματάρχη έριξε μια έκρηξη στους πεζούς που προσπαθούσαν να σηκωθούν για να επιτεθούν. Αρκετοί μαχητές που στρατολογήθηκαν μέσω της επιδρομής έπεσαν. Η Αλένκα σκούπισε το βρώμικο πρόσωπό της, τσίμπησε τα μάτια της. Η πολεμίστρια έφτυσε και σταυρώθηκε.
  Άνοιξε ξανά πυρ από πολυβόλα και οι μαχητές έμπαιναν μέσα. Η κοκκινομάλλα Άλλα πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Ο παρών πήδηξε πάνω και χτύπησε τους φασίστες. Δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν.
  Η κοκκινομάλλα τραγούδησε:
  - Υπάρχουν πολλά καλά στον κόσμο, αλλά είναι καλυμμένος με χιόνι!
  Και η κοπέλα άνοιξε πυρ με ένα πολυβόλο, χρησιμοποιώντας μόνο όχι τα χέρια της, αλλά τα επιδέξια δάχτυλά της και τα γυμνά πόδια της.
  Ο Άλα σούταρε με ακρίβεια και ούρλιαξε:
  -Κτύπημα! Κτύπημα! Άλλο ένα χτύπημα! Άλλο ένα χτύπημα και μετά... Ο πανίσχυρος δαίμονας, δώρο του Θεού, παραδίδει uppercut!
  Και με τα χέρια της το κορίτσι πέταξε θραύσματα γυαλιού. Κατέπληξε τους φασίστες και έγραψε στο Twitter:
  - Και για όσους δεν θέλουν να ζήσουν ήσυχα... Τους κάνουμε χαρακίρι!
  Οι Ιάπωνες εμφανίστηκαν πραγματικά. Αυτοί οι στενόμυαλοι μαχητές. Λοιπόν, πώς να μην κάνεις έτσι το χαρακίρι;
  Έχοντας ξεφορτώσει το κλιπ του πολυβόλου, η Άλλα σήκωσε τη χειροβομβίδα με τα γυμνά της δάχτυλα και την πέταξε στον σαμουράι. Έλαβαν ένα δώρο, αρκετούς ακρωτηριασμένους Ιάπωνες, και πέταξαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Η Άλα έβγαλε τη γλώσσα της και μουρμούρισε:
  - Είμαι σούπερ πολεμιστής! Και ο εχθρός σκότωσε τον υπερ!
  Οι Κινέζοι, στρατολογημένοι από τους Ιάπωνες από τις κατεχόμενες περιοχές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας, μπήκαν στη μάχη. Οι Κινέζοι πολεμιστές περπάτησαν άφοβα και τα κορίτσια, έχοντας ρίξει τα οπλοπολυβόλα τους, αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν.
  Μαρία μεταλλικά ξυπόλητα θραύσματα γύψου και γυαλιού. Το ίδιο έκαναν και τα άλλα κορίτσια. Έγινε πολύ δύσκολο.
  Εμφανίστηκε το Shturmlev, μια ισχυρή μηχανή με εκτοξευτή πυραύλων. Ορίστε ένας που θα σας βγάλει - δεν φαίνεται πολύ.
  Ο πρώτος πυροβολισμός βρόντηξε... Η Anyuta, ο Alla και η Matryona πετάχτηκαν από το κύμα έκρηξης, σαν το σιντριβάνι μιας γιγάντιας φάλαινας. Τα κορίτσια πέταξαν αρκετές δεκάδες μέτρα και έπεσαν με τα γυμνά τους πόδια ακριβώς στη φωτιά.
  Τα κορίτσια πήδηξαν από εκεί, ζεμάτισαν και τραγούδησαν. Πιτσίλισαν τα γυμνά τους πέλματα στα κάρβουνα.
  Η Άλα σφύριξε εκνευρισμένη:
  - Τον ταύρο τον βάζουν πρώτα κάτω από το τσεκούρι και μετά τον ψήνουν! Και πρώτα τηγανιστήκαμε, και μετά κάτω από το τσεκούρι!
  Και το κορίτσι της Κομσομόλ γέλασε! Αλλά μετά ένιωσε λύπη. Θυμήθηκα ότι η φίλη της συνελήφθη. Οι Γερμανοί έγδυσαν τη νεαρή κοπέλα και άρχισαν να φέρνουν φωτιά στο γυμνό στήθος της. Τέτοιος τρομερός πόνος. Το κορίτσι ούρλιαζε και το τρυφερό της δέρμα ήταν απανθρακωμένο. Αυτοί είναι οι φασίστες που αποδείχτηκαν φανατικοί. Δεν έκαναν καν ερωτήσεις, και πριν από αυτό άναψαν και φωτιά, κάτω από τα γυμνά πόδια του αιχμάλωτου. Το μέλος της Komsomol, τελικά, δεν άντεξε τα βασανιστήρια και πέθανε από οδυνηρό σοκ.
  Ο Άλλα, θυμούμενος αυτό, χαστούκισε στα αναμμένα κάρβουνα. Η Ματρυόνα όρμησε μπροστά της. Αυτό το κορίτσι του χωριού έχει μαυρισμένο δέρμα και δεν μπορείς να το πάρεις με φυσητήρα. Γιατί όχι ένα κορίτσι σούπερμαν; Η Ματρυόνα βλέπει ένα μπαζούκα με ένα κοχύλι να πέφτει από έναν σκοτωμένο Αμερικανό στρατιώτη. Την σηκώνει με το πόδι του και τη ρίχνει στην αγκαλιά του. Και μπαίνει με όλη του τη δύναμη.
  Η οβίδα πετάει και χτυπά τους αναγκασμένους Κινέζους. Πολλές κραυγές και γκρίνια. Μάζα πτωμάτων. Και κομμένα μέλη.
  Η Ματρυόνα τραγούδησε ένα αρχαίο τραγούδι:
  - Και ο σαμουράι πέταξε στο έδαφος! Υπό την πίεση του χάλυβα και της φωτιάς!
  Τα κορίτσια έτρεξαν τελικά από τα κάρβουνα. Τα χαριτωμένα, γυμνά πόδια τους το κατάλαβαν.
  Η Anyuta, όπως η πιο τρυφερή από αυτές, συσπάστηκε και έτριψε τα γυμνά της πέλματα, προσπαθώντας να ανακουφίσει τη φαγούρα.
  Η Ματρυόνα, που έτρεχε ξυπόλητη στο χιόνι από την παιδική ηλικία, δεν έδωσε σημασία σε ένα τέτοιο ασήμαντο.
  Το κορίτσι ήρωας τραγούδησε:
  - Φανταστείτε ότι βυθιστήκαμε στο φρέσκο γάλα... Η ανταμοιβή είναι αληθινή!
  Και η πολεμίστρια πήρε με το πόδι της ένα σπασμένο και αρκετά βαρύ κομμάτι κεραμίδι. Κρατώντας το σφιχτά με γυμνά, κοριτσίστικα δάχτυλα, το γύρισε και το εκτόξευσε προς τον εχθρό. Τρεις Κινέζοι ήταν θύματα του παρόντος θανάτου• τα κεφάλια τους συνθλίβονταν.
  Ο Άλλα είπε με ένα βλέμμα ικανοποιημένο, πυροβολώντας τον εχθρό:
  - Είμαστε κουλ γυναίκες!
  Η Anyuta τραγούδησε για να ανακουφίσει τη φαγούρα στα καμένα, ή μάλλον καμένα, πόδια της:
  - Υπάρχουν γυναίκες στην Πατρίδα μας,
  Γιατί οδηγούν αεροπλάνο για πλάκα;...
  Για αυτούς η τιμή είναι πιο πολύτιμη από τη ζωή,
  Μπορεί εύκολα να σκοτώσει τον αντίπαλό του!
  
  Γεννήθηκαν για να κερδίσουν
  Για να δοξάσει τη Ρωσία για αιώνες!
  Μετά από όλα, οι προπάππους μας -
  Τους συγκέντρωσα αμέσως στρατό!
  Και η Anyuta άρχισε να σκαρφίζεται από το πολυβόλο. Και το έκανε πολύ μαεστρικά. Για να νιώθουν όλοι ότι πρόκειται για πολεμιστή από τον Θεό! Αν όχι από τον Παντοδύναμο, τότε από τον Άρη σίγουρα!
  Σούταρε και η Αλένκα. Μαζί με τη Μαρία, αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν, μαζεύοντας κλιπ από νεκρούς Αμερικανούς στρατιώτες. Τα κορίτσια έπεσαν ανάσκελα και πυροβόλησαν με τα πόδια τους - έτσι το έκαναν καλύτερα. Και το έκαναν με ακρίβεια. Ένα μείγμα κινεζικών και αφρικανικών στρατευμάτων προχώρησε στα κορίτσια. Και οι πολεμιστές χτυπούσαν.
  Η Αλένκα τραγούδησε:
  - Ο κόσμος δεν είναι σκακιέρα...
  Η Μαρία έπιασε αυτό το πέρασμα, εξοντώνοντας τους κιτρινόμαυρους μισθοφόρους.
  - Και οι αριθμοί δεν είναι στρογγυλό μηδέν!
  Η Αλένκα πρόσθεσε στην κομμένη σειρά των κιτρινόμαυρων:
  - Μας επιτίθεται η μελαγχολία!
  Η Μαρία πυροβόλησε με την ακρίβεια του Ρομπέν των Δασών και κελαηδούσε:
  - Και το άλογο ορμάει στη φωτιά!
  Τα κορίτσια, πυροβολώντας πίσω, υποχώρησαν πίσω από το ναρκοπέδιο. Κινέζοι και Αφρικανοί μαχητές έτρεξαν σε καλούδια. Άρχισαν να εκρήγνυνται, πήδηξαν πάνω, σκίζοντας τους, και έγινε ένα αιματηρό χάος.
  Αρκετά τανκς Panther-2 εμφανίστηκαν σε απόσταση. Πυροβολούν, και φοβούνται να χώσουν τη μύτη τους. Το "Lion"-2 κινείται προς τα εμπρός και επίσης φτύνει φωτιά. Και ιδού η δεξαμενή φλογοβόλων Rhino, με σάλια, με δέσμες φλόγας.
  Αλλά το πιο τρομερό είναι το "Sturmlev". Ο εκτοξευτής πυραύλων του δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορος, αλλά είναι κολασμένος καταστροφικός.
  Η Αλένκα ψιθυρίζει:
  - Ρώσοι, Ρώσοι - όχι ήρεμη μοίρα! Λοιπόν, γιατί χρειαζόμαστε προβλήματα για να είμαστε πιο δυνατοί;
  Πράγματι, πολεμούν μακριά από τη Ρωσία. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι η Βέρμαχτ, έχοντας κατακτήσει τις ΗΠΑ, θα επιστρέψει για να πιέσει την ΕΣΣΔ. Και οι Αμερικανοί είναι τόσο γλυκοί και αγαπητοί στα κορίτσια.
  Η Αλένκα καρφώνει ξανά, τα χτυπήματά της μοιάζουν να κάνουν κολοκύθες και κεφάλια να σκάνε κάτω από τα φτυάρια. Το κορίτσι χτυπιέται στο πόδι από σκάγια. Ένα κόψιμο φουσκώνει στην κνήμη μου. Η καλλονή τσάκισε ένα κόκαλο και κελαηδούσε:
  - Όχι, ο άγρυπνος δεν θα σβήσει,
  Το βλέμμα ενός γερακιού, ενός αετού...
  Η φωνή του λαού είναι ξεκάθαρη -
  Ο ψίθυρος θα συντρίψει το φίδι!
  
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει,
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Και ο Ήλιος θα λάμψει -
  Το μονοπάτι που φωτίζει τον κομμουνισμό!
  Εκείνη τη στιγμή, η Matryona, με όλη της τη δύναμη, πέταξε μια χειροβομβίδα στο Shturmlev. Και τα σοβιετικά κορίτσια ήταν τελικά τυχερά. Το θωρακισμένο καπάκι έπεσε πίσω, το σοβιετικό δώρο πέταξε κατευθείαν στο φαρδύ βαρέλι. Για ένα δευτερόλεπτο όλα πάγωσαν. Και μετά έσκασε. Ήταν σαν να είχε ρίξει ατομική βόμβα. Και τα γερμανικά τανκς σκορπίστηκαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Οι Ναζί πίεσαν. Έγινε μια μαζική επίθεση κυριολεκτικά σε όλα τα μέτωπα. Ναι, έχουν μαζευτεί κόκκινα σύννεφα πάνω από την Αμερική. Και κυριολεκτικά βρόντηξε και καταιγίστηκε.
  Τα αμερικανικά στρατεύματα εκδιώχθηκαν από την Ονδούρα στα τέλη Φεβρουαρίου και στις αρχές Μαρτίου. Οι μάχες μεταφέρθηκαν στο νότιο Μεξικό. Τα διάσημα τέσσερα κορίτσια αντικατέστησαν το τανκ με την τελευταία τροποποίηση του Ε-50. Το μηχάνημα είναι όντως υπερσύγχρονο, ελεγχόμενο από joysticks, σχετικά ελαφρύ στους 65 τόνους με κινητήρα 1550 ίππων.
  Η μετωπική θωράκιση είναι 250 mm, η πλαϊνή θωράκιση είναι 170, και μάλιστα σε σημαντική γωνία. Αλλά εξαιτίας αυτού, είναι λίγο στριμωγμένο για τα κορίτσια στη δεξαμενή. Δεν είναι τόσο άνετο εδώ όσο στο "Tiger"-2, αλλά το αυτοκίνητο έχει γίνει πιο συμπαγές, ειδικά η διάταξη. Αλλά τώρα τα αμερικανικά τανκς δεν μπορούν να διεισδύσουν στο τανκ, ακόμη και όταν πυροβολούν στο πλάι σε εμβέλεια. Μια τέτοια προστασία μπορεί να αντέξει μια βολή IS-2.
  Τα κορίτσια είναι χαρούμενα και το αυτοκίνητο πάει αρκετά γρήγορα. Η Gerda, πατώντας τα κουμπιά του joystick, λέει:
  - Αυτό είναι ένα μηχάνημα! Πραγματικά αριστούργημα!
  Η Σάρλοτ απαντά λέγοντας:
  - Τα πλαϊνά είναι πολύ κεκλιμένα και η καταπακτή είναι στενή, δεν υπάρχει σχεδόν καμία κορυφή. Δεν μπορείτε να σπάσετε ένα τέτοιο μηχάνημα, αλλά δεν είναι άνετο!
  Η Γκέρντα παρατήρησε με ενθουσιασμό:
  - Μα είναι αποτελεσματικό! Και εντελώς αδιαπέραστο!
  Η Μάγδα απάντησε χαμογελώντας:
  - Όπως βλέπουμε, ο Θεός προστατεύει τη Γερμανία!
  Η Χριστίνα γέλασε και απάντησε:
  - Κερδίζουμε νίκες μόνοι μας! Και αυτή είναι η ουσία της στρατηγικής μας!
  Η Γκέρντα παρατήρησε με ενθουσιασμό:
  - Μέχρι πρόσφατα, το τανκ Lion μας φαινόταν το όριο της τελειότητας. Και τώρα το αυτοκίνητο είναι είκοσι πέντε τόνους ελαφρύτερο, ανώτερο από το Lion σε οπλισμό, θωράκιση και κυρίως σε επιδόσεις οδήγησης. Άρα η Αμερική δεν μπορεί να μας σπάσει!
  Η Σάρλοτ ξέσπασε σε γέλια και είπε:
  - Μην το σπάσεις! Θα τους σπάσουμε όλους μόνοι μας!
  Ένας Σέρμαν εμφανίστηκε στο στόχαστρο της Μάγδας. Το κορίτσι έστειλε το βλήμα κατευθείαν στον στόχο. Χωρίστε το αυτοκίνητο.
  Ωστόσο, πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι Αμερικανοί υστερούν αισθητά στην κατασκευή δεξαμενών. Το Sherman σαφώς δεν είναι στο ίδιο επίπεδο στη μάχη και το Pershing είναι ελαφρώς καλύτερο. Επιπλέον, οι Pershings εμφανίστηκαν στη σειρά μόνο στις αρχές του 1945 και οι παράμετροί τους είναι παρόμοιες με το πρώιμο μοντέλο Panther. Το Ε-50 διεισδύει στους Αμερικανούς σε απόσταση μεγαλύτερη των πέντε χιλιομέτρων.
  Τα κορίτσια είναι πολύ περήφανα για τέτοια υπεροχή του όπλου τους. Και σφυρίζουν τραγούδια.
  Η Μάγδα πυροβολεί ξανά, διεισδύει, αυτή τη φορά ο θωρακισμένος Σέρμαν και τιτιβίζει:
  - Κλωτσήσαμε την μπάλα και τρέξαμε σε καλπασμό!
  Ακόμη και οι οθόνες του Sherman δεν βοήθησαν. Και το γερμανικό τανκ είναι καθ' οδόν. Συντρίβει πεζούς με ίχνη κάμπιας. Κορίτσια σφυρίζουν τραγούδια σε φυσαρμόνικες. Πιτσιλίσματα αίματος κάτω από τους κυλίνδρους. Το τανκ κινείται αρκετά γρήγορα, τα ίχνη του είναι πιο εξελιγμένα και βατά, ενώ είναι σχετικά ελαφρύ.
  Τα κορίτσια σφυρίζουν... Η Γκέρντα παρατηρεί:
  - Το Μεξικό είναι η τελευταία χώρα στο δρόμο προς τις ΗΠΑ. Έχουμε ήδη πάρει τόσα διαφορετικά κεφαλαία. Και κατέκτησαν τόσες χώρες! Ξεκινήσαμε, την πρώτη κατάκτηση από την Αυστρία και τώρα μετακομίζουμε στην Πόλη του Μεξικού! Η στρατιωτική μας εταιρεία είναι μια ένδοξη εταιρεία!
  Η Χριστίνα απάντησε λογικά:
  - Καταρχήν είμαστε ανώτεροι από τους αντιπάλους μας σε οργάνωση. Μια μικρή χώρα είναι η Γερμανία. Οι Γερμανοί είναι ο πιο πειθαρχημένος και πιο οργανωμένος λαός στον κόσμο. Συν το ολοκληρωτικό εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς. Κάτι που μας πρόσθεσε επίσης δύναμη και δομή. - Η κοπέλα πέρασε το γυμνό της πόδι κατά μήκος της κραματοποιημένης πλαϊνής πανοπλίας της γάστρας και συνέχισε. - Μετά τα λαμπρά ταλέντα των διοικητών μας και πρώτα απ" όλα του Χίτλερ. Νικήσαμε κομμάτι- κομμάτι τους αντιπάλους μας. Και τότε αποκτήσαμε την καλύτερη τεχνολογία στον κόσμο. Τώρα λοιπόν μας περιμένει ο θρίαμβος! Και το Τρίτο Ράιχ ανοίγει τα φτερά του στον κόσμο!
  Η Σάρλοτ ορθολογικά παρατήρησε:
  - Το χειρότερο ήταν τον χειμώνα του '42. Ηττηθήκαμε στην Αφρική και κοντά στη Μόσχα. Έφυγαν από το Tikhvin και το Rostov-on-Don. Και ακόμη και το Χάρκοβο καταλήφθηκε από τους Σοβιετικούς. Και οι Ηνωμένες Πολιτείες μπήκαν στον πόλεμο εναντίον μας. Φαινόταν τότε ότι η ζυγαριά δεν είχε κουνηθεί υπέρ μας και μια άβυσσος φαινόταν μπροστά. Όμως η άνοιξη μας έφερε νέες νίκες. Και από τότε όλα πήγαν υπέρ μας!
  Η Μάγδα πυροβόλησε. Κατέρριψε ένα αμερικανικό όπλο και κελαηδούσε:
  - Αλλά και πάλι, χωρίς την παρέμβαση ανώτερων δυνάμεων, ο στρατός μας δεν θα μπορούσε να πετύχει τέτοια επιτυχία! Νικώντας τους ανώτερους εχθρούς! Αυτό είναι το δεξί χέρι του Θεού!
  
  Η Γκέρντα γέλασε και απάντησε:
  - Συμφωνώ ότι είναι του Θεού! Όχι όμως ο Θεός: ο Αβραάμ, ο Ισαάκ και ο Ιακώβ! Και προφανώς ο Άριος, ένας και Παντοδύναμος Θεός! Αυτός που δημιούργησε το σύμπαν και διάλεξε τους Γερμανούς για λαό του!
  Η Σάρλοτ έγνεψε καταφατικά και επιβεβαίωσε:
  - Ασφαλώς! Ο Θεός του Ισαάκ δεν είναι ο Θεός μας! Και αν οι Εβραίοι ήταν αληθινά ο λαός του Θεού, δεν θα είχαμε κερδίσει! Αν ναι, τότε η Βίβλος Μάγδα σας είναι ψέμα! Και ήρθε η ώρα να εγκαταλείψετε τον Χριστιανισμό υπέρ του Άριου μονοθεϊσμού!
  Τα λόγια της Σάρλοτ ακούγονταν σαν πυρά πολυβόλου.
  Η Χριστίνα πρόσθεσε:
  - Και μυρίζει προδοσία να είσαι χριστιανός. Τελικά, αποδεικνύεται ότι είστε για ειρηνισμό - σας χτυπούν στο δεξί μάγουλο, στρίψτε αριστερά!
  Η Gerda θεώρησε απαραίτητο να προσθέσει:
  -Και νομίζεις ότι η σωτηρία έρχεται από τους Εβραίους! Και αυτό γενικά μοιάζει με προδοσία!
  Η Μάγδα απάντησε δειλά:
  - Δεν νομιζω! Η γνώμη μου: Ο Θεός είναι μόνος! Ούτε Εβραίος ούτε Άριος!
  Η Σάρλοτ γάβγισε πίσω:
  -Πώς δεν είναι αυτό Άριο! Μόνο άρια και τίποτα λιγότερο!
  Η Γκέρντα πρόσθεσε συμβιβαστικά:
  - Και επίσης τεχνολογία! Από εδώ ξεκινήσαμε; Τον Σεπτέμβριο του 1939 είχαν μόνο έξι μεραρχίες αρμάτων μάχης. Και σχεδόν όλες οι δεξαμενές είναι ελαφριές, λιγότερο από είκοσι τόνους. Τώρα δεν ξέρω πόσα τμήματα έχουμε, αλλά οδηγούμε το καλύτερο τανκ στον κόσμο. Το όχημά μας δεν έχει όμοιο σε οπλισμό, θωράκιση, οδηγική απόδοση και ταυτόχρονα δεν είναι απαγορευτικό σε βάρος.
  Θυμάμαι τις δοκιμές του πρώτου "Τίγρη", μετά στα γενέθλια του Χίτλερ στις 20 Απριλίου 1042.
  Το κορίτσι σταμάτησε και, παίρνοντας μια ανάσα, συνέχισε.
  - Τότε το Tiger ήταν ήδη το καλύτερο τανκ στον κόσμο. Όμως η οδηγική του απόδοση δεν μπορεί να θεωρηθεί ικανοποιητική. Αλλά το όπλο έδωσε μια καλή μάχη και η πανοπλία ήταν αρκετά κατάλληλη για εκείνη τη στιγμή. Και η ίδια η δεξαμενή γύρισε καλά, πράγμα που αντιστάθμισε τη χαμηλή ταχύτητα περιστροφής του πυργίσκου!
  Και το 1940 ήμασταν κατώτεροι από τη Γαλλία και τη Βρετανία ως προς την ποιότητα των αρμάτων και την ποσότητα τους. Αλλά κερδίσαμε! Το 1941, η ΕΣΣΔ είχε καλύτερα άρματα μάχης T-34 και KV από τα δικά μας, και αρκετές φορές περισσότερα οχήματα! Αλλά και πάλι κερδίσαμε! Και η ηθική είναι τεχνολογία και λόγος! Και το πνεύμα είναι σημαντικό!
  Η Χριστίνα σημείωσε, τρίβοντας τη γυμνή της φτέρνα στο πεντάλ:
  - Αν κερδίσαμε με τα χειρότερα τανκς, τότε θα κερδίσουμε τώρα! Φυσικά, στην αρχή ήμασταν λιγότεροι από εχθρούς. Τώρα μαζέψαμε μια ορδή! Τι μπορεί να μας εμποδίσει να κερδίσουμε;
  Η Γκέρντα απάντησε χαμογελώντας:
  - Νομίζω ότι οι κύριες δυσκολίες είναι πίσω μας! Έχουμε ακόμη και νούμερα τώρα
  Υπέρβαρος. Δεν νομίζω ότι η εταιρεία θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα έναντι των ΗΠΑ.
  Η Charlotte λογικά σημείωσε:
  - Δεν πιστεύω ότι η Αμερική θα έχει κάτι εναντίον μας! Το Sherman της είναι απλώς τροφή για κανόνια και το Pershing της είναι ελαφρώς καλύτερο. Ενώ είναι εναντίον του τανκ μας, δεν έχουν όπλα!
  Η Gerda θεώρησε απαραίτητο να προσθέσει:
  - Και στην αεροπορία τζετ δεν έχουν με τίποτα να καλύψουν τα γεράκια μας. Επιπλέον, έχοντας τόσους σκλάβους, δεν είμαστε κατώτεροι σε αριθμό από τους Γιάνκηδες!
  Η Χριστίνα συμφώνησε με αυτό:
  - Έχουμε εξοπλισμό από όλη την Ευρώπη και μέρος της ΕΣΣΔ. Και οι εργαζόμενοι αποτελούν τον μισό κόσμο! Έχουμε αλλάξει τα εργοστάσιά μας σε λειτουργία τριών βάρδιων και χτίζουμε νέα εργοστάσια! Οι Αμερικάνοι δεν θα μπορέσουν να μας δώσουν ασύμμετρη απάντηση λόγω ποσότητας. Δεν έχουν τόσο μεγάλο αριθμό εργαζομένων!
  Η Σάρλοτ γέλασε και κίνησε το γόνατό της στην καρέκλα, γουργουρίζοντας:
  - Δεν θα έχουν συμμετρία! - Το κορίτσι πυροβόλησε τον Γκραντ και πρόσθεσε. - Και αν αρχίσει να παράγεται εξοπλισμός, θα είναι μόνο για εμάς να κερδίσουμε λογαριασμούς μάχης!
  Η Μάγδα παρατήρησε δειλά:
  - Μα όταν η ζωή... Δηλαδή, η ζωή σε διδάσκει ότι δεν πρέπει να χαλαρώνεις την αποφασιστική στιγμή!
  Η Γκέρντα συμφώνησε με αυτό, και γυρίζοντας το μοχλό με τα γυμνά της δάχτυλα, γουργούρισε:
  - Και μένουμε σε εγρήγορση μέχρι τέλους!
  Η Σάρλοτ τράβηξε τους σμιλευμένους κοιλιακούς της και υπενθύμισε:
  - Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο... Από το σεμνό T-1 στο γιγάντιο E-200. Και αυτοί είναι φυσικά τα ορόσημα της ηρωικής εκστρατείας! Με τον ίδιο τρόπο, η δεξαμενή μας δεν θα πάει ποτέ χαμένη!
  Τελικά, τα κορίτσια συνάντησαν μια ολόκληρη ντουζίνα αμερικανικά τανκς. Οκτώ Sherman, δύο Grants και δύο Pershing. Το τελευταίο αυτοκίνητο είχε χαμηλότερη σιλουέτα και δεν ήταν τόσο ευδιάκριτο. Είναι πιο εύκολο να χτυπήσεις ένα ψηλό τανκ. Τα κορίτσια πυροβολούσαν εναλλάξ. Είναι όλα ακριβή και έχουν εξαιρετικές αντιδράσεις. Καρυκευμένο και εκπαιδευμένο. Έχοντας περάσει ένα σημαντικό μέρος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και επισκέφθηκε διάφορες χώρες του κόσμου. Αυτά είναι πραγματικά κορυφαία κορίτσια.
  Και οι Σέρμαν άρχισαν να εκρήγνυνται πρώτοι. Και η απόσταση είναι πάνω από πέντε χιλιόμετρα. Οι Αμερικανοί ακόμα δεν μπορούν να πάρουν το αυτοκίνητό τους.
  Κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, η Gerda σημείωσε:
  - Το όπλο μας είναι βέλτιστο! Διαπερνά τα πάντα από πραγματική απόσταση μάχης, και έχει αρκετά μεγάλη προσφορά οβίδων. Το 128mm θα είναι χειρότερο.
  Η Μάγδα συμφώνησε με αυτό. Αφού πυροβόλησε και έσπασε τον Σέρμαν, το κορίτσι είπε:
  - Η προσφορά κελυφών για αυτό το διαμέτρημα είναι μικρότερη. Αλλά κατ 'αρχήν, τα όπλα των 88 mm δεν είναι καθόλου άσχημα!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε και παρενέβη:
  - Εξαρτάται τι!
  Η Γκέρντα γάβγισε δυνατά:
  - Και αυτός ο "Σέρμαν" και ο "Πάνθηρας" θα το πάρουν. Νομίζω ότι ένα κανόνι 75 χιλιοστών με μακρύ κορμό θα μπορούσε να τα είχε κόψει!
  Η Χριστίνα πυροβόλησε χρησιμοποιώντας το γυμνό της πόδι και γρύλισε:
  - Ναι, και η προσφορά των οβίδων θα ήταν μεγαλύτερη!
  Πυροβόλησε και η Μάγδα, πατώντας το joystick με τα γυμνά της δάχτυλα. Ο τελευταίος Σέρμαν είναι ένας γάιδαρος. Το επόμενο λάκτισμα μεταφέρθηκε στους Grandees. Αυτό το τανκ είναι ήδη τόσο ξεπερασμένο, και ακόμη χειρότερο θωρακισμένο από το Sherman. Ωστόσο, η Αμερική είχε αρχικά πολύ χειρότερη κατάσταση με τα τανκς από τη Γερμανία. Το 1940, οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν μόνο 502 άρματα μάχης και πολλά από αυτά ήταν ξεπερασμένα. Αλλά ήδη το 1941, οι Αμερικανοί παρήγαγαν περισσότερες από τρεις χιλιάδες δεξαμενές. Και εμφανίστηκε ο Σέρμαν. Τι μπορείτε να πείτε για αυτό το αυτοκίνητο; Όσον αφορά τη μετωπική θωράκιση, ήταν ακόμη και ελαφρώς ανώτερο από το T-34-76 και ήταν ελαφρώς κατώτερο στην καταστροφική δύναμη του όπλου. Ναι, και σε επιδόσεις οδήγησης. Αλλά τα οπτικά και η ορατότητα είναι πολύ καλύτερα από τα σοβιετικά.
  Στη συνέχεια εμφανίστηκε το Sherman M 4 το 1944. Το τανκ ήταν συγκρίσιμο σε θωράκιση και οπλισμό με το T-34-85 και κάπως κατώτερο από το απλό Panther και πολύ σημαντικά από το Panther 2. Ακόμη αργότερα, εμφανίστηκε το Sherman Firefly, με ένα μακρύτερο όπλο των 17 λιβρών. Αυτό το άρμα ήταν ανώτερο από το σοβιετικό T-34-85 σε οπλισμό, αλλά δεν ήταν πολύ δημοφιλές.
  Υπήρχε επίσης μια θωρακισμένη τροποποίηση του Sherman με χειρότερες επιδόσεις οδήγησης, πιο βαρύ, αλλά με θωράκιση 152 χλστ. Αλλά δεν είναι επίσης το πιο διαδεδομένο. Μέχρι στιγμής, οι Γερμανίδες έχουν συναντήσει μόνο τυπικά M4.
  Αλλά τα Grands τελείωσαν και τώρα υπάρχει ένα σχετικά νέο τανκ Pershing.
  Η Gerda πρότεινε:
  - Ας έρθουμε λίγο πιο κοντά. Η πανοπλία αυτού του τέρατος θα μπορούσε να είναι πιο χοντρή!
  Η Σάρλοτ έκανε ένα πρόσωπο περιφρονητικό:
  - Μην ανησυχείς! Είναι μόλις 102 χιλιοστά. Το αυτοκίνητο ζυγίζει σαράντα δύο τόνους, αλλά άφησε δυνατό τον Σέρμαν!
  Η Γκέρντα γέλασε και πρότεινε:
  - Τότε ας πυροβολήσουμε!
  Η Μάγδα άπλωσε το πελεκημένο, γυμνό πόδι της. Πόσες διαφορετικές αιχμηρές, φραγκόσυκες πέτρες, καυτή άμμος της ερήμου, αγκάθια της ζούγκλας και χιόνια της Ρωσίας γνώρισαν τα γυμνά, ελαστικά, χαριτωμένα πέλματά της. Με μακριά, ομοιόμορφα δάχτυλα με μαργαριταρένια νύχια, πάτησε το κουμπί του joystick.
  Και εκτόξευσε ένα διατρητικό βλήμα με πυρήνα ουρανίου. Και κελαηδούσε με ένα χαμόγελο:
  - Να 'ναι φως για σένα!
  Το πυροβόλο των 105 χλστ. έχει τεράστια καταστροφική δύναμη. Και το Pershing έχασε τον μισό πυργίσκο του.
  Η Γκέρντα κούνησε το ψηλό, σφιχτό στήθος της και παρατήρησε:
  - Αλίμονο, ο "Τίγρης" δεν μπορούσε να το κάνει αυτό! Δεν είχε αρκετή δύναμη διάτρησης! Αλλά και πάλι, είναι καλύτερο από το Sherman.
  Η Μάγδα είπε δύσπιστα:
  - Εξαρτάται. Εάν βάλετε οθόνες στο Firefly, δεν θα είναι χειρότερο από το Tiger, και ακόμη καλύτερα προστατευμένο από το μέτωπο!
  Η Γκέρντα κούνησε θυμωμένα το κεφάλι της με το πόδι της. Πυροβολήθηκε στο τανκ. Και αφού τελείωσε το τελευταίο Pershing πρόσθεσε:
  - Ο "Τίγρης" μας είναι ακόμα πιο ακριβός από όλες αυτές τις δυτικές εξωτικές και ρωσικές διαστροφές. Πιστεύω στη νίκη μας, ακόμα και με άρματα μάχης T-4, ας είναι!
  Τα κορίτσια χτυπούσαν δώδεκα αυτοκίνητα σαν σπόροι. Δεν τους πυροβόλησαν καν. Η απόσταση είναι πολύ μεγάλη για τα αμερικανικά όπλα.
  Τα κορίτσια οδηγούν και γελούν. Καλό τους.
  Η Σάρλοτ ξαναρχίζει το γνωστό όργανο:
  - Όχι, Μάγδα! Πρέπει να απαρνηθείτε τον Χριστιανισμό μια για πάντα. Διαφορετικά θα είσαι εν δυνάμει προδότης!
  Η κοπέλα με τα χρυσά μαλλιά αντιτάχθηκε:
  - Οχι! Είμαι αφοσιωμένος στο Τρίτο Ράιχ, αλλά δεν θα απαρνηθώ ούτε τον Ιησού Χριστό!
  Η Γκέρντα χτύπησε το όμορφο, μυώδες πόδι της στην πανοπλία με τη γυμνή της σόλα και παρατήρησε:
  -Μα δεν πρέπει κανείς να απαρνηθεί τον Χριστό! Απλά πρέπει να παραδεχτείς ότι ήταν Γερμανός κατά σάρκα και όχι Εβραίος και όλα θα πάνε καλά!
  Η Μάγδα απάντησε χαμογελώντας:
  - Γερμανικά... Τι γίνεται όμως με τη μαρτυρία της Βίβλου;
  Η Γκέρντα είπε σκληρά:
  - Τότε παίρνεις τη Βίβλο! Αν υπάρχει το Mine Cafe!
  Η Μάγδα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της:
  - Το Main Kaf δεν είναι Θεϊκή αποκάλυψη. Και η δουλειά ενός ατόμου, έστω και εξαιρετικού! Πιστεύω σε αυτό που προέρχεται από τον Θεό!
  Τότε όλοι οι πολεμιστές φώναξαν από κοινού:
  - Ο Θεός μας είναι ο Αδόλφος Χίτλερ!
  Η Μάγδα απάντησε γενναία:
  - Αλλά δεν ήταν ο Χίτλερ που κατέκτησε και δημιούργησε το σύμπαν!
  Η Γκέρντα χτύπησε θυμωμένη την πανοπλία με τη στρογγυλή φτέρνα της και είπε:
  - Και αυτό δεν το συζητάμε πια! Ο χρόνος θα δείξει ποιος δημιούργησε το σύμπαν!
  Η Σαρλότ πρότεινε:
  - Ας κάνουμε κορίτσια καλύτερα την ερώτηση - τι θα κάνουμε μετά τον πόλεμο;
  Η Χριστίνα χαμογέλασε και της πρότεινε:
  - Ας ασχοληθούμε! Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε!
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά με το κατάλευκο κεφάλι της:
  - Φυσικά, στις επιχειρήσεις! Ή μήπως θα παίξουμε σε μια ταινία;
  Η Μάγδα χαμογέλασε και της πρότεινε:
  - Και τι? Αυτή είναι μια καλή συνέχεια καριέρας! Τελικά, οι ταινίες είναι υπέροχες!
  Η Γκέρντα χαμογέλασε, πέρασε το χέρι της πάνω από τους σμιλεμένους κοιλιακούς της και παρατήρησε:
  - Ποιον θα έπαιζες; Άντζελα ή τι;
  Η Μάγδα είπε με ένα σιχαμένο βλέμμα:
  - Γιατί όχι? Άλλωστε έχω τη σωστή εμφάνιση. Θα έλεγα σε όλους τους πιστούς για τον Ιησού Χριστό! Αυτό θα ήταν σωτήριο!
  Η Γκέρντα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της και εξήγησε:
  - Στη νέα άρια θρησκεία δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως η σωτηρία. Στην πραγματικότητα, η ουσία της εντολής στον Άρειο είναι να υπηρετήσει το Ράιχ. Και τα υπόλοιπα - υπακούστε στους Άριους! Δεν σωζόμαστε λοιπόν, αλλά κατακτάμε!
  Η Χριστίνα είναι ένα κορίτσι με χάλκινα μαλλιά, αλλά με μια νότα κίτρινου, επιβεβαίωσε:
  - Ναι, κυβερνάμε και κατακτάμε! Σε αυτόν τον κόσμο είμαστε στα στρατεύματα του Τρίτου Ράιχ. Σε αυτό θα έχουμε δικό μας στρατό. Και θα κατακτήσουμε άλλα σύμπαντα. Όλα σε αυτόν τον κόσμο είναι σχετικά... Νομίζω ότι θα γίνει πόλεμος, και γλέντια, και κτήματα! Ένας συνδυασμός απόλαυσης του κόσμου και ενός συναρπαστικού παιχνιδιού πολέμου!
  Η Σάρλοτ, ένα κορίτσι με χάλκινα κόκκινα μαλλιά, έγνεψε καταφατικά:
  - Ασφαλώς! Γιατί μια αληθινά ήρεμη ζωή είναι μάλλον βαρετή... Έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ να τσακώνουμε που μας έχει γίνει ψωμί!
  Η Γκέρντα διόρθωσε τον σύντροφό της:
  - Περισσότερο σαν αέρας! Ή νερό ανακατεμένο με γλυκό κρασί!
  Η Μάγδα είπε λυπημένη:
  - Κρίμα... Καμιά φορά με κυριεύει ένα κύμα τύψεων. Άλλωστε, το να σκοτώνεις άλλους είναι κακό. Προκαλούμε πόνο και βάσανα! Τι, παιδιά χωρίς πατέρα!
  Η Γκέρντα κούνησε το κεφάλι της, παρατηρώντας:
  - Όλοι παίρνουμε ρίσκα! Αλλά παρηγορήστε τον εαυτό σας! Ο άνθρωπος είναι ακόμα θνητός! Και αν το καλοσκεφτείς, είναι όντως τόσο σημαντικά τριάντα με σαράντα χρόνια στην κλίμακα της αιωνιότητας; Και αιώνια ζωή!
  Η Μάγδα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Λοιπόν, αν το δεις φιλοσοφικά, τότε είναι έτσι... Αλλά στην πραγματικότητα, αυτό δεν διευκολύνει καθόλου τα μικρά παιδιά!
  Η Σάρλοτ κούνησε τα χάλκινα μαλλιά της και σφύριξε:
  - Φανταστείτε ότι είναι υπάνθρωποι! Μόνο ζώα και θα νιώσετε καλύτερα!
  Η Μάγδα, τινάζοντας ένα δάκρυ από τις βλεφαρίδες της, απάντησε:
  - Μα λυπάσαι και τα ζώα! Ε... σε τι κόσμο ζούμε! Όλα είναι απλά ανελέητα! Και ο θάνατος κυβερνά το πετεινό!
  Η Σάρλοτ είπε με έμφαση, γράφοντας καθώς προχωρούσε:
  Αφήστε ποτάμια αίματος
  Ροή σε όλη τη Γη
  Αφήστε τους να στενάζουν από τον πόνο -
  Φωτιές παντού!
  Και αφήστε το κακό θάνατο
  Μια εξαγριωμένη μπάλα κυβερνά,
  Όλοι πρέπει να πεθάνετε
  Ο Σατανάς σας κάλεσε να λογοδοτήσετε!
  Αφήστε τον ανεμοστρόβιλο να καταβροχθίσει
  Η ροή των ανθρώπινων σωμάτων...
  Ο πλανήτης υποφέρει -
  Το χάος βασιλεύει!
  Η Γκέρντα διέκοψε τον σύντροφό του, καλύπτοντας το κόκκινο στόμα της με το γυμνό του πόδι. Ο ξανθός εξολοθρευτής αναφώνησε:
  - Λοιπόν, γιατί να είσαι τόσο απαισιόδοξος! Ο πόλεμος θα τελειώσει και ο πλανήτης θα ανθίσει σαν κήπος. Νομίζω ότι έχει ήδη μείνει λίγο. Αμερική σημαίνει άλλους έξι μήνες ή το πολύ ένα χρόνο. Τότε θα συντρίψουμε τη Ρωσία και θα μείνει μόνο η Ιαπωνία. Αλλά αυτό είναι ένα βραχύβιο θέμα για εμάς. Το πολύ σε τρία χρόνια θα σταματήσουν όλοι οι πόλεμοι... Και οι άνθρωποι δεν θα σκοτωθούν ποτέ ξανά!
  Η Χριστίνα ξεκαθάρισε:
  - Τουλάχιστον στον πόλεμο... Νομίζω ότι θα έρθει η στιγμή, πολύ σύντομα, που θα μείνει μόνο μία αυτοκρατορία στον κόσμο. Και τότε, σε κάθε περίπτωση, δεν θα γίνουν πόλεμοι. Και νομίζω ότι χάρη στην ανάπτυξη της γεωργίας και την ιδανική γερμανική οργάνωση, η πείνα θα εξαφανιστεί σε λίγα χρόνια. Τότε θα κατασκευαστούν κατοικίες για όλους. - Το κορίτσι με τα χάλκινα μαλλιά και τη μυώδη, λεπτή και άψογη σιλουέτα μίλησε με ενθουσιασμό. "Τότε θα αναπτυχθεί η ιατρική και η ασθένεια θα εξαλειφθεί". Θα πετάξουμε στο διάστημα, θα εγκατασταθούμε σε διαφορετικούς κόσμους. Ας νικήσουμε τα γηρατειά. Όλοι οι άνθρωποι θα είναι νέοι και όμορφοι, σαν ξωτικά των παραμυθιών. Ή ίσως μας περιμένουν νέοι πόλεμοι στο διάστημα. Τόσο έναστρο με τρίχειρες εξωγήινους. Και θα αγωνιστούμε με τόλμη για τις ιδέες του φασισμού σε όλη την οικουμένη!
  Η Σάρλοτ τραγούδησε με ένα λαμπερό χαμόγελο στα χείλη της:
  - Θα παλέψουμε για ένα φωτεινό αύριο... Ας φιληθούμε!
  Η Μάγδα είπε πιο αισιόδοξα:
  - Αλλά είναι καλύτερα έτσι! Όχι αιώνιους πολέμους, αλλά ειρηνική δημιουργία!
  Εκείνη τη στιγμή το αυτοκίνητο πέρασε πάνω από νάρκη. Η δεξαμενή τινάχτηκε. Ο κύλινδρος έσκασε και το αυτοκίνητο επιβράδυνε λίγο. Η Γκέρντα κάλεσε την ομάδα επισκευής στο ραδιόφωνο. Η ζημιά δεν στέρησε από το ρεζερβουάρ τα οδηγικά χαρακτηριστικά του, αλλά μείωσε κάπως την ταχύτητά του. Επομένως, ο κύλινδρος πρέπει να αντικατασταθεί γρήγορα. Εδώ η διάταξη της ανάρτησης είναι διαφορετική - πιο βολική για επισκευές από τη διάταξη σκακιέρας που είναι τυπική για τις Τίγρες και τους Πάνθηρες.
  Επιπλέον, τα κορίτσια απολάμβαναν να τεντώνουν τα πόδια τους στη ζούγκλα. Γιατί να μην κολυμπήσετε στο ποτάμι. Η δεξαμενή, φυσικά, είναι ένα ζεστό μέρος, ακόμη και το κλιματιστικό δεν μπορεί να αντεπεξέλθει. Είναι ακόμα το νότιο Μεξικό - οι τροπικές περιοχές, και έχει αρκετά ζέστη τον Μάρτιο. Αλλά γενικά ο καιρός είναι παραδεισένιος.
  Το ποτάμι ήταν κοντά και τα κορίτσια βυθίστηκαν σε αυτό. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε τους κροκόδειλους. Εδώ διεξάγεται πόλεμος και όλα τα ζωντανά πλάσματα έχουν φύγει εδώ και πολύ καιρό. Το νερό είναι ζεστό και ευχάριστο για κολύμπι. Τα κορίτσια κολύμπησαν και, ενώ η Γκέρντα θαύμαζε τις ακτές της ζούγκλας, παρατήρησε:
  -Παρόλα αυτά, ο κόσμος μας δεν είναι χωρίς τη γοητεία του! Μάλλον καλό θα ήταν να γίνουμε αθάνατος σαν ορεινός, και να ζήσουμε μαζί με την ανθρωπότητα, παρατηρώντας την εξέλιξή της. Και πετάξτε στο διάστημα!
  Η Χριστίνα έγνεψε λέγοντας σοβαρά:
  - Παράδεισος χωρίς αμαρτία, εξαιρετικά βαρετός... Δεν μπορείτε να χάσετε μια περιουσία σε ένα καζίνο, ή ακόμα καλύτερα, να κερδίσετε ή να κυνηγήσετε. Και ο πόλεμος είναι συναρπαστικός...
  Η Σαρλότ πρότεινε:
  - Νομίζω ότι σύντομα θα εφεύρουν παιχνίδια που μπορούν να απεικονιστούν στην οθόνη - τέτοιοι είναι οι στρατιωτικοί!
  Η Μάγδα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Πρέπει να καταστρέψεις τα πάντα!
  Η Χριστίνα το πήρε και τραγούδησε:
  - Η καταστροφή είναι πάθος... Δεν έχει σημασία τι είδους δύναμη!
  Η Γκέρντα, συριγόμενη και ρουθουνίζοντας, τραγούδησε:
  - Θέλω να δω το κενό μπροστά μου! Σε αυτό θα χτίσω το κάστρο μου, το όνειρό μου!
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε και πρότεινε:
  - Όχι, είναι σίγουρα υπέροχο να πολεμάς! Αλλά είναι ακόμα καλύτερο να κερδίζεις!
  Η Χριστίνα αναφώνησε ψηλά στα πνευμόνια της:
  - Το ίδιο το δεξί χέρι του ουρανού βοηθά τη Γερμανία. Η Άρια πίστη μας, ο μοναδικός μας μονοθεϊσμός! Και ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!
  Η Γκέρντα έριξε νερό και απάντησε:
  - Ναι, γίναμε πιο δυνατοί! Είναι κρίμα που συναντήσαμε αντιαρματική νάρκη.
  Η Χριστίνα είπε σκεφτική:
  - Πώς να προστατέψετε τις κάμπιες;
  Η Γκέρντα ανασήκωσε τους μυώδεις ώμους της:
  - Δεν ξέρω...
  Η Σάρλοτ ορθολογικά παρατήρησε:
  - Προστατεύονται από κοχύλια με ασπίδες, και από νάρκες... Εκτός αν είναι από πιο χοντρές για να μη σκίζονται!
  Η Γκέρντα κούνησε το κεφάλι της:
  - Τότε η απόδοση οδήγησης θα μειωθεί λόγω της αύξησης του βάρους. Αν μπορούσαμε να κάνουμε το τανκ να πετάξει!
  Η Μάγδα επιβεβαίωσε:
  - Αυτό είναι! Για να επιπλέει η δεξαμενή στον αέρα και να μην πέσει! Και έφτασε σε ταχύτητες πεντακοσίων μιλίων την ώρα!
  Η Charlotte, πιτσιλίζοντας, ανέφερε τις πληροφορίες:
  - Άκουσα ότι ο στόλος μας έχει ειδικά πλοία που πετούν ελάχιστα χωρίς να αγγίζουν το νερό! Και αναπτύσσουν την ταχύτητα ενός μαχητικού με έλικα, και μπορούν να μεταφέρουν στρατεύματα, καθώς και να αποκτήσουν υπεροχή στη θάλασσα! Αυτού του είδους η αεροπορία στη θάλασσα θα μας κάνει ανίκητους!
  Η Γκέρντα διόρθωσε τον σύντροφό της:
  - Και είμαστε ήδη ανίκητοι! Αυτό θα μας κάνει σούπερ ανίκητους!
  Η Σάρλοτ γύρισε ανάσκελα, κλώτσησε τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της στον αέρα και ούρλιαξε:
  - Όταν είμαστε ενωμένοι, είμαστε ανίκητοι! Είμαστε άρια κορίτσια, δολοφόνοι στην καρδιά μας!
  Και η ομορφιά βούτηξε πιο βαθιά στο νερό. Κολύμπησα λίγο στο πάχος. Χαστούκισε τις γυμνές φτέρνες των φίλων της και αναδύθηκε. Άνοιξε μια βρύση με νερό και ούρλιαξε:
  - Είναι μια καλή άνοιξη στους τροπικούς! Το νερό είναι σαν φρέσκο γάλα!
  Η Γκέρντα τραγούδησε χαριτολογώντας:
  - Η Αφρική είναι τρομερή, ναι, ναι, ναι... Η Αφρική είναι επικίνδυνη ναι, ναι, ναι! Μην πηγαίνετε κορίτσια, πηγαίνετε μια βόλτα στην Αφρική!
  Οι καλλονές ξέσπασαν στα γέλια. Το παγοδρόμιο έχει ήδη αντικατασταθεί - τα συνεργεία επισκευής είναι στα καλύτερά τους. Και τα κορίτσια πήδηξαν στο τανκ με όλη τους τη δύναμη. Η σιλουέτα του E-50 είναι αρκετά χαμηλή και το ίδιο το αυτοκίνητο δεν είναι πολύ αισθητό. Οι πολεμιστές άναψαν τον κινητήρα του αεριοστροβίλου και ανέβασαν ταχύτητα σε λίγα δευτερόλεπτα.
  Η Charlotte, ένα έμπειρο τάνκερ, παρατήρησε:
  - Ακόμα, ένας κινητήρας αεριοστροβίλου είναι πολύ καλύτερος από έναν κινητήρα ντίζελ. Είναι πιο συμπαγές και επιταχύνει το ρεζερβουάρ πιο γρήγορα. Το αυτοκίνητό μας έχει εκπληκτική ευελιξία!
  Η Γκέρντα τραγούδησε χαριτολογώντας:
  - Ήταν απρόσεκτος και αφελής, τα κορίτσια είχαν ξυπόλητο νεανικό βλέμμα... Όλα τριγύρω έμοιαζαν υπέροχα - πριν από τριακόσια χρόνια!
  Η Χριστίνα παρατήρησε με ενθουσιασμό:
  - Οχι! Ο διοικητής μας εκπλήσσει με το χιούμορ του... Αν και πραγματικά φαίνεται ότι έχουν περάσει αιώνες από την αρχή του πολέμου... - Η κοπέλα πέρασε την παλάμη της πάνω από το ψηλό, ελαστικό στήθος της και συνέχισε. - Ταυτόχρονα, μερικές φορές πιάνεις τον εαυτό σου σαν να ήταν χθες! Ε, τελικά, η ζωή των ανθρώπων είναι μικρή και κατά κάποιο τρόπο περνά απαρατήρητη!
  Η Γκέρντα παρατήρησε άγρια:
  -Μα δεν είμαστε μεγάλοι, έτσι; Είμαστε γεμάτοι δύναμη και ενέργεια! Και η πορεία μας από τη νίκη στο
  Νίκη!
  Η Μάγδα παρατάχθηκε στον πύργο του πολυβόλου, γκρέμισε το αμερικανικό κελί και ούρλιαξε:
  - Ναι, πιστεύω στη νίκη μας... Ειδικά τώρα που έχουμε όλα τα ατού. Αλλά ας μην βάζουμε το κάρο μπροστά από το άλογο!
  Η Γκέρντα θυμήθηκε με έναν αναστεναγμό:
  - Άλμπερτ... Μου λείπει αυτό το αγόρι... Είναι περίεργο να ερωτεύεσαι ένα παλαβό, έστω και ψηλό με τη σωματική διάπλαση του Απόλλωνα!
  Η Charlotte λογικά σημείωσε:
  - Και ο Άλμπερτ μου άρεσε. Υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ομορφιά σε αυτό. Και γενικά, οι έφηβοι, όταν τα πρόσωπά τους δεν έχουν ακόμη καλυφθεί με γένια, και τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει το σχηματισμό τους, είναι ιδιαίτερα γοητευτικοί. Και το πιο σημαντικό, δεν είναι τόσο εμπορικοί, σας αγαπούν, όχι τα χρήματά σας!
  Η Χριστίνα σημείωσε ορθολογικά:
  - Και οι τέσσερις είμαστε τόσο όμορφοι που οι άντρες αγαπούν πρώτα απ' όλα το σώμα μας. Και πόσα έχουμε είναι ήδη το εισόδημά μας!
  Η Γκέρντα είπε λογικά:
  - Είναι πιο εύκολο να είσαι γυναίκα! Δελεάστε τον αρσενικό σκύλο και θα πηδήξει ο ίδιος στο κρεβάτι. Τουλάχιστον όσο είσαι νέος. Δεν θα μείνεις ποτέ χωρίς άντρα. Είναι εύκολο να τους προσελκύσεις. Αλλά ένας άντρας, για να βάλει μια γυναίκα στο κρεβάτι, πρέπει να προσπαθήσει...
  Η Σάρλοτ απάντησε σαρκαστικά:
  - Όχι εσύ... Δεν είμαστε πολύ επιλεκτικοί!
  Η Γκέρντα κούνησε αρνητικά το λαμπερό της κεφάλι:
  - Όχι σίγουρα με αυτόν τον τρόπο! Λατρεύω τους νέους, όμορφους, με καμπύλες άντρες. Και δεν ξαπλώνω με κανέναν. Κατά κανόνα επιλέγω αθλητικούς ανθρώπους. Ακόμα και ένας στρατηγός με κοιλιά δεν με ελκύει. Και μπορούμε να επιλέξουμε!
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Για την πόρνη στο πάνελ, δεν χρειάζεται να διαλέξετε. Θα σερβίρει την γλάστρα, την φαλακρή και την παλιά... Αυτό είναι φυσικά μείον του επαγγέλματός της!
  Η Γκέρντα απάντησε σοβαρά:
  - Μπορείς να πας στον οίκο ανοχής ενός στρατιώτη... Τότε όλοι οι πελάτες σου θα είναι νέοι και λεπτοί. Και ποικιλία και λίγο πολύ ελκυστική... Για παράδειγμα, δεν αρνούμαι ποτέ έναν όμορφο άντρα!
  Η Χριστίνα γέλασε και ούρλιαξε:
  - Ναι... Η ποικιλία είναι μεγάλη! Το σεξ απαιτεί διαφορετικά πιάτα και μπαχαρικά. Είμαστε νέες γυναίκες και αγαπάμε τις νέες... Θέλουμε αθλητικούς συντρόφους με μυώδη σώματα. Και μερικοί άνθρωποι έχουν να κάνουν με όχι και τόσο όμορφους άντρες. Δεν μπορεί παρά να συμπάσχει κανείς με αυτές τις γυναίκες!
  Η Σαρλότ τραγούδησε με αγωνία:
  - Η ομορφιά μετατρέπει τον άνθρωπο σε σκλάβο... Και μετά θάνατον, πίστεψέ με, δεν θα βρω ησυχία, θα δώσω την ψυχή μου στον διάβολο για μια νύχτα μαζί σου!
  Η Μάγδα πυροβόλησε προς το αυτοκινούμενο όπλο American Witch και κελαηδούσε:
  - Είναι αμαρτία, τι είδους σεξ είναι αυτό εκτός γάμου... Καλύτερα να αφήσεις λάγνες σκέψεις!
  Η Σάρλοτ απάντησε θυμωμένη:
  - Κι εσύ γκρίνιαζες από τους οργασμούς όχι χειρότερα από εμάς... Οπότε δεν αξίζει να γκρινιάζεις για να κάνεις μια αυθάδεια.
  Οι Γερμανοί πολεμούν εναντίον των ΗΠΑ. Ευτυχώς, τα χέρια τους είναι λυμένα στον πόλεμο με την ΕΣΣΔ και κανείς δεν τους εμποδίζει να επιτεθούν και να κερδίσουν. Και έχουν πολλούς μεγάλους ήρωες.
  Το Τρίτο Ράιχ αποδείχθηκε τόσο σπουδαίο.
  Η πολεμική μηχανή της Βέρμαχτ προχώρησε μέσω του Μεξικού. Σφοδρές μάχες, πολύ αίμα και σπασμένο μέταλλο. Πολλές απώλειες υπέστησαν και ξένες μονάδες του Τρίτου Ράιχ. Οι Ναζί προσπάθησαν να προστατεύσουν τους Άριους όποτε ήταν δυνατόν. Έριξαν στη μάχη Αφρικανούς, Άραβες, Ινδούς και Κινέζους. Οι Ιάπωνες χρησιμοποίησαν επίσης πιο έγχρωμα στρατεύματα. Αυτό επιβράδυνε κάπως τον ρυθμό προόδου. Οι ίδιοι οι Γερμανοί κάθονταν σε βαριά τανκς. Ο Φύρερ διέταξε να σταματήσει την παραγωγή όλων των δεξαμενών ελαφρύτερων από πενήντα τόνους και να στραφεί στο νεότερο μοντέλο, το Ε-50. Και επίσης χρησιμοποιήστε αποκλειστικά βαριά τεθωρακισμένα οχήματα σε μάχες με τους Αμερικανούς.
  Αυτό επιβράδυνε κάπως τη γερμανική προέλαση στο Μεξικό. Ο Fritz ανέπτυξε τα πιο πρόσφατα τανκς, πυροβόλησε και χρησιμοποίησε αεροσκάφη επίθεσης με ενισχυμένη θωράκιση. Οι Αμερικανοί γύριζαν πίσω. Ο Μάρτιος ήταν απασχολημένος.
  Ο πιλότος και σούπερ άσος Φρίντριχ κέρδιζε βαθμούς. Το αγόρι αγωνίστηκε στην τελευταία τροποποίηση του ME-262 "X" και βελτίωσε με μεγάλη αυτοπεποίθηση τα σκορ του. Ταυτόχρονα, χτυπώντας εναέριους και επίγειους στόχους. Δίπλα του στο δεξί του χέρι έτρεχε η Χέλγκα. Επίσης ένας πολλά υποσχόμενος πολεμιστής. Ο Φρίντριχ έχει γίνει ήδη ένας πραγματικός θρύλος, σαν ένας φανταστικός υπεράνθρωπος.
  Και τώρα το αγόρι εκτοξεύει μια έκρηξη από πέντε αεροβόλα. Αμέσως πενήντα αμερικανικά αεροπλάνα εκρήγνυνται. Διασπώνται από ένα βλήμα αέρα. Τα υπόλοιπα αυτοκίνητα πάγωσαν σε λήθαργο. Δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο. Και ο Φρίντριχ ξαναπυροδοτεί. Και άλλα πενήντα αμερικανικά όρνια ανατινάχτηκαν. Αυτό είναι πραγματικά ένα θαύμα. Η Helga πυροβολεί, καταρρίπτει τέσσερα αεροπλάνα και ψιθυρίζει στον άσο:
  - Είσαι υπεράνθρωπος υψηλού επιπέδου!
  Τα αμερικανικά αεροπλάνα προσπαθούν να ξεφύγουν, αλλά η τρίτη γραμμή γλείφει άλλα μισά εκατό. Η ακρίβεια του Φρίντριχ είναι απίστευτη. Είναι πραγματικά και υπεράνθρωπος και παιδί. Και εκατόν πενήντα αμερικανικά αεροπλάνα καταστράφηκαν. Η Helga κατάφερε να καταρρίψει πέντε αυτοκίνητα, τα υπόλοιπα γερμανικά μαχητικά ήταν ακόμη μικρότερα.
  Το αγόρι λέει:
  - Ένα κοτόπουλο ραμφίζει έναν κόκκο κάθε φορά και παίρνει περισσότερο βάρος από ένα γουρούνι που καταπίνει μεγάλα κομμάτια.
  Και τώρα ο Φρίντριχ πήρε επίγειους στόχους. Η Γερτρούδη, πατώντας τα πεντάλ με τα γυμνά της πόδια, μετά βίας μπορεί να συμβαδίσει με το αγόρι. Ο Φρίντριχ πυροβολεί σε στήλη δεξαμενής. Μια έκρηξη από μια κάθετη κατάδυση καταστρέφει: δεκαεπτά τανκς Sherman, οκτώ Grands, τέσσερα Pershings, εννέα αυτοκινούμενα όπλα Witch, τρία Big Toms και δεκαοκτώ μεταφορείς. Όλα αυτά τα αυτοκίνητα είναι κατεστραμμένα και φλέγονται. Το κιτ μάχης μέσα τους αρχίζει να σκίζεται. Και ακολουθεί η καταστροφή ολόκληρης της στήλης, κυριολεκτικά σε λίγα δευτερόλεπτα.
  Η Helga, αυτή η ξανθιά καλλονή χτυπάει με τα ξυπόλυτα πόδια της, αναφωνεί:
  - Ο Φρίντριχ είναι ο πιο κουλ άσος που έχουμε, είναι απλά κορυφαίος!
  Το αγόρι της δείχνει τη μύτη και γελάει... Γυρίζει το ME-262 του και ψάχνει ξανά για θήραμα. Έχει αναπτύξει τη διαίσθηση. Επτά Μάστανγκ άστραψαν στα σύννεφα. Και μετά καταρρίφθηκαν. Τότε το αγόρι επιτέθηκε στις κολώνες. Άρχισε να εκδικείται τους πάντες, σπάζοντας και μοτοσυκλέτες και μεταφορείς. Και κανείς δεν έχει αντίρρηση! Οι Αμερικανοί απλώς εξοντώνονται.
  Η Helga καταφέρνει επίσης να αρπάξει κάτι.
  Το κορίτσι τσακώνεται μόνο με μπικίνι. Αυτό είναι το πιστεύω της, πολλές γυναίκες πιλότοι το κάνουν αυτό. Και γιατί σημειώνεται ότι για τις γυναίκες, όταν φορούν ελάχιστα ρούχα, ο θάνατος δεν έρχεται. Κάπως έτσι τα κορίτσια που αγωνίζονται ξυπόλητα είναι πιο τυχερά και άτρωτα. Και αυτό το φαινόμενο αναγκάζει τις γυναίκες πιλότους να γδύνονται όσο το δυνατόν περισσότερο.
  Και στη ζέστη είναι πιο ευχάριστο γυμνό. Είναι ήδη τέλος Μαρτίου, και έχει πολύ ζέστη στο Μεξικό, και στο ίδιο το αεροπλάνο ο κινητήρας αυξάνει επίσης τη θερμοκρασία.
  Η Helga θαυμάζει τις στροφές του αγοριού. Εδώ καταστρέφει, με μια κίνηση, άλλους είκοσι τέσσερις Σέρμαν, έξι από αυτούς θωρακισμένοι.
  Το αγόρι μοιάζει με το πιο συνηθισμένο παιδί, περίπου δεκατριών ή δεκατεσσάρων ετών, αλλά έχει τέτοια εκπληκτική ακρίβεια και δύναμη. Και οι γυναίκες κολλάνε στο ξανθό αγόρι σαν βελόνες στον μαγνήτη. Επιπλέον, ο Φρίντριχ είναι ήδη στρατηγός της αεροπορίας.
  Και του απονεμήθηκαν πολλές παραγγελίες. Συμπεριλαμβανομένων παραγγελιών όπως ο Σταυρός του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια. Επίσης ο Ιπποτικός Σταυρός του Σιδερένιου Σταυρού με ξίφη από φύλλα πλατινένιας βελανιδιάς και μαύρα διαμάντια. Αστέρι του Σταυρού του Ιππότη με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Μια ντουζίνα συνηθισμένοι Ιπποτικοί Σταυροί του Σιδερένιου Σταυρού με σπαθιά και διαμάντια. Και επίσης ο Μεγαλόσταυρος του Σιδηρού Σταυρού. Κύπελλο Luftwaffe χρυσό και διαμάντι. Diamond Tank Destroyer Star, Diamond Artillery Destroyer Star και πολλά άλλα.
  Μόλις δεν επιβράβευσαν τη Φρειδερίκη. Ο απολογισμός των κατεστραμμένων αεροσκαφών του πλησιάζει τις δέκα χιλιάδες. Φτάνοντας τα δέκα χιλιάδες, έχει ήδη ετοιμαστεί ένα νέο βραβείο: το αστέρι του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδερένιου Σταυρού, με φύλλα πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια. Και επίσης ένα πλατινένιο κύπελλο Luftwaffe σε διαμάντια.
  Τώρα ο Φρίντριχ καταστρέφει άλλη μια στήλη από τανκς. Στη συνέχεια, με μια απρόσεκτη κίνηση του γυμνού, αγορίστικου ποδιού του, καταρρίπτει δεκαεννέα αμερικανικά αεροπλάνα, μεταξύ των οποίων δύο B-29. Ναι, είναι πραγματικά ένα απίστευτα κουλ αγόρι.
  Ο Φρίντριχ λέει την όχι αδιαμφισβήτητη φράση:
  - Τα ικανά αγόρια κάνουν περισσότερες ανακαλύψεις από τους λαμπρούς γέρους!
  Πράγματι, ο έφηβος είναι ο πιο κουλ πολεμιστής στον κόσμο! Και άρχισε να τσακώνεται όταν δεν ήταν ακόμα έντεκα χρονών! Όμως ο καιρός περνά και το αγόρι μεγαλώνει. Είναι το μεγαλύτερο φαινόμενο. Και υπάρχει κάτι πάνω του, ειδικά σε γενετικό επίπεδο, αν και είναι απόλυτα φυσιολογικό για την ηλικία του, μόνο πολύ μυώδης.
  Εδώ πυροβολεί άλλη μια έκρηξη... Καταρρίπτει οκτώ Airacobra και έξι P-51. Ωραίο παιδί, δεν μπορείς να πεις τίποτα. Στη συνέχεια χτυπά πολλές μπαταρίες, καταστρέφοντας περισσότερα από εβδομήντα κανόνια. Λοιπόν, ήρθε η ώρα να επιστρέψετε, να αναπληρώσετε τα καύσιμα στις δεξαμενές και το κιτ μάχης!
  Η Helga έριξε επίσης δύο κανόνια και φαινόταν ευχαριστημένη. Ο Φρειδερίκος επιστρέφει με ένα κολοσσιαίο απόκτημα. Ένα τόσο χαρούμενο αγόρι. Θα βελτίωνε επίσης αισθητά τη βαθμολογία του. Σχεδόν αμέσως, ο νεαρός άσος μεταβαίνει σε άλλο μαχητικό τζετ, χωρίς να περιμένει τον ανεφοδιασμό του αυτοκινήτου του. Και η Γερτρούδη πετάει ήδη μαζί του. Επίσης μια πανέμορφη ξανθιά με μπικίνι.
  Ο Φρίντριχ της κάνει ένα χέρι και βγάζει το γρήγορο αυτοκίνητό του. Αυτό το ME-262 είναι ικανό να επιταχύνει στα 1200 χιλιόμετρα την ώρα.
  Τρελή ταχύτητα και ταυτόχρονα ισχυροί ελιγμοί είναι χαρακτηριστικά αυτών των μηχανών. Ο Φρίντριχ πυροβολεί τις Μάστανγκ από απόσταση - γκρεμίζει οκτώ από αυτές και ανεβάζει ταχύτητα.
  Η Γερτρούδη γελάει:
  - Λοιπόν, είσαι ιππότης! Σε ριζοβολώ!
  Ο Φρίντριχ γελάει, βγάζει τη γλώσσα του και βρυχάται:
  - Και κύριε Σούπερ σταρ! Και τα βουνά με υπακούουν!
  Και ξαναπυροβολεί, γκρεμίζοντας καμιά δεκαριά αυτοκίνητα. Και γελάει ξανά... Η Γερτρούδη παρατηρεί με ένα γέλιο:
  - Εσύ, αυτό που φοβούνται ακόμα και οι Ρώσοι!
  Ο Φρίντριχ έκλεισε το μάτι στο κορίτσι, αν και δεν τον είδε καθαρά:
  - Νομίζω ότι οι Αμερικάνοι είναι οι πιο κουλ!
  Η Γερτρούδη ουρλιάζει ως απάντηση:
  - Είσαι macho! Είσαι macho!
  Το αγόρι γέλασε και κελαηδούσε:
  - Είμαι super macho!
  Η Γερτρούδη σφύριξε, με τη φωνή της δεμένη με ασημένια κουδούνια:
  - Ήρωα, είσαι υπερήρωας όλων των κόμικς και όλων των εποχών!
  Ο Φρίντριχ έδωσε σειρά. Κατέρριψε περίπου τριάντα αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων πέντε βομβαρδιστικών. Αυτοκίνητα σκορπισμένα στον αέρα σαν καμμένα κομφετί. Το αγόρι χαμογέλασε και είπε:
  - Αλλά το λουλούδι της αγάπης δεν μεγαλώνει χωρίς φήμη και επιτυχία!
  Η Γερτρούδη πάτησε το μοχλό με το γυμνό της πόδι και κελαηδούσε:
  - Έρωτας και πόλεμος, κύριοι, με έπιασαν στο δίχτυ! Πόλεμος, φαντάσου ανοησίες, αν δεν υπήρχε αγάπη στον κόσμο!
  Η κοπέλα κατέρριψε αεροπλάνο της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας πατώντας τη σκανδάλη με τα γυμνά της δάχτυλα και συνέχισε.
  - Άλλοτε βοηθάει σε όλα, άλλοτε βλάπτει επιδέξια... Και τον πόλεμο τον λέμε ιερό, και τον λέμε βδελυρό!
  Η Γερτρούδη κελαηδούσε και κατέρριψε ένα άλλο αεροπλάνο. Και το αγόρι του Terminator είναι δεκαπέντε ταυτόχρονα!
  Η Φρειδερίκη τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Ορκιζόμαστε στον μεγάλο Φύρερ,
  Τιμή να κρατάς και να παλεύεις μέχρι τέλους...
  Επειδή η δύναμή του είναι σαν τον ήλιο,
  Γιατί η χώρα ακονίζει το ξίφος!
  Η κοπέλα πέταξε τα γυμνά της πόδια και μετά τράβηξε τα γόνατά της μέχρι το γεμάτο στήθος. Μετά τραγούδησε:
  - Λατρεύω το σεξ και τους ήρωες... Ο Φύρερ αναστήθηκε - θα σκοτώσει τους πάντες!
  Ο Φρίντριχ για άλλη μια φορά κάρφωσε από απόσταση. Καταρρίψτε σαράντα αεροπλάνα με ένα φιλικό σάλβο από αεροβόλα.
  Το αγόρι κελαηδούσε:
  - Και είμαι ο Δίας και ο Ποσειδώνας σε ένα μπουκάλι!
  Η Γερτρούδη κατέρριψε το αεροπλάνο που της είχε αφήσει με έλεος ο σούπερ άσος και τραγούδησε:
  - Και τώρα ο Άρης και ο Άρης μας κοιτάζουν με χαρά... Και είναι σαφές σε αυτούς ότι τους αρέσει αυτό που συμβαίνει γενικά!
  Ο νεαρός Σούπερμαν ούρλιαξε καθώς κατέρριψε μια ντουζίνα ακόμη αμερικανικά αεροπλάνα:
  - Πηδάω, αλλά πηδάω διαφορετικά, πάνω από πέτρες, μέσα από λακκούβες, μέσα από δροσιά...
  Η Γερτρούδη μαχαίρωσε την Αμερικανίδα θύελλα χρησιμοποιώντας το γυμνό, χαριτωμένο πόδι της, σφυρίζοντας:
  - Αυτό είναι αγάπη! Φυσικά αγάπη!
  Η κοπέλα τίναξε το ψηλό, πολύ σαγηνευτικό στήθος της. Δεν πήγαν όλα καλά για την ομορφιά, αλλά το επιθετικό αεροσκάφος πήρε φωτιά και άρχισε να καταρρέει.
  Η Γερτρούδη κελαηδούσε στοργικά:
  - Υπάρχει ένας εφιάλτης στις κόρες μου... Ένα άλμα - ένα χτύπημα!
  Αλλά υπάρχουν και πάλι αεροπλάνα στον ουρανό. Ο ξανθός, όμορφος Φρίντριχ στέλνει μια γραμμή. Νοκ άουτ μερικές δεκάδες αυτοκίνητα και κελαηδάει:
  - Το χτύπημα μου! Θα νικήσουμε όλους τους εχθρούς και θα τους κάνουμε κομμάτια!
  Η Γερτρούδη κατέρριψε τον μαχητή που της άφησε ως έπαθλο παρηγοριάς και κελαηδούσε:
  - Τα πόδια κόπηκαν, το πτώμα τεμαχίστηκε, οι άθλιοι Γιάνκηδες σκότωσαν τον στρατιώτη!
  Ο Φρίντριχ γέλασε, θυμούμενος το δυνατό, χαριτωμένο σώμα της Γερτρούδης, το κορίτσι δεν είχε ούτε μια σταγόνα λίπος.
  Πόσο ωραίο είναι να αγκαλιάζεις κάποιον έτσι. Το αγόρι γρύλισε:
  - Ο αγώνας μου, αυτός είναι ο αγώνας μου!
  Και έτσι ο νεαρός πολεμιστής μεταπήδησε σε χερσαίους στόχους. Τα τανκς κινούνται. Αυτοκινούμενη ράβδος. Το αγόρι ανοίγει μια φωτιά από βεντάλια και τραγουδάει μαζί:
  - Μοιάζουμε με γεράκια, πετάμε σαν αετοί... Δεν πνιγόμαστε στη φωτιά, δεν καιγόμαστε στο νερό!
  Αν και, μάλλον, η τελευταία φράση έπρεπε να τραγουδηθεί ακριβώς το αντίθετο. Αλλά ακόμη και στη φωτιά, κατ 'αρχήν, μπορείτε να πνιγείτε και το νερό μπορεί να καεί.
  Ο Φρίντριχ θυμήθηκε τη γαλοπούλα για πρωινό. Έτσι, ψημένο σε χρυσό φύλλο. Και τα πόδια θυμίζουν γυναικεία. Υπάρχουν πολλές γυναίκες πιλότοι στη Luftwaffe. Είναι πιο επιβιώσιμοι από τους άνδρες και είναι εξαιρετικοί σουτέρ. Και τα πόδια των γυναικών είναι εκπαιδευμένα, δυνατά, σαρκώδη. Θέλεις να τα χαϊδέψεις, να τα αγγίξεις, να τα τσιμπήσεις.
  Είναι ο Φρίντριχ ήδη στρατηγός. Ένας πολεμιστής που έχει κάνει μια απίστευτη, υπέροχη καριέρα. Φαινόμενο και γενετική μετάλλαξη. Με λίγα λόγια - σούπερμαν!
  Ο ίδιος ο Φρειδερίκος γνώριζε τη δική του σημασία. Στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων σε τόσο νεαρή ηλικία για να αποδείξει μια για πάντα ότι δεν υπάρχει δύναμη πέρα από τον έλεγχο της Άριας ιδιοφυΐας.
  Τώρα το αγόρι έχει κάψει μια ολόκληρη στήλη. Και πέταξε. Είναι πραγματικός αετός.
  Η Γερτρούδη έτριψε το απαλό, ροδαλό μάγουλό της. Φαντάστηκε τον Φρίντριχ να της φιλάει το στήθος. Και η κόκκινη θηλή σκλήρυνε αμέσως. Ε, αυτός είναι ο νούμερο ένα πολεμιστής του Τρίτου Ράιχ. Είναι σαν να πολεμά ένας ολόκληρος στρατός. Και δεν χάνει ούτε ένα βλήμα αέρα. Κάτι που μοιάζει ακόμη και υπερφυσικό. Αν και γιατί φαίνεται απλά - είναι υπερφυσικό!
  Το αγόρι πρώτα κατέρριψε δύο δωδεκάδες μαχητές που κάλυπταν και στη συνέχεια επιτέθηκε σε άλλη στήλη από τανκς και αυτοκινούμενα όπλα. Ένα από τα αμερικανικά τανκς δεν φαινόταν αρκετά τυπικό. Πρέπει να θυμάστε τι είδους αυτοκίνητο είναι. Τότε εμφανίστηκαν φορτηγά με στρατιώτες Yankee. Λοιπόν, θα το πάρουν.
  Η Φρειδερίκη τραγούδησε:
  - Σπέρνω το θάνατο... Μόνο με φόβο μπορείς να το δεις... Και να πεθάνεις!
  Η Γερτρούδη χάιδεψε το πεντάλ με το γυμνό της πόδι. Ήθελε πολύ να τρέξει ξυπόλητη μέσα στο γρασίδι μυρμηγκιών. Και μετά πέσε στην αγκαλιά των τύπων. Και να σε φιλάνε και να σε χαϊδεύουν.
  Ενδιαφέρον... Η Γερτρούδη ήταν ιδεολόγος φασίστας. Άρχισε να πολεμά μόλις πριν από έξι μήνες και πριν από αυτό ήταν στην οργάνωση νεολαίας του Χίτλερ και κατάφερε να εργαστεί ως επόπτρια σε ένα στρατιωτικό εργοστάσιο. Οι ξένοι εργάτες έπρεπε να παρακολουθούνται και ταυτόχρονα να παρακινούνται με μαστίγιο.
  Η κοπέλα έβρισκε ευχαρίστηση στους ξυλοδαρμούς. Της άρεσε ιδιαίτερα να χτυπά τα έφηβα αγόρια στα γυμνά τους πόδια.
  Και τώρα φαντάστηκε πόσο ωραίο και πνευματώδες θα ήταν να ψήσει τις γυμνές, στρογγυλές γόβες του Φρίντριχ. Ο άσος είναι πολύ όμορφος και τα πόδια του, πάντα τόσο καθαρά, είναι μαυρισμένα σαν χάλκινα. Αλλά δεν λερώνονται, ούτε στο χώμα ούτε στο γρασίδι. Θα ήταν ενδιαφέρον να το νιώσει ο Φρίντριχ. Ο υπερήρωας θα ούρλιαζε από τον πόνο ή θα προσποιούνταν ότι δεν ήταν τίποτα;
  Η Γερτρούδη απολάμβανε να βασανίζει σκλάβους. Της άρεσε επίσης να κοροϊδεύει τους κρατούμενους. Στη σχολή πτήσης, τα κορίτσια δεν ήταν πολύ επιλεκτικά στις σχέσεις τους. Αλλά η Γερτρούδη αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ ικανός πιλότος. Σε μόλις έξι μήνες, κέρδισε τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς και έλαβε το δικαίωμα να πετάξει με τον στρατηγό Φρίντριχ.
  Το αγόρι είναι ακόμα πολύ μικρό για να κουμαντάρει, και είναι ένας τόσο καθαρά τυπικός στρατηγός. Αλλά αγωνίζεται σαν μια ντουζίνα τμήματα επιλεγμένων άσων.
  Η Γερτρούδη ένιωθε αδέξια σε σύγκριση με τον Φρίντριχ. Ε, μακάρι να μπορούσα να τηγανίσω τις γόβες αυτού του αγοριού! Και φέρτε τη δάδα στα ξυπόλυτα πόδια του όμορφου νέου. Ζεσταίνουμε τις λαβίδες και βγάζουμε τα δάχτυλα, ξεκινώντας από το μικρό δάχτυλο.
  Η Γερτρούδη αγαπούσε να διασκεδάζει πετώντας κάρβουνα στα πόδια των σκλάβων. Στο εργαστήριο έκανε ζέστη και οι νεαροί σκλάβοι δούλευαν πάντα ξυπόλητοι.
  Και πώς, όταν καίγονταν, πηδούσαν αστεία ή ούρλιαζαν. Ήταν τόσο υπέροχο. Και αστείο...
  Και χτύπησε τα τραχιά πέλματα των σκλάβων αγοριών με ένα κλαδάκι. Είναι μια υπέροχη φύλακας, σκληρή, με σαδιστικές τάσεις. Ήθελε επίσης να βασανίσει το χαριτωμένο είδωλό της. Επιπλέον, δεν της αφήνει τίποτα, ο ξανθός εξολοθρευτής.
  Η Γερτρούδη το πήρε και βρυχήθηκε:
  "Βαρέθηκα τόσο πολύ να σε χτυπάω, δεν μπορώ να πιάσω ένα κουνούπι σε ένα δίχτυ!"
  Ο Φρίντριχ τελειώνει με φορτηγά. Έστρεψε πυρ στα αεροπλάνα συνοδείας και στα επιθετικά αεροσκάφη P-51. Το τελευταίο όχημα είναι αρκετά τρομερό, έχει έως και οκτώ πολυβόλα και ρουκέτες. Αλλά φυσικά δεν συγκρίνεται με το τζετ ME-262. Ή ακόμα και με το XE-162, ή ακόμα περισσότερο το XE-262.
  Το αγόρι πυροβόλησε ενώ βρισκόταν σε κατάσταση έκστασης.
  Σάρωσε περισσότερα από ογδόντα αεροπλάνα, αφήνοντας το ζευγάρι να χωρίσει από τη Γερτρούδη. Το κορίτσι λατρεύει πολύ να πυροβολεί με τα σαγηνευτικά, μαυρισμένα και μυώδη πόδια της. Τα έχει ιδιαίτερα - χαριτωμένα σε σχήμα, ελαφριά σοκολάτα.
  Τα κορίτσια γενικά είναι πάθος. Ειδικά στον στρατό, όπου έχουν αθλητική χάρη και χάρισμα δύναμης. Αυτά τα κορίτσια είναι σίγουρα οπτικά ευχάριστα να τα βλέπεις και νιώθεις ευτυχία όταν τα αγγίζεις με το ελαστικό σου δέρμα.
  Ο Φρειδερίκος έστρεψε ξανά τα πυρά του στις οχυρωμένες αμυντικές γραμμές των ΗΠΑ. Πρέπει γρήγορα να βάλουμε ένα τέλος στους Γιάνκηδες και να βάλουμε επιτέλους την πίεση στην ΕΣΣΔ. Είναι σαφές ότι η ανθεκτικότητα των Ρώσων είναι μια τάξη μεγέθους μεγαλύτερη από αυτή των Αμερικανών. Επιπλέον, το 1941, τα καλύτερα τανκς είχαν συμβούλια. Παράξενο, αλλά η Ρωσία υπό την κυριαρχία των Μπολσεβίκων δεν υποβαθμίστηκε και δεν ρίχτηκε πίσω στον Μεσαίωνα.
  Αντίθετα, οι Ρώσοι έχουν κάνει ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός. Και αν οι Γερμανοί δεν είχαν τόσο δυνατή και τέλεια οργάνωση, δύσκολα θα είχαν καταφέρει να πετύχουν.
  Ο ίδιος ο Φρίντριχ ήταν πράγματι προϊόν γενετικών πειραμάτων των Ναζί. Αλλά το αγόρι δεν ξέρει λεπτομέρειες. Είναι μόνο σαφές ότι το τμήμα του Χίμλερ, ακόμη και πριν έρθουν στην εξουσία οι Ναζί, διεξήγαγε μυστικά πειράματα που αφορούσαν αποκρυφιστικές δυνάμεις. Και αν κρίνουμε από το φαινόμενο Φρίντριχ, κάτι επιτεύχθηκε.
  Το αγόρι, πυροβολώντας μια άλλη μπαταρία, τραγούδησε:
  - Δεν είμαι ο διάβολος, αλλά για μένα, αλλά για μένα, ο στόχος έχει γίνει ιερός! Είμαι ένας άγγελος, αλλά ο Σατανάς μου άνοιξε το δρόμο - προς τη γήινη δόξα!
  Μετά από αυτό το αεροπλάνο του γύρισε. Τα κοχύλια αέρα είχαν τελειώσει και το καύσιμο έπρεπε να αναπληρωθεί. Ο Φρίντριχ δεν φοβόταν τη δίωξη, αφού το αεροπλάνο του ήταν τουλάχιστον πεντακόσια χιλιόμετρα την ώρα ανώτερο από τα αμερικανικά αεροσκάφη.
  Και με τι να τους εναντιωθούν οι Γιάνκηδες;
  Η Γερτρούδη χτύπησε μερικά φορτηγά και ένα κανόνι, καθώς και μια δεξαμενή καυσίμου. Η κόκκινη φλόγα καίει όμορφα. Το κορίτσι έγινε πιο χαρούμενο. Φαντάστηκα τη φωτιά να γλύφει τη στρογγυλή, ροζ φτέρνα του αγοριού και τη μυρωδιά του καμένου κρέατος να αναπνέει.
  Είναι δελεαστικό. Ακόμα και η ίδια η πολεμίστρια ήθελε να φάει. Η Γερτρούδη κελαηδούσε:
  - Ένα, δύο - θέλουμε να φάμε! Ανοίξτε τις πόρτες ευρύτερα, αλλιώς θα φάμε τον μάγειρα! - Ο δροσερός πολεμιστής τραγούδησε ένα παιδικό τραγούδι με ενθουσιασμό. "Θα δώσουμε στους μάγειρες ένα σνακ, και οι αξιωματικοί της υπηρεσίας θα πιουν, θα καταστρέψουμε ολόκληρη την τραπεζαρία και θα σπάσουμε τα πιάτα!"
  Αυτό κάνει τη Γερτρούδη πολύ αστεία. Τα μαχητικά τζετ τους έχουν προσγειωθεί.
  Ο Φρίντριχ τρέχει από το ένα αεροπλάνο στο άλλο. Και η Helga αντικαθιστά τη Γερτρούδη.
  Και πάλι το αγόρι πετάει στη μάχη. Σε τι διαφέρουν η Helga και η Gertrude; Και οι δύο πολεμιστές είναι φυσικές ξανθιές. Και οι δύο είναι αθλητικοί, δυνατοί και με καμπύλες. Αλλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της Helga φαίνονται πιο απαλά και πιο θηλυκά. Αλλά και αυτό το κορίτσι λατρεύει να πυροβολεί με τα πόδια.
  Ο Φρειδερίκος τραγούδησε ενθουσιασμένος:
  - Όμορφα κορίτσια μου γιατί σας αρέσουν τα μηδενικά; Είμαι αρκετά αποτελεσματικός και από πολλές απόψεις παντοδύναμο χερουβείμ!
  Η Χέλγκα γάβγισε ως απάντηση:
  - Όχι, δεν είσαι μηδέν! Είσαι το άπειρο!
  Το αγόρι καταρρίπτει μια ντουζίνα αμερικανικά αεροπλάνα και γρυλίζει:
  - Τέτοιος πόνος, τέτοιος πόνος! Γερμανία vs Αμερική δεκαπέντε μηδέν!
  Η Helga έφερε την αμερικανική Mustang πιο κοντά, πυροβόλησε, την γκρέμισε και έγλειψε τα χείλη της λέγοντας:
  - Δύο κομμάτια λουκάνικο ήταν ξαπλωμένα στο τραπέζι!
  Ο Φρίντριχ χτύπησε από μεγάλη απόσταση, πήρε έντεκα αεροπλάνα και κελαηδούσε:
  - Είπες παραμύθια, όπως ο ίδιος ο Φάουστ στην κόλαση στον Σατανά!
  Η Helga φάνηκε προσβεβλημένη:
  - Και δεν μου άφησες τίποτα! - Το κορίτσι ψέλλισε ιδιότροπα. - Τα καταβρόχθισα όλα μόνος μου!
  Η Φρειδερίκη απάντησε κοροϊδευτικά:
  - Έτσι είμαστε όλοι άντρες!
  Η κοπέλα αντιτάχθηκε με γκρίνια:
  - Μα είσαι ακόμα αγόρι!
  Ο άσος γέλασε:
  - Ένας στρατηγός δεν μπορεί να είναι αγόρι!
  Η Helga το πήρε και τραγούδησε:
  - Ω, τι άνθρωπος είσαι - στρατηγός και συνταγματάρχης!
  Ο Φρίντριχ συνέχισε να πυροβολεί εναντίον εναέριων στόχων. Ναι, ένας τέτοιος άσος θα μπορούσε να φέρει πολλά στη μάχη για την αεροπορική υπεροχή στην Αγγλία. Αλλά αυτό δεν είναι το σαράντα, αλλά το σαράντα πέμπτο. Και η Βρετανία έχει ήδη ηττηθεί ως εκ θαύματος. Πως εγινε αυτο?
  Γιατί, το λιοντάρι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον Γερμανό λύκο. Ποιες δυνάμεις έχουν αφυπνιστεί σε αυτόν τον κόσμο; Λίγη περισσότερη τύχη από την πλευρά των Ιαπώνων και των Γερμανών άλλαξε την πορεία του πολέμου. Και αυτό το γεγονός είναι ότι η Βέρμαχτ είχε μια πολύ δυνατή οργάνωση. Και ο Χίτλερ απροσδόκητα αποδείχθηκε εξαιρετικός οργανωτής και στρατηγός. Τι μπορεί να αντιταχθεί σε αυτό;
  Τώρα, το 1945, η ελπίδα της Αμερικής είναι η οικονομία της και ο αρκετά μεγάλος πληθυσμός της.
  Ο Φρίντριχ θυμήθηκε επίσης την καριέρα του στην πυγμαχία. Πώς από μικρός έμαθα τη δύσκολη τέχνη της επιβίωσης. Και έπρεπε να μεγαλώσει στους στρατώνες. Στην αρχή υποτιμήθηκε. Αλλά το αγόρι έγινε δυνατός και κυρίως πολύ έξυπνος πυγμάχος. Ναι, και η μελέτη ήταν εύκολη γι 'αυτόν - κατάλαβε τα πάντα κυριολεκτικά εν κινήσει!
  Το αγόρι έμαθε πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των ρωσικών. Και παρόλο που ο Φρειδερίκος πολέμησε με τον Κόκκινο Στρατό, και μάλιστα έδειξε εκπληκτικές ικανότητες, σεβάστηκε τους Ρώσους. Ήταν γενναίοι και επίμονοι, ικανοί μαχητές και υπέμειναν ηρωικά στα βασανιστήρια.
  Ο ίδιος ο Φρίντριχ ήταν πολλές φορές έκπληκτος με το θάρρος των Σοβιετικών στρατιωτών. Έκανε όμως πολύ καλά το καθήκον του. Το αγόρι έγινε ένα είδος μηχανής καταστροφής. Και για αυτόν είναι σαν ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Μόνο μερικές φορές η καρδιά μου άρχισε να πονάει από αφόρητη μελαγχολία. Και αυτή η μελαγχολία κυριολεκτικά κατέτρωγε το εξολοθρευτή αγόρι σε ορισμένες στιγμές, αλλά στη συνέχεια υποχώρησε. Ο ίδιος ο Φρειδερίκος μερικές φορές δεν ήξερε τι ήθελε. Το αίμα του δεν ήταν εντελώς άψογο και είχε ρωσικά γονίδια. Αυτό μπέρδεψε το αγόρι. Από την άλλη όμως είναι διάσημος άσος της Γερμανίας, και νικητής! Και μπορεί να πάει πολύ μακριά!
  Και έχει ήδη πάει στα ύψη των άστρων.
  Τώρα ο Φρίντριχ ανοίγει ξανά πυρ. Καταρρίπτει τριάντα πέντε αεροπλάνα και λέει με ενθουσιασμό:
  - Λατρεύω να πλατσουρίζω στη ζεστή θάλασσα, να κάθομαι στο φράχτη σαν αγόρι! Ακόμα κι αν δεν έχω ρούβλι στην τσέπη μου, η νιότη μου είναι ανεκτίμητη!
  Η Helga απάντησε με ενθουσιασμό:
  - Αλλά ταυτόχρονα, η εμπειρία σας είναι μοναδική!
  Το κορίτσι τελείωσε από το αεροπλάνο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ που της είχαν παραχωρήσει ευγενικά και κελαηδούσε:
  - Τι τσακωμός... Σε λίγο θα είναι εκατόν μηδέν!
  Ο Φρίντριχ απάντησε με ένα λαμπερό χαμόγελο:
  - Ναι, αυτός είναι ένας πραγματικός αγώνας. Και σύντομα θα είναι χίλια - μηδέν!
  Η Χέλγκα στριφογύρισε τα γυμνά της πόδια. Ήθελε να γίνει δελφίνι ή φάλαινα δολοφόνος. Ο πολεμιστής γρύλισε:
  - Είμαι για ανατροπές και νέες ευκαιρίες! Και θέλω να γίνω θεά!
  Ο Φρίντριχ, έχοντας καταρρίψει τέσσερα αεροπλάνα από μεγάλη απόσταση και προσθέτοντας ταχύτητα, ρώτησε:
  - Γιατί ακριβώς θεά; Θα μπορούσε να είναι ακόμα βασίλισσα;
  Η Χέλγκα χαμογέλασε και απάντησε σοβαρά:
  - Η θεά μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά οι βασίλισσες έχουν πολλούς περιορισμούς. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να πετάξετε ξυπόλητοι και με μπικίνι!
  Ο Φρίντριχ υπενθύμισε:
  - Ο πρίγκιπας ήθελε επίσης να τρέξει ξυπόλητος. Αλλά τον βρετανικό χειμώνα κάνει κρύο. Και πώς και δεν έπαθε πονόλαιμο!
  Η Helga απάντησε με ένα χαμόγελο:
  - Αλλά οι βασιλιάδες δεν αρρωσταίνουν... Και μοιάζετε και σαν αγόρι βασιλιάς!
  Ο Φρίντριχ είπε με ενθουσιασμό:
  - Είμαι ο βασιλιάς των ουρανών πρώτα και κύρια, και όχι μόνο της Βρετανίας!
  Η Helga τραγούδησε:
  - Ο βασιλιάς μας είναι ο εκλεκτός του ουρανού, ο βασιλιάς μας αναστήθηκε από τις στάχτες! Ο βασιλιάς μας είναι ο αγγελιοφόρος της μοίρας, ο βασιλιάς μας είσαι μόνο εσύ!
  Ο Φρίντριχ κούνησε το δάχτυλό του στο κορίτσι και απάντησε μέσα από το walkie-talkie:
  - Μπορείς πραγματικά να τρελαθείς μαζί σου!
  Η Χέλγκα ήθελε να βάλει κάτι καυστικό, αλλά δεν της ήρθε στο μυαλό. Γενικά, ο Φρίντριχ είναι ένα πολύ αστείο και καλλιεργημένο αγόρι. Γεννημένος πολεμιστής και ταυτόχρονα με μεγάλη πολυμάθεια. Είστε απλά έκπληκτοι πόσο πολύ αυτό
  Ο χαριτωμένος έφηβος ξέρει. Και δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει.
  Και το αγόρι πάλι σκαρφίστηκε σε ιπτάμενα αντικείμενα. Κατέρριψε δεκαοκτώ αεροπλάνα και φώναξε:
  - Κου-κα-ρε-κου! Θα χτυπήσω όλους τους Yankees με τα σπιρούνια μου!
  Η Helga παρακάλεσε:
  - Άφησε με, ω αυτοκράτορα των Αέσιρ!
  Ο Φρίντριχ είπε αυτάρεσκα:
  - Παρ'το! Είναι δικό σας!
  Η Helga, πολύ νευρική, κατέρριψε δύο αεροπλάνα σε τρεις εκρήξεις. Και έγλειψε τα γεμάτα χείλη της. Δεν χτυπήθηκε ποτέ. Οι Γερμανοί είχαν πιο προηγμένα όπλα, ικανά να χτυπήσουν σε μεγάλες αποστάσεις. Και μάλιστα χτύπησε επίγειους στόχους.
  Ο Φρίντριχ ενέκρινε την επιτυχία του κοριτσιού:
  - Από τέτοια απόσταση χτυπάς με μεγάλη ακρίβεια. Αλλά ξέρετε, για να σώσετε τα κοχύλια αέρα, είναι καλύτερα να αφήσετε τον εχθρό να πλησιάσει.
  Η Helga απάντησε εκνευρισμένη:
  -Μα μπορείς να το κάνεις!
  Το αγόρι είπε σοβαρά:
  - Μα είναι φαινόμενο... Και είσαι απλά ένα όμορφο κορίτσι!
  Η Helga αναφώνησε προσβεβλημένη:
  - Οχι! Είμαι κοφτερός!
  Ο Φρίντριχ συμφώνησε μαζί της:
  - Για ένα άτομο, ακριβές!
  Το κορίτσι γέλασε και ρώτησε:
  - Δεν είσαι άνθρωπος;
  Το αγόρι πυροβόλησε, κατέρριψε πέντε αμερικανικά αεροπλάνα και απάντησε σοβαρά:
  - Όχι, όχι άντρας!
  Η Helga προσποιήθηκε την έκπληξη:
  - Και ποιος είσαι εσύ?
  Η Φρειδερίκη απάντησε σοβαρά:
  - Είμαι ένας υπεράνθρωπος!
  Η ξανθιά κοπέλα έσπευσε να συμφωνήσει:
  - Δεν χρειάζεται καν να ρωτήσετε για αυτό! Κάθε χειρονομία που κάνετε μιλάει για αυτό!
  Το αγόρι απάντησε αναστενάζοντας:
  - Το να είσαι μοναδικός σημαίνει να επιβάλλεις ένα τεράστιο βάρος στον εαυτό σου!
  Η Helga απάντησε σε αυτό:
  - Μα θα ήθελα να είμαι μοναδική! Γίνε η πρώτη ομορφιά στον κόσμο!
  Ο Φρειδερίκος δήλωσε πολύ ειλικρινά:
  -Και είσαι τόσο όμορφη!
  Το κορίτσι είπε φιλάρεσκα:
  - Πώς είναι η μύτη μου;
  Το αγόρι απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Ωραία μύτη. Ούτε μεγάλο, ούτε μικρό, ακριβώς σωστό, ελαφρώς αναποδογυρισμένο και χαριτωμένο!
  Η Helga σήκωσε τα γυμνά της πόδια στο πρόσωπό της και ρώτησε:
  - Πως τα περνάω?
  Ο Φρίντριχ είπε χαμογελώντας:
  - Υπέροχο! Ξανθιά με σοκολάτα! Σ'αγαπώ!
  Η Helga είπε αμφίβολα:
  - Και η Γερτρούδη;
  Το αγόρι ξεστόμισε:
  - Τι γίνεται με τη Γερτρούδη;
  Η Χέλγκα είπε δακρυσμένη:
  - Κατά τύχη, δεν είναι πιο όμορφη από εμένα;
  Ο Φρειδερίκος είπε διπλωματικά:
  - Είστε και οι δύο όμορφοι και οι δύο άξιοι!
  Η Helga απάντησε λογικά:
  - Αλλά δεν υπάρχουν απολύτως πανομοιότυπα πρόσωπα!
  Ο Φρίντριχ πυροβόλησε, κατέρριψε άλλα τριάντα αεροπλάνα και τραγούδησε:
  - Οτιδήποτε αδύνατο είναι δυνατό στον κόσμο μας... Τέτοια θαύματα λάμπουν καμιά φορά στον αέρα!
  Η Χέλγκα ηρέμησε λίγο και κελαηδούσε:
  - Ίσως στον κόσμο μας. Αλλά θα ήθελα μόνο καλά πράγματα!
  Ο Φρίντριχ είπε με ενθουσιασμό:
  - Ας το έτσι!
  Και πέρασε σε επίγειους στόχους. Είναι απαραίτητο να καταστείλει το πυροβολικό και ο νεαρός άσος θα το κάνει. Και πυροβολεί με εξαιρετική ακρίβεια. Ή ίσως και απείρως ακριβής.
  Η Helga παρακολουθώντας αυτό αναφωνεί:
  - Λοιπόν, εσύ και ο Σούπερμαν είστε πραγματικός φαλλοκρατικός!
  Ο Φρίντριχ θεώρησε απαραίτητο να διορθώσει το κορίτσι:
  - Ένας φαλλοκρατικός είναι πιθανότατα η ενσάρκωση της ζωικής δύναμης... Αλλά με χαρακτηρίζει ένα ζωηρό και υπολογιστικό μυαλό!
  Η Helga ρώτησε ξαφνικά:
  -Έχετε μιλήσει με τους Ρώσους;
  Η Φρειδερίκη απάντησε αμέσως:
  - Ασφαλώς!
  Η Helga ρώτησε με ενδιαφέρον:
  - Και τι είναι;
  Το αγόρι πυροβόλησε μια έκρηξη, καταστρέφοντας περισσότερα από πενήντα όπλα. Και τότε απάντησε:
  - Πώς να το πω... Καθόλου ηλίθιο. Από πολλές απόψεις μοιάζουν με εμάς τους Γερμανούς. Και σχεδόν όλα τα παιδιά τους μπορούν να γράφουν και να διαβάζουν και να γνωρίζουν ιστορία.
  Η Χέλγκα γέλασε και ξεκαθάρισε:
  - Δηλαδή δεν μπορούν να ονομαστούν υπάνθρωποι;
  Η Φρειδερίκη είπε αποφασιστικά:
  - Οχι! Και εξωτερικά, οι Ρώσοι δεν είναι τόσο τρομακτικοί. Πολλές από τις γυναίκες τους είναι ξανθές, όπως και τα παιδιά τους. Και μπορούν να συμπεριφέρονται πολιτισμικά. Επιπλέον, οι Ρώσοι είναι ανθεκτικοί και γνωρίζουν καλά τη λογοτεχνία και την ιστορία τους.
  Η Helga θυμήθηκε:
  - Στο γειτονικό αεροπορικό σύνταγμα υπάρχουν Ρώσοι πιλότοι.
  Ο πόλεμος είναι σε εξέλιξη και οι Krauts σφίγγουν το δαχτυλίδι γύρω από την Αμερική.
  Σφοδρές μάχες ξέσπασαν για την πρωτεύουσα του Μεξικού - την Πόλη του Μεξικού. Πέντε σοβιετικά κορίτσια, όπως πάντα, είναι στα καλύτερά τους. Και πολεμούν με απερίγραπτο ηρωισμό.
  Η Αλένκα πυροβολεί από ένα πολυβόλο και τραγουδά:
  - Έλα, τραγούδησε μας ένα τραγούδι, χαρούμενος άνεμος, χαρούμενος άνεμος...
  Οι ξένοι μαχητές που κουρεύονται από αυτό πέφτουν, και ακούγεται γενναίο και ζωηρό.
  Όμορφο κορίτσι Αλένα. Εκείνο το βράδυ έκανε έρωτα με έναν ψηλό, μαύρο Αμερικανό. Και ένιωσα μεγάλη ευχαρίστηση. Γενικά, οι Αφροαμερικανοί είναι αρκετά αστείοι. Τους αρέσει να λένε ανέκδοτα για τους προέδρους τους. Συγκεκριμένα, η Αλένα γέλασε καλά με ένα ανέκδοτο για τον Κούλιτζ.
  Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και η σύζυγός του περπατούν μέσα από ένα πτηνοτροφείο. Πλησιάζουν το δωμάτιο με κοκόρια. Και η σύζυγος του προέδρου ρωτά:
  - Πόσες φορές ένας κόκορας σερβίρει θηλυκά;
  Ο φύλακας απαντά:
  - Εννιά φορές, ή και δεκατέσσερις!
  Η κυρία Κούλιτζ γυρίζει στον άντρα της και λέει:
  - Κοίτα πώς... Αλλά δεν μπορείς να το κάνεις αυτό!
  Ο προσβεβλημένος πρόεδρος ρωτά τον επιστάτη:
  - Το κάνει αυτό με μια γυναίκα ή με διαφορετικές;
  Απαντάει πρόθυμα:
  - Φυσικά με διαφορετικά!
  Ο Πρόεδρος λέει με χαρά:
  - Λοιπόν, με διαφορετικά, και μπορώ να το κάνω κι εγώ!
  Η Αλένκα γέλασε για πολλή ώρα με ένα τέτοιο ανέκδοτο και μετά η ιδιοσυγκρασιακή ξανθιά το εκτίμησε στο κρεβάτι. Η μεγάλη αρσενική τελειότητα φέρνει πολλή ευχαρίστηση στο κύριο κορίτσι. Μετά από αυτό αισθάνεστε χαρούμενοι και δυνατοί.
  Ρίχνεις χειροβομβίδα με τα γυμνά πόδια σου. Και βλέπεις πώς σκορπίζονται τα σώματα των φασιστών. Και τα δάχτυλα των ποδιών της Αλένκα είναι τόσο χαριτωμένα και λαξευμένα. Δεν είναι περίεργο που ο άντρας και τα αγόρια λατρεύουν να κοιτάζουν τα κάτω άκρα της.
  Η Αλένκα κελαηδάει:
  - Η μουσική παίζει! Μουσική, μουσική, μουσική... Άλλοτε με θλίψη, άλλοτε με δηλητήριο! Μουσική ρέει, μουσική, μουσική που φωτίζει την ψυχή!
  Και πάλι η κοπέλα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το πόδι της. Αυτό το κάνει και με επιδεξιότητα και χάρη.
  Όμως η Μαρία πυροβολεί από πολυβόλο. Το κορίτσι είναι επίσης πολύ όμορφο και γνώρισε ντόπιους τύπους. Όμως η Μαρία δεν είναι από αυτές που βιάζονται να πέσουν στο κρεβάτι. Μπορείτε απλά να επικοινωνήσετε και να μιλήσετε.
  Ή δείτε μια ταινία... Η Μαρία είδε την εικόνα για πρώτη φορά: "Gone with the Wind", και μάλιστα έγχρωμη. Η ταινία κράτησε τρεις ώρες και ήταν αρκετά εντυπωσιακή. Άλλωστε οι Αμερικανοί ξέρουν να σουτάρουν.
  Το κορίτσι παρατήρησε στον νέο της φίλο Τζον Φρέιζερ.
  - Έχεις και δυνατές ταινίες!
  Ο Τζον χαμογέλασε με ικανοποίηση.
  - Γιατί σας εκπλήσσει αυτό;
  Η Μαρία απάντησε με ειλικρίνεια, χτυπώντας τα γυμνά της πέλματα στην άμμο:
  - Στην πραγματικότητα, ναι... Νόμιζα ότι οι καπιταλιστές δεν ήταν ικανοί να κάνουν τέτοιες ταινίες.
  Ο Γιάννης έκλεισε το μάτι στο κορίτσι και απάντησε:
  - Και νόμιζα ότι οι ταινίες σου ήταν όλες προπαγάνδα!
  Η Μαρία το επιβεβαίωσε χαμογελώντας:
  - Ναι, προπαγάνδα! Αλλά προπαγάνδα της αλήθειας!
  Ο Γιάννης απάντησε χαμογελώντας:
  - Τι είδους αλήθεια;
  Η Μαρία απάντησε με πάθος:
  - Το γεγονός ότι στη χώρα των Σοβιέτ υπάρχει η καλύτερη ζωή για τους ανθρώπους!
  John, αυτός ο ανοιχτόκόκκινος τύπος παρατήρησε:
  - Αυτή είναι η καλύτερη ζωή για τους ανθρώπους στην Αμερική. Και είστε μισοί αιχμάλωτοι από τη Βέρμαχτ!
  Μετά από αυτά τα λόγια, η Μαρία ένιωσε θυμό μέσα της. Και προσπάθησε να αντιταχθεί κάπως αμήχανα:
  - Όχι μισό, αλλά λιγότερο!
  Ο Γιάννης απάντησε λογικά:
  - Εάν κόψουν όχι ολόκληρο το πόδι, αλλά το μισό, τότε αυτό είναι ήδη θλίψη. Και στην πραγματικότητα συνθηκολογήσατε και αποτίετε στο Τρίτο Ράιχ έναν επαίσχυντο φόρο τιμής!
  Η Μαρία διόρθωσε:
  - Όχι φόρο τιμής, αλλά αποζημιώσεις...
  Ο Γιάννης παρατήρησε ορθολογικά:
  - Είτε στο μέτωπο είτε στο μέτωπο!
  Η Μαρία παρατήρησε εκνευρισμένη:
  - Και χάνεις τον πόλεμο από τη Βέρμαχτ!
  Ο Γιάννης είπε όχι και τόσο σίγουρος:
  - Αλλά προς το παρόν δεν πολεμάμε στο δικό μας έδαφος!
  Η Μαρία έβγαλε τη γλώσσα της...
  Μετά περάσαμε σε άλλο θέμα. Ο Αμερικανός ρώτησε:
  - Σου αρέσει το τανκ Sherman;
  Η Μαρία απάντησε με ειλικρίνεια:
  - ΟΧΙ καλα. Είναι πολύ ψηλός. Και το όπλο είναι μάλλον αδύναμο.
  Ο Γιάννης συμφώνησε:
  - Ίσως το πιο προηγμένο μας Pershing είναι. Έχουμε κάποιες ελπίδες για το νέο τανκ!
  Η Μαρία το απέκρουσε:
  - Το δικό μας IS-2 είναι μάλλον καλύτερο. Και το γερμανικό E-50 είναι γενικά ανώτερο από αυτό το αμερικανικό σχέδιο. Δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο.
  Ο Γιάννης προσβλήθηκε:
  - Η μηχανική μας είναι δυνατή. Εσείς οι Ρώσοι δεν έχετε τίποτα σαν το B-29.
  Η Μαρία απάντησε με σιγουριά:
  - Όχι ακόμα, αλλά θα είναι σύντομα! Και γενικά, η τεχνολογία μας θα γίνει η πιο ισχυρή στον κόσμο. Και είναι μόνο θέμα χρόνου!
  Ο Γιάννης ήταν δύσπιστος:
  - Η ΕΣΣΔ έχει χάσει πάρα πολλά. Δεν έχετε τη δύναμη να αναβιώσετε τη βαριά βιομηχανία. Ή ανάπτυξη τεχνολογίας. Άρα το χάσμα με τους Γερμανούς δεν ξεπερνιέται!
  Η Μαρία δεν συμφωνούσε με αυτό:
  - Ο λαός, υπό την ηγεσία του κόμματος, θα το αντιμετωπίσει. Είμαι σίγουρος! Και ακόμα θα πετύχουμε τη νίκη!
  Ο Γιάννης είπε αδιάφορα:
  - Μακάριος όποιος πιστεύει!
  Η Μαρία δήλωσε με σιγουριά:
  - Η πίστη πρέπει να βασίζεται σε εύλογα επιχειρήματα!
  Ο Γιάννης ρώτησε με ορατή έκπληξη:
  -Δεν πιστεύεις στον Θεό;
  Η Μαρία ανασήκωσε τους ώμους:
  - Παλαιότερα, ως παιδί, δεν το πίστευα και ήμουν πρωτοπόρος. Και τώρα... δεν ξέρω!
  Ο Γιάννης απάντησε σε αυτό, τσουγκρίζοντας την άμμο με την μπότα του:
  - Από παιδί πίστευα, αλλά τώρα δεν το κάνω.
  Και ο νεαρός κοίταξε γύρω του. Μιλούσαν στην πιρόγα. Ήταν ζεστό και το φως ήταν αμυδρό. Πράγματι, η διάθεση του Αμερικανού δεν είναι θετική. Οι Γερμανοί προχωρούν και κερδίζουν. Προφανώς, θα έρθουν σύντομα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα τανκς του Τρίτου Ράιχ είναι σαφώς ισχυρότερα από τα αμερικανικά. Και αυτό είναι φυσικά ένα τεράστιο πρόβλημα. Και τα γερμανικά πολυβόλα είναι καλύτερα. Απλώς υπάρχουν πολλοί ξένοι στη Βέρμαχτ. Η μαχητική τους αποτελεσματικότητα θα είναι χαμηλότερη από τη γερμανική.
  Αλλά πιέζουν με αριθμούς. Τι να εναντιωθείς στη Γερμανία;
  Δεν θα βγει, θα πρέπει να πολεμήσουμε στη γη μας;
  Ο Γιάννης ρώτησε τη Μαρία:
  - Γιατί ήρθες σε εμάς; Δεν σε κουράζει ο πόλεμος;
  Το κορίτσι απάντησε ειλικρινά:
  - Και εγώ! Και ο λαός μου έχει βαρεθεί τον πόλεμο! Και γι' αυτό θέλω να μην μας ξαναέρθουν οι φασίστες!
  Ο Γιάννης είπε όχι και τόσο σίγουρος:
  - Θα τους σταματήσουμε! Τουλάχιστον να το σταματήσουν! Η Αμερική μας είναι δυνατή και δεν θα γονατίσουμε!
  Η Μαίρη άρεσε στον Γιάννη. Αλλά σε αντίθεση με τις φίλες της, δεν βιαζόταν να κάνει έρωτα μόλις γνώρισε έναν άντρα. Από αυτά, η Alla είναι ίσως η πιο ιδιοσυγκρασιακή και δεν ανέχεται τη σταθερότητα. Πήρε αρκετούς εραστές. Έχει τόσο καυτό χαρακτήρα.
  Φυσικά, ένα μέλος της Komsomol δεν θα μπορούσε να σταματήσει να είναι έτσι, αλλά όταν υπάρχει πόλεμος, είναι πολύ δύσκολο να συγκρατήσεις τη λαγνεία. Ο κίνδυνος στους καβγάδες επηρεάζει πραγματικά τις ορμόνες.
  Ωστόσο, η Άλλα παλεύει καλά. Και του αρέσει επίσης να σουτάρει με τα πόδια.
  Η Μαρία είναι πιο σεμνή. Φοβάται για τον Τζον - μπορεί να πεθάνει.
  Ισχυρά, αεριωθούμενα επιθετικά αεροσκάφη των Γερμανών προκαλούν σοβαρές ζημιές στα αμυνόμενα στρατεύματα.
  Η Πόλη του Μεξικού είναι μια μεγάλη, ορεινή πόλη και εδώ μπορείτε να κρατήσετε τη δική σας. Το καταλαβαίνουν και οι Γερμανοί και εκθέτοντας την πρωτεύουσα σε βομβαρδισμούς και βομβαρδισμούς, προσπαθούν να την παρακάμψουν.
  Η Anyuta είναι μια υπέροχη ξανθιά, έκανε μια καλή πράξη. Θεράπευε παιδιά της περιοχής. Είναι επίσης διαφορετικά. Κυρίως μαυροκέφαλοι, αλλά υπάρχουν και ανοιχτόχρωμοι. Τρέχουν κουρέλια, ξυπόλητοι. Αν φορέσουν παπούτσια, είναι μόνο όταν μπουν στο σχολείο. Αδύνατη, αλλά χαρούμενη.
  Η Anyuta, κοιτάζοντάς τους, σκέφτηκε ότι η παιδική ηλικία ήταν μια ευτυχισμένη περίοδος, συμπεριλαμβανομένης της αντίληψής της για τον κόσμο. Όταν φαίνεσαι αθάνατος, και η θάλασσα είναι μέχρι τα γόνατα. Ακόμα και τα παιδιά τσακώνονται με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Χτύπησαν ο ένας τον άλλον και έφυγαν χαμογελώντας. Όχι σαν τους ενήλικες που κρατούν κακία για πολύ καιρό. Όχι, όλα είναι διαφορετικά στην παιδική ηλικία. Και ακόμη και ο ήλιος λάμπει πιο φωτεινός και ο αέρας είναι πιο απαλός.
  Η Anyuta άρεσε το καλοκαίρι. Και εδώ είναι σχεδόν πάντα ηλιόλουστο και ζεστό. Ω Μεξικό... Τι θα σε περιμένει υπό την κατοχή του Χίτλερ; Θα αναγκάσουν τα παιδιά να παρελαύνουν σε παράταξη και να τραγουδήσουν φασιστικούς ύμνους;
  Είναι αλήθεια ότι στην ΕΣΣΔ, τα παιδιά, πρώτα απ 'όλα, πρωτοπόροι, περπατούν σε σχηματισμό και τραγουδούν τραγούδια.
  Αυτό δεν είναι το χειρότερο πράγμα. Μα τα φασιστικά τέρατα δεν θα εξοντώσουν παιδιά στα στρατόπεδα;
  Οι Ναζί δεν περιφρονούσαν τα βασανιστήρια και δεν έκαναν επιφυλάξεις για την ηλικία. Ένα εντεκάχρονο αγόρι κάηκε με φυσητήρα, του κόπηκαν καυτά νύχια στα πόδια και του έσπασαν τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών. Τα κορίτσια τα κρεμούσαν από το ταβάνι από τα μαλλιά και τα τακούνια τους έκαιγαν στη φωτιά. Τι έκαναν τα τέρατα; Ο Anyuta αντιπροσώπευε ολόκληρο τον κόσμο υπό τον έλεγχο των φασιστών. Και τρόμαξε.
  Αλλά προς το παρόν, η πραγματικά βάρβαρη μηχανή του Τρίτου Ράιχ προχωρά και αρπάζει όλο και περισσότερα νέα εδάφη. Και να μην σταματήσουμε, και να μην αλλάξουμε πόδια... Τα πρόσωπά μας λάμπουν, οι μπότες μας αστράφτουν!
  Το νέο άρμα E-50 είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, το οποίο τα αμερικανικά όπλα δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν, ακόμη και σε εμβέλεια.
  Η Anyuta απλώς σπρώχνει μια νάρκη κατά μήκος του σύρματος. Ένα αγόρι της περιοχής, ο Αλμπέρτο, τη βοηθά. Ένας τόσο ξανθός τύπος με σορτς, πολύ χαριτωμένος και ευκίνητος. Μοιάζει με τον πρώην αγαπημένο του Seryozha. Ήταν και τόσο εύστροφος. Είναι αλήθεια ότι ο Alberto είναι ελαφρώς πιο σκούρος στο δέρμα και έχει μακρύτερα, αλλά ανοιχτόχρωμα μαλλιά. Και όταν χαμογελάει, το πρόσωπό του γίνεται τόσο χαριτωμένο.
  Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια νάρκη κολλημένη στους τροχούς ενός γερμανικού Ε-50. Η κάμπια σκάει από την έκρηξη. Ο Γερμανός τραυματίζεται. Η Anyuta κελαηδάει:
  - Θα στρίψουμε τα χέρια των φασιστών!
  Το κορίτσι γέρνει πίσω και σέρνεται μακριά. Ο Γερμανός αρχίζει να υποχωρεί. Κι όμως τον γρατζουνούσε.
  Η Anyuta θυμάται πώς βρέθηκε υπό κατοχή. Η έναρξη του πολέμου χαιρετίστηκε με μεγάλη ανησυχία. Αν και πολλοί, ειδικά οι νέοι, υπολόγιζαν σε μια γρήγορη νίκη και στην απελευθέρωση της Ευρώπης. Το κορίτσι Anyuta ήταν ακόμα έφηβος εκείνη την εποχή και μαζί με άλλα παιδιά υποβλήθηκε σε εκκένωση.
  Αλλά η Anyuta χάθηκε. Πιο συγκεκριμένα, η κοπέλα άργησε πολύ να ετοιμαστεί και άργησε να πάει στο φορτηγό. Και περίμενε να φτάσουν οι Ναζί. Τότε το όμορφο μέλος της Komsomol βίωσε φόβο. Και περπάτησε ανατολικά. Τα παπούτσια ήταν καινούργια. Η κοπέλα έτριψε τα πόδια της και αναγκάστηκε να βγάλει τα παπούτσια της. Πήγα ξυπόλητος. Το δέρμα στο πέλμα είναι ακόμα τρυφερό και όχι τραχύ. Στην αρχή μυρμήγκιαζε μόνο λίγο. Μετά άρχισε να ζεσταίνεται και στο τέλος τα πόδια μου μάζευαν και έκαιγαν.
  Η Anyuta δεν σκέφτηκε ποτέ ότι το να περπατάς ξυπόλητος θα μπορούσε να γίνει τέτοιο μαρτύριο. Ακόμη και το περπάτημα στο γρασίδι άρχισε να πονάει και το εσωτερικό του κοριτσιού κυριολεκτικά εξερράγη.
  Κάπως σύρθηκε στην καλύβα του χωριού, τα πόδια της ήταν ματωμένα. Η καλοσυνάτη οικοδέσποινα έπλυνε τα άκρα του έφηβου μέλους της Komsomol. Ο πόνος έχει υποχωρήσει ελαφρώς. Αλλά η Anyuta περπάτησε τώρα με μεγάλη δυσκολία. Όταν τα πόδια μου έγιναν καλύτερα, ξεκίνησα το ταξίδι με παπούτσια. Ταυτόχρονα όμως προσπάθησα να περπατήσω χωρίς παπούτσια για αρκετή ώρα για να συνηθίσω τα πέλματά μου.
  Τα πόδια της νεαρής κοπέλας έγιναν γρήγορα τραχιά και σύντομα δεν φοβόταν ούτε κλαδιά ούτε κώνους στο δάσος.
  Όμως ο δρόμος για την πρώτη γραμμή ήταν μακρύς. Τα πόδια του κοριτσιού έγιναν τόσο τραχιά που οι φτέρνες της άρχισαν να φαγούρα και να σκάνε. Και αυτό είναι επίσης οδυνηρό. Ναι, και πείνασα λίγο. Οι γάμπες μου πονούσαν και τα γόνατά μου πονούσαν από την καταπόνηση.
  Όχι και οι πιο ευχάριστες αναμνήσεις. Αλλά γενικά τι μπορεί να είναι ευχάριστο στον πόλεμο; Αλίμονο, για κάποιο λόγο, από τις πρώτες μέρες ο Κόκκινος Στρατός υποχώρησε. Και μάλιστα πολλοί στρατιώτες τράπηκαν σε φυγή. Και αυτή η διαδικασία δεν μπορούσε να σταματήσει.
  Μέχρι στιγμής, μόνο κοντά στη Μόσχα η Βέρμαχτ έχει γίνει σκόνη.
  Στη συνέχεια ο Anyuta συνέθεσε ποιήματα:
  Μια φορά κι έναν καιρό η Βέρμαχτ ηττήθηκε,
  Ο Ναπολέων είναι ηττημένος, ανίκητος...
  Ο εχθρός δεν μπορεί να πατήσει τη ρωσική σημαία,
  Όταν ο λαός και το κόμμα είναι ενωμένοι!
  Είναι πιο διασκεδαστικό να περπατάς με ένα τραγούδι, ακόμα κι όταν σου πέφτουν τα πόδια. Μεταξύ άλλων, η έφηβη πέρασε γράμματα στο underground. Για το οποίο ήμουν πολύ περήφανος.
  Αλλά τώρα ο Anyuta πυροβολεί στους Κινέζους και χτυπάει ακριβώς. Σκοτώνει τους στενόφθαλμους και γελάει:
  - Είμαι μαχητής Yak, η μηχανή μου καίγεται... Ο ουρανός είναι η κατοικία μου!
  Και ξαναπυροβολεί. Τέλειο κορίτσι. Πετάει ένα κομμάτι γυαλί με το γυμνό του πόδι. Χτυπά τον μαχητή ακριβώς στο μάτι. Πέφτει και πεθαίνει.
  Και η Anyuta κελαηδάει:
  - Αυτό δεν είναι ωραίο, αλλά πολύ ωραίο!
  Το κορίτσι διασκεδάζει, γιατί όλα πάνε καλά...
  Η πιο δυνατή και μεγαλύτερη στην ομάδα τους, η Matryona, λατρεύει να πετάει χειροβομβίδες με τα γυμνά της πόδια. Και καταφέρνει να χτυπήσει τους πεζούς. Και μάλιστα να βλάψει με επιτυχία την κάννη της δεξαμενής. Τώρα ο Γερμανός πρέπει να φύγει.
  Η Ματρυόνα λέει χαμογελώντας:
  - Και άρμεξα όχι μόνο αγελάδα, αλλά και άλογο! Δείχνω έτσι ότι είμαι υπεράνθρωπος!
  Και η κοπέλα πυροβόλησε ξανά, και με ακρίβεια. Γκρέμισε τρία στενά μάτια και σφύριξε:
  - Είμαι πολεμιστής super class!
  Και τι σαρκώδεις μηρούς έχει η Ματρύωνα. Το κορίτσι επέλεξε έναν εραστή για να ταιριάζει με έναν δίμετρο Αφροαμερικανό. Και του έκανε έρωτα με ευχαρίστηση. Είναι καλό όταν η ανδρική τελειότητα είναι τόσο παχιά όσο το μπράτσο ενός ενήλικα... Ένα μεγάλο κορίτσι όπως η Matryona εκτιμούσε τα μεγάλα μεγέθη. Και η κοπέλα βρυχήθηκε από τον οργασμό τόσο πολύ που όλο το σύνταγμα ήρθε τρέχοντας να ακούσει. Τι βουβάλι!
  Αλλά τώρα το κύριο πράγμα είναι ο πόλεμος. Και η κοπέλα ρίχνει χειροβομβίδες με τα δυνατά της πόδια. Και μάλιστα λιθόστρωτα και θραύσματα. Η Matryona είναι χαρούμενη για αυτό. Αν και δεν ήταν όλα τόσο ρόδινα στη ζωή.
  Κάποτε, το κορίτσι κατέληξε σε μια αποικία επειδή έκλεψε πέντε στάχυα. Ήταν πολύ πεινασμένη. Για το οποίο στάλθηκε στο στρατόπεδο. Ξύρισα το κεφάλι μου. Και η διαδικασία αναζήτησης ήταν ένα πλήρες σοκ για το παιδί. Αναγκάστηκε να δουλέψει εκεί. Η Ματρυόνα δεν πτοήθηκε από τη δουλειά, και έκοψε το δάσος, ευτυχώς ήταν καλά στην υγεία της. Αλλά οι πενιχρές μερίδες της φυλακής δεν έφταναν και το κορίτσι πέταξε τα πάντα στο στόμα της. Και σκουλήκια, και έντομα, και φύλλα δέντρων. Τα ξύλινα παπούτσια κατασκήνωσης ήταν πολύ άβολα και η Ματρυόνα προτιμούσε να δουλεύει ξυπόλητη, ακόμη και στο κρύο και στο χιόνι. Το κορίτσι πέρασε τρία χρόνια σε μια αποικία, αλλά στη συνέχεια απελευθερώθηκε, έτσι έγινε η μερική απελευθέρωση υπό τον Beria. Επιπλέον, η Matryona ξεπερνούσε συνεχώς τον κανόνα, ο οποίος ελήφθη επίσης υπόψη.
  Πρώτα απ 'όλα, μετά την αποικία ανηλίκων, η κοπέλα, έχοντας φτάσει, όρμησε στην κουζίνα και για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια έφαγε να χορτάσει. Και στην αποικία, ακόμη και η εντατική συγκόλληση για μεγάλα κορίτσια δεν ήταν αρκετή. Κανείς δεν προσέβαλε ιδιαίτερα τη Matryona στην αποικία. Οι συνομήλικοί της φοβόντουσαν την εξαιρετική σωματική της δύναμη και τις μεγάλες γροθιές της. Η Ματρυόνα είναι η πιο ευγενική ψυχή, αλλά αν την αγγίξεις, θα κινηθεί τόσο πολύ που δεν θα φαίνεται πολύ.
  Το κορίτσι ήταν σε καλή κατάσταση με τις αρχές, υπάκουο, κορυφαίο στην παραγωγή και δεν αρνήθηκε καμία, ακόμη και την πιο δύσκολη δουλειά. Δεν έχω αρρωστήσει ποτέ. Δούλευε ξυπόλητη στο τσουχτερό κρύο και δεν έπιασε ούτε καταρροή. Μόνο τα μεγάλα, χαριτωμένα πόδια έγιναν κόκκινα, σαν τα πόδια της χήνας, αλλά παρέμεναν ζεστά.
  Η Ματρυόνα καμάρωνε μάλιστα ότι μύρισε τη ζώνη και πέρασε λίγο περισσότερα από τρία χρόνια στην κουκέτα. Όπως, ήταν εκεί και έχει ποινικό μητρώο. Ο δικαστής έδωσε στο παιδί περίπου δέκα ετών για μερικά στάχυα. Αλλά αν πληροίτε τον τριπλό κανόνα, τότε η μέρα περνάει στα τρία. Και η Ματρυόνα έφυγε νωρίς. Γύρισε λοιπόν με φόρεμα κρατικής φυλακής, ξυπόλητη, μαυρισμένη, με κοντό, ξανθά, κομμένα μαλλιά. Όμορφη, με λεπτή σιλουέτα και όμορφο πρόσωπο.
  Ο κόσμος την κοίταξε. Η Ματρυόνα, με γκρι φόρεμα φυλακής, πιο αδύνατη και κουρεμένη, έμοιαζε πολύ με καλόγρια. Η ομοιότητα μεγάλωσε ακόμη περισσότερο όταν η Ματρυόνα περπάτησε τα υπόλοιπα πεντακόσια χιλιόμετρα μέχρι το σπίτι. Ήθελε πολύ να πατήσει την πατρίδα της με τα γυμνά της πόδια. Και μετά στη Σιβηρία, όπου βρισκόταν, όλα ήταν λίγο διαφορετικά.
  Μετά το καυτό χιόνι, το να περπατάς ξυπόλητος στο γρασίδι είναι μια εμπειρία ευδαιμονίας. Όταν έφτασε στο σπίτι, η Matryona έμαθε ότι ήταν έγκυος. Αυτό δεν ήταν έκπληξη. Το κορίτσι απολάμβανε σχέσεις με τους φρουρούς. Το ώριμο, ηρωικό σώμα της ήθελε σεξ. Αλλά επειδή υπήρχαν πολλά παιδιά ασφαλείας μαζί της, η Matryona δεν ήξερε ποιος ήταν ο πατέρας του παιδιού.
  Αλλά το αγόρι μεγάλωσε μεγαλόσωμο, υγιές, ξανθό και δυνατό. Τώρα μπορεί να είναι ήδη πρωτοπόρος. Ενδεχομένως στο μπροστινό μέρος.
  Η Ματρυόνα δεν γνώριζε την τύχη του παιδιού της. Κατά τη διάρκεια του πολέμου, το κορίτσι προσπάθησε να μην μείνει έγκυος για να μην χάσει τις μάχες. Υπάρχει ένα ειδικό βάμμα για αυτό. Η ίδια η Matryona θεωρούσε τον εαυτό της ορθόδοξο Rodnover. Ένα είδος μείγματος αρχαίου ρωσικού παγανισμού και Ορθοδοξίας. Η Matryona επικοινωνούσε με μάγισσες και μάγους. Είχε και δύναμη.
  Γιατί κερδίζουν οι Γερμανοί; Η μεγαλύτερη μάγισσα της είπε ότι οι αποκρυφιστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην υπηρεσία του Τρίτου Ράιχ κατάφεραν να γλιστρήσουν τα Μοίρα, το χρυσό νήμα ζωής της σπάνιας, και ίσως ακόμη και μοναδικής, τύχης του Χίτλερ. Και ότι τώρα ο Φύρερ έχει βρει εκπληκτική ευτυχία. Ακόμη και ο Τζένγκις Χαν δεν το είχε αυτό, κάτι που έδωσε στη Βέρμαχτ εξαιρετική δύναμη. Και οι Γερμανοί σχεδιαστές εφευρέθηκαν με επιτυχία, και οι στρατάρχες διοικούσαν στην κορυφή, αλλά οι αντίπαλοί τους δεν τα πήγαν καλά.
  Η τύχη σίγουρα έχει σημασία. Το ότι ο Χίτλερ κατάφερε να νικήσει ανώτερες δυνάμεις ήταν σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα τύχης. Εν μέρει φυσικό, αφού η δυτική και εν μέρει η σοβιετική διοίκηση δεν καταλάβαινε καλά πώς έπρεπε να διεξάγονται σωστά οι σύγχρονοι πόλεμοι. Αλλά η αλυσίδα των ευνοϊκών συμπτώσεων είχε αντίκτυπο και στο Τρίτο Ράιχ.
  Στην πραγματική ιστορία, από τη στιγμή που, αντίθετα, η τύχη έφυγε από τη Βέρμαχτ και πολλά μικρά πράγματα άρχισαν να παίζουν εναντίον των Ναζί. Ξεκίνησε με τη διάσημη Μάχη του Μίντγουεϊ. Τότε μια ολόκληρη αλυσίδα ατυχημάτων οδήγησε στην ήττα των Ιαπώνων. Αν και η Ιαπωνία ήταν πιο δυνατή σε αυτή τη μάχη και είχε πιο έμπειρα και καλύτερα εκπαιδευμένα στρατεύματα.
  Η Αμερική είναι πέρα από λόγια - οικονομικά ισχυρή. Όμως ο στρατός και το ναυτικό του δεν είναι πολύ μάχιμοι, δεν είναι πολύ καλά εκπαιδευμένοι και πειθαρχημένοι. Η ποιότητα και η εμπειρία ήταν με το μέρος της Ιαπωνίας. Κομμάτι-κομμάτι, η Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου συνέτριψε τον αμερικανικό στόλο. Και κέρδισε. Μέχρι που μια αλυσίδα ατυχημάτων οδήγησε στο Midway. Μετά από αυτό η τύχη εγκατέλειψε εντελώς την Ιαπωνία. Και η Αμερική πέρασε στην επίθεση, κερδίζοντας σταδιακά το πάνω χέρι.
  Και μετά, όπως εξήγησε η μεγαλύτερη (ακόμα πολύ όμορφη!) μάγισσα, έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι η Ιαπωνία ήταν σύμμαχος του Τρίτου Ράιχ με επικεφαλής τον Χίτλερ. Και μέρος της τύχης του Φύρερ πήγε στους σαμουράι.
  Επιπλέον, με ενενήντα τοις εκατό πιθανότητα, οι Ιάπωνες θα έπρεπε να είχαν κερδίσει αυτή τη μάχη ούτως ή άλλως.
  Ήταν προφανές ότι οι Γιάνκι ήταν πιο ικανοί να συναλλάσσονται παρά να πολεμούν. Οι Γερμανοί, με τη σειρά τους, είναι ένα γεννημένο έθνος πολεμιστών που είχαν επίσης μια ισχυρή οικονομία. Και σταδιακά η Βέρμαχτ, απορροφώντας ξένους και ντόπιους κάθε λωρίδας, γεμάτη με τανκς και αεροσκάφη, έγινε ισχυρότερη. Και κέρδισε με αυξανόμενη ευκολία. Άλλα έθνη δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να αντιταχθούν σε αυτό.
  Η Matryona έκανε μια ερώτηση:
  - Πώς να νικήσετε τον Χίτλερ;
  Η μάγισσα ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Αν μπορούσαν, θα το είχαν κάνει μόνοι τους εδώ και πολύ καιρό... Αλλά εδώ πρέπει να μαλώσεις με την ίδια τη μοίρα...
  Η Ματρυόνα αναστέναξε βαριά. Και ξαναρώτησε:
  "Δεν θα με σκοτώσουν αν πάω να πολεμήσω για την Αμερική;"
  Η μάγισσα απάντησε με σιγουριά:
  - Και οι πέντε σας είναι στα χέρια της ουράνιας δεξιάς. Και οι Ναζί δεν μπορούν να το καταστρέψουν τόσο εύκολα. Πολέμησε και πίστεψε στη μοίρα σου!
  Η Ματρυόνα χαμογέλασε και απάντησε με σιγουριά:
  - Πιστεύω ότι μπορώ να παλέψω με αξιοπρέπεια!
  Και πράγματι το ηρωικό κορίτσι πολέμησε σαν αληθινή λέαινα. Οι Γερμανοί, ή μάλλον οι ξένοι πολεμιστές-σκλάβοι τους, έλαβαν τον πρώτο κιόλας αριθμό. Και μάλιστα με γάντζο.
  Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Ως αποτυχία, υποσχέθηκα να σώσω το μπλε μαντήλι!
  Και πάλι φωτιά, ακριβής και απίστευτα ηρωική. Η Ματρυόνα σουτάρει και χτυπάει. Οι ξένοι σκλάβοι πέφτουν. Είναι χειρότερο, φυσικά, όταν κινούνται τανκς. Η γερμανική τεχνολογία δεν έχει αντίστοιχη. Και λοιπόν! Οι Ρώσοι έχουν συνηθίσει να αρκούνται σε λίγα!
  Η Ματρυόνα τραγούδησε:
  - Είμαστε πρωτοπόροι - παιδιά του κομμουνισμού!
  Και πάλι πυροβόλησε με ακρίβεια. Τα πέντε κορίτσια δούλευαν και ενεργούσαν όλο και πιο δυναμικά. Και οι οβίδες δεν τους χτύπησαν.
  Αλλά τα αγόρια της Αμερικής πέθαναν. Οι Stormtroopers έπεσαν από τον ουρανό. Έβρεξαν κυριολεκτικά τις αμερικανικές θέσεις με ρουκέτες. Τα όπλα λειτουργούσαν επίσης. Απάντησαν με πυρά εδάφους κάπως νωχελικά.
  Και όταν άρχισε ο βομβαρδισμός από εκτοξευτές αερίου, έγινε εντελώς τρομακτικό. Και ο ουρανός έμοιαζε να γλείφτηκε από κόκκινες γλώσσες της φλόγας.
  Τα κορίτσια κάηκαν ελαφρά και κρύφτηκαν στη ρωγμή. Οι βομβαρδισμοί εντάθηκαν. Χτύπησαν και γερμανικά αυτοκινούμενα οβιδοβόλα. Βόμβες και ρουκέτες έπεσαν βροχή.
  Για να φτιάξει τη διάθεση των φίλων της, η Αλένα τραγούδησε:
  - Χωρίς αμφιβολία, οι νέες γενιές παλεύουν για την αγάπη! Αν και η ώρα του δράκου είναι σκληρή, ο χρόνος μας επέλεξε για άθλο!
  Και η Αλένκα πυροβόλησε, καρφώνοντας τον ανιχνευτή και πήδηξε ξανά στο κενό. Και από ψηλά υπάρχει ένας ολόκληρος ωκεανός φωτιάς και θραύσματα βελόνας πετούν μακριά.
  Οι Γερμανοί χρησιμοποιούν ένα πολύ ισχυρό αεροσκάφος TA-400 με έξι κινητήρες για βομβαρδισμούς. Ένα τέτοιο μηχάνημα είναι σημαντικά ανώτερο από τα αμερικανικά μοντέλα, συμπεριλαμβανομένης της εμβέλειας πτήσης. Ένα πολύ τρομερό όπλο. Και ρίχνει βόμβες, βαριές με γέμιση μπάλας. Τα οποία σκορπίζονται σε πολλές εκατοντάδες μέτρα.
  Το TA-400 είναι ένα σχεδόν άτρωτο μηχάνημα. Είναι ισχυρή με ισχυρά αμυντικά όπλα. Το B-29 δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του. Και πώς συντρίβεται η υπερβόμβα. Ολόκληρο το μπλοκ τρέμει έτσι, καταρρέει. Και μια τέτοια δύναμη αποδεικνύεται εδώ.
  Αλλά η Αλένκα λέει με τόλμη:
  -Οι Παπούες δεν έχουν χειμώνα, οι Ρώσοι έχουν απελπιστικές καταστάσεις!
  Και πράγματι, ίσως το κορίτσι έχει δίκιο. Εδώ είναι πέντε από αυτά στη ζέστη, και έχουν μόνο ελαφρά εγκαύματα.
  Ο/Η Μαρία λέει:
  - Η Nadezhda είναι το γήινο σύμπλεγμα μου....
  Και μετά διορθώνεται, μετακινώντας τη γροθιά του στο πηγούνι του:
  - Όχι κόμπλεξ, αλλά πυξίδα!
  Τα κορίτσια, παρά την πυκνή φωτιά, είναι ακόμα ζωντανά. Ο Αλλάχ μάλιστα ψάλλει:
  - Δεν θέλω να περπατήσω από μια κλωστή, από μια κλωστή! Από εδώ και πέρα, ο Κόκκινος Πόλεμος είναι ζωντανός!
  Πόσοι όμως Αμερικανοί στρατιώτες πέθαναν από τα πυρά του ναζιστικού πυροβολικού; Δεν είναι τυχαίο ότι στην πραγματική ιστορία οι Σύμμαχοι δεν τόλμησαν να ανοίξουν το μέτωπο πριν από τα σαράντα τέσσερα.
  Οι περισσότεροι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι σε αυτή την περίπτωση, τα αμερικανικά και βρετανικά στρατεύματα θα είχαν πεταχτεί στη θάλασσα. Επιπλέον, ίσως αυτό δεν θα είχε ουσιαστικά καμία επίδραση στην πορεία των εχθροπραξιών στα ανατολικά.
  Τώρα όμως οι Αμερικανοί μάλλον ενοχλούνται που συμπεριφέρθηκαν πολύ παθητικά. Ότι επέτρεψαν να κατακτήσουν όλες τις αγγλικές αποικίες, και την ίδια τη Βρετανία. Ότι έδωσαν την ευκαιρία στους φασίστες να καταστρέψουν την ΕΣΣΔ, και τώρα αναγκάζονται να πολεμήσουν σχεδόν μόνοι τους.
  Και τώρα το ερώτημα είναι: θα παραβιάσει ο Στάλιν τους όρους της ειρήνης με άχυρο; Από ηθική άποψη, η επίθεση στο Τρίτο Ράιχ δεν είναι καθόλου αμαρτία. Άλλωστε, ο ίδιος ο Χίτλερ παραβίασε προδοτικά το σύμφωνο μη επίθεσης. Από την άλλη, όμως, παραμένει το ζήτημα της σκοπιμότητας. Ίσως οι Γερμανοί, έχοντας αρπάξει εδάφη και πολέμησαν πολλά χρόνια, να μην προχωρήσουν άλλο. Τώρα αξίζει να τους προκαλέσεις;
  Επιπλέον, η ίδια η Αμερική μπορεί να βγει από τον πόλεμο υπογράφοντας ύπουλα μια εκεχειρία. Και ο Τρούμαν είναι ακόμα πιο σκοτεινός και πιο ύπουλος άνθρωπος από τον Ρούσβελτ.
  Οι πύραυλοι υψηλής ισχύος χαλαρώνουν τη γη... Η πόλη του Μεξικού βομβαρδίζεται. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Οι Γερμανοί επιτίθενται και σε αμερικανικές πόλεις. Και πρώτα απ' όλα για στρατιωτικά εργοστάσια. Δεν είναι πολύ ενεργό ακόμα, αυτό οφείλεται στις εκτεταμένες επικοινωνίες και την απομακρυσμένη απόσταση της επικράτειας των ΗΠΑ. Και είναι πιο σημαντικό να υποστηρίξουμε την προέλαση των δικών μας στρατευμάτων.
  Αλλά, για παράδειγμα, τέσσερις ραδιοελεγχόμενοι πύραυλοι A-10 εκτοξεύτηκαν στο Τορόντο. Αρκετά δαπανηρή επίθεση, αλλά σε κάθε περίπτωση οι Γερμανοί έδειξαν ότι ήταν ικανοί να πυροβολήσουν από μεγάλη απόσταση και με ακρίβεια. Ωστόσο, φυσικά, μια εκτόξευση TA-400 κοστίζει λιγότερο από την αποστολή ενός τέτοιου πυραύλου από απόσταση χιλίων χιλιομέτρων.
  Υπάρχουν όμως συσκευές ικανές να εκτοξευθούν σε χαμηλή τροχιά στη Γη - κατασκοπευτικοί δορυφόροι. Για τα γενέθλια του Φύρερ, υπόσχονται να εκτοξεύσουν έναν δορυφόρο ικανό να κινηματογραφήσει εδάφη των ΗΠΑ.
  Η Μαρία έκαψε το γυμνό, χαριτωμένο πόδι της. Οι φουσκάλες μάλιστα φούσκωσαν. Είναι δυσάρεστο να παραδεχτείς. Κάνει ζέστη τριγύρω και δεν υπάρχει τίποτα που να ανακουφίζει τον κνησμό.
  Το κορίτσι προσπάθησε να φανταστεί εκείνους τους πρωτοπόρους των οποίων οι σόλες τηγανίστηκαν από Γερμανούς εκτελεστές χρησιμοποιώντας ένα μαγκάλι.
  Μάλλον πονούσαν ακόμη περισσότερο. Αλλά άντεξαν και δεν έδειχναν τον πόνο ουρλιάζοντας ή γκρίνια. Και αν γκρίνιαζαν, ήταν από τρίξιμο των δοντιών.
  Αυτός είναι ο ηρωισμός των πρωτοπόρων και δεν πρέπει να γκρινιάζει. Η κοπέλα φαντάστηκε ότι την ανακρίνουν οι Ναζί. Τον κρέμασαν σε μια σχάρα και του έκαψαν τη γυμνή φτέρνα με ένα καυτό σίδερο. Και αντί να γκρινιάζει ή να ουρλιάζει, γελάει στα μούτρα σου.
  Η Μαρία θυμήθηκε ένα βιβλίο που διάβασε ως παιδί: "St. John"s Wort". Εκεί, όταν ο κύριος χαρακτήρας υποτίθεται ότι θα βασανιζόταν, παραδέχτηκε ότι ήταν απίθανο να μπορέσει να τραγουδήσει σε ένα ράφι όπως οι Ινδοί. Αλλά όταν τραγουδάς, νιώθεις πραγματικά καλύτερα.
  Και η Μαρία τραγούδησε δυνατά.
  Είσαι η υπέροχη Πατρίδα μου,
  Όλος ο πλανήτης είναι περήφανος για σένα...
  Η Ρωσία είναι σαν μια ενιαία οικογένεια,
  Είθε να τραγουδηθείς στον παράδεισο στη χορωδία!
  
  Διατηρούμε τον ύμνο της Πατρίδας χωρίς πίκρα,
  Έχοντας ρίξει περήφανα τις αμφιβολίες στην κόλαση...
  Από πάνω μας είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Η ειρήνη θα επιστρέψει και θα είναι πολύ φωτεινό!
  
  Δημιουργός Παντοδύναμος Κύριός μας,
  Οι ανοιχτοί χώροι της Πατρίδας είναι τόσο απλωμένοι...
  Αν και η σάρκα υποφέρει συχνά από αγωνία,
  Αλλά η Ρωσία και εγώ είμαστε ενωμένοι εδώ και αιώνες!
  
  Η πατρίδα μας είναι τόσο άγια,
  Όχι, πιο δυνατός στο πνεύμα από έναν Ρώσο στρατιώτη!
  Ένα φωτεινό αστέρι καίει από πάνω μας -
  Θα συντρίψουμε τον αντίπαλο στη μάχη!
  
  Ας φτάσουμε στις πιο λαμπερές κορυφές,
  Ας υψώσουμε μια κόκκινη σημαία πάνω από τον Άρη, αστειευόμενοι...
  Μετά από όλα, ο Ιησούς ο γιγάντιος Θεός είναι μαζί μας,
  Υπάρχουν δεκαέξι οικόσημα - θα υπάρξουν και άλλα!
  
  Ένα κορίτσι κοντά στη Μόσχα πολέμησε με τον εχθρό,
  Νίκησε με σιγουριά τους φασίστες...
  Αλλά ο θεός ιδιότροπος Άρης γύρισε μακριά,
  Και το δυσάρεστο ήταν ότι συνελήφθη!
  
  Οδηγούσαν ένα ξυπόλητο κορίτσι μέσα στο χιόνι,
  Φωτιά έκαιγε έξαλλη στα τακούνια της...
  Έσπασαν το γυμνό τους πόδι σε λαβίδες,
  Και με χτύπησαν δυνατά με μια καυτή αλυσίδα!
  
  Αλλά η ομορφιά άντεξε την πίεση,
  Βασάνισαν ένα κορίτσι σε ένα μπουντρούμι...
  Ο φασίστας δεν έβγαλε ούτε ένα ήσυχο βογγητό,
  Μεταθανάτια Κομσομόλ με βραβείο!
  Γίνονται σκληρές μάχες και οι Γερμανοί και ο συνασπισμός τους καταστρέφουν τους Αμερικανούς από όλες τις πλευρές.
  Οι μάχες στην Πόλη του Μεξικού κράτησαν λίγο. Η μεγάλη πόλη είναι μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, βρίσκεται στα βουνά και είναι πολύ δύσκολος στόχος για να συλληφθεί. Επιπλέον, οι Αμερικανοί οχυρώθηκαν στην Πόλη του Μεξικού και προηγουμένως δημιούργησαν μια βάση εκεί και αποθήκες πυρομαχικών σε βαθιά αποθήκες. Και αυτό τους επέτρεψε να κρατήσουν την Πόλη του Μεξικού ακόμη και μετά την περικύκλωση της πρωτεύουσας. Ούτε οι Αμερικανοί είναι τόσο απλοί.
  Πίστευαν ότι οι Γερμανοί δεν θα ρίσκαραν να κινηθούν βόρεια με μια τόσο μεγάλη πόλη-οχυρό στο πίσω μέρος τους και θα κολλούσαν προσπαθώντας να βγάλουν ένα τέτοιο αγκάθι από το στόμα τους.
  Ο Φύρερ φοβόταν πραγματικά μην αφήσει ένα καζάνι πίσω από τα στρατεύματά του. Επιπλέον, οι Γερμανοί αναπληρώθηκαν με πιο προηγμένα άρματα μάχης από τη σειρά E και ήθελαν να αντικαταστήσουν το άλλοτε πιο δημοφιλές τανκ τους, το Panther-2, με ένα που ήταν πιο προστατευμένο και οπλισμένο και δεν ήταν κατώτερο σε οδηγικές επιδόσεις.
  Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η ηγεσία του Τρίτου Ράιχ βρέθηκε αντιμέτωπη με το ζήτημα της χρήσης δισκοπλάνων.
  Το πρόβλημα όμως ήταν ότι το στρωτό τζετ, ενώ έκανε το αεροσκάφος άτρωτο, δεν κατέστησε δυνατή την πυροδότηση από αυτά τα ίδια. Εκτός αν, στην πραγματικότητα, τα δισκοειδή αεροπλάνα μπορούσαν να εμβολίσουν αεροπλάνα χρησιμοποιώντας τη φανταστική ταχύτητα και το άτρωτο τους. Αλλά με τη βοήθειά τους είναι πολύ δύσκολο να βομβαρδίσεις ή να εκτοξεύσεις πυραύλους. Είναι αλήθεια ότι μπορείτε να απενεργοποιήσετε το στρωτό πεδίο, να απελευθερώσετε τις φορτίσεις και στη συνέχεια να το ενεργοποιήσετε ξανά.
  Μια άλλη ιδέα ήταν να οπλίσουμε τους δίσκους με κανόνια που εκπέμπουν θερμική ακτινοβολία ή λέιζερ. Αλλά και αυτό πήρε χρόνο.
  Σε κάθε περίπτωση, οι ιπτάμενοι δίσκοι πρέπει να χρησιμοποιούνται πρακτικά.
  Στις 13 Απριλίου, δύο δισκοπλάνα δοκιμάστηκαν σε μάχη για πρώτη φορά. Οι ιπτάμενοι δίσκοι απογειώθηκαν σχεδόν αθόρυβα. Υπήρχε όμως μια λάμψη. Στη συνέχεια έτρεξαν πέρα από τον Ατλαντικό Ωκεανό μέχρι το Μεξικό. Όπως αποδείχθηκε, αυτό το όπλο είχε επίσης ένα κολοσσιαίο απόθεμα ισχύος.
  Όμως τους διατάχθηκε να πολεμήσουν μόνο για την περιοχή που ελέγχει η Βέρμαχτ. Γιατί σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δώσουμε σε άλλες χώρες την τεχνολογία των όπλων που είναι τόσο μπροστά από την εποχή τους.
  Η Margaret και η Albina έλεγξαν τον πρώτο δίσκο χρησιμοποιώντας ένα joystick. Το καθήκον τους ήταν προς το παρόν μόνο να εμβολίσουν αμερικανικά αεροπλάνα και δεν απαιτούνταν μεγάλος αριθμός μελών του πληρώματος.
  Γιατί οι ντίσκο ανατέθηκαν σε κορίτσια; Γιατί το αδύναμο φύλο είναι πιο επιτυχημένο σε τέτοιες μάχες. Το ποσοστό των απωλειών μεταξύ των γυναικών πιλότων είναι αρκετές φορές μικρότερο από αυτό των ανδρών.
  Αν και γενικά η Luftwaffe έχει πολύ ευνοϊκή αναλογία σε ζημιές. Η υπεροχή επηρεάζει επίσης την εκπαίδευση μάχης, και ιδιαίτερα την αεροπορία τζετ, που δεν έχει ισάξιο αντίπαλο.
  Η Margaret και η Albina πετούν από την Ευρώπη στο Μεξικό με ταχύτητα περίπου δύο ταχυτήτων ήχου, αλλά αυτό δεν γίνεται καθόλου αισθητό στον ίδιο τον δίσκο: πόσο ομαλή είναι η διαδρομή. Είναι σαν να είσαι σε τρένο.
  Η Μαργαρίτα είπε με ενθουσιασμό:
  - Αυτός είναι ένας υπέροχος δίσκος που έχουμε. Όπως ένα παραμυθένιο όπλο - δεν χρειάζεται ούτε σπαθί ούτε κανόνι!
  Η Albina διευκρίνισε λογικά:
  - Περισσότερο σαν διαστημικό όπλο, όπως οι εξωγήινοι.
  Η Μαργαρίτα, χτυπώντας τα γυμνά, μυώδη πόδια της, τραγούδησε:
  - Μακάρι να μπορούσα να βγάλω λεφτά και να ταΐσω τον εξωγήινο! Μακάρι να μπορούσα να βγάλω λεφτά, αλλά δεν γκρινιάζει, μην γεννάς!
  Η Αλμπίνα χτύπησε τα χέρια της και είπε:
  - Αυτό είναι ένα πραγματικά πνευματώδες τραγούδι. Νόμιζα ότι ήξερες να συνθέτεις μόνο στρατιωτικές πορείες!
  Η Μάργκαρετ απάντησε γέρνοντας πίσω στο πάτωμα. Έκανε μερικά push-ups. Σύμφωνα με ανείπωτη παράδοση, φορούσε μπικίνι. Γενικά, στη Luftwaffe, σχεδόν όλες οι νεαρές γυναίκες και κορίτσια στράφηκαν σε στολές μπικίνι. Σε κάθε περίπτωση, αν οι καιρικές συνθήκες το επέτρεπαν και δεν έκανε πολύ κρύο. Πιστεύεται ότι ένα σώμα με ελάχιστα ρούχα θα είχε καλύτερη επαφή με το αεροσκάφος. Και οι πιλότοι πετούν με μαεστρία σε αυτή την περίπτωση.
  Η πρακτική το έχει επιβεβαιώσει. Ακόμη και στο κρύο, τα κορίτσια προσπάθησαν να αποδυθούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα μπικίνι έχουν γίνει πολύ της μόδας.
  Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι τα κορίτσια ήταν σχεδόν γυμνά. Και με τις φιγούρες τους, τα μπικίνι πάνε καλά. Φυσικά, στο στρατό όλες οι γυναίκες διατηρούνται σε φόρμα και έχουν καλή σιλουέτα. Όταν μια νεαρή γυναίκα δίνει στον εαυτό της σωματική δραστηριότητα, θα φαίνεται ελκυστική με αποκαλυπτικό τρόπο. Επιπλέον, όταν φοράτε μπικίνι, ο καθαρός αέρας βοηθά στην καύση λίπους. Και τα κορίτσια είναι τόσο λεπτά και με καμπύλες με γλυπτό κοιλιακούς.
  Φυσικά αυτή είναι η ομορφιά, τα σώματα των νεαρών γυναικών. Τα πόδια σου φυσικά είναι γυμνά και με γυμνά πέλματα νιώθεις πολύ καλύτερα το αυτοκίνητο και μάλιστα γίνεσαι ένα με αυτό.
  Ίσως αυτός είναι ο λόγος που οι νέοι πιλότοι είναι τόσο καλοί και συγκεντρώνουν σκορ χωρίς σχεδόν να πεθάνουν.
  Ποιος ξέρει αν ο Χίτλερ απέτυχε στην πραγματική ιστορία επειδή παραμέλησε τις γυναίκες στο στρατό. Αλλά ένα κορίτσι με μπικίνι είναι ένας ιδιαίτερος μαχητής. Η τύχη τους αγαπά και πολύ σπάνια πεθαίνουν.
  Η Albina άρχισε επίσης να κάνει push-ups, παρατηρώντας:
  - Όταν κινείσαι, νιώθεις πολύ καλύτερα.
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε:
  - Η κίνηση είναι ζωή!
  Και οι δύο πολεμιστές ήταν ξανθοί. Και πολύ όμορφο επίσης. Λοιπόν, φυσικά, δεν θα εμπιστεύονταν μια από τις πρώτες ντίσκο σε μια αλλαγή μάχης σε γυναίκες χωρίς όμορφα χαρακτηριστικά.
  Τα πάντα πάνω τους είναι καλά: οι φιγούρες τους είναι γεμάτες αθλητική χάρη και ερωτική δύναμη. Και πρόσωπα, νεανικά, φρέσκα, χωρίς ούτε μια πτυχή ή ρυτίδα. Και πλούσια, ελαφρώς σγουρά μαλλιά.
  Τα αγόρια καρφώνουν το βλέμμα τους σε τέτοια κορίτσια και μπορούν να κοιτούν επί ώρες χωρίς να σταματήσουν.
  Πραγματικά μοναδική, άρια, αθλητική ομορφιά.
  Η Αλμπίνα στάθηκε στα χέρια της και σταύρωσε τα λεπτά, μαυρισμένα πόδια της πάνω από το κεφάλι της. Το δισκοπλάνο ήταν σε αυτόματο πιλότο. Ήταν αδύνατο να τον γκρεμίσουμε, έτσι τα κορίτσια μπορούσαν εύκολα να γλεντήσουν και να ζεσταθούν.
  Το πάτωμα του υπέροχου αυτοκινήτου ήταν καλυμμένο με μαλακό, άφλεκτο πλαστικό και τραχύ.
  Η Μάργκαρετ ακολούθησε, και τα δύο κορίτσια στέκονταν στα χέρια τους. Και τραβούσαν από πάνω με τα πόδια. Ήταν σαν να γυρνάς ένα ποδήλατο. Τόσο γοητευτικό και μοναδικό.
  Η Αλμπίνα είπε χαμογελώντας:
  - Είμαι αληθινός Άριος, ανελέητος στους εχθρούς του Ράιχ... Ο χαρακτήρας μου είναι σκανδιναβικός!
  Η Μάργκαρετ γέλασε και παρατήρησε:
  - Μα μου αρέσει να παίζω φάρσες. Τουλάχιστον είναι επίσης μια αληθινή Άρια! Ω, τι αστείο πράγμα που είναι ο πόλεμος!
  Η Αλμπίνα, χαμηλώνοντας τη φωνή της σε έναν ψίθυρο, παρατήρησε:
  "Κι όμως νομίζω ότι δεν έπρεπε να αφήσουμε τους Ρώσους στα μετόπισθεν μας". Ο Στάλιν μπορεί να φύγει από την ήττα και να χτυπήσει!
  Η Μαργαρίτα απάντησε με σιγουριά:
  - Έχουμε αρκετή δύναμη για πόλεμο σε δύο μέτωπα! Ξέρετε, η Βέρμαχτ έχει ήδη περισσότερους από τριάντα πέντε εκατομμύρια στρατιώτες. Κυρίως ξένοι. Είναι απίθανο οι εξουθενωμένοι Ρώσοι να μπορέσουν να εισπράξουν περισσότερα από δέκα εκατομμύρια. Υπάρχει όμως και η Ιαπωνία.
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά, με το κεφάλι της λευκό σαν φρέσκια χιονόμπαλα:
  - Ναι είναι αλήθεια! Είμαστε δυνατοί! Το τανκ Ε-50, που είναι μαζικής παραγωγής, ικανοποίησε επιτέλους τον στρατό μας από κάθε άποψη!
  Η Μάργκαρετ γέλασε και παρενέβη:
  - Αρμα μάχης? Υπάρχουν φήμες ότι θέλουν να φτιάξουν ένα παρόμοιο μηχάνημα από πλαστικό!
  Η Αλμπίνα κούνησε το κεφάλι της με σκεπτικισμό:
  - Η θωράκιση θα είναι αδύναμη... Αν και ενδιαφέρουσα ιδέα για επιχειρήσεις προσγείωσης!
  Η Μάργκαρετ παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Και ο δίσκος μας είναι από τιτάνιο. Και είναι αρκετά ισχυρό για να χειριστεί όλες τις πιθανές συγκρούσεις.
  Η Αλμπίνα σημείωσε αναστενάζοντας:
  - Το τιτάνιο είναι ένα αρκετά ακριβό μέταλλο. Αλλά νομίζω ότι σύντομα οι σχεδιαστές μας θα δημιουργήσουν πολύ πιο ισχυρό ατσάλι!
  Η Μάργκαρετ χτύπησε τα γυμνά της πόδια:
  - Οι σκέψεις μου είναι ένα κοπάδι αλόγων!
  Η Αλμπίνα γέλασε και είπε:
  - Καλύτερος ένας ελέφαντας! Είναι μεγαλύτερος!
  Η Μάργκαρετ πετάχτηκε στην αγκαλιά της και βρυχήθηκε:
  - Η καμηλοπάρδαλη είναι μεγάλη! Αυτός ξέρει καλύτερα!
  Μετά τα κορίτσια το πήραν και το χτύπησαν με τα πέλματά τους. Ακούστηκε λοιπόν ακόμα και βουητό. Και χαμογέλασαν ο ένας στον άλλο.
  Η Albina είπε:
  - Όχι, με πολεμιστές σαν εμάς, ούτε εκατό Στάλιν δεν μας φοβούνται!
  Η Μάργκαρετ στριφογύρισε στα χέρια της και κελαηδούσε:
  - Γιατί εκατό; Ίσως χίλια ταυτόχρονα;
  Η Αλμπίνα φώναξε:
  - Όχι εκατομμύριο!
  Η Μαργαρίτα είπε:
  - Ή ενάμιση δισεκατομμύριο!
  Η Αλμπίνα γρύλισε:
  - Ή ένα τρισεκατομμύριο και ένα τέταρτο!
  Ένας τέτοιος διαγωνισμός φαινόταν γελοίος και παράλογος. Αλλά ταυτόχρονα και εξαιρετικά αστείο. Τα κορίτσια σταμάτησαν την ακίνδυνη φλυαρία τους και άρχισαν να κάνουν push-ups.
  Η Μάργκαρετ σκέφτηκε το παρελθόν της. Ένα κορίτσι από μια μάλλον ευγενή οικογένεια. Την έστειλαν σε πολύ τρυφερή ηλικία σε ειδικό σχολείο. Πέρασα από μια αρκετά σκληρή προπόνηση εκεί. Διδάχτηκε και εκπαιδεύτηκε σωματικά. Από τη μια, αυτό έκανε την κοπέλα πιο δυνατή, αλλά από την άλλη, της στέρησε τα παιδικά της χρόνια.
  Η Μάργκαρετ, όμως, έμπλεξε γρήγορα. Επιπλέον, το σχολείο είχε συλλόγους και διασκέδαση. Οι καλλονές κολύμπησαν στην πισίνα, έκαναν γυμναστική και έκαναν τα splits.
  Και μάθαμε, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών γλωσσών. Φυσικά, διδάσκονταν μαθηματικά, φυσική και διάφορα κλασικά. Στον ελεύθερο χρόνο της, η Μάργκαρετ αγαπούσε να διαβάζει επιστημονική φαντασία. Της άρεσε ιδιαίτερα ο Ιούλιος Βερν. Οι επιστημονικές του ανακαλύψεις συνδυάστηκαν με ενδιαφέρουσες περιπέτειες. Ορισμένοι τύποι εφευρέσεων δεν έχουν ακόμη ξεπεραστεί.
  Ιδιαίτερα εντυπωσιακές ήταν οι οβίδες ικανές να καταστρέψουν ένα ολόκληρο οχυρό με μια βολή. Αυτό το όπλο θα μπορούσε να είναι χρήσιμο σε έναν πραγματικό πόλεμο.
  Η Μάργκαρετ, όταν άκουσε για τη γερμανική επίθεση στην Πολωνία, εμπνεύστηκε. Οι Γερμανοί κέρδισαν τη μία νίκη μετά την άλλη και όλοι απλώς λάτρευαν τον Χίτλερ. Αν και στην αρχή η στάση πολλών ήταν συγκρατημένη. Όμως ο Φύρερ πέτυχε σε όλα. Συμπεριλαμβανομένης της οικονομίας. Ταχεία οικονομική ανάπτυξη, αναβίωση του στρατού, επιστροφή της Ρηνανίας και των ανθρακωρυχείων. Μετά το αναίμακτο Anschluss της Αυστρίας. Οι Γερμανοί κλονίστηκαν λίγο από τη σύγκρουση γύρω από την Τσεχοσλοβακία. Στη συνέχεια όμως ακολούθησε το Μόναχο.
  Μετά από αυτό φαινόταν ότι η Γερμανία είχε πετύχει τα πάντα ειρηνικά. Επέστρεψε ακόμη και την περιοχή Klaipeda. Στη συνέχεια όμως ξεκίνησε ο πόλεμος με την Πολωνία και δύο μέρες αργότερα ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Πολλοί, ακόμα και τα κορίτσια, τρόμαξαν. Κι αν υπάρξει άλλη μια ήττα; Αλλά μέσα σε τρεις εβδομάδες η Πολωνία κατέρρευσε, η επίθεση κατά της δυτικής Γερμανίας δεν ξεκίνησε και επικράτησε ηρεμία. Πολλοί νόμιζαν ότι τώρα θα επικρατούσε ειρήνη.
  Στη συνέχεια μια ταχεία επίθεση στη Γαλλία. Και η προπαγάνδα δήλωσε με ενθουσιασμό: κερδίσαμε!
  Και η Μάργκαρετ ενοχλήθηκε που δεν πήρε μέρος σε έναν τέτοιο θρίαμβο. Αλλά δεν είναι τόσο απλό. Ο πόλεμος συνέχισε, η Γερμανία, πολεμώντας, απορροφούσε τη μια χώρα μετά την άλλη. Και σαν ήρωας παραμυθιού έκοψε τα κεφάλια των εχθρών της. Και έτσι η Μάργκαρετ πήγε στο μέτωπο. Ως πιλότος. Πέρασε από τη σχολή πτήσης και κατέληξε στον ουρανό.
  Το κορίτσι άρχισε αμέσως να σκοράρει περισσότερο. Πολέμησε με Ρώσους πιλότους. Παρατήρησα αμέσως μια ορισμένη αδυναμία των σοβιετικών άσων - την απροθυμία τους να υποχωρήσουν. Αλλά αυτό είναι αυτοκτονικό όταν πολεμάς ενάντια σε ένα τόσο ισχυρά οπλισμένο αεροσκάφος όπως το ME-262.
  Η Margaret κατέστρεψε σοβιετικά αεροπλάνα, με μεγάλη επιτυχία. Δεν ήξερε τον οίκτο, αν και δεν θεωρούσε τον εαυτό της σκληρό. Και η κοπέλα τσακώθηκε με μπικίνι, ακόμα και όταν έκανε λίγο κρύο.
  Και αυτό βοήθησε στη μάχη. Ούτε μία φορά το αεροπλάνο της δεν καταρρίφθηκε, ούτε υπέστη σοβαρές ζημιές. Αν και το ME-262 είναι γενικά ένα πολύ ανθεκτικό μηχάνημα.
  Η Μάργκαρετ κέρδισε τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού. Και φυσικά, ήταν περήφανη για αυτό. Και τώρα της έχουν εμπιστευτεί την πιο προηγμένη μηχανή καταστροφής.
  Η Αλμπίνα ήταν επίσης πιλότος, από στρατιωτική οικογένεια. Επίσης μια μυώδης ξανθιά, βραβευμένη με τον Σταυρό του Ιππότη για διάφορα κατορθώματα, κυρίως στον ουρανό. Αλλά η Αλμπίνα κατάφερε να πολεμήσει λίγο στο πεζικό. Έδειξε την τάξη της και ως ελεύθερος σκοπευτής.
  Και τα δύο κορίτσια είναι παρόμοια, αλλά και διαφορετικά, φυσικά, στα πρόσωπά τους. Έχουν όμως εξέχοντες μύες, πολύ δυνατούς σωματικά. Τώρα έκαναν push-up, έκαναν γωνία και κελαηδούσαν:
  - Είμαστε μεγάλοι πολεμιστές, μια πανίσχυρη χώρα... Και κατά κάποιο τρόπο είμαστε πολύ άγριοι και υπηρέτες του Σατανά!
  Μετά από αυτό, η Αλμπίνα γέλασε και αντέτεινε:
  - Γιατί ο Σατανάς; Ή μήπως ένας παντοδύναμος Θεός;
  Η Μάργκαρετ έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, αν ο στρατός μας είναι τυχερός, τότε χωρίς Θεό δεν γίνεται αλλιώς!
  Η Αλμπίνα διόρθωσε τη φίλη της:
  - Όχι χωρίς Θεό, αλλά με Θεό! Ο Παντοδύναμος αγαπά τους δυνατούς και ανελέητους! Οι Άριοι θα συντρίψουν τους πάντες!
  Η Μάργκαρετ αναφώνησε με θαυμασμό:
  - Και έχουμε τέτοια τεχνολογία! Τα δισκοπλάνα είναι ένα θαύμα!
  Η Αλμπίνα, κάνοντας δυναμικά μια γωνία, συμφώνησε:
  - Ναι... Μπορούμε αν θέλουμε!
  Η Μάργκαρετ εξήγησε λογικά:
  - Και όταν δεν θέλουμε, μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς! Αναγκασμένοι επιστήμονες από τον μισό κόσμο μας οργώνουν!
  Τα κορίτσια άρχισαν να κάνουν τη γωνία πολύ πιο δυναμικά. Και το αυτοκίνητό τους γλιστρούσε στον αέρα. Έμοιαζε με UFO. Μια τέτοια υπέροχη δημιουργία μηχανικής. Κάτι που δημιουργήθηκε πέρα από το τεχνολογικό επίπεδο που είναι χαρακτηριστικό για τον πλανήτη Γη. Μεταξύ άλλων, το δισκοπλάνο είναι εξοπλισμένο με πολλά ραντάρ αιχμής. Άκουσα μπιπ μπιπ...συναγερμό!
  Τα κορίτσια πετάχτηκαν και έτρεξαν στις οθόνες τηλεθέασης... Μεγέθυνσαν την εικόνα... Έτσι είναι, μια ντουζίνα αμερικανικές μούστανγκ και τέσσερα Airacobra πετούσαν μπροστά. Αμερικάνικα αεροπλάνα έσκασαν από τα σύννεφα. Προφανώς παρατήρησαν μια αρκετά μεγάλη δισκέτα ή την σάρωση με ραντάρ. Αν και τέτοιοι ιπτάμενοι δίσκοι είναι πρακτικά αόρατοι στο ραντάρ. Αλλά στον ουρανό είναι ορατά από μεγάλη απόσταση.
  Δύο διμοιρίες επιχείρησαν να επιτεθούν στον δίσκο. Η Μάργκαρετ πάτησε τα κουμπιά του joystick για να επιταχύνει. Και πήγε στο κριάρι. Τόσο κοφτά όσο η γροθιά ενός μπόξερ σε βάρος ενός φτερού, ένας ιπτάμενος δίσκος πέρασε από κοντά. Και χτύπησε ένα αμερικανικό μαχητικό. Ήταν σαν ένας διαμαντοκόπτης να είχε χτυπήσει σίδερο. Οι σπινθήρες έπεσαν βροχή και η στρωτή ροή κατέστρεψε το αεροπλάνο σε γυαλιστερά ρινίσματα.
  Η Albina, κρατώντας το joystick με τα γυμνά της δάχτυλα, γύρισε επιδέξια τον δίσκο και χτύπησε ξανά το μαχητικό της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ. Έπεσε σε κομμάτια. Και ο ξανθός τερματιστής, συνεχίζοντας να κινείται, συνέτριβε το ένα αεροσκάφος μετά το άλλο.
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε:
  - Τα σβήνουμε... Σαν κιμωλία με γόμα!
  Η Αλμπίνα γέλασε και είπε:
  - Δεν έχουν καμία πιθανότητα!
  Η δισκέτα κινήθηκε αρκετές φορές πιο γρήγορα από τα αμερικανικά αεροσκάφη. Και πραγματικά δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσω. Επιπλέον, η ικανότητα ελιγμών του γερμανικού αυτοκινήτου είναι απλά εκπληκτική. Αλλά αντιμέτωποι με ένα νέο όπλο, οι Αμερικανοί έδρασαν σοφά: σκορπίστηκαν. Και τα κορίτσια έπρεπε να επιταχύνουν απότομα την καταδίωξη.
  Όταν χτυπήθηκε από έναν δίσκο, άρχισε να βουίζει, σαν να αφαιρούνταν μάρκες. Ο περίφημος δίσκος του Μπελόντσι τσάκισε και τσάκισε τους πάντες. Κι όμως δεν ανατρίχιασε καν.
  Τα κορίτσια γέλασαν καθώς κυνηγούσαν τον εχθρό. Προσπέρασαν και πλάκωσαν, έκοψαν. Θύμιζε χαρταετό που κυνηγούσε κοτόπουλα και ίσως και πιο γρήγορα. Και ένας τέτοιος κόφτης ήταν απλώς παρόμοιος με το σπαθί του θησαυρού του Ilya Muromets. Που τα έκοψε όλα... Και κατάφερε να τα προλάβει σχεδόν όλα και να τα τσακίσει.
  Τα κορίτσια έσκαψαν μέσα και σχεδόν πήδηξαν από τις καρέκλες τους, κρατώντας τους σφιγκτήρες με τα χέρια και τα πόδια τους. Και κάπως ακόμα κράτησαν. Και θα μπορούσαν να συνεχίσουν να πολεμούν.
  Αλλά το τελευταίο αμερικανικό μαχητικό ξεπερνιέται. Τα κορίτσια τίναξαν χάντρες ιδρώτα από τα μέτωπά τους. Και πάλι αλλάξαμε τη δισκέτα σε αυτόματο πιλότο. Η Αλμπίνα, ρουφώντας τη σμιλεμένη κοιλιά της, πρότεινε:
  - Ίσως μπορούμε να φάμε;
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε:
  - Αυτή είναι μια καλή ιδέα!
  Οι πολεμιστές έφτασαν στο ψυγείο. Η Αλμπίνα πάτησε το κουμπί με το δάχτυλο του ποδιού της. Βγήκαν δύο σωληνάρια διατροφικού μείγματος. Τα κορίτσια τα πήραν προσεκτικά στα χέρια τους. Χοιρινό ψιλοκομμένο με αρακά και σάλτσα ντομάτας. Στην ετικέτα κάθε σωλήνα υπάρχει ένα αστείο γουρούνι και μια ντομάτα με κοτσάνι μπιζελιού.
  Τα κορίτσια άρχισαν να πιπιλίζουν προσεκτικά, πιέζοντας ελαφρά το σωληνάριο. Η Μαργαρίτα παρατήρησε:
  - Σύντομα θα πάμε στους κοσμικούς κόσμους. Τότε ίσως να δοθεί τέτοια τροφή σε αστροναύτες.
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι αυτό θα ήταν θαυμάσιο! Πετάξτε σε άλλους κόσμους, κοιτάξτε τους γειτονικούς πλανήτες.
  Η Μάργκαρετ σφύριξε και είπε ονειρικά:
  - Ναι, αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. Και πώς μοιάζουν αυτοί οι εξωγήινοι; Μάλλον μοιάζουν με ανθρώπους. Ή μήπως έχουν διαφορές;
  Η Αλμπίνα ανασήκωσε τους ώμους και πρότεινε:
  - Ίσως συναντήσουμε ξωτικά. Μοιάζουν στην εμφάνιση με τους ανθρώπους, αλλά δεν προέρχονται από πιθήκους, αλλά από γάτες. Γι' αυτό έχουν μυτερά αυτιά και πολύ χαριτωμένη εμφάνιση.
  Η Μάργκαρετ παρατήρησε με ένα γλυκό χαμόγελο:
  - Λένε ότι τα ξωτικά δεν γερνούν καθόλου!
  Η Αλμπίνα έγνεψε καταφατικά:
  - Ίσως... Αλλά θα ήταν καλύτερα να έχουν οι άνθρωποι τέτοια ευτυχία!
  Η Μάργκαρετ ρούφηξε από το σωλήνα. Κατάπιε και μίλησε:
  - Ναι... Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τα γηρατειά! Από αυτή την άποψη, αυτή είναι απλώς η μάστιγα του Θεού!
  Η Αλμπίνα της χάιδεψε το γυμνό πόδι. Φαντάστηκα έναν άντρα δίπλα μου. Τόσο ψηλός, μυώδης, σαν τον Απόλλωνα. Ή ίσως ο Ηρακλής. Τότε τον φαντάστηκε να τη χαϊδεύει. Ναι αυτό θα ήταν θαυμάσιο.
  Για να προχωρήσουμε μετά σε κάτι πιο σοβαρό. Να βιώσεις δυνατά χάδια και χαϊδεύματα, καυτά φιλιά στο στήθος. Σαν δυνατά αντρικά χείλη χαϊδεύω την κατακόκκινη θηλή. Και πόσο θα ήθελα να παραμείνω νέος και ελκυστικός για πάντα.
  Μην γεράσεις ποτέ, γίνε για πάντα νέος, αδύνατος, αθλητικός!
  Η Αλμπίνα πρότεινε με δειλή ελπίδα:
  - Ίσως οι άνθρωποι εφεύρουν κάτι για να μην γεράσουν;
  Η Μαργαρίτα απάντησε με σιγουριά:
  - Αργά ή γρήγορα, βέβαια, τα γηρατειά θα νικηθούν... Το ερώτημα όμως είναι, θα ζήσουμε να το δούμε;
  Η Αλμπίνα προσπάθησε να παρηγορήσει τη φίλη της:
  - Αν η Άρια επιστήμη μπορεί να κάνει τα πάντα, τότε θα περάσει ο καιρός και θα μπορέσουν να αναστήσουν τους νεκρούς. Και τότε δεν θα έχει σημασία πότε θα πεθάνουμε!
  Η Μαργαρίτα είπε χαμογελώντας:
  Ας απολαύσουμε έναν κόσμο χωρίς κακό,
  Αν και μερικές φορές είναι δύσκολο να το πιστέψεις...
  Τα παιδιά θα παίξουν και θα γελάσουν,
  Και θα πετύχουμε την αθανασία... ίσως!
  Τα κορίτσια ήπιαν από τα σωληνάρια. Κρέας σε φέτες, αρακάς και ντομάτες, ένας πολύ νόστιμος και θρεπτικός συνδυασμός. Η Μάργκαρετ φαντάστηκε επίσης τον μελλοντικό της σύζυγο. Τόσο ανεβασμένη και έξυπνη, με ψηλό μέτωπο. Της άρεσε πολύ ο Σπαρτάκ. Ένας άνθρωπος που γεννήθηκε για να είναι ηγεμόνας, ή ένας μεγάλος διοικητής, αποδείχθηκε σκλάβος. Σχετικά με τον Σπάρτακο, η Μάργκαρετ διάβασε ένα μυθιστόρημα ενός Ιταλού συγγραφέα. Εξαιρετικό έργο τέχνης, δεν θα μπορέσεις να το βάλεις κάτω.
  Είναι αλήθεια ότι το γεγονός ότι ο Σπαρτάκ ήταν ευγενής Θρακιώτης ηγέτης είναι πιθανότατα εφεύρεση του συγγραφέα. Δεν είναι καν γνωστό αν ο Σπάρτακος ήταν Θρακιώτης. Ήταν μόνο μέλος του Θρακικού τμήματος. Υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες για την πραγματική ιστορία της Σπαρτάκ. Φαίνεται ότι ήταν ελεύθερος. Και μάλιστα λένε ότι υπηρέτησε ως λεγεωνάριος στον ρωμαϊκό στρατό. Στη συνέχεια, όταν ο πόλεμος μεταφέρθηκε στη Θράκη, εγκατέλειψε ακόμη και πολέμησε εναντίον των Ρωμαίων. Συνελήφθη ξανά και πουλήθηκε στους μονομάχους.
  Στη συνέχεια ήρθε η δόξα στη Σπαρτάκ στην αρένα. Αλλά η Σπαρτάκ θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν Γερμανίδα. Η Μάργκαρετ φαντάστηκε τον εαυτό της στο κρεβάτι με αυτόν τον ήρωα.
  Αυτό είναι υπέροχο - ένας τέτοιος άνθρωπος! Οι γυναίκες αγαπούν τα τζόκ. Η Μάργκαρετ σκέφτηκε ότι ο Σπαρτάκ ήταν επίσης ασυνήθιστα έξυπνος. Κέρδισε νίκες επί των Ρωμαίων με έναν μάλλον κακώς οργανωμένο στρατό σκλάβων και φτωχών. Αν και όχι, ο αρχηγός των μονομάχων καθιέρωσε αυστηρή πειθαρχία.
  Μάταια οι πρόξενοι όρμησαν στον Σπάρτακο. Τους επέφερε τη μία ήττα μετά την άλλη. Αλλά στο τέλος, η προδοσία πήρε το τίμημα. Και νίκησαν τη Σπαρτάκ.
  Ο πόλεμος των σκλάβων δεν έληξε με νίκη. Που θα μπορούσε να είναι προς το καλύτερο. Έχοντας κερδίσει, οι σκλάβοι θα είχαν καταστρέψει τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, αλλά θα μπορούσαν να προσφέρουν κάτι σε αντάλλαγμα; Η απόλυτη βαρβαρότητα θα μπορούσε να προκύψει σε αυτό το μέρος των πλανητών. Τότε ο Χριστιανισμός δεν θα είχε αποκτήσει τόσο μαζική δημοτικότητα. Δεν θα ήταν λοιπόν ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος που εισήγαγε μια τέτοια θρησκεία από ψηλά. Και ο χρόνος ήταν αντικειμενικά ενάντια στον Χριστιανισμό. Προέκυψε λοιπόν ένα απολύτως λογικό ερώτημα: μπορείτε να αποδείξετε ότι η ανάσταση του Χριστού δεν είναι παραμύθι;
  Όλοι οι μάρτυρες της ανάστασης και οι απόστολοι πέθαναν ή εκτελέστηκαν και μετά οι μαθητές των αποστόλων. Φυσικά, με τον καιρό, η πίστη διαβρώθηκε. Και μόνο η υπόσχεση της αθανασίας δεν ήταν αρκετή. Επιπλέον, άλλοι λαοί είχαν τη δική τους ιδέα για τον παράδεισο. Πάρτε τους ίδιους Αιγύπτιους. Έχουν μια ολόκληρη επιστήμη για την ύπαρξη των νεκρών.
  Και όταν ρωτήθηκε για αποδείξεις, με τον καιρό γινόταν όλο και περισσότερο θέμα πίστης. Και πίστευε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος στον ειρηνόφιλο Χριστιανισμό, έχοντας περάσει σχεδόν όλη του τη ζωή σε πολέμους; Ή μήπως τελικά τον τρόμαζε η ανυπαρξία και ήθελε τουλάχιστον κάποια μεταθανάτια ελπίδα; Δεν είναι γνωστό... Αλλά μην αποδεχτείτε επίσημα την εξουσία του Χριστού, ήταν όλο αυτό... Έχουν επιζήσει οι Χριστιανοί δύο χιλιάδες χρόνια μετά;
  Ωστόσο, αυτή είναι μια υποτακτική ιστορία. Έτσι οι Ιάπωνες κέρδισαν σε αυτόν τον κόσμο στο Μίντγουεϊ και ο Χίτλερ πήρε μια σειρά από ισχυρές αποφάσεις, μεταξύ των οποίων πολύ νωρίτερα κήρυξε ολοκληρωτικό πόλεμο και άρχισε να πολεμά με όλη του τη δύναμη. Και το αποτέλεσμα: οι Γερμανοί προχωρούν σε όλα τα μέτωπα. Και πέτυχαν επιτυχία σε πολλά μέτωπα.
  Η Μαργαρίτα είπε σκεφτική:
  - Τα ατυχήματα είναι σαν κρίκοι στην αλυσίδα της ιστορίας, μια αποτυχία και μια πλήρης ανατροπή!
  Η Albina πρόσθεσε:
  - Τα πάντα στον κόσμο είναι τυχαία, ειδικά η τύχη, αλλά φυσικά καταλήγεις με πολλά προβλήματα!
  Η Μάργκαρετ πήρε το σωληνάριο με τα γυμνά της δάχτυλα, έστριψε το στέλεχος και πίεσε. Ρούφησε λίγο το κρέας και παρατήρησε:
  - Αλλά δεν μπαίνουμε σε μπελάδες, κερδίζουμε! Δεν χρειάζεται λοιπόν απαισιοδοξία.
  Η Αλμπίνα δεν έφερε αντίρρηση:
  - Είναι καλό να γευματίζεις, είναι κακό να νικάς, ακόμα χειρότερο να χάνεις από τον εαυτό σου!
  Τα κορίτσια σώπασαν. Μετά το φαγητό τραβήχτηκαν στον ύπνο... Και γιατί να μην κοιμηθούν και μια δυο ώρες. Τότε δεν θα υπάρχει άλλος χρόνος. Οι Αμερικάνοι έχουν πολλά αεροπλάνα και θα τα παίρνουν συνέχεια.
  Τα κορίτσια έγειραν πίσω στις καρέκλες τους και γρήγορα, σαν να είχαν εντολή, αποκοιμήθηκαν. Ονειρεύτηκαν κάτι ενδιαφέρον... Βρέθηκαν σε κάποιο νέο κόσμο. Πηγαίνουν το δικό τους δρόμο. Τριγύρω υπάρχουν θάμνοι και ζούγκλα.
  Και ξαφνικά ένα αγόρι τρέχει έξω στη συνάντηση. Τόσο ξανθιά, μυώδης, φορώντας μόνο σορτς. Και ένας τεράστιος λύκος, σαν ταύρος, ορμάει πίσω του. Τα κορίτσια έβγαλαν τα πολυβόλα από τους ώμους τους και τα χτύπησαν με ριπές. Ο λύκος πληγώθηκε. Έπεσε πνιγμένος στο ίδιο του το αίμα. Ο βρυχηθμός του θηρίου ήταν τόσο απίστευτα ανατριχιαστικός. Ακουγόταν σαν να ερχόταν πίσω από μια ταφόπλακα και έμοιαζε με ένα μείγμα από τα διακριτικά κλήσης ενός βουβάλου και μιας αράχνης.
  Το αγόρι σταμάτησε. Κοίταξε κατευθείαν μπροστά με κάποια έκπληξη. Το αγόρι φαινόταν να είναι δεκατριών ή δεκατεσσάρων. Ένα πολύ χαριτωμένο πρόσωπο με ανδρικό πηγούνι, όμορφους γλυπτό μυς, πλάκες κοιλιακούς. Τα μαλλιά της είναι λευκά σαν το χιόνι, ελαφρώς πασπαλισμένα με κίτρινο, και το δέρμα της είναι σκούρο με μαύρισμα.
  Ένας πολύ όμορφος έφηβος που μπορεί να κρεμαστεί σε μια αφίσα - ένας αληθινός Άριος. Μόνο που τα μπλε μάτια είναι πολύ ευγενικά. Και το χαμόγελο είναι μαργαριταρένιο. Η Μάργκαρετ και η Αλμπίνα πλησίασαν το αγόρι και ρώτησαν από κοινού:
  - Γειά σου! Ποιος είσαι?
  Το αγόρι απάντησε χαμογελώντας:
  - Είμαι ο King Matt! Χώρα των Ροζ Ομίχλων.
  Η Αλμπίνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Βασιλιάς... Γιατί ξυπόλητος;
  Το αγόρι απάντησε αναστενάζοντας:
  - Έγινα θύμα πραξικοπήματος. Ο Στρατάρχης Κορσούνοφ κατέλαβε την εξουσία στο βασίλειο. Και μου έσκισαν το βασιλικό φόρεμα και με πέταξαν ημίγυμνο με ελικόπτερο σε μια ζούγκλα γεμάτη άγρια ζώα!
  Η Μάργκαρετ γέλασε και άπλωσε το χέρι της.
  - Έτσι Μεγαλειότατε... Λοιπόν, τι, μπορούμε να σας βοηθήσουμε;
  Ο βασιλιάς Ματ ανασήκωσε τους ώμους του με σύγχυση.
  - Αμφιβάλλω... Είστε μόνο δύο, και υπάρχει ένας ολόκληρος στρατός με όπλα και ελικόπτερα!
  Η Αλμπίνα, χτυπώντας αποφασιστικά το γυμνό της πόδι, απάντησε:
  -Έπρεπε να πολεμήσουμε και στρατούς! Όχι, είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε για έναν δίκαιο σκοπό!
  Η Μαργαρίτα κούνησε τα δάχτυλά της στη μύτη του νεαρού βασιλιά:
  - Μη φοβάσαι, είμαστε μαζί σου!
  - Δεν φοβάμαι! - Το αγόρι ίσιωσε περήφανα τους όχι πολύ φαρδιούς, φουντωτούς ώμους του. Και πρόσθεσε. - Λοιπόν, νομίζω ότι πρέπει να πάμε στους υπηκόους μου, αυτοί θα υποστηρίξουν τον βασιλιά.
  Η Αλμπίνα κοίταξε γύρω της και ρώτησε:
  - Πού να πάτε...
  Η Μάργκαρετ κοίταξε τριγύρω... Υπήρχε μια ζούγκλα τριγύρω. Θυμίζει κάπως τον Αμαζόνιο. Μεγάλωσαν τεράστιες φτέρες. Υπήρχαν πολλά δέντρα με λουλούδια. Τα μπουμπούκια έμοιαζαν με τριαντάφυλλα και πετούνιες - με έντονα χρώματα, σαν παιδικούς μαρκαδόρους. Τα φύλλα στα δέντρα ήταν μεγάλα και πολύπλοκα σε σχήμα.
  Μεγάλες λιβελλούλες, σαν άλμπατρος, πετούσαν, και πεταλούδες με φτερά μήκους ενός μέτρου κουνούσαν.
  Η Αλμπίνα έριξε μια ματιά στον ουρανό και αναφώνησε:
  - Υπάρχουν τρεις ήλιοι εδώ!
  Η Μάργκαρετ σήκωσε το κεφάλι της και ψέλλισε:
  - Ουάου! Είναι άλλος πλανήτης;!
  Ο βασιλιάς Ματ σήκωσε τα φρύδια του έκπληκτος:
  -Ποιος άλλος πλανήτης;
  Η Μάργκαρετ ανασήκωσε τους ώμους και ρώτησε:
  - Αλλά αυτό σαφώς δεν είναι Γη.
  Το αγόρι γέλασε και απάντησε:
  - Δηλαδή είσαι από τη Γη; Από αυτόν τον σκληρό πλανήτη, όπου έλαμψε το ίδιο φως!
  Η Μάργκαρετ χαμογέλασε και ρώτησε ξανά:
  - Γνωρίζετε τη Γη;
  Ο νεαρός βασιλιάς έγνεψε καταφατικά:
  - Ασφαλώς! Ο πολιτισμός μας προέρχεται από εκεί!
  Η Αλμπίνα κοίταξε το αγόρι πιο προσεκτικά και είπε:
  - Λοιπόν, ναι... Είσαι σαν άνθρωπος, μόνο όμορφη!
  Ο Κινγκ Ματ έγνεψε με λαμπερό κεφάλι:
  - Και είσαι και πολύ όμορφη! Βοήθησέ με να επιστρέψω το στέμμα, και θα κάνω τις γυναίκες μου μόνος μου!
  Τα κορίτσια γέλασαν. Η Μαργαρίτα παρατήρησε:
  - Δεν είναι πολύ νωρίς για να παντρευτείς;
  Το αγόρι κούνησε αρνητικά το κεφάλι του:
  - Οι βασιλιάδες παντρεύονται νωρίς! Έχω ήδη τέσσερις γυναίκες, θα είναι έξι μαζί σου, χωρίς να υπολογίζω το χαρέμι!
  Η Μάργκαρετ γέλασε ακόμα πιο δυνατά.
  - Άρα έχεις χαρέμι! Ουάου!
  Ο Ματ φούσκωσε το στήθος του και απάντησε:
  - Τι γίνεται με έναν βασιλιά χωρίς χαρέμι; Δεν θα είχε κύρος! Είμαι ο μονάρχης μιας μεγάλης χώρας, έχουμε ήδη εκτοξεύσει έναν δορυφόρο στο διάστημα!
  Η Αλμπίνα αγκάλιασε το αγόρι από τους ώμους και ούρλιαξε:
  - Γλυκιά μου... Ακόμα δεν με πειράζει να γίνω γυναίκα σου!
  Ο νεαρός βασιλιάς φίλησε το κορίτσι στο μάγουλο, μετά στα χείλη και φώναξε:
  - Μυρίζεις τόσο νόστιμα... Είσαι τόσο υπέροχη...
  Ο Oleg Rybachenko, εκτός από το ότι ήταν σε αυτόν τον κόσμο όπου πολέμησαν οι Ναζί, διακρίθηκε σε άλλο σύμπαν. Εκεί που υπήρχε ένας πραγματικά βάναυσος και επιθετικός διαστημικός πόλεμος. Εκεί και το αγόρι μπήκε σε ένα είδος γρατζουνιάς.
  Γιατί έπρεπε να δουλέψεις την αθανασία; Τίποτα δεν έρχεται δωρεάν. Και δούλεψε σκληρά, αγόρι. Και να είσαι αληθινά χωρίς θάνατο και ακρότητες.
  Και ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι διαφορετικός σε διαφορετικά σύμπαντα. Και συχνά ακόμη χειρότερα από ό,τι ήταν στην πραγματική ιστορία, αφού το Τρίτο Ράιχ είναι πολύ ισχυρό. Και νικήθηκε κυριολεκτικά από θαύμα.
  Έτσι ο Oleg Rybachenko καταφέρνει κατορθώματα σε έναν παράλληλο κόσμο.
  Η επίθεση στη Μόσχα και η μάχη για το Rzhev συνεχίστηκαν. Χρησιμοποιώντας εκτοξευτές βομβών και λαμβάνοντας χτυπήματα από το σοβιετικό πυραυλικό πυροβολικό ως απάντηση, ο εχθρός προχώρησε. Οι Γερμανοί προσπάθησαν να το πάρουν με τον αναρίθμητο εξοπλισμό και τους βομβαρδισμούς τους, καθώς και με ρουκέτες.
  Η πρόοδος ήταν αργή, σε όλη την καμένη γη. Ο Σοβιετικός λαός πολέμησε σαν ιππότες... Ο Ρζέφ έγινε δεύτερο Στάλινγκραντ για τους Ναζί. Όλοι οι κάτοικοι πήραν μέρος στις μάχες για αυτόν.
  Μια μικρή ομάδα πρωτοπόρων κρατούσε το σπίτι νούμερο δεκατρείς στην οδό Λένιν. Αγόρια και κορίτσια άφησαν τους Ναζί να πλησιάσουν και πυροβόλησαν με τουφέκια κατευθείαν στα χαμογελαστά στόματά τους. Ή πέταξαν χειροβομβίδες με αυτοσχέδια εκρηκτικά στον εχθρό. Και έτσι συνέβαλαν στη νίκη.
  Ο εντεκάχρονος Mishka σώπασε, το κεφάλι του έσπασε από θραύσματα και το κορίτσι Μάσα σκοτώθηκε από σφαίρα ελεύθερου σκοπευτή. Αλλά τα υπόλοιπα παιδιά παλεύουν με απαράμιλλη επιμονή. Ο Πάσκα, για παράδειγμα, πέταξε ένα δέμα κάτω από τη μεταφορά χρησιμοποιώντας όλη του τη δύναμη, αναγκάζοντας το αυτοκίνητο με εχθρικούς πεζούς να αναποδογυρίσει. Αλλά οι Sturmtigers και Strummamont πλησιάζουν, επικίνδυνα όπλα για επιθέσεις σε μεγάλες πόλεις. Ο Πάσκα και δύο άλλα αγόρια μαζί του, διακινδυνεύοντας τη ζωή τους, σέρνουν ένα βαρέλι με ένα μείγμα δύο υγρών αντιδραστηρίων που, όταν συνδυάζονται, σχηματίζουν ένα ισχυρό εκρηκτικό. Τα ημίγυμνα παιδιά είναι τόσο βαμμένα με αιθάλη που είναι σχεδόν αόρατα στο ξεθωριασμένο φόντο.
  Η Πάσκα τραβάει με δυσκολία. Είναι πολύ αδύνατος, μοιάζει με ξεραμένη μούμια με τα πλευρά να βγαίνουν σαν κλαδιά. Είναι δύσκολο να σύρεις ένα βαρέλι, αλλά, δυστυχώς, οι απλές χειροβομβίδες είναι ανίσχυρες απέναντι σε ένα Sturmmamont που ζυγίζει εκατόν πενήντα πέντε τόνους και χωρίς κιτ μάχης. Τα άλλα δύο αγόρια είναι ακόμα πιο αδύνατα. Αν και είναι μόλις εννέα ετών, τα γυμνά τους πέλματα είναι τόσο καυλιάρητα που θροΐζουν στα ερείπια σαν γυαλόχαρτο. Κάποια στιγμή, ο κανονιοβολισμός έγινε λίγο πιο ήσυχος και το τρίξιμο των σκληρών ποδιών τέντωσε τα αυτιά μου. Τα παιδιά βασικά περπατούσαν ξυπόλητοι όλο το χρόνο και άντεξαν το κρύο όταν τα δάχτυλά τους κυριολεκτικά έγιναν μπλε. Αλλά παραδόξως, μια τέτοια ακραία προπόνηση στο σπαρτιατικό στυλ οδήγησε στο γεγονός ότι κανένα από τα αγόρια και τα κορίτσια δεν αρρώστησε.
  Και δεδομένης της έντονης έλλειψης φαρμάκων και αντιβιοτικών, η υγεία είναι εξαιρετικά σημαντική. Αλλά πράγματι, αν φοράτε φάρο και σορτς όλο το χρόνο από την πρώιμη παιδική ηλικία, τότε σίγουρα δεν θα κρυώσετε ή θα πονέσει ο λαιμός.
  Ένα άλλο πράγμα είναι ότι δεν μπορείτε να συνηθίσετε την πείνα σε αντίθεση με τον παγετό. Και τι είδους φαγητό μπορεί να υπάρχει σε μια σχεδόν εντελώς πολιορκημένη πόλη; Εκεί που ο μόνος λεπτός δρόμος βρίσκεται σχεδόν ακριβώς μέσα.
  Ο Πάσκα δέχτηκε μια σφαίρα από τον ώμο, και έσφιξε τα δόντια του, δαγκώνοντας το χείλος του μέχρι να αιμορραγήσει, για να μην γκρινιάσει. Όχι, δεν θα δώσει στους φασίστες τέτοια χαρά. Ο Ρώσος πολεμιστής δεν στενάζει από τον πόνο. Το αγόρι τράβηξε το βαρέλι και φώναξε στα παιδιά:
  - Σπάσε τα νύχια σου, πρέπει να ζήσεις ακόμα!
  Τα αγόρια, συνειδητοποιώντας ότι δεν χρειάζονται πια εδώ, σέρνονται γρήγορα μακριά. Τα γόνατα και οι αγκώνες τους έχουν ήδη κερατώσει από το να σέρνονται στα ερείπια, και επίσης θροΐζουν. Είναι καλό που δεν μπορείτε να το ακούσετε στον εκκωφαντικό θόρυβο.
  Ο Πάσκα σταυρώνεται και φωνάζει:
  - Υπηρετώ την ΕΣΣΔ!
  Σπρώχνει ένα βαρέλι κάτω από τις ράγες του Sturmmamont. Ακούγεται ένας βρυχηθμός που βγάζει αίμα μαζί με αίμα και το αγόρι κομματιάζεται. Αλλά η μηχανή του Χίτλερ δεν μπορεί να αντέξει τη ρήξη, χωρίζοντας σε κομμάτια. Και μια φαρδιά κάννη εκτοξευτή βομβών πετάει μέσα από ένα κομμάτι τοίχου που έχει καταρρεύσει.
  Ο Πάσκα πέθανε, αλλά η ψυχή του όρμησε σε άλλο σύμπαν. Ο ίδιος ο Τσερνόμπογκ συνόδευσε το αγόρι σε άλλο σύμπαν. Υπάρχει ένα τόσο γιγάντιο δαχτυλίδι του Πατέρα, οι ψυχές των νεκρών κινούνται εκεί. Και αυτά τα σύμπαντα δεν είναι πλέον μέρος του συστήματος Hyperveer, αλλά είναι ένα ανεξάρτητο σύστημα. Η προσωπικότητα ενός ατόμου διατηρείται και η μνήμη του, και στη συνέχεια μπορεί να εφαρμόσει τις εμπειρίες της ζωής του στο επόμενο σύμπαν, όπου οι υπόλοιποι νεκροί ζουν μόνο μία φορά. Αν το σώμα ξαναπεθάνει, η ψυχή θα μεταφερθεί στο επόμενο σύμπαν, και το άτομο θα ζήσει για τρίτη φορά... Αν ξαναπεθάνει, τότε η μεταφορά θα γίνει στο τέταρτο. Διότι ο Θεός και ο Υπέρθεος των Θεών, ο Γεννητής, είναι μεγάλος πάνω από το αναρίθμητο πλήθος των δημιουργημάτων. Και δεν θα υπάρχει τέλος στις περιπλανήσεις της ψυχής μέχρις ότου ο άνθρωπος αναπτυχθεί σε τέτοιο επίπεδο ώστε ο ίδιος να γίνει Θεός απομίμηρος.
  Αυτή είναι η Υπερεπανάσταση του πνεύματος. Και οι άνθρωποι εξακολουθούν να βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο στους πρόποδες του θρόνου που οδηγεί στην παντοδυναμία και στην ικανοποίηση όλων των επιθυμιών. Αργά ή γρήγορα, κάθε άνθρωπος θα πετύχει τον στόχο του αφού περάσει από πολλές γεννήσεις και θανάτους και αποκτήσει εμπειρία. Αλίμονο, μάταιες οι ελπίδες εκείνων, ιδιαίτερα των μοναχών και των μαρτύρων, ότι μετά από ταλαιπωρία σε αυτή τη ζωή θα λάβουν έναν παράδεισο γεμάτο γλυκούς καρπούς και ευωδιαστά άνθη. Επομένως, ο Άπειρος, στην Υπερ-παντοδυναμία του, ο Υπερ-Δημιουργός, έχει προετοιμάσει κάτι καλύτερο για τους ανθρώπους από τον απλό παράδεισο. Τουλάχιστον για ενεργά άτομα. Και όσοι είναι αδύναμοι και λιγότερο ενεργητικοί μπορούν να βασίζονται στην εκπλήρωση ενός πιο μετριοπαθούς ονείρου. Γνωρίστε την οικογένεια και τους φίλους σας που σας ήταν αγαπητοί στη Γη ή σε άλλους κόσμους. Και ζήστε μαζί τους ευτυχισμένοι σε έναν καλό κόσμο: χωρίς πολέμους, πείνα, αρρώστιες, γηρατειά και άλλες κακοτυχίες. Μόνο σε έναν τέτοιο παράδεισο δεν θα χρειαστεί να περπατήσει ούτε μία ζωή ούτε μία ενσάρκωση.
  Και ότι στην πραγματικότητα, μετά από μια σειρά αναγεννήσεων, ένα άτομο μπορεί να έχει τέτοια δύναμη υπό τον έλεγχό του που θα μπορεί να επιλέξει τη δική του μορφή ευτυχίας. Ή δραστηριότητα και απόλαυση με σχετική γαλήνη. Και έτσι ίσως ακόμη και ο μωαμεθανικός παράδεισος με χαρέμι, πιάτα και χορευτές μπορεί να γίνει τόσο βαρετός που ένας άνθρωπος θα επιλέξει κάτι πιο απλό για τον εαυτό του που είναι πολύ πιο ενεργό!
  Γιατί ο Θεός έχει βάλει την Αιωνιότητα στις καρδιές τους! Και ο άνθρωπος έγινε ζωντανή ψυχή, και το σώμα πήγε στο χώμα (στα στοιχεία της γης!) από το οποίο δημιουργήθηκε, και το πνεύμα στον Θεό που το έδωσε! Το ανθρώπινο πνεύμα είναι η πνοή του Θεού των Θεών, του Πατέρα. Και η ψυχή είναι αθάνατη, γιατί περιέχει ένα μόριο του Παντοδύναμου Δημιουργού του σύμπαντος. Και δεν είμαστε μόνο πηλοί. Είμαστε τα εγγόνια των Θεών του Δημιούργου και των συγγενών τους, και όχι απλώς ένα δημιούργημα. Και ο Κύριος έβαλε την αιωνιότητα στις καρδιές τους. Γιατί ο Παντοδύναμος Υπερ-Θεός, ο Γονέας, είναι η αιωνιότητα. Και σε κάθε άτομο υπάρχει ένα μόριο της Υπερ-παντοδύναμης Θεότητας που θα πρέπει να αναπτυχθεί στον εαυτό του, μεταξύ άλλων μαθαίνοντας να υπομένει τον πόνο, τον πόνο, το θάνατο και να εκτελεί κατορθώματα.
  Το αγόρι πρωτοπόρος πέθανε για να γίνει πρίγκιπας σε ένα νέο σύμπαν.
  Ο Τσερνόμπογκ το έδειξε και στα κορίτσια φύλακες... Άλλωστε, αυτό είναι ένα σπάνιο θέαμα του άλλου κόσμου, αυτό που συμβαίνει αργότερα στο Ατελείωτο Βασίλειο των Νεκρών.
  Ο Πάσκα ξύπνησε με νέο σώμα... Το τελευταίο πράγμα που θυμήθηκε το αγόρι περίπου έντεκα ήταν ένας δυνατός πόνος που έσκιζε τις φλέβες, τους μύες, το αποστεωμένο σώμα του και μετά η ελαφρότητα και η ευδαιμονία που ακολούθησαν. Και η γη έπλευσε αμέσως μακριά από τα γυμνά πόδια του αγοριού, τα οποία μετατράπηκαν σε ένα μικρό ασημένιο νόμισμα και χάθηκαν πίσω από τη λάμψη των πιο λαμπερών αστεριών. Και τότε άρχισε να παίζει η συμφωνία, κάτι απίστευτα μεγαλειώδες.
  Και τώρα είναι πίσω στο σώμα της, γεμάτη δύναμη και σθένος από υγιή όρεξη. Ο Πάσκα είναι ακόμα αγόρι, αλλά όχι πια το αδύνατο, στρατόπεδο βλέμμα που ήταν, αλλά μυώδες, δυνατό και το μαύρισμα στο δέρμα του δεν είναι τόσο ανθρώπινο, σκούρο χρυσό. Το αγόρι ένιωσε το πρόσωπό του, όχι, φαινόταν εντελώς ανθρώπινο, με λείο και καθαρό δέρμα, και τα μαλλιά στο κεφάλι του ήταν απαλά και μεταξένια στην αφή. Μόνο που υπάρχουν μερικά περίεργα βραχιόλια στους καρπούς του.
  Το αγόρι τρύπησε το πετράδι και ένα ολόγραμμα άστραψε. Εμφανίστηκε μια τρισδιάστατη έγχρωμη εικόνα ενός αφάνταστα όμορφου κοριτσιού. Η ασημένια φωνή της κελαηδούσε αστραφτερά:
  - Ω, Υψηλότατε! Η γέννησή σου έγινε και γι' αυτό θα γίνει γιορτή στο βασίλειο!
  Και σχεδόν αμέσως μετά τα λόγια της, φωτεινά, πολύχρωμα φώτα άναψαν στην αίθουσα του θρόνου, όπου βρισκόταν το νεογέννητο νεκρό αγόρι, και στάχυα από προβολείς άρχισαν να λάμπουν. Ο Πάσκα βρέθηκε ξαφνικά μεταφερμένος, σαν από ένα κύμα, σε ένα τεράστιο στάδιο, όπου τον υποδέχτηκε με αγαλλίαση ένα ετερόκλητο πλήθος. Το αγόρι κοίταξε γύρω του και ανοιγόκλεισε τα μάτια του. Στη γιγάντια αίθουσα του θρόνου, υπήρχαν αγάλματα και περιστρεφόμενα στην κορυφή, πολύ περίτεχνοι και πολύχρωμοι πολυέλαιοι. Και πολύχρωμοι πίδακες από σιντριβάνια χτυπούν.
  Και γενικά, το ίδιο το παλάτι ήταν ταυτόχρονα φουτουριστικό και αρχαίο.
  Η συντριπτική πλειονότητα του κοινού ήταν όμορφα αγόρια και κορίτσια, και ήταν τριπλάσια κορίτσια. Εκτός από αυτά, υπήρχε ένας μικρός αριθμός πλασμάτων δύο τύπων. Πολύ μεγάλο, ύψος δύο μέτρων, παρόμοιο με τους γορίλες, μόνο με αυτιά σαν τα φτερά των νυχτερίδων, γκρι και καφέ πλάσματα. Και ελαφρώς μικρότερα πορτοκαλί και κίτρινα άτομα παρόμοια με τις αλεπούδες, αλλά υπήρχαν λίγα από αυτά.
  Εκτός από αυτά, μηχανικά ανθρωπάκια στριφογύριζαν επίσης στο χολ, πάνω σε ρόδες που κουβαλούσαν βασιλικό φαγητό και πολυτελή ποτά σε πολύχρωμα περιτυλίγματα.
  Ο Πάσκα παρατήρησε ότι δεν υπήρχαν σχεδόν ηλικιωμένοι στην αίθουσα, και έτσι τα πλάσματα, αν και έμοιαζαν με ανθρώπους, ήταν κατά κάποιο τρόπο πολύ φωτεινά με χρυσαφί δέρμα και τα μαλλιά τους ήταν σαν πέταλα λουλουδιών. Ωραίο πλήθος, αλλά πάρα πολύ. Και τα αυτιά τους, όχι εντελώς ανθρώπινα, μοιάζουν με μπουμπούκι τριαντάφυλλου κομμένο στη μέση.
  Πού είναι? Θα μπορούσε να είναι παράδεισος; Πρόσφατα, η Ορθοδοξία και οι πρωτοπόροι έχουν έρθει πιο κοντά και οι ιερείς υπόσχονται έναν γενναιόδωρο παράδεισο σε όσους πέθαναν για την Πατρίδα.
  Μήπως οι παπάδες δεν λένε ψέματα; Τώρα δεν είναι πια ένα ξυπόλητο, λερωμένο από αιθάλη και γδαρμένο αγόρι στις μάχες για τον Rzhev. Όχι, ο πρίγκιπας στέκεται μπροστά τους. Ακόμα αγόρι, αλλά με αστραφτερές κόκκινο μπότες διακοσμημένες με πολύτιμες πέτρες, με ένα πολύ πολυτελές, αν και κάπως παλιομοδίτικο κοστούμι. Ένα ξίφος αστράφτει στη ζώνη, με μια λαβή πλούσια διακοσμημένη με πολύτιμους λίθους. Είναι ακόμη περίεργο: ρομπότ, τηλεόραση και ταυτόχρονα ένα σκηνικό κάστρου.
  Είναι αλήθεια ότι το κοινό είναι επίσης ντυμένο με τον δικό του τρόπο. Τα αγόρια με μεσαιωνικές καμισόλες και πολυτελείς μπότες και τα κορίτσια με ψηλοτάκουνες γυάλινες παντόφλες και διάφανα φορέματα που δεν κρύβουν την ομορφιά του σώματός τους.
  Δύο κορίτσια, πιθανότατα υπηρέτριες, έτρεξαν μπροστά στους πρίγκιπες: ήταν ξυπόλητες με κοντά λευκά φορέματα και γυμνές, με μια λεπτή λωρίδα γυαλιστερού υφάσματος που μόλις κάλυπτε το υπέροχο στήθος τους. Σκόρπισαν γενναιόδωρα ροζ πέταλα, κάτω από τα τακούνια του νεογέννητου πρίγκιπα.
  Ο Πάσκα είναι τώρα ένα βασιλικό πρόσωπο, αλλά ήταν ένας πεινασμένος, αδύνατος, ξεδιάντροπα βρώμικος πρωτοπόρος. Και ένα αίσθημα υπερηφάνειας γεμίζει την ψυχή του. Ειλικρινής πρωτοπόρος - υπάρχει δικαιοσύνη.
  Στον λαμπερό θρόνο εμφανίστηκαν μια κοπέλα με βασιλικές ενδυμασίες και ένας νεαρός άνδρας περίπου είκοσι ετών και άνω. Χαιρέτησαν τον Πάσκα, ο οποίος τους έδωσε τον πρωτοπόρο χαιρετισμό.
  Ο νεαρός φορούσε ένα στέμμα και είπε με σοβαρό τόνο:
  - Είσαι ο ηρωικά σκοτωμένος ιππότης που οι Θεοί καθόρισαν ως κληρονόμο και δεξί μου χέρι!
  Ο Πάσκα απάντησε σεμνά:
  - Δεν ξέρω, Μεγαλειότατε. Εκατοντάδες και χιλιάδες Σοβιετικοί άνθρωποι έπεσαν όχι λιγότερο ηρωικά από μένα! Και νομίζω ότι τους αξίζει όχι λιγότερο μια ανταμοιβή στον παράδεισο!
  Ο βασιλιάς αυτού του κόσμου είπε με έναν σημαντικό τόνο:
  - Εδώ είμαστε όλοι όσοι έχουμε ζήσει μια ζωή και έχουμε λάβει μια άλλη. Η ανταμοιβή δεν είναι πάντα δίκαιη. Κι εγώ δεν ήμουν από τους καλύτερους αξιωματικούς του τσαρικού στρατού, αλλά έλαβα τον τίτλο του βασιλιά. Όμως ένα από τα ξυπόλητα κορίτσια είναι ο ίδιος ο πατέρας Μάχνο!
  Η υπηρέτρια τράβηξε απότομα αυτά τα λόγια και ξεστόμισε:
  -Μα έμαθα απολαύσεις που είναι απρόσιτες για εσάς τους άνδρες!
  Ο βασιλιάς απάντησε σκληρά:
  - Εσένα, σκλάβε Μάχνο, δεν σου δόθηκε λέξη! Δέστε την στο στύλο του καλικάντζαρους για να πάρει το μερίδιο των βλεφαρίδων που της αναλογεί.
  Το κορίτσι το άρπαξε ένας γορίλας με μεμβρανώδη αυτιά σε πέντε φάλαγγες και σύρθηκε σε μια κολόνα. Το κορίτσι προσπάθησε ανεπιτυχώς να αντισταθεί, αλλά χτυπήθηκε σκληρά στους μηρούς με ένα μαστίγιο. Μετά από αυτό δάγκωσε τον καλικάντζαρο στο πόδι, αλλά γρονθοκόπησε στο πηγούνι και χάλασε, χάνοντας τις αισθήσεις της.
  Ο βασιλιάς θα ήταν ευχαριστημένος, αλλά ο Pashke καθόλου. Δεν είναι καλό όταν χτυπάω μια γυναίκα, ακόμα κι αν είναι ο ίδιος ο αιματηρός δεσπότης και ληστής Μάχνο. Μερικές φορές η μοίρα θέλει να παίζει ένα κόλπο σε έναν άνθρωπο. Ή ακριβέστερα, οι θεοί του Δημιούργου. Οι απατεώνες λαμβάνουν μερικές φορές μεταθανάτια τιμωρία, αλλά όχι πάντα απευθείας. Κάποιοι μπορούν να ενσαρκωθούν ως ανάπηρος, άλλοι ως σκλάβος ή σκλάβος. Αλλά η ίδια η Αυτού Μεγαλειότητα δεν είναι καθόλου άγγελος, αλλά ένας απολαυστικός αξιωματικός, ο Σουίντερ. Όχι χειρότερο από άλλους αξιωματικούς, αλλά ούτε και καλύτερο. Και είχα την τύχη, όπως στο τραγούδι του Βισότσκι, να γίνω μονάρχης, ήδη στη δεύτερη ζωή μου. Αλήθεια, όχι αμέσως, αλλά όταν σκοτώθηκε ο πρώην βασιλιάς. Εδώ εμφανίστηκαν προηγουμένως αδρανείς ικανότητες.
  Ο Πάσκα κοίταξε και έμεινε σιωπηλός. Δεν ένιωθε πλέον απόλυτα ευτυχισμένος. Και η όχι και τόσο ευχάριστη φωνή του μονάρχη ανακοίνωσε:
  - Και τώρα πρέπει να λάβεις μέρος στο παραδοσιακό τελετουργικό κατά τη στέψη των πριγκίπων! Τώρα θα γίνει η τιμωρία ενός μεγάλου, ιδιαίτερα επικίνδυνου εγκληματία προηγούμενης ζωής! Γιατί πιστεύω ότι οι αμαρτίες πρέπει να λάβουν τιμωρία!
  Ένας θόρυβος ακούστηκε και το πάτωμα μπροστά από το θρόνο άρχισε να απομακρύνεται. Ο ήχος ήταν απαλός, τα ρομπότ παρέσυραν τη σκόνη και η ράβδος ανέβαινε στον ουρανό. Κάτι παρόμοιο με μια ατσάλινη οριζόντια ράβδο εμφανίστηκε. Το αγόρι ήταν αλυσοδεμένο μόνο από τα χέρια του σε μια χοντρή τραβέρσα και μια μπάρα ήταν δεμένη στα πόδια του. Τα χέρια ήταν στριμμένα από τους μυώδεις ώμους και ήταν ξεκάθαρο ότι το φορτίο προκαλούσε τρομερό πόνο στο αγόρι.
  Η Zoya και η Victoria αναγνώρισαν αμέσως αυτό το μυώδες αγόρι ως Oleg Rybachenko και με ένα ουρλιαχτό στράφηκαν στον Chernobog:
  -Τι κάνεις, σκοτεινό;
  Ο Κυβερνήτης του Υπερσυμπαντικού Κακού απάντησε απαλά:
  - Λόγω υπαιτιότητας αυτού του αγοριού, δεν μπορείτε να συνεχίσετε να πολεμάτε σε αυτό το σύμπαν και να εξασφαλίσετε τη νίκη της ΕΣΣΔ! - Το μάτι του Chernobog έγινε πιο αυστηρό. - Συμφωνώ, πρόκειται για ένα αρκετά σοβαρό έγκλημα που δεν αρκεί ούτε το μαγείρεμα σε λάδι!
  Η Ζόγια είπε με παρακλητικό ύφος:
  - Μα αυτό είναι το μεγαλύτερο ακούσιο αμάρτημα!
  Ο Τσερνόμπογκ απάντησε με γενναίο τόνο:
  - Σε χτύπησαν απελπισμένα αν κατά λάθος! Πιστέψτε με, φέρθηκαν σε αυτό το παιδί εξαιρετικά ήπια!
  Οι καλικάντζαροι στάθηκαν στις άκρες του δεμένου Όλεγκ. Το αγόρι ήταν εντελώς γυμνό και οι μύες του ήταν πρησμένοι από το βάρος της μπάρας που ήταν αλυσοδεμένη στα πόδια του. Η Πάσκα αμφέβαλλε και ρώτησε:
  - Τι φταίει;
  Ο βασιλιάς απάντησε αλαζονικά:
  - Γεγονός είναι ότι εξαιτίας του, η Σοβιετική Ρωσία έχασε τη μεγάλη ευκαιρία σωτηρίας της!
  Η Πάσκα ρώτησε ήσυχα τον Όλεγκ Ριμπατσένκο:
  - Αυτό είναι αλήθεια!
  Το αγόρι, σκισμένο από το ράφι, έτριξε τα δόντια του:
  - Ναί! Είναι δικό μου λάθος!
  Ακολούθησε μια λακωνική εντολή από τον μονάρχη:
  - Ρυθμός!
  Και οι καλικάντζαροι χτύπησαν τη γυμνή πλάτη του αγοριού με αλυσίδες όσο πιο δυνατά μπορούσαν. Το δέρμα έσκασε και το πρόσωπο του Oleg Rybachenko έγινε κόκκινο. Όμως το αγόρι, σφίγγοντας το σαγόνι του και ανατριχιάζοντας, άντεξε και δεν έβγαλε κραυγή. Και οι καλικάντζαροι συνέχισαν το σύνταγμα με ψυχρή μανία. Χτύπησαν με όλη τους τη δύναμη και έκοψαν με σιγουριά το δέρμα του αγοριού.
  Ο Pashka απέτισε φόρο τιμής, παρά τον άγριο πόνο, ο Oleg Rybachenko δεν ούρλιαξε, αλλά μόνο ανέπνευσε βαριά. Αν και τα βασανιστήρια εντάθηκαν. Οι αλυσίδες στην πλαστική λαβή άρχισαν να ζεσταίνονται και να γίνονται κόκκινες. Έτσι τώρα κάθε νέο χτύπημα όχι μόνο έκοβε το δέρμα, αλλά το έκαιγε στη θέση του με κρέας.
  Μια έντονη μυρωδιά τηγανισμένου κρέατος πλημμύρισε στο δωμάτιο. Ο πόνος ήταν τρομερός. Τα μάτια του Όλεγκ είχαν φουσκώσει από τις κόγχες τους, το πρόσωπό του έγινε μπλε, αίμα έτρεχε από το λαιμό του, αλλά παρόλα αυτά, με τιτάνια προσπάθεια θέλησης, συγκρατούσε το βρυχηθμό που ήταν έτοιμο να ξεφύγει από το λαιμό του. Ένιωθε ότι αυτό το αγόρι είχε περάσει μια βίαιη εμπειρία. σχολείο, συμπεριλαμβανομένου του κόσμου των πολέμων των άστρων και του διαστήματος. Ο Όλεγκ φαντάστηκε ότι τον χτυπούσα με μια σκούπα σε ένα ζεστό μπάνιο και έγινε πολύ πιο εύκολο.
  Οι λευκές αλυσίδες χτύπησαν και έκαψαν τον Rybachenko από το λαιμό μέχρι τις φτέρνες, τις οποίες οι καλικάντζαροι χτύπησαν με το πράσινο φως, αλλά το καμένο και τραυματισμένο αγόρι δεν ήθελε ακόμα να χάσει τις αισθήσεις του. Ο Πάσκα το κοίταξε σαν μαγεμένος. Λυπήθηκε τον συνομήλικό του, σχεδόν της ίδιας ηλικίας, αλλά από την άλλη, έφταιγε που η ΕΣΣΔ, που ήδη μετά βίας κρατιόταν, βρέθηκε στο χείλος της καταστροφής. Λοιπόν, μπορεί πραγματικά να συγχωρεθεί κάτι τέτοιο; Άλλωστε, ο ίδιος ο Στάλιν ζήτησε να επιδεικνύεται σκληρότητα απέναντι στους εχθρούς. Επιπλέον, το αγόρι είναι πολύ μυώδες και καθόλου αδυνατισμένο, αν και δεν έχει ούτε μια σταγόνα περιττό λίπος.
  Αυτό σημαίνει ότι δεν έχω βιώσει πραγματική πείνα, και αυτό επίσης δεν προκαλεί συμπάθεια...
  Ένας ξαφνικός βρυχηθμός που έσκασε από τα τύμπανα τάραξε το παλάτι. Ο τοίχος κατέρρευσε, και το διερχόμενο κύμα έκρηξης σκόρπισε ανθρώπους σαν άδεια μπουκάλια, πέταξε τον θρόνο σαν ανεμοστρόβιλος... Όλα έγιναν σαν σε δυνατό σεισμό, με ρυθμό τυφώνα. Και μια στιγμή αργότερα εμφανίστηκαν οι τραμπούκοι. Πολύ παρόμοια με καλικάντζαρους, μόνο που δεν είναι γυμνοί με γούνα, αλλά με στολές.
  Το οριζόντιο δοκάρι κατέρρευσε από το σοκ και η οριζόντια δοκός έσπασε. Κτυπημένος βάναυσα και καλυμμένος με εγκαύματα, ο Oleg Rybachenko έπεσε πάνω στον Pashka. Ολόκληρη η πλάτη και το στήθος του, που κατέρρευσαν πάνω στο σκλάβο πρίγκιπα, κάηκαν και έσπασαν. Παρόλα αυτά, το αγόρι κρατούσε ακόμα τις αισθήσεις του και ψιθύρισε στον πρωτοπόρο:
  - Αυτή είναι η ευκαιρία μας!
  Και από τη ζώνη του Πάσκα έβγαλε ένα πιστόλι γεμάτο με διαμάντια. Πυροβόλησε μια φορά στις χειροπέδες του. Έσκασαν και ακολούθησαν δύο πυροβολισμοί στα δεσμά που κρατούσαν τα πόδια του. Παρά την πλήρη δύναμη του μαρτυρίου, ο Oleg Rybachenko διατήρησε την ικανότητα να κινείται και η διανοητική του αντίληψη ήταν ισχυρότερη από ποτέ. Ο πρίγκιπας είχε μερικούς από τους πιο προχωρημένους μάγους στο βασίλειο να κρέμονται από τη ζώνη του.
  Και οι καλικάντζαροι που έσκασαν μέσα δεν έκρυψαν τα συναισθήματα και τα ζωώδη ένστικτά τους. Ήθελαν να καταστρέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα ζωντανά όντα και πυροβόλησαν παντού.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο μόλις πρόλαβε να απωθήσει τον Πάσκα και στο μέρος όπου μόλις βρισκόταν το αγόρι-πρίγκιπα, υπήρχε μόνο ένας κρατήρας πλάτους μισού μέτρου και βάθος ενός μέτρου, και οι άκρες του κάπνιζαν και σπινθηροβόλησαν. Ο ίδιος ο Rybachenko Jr άνοιξε πυρ με σιγουριά στον εχθρό. Οι πρώτοι πέντε εισβολείς καλικάντζαροι κόπηκαν από την πρώτη έκρηξη.
  Το αγόρι γύρισε και σήκωσε τον μάγο που είχε πέσει ο βασιλιάς με τα πόδια του και πάτησε τα κουμπιά με τα γυμνά του δάχτυλα. Στους διαστημικούς κόσμους, ο Oleg Rybachenko είχε ήδη αντιμετωπίσει παρόμοια είδη όπλων και ως εκ τούτου ενήργησε με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Μια ντουζίνα ακόμη καλικάντζαροι όρμησαν τις ψυχές τους στους υπερβατικούς κόσμους από τον πυροβολισμό του αγοριού από τα χέρια και τα πόδια του.
  Και γενικά δεν ξέσπασε αστεία μάχη. Σημαντικές δυνάμεις ήταν έτοιμες να πολεμήσουν. Όταν πρώην άνθρωποι μάλωναν μεταξύ τους... Μόνο σε ελαφρώς διαφορετικά σώματα.
  Ο Όλεγκ, πυροβολώντας και αποφεύγοντας τους νυχοσύρτες του εχθρού, σκέφτηκε: ποιοι είναι αυτοί οι καλικάντζαροι; Είναι άνθρωποι και, αν ναι, τι εγκλήματα έχουν διαπράξει στον πλανήτη Γη; Οι καλικάντζαροι χρησιμοποιούνταν συνήθως στα παραμύθια για να αναπαραστήσουν το κακό και κάτι ανόητο.
  Ο δασοφύλακας σήκωσε και έριξε τα νεκρά ξωτικά, μέσα στα οποία ενσαρκώθηκε ο άνθρωπος που πετούσε δοκάρια, που είχε γίνει πλέον νεκρός. Και τώρα άρχισε να πυροβολεί και με τα δύο χέρια.
  Ο έμπειρος Πάσκα έβγαλε έναν άλλο μαγικό εκτοξευτήρα από τη ζώνη του και άρχισε να πυροβολεί όλο και περισσότερους επιτιθέμενους που έτρεχαν και επιτέθηκε.
  Τότε εμφανίστηκε ένας τεράστιος ιπτάμενος δίσκος, σαν θωρηκτό, και όλο και περισσότεροι καλικάντζαροι και αλεπούδες που σπάνια βλέπαμε ξεπήδησαν από μέσα του. Ωστόσο, οι καλικάντζαροι που ανήκαν στο βασίλειο των ξωτικών δεν δίστασαν να πυροβολήσουν τους συγγενείς τους. Έτσι η ανταλλαγή χτυπημάτων ήταν σε πλήρη εξέλιξη.
  Ο Oleg Rybachenko βρισκόταν σε ρολό τώρα. Εξαπέλυσε εκρήξεις μάγων εκρηκτικών, στρώνοντας σειρά μετά από σειρά μαζεύοντας τέρατα. Μερικοί καλικάντζαροι απανθρακώθηκαν από τις βλαβερές ενέσεις μαγοπλάσματος, ενώ άλλοι, πέφτοντας κάτω από τον εκπομπό της βαρύτητας, έβγαλαν πράσινες και μπλε βρύσες αίματος. Αλλά αυτό το έκανε μόνο πιο ζεστό, και φτερωτά στιλέτα που έμοιαζαν με φόβο πλησίαζαν.
  Αυτοί με τη σειρά τους χτυπήθηκαν από αντιαεροπορικά πυροβόλα από το παλάτι. Όλοι οι ουρανοί ήταν χρωματισμένοι μέχρι να πονέσουν τα μάτια με μια υπέροχη επίδειξη πυροτεχνημάτων.
  Ο Oleg Rybachenko μίλησε επιθετικά:
  Ένας αμαρτωλός άνθρωπος θα πάρει τα δικά του
  Θα είναι σαν μια αράχνη που καίγεται στη φωτιά,
  Πιστέψτε με, αυτή είναι μια δύσκολη υπόθεση -
  Ο αμαρτωλός λάτρευε τον Σατανά!
  Ωστόσο, η έννοια του Σατανά και του Τσερνομπόγκ δεν είναι καθόλου πανομοιότυπη. Ο Σατανάς είναι ένας επαναστατημένος άγγελος - δημιουργία, το Τσερνόμπογκ είναι η αιώνια υπάρχουσα υπόσταση της Γεννήτριας. Και αυτή είναι η κολοσσιαία διαφορά μεταξύ τους. Γιατί ο Τσερνόμπογκ είναι γιος και μέλος της οικογένειας, και καθόλου εχθρός του! Η λέξη Σατανάς μεταφράζεται ως αντίπαλος.
  Ο Πάσκα χτύπησε τον καλικάντζαρο. Το μόνο που έμενε ήταν τα τριχωτά κάτω άκρα. Γενικά, τα ξωτικά πυροβόλησαν πολύ πιο αποτελεσματικά. Ποιος είναι αυτός ο φτερός τύπος; Υπάρχει ένας γορίλας!
  Ο Πάσκα μόλις απέφυγε την ήττα, αλλά κατάφερε να πηδήξει πίσω, νιώθοντας μόνο τη ζέστη στους ώμους του. Το ακριβό ύφασμα της καμιζόλας ήταν ελαφρώς απανθρακωμένο.
  Ενσαρκωμένος ως κορίτσι, ο Γέρος Μάχνο παλεύει επίσης και πυροβολεί με μεγάλη ακρίβεια. Ωστόσο, δεν είναι για τίποτα που θεωρείται ένας τολμηρός αρχηγός. Όπως λέει και το τραγούδι. Εσύ κι εγώ πάντα συντρίβαμε τον άπιστο μαζί, και οδηγούσαμε τις κορυφές και τους Ρώσους - έναν μόνο αταμάν. Τότε όμως ήμουν λίγο άτυχος με τα αταμάν! Αλλά θα είμαστε ενωμένοι - για να κακοποιήσουμε όλους!
  Ο Oleg Rybachenko κούρεψε εκατό καλικάντζαρους με μια έκρηξη φωτιάς και είπε:
  -Στον πόλεμο όλα επιτρέπονται και όλα οφείλονται σε αυτόν που μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε!
  Ο Πάσκα συμφώνησε με αυτό και άρχισε να πυροβολεί ακόμα πιο συχνά και, προσπαθώντας να δείξει την ίδια ακρίβεια με αυτόν τον ακρωτηριασμένο αλλά όχι σπασμένο τύπο.
  Τα ξωτικά σταθεροποιήθηκαν σταδιακά και ανέβασαν τα αποθέματά τους. Η μάχη εκτυλίχθηκε σε όλο το ολοσχερώς κατεστραμμένο και απανθρακωμένο παλάτι.
  Και πάλι προέκυψε η εικόνα των μαχών για τον Rzhev. Η πόλη, που μετατράπηκε σε ένα σωρό ερείπια, δεν το έβαλε κάτω. Η Νατάσα, ένα κορίτσι της Κομσομόλ, κρατώντας ένα πολυβόλο στα χέρια της, πυροβόλησε τους Κράουτς. Όμορφο κορίτσι, ήταν πολύ βρώμικη και αδύνατη: δέρμα και κόκαλα. Αλλά το πρόσωπο με το αντρικό πηγούνι και τα μεγάλα μπλε μάτια διατήρησε την ομορφιά του. Η Νατάλια είχε τραυματιστεί περισσότερες από μία φορές, αλλά άντεξε το "ξύσιμο" στα πόδια της. Το τσιντς φόρεμά της, συχνά σκισμένο και βιαστικά ραμμένο, έμοιαζε με κουρέλια ζητιάνου. Στην ομοιότητα με ζητιάνο προστέθηκαν ο ξυπόλητος, καλυμμένος με γδαρσίματα και μώλωπες, αν και το όμορφο, αρμονικό σχήμα των ποδιών ενός πολεμιστή της Κομσομόλ, και η πάνινη τσάντα όπου το κορίτσι έκρυβε χειροβομβίδες με ένα εμπρηστικό μείγμα.
  Η Νατάσα έδωσε μια έκρηξη, βγάζοντας άλλο ένα κέρατο. Αυτό είναι μόνο στις ταινίες, υπάρχουν τέτοιοι υπεράνθρωποι που κόβουν καμιά δεκαριά στρατιώτες με μια έκρηξη. Σε μια πραγματική μάχη, ο Θεός φυλάξοι ότι από τις εκατοντάδες σφαίρες θα υπήρχε τουλάχιστον ένα ακριβές χτύπημα. Ο εξολοθρευτής αγοριών Ole Rybachenko και οι δασοφύλακες είναι μια υπέροχη εξαίρεση σε αυτή την περίπτωση.
  Αλλά η Νατάλια έγειρε στον γκρεμισμένο τοίχο και κοίταξε προσεκτικά πίσω από ένα σωρό σπασμένα τούβλα. Υπάρχουν τόσα πολλά μπάζα και οδοφράγματα στην πόλη που οι Ναζί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ισχυρά τανκς τους για να διαρρήξουν, και αναγκάζονται να παρασυρθούν σε μια δυσμενή μάχη πεζικού σε μικρές ομάδες.
  Κάνει ζέστη και σχεδόν όλοι οι πολεμιστές από το γυναικείο τάγμα πολεμούν ξυπόλητοι και είναι βρώμικες σαν τα γουρούνια. Αλλά δεν υπάρχει χρόνος για πλύσιμο, και η βρωμιά βοηθά να καμουφλάρεται στο απανθρακωμένο και καμένο Rzhev, και επομένως να επιβιώσει. Ωστόσο, μόλις την 1η Ιανουαρίου 1943, οι σύμμαχοι του Τρίτου Ράιχ αποκόπηκαν . Και οι Γερμανοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν αυτή τη θρυλική προεξοχή. Πόσο βοήθησε αυτό τον Κόκκινο Στρατό στις μάχες για τη Μόσχα.
  Η Νατάσα το ξέρει αυτό όπως όλοι. Και έτσι τραγουδά ένα τραγούδι για να φτιάξει τη διάθεση όλων των άλλων πολεμιστών, πολλοί από τους οποίους υποφέρουν από σοβαρά τραύματα.
  
  Ο κόσμος είναι γεμάτος αγώνες και βάσανα
  Έτσι είναι από την αυγή του χρόνου,
  Όταν ο Άβελ έπεσε και ο Κάιν σηκώθηκε,
  Ο κακός παίρνει μια αρμάδα από στεφάνια!
  
  Τέτοια είναι η ανάγκη του ανθρώπου,
  Να στεναχωριέσαι σκληρά για πολλά χρόνια...
  Και έτσι πήγε μέχρι το τέλος του χρόνου,
  Ότι οι γενναίοι ανταμείβονται μόνο με αλυσίδες και κοντάρι!
  
  Αλλά πιστέψτε στο θάρρος, ο στρατιώτης δεν θα φύγει,
  Η Παντοδύναμη Ράβδος δεν θα μας δώσει μακριά -
  Όπως τα ιερά ρωσικά βιβλία,
  Ο Σβάρογκ ο Παντοδύναμος θα έρθει στη Γη!
  
  Θα έρθει μια εποχή - όπου οι άνθρωποι είναι χαρούμενοι,
  Εκεί που δεν υπάρχει βάσανο και το άθροισμα είναι μεγάλο!
  
  Όπου πάντα θα υπάρχουν χουρμάδες και δαμάσκηνα στο μέλι -
  Και όλοι θα λάβουν μια ανταμοιβή σαν τρελοί!
  
  Ο λαός της αγαπημένης μας απεριόριστης Ρωσίας,
  Προστάζω ότι σαν να ανθίζει ένα στεφάνι μια καλοκαιρινή μέρα...
  Και τότε η ανθρωπότητα θα γίνει δυνατή,
  Πάμε στα μακρινά αστέρια!
  
  Είναι αδύνατο να μείνεις στη Γη της κούνιας,
  Μας τραβάει ένας μαγνήτης και το διάστημα καλεί...
  Δεν είναι περίεργο, ελέγχοντας το σχέδιο, θρηνήσαμε -
  Και ας κάνουμε έναν σκληρό απολογισμό για την τύχη!
  
  Πόσο υπέροχη είναι η εγγενής διδασκαλία,
  Τι μας έδωσε ο Παντοδύναμος μέσα από τις Βέδες του...
  Και η πατρίδα μας έχει ένα χρυσό δαχτυλίδι,
  Σπάστε τα δεσμά του θυμού, σπάστε τις ανάγκες!
  
  Η Πατρίδα θα χτίσει το όνειρο του κομμουνισμού,
  Όλα θα είναι δωρεάν σε αυτό - η απληστία θα φύγει!
  Για τους μακρινούς κβάζαρ, ο τουρισμός είναι πιο αγαπητός,
  Και μια βόλτα-πτήση για τα παιδιά στο μπλε αστέρι!
  Αφού τραγούδησε την ποίηση της, η Νατάσα πέταξε ένα εμπρηστικό μείγμα σε ένα όχημα μάχης πεζικού προσπαθώντας να την πλησιάσει. Και το γερμανικό μεταφορικό έπιασε εντελώς φωτιά και άρχισε να βγάζει σύννεφα μαύρης, κουρελιασμένης φλόγας. Το κορίτσι ήταν τυχερό που το κάλυμμα της καταπακτής ήταν ανοιχτό. Και οι Krauts, που επίσης μαραζώνουν από τη ζέστη, έδειξαν αδυναμία. Και ένα μεγάλο εμπρηστικό μπουκάλι τους τύλιξε.
  Η έκρηξη δεν συνέβη, αφού τα ίδια τα κιβώτια ήταν προστατευμένα, αλλά η ζώνη των οβίδων που ήταν φορτωμένα στο κανόνι μπλοκαρίστηκε και άρχισε να σκίζεται επιθετικά. Και το σκισμένο πτώμα ενός SS Haupman πέταξε έξω από την καταπακτή.
  Στη συνέχεια όμως ένα άλλο μαχητικό όχημα πεζικού χτύπησε με βαριά πολυβόλα. Το κορίτσι της Komsomol κατάφερε να πηδήξει μακριά, αλλά η φίλη της και το πεντάχρονο αγόρι Kolya, που έφερνε προμήθειες, χτυπήθηκαν. Καημένο παιδί, τι έκανε σε αυτή τη μάχη; Βοήθησε τους μεγάλους με όλες του τις δυνάμεις, προσπάθησε να οδηγήσει τον Κόκκινο Στρατό μαζί με όλους τους άλλους στη νίκη! Και τώρα μια ανόητη σφαίρα έσκισε το λαμπερό κεφάλι του.
  Η μόνη παρηγοριά ήταν ότι δεν πρόλαβε να βιώσει πόνο.
  Αλλά η Ekaterina Yarova πέθανε πολύ πιο οδυνηρά. Οι σφαίρες μεγάλου διαμετρήματος έσκισαν το στήθος και την πλάτη της. Και πεθαίνεις από τις εκκωφαντικές φάσεις του πόνου. Ήταν σαν να ήταν τυλιγμένα γύρω σου δύο φίδια. Το ένα είναι ζεστό σαν φωτιά, το άλλο είναι πιο κρύο από τον θανατηφόρο πάγο. Και στραγγαλίζουν το κορίτσι σε κολασμένους σπασμούς. Η Κατερίνα γκρίνιαξε και υπέφερε. Τα γυμνά, σκονισμένα, αιματοβαμμένα πόδια της συσπάστηκαν σπασμωδικά και τα γυμνά της δάχτυλα πέταξαν ερείπια με απανθρακωμένο ναπάλμ.
  Η Νατάσα πλησίασε τη φίλη της και της ψιθύρισε:
  - Περίμενε! Σύντομα θα υπάρξει άλλο ένα! Πολύ καλύτερη ζωή!
  Εδώ το κορίτσι φαντάστηκε για μια στιγμή τον κομμουνισμό. Ένα βασίλειο όπου είναι τα πάντα. Και όλα τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα σαν σε παραμύθι. Και θα μπορούσε να συναντήσει τους γονείς της εκεί που πέθαναν κάτω από τις βόμβες. Αλλά, δυστυχώς, το παραμύθι είναι ψέμα...
  Συντρίμμια που καταρρέουν από τους πυροβολισμούς ενός πολυβόλου μεγάλου διαμετρήματος πέφτουν στη βρώμικη και γκρίζα χαίτη της Νατάσα. Εφιαλτικό και ανατριχιαστικό. Αλλά το κορίτσι εξακολουθεί να ψιθυρίζει:
  
  - Πιστεύω! Ελπίδα! Αγαπώ!
  Και η πολεμίστρια πετάει ξαφνικά και ρίχνει μια μολότοφ, βάζοντας όλο της το μίσος σε αυτή την παρόρμηση. Το μπουκάλι φτάνει στο BMP και σπάει πάνω του. Αλλά όταν η καταπακτή είναι κλειστή, το αυτοκίνητο θα καεί μέσα ή όχι, οι πιθανότητες είναι συζητήσιμες. Τα πυρά των πολυβόλων φθάνουν αργά και η Νατάλια καταφέρνει να χτυπήσει στο έδαφος και να κολλήσει στο σπασμένο σκυρόδεμα. Και κάθε είδους σκουπίδια πέφτουν βροχή στην γδαρμένη, σχεδόν γυμνή πλάτη της.
  Ξαφνικά ακούγεται ένα βουητό και οι πυροβολισμοί των πολυβόλων σιωπούν. Ήταν ο πρωτοπόρος Leshka που κατάφερε να πλησιάσει με την εγκατάσταση "Strela" - κάτι σαν faustpatron που βελτιώθηκε από Σοβιετικούς σχεδιαστές. Ένα όπλο μιας χρήσης, αλλά αρκετά αποτελεσματικό. Και οπλισμένο με δύο αεροβόλα και τέσσερα πολυβόλα μεγάλου διαμετρήματος, το φασιστικό μεταφορικό καταστράφηκε. Και ο πρωτοπόρος, αν και μικρός σε ανάστημα, είναι γρήγορος και μπορεί να μεταφέρει το Strela-2. Τώρα επιστρέφει για ένα νέο, απλό, χωρίς ανάκρουση όπλο, το οποίο είναι πολύ πιθανό να κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας μια σπιτική μέθοδο.
  Και στον κόσμο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου συνέβησαν δροσερά γεγονότα.
  Η Jane, η Gringueta, η Malanya και η νεοφερμένη Matilda συμμετείχαν στην απόβαση στην Κούβα. Τα κορίτσια επέβαιναν σε ένα τανκ Goering-4. Αυτό είναι ένα νέο αυτοκίνητο, που δημιουργήθηκε με βάση την εξέλιξη του Τσόρτσιλ. Αυτό το ρεζερβουάρ ελαφρύνθηκε ελαφρά για να βελτιωθεί η οδηγική απόδοση. Το αποτέλεσμα ήταν ένα όχημα βάρους πενήντα επτά τόνων με πυροβόλο 88 mm και θωράκιση 152 mm στη γωνία του μετώπου και 102 mm στη γωνία θωράκισης και πίσω. Σε προστασία και οπλισμό, αυτό το άρμα ήταν κατώτερο από το E-50, αλλά είχε κινητήρα με ώθηση έως και 1200 ίππους. Δεν υπήρχαν ακόμη αρκετοί αεριοστρόβιλοι για όλα τα αυτοκίνητα. Ωστόσο, το τανκ αποδείχθηκε καλό. Όσον αφορά το επίπεδο προστασίας, δεν ήταν κατώτερο από το Tiger-2 μπροστά, και μάλιστα ανώτερο από το πλάι.
  Η ποιότητα της θωράκισης με τσιμέντο είναι εξαιρετική. Αν και η ίδια η δεξαμενή είναι ατελής. Έχοντας όμως το βάρος του Τίγρη, έχει καλύτερη προστασία. Και σε κάθε περίπτωση, με καλή ταχύτητα.
  Η Τζέιν σφυρίζει ένα τραγούδι.
  Ο Γκρινγκέτα πατάει τα γυμνά του πόδια στα πετάλια. Η Malanya σημειώνει:
  - Οι Κουβανοί δεν φαίνεται να θέλουν καθόλου να πολεμήσουν εναντίον μας!
  Η Γκριγκέτα γέλασε και απάντησε:
  - Μάλλον ακόμα κι αυτοί μας θεωρούν απελευθερωτές τους. Τι είναι η Αμερική για την Κούβα; Μάλλον το βλέπουν ως κατακτητικό.
  Η Τζέιν άπλωσε τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια της. Η δεξαμενή είχε μεγάλες κλίσεις στα πλάγια, γεγονός που δημιουργούσε κάποια προβλήματα στο πλήρωμα, αλλά ταυτόχρονα αύξανε τη δυνατότητα επιβίωσης του οχήματος. Η μετωπική θωράκιση είναι υπό γωνία 45 μοιρών, γεγονός που δίνει ένα μεγάλο ricochet. Τώρα υπάρχουν δύο Pershings εναντίον τους. Άνοιξαν πυρ.
  Η Γκριγκέτα πίεσε τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της στο μέταλλο και στόχευσε το όπλο.
  Μία από τις αμερικανικές οβίδες χτύπησε το μέτωπο του τανκ. Αυτό δεν είναι μοιραίο, το δώρο του θανάτου μπήκε σε ένα ρικοσέ.
  Η Γκριγκέτα πυροβόλησε, στοχεύοντας στο μέτωπο του πυργίσκου. Η μετωπική θωράκιση του Pershing έχει το ίδιο πάχος με αυτή του Goering-4 και η ορθολογική γωνία κλίσης είναι ακόμη μικρότερη. Έτσι, το πιο ισχυρό πιστόλι των 88 mm διαπερνά το μέταλλο.
  Ο Gringueta λέει, γλείφοντας τα χείλη του:
  - Και με τα όνειρα να είναι αλαζόνας - ποιος θα μπορούσε να συναγωνιστεί... Γιατί να τσακωθεί ένας μαθητής με τους συμπαραστάτες πανκ!
  Το Pershing πήρε φωτιά. Το κιτ μάχης άρχισε να σκίζεται. Μετά βρόντηξε, σκίζοντας τελικά τον πύργο.
  Η Γκριγκέτα μετέφερε το όπλο σε άλλο τανκ. Δεν ντρεπόταν καθόλου που το αυτοκίνητό της κινούνταν και έπρεπε να πυροβολήσει ενώ κινούνταν. Ο πολεμιστής έχει ήδη σημαντική εμπειρία. Μπήκα στα τριάντα τέσσερα. Και έχουν μικρότερους πυργίσκους από τους Pershings.
  Η χωριατοπούλα γουργούρισε:
  - Είμαι η πιο όμορφη και δυνατή!
  Είχε ήδη εμπειρία. Επιπλέον, τα Pershings είναι ακίνητα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ πιο εύκολο να χτυπηθούν. Ο σπασμένος πύργος θρυμματίζεται σαν γυαλί.
  Ήχοι Malanya:
  - Θα σπάσει σε θραύσματα - προσπαθήστε να τα βρείτε!
  Η Ματίλντα είπε:
  - Μόνο ο ουρανός, μόνο ο άνεμος, μόνο χαρά μπροστά!
  Τα Pershings καταστρέφονται και το γερμανικό τανκ ορμάει ξανά στη μάχη. Οι πολεμιστές αρχίζουν ακόμη και να τραγουδούν.
  Υπάρχει μια μπαταρία μπροστά... Γυρίζουν το τανκ τους για να πάρουν οβίδες κατά μέτωπο και να πυροβολήσουν.
  Ο Γκριγκέτα λέει, χτυπώντας τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια του στην πανοπλία:
  - Χτύπησα μόνο μια φορά... Τόσο γενναίο!
  Η Malanya προσθέτει:
  - Και επιδέξιος! Κορυφαίος πυροβολητής!
  Η Gringueta προσθέτει:
  - Όχι στο φρύδι, αλλά κατευθείαν στο μάτι!
  Και ανοίγει πυρ για να σκοτώσει. Δεν φοβάται τα εχθρικά όπλα. Πυροβολεί εκπληκτικά με ακρίβεια. Συνολικά αυτά τα τέσσερα είναι υπέροχα. Κορίτσια από τη Βρετανία, η οποία έχει γίνει πλέον μέρος του Τρίτου Ράιχ με πολύ υπό όρους αυτονομία.
  Τώρα έρχεται η κατάκτηση της Κούβας. Οι πολύ ακριβείς βολές του Γκρίνγκετ σωπαίνουν το ένα όπλο μετά το άλλο. Η μπαταρία φτύνει απελπισμένα, αλλά η έκρηξη των όπλων σταδιακά εξασθενεί.
  Η Τζέιν χαϊδεύει το ανάλαφρο κεφάλι της Γκρίνγκετ με το γυμνό της πόδι και λέει:
  - Άρα πρέπει να το κρατήσεις!
  Και η κόρη του άρχοντα γελάει. Η γυμνή της σόλα είναι πολύ γαργαλιστική, και εκπληκτικά ευχάριστη από τέτοιες πινελιές. Είναι σαν να περπατάς σε έναν ινώδη καμβά. Και η φτέρνα του κοριτσιού είναι τόσο στρογγυλή και σαγηνευτική.
  Ο Γκριγκέτα γαργαλάει το πέλμα με τον δείκτη του και λέει τρυφερά:
  - Είσαι πολύ όμορφη, σωστά... Αλλά σε παρακαλώ μην με αποσπάσεις από το σουτ.
  Η Τζέιν ανταποκρίνεται στα γέλια. Και τιτιβίσματα παιχνιδιάρικα:
  - Και μου αρέσεις, μου αρέσεις, μου αρέσεις, και για μένα δεν υπάρχει πια φίλος στον κόσμο!
  Η Γκριγκέτα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Λατρεύω τους άντρες... Αν και είσαι σίγουρα υπέροχος. Αναρωτιέμαι πώς θα ήταν ο γιος σου;
  Η Τζέιν απάντησε με ένα χαμόγελο αρπίας:
  - Νομίζω ότι θα ήταν πολύ όμορφος και θα τον αγαπούσες!
  Η Γκριγκέτα κύλησε τους γοφούς της, φαντάστηκε ότι έμπαινε μέσα της ένας ισχυρός άντρας με μεγάλη αξιοπρέπεια. Τι απόλαυση είναι αυτό. Τι ωραίο είναι να νιώθεις το βάρος του Ηρακλή ή ακόμα καλύτερα να τον καβαλάς μόνος σου. Ω, θα έπρεπε να περιμένω για μια παύση στη μάχη και να πηδήξω στους άνδρες. Καλύτερα από τα SS, τα παιδιά είναι μεγάλα.
  Η Τζέιν ονειρευόταν και χάδια. Με έναν άντρα ή με μια όμορφη κοπέλα, δεν έχει σημασία. Και τα δύο είναι ευχάριστα με τον δικό τους τρόπο. Αυτό είναι που πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν. Πώς μπορείς να τους αγαπήσεις και τους δύο; Ωστόσο, η Τζέιν σίγουρα δεν είναι από αυτές τις κυρίες που αποκαλούνται πόρνες. Λατρεύει τα χάδια και τα αγγίγματα δυνατών σωμάτων.
  Αλλά η μπαταρία καταστράφηκε. Τα τανκς του Τρίτου Ράιχ σπεύδουν προς τα εμπρός. Η επίδοξη πολεμίστρια Ματίλντα λέει με έκπληξη στη φωνή της:
  - Και ο πόλεμος είναι πιο εύκολος απ' όσο νόμιζα... Και φοβόμουν κι εγώ!
  Η Malanya παρατήρησε με ένα γέλιο:
  - Το πιο δύσκολο είναι ότι η μάχη συνεχίζεται, και πρέπει να πας πολύ... Αυτό είναι πραγματικά ένα πρόβλημα.
  Η Ματίλντα, που δεν είχε ακόμη προλάβει να συνηθίσει το χιούμορ του αγενούς στρατιώτη, γάβγισε:
  - Δεν νομίζεις ότι είναι πολύ χυδαίο;
  Η Γκρινέτα τραγούδησε ως απάντηση:
  - Χτίζουμε έναν νέο κόσμο και αρνούμαστε το παρελθόν... Επιτρέποντας στο θρόνο το παράλογο και το χυδαίο!
  Η Ματίλντα παρατήρησε με χαρά:
  - Σωστά σημειώνεται... Λοιπόν, ποιος είναι ο Χίτλερ; Γιος ενός μέθυσου και μιας αγρότισσας, και αναγκαζόμαστε να τον υπακούσουμε!
  Η Τζέιν θεώρησε απαραίτητο να υπενθυμίσει:
  - Ο Τζένγκις Χαν ήταν επίσης σκλάβος στα νιάτα του, και δεν ήξερε γραφή και ανάγνωση, αλλά πόσα κατέκτησε... Μερικές φορές η τύχη αρέσκεται να αστειεύεται!
  Η Ματίλντα θυμήθηκε με έναν αναστεναγμό:
  - Κάποτε πίστευα στον Θεό... Αλλά τώρα έχω χάσει κάθε επιθυμία να πιστέψω σε αυτόν. Αν ο Θεός το επιτρέπει αυτό, τότε τι είδους Θεός είναι;
  Ο Gringueta πρότεινε:
  - Ίσως υπάρχει Θεός, αλλά εγώ είμαι κακός; - Η χωριάτη έτριψε την άκρη της μύτης της με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. - Κοιτάζοντας τον κόσμο μας, μπορείτε εύκολα να το πιστέψετε αυτό. Ότι κάτι κακό και σκληρό μας κυβερνά!
  Η Ματίλντα έγνεψε καταφατικά και υπενθύμισε:
  - Οι πιο επιτυχημένοι διοικητές: Τζένγκις Χαν, Ταμερλάνος, Χίτλερ - ήταν επίσης οι πιο σκληροί. Αυτό είναι ένα συγκεκριμένο παράδοξο!
  Ο Gringueta σημείωσε:
  - Ο λαός είναι μια μάζα, και η μάζα πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν γυναίκα, και μια γυναίκα υποτάσσεται πρόθυμα στη βία. Προφανώς αυτό που είναι σκληρό είναι στην πραγματικότητα το πιο αποτελεσματικό!
  Η Τζέιν θεώρησε επίσης απαραίτητο να υπενθυμίσει:
  - Ο πιο σκληρός Τούρκος σουλτάνος, και ήταν ο πιο άγριος ηγεμόνας και ο πιο επιτυχημένος κατακτητής. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία δεν ήταν κατώτερη σε μέγεθος από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, και διακρινόταν για την αιμοσταγία της.
  Η Μαλάνια χτύπησε το γυμνό της πόδι στην πανοπλία και γρύλισε:
  - Σκληρότητα, σκληρότητα, και για άλλη μια φορά σκληρότητα - τσιμεντώνοντας το έθνος!
  Η Γκριγκέτα γέλασε και ούρλιαξε.
  - Θα πολεμήσουμε στη γη, στον ουρανό, ακόμα και τον Σεπτέμβριο... Είναι αστείο!
  Οι κουβανικές μονάδες δεν πρόβαλαν αντίσταση και παραδόθηκαν. Και δεν υπήρχαν πολλοί Αμερικανοί στην πορεία.
  Τα κορίτσια άρχισαν να μιλάνε λίγο στο τανκ.
  Η Ματίλντα θυμήθηκε με θλιμμένο βλέμμα:
  - Νικήσαμε τους Γερμανούς στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και τώρα υποφέρουμε ήττα μετά την ήττα.
  Η Malanya διόρθωσε τη Matilda:
  - Δεν αντέχουμε πια εμείς, αλλά οι Αμερικανοί.
  Η Γκριγκέτα γέλασε και πρόσθεσε:
  - Ποιοι είναι οι Αμερικανοί - η πρώην αποικία μας!
  Η Τζέιν γέλασε και παρατήρησε:
  - Αλλά μια πολύ δυνατή αποικία που μπόρεσε να χωριστεί από την αυτοκρατορία. Είναι κρίμα, φυσικά, αλλά μετά τον Παγκόσμιο Πόλεμο, έχοντας επισήμως κερδίσει, το βρετανικό λιοντάρι δεν έγινε ισχυρότερο. Η Γερμανία γνώριζε ραγδαία βιομηχανική ανάπτυξη ακόμη και πριν από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και ο Χίτλερ συνδύασε τη δύναμη του καπιταλισμού με τη δύναμη ενός ολοκληρωτικού φασιστικού κράτους. Και έδωσε αποτελέσματα!
  Ο Gringueta σημείωσε φιλοσοφικά:
  - Η δημοκρατία χάθηκε από την ολοκληρωτική δικτατορία!
  Η Τζέιν διευκρίνισε:
  - Όχι μόνο ολοκληρωτική, αλλά και λαϊκή δικτατορία. Ο Χίτλερ κατάφερε να επιτύχει πραγματική υποστήριξη, τόσο με πράξεις όσο και με προπαγάνδα. Εμείς, φυσικά, δεν έχουμε φτάσει στο ίδιο επίπεδο εθνικής συνοχής και ενότητας με τους Γερμανούς. Και τελικά, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τις αποικίες, ειδικά όταν ο Στάλιν μας πρόδωσε.
  Η Malanya πρότεινε:
  - Για τον Τσόρτσιλ, το καλύτερο αποτέλεσμα, ή μάλλον η πιο ορθολογική απόφαση, θα ήταν να συνάψει ειρήνη με το Τρίτο Ράιχ τον Ιούλιο του 1940. Σε αυτή την περίπτωση, θα είχαμε σώσει όλες τις αποικίες και εκατοντάδες χιλιάδες ζωές. Και η συνέχιση του πολέμου ήταν τρέλα.
  Η Τζέιν ξεκαθάρισε ορθολογικά:
  - Τρέλα σε κάθε περίπτωση! Αν η ίδια η ΕΣΣΔ είχε μπει στον πόλεμο, η επιτυχία των Ρώσων θα είχε δημιουργήσει μια κόκκινη αυτοκρατορία στην Ευρώπη και μια θανάσιμη απειλή για τη Βρετανία. Είναι σαφές ότι οι κομμουνιστές δεν θα είχαν σταματήσει εκεί. - Η κοπέλα άγγιξε το στήθος της και έτριψε τη γυμνή της φτέρνα στους κοιλιακούς της που είχαν γίνει πιο αιχμηρά από την προπόνηση και συνέχισε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. - Ο Στάλιν και ο κομμουνισμός του τείνουν προς την απόλυτη παγκόσμια κυριαρχία. Και μας επιτέθηκαν και οχυρώθηκαν. Και αν ο Χίτλερ είχε κερδίσει, τότε το Τρίτο Ράιχ θα είχε τους πόρους για να μας πολεμήσει. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ήταν ανόητο να πολεμάς.
  Ίσως οι Γερμανοί, μετά την ειρήνη, να άρχιζαν γενικά να χωνεύουν ό,τι είχαν καταλάβει νωρίτερα, και να μην πήγαιναν πουθενά. Και ο Τσόρτσιλ συμπεριφέρθηκε σαν ειλικρινής ηλίθιος!
  Η Ματίλντα χτύπησε δυνατά το γυμνό της πόδι πάνω στην πανοπλία, γρυλίζοντας:
  -Ο Τσόρτσιλ είναι πραγματικά ηλίθιος! Και είναι καλό που δεν πρόλαβε να δραπετεύσει στον Καναδά. Αφήστε τον να υποφέρει στη φυλακή!
  Η Τζέιν κοίταξε άγρια.
  - Αφήστε τον να υποφέρει! Έστησε όλη τη Βρετανία!
  Ο Malanya παρατήρησε μετά από μια μικρή παύση:
  - Αν και η ειρήνη με τη Γερμανία θα μπορούσε επίσης να δημιουργήσει ορισμένα προβλήματα. Έχοντας λάβει τους πόρους των γαλλικών και ολλανδικών αποικιών και το βιομηχανικό δυναμικό της Ευρώπης, οι Γερμανοί είχαν κάθε ευκαιρία να συντρίψουν την οικονομία μας. Αν και αυτή είναι ακόμα μια μακροπρόθεσμη προοπτική. Ωστόσο, το Τρίτο Ράιχ αναπτύχθηκε γρήγορα ακόμη και χωρίς τον πόλεμο, και οι δυνατότητές του αυξήθηκαν γρήγορα.
  Η Τζέιν έγνεψε καταφατικά με ένα λυπημένο χαμόγελο.
  - Σκληρό γερμανικό καθεστώς. Τάξη ενσαρκωμένη... Ένα ολοκληρωτικό, ανελέητο κράτος. Χωρίς περιττή δημοκρατία, δίνει θαύματα! Και στην οικονομία επίσης!
  Η Malanya αντιτάχθηκε σε αυτό:
  - Η αρχαία μας δημοκρατία δεν εμπόδισε τη χώρα να αναπτυχθεί και να γίνει μεγάλη. Είχαμε εδάφη με τις αποικίες που ήταν μεγαλύτερες από την αυτοκρατορία του Τζένγκις Χαν. Και την ίδια στιγμή, το κοινοβούλιο λειτουργεί εδώ και αιώνες, βγάζοντας νόμους αντί για τον βασιλιά.
  Η Τζέιν γέλασε και παρατήρησε:
  - Και ο Φύρερ υπερίσχυσε στον εαυτό του το δικαίωμα να φτιάχνει νόμους! Είναι σαν τον αυτοκράτορα τους!
  Η Malanya διόρθωσε τη φίλη της:
  - Τώρα κι εδώ! Και είμαστε κάτω από τον Φύρερ!
  Τα κορίτσια ήταν απελπισμένα... Η Τζέιν προσπάθησε να φανταστεί πώς θα ήταν αν ο Τσόρτσιλ είχε κάνει ειρήνη με τον Χίτλερ τον Ιούλιο του 1940. Η Γερμανία συμφωνεί στο απαραβίαστο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας και δεν απαιτεί καν την επιστροφή των πρώην αποικιών της. Η μόνη προϋπόθεση είναι να νοικιάσετε αντίγραφα διαμαντιών στη Ναμίμπια. Λοιπόν, αυτό δεν είναι τόσο ταπεινωτικό για τους Βρετανούς. Αλλά ό,τι έχουν ήδη καταλάβει οι Γερμανοί γίνεται δίκαια δικό τους. Οι γαλλικές κτήσεις στην Αφρική και την Ινδοκίνα, σχεδόν όλη την ηπειρωτική Ευρώπη περιλαμβάνονται στη σφαίρα επιρροής του Τρίτου Ράιχ. Και οι ολλανδικές αποικίες επίσης. Ο Χίτλερ έλαβε αρκετά από όλα για να μην πολεμήσει περαιτέρω, αλλά για να χωνέψει τα υπάρχοντά του. Τώρα έχει αποικίες σχεδόν σαν τη Βρετανία. Και το συνολικό επίπεδο οικονομικής ανάπτυξης είναι ακόμη υψηλότερο. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Γερμανία και φυσικά ακολουθούν οι ΗΠΑ. Και η ΕΣΣΔ, χάρη στη βάναυση εκβιομηχάνιση του Στάλιν, έφτασε στην τρίτη θέση στον κόσμο. Το στρατιωτικό δυναμικό της Ρωσικής Αυτοκρατορίας αυξήθηκε. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Στάλιν επέκτεινε την επικράτεια για να συμπεριλάβει εδάφη στα δυτικά, και τώρα ο πληθυσμός του πλησίαζε τα διακόσια εκατομμύρια.
  Ο Χίτλερ, που είχε πλέον το ελεύθερο χέρι, βρέθηκε αντιμέτωπος με μια επιλογή: να ξεκινήσει πόλεμο το 1941: για να αποτρέψει τους Ρώσους από την προετοιμασία. Αναβάλετε την επίθεση στην ΕΣΣΔ και προετοιμαστείτε καλύτερα. Εδώ, φυσικά, οι Krauts είχαν μια επιλογή. Πολλά εξαρτήθηκαν από το έργο των υπηρεσιών πληροφοριών. Στον Στάλιν δόθηκαν δεδομένα που υπερεκτίμησαν τις γερμανικές δυνατότητες. Ο Χίτλερ είχε μια συγκρατημένη άποψη για τις δυνάμεις της Ρωσίας.
  Αλλά ήταν προφανές: ο Στάλιν επανεξόπλιζε τον στρατό. Εμφανίστηκαν άρματα μάχης της σειράς KV και T-34, τα οποία θα μπορούσαν να γίνουν ευρέως διαδεδομένα. Τα τελευταία αεροσκάφη παράγονται μαζικά και είναι σχεδόν εξίσου καλά με τα γερμανικά μοντέλα. Υπολογισμός και αριθμός πεζικού, λόγω καθολικής επιστράτευσης.
  Η Γερμανία επανεξόπλισε επίσης τα άρματα μάχης T-3 με ένα ισχυρότερο όπλο. Αύξησε την παραγωγή του Yu-88, λάνσαρε μια σειρά από τις τελευταίες τροποποιήσεις του ME-109 F. Στην αεροπορία της ΕΣΣΔ, είναι ανώτερο σε αριθμό, αλλά κατώτερο σε ποιότητα. Οι Ρώσοι έχουν δύο χιλιάδες τανκς πιο δυνατά από τους Γερμανούς, και τα υπόλοιπα είναι ελαφριά, αλλά μερικά θα είναι πιο γρήγορα. Ο εχθρός είναι επίσης ισχυρότερος. Και ο Στάλιν μπορεί να πάρει πεζικό. Στην πραγματικότητα, η ΕΣΣΔ δεν είναι κατώτερη από τη Βέρμαχτ σε δυνατότητες, και ακόμη ισχυρότερη σε τανκς. Οι Γερμανοί έχουν περισσότερο πεζικό, μόνο λόγω επιστράτευσης. Εάν η ΕΣΣΔ κινητοποιήσει στρατεύματα, θα έχει περισσότερα.
  Αν ο Χίτλερ ήξερε την αλήθεια, θα το σκεφτόταν τρεις φορές - αξίζει να ξεκινήσει; Ίσως θα ήταν καλύτερο για τους Γερμανούς να βάλουν την οικονομία σε πολεμικές βάσεις και να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες των κατεχόμενων χωρών για να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι του εχθρού; Ειδικά στα τανκς;
  Ο Φύρερ, έχοντας εδάφη, συμπεριλαμβανομένων αποικιών, όχι μικρότερα από την ΕΣΣΔ και σε θερμότερο κλίμα, και ακόμη μεγαλύτερο πληθυσμό, αν μετρήσετε ποιους κατέλαβε...
  Υπήρχε μια επιλογή - προετοιμασία. Σχηματίστε τμήματα από ξένους. Βάλτε μαύρους και Ευρωπαίους στα μηχανήματα.
  Λοιπόν, αν ο Χίτλερ ήταν ένας σοφός πολιτικός με καλή νοημοσύνη, θα είχε προσπαθήσει, μεγιστοποιώντας την παραγωγή όπλων, να προετοιμαστεί πλήρως.
  Αλλά ο Φύρερ πιθανότατα θα είχε επιτεθεί στην ΕΣΣΔ το 1941. Είχε χάσει τρεις ή τέσσερις χιλιάδες ακόμη αεροσκάφη στη μάχη με τη Βρετανία. Και χάρη στην αφρικανική μεραρχία, υπάρχουν πεντακόσια, εξακόσια ακόμη τανκς.
  Λοιπόν, ο Ρόμελ θα πολεμούσε στα ανατολικά. Οι Ναζί θα είχαν μερικές επιπλέον μεραρχίες αρμάτων μάχης. Λοιπόν, ίσως μια δυο ακόμα μηχανοκίνητες και μια ντουζίνα πεζικού. Είναι απίθανο ο φύρερ με αυτοπεποίθηση να είχε συγκεντρώσει περισσότερες δυνάμεις.
  Και ο Στάλιν; Θα είχα τόσα όσα είχα πριν. Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η Βρετανία. Το πραγματικό ερώτημα είναι, θα ήταν μια αιφνιδιαστική επίθεση;
  Εάν, όπως στην πραγματικότητα, εξακολουθούσε να γίνεται ένα τακτικό χτύπημα εναντίον στρατευμάτων απροετοίμαστων για άμυνα, τότε όλα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί χειρότερα για τη Ρωσία. Ειδικά αν η επίθεση είχε ξεκινήσει στις 15 Μαΐου 1941.
  Τότε η Μόσχα θα είχε ληφθεί πριν από την απόψυξη του φθινοπώρου. Η Ιαπωνία θα χτυπούσε από τα ανατολικά... Η ΕΣΣΔ θα είχε λίγες πιθανότητες. Πιθανότατα, το 1942 ο πόλεμος θα είχε τελειώσει με την κατάληψη των κύριων περιοχών της ΕΣΣΔ. Ή θα είχε διεξαχθεί χρησιμοποιώντας ημι-αντάρτικες μεθόδους για κάποιο χρονικό διάστημα.
  Είναι επίσης δυνατή η επιλογή μιας ξεχωριστής ειρήνης. Όπως η Μόσχα παραμένει, αλλά οι Γερμανοί παίρνουν τον Καύκασο ως αντάλλαγμα. Αλλά ακόμη και αυτό μπορεί να μην ταιριάζει στον Χίτλερ. Γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του δικτάτορα νούμερο ένα, πιθανότατα θα έκανε έναν πόλεμο μέχρι τα Ουράλια, αν όχι μακρύτερα.
  Ωστόσο, η κατοχή της ΕΣΣΔ θα είχε αποσπάσει την προσοχή σημαντικών δυνάμεων του Τρίτου Ράιχ. Αλλά αυτό θα αντισταθμιζόταν εν μέρει από την τοπική αστυνομία και τα ξένα τμήματα. Τι τότε?
  Ο Χίτλερ θα χωνέψει καν την ΕΣΣΔ; Ίσως χρειαστεί να το κάνει αυτό για λίγο. Μέχρι που το αντάρτικο περιορίστηκε σε ένα ασφαλές ελάχιστο, εξισορροπήθηκε από τις τοπικές αστυνομικές δυνάμεις.
  Και μετά? Δεν θα επιτεθεί ο Χίτλερ στη Βρετανία; Μπορείτε να κάνετε μια ερώτηση, το χρειάζεται;
  Υπάρχει ήδη περισσότερη γη από τη Βρετανία, ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη τις αποικίες, αλλά γιατί να μην τα πάρετε όλα για τον εαυτό σας; Και μετά να αποτύχει να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο. Πρώτα η Βρετανία. Μετά, μαζί με την Ιαπωνία, συντρίβουμε τις ΗΠΑ. Και μετά είναι η σειρά της ίδιας της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου.
  Ο πειρασμός να γίνεις παγκόσμιος δικτάτορας είναι πολύ μεγάλος. Αν και, φυσικά, ίσως ο Χίτλερ να είχε σταματήσει. Αλλά είναι δύσκολο να σταματήσεις όταν κερδίζεις. Και είναι δύσκολο να αντισταθείς στην επίθεση στη Ρωσία, η οποία δεν σκέφτεται την άμυνα, αλλά ετοιμάζεται ευθέως για έναν επιθετικό πόλεμο.
  Λοιπόν, πώς μπορείς να εμπιστευτείς τον Στάλιν αν εκπαιδεύει τον στρατό όχι για να αμύνεται, αλλά για να επιτεθεί και να χτυπήσει τον εχθρό στο έδαφός του. Οποιοσδήποτε θα το σκεφτόταν αυτό.
  Στην πραγματικότητα, γιατί η ΕΣΣΔ σκεφτόταν μόνο μια επίθεση; Ετοίμασες μόνος σου την επιθετικότητα;
  Υπήρχε κάτι να σκεφτεί και για τον Χίτλερ. Μόνο μια ατομική βόμβα μαζί με βαλλιστικούς πυραύλους ως όχημα παράδοσης θα μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια της Γερμανίας. Οι Γερμανοί θα μπορούσαν να δημιουργήσουν βαλλιστικούς πυραύλους. Όμως τα πυρηνικά όπλα χρειάστηκαν αρκετά χρόνια ακόμα. Και ποιος θα εγγυηθεί ότι ο Στάλιν θα περιμένει; Επιπλέον, ελέγχοντας την Ευρώπη και έχοντας αποικίες, η Γερμανία είναι οικονομικά ισχυρότερη από την ΕΣΣΔ.
  Και είναι σαφές ότι ο Στάλιν δεν θα κερδίσει τίποτα από την καθυστέρηση, καθώς ο τεχνικός ανταγωνισμός ενάντια σε επιστήμονες από όλη την Ευρώπη, συγκολλημένοι μεταξύ τους από τη σιδερένια γερμανική πειθαρχία, δεν είναι πολλά υποσχόμενος.
  Άρα η πιθανότητα να ξεκινήσει πρώτος ο Στάλιν είναι μεγάλη. Αν και, φυσικά, μια επίθεση στο Τρίτο Ράιχ είναι πολύ σημαντική απόφαση. Επιπλέον, η Ιαπωνία θα μπορούσε να ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο στην Άπω Ανατολή. Αποδείχθηκε από όλες τις απόψεις ότι ήταν ασύμφορο για τον Στάλιν να επιτεθεί στο Τρίτο Ράιχ. Αλλά και η αναμονή δεν προμηνύει καλό. Δεδομένου ότι οι Ναζί, βασιζόμενοι στους πόρους της Ευρώπης και των αποικιών, θα μπορούσαν να εξαλείψουν το κύριο ατού της Ρωσίας - το πλεονέκτημά της στα τανκς.
  Και στα αεροπλάνα επίσης. Και στη συνέχεια αναπτύξτε την αεροπορία αεριωθούμενων και αποκτήστε ένα αποφασιστικό ποιοτικό πλεονέκτημα στον αέρα. Ο Στάλιν λοιπόν δεν είχε λόγο να καθυστερήσει πολύ. Αλλά το να αποφασίσεις να πολεμήσεις μόνος με όλη την Ευρώπη, συν τις αποικίες, και πιθανώς και την Ιαπωνία... Είναι σχεδόν αυτοκτονικό. Αφού η απόλυτη υπεροχή του εχθρού σε ανθρώπινο δυναμικό και δυνατότητες είναι προφανής.
  Τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα παίζουν ήδη ρόλο εδώ. Όμως, γνωρίζοντας τις φιλοδοξίες του Χίτλερ, το πιο λογικό είναι ότι θα επιτεθεί στη Ρωσία ο ίδιος, και μάλιστα το 1941, χωρίς να περιμένει πολύ. Και όλοι γνωρίζουν την αυτοπεποίθηση του Φύρερ. Χωρίς καμία αμφιβολία, θα επιτεθεί στη Ρωσία σαν τρελός ταύρος. Και δεν θα λάβει υπόψη την πραγματική ισορροπία δυνάμεων. Ή ίσως ακόμη και οι Γερμανοί δεν ξέρουν, δεν έχουν ιδέα τι θα αντιμετωπίσουν.
  Ωστόσο, η πιθανότητα νίκης για το Τρίτο Ράιχ, ειδικά σε συμμαχία με την Ιαπωνία, είναι πολύ υψηλή. Επιπλέον, είναι πολύ πιο εύκολο για τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου να αποφασίσει να καταλάβει την Άπω Ανατολή μαζί με τους Ναζί παρά να πολεμήσει με την πανίσχυρη Βρετανία και τις οικονομικά ανεπτυγμένες Ηνωμένες Πολιτείες για τις αποικίες του Ειρηνικού.
  Είναι σαφές ότι η Αμερική και η Αγγλία είναι τόσο ανώτερες από τους σαμουράι που ένας πόλεμος εναντίον τους είναι αυτοκτονικός. Αλλά το Τρίτο Ράιχ δεν θα βοηθήσει. Τι γίνεται με την ΕΣΣΔ; Οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους θα τον συντρίψουν. Επιπλέον, στον πόλεμο θα μπει και η Τουρκία και η Ιταλία που δεν εμπλέκεται στον πόλεμο με τη Βρετανία. Τέτοιες δυνάμεις θα πέσουν στον Στάλιν.
  Εδώ οι πιθανότητες να σταθούν είναι ολισθηρές, ακόμα κι αν η Ρωσία καταφέρει να θέσει τα στρατεύματά της σε ετοιμότητα μάχης πριν από τη γερμανική επίθεση. Επιπλέον, στην πραγματική ιστορία, φαίνεται ότι ο Κόκκινος Στρατός κατάφερε να μπει σε κατάσταση μάχης. Και το ξαφνικό χτύπημα έγινε αισθητό μόνο από εκείνες τις δυνάμεις που βρίσκονταν κοντά στα σύνορα. Και αυτό, φυσικά, είναι ένα μικρότερο μέρος του Κόκκινου Στρατού.
  Και αν σκεφτείς ότι σε κάθε περίπτωση η Ρωσία δεν είναι έτοιμη για αμυντικό πόλεμο...
  Οι προοπτικές του Στάλιν δεν ήταν ρόδινες. Εκτός κι αν εξαπολύσετε μόνοι σας ένα προληπτικό χτύπημα. Υπολογίζοντας στο γεγονός ότι η Γερμανία δεν είναι πλέον έτοιμη για άμυνα. Στην περίπτωση αυτή, ο υπολογισμός θα μπορούσε να είναι εν μέρει αιτιολογημένος. Αλλά είναι σαφές σε οποιονδήποτε ότι η Βρετανία έλαβε αναβολή. Ίσως η ΕΣΣΔ, επιτιθέμενος πρώτα στο Τρίτο Ράιχ, να πέτυχε κάτι λόγω αιφνιδιασμού. Και τότε ο πόλεμος θα συνεχιζόταν. Η καλύτερη επιλογή: αμοιβαία εξόντωση δύο τυράννων. Και μάλιστα η Ιαπωνία, για να βαλτώσει ακόμα περισσότερο. Σε αυτό μπορούμε να βασίσουμε τους υπολογισμούς μας.
  Όπως λένε οι Ρώσοι: δύο ανόητοι τσακώνονται, ο έξυπνος παρακολουθεί. Πράγματι, γιατί να επέμβουν οι Βρετανοί; Αφήστε και τις δύο πλευρές να φθαρούν πλήρως. Θα πολεμήσουν μέχρι να εξαντληθούν τελείως.
  Τις σκέψεις και τη σιωπή των κοριτσιών έσπασε η εμφάνιση τριών Σέρμαν μπροστά τους. Ψηλά αμερικανικά τανκς κινούνταν προς το Goering-4. Είναι σαφές ότι οι Yankees δεν είναι κακοί και κατάλαβαν ότι ήταν πολύ σημαντικό να πλησιάσουν το γερμανικό τανκ, ή ακόμα και να επιβιβαστούν σε αυτό. Και επιτάχυναν τα αυτοκίνητά τους στο μέγιστο. Όμως το πυροβόλο Goering-4 έχει μήκος κάννης 100 EL, και μπορεί να χτυπήσει από μεγάλη απόσταση.
  Η Γκρινγκέτα φύτεψε το γυμνό της πόδι και πυροβόλησε. Είναι καλό να χτυπάς τον Σέρμαν. Είναι τόσο ψηλός και ευδιάκριτος. Το πρώτο πλάνο είναι ένα πλάνο θέασης. Όμως ο δεύτερος χτύπησε τον στόχο... Ο πυργίσκος σκίστηκε από το Sherman, και το όχημα κινούμενο με αδράνεια σταμάτησε και άρχισε να καίγεται.
  Η Τζέιν είπε επιδοκιμαστικά:
  - Η ακρίβειά μας δεν είναι κατώτερη από τους Άριους!
  Η Γκριγκέτα βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Και νομίζω ότι είναι ακόμα ανώτερο! Δεν έχετε δει κάτι τέτοιο ακόμα!
  Η Ματίλντα, πατώντας τα πετάλια με τα γυμνά της πόδια, τσίριξε:
  - Δεν μπορείς να βγάλεις πολλά από το τίποτα!
  Ο Malanya διόρθωσε πιο έξυπνα:
  - Όσο δυνατός κι αν είναι ο ήρωας, δεν θα στύψει τη θάλασσα από μια πέτρα!
  Τα κορίτσια γέλασαν μαζί. Και χτυπιούνται ο ένας τον άλλον με πέλματα και πέλματα.
  Οι τραχείς κάλοι έβγαλαν ακόμη και μια μικρή σπίθα. Οι πολεμιστές είχαν πολύ θετική διάθεση.
  Η Γκριγκέτα πυροβόλησε στο δεύτερο τανκ, χώρισε το αυτοκίνητο σε δύο μέρη και είπε:
  - Σφυρί σε καρύδι!
  Η Ματίλντα γέλασε και είπε:
  - Έχουμε σφυρί, αλλά οι Ρώσοι έχουν σφυριά...
  Η Malanya έτρεξε την παλάμη του Gringethe κατά μήκος της σόλας. Ένιωσα τη σκληρότητα και την ελαστικότητά του, παρατηρώντας:
  -Έτρεξες στα κάρβουνα;
  Ο πολεμιστής του χωριού απάντησε χαρούμενος:
  - Ναι σίγουρα!
  Η Μαλάνια στένεψε τα μάτια της και ρώτησε:
  - Και πώς είναι αυτό;
  Ο Gringueta απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Είναι πολύ ωραίο!
  Τα κορίτσια στο τανκ γέλασαν ομόφωνα. Ναι, το να ψήνεις τις φτέρνες σου είναι αρκετά εξωτικό.
  Η Τζέιν είπε:
  - Ο Θεός να μας φυλάξει από το πείσμα του Τσόρτσιλ!
  Η Γκριγκέτα έριξε νοκ άουτ το τρίτο τανκ, χτύπησε τη γροθιά της στο παντελόνι του όπλου και είπε:
  - Νεκρό Τρούμαν, φτάνει!
  Πράγματι, μετά το θάνατο του Ρούσβελτ, η εξουσία δόθηκε στον αντιπρόεδρο βάσει του συντάγματος. Αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει ακόμη τον πόλεμο. Αν και οι Αμερικανοί δεν μπορούσαν ακόμη να αντιταχθούν σε τίποτα στη μάχιμη εκπαίδευση των Krauts και στην ποιότητα του εξοπλισμού τους.
  Για παράδειγμα, οι Shermans δεν πυροβόλησαν καν, συνειδητοποιώντας ότι ήταν απελπιστικό και δεν θα διαπερνούσε την πανοπλία.
  Η Malanya τραγούδησε χαρούμενα, επιταχύνοντας το τανκ της:
  - Θα πάμε, θα πάμε, θα πάμε σε χώρες μακρινές! Καλοί γείτονες, χαρούμενοι φίλοι!
  Η Ματίλντα το σήκωσε, τα κορίτσια ήταν πραγματικά σε χαρούμενη διάθεση:
  - Τρα, τα-τα-τα! Τρα, τα-τα-τα! Φέρνουμε μια γάτα μαζί μας! Τσιζίκ, σκύλος, Πέτκα ο νταής, μαϊμού, παπαγάλος, τέτοια παρέα!
  Η Τζέιν κάλυψε το στόμα της Ματίλντα με το γυμνό, χαριτωμένο πόδι της. Και έτριξε από τα γέλια.
  Ναι, το γέλιο στην πραγματικότητα παρατείνει τη ζωή. Οι Αμερικανοί δημιούργησαν το τανκ Sherman, συγκρίσιμο σε μετωπική θωράκιση και οπλισμό με τα τριάντα τέσσερα και ακόμα καλύτερο σε ορατότητα και οπτική, καθώς και πιο άνετο για το πλήρωμα. Ταυτόχρονα όμως, το τανκ πραγματικά μετατράπηκε σε εξαιρετικό στόχο λόγω του ύψους του. Και οι Βρετανοί το εκμεταλλεύτηκαν άπληστα. Και η οδηγική απόδοση του Goering αποδείχθηκε καλύτερη.
  Η Τζέιν πάλι φαντάστηκε πώς τη χάιδευε ο τύπος... Και γουργούρισε...
  Γερμανικά τζετ επιθετικά αεροσκάφη έσπευσαν στον αέρα... Η μέρα πλησίαζε ήδη το βράδυ. Ο ήλιος σιγά σιγά πέθαινε στο ροζ ηλιοβασίλεμα. Και αύριο είναι 9 Μαΐου. Η μέρα που η ναζιστική Γερμανία συνθηκολόγησε στην πραγματική ιστορία. Τώρα όμως οι Ναζί ανεβαίνουν!
  Όχι μόνο οι Κουβανοί, αλλά και οι Αμερικανοί παραδίδονται στο δρόμο τους. Μια ολόκληρη ταξιαρχία από μαύρους και μουλάτους πέταξε τη λευκή σημαία σχεδόν χωρίς μάχη.
  Τα κορίτσια κατέβηκαν από το αυτοκίνητο. Επιπλέον, πρέπει να ανεφοδιάζετε καύσιμα.
  Η Τζέιν, ακολουθώντας το παράδειγμα των Γερμανών, πρότεινε:
  - Ας μας φιλήσουν τα πόδια αυτοί οι έγχρωμοι!
  Η Ματίλντα συνοφρυώθηκε και παρατήρησε:
  - Δεν πιστεύεις ότι είναι άσχημο να ταπεινώνεις ανθρώπους έτσι;
  Η κόρη του άρχοντα παρατήρησε ευθαρσώς:
  - Μα θα χαρούμε!
  Η Ματίλντα βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Από στόματα που σιγοβράζουν; Ο Θεός να με φυλάξει!
  Η Γκριγκέτα, αντίθετα, έγνεψε επιδοκιμαστικά:
  - Αστο να πάει! Θα μου αρέσει!
  Και η χωριατοπούλα φώναξε:
  - Γόνατα και γλείψε τις φτέρνες μου!
  Ο μαύρος αξιωματικός έπεσε με τα μούτρα και φίλησε το γυμνό πόδι της Gringuette. Άλλοι πολεμιστές έπεσαν πίσω του, χτυπώντας υπάκουα τις φτέρνες και τα πέλματα των κοριτσιών. Η Τζέιν γέλασε χαρούμενη. Σαφώς της άρεσε αυτή η περιπέτεια. Και ακόμη περισσότερο όταν τα κορίτσια φιλούν τα πόδια τους με ενθουσιασμό.
  Μόνο η Ματίλντα στάθηκε στην άκρη και κοίταξε θυμωμένη με τα γαλανά της μάτια. Ήταν πραγματικά αγανακτισμένη. Οι Γερμανοί όχι μόνο στέρησαν την ανεξαρτησία της Βρετανίας, αλλά επέβαλαν και βάρβαρα έθιμα. Πιο συγκεκριμένα, οι ίδιοι οι Βρετανοί τα υιοθετούν με ενθουσιασμό.
  Τους φαίνεται ότι τώρα έχουν γίνει τόσο ψύχραιμοι και δυνατοί. Αλλά στην πραγματικότητα, αυτό είναι ανοησία!
  Αν και, φυσικά, η Ματίλντα κατάλαβε ότι υπήρχε μια ιδιαίτερη απόλαυση σε αυτό. Όταν μόλις ξεκινούσε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, στη Βρετανία βασίλευε η διάθεση: θα ρίξουμε καπέλα στους Γερμανούς. Ενσταλάχτηκε η ιδέα ότι η Γερμανία δεν ήταν καθόλου τόσο επικίνδυνος αντίπαλος όπως στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και ότι ο Χίτλερ ήταν απλώς ένας φλυαρίας.
  Η ήττα της Γαλλίας και του αγγλικού εκστρατευτικού σώματος ήταν πραγματικό σοκ. Και η υπερβολική αυτοπεποίθηση αντικαταστάθηκε από τον φόβο. Ίσως αν ο Τσόρτσιλ έπαιρνε μια απόφαση για ειρήνη, χωρίς εδαφικές παραχωρήσεις, ο λαός της Βρετανίας ανέπνευσε με ανακούφιση. Ένας πόλεμος ξεκίνησε και από την αρχή ήταν άνισος.
  Η ξαφνική απόφαση του Φύρερ να ρίξει τις ορδές ανατολικά δημιούργησε νέες ελπίδες. Τότε η πλειοψηφία των Βρετανών ριζοβολούσε για τη Ρωσία και όλοι ένιωσαν δέος όταν οι Ναζί πλησίασαν τη Μόσχα. Το τέλος του φθινοπώρου και η αρχή του χειμώνα γέννησαν νέες ελπίδες στη Βρετανία. Το σώμα του Ρόμελ ηττήθηκε, οι Γερμανοί χτυπήθηκαν και εκδιώχθηκαν πίσω από τη Μόσχα. Οι ΗΠΑ μπήκαν επιτέλους στον πόλεμο.
  Αλλά ήδη το χειμώνα οι Ιάπωνες κέρδισαν αρκετές νίκες και την άνοιξη έγινε ακόμα χειρότερο. Οι Ρώσοι άρχισαν επίσης να χάνουν με νέο τρόπο. Ο Ρόμελ εξαπέλυσε αντεπίθεση. Η πτώση του Τολμπούκ έγινε μια πραγματική εθνική τραγωδία για όλους . Εκεί που την άνοιξη του '42 οι Γερμανοί άρπαξαν το πουλί της τύχης από την ουρά.
  Η Βρετανία έχασε γρήγορα τις αποικίες της και όταν έγινε η απόβαση στην ίδια τη μητρόπολη, δεν προέβαλε σχεδόν καμία αντίσταση. Έτσι ο Άγγλος σταρ σετ και ο γερμανικός ανέβηκε. Η Ματίλντα πήγε στον στρατό. Δεν είχε άλλη επιλογή από το να συνειδητοποιήσει τον εαυτό της. Αλλά δεν ήθελα να σταθώ στο μηχάνημα του εργάτη!
  Η Τζέιν βαρέθηκε να νιώθει να της φιλούν τα πόδια και άρχισε να χτυπάει τους αιχμαλώτους πολέμου. Η πιο δυνατή Γκριγκέτα χτύπησε τόσο δυνατά που έσπασε τη μύτη ενός από τους αξιωματικούς. Ο κοκκινομάλλης Malanya έβαλε το όπλο στο στομάχι του μαύρου, με αποτέλεσμα να σκύψει. Μετά από αυτό τα κορίτσια γάβγισαν ομόφωνα, στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Είμαστε σούπερ πολεμιστές! Και ας ξαναχτυπήσουμε τους αιχμαλώτους, με τα πόδια μας και με τα τουφέκια.
  Στις 9 Μαΐου 1945, η φρουρά της πρωτεύουσας του Μεξικού συνθηκολόγησε. Οι Αμερικανοί δεν άντεξαν τη σκληρή πίεση και τους βομβαρδισμούς. Και τα πυρομαχικά καταναλώθηκαν γρήγορα, και οι προσπάθειες να δημιουργηθούν προμήθειες από τον αέρα απέτυχαν.
  Η Βέρμαχτ πρόσθεσε ένα ακόμη κεφάλαιο στο ενεργητικό της. Ο αριθμός των κυρίων πόλεων που κατέλαβαν συνέχιζε να αυξάνεται...
  Τα γενναία τέσσερα κορίτσια στο E-50 κινήθηκαν βόρεια προς τα σύνορα των ΗΠΑ.
  Οι καλλονές είχαν θετική διάθεση. Ήταν πρόθυμοι να πολεμήσουν και στα ύψη των υπερβατικών κόσμων.
  Ενώ το τανκ περνούσε από το έδαφος που είχε ήδη καταλάβει οι Γερμανοί, οι τέσσερις βγήκαν από το αυτοκίνητο και έτρεξαν. Και ο έφηβος Χανς τέθηκε στο τιμόνι.
  Αφήστε τον να καβαλήσει. Και αυτά τα κορίτσια πολεμίστριες θα διατηρηθούν σε φόρμα.
  Η Γκέρντα, πηδώντας πάνω από τις γουρούνες και τα κλήματα, ένιωσε ευχαρίστηση, κολλημένη στο ανώμαλο έδαφος με τα τραχιά πέλματά της.
  Το ξανθό κορίτσι παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Είναι τόσο καλό να είσαι άγριος... Αυτό είναι το χαρακτηριστικό μας στυλ - τρέχουμε ξυπόλητοι και με μπικίνι!
  Η Σάρλοτ συμφώνησε:
  - Ναι, ένα ελάχιστο ρούχο δίνει στο σώμα μια αίσθηση απόλυτης ελευθερίας. Γενικά είναι καλό να είσαι κορίτσι. Τέτοια δύναμη και ευκολία στην κίνηση. Γίνεσαι όλο και πιο ανθεκτικός!
  Η Μάγδα παρατήρησε:
  - Το κύριο πράγμα είναι να μην χάσεις τη φόρμα! Το τζόκινγκ είναι πολύ χρήσιμο για εμάς!
  Η Χριστίνα γέλασε και είπε:
  - Και τρέχω σε ένα μονοπάτι με λακκούβες. Δεν μπορώ να φάω, δεν μπορώ να κοιμηθώ ούτε λίγο!
  Η Σάρλοτ γέλασε και απάντησε:
  - Αυτό είναι καλό που γράφεις... Ε, η Μάγδα δεν θέλει να μας ξαναμιλήσει για τη θρησκεία;
  Το κορίτσι με τα χρυσά μαλλιά κούνησε το κεφάλι της.
  - Οχι! Μην πετάς τα μαργαριτάρια σου πριν...
  Εδώ η Μάγδα δίστασε, αφού η συνέχιση της φίλης της θα μπορούσε φυσικά να θεωρηθεί προσβολή.
  Η Σάρλοτ, ωστόσο, γέλασε ξανά και γάβγισε:
  - Νόμιζα ότι είχες μεταρρυθμίσει και αναγνωρίσει τον Άρειο μονοθεϊσμό!
  Η Μάγδα ανασήκωσε τους ώμους και ρώτησε ξανά:
  - Είναι σαν Άριαν;
  Η Σάρλοτ άπλωσε τα χέρια της:
  - Και έτσι... Χωρίς την Τριάδα, με Ένα Θεό!
  Η Gerda το επιβεβαίωσε:
  - Αυτό είναι... Ο Θεός είναι Ένας! Ο Ιησούς δεν είναι Θεός, αλλά μόνο ένας από τους Άριους προφήτες. Επιπλέον, το Ευαγγέλιο είναι γενικά μια εβραϊκή εφεύρεση. Η Βίβλος είναι επίσης απλώς μια εβραϊκή απάτη. Και έτσι δεν υπάρχει Τριάδα. Υπάρχει ένας Παντοδύναμος Δημιουργός Θεός. Ο Χίτλερ είναι ο αντιβασιλέας του στη Γη και ο Γιος του, εραστής και αγγελιοφόρος του. Οι σπουδαιότεροι και κυρίως οι προφήτες. Ο Θεός έχει επίσης διάφορα είδη δούλων και αγγέλων, που ονομάζονται, λες, μικροί θεοί. Όπως ο Thor, ο Ovdi και άλλοι. Αυτοί είναι σαν αρχάγγελοι υποταγμένοι στον Παντοδύναμο. - Η κοπέλα πετάχτηκε όρθια, έκανε τούμπα και συνέχισε. - Όλα είναι γενικά απλά. Ο Άριος μονοθεϊσμός δεν είναι περίπλοκος. Οι Γερμανοί είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού και πρέπει να κατακτήσουν και να κυβερνήσουν πρώτα τον κόσμο και μετά το σύμπαν.
  Η Charlotte επιβεβαίωσε:
  - Βλέπεις τη Μάγδα. Πόσο απλό και ξεκάθαρο!
  Η Χριστίνα σημείωσε:
  - Χρειάζεται να διευκρινίσω κάτι;
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε.
  - Τι ακριβώς?
  Η Χριστίνα ξεστόμισε:
  - Τι γίνεται με τη σωτηρία από την αμαρτία;
  Στη συνέχεια η Γκέρντα πήρε τον λόγο και εξήγησε:
  - Και στην άρια θρησκεία δεν υπάρχει η έννοια της σωτηρίας. Είμαστε όλοι Γερμανοί, αν παραμείνουμε πιστοί στον Φύρερ και στο Τρίτο Ράιχ, θα σωθούμε στον επόμενο κόσμο από τα αφεντικά μας. Και άλλα έθνη είναι σκλάβοι μας. Εάν ένας Γερμανός προδώσει τον Φύρερ, τότε μετά θάνατον θα γίνει σκλάβος άλλων Αρίων. Οι μη γερμανικοί λαοί μπορούν να λάβουν τη γερμανική υπηκοότητα για ειδικές ιδιότητες. Και θα έχουν και σκλάβους για τον εαυτό τους. Όλα είναι απλά και λογικά!
  Η Χριστίνα πρόσθεσε:
  - Και δεν είναι αμαρτία για έναν Άριο να κάνει σεξ. Και ο Άριος επίσης. Ο Φύρερ είπε - καλύτερα να μείνεις έγκυος από ήρωα-στρατιώτη παρά από σύζυγο, αν δεν είναι ήρωας!
  Η Μάγδα ξεστόμισε:
  - Αν η Ιαπωνία είχε επιτεθεί στην ΕΣΣΔ το 1941, θα είχαμε πάρει τη Μόσχα πριν την πτώση!
  Η Γκέρντα κούνησε το δάχτυλό της στη Μάγδα καθώς έτρεχε:
  - Μην αμφισβητείτε... Δεν είναι καλύτερη η άρια θρησκεία μας από τα χριστιανικά παραμύθια;
  Η Χριστίνα πρόσθεσε:
  - Και δεν θα υπάρχει σεξ στον χριστιανικό παράδεισο! Σκέψου το!
  Η Gerda πρόσθεσε:
  - Και δεν θα υπάρχει καθόλου αμαρτία... Και αυτό είναι τόσο βαρετό! Ακόμα κι ένας λύκος ουρλιάζει!
  Η Μάγδα χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Εξαρτάται από το τι θεωρείται αμαρτία. Στη Βίβλο υπήρχαν δέκα εντολές. Αλλά μην σκοτώσετε, παραβιαζόταν συνεχώς. Και με εντολή Θεού. Γενικά, το να σκοτώνεις παιδιά είναι μεγάλο κακό... Αλλά ο Ελισσαιέ το έκανε, και με την έγκριση του Θεού. Λοιπόν... Έχουμε ένα παράδοξο - αμαρτία και κακό δεν είναι το ίδιο πράγμα. Και η αμαρτία είναι η ανυπακοή στον Θεό!
  Η Χριστίνα ανασήκωσε τους μυώδεις ώμους της και απάντησε:
  - Λοιπόν, αποδεικνύεται ότι το κακό θα υπάρχει στον χριστιανικό παράδεισο; Δεν θα υπάρχει απλώς ανυπακοή στον Θεό; Και αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να συμμετέχουμε σε αγώνες μονομάχων και σεξουαλικά όργια; Μόνο με προφορική ομολογία αγάπης προς τον Κύριο;
  Η Μάγδα κούνησε το κεφάλι της:
  - Δεν νομίζω... Αν και, φυσικά, ο Ελισσαιέ ντρέπεται σκοτώνοντας τα παιδιά που τον πείραζαν για την φαλάκρα του. Προφανώς αυτό δεν ταιριάζει με την αρχή: αγαπήστε τον εχθρό σας!
  Λογικά η Χριστίνα σημείωσε:
  - Και ποιος με το σωστό μυαλό του ακολουθεί την αρχή της αγάπης του εχθρού σου; Γενικά, ο Χριστιανισμός είναι ένα μείγμα πασιφισμού και ιουδαϊσμού. Δεν είμαστε στον ίδιο δρόμο με τέτοια θρησκεία!
  Η Γκέρντα χτύπησε το γυμνό της πόδι στους θάμνους και πρόσθεσε:
  - Και σε καμία περίπτωση δεν θα είμαστε μαζί με τους Εβραίους! Και η Εβραϊκή Βίβλος δεν χρειάζεται!
  Η Charlotte λογικά πρόσθεσε:
  - Δεν έχει νόημα να πιστεύουμε στη Βίβλο. Όχι κανενός είδους - ούτε με καρδιά, ούτε με μυαλό! Επειδή είμαστε Άριοι, και όχι ο σπόρος του Αβραάμ σύμφωνα με την υπόσχεση. Είμαστε σίγουρα ξένοι στον Αβραάμ, και σε όλα όσα γέννησε η Βίβλος. Ο μονοθεϊσμός μας είναι Άριος και αρνείται τον Αβρααμισμό! Το μόνο κοινό: αυτό είναι η πίστη στον Αιώνιο, Πανταχού παρόν, Παντοδύναμο Θεό. Αλλά εκεί τελειώνουν όλα!
  Η Μάγδα είπε ειρωνικά:
  - Αμήν...
  Η Γκέρντα πρόσθεσε χαμογελώντας:
  - Είναι απαραίτητο να εισαγάγουμε τον Άρειο μονοθεϊσμό παντού. Και κάντε κάτι σαν τελετή βάπτισης όταν δέχεστε μια νέα θρησκεία. Ώστε αν βαφτιστείς να γίνεις γνήσιος χιτλερικός!
  Η Σαρλότ πρότεινε:
  - Ίσως αυτό θα έπρεπε να γίνει κάποιο είδος συμβόλου. Πότε θα κάνεις τατουάζ μια σβάστικα στο μέτωπό σου;
  Η Χριστίνα το πήρε και τραγούδησε:
  - Σκιά, σκιά, σκιά Η σκιά του Εωσφόρου, τρεμοπαίζει έντονα στο σκοτάδι... Η σβάστικα του Χίτλερ στο στομάχι του, η σβάστικα του Χίτλερ στο στομάχι του!
  Η Γκέρντα έσπρωξε θυμωμένη τον σύντροφό της στον μηρό:
  - Μη γελάτε με τα σύμβολά μας. Επιπλέον, η σβάστικα είναι ένα ρουνικό ζώδιο!
  Η Χριστίνα απάντησε πιάνοντας το γυμνό πόδι της Γκέρντα και γαργαλώντας τη φτέρνα της, λέγοντας:
  - Ω, πόσο σοβαροί είμαστε! Καλύτερα να γελάσεις!
  Το κορίτσι έστριψε επιδέξια το χαριτωμένο, μαυρισμένο πόδι της και άρπαξε τη μύτη της κοκκινομάλλας με τα γυμνά της δάχτυλα. Βόγκηξε και ξεγύμνωσε τα δόντια της. Άρχισε να γαργαλάει τη στρογγυλή φτέρνα του Γκερντ.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής γάβγισε:
  -Μην βάζεις τα δάχτυλά σου...
  Η Χριστίνα έσκισε το πόδι του συντρόφου της και γρύλισε:
  - Θα μου σπάσεις τη μύτη έτσι!
  Η Γκέρντα γέλασε και κελαηδούσε:
  - Αν θέλεις ένα δαμάσκηνο; Ή χαίτη αλόγου!
  Και οι πολεμιστές, που σταμάτησαν για μια στιγμή, όρμησαν ξανά, αστράφτοντας, με τα μικρά σκονισμένα τακούνια τους βαμμένα με γρασίδι. Περιττό να πούμε, χωρίς καμία αμφιβολία, οι εύθυμες τέσσερις μαζεύτηκαν μαζί.
  Η Χριστίνα πρότεινε καθώς έτρεχε:
  - Τι θα λέγατε να παίζετε πόλεις;
  Η Γκέρντα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της:
  - Όχι πολύ ενδιαφέρον! Αν μπορούσαμε να εφεύρουμε αληθινά ηλεκτρονικά παιχνίδια!
  Η Σάρλοτ άπλωσε τα χέρια της καθώς έτρεχε και είπε:
  - Τι... Θα ήταν υπέροχο! Να δημιουργήσω κάτι τόσο ηλεκτρονικό και παίζοντας στο έπακρο.
  Η Μάγδα έκλεισε το μάτι στις φίλες της και είπε χαμογελώντας:
  - Ο άνθρωπος έλαβε το δώρο της δημιουργίας από τον Δημιουργό. Και εμείς οι άνθρωποι έχουμε μάθει να εφευρίσκουμε πολλά. Εκεί, ίσως θα έπρεπε να είμαστε τουλάχιστον λίγο ευγνώμονες στον Δημιουργό!
  Η Σάρλοτ βούλιαξε περιφρονητικά και παρατήρησε:
  - Και είμαστε ήδη ευγνώμονες! Είμαστε Άριοι μονοθεϊστές και αναγνωρίζουμε τον Θεό ως πατέρα του γερμανικού λαού!
  Η Γκέρντα, πηδώντας σαν γάτα, θεώρησε απαραίτητο να προσθέσει:
  - Αλλά δεν αναγνωρίζουμε τον Θεό του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ σε καμία περίπτωση! Δεν χρειάζεται λοιπόν να μας επιβάλλουν ό,τι είναι εξωγήινο και μη Άρειο!
  Η Μάγδα φώναξε απελπισμένη:
  - Είμαι για τον Θεό, όχι για τους Εβραίους!
  Η Gerda επιβεβαίωσε με σιγουριά:
  - Και εγώ είμαι για τον Θεό! Όχι όμως σύμφωνα με τη Βίβλο, αλλά σύμφωνα με το "Ο Αγών μου". Και όχι για τους Εβραίους, αλλά για τους Άριους! Και Άριος δεν είναι απλώς κάποιος που έχει γερμανική καταγωγή. Ο Άριος είναι μια αναγνώριση του πνεύματος!
  Η Μάγδα τραγούδησε:
  - Γενναία, σύντροφοι, συνεχίστε,
  Ας δυναμώσουμε το πνεύμα μας στον αγώνα...
  Ο δρόμος προς τη μακρινή ευτυχία -
  Ας τρυπήσουμε το στήθος μας!
  Η Σάρλοτ είπε κοροϊδευτικά:
  - Ρούφησε τέτοιο στήθος, ξέχασε την αγελάδα!
  Και τα κορίτσια γέλασαν ομόφωνα. Ήθελαν πολύ να κάνουν έρωτα. Και έτσι ώστε τα χείλη των ανδρών να πλημμυρίζουν τις κόκκινες θηλές με φιλιά. Και το στήθος θα φουσκώσει και θα αρχίσει να πονάει οδυνηρά και ευχάριστα. Και αυτό το κάνει τόσο εκπληκτικό.
  Η Γκέρντα είπε έξυπνα:
  - Το σεξ μετακινεί βουνά και σπάει πλοία...
  Η Χριστίνα θα απαντήσει και θα τραγουδήσει:
  - Τα πλοία πάνε στο βυθό με άγκυρες και πανιά... Και τότε τα χρυσά σεντούκια θα είναι δικά σου. Χρυσά σεντούκια! Τα πλοία είναι σπασμένα! Τα σεντούκια στέκονται ανοιχτά... Σμαράγδια και ρουμπίνια ρέουν σαν βροχή...
  Και οι πολεμιστές τραγουδούσαν σε χορωδία:
  - Αν θέλεις να είσαι πλούσιος, αν θέλεις να είσαι ευτυχισμένος... Μείνε μαζί μας, Φύρερ! Θα είσαι ο βασιλιάς μας! Θα είσαι ο βασιλιάς μας!
  Και τα κορίτσια, επιταχύνοντας ολοταχώς, χτύπησαν το χοντρό κλήμα που φυτρώνει στο πέρασμά τους. Το ξύλο ράγισε και σχίστηκε με ένα τρίξιμο. Οι πολεμιστές φώναξαν:
  - Ένα λάθος στον εγκέφαλο και ένα χτύπημα είναι αναπόφευκτο!
  Μετά από αυτό τα κορίτσια στριφογύρισαν σε έναν καταρράκτη τούμπες. Είναι τόσο γρήγοροι. Σαν κεραυνός. Και τα σμαραγδένια μάτια τους αστράφτουν. Και τα μάτια τους μοιάζουν πραγματικά με αστραφτερά αστέρια. Και φυσικά, κανένας απολύτως δεν μπορεί να αντισταθεί σε τέτοιους υπηρέτες του Φύρερ. Και αυτά είναι κοπέλες. Και σκότωσαν όχι μόνο Αμερικανούς, αλλά και Ρώσους, ή μάλλον Σοβιετικούς.
  Η Γκέρντα θυμήθηκε την περιπέτειά της στην ΕΣΣΔ... Πιο συγκεκριμένα, πώς γλεντούσαν με τους φίλους τους.
  Τέσσερα Γερμανίδες με μπικίνι τσακώθηκαν πάνω σε μια Τίγρη. Και τα τέσσερα κορίτσια είναι πολύ όμορφα: τρεις ξανθιές και μια κοκκινομάλλα. Συνήθως οι γυναίκες δεν πολεμούσαν σε πληρώματα δεξαμενών στο Panzvala, αλλά αυτή είναι μια τρελή ιστορία.
  Εδώ είσαι ή κύριος ή προτομή...
  Οποιοσδήποτε εξωτερικός παρατηρητής είδε πόσο επιδέξια έλεγχαν τα κορίτσια τον "Τίγρη" και πόσο σαγηνευτικά ήταν τα γυμνά τους πόδια καθώς πίεζαν τους μοχλούς.
  Ένα από αυτά τα μη τετριμμένα επεισόδια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
  Το γερμανικό "Tiger"-2, με τον κινητήρα του να βροντάει ήσυχα, πλησίασε τις σοβιετικές θέσεις. Τα όπλα του Κόκκινου Στρατού ήταν σιωπηλά προς το παρόν, αφήνοντας το αυτοκίνητο να πλησιάσει. Αλλά και οι Γερμανοί δεν είναι τόσο απλοί. Άνοιξαν πυρ πρώτοι εν κινήσει. Ευτυχώς, η κλιμακωτή διάταξη των κυλίνδρων επιτρέπει στους Γερμανούς να εκμεταλλεύονται την ομαλότητα της διαδρομής και να πυροβολούν ενώ κινούνται.
  Και το πυροβόλο των 88 χλστ χτυπά το σοβιετικό όπλο. Η κοκκινομάλλα Charlotte έχει πολύ ευκρινή όραση, καθώς και εξαιρετική οπτική και ταλέντο Tiger.
  
  Γερμανικά τανκς πυροβολούν κατά των σοβιετικών θέσεων και προσπαθούν να προκαλέσουν ανταπόκριση.
  Εδώ έχουν τους δικούς τους εμπορικούς και ύπουλους υπολογισμούς.
  Αλλά ο Κόκκινος Στρατός δεν καταπίνει απλήρωτα δώρα. Και τα σοβιετικά όπλα ανοίγουν πυρ πίσω. Ακολουθεί μια πραγματική μονομαχία και πέφτουν οβίδες. Οι Γερμανοί πυροβολούν με μεγάλη ακρίβεια, αλλά τα σοβιετικά όπλα μπορούν επίσης να τους φτάσουν. Οι οβίδες χτυπούν την πανοπλία του Τίγρη... Τα αυτιά των κοριτσιών βουλώνονται όταν χτυπούν. Ευτυχώς, στην τροποποίησή τους, τα χαλύβδινα φύλλα είναι ήδη κεκλιμένα και στέλνουν βλήματα σε ένα ρικόσο.
  Αν και φυσικά δεν συγκρίνεται με το Ε-50. Η τεχνολογία βελτιώνεται.
  Και το δικό του κανόνι εκτοξεύει με ακρίβεια τα φλας. Και το πιο σημαντικό, τα επιθετικά αεροσκάφη ανεβαίνουν στον ουρανό: γερμανικά, αγγλικά και αμερικανικά που αγοράζονται στη μισή τιμή. Καλύπτουν τις σοβιετικές θέσεις. Από την πλευρά της ΕΣΣΔ, το κύριο αεροσκάφος είναι το Yak-9. Το μηχάνημα δεν είναι κακό, αλλά στερείται οπλισμού, και επιπλέον, ένας σημαντικός αριθμός από αυτά τα μαχητικά έχουν μάζα βαρύτερη από την τυπική. Αυτό σημαίνει χειρότερα χαρακτηριστικά πτήσης.
  Και οι Γερμανοί έχουν ήδη τζετ αυτοκίνητα.
  Αρκετά σοβιετικά τανκς είναι θαμμένα στο έδαφος, αλλά η σκοπευτική τους δύναμη δεν είναι αρκετή για να διεισδύσει στη γερμανική πανοπλία.
  Τέτοια επικίνδυνα Krauts υπήρχαν και τότε.
  Η κοκκινομάλλα χαμογελάει και ο ξανθός διοικητής βρυχάται:
  - Δώστε στους Ρώσους λίγη ζέστη!
  Το άρμα Tiger-2 κατασκευάστηκε στην τροποποίηση F - με μια κεκλιμένη διάταξη πλακών θωράκισης. Αυτό του επιτρέπει να χειρίζεται οβίδες από σοβιετικά όπλα των 76 και 85 mm χωρίς να προκαλεί σοβαρή ζημιά στον εαυτό του. Υψηλής ποιότητας πανοπλία - τσιμέντο.
  Οι Krauts είχαν ήδη επικίνδυνα αυτοκίνητα τότε.
  Και τα κορίτσια μέσα στο τανκ είναι ακόμα πιο ψηλά σε χαρακτήρα. Ειδικά ο κοκκινομάλλης πυροβολητής.
  Ωστόσο, η Μάγδα είναι σούπερ μαχήτρια.
  Και υπάρχει μια μάχη στον ουρανό. Οι Γερμανοί και οι διεφθαρμένοι σύμμαχοι έχουν με το μέρος τους ένα μεγάλο αριθμητικό και, ίσως, ποιοτικό πλεονέκτημα. Υπάρχει περισσότερη απελπισία και οργή στη ρωσική πλευρά. Πολλά κριάρια αέρα. Και αυτό μιλάει για εξαιρετικό θάρρος. Και μάλιστα αναίδεια που συνορεύει με την τρέλα.
  Αλλά δυστυχώς, δεν αρκεί μόνο το τρελό θάρρος.
  Οι Γερμανοί προχωρούν. Τα τανκς τους είναι διαφορετικά. Υπάρχουν επίσης "Shermans" με έντονα τροποποιημένες οθόνες, "Churchills" με πανοπλία 152 mm και "Challengers" με κλασική διάταξη. Και το αμερικανικό M-16 είναι ένα βαρύ μηχάνημα. Αυτός ο καβαλάρης σκαρφαλώνει προς τις σοβιετικές θέσεις.
  Μαζεύτηκε όλο το ριφφ που είχε κολλήσει μετά την κατάκτηση της Βρετανίας στους Ναζί.
  Αλλά και η Ρωσία έχει πολλά όπλα και η αντίσταση είναι πεισματική.
  Και οι πυροβολητές και οι πυροβολητές είναι εκπαιδευμένοι και γεμάτοι ηρωισμό.
  Οι γερμανικές απώλειες αυξάνονται καθώς πλησιάζουν τα χαρακώματα. Και οι Kraut πλένονται με αίμα.
  Κάθε βήμα που κάνουν κοστίζει σοβαρές απώλειες.
  Και τα κορίτσια χτυπούν ακόμη και το ένα γυμνό πόδι στο άλλο και τραγουδούν ενώ πυροβολούν:
  - Το Τρίτο Ράιχ λέει, μην παρασύρεσαι!
  - Είμαστε αετοί-διάβολοι και νιώθουμε πολύ καλά...
  Ανεβάζοντας το ναυπηγείο πιο ψηλά!
  - Πετάμε σαν πουλιά και εχθροί σε μια τσάντα!
  Τα τραγούδια δεν είναι πολύ κατανοητά, αλλά αρκετά αστεία. Και ανεβάζουν το πνεύμα των φασιστών πλένοντας το πρόσωπό τους με αίμα.
  Οι Γερμανοί ξεπερνούν την πρώτη γραμμή άμυνας, αλλά συναντούν νάρκες. Και προκαλούν σημαντικές ζημιές. Κυρίως το σασί υποφέρει από νάρκες. Λιγότερη απώλεια σειράς όπλων.
  Περιττό να πούμε ότι τα τανκς του ναζιστικού θηριοτροφείου έχουν θεμελιώδη προστασία.
  Η ξανθιά κοπέλα, που είναι διοικητής, παρατηρεί:
  - Παρόλα αυτά, αυτοί οι Ρώσοι είναι αρκετά δηλητηριώδεις!
  Η Σάρλοτ κουνάει το κεφάλι της ως απάντηση.
  - Οχιές... Μα γενναία!
  Η ξανθιά Μάγδα, που είναι η οδηγός, αναφέρει:
  - Δεν υπάρχουν εκρήξεις! Μπορούμε να συνεχίσουμε να προχωράμε!
  Λοιπόν, ως ένα βαθμό αυτά είναι καλά νέα.
  Η "τίγρης" σέρνεται αργά. Επιβραδύνεται πολύ από διάφορα είδη αντιαρματικών τάφρων και σκαντζόχοιρων. Κάνουν μια προώθηση στυλ caterpillar crawl.
  Και αυτό δίνει στους Ρώσους μια ορισμένη ανάπαυλα. Και έτσι οι απώλειες του Κόκκινου Στρατού είναι πολύ μεγάλες.
  Και τα κορίτσια με μπικίνι ανυπομονούν. Κάνει ζέστη στη δεξαμενή και τα ημίγυμνα κορμιά τους ιδρώνουν. Τότε ο ξανθός διοικητής Γκέρντα θυμήθηκε τον χειμώνα. Στη συνέχεια, οι Krauts βασάνισαν δύο πρωτοπόρους και ένα μέλος της Komsomol.
  Οι αναμνήσεις για την παιχνιδιάρικη, ξυπόλητη Gerda είναι πολύ ενδιαφέρουσες, συναρπαστικές και ευχάριστες. Αν και άλλοι θα το θεωρούσαν τρελό.
  Έσκισε προσωπικά τα ρούχα από τα αγόρια, που δεν βιάζονταν να γδυθούν. Που από μόνο του είναι ευχαρίστηση. Στη συνέχεια οι πρωτοπόροι εκδιώχθηκαν στο κρύο με τα σορτσάκια τους. Το κορίτσι διοικητής Μάγδα παρότρυνε τα σοβιετικά αγόρια να συνεχίσουν με ένα μαστίγιο. Ένας από τους πρωτοπόρους ήταν ήδη ένα ψηλό αγόρι, περίπου δεκατριών ετών.
  Ένα όμορφο, ξανθό αγόρι, με γλυπτές μύες, φυσικά όμορφος. Αρκετά άξιο να απεικονιστεί σε μια αφίσα με την επιγραφή: "Ένας αληθινός, νεαρός Άριος".
  Όταν είδε ένα ημίγυμνο μέλος της Komsomol, που επίσης την έδιωξαν στο κρύο με το εσώρουχό της, ο ανδρισμός του σηκώθηκε και αποδείχθηκε αρκετά μεγάλος.
  Το αγόρι πρωτοπόρος κοκκίνισε ακόμη και από αμηχανία, αλλά το σώμα του εφήβου είναι πιο δυνατό από το μυαλό του.
  Η ηδονική ατονία του Γκερντ εξαφανίστηκε. Και ήθελε πολύ να συναναστραφεί με έναν νεαρό άνδρα, ακόμη και έναν εχθρό.
  Ειδικά τόσο όμορφος και μυώδης.
  Αφού κυνήγησε τους πρωτοπόρους για περίπου δεκαπέντε λεπτά στο κρύο, έτσι ώστε τα γυμνά πόδια των αγοριών να γίνουν μπλε, τους οδήγησε πίσω στην καλύβα.
  Παρά το μαρτύριο, τα αγόρια συμπεριφέρθηκαν θαρραλέα και κοίταξαν περήφανα.
  Εκεί έπιασε από το γυμνό πόδι τη μεγαλύτερη και ψηλή πρωτοπόρο και άρχισε να το τρίβει. Μετά σήκωνε τα χέρια της όλο και πιο ψηλά και έβγαλε το άσπρο της σλιπ.
  Αν και είναι ξανθιά, είναι πολύ ιδιοσυγκρασιακή.
  Και η τελειότητά του κατέληξε στο στόμα της. Και τι ευχαρίστηση είναι να απομυζάς έναν τόσο νέο άνθρωπο, κι ας είναι εχθρός σου. Ο πρωτοπόρος Κόλια βόγκηξε με ενθουσιασμό. Η νεαρή παρθένα ήταν για πρώτη φορά με γυναίκα. Μερικοί νεαροί Γερμανοί στρατιώτες κοίταζαν από το παράθυρο, αλλά η Γκέρντα δεν έδινε σημασία. Ένα ψηλό, ξανθό αγόρι την απασχολούσε τώρα. Και τα δάχτυλά του και τα νύχια του γρατζούνισαν το στεγνό, ρωμαλέο σώμα του αγοριού.
  Πόσο καθαρό, λείο είναι το δέρμα του και πώς πάλλεται η ράβδος νεφρίτη στο στόμα του. Αυτή είναι η υψηλότερη γεύση για μια γυναίκα.
  Όταν τελείωσε, η Μάγδα κατάπιε χαρούμενη το γλυκό σιμιγδάλι. Έπειτα τράβηξε το σώβρακο του αγοριού και διέταξε:
  - Πήγαινε, λένε, το καλάθι! Πάμε έξω, έχεις ήδη ζεσταθεί!
  Και αυτό το καθήκον είναι πάνω από όλα, ο αληθινός Άριος χρειάζεται να ολοκληρώσει το βασανιστήριο μέχρι το τέλος. Αλλά δεν γνωρίζει οίκτο.
  Και πάλι τα αγόρια βγήκαν στο κρύο. Ο Κόλια άφησε ξυπόλητα ίχνη πίσω του και η Μάγδα τον ακολούθησε και αναστέναξε ηδονικά. Η σχισμή της έκαιγε από ενθουσιασμό και ήθελε πολύ ανδρικό χάδι.
  Και πόσο σαγηνευτικά είναι τα πόδια του αγοριού. Έγιναν κόκκινο στο κρύο, σαν τα πόδια της χήνας.
  Χωρίς να τελειώσει τον χρόνο που της είχε δοθεί, επέστρεψε τα αγόρια πίσω. Φίλησε τον Κόλια στα κρύα χείλη του και πέταξε το αγόρι κάτω. Του έσκισε τα εσώρουχα και μετά άρχισε να ζυμώνει την τελειότητα με το καυτό της χέρι. Ο πρωτοπόρος διεγέρθηκε ξανά, από την παθιασμένη πίεση.
  Η Γκέρντα φίλησε τα πόδια του αγοριού, κόκκινα από τον παγετό, και τα ξυπόλυτα πόδια του. Έγινε κατακόκκινος από την αμηχανία.
  Και τότε η ομορφιά παρέσυρε το αγόρι. Η ράβδος του νεφρίτη μπήκε στο βρεγμένο σπήλαιο της Αφροδίτης, προσφέροντας ανείπωτη ευχαρίστηση.
  
  Η Γκέρντα γκρίνιαξε καθώς κινούνταν, ένιωθε τόσο καλά. Η συνειδητοποίηση ότι έκανε σεξ με ένα αγόρι, ακόμη και εχθρό του Τρίτου Ράιχ, προκάλεσε ακραίο ενθουσιασμό. Και τότε η Γκέρντα άρχισε να πέφτει σε έναν απότομο οργασμό.
  Χωρίς δισταγμό, βρυχήθηκε σαν βουβάλι.
  Ποτέ δεν ένιωσε τόσο καλά με κανέναν! Πήρε ένα ολόκληρο κύμα ευχαρίστησης...
  Δεν είχε ξαναζήσει κάτι τέτοιο με κανονικούς άντρες.
  Η ιστορία του εύκολου φλερτ για αγόρια έληξε τραγικά. Τελικά βασανίστηκαν μέχρι θανάτου. Και έχασε τον εραστή της Κόλια. Για το οποίο πραγματικά μετάνιωσα. Αλλά το χρέος είναι χρέος. Λίγους μήνες αργότερα, ο συνταγματάρχης των SS Kluge τη ρώτησε:
  - Πέρασες καλά με τον πρωτοπόρο;
  Η ερώτηση, φυσικά, μπορεί να είναι επικίνδυνη.
  Η Γκέρντα απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Πολύ!
  Και το κορίτσι μάλιστα πρόσθεσε:
  - Είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα για να επαναλάβω τις αισθήσεις.
  Ο Kluge χαμογέλασε αγενώς και απάντησε:
  - Λοιπόν, υπάρχουν ακόμα πολλοί πρωτοπόροι!
  Λοιπόν, είναι μπλόκαρα και δεν μπορεί να καταλάβει την καρδιά μιας γυναίκας.
  Η Μάγδα αντιτάχθηκε έντονα:
  - Αλλά υπάρχει μόνο ένας σαν τον Κόλια!
  Η ειλικρίνεια ήταν γνήσια.
  Και θυμήθηκε το κουρελιασμένο σώμα του αγαπημένου της, να κάνει σεξ μαζί του στον ύπνο της.
  Ίσως το πιο συναρπαστικό είναι ότι κάνεις έρωτα με έναν βομβιστή αυτοκτονίας.
  Αλλά τώρα οι Γερμανοί έχουν ήδη ξεπεράσει την πρώτη γραμμή άμυνας, αφήνοντας πίσω τους σπασμένα τανκς και σπασμένα σοβιετικά όπλα.
  Αν και τα τανκς των Ναζί βαλτώθηκαν.
  Κάποιος έβαλε μια σημαία με μια σβάστικα πάνω από το κατεστραμμένο καταφύγιο.
  Η αράχνη, μισητή από όλο τον κόσμο, άπλωσε τα πόδια της σε όλη την υδρόγειο.
  Και στον ουρανό ακούστηκε μια συμφωνία Βάγκνερ, γερμανικά, αγγλικά και αμερικανικά επιθετικά αεροσκάφη μπήκαν στον επόμενο κύκλο.
  Οι Αμερικανοί έδωσαν τα όπλα τους σε μακροπρόθεσμο άτοκο δάνειο. Με αυτόν τον τρόπο ήλπιζαν να κατευνάσουν τον Χίτλερ και το περιβάλλον του. Αλλά με αυτόν τον τρόπο συγκέντρωναν την καταιγίδα πάνω τους. Δεν ήταν δυνατό να καταληφθεί η ΕΣΣΔ, αλλά οι Krauts προχώρησαν και προκάλεσαν κολοσσιαία ζημιά στον Κόκκινο Στρατό.
  Φυσικά, τα πράγματα έχουν γίνει πολύ χειρότερα για τη Ρωσία. Τώρα όμως οι Αμερικανοί έβλεπαν τη συμμόρφωσή τους να αποτυγχάνει.
  Ήρθε το βράδυ... Και μετά το βράδυ. Τα κορίτσια έτρεξαν και αποκοιμήθηκαν ακριβώς κάτω από τον ανοιχτό ουρανό του Μαΐου. Τέσσερις καλλονές. Κορίτσια που σε ανατριχιάζουν και μόνο με την εμφάνισή τους.
  Gerda, μετά το τζόκινγκ, είδα έναν εφιάλτη. Ήταν σαν να είχε ξαναγίνει κοριτσάκι. Και βυθίστηκε σε τρομερές περιπέτειες.
  Σκέφτηκα ένα παραμύθι που είχα διαβάσει για την Γκέρντα. Το φτωχό κορίτσι έχει αφήσει τον ανθισμένο κήπο με το αιώνιο καλοκαίρι και περπατά στον κρύο φθινοπωρινό δρόμο.
  Τα γυμνά της πόδια πατούν στη βραχώδη κορυφογραμμή. Τα γυμνά πέλματα, ωστόσο, είχαν ήδη γίνει τραχιά στον κήπο και δεν είναι τόσο επώδυνα. Όμως το μονοπάτι είναι μακρύ, τα πόδια χάνονται, μετά από μερικές δεκάδες μίλια τα πέλματα αρχίζουν να καίγονται και οι γάμπες αρχίζουν να πονάνε. Η κοπέλα ζητά ελεημοσύνη για να της δοθεί έστω λίγο φαγητό και να ζητήσει ένα μέρος να μείνει για τη νύχτα. Ποιος ταΐζει το παιδί και ποιος όχι. Ήμασταν όμως τυχεροί: μας επέτρεψαν να περάσουμε τη νύχτα. Το κορίτσι αποκοιμήθηκε στο σανό. Και κοιμάται πολύ ήσυχος, μετά από μεγάλο ταξίδι. Αλλά το πρωί πρέπει να το ξανακάνετε, παίρνοντας μια κρούστα ψωμί ως καλόκαρδοι οικοδεσπότες σας, και βγείτε στο δρόμο. Αλλά τα πόδια μου εξακολουθούν να πονάνε μετά από ένα μακρύ ταξίδι και είναι κρύο να περπατάω ξυπόλητος.
  Αλλά το γρήγορο πέρασμα ζεσταίνει το κορίτσι. Τα ξυπόλυτα πόδια μου κοκκινίζουν, και τα πέλματα, γδαρμένα στα λιθόστρωτα, τσούζουν λίγο. Η κοπέλα αντέχει και ξεπερνά την κούραση, για να αποσπάσει την προσοχή της από τον πόνο στα πόδια της, εξετάζει προσεκτικά το περιβάλλον της. Κινείται στους δρόμους της Γερμανίας, προς τη Γαλλία. Μπορείτε να δείτε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα σε αυτές τις πυκνοκατοικημένες περιοχές. Μερικές φορές μια ελαφριά φθινοπωρινή βροχή αρχίζει να ψιχαλίζει. Η Γκέρντα φοβάται πολύ μήπως κρυώσει.
  Φοράει μόνο ένα ελαφρύ καλοκαιρινό φόρεμα.
  Αλλά κατά τη διάρκεια της παραμονής της επόμενης νύχτας, η συμπονετική οικοδέσποινα τη λυπήθηκε και της έδωσε ένα ζεστό γούνινο μαντίλι για το δρόμο. Και η Γκέρντα πάει ξανά την επόμενη μέρα. Τα πόδια μουδιάζουν στην αρχή, αλλά μετά ζεσταίνονται. Απλώς ηχούν σε κάθε φλέβα. Είναι οδυνηρό να περπατάς έτσι, αλλά το κορίτσι τα καταφέρνει, έχει έναν στόχο και σίγουρα θα τον πετύχει.
  Και τα πόδια γίνονται πιο τραχιά κάθε μέρα και γίνονται κατάφυτα από κάλους. Είναι δύσκολο να πας έτσι. Μερικές φορές το κορίτσι πέρασε τη νύχτα σε μια θημωνιά, πάγωσε τη νύχτα και μετά σηκώθηκε με σπασμένα κόκαλα. Αλλά η Γκέρντα προχώρησε πεισματικά, το σώμα της ζεστάθηκε και έγινε πιο ανάλαφρη. Το κορίτσι ζούσε με ελεημοσύνη. Αυτό βοήθησε, έστω και όχι τακτικά, να τρώτε φαγητό και να διατηρήσετε τη δύναμη.
  Οι μύες πονούσαν κουρασμένα κάθε μέρα, αλλά ο πόνος ήταν αμβλύς. Το σώμα του παιδιού προσαρμόστηκε γρήγορα στο φορτίο και τώρα το κορίτσι περπάτησε κατά μέσο όρο περίπου εξήντα μίλια την ημέρα και δεν έπεσε από την κούραση. Τα γυμνά, μελανιασμένα πόδια της ήταν καλυμμένα με μια σκληρή κρούστα και σχεδόν δεν ένιωθαν το τσίμπημα από τις πέτρες και το κρύο. Το κορίτσι περπάτησε, ξεπερνώντας τα βάσανα. Οι χειμώνες στην Ευρώπη είναι ήπιοι. Μερικές φορές υπήρχε βρεγμένο χιόνι. Η Γκέρντα άφησε ξυπόλητη ίχνη πάνω του χωρίς να σταματήσει το βήμα της.
  Κινήθηκε σαν να είχε πληγωθεί και μέχρι που μπήκε στο παλάτι με τη βοήθεια ενός κορακιού. Εκεί ζήτησε από την πριγκίπισσα και τον πρίγκιπα ένα ζευγάρι παπούτσια και μια άμαξα για να συνεχίσει να ψάχνει για τον Κάι. Αλλά η πριγκίπισσα παρατήρησε γελώντας
  - Έχετε ήδη συνηθίσει να περπατάτε ξυπόλητοι! Γιατί χρειάζεστε παπούτσια; Θα βαρύνουν μόνο τα πόδια σας! Είναι καλύτερα να πάτε όπως πριν και σύντομα θα γυρίσετε τον μισό κόσμο.
  Και η Γκέρντα έπρεπε να ξαναπατήσει ξυπόλητη, οπότε δεν συνάντησε καμία συμπάθεια. Αλλά τα γυμνά πόδια του κοριτσιού έγιναν στην πραγματικότητα πιο τραχιά και το δέρμα στις σόλες έγινε πιο δυνατό από αυτό των μπότων. Και περπάτησε, επιδεικνύοντας ακλόνητο θάρρος. Έτσι περπάτησε ξυπόλητη στη Γερμανία και κατέληξε στη Γαλλία. Βρεγμένο χιόνι συμπιέστηκε κάτω από τα λαξευμένα πόδια του.
  Το κορίτσι πλησίασε τον Πάρη. Εκεί γνώρισε παιδιά του δρόμου. Το ίδιο κουρελιασμένη και ξυπόλητη όπως ήταν. Το κορίτσι τους έσφιξε τα χέρια και αντάλλαξαν νέα. Τα παιδιά από όλες τις χώρες μιλούν μια διεθνή γλώσσα και καταλαβαίνουν το ένα το άλλο. Και η Γκέρντα έγινε γρήγορα φίλη μαζί τους.
  Όμως τα παιδιά πεινούν και το κορίτσι μαζί τους κάνει επιδρομές στον αχυρώνα του γαιοκτήμονα. Όμως η αστυνομία εμφανίζεται με δυο εκπαιδευμένα σκυλιά. Ένας σκύλος προσπερνά την Γκέρντα και την γκρεμίζει. Ο αστυνομικός βάζει δεσμά στην κοπέλα και την πηγαίνει φυλακή.
  Η καημένη η Γκέρντα, χτυπώντας με βαριά δεσμά που φθείρουν τα πόδια της, περιπλανιέται σε μια παρισινή φυλακή. Τα έβαλαν και στο Chatelet, σε ένα κρύο, μυρωδάτο κελί, όπου κάθονται κοριτσάκια πιασμένα σε κλοπές και μεγαλύτερες γυναίκες, αλλά σχεδόν όλες μαζί.
  Μας ταΐζουν αηδιαστική λάσπη και μπαγιάτικο ψωμί. Μπορείς να περάσεις περισσότερο από ένα χρόνο σε τέτοιες απάνθρωπες συνθήκες.
  Όμως η Γκέρντα καλείται για ανάκριση. Αλείφουν λάδι στις φτέρνες τους και φέρνουν ένα φλεγόμενο μαγκάλι στα ξυπόλυτα πόδια τους. Το κορίτσι ουρλιάζει από τον πόνο και χάνει τις αισθήσεις του. Και αναγκάζεται να αναλάβει την ευθύνη για τη δολοφονία ενός ευγενή.
  Τα βασανιστήρια συνεχίζονται για αρκετές μέρες, το παιδί μαστιγώνεται και κρεμιέται σε ένα ράφι, αλλά η Γκέρντα δείχνει απίστευτο θάρρος. Δεν παραδέχεται τίποτα. Και μετά χρησιμοποιώ ισπανικές μπότες πάνω της.
  Οι σανίδες σφίγγουν τα πόδια των παιδιών και ο δήμιος οδηγεί σε σφήνες. Μετά τα πρώτα χτυπήματα η κοπέλα χάνει τις αισθήσεις της. Της ρίχνουν όμως κρύο νερό αναγκάζοντάς την να συνέλθει. Μετά ξαναχτύπησαν τις σανίδες. Ο πόνος είναι απλά τρομακτικός. Η Γκέρντα σφυρίζει και ουρλιάζει άγρια.
  Ο μεθυσμένος δήμιος χαμογελάει.
  Ο ανακριτής επαναλαμβάνει την ερώτηση:
  "Σκοτώσατε τον Viscount de Juzac;"
  Η Γκέρντα απαντά με ένα βογγητό:
  - Οχι!
  Ο ανακριτής φωνάζει:
  - Δήμιε, μια σφήνα ακόμα γι' αυτήν! Πιο παχύ!
  Και πάλι υπάρχει ένα χτύπημα, από το οποίο ανατριχιάζει ολόκληρο το σώμα της κοπέλας. Δάκρυα τρέχουν από τα μάτια της Γκέρντα, η ηρωίδα του Άντερσεν πονάει πολύ, αλλά δεν το ομολογεί.
  Ο ανακριτής φωνάζει:
  - Ναι, παραδέξου το σε μας! Αυτά είναι μόνο λόγια!
  Η Γκέρντα βρίσκει ξαφνικά τη δύναμη να απαντήσει ξεκάθαρα:
  -Τα λόγια είναι σαν τον άνεμο, γυρίζουν τον μύλο που δίνει αλεύρι στους σοφούς και αλεύρι στους ανόητους!
  Ο ανακριτής φωνάζει:
  - Δύο σφήνες ακόμα!
  Και πάλι το σφυρί πετάει...τα κόκαλα των ποδιών των παιδιών τσακίζουν, και το παιδί χάνει πάλι τις αισθήσεις του από το σοκ του πόνου. Η Γκέρντα συνέρχεται με έναν κουβά με παγωμένο νερό από το υπόγειο. Και συνεχίζουν το σοφιστικέ και συνάμα αδέξιο μαρτύριο. Εδώ, σε μια μέγγενη, σφίγγουν ταυτόχρονα τα δάχτυλα του κοριτσιού. Στύβονται με μέγγενη. Η Γκέρντα χάνει ξανά τις αισθήσεις της. Αυτή τη φορά για πολύ καιρό. Ούτε ένας κουβάς νερό δεν μπορεί να την φέρει στα συγκαλά της.
  Το κορίτσι είναι ξαπλωμένο σε μια καρέκλα βασανιστηρίων, χλωμό και ματωμένο.
  Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος συνεχίστηκε, ακολουθώντας το φθαρμένο τέλμα του. Οι Γερμανοί προχωρούσαν προς τα σύνορα των ΗΠΑ. Οι Αμερικανοί έφευγαν. Όμως η κύρια επιχείρηση του Τρίτου Ράιχ ήταν η απόβαση στις 15 Μαΐου στον Καναδά. Αυτό σηματοδότησε το άνοιγμα ενός δεύτερου βόρειου μετώπου ενάντια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πρώτο πειραματικό ekranoplan συμμετείχε στην προσγείωση, μεταφέροντας μια ομάδα του τάγματος γυναικών SS Tigress. Τα φθαρμένα κορίτσια, που είχαν περάσει από όλα τα hot spot, εξασφάλισαν βάση στο στριπ. Οι Αμερικανοί και οι Καναδοί προσπάθησαν να επιτεθούν στα κορίτσια. Η Μάντελεϊν, ο διοικητής του τάγματος των τίγρεων, η Φρούντα, και μερικά άλλα κορίτσια είχαν ήδη πολλά βραβεία. Η Χριστίνα και η Μάγδα υπηρέτησαν σε αυτό το τάγμα και κάλυψαν τον μισό κόσμο ξυπόλητες. Από καυτές ερήμους μέχρι παγωμένες βουνοκορφές.
  Αλλά τώρα αυτά τα κορίτσια υποστηρίζουν την Αμερική από την άλλη πλευρά. Και η Μάντελεϊν και τα κορίτσια της περιχαρακώθηκαν σε μια αμυντική προεξοχή και απέκρουσαν την επίθεση.
  Οι πιο δημοφιλείς και μη καταργημένοι Sherman προχωρούν.
  Τα ψηλά αμερικανικά τανκς μοιάζουν κάπως με σίδερα τοποθετημένα κάθετα. Κινούνται σχεδόν αθόρυβα, με τους κορμούς τους τεντωμένους, ακόμη και να ταλαντεύονται ελαφρά.
  Μια μεγαλόσωμη, μυώδης γυναίκα, η Madeleine, λέει:
  - Δεν θα φοβηθούμε... Πάντα θα πολεμάμε!
  Οι πολεμιστές ανέπτυξαν Faustpatrons, μια βελτιωμένη τροποποίηση. Ικανό να χτυπήσει σε αποστάσεις έως και ένα χιλιόμετρο, και λιγότερο ογκώδες.
  Η Μάντελεϊν σφίγγει τον δικέφαλό της. Έχει ένα πολύ μεγάλο και ανάγλυφο. Μια πραγματική αθλήτρια. Ο λαιμός της είναι σαν του ταύρου, τα χέρια της είναι σαν τα πόδια ενός ενήλικου άνδρα, μόνο το δέρμα της είναι καθαρό και λείο και τα πόδια της είναι σαν τα πόδια των αλόγων. Η Madeleine λατρεύει πραγματικά το σεξ με μεγαλόσωμους άντρες. Λατρεύει όταν η τελειότητα έχει εντυπωσιακό μέγεθος. Αυτή η γυναίκα είναι πολύ ιδιοσυγκρασιακή, με ένα ευχάριστο πρόσωπο και ένα υπέροχο μπούστο. Οι γοφοί είναι πολυτελείς και η μέση είναι σχετικά στενή.
  Όλα τα ρούχα του πολεμιστή-ήρωα είναι μπικίνι. Η στενή λωρίδα υφάσματος πρακτικά δεν κρύβει το καρπούζι, το μαυρισμένο στήθος και το λεπτό εσώρουχο είναι κούτσουρο.
  Η Madeleine έχει πολύ σκληρό κρέας, αλλά σχεδόν καθόλου λίπος. Κοιτάζει μπροστά με τα ζαφείρια μάτια της. Τα μαλλιά είναι λευκά, ανακατεμένα με κόκκινο. Αλλά είναι ακόμα πιο κοντά στην ξανθιά. Κρατάει στα χέρια του ένα μπαζούκα και πατάει απαλά τη σκανδάλη.
  Ο πλησιέστερος "Σέρμαν" λαμβάνει ένα θανατηφόρο παρόν από άκρη σε άκρη, μεταξύ του κύτους και του πυργίσκου. Το βαρέλι του πετάει με αδράνεια και αναποδογυρίζει.
  Η Μάντελεϊν ψιθυρίζει:
  - Τέλειο χτύπημα!
  Ο Φρούντα στοχεύει τα δικά του. Σηκώνει το γυμνό, μεγάλο, αλλά χαριτωμένο πόδι του. Και πατάει και τη σκανδάλη.
  Και ο Σέρμαν, που είχε τραυματιστεί θανάσιμα, άρχισε να γυρίζει γύρω-γύρω σαν νοκ άουτ πυγμάχος.
  Ένας αναστεναγμός επιδοκιμασίας διέτρεξε το τάγμα των τίγρεων. Τα κορίτσια χρησιμοποίησαν τα όπλα τους. Οι Σέρμαν ανταπάντησαν τα πυρά. Ιδιαίτερα επικίνδυνα είναι εκείνα τα οχήματα που είναι οπλισμένα με κοντόκαννο οβίδες. Στέλνουν βλήματα με μεγάλη δύναμη κατακερματισμού.
  Η Μάντελεϊν βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Μη φοβάσαι, κορίτσι, όμορφοι αετοί, αφήστε τη χώρα να τραγουδήσει για εσάς!
  Και οι πολεμιστές απάντησαν ομόφωνα:
  - Και θα τραγουδήσει σαν ιπποπόταμος! Και θα πάρουμε παγάκια στο στόμα μας!
  Η αίσθηση του χιούμορ των κοριτσιών είναι ξεκάθαρα πρωσική. Και τραγούδησαν πυροβολώντας.
  Τα Σέρμαν πήραν φωτιά και ανατράπηκαν. Οι οβίδες εξερράγησαν, πυροδοτήθηκαν και τα βαρέλια αποκολλήθηκαν. Οι σπασμένοι κύλινδροι ξεκίνησαν. Η τεχνική μετατράπηκε σε μπριζόλα. Τα τανκς ακολουθούνταν από πεζικό. Τα κορίτσια της τίγρης την υποδέχτηκαν με φωτιά.
  Και η Μάντελεϊν σήκωσε τη χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και την εκτόξευσε κατευθείαν στο τανκ. Κατέστρεψε την κάμπια και έκοψε τους πεζούς. Είναι μια όμορφη γυναίκα και υγιέστατη. Καθώς πετάει, υπάρχουν βουνά από πτώματα.
  Η Φρούντα πέταξε επίσης τη χειροβομβίδα με το πόδι της, έτσι πετάει πιο μακριά παρά με τα χέρια της και παρατήρησε:
  - Ο Τζένγκις Χαν τελικά δεν έφτασε στην Αμερική!
  Η Μάντελεϊν γάβγισε άγρια:
  - Εμείς οι Γερμανοί ανακαλύψαμε την Αμερική. Και θα μας ανήκει για πάντα!
  Τα αμερικανικά άρματα μάχης σταμάτησαν, επιτρέποντας στο πεζικό να προχωρήσει. Οι Αμερικανοί στρατιώτες προφανώς πήραν αρκετή ποσότητα ουίσκι και δεν φοβήθηκαν τον θάνατο, πήγαν κατευθείαν. Τι γίνεται με τον θάνατο; Μεθυσμένος και η θάλασσα μέχρι τα γόνατα!
  Η Μάντελεϊν θα το πάρει και θα φωνάξει:
  - Μα Πασαράν!
  Ο Φρούντα ρίσκαρε να διορθώσει τον διοικητή:
  - Δεν αξίζει τον κόπο! Έτσι φώναξαν οι καταραμένοι Ισπανοί κομμουνιστές!
  Η Μάντελεϊν πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και, γελώντας, γρύλισε:
  - Και μου αρέσουν οι κομμουνιστές! Έχουν ραχοκοκαλιά!
  Η Μάντελεϊν ανασήκωσε τους ώμους, παρατηρώντας:
  - Ηλίθιοι φανατικοί...
  Η Μάντελεϊν κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Όχι, είναι πραγματιστές!
  Η μεγαλόσωμη Γερμανίδα διοικητής πέταξε πάλι μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της δάχτυλα και συνέχισε:
  - Αποφάσισαν ότι δεν υπάρχει Θεός!
  Ο Φρούντα κλώτσησε το δώρο του θανάτου, παρατηρώντας:
  - Γενναίοι παιδιά!
  Η Madeleine απέλυσε τον Faustpatron της και γρύλισε:
  - Ή ίσως πραγματιστές!
  Ο Φρούντα έμεινε σιωπηλός για μια στιγμή. Τα κορίτσια πυροβόλησαν με μπαζούκες και τα φάουστ τους σε τανκς και πέταξαν χειροβομβίδες. Όλο το χωράφι μπροστά τους ήταν κυριολεκτικά γεμάτο με σπασμένο αμερικανικό εξοπλισμό. Η Μάντελεϊν πέταξε χειροβομβίδες πολύ δυνατά με τα γυμνά της πόδια. Και περιέγραψαν ένα μεγάλο τόξο. Και κάτω από το μαυρισμένο, σχεδόν μαύρο δέρμα της Γερμανίδας, κυλούσαν μπάλες από μυ.
  Και δεν ήταν για τίποτα που τα πόδια της πέταξαν χειροβομβίδες μέχρι τώρα. Ο πόλεμος γοήτευσε τη Μαντλίν. Ήταν παρόμοιο με ένα ρωσικό λουτρό. Αυτό είναι πραγματικά μια πραγματική συγκίνηση. Όταν μπαίνεις με δύο δυνατούς, μυώδεις άντρες. Και σε χτυπάνε όσο πιο δυνατά μπορούν με κλαδιά ελάτης. Όταν δυνατοί τύποι κλωτσάνε και ρίχνουν γροθιές, σε οδηγεί στο Έβερεστ της ευδαιμονίας.
  Και ο ατμός περιστρέφεται, σαν χρυσές μπούκλες, που ρέει στον αέρα. Ή αόρατα φίδια που κουλουριάζονται.
  Η Madeline άρεσε. Και είναι ακόμα πιο ευχάριστο όταν κάτω από τα γυμνά πόδια σου υπάρχει ένα μαγκάλι με κάρβουνα. Τότε διασκεδάζεις πραγματικά. Σου ρίχνουν αλκοόλ και μετά βάζουν φωτιά σε αυτό το πύρινο νερό.
  Και τώρα η Μαντλίν είναι ενθουσιασμένη... Και πάλι ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα ξυπόλυτα πόδια της. Το εχθρικό πεζικό πνίγεται στην επίθεση. Οι μαύροι πολεμιστές πεθαίνουν ιδιαίτερα πολύ . Κυριολεκτικά γεμίζουν όλες τις προσεγγίσεις με σωρούς από πτώματα. Σοβαρά τραυματισμένοι στρατιώτες του αμερικανικού στρατού στενάζουν. Μια μάζα νεκρών με παραμορφωμένα πρόσωπα.
  Η Μάντελεϊν ψιθύρισε:
  - Είναι κρίμα που εσείς οι Αμερικανοί βοηθήσατε τη Βρετανία.
  Και η ηρωίδα χαμογέλασε σαρκοφάγα. Πράγματι, η Αμερική επέλεξε το λάθος στοίχημα. Αν και η Γαλλία και η Βρετανία κήρυξαν τον πόλεμο στο Τρίτο Ράιχ. Και ο ίδιος ο Χίτλερ κήρυξε τον πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όμως η απόφαση του Φύρερ δεν οδήγησε στην ήττα της Γερμανίας και των δορυφόρων της. Η Ιαπωνία νίκησε την Αμερική σε ναυμαχίες. Και δείχνοντας έτσι ότι η οικονομική δύναμη δεν είναι το παν.
  Γίνεται μια σφοδρή μάχη στον ουρανό. Τόσο ο Marcel όσο και ο Huffman έχουν κοπεί. Και ο πιο θρυλικός πιλότος του Τρίτου Ράιχ, ο Φρίντριχ. Και μαζί του η σύντροφός του Helga. Πόσο όμορφα και αποτελεσματικά μπορούν να πολεμήσουν οι γυναίκες. Ταυτόχρονα, οι λογαριασμοί καλούνται αυτόματα.
  Η Helga έχει ήδη χτυπήσει τα τέταρτα εκατό αυτοκίνητά της. Αυτό σημαίνει ότι δικαιούται τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με διαμάντια. Και αυτό είναι πολύ τιμητικό για ένα ημίγυμνο κορίτσι με μπικίνι.
  Η Χέλγκα θυμήθηκε πώς έκανε έρωτα με τον Φρίντριχ. Το αγόρι είναι απλά αξιολάτρευτο. Στοργικός σαν γατάκι. Και είναι πολύ ευχάριστο να είσαι μαζί του. Και θέλω να χαϊδεύω με τις ώρες. Ο έφηβος λατρεύει πολύ να χαϊδεύει κορίτσια, που είναι ό,τι πιο ευχάριστο.
  Στη συνέχεια, όμως, η Helga καταρρίπτει τη Mustang, μετά και την Airacobra. Το τελευταίο όχημα με το πυροβόλο των 37 χλστ. μπορεί να είναι επικίνδυνο. Και τι γίνεται με το Mustang, το πιο δημοφιλές μαχητικό της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ - με τα πολυβόλα του. Είναι ενάντια στο ME-362, τι blotter είναι ενάντια στο τιτάνιο. Τα πολυβόλα δεν είναι απολύτως επικίνδυνα.
  Αλλά το Airacobra μπορεί να τσιμπήσει. Η Χέλγκα κελαηδάει καθώς χτυπάει μια άλλη Mustang εκτός εμβέλειας.
  - Είμαι ένα άλογο, πολύ γλυκό... Και το mustang θα το απολαύσει!
  Και πατάει τη σκανδάλη με τα ξυπόλυτα πόδια του, λαξευμένα σαν του αγάλματος αντίκα.
  Ο Φρίντριχ καταρρίπτει εκατό αυτοκίνητα σε μια μάχη. Δεν στέκεται στην τελετή. Ούτε μια δεσποινίδα. Μια πραγματική μηχανή θανάτου. Εδώ το πιο σημαντικό στάδιο της επιχείρησης και ο σούπερ άσος ανακλήθηκε από τα νότια. Έχοντας καταστρέψει εκατό μηχανές, το αγόρι εξολοθρευτής μεταφέρει τη φωτιά στη στεριά. Εκεί επιδεικνύει τις υπερφυσικές του ικανότητες.
  Ο Friedrich λέει:
  - Η βαθμολογία είναι εκατό μηδέν στα αεροπλάνα και εκατόν είκοσι μηδέν στις δεξαμενές!
  Τα περισσότερα αμερικανικά αυτοκίνητα: Shermans. Η απαρχαιωμένη δεξαμενή παράγεται σε τεράστιες ποσότητες. Το Pershing δεν έχει αντικατασταθεί ακόμη και αυτό το άρμα είναι επίσης απελπιστικά κατώτερο από το γερμανικό E-50.
  Και τότε εμφανίστηκαν ιπτάμενοι δίσκοι στον ουρανό.
  Αυτό είναι εντελώς απελπιστικό. Τα δισκοπλάνα είναι άτρωτα και γρήγορα, κόβουν αμερικανικά αυτοκίνητα κατά την πτήση. Οι Yankees δεν αντέχουν και τρέχουν μακριά. Οι χώροι προσγείωσης επεκτείνονται.
  Η Μάντελεϊν και τα κορίτσια της κρατιούνται. Υποστηρίζονται από τζετ επιθετικά αεροσκάφη με πυροβόλα των 88 χλστ., που γκρεμίζουν το ηθικό στους Αμερικανούς. Ισχυρές οβίδες χώρισαν τα σκαριά των αρμάτων του αμερικανικού στρατού. Ακόμη και το ουίσκι δεν μπορεί να επισκιάσει το αίσθημα του φόβου. Και οι πολεμιστές της Αμερικής, ή μάλλον ό,τι έχει απομείνει από αυτούς, γυρίζουν.
  Η Madeleine γελάει λέγοντας:
  - Μερικές φορές βιώνετε πόνο στον κόσμο, αλλά είναι καλύτερο να βιώσετε τον πόνο κάποιου άλλου.
  Ένα θραύσμα οβίδας χτύπησε το ηρωικό κορίτσι στη φτέρνα. Αλλά οι δυνατοί κάλοι του πολεμιστή έστειλαν το κομμάτι του μετάλλου σε ρικοσέ. Αυτό σημαίνει γνήσιο Άρειο φρούριο. Η Μάντελεϊν μάλιστα γουργούρισε από ευχαρίστηση. Ήταν τόσο ευχαριστημένη.
  Είναι επίσης καλό όταν χτυπάτε τα πέλματά σας με τσουκνίδες. Πιο συγκεκριμένα, όταν ισχυροί άντρες σε χτυπούν στα τακούνια. Αυτό άνοιξε τη Madeleine. Είναι επίσης καλό όταν τα τραχιά πόδια σας χτυπιούνται με λαστιχένια μπαστούνια. Επίσης υπέροχο. Η πολεμίστρια πέταξε ξανά τη χειροβομβίδα με το πόδι της. Έβγαλε τα δόντια του αλόγου της. Είναι καλή. Του αρέσει επίσης να τρώει!
  Πάρτε, για παράδειγμα, και καταβροχθίστε ένα ολόκληρο πρόβατο με τη μία. Παρά την εξωτερική της αγένεια, η Μάντελεϊν μερικές φορές διάβαζε κάτι. Για παράδειγμα, ο Ντούμας. Άρα της άρεσε πολύ ο Πόρθος. Έτρωγε και ένα ολόκληρο πρόβατο κάθε φορά. Αυτός ήταν πραγματικά ένας άντρας οπουδήποτε. Και η όρεξη ενός ευγενούς ευγενούς. Και το αρνί είναι και γεμιστό με λουκάνικα.
  Η Madeleine μπορούσε επίσης να πιει έναν ολόκληρο κουβά μπύρα. Δυνατό κορίτσι. Η πολεμίστρια-ήρωας φαντάστηκε τον εαυτό της. Παίρνει έναν ασημένιο κουβά. Και περιέχει επιλεγμένα Βαυαρικά. Και αρχίζει να πίνει λαίμαργα. Καταπίνει ανυπόμονα. Η μπύρα είναι νόστιμη. Επίσης καλό είναι να πίνετε χυμό ντομάτας με γάλα. Και επίσης με κουβάδες και ολόκληρα βαρέλια.
  Η Μάντελεν, ωστόσο, έπρεπε να υποσιτίζεται όταν πολεμούσε στην έρημο ή στα βουνά. Και αυτό είναι οδυνηρό για το στομάχι μιας γυναίκας ήρωα. Είναι τόσο λαίμαργη. Και του αρέσει πολύ το κρέας με αίμα.
  Η Μάντελεϊν ξαναρίχνει τη χειροβομβίδα με το πόδι της και βυθίζεται σε ηδονικά όνειρα. Πώς καταβροχθίζει το λιπαρό κρέας και πίνει μπύρα. Έτσι στα βολέ. Είναι επίσης καλό να τρώτε χοιρινό ναργιλέ κεμπάπ με κόκκινο κρασί. Και τσακίστε τα όλα...
  Η Μάντελεϊν αγαπούσε επίσης τα βασανιστήρια. Της άρεσε ιδιαίτερα να βασανίζει αγόρια. Αυτό είναι το αληθινό της πάθος. Χτυπήστε τους πρωτοπόρους στις φτέρνες με ξύλα και βάλτε φωτιά στο σώμα τους.
  Ή ακόμα και σκουπίστε το ευαίσθητο, βρεφικό δέρμα με οξύ. Φυσικά, το πιο ευχάριστο είναι να βασανίζουμε αγόρια. Επιτρέπονται όμως και τα κορίτσια. Και ενήλικες άνδρες. Είναι δυσάρεστο να βασανίζεις ηλικιωμένους, είναι τόσο αηδιαστικό και αντιαισθητικό. Πώς τα γηρατειά κακομαθαίνουν τους ανθρώπους, τους παραμορφώνουν. Όχι, είναι καλύτερα να βασανίζουμε τους νέους.
  Η Μάντελεϊν θυμήθηκε πώς τρεις πρωτοπόροι οδηγήθηκαν έξω στο κρύο. Τους παρότρυναν να συνεχίσουν με μαστίγια. Τα αγόρια ήταν εντελώς γυμνά, οπότε ήταν ακόμη πιο ταπεινωτικό γι' αυτά. Η Madeleine είναι επίσης μόνο με ένα μπικίνι. Τόσο αστείο. Η ηρωική γυναίκα κυνήγησε τα αγόρια και σκλήρυνε τον εαυτό της. Κοίταξα τα ξυπόλητα ίχνη τους και ενθουσιάστηκα κι εγώ.
  Στη συνέχεια, όταν οι πρωτοπόροι έγιναν μπλε από το κρύο, τους πήγε πίσω σε μια ζεστή καλύβα και τους ζέστανε, περνώντας γρήγορα μια δάδα πάνω από τα παγωμένα σώματά τους.
  Η Madeleine το έκανε με μαεστρία, αφήνοντας μόνο μικρές, ροζ φουσκάλες στο δέρμα και κάνοντας τα αγόρια να ουρλιάζουν από τον πόνο. Και την κάνει χαρούμενη!
  Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να περάσετε τη γλώσσα της φλόγας κατά μήκος της ευαίσθητης φτέρνας του πρωτοπόρου. Έχει δροσιστεί περισσότερο απ' όλα και μετά τις παγωμένες χιονοπτώσεις δεν νιώθει καν τα φλογερά χάδια στην αρχή. Αλλά τότε το αγόρι αρχίζει να ουρλιάζει, ο πόνος από τις αλλαγές θερμοκρασίας είναι κολασμένος και η ταλαιπωρία είναι αφόρητη.
  Αυτό είναι πολύ πιο οδυνηρό από το να κάψετε τη φτέρνα σας με ένα καυτό σίδερο. Και οι πρωτοπόροι, ζαλισμένοι από τον αφόρητο πόνο, είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να κάνουν τα πράγματα λίγο πιο εύκολα.
  Η Μάντελεϊν ήξερε πώς να χωρίζει τους βασανισμένους. Μία από τις αγαπημένες της μεθόδους είναι να σφίγγει σταθερά τους όρχεις με τα πόδια της. Και τότε οι ισχυρότεροι άνδρες έχασαν τις αισθήσεις τους από σοκ.
  Και φυσικά ηλεκτροπληξία. Εδώ παίρνεις έναν πρωτοπόρο και του κολλάς ηλεκτρόδια... Είναι απλώς αηδιαστικό, ο τρόπος που μια γυναίκα συμπεριφέρεται σαν δήμιος. Και σε βασανίζει σαν να υπήρχε πέτρα στην ψυχή σου. Πιο συγκεκριμένα, η ψυχή είναι φτιαγμένη από τιτάνιο, και η καρδιά είναι πέτρα.
  Ωστόσο, η Madeleine άρεσε πολύ η ίδια η διαδικασία βασανιστηρίων. Της άρεσε να το κάνει αυτό. Άλλωστε, το να προκαλείς πόνο στους άλλους είναι γλυκό.
  Αυτή είναι η φασιστική ηθική - αδίστακτη και σαδιστική!
  Οι Αμερικανοί, έχοντας υποστεί απώλειες, οπισθοχώρησαν κάτω από τις επιθέσεις των επιθετικών αεροσκαφών. Πρόσθετες δυνάμεις προσγειώνονται τώρα. Συγκεκριμένα, το νεότερο άρμα E-5. Το ελαφρύτερο αυτοκινούμενο όπλο της σειράς. Μόνο ένα μέλος του πληρώματος. Ένα πυροβόλο των 75 χιλιοστών και δύο πολυβόλα. Ταυτόχρονα, το ύψος είναι μόνο ένα μέτρο και το πάχος της μετωπικής θωράκισης είναι 80 χιλιοστά σε μεγάλη γωνία κλίσης.
  Μια δεξαμενή ικανή να τρυπήσει ένα Sherman ή ένα Pershing κατά μέτωπο, αλλά το ίδιο να αντιστέκεται στο ricochet ενός βλήματος.
  Ένα αυτοκινούμενο όπλο που είναι τέλειο με τον δικό του τρόπο. Και το πιο σημαντικό, είναι γρήγορο, επιταχύνοντας έως και εκατό χιλιόμετρα την ώρα. Τροφοδοτείται από έναν κινητήρα αεριοστροβίλου 400 ίππων.
  Ένα κορίτσι, η Άγκνα, επιβαίνει σε ένα από τα αυτοκίνητα. Το όνομά της σημαίνει αγνή. Και το κορίτσι συμμετέχει στην πρώτη της επιχείρηση μάχης. Αυτή, φυσικά, είναι καλά εκπαιδευμένη, αλλά δεν έχει μυρίσει ακόμα μπαρούτι. Ανησυχεί τρομερά.
  Ελέγχει τη δεξαμενή χρησιμοποιώντας ένα joystick. Τώρα τα αυτοκίνητά τους γυρίζουν και κινούνται δυτικά. Είναι καλό όταν ένα αυτοκινούμενο όπλο είναι τόσο ελαφρύ. Ρίχνεται χρησιμοποιώντας δομοστοιχεία ή αλεξίπτωτα.
  Γίνεται ακόμη και λίγο τρομακτικό κατά την πτήση. Το σώμα σας φαίνεται να γίνεται χωρίς βάρος. Είστε ξαπλωμένοι με το στομάχι σας πάνω σε δερματίνη. Η δεξαμενή είναι στενή, σαν φέρετρο. Μόνο επτά τόνοι, το όπλο είναι ανώτερο σε δύναμη διάτρησης θωράκισης από το Sherman και το μπροστινό μέρος λόγω της κλίσης του αντανακλά τα κοχύλια πιο αποτελεσματικά. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ποιότητα του γερμανικού χάλυβα με τσιμέντο είναι είκοσι τοις εκατό υψηλότερη από τον αμερικανικό χάλυβα.
  Αυτό ηρεμεί την Άγκνα. Δεν θα το ξεπεράσουν με την πρώτη προσπάθεια. Εδώ βρίσκεται το άλογο εργασίας του αμερικανικού στρατού. Αυτό το Sherman, ένα τανκ του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή. Στην Αμερική, η τεχνολογία για την παραγωγή Shermans έχει εξορθολογιστεί. Αυτή η δεξαμενή παράγεται με ρυθμό εκατοντάδων οχημάτων την ημέρα. "Pershing", όχι τόσο μαζικό. Και αυτό είναι κατανοητό, αφού το Sherman έχει μια παραδοσιακή διάταξη για την κατασκευή αμερικανικών δεξαμενών. Όταν το κιβώτιο είναι μπροστά και ο κινητήρας πίσω. Και το τανκ αποδείχθηκε ψηλό. Στη σειρά "Ε", οι Γερμανοί έσφιξαν τη διάταξη, με αποτέλεσμα ένα πιο εξελιγμένο τανκ με χαμηλή σιλουέτα.
  Η Agna οδηγεί το τελευταίο μοντέλο. Και έχει ένα δυνατό όπλο, με ειδικό βλήμα που εκτοξεύει με επιτάχυνση, και επίσης με πυρήνα ουρανίου. Έτσι μπορείτε να πυροβολείτε από μεγάλη απόσταση. Δύο χιλιόμετρα είναι αρκετά.
  Για να μην ρισκάρει ενώ κινείται, η Άγκνα χτυπά τον σταματημένο Σέρμαν. Το πρώτο πλάνο είναι ένα πλάνο θέασης. Δεν είναι ακόμα αρκετά έμπειρη για να το χτυπήσει την πρώτη φορά. Και το δεύτερο είναι ακριβώς στο κέντρο της δεξαμενής!
  Η Άγκνα ακούμπησε τα γυμνά της πόδια στους τοίχους και πάτησε το joystick. Οι Αμερικανοί άνοιξαν πυρ ως απάντηση. Αλλά το να μπεις σε ένα τανκ με τόσο χαμηλή σιλουέτα δεν είναι εύκολο.
  Η νεαρή κοπέλα λέει:
  - Ω Γερμανός Θεέ, Θεέ των θεών, προστάτεψε με!
  Και ξαναπυροβολεί... Το τανκ της κινείται ομαλά, και εξάλλου το όπλο έχει υδραυλικό σταθεροποιητή και πυροδοτεί με ακρίβεια. Ναι, αυτός ο Σέρμαν δεν έχει μεγάλη επιτυχία. Είναι φανερό ότι μπορείτε να το δείτε εκατό μίλια μακριά. Δεν είναι περίεργο που η Agna χτυπιέται ξανά. Και πλησιάζει.
  Το πιο δύσκολο πράγμα στον πόλεμο είναι μάλλον να μην χάσεις την ψυχραιμία σου. Εκπαιδεύουν πολύ καλά τις γυναίκες πολεμίστριες. Αλλά όταν σε πυροβολούν, άθελά σου φρικάρεις. Τι γίνεται αν χτυπηθούν και η πανοπλία δεν αντέχει;
  Αλλά μετά η Agna πυροβολεί ξανά και χτυπάει. Το πρόσωπό της σπάει σε ένα χαμόγελο. Η συλλογή λογαριασμών αποδεικνύεται ότι δεν είναι τόσο δύσκολη και, κυρίως, είναι μια πολύ ευχάριστη διαδικασία.
  Ένα κορίτσι με το πρόσωπο ενός αθώου αρνιού πατάει το κουμπί του joystick και πυροβολεί. Χαμογελάει το πρόσωπό του. Ψάλλει:
  - Μπαμ! Πάου! Εχω! Πώς πήδηξε το μικρό κουνελάκι!
  Εκείνη τη στιγμή ακούστηκε ένας κεραυνός... Μια οβίδα γλίστρησε πάνω από τη γερμανική πανοπλία. Και μπήκε σε ένα ρικοσέ. Μια κλίση από την οριζόντια σαράντα μοιρών είναι αρκετά μεγάλη και η ίδια η πανοπλία είναι πολύ ανθεκτική.
  Η Άγκνα χαστούκισε τα γυμνά της πέλματα και κελαηδούσε:
  - Πώς ζούσαμε κάποτε... Μόνο μπάλωμα για τσουρέκι!
  Το κορίτσι πυροβόλησε ξανά. Σκέφτηκε ότι για κάθε τανκ θα έπαιρνε ένα καλό χρηματικό ποσό. Όλα τα χτυπήματα καταγράφονται από εξοπλισμό και μπορείτε να δείτε σε μικροσκοπικά καρέ αν χτύπησε ή όχι. Φυσικά, όχι πάντα• το να χτυπήσεις έναν στόχο με ακρίβεια σημαίνει να τον καταστρέψεις! Αλλά σε αυτή την περίπτωση δικαιολογείται απόλυτα!
  Η Άγκνα κάρφωσε ξανά. Αύξησε το σκορ με ένα χτύπημα. Οι γερμανικές οβίδες που διαπερνούσαν πανοπλίες χτυπήθηκαν πολύ δυνατά. Στις ΗΠΑ όμως υπάρχουν και εξελίξεις, αλλά δεν είναι ακόμη πολύ αποτελεσματικές.
  Το βλήμα υποδιαμετρήματος των Αμερικανών είναι πολύ ευαίσθητο στο ricochet. Και γλιστράει από την πανοπλία.
  Η Άγκνα ξαναπυροδοτεί. Και λυπάται που δεν πήρε βαρύτερο τανκ. Θα υπήρχαν και άλλα κορίτσια εκεί, θα ήταν πιο διασκεδαστικό να τραγουδήσω στο ρεφρέν. Ή ίσως ακόμη και να δώσετε ένα ζευγάρι σε έναν νεαρό περίπου δεκαέξι ετών, για να μην κολλήσει με τα καλαμάκια του. Ε, έχει ήδη γνωρίσει τη σαρκική αγάπη - παρά τα νιάτα της.
  Η ηθική στο Τρίτο Ράιχ είναι αρκετά χαλαρή. Ο μονοθεϊσμός ήδη εισάγεται, χωρίς υποκρισία. Είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι στέλνονται σε στρατόπεδο συγκέντρωσης για ομοφυλοφιλία. Αλλά η ετεροφυλοφιλία ενθαρρύνεται.
  Ακόμα και στα γυναικεία τμήματα είναι σχεδόν υποχρεωτικό να πας στο ζιγκολό. Διαφορετικά θα αναρωτηθούν: είσαι λεσβία; Ή μήπως, ακόμη χειρότερα, χριστιανός;
  Ο Χριστιανισμός σταδιακά αποσπάται από το Τρίτο Ράιχ. Και η νέα ηθική λέει: μια γυναίκα πρέπει να θέλει έναν άντρα και ένας άντρας να θέλει μια γυναίκα. Και όχι απαραίτητα στο γάμο!
  Ένα είδος ενθάρρυνσης της αποχαύνωσης!
  Η Άγκνα είναι ακόμα πολύ νέα, δεν ήξερε άλλη δύναμη εκτός από αυτή του Χίτλερ. Αλλά και αυτό είναι λίγο σοκαριστικό για εκείνη.
  Το κορίτσι πυροβολεί και έχει ήδη δέκα κατεστραμμένους Σέρμαν και μία Μάγισσα.
  Ο πολεμιστής χαμογελάει και λέει:
  - Αυτός που δεν είναι σχετικός δεν είναι ηθικός!
  Τους πήγαν καλά τα πράγματα... Και τα άρματα μάχης Ε-5, ή μάλλον όχι τανκς, αλλά αυτοκινούμενα πυροβόλα, προχωρούν.
  Η Άγκνα δεν είχε χρόνο να πολεμήσει στη Ρωσία. Και φυσικά μετάνιωσε που γεννήθηκε αργά. Έφτασε ήδη στο μέτωπο μπροστά από το χρόνο, βιαζόταν να έχει χρόνο να πολεμήσει. Υπήρχε εμπιστοσύνη μεταξύ των Γερμανών ότι αυτή η χρονιά του πολέμου θα ήταν η τελευταία. Ή, τουλάχιστον, οι ΗΠΑ θα αντιμετωπιστούν σε ένα χρόνο. Το αν θα επιτεθούν στη Ρωσία ή όχι είναι ακόμα ένα ερώτημα.
  Η Άγκνα ήθελε να πολεμήσει... Όπως λένε οι σοφοί: ο πόλεμος είναι ο αέρας για τα πνευμόνια...
  Τώρα όμως ολοκλήρωσε την πρώτη της μάχη. Και όπως φαίνεται της άξιζε ο σιδερένιος σταυρός. Και πόσο ικανή αποδείχτηκε.
  Θα κάνει στρατιωτική καριέρα και θα αποκτήσει κτήμα με σκλάβους! Θα τους χτυπήσει με μαστίγιο.
  Η Άγκνα γέλασε και τραγούδησε:
  - Οτιδήποτε αδύνατο είναι δυνατό στον κόσμο μας... Μπορείς να σουτάρεις μόνο με μέτρηση, δύο στα τέσσερα!
  Η πολεμίστρια έκλεισε το μάτι στον εαυτό της και κελαηδούσε:
  - Άρα έγινα άσος στην πρώτη μάχη... καταστέλλω με τάξη - Λατρεύω τον Φύρερ!
  Τα εύστροφα τανκς τους προχωρούν. Υπάρχει πεζικό μπροστά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πυροβολείτε με πολυβόλο και οβίδες κατακερματισμού υψηλής εκρηκτικής ικανότητας. Λοιπόν, είναι επίσης αποτελεσματικό.
  Η Άγκνα πατάει το joystick με τα δάχτυλα των ποδιών της. Και τα δύο πολυβόλα αρχίζουν να κόβουν τους πεζούς. Οι μαύροι μαχητές είναι ορατοί. Τα πρόσωπά τους ήταν βαμμένα με αίμα.
  Το κορίτσι λέει χαρούμενη:
  - Μπορείς να δεις τα λυπημένα σου πρόσωπα... Μα γιατί είμαι δολοφόνος!
  Και τα πολυβόλα δουλεύουν. Κουρεύουν τους πάντες. Πολλές μοτοσυκλέτες εκρήγνυνται ταυτόχρονα. Και αναποδογυρίζουν στον αέρα. Τροχοί και σιδερένια μέρη πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις. Και το μέταλλο κυριολεκτικά σπάει.
  Και όταν καίγεται το ατσάλι, είναι μια πραγματικά τρομερή φλόγα.
  Τα πολυβόλα είναι επιθετικά και πολύ κινητά, πολύ πιο προηγμένα από πριν.
  Tweets της Agna:
  - Στη γη και υπόγεια, θα κυβερνήσουμε με τον Σατανά!
  Και πάλι χτυπάει... Και ο μεταφορέας πήρε φωτιά, σαν να τον είχαν μετατρέψει σε δάδα. Και πολλοί νεκροί, ολόκληροι σωροί πτωμάτων. Οι Αμερικανοί φεύγουν. Πετάνε υποπολυβόλα και εξοπλισμό.
  Η Άγκνα χτενίζει τα ξανθά της μαλλιά με τα δάχτυλά της και λέει:
  - Ένας δειλός θα χάσει στο χόκεϊ! Και ο τζόκεϊ τον περιμένει ήδη!
  Η Agne νιώθει πραγματικά καλά τώρα. Νιώθοντας ένα σαδιστικό κέφι μέσα της, η κοπέλα εξολοθρευτής συντρίβει τους φυγάδες πεζικού. Είναι το είδος της κυρίας που καταφέρνει πάντα να κερδίζει... Ακόμα κι αν δεν έχει εμπειρία ακόμα.
  Ο πολεμιστής πυροβολεί από ένα κανόνι. Μόλις συνάντησα έναν Σέρμαν σκαμμένο στο έδαφος. Τι από αυτό λοιπόν; Το πήρε και έσκισε επιπόλαια τον πύργο του. Ο πυρήνας του ουρανίου δεν είναι αστείο. Επιπλέον, πάνω από όλα τα άλλα, το ουράνιο βάζει φωτιά στο μέταλλο.
  Μετά την κατάληψη της Αφρικής, οι Ναζί είχαν πλέον πολλά ορυχεία ουρανίου. Και ο Φύρερ δεν βιάζεται καν να δημιουργήσει μια ατομική βόμβα. Τα στρατεύματά του είναι ήδη τα καλύτερα στον κόσμο.
  Έτσι ορμάει βιαστικά και γρήγορα το Ε-5. Συντρίβει ολόκληρα ξέφωτα πεζικού. Τι είδους δεξαμενή όμως φαίνεται; Από την κατσαρόλα - δύο ίντσες!
  Η Άγκνα λέει με ένα γέλιο στη φωνή της:
  - Υπάρχουν δύο προβλήματα στον κόσμο: οι ανόητοι και οι δρόμοι... Η Γερμανία έχει τους καλύτερους δρόμους στον κόσμο, αλλά τι γίνεται με τους ανόητους;
  Και το κορίτσι γελάει... Εκπληρώνει τον στόχο της...
  Ο Φρίντριχ κάνει ξανά κύκλους με το τζετ αυτοκίνητό του. Πέντε αεροβόλα εκτοξεύουν δεκαέξι βολές το καθένα. Ογδόντα αμερικανικά αεροπλάνα που επιχειρούν να επιτεθούν στα αποβιβαζόμενα γερμανικά στρατεύματα εκρήγνυνται.
  Ο άσος λέει:
  - Είμαι όπως με λένε - μη μου το λες το βράδυ!
  Μετά από αυτό το αγόρι πυροβολεί άλλη μια έκρηξη και καταστρέφει άλλα τριάντα αυτοκίνητα. Κάνοντάς τα όλα με ένα χαριτωμένο χαμόγελο. Και τόσο ανέμελα... Θανατηφόρο παιδί.
  Η Helga λέει με θαυμασμό:
  - Είσαι σούπερ! Όνειρο ενός ποιητή!
  Ο Φρίντριχ λέει σεμνά:
  - Είναι πιο σωστό να μιλάμε για κορίτσι! Αν και δεν είμαι κακός!
  Η Helga τραγουδάει:
  - Είσαι ο Φρίντριχ το είδωλό μου! Είστε οι πιο cool σε ολόκληρο το σύμπαν και κατακτήστε τον κόσμο!
  Το αγόρι δίνει μια σειρά. Καταρρίπτει άλλα δεκαέξι εχθρικά αεροσκάφη και λέει:
  - Υπάρχει ζέστη και χιόνι στον κόσμο,
  Ο τίμιος είναι φτωχός - ο κακός είναι πλούσιος!
  Στο σύμπαν, η τύχη κυβερνά -
  Φορτίστε το μηχάνημα!
  Μετά από αυτό το αγόρι εξολοθρευτής προχωρά σε επίγειους στόχους. Τα αεροβόλα του είναι εξαιρετικά τόσο σε εναέριους στόχους όσο και σε διεισδυτικές καταπακτές δεξαμενών.
  Καναδοί Σέρμαν. Μία από τις αμερικανικές τροποποιήσεις. Η μάχη μαίνεται σκληρά. Ο Φρίντριχ λέει με ενθουσιασμό:
  - Είμαι καταπληκτικός άνθρωπος!
  Και καμιά δεκαριά Σέρμαν είναι σπασμένα και καίγονται σαν χριστουγεννιάτικα κεριά. Τότε το αγόρι κάνει ξανά την προσέγγισή του. Προέρχεται από τρία μεγάλα αυτοκινούμενα όπλα "Big Tom". Αυτό είναι ίσως το πιο ισχυρό από τα σειριακά αυτοκινούμενα όπλα. Μόνο το T-93 είναι μεγαλύτερο.
  Ο Φρίντριχ λέει, κοιτάζοντας πώς σκίζονται τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα:
  - Το αγόρι βλέπει στα όνειρά του ένα πολυβόλο,
  Προτιμά τανκ από λιμουζίνα...
  Από τη γέννηση, η κατανόηση είναι ότι
  Η τραχύτητα και η δύναμη κυβερνούν το σύμπαν!
  Το "Witch" είναι ένα σχετικά ελαφρύ αμερικανικό αυτοκινούμενο όπλο. Είναι πολύ πιο εύκολο να καταστρέψεις. Ο άσος εκτόξευσε μια έκρηξη και είκοσι πέντε αυτοκινούμενα όπλα εξερράγησαν από την έκρηξη των οβίδων.
  Η Helga χτύπησε μόνο τρία αυτοκίνητα και αναφώνησε:
  - Ω ιππότης! Τι ψύχραιμος που είσαι!
  Ο Φρειδερίκος φουσκώθηκε και είπε:
  - Μόνο τα αυγά είναι πιο δροσερά από μένα!
  Η Helga πρόσθεσε με χαρά:
  - Και πιο ψηλά από τα αστέρια!
  Ο Φρίντριχ έγινε ξαφνικά αμήχανος και κοκκίνισε. Κατέρριψε έξι ακόμη μαχητές και είπε:
  - Η σεμνότητα είναι ανδρικό στολίδι!
  Η Helga απάντησε σκληρά:
  - Μα είσαι πραγματικά ο δεύτερος Γερμανός!
  Ο Φρίντριχ χαμογέλασε και ρώτησε:
  - Δεύτερο; Ποιος είναι πρώτος;
  Η Helga απάντησε με ενθουσιασμό:
  - Ο ίδιος ο Φύρερ!
  Ο Φρίντριχ δύσκολα αντιστάθηκε στην ειρωνεία και αντί για εξυπνάδα είπε:
  - Βγάζω το καπάκι μου στον Φύρερ!
  Και πάλι πυροβόλησε εναντίον αμερικανικών αεροπλάνων. Ένα εξαιρετικά, ή μάλλον μοναδικά ακριβές αγόρι.
  Η Χέλγκα κελαηδούσε, πατώντας τα πεντάλ με τα γυμνά της πόδια:
  - Είσαι αυτό που λένε - γεννημένος από τους θεούς!
  Η Φρειδερίκη, φουσκωμένη, απάντησε:
  - Αν και δεν είμαι τόσο μεγάλος όσο ο Ηρακλής, είμαι πολύ δυνατός!
  Η Helga επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Όλη η Γερμανία είναι περήφανη για σένα, και αυτό είναι περισσότερο από τον μισό κόσμο!
  Το αγόρι κατέρριψε άλλα πέντε αεροπλάνα και επιτέθηκε στους Pershings. Τα τέσσερα αμερικανικά αυτοκίνητα ήταν παρόμοια με το πρώιμο μοντέλο Panther. Με αρκετά μακριά ρύγχη και κινητούς πυργίσκους, θα μπορούσαν να αποτελέσουν κάποιο κίνδυνο για τα ελαφρά γερμανικά άρματα μάχης. Τότε ο τύπος χτύπησε τα φορτηγά. Κατέστρεψε οκτώ στόχους και χτύπησε το γυμνό του πόδι στο πεντάλ, κάνοντας κατάδυση.
  Λοιπόν, αυτό είναι απλώς απερισκεψία... Κόντεψα να μπω στην ουρά. Αλλά ισοπέδωσε το αυτοκίνητο κοντά στο έδαφος.
  Η Χέλγκα αναφώνησε έντρομη:
  - Α! Είναι πραγματικά δυνατό αυτό;
  Η Φρειδερίκη απάντησε με τόλμη:
  - Όλα είναι πιθανά αν είσαι προσεκτικός!
  Η Helga πυροβόλησε τον μεταφορέα από ψηλά και γάβγισε:
  - Η ζωή σου είναι ανεκτίμητη! Μην μας κάνετε να αρπάξουμε την καρδιά μας!
  Το αγόρι απάντησε σοβαρά:
  - Και είμαι γοητευμένος - δεν θα με πάρουν, ούτε σφαίρα, ούτε ξιφολόγχη! Λοιπόν κορίτσι, μη φοβάσαι για το δέρμα μου! Είναι καλύτερα να φροντίσετε να μαζέψετε περισσότερα τρόπαια.
  Το αγόρι αποσπάστηκε. Μια νέα στήλη από τανκς εμφανίστηκε. Αυτά ήταν απαρχαιωμένα αμερικανικά M-16. Βαρέα οχήματα βάρους 55 τόνων, οπλισμένα με δύο κανόνια. Ο στόχος σαφώς δεν είναι πολύ πολύτιμος. Πιθανώς, οι Αμερικανοί κατάφεραν να βελτιώσουν ακόμη και αυτό που ήταν κατάλληλο μόνο για μέταλλο.
  Ο Φρίντριχ ήθελε να δώσει μια σειρά, αλλά η Χέλγκα ούρλιαξε:
  - Αυτά τα όπλα εβδομήντα πέντε χιλιοστών δεν είναι καθόλου επικίνδυνα για τα τανκς μας. Αφήστε τουλάχιστον έναν από τους άσους της γης μας να προσθέσει βαρέα οχήματα στους λογαριασμούς του.
  Η Φρειδερίκη συμφώνησε απρόθυμα:
  - ΕΝΤΑΞΕΙ! Δεν θα είμαι εγωιστής! Αφήστε τους να ζήσουν!
  Η Χέλγκα χαμογέλασε και γουργούρισε:
  - Για παρηγοριά θα σας πω ότι αυτό δεν θα κρατήσει πολύ!
  Και πράγματι, λίγες ώρες αργότερα, η Agna πρόσθεσε άλλα δύο βαριά τανκς στον λογαριασμό της. Παρά το βάρος του, το αμερικανικό όχημα δεν είχε σχεδόν κανένα πλεονέκτημα στην θωράκιση έναντι του Sherman. Λοιπόν, ίσως στα πλάγια και στην πρύμνη. Αλλά οι Γερμανοί με χτύπησαν ακριβώς στο μέτωπο χωρίς καμία τελετή.
  Ο Φρίντριχ κατέρριψε άλλα δύο ντουζίνα αεροπλάνα και επέστρεψε για να μεταφερθεί σε ένα νέο μαχητικό, ήδη ανεφοδιασμένο και φορτισμένο. Δεν υπάρχει δευτερόλεπτο γαλήνης για τον νεαρό εξολοθρευτή. Όλα στη δουλειά και στην κίνηση. Εξοντώνει τους πάντες ανεξαιρέτως.
  Μικρή μηχανή θανάτου.
  Η επιθετική επιχείρηση στον Καναδά εξελίχθηκε με μεγάλη επιτυχία. Οι Γερμανοί κατέλαβαν πολλά προγεφύρια. Στη συνέχεια τα ενώσαμε σε ένα μεγάλο.
  Επιπλέον, η επίθεση εξελίχθηκε όλο και πιο γρήγορα. Η μάχη εξελίχθηκε με απίστευτη δύναμη. Οι Αμερικανοί προσπάθησαν να ρίξουν τους Γερμανούς στη θάλασσα. Όμως στον αέρα, λόγω ποιότητας, κυριαρχούσε η Luftwaffe και οι ντίσκο απλώς έφεραν τον πανικό στην αεροπορία. Το ηθικό των Yankees δεν είναι πραγματικά πολύ καλό. Πολλές χιλιάδες κρατούμενοι εμφανίστηκαν τις πρώτες κιόλας μέρες. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εντολή δεν είναι μέχρι την ισοτιμία.
  Η αλληλεπίδραση μεταξύ των στρατευμάτων είναι πολύ κακώς οργανωμένη.
  Συχνά το αμερικανικό πυροβολικό καλύπτει το δικό του. Υπάρχουν πολλές διαφωνίες με τους Καναδούς.
  Η κατάσταση επιδεινώνεται επίσης από προδοσίες μεταξύ της αμερικανικής διοίκησης. Ειδικά άτομα γερμανικής καταγωγής. Δεν είναι πολύ για τους Γιάνκηδες να πολεμούν για ξένες χώρες.
  Πρέπει να σημειωθεί ότι όταν το E-50 βγήκε στην παραγωγή, το Sherman ήταν εντελώς ξεπερασμένο. Δεν είναι ικανό να διαπεράσει ένα γερμανικό τανκ από καμία γωνία. Αλλά ελάχιστα Pershings παράγονται μέχρι στιγμής. Ναι, και είναι επικίνδυνα μόνο όταν εκτοξεύονται σε εμβέλεια και με βλήμα υποδιαμετρήματος. Αλλά στην πραγματικότητα, ένα γερμανικό τανκ είναι εγγυημένο ότι θα διεισδύσει τόσο στο Pershing όσο και στο Sherman από πέντε χιλιόμετρα μακριά. Απλώς το συνθλίβει από απόσταση.
  Και δεν υπάρχει περίπτωση. Οι Αμερικανοί έμειναν αισθητά πίσω στα τανκς. Η αεροπορία δεν διαθέτει ακόμη ισχυρά και μάχιμα μαχητικά αεροσκάφη.
  Το πιο δημοφιλές μαχητικό, η Mustang, είναι απλώς ένα φέρετρο με φτερά. Μόνο το Airacobra έχει την ευκαιρία να τσιμπήσει με το κανόνι των 37 χλστ. Τα αεριωθούμενα βομβαρδιστικά εξακολουθούν να αναπτύσσονται. Τι άλλο έχει ο Χίτλερ; Φυσικά, ντίσκο, που είναι ακόμα λίγες, αλλά είναι άτρωτες. Αυτό είναι φυσικά ένα τεράστιο πρόβλημα για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδιαίτερα ηθικό, αφού το άτρωτο τέτοιων μηχανών γεννά συνθηκολογικά συναισθήματα.
  Λοιπόν, ποιος θέλει να πεθάνει μετά από έναν ολοκληρωτικό ξυλοδαρμό. Οι Γερμανοί εμπνέουν ήδη φόβο σε όλους.
  Όμως ο πόλεμος συνεχίζεται. Η κύρια δυσκολία είναι η παροχή στρατευμάτων πέρα από τον ωκεανό. Είναι καλό που υπάρχει μια αλυσίδα από νησιά. Αλλά εξακολουθεί να μην είναι εύκολο για τους Γερμανούς να μεταφέρουν δυνάμεις. Προμήθεια πυρομαχικών. Αυτό επιβραδύνει την πρόοδο στον Καναδά. Οι Αμερικανοί είναι επίσης δυνατοί, αρκετά πολυάριθμοι και έχουν πολύ εξοπλισμό. Αν υπήρχε περισσότερο μαχητικό πνεύμα και οργάνωση, θα μπορούσαν να είχαν πετάξει στη θάλασσα τις ορδές του Τρίτου Ράιχ.
  Αλλά η τύχη ευνοεί τους γενναίους και η ευτυχία ευνοεί τους δυνατούς. Το προγεφύρωμα επεκτείνεται.
  Στις 30 Μαΐου 1945, εκτοξεύτηκε το πρώτο τανκ Monster που δημιουργήθηκε για πολεμική χρήση. Το όχημα είχε έναν πολύ ισχυρό εκτοξευτή βομβών και τέσσερις οβίδες. Ωστόσο, οι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες ήταν δύσπιστοι για μια τέτοια μπαντούρα. Είναι δυνατό να ρίξετε απλώς μια βόμβα βάρους είκοσι τόνων, τέτοια βομβαρδιστικά είναι καλύτερα από το να οδηγείτε ένα σούπερ τανκ πέρα από τον ωκεανό. Επιπλέον, η μάζα είναι τόσο μεγάλη και το αυτοκίνητο είναι ακριβό.
  Αλλά ο Φύρερ επέμεινε προσωπικά να βάλει το "Monster" στην παραγωγή. Το πλεονέκτημα αυτού του σχεδιασμού μπορεί να θεωρηθεί μια αρκετά μεγάλη εμβέλεια βολής - έως και εκατό χιλιόμετρα, σχετικά ικανοποιητική ικανότητα cross-country και παχιά θωράκιση. Αλλά σε γενικές γραμμές, μόνο ένα αντίγραφο έχει γίνει μέχρι τώρα.
  Ο "Rat" εγκαταλείφθηκε εντελώς. Είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε μια ασήμαντη μπαταρία βαρέων όπλων παρά να τα βάζετε τόσο πολύ με ένα τανκ. Το "Monster" σε κάθε περίπτωση έλυσε το πρόβλημα της μετακίνησης ενός τεράστιου εκτοξευτή βομβών 1250 mm. Μερικοί στρατιωτικοί πίστευαν ότι δεν χρειάζονταν τέσσερα οβιδοβόλα, και θα ήταν καλύτερο να γίνει το τανκ πιο ελαφρύ, με ένα, αλλά μεγαλύτερο όπλο.
  Αλλά ο Χίτλερ έλκονταν από μεγάλα μεγέθη. Κατάφεραν να παράγουν το "Monster" στην ώρα τους. Αλλά μέχρι στιγμής αυτό το αυτοκίνητο δεν έχει δείξει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Παραλίγο να κολλήσω κατά την αποβίβαση, αλλά όλα πήγαν καλά.
  Αυτό το σούπερ τανκ, ή μάλλον ένα αυτοκινούμενο όπλο, και εν μέρει μια μπαταρία, θα μπορούσε να δεχθεί επίθεση από τον αέρα. Ως εκ τούτου, ειδικά αντιαεροπορικά αυτοπροωθούμενα όπλα έτρεξαν γύρω του και αεριωθούμενα αεροπλάνα έκαναν κύκλους.
  Το αυτοκίνητο κινούνταν αρκετά αργά με μόλις 20 χιλιόμετρα την ώρα. Και μετά σε επίπεδο έδαφος. Σε σύγκριση με αυτήν, το E-300 φαινόταν σχεδόν σαν μια ευκίνητη αλεπού.
  Οι Caterpillars βρυχώνται και οι κινητήρες ντίζελ. Οι κινητήρες αεριοστροβίλων δεν είναι ακόμη έτοιμοι για έναν τέτοιο κολοσσό. Αλλά σε κάθε περίπτωση, οι Γερμανοί μπορούν να είναι περήφανοι για το αριστούργημά τους - το βαρύτερο τανκ στον κόσμο. Αρχικά ήθελαν να εγκαταστήσουν το "Dora" στο "Monster". Αλλά στη συνέχεια στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες αποφάσισαν λογικά ότι ένας εκτοξευτής πυραύλων θα ήταν πολύ πιο καταστροφικός σε κρούση.
  Και τι? Όλες οι προσδοκίες εκπληρώθηκαν! Τα χτυπήματα της βόμβας είναι πραγματικά καταστροφικά.
  Ο κύριος πυροβολητής ήταν παραδοσιακά κορίτσι. Έτσι έγινε. Και φυσικά σχεδόν γυμνή με μπικίνι. Είναι ήδη ζεστό, καθώς και θερμότητα από τους κινητήρες στο ίδιο το supertank. Και μια ομάδα που αποτελείται από κορίτσια. Γυμνόποδες καλλονές, όχι μεγαλύτερες από τριάντα. Πόσο γρήγορα ορμούν γύρω από τον μαστόδοντα.
  Γυμνά, κοριτσίστικα πόδια χτυπούν βαρετά το μέταλλο. Είναι πολύ ερωτικό. Ο έφηβος που σερβίρει ο Πίτερ κοιτάζει επίμονα τα κορίτσια. Η φαντασία τραβάει κάθε είδους φαντασιώσεις. Για παράδειγμα, φιλώντας κορίτσια και νεαρές γυναίκες στο στήθος. Θέλω τόσο πολύ να περνάω τη γλώσσα μου πάνω από τις κόκκινες θηλές, σαν μπουμπούκια τριαντάφυλλου.
  Ο Πέτρος νιώθει την τελειότητά του να διογκώνεται, τόσο που φαίνεται. Ο νεαρός κοκκινίζει. Προσπαθεί να σκεφτεί κάτι άλλο. Για παράδειγμα, τι υπέροχο τανκ που έχουν. Το μεγαλύτερο τροχόσπιτο και μάλιστα όχημα στον κόσμο. Χτυπά σαν βαλλιστικό βλήμα, μόνο που η βολή κοστίζει λιγότερο.
  Το αγόρι, μη μπορώντας να αντισταθεί, άγγιξε προσεκτικά τη φτέρνα της γυναίκας. Το κορίτσι κοίταξε τον έφηβο με ένα συγκαταβατικό χαμόγελο. Ο νεαρός ήταν όμορφος, φαινόταν περίπου δεκαπέντε χρονών, και φυσικά είναι ακόμη ωραίο όταν σε αγγίζει ένας όμορφος νεαρός.
  Και είναι λίγο γαργαλητό... Το κορίτσι γουργουρίζει:
  - Χάιδεψέ το λίγο!
  Ο Πέτρος είναι πολύ χαρούμενος για αυτό. Τι πόδι. Λαξευμένο, μαυρισμένο, απόλυτα καθαρό δέρμα, λεία δάχτυλα, λαμπερά νύχια. Ομαλή καμπύλη της φτέρνας με ελαστικό δέρμα. Φαίνεται λίγο τραχύ. Ο Πέτρος αισθάνεται πολύ ενθουσιασμένος. Το θέλει πραγματικά. Αλίμονο, οι εφηβικές ορμόνες κυριαρχούν στο μυαλό.
  Το αγόρι τραβάει το πόδι του κοριτσιού στα χείλη του και αρχίζει να φιλιέται. Το γυναικείο δέρμα έχει πολύ ευχάριστη γεύση, η μυρωδιά της υγιούς σάρκας μιας ομορφιάς είναι απολαυστική και συναρπαστική. Φιλάς λαίμαργα, καλύπτοντας το πέλμα από τα δάχτυλα μέχρι την καμπύλη της φτέρνας. Και αισθάνεται γλυκό. Και η τελειότητα έχει διογκωθεί τόσο πολύ που κοντεύει να σκάσει!
  Ο Πέτρος θέλει πραγματικά να βάλει το χέρι του και να ανακουφιστεί, αλλά είναι ντροπιαστικό, άβολο. Ω γυναίκες, πόσο επιθυμητές και μη διαθέσιμες είστε.
  Ακούγεται μια επιθετική κραυγή:
  - Ελβίζα, δεν είσαι σε οίκο ανοχής! Ας πιασουμε δουλεια!
  Το κορίτσι βγάζει προσεκτικά το πόδι από τα χέρια του αγοριού και ψιθυρίζει:
  - Θα βρεθούμε απόψε!
  Ο Πίτερ γνέφει με ευγνωμοσύνη. Ουάου, πόσο δύσκολο θα είναι να περιμένεις μέχρι το βράδυ. Και το γιγάντιο σούπερ τανκ είχε ήδη φτάσει στην πεδιάδα και είχε προχωρήσει περισσότερο προς την πρώτη γραμμή. Το αυτοκίνητο είχε πολλές διαδρομές που κάλυπταν όλο τον πυθμένα. Η ικανότητα cross-country είναι πραγματικά ικανοποιητική, δεν είναι κατώτερη από τα βαριά γερμανικά άρματα μάχης. Η ταχύτητα λείπει κάπως. Αλλά στο μέλλον, όταν οι κινητήρες ντίζελ αντικατασταθούν από τουρμπίνες αερίου, η ταχύτητα θα αυξηθεί απότομα.
  Ωστόσο, ένας τέτοιος κολοσσός, ακόμη και εξωτερικά, φαίνεται σαν μια πραγματική χελώνα και φαίνεται ανενεργός.
  Αρκετά κορίτσια πήδηξαν και έτρεξαν πίσω από το τανκ. Πηδώντας επάνω, οι πολεμιστές ξεγύμνωσαν τα δόντια τους και τραγούδησαν:
  - Είμαστε ριψοκίνδυνοι και γρήγοροι, τα κορίτσια είναι όμορφα! Και τα πόδια μας είναι παιχνιδιάρικα και τα δόντια μας τόσο κοφτερά!
  Τα κορίτσια πετάχτηκαν και στροβιλίστηκαν. Κάποια από αυτά στριφογύριζαν σε μια ειδική τούμπλα. Πετούσαν σαν πουλιά.
  Ο Πέτρος κάθισε για λίγο στο ατσάλι. Και μετά πήδηξε και έτρεξε. Το αγόρι ήταν επίσης ξυπόλητο και φορούσε σορτς. Σίγουρα είναι πιο ευχάριστο να τρέχεις χωρίς μπότες. Ειδικά όταν υπάρχουν κορίτσια κοντά. Και τι είδους πλάτες, και γοφούς, και στήθη, και πόδια έχουν.
  Ο Πέτρος φώναξε:
  - Δόξα στο Τρίτο Ράιχ!
  Τα κορίτσια βρυχήθηκαν από κοινού:
  - Δόξα στους ήρωες!
  Το γιγάντιο τανκ διέσχισε ένα μικρό χαντάκι. Τα κορίτσια και το αγόρι απλώς το προσπέρασαν. Και κάλπασαν ζωηρά. Τα κομμάτια του "Monster's" ήταν εκπληκτικά παχιά και δεν υπήρχε τρόπος να τα χαλάσουν.
  Αρκετά από τα νεότερα Xe-262 πέταξαν από πάνω. Πολύ γρήγορα αυτοκίνητα. Ορμούν σαν χαρταετοί, φυσώντας ακόμα και λίγο ζεστό αέρα. Οι πολεμιστές είναι ευκίνητοι και σαγηνευτικοί.
  Ο Πέτρος χτύπησε λίγο αμήχανα το λιθόστρωτο με το γυμνό του πόδι. Άρχισε να πονάει. Το αγόρι κούτσαινε και έσπευσε να ανέβει στην εξέδρα. Άρχισε να τρίβει τα μελανιασμένα δάχτυλά του. Όχι πολύ ωραίο.
  Αλλά γενικά, η ζωή στη Γερμανία δεν είναι τόσο εύκολη. Από το 1942, η οικονομία έχει στραφεί πραγματικά σε πολεμική βάση. Και όλα άρχισαν να λειτουργούν προς το μέτωπο. Η παραγωγή των καλοκαιρινών παιδικών παπουτσιών έχει πρακτικά σταματήσει. Τα πράγματα ήταν πολύ στενά για το αγόρι, και ήταν, φυσικά, πιο ικανοποιητικό στο στρατό. Κι έτσι τα παιδιά έτρεχαν ξυπόλητα στο σχολείο από παγωνιά σε παγωνιά.
  Αυτό είναι γενικά ανεκτό, ακόμα και ευχάριστο. Αλλά το φθινόπωρο ή τις αρχές της άνοιξης, φυσικά, υπάρχει λιγότερη ευχαρίστηση. Έπρεπε κυριολεκτικά να τρέξω στο σχολείο. Και τα πέλματα κάηκαν σαν να φλέγονταν. Ειδικά όταν χιόνιζε.
  Ο Πέτρος το θυμήθηκε αυτό... Μετά ζεσταίνεις τα άκρα σου σφίγγοντας τα πόδια σου. Στη συνέχεια, τρώτε αυστηρά σύμφωνα με τον κανόνα. Αν και οι κολλήσεις δεν είναι κακές για τους Γερμανούς. Ειδικά πρόσφατα, όταν ήρθαν πλούσιες σοδειές από την Ουκρανία. Και οι μπανάνες και άλλα φρούτα προέρχονται από την Αφρική.
  Πείνασα μόνο για μερικά χρόνια. Στη συνέχεια, η Γερμανία τρεφόταν από τα κατεχόμενα εδάφη. Όμως τα τελευταία χρόνια, όλα έχουν βελτιωθεί και υπήρχαν αρκετές μερίδες για οικογένειες σε αφθονία.
  Το Βερολίνο γενικά έδινε την εντύπωση μιας καλοφαγωμένης και πλούσιας πόλης. Έχουν ήδη γίνει αρκετά νέα κατασκευαστικά έργα.
  Ο πόλεμος συνεχιζόταν, στρεφόταν σε επιτυχημένη κατεύθυνση και υπήρχε πλεόνασμα εργασίας. Κάθε Γερμανός μπορούσε να αγοράσει έναν σκλάβο με πίστωση. Και αυτό είναι υπέροχο, σύμφωνα με τους φασίστες. Ο Πέτρος είχε επίσης έναν προσωπικό δούλο. Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε με αυτό. Και τι μπορείς να την κάνεις...
  Ο Πέτρος χαμογέλασε σαρκοφάγα. Θέλω πολύ να χαράξω το κορμί ενός κοριτσιού. Το αγόρι έγινε στοχαστικό. Γιατί να μην του πάρεις ένα χαρέμι; Ήδη στο Τρίτο Ράιχ αυτό μπορεί να γίνει σχεδόν νόμιμα. Οι σκλάβοι πωλούνται σε δημοπρασίες ή μπορείτε να τους αγοράσετε με πίστωση.
  Η μητέρα του Πέτρου έφερε δύο αγόρια σχεδόν για τίποτα. Τα αγόρια ήταν Ινδιάνοι. Και κρύωναν πολύ όταν έπρεπε να δουλέψουν ξυπόλητοι. Και η μητέρα τους παρότρυνε να συνεχίσουν με ένα μαστίγιο. Ένα από τα αγόρια τότε αρρώστησε και πέθανε. Αντίθετα, η μητέρα του πήρε ένα αγόρι από τη Ρωσία. Είναι πιο ανθεκτικά και αντέχουν τον σχετικά ήπιο γερμανικό χειμώνα χωρίς έξοδα για παπούτσια και ζεστά ρούχα.
  Ένας άλλος Ινδός ήταν από ένα ορεινό χωριό και κατάφερε να το συνηθίσει. Ο πατέρας του Πέτρου πέθανε στο μέτωπο. Η μητέρα έμεινε μόνη. Τα αγόρια έγιναν σταδιακά σχεδόν μέλη της οικογένειας.
  Ο Πέτρος μάλιστα έπαιξε μαζί τους... Μέχρι που πήγε στρατό. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να κερδίσετε χρήματα. Και είχα την τύχη να είμαι παρέα με τα κορίτσια που εξυπηρετούν το supertank "Monster". Φυσικά και έχει κύρος!
  Εδώ οδηγούν μια στήλη κρατουμένων μπροστά. Οι Αμερικάνοι περπατούν με το κεφάλι κάτω. Δεν έχουν καμία διάθεση. Είναι χαμένοι. Οι φρουροί σπρώχνουν με το ντουφέκι και σφυρίζουν με μαστίγια.
  Ανάμεσα σε αυτούς που παραδόθηκαν υπάρχουν ακόμη πολύ μικρά αγόρια. Όπως είναι χαρακτηριστικό για τους έφηβους, χαμογελούν πολύ, ειδικά όταν βλέπουν σχεδόν γυμνά, μαυρισμένα κορίτσια να τρέχουν. Οι πολεμιστές αποδοκιμάζουν τους αιχμαλώτους και τους πετούν πέτρες. Τα αγόρια σφυρίζουν πίσω. Αυτή είναι η αμοιβαία ανταλλαγή ευχάριστων.
  Ο Πέτρος έβγαλε ένα πιστόλι από τη ζώνη του. Ήθελε πολύ να πυροβολήσει τους κρατούμενους.
  Ένας πραγματικά κολοσσιαίος πειρασμός. Ω, ο πειρασμός του διαβόλου. Δεν θα έπρεπε να βρείτε στον εαυτό σας κάποια όχι και τόσο πολύτιμη θυσία;
  Ο Πέτρος στοχοποιεί έναν γέρο και έναν μαύρο. Αυτό δεν είναι κρίμα. Το αγόρι θέλει να διαπράξει τον πρώτο φόνο στη ζωή του. Είναι σχεδόν δεκαπέντε χρονών και δεν έχει σκοτώσει ακόμη κανέναν. Για παράδειγμα, ο Φρίντριχ έχει τόσα θύματα, κι όμως δεν είναι μεγαλύτερος από τον Πέτρο.
  Ο Πέτρος το πήρε και τραγούδησε:
  - Αλίμονο σε αυτόν που πολεμάει,
  Με έναν Γερμανό από ατσάλι στη μάχη...
  Αν ο εχθρός είναι έξαλλος -
  Θα σκοτώσω το κάθαρμα!
  Και το αγόρι πυροβολεί... Η απόσταση για ένα πιστόλι είναι αρκετά μεγάλη. Το αγόρι φοβόταν πολύ ότι θα του έλειπε. Και θα είναι κρίμα. Όμως ο γκριζομάλλης μαύρος πέφτει. Ο Αφροαμερικανός έχει αίμα στο πρόσωπό του.
  Ο Πέτρος γρύλισε:
  - Θα σε σκοτώσω Αφρική!
  Και ξεγύμνωσε τα δόντια του...
  Η δολοφονία ενός άοπλου αιχμαλώτου πολέμου δεν ενοχλεί κανέναν. Ήταν σαν να συνθλίβεις μια κατσαρίδα. Οι Γερμανοί συνεχίζουν να διώχνουν αιχμαλώτους και να σφυρίζουν τραγούδια που είναι αρκετά χυδαία.
  Ο Πέτρος ένιωθε πολύ ευχαριστημένος με τον εαυτό του. Σούταρε πολύ εύστοχα και δεν αστόχησε. Γιατί όχι σουτέρ;! Χτυπάει με εξαιρετική ακρίβεια! Και είχε επίσης το θάρρος να πυροβολήσει έναν άοπλο. Και αυτό είναι που με εμπνέει περισσότερο. Δεν είναι όλοι ικανοί για αυτό!
  Το αγόρι πήδηξε από το σούπερ τανκ και έτρεξε πίσω από τα κορίτσια φωνάζοντας:
  - Τον είδαμε! Και με μεγάλη ακρίβεια!
  Ο κύριος πυροβολητής λέει με αγάπη:
  - Μπράβο! Μεγαλώνεις σαν αληθινός Άριος! Μάθε όμως να σκοτώνεις όχι μόνο αιχμαλώτους, αλλά και στη μάχη!
  Ο Πέτρος φώναξε πίσω:
  - Καταιγίδα και Βίκινγκ και Ατσάλινο Σπαθί!
  Ναι, τα κατάφερε υπέροχα. Ο πόνος στα δάχτυλα των ποδιών του είχε αμβλυνθεί και ο Πίτερ έτρεχε τώρα πίσω από τα κορίτσια. Ωστόσο, ο πόλεμος είναι σαν τη μητέρα. Υπάρχει τόσο πολλή διασκέδαση σε αυτό.
  Για παράδειγμα, ο Πήτερ αγαπούσε να διασκεδάζει στο σπίτι. Ιδιαίτερα ανάβοντας σπίρτα και κρατώντας τα στα γυμνά τακούνια των σκλάβων αγοριών. Ούρλιαξαν άγρια και πήδηξαν πάνω, γουρλώνοντας μανιωδώς τα μάτια τους. Ένας Ινδός έχει καστανά μάτια και ένας Ρώσος έχει μπλε μάτια. Είναι αστείο... Καλό είναι επίσης να βάζεις κομμάτια εφημερίδας ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών σου και να τα βάζεις φωτιά. Και είναι αρκετά οδυνηρό. Ή μαστίγιο τους νέους σκλάβους, εξαντλημένους από τη σκληρή δουλειά, με ένα μαστίγιο τη νύχτα.
  Ο Πέτρος απορρόφησε τα ζωώδη ένστικτα ενός αληθινού φασίστα. Και ο ίδιος έγινε θηρίο.
  Ο Χίτλερ είπε: Η Γη κινδύνευε να επανεγκατασταθεί. Χρειαζόμαστε όσους ανθρώπους είναι απαραίτητοι για να υπηρετήσουμε τους Γερμανούς αφέντες. Αυτό διαμόρφωσε μια ανελέητη ηθική. Και η στάση απέναντι στους άλλους λαούς είναι σαν να είναι υπάνθρωποι.
  Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, το ολοκληρωτικό καθεστώς και η περίφημη γερμανική τάξη είχαν αποτέλεσμα. Η παραγωγή αυξήθηκε, και όχι μόνο η στρατιωτική παραγωγή. Όχι μόνο αυξήθηκε η παραγωγή όπλων, αλλά κατασκευάστηκαν και δρόμοι, γέφυρες, απότομα αεροδρόμια και πόλεις. Επομένως, δεν είναι ακόμη δυνατό να κρίνουμε αυτό το καθεστώς μονοσήμαντα. Ένα ορισμένο αποτέλεσμα επιτεύχθηκε μέσω της δουλείας των σκλάβων και ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος.
  Ο πόλεμος συνεχίστηκε και η αυτοκρατορία αναπτύχθηκε και μεγάλωσε. Και ισχύς και οικονομία.
  Ο Πέτρος έτρεξε για αρκετή ώρα... Μέχρι που ένιωσε κουρασμένος... Μετά πήρε τον δεύτερο αέρα του.
  Η ώρα πέρασε και ο ήλιος άρχισε να δύει. Ο Πέτρος είναι ήδη πολύ κουρασμένος. Κοίταξε τον κόκκινο ήλιο και σκέφτηκε πότε θα τελείωνε επιτέλους αυτή η μέρα και θα μπορούσε να πάει στην αγκαλιά μιας γυναίκας. Και ούτω καθεξής φτερουγίζω...
  Για να αποσπάσει λίγο την προσοχή του, ο Πίτερ προσπάθησε να θυμηθεί τις ιστορίες του πατέρα του από το Ανατολικό Μέτωπο. Και από τη Δύση επίσης. Ο πατέρας μου κατάφερε να πολεμήσει στην Πολωνία, στο Βέλγιο, στη Γαλλία και στη Ρωσία... Και ο πόλεμος ξεκίνησε με αρκετά επιτυχία. Πολλοί Γερμανοί φοβήθηκαν ότι θα ήταν όπως στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αλλά ο Χίτλερ αποδείχθηκε σοφότερος και πιο τυχερός από τον Βίλχελμ. Έσπασε τους εχθρούς κομμάτι κομμάτι. Οι Γερμανοί, χάνοντας λίγους στρατιώτες, κατέλαβαν την Πολωνία και στη συνέχεια κέρδισαν και κατέστρεψαν στη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία.
  Ο πόλεμος στα ανατολικά δεν προκάλεσε ιδιαίτερο φόβο σε κανέναν. Η νίκη ακολούθησε τη νίκη. Αλλά οι Γερμανοί εξακολουθούσαν να προχωρούν όσο γρήγορα είχε προγραμματιστεί. Όλες οι προθεσμίες έχουν ήδη παρέλθει και η Ρωσία μάχεται. Και μετά η καταστροφή του χειμώνα. Ο πατέρας του Πέτρου πέθανε στις σοβιετικές χιονοστιβάδες. Δεν βρήκαν καν το πτώμα. Ο Πέτρος ήλπιζε αόριστα ότι ο πατέρας του μπορεί να ήταν αιχμάλωτος και παρέμεινε ζωντανός. Όμως οι κρατούμενοι ανταλλάχθηκαν δύο φορές. Επιστρέφαμε από τη Ρωσία. Πολλοί έγιναν ανάπηροι. Είναι αλήθεια ότι υπήρχαν σχετικά λίγοι κρατούμενοι. Ο πατέρας δεν ήταν ανάμεσά τους.
  Ο Πέτρος ήταν τότε ακόμα πολύ νέος για να φτάσει στο ανατολικό μέτωπο. Ήθελε όμως να εκδικηθεί τους Ρώσους. Αλλά μέχρι το τέλος της ανατολικής παρέας το αγόρι δεν είχε χρόνο. Οι Γερμανοί δεν θεώρησαν τα αποτελέσματά της νικηφόρα, αν και τα κέρδη αποδείχθηκαν σημαντικά.
  Σκοτείνιασε τελείως... Το σούπερ τανκ σταμάτησε. Τα κορίτσια έπρεπε να έχουν ένα σνακ και να πάνε για ύπνο. Το δείπνο ήταν γρήγορο, τυπικές μερίδες, σοκολάτα, αποξηραμένες μπανάνες, αποξηραμένο κρέας.
  Ο Πέτρος κάθισε δίπλα στον φίλο του. Έκλεισε το μάτι στο αγόρι. Γιατί να μην διασκεδάσετε με έναν νεαρό χωρίς γένια; Ο Πέτρος κάθισε μόνο με το σορτσάκι του. Σμιλεμένο, αδύνατο, με καθαρό και μαυρισμένο δέρμα. Είναι ωραίο να νιώθεις κάτι τέτοιο . Το κορίτσι χάιδεψε το μυώδες στήθος του Πίτερ. Το αγόρι άρχισε να τη χαϊδεύει ως απάντηση.
  Μπλέχτηκαν σε αγκαλιές και πλημμύρισαν ο ένας τον άλλον με φιλιά. Ο Πέτρος δεν ήταν παρθένος. Ενώ είναι ακόμα στο σχολείο, θα λάβει ένα μάθημα αγάπης από μια επαγγελματία ιερόδουλη. Συνήθως, οι έφηβοι μεγάλωσαν ετεροφυλόφιλα. Δεδομένης της υπερσεξουαλικότητας τους, οι γυναίκες έλαβαν οδηγίες να διδάσκουν αγάπη όταν εμφανιζόταν η επιθυμία. Ο Πέτρος ήξερε ήδη πώς να δίνει ευχαρίστηση και η κοπέλα άρχισε σύντομα να γκρινιάζει ασεβώς.
  Αλλά δεν απόλαυσαν την αγάπη για πολύ. Ένα σήμα ακούστηκε. Το όπλο πρέπει επιτέλους να πυροβολήσει. Και τότε το ισχυρό κανόνι άρχισε να κινείται. Τα κορίτσια όρμησαν τριγύρω, σέρνοντας το βλήμα με ένα βαρούλκο.
  Το υπερτανκ Monster ήταν φορτωμένο με μια βόμβα βάρους είκοσι τόνων. Και ετοιμάστηκε να το φτύσει στον στόχο. Το όπλο στόχευσε χρησιμοποιώντας το ραδιόφωνο και από πάνω το "Rama"-5 πραγματοποίησε διόρθωση πυρκαγιάς.
  Το κορίτσι του πυροβολητή άλλαξε δεδομένα στην οθόνη. Το όπλο πάγωσε... Το όπλο θύμιζε ανάχωμα με φαρδύ ρύγχος. Και κάπως έτσι χτυπάει το κροτάλισμα. Τινάχτηκε από την ανάκρουση και μια πύρινη στήλη όρμησε στον ουρανό. Τα κορίτσια μάλιστα έπεσαν κάτω από την ανάκρουση, αλλά αμέσως πήδηξαν επάνω.
  Το εντυπωσιακό παρόν πέταξε σε ένα ψηλό τόξο πέρα από τον ορίζοντα. Έτσι το πυροβόλο του υπερτανκ έριξε την πρώτη του βολή.
  Ο κύριος πυροβολητής είπε:
  - Σε αυτή την περίπτωση, δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς πόλεμο και σύννεφο χωρίς καλό! Πήραμε την ευκαιρία μας.
  Το βλήμα πέταξε περίπου εκατό χιλιόμετρα σε ευθεία γραμμή και περισσότερα από διακόσια πενήντα σε υψηλό τόξο. Η παραβολή του έσπασε στη στρατόσφαιρα. Και κατέβηκε σε ακραία γωνία. Η πτήση κράτησε αρκετά λεπτά και ένας πραγματικός ανεμοστρόβιλος έπεσε στις οχυρωμένες θέσεις των Αμερικανών. Για εκατοντάδες μέτρα τα πάντα συμπιέστηκαν και καταστράφηκαν. Ήταν σαν να έγινε ένα πύρινο τσουνάμι. Και για μερικά τάγματα αμερικανικού πεζικού, ήρθε πραγματικά η τελευταία μέρα.
  Το κορίτσι έπινε άλλον έναν πύραυλο από τον πιο ισχυρό εκτοξευτή βομβών στον πλανήτη Γη. Και ετοιμάζονταν να ρίξουν αυτή τη γροθιά πολλών τόνων στον εχθρό.
  Η αρχιοπλιτέρα έτριψε τα γυμνά της δάχτυλα στο μεταλλικό τσέρκι και κελαηδούσε:
  - Αλλά μην υποχωρήσετε σε αυτόν, και θα επιστρέψετε το τέρας στο σκοτάδι!
  Χρειάστηκαν τρία λεπτά για να φορτιστεί. Αρκετά, αλλά η βολή είναι πολλές φορές πιο δυνατή από οποιοδήποτε όπλο στον κόσμο. Και αν χτυπήσει, δεν θα φαίνεται ότι δεν είναι αρκετό, δεν θα φαίνεται καν μέτριο.
  Τα κορίτσια είναι πολύ δραστήρια. Ο στόχος ακολουθεί και το βαρέλι γυρίζει. Ο Πήτερ φαντάζεται για μια στιγμή τι θα μπορούσε πραγματικά να συμβεί σε όσους πέφτουν κάτω από ένα τέτοιο κλαμπ του Θορ. Και φοβάται. Αυτό είναι το επερχόμενο χτύπημα. Ότι κυριολεκτικά ο πλανήτης θα ταρακουνήσει.
  Και ακόμη και όταν πετάει ένας πύραυλος, είναι τρομακτικό! Και φαίνεται σαν προάγγελος θανάτου.
  Ο Πέτρος, ακόμη και εμπνευσμένος, τραγούδησε:
  - Η μηχανή του θανάτου τρελάθηκε! Πετάει χωρίς να ξέρει τον στόχο!
  Το κορίτσι που μόλις είχε κοιμηθεί με το αγόρι συνέχισε:
  - Χαμογελαστήκαμε, αυτή τη φορά! Περπατήσαμε κατά μήκος της λευκής λωρίδας!
  Και το δεύτερο δώρο έφτασε στο στόχο του. Χτύπησε τους αντιπάλους του με τέτοια εκρηκτική δύναμη που μέλη και θραύσματα πέταξαν μακριά προς όλες τις κατευθύνσεις. Καταστροφικά στοιχεία διασκορπίστηκαν σε θέσεις των ΗΠΑ σε πολλές εκατοντάδες χιλιόμετρα.
  Η αμυντική γραμμή βομβαρδιζόταν. Οι Αμερικάνοι το είχαν σαν αμαρτωλοί στην κόλαση, αν όχι χειρότερα.
  Ο ουρανός και η γη ανακατεύονταν, τα πάντα έκαιγαν και ράγιζαν. Ο ουρανός σχιζόταν από εκρήξεις. Αστραπές έλαμψαν στον ουρανό.
  Και τα κορίτσια τράβηξαν τον τρίτο πύραυλο. Όπως, θα υπάρχει ένα επιπλέον πιάτο για εσάς. Ο Πέτρος θυμήθηκε τον Φρειδερίκο τον Μέγα. Η υπογραφή του επιτίθεται σε κάθετο. Ο βασιλιάς ήταν σκληρός και με τους Ρώσους και τους Αυστριακούς. Φυσικά διδάχτηκαν σε περιορισμένο βαθμό, αλλά δεν κρυβόταν ότι οι Ρώσοι νίκησαν τους Πρώσους. Αντίθετα, τονίστηκε: αφού ο ίδιος ο Μέγας Φρειδερίκος έχασε από τους Ρώσους, τότε πόσο ψύχραιμος ήταν ο Χίτλερ που έφτασε και πήρε το Όρενμπουργκ. Η αλήθεια είναι ότι η Μόσχα δεν έχει ακόμη υποκύψει.
  Το αγόρι τράβηξε το βαρούλκο, πάτησε το μπουλόνι με τη γυμνή φτέρνα του και ένιωσε πόνο. Θα ήταν ωραίο να φοράς αθλητικά παπούτσια, σκέφτηκε ο Πίτερ. Εκείνο το βράδυ στα τέλη Μαΐου και έχει ήδη αρκετά κρύο στον Καναδά. Έχει ήδη ζέστη στο Μεξικό. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία εκεί ακόμη και το χειμώνα. Και έτσι ο ξυπόλητος έφηβος γκρέμισε τα πόδια του.
  Ο Πέτρος, άδραξε τη στιγμή, έβαλε τα χέρια του στους γοφούς του κοριτσιού. Εκείνη γουργούρισε δυνατά και είπε:
  - Όχι τώρα, όμορφε!
  Το άλλο κορίτσι τύλιξε τα χέρια της γύρω από τον κορμό του Πίτερ. Του χάιδεψα τους μυς. Ένιωσα το άτριχο, μυώδες σώμα. Και φίλησε την κοφτερή ωμοπλάτη, νιώθοντας το δέρμα με τα χείλη της. Το δοκίμασα στη γεύση. Το αγόρι μύριζε νιάτα.
  Στο Τρίτο Ράιχ δεν συνηθίζεται να κρύβονται ένστικτα. Κάπως, αντίθετα, οι σεμνές γυναίκες προκαλούν περιφρόνηση. Αυτό που υποτίθεται ότι διδάσκει ο ναζισμός είναι ότι πρέπει να είσαι πιο φυσικός, πιο κοντά στη φύση. Αυτό σημαίνει ότι μια γυναίκα πρέπει να αγαπά τους άντρες, και κυρίως διαφορετικούς. Αναζητήστε κάποιον άξιο, δυνατό, έξυπνο, όμορφο. Και ο Πέτρος είναι πραγματικά όμορφος και έχει σχισμένους μύες. Θέλετε να τον αγκαλιάσετε και να τον κρατήσετε κοντά, να τον χαϊδέψετε και να τον φιλήσετε ή ίσως να κάνετε κάτι πιο σοβαρό.
  Ένα άλλο βλήμα ρουκετών έσπευσε προς τις θέσεις του Αμερικανικού Στρατού. Πέταξε σε ψηλό τόξο, σαν να καμάρωνε ένας πάνθηρας από φλόγα. Και κουβαλούσε μαζί της πολλές ταφόπλακες στην έκδοση φωτιά.
  Ο Πέτρος γάβγισε:
  - Αυτό είναι πραγματικά ένα παιχνίδι φέρετρο!
  Και το αγόρι γέλασε εκκωφαντικά δυνατά. Τα κορίτσια γύρισαν προς το αγόρι και άρχισαν να του γαργαλάνε τις φτέρνες. Όλα έμοιαζαν σαν πέντε ή έξι κορίτσια να κοροϊδεύουν έναν νεαρό άνδρα. Και ο Πέτρος συνέχισε να γελάει και να χαμογελάει με τον εαυτό του. Μια από τις καλλονές έβαλε την κατακόκκινη θηλή της στο στόμα του. Ο νεαρός άρχισε να τον φιλάει και να τον ρουφάει.
  Ο Πέτρος ήξερε τι γεύση ήταν. Σαν παγωτό. Σαν φράουλες καλυμμένες με σοκολάτα. Πόσο ευχάριστη γεύση έχει το γυναικείο δέρμα, σαν κουλούρι με μέλι. Και την γλείφεις τόσο λαίμαργα...
  Αλλά και τα κορίτσια γαργαλάνε και τσιμπάνε. Που δεν είναι και τόσο ωραίο πια. Ακολουθεί όμως μια απειλητική κραυγή του διοικητή και οι καλλονές τρέχουν σε φυγή. Οι ροζ σόλες τους αναβοσβήνουν. Και τα γυμνά πόδια πηδάνε.
  Και αυτό που συμβαίνει στην αμερικανική πλευρά είναι ένας τυπικός εφιάλτης στο Street of Burning Elms.
  Ο τέταρτος πύραυλος είναι επίσης φορτωμένος στον εκτοξευτή βομβών. Αυτό είναι το παιχνίδι με τα ντόμινο του θανάτου. Οι πολεμιστές είναι αποφασισμένοι να νικήσουν μέχρι το μεγάλο τέλος. Και η επιθυμία για επιτυχία βρίσκεται στην καρδιά κάθε αληθινής Άριας γυναίκας.
  Η μουσική του Βάγκνερ άρχισε να παίζει για να είναι πιο διασκεδαστική η κίνηση των κοριτσιών. Αυτό είναι τόσο διασκεδαστικό να κάνεις με μια συμφωνία. Και ο τέταρτος πύραυλος έχει εγκατασταθεί. Έτοιμος να πετάξει σε μεγάλα ύψη.
  Και από ψηλά ουρλιάζει το TA-500 - ένα βομβαρδιστικό με οκτώ κινητήρες. Κάτι που μοιάζει τόσο τρομακτικό και αξεπέραστο. Ίσως μόνο ο δίσκος κάνει μια πιο απόκοσμη εντύπωση.
  Και ακαταμάχητο...
  Και τότε ακριβώς εμφανίστηκε ένας ιπτάμενος δίσκος. Γλίστρησε στον ουρανό σαν ηλιαχτίδα. Αυτή είναι η ταχύτητα. Και ορμάει σαν να είναι κάτι τρομερά δροσερό και κοσμικό.
  Ο Πέτρος μάλιστα τραγούδησε, συνθέτοντας καθώς πήγαινε:
  Με πρόσχημα τους στόχους, τον ανθρωπισμό,
  Για να χτίσουμε τον παράδεισο στη Γη...
  Ο Φύρερ πέρασε στον δρόμο του φασισμού,
  Ανεγέρθηκε ένας φοβερός ναός στον Σατανά!
  Και αφού φώναξε, το αγόρι έβγαλε το σύρμα. Ο τέταρτος πύραυλος πέταξε στον αέρα. Διέκοψε την ατμόσφαιρα και υπήρχε μια ευδιάκριτη μυρωδιά όζοντος στον αέρα.
  Και κάπου στον ουρανό ένας δίσκος εμβολούσε ένα αμερικανικό B-29. Ένα μεγάλο μηχάνημα με φτερά αποτεφρώθηκε από έναν εφιάλτη που πετούσε μαστόδοντα.
  Ο Πέτρος τραγούδησε:
  - Ένα περίεργο συναίσθημα γαλήνης - δεν είσαι πια στο παρελθόν... Στο μέλλον, μεταμορφώνεσαι σε απέραντο φως!
  Και πραγματικά υπάρχει πολύ φως... Και όλα καίγονται με μια τέτοια γαλάζια φλόγα. Το δισκοπλάνο χτύπησε δώδεκα αεροσκάφη και εξαφανίστηκε πέρα από τον ορίζοντα.
  Ο Πίτερ έτρεξε να ξετυλίξει άλλο ένα σύρμα. Όχι, ο πόλεμος είναι πολύ ωραίος. Αν και το αγόρι τη φανταζόταν κάπως διαφορετικά.
  Και μετά μετά τη νίκη θα τους δοθεί γη και σκλάβοι. Ανάλογα με τη στρατιωτική συνεισφορά. Ο Πέτρος έγλειψε τα χείλη του. Μακάρι να μπορούσα να πάρω ένα ολόκληρο χαρέμι. Θα διασκέδαζε μαζί τους. Αν και υπάρχουν τόσα πολλά κορίτσια εδώ. Μόνο ένα ολόκληρο σεράλι.
  Αυτός και η μητέρα του έχουν επίσης μια αδερφή. Προτρέπει τους σκλάβους να συνεχίσουν με ένα μαστίγιο.
  Οι Γερμανοί διδάσκονται ότι είναι το υψηλότερο έθνος. Αλλά στην πραγματικότητα, φυσικά, δεν είναι όλα τόσο απλά. Τα Ρωσικά αγόρια μοιάζουν πολύ με τους Γερμανούς και δεν είναι καθόλου ανόητα.
  Σκέφτεσαι τι ρόλο να τους δώσεις; Δεν θέλουν να είναι κατοικίδιο. Αλλά δεν πρέπει να θεωρούμε τους εαυτούς μας ίσους. Ο Πέτρος σκέφτηκε ότι οι Ρώσοι θα μπορούσαν να αντιμετωπίζονται σαν μικρότερα αδέρφια. Πολέμησαν καλά τον στρατό του Χίτλερ και έδειξαν θάρρος.
  Αλλά οι Αμερικανοί είναι επίμονοι. Τώρα το πέμπτο κέλυφος εκτοξεύεται στους Yankees. Αυτό σημαίνει ότι έχουν μια αρκετά δυνατή άμυνα που πρέπει να σπάσει.
  Ο Πίτερ κούνησε τη γροθιά του στον αέρα απογοητευμένος. Ο ίδιος προσωπικά θα ήθελε να πάρει ένα πολυβόλο και να πυροβολήσει. Ή ίσως ακόμα καλύτερα, σαν να κόβουμε την αρχαιότητα με το σπαθί. Είναι αρκετά ρομαντικό να παλεύεις με ψυχρό ατσάλι.
  Το αγόρι το πήρε και τραγούδησε:
  Θυμήθηκα τους αρχαίους χρόνους - αμέσως έφιππος,
  Το ανυπόμονο θηρίο ορμάει...
  Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς την Πατρίδα μου ούτε μια μέρα,
  Η πατρίδα μου να είναι πιο ευτυχισμένη από όλες τις χώρες!
  
  Και στο μέλλον, μας περιμένουν γαλαξίες,
  Οι ατελείωτες εκτάσεις του σύμπαντος...
  Ο μαχητής των Ναζί είναι πολύ κουλ,
  Και όλα τα πλάσματα θα υποταχθούν στο Ράιχ!
  Τα κορίτσια άκουσαν το τραγούδι και φώναξαν με μια φωνή:
  - Τι πολεμιστής! Ένας πραγματικός macho!
  Το πλήρωμα δεξαμενής του Γκέρντα εισήλθε στο έδαφος των ΗΠΑ. Στη διάσημη πολιτεία του Τέξας. Το μέρος φημίζεται για τους σκληρούς καουμπόηδες και γκάνγκστερ. Εδώ η αμερικανική αντίσταση αυξήθηκε κατακόρυφα και ξέσπασαν σκληρές μάχες. Οι Yankees, κάποτε στην επικράτειά τους, πολέμησαν απελπισμένα. Η κατάσταση της Αμερικής είναι πολύ τραγική. Τα γερμανικά τανκς και αεροσκάφη είναι ανώτερα σε ποιότητα, και παράγονται σε τεράστιες ποσότητες. Και ο ετερόκλητος στρατός πολεμά πολύ καλά.
  Τα κορίτσια πυροβόλησαν στην μπαταρία. Το κύριο αμερικανικό πυροβόλο διαμετρήματος 76 χλστ. δεν είναι καθόλου επικίνδυνο για το Ε-50. Το διαμέτρημα είναι 90 mm και για κεκλιμένο μέτωπο. Μόνο οι κάμπιες θα μπορούσαν να καταστραφούν. Οι πολεμιστές πυροβόλησαν, ως συνήθως, χωρίς να λείψουν. Και η μπαταρία έσβησε.
  Η Γκέρντα σκούπισε το τζάμι του αποστασιόμετρου και είπε:
  - Κάναμε πολύ καλή δουλειά. Τώρα κατευθυνθείτε βόρεια!
  Η Μάγδα παρατήρησε με θλίψη στη φωνή της:
  - Έτσι κάνουμε το ένα λάθος μετά το άλλο. Και αυτό έγινε το είδος μας κατάρα.
  Η Γκέρντα γύρισε τα μάτια της με ένα τρίγωνο και ρώτησε έκπληκτη:
  - Πού κάνουμε λάθος... Όλα πάνε σχεδόν σύμφωνα με το σχέδιο. Το Μεξικό είναι πίσω μας και τώρα βρισκόμαστε στις ΗΠΑ. Και για εκείνο το θέμα, ένας τέτοιος εχθρός όπως η Αμερική δεν μπορεί να μείνει στα μετόπισθεν!
  Η Μάγδα έσπευσε να ξεκαθαρίσει:
  - Εννοώ λάθη με την πνευματική έννοια του όρου. Είμαστε τυφλοί και φτωχοί στο πνεύμα!
  Η Σάρλοτ γρύλισε θυμωμένη:
  - Φαίνεται ότι έχουμε ήδη συμφωνήσει ότι θα ακολουθήσουμε τον Άριο μονοθεϊσμό. Και πάλι ενημερώνετε μια συζήτηση που δεν χρειάζεται κανείς.
  Η Χριστίνα πρότεινε:
  - Ας συζητήσουμε καλύτερα το έργο του Δουμά. Για παράδειγμα, ο Κόμης Μοντεκρίστο είναι θετική ή αρνητική προσωπικότητα;
  Η Μάγδα απάντησε με σταθερή φωνή:
  - Σίγουρα αρνητικό!
  Η Χριστίνα κοκκίνισε και αντιτάχθηκε:
  - Γιατί συμβαίνει ακόμα αυτό;
  Η Μάγδα λογικά σημείωσε:
  - Δεν ξέρει να συγχωρεί!
  Η Σάρλοτ γρύλισε:
  - Τι να συγχωρήσουμε στους εχθρούς μας;
  Η Μάγδα κούνησε τα χρυσαφένια μαλλιά της και παρατήρησε:
  - Αν δεν ξέρεις να συγχωρείς, τότε η βία δεν μπορεί να σταματήσει!
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά:
  - Υπάρχει κάτι σε αυτό... Είναι όμως απαραίτητο να σταματήσει η βία;
  Η Σάρλοτ είπε με σιγουριά:
  - Ο κόσμος στηρίζεται στη βία... Το ηφαίστειο της οργής εκτινάσσεται στα ύψη...
  Η Χριστίνα αντήχησε με ενθουσιασμό:
  - Ένταση ύψιστης δύναμης... Βιώνεται και με πόνο και με φόβο!
  Η Gerda τελείωσε το τραγούδι με χαρά:
  -Μόνο ο φόβος μας δίνει φίλους,
  Μόνο ο πόνος σε παρακινεί να δουλέψεις!
  Γι' αυτό το θέλω όλο και περισσότερο
  Ο όλμος θα σκάσει στην ορδή!
  Τα κορίτσια σώπασαν. Η κίνηση του Σέρμαν τους αποσπά την προσοχή. Ένας πυροβολισμός και το τανκ των ΗΠΑ έσπασε. Γενικά, αυτό το αυτοκίνητο δεν είναι καθόλου επικίνδυνο για τους Γερμανούς.
  Και εδώ έρχεται η "Μάγισσα", προσπάθησε να πλησιάσει, και επίσης καταστράφηκε. Η Γκέρντα πυροβόλησε πατώντας το joystick με τα γυμνά δάχτυλά της.
  Έγινε ένα τόσο κουλ κορίτσι Εξολοθρευτής. Ένα γερμανικό τανκ πέρασε, συνέτριψε αρκετούς μαύρους και απελευθέρωσε ρεύματα αίματος.
  Η Μάγδα παρατήρησε αναστενάζοντας:
  - Πάντα δείχνουμε σκληρότητα... Και πότε θα μπει το έλεος στην καρδιά μας;
  Η Charlotte απάντησε:
  - Και τότε όταν καταλάβουμε όλο τον κόσμο! Αυτός θα είναι ένας αληθινός θρίαμβος!
  Η Χριστίνα τραγούδησε με χαρά:
  - Οφθαλμό αντί οφθαλμού, αίμα αντί αίμα... Ορμούμε σε κύκλο - πάλι σκοτώνουμε!
  Η Γκέρντα έβγαλε τα μεγάλα, λαμπερά της δόντια σαν μαργαριτάρια και σφύριξε:
  - Δεν ξέρουμε οίκτο! Και δεν θέλουμε να ξέρουμε!
  Η Μάγδα ανασήκωσε τους ώμους και παρατήρησε:
  - Δεν μπορείς να με διαφωνήσεις... Αλλά ο Θεός θα σε κρίνει!
  Η Σάρλοτ παρατήρησε ήρεμα:
  - Και στη Βίβλο, οι Εβραίοι, με εντολή του Θεού, σκότωσαν. Δηλαδή, ο Παντοδύναμος δεν ήταν ειρηνιστής. Αλλά ακόμα, πολύ περισσότερο, μου αρέσει η διδασκαλία - οι Γερμανοί είναι ο λαός του Θεού. Αυτή είναι πολύ πιο λογική σωστή διδασκαλία από τη Βίβλο!
  Η Μάγδα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της:
  -Δεν καταλαβαίνεις τίποτα...
  Λογικά η Χριστίνα σημείωσε:
  - Αυτός που είναι δυνατός έχει δίκιο! Μπήκαμε στο Τέξας; Τότε θα είμαστε στη Νέα Υόρκη!
  Η Γκέρντα γέλασε και ούρλιαξε:
  - Η επιτυχία μας συντροφεύει... Όπως λέει και το τραγούδι, με κάθε αποτυχία να ξέρεις να αντεπιτίθεται... Διαφορετικά, δεν θα δεις επιτυχία!
  Τα κορίτσια αποσπάστηκαν. Ένα αμερικανικό αεροσκάφος επίθεσης P-51 προσπάθησε να τους επιτεθεί από τον ουρανό. Αυτό είναι αρκετά επικίνδυνο, αφού αυτός ο γύπας έχει ρουκέτες. Η Μάγδα έκανε ελιγμούς επιδέξια. Τα κορίτσια - το καθένα από αυτά μπορούσε να οδηγήσει ένα τανκ και να πυροβολήσει και να το χτυπήσει με ακρίβεια. Τα βλήματα πέρασαν, αν και επικίνδυνα κοντά στο αυτοκίνητο. Τα επιθετικά αεροσκάφη βούτηξαν, αλλά χτυπήθηκαν από αντιαεροπορικά πολυβόλα. Ο αμερικανικός γύπας δέχτηκε τρύπες και άρχισε να χάνει υψόμετρο.
  Η ουρά άρχισε να καπνίζει, ολόκληρα κομμάτια από μέταλλο, ξύλο και άλλα πράγματα έσπασαν.
  Η Γκέρντα σφύριξε:
  - Σαν αυτό! Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ποιος έχει δίκιο και απλώς αδύναμος!
  Η Μάγδα σημείωσε:
  - Και ακόμα η τύχη μας εξαρτάται από τον Θεό!
  Η Γκέρντα φώναξε:
  - Από τον Άρειο Θεό!
  Η Χριστίνα πρόσθεσε:
  - Και από την επιδεξιότητά μας... Ή αδεξιότητα!
  Η Σάρλοτ σφύριξε:
  - Και επίσης από τη δύναμη της σημαίας, και τους αιχμηρούς κυνόδοντες της κοσμικής δύναμης!
  Το τανκ κινήθηκε ξανά και αναγκάστηκε να πυροβολήσει. Εμφανίστηκε το "Grands"-2. Σε γενικές γραμμές, το τανκ είναι παρόμοιο με το Sherman, αλλά κάπως ελαφρύτερο και ελαφρώς ψηλότερο. Δεν είναι το πιο προηγμένο όπλο, αλλά σχετικά φθηνό. Φυσικά, για τους Γερμανούς είναι ένα αβλαβές αυτοκίνητο.
  Τα κορίτσια πυροβολούσαν εναλλάξ, σπάζοντας τις γάστρες των Grands. Έσπασαν, αλλά οι οβίδες τους γλίστρησαν από την πανοπλία του Γερμανού. Το E-50 απέδωσε σαν ρομπότ, επιδεικνύοντας συντριπτικές ικανότητες μάχης.
  Η Σάρλοτ βρυχήθηκε:
  - Το χτύπημα του ατσαλιού σφυριού, μας ξημέρωσε η αυγή!
  Η Γκέρντα πυροβόλησε αυτόματα. Και την ίδια στιγμή θυμήθηκα τον όμορφο Χανς. Έκαναν έρωτα μαζί του και όλα ήταν υπέροχα! Ο Χανς είναι επίσης έξυπνος τύπος, μπορούσε να πει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Για παράδειγμα, για διάφορες περιπέτειες πειρατών.
  Η Γκέρντα άρεσε η ιστορία της πριγκίπισσας που έγινε καμπανούλα για πειρατές. Και μετά βρήκε θησαυρούς, αλλά δεν τους ξόδεψε για τον εαυτό της, αλλά συγκέντρωσε στρατό και άρχισε να κατακτά τον κόσμο.
  Φυσικά, η εικόνα του πολεμιστή-διοικητή είναι πολύ εντυπωσιακή. Πώς να μην το επαναλάβετε. Και δεν θα αγοράζατε ένα τέτοιο βιβλίο αν τυπωνόταν. Οι διαστημικές μάχες είναι επίσης ενδιαφέρουσες. Εδώ, για παράδειγμα, είναι μια φαντασίωση για την κατάκτηση διαφόρων αστρικών κόσμων. Οι γενναίοι Άριοι πολεμούν κατά των κενταύρων...
  Ενώ η Γκέρντα θυμόταν, οι κένταυροι, δηλαδή οι "Μεγάλοι", καταστράφηκαν. Και το γερμανικό τανκ προχώρησε περισσότερο. Αλλά σιγά σιγά. Η κάμπια συνάντησε μια αρκετά ισχυρή ραδιοελεγχόμενη νάρκη και ο κύλινδρος, ή μάλλον αρκετοί κύλινδροι, εξερράγη. Το μέταλλο έσκασε κυριολεκτικά και ψεκάστηκε ζεστό νερό. Η Γκέρντα ορκίστηκε και κλώτσησε τη Μάγδα:
  - Αυτός είναι ο Θεός σου, τι μας κάνει!
  Ο Goldilocks απάντησε:
  -Μην βλασφημείς...
  Τα κορίτσια δεν είχαν κοιμηθεί σχεδόν για αρκετές μέρες και ενώ άλλαζαν τις πίστες, πήγαν και αποκοιμήθηκαν.
  Τότε η Γκέρντα το ονειρεύτηκε ξανά αυτό...
  Η Γκέρντα εμφανίστηκε ξανά σε όραμα. Το κορίτσι έγινε υπηρέτης ενός ευγενούς πρίγκιπα. Έγινε κουμπάρα και ήταν ντυμένη στα μετάξι και το βελούδο. Η ιστορία επαναλήφθηκε σύμφωνα με τον Άντερσεν, μόνο σε μια ελαφρώς διαφορετική εκδοχή. Την πρώτη κιόλας μέρα, η Γκέρντα έτριψε πολύ τα πόδια της στις νέες της μπότες και συνειδητοποίησε ότι ο πλούτος δεν είναι μόνο γλύκα. Και τα μετάξια είναι κάπως καυτά το ιταλικό καλοκαίρι. Και τα πιο νόστιμα πιάτα δεν είναι τόσο καλά όταν έχεις γεμάτο στομάχι.
  Δεν μπορείτε να συγκρίνετε τη γλύκα του μπαγιάτικου ψωμιού με το νερό της πηγής αν το φάτε πεινασμένοι.
  Επιπλέον, η Γκέρντα έπρεπε να μάθει ξένες γλώσσες, καλούς τρόπους, διάφορα είδη εθιμοτυπίας και επιστήμης. Και αυτό δεν είναι καθόλου τόσο ενδιαφέρον όσο η ζωή ενός αλήτη.
  Μπορείτε να θυμηθείτε πώς ο πρίγκιπας ονειρευόταν τον ρόλο ενός ζητιάνου.
  Η Γκέρντα προσπάθησε να το συνηθίσει και υπέφερε για πολύ καιρό. Πέρασε ένας χρόνος. Και φαινόταν ήδη ότι είχε παρασυρθεί σε αυτόν τον εξαντλητικό ρυθμό ζωής ως κουμπάρα.
  Με τούρτες κάθε μέρα και ακριβά ρούχα.
  Όμως στον καθρέφτη μπροστά στον οποίο έκανε την τελετή, εμφανίστηκε ξαφνικά ο ορκισμένος αδερφός της Κάι. Το αγόρι δεν είχε μεγαλώσει καθόλου και δεν είχε αλλάξει με τα πολλά χρόνια του χωρισμού, μόνο που είχε γίνει πολύ χλωμό με ένα ανθυγιεινό μπλε χρώμα. Στο κάστρο της Βασίλισσας του Χιονιού, φαινόταν να είναι παγωμένος και ακόμα προσπαθούσε να σχηματίσει τη λέξη "Αιωνιότητα" από τους πάγους.
  Κάτι που θα μπορούσε να του δώσει ελευθερία.
  Φαίνεται όμως ότι δεν τα κατάφερε. Πώς είναι να κάθεσαι σε ένα κάστρο πάγου για πολλά χρόνια, ακόμα κι αν δεν νιώθεις το κρύο;
  Και γύρω σας υπάρχουν πολικές αρκούδες και αγάλματα πάγου;
  Η Γκέρντα ένιωθε ότι ο ονομαζόμενος αδερφός της ήταν βαθιά δυστυχισμένος. Υπάρχει μόνο πάγος και πολικές αρκούδες τριγύρω, ταξινομείτε τα κομμάτια του πάγου που αστράφτουν σαν διαμάντια. Ακόμη και αν λάβουμε υπόψη ότι η καρδιά του εν λόγω αδελφού έχει παγώσει, είναι ακόμα σαφές ότι είναι βαθιά δυστυχισμένος.
  Ίσως ακόμη και αυτή η ατυχία να είναι χίλιες φορές χειρότερη όταν έχεις παγωμένο νερό στο στήθος σου;
  Η Γκέρντα ούρλιαξε και αποφάσισε να τρέξει. Πήγε στο δωμάτιό της. Ειλικρινά, άφησα πίσω μου τις μπότες, ένα ακριβό φόρεμα και λεπτά εσώρουχα. Φόρεσε το παλιό της φόρεμα, που είχε γίνει κουρέλια, αλλά το φύλαγαν προσεκτικά. Έγινε σφιχτό και αποκάλυψε τα πόδια πάνω από τα γόνατα. Το κορίτσι μεγάλωσε και φαίνεται περίπου δεκατριών ετών, αλλά στην πραγματικότητα είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερη. Πόσο καιρό έχει περάσει από τότε που πήγε να αναζητήσει τον υιοθετημένο αδερφό της; Δεκατρία χρόνια τώρα, αν όχι περισσότερα.
  Η Γκέρντα δίστασε λίγο. Ίσως πάρεις τουλάχιστον μερικά παπούτσια... Ή φύγε ντυμένος. Αλλά δεν είναι δίκαιο! Και για έναν αλήτη, τα κουρέλια είναι σωστά.
  Η κοπέλα φίλησε τον σταυρό και έτσι, ξυπόλητη, πήγε να αναζητήσει τον υιοθετημένο αδερφό της. Τουλάχιστον τώρα ήξερε ότι ήταν πολύ βόρεια. Στο δρόμο την συνάντησαν φρουροί. Βλέποντας την Γκέρντα ξυπόλητη και με κουρέλια, ξαφνιάστηκαν:
  -Είσαι η κουμπάρα; Τι είδους εμφάνιση έχετε;
  Η Γκέρντα είπε ψέματα:
  "Θύμωσα τον πρίγκιπά μου και με διέταξε να πάω και στις τέσσερις κατευθύνσεις, με τα ίδια κουρέλια που πήγα να υπηρετήσω".
  Ο φύλακας παρατήρησε με θλίψη:
  "Θα σπάσεις όλα σου τα πόδια, θα σου δώσω τουλάχιστον ένα ζευγάρι παπούτσια". Η κόρη μου μεγάλωσε από αυτά, και θα είναι ακριβώς η κατάλληλη στιγμή για εσάς!
  Τα πόδια του κοριτσιού είναι πραγματικά τόσο λαξευμένα, όμορφα και ανυπεράσπιστα που όταν τα φαντάζεσαι πάνω σε κοφτερές πέτρες νιώθεις άθελά σου ένα αίσθημα οίκτου.
  Η Γκέρντα απάντησε σεμνά:
  - Δεν μου άξιζε αυτό... Κράτα το για σένα ή πούλησέ το!
  Ο γενειοφόρος άνδρας κούνησε το κεφάλι του:
  - Λοιπον δεν! Οι δρόμοι της Ιταλίας είναι πολύ σκληροί και βραχώδεις για τα γυμνά πόδια του κοριτσιού. Επιπλέον, δεν είστε ήδη συνηθισμένοι στη σκληρή επιφάνεια. Είναι ακόμα Μάιος, και δεν θα κρυώσει σύντομα, αλλά το βράδυ θα σου δώσω ένα χνουδωτό φουλάρι για να καλυφθείς... Μέχρι να βρεις νέους καλούς ιδιοκτήτες!
  Δεν είναι βολικό για το κορίτσι να αρνηθεί.
  - Ευχαριστώ! - απάντησε η Γκέρντα.
  Πήρε μαζί της δερμάτινα παπούτσια που ήταν σχεδόν αφόρητα - προφανώς η κόρη της τα φορούσε μόνο στις γιορτές, και ένα χνουδωτό φουλάρι, επίσης σχεδόν καινούργιο. Ευχαρίστησε τον ευγενικό φρουρό. Τα παπούτσια ήταν όντως άνετα, λίγο υπερμεγέθη, αλλά κανονικά. Ήταν άνετο να περπατάς μέσα τους.
  Ο φρουρός του έδωσε άλλη μια κρούστα ψωμί για το δρόμο, χαμογέλασε και είπε:
  - Φροντίστε τα παπούτσια σας και προσπαθήστε να βρείτε ένα αξιοπρεπές σπίτι.
  Μόλις όμως έστριψε στη γωνία, η κοπέλα έβγαλε τα παπούτσια της και τα κρέμασε στον ώμο της. Ήθελε πολύ να περπατήσει ξυπόλητη, να κάνει ένα διάλειμμα από τα παπούτσια του παλατιού. Στην αρχή ήταν ευχάριστο το περπάτημα, η σκόνη του δρόμου γαργαλούσε τις γυμνές μου φτέρνες. Στη συνέχεια, όμως, η μακρά απουσία συνήθειας άρχισε να επιβαρύνει. Τα πέλματα του κοριτσιού έγιναν όλο και πιο μαλακά και σύντομα ένιωσε το τσίμπημα των βότσαλων και το κάψιμο.
  Σύντομα, κάθε βήμα έμοιαζε σαν να χτυπάς γυμνά τακούνια με ραβδιά.
  Αλλά η Γκέρντα, που είχε καταφέρει να κρεμαστεί σε ένα ράφι στην όχι και τόσο σύντομη ζωή της, δεν ντρεπόταν με αυτό. Εξάλλου, το να περπατάς ξυπόλητος σε έναν βραχώδη δρόμο είναι λιγότερο επώδυνο από το να σου ψήσουν τα τακούνια από ένα μαγκάλι. Έστω κι αν μέσα σε ένα χρόνο αυτή, η κουμπάρα, έχει χαϊδευτεί. Δεν θα το αντέξει.
  Η Γκέρντα έσφιξε πιο σφιχτά τα δόντια της και πρόσθεσε ένα βήμα.
  Μέχρι το τέλος της ημέρας, τα γυμνά πόδια του κοριτσιού αιμορραγούσαν, αλλά δεν το έβαλε κάτω και αποκοιμήθηκε σε μια θημωνιά. Και την επόμενη μέρα ξεκίνησα πάλι κατά μήκος του βραχώδους δρόμου.
  Και τα σκισμένα πέλματα έσκαψαν σε αιχμηρές πέτρες, προκαλώντας ταλαιπωρία στην κοπέλα. Από καιρό σε καιρό η κοπέλα βύθιζε τα σπασμένα της πόδια στο νερό και δρόσιζε τα κομμένα της πόδια.
  Η Γκέρντα δεν πήρε μαζί της φαγητό και έπρεπε να φάει ελεημοσύνη. Το σέρβιραν με λαχτάρα σε ένα όμορφο κορίτσι με κουρέλια.
  Στην αρχή η Γκέρντα ήθελε να πουλήσει τα δερμάτινα παπούτσια της ή να τα ανταλλάξει με φαγητό και να φορέσει η ίδια παπούτσια, κάτι που ήταν πιο εύκολο, αλλά μετά άλλαξε γνώμη. Τα πόδια της έγιναν πολύ γρήγορα τραχιά, τα πέλματα ήταν κατάφυτα από κάλους και δεν χρειαζόταν παπούτσια, ειδικά τη ζεστή εποχή. Συνάντησε όμως δύο αγοράκια που κυριολεκτικά πέθαιναν από την πείνα.
  Αγόρια πολύ αδύνατα, δέρμα και κόκκαλα, σώματα μόλις καλυμμένα με κουρέλια, γυμνά πόδια γκρεμισμένα.
  Η κοπέλα τους τάιζε ό,τι είχε μαζέψει σε μια τσάντα και μετά τα πούλησε σε ένα κατάστημα εμπόρων, φυσικά με μεγάλη έκπτωση, σχεδόν καινούργια παπούτσια. Αγοράσαμε λίγο φαγητό και το αφήσαμε για τα αγόρια, μαζί με ένα πουπουλένιο μαντίλι.
  Έφαγαν για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια.
  Φυσικά, η Γκέρντα συμπεριφέρθηκε με χριστιανικό γενναιόδωρο τρόπο. Επιπλέον, ήταν καλοκαίρι και το βράδυ δεν χρειαζόταν να καλύπτεται με κασκόλ. Όταν όμως τελείωσαν τα γενναιόδωρα χωράφια της Ιταλίας, το κορίτσι που περπατούσε βόρεια κατέληξε στις Άλπεις. Και εκεί είναι ακόμα ζεστό τη μέρα, αλλά κρύο τη νύχτα. Και τα χωριά είναι πολύ σπάνια, πρέπει να πεινάς.
  Το πεινασμένο κορίτσι στρίβει κυριολεκτικά τα σπλάχνα της.
  Μια μέρα είχε καλοκαιρινή παγωνιά και τα κουρέλια πάγωσαν. Η κοπέλα τράνταξε και έσκισε εντελώς το φόρεμά της. Βρέθηκε γυμνή και ανυπεράσπιστη. Έπρεπε να κουβαλήσω τα κουρέλια μου και να περπατήσω γρήγορα. Δεν μπορείς να κοιμηθείς γυμνός τη νύχτα - είναι μια πραγματική κόλαση. Η Γκέρντα δεν κοιμόταν όλη μέρα και νύχτα, αλλά το πρωί κατέβηκε λίγο πιο κάτω και ζεστάθηκε και κοιμήθηκε. Μετά περπάτησε ξανά όλη τη νύχτα, και την επόμενη μέρα το μεσημέρι έφτασε σε ένα ορεινό αγρόκτημα.
  Το κορίτσι ούρλιαξε από χαρά και άρχισε να κουνάει τα χέρια της. Η φιγούρα της είχε ήδη διαμορφωθεί και όταν εμφανίστηκε ένας άντρας, η Γκέρντα έσπευσε να καλυφθεί με τα χέρια της.
  Η απάντηση ήταν:
  - Πω πω, είσαι αγρίμι!
  Ο ιδιοκτήτης συμφώνησε να δώσει στην Γκέρντα απλά και παλιά ρούχα, αλλά σε αντάλλαγμα την ανάγκασε να κόβει ξύλα για δύο ολόκληρες εβδομάδες και να κουβαλάει νερό σε κουβάδες με ένα ρολό.
  Επιπλέον, μπορείτε επίσης να γεμίσετε την τρύπα στο φράχτη τοποθετώντας πέτρες.
  Η κοπέλα δούλευε μέχρι εξάντλησης και έτρωγε μόνο μπαγιάτικο ψωμί και ξινόγαλα. Ο ιδιοκτήτης την κάλεσε να μείνει, αλλά η Γκέρντα είπε ψέματα, λέγοντας ότι ήταν σε προσκύνημα. Απρόθυμα, η γροθιά του βουνού της έδωσε ένα είδος τρυπητή σάκο, αλλά τουλάχιστον δεν είσαι γυμνή. Και δεν πέταξε ούτε ένα κομμάτι ψωμί στο δρόμο.
  Και αυτό είναι για ένα κορίτσι του οποίου τα χέρια ήταν καλυμμένα με κάλους από τον τοκετό, και που δούλευε στο geek μέχρι την εξάντληση.
  Η Γκέρντα έπρεπε να πάει με άδειο στομάχι. Και στα βουνά, τα χωριά είναι σπάνια, και οι ίδιες οι Άλπεις είναι μεγάλες, στις κορυφές των βουνών, ακόμη και το καλοκαίρι έχει χιόνι. Το πεινασμένο κορίτσι έσκισε γρασίδι, τριφύλλι και μασούσε χωνάκια ελάτου. Σε δέκα μέρες αδυνάτισε τόσο που δεν ήταν παρά δέρμα και κόκαλα. Δεν μπορούσα καν να αντισταθώ στο να φάω τον σκίουρο ωμό.
  Δεν περιφρόνησε να πιπιλίζει παγάκια, κινδυνεύοντας να πάθει πονόλαιμο.
  Ύστερα ξανασυνάντησα το αγρόκτημα. Δούλεψε σκληρά εκεί για τρεις μέρες, αλλά έφαγε αρκετά, και της έδωσαν λίγο για το δρόμο. Αλλά το χειρότερο πράγμα στα υψίπεδα ήταν το νυχτερινό κρύο. Η κοπέλα κοιμόταν τη μέρα και πατούσε σε αιχμηρές πέτρες με τα γυμνά, κάλους πόδια της τη νύχτα. Μερικές φορές οι λύκοι ούρλιαζαν, αρκετές φορές η Γκέρντα έπεσε στην άβυσσο και κόντεψε να πέσει, αλλά η μοίρα την προστάτεψε. Αν και υπάρχει σημαντικός φόβος να περπατήσετε μέσα στα βουνά τη νύχτα. Και πεινασμένος...
  Κάτι σαν παγωμένη κόλαση.
  Όταν ο Αννίβας διέσχισε τις Άλπεις στην Ιταλία, ο μισός στρατός του και όλοι οι ελέφαντες του πέθαναν. Και εδώ τη μετάβαση την κάνει ένα μικρό, καλά, ακόμη και ενήλικο κορίτσι εδώ και χρόνια.
  Τα πόδια της γνώρισαν αιχμηρές πέτρες, έσπασαν την κρούστα του πάγου και το σώμα της ήταν εξαντλημένο, αλλά παρόλα αυτά κουβαλούσε τη θαρραλέα ηρωίδα πάνω από τις κορυφές.
  Όταν η Γκέρντα ήταν ήδη στα πρόθυρα, συνάντησε μια άλλη φάρμα στο δρόμο της και πάλι υπήρχε φαγητό. Ο ιδιοκτήτης αποδείχθηκε πιο ευγενικός και πρόσφερε στο κορίτσι ένα κοντό γούνινο παλτό και παπούτσια, αλλά η Γκέρντα αρνήθηκε, λέγοντας ότι ήταν ήδη συνηθισμένη στις πέτρες και το κρύο και τα γυμνά πόδια περπατούσαν πολύ πιο εύκολα από αυτά που ήταν φορτωμένα με παπούτσια. Ο ιδιοκτήτης μας έδωσε μια ολόκληρη τσάντα με φαγητό για το ταξίδι.
  Η Γκέρντα δίστασε λίγο, πατώντας τις κοφτερές πέτρες με τα γυμνά της πέλματα, αλλά οι κάλοι στην άκρη ήταν ακόμη και ευχάριστοι.
  Φυσικά, αυτό έκανε το κορίτσι πιο βαρύ, αλλά της επέτρεψε να περπατήσει για άλλες δύο εβδομάδες χωρίς να σταματήσει. Τα υψίπεδα έφταναν στο τέλος τους, τα βουνά όλο και πιο χαμηλά. Και η Γκέρντα διέσχισε το πιο δύσκολο κομμάτι του μονοπατιού: την κορυφή των Άλπεων.
  Το να κάνεις κάτι τέτοιο ξυπόλητος και με ελαφριά ρούχα μοιάζει με το κατόρθωμα του Ηρακλή. Και το παιδί έκανε τα πάντα.
  Τώρα βρίσκεται στην Ελβετία, όπου τα πράγματα είναι λίγο πιο ήπια και τα αγροκτήματα είναι πιο συνηθισμένα. Η μετάβαση ενίσχυσε την Γκέρντα και δεν κρυολόγησε στα βουνά, ούτε καν έπιασε καταρροή. Γιατί οι Θεοί δεν συμπαθούν τους αδύναμους στο πνεύμα, αλλά ανταμείβουν τους δυνατούς;
  Και αυτό μιλάει για ηρωισμό και θάρρος ικανό να αλέσει πέτρες.
  Η Γκέρντα συνέχιζε να περπατάει και να περπατά, σταματούσε σε αγροκτήματα, εργαζόταν και μερικές φορές τραγουδούσε. Η περιπλανώμενη ζωή της είναι ευχάριστη και οικεία. Οι μέρες άρχισαν να περνούν όλο και πιο δύσκολα. Η μοίρα μέχρι στιγμής προστατεύει το κορίτσι από κακούς ανθρώπους, ληστές και βιαστές. Ωστόσο, η Gerda δεν είναι πλέον τόσο μικρή και θα μπορούσε να προσελκύσει βιαστές. Αλλά μέχρι στιγμής όλα πήγαν καλά.
  Μια φορά, όμως, της επιτέθηκε ένας ληστής. Τον γκρέμισε, η κοπέλα τον χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι. Και τότε, σε μια φρενίτιδα, την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου.
  Έτσι το κορίτσι πέρασε από την Ελβετία, μπαίνοντας στη Βαυαρία. Το καλοκαίρι έχει ήδη περάσει την κορύφωση, αλλά στον κάμπο είναι ακόμα πολύ ζεστό, ακόμα και τη νύχτα. Και οι δρόμοι δεν είναι τόσο βραχώδεις. Ήταν πραγματική χαρά να πάω. Συχνά συναντούσαμε οικισμούς και δεν υπήρχαν προβλήματα με το φαγητό. Η Γκέρντα, εργαζόμενη με μερική απασχόληση, εξοικονόμησε χρήματα και ανανέωσε το φόρεμά της με ένα πιο κομψό και νέο. Προτίμησε όμως να περπατάει ξυπόλητη, ειδικά αφού οι σόλες έγιναν πιο σκληρές από αυτές των μπότων.
  Και χωρίς παπούτσια, τα πόδια σας είναι πολύ πιο ελαφριά και πιο άνετα.
  Όμως η ώρα πέρασε. Το κορίτσι μετακόμισε βόρεια. Το καλοκαίρι τελείωσε και το φθινόπωρο έφτασε. Έπεσαν κρύες βροχές και η Γκέρντα βρέθηκε στη βόρεια Γερμανία. Πέταξε τα γυμνά της πόδια μέσα από τις παγωμένες λακκούβες, νιώθοντας μια ελαφριά ρίγη. Αλλά η Gerda είναι ήδη τόσο οικεία που αποφάσισε να μην αποκτήσει παπούτσια και γούνινο παλτό, περιοριζόμενη σε ένα μόνο μάλλινο μαντήλι. Προτίμησε πάλι να διανυκτερεύει, μόνο τη μέρα, και να πατάει τη νύχτα.
  Τα γυμνά της πόδια έσπασαν την κρούστα του πάγου και οι κάλοι στα πέλματα ένιωθαν σχεδόν ευδαιμονία.
  Έτσι πέρασε το αρκετά πυκνοκατοικημένο βόρειο τμήμα της Γερμανίας και έφτασε στη θάλασσα.
  Κοίταξα τα κύματα που πιτσίλησαν και έπεσαν στην ακτή. Βούτηξε τα κουρασμένα πόδια της σε αλατόνερο. Πιτσιλίστηκε στο νερό, το οποίο φαινόταν σχεδόν ζεστό.
  Δεν υπάρχει πουθενά να πάτε πιο μακριά από τη στεριά, και είναι αδύνατο να διασχίσετε τη θάλασσα. Η πατρίδα του η Δανία ήταν σχετικά κοντά. Η κοπέλα θέλησε ξαφνικά να επιστρέψει στην πατρίδα της την Κοπεγχάγη. Ίσως η δική της γιαγιά να είναι ακόμα ζωντανή. Επιπλέον, δεν είναι σαφές πώς να προχωρήσουμε περαιτέρω.
  Αλλά η Γκέρντα κάθισε σε ένα βότσαλο δίπλα στη θάλασσα και, αφού σκέφτηκε, απέρριψε την ιδέα της επιστροφής. Εάν δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, τότε θα πρέπει να βρείτε ένα πλοίο που πηγαίνει βόρεια, να φτάσετε στον πάγο και μετά να μετακινηθείτε στον Βόρειο Πόλο. Γιατί, πιθανότατα, εκεί βρίσκεται το κάστρο της βασίλισσας του χιονιού.
  
  Λοιπόν, αν χρειαστεί, θα βρει ένα τέτοιο πλοίο, αλλά προς το παρόν, πηγαίνετε στο λιμάνι.
  Τότε η αληθινή Γκέρντα ξύπνησε. Η Σάρλοτ κούνησε τον ώμο της θυμίζοντάς της:
  "Επισκεύασαν την κάμπια πριν από πολύ καιρό, αλλά δεν ήθελαν να μας ξυπνήσουν". Ποιος θα τελειώσει τους Αμερικανούς;
  Η Γκέρντα σημείωσε, μισοκοιμισμένη:
  - Όχι για να χτυπήσω, αλλά για να τελειώσω; Αυτό είναι αυτοπεποίθηση!
  Η Χριστίνα ψέλλισε:
  - Γιατί αμφιβάλλεις ακόμα;
  Η Γκέρντα κούνησε τα λευκά της μαλλιά:
  - Οχι! Τι αμφιβολίες μπορεί να υπάρχουν κατ' αρχήν! Ότι δεν έχουμε πολεμήσει στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου;
  Η Χριστίνα γέλασε:
  - Το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου... Και πότε θα είναι όλα!
  Η Μάγδα θυμωμένη σημείωσε:
  - Χωρίς Θεό δεν θα πετύχουμε τίποτα!
  Τα κορίτσια φώναξαν ομόφωνα:
  - Αρκετά! Ούτε λέξη για τη θρησκεία! Θέλουμε να είμαστε κοσμικοί!
  Και το τανκ άρχισε να κινείται, προφτάνοντας τους συντρόφους του. Το αυτοκίνητο γλίστρησε ομαλά. Ο κινητήρας του αεριοστροβίλου έσπρωχνε εύκολα και η δεξαμενή επιτάχυνε στον αυτοκινητόδρομο στα εβδομήντα χιλιόμετρα.
  Αλλά εδώ, φυσικά, περπατούσαν πιο αργά στο δρόμο. Η Γκέρντα ρώτησε τους φίλους της χαμογελώντας:
  - Αναρωτιέμαι, πιστεύετε ότι η Ουάσιγκτον θα πρέπει να καταληφθεί από τη θύελλα ή θα συνθηκολογήσει πρώτα η Αμερική;
  Η Σαρλότ πρότεινε:
  - Θα είναι σαν σε παραμύθι!
  Η Γκέρντα χαμογέλασε:
  - Είναι σαν παραμύθι;
  Η Σάρλοτ είπε πομπωδώς:
  - Όσο προχωράς, τόσο χειρότερο γίνεται!
  Η Γκέρντα είπε ξαφνικά:
  - Και ονειρευόμουν ότι έγινα κοριτσάκι. Σχεδόν σαν την ηρωίδα του Άντερσεν, μόνο ακόμα πιο δραματική!
  Η Χριστίνα παρατήρησε με αγάπη:
  - Πιο δραματικό... Χμ, κι αν ο Άντερσεν έγραφε για το τανκ μας;
  Η Σάρλοτ επιβεβαίωσε δυναμικά:
  - Αυτό είναι! Είναι σαν το τανκ μας ερωτεύτηκε ένα αυτοκινούμενο όπλο και μάλωναν ποιο ήταν πιο κουλ. Στη συνέχεια το αυτοκινούμενο όπλο στάλθηκε σε μέταλλο...
  Η Χριστίνα διόρθωσε:
  - Ή μήπως όχι μόνο ένα αυτοκινούμενο όπλο, αλλά και ένα τανκ... Και έγιναν ρομποτικοί τερματιστές στο μέλλον. Και αντί για κανόνια και πολυβόλα έφεραν μάχιμους εκτοξευτές.
  Η Gerda τραγούδησε:
  - Παλιότερα πάγωναν στα χαρακώματα, γκρίνιαζαν οι παππούδες... Και τώρα το υπερπλάσμα είναι ο κριτής της μοίρας!
  Η Χριστίνα σήκωσε τα γυμνά, πολύ όμορφα πόδια της και παρατήρησε:
  - Θα δημιουργούσα αίσθηση στο παλάτι των πριγκηπών... Κι εσύ!
  Η Gerda συμφώνησε με αυτό:
  - Έχουμε μια γοητευτική τετράδα!
  Η Μάγδα χάιδεψε το πόδι της Χριστίνας και μουρμούρισε:
  - Ναι, το γυναικείο σώμα είναι όμορφο!
  Η Γκέρντα κοίταξε τη Μάγδα με καχυποψία:
  - Πότε ήταν η τελευταία φορά που είχατε άντρα;
  Το κορίτσι απάντησε θυμωμένα:
  - Το ξέρεις μόνος σου!
  Η Σαρλότ πρότεινε:
  - Μήπως μπορούμε να κοροϊδεύουμε τους κρατούμενους;
  Η Γκέρντα παρατήρησε ορθολογικά:
  - Πρώτα πρέπει να τους συλλάβουμε! Και τότε θα έχουμε μια καθοριστική νίκη! Με βασανιστήρια και αίμα!
  Σάρλοτ, εκείνος ο κοκκινομάλλης διάβολος ξεγύμνωσε τα δόντια της και σφύριξε:
  - Και μου αρέσει το αίμα!
  Στη μάχη μπήκε το τανκ στο οποίο επέβαιναν οι καλλονές. Αυτή τη φορά, τέσσερις Pershings στάθηκαν εμπόδιο. Ελαφρώς πιο επικίνδυνα τανκς πυροβολούσαν συχνότερα. Οι πολεμιστές πυροβολούσαν εναλλάξ. Μόνο ένα βλήμα χτύπησε το Ε-50 και τα αμερικανικά τανκς σώπασαν. Ο αγώνας ήταν σύντομος, μισό λεπτό. Δεν υπήρχε περίπτωση να αντισταθούμε στο γερμανικό όπλο.
  Τότε εμφανίστηκαν οι Σέρμαν. Τα κορίτσια τα χτύπησαν από απόσταση. Χτυπήσαμε αρκετά. Οι γείτονες τελείωσαν τα υπόλοιπα.
  Μετά οι Γερμανοί προχώρησαν. Βρήκαμε μια μπαταρία με παρατημένα όπλα. Αλλά όπως αποδείχθηκε, δεν είναι όλα τόσο απλά. Τα όπλα που πετάχτηκαν αποδείχτηκαν καμουφλάζ και από πίσω από την ενέδρα άνοιξαν ακριβή και καταστροφικά πυρά.
  Απάντησαν τα κορίτσια. Οι Αμερικανοί φίμωσαν. Όμως η θωράκιση του τανκ τους ξύστηκε πολλές φορές.
  Η Γκέρντα σημείωσε:
  - Αν είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και πιο αδύναμη πανοπλία, θα έπρεπε να κάνουμε κηδεία!
  Η Μάγδα παρατήρησε θυμωμένη:
  - Μα τότε σίγουρα θα ήξερες τι Θεό έχουμε!
  Η Γκέρντα απάντησε σκληρά:
  - Στην επόμενη ζωή μου, θα γινόμουν στρατηγός και θα αναλάμβανα τη διοίκηση του στρατού.
  Η Σάρλοτ γρύλισε:
  - Θα είχα λάβει δύο στρατούς ταυτόχρονα!
  Η Χριστίνα γέλασε και πρόσθεσε:
  - Και είσαι μικροπρεπής! Γιατί όχι τέσσερις ταυτόχρονα!
  Η Γκέρντα, γελώντας, παρατήρησε:
  - Όχι, είναι καλύτερα να έχεις αμέσως ένα δισεκατομμύριο ή ένα τρισεκατομμύριο!
  Τα κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια και χτύπησαν ακόμη και τα μέτωπά τους. Στη συνέχεια, το τανκ τους προχώρησε. Έπρεπε να πυροβολήσουμε με πολυβόλα. Έχοντας κουρέψει αρκετές δεκάδες Yankees. Εδώ οι Αμερικανοί πολέμησαν πιο πεισματικά. Και η λευκή σημαία δεν πετάχτηκε.
  Εμφανίστηκαν "μάγισσες", αυτοκινούμενα όπλα που δεν είναι ισχυρά, αλλά ευκίνητα. Τα κορίτσια τους πυροβολήθηκαν, αν και δέχτηκαν μερικά χτυπήματα στον εαυτό τους.
  Μία από τις "Μάγισσες" μάλιστα αναποδογύρισε μετά από ένα ακριβές χτύπημα. Κορίτσια
  Cooed:
  - Είμαστε σούπερ!
  Και πάλι έστειλαν οβίδες. Το έθεσαν με εξαιρετική ακρίβεια.
  Ενώ οι πολεμιστές πολεμούσαν χωρίς φόβο. Στην πορεία όμως συνάντησαν μια μπαταρία βαρέων όπλων των 120 χλστ. Εδώ έπρεπε ήδη να κάνουμε ελιγμούς. Για να μη φιλήσουν ο Θεός τη θανατηφόρα αγκαλιά τους.
  Οι οβίδες πέταξαν σχεδόν κοντά.
  Η Γκέρντα άνοιξε πυρ από απόσταση. Το πρώτο αμερικανικό όπλο σώπασε.
  Μετά ένα χτύπημα στο δεύτερο, και μετά στο τρίτο.
  Η Μάγδα ψιθύρισε:
  - Ο Θεός να μας ευλογεί!
  Το βλήμα χτύπησε την επάνω μετωπική πλάκα του Ε-50, αλλά τα 250 χλστ υπό γωνία παρέστρεψαν το δώρο. Αλλά ενάντια στο γερμανικό όπλο, οι Αμερικανοί δεν είχαν σωτηρία. Ο πόλεμος είναι πυγμαχία, αλλά σε αυτή την περίπτωση, οι Ναζί αποδείχθηκε ότι είχαν πολύ μακριά χέρια.
  Η Σάρλοτ παρατήρησε με ένα γέλιο:
  - Τέτοια όπλα... Και πώς μετατράπηκαν σε μαλακό κρέας!
  Η Γκέρντα αντιτάχθηκε με ανησυχία στη φωνή της:
  - Τόσο μεγάλα όπλα μπορεί να είχαν παρατηρηθεί από τα επιθετικά μας αεροσκάφη. Άλλωστε, αυτό το διαμέτρημα μπορεί να είναι επικίνδυνο για εμάς, ειδικά αν χτυπήσει στο πλάι!
  Η Χριστίνα γκρίνιαξε:
  - Έχω μια ευγενή φιγούρα, αλλά οι πιλότοι μας είναι αμυχές!
  Πυροβολούσε και το οβιδοβόλο των 155 χλστ. Είναι αλήθεια ότι η ακρίβειά του δεν είναι αρκετή για ένα γερμανικό τανκ. Ένας τέτοιος κακοποιός, χωρίς συντονισμό. Ο εχθρός δεν είναι μύγα όμως! Και το ύψος του E-50 είναι περίπου δύο μέτρα - η δεξαμενή αποδείχθηκε αρκετά οκλαδόν.
  Η Σάρλοτ κάλυψε το όπλο, στοχεύοντας τα όπλα χρησιμοποιώντας το joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και γρύλισε:
  - Είμαι πραγματικά υπέροχος!
  Η Χριστίνα έκανε ένα χασμουρητό:
  - Τα κομπλιμέντα σου είναι μονότονα!
  Η Σάρλοτ έγνεψε καταφατικά.
  - Ναί! Σας δείξαμε την τεχνική ρουτίνας! Ήρθε η ώρα να μεταβείτε στα uppercuts!
  Η Μάγδα δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο να ξεστομίσει:
  - Με τη βοήθεια του Θεού, φυσικά!
  Το πρώτο μισό του Ιουνίου, τα στρατεύματα του Τρίτου Ράιχ πλησίασαν το Τορόντο και περικύκλωσαν τη μεγαλύτερη πόλη του Καναδά. Οι Αμερικανοί προσπάθησαν να προσκολληθούν σε μια μεγάλη κατοικημένη περιοχή. Και έφεραν στρατεύματα εκεί. Οι Γερμανοί, σύμφωνα με την παράδοση, περικύκλωσαν την πόλη προσπαθώντας να χτυπήσουν πιο ευάλωτα σημεία. Οι μεγαλύτερες μάχες εκτυλίχθηκαν με τη συμμετοχή περισσότερων από ενάμισι εκατομμύριο στρατιώτες σε κάθε πλευρά. Το αμερικανικό υποπολυβόλο ήταν κατώτερο από το γερμανικό τουφέκι εφόδου, ειδικά τα τελευταία μοντέλα MP-54, και τον υπόλοιπο εξοπλισμό ακόμη περισσότερο.
  Οι Αμερικανοί δεν είναι πολύ ανθεκτικοί στις μάχες. Πολλοί από αυτούς προτίμησαν να κρυφτούν κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών του πυροβολικού ή ακόμα και να παραδοθούν - ειδικά αν έμπαιναν στο καζάνι.
  Αν πολεμήσεις τους Γερμανούς, δεν πρέπει να φοβάσαι! Και οι Σοβιετικοί στρατιώτες δεν το φοβούνται αυτό, αλλά έχουν προκύψει μεγάλες αμφιβολίες για τους Αμερικανούς. Παρ 'όλα αυτά, οι Yankees πολεμούν και η προέλαση έχει κόστος για τους Γερμανούς.
  Το υπερτανκ Monster προχωρούσε προς το Τορόντο. Τώρα έπρεπε να βομβαρδίσει την οχυρωμένη πόλη-φρούριο. Ο κύριος πυροβολητής Adala ήταν κάπως αναστατωμένος για αυτό. Γιατί πάρα πολλοί άμαχοι θα πρέπει να πεθάνουν κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών.
  Αυτή η νεαρή γυναίκα δεν ήταν καθόλου κακιά. Αλλά είναι έτοιμη να εκπληρώσει το καθήκον της προς το Τρίτο Ράιχ.
  Η ζωή είναι περίπλοκο πράγμα. Η Adala δεν ήταν καθαρόαιμη Γερμανίδα. Είχε Ρώσο πατέρα, κάτι που φυσικά της χάλασε την εικόνα. Αλλά η μητέρα της ισχυρίστηκε επίσημα ότι μετέφερε την Adala από Γερμανό. Η ίδια η κοπέλα ήταν πολύ κομπλεξική από αυτούς τους υπαινιγμούς. Πήγε στο ανατολικό μέτωπο το 1942, όταν ο Φύρερ επέτρεψε τη χρήση γυναικών στη μάχη.
  Πολέμησε ως ελεύθερος σκοπευτής για κάποιο διάστημα. Διακρίθηκε για την ευστοχία και την καλή της βαθμολογία. Έλαβε σιδερένιους σταυρούς Α' και Β' τάξης. Στη συνέχεια ο σταυρός της στρατιωτικής αξίας σε ασήμι και χρυσό. Και επίσης ο σταυρός του ελεύθερου σκοπευτή, πρώτα σε ασήμι, μετά σε χρυσό. Συμμετείχε στην καταιγίδα του Λονδίνου. Μετά βρέθηκε ξανά στο ανατολικό μέτωπο. Κέρδισε τον τίτλο μιας από τις καλύτερες ελεύθερες σκοπευτές του Τρίτου Ράιχ. Έλαβε τον σταυρό του ελεύθερου σκοπευτή σε χρυσό και με διαμάντια, καθώς και τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού.
  Της ανατέθηκε ως ο κύριος πυροβολητής και διοικητής του υπερτανκ Monster. Το οποίο έχει πολύ κύρος.
  Η Adala είναι, φυσικά, ένας κορυφαίος πυροβολητής. Και ήταν επιδέξιος και πονηρός ελεύθερος σκοπευτής. Και έχει τέσσερις Σοβιετικούς στρατηγούς και περισσότερους από σαράντα αξιωματικούς. Η Adala αντιμετώπισε τους Ρώσους με σεβασμό. Πραγματικά αντιστάθηκαν με πείσμα. Το κορίτσι, για παράδειγμα, συμμετείχε στην επίθεση στη Σεβαστούπολη. Είδα τον τεράστιο ηρωισμό των σοβιετικών στρατευμάτων. Στη συνέχεια πολέμησε τόσο στα περίχωρα του Στάλινγκραντ όσο και στο ίδιο το Στάλινγκραντ. Πολέμησε επίσης με τους Βρετανούς - επίσης σοβαρός, αν και όχι τόσο καλοί μαχητές όσο οι Ρώσοι.
  Η Adala γλίτωσε από σοβαρό τραυματισμό, αλλά γρατσουνίστηκε ελαφρά αρκετές φορές από σφαίρες και θραύσματα. Άρα υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή. Το κορίτσι σκληρύνθηκε στις μάχες και τώρα ένιωθε σχεδόν σαν πίσω αρουραίος. Πραγματικά ένα όπλο "Monster" από μεγάλη απόσταση και άλλα τετρακόσια χιλιοστά θωράκισης από κράμα.
  Δεν αισθάνεσαι πολύ γενναίος σε μια τέτοια δεξαμενή. Και μετά πυροβολήστε στην πόλη. Ο ελεύθερος σκοπευτής, άλλωστε, σκοτώνει μόνο στρατιωτικό προσωπικό. Και εδώ...
  Η Adala, δίνοντας εντολή να πυροβολήσει, ψιθύρισε:
  - Ο Θεός να έχει τις καρδιές μας καθαρές!
  Εδώ ο Πέτρος τρέχει. Ένα χαριτωμένο αγόρι που φορά μόνο σορτς που του ταιριάζει - σκισμένο, μαυρισμένο, με καλή σιλουέτα. Το αγόρι είναι όμορφο και πολλά κορίτσια τον κοιτούν με ανυπομονησία ή ακόμα και προσπαθούν να τον αγγίξουν. Η Adala τους φωνάζει αυστηρά να μην το κάνουν πολύ ανοιχτά. Ναι, και μπορούν να σύρουν έναν έφηβο. Το σώμα δεν έχει ωριμάσει ακόμα, υπάρχουν δεκαπέντε υγιή, πλήρως ώριμα κορίτσια. Είναι καλύτερα να ψάξετε για ενήλικες.
  Ο Πέτρος είναι από φτωχή οικογένεια• φυσικά, θα έχει μεγάλη τύχη να βρει δουλειά σε ένα σούπερ τανκ. Εδώ πληρώνουν περισσότερα και είναι σχετικά ασφαλείς.
  Όταν όμως ο έφηβος πυροβόλησε και σκότωσε τον αιχμάλωτό του, έναν ηλικιωμένο μαύρο, άφησε την Adala με κακόγουστο.
  Πραγματικά δεν μπορείς να σκοτώσεις έναν άοπλο άνθρωπο, είναι άσχημο. Ίσως είναι αλήθεια ότι το να πυροβολήσεις έναν ηλικιωμένο άνδρα είναι προσωπικά μια μικρότερη απώλεια - δεν είναι τόσο κρίμα. Αλλά εξακολουθεί να είναι δυσάρεστο.
  Η Adala δεν είπε τίποτα στον Peter, αλλά αποφάσισε ότι αν χρειαζόταν, θα έπαιζε κάποιο κόλπο στο αγόρι. Εν τω μεταξύ, αφήστε τον να δουλέψει... Η Αδαλά φαντάστηκε πώς δέρνονταν το αγόρι. Αναρωτιέμαι αν θα ουρλιάξει;
  Μια κοπέλα διάβασε κάποτε ένα βιβλίο για τον γιο της Στένκα Ραζίν.
  Ένα αγόρι περίπου δεκατριών ετών συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του. Ο Old Man είναι κατανοητό ένας πολύ γνωστός επαναστάτης που έχει χύσει ρυάκια αίματος. Αλλά ο γιος είναι ακόμα ένα παιδί. Ρωτήστε τον ποιο.
  Αλλά ο βοηθός του Κορνίλ αξιολόγησε διαφορετικά τον πρώην στρατιωτικό αρχηγό. Και πρότεινε να ανακριθεί το αγόρι με πάθος - τι θα γινόταν αν ήξερε πού βρίσκονταν οι θησαυροί του πατέρα του.
  Ο γιος της Στένκα Ραζίν οδηγήθηκε σε ένα κελάρι βασανιστηρίων. Το αγόρι προσπάθησε να κοιτάξει ευθεία και να κρατηθεί περήφανος. Αν και μέσα ήταν τρομακτικό. Τα βασανιστήρια είναι κρεμασμένα, το τζάκι ανάβει. Δήμιοι με κόκκινα κράνη.
  Ο Σαμόσα πλησίασε το αγόρι, του άπλωσε το χέρι, το έσφιξε από τον γιακά και τον ρώτησε απειλητικά:
  - Αν μου πεις πού έκρυψε ο τύπος τον θησαυρό, θα τον αφήσουμε ελεύθερο. Όχι - θα βασανίσουμε!
  Ο γιος της Στένκα Ραζίν, ο Γκρίσκα, απάντησε γενναία:
  - Δεν θα σου πω τίποτα! Και ακόμα περισσότερο για εσάς!
  Η Σαμόσα γάβγισε:
  - Βασανίστε το αγοροκόριτσο!
  Και τράβηξε προσωπικά το γιακά, σκίζοντας το καφτάνι του αγοριού. Έγδυσαν τον Grishka και τον έσυραν στο ράφι. Το αγόρι προσπάθησε απεγνωσμένα να κλωτσήσει. Αλλά οι έμπειροι δήμιοι ακινητοποίησαν τον Grishka με ένα χτύπημα στο λαιμό. Μετά ασφάλισαν τα χέρια του πίσω του και άρχισαν να τον σηκώνουν από το σχοινί. Το αγόρι έτριξε τα δόντια του. Ο δήμιος άρπαξε το αγόρι από τον κορμό και το τίναξε, στρίβοντάς το στις αρθρώσεις. Ο Γκρίσκα άρχισε να αναπνέει βαριά, αλλά συγκράτησε ένα κλάμα.
  Ο υπάλληλος που υπαγόρευε στους γραμματείς είπε με βαθιά φωνή:
  - Πες μου, κλέφτη, πού έκρυψε τον θησαυρό ο αδερφός σου.
  Το αγόρι απάντησε με περιφρόνηση στη φωνή του:
  -Ακόμα κι αν ήξερα, δεν θα έλεγα!
  Ο Σαμόσα διέταξε τον δήμιο:
  - Κτύπημα! Δέκα χτυπήματα με προσοχή!
  Ο δήμιος χτύπησε σταθερά. Το σώμα της Γκρίσκα έτρεμε. Στο δέκατο χτύπημα ο βασανιστής πάγωσε. Και κοίταξε τη Σαμόσα. Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης, το αγόρι ήταν σιωπηλό, δαγκώνοντας τα χείλη του.
  Ο υπάλληλος είπε με βαθιά φωνή:
  - Πες μου, κλέφτη, πού έκρυψε ο τύπος τον θησαυρό;
  Ο Γκρίσκα φώναξε:
  - Δεν θα πω!
  Η Σαμόσα γρύλισε:
  - Πέντε χτυπήματα χωρίς αποθήκευση!
  Ο δήμιος χτύπησε το αγόρι με ένα σαρωτικό χτύπημα, τινάζοντας ολόκληρο το σώμα του. Ο Γκρίσκα ούρλιαξε, αλλά δάγκωσε τα χείλη του. Ακολούθησε δεύτερο χτύπημα. Επίσης σαρωτικό και δυνατό. Ο Γκρίσκα συνέχισε να είναι σιωπηλός. Και πάλι το τρίτο χτύπημα, αίμα έσταζε από το κομμένο δέρμα.
  Η Σαμόσα συνοφρυώθηκε καθώς το αγόρι χτυπούνταν. Φυσικά, ο γιος μπορεί να μην ήξερε πού έκρυψε η Στένκα τον θησαυρό. Και μάλιστα, ίσως, πραγματικούς θησαυρούς. Αλλά το αγόρι πρέπει να ανακριθεί. Και βγάλτε του τα μυστικά.
  Μετά το πέμπτο χτύπημα, το αίμα άρχισε να στάζει ενεργά.
  Ο υπάλληλος επανέλαβε την ερώτηση. Ο Γκρίσκα ήταν σιωπηλός.
  Η Samosa διέταξε:
  - Κάψε το τακούνι του.
  Ο δήμιος έβγαλε ένα κομμάτι καυτό σίδερο και το έφερε στη γυμνή σόλα του αγοριού. Ανατρίχιασε, έστριψε και... έχασε τις αισθήσεις.
  Η Adala σκέφτηκε ότι θα ήταν καλή ιδέα να βάλει τον Peter σε αυτό για να μην σκοτώσει τους άοπλους και τους ηλικιωμένους. Ο Πέτρος έκανε κάτι λάθος. Πώς θα ήταν σε μια πραγματική μάχη επαφής; Δεν θα ήσουν ντροπαλός;
  Παρεμπιπτόντως, ο γιος της Στένκα Ραζίν, ο Γκρίσκα, ήξερε πού ήταν κρυμμένος ένας από τους θησαυρούς του πατέρα του, αλλά παρέμεινε σιωπηλός. Συνήλθε ρίχνοντας έναν κουβά με παγωμένο νερό. Τότε ο Samosa διέταξε:
  - Κάψε και την άλλη φτέρνα με σίδερο!
  Αυτή τη φορά το αγόρι δεν λιποθύμησε, προσπάθησε να συσπαστεί, αλλά τα γυμνά πόδια του Grishka σφίχτηκαν στα κοντάκια.
  Ο Σαμόσα σφύριξε:
  - Άλλες πέντε βλεφαρίδες, χωρίς καμία φροντίδα!
  Μετά το πέμπτο χτύπημα, το λαμπερό κεφάλι του αγοριού τινάχτηκε και ο Grishka έχασε τις αισθήσεις του.
  Ένας έμπειρος υπάλληλος σε βασανιστήρια συμβούλεψε:
  - Αφήστε τον να φύγει! Το παιδί θα ξαπλώσει ακόμα!
  Η Σαμόσα είπε αυστηρά:
  - Αφαιρέστε το κουτάβι! Σκουπίστε το με βότκα και βάλτε το στο κρεβάτι... Αφήστε το! Αύριο θα συνεχίσουμε τα βασανιστήρια!
  Ο Grishka αφαιρέθηκε από το ράφι και τα κοψίματα σκουπίστηκαν με ένα μείγμα αλκοόλης και νερού. Το αγόρι συσπάστηκε: η βότκα τσίμπησε. Στη συνέχεια, στον Grishka δόθηκε ζεστός ζωμός και τον έκλεισαν σε ένα θερμαινόμενο κελί. Αλλά για κάθε ενδεχόμενο, έδεσαν το αγόρι από το λαιμό και το άφησαν να αποκοιμηθεί. Το αγόρι κοιμόταν στο στομάχι του, το κρεβάτι ήταν μαλακό. Τα θύματα συχνά πεθαίνουν κατά τη διάρκεια βασανιστηρίων από εκτελεστές και ο Σαμόσα ήθελε να μάθει πού έκρυψε τους θησαυρούς του ο Στένκα.
  Αφού επέτρεψε στον Grishka να φύγει και να κοιμηθεί, την επόμενη μέρα το αγόρι σύρθηκε ξανά στο δωμάτιο βασανιστηρίων. Τον σήκωσαν ξανά στο ράφι. Οι ήδη τεντωμένες αρθρώσεις του Grishka έγιναν πιο επώδυνες. Στα πόδια του αγοριού κρεμάστηκαν βάρη. Για να τεντώσει περισσότερο τους μύες. Τότε ο δήμιος, χαμογελώντας, έφερε ένα καυτό σίδερο και το πίεσε στο στήθος του Grishka. Το αγόρι έτριξε τα δόντια του από άγριο πόνο.
  Η Samosa φώναξε:
  - Μίλα κλέφτη!
  Μύριζε καμένο. Η μυρωδιά του ψησίματος κρέατος εντάθηκε. Τα μάτια της Γκρίσκα γύρισαν από το σοκ του πόνου και το αγόρι έχασε ξανά τις αισθήσεις του. Ο δήμιος έβγαλε το σίδερο από το στήθος του και είπε:
  - Δυνατό αγόρι...
  Η Σαμόσα γρύλισε:
  - Πρέπει να το χωρίσουμε... Το μαγκάλι είναι στα πόδια σου!
  Ο δήμιος άλειψε τα πέλματα του αγοριού με λάδι και άναψε ένα μαγκάλι από μακριά. Οι ήδη καψαλισμένες γόβες πονούσαν πολύ. Το αγόρι ανέπνεε βαριά. Έριξε ένα μείγμα ιδρώτα και αίματος, έτριξε τα δόντια του, αλλά ήταν σιωπηλός. Αν και του στοίχισε ακριβά. Οι προσπάθειες ήταν απέλπιδες.
  Η Σαμόσα γρύλισε άγρια:
  - Θα μιλήσεις! Χτύπα με στην πλάτη!
  Ο δήμιος έπεσε βροχή στον Grishka. Στο δέκατο χτύπημα, το κεφάλι του αγοριού τινάχτηκε νωχελικά και έπεσε. Το αγόρι δεν συνήλθε αμέσως, ακόμη και όταν του χύθηκε ένας κουβάς νερό. Ο Samosa χτύπησε τον Grishka στο πρόσωπο και διέταξε:
  -Χτύπα ξανά!
  Ο Ντεκ παρατήρησε:
  - Ο γυμνός άντρας θα πεθάνει...
  Η Σαμόσα γρύλισε:
  - Χάλια! Βγάλτε τον από το ράφι! Συνεχίστε αύριο!
  Ο Grishka αφαιρέθηκε ξανά από τη συσκευή βασανιστηρίων και μεταφέρθηκε στο δωμάτιο. Το αγόρι τράβηξε και συσπάστηκε. Έπεσε σε έναν βαρύ, παραληρηματικό ύπνο. Μετά ξύπνησε και έκλαψε. Μόλις όμως εμφανίστηκε ο δεσμοφύλακας, σώπασε και τον κοίταξε θυμωμένος. Πέταξε στο αγόρι λίγο ψωμί και κβας. Το αγόρι δεν είχε καμία ευκαιρία να ξεφύγει, ειδικά από τη στιγμή που ήταν αλυσοδεμένο από το λαιμό.
  Την επόμενη μέρα ο Grishka βασανίστηκε λίγο διαφορετικά. Με σήκωσαν μέχρι το ταβάνι, σηκώνοντας τα χέρια τους στο ράφι και μετά άφησαν να φύγω. Τέτοιος άγριος πόνος που
  διακόπτει την αναπνοή. Το αγόρι ανασηκώθηκε τρεις φορές μέχρι να χάσει τις αισθήσεις του.
  Μετά από αυτό ο δήμιος τον ξαναχτύπησε με μαστίγιο και του έκαψε το στομάχι με καυτό σίδερο. Αφού βασάνισαν εξονυχιστικά το αγόρι, το άφησαν ελεύθερο και το πήγαν στο κελί του. Οι δήμιοι δεν κατάφεραν τίποτα.
  Την επόμενη μέρα, ο Γκρίσκα ήταν στριμωγμένος σε ένα ράφι, ένα μαγκάλι άναψε κάτω από τα γυμνά πόδια του και το ζεστό σύρμα του εφαρμόστηκε στην πλάτη και τους γλουτούς του. Το αγόρι έχασε τις αισθήσεις του πολλές φορές κατά τη διάρκεια των βασανιστηρίων, αλλά συνήλθε. Μέχρι που οι ίδιοι οι δήμιοι κουράστηκαν και σταμάτησαν τα βασανιστήρια.
  Την επόμενη μέρα το αγόρι τεντώθηκε και ο δήμιος άρχισε να σπάει τα δάχτυλα των ποδιών του με καυτές λαβίδες και επίσης να πιέζει τα πλευρά του. Ο Γκρίσκα ούρλιαξε αρκετές φορές, αλλά ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις να πει κάτι με ένα μουγκρητό.
  Και πάλι έλαβε το μαστίγιο.
  Πέρασαν δύο εβδομάδες. Το παιδικό σώμα του Grishka έχει ήδη εξαντληθεί από τα βασανιστήρια. Ο πόνος είναι παντού. Δεν έμεινε αίμα ή φλέβα ασυγκίνητη από τον πόνο. Στην αρχή, όταν τον χτύπησαν και τον έκαψαν, θέλησε να ορμήσει και να καταπνίξει τις εκρήξεις στο σώμα του. Αλλά όταν ο πόνος κατέκλυσε ολόκληρο το είναι, έγινε θαμπό.
  Ο ίδιος ο Σαμόσα είδε ότι οι πιθανότητες να αποσπάσει κάτι από τον Γκρίσκα έσβηναν μπροστά στα μάτια του. Οι δήμιοι δοκίμασαν μια νέα θεραπεία. Βρήκαμε αλεύρι. Τα μαλλιά του Γκρίσκα ξυρίστηκαν και κρύο νερό άρχισε να στάζει πάνω στο στέμμα του. Τα βασανιστήρια είναι σκληρά και αποτελεσματικά. Μετά από λίγες ώρες, νιώθεις σαν να εκρήγνυνται βόμβες στον εγκέφαλο. Ο Γκρίσκα ήταν σχεδόν τυφλός και κωφός. Δεν άκουγε πια τα λόγια που έλεγαν ο δήμιος και η Σαμόσα.
  Τα παράτησαν και τον έσυραν ξανά στο ράφι. Μη συνειδητοποιώντας ότι οποιοσδήποτε πόνος για το αγόρι ήταν μόνο μια παρηγοριά - μια απόσπαση της προσοχής από ένα πιο τρομερό έλκος στον εγκέφαλο.
  Η φωτιά και η βλεφαρίδα έκαναν τα μάτια του να λάμπουν.
  Ο Γκρίσκα συνήλθε και μπόρεσε να δει τους δήμιους. Εδώ ο βασανιστής τοποθετεί βάρη στο μπλοκ στο οποίο είναι σφιγμένα τα πόδια του αγοριού. Ο πόνος στα χέρια και στους ώμους μου χειροτερεύει, αλλά με αποσπά την προσοχή από την κόλαση στον εγκέφαλό μου.
  Η σαμόζα βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων της. Ο ίδιος είναι κοκκινομάλλης, με γένια:
  - Πες μου, κουτάβι, πού έκρυψε ο πατέρας τους θησαυρούς!
  Ο Γκρίσκα κουνάει το κεφάλι του. Σε απάντηση ακολουθεί ένα χτύπημα που ταρακουνάει το σώμα και τον χτύπησαν δυνατά. Ένας άλλος δήμιος, κάτω από τα γυμνά πόδια του αγοριού, μαζεύει τη ζέστη κάτω από το ράφι. Είναι ανατριχιαστικό, αλλά όχι τόσο τρομακτικό.
  Εδώ στέκεται ο Κορνίλα, ο νονός της Στένκα Ραζίν και πρώην στρατιωτικός αρχηγός. Ηλικιωμένος, με γκρίζα γενειάδα. Στο βλέμμα του υπάρχει ακόμη και μια φαινομενική συμπάθεια για ένα βασανισμένο παιδί. Ένας μπόγιαρ με καπέλο κάστορα στέκεται κοντά. Είναι ξεκάθαρα ζεστός στο δωμάτιο βασανιστηρίων. Και υπάρχει προφανές ενδιαφέρον για τα βασανιστήρια του αγοριού στο πρόσωπό του. Τα βασανιστήρια συνεχίζονται. Ο Grishka ένιωσε ξαφνικά ένα κύμα δύναμης και τραγούδησε:
  Είσαι ο Ραζίν, ο βασιλιάς και ο πατέρας μου,
  Ξεσήκωσε για άλλη μια φορά τον λαό ενάντια στον ζυγό...
  Πιστεύω ότι θα υπάρξει ένα τέλος στα βάσανα
  Θα υπάρχουν μόνο μαστίγια και τίποτα για τα αγόρια!
  
  Ο αγρότης, ο εργάτης είναι τώρα κάτω από τον ζυγό,
  Ο απλός προλετάριος συνθλίβεται από τα μπογιάρα...
  Αλλά πιστεύω ότι θα σαρώσουμε όλους τους αιμοβόρους,
  Ας τραγουδήσουμε χίλιες άριες στην Πατρίδα μας!
  
  Άλλωστε, σε κάθε αυλή το θύμα των αγοριών στενάζει,
  Παντού υπάρχουν πάσσαλοι και ράφια...
  Είναι ακόμη χειρότεροι, σκεφτείτε τον άπιστο,
  Σε βασανίζουν, τράνταγμα στην αγωνία!
  
  Αλλά ο Ραζίν πέρασε από μάχες,
  Όλα τα απαραίτητα χέρια και μονοπάτια...
  Με νίκη ήρθε ο ελεύθερος Κοζάκος μας,
  Να σκίσει όλους τους παπάδες των βογιάρων!
  
  Όχι, να ξέρετε ότι έχουμε αμφιβολίες,
  Άλλωστε είμαστε για τον λαό, χωρίς αμφιβολία...
  Τώρα έρχεται η ώρα της ενόρασης,
  Για τη δόξα των άλλων γενεών...
  
  Είστε ο Razin της ελευθερίας και της τιμής - ο ηγέτης,
  Περπατήσαμε στη Ρωσία μας...
  Θέλω να γίνεις κυρίαρχος μας,
  Ή καλύτερα, ένας παγκόσμιος μεσσίας!
  
  Ας υπάρξει δικαιοσύνη, τότε πιστέψτε με,
  Θα υπάρχει μια αχτίδα φωτός για πάντα...
  Και το θηρίο θα το κάνει κομμάτια ο δεσπότης,
  Μπορούμε να περιμένουμε να ξημερώσει!
  
  Η μάχη διεξάγεται κοντά στο Simbirsk - ένας αγώνας,
  Είμαστε έξαλλοι, βίαιοι πολεμιστές, ξέρετε!
  Και πιστεύω ότι είναι το πεπρωμένο να γίνω νικητής,
  Παρακαλώ δώστε λίγο μυαλό στις μπάρες!
  
  Αν και ο Ραζίν πέθανε ηρωικά στη μάχη,
  Αλλά στην αιωνιότητα το πρόσωπό του είναι ιερό...
  Είναι, χωρίς αμφιβολία, ιππότης, καβαλάρης,
  Και θα γίνει, πιστέψτε το Κρεμλίνο σε μια στιγμή!
  
  Η σκλαβιά και ο ζυγός των αγοριών θα τελειώσουν,
  Και ο ήλιος θα ανατείλει πάνω από τον πλανήτη...
  Τα βάσανα και η εξαπάτηση θα εξαφανιστούν για πάντα,
  Και ο Ραζίν δοξάζεται στα ποιήματα!
  Ενώ το αγόρι τραγουδούσε, όλοι, τόσο οι δήμιοι όσο και το "κοινό", στέκονταν παγωμένοι και άκουγαν. Αλλά στα τελευταία λόγια ο Samosa εξερράγη και ούρλιαξε στα πνευμόνια του:
  - Κτύπημα! Σκότωσέ τον!
  Ο δήμιος έριχνε μανιασμένα χτυπήματα στο αγόρι. Χάνοντας ήδη τις αισθήσεις του, ο Grishka ψιθύρισε:
  - Ο λαός της Ρωσίας θα είναι ελεύθερος!
  Το ματωμένο αγόρι το έβγαλαν από το ράφι και το παρέσυραν. Ο Σαμόσα σκούπισε τον ιδρώτα από το μέτωπό του και σφύριξε:
  - Αρκετά! Χορτάσαμε! Κερδίστε το κάθαρμα και τελειώστε με αυτό!
  Η Κορνίλα είπε διστακτικά:
  - Είναι σωστό το τέταρτο ενός παιδιού; Και μάλιστα δημόσια; Ίσως να τον στραγγαλίσει στο κελί;
  Ο Σαμόσα γρύλισε, χτυπώντας τις φτέρνες του στο πάτωμα.
  - Οχι! Εκτέλεση! Και δημόσια - τρίμηνο!
  Ο μπόγιαρ επιβεβαίωσε, σφίγγοντας τη γροθιά του:
  - Ας το έτσι! Επιβεβαιώνω τη θανατική ποινή!
  Η Σαμόσα χαμογέλασε κακόβουλα:
  - Ο Γκρίσκα κόβεται στα τέσσερα! Θα βγάλουμε όλο τον σπόρο Razin!
  Εδώ η Adala αποσπάστηκε. Αναγκάζεται να δώσει την εντολή να πυροβολήσει. Και ένας πύραυλος βόμβας βάρους είκοσι τόνων χτυπά το Τορόντο. Φέρνει θάνατο και φρίκη στον εαυτό του. Η Adala ακολουθεί τη φλογερή ουρά με το μπερδεμένο βλέμμα της.
  Α, θα ήταν καλύτερα να ήταν πιλότος. Πόσο κουλ και ρομαντικό είναι αυτό. Εδώ είναι ένας τέτοιος πιλότος-επιδρομέας.
  Είναι πολύ δροσερό στον ουρανό.. Η κοπέλα έσκυψε το κεφάλι της και άρχισε να θυμάται τουλάχιστον κάτι καλό. Αλλά τίποτα δεν μου ήρθε στο μυαλό. Εκτός από την ιστορία για τον γιο της Στένκα Ραζίν.
  Το αγόρι ξάπλωσε στο κρεβάτι, στριφογυρνούσε και παραληρούσε στον ύπνο του. Είναι δύσκολο να κοιμηθείς όταν ολόκληρο το σώμα σου είναι πληγωμένο και τα έλκη διαβρώνονται επίσης από το αλάτι και τη βότκα. Οι τελευταίες δεκαπέντε μέρες ήταν καθαρά βασανιστήρια. Βασανιστήρια τη νύχτα και έντονο παραλήρημα την ημέρα.
  Το αγόρι ονειρευόταν τον πατέρα του. Ο πανίσχυρος και δυνατός Στέπαν ενθάρρυνε τον γιο του:
  - Περίμενε παιδί! Ο κόσμος θα σε θυμάται όπως αποδέχτηκες τον θάνατο!
  Ο Grishka, παραληρημένος, απάντησε:
  - Τι θάνατος με περιμένει;
  Ο Στέπαν δήλωσε με σιγουριά:
  - Το μέλλον μας είναι ομιχλώδες. Και δεν είναι γνωστό τι υπάρχει μπροστά. Αλλά οι τελευταίες σας στιγμές στη ζωή θα είναι οι πιο σημαντικές. Μην ντρέπεσαι! Κράτα το κουράγιο σου!
  Ο Grishka απάντησε όχι με σιγουριά:
  - Θα είμαι σταθερός... Μα εσύ, μπαμπά... Είναι αλήθεια χαμένος ο δίκαιος σκοπός μας;
  Ο Στέπαν είπε με βροντερή φωνή:
  - Λοιπον δεν! Μπορεί να εκτελεστώ, αλλά θα έρθει άλλος Ραζίν και μετά από αυτόν άλλος Ραζίν, και οι εχθροί μας δεν θα μπορέσουν να κάνουν τίποτα γι' αυτό! Θα υπάρξουν νέοι αιώνες, θα υπάρξει αλλαγή γενεών... Αλλά ο Λένιν, ο άρχοντας της καταιγίδας, θα έρθει για τον Ραζίν!
  Ο Grishka, κερδίζοντας επίσης αυτοπεποίθηση, είπε:
  - Πιστεύω ότι θα επιστρέψεις!
  Το αγόρι ξύπνησε. Το σώμα πονούσε αμυδρά και το δέρμα ήταν ωμό. Ένας θόρυβος ακούστηκε στην πόρτα και ο δήμιος μπήκε στο κελί.
  Ο μεγαλόσωμος βασανιστής είπε με απαλό τόνο:
  - Γεια σου Grishka!
  Το αγόρι, νιώθοντας ξαφνικά δυνατό, απάντησε:
  - Ο δήμιος δεν είναι καλά στην υγεία του, άρα πεθαίνεις!
  Ο βασανιστής έγνεψε με καλή διάθεση:
  - Και είσαι γενναίο κουτάβι. Έχω δει και βασανίσει διαφορετικά... Αλλά δεν έχω δει ποτέ κανέναν σαν εσένα! Τόσο μικρό, αλλά πραγματικός πυριτόλιθος!
  Ο Grishka απάντησε με σεμνότητα:
  - Έχω το πνεύμα του πατέρα μου!
  Ο δήμιος πρότεινε με ένα χαμόγελο:
  - Ας κάνουμε μια συμφωνία...
  Το αγόρι τσίμπησε την αλυσίδα του και βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί από το κρεβάτι και να καθίσει. Ο Grishka ρώτησε με ενδιαφέρον:
  - Τι συμφωνία;
  Ο δήμιος πρότεινε ψιθυριστά:
  - Να μου πεις πού είναι ο θησαυρός του πατέρα σου, κι εγώ... θα βγάλω το γιακά και θα σε βγάλω σε μια τσάντα.
  Ο Γκρίσκα δίστασε για μια στιγμή. Πράγματι, τι γίνεται αν εξαπατήσεις τον δήμιο. Πες του το λάθος μέρος και εκμεταλλεύσου τη στιγμή και τρέξε μακριά. Να σώσετε τη ζωή σας και να αφήσετε τους εχθρούς σας να κρέμονται; Ο πειρασμός ήταν μεγάλος. Αλλά το αγόρι θυμήθηκε τον πατέρα του. Αγοράστε τη ζωή σας με πονηριά και δόλο; Όχι, πρέπει να πεθάνει με αξιοπρέπεια στο ικρίωμα!
  Ο Γκρίσκα κούνησε το ξυρισμένο, μελανιασμένο και ανώμαλο κεφάλι του:
  - Οχι!
  Ο βασανιστής χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Αύριο θα σε εκτελέσουν! Αυτό είναι σίγουρο... Δεν θα υπάρξουν άλλα βασανιστήρια, αλλά δεν υπάρχουν άλλοι έτοιμοι για εκτέλεση!
  Ο Γκρίσκα ανατρίχιασε, αλλά απάντησε γενναία:
  - Λοιπόν, θα εκτελέσουν... Είμαστε όλοι θνητοί!
  Ο δήμιος πρόσθεσε με ένα χαμόγελο:
  - Δεν θα σε αποκεφαλίσουν μόνο! Και θα το ρίξουν στο τιμόνι! Πρώτα θα κοπούν τα χέρια, μετά τα πόδια και μόνο μετά το κεφάλι. Το θέλεις αυτό?
  Το αγόρι ανατρίχιασε, έγινε πιο χλωμό και μουρμούρισε:
  - Αφού η μοίρα είναι έτσι... Θα προσπαθήσω απλώς να δεχτώ τον θάνατο με αξιοπρέπεια!
  Ο δήμιος χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Ο πατέρας σου έχει ήδη μεταφερθεί στη Μόσχα. Εκεί σε βασανίζουν ακόμα χειρότερα. Και τότε περιμένει και ένα τεταρτημόριο. Κι εσύ... Κρίμα που θα σε εκτελέσουν! Είσαι δυνατό αγόρι και θα ήταν ωραίο να σε βασανίσω κι άλλο!
  Ο Grishka απάντησε σκληρά:
  - Στον επόμενο κόσμο, θα βασανιστείτε!
  Ο δήμιος έφυγε από το κελί. Και ο Γκρίσκα γύρισε και χτύπησε το πηγούνι του με τη γροθιά του. Ο πόνος αντηχούσε μέσα από τις φλέβες που τεντώνονταν στο ράφι. Ίσως δεν έπρεπε να το κάνει αυτό; Ήταν απαραίτητο να δείξουμε σύνεση και να εξαπατήσουμε τον δήμιο. Και μπροστά, τον περιμένει...
  Το αγόρι μόλις σηκώθηκε και κοίταξε το χέρι του, καλυμμένο με σημάδια και εγκαύματα; Αλήθεια θα την κόψουν; Ο Γκρίσκα κοίταξε το πόδι του. Την ξυλοκόπησαν επίσης όλη, της κάηκαν τα πέλματα, της έσπασαν τα δάχτυλα των ποδιών. Αλλά μάλλον θα μπορεί ακόμα να σκαρφαλώσει στο ικρίωμα. Και θα του κοπούν τα πόδια και τα χέρια και τέλος το κεφάλι του. Και τότε η ψυχή θα πετάξει στον παράδεισο...
  Είναι ακόμη παιδί και δεν πρόλαβε να αμαρτήσει. Πέρασε τη δοκιμασία της φωτιάς και του μαστιγίου. Πιθανότατα, σας περιμένει ένας παράδεισος που τους αξίζει, ή, στη χειρότερη περίπτωση, μια σύντομη παραμονή στο καθαρτήριο. Αναρωτιέμαι αν θα τον καλέσουν να εξομολογηθεί σε ιερέα; Ωστόσο, αυτό δεν είναι πλέον σημαντικό. Ο Grishka δεν ένιωθε τις αμαρτίες του και δεν φοβόταν πλέον την αναπόφευκτη συνάντηση με τον Θεό. Και στον παράδεισο είναι καλό, ένας υπέροχος κήπος, όπου υπάρχει αιώνιο καλοκαίρι, και οι άγγελοι παίζουν άρπες. Γιατί να μην αξίζει μια θέση για ένα αγόρι που υπέστη σοβαρά βασανιστήρια;
  Αυτό είναι καλύτερο από το να κρεμάτε στο ράφι, να σκίζεται το δέρμα σας από ένα μαστίγιο και τα δάχτυλά σας να σπάνε με ένα καυτό σίδερο. Εκεί θα μείνεις για πάντα αγόρι, και θα είσαι για πάντα νέος και υγιής.
  Το κουδούνισμα της πόρτας ακούστηκε. Εμφανίστηκε ένα κορίτσι με ένα δίσκο, και δύο φύλακες, καθώς και η Samosa. Το τέρας χαμογέλασε και είπε:
  - Για τελευταία φορά στη ζωή σου, φάε καλά, κουτάβι! Η Κορνίλα είναι γενναιόδωρη! Και εκεί θα σου κόψουν χέρια και πόδια!
  Ο Grishka απάντησε σκληρά:
  - Και θα τιμωρηθείς... Όχι στη Γη, αλλά στον Παράδεισο!
  Η Σαμόσα γρύλισε:
  - Κουτάβι! Για να δούμε πώς ουρλιάζεις στο τιμόνι!
  Ο Γκρίσκα είπε με θάρρος:
  - Ο θάνατος μερικές φορές δίνει αθανασία, και η προδοσία δίνει τη λήθη!
  Η Σαμόσα χτύπησε θυμωμένη την πόρτα και έφυγε. Μόνο ο δήμιος έμεινε. Ο Γκρίσκα του έγνεψε σχεδόν φιλικά:
  - Αυτές είναι οι γιορτές που γιορτάζουμε! Και δεν θέλεις να πεθάνεις!
  Ο δήμιος με ένα πονηρό βλέμμα ρώτησε το αγόρι:
  - Δεν σκέφτηκες την ψυχή σου;
  Ο Grishka απάντησε ειλικρινά:
  - Δεν νιώθω ότι έχω αμαρτίες για να μετανοήσω.
  Ο δήμιος έγνεψε καταφατικά:
  - Λοιπόν, να χαίρεσαι, κάθαρμα. Ταυτόχρονα, πιείτε ένα ποτήρι κρασί. Ίσως το πρώτο στη ζωή μου.
  Ο Γκρίσκα άρχισε να τρώει τη χήνα. Μετά το μαραφέτι της φυλακής, το φαγητό φαινόταν εξαιρετικά νόστιμο. Ήταν λίγο επώδυνο για το αγόρι να μασήσει, αλλά το κρέας φαινόταν γλυκό. Και καταβροχθίστηκε ενεργά.
  Ο δήμιος παρατήρησε:
  - Αν όχι ο νονός σου Κορνίλα, δεν θα είχες λάβει τέτοια γλέντια.
  Ο Γκρίσκα ρώτησε με σοβαρό βλέμμα:
  - Τι θελει?
  Ο βασανιστής απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Πάρε τους θησαυρούς του Στέπαν. Διαφορετικά δεν θα είχε κουνηθεί.
  Ο Γκρίσκα απάντησε με αδιάφορο τόνο:
  - Αφήστε τους θησαυρούς να βρίσκονται στο έδαφος. Και θα υπηρετήσει μελλοντικές εξεγέρσεις!
  Ο δήμιος είπε με θαυμασμό:
  - Λοιπόν, είσαι αετός! Ένας πραγματικός πολεμιστής! Λοιπόν, σας εύχομαι επιτυχία!
  Και ο βασανιστής άφησε το αγόρι. Ο Grishka ένιωσε βαρύς αφού έφαγε και ήπιε ένα ποτήρι δυνατό κρασί. Τα μάτια έκλεισαν και το αγόρι αποκοιμήθηκε. Ονειρευόταν μάχες και διάφορα περιστατικά. Είναι σαν να είναι ένας ιππότης παραμυθιού που σκοτώνει χιλιάδες μαχητές.
  Πινακίδα δεξιά - δρόμος, αριστερή λωρίδα!
  Και μετά πετάει πάνω σε έναν δράκο. Σαν ήρωας παραμυθιού...
  Το επόμενο πρωί ο Γκρούσκα ξύπνησε. Για πρώτη φορά, το αγόρι είχε έναν καλό ύπνο και ένιωθε πιο ενεργητικός. Οι δήμιοι τον μεγάλωσαν. Έβαλαν τσουβάλι στο πληγωμένο σώμα. Και με σήκωσαν και με οδήγησαν στην εκτέλεση. Ο Γκρίσκα είδε μπογιά και αιχμηρά δόρατα την αυγή.
  Το αγόρι περπατούσε με σίδερα, κάτι που ήταν άβολο. Τον έβγαλαν στην αυλή. Τα γυμνά, ανάπηρα πόδια του αγοριού δυσκολεύονταν να πατήσει στα λιθόστρωτα. Αλλά ο Γκρίσκα το άντεξε, σφίγγοντας τα δόντια του και προσπάθησε να μείνει όρθιος. Αν και κάθε βήμα των καμένων ποδιών ήταν επώδυνο. Βγήκε στην πλατεία.
  Οι άνθρωποι είδαν το αγόρι. Ξυρισμένος, καλυμμένος με εκδορές και μελανιές, με γυμνά καμένα πόδια, αδυνατισμένος.
  Ο Grishka ενέπνευσε οίκτο παρά μίσος. Πολλοί, ιδιαίτερα οι γυναίκες, αναστέναξαν με συμπάθεια.
  Το αγόρι τους έκλεισε το μάτι και είπε:
  - Σαν, πού είναι το δικό μας, δεν εξαφανίστηκε!
  Και προχώρησε. Δεν υπήρχε ιδιαίτερος φόβος. Ο Γκρίσκα ήταν σίγουρος ότι δεν του άξιζε η κόλαση για τον εαυτό του. Και ο παράδεισος είναι πολύ καλύτερος από τη γήινη, σκληρή ύπαρξη.
  Ο τόπος της εκτέλεσης περικυκλώθηκε από επιλεγμένους τοξότες της Μόσχας. Υπάρχουν πολλοί φρουροί και σπιτικοί Κοζάκοι. Φαινόταν ότι δεν εκτελούνταν ένα παιδί, αλλά ένας κρατικός εγκληματίας κοσμικών διαστάσεων.
  Το αγόρι ασταμάτητα, τρεκλίζοντας, ανέβηκε τη σκάλα, πατώντας με τα καμένα του πόδια στις βελανιδιές σανίδες.
  Στο μπλοκ άστραφτε ένα τεράστιο, ακονισμένο τσεκούρι. Ένας τεράστιος δήμιος με κόκκινη ρόμπα περπατούσε. Υπήρχε επίσης ένας τροχός που προοριζόταν για τέταρτο.
  Ο Γκρίσκα σταυρώθηκε. Πονάει πολύ να κουνάς τα χέρια σου.
  Ο κήρυξ άρχισε να διαβάζει την κατηγορία:
  - Αυτός ο γιος της Στένκα Ραζίν, ο Γκρίσκα, είναι ένοχος: για απόκρυψη θησαυρών, για οργάνωση αποσπασμάτων ανταρτών, για εκτελέσεις και ληστείες αγοριών, για βία κατά των γυναικών κ.λπ. Ως εκ τούτου καταδικάζεται σε τέταρτο στο τιμόνι και αιώνιο ανάθεμα. Μακάρι να εκτελεστεί η ποινή.
  Ο Γκρίσκα ανατρίχιασε, αλλά παρέμεινε όρθιος στη θέση του και όρθιος. Ο υπάλληλος σφύριξε:
  - Λοιπόν, είναι έτοιμος ο κλέφτης να μετανοήσει ενώπιον του λαού;
  σκέφτηκε ο Γκρίσκα. Ναι, έχει κάτι να μετανοήσει. Το αγόρι υποκλίθηκε και είπε:
  - Συγγνώμη, Δον Κοζάκοι. Είμαι ένοχος ενώπιόν σου που δεν σε απελευθέρωσα από τον βογιαρικό ζυγό.
  Ο Σαμόσα ούρλιαξε απελπισμένα:
  - Εκτελέστε τον γρήγορα!
  Οι βοηθοί του δήμιου όρμησαν στο αγόρι. Ο Γκρίσκα, ξεπερνώντας τον πόνο στα χέρια του, έσκισε ο ίδιος τη σάκο. Ο κόσμος εκτέθηκε σε έλκη και πληγές που προκάλεσαν οι δήμιοι. Στη συνέχεια, έστριψαν τα χέρια του Grishka και τον πέταξαν στον τροχό.
  Ο δήμιος σήκωσε ένα τσεκούρι πάνω από το αγόρι. "Τώρα θα αρχίσει": σκέφτηκε ο Grishka.
  Αλλά εκείνη τη στιγμή ήχησε η σάλπιγγα και ο κήρυξ ανακοίνωσε:
  - Βασιλικό έλεος! Λόγω της νεότητας του Γρηγόρη, η θανατική ποινή αντικαθίσταται από την πώληση σε σκλαβιά! Ας το έτσι!
  Το αγόρι σηκώθηκε από το ικρίωμα και μπήκε στο δωμάτιο. Μια νέα ζωή ξεκίνησε για τον Grishka.
  Το Τορόντο αποδείχθηκε ότι ήταν ένα αρκετά σκληρό καρύδι. Οι Ναζί, έχοντας περικυκλώσει την πόλη και αποφεύγοντας περιττές απώλειες, την κατέστρεψαν μεθοδικά με πυροβολικό και αεροσκάφη. Μεγάλες ελπίδες είχαν επίσης εναποτεθεί στην πέμπτη στήλη εντός των Ηνωμένων Πολιτειών. Η επίθεση στην Octave αποδείχθηκε ταχύτερη και πιο επιτυχημένη. Η πρωτεύουσα του Καναδά έπεσε μετά από τρεις ημέρες μάχης. Στις 22 Ιουνίου 1945, οι Ναζί πλησίασαν τα βόρεια σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών.
  Έτσι, η Αμερική βρέθηκε σε θέση πλήρους στρατηγικού περιορισμού. Και είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεφύγεις από αυτό. Οι Ναζί γιόρτασαν την πέμπτη επέτειο από την παράδοση της Γαλλίας, τέσσερα χρόνια μετά την επίθεση στην ΕΣΣΔ και δύο χρόνια μετά την επανέναρξη της ανατολικής επιχείρησης.
  Έτσι, ο Φύρερ γιόρτασε ξανά με το θηριοτροφείο του με αργία και μονομάχους.
  Το Κολοσσαίο με πεντακόσιες χιλιάδες θέσεις χτίστηκε στο Βερολίνο. Και μαζεύτηκε πολύς κόσμος. Το γήπεδο είναι πραγματικά γεμάτο. Και θα μπορούσε επίσης να κλείσει για το χειμώνα με έναν γυάλινο, αναδιπλούμενο θόλο. Ο Φύρερ και η συνοδεία του κάθονταν σε πολυθρόνες και μπροστά τους ήταν στρωμένα τραπέζια με πιάτα. Και το θηριοτροφείο γλέντησε.
  Ο Χίτλερ έδειξε μια νέα δεξαμενή "Ε"-400, που ζύγιζε περίπου πεντακόσιους τόνους. Το όχημα ήταν οπλισμένο με δύο πυροβόλα διαμετρήματος 105 χιλιοστών, εκτοξευτήρα βομβών 650 χιλιοστών και δώδεκα πολυβόλα. Ένα ισχυρό όχημα με κεκλιμένη θωράκιση 300 mm στο μέτωπο και 250 mm στα πλάγια έκανε έντονη εντύπωση στους στρατηγούς. Το Tank ήταν πραγματικά ένας γρύλος όλων των συναλλαγών.
  Σε αυτό τοποθετήθηκε ένας κινητήρας αεριοστροβίλου με ρεκόρ 3.000 ίππων. Και όλοι όσοι είδαν αυτό το squat tank τρόμαξαν. Αν και το αυτοκίνητο έμοιαζε πολύ με χελώνα. Αλλά με κάννες - μακριά αντιαρματικά όπλα και έναν φαρδύ και πιο κοντό εκτοξευτή βομβών.
  Το αυτοκίνητο πυροβολήθηκε από όπλα, δείχνοντας ισχυρή άμυνα. Ωστόσο, είναι δύσκολο να μεταφερθεί σιδηροδρομικώς μια τόσο βαριά, φαρδιά και μακριά μπαντούρα.
  Ο Guderian το επεσήμανε αυτό. Ο μεγαλύτερος στρατηγός δεξαμενών πρότεινε:
  - Νομίζω ότι είναι καλύτερο να απαγορεύσουμε την ανάπτυξη μηχανών βαρύτερων από διακόσιους τόνους. Διαφορετικά, θα είναι σχεδόν αδύνατη η μεταφορά τους ακόμη και σε ειδικά βαγόνια.
  Ο Mainstein συμφώνησε με τον Guderian:
  - Το τανκ είναι πολύ βαρύ, μεγάλο βάρος. Σε γενικές γραμμές, το E-50 ταιριάζει αρκετά στον στρατό. Είναι καλύτερο να παράγετε αυτό το όχημα σε μια επιθετική τροποποίηση παρά να εφεύρετε τέτοια γιγάντια υβρίδια.
  Ο Φύρερ μουρμούρισε κάτι όχι πολύ κατανοητό. Γενικά, ο Χίτλερ δεν του άρεσε όταν αμφισβητήθηκε η ιδιοφυΐα του. Τον τελευταίο καιρό όμως οι έπαινοι έχουν γίνει βαρετοί. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, ο φασίστας δικτάτορας αγαπούσε τα μεγάλα τανκ. Και δεν ήθελα να κάνω πίσω.
  Ο Αδόλφος είπε αποφασιστικά:
  - Θα είναι στη σειρά E-400, και οι μηχανικοί μας θα λύσουν το πρόβλημα μεταφοράς!
  Στη συνέχεια έγινε επιθεώρηση της καραμπίνας επίθεσης MP0-55 με αυξημένη διεισδυτική σφαίρα. Κάτι που ευχαρίστησε και τον Χίτλερ. Καθώς και τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού υψηλής ταχύτητας. Γενικά σχεδιαζόταν να μεταφερθεί όλο το πεζικό σε αυτούς.
  Ο Φύρερ, ωστόσο, λάτρευε τις ανακαλύψεις στο τανκ. Έγινε επίσης κάποια συζήτηση για τους υπολογιστές. Το έργο μιας νέας ηλεκτρονικής μηχανής που χρησιμοποιεί τρανζίστορ υποσχέθηκε να γίνει πιο αποτελεσματικό και συμπαγές.
  Ο σχεδιαστής υποσχέθηκε ότι σύντομα ο υπολογιστής θα μπορούσε να παίξει σκάκι.
  Αυτή η ιδέα άρεσε στον Χίτλερ. Ο ίδιος ο Φύρερ ενδιαφέρθηκε για αυτό το παιχνίδι στον ελεύθερο χρόνο του και έκανε καλή δουλειά. Ο Ναπολέων αγαπούσε επίσης το σκάκι και συνέκρινε τις πραγματικές μάχες με το σκάκι. Τώρα ο Φύρερ ήλπιζε να οδηγήσει τους Αμερικανούς στο Zugzwang. Και μέχρι στιγμής έχει λειτουργήσει. Η πιο ισχυρή οικονομία στον κόσμο δεν μπορούσε να αντισταθεί στην ενωμένη Ευρώπη και στους πόρους των αποικιών.
  Υψηλός ήταν και ο ποσοτικός δείκτης του παραγόμενου εξοπλισμού.
  Ο δαιμονισμένος Φύρερ, ωστόσο, αποσπάστηκε από την αρένα. Όμορφα κορίτσια βγήκαν να πολεμήσουν. Και πώς να μην τα κοιτάς;
  Ο Χίτλερ θαύμαζε τα ημίγυμνα, μυώδη σώματα των κοριτσιών και φανταζόταν τον εαυτό του σαν ξωτικό στη φαντασία του. Είναι καλό να είσαι εκπρόσωπος αυτού του λαού - τα ξωτικά δεν γερνούν και ζουν για χιλιάδες χρόνια. Είναι πολύ πιο δυνατοί και πιο γρήγοροι από τους ανθρώπους και διακρίνονται από τη στοργική τους φύση. Τι αγώνας!
  Ο Φύρερ χτύπησε τα χέρια του και είπε:
  - Και ούτε φίλος ούτε εχθρός, αλλά ξωτικό!
  Εν τω μεταξύ, τα κορίτσια μαζεύτηκαν και άρχισαν να πολεμούν με σπαθιά και ξίφη. Ένα θέαμα ήδη γνώριμο στον Φύρερ.
  Και ο Χίτλερ θέλει να πολεμήσει τον δράκο. Να πολεμήσω μια δωδεκακέφαλη σαύρα. Και του έκοψε τα κεφάλια με λέιζερ...
  Ο Φύρερ ενδιαφερόταν σαφώς για τα όπλα λέιζερ. Και όχι χωρίς λόγο. Άλλωστε, οι ακτίνες θερμότητας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη λήψη από ιπτάμενους δίσκους. Και δεν θα υπάρξει σωτηρία από αυτούς.
  Ο Φύρερ θυμήθηκε μια ταινία όπου η Στέλλα και η Αλμπίνα πετούσαν σε δίσκο χρησιμοποιώντας ακτίνες θανάτου. Όλα έγιναν πραγματικά υπέροχα εκεί. Ένας πυροβολισμός και διακόσια αμερικανικά αεροπλάνα τυλίγονται αμέσως στις φλόγες. Έπειτα έγιναν κι άλλα γυρίσματα. Μια θαυμάσια ευκαιρία για μαχητική ικανότητα. Και τα κορίτσια πιλότοι είναι τόσο όμορφα... Θέλω απλώς να αγγίξω το ένα της πόδι ή το στήθος.
  Και στην αρένα τα κορίτσια πέφτουν και σπάνε τρυπημένα από σπαθιά. Πόσο σκληρό είναι αυτό!
  Ο ίδιος ο Φύρερ ένιωσε λίγο νευρικός. Η ομορφιά πεθαίνει. Αλλά είναι πιο ωραίο να βασανίσεις και να βιάσεις μια γυναίκα παρά να τη σκοτώσεις.
  Ένα από τα κορίτσια της έκοψαν το χέρι και έπεσε αιμορραγώντας. Τελείωσε με ένα χτύπημα από ένα κοφτερό σπαθί. Ο Χίτλερ πηδά ακόμη και από χαρά. Και γουργουρίζει:
  - Αυτή είναι η επιτάχυνση! Ας υπάρχει ένας στόχος!
  Ο Χίμλερ σηκώνει:
  - Ας υπάρχει ένας στόχος!
  Ο Φύρερ στράφηκε στον αρχιεκτελεστή του Τρίτου Ράιχ και ρώτησε:
  -Τι γίνεται με τους Εβραίους;
  Ο Χίμλερ, φαινόμενος χαρούμενος, απάντησε:
  - Μας δουλεύουν, Φύρερ μου! Συμπεριλαμβανομένων των sharashkas! Αναγκάσαμε τους Εβραίους στην οικονομία μας!
  Ο Φύρερ βρυχήθηκε σε αυτό:
  - Φροντίστε να μην αναπαράγονται! Και δεν ανακατεύτηκε με άλλα έθνη!
  Ο Χίμλερ είπε διστακτικά:
  - Ναι Φύρερ μου!
  Ο Χίτλερ το απέκρουσε. Θυμήθηκε το χθεσινό του όνειρο. Κάπως εφιαλτικό και φανταστικό.
  Ήταν σαν να πετούσε σε ένα διαστημόπλοιο, και... Τους καταδίωκαν διαστημικοί πειρατές. Ένα ολόκληρο πακέτο. Δίπλα στον Φύρερ ήταν τέσσερα κορίτσια με μπικίνι. Και άλλη μια ολόκληρη ομάδα μαζί με το ξωτικό.
  Ο εχθρός πλησίαζε αδυσώπητα. Θύμιζε φάντασμα, από τον κόσμο των εφιαλτών.
  Στο όνειρό του, ο Χίτλερ ήταν μάγος ή μάλλον μάγος. Ετοίμασε ένα αυτοσχέδιο φίλτρο, έτοιμος να αντιμετωπίσει τον αντίπαλό του με εχθρότητα. Το μαγικό του ραβδί δονήθηκε στα χέρια του: μια λεπτή φωνή φαινόταν να ηχεί: κίνδυνος, κίνδυνος, κίνδυνος!
  Ο Αδόλφος κυριεύτηκε από έμπνευση, αυτοσχεδιάζοντας για να κερδίσει. Ο νεαρός Φύρερ ανακάτεψε γρήγορα το φίλτρο με μια άγνωστη μέχρι τότε σύνθεση. Φύσηξε πάνω του.
  Σχεδόν αμέσως, εικόνες τριών πλοίων εμφανίστηκαν δίπλα τους. Πλησίασαν σχεδόν.
  Το ξωτικό πρόσταξε:
  - Στη μεγαλύτερη κλίμακα, έκρηξη πλάσματος!
  Ο αντικαταστροφέας πυροβόλησε όλα τα όπλα. Ένας μαινόμενος ανεμοστρόβιλος της καταστροφής πέταξε έξω. Η απόσταση ήταν σχεδόν ακραία• το κύριο διαστημόπλοιο θα έπρεπε να είχε περάσει δύσκολα. Αλλά ο μάγος Jarran κατάφερε να προβάλει ένα είδος άμυνας. Ως αποτέλεσμα, η πλήρης δύναμη του σάλβο χτύπησε τον μπριγκαντίν που ορμούσε από τα δεξιά.
  Το δυνατό χτύπημα παραμόρφωσε το διαστημόπλοιο, τσαλακώθηκε και πετούσε σαν λαστιχένια μπάλα που συνθλίβεται από τροχό φορτηγού. Μόνο τα συντρίμμια σκορπίστηκαν πιο μακριά, βρέχοντας τη στάχτη με αναμμένα κάρβουνα.
  Ο Φύρερ σφύριξε:
  - Ουάου! Η δύναμη της χτυπητικής δύναμης, αλλά σε λάθος σαγόνι!
  Οι όμορφες κοπέλες γύρω από τον δαιμονισμένο Άντοφ γέλασαν.
  Η Χριστίνα απάντησε:
  "Τώρα δεν μπορούμε να αποφύγουμε έναν καυγά".
  Η κοπέλα όρμησε ξυπόλητη κατά μήκος του άβολου περάσματος προς τα αερόστατα, με δύο "winfers" να κρέμονται από τη μια πλευρά στην άλλη. Όταν η Χριστίνα χτύπησε, ένα από τα όπλα έτριξε:
  - Η δύναμή μου χρησιμοποιείται κατά τρία και διακόσια τοις εκατό.
  - Σώπα, πολυβόλο! - Του φώναξε το κορίτσι εξολοθρευτής. - Δεν θα είναι ακόμα έτσι.
  Η καλλονή πέταξε, αναποδογυρίζοντας πολλές φορές. Η κίνηση επιβραδύνθηκε, το ξωτικό άλλαξε τη βαρυονική σε μια ενισχυμένη λειτουργία, που χρησιμοποιείται κατά την προσγείωση σε γιγάντιους πλανήτες, αστέρια νετρονίων και, ανεπαρκώς ισχυρές, μαύρες τρύπες.
  Τώρα το περιβάλλον γύρω της είχε γίνει παχύρρευστο και, ξεπερνώντας τέτοια ζελέ, στριμώχτηκε στο επιθυμητό μέρος κοντά στα εξαρτήματα.
  - Ο αγώνας είναι αγώνας και δεν μπορεί να γίνει τίποτα γι 'αυτό.
  Τρεις ομάδες κοριτσιών πήραν τις θέσεις τους κατά μήκος του τοίχου, προετοιμάζοντας μια σφοδρή συμπλοκή. Τι σκέφτονται; Άλλωστε, οι περισσότεροι από αυτούς ζουν τα τελευταία τους λεπτά• υπάρχει μια αιματηρή μάχη μπροστά με έναν αδίστακτο και επιδέξιο εχθρό.
  Οι πειρατές δεν δίνουν τέταρτο!
  Η Χριστίνα προσευχήθηκε νοερά στο Απόλυτο, που γέννησε έναν αμέτρητο αριθμό θεών και θρησκειών. Το κορίτσι πήδηξε στο πάτωμα και πριν προλάβει να ακουμπήσει τα πόδια της στο κούμπωμα, ακολούθησε ένα σοκ, το τεράστιο διαστημόπλοιο αναρροφήθηκε εντελώς σε κατάρρευση. Ήταν μια στιγμιαία διαδικασία όπου κάθε μόριο του σώματος μετατοπίστηκε.
  Εκείνοι που πετούσαν πίσω της, η Σάρλοτ και η Γκέρντα, χτύπησαν στο πλάι με τέτοια σύγκρουση που χωρίς προστασία, τα κορίτσια θα είχαν λερωθεί στην πανοπλία. Και έτσι, πέταξαν πίσω, πηδώντας τέσσερις φορές σαν μπάλες του πινγκ πονγκ. Η Χριστίνα τα σήκωσε εύκολα και σταματώντας την κίνηση είπε:
  - Μην προσπαθήσετε καν να κοιμηθείτε, φίλοι! Η σοβαρή δουλειά μόλις ξεκινά!
  Τα κορίτσια απάντησαν ομόφωνα:
  - Υπάρχει διοικητής!
  Η εντολή του ξωτικού ακούστηκε:
  - Ξεκινήστε να προχωράτε.
  Ο εχθρός ήταν κοντά, μια στιγμή αργότερα, ένα κομμένο τετράγωνο πέταξε στα δεξιά της Χριστίνας με μια ανατριχιαστική κραυγή και, για μια στιγμή, η σφραγίδα που φαινόταν άστραψε με μια λιωμένη άκρη.
  - Πέτα στο στόμα του λιονταριού! - πρόσταξε η Χριστίνα και πήδηξε από το άνοιγμα, σαν να είχε βουτήξει στις κολασμένες φλόγες.
  Παρά το σκοτάδι, τα όργανα στα κράνη επέτρεπαν να φαίνονται καθαρά οι πολυσύχναστοι πειρατές. Κομμάτια πλάσματος πέταξαν έξω από τον νικητή, το ίδιο το όπλο επέλεγε στόχους, μαζεύοντας τους εχθρούς. Η Χριστίνα ως έμπειρη μαχήτρια δεν γνώρισε τον παραμικρό δισταγμό. Ένας από τους πειρατές έπεσε κάτω από το χτύπημα του σκληρού ποδιού της, το σώμα της μαϊμούς τσάκισε και τα κόκαλα σκορπίστηκαν.
  Δύο νικητές έριξαν πλούσιους, μακριούς πυρσούς, και επίσης έκοψαν με παρορμήσεις, διαπερνώντας την πανοπλία με ψείρες. Η Μάγδα και η Σάρλοτ πέταξαν πίσω της, σαν από ποτιστήρια, έριξαν κομμάτια ύλης που είχαν θερμανθεί σε δισεκατομμύρια βαθμούς.
  Οι εξωτερικά ευγενικές καλλονές, στη μάχη μεταμορφώθηκαν τελείως, μοιάζοντας με δαίμονα της κόλασης.
  - Προσοχή, τέρατα! - Τα κορίτσια ούρλιαξαν.
  Η Χριστίνα πέταξε στον αέρα, αφήνοντας πίσω της ένα βουνό από πτώματα, πέρασε το διάδρομο και αμέσως έπεσε σε μια δεξαμενή επιβίβασης. Το θωρακισμένο σκαθάρι συνάντησε το κορίτσι με πυκνή φωτιά. Η στιγμή που χρειάστηκε το αυτοκίνητο για να αναγνωρίσει τον άγνωστο και να βάλει τα όπλα του έσωσε τη ζωή της Χριστίνας. Το κορίτσι μετακινήθηκε στο πλάι και η Μάγδα κατάφερε επίσης να απομακρυνθεί. Όμως η Σάρλοτ δεν ήταν τόσο τυχερή. Μια ισχυρή εκκένωση πλάσματος συνέτριψε το κορίτσι μαζί με τη στολή μάχης. Τραυματίστηκαν και αρκετοί φίλοι που πετούσαν πίσω της.
  Τα κορίτσια έπεσαν, το ένα είχε καμένο χέρι και το άλλο ένα πόδι.
  Ωστόσο, οι καλλονές λειτούργησαν αυτόματα, ώθηση από Weidemeester. Η γόμωση καταγωγής επέλεξε μια θέση στη διασταύρωση, διαπερνώντας την κινούμενη θωράκιση του τανκ.
  Το ογκώδες σκαθάρι ήταν πρησμένο, τα στόμια των όπλων κουλουριασμένα.
  Η Χριστίνα επιβεβαίωσε:
  - Μπράβο κορίτσια.
  Ένα ρομπότ επίθεσης αρθρόποδων προχώρησε προς το μέρος της, εκτοξεύοντας βαρυονικά λέιζερ.
  Η καταμέτρηση ήταν κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα. Βουτώντας κάτω από το καταστροφικό κύμα της κοπής χώρου, η Χριστίνα έδωσε μια εκκένωση στην άρθρωση του γονάτου του ρομπότ, σπάζοντας τρία άκρα. Το όχημα μάχης κατέρρευσε, πυροβολώντας στην οροφή, δαγκώνοντας τους θωρακισμένους τοίχους.
  - Χρυσομάλλης, πρόσεχε. - Ένα από τα κορίτσια ούρλιαξε.
  Τα κορίτσια πίσω πυροβόλησαν από ένα Weidemeester, αναγκάζοντας το τανκ που είχε προχωρήσει από τον πρωκτό να σταματήσει. Άρχισε να καπνίζει, αλλά δεν σταμάτησε να πυροβολεί, η Χριστίνα γύρισε και αμέσως δέχτηκε πυρά, το δοκάρι τη χτύπησε στην πλάτη και την γκρέμισε, παραλίγο να σπάσει τα κόκκαλά της.
  Το κορίτσι εξολοθρευτής έκανε μια τούμπα, γκρεμίζοντας ένα πάνελ καθώς πήγαινε, και πετώντας πάνω, χτύπησε την αντίπαλό της στο στήθος με ένα σπαθί υπερπλασίας, καταστρέφοντας τα όργανα.
  Το ρομπότ συσπάστηκε απότομα και σπασμένος, οι δοκοί του διαλυμένου όπλου χτύπησαν τους δικούς του πειρατές που προσπαθούσαν να διαρρήξουν από τον πλαϊνό διάδρομο. Ένα άλλο ρομπότ πετάχτηκε στο πλάι του, γέρνοντας, υγρό που έτρεχε από μέσα του σαν αίμα, μέσα από το οποίο πέρασαν φλόγες, λιώνοντας το μέταλλο.
  Ο Αδόλφος Χίτλερ διέσχιζε από το διπλανό κελί. Επιτέθηκε με θάρρος στο τανκ με ξόρκι. Το αυτοκίνητο τράνταξε, τα κυκλώματα θερμάνθηκαν και γύρισε πίσω, εξαπολύοντας έναν βίαιο ανεμοστρόβιλο στους πειρατές. Γενικά, αυτή η τεχνική σχεδιάστηκε για εξαγριωμένα ζώα, όχι για σάιμποργκ, αλλά αυτή τη φορά πέτυχε. Ίσως αυτό οφείλεται στο ότι το σχέδιο ήταν πολύ απλό, ή ίσως οι μαγικές δυνάμεις του Henry αυξήθηκαν υπό το άγχος.
  Ο Elf Buckingham διέταξε:
  - Κράσνοβα, σήκωσε τον εχθρό από το πίσω μέρος, η πυκνότητα της φωτιάς είναι πολύ υψηλή, δεν περάσαμε από το τρίτο επίπεδο.
  - Υπακούω! - Η Χριστίνα κατάλαβε ότι υπήρχε πρόβλημα. - Θα ξεπεράσω τώρα.
  Η κοπέλα πέταξε μια χειροβομβίδα, η οποία, ελεγχόμενη από ένα τσιπ, αναπήδησε από τους τοίχους μερικές φορές, τράνταξε και έβγαλε τέσσερις ακόμα πειρατές. - Σαρώθηκε! - Φώναξε το ευχαριστημένο κορίτσι, γλείφοντας το αίμα από τα σπασμένα της χείλη.
  Αντιμετωπίστηκε με φωτιά από τη γωνία της πλαϊνής γκαλερί. Έπρεπε να ξαπλώσει και στη συνέχεια οι χειροβομβίδες πήδηξαν προς το μέρος της. Το κορίτσι μόλις πρόλαβε να τους καταρρίψει, πυροβολώντας με μια ματιά, καθοδηγούμενη από το ένστικτο.
  Οι χειροβομβίδες εξερράγησαν, πλημμυρίζοντας τις δικές τους με θραύσματα πλάσματος. Ακόμα και η Χριστίνα ένιωσε την απίστευτη ζέστη.
  Κάποιος έριξε ένα βόλι φίτεγκρομπ. Λαμπερές υπερπλασματικές φυσαλίδες παρέσυραν στο διάδρομο, τηγανίζοντας τους στρατιώτες του εχθρού. Ένα άλλο ρομπότ επίθεσης καταστράφηκε και ένα τανκ κατέρρευσε.
  Εν τω μεταξύ, η Μάγδα και η Γερτρούδη έκοψαν τις στήλες καθαρισμού του αέρα, με αποτέλεσμα το φθόριο να φούντωσε και να εκραγεί έντονα, καταρρέοντας τους κουρσάρους.
  Τα κορίτσια ακόμη και τσούχτησαν.
  Μαζί με τους συντρόφους της, η Χριστίνα όρμησε προς τα εμπρός, αναποδογύρισε και κλώτσησε μια χελώνα με ένα ξεφλουδισμένο κέλυφος. Αρκετοί ακόμα πειρατές κάηκαν από ένα τανκ που ήταν υποδεέστερο του δαιμονισμένου Φύρερ.
  Η Χριστίνα έκοψε τον κουρσάρο με το δοκάρι της και πήδηξε πιο πέρα, πετώντας, πυροβολώντας τα μπερδεμένα ρομπότ.
  - Τι, μεταλλάδες, δεν είναι γλυκό για εσάς;
  Ο Στρατηγός των Ξωτικών δήλωσε:
  - Χειριστείτε με ένα τάκλιν χρησιμοποιώντας έναν κλώστη.
  Μια περιστρεφόμενη εγκατάσταση πέταξε στον θάλαμο, ακολούθησαν εκρήξεις, μαρμαρυγία και κρέας σκορπίστηκαν.
  Η Χριστίνα τίναξε τα συντρίμμια από τη στολή μάχης της, ο Αδόλφος πέταξε κοντά της από πίσω και αντί για όπλο, στριφογύρισε το μαγικό του ραβδί, δημιουργώντας κύματα.
  - Τι παιζεις? - τον ρώτησε η κοπέλα.
  Ο Φύρερ γάργαρε:
  - Νομίζω ότι πρέπει να ανεβούμε στην αίθουσα τεχνολογίας.
  Η Χριστίνα βούλιαξε περιφρονητικά:
  - Λοιπόν, η μόνη λογική σου πρόταση τον τελευταίο καιρό.
  Συνέχισαν να κινούνται πυροβολώντας όλους στο πέρασμά τους.
  Οι Weidemeesters που χρησιμοποιούσαν τα κορίτσια κατέστρεψαν τον εχθρό μαζί με χωρίσματα, τεχνολογικές μονάδες, γεννήτριες, κατέλαβαν αγάλματα που δεν είχαν χρόνο να βρουν αγορά, αγάλματα, χρυσά λουτρά, πίσω από τα οποία προσπάθησαν να κρυφτούν οι πειρατές.
  Σε αυτό το σημείο η Χριστίνα, απροσδόκητα, πάλεψε σώμα με σώμα με τη θεά Αστάρτη.
  Η τρομερή πολεμίστρια πέταξε μια χειροβομβίδα, αυτή καταρρίφθηκε, έσπασε κοντά, κουνώντας το σπαθί της. Ξεκίνησε ένας αγώνας ανάμεσα σε δύο πολύ έμπειρους ξιφομάχους.
  - Μην ανακατεύεσαι, Αδόλφο. - φώναξε η κοπέλα στον νεαρό. "Θα προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω μόνος μου!"
  - Και εσείς! - Είπε η κύρια θεά των φιλίμπαστερ.
  Όταν δύο επιδέξιοι άντρες τσακώνονται, είναι καταιγίδα, αλλά όταν τσακώνονται επιδέξιες γυναίκες, είναι ανεμοστρόβιλος!
  Η Χριστίνα κατάλαβε αμέσως ότι η αντίπαλός της ήταν εκπαιδευμένη σε όλες τις βασικές τεχνικές και δεν θα ήταν εύκολο να τη νικήσει. Η Αστάρτη, αρχικά, προσπάθησε να το πάρει στο τρέξιμο, αλλά η αποτυχία δεν ξεψύχησε. Η κοπέλα προσποιήθηκε ξαφνικά ότι υποχώρησε και της πρόσφερε τη δεξιά πλευρά. Η Σβετλάνα δεν το αγόρασε! Έδειξε μόνο μια πτώση και χτύπησε απότομα τον αντίπαλό της προς τα αριστερά. Εκείνη τη στιγμή, προσπάθησε αντανακλαστικά να πιάσει τον ομόλογό της και άφησε το πλευρό της απροστάτευτο. Ένα απότομο τσίμπημα της έσκισε ένα κομμάτι κρέας, το κορίτσι έχασε ταχύτητα και τα πόδια της λύγισαν.
  Η πληγή μείωσε τις αγωνιστικές ιδιότητες της Αστάρτης και οι κινήσεις της έγιναν πιο αργές. Εδώ η Χριστίνα έκανε έναν πλευρικό ελιγμό και στη συνέχεια έκοψε εύκολα τη βούρτσα. Σε απάντηση, η Αστάρτη κατάφερε να τη χτυπήσει με το κεφάλι, αλλά αυτή ήταν η τελευταία επιτυχία. Με την επόμενη κούνια, η Σβετλάνα φύσηξε από το κεφάλι της.
  - Μπράβο! - είπε ο Φύρερ. - Κορυφαία ποιότητα.
  - Δεν τα έχεις δει όλα ακόμα.
  Πολλές φορές ξέσπασαν μάχες σώμα με σώμα. Μερικές φορές χρησιμοποιούσαν ακόμη και τα δόντια τους. Τα κορίτσια, καλά εκπαιδευμένα, ενεργούσαν, κατά κανόνα, σε μια ενιαία ομάδα και πολέμησαν σε μάχη σώμα με σώμα σε ζευγάρια ή τρία. Αυτό τους έδωσε ένα πλεονέκτημα στη μάχη με μια ετερόκλητη αγέλη. Επιπλέον, η βιομηχανική και η τεχνητή επιλογή γονιδίων σε θερμοκοιτίδες είχαν αποτέλεσμα.
  Και αυτό που είναι επίσης σημαντικό είναι ότι οι πειρατές ξεκάθαρα κρύωσαν. Ποτέ πριν δεν χρειάστηκε να πολεμήσουν έναν ισχυρό, προελαύνοντα εχθρό που δεν φοβάται την επιβίβαση σε τανκς, ρομπότ ή τις κατάρες των μάγων. Και όταν συναντάς κάτι για πρώτη φορά, επικρατεί σύγχυση.
  Οι πειρατές υποχώρησαν, οπισθοχώρησαν, κάποιοι ούρλιαξαν σαν δαιμονισμένοι, άλλοι ξαφνικά άρχισαν να φρικάρουν και να πυροβολούν τα ρομπότ τους. Προφανώς τα μαγικά πειράματα του δαιμονισμένου Αδόλφου τους τελείωσαν.
  Οι στρατιώτες της διαστημικής Γερμανίας κατέβασαν βαριά πυρά και χρησιμοποίησαν ξίφη ξανά και ξανά.
  Ακόμα και ο σκαντζόχοιρος ενήργησε καλά. Μικρός και ευκίνητος, είναι αρκετά επιδέξιος στις μεταλλικές χειροβομβίδες. Και δεν σούταρε άσχημα.
  Τα κορίτσια σηκώθηκαν, σε έναν πραγματικό καυγά, η αντίδραση κλιμακώθηκε. Πολέμησαν καλύτερα από ό,τι σε πολλά εικονικά παιχνίδια, όπου εκπαιδεύτηκαν από τη βρεφική ηλικία. Κυριάρχησε όμως η επιθυμία να επιβιώσουμε με κάθε κόστος, για να αναπαραχθεί αργότερα. Επιπλέον, ολόκληρο το ποικίλο οπλοστάσιο, συμπεριλαμβανομένου του χωρικού Velcro, χρησιμοποιήθηκε εκατό τοις εκατό. Ακόμη και ο Αδόλφος, κάτι που δεν ήταν εντελώς έθιμο γι 'αυτόν, τα χρησιμοποιούσε. Έβαλε τρεις πειρατές σε οδοντόκρεμα και μετά χρησιμοποίησε ξανά το μαγικό του ραβδί. Κάποια στιγμή, ένα θραύσμα χτύπησε το όπλο της μαγείας, σπάζοντας το στη μέση. Αλλά ο Αδόλφος αποκατέστησε το ραβδί με ένα ξόρκι:
  - Οχι! Οποιαδήποτε μαγεία τότε αξίζει κάτι αν ξέρει πώς να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να προστατέψεις την ψυχή σου από την κακία μέσα σου! - πρόσθεσε ο νεαρός Φύρερ.
  Και πάλι ένα ρεύμα μαγείας πέταξε έξω από το ραβδί και έπεσε στους ηλεκτρονικούς εγκεφάλους. Συγκεκριμένα, απενεργοποίησε πολλές υποδιάστατες παγίδες.
  Η Στέλλα τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι της, αλλά συνέχισε να αγωνίζεται.
  Οι απώλειες εκατέρωθεν, ειδικά για τους πειρατές, ήταν τεράστιες. Πέθαναν και τα κορίτσια, η Χριστίνα τα γνώρισε σχεδόν όλα μόλις χθες, αλλά κάθε απώλεια ήταν οδυνηρή. Πολλά κορίτσια πολέμησαν, ακόμη και τραυματίστηκαν. Δεν ήταν χωρίς λόγο που οι πειρατές τρομοκρατούσαν ολόκληρο τον γαλαξία• ήταν δύσκολο να πολεμήσεις τα τανκς επιβίβασης.
  Ένα από αυτά, το πιο δυνατό και σύγχρονο, οδήγησε προς τα πίσω και σκότωσε πέντε κορίτσια ταυτόχρονα και έκοψε τον σκαντζόχοιρο στη μέση. Ο Αδόλφος τον σταμάτησε με ένα απελπισμένο ξόρκι και μετά στράφηκε εναντίον του εχθρού. Η ψυχή του σκίστηκε από τα βάσανα• ένα από τα κορίτσια, κάποτε, τον έκανε να γελάσει με μια σειρά από πρωτοποριακά αστεία από τον κόσμο των ρομπότ. Τώρα, ο καημένος πέθανε, και ακόμα δεν έχει μάθει πώς να ανασταίνει τους νεκρούς. Αυτή τη στιγμή, ο νεαρός μάγος Φύρερ αντιμετώπισε το μεγαλύτερο πρόβλημά του.
  Ο μάγος Jarran με ένα πύρινο σπαθί στάθηκε εμπόδιο στο δρόμο του.
  - Έχεις ένα μωρό, βλέπω, κάποια ιδιαίτερη, μοναδική μαγεία. Ίσως έρθεις στο πλευρό μας; Το League of Underworlds θα σας ανταμείψει γενναιόδωρα με χρήματα και ίσως ακόμη και να σας δώσει έναν ολόκληρο κόσμο που κατοικείται από υπάκουους σκλάβους.
  - Γιατί όχι ο γαλαξίας αμέσως; - ρώτησε αστειευόμενος ο Αδόλφος.
  Ο μάγος δεν κατάλαβε το χιούμορ:
  - Είμαι σίγουρος ότι με τις ικανότητές σου, η δημιουργία της δικής σου αυτοκρατορίας είναι μόνο θέμα χρόνου. Άρα είναι πιθανό, ακόμη και ένας γαλαξίας.
  - Μα προφανώς χωρίς εσένα! - Ο Φύρερ έστειλε ένα δοκάρι στον μάγο.
  Τον πολέμησε εύκολα και τον χτύπησε ο ίδιος, τόσο που τα ρούχα του Χίτλερ πήραν φωτιά, αν και κατάφερε να πηδήξει πίσω. Γυρίζοντας, ο Φύρερ, καθόλου μαγικά, έσβησε τις φλόγες.
  - Τι πήρες? Μην έχεις τόση αυτοπεποίθηση, Αδόλφο.
  Ο Φύρερ ξαφνιάστηκε:
  - Πώς γνωρίζεις το όνομά μου?
  Σε απάντηση, ένα γέλιο:
  - Ισχυροί μάγοι σαν εμένα τα ξέρουν όλα!
  Όρμησε πάλι στον νεαρό Φύρερ. Απέφυγε το πεταμένο πάλσαρ, άφησε μια δέσμη και ένα φίδι πέταξε έξω από το ραβδί. αιωρήθηκε στον αέρα και, στο γέλιο του μάγου, θρυμματίστηκε:
  "Δεν είσαι εξοικειωμένος με τη μαγεία των υπερκυμάτων, αδύναμος". Γι' αυτό μπορεί να αντιμετωπίσεις τόσο εύκολα. Λοιπόν, με τι άλλο να σε ευχαριστήσω;
  Ο Αδόλφος πήδηξε στο τρολ, προσπαθώντας να εκτελέσει το σκούπισμα όπως του είχαν μάθει, και πετάχτηκε πίσω. Στη συνέχεια, ο νεαρός Φύρερ διάβασε ένα ξόρκι: πολλά παγάκια έπεσαν από πάνω, γεγονός που προκάλεσε ένα περιφρονητικό χαμόγελο από τον μάγο.
  - Αυτό είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις; Τι λες για αυτό? - Ο μάγος μουρμούρισε ένα ξόρκι και έστειλε ένα πράσινο κύμα.
  Καπνός ανέβηκε γύρω από τον Αδόλφο και εμφανίστηκαν δαχτυλίδια. Ο νεαρός Φύρερ προσπάθησε να πηδήξει μακριά, αλλά καταπλακώθηκε από τα χέρια των στικτών πύθωνων. Έδεσαν τον τύπο σαν αλυσίδες και άρχισαν να τον πνίγουν. Ο νεαρός Φύρερ βόγκηξε:
  - Δολοφόνος!
  Ο μάγος γέλασε:
  - Ναι, είμαι τυφώνας αφανισμού. Ορκίσου ότι θα γίνεις μαθητής μου και θα σε αφήσω να φύγεις.
  - Ποτέ! - Απάντησε ο δαιμονισμένος Χίτλερ, σε αντίθεση με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.
  - Τότε πάρε το! - Ο μάγος σφύριξε.
  Ένα ρεύμα δαιμονικής ενέργειας έπεσε πάνω στον Φύρερ, βασάνισε και έσκισε κάθε κύτταρο του σώματός του. Ήταν πολύ οδυνηρό, τόσο οδυνηρό που ήθελα να ουρλιάζω σαν λύκος. Είναι σαν να ξεφλουδίζεται το δέρμα σας στρώμα-στρώμα και να περιχύνεται με καυτό σίδερο.
  - Λοιπόν, τώρα θα με ακούσεις; - ρώτησε ο Τζάρραν με τρομακτική φωνή. - Ή!
  - Οχι ποτέ! - είπε ο Φύρερ με τις τελευταίες δυνάμεις του. - Η υπηρέτηση του κακού θα καταστρέψει την ψυχή, που είναι πιο σημαντική από το σώμα.
  Το κακό τρολ γέλασε:
  - Βλάκα, το να με υπηρετείς είναι ο μόνος τρόπος να σώσεις την δύστυχη ψυχή. Τώρα τη ρίχνω στη Γέεννα. Αφού καεί η σάρκα σου, θα σε στείλω σε ένα μέρος όπου οι ιστορίες όλων των ανθρώπων για την κόλαση θα φαίνονται σαν γλυκά όνειρα. Τρέμου, κακομοίρη.
  Ο Αδόλφος έφτυσε:
  - Χαζές απειλές!
  Ακολούθησε ένα εκκωφαντικό βρυχηθμό:
  - Τότε κάψε!
  Οι φλόγες τύλιξαν τον Χίτλερ και το δέρμα του άρχισε να ξεφλουδίζει. Ήθελε ήδη να εκλιπαρήσει για έλεος, όχι, δεν είμαι έτοιμος να πεθάνω. Ή ίσως, η σκέψη πέρασε υποσυνείδητα από το μυαλό μου, ίσως να μπορέσω να ξεπεράσω τον αδίστακτο εχθρό μου στο μέλλον.
  Η ροή του νερού έσβησε τις φλόγες και ο Φύρερ αφέθηκε ελεύθερος, αφέθηκε με κουρέλια που μόλις και μετά βίας κάλυπταν το σώμα του με πυκνές φουσκάλες. Το ξωτικό Μπάκιγχαμ εμφανίστηκε μπροστά του. Ένα φως άστραψε γύρω από τον στρατηγό της διαστημικής Γερμανίας και χαμογέλασε.
  Με συγκαταβατικό ύφος είπε:
  - Εσύ είσαι ο Jarran, προφανώς θέλεις να προσβάλεις το παιδί;
  Η απάντηση ήταν ένας σκουριασμένος συριγμός:
  - Μην μπλέκεις στη διαμάχη μας, ξωτικό! Διαφορετικά θα περάσετε πολύ άσχημα.
  Ο εκπρόσωπος του λαμπερού λαού, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια του, απάντησε:
  - Βλέπω, δεν μπορείς καν να ορκιστείς με σοφιστικέ τρόπο. Κάποια αξιολύπητα φλυαρία ενός μωρού αντί για απειλές.
  Το τρολ άστραψε τους κυνόδοντές του:
  "Θα σε διασκορπίσω σε άτομα σε όλο τον γαλαξία, θα συμπιέσω την ψυχή σου σε μια μαύρη τρύπα και θα τεντώσω το δέρμα σου πάνω από ένα κβάζαρ".
  - Λίγο καλύτερα! - Το ξωτικό κόπηκε με πάλσαρ. Το τρολ, τρεκλίζοντας, το απέκρουσε με κόπο, ένα έγκαυμα εμφανίστηκε στο μάγουλό του.
  - Και είσαι δυνατός! - Το πρόσωπο του τρολ στράβωσε σαν μάσκα του γόνου του σκότους. - Αλλά δεν είμαι και αδύναμος. Ορίστε!
  Ο μάγος έστειλε ένα δώρο, το οποίο το ξωτικό πέταξε με το γόνατό του και το έστειλε πίσω με μια στροφή.
  - Όχι, δεν με εντυπωσίασες! - απάντησε το Μπάκιγχαμ. Έριξε μια ματιά στον Σμιθ, ο οποίος σήκωσε το ραβδί του και προσπάθησε να το χτυπήσει. - Δεν χρειάζεται, φίλε μου, πήγαινε να βοηθήσεις τους συντρόφους μου. Αυτός ο τύπος έχει ήδη ξοδέψει πάρα πολλή ενέργεια και μπορώ να τον χειριστώ μόνος μου.
  -Είσαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό σου, αλλά τι γίνεται με αυτό! - Τα δάχτυλα του τρολ μεγάλωσαν και τεράστια φαντάσματα άρχισαν να αναπτύσσονται από αυτά. Αυτοί ήταν διάφοροι τύποι φρικιών, ισχυροί δεινόσαυροι και μηχανές μάχης.
  - Μπράβο, ας τσακωθούμε! - Το χέρι του ξωτικού σηκώθηκε σαν θαυμαστής και από κάτω του άρχισαν να ξεσπούν καταρράκτες ισχυρών κακοποιών. Τα φαντάσματα ενώθηκαν και ξεκίνησε η τιτανομαχία, η οποία επέδειξε πρωτοφανή δύναμη.
  Η ζυγαριά στη μαγική μάχη κουνιόταν από άκρη σε άκρη, ουρλιαχτά και σπαραχτικές κραυγές ακούστηκαν.
  Ο ημίγυμνος Αδόλφος κινούνταν σαν υπνωτός, είδε πολλά πτώματα και θραύσματα σωμάτων, καθώς και τσαλακωμένους μηχανισμούς. Αυτό του έδωσε δύναμη και μπήκε βαθιά στα τεχνικά πατώματα.
  Αφήστε τον εφιάλτη να με κάψει με την ανάσα του
  Ορκίζομαι, δεν θα προδώσω την πατρίδα σου!
  Η σάρκα είναι σχισμένη, γεμάτη βάσανα
  Αλλά το πνεύμα ενός στρατιώτη δεν θα ανεχθεί ντροπή!
  Ένας σύντομος στίχος σχηματίστηκε στο κεφάλι του δαιμονισμένου Φύρερ. Πάλεψε μπροστά η Χριστίνα, η οποία έγινε πραγματικά τρυφερή και αγαπημένη για εκείνον.
  Θα του έκανε και ένα παιδί, ένα από αυτά που έχουν την ευκαιρία να γίνουν κληρονόμοι του Τρίτου Ράιχ.
  Το κορίτσι περπατούσε όλο και πιο μακριά, πυροβολώντας δεξιά και αριστερά. Έκανε πλήρη χρήση των αιχμαλωτισμένων όπλων, χρησιμοποιώντας ακόμη και τα πόδια της. Στα παπούτσια υπήρχε μια συσκευή που ενεργοποιούσε τα πλοκάμια όταν κινούνταν τα δάχτυλα των ποδιών.
  Και αυτό ήταν βολικό όταν χρησιμοποιούσατε αιχμαλωτισμένα όπλα. Το πιο δύσκολο πράγμα ήταν όταν πέθαναν οι σύντροφοί της, η Χριστίνα έριξε ένα δάκρυ πάνω από κάθε πτώμα, συχνά πάνω από ελάχιστα αισθητά λείψανα.
  Η άτακτη, πάντα ζωντανή Γερτρούδη πέθανε. Το μόνο που της είχε απομείνει ήταν τα πόδια της. Η Γκέρντα ήταν λίγο πιο τυχερή• είχε μόνο μια μεγάλη τρύπα στο στομάχι της και μια από τις καρδιές της κόπηκε από σκάγια, επομένως, υπήρχε ακόμη πιθανότητα επιβίωσης.
  Η εκκεντρική χριστιανή παραμυθά Μάγδα της έβγαζε το κεφάλι, καθώς και την άρθρωση του ώμου. Είναι αλήθεια ότι κάποιοι έχασαν μόνο μέρος του σώματός τους και υπήρχε ελπίδα για την ανάρρωσή τους.
  Πραγματικά, ήταν αδύνατο να εντοπιστεί η μοίρα νωρίτερα και να την καταστρέψει με μία βόμβα θερμοπρεόν. Πόσα κορίτσια θα ήταν ακόμα ζωντανά σε αυτή την περίπτωση; Δεν θα μπορούσε πραγματικά ένα ξωτικό να το κάνει αυτό; Και στον Φύρερ, φαίνεται ότι η Χριστίνα είναι έτοιμη να μισήσει αυτόν τον τύπο.
  Οι μάχες στο έδαφος των ΗΠΑ συνεχίστηκαν. Η διάσημη τετράδα: η Γκέρντα, η Σάρλοτ, η Κριστίνα και η Μάγδα έχουν ήδη περάσει το Τέξας και έχουν μπει στη Λουιζιάνα. Η 30η Ιουνίου είναι μια αρκετά ζεστή μέρα. Οι Αμερικανοί αντιστάθηκαν πολύ πεισματικά και προσπάθησαν ακόμη και να αντεπιτεθούν.
  Τα κορίτσια σταμάτησαν το τανκ τους και πήραν εναλλάξ στόχο. Ήταν τόσο υπέροχοι. Και μπροστά ήταν οι Shermans και οι Pershings.
  Η Γκέρντα το πήρε και τραγούδησε πυροβολώντας:
  - Μαύρο...
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε και συνέχισε:
  - Τρόμος!
  Η Χριστίνα χτύπησε με μια οβίδα, έκοψε τον πυργίσκο του Σέρμαν και συνέχισε:
  - Μαύρο...
  Η Μάγδα γκρέμισε τον πυργίσκο του Πέρσινγκ και βρυχήθηκε:
  - Τρόμος!
  Η Γκέρντα έσπρωξε ξανά το βλήμα και πριόνισε:
  -Στη μάχη...
  Η Σάρλοτ χαστούκισε και γουργούρισε:
  - Για τον Αρμαγεδδώνα!
  Η Χριστίνα θα πυροβολήσει ένα βλήμα και θα φωνάξει:
  - Στο καμπαναριό...
  Η Μάγδα πυροβόλησε με ακρίβεια και πρόσθεσε:
  - Εχθροί!
  Η Γκέρντα χτύπησε ξανά και σφύριξε:
  - Σταυρός...
  Η Σάρλοτ έριξε μια οβίδα και γάβγισε:
  - Γύρισέ το!
  Και τα κορίτσια γέλασαν ομόφωνα με το αστείο τους. Είναι πραγματικά κορυφαίες τραγουδίστριες.
  Και οι grandmaster σουτέρ! Και με πόση ακρίβεια πυροβολούν. Και με τόση ακρίβεια, σαν σκοπευτές κορυφαίας κατηγορίας.
  Η Γκέρντα, καθώς πυροβολεί, αρχίζει να τραγουδά:
  - Θέλω να...
  Η Σάρλοτ, πυροβολώντας, συνεχίζει:
  - Παιδιά...
  Η Χριστίνα χτυπάει, αναφωνεί:
  - Κορίτσια!
  Η Μάγδα, πυροβολώντας και κουρεύοντας τον Σέρμαν, συνεχίζει:
  - Απλά...
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας, σπρώχνει με τις λέξεις:
  - Όταν αγκαλιάζεσαι...
  Η Σάρλοτ έριξε μια οβίδα και γουργούρισε:
  - Χάδι, χαϊδεύω!
  Η Χριστίνα, επίσης απολύοντας, έγραψε στο Twitter:
  - Νέος...
  Η Μάγδα πυροβόλησε και πρόσθεσε:
  - Ταινία....
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας, συνέχισε:
  - Κοίτα...
  Η Charlotte, απολύοντας, πρόσθεσε:
  - Στο χώρο...
  Η Χριστίνα είπε έξυπνα:
  -Στο χαλί...
  Η Μάγδα, έχοντας εκτοξεύσει μια οβίδα, άρεσε:
  - Πετώ!
  Η Γκέρντα πυροβόλησε και βρυχήθηκε:
  - Μπουφάν...
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε και πρόσθεσε:
  - Ριγέ...
  Η Χριστίνα έκοψε με ένα βλήμα και σφύριξε:
  - Στο κουτί...
  Η Μάγδα κυκλοφόρησε το δώρο και της άρεσε:
  - Παντελόνι!
  Η Γκέρντα βρυχήθηκε, εκτοξεύοντας βλήματα:
  - Πριν....
  Η Σάρλοτ, πατώντας το joystick, γουργούρισε:
  - Πρωί...
  Η Χριστίνα, χτυπώντας με βλήμα, γάβγισε:
  -Με τα κορίτσια...
  Η Μάγδα επιβεβαίωσε δυναμικά:
  - Περπατούν...
  Η Γκέρντα σφύριξε, πυροβολώντας:
  - Παιδιά!
  Η Σάρλοτ τραγούδησε ξανά6
  - Μέχρι το πρωί...
  Η Χριστίνα συνέχισε:
  -Με τα κορίτσια...
  Η Μάγδα φώναξε:
  - Περπατούν...
  Η Γκέρντα γαβγίζει:
  - Παιδιά!
  Η επίθεση του Σέρμαν τελείωσε, σχεδόν όλα τα τανκς καταστράφηκαν και τα υπόλοιπα άρχισαν να φεύγουν. Και οι Γερμανοί βρυχώνται από χαρά.
  Η Γκέρντα παρατήρησε ορθολογικά:
  - Αποδεικνύεται ότι... Τηγανίσαμε τις ουρές των Yankees!
  Η Σάρλοτ είπε με κάποια ενόχληση στη φωνή της:
  - Και οι Ρώσοι, υποθέτω, χαίρονται που πολεμάμε τους Αμερικανούς όχι για ζωή αλλά για θάνατο.
  Η Χριστίνα παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Ο Στάλιν μπορεί κάλλιστα να μας μαχαιρώσει πισώπλατα!
  Η Μάγδα επιβεβαίωσε αναστενάζοντας:
  - Σοβαρά όμως, υπάρχει περίπτωση!
  Η Γκέρντα ανασήκωσε τους μυώδεις ώμους της και παρατήρησε:
  - Όσο για μένα, δεν νομίζω ότι ο Στάλιν ήταν τόσο γενναίος ώστε να τσακωθεί μαζί μας. Και για εμάς θα ήταν πολύ καλύτερο να κατακτήσουμε πρώτα την Αμερική και τη Βρετανία παρά να επιτεθούμε στην ΕΣΣΔ.
  Η Σάρλοτ συμφώνησε:
  - Πράγματι, είναι πολύ καλύτερο να μην κάνουμε πόλεμο σε δύο μέτωπα. Όσο για τη Βρετανία, θα είχε κατακριθεί.
  Η Γκέρντα είπε σοβαρά:
  - Ω, κορίτσια, έγραψα ακόμη και μια ιστορία AI για αυτό το θέμα.
  Η Σάρλοτ πρότεινε σοβαρά στον σύντροφό της:
  - Λοιπόν, διαβάστε το!
  Και η Gerda προχώρησε στην έκθεση.
  . Υπάρχουν πολλά παράλληλα, διπλωμένα σαν λάτρης των συμπάντων-συμπάντων. Εδώ σε ένα από αυτά, ο Χίτλερ αποφάσισε να μην ξεκινήσει πόλεμο με την ΕΣΣΔ το 1941 . Στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε να ξεκινήσετε έναν πόλεμο με την τεράστια σοβιετική αυτοκρατορία με τη Βρετανία στα μετόπισθεν. Επιπλέον, στο "Main Kaf" ο μελλοντικός Φύρερ έγραψε ότι ο κύριος λόγος για την ήττα της Γερμανίας στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ότι έπρεπε να πολεμήσει σε δύο μέτωπα.
  Επιπλέον, ο Χίτλερ θυμήθηκε εγκαίρως την προφητεία του Wolf Messing ότι ο Φύρερ ήταν προορισμένος να χάσει και να σπάσει την πλάτη του στα ανατολικά.
  Υπήρχε, και κατέληξα: να διεξάγουμε πόλεμο μέχρι την πλήρη κατάκτηση της Βρετανίας. Επιπλέον, η αντιγερμανική εξέγερση στη Γιουγκοσλαβία οδήγησε στο γεγονός ότι το σχέδιο Barbarossa έπρεπε να αναβληθεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην υπήρχε αρκετός χρόνος για να καταλάβει τη Μόσχα και τις κύριες περιοχές της ΕΣΣΔ πριν από το χειμώνα. Και τον χειμώνα, οι Γερμανοί, κάτι που είναι προφανές ακόμη και για τον φύρερ με αυτοπεποίθηση, είναι εντελώς απροετοίμαστοι να πολεμήσουν.
  Επιπλέον, η κατάληψη της Κρήτης κόστισε στους Γερμανούς μεγάλες απώλειες στις δυνάμεις αποβίβασης και ο Φύρερ φλεγόταν από μεγάλο μίσος για τη Βρετανία, αποφασίζοντας να το τερματίσει πρώτος.
  Η αναφορά του στρατιωτικού ακόλουθου, που είδε τα τελευταία σοβιετικά τανκς στην παρέλαση της Πρωτομαγιάς: T-34 και KV-2, είχε επίσης αντίκτυπο. Το τελευταίο τανκ με πυροβόλο των 152 χλστ. έκανε έντονη εντύπωση σε όλους τους Γερμανούς που ήταν παρόντες. Ο Χίτλερ, αφού σκέφτηκε λίγο, διέταξε να επιταχυνθούν οι εργασίες για τη δημιουργία βαρέων τανκς. Εμφανίστηκε μια ολόκληρη σειρά έργων για μεγάλα μηχανήματα. Και μέχρι τη δημιουργία μιας τεράστιας ιππικής δεξαμενής, είναι καλύτερα να μην ξεκινήσετε έναν πόλεμο με την ΕΣΣΔ. Ήδη τον Μάιο, οι Γερμανοί μετέφεραν άλλα τρία τμήματα αρμάτων μάχης στη Λιβύη. Στις αρχές Ιουνίου, ο Rommel εξαπέλυσε μια επίθεση στο Tolbuk και, μετά από τρεις ημέρες μάχης, κατέλαβε αυτό το οχυρό.
  Μετά από αυτό οι Γερμανοί πέρασαν στην επίθεση στην Αίγυπτο. Οι Βρετανοί δεν μπορούσαν να αντισταθούν στις ανώτερες δυνάμεις της Βέρμαχτ. Οι Γερμανοί ήταν πιο δυνατοί τόσο σε αριθμό όσο και σε οργάνωση. Επιπλέον, τα βρετανικά αποικιακά στρατεύματα δεν ήθελαν πραγματικά να πολεμήσουν. Το ηθικό τους ήταν χαμηλό και έπεφτε όλο και περισσότερο.
  Ήδη τον Ιούλιο, οι Γερμανοί κατέλαβαν την Αίγυπτο. Πέρασαν τη Διώρυγα του Σουέζ και μπήκαν στην Παλαιστίνη. Οι Άγγλοι τράπηκαν σε φυγή... Ξέσπασε εξέγερση στο Ιράκ, και οι Γερμανοί μπήκαν εκεί σχεδόν χωρίς μάχη. Σύντομα έπεσε ολόκληρη η Μέση Ανατολή... Τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο οι Γερμανοί κατέλαβαν πόλεις και πλατείες. Και δεν τους εναντιώθηκε η σοβιετική μαχητική μηχανή, αλλά τα μικρά βρετανικά στρατεύματα, οι αποικιακές δυνάμεις που δεν ήταν πολύ πειθαρχημένες και διατεθειμένες να πολεμήσουν, και οι πρωτόγονες μονάδες των Αράβων.
  Ο Χίτλερ κατέλαβε μεγάλα εδάφη. Στα τέλη Σεπτεμβρίου καταλήφθηκε και το Γιβραλτάρ. Ο Φράνκο, βλέποντας ότι οι Βρετανοί ξεχύνονταν και φοβόταν την κατοχή από τους Ναζί, συμφώνησε να επιτρέψει τη διέλευση των γερμανικών στρατευμάτων. Η επίθεση αποδείχθηκε φευγαλέα. Οι Γερμανοί το πραγματοποίησαν επιδέξια και οργανωμένα, αλλά το ίδιο το φρούριο δεν ήταν πολύ έτοιμο.
  Μετά από αυτό οι Γερμανοί κατέλαβαν τις γαλλικές κτήσεις στην Αφρική σχεδόν χωρίς αντίσταση. Ευτυχώς, τα στρατεύματα μπορούν πλέον να μεταφερθούν στη συντομότερη απόσταση.
  Το χειμώνα, ο Χίτλερ εξαπέλυσε μια μεγάλη επίθεση στο Σουδάν και την Αιθιοπία και άρχισε επίσης να προελαύνει στη νότια Αφρική. Μετά από κάποιο δισταγμό, ο Φύρερ αποφάσισε: αν πάρουμε τη μαύρη ήπειρο, τότε πάρτε την ως σύνολο. Επιπλέον, οι Βρετανοί δεν έχουν τη δύναμη να διατηρήσουν τις κτήσεις τους. Η κύρια δυσκολία για τους Γερμανούς δεν είναι τα βρετανικά στρατεύματα, τα οποία είναι κατώτερα από τους Ναζί τόσο σε αριθμό όσο και σε μαχητική αποτελεσματικότητα, αλλά οι εκτεταμένες επικοινωνίες, οι δυσκολίες με τις προμήθειες και η έλλειψη απαραίτητων δρόμων στην Αφρική.
  Όμως οι Γερμανοί, με το άκαμπτο ολοκληρωτικό τους σύστημα, έδειξαν εξαιρετική οργάνωση και την ικανότητα να κινούνται σε τεράστιες αποστάσεις. Έτσι, στην ΕΣΣΔ, οι φασίστες απογοητεύτηκαν όχι από τις τεράστιες εκτάσεις - η Αφρική είναι ακόμη μεγαλύτερη σε έδαφος και πληθυσμό από τη Ρωσία, αλλά από την πεισματική και φανατική αντίσταση του Κόκκινου Στρατού.
  Και φυσικά δεν υπάρχει χειμώνας στην Αφρική.
  Τον Δεκέμβριο, η Ιαπωνία επιτέθηκε τελικά στο λιμάνι του Περού. Ήταν ξεκάθαρο ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούσαν να μην επιτρέπουν στους σαμουράι να καταπιούν τις βρετανικές αποικίες στην Ασία και τον Ειρηνικό. Και έτσι η Ιαπωνία αναγκάστηκε να αποδυναμώσει την Αμερική με μια αιφνιδιαστική επίθεση. Και τα κατάφεραν. Ακολούθησε μια σειρά από επιτυχημένες επιχειρήσεις στην Ασία. Τον Μάρτιο, ο Χίτλερ, φοβούμενος ότι η Ιαπωνία θα τον προλάβει, εισέβαλε στο Ιράν και από εκεί οι Γερμανοί εισέβαλαν στην Ινδία. Είναι σαφές ότι διακόσιες πενήντα γερμανικές μεραρχίες είναι υπεραρκετές για να καταλάβουν την σχεδόν ανυπεράσπιστη Ινδία και το τεχνικά καθυστερημένο Ιράν.
  Ο Χίτλερ, φυσικά, μεταφέροντας όλο και περισσότερες δυνάμεις στην Αφρική και την Ινδία, πήρε ένα μεγάλο ρίσκο - ο Στάλιν μπορούσε να ξεκινήσει μια απελευθερωτική εκστρατεία κατά της Ευρώπης.
  Αλλά ο Κόκκινος Στρατός δεν βιαζόταν ακόμα. Ο ηγέτης όλων των εποχών και των λαών συσσώρευσε δύναμη, αλλά δεν προσπάθησε να είναι ο πρώτος που θα συμμετάσχει στον αγώνα. Ίσως ο Στάλιν δεν ήθελε να αναλάβει την ευθύνη για τον μεγάλο πόλεμο. Και η φινλανδική εταιρεία δεν ενέπνεε αισιοδοξία.
  Επομένως, αν και τα γερμανικά στρατεύματα εξαπλώνονταν από την Ευρώπη, σε όλη την Ασία και την Αφρική, ο Στάλιν δεν βιαζόταν να το εκμεταλλευτεί. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η δύναμη της Βέρμαχτ αυξανόταν συνεχώς. Οι γερμανικές απώλειες κατά τις εκτεταμένες κατακτήσεις ήταν μικρές και η βιομηχανική παραγωγή αυξήθηκε λόγω ξένων εργατών. Επιπλέον, η Βέρμαχτ αναπληρώθηκε από Khiwis και διάφορους αποικιακούς σχηματισμούς.
  Οι Γερμανοί αντικατέστησαν τα κατασκευαστικά τους τάγματα, τους οδηγούς, τα οπίσθια τμήματα, τις νηοπομπές κ.λπ. με αλλοδαπούς. Νεότεροι στρατιώτες στρατεύονταν στο στρατό. Έβαλαν στα όπλα ακόμη και δεκαεπτάχρονους και μεγαλύτερους στρατιώτες.
  Η Βέρμαχτ αύξησε τον αριθμό των μεραρχιών και το ποσοστό των ξένων σε αυτήν αυξήθηκε γρήγορα. Η παραγωγή όπλων επίσης αυξήθηκε ραγδαία. Το νέο τανκ Tiger μπήκε στην παραγωγή ως το πρώτο βαρύ όχημα που αναπτύχθηκε.
  Τον Μάιο του 1942, η Βέρμαχτ μπήκε στη Νότια Αφρική, έχοντας προηγουμένως πολεμήσει χιλιάδες χιλιόμετρα. Η Μαδαγασκάρη έπεσε τον Ιούνιο... Οι Αμερικανοί στάθηκαν άτυχοι, χάνοντας τη μάχη του Μίντγουεϊ σε αυτό το σύμπαν. Η κυριαρχία στον Ειρηνικό Ωκεανό πέρασε στην Ιαπωνία. Και το Τρίτο Ράιχ, έχοντας ενισχυθεί με αποικίες από τη Βιρμανία, την Ινδία, τη Νότια Αφρική και πέρα, αύξησε την παραγωγή αεροσκαφών αρκετές φορές, πραγματοποιώντας αεροπορική επίθεση στη Βρετανία. Οι Γερμανοί είχαν νέα ισχυρά βομβαρδιστικά Yu-188 και DO-217. Και πίεσαν τη Βρετανία, πιέζοντας και με αριθμούς και με ποιότητα.
  Οι Βρετανοί, αντίθετα, έχοντας χάσει τις αποικίες τους και αντιμετώπισαν έναν πόλεμο υποβρυχίων, μείωσαν την παραγωγή αεροσκαφών και άλλου εξοπλισμού. Οι Ναζί πίεσαν. Και στα τέλη Αυγούστου έγινε η προσγείωση. Στις μάχες συμμετείχαν νέα γερμανικά άρματα μάχης Tiger. Οι μάχες στην Αγγλία κράτησαν λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες και τελείωσαν με παράδοση.
  Μετά από αυτό οι Γερμανοί εγκατέστησαν την κυβέρνησή τους μαριονέτα και έναν νέο, απολύτως νόμιμο βασιλιά της Αγγλίας. Η ίδια η Βρετανία έγινε προτεκτοράτο του Τρίτου Ράιχ. Ο στόλος της πέρασε σχεδόν εξ ολοκλήρου στη γερμανική πλευρά.
  Ο Στάλιν δεν τόλμησε να χτυπήσει τον εχθρό κατά την απόβαση. Και υπήρχε ένα σύμφωνο μη επίθεσης μεταξύ Γερμανίας και ΕΣΣΔ. Επιπλέον, το φασιστικό κράτος έγινε πολύ ισχυρό.
  Ο Τσόρτσιλ κατέφυγε στον Καναδά και προσπάθησε να συνεχίσει τον αγώνα με τη βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών. Όμως ο Χίτλερ ήταν αποφασισμένος. Ακολούθησε η επιχείρηση Icarus, με αποβιβάσεις στην Ισλανδία. Το τελευταίο σημείο από το οποίο τα αμερικανικά αεροπλάνα μπορούν να φτάσουν στο Τρίτο Ράιχ έχει καταληφθεί.
  Μετά την οποία ξεκίνησε η μεταφορά δυνάμεων στη Γροιλανδία. Το 1943 πέρασε σε ναυμαχίες. Το Τρίτο Ράιχ διέθετε υποβρύχια με υπεροξείδιο του υδρογόνου που κινούνταν με ταχύτητες έως και 35 κόμβους την ώρα και προσπερνούσαν τα αμερικανικά πλοία.
  Η Αργεντινή κήρυξε τον πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι Γερμανοί άρχισαν να συγκεντρώνουν τα στρατεύματά τους εκεί.
  Οι Ναζί κατέλαβαν την Ελβετία σε δύο ημέρες και τη Σουηδία σε επτά ημέρες, παίρνοντας τον πλήρη έλεγχο της Ευρώπης.
  Κατελήφθη και η Αυστραλία, αν και η εισβολή έγινε μαζί με την Ιαπωνία.
  Την άνοιξη του 1944, η Γερμανία, έχοντας συσσωρεύσει μεγάλο αριθμό αποβατικών σκαφών, προσγειώθηκε στον Καναδά. Την ίδια στιγμή, γερμανικά και ιαπωνικά στρατεύματα εισήλθαν στο Μεξικό. Η Βραζιλία, η Βενεζουέλα, η Χιλή και άλλα κράτη κήρυξαν τον πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η επίθεση στην Αμερική ξεκίνησε και από τις δύο πλευρές. Οι Γερμανοί απέκτησαν το κύριο άρμα "Panther"-2, το οποίο ήταν σημαντικά ανώτερο από το "Sherman" σε οπλισμό, θωράκιση και απόδοση. Και η γερμανική αεροπορία τζετ απλά δεν είχε όμοιο.
  Η ποιοτική υπεροχή των γερμανικών αεροσκαφών: ME-262, HE-162, ME-163 έναντι των Αμερικανών ήταν συντριπτική. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι εμφανίστηκαν τα γερμανικά τζετ βομβαρδιστικά Arado, το καλύτερο έλικα Yu-488 και το τρομερό TA-400 με έξι κινητήρες. Οι Γερμανοί είχαν ένα πλεονέκτημα έναντι των Ηνωμένων Πολιτειών στα τεθωρακισμένα οχήματα, το οποίο αυξήθηκε με την εμφάνιση των αρμάτων της σειράς Ε. Το "E"-25 αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένο, ένα όχημα με ιδιότητες μάχης πανοπλίας συγκρίσιμες με το "Panther"-2, αλλά πολύ πιο ελαφρύ και ευκίνητο με χαμηλότερη σιλουέτα και κεκλιμένη θωράκιση.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν οπλισμένες με ψηλούς Σέρμαν και ακόμη πιο αρχαϊκούς Γκραντ. Δεν μπορούσαν να διαπεράσουν το κύριο γερμανικό τανκ Panther-2 στο μέτωπο, έστω και κοντά. Και η πλαϊνή θωράκιση του Panther-2 ήταν 82 χιλιοστά υπό γωνία, και έδωσε ένα ρισχέτο, τα τρία τέταρτα του χτυπήματος.
  Το γερμανικό τουφέκι εφόδου MP-44 ήταν επίσης ανώτερο από τα αμερικανικά υποπολυβόλα και τα αυτόματα τουφέκια.
  Κατά τη διάρκεια των μαχών, οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν καταιγιστικά αποικιακά στρατεύματα και ξένες μεραρχίες. Η δύναμη της Βέρμαχτ ξεπέρασε τις εξακόσιες μεραρχίες. Στην επίθεση συμμετείχαν τα βαριά άρματα μάχης "Tiger"-2, τα πιο προηγμένα "Tiger"-3, "Lion" και τα πιο συμπαγή "Lion"-2, τα τρομερά "E"-100 και "Mouse"-2 .
  Μέχρι το τέλος του σαράντα τέταρτου έτους, εμφανίστηκε το μηχάνημα "E"-50, αισθητά ανώτερο σε θωράκιση από το "Panther"-2 και με πιο ισχυρό κινητήρα.
  Η σειρά περιελάμβανε επίσης υπόγειες δεξαμενές που χρησιμοποιούνταν από χωματουργικά μηχανήματα.
  Αυτό το όπλο είχε ισχυρό ηθικό αντίκτυπο στους Αμερικανούς. Το Yu-287, ένα πιο ισχυρό και επικίνδυνο τζετ βομβαρδιστικό, και οι τελευταίες τροποποιήσεις του ME-262 με σαρωμένα φτερά εμφανίστηκαν στον αέρα. Όπως και τα τελευταία ME-1010 και TA-183, κατέστρεψαν τη νέα γενιά.
  Ένα πιο προηγμένο επιθετικό τουφέκι MP-54 έχει επίσης εμφανιστεί με μεγαλύτερη ακρίβεια και εμβέλεια βολής και είναι ελαφρύτερο.
  Η ποιοτική ανωτερότητα των δυνάμεων του Χίτλερ άφησε τα πάνω της και το αμερικανικό μέτωπο κατέρρευσε. Οι Ναζί προχώρησαν προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι Αμερικανοί δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα για να το αντιμετωπίσουν. Το F -2 μαχητικό αεροσκάφος τους ήταν ανεπιτυχές και είχε χαρακτηριστικά απόδοσης ακόμη χειρότερα από τη Mustang.
  Και τα μαχητικά με έλικα των ΗΠΑ, ακόμη και κατ' αρχήν, δεν μπορούσαν να συγκριθούν με τα γερμανικά jet vultures. Και οι άσοι της Luftwaffe αποδείχτηκαν καλύτερα προετοιμασμένοι. Πολλοί από αυτούς μάζευαν λογαριασμούς.
  Τα πέτυχαν και τα τάνκερ. Ειδικά ο Wittmann, πολέμησε σε διαφορετικά τανκς στο τέλος του πολέμου στο πιο προηγμένο Tiger-3. Προς τα τέλη του 1944, οι Γερμανοί είχαν ένα "Βασιλικό Λιοντάρι" 100 τόνων, με κινητήρα 1800 ίππων και εκτοξευτή πυραύλων 410 χλστ.
  Ένα αποτελεσματικό όπλο ενάντια σε μακροχρόνιες οχυρώσεις και κτίρια. Και το πιο σημαντικό, είναι πρακτικά αδιαπέραστο για όλα τα αντιαρματικά όπλα των ΗΠΑ.
  Οι Γερμανοί βελτίωναν συνεχώς την τεχνολογία τους. Το "E"-50 έχει φτάσει σε ένα επίπεδο προστασίας που είναι αδιαπέραστο για το αμερικανικό πυροβόλο των 90 χλστ. από όλες τις γωνίες.
  Βελτιώθηκαν και τα γερμανικά τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, ειδικά σε τεθωρακισμένα. Ο Fritz δημιούργησε το Luftfaust, και ένα πιο προηγμένο Faustpatron ικανό να διαπεράσει τις δεξαμενές από απόσταση μεγαλύτερη από ένα χιλιόμετρο.
  Και το Pershing εμφανίστηκε μόνο το 1945, όταν τα γερμανικά στρατεύματα είχαν ήδη καταλάβει το Μεξικό, τον Καναδά και το μεγαλύτερο μέρος της Αμερικής.
  Στις 2 Φεβρουαρίου 1945, οι Ηνωμένες Πολιτείες παραδόθηκαν στη Γερμανία και την Ιαπωνία. Τα στρατεύματα των δυνάμεων του Άξονα πλησίασαν τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον - δεν υπήρχε πλέον ευκαιρία.
  Η παράδοση οδήγησε στην κατοχή της Αμερικής και την κατάληψη των πόρων της. Τώρα όλος ο κόσμος αποτελούνταν αποκλειστικά από το Τρίτο Ράιχ με τις αποικίες του και τους συμμάχους του. Η ΕΣΣΔ είχε μόνο έναν δορυφόρο: τη Μογγολία. Έτσι, δημιουργήθηκε μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση.
  Έγινε προφανές ότι, παρά τις εξωτερικές φιλικές σχέσεις, το Τρίτο Ράιχ και η Ρωσία επρόκειτο να εμπλακούν σε θανάσιμη μάχη.
  Ο Στάλιν δεν αποφάσισε ποτέ να επιτεθεί στη Γερμανία όταν πολεμούσε τη Βρετανία και τις ΗΠΑ. Η φιλική ουδετερότητα βοήθησε τον Χίτλερ να νικήσει και να κατακτήσει τη Δύση. Αλλά τώρα έχει γίνει σαφές ότι το Τρίτο Ράιχ έχει επίσης σχέδια για τη Ρωσία. Και η ΕΣΣΔ, με την κομμουνιστική της ιδεολογία, αποτελούσε μια πιθανή απειλή για τον εθνικοσοσιαλισμό.
  Ο Χίτλερ συγκέντρωνε δυνάμεις για ένα συντριπτικό χτύπημα. Η Βέρμαχτ έγινε πολυάριθμη, αριθμώντας έως και χίλιες ολόσωμες μεραρχίες, περίπου τριάντα εκατομμύρια στρατιώτες, εκ των οποίων λιγότερο από το ένα τρίτο ήταν Γερμανοί. Ήταν μια τεράστια δύναμη, καλά εξοπλισμένη με τεχνολογία, με τα τελευταία άρματα μάχης της σειράς "Ε", τα οποία κατασκευάζονταν ενεργά αντί των λιγότερο προηγμένων "Panthers" και "Tigers". Και το Panther 2 παρέμεινε μια τρομερή μηχανή.
  Ωστόσο, το κύριο γερμανικό άρμα ήταν η τροποποίηση "Ε"-50, βάρους εξήντα πέντε τόνων, με παχύτερη πλαϊνή και πίσω θωράκιση και εξοπλισμένο με πυροβόλο 105 χιλιοστών, μήκους κάννης 100 EL. Αυτό το μηχάνημα υποτίθεται ότι ήταν ένα αντίβαρο στη σοβιετική σειρά KV...
  Ο Στάλιν άρχισε να ενδιαφέρεται και για τις βαριές μηχανές. Τον Αύγουστο του 1941 ξεκίνησε η σειριακή παραγωγή του οχήματος KV-3 με πυροβόλο όπλο μήκους 107 mm. Λίγους μήνες αργότερα, το άρμα KV-5 μπήκε στην παραγωγή με δύο πυροβόλα 107 mm και 76 mm βάρους 100 τόνων και μετωπική θωράκιση 170 mm. Ήδη στο σαράντα δεύτερο έτος, το KV-4 μπήκε στην παραγωγή, ζύγιζε 107 τόνους και είχε μετωπική θωράκιση 180 mm και παρόμοια όπλα.
  Ο Στάλιν αγαπούσε τις μεγάλες κατασκευές. Το KV-6 έγινε ένα όχημα με δύο πυροβόλα όπλα: ένα όπλο των 152 mm και ένα αντιαρματικό πυροβόλο των 107 mm. Το αυτοκίνητο ζύγιζε περισσότερους από 150 τόνους. Ήταν εξοπλισμένο με δύο κινητήρες 600 ίππων ταυτόχρονα. Το KV-7 είχε παρόμοια όπλα, αλλά ακόμη πιο παχιά θωράκιση 200 χιλιοστών και ζύγιζε έως και 180 τόνους. Το 1943 μπήκε στην παραγωγή και το KV-8 με πυροβόλα 152 και 122 χλστ. βάρους διακοσίων τόνων.
  Αλλά τα υπερ-βαριά τανκς αποδείχτηκαν ότι δεν ήταν τα καλύτερα. Το υπερβολικό βάρος δημιούργησε προβλήματα με τη μεταφορά και την οδήγηση. Ειδικά με οχήματα cross-country. Επιπλέον, η σειρά KV χαρακτηρίστηκε από ένα τέτοιο μειονέκτημα όπως η τοποθέτηση της θωράκισης, χωρίς ορθολογικές γωνίες κλίσης, γεγονός που υποτίμησε κάπως την εξαιρετική προστασία του τανκ.
  Αλλά η ΕΣΣΔ, σε αντίθεση με το Τρίτο Ράιχ, δεν έκανε πολέμους. Ο πόλεμος με τη Φινλανδία ήταν ο τελευταίος. Και δεν υπήρχε η ευκαιρία να δοκιμαστεί ο εξοπλισμός στην πράξη. Και ο Στάλιν, έχοντας τεράστια δύναμη, πήρε μονομερείς αποφάσεις σχετικά με τον εξοπλισμό που θα τεθεί σε λειτουργία. Και στον αρχηγό άρεσαν πολύ τα βαριά αυτοκίνητα.
  Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν στην πράξη μεγάλα τανκς. Η εμπειρία μάχης έχει δείξει ότι ένα άρμα βαρύτερο από εβδομήντα τόνους είναι πολύ μεγάλο για να γίνει αιμορροΐδες, ειδικά κατά τη μεταφορά, για να παραχθεί μαζικά για πολεμικές επιχειρήσεις.
  Οι καλύτεροι σχεδιαστές από όλο τον κόσμο δημιούργησαν τελικά ένα όχημα που ικανοποιούσε τις απαιτήσεις του στρατού για προστασία και ταυτόχρονα μπορούσε να μεταφερθεί και να χρησιμοποιηθεί. Το "E"-50 έγινε ένα τέτοιο μηχάνημα. Η μετωπική του θωράκιση έχει αυξηθεί στα 250 χιλιοστά σε ορθολογική κλίση και τα πλαϊνά και η πρύμνη στα 160 χιλιοστά.
  Το τανκ αποδείχθηκε ότι ήταν οκλαδόν και είχε πολύ μακρύ βαρέλι. Τέλος, οι Γερμανοί και οι σκλάβοι τους δημιούργησαν μια λίγο πολύ ικανοποιητική μηχανή. Και η ΕΣΣΔ είχε κάποια προβλήματα. Ειδικά με την κύρια δεξαμενή.
  Η σειρά KV αναπτύχθηκε με εκτενή τρόπο: περισσότερο βάρος, περισσότερα όπλα, περισσότερο διαμέτρημα. Και αυτή, φυσικά, δεν μπορούσε να γίνει η κύρια δεξαμενή.
  Το T-34 διεκδίκησε το ρόλο του πιο δημοφιλούς τανκ. Σχετικά απλό στην παραγωγή, θα μπορούσε να ληφθεί σε ποσότητα. Το μηχάνημα, με μικρές αναβαθμίσεις, ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή. Αλλά το 1943, όταν οι Γερμανοί είχαν ένα σειριακό κύριο τανκ, το Panther, το οποίο είχε αποδειχθεί επιτυχώς στη μάχη, τα Krauts αποδείχτηκαν ένα τεράστιο τανκ που ήταν ισχυρότερο. Και σύντομα το "Panther"-2 με ισχυρή θωράκιση και ένα μακρόκαννο πυροβόλο 88 mm, έγινε σαφές ότι το T-34 ήταν πολύ μικρό.
  Υπήρχαν διαφορετικές ιδέες... Συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ενός βασικά νέου τανκ, του T-44, και του εκσυγχρονισμού του προηγούμενου. Ο Στάλιν ήταν παθιασμένος με την ανάπτυξη βαρέων μηχανών και ήταν κάπως ψύχραιμος με τις μεσαίες και ελαφριές. Αλλά το Τ-34 ήταν καλό λόγω της μαζικής παραγωγής του. Έγινε σαφές ότι η σειρά KV δεν μπορούσε να αντισταθεί στο Τρίτο Ράιχ, που είχε καταπιεί τόσες πολλές χώρες σε ποσότητα. Και γεννήθηκε μια συμβιβαστική επιλογή: το T-34-85, όταν αντικαταστάθηκε μόνο ο πυργίσκος στην κύρια δεξαμενή.
  Αυτό κατέστησε δυνατή τη διατήρηση της μαζικής παραγωγής, αλλά το διαμέτρημα των 85 mm ήταν ακόμα ανεπαρκές για να τρυπήσει το πιο δημοφιλές γερμανικό τανκ Panther-2 κατά μέτωπο.
  Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε για το μεταγενέστερο E-50. Στο τέλος των σαράντα τεσσάρων, το SU-100 εμφανίστηκε ως καταστροφέας αρμάτων μάχης. Αλλά ήταν επίσης κατώτερο από το "Panther"-2. Στις αρχές του 1945, οι Γερμανοί απομάκρυναν τα Panthers and Tigers, επιλέγοντας τη βαρύτερη έκδοση του E-50, ως τανκ ανώτερο από όλους τους αντιπάλους του. Αυτό το όχημα μπορούσε να διεισδύσει τόσο σε βαριά KV όσο και σε όλα τα άλλα σοβιετικά οχήματα μετωπικά. Μόνο το "Lion"-2 και το "Royal Lion" παρέμειναν στη σειρά, αλλά έπρεπε επίσης να αντικατασταθούν από την ενοποιημένη σειρά "E".
  Οι Γερμανοί είχαν υπεροχή έναντι της ΕΣΣΔ σε αριθμούς και ποιότητα. Επιπλέον, η Ιαπωνία ετοιμαζόταν να χτυπήσει από τα ανατολικά.
  Ο Στάλιν δεν είχε πλήρεις πληροφορίες για το δυναμικό των τανκς του εχθρού. Αλλά η ΕΣΣΔ είχε 60 χιλιάδες τανκς σε εκατόν είκοσι μεραρχίες, χωρίς να υπολογίζονται τα τεθωρακισμένα οχήματα με το πεζικό. Από αυτά, σαράντα χιλιάδες είναι τα νεότερα 35 χιλιάδες τριάντα τέσσερα και πέντε χιλιάδες διαφορετικά οχήματα KV. Συν έναν σχετικά μικρό αριθμό αυτοκινούμενων όπλων, μόνο μερικές χιλιάδες. Κυρίως SU-100 και SU-152.
  Οι δυνάμεις είναι, φυσικά, σημαντικές. Αλλά οι Ναζί, βασιζόμενοι στις δυνατότητες του μισού κόσμου, έβγαλαν πολλά τανκς. Απασχολούσαν εργοστάσια σε όλη την Ευρώπη, καθώς και στην Αφρική, την Ασία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία... Σκεφτείτε όλο τον κόσμο...
  Το μέγεθος του γερμανικού στόλου δεξαμενών αυξήθηκε με φρενήρεις ρυθμούς. Ειδικά μετά την παράδοση της Αμερικής. Ταυτόχρονα, οι Ναζί επικεντρώθηκαν κυρίως στη σειρά "Ε", ειδικά στο "E"-50. Αυτά τα μηχανήματα ήταν πιο προηγμένα τεχνολογικά από τα Panthers και πιο αποτελεσματικά.
  Την άνοιξη του '45 η παραγωγή τανκς έφτασε τις πέντε χιλιάδες τον μήνα και τα περισσότερα οχήματα μπορούν να χαρακτηριστούν ως βαρέα. Μέχρι την 1η Ιουνίου 1945, οι Ναζί είχαν περίπου ενενήντα χιλιάδες τανκς. Από αυτά, εβδομήντα πέντε χιλιάδες αναπτύχθηκαν εναντίον της ΕΣΣΔ. Περισσότερα από δέκα χιλιάδες περισσότερα οχήματα αναπτύχθηκαν από γερμανικούς δορυφόρους: Τουρκία, Ρουμανία, Κροατία, Σλοβενία, Ιταλία, Ουγγαρία, Φινλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία και χώρες της Λατινικής Αμερικής.
  Η ΕΣΣΔ ανέπτυξε σαράντα πέντε χιλιάδες άρματα μάχης και αυτοκινούμενα όπλα εναντίον τους στο ευρωπαϊκό μέρος. Η ισορροπία των δυνάμεων ήταν σχεδόν δύο φορές χειρότερη για τη Ρωσία και στα βαριά άρματα μάχης ήταν οκτώ φορές χειρότερη. Είναι αλήθεια ότι τα μηχανήματα των δορυφόρων ήταν πιο αδύναμα και τα πληρώματα ήταν λιγότερο εκπαιδευμένα, αλλά δεν έκαναν τη διαφορά.
  Μερικά από τα σοβιετικά τανκς βρίσκονταν στη Σιβηρία και την Άπω Ανατολή και αντιμετώπιζαν την Ιαπωνία με τους δορυφόρους και τις αποικίες της. Η Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου έχει αναπτύξει περισσότερα από τριάντα χιλιάδες τανκς, αν και κυρίως μεσαία.
  Μερική άδεια και από γερμανικά μοντέλα Panther-2.
  Στην αεροπορία, η ισορροπία δυνάμεων για την ΕΣΣΔ είναι ακόμη χειρότερη. Το Τρίτο Ράιχ ανέπτυξε ένα σμήνος τζετ. Εβδομήντα χιλιάδες σοβιετικά αεροσκάφη αντιτίθενται σε περισσότερα από διακόσιες χιλιάδες γερμανικά και εκατό χιλιάδες ιαπωνικά αεροσκάφη. Αν προσθέσουμε την εμπειρία μάχης, τότε η ισορροπία δυνάμεων είναι απλά καταστροφική. Η ΕΣΣΔ όμως είχε καλά μαχητικά και βομβαρδιστικά, αλλά δεν διέθετε αεριωθούμενα αεροσκάφη.
  Αλλά ένα αεροσκάφος που κινείται με έλικα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα πίδακα γύπα στα χαρακτηριστικά πτήσης, ακόμη και θεωρητικά.
  Στο πεζικό, η Βέρμαχτ ανέπτυξε δεκαπέντε εκατομμύρια στρατιώτες της και πέντε εκατομμύρια δορυφόρους στο πρώτο κλιμάκιο εναντίον της ΕΣΣΔ. Μόνο είκοσι εκατομμύρια. Και δεν είναι όλα τα στρατεύματα. Η Ιαπωνία ανέπτυξε δεκαπέντε εκατομμύρια μόνο στο πρώτο κλιμάκιο.
  Η ΕΣΣΔ είχε έντεκα εκατομμύρια στρατιώτες, χάνοντας από τον συνασπισμό περισσότερες από τρεις φορές. Δεν ήταν δυνατό να αυξηθεί περαιτέρω ο αριθμός των στρατευμάτων, καθώς η οικονομία θα μπορούσε να καταρρεύσει. Και έτσι ο Στάλιν αύξησε τον Κόκκινο Στρατό πεντέμισι φορές από την 1η Σεπτεμβρίου 1939. Το χειρότερο ήταν ότι οι δυνάμεις του Άξονα δεν είχαν φτάσει στο μέγιστο αριθμό τους και μπορούσαν να συνεχίσουν να αυξάνουν τις δυνατότητές τους.
  Το πυροβολικό της ΕΣΣΔ είναι πολύ ισχυρό, ειδικά αντιαρματικά και όλμοι, αλλά... Παρόλα αυτά, το πιο δημοφιλές διαμέτρημα των 76 χιλιοστών είναι ήδη απελπιστικά ξεπερασμένο και τα 45 χιλιοστά ακόμη περισσότερο. Υπάρχουν πάρα πολλά μικροπράγματα και δεν θα υπάρχουν αρκετές πραγματικές αντιαρματικές κάννες βαρέως διαμετρήματος. Αν πάρουμε βαρύ πυροβολικό, τότε οι Γερμανοί έχουν συντριπτική υπεροχή σε αριθμούς.
  Το πυραυλικό πυροβολικό στην ΕΣΣΔ, λόγω της έλλειψης πολεμικής χρήσης, δεν είναι πολύ καλά ανεπτυγμένο. Το Fritz στην πράξη ανέπτυξε εκτοξευτές αερίου και εκτοξευτές πυραύλων. Τα πολυβόλα των Ναζί είναι πιο εξελιγμένα. Πολλές μονάδες απέκτησαν πλούσια εμπειρία μάχης. Στρατεύματα παρέλασαν σε όλο τον κόσμο.
  Μετά τη Φινλανδία, ο Κόκκινος Στρατός δεν είχε πρακτική σε πραγματικές μάχες. Φυσικά, αυτό είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα.
  Με λίγα λόγια, ο Στάλιν δεν έχει αυταπάτες, παρ' όλες τις προσπάθειες του κόμματος και του ολοκληρωτικού καθεστώτος, ο εχθρός είναι πολύ ισχυρότερος. Και στο ναυτικό, φυσικά, η ισορροπία δυνάμεων είναι ακόμη χειρότερη για την ΕΣΣΔ από ό,τι στις υπόλοιπες. Άλλωστε, αν συμβεί κάτι, πρέπει να παλέψεις, να λάβεις υπόψη σου τον υπόλοιπο κόσμο. Και με τους πόρους του υπόλοιπου κόσμου, έχοντας το ένα έκτο της ξηράς, και διακόσια εκατομμύρια ανθρώπους.
  Έτυχε... Ο Στάλιν δεν μπήκε στον αγώνα το 1939, όταν οι Γερμανοί εξάντλησαν τα πυρομαχικά τους αφού διέσχισαν την Πολωνία. Όχι στη δεκαετία του σαράντα, όταν οι Ναζί έσπευσαν στο Παρίσι, εκθέτοντας τα μετόπισθεν τους. Και το σαράντα πρώτο έτος δεν έγινε σημάδι της εκστρατείας απελευθέρωσης, αν και οι Krauts σκαρφάλωσαν στην Αφρική και την Ασία. Και εξάλλου, υπήρχαν τόσες πολλές ευκαιρίες για να δοθεί ένα συντριπτικό πλήγμα στον φασισμό.
  Και τώρα... Τώρα οι ίδιοι οι Ναζί είναι έτοιμοι για την εισβολή. Και ένα τσεκούρι από κολασμένες δυνάμεις κρεμόταν πάνω από τη χώρα. Έπρεπε να είχαμε βρει μια διέξοδο. Ποιο όμως;
  Ο Στάλιν δεν μπορούσε να βρει απάντηση για τον εαυτό του. Για να αποφύγει τον πόλεμο, ήταν έτοιμος να κάνει κάθε παραχώρηση στις χώρες του Άξονα. Έστειλε τρένα με πρώτες ύλες και σιτηρά σχεδόν για τίποτα, μείωσε τις τιμές, πρόσφερε μισθώσεις πετρελαιοπηγών ή δώρα χρυσού.
  Όμως ο Χίτλερ ήταν σιωπηλός... Δεν ζήτησε σχεδόν τίποτα, παρά μόνο αύξησε τις δυνάμεις του στα σύνορα. Ολοκλήρωσε αρμάδες αρμάτων μάχης και αύξησε τον αριθμό των αεροπορικών τμημάτων. Ετοιμαζόμουν για ένα ξαφνικό χτύπημα... Ίσως όχι εντελώς ξαφνικό.
  Είναι σαφές ότι ο Φύρερ φοβόταν την ΕΣΣΔ και ήθελε να εξαφανίσει τον μπολσεβικισμό από το πρόσωπο της γης. Αλλά τι μπορεί να είναι αντίθετο σε αυτό; Ο φασισμός έχει γίνει επικίνδυνα ισχυρότερος. Ήταν απαραίτητο να καταλήξουμε σε κάτι ιδιαίτερο και δυνατό. Ο Στάλιν υπολόγιζε στην ατομική βόμβα, αλλά αυτό χρειαζόταν τουλάχιστον μερικά χρόνια ακόμη. Για να μην αναφέρουμε την ανάγκη για οχήματα παράδοσης για να ξεπεράσουν τα αεροσκάφη της Luftwaffe.
  Όλο και πιο συχνά, γερμανικά αεροσκάφη παραβίαζαν τον εναέριο χώρο της ΕΣΣΔ. Τους απαγορεύτηκε να καταρρίψουν, για να μην προκαλέσουν τους Ναζί σε εισβολή. Και πρόσφατα υπήρξαν αναφορές για μυστηριώδεις ιπτάμενους δίσκους που κινούνται με απίστευτη ταχύτητα και μπορούν να εξαφανιστούν ξαφνικά.
  Ο Στάλιν εξέδωσε μια μυστική διαταγή για να αντιμετωπιστεί αυτό, αλλά σε καμία περίπτωση για να δώσει στους Ναζί λόγο να χτυπήσουν.
  Ενώ η Γκέρντα έπλεκε την ιστορία της, ένα γερμανικό τανκ περπατούσε στο δρόμο. Από καιρό σε καιρό η Μάγδα άνοιγε πυρ. Έπειτα έπρεπε να σταματήσω και να αναπληρώσω το κιτ μάχης μου. Το γερμανικό μηχάνημα διακρινόταν για τη μεγάλη επιβίωσή του. Αρκετοί τη χτύπησαν, αλλά τα κοχύλια αναπήδησαν σαν μπιζέλια. Και τίποτα σημαντικό εκτός από ελαφριές γρατσουνιές δεν μπορούσε να προκληθεί στην πανοπλία.
  Όταν η Γκέρντα τελείωσε τη δουλειά της, η Σάρλοτ παρατήρησε:
  - Λοιπόν, τι μετά; Δεν ειναι κακο! Αλλά τώρα το πιο σημαντικό πράγμα που γράφει είναι ο πόλεμος με την ΕΣΣΔ!
  Η Γκέρντα υποσχέθηκε επίσημα:
  - Και θα είναι! Αν και με τέτοια ισορροπία δυνάμεων, μάλλον είναι ήδη ξεκάθαρο ποιος θα κερδίσει!
  Η Σάρλοτ είπε αμφίβολα:
  - Εξαρτάται από τον συγγραφέα! Ένας καλός σκαρίφτης μπορεί να γράψει κάτι που θεωρείται απίστευτα αληθοφανές.
  Λογικά η Χριστίνα πρόσθεσε:
  - Και το πιο σημαντικό, είναι φαντασία... Ειδικά αν γράφεις για το διάστημα!
  Η Γκέρντα τραγούδησε με ένα χαμόγελο:
  - Η Αφρική είναι επικίνδυνη, ναι, ναι, ναι... Αλλά τα στρατεύματα της Αντάντ είναι ανοησίες! Μην πάτε, παιδιά, δέχεστε επίθεση από τις ΗΠΑ!
  Η Μάγδα γκρίνιαξε ξανά:
  - Και ξέχασες το πιο σημαντικό πράγμα - τον Παντοδύναμο!
  Η Γκέρντα γρύλισε ως απάντηση:
  - Λοιπόν, όχι, το ξέρουμε!
  Η Μάγδα τραγούδησε υπέροχα:
  Μετανοήστε γρήγορα ενώπιον του Παντοδύναμου,
  Διαφορετικά, ο Βελζεβούλ θα καταβροχθίσει...
  Γονατίστε μπροστά στον Υπέρτατο Θεό,
  Αφήστε τον Ιησού να έρθει στην καρδιά σας!
  Η Gerda απάντησε επίσης μελωδικά:
  Ο Φύρερ ζει στην καρδιά μου
  Για να μην ξέρουμε τη θλίψη...
  Η πόρτα στο διάστημα άνοιξε,
  Τα αστέρια έλαμψαν από πάνω μας!
  Η Μάγδα έσφιξε τις γροθιές της και είπε αποφασιστικά:
  - Παρόλα αυτά, ο Ιησούς μου είναι πιο σημαντικός από τον Φύρερ σου. Γιατί ο Ιησούς είναι Θεός και ο Φύρερ είναι απλώς ένας άνθρωπος!
  Η φρουρά του Τορόντο, ή μάλλον ό,τι απέμεινε από αυτήν, συνθηκολόγησε. Το τεράστιο σούπερ τανκ "Monster" κινήθηκε με δική του ισχύ προς τα νότια. Τα στρατεύματα του Τρίτου Ράιχ γίνονταν όλο και πιο πολλά. Προσπέρασαν τον Καναδά και έμπαιναν ήδη στις βόρειες πολιτείες της Αμερικής.
  Οι Γιάνκηδες, που υπέστησαν ζημιές, υποχώρησαν. Κάποιοι από αυτούς, ειδικά οι Αφρικανοί, εγκατέλειψαν με την πρώτη ευκαιρία.
  Η Adala, μαζί με τα άλλα κορίτσια, κατέβηκε από το σούπερ τανκ και άρχισε να τρέχει. Ο Πέτρος έτρεξε μαζί τους. Το αγόρι ήταν χαρούμενο, του άρεσε να είναι σε ομάδα με κορίτσια.
  Είναι όλες τόσο όμορφες, νέες και με μπικίνι. Οι γυμνές γόβες αστράφτουν. Μυώδεις, μαυρισμένες γάμπες που αναβοσβήνουν. Υπέροχες ομορφιές.
  Το αγόρι θυμήθηκε το τραγούδι και τραγούδησε:
  - Ομορφιές, καλλονές, καλλονές - καμπαρέ... Δημιουργηθήκατε μόνο για διασκέδαση... Αγαπήσατε μέχρι τον τάφο στην αγία σας χώρα, και το μαρτύριο δεν σας υπόκειται!
  Τα κορίτσια θαυμάζουν επίσης τον όμορφο, μυώδη έφηβο. Θέλουν να χαϊδέψουν το αγόρι, να το χαϊδέψουν, να το φιλήσουν. Είναι μια απολύτως φυσική επιθυμία όταν βλέπεις έναν όμορφο νεαρό άνδρα. Τα νεαρά κορίτσια νιώθουν καλά, είναι παιχνιδιάρικα και χοροπηδούν. Προσπαθούν να πατήσουν με τα ξυπόλυτα τους πόδια εκεί που είναι τσιμπημένο για να υπάρχει μασάζ.
  Οδηγούν μια στήλη κρατουμένων. Τα κορίτσια γελάνε και πετούν πέτρες στις σκλάβες. Ο Πέτρος έβγαλε τη γλώσσα του στους αιχμαλώτους πολέμου και φώναξε:
  - Αλίμονο στους νικημένους!
  Απλώς σκύβουν απογοητευμένα το κεφάλι. Αλίμονο πράγματι. Ποιος θα το φανταζόταν ότι οι Ναζί θα έρχονταν στις ΗΠΑ. Ο Ρούσβελτ, αν ήθελε, θα μπορούσε να σταματήσει τον Χίτλερ εμποδίζοντας το Μόναχο. Αλλά οι Γιάνκηδες σκέφτηκαν διαφορετικά. Γενικά, η Αμερική χαρακτηριζόταν από μια συγκρατημένη πολιτική και από καμία επιθυμία να μπει σε πόλεμο. Και τώρα οι φασίστες την τσακίζουν.
  Ο Πάνθηρας 2 πέρασε με το αυτοκίνητο από τα κορίτσια. Αυτή η δεξαμενή είναι ήδη ξεπερασμένη, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ ισχυρότερη από τους Shermans και τους Pershings. Ναι, στην κορυφή του πύργου καθόταν ένα κορίτσι με μπικίνι, κρατώντας μια σημαία με μια σβάστικα πάνω από το κεφάλι της. Αυτό είναι ένα κόκκινο πανό με έναν λευκό κύκλο και μια μαύρη αράχνη μέσα.
  Το αυτοκίνητο πέρασε ορμητικά, με τα ίχνη του να χτυπούν. Ο Πέτρος κελαηδούσε:
  - Ένα, δύο, τρία... Τρελός εχθρός, πέθανε!
  Το αγόρι διασκεδάζει... Αλλά ταυτόχρονα ανησυχεί. Για παράδειγμα, χθες είδε τον Στάλιν σε ένα όνειρο.
  Ο γκριζαρισμένος και ηλικιωμένος Ανώτατος Γενικός Διοικητής συζητούσε μια σημαντική έκθεση στο αρχηγείο. Ο Βασιλέφσκι ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Κρατικής Επιτροπής Άμυνας.
  τριάντα χιλιάδες αεροσκάφη μέσα σε μια εβδομάδα . Συν εκατό χιλιάδες όπλα και όλμους, αυτά είναι κολοσσιαίες δυνάμεις.
  Ο Ζούκοφ παρατήρησε κάπως δύσπιστα:
  - Βασικά αυτό είναι ένα άρμα T-34-85. Ένα αυτοκίνητο αισθητά κατώτερο από τα γερμανικά μοντέλα. Επιπλέον, με τη χειρότερη ποιότητα πανοπλίας. Από πλευράς αεροπορίας, κυριαρχούμε από το Yak-9, το οποίο είναι μια τάξη μεγέθους κατώτερο από τα γερμανικά αεριωθούμενα αεροσκάφη. - Ο θρυλικός στρατάρχης άπλωσε τα χέρια του. - Για να είμαι ειλικρινής, χωρίς ποιοτική υπεροχή στην τεχνολογία, δεν μπορείς να κερδίσεις με την ποσότητα!
  Ο Στάλιν απαίτησε από τον Abakumov:
  - Μέχρι πότε οι Γερμανοί θα κρατούν δυνάμεις εναντίον μας στα ανατολικά;
  Ο επικεφαλής του SMERSH απάντησε διστακτικά:
  - Η ίδια η Βέρμαχτ είναι τρεισήμισι εκατομμύρια, συν άλλα περίπου ενάμισι εκατομμύριο τοπικές αστυνομικές μονάδες και ένα εκατομμύριο δορυφόροι. Υπάρχουν περίπου δέκα χιλιάδες άρματα μάχης, αλλά είναι ανώτερα από τα δικά μας σε πολεμικές ιδιότητες. Και το Τρίτο Ράιχ έχει άφθονη αεροπορία. Στις μάχες συμμετέχουν δισκοπλάνα, τα οποία δεν μπορεί να καταρριφθεί με τίποτα. - Ο Abakumov άπλωσε τα χέρια του και πρόσθεσε. - Οι πιθανότητες να νικήσετε έναν εχθρό που είναι βαριά εδραιωμένος στο συντομότερο δυνατό χρόνο είναι μικρές και μπορεί να μεταφέρει γρήγορα ενισχύσεις. Το μέγεθος της Βέρμαχτ αυξάνεται συνεχώς και ήδη ξεπερνά τα τριάντα πέντε εκατομμύρια ανθρώπους. Υπάρχει όμως και η Ιαπωνία με τις αποικίες της.
  Ο Στάλιν έκανε μερικά βήματα γύρω από το ευρύχωρο γραφείο και παρατήρησε λίγο μπερδεμένος:
  - Αλλά ίσως μια επίθεση είναι η μόνη μας ευκαιρία... Ενώ ο εχθρός είναι δεσμευμένος από την Αμερική.
  Ο Μολότοφ πρότεινε προσεκτικά:
  - Αν πέσει η Αμερική, τότε δεν θα έχουμε καμία πιθανότητα...
  Ο αρχηγός συμφώνησε με αυτό:
  - Σωστά! Όμως... Υπάρχει πιθανότητα να μην μας επιτεθεί ο Χίτλερ! Σε αυτή την περίπτωση, οι πιθανότητες επιβίωσης παραμένουν!
  Ο Βοζνεσένσκι υπενθύμισε:
  - Δουλεύουμε στο Τ-54, σύντροφε Στάλιν. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πολλά υποσχόμενο τανκ.
  Ο αρχηγός κούνησε το κεφάλι του:
  - Οι υπολογισμένες παράμετροι λένε ότι ένα όχημα που ζυγίζει τριάντα έξι τόνους δεν μπορεί να έχει μετωπική θωράκιση παχύτερη από διακόσια χιλιοστά. Αλλά το γερμανικό 105 θα συνεχίσει να το διαπερνά. Και ένα πυροβόλο 100 χιλιοστών δεν αρκεί σε καμία περίπτωση...
  Ο Βοζνεσένσκι απάντησε χαμογελώντας:
  - Υπάρχουν διαφορετικές προτάσεις. Για παράδειγμα, δημιουργήστε μια βαριά δεξαμενή. Ή αυξήστε το πάχος της μετωπικής θωράκισης σε βάρος της πλευρικής θωράκισης. Αλλά δουλεύουμε, σύντροφε Στάλιν. Και για να είμαι ειλικρινής, οι σχεδιαστές μας έχουν ήδη πετύχει πολλά. Συγκεκριμένα, το IS-4 με μετωπική θωράκιση 250 χλστ. υπόσχεται να γίνει αριστούργημα της κατασκευής του τανκς μας.
  Ο Ανώτατος Διοικητής θυμωμένος παρατήρησε:
  - Χρειαζόμαστε σοβαρά όπλα τώρα, όχι στο μέλλον! Το καταλαβαίνεις αυτό?
  Ο Βοζνεσένσκι απάντησε ευθαρσώς:
  - Κάνουμε ό,τι μας επιτρέπουν οι δυνατότητές μας. Αλλά με μόνο τη μισή Ρωσία, είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντισταθείς σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο.
  Ο Μολότοφ επιβεβαίωσε με τόλμη:
  - Ναί! Πολύ άνισες δυνάμεις, σύντροφε Στάλιν. Και ακόμα δημιουργούμε θαύματα!
  Ο αρχηγός μαλάκωσε ελαφρά και πρότεινε:
  - Ας χαλαρώσουμε να πιούμε ένα ποτό... Γιατί είστε όλοι τόσο στεναχωρημένοι!
  Δύο κορίτσια εμφανίστηκαν με κοντές φούστες και γυμνά πόδια. Άφησαν κάτω μπουκάλια κόκκινο κρασί και υποκλίθηκαν στις δυνάμεις.
  Ο Μπέρια χτύπησε τα χείλη του και γάβγισε:
  - Δεν είναι υπέροχοι, σύντροφε Στάλιν;
  Ο αρχηγός έγνεψε καταφατικά:
  - Φυσικά, είναι υπέροχο... Τα ξυπόλητα ταιριάζουν στα κορίτσια, ειδικά το καλοκαίρι.
  Ο Στάλιν έριξε στον εαυτό του λίγο κρασί. Ήπιε και είπε με ένα καλοσυνάτο χαμόγελο:
  - Αν υπήρχαν περισσότερες γυναίκες στο στρατό, δεν θα είχαμε υποχωρήσει τόσο πολύ!
  Η Μπέρια έγνεψε καταφατικά και μουρμούρισε:
  - Ας πιούμε λοιπόν στην Πατρίδα! Ας πιούμε στον Στάλιν! Ας πιούμε και ρίξουμε ξανά!
  Ο αρχηγός κάθισε σε μια καρέκλα και είπε σκεφτικός:
  - Και αν παρ' όλα αυτά νικήσει ο φασισμός, σε πλανητική κλίμακα... Τι περιμένει την ανθρωπότητα.
  Ο Μολότοφ απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Νομίζω κάτι τρομερό!
  Ο Ζούκοφ σημείωσε με σύνεση:
  - Κάποιοι φοβούνται, και κάποιοι θα πάνε καλά!
  Ο Στάλιν έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι... Αυτή είναι μια παγκόσμια κυβέρνηση. Αυτό που ονειρεύονταν οι κομμουνιστές. Αλλά ο Χίτλερ θα κάνει τα πάντα με τον τρόπο του. Θα υπάρξει μια εποχή φασισμού. - Ο αρχηγός έγνεψε καταφατικά, η ψηλή ξανθιά κοπέλα έριξε κρασί στο ποτήρι του. συνέχισε ο Στάλιν. "Τότε θα δημιουργηθεί μια νέα τάξη πραγμάτων στον κόσμο". Θα υπάρξει πράγματι ένα σκληρό ολοκληρωτικό καθεστώς, αλλά οι πόλεμοι, το έγκλημα, η πείνα, η αναταραχή, η τρομοκρατία θα εξαφανιστούν... Όλα θα είναι όπως και κάτω από εμάς, μόνο οι Γερμανοί θα είναι σε προνομιακή θέση. Και θα είναι...
  Ο Στάλιν χτύπησε τα χέρια του...
  Ο Μπέρια σημείωσε:
  - Μα για εμάς θα είναι θάνατος, σύντροφε Στάλιν. Ή πιστεύετε ότι ο Φύρερ θα μας κάνει κυβερνήτες στη Ρωσία;
  Ο αρχηγός απάντησε σοβαρά:
  - Και αυτό δεν αποκλείεται! Φαίνεται ότι οι πληροφορίες μας ανέφεραν ότι ο Χίτλερ είπε ότι ο καλύτερος κυβερνήτης της Ρωσίας είναι ο Στάλιν!
  Οι γύρω του χειροκροτούσαν... Αλλά κανείς δεν εξέφρασε την αληθινή απόλαυση. Θα ήταν ωραίο να κρεμάσουμε τον Χίτλερ και τον Στάλιν στο λαιμό του λαού. Ή τον Ναπολέοντα.
  Ο ίδιος ο πρόεδρος της Κρατικής Επιτροπής Άμυνας αντιμετώπισε τον Ναπολέοντα με σεβασμό. Υπήρχαν κάποιες ομοιότητες μεταξύ του άντρα με το στραβά καπέλο και του Χίτλερ. Αλλά ο δαιμονισμένος Φύρερ αποδείχθηκε πιο τυχερός.
  Ο Στάλιν, φυσικά, τιμώρησε τον εαυτό του περισσότερες από μία φορές επειδή έχασε μια αιφνιδιαστική επίθεση από τη Γερμανία, η οποία οδήγησε σε τρομερές συνέπειες. Αν και όντως έφτασαν πληροφορίες. Και ο ίδιος ο Ανώτατος Διοικητής είχε κάποια σχέδια για την Ευρώπη και ετοιμαζόταν για πόλεμο.
  Η ΕΣΣΔ τον Ιούνιο του σαράντα ένα είχε είκοσι πέντε χιλιάδες τανκς και σφήνες και περίπου τον ίδιο αριθμό αεροσκαφών. Ο Χίτλερ δεν είχε τέτοια δύναμη. Σε κάθε περίπτωση, όπως διαπίστωσε αργότερα η σοβιετική υπηρεσία πληροφοριών. Ναι, ο Στάλιν στην πραγματικότητα προετοιμάστηκε πολύ ενεργά. Το μέγεθος του Κόκκινου Στρατού έφτασε τα πεντέμισι εκατομμύρια και συνέχισε να αυξάνεται. Η ΕΣΣΔ είχε περίπου τέσσερις φορές περισσότερα άρματα μάχης και αεροσκάφη από τη Βέρμαχτ και διπλάσιο πυροβολικό.
  Μόνο στην κινητικότητα τα γερμανικά στρατεύματα είχαν υπεροχή. Και το τουφέκι Mauser πυροβόλησε με μεγαλύτερη ακρίβεια από το Mosin.
  Ο Στάλιν, βέβαια, είχε υπερβολικά στοιχεία για τη δύναμη της Βέρμαχτ. Και τους πίστεψα, γιατί οι Ναζί κατέλαβαν την Ευρώπη πολύ εύκολα και γρήγορα. Αν ήξερε ο Στάλιν ότι ο Χίτλερ ήταν τόσο αδύναμος, θα είχε επιτεθεί πρώτος. Αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν υπερβολική προσοχή.
  Επιπλέον, ο Κόκκινος Στρατός είναι σχεδόν εντελώς ανεκπαίδευτος στην άμυνα. Αυτό είναι πραγματικά ηλίθιο - μην επιτεθείς στον εαυτό σου, αλλά διδάξε στον στρατό να επιτίθεται αποκλειστικά. Ο ίδιος ο Στάλιν επέπληξε αργότερα τον εαυτό του και τον κύκλο του. Αλλά προφανώς οι μαζικές εκκαθαρίσεις αποθάρρυναν τον στρατό, αλλά και τους πολίτες, από οποιαδήποτε πρωτοβουλία. Κανείς δεν ήθελε να αναλάβει την ευθύνη και να μαλώσει με τον αρχηγό.
  Αφού διδάσκουν μόνο επίθεση, έτσι πρέπει να είναι! Διαφορετικά, ο ίδιος ο Στάλιν δεν βιαζόταν πολύ να επιτεθεί• αυτό δεν ελήφθη υπόψη.
  Ναι, ο ηγέτης επιδόθηκε σε όνειρα παγκόσμιας κυριαρχίας και φανταζόταν διανοητικά μια εκστρατεία κατά της Ευρώπης. Αλλά να χτυπήσει έναν τόσο δυνατό εχθρό όπως η Βέρμαχτ... Δεν είναι αυτοκτονικός! Ρωτώντας τον εαυτό του, ο Στάλιν απάντησε: ότι, πιθανότατα, δεν θα είχε επιτεθεί πρώτος.
  Όχι, αν τουλάχιστον ο πόλεμος με τη Γαλλία είχε διαρκέσει και η Γερμανία είχε αποδυναμωθεί, τότε είναι πιθανό ο Στάλιν να είχε αποφασίσει να χτυπήσει. Αλλά αφού όλη η Ευρώπη έπεσε κάτω από τους Ναζί. Αλλά τότε είναι ακόμη πιο ασυγχώρητο που ο Στάλιν δεν έδωσε εντολή να προετοιμαστεί ο στρατός για άμυνα. Αυτό άξιζε την απώλεια του τακτικού στρατού το 1941. Και τότε, η ΕΣΣΔ δεν είχε χρόνο να αναπτύξει τις δυνάμεις της.
  Ο ηγέτης μερικές φορές βρισκόταν ακόμη και να αναρωτιέται αν έπρεπε να πυροβολήσει μια σφαίρα στο μέτωπο; Αλλά αυτό είναι τρομακτικό, γιατί η καθαρή κόλαση θα μπορούσε να περιμένει μπροστά. Η σχέση του ηγέτη με τον Θεό είναι περίπλοκη. Από τη μια πλευρά, ο Στάλιν δεν μίλησε δημόσια με έντονο τρόπο με αθεϊστικό τρόπο. Αλλά επέτρεψε σε άλλους να το κάνουν. Μια ένωση αγωνιστών αθεϊστών δημιουργήθηκε τη δεκαετία του '30, ναοί καταστράφηκαν, εκκλησίες ανατινάχτηκαν. Προσωπικά, ο ίδιος ο Στάλιν έδωσε οδηγίες - να στριμώξει τους ιερείς. Και πιέστηκαν, τσακίστηκαν, διώχτηκαν.
  Ο Στάλιν, εν πάση περιπτώσει, δεν παρενέβη στην ανεξέλεγκτη αθεΐα, και μάλιστα τον ενθάρρυνε.
  Αλλά όταν άρχισε ο πόλεμος, ή καλύτερα, όταν ο Κόκκινος Στρατός άρχισε να υφίσταται ήττα μετά την ήττα, ο Στάλιν άρχισε να προσεύχεται με μανία γονατιστός. Και υποκλιθείτε. Η Ένωση Στρατιωτικών Αθεϊστών διαλύθηκε και ο διωγμός της εκκλησίας σταμάτησε προσωρινά. Ακόμη και εικονίδια άρχισαν να χρησιμοποιούνται για την προστασία της Μόσχας από αεροπορικές επιδρομές.
  Ωστόσο, ο Στάλιν προτίμησε να παραμείνει σιωπηλός δημοσίως. Δεν είπα σε κανέναν αν το πίστευε ή όχι. Δεν επισκέφτηκα εκκλησίες, δεν βαφτίστηκα δημόσια. Οπότε... Ο δολοφόνος είναι ακόμα ο σύντροφος Στάλιν. Σκότωσε πολύ κόσμο, πυροβόλησε πολύ κόσμο και σάπισε σε στρατόπεδα. Και πρέπει να κάνει ειρήνη με τον Θεό.
  Ο Στάλιν ήθελε ακόμα ο αρχηγός του όλων των εθνών να τιμάται ως Θεότητα. Και έστησε παντού μνημεία στον εαυτό του, κρέμασε πορτρέτα ή, εν πάση περιπτώσει, επέτρεψε να ενθαρρύνεται η λατρεία της προσωπικότητάς του. Αν και γιατί να είσαι υποκριτής με τον εαυτό σου. Αυτό άρεσε στον Στάλιν και άξιζε την έγκριση. Και πώς θα δει ο Θεός το γεγονός ότι ο ηγέτης έχει κάνει τον εαυτό του την αγαπημένη του αντικείμενο λατρείας.
  Τι γίνεται με τη δεύτερη εντολή - μην κάνετε τον εαυτό σας είδωλο; Άλλωστε ο Στάλιν δημιούργησε μια λατρεία για τον εαυτό του!
  Ίσως γι' αυτό η Ρωσία υφίσταται τιμωρία από τον Θεό; Και δεν μπορείτε να κερδίσετε τον πόλεμο ή ακόμα και να τον μετακινήσετε σε πιο επιτυχημένο μονοπάτι;
  Ο Στάλιν αποφάσισε μόνος του ότι εξομολογείτο, τελικά, κρυφά τις αμαρτίες του στον ιερέα.
  Στο μεταξύ παρήγγειλα:
  - Ας εξοικονομήσουμε δύναμη! Και όλοι πρέπει να δουλέψετε δύο φορές πιο σκληρά από πριν!
  Μετά από αυτό ο αρχηγός απελευθέρωσε τους σατράπες του... Σκέψη...
  Το τανκ T-34 ήταν αναμφίβολα ένα επιτυχημένο όχημα. Παραδόξως, ήταν ο εκτελεσμένος στρατηγός Pavlov που ήταν στην πραγματικότητα ο νονός αυτής της μηχανής, που έκανε πολλά για την υλοποίησή της. Ο ίδιος ο Στάλιν είχε την τάση να αναπτύξει τη σειρά BT, μια δεξαμενή με τροχούς και ιχνηλάτες. Η μεγάλη του ταχύτητα καθήλωσε τον αρχηγό. Αλλά οι μάχες στη Μαντζουρία και τη Φινλανδία έδειξαν την αδυναμία αυτής της σειράς σε συνθήκες εκτός δρόμου.
  Και δημιουργήθηκε ένα τανκ με καλή ευελιξία, ένα σχετικά ισχυρό όπλο, και για την εποχή του, καλά προστατευμένο. Είναι αλήθεια ότι η ορατότητα των τριάντα τεσσάρων άφησε πολλά να είναι επιθυμητή. Όμως το τανκ έδειξε την αποτελεσματικότητα και την υπεροχή του έναντι των γερμανικών οχημάτων. Μέχρι που εμφανίστηκε ο Πάνθηρας.
  Είναι εξαιρετικά δύσκολο να δημιουργήσεις ένα νέο αυτοκίνητο σε συνθήκες πολέμου και τα τριάντα τέσσερα είναι πολύ μικρά έναντι των μεγάλων γατών. Τώρα μιλάμε για το τανκ T-54, αλλά το E-50 με τόσο χαμηλό βάρος δεν μπορεί να ξεπεραστεί.
  Ο Στάλιν αναστέναξε βαριά. Γεννήθηκε σε μια φτωχή οικογένεια ενός μεθυσμένου τσαγκάρη. Και κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσαν να ανέβουν τόσο ψηλά. Αλλά ευτυχώς, ένας ιερέας βρήκε έναν που εκτιμούσε τις ικανότητες του Dzhugashvili και τον πήγε σε μια θεολογική σχολή και στη συνέχεια σε ένα σεμινάριο. Αλλά δεν ήταν εύκολο. Ο Στάλιν είχε έναν ζοφερό χαρακτήρα, δεν ήταν σύντροφος στο πνεύμα και διακρινόταν για την απομόνωσή του. Και οι ιεροσπουδαστές δεν τον συμπαθούσαν, τον χτυπούσαν συχνά. Ο Στάλιν προσπάθησε να αντεπιτεθεί, αλλά δεν ήταν καλά στην υγεία του και το αριστερό του χέρι δεν λειτουργούσε καλά.
  Ο Στάλιν δεν αγαπούσε πολύ τον Θεό, θεωρώντας τον εαυτό του στερημένο και προσβεβλημένο. Ονειρευόταν όμως μια καριέρα ως ιερέας και σπούδασε επιμελώς. Και επειδή δυσκολευόταν να παίξει με τα παιδιά, αφιέρωσε όλο τον χρόνο του στη μελέτη και άρχισε να βελτιώνεται. Πρώτα ο όγδοος μαθητής, μετά ο πέμπτος... Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία υπό τον Τσάρο είχε τεράστια δύναμη και εξουσία - γιατί όχι και καριέρα;
  Αλλά τότε ο Στάλιν παρασύρθηκε από τους επαναστάτες. Αυτή μπορεί να είναι μία από τις ενέργειες της καρδιάς, όχι του μυαλού. Και η καρδιά του Στάλιν κρύωνε ολοένα και περισσότερο απέναντι στη θρησκεία. Ήταν αμαρτία που του άρεσε. Ήθελα γυναίκες, και ποτό, και καπνό! Και κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής, τρώτε λιπαρό χοιρινό, ξεπλυμένο με κόκκινο κρασί. Ο Στάλιν επίσης δεν βίωσε αγάπη για τον Θεό, αφού ένιωθε προσβεβλημένος από τους ανθρώπους. Λοιπόν, γιατί Τζόζεφ, αφού δεν τον συμπαθούν όλοι; Ειδικά συνομήλικοι;
  Ο Στάλιν ήταν παρίας, οι επαναστάτες είναι επίσης παρίες. Μαχητές ενάντια στις δυνάμεις... Και η καρδιά του Τζόζεφ τράβηξε προς το μέρος τους. Αν και το μυαλό μου έλεγε: μείνε στο σεμινάριο, σε περιμένει μια υπέροχη εκκλησιαστική καριέρα. Επιπλέον, ο Στάλιν ήξερε ακόμα να μιλάει όμορφα αν ήθελε. Αλλά η καρδιά, η δυσαρέσκεια προς τον Θεό και τις δυνάμεις, αποδείχθηκαν πιο σημαντικά.
  Έτσι ο Στάλιν, χωρίς να τελειώσει το σεμινάριο, πήγε στον επαναστατικό αγώνα. Αν και τι είδους επιτυχημένη επανάσταση μπορεί να υπάρξει στη Ρωσία; Αλλά ήταν απασχολημένος στη δουλειά. Άρχισε να αποκτά εξουσία. Βλέποντας όμως ότι η διαδικασία σύλληψης προχωρούσε αργά, αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση να γίνει πληροφοριοδότης της τσαρικής μυστικής αστυνομίας. Κατ' αρχήν ο Κόμπα δεν είχε άλλη επιλογή τότε. Τον έβαλαν στη φυλακή και του υποσχέθηκαν να τον κρατήσουν εκεί για πολύ καιρό, και μετά τόσοι πολλοί από αυτούς τους πληροφοριοδότες χώρισαν.
  Ο Στάλιν συμφώνησε και η καριέρα του απογειώθηκε. Γνώρισε τον Λένιν. Δεν του άρεσε πολύ αυτός ο φαλακρός διανοούμενος, αλλά η διαίσθησή του του έλεγε ότι το μέλλον ανήκε στον Λένιν. Έτσι ο Στάλιν έγινε άνθρωπος της δράσης. Ασχολήθηκε με ληστείες υπέρ του κόμματος, οργάνωνε εξεγέρσεις και απεργίες. Και το ξέφυγε - ήταν πληροφοριοδότης. Τον εξόρισαν στη Βόλογκντα και από εκεί ο Στάλιν δραπέτευε συνεχώς. Ώσπου, τελικά, ο αρχηγός βαρέθηκε τελείως, και εξορίστηκε για τέσσερα χρόνια σε πιο σκληρά μέρη. Υπήρξε μια μικρή επανάσταση στη Ρωσία, η οποία οδήγησε στη δημιουργία της Δούμας. Ο Στάλιν άρχισε ακόμη και τότε να σκέφτεται μια νόμιμη πολιτική καριέρα: να γίνει βουλευτής ή υπουργός.
  Η έναρξη του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου έγινε αντιληπτή από τους Μπολσεβίκους με την ελπίδα ότι σύντομα θα κλονιζόταν. Και λειτούργησε! Ο πόλεμος συνεχίστηκε με διάφορους βαθμούς επιτυχίας, αλλά μετά την ανακάλυψη του Μπρουσίλοφ, φαινόταν ότι η Ρωσία θα κέρδιζε σύντομα. Αυτό σημαίνει ότι η απολυταρχία θα ενισχυθεί. Αλλά τον Φεβρουάριο έγινε πραξικόπημα, η μοναρχία έπεσε και ήρθε η χρυσή ώρα για τους Μπολσεβίκους.
  Ο Λένιν αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ πιο ικανός οργανωτής από ό,τι πίστευαν, συν ότι κατάφερε επίσης να προσελκύσει τον Τρότσκι. Ο Στάλιν μισούσε σχεδόν αμέσως το τελευταίο. Όμως ο Τρότσκι ήταν χρήσιμος... Η επανάσταση πέρασε πολύ γρήγορα. Αν και ο Ζινόβιεφ και ο Κάμενεφ παραλίγο να το γκρεμίσουν. Αλλά ευτυχώς ο Κερένσκι δεν διακρίθηκε για την αποφασιστικότητα και την ευφυΐα του.
  Η επανάσταση έγινε πολύ γρήγορα και με επιτυχία, χωρίς σχεδόν καμία απώλεια. Οι Μπολσεβίκοι ευνοήθηκαν από την επιτυχία. Και ο Στάλιν έγινε σχεδόν αμέσως ένας από τους πρώτους.
  Ακολούθησε ο εμφύλιος πόλεμος. Επιτυχίες και ήττες. Ο Τρότσκι έπαιξε τεράστιο ρόλο στη νίκη των Μπολσεβίκων. Και μετά την απόπειρα δολοφονίας και τον τραυματισμό στον λαιμό, ο Λένιν αρρώστησε βαριά και σταδιακά άρχισε να χάνει την εξουσία. Ο Σβερντλόφ πέθανε κάτω από ύποπτες συνθήκες. Ο Τρότσκι ανέπτυξε ναπολεόντειες φιλοδοξίες. Σε αυτό το σημείο ο Στάλιν έπρεπε να πιέσει περισσότερο τον εαυτό του. Η εκστρατεία κατά της Πολωνίας απέτυχε και η παγκόσμια επανάσταση δεν ευοδώθηκε.
  Ο Στάλιν σταμάτησε να σκέφτεται και να θυμάται. Το πώς κατάφερε να νικήσει τον Τρότσκι και τους άλλους είναι γνωστό και περιγράφεται από πολλούς συγγραφείς στη Δύση.
  Περισσότερο ενδιαφέρονται για το πώς να βγούμε από την τρέχουσα κατάσταση, αυτή τη στιγμή.
  Ωστόσο, το πιο λογικό ήταν να ρισκάρουμε και να ξεκινήσουμε έναν πόλεμο εναντίον της Γερμανίας ενώ αυτή ήταν δεσμευμένη από την Αμερική. Αλλά το να αποφασίσεις να το κάνεις αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ο Στάλιν είχε από καιρό παρατηρήσει αυτόν τον συγκεκριμένο περιορισμό στον εαυτό του. Αλήθεια να επιτεθείς στον δράκο; Για να το κάνετε αυτό πρέπει να είστε Lancelot. Αλλά ο Στάλιν προτίμησε την προσοχή.
  Και υπήρχε ελπίδα, αλλά τι χρειαζόταν ο Χίτλερ; Ίσως όλα να πάνε καλά;
  Ωστόσο, η Γερμανία έχει αποκτήσει τόσο μεγάλο έδαφος που είναι δύσκολο να το αφομοιώσει και να το αναπτύξει. Τι χρειάζονται από τη Ρωσία όταν τα πιο παχιά κομμάτια έχουν συλληφθεί και σύντομα θα αναπτυχθούν. Υπάρχει η Ουκρανία και ο Καύκασος, και η Λευκορωσία, και πολλά άλλα, συμπεριλαμβανομένου του Τουρκμενιστάν και του μεγαλύτερου μέρους του Ουζμπεκιστάν.
  Ο αρχηγός, για να αποσπάσει την προσοχή του από εξαιρετικά ενοχλητικές σκέψεις, άρχισε να γράφει αφορισμούς.
   Το κουδούνισμα των νομισμάτων είναι πιο αρμονικό από το άδειο κουδούνισμα της σοφιστείας, ωστόσο, το δεύτερο συνήθως εκτρέφεται για να ακούει το πρώτο!
  Μια ξανθιά είναι πάντα ένα λαμπερό κεφάλι, αλλά, κατά κανόνα, μόνο με την κυριολεκτική έννοια της λέξης!
  Αν τα σκούρα μαλλιά δεν είναι σημάδι ευφυΐας, τότε σίγουρα τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά δεν μπορούν να γίνουν κριτήριο βλακείας!
  Το καλό κρασί δεν αποθηκεύεται σε ένα άθλιο δοχείο και η μεγάλη ευφυΐα δεν κρύβεται κάτω από μια άσχημη εμφάνιση!
  Όσοι έχουν κεφάλια βελανιδιάς και εγωιστικό εγωισμό επιτρέπουν στο δέρμα τους να μαυρίσει!
  Αυτός που δεν λαμβάνει υπόψη του όλες τις πραγματικότητες, μετράει τρόπαια μόνο στα όνειρα!
  Αυτός που κάθεται πολύ κολλάει στο βάλτο της βερμπαλιστικής!
  Αυτός που βάφει πολύ τη γλώσσα του θα χτυπηθεί από έναν τυφώνα που θα προκληθεί από μια καταιγίδα χαμένων ευκαιριών!
  Ευκαιρίες υπάρχουν πάντα, αλλά είναι αδύνατο να τις πραγματοποιήσεις αν έχεις μη ρεαλιστικές φιλοδοξίες!
  Μια περίοπτη εμφάνιση είναι καλή σε μια παρέλαση, αλλά στη μάχη η καλύτερη εμφάνιση είναι η πλήρης αορατότητα!
  Τα λογοτεχνικά πιάνα είναι πιο εύκολο να επισκευαστούν όταν τα βγάλουν από τους θάμνους της άγνοιας, στο στέρεο έδαφος της κοινής λογικής και αξιόπιστα εργαλεία επινοητικότητας, εφευρέσεως και φαντασίας είναι διαθέσιμα!
  Όλα όσα οδηγούν στη νίκη είναι υπέροχα - να κατακτήσεις τον εχθρό, αλλά τα πιάνα δεν μετράνε!
  Η φύση δεν έχει κακοκαιρία, έχει μόνο παιδιά που θέλουν να βελτιώσουν το κλίμα και θετά παιδιά, για τα οποία δεν υπάρχει τίποτα καλό στον κόσμο!
  Θετό παιδί της φύσης είναι εκείνο που δεν αναγνωρίζει συγγένεια με τον δημιουργό του σύμπαντος, αλλά προτιμά να θεωρεί τον εαυτό του εξωγήινο σκλάβο!
  Ας πιούμε λοιπόν για να μπορούν οι συγγενείς μας να κάνουν τα πάντα και οι εχθροί μας να κάνουν μόνο κακό στον εαυτό τους!
  Δεν μπορείς να εκφοβίσεις τους πάντες ταυτόχρονα, αλλά μπορείς να οδηγήσεις τον καθένα ξεχωριστά στον τρελό τρόμο!
  Αυτό που δημιουργεί νέα προβλήματα πάνω από όλα δεν είναι η επιθυμία να δημιουργήσεις κάτι νέο που να λύνει τα προβλήματα του παλιού!
  Το μεγάλο βάρος αυτού ή του άλλου τύπου όπλου υποδηλώνει την ελαφρότητα της κρίσης αυτών που το παρήγγειλαν!
  Δεν είναι το όπλο που σκοτώνει, αλλά αυτός που πυροβολεί από αυτό, αλλά πυροβολεί, τις περισσότερες φορές το ίδιο το όργανο του θανάτου, αφού η άρνηση να σκοτώσει είναι πάντα η σωστή απόφαση για τον πυροβολητή!
  Όταν ο άνθρωπος είναι λύκος για τον άνθρωπο, δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο όταν είμαστε ο ένας το τσακάλι του άλλου!
  Όσοι βιάζονται αργούν πάντα, και αυτοί που δεν βιάζονται ποτέ δεν φτάνουν τον στόχο τους!
  Αν και η ταχύτητα από μόνη της δεν δίνει τη νίκη, ελλείψει αυτής, οι εχθροί σου αρπάζουν την επιτυχία!
  Γιατί πολλοί μάγειρες χαλάνε το χυλό, γιατί το κοπάδι μόνο ένα αριστούργημα μπορεί να πατήσει με την πενιχρή δημιουργική του ανεξαρτησία!
  Όταν αιφνιδιάζεις τον εχθρό σου, κερδίζεις πάντα ένα πλεονέκτημα απέναντί του, με εξαίρεση την εκπληκτική βλακεία και την εκπληκτική βλακεία!
  Όταν αιφνιδιάζεις τον εχθρό σου, κερδίζεις πάντα ένα πλεονέκτημα απέναντί του, με εξαίρεση την εκπληκτική βλακεία και την εκπληκτική βλακεία!
  Η εξαθλίωση του χεριού του δωρητή μπορεί κάλλιστα να γίνει αν ο λαβών δεν είναι τσιγκούνης με την πονηριά!
  Όσο πιο εύκολη είναι η νίκη, τόσο πιο δύσκολο είναι να καταλάβεις γιατί συνέβη τόσο εύκολα και γενικά είναι αδύνατο να καταλάβεις ποια ατυχία σε εμπόδισε να πάρεις το πάνω χέρι πολύ νωρίτερα!
  Το θέμα της Ηθικής είναι ότι χωρίς αυτό είναι εύκολο να κερδίσεις, αλλά είναι ακόμα πιο εύκολο να χαλάσεις τους καρπούς της νίκης!
  Όσοι έχουν κοντά χέρια για καλές πράξεις συνήθως έχουν μακριές και κακές γλώσσες!
  Η ιδιότητα του κοντού μυαλού είναι να δημιουργεί μακροχρόνιες συζητήσεις και αδύναμες δημαγωγίες!
  Ο Σατανάς πάντα κερδίζει, γιατί δεν υπάρχει καλό χωρίς κακές συνέπειες από τη χρήση του!
  Όσοι καθυστερούν στη μάχη μπορούν μόνο να παραλείψουν την παρέλαση της νίκης!
  Ναι, ο ευκολότερος τρόπος για να μπείτε σε μπελάδες είναι να σκορπίσετε ευκαιρίες για τους εχθρούς σας όπως το κεχρί!
  Μια πτώση στο πνεύμα, όπως μια πτώση στο βαρόμετρο, οδηγεί σε καταιγίδα, αλλά αποκλειστικά στα εδάφη μας!
  Και η αγαλλίαση της ψυχής απωθεί μια εισβολή τυφώνα, χειρότερη από κάθε αντικυκλώνα!
  Όποιος βρίζει θα νιώσει πολύ άσχημα όταν ευθύνεται για τα ποταπά λόγια του!
  Η πρώτη τηγανίτα μπορεί να γίνει σβόλος από βιασύνη, αλλά οι υπόλοιπες δεν πέφτουν στο λαιμό ακριβώς λόγω υπερβολικής βραδύτητας στο τραπέζι!
  Για να αποτρέψετε ένα κουνούπι να διαβρώσει τη μύτη σας, δεν πρέπει να χάσετε την οξύτητα της αντίδρασής σας και την ευφυΐα σας από το αίμα!
  Ένα κοφτερό μυαλό, σε αντίθεση με μια αιχμηρή ξιφολόγχη, δεν μαχαιρώνει αυτόν που κάθεται στο θρόνο με τη βοήθειά του!
  Όσο περισσότεροι εχθροί τόσο ηλίθιοι όσο οι βελανιδιές, τόσο περισσότερα φέρετρα βελανιδιάς θα υπάρχουν!
  Το να γυρίζεις το μάγουλό σου είναι ντροπή, αλλά αυτός που αρνήθηκε να στρίψει τον ώμο σε έναν σύντροφο σε δύσκολη θέση αξίζει ακόμη μεγαλύτερη καταδίκη!
  Δεν υπάρχουν τόσοι έξυπνοι άνθρωποι, αλλά η άτσαλη κυβέρνηση καταφέρνει να τους τακτοποιήσει με τέτοιο τρόπο που μόνο να παρεμβαίνουν μεταξύ τους!
  Όποιος γαβγίζει πολύ αλλά τρέχει αργά θα φτάσει πολύ γρήγορα στη ζωή του σκύλου!
  Η ζωή ενός σκύλου είναι εγγύηση μόνο για αλυσίδα και γιακά, και ρείθρο και σιτηρέσια, μόνο για όσους έχουν καταφέρει να πουλήσουν κερδοφόρα το εισιτήριο του λύκου και να ανανεώσουν τη μυρωδιά του σκύλου!
  Η δύναμη πρέπει να συνδυάζεται με την ηθική, η ηθική με την καλοσύνη, η καλοσύνη με τη σοφία και η σοφία με την προνοητικότητα!
  Ο πρώτος που δίνει υποσχέσεις τελειώνει τελευταίος!
  Ποιος δεν καίγεται στη φωτιά, ποιος δεν πνίγεται στα σκατά, έστω και με το βάρος ενός πνευματικού ψήγματος!
  Μπορείτε να λύσετε γρήγορα το πρόβλημα μόνο χωρίς βιασύνη!
  Το Genius είναι συμβατό με την κακία, δεσμεύεται μόνο με καλούς στόχους και καλές συνέπειες!
  Υποτιμούν τους φίλους πολύ πιο συχνά από τους εχθρούς, αλλά πρέπει επίσης να μετανοούν γι' αυτό όχι λιγότερο συχνά!
  Όσοι σκέφτονται προς τα πίσω μένουν πάντα με τη μύτη τους μέσα!
  Τα δάκρυα χαράς είναι πάντα ανακατεμένα με πίκρα, μόνο που υπάρχουν πάντα περισσότερα από αυτά τα δάκρυα ανάμεσα σε αυτούς που γελούσαν στη σκληρή δουλειά!
  Υπάρχουν κροκοδείλια δάκρυα, αλλά το γέλιο με ευτυχία δεν δίνεται στην καρδιά ενός κροκόδειλου!
  Έχοντας βάλει τα επίγεια πλούτη κάτω από το σφυρί, δεν θα συλλέξετε θησαυρούς στον παράδεισο, επομένως ο Κύριος-Θεός δεν θα εξυψώσει τους υπηρέτες με χαμηλή πρακτική εφευρετικότητα!
  Ο τόπος συνάντησης δεν μπορεί να αλλάξει με τον θάνατο, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ένα πολύ πιο αξιοπρεπές τοπίο για την τελευταία συνάντηση του υποσεληνιακού κόσμου!
  Ο αυθορμητισμός του μυαλού δεν κρίνεται από τα μέσα για την επίτευξη του στόχου, αλλά από τα μέσα που μένουν μετά την επίτευξη!
  Μπορείτε να γεμίσετε την κοιλιά σας με κάτι που είναι πολύ σκληρό, αλλά δεν χορταίνετε!
  Όσοι δεν έχουν κυνόδοντες τις περισσότερες φορές παθαίνουν γροθιά στα δόντια!
  Ένας χωρίς δόντια στρατός μπορεί να αποφύγει έναν έξαλλο τραμπουκισμό, αλλά ένας ανεγκέφαλος πολιτικός θα χτυπηθεί στα δόντια, ακόμα και με την πιο κουραστική αρμάδα!
  Μπορείς να θεωρηθείς έξυπνος μένοντας σιωπηλός, μόνο εκτός από την περίπτωση που χρειαστεί να δώσεις απάντηση, αρχίζει να μιλάει στη γλώσσα των όπλων!
  Παίζοντας το σιωπηλό παιχνίδι μπορείτε να σώσετε τη ζωή σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε κάτι περισσότερο από μια άθλια ύπαρξη μόνο αν μοιράζεστε έξυπνα τη γνώμη σας!
  Η σιωπή θεωρείται χρυσός μόνο από εκείνους που έχουν αρρωστήσει από τον σκόρφο κορεσμό της καναρίνι γλώσσας!
  Όλα τα τελειώματα είναι επιθυμητά για εμάς, εκτός από το τέλος του καλού, αλλά το πρόβλημα είναι ότι είναι σχεδόν αδύνατο να φτάσουμε σε ένα καλό τέλος, και το τέλος του καλού είναι σχεδόν αναπόφευκτο!
  Τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί στην αθώα ομορφιά εκτός από την άσχημη επιθυμία να καθίσεις στον θρόνο της ξεφτίλας!
  Μπορείτε να κερδίσετε χάρη με την ομορφιά, αλλά δεν μπορείτε να πληρώσετε για αμαρτίες!
  Μόνο όσοι ανυπομονούν να μείνουν με τη μύτη τους δείχνουν την πλάτη τους!
  Μια ζεστή καρδιά μπορεί να λιώσει κάθε παγετώνα αδιαφορίας, αλλά χωρίς ψυχρό μυαλό είναι αδύνατο να μετατραπεί η αναδυόμενη ροή σε εποικοδομητικό κανάλι!
  Η επανάσταση είναι σαν το βραστό νερό, το πιάνεις μετά από μια ψυχρή αντίδραση και μετά ουρλιάζεις από τα εγκαύματα!
  Οι άνθρωποι κάνουν παράξενα πράγματα συνέχεια, αλλά θαύματα δεν γίνονται!
  Τα θαύματα σε κόσκινο βγαίνουν πλάγια αν έχετε μόνο δεύτερες σκέψεις!
  Η έκπληξη στον πόλεμο είναι σαν το πανί σε ένα γιοτ, μόνο που δεν είναι τόσο αισθητή!
  Αν αιφνιδιάσεις έναν στρατιώτη, σημαίνει ότι ο στρατιώτης είναι κακός στην παρατήρηση!
  Η ακρίβεια της ευγένειας δεν είναι των βασιλιάδων, αλλά εκείνων των στρατιωτών που στηρίζουν τον θρόνο τους με τα βαρέλια των μουσκέτων!
  Όταν βασιλεύει η ειρήνη, μπορείς να στολίσεις την καρδιά σου με ελέους, αλλά όταν μαίνεται το χάος του πολέμου, μόνο τα αγκαθωτά τριαντάφυλλα της ελέους θα προστατέψουν την ψυχή σου από το να καταβροχθιστεί!
  Είναι προτιμότερο να σκάψεις ένα τάφρο παρά να σκάψεις τον τάφο σου, αλλά αν θάψεις το ταλέντο και την εφευρετικότητά σου, θα ταφείς στο πιο βαθύ όρυγμα!
  Το να παραδοθείς στο αλκοόλ διευκολύνει την ορμή στην επίθεση, αλλά το τρέξιμο σε γωνία σαράντα μπορεί να οδηγήσει μόνο σε έναν τάφο!
  Ένας μεθυσμένος είναι χειρότερος από ένα ηλίθιο κούτσουρο, ο τελευταίος μπορεί να στηρίξει την πόρτα, να σφραγίσει τις τρύπες, αλλά ο ίδιος ο μεθυσμένος είναι μια διάτρητη τρύπα, ένας σπάτης της πόρτας, και ακόμη και ξαναφτιάχνει τα ανόητα κούτσουρα με θραύσματα!
  Το καύχημα διαφέρει από την κολακεία στο ότι δεν περιμένει κανείς να λάβει μια κολακευτική ανταμοιβή για τον πρώτο, αλλά έπαινο για τον δεύτερο!
  Η ανθρωπότητα μεγαλώνει με ευφυΐα, γονιμοποιώντας τον εαυτό της με κακίες, όπως ένα τριαντάφυλλο με κοπριά!
  Η τεμπελιά διεγείρει την ανάπτυξη της τεχνολογίας, τις κακές συνήθειες - ιατρική και βιομηχανική, την ακολασία και τη λαγνεία της επιστήμης των υπολογιστών, και η επιθετικότητα, μαζί, την φέρνει σε ένα επίπεδο πολλαπλάσιο από τις φυσικές ανάγκες!
  Η τεμπελιά δίνει μόνο κίνητρο για πρόοδο, αλλά για να την οδηγήσεις πραγματικά χρειάζεται δουλειά που θα καλύπτει τις φυσικές ανάγκες όχι μόνο των τεμπέληδων!
  Η τεμπελιά δεν είναι δικαιολογία για την αδράνεια, αλλά δημιουργεί τέτοια προβλήματα που δεν θα μπορέσετε ποτέ να ξεκουραστείτε για τις διακοπές!
  Η τεμπελιά δίνει μόνο κίνητρο για πρόοδο, αλλά για να την οδηγήσεις πραγματικά χρειάζεται δουλειά που θα καλύπτει τις φυσικές ανάγκες όχι μόνο των τεμπέληδων!
  Η τεμπελιά δεν είναι δικαιολογία για την αδράνεια, αλλά δημιουργεί τέτοια προβλήματα που δεν θα μπορέσετε ποτέ να ξεκουραστείτε για τις διακοπές!
  Όποιος γυρίζει πίσω -σκέφτεται να σώσει τη ζωή του- θα λερωθεί με θανάσιμη ντροπή!
  Τρέχοντας μπορείς να σώσεις την ύπαρξη, αλλά δεν μπορείς να σώσεις ζωή!
  Επιτιθέμενος ηρωικά μερικές φορές χάνεις την ύπαρξη, αλλά κερδίζεις την αθανασία!
  Η αρχοντιά δεν είναι πάντα έμφυτη, αλλά πάντα αποκτάται με την απώλεια!
  Προδότης, σκλάβος και με πριγκιπική ενδυμασία, υπηρέτης της Πατρίδος, πρίγκιπας και σε βαθμίδα δουλοπάροικου!
  Όποιος γλεντάει πολύ ειρηνικά πριν τον πόλεμο, θα έχει ελάχιστο λόγο να γλεντάει με στρατιωτικές επιτυχίες!
  Η υπομονή θα φθείρει τα πάντα εκτός από φιλόδοξες σκέψεις και άφθαρτες φιλοδοξίες!
  Ένα εξυψωμένο πνεύμα δεν θα πέσει ποτέ στα γόνατά του - ένα εξυψωμένο πνεύμα δεν θα κατέβει ποτέ στον κάτω κόσμο, και ένας υψηλός νους είναι πάντα ξένος στα βάσιμα πάθη!
  Μπορείτε να πολεμήσετε με αριθμούς, να κερδίσετε με αριθμούς, αλλά μόνο με την ικανότητα να διατηρείτε τη νίκη και την τέχνη να εκμεταλλεύεστε τους καρπούς της!
  Είναι καλύτερο για ένα δυνατό παιδί να είναι όπως είναι και το να φαίνεται δυνατός ενήλικας είναι πάντα καλύτερο να φαίνεται διαφορετικός από αυτόν που είναι!
  Αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι καλύτερο για έναν ηγεμόνα να μην φαίνεται ποτέ αδύναμος - ακόμα κι αν η κύρια δύναμή του είναι η εξαπάτηση!
  Τρελά ηρωικός, ο στρατιώτης δεν διαπράττει βλακεία - ο διοικητής κάνει βλακεία, στέλνοντας στρατιώτες εκεί όπου ο ηρωισμός γίνεται τρελός!
  Μπορείς να προσπεράσεις έναν ολόκληρο κύκλο σε έναν διαγωνισμό, μπορείς να συγκεντρώσεις το κεφάλαιό σου σε μια επιχειρηματική συναλλαγή, αλλά δεν μπορείς να πετύχεις όταν η κοιλιά σου είναι στρογγυλεμένη και η εφευρετικότητά σου έχει γίνει επίπεδη!
  Κάθε πολεμιστής πρέπει να το έχει αυτό, να έχει μεγάλη καρδιά, αλλά λίγο φόβο και τεράστιο αίσθημα ευθύνης!
  Δύο αρκούδες δεν ζουν στο ίδιο άντρο, αλλά δύο ηθικές ηθικές συνυπάρχουν τέλεια σε ένα άτομο με τη νοοτροπία ενός αρπακτικού!
  Μια τίγρη σε μια ενέδρα είναι επικίνδυνη μέχρι να χάσει τους κυνόδοντες της και ένας άνθρωπος είναι αβοήθητος μέχρι να αναβοσβήνει μια φωτεινή εφεύρεση!
  Όλοι κουράζονται, μόνο τεμπέληδες υποκύπτουν στην κούραση, μόνο οι νεκροί δεν ρίχνουν σταγόνες ιδρώτα!
  Μπορεί να θεωρηθείς βάρβαρος που κερδίζει, αλλά αυτό είναι καλύτερο από το να είσαι ένας χαμένος βάρβαρος!
  Το θάρρος είναι σαν το πόδι μιας καρέκλας. Είναι καλό όταν συνδυάζεται με επιδεξιότητα και υπολογισμό, και αν προσθέσετε και τύχη σε αυτό, τότε η νίκη θα εδραιωθεί σε γερά θεμέλια!
  Το θάρρος είναι καλό - ο σοδομισμός είναι κακός!
  Η νίκη απαιτεί προετοιμασία, αλλά μπορείς να προετοιμαστείς όχι για την ίδια τη Βικτώρια, αλλά για το σχέδιο που δίνει ελπίδες να την εξασφαλίσεις!
  Μπορείτε να διορθώσετε ένα στραβό σπίτι ή μια κατεστραμμένη υγεία, αλλά η κλονισμένη φήμη αποκαθίσταται όχι από επεξεργασίες, αλλά με μια ριζική αναδιάρθρωση του τρόπου ζωής σας!
  Προσπάθησαν να ξαναχτίσουν την ΕΣΣΔ χωρίς να προκαλέσουν ταλαιπωρία στους κατοίκους, αλλά ως αποτέλεσμα, όλες οι ανέσεις καταστράφηκαν χωρίς λόγο!
  Ο εκ πίστης χριστιανισμός είναι κατά των πολέμων, αλλά κυρίως ουρλιάζουν κάτω από τα λάβαρα της χριστιανικής πίστης!
  Ο κόσμος είναι απρόβλεπτος σε σημείο κοινοτοπίας, αλλά επιπόλαια υπολογισμένος!
  Το ανθρώπινο αίμα δεν είναι νερό - δεν ξεθωριάζει με τον καιρό, το πότισμα κατακαίει τις καλλιέργειες, μόνο τη δίψα φουντώνει, αλλά εξακολουθεί να ρίχνει το ανθρώπινο γένος!
  Είναι δύσκολο να περιμένεις την επιτυχία, αλλά στην πραγματικότητα μπορείς να περιμένεις μόνο προβλήματα!
  Αν περιμένεις καιρό από τη θάλασσα, θα περιμένεις τυφώνα δεινών και ανεμοστρόβιλο αποτυχιών!
  Η γλώσσα είναι ένας μικρός μυς, αλλά κάνει σπουδαία πράγματα με έναν μικρό αριθμό λέξεων που λέγονται από σπουδαίους ανθρώπους!
  Η προπέλα μπορεί να σφίξει σε ένα αεροπλάνο ακόμη και χωρίς καύσιμο με ανάφλεξη, αλλά ένα άτομο χωρίς ασφάλειες μάχης μπορεί μόνο να στρίψει!
  Αυτός που γεννιέται σαν αετός πετά πάντα, αλλά αυτός που γεννιέται χωρίς φτερά πετά μόνο!
  Μπορείτε να καλλιεργήσετε ένα λιοντάρι μέσα σας με τη δύναμη της θέλησης, αλλά η ψυχή ενός λαγού, αποδεικνύεται, οφείλεται σε αδύναμη ασωτία, δεν μπορεί να διορθωθεί χωρίς προσωπική επιθυμία!
  Όταν οι δυνάμεις του λαού δεν μπορούν να δέσουν σε μια δυνατή σκούπα, το αποτέλεσμα είναι ένα ερειπωμένο φέρετρο και ένα στριμωγμένο κρεβάτι σκλάβου!
  Είναι πιο ασφαλές να φιλήσεις έναν καρχαρία στο μέτωπο χίλιες φορές από το να δείξεις το πίσω μέρος σου σε έναν Ρώσο πολεμιστή μια φορά!
  Αν το πίσω μέρος είναι άχρηστο, η στρατιωτική ζέση δεν θα βοηθήσει! Λοιπόν, αν δεν υπάρχει θέρμη, το πίσω μέρος θα είναι το μεσημεριανό γεύμα του εχθρού!
  Η ευγλωττία ενός διοικητή δεν αξίζει τίποτα χωρίς τα γκρίζα παλτά των στρατιωτών να τον ακούν! Αλλά χωρίς το δυνατό καρύκευμα των κόκκινων και ζουμερών λέξεων, δεν μπορείτε να μαγειρέψετε τη σούπα μιας νικηφόρας γιορτής!
  Για έναν ανόητο, η σιωπή είναι πραγματικά σαν τη φιλοσοφική πέτρα, που δίνει την αξία του χρυσού σε μια γλώσσα γεμάτη μόλυβδο!
  Ο πόλεμος μοιάζει με έναν αγώνα άρσης βαρών• αν δεν επιτευχθεί το βάρος, δεν απονέμεται το έπαθλο• εάν ο εχθρός δεν τελειώσει, δεν παίζεται ο ύμνος της νίκης!
  Αν ο ηγεμόνας δεν έχει υψηλές σκέψεις, τότε η αυτοκρατορία του θα εκραγεί στον αέρα!
  Ένας χάρακας πρέπει πάντα να κοιτάζει προς την κορυφή, αλλά το πολύ κεφάλι στα σύννεφα ρίχνει τη γήινη ευημερία στον άνεμο!
  Δυστυχώς, οι οδοκαθαριστές φτάνουν πάντα στην ώρα τους, αλλά τα περιστέρια πετούν σε λάθος μέρος!
  Η κοτολέτα είναι φτιαγμένη από κάποιον που δεν μπορεί να κομματιάσει τους εχθρούς του! Και μόνο κάποιος που δεν έχει μυαλό σαν κοτολέτα μπορεί να ζυμώσει κιμά!
  Ένα μαύρο μάτι δεν θα προσθέσει φως στο δωμάτιο, αλλά μπορεί να προσφέρει φως στο σκοτάδι της επίμονης μουντότητας!
  Όταν λένε, έλα να ανάψουμε τσιγάρο, σύντροφε, από την έκφραση ας κρεμάσουμε τους εαυτούς μας - μόνο μια διαφορά έχει - η μέθοδος της αυτοκτονίας είναι πολύ πιο επίπονη και επικίνδυνη για τους άλλους!
  Μπορείτε να υπηρετήσετε χρόνο μέχρι την ελευθερία, αλλά δεν μπορείτε να υπηρετήσετε χρόνο για την ελευθερία!
  Το καλό κρασί δεν μπορεί να αποθηκευτεί σε ένα άθλιο δοχείο και οι λογικές σκέψεις δεν μπορούν να υπάρχουν σε ένα βρώμικο σώμα!
  Η μίμηση θεωρείται αντανακλαστικό μαϊμού, αλλά στην πραγματικότητα είναι οι άνθρωποι που είναι πιο διατεθειμένοι να χάσουν την ατομικότητά τους και να ακολουθήσουν την αρχή - όπως όλοι οι άλλοι!
  Οι πραγματικές ιδιοφυΐες είναι σαν κόκκοι χρυσού στην άμμο, λάμπουν έντονα, αλλά καταλήγουν στην πρώτη θέση στο πλύσιμο!
  Τις περισσότερες φορές, οι τύραννοι πλένουν την άμμο του λαού με χρυσούς κόκκους μεγαλοφυΐων για να αφαιρέσουν και να πλύνουν ό,τι πιο πολύτιμο από τη λιθόστρωτη σκόνη!
  Η προσωπική μας άποψη είναι σαν τα κιάλια - κοιτάμε τις ελλείψεις μας αντίστροφα, υπερβάλλουμε τους άλλους όσο το δυνατόν περισσότερο, και αν χρειαστεί να αναλύσουμε το ποτήρι, καταφέρνουν πάντα να θολώνουν από τη βλακεία και το βάρος στην άνοδο!
  Είναι πιο συνηθισμένο οι άνθρωποι να μην σπέρνουν ό,τι δεν είναι καλό και αιώνιο, αλλά να σπέρνουν καλό και αιώνιο!
  Το να βρίσκεις διασκεδαστικές περιπέτειες μοιάζει πραγματικά με τους κόπους του Ηρακλή• οι περιπέτειες έρχονται στον κώλο σου ακόμα κι όταν προσπαθείς με όλη σου τη δύναμη να ξεφύγεις από αυτές!
  Στην τελευταία φράση, ο Στάλιν ήταν εντελώς εξαντλημένος, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Ξύπνησε σε μια καρέκλα και άρχισε να ροχαλίζει.
  Αυτό είναι ένα τόσο εκπληκτικό όνειρο που κατάφερε να έχει ο Πέτρος. Και φαινόταν τρομακτικό και περίεργο.
  Και το supertank "Monster" έχει ήδη περάσει τα βόρεια σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών, περπατώντας μέσα από την επικράτεια της χώρας της ελευθερίας. Πολλές κάμπιες έσκαψαν στο έδαφος, αφήνοντας βαθιά αυλάκια. Ήταν ένα σύμβολο του φασιστικού συμπλέκτη στο λαιμό της αμερικανικής ελευθερίας. Αλλά το χειρότερο συνέβη όταν το "Monster" σταμάτησε και οι μηχανισμοί της κάννης άρχισαν να κουδουνίζουν. Το τρομερό όπλο άρχισε να στοχεύει στο στόχο. Τα κορίτσια όρμησαν, αναβοσβήνουν τα μαυρισμένα, μυώδη, γυμνά πόδια τους. Και το μπαούλο γύρισε.
  Η Adala κάθισε και πάτησε το κουμπί του joystick.
  Και ένα βαρύ κοχύλι είκοσι τόνων έφτυσε έξω. Πέταξε προς μια από τις αμερικανικές πόλεις.
  Ο Πέτρος γρύλισε:
  - Ήρθε η ώρα, η περίοδος είναι πλέον υγιής! Καταστρέψτε ψεύτικους ηγέτες και πραγματικούς κλέφτες!
  Και οι ντίσκο πετούν στον ουρανό, επιτίθενται σε αμερικανικά αεροπλάνα. Οι Αμερικανοί πραγματικά δεν θα μπορούσαν να είναι χειρότεροι, μια τέτοια δύναμη σπεύδει εναντίον τους. Και το πιο σημαντικό, μπορείτε να αντισταθείτε στην πίεση μόνο με το δικό σας θάρρος. Κάποιοι Αμερικάνοι πολεμούν ηρωικά, αλλά οι μαύροι και κάποιοι κίτρινοι απλά τρέχουν μακριά. Ή τα παρατάνε, πέφτοντας στα γόνατα.
  Ο Πέτρος είδε αιχμάλωτες γυναίκες μέσα στο πλήθος και δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Απειλώντας ένα πολυβόλο, τους διέταξε να φιλήσουν τα αγορίστικα, γυμνά πόδια τους.
  Οι γυναίκες χτύπησαν τα χείλη τους απρόθυμα και τσακίστηκαν. Το πόδι του εφήβου είναι ακόμα άτριχο, όμορφο, μαυρισμένο, αλλά σκονισμένο. Και είναι ταπεινωτικό να το κάνεις γονατιστός έτσι. Αλλά πρέπει, αλλιώς βλέπεις στα μάτια σου ότι θα σε πυροβολήσουν. Και ο Πέτρος φαίνεται πολύ θυμωμένος. Ήθελα να τους επιτεθώ εντελώς, αλλά οι άγνωστοι ντρέπονταν. Λοιπόν, τους ταπείνωσε αρκετά. Και γιατί είναι δυσαρεστημένοι και συνοφρυωμένοι; Δεν είναι όμορφο αγόρι; Γιατί φαίνονται τόσο αυστηροί; Μήπως θα έπρεπε να τους βάλει στο στόμα τους την ήδη σημαντική του τελειότητα; Είναι κρίμα που υπάρχει πολύς κόσμος τριγύρω.
  Φωνάζουν στον τύπο και τον αναγκάζουν να τραβήξει το σύρμα. Το υπερτανκ Monster πυροβολεί ξανά. Φτύνει μια τόσο ισχυρή γόμωση πυραύλων. Και πετάει στον ουρανό, φέρνοντας θάνατο και καταστροφή σε μια ολόκληρη γειτονιά.
  Ένα E-100, ένα τανκ με δύο πυροβόλα όπλα, ισχυρό και αρκετά γρήγορο, περνάει. Δοκιμάστε κάτι τέτοιο. Το γερμανικό αυτοκίνητο πυροβολεί επίσης, παρατηρώντας τον Σέρμαν να γλιστράει. Δεν είναι πολύ εύκολο να χτυπήσεις από απόσταση. Αλλά το αντιαεροπορικό πυροβόλο των 128 mm είναι γρήγορο και χτυπά καλά.
  Και πώς η κορυφή του Sherman ήταν ανάρπαστη. Πώς έμεινε αυτό το τανκ χωρίς το μισό του; Και οι Γερμανοί βρυχώνται κυριολεκτικά από χαρά. Εδώ είναι μια αμερικανική πόλη μπροστά.
  Η τοπική αστυνομία υποκλίνεται από τη μέση και πέφτει στα γόνατα ζητώντας έλεος.
  Οι περισσότεροι κάτοικοι έτρεξαν τρέχοντας και κρύφτηκαν. Και μόνο τα περίεργα αγόρια κοιτάζουν τα γερμανικά τανκς χωρίς φόβο. Και μάλιστα με λίγη περιέργεια.
  Μια από τις Γερμανίδες έβγαλε ένα μαστίγιο και άρχισε να χτυπάει τα αγόρια της Αμερικής στα γυμνά τους πόδια. Τσιρίζουν και πετάνε μακριά. Αλλά εξακολουθούν να φαίνονται και δεν τρέχουν μακριά. Κάποιοι τραγουδούν και κάτι.
  Ο Πέτρος, νιώθοντας τον ενθουσιασμό μέσα του, τραγούδησε γραμμές που έμοιαζαν έντονα με τα λόγια του μελλοντικού σοβιετικού βάρδου:
  - Δεν μου αρέσει ο εαυτός μου όταν φοβάμαι...
  Με εκνευρίζει όταν ξυλοκοπούνται αθώοι!
  Δεν μου αρέσει όταν μπαίνουν στην ψυχή μου,
  Ειδικά όταν τη φτύνουν!
  Ένα δυνατό τραγούδι το λιγότερο! Εν τω μεταξύ, πέντε σοβιετικά κορίτσια πήραν θέσεις στην αμερικανική άμυνα. Τα κορίτσια ήταν έτοιμα είτε να κερδίσουν είτε να πεθάνουν. Γι' αυτό τραγούδησαν με μεγάλο ενθουσιασμό, συνθέτοντας όπως πήγαιναν.
  Ιερή μου, μεγάλη Ρωσία,
  Λιβάδια από χρυσό, λιβάδια από ασήμι...
  Εδώ τα διαμάντια έχουν ραντίσει τη γη,
  Επιλεγμένα ρωσικά μαργαριτάρια χιονιού!
  
  Είσαι η πατρίδα μου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο,
  Το αηδόνι κουδουνίζει, πυροβολώντας μια τρίλια...
  Δεν χρειάζεται οι στρατιώτες να ξεκουράζονται στα κρεβάτια τους,
  Όταν έσκασε ο λυσσασμένος κακός!
  
  Εδώ η Βέρμαχτ προχωρά με άγριο βρυχηθμό,
  Η ρωσική γη καίγεται στη φωτιά...
  Τα ρωσικά στρατεύματα λιώνουν πολύ γρήγορα,
  Και η οικογένεια καταστράφηκε από βόμβα!
  
  Αλλά η Πατρίδα, ακόμα κι αν το χέρι του εχθρού είναι σκληρό,
  Δεν θέλει να υποχωρήσει στον αντίπαλό του...
  Ο Φύρερ θα το πάρει, πιστεύω σε ένα μάτι σύντομα,
  Γιατί ο στρατός έχει μετριαστεί σε ατσάλι!
  
  Εδώ έχουμε κλείσει τα redoubts κοντά στη Μόσχα,
  Και σφίγγοντας τα δόντια παλεύουμε για την πατρίδα...
  Γνωρίζω τις επιτυχίες των Krauts, είναι απλώς υπερβολικές,
  Τουλάχιστον ο Χίτλερ καλεί τον Σατανά!
  
  Θα νικήσουμε τους φασίστες με θάρρος,
  Αν και οι Ναζί έχουν μεγάλη δύναμη...
  Αλλά τότε ένα σοβιετικό τανκ ορμάει ήσυχα,
  Και κλωτσάει τα πλευρά του Φύρερ!
  
  Αλωνίζουμε τα Krauts, κόβοντάς τα κοντά στη Μόσχα,
  Τα κεφάλια και οι πυργίσκοι είναι σαν τη βρώμη με τα τανκς...
  Και πιστεύω ότι θα έρθει η ώρα του Μάη,
  Πότε ένας στρατιώτης έφερε τη σημαία του στο Βερολίνο;
  
  Τότε ο κόσμος θα είναι στην ευτυχία του κομμουνισμού,
  Σε αυτό, κάθε πολεμιστής είναι απλά από τη φάτνη...
  Θα πετάξουμε τους πολεμιστές του φασισμού στην άβυσσο,
  Σπάσε κάθε ορδή, ιππότη μας!
  
  Ο κούκος μας είπε πόσο θα ζήσουμε,
  Δεν είναι πολύ σχετική ερώτηση...
  Γιατί είναι κρίμα που η ζωή είναι πάντα τόσο μικρή,
  Ελπίζω ο Χριστός να αναστήσει ανθρώπους!
  
  Αλλά πιστεύω στην επιστήμη του κομμουνισμού,
  Ας κατακτήσουμε την απεραντοσύνη του σύμπαντος!
  Ας ρίξουμε ένα σωρό δεισιδαιμονίες στην άβυσσο,
  Αναστήστε ανθρώπους και άλλα πλάσματα!
  Ιούλιος 1945. Πέντε κορίτσια Alenka, Maria, Alla, Anyuta, Matryona τσακώνονται στη Φιλαδέλφεια. Αυτή η μεγαλύτερη πόλη στις βόρειες Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένα είδος βασικού κόμβου της αμερικανικής άμυνας. Τα στρατεύματα του Τρίτου Ράιχ προχωρούν, απειλώντας να καταλάβουν την πλουσιότερη δύναμη στον κόσμο. Και τότε αναπόφευκτα θα πέσουν στην ΕΣΣΔ. Και τότε θα είναι πολύ κακό.
  Η διοικητής του τάγματος Αλένκα, με τη συνηθισμένη της στολή: ξυπόλητη και φορώντας μόνο μπικίνι.
  Ένα κορίτσι πυροβολεί ένα μπαζούκα σε ένα γερμανικό τανκ Ε-25. Αυτό είναι ένα ελαφρύτερο και πιο ευέλικτο μηχάνημα, και μπορείτε να βρείτε ένα αδύναμο σημείο σε αυτό. Και χτυπάει στο πλάι, αναγκάζοντας τον Γερμανό να σπινάρει. Μετά από αυτό η Αλένκα εκτοξεύει μια έκρηξη από ένα πολυβόλο και κουρεύει πέντε Ινδούς από τον στρατό του Τρίτου Ράιχ. Λέει με ένα χαμόγελο:
  - Δεν θα περάσουν!
  Και ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα πόδια. Και πάλι, θραύσματα πετούν, πολλές απώλειες και κομμένα κεφάλια. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αλένκα αγωνίζεται. Έχει ιστορικό από την ίδια τη Μπρεστ. Και ο πολεμιστής είναι γεμάτος δύναμη και αποφασιστικότητα να επιβιώσει μέχρι το τέλος. Εκεί κοντά, ένας Αφροαμερικανός πεθαίνει με σχισμένο στομάχι. Αυτό είναι ένα πραγματικά ανατριχιαστικό θέαμα. Ο μαύρος συστρέφεται και το πνεύμα βγαίνει από μέσα του.
  Η Αλένκα λέει με ενθουσιασμό:
  - Μην πεθάνεις δύο φορές! Τίποτα στη ζωή δεν μπορεί να μας βγάλει από τη σέλα!
  Και πάλι ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα ξυπόλυτα πόδια του.
  Εκεί είναι και η χρυσαυγίτη Μαρία. Και ρίχνει χειροβομβίδες με τα πόδια του. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και εξωτερικά εύθραυστο, αλλά πολύ επιδέξιο. Οι σκοτωμένοι Άραβες από τα αποικιακά στρατεύματα του Τρίτου Ράιχ πέφτουν. Ένας κόκκινος λεκές απλώνεται στο γενειοφόρο πρόσωπο ενός από αυτά.
  Η Μαρία τραγούδησε με χαρά:
  - Υπάρχει ένα λουλούδι στον κόσμο, ερυθρό, κόκκινο... Αντίο στο ολυμπιακό παραμύθι!
  Και πάλι τα χαριτωμένα, γυμνά πόδια της βρίσκονται σε κίνηση. Ρίξτε μια χειροβομβίδα και χτυπήστε τους αντιπάλους. Είναι σαν ένα δρεπάνι που κόβει τσουκνίδες. Και το κορίτσι πετάει. Είναι αστραφτερή.
  Η Μαρία έπρεπε να αντέξει πολλά πράγματα στον πόλεμο. Και αυτό δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Και πώς στην αιχμαλωσία τη μαστίγωναν με γυμνό σύρμα στην πλάτη και τις φτέρνες της. Και πώς έκαψαν τη σόλα με έναν αναπτήρα. Και το χειρότερο ήταν όταν η Μαρία, εξουθενωμένη από τα βασανιστήρια, οδηγήθηκε στην εκτέλεση. Με τα καμένα πόδια της, το κορίτσι, σχεδόν κορίτσι, πάτησε τις παγωμένες μπάλες της γης. Τα γυμνά πόδια της με φουσκάλες πονούσαν πολύ. Κάποιοι Γερμανοί καλλιτέχνες ζήτησαν να κρατήσουν τη Μαρία. Προφανώς ήθελε πολύ να ζωγραφίσει μια εικόνα: "ένα ξυπόλητο κορίτσι οδηγείται στην εκτέλεση". Η καημένη η Μαρία οδηγήθηκε σε κύκλο, αναγκάστηκε να παγώσει σε μια γραφική πόζα. Και φοράει μόνο ένα ελαφρύ, σκισμένο φόρεμα, καλυμμένο με κηλίδες αίματος. Ο Γερμανός έγειρε από πάνω της, της έπιασε το πόδι με το χέρι του και την ανάγκασε να λυγίσει τα καμένα δάχτυλά της - για να φαίνεται πιο γραφικό. Και η Μαρία αναγκάστηκε να στέκεται ακίνητη, χτυπώντας τα δόντια της. Και προσπάθησαν ακόμη και στα πέλματα. Μετά τη μαστίγωσαν με ένα μαστίγιο και την οδήγησαν ξανά στο χαντάκι. Τότε η Μαρία προσευχήθηκε νοερά στον Παντοδύναμο και αποχαιρέτησε την οικογένειά της. Είναι ένα κοπάδι με δόντια που χτυπάνε από το κρύο του φόβου. Ο παγωμένος αέρας του φθινοπώρου φύσηξε τα χρυσαφένια μαλλιά της. Το φόρεμα ήταν πολύ κοντό, αποκαλύπτοντας τα σπασμένα, καμένα γόνατά της, καλυμμένα με φουσκάλες και σημάδια από σύρμα στα πόδια της. Όλο το κορίτσι ήταν καλυμμένο με εκδορές, μώλωπες και μώλωπες. Την χτύπησαν με λαστιχένια μπαστούνια και στο κεφάλι και στις φτέρνες! Ολόκληρη η πλάτη είναι ριγέ με μαστίγια και σύρμα. Το φόρεμα είναι σκισμένο, ένα χτυπημένο σώμα φαίνεται μέσα από τα κουρέλια. Όμως η Μαρία προσπαθεί να μείνει όρθια.
  Θα δεχτεί τον θάνατο και θα ζητήσει κανένα έλεος!
  Μαζεύοντας τις δυνάμεις της, το κορίτσι φωνάζει:
  - Ζήτω η Πατρίδα!
  Και πυροβολούν εναντίον της. Το κορίτσι πέφτει... Δεν ήξερε ότι ήταν ψεύτικη εκτέλεση. Και έπεσε σε μια χιονοστιβάδα, χάνοντας τις αισθήσεις της από νευρική ένταση. Στη συνέχεια ακολούθησαν περισσότερα βασανιστήρια. Όμως ένας από τους αστυνομικούς των δήμιων ήθελε να διασκεδάσει, ή μάλλον να τη βιάσει, και η Μαρία στην εξουθενωμένη της μορφή παρέμεινε καλλονή. Ο κακοποιός δεν φοβήθηκε ότι μετά από σοβαρά βασανιστήρια το θύμα θα αντισταθεί και την πήγε σε ένα απομονωμένο μέρος. Εκεί κόντευε να την καταλάβει, αλλά η οργή έδωσε δύναμη στη Μαρία. Χωρίς να γλυτώσει την καμένη φτέρνα της, τον χτύπησε στη βουβωνική χώρα με τέτοια μανία και προσγειώθηκε με ακρίβεια που ο αστυνομικός λιποθύμησε από το σοκ του πόνου.
  Ο συναισθηματικός ενθουσιασμός έδωσε δύναμη στη Μαρία. Έχοντας πάρει δύο πιστόλια από τον αστυνομικό, η σχεδόν γυμνή, πληγωμένη κοπέλα πήγε να διαρρήξει. Κατάφερε, εκμεταλλευόμενη την έκπληξη, να πυροβολήσει τέσσερις φρουρούς και να δραπετεύσει μέσα από τις πύλες της φυλακής.
  Μετά έφυγε ξυπόλητη και μέσα στο χιόνι. Τα πόδια μου είχαν παγώσει και δεν ένιωθα τίποτα. Ευτυχώς, ο ιδιοκτήτης άφησε την κοπέλα να μπει στο σπίτι και την άφησε να ζεσταθεί. Τα πόδια της Μαρίας έγιναν κόκκινα σαν τα πόδια της χήνας και πονούσαν τρομερά. Αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν κρυοπαγήματα.
  Η κοπέλα έλαβε ζεστά ρούχα και πήγε στους παρτιζάνους. Και μετά πέρασε την πρώτη γραμμή. Αλλά θυμούμενη τη φυγή της, τώρα προσπάθησε να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε ξυπόλητη και να κάνει χωρίς παπούτσια ακόμα και το χειμώνα.
  Το καλοκαίρι, το να είσαι σχεδόν γυμνός είναι ευχάριστο, ειδικά αφού στην Αμερική αυτή την εποχή είναι πιο ζεστή από ό,τι στη Ρωσία.
  Και η Μαρία έμαθε επίσης να πετάει χειροβομβίδες πολύ μακριά με τα πόδια της. Αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα ενός κοριτσιού που περπατά ξυπόλητος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλα των ποδιών σας για να πετάξετε μαχαίρια, χειροβομβίδες, αιχμηρά θραύσματα και κομμάτια κεραμικών και μετάλλων. Δηλαδή, μπορείς να κάνεις πολλά με τα χαριτωμένα πόδια σου. Ακόμη και πυροβολήστε από πολυβόλο. Στο τάγμα τους, τα κορίτσια πολεμούν όλα αποκλειστικά ξυπόλητα.
  Μόνο σε έντονο παγετό οι καλλονές μπορούν να τυλίξουν τα πόδια τους με σελοφάν ή να τα λιπάνουν με λίπος και αλκοόλ.
  Η Μαρία πυροβολεί και λάμπει.
  Red Alla. Είναι επίσης πολύ ακριβής και ισχυρή πολεμίστρια. Έχει τέτοια χάλκινα κόκκινα μαλλιά που, κυματίζοντας στον άνεμο, θυμίζουν το λάβαρο της επανάστασης. Ένα όμορφο κορίτσι και πολύ ταμπεραμέντο. Ακόμη και πάρα πολύ. Έκανε ήδη σεξ με πολλούς άντρες. Έκανα έρωτα ακόμη και με τρεις, τέσσερις ταυτόχρονα. Της άρεσε πολύ έτσι.
  Και ποιος θα κρίνει τον Άλλα; Είναι εξαιρετική μαχήτρια και δεν ανέχεται τη σταθερότητα στην αγάπη. Αυτή είναι η πίστη της. Τώρα η κοπέλα πετάει ένα κομμάτι γυαλί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Πετάει και χτυπά στο λαιμό έναν Αφρικανό από τον στρατό του Ράιχ και τρυπάει τον Άραβα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Υπάρχουν πολλοί στρατιώτες από το Τρίτο Ράιχ, στρατολογημένοι από επιδρομές. Τα αποικιακά μέρη είναι πολλά. Σαρώνουν την Αμερική.
  Η Άλλα γελάει. Έχει σκληρό χαρακτήρα και βρισκόταν σε φυλακή ανηλίκων. Και εκεί ξεσηκώθηκε η σκληρότητα και τα λαγωνικά. Ταυτόχρονα, ακόμη και στη φυλακή, το κορίτσι δεν έσκυψε ποτέ να προσβάλει τους αδύναμους. Ωστόσο, ποιος δεν κάθισε υπό τον Στάλιν; Και η Αλένκα επισκέφτηκε επίσης, έστω και για λίγο, μια αποικία εργασίας για παιδιά. Αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να ανέλθει στο βαθμό του ταγματάρχη και να λάβει το αστέρι του Ήρωα της ΕΣΣΔ.
  Ο Άλλα σουτάρει ξανά. Μετά εκτοξεύει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Έτσι πετάει κατά μήκος μιας σπασμένης τροχιάς και καταλήγει στην κάννη ενός τανκ. Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής γελάει:
  - Είμαι πραγματικά ένα σούπερ κορίτσι! Και στον πόλεμο και στο κρεβάτι!
  Μετά από αυτό ο πύρινος διάβολος έβαλε φωτιά σε ένα κομμάτι λάστιχο με σπίρτα και σύρθηκε προς το γερμανικό τανκ Ε-50. Και ο κοκκινομάλλης διάβολος είχε μια τρελή ιδέα: να πιάσει το τανκ του Χίτλερ.
  Πήρε ένα κομμάτι λάστιχο με τα δάχτυλα του γυμνού ποδιού της και το πέταξε κατευθείαν στο ανοιχτό βαρέλι. Και μισό λεπτό αργότερα άνοιξε η καταπακτή του τανκ Ε-50 και εμφανίστηκαν οι Γερμανοί που δραπέτευσαν.
  Η Άλλα πυροβόλησε τους Krauts με ένα πιστόλι και τελείωσε το ένα με ένα κομμάτι κεραμικό, επίσης πεταμένο με το λαξευμένο, σαγηνευτικό πόδι της. Μετά σφύριξε στους φίλους της:
  - Η Μαρία και η Ανιούτα με ακολουθούν!
  Και τρία κορίτσια με γυμνό πόδια μόνο με μπικίνι, που αναβοσβήνουν με τις στρογγυλές, σκονισμένες γόβες τους, όρμησαν στη δεξαμενή. Το ύψος του δεν ξεπερνά τα δύο μέτρα και οι καλλονές πήδηξαν εύκολα μέσα. Έσκαψαν στο αυτοκίνητο. Και σφύριξαν.
  Η Anyuta, αυτή η γοητευτική ξανθιά, παρατήρησε:
  - Ωραίο αυτοκίνητο, έχει τόσο εξαιρετική οπτική και ορατότητα!
  Η Μαρία σημείωσε επίσης:
  - Και έτσι ελέγχουν το τανκ.
  Το κορίτσι σήκωσε το joystick. Πάτησε το κουμπί. Ο πυργίσκος της μηχανής άρχισε να γυρίζει.
  Η Άλα, βγάζοντας τα δόντια της, έγνεψε:
  - Ναι, είναι ένα άνετο αυτοκίνητο, δυστυχώς τα τριάντα τέσσερα μας είναι πολύ μακριά από αυτό!
  Η Μαρία είπε με τον αέρα του ειδικού:
  - Φυσικά... Αυτό το όπλο έχει διαμέτρημα 105 mm και το δικό μας IS-2 έχει ένα μεγαλύτερο.
  Η Άλλα έγνεψε καταφατικά και παρατήρησε:
  - Μα οι Γερμανοί έχουν μακρύτερη κάννη. Και η αρχική ταχύτητα του βλήματος είναι πολύ μεγαλύτερη από τη δική μας.
  Η Μαρία, μυρίζοντας τη μυρωδιά του καμένου καουτσούκ, γέλασε:
  - Τα κάπνιζες επιδέξια... Σαν κατσαρίδες!
  Η Άλλα βρυχήθηκε με ένα χαμόγελο:
  - Πρέπει να ξέρεις τα κόλπα! Αλλά σας άρεσε;
  Η Anyuta έγνεψε καταφατικά και χτύπησε το πόδι της στο μέταλλο:
  - Χωρίς καμία αμφιβολία!
  Και τα κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια. Ελέγξαμε λίγο το joystick. Η Μαρία πήρε τη θέση του οδηγού, ο Άλλα έγινε ο πυροβολητής και η Ανιούτα καβάλησε τα πολυβόλα. Μετά από αυτό το γερμανικό τανκ που καταλήφθηκε από τα Ρωσικά κορίτσια άρχισε να κινείται. Ο κορμός του ήταν έτοιμος να εκτοξεύσει μια μάζα θανάτου.
  Άλλα, αυτός ο κοκκινομάλλης διάβολος τραγούδησε με θέρμη:
  - Η μηχανή του θανάτου τρελάθηκε! Πετάει σπάζοντας τον στόχο της! Χαμογελαστήκαμε αυτή τη φορά και περπατήσαμε κατά μήκος της λευκής γραμμής!
  Και ο φλογερός πολεμιστής έπιασε το Panther-2 στο στόχαστρο της. Το πήρε και πυροβόλησε. Ένα φονικό βλήμα με πυρήνα απεμπλουτισμένου ουρανίου διαπέρασε σχεδόν ακριβώς τον Πάνθηρα και προκάλεσε την έκρηξη των βλημάτων. Τα κορίτσια ούρλιαξαν ομόφωνα, βρυχώνοντας:
  - Είμαστε υπέροχοι και σούπερ πολεμιστές! Θα τους σβήσουμε όλους!
  Και ο Άλλα πυροβόλησε ξανά στο τανκ Lev. Γύμνωσε τα δόντια της. Θυμήθηκα πώς τη μαστίγωσαν σε μια παιδική αποικία εργασίας. Ναι, εκεί μαστίγωσαν για το παραμικρό παράπτωμα. Και πονάει! Τα κορίτσια μαστιγώνονται και πρέπει να μετράς μόνος σου τα χτυπήματα. Αν κάνετε λάθος, δέρνετε ξανά μέχρι να χάσετε τις αισθήσεις σας. Τα κορίτσια συχνά μαστιγώνονται με τσουκνίδες στις φτέρνες τους, ειδικά το καλοκαίρι. Τότε είναι δύσκολο να πατήσεις στα καμένα πέλματα. Οι φουσκάλες στα πόδια των κοριτσιών προκαλούν πόνο.
  Νιώθοντας θυμό, ο Άλλα σουτάρει στο Tiger-3. Τρυπάει την πανοπλία και βγάζει τα δόντια της. Είναι μια επιτυχημένη πολεμίστρια. Και ξέρει τι αξίζει. Το πιο επικίνδυνο τανκ είναι φυσικά το Ε-50. Εδώ η μηχανή προσπαθεί να αναγνωρίσει από πού χτυπιούνται οι Γερμανοί. Το Alla στοχεύει στο πιο ευάλωτο σημείο στη διασταύρωση του πύργου. Δείχνει με ακρίβεια και γαργαλάει τη φτέρνα της σε μια κοφτερή γωνία. Μετά σουτάρει. Το βλήμα εκτοξεύεται με ταχύτητα άνω των 1300 μέτρων το δευτερόλεπτο. Και χτυπάει δεξιά.
  Η Άλλα αναπηδά, αναφωνώντας:
  - Ετοιμος!
  Ο Anyuta επιβεβαιώνει:
  - Το δείπνο σερβίρεται!
  Το γερμανικό τανκ αρχίζει να καίγεται και οι οβίδες του εκρήγνυνται. Σκάγια είναι διάσπαρτα σε όλο το χωράφι.
  Η Μαρία τραγουδάει:
  - Η νύχτα σκόρπισε θραύσματα αστεριών στον ουρανό. Προετοιμάστηκε από το Τρίτο Ράιχ, ένα ζοφερό, βαρετό φέρετρο. Κάποιος προφανώς έβγαζε λεφτά σε μια υπαίθρια αγορά... Και κάποιος χτυπήθηκε ακριβώς στο μέτωπο από μια σφαίρα!
  Ο Άλλα άρχισε να δείχνει την κάννη προς το τανκ Lev-2 και ούρλιαξε:
  - Μέτωπο και φέρετρο!
  Και πυροβόλησε εναντίον ενός τεράστιου, αλλά απαρχαιωμένου γερμανικού αυτοκινήτου. Η πανοπλία του λιονταριού έσκασε σαν γυαλί κάτω από μια πέτρα. Και η γερμανική μηχανή άρχισε να σκίζει ξανά το κιτ μάχης.
  Η Anyuta χτύπησε ξυπόλητα τα πόδια της και φώναξε:
  - Αυτή είναι η δική μας, η δύναμη της Ρωσίας!
  Το κορίτσι με τα χρυσά μαλλιά κελαηδούσε, συντρίβοντας με τις κάμπιες της τους Γερμανούς και τους ξένους λακέδες τους:
  - Απλά Μαρία! Και εγώ είμαι ο μεσσίας!
  Ο Άλλα πυροβόλησε ξανά, αυτή τη φορά στο E-25 και σφύριξε:
  - Όχι, τα βουνά δεν θα είναι χρυσά, ασημίστηκαν από το κοχύλι Aurora!
  Ο Anyuta άνοιξε πυρ με πολυβόλα. Το E-50 έχει πέντε από αυτά, το ένα συγκολλημένο στην κάννη. Και χτύπησαν δυνατά. Τα ιθαγενή στρατεύματα του Τρίτου Ράιχ κουρεύουν σαν δρεπάνι.
  Η ξανθιά κοπέλα λέει:
  - Αν και δεν είμαι αγόρι, είμαι κορίτσι αρκούδας!
  Και ξαναπυροδοτεί και με εξαιρετική ακρίβεια. Τόσα πτώματα από τα σκουπίδια του Χίτλερ. Αν και δεν είναι όλοι εδώ σκουπίδια. Υπάρχουν πολλοί Ινδοί ιδιαίτερα. Ο Χίτλερ στρατολογεί αποικιακά στρατεύματα, στέλνοντάς τα για σφαγή. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην Ινδία, αλλά δεν υπάρχει δουλειά για όλους. Ας μεταφέρουμε λοιπόν όλους τους άντρες στα κανονιοφόρα. Υπάρχουν πολλοί Αφρικανοί και Άραβες.
  Υπάρχουν επίσης πρώην Σοβιετικοί πολίτες μεταξύ αυτών που πολεμούν. Τους έστειλαν και στο σφαγείο. Κάποιοι αναγκάστηκαν και άλλοι πήγαν οικειοθελώς. Και οι Σοβιετικοί είναι πάντα χαρούμενοι να πολεμούν ενάντια στην Αμερική.
  Ο Άλλα πυροβολεί, σπάει ένα άλλο φασιστικό τανκ και λέει:
  - Είμαι αυτό που έρχεται στον Χίτλερ στους εφιάλτες του.
  Η Μαρία είναι τόσο ευγενική και εξωτερικά εύθραυστη, που συνθλίβει τους Ναζί με κάμπιες. Δεν έχει οίκτο. Θυμηθείτε ότι το κορίτσι, σαν ναζί, πέρασε μια γλώσσα φλόγας πάνω από τα γυμνά, χαριτωμένα πέλματά της, μυρίζοντας τη μυρωδιά του καμένου κρέατος. Και μετά στα εγκαύματα με χτύπησαν με λαστιχένια ρόπαλα. Τέτοιοι φασίστες πρέπει να τσακιστούν, να δοθούν και να τσακιστούν λίγο ακόμα.
  Το τανκ Ε-50 είναι ευκίνητο, με φαρδιές τροχιές και είναι πολύ πιο βολικό για αυτούς να συντρίψουν τους εχθρούς της Ρωσίας. Κρίμα που δεν είναι ολόκληρο το τάγμα τους. Οι Γερμανοί δεν πρέπει να δέχονται σοβιετικούς εθελοντές. Έτσι τα κορίτσια είναι μόνο πέντε από αυτά που τσακώνονται.
  Η Αλένα πάλι από τα μπαζούκα, επιλέγοντας πιο εύκολα γερμανικά τανκς. Και η Ματρυόνα, μαζί με τον σύντροφό της Χένρι Σμιθ, ένα απλό αλλά έξυπνο Αμερικανό αγόρι, ρίχνει νάρκες κάτω από τις ράγες.
  Οι Γερμανοί έχουν πολλά τανκς και κατά κανόνα δεν εξαπολύουν επίθεση χωρίς αυτά.
  Έτσι ο Alla έβγαλε νοκ άουτ, ή μάλλον τραυμάτισε θανάσιμα, άλλο ένα E-50. Τα κορίτσια εργάζονται με επιτυχία. Αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Εδώ έρχεται το "Βασιλικό Λιοντάρι". Αυτό το όχημα έχει μετωπική θωράκιση τριακόσια χιλιοστά και ένα πυροβόλο των 210 χιλιοστών, το οποίο μπορεί να εκτοξευτεί σε άρματα μάχης και άοπλους στόχους. Ένα τέτοιο όπλο Ε-50 θα φυσήξει.
  Σε αυτό το σημείο η Μαρία αφήνει το τανκ να κυκλοφορήσει για να επιβιβαστεί, όπου η πανοπλία έχει πάχος διακόσια χιλιοστά και είναι ευκολότερο να τη διαπεράσει.
  Στην πορεία, το κορίτσι συνθλίβει διάφορα είδη φασιστών και η Anyuta πυροβολεί πολυβόλα.
  Η Μαρία ψιθυρίζει:
  - Συγχώρεσέ μας, Θεοτόκο, αν γίνει κάτι!
  Και ο Alla, χωρίς να περιμένει να επιβιβαστεί, όταν πλησιάζει, σουτάρει από άκρη σε άκρη, και στην άκρη της γωνίας. Και χτυπάει σωστά. Διαπερνά το μέταλλο και το "Βασιλικό Λιοντάρι" αρχίζει να καπνίζει και να εκρήγνυται όπως τα άλλα τανκς που είχαν χτυπήσει προηγουμένως τα κορίτσια.
  Η Άλλα τραγούδησε με χαμόγελο:
  - Είτε έτσι είτε αλλιώς, αδέρφια! Αγάπη να ζεις, αδέρφια! Δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με τον Γενικό Γραμματέα του Στάλιν!
  Μια οβίδα θα χτυπήσει την μετωπική θωράκιση. Τσιμπάει με το πυροβόλο Ε-25 των 88 χλστ. Αλλά το παρόν γλίστρησε στην πανοπλία.
  Ο Άλλα απαντά τρυπώντας την εχθρική μηχανή σαν μια βελόνα μέσα στο βούτυρο. Μετά από αυτό ο φλογερός διάβολος λέει:
  - Θύελλα, και το σπαθί των Βίκινγκ!
  Ο Anyuta πυροβολεί ένα πολυβόλο, προσθέτει:
  - Κεραυνός και αστραπή!
  Η Μαρία τσάκισε τον συνταγματάρχη κάτω από τις κάμπιες και γρύλισε:
  - Κόκαλα, αστέρια - πέφτουν στη σειρά!
  Το τανκ τους ξαναπυροδοτεί. Αυτή τη φορά κατά μήκος του Ε-50. Χρειάζεται σίγουρα επιδεξιότητα για να διεισδύσεις 250 χιλιοστά μετωπικής θωράκισης υπό γωνία 45 μοιρών.
  Και εδώ είναι το E-100, ένα τρομερό μηχάνημα, αλλά ένα ξεπερασμένο μοντέλο. Όμως το πυροβόλο των 128 χλστ. εξακολουθεί να είναι επικίνδυνο. Και η μετωπική θωράκιση είναι ελαφρώς πιο αδύναμη από αυτή του E-50.
  Ο Άλλα παρατηρεί φιλοσοφικά:
  - Αυτό σημαίνει το παλιό μοντέλο!
  Η Μαρία διακόπτει θυμωμένη:
  - Πρέπει ακόμα να κάνετε ελιγμούς για να αποφύγετε το χτύπημα! Άλλωστε εκατόν είκοσι οκτώ χιλιοστά...
  Και το κορίτσι όρμησε, αποφεύγοντας βλήματα βάρους είκοσι οκτώ κιλών. Και έτσι ο Alla πυροβόλησε ξανά στο E-100 σε μια απαρχαιωμένη τροποποίηση. Το γερμανικό αυτοκίνητο άρχισε να γίνεται κομμάτια. Και να σκιστεί σε θραύσματα χάλυβα.
  Και πώς εκρήγνυνται οι οβίδες.
  Ο Anyuta, πυροβολώντας από πολυβόλα, είπε:
  - Έβαλε όλη τη δύναμη της οργής του στο χτύπημα... Ίσιωσε τον ουρανό, τίναξε τ' αστέρια!
  Η Μαρία συνέτριψε μια ντουζίνα φασίστες με τη μία και έγραψε στο Twitter:
  - Πάτησε το γκάζι! Έλα αγόρι μου - πάτα το γκάζι!
  Η Άλλα γέλασε και παρατήρησε:
  - Ναι, πρέπει να είναι ωραίο να τρακάρεις με το αγόρι. Και να τον ρουφήξεις...
  Η Μαρία φούντωσε από θυμό:
  -Τι χυδαία που είσαι, Άλλα!
  Ο διάβολος της φωτιάς γέλασε:
  - Μου αρέσει να κάνω αστεία! Μην το παίρνετε στην καρδιά!
  Η Μαρία, συνεχίζοντας να συντρίβει τους μισητούς φασίστες, τραγούδησε:
  - Καρδιά μου... Kind girl"s heart! Καρδιά μου, θέλω τόσο πολύ να ζήσω στον κόσμο!
  Και ο πολεμιστής κατέστειλε πάνω από δώδεκα ακόμα. Και ο Άλλα πυροβόλησε σε ένα άλλο E-50, τραγουδώντας:
  - Και μέτρησα τη φιγούρα του με το μάτι μου, και όταν μου ανακοίνωσε επιταγή...
  Ο Anyuta πυροβόλησε πολυβόλα και πρόσθεσε:
  - Κατά λάθος εξέθεσα τον δικέφαλό μου! Είμαι κορίτσι, καθόλου αδύναμη!
  Ο Άλλα έριξε μια οβίδα στο Panther-2, σπάζοντας εύκολα την πλευρά του και κελαηδούσε:
  - Και αμέσως το τανκ έγινε πιο ήσυχο!
  Η Anyuta συνέχισε να γρυλίζει:
  - Ο Fritz σύντομα δεν θα είναι στον παράδεισο!
  Ο Άλλα χτύπησε το τανκ Lev και βρυχήθηκε:
  - Προφανώς οι αντίπαλοι δεν έχουν χρόνο για μάρκες!
  Η Anyuta, έχοντας κουρέψει όλη τη γραμμή, σφύριξε:
  - Και ο περίφημος διαβόητος Χίτλερ...
  Μετά από αυτό, ο Αλλάχ θα χτυπήσει το E-25 και θα εκδώσει:
  - Τώρα δεν είμαι στον παράδεισο!
  Ο Anyuta παρατήρησε λογικά:
  - Το επαναλάβαμε δύο φορές, όχι στον παράδεισο! Αυτό λέγεται ταυτολογία στο τραγούδι!
  Ο Αλλάχ θα απαντήσει και θα βρυχηθεί:
  - Τι είναι η λαϊκή δημοκρατία; Αυτό είναι που ο Χίτλερ παίρνει ένα νικέλιο!
  Ο Anyuta είπε ειλικρινά:
  - Ναι, και ο Στάλιν δεν είναι πολύ καλός! Έχασε το γερμανικό χτύπημα! Και μετά την καταστροφή του 1941, δεν μπορέσαμε ποτέ να αποσυρθούμε!
  Ο Alla, χτυπώντας με ένα όπλο, συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, το 1941 χάσαμε σχεδόν όλο το στρατό του προσωπικού μας. Είναι σχεδόν αδύνατο να ξεφύγεις από τέτοιες ζημιές. Και ο Χίτλερ κατάφερε να κινητοποιήσει όλους τους πόρους της κατεχόμενης Ευρώπης και μέρους της ΕΣΣΔ. Και οι Βρετανοί αποδείχτηκαν εξαιρετικά αδύναμοι!
  Ο Anyuta πυροβόλησε τα πέντε πολυβόλα τους. Πενήντα αλλοδαποί κουρεύτηκαν. Και κελαηδούσε:
  - Είμαστε οι πιο όμορφοι στο σύμπαν!
  Η Άλα έγνεψε καταφατικά και μετά τον πυροβολισμό παρατήρησε:
  - Το γυναικείο σώμα είναι όμορφο και αισθητικά ευχάριστο! Από αυτή την άποψη, είμαστε το στεφάνι της ομορφιάς!
  Η Anyuta το πήρε και τραγούδησε με μεγάλο ενθουσιασμό:
  - Μπορώ να δω τη βούρτσα σου παντού,
  Ποιος δημιούργησε τις άκρες του σύμπαντος,
  Έδωσες ζωή σε όλο το σύμπαν,
  Πραγματοποίηση ιερών ευχών!
  
  Ο Παντοδύναμος Θεός είναι το στεφάνι της ομορφιάς,
  Ανάβει την καρδιά μου στα όνειρα...
  Αυτές είναι οι σκέψεις και τα όνειρά μου -
  Ένας άγγελος άνοιξε την πόρτα του ουρανού!
  
  Σε αγαπώ Πάτερ,
  Έδωσες τον Πιστό σου Υιό για μένα!
  Ακτινοβόλο διαμαντένιο στέμμα -
  Και η αγάπη του Θεού για εσάς δεν έχει ψυχρανθεί!
  
  Εσύ, ο Απεριόριστος, δώσε μας φίλους,
  Σας ενθαρρύνει να εργαστείτε χωρίς τεμπελιά...
  Γι' αυτό το θέλω όλο και περισσότερο
  Προσευχήσου στον Παντοδύναμο Θεό!
  
  Τα πάντα στο Σύμπαν προέρχονται από τον Πατέρα,
  Και ο Παντοδύναμος Υιός του...
  Είσαι ο Υπέρτατος Άρχοντας της ομορφιάς,
  Το σύμπαν, το κέντρο και η κορυφή!
  
  Υπάρχει μέσα σου ο Παντοδύναμος να γίνεις,
  Και η αγάπη που δεν γνωρίζει σύνορα...
  Διάβασε έναν ψαλμό στα γόνατά σου,
  Σύντομα θα πάρουμε φτερά σαν πουλιά!
  
  Όλο το σύμπαν θα γίνει σαν παράδεισος,
  Η διαπλανητική ευτυχία θα ανθίσει...
  Και τολμήστε, αγόρι, με τόλμη -
  Αφιερώνοντας το έργο σου στον Ιησού!
  
  Και όταν έρθει ο Παντοδύναμος,
  Η Εδέμ θα είναι καλύτερη στη Γη...
  Ο Θεός Χριστός μας οδηγεί στη σωτηρία,
  Η ατμόσφαιρα θα είναι το ουράνιο τόξο της ημέρας!
  
  Γι' αυτό ο Θεός διδάσκει - μην αμαρτάνετε,
  Αν είσαι αδύναμος, ο Παντοδύναμος θα βοηθήσει...
  Και βιαστείτε και μετανοήστε,
  Κήρυξε - μην ανησυχείς για το κρεβάτι!
  Καλό τραγούδι, ειδικά αν πυροβολείς σε γερμανικά τανκς ενώ το ακούς. Ο Άλλα τραγούδησε και πυροβόλησε. Ο φλογερός διάβολος, στις πεποιθήσεις της, έγειρε προς τον παγανισμό. Την έλκυε η μαγεία, οι διάφορες μαγείες. Και δεν της άρεσε πολύ ο μονοθεϊσμός.
  Αλλά η κόκκινη άρπυια τραγουδούσε ακόμα και πυροβόλησε. Τι γίνεται με τον Ιησού; Επίσης ένας δυνατός Θεός!
  Αλλά πριν από τον πόλεμο, δίδασκαν ότι δεν υπάρχει Θεός! Ο Άλλα πυροβόλησε, χτύπησε ένα άλλο, απαρχαιωμένο "Panther"-2 και κελαηδούσε:
  - Ναι, ήταν μια εποχή που μας έλεγαν με κάθε σοβαρότητα ότι ο Θεός είναι απλώς μια ψευδαίσθηση!
  Η Μαρία κούνησε ζωηρά το κεφάλι της και αφού συνέτριψε αρκετούς ακόμη φασίστες, απάντησε:
  - Όχι, ο Παντοδύναμος, δεν μπορεί να είναι ψευδαίσθηση, ειδικά αφού υπάρχει ένα ερώτημα - από πού προήλθε το σύμπαν!;
  Ο Anyuta, πυροβολώντας, βρέχοντας τους Ναζί με σφαίρες, θεώρησε απαραίτητο να προσθέσει:
  - Εξάλλου, οι φυσικοί έχουν ήδη διαπιστώσει ότι το σύμπαν δεν αποτελείται σχεδόν από τίποτα. Και ότι ολόκληρη η Γη μας μπορεί να συμπιεστεί σαν μήλο!
  Η Μαρία θεώρησε απαραίτητο, ενώ συνέχιζε να πιέζει τους φασίστες, να προσθέσει:
  - Και έχει επίσης διαπιστωθεί ότι το Σύμπαν διαστέλλεται. Άρα, πιθανότατα, κάποτε είχε το μέγεθος ενός ατόμου υδρογόνου! Μπορείτε να φανταστείτε από πού προήλθαν όλα!
  Ο Άλλα, συνεχίζοντας να συντρίβει τα τανκς, αντιτάχθηκε ορθολογικά:
  - Αν νομίζετε ότι το Σύμπαν προέκυψε από έκρηξη, τότε... Τότε λέτε ένα εξαιρετικά παράλογο πράγμα!
  Η Anyuta σημείωσε ορθολογικά και συνετά, στοχεύοντας τα πολυβόλα με τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια της:
  - Γι' αυτό ακριβώς λέω ότι υπάρχει Θεός! Η δεξαμενή T-34 δεν θα μπορούσε να έχει προκύψει από έκρηξη σε αποθήκη παλιοσίδερων και αστέρια δεν θα είχαν σχηματιστεί από εκρήξεις κουάρκ. Απλά ανθρώπινη ύπαρξη...
  Η Μαρία, έχοντας συνθλίψει άλλη μια αγέλη ναζί, πρόσθεσε:
  - Διαψεύδει την ύπαρξη του δεύτερου νόμου της θερμοδυναμικής. Στην πράξη, βλέπουμε συνεχείς επιπλοκές, και ο δεύτερος νόμος της θερμοδυναμικής οδηγεί στο θάνατο! Και απλοποίηση!
  Η Anyuta, χειρίζοντας τα πολυβόλα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πρόσθεσε:
  - Αυτός είναι ο νόμος της φθίνουσας εντροπίας. Δηλαδή γενικός θερμικός θάνατος! Πρέπει λοιπόν να παραδεχτούμε ότι είτε ο δεύτερος νόμος της θερμοδυναμικής δεν υπάρχει, είτε ότι υπάρχει ένας Υπέρτατος Θεός που διατηρεί την τάξη!
  Ο Alla, ο οποίος επίσης δεν είναι ξένος στην επιστήμη, παρατήρησε ορθολογικά:
  - Τι γίνεται με τη θεωρία της θερμοδυναμικής μη ισορροπίας; Εξηγεί γιατί ο δεύτερος νόμος της θερμοδυναμικής δεν είναι απλός!
  Η Anyuta γέλασε και παρατήρησε με ένα γέλιο, καρφώνοντας τους φασίστες:
  - Δεν είναι αυτό ένα παιχνίδι άδειου μυαλού;
  Η Μαρία γέλασε επίσης, αλλά θεώρησε απαραίτητο να σημειώσει:
  - Πώς όμως, για παράδειγμα, μπορούμε να εξηγήσουμε την ύπαρξη του Θεού; Πώς εμφανίστηκε;
  Η Άλα γρύλισε και, βγάζοντας τα δόντια της, επιβεβαίωσε:
  - Αυτό είναι! Πώς το εξηγείτε αυτό;
  Ο Anyuta πρότεινε αργά:
  - Αλλά ο αθεϊσμός απαιτεί και πίστη χωρίς εξήγηση; Από πού προήλθε, για παράδειγμα, η ύλη;
  Ο Άλλα χτύπησε ένα άλλο τανκ Lev και πρότεινε:
  - Η ύλη είναι αιώνια και πάντα υπήρχε!
  Η Anyuta είπε με έμφαση στη φωνή της:
  - Πώς θα μπορούσε να υπάρχει πάντα; Αυτό θέλει και πίστη!
  Ο Άλλα απάντησε λογικά:
  - Όπως ακριβώς η ύπαρξη του αιώνια Παντοδύναμου απαιτεί πίστη!
  Ο Anyuta παρατήρησε λογικά:
  - Αλλά ο Παντοδύναμος θα μπορούσε να γεννήσει τον άνθρωπο και το σύμπαν. Και πώς θα μπορούσε η απρόσωπη ύλη να γεννήσει τον ευφυή!
  Ο Alla χτύπησε ένα άλλο τανκ, αυτή τη φορά ένα E-50, και μίλησε:
  - Η θεωρία της εξέλιξης θα μπορούσε να εξηγήσει τη μετάβαση από το απλό στο σύνθετο. Και το απλό θα μπορούσε εξελικτικά να γεννήσει το σύνθετο. Και ως απόλυτη ανυπαρξία, γέννησε αμέσως έναν απείρως παντοδύναμο νου.
  Ο Anyuta, πυροβολώντας τους φασίστες, απάντησε με σιγουριά:
  - Μα τίποτα δεν γέννησε τον Θεό! Ο Παντοδύναμος πάντα υπήρχε! Και αυτό είναι αξίωμα! Ναι εγώ συμφωνώ. "Το κορίτσι κούρεψε μερικές δεκάδες Ναζί και συνέχισε. - Και η εναλλακτική θέλει ακόμα περισσότερη πίστη! Φανταστείτε την ύπαρξη πάντα απρόσωπης ενέργειας και ύλης και χώρου που προκύπτει από τι; Επίσης από την ανυπαρξία! Και πάλι χρειάζεται πίστη για να καταλάβεις τέτοιο παράλογο! Δηλαδή οι άθεοι είναι σε πλήρη μπελά! Όλα έχουν μια βασική αιτία. Αλλά πού πρέπει να τελειώσει η βασική αιτία; - Το κορίτσι πάτησε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στα κουμπιά του joystick, πυροβολώντας τα κακά πνεύματα των φασιστών. Και συνέχισε εκείνη. - Αν ψάξουμε τις βαθύτερες αιτίες από την αρχή, τότε σύμφωνα με τον αθεϊσμό θα καταλήξουμε τελικά στην ανυπαρξία. Θα μπορούσε όμως η ανυπαρξία ή το απόλυτο κενό να γεννήσει κάτι; Και αν η αρχική αιτία φαίνεται στον Παντοδύναμο Θεό, τότε όλα τα προβλήματα επιλύονται από μόνα τους. Και η ύπαρξη ανθρώπινου πολιτισμού, και νοημοσύνης, και βιολογικής ζωής και πλανητών με αστέρια. Αλλά οι αθεϊστικές ιδέες, στην αναζήτηση της βασικής αιτίας, εξακολουθούν να βασίζονται στην ανάγκη αποδοχής με πίστη. Αλλά περαιτέρω εξήγηση ότι η ζωή στη Γη και ο ανθρώπινος πολιτισμός είναι αποτέλεσμα τύχης, απαιτεί πολύ περισσότερη πίστη και υποθέσεις από πίστη στον Παντοδύναμο Θεό.
  Ο Άλλα πυροβόλησε ξανά, έσπασε το Ε-50 και ρώτησε σαρκαστικά:
  - Λοιπόν, ας πούμε ότι με έπεισες... Αλλά γιατί να πιστεύω στον Βιβλικό Θεό και όχι στον Ροντ; Στη σλαβική εκδοχή του Παντοδύναμου!
  Η Anyuta σφύριξε, πυροβόλησε και αφού σκέφτηκε λίγο, απάντησε:
  - Γιατί η Βίβλος, ακόμα κι αν σε πολλούς από αυτούς δεν αρέσει το γεγονός ότι γράφτηκε από Εβραίους, έχει τουλάχιστον κάποια δικαιολογία για τη Θεότητά της. Τουλάχιστον πάρτε τις προφητείες. Και το Rodnoverie... Υπάρχουν πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους του Rodnoverie; Αν έχουν τη δική τους αρχαία Βίβλο; Και θα ήθελα με την καρδιά μου ο εκλεκτός λαός του Θεού να είναι Ρώσοι, και όχι Εβραίοι, η Ρωσία, και όχι το Ισραήλ, να είναι το βασίλειο του Κυρίου. - Η κοπέλα άπλωσε τα χέρια της και πίεσε με τα γυμνά της δάχτυλα τα σαγηνευτικά, μαυρισμένα πόδια της στα κουμπιά του joystick. - Αλλά βλέπετε, δεν έχουμε ένα τέτοιο βιβλίο όπως η Βίβλος. Και δεν υπάρχουν καν αξιόπιστες πηγές για το τι πίστευαν οι πρόγονοί μας πριν την υιοθέτηση του Χριστιανισμού. Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι με όλες τις ελλείψεις της Βίβλου, άλλες εναλλακτικές απαιτούν ακόμη περισσότερη πίστη και είναι αμφίβολες όσον αφορά την πνευματικότητα του Θεού.
  Ο Alla, έχοντας σπάσει ένα ακριβές χτύπημα από το Jagdtiger-2, πρότεινε:
  - Και αν ο Παντοδύναμος δεν έκρινε απαραίτητο να δώσεις καθόλου αποκάλυψη για τον εαυτό σου. Και όλα τα βιβλία για τον Θεό είναι σε εξίσου ίσες συνθήκες... - Ο κοκκινομάλλης διάβολος χαμογέλασε και, κλείνοντας το μάτι στις φίλες της, πρόσθεσε. - Δηλαδή όλα αυτά είναι καθαρά ανθρώπινα.
  Η Anyuta σταμάτησε στα γυρίσματα για να αφήσει τα πολυβόλα να κρυώσουν και ρώτησε αμφίβολα:
  - Πιστεύετε ότι ο Παντοδύναμος θα μπορούσε να κρύψει τη γνώση για τον εαυτό του και να αφήσει τον κόσμο να ακολουθήσει την πορεία του;
  Ο Alla παρατήρησε πολύ ορθολογικά:
  - Κοιτάξτε τον κόσμο μας! Οι Ναζί κατέλαβαν το Όρενμπουργκ, εισέβαλαν στη Φιλαδέλφεια, στάθηκαν κοντά στη Μόσχα και περικύκλωσαν το Λένινγκραντ. Βλέποντας αυτό, νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι ο Παντοδύναμος Θεός επέτρεψε στον κόσμο μας να ακολουθήσει την πορεία του. Όπως, λάστιχο μόνος σου, και θα ρίξω μια ματιά!
  Η Anyuta αναστέναξε βαριά και συμφώνησε:
  - Ναι, το ότι οι Ναζί κατέλαβαν περισσότερο από τον μισό κόσμο... Αυτό είναι φρίκη! Ίσως όμως αυτό είναι μια τιμωρία για τον κόσμο για αμαρτίες και απιστία!
  Η Άλα άστραψε τα μάτια της, πέταξε άλλη μια οβίδα και παρατήρησε:
  - Αλλά αυτό για άλλη μια φορά δείχνει ότι... Ότι στον Θεό που απαντά στις προσευχές μας μπορούμε μόνο να πιστέψουμε στην πίστη!
  Η Anyuta αντιτάχθηκε θυμωμένα:
  - Μα είμαστε ζωντανοί και όχι ανάπηροι... Μην αμαρτάνεις λοιπόν στον Θεό, Αλλάχ.
  Στο νότο, γερμανικά στρατεύματα εισέβαλαν στη μεγαλύτερη αμερικανική βάση στο Μαϊάμι.
  Οι πιο θρυλικές τέσσερις καλλονές πολέμησαν στο τανκ Ε-50. Έτσι έσπασαν μια μπαταρία αντιαεροπορικών όπλων σε κομμάτια σε χαλύβδινα θραύσματα.
  Η Γκέρντα, γλείφοντας τα χείλη της σαρκοφάγα, είπε:
  -Για χάρη της τέχνης οι ερμηνευτές κάνουν εθελοντικές θυσίες, για χάρη της στρατιωτικής τέχνης οι ακροατές αναγκάζονται να θυσιαστούν!
  Η Σάρλοτ, χτενίζοντας τα χάλκινα μαλλιά της με το γυμνό της πόδι, παρατήρησε:
  - Ο πόλεμος είναι μια συναρπαστική διαδικασία! Συνεχίζουμε να παίρνουμε πόλη μετά από πόλη, πόλη μετά από πόλη, μέχρι να καταστρέψουμε όλη την Αμερική.
  Η Χριστίνα είπε ονειρικά:
  - Μακάρι να είχα τώρα ένα γουρούνι με ανανάδες... Βαρέθηκα τις ξηρές κολλήσεις!
  Η Μάγδα παρατήρησε με σύνεση:
  - Αυτή είναι λοιπόν η ανάρτησή μας! Μην στεναχωριέσαι!
  Η Χριστίνα γέλασε. Ήθελε πολύ δύο ή τρεις άντρες να την αγγίξουν και να την χαϊδέψουν αμέσως. Και θα ήταν κοκκινομάλλα και μυώδης, και θα τσούριζε σαν γουρούνι. Είναι τόσο ωραίο όταν τα χέρια ενός άνδρα περνούν πάνω από τα δάχτυλά σου, τις κνήμες και τους αστραγάλους σου. Όταν νεαροί άντρες γαργαλάνε τη φτέρνα σου και λούζουν τα χαριτωμένα πόδια σου με φιλιά.
  Η Χριστίνα μάλιστα τρίβονταν ανάμεσα στα πόδια της. Πόσο συναρπαστικές είναι τέτοιες σκέψεις. Πώς θέλω σεξ.
  Η Μάγδα, κοιτάζοντας τον κοκκινομάλλη σύντροφό της, κελαηδούσε:
  - Διώξε τις λάγνες σκέψεις! Να είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου!
  Η Χριστίνα έτριψε τη γυμνή της σόλα στο μέταλλο και είπε βροντώντας:
  - Ω, χριστιανέ υποκριτές! Πώς δεν καταλαβαίνεις τη φωνή της σάρκας!
  Η Χριστίνα φαντάστηκε άντρες. Πολλοί νέοι, όμορφοι, μυώδεις άνθρωποι που την πιάνουν με τα χέρια τους και μετά αρχίζει... Τι φταίει; Ονειρεύονται οι άντρες χαρέμια; Γιατί δεν ξεκινά το δικό της αρσενικό χαρέμι; Και κάντε ένα όργιο.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε εναντίον ενός αμερικανικού οβιδοφόρου 240 χιλιοστών και, με μάτια που έλαμπαν, γάβγισε:
  - Πρόσεχε! Ένα τόσο μεγάλο βλήμα είναι επικίνδυνο για εμάς!
  Η Χριστίνα είπε σπασμωδικά:
  - Ε, θα ήταν ωραίο να αλλάξω σε Σουρμλέφ. Αυτό το τανκ, ή μάλλον μαστόδον, αν χτυπήσει, χτυπάει!
  Η Γκέρντα πέρασε το γυμνό της πόδι, καλυμμένο μόνο από μια στενή λωρίδα υφάσματος, πάνω από το στήθος της Κριστίνα. Οι θηλές της σκληρύνθηκαν αμέσως και η κοπέλα βόγκηξε ηδονικά.
  Η Γκέρντα γέλασε και απάντησε:
  - Και οι τέσσερις θα χρειαστεί να πάμε στους άντρες! Ας χαλαρώσουμε και ας έχουμε ένα τεράστιο όργιο!
  Η Χριστίνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Ναι, θέλω πολύ σεξ! Αν και μόλις πρόσφατα ήμουν με τρία παιδιά ταυτόχρονα... Η σάρκα γίνεται όλο και πιο αχόρταγη!
  Η Γκέρντα γέλασε και πυροβόλησε, κελαηδώντας:
  - Τα κορίτσια χρειάζονται αγόρια, είναι πολύ ωραίο να είσαι μαζί τους! Ειδικά όταν δουλεύεις το στόμα σου με μεγάλη ανδρική τελειότητα.
  Και ο κατάλευκος πολεμιστής ξέσπασε σε γέλια. Έγλειψε τα κατακόκκινα χείλη της με τη ροζ γλώσσα της. Φαντάστηκα ένα γλειφιτζούρι μεγάλο όσο μια μπανάνα. Πώς η εύστροφη γλώσσα της γλείφει τη γλυκιά, νόστιμη, συναρπαστικά μυρισμένη σάρκα.
  Η Γκέρντα κούνησε το κεφάλι της. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν πρέπει να επιδοθείτε σε ερωτικές φαντασιώσεις. Καλύτερα να σουτάρεις και να καρφώνεις.
  Η Μάγδα χαλάει τη διάθεση:
  - Αν επιδοθείτε στους πόθους της σάρκας, θα πάτε κατευθείαν στην κόλαση. Και τότε θα υπάρξουν τέτοια βασανιστήρια...
  Η Σάρλοτ βόγκηξε λάγνα, καμπυλώνοντας το μυώδες σώμα της με ψηλό στήθος:
  - Βασανιστήρια! Πω πω, όταν σε χτυπάνε με μαστίγιο ή τσουκνίδα, είναι πολύ ευχάριστο!
  Η Γκέρντα γέλασε και είπε:
  - Για σένα τα βασανιστήρια είναι βασανιστήρια, αλλά το μαστίγωμα είναι σοβαρό!
  Η Μάγδα στόχευσε το όπλο με το joystick. Έπιασα έναν Σέρμαν θαμμένο στο έδαφος με ένα εκτεταμένο όπλο. Η καλλονή πυροβόλησε. Είναι σαν να σπάς μια σοκολάτα. Ένα αμερικανικό τανκ καίγεται. Και μετά ένας νέος στόχος: Pershing. Και τον δείχνεις και σουτάρεις σίγουρα. Και κυριολεκτικά γκρεμίζετε τον πύργο.
  Η Μάγδα λέει αφού χτύπησε ένα αμερικανικό τανκ:
  - Μην σκέφτεσαι τα παιδιά. Να παλέψουμε... Και να πνίξει η φωνή του πόθου την έκρηξη ενός κοχυλιού!
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά. Της χάιδεψε το πόδι και φαντάστηκε ότι ο Χανς τη χάιδευε. Αυτό είναι ένα ψηλό και μυώδες αγόρι, τόσο παρόμοιο με την αφίσα Aryan. Θα ήταν τόσο καλό!
  Μετά από αυτό το κορίτσι πυροβόλησε στη "Μάγισσα". Και συνέτριψε το πλάι. Και χώρισε το αυτοκίνητο σχεδόν στη μέση. Μετά από αυτό η καλλονή χτύπησε επίσης το καταφύγιο και το έσπασε. Ακόμα και μαρμάρινα ροκανίδια έπεσαν.
  Μετά από αυτό το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Η λαβή του τσεκούρι κόπηκε στη μέση, αλλά υπήρχε μια ουλή στο μέτωπο!
  Και πώς γελάει... Δείχνει τη γλώσσα του, τόσο ροζ και εύστροφη.
  Και τότε η Χριστίνα πατά τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά της δάχτυλα, συνθλίβοντας το "Big Tom" σε ερείπια.
  Και αυτός ο φλογερός, ιδιοσυγκρασιακός διάβολος πυροβολεί με τόση ακρίβεια. Ακριβείς βολές σε συνδυασμό με εκστατική χάρη.
  Η Σαρλότ λέει με ένα χαμόγελο:
  - Έτσι κρατούν οι γυναίκες έναν άντρα: Ιταλός με το κορμί της, Αμερικάνος με τις πράξεις της, Γαλλίδα με χάρη και Ρωσίδα με την κομματική της οργάνωση!
  Η Χριστίνα δήλωσε με σιγουριά:
  - Είναι καλύτερα όταν οι άντρες είναι διαφορετικοί... Είναι πολύ πιο ωραίο και πιο ενδιαφέρον. Και αλλάξτε τους εραστές σαν γάντια!
  Η Γκέρντα θα το πάρει και θα τραγουδήσει:
  - Ο άντρας είναι στο μπουντρούμι, και η γυναίκα στο τρελοκομείο, ο άντρας έχει φάει πάρα πολλά αχλάδια, και η γυναίκα είναι ο Σατανάς!
  Και πάλι τα κορίτσια γελούν. Τότε άρχισαν να συγκρούονται με τα ξυπόλυτα πόδια τους, τόσο που έπεφταν σπίθες κάτω από τα πέλματα. Και οι καλλονές γελάνε. Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης, πιέζοντας τα δάχτυλα των ποδιών της από το joystick και κελαηδούσε.
  - Γκέρντα, Γκέρντα, Γκέρντα! Διάβολος! Και από πού ήρθες, Γκέρντα; Gerda, Gerda - πρέπει να γίνει όμορφη! Ο ίδιος ο Σατανάς είναι σε αυτή την ομορφιά!
  Και τα δύο κορίτσια έσπασαν τα κεφάλια τους με όλη τους τη δύναμη. Και πώς θα πετάνε σπίθες.
  Μετά από αυτό τα κορίτσια φώναξαν ομόφωνα:
  - Από πάνω μας οι διμοιρίες βρυχώνται ενωμένοι! Ένας δυνατός ανόητος φυτεύει τα Σόδομα!
  Και οι πολεμιστές ξαναχτύπησαν τα κεφάλια τους με όλη τους τη δύναμη. Πραγματικά διασκεδάζουν πολύ. Και οι ομορφιές βρυχώνται από χαρά! Και τραγουδούν σαν ληστές:
  - Είναι απόλαυση για τις αδερφές, είναι ευχαρίστηση για τις αδερφές να ζουν... Δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με τον Φύρερ των Ναζί! Οποιαδήποτε αδερφή, οποιαδήποτε, οποιαδήποτε αδερφή... Κοντά στο Μαϊάμι θα καταστρέψουμε αστραπιαία τους Γιάνκηδες!
  Είναι διασκεδαστικό για τα κορίτσια, δεν μπορείς να πεις τίποτα. Αρκετά κράτη βρίσκονται ήδη υπό τον έλεγχο της Βέρμαχτ. Και οι Ναζί προχωρούν, τα τανκς του Fritz είναι φυσικά της υψηλότερης κατηγορίας!
  Και οι πολεμιστές τραγουδούν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Όλοι αυτοί που είναι εναντίον μας είναι νεκροί... Και όλοι οι ληστές θα πάνε για μας!
  Οι καλλονές αναφώνησαν ομόφωνα:
  - Είναι τρομακτικό - kaput!
  Στους πολεμιστές φαινόταν να αρέσουν πραγματικά όλα. Είναι τόσο όμορφα, μυώδη, και στα τέλη Ιουλίου κάνει ζέστη και τα δυνατά κορμιά των κοριτσιών γυαλίζουν από τον ιδρώτα. Η Χριστίνα τσακίζει τους Αμερικάνους με τις κάμπιες της και σφυρίζει ένα τραγούδι στον εαυτό της. Με ενθουσιώδη τόνο:
  - Γράψε το στο σημειωματάριό σου, σε κάθε σελίδα... Μην χάσεις το κεφάλι σου, απλώς διώξε τους Γιάνκηδες!
  Και η κοπέλα γελάει στον εαυτό της, ξεγυμνώνει τα δόντια της και κλείνει το μάτι. Σε ποιον - μάλλον ο Διάβολος.
  Η Γκέρντα, ενώ γύριζε, θυμήθηκε ένα από τα μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας που είχε διαβάσει. Σε αυτό, ο Σατανάς εμφανίστηκε στο σπίτι του καθηγητή με το πρόσχημα ενός όμορφου νεαρού άνδρα. Και μια ιστορία για τα προβλήματα που προέκυψαν στην κόλαση. Ναι, εξαιτίας των μικρών ανδρών που καταβρόχθιζαν τη θετική εντροπία, προέκυψε παραβίαση της τάξης του τυχαίου και η κόλαση, στην πραγματικότητα, άρχισε να μοιάζει με εφιάλτη. Και ήταν ένα πολύ καλό μέρος. Εκεί οι αμαρτωλοί έκαναν γιορτές για τον εαυτό τους, όντας νέοι και όμορφοι.
  Και ο απαλός, κόκκινος ήλιος έλαμπε για πάντα. Και μετά άρχισε αυτό... Δεν είναι περίεργο που συνέκριναν τον κάτω κόσμο με υπόνομο. Αλλά στην πραγματικότητα υπήρχαν αγνές απολαύσεις και διασκέδαση εκεί.
  Η Γκέρντα το πήρε και τραγούδησε με θέρμη:
  - Γεμίστε το ποτήρι με φωτιά νερό,
  Μαζί με τον Σατανά - ας πιούμε στο metal!
  Και η όμορφη ξανθιά χτυπάει σαν κανόνι. Και χτύπησε ένα αμερικανικό επιθετικό αεροσκάφος P-51 που πετούσε χαμηλά. Λοιπόν, έξυπνο διαβολάκι!
  Η Γκέρντα χαμογέλασε σαρκοφάγα. Όμως οι Αμερικανοί είχαν την ευκαιρία να διχάσουν τη Ρωσία μαζί με τους Γερμανούς. Και τώρα οι ίδιοι θα πρέπει να βρίσκονται υπό τον Χίτλερ. Και για αυτούς είναι δυσάρεστο. Τότε ο πρακτικός Αμερικανός θα ξέρει τι είναι η γερμανική πειθαρχία. Και θα τον ωφελήσει μόνο.
  Η Gerda τραγούδησε:
  Πετώντας απειλητικά πάνω από τον πλανήτη,
  Αετός του Τρίτου Ράιχ...
  Τραγουδήθηκε στα τραγούδια του λαού,
  Ανέκτησε το μεγαλείο του!
  Και αυτό το έκανε πολύ πιο εύκολο και πιο αστείο για τα κορίτσια. Και υπήρχαν πολεμιστές της υψηλότερης τάξης. Ωστόσο, είναι πραγματικά πολύ εύκολο για αυτούς να πολεμήσουν. Και είναι ικανοί να κερδίσουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα η μπαταρία έχει κυριολεκτικά βαρεθεί.
  Στη συνέχεια συνέτριψαν τους στρατιώτες των ΗΠΑ με κάμπιες και γέλασαν ενθουσιασμένοι και έδειξαν τη γλώσσα τους. Και δέρνονταν ο ένας τον άλλον με τα ξυπόλητά τους. Έστριψαν τα κεφάλια τους σε δυνατούς λαιμούς. Γελάσαμε...
  Η Μάγδα, μόνο με λίγο μικρό τόνο, παρατήρησε:
  -Τι να κάνεις στην κόλαση; Απλώς στρίψτε τις ουρές του διαβόλου!
  Μετά από αυτό τα κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια, για να το ακούσετε έξω από το τανκ. Είναι τόσο άτακτοι και χαρούμενοι. Αυτοί είναι πολεμιστές που δεν παίρνουν δεκάρα.
  Η Βέρμαχτ έμπαινε όλο και πιο βαθιά στο Μαϊάμι. Ένα πραγματικό παγοδρόμιο από ατσάλινες φλόγες προχωρούσε. Και ο εξοπλισμός έτριξε, οι ράγες χτύπησαν. Τα τανκς της Γερμανίας είναι ισχυρά και δεν έχουν όμοια σε επίπεδο οχημάτων. Και οι Krauts είναι εξαιρετικά περήφανοι για αυτό. Υπάρχουν ακόμη και πολύ φουσκωμένοι στρατάρχες που περπατούν τριγύρω. Το E-50 όχι μόνο προστατεύεται καλά από το πάχος της θωράκισής του, αλλά έχει και κεκλιμένες πλάκες.
  Δοκίμασε αυτό. Και οι Αμερικανοί, που είναι αντίπαλοι των Γερμανών, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για τους Ναζί.
  Οι μαύροι στρατιώτες εγκαταλείπουν και εγκαταλείπουν πρώτα. Δεν θέλουν πραγματικά να πολεμήσουν για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αμερικανοί γερμανικής καταγωγής περνούν στην πλευρά της Βέρμαχτ. Μόνο οι Εβραίοι, συνειδητοποιώντας ότι δεν θα έχουν έλεος, πολεμούν μέχρι τέλους. Τόσο οι Κινέζοι όσο και οι Αγγλοαμερικανοί δείχνουν ανθεκτικότητα. Οι Λατίνοι συμπεριφέρονται διαφορετικά. Κάποιοι δεν θέλουν να πολεμήσουν με τους συμμάχους, τη Γερμανία: Βραζιλία, Αργεντινή και άλλοι, αλλά κάποιοι είναι αρκετά πεισματάρηδες. Γενικά, οι Αμερικανοί επιδεικνύουν σχετική ανθεκτικότητα και πρέπει να παλέψουν προς τα εμπρός. Αν και υπήρχαν πολλοί κρατούμενοι, ο αριθμός έφτασε τα εκατομμύρια.
  Να σημειωθεί ότι οι Αμερικανοί έχουν πολύ μεγάλο αριθμό Σέρμαν. Αυτό το τανκ είναι σχετικά εύκολο στην κατασκευή και είναι από πολλές απόψεις παρόμοιο με το σοβιετικό T-34, μόνο ψηλότερο και κάπως χειρότερο με πλαϊνή θωράκιση. Κάτι που, ωστόσο, δεν είναι σημαντικό αν σκεφτεί κανείς πόσο ισχυρά είναι τα γερμανικά όπλα.
  Αλλά οι Kraut συλλέγουν ενεργά λογαριασμούς. Ένας ολόκληρος γαλαξίας γερμανικών δεξαμενόπλοιων συσσώρευσε έναν τεράστιο αριθμό κατεστραμμένων οχημάτων. Οι Άσσοι λειτουργούν επίσης εξαιρετικά. Εκτός από τον εκτός συναγωνισμού Φρίντριχ Μπίσμαρκ, δεύτερη έρχεται η Μασσαλία. Ούτε ο Χάφμαν είναι κακός. Τον αγαπούν όμως λιγότερο γιατί αυτός ο άσος βλάπτει συχνά τα γερμανικά αεροπλάνα. Ο τρόπος μάχης του Huffman να επιτίθεται σε κοντινή απόσταση, φυσικά, αυξάνει τον κίνδυνο να χτυπηθεί από θραύσματα από αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν. Ο Μαρσέλ και ο Φρίντριχ προτιμούν να ενεργούν εξ αποστάσεως.
  Ήταν ελεύθεροι σκοπευτές, πολύ αποτελεσματικοί και αποτελεσματικοί.
  Ο Ρούντελ είναι επίσης ένας πολύ έντιμος άσος, ο δεύτερος καταστροφέας τανκς μετά τον Φρίντριχ. Αυτός ο Ρούντελ είναι ένας πολύ θαρραλέος άνθρωπος. Καταρρίφθηκε και τραυματίστηκε περισσότερες από μία φορές, αλλά παρέμεινε στην υπηρεσία.
  Γενικά, πρέπει να αναγνωριστεί ότι η ικανότητα της Luftwaffe βρίσκεται σε τεράστιο επίπεδο. Και ότι οι Αμερικάνοι χάνουν ξεκάθαρα από τους Γερμανούς στον αέρα. Και το πιο δημοφιλές αμερικανικό μαχητικό, η Mustang, είναι εντελώς αβοήθητο στον αέρα.
  Η Γκέρντα πήρε το ραβδί από γλειφιτζούρι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και, ρουφώντας το, είπε σκεφτική:
  - Αυτό είναι ενδιαφέρον... Θα νικήσουμε την Αμερική χωρίς καμία αμφιβολία. Αλλά θα αποκτήσει πραγματικά η Ιαπωνία τόση γη;
  Η Σάρλοτ είπε με οργή στη φωνή της:
  - Οχι! Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει! Δεν θα παραδώσουμε τον μισό κόσμο στους στενόμυαλους!
  Η Χριστίνα γέλασε, χτύπησε την πανοπλία με τη στρογγυλή φτέρνα της και γρύλισε:
  - Ας τους τσακίσουμε σαν Ρώσους και Αμερικάνους!
  Η Μάγδα είπε με πιο απαλό τόνο:
  - Μα μας βοήθησαν πολύ στον πόλεμο με τους Ρώσους και τους Αμερικανούς. Δεν πρέπει να μιλάμε υποτιμητικά για την Ιαπωνία!
  Τα μάτια της Σάρλοτ έλαμψαν και σφύριξαν:
  - Αντιμετωπίζουμε τους άλλους όπως τους αξίζει! Και η Ιαπωνία δεν αποτελεί εξαίρεση!
  Η Γκέρντα παρατήρησε συμφιλιωτικά:
  - Όχι, φυσικά, πρέπει να αποτίσουμε φόρο τιμής στη συμβολή της Ιαπωνίας στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ειδικά στη μάχη με τις ΗΠΑ. Σκότωσαν πολλούς Αμερικανούς και βύθισαν το μεγαλύτερο μέρος του στόλου. Έτσι προστατεύουμε και εμάς!
  Η Χριστίνα βούλιαξε περιφρονητικά:
  - Αν η Ιαπωνία είχε επιτεθεί στην ΕΣΣΔ το 1941, η Μόσχα θα είχε καταληφθεί εδώ και πολύ καιρό. Και έτσι ο πόλεμος παρέμεινε πέρα από κάθε πραγματική διάρκεια.
  Η Σάρλοτ, αυτός ο κοκκινομάλλης διάβολος έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, τελειώνει ο έκτος χρόνος του πολέμου. Και δεν υπάρχει τέλος ή άκρη σε αυτό το μακελειό! Και πρέπει να παραδεχτούμε ότι γίνεται λίγο δύσκολο.
  Η Γκέρντα κύλησε με το στομάχι της, πάτησε το κουμπί του joystick με το πόδι της, βγάζοντας νοκ άουτ έναν άλλο Σέρμαν και ούρλιαξε:
  - Μα εμείς δεν ξέρουμε άλλη ζωή... Αξίζει λοιπόν να ευχηθούμε κάτι άλλο!
  Η Μάγδα είπε με σύνεση:
  - Ο αριθμός των χωρών στον κόσμο είναι εξαντλητικός. Αυτό σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα θα υπάρξει ειρήνη και μαζί της θα έρθει και η ευτυχία για τους ανθρώπους.
  Σάρλοτ, αυτός ο κοκκινομάλλης διάβολος βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Δεν υπάρχει ευτυχία στον πόλεμο;
  Η Μάγδα κούνησε το κεφάλι της:
  - Τι ευτυχία μπορεί να υπάρχει στο να σκοτώνεις ανθρώπους; Στην καταστροφή, τη βία και τη θλίψη;
  Η Σάρλοτ ανασήκωσε τους ώμους και σημείωσε:
  - Όταν ήμουν μικρό κορίτσι, μου άρεσε πολύ να παίζω πόλεμο και να χτυπάω τσουκνίδες με ένα ραβδί. Υπάρχει κάτι σε όλους εμάς τους ανθρώπους που παρασύρεται στην καταστροφή. Και η καταστροφή των κακών πραγμάτων!
  Η Χριστίνα τραγούδησε πηδώντας πάνω κάτω στο τανκ:
  - Ο κάτω κόσμος είναι πολύ τρομερός... Η κόλαση είναι πιο εφιαλτική από τα πιο τρομερά όνειρα... Αλλά μας αρέσει να αμαρτάμε πολύ παθιασμένα, αυτό είναι το πιστεύω όλης της μοίρας των γιων μας!
  Η Charlotte πρόσθεσε εκτενώς:
  - Και οι κόρες επίσης... Πρέπει να γνωρίζετε το μέτρο σε όλα, συμπεριλαμβανομένης της αμαρτίας!
  Η Γκέρντα είπε με σύνεση:
  - Η αμαρτία είναι σαν το πιπέρι στη σούπα. Το πολύ είναι κακό - σου καίει το στόμα, αλλά χωρίς αυτό είναι ήπιο και άγευστο!
  Η Μάγδα παρατήρησε αναστενάζοντας:
  - Μα η αμαρτία σε κουράζει! Δεν είναι?
  Η Γκέρντα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Το τρέξιμο είναι επίσης κουραστικό, αλλά κάνει καλό στην υγεία... Πρέπει να θεραπεύσουμε το σώμα.
  Η Σάρλοτ αποσπάστηκε και έστειλε ένα κοχύλι στο Πέρσινγκ. Είναι μια πολύ ακριβής πολεμίστρια. Και έχει κάτι να δείξει στους άλλους. Νοκ άουτ ένα αμερικανικό τανκ και έγραψε στο Twitter:
  - Είμαι σούπερ πολεμιστής και τρεις φορές υπέρ!
  Μετά από αυτό, η καλλονή πέταξε το τρόπαιο τσίχλα στο στόμα της και φύσηξε μια ολόκληρη φούσκα.
  Η Γκέρντα παρατήρησε σαρκαστικά:
  - Οι ΗΠΑ έχουν πολύ καλύτερες τσίχλες από τα τανκς!
  Η Χριστίνα το πήρε και τραγούδησε:
  - Η βία καταστρέφει το ατσάλι, αλλά η δύναμη του κακού δεν διαρκεί για πάντα! Και γίνεσαι πιο δυνατός στην ψυχή! Όταν το χέρι είναι σταθερό και οι στόχοι ανθρώπινοι! Μπορείτε να συντρίψετε τη βία!
  Η Μάγδα τραγούδησε ως απάντηση:
  Το φως του Θεού μας φώτισε,
  Η πίστη στον Κύριο Χριστό...
  Και σε μετάνοια άνοιξε -
  Οι θυελλώδεις καρδιές μας!
  Και το κορίτσι με τα χρυσά μαλλιά πυροβόλησε με ακρίβεια. Η οβίδα που έστειλε τράκαρε το αμερικανικό αυτοκίνητο.
  Αλλά οι Yankees ήδη σέρνονται έξω από τα ερείπια. Τα παρατάνε. Βάζουν τα χέρια στο λαιμό τους και τρέμουν από φόβο. Λευκές σημαίες κρέμονται. Μία από τις μπαταρίες όμως δεν βιάζεται να σηκώσει τα χέρια ψηλά.
  Η Γκέρντα στοχεύει το όπλο και πυροβολεί. Ακριβώς στέλνοντας κέλυφος μετά από κέλυφος. Πολύ κοφτερό κορίτσι. Σουτάρει και η Μάγδα με τη σειρά της. Ό,τι και να γίνει - φυσικό ξανθό... Λεπτή μέση, ψηλό στήθος. Ξέρει πού να βρει το κρησφύγετο του συζύγου της... Αλλά ήθελα μια αλλαγή - αγόρασα ένα πακέτο μπογιές!
  Και είναι αστείο για τα κορίτσια, έχουν γίνει τόσο κουλ τώρα.
  Η Γκέρντα το πήρε και τραγούδησε:
  - Και φεύγουν με τανκς - τα κορίτσια τρελαίνονται...
  Ατσάλινο στοιχείο, ατσάλινο στοιχείο!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε στο "Witch" και τραγούδησε:
  - Αν θέλετε να είστε υγιείς, σκληραγωγηθείτε... Εάν χρειάζεστε ένα ντεπόζιτο χωρίς φρένα, μην ντρέπεστε!
  Και τα τέσσερα κορίτσια θα ξεσπάσουν σε κλάματα και θα βρυχηθούν. Η Χριστίνα χαμογέλασε και είπε:
  - Μια γυναίκα με τέσσερις άντρες, αυτό είναι υπέροχο!
  Η Gerda επιβεβαίωσε:
  - Όσο περισσότεροι εραστές, τόσο το καλύτερο! Είμαστε χιτλερικοί, που σημαίνει ότι είμαστε έξω από την αστική ηθική!
  Η Σάρλοτ είπε θυμωμένη:
  - Ηθικό, από τη λέξη βρώμικο!
  Η Χριστίνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Είμαστε άγρια κορίτσια! Απλά άγριοι!
  Η Γκέρντα είπε με περήφανο βλέμμα:
  - Αλλά ο καθένας μας γέννησε ένα παιδί κάτω από την καρδιά του Φύρερ!
  Η Μάγδα απάντησε έξαλλη:
  - Δεν πρέπει να σκύβετε έτσι στο επίπεδο των ζώων!
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Δεν είμαστε απλά ζώα, αλλά λέαινες!
  Η Χριστίνα ξεκαθάρισε κουνώντας τους γοφούς της:
  - Και μάλιστα διαβόλους! Η ναζιστική ηθική μας λοιπόν είναι πραγματικά διαβολική και σκληρή!
  Η Γκέρντα το πήρε με ένα χαμόγελο και τραγούδησε:
  Το βράδυ πριν από τη μάχη, ακόμα και για ήρωες,
  Τρομακτικό στο σκοτάδι...
  Ένα πεντόγραμμα από έναν αρχαίο ναό καίγεται,
  Ο Θεός να μου δίνει δύναμη... Για να μην καταλήξω στους τάφους!
  Η Χριστίνα παρατήρησε με ένα χαμόγελο Τζοκόντα:
  - Και θα ήθελα να γίνω αθάνατος όπως ο ορεινός της ταινίας... Δοκιμάστε ένα δισεκατομμύριο άντρες, και ένα τρισεκατομμύριο καλικάντζαρους και ένα εξάξιο εκατομμύριο ξωτικά!
  Η Γκέρντα γουργούρισε και είπε:
  - Ξωτικά... Είναι τόσο όμορφα και μύριζαν λουλούδια και μέλι. Πόσο θα ήθελα να κάνω έρωτα μαζί τους. Είναι τόσο άγρια διασκέδαση.
  Η Χριστίνα γέλασε και μουρμούρισε:
  - Τα ξωτικά είναι ένα γλυκό όνειρο... Η ομορφιά μετατρέπει τον άνθρωπο σε σκλάβο! Και μετά θάνατον δεν θα βρουν ησυχία... Γιατί στον κάτω κόσμο τα κορίτσια είναι με τον Σατανά!
  Η Σαρλότ το πήρε και τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Γέμισε το ποτήρι με φωτιά νερό... Η φλόγα θα καεί και θα κόψει μέταλλο!
  Και τα κορίτσια θα γελάσουν αμέσως... Δεν είναι καθόλου αδύναμα! Όμορφα και δροσερά κορίτσια!
  Η Γκέρντα το πήρε και τραγούδησε με χαρά:
  - Μη φοβάσαι τον θάνατο, μην κρατάς τον φόβο... Άλλωστε, χωρίς δικαιοσύνη δεν έχει νόημα να ζεις!
  Σε απάντηση, η Μάγδα πυροβόλησε, στέλνοντας μια οβίδα κατευθείαν στο κέντρο και τραγούδησε:
  - Στο ουράνιο ονομαστικό, στο ουράνιο ονομαστικό... Εκεί, με το θέλημα του Ιεχωβά, θα είμαι! Και ελπίζω αγαπημένοι μου φίλοι!
  Χριστίνα, αυτός ο χρυσοκόκκινος διάβολος κελαηδούσε:
  - Και στον παράδεισο, θα έχω ένα εξάξιο εκατομμύριο εραστές ξωτικών;
  Η Μάγδα απάντησε χαμογελώντας:
  - Και την Κυριακή δεν παντρεύονται ούτε παντρεύονται, αλλά παραμένουν σαν άγγελοι στον παράδεισο. Και εσείς οι διάβολοι προφανώς θα ζευγαρώσετε με δαίμονες για την αιωνιότητα!
  Η Χριστίνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Μα αυτό είναι πολύ ωραίο! Μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλες είναι οι πούτσες τους! Και γενικά...
  Η Gerda τραγούδησε ως απάντηση:
  - Το Ράιχ χτίζει έναν νέο κόσμο,
  Και αρνείται το παρελθόν...
  Ανέβασμα στον θρόνο -
  Γελοίο και χυδαίο!
  Και οι καλλονές με γυμνά πόδια και σχεδόν γυμνά, μυώδη, μαυρισμένα κορμιά ξέσπασαν σε γέλια.
  Η Σάρλοτ έσφιξε τις γροθιές της και σφύριξε:
  Οι εκρήξεις χτύπησαν...
  Η χάρη τελείωσε -
  Σταμάτα να δείχνεις τις πλάτες σου
  Ώρα να σκοτώσετε τους εχθρούς!
  Αλλά αυτή τη στιγμή αποδείχθηκε ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Οι Αμερικανοί συνέχισαν να παραδίδονται, προφανώς το Μαϊάμι ήταν η επόμενη πόλη που θα καταληφθεί.
  Πετάχτηκαν λευκές σημαίες. Οι κρατούμενοι βγήκαν έξω. Όταν η Γκέρντα πήδηξε από τη δεξαμενή, βούτηξε επίτηδες το γυμνό της πόδι σε λακκούβες με λάδι μηχανής. Αμέσως, βρωμιά, άμμος και σκόνη κόλλησαν στα πόδια της ξανθιάς καλλονής. Επιπλέον, κατά παράδοση, οι κρατούμενοι αναγκάστηκαν να φιλήσουν τα βρώμικα και βρωμερά πέλματα του κοριτσιού.
  Το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιπες καλλονές. Λένε, ας μην απολαμβάνουν οι κρατούμενοι να φιλούν ξυπόλυτα πόδια. Αφήστε τα να σέρνονται και να μυρίζουν. Και γλείφουν χώμα και σκόνη με τη γλώσσα τους.
  Η Σάρλοτ έπιασε τη μύτη της μαυρομάτικου Αμερικανίδας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Εκείνη έσφιξε δυνατά. Έκανε τον κρατούμενο να ουρλιάξει. Και μετά χτύπησε με τη φτέρνα της στο μέτωπό της, προκαλώντας ένα χτύπημα. Ο αιχμάλωτος πολέμου έπεσε και έχασε τις αισθήσεις του.
  Η Σαρλότ τραγούδησε σαρκαστικά:
  - Είμαι αληθινή κόμπρα, και δεν θα είσαι καλά κάτω από εμάς!
  Μετά από αυτό ακολούθησε η Γκέρντα. Έσφιξε επίσης τις μύτες της με τα γυμνά της δάχτυλα και τράβηξε, σχεδόν σκίζοντας τη μύτη της και σπρώχνοντας τις φτέρνες της στο πηγούνι της. Σπάζοντας το σαγόνι μου.
  Μετά το ίδιο έκανε και η Χριστίνα. Έπιασε πολύ σφιχτά τη μύτη της ομολόγου της και μάλιστα έβγαλε αίμα, σκίζοντας τα ρουθούνια της.
  Η Μάγδα, ενθουσιασμένη, ανάγκασε επίσης τους κρατούμενους να της φιλήσουν τα σκονισμένα πόδια της, καλυμμένα με λάδι μηχανής, αλλά μετά περπάτησε λίγο και παρατήρησε:
  - Αυτό είναι χυδαίο και σκληρό!
  Η Σαρλότ πρόσθεσε σαρκαστικά:
  - Και πάλι όχι με χριστιανικό τρόπο!
  Η Μάγδα έγνεψε καταφατικά:
  - Πραγματικά έτσι! Δεν συμπεριφερόμαστε σαν χριστιανοί!
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος γρύλισε ως απάντηση:
  - Και εσείς! Μην μας αντιφάσκεις λοιπόν!
  Μεταξύ των κρατουμένων ήταν και έφηβοι πρόσκοποι. Η Χριστίνα τους πλησίασε και είπε κοροϊδευτικά:
  - Θέλεις να γευτείς το σώμα μιας γυναίκας;
  Τα αγόρια έριξαν πεινασμένα και αμήχανα βλέμματα στο σχεδόν γυμνό, πολύ όμορφο κορίτσι. Πολλοί από αυτούς πάλεψαν στη ζέστη μόνο με σορτς, και ήταν καλυμμένοι με ένα μαύρισμα σοκολάτας. Η Γκέρντα πήδηξε πάνω στα παλληκάρια και, κουνώντας το πολυβόλο της, βρυχήθηκε:
  - Στα γόνατα!
  Έπεσαν αμέσως κάτω. Μετά από αυτό τα κορίτσια και πάλι, αυτή τη φορά οι πρόσκοποι αναγκάστηκαν να φιλήσουν τα πόδια τους. Τα αγόρια έτριζαν ακόμη και άμμο στα δόντια τους, αλλά άντεξαν και δεν τόλμησαν να φέρουν αντίρρηση.
  Η Γκέρντα βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Είμαι ο Κινγκ Κονγκ.
  Και η Χριστίνα έβγαλε το σουτιέν της και αποκάλυψε εντελώς το ψηλό στήθος της με κατακόκκινες θηλές. Και άρχισε να το σπρώχνει σε όλα τα αγόρια στη σειρά. Όπως, φιλί.
  Τα αγόρια κοκκίνισαν από αμηχανία, αλλά υπάκουα, φιλήθηκαν. Τι βίωναν; Ένα μείγμα φόβου και επιθυμίας. Οι νεαροί άντρες ενθουσιάστηκαν με το θέαμα ημίγυμνων κοριτσιών και τις πινελιές τους. Αυτό άρεσε και στην Χριστίνα.
  Η Γκέρντα αποκάλυψε και το στήθος της. Είναι επίσης ψηλή, παχουλή, με κατακόκκινες θηλές, σαν τις φράουλες.
  Η Σάρλοτ τους ακολούθησε επιδεικνύοντας το σώμα της με καμπύλες. Μόνο η Μάγδα γύρισε μακριά. Της φαινόταν ντροπιαστικό και χυδαίο.
  Γενικά χάνεις τόση ανθρωπιά στον πόλεμο. Και η ναζιστική ηθική γενικά μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζώα. Άλλοι είναι σαν λύκοι, άλλοι σαν πρόβατα.
  Από την άλλη όμως, η σιδερένια πειθαρχία, η οργάνωση, η σκληρότητα στην επίτευξη των στόχων κάνουν θαύματα!
  Έτσι γρήγορα έγινε μαζική παραγωγή το τανκ Ε-50. Για παράδειγμα, είναι δυνατόν για τους Αμερικανούς, που εξακολουθούν να βγάζουν Shermans, που ήταν αδύναμοι απέναντι στο T-4;
  Μα τι κορίτσια είναι άγρια. Αυτοί, που απονεμήθηκαν πολλές παραγγελίες για τις στρατιωτικές τους υπηρεσίες, συμπεριφέρονται έτσι. Αναγκάζουν τα αγόρια να φιλήσουν το στήθος, τα πόδια και τους μηρούς τους. Λοιπόν, είναι πραγματικά δυνατό; Τι ηθικό είναι αυτό; Επιπλέον, Γερμανοί και ξένοι στρατιώτες το βλέπουν και στρίβουν τα δάχτυλά τους στους κροτάφους τους. Δείτε τι γυναίκες έχουμε!
  Πρόκειται να αρχίσουν να ζευγαρώνουν μπροστά σε όλους!
  Η Μάγδα ούρλιαξε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Οχι! Μην τολμήσεις να το κάνεις αυτό! Να είσαι άνθρωπος!
  Η Γκέρντα φώναξε ως απάντηση:
  - Μην μας ενοχλείτε να διδάσκουμε τα αγόρια!
  Η Μάγδα πήδηξε κοντά της, πέταξε αρκετούς έφηβους και γάβγισε:
  - Εχεις τρελαθεί?! Σταματήστε να εκθέτετε τον στρατό του Τρίτου Ράιχ σε γελοιοποίηση!
  Η Σάρλοτ ξαφνικά ένιωσε αμήχανα και παρατήρησε:
  - Ίσως πράγματι πάμε πολύ μακριά; Χρειάζεται μέτρο και ακρίβεια!
  Η Χριστίνα το κούνησε και ψέλλισε:
  - Μη με ενοχλείς, μη με αγγίζεις, καλό είναι να το απολαύσεις. Είναι τόσο όμορφα αγόρια, και μυρίζουν γλυκιά νιότη!
  Η Γκέρντα κοίταξε πίσω και σφύριξε:
  - Πάμε μαζί τους, μετά θα χαζοχαρούμε. Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό μπροστά σε ολόκληρο τον στρατό! Και θα έχουμε ακόμα χρόνο για παιχνίδια!
  Η Χριστίνα μουρμούρισε απογοητευμένη:
  - Μετά? Τότε δεν είναι η ίδια συγκίνηση όπως μπροστά σε όλους! Και αυτό είναι ωραίο!
  Οι διάσημοι τέσσερις, που έγιναν ζωντανοί θρύλοι: η Gerda, η Charlotte, η Christina και η Magda, συνέχισαν να προελαύνουν βόρεια με το μέχρι στιγμής καλύτερο άρμα μάχης στον κόσμο, το E-50. Η Βέρμαχτ είχε ήδη περικυκλώσει την Ατλάντα. Η κατάσταση της Αμερικής χειροτέρευε ραγδαία.
  Ωστόσο, οι μάχες των τανκς συνεχίστηκαν. Τα κορίτσια απέκρουσαν άλλη μια πεισματική επίθεση από Shermans και Pershings. Ένα νέο τανκ της Ουάσιγκτον προστέθηκε επίσης, μόνο μερικά από αυτά προς το παρόν. Αλλά αυτό το αυτοκίνητο ήταν κάπως πιο επικίνδυνο. Το μήκος κάννης του πυροβόλου των 90 χιλιοστών αυξήθηκε στα 73 EL, υπερβαίνοντας τη δύναμη του Tiger-2, το οποίο, με ένα πιο εξελιγμένο βλήμα, κατέστησε δυνατή τη διείσδυση του Ε-50 στο πλάι. Είναι αλήθεια ότι ο κινητήρας για τη νέα δεξαμενή δεν ήταν έτοιμος για τους ίδιους 500 ίππους με βάρος πενήντα επτά τόνων και μετωπική θωράκιση 152 χιλιοστών.
  Η Μάγδα χτύπησε ένα τέτοιο αυτοκίνητο από απόσταση δύο χιλιομέτρων και παρατήρησε:
  - Ο εχθρός βελτιώνεται με σαφή καθυστέρηση! Και έφτιαξε ένα τόσο αδέξιο τανκ!
  Η Γκέρντα γέλασε και πέρασε το γυμνό της πόδι κατά μήκος του πεντάλ του αυτοκινήτου, κραυγάζοντας:
  - Λοιπόν, αυτό είναι τυχερό για εμάς! Και γενικά, έχουμε ήδη μπει τόσο βαθιά σε αυτή την αυτοκρατορία του καπιταλισμού. Οι ΗΠΑ θα πέσουν σύντομα!
  Σαρλότ, αυτός ο κοκκινομάλλης διάβολος σφύριξε:
  - Και θα υπάρχει δύναμη σε όλο τον κόσμο!
  Η Χριστίνα ξεψύχησε τη φίλη της:
  - Μην κολακεύεις πολύ τον εαυτό σου! Υπάρχει και η ΕΣΣΔ. Και αυτή είναι μια χώρα με μεγάλες ευκαιρίες!
  Η Γκέρντα σφύριξε. Πάτησε το joystick και, αφού κατέστρεψε τον Sherman, παρατήρησε:
  - Οι Ρώσοι δεν θα έχουν ποτέ τόσο ισχυρό εξοπλισμό όπως ο δικός μας. Και το πιο σημαντικό, δεν μπορούν πλέον να ταιριάζουν με τον αριθμό! Κράτα λοιπόν τη μύτη σου ψηλά και τον οικοδεσπότη σου ψηλά να ταμπώνει! Να ξέρετε ότι το Τρίτο Ράιχ είναι πάντα μαζί σας!
  Η Μάγδα χαμογέλασε και είπε μετά βίας:
  - Και ο Ιησούς είναι πάντα μαζί μου!
  Η Γκέρντα διόρθωσε τη φίλη της:
  - Άριος Ιησούς!
  Η Μάγδα συμφώνησε με αυτό:
  - Μπορεί να είναι Άριος, αλλά είναι ο παντοδύναμος Υιός του Θεού!
  Η Χριστίνα φώναξε με ένα χαμόγελο:
  - Είθε η Άρια δύναμη να είναι μαζί μας! Θα νικήσουμε τους πάντες και θα πετύχουμε την αθανασία!
  Η Μάγδα πυροβόλησε ξανά. Πυροβόλησε με εκπληκτική ακρίβεια. Το Sherman δεν έχει ακόμη διακοπεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και παρά τον Αύγουστο του 1945, δεν έχει αποκτήσει ατομική βόμβα. Έτσι, η αμερικανική κατάσταση ήταν κάπου ανάμεσα, εξαιρετικά δύσκολη και απολύτως απελπιστική. Ή ίσως ακόμη πιο κοντά στην απολύτως απελπιστική.
  Ο Γκέρντα θυμήθηκε επίσης πώς πολέμησαν σε ένα τανκ ενενήντα τόνων, το "Λιοντάρι", το οποίο ήταν κατώτερο από το Ε-50 τόσο σε οπλισμό όσο και σε θωράκιση. Η τεχνολογία της Γερμανίας έχει αναπτυχθεί. Και δεν έχει ίσο. Μόνο εξήντα πέντε τόνοι, και τι προστασία. Ε, τι άλλο θα μπορούσαν να ονειρευτούν οι Krauts; Μόνο που είναι αδύνατο να διαρρήξεις από οποιαδήποτε γωνία!
  Η Γκέρντα ρώτησε τη Μάγδα:
  - Πες μου καλύτερα, τι σχήμα πρέπει να έχει μια δεξαμενή ώστε να μην μπορεί να διαπεραστεί από καμία γωνία;
  Η χριστιανή κοπέλα απάντησε χαμογελώντας:
  - Σε σχήμα αιγυπτιακής πυραμίδας, μόνο πιο επιμήκης και πεπλατυσμένη.
  Η Γκέρντα πήρε το μολύβι στα χέρια της και το πέταξε πιάνοντάς το με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Σχεδίασε προσεκτικά ένα σχέδιο στον τοίχο και παρατήρησε:
  - Αυτό είναι;
  Η Μάγδα έγνεψε καταφατικά:
  - Ναί! Σαν αυτό!
  Η Σάρλοτ σφύριξε και παρατήρησε:
  - Είναι απλό! Αλλά το βλήμα στην πραγματικότητα εκτοξεύεται από οποιαδήποτε γωνία!
  Η Γκέρντα είπε σοβαρά:
  - Πρέπει να μοιραστούμε αυτήν την ιδέα με τους σχεδιαστές μας. Τότε θα αποκτήσετε ένα εξαιρετικά δυνατό τανκ. Με τέλεια προστασία!
  Η Μάγδα ανασήκωσε τους ώμους, παρατηρώντας:
  - Αυτό δεν είναι πραγματικά δική μας δουλειά!
  Η Γκέρντα κούνησε το κεφάλι της ως απάντηση:
  - Αλίμονο σε όσους αδιαφορούν για τη χώρα τους!
  Η Χριστίνα σημείωσε:
  - Ναι, θα το στείλουμε μόνοι μας! Συλλογικά και από τα τέσσερα! Αφήστε την Porsche ή οποιονδήποτε άλλο να ολοκληρώσει την ιδέα μας!
  Η Γκέρντα, με ένα χαμόγελο πιο λαμπερό από τα μαργαριτάρια, συμφώνησε:
  - Έτσι θα είναι! Ας μοιραστούμε τη δόξα, όπως πρέπει για όλους!
  Η Μάγδα απάντησε ήσυχα:
  -Κάνε όπως θέλεις! Εγώ προσωπικά δεν είμαι άπληστος!
  Η Γκέρντα είπε με ενθουσιασμό:
  - Άλλωστε η απληστία είναι αίσθημα κατώτερων ανθρώπων! Είναι αδύναμοι στο μυαλό, ακόμα και οι φτωχοί τους λυπούνται!
  Και ο πολεμιστής έσκισε τον πυργίσκο Pershing με έναν πυροβολισμό. Σε γενικές γραμμές, η αμερικανική αντεπίθεση απέτυχε. Η μάχη έληξε με μεγάλη επιτυχία για τη Βέρμαχτ. Ο Φριτς δεν έπαθε σχεδόν τίποτα. Απώλειες... Νύχτωσε. Και ο ήλιος έδυε προς ένα ρουμπινί ηλιοβασίλεμα. Η Ατλάντα υποσχέθηκε ότι θα ήταν ένα σκληρό καρύδι γιατί ήταν μια μεγάλη πόλη.
  Είναι σαφές ότι οι μεγάλες κατοικημένες περιοχές είναι οι πιο δύσκολες. Είναι αλήθεια ότι οι φασίστες, κατά κανόνα, προτιμούσαν να περιβάλλουν και να βασίζονται στη φθορά.
  Στο δρόμο, τα κορίτσια είδαν το αυτοκινούμενο όπλο Big Tom. Αρκετά ισχυρό για να είναι επικίνδυνο. Την έβγαλαν νοκ άουτ... Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για εμάς τους ίδιους.
  Μετά, όταν είχε σκοτεινιάσει τελείως, σταματήσαμε και φάγαμε ένα τσιμπολόγημα. Δοκιμάσαμε επίσης αμερικάνικη κόκα κόλα και ένα σάντουιτς. Η Γκέρντα ήπιε δύο ολόκληρα λίτρα και παρατήρησε:
  - Ανεβάζει τη διάθεση αλλά και τα σναπ!
  Η Σάρλοτ ρώτησε:
  - Ποιά είναι αυτή?
  Η Γκέρντα χαμογέλασε και απάντησε:
  - "Κόκα κόλα"!
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος χαμογέλασε:
  - ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ! Αυτό είναι το ποτό των θεών! Κάτι σαν λεμονάδα, μόνο καλύτερα!
  Η Χριστίνα γέλασε και αντιτάχθηκε:
  - Αι! Ο φυσικός καφές είναι ο καλύτερος! Όχι όμως πριν τον ύπνο!
  Η Μάγδα σημείωσε:
  - Είναι αμαρτία να πίνεις βότκα!
  Η Γκέρντα το κούνησε με το γυμνό της πόδι:
  - Ξέρω! Αλίμονο σε αυτόν που ετοιμάζει δυνατό ποτό!
  Τα κορίτσια πέρασαν τη νύχτα κοντά στις κάμπιες της δεξαμενής, μαζεύοντας μερικές κολλιτσίδες ως κρεβάτι. Και έτσι δεν κοιμόντουσαν αρκετά για αρκετές νύχτες. Ο ρυθμός προόδου ήταν υψηλός. Και η αντίσταση είναι αρκετά δυνατή.
  Η Γκέρντα προφανώς είχε πάρα πολύ Coca-Cola• είναι απίθανο να ρίξει τόσο μεγάλη δόση από το ανθρακούχο ποτό στον εαυτό της. Έτσι το κορίτσι με τα μαλλιά στο χρώμα του λευκού χιονιού είχε τον πιο φυσικό εφιάλτη. Δεν πρέπει να πίνετε τόσο πολύ ανθρακούχο ποτό.
  Η Γκέρντα δεσμεύτηκε με βαριά δεσμά και ρίχτηκε στο πιο σκοτεινό και σκληρό μπουντρούμι του Chatelet. Αηδιαστικά πλάσματα σέρνονταν τριγύρω και το κορίτσι δέχθηκε επίθεση από αρουραίους. Αναγκάστηκε να αντεπιτεθεί με αλυσίδες και δεσμά και δεν μπορούσε να κοιμηθεί.
  Μεγάλοι αρουραίοι δάγκωναν συνεχώς τις γυμνές φτέρνες της και ήταν πολύ αηδιαστικό και επώδυνο.
  Η θανατική ποινή επιβλήθηκε για τον φόνο σωφρονιστικού υπαλλήλου. Αλλά ο αρχηγός του Chatelet, έχοντας χάσει τον αγαπημένο του αξιωματικό, διέταξε την Gerda να υποβληθεί στα πιο σκληρά βασανιστήρια.
  - Αυτό το αναιδές κορίτσι θα απαντήσει για όλα!
  Και έτσι οι δήμιοι μπήκαν στο μπουντρούμι και έσυραν την κοπέλα στο υπόγειο για βασανιστήρια. Η Γκέρντα δεν αντιστάθηκε σχεδόν καθόλου. Κατάλαβε ότι ήταν καταδικασμένη σε θάνατο. Το μόνο που ήθελε ήταν να διατηρήσει το θάρρος και την αξιοπρέπεια κατά την εκτέλεση και τα προηγούμενα βασανιστήρια. Τα ρούχα της Γκέρντα σκίστηκαν και την έβαλαν γυμνή στο ράφι. Και τα γυμνά πόδια του κοριτσιού πιάστηκαν σε κοντάκια.
  Ο δήμιος τη χτύπησε με ένα μαστίγιο στη γυμνή της πλάτη με όλη του τη δύναμη. Η κοπέλα έσφιξε το σαγόνι της και άντεξε στο χτύπημα και παρόλο που το δέρμα της έσκασε, δεν ούρλιαξε καν. Τότε ο βασανιστής κρέμασε μεγάλα βάρη στα πόδια του κοριτσιού. Οι αρθρώσεις που έστριβαν έξω από τους ώμους άρχισαν να ραγίζουν. Το γυμνό σώμα της Γκέρντα ήταν καλυμμένο με ιδρώτα και η κοπέλα έσφιξε τα δόντια της μέχρι που δάγκωσε το χείλος της μέχρι να αιμορραγήσει.
  Είναι αληθινή Άρια και πρέπει να υπομείνει τα βασανιστήρια όσο το δυνατόν πιο θαρραλέα.
  Ένας άλλος δήμιος πήρε μια καυτή δέσμη σύρματος από το τζάκι και άρχισε να μαστιγώνει το κορίτσι στην πλάτη. Ο τρίτος βασανιστής άναψε φωτιά κάτω από τα γυμνά πόδια του κοριτσιού. Η φλόγα άρχισε να γαργαλάει το γυμνό πέλμα του κοριτσιού, το οποίο δεν έπασχε από πλατυποδία. Συσκευασμένοι από χρόνια περπάτημα ξυπόλητοι, οι κάλοι κράξανε.
  Τα πόδια της κοπέλας ήταν καυτά, αλλά αντιστεκόταν πεισματικά. Οι κάλοι στην φθαρμένη σόλα έβγαζαν φούσκες.
  Ένας δήμιος έριξε τη θερμότητα κάτω από το ράφι, ένας άλλος τον χτύπησε με ένα καυτό σύρμα, ο τρίτος κρέμασε βάρη στο μπλοκ που έδενε τα γυμνά πόδια της Γκέρντα. Τα βασανιστήρια ήταν πολύπλευρα. Και ο πόνος ήταν τόσο δυνατός που η κουρελιασμένη κοπέλα ούρλιαξε. Και μετά λιποθύμησε. Πάνω της χύθηκε παγωμένο νερό και η ανάκριση άρχισε ξανά. Ο τέταρτος δήμιος άρχισε να πυροβολεί το στήθος των κοριτσιών με καυτές τσιμπίδες.
  Έστριψε την κατακόκκινη θηλή με ένα καυτό σίδερο.
  Η Γκέρντα, με μια εξαιρετική προσπάθεια θέλησης, μπόρεσε να συγκρατήσει τις κραυγές της και έσφιξε ακόμη και ένα βασανισμένο χαμόγελο. Βασανίστηκε από τέσσερις πλευρές ταυτόχρονα. Δεν έκαναν ερωτήσεις, δεν ζήτησαν ομολογία, απλώς εκδικήθηκαν για τη δολοφονία του αξιωματικού.
  Χτυπούσαν και την κοιλιά της κοπέλας με μαστίγιο.
  Ένας από τους βασανιστές παρατήρησε:
  "Θα πρέπει να έχει ακόμα τη δύναμη να σκαρφαλώσει στο ικρίωμα!" Άλλωστε, υπάρχει τέτοιο έθιμο!
  Ο γιατρός ήρθε, ένιωσε τον σφυγμό του βασανισμένου κοριτσιού και είπε:
  - Αρκετά!
  Ο δήμιος χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Και μόλις το κατάφερα!
  Η Γκέρντα, που είχε χάσει για άλλη μια φορά τις αισθήσεις της, αφαιρέθηκε από το ράφι και το σχισμένο σώμα σκουπίστηκε με αλκοόλ. Στη συνέχεια την πήγαν στον κοινόχρηστο χώρο του Chatelet. Για να μπορούν τα αιχμάλωτα κορίτσια και γυναίκες να παρατηρούν τι συμβαίνει με τους δολοφόνους των αξιωματικών. Η Γκέρντα ήταν αλυσοδεμένη σε ένα σταυρό και έμεινε όρθια για να τη δουν όλοι.
  Ωστόσο, κανένας από τους κρατούμενους δεν είπε ούτε μια βρισιά. Αγαπούσαν την Γκέρντα. Και ο αξιωματικός που σκότωσε ήταν ένα δαιμόνιο από την κόλαση.
  Την επόμενη μέρα τα βασανιστήρια συνεχίστηκαν. Η κοπέλα μαστιγώθηκε με μια ζεστή αλυσίδα και όλα τα δάχτυλα των ποδιών της έσπασαν με κόκκινες λαβίδες. Έβαλαν τις φτέρνες τους και κούμπωσαν τα χέρια και τα πόδια τους στο ράφι. Η Γκέρντα έχασε τις αισθήσεις της πολλές φορές. Οι δήμιοι ήταν επαγγελματίες και η κοπέλα ήταν φυσικά δυνατή και μοίρασαν επιδέξια τις δυνάμεις τους.
  Έσπασαν τα δάχτυλα των ποδιών τους, πολύ αργά, με όρεξη και απόλαυση στη σκληρότητά τους.
  Η Γκέρντα βασανιζόταν κάθε μέρα για δύο εβδομάδες, χωρίς να αφήσει ούτε ένα άθικτο κομμάτι δέρματος στο σώμα της. Μετά βρήκαν ένα νέο μαρτύριο. Τα μαλλιά ξυρίστηκαν και κρύο νερό έσταζε σταγόνα-σταγόνα πάνω στο κουρεμένο κρανίο. Λίγες ώρες αργότερα, ήταν σαν να έσκαγαν βόμβες στο κεφάλι της Γκέρντα. Έβαλαν το κορίτσι στη σέλα, σκίζοντας τη μήτρα της Αφροδίτης με αγκάθια και βάζοντας φωτιά στην ηβική τρίχα της.
  Έβαλαν ένα τρυπάνι στον πρωκτό, με αποτέλεσμα να στάζει ακόμα και αίμα.
  Η Γκέρντα ήταν εντελώς εξαντλημένη και ήταν ήδη στα όρια της τρέλας. Ξαφνικά έφτασε μια εντολή να την οδηγήσουν στο δικαστήριο.
  Αυτό είναι τουλάχιστον κάποιο είδος απελευθέρωσης.
  Η κοπέλα εμφανίστηκε ενώπιον των κριτών, ξυρισμένη με το κεφάλι, καλυμμένη με εκδορές, μώλωπες και εγκαύματα. Είχε όμως τη δύναμη να σταθεί και να προσπαθήσει να μείνει όρθια. Η πρώην καλλονή φαινόταν τρομακτική, τρομερή μετά από βασανιστήρια, αλλά όχι σπασμένη.
  Ο δικαστής φώναξε:
  - Στα γόνατα!
  Η δίκη πέρασε γρήγορα, χωρίς περιττή τελετή. Ακούσαμε τις μαρτυρίες των στρατιωτών και πήραμε συνέντευξη από μάρτυρες. Θυμηθήκαμε την προηγούμενη περίπτωση της δολοφονίας του Viscount, στην οποία η Gerda δεν κατέθεσε. Και καταδικάστηκαν ως μάγισσα και διπλός δολοφόνος να καούν στην πυρά!
  Επιπλέον, πρέπει να το πυροδοτήσουν αργά τμηματικά!
  Η Γκέρντα άκουσε την ετυμηγορία σιωπηλά και μετά λιποθύμησε. Της φαινόταν λοιπόν ότι η ζωή της είχε τελειώσει.
  Ένας στεναγμός συμπάθειας ακούστηκε σε όλη την αίθουσα.
  Το κορίτσι οδηγήθηκε σε θάνατο και αφέθηκε αλεσμένο στα κοντάκια. Εκεί έπρεπε να περάσει τις τελευταίες ώρες της ζωής της.
  Στην απομόνωση, η κοπέλα στερήθηκε ακόμη και την παρηγοριά που προερχόταν από τα λόγια συμπάθειας των συγκρατούμενων της.
  Αλλά τότε εμφανίστηκε η κόρη του εκτελεστή. Ήταν με ένα σεμνό γκρι φόρεμα και έφερε ένα μεγάλο καλάθι με μήλα. Κοίταξε με συμπόνια τη μελετημένη Γκέρντα και είπε:
  - Θέλεις να σωθείς από την εκτέλεση;
  Η κοπέλα έγνεψε καταφατικά, με το κεφάλι της κομμένο. Και η κόρη του δήμιου απάντησε:
  - Εδώ είναι ένα από αυτά τα αναζωογονητικά μήλα! "Επισήμανε ένα φρούτο που διακρίνεται για την εξαιρετική του φωτεινότητα και χυμό, όπως ένα μεγάλο ρουμπίνι. - Φάε και θα ξαναγίνεις κοριτσάκι. Θα σε βγάλω από το καλάθι, και θα ξεφύγουμε από αυτό το βασίλειο.
  Αυτή η ευκαιρία εμφανίστηκε!
  Η Γκέρντα έγνεψε κουρασμένα. Με δυσκολία, τα περισσότερα δόντια χτυπήθηκαν ως αποτέλεσμα βασανιστηρίων, μάσησε ένα μήλο. Και άρχισε πραγματικά να συρρικνώνεται, καθώς φαινόταν σαν ένα κορίτσι έξι ή επτά ετών. Τα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι της βγήκαν εύκολα από τα κοντάκια. Η κόρη του δήμιου έκρυψε την Γκέρντα σε ένα καλάθι και την έβγαλε από το κελί. Βιαζόταν να φύγει από το Chatelet προτού χαθούν οι αιχμάλωτοι. Και η κοπέλα έφυγε τρέχοντας με τις αποσκευές της.
  Μεγάλη θυσία από την πλευρά της.
  Η κόρη του δήμιου ξεκίνησε με τη Γκέρντα ένα ταξίδι στη νότια Γαλλία, ελπίζοντας να χαθεί εκεί. Περπάτησε με δερμάτινα παπούτσια, η Γκέρντα πατούσε ξυπόλητη δίπλα της. Στη συνέχεια, όμως, λόγω του βραχώδους δρόμου, τα παπούτσια της κοπέλας διαλύθηκαν και δεν μπορούσε να περπατήσει με ματωμένα πόδια. Ήταν λίγο πιο εύκολο για την Γκέρντα, αφού αρχικά είχε τραχιά πέλματα• προφανώς, παρά την έντονη αναζωογόνηση, το σώμα του κοριτσιού διατήρησε αναμνήσεις από τις προηγούμενες δοκιμές.
  Πώς περιπλανιόταν ξυπόλητη στους βραχώδεις δρόμους της Ευρώπης, περπατώντας από την Κοπεγχάγη στο Παρίσι. Έχοντας επισκεφθεί και το Βερολίνο και τη Βιέννη ταυτόχρονα.
  Η κόρη του δήμιου θεωρούνταν από εύπορη οικογένεια και συνήθως φορούσε παπούτσια, όπως συνηθίζεται στις μη φτωχές οικογένειες των Παρισίων. Και τα κοριτσίστικα πέλματά της δεν ήταν συνηθισμένα σε πέτρες, βότσαλα ή βραχώδεις γαλλικούς δρόμους. Αλλά η κοπέλα, έχοντας σπάσει τα πόδια της ματωμένη, έδειξε θάρρος και δεν παραπονέθηκε. Σε μια στάση ανάπαυσης, η Γκέρντα φίλησε τα ματωμένα πόδια της και ο πόνος υποχώρησε, η κόρη του εκτελεστή αποκοιμήθηκε.
  Η ίδια η Γκέρντα της ήταν πολύ ευγνώμων για τη σωτηρία της.
  Σταδιακά τα πόδια της επουλώθηκαν και καλύφθηκαν με μια σκληρή κρούστα. Η κόρη του δήμιου εξαντλήθηκε και ζούσε με ελεημοσύνη, και η Γκέρντα, επίσης, έμεινε μόνο με κουρέλια. Για το χειμώνα, το κορίτσι και το κορίτσι μετακόμισαν στην Ιταλία. Δεν υπάρχει παγετός εκεί, και είναι λίγο πολύ ανεκτός. Όμως η ζωή τους έγινε ζωή αλήτων. Δηλαδή πολύ βαρύ και πεινασμένο. Και δεν υπήρχε φωτεινό σημείο σε αυτή τη ζωή. Η κόρη του δήμιου ήταν όμορφη, αλλά καθόλου όμορφη, και έγινε εντελώς αδύνατη και έγινε καλάμι.
  Τυπικά, βρώμικα κουρέλια.
  Αλλά η Γκέρντα, μεγαλώνοντας, έγινε ένα πολύ όμορφο κορίτσι και η ομορφιά της άνθιζε κάθε χρόνο. Και τότε ένα από τα ευγενή αγόρια την παρατήρησε και διέταξε να πάρει στην υπηρεσία του τον ξυπόλητο ζητιάνο με τα μαλλιά πιο λευκά από το χιόνι.
  Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Η Gerda ξαφνικά ένιωσε έμπνευση και σκιαγράφησε ένα ποίημα.
  Η Γκέρντα έψαχνε τον Κάι ξυπόλητη,
  Περιπλανήθηκα στις σκληρές χιονοστιβάδες...
  Μετά από όλα, η ψυχή της είναι χρυσή,
  Σαν λαμπερή λευκή χιονόμπαλα!
  
  Δεν μπορούσα να βρω τον γαμπρό μου,
  Και κατέληξε στους Ναζί στο φουλ...
  Ω, κακομοίρη Γκέρντα,
  Γιατί να αντέχεις τέτοια ντροπή!
  
  Οι δήμιοι έχουν ετοιμάσει το ράφι,
  Έχοντας χτίσει μια φωτιά κάτω από τα πόδια μας...
  Τηγανίζουν ένα κορίτσι σαν να τηγανίζει ψάρι
  Αλλά να ξέρετε ότι στο πνεύμα είναι σαν αετός!
  
  Και υπέμεινε μεγάλα βάσανα,
  Τα βασανιστήρια και τα βασανιστήρια είναι αμέτρητα...
  Επέβαλαν ένα ατυχές φόρο τιμής,
  Για να κλάψει ένα κορίτσι!
  
  Τα γυμνά πόδια γλείφουν με φλόγες,
  Το κορίτσι χτυπιέται με μανία με μαστίγιο!
  Εδώ κάτω από τον τρούλο στο αυστηρό Παρίσι,
  Οδηγούν την Γκέρντα στη φωτιά με ρόμπα!
  
  Το κορίτσι υπομένει σοβαρά βασανιστήρια,
  Και γελάει στο πρόσωπο των εκτελεστών...
  Όχι, δεν θα ζητήσει θάνατο...
  Το τεστ είναι στο χέρι της!
  
  Μπορεί να αντέξει τα άγρια βασανιστήρια,
  Είστε ιδανικοί στην υπομονή...
  Η Gerda μας γεννήθηκε στη Ρωσία,
  Έχοντας αποδεχτεί την Ορθοδοξία με την καρδιά σας!
  
  Ακόμα κι αν της σπάσουν τα κόκαλα με τσιμπίδες,
  Το σημείο τρυπάει το λευκό στήθος...
  Και ξυπόλητα στο κάρβουνο,
  Πονούσαν τόσο την Γκέρντα που δεν μπορεί να αναπνεύσει!
  
  Το κορίτσι περήφανα πηγαίνει στη φωτιά,
  Αν και το πρόσωπό σου είναι γεμάτο αίματα και μώλωπες...
  Γέλασε δυνατά από χαρά,
  Αν και τα χέρια και τα πόδια σου είναι δεμένα με αλυσίδες!
  
  Και φαινόταν ότι δεν υπήρχε σωτηρία,
  Το πόδι του δήμιου ανάβει τη φωτιά...
  Ζήτησα από τον Θεό συγχώρεση -
  Τουλάχιστον άπλωσε τις πύρινες γλώσσες του προς το μέρος της!
  
  Η φλόγα γλείφει το σώμα με μανία,
  Και η Γκέρντα στενάζει από τον πόνο, ουρλιάζει...
  Αλλά το πανό ακόμα πετά στην ψυχή μου,
  Και στην καρδιά υπάρχει ένα redoubt-μονόλιθος!
  
  Θα υπάρχει ένα μνημείο για το κορίτσι του φωτός,
  Και η Ρωσία θα θυμάται την κόρη της...
  Η γενναία Γκέρντα θα επαινεθεί,
  Θα έρθει η μέρα και η νύχτα θα σβήσει!
  Τότε η Γκέρντα πραγματικά ξύπνησε, χτυπώντας το κεφάλι της στην κάμπια. Μούγκρισε απογοητευμένη:
  - Ω Θεέ μου! Τι βλακείες κοιμήθηκα! Και δεν γεννήθηκα καθόλου στη Ρωσία!
  Η Μάγδα, που δεν κοιμόταν πια, απάντησε:
  - Και θα έχω και εφιάλτες! Είναι σαν να με πέταξαν σε ένα καζάνι, και οι διάβολοι έριχναν καυσόξυλα από κάτω... - Η ξανθιά με τα χρυσαφένια μαλλιά πήρε μια βαθιά ανάσα και το παρατήρησε. - Ίσως αυτό το Cola έχει αποτέλεσμα;
  Η Γκέρντα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της:
  - Οχι! Σκοτώσαμε πάρα πολλούς ανθρώπους, με αυτό μας βασανίζει η συνείδησή μας! Στην πραγματικότητα, δεν πρέπει να είστε τέτοιοι δήμιοι!
  Η Μάγδα έγραψε στο Twitter:
  - Ειρήνη... Ε, δεν ξέρω για εσάς, αλλά βαρέθηκα τον πόλεμο!
  Η Γκέρντα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της και τραγούδησε:
  -Ο στρατιώτης είναι πάντα υγιής,
  Ο στρατιώτης είναι έτοιμος για όλα...
  Σκουός σαν τα κουνούπια
  Από όλες τις γωνιές...
  
  Και δεν θα σταματήσει
  Και μην αλλάζεις πόδια...
  Τα πρόσωπά μας λάμπουν -
  Οι μπότες αστράφτουν!
  Η Μάγδα γέλασε και πέρασε την παλάμη της πάνω από το πέλμα της, παρατηρώντας:
  - Μα είμαστε τόσο ξυπόλητοι... Χωρίς μπότες!
  Και οι δύο κοκκινομάλλες ξύπνησαν. Χαλκοκόκκινη Charlotte και χρυσοχάλκινη Χριστίνα. Οι πολεμιστές έκαναν ασκήσεις και έψαξαν λίγο. Η Ατλάντα ήταν περικυκλωμένη. Και τώρα το τανκ προχώρησε.
  Η αμερικανική πόλη πυροβολήθηκε από Sturmlevs και διάφορες τροποποιήσεις της δεξαμενής Ε. Δούλεψαν και εκτοξευτές αερίου. Η μηχανή του Χίτλερ λειτούργησε όπως πάντα ομαλά και χωρίς αισθητές βλάβες.
  Η Σάρλοτ βούρτσισε τα δόντια της καθώς περπατούσε και ψέλλισε:
  - Εμείς οι Γερμανοί εξακολουθούμε να είμαστε οι πιο προικισμένοι άνθρωποι στη Γη. Τέτοιες είναι οι τεχνολογικές μας εξελίξεις. Και ποιος μπορεί να συγκριθεί μαζί μας!
  Η Χριστίνα απάντησε:
  - Η Αμερική θα έχει ήδη περάσει το στάδιο! Και μπροστά μας η Μόσχα και το Τόκιο!
  Η Γκέρντα πέταξε τσίχλα στο στόμα της και ρώτησε τους φίλους της:
  - Πότε θα συνθηκολογήσουν οι ΗΠΑ;
  Η Μάγδα απάντησε αμέσως:
  - Όταν θέλει ο Θεός!
  Η Χριστίνα πρότεινε:
  - Νομίζω τον Σεπτέμβριο! Για τους Γιάνκηδες η συνέχιση του πολέμου θα είναι αφόρητη!
  Η Σάρλοτ γέλασε και, κλωτσώντας την πλευρά του τανκ, είπε:
  - Θα υπάρχει μια πόλη στην Αφροδίτη και ένα χωριό στον Άρη! Στο μεταξύ, θα πρέπει να κατακτήσουμε τον δύσμοιρο πλανήτη μας!
  Η Χριστίνα απάντησε σε αυτό:
  - Σύντομα ο πλανήτης μας θα γίνει ο πιο ευτυχισμένος στο σύμπαν!
  Η Μάγδα συμφώνησε με αυτό:
  - Ας το έτσι!
  Και τα τέσσερα κορίτσια χτύπησαν τα μέτωπά τους μαζί. Όλα έμοιαζαν αστεία σαν κόλαση. Αν και είναι κωμικό. Οι πολεμιστές άνοιξαν ξανά πυρ. Αυτή τη φορά σε αμερικάνικη μπαταρία. Πυροβόλησαν χωρίς ιδιαίτερο ενθουσιασμό, απλά κάνοντας τη δουλειά.
  Η Γκέρντα επέτρεψε στη Μάγδα να πυροβολήσει μόνη της. Και εξακολουθούσε να ανοιγοκλείνει τα μάτια της. Πω πω, τι όνειρο είδε, μια τόσο δυνατή εντύπωση βασανιστηρίων. Και στην πραγματικότητα της έδωσαν ένα όνομα. Προκαλεί αμέσως έναν συσχετισμό με το παραμύθι του Άντερσεν. Και η Γκέρντα δεν της άρεσε πολύ η ηρωίδα της βασίλισσας του χιονιού. Είναι πολύ ανόητη και μη πρακτική. Μια αληθινή Άρια γυναίκα θα ήταν τόσο θλιμμένη για ένα άσχημο αγόρι;
  Η Μάγδα μάλλον ονειρευόταν την παγκόσμια κυριαρχία παρά οποιαδήποτε ανοησία. Και η ίδια ήθελε να μαστιγώσει το αγόρι παρά να το σώσει.
  Τότε το κορίτσι θυμήθηκε την Ατλάντα, από μια από τις αμερικανικές ταινίες. Επιπλέον, φαίνεται ότι η ταινία ήταν έγχρωμη. Αυτή η πόλη πολιορκήθηκε εκεί και υπήρξε εμφύλιος πόλεμος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ναι, εκτυλίχθηκαν δραματικά γεγονότα. Αλλά τώρα, φυσικά, είναι σαφές ότι αυτά είναι απλώς λουλούδια για την Αμερική. Μούρα μπροστά.
  Έτσι καταρρίπτουν μια μπαταρία Yankee.
  Η Γκέρντα παρατήρησε με ένα χαμόγελο τίγρης:
  - Έτσι αντιμετωπίζουμε τους εχθρούς του Τρίτου Ράιχ! Και κανείς δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στη θέληση του Φύρερ!
  Η Μάγδα ήθελε να μιλήσει για τον Θεό, αλλά άλλαξε γνώμη. Ποιον κοροϊδεύει; Έχοντας γίνει δολοφόνος και πόρνη, δεν είναι πλέον χριστιανή. Όμως στην καρδιά της νιώθει δυσάρεστα. Τι θα συμβεί? Αν πεθάνει και σταθεί ενώπιον του Θεού. Πώς θα δικαιολογηθεί;
  Αν και, φυσικά, μπορείτε να πείτε στον εαυτό σας ότι ο πραγματικός Θεός δεν είναι ο βιβλικός, αλλά ο Άριος. Και να παρηγορηθείτε από αυτό. Ότι, λένε, ο Άριος Θεός θα τους συγχωρήσει για την πιστή τους υπηρεσία και την πορνεία και την ανυπακοή στους νόμους της τιμής. Και θα τους περιμένει και μια ανταμοιβή.
  Η Μάγδα αναστέναξε και ένιωσε άδεια. Ποιά είναι αυτή? Κατά συρροή δολοφόνος!
  Η Γκέρντα, αντίθετα, ένιωθε εξαιρετικά σίγουρη. Λένε ότι θα κερδίσει... Και το Τρίτο Ράιχ κερδίζει...
  Η αμερικανική μπαταρία καταστρέφεται και το E-50 συνεχίζει να περνάει περαιτέρω.
  Η Σαρλότ λέει χαμογελώντας:
  - Ναι, εντάξει, πάμε... Αλλά δεν είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος. Υπάρχει τόσο πολύ χάος και χάος στον κόσμο. Και φέρνουμε τάξη. Πού θα καταλήξουν όμως οι Αμερικανοί;
  Η Χριστίνα απάντησε χαμογελώντας:
  - Εξαρτάται από τις ευρωπαϊκές τους ρίζες. Αυτοί από τους Γερμανούς θα είναι υψηλότεροι, και αυτοί από τους υπόλοιπους θα είναι χαμηλότεροι. Οι μαύροι, φυσικά, θα είναι το χαμηλότερο κλιμάκιο. Εδώ λοιπόν είναι η κατά προσέγγιση διάταξη. Και τι πιστεύεις ότι είναι άδικο;
  Η Σάρλοτ κούνησε το κεφάλι της και παρατήρησε:
  - Μια τέτοια αυτοκρατορία θα είναι γεμάτη από δυσαρεστημένους ανθρώπους. Η ανισότητα θα αρχίσει να υπονομεύεται από μέσα!
  Η Γκέρντα αντιτάχθηκε σκληρά:
  - Είναι αδύνατο αλλιώς! Τι νόημα έχει τότε να τσακώνεσαι;
  Η Σάρλοτ έγνεψε καταφατικά.
  - Όχι όπλα αντί για βούτυρο, αλλά όπλα για χάρη του βουτύρου!
  Η Μάγδα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Το καλύτερο πράγμα είναι η ενότητα εν Χριστώ Ιησού. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να ενώσει και να ενώσει τους πάντες κάτω από την καλοσύνη.
  Η Χριστίνα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της:
  - Η καλοσύνη δεν θα σε πάει μακριά! Πρέπει να είσαι σκληρός! Και στη διαχείριση πρώτα από όλα.
  Η Gerda συμφώνησε με αυτό:
  - Ο Χίτλερ είναι σκληρός κυβερνήτης και ταυτόχρονα αποτελεσματικός! Η σκληρότητά του συνέβαλε τα μέγιστα σε επιτεύγματα στον οικονομικό και στρατιωτικό τομέα!
  Η Μάγδα λογικά σημείωσε:
  - Ομοίως, ο Παντοδύναμος Θεός στη Βίβλο είναι πολύ σκληρός. Δεν μπορείς να πεις ότι είναι μαλακός!
  Η Γκέρντα γέλασε. Και η Χριστίνα παρατήρησε:
  - Ναι, ο Θεός είναι σκληρός στη Βίβλο, αλλά... Όχι στο πλευρό των Αρίων!
  Η Σάρλοτ παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Και όποιος αρπάξει την εξουσία στον κόσμο... Αυτή θα είναι η αλήθεια για αιώνες!
  Η Χριστίνα τραγούδησε με χαμόγελο:
  Ένας ήλιος λάμπει στον ουρανό,
  Ο πλανήτης κυβερνάται από έναν μόνο νονό!
  Εξάλλου, η δύναμη πάντα κερδίζει στη γη,
  Οι λαοί όλων των χωρών βρίσκονται στο ασφυκτικό των Άρεων!
  Και το παρθενικό θηριοτροφείο γέλασε...
  Και το τρομερό τανκ Ε-50 άρχισε να καταστρέφει το κουτί με οβίδες. Έτσι ο Σέρμαν, γεμάτος σάκους άμμου, δέχτηκε επίθεση. Και το σώμα του έσπασε με ένα κοχύλι.
  Η Γκέρντα το πήρε και τραγούδησε:
  - Να είσαι μαζί μου, να τραγουδάς ένα τραγούδι, να περνάς καλά Coca-Cola!
  Και το κορίτσι άρχισε να γελάει... Και τράβηξε το πλαστικό μπουκάλι της κόκας, κρατώντας το με τα δάχτυλα των ποδιών της και χύνοντας το αφρώδη υγρό στο λαιμό της.
  Οι πολεμιστές είναι πολύ ευχαριστημένοι με τα τρόπαιά τους και εξακολουθούν να βρυχώνται στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Είμαστε σούπερ ιππότες! Θα τους σβήσουμε όλους!
  Και ας χτυπήσουμε τα ξυπόλητά μας. Τόσο υπέροχα κορίτσια. Και αστείο.
  Η Σαρλότ τραγούδησε χαρούμενα:
  - Μα για να είμαι ειλικρινής! Εξοντώνουμε τους πάντες εντελώς!
  Η Γκέρντα απάντησε στο Twitter:
  -Δεν γίνεται, δεν γίνεται!
  Η Χριστίνα ξεστόμισε:
  - Αδόλφο πες μου!
  Η Μάγδα πρόσθεσε στη ρίμα:
  - Ναι σίγουρα!
  Και οι πολεμιστές τελείωσαν την καταστροφή του καταφυγίου. Μετά το τανκ τους προχώρησε. Και οι καλλονές χτύπησαν τα πόδια τους και μούγκρισαν:
  - Heil Fuhrer, οδήγησέ μας στη μάχη... Ο θύελλας βάζει το κράνος του, η επανάστασή μας - η νύχτα των μακριών μαχαιριών - θα βάψει τον κόσμο καφέ!
  Και τα κορίτσια χτυπούν ξανά τα κεφάλια τους, και σπίθες πετάνε από τα μάτια τους, μια νέα ώρα έρχεται.
  Η Γκέρντα το πήρε και τραγούδησε:
  - Βγάλε το έτοιμο, γοπ-στοπ, γοπ-στοπ, ποιος θα πάει στο νέο; Ποιος είναι νέος; Ποιος είναι νέος;
  Η Μάγδα απάντησε χαμογελώντας:
  - Οι νίκες μας είναι απλώς συνέπεια του γεγονότος ότι ο Θεός μας αγαπά!
  Η Σάρλοτ γάβγισε πίσω:
  -Μην είσαι τόσο αφελής... Οι θεοί της Βέρμαχτ είναι πολύ δυνατοί, αλλά δεν βοηθούν τους αδύναμους. Εάν είστε πιστοί στην υπόθεση του Ράιχ, δημιουργήστε μια παγκόσμια δύναμη!
  Το κορίτσι με τα κόκκινα μαλλιά το πήρε και κόλλησε το γυμνό της πόδι στη βράκα. Τα γυμνά, τραχιά πέλματα φαγούρασαν. Και τότε η καλλονή το πήρε και έγραψε στο Twitter:
  - Ο αγώνας είναι μια στιγμή ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον, λέγεται ζωή!
  Πέντε γενναία κορίτσια πολέμησαν στο Σικάγο. Η Alenka, η Maria, η Anyuta, η Alla και η Matryona. Ρώσοι πολεμιστές, μαγεμένοι και άφθαρτοι, πολέμησαν.
  Πυροβόλησαν τους Γερμανούς μισθοφόρους και συνομίλησαν ταυτόχρονα.
  Η Αλένκα παρατήρησε με ένα λυπημένο χαμόγελο:
  - Η Αμερική χάνει τον πόλεμο.
  Η Μαρία γκρέμισε έναν εκπρόσωπο των αποικιακών στρατευμάτων και παρατήρησε:
  "Δεν υπολόγισα καν στην ανθεκτικότητα των Yankees". Αυτό μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα αργότερα.
  Η Anyuta γέλασε και παρατήρησε:
  - Είχαμε ήδη προβλήματα... Δεν θα θέλαμε να επαναληφθούν. Και η κοπέλα έτριψε το γυμνό της πόδι στα σπασμένα ερείπια και πέταξε θραύσματα από πέτρες.
  Η Άλλα εξέφρασε την άποψή της:
  - Οι Γερμανοί ξόδεψαν το μπαρούτι τους στον πόλεμο μαζί μας. "Το κορίτσι πυροβόλησε, κόβοντας με μια σφαίρα έναν στρατιώτη του Τρίτου Ράιχ και συνέχισε. "Ο στρατός μας δεν χαμογελάει πολύ για να σπάσει ξανά τους κυνόδοντές του στον γρανίτη".
  Η Ματρυόνα πρότεινε χαμογελώντας:
  "Τότε ας πυροβολήσουμε τόσους Γερμανούς που δεν θα μπουν στον κόπο να ανακατευτούν μαζί μας!"
  Η Αλένκα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της:
  - Δεν είναι Γερμανοί, αλλά ιθαγενείς, μαζεμένοι από τον μισό κόσμο. Υπάρχει γενικά κάτι φασμογορικό εναντίον μας.
  Η Anyuta γέλασε και τραγούδησε:
  - Α, ουρά και λέπια! Δεν έπιασα τίποτα!
  Η κοκκινομάλλα Άλλα παρατήρησε άγρια:
  - Γιατί αναφέρεστε στον εαυτό σας στο αρσενικό γένος; Τόσο ηλίθιο και τρομερά άσχημο!
  Η Anyuta πυροβόλησε ξανά και είπε χαμογελώντας:
  - Υπήρχε ένας τέτοιος βασιλιάς Ματ... Οπότε μια κοπέλα τον έπαιξε σε σοβιετική ταινία!
  Η Άλλα παρατήρησε άγρια:
  - Είτε στο μέτωπο είτε στο μέτωπο!
  Ο Matyusha το πήρε και τραγούδησε:
  - Ω, αγόρια, είστε επιδρομείς, πορτοφόλια, ρολά και απλά τσαντάκια. Αγαπούσαμε τα δολάρια, τα χρυσά δόντια! Παλαιότερα υπήρχαν fraers, αλλά τώρα είναι κλέφτες!
  Η κοκκινομάλλα Άλλα γέλασε και είπε:
  - Ήμουν στη φυλακή και ξέρω περί τίνος πρόκειται!
  Η Ματιούσα ίσιωσε περήφανα τους ώμους της και γρύλισε:
  - Και πάτησα τη ζώνη! Με αυτά τα γυμνά και δυνατά πόδια!
  Η Άλλα τραγούδησε με χαρά:
  - Κάπου στο Κάμα, όπου ξέρουμε τους εαυτούς μας... Κάπου στο Κάμα είναι το Μητέρα Ποτάμι! Δεν μπορείς να το φτάσεις με τα χέρια σου, δεν μπορείς να το φτάσεις με τα πόδια σου, γυμνά κοριτσίστικα πόδια!
  Και οι πολεμιστές άνοιξαν πυρ από πολυβόλα. Κόρεψαν αρκετούς αποικιακούς μαχητές.
  Οι καλλονές ήξεραν τα πράγματά τους. Και αν χτυπούσαν, ήταν με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Η Αλένκα τραγούδησε:
  - Στις μακρινές προσεγγίσεις της Πατρίδας,
  τα αηδόνια κελαηδούν δυνατά...
  Η κοπέλα δεν θα μετανιώσει για τη ζωή της,
  Στρέψτε το όπλο με το πόδι σας!
  Και ο πολεμιστής αξιωματικός γέλασε. Και έδειξε το μπαζούκα με το γυμνό της πόδι. Και εύστοχο σουτ. Το τραυματισμένο Ε-50 όμως δεν έχασε την κινητικότητά του, αλλά συνέχισε να σέρνεται.
  Η Άλλα τραγούδησε με χαρά:
  - Χρησιμεύεις ως διακόσμηση τραπεζιού... Σικάγο...
  Πίστεψέ με, σε χτύπησαν σαν πρωτομαθητή...
  Και σύντομα ο Φύρερ θα σπάσει σαν βάζο,
  Και θα υπάρχει ένα καταφύγιο για τους Krauts στο bullpen!
  Η Anyuta γέλασε και τραγούδησε:
  - Σικάγο, Σικάγο, Σικάγο... Γίνε πόρνη και χαμογέλα στο πάνελ! Σικάγο, Σικάγο, Σικάγο, ευτυχώς θα ανοίξουμε με ένα πολυβόλο στην πόρτα!
  Η Μαρία το πήρε και τραγούδησε:
  - Είμαι σούπερ πολεμιστής! Λοιπόν, ναι, είμαι βαρέων βαρών! Και θα σκοτώσουν τους πάντες!
  Αν και ένα τόσο ειρηνικό και εύθραυστο κορίτσι.
  Και το πέντε σουτάρει άριστα. Κόβει τα μαλλιά όλων. Και το στρώνει σαν χόρτο. Και τα κορίτσια τσιρίζουν και φωνάζουν:
  - Κόκκινος Στρατός γρήγορα! Ο Φύρερ έξω από την αυλή!
  Και πάλι έγιναν πυροβολισμοί, και μάζα πτωμάτων!
  Η Μαρία έγλειψε τα χείλη της και παρατήρησε:
  - Και πόσο άγριος έχω γίνει! Απλά απαίσιο! Πού πήγε η χριστιανική μου φιλανθρωπία!
  Η Άλλα γέλασε και απάντησε:
  - Πού είναι οι μπολσεβίκικες αξίες μας!
  Η Αλένκα το πήρε και τραγούδησε με χαρά. Πριν από αυτό, έκοψε δέκα άτομα με μια έκρηξη και έγραψε στο Twitter:
  - Δεν υπάρχει οίκτος μέσα μου και όχι χωρίς λόγο!
  Δεν μου αρέσει η βία και η αδυναμία!
  Θέλω να σκοτώσω αυτούς που σταύρωσαν τον Χριστό!
  Το κορίτσι είπε με μεγάλη απορία και πιτσίλισε το γυμνό της πόδι στα ερείπια. Οι πολεμιστές χτυπούσαν. Όπως πάντα, ήταν σχεδόν γυμνοί, φορώντας απλά μπικίνι και τρομερά σέξι.
  Η Άλλα γενικά προτιμούσε να κάνει έρωτα με τρεις ή τέσσερις άντρες ταυτόχρονα και αυτό ήταν το στυλ της. Γενικά, όλοι οι άνθρωποι είναι σκατά, οπότε γιατί να μην συμπεριφερόμαστε σαν ζώο;
  Ο Άλα έγραψε στο Twitter, πυροβολώντας:
  - Είμαι μάγισσα και δεν υπάρχει πιο όμορφο επάγγελμα!
  Η κοκκινομάλλα πολεμίστρια έστριψε τη μέση της. Και κούνησε τους καμπυλωτούς της γοφούς. Είναι πραγματικά μια εικόνα γοητείας και δύναμης. Το είδος του κοριτσιού που μπορεί να σβήσει τους φασίστες με διαχωρισμούς, όπως το μολύβι με μια γόμα.
  Άλλα, ένα κορίτσι καρυκευμένο από τη ζωή. Και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ιδιαίτερα. Η Φιλαδέλφεια έπεσε. Και βγήκαν από την περικύκλωση και παραλίγο να πεθάνουν. Αλλά η μαγεία προστατεύει τα κορίτσια από το θάνατο και τις πληγές.
  Και κανείς δεν θα τους σταματήσει, και τίποτα δεν θα κερδίσει! Ο Αλλάχ βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Μια κραυγή ανταπόδοσης, μια μάχη γίνεται για τα ξίφη,
  Γιορτή θανάτου με δήμιους και ματωμένο σερφ!
  Η Anyuta στήριξε τη φίλη της τραγουδώντας μαζί:
  - Βόρειος άνεμος για επιβίβαση, Βίκινγκ δίπλα στη θάλασσα, διαβολικός φρουρός! Θα καταστρέψουμε όλους τους φασίστες! Και θα σκοτώσουμε τον Αδόλφο!
  Η Αλένκα κλώτσησε τη χειροβομβίδα στη δεξαμενή με γυμνό πόδι, έγειρε πίσω και τραγούδησε:
  - Θα σκοτώσουμε και θα τους ξεσκίσουμε όλους!
  Η Ματρυόνα βρυχήθηκε σαν αρκούδα:
  - Θα πάρουμε εκδίκηση για τον Seryozha!
  Και όλα τα κορίτσια αναφώνησαν ομόφωνα:
  - Για τον Seryozhka, θα σκίσουμε τις μπάλες των Ναζί!
  Μετά από αυτό οι πολεμιστές ξεγύμνωσαν τα δόντια τους. Και συνέχισαν να πυροβολούν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Έχουν την ψυχραιμία των πύθωνων, ή των οδοντωτών φιδιών.
  Οι πολεμιστές με γυμνά πόδια έμοιαζαν θανατηφόρα σέξι.
  Η Ματρυόνα θυμήθηκε πώς στο στρατόπεδο τα αγόρια έρχονταν τρέχοντας κοντά τους στους στρατώνες. Και αυτές είναι ευχάριστες αναμνήσεις. Ε, τα κορίτσια διασκέδασαν. Είναι ωραίο όταν οι νέοι άνδρες νιώθουν το σώμα τους και χαϊδεύουν το στήθος τους.
  Το χειρότερο πράγμα με την κατασκήνωση είναι ότι πρέπει να ξυπνάς νωρίς. Και αν διασκεδάζετε πολύ το βράδυ, τότε το πρωί και κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν έχετε καθόλου ενέργεια. Μερικές φορές τα κορίτσια που ήταν πολύ αγαπημένα αποκοιμήθηκαν ακριβώς στο χωράφι. Και μερικές φορές το ξέφευγε κι αυτός.
  Τα κορίτσια κράτησαν τη γραμμή. Αλλά οι Αμερικάνοι που πολέμησαν γύρω τους σταδιακά λύγισαν και υποχώρησαν.
  Η Αλένα σημείωσε με ανησυχία:
  - Σύντομα θα είμαστε περικυκλωμένοι.
  Η Anyuta γέλασε με ένα χαμόγελο:
  - Αλλά τότε σίγουρα δεν θα χρειαστεί να υποχωρήσουμε!
  Η Άλα έβγαλε τα δόντια της, έκοψε τρεις Ινδούς και σφύριξε:
  - Ο φίλος μου να μου σκεπάζει για πάντα την πλάτη, όπως σε αυτή την τελευταία μάχη!
  Η Μαρία λειάνισε τα χρυσαφένια αλλά σκονισμένα μαλλιά της, κραυγάζοντας:
  - Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πόρτες! Είμαστε όμως άνθρωποι που είμαστε πιο πιστοί στο rock!
  Τα κορίτσια έριχναν εναλλάξ χειροβομβίδες με τα γυμνά τους πόδια. σκέφτηκε η Αλένα. Ε, δεν υπήρχαν πολλοί άνθρωποι σαν αυτήν το 1941, και έτσι έπρεπε να αποσυρθούμε στη Μόσχα. Αλλά θα έρθει η ώρα και ο Κόκκινος Στρατός θα καταλάβει το Βερολίνο.
  Με ή χωρίς Αμερική, θα υπάρξει μια νίκη για τον κομμουνισμό. Δεν μπορεί να θριαμβεύει ο φασισμός.
  Οι πολεμιστές συνέχισαν να μάχονται με γενναιότητα, με αποφασιστικότητα και δίψα για νίκη να έκαιγε στα μάτια τους.
  Η Anyuta είπε με σιγουριά:
  - Το ρωσικό μας πνεύμα είναι το ισχυρότερο στον κόσμο!
  Η Matryona επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Ναι, θα είναι ακριβώς έτσι!
  Η Μαρία έγραψε στο Twitter:
  - Είθε η προστασία της Θεοτόκου να μας βοηθήσει!
  Και τα πέντε κορίτσια αναφώνησαν ομόφωνα:
  - Υπάρχει sakura σε κάθε διαμέρισμα και οι Krauts χρησιμοποιούν ένα ξίφος hara-kiri!
  Και μετά από αυτό οι πολεμιστές άρχισαν να ρίχνουν χειροβομβίδες με τα γυμνά τους πόδια ακόμη πιο έντονα.
  Η Αλένα ρώτησε τη Μαρία με ένα χαμόγελο:
  - Πιστεύεις στον θεό?
  Ο χρυσαυγίτης πολεμιστής απάντησε ειλικρινά:
  - Φανταστείτε ναι!
  Η Αλένα κούνησε το κεφάλι της:
  - Ήταν αδύνατο για ένα μέλος της Komsomol και ένας κομμουνιστής να το πιστέψει αυτό!
  Η Μαρία είπε χαμογελώντας:
  - Γιατί τότε ο Στάλιν διέταξε να πετάξουν γύρω από τη Μόσχα με την εικόνα, αν δεν το πίστευε;
  Η Αλένα ανασήκωσε τους ώμους και παρατήρησε:
  - Μήπως αυτό είναι καθαρά ψυχολογικό, για να στηρίξουμε αυτούς που πιστεύουν;
  Η Μαρία διασταυρώθηκε και παρατήρησε:
  - Προστατευόμαστε επίσης από τις σφαίρες από ανώτερες δυνάμεις! Τόσοι άνθρωποι γύρω μας πεθαίνουν, αλλά είμαστε ακόμα ζωντανοί!
  Η Αλένα ξέσπασε σε γέλια και απάντησε:
  - Υπάρχει πραγματικά κάτι...
  Η κοκκινομάλλα Άλλα σημείωσε με καχυποψία:
  - Δεν εμπλέκονται οι σοβιετικές μυστικές υπηρεσίες στο γεγονός ότι ο Χίτλερ τελικά στράφηκε προς τις ΗΠΑ;
  Η Αλένα πέταξε μια χειροβομβίδα στους Ναζί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και αντιτάχθηκε:
  - Νομίζω ότι όχι... Αν και...
  Η Μαρία λογικά σημείωσε:
  - Το φασιστικό χταπόδι απειλεί να αφαιρέσει και τους πόρους της Αμερικής. Τι χρειαζόμαστε?
  Ο Άλλα το πήρε και τραγούδησε κοροϊδευτικά:
  - Πες μου, πες μου τι χρειάζεσαι, τι χρειάζεσαι! Ίσως σου δώσω, ίσως σου δώσω ό,τι θέλεις!
  Η Αλένα γέλασε και κελαηδούσε:
  - Εδώ θα πολεμήσουμε... Και εκεί θα δούμε!
  Τα κορίτσια τσακώνονταν ακόμα. Και ο Seryozhka παίζει μαζί τους περισσότερες από μία φορά το χρόνο στα λατομεία. Το αγόρι επέζησε και μάλιστα μεγάλωσε. Το σώμα του έγινε ξηρό, ραγισμένο, ανθεκτικό. Σε δύο χρόνια λατομείου, το αγόρι έγινε από παιδί σε έφηβο. Και έγινε πολύ πιο δυνατό.
  Ένας από τους Γερμανούς επόπτες άρχισε να τον κοιτάζει πιο προσεκτικά. Και μάλιστα ξεκίνησε σχέση με ένα χαριτωμένο αγόρι. Άρχισε να την ταΐζει και να της μαθαίνει πώς να ευχαριστεί μια κυρία.
  Έτσι, ο Seryozhka είχε την ευκαιρία να δραπετεύσει. Στο μεταξύ, το αγόρι, με ενισχυμένη διατροφή και με μεγάλη φυσική δραστηριότητα, απέκτησε μυϊκή μάζα.
  Και γνώριζε την αγάπη μιας ενήλικης, μάλλον όμορφης γυναίκας. Δεν ένιωθε τόσο άσχημα τώρα. Το σώμα μου το είχε συνηθίσει, σχεδόν δεν κουραζόταν από τη σπαστική δουλειά και σχεδόν δεν με μαστίγωναν πια.
  Η Matryona θρήνησε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον για το αγόρι που συνελήφθη στο Στάλινγκραντ. Μια πραγματικά μεγάλη απώλεια. Να χάσει ένα τόσο ταλαντούχο παιδί. Και δεν είναι γνωστό τι είναι καλύτερο: θάνατος ή παρόμοια βασανιστήρια!
  Η Matryona θυμήθηκε πώς η ίδια χτυπήθηκε στα γυμνά τακούνια της με λαστιχένια τρουκς στο NKVD. Περιττό να πούμε ότι δεν είναι πολύ ευχάριστο. Και αυτοί οι αξιωματικοί ασφαλείας είναι τέρατα. Χτύπησαν τα γυμνά τακούνια της κοπέλας με ξύλα για δική τους ευχαρίστηση. Δεν χρειάζονται πραγματικά καμία αναγνώριση, αφού έπιασαν την αγρότισσα με τα στάχυα στα χέρια.
  Και ένας από αυτούς έφερε έναν αναπτήρα στο πέλμα του κοριτσιού, και η κόκκινη φλόγα έγλειψε την τραχιά φτέρνα. Πονάει φυσικά.
  Αλλά ο Seryozhka ανακρίθηκε από τους Ναζί πολύ πιο σκληρά. Έπρεπε να αντλήσουν πληροφορίες. Και προσπάθησαν τα πάντα. Είναι αλήθεια ότι δεν ήταν ανάπηροι.
  Ο Seryozhka είναι ακόμα ζωντανός και ονειρεύεται να δραπετεύσει. Το κλίμα χαλάνε τα μηνύματα για όλο και περισσότερες νίκες των φασιστών. Αυτή τη φορά στη Δύση. Και οι ΗΠΑ βρίσκονται ήδη στα πρόθυρα της καταστροφής.
  Ο Seryozhka καταλαβαίνει ότι έχοντας σπάσει τις ΗΠΑ, οι Ναζί θα στραφούν στη Μόσχα, η οποία δεν έχει ληφθεί ακόμη. Και αυτό είναι γεμάτο με καταστροφή για τη Ρωσία.
  Ο Seryozhka σκέφτηκε ότι θα ήταν καλύτερα να ψηθούν τα τακούνια του με μαγκάλι παρά να ακούει συνεχώς για τις νίκες του Τρίτου Ράιχ.
  Ε, οι φασίστες είναι τυχεροί. Προφανώς όλες οι σκοτεινές δυνάμεις είναι με το μέρος τους.
  Ο Seryozhka έγραψε στο Twitter:
  -Να ξέρεις, Πατρίδα, σε αγαπώ τόσο πολύ,
  Σε ολόκληρο το σύμπαν δεν υπάρχει κανείς πιο όμορφος από σένα...
  Η Ρωσία δεν θα αφαιρεθεί από το ρούβλι της,
  Θα υπάρχει ειρήνη και ευτυχία για όλες τις γενιές!
  Ο Seryozhka θυμήθηκε πώς αγωνίστηκε τις πρώτες μέρες και εβδομάδες. Κάθε αίμα και κάθε φλέβα πονούσε βάναυσα μέχρι που το αγόρι συνήλθε. Αποδεικνύεται ότι το σώμα του παιδιού είναι πολύ ανθεκτικό και μπορεί να φέρει περισσότερο βάρος από τον εαυτό του.
  Ο Seryozhka ορκίστηκε ότι θα επιζούσε για να εκδικηθεί τους Ναζί. Και ότι η περιβόητη Νέα Τάξη τους θα ανατραπεί!
  Το αγόρι, ενώ δούλευε, θυμήθηκε την ιστορία του Kuprin: "The White Poodle". Εκεί ήταν ένα αγόρι, ο συνονόματός του. Επίσης μισοπεθαμένος, περπάτησε ξυπόλητος στα βραχώδη μονοπάτια. Αλλά αν είναι εύκολο για ένα υγιές αγόρι να περπατήσει ξυπόλητο κατά μήκος των απότομων βουνών, τότε μάλλον ήταν πολύ πιο δύσκολο για τον παππού που περπάτησε μαζί του.
  Ο Seryozhka είχε κάποτε ένα όνειρο. Τι συνέβη λίγο μετά τη στιγμή που το αγόρι του τσίρκου επέστρεψε το κανίς που είχε απαχθεί.
  Φυσικά, δεν τα ξέφυγε. Μια πλούσια κυρία σήκωσε την αστυνομία στα πόδια τους. Και πιάστηκαν οι τσίρκοι. Με φυλάκισαν στη φυλακή. Ο διοικητής διέταξε:
  - Δώσε καλά σε αυτό το ζευγάρι!
  Το σκουλαρίκι και ο παππούς το έγδυσαν και το έβαλαν στο τρίποντο. Άρχισαν να χτυπούν με μαστίγια. Ο παππούς βόγκηξε και έμεινε σιωπηλός. Ο Seryozhka, σφίγγοντας τα δόντια του, προσπάθησε να συγκρατήσει τις κραυγές του. Αλλά ήταν πολύ οδυνηρό.
  Τελικά, όταν η πλάτη του μετατράπηκε σε αιματηρό χάος, ο παππούς και το αγόρι έχασαν τις αισθήσεις τους.
  Ο Seryozhka συνήλθε από έναν κουβά με κρύο νερό. Η πλάτη του είχε πάρει φωτιά. Ήταν δύσκολο να κινηθεί. Και ο παραϊατρός έσκυψε πάνω από τον παππού. Ο άντρας με τη γκρίζα ρόμπα είπε αδιάφορα:
  - Ο γέρος έγειρε πίσω!
  Ο άγριος αξιωματικός διέταξε σκληρά:
  - Θάψέ τον λοιπόν στο νεκροταφείο της φυλακής. Και βάλτε το κουτάβι στο υπόγειο, κρατήστε το δεμένο μέχρι τη δίκη!
  Σήκωσαν τον Seryozhka από τα μαλλιά και τον οδήγησαν, γυμνό και χτυπημένο, στην αυλή στον σιδηρουργό. Το αγόρι ντρεπόταν πολύ και πληγώθηκε. Ήταν εγκλωβισμένος σε μέταλλο. Με έκαψαν ακόμη και με καυτό σίδερο. Ο Seryozhka πάλεψε να σύρει τα βαριά δεσμά. Ήταν κλειδωμένος γυμνός, με ρίγες στην πλάτη του, σε ένα κρύο υπόγειο. Υπήρχαν αρουραίοι που έτριζαν και πονηρά πλάσματα σέρνονταν τριγύρω. Έτσι το μαρτύριο του αγοριού συνεχίστηκε.
  Ο Σεργκέι ήταν παγωμένος, ένας αρουραίος τον έτρεξε μερικές φορές. Ήταν εντελώς αδύνατο να κοιμηθώ. Επιπλέον, το αγόρι δεν τάιζε, ούτε καν νερό. Προφανώς ο αξιωματικός έλαβε ειδική δωροδοκία από την οικοδέσποινα για να δώσει στους συντελεστές του τσίρκου ένα μάθημα όσο το δυνατόν πιο σκληρά.
  Ο Seryozhka διψούσε πολύ και το αγόρι, για να το κάνει πιο εύκολο, άγγιξε τους υγρούς τοίχους με τη γλώσσα του. Το αγόρι υπέφερε για αρκετές ώρες, από το κρύο και το τσίμπημα από αιμοβόρες, αλλά στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του, χάθηκε σε έναν βαρύ ύπνο.
  Το αγόρι ξύπνησε με ένα χτύπημα από το μαστίγιο και σύρθηκε κατευθείαν στα σίδερα στο δικαστήριο.
  Μόλις μπήκε στην αυλή, μετά το κρύο υπόγειο, ο Σεργκέι ένιωσε μια όψη ευδαιμονίας. Ένα δυο κουβάδες νερό χύθηκαν πάνω του, ξεπλένοντας τη βρωμιά και τα αιματοβαμμένα. Μετά μου έδωσαν ένα κοντό παντελόνι για να καλύψουν την ντροπή μου και με πήγαν στο δικαστήριο.
  Ο Σεργκέι κινήθηκε βαριά και είχε έντονο κουτσό. Από τη ριγέ πλάτη του έσταζε αίμα.
  Ο δικαστής αποδείχθηκε ότι ήταν ένας ηλικιωμένος. Έριξε μια περιφρονητική ματιά στο αγόρι και ρώτησε για το λάθος του.
  Ο αξιωματικός απάντησε ειλικρινά:
  - Έκλεψε ένα πανάκριβο και καθαρόαιμο σκυλί από τις μετρήσεις, συν ότι επιτέθηκε και στον θυρωρό!
  Ο δικαστής ρώτησε νωχελικά:
  - Εχετε διαβατήριο?
  Ο αξιωματικός κούνησε αρνητικά το κεφάλι του:
  - Με τιποτα!
  Ο δικαστής είπε μονότονα:
  - Καταδικάζω το αγόρι, πώς τον λένε...
  Ο αξιωματικός προκάλεσε:
  - Σεργκέι, Μεγαλειότατε!
  Ο δικαστής συνέχισε:
  - Το αγόρι Seryozhka, να φυλακιστεί σε καταφύγιο τύπου φυλακής μέχρι να ενηλικιωθεί. Και επίσης σε εκατό χτυπήματα του μαστίγιου! Δημόσια, παρουσία κόσμου! Ας το έτσι!
  Και ο δικαστής χτύπησε με ξύλινο σφυρί!
  Ο αξιωματικός χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Τον δέρναμε κιόλας... Ωστόσο, στο κίνητρο του αγοριού, πριν το ξυλοδαρμό;
  Ο δικαστής έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, αύριο θα γίνει ξυλοδαρμός! Στο μεταξύ, αφήστε τον να κάτσει στο κελί!
  Χτύπησαν το αγόρι στο πίσω μέρος του κεφαλιού με μια ξιφολόγχη και ο φρουρός φώναξε:
  - Πηγαίνω!
  Ο Seryozhka έπρεπε να συρθεί σε δεσμά. Και αρκετά μίλια. Οι βαριές αλυσίδες του έπληξαν τα χέρια και τα πόδια• ήταν δύσκολο για ένα αγόρι αδυνατισμένο από το μαστίγωμα. Και το αγόρι μετά βίας σύρθηκε. Και τον προέτρεψαν και τον τρύπησαν με ξιφολόγχες ανάμεσα στις ωμοπλάτες του.
  Κάπως έτσι, το πεινασμένο, εξαντλημένο, διψασμένο αγόρι έφτασε στη φυλακή της πόλης. Εκεί τον συνάντησαν κάπως πιο αυτάρεσκα. Αφαίρεσαν τα δεσμά, μετά αφαίρεσαν ξανά το νερό και με έστειλαν να ξυρίσω το κεφάλι μου. Το αγόρι ένιωσε πολύ άσχημα. Τα μαλλιά ξυρίστηκαν με ένα κοφτερό ξυράφι. Αυτό είναι δυσάρεστο, το δέρμα στο κεφάλι μου είναι γρατσουνισμένο. Ξυριστήκαμε χωρίς σαπούνι, κάτω από κρύο νερό. Επώδυνη διαδικασία. Στη συνέχεια το αγόρι οδηγήθηκε στη φυλακή. Μύριζε μέσα. Αλλά ακόμα όχι στο μπουντρούμι, λίγο πιο ζεστό. Ο φύλακας διέταξε: - Πήγαινε τον στο νηπιαγωγείο!
  Ο Σεργκέι ένιωσε ανακούφιση. Και είναι λίγο πιο διασκεδαστικό χωρίς δεσμά. Τον έσπρωξαν σε ένα κελί. Υπήρχαν μια ολόκληρη ντουζίνα αγόρια από δέκα έως δεκαπέντε χρονών. Όλοι είχαν κουρευτεί, σε κουρέλια, σχεδόν όλοι ξυπόλητοι, εκτός από τον μεγαλύτερο, που φορούσε σπασμένες μπότες.
  Ο γέροντας κοίταξε τον Σεργκέι. Ένα αδύνατο αλλά νευρικό αγόρι, με φρεσκοξυρισμένο κεφάλι και κομμένη πλάτη. Μόνο με σορτς. Κάλλους από το περπάτημα ξυπόλητος για πολύ καιρό, μαυρισμένο δέρμα, φρέσκα σημάδια από τα δεσμά.
  Το αγόρι είπε:
  -Είσαι κλέφτης;
  Ο Seryozhka απάντησε ειλικρινά:
  - Οχι! Είμαι ερμηνευτής τσίρκου!
  Το μεγαλύτερο αγόρι, που έμοιαζε κάπως με τσιγγάνα, σφύριξε:
  - Μπορείτε να περπατήσετε στα χέρια σας!
  Ο Seryozha απάντησε απλά:
  - Μπορώ!
  Ο γέροντας γουργούρισε:
  - Πήγαινε μια βόλτα λοιπόν!
  Ο Seryozhka αναστέναξε βαριά:
  - Είμαι κουρασμένος και μπορώ να κάνω μόνο μερικά βήματα!
  Ο γύφτος γάβγισε:
  - Κάνε το!
  Το αγόρι το πήρε και σηκώθηκε στην αγκαλιά του. Το κεφάλι μου ζαλίστηκε λίγο από την πείνα, τη δίψα, τους ξυλοδαρμούς και την κούραση.
  Όμως ο Σεργκέι βρήκε τη δύναμη να δώσει τα χέρια και έκανε έξαλλος μια τούμπα.
  Ο τσιγγάνος έγνεψε επιδοκιμαστικά και είπε:
  - Κάτσε μαζί μου!
  Ο Seryozhka κάθισε. Τα πόδια του έπεφταν αφού ταξίδευε με βαριά δεσμά. Ο τσιγγάνος χαμογέλασε φιλόξενα και έβγαλε ένα κομμάτι ψωμί και λαρδί με κρεμμύδια.
  Προσφέρεται:
  - Τρώω!
  Ο Σεργκέι έγλειψε τα χείλη του και ρώτησε:
  - Και περισσότερο νερό!
  Ο τσιγγάνος χαμογέλασε:
  -Υπάρχει νερό! Πιες, φάε!
  Ο Σεργκέι πήρε την κανάτα και ήπιε λίγο νερό. Ήταν ζεστό και όχι πολύ φρέσκο. Όμως το αγόρι ήπιε λαίμαργα σχεδόν ολόκληρη την κανάτα. Μετά έφαγε λαρδί, κρεμμύδια και ψωμί.
  Ενιωσα καλύτερα. Ο Τσιγγάνος ρώτησε:
  - Γιατι ηρθες εδω?
  Τα υπόλοιπα αγόρια άρχισαν να φωνάζουν:
  - Ναι, πες μας!
  Ο Seryozhka άρχισε να λέει τα πάντα όπως είναι. Τα αγόρια άκουγαν με προσοχή και έκαναν ερωτήσεις. Τότε, όταν τελείωσε ο Seryozhka, ο τσιγγάνος παρατήρησε:
  - Ναι, είναι σκληροί άνθρωποι... Αλλά μπορείς να ξεφύγεις από το καταφύγιο της φυλακής.
  Ο Seryozhka ανασήκωσε τους λεπτούς ώμους του και ρώτησε:
  - Πώς είναι εκεί?
  Ο τσιγγάνος απάντησε πρόθυμα:
  - Κακό! Τα ταΐζουν για να μην πεθάνουν από την ηλικία του ενός έτους: ψωμί, νερό, αηδιαστικός χυλός. Δουλεύεις δεκατέσσερις ώρες την ημέρα. Σε δέρνουν κι ας κοιτάς στραβά, σε μαστιγώνουν κάθε βδομάδα. Όχι, καλύτερα να μην πάτε εκεί. Το μόνο χειρότερο είναι η σκληρή εργασία, και όχι παντού!
  Ο Seryozhka αναστέναξε βαριά και παρατήρησε:
  - Να τρέξεις μακριά; Είναι δυνατό! Είναι πραγματικά δυνατό να ξεφύγεις;
  Ο τσιγγάνος κοίταξε γύρω του και απάντησε:
  - Αυτή είναι μια φυλακή... Είναι μια φυλακή της πόλης και είναι δύσκολο να δραπετεύσεις εδώ αν δεν έρθει μια τυχερή ευκαιρία. Θα είναι πιο εύκολο να ξεφύγετε από το καταφύγιο.
  Ακούστηκε ένα χτύπημα• μοιράζονταν τρόφιμα στη φυλακή. Ήταν κακοψημένος χυλός και μπαγιάτικο ψωμί. Ο Σεργκέι δεν είχε ακόμη χάσει την όρεξή του και έτρωγε τις άγευστες μερίδες της φυλακής. Φάγαμε σε ένα κοινό τραπέζι.
  Μετά τα παιδιά κάθισαν στις γωνίες. Οι μεγαλύτεροι σκαρφάλωναν στο καλαμάκι και έπαιζαν χαρτιά για σκελμπάν και φόφαν. Στη συνέχεια, ο Seryozhka έδειξε πολλά κόλπα με κάρτες, που διασκέδασαν τα παιδιά. Μετά από αυτό οι νεαροί κρατούμενοι πήγαν για ύπνο.
  Μπροστά, το μόνο που περίμενε τον Seryozhka ήταν ένα χτύπημα. Ήταν σχεδόν άνετο να κοιμηθείς στο καλαμάκι, δεδομένου ότι το αγόρι περνούσε συχνά τη νύχτα στο ύπαιθρο, και στο κρύο, τότε ήταν σχεδόν άνετα στο κελί. Τα παιδιά ζούσαν μαζί και δεν υπήρχαν άνθρωποι που εκφοβίζονταν.
  Και αυτό που περίμενε τον Σεργκέι το πρωί δεν ήταν ένα χαρούμενο ξύπνημα. Εκατό χτυπήματα μαστιγίων δεν είναι αστείο, ειδικά δημόσια.
  Το αγόρι δέθηκε ξανά με αλυσίδες. Και με πήγαν στην πλατεία. Μαστίγωσαν όχι μόνο αυτόν, αλλά και τρία αγόρια.
  Μαζεύτηκε κόσμος. Ποιος προσήχθη, ποιος ήθελε να δει το διασκεδαστικό θέαμα.
  Ο πρώτος που χτυπήθηκε ήταν ένα αγόρι περίπου δεκατεσσάρων. Του έσκισαν τα κουρέλια και τα άπλωσαν σε ένα τρίκλινο. Τα χέρια και τα πόδια ασφαλισμένα. Και ο δήμιος με στρατιωτική στολή έβγαλε έναν κύκλο βουτηγμένο στο νερό και τον πέταξε στον αέρα. Το αγόρι ξαπλωμένο στο κουτί έτρεμε.
  Ο δήμιος φίλησε τον εαυτό του και ο κήρυκας ανακοίνωσε:
  - Είκοσι πέντε χτυπήματα του μαστιγίου!
  Ένα χτύπημα έπεσε στη μαυρισμένη πλάτη του αγοριού. Από το πρώτο κιόλας μαστίγιο έσκασε το δέρμα και κύλησε αίμα. Μαστιγώνουν το αγόρι στη συνείδησή του. Κόκκινες ρίγες εμφανίζονται στο δέρμα και στη συνέχεια γίνονται συμπαγείς. Το αγόρι δεν άντεξε και ούρλιαζε, ούρλιαζε αισχρότητες και συσπάστηκε. Στο τελευταίο χτύπημα το αγόρι έχασε τις αισθήσεις του.
  Το πλήθος επευφημούσε και ο κόσμος έδειξε. Και απείλησαν να προσθέσουν κι άλλα.
  Τότε ήταν η σειρά του Seryozha. Το αγόρι φορούσε μόνο σορτς, και το έσκισαν κι αυτό. Είναι ντροπιαστικό να είσαι εντελώς γυμνός• υπάρχουν πολλές γυναίκες και κορίτσια στο πλήθος.
  Δείχνουν με τα δάχτυλά τους. Και κάνουν θόρυβο.
  Τα γυμνά πόδια του Seryozhka ήταν κολλημένα στις θηλιές και τα χέρια του ήταν δεμένα με σχοινιά, έτσι ώστε το αγόρι να μην πηδήξει και να τρέξει μακριά.
  Ο δήμιος πήρε το μαστίγιο στα χέρια του και τίναξε ξανά τον αέρα. Ο κήρυξ ανακοίνωσε:
  - Ο φυλακισμένος Σεργκέι δέχεται εκατό χτυπήματα στην πλάτη με ένα μαστίγιο! Κι άλλα είκοσι πέντε χτυπήματα με ένα ραβδί στις φτέρνες.
  Ο βασανιστής πήρε ένα βαρύ ξύλο, το ζύγισε στο χέρι του και είπε:
  - Πρώτα στα τακούνια, αλλιώς μετά το χτύπημα δεν θα νιώσει τίποτα.
  Ο Seryozhka έσφιξε θαρραλέα τα δόντια του, ήταν έτοιμος να αντέξει τα πάντα στωικά.
  Ο δήμιος χτύπησε το πρώτο του χτύπημα. Το αγόρι ένιωσε ότι ένας άξονας φωτιάς φαινόταν να περνάει από τη γυμνή φτέρνα του στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Μια κραυγή ξέφυγε από τον λαιμό του, αλλά το αγόρι κατάφερε να συγκρατηθεί.
  Το δεύτερο χτύπημα στο τραχύ, σκληρό πόδι του αγοριού ήταν ακόμα πιο οδυνηρό. Ο Σεργκέι εξέπνευσε βαριά, δάκρυα βγήκαν ακούσια από τα μάτια του.
  Ο δήμιος χτύπησε για τρίτη φορά, σαν να χτυπούσε εσωτερικά όργανα.
  Το αγόρι ανέπνεε βαριά. Έσταζε ιδρώτα. Και πάλι ήρθε το χτύπημα. Ο δήμιος χτύπησε επαγγελματικά, χωρίς θυμό και οργή, και με σύνεση. Ο Σεργκέι αποφάσισε να αντέξει με όλη του τη δύναμη. Πρέπει να κρατηθείς και θα κρατήσει. Ούτε γκρίνια, ούτε ουρλιαχτά.
  Το αγόρι έπρεπε να περπατήσει ξυπόλητος στο χιόνι, να κοιμηθεί στο κρύο και να κάνει πολύ επίπονες ασκήσεις γυμναστικής. Και μπορούσε να αντέξει άγρια χτυπήματα, συγκρατώντας τις κραυγές του.
  Ο δήμιος χτυπούσε προσεκτικά για να μην λιποθυμήσει το θύμα. Όταν τελείωσε, τα πέλματα του αγοριού ήταν πρησμένα και μπλε.
  Μετά άρχισε το πιο σημαντικό, το χτύπημα στην πλάτη. Για να μην μαστιγώσει το αγόρι μέχρι θανάτου, ο βασανιστής το χτύπησε υπολογισμένα, μετρημένα, μοιράζοντας τα χτυπήματα σε όλο το δέρμα της πλάτης και των γλουτών του αγοριού.
  Μετά τα τακούνια, ο πόνος γινόταν ήδη αντιληπτός ως πνιγμένος. Τα χτυπήματα ακολούθησαν παλιές περικοπές.
  Για να πάρει το μυαλό του από τον πόνο, θυμήθηκε ο Seryozhka. Ως ερμηνευτής τσίρκου, η Νατάσα του δίδαξε διάφορα κόλπα. Αυτή ήταν μια νεαρή γυναίκα, επαγγελματίας. Για κάποιο διάστημα, έχοντας χάσει τη δουλειά της, έκανε παρέα με τον οργανόμυλο και το αγόρι. Τότε όμως ένας από τους πλούσιους ερωτεύτηκε μια όμορφη και λεπτή γυναίκα. Την πήρε για υπηρέτριά του και το αγόρι και ο παππούς του έμειναν μόνοι. Και αυτό το έκανε χειρότερο. Στους δυο τους δόθηκαν πολύ λιγότερα, και ήταν απρόθυμοι να τους αφήσουν να μπουν. Η Νατάσα ήταν όμορφη, με κοριτσίστικη μέση και ευχάριστο πρόσωπο. Περπάτησε σαν τη Σεριόζκα, ξυπόλητη μέχρι τον παγετό, και κάθισε στα οριζόντια σχίσματα.
  Δίδαξε στο αγόρι πολλά κόλπα.
  Κρίμα που έπρεπε να την αποχωριστώ. Αλλά έχει τη δική της ζωή, και αυτή και ο παππούς της έχουν τη δική τους.
  Και τώρα έχασε και τον παππού του και το κανίς του. Και μπροστά βρίσκεται ένα καταφύγιο φυλακής. Εκεί που είναι πολύ τρομακτικό.
  Το αγόρι έκλαψε άθελά του... Και στο τελευταίο, εκατοστό χτύπημα λιποθύμησε...
  Αυτό είναι το όραμα που είχε ο Seryozha. Όχι πολύ διασκεδαστικό. Ναι, μια θλιβερή μοίρα περίμενε το αγόρι και τον παππού του. Δεν είναι περίεργο που η ιστορία του Kuprin αποδείχθηκε σύντομη.
  Λοιπόν, το αγόρι απελευθέρωσε το κανίς και τι μετά; Και μετά τι γίνεται με την απόδραση;!
  Ο Seryozhka άκουσε τον Γερμανό φύλακα να τον καλεί. Είναι μεγαλόσωμη και ακόμα νέα. Και τώρα θα αρχίσει... Το αγόρι νιώθει μέσα του ότι είναι και αηδιασμένο και το θέλει. Το ένστικτο ενός νεαρού άνδρα και η τιμή ενός σοβιετικού πρωτοπόρου. Όλα αυτά παλεύουν μέσα του.
  Και οι πέντε συνεχίζουν να αγωνίζονται στο Σικάγο. Είναι πανέμορφες, και πολύ ευδιάθετες και ευδιάθετες. Αλίμονο, οι καρδιές αγριεύουν στον πόλεμο. Πόσοι εραστές έχουν ήδη πεθάνει οι τέσσερις;
  Όμως τα κορίτσια δεν ξεκαρδίζονται και γελάνε όταν ο επόμενος αντίπαλός τους πάει στους προπάτορές τους.
  Η Αλένκα λέει χαμογελώντας:
  - Ω, πόλεμος... είσαι μόνο η μάνα μας! Νικήσαμε τους πάντες και θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε, το πιστεύω!
  Η Άλλα τραγούδησε με λύσσα:
  - Και η μάχη συνεχίζεται ξανά,
  Και η καρδιά μου αγχώνεται στο στήθος μου...
  Και ο Λένιν είναι τόσο νέος,
  Και ο νεαρός Οκτώβρης είναι μπροστά!
  Η Μαρία τραγούδησε διαφορετικά:
  - Πρέπει να αναλάβουμε τη συγχώνευση σε ένα ενιαίο ρεύμα,
  Κατευθύνετε την καρδιά, το μυαλό και τα συναισθήματά σας στον Ιησού...
  Για να μας βοηθήσει ο μεγάλος Θεός να σωθούμε,
  Και για πάντα, ας δοξολογούμε τον Κύριο!
  Σειρά έδωσε το κορίτσι με τα μαλλιά της πικραλίδας. Και χαμογέλασε, ένιωθε χαρούμενη. Γιατί δεν καταφέρνουν να συνθέσουν. Και καταρρίψτε τους αντιπάλους της Ρωσίας.
  Ακόμα κι αν είναι σε έδαφος των ΗΠΑ. Και τα κορίτσια διασκεδάζουν πολύ.
  Η Αλιονούσκα εξέπνευσε και είπε:
  - Θα υπάρξει αργία στον δρόμο μας - Ημέρα της Νίκης!
  Ο Άλλα επιβεβαίωσε:
  - Ναι, σίγουρα θα είναι!
  Εν τω μεταξύ, το αγγλικό πλήρωμα δεξαμενής πολέμησε στο Goering 4. Jane, Gringeta, Matilda, Malanya - μια όμορφη τετράδα, κορίτσια από το Foggy Albion πολέμησαν με τους Αμερικανούς. Μετά την πτώση της Ατλάντα, ένα σημαντικό μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν ήδη υπό γερμανική κατοχή. Οι Αμερικανοί προσπάθησαν να επιστρέψουν, αλλά δεν έκαναν την καλύτερη δουλειά.
  Η πολεμική μηχανή Fritz κινούνταν από νότο προς βορρά. Τέσσερα αγγλικά κορίτσια πολέμησαν μόνο με μπικίνι, καθισμένα σε ένα ισχυρό τεθωρακισμένο τανκ.
  Η Γκριγκέτα, έχοντας διαπεράσει την πανοπλία του Σέρμαν, κελαηδούσε με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη της:
  - Υπάρχουν πολλά ψέματα σε όλο τον κόσμο! Αλλά οι πολεμιστές κάνουν την αλήθεια!
  Η Τζέιν μουρμούρισε με ένα πλατύ χαμόγελο:
  - Ένας δυνατός πολιτικός γεννιέται για μάχη,
  Ο φόβος είναι αδυναμία και επομένως όποιος φοβάται είναι ήδη νικημένος!
  Η Malanya σημείωσε:
  - Θα συντρίψουμε τους Yankees τώρα! Γιατί η δύναμη είναι πίσω μας!
  Η Ματίλντα τραγούδησε με χαρά:
  - Μάγισσα, μάγισσα, μάγισσα - κακά πνεύματα! Και από πού ήρθε η μάγισσα!
  Η Γκριγκέτα απάντησε με υποστήριξη για την παρόρμηση:
  - Μάγισσα, μάγισσα, μάγισσα - πρέπει να είσαι όμορφη! Και με συνεπαίρνει αυτή η ομορφιά!
  Η Τζέιν κούνησε το γυμνό της πόδι στον σύντροφό της:
  - Η λεσβία είναι και αμαρτία!
  Η Γκριγκέτα παρατήρησε αναστενάζοντας:
  - Αλλά ένα καθαρό, λείο, γυναικείο σώμα είναι πολύ πιο ωραίο από τους τριχωτούς, δύσοσμους άντρες!
  Η Malanya γέλασε και παρατήρησε:
  - Πράγματι, το σώμα μιας γυναίκας είναι πολύ πιο ευχάριστο! Αυτό είναι ένα αναμφισβήτητο γεγονός! Και γενικά είμαστε σαν τη σοκολάτα!
  Η Γκριγκέτα έσπασε το Pershing με ένα εύστοχο σουτ και τραγούδησε με ευχαρίστηση:
  - Είμαι ένα σοκολατένιο κουνελάκι, είμαι ένα στοργικό κάθαρμα και εκατό τοις εκατό γλυκό... Χο, χο, χο! Λατρεύω τους όμορφους άντρες, και δεν μου αρέσουν οι μαλάκες, τους βάζω στο τιμόνι... Χο, χο, χο!
  Χτυπώντας τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της, η Malanya τραγούδησε:
  - Τα κορίτσια είναι διαφορετικά... Μπλε, άσπρο, κόκκινο... Και όλοι θέλουν να γυρίζουν γύρω-γύρω σε ένα ραβδί με τον ίδιο τρόπο!
  Η Τζέιν γέλασε και έγνεψε επιδοκιμαστικά.
  - Ναι, το σεξ είναι υπέροχο! Ας έχουμε περισσότερα από αυτό, και πιο δροσερά!
  Η Γκριγκέτα πυροβόλησε ξανά στον Σέρμαν και παρατήρησε:
  - Τσόρτσιλ, ό,τι και να πει κανείς, στήστε μας... Και τώρα είμαστε κάτω από τη Γερμανία!
  Η Τζέιν σφύριξε επιθετικά ως απάντηση, χτυπώντας το ένα από τα γυμνά, μαυρισμένα γόνατά της στο άλλο:
  - Αφήστε τον να χαμογελάσει το στέμμα του,
  Το βρετανικό λιοντάρι θα ουρλιάξει!
  Η Πατρίδα δεν πρέπει να κατακτηθεί,
  Ο Τσόρτσιλ μας είναι ο πιο κουλ!
  Και τα κορίτσια χτύπησαν τα κεφάλια τους και έπεσαν σπίθες από τα μάτια τους. Αυτά τα κορίτσια είναι τόσο κουλ και χαριτωμένα...
  Αγγλικό και ταυτόχρονα γερμανικό τανκ, είναι κάπως κατώτερο σε θωράκιση από το Ε-50, και είναι λίγο πιο βαρύ, αλλά το όπλο είναι το ίδιο. Οι πολεμιστές δεν είναι ιδιαίτερα περίπλοκοι σε αυτό. Είναι τόσο όμορφα και αγαπησιάρικα!
  Η Τζέιν είναι ένα πνευματώδες κορίτσι στα άκρα. Και έτσι εκφράζεται η επιθετική έκφραση.
  Η Γκριγγέτα μάλιστα τραγούδησε με ένα χαμόγελο:
  - Είμαστε πολεμιστές και κόρες της πατρίδας μας!
  Τα κορίτσια ήταν πολύ ευχαριστημένα. Οι λογαριασμοί συσσωρεύονταν. Είναι ωραία εδώ, όχι τόσο ζεστά όσο στην Κούβα. Οι Ναζί κατέκτησαν ένα αβύθιστο αεροπλανοφόρο στα ανοικτά των ακτών των Ηνωμένων Πολιτειών. Για άλλη μια φορά, η στρατιωτική μηχανή του Τρίτου Ράιχ αποδείχθηκε ιδανική και επεξεργασμένη με τα υψηλότερα πρότυπα.
  Και τα γρανάζια του γύριζαν πολύ αποτελεσματικά.
  Ο συνδυασμός αγριότητας, σκληρότητας, προηγμένης τεχνολογίας, ολοκληρωτισμού, πειθαρχίας και των καλύτερων επιστημόνων στον κόσμο έδωσε εξαιρετικά αποτελέσματα.
  Έχοντας γκρεμίσει τη Γκρίντζετ και έσπασε τη "Μάγισσα", παρατήρησε:
  - Ακόμα, δεν έχουμε το ίδιο επίπεδο οργάνωσης με τους Γερμανούς. Και η σάπια δημοκρατία παρεμβαίνει στην αποτελεσματική διακυβέρνηση!
  Η Τζέιν έξυσε τη γυμνή της φτέρνα στο πεντάλ και συμφώνησε:
  - Η δημοκρατία είναι πράγματι περισσότερο αδυναμία παρά δύναμη! Αλίμονο, σίγουρα υποφέρουμε από αυτό!
  Ο Gringueta παρατήρησε με μανία:
  - Λοιπόν, στο διάολο με λυγμούς! Όσο μεγαλύτερο είναι το βάσανο, τόσο μεγαλύτερο το δώρο!
  Και ο χωρικός πολεμιστής έστειλε μια οβίδα στο κέντρο του τρομερού τανκ της Ουάσιγκτον. Και χτύπησε ένα επικίνδυνο αυτοκίνητο.
  Οι Αγγλίδες ένιωσαν αυτοπεποίθηση. Η Τζέιν έκανε έρωτα με έναν μεγαλόσωμο Γερμανό και διασκέδασε πολύ. Ναι, το σεξ είναι υπέροχο. Και τον θέλω ξανά και ξανά και με διαφορετικούς άντρες. Αυτή είναι μια τέτοια ενεργοποίηση.
  Αλλά ο Gringueta έκανε έρωτα με ένα αγόρι. Επιπλέον, φαίνεται ότι είναι Ιάπωνας, αλλά ξανθός και πολύ μυώδης.
  Ένα τόσο όμορφο αγόρι. Το όνομά του είναι άγνωστο, αλλά το παρατσούκλι του είναι Καράς. Και ανήκει στην κάστα των νίντζα. Ένας επίλεκτος πολεμιστής που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη μάχη του Μίντγουεϊ. Και ένας πραγματικός Σπαρτιάτης.
  Η Τζέιν ζήλεψε τη Γκριγκέτα, που κατάφερε να πάρει έναν τέτοιο ήρωα. Ο σταυροειδής κυπρίνος αποδείχθηκε και σε μάχες με τους Αμερικανούς και τους Ρώσους. Επικίνδυνος τύπος. Αλλά είναι τρομερά όμορφος και οι μύες του είναι τόσο προεξέχοντες, σαν κυματισμοί στο νερό.
  Ε, καλό θα ήταν να αγγίξεις ένα τέτοιο σώμα με τις κατακόκκινες θηλές σου και να τρίψεις.
  Και ο Karas ήταν πραγματικά γνωστός για πολλά κατορθώματα, εδώ είναι ένα από τα επεισόδια.
  Αλλά οι Ιάπωνες προχωρούσαν, ωστόσο, οι σαμουράι κατάφεραν να κάνουν ένα προβάδισμα, χάρη και στον τακτικό αιφνιδιασμό. Ίσως οι σοβιετικοί διοικητές αποδείχτηκαν πολύ σίγουροι για τον εαυτό τους, υποτιμώντας προφανώς τον εχθρό. Όμως ο εχθρός δεν είναι καθόλου απλός. Και πολυάριθμοι στο πεζικό.
  Αλλά το πιο επικίνδυνο όπλο των Ιαπώνων: ο νίντζα. Και έτσι ένα απόσπασμα από κορίτσια πολεμίστριες, γοητευτικές Γιαπωνέζες, μαζί με το αγόρι Κάρας, μπήκαν στις ρωσικές εκτάσεις. Η πρώτη τολμηρή πράξη των νίντζα ήταν η επίθεση στον Υπερσιβηρικό Σιδηρόδρομο. Κατάφεραν να καταστρέψουν ένα σημαντικό μέρος της σιδηροδρομικής γραμμής και να ανατινάξουν πολλά τρένα που μετέφεραν σοβιετικά στρατεύματα. Αυτοί οι νίντζα είναι πολύ τολμηροί, μπορούν να σέρνονται κατά μήκος των τοίχων, να έχουν ύπνωση, να πηδούν από μεγάλα ύψη και να κινούνται πολύ πιο γρήγορα από τους κοινούς θνητούς.
  Λοιπόν, ποιος θα υποψιαζόταν σε ένα ακίνδυνο στρατόπεδο τσιγγάνων: ένα απόσπασμα από τους καλύτερους πολεμιστές στον κόσμο. Και οι νίντζα μπορούν να μεταμορφωθούν αμέσως. Και δημιουργήστε πραγματικά θαύματα.
  Αλλά δύο κορίτσια, το ένα από αυτά, παρά την ιαπωνική καταγωγή του, είναι φυσική ξανθιά, το άλλο είναι κοκκινομάλλα, επιφορτίστηκαν με την απαγωγή του Ζούκοφ.
  Ο Στάλιν διόρισε πολύ λογικά έναν στρατηγό με εμπειρία στο Khalkhin Gol ως αρχιστράτηγο του ανατολικού μετώπου. Αλλά ο νίντζα, όπως πάντα, είναι σε εγρήγορση και προσπαθεί να πάρει την πρωτοβουλία.
  Τα κορίτσια κωπηλατούσαν στον βραχώδη δρόμο, φορώντας σεμνά αγροτικά φορέματα, χωρίς να επιβαρύνουν τα πόδια τους με παπούτσια. Είναι πανέμορφες και κανείς δεν θα τις υποψιαστεί ότι είναι Ιάπωνες, αφού τα χαρακτηριστικά του προσώπου των κοριτσιών είναι σχεδόν ευρωπαϊκά. Και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της είναι απαλά, γλυκά και μάλιστα σχεδόν παιδικά αφελή. Κάτω από τα φορέματα calico, οι μύες που είναι πολύ ανεπτυγμένοι για τις γυναίκες δεν είναι ορατοί, και οι ελαφρώς φαρδιοί ώμοι είναι τυπικοί για τις αγρότισσες που είναι συνηθισμένες στη σκληρή δουλειά, όπως και τα κάπως χοντρά χέρια με δυνατό λαιμό. Τα κορίτσια κουβαλούν σακιά με σιτηρά και τραγουδούν στα καθαρά ρωσικά.
  Πεδία, θάλασσες, όλη η ρωσική γη,
  Λατρεύω τις υπέροχες εκτάσεις της Πατρίδας...
  Οι λαοί της πατρίδας είναι μια οικογένεια,
  Πώς λάμπουν τα βουνά με ασήμι!
  
  Είμαι ένα κορίτσι που περπατάει ξυπόλητος
  Από τη ζεστή γη της Ρωσίας...
  Και αν χρειαστεί, θα σε χτυπήσω με τη γροθιά μου,
  Το γρασίδι ήταν πασπαλισμένο με φως σαν μαργαριτάρια!
  
  Δουλεύω σκληρά στον τομέα, ξέρεις,
  Η κίνηση είναι χαρά για μένα τώρα...
  Ξέρω ότι η Lada είναι στενοί συγγενείς,
  Και πρέπει να πολεμήσουμε γενναία για τους θεούς!
  
  Πόσο καλό είναι να πατάς βότσαλα,
  Η κοφτερή σόλα γαργαλάει ευχάριστα...
  Η φύση χαρίζει στους λάτρεις των ματιών ένα high five,
  Και φανταστείτε ότι όλα στον κόσμο είναι τεράστια!
  
  Θα φτάσουμε εκεί, θα φτάσουμε σύντομα στη Μόσχα, πιστεύω.
  Θα δούμε και τα κτίρια του Λένινγκραντ...
  Και αν δεν έχετε ούτε ένα ρούβλι, αλίμονο,
  Τότε πρέπει να το κερδίσεις στον ιδρώτα!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν τόσο καλά που το αγόρι Τρόσκα, που έτρεχε πίσω τους, άκουσε και πήδηξε πάνω τους.
  Χτυπώντας τα χέρια του, ο νεαρός πρωτοπόρος είπε:
  - Τραγουδάς τόσο υπέροχα... Μπορείς να τραγουδήσεις διεθνώς;
  Τα κορίτσια νίντζα τραγούδησαν από κοινού:
  - Σήκω, μαρκαρισμένος με κατάρα...
  Όλος ο κόσμος είναι πεινασμένος και σκλάβος!
  Το αγανακτισμένο μυαλό μας βράζει,
  Έτοιμοι να πολεμήσουν μέχρι θανάτου!
  Το αγόρι άρχισε να τραγουδάει μαζί τους, πηδώντας πάνω κάτω λίγο. Η κοκκινομάλλα κοπέλα νίντζα δεν μπόρεσε να αντισταθεί και έπιασε επιδέξια τα πόδια της μύγας με τα δάχτυλά της. Κοίταξε το αγόρι καχύποπτα, αλλά δεν φαινόταν να προσέχει τίποτα. Ένας συνηθισμένος πρωτοπόρος με κοντό παντελόνι, σκούρο από μαύρισμα, μαλλιά ασπρισμένα σαν το σιτάρι. Είναι απίθανο να πρόκειται για Ρώσο αξιωματικό πληροφοριών. Η αλήθεια συμπεριφέρεται ύποπτα απρόσεκτα. Όμως ο πόλεμος και οι Ιάπωνες προχωρούν. Δεν είναι η εύθυμη προσποίηση του;
  Και το κοκκινομάλλης θηρίο, με μια λεπτή κίνηση του χεριού της, άγγιξε το κομμένο κεφάλι του πρωτοπόρου. Το αγόρι έπεσε, σηκώνοντας τα τακούνια του, γκρι από τη σκόνη, μέχρι την κορυφή, συσπάστηκε μια-δυο φορές και σώπασε. Δεν είχαν μείνει ίχνη της πρόσκρουσης. Ήταν σαν ο πρωτοπόρος να είχε απλώς χάσει τις αισθήσεις του.
  Το λευκό κορίτσι νίντζα αμφίβολα, ήταν λίγο πιο απαλό στον χαρακτήρα, ρώτησε:
  - Γιατί το κάνεις αυτό? Το καημένο αγόρι μπορεί να είναι καθαρό.
  Η κοκκινομάλλα απάντησε σκληρά:
  - Δεν μπορείς να ρισκάρεις! Θυμηθείτε τον κώδικα νίντζα μας: ό,τι οδηγεί στη νίκη είναι υπέροχο, για να κατακτήσετε τον εχθρό, αλλά τα μέσα δεν μετράνε!
  Η ξανθιά έγνεψε καταφατικά:
  "Και ο Χιροχίτο είπε, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε βία".
  Ο κόκκινος διάβολος πρόσθεσε:
  - Επιπλέον, ανεξάρτητα από το ποιος είναι μπροστά σας: ένα κορίτσι ή ένα αγόρι! Τόσο σκληρότητα, σκληρότητα, και για άλλη μια φορά σκληρότητα - τσιμεντώνοντας το έθνος!
  Και ο πολεμιστής πήδηξε, γκρεμίζοντας το κοράκι. Αυτή η μάγισσα στριφογυρίζει τα πόδια της ορμητικά.
  Οι νίντζα μαθαίνουν πολλά. Στη βρεφική ηλικία, πετάνε μπάλες ή σπρώχνονται πάνω τους για να της μάθουν πώς να αντεπιτίθεται και να διατηρεί την ισορροπία. Τα κορίτσια μπορούν να ορμήσουν με μεγάλη ταχύτητα μέσα στο βάλτο και να σκορπίσουν κάρβουνα με τα χαριτωμένα πόδια τους ή να χορέψουν σε ένα καυτό σίδερο. Οι πολεμιστές, στην πραγματικότητα, είναι η ενσάρκωση της όμορφης δύναμης, αλλά έδρασαν πολύ πονηρά. Πράγματι, τι πιο αποκρουστικό από το να σκοτώσεις ένα ανυπεράσπιστο παιδί, μόνο με βάση μια αόριστη υποψία ότι θα μπορούσε να ενημερώσει τη σοβιετική διοίκηση.
  Αλλά ένας νίντζα στη νοοτροπία του: είναι πρώτα και πάνω απ' όλα δολοφόνος. Ενώ είναι ακόμα αγόρι ή κορίτσι, ένας μαχητής νίντζα πρέπει να σκοτώσει μια τίγρη ή έναν λύκο με τα γυμνά του χέρια. Και τη στιγμή της μύησης, ο νίντζα περνά μέσα από έναν ολόκληρο λαβύρινθο με παγίδες, προσομοιωτές, δόρατα, χύνοντας λιωμένο μόλυβδο και πολλά πλάσματα. Ακόμη και ως μικρά παιδιά, αυτά τα κορίτσια πολέμησαν με νύχια και δόντια. Και όχι μόνο με γροθιές, αλλά και με όπλα.
  Με τη βοήθεια ειδικών μυστικών φίλτρων, οι νίντζα κατάφεραν να θεραπεύσουν πληγές, έτσι ώστε να μην έμειναν ούτε σημάδια. Ως εκ τούτου, δεν μπορείς ποτέ να καταλάβεις κοιτάζοντας ότι αυτά τα κορίτσια έκοψαν τα μισά πρόσωπά τους κατά τη διάρκεια του sparring ή τα δάχτυλά τους ή ακόμα και τα χέρια τους. Οι νίντζα διέθεταν υπέροχες τεχνικές αποκατάστασης. Ήταν χάρη σε αυτούς που ο πρώτος Ρωσο-Ιαπωνικός πόλεμος έληξε με νίκη της Ιαπωνίας.
  Και τώρα οι όμορφοι Εξολοθρευτές πλησίαζαν ήδη το σύνταγμα ειδικού σκοπού, που περιβάλλεται από το οποίο βρισκόταν το αρχηγείο της Ειδικής Περιοχής Άπω Ανατολής.
  Οι στρατιώτες χαιρετούσαν τα κορίτσια με χαιρετισμούς. Σε απάντηση, τους έκαναν να χαμογελάσουν. Οι πολεμιστές είχαν επίσης ισχυρές υποδείξεις. Ο Wolf Messing θα είχε στραγγαλιστεί από φθόνο αν ήξερε τι ήταν ικανοί οι νίντζα.
  Η ξανθιά πολεμίστρια, που ονομαζόταν Νι Σαν, πήδηξε πάνω στον αξιωματικό του ειδικού τμήματος που τους εξέταζε ύποπτα. Και φίλησε με ανυπομονησία τον συνταγματάρχη της φρουράς στα χείλη.
  Χαλάρωσε και ξέσπασε σε ένα χαμόγελο κραυγάζοντας:
  - Εσυ τι θελεις?
  Ο ξανθός εξολοθρευτής απάντησε:
  - Έχουμε μια επείγουσα αναφορά στον Γκεόργκι Κωνσταντίνοβιτς... Θέλετε να του παραδώσετε αμέσως.
  Η Νι Σαν πίεσε την καρωτίδα κατά τη διάρκεια του φιλιού, αποδυναμώνοντας τη θέλησή της. Τώρα μια ζώνη αναφοράς έχει σχηματιστεί αμέσως στον εγκέφαλο. Ο συνταγματάρχης είπε χαμογελώντας:
  - Έχουν επείγουσα αναφορά στον στρατηγό. Θα τα παραδώσω στον Ζούκοφ.
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος Nu San (Και τα δύο κορίτσια είναι αδερφές, αλλά με διαφορετικούς πατέρες!), φώναξε:
  -Υπηρετείτε καλά τον στρατηγό σας. Σας περιμένει μια ανταμοιβή για αυτό!
  Τα κορίτσια ακολούθησαν τον συνταγματάρχη. Περπάτησε μπροστά σαν μαριονέτα με αρχηγό έναν κουκλοπαίκτη. Η Νι Σάνα έκανε μια χειρονομία και ο νεαρός στρατιώτης έπεσε στα γόνατα μπροστά της. Είναι καλό να απολαμβάνεις τη δύναμη. Η Nyu Sam επανέλαβε την κίνηση της αδερφής της και ο νεαρός άνδρας φίλησε το πόδι της, το οποίο ήταν καθαρό παρόλο που περπάτησε είκοσι μίλια ξυπόλητη κατά μήκος του βραχώδους δρόμου.
  Ωστόσο, αυτό ήθελε, τα κορίτσια ninja είναι πολύ όμορφα. Η μυστική τους οργάνωση είχε ακόμη και το μυστικό να βελτιώσουν την εμφάνισή τους και να αλλάξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Γι' αυτό οι Γιαπωνέζες μοιάζουν τόσο με πολύ όμορφες Σλάβες με αθώα πρόσωπα.
  Το κτίριο στο οποίο βρισκόταν ο Ζούκοφ: ένα αρχαίο φρούριο που χτίστηκε από τους Μογγόλους με πολύ χοντρά τείχη. Φυσικά, ο Γκεόργκι Κωνσταντίνοβιτς φρόντισε για την ασφάλειά του.
  Μόνο όταν τα κορίτσια-τέρατα περπατούν κατά μήκος του μονοπατιού και οι στρατιώτες στέκονται φρουροί μπροστά τους, υπάρχει, δυστυχώς, νόημα από τέτοια προστασία. Το ίδιο το φρούριο ως αρχιτεκτονικό μνημείο παρουσιάζει συγκεκριμένο ενδιαφέρον. Και δεν θα είναι εύκολο να απομακρυνθούν τα περιχαρακωμένα στρατεύματα από αυτό.
  Ο συνταγματάρχης πηγαίνει τα κορίτσια κατευθείαν στον στρατηγό. Και κάπως έτσι όλοι τον αφήνουν να περάσει χωρίς πολλή συζήτηση. Μόνο στην είσοδο του γραφείου, η γραμματέας και δύο μεγάλοι τύποι έκλεισαν το δρόμο και ζήτησαν έγγραφα. Και οι δύο πολεμιστές, κοιτάζοντας με τα αφελή και ξαφνικά λαδερά μάτια τους, κελαηδούσαν:
  - Είστε πολύ όμορφα παιδιά, αλλά σας λείπει η γυναικεία στοργή!
  Οι μεγαλόσωμοι τύποι γενικά, κατά κανόνα, είναι σεξουαλικά ανήσυχοι και όσο πιο δυνατοί είναι οι μύες, τόσο μεγαλύτερη επιθυμία έχουν να κάνουν έρωτα και το επίπεδο τεστοστερόνης στο αίμα. Και τα κορίτσια εγκαταστάθηκαν αμέσως στη συνείδησή τους και εισήγαγαν σταθερές ιδέες στο κεφάλι τους. Επιπλέον, εάν ασκήσετε πίεση στο λαιμό, τότε ακόμη και το πιο ανθεκτικό στην ύπνωση άτομο θα χάσει τη δύναμη της θέλησης και θα υποκύψει στην επιρροή της υπόδειξης.
  Τα μεγάλα παιδιά μαλάθηκαν, εγώ η γραμματέας πήρα μια φτέρνα στο πηγούνι από την κοκκινομάλλα και κάθισα με σπασμένο λαιμό. Προφανώς ο Nu San αποφάσισε να μην σταθεί στην τελετή, αλλά να λύσει το πρόβλημα όσο πιο απλά γινόταν.
  Στο πιλοτήριο ήταν ο Ζούκοφ και το επιτελείο του από οκτώ στρατηγούς. Συζητήσαμε την τρέχουσα κατάσταση. Αλλά αποδείχτηκε βαρύ. Μόνο στο πρώτο κλιμάκιο, τέσσερα εκατομμύρια καλά εκπαιδευμένοι και γενναίοι Ιάπωνες πεζικοί προχώρησαν. Και οι Ιάπωνες χρησιμοποίησαν επιδέξια την αριθμητική τους υπεροχή. Ο στόλος των αρμάτων μάχης της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου είναι μάλλον αδύναμος, αλλά η ΕΣΣΔ έχει επίσης τα καλύτερα άρματα μάχης στη Δύση, ιδιαίτερα τα KV και T-34, αλλά εδώ μένουν κυρίως σκουπίδια.
  Ο Στάλιν είχε ήδη απομακρύνει μερικές από τις πιο έτοιμες για μάχη μονάδες από την Άπω Ανατολή, μεταφέροντάς τις στη Δύση. Και η συμφωνία ουδετερότητας με την Ιαπωνία αμβλύνει την επαγρύπνηση της διοίκησης. Για κάποιο λόγο, ο Στάλιν αγνόησε όλες τις αναφορές για επικείμενη επιθετικότητα από την Ιαπωνία. Και το αποτέλεσμα ήταν η κατάρρευση του μετώπου τις πρώτες κιόλας μέρες των μαχών. Το Βλαδιβοστόκ είναι ήδη περικυκλωμένο και το Primorye χάνεται, το Khabarovsk και το Ulaanbaatar κινούνται.
  Ευτυχώς, ο βαθύς ποταμός Αμούρ επιβράδυνε την προέλαση των μονάδων σαμουράι. Αλλά οι Ιάπωνες ανέπτυξαν μια επίθεση παρακάμπτοντας το Amur μέσω της Μογγολίας. Κατάφεραν να χτυπήσουν από την πλευρά της πόλης της Μαντζουρίας, καταλαμβάνοντας ένα παραμεθόριο χωριό, παρακάμπτοντας επίσης το Αμούρ και αυτή τη φορά τη Μογγολία. Έτσι δημιουργήθηκε μια κρίσιμη κατάσταση. Για να διορθωθεί η κατάσταση, χρειαζόταν πλέον να απομακρυνθεί μέρος των δυνάμεων από τη δυτική κατεύθυνση και να μεταφερθούν εσπευσμένα στην Άπω Ανατολή. Και αυτό πήρε χρόνο.
  Προφανώς οι Ιάπωνες βασίζονταν στην έκταση των σοβιετικών επικοινωνιών και στην ικανότητά τους να χρησιμοποιούν τον χερσαίο στρατό. Εξάλλου, ο πληθυσμός της ίδιας της Ιαπωνίας ξεπέρασε τα εκατό εκατομμύρια ανθρώπους, χωρίς να υπολογίζονται οι αποικίες στην Κίνα και την Κορέα. Έτσι θα μπορούσαν να τοποθετήσουν έναν χερσαίο στρατό συγκρίσιμο με την ΕΣΣΔ ή με τις δυνατότητες του Τρίτου Ράιχ.
  Η δίψα για εκδίκηση στο Khalkhin Gol κυριάρχησε στη διάθεση του Land of the Rising Sun. Και τίποτα δεν ήθελε συμβιβασμό σε θέματα σχέσεων μεταξύ της ΕΣΣΔ.
  Επιπλέον, ο Χιροχίτο ήλπιζε ότι ο Χίτλερ θα εκμεταλλευόταν τη στιγμή και θα ξαναρχίσει την αντιμπολσεβίκικη εκστρατεία του, που είχε διακοπεί από τον πόλεμο με τη Βρετανία. Και τι θα πετύχει η ΕΣΣΔ;
  Ο Φύρερ, φυσικά, μισούσε τους κομμουνιστές, αλλά σε αυτή την κατάσταση θεώρησε πιο σημαντικό για τον εαυτό του να αποδεσμευτεί από τη Βρετανία και να αποφύγει έναν πόλεμο σε δύο μέτωπα. Οι επιτυχίες των Γερμανών στη Λιβύη, όπου έπεσε ο Τολμπούκ, η καταστροφή της βάσης στη Μάλτα και η επίθεση στην Αίγυπτο έδωσαν την ευκαιρία να τελειώσει γρήγορα η Βρετανία και ο Λέων να εξημερωθεί σε ειρήνη. Και τότε ισχυρές θωρακισμένες ορδές της Βέρμαχτ θα κινηθούν από τα δυτικά.
  Οι σαμουράι βασίζονται σε αυτό, καθώς και στο δικό τους θάρρος και ισχυρή αεροπορία, έναν μεγάλο και έμπειρο στόλο.
  Τώρα και ο Ζούκοφ και ο Στάλιν αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Δεν είναι επικίνδυνο να αποσύρουμε στρατεύματα από τα δυτικά και να τα μεταφέρουμε στα ανατολικά; Ίσως σταματήσει σε αυτό. Δεν θα προκαλούσε μια τέτοια αποδυνάμωση των δυνάμεων του Χίτλερ; Από την άλλη, οι επιτυχίες της Ιαπωνίας μπορούν να γίνουν ακόμα μεγαλύτερος πειρασμός και πρόκληση για τους Krauts.
  Τα κορίτσια Ninja είναι, σε κάθε περίπτωση, ένα ισχυρό επιχείρημα σε κάθε πόλεμο. Και τώρα, με μια ευγενική υπόκλιση, μπαίνουν στο γραφείο όπου κάθονται οι στρατηγοί και λένε με στοργή:
  - Ποιος από εσάς χρειάζεται φρέσκο γάλα;
  Ο Ζούκοφ βγήκε έκπληκτος και είπε:
  -Πού βρήκες τέτοιες ομορφιές;
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος τραγούδησε μελωδικά με τοπική σιβηρική προφορά:
  - Ο ευγενικός, σοφός Στάλιν θα μας καλέσει στη μάχη, και αντί για καρδιά θα υπάρχει μια πύρινη μηχανή!
  Ο ξανθός εξολοθρευτής επιβεβαίωσε:
  - Όλο και πιο ψηλά και πιο ψηλά... Προσπαθήστε για το πέταγμα των πουλιών μας! Και κάθε έλικα αναπνέει - η ηρεμία των συνόρων μας!
  Η κοκκινομάλλα καλλονή κινήθηκε χαριτωμένα και γρήγορα, με τις κινήσεις της δύσκολες να τις πιάσει ένας απλός θνητός. Ακολούθησε το παραδοσιακό φιλί του θανάτου. Και ο Ζούκοφ κολύμπησε σε ηδονικά όνειρα. Ακολούθησε διαταγή από τον τρομερό στρατηγό:
  - Και τώρα, κύριοι, όλοι στο τζιπ, και θα συζητήσουμε στρατιωτικά σχέδια στην αγκαλιά της φύσης.
  Ο συνταγματάρχης Στερν, του οποίου τα πλεονεκτήματα στη νίκη επί των Ιαπώνων στη Μαντζουρία δεν ήταν λιγότερα από αυτά του Ζούκοφ, προσπάθησε να αντιταχθεί:
  - Αλλά δεν είναι τόσο βολικό...
  Ο ξανθός διάβολος φίλησε τον Στερν στα χείλη πιέζοντας τη νευρική απόληξη λέγοντας:
  - Όχι, καλή μου... Θέλεις να με κάνεις έρωτα, σωστά;
  Ο Στερν στρίμωξε:
  - Ναι, φυσικά, ναι!
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος έκλεισε το μάτι στους άλλους:
  - Και εσείς παιδιά; Άλλωστε, παραδεχτείτε το, περισσότερο από όλα θέλετε να πάτε στους κόλπους της φύσης με κορίτσια και μπάρμπεκιου. Ας βιαστείτε λοιπόν όσο είναι φωτεινό και καθαρό!
  Φυσικά, ούτε ένας άντρας δεν μπορούσε να αντισταθεί σε μια τόσο δελεαστική προσφορά. Για να μην αναφέρουμε την ύπνωση. Και η ύπνωση των νίντζα είναι πολύ δυνατή, όπως μια βόμβα υδρογόνου. Συμβαίνει ακόμη και χωρίς λόγια. Όταν σε βάζουν για ύπνο μπαίνοντας στο κλουβί μιας πανίσχυρης τίγρης Ussuri ή μιας άγριας πολικής αρκούδας χωρίς όπλο. Και φυσικά ένα άτομο.
  Οι νίντζα είναι πολύ δυνατοί και έχουν ίσα δικαιώματα: υπάρχουν ακόμη και λίγο περισσότερες γυναίκες από άντρες, έτσι ώστε να μην γίνει σφαγή μεταξύ των αρσενικών.
  Οι στρατηγοί δεν μοιάζουν καθόλου με ανασταλμένα ζόμπι. Χαμογελούν πλατιά και είναι πολύ ευχαριστημένοι με το επερχόμενο γλέντι. Άλλωστε, τα χάδια των καλύτερων γυναικών του κόσμου τους περιμένουν μπροστά.
  Και μάλιστα έφεραν μια ορχήστρα στους κόλπους της φύσης για να την κάνουν πιο διασκεδαστική. Έτσι για άλλους υπάρχει πόλεμος και για άλλους υπάρχει χαρά. Μόνο η χαρά στον πόλεμο είναι, κατά κανόνα, απατηλή. Ο Ζούκοφ, που πέρασε τόσο από τον εμφύλιο όσο και από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, το κατάλαβε όσο κανένας άλλος. Αυτό είναι ένα είδος λανθασμένης ιδέας της ξέφρενης χαράς της λεηλασίας και των πόρνων του συντάγματος. Αλλά πόσο ελκυστικά είναι όλα αυτά.
  Και το Κόκκινο Τέρας χαϊδεύει τον Ζούκοφ. Είναι γενικά ποθητή από τη φύση της και αγαπά πολύ τους άντρες. Λοιπόν, πώς μπορείς να αρνηθείς να κάνεις έρωτα με τον πιο διάσημο Ρώσο διοικητή εκείνη την εποχή. Όχι, δεν θα το συγχωρέσει ποτέ στον εαυτό της αυτό. Και ο ξανθός εξολοθρευτής σκαρφίστηκε τον Στερν. Υπάρχει μια πολύ υψηλή ανταμοιβή στο κεφάλι αυτού του στρατηγού, επομένως δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε έστω και λίγο μαζί του. Τελικά, είναι τόσο συναρπαστικό να ασχολείσαι με τον Έρωτα με ένα τέρας.
  Και το ότι συνοδεύονται από μια ολόκληρη παρέα κομβόι είναι ασήμαντο. Οι στρατιώτες θα πιουν δηλητηριασμένο κρασί από ένα βαρέλι και δεν θα ξυπνήσουν ποτέ.
  Η κοκκινομάλλα, μαζί με τον Ζούκοφ, έχουν ήδη πάρει το ποτήρι και τραγουδούν:
  - Και η μάχη συνεχίζεται ξανά,
  Και η καρδιά μου αισθάνεται άγχος στο στήθος μου!
  Και ο Λένιν είναι τόσο νέος,
  Και ο νεαρός Οκτώβρης είναι μπροστά!
  Και η Λένι είναι τόσο νέα,
  Και ο νεαρός Οκτώβρης είναι μπροστά!
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα πολύ θεατρικά άναψε ένα σπίρτο με τα γυμνά της δάχτυλα και άρχισε να ανάβει ένα τσιγάρο χρησιμοποιώντας το γυμνό και μαυρισμένο πόδι της. Φαινόταν όμορφο και ασυνήθιστο. Οι στρατηγοί φώναξαν από κοινού και κοίταξαν με όλα τους τα μάτια. Και οι πολεμιστές ταλαντεύτηκαν και πέταξαν ένα αναμμένο πούρο από το γυμνό πόδι μέχρι το πόδι. Όπως όλοι οι πραγματικοί αθλητές, δεν άντεχαν τον καπνό.
  Αλλά είναι εύκολο να παίζεις με ένα τσιγάρο...
  Και τοποθετήστε ένα αναμμένο πούρο στη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα σας, που δεν φοβάται τα αναμμένα κάρβουνα.
  Το πικνίκ επιλέχθηκε με αγάπη. Όμορφη θέα από τα βουνά, ωραία και ηλιόλουστη, δίπλα σε ένα καθαρό ρέμα. Πήραμε λοιπόν και δυο γουρούνια μαζί μας, για να απολαύσουμε λίγο χοιρινό. Ειλικρινά μιλώντας, τα κορίτσια αισθάνονται καλά• αφήνουν τον εαυτό τους να τα αγγίξουν τα χέρια των ανδρών και μάλιστα βρίσκουν ευχαρίστηση σε αυτό. Γενικά, οι πολεμιστές χαρακτηρίζονται από επιθετικότητα στο σεξ και στη ζωή.
  Άρχισαν ακόμη και να βουίζουν μικρά ειδύλλια.
  Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από την αγάπη
  Είναι σαν τον ήλιο, που λάμπει για τους ανθρώπους...
  Μερικές φορές βασίζουν τις αξιολογήσεις στο αίμα,
  Και πεθαίνουν μέσα στην αγωνία, ακόμα και παιδιά!
  
  Η μοίρα κυβερνά τόσο σκληρά μερικές φορές,
  Όταν το κακό τέρας κερδίζει άγρια...
  Είθε ο άγριος Θεός να είναι ελεήμων,
  Να ξέρετε ότι σώζει αυτούς που αγαπούν από την κόλαση!
  
  Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά στον κόσμο,
  Και οι άνθρωποι θα πετάξουν σαν βέλος στον Άρη...
  Αν και το σύμπαν είναι πολύ δύσκολο,
  Αλλά μάθετε να συνομιλείτε, πιστέψτε με, είναι υπέροχο!
  
  Πιστεύω ότι έτσι θα είναι ο κόσμος μας,
  Θα φτιάξουμε τον κομμουνισμό, χαριτολογώντας και με αγάπη!
  Άλλωστε, ο Στάλιν είναι το είδωλό μου, πιστέψτε με,
  Θα σας αναγκάσει να βαδίσετε σε φιλικό σχήμα!
  
  Στη Ρωσία, κάθε ιππότης είναι ένας γίγαντας,
  Ακόμα κι αν φοράει πρωτοποριακή γραβάτα...
  Για εμάς, πιστέψτε με, ο Κύριος είναι πάντα ένας,
  Και το χαμόγελο του Σατανά είναι τρομερά βάναυσο!
  
  Ω πατρίδα μου ιερή,
  Σε αγαπώ πολύ με την ψυχή μου!
  Οι άνθρωποι είναι όλοι μια υπέροχη οικογένεια για μένα,
  Είθε ο Παντοδύναμος να μας κάνει παντοδύναμους!
  
  Αφήστε την ομορφιά να κυβερνήσει με ζήλο τον κόσμο,
  Και το κορίτσι θα αγαπήσει τον στρατιώτη...
  Εκεί που ο Ιησούς αστράφτει από αγνότητα,
  Και θα έρθει ο διάβολος, πιστέψτε με, ανταπόδοση!
  
  Το Βερολίνο θα είναι ελεύθερο από εχθρούς,
  Η Ιαπωνία θα κυματίζει την κόκκινη σημαία...
  Το ποίημα θα είναι από τα ποιήματά μου -
  Ας μην είναι μάταιη αυτή η δουλειά!
  
  Ο γιος σου πέθανε, μην κλαις, αγαπητή μητέρα,
  Θα έρθει η ώρα, θα αναδειχθεί όμορφος άντρας...
  Ήρθε η ώρα να πεθάνουν κάποιοι,
  Άλλοι στον παράδεισο τραγουδούν ένα τραγούδι!
  
  Να είστε πιστοί στις εντολές του Στάλιν,
  Τότε η ζωή θα γίνει αιώνια και ευτυχισμένη...
  Τα όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα -
  Φέρεται με φτερά στην αιωνιότητα από χερουβείμ!
  Και αρκετοί νίντζα: άνδρες και γυναίκες, και το αγόρι Karas, ετοιμάζονται ήδη για πικνίκ. Τώρα μένουν πολύ λίγα για να πραγματοποιήσουν τη σύλληψη και μετά θα είναι...
  Αλλά προφανώς κάποιος από το ειδικό τμήμα ένιωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έστειλε ένα ολόκληρο σύνταγμα ειδικού σκοπού στον Ζούκοφ. Έρχονται τανκς, συμπεριλαμβανομένου του Τ-34, καθώς και μεταφορείς. Δεν υπάρχουν ακόμα ελικόπτερα - αυτός ο τύπος εξοπλισμού δεν δημιουργήθηκε το 1942.
  Λοιπόν, αν γίνει αγώνας, θα υπάρχουν και νίντζα.
  Ο αρχηγός σηκώνει τη βαλλίστρα του και εκτοξεύει ένα εκρηκτικό βέλος. Με την πρώτη ματιά, μοιάζει με ένα μικρό μπουλόνι βαλλίστρας, με μόνο ένα κιλό εκρηκτικό. Αλλά περιέχει μεγάλη δύναμη καταστροφής. Έτσι μόνο ένα μπιζέλι ανά γραμμάριο του μείγματος που εφευρέθηκε από τον νίντζα είναι ικανό να ανατρέψει μια δεξαμενή ή έναν μεταφορέα. Και μετά εκρήγνυται, και μάλιστα στο ίδιο το φαράγγι.
  Υπήρξε μια συντριβή, μια έκρηξη και πολλά τανκς θάφτηκαν κάτω από τα ερείπια. Ξεκίνησαν έξαλλοι πυροβολισμοί και οι νίντζα βγήκαν στην επίθεση. Δεν ήταν δυνατό να ναρκωθούν οι Σοβιετικοί στρατιώτες και τα ξυπόλητα κορίτσια του Terminator χρησιμοποιούν πιο παραδοσιακά όπλα. Εδώ είναι αιχμηρές βελόνες με δηλητήριο που πετούν. Οι καλλονές τους ξεσήκωσαν και από μια κούνια σκοτώθηκαν μια ντουζίνα στρατιώτες.
  Στη συνέχεια οι πολεμιστές ρίχνουν στιλέτα και κουτάλια, χρησιμοποιώντας τα γυμνά τους πόδια για να πετάξουν.
  Ο ανεμοστρόβιλος άρχισε. Χαριτωμένοι ξυπόλητοι πολεμιστές έγιναν άρπυιες του θανάτου. Οργάνωσαν ένα χορό που κάνουν οι πειρατές στην αγχόνη.
  Η κοκκινομάλλα κλώτσησε με τη φτέρνα της το μέτωπο του αξιωματικού, του έσπασε το κρανίο και τραγούδησε:
  - Δεν είμαι ένα αξιολύπητο ζωύφιο...
  Το μικρό λευκό πλασματάκι έβγαλε το κεφάλι της με ένα χτύπημα στην κνήμη και συνέχισε:
  - Ο Superninja δεν είναι ηλίθιος!
  Και οι πολεμιστές έβαλαν τα πόδια τους από κοινού, ρίχνοντας τρεις στρατιώτες ψηλότερα ταυτόχρονα και βρυχώνοντας:
  - Κρυφά ταλέντα - γουφ, ουφ!
  Και τότε τα μάτια τους άστραψαν. Και οι νίντζα πυροβόλησαν τα σοβιετικά στρατεύματα από βαλλίστρες. Δεν μπορούσαν καν να σκύψουν. Τα τανκς χτυπήθηκαν και κάηκαν, αλλά το IL-2 που εμφανίστηκε εξερράγη αμέσως, δεχόμενο ένα ελαφρύ βέλος.
  Ναι, αυτή είναι η Ιαπωνία, ο τρομερός μυστικός στρατός της, που δεν έχει όμοιο. Έτσι οι πολεμιστές καταστρέφουν τους στρατιώτες, ρίχνοντας αιχμηρές βελόνες με τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια τους και αναγκάζοντας τους στρατιώτες να πέσουν και να πεθάνουν από αγωνία.
  Η μάχη κατηφορίζει. Οι επιζώντες στρατιώτες από τον λόχο της συνοδείας βιώνουν τέτοιο φόβο που τραπούν σε φυγή και οι στρατηγοί, μαζί με τον Ζούκοφ, ακολουθούν υπάκουα τα γυμνόποδα, μυώδη κορίτσια.
  Το σύνταγμα ειδικού σκοπού, έχοντας υποστεί σημαντικές ζημιές, ζήτησε ενίσχυση. Αλλά μέχρι να φτάσουν εκεί, η ομάδα νίντζα θα έχει χρόνο να δραπετεύσει. Μια ντουζίνα IL-2 προσπαθούν πραγματικά να επιτεθούν από τον ουρανό, αλλά αντιμετωπίζονται με ένα ντους από μπουλόνια βαλλίστρας και βέλη. Τα πρώτα έξι IL-2 καταρρίφθηκαν σε ένα δευτερόλεπτο, μετά από άλλο ένα και μισό εξερράγησαν τα υπόλοιπα. Αυτοί οι νίντζα είναι πολύ γρήγοροι και ακριβείς σκοπευτές. Οι μυστικές τους δεξιότητες υπάρχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια και έχουν τελειοποιηθεί.
  Μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Και οι ικανότητές τους στις στρατιωτικές υποθέσεις είναι απλά φανταστικές. Εδώ ο αρχηγός νίντζα Nakasone στέλνει ένα μπουλόνι βαλλίστρας κατά μήκος μιας υψηλής τροχιάς. Δεν μπορεί να δει το στόχο, αλλά μια μικρή φόρτιση χτυπά ακριβώς την καταπακτή KV-2 και η διάσπασή της προκαλεί το σχίσιμο του κιτ μάχης. Δηλαδή, οι ικανότητες των νίντζα είναι κάτι παραπάνω από φανταστικές.
  Και δεν είναι περίεργο που δώδεκα τέτοιοι πολεμιστές είναι ικανοί να πετάξουν ολόκληρους στρατούς. Ένα άλλο σοβιετικό σύνταγμα αρμάτων μάχης δέχτηκε πυρά και σταμάτησε. Τα τανκς δεν πολέμησαν ενάντια στα βέλη. Η πανοπλία έσκασε κάτω από τα χτυπήματα και οι Ιάπωνες πολεμιστές απλώς γέλασαν. Άλλωστε, πρόκειται για νίντζα - πολεμιστές του μέλλοντος, για τους οποίους τίποτα δεν είναι αδύνατο.
  Και οι δύο χαριτωμένοι πολεμιστές είχαν ήδη δέσει τους στρατηγούς στις σέλες των αλόγων τους. Θα παραδοθούν στην Ιαπωνία. Ωστόσο, οι ίδιοι οι νίντζα θα κάνουν μια σύντομη ανάκριση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και θα μάθουν τους πάντες χωρίς εξαίρεση.
  Ή, εν πάση περιπτώσει, ό,τι είναι απαραίτητο και όχι πολύ απαραίτητο!
  Οι νίντζα έχουν ειδικά άλογα• αναπτύσσουν ταχύτητες υψηλότερες από αυτές των τσιτάχ. Προσπαθήστε λοιπόν να τους προλάβετε. Ωστόσο, μια νέα προσπάθεια επίθεσης στα IL-2 και PE-2 οδηγεί μόνο σε απώλειες μεταξύ των σοβιετικών στρατευμάτων. Αυτοί οι Ιάπωνες είναι πολύ δυνατοί. Όπως λένε, έχουν μια αίσθηση απόστασης. Δεν χάνουν και οι βαλλίστρες μπορούν να χτυπήσουν έως και δέκα μίλια. Εκεί έχουν μια ελαφρώς διαφορετική αρχή στη δουλειά από την ασήμαντη ένταση. Και επίσης το μεγάλο μυστικό των πολεμιστών νίντζα.
  Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι κανόνες... Οι νίντζα δεν ήταν μέρος του ιαπωνικού συστήματος ισχύος. Γι' αυτό δεν ήρθαν στο Khalkhin Gol. Και κατά κανόνα παλεύουν είτε για χρήματα, είτε όταν θίγεται η προσωπική τιμή. Η σύλληψη λοιπόν του Ζούκοφ και του αρχηγείου του είναι πληρωμένη και δεν είναι γεγονός ότι οι αόρατοι πολεμιστές θα συμφωνήσουν να λάβουν μέρος στην επόμενη επιχείρηση. Υπάρχει ένας κώδικας τιμής που απαγορεύει την ανιδιοτελή παροχή υπηρεσιών στις ιαπωνικές αρχές. Διαφορετικά, δεν θα έμενε τίποτα από την Αμερική.
  Ωστόσο, η κοκκινομάλλα πολεμίστρια και η ξανθιά φίλη της απολάμβαναν πολύ τη μάχη. Και θέλει το συμπόσιο να συνεχιστεί. Πόσοι νίντζα υπάρχουν συνολικά; Όχι πάνω από διακόσια, αυτή η κοινωνία είναι μυστική και επιλέγει μόνο τους πιο ικανούς και όχι πάντα Ιάπωνες για φοιτητές. Είναι αλήθεια, σε κάθε περίπτωση, πρέπει να υπάρχει κάποια πρόσμιξη ιαπωνικού αίματος σε κάθε εκδοχή και απαιτείται ιδιαίτερη αξία.
  Η οργάνωσή τους βοήθησε στην κατάληψη του Port Arthur, καταλαμβάνοντας το όρος Vysokaya, καταστρέφοντας έτσι τον ρωσικό στόλο. Αλλά τώρα το πάτωμα είναι μέχρι τον Χιροχίτο. Πρέπει να δώσει εντολές και χρυσό στους νίντζα.
  Και στη Ρωσία, ειδικά στη Σιβηρία, υπάρχει πολύς χρυσός και διαμάντια. Έτσι, αν πετύχει, θα υπάρχει κάτι να δώσει στο μέλλον.
  Αλλά ο Ni San και ο Nu San αποφάσισαν να πολεμήσουν δωρεάν, για χάρη της Μεγάλης Ιαπωνίας.
  Ο Στάλιν, έχοντας μάθει για την απαγωγή του Γκεόργκι Κονσταντίνοβιτς Ζούκοφ και ολόκληρου του επιτελείου του, έγινε έξαλλος και ξέσπασε οργή. Τέφρα από τον σωλήνα έπεσε ακόμη και στον Beria - λένε ότι δεν παραβλέψατε τον φαλακρό διάβολο.
  Ο Λαυρέντι δικαιολογήθηκε:
  - Αυτός είναι ο μεγαλύτερος νίντζα. Οι ικανότητές τους είναι πολύ ανώτερες από τους ανθρώπους!
  Ο Στάλιν επιτέθηκε στον επικεφαλής της μυστικής αστυνομίας:
  - Ετσι? Αποδεικνύεται ότι μπορούν να με απαγάγουν και εμένα;
  Ο Μπέρια τεντώθηκε βαρύγδουπα και γρύλισε:
  - Δεν υπάρχει περίπτωση, Μεγαλειότατε! Είμαστε πάντα σε επιφυλακή!
  Ο Στάλιν κούνησε τη γροθιά του στον Λαϊκό Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων.
  - Κοίτα Lavrenty... Τι μου συμβαίνει, θα σου σκίσω το κεφάλι!
  Ο επικεφαλής της μυστικής αστυνομίας τραγούδησε με χαρά ένα ρωσικό λαϊκό τραγούδι:
  - Γεννήθηκα απελπισμένη. Και θα πεθάνω απελπισμένος! Αν σπάσω το κεφάλι μου, θα το δέσω στο κεφάλι ενός αρνιού!
  Ο Ανώτατος Γενικός Διοικητής υποστήριξε τον Μπέρια:
  - Ωχ, όπα... Πονάνε γλυκά λόγια, θα βγούμε σύντομα από το τρελοκομείο - όλα θα πάνε καλά!
  Η απώλεια του Ζούκοφ είναι μεγάλη απώλεια. Και με τη σύλληψή του προέκυψε αποσύνθεση στα μέτωπα. Ο Στάλιν διόρισε τον αγαπημένο του Βοροσίλοφ ως νέο διοικητή των στρατευμάτων της Άπω Ανατολής. Πρέπει να τον αφήσουμε να αποκατασταθεί για τη φινλανδική εταιρεία.
  Αλλά ένα τέτοιο ραντεβού αποδείχθηκε μη ικανοποιητικό. Ο Βοροσίλοφ φώναξε πολύ, πάτησε τα πόδια του, αλλά ενήργησε χαοτικά και αντιεπαγγελματικά. Συγκεκριμένα, έφερε στρατεύματα στη μάχη κατά τμήματα και επέτρεψε στους Ιάπωνες να χρησιμοποιήσουν την αριθμητική τους υπεροχή αρκετά αποτελεσματικά. Επιπλέον, τα τανκς των σαμουράι, με όλη τους την ελαφρότητα, αποδείχθηκαν κινητά και βατά, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για τα σοβιετικά οχήματα KV και τροχοφόρα.
  Όπως αποδείχθηκε, το τανκ που πήρε το όνομά του από τον Klim Voroshilov δεν είχε λιγότερες αδυναμίες από τον χαρισματικό, αλλά πολύ παλιομοδίτικο και επιχειρησιακά-τακτικά ανίκανο στρατάρχη.
  Συχνά ο Στάλιν δεν έπαιρνε τις πιο ενημερωμένες αποφάσεις, βασιζόμενος περισσότερο στο ένστικτό του παρά στις συμβουλές των ειδικών. Οι Ιάπωνες μπόρεσαν να αποβιβάσουν στρατεύματα και να καταλάβουν σχεδόν όλη την Καμτσάτκα. Εκτός βέβαια από το Petropavlovsk-Kamchatsky. Αλλά αυτή η πόλη, όπως και το Βλαδιβοστόκ, βρίσκεται υπό πλήρη αποκλεισμό. Επιπλέον, οι σαμουράι, κινούμενοι βόρεια, πλησίαζαν ήδη το Μαγκαντάν.
  Έτσι, το ανατολικό μέτωπο, σε αντίθεση με τους υπολογισμούς και την υπερβολική αυτοπεποίθηση της σοβιετικής διοίκησης, συνέχισε να υποχωρεί.
  Τα πράγματα δεν ήταν καλά ούτε για τους συμμάχους. Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος σύμμαχος της Βρετανίας, οι Ηνωμένες Πολιτείες, δεν ήθελε να μπει στον πόλεμο ακόμη και καθώς οι επιτυχίες της Βέρμαχτ αυξάνονταν, η επιθυμία τους μόνο εξασθενούσε.
  Ο Schellenberg φιλοξένησε τον Dulles. Ο επικεφαλής του τμήματος μυστικής αστυνομίας των ΗΠΑ έμοιαζε με χτυπημένο σκυλί. Καμία λάμψη ή προηγούμενη αυτοπεποίθηση.
  Φυσικά, η Αμερική είχε ήδη χάσει πάνω από το ήμισυ της επικράτειάς της και γλιστρούσε στην άβυσσο. Στην πραγματικότητα δεν το έσωσαν ούτε οι οικονομικές δυνατότητες, ούτε η απόσταση από την Ευρώπη, ούτε οι ωκεανοί των Ηνωμένων Πολιτειών. Και όλα, όπως λένε, πήγαν στο διάολο.
  Ο Ντουλς, σκύβοντας, μουρμούρισε:
  - Συμφωνούμε με οποιουσδήποτε όρους ειρήνης, εάν δεν περιέχουν τη λέξη: παραδοθείτε!
  Ο Σέλλενμπεργκ γέλασε και παρατήρησε ιδιότροπα:
  - Και για χάρη της ψεύτικης υπερηφάνειας, είστε έτοιμοι να συνεχίσετε να υποβάλλετε τις Ηνωμένες Πολιτείες σε τερατώδη βάσανα;
  Ο Ντάλες αναστέναξε βαριά. Ακολούθησε μια καταπιεστική παύση. Τότε ο Αμερικανός εκπρόσωπος προσπάθησε να πει με πιο απαλό τόνο:
  - Είμαστε έτοιμοι για οποιεσδήποτε συνθήκες ειρήνης με πραγματική παράδοση, μόνο χωρίς την επισημοποίησή της!
  Ο Σέλλενμπεργκ χαμογέλασε ειρωνικά και παρατήρησε:
  - Ο Φύρερ επιμένει να παραδοθεί! Αυτή είναι η απαραίτητη προϋπόθεση του! Και ο Αδόλφος Χίτλερ, κατά κανόνα, είναι εξαιρετικά απρόθυμος να αλλάξει τις αποφάσεις του!
  Ο Νταλς ανασήκωσε τους ώμους του και ρώτησε ήσυχα:
  - Εγγυάτε την προσωπική ασφάλεια για τους ολιγάρχες και τον Τρούμαν;
  Ο Σέλλενμπεργκ χαμογέλασε και υπενθύμισε:
  Κάποτε, ο Τρούμαν είπε: αν κερδίσει η Γερμανία, θα βοηθήσουμε τη Ρωσία, αν κερδίσει η Ρωσία, θα βοηθήσουμε τη Γερμανία... Και ας σκοτωθούν μεταξύ τους όσο περισσότερο γίνεται! Δηλαδή, ο Τρούμαν είναι ένας όμορφος απατεώνας! Και το χρειαζόμαστε, καθάρματα!
  Ο Ντάλες έγνεψε καταφατικά.
  - Θα προσπαθήσω να πείσω τον Τρούμαν και τους άλλους να παραδοθούν στο έλεος του νικητή! Όσο για τα υπόλοιπα... Έτσι θα βγει! Δηλαδή, θέλω να πω ότι είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τη γερμανική υπηκοότητα!
  Ο Σέλλενμπεργκ παρατήρησε αυστηρά:
  - Η πίστη στη μεγάλη Γερμανία πρέπει ακόμα να κερδηθεί!
  Ο Νταλς ανατρίχιασε και ρώτησε:
  - Δεν υπάρχει θέση για τους επιχειρηματίες των ΗΠΑ στη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων;
  Ο Schellenberg δήλωσε ειλικρινά:
  - Γιατί? Θα είναι! Θα γίνετε παράρτημα της οικονομίας του Τρίτου Ράιχ.
  Και θα είσαι κάτι σαν αποικιακή αστική τάξη.
  Ο Dulles λογικά σημείωσε:
  - Αν διατηρηθεί ο πλούτος, τότε οι καπιταλιστές θα υπογράψουν πρόθυμα για εσάς!
  Ο Σέλλενμπεργκ γέλασε και πρόσθεσε:
  - Θα μπορείτε να παρατείνετε την εργάσιμη ημέρα και να εκμεταλλεύεστε τους εργαζομένους πιο σκληρά.
  Έγινε μια παύση. Μπήκαν δύο σλαβοπούλες. Φορούσαν μόνο διάφανες μπλούζες και κοντές φούστες, ξυπόλητοι. Έφεραν ένα μεγάλο ασημένιο σκεύος με κρασί, ψητή χήνα, χοιρινό σε φέτες με συνοδευτικό.
  Ο Σέλλενμπεργκ προσφέρθηκε να φάει ένα σνακ. Και την ίδια στιγμή έβαλε το χέρι του στο γυμνό, μαυρισμένο γόνατο της υπηρέτριας. Ναι, ντράπηκα λίγο, αλλά δεν αντιστάθηκα.
  Ένα άλλο κορίτσι, υπακούοντας σε μια πινακίδα από τον Σέλενμπεργκ, κάθισε με τον Ντάλες. Ο Αμερικανός έκανε ότι δεν το πρόσεξε. Ο αρχηγός της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών χάιδεψε το γυμνό, μαυρισμένο, μυώδες πόδι του κοριτσιού και γουργούρισε:
  - Και η πορνεία θα γίνει νόμιμη στη χώρα σας, δεν θα χρειάζεται να φοβάστε την αστυνομία ηθικής. Και με τα κορίτσια θα γίνει άφοβα... Οι μπλε όμως θα δυσκολευτούν!
  Ο Dulles απάντησε συνοπτικά:
  - Δεν είμαι μπλε!
  Ο Σέλλενμπεργκ χαμογέλασε και πρότεινε:
  - Νιώσε το λοιπόν! Είναι σκλάβα και δεν έχει δικαίωμα να αρνηθεί!
  Ο Νταλς έσφιξε τα χέρια και παρατήρησε:
  - Μπορεί να ακούγεται παλιομοδίτικο, αλλά δεν είμαι γυναικωνίτης!
  Ο Σέλλενμπεργκ κούνησε το κεφάλι του:
  - Μα μάταια... Τέτοια ηδονή στερείς τον εαυτό σου! Το να είσαι γυναικείος είναι μεγάλη ευτυχία!
  Ο Ντάλες κοίταξε το κορίτσι. Ξανθιά, αδύνατη, με καμπύλες. Η μπλούζα δεν έκρυβε τα περιγράμματα του στήθους και το σαγηνευτικό κορμί της. Τα πόδια είναι γυμνά, καλά πλυμένα, τα πέλματα είναι λίγο σκονισμένα, αλλά πολύ κομψά. Ένα κορίτσι που θέλεις πολύ να χαϊδέψεις και να αγγίξεις.
  Αλλά ο Dulles ήταν επαγγελματίας αξιωματικός πληροφοριών και ήξερε πώς να ελέγχει τον εαυτό του. Επιπλέον, δεν είναι γεγονός ότι δεν θα φωτογραφηθεί.
  Ο Σέλενμπεργκ έβαλε τα χέρια του στο στήθος της υπηρέτριας. Γύρισε από ευχαρίστηση. Προφανώς της άρεσε όταν ένας νεαρός και μάλλον όμορφος άντρας άγγιξε το μπούστο της. Ή προσποιούνταν έξυπνα. Αλλά ο Σέλλενμπεργκ δεν ήταν καθόλου ντροπαλός.
  Ο Ντάλες είπε εν συντομία:
  - Πάνω από διακόσιες αμερικανικές μεραρχίες ηττήθηκαν και αιχμαλωτίστηκαν. Αλλά έχουμε και άλλες εκατόν πενήντα μεραρχίες και πολιτοφυλακές. Όσο η Αμερική θα πολεμά ακόμα... Στη Νέα Υόρκη η επιρροή των Εβραίων είναι ισχυρή. Είναι οι Εβραίοι και όσοι εξαρτώνται από αυτούς που θέλουν να πολεμήσουν μέχρι τέλους. Λοιπόν... Λοιπόν, και οι κομμουνιστές, θέλουν αγώνα!
  Ο Σέλλενμπεργκ έκλεισε πονηρά το μάτι:
  - Άκουσα ότι πέντε από τα κορίτσια σου εμφανίστηκαν από τη Ρωσία. Που αγωνίζονται πολύ καλά. Γίνονται θρύλοι για αυτούς.
  Ο Νταλς απάντησε χαμογελώντας:
  - Και για τον Φρίντριχ σου φτιάχνονται θρύλοι, όπως και για τα περίφημα τέσσερα. Στην πραγματικότητα, η πραγματικότητα και τα όνειρα συχνά αποκλίνουν!
  Ο Σέλλενμπεργκ έγνεψε καταφατικά:
  - Προσπαθήστε να πιάσετε αυτά τα κορίτσια ζωντανά!
  Ο Νταλς έγνεψε καταφατικά:
  - Θα σας δώσουμε αυτή τη χαρά!
  Μετά από αυτό ο Schellenberg και ο Dulles χώρισαν. Δεν υπήρχε τίποτα άλλο να πω.
  Ο Σέλλενμπεργκ όρμησε στα κορίτσια, ικανοποιώντας το ζωικό πάθος με τη λιχουδιά ενός κάπρου στη ζέστη. Τσίριζαν σαν γουρούνια...
  Ο ίδιος ο Χίτλερ, εν τω μεταξύ, διασκέδαζε με έναν ακόμη αγώνα μονομάχων.
  Τα κορίτσια τσακώνονταν, τέσσερα σε κάθε πλευρά. Οι πολεμιστές φορούσαν μόνο εσώρουχα, λαδωμένα και μαυρισμένα.
  Τα κορίτσια αντάλλαξαν χτυπήματα, και κάρβουνα πετάχτηκαν κάτω από τα ξυπόλυτα πόδια τους. Ο Φύρερ το παρακολούθησε μαζί με τρεις πόρνες, τις οποίες χάιδευε αντανακλαστικά. Όχι πολύ ικανός να είναι άντρας, ο Φύρερ έβρισκε ευχαρίστηση στο αίμα και στα βασανιστήρια. Του άρεσε ιδιαίτερα να βασανίζει όμορφες γυναίκες.
  Και ο Χίτλερ το έκανε αυτό, με σαδιστική αυτολησμονιά. Και τότε ένα από τα κορίτσια έπεσε, τρυπημένο από ξίφη. Οι μαύροι πολεμιστές έκαψαν τη φτέρνα της με δάδα. Το κορίτσι συσπάστηκε και σώπασε για πάντα. Έτσι, για τους φασίστες ήταν διασκέδαση.
  Ο Φύρερ αποσπάστηκε κάπως από τη μάχη. Έγινε στοχαστικός.
  Όταν ο νούμερο ένα των Ναζί έγραψε το "My Struggle", συνειδητοποίησε ότι ο πιο σοβαρός εχθρός για τη Γερμανία θα ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες. Και ήθελα να αποφύγω έναν τέτοιο πόλεμο. Στην αρχή, ο Χίτλερ είχε την τάση να σκέφτεται να επιτεθεί στην ΕΣΣΔ με έναν συνασπισμό. Γερμανία, φυσικά Πολωνία, Ιταλία, κατά προτίμηση Βρετανία, Ιαπωνία θα ήταν ωραία. Ίσως μάλιστα να συνδέει τη Γαλλία, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία και άλλες χώρες.
  Ο ίδιος ο Φύρερ δεν πίστευε ακόμα πραγματικά στη γερμανική δύναμη, ότι η Γερμανία ήταν προορισμένη να γίνει ηγεμόνας. Έτσι τα σχέδιά του ήταν πιο μετριοπαθή: να επωφεληθεί από τη σχετικά αδύναμη ΕΣΣΔ της δεκαετίας του '20 και να πάρει μέρος των εδαφών εκεί.
  Αν και πρώτα ήταν απαραίτητο να καταλάβει την εξουσία στη Γερμανία. Οι εκλογές του 1928 δεν έδωσαν στους φασίστες ούτε το 3% των ψήφων. Φαινόταν ότι η εξουσία ήταν απλώς ένα όνειρο. Στη συνέχεια, όμως, τα θαύματα της οργάνωσης των Ναζί, η βοήθεια των χορηγών και οι ρητορικές ικανότητες του Χίτλερ οδήγησαν σε ένα σχεδόν λογικό αποτέλεσμα. Ο Χίτλερ νίκησε... Αν και ήταν στα πρόθυρα της αποτυχίας.
  Και ξεπέρασε τις προσδοκίες των ψηφοφόρων. Ο Φύρερ δεν υποσχέθηκε καν αυτό που κατάφερε αργότερα να εκπληρώσει. Και η ελίτ πίστευε ότι η παγκόσμια κυριαρχία δεν ήταν ρεαλιστική.
  Ο Φύρερ είχε επιτυχίες, οι οποίες εν μέρει εξηγήθηκαν από τον φόβο του κομμουνισμού και της ΕΣΣΔ. Ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τη Γερμανία ενάντια στον μπολσεβικισμό. Υπήρχαν προφανώς άλλες σκέψεις. Οι Γερμανοί θα βγάλουν κάστανα από τη φωτιά, και τα υπόλοιπα, παράξενα, θα μοιράσουν τα λάφυρα. Ο Φύρερ κατάφερε να εμφυσήσει αυτή την ιδέα στους άλλους. Γι' αυτό μπόρεσε να καταλάβει την αποστρατικοποιημένη ζώνη και μάλιστα να πραγματοποιήσει το Anschluss της Αυστρίας. Και μετά υπήρξε ένας θρίαμβος στο Μόναχο. Η Σουδητία έγινε γερμανική και λίγο αργότερα επέστρεψε ο Κλαϊπέντα.
  Ο Φύρερ έπεσε κάπως σε ευφορία• πιθανώς, με πιο ορθό σκεπτικό, δεν θα έπρεπε να είχε βιαστεί να καταλάβει την Τσεχική Δημοκρατία. Γιατί να ταπεινώνεις τους συμμάχους σου έτσι; Αλλά έκανα λάθος υπολογισμό. Τότε τα πράγματα δεν πήγαν καλά ούτε με την Πολωνία. Εδώ, πρώτα από όλα, οι Εβραίοι πήραν τα όπλα, απαίτησαν να σταματήσουν να σφίγγουν τις βίδες στη Γερμανία. Και πάλι ο Φύρερ δεν υπολόγισε σωστά οργανώνοντας τη βραδιά των κρυστάλλινων μαχαιριών.
  Οι προοπτικές για τη Γερμανία δεν ήταν καλές. Με μόνο ενενήντα μεραρχίες, από τις οποίες μόνο οι έξι ήταν ελαφρά τεθωρακισμένα, θα έμπαινε σε πόλεμο με το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου.
  Ακόμη και απέναντι στην Πολωνία οι Γερμανοί έδειχναν κάπως αδύναμοι. Δεν υπήρχαν αρκετά πυρομαχικά και βόμβες. Η Γερμανία δεν είναι πολύ έτοιμη για πόλεμο. Ως εκ τούτου, ο Φύρερ αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του Στάλιν για μια συμφωνία. Αν και αρχικά είχε τελείως διαφορετικά σχέδια.
  Γενικά, ίσως ο Φύρερ να μην είναι τόσο ιδιοφυΐα όσο να είναι τυχερός. Η απόφαση να επιτεθεί στην Πολωνία περιείχε έναν κολοσσιαίο κίνδυνο. Εκατόν δέκα γαλλικές και αγγλικές μεραρχίες θα συνέτριβαν απλώς είκοσι τρεις γερμανικές μεραρχίες στη Δύση.
  Αυτό όμως δεν συνέβη. Ένα τυχερό αστέρι έλαμπε στη Γερμανία. Έγινε ένα θαύμα, οι σύμμαχοι έχασαν τη στιγμή. Η Πολωνία ηττήθηκε το ίδιο γρήγορα όσο οι Γερμανοί είχαν αρκετά πυρομαχικά. Τότε οι Σύμμαχοι έδωσαν στη Γερμανία αρκετούς μήνες για να προετοιμαστεί.
  Οι Γερμανοί ήταν τυχεροί όταν ξεκίνησε ο πόλεμος με τη Φινλανδία. Ο Στάλιν απέτυχε να πετύχει γρήγορη επιτυχία και κόλλησε. Αναπτύχθηκαν ελπίδες για ειρήνη. Πολλοί άσκησαν πίεση στον Χίτλερ και πρότειναν να περιοριστεί σε λίγα. Δηλαδή, να αποκαταστήσει τα σύνορα του δέκατου τέταρτου έτους στα ανατολικά και να δώσει στην Πολωνία την εμφάνιση της ανεξαρτησίας.
  Ακόμη και οι Σύμμαχοι άφησαν να εννοηθεί ότι μπορεί να επιστρέψουν στο θέμα των αποικιών.
  Αλλά ο Φύρερ τελικά απέρριψε τα πάντα και άρχισε να διεξάγει έναν αποφασιστικό πόλεμο. Η Δανία αντιστάθηκε για μια μέρα, η Νορβηγία καταλήφθηκε γρήγορα και με ελάχιστες απώλειες.
  Και μετά το πιο κουλ, η θαυματουργή ήττα των ανώτερων δυνάμεων του συνασπισμού. Τέσσερα εκατομμύρια αιχμάλωτοι, λάφυρα εκατόν πενήντα μεραρχιών. Το λαμπρό σχέδιο του Μάινσταϊν και του Χίτλερ. Και σε μια σπάνια τύχη, οι Γερμανοί θα μπορούσαν πραγματικά να είχαν χάσει. Οι Σύμμαχοι είχαν διπλάσια άρματα μάχης, περισσότερο πεζικό και περισσότερο πυροβολικό.
  Αλλά το αστέρι ψηλά στον ουρανό προστάτευε το Τρίτο Ράιχ... Είναι αλήθεια, τα πράγματα δεν πήγαν καλά με τη Βρετανία. Χωρίς ειρήνη, χωρίς νίκη! Η αεροπορική επίθεση απέτυχε. Ο ίδιος ο Χίτλερ κατάλαβε την προσωπική του ευθύνη. Ήταν αναγκαίο να αυξηθεί η παραγωγή αεροσκαφών, να μην βομβαρδιστούν ειρηνικές πόλεις και να διοικηθούν πιο ορθολογικά.
  Δεν έγιναν όλα για να οργανωθεί η προσγείωση. Και υπήρχε περίπτωση να κερδίσουμε. Η Μάγχη δεν είναι πολύ μεγάλο στενό• ακόμη και μια σχεδία μπορεί να το ξεπεράσει. Αν ο Φύρερ είχε δείξει πλήρη ενέργεια και οργάνωση τότε, η Βρετανία θα είχε πέσει πίσω το 1940. Και αυτό θα επιτάχυνε το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
  Αλλά ο Φύρερ, δυστυχώς, δεν ήταν στο ύψος του έργου τότε. Έχασε την έμπνευση των λαμπρών ενοράσεων και το τυχερό του αστέρι θαμπώθηκε.
  Τότε ο Χίτλερ άρχισε να ανησυχεί πολύ για την ΕΣΣΔ. Οι προφανείς στρατιωτικές προετοιμασίες του Στάλιν δεν μπορούσαν παρά να προκαλέσουν συναγερμό. Τόσα πολλά τανκς, άλλος εξοπλισμός, όπλα, αεροπλάνα. Όλα αυτά ανησύχησαν τον Φύρερ.
  Επομένως, αντί για έναν αποφασιστικό πόλεμο με τη Βρετανία και μια επίθεση στην Αφρική, ακολούθησαν μισόλογα μέτρα. Και εδώ ο Φύρερ έκανε λάθη. Ήταν απαραίτητο να προωθηθεί στο μέγιστο η παραγωγή όπλων. Η OKW ανέφερε με ακρίβεια ότι χρειάζονταν τριάντα έξι μεραρχίες αρμάτων μάχης για την κατάληψη της ΕΣΣΔ. Αλλά μόνο δεκαέξι κατανεμήθηκαν. Το σχέδιο "Barbarossa" είναι ένα καθαρό στοίχημα: η επίθεση με τέσσερις φορές λιγότερα τανκς και αεροσκάφη είναι θανάσιμα επικίνδυνη.
  Αλλά ο Χίτλερ έλαβε υπόψη το γεγονός ότι ο Κόκκινος Στρατός ουσιαστικά δεν ήταν εκπαιδευμένος για να αμυνθεί. Και διδάχτηκε μόνο να χτυπά τον εχθρό στο έδαφός του. Και τι? Ο υπολογισμός δικαιώθηκε! Απροετοίμαστοι για άμυνα, τα σοβιετικά στρατεύματα έπεσαν σε καζάνια και συντρίφθηκαν και έσπασαν. Έδιωξαν τους κρατούμενους. Όμως οι Γερμανοί είχαν λίγη δύναμη. Δεν υπήρχαν καν αρκετοί stormtroopers. Διπλάνοι ρίχτηκαν ακόμη και στη μάχη.
  Φτάσαμε στη Μόσχα, καταλάβαμε το Ντονμπάς και αποκλείσαμε το Λένινγκραντ. Αλλά δεν είχαν αρκετή δύναμη για να πάρουν την πρωτεύουσα και ο καταραμένος χειμώνας εμπόδισε. Η βενζίνη σε άνθρακα, λόγω παγετού, αποσυντίθεται σε άκαυστα κλάσματα. Και οι Γερμανοί το πήραν στα δόντια!
  Και τότε η Ιαπωνία μπήκε στον πόλεμο με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έπρεπε να τη στηρίξω. Και η ουρά του Ρόμελ τσιμπήθηκε στην Αφρική. Ο χειμώνας του σαράντα ενός και του σαράντα δύο αποδείχτηκε τόσο ατυχής. Αλλά... Όμως οι Ιάπωνες πέτυχαν μια σειρά από μεγάλες επιτυχίες. Και η άνοιξη έφερε νέες νίκες στη Βέρμαχτ. Και το πιο σημαντικό, ο Χίτλερ ένιωσε νέα έμπνευση μέσα του και έγινε εξαιρετικός οργανωτής. Κατάφερε να κινητοποιήσει τη Γερμανία και τα κατεχόμενα στο όριο, και να αυξήσει την παραγωγή όπλων.
  Και από τότε όλα άρχισαν να βελτιώνονται. Τώρα η Αμερική πέφτει στα πόδια του Τρίτου Ράιχ.
  Ο Χίτλερ έδωσε ένα σημάδι... Τώρα τα αγόρια τσακώνονταν. Φορώντας επίσης μόνο εσώρουχα. Και ένας τόσο αιματηρός αγώνας.
  Ο Φύρερ δεν ήθελε να μιλάει για πολύ. Σύντομα θα γίνει ο κυρίαρχος του κόσμου. Ούτε ο Ναπολέων, ούτε ο Τζένγκις Χαν, ούτε ο Ταμερλάνος πέτυχαν τέτοια επιτυχία. Αυτό δεν συνέβη πριν από τον Χίτλερ, και είναι απίθανο να συμβεί μετά από αυτόν! Ένα πραγματικό θαύμα έγινε.
  Κάτω από τα ξυπόλυτα πόδια των αγοριών χύθηκαν κάρβουνα. Για να τους κάνει πιο οδυνηρό. Τα αγόρια υπέφεραν και ο Χίτλερ απολάμβανε τα βάσανα. Είναι πολύ ωραίο όταν μπορείς να μαστιγώσεις αγόρια. Και ο Φύρερ γέλασε και ξεγύμνωσε τους κυνόδοντες βρικόλακες του. Βασάνισε πολύ κόσμο και τους μεταφύτευσε. Και πόσοι κάηκαν ζωντανοί;
  Ο Χίτλερ έκαψε προσωπικά αγόρια και κορίτσια με φωτιά. Του άρεσε να κρατά έναν αναμμένο φακό στο γυμνό στήθος των κοριτσιών. Περάστε τη φλόγα πάνω από τις στρογγυλές γυναικείες φτέρνες.
  Χρησιμοποιήστε τα πιο άγρια βασανιστήρια. Και τι δεν χρησιμοποίησε ο Χίτλερ... Και φωτιά και ζεστό, συρματοπλέγματα, και αλυσίδες κόκκινες από τη ζέστη.
  Το πιο άγριο μαρτύριο... Όταν τα όμορφα κορίτσια καίγονται ζωντανά... Και όλα αυτά άρεσε στον μανιακό με το κοντό μουστάκι.
  Ο Χίτλερ λάτρευε τη διαδικασία των βασανιστηρίων... Του άρεσε πολύ να βάζει καυτές βελόνες κάτω από τα νύχια των κοριτσιών, ειδικά τα δάχτυλα των ποδιών τους. Και σπάστε τα δάχτυλά σας με καυτές λαβίδες.
  Ο Χίτλερ κοροϊδεύτηκε στη Γερμανία και ο μελλοντικός Φύρερ χρειάστηκε να υπομείνει πολλή ταπείνωση κατά τη διάρκεια της αλήτης ζωής του στη Βιέννη. Αυτό τον έκανε πολύ ψυχρό και σκληρό. Πιο συγκεκριμένα, όχι ψυχρός, αλλά επιθετικά σκληρός. Υπήρχε τόσος θυμός στον Χίτλερ που κυριολεκτικά έφυγε από την κλίμακα με το μίσος.
  Αυτό επέτρεψε στον Φύρερ να ελέγξει τους μαχητές. Οι πιο αναιδείς θύελλαι υπάκουσαν στον Χίτλερ, έτσι ένιωσαν τον μαγνητισμό και το εκπληκτικό μίσος του.
  Ο Χίτλερ καταπνίγηκε με την κολασμένη του ενέργεια. Δεν είναι περίεργο που ακόμη και ο Στάλιν φοβόταν τον Φύρερ. Τον φοβόμουν και τον σεβάστηκα.
  Ο Χίτλερ ουσιαστικά επικοινωνούσε με κολασμένα πνεύματα, που του έδωσαν απίστευτη δύναμη. Ο λαός υπάκουσε στον Φύρερ. Και τα στρατεύματα και τα φτερά της τύχης υπάκουσαν. Οι νίκες διαδέχονταν η μία την άλλη. Θριάμβους που ούτε ο Τζένγκις Χαν δεν γνώριζε. Ακόμη και η Αυστραλία έγινε γερμανική αποικία. Και πολλές επαρχίες.
  Ο Χίτλερ ανασήκωσε τους ώμους του - πού να πάει μετά τις ΗΠΑ; Τελειώστε την ΕΣΣΔ; Ή χτυπήσει την Ιαπωνία; Η Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου έχει καταλάβει πάρα πολλές χώρες. Αλλά από την άλλη, ήταν αδύνατο να γίνει χωρίς τη βοήθεια της Ιαπωνίας προς το παρόν. Και έτσι ο Φύρερ επέτρεψε στον σύμμαχό του με τα στενά μάτια να μεγαλώσει πολύ. Ο Χίτλερ μάλιστα γρύλισε από απογοήτευση: γιατί τρελάθηκε τόσο; Επιτρέψατε στην Ιαπωνία να καταλάβει τόση γη; Από την άλλη πλευρά, ήταν το άνοιγμα ενός δεύτερου μετώπου με την Ιαπωνία που ανάγκασε τον Στάλιν να συμφωνήσει σε μια εκεχειρία, η οποία κατέστησε δυνατή τη συντριβή της Βρετανίας.
  Έτσι, αντί για πόλεμο σε δύο μέτωπα, ο Φύρερ μεταπήδησε αποκλειστικά στη Βρετανία. Και κατάφερε να την κατακτήσει στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Έτσι ο Στάλιν δεν είχε καν τον πειρασμό να εκμεταλλευτεί τη στιγμή και να τον χτυπήσει στην πλάτη.
  Ωστόσο, λιγότερο από εκατόν είκοσι επιλεγμένες μεραρχίες του Τρίτου Ράιχ στέκονται ακόμα στα ανατολικά, έτοιμες να συγκρατήσουν τη σταλινική επίθεση.
  Ο Φύρερ επέτρεψε σε ένα από τα κορίτσια να πάρει τον νεφρίτη, παλλόμενη ράβδο στο στόμα της. Και ένιωσα ευδαιμονία. Πόσο όμορφο και αγνό είναι το γυναικείο σώμα. Είναι τόσο ωραίο να τον χαϊδεύεις, να τον αγγίζεις, να τον χαϊδεύεις. Και φιλήστε ακριβώς στις κατακόκκινες θηλές.
  Ο Φύρερ φιλά την κοπέλα κατευθείαν στο στήθος και της γλύφει το μπούστο με τη γλώσσα του. Πόσο γλυκό είναι. Και τα κορίτσια έγιναν νόστιμα. Πόσο ευχάριστη γεύση έχει το δέρμα των νέων γυναικών.
  Και όταν τηγανίζονται, στην πραγματικότητα μυρίζει σαν τηγανητό αρνί ή χοιρινό. Αν και ο Φύρερ ήταν χορτοφάγος, μερικές φορές επέτρεπε στον εαυτό του να φάει γυναικείο ψαρονέφρι. Ή θα θρυμματίσουν ανθρώπινο κρέας στη σαλάτα του. Δεν είναι κακό να τρώτε το σώμα μιας γυναίκας, ή τα μυώδη αγόρια. Όμως ο Χίτλερ επέτρεπε στον εαυτό του τέτοιες λιχουδιές μόνο στις γιορτές: αφού το κρέας είναι επιβλαβές.
  Ο Φύρερ λάτρευε επίσης τις μπανάνες και τους ανανάδες. Όλα αυτά είναι εξαιρετικά νόστιμα.
  Και επίσης, φυσικά, βασανίζοντας γυναίκες με ραγάδες. Κρεμάστε τις καλλονές σε ένα ράφι, στερεώστε τα γυμνά τους πόδια σε κοντάκια και μετά βάλτε βάρη. Μέχρι να σπάσουν τα σώματα. Είναι σκληρό, φυσικά, αλλά και αποτελεσματικό. Έτσι μπορείς να βασανίσεις όλες τις ομορφιές.
  Ένα άλλο ενδιαφέρον πράγμα είναι να κυνηγούν κορίτσια γυμνά στο χιόνι. Γενικά, το αγαπημένο γερμανικό μαρτύριο είναι κρύο! Είναι τόσο ενδιαφέρον να παρακολουθείς πώς τα δάχτυλα των κοριτσιών γίνονται μπλε από το κρύο. Και πόσο επώδυνο είναι για αυτούς. Τα βασανιστήρια γενικά ήταν η ύψιστη ευχαρίστηση για τον Χίτλερ.
  Είναι ιδιαίτερα αστείο όταν ξυπόλητα κορίτσια τρέχουν πρώτα στο χιόνι και μετά οι άνδρες των SS τα σπρώχνουν πάνω από τα κάρβουνα με ζεστό σύρμα. Και τα κορίτσια ξεγυμνώνουν από το κρύο στον ζεστό φούρνο!
  Ο Φύρερ γέλασε και είπε:
  - Μου αρέσει να βασανίζω και να βασανίζω! Μου αρέσει να προκαλώ πόνο! Και επομένως, ζήτω τα βασανιστήρια!
  Ο Χίτλερ αγαπούσε επίσης να βασανίζει αγόρια. Ειδικά αιχμάλωτοι πρωτοπόροι. Εδώ υπήρχε ίντριγκα, αν το αγόρι θα ούρλιαζε από τον πόνο ή όχι. Οι πρωτοπόροι συνήθως προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τις κραυγές τους τρίζοντας τα δόντια τους. Ο Φύρερ αγαπούσε να κρατά τη δάδα στο στήθος του, να τραγουδάει τις μασχάλες και να τηγανίζει τις φτέρνες των αγοριών. Ή φέρτε τη φλόγα στο πρόσωπό σας. Η φωτιά είναι ένα πολύ φλέγον και επώδυνο πράγμα, οπότε συνήθως τα αγόρια δεν άντεχαν και άρχισαν να ουρλιάζουν. Υπήρχαν όμως και πεισματάρηδες πρωτοπόροι που έχασαν τις αισθήσεις τους από οδυνηρό σοκ, αλλά συνέχισαν να σιωπούν.
  Εδώ ο Φύρερ ήθελε πολύ να βασανίσει έναν τέτοιο πρωτοπόρο. Και ο Χίτλερ διέταξε:
  - Παραδώστε έναν από τους αιχμάλωτους Ρώσους παρτιζάνους εδώ!
  Παρά το γεγονός ότι ο Στάλιν έδωσε την εντολή να μην γίνει ανταρτοπόλεμος, ορισμένοι φανατικοί συνέχισαν να αντιστέκονται, αν και όχι σε μεγάλους αριθμούς όπως πριν. Και οι πρωτοπόροι ήταν εκεί.
  Γνωρίζοντας τα γούστα του Φύρερ, του έφεραν ένα αγόρι περίπου δεκατριών. Ξανθιά, ήδη χτυπημένη στις ανακρίσεις.
  Έγδυσαν το αγόρι και δύο ψηλές κυρίες του έστριψαν τα χέρια, του πέταξαν μια βεντάλια και τον τράβηξαν πάνω στο ράφι. Μία από αυτές τραγούδησε με ευχαρίστηση κατά μήκος της ριγέ πλάτης της πρωτοπόρου με την παλάμη της και χτυπώντας τα χείλη της απάντησε:
  - Και το αγόρι μπορούσε να μου ζεστάνει το κρεβάτι!
  Ο Χίτλερ γέλασε και απάντησε:
  - Αν μείνει ζωντανός, θα σου το δώσω! Ωστόσο, το τελευταίο είναι απίθανο.
  Ο πρωτοπόρος έσφιξε το σαγόνι του πιο σφιχτά και κοίταξε με μίσος τον Φύρερ και τις πόρνες του.
  Το αγόρι είχε ήδη καταφέρει να κρεμαστεί στο ράφι. Τον χτύπησαν με ένα μαστίγιο και ένα λαστιχένιο ρόπαλο στις γυμνές φτέρνες του. Αλήθεια, δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τη φωτιά. Ο Φύρερ ξεκίνησε μικρός. Άναψε τον αναπτήρα και πέρασε τη φλόγα πάνω από το λείο στήθος του αγοριού.
  Έσφιξε τα δόντια του πιο δυνατά και τράνταξε. Φουσκάλες φούσκωσαν στο μαυρισμένο κορμί του.
  Ο Φύρερ είπε με έμφαση στα ρωσικά:
  - Πες ότι ο Στάλιν είναι σκατά και δεν θα σε βασανίσω!
  Ο πρωτοπόρος είπε αποφασιστικά:
  - Οχι!
  Ο Χίτλερ χαμογέλασε και σήκωσε τη δάδα. Το έφερε στα γυμνά πόδια του αγοριού. Ο πρωτοπόρος συσπάστηκε πιο δυνατά, μια κραυγή ξέσπασε από το στήθος του. Πόσο επώδυνο είναι. Αλλά με μια τιτάνια προσπάθεια το αγόρι συγκρατήθηκε.
  Ο Φύρερ βαρέθηκε να ψήνει τα τακούνια του αγοριού και μετέφερε τη δάδα στη βουβωνική χώρα του. Σε αυτό το σημείο ο πόνος ξεπέρασε κάθε όριο, και ο πρωτοπόρος έχασε τις αισθήσεις του από επώδυνο σοκ.
  Ο Χίτλερ κατέβασε τη δάδα και είπε με απογοητευμένο ύφος:
  - Πόσο επίμονοι είναι Ρώσοι! Είμαι απλά έκπληκτος!
  Τα κορίτσια των εκτελεστών ρώτησαν τον Φύρερ:
  - Να τον φέρει στα συγκαλά του!;
  Ο Χίτλερ έγνεψε καταφατικά και παρατήρησε:
  - Τώρα θα τον διαλύσουμε ζωντανό στο οξύ! Θα εκδικηθώ τους πρωτοπόρους για το πείσμα τους!
  Έφεραν το γυμνό αγόρι στα συγκαλά του, το κρέμασαν σε μια αλυσίδα και άρχισαν να το βυθίζουν αργά στο οξύ. Ο πρωτοπόρος ένιωσε έναν άγριο πόνο από τη σάρκα που διαλύθηκε, αλλά αντί να εκλιπαρεί για έλεος, το αγόρι άρχισε να τραγουδά.
  Η πατρίδα μου θα είναι αγία,
  Είναι ιερή γη για τον πρωτοπόρο...
  Η ομάδα είναι η αγαπημένη μου οικογένεια,
  Ας είναι αυτό παράδειγμα για όλους τους ανθρώπους!
  
  Για τη δόξα της αγίας Πατρίδας μας,
  Εμείς οι πρωτοπόροι ορκιστήκαμε...
  Ακόμα κι αν ο Χίτλερ είναι σε συμμαχία με τον Σατανά,
  Αλλά κοντά στη Μόσχα του δώσαμε μια δύσκολη στιγμή!
  
  Είμαστε πρωτοπόροι, γιοι της Πατρίδας,
  Η μεγάλη μας Μητέρα Πατρίδα...
  Και θα είμαστε πιστοί στη χώρα μέχρι τέλους,
  Στο μεγάλο έργο της οικοδόμησης του κομμουνισμού!
  
  Είμαι ένα αγόρι, μισό γυμνό και ξυπόλητο,
  Πήγα σε αναγνώριση μέσα από το δριμύ χιόνι...
  Και ο θάνατος με ένα δρεπάνι πετάει μπροστά μου,
  Απειλεί να σε δέσει με σιδερένια δεσμά!
  
  Αλλά ανατίναξα τη γέφυρα προς τους Ναζί, ξέρετε,
  Έστειλαν τα τρένα τους κάτω...
  Και πιστεύω ότι θα υπάρχει παράδεισος στο σύμπαν,
  Ας χτίσουμε ένα νέο κάστρο του κομμουνισμού!
  
  Αλλά μετά συνέβη, με πήραν σε τρομερή αιχμαλωσία,
  Οι Krauts με χτυπούσαν δυνατά στις φτέρνες μου...
  Ο δήμιος του έριξε ναπάλμ στην πλάτη,
  Με χτύπησαν στο στομάχι με ξύλα!
  
  Ο ύπουλος φασίστας χρησιμοποίησε πυρ,
  Έκαψε βάναυσα ολόκληρο το αδύνατο σώμα του...
  Ο πρωτοπόρος κράτησε με τις τελευταίες του δυνάμεις,
  Οι δήμιοι τον βασάνισαν επιδέξια!
  
  Αλλά το αγόρι δεν είπε τίποτα,
  Δεν αποκάλυψε ρωσικά μυστικά στους φασίστες...
  Και όσο κι αν τον βασάνιζε ο Φύρερ,
  Έδειξε εξαιρετική έμφαση!
  
  Μετά έριξαν τον τύπο σε οξύ,
  Και κομμάτι-κομμάτι το αγόρι διαλύθηκε...
  Αλλά το αγόρι μίλησε ειλικρινά,
  Ότι ο κομμουνισμός θα δοθεί σύντομα!
  
  Ότι σύντομα ο στρατιώτης μας θα έρθει στο Βερολίνο,
  Θα δώσει στους Krauts ένα πολύ δυνατό σημείο...
  Και ο Θεός θα χτυπήσει τον Φύρερ μέχρι θανάτου,
  Και όλο το θηριοτροφείο, χονδρικό μόνο!
  
  Και θα πεθάνω στα βασανιστήρια, πρωτοπόρος,
  Η μοίρα δεν μου άφησε άλλη επιλογή...
  Αλλά θα δείξω σε όλους ένα παράδειγμα,
  Και αντέχω χωρίς γκρίνια, πιστεύω το ράφι!
  
  Τότε θα έρθει ο Παντοδύναμος Ιησούς,
  Όλα θα αναστηθούν στο έπακρο...
  Και το Καζακστάν και το Ρώσο θα ενωθούν,
  Έρχονται μεγάλες αλλαγές!
  Στην τελευταία λέξη, το μισοδιαλυμένο αγόρι έχασε και πάλι τις αισθήσεις του...
  Ο Φύρερ χαμογέλασε και έκλεισε το μάτι στον φίλο του:
  - Φαίνεται πως δεν θα χρειαστεί να σου ζεστάνει το κρεβάτι... Διαλυμένο!
  Εκείνη απάντησε αδιάφορα:
  - Θα βρούμε άλλο... Και ό,τι έχει μείνει από αυτό θα το χρησιμοποιήσουμε για σαπούνι!
  Ο Φύρερ διέταξε:
  - Φτιάξτε ένα υπέροχο κύπελλο από το κρανίο του αγοριού! Εν τω μεταξύ, θα πάω να κάνω ένα μικρό γλέντι με τους φίλους μου!
  Ο Φύρερ συνοδευόταν από πολλά άτομα. Συμπεριλαμβανομένου του σχεδιαστή Porsche. Αυτός ο εξαιρετικός δάσκαλος είπε στον Φύρερ:
  - Τα θρυλικά κορίτσια μας έδωσαν μια υπέροχη ιδέα, πάνω στην οποία δουλεύουν τώρα τα καλύτερα σχεδιαστικά μυαλά του Τρίτου Ράιχ.
  Ο Φύρερ ξεσήκωσε:
  - Τι ιδέα;
  Η Porsche είπε χαμογελώντας:
  - Ένα τανκ που θα είναι άτρωτο όταν εκτοξεύεται από όλες τις γωνίες. Θα είναι κάτι σαν θαύμα, ή η πυραμίδα του Χέοπα!
  Ο Φύρερ απάντησε σκληρά:
  - Ελπίζω ότι η ενσάρκωση σε μέταλ δεν θα αργήσει! Λοιπόν, είμαστε δυνατοί τώρα και χωρίς πυραμιδικές δεξαμενές!
  Η Porsche συμφώνησε:
  - Ναι, είμαστε δυνατοί, Φύρερ μου!
  Ο Χίμλερ σημείωσε:
  - Η παραγωγή όπλων έχει αυξηθεί τόσο πολύ που προφανώς θα πρέπει να μειωθεί σύντομα. Η Αμερική θα πεθάνει σύντομα και δεν θα χρειαστούμε τόσα πολλά αεροπλάνα και ειδικά πλοία για τη Ρωσία!
  Ο Φύρερ σφύριξε και είπε:
  - Ομορφιές, καλλονές, καλλονές καμπαρέ... Είστε δημιουργημένοι μόνο για διασκέδαση!
  Μετά από αυτό, ο Χίτλερ πέταξε ένα δέρμα μπανάνας στο ημίγυμνο κορίτσι που χόρευε μπροστά τους. Η φλούδα χτύπησε τη στρίπερ στον κώλο και εκείνη γουργούρισε ως απάντηση.
  Ο Φύρερ σφύριξε μέσα από τα δόντια του:
  - Όχι, απέχω ακόμα από το να ελέγξω ολόκληρο τον κόσμο. Υπάρχει και η Ιαπωνία. Και για να την πολεμήσεις θα χρειαστείς καράβια! Και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό!
  Ο Γκούντεριαν παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Η Ιαπωνία κάνει ήδη καλή δουλειά στην αντιγραφή των δεξαμενών μας, ειδικά του Panther 2. Αυτό σίγουρα δεν είναι ένα E-50, αλλά είναι επίσης ένα σοβαρό τανκ. Άρα θα χρειαστούμε μηχανήματα νέας γενιάς!
  Ο Φύρερ βρυχήθηκε στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Χρειαζόμαστε μια νέα δεξαμενή! Θα πολεμήσουμε, και πρέπει να πολεμήσουμε!
  Ο Mainstein βρυχήθηκε ως απάντηση:
  - Θα πολεμήσουμε πολύ βάναυσα... Μέχρι να κατακτήσουμε όλο τον κόσμο!
  Ο Χίτλερ ξέσπασε σε έναν μακροσκελή μονόλογο:
  - Από εδώ ξεκινήσαμε... Ήρθαμε στην εξουσία σε μια κατεστραμμένη χώρα. Το οποίο κόπηκε, και η Γερμανία κυριολεκτικά έσβησε. Αλλά ξεκινώντας από μικρό, μπορέσαμε να αυξήσουμε την επικράτεια του Τρίτου Ράιχ τριάντα φορές. Έχουμε γίνει πολύ δυνατοί. Το "33 δεν είχαμε ούτε ένα τανκ. Και τώρα έχουμε δεκάδες χιλιάδες από τα καλύτερα τανκς στον κόσμο. Δεν είχαμε ούτε ένα μαχητικό αεροσκάφος και τώρα οι αρμάδες μας μπλοκάρουν τον ήλιο. Και δεν έχουν ίσο.
  Ξεκινήσαμε από το μηδέν, και σε έναν αγώνα εξοπλισμών, κατακτήσαμε το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Και έκαναν αυτό που μοιάζει με παραμύθι και θαύμα. Και τι δεν μπορεί να επαναληφθεί μετά, και τι δεν έγινε πριν από εμάς... Και τι δεν έγινε στην ιστορία της Γερμανίας. Αλλά δεν υπήρξε ποτέ τέτοια τιμή και δόξα!
  Και στο μέλλον, όταν όλος ο κόσμος θα είναι κάτω από εμάς, θα έρθει η εποχή των Πολέμων των Άστρων και των νικών μας στο διάστημα. Και θα είναι αναρίθμητες αυτές οι νίκες! Κερδίσαμε χθες, κερδίζουμε σήμερα και θα νικήσουμε αύριο!
  Υπάρχουν ακόμη πολλοί αγώνες μπροστά! Θα υπάρξουν μάχες τόσο σκληρές που μόνο οι Γερμανοί μπορούν να τις ξεπεράσουν! Και θα υπάρξουν νίκες που θα επισκιάσουν τον ήλιο! Ας είναι λοιπόν... Στις ΗΠΑ βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την πιο ισχυρή οικονομία. Με μια χώρα που ισχυριζόταν ότι ήταν το εργαστήριο του κόσμου. Και κατάφεραν να την νικήσουν! Η δύναμή μας είναι τόσο μεγάλη που αρκεί για να κατακτήσουμε αυτόν τον πλανήτη. Όμως οι επιστήμονές μας συνεχίζουν να δημιουργούν νέα και πιο επικίνδυνα όπλα. Θα κατακτήσουμε όλο τον κόσμο... Και έτσι θα γίνει! Όλος ο κόσμος θα κατακτηθεί από εμάς, και κανείς δεν θα μας σταματήσει ποτέ!
  Τέσσερις πολεμιστές Γκέρντα, Σάρλοτ, Χριστίνα και Μάγδα, προχώρησαν από το νότο στην Ουάσιγκτον.
  Στο δρόμο προς την αμερικανική πρωτεύουσα, συναντήθηκε όλο και πιο σκληρή αντίσταση.
  Το γερμανικό Ε-50 είχε ήδη δεχθεί πάρα πολλά χτυπήματα και ήταν καλυμμένο με ουλές και γρατσουνιές. Το αυτοκίνητο είχε διανύσει πολύ δρόμο. Τα κορίτσια ήταν επίσης αρκετά εξαντλημένα.
  Όμως η εγγύτητα της νίκης προσέλκυσε τις ομορφιές.
  Η Γκέρντα παρατήρησε με ένα γλυκό χαμόγελο από την ξανθιά πολεμίστρια:
  - Έχουμε ήδη ζήσει τόσα πολλά σε αυτή τη ζωή! Θα υπάρξει κάτι άλλο σαν αυτό;
  Η Μάγδα, χαμηλώνοντας τα μάτια της, απάντησε:
  - Όλα είναι θέλημα του Παντοδύναμου! Θα έρθει η ώρα και θα θυμηθούμε τα προηγούμενα κατορθώματα μας. Ίσως με λύπη, ή ίσως με περηφάνια!
  Η Σαρλότ δήλωσε αποφασιστικά:
  - Λοιπόν, δεν θα στεναχωρηθώ σε καμία περίπτωση! Τα κατορθώματά μας είναι πολύ ένδοξα!
  Η Χριστίνα τραγούδησε:
  - Ένδοξη Πατρίδα, άδοξο άσχημο πράγμα!
  Η Γκέρντα έγραψε στο Twitter:
  - Πιστεύω ότι θα έχουμε άλλες διακοπές!
  Η Σάρλοτ βούλιαξε περιφρονητικά και παρατήρησε:
  - Και στον πόλεμο μας κάθε μέρα είναι αργία!
  Η Μάγδα πυροβόλησε... Ο Σέρμαν έσπασε στη μέση και τυλίχτηκε στις φλόγες. Το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Ο πόλεμος είναι ελαφρύς αέρας... Αλλά καλύτερα να τον γεμίσεις με προσευχή!
  Η Γκέρντα απάντησε άγρια:
  - Ω ομορφιά μου, έχεις ποθητή σάρκα! Μόνο ο Κύριος σε δίδαξε να μην προσεύχεσαι, αλλά μόνο να γαβγίζεις!
  Τα κορίτσια γέλασαν, το γέλιο τους ήταν αρκετά εύθυμο. Η Μάγδα πυροβόλησε το Pershing και έγινε ευδιάθετη. Οι Αμερικάνοι σαφώς τα παρατούσαν. Έμειναν μόνο διακόσια χιλιόμετρα μέχρι την Ουάσιγκτον. Το τανκ τους μπορούσε να ταξιδέψει κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου σε τρεις ώρες. Αλλά τα τανκς δεν πρέπει να αποσπαστούν από το πεζικό. Αν και το πεζικό ήταν μηχανοκίνητο. Αλλά οδήγησαν πολλά εκατομμύρια μισθοφόρους, που χρησιμοποιήθηκαν σαν τροφή για κανόνια.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε και κελαηδούσε:
  - Αλλά απαντώ στις φωνές και ανυπομονώ να πολεμήσω σκληρά!
  Τα κορίτσια πυροβόλησαν... Η Σάρλοτ, είδε, κράτησε την κόκα κόλα με τα δάχτυλα των ποδιών της και σφύριξε:
  - Όλοι θα πλυθούμε και θα περάσουμε τις εξετάσεις με Α!
  Τα κορίτσια απομακρύνθηκαν λίγο από την ομάδα τους και δέχθηκαν πυρά από αντιαεροπορικά πυροβόλα των 105 χλστ. Πυροβολήθηκαν και βλήματα έπεσαν στη μετωπική, κεκλιμένη πανοπλία.
  Η Γκέρντα απάντησε και τραγούδησε:
  - Εδώ έχουμε ομίχλες και βροχές! Έχουμε ψυχρά άνθη εδώ! Και όταν σουτάρεις το καλάμι μηδενικά, τραγουδιούνται τα κοριτσίστικα κατορθώματα!
  Και οι πολεμιστές γκρίνιαζαν με αγωνία:
  - Ελπίδα, η γήινη πυξίδα μας,
  Καλή τύχη, ανταμοιβές για το κουράγιο...
  Και ένα τραγούδι είναι αρκετό,
  Για να τραγουδάει μόνο για το σπίτι!
  Η Σάρλοτ έγλειψε τα κατακόκκινα χείλη της και είπε:
  - Και θα χτίσω ένα τέτοιο κτήμα για τον εαυτό μου! Θα έχει παλάτια με κολώνες! Και τα σιντριβάνια εκτοξεύονται στον αέρα!
  Η Χριστίνα γέλασε και παρατήρησε:
  - Α, βρύσες, βρύσες, βρύσες! Δώσε τους την καρδιά σου, αστειευόμενος! Αχ, βρύσες, βρύσες, βρύσες! Η γη θα ανθίσει σε άσπρα μήλα!
  Ένα γερμανικό τανκ πυροβολούσε σταθερά μια αμερικανική αντιαεροπορική μπαταρία. Τα κορίτσια πήραν τον χρόνο τους και δέχτηκαν με σιγουριά τα χτυπήματα. Οι πολεμιστές είναι σαν μεζούρες παγωτό σοκολάτα. Όλοι το κάνουν και όλοι πετυχαίνουν. Και χτύπησαν, χτύπησαν, χτυπούσαν...
  Η Γκέρντα άρχισε ακόμη και να τραγουδά, σηκώνοντας το λαιμό της ψηλά.
  Η πριγκίπισσα ονειρευόταν τον γάμο,
  Όμως οι απαιτήσεις ήταν υψηλές...
  Αυτό το μέτωπο έχει φτάσει στο ιδανικό,
  Γιατί οι πρίγκιπες δέχτηκαν όλες τις κλωτσιές;
  
  Σε κανέναν δεν άρεσε αυτή η πριγκίπισσα,
  Κανείς δεν έγινε το ιδανικό της...
  Και αυτοί οι πρίγκιπες πένθισαν,
  Μάθετε ότι η καρδιά της πριγκίπισσας είναι συμπαγές μέταλλο!
  
  Αλλά υπήρχε ένας εισβολέας,
  Πήγε στον πόλεμο με την πριγκίπισσα...
  Και πολέμησε άγρια με τα συντάγματά της,
  Μάλλον καλώντας τον Σατανά στη συμμαχία!
  
  Η πριγκίπισσα έχασε αυτή τη μάχη
  Και κατέληξα σε μια πολύ θλιβερή αιχμαλωσία...
  Αυτή είναι η μοίρα της παλέτας που έλαβε,
  Η επιθυμία για πολύ γρήγορες αλλαγές!
  
  Στη συνέχεια τα κορίτσια οδηγήθηκαν στη φυλακή,
  Έβαλα μια ατσάλινη αλυσίδα στο λαιμό μου...
  Και άρχισαν να μαστιγώνουν την όμορφη νεαρή γυναίκα,
  Η πριγκίπισσα άρχισε να κλαίει και να βρυχάται!
  
  Ήταν σε μεταξωτά, τώρα με κουρέλια,
  Τα παπούτσια σκίστηκαν - το κορίτσι ήταν ξυπόλητο...
  Την κυνηγούν - την εξαντλεί η σάρκα,
  Ο αετός παρασύρθηκε σε ένα κλουβί με το ζόρι!
  
  Για το πόσα βάσανα πρέπει να υπομείνεις,
  Ένα κορίτσι πρέπει να αντέξει τέτοιο μαρτύριο...
  Για την πολυτέλεια, ο κορεσμός είναι μια ανταμοιβή,
  Η λύκος ουρλιάζει και η αρκούδα βρυχάται!
  
  Η πριγκίπισσα στα ορυχεία υποφέρει τώρα,
  Σχεδόν γυμνός, ξυπόλητος τον χειμώνα...
  Αλίμονο, ο κακός θριαμβεύει στον κόσμο του Κάιν,
  Και ο διάβολος παραβίασε την ψυχή!
  
  Ο κόσμος είναι σαν κόλαση, θαμπός και κατάμαυρος,
  Στα ορυχεία σέρνεις πέτρες...
  Μετρημένη τάξη και αβίαστη,
  Κουβαλάς πλάκες και τούβλα!
  
  Σε απόγνωση, έδωσε τον εαυτό της στον επίσκοπο,
  Και κατάφερε να ξεφύγει από το ορυχείο...
  Υπήρχε μόνο λίγος χρόνος πριν από το θάνατο,
  Αλλά η χάρη του Θεού ξύπνησε!
  
  Αυτή η πριγκίπισσα ξεκίνησε την εξέγερση
  Σκλάβοι, χωρικοί ταυτόχρονα για αυτήν...
  Και έγινε πολύ ενδιαφέρον,
  Όλοι έχουν βαρεθεί τη μίζερη ύπαρξή τους!
  
  Πολλές χιλιάδες αγανακτισμένοι συγκεντρώθηκαν,
  Και συνέτριψαν τον στρατό της ορδής...
  Γίνε ένας λαός που χαρακτηρίζεται από κατάρα,
  Για να μην συμβεί χειρότερο, ξέρετε τα δεινά!
  
  Ξεκινήσαμε μια επίθεση, πήραμε το παλάτι του μονάρχη,
  Και το πρώην τέρας βρισκόταν πλέον σε αιχμαλωσία!
  Τέτοιοι βράχοι πηδούν, μπορείτε να δείτε τις άκρες,
  Η πριγκίπισσα θα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα!
  
  Ο τύραννος τώρα στάλθηκε στα ορυχεία,
  Και ο πρώην σκλάβος στο παλάτι...
  Μην ξαναπατήσεις αυτή την τσουγκράνα,
  Η βασίλισσα ονειρεύεται στέμμα!
  
  Διάλεξε τον άντρα της από τον κόσμο,
  Τον παντρεύτηκα φωτίζοντας τον γάμο...
  Δεν έχει σημασία η γενεαλογία της φυλής,
  Η αίσθηση της ομαδικής εργασίας είναι πιο σημαντική!
  
  Έκαναν παιδιά και ήταν ευτυχισμένοι,
  Αυτό το ζευγάρι κατέληξε να παντρευτεί...
  Οι απόγονοι είναι δυνατοί και αρκετά όμορφοι,
  Ευχόμαστε να κάνουν και άλλοι το ίδιο!
  
  Η δικαιοσύνη βασίλευε στην αυτοκρατορία
  Κάθε πλούσιος μοιραζόταν χρυσό εκεί...
  Δείξε κι εσύ έλεος στους ανθρώπους,
  Για να μην ακούσω την πικρή, παιδική κραυγή!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν υπέροχα, και οι φωνές τους ήταν τόσο διαπεραστικές και ηχητικές, σαν το τρίλιλο του κουδουνιού. Και ακούστηκε μια αληθινά Θεϊκή σύνθεση.
  Και χιλιάδες παραδομένοι Αμερικανοί παρέλασαν με τα χέρια υψωμένα. Έπεσαν στα γόνατα μπροστά στα κορίτσια και χαμογέλασαν ανόητα, μπερδεμένα.
  Οι πολεμιστές βγήκαν από το τανκ. Τα κορίτσια παραδοσιακά πρόσφεραν τα ξυπόλητά τους για φιλιά και χαμογέλασαν εκθαμβωτικά. Αυτές είναι τίγρες.
  Η Σάρλοτ τραγούδησε γρυλίζοντας λίγο:
  Ομάδα αίματος σε ένα μανίκι,
  Ο σειριακός αριθμός μου είναι στο μανίκι μου!
  Ευχηθείτε μου καλή τύχη στη μάχη
  Ευχήσου μου καλή τύχη!
  Η Χριστίνα επιβεβαίωσε το τραγούδι, χτυπώντας τα ξυπόλητα πόδια της, τσιμπώντας τις μύτες των στρατιωτών με τα δάχτυλά της:
  - Με κάθε αποτυχία, να ξέρετε πώς να αντεπιτεθείτε! Διαφορετικά δεν θα έχεις τύχη!
  Και τα κορίτσια γέλασαν τόσο εκκωφαντικά που το στόμα τους κυριολεκτικά στριμώχτηκε και τα κρανία των στρατιωτών είχαν φουσκώσει.
  Μερικές φορές οι καλλονές έβγαζαν το στήθος τους και καλούσαν τους στρατιώτες να τις φιλήσουν. Και χτύπησαν τους πολεμιστές.
  Μεταξύ αυτών που παραδόθηκαν ήταν και αγόρια σε κράτηση ανηλίκων. Καταβρόχθισαν κυριολεκτικά με τα μάτια τους τα σχεδόν γυμνά κορίτσια πολεμίστριες. Η Γκέρντα απάντησε δίνοντας εντολή στα αγόρια να ξαπλώσουν ανάσκελα και να σηκώσουν τα πόδια τους. Και τότε άρχισε να τους χτυπά με ξύλα στις γυμνές φτέρνες τους.
  Τα αγόρια ούρλιαξαν από τον πόνο. Η Σάρλοτ, η Χριστίνα και ακόμη και η Μάγδα συμμετείχαν στην εκτέλεση. Τα κορίτσια δούλευαν ευσυνείδητα με λαστιχένια ρόπαλα. Έκαναν τα αγόρια να ουρλιάζουν, και συσπάστηκαν απελπισμένα. Το να χτυπάς τις γυμνές φτέρνες των αγοριών με ραβδιά είναι ευχάριστο για τις τίγρες.
  Αλλά προφανώς αυτό δεν ήταν αρκετό για την Gerda και σήκωσε τη δάδα. Όπως, αλίμονο στους νικημένους. Και η μυρωδιά του καμένου κρέατος γέμισε τον αέρα. Ωστόσο, τα κορίτσια προσπάθησαν να πυροβολήσουν τα πόδια των αγοριών για να μην τα τραυματίσουν.
  Η μουσική έπαιζε και τα τύμπανα χτυπούσαν.
  Η Μάγδα αρνήθηκε να σηκώσει τη δάδα και, κοκκινίζοντας, απάντησε:
  - Οχι! Είναι ακόμα πολύ κακό!
  Η Γκέρντα γέλασε και μουρμούρισε με μελωδική φωνή:
  - Ποιος δεν είναι κακός; Ποιος δεν είναι κακός; Ναι, αυτός που δεν έχει δει ποτέ γυναίκα!
  Η Σάρλοτ, φρυγανίζοντας τα τακούνια των ανήλικων κρατουμένων, παρατήρησε:
  - Όλοι αυτοί είναι εγκληματίες! Δεν είναι τόσο κακό να τους λυπάσαι!
  Οι πολεμιστές γέλασαν αμέσως... Και συνέχισαν να τηγανίζουν τα πόδια των αγοριών.
  Εν τω μεταξύ, η Φρειδερίκη πολέμησε στον ουρανό. Ένα ζευγάρι από τα τελευταία αμερικανικά μαχητικά με πυροβόλα 50 χλστ βγήκε εναντίον του. Αλλά φυσικά, αυτό δεν ενόχλησε το αγόρι εξολοθρευτής. Και το αγόρι δολοφόνος έκλεισε την απόσταση με τους Αμερικανούς, δείχνοντας ότι τα όπλα τους ήταν εντελώς στα χέρια του.
  Ο Φρειδερίκος απολάμβανε γενικά τη μάχη.
  Το αγόρι στρατηγός βρυχήθηκε στο ραδιόφωνο:
  - Βγαίνω για ολοκληρωτική καταστροφή!
  Μια σύντομη έκρηξη και πενήντα αμερικανικά αεροπλάνα εξερράγησαν. Ήταν σαν κάποιος να σκόρπισε κροτίδες στον ουρανό. Και το αγόρι το πήρε και κελαηδούσε:
  - Είμαι πραγματικός νίντζα! Και θα τα κόψω όλα!
  Και πάλι εκτόξευσε ένα σάλβο, αυτή τη φορά καταρρίπτοντας εβδομήντα αεροσκάφη. Και ξεγύμνωσε τα μαργαριταρένια του δόντια.
  Η Helga πέταξε στο δεξί χέρι του αγοριού και είπε γελώντας:
  - Είσαι πραγματικός δαίμονας κακοποίησης! Σε ριζοβολώ!
  Ο Φρίντριχ ξέσπασε σε γέλια. Το παιδί εξολοθρευτής άνοιξε τα εναέρια κανόνια, καταρρίπτοντας άλλα είκοσι τέσσερα αεροπλάνα και μετά άλλαξε πυρ σε επίγειους στόχους.
  Η κύρια δύναμη δεξαμενής ήταν ακόμα το Sherman• ήταν ίσως το πιο δημοφιλές τανκ στον κόσμο. Οι Αμερικανοί απελπισμένοι, χωρίς πολλές ελπίδες, προσπάθησαν να το πάρουν αριθμητικά.
  Η Φρειδερίκη τραγούδησε:
  - Σε διαστημόπλοια και αεροπλάνα! Ο στρατός μας είναι ανίκητος!
  Ο Σέρμανς θρυμματίστηκε και εξερράγη. Εκτός από αυτά, εμφανίστηκε ένα αυτοκινούμενο πυροβόλο όπλο με πυροβόλο 155 mm, ικανό να δημιουργήσει ορισμένα προβλήματα στα γερμανικά άρματα μάχης.
  Ο Φρίντριχ έσπασε το επάνω κάλυμμα του τανκ και τραγούδησε:
  - Θα είμαι ακόμα μεγάλος πρωταθλητής!
  Η Helga απάντησε ειλικρινά:
  - Και είσαι ήδη μεγάλος πρωταθλητής! Και κανείς δεν έχει καμία αμφιβολία για εσάς!
  Το αγόρι σφύριξε και απάντησε:
  - Ναι, κανείς... Είσαι σίγουρος για αυτό;
  Η Helga σφύριξε ως απάντηση:
  - Σε έναν άλλο γαλαξία, σε μια ώριμη ήπειρο!
  Ο Φρίντριχ κατέστρεψε δεκαοκτώ οχήματα σε μια έκρηξη. Έκανε τα αμερικανικά τανκς να καούν και ρώτησε τη Χέλγκα χαμογελώντας:
  - Τι ήθελες να πεις με αυτό;
  Η ξανθιά πολεμίστρια απάντησε:
  - Ότι είσαι πραγματικός υπεράνθρωπος!
  Ο Φρίντριχ ίσιωσε τα κτυπήματα του και απάντησε:
  - Είμαι ο Σούπερμαν και δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα!
  Η Χέλγκα γέλασε, πυροβόλησε τον Σέρμαν και κελαηδούσε:
  - Κανένα άλλο πρόβλημα!
  Ο Φρειδερίκος μεταπήδησε στη στήλη των Pershings, τραγουδώντας:
  - Δεν είναι τα πόδια σου που μπορούν να σε σώσουν! Χωρίς ορμητικά άλογα!
  Η Helga χτύπησε το αυτοκινούμενο όπλο Μάγισσας και ψιθύρισε:
  - Πρόσεχε! Προσοχή! Προσοχή!
  Ο Φρίντριχ χτύπησε το αυτοκινούμενο όπλο Mongoose και γάβγισε:
  - Δεν θα αστειευόμαστε!
  Η Helga συνέχισε να πυροβολεί, φωνάζοντας:
  -Θα σε βρούμε υπόγεια!
  Ο Φρίντριχ, έχοντας πυροβολήσει άλλα δεκαπέντε αυτοκίνητα με μια έκρηξη, πρόσθεσε:
  - Θα το βγάλουμε από το νερό!
  Η Χέλγκα συνέχισε να χτυπάει και φώναξε:
  - Θα σε ξεσκίσουμε!
  Ο Φρίντριχ, συνεχίζοντας να καρφώνει, επιβεβαίωσε:
  - Θα σε ξεσκίσουμε!
  Η Helga άρχισε μάλιστα να πηδά στην καρέκλα της, βρυχώνοντας:
  - Θα σε ξεσκίσουμε!
  Τα πυρομαχικά τελείωσαν και τα τζετ πέταξαν πίσω. Πρέπει να ανεφοδιάστε και να αναπληρώσετε το κιτ σας.
  Ο στρατός του Τρίτου Ράιχ πλησίαζε όλο και περισσότερο στην Ουάσιγκτον. Ταυτόχρονα, οι Ιάπωνες έκαναν θραύση.
  Ο ιππότης νίντζα Κάρας προτιμούσε να δουλεύει με σπαθί. Ανέβηκε κρυφά στις αμερικανικές θέσεις και έστησε επιχείρηση κοπής. Το αγόρι νίντζα έγινε ένας τρομερός πολεμιστής. Και τους εξολόθρευσε όλους ανεξαιρέτως. Το katana του κόβει εύκολα το μέταλλο.
  Ο σταυροειδής κυπρίνος έδρασε επιθετικά και επίμονα όπως πάντα. Οι επιθέσεις του είναι, χωρίς εξαίρεση, θανατηφόρες. Εκτός από το σπαθί, το αγόρι χρησιμοποίησε και δηλητηριώδεις βελόνες και πέταξε απότομα ακονισμένους δίσκους.
  Μαζί του ενήργησαν και μερικά κορίτσια νίντζα και βοήθησαν το αγόρι να εξοντώσει τους Αμερικανούς.
  Εδώ είναι η τριάδα τους, έσκασαν στο οχυρό και κινήθηκαν κατά μήκος των διαδρόμων. Εκεί εξόντωσαν Αμερικανούς στρατιώτες.
  Ο σταυροειδής κυπρίνος, αφού έκοψε τον αξιωματικό, σφύριξε:
  - Είμαι ιππότης και υποψήφιος για τον Θεό!
  Ο Ιάπωνας νίντζα απάντησε:
  - Είσαι τελειότητα! Αλλά είμαστε και ψύχραιμοι!
  Και το κορίτσι έκοψε δύο Αμερικανούς στρατιώτες με μια κούνια!
  Ο σταυροειδής κυπρίνος συνέχισε να κινείται, έτρεξε τον μύλο και έκοψε πέντε αμέσως, κελαηδώντας:
  - Αυτή είναι τάξη!
  Ένας άλλος Ιάπωνας νίντζα έκοψε τα τρία, παρατηρώντας:
  - Αυτά είναι τα κατορθώματά μας!
  Ο κυπρίνος συνέχισε να ψιλοκόβει, να πιτσιλίζει αίμα και να βρυχάται:
  - Είμαι ένας άγριος τρόμος, που πετάω στα φτερά της νύχτας!
  Η Γιαπωνέζα, έχοντας κόψει δύο από αυτούς, σφύριξε:
  - Είμαστε απλά αόρατοι!
  Ο σταυροειδής κυπρίνος το πήρε, πέταξε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του αγοριού, ακόνισε απότομα δίσκους, έκοψε επτά και τραγούδησε:
  - Απενεργοποιήστε τη συνείδησή σας!
  Το κορίτσι νίντζα έκοψε και επιβεβαίωσε:
  - Δεν θέλω κατανόηση!
  Ο σταυροειδής κυπρίνος έκοψε έξι με σπαθιά, εκτελώντας μια τριπλή πεταλούδα και πρόσθεσε:
  - Πόσες φορές έχουμε πειστεί...
  Ένα άλλο κορίτσι νίντζα έκανε μια περιστροφή και πρόσθεσε:
  - Πέσαμε, αλλά σηκωθήκαμε!
  Ο σταυροειδές κυπρίνος, ψιλοκόβοντας τους Αμερικάνους σαν το λάχανο, τραγούδησε:
  - Για αγάπη χωρίς αμφιβολία!
  Το κορίτσι νίντζα κελαηδούσε:
  - Καινούργιοι παλεύουν...
  Μια άλλη ξυπόλητη καλλονή επιβεβαίωσε:
  - Γενιές!
  Ο σταυροειδές κυπρίνος έκοψε πολλούς ανθρώπους και σφύριξε:
  - Συντριβή, τσάκισε τώρα!
  Το κορίτσι νίντζα πέταξε δίσκους με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγούδησε:
  - Δεν είσαι μόνος! Αυτή είναι μια ένδοξη ώρα!
  Ο σταυροειδές κυπρίνος άρχισε να κινείται ακόμα πιο γρήγορα. Και γρύλισε σαν τίγρη:
  - Είναι μια ένδοξη ώρα! Χτύπησε το κατευθείαν στο μάτι!
  Το κορίτσι νίντζα βούτηξε τα γυμνά πόδια της στο αίμα και άφησε χαριτωμένα ίχνη στο τσιμέντο. Οι πολεμιστές ήταν όμορφοι και λεπτοί.
  Και τραγούδησαν με αγωνία:
  - Η γενιά μου τρώει εξπρές!
  Ο σταυροειδής κυπρίνος έκοψε πέντε και συνέχισε:
  - Και επίσης δημιουργεί πρόοδο!
  Τα κορίτσια νίντζα τελείωσαν μερικά ακόμη Γιάνκι και κελαηδούσαν:
  - Έχω μια επιλογή!
  Μια άλλη καλλονή, ψιλοκόψιμο, πρόσθεσε:
  - Φακός μου, τα όνειρα είναι η χαρά της κάθε μέρας!
  Ο σταυροειδής κυπρίνος γέλασε και η καταστροφή των αντιπάλων είπε:
  - Θα είμαι κάτι που δεν μπορούν να το γνωρίσουν οι απλοί θνητοί!
  Έτσι η τριάδα καθάρισε το οχυρό... Άφησε πίσω του μια μάζα από πτώματα. Και τα κορίτσια έχουν επίσης σαγηνευτικά ίχνη.
  Ο Ιάπωνας νίντζα τραγούδησε:
  - Τραχύ και δυνατό...
  Μια άλλη καλλονή επιβεβαίωσε:
  - Κάποιος παντοδύναμος!
  Και τα κορίτσια ξέσπασαν ξανά στα γέλια...
  Ο σταυροειδής κυπρίνος, ελευθερώνοντας τις βελόνες του, τρυπώντας μια ντουζίνα Αμερικανούς στρατιώτες αμέσως, σφύριξε:
  - Άρχισαν οι εκρήξεις!
  Το κορίτσι νίντζα επιβεβαίωσε με ένα γέλιο:
  - Τελείωσε η χάρη!
  Μια άλλη καλλονή πρόσθεσε γελώντας:
  - Σταμάτα να δείχνεις τις πλάτες σου!
  Ο σταυροειδές κυπρίνος, που κόβει ομαδικά, επιβεβαίωσε με βρυχηθμό:
  - Ώρα να σκοτώσετε τους εχθρούς!
  Τα κορίτσια νίντζα αναφώνησαν ομόφωνα:
  - Ώρα να σκοτώσετε τους εχθρούς!
  Και πώς θα γελάσουν με τα πνευμόνια τους! Είναι τόσο λαμπερά και μοναδικά. Κάθε ένα από αυτά έχει κάτι ξεχωριστό και μοναδικό...
  Ο σταυροειδής κυπρίνος γρύλισε στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Όταν είμαστε ενωμένοι, είμαστε ανίκητοι!
  Και πάλι οι νίντζα διαπερνούν. Αφήνουν πίσω τους σωρούς από πτώματα. Τόσο σκληρό σχολείο έχουν. Και οι αόρατοι πολεμιστές μπορούν να κάνουν πολλά. Αυτή είναι η Ιαπωνία, μια χώρα με μεγάλο πολιτισμό.
  Το αγόρι νίντζα τραγούδησε:
  - Χαρακίρι... Αυτό σας περιμένει! Να καταλάβεις τον εχθρό, αλλά τα μέσα δεν μετράνε!
  Και πάλι το αγόρι γελάει! Πραγματικά διασκεδάζει πολύ. Και θέλω να παλέψω και να κερδίσω!
  Δύο κορίτσια και ένα αγόρι μπήκαν στο διοικητήριο. Χωρίς άλλη καθυστέρηση, τελείωσαν δύο στρατηγούς. Ο τρίτος έπεσε στα γόνατα και όρμησε να φιλήσει τα ξυπόλητα πόδια των κοριτσιών. Τον ανέκριναν για λίγο. Ορκίστηκε ότι θα έδινε εντολή να παραδοθεί στο οχυρό.
  Αλλά η Κάρας κούνησε το κεφάλι της:
  - Έχουμε ήδη πάρα πολλούς κρατούμενους! Πρέπει να μειώσεις λίγο τους αριθμούς σου.
  Και η τριάδα κινήθηκε ξανά στους διαδρόμους. Έκοψαν τους πάντες χωρίς κανένα οίκτο και με το πάθος των κυνηγών.
  Ο σταυροειδής κυπρίνος πήρε, έκοψε περίπου εννέα άτομα και τραγούδησε:
  - Μαύρο χιόνι, κόκκινος πάγος...
  Το κορίτσι νίντζα επιβεβαίωσε:
  -Στο έδαφος που καίγεται...
  Μια άλλη καλλονή επιβεβαίωσε:
  - Τα δίνουμε όλα στον Σατανά!
  Θα το πάρει ο κυπρίνος και θα φωνάξει:
  - Χαχαχα! Αιματηρός Φύρερ! Οποιοδήποτε μπιφτέκι θα κοπεί!
  Το κορίτσι νίντζα έκοψε αρκετούς στρατιώτες και τραγούδησε:
  - Ας παχύνουν αυτά τα μπιφτέκια... Ας μην μπουν ούτε στο παντελόνι τους!
  Μια άλλη ομορφιά υποστήριξε το πέρασμα:
  - Ας εγγραφούν ως Εβραίοι!
  Ο σταυροειδής κυπρίνος άφησε τις βελόνες του και κελαηδούσε:
  -Μακάρι να μην γινόταν πόλεμος!
  Και τα κορίτσια θα το πάρουν και θα γελάσουν. Είναι τόσο αστείοι με μαύρο κιμονό, και με γυμνά πόδια μέχρι τα γόνατα!
  Η τριανδρία κινήθηκε στους διαδρόμους. Μερικές φορές τα κορίτσια αναχαιτίζονταν πεταμένες χειροβομβίδες και τις πετούσαν πίσω με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Οι κινήσεις της τρόικας είναι απίστευτα γρήγορες. Και ταυτόχρονα υπάρχουν πολλά πτώματα. Και δεν θα σταματήσει.
  Ο σταυροειδής κυπρίνος σφύριξε με ένα χαμόγελο:
  - Περπατάω όπου θέλω...
  Το κορίτσι νίντζα, κόβοντας ανθρώπινο κρέας, πρόσθεσε:
  - Αλλά δεν επιτρέπω σε άλλους!
  Μια άλλη καλλονή έγραψε στο Twitter:
  - Και τραγουδούν στο φως της ημέρας...
  Ο σταυροειδές κυπρίνος, κόβοντας τα πάντα, γάβγισε:
  -Πουλιά μόνο για μένα!
  Το κορίτσι νίντζα, κόβοντας τους Αμερικανούς που έπεσαν ανεπιτυχώς κάτω από τη λεπίδα, γρύλισε:
  - Λατρεύω την ομορφιά!
  Μια άλλη καλλονή νίντζα σφύριξε:
  - Περιβάλλω τον θρόνο με λουλούδια!
  Ο σταυροειδής κυπρίνος σφύριξε σαρκαστικά, βγάζοντας κοφτερές λεπίδες:
  - Λατρεύω αγαπητούς Γιάνκηδες!
  Τα κορίτσια απάντησαν ομόφωνα:
  - Και γι' αυτό πατάω!
  Η τριανδρία συνέχισε να κινείται. Οι καλλονές βούιζαν και γρύλιζαν χαμηλόφωνα. Οι κινήσεις τους γίνονταν όλο και πιο γρήγορες. Κινήθηκαν σαν πνεύματα που δραπέτευσαν από τα Τάρταρα.
  Ο σταυροειδής κυπρίνος βρυχήθηκε στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Υγεία υγεία! Θα τους νικήσω όλους!
  Το κορίτσι νίντζα τραγούδησε:
  - Αν ασχοληθείς με ληστεία, θα πρέπει να φύγεις γυμνός!
  Και σε επιβεβαίωση αυτών των λόγων, η κοπέλα αποκάλυψε το στήθος της. Είναι πραγματικά εξαιρετικά όμορφη. Και θέλω να χτυπήσω την κόκκινη θηλή.
  Τα κορίτσια κινήθηκαν και πέταξαν ακονισμένους δίσκους με τα γυμνά τους πόδια. Πολλοί κόπηκαν και κόπηκαν με σπαθιά. Και παρέλασαν με ακραίο θρίαμβο. Κομμένα κεφάλια κείτονταν στο δρόμο και τα κορίτσια τα πέταξαν με τα χαριτωμένα, γυμνά πόδια τους.
  Ο σταυροειδής κυπρίνος τραγούδησε με θέρμη:
  - Είμαι μαύρος ιππότης και πραγματικός νίντζα!
  Μετά από αυτό το αγόρι έκοψε πέντε ακόμη στρατιώτες του αμερικανικού στρατού και κούνησε τα ξίφη του πιο απότομα.
  Τα κορίτσια βρυχήθηκαν εκκωφαντικά:
  - Είμαστε μαζί σου! Τραγουδήστε ένα τραγούδι, είμαστε δυνατά κορίτσια!
  Και το κόψιμο συνεχιζόταν όλο και πιο έντονα! Αλήθεια, μη βάζετε το δάχτυλό σας στο στόμα αυτών των κοριτσιών! Και θα τσιμπήσουν και θα ρουφήξουν!
  Το αγόρι από τους ντράμερ φοβήθηκε και γονάτισε. Το κορίτσι νίντζα τον άφησε να φιλήσει τη γυμνή σόλα της, και μετά το πήρε και της έκοψε το κεφάλι ούτως ή άλλως. Το πέταξε με το γυμνό της πόδι και ψέλλισε:
  - Είμαι πολεμιστής super class... Και θα είμαι πιο ψύχραιμος από τον ίδιο τον Άρη!
  Ο σταυροειδής κυπρίνος πήδηξε πάνω, έκοψε οκτώ Αμερικανούς στρατιώτες και βρυχήθηκε:
  - Και θα είμαι πιο κουλ από τον Μίκυ Μάους!
  Το κορίτσι νίντζα γέλασε, πέταξε το κράνος της με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - Ποδόσφαιρο! Ποδόσφαιρο! Ζήτω το ποδόσφαιρο!
  Ένα άλλο κορίτσι νίντζα έκοψε και παρατήρησε:
  - Και προτιμώ το βόλεϊ!
  Και οι πολεμιστές ξέσπασαν σε γέλια αμέσως... Δείχνοντας τα δόντια και τους κυνόδοντες. Μια πολύ πνευματώδης τριάδα. Πώς μπορεί κανείς να μην αποκτήσει αίσθηση του χιούμορ αν οι νίντζα φέρονται σε ένα κλουβί με τίγρεις ως παιδιά και δεν τους δίνουν όπλα. Και εκεί χρησιμοποιείς τη δύναμη της σκέψης για να αναγκάσεις το ζώο να εγκαταλείψει την επιθετικότητα.
  Ο κυπρίνος κελαηδούσε, ψιλοκόβοντας κόκαλα και κρέας:
  - Είμαι τίγρη, όχι γάτα, υπάρχει στομάχι μέσα μου τώρα, τι κάνει ένα uppercut στο φόνο!
  Το κορίτσι νίντζα κελαηδούσε:
  - Με φόνο, uppercut ή το αντίστροφο!
  Οι πολεμιστές χτύπησαν τα τακούνια τους στη χαλύβδινη πόρτα με όλη τους τη δύναμη. Το μέταλλο έσκασε, ανοίγοντας τους δρόμους. Οι καλλονές σφύριξαν από τα ρουθούνια τους:
  - Λοιπόν, πάμε στον Άρη!
  Και πάλι πρόοδος, με σάρκα και οστά... Μια μάζα από πτώματα και ακρωτηριασμένους. Και τίποτα δεν θα σταματήσει τα κορίτσια...
  Ο σταυροειδής κυπρίνος με ένα χαμόγελο, έχοντας κόψει τον ταγματάρχη στη μέση, ψιθύρισε:
  -Θα ψιθυρίσουμε στη μοίρα περισσότερες από μία φορές...
  Το κορίτσι νίντζα, ψιλοκόβοντας με τον δικό της τρόπο, επιβεβαίωσε:
  - Ας ψιθυρίσουμε στη μοίρα...
  Ο Καράς γέλασε και πρόσθεσε:
  - Έλεος Μπόκου! Στιλέτο στο πλάι!
  Και για να επιβεβαιώσει τα λόγια του, η μουσική έπαιξε... Και ένα ρομπότ μάχης πήδηξε έξω. Μια από τις αμερικανικές καινοτομίες, ένα όχημα κατασκευασμένο σε ράγες με τέσσερα πολυβόλα. Ο νίντζα μόλις πρόλαβε να πηδήξει στην οροφή προτού αρχίσουν οι εκρήξεις πυρκαγιάς και κυριολεκτικά ολόκληρος ο χώρος ανατινάχθηκε.
  Ο σταυροειδής κυπρίνος σφύριξε ενοχλημένος:
  - Ορκίζομαι στον αυτοκράτορα... Αυτό είναι κάποιο είδος αγριότητας!
  Το κορίτσι νίντζα τραγούδησε σιγανά:
  - Υπήρξε μια εποχή επώδυνα δακρύβρεχτης... Τότε που οι πρόγονοι των ανθρώπων δεν μπορούσαν να μετρήσουν τα αστέρια στον ουρανό!
  Στη συνέχεια, τα κορίτσια και το αγόρι πέταξαν αιχμηρούς δίσκους στο ρομπότ με τα γυμνά τους πόδια. Το αυτοκίνητο σταμάτησε και καπνός ξεχύθηκε από μέσα. Σέρνοντας κατά μήκος της οροφής, ο τριανδρίας πέταξε μπιζέλια με εκρηκτικά χίλιες φορές μεγαλύτερης εκρηκτικής ισχύς από το TNT και έσπασε μια ντουζίνα καμουφλαρισμένα πολυβόλα.
  Ο σταυροειδής κυπρίνος τραγούδησε με χαμόγελο:
  - Βλέπω ότι είμαστε άξιοι γιοι! Και οι υπηρέτες του Σατανά!
  Μετά από το οποίο η τριανδρία ολοκλήρωσε στην πραγματικότητα τον καθαρισμό του οχυρού. Τα κορίτσια και το αγόρι ξεφύλλωσαν ένα βαρέλι κβας και ήπιαν μια γουλιά από αυτό. Ήπιαν μια γουλιά και μούγκρισαν...
  - Είμαστε νίντζα και δεν υπάρχει πιο όμορφο κάλεσμα!
  Το κορίτσι με τα κόκκινα και μαύρα μαλλιά παρατήρησε:
  - Στον πόλεμο, όλα μπορούν να συμβούν... Αλλά στην ειρήνη, μερικές φορές πρέπει να ξέρεις πότε να σταματήσεις!
  Ο Κάρας χαμογέλασε και ξαφνικά ρώτησε:
  - Και αν είμαστε ακόμα προορισμένοι να συγκρουστούμε με τη Γερμανία, τότε τι θα κάνουμε;
  Τα κορίτσια απάντησαν ομόφωνα:
  - Σύμφωνα με τους νόμους του κάρμα! Όπως διατάζει αυτή, έτσι θα πολεμήσουμε! Και αν συμβεί κάτι, αυτό θα καθορίσει ποιο δρόμο θα ακολουθήσετε!
  Οι Fab Four Gerda, Charlotte, Christina και Magda συμμετείχαν στην επίθεση στην Ουάσιγκτον. Πρόκειται για κορίτσια με μπικίνι και καλλονές. Η δεξαμενή τους αποσυναρμολογούσε τη μια μπαταρία μετά την άλλη. Υπέροχη σχεδίαση των πιο διάσημων όπλων.
  Η Gerda, πυροβολώντας τους Yankees, τραγούδησε:
  - Μπορεί...
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε και συνέχισε:
  - Εμείς...
  Η Χριστίνα κάρφωσε και είπε:
  - Προσβεβλημένος...
  Η Μάγδα έστειλε ένα βλήμα, κελαηδώντας:
  - Κάποιος...
  Η Γκέρντα έσπασε ένα οβιδοβόλο των 240 χλστ. και εξέδωσε:
  - Μάταια!
  Η Σαρλότ Λουπανούβ συνέχισε το άσμα:
  - Έπεσε...
  Η Χριστίνα, πατώντας τη σκανδάλη, τσίριξε:
  - Δεκαέξι....
  Η Μάγδα πρόσθεσε γελώντας:
  - Μεγατόν...
  Η Γκέρντα τσίριξε στην κορυφή των πνευμόνων της ως απάντηση:
  - Εδώ...
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε και είπε:
  - Ερχεται...
  Η Χριστίνα έστειλε ένα βλήμα και συνέχισε:
  - Καπνός..
  Η Μάγδα εκτόξευσε το βλήμα και έτριξε:
  -Καίει...
  Η Γκέρντα έδωσε ένα δώρο, σπάζοντας το αυτοκινούμενο όπλο Λυκάνθρωπος και βούισε:
  - Γη!
  Η Σάρλοτ εκτόξευσε ξανά τη οβίδα και ξέσπασε:
  - Οπου...
  Η Χριστίνα επανέκαμψε το βλήμα, τρίζοντας:
  - Στάθηκα...
  Η Μάγδα πρόσθεσε ένα κοχύλι και σώπασε:
  - Ασπρο...
  Η Γκέρντα έστρεψε το όπλο με το γυμνό της πόδι, το κλώτσησε και ψέλλισε:
  - Σπίτι!
  Και οι πολεμιστές ξέσπασαν σε γέλια... Η Σαρλότ αποφάσισε να τραγουδήσει ξανά, με το εύθυμο στυλ της:
  - Εδώ...
  Η Χριστίνα πυροβόλησε και συνέχισε:
  - Α...
  Η Μάγδα κάρφωσε και είπε, μαργαριτάρι:
  - Ερχεται...
  Η Γκέρντα άφησε το δώρο του θανάτου και κελαηδούσε:
  - Καπνός...
  Η Charlotte κυκλοφόρησε κάτι που φέρνει την καταστροφή και σφύριξε:
  -Καίει...
  Η Χριστίνα χτύπησε το βλήμα και τραγούδησε:
  - Γη...
  Η Μάγδα έστειλε την άκρη του βλήματος και θόλωσε:
  - Οπου...
  Η Γκέρντα έριξε μια οβίδα και πρόσθεσε:
  - Στάθηκα...
  Η Σάρλοτ τσίμπησε με βλήμα:
  - Μια φορά κι έναν καιρό...
  Και η Χριστίνα, στέλνοντας ένα βλήμα με τη φτέρνα της, τελείωσε επιθετικά:
  - Ουάσιγκτον!
  Η Μάγδα πρόσθεσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων:
  - Ουάσιγκτον!
  Η Gerda, έχοντας στείλει ένα δώρο θανάτου, τραγούδησε μαζί:
  - Ουάσιγκτον!
  Η Σάρλοτ έριξε μια οβίδα στο αυτοκινούμενο όπλο Meduza και πρόσθεσε:
  - Φτωχός...
  Η Χριστίνα χτύπησε το βλήμα και πρόσθεσε:
  - Μου...
  Η Μάγδα έστειλε επίσης ένα κοχύλι, προσθέτοντας:
  - Ήρωας...
  Η Γκέρντα πυροβόλησε ξανά, γρυλίζοντας:
  - Ουάσιγκτον!
  Η Χριστίνα, πυροβολώντας, συνέχισε τραγουδώντας:
  - Ουάσιγκτον...
  Η Μάγδα πρόσθεσε πετώντας πύρινα δώρα:
  - Φτωχός...
  Η Γκέρντα, χτυπώντας την αντίπαλό της, γρύλισε:
  - Μου...
  Η Σάρλοτ πυροβολώντας συνέχισε:
  - Ήρωας...
  Η Χριστίνα είπε γελώντας:
  - Ουάσιγκτον!
  Και τα κορίτσια γελούσαν συγχρονισμένα, σαν μέδουσες στο κυνήγι.
  Μετά από αυτό οι πολεμιστές άρχισαν να πυροβολούν στο καταφύγιο. Οι Αμερικανοί έσπασαν, επιδεικνύοντας το ακλόνητο θάρρος τους. Πάλεψαν σκληρά για την πρωτεύουσα. Υπήρχαν σχηματισμοί με διοικητές μόνο Εβραίους. Και αυτό αύξησε την αντίσταση.
  Το γερμανικό τανκ δέχθηκε πολλά χτυπήματα από εχθρικά όπλα. Έσκασαν ακόμη και αρκετοί κύλινδροι. Τα κορίτσια έπρεπε να πάρουν το αυτοκίνητο και να το επισκευάσουν. Η πεισματική αντίσταση στην αμερικανική πρωτεύουσα δεν ήταν απρόσμενη.
  Θεωρήθηκε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα έφερναν τη μεγαλύτερη αντίσταση εδώ. Επιπλέον, Εβραίοι συνέρρεαν από όλη την Αμερική στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, οπλίζοντας γυναίκες και παιδιά.
  Επιρρεπής στη συνθηκολόγηση, ο Τρούμαν αναγκάστηκε να φύγει και να ξαπλώσει χαμηλά. Οι Γερμανοί εξακολουθούσαν να βομβαρδίζουν και να βομβαρδίζουν την πρωτεύουσα των ΗΠΑ, προσπαθώντας να σπάσουν και αυτό το καρύδι.
  Το φθινόπωρο ερχόταν και είχε αρχίσει να δροσίζει. Τα κορίτσια, όμως, δεν κρυώνουν ούτε με μπικίνι.
  Στο διάλειμμα, πήραν νεαρούς άντρες περίπου δεκαέξι ετών και ξάπλωσαν μαζί τους, χαϊδεύοντας ο ένας τον άλλον και πίνοντας κόκα κόλα. Η Γκέρντα έβγαλε το σουτιέν της και επέτρεψε στους δύο νεαρούς να τη φιλήσουν στα κόκκινα μπουμπούκια των θηλών της. Πιο συγκεκριμένα, τους ενθάρρυνε η ίδια, αφού αυτό είναι πολύ ευχάριστο για ένα δυνατό κορίτσι. Οι υπόλοιποι έκαναν το ίδιο, παίρνοντας ένα ζευγάρι για τον εαυτό τους. Ακόμα και η θρησκευόμενη Μάγδα μαλάκωσε. Είναι ωραίο να σε αγγίζουν νεαρά, γυμνά σώματα μυώδεις πολεμιστές.
  Η Γκέρντα χαμογέλασε και έκλεισε το μάτι στην ξανθιά με τα χρυσαφένια μαλλιά:
  - Και βλέπω ότι σου αρέσει όταν τα αγόρια περνούν τη γλώσσα τους πάνω από τις θηλές σου. Πώς ταιριάζει αυτό με τα θρησκευτικά σας ήθη;
  Η Μάγδα απάντησε με εσκεμμένη ευθυμία:
  - Αν δεν αμαρτήσεις, δεν θα μετανοήσεις... Αν δεν μετανοήσεις, δεν θα σωθείς!
  Η Σάρλοτ γέλασε και τραγούδησε:
  - Αμάρτησε και μετάνοια! Μετάνοια και πάλι αμαρτία! Μετάνοια για την αμαρτία, για τη σωτηρία της ψυχής!
  Και έριξε κόκα κόλα στις θηλές της. Τα αγόρια άρχισαν να γλείφουν το στήθος πιο έντονα. Η Σάρλοτ έβγαλε έναν ηδονικό αναστεναγμό. Προφανώς της άρεσε πάρα πολύ.
  Λογικά η Χριστίνα σημείωσε:
  - Η Ουάσιγκτον θα πέσει... Και μετά από αυτό, δεν θα συνθηκολογήσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες;
  Η Γκέρντα, νιώθοντας τα φιλιά στο στήθος της, της πρότεινε:
  - Φυσικά και θα συνθηκολογήσουν... Αλλά πρέπει να συντρίψουμε τις εβραϊκές μονάδες που θα πολεμήσουν φανατικά. Και μετά θα αντιμετωπίσουμε την ΕΣΣΔ.
  Η Μάγδα, τσακισμένη, παρατήρησε:
  "Δεν θα έχουμε χρόνο να ξεκινήσουμε μια επίθεση στη Ρωσία πριν από τον χειμώνα!" Κρίμα... Ίσως πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Μάιο;
  Η Σάρλοτ έδειξε το μπισκότο και παρατήρησε:
  - Και λοιπόν? Ας παρουσιάσουμε τις υποθέσεις στα κτήματά μας αυτό το διάστημα. Δεν μπορείς να τσακώνεσαι συνέχεια, πρέπει να φροντίζεις και τη φροντίδα του σπιτιού ταυτόχρονα!
  Η Gerda συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, αξίζει να σκεφτούμε την εποχή της ειρήνης... Έχουμε λεφτά τώρα - τα κοτόπουλα δεν ραμφίζουν. Θα πάρουμε και γη στην Αμερική. Οπότε δεν έχει τέλος η δουλειά και η ειρήνη!
  Η Χριστίνα ξεγύμνωσε τα δόντια της, είναι καλό όταν η γλώσσα του νεαρού ταράζεται στη θηλή και σφύριξε:
  - Και θα σπείρω τις δικές μου φυτείες με γενετικά τροποποιημένα προϊόντα!
  Θα υπάρχουν καρπούζια στο μέγεθος των βαρελιών και μήλα στο μέγεθος των καρπουζιών!
  Η Μάγδα γέλασε και, βγάζοντας τη γλώσσα της, κελαηδούσε:
  - Είμαστε θανατηφόρες μέδουσες, τόσο παρόμοια με τα καρπούζια!
  Η Χριστίνα χαμογέλασε και φίλησε τον νεαρό στο μάγουλο. Μετά γουργούρισε:
  - Η οικονομία και η πολιτική βαδίζουν προς την παγκοσμιοποίηση. Ακριβώς σύμφωνα με τον Κάουτσκι: ενιαία ηγεμονία και έλεγχος του κόσμου! Όταν σχηματίζεται νέα παραγγελία!
  Η Gerda πρότεινε:
  - Θα είναι δυνατή η εμπορία βαμβακιού. Υπάρχουν καλές φυτείες βαμβακιού εδώ στις ΗΠΑ.
  Η Σάρλοτ το φαντάστηκε και γέλασε:
  - Αυτό είναι στην καλύβα του θείου Τομ... Ναι, σε αυτό το βιβλίο, οι μαύροι δούλευαν ενεργά. Επιτέθηκαν στις ζαρντινιέρες. Είναι κρίμα που το τέλος ήταν κακό... - Τα κορίτσια αναστέναξαν βαριά και παρατήρησαν. - Λυπάμαι για την Εύα. Ήταν ένα καλό, λαμπερό κορίτσι. Θα μπορούσε να είχε γίνει μια καλή πολεμίστρια.
  Η Χριστίνα κούνησε το κεφάλι της και αντιτάχθηκε:
  "Είναι πολύ μαλακή για να είναι καλή πολεμίστρια". Ένα πραγματικό κορίτσι πρέπει να είναι σκληρό και επιθετικό!
  Η Gerda τραγούδησε ως απάντηση:
  Τα χερουβείμ αστράφτουν στον ουρανό,
  Άλλος ήρθε στον ουρανό, βλέπω δύναμη...
  Η Γκέρντα κλαίει πικρά από τη δυσαρέσκεια -
  Γιατί γεννήθηκα κορίτσι;
  Η Χριστίνα κούνησε τα χρυσοκόκκινα μαλλιά της και παρατήρησε:
  - Αλλά είναι καλύτερα να είσαι γυναίκα παρά άντρας. Για παράδειγμα, ο γυναικείος οργασμός είναι πολύ μεγαλύτερος και δυνατότερος!
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά με το χαμόγελο της Γοργόνας Μέδουσας:
  - Ναι, πιο δυνατός! Αφήστε τα αγόρια να κάνουν κάτι πιο σοβαρό! Αλίμονο, μια τέτοια επιθυμία έχει ξυπνήσει.
  Κι ακούστηκαν ηδονικά ωχ και αναστεναγμοί... μετατρεπόμενοι σε τσιρίσματα λάγνων θηλυκών.
  Αλλά τα κορίτσια δεν είναι προορισμένα να απολαύσουν τον καταρράκτη των οργασμών για πολύ. Έπρεπε να ξαναπάω στον πόλεμο. Πιο συγκεκριμένα, οδηγήστε ένα τανκ. Η πανοπλία του ήταν ήδη στολισμένη με πολλές ουλές.
  Η Ουάσιγκτον δεν το έβαλε κάτω. Η μάχη συνεχίστηκε για κάθε τετράγωνο, ακόμα και για κάθε σπίτι. Η αντίσταση αποδείχθηκε επίμονη και παχύρρευστη.
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας την μπαταρία, τραγούδησε:
  - Αμερική...
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε και συνέχισε:
  -Αμερική...
  Η Χριστίνα έριξε το βλήμα και είπε:
  -Συνειδητοποίησα...
  Η Μάγδα κλώτσησε το γυμνό της πόδι και πρόσθεσε:
  - Αυτήν...
  Η Γκέρντα έστειλε ένα δώρο και έκοψε:
  - Πρόοδος!
  Η Σάρλοτ έβγαλε τα λόγια της, αιχμηρά σαν βλήματα:
  - Οπου...
  Η Χριστίνα απελευθέρωσε τα πυρομαχικά και έδωσε:
  - Δεν...
  Η Μάγδα χτύπησε το βλήμα και σφύριξε:
  - Πέτα...
  Η Γκέρντα έκοψε το πυροβολικό με τσεκούρι:
  - Κοίτα...
  Η Σάρλοτ έστειλε το δώρο και έσπασε:
  - Εργάτες...
  Η Χριστίνα, στέλνοντας ένα κοχύλι, πρόσθεσε:
  - Οχι...
  Η Μάγδα, πετώντας τα πυρομαχικά, συνέχισε:
  - Θέση...
  Η Γκέρντα έστειλε ξανά ένα κοχύλι και σφύριξε:
  - Υπηρεσίες...
  Η Charlotte έστειλε ένα δώρο, ευτυχώς τα πυρομαχικά αναπληρώθηκαν:
  - Πορνεία.
  Η Χριστίνα έστειλε ένα κοχύλι και πίεσε κάτω με τις λέξεις:
  - Δημόσιο...
  Η Μάγδα βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Σπίτι...
  Η Γκέρντα σφύριξε σαν φίδι:
  - Σπίτι...
  Η Σάρλοτ, έχοντας πυροβολήσει το μοιραίο, είπε:
  - Γεμιστό...
  Η Χριστίνα, έχοντας στείλει ένα ατσάλινο κενό, πρόσθεσε:
  - ΕΝΑ...
  Η Μάγδα τσίριξε ως απάντηση:
  - Πριν...
  Η Γκέρντα έριξε μια οβίδα και σφύριξε:
  - Νιμ...
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε και είπε:
  - Στο...
  Η Χριστίνα πέταξε ένα βλήμα, γαντζωμένη:
  - Ο δρόμος...
  Η Γκέρντα κελαηδούσε, πυροβολώντας:
  - Ολα...
  Η Σάρλοτ σφύριξε κραυγάζοντας σαν κοράκι:
  - Ουρά...
  Η Χριστίνα είπε με πάθος:
  - Κόστος...
  Η Μάγδα τρύπησε τον Σέρμαν σαν βελόνα και συνέχισε:
  - Αλλά...
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας, έδωσε ένα μαργαριτάρι:
  - Τελικά...
  Η Σάρλοτ πυροβολώντας συνέχισε:
  - Αυτός...
  Η Χριστίνα, συνεχίζοντας να πυροβολεί, είπε:
  - Μέσα στο σπίτι...
  Η Μάγδα χτύπησε και σφύριξε:
  - Στο...
  Η Γκέρντα απελευθέρωσε ένα κομμάτι θανάτου και γρύλισε:
  - Μια γυναίκα...
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε και έδωσε ένα μαργαριτάρι:
  - Φαίνεται...
  Η Χριστίνα βόγκηξε και τσίριξε:
  - ΕΝΑ...
  Η Μάγδα έκοψε με ένα βλήμα και είπε:
  - Γυναίκα...
  Η Γκέρντα τη χτύπησε με μια οβίδα, σφυρίζοντας:
  - ΣΕ...
  Η Σάρλοτ εκτόξευσε ένα δρεπάνι υψηλής έκρηξης, γαβγίζοντας:
  - Κρεβάτια...
  Η Χριστίνα σφύριξε πυροβολώντας:
  - Α...
  Η Μάγδα έστειλε ένα κοχύλι και τσίριξε με ντροπή:
  - Γυμνός...
  Η Χριστίνα έστειλε άλλο ένα δολοφονικό έργο τέχνης, γαβγίζοντας:
  - Ξαπλωμένη...
  Τα κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια• διασκέδασαν πραγματικά γράφοντας κάτι τέτοιο.
  Στη συνέχεια, ενώ πυροβολούσαν, άρχισαν να συνθέτουν κάτι πιο αξιοπρεπές και ηρωικό. Και το κουαρτέτο των κοριτσιών, τα πήγε καλά:
  Αφήστε την ένωση των καρδιών να σφυρηλατηθεί, πιο δυνατή από το ατσάλι,
  Ας αποτινάξουμε την εισροή ματωμένης σκόνης από τις λεπίδες!
  Και τα μάτια δακρυσμένα άστραψαν σαν αστέρια,
  Να είσαι μαζί μου για πάντα: είπαν με πάθος!
  
  Είμαστε μαζί σου για πάντα, χρυσό όνειρο -
  Maiden of the Moonlight και μεγάλες παλίρροιες...
  Κάτω από τη σημαία του Αγίου Ιησού Χριστού -
  Μια τρομερή χορωδία χερουβείμ θα ανέβει στον ουρανό!
  
  Ας πιούμε το λαμπερό κρασί του πάθους,
  Και ο καλλιτέχνης θα σας δώσει ένα σκίτσο του σύμπαντος...
  Πόσο αδύνατος είσαι - ένα αδύναμο νήμα ζωής -
  Ο Διάβολος θέλει να καταστρέψει εντελώς την αγάπη!
  
  Ο ιππότης τράβηξε το σπαθί του - καλώντας τον Χριστό:
  Για να βασιλεύει στον κόσμο μια αρμονική σύνδεση...
  Και η Μαρία φέρνει - Θεία αγνότητα -
  Πιστέψτε ότι ο Κύριος δεν θα μας αφήσει να πέσουμε στην άβυσσο της κόλασης!
  
  Αλλά κουβαλάς τις ελπίδες σου μέσα σου...
  Άλλωστε, ο άνθρωπος δεν μπορεί να αγαπηθεί για τον Θεό!
  Καθένας από εμάς θα καλυφθεί με ασήμι μέχρι τα αυτιά μας,
  Μαργαριτάρια και βελούδινο κύκνο θα πετάξουν στον ουρανό!
  
  Μόνο αν πέσεις στη μάχη,
  Για την Πατρίδα σου, που είναι πιο πολύτιμη από το σύμπαν...
  Και τότε δεν φοβόμαστε το χυμένο ναπάλμ -
  Η αδυναμία των ιπποτών του φωτός θα είναι άφθαρτη!
  
  Είναι καλό να ζεις στον κόσμο, αλλά μερικές φορές είναι βαρετό,
  Και η κακή πείνα και το κρύο διώχνουν τους ανθρώπους...
  Πρέπει να είμαστε κάτω από το Όρος Σατανά,
  Και θα είσαι τυχερός αν είσαι νέος στην καρδιά!
  
  Έχοντας μπει στο σύμπαν ως φίλος μετά θάνατον:
  Θα δεις κάτι που θα σε κάνει να λαχανιάσεις και να χαμογελάσεις!
  Αν και με τη σάρκα θα γίνεις σαν παιδί -
  Θα καταλάβετε όμως χωρίς κανένα πρόβλημα ότι ήταν λάθος!
  
  Η εμπειρία των προηγούμενων μαχών θα σας φανεί χρήσιμη, πιστέψτε με,
  Σε αυτά θα γνωρίσεις τη χαρά του παραδείσου από αίμα...
  Θα ταπεινώσεις την τάξη όπου το θηρίο ούρλιαξε -
  Και θα λάβετε την πριγκίπισσα για σύζυγο!
  
  Και μετά για τον θρόνο και τα περαιτέρω μονοπάτια,
  Θα πρέπει να γυρίσετε γύρω από το δαχτυλίδι του σύμπαντος!
  Στη συνέχεια θα μεταφέρω τα νέα στους απογόνους μου -
  Πιστέψτε με, καλύτερα να μελετάτε για την επιτυχία!
  
  Είναι δυνατόν να γίνεις Θεός - αυτή είναι μια ωραία ερώτηση,
  Ο άνθρωπος δημιουργήθηκε καθ' ομοίωσιν του Θεού...
  Και παρόλο που δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο της Θεότητας...
  Από κάτω μας έχουμε αστέρια που πηδούν ζωηρά!
  
  Η επιστήμη θα δώσει, πιστέψτε με, ισχυρές δυνάμεις για εμάς,
  Γιατί από γνώση θα πλέξουμε σχοινιά...
  Και ακόμα κι αν αμάρτησε, ανήκει στο παρελθόν το Χαμ,
  Αλλά το άτομο έκανε χειροβομβίδες για τους εχθρούς μας!
  
  Το σύμπαν έχει περιγράψει τη γραμμή - ξέρετε,
  Και το σύμπαν θα την ακολουθήσει σε έναν καταρράκτη...
  Και επιτεύγματα χωρίς να υπολογίζονται - υπάρχει ένας αληθινός παράδεισος,
  Για ποιους ιππότες πρέπει να πολεμήσουν!
  Τα κορίτσια στην πραγματικότητα τραγούδησαν καλά και ταυτόχρονα κατέστρεψαν πολλές μπαταρίες και καταφύγια. Πήραμε γρατσουνιές και χτυπήματα μόνοι μας...
  Χρειάστηκε να κάνουμε μια μικρή παύση για να αναπληρώσουμε τα πυρομαχικά μας. Όπως λένε κάποιοι σοφοί, φτιάχνουν μπριζόλες από αηδιαστικά κορίτσια.
  Η Χριστίνα και η Μάγδα έπαιξαν ξανά σκάκι. Η κοκκινομάλλα κοπέλα με μια χρυσή απόχρωση ήθελε να κερδίσει την ξανθιά. Το παιχνίδι έγινε με έντονο επιθετικό τρόπο. Η Μάγδα κατάφερε και πάλι να πάρει την πρωτοβουλία και να αποκτήσει υλικό πλεονέκτημα.
  Δεν είχαμε χρόνο να τελειώσουμε το παιχνίδι, έγινε άλλη μια μάχη και μια καυτή μάχη. Ωστόσο, η βροχή μόλις άρχισε να πέφτει από τον ουρανό. Η ορατότητα έχει επιδεινωθεί. Οι Ναζί ένιωθαν σαφώς άβολα.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε με ένα χαμόγελο, το πήρε και τραγούδησε:
  - Βροχή...
  Η Σάρλοτ, υποστηρίζοντας τον πολεμιστή, πυροβόλησε:
  - Ξυπόλητοι...
  Η Χριστίνα, χτυπώντας το βλήμα, συνέχισε:
  - Με...
  Η Μάγδα έκοψε και ούρλιαξε:
  - Γη...
  Η Γκέρντα σφύριξε με τα μάτια της να αστράφτουν και είπε:
  - Πέρασε...
  Η Σάρλοτ χτύπησε το κοχύλι και γρύλισε:
  - Βραχηκα...
  Η Χριστίνα απελευθέρωσε τον θάνατο και σφύριξε:
  - Κορίτσια...
  Η Μάγδα πυροβόλησε ένα καυτό και είπε:
  -Μάτι...
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας χωρίς διακοπή, συνέχισε:
  - Αν...
  Η Σάρλοτ εκτόξευσε το βλήμα και σφύριξε:
  - Σαφή...
  Η Χριστίνα πυροβόλησε και συνέχισε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ημέρα...
  Η Μάγδα χτύπησε και έτριξε:
  - Αυτό...
  Η Γκέρντα χτύπησε με ένα βλήμα και ψέλλισε:
  - Πρόστιμο...
  Η Σάρλοτ, απελευθερώνοντας το δώρο του θανάτου, γρύλισε:
  - ΕΝΑ...
  Η Χριστίνα έσπασε το βλήμα και ψέλλισε:
  - Οταν...
  Η Μάγδα τσίριξε σαν κορυφή βρυχώντας:
  - Το αντίστροφο....
  Η Γκέρντα βούισε καθώς εκτόξευε βλήματα:
  - Κακώς...
  Η Σάρλοτ, απελευθερώνοντας τα δώρα του αφανισμού, τραγούδησε:
  - Αν...
  Η Χριστίνα, στέλνοντας το θάνατο, σφύριξε:
  - ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ...
  Η Μάγδα, βγάζοντας τα δόντια της άγρια, θόλωσε:
  - Τραγουδήστε...
  Η Γκέρντα σφύριξε και πήδηξε πάνω, πυροβολώντας και χτύπησε:
  - Αυτό...
  Η Σαρλότ, φτύνοντας τα κοχύλια, στρίμωξε:
  - Πρόστιμο...
  Η Χριστίνα το πήρε και σφύριξε:
  - ΕΝΑ...
  Η Μάγδα ψέλλισε, στέλνοντας βλήματα:
  - Οταν...
  Η Γκέρντα είπε με γυμνό κυνόδοντα:
  -Αντίστροφα...
  Η Σάρλοτ έφτυσε ένα άλλο κοχύλι και θόλωσε:
  - Λυπημένος...
  Η Γκέρντα πυροβόλησε ξανά και είπε:
  - Αν...
  Η Σάρλοτ είναι η απάντηση, βρυχήθηκε:
  - Κακό...
  Η Χριστίνα, με γάβγισμα και πυροβολώντας, είπε:
  - Εσείς...
  Η Μάγδα σιφώνησε με ένα χαμόγελο και πυροβόλησε:
  - Οτι...
  Η Γκέρντα έφτυσε ένα μερίδιο θανάτου και ξέσπασε:
  - Πάντα...
  Η Σάρλοτ, εκτοξεύοντας ένα ρεύμα από οβίδες, έπνιξε:
  - Εύκολα...
  Η Χριστίνα, τραγουδώντας μαζί, συνέχισε:
  - ΕΝΑ...
  Η Μάγδα, σφυρίζοντας και πυροβολώντας, είπε:
  -Αντίστροφα...
  Η Γκέρντα βρυχήθηκε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Δύσκολο...
  Και πάλι πέρασε το ύπουλο ρεφρέν.
  Η Σάρλοτ, πυροβολώντας, ούρλιαξε:
  - Αν...
  Η Χριστίνα, πυροβολώντας, είπε:
  - Κακό...
  Η Μάγδα, βγάζοντας τα δόντια της, συνέχισε:
  - Εσείς...
  Η Γκέρντα σφύριξε από το λαιμό της:
  - Οτι...
  Η Σάρλοτ συνέχισε με μεγάλη μανία:
  - Πάντα...
  Η Χριστίνα, πυροβολώντας, είπε:
  - Εύκολα...
  Η Μάγδα ίσιωσε τη γοητεία της, γελώντας:
  - ΕΝΑ...
  Η Σάρλοτ απελευθέρωσε τον θάνατο και φώναξε:
  - Οταν...
  Η Γκέρντα μουρμούρισε άγρια:
  -Αντίστροφα...
  Η Χριστίνα, απελευθερώνοντας τον θάνατο, βρυχήθηκε:
  - Δύσκολο...
  Η Μάγδα σήκωσε για λίγο το γυμνό της πόδι και ψέλλισε:
  - ΚΑΙ...
  Η Γκέρντα βουίζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Βαρετό!
  Μετά από αυτό τα κορίτσια σταμάτησαν... Γέμισαν ξανά τα πυρομαχικά τους. Και ότι το όπλο τους είναι γρήγορο και η μάχη είναι πολύ έντονη.
  Τα κορίτσια διασκέδαζαν και έδειχναν τα λαμπερά τους δόντια. Πόσο όμορφη είναι αυτή η γη και μοιάζει με παράδεισο. Απλώς πηγαίνετε με αυτό. Ή να φορέσεις κολόνια.
  Η Γκέρντα και η Σάρλοτ άρχισαν να παίζουν ανόητα. Κρατούσαν πολύ επιδέξια τα χαρτιά με τα γυμνά τους δάχτυλα και τα ανακάτευαν με τα γυμνά τους πόδια. Έμοιαζε με τεράστιο αριστούργημα.
  Η Χριστίνα είναι πολύ πονηρή, δεν τελείωσε το ήδη χαμένο παιχνίδι, αλλά πρόσφερε αμέσως ένα νέο. Η Μάγδα δεν μάλωνε με τον σύντροφό της. Δεν είναι επίσης από τους τελευταίους πολεμιστές... Αλλά δεν είναι πεισματάρα.
  Η Χριστίνα διαφοροποίησε κάπως το αρχικό της ρεπερτόριο και πήγε με το D2-D4. Η Μάγδα απάντησε με την Ινδική Άμυνα του Βασιλιά. Και η Χριστίνα είναι μια παραλλαγή τεσσάρων πιονιών. Ακολούθησε ένας πολύ σκληρός αγώνας. Και ο White πιθανότατα είχε κάποιο πλεονέκτημα. Ήδη η Μάγδα άρχισε να σκέφτεται και να αναζητά διέξοδο από τη λεπτή κατάσταση.
  Το παιχνίδι αναβλήθηκε, και πάλι η μάχη... Ήταν ήδη ζεστό εδώ. Μια μπαταρία των πιο πρόσφατων αντιαρματικών πυροβόλων όπλων των 120 mm, ικανή να διαπεράσει ένα E-50 μετωπικά από κοντινή απόσταση.
  Η αρχική ταχύτητα των βλημάτων είναι 1050 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Έτσι, με μεγάλη καθυστέρηση, οι Yankees απέκτησαν περισσότερο ή λιγότερο ικανοποιητικά όπλα. Είναι αλήθεια ότι η ίδια η δεξαμενή δεν έχει εισέλθει ακόμη στην παραγωγή• μόνο τα όπλα ήταν λειτουργικά.
  Χωρίς να πλησιάσουν, τα κορίτσια άρχισαν να τους πυροβολούν...
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας από απόσταση, παρατήρησε ωστόσο:
  - Οι Αμερικανοί προχωρούν ξεκάθαρα. Αυτό είναι το σήμα κατατεθέν τους: να κάνουν τα πάντα αργά. Αλλά με τέτοιες δυνατότητες, θα μπορούσαν να είχαν σφυρηλατήσει τα άροτρα σε ξίφη εδώ και πολύ καιρό.
  Η Σαρλότ τραγούδησε, τραβώντας τον κορμό της και κουνώντας τις κόκκινες μπούκλες της:
  - Διάβολος! Διάβολος! Σώστε τον διάβολο! Κάποιος, κάποιος μας τιμώρησε! Δώστε μας, δώστε μας ξίφη στα χέρια μας, ενάντια στους Γιάνκηδες, τις ορδές των Γιάνκηδων!
  Η Μάγδα, έχοντας συνθλίψει το αμερικανικό όπλο, είπε με το χαμόγελο μιας πριγκίπισσας:
  - Δεν πειράζει... Η ανώτερη τάξη μας θα έχει αντίκτυπο σε οποιαδήποτε μάχη... Πάντα κερδίζαμε, θα νικήσουμε τώρα!
  Η Χριστίνα χτύπησε το γυμνό της πόδι στην πανοπλία και τραγούδησε:
  - Αχτούν, Αχτούν... Φουέιρ, Φουέιρ!
  Η υπέροχη αγγλική τετράδα: Τζέιν, Γκρινγκέτα, Μαλάνια, Ματίλντα εισέβαλαν στη Νέα Υόρκη. Οι πολεμιστές πολέμησαν σε ένα άρμα κατάληψης Goering-4. Το αυτοκίνητο ήταν μια εξέλιξη του Τσόρτσιλ. Ελαφρώς κατώτερο σε θωράκιση και ελαφρώς βαρύτερο από το Ε-50, αλλά με παρόμοια όπλα.
  Το τανκ κατασκευάστηκε σε αγγλικά εργοστάσια, στη Βρετανία που έγινε προτεκτοράτο του Τρίτου Ράιχ.
  Η Τζέιν πυροβόλησε κατά του αμερικανικού κανονιού και κελαηδούσε:
  -Είμαστε μεγάλο εκλογικό σώμα... Ας διαλύσουμε το προτεκτοράτο!
  Η Γκριγκέτα διόρθωσε τον σύντροφό της:
  - Δεν θα σπάσουμε, αλλά θα αναπτυχθούμε... Θα γίνουμε πιο δυνατοί!
  Ο Γκριγκέτα πυροβόλησε, έσπασε το αμερικανικό όπλο και φιλοσοφικά παρατήρησε:
  - Ό,τι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς!
  Η Malanya γέλασε και φώναξε:
  - Είναι μια συνηθισμένη αλήθεια, αλλά είναι δύσκολο να το πιστέψεις!
  Η Ματίλντα, έχοντας συνθλίψει δυο στρατιώτες με τις κάμπιες της, παρατήρησε:
  - Είναι πιθανό η αλήθεια να είναι κοινότοπη. Για παράδειγμα, ο Ήλιος είναι κίτρινος, όπως μπορείτε να δείτε κοιτάζοντας τον ουρανό.
  Η Τζέιν τέντωσε πολύ τα χείλη της, αποκαλύπτοντας τα δόντια της.
  Άφησε τον Gringethe να πυροβολήσει και κελαηδούσε:
  - Και ο Ήλιος είναι μάλλον ομοιόμορφος λευκός. Ο ουρανός απλώς μπλοκάρει τις μπλε ακτίνες και παράγει μια κίτρινη απόχρωση.
  Η Ματίλντα γέλασε και παρατήρησε:
  - Και είσαι τόσο έξυπνη... Παρατήρησε επιδέξια ότι αυτό είναι απλώς μια κίτρινη ψευδαίσθηση!
  Η Γκριγκέτα πυροβόλησε ξανά, έσπασε το καταφύγιο και κελαηδούσε:
  - Όλα στον κόσμο μας είναι απατηλά... Μόνο που σκοτώνουν στα αλήθεια!
  Χτύπησαν τη Malanya με πολυβόλα και χαριτολογώντας, ή ίσως όχι αστειευόμενα, ψέλλισαν:
  - Ή μήπως ο θάνατος είναι μια ψευδαίσθηση! Άλλωστε η ψυχή είναι αθάνατη και ίσως ως προς τη διαμόρφωση της προσωπικότητας πρωταρχική!
  Η Γκριγκέτα πυροβόλησε ξανά και τραγούδησε:
  - Αν και σώμα χωρίς ψυχή δεν είναι σώμα, πόσο αδύναμη είναι η ψυχή χωρίς σώμα!
  Η Τζέιν ένιωσε μια λυρική άνοδο μέσα της και ξέσπασε σε τραγούδι. Και οι φίλοι της άρχισαν να τραγουδούν μαζί της.
  Ο πολεμιστής-αριστοκράτης άρχισε:
  - Πανίσχυρο...
  Η Γκριγκέτα συνέχισε χτυπώντας ένα βλήμα:
  -Αρμα μάχης...
  Η Malanya, πυροβολώντας, είπε:
  - Οδηγεί...
  Η Ματίλντα κυκλοφόρησε το θανατηφόρο δώρο και έγραψε στο Twitter:
  - Φωτιά!
  Η Τζέιν, πυροβολώντας και βγάζοντας τα δόντια της σαν μεγάλα μαργαριτάρια, γάβγισε:
  -ΚΑΙ...
  Η Γκριγκέτα σφύριξε κουνώντας τα χέρια της:
  - Συνθλίβει...
  Ο Malanya πυροβόλησε και είπε:
  - Ολοι...
  Η Ματίλντα, συνθλίβοντας τους μαχητές με τα ίχνη της, σφύριξε:
  - Σε μια ΣΕΙΡΑ!
  Η Τζέιν κελαηδούσε και συνέχισε:
  - Στο...
  Η Γκριγκέτα πυροβόλησε, σφυρίζοντας σαν κόμπρα:
  - Προβολή...
  Η Malanya πυροβολώντας συνέχισε:
  - Μαχητής...
  Η Ματίλντα χτύπησε τα γυμνά της πόδια με τα δάχτυλα των ποδιών της και είπε:
  - Αρκετά...
  Η Τζέιν γέλασε και άναψε ένα τσιγάρο:
  - Απότομο...
  Η Γκριγκέτα πυροβόλησε ξανά και σφύριξε:
  - Ας είναι...
  Η Malanya έβαλε το βλήμα, λέγοντας:
  - Θα...
  Η Ματίλντα χτύπησε το βλήμα στο μέταλλο και είπε:
  - Αποτέλεσμα!
  Η Τζέιν, συνεχίζοντας να πυροβολεί, κελαηδούσε:
  - ΕΝΑ...
  Ο Γκρίντζετ απολύθηκε και υποστήριξε:
  - Αν...
  Ο Malanya εκτόξευσε το βλήμα και έβγαλε τη λέξη:
  - "Τίγρης"...
  Η Ματίλντα είπε με ένα σφύριγμα:
  - ΣΕ...
  Η Τζέιν ολοκλήρωσε επιθετικά:
  -Θα πάει...
  Η Γκριγκέτα έπεσε και συνέχισε:
  - ΚΑΙ...
  Ο Malanya πυροβόλησε επιθετικά:
  - Θα...
  Η Ματίλντα πρόσθεσε με δύναμη:
  - ΣΕ...
  Η Τζέιν γέλασε, βγάζοντας τα δόντια της.
  - Εμείς...
  Η Γκριγκέτα έριξε έναν κεραυνό από τα μάτια της και είπε:
  - Φωτιά...
  Η Malanya συνέχισε:
  - Του...
  Η Ματίλντα βρυχήθηκε:
  - Μας...
  Η Τζέιν ενέδωσε με τα λόγια:
  - Τσόρτσιλ...
  Η Γκρινέτα γκρίνιαξε καθώς πυροβόλησε:
  - Θα σπάσει!
  Η Malanya σφύριξε επιθετικά:
  -Εξέταση...
  Η Ματίλντα, συνθλίβοντας τις κάμπιες της, είπε:
  - Θα νοικιάσει...
  Η Τζέιν ξεγύμνωσε τα δόντια της και είπε:
  - Στο....
  Η Γκριγκέτα ούρλιαξε στα πνευμόνια της, στέλνοντας ένα βλήμα:
  - Πέντε!
  Και τα κορίτσια γέλασαν ομόφωνα... Η μάχη ήταν αρκετά καυτή. Δούλευαν αμερικανικά αντιαεροπορικά πυροβόλα. Η μετωπική θωράκιση των 230 χιλιοστών ακόμα άντεχε χτυπήματα.
  Υπήρχε όμως ένας συγκεκριμένος κίνδυνος. Επιπλέον, στο τέλος του πολέμου, οι Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν να παράγουν πολύ διαπεραστικά βλήματα υποδιαμετρήματος με πυρήνα βολφραμίου. Και αυτό είναι επικίνδυνο.
  Η Τζέιν τρύπωσε τον ώμο της Γκριγκέτα με το γυμνό της πόδι και ψιθύρισε:
  - Παρακαλώ μην το χάσετε!
  Εκείνη μουρμούρισε:
  -Ποιου ο blaster θα τσούριζε, αλλά ο δικός σου θα σιωπούσε!
  Και πυροβόλησε, καταστρέφοντας την μπαταρία...
  Η Matilda, η οποία ήταν ο οδηγός, σημείωσε:
  - Με ελιγμούς μπορείτε να μειώσετε την πιθανότητα χτυπήματος.
  Το κορίτσι μοίρασε τρεις αστυνομικούς των ΗΠΑ, κόκκινα ρεύματα ψέκασαν προς όλες τις κατευθύνσεις και τα οστά έπεσαν κάτω. Μετά συνέχισε:
  - Είναι σαν να βρίσκεσαι σε πόλο έλξης θανάτου εδώ!
  Η Γκριγκέτα έσπασε άλλο ένα αντιαεροπορικό και τραγούδησε:
  - Οι ορδές της Βέρμαχτ είναι εξαγριωμένες, κι εμείς είμαστε τα παιδιά του ατσαλιού μήνα!
  Η Τζέιν άπλωσε το γυμνό της πόδι, έκλεισε το ραδιόφωνο και πρότεινε στα κορίτσια:
  - Ας τραγουδήσουμε κάτι αστείο...
  Η Γκριγκέτα χαμογέλασε δηλητηριώδη και της πρότεινε:
  - Σχετικά με τον Φύρερ;
  Η Τζέιν έγνεψε ζωηρά.
  - Ναί!
  Η Matilda υποστήριξε την ιδέα:
  - Σωστά! Κανείς δεν μας ακούει!
  Η Τζέιν τραγούδησε χαρούμενη καθώς πυροβόλησε:
  - Α...
  Η Γκριγκέτα το σήκωσε, πυροβολώντας με ενθουσιασμό:
  - Φύρερ...
  Η Malanya απάντησε σκληρά, γρυλίζοντας:
  - Εσείς...
  Η Ματίλντα, συνθλίβοντας τους στρατιώτες, συνέχισε:
  - Φύρερ...
  Η Τζέιν άφησε μια έκρηξη ενθουσιασμού:
  - Γίδα!
  Η Γκριγκέτα, πυροβολώντας, συνέχισε:
  - Για τι....
  Η Malanya, πυροβολώντας, είπε:
  -Κατά...
  Η Ματίλντα συνέτριψε τις κάμπιες της και συριγμό:
  - Ανγκλόβ...
  Η Τζέιν συνέχισε με ενθουσιασμό:
  - Σκαρφάλωσα...
  Η Γκριγκέτα σφύριξε και βρυχήθηκε:
  - Εσείς....
  Η Malanya έβγαλε τους κυνόδοντές της και γάβγισε:
  - Γάιδαρος...
  Τότε η Ματίλντα άρχισε να βρυχάται:
  - Θα λάβετε...
  Η Τζέιν συνέχισε γελώντας, σχεδόν πνιγμένη:
  - Από...
  Η Γκριγκέτα πυροβόλησε και είπε:
  - Εσείς...
  Η Malanya απηχούσε τον ενθουσιασμό:
  - ΕΙΔΙΚΑ...
  Η Ματίλντα ψιθύρισε τα λόγια:
  - ΣΕ...
  Η Τζέιν, πυροδοτώντας με μανία, γάβγισε:
  - Πιατάκ!
  Η Γκριγκέτα, πυροβολώντας, συνέχισε:
  -Θα συναντήσεις...
  Η Malanya μάζεψε επιθετικά:
  - Στο...
  Η Ματίλντα είπε δυνατά απαντώντας:
  - Δυνατό...
  Η Τζέιν υποστήριξε με ενθουσιασμό:
  - Αγγλικά...
  Η Γκριγκέτα έστειλε ένα θανατηφόρο δώρο και είπε:
  - Γροθιά!
  Η Malanya συνέχισε τραγουδώντας:
  - Εσείς...
  Η Ματίλντα είπε, συνθλίβοντας το αντιαεροπορικό όπλο με τα ίχνη του:
  - Εμείς...
  Η Τζέιν βούιξε και συνέχισε:
  - Πολυβόλα...
  Η Γκριγκέτα σφύριξε, καρφώνοντας:
  - ΚΑΙ...
  Η Malanya συνέχισε με ένα τρίξιμο:
  - Τα τανκς...
  Η Ματίλντα ούρλιαξε:
  - Εσείς...
  Η Τζέιν γρύλισε:
  -Μας...
  Η Γκριγκέτα σφύριξε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  -ΕΝΑ...
  Η Malanya συνέχισε με ενθουσιασμό:
  - Εσείς...
  Η Ματίλντα βρυχήθηκε σαν βουβάλι:
  - ΜΕ...
  Η Τζέιν τσίριξε:
  - Αυτόματο...
  Η Γκριγκέτα γουργούρισε, βγάζοντας τα δόντια της:
  -Τρεμάς...
  Η Malanya είπε θυμωμένα:
  - Μπάγκερ!
  Η Ματίλντα συνέχισε τραγουδώντας:
  -Θα σκοτώσουμε...
  Η Τζέιν κελαηδούσε χτυπώντας τα γυμνά της πόδια:
  - Εσείς...
  Η Γκριγκέτα κελαηδούσε, πυροβολώντας με ενθουσιασμό:
  - Αρέσει...
  Η Malanya σίγησε και έδειξε σπίθες από τα δόντια της:
  - Γίδα...
  Η Ματίλντα βούισε, συνθλίβοντας τους άλλους:
  - ΚΑΙ...
  Η Τζέιν αντήχησε τον ενθουσιασμό:
  -Θα καούν...
  Η Γκρίνγκετ είπε θυμωμένα:
  - Μπλε...
  Η Malanya σφύριξε σαν μια άσχημη κόμπρα:
  - Πριν...
  Η Ματίλντα πρόσθεσε έξαλλη:
  -Τλα...
  Και τα κορίτσια τραγούδησαν από κοινού:
  - Φωτιά, φωτιά, φωτιά... Αγωνία!
  Ξεμείναμε από πυρομαχικά, αλλά δεν έκανε κακό να ανεφοδιάζουμε. Έπρεπε να τραβήξω το τανκ ελαφρώς προς τα πίσω. Και καλέστε την ομάδα ανεφοδιασμού μέσω ασυρμάτου. Τα κορίτσια έκαναν ένα διάλειμμα.
  Η Τζέιν έτριψε το γυμνό της πόδι πάνω στην πανοπλία του τανκ. Ένα όμορφο κορίτσι με ξανθά, ελαφρώς χρυσαφένια μαλλιά. Τόσο σαγηνευτικό και αριστοκρατικό ταυτόχρονα.
  Η ομορφιά της είναι αυτή μιας σωματικά σκληρής πριγκίπισσας. Η Τζέιν πυροβόλησε και σύστησε τον τύπο. Μια τέτοια σμιλεμένη, όμορφη, μυώδης, φυσική ξανθιά με μαυρισμένη επιδερμίδα. Για να τη χαϊδέψει... με τη γλώσσα του! Η Τζέιν χαμογέλασε, ω, καλό είναι όταν αγαπάς το σεξ. Και υπάρχουν γυναίκες που δεν τους αρέσει. Μάλλον είναι πολύ δυστυχισμένοι στο γάμο τους. Αν και το να κάνεις έρωτα με έναν άντρα γίνεται βαρετό. Θέλω ποικιλία. Θέλω νέες εντυπώσεις και περιπέτειες. Και ψάξτε για νέους άντρες για να είναι ο ένας πιο όμορφος από τον άλλον! Επιπλέον, η Τζέιν άρεσε πολύ στους μαύρους εραστές. Είναι ρομαντικό να κάνεις έρωτα με έναν έγχρωμο. Και είναι πολύ ωραίο όταν το δέρμα είναι μαύρο και τρίβεις τις κόκκινες θηλές σου πάνω του. Και οι θηλές διογκώνονται και γίνονται πιο σκληρές. Και ήδη ένα ηδονικό κύμα αρχίζει να σε ταρακουνάει.Η Τζέιν σχεδόν έβαλε το χέρι της ανάμεσα στα πόδια της, καθώς ήθελε άντρα. Όμως ντράπηκα μπροστά στους φίλους μου.
  Και πόσο ήθελα η παλλόμενη ράβδος νεφρίτη να μπει στο βρεγμένο σπήλαιο της Αφροδίτης.
  Αλλά το κεφάλι της άρχισε να αποκοιμιέται, και το κορίτσι κοιμήθηκε και το ονειρεύτηκε.
  Εδώ είμαστε!
  Ο Τζόβερ Ερμής χαμογέλασε ξανά ηλίθια και βρέθηκε με μια πολυτελή διαστημική στολή. Μέσα στο κτίριο, τρισδιάστατα ολογράμματα τρεμόπαιζαν, όπου διάφορα άτομα, από stelzans μέχρι εντυπωσιακά διαφορετικά πλάσματα, εκτελούσαν το τελετουργικό της συνουσίας με όλους τους τρόπους, μερικές φορές τον πιο άγριο και διεστραμμένο στο ανθρώπινο μάτι. Οι τρισδιάστατες προβολές κινήθηκαν και έμοιαζαν ζωντανές και ζωντανές. Υπήρχαν ομοιότητες με θηλυκό κένταυρο και ραδιενεργές μέδουσες. Το εσωτερικό του σώματός τους ξέσπασε σε μικροσκοπικές πυρηνικές εκρήξεις κατά τη διάρκεια του ζευγαρώματος. Μερικά άτομα, παρόμοια με τις ναρκωτικές ψευδαισθήσεις ενός καλλιτέχνη της avant-garde, που απεικονίζονται με τη μορφή τεράστιων ολογραμμάτων συναναστρέφονται με την έκρηξη καταρράκτες κεραυνών ή πιτσιλιές υπερπλασματικής λάβας που αλλάζουν σχήμα εν κινήσει και ακτινοβολία ενός απεριόριστου φάσματος ποικιλομορφίας. Είτε πιτσιλιές υπερπλάσματος με τη μορφή τρικέφαλων αετών, στη συνέχεια, αμέσως, σαν φιγούρες πλαστελίνης, μεταμορφώνονται σε πεταλούδες με πολλά φτερά, τότε αυτό είναι ένα μείγμα από ψάρια και μπουμπούκια λουλουδιών που κουνάνε τα πέταλά τους... Και αυτό είναι εντελώς απίστευτο, πλάσματα απερίγραπτου σχήματος, εκτελώντας μια πράξη αναπαραγωγής, καταβροχθισμένη από την ενέργεια του περιβάλλοντος, ανάγκασε την ατμόσφαιρα να συμπυκνωθεί και κυλούσε κάτω σε ρυάκια βροχής, που μόλις έπεφταν στην επιφάνεια, άρχισαν αμέσως να σφυρίζουν και να καπνίζουν.
  Ο Λεβ φαινόταν άναυδος και βλεφαρίζει μπερδεμένος... Αυτό ήταν πέρα από τη φαντασία του, κάτι που είναι κατ' αρχήν αδύνατο να φανταστεί ένας λογικός άνθρωπος. Το ρητό βγήκε από τα χείλη του νεαρού:
  - Ένας άνθρωπος μπορεί διανοητικά να φανταστεί τα πάντα - εκτός από τη γραμμή πέρα από την οποία τελειώνει η απεριόριστη ανθρώπινη βλακεία!
  Ο Ερμής δεν αντέδρασε σε αυτό, κοίταξε με ανυπομονησία τις προβολές, η αναπνοή του στέλζαν επιτάχυνε και βαρύθηκε.
  Μια γυμνή, ψηλή ντίβα με επτάχρωμο χτένισμα και ένα μαστίγιο νετρονίων με δώδεκα ουρά έπλεε πίσω από το ολόγραμμα. Στην αρχή, το stelzanka φαινόταν τεράστιο, αλλά με κάθε βήμα μειώθηκε μέχρι να γίνει σχεδόν τυπικό, σε μέγεθος λίγο πάνω από δύο μέτρα. Περπάτησε, περιστρέφοντας δυναμικά τους υπέροχους γοφούς της με μια λεπτή κλωστή που αστράφτει εκθαμβωτικά με πέτρες ραδιοφώνου να κρέμονται πάνω τους. Παπούτσια με ψηλοτάκουνα, επιχρυσωμένα με πέτρες, χτυπούσαν δυνατά στο ημιπολύτιμο επίχρισμα.
  Πίσω της κινούνταν ένα πλάσμα αποτελούμενο από επτά πολύπλευρες μπάλες με πόδια σε σχήμα βατράχου, αλλά πάνω σε μαλακά μαξιλάρια. Οι μπάλες λαμπύριζαν σαν πολύτιμες πέτρες κάτω από τα ρεύματα πολλών φωτιστών, και το πρόσωπο... Λοιπόν, μόνο ο Μίκυ Μάους στην αρχαιότητα, ένα εμβληματικό παιδικό καρτούν. Η Στελζάνκα σταμάτησε και έβγαλε τα μεγάλα, τρίχρωμα δόντια της σαν αρπακτικό πάνθηρα. Τα υπέροχα μάτια της, με την εικόνα ενός επτάκτινου αστεριού στην ίριδα, πάγωσαν στον όμορφο Λέο Ερασκάντερ.
  - Τι κβάζαρ τζούλινγκ! Από ποιο κουάρκ το έβγαλες;
  Ο Ερμής στραβοκοίταξε πονηρά, κλείνοντας το μάτι (αυτή είναι η κακή συνήθεια του χάκστερ!) με το δεξί, δηλητηριώδες μωβ μάτι του:
  - Εμπορικό μυστικό! Θα σου πω επί πληρωμή!
  Μια τεράστια γυναίκα με ένα μυώδες χέρι τράβηξε τον ψηλό τύπο, υφαντό από χυτούς μύες, προς το μέρος της. Τα μακριά νύχια της άστραψαν με ένα μείγμα από ψεκασμένα ζαφείρια, σμαράγδια και εξαιρετικά πλουτώνιο.
  - Θα σας πληρώσω ένα ποσοστό, όπως συμφωνήθηκε. Υποθέτω ότι είναι απολύτως λογικό να αυξηθεί η αμοιβή για τον νεαρό. Περισσότερα από χίλια τριακόσια θηλυκά έχουν ήδη σαρώσει την εικόνα αυτού του λιονταριού. Απλά θα τον κάνουν κομμάτια!
  Ο Ερμής έγλειψε τα γεμάτα χείλη του με τη γλώσσα του σαρκοφάγα:
  - Είναι πιο δυνατός από όσο νομίζεις! Θα αντέξει! Υπάρχει κάτι για μένα για να μην βαρεθώ εδώ;
  Η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής έβγαλε ένα πορτοκαλί φως από τα δάχτυλά της και τη ρώτησε, τραβώντας τις φλόγες του ναρκωτικού με τη χαριτωμένη μύτη της:
  - Θέλετε γυναίκες ιδιώτες, αξιωματικούς ή από τους εξωγήινους; Αλλά το σεξ με εκπροσώπους άλλων κόσμων χωρίς πρωτεΐνη είναι παράνομο (και μπορεί να είναι επικίνδυνο!), είναι δυνατό μόνο με επιπλέον χρέωση. Υπάρχει μια επιλογή από ερμαφρόδιτες έως κίσσες...
  Ο Ερμής το κούνησε ανέμελα:
  - Είναι καλύτερα με θηλυκά από άλλους γαλαξίες και σωματικές δομές• έχουν ήδη κουραστεί από τους αιώνιους συντρόφους τους.
  Το καρτουνίστικο πρόσωπο ενός ζώου που έμοιαζε με ένα κομμάτι χάντρες από το φόρεμα της βασίλισσας ήταν θαμμένο στην κνήμη του νεαρού. Η μύτη επεκτάθηκε με μια σπάτουλα και έτριψε τις χαριτωμένα προεξέχουσες φλέβες κάτω από το σκούρο σοκολατένιο δέρμα του αγοριού. Ο Ερασκάντερ γουργούρισε από το ευχάριστο γαργαλητό, και η τραχιά σπάτουλα κινήθηκε προς τις ροζ φτέρνες, καλυμμένες με μια αρωματική αλοιφή που απωθεί τη σκόνη και τη βρωμιά. Το χρώμα των αστραφτερών μπάλων, ενός υπέροχου πλάσματος, άρχισε να αλλάζει προς το σμαραγδένιο μπλε μέρος του φάσματος.
  - Επιθυμία του πελάτη είναι ο νόμος. - φώναξε ο επικεφαλής του σπιτιού του πάθους στο αστείο κατοικίδιό της. - Πίσω Αλαβαλέτα, κάνεις λάθος που πιστεύεις ότι αυτό το αγόρι είναι η πιο ευγενική ψυχή. Μπροστά σας, μάλιστα, είναι ένα τερατώδες ζωάκι, ικανό να γίνει ένας από τους καλύτερους πολεμιστές της Απεριόριστης Αυτοκρατορίας στο μέλλον. - Στη συνέχεια, ο τόνος της ντίβας άλλαξε από αξιολύπητος και ευγενικός στον πιο συνηθισμένο και μάλιστα βαρετό. - Κι εσύ, Lion Cub, ακολούθησέ με!
  "Αν όλα είναι εντάξει, θα σας δείξω το αυτοκρατορικό παλάτι στη γαλαξιακή πρωτεύουσα Γκρειζινάρ", ψιθύρισε ο Ερμής μετά βίας.
  Χέρι-χέρι, ο Ερασκάντερ και ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής περπάτησαν πίσω από τον ψηφιδωτό τοίχο. Από εκεί ακούστηκε ο ήχος ενός γυναικείου γέλιου και το θρόισμα των ρούχων που βγήκαν. Η εμφάνιση του νεαρού προκάλεσε βρυχηθμό. Πολλές γυμνές κοπέλες όρμησαν πάνω του, πίνοντας μέσα από την απληστία των πεινασμένων βδέλλες. Σώματα; Το χάλκινο-καφέ δέρμα του άντρα και το πιο ανοιχτόχρωμο stelzanok ήταν μπλεγμένα σε μια μπάλα, ένιωσε πώς, σε μια έκρηξη πάθους, τον δάγκωσαν δυνατά στον ώμο, και αμέσως τρία πικάντικα αρωματικά κοριτσίστικα χείλη προσπαθούσαν να πιάσουν το στόμα του δούλου. Τα χέρια άρπαξαν τα ξανθά μαλλιά του αγοριού, τον αγκάλιασαν προκαλώντας πόνο, μακριά νύχια έσκαψαν στις ωμοπλάτες του. Το λιοντάρι δούλευε μανιωδώς, σαν ζωντανή μηχανή, αλλά το μυαλό του ήταν μακριά...
  Η Τζέιν ξύπνησε από ένα χτύπημα της γυμνής σόλας της με την παλάμη της.
  Η Γκριγκέτα σφύριξε στον σύντροφό της ή μάλλον στον διοικητή:
  - Λοιπόν, τώρα πίσω στη μάχη!
  Η Τζέιν γέλασε και παρατήρησε:
  - Είμαι πάνω σου όπως σε πόλεμο και σε πόλεμο σαν εσένα...
  Αυτός ο πολυβολητής υποστήριξε τη Malanya:
  - Η μάχη τελείωσε, και είμαι χαρούμενος που πάω σπίτι!
  Η Ματίλντα είπε ονειρικά:
  - Μακάρι να μπορούσα να έχω ένα κτήμα για τον εαυτό μου! Και υπάρχουν σκλάβοι πάνω του!
  Η Γκριγκέτα γέλασε και είπε πονηρά:
  - Γιατί μόνο ένα κτήμα; Ίσως είναι καλύτερα να έχουμε ένα ολόκληρο σύμπαν με σκλάβους;
  Η Τζέιν γέλασε. Ήθελε ένα μαύρο σώμα. Να σε στριμώξουν και να χαϊδέψουν. Ε, δεν καταλαβαίνουν όλοι τις γυναίκες. Γιατί έλκονται τόσο από τους Αφρικανούς;
  Η Malanya άρχισε να πυροβολεί πολυβόλα - ευτυχώς τα πυρομαχικά είχαν αναπληρωθεί και κελαηδούσαν:
  - Ελαφρύ "Bummer", δροσερό "Bummer" - σμαραγδένια φώτα... Αυτός ο "Bummer", γιος της Τύχης, αν μπορείς να προλάβεις!
  Η Ματίλντα αύξησε την ταχύτητά της... Τα κορίτσια άρχισαν να καταστρέφουν ακόμη ένα καταφύγιο.
  Η Τζέιν κελαηδούσε:
  - Εσείς...
  Η Γκριγκέτα αντήχησε με ενθουσιασμό:
  - Καλά...
  Η Μαλάνια γρύλισε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ξέρεις...
  Η Ματίλντα συνέχισε έξαλλη:
  - Μας...
  Η Τζέιν σφύριξε, στέλνοντας ένα βλήμα με το γυμνό της δάχτυλο στο joystick:
  - Ανθρωποι!
  Ο Gringueta τραγούδησε με απορία:
  - Αγάπες...
  Η Malanya θα φωνάξει:
  - Υδρογόνο!
  Η Ματίλντα ψέλλισε:
  - Δώσε μου μια βόμβα υδρογόνου!
  Η Τζέιν κούνησε το χρυσό κεφάλι της και τραγούδησε:
  - Α, δεν το πιστεύω εγώ... Σε αυτές τις δεισιδαιμονίες!
  Η Γκριγκέτα άρχισε να πυροβολεί μεθοδικά την μπαταρία με οβίδες. Το έκανε αυτό ήρεμα, αλλά τραγουδώντας:
  - Σφυρώνω σαν δρυοκολάπτης... Και είμαι έστω και λίγο τρελός!
  Η Malanya έκοψε μερικές δεκάδες πεζούς με πολυβόλα και βρυχήθηκε:
  - Skeleton Magic!
  Η Ματίλντα, σπρώχνοντας το τανκ, το πήρε και τραγούδησε:
  - Χωρίς τιμή, λαμπερή χώρα! Δεν υπάρχει πλάσμα πιο αφοσιωμένο στον Koshchei!
  Οι πολεμιστές γέλασαν και η Τζέιν άρχισε να τραγουδάει ξανά:
  = Γερμανία...
  Η Γκριγκέτα αντήχησε με ενθουσιασμό:
  - Αυτό...
  Η Malanya πρόσθεσε επιθετικά:
  - Σύνολο...
  Η Ματίλντα διόρθωσε τη λέξη:
  - Μόνο...
  Η Τζέιν ολοκλήρωσε σκληρά:
  -Λείρωμα...
  Γκριγκέτα, πυροβολώντας, κελαηδούσε:
  - Τέλος...
  Η Malanya σφύριξε με οργή:
  - Θα έρθει...
  Η Ματίλντα χακάρισε:
  - Σβέτα...
  Η Τζέιν επαληθεύτηκε με απορία:
  - Σε εσένα...
  Η Γκριγκέτα θόλωσε επιθετικά:
  -Σφαίρα...
  Η Malanya σφύριξε σαν ξεφουσκωμένο λάστιχο:
  - ΣΕ...
  Συντρίβοντας τους πάντες, η Ματίλντα θόλωσε:
  - Ναός!
  Και τα κορίτσια σταύρωσαν τα γυμνά τους πόδια. Έδειχναν τόσο καταπληκτικά και σαγηνευτικά.
  Η Τζέιν κελαηδούσε:
  - Θα...
  Η Γκριγκέτα συνέχισε πρόθυμα να την καρφώνει:
  - Στον Φύρερ...
  Η Malanya σφύριξε με τη μανία ενός πάνθηρα:
  - Μια θηλιά...
  Η Ματίλντα συνέχισε γελώντας:
  - Στάλιν...
  Η Τζέιν έσπασε με τη φωνή ενός ωριόλα:
  - Χάλια...
  Η Γκριγκέτα σφύριξε με εξυπνάδα και έσπασε ακόμη και ένα βαρύ οβιδάκι:
  - Στο...
  Η Malanya δέχτηκε ανυπόμονα την κατάσταση:
  - Δύο...
  Η Ματίλντα σφύριξε σαν πάνθηρας:
  - Ρούβλι!
  Μετά από αυτό το τελευταίο όπλο σώπασε. Το ενενήντα τοις εκατό της Νέας Υόρκης έχει ήδη καταληφθεί από τους Ναζί. Και ποιος είπε ότι οι Γερμανοί είναι πολύ λίγοι για να κυβερνήσουν τον κόσμο; Σε κάθε περίπτωση, μπορούν να καταπιούν τον κόσμο. Χιλιάδες Γιάνκηδες παραδίδονται ξανά. Και μόνο τμήματα που αποτελούνται από Εβραίους προτιμούν τον θάνατο από τη συνθηκολόγηση.
  Μετά την πτώση της Νέας Υόρκης και της Ουάσιγκτον, στις 25 Οκτωβρίου 1945, οι Ηνωμένες Πολιτείες παραδόθηκαν. Έτσι, γύρισε άλλη μια σελίδα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
  Ο αμερικανικός στρατός αφοπλιζόταν και εκατομμύρια στρατιώτες και πολιτοφυλακές κατευθύνονταν σε στρατόπεδα.
  Ο Χίτλερ χάρηκε... Στις 30 Οκτωβρίου 1945, ο Φύρερ επισκέφτηκε την Ουάσιγκτον και μίλησε στα ερείπια του Λευκού Οίκου.
  Η ομιλία του δικτάτορα νούμερο ένα ήταν, όπως πάντα, λαμπερή και αξέχαστη. Οι Γερμανοί χειροκρότησαν και οι Αμερικανοί γονάτισαν. Η πλουσιότερη δύναμη στον κόσμο έπεσε. Μεγάλος Θρίαμβος.
  Ο Χίτλερ διέταξε να ετοιμάσει διακοπές στην Κύπρο και να οργανώσει μια ολόκληρη σειρά μονομάχων.
  Ταυτόχρονα, οι Γερμανοί άρχισαν να συσσωρεύουν Εβραίους σε γκέτο και να εγκαθιδρύσουν μια νέα τάξη πραγμάτων. Το Τρίτο Ράιχ άρχισε να χωνεύει την Αμερική.
  Παράλληλα, απονεμήθηκαν βραβεία σε όσους διακρίθηκαν. Και ήταν πολλοί.
  Σούπερ άσος, και πραγματικός σταρ, ο Φρίντριχ έλαβε μια ειδικά δημιουργημένη παραγγελία για αυτόν: το Μεγάλο Αστέρι, τον Σταυρό Ιπποτών του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Μόνο ένα βραβείο καθιερώθηκε παραπάνω: το Μεγάλο Αστέρι, ο Σταυρός του Ιππότη, ο Σιδερένιος Σταυρός, με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια.
  Βραβεύτηκαν και άλλοι. Η Τζέιν έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη με φύλλα βελανιδιάς και οι φίλοι της απλώς έλαβαν τον Σταυρό του Ιππότη. Οι υπέροχοι τέσσερις έλαβαν ως ανταμοιβή: Σταυρούς Ιπποτών, με φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια, και είχαν ήδη τέτοια βραβεία. Συν χρυσοί και διαμαντένιοι σταυροί καταστροφέων τανκ.
  Ο Hans Feuer, έλαβε τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς και ξίφη.
  Καθόλου άσχημα για έναν άντρα του οποίου η μητέρα είναι Εβραία και ο πατέρας του Νορβηγός. Και δήλωνε Γερμανός δέκατης γενιάς. Ο Χανς είναι ο εραστής του Γκερντ και πολλών άλλων κοριτσιών. Ένας πολύ όμορφος νεαρός άνδρας με ξανθά μαλλιά. Δεν μοιάζει καθόλου με Εβραίο, αλλά μάλλον με αφίσα Άριο.
  Η Γερτρούδη και η Στέλλα, αυτοί οι πολεμιστές που πολέμησαν σε δίσκο, έλαβαν επίσης έναν χρυσό σταυρό στρατιωτικής αξίας. Και στον ιπποτικό σταυρό του σιδερένιου σταυρού με φύλλα βελανιδιάς. Αλλά ανταμείφθηκαν περισσότερο για λίστες με κατεστραμμένα αεροσκάφη. Τα δισκοπλάνα ήταν άτρωτα, αλλά δεν μπορούσαν να τα πυροδοτήσουν μόνοι τους. Έβαλαν μόνο τα αεροπλάνα, αφού η ταχύτητα ήταν πέντε έως έξι φορές μεγαλύτερη από την ταχύτητα του ήχου. Λοιπόν, θα μπορούσαν επίσης να εκτοξεύσουν έναν ραδιοελεγχόμενο πύραυλο σε επίγειους στόχους.
  Μέχρι που ο δίσκος έγινε ένα τρομερό όπλο, αν και το άτρωτο του είχε ισχυρό ηθικό αντίκτυπο στους εχθρούς του. Αλλά είναι ακριβό πράγμα.
  Οι πιλότοι Μάργκαρετ και Χέλγκα έλαβαν τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού, με φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Αυτό είναι για τους υπέροχους απολογισμούς των αεροπλάνων που καταρρίφθηκαν και την ομορφιά των γοητευτικών ξανθιών.
  Έλαβε ένα βραβείο: Knight's Cross, και Dan, καθώς και φύλλα βελανιδιάς Wolf.
  Ο σταυροειδές κυπρίνος βραβεύτηκε τόσο από τους Ιάπωνες όσο και από τους Γερμανούς. Του απονεμήθηκε ο Σιδερένιος Σταυρός, Πρώτης Θέσης και ένα εξατομικευμένο ρολόι από το Mainstein. Το αγόρι νίντζα έλαβε τα κύρια βραβεία του από τον αυτοκράτορα Χιροχίτο. Φυσικά και άλλοι πολεμιστές νίντζα ήταν προικισμένοι. Η Ιαπωνία συνέβαλε στην κατάκτηση της Αμερικής.
  Πολλοί έλαβαν βραβεία και χρήματα. Χαρά και αγαλλίαση κατέλαβαν ολόκληρο το Τρίτο Ράιχ.
  Το άρμα E-50 έδειξε εξαιρετικές ιδιότητες μάχης και αναγνωρίστηκε ως το καλύτερο στον κόσμο. Οι Γερμανοί πάλι πρόδωσαν τη νοοτροπία τους.
  Και στις 8 Νοεμβρίου 1945, ο πρώτος τεχνητός δορυφόρος με βιντεοκάμερα εκτοξεύτηκε σε χαμηλή τροχιά στη Γη.
  Ο ίδιος ο Φύρερ γιόρταζε ακόμη την επέτειο του πραξικοπήματος του Μονάχου στην Κύπρο στο Κολοσσαίο.
  Το αίμα κυλούσε σαν ποτάμι στις μάχες μονομάχων. Όπως πάντα υπήρχαν πολλά όργια και λαιμαργία. Οι Γερμανοί κυριολεκτικά τρελαίνονταν.
  Εν τω μεταξύ, ο Στάλιν, γιορτάζοντας τη γιορτή της επανάστασης στις 7 Νοεμβρίου, συγκέντρωσε την Κρατική Επιτροπή Άμυνας.
  Ήταν απαραίτητο να συζητηθούν τα τρέχοντα προβλήματα. Τώρα τα χέρια του Χίτλερ είναι ελεύθερα. Και δεν θα πάει περισσότερο προς τη Ρωσία; Για να τελειώσει η αυτοκρατορία των Μπολσεβίκων.
  Ο Μολότοφ, μιλώντας, παρατήρησε:
  - Τώρα το Τρίτο Ράιχ έγινε πιο δυνατό από ποτέ! Οι δυνατότητές του είναι εκπληκτικές! Πράγματι, το γερμανικό τανκ Ε-50 αποδείχθηκε απρόσιτο για τους Αμερικανούς. Και η τζετ αεροπορία του Τρίτου Ράιχ δεν έχει όμοιο!
  Ο Στάλιν διέκοψε τον Μολότοφ:
  - Με λίγα λόγια, είμαστε καταδικασμένοι;
  Ο Λαϊκός Επίτροπος Εξωτερικών αντιτάχθηκε:
  - Νομίζω όχι, σύντροφε Στάλιν. Η ιδιοφυΐα σας και η ακλόνητη θέληση του σοβιετικού λαού θα μας οδηγήσουν σίγουρα στη νίκη!
  Ο Στάλιν χτύπησε τα χέρια του πολλές φορές. Και παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Νομίζεις ότι η ιδιοφυΐα μου αντισταθμίζει την νωθρότητα σου;
  Ο Βοζνεσένσκι, με δυσαρέσκεια στη φωνή του, είπε:
  - Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, σύντροφε Στάλιν. Υπάρχουν όμως όρια στις ανθρώπινες δυνατότητες! Έχουν ήδη παραχθεί τόσα πολλά άρματα μάχης T-34-85 που δεν υπάρχουν αρκετά πληρώματα για αυτά!
  Ο Ζούκοφ θυμωμένος παρατήρησε:
  - Το κύριο δεν είναι η ποσότητα, αλλά η ποιότητα! Το T-34-85 είναι ευάλωτο ακόμα και σε ελαφριά E-5 και το όπλο του δεν θα διαπεράσει το E-50 ακόμη και σε εμβέλεια! Στην πραγματικότητα, το τριάντα τέσσερα είναι ηθικά και ουσιαστικά ξεπερασμένο. Όμως η νέα βάρδια του Τ-54 δεν είναι έτοιμη... Και για να είμαι ειλικρινής, δεν αρκεί επίσης να διεισδύσει στον εχθρό!
  Ο Βοζνεσένσκι είπε με σιγουριά:
  - Κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι το T-54 θα μπει στην παραγωγή όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αλλά το τανκ θα πρέπει να είναι σχετικά ελαφρύ, καλά προστατευμένο και αξιοπρεπώς οπλισμένο. Είναι δύσκολο να πετύχεις τα πάντα ταυτόχρονα. Προσπαθούμε και οι σχεδιαστές κάνουν τρεις βάρδιες!
  Ο Στάλιν παρατήρησε σκληρά:
  - Πόσοι τέτοιοι ανθρακωρύχοι ταΐζουν ψείρες στα στρατόπεδα! Και γενικά είμαι απογοητευμένος μαζί σου. Δεν έχει δημιουργηθεί ακόμη ένα ικανοποιητικό μαχητικό τζετ και το Yak-9 είναι ακόμα σε μαζική παραγωγή!
  Ο σχεδιαστής Yakovlev, ντροπιασμένος, είπε:
  - Αυτό το αυτοκίνητο δεν είναι καθόλου κακό, σύντροφε Στάλιν...
  Ο Ανώτατος Διοικητής διέκοψε:
  - Λέτε να μην είναι κακό; Ναι, τα γερμανικά μαχητικά είναι δύο φορές πιο γρήγορα! Και ο οπλισμός είναι ένα αεροβόλο... Ένα τέτοιο μαχητικό είναι απλά περίγελος. Είναι απλά ένα άλογο με σπασμένες οπλές!
  Ο Γιακόβλεφ βρήκε το θάρρος να αντιταχθεί:
  - Κάνεις λάθος, σύντροφε Στάλιν. Το Yak-9 είναι ένα πολύ ευέλικτο όχημα και είναι αποτελεσματικό στην πράξη. Και είναι εύκολο στην κατασκευή και φθηνό. Θα ήμασταν έκπληκτοι αν βρεθεί καλύτερος.
  Ο Στάλιν κούνησε τη γροθιά του και παρατήρησε:
  - Δεν μπορείτε να νικήσετε τους φασίστες εδώ με αριθμούς! Τώρα έχουν όλο τον κόσμο κάτω από το τακούνι τους. Ακόμα δεν θα μπορέσουμε να τους νικήσουμε σε έναν διαγωνισμό αριθμών. Άρα το μόνο που μένει είναι να πετύχουμε ποιοτική υπεροχή. Και εδώ χρειαζόμαστε ένα φτηνό και πρακτικό μαχητικό αεροσκάφος ανώτερο από τα γερμανικά αντίστοιχά του. Και αυτό πρέπει να το πετύχεις, αλλιώς θα σε πυροβολήσω!
  Στα τελευταία λόγια, ο Στάλιν μετατράπηκε σε κραυγή. Και χτύπησε τη γροθιά του στο τραπέζι. Έγινε μια βαριά παύση.
  Το γραφείο του Στάλιν ήταν επιπλωμένο με πίνακες όπου πορτρέτα διαφόρων διοικητών και βασιλιάδων ήταν ζωγραφισμένα σε καμβά με χρωματιστό λάδι.
  Εδώ είναι οι Suvorov, Kutuzov και Brusilov. Επίσης ο Μέγας Πέτρος, ο Ιβάν ο Τρομερός, ο Ντμίτρι Ντονσκόι, ο Ιβάν Καλίτα, ο Φρούνζε, ο Μπαγκρατιόν. Αρκετά ενδιαφέρουσα επιλογή. Εμφανίστηκε επίσης ένα νέο πορτρέτο: ο Μέγας Δούκας Βασίλι ο Τρίτος. Αυτός ο ηγεμόνας ήταν ο πατέρας του Ιβάν του Τρομερού. Αν και όχι τόσο διάσημος όσο ο διάσημος γιος του.
  Ο Στάλιν σπάνια είχε καλή διάθεση. Έχοντας χάσει ένα σημαντικό μέρος της σοβιετικής αυτοκρατορίας κατά τη διάρκεια του πολέμου με το Τρίτο Ράιχ, φοβόταν ότι οι Ναζί θα ξαναέρθουν. Ο πόλεμος με τις Ηνωμένες Πολιτείες δεν ήταν πολύ παρατεταμένος για να δώσει μια αναβολή και μια ευκαιρία... Λοιπόν, για παράδειγμα, να δημιουργήσουμε μια ατομική βόμβα και να αμυνθούμε ενάντια στους Ναζί.
  Πώς μπορείς να συμφωνήσεις να μην φρικάρεις; Πιθανώς, οι Ναζί δεν θα εμφανιστούν το χειμώνα, αλλά το επόμενο καλοκαίρι: περιμένετε απρόσκλητους επισκέπτες! Και αυτό, φυσικά, δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Αλλά είναι ενοχλητικό... Ο Στάλιν είναι ήδη γέρος, η δύναμη και η υγεία του δεν είναι το ίδιο. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, και ακόμη πιο πιθανό αδύνατο, να αντισταθούμε στους φασίστες. Πώς να απαντήσετε στη δύναμη των Ναζί.
  Ο Βοζνεσένσκι, ως ο πιο γενναίος, έσπασε την παύση και είπε:
  - Στην παρέλαση, σύντροφε Στάλιν, είδες το πρωτότυπό μας IS-4. Τα καταφέραμε και φτιάξαμε μια νέα δεξαμενή ακριβώς στην ώρα των διακοπών. Το όχημα έχει μετωπική θωράκιση 250 mm. Και πλευρές 170 χλστ. Με βάρος 60 τόνους, το όχημα που προκύπτει είναι ικανό να αντέξει τα χτυπήματα ενός γερμανικού πυροβόλου 88 χιλιοστών. Καταφέραμε να φτιάξουμε το τανκ που ήθελες, σύντροφε Στάλιν.
  Ο αρχηγός παρατήρησε με θλίψη:
  - Αλλά το γερμανικό πυροβόλο Ε-50 των 105 χλστ. θα εξακολουθήσει να διαπερνά το IS-2 στο μέτωπο. Ενώ το πυροβόλο των 122 χιλιοστών αυτού του τανκ δεν θα εμβολίσει Γερμανό στην μετωπική θωράκιση! Δεν το έκανες ποτέ, ένα αυτοκίνητο ανώτερο από τις γερμανικές παραμέτρους.
  Ο Voznesensky υποσχέθηκε επίσημα:
  - Το IS-7 θα είναι έτοιμο σύντομα• αυτό το άρμα με πυροβόλο 130 mm θα ξεπεράσει το IS-4 σε οπλισμό και μετωπική θωράκιση. Και τότε μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τρυπήστε την μετωπική πανοπλία του φασιστικού μαστόδοντος!
  Ο Στάλιν μαλάκωσε λίγο και ρώτησε:
  - Πόσο θα ζυγίζει αυτή η δεξαμενή;
  Ο Βοζνεσένσκι απάντησε με σιγουριά:
  - Εξήντα οκτώ τόνοι. Σχετικά λίγο, όπως το Tiger-2. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πόσο διεισδύει στα 100 EL ένα γερμανικό πυροβόλο με κάννη μήκους 105 χλστ. Αλλά περίπου, αν το βλήμα έχει χαρακτηριστικά παρόμοια με το υποδιαμέτρημα, τότε... Ταχύτητα 1300 μέτρων θα παρέχει διείσδυση θωράκισης 300 χιλιοστών υπό γωνία εξήντα μοιρών από απόσταση 1000 μέτρων...
  Ο Βοζνεσένσκι δίστασε και πέντε λεπτά αργότερα απάντησε:
  - Όχι, πιθανότατα, το IS-7 θα εξακολουθεί να είναι κατώτερο από το γερμανικό τανκ στην ισχύ της θωράκισης του όπλου και δεν θα μπορεί να το ξεπεράσει σε ένα κοντάκι.
  Ο Στάλιν έκανε μια ερώτηση:
  - Και γιατί? Τόσο μεγάλο διαμέτρημα, αλλά λιγότερο διαπεραστικό από το γερμανικό;
  Ο Βοζνεσένσκι απάντησε αναστενάζοντας:
  - Η ποιότητα του γερμανικού βλήματος είναι καλύτερη, όπως και η αρχική ταχύτητα. Από αυτή την άποψη, ακόμη και το γερμανικό πυροβόλο των 88 χλστ. είναι κάπως ισχυρότερο στη διάτρηση θωράκισης σε μικρή απόσταση από το δικό μας 130 χλστ.
  Ο Στάλιν έσπασε τις αρθρώσεις του και είπε:
  - Πρέπει να βελτιώσουμε την ποιότητα του βλήματος! Θα το δουλέψεις! Πόσο καιρό μπορείς να πιέσεις το διαμέτρημα...
  Ο Μπέρια πρότεινε κολακευτικά:
  - Μπορείτε να βάλετε ένα πυροβόλο διαμετρήματος 203 mm στο τανκ. Και κυριολεκτικά θα σαρώσει τους εχθρούς της!
  Ο Στάλιν απάντησε με σκεπτικισμό:
  - Το βάρος θα αυξηθεί, ο ρυθμός πυρκαγιάς θα μειωθεί, η προσέγγιση δεν θα είναι εποικοδομητική!
  Ο Μπέρια άπλωσε τα χέρια του και παρατήρησε:
  - Αλλά διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να διεισδύσουμε κατά μέτωπο στους Γερμανούς... Επιπλέον, το IS-7 είναι ένα αρκετά βαρύ τανκ και ακριβό. Και δεν έχουμε πολλούς πόρους για να σπαταλάμε μηχανές.
  Ο Στάλιν χτύπησε τη γροθιά του στο τραπέζι και γρύλισε:
  - Το IS-11 πρέπει να γίνει άρμα με πυροβόλο 203 χλστ. Χρειάζομαι όμως ένα IS-10 που θα γίνει καθολικό. Και του οποίου το βάρος δεν θα ξεπερνά τους πενήντα τόνους. Είναι σαφές?
  Ο Βοζνεσένσκι άπλωσε τα χέρια του αβοήθητα:
  - Λιγότερο βάρος θα επιδεινώσει την προστασία, σύντροφε Στάλιν...
  Ο αρχηγός πρότεινε:
  - Και κάνεις το μέτωπο τριακόσια χιλιοστά, και σε γωνία σαν το IS-3, και η πλαϊνή θωράκιση είναι πολύ πιο αδύναμη... Και σκέψου το όπλο.
  Ο Voznesensky σημείωσε:
  - Μπορούμε να προσπαθήσουμε... Να δημιουργήσουμε ένα μηχάνημα που να προστατεύεται μόνο από μπροστά; Λοιπόν, είναι και αυτός ένας λόγος!
  Ο Μπέρια πρότεινε ξαφνικά:
  - Ας στείλουμε όλους τους σχεδιαστές σε στρατόπεδα. Ίσως τότε δημιουργήσουν κάτι χρήσιμο;
  Ο Στάλιν γέλασε και σημείωσε χαρούμενα:
  - Τι... Υπέροχη ιδέα! Θα υπάρξουν λιγότεροι πειρασμοί για αυτούς στα στρατόπεδα!
  Αλλά πρέπει να φτιάξετε νέα τανκς! Τέτοιο που το Τρίτο Ράιχ δεν θα τους στεκόταν ούτε κοντά!
  Ο Βοζνεσένσκι απάντησε ευσυνείδητα:
  - Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε!
  Ο Μπέρια είπε πρόθυμα:
  - Θα συλλάβουμε όλους τους επιστήμονες! Ας δουλέψουν κάτω από τα κλομπ του γκαρντ!
  Ο Στάλιν βρυχήθηκε:
  - Και πρέπει να έχουμε τα καλύτερα αεροπλάνα στον κόσμο, καθώς και πυραύλους! Ας είναι, γιατί το είπα!
  Ο Λαϊκός Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων ανέλαβε:
  - Ο λόγος μιας ιδιοφυΐας είναι νόμος!
  Ο Στάλιν παρατήρησε κάπως αυτοκριτικά:
  - Ωστόσο, μάταια δεν επιτέθηκα στη Γερμανία ενώ ήταν απασχολημένοι με τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Αυτό είναι μεγάλο λάθος!
  Ο Ζούκοφ πρότεινε αμέσως:
  - Μπορώ να χτυπήσω τώρα; Ενώ τα εχθρικά στρατεύματα δεν έχουν μεταφερθεί;
  Ο Στάλιν κούνησε αρνητικά το γκρίζο κεφάλι του:
  - Δεν θα αναλάβω τέτοια ευθύνη! Και ο λαός μας δεν θα το δεχτεί! Δεν είμαστε επιθετικοί! Υποστηρίζουμε την ειρήνη και αγωνιζόμαστε για τον σκοπό της ειρήνης! Δώσε μου ένα πρωτάθλημα αφοπλισμού!
  Ο Βασιλέφσκι σημείωσε ανησυχητικά:
  - Αν μας επιτεθούν, θα είναι πολύ αργά... Και η έννοια του προληπτικού πολέμου δεν έχει ακυρωθεί.
  Ο Στάλιν αναστέναξε βαριά. Έριξε στον εαυτό του ένα μπουκάλι κρασί, ήπιε ένα ολόκληρο ποτήρι και είπε:
  - Προληπτικός πόλεμος... Λοιπόν, ίσως προχωρήσουμε μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα και μας σταματήσουν. Έπρεπε να με είχες χτυπήσει νωρίτερα! Και τώρα, θα βασιστούμε σε Γερμανούς και Ιάπωνες για να σβήσουν λίγο τις ορέξεις τους.
  Ο Μπέρια ύψωσε τη φωνή του εδώ, ψιθυρίζοντας:
  - Κι αν ο σύντροφος Στάλιν... ωθήσει την Ιαπωνία και το Τρίτο Ράιχ μαζί;
  Ο αρχηγός χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Αυτή θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή... Αλλά πώς να το πετύχετε;
  Ο Λαϊκός Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων ανέφερε:
  - Έχουμε πέντε κορίτσια που πέρασαν ολόκληρο τον πόλεμο και πολέμησαν στην Αμερική. Ίσως μπορούν να εμπιστευτούν την επέμβαση;
  Ο Στάλιν χαμογέλασε στο μουστάκι του και γρύλισε:
  - Αυτά εννοείς; Η Αλένκα και η ομάδα της;
  Ο Μπέρια κούνησε το κεφάλι του δυναμικά:
  - Ναι, ακριβώς αυτοί!
  Ο Στάλιν στένεψε τα μάτια του και ρώτησε:
  -Τι πιστεύεις ότι μπορούν να κάνουν;
  Ο Λαϊκός Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων έξυσε το κεφάλι του και πρότεινε:
  - Λοιπόν, ντυθείτε νίντζα και επιτεθείτε στη γερμανική βάση! Ίσως λειτουργήσει!
  Ο Στάλιν έξυσε το κεφάλι του και απάντησε αφού σκέφτηκε:
  - Μη βιάζεσαι ακόμα! Αν δεν μας επιτεθούν οι Γερμανοί, τότε μια τέτοια πρόκληση είναι ριψοκίνδυνη. Επιπλέον, τα κορίτσια είναι εντελώς διαφορετικά από τα Ιάπωνα. Μπορείτε να φέρετε πόλεμο και σε εμάς. Αλλά αν ο Χίτλερ επιτεθεί, τότε... νομίζω ότι δεν θα χάσουμε τίποτα!
  Ο Μπέρια έγνεψε καταφατικά:
  - Σωστά, σύντροφε Στάλιν! Κορίτσια, αυτό είναι το θωρακισμένο τρένο μας στο πλαϊνό!
  Ο αρχηγός όλων των εποχών και των λαών έγνεψε κουρασμένα:
  - ΕΝΤΑΞΕΙ! Έχουμε ήδη συζητήσει το κύριο πράγμα! Το κυριότερο είναι ότι υπάρχει ειρήνη! Όλοι έχουν βαρεθεί τον πόλεμο!
  Η ακολουθία έφυγε από το γραφείο του τυράννου χωρίς ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Ο αρχηγός όλων των εποχών και των λαών δεν ήταν σε καλή διάθεση. Αν και η ψυχή μου έγινε λίγο πιο ανάλαφρη. Πράγματι, αν το Τρίτο Ράιχ και η Ιαπωνία συγκρούονταν μεταξύ τους, θα ήταν υπέροχο! Αυτό μου έδωσε μια ευκαιρία. Ίσως σε αυτή την περίπτωση να υπήρχε αρκετός χρόνος για την απόκτηση ατομικής βόμβας. Αν και η ίδια η ιδέα έμοιαζε με περιπέτεια και απαιτούσε τουλάχιστον άλλα πέντε χρόνια.
  Τότε ο Στάλιν ξαφνικά ένιωσε έμπνευση και κάλεσε τη γραμματέα του. Μπήκε ένα νεαρό, λεπτό κορίτσι, με μαύρα μαλλιά δεμένα σε κοτσιδάκι. Εκείνη υποκλίθηκε στον αρχηγό.
  Ο Στάλιν διέταξε με αυστηρή φωνή:
  - Ας τυπώσουμε! Θα υπαγορεύσω, και θα πληκτρολογήσετε τις σοφές σκέψεις μου.
  Το κορίτσι κάθισε και άρχισε να κροταλίζει κάτω από την υπαγόρευση του αρχηγού.
   Η ειλικρίνεια στον πόλεμο είναι καλή όταν δεν χαλαρώνετε στην προπόνηση, αλλά όταν έρθει η μάχη, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε πονηριά!
  Ο καθένας μπορεί να ουρήσει σε μια τουαλέτα• μόνο εκείνοι που δεν επιτρέπουν ποτέ να φυλακιστούν σε έναν κουβά μπορούν να μουλιάσουν έναν κακό!
  Η καταιγίδα της εισβολής στην Πατρίδα έρχεται στον ηγεμόνα που περιμένει πάρα πολύ καιρό από τη θάλασσα!
  Το προσωπικό δεν πρέπει να έρχεται σε αντίθεση με το κοινό, παρά μόνο όταν πρόκειται για αυταπάτες του πλήθους, που δεν μπορούν να αγνοηθούν από την κοινωνία!
  Όποιος αθόρυβα βάζει την κοινωνία πάνω από το προσωπικό, θα βάλει το κουδούνισμα των μετρητών στο πορτοφόλι του!
  Και είναι πιο γλυκό για έναν χιονάνθρωπο στην έρημο παρά για κάποιον που αναλαμβάνει μια βρεγμένη δουλειά χωρίς ένθερμη εμπιστοσύνη στην ψυχραιμία του!
  Η σπάνια τύχη λόγω της βλακείας του εχθρού δεν θα αντικαταστήσει τη συστηματική χρήση ενός εκπαιδευμένου μυαλού!
  Μπορείτε να χάσετε περισσότερες από μία φορές στη μάχη, αλλά μόνο όταν η μόνη σας επιθυμία δεν ξεπεράσει τον στόχο σας, να χτυπήσετε με ακρίβεια ένα ήσυχο μέρος!
  Όσοι υπερβαίνουν τον χρόνο για τη λήψη αποφάσεων μπαίνουν σε μπελάδες και παίρνουν αποφάσεις χωρίς να σκέφτονται τις κινήσεις τους, όταν ακόμη και το δρεπάνι περνάει από το κεχρί!
  Η εργασία έκανε τον άνθρωπο από έναν πίθηκο, και ο αγώνας, η εργασία και η γνώση θα κάνουν έναν άνθρωπο από έναν άνθρωπο!
  Το κακό είναι η άλλη όψη του νομίσματος του καλού, χωρίς την οποία η ανταμοιβή χάνει όγκο και βάρος!
  Το να σπρώχνεις με αυτούς που βρίσκονται κοντά είναι χαρακτηριστικό των ηλίθιων ανθρώπων, αλλά για να σπρώξεις αγνώστους πρέπει να έχεις την πιο έντονη εφευρετικότητα!
  Αν θέλετε να τα βγάλετε πέρα, πολεμήστε αυτούς που προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν μαζί σας!
  Ένα μεγάλο κουτάλι κάνει το στόμα σας να πονάει, ένα μικρό κουτάλι κάνει την κοιλιά σας να φουσκώνει από την πείνα και σε περίπτωση που δεν μπορείτε να αποφύγετε την ταλαιπωρία να καταπολεμήσετε το υπερβολικό βάρος!
  Είναι δύσκολο να αποχωριστείς τα πάντα, εκτός από τα περιττά κιλά, και η απαλλαγή από αυτά δεν είναι εύκολη!
  Πόσο εύκολο είναι να πετάξεις ψηλά και πόσο δύσκολο είναι να σηκωθείς!
  Οι γύπες έχουν επίσης φτερά να απογειώσουν, αλλά για να ανέβει κανείς στο πνεύμα δεν πρέπει να εμπνέεται από τις σκέψεις των οδοκαθαριστών!
  Αν φτερουγίζεις εν ψυχρώ μόνο και μόνο για να επιβιώσεις, θα γίνεις πεταλούδα στο χιόνι!
  Οι φίλοι γνωρίζουν τα προβλήματα, και οι εχθροί, δυστυχώς, πάντα το φέρνουν σε αυτό!
  Ο ηρωισμός μπορεί να διορθώσει ένα λάθος, αλλά ποτέ δεν θα δικαιολογήσει την προχειρότητα!
  Η ευγλωττία του ηγεμόνα, όπως το παραλήρημα ενός μεθυσμένου, επιδιώκει έναν στόχο: να μπερδευτεί και να τον απομακρύνει από την πραγματικότητα!
  Το bullet είναι μια εξαιρετική εκπαιδευτική μέθοδος, αλλά η αποτελεσματικότητα της κρούσης μειώνεται ανάλογα με τη συχνότητα χρήσης! Συχνά θα χάσετε την εξουσία σας, αλλά αν σας πιάσουν, θα πρέπει να μεγαλώσετε ζόμπι!
  Η θρησκεία κατεβάζει έναν περήφανο άνθρωπο στο επίπεδο του ζώου - δίνοντας την επιλογή ανάμεσα σε ένα πρόβατο και μια κατσίκα! Και η δυνατή πλευρά οποιασδήποτε θρησκείας είναι ότι, σε αντίθεση με τον αθεϊσμό, έχεις τουλάχιστον μια ζωική επιλογή!
  Ο μόλυβδος βοηθά την πέψη, ειδικά αν το χάπι είναι σε μορφή φυσιγγίου! Και γιατί? Δεν θα παραπονεθείτε ποτέ για έλλειψη όρεξης!
  Η ψυχολογία της χελώνας δεν συμβάλλει στη μακροζωία, αφού με ρυθμό σαλιγκαριού δεν μπορείς να συμβαδίσεις με την ταχύτητα που δίνει μακροζωία!
  Δεν είναι χρυσός ό,τι λάμπει, αλλά ό,τι τυφλώνει τον εχθρό είναι ανεκτίμητο!
  Ο πίθηκος είναι ο πρόγονος του ανθρώπου, του οποίου η συμπεριφορά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παράδειγμα για τους απογόνους!
  Όποιος μπορεί να ζήσει με λύκους δεν θα ουρλιάζει στενάχωρα!
  Το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς των θηρίων, αλλά ο άνθρωπος σκλάβος τον γδέρνει!
  Ο πόλεμος είναι σινεμά, συλλογική σκηνοθεσία, ατομική παράσταση, μαζική διανομή και γαρνιρισμένες εισπράξεις από ταμείο!
  Ένας καλός διοικητής είναι ένας αλχημιστής, που μεταγγίζει τις μολύβδινες σφαίρες του πολέμου σε χρυσά νομίσματα αποζημιώσεων!
  Μόνο όσοι έχουν ήδη πεθάνει για μια άξια ζωή στην ψυχή τους πεθαίνουν ντροπιαστικά! Και αν ο θάνατος αξίζει, τότε αυτό είναι ήδη αθανασία, που σημαίνει πραγματική ζωή!
  Όσοι αποτυγχάνουν σε θέματα που δεν είναι της διαβολικής δυσκολίας και της διαβολικής πολυπλοκότητας βασίζονται στον Θεό!
  Μόνο όσοι ξέρουν να περιορίζουν τις αγωνιστικές σκέψεις είναι ικανοί να κάνουν ένα μεγάλο άλμα διανόησης!
  Στον πόλεμο, όλα είναι τόσο παλιά όσο οι λόφοι, μόνο τα προβλήματα είναι πάντα νέα και η τεχνολογία είναι ξεπερασμένη!
  Μπορείς να ζαλίσεις μόνο κάποιον που έχει παγωμένες μπάλες στο κεφάλι του!
  Ακόμη και οι ζητιάνοι στους διαδρόμους μπορούν να πυροβολήσουν, και οι πλούσιοι με στρατιωτική ανδρεία είναι ικανοί να χτυπήσουν τον στόχο!
  Ένας ανόητος μπορεί να τον χτυπήσει με τη γροθιά του, αλλά μόνο μια πραγματική ιδιοφυΐα μπορεί να τον αναγκάσει να χάσει αυτό που κρατά στη γροθιά του ένας έξυπνος εχθρός!
  Το να χάσεις βόλεϊ στον εχθρό δεν είναι ακόμα λόγος για να πετάξεις από το καπάκι της κατσαρόλας με το μυαλό που βράζει!
  Μια ήττα μετατρέπεται πάντα σε νίκη αν πάρεις ένα μάθημα από αυτήν και την πετάξεις όταν έχεις μια ήττα που δεν μπορεί να ανατραπεί!
  Το να χάσεις από έναν δυνατό άντρα μερικές φορές είναι συγγνώμη• το να χάσεις από την αδυναμία της δικής σου θέλησης είναι πάντα ντροπή!
  Το πιο σοβαρό πράγμα στην καθημερινότητα είναι η έλλειψη των πιο επιπόλαιων πραγμάτων για τη ζωή!
  Η φαντασία ενός ανθρώπου δεν έχει όρια, δυνατότητες, στην πραγματικότητα, αλλά και πάλι δεν θα υπάρχει ικανοποίηση, λόγω του απεριόριστου χαρακτήρα των φιλοδοξιών και των περιορισμών της σεμνότητας των αξιώσεων!
  Η πρόοδος για την ανθρωπότητα είναι φυσικά καλή, αλλά αν ταυτόχρονα σε εξυπηρετεί προσωπικά, τότε ακόμα καλύτερα!
  Το μεγαλύτερο έγκλημα είναι η απουσία εγκλημάτων, γιατί χωρίς να περάσετε τα όρια, θα παραμένετε πάντα σε ένα όχι και τόσο καλύτερο μέρος!
  Η επιστήμη είναι δυνατή και μπορεί να κάνει τα πάντα, αλλά η δύναμή της είναι ανίσχυρη ενάντια στην αδύναμη βούληση του χρήστη!
  Όποιος έρχεται στην ένδοξη Ρωσία με σπαθί, αν δεν ξαπλώσει στη γη, θα τρέξει μαρκαρισμένος από ντροπή!
  Μερικές φορές οι κολοσσιαίες φιλοδοξίες κρύβονται στη μικρή συμμόρφωση, όπως οι ισχυροί μύες κρύβουν ανακούφιση κατά τη διάρκεια χαλαρωτικών διακοπών!
  Στη ζωή υπάρχει πάντα χώρος για ηρωισμό, αλλά όχι πάντα για ηρωισμό!
  Μου αρέσει να πολεμάω, μισώ τον πόλεμο, δεν εκτιμώ την ειρήνη, αλλά θέλω να την κατακτήσω!
  Οι μεγάλοι μύες δεν είναι πάντα σημάδι ενός μικρού μυαλού, αλλά ο μεγάλος εξοπλισμός δείχνει πάντα τεράστια αλαζονεία!
  Μπορείς να γίνεις Σούπερμαν χωρίς να φύγεις από την οθόνη, αλλά μόνο σε ένα ετοιμοθάνατο πρόβλημα, χωρίς να φύγεις από τον καναπέ!
  Η σκληρότητα προς τους άλλους είναι πικρή μουστάρδα, η σκληρότητα με τον εαυτό του δεν είναι επίσης ζάχαρη, αλλά μια ήπια στάση απέναντι στις δικές του αδυναμίες μετατρέπει ακόμη και ένα ποτάμι με μέλι σε φυσική καταστροφή!
  Το θέμα της μάχης είναι ο καπνός, αν κάνεις διαλείμματα καπνού κατά τη διάρκεια της μάχης, και με τη γλώσσα του τσακωμού, ξεχνώντας ότι δεν είσαι σε παραμύθι!
  Τα προβλήματα έρχονται από μόνα τους, μόνο που δεν είναι γάτες, αλλά λυσσασμένοι σκύλοι!
  Κάθε ανόητος μπορεί να τρελαθεί, αλλά μόνο όσοι είναι αρκετά έξυπνοι για να πετύχουν την ικανοποίηση των φιλοδοξιών τους μπορούν να τρελαθούν!
  Δεν έχει κάθε διαμέρισμα χρήματα, αλλά ο ιδιοκτήτης της πιο φτωχής παράγκας μπορεί να πάρει ένα κύριο κλειδί για το κτήμα!
  Η φωτιά στις καρδιές δεν σβήνει ποτέ, αλλά αυτός που έχει ένα αστέρι στην ψυχή του!
  Παρασυρμένος από ένα πικρό μπουκάλι, εσείς οι ίδιοι θα σκαρφαλώσετε στο μπουκάλι όπου είναι πικρό!
  Μπορείτε να ταΐσετε έναν λύκο με λουρί για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δεν μπορείτε να τον ταΐσετε εάν το λουρί σας επιτρέπει να σας αρπάξουν!
  Είναι δυνατόν να στροβιλιστείς ως άντρας, αν και κάποιος που είναι μόνο στροβιλισμένος και όχι στροβιλισμένος δεν μπορεί να λέγεται άντρας!
  Μόνο αυτοί που είναι σάπιοι στην ψυχή και χασάπηδες στα ήθη επιτρέπουν να ξεσπάθουν!
  Το κοράκι είναι σύμβολο σοφίας, αλλά καθόλου αυτό του οποίου το πτώμα πέταξε για να ραμφίσει!
  Αυτός που πέφτει με θάρρος δεν υπόκειται σε φθορά, ο δειλός που επιζεί βρωμάει χειρότερα από πτώμα!
  Όμορφα τριαντάφυλλα φυτρώνουν από τη λάσπη όταν λάμπει ο Ήλιος της αναρρόφησης φωτός, και σε συνθήκες θερμοκηπίου, χωρίς να κουνιέται, ακόμη και σκουλήκια εμφανίζονται στο μέλι!
  Όλοι είναι τεμπέληδες, αλλά η τεμπελιά βγαίνει λοξά, για όσους ξαπλώνουν, μη θέλοντας να ρίξουν και να γυρίσουν!
  Η τεμπελιά είναι η κινητήρια δύναμη της προόδου, αλλά όχι για όσους έχουν γίνει τεμπέληδες σε σημείο να χάσουν τις φιλοδοξίες τους!
  Δεν υπάρχουν μεγάλα προβλήματα, υπάρχουν μόνο μικροί άνθρωποι που αναλαμβάνουν τις λύσεις τους!
  Ένας μεγάλος άνθρωπος δεν δημιουργεί μικρά προβλήματα στους εχθρούς του!
  Το αληθινό μεγαλείο αρκείται σε λίγα, αλλά μόνο στην καυχησιολογία, όχι στις αξιώσεις!
  -Το φως της στρατιωτικής επιστήμης οδηγεί τους ανθρώπους στο σκοτάδι του τάφου, κάτω από τις εκθαμβωτικές εκρήξεις των οβίδων!
  Ο πόλεμος δεν είναι για τους αδύναμους, αλλά δίνει σε κάθε ψυχοπαθή την ευκαιρία να ηρεμήσει για πάντα!
  Αφοσιωμένος υπηρέτης, όχι Θεός - Σατανάς!
  Ο λύκος είναι ένα δάσος τακτοποιημένο με ανθρώπους που έχουν βυθιστεί στο επίπεδο των ζώων, αλλά χωρίς τον επικεφαλής γιατρό, το λυκόσκυλο, το ασθενοφόρο θα έρχεται πάντα σε λάθος ανθρώπους!
  Ξεχάστε το κακό "γάλα" στη σκοποβολή, αν θέλετε να μην ξεχάσετε το φρέσκο γάλα για τα παιδιά σας!
  Όποιος δεν ξέρει να έρπει και να κοιτάξει ψηλά, το γείσο του δεν θα του τυφλώσει τα μάτια!
  Για όσους βρίσκουν τον στρατό πολύ ακριβό, θα είναι φτηνοί με τον ρόλο τους στην κατοχή!
  Μια ιδιοφυΐα είναι σε μια υπόσχεση, όπως ένας βασιλιάς σε μια καρέκλα!
  Ακριβώς όπως ένας βασιλιάς σε μια καρέκλα, όχι σε θρόνο, γιατί μια υπόσχεση, χωρίς εφαρμογή, είναι απλώς μια καρέκλα - ένας υπόνομος!
  Ένα άτομο μπορεί να είναι προικισμένο σε όλα, αλλά μόνο ένα πράγμα μας δίνεται όχι από τη φύση, αλλά από την ανατροφή - την ικανότητα να θυσιάζουμε τον εγωισμό μας στους ανθρώπους!
  Μια αιχμηρή ξιφολόγχη είναι καλύτερη από μια αιχμηρή λέξη• το τελευταίο τσίμπημα, κατά κανόνα, αφήνει μόνο αόρατες ουλές!
  Η πρόοδος είναι, φυσικά, σκληρή δουλειά, αλλά είναι πιο δύσκολη από όλα για όσους δεν θέλουν να επιβαρύνουν τον εαυτό τους με την επιστημονική και τεχνολογική ανάπτυξη!
  Ένα σοφό κοράκι μπορεί να δώσει συμβουλές, αλλά όχι σε αυτόν που ήδη ραμφίζει!
  Το φίδι χτυπιέται στο κεφάλι και ο στρατός υφίσταται ήττα, έχοντας χάσει τον διοικητή του, ή, τι συμβαίνει πολύ πιο συχνά, χωρίς να έχει καθόλου!
  Το κεφάλι είναι κάτι που συχνά χάνεται, αλλά όχι από αυτούς που το κρατούν στους δυνατούς τους ώμους!
  Οι λύκοι δεν γαβγίζουν, τα γαϊδούρια δεν πετούν, αλλά ένας άνθρωπος μπορεί να συμπεριφέρεται σαν σκύλος και να τρελαθεί, χωρίς προσπάθεια!
  Όποιος, αδρανής, περιμένει να κρεμάσει το καβούρι στο βουνό, θα γονατίσει και θα καβουρέψει τον εαυτό του!
  Κάθε στρατιώτης μπορεί να πεθάνει, αλλά μόνο ένας στρατιώτης βελανιδιάς μπορεί να δώσει!
  Είναι, φυσικά, ένας πειρασμός για επίθεση, αλλά όσοι δελεάζονται από την υπερβολική απογείωση πρέπει να πέσουν μακριά!
  Κατά τη διάρκεια της ζωής, περπατάμε με τα τακούνια μας στη λεπίδα ενός μαχαιριού, αλλά το κοπτικό στιλέτο, δυστυχώς, τελειώνει μόνο με μια κατάρρευση στην άβυσσο της λήθης!
  Όποιος προσβάλλει τον αδύναμο έχει ήδη αποδυναμώσει το μυαλό του και έχει αυξήσει την αναξιότητά του!
  Συχνά οι άνθρωποι λένε ανόητα πράγματα όταν δεν υπάρχει τίποτα να πουν, αλλά ακόμη πιο συχνά τα κάνουν όταν πιο έξυπνες ενέργειες, αν και διαθέσιμες, στερούνται την ευκολία της ανόητης ενσάρκωσης!
  Μια καλή κίνηση, πάντα κακή στην ώρα της - μια μεγάλη κίνηση αργά είναι πάντα ήττα!
  Μπορείς να πολεμήσεις με μια καλή χώρα, να κάνεις εμπόριο με οποιονδήποτε, αλλά, δυστυχώς, όχι
  Η ευκαιρία να δείξεις έλεος ακόμα και στους άξιους δεν έχει κερδίσει ακόμα!
  Πολλοί εχθροί ισοδυναμούν με πολλά φέρετρα, μόνο αν έχεις τη δύναμη μιας βελανιδιάς και το πνεύμα μιας αλεπούς!
  Ακόμη και ένας γάιδαρος μπορεί να δώσει διαταγές, μόνο ένα λιοντάρι μπορεί να κουμαντάρει!
  Ο εχθρός έχει παιχνίδι για μεσημεριανό γεύμα, πρέπει να φτάσετε στο επίπεδο! Αλλά αν είναι το ίδιο το μεσημεριανό γεύμα, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καθόλου μάθημα!
  Η ακρίβεια της ευγένειας των βασιλιάδων, και το όργανο της ευγένειας, αυτών που διεκδικούν το ρόλο του βασιλιά!
  Η ζωή χωρίς περιπέτειες δεν αξίζει τίποτα, και χωρίς την ευκαιρία να τις πραγματοποιήσεις, η ζωή γίνεται εντελώς αρνητικό έρμα!
  Πόσο εύκολα μαθαίνουν οι άνθρωποι τη σκληρότητα και πόσο οδυνηρά είναι να τους ανεβάσουν σε αυτό το επίπεδο εκπαίδευσης, ώστε να αποφύγουν τη σκληρότητα προς τον εαυτό τους και να τους προστατέψουν από τη σκληρότητα των άλλων!
  Ο οίκτος είναι ένα συναίσθημα που σβήνει στη διαδικασία της εξέλιξης και ενσταλάσσεται στη διαδικασία της εκπαίδευσης, αλλά είναι αδύνατο να εκπαιδεύσει την άρνηση αυτού που βοηθά στην επιβίωση!
  Η μεγάλη άγνοια φαίνεται τρομακτική, αλλά δεν είναι επικίνδυνη εκτός κι αν είναι δική σου!
  Τα θαύματα στη ζωή μας έρχονται σε εκείνους που δεν νυστάζουν, αλλά κρατούν τη μύτη τους στον άνεμο και δεν περιμένουν ένα θαύμα!
  Τίποτα δεν είναι αδύνατο για έναν άνθρωπο• αν κάτι δεν λειτουργεί, είναι μόνο επειδή ένα σωματίδιο του ζώου δεν έχει ακόμη παραμερίσει εντελώς την ανθρωπότητα της γνώσης και της ικανότητας!
  Όποιος αποφασίσει ότι έχει τελειώσει το θέμα και μπορεί να φύγει κινδυνεύει να παραμείνει για πάντα στο επίπεδο του Μαυριτανού και να μην βρει τη Δεσδαιμόνα!
  Μπορείς να είσαι Μαυριτανός κατά σάρκα, αλλά δεν μπορείς να αποφύγεις την ευθύνη παραμένοντας με λευκή φήμη!
  Η ζωή δεν είναι ταινία, αλλά χρεώνει για κάθε συνεδρία!
  Ο κινηματογράφος δεν είναι ζωή, αλλά το σενάριο της πραγματικής ζωής κουβαλάει πάντα περισσότερη ίντριγκα!
  - Το σενάριο του καθενός προϋποθέτει ένα απροσδόκητο τέλος, αλλά σε αντίθεση με την πραγματική ζωή, υποθέτει μόνο!
  Το τέλος της ζωής είναι πάντα απροσδόκητο, ακόμα κι αν το περίμενες, αλλά στις ταινίες είναι προβλέψιμο, ακόμα κι αν το ανυπομονείς!
  Το τελείωμα σε μια ταινία οδηγεί πάντα στο να σηκώνεσαι και να αφήνεις την καρέκλα σου, αλλά στη ζωή, όταν οι άλλοι σηκώνονται με σεβασμό επειδή έχεις ήδη αφήσει τη θέση σου στον ήλιο!
  Ο κόσμος μας είναι γεμάτος φωτιά, αλλά δυστυχώς όχι αγάπη!
  Είναι εύκολο για έναν άνθρωπο να πυροδοτήσει θυμό, αλλά οι καλές παρορμήσεις στην ψυχή μόνο σιγοκαίουν!
  Όταν ο δίκαιος θυμός καίει είναι καλό, είναι κακό όταν η δικαιοσύνη καίγεται στον θυμό!
  Όσοι τρώνε κρούστες χωρίς νόρμα παίρνουν τα χωνάκια!
  Ο πόλεμος είναι πάντα βρώμικος, αλλά κάνει εξαιρετική δουλειά στο ξέπλυμα εισοδήματος που μυρίζει κακία!
  Όποιος πηδήξει από το βουνό άφοβα θα ανέβει στο βουνό, αλλά δεν θα βρει τραυματισμό και θα αποφύγει μελανιές!
  Δεν μπορεί να τελειώσει άσχημα για όσους δεν ξεμένουν ποτέ από αισιοδοξία και καλή διάθεση!
  Όσοι έχουν καθαρίσει τον αφρό στην ψυχή τους, θα μπορέσουν να πανηγυρίσουν μια καθαρή νίκη με αφρώδη σαμπάνια!
  Η λάμψη είναι συχνά άδεια, εκτός από την περίπτωση που ο αντίπαλος που ανατινάξατε είναι λαμπερός!
  Το θάρρος είναι πάντα ωφέλιμο για την αιτία, μόνο αν είναι τρελό μόνο στην αντίληψη του εχθρού!
  Ωστόσο, αυτό που δεν συμβαίνει στον κόσμο, αλλά κανείς δεν φοράει τσεκούρι, αλλά αντί για τη γραβάτα του Stolypin, είναι πάντα περιζήτητος!
  Δεν γεννιούνται όλοι φτερωτοί, αλλά ο καθένας είναι ικανός να μεγαλώσει μέσα του ένα πουλί μεγάλης πτήσης!
  Υπάρχει πολύς αφρός στον κόσμο, αλλά ελάχιστη ευκαιρία να πλύνετε τη συνείδησή σας!
  Ένας καλοφαγωμένος συγγραφέας είναι σαν τεμπέλης γάιδαρος, το έργο του μυρίζει τη σάπια του μπαγιάτικου άχυρου!
  Τα φρούρια καταλαμβάνονται από τους γενναίους, αλλά αυτό που κερδίζεται σταθερά διατηρείται μόνο με επιδέξια διάνοια!
  Τα δάκρυα της φρίκης σου είναι σαν βενζίνη που χύνεται στη μηχανή καύσης της αλαζονείας του αντιπάλου, αλλά αν φλέγονται από τη φωτιά της οργής, το μόνο που θα μείνει από τις μηχανές των εισβολέων είναι ένας υστερικός βρυχηθμός!
  Μην δαγκώνετε τη μύτη σας κατά τη διάρκεια ενός καυγά, θα σας μείνει μόνο μια μύτη για να οργώσετε τη γη!
  Ένας ανεμοστρόβιλος στις κινήσεις των μυών και στις τεχνικές κίνησης οδηγεί στη νίκη, αλλά οι εγκέφαλοι έχουν περάσει σε ανεμοστρόβιλο• ούτε η προσπάθεια από τον αντίπαλο δεν χρειάζεται για να νικηθεί!
  Ο κουρέας του πολέμου, κλαδεύοντας τους βλαστούς της ζωής, σε αντίθεση με έναν συνηθισμένο κουρέα, δεν θα μείνει ποτέ χωρίς δουλειά και με ένα άδειο μαμονά!
  Ένα άτομο, σε αντίθεση με ένα μέλος, δεν πρέπει να στέκεται, διαφορετικά παύει να είναι μέλος της νικήτριας ομάδας!
  Τα σκυλιά γαβγίζουν καλά όταν ροκανίζουν, αλλά είναι πολύ άσχημα όταν πρέπει να διεκδικήσετε το θήραμά σας!
  Στη μάχη της ζωής, όπως σε ταινία, τα μάτια σου θαμπώνονται από τα καρέ, μόνο αυτά τα καρέ, ευτυχώς, έχουν μόνο ασπρόμαυρη νοημοσύνη!
  Εκατομμύρια βιώνουν τον φόβο, είναι άγνωστο σε λίγους, αλλά η φρίκη μειώνει τα εκατομμύρια στο μηδέν, και ένας αληθινός γενναίος άνθρωπος θα κατακτήσει το άπειρο!
  Πόσο συχνά, πριν τη σωτηρία, όταν δεν υπάρχει χρόνος για διασκέδαση, δεν αρκεί η στιγμή που χάθηκε σε καταστροφική διασκέδαση!
  Μπορείς να είσαι καλός άνθρωπος από όλες τις πλευρές, αλλά ένα μικρό σημείο από τη μία πλευρά αρκεί για τη φήμη του απατεώνα!
  Και οι νεκροί δεν θα αναπαυθούν, γιατί δεν υπάρχει ειρήνη σε ένα σύμπαν γεμάτο κίνηση!
  Ο πόνος είναι όμορφος όταν είναι χρήσιμος και τρομερός όταν είναι επιβλαβής!
  Δεν υπάρχει περίπτωση να παραδοθείς σε κάποιον που είναι δειλός και ανόητος να εκκινήσει!
  Γι' αυτό δίνεται κατάπλασμα στους νεκρούς, για να μην ζεσταθεί πολύ η κόλαση!
  Ακόμα και ένας άντρας με καρδιά λιονταριού μπορεί να διπλώσει τα φτερά του για πάντα, αν η αναποφασιστικότητα του είναι κλειδωμένη σε ένα κέλυφος χωρίς φτερά!
  Ο Λόγος ήταν στην αρχή, αλλά αυτή η αρχή είναι τόσο μακρινή που μερικές φορές τα πράγματα δεν πραγματοποιούνται καθόλου!
  Οι αγρότες είναι το κόκκαλο της Πατρίδας, οι εργάτες είναι το αίμα, οι επιχειρηματίες είναι ο εγκέφαλος! Το ένα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο!
  Ο πόλεμος είναι κάτι που συμβαίνει σε βαριές και ενήλικες ταινίες, αλλά η ελαφρότητα έγκειται μόνο στο γεγονός ότι είναι προσβάσιμος για προβολή και από παιδιά!
  
  
  
  
  
  ΜΕΓΑΣ ΤΣΑΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗ Ο Γ'
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova, ωστόσο, σύντομα πέρασαν σε μια διαφορετική ιστορία.
  Ο στρατός του Βασιλείου του Τρίτου πολιόρκησε το Καζάν. Διοικητής, όμως, δεν ήταν ο ίδιος ο Τσάρος, αλλά ο αδελφός του Ντμίτρι.
  Το έτος ήταν το 1506, το πρώτο πλήρες έτος της βασιλείας του Βασιλείου του Τρίτου, ο οποίος ενίσχυσε σημαντικά τη Μοσχοβία και ενίσχυσε τον συγκεντρωτισμό του ηγεμόνα. Αλήθεια, δεν έχει κατακτήσει πάρα πολλά, αλλά έχει τεράστιες φιλοδοξίες!
  Και έτσι ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova αποφάσισαν να βοηθήσουν τον Ρώσο Μέγα Δούκα, ακόμη και σε κάποιο βαθμό τον αυτοκράτορα, να καταλάβουν την πόλη και την πρωτεύουσα του Χανάτου.
  Το αθάνατο αγόρι και κορίτσι εισέβαλαν στο Καζάν, κουνώντας σπαθιά. Πολέμησαν σαν ήρωες. Όντας αθάνατα, τα παιδιά κινούνταν πιο γρήγορα από τα τσιτάχ. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους εκτόξευσαν προετοιμασμένους, ακονισμένους δίσκους που χτυπούσαν τους Τατάρους κατευθείαν στο λαιμό.
  Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα όρμησαν γρήγορα και πετώντας ψηλά στον τοίχο, έκαναν μύλους, κόβοντας πέντε ή έξι Τατάρους μαχητές.
  Στη συνέχεια άρχισαν να κόβουν τους αντιπάλους και να τους εκτοξεύουν, γκρεμίζοντας μια ντουζίνα πυρηνικούς πυρήνες τη φορά.
  Και έπεσαν και κατέρρευσαν.
  Το αγόρι και το κορίτσι πολέμησαν σαν τιτάνες. Διακρίνονταν για την ευκινησία τους και τα ξίφη τους έκαναν δεκαπέντε κούνιες σε ένα δευτερόλεπτο. Και έτσι έκοψαν τον εχθρό. Τόσο τα παιδιά όσο και τα όπλα ήταν ξεχωριστά: σπαθιά και σπαθιά ταυτόχρονα, και έκοβαν σχεδόν κάθε μέταλλο και σάρκα.
  Ο Όλεγκ κούνησε μια μεγάλη πεταλούδα, έκοψε μια ντουζίνα αντιπάλους αμέσως και βρυχήθηκε:
  - Είμαι ένα τεράστιο σκούτερ!
  Και πάλι το αγόρι βρίσκεται σε ξέφρενη επίθεση.
  Και εδώ είναι το κορίτσι που ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τρίζει:
  - Η Πατρίδα μας είναι ένδοξη, γηγενής πιστή, ορθόδοξη! Και θα μπορέσουμε να νικήσουμε τους Τατάρους, και το Καζάν θα είναι κάτω από τη Ρωσία!
  Και πάλι οι νέοι, αθάνατοι πολεμιστές επιτίθενται. Και πολεμούν με έξαλλη φρενίτιδα. Περιέχουν έναν άγριο καταρράκτη ιδεών και ξέφρενη ενέργεια.
  Νεαρό ζευγάρι στην επίθεση. Και οι Τατάροι πολεμιστές πέφτουν κάτω από τα χτυπήματά τους. Και οι μαχητές που έλαβαν την αθανασία και επεξεργάζονται την αιώνια ζωή τους διασκεδάζουν πολύ.
  Ο Όλεγκ, κόβοντας τον Τατάρ, βρυχήθηκε:
  - Εκατό, μετά από εκατό, σύνταγμα μετά από σύνταγμα! Ρώσοι ιππότες κόβονται με σπαθί! Πιστεύω ότι η νίκη θα έρθει σύντομα! Ανοίγουμε έναν ωραίο λογαριασμό!
  Η Μαργαρίτα πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της έναν ακονισμένο δίσκο και τραγούδησε:
  - Κολοβράτ! Evpatiy Kolovrat!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο, αυτό το αιώνιο αγόρι, πέταξε επίσης ένα δίσκο με το γυμνό, παιδικό, αλλά πολύ δυνατό πόδι του και τραγούδησε:
  - Υπερασπιστής της Πατρίδας! Στρατιώτης Περούνοφ!
  Η Μαργαρίτα, συνεχίζοντας να ψιλοκόβει, τραγούδησε:
  - Κολοβράτ! Evpatiy Kolovrat!
  Το αγόρι, σκοτώνοντας τους εχθρούς του, σφύριξε:
  - Οι Ήρωες της Ρωσίας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου!
  Έτσι πολεμούν τα ηρωικά παιδιά - μεγάλοι ήρωες! Έχουν πάθος και δύναμη για μια ολόκληρη λεγεώνα.
  Ή ίσως δέκα λεγεώνες! Κοιτάζοντάς τους, οι υπόλοιποι πολεμιστές ενθαρρύνθηκαν και άρχισαν να ορμούν πάνω από τα τείχη του Καζάν.
  Ο Όλεγκ, κόβοντας τους Τατάρους, βρυχήθηκε:
  - Για τον Τσάρο Βασίλι τον Τρίτο!
  Και πώς θα ρίξει έναν απότομα ακονισμένο δίσκο, πώς θα κόψει μια ντουζίνα αντιπάλους της Ρωσίας.
  Και πάλι η πεταλούδα θα γυρίσει και θα ακολουθήσει ο μύλος. Κόβοντας μια ντουζίνα κάθε φορά. Και τότε το αγόρι το παίρνει όπως θέλει και με τη γυμνή φτέρνα του σπρώχνει το χάνι στο πηγούνι.
  Θα πετάξει και θα μπει κατευθείαν σε ένα καζάνι με βραστό ρετσίνι.
  Ο Oleg Rybachenko φώναξε:
  - Λοιπόν, στο διάολο!
  Η Μαργαρίτα πήρε ένα μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έκοψε πέντε πυρηνικά και βρυχήθηκε:
  - Δόξα στην Πατρίδα του Τσάρου Βασίλι!
  Ο Oleg Rybachenko επιβεβαίωσε με ενθουσιασμό:
  - Δόξα στην Αγία Ρωσία!
  Η Μαργαρίτα, κόβοντας τους Τατάρους, σφύριξε:
  - Αυτή δεν είναι ακόμα Ρωσία, αλλά Μοσχοβία!
  Ένα σημαντικό μέρος του τείχους έχει ήδη καταληφθεί από Ρώσους στρατιώτες. Ήδη διεισδύουν στην ίδια την πόλη.
  Ο Μέγας Δούκας Βασίλι βρέθηκε κάπως στη σκιά εξαιτίας του μεγάλου γιου του Ιβάν του Τρομερού.
  Αλλά στην πραγματική ιστορία, ο Καζάν δεν υποτάχθηκε σε αυτόν. Και τώρα τα παιδιά ξαναγράφουν και προσθέτουν αυτό που δεν κατάφεραν να κάνουν οι Ρώσοι πρόγονοί τους.
  Ο Oleg Rybachenko έκοψε τέσσερα κεφάλια με ένα χτύπημα. Το αγόρι τότε πέταξε το μπούμερανγκ με τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών. Έκοψε άλλους επτά μαχητές και ούρλιαξε:
  - Με κάποιο τρόπο οδήγησαν στο φέρετρο, και ο πιο δυνατός καλικάντζαρος,
  Ήθελε να μου δαγκώσει το λαιμό, αλλά αποδείχτηκε παιχνίδι!
  Και ο νεαρός πολεμιστής θυμώνει...
  Η Μαργαρίτα γύρισε τη βίδα και τσίριξε:
  - Είμαι μια κόμπρα έτοιμη να πηδήξει!
  Και πάλι θα εξαπολύσει ένα φονικό μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Το κορίτσι, περιττό να πούμε, είναι σαν την πιο κουλ θεά.
  Το μεγαλύτερο μέρος του Καζάν έχει ήδη καταληφθεί. Γενναία παιδιά εισβάλλουν στο παλάτι του Ανώτατου Χαν. Είναι γεμάτοι οργή και άγριο ενθουσιασμό. Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova είναι παιδιά του Terminator. Και κάθε κούνια τους, και κουνιούνται πολύ συχνά, είναι καινούργια πτώματα!
  Ο Oleg Rybachenko, ενώ αγωνιζόταν, παρατήρησε:
  - Αλλά αυτή η μάχη μπορεί να αλλάξει πολλά!
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε:
  - Ο Ιβάν ο Τρομερός κατέκτησε το Καζάν! Και τώρα θα την κατακτήσει και ο θείος του Ντμίτρι!
  Το αγόρι πέταξε ένα μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Έκοψε το λαιμό πέντε Τατάρων και γάβγισε:
  - Για τη Μεγάλη Ρωσία και τον ουρανό των Σλάβων!
  Η Μαργαρίτα επιβεβαίωσε με σιγουριά:
  - Για τη μεγαλύτερη αυτοκρατορία!
  Και το κορίτσι πέταξε επίσης μια ακονισμένη λεπίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και έκοψε πολλά πυρηνικά, και έκοψε μερικά από αυτά. Είναι τόσο μαχητική ομορφιά.
  Η Μαργαρίτα είναι πολύ ωραία. Για χάρη της αθανασίας, συμφώνησε να γίνει κορίτσι, εγκαταλείποντας το ενήλικο σώμα της και να πουληθεί ως σκλάβα. Όμως απέκτησε τέτοια υπεράνθρωπη δύναμη! Και πιστέψτε με, φυσικά είναι υπέροχο και για εκείνη!
  Το κορίτσι πολεμά και το αγόρι πολεμά και οι εχθροί πέφτουν. Ψιλοκόβονται και εξασθενούν.
  Έτσι τα γενναία παιδιά εισβάλλουν στην αίθουσα του θρόνου, όπου βρίσκεται ο Καζάν Χαν.
  Προσπαθεί να φύγει, αλλά το αγόρι ρίχνει ένα αστέρι με το γυμνό του πόδι και τρυπάει το πίσω μέρος του κεφαλιού του Χαν. Αυτός που τρυπιέται πέφτει και πεθαίνει...
  Τότε οι παιδοφύλακες εξοντώνουν τους υπόλοιπους Τατάρους. Ωστόσο, οι τελευταίοι, έχοντας χάσει τον αφέντη τους, ρίχνουν τα όπλα και παραδίδονται.
  Έτσι έπεσε ο Καζάν. Τώρα η Ρωσία έχει μπει σε αυτά τα εδάφη. Ο Μέγας Δούκας της Μοσχοβίας Βασίλι εγκατέστησε μερικούς από τους Τατάρους στη Ρωσία και μερικούς από τους Ρώσους στο Καζάν.
  Μετά βελτιώθηκε τελείως. Ο νέος Ρώσος Μέγας Δούκας εξελέγη επίσης Μέγας Δούκας της Λιθουανίας. Ανέβηκε στο θρόνο...
  Είναι ξεκάθαρο γιατί - η νίκη επί του Καζάν εντυπωσίασε όλους πολύ. Και κατάλαβαν ότι η Ρωσ είναι πολύ δυνατή!
  Και τα παιδιά δασοφύλακα έκαναν ό,τι μπορούσαν εδώ. Συνέλαβαν και νίκησαν τον στρατό του κύριου ανταγωνιστή του Μεγάλου Δούκα Βασιλείου του Τρίτου. Και το αθάνατο αγόρι και κορίτσι πήραν το κεφάλι του αιτητή και το έκοψαν.
  Και το έκαναν αυτό πετώντας δίσκους μαζί με τα ξυπόλυτα πόδια τους, ενώ φώναζαν:
  - Οι Σλάβοι πρέπει να είναι ενωμένοι! Όλοι θα είμαστε ανίκητοι!
  Και πηδώντας ψηλά και χακάροντας τον χέτμαν μέχρι θανάτου, τα παιδιά αναφώνησαν:
  - Είμαστε πολεμιστές μιας νέας εποχής και ενός cool σχηματισμού!
  Μετά από αυτό οι κρατούμενοι φίλησαν τα γυμνά ίχνη των παιδιών που άφησαν στο φρέσκο χιόνι. Και θα συμφωνήσετε ότι αυτό είναι πολύ ωραίο!
  Και μετά ένα ταξίδι στο Αστραχάν. Έτσι η μία νίκη οδηγεί σε άλλες.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova, μαζί με αυτόν τον Μεγάλο Δούκα, μετακόμισαν στο Αστραχάν.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι εισέβαλαν σε αυτή τη μεγάλη πόλη. Πολέμησαν, για άλλη μια φορά ο ρωσικός στρατός έφτασε μέσω του διαδρόμου του χρόνου.
  Και πάλι έκοψαν και πέταξαν το μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Όλα πήγαν πολύ πιο εύκολα εδώ. Και τον στρατό διοικούσε ο ίδιος ο Βασίλι ο Τρίτος. Και η δύναμή του ήταν μεγάλη. Έφτασαν και τα στρατεύματα του Μεγάλου Δουκάτου της Λιθουανίας. Εισέβαλαν σε αυτή την πόλη.
  Και τα παιδιά του Terminator πολέμησαν και πέταξαν μπούμερανγκ, δίσκους και αστέρια. Ο Oleg Rybachenko πέταξε ακόμη και μερικές χειροβομβίδες.
  Με τα ξυπόλυτα πόδια τους, τα παιδιά πέταξαν επίσης αιχμηρά αστέρια και λεπτά, αλλά ικανά να κόψουν πολλούς λαιμούς τη φορά.
  Και τα πόδια τους είναι πραγματικά η ενσάρκωση της ευκινησίας και της γρήγορης και πολύ άγριας δύναμης.
  Και όταν ένα κορίτσι πετάει ένα μπούμερανγκ με τα γυμνά της δάχτυλα, δεν θα είναι καθόλου μέλι για τους εχθρούς της ιερής Ρωσίας της Μόσχας!
  Τα παιδιά του Εξολοθρευτή φώναξαν από κοινού:
  - Δόξα στον Βασίλη τον Τρίτο, τον μεγαλύτερο από τους Ρώσους τσάρους!
  Και πάλι μεγάλη νίκη για το ρωσικό βασίλειο.
  Ο Βασίλειος ο Τρίτος στέφθηκε με τον τίτλο του Τσάρου και αναγνωρίστηκε επίσημα ως Αυτοκράτορας. Η αυτοκρατορία του έγινε τεράστια. Οι Ρώσοι άρχισαν επίσης να διεισδύουν στη Σιβηρία. Και το Χανάτο της Κριμαίας αναγνώρισε τον εαυτό του ως υποτελές της Ρωσίας.
  Μετά την εκδίωξη του μητροπολίτη, ο Βασίλειος ο Τρίτος υποχρέωσε τον νέο άρχοντα της εκκλησίας να αλλάξει δόγματα και να επιτρέψει την πολυγαμία. Αυτό προκλήθηκε εν μέρει από την προσάρτηση του Καζάν, του Αστραχάν και άλλων ισλαμικών εδαφών.
  Ο ίδιος ο Βασίλι ο Τρίτος παντρεύτηκε αμέσως τη Λιθουανή πριγκίπισσα Γκλίνσκαγια και την Τατάρ Ταμάρα. Και μετά επίσης στο τέταρτο κορίτσι.
  Η Σύνοδος επέτρεψε στους Ρώσους να έχουν τέσσερις συζύγους. Και πολλοί πρίγκιπες το εκμεταλλεύτηκαν αυτό.
  Ο πόλεμος με την Πολωνία τελείωσε με κατάκτηση... Ο ρωσικός στρατός ήταν ισχυρός, και πολύ πιο πολυπληθής. Ναι, ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα βοήθησαν. Και με αυτά τα παιδιά του Terminator, κανένας αντίπαλος δεν φοβάται.
  Και ο Βασίλης ο Τρίτος έγινε βασιλιάς της Πολωνίας. Η αυτοκρατορία ενισχύθηκε. Στη συνέχεια όμως ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής ήρθε στον θρόνο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Και αυτός ο ηγεμόνας κατέκτησε την Ουγγαρία. Πολιόρκησε και τη Βιέννη.
  Αλλά το Χανάτο της Κριμαίας έσπασε με τη Ρωσία. Και ακολούθησε νέα καμπάνια. Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova επίσης, κατ' εντολή της υπερ-παντοδύναμης μάγισσας-θεάς, διακρίθηκαν και εδώ. Φυσικά, κατά την επίθεση στο Perekop. Αυτό είναι το ισχυρότερο μέρος της άμυνας των Τατάρων της Κριμαίας. Αλλά και τα παιδιά: Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα είναι πολύ κουλ!
  Και πώς θα ορμήσουν, και πώς θα ορμήσουν! Και πώς θα κόψουν τους Τατάρους. Και με τι άγριο ενθουσιασμό θα το πάρουν αυτό.
  Και το αγόρι πέταξε ένα αστέρι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, και έκοψε έξι Τατάρους ταυτόχρονα.
  Και το κορίτσι πέταξε κάτω πέντε από αυτά με ένα αστέρι. Αυτά είναι τα μαχόμενα παιδιά που αποδείχτηκαν.
  Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα καθάρισαν μέρος του τοίχου. Επιπλέον, λειτούργησε και το πυροβολικό. Πολλές καταστροφές προκλήθηκαν στους Τατάρους. Έτσι το Χανάτο της Κριμαίας έπεσε.
  Τότε έγινε μάχη με τον στρατό του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς. Αυτή τη φορά αυτός ο μεγάλος σουλτάνος στάθηκε άτυχος στην πραγματική ιστορία. Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova όχι μόνο σκότωσαν πολλούς Τούρκους, αλλά συνέλαβαν και τον Σουλτάνο αιχμάλωτο.
  Η Ρωσία ανάγκασε τους Τούρκους να εγκαταλείψουν τα Βαλκάνια. Και η ίδια ίδρυσε εκεί τα φρούρια της. Και αφαιρέθηκε και η Κωνσταντινούπολη. Η Κωνσταντινούπολη ξανασηκώθηκε.
  Ο Βασίλι ο Τρίτος σταμάτησε προσωρινά. Χρειάστηκε να χωνέψει τις κατακτήσεις. Η Λιβόνια συμφώνησε να πληρώσει φόρο τιμής στους Ρώσους και χωρίς πόλεμο παραχώρησε την κατοχή του Νάρβα.
  Ακόμη και το 1535, ο Βασίλι ο Τρίτος διέταξε την κατασκευή μιας πόλης-λιμανιού στις εκβολές του Νέβα. Κάτι σαν την Πετρούπολη του Μεγάλου Πέτρου. Είναι αλήθεια ότι ο Βασίλι μετέφερε την πρωτεύουσα στην Κωνσταντινούπολη.
  Το 1537 οι Ρώσοι κατέλαβαν το Βίμποργκ και οχυρώθηκαν προς τα βόρεια από τους Σουηδούς, νικώντας τους εντελώς.
  Κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο Vyborg, ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova διακρίθηκαν ξανά.
  Το αγόρι και το κορίτσι ξεπήδησαν φυσικά το όριο του χρόνου και συμμετείχαν στην επίθεση.
  Έτσι ο Όλεγκ πέταξε ένα μπούμερανγκ με τα γυμνά του πόδια, έβγαλε νοκ άουτ δώδεκα αντιπάλους και τραγούδησε:
  - Δόξα στη Ρωσία και τον Τσάρο της Βασίλη τον Τρίτο!
  Η Μαργαρίτα πέταξε και κάτι θανατηφόρο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και είπε με τόλμη:
  - Για την αγία Ρωσία και την απόκοσμη βασίλισσα!
  Μετά από αυτό, το αγόρι και το κορίτσι χωρίστηκαν τόσο πολύ που έκοψαν ένα ολόκληρο ξέφωτο από τα πτώματα των Σουηδών.
  Το 1540-1541 τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν και τη Μικρά Ασία από τους Τούρκους. Και το 1545 και επίσης η Μεσοποταμία και η Παλαιστίνη. Τον Μάρτιο του 1547, ο βασιλιάς, μόλις εξήντα οκτώ ετών, πέθανε. Η βασιλεία του σαράντα δύο ετών αποδείχθηκε μακρά και πολύ χαρούμενη με πολλές κατακτήσεις για τη Ρωσία.
  Ο Βασίλειος ο Τρίτος ονομαζόταν Βασίλειος ο Μέγας. Και στον θρόνο ήταν ένας νεαρός, αλλά ήδη ενήλικος κατά τα πρότυπα της Ρωσίας, ο Ιβάν Βασίλιεβιτς.
  Και δεδομένου ότι ο Βασίλι ο Τρίτος έζησε περισσότερο από ό,τι στην πραγματική ιστορία, η αναταραχή των βογιάρων αποφεύχθηκε.
  Ο Ιβάν Βασίλιεβιτς αποφάσισε πρώτα να υποτάξει πλήρως τη Λιβονία, ο πόλεμος το 1550 ήταν επιτυχής. Το ισχυρό ρωσικό πυροβολικό παρέσυρε τους πάντες και σχεδόν όλες οι πόλεις κατελήφθησαν γρήγορα.
  Φυσικά, στις μάχες συμμετείχαν τα παιδιά του Terminator Oleg Rybachenko και Margarita Korshunova.
  Με τα γυμνά, παιδικά τους πόδια πέταξαν τα πάντα αιχμηρά και διαπεραστικά με τόσο ζήλο που τα λιβονικά στρατεύματα πέθαναν σε τεράστιους αριθμούς.
  Επιπλέον, τα παιδιά πυροβολούν με ακρίβεια και από κανόνια.
  Ο Όλεγκ, το αγόρι εξολοθρευτής πυροβόλησε και πέταξε έναν δολοφόνο με γυμνά πόδια.
  Σκόρπισε τους αντιπάλους και τσίριξε:
  - Είμαι η ενσάρκωση της καταστροφής!
  Και το αγόρι θα ενθουσιαστεί και θα βρυχηθεί:
  - Είμαι ο γιος της μεγάλης αναβίωσης!
  Η Μαργαρίτα, αυτό το κουλ κορίτσι, θα εκτοξεύσει τον δολοφόνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και θα τσιρίσει:
  - Είμαι η κόρη των μεγάλων θεών του αφανισμού!
  Και πάλι τα παιδιά γελάνε και δείχνουν τα δόντια τους. Και μετά θα πετάξουν μέχρι το φρούριο. Και έτσι όλοι θα τεμαχιστούν. Δεν έχουν σπαθιά, έχουν μόνο προπέλες. Και εξοντώνουν τους Λιβονιανούς και άλλους στρατιώτες του μισθοφορικού στρατού χωρίς οίκτο.
  Το αγόρι και το κορίτσι είναι όλα ξυπόλητα, ακόμα και στο χιόνι. Και αθάνατα παιδιά ακόμα και έτσι!
  Γιατί όχι? Γιατί εκείνα τα παιδιά που έχουν σώμα πιο γρήγορα από οποιοδήποτε ζώο, και φυσικά δεν μπορούν να συγχωρήσουν ή να αρρωστήσουν, χρειάζονται παπούτσια;
  Τότε ο Ιβάν ο Τρομερός πολέμησε στην Αίγυπτο. Έχοντας κατακτήσει ολόκληρη τη βόρεια Αφρική, συμπεριλαμβανομένου του Μαρόκου, μέσα σε λίγα χρόνια. Τότε καταλήφθηκε η Αραβική Χερσόνησος.
  Η Γερμανία ήταν κατακερματισμένη, η Αυστρία ήταν αδύναμη, η Ισπανία και άλλες χώρες ήταν απασχολημένες με πολέμους.
  Η τσαρική Ρωσία κινούνταν μέσω του Ιράν προς την Ινδία. Μέχρι το 1590, η Ινδία κατακτήθηκε. Ο Ιβάν ο Τρομερός έζησε μέχρι την ηλικία των εξήντα οκτώ και πέθανε το 1598. Και τον διαδέχθηκε ο Ιβάν ο πέμπτος. Η Ρωσία συνέχισε την επέκταση της προς τα ανατολικά και την εξαγορά της Κίνας. Αν και ο πόλεμος αποδείχθηκε μακρύς, παρατεταμένος και δύσκολος.
  Χρειάστηκαν τρεις πόλεμοι για να κατακτηθεί η Κίνα.
  Ακόμη και η συμμετοχή των Oleg Rybachenko και Margarita Korshunova στις μάχες δεν εξασφάλισε αμέσως τη νίκη.
  Και τα παιδιά τσακώνονταν σε επεισόδια. Θα τρέξουν μέσα, θα κόψουν τους Κινέζους και θα τρέξουν πάλι μακριά.
  Φυσικά, το αγόρι και το κορίτσι έδρασαν πολύ ενεργά και αποτελεσματικά. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους πέταξαν ενεργά αιχμηρά αστέρια, δίσκους και μπούμερανγκ.
  Ο Oleg Rybachenko δολοφόνησε προσωπικά τον κινέζο υπουργό Άμυνας. Και μετά ρίχνει μια χειροβομβίδα με το πόδι ενός αγοριού. Έτσι αμέσως δύο ντουζίνες κίτρινοι πολεμιστές πήγαν στον επόμενο κόσμο, λέγοντας:
  - Δόξα στη Ρωσία, που για πάντα ανά τους αιώνες δείχνει το μονοπάτι του σύμπαντος!
  Και η κοπέλα Μαργαρίτα θα βγάλει μπούμερανγκ με το γυμνό της πόδι, που είναι δολοφονικό, που δεν θα μπορούσε να είναι πιο κουλ.
  Και έχοντας νικήσει τους αντιπάλους, το κορίτσι τρίζει:
  - Για μια τέτοια Ρωσία, παλεύεις και μη φοβάσαι!
  Και το αγόρι και το κορίτσι άρχισαν να κυματίζουν ακόμα πιο έντονα.
  Ο Ιβάν ο πέμπτος πέθανε το 1620 και το έργο του συνέχισε ο γιος του Ιβάν ο έκτος. Μετά από επίμονους πολέμους, η Κίνα κατακτήθηκε τελικά το 1640.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova άρχισαν να εμφανίζονται πιο ενεργά σε διαφορετικά μέρη μαχών και μαχών.
  Και τότε το αγόρι Oleg πέταξε ένα μπούμερανγκ και φύσηξε το κεφάλι του Κινέζου αυτοκράτορα. Και ο ίδιος έγινε ήρωας!
  Και η κοπέλα Μαργαρίτα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και γκρέμισε ολόκληρο το αρχηγείο του εχθρού.
  Και φυσικά, χάρη σε αυτά τα αθάνατα παιδιά, κατακτήθηκε η μεγαλύτερη από τις νίκες της Ρωσικής Αυτοκρατορίας!
  Και μετά τη νίκη επί της Κίνας, η Μοσχοβίτικη Ρωσία δεν φοβάται πλέον κανέναν! Και κανείς δεν θα σταματήσει ή θα νικήσει τους Ρώσους! Έχουν ήδη περάσει το σημείο χωρίς επιστροφή!
  Και η Ρωσία ισχυροποιήθηκε ως μεγάλη αυτοκρατορία. Ο Ιβάν ο Έκτος κυβέρνησε για άλλα δέκα χρόνια μέχρι να καταλάβει την Κορέα και το μεγαλύτερο μέρος της Ινδοκίνας.
  Μετά από αυτόν ανέβηκε στο θρόνο ο Αλέξανδρος ο Πρώτος. Ο νέος βασιλιάς συνέχισε την προηγούμενη κατακτητική του πορεία. Η Ινδοκίνα κατακτήθηκε πλήρως και ρωσικά πλοία αποβιβάστηκαν στην Αυστραλία και άρχισαν να εξερευνούν αυτήν την ήπειρο. Επιπλέον, οι Ρώσοι είχαν μπει ακόμη νωρίτερα στην Αλάσκα και κινούνταν σε όλο τον Καναδά... Εδώ είχαν ήδη αντιμέτωπο με τη Γαλλία, που επιτέλους απέκτησε σταθερότητα και ευημερία επί Λουδοβίκου 14ου, και την Αγγλία, που ανέβαζε ραγδαία δυναμική.
  Επιπλέον, η Ρωσία συνέχισε να εξερευνά την Αφρική και αντιμετώπισε την αντίθεση από τη Βρετανία και εκεί. Η Σουηδία επίσης ενισχύθηκε και προσπάθησε να επιτεθεί στη Ρωσία.
  Όμως τα ρωσικά στρατεύματα ήταν σε επιφυλακή και η Βρετανία και η Γαλλία δεν κινήθηκαν μαζί. Και τα στρατεύματα του Αλεξάνδρου του πρώτου κατέκτησαν αυτό το κράτος.
  Φυσικά, σε αυτό συμμετείχαν τόσο ο Oleg Rybachenko όσο και η Margarita Korshunova.
  Τα ξυπόλυτα παιδιά πετούσαν δίσκους και τεμαχίζονταν με μακριά, ειδικά σκληρυμένα ξίφη.
  Είναι τόσο κουλ και ακαταμάχητοι.
  Ο Oleg Rybachenko πέταξε ένα κοφτερό αστέρι με τα γυμνά δάχτυλα των αγορίστικων ποδιών του, γκρέμισε μια ντουζίνα Σουηδούς και τραγούδησε:
  - Για τη δόξα της ιερής Ρωσίας!
  Η κοπέλα Μαργαρίτα πέταξε επίσης το θανατηφόρο αντικείμενο με τα γυμνά της πόδια και σφύριξε:
  - Για το μεγαλείο της ανίκητης Οικογένειας!
  Και τα παιδιά θα πηδήξουν μαζί και θα χτυπήσουν τον Σουηδό κυβερνήτη στο στήθος με τα γυμνά τακούνια τους.
  Πέταξε πάνω και κατέρριψε άλλες ντουζίνες εχθρικούς στρατιώτες.
  Μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου του Πρώτου το 1675, ο Τσάρος Αλεξέι ο Πρώτος γιος του Αλεξάνδρου ανέβηκε στο θρόνο. Συνήθως, η διαδοχή στο θρόνο γινόταν σύμφωνα με την αρχαιότητα των γιων και στη συνέχεια τα εγγόνια από τον μεγαλύτερο γιο. Ο Βασίλειος ο Τρίτος το καθιέρωσε έτσι ώστε να μην υπάρξει αργότερα αγώνας για τον θρόνο. Με ισχυρό συγκεντρωτισμό.
  Ο Αλεξέι ήταν ο πρώτος που συνάντησε τη Γαλλία στην Αμερική και τη Βρετανία στην Αφρική.
  Εν τω μεταξύ, τα ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν στα γερμανικά εδάφη. Η κατάληψη ήταν αρκετά επιτυχημένη, αφού τα πριγκιπάτα ήταν κατακερματισμένα. Υπεραριθμητικά ρωσικά συντάγματα κατέλαβαν και την Ιταλία. Ακολούθησε εκστρατεία κατά της Γαλλίας. Η βασιλεία του Λουδοβίκου του Βασιλιά Ήλιου έληξε άδοξα. Ρωσικά και ξένα συντάγματα κατέλαβαν τη Γαλλία.
  Ξεχώρισαν ξανά οι Oleg Rybachenko και Margarita Korshunova.
  Τα παιδιά πολέμησαν με ξίφη και πετούσαν δίσκους στους εχθρικούς στρατιώτες. Σκότωσαν πολλούς στρατιώτες.
  Το αγόρι έριξε ένα αστέρι στον εχθρό με το γυμνό του πόδι και βρυχήθηκε:
  - Είμαι ένας υπεράνθρωπος πολεμιστής!
  Η κοπέλα πέταξε επίσης με γυμνά δάχτυλα τον δολοφόνο δίσκο και σφύριξε:
  - Και είμαι η ενσάρκωση του υπέροχου χώρου!
  Και πώς θα δείξει η μακριά του γλώσσα! Και μετά θα χτυπήσει τον Γάλλο κόμη στη μύτη με τη γυμνή φτέρνα του. Το μέτωπό του είναι ραγισμένο.
  Και ο Oleg Rybachenko πέρασε ορμητικά σαν κολασμένος μετέωρος, και μερικές δεκάδες Γάλλοι μόλις πέθαναν. Και τότε το αγόρι τον εκτοξεύει με σφαίρα από το αιχμαλωτισμένο κανόνι.
  Και θα καταβάλει πολλούς μαχητές. Συρίζονται από τον πόνο και πεθαίνουν!
  Και τα παιδιά των Εξολοθρευτών ορμούν πάνω τους και κόβουν τους πάντες, σαν να ήταν τα ίδια οι άγγελοι του θανάτου και πιο γρήγορα από τσιτάχ.
  Η Βρετανία πολέμησε με κάποιο τρόπο στη θάλασσα και ζήτησε ειρήνη. Η Ρωσία συνέχισε την επέκτασή της στην Αμερική. Τα στρατεύματά της κατέλαβαν όλες τις αγγλικές και γαλλικές αποικίες και έφτασαν στο Μεξικό.
  Ολοκληρώθηκε η κατάκτηση της Αφρικής και της Αυστραλίας.
  Τώρα μόνο η Ισπανία και οι αποικίες της, και η Πορτογαλία με τις αποικίες της, παρέμειναν ακατοίκητες.
  Αλλά αυτός ο πόλεμος συνέβη ήδη για τον Μέγα Πέτρο, ο οποίος κέρδισε την εξουσία το 1700. Ο νέος Τσάρος, όχι ο Ρομανόφ, αλλά ο Ρουρικόβιτς, εκμεταλλεύτηκε την περίσταση ως επίθεση εναντίον Ρώσων εμπόρων και έστειλε στρατεύματα στην Ισπανία και την Πορτογαλία.
  Αυτές οι χώρες ήταν ήδη σε παρακμή και γρήγορα ηττήθηκαν. Τα ρωσικά στρατεύματα άρχισαν επίσης να κατακτούν τις αποικίες. Ήταν και οι δύο πιο πολυάριθμοι και καλύτερα εξοπλισμένοι και οπλισμένοι. Ο ρωσικός στρατός διέθετε ήδη άκαπνη πυρίτιδα και οβίδες υψηλής εκρηκτικότητας και πολεμικά αερόπλοια. Μέχρι και τανκς εμφανίστηκαν. Και τα πρώτα θωρακισμένα τρένα. Κάτι που έκανε εντύπωση στους αντιπάλους.
  Τα πρώτα πολυβόλα εμφανίστηκαν και στον ρωσικό στρατό.
  Αλλά και εδώ ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova δεν μπορούσαν παρά να αφήσουν το στίγμα τους. Πρέπει να πολεμήσουν και να κερδίσουν την αθανασία τους.
  Τώρα το αγόρι θα ξαναρίξει χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Και θα σκίσει τους αντιπάλους σε κομμάτια. Στη συνέχεια θα τραγουδήσει:
  - Στο όνομα αυτής της Ρωσίας που κατακτά ολόκληρο τον κόσμο και τις καρδιές των ανθρώπων!
  Και η κοπέλα έριχνε μια μικρή βόμβα με γυμνό πόδι, αλλά με ισχυρή εκρηκτική δύναμη. Θα σκίσει τους Ισπανούς και θα τσιρίσει:
  - Για τέτοια που θα υπάρχει πάντα ευτυχία για όλους τους ανθρώπους!
  Και τα παιδιά, πετώντας δώρα θανάτου με τα ξυπόλητά τους, τραγούδησαν:
  - Να είναι για πάντα νέοι και, τα φωτεινά μας χρόνια!
  Και μετά από αυτό είναι σαν μια χρέωση για κάτι πολύ θανατηφόρο. Και κουνάνε τα σπαθιά τους έτσι.
  Εκείνο το αίμα κυλάει σαν ποτάμι, και όλη η γη εξαφανίζεται κάτω από τα πόδια σου!
  Αυτά είναι τα παιδιά! Λοιπόν, απλά υπεράνθρωποι με γυμνά πόδια που είναι σχεδόν γυμνά και στη ζέστη και στο κρύο.
  Μα τόσο εξαιρετικοί μαχητές! Η υψηλότερη μάρκα και κατηγορία! Εδώ κόβονται και καταστρέφουν τους αντιπάλους τους!
  Το αγόρι και το κορίτσι είναι σαν τους Αρχάγγελους του πιο άγριου αφανισμού, για τους οποίους δεν υπάρχουν φραγμοί ή εμπόδια στο δρόμο για νέες νίκες και επιτεύγματα.
  Στην πορεία τους, οι πόλεις παραδίδονται, και οι κάτοικοι βγαίνουν και φιλούν τα αποτυπώματα των ξυπόλυτων ποδιών των αθάνατων και μεγάλων παιδιών.
  Η Ισπανία και η Πορτογαλία, μαζί με τις αποικίες τους, κατακτήθηκαν αρκετά γρήγορα. Και έμεινε μόνο μία Βρετανία.
  Αλλά το 1725, τα στρατεύματα του Μεγάλου Πέτρου αποβιβάστηκαν σε αυτό.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova είναι μπροστά από όλους, όπως πάντα. Τα παιδιά είναι αθάνατα και προσπερνούν το χρόνο.
  Πυροβολούν από πολυβόλα και ρίχνουν φονικές χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Σκίζουν τους Βρετανούς και άλλους πολεμιστές.
  Ο Όλεγκ βρυχάται, πυροβολεί και κουρεύει:
  - Είμαστε πολεμιστές της κοσμικής αδελφότητας!
  Η κοπέλα Μαργαρίτα πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ψέλλισε:
  - Και θα νικήσουμε τους πάντες χωρίς αμφιβολία!
  Μετά από αυτό το κορίτσι χτύπησε τόσο δυνατά τον δούκα του Μπάκιγχαμ με τη γυμνή φτέρνα της που έσπασε τον λαιμό του!
  Κατέλαβαν το Λονδίνο και τελικά ολοκλήρωσαν την κατάκτηση του κόσμου.
  Έτσι προέκυψε μια ενωμένη αυτοκρατορία. Ο Μέγας Πέτρος πέθανε το 1735 και ο εγγονός του Πέτρος ο Δεύτερος ανέβηκε στο θρόνο. Νέος ακόμα, αλλά έξυπνος και σκληρός κυβερνήτης. Η Ρωσία αύξησε τον συγκεντρωτισμό, κατασκευάστηκαν εργοστάσια και δρόμοι. Τα αεροπλάνα εμφανίστηκαν και οι σιδηρόδρομοι επεκτάθηκαν όλο και πιο ενεργά.
  Ο Πέτρος ο Δεύτερος κυβέρνησε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και σταθερά. Το 1790 τον διαδέχθηκε ο Πέτρος ο Τρίτος. Η χώρα ήταν ευημερούσα και όλα ήταν ειρηνικά. Γίνεται ήδη λόγος για διαστημική επέκταση.
  Και το 1817, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επανδρωμένη πτήση στο διάστημα. Το 1820 ο Αλέξανδρος Β' έγινε Τσάρος. Ο νέος βασιλιάς ήθελε πιο γρήγορη ανάπτυξη του διαστήματος και της εξερεύνησης του διαστήματος.
  Το 1825 έγινε η πρώτη πτήση στο φεγγάρι. Και το 1845, ρωσικά πλοία πέταξαν στον Άρη. Και το 1847 στην Αφροδίτη. Το 1850 στον Ερμή, και το επόμενο στους δορυφόρους του Δία. Ρώσοι κοσμοναύτες πάτησαν το πόδι τους στον πιο μακρινό πλανήτη Πλούτωνα το 1860.
  Έτσι προχώρησε η εξερεύνηση του ηλιακού συστήματος. Και το 1917 έγινε η πρώτη πτήση εκτός ηλιακού συστήματος. Αρκετά μεγάλα διαστημόπλοια πήγαν στο Alpha Centauri.
  Και το 1921, στον Σείριο... Παρεμπιπτόντως, εκεί ανακαλύφθηκαν αρκετοί σχετικά κανονικοί πλανήτες. Σαράντα χρόνια αργότερα, εμφανίστηκαν τα πρώτα πλοία που πετούσαν με υπερφωτεινή ταχύτητα.
  Και το 2017, για πρώτη φορά, ένας Ρώσος κοσμοναύτης πέταξε στην άκρη του γαλαξία.
  Ήταν απολύτως υπέροχο.
  Το 2030 εφευρέθηκε μια χρονομηχανή... Και η ανθρωπότητα πέρασε σε ένα διαφορετικό, υψηλότερο στάδιο ανάπτυξης. Ακόμα κι αν δεν είναι στο θρόνο, οι Ρουρικόβιτς εξακολουθούν να κάθονται και μια απόλυτη μοναρχία κυβερνά την ανθρώπινη αυτοκρατορία.
  Ο ΙΒΑΝ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
  Ο Ιβάν ο Τρομερός δεν δηλητηριάστηκε το 1584 και παντρεύτηκε ακόμα μια Αγγλίδα πριγκίπισσα. Η Ρωσία και η Βρετανία συνήψαν συνθήκη και έλαβαν ρωσική βοήθεια και συμμαχία.
  Έγινε πόλεμος στη Σιβηρία και ιδρύθηκαν νέες ρωσικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένου του Τομπόλσκ.
  Το 1590, ο Ιβάν ο Τρομερός και μια Αγγλίδα απέκτησαν έναν γιο, τον Αλέξανδρο.
  Και τότε το 1591 ξεκίνησε ο πόλεμος με τη Σουηδία, τον οποίο πολέμησε η Ρωσία μαζί με την Πολωνία. Ναι, αυτή ήταν μια βολική κατάσταση.
  Και ο ρωσικός στρατός, με επικεφαλής τον κυβερνήτη Skopin-Shuisky, πολιόρκησε τον Narva.
  Εδώ ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova, το αθάνατο αγόρι και το κορίτσι, αποφάσισαν να βοηθήσουν τον ρωσικό στρατό. Στην πραγματική ιστορία υπήρχε μια τέτοια πολιορκία, αλλά υπό τον Τσάρο Φέοντορ. Και οι Ρώσοι μπόρεσαν να πάρουν μόνο την πόλη Ιβάν. Και εδώ ο Ιβάν Βασίλιεβιτς εξακολουθεί να κυβερνά. Λοιπόν, τα αγόρια και τα κορίτσια στο AI είναι έτοιμα να δείξουν τον εαυτό τους. Αν, ας πούμε, σε κάποιο σύμπαν, ο Ιβάν ο Τρομερός έζησε περισσότερο. Και λοιπόν? Άλλη μια αποστολή!
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι συμμετείχαν στην επίθεση. Τρέχουν μπροστά από ολόκληρο τον στρατό. Κούρσα πιο γρήγορα από τα τσιτάχ. Και πίσω τους είναι σακίδια με έντονα ακονισμένους δίσκους.
  Επίθεση παιδιών εξολοθρευτών. Πετάνε δίσκους από μακριά με τα ξυπόλητά τους και τραγουδούν στον εαυτό τους:
  - Το μεγαλείο της Μητέρας Ρωσίας,
  Είναι στις καρδιές και απλά στην ψυχή...
  Ρωτήσαμε τον Παντοδύναμο Ράβδο,
  Να έχεις παράδεισο με τον αγαπημένο σου σε μια καλύβα!
  Η Μαργαρίτα πέταξε το δίσκο, γκρέμισε έξι Σουηδούς και γουργούρισε:
  - Είμαι σούπερ κορίτσι!
  Μάλιστα, η Μαργαρίτα ήταν ήδη σαράντα ετών την εποχή της μετενσάρκωσής της. Και φοβόταν πολύ μήπως γίνει ηλικιωμένη, άσχημη και αδέξια. Και συμφωνήστε αμέσως, για χάρη της αιώνιας νιότης, να γίνετε κορίτσι περίπου δώδεκα ετών και να πάτε στη σκλαβιά για άγνωστο χρονικό διάστημα. Και επίσης να απαλλαγείτε από την αθανασία σας συμμετέχοντας σε διάφορους μεσσίες.
  Αυτή όμως, όπως και ο Όλεγκ Ριμπατσένκο, έχει ένα ιδιαίτερο σώμα, με υπεράνθρωπες ικανότητες. Και μάλιστα με εξωφρενικές ταχύτητες.
  Φαίνονται να είναι ακόμα παιδιά, αλλά είναι εξαιρετικά δυνατοί και γρήγοροι, και ήδη έμπειροι μαχητές.
  Καθώς οι δίσκοι πετιούνται, οι αντίπαλοι πέφτουν. Και ούτε σφαίρα, ούτε κανονιοβολισμό τα παίρνει!
  Τα παιδιά του Terminator έτρεξαν στον τοίχο, ανέβηκαν εύκολα και άρχισαν να κόβουν τους αντιπάλους τους με τα μακριά ξίφη τους. Και ψιλοκόβουν σαν δεκαπέντε, είκοσι χτυπήματα το λεπτό.
  Ο Oleg Rybachenko, πετώντας ένα δίσκο με το αγορίστικο πόδι του, βρυχήθηκε:
  - Πάνω από το λόφο σφυρηλατούν τσεκούρια!
  Η Μαργαρίτα έβαλε επίσης δίσκους με το γυμνό πόδι του κοριτσιού, κόβοντας μια ντουζίνα εχθρούς και τραγούδησε:
  - Μαστίγωμα των βίαιων κεφαλιών!
  Το αγόρι πέταξε το δίσκο με τα γυμνά του δάχτυλα, έκοψε το πλήθος με σπαθιά και γκρίνιαξε με ενθουσιασμό:
  - Μα το ταχυδρομείο αλυσίδας χτυπάει για τους ξένους!
  Η Μαργαρίτα μουρμούρισε τα λόγια:
  - Ρωσική ομιλία!
  Ο Oleg Rybachenko, κόβοντας τους Σουηδούς και πετώντας δίσκους με τα γυμνά του πόδια, τραγούδησε:
  - Μας ποδοπατάει η φυλή της ορδής!
  Η Μαργαρίτα, κόβοντας επίσης τους Σουηδούς και πετώντας με γυμνά πόδια θανατηφόρα όπλα, τραγούδησε:
  - Μας καταπιέζει ο ζυγός του άπιστου!
  Ο Oleg Rybachenko, συνεχίζοντας να ψιλοκόβει, είπε:
  - Μα βράζει στις φλέβες μας...
  Η Μαργαρίτα, ψιλοκόβοντας και πετώντας δίσκους με τα γυμνά της πόδια, επιβεβαίωσε:
  - Παράδεισος των Σλάβων!
  Το αγόρι, πετώντας δίσκους και βρυχάται, φώναξε:
  - Και από τις ακτές του Τσουντ!
  Η κοπέλα, συνεχίζοντας να πετάει δίσκους με τα γυμνά της πόδια, βρυχήθηκε:
  - Στο παγωμένο Κολύμα!
  Ο Όλεγκ, πετώντας το γυμνό αγορίστικο πόδι του, σφύριξε:
  - Όλα αυτά είναι η γη μας!
  Η Μαργαρίτα, λανσάροντας επίσης ένα μπούμερανγκ, είπε:
  - Είμαστε όλοι εμείς!
  Το αγόρι και το κορίτσι κατέστρεψαν εκατοντάδες εχθρούς και άλλοι Ρώσοι πολεμιστές τους ακολούθησαν, ξεχυμένοι πάνω από τα τείχη. Ο Νάρβα έτρεμε. Και η πτώση της γινόταν πλέον αναπόφευκτη.
  Τα παιδιά των εξολοθρευτών δεν είναι καθόλου αστεία. Αυτό είναι κάτι που είναι ακατανόητο για το μέσο μυαλό.
  Αυτοί είναι αθάνατοι πολεμιστές. Προχωρούν και καταστρέφουν τον εχθρό, είτε με χτυπήματα σπαθιών είτε με κούνιες των γυμνών ποδιών τους, από τα οποία πετούν αιχμηρές δίσκοι. Και βγάζουν νοκ άουτ τους αντιπάλους σαν κατσαρίδες.
  Ο Όλεγκ συνεχίζει να προχωρά με όλη του την άγρια ταχύτητα.
  Στη ρωσική ιστορία, η βασιλεία του Ιβάν του Τρομερού ήταν η μεγαλύτερη και ήταν μια από τις πιο ένδοξες και ταυτόχρονα αιματηρές.
  Ο βασιλιάς έχασε τον τελευταίο και σημαντικότερο πόλεμο στη Λιβονία. Και τώρα ήθελα να τα πάρω ίσα.
  Επιπλέον, η Ρωσία και η Πολωνία βρίσκονται σε πόλεμο ταυτόχρονα, κάτι που είναι πολύ πιο βολικό.
  Και τα παιδιά του Terminator δουλεύουν... Τα περισσότερα τείχη έχουν ήδη καταληφθεί από Ρώσους στρατιώτες.
  Και οι τύποι εισχωρούν στο κεντρικό κάστρο, χτυπώντας τον εχθρό με λεπίδες χρησιμοποιώντας τα γυμνά τους πόδια...
  Ο Όλεγκ, χτυπώντας δεκάδες Σουηδούς, φωνάζει:
  - Δόξα στον Τσάρο Ιβάν!
  Μαργαρίτα, κόβοντας εχθρούς, τριξίματα:
  - Μεγάλη δόξα στη Μεγάλη Ρωσία!
  Το αγόρι και το κορίτσι είναι τόσο σκληροί και λαγωνικοί πολεμιστές. Συντρίβουν τους πάντες και οδηγούν τους εχθρούς τους στην κόλαση. Ψιλοκόβουν τον εαυτό τους και ψιλοκόβουν τόσο απελπισμένα και ξέφρενα. Κανείς δεν θα τους σταματήσει και κανείς δεν θα κερδίσει!
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι συντρίβουν τον εχθρό, ένα αγόρι και ένα κορίτσι - ένας χαιρετισμός στους ήρωες!
  Ο Oleg Rybachenko, πετώντας έναν δίσκο με το γυμνό, παιδικό του πόδι, τελείωσε τον επικεφαλής κυβερνήτη, μετά τον οποίο οι Σουηδοί άρχισαν να ρίχνουν τα όπλα τους.
  Ο Νάρβα έπεσε, και οι Ρώσοι δυνάμωσαν τη θάλασσα... Και οι Πολωνοί πολιόρκησαν τον Ρεβέλ.
  Τα ρωσικά στρατεύματα κινήθηκαν προς το Βίμποργκ.
  Ο Ιβάν ο Τρομερός είναι ακόμα στο θρόνο και ο ρωσικός στρατός, συγκολλημένος με σιδερένια πειθαρχία, είναι ισχυρός και πλούσιος εξοπλισμένος. Στο δρόμο, ο Oleg και η Margarita συμμετείχαν στην επίθεση σε πολλές πόλεις.
  Το αγόρι και το κορίτσι, όπως πάντα, πέταξαν δίσκους, κυρίως με τα πόδια τους και κομμένα με σπαθιά.
  Ο Όλεγκ έκοψε τον κύριο Σουηδό μισθοφόρο και ένα σωρό άλλους στρατιώτες και μετά είπε:
  - Οι εχθροί δεν θα νικήσουν εναντίον μας!
  Η Μαργαρίτα επιβεβαίωσε:
  - Δεν θα γονατίσουμε!
  Ο ρωσικός στρατός πλησίασε το Βίμποργκ. Αυτό είναι ένα φρούριο κλειδί. Ο βοεβόδας Skopin-Shuisky εξαπέλυσε επίθεση μετά από σύντομο φράγμα πυροβολικού.
  Οι Oleg Rybachenko και Margarita Korshunova προηγούνται όπως πάντα και αγωνίζονται απεγνωσμένα.
  Σκεπάζουν το δρόμο με πτώματα.
  Ο Oleg Rybachenko πέταξε μια βόμβα με το γυμνό του πόδι και βρυχήθηκε:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει!
  Η Μαργαρίτα, έχοντας εξαπολύσει τον δολοφόνο, εξέδωσε:
  - Και κανείς δεν θα κερδίσει!
  Τα παιδιά-τέρατα αναφώνησαν ομόφωνα:
  - Οι τρομεροί λύκοι καταστρέφουν τους εχθρούς! Και δεν χρειάζονται περιττά λόγια!
  Το αγόρι και το κορίτσι τεμαχίστηκαν με απίστευτη ταχύτητα. Ανέβαιναν εύκολα σε οποιουσδήποτε τοίχους και έκοβαν οποιεσδήποτε κολώνες. Τα παιδιά έδρασαν γρήγορα και με μεγάλη πίεση.
  Ο Όλεγκ, κόβοντας τους αντιπάλους του, τραγούδησε:
  - Είμαστε οι ιππότες του μεγάλου ήλιου!
  Μαργαρίτα, με άγρια δραστηριότητα, συντρίβοντας εχθρούς, εξέδωσε:
  - Και ο μεγάλος έναστρος ουρανός!
  Και τα παιδιά θα χρησιμοποιήσουν πάλι χειροβομβίδες... Και μετά δίσκους και αστέρια. Έτσι κόβουν τον εχθρό. Με τέτοια τρελή πίεση και πάθος.
  Ο Όλεγκ έριξε τον Σουηδό κόμη από τον τοίχο και βρυχήθηκε:
  - Δική μας θα είναι η νίκη!
  Η Μαργαρίτα, κόβοντας τον εχθρό, επιβεβαίωσε:
  - Δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Το αγόρι και το κορίτσι επιτάχυναν ξανά και συνέτριψαν τον εχθρό με μεγάλη ένταση. Και τα ξίφη τους είναι σαν τα φτερά των κουνουπιών.
  Τα παιδιά ενήργησαν με τρόπο που δεν ήταν παιδικά ψύχραιμος. Και το πιο σημαντικό, γρήγορα και χωρίς παύσεις.
  Αυτό που δεν είναι ταλάντευση είναι ακριβές χτύπημα και νικά τον εχθρό.
  Ο Όλεγκ, κόβοντας τους Σουηδούς, τραγούδησε:
  - Μπαμ! Πάταγος! Πάταγος!
  Η Μαργαρίτα, κόβοντας τους μισθοφόρους, τελείωσε το τραγούδι:
  - Δεν είμαστε στοκάρισμα, ούτε ξυλουργοί, αλλά δεν έχουμε πικρή λύπη!
  Το αγόρι εξολοθρευτής, τεμαχίζοντας τον εχθρό, πρόσθεσε:
  - Και είμαστε εγκαταστάτες σε μεγάλο υψόμετρο και από ψηλά, χαιρετισμούς σε εσάς!
  Και οι νεαροί πολεμιστές διασκορπίστηκαν και άρχισαν να κινούνται σαν μπάλες του πινγκ πονγκ που αναπηδούσαν.
  Έτσι ο Όλεγκ χακάρισε μέχρι θανάτου τον διοικητή του Βίμποργκ. Και η Μαργαρίτα ολοκλήρωσε δύο αντιπάλους στον βαρονικό τίτλο.
  Άλλο ένα φρούριο έπεσε... Οι Σουηδοί, φυσικά, δεν ζήτησαν ακόμη έλεος. Έγινε μια αποφασιστική μάχη.
  Οι Ρώσοι ήταν λίγο λιγότεροι, αλλά πήραν μια άνετη θέση. Και η Μαργαρίτα και ο Όλεγκ επιτέθηκαν στους εχθρούς τους με άγρια φρενίτιδα. Και αφήνοντάς τα να τα ψιλοκόψουν και να τα σπάσουν σε κοτολέτες. Και τα παιδιά έδρασαν, φυσικά, περισσότερο από επιτυχημένα.
  Αυτοί οι Σουηδοί κόπηκαν τόσο πολύ που μόνο ματωμένα κομμάτια κρέατος πέταξαν μακριά τους.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε, πετώντας ένα μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, που έκοψε τον λαιμό δώδεκα Σουηδών:
  - Και βλέπω κάποιον σοβαρό! Στο όνειρο του Ιβάν του Τρομερού!
  Η Μαργαρίτα, επίσης κόβοντας και αλωνίζοντας τους πάντες, επιβεβαίωσε:
  - Η γη στη Σιβηρία διανεμήθηκε - η πατρίδα σας η Ρωσία!
  Και με το γυμνό του πόδι εκτοξεύει ένα μπούμερανγκ... Και τα πτώματα των εχθρών πετούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε:
  - Α, ουρά, ζυγαριά!
  Και ρίχνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι, πρόσθεσε:
  - Θα σκοτώσω εκατό χιλιάδες!
  Η Μαργαρίτα, επίσης τεμαχίζοντας τους αντιπάλους της, είπε:
  -Έκοψα πολλούς αντιπάλους!
  Και επίσης με γυμνά πόδια θα πάρει και θα εκτοξεύσει το πιο θανατηφόρο πράγμα. Και θα πηδήξει ακόμα από χαρά.
  Και με το γυμνό του τακούνι θα χτυπήσει στο πιγούνι τον Σουηδό Μαρκήσιο. Θα πετάξει και θα σαρώσει καμιά δεκαριά από τα άλογά τους.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι, πολύ δραστήρια και επιθετικά άτομα. Καταστρέφουν τον εχθρό με άγρια φρενίτιδα. Δεν σκοπεύω να επιβραδύνω και με κάποιο τρόπο να χαλιναγωγήσω τον εχθρό.
  Και οι Σουηδοί υφίστανται τεράστιες απώλειες. Ο στρατός τους έχει ήδη κλονιστεί. Και μη μπορώντας να αντέξει την άγρια πίεση, ενέδωσε και τράπηκε σε φυγή.
  Η καταδίωξη άρχισε.
  Ναι, είναι τέτοιο που κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι ορμούν στον εαυτό τους και φωνάζουν:
  - Δόξα στους ήρωες που γκρεμίζουν τοίχους!
  Ο Oleg θα περιστρέψει το μύλο και θα βγάλει:
  - Δόξα στους ήρωες!
  Η Μαργαρίτα δημιούργησε μια πεταλούδα, σκοτώνοντας επίσης πολλούς εχθρούς, και εξέδωσε:
  - Και δόξα μας!
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι τσακώνονται τόσο μανιωδώς. Και δεν πρόκειται να σταματήσουν ούτε δευτερόλεπτο.
  Όχι, κινούνται όλο και πιο γρήγορα. Οι σκέψεις τους επίσης χοροπηδούν σαν κουνελάκια.
  Εδώ είναι ο κύριος Σουηδός κυβερνήτης. Ο Oleg Rybachenko ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και φυσάει τον διοικητή σε κομμάτια. Οι Σουηδοί δεν μπορούν να σταματήσουν τώρα.
  Τα ρωσικά στρατεύματα τους κυνηγούν και τους καταδιώκουν. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Τώρα ο Ιβάν ο Τρομερός αποφάσισε να κατακτήσει όλη τη Σουηδία. Αφού έχει τόσο γενναία νιάτα.
  Η Μαργαρίτα και ο Όλεγκ έλαβαν τίτλους ευγενείας και τώρα μετακόμισαν στη Στοκχόλμη.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι τρέχουν μπροστά, κόβουν τους αντιπάλους τους και βρυχώνται:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας, Δόξα στον Τσάρο Ιβάν!
  Και αυτοί οι τύποι είναι τόσο παθιασμένοι. Και τόσο απρόβλεπτο και κουλ.
  Το ένα μετά το άλλο συναντούν φρούρια. Και τα παιδιά τα παίρνουν με μια ματιά. Φυσικά, όπως πάντα, πετώντας μπούμερανγκ και δίσκους με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών μου. Και κόβοντας τους Σουηδούς στη σειρά. Σαν ξινολάχανο. Και μια άλλη αυτοκρατορία πέφτει.
  Εδώ είναι τα παιδιά του Terminator που βρίσκονται ήδη στη Στοκχόλμη. Και η σκισμένη σουηδική σημαία πέφτει. Και ο ίδιος ο βασιλιάς πιάστηκε με λάσο και σκοτώθηκε η ακολουθία του. Τα ρωσικά στρατεύματα καταλαμβάνουν τη Στοκχόλμη για να επιτεθούν. Αν και το αγόρι και το κορίτσι έχουν ήδη κάνει την κύρια δουλειά.
  Ναι, με τόσο ωραίο τρόπο, τα παιδιά των δασοφυλάκων ολοκλήρωσαν την επόμενη αποστολή τους. Τουλάχιστον κόντρα στη Σουηδία. Ο τσάρος Ιβάν Βασίλιεβιτς έγινε και βασιλιάς της Σουηδίας.
  Οι Πολωνοί πήραν το Revel και επίσης ενίσχυσαν τη δύναμή τους. Υπήρξε μια προσωρινή εκεχειρία... Η Ρωσία απέκτησε πρόσβαση στις θάλασσες. Μια πόλη μάλιστα άρχισε να χτίζεται στις εκβολές του Νέβα.
  Την ίδια στιγμή, τα ρωσικά στρατεύματα διείσδυσαν όλο και περισσότερο στη Σιβηρία. Ο ήδη μεσήλικας Ιβάν ο Τρομερός είχε μέχρι στιγμής απέχει από έναν μεγάλο πόλεμο με την Πολωνία. Αν και η κατάσταση θερμαινόταν.
  Επιπλέον, οι Τάταροι της Κριμαίας ήταν ακόμη ενεργοί. Το 1591, ο Τσάρεβιτς Ντμίτρι σκοτώθηκε. Και το 1598, τόσο ο κληρονόμος Fedot όσο και ο Ivan the Terrible πέθαναν σχεδόν ταυτόχρονα. Και ο οκτάχρονος γιος του Ιβάν του Τρομερού, Αλέξανδρος ο Πρώτος, έγινε βασιλιάς. Ο Μπόρις Γκοντούνοφ αποδείχθηκε αντιβασιλέας του.
  Το 1601, ένας πόλεμος ξέσπασε μεταξύ Ρωσίας και Πολωνίας, ο οποίος έλαβε χώρα με φόντο τις μεγάλες αποτυχίες των καλλιεργειών. Οι Πολωνοί πολιόρκησαν το Σμολένσκ.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova συμμετείχαν στην απόκρουση της επίθεσης. Οι Πολωνοί υπέστησαν μεγάλες απώλειες και υποχώρησαν. Ο ρωσικός στρατός με επικεφαλής τον Μπασμάνοφ πολιόρκησε το Πόλοτσκ το 1602 και το κατέλαβε. Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Το αγόρι και το κορίτσι, όπως πάντα, έδρασαν αποτελεσματικά και με ξίφη και με γυμνά πόδια. Τότε ο ρωσικός στρατός πήρε επίσης το Βιτέμπσκ και την Όρσα και πολέμησε με τον στρατό του Πολωνού βασιλιά.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova ήταν οι πρώτοι που κατάλαβαν τον στρατό των Πολωνών. Και πολέμησαν με κολοσσιαία φρενίτιδα.
  Το αγόρι πέταξε το δίσκο, έκοψε τα κεφάλια των Πολωνών και φώναξε:
  - Είμαι μαχητής σούπερ κλάσης!
  Και πώς κόβει σαν μύλος.
  Στριφογυρίζει και η Μαργαρίτα. Θα συντρίψει τον εχθρό με σπαθιά και θα δώσει:
  - Είμαι ακόμα μια κατηγορία πιο πάνω!
  Και με το γυμνό του πόδι θα εκτοξεύσει μπούμερανγκ και θα σκοτώσει τους εχθρούς του.
  Αυτά τα κορίτσια είναι τόσο κουλ. Έχουν το πραγματικό χαμόγελο των τίγρεων. Όμως τα αγόρια είναι ακόμα πιο επικίνδυνα και πιο δυνατά.
  Έκοψαν τους εχθρούς τους. Και τραγουδούν:
  - Οι γαλάζιες νύχτες κυματίζουν σαν φωτιές,
  Είμαστε πρωτοπόροι, παιδιά εργατών...
  Η εποχή των φωτεινών ετών πλησιάζει -
  Η κραυγή των πρωτοπόρων είναι πάντα προετοιμασμένη!
  Η κραυγή των πρωτοπόρων είναι πάντα προετοιμασμένη!
  Ναι, είναι καλό να είσαι στην αιώνια παιδική ηλικία. Όταν είσαι για πάντα νέος και για πάντα ξυπόλητος. Και κανείς δεν είναι σε θέση να σταματήσει την πίεση και την επίθεση των μανιασμένων παιδιών. Που γεννήθηκαν για να κάνουν πραγματικότητα ένα παραμύθι.
  Και πολεμούν σαν... Αληθινοί ήρωες.
  Και έτσι νεαροί πολεμιστές με αθάνατα σώματα εισχωρούν στον Πολωνό βασιλιά. Τρία hetman κόπηκαν και το μπούμερανγκ που εκτόξευσε ο Oleg Rybachenko πετάει. Και ο Sigismund πέφτει σκοτωμένος.
  Την ίδια στιγμή, η Μαργαρίτα συνέτριψε τον γιο του βασιλιά Βλάντισλαβ με ένα δυνατό χτύπημα.
  Έτσι, η Πολωνο-Λιθουανική Κοινοπολιτεία αποκεφαλίστηκε. Όμως τα ρωσικά στρατεύματα συνεχίζουν να κινούνται.
  Οι Πολωνοί χάνουν. Ο στρατός του Μπασμάνοφ καταλαμβάνει τη μια πόλη μετά την άλλη. Το Μινσκ, το Σλούτσκ και η Βίλνα καταλήφθηκαν. Σε όλες αυτές τις πόλεις, γενναία παιδιά πρωτοστατούν στον αγώνα.
  Που δεν γνωρίζουν ούτε οίκτο ούτε έλεος. Και αν κερδίσουν, κερδίζουν με αυτοπεποίθηση.
  Οι αντίπαλοι του Oleg Rybachenko είπαν:
  - Είμαστε παιδιά, όχι χίμαιρες!
  Η Μαργαρίτα πέταξε μια βόμβα με το γυμνό της πόδι, σκίζοντας τους εχθρούς και πρόσθεσε:
  - Απόστολοι της νέας εποχής!
  Εν ολίγοις, το Sejm συνήλθε και, κατά πλειοψηφία, αναγνώρισε τον Αλέξανδρο τον πρώτο Τσάρο της Ρωσίας ως Βασιλιά της Πολωνίας και Μέγα Δούκα της Λιθουανίας.
  Έτσι ο γιος του Ιβάν του Τρομερού και της Αγγλίδας βασίλισσας έγινε μεγάλος.
  Μετά ήρθε μια εκστρατεία με τους Αυστριακούς εναντίον των Τούρκων. Τόσο νικηφόρα και με μεγάλες κατακτήσεις. Οι Ρώσοι πήραν την Κωνσταντινούπολη και ήθελαν να προχωρήσουν.
  Κατά τη διάρκεια της καταιγίδας της Κωνσταντινούπολης, φυσικά, τα παιδιά του Εξολοθρευτή διακρίθηκαν και κατάφεραν να αιχμαλωτίσουν τον Σουλτάνο. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία κατέρρευσε και για άλλα δέκα χρόνια τα ρωσικά στρατεύματα κατέκτησαν τα περίχωρά της. Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova πήδηξαν εγκαίρως και συμμετείχαν μόνο σε αποφασιστικές μάχες.
  Μετά την κατάκτηση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, το Σουδάν και το Μαρόκο καταλήφθηκαν επίσης. Και μετά το Ιράν, το Πακιστάν και το Αφγανιστάν.
  Ο Αλέξανδρος ο Πρώτος εισήγαγε την πολυγαμία. Για να φέρει έτσι πιο κοντά Χριστιανισμό και Ισλάμ, κατάργησε το ακατανόητο για τους ανθρώπους δόγμα της Τριάδας. Οι Ρώσοι έλαβαν το δικαίωμα να έχουν τέσσερις συζύγους.
  Η Ορθοδοξία έχει αλλάξει κάπως, αναγνωρίζοντας τον Μωάμεθ ως αγγελιοφόρο του Αλλάχ και προφήτη.
  Ταυτόχρονα, οι περισσότερες νηστείες καταργήθηκαν και η θρησκεία έγινε λιγότερο επαχθής.
  Όλα πήγαιναν καλά. Η Ρωσία κατέκτησε σύντομα την Ινδία το 1640... Οι Ρώσοι μπήκαν στην Αλάσκα και σκαρφάλωσαν στον Ειρηνικό Ωκεανό. Μεταφερθήκαμε στην Αφρική.
  Η αυτοκρατορία του Αλέξανδρου του Πρώτου έγινε εκτεταμένη. Και ο πόλεμος με την Κίνα ξεκίνησε το 1650. Οι Manchu προσπάθησαν να κρατήσουν την επικράτεια.
  Oleg Rybachenko και Margarita Korshunova βρίσκονται ξανά στη μάχη. Και πώς μειώνουν - σαν μεγάλοι τερματιστές.
  Ο πόλεμος με την Κίνα θα ήταν σοβαρός. Και αυτό το κατάλαβαν τα αιώνια παιδιά.
  Εδώ έρχεται η μάχη. Ο στρατός της Κίνας είναι τεράστιος. Αλλά η ρωσική, που προέρχεται από πολλά έθνη, δεν είναι μικρή.
  Γίνεται αγώνας και σκληρή ανταλλαγή χτυπημάτων. Παιδιά τέρατα κουρεύουν τους Κινέζους.
  Πετάνε βελόνες και δίσκους με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Και βγάζουν νοκ άουτ τους κίτρινους μαχητές κατά εκατοντάδες.
  Και αυτοκόβονται και γκρεμίζουν τους αντιπάλους με σπαθιά. Ταυτόχρονα ενεργούν εξαιρετικά επιθετικά.
  Όχι εξωτερικά παιδιά, αλλά απλά macho. Απλά συντριπτικά χτυπήματα για αθάνατους. Καταστρέφουν τους πάντες και στέλνουν τους εχθρούς τους στην κόλαση.
  Ο Όλεγκ, κόβοντας τους αντιπάλους του, τραγουδά:
  - Δεν φοβόμαστε τις επιθέσεις!
  Η Μαργαρίτα, πετώντας αιχμηρούς δίσκους, τσιρίζει:
  - Θα σκοτώσουμε όλους τους κακούς!
  Η οργή τόσο του αγοριού όσο και του κοριτσιού είναι θολή.
  Κουρεύουν τους αντιπάλους τους και τραγουδούν στον εαυτό τους...
  Ένα τραγούδι από ένα στρατιωτικό θέατρο - ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, αλλά αρκετά κατάλληλο.
  Η Μεγάλη Ρωσία είναι διάσημη,
  Η πιο όμορφη χώρα...
  Τα αστέρια πότισαν μαύρο βελούδο,
  Η πατρίδα φωτίζεται με αχτίδα!
  
  Πόσοι ήρωες υπάρχουν στο Πατρώνυμο;
  Κάθε ιππότης είναι ένας τεράστιος πολεμιστής...
  Ο στρατός βαδίζει σε φιλική διάταξη,
  Άλλωστε ο λαός μας είναι πάντα ενωμένος!
  
  Ορκιζόμαστε στον μεγάλο Στάλιν,
  Τιμή να κρατηθεί και να παλέψει μέχρι το τέλος,
  Επειδή η δύναμή του είναι σαν τον Ήλιο,
  Γιατί το φως του Θεού είναι η χώρα!
  
  Η πατρίδα μας θα γίνει όμορφη,
  Με γιγάντιο πνεύμα ο λαός μας...
  Παλεύουμε απλά, ακόμα και ψύχραιμα,
  Και η φασιστική Βέρμαχτ θα ηττηθεί!
  
  Τα μέλη της Komsomol πολεμούν ξυπόλητα,
  Αν και ο παγετός τους τσιμπάει τα τακούνια...
  Και τα μάτια μας είναι σαν πιατάκια,
  Η μύτη της κοπέλας κοκκίνισε από το κρύο!
  
  Μας αρέσει να παίζουμε με τα αγόρια,
  Το σώμα μας είναι πολύ ζεστό...
  Και τόσο τέλεια πρόσωπα,
  Η μάνα μας μάς γέννησε με δόξα!
  
  Για τη Ρωσία παλεύουμε με τους Φριτς,
  Νικώντας τους λυσσασμένους εχθρούς...
  Είμαι τόσο τεχνίτης
  Μάλλον δεν μπορείτε να βρείτε ούτε τις λέξεις!
  
  Ας γίνουμε cool αυτά τα κορίτσια
  Ας συναρμολογήσουμε ένα πολυβόλο...
  Μια τέτοια κουδουνίσια φωνή με έκλεψε,
  Οι πιο άγριες βρισιές δεν γίνονται αποδεκτές!
  
  Υπάρχει μια εκρηκτική οργή στα κορίτσια,
  Ότι δεν υπάρχει τρόπος να το μετρήσω...
  Θα δούμε ένα μέρος σε έναν υπέροχο παράδεισο,
  Και η αρκούδα της Ρωσίας θα σας βασανίσει!
  
  Είμαστε τόσο όμορφα κορίτσια
  Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στο σύμπαν...
  Για τη δόξα της πατρίδας μας-Ρωσίας,
  Κι ας δείχνουμε πάνω από είκοσι!
  
  Να ξέρετε ότι τα κορίτσια γίνονται νεότερα στον πόλεμο,
  Τρέχουν ξυπόλητοι στο χιόνι...
  Και οι σημαίες κυματίζουν κόκκινες πάνω από την Πατρίδα,
  Και ο κομσομόλ θα κουνήσει τη γροθιά του!
  
  Ο κακός φασίστας δεν θα μπορέσει να νικήσει
  Όσο ψύχραιμος κι αν είναι...
  Είμαστε κορίτσια στο μεγαλείο της κύριας δόξας,
  Κάτω από αυτούς τους φωτεινούς, γαλάζιους ουρανούς!
  
  Θα κάνουμε την αυτοκρατορία πιο ευτυχισμένη
  Το μεγαλείο της είναι η ήττα των χωρών...
  Μεγαλείο χωρίς τις ακτές της Ρωσίας,
  Ας διασχίσουμε τον απέραντο ωκεανό!
  
  Ναι, εμείς τα κορίτσια είμαστε ένα εντυπωσιακό φλογοβόλο,
  Οι ορδές της Βέρμαχτ είναι ικανές να κάψουν...
  Πιστέψτε με, έχουμε πραγματική πίεση,
  Θα νικήσουμε πολύ δυνατά τους φασίστες!
  
  Όταν ερχόμαστε στο Βερολίνο είμαστε μέλη της Komsomol,
  Ας κάνουμε τους Krauts να φιλήσουν τα πόδια τους...
  Και ακόμη και τα ορκ δεν θα βοηθήσουν τους Ναζί,
  Γράψε στο σημειωματάριό σου είμαστε κουλ!
  Και τώρα οι ηττημένοι Κινέζοι φεύγουν. Και καταδιώκονται από τον ρωσικό στρατό.
  Ο Αλέξανδρος ο Πρώτος κατάφερε να κατακτήσει την Κίνα, αλλά πέθανε και σε ηλικία εξήντα οκτώ ετών το 1658, όπως ο πατέρας του Ιβάν ο Τρομερός. Μια τέτοια περίεργη σύμπτωση: η ηλικία του Ταμερλάνου. Επίσης, παρεμπιπτόντως, μεγάλος διοικητής και κατακτητής.
  Μετά τη βασιλεία δύο τόσο μεγάλων βασιλιάδων που κατέκτησαν τόσα πολλά, ο νέος ηγεμόνας, ο Ιβάν ο πέμπτος, δεν είναι επίσης αδύναμος. Είναι γιος του Αλέξανδρου και έγινε βασιλιάς σε ηλικία σαράντα ετών. Συνέχισε τον πόλεμο στα ανατολικά. Κάτω από αυτόν οι Ρώσοι κατέκτησαν την Ινδοκίνα και την Κορέα, έφτασαν στη Σιγκαπούρη... Πέρασαν πιο πέρα στην Αφρική και στην Αυστραλία... Επίσης ένας επιτυχημένος βασιλιάς... Και, παραδόξως, πέθανε επίσης σε ηλικία εξήντα οκτώ ετών το 1686 . Τον διαδέχθηκε ο γιος του Αλέξανδρος Β'.
  Ο νέος τσάρος ήταν περίπου τριάντα πέντε ετών... Κάτω από αυτόν οι Ρώσοι έφτασαν στο Ακρωτήρι της Καλής Ελπίδας και αποβιβάστηκαν στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Κατέλαβαν τον Καναδά και συγκρούστηκαν με τους Γάλλους. Ο Αλέξανδρος Β' κατέκτησε επίσης την Ιταλία και τη Γερμανία, ενώ η Αγγλία και η Γαλλία, και η Ισπανία και η Πορτογαλία μάλωναν μεταξύ τους.
  Ο πολύ επιτυχημένος βασιλιάς πέθανε το 1714. Βασίλεψε είκοσι οκτώ χρόνια και ήταν όλος καρποφόρος.
  Ο γιος του Πέτρος ο Μέγας ήρθε στην εξουσία σε ηλικία είκοσι τεσσάρων ετών.
  Ο νέος βασιλιάς κατέκτησε τη Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και έσφιξε τη Βρετανία. Οι Ρώσοι κατέκτησαν επίσης όλη την Αμερική υπό τον ίδιο.
  Oleg Rybachenko και Margarita Korshunova. Βοήθησαν τον Πέτρο κατά τη διάρκεια της μάχης με τη Γαλλία. Κατά τη διάρκεια της καταιγίδας του Παρισιού.
  Όπως πάντα, αυτά τα παιδιά κουβαλούσαν ξίφη και πετούσαν βελόνες και δίσκους με τα γυμνά τους δάχτυλα. Πάλεψαν πολύ καλά.
  Βοήθησαν να κατακλύσουν τη Μαδρίτη και τη Λισαβόνα. Κατέλαβαν και αυτά τα εδάφη. Και είχαν εξαιρετική επιτυχία. Και έκοψαν και πολλούς εχθρούς.
  Εν ολίγοις, όλος ο κόσμος υποτάχθηκε στη Ρωσία, εκτός από τη Βρετανία. Ο Μέγας Πέτρος κυβέρνησε μέχρι το 1758, και πέθανε επίσης στα εξήντα οκτώ, μια τέτοια περίεργη σύμπτωση. Ή μια σειρά από συμπτώσεις.
  Τον διαδέχθηκε ο εγγονός του Πέτρος ο Δεύτερος, ένας νεαρός περίπου δεκαοκτώ ετών. Ολοκλήρωσε τις κατακτήσεις του το 1770 και επιτέθηκε στη Βρετανία.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova συμμετείχαν σε μάχες σε αυτό το παράλληλο σύμπαν για τελευταία φορά.
  Πολλοί Άγγλοι κόπηκαν, πολλοί κουρεύτηκαν με αστέρια. Και συνέλαβαν τον Βρετανό μονάρχη.
  Ο πόλεμος τελείωσε... Και τα παιδιά του Εξολοθρευτή ολοκλήρωσαν την αποστολή τους. Το οποίο ήταν πολύ διασκεδαστικό και ενδιαφέρον.
  
  ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΥΚΕΡ
  Ο Χίτλερ δεν σταμάτησε τα γερμανικά τμήματα δεξαμενών κοντά στο Dyuker και ως αποτέλεσμα συνέβη το εξής - οι Βρετανοί ηττήθηκαν εντελώς και αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες της αυτοκρατορίας του Λέοντα αιχμαλωτίστηκαν.
  Υπό αυτές τις συνθήκες, τόσο ο Τσάμπερλεν όσο και ο Τσόρτσιλ παραιτήθηκαν μαζί.
  Ο νέος πρωθυπουργός, σοκαρισμένος, συμφώνησε μετά την παράδοση της Γαλλίας σε μια ειρήνη αρκετά ευεργετική για την ηττημένη Βρετανία.
  Οι Βρετανοί απλώς επέστρεψαν τη Ναμίμπια, που ήταν αποικία τους, στη Γερμανία και το Ιράκ και την Παλαιστίνη στην Τουρκία. Μόνο με την επιστροφή όσων καταλήφθηκαν κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Διαφορετικά χώρισαν οι δρόμοι τους φιλικά. Αντάλλαξαν αιχμαλώτους - όλοι για όλους, και η Βρετανία έδωσε ελεύθερο χέρι στους Γερμανούς στα ανατολικά και αναγνώρισε τι είχε ήδη κατακτήσει το Τρίτο Ράιχ.
  Λοιπόν, φυσικά, ο Χίτλερ, έχοντας δώσει ελεύθερα χέρια με τη Βρετανία, άρχισε να προετοιμάζει μια εκστρατεία προς τα ανατολικά.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν να συγκεντρώσουν λίγο περισσότερα τανκς, σε βάρος των μεραρχιών στη Γαλλία, τα οποία ο Ρόμελ δεν έστειλε εκεί στην Αφρική. Επιπλέον, λόγω της έλλειψης βομβαρδισμού της Βρετανίας, παρήχθη μια ακόμη μεραρχία με περισσότερα άρματα μάχης. Γενικά, οι Γερμανοί έλαβαν σημαντικά περισσότερα αεροσκάφη. Συγκεκριμένα, σώζοντας αμέσως τρεις χιλιάδες οχήματα που στην πραγματική ιστορία καταρρίφθηκαν πάνω από τη Βρετανία, καθώς και οχήματα από τη Μεσόγειο, και καλύπτουν τη Δύση και τη Νορβηγία. Έτσι, η Βέρμαχτ συγκέντρωσε περίπου χίλιες περισσότερες δεξαμενές από την πραγματική ιστορία, και πέντε χιλιάδες περισσότερα αεροσκάφη - διπλασιάζοντας τον αριθμό τους σε σύγκριση με την πραγματική ιστορία. Οι Γερμανοί, βέβαια, είχαν περισσότερο πεζικό σε βάρος της Αφρικής, της Γαλλίας, της Νορβηγίας και άλλων εδαφών. Περίπου μισό εκατομμύριο δικοί μας και μισό εκατομμύριο δορυφόροι.
  Ο στόλος είναι πολύ πιο δυνατός, ειδικά ο ιταλικός. Ναι, ο Μουσολίνι θα μπορούσε να έχει διαθέσει πολύ περισσότερα στρατεύματα για τον πόλεμο με τη Ρωσία. Αν και φυσικά η ποιότητα των ιταλικών ανταλλακτικών δεν είναι πολύ καλή.
  Ωστόσο, ένα επιπλέον εκατομμύριο στρατιώτες, χίλια τανκς, πέντε χιλιάδες αεροπλάνα, δέκα χιλιάδες όπλα και όλμοι είναι, φυσικά, δύναμη.
  Επιπλέον, οι Γερμανοί υπολόγιζαν και την Τουρκία και την Ιαπωνία. Που σε γενικές γραμμές επιβεβαίωσαν ότι θέλουν να χτυπήσουν.
  Στην Ελλάδα, η Ιταλία κέρδισε γιατί μπόρεσε να χρησιμοποιήσει περισσότερα στρατεύματα εναντίον των Ελλήνων χωρίς να χρειαστεί να πολεμήσει τους Βρετανούς στην Αφρική. Και οι Γερμανοί βοήθησαν στην αεροπορία, η οποία δεν εκτράπηκε. Συν δωροδοκία Ελλήνων διοικητών.
  Δεν υπήρξε εξέγερση στη Γιουγκοσλαβία. Και οι Γερμανοί επιτέθηκαν στην ΕΣΣΔ λίγο νωρίτερα, στις 30 Μαΐου. Ήθελαν να επιτεθούν ακόμη νωρίτερα στις 15 Μαΐου, αλλά η άνοιξη αποδείχθηκε πολύ βροχερή, καθώς και τα τμήματα αρμάτων μάχης εξακολουθούσαν να είναι υποστελεχωμένα.
  Αλλά η ΕΣΣΔ αποδείχθηκε απροετοίμαστη, όπως πάντα. Ο Στάλιν δεν ήθελε πραγματικά να πολεμήσει το Τρίτο Ράιχ, και στην εναλλακτική ιστορία, ακόμη περισσότερο από ό,τι στην πραγματική ιστορία, οι Γερμανοί είχαν ελεύθερα χέρια. Ο Στάλιν δεν ήθελε τόσο πολύ τον πόλεμο που κατέληξε σε έναν στρατό που δεν είχε κινητοποιηθεί και δεν τέθηκε σε ετοιμότητα μάχης.
  Και οι Γερμανοί, όπως στην πραγματική ιστορία, έσπευσαν μπροστά. Και ακόμη πιο επιτυχημένα, έχουν πολύ περισσότερη δύναμη, ειδικά στον αέρα. Και αυτό επηρέασε την πορεία του πολέμου.
  Η Ιαπωνία έφερε επίσης στρατεύματα στη Μαντζουρία και κάπως ξεψύχησε στην ιδέα του πολέμου με τη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Όλα αυτά είναι παράξενα ισχυρά και είναι ακόμα σε ειρήνη με το Τρίτο Ράιχ. Αλλά η ΕΣΣΔ φαινόταν πολύ πιο αδύναμη.
  Μετά την πτώση του Σμολένσκ και ιδιαίτερα την καταστροφή κοντά στο Κίεβο, όπου τα σοβιετικά στρατεύματα ήταν περικυκλωμένα, οι Ιάπωνες εξακολουθούσαν να χτυπούν τα σοβιετικά στρατεύματα.
  Και η επίθεση στη Μόσχα ξεκίνησε σχεδόν ενάμιση μήνα νωρίτερα από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Οι Γερμανοί μπόρεσαν γρήγορα να στρέψουν τα στρατεύματά τους νότια και να νικήσουν το νότιο τμήμα του Κόκκινου Στρατού.
  Ως αποτέλεσμα, η πρωτεύουσα μπόρεσε να περικυκλωθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο Στάλιν, φυσικά, κατέφυγε στο Kuibyshev. Και οι Γερμανοί προχωρούσαν στο Ντονμπάς και μπόρεσαν να εισβάλουν στο Στάλινγκραντ και πριν από αυτό να καταλάβουν το Κουρσκ και το Βορόνεζ. Και τότε η Türkiye μπήκε στον πόλεμο.
  Έγινε εντελώς σφιχτό. Και υπάρχει πολύ περισσότερη προδοσία. Έτσι ο Βλάσοφ παρέδωσε τον Ριαζάν και πήγε στο πλευρό των Γερμανών.
  Η Μόσχα άντεξε μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, αλλά τελικά έπεσε. Μέχρι το τέλος του έτους, οι Γερμανοί μπόρεσαν να καταλάβουν σχεδόν ολόκληρο τον Καύκασο και μόνο η Σεβαστούπολη άντεξε στην Κριμαία.
  Το Λένινγκραντ βρέθηκε σε πλήρη αποκλεισμό και πέθαινε από την πείνα. Οι Γερμανοί έκλεισαν το διπλό ρινγκ.
  Ο Στάλιν προσπάθησε να ξεκινήσει ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις. Όμως ο Χίτλερ αρνήθηκε και δήλωσε ότι θα δεχόταν μόνο άνευ όρων παράδοση.
  Η σοβιετική ηγεσία προσπάθησε να δημιουργήσει τουλάχιστον κάτι στον Kuibyshev. Όμως ο Κόκκινος Στρατός τράπηκε σε φυγή. Έχοντας ξεκουραστεί λίγο, οι Γερμανοί τον Μάρτιο του 1942 κινήθηκαν κατά μήκος του Βόλγα, του ποταμού Ουράλ και περαιτέρω στα Ουράλια.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα αντιστάθηκαν μάλλον αδύναμα. Το ηθικό έπεσε πολύ. Και ακόμη και τα δρακόντεια μέτρα, οι μαζικές εκτελέσεις, δεν βοήθησαν. Και στρατιώτες και αξιωματικοί σκοτώνουν ειδικούς αξιωματικούς. Και δεν φαίνεται μεγάλη άνοδος. Όλο και πιο συχνά τα παρατάνε.
  Γενικά, όταν έπεσε η Μόσχα, φυσικά, πολλοί πίστευαν ότι ο πόλεμος είχε ήδη χαθεί και δεν ήθελαν πραγματικά να πεθάνουν. Οι άνθρωποι ήταν σε κατάθλιψη.
  Και μέχρι τα τέλη Απριλίου, οι Γερμανοί έφτασαν στο Καζάν και κατέλαβαν το Ουράλσκ, εισβάλλοντας στο Όρενμπουργκ.
  Και οι Γερμανοί διέσχισαν επίσης τη Μ. Ασία, και εδώ τους πίεσαν βαριά.
  Τον Μάιο ξέσπασαν σκληρές μάχες για την Ντουσάνμπε. Οι Γερμανοί προσπάθησαν να αποκτήσουν ερείσματα στην Κεντρική Ασία.
  Η Αλένκα και η ομάδα της βρέθηκαν στην πιο σκληρή περιοχή. Και υπερασπίστηκαν τη σοβιετική πόλη. Παρά τον Μάιο, εδώ ήταν λίγο πιο δροσερό λόγω των βουνών και φυσούσε φρέσκος άνεμος από βορρά. Ωστόσο, ακόμη και το χειμώνα, δεν υπήρχε χιονοκάλυψη εδώ.
  Τα κορίτσια πυροβόλησαν από τους προελαύνοντες φασίστες και τους ξένους μισθοφόρους τους.
  Η Αλένκα πυροβόλησε από ένα PPSh και σφύριξε ένα τραγούδι.
  - Πάνω από τα βουνά, πάνω από τις κοιλάδες, ένα γούνινο παλτό και μια βόλτα με καφτάν!
  Η ξυπόλητη κοκκινομάλλα Άλλα πρόσθεσε:
  - Και ταρα-ραμ!
  Η κοπέλα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τίναξε τις χάλκινες μπούκλες της. Αυτός ο πολεμιστής είναι όμορφος.
  Αλλά άλλοι δεν είναι χειρότεροι. Η Anyuta πέταξε το δώρο με τα γυμνά της δάχτυλα και σφύριξε:
  - Και το κορίτσι είναι σούπερ!
  Πυροβόλησε και η χρυσαυγίτη Μαρία, γκρεμίζοντας τον Γερμανό. Το κορίτσι είναι επίσης πολύ καλό και όμορφο. Και πάλι πέταξε μια χειροβομβίδα με το χαριτωμένο, γυμνό πόδι της.
  Δεν υποχωρεί ούτε η μεγάλη, με καμπύλες, γοητευτική Ματρύωνα. Είναι ικανή να πετάξει χειροβομβίδες μακριά με τα πόδια της. Και πετούν και ορμούν κατά μήκος μιας πολύπλοκης τροχιάς.
  Η Αλένκα τραγούδησε, πετώντας μια μικρή αλλά καταστροφική χειροβομβίδα με το πελεκημένο γυμνό της πόδι:
  - Μα φτιάχνουμε πυραύλους...
  Η Anyuta το κράτησε με ενθουσιασμό:
  - Και μπλόκαραν το Γενισέι!
  Η Άλλα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και ψέλλισε:
  - Και στο χώρο του μεγάλου μπαλέτου...
  Η Μαρία λάνσαρε ξανά το παρόν, χρησιμοποιώντας το γυμνό κάτω άκρο της, τραγουδώντας:
  - Είμαστε μπροστά από τους υπόλοιπους!
  Η Ματρυόνα εκτόξευσε μια χειροβομβίδα με το μεγάλο, αλλά πολύ όμορφο και αρμονικό πόδι της και γρύλισε:
  -Κυρ...
  Η Αλένκα πυροβόλησε επίσης τον ινδουιστή μισθοφόρο και σφύριξε:
  -Λάμπει....
  Ο Anyuta πυροβόλησε, γκρέμισε τον Άραβα και σφύριξε:
  - Ποτάμι....
  Η Μαρία χτύπησε τη σφαίρα και είπε:
  -Να γίνει ασήμι...
  Η Marusya γκρέμισε έναν μαύρο μαχητή και είπε:
  - Βγήκε...
  Η Αλένκα κάρφωσε και τραγούδησε:
  - Από...
  Η Anyuta πέταξε τη χειροβομβίδα με το γυμνό, χαριτωμένο πόδι της και συνέχισε:
  - Ναός...
  Ο Άλλα έσκασε, κόβοντας πολλά άτομα και γρύλισε:
  - Ανθρωποι!
  Η Μαρία πυροβόλησε και είπε:
  - Διακοπές...
  Η Μαρούσια πήρε μια ανάσα με ευχαρίστηση, πέταξε μια χειροβομβίδα με το πόδι της, που δεν είχε δει παπούτσια για πολύ καιρό, και είπε:
  - Θρόνος...
  Η Αλένκα το πήρε και σφύριξε:
  -Στον Κοζάκο...
  Ο Anyuta, πυροβολώντας με βρυχηθμό, πρόσθεσε:
  - Στανίτσα...
  Ο Άλλα, με το σφύριγμα μιας κόμπρας, πυροβολώντας, είπε:
  - Ειρηνικό...
  Η Μαρία πυροβόλησε και είπε:
  - Δέκατη τρίτη...
  Η Μαρούσια πέταξε μια χειροβομβίδα σε μεγάλη απόσταση και ξεγύμνωσε τα δόντια της:
  - Έτος!
  Η Αλένκα τραγούδησε με χαρά, κόβοντας τρεις Άραβες:
  - Χελιδόνια...
  Ο Anyuta πυροβόλησε, σκοτώνοντας τους Ναζί:
  - Κυκλώνουν...
  Ο Άλα πυροβόλησε, σφυρίζοντας:
  -Κυρ...
  Η Μαρία κάρφωσε, τραγουδώντας:
  -Λάμπει...
  Η Μαρούσια πέταξε πάλι μια χειροβομβίδα με τα ξυπόλυτα πόδια της και πρόσθεσε:
  - Στα λευκά...
  Η Αλένκα έβαλε μια σφαίρα και είπε:
  - Κήποι...
  Η Anyuta σφύριξε με βρυχηθμό:
  - Πως...
  Ο Άλα έβαλε μια σφαίρα και σφύριξε:
  - Χιόνι!
  Η Μαρία πυροβόλησε και είπε:
  - ΚΑΙ...
  Η Μαρούσια έστειλε μια σφαίρα, σφυρίζοντας:
  - Διασκεδάζουν...
  Η Αλένκα πυροβόλησε, κελαηδώντας:
  - Πως...
  Η Anyuta βόγκηξε λέγοντας:
  - Μικρό...
  Η Άλλα συνέχισε με χαρά:
  - Παιδιά!
  Η Μαρία έστειλε μια σφαίρα και συνέχισε:
  -Χορεύουν...
  Η Marusya έδωσε μια σύντομη έκρηξη, λέγοντας:
  - Κοζάκοι...
  Η Αλένκα κλώτσησε, πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και γρύλισε:
  - Σε κύκλο!
  Ο Anyuta πυροβόλησε και κελαηδούσε:
  - Ε-μα!
  Ο φλογερός Άλλα έστειλε μια σφαίρα και βρυχήθηκε:
  -Καλοκαίρι...
  Η Μαρία πέταξε τη χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και γάβγισε:
  - όχι χειμώνα!
  Η Μαρούσια πυροβόλησε και ψέλλισε ξανά:
  -Ε-μα!
  Η Αλένκα κάρφωσε και βρυχήθηκε:
  -Αν μόνο...
  Η Άλλα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και είπε:
  -χρήματα...
  Η Μαρία σφύριξε από χαρά και έπεσε από το πολυβόλο:
  -σκοτάδι...
  Η Μαρούσια εκτόξευσε ένα κομμάτι γυαλιού με τα γυμνά της δάχτυλα, έκοψε αρκετούς λαιμούς και σφύριξε:
  -Ποταμός Κουμπάν
  Η Alla τραγούδησε μαζί, πυροβολώντας:
  - και τον ποταμό Ντον,
  Το πήρε η Μαρία και τραγούδησε πυροβολώντας:
  - Παω βολτα...
  Η Μαρούσια, πετώντας το καρφί με τα γυμνά της δάχτυλα με βρυχηθμό, συνέχισε:
  - Κοζάκος...
  Η Αλένκα πυροβόλησε και γάβγισε:
  - Κάνε μια βόλτα...
  Η Anyuta χτύπησε και συνέχισε:
  - Αντίο...
  Ο φλογερός Άλλα πυροβόλησε και σφύριξε:
  -Ε-μα!
  Η Μαρία χτύπησε και θόλωσε:
  -Καλοκαίρι...
  Η Μαρούσια το πήρε και σφύριξε με χαρά, πυροβολώντας:
  - Όχι χειμώνας...
  Η Αλένκα πυροβόλησε και ξέσπασε:
  - Ε-μα!
  Η Anyuta γάμησε και είπε:
  - Αλίμονο...
  Ο Άλα πυροβόλησε και σφύριξε:
  - Από το μυαλό,
  Η Μαρία έστειλε μια σφαίρα κατευθείαν στο μέτωπο και έκανε ένα βήμα:
  -Ολα...
  Η Marusya εκτόξευσε ξανά μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και θόλωσε:
  -θα το πάρουν...
  Η Αλένκα είπε με οργή:
  - από τον Κοζάκο...
  Η Anyuta, πυροβολώντας άγρια, σφύριξε:
  - Καλά...
  Η φλογερή Άλλα πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της δάχτυλα λέγοντας:
  -ΕΝΑ...
  Η Μαρία χακάρισε και βρυχήθηκε:
  -Αντίο...
  Η Μαρούσια πέταξε ξανά το δώρο, τσιρίζοντας:
  - Παω βολτα...
  Η Αλένκα, πυροβολώντας με βρυχηθμό, απάντησε:
  - Αντίο...
  Η Αλένκα, κόβοντας τους μισθοφόρους, τραγούδησε:
  -Ε!
  Ο Anyuta, κόβοντας τους φασίστες, είπε:
  -ΕΝΑ!
  Η Fire Alla σφύριξε:
  -Ε!
  Η Μαρία μόλις το κάρφωσε και μουρμούρισε:
  - ΕΝΑ!
  Η Μαρούσια πέταξε κάτω ένα κομμάτι κεραμικό με τα γυμνά της δάχτυλα και θόλωσε:
  -Ησυχια...
  Η Αλένκα πέταξε επίσης το δώρο με το γυμνό της πόδι:
  - Κοζάκοι...
  Η Anyuta το πήρε και κελαηδούσε, πυροβολώντας:
  -οδηγω...
  Η φλογερή Άλλα του ξύλινου σπιτιού του μαύρου μύρισε:
  - συζητήσεις...
  Η Μαρία πυροβολώντας συνέχισε:
  - Αρκετά...
  Ο Marusya απάντησε με μανία, στέλνοντας έναν καταρράκτη πυρών με το πόδι του:
  - ορθοστασία...
  Η Αλένκα Νάιλ συνέχισε με χαρά:
  - γέροι...
  Η Anyuta, πυροβολώντας εξαγριωμένη, κελαηδούσε:
  -ΚΑΙ...
  Η Άλλα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και ψέλλισε:
  - απληροφόρητος...
  Η Μαρία έστειλε μια χειροβομβίδα με ένα χαμόγελο, λέγοντας:
  -τους...
  Η Μαρούσια σφύριξε με οργή, πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι:
  -Τι...
  Η Αλένκα, πετώντας δώρα με τα γυμνά της πόδια, είπε:
  -θα τελειώσει...
  Ο Anyuta πυροβόλησε και χτύπησε με μεγάλη ακρίβεια:
  -σύντομα...
  Ο Άλλα, με ένα δηλητηριώδες χαμόγελο, πέταξε το βάρος του θανάτου και βροντοφώναξε:
  -Ελεύθερος...
  Η Μαρία πέταξε μια χειροβομβίδα και ψέλλισε:
  -αυτά τα...
  Η Μαρούσια στριφογύρισε το κομμάτι γυαλιού με τα γυμνά της δάχτυλα, γαβγίζοντας:
  - ημέρες...
  Η Αλένκα, χτυπώντας τα ξυπόλυτα πόδια της, σκυμμένη από οργή:
  -Κόσμος...
  Ο Anyuta, πυροβολώντας, θόλωσε:
  -θα καλέσουν...
  Ο Άλα σφύριξε απελπισμένα πυροβολώντας:
  -Αυτό...
  Η Μαρία, πυροβολώντας, γρύλισε:
  -χαζος...
  Η Μαρούσια γάβγισε, πετώντας μια χειροβομβίδα:
  -Και...
  Η Αλένκα έστειλε ένα δώρο στον θάνατο:
  -παλαιός...
  Ο Anyuta σφύριξε με μεγάλη οργή, κουρεύοντας ένα ζευγάρι Ινδών που είχαν στρατολογήσει οι Γερμανοί:
  -Ολα...
  Η Άλλα, μ' ένα βρυχηθμό και στρίβοντας το όπλο της, συνέχισε:
  -θα πουν...
  Η Μαρία πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της δάχτυλα και είπε:
  -απαραίτητη...
  Η Ματρυόνα μύρισε, κάρφωσε:
  - για σκραπ...
  Η Αλένκα το πήρε και κελαηδούσε, πυροβολώντας:
  - ΚΑΙ...
  Η Anyuta τσίριξε καθώς πυροβόλησε:
  -άχρηστος...
  Ο φλογερός Άλλα πέταξε μια χειροβομβίδα, γρυλίζοντας:
  -χαρτί...
  Η Μαρία έβαλε μπούμερανγκ με τα γυμνά της δάχτυλα και είπε:
  -Αυτοί θα...
  Η Ματρυόνα χτύπησε τη χειροβομβίδα με το γυμνό της τακούνι και τραγούδησε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  -Χρήματα...
  Η Αλένκα σφύριξε με πίεση, σαν καρφί:
  -Με...
  Η Anyuta, πετώντας με μανία το δώρο, είπε:
  - Δικέφαλος...
  Ο φλογερός Άλλα, έχοντας στείλει ένα μήνυμα θανάτου, σκοτώνοντας μια ντουζίνα Άραβες, επιβεβαίωσε με χαρά:
  -αετός...
  Η Μαρία πέταξε ξανά τη χειροβομβίδα και τραγούδησε εκστασιασμένη:
  -Πεπόνια...
  Η Ματρυόνα, ρίχνοντας ένα δώρο θανάτου στην τραχιά φτέρνα της, συνέχισε με φρενίτιδα:
  - καρπούζια...
  Η Αλένκα, εκτοξεύοντας με μανία το παρόν της καταστροφής, είπε:
  -σιτάρι...
  Ο φλογερός Άλλα, σφυρίζοντας, μετέφερε:
  - ρολά...
  Η Μαρία, σε έκσταση, έριξε μια χειροβομβίδα και είπε:
  -Γενναιόδωρος...
  Η Ματρύωνα, με δώρο αφανισμού, συνέτριψε μια ντουζίνα αγωνιστές, και γρύλισε: - ακμαία...
  Η Αλένκα έστειλε ένα σαν γροθιά, με το γυμνό, σαγηνευτικό πόδι της και είπε:
  -άκρη...
  Η Anyuta σφύριξε με οργή, στέλνοντας ένα μήνυμα αφανισμού:
  -ΚΑΙ...
  Η Άλα πυροβολώντας έξαλλη είπε:
  -στο...
  Η Μαρία έστειλε άλλη μια σφαίρα και βούισε:
  -θρόνος...
  Η Ματρυόνα κάρφωσε, έστειλε με το γυμνό της πόδι, το δώρο του θανάτου, βρυχάται:
  -κάθεται...
  Η Αλένκα, εξαπολύοντας μια σφαίρα, σφύριξε:
  - V...
  Η Anyuta πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και θόλωσε:
  - Αγία Πετρούπολη...
  Η Άλλα σφύριξε στα πνεύμονά της:
  -Πατέρας...
  Η Μαρία έστειλε ένα μικρό πακέτο έκρηξης με το γυμνό της τακούνι, λέγοντας:
  -Τσάρος...
  Η Matryona, πυροβολισμός, επιβεβαίωσε εύκολα:
  - Νικολάι.
  Η Αλένκα άρχισε να σφυρίζει σαν κόμπρα, πυροβολώντας και ουρλιάζοντας:
  -Δύσκολος...
  Η Ανιούτα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό, μαυρισμένο πόδι της και μουρμούρισε:
  -πιστεύω...
  Η Μαρία πυροβόλησε και είπε:
  -Τι....
  Η Ματρυόνα έκανε ένα καρφί και μετά πέταξε το δώρο με τη γυμνή της φτέρνα, τσιρίζοντας:
  -σύντομα...
  Η Αλένκα είπε, πυροβολώντας με τη μανία μιας λέαινας:
  - θα χορέψει
  Η Anyuta πολτοποιήθηκε:
  -Το κόκκινο...
  Ο Fire Alla είπε σκληρά:
  - δέκατο έβδομο...
  Η Μαρία με χαρά και δυναμική στα σουτ συνέχισε:
  -έτος...
  Η Ματρυόνα πέταξε πάλι μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και θόλωσε:
  - Ξέρουν...
  Η Αλένκα σφύριξε με ενθουσιασμένη έκσταση:
  -μόνο...
  Η Anyuta, σε μια ξέφρενη φρενίτιδα, πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  -στο...
  Ο Φλογερός Άλλα κελαηδούσε, πετώντας το δώρο του αφανισμού:
  -ουρανός...
  Η Μαρία, με τον ενθουσιασμό μιας άρπυης εξολοθρευτή, είπε:
  - άγγελοι
  Η Ματρυόνα, κλωτσώντας με το γυμνό της πόδι το μεγαλείο του θανάτου, σφύριξε:
  - δικος σου...
  Η Αλένκα εκτόξευσε μια χειροβομβίδα με το γυμνό κάτω άκρο της και είπε:
  -Τι...
  Η Ανιούτα την έριξε ξανά με το δώρο της εκμηδένισης και χασάρεψε:
  -εσείς...
  Ο Άλλα ο κόκκινος διάβολος τραγούδησε:
  - χωριανοί...
  Η Μαρούσια είπε με απορία, πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι:
  - αναμονή...
  Η Αλένκα εκτόξευσε ξανά τη χειροβομβίδα και, υπερασπιζόμενος τον Ντουσάνμπε, τραγούδησε:
  -Ε-μα!
  Η Anyuta στήριξε επιθετικά, πέταξε ένα στιλέτο με το γυμνό της πόδι και τα χαριτωμένα δάχτυλά της, βρυχώντας:
  -Καλοκαίρι...
  Ο φλογερός διάβολος χτύπησε με ενθουσιασμό και απάντησε:
  - όχι χειμώνας,
  Η Μαρία, αφού έριξε τη σφαίρα, είπε με οργή:
  -Ε-μα!
  Η Ματρυόνα έδωσε τη χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και σφύριξε:
  -Αν μόνο...
  Η Αλένκα πυροβόλησε ξανά, γκρέμισε τους Κινέζους και ψέλλισε:
  -χρήματα...
  Η Anyuta ξεφόρτωσε επιθετικά το πολυβόλο της και πυροβόλησε στους εχθρούς, σφυρίζοντας:
  -σκοτάδι...
  Η Μαρία πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και σφύριξε:
  - Ποταμός Κουμπάν...
  Η Ματρυόνα σφύριξε και πετώντας το δώρο του θανάτου είπε:
  - ΚΑΙ...
  Η Αλένκα το πήρε και χακάρισε με δύναμη:
  -Ποταμός Ντον...
  Η Anyuta ψέλλισε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  -Παω βολτα...
  Η Μαρία πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και θόλωσε:
  -Κοζάκος...
  Η Ματρυόνα πυροβόλησε ξανά, γκρέμισε δύο μαύρους και βίασε:
  - Κάνε μια βόλτα...
  Η Αλένκα έριξε τη σφαίρα και βγήκε έξω λέγοντας με χαρά:
  - Αντίο...
  Η Anyuta βρυχήθηκε σαν μπελούγκα και είπε:
  - Ε-μα!
  Ο κοκκινομάλλης Άλλα, πυροβολώντας, συνέχισε:
  -Καλοκαίρι...
  Η Μαρία, με ενθουσιασμένη έκσταση, παρατήρησε:
  - Όχι χειμώνας...
  Η Matryona γαβγίζει στην κορυφή των πνευμόνων της, προκαλώντας μια μεγάλη έκρηξη στο πακέτο με το γυμνό της πόδι:
  - Ε-μα!
  Η Αλένκα είπε με θαυμασμό, πετώντας μια χειροβομβίδα χρησιμοποιώντας το γυμνό της τακούνι:
  - Αλίμονο...
  Η Anyuta, πυροβολώντας και κουρεύοντας, γρύλισε:
  - από...
  Η Fire Alla συνέχισε:
  - τρελό...
  Η Μαρία πυροβολώντας το πήρε και είπε:
  -Ολα...
  Η Ματρυόνα πυροβολώντας, σφύριξε σαν κόμπρα, χτυπώντας:
  -θα το πάρουν...
  Η Αλένκα τσίριξε με ένταση χτυπώντας:
  - εσύ...
  Η Anyuta, πυροβολώντας, είπε με οργή:
  - Κοζάκος...
  Ο φλογερός Άλλα πέταξε άλλη μια χειροβομβίδα και ψέλλισε:
  -Καλά...
  Η Μαρία ξεστόμισε σκληρά:
  -ΕΝΑ...
  Η Ματρυόνα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και γρύλισε:
  -Αντίο...
  Η Αλένκα, χρησιμοποιώντας πάλι τα γυμνά της δάχτυλα, πέταξε το λεμόνι φωνάζοντας:
  - Κάνε μια βόλτα...
  Η Anyuta βούισε σαν σφήκα και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, είπε:
  -Αντίο...
  Η Μαρία με πίεση, πυροδοτώντας μια έκρηξη, γάβγισε:
  - Καλά...
  Η Ματρυόνα, πετώντας τη χειροβομβίδα μακριά, γρύλισε και βρυχήθηκε:
  - ΕΝΑ...
  Η Αλένκα απάντησε σκληρά, κλωτσώντας με μια κλωτσιά το δώρο που της πέταξαν οι μισθοφόροι:
  - Αντίο...
  Η Anyuta μύρισε, πηδώντας πάνω σε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι:
  - Παω βολτα...
  Η Άλα πέταξε το δώρο με το γυμνό της πόδι και θόλωσε:
  - Αντίο!
  Και οι κοπέλες ξέσπασαν στα γέλια ομόφωνα... Όχι, η Ντουσάνμπε δεν είναι εύκολη για τους Γερμανούς. Αν και αναπτύχθηκαν σημαντικές δυνάμεις ξένου πεζικού. Είναι δύσκολο για τους Ινδουιστές, τους Αφρικανούς και τους Άραβες να πολεμήσουν το χειμώνα, και ως εκ τούτου οι Ναζί τους έστειλαν στην Κεντρική Ασία. Εδώ χρησιμοποιούνται σαν κανονιοτροφές. Και στέλνονται για σφαγή. Μια νέα πόλη αναδύθηκε, που προσφέρει σκληρή αντίσταση: η Ντουσάνμπε.
  Οι Γερμανοί βομβάρδισαν τις σοβιετικές θέσεις χρησιμοποιώντας βαριές βόμβες και ναπάλμ. Πυροβόλησαν από αυτοκινούμενα πυροβόλα όπλα και οβίδες και ανέβασαν εκτοξευτές αερίου. Και χρησιμοποίησαν ακόμη και βόμβες βάρους έως και δέκα τόνων. Έσπασαν τη Ρωσία στα γόνατα.
  Η Ντουσάνμπε μετατράπηκε σε ερείπια που πυροβολήθηκαν κυριολεκτικά σε κενό σημείο.
  Η Αλένκα, ξυπόλητη, φορώντας μόνο εσώρουχα, συνθέτοντας καθώς πήγαινε, άρχισε να τραγουδάει.
  Είμαι πολεμιστής της μητέρας μας Ρωσίας,
  Ένα απλό κορίτσι, πάντα ξυπόλητο...
  Μερικές φορές τα κοράκια έκλαιγαν πονηρά,
  Πιστεύω όμως ότι το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα!
  
  Μπήκα στην Komsomol πεινασμένος,
  Σχεδόν γυμνό μαργαριτάρι στο κρύο...
  Αλλά θα πετάξω τον φασίστα από το βάθρο του,
  Δώστε στον Αδόλφο τη μακριά του μύτη!
  
  Μην εμπιστεύεστε το κορίτσι της Κομσομόλ,
  Δεν θα μπορέσει να περιορίσει το σύμπαν...
  Και εδώ ακούγεται μια καθαρή φωνή,
  Ο στρατός μας ανέβηκε στην κορυφή της Πατρίδας μας!
  
  Για την Πατρίδα Μεγάλη Ρωσία,
  Πολέμησε, σε παρακαλώ, πρωτοπόρος χωρίς φόβο...
  Αν και ξέρεις ότι τα χωράφια είναι ποτισμένα με αίμα,
  Αλλά δείξε μου, είσαι παράδειγμα ανδρείας!
  
  Για τα μέλη της Komsomol, ο παράδεισος είναι ευτυχία,
  Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για το κορίτσι...
  Όλα θα είναι στην περήφανη, ένδοξη δύναμή της,
  Και ο Φύρερ θα έρθει στη μοίρα της έκτρωσης!
  
  Αλλά ο χρόνος είναι δύσκολος - ο Χίτλερ έρχεται,
  Μπορεί να νικήσει ακόμα και τον τρομερό...
  Πετάει ρουκέτες τόσο γενναιόδωρα όσο και οι βόμβες,
  Ικανό να μετατρέψει όλους τους στρατιώτες σε παιχνίδι!
  
  Αλλά πιστέψτε με, τα κορίτσια δεν ξέρουν τον φόβο,
  Πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό σας πόδι...
  Είναι γυμνή - το πουκάμισό της έχει καεί,
  Πολεμώντας ενάντια σε μια ορδή που δεν γνωρίζει!
  
  Δεν υπάρχουν μέλη της Komsomol - αρκετά λόγια,
  Δεν ξέρει τη λέξη - δεν μπορώ!
  Και οι Krauts θα φύγουν σαν κλέφτες,
  Όταν το κορίτσι ισιώνει το πόδι της!
  
  Ναι, παλέψτε ημίγυμνες στο κρύο,
  Πιστέψτε με, ένα τέτοιο κορίτσι προορίζεται...
  Είναι το χρώμα ενός πλούσιου τριαντάφυλλου στις μάχες,
  Και θα σκοτώσει τους Krauts, όπως ακριβώς ήθελε!
  
  Ο Τίγρης πολεμιστής, αστειευόμενος, χτύπησε
  Έγινε στάχτη σαν ναπάλμ...
  Και ο φασίστας Αδόλφος το πήρε στο μάτι,
  Μάταια οι Φριτς επιτέθηκαν στη Ρωσία!
  
  Οι στρατιώτες δεν ξέρουν τι θα κάνουμε,
  Πότε θα έρθει η ώρα της ειρήνης στη Γη...
  Αλλά τα ξυπόλητα μέλη της Komsomol κουνούν καταφατικά το κεφάλι,
  Και ανοίγουν λογαριασμό για όλα τα επιτεύγματα!
  
  Θέλουν να πετύχουν τα πάντα μόνοι τους
  Δεν υπάρχουν αλσύλλια του ουρανού για τα μέλη της Komsomol...
  Αν και τα πρόσωπα θα ευλογηθούν από την εικόνα,
  Δεν θα φάμε το μεσημεριανό του Εωσφόρου!
  
  Συνέλαβαν ξανά μια ομάδα ληστών από τη Μόσχα,
  Αν και το Τρίτο Ράιχ είναι πανίσχυρο χωρίς λόγια...
  Θα σκοτώσουμε τα παράσιτα με τανκς,
  Και το σκοτάδι θα το κόψει μια φωτεινή αχτίδα του Ήλιου!
  
  Και τρέξτε ξυπόλητοι μέσα από τις χιονοστιβάδες,
  Δεν είναι καθόλου δύσκολο για ένα κορίτσι...
  Δεν φοβόμαστε τις γυαλιστερές φλόγες,
  Αν και το γνωρίζουμε, είναι εύκολο!
  
  Ένωση Σοβιετικών - Η Πατρίδα είναι Μεγάλη,
  Σε αυτό, κάθε πολεμιστής είναι ένας ιππότης από τη φάτνη...
  Οι βρυχηθμοί ακούγονται από τις πάνες του αγοριού,
  Και κέρδισες την ορδή και τους αντιπάλους!
  Αφού οι Ναζί κατέλαβαν τα Ουράλια το καλοκαίρι, ενώθηκαν με τους Ιάπωνες. Ο Στάλιν και η ομάδα του πήγαν στα δάση και κήρυξαν κομματικό πόλεμο. Και ο Φύρερ άρχισε να σχηματίζει τμήματα από τοπικές δυνάμεις. Συγκεκριμένα, ο Ρωσικός Απελευθερωτικός Στρατός του Βλάσοφ χρησιμοποιήθηκε κατά των παρτιζάνων. Και κάποιοι μοναρχικοί σχηματισμοί. Επιπλέον, ο αυτοκράτορας Βλαντιμίρ Γ΄ κλήθηκε να παίξει το ρόλο του πρίγκιπα, ονομαστικού συγκυβερνήτη του Φύρερ.
  Αλλά είναι καθαρά ονομαστικό.
  Προς το παρόν, η Γερμανία έχει ηρεμήσει εξωτερικά. Οι Γερμανοί κατέλαβαν τις αποικίες της Γαλλίας, της Ολλανδίας και των ρωσικών εδαφών. Υπήρχε μια έντιμη ειρήνη με τη Βρετανία, οι ΗΠΑ δεν έχουν βγάλει ακόμη το κεφάλι τους έξω και έχουν προβλήματα εντός της χώρας και με την οικονομία.
  Ωστόσο, οι σχέσεις με την Ιαπωνία έγιναν αισθητά πιο περίπλοκες. Κατέλαβε την Ινδοκίνα, την οποία οι Γερμανοί θεωρούσαν αποικία τους. Και οι Ναζί θυμήθηκαν επίσης τις γερμανικές κτήσεις που κατέλαβαν οι Ιάπωνες στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Όπως, δεν είναι καιρός να τα φέρεις πίσω; Παρόλα αυτά, φέρθηκες ανέντιμα.
  Ενώ θερμαινόταν η ουσία και το θέμα της σχέσης. Επιπλέον, οι Ιάπωνες πολεμούσαν όλο και περισσότερο στην Κίνα. Και κινήθηκαν κατά μήκος της κίτρινης επικράτειας.
  Οι Γερμανοί εξοικονόμησαν τις δυνάμεις τους σχηματίζοντας ξένες μεραρχίες υπό τη διοίκηση των Αρίων.
  Αποκτήσαμε νέα άρματα μάχης: "Tiger", "Panther", "Lion" και "Mouse". Το τελευταίο τανκ, ωστόσο, αποδείχθηκε πολύ βαρύ και οι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες το απέρριψαν.
  Οι Γερμανοί άρχισαν να ασκούν πίεση στην Ιαπωνία απαιτώντας εδαφικές παραχωρήσεις. Ο σαμουράι αντιστάθηκε. Ως αποτέλεσμα, ένας νέος πόλεμος ξέσπασε στις 20 Απριλίου 1944. Οι Γερμανοί επιτέθηκαν στους Ιάπωνες και άρχισαν να τους απωθούν.
  Οι μάχες έδειξαν την αδυναμία των ιαπωνικών χερσαίων δυνάμεων, αλλά ταυτόχρονα ότι το Panther ήταν ένα απόλυτα πρακτικό τανκ και αρκετά αποτελεσματικό. Και ακόμα καλύτερο είναι το Panther-2 με ενισχυμένη πλευρική προστασία.
  Οι Ιάπωνες υπέστησαν ήττα μετά την ήττα και υποχώρησαν. Σοβιετικά κορίτσια συμμετείχαν στις μάχες. Πολέμησαν με αυτοπεποίθηση.
  Και εδώ είναι πέντε κορίτσια της Komsomol στα καλύτερά τους στη μάχη με τους Ιάπωνες.
  Η Alenka, η Anyuta, η Alla, η Maria και η Matryona πολεμούν σαν λέαινες. Πυροβολούν, ρίχνουν χειροβομβίδες με τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους και τινάζουν το γυμνό στήθος τους.
  Και ταυτόχρονα τραγουδούν επίσης.
  Δεν υπάρχει πιο όμορφη πατρίδα της Ρωσίας,
  Δεν υπάρχει πιο όμορφη δύναμη στον κόσμο...
  Τα αστέρια πότισαν μαύρο βελούδο,
  Στείλτε χαιρετισμούς στους ιππότες!
  
  Τα μέλη της Komsomol λατρεύουν επίσης να πολεμούν,
  Και τρέξε ξυπόλητος με μπικίνι,
  Βιασύνη μέσα από τις χιονοστιβάδες με γυμνά τακούνια,
  Να χτυπάς τους Krauts με τη γροθιά σου!
  
  Δεν υπάρχει πιο ακριβή χώρα στο σύμπαν,
  Ποια είναι η φωτεινή μου Πατρίδα...
  Με την αμετάβλητη δύναμή του στις μάχες,
  Η ρωσική μας οικογένεια δυναμώνει!
  
  Πολεμήσαμε με το ορθόδοξο σπαθί,
  Και τώρα ο κομμουνισμός είναι πίσω μας...
  Ο λαός μας έγινε ένδοξος στο σύμπαν,
  Και ο κακός φασισμός θα πεταχτεί στην άβυσσο!
  
  Πόσοι ήρωες υπάρχουν στην Πατρίδα;
  Στη μάχη, και ένα μωρό και ένας ηλικιωμένος...
  Θα περπατήσουμε μέσα από το Βερολίνο σε σχηματισμό,
  Η πίστη μας είναι ένας ισχυρός μονόλιθος!
  
  Να ξέρετε ότι ο Ιησούς μας ελέγχει,
  Είναι ένας μεγάλος, Ρώσος, λευκός Θεός!
  Ο κακός Κάιν θα καταστραφεί,
  Προσευχηθείτε για την Αγία Οικογένεια να βοηθήσει!
  
  Όλοι μπορούμε, μπορούμε να κάνουμε πολλά,
  Μπορούμε να χειριστούμε οποιαδήποτε εργασία...
  Μη λες βλακείες ναζί,
  Θα πετάξω στον ουρανό σαν πουλί!
  
  Η δύναμη του ισχυρού Svarog είναι μαζί μας,
  Και ο άγιος Κύριος Χριστός...
  Ζητήστε από τον Θεό την αιωνιότητα
  Μείνε πιστός στον Ροντ μέχρι τέλους!
  
  Ο όμορφος Θεός μας, Άγιος, Παντοδύναμος,
  Ότι διάλεξε τη Ρωσία για στέμμα του...
  Θα του το γκρεμίσουμε αν χρειαστούμε τις στέγες,
  Για πάντα στις καρδιές μας Είσαι ο Πατέρας Ρόντ!
  
  Ζητήστε από τη Lada καλή τύχη,
  Ας δώσει στον νεαρό αγάπη...
  Αν χρειαστεί να δώσουμε πίσω, μπορούμε να αντεπιτεθούμε,
  Άλλωστε έχουμε ζεστό αίμα!
  
  Ας δημιουργήσουμε τις εκτάσεις του σύμπαντος,
  Εμείς οι Ρώσοι θα πετάξουμε ψηλότερα από τα αστέρια...
  Αφήστε τα βάσανα να εξαφανιστούν για πάντα,
  Άλλωστε, έχουμε έναν Παντοδύναμο Θεό!
  
  Όλοι θα υπερασπιστούμε τον Ροντ,
  Και στο όνομα του φωτεινού Χριστού...
  Fuhrer furry uroyu,
  Η πίστη μας είναι δυνατή και αγνή!
  
  Έτσι χτίζουμε την υπόθεση του κομμουνισμού,
  Θα είμαστε πάνω από όλους στην Πατρίδα, να ξέρετε...
  Ας σπάσουμε τον ζυγό του φασισμού, πιστέψτε με,
  Και ο παράδεισος θα έρθει στο σύμπαν!
  
  Ο Θεός να μας δώσει να γίνουμε πιο δυνατοί μύες,
  Και γίνε πιο δυνατός σε σώμα και ψυχή...
  Δεν υπάρχουν πιο ισχυροί πολεμιστές στον κόσμο,
  Ας συντρίψουμε τον εχθρό με ένα ατσάλινο χέρι!
  
  Ο Λευκός Θεός θα τους αναστήσει όλους, πιστέψτε με,
  Επομένως, δεν είναι τρομακτικό να πεθάνεις...
  Όλοι οι διάβολοι θα σκορπίσουν στις γωνίες,
  Πιστέψτε με, ο κομμουνισμός δεν θα καταπατηθεί!
  
  Και στο όνομα της οικογένειας, πολεμήσαμε,
  Ο γίγαντας Στάλιν μας οδήγησε στη μάχη,
  Θα δούμε σύντομα τον κομμουνισμό,
  Και Ρώσοι και Γεωργιανοί είναι ενωμένοι!
  
  Μαζί θα γίνουμε πιο δυνατοί από όλους τους δαίμονες,
  Η οικογένεια θα μας δώσει δύναμη και ευτυχία...
  Και ευτυχώς δεν θα είναι περισσότερο,
  Το ότι σου άνοιξα τον δρόμο προς την ποίηση!
  Με λίγα λόγια, η Ιαπωνία είναι πραγματικά χάλια. Χάνει τους πολέμους χωρίς καμία ευκαιρία.
  Το "Panther"-2 κερδίζει πόντους για τον εαυτό του χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι ένα τανκ σούπερ κλάσης. Οι δοκιμές μάχης έδειξαν ότι αυτό το όχημα είναι ικανό να αντέξει χτυπήματα από ιαπωνικά όπλα από όλες τις γωνίες.
  Και σε αυτό το τανκ, φυσικά, υπάρχουν η Gerda, η Charlotte, η Christina και η Magda. Πολεμώντας τέσσερα κορίτσια.
  Και πυροβολούν ενεργά τους Ιάπωνες. Τα χτυπήματα συμβαίνουν με τη μονοτονία του σφυρηλάτησης των καρφιών.
  Η Γκέρντα, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κελαηδάει:
  - Είμαι ένας πολεμιστής από έναν νέο παράδεισο!
  Η Σάρλοτ πυροβολώντας, ξεγύμνωσε τα δόντια της και βρυχήθηκε:
  - Και είμαι από τα βάθη του διαστήματος!
  Η Χριστίνα, συνεχίζοντας να πυροβολεί, χαμογελώντας, απάντησε:
  - Και δεν υπάρχει κανείς που θα με εμπόδιζε!
  Η Μάγδα πυροβόλησε και είπε επιθετικά:
  - Είμαι πολεμιστής από το κολασμένο φάσμα!
  Και τα κορίτσια εξοντώθηκαν από τους Ιάπωνες χωρίς κανένα οίκτο. Ενήργησαν με αυξημένη επιθετικότητα. Οι κινήσεις και η ταχύτητα τους είναι εκπληκτικές.
  Και οι ίδιοι ξυπόλητοι και με μπικίνι. Αυτά είναι τα κορίτσια δασοφύλακα. Ακόμα και οι Ιάπωνες αρχίζουν να τα παρατάνε.
  Και τα Krauts άρχισαν να προσγειώνονται στην ίδια τη μητρόπολη. Ενήργησαν με εξαιρετική αποτελεσματικότητα. Στις μάχες συμμετείχε και το πολλαπλών χρήσεων TA-152, το οποίο αποδείχθηκε ισχυρότερο από το Focke-Wulf.
  Δύο κορίτσια τσακώνονται: η Αλμπίνα και η Αλβίνα.
  Γοητευτικές Γερμανίδες, ξανθιές και οι δύο. Και πώς θα χτυπήσουν τους Ιάπωνες από αεροπλάνα.
  Η Αλμπίνα έριξε μια έκρηξη, κατέρριψε μια ντουζίνα αεροπλάνα και βρυχήθηκε:
  - Είμαι τόσο κουλ κορίτσι!
  Η Άλβινα πυροβόλησε επίσης, σκότωσε μια ντουζίνα αντιπάλους και τσίριζε:
  - Απλά μια λέαινα!
  Και τα δύο κορίτσια είναι σε απόλυτο σοκ!
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova βοηθούν τη Wehrmacht να κατακτήσει το Τόκιο. Ακολουθούν τις εντολές της σούπερ μάγισσας. Και τι άλλο υπάρχει να κάνουμε; Δεν θα καθίσετε με σταυρωμένα τα χέρια και θα παρακολουθήσετε την εξέλιξη του πολέμου.
  Το αγόρι και το κορίτσι δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν το ρεύμα του πολέμου. Έτσι αποδείχθηκε ότι τώρα απλώς κουνάνε τα ξίφη τους.
  Κόβουν τους σαμουράι και ρίχνουν χειροβομβίδες με τα γυμνά τους πόδια.
  Ο Oleg Rybachenko έκοψε μια ντουζίνα Ιάπωνες και είπε:
  -Υπάρχουν ζοφερά σύννεφα στα σύνορα...
  Η Μαργαρίτα, συντρίβοντας τους εχθρούς με σπαθιά, συνέχισε:
  - Η σκληρή γη είναι τυλιγμένη στη σιωπή!
  Και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι.
  Ο Όλεγκ συνέχισε να επιτίθεται στον εχθρό, πέταξε έναν δολοφόνο με γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και βρυχήθηκε:
  - Στις ψηλές όχθες του Αμούρ!
  Η Μαργαρίτα, συνεχίζοντας να πυροβολεί και πετώντας τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της, έγραψε:
  - Πλουτοκράτες με δρεπάνια στέκονται!
  Και πώς η κοπέλα ξεσπά στα γέλια. Και θα το πάρει και θα χτυπήσει τον σαμουράι...
  Τα παιδιά του Terminator ξετρελάθηκαν. Στο τέλος κατέλαβαν ακόμη και το Mikado ο ίδιος.
  Οι νεαροί πολεμιστές πολέμησαν με μανία. Πέταξαν χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια τους και πυροβόλησαν από πολυβόλα.
  Και όταν εμφανίστηκαν οι νίντζα, το αγόρι τους πέταξε ένα αστέρι με τα δάχτυλα των ποδιών του και γκρέμισε πέντε από αυτά.
  Και η κοπέλα, επίσης, με το γυμνό της πόδι έριξε τον δολοφόνο και γκρέμισε έξι και τραγούδησε:
  - Για το μεγαλείο της Πατρίδας.
  Και τότε τα παιδιά-τέρατα έκοψαν κυριολεκτικά όλους τους φρουρούς.
  Και πήραν βραβεία για αυτό από τα χέρια του Φύρερ. Επιπλέον, ήταν δυνατό να δοθούν υψηλότερες, δεδομένου ότι ο ίδιος ο Αυτοκράτορας της Ιαπωνίας βρισκόταν σε αιχμαλωσία.
  Τα αγόρια έλαβαν τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με Φύλλα Δρυς. Κάτι που από μόνο του είναι μεγάλη τιμή.
  Ο Φύρερ φίλησε τη Μαργαρίτα στο μάγουλο και είπε:
  -Είστε αληθινοί Άριοι! Μπορείτε να υπηρετήσετε στον στρατό μου!
  Τα παιδιά-τέρατα αναφώνησαν:
  - Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσπαθούμε να υπηρετήσουμε την υπόθεση της ειρήνης και της ευημερίας της ανθρωπότητας!
  Και οι ίδιοι δύσκολα αντιστάθηκαν στον πειρασμό, στραγγαλίζοντας τον Φύρερ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Αλλά η μάγισσα τους έδωσε οδηγίες: αφού η ΕΣΣΔ καταλήφθηκε, τότε αφήστε τους Γερμανούς να ενώσουν τον κόσμο.
  Πράγματι, ο Φύρερ αποφάσισε ότι δεν υπήρχε λόγος να σταματήσει. Και κήρυξε τον πόλεμο στη Βρετανία.
  Μέχρι τότε, το 1945, οι Γερμανοί είχαν αποκτήσει ισχυρά αεριωθούμενα αεροσκάφη και είχαν άρματα μάχης της σειράς E. Τα νέα οχήματα ήταν πιο προηγμένα και πιο συμπαγή από τα προηγούμενα. Το E-75 αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένο, αναπτύχθηκε σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο σχεδιασμό για την κατασκευή γερμανικών δεξαμενών - κινητήρα και κιβώτιο ταχυτήτων μαζί με εγκάρσια διάταξη.
  Το E-75 αποδείχθηκε καλά προστατευμένο στο μέτωπο: 200 mm στην κορυφή της γάστρας και 160 mm στο κάτω μέρος, σε γωνίες 45 μοιρών. Οι πλευρές της γάστρας είναι 120 mm σε κλίση, συν πρόσθετες ασπίδες 50 mm, και ο πυργίσκος είναι 252 mm μπροστά σε κλίση εξήντα μοιρών και οι πλευρές 165 mm είναι σε κλίση διπλού επιπέδου όπως στο "Tiger"- 2, μόνο ακόμη μεγαλύτερο, αφού ο πυργίσκος είναι αισθητά χαμηλότερος.
  Το E-75, σε σύγκριση με το Tiger 2, ήταν σχεδόν ένα μέτρο χαμηλότερο, αλλά μακρύτερο και φαρδύτερο, και η θωράκιση ήταν πολύ πιο παχιά και πιο κεκλιμένη. Ταυτόχρονα, το βάρος αυξήθηκε σε μόλις εβδομήντα πέντε τόνους, το οποίο, με κινητήρα 1250 ίππων, παρείχε καλύτερες επιδόσεις οδήγησης από αυτές του Tiger-2. Το νέο γερμανικό όχημα ήταν καλύτερα καμουφλαρισμένο, είχε πιο αξιόπιστο και ελαφρύτερο κιβώτιο ταχυτήτων και πιο ισχυρό όπλο δύο ή μάλλον τεσσάρων τύπων.
  Το πρώτο είναι το πιο εύκολο να καταστρέψεις άρματα μάχης: 88 mm 100EL, ιδανικό όπλο για σκοποβολή, καταιγίδα για αγγλικά οχήματα. Πιο ισχυρό, αλλά και ικανό να καταστρέψει άρματα μάχης 105 mm 100 EL, να χτυπήσει ακόμη και Τσόρτσιλ από μεγάλη απόσταση και ικανό να διαπεράσει κατά μέτωπο μια Τορτίγια. Και το αντιαεροπορικό πυροβόλο διαμετρήματος 128 mm 55 EL είναι πιο βολικό και αποτελεσματικό για βολές τόσο σε άοπλους στόχους όσο και σε άρματα μάχης. Και ένα ακόμη μεγαλύτερο διαμέτρημα, πιο κοντά σε ένα όπλο επίθεσης, ένα πυροβόλο 150 χιλιοστών, ωστόσο, ικανό να πυροβολήσει τανκς.
  Το E-75 είναι ένα ανώτερο όχημα από όλα τα βρετανικά και αμερικανικά μοντέλα και μόνο το σπάνιο τανκ Tortilla έχει την ευκαιρία να χτυπήσει έναν Γερμανό από κοντινή απόσταση.
  Αλλά η "Tortilla" ογδόντα τόνων δεν είναι όχημα μαζικής παραγωγής, και επιπλέον, ένα αυτοκινούμενο όπλο ζυγίζει ογδόντα τόνους με κινητήρα 600 ίππων. Άρα παρήχθησαν μόνο είκοσι από αυτά.
  Έτσι, το Ε-75, που έλαβε προτεραιότητα και έγινε το πιο παραγόμενο το 1945, είναι στην πραγματικότητα σχεδόν άτρωτο. Αλλά οι Γερμανοί δεν χρειάζονταν πολλά τανκς. Έτσι οι βρετανικές δυνάμεις αρμάτων μάχης είναι αδύναμες. Τα Ε-10 και Ε-25, ελαφριά και υψηλής ταχύτητας αυτοκινούμενα όπλα, πολέμησαν καλά στη ζούγκλα. Έτσι... Οι Γερμανοί εξαπέλυσαν επίθεση στην Ινδία και κέρδισαν τα αποικιακά στρατεύματα των Βρετανών και των Αμερικανών χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
  Στην πραγματική ιστορία, ηττήθηκαν εύκολα από τους πιο αδύναμους, αλλά εδώ η Βέρμαχτ δεν είναι πουθενά κοντά τους.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν δημιούργησαν βόμβα το 1945. Γενικά, σχεδόν σε όλα τα σύμπαντα, οι Αμερικανοί δημιούργησαν αυτό το όπλο πολύ αργότερα. Απλώς η ΕΣΣΔ ήταν πολύ άτυχη στην πραγματική ιστορία που οι ΗΠΑ το έκαναν αυτό.
  Γενικά, υπάρχει ξεκάθαρα κάποια ειδική δύναμη που καταρρέει όλες τις αυτοκρατορίες που κατακτούν την εξουσία.
  Όπως έγινε με την τσαρική Ρωσία, η οποία έχασε την ευκαιρία της για παγκόσμια ηγεμονία, έτσι έγινε και με την ΕΣΣΔ, όπως έγινε πρόσφατα και με τις ΗΠΑ. Ναι, προφανώς, προβλήματα θα περιμένουν την Κίνα όταν γίνει πολύ δυνατή. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι η υπερ-μάγισσα προσπαθεί να ενώσει την ανθρωπότητα σε διαφορετικά σύμπαντα.
  Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τώρα την Ινδία και κινούνται μαζί με τους Τούρκους μέσω της Αιγύπτου. Κερδίζουν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Και το βασικό τους πρόβλημα είναι η επέκταση των επικοινωνιών, οι προμήθειες και η έλλειψη δρόμων σε πολλά σημεία.
  Οι Γερμανίδες, φυσικά, παλεύουν όπου μπορούν και όπου δεν μπορούν.
  Η Σέλα και η Μάργκαρετ νίκησαν τους Βρετανούς στην Αλεξάνδρεια, χτυπώντας πάνω από δέκα τανκς. Και τώρα αγωνίζονται κατά μήκος του ποταμού Νείλου με το E-50 τους και ήδη πολεμούν στο Σουδάν.
  Η δεξαμενή τους είναι ένα βελτιωμένο "Πάνθηρας", με πανοπλία πάχους όσο αυτή του "Τίγρη"-2 μόνο με μεγαλύτερες κλίσεις. Το ίδιο το όχημα είναι σημαντικά χαμηλότερο από το Panther με έναν μικρό πυργίσκο και η διάταξη είναι πολύ πυκνή. Η Shella, η Margaret και η Ellie είναι σε αυτό το αυτοκίνητο - το πλήρωμα έχει μειωθεί σε τρία άτομα. Αυτό είναι επίσης μια σημαντική εξοικονόμηση χώρου. Το βάρος του οχήματος λοιπόν δεν ξεπερνούσε τους 50 τόνους και ήταν οπλισμένο με πυροβόλο των 88 χιλιοστών με μήκος κάννης 100 EL. Το όπλο είναι πολύ ακριβές και εκτοξεύει δώδεκα βολές ανά λεπτό. Επιπλέον, σε σύγκριση με το Tiger-2, υπάρχουν ακόμα 50 χιλιοστά ασπίδες που κρέμονται στα πλάγια, ώστε να μην μπορείτε εύκολα να σπάσετε ένα γερμανικό αυτοκίνητο. Και ο κινητήρας του 1200 ίππων είναι ενισχυμένος.
  Τρία κορίτσια οδηγούν και, βλέποντας τον Τσόρτσιλ, πυροβολούν με ακρίβεια. Ναι, το αγγλικό τανκ έχει ένα πλεονέκτημα - καλή μετωπική θωράκιση. Αλλά το όπλο είναι μάλλον αδύναμο και δεν είναι επικίνδυνο για ένα γερμανικό όχημα. Ακόμα και για το E-50, που λόγω των ασπίδων του προστατεύεται πολύ καλύτερα από το Tiger-2 ή ακόμα περισσότερο το προηγούμενο Panther.
  Η Σέλα, πυροβολώντας, έχοντας καταστρέψει τον Σέρμαν από απόσταση, παρατήρησε:
  - Εδώ πυροβολούμε τον εαυτό μας... Και τι μας περιμένει όλους μετά;
  Η Μαργαρίτα απάντησε:
  - Δύναμη σε όλο τον κόσμο!
  Η Έλι πυροβόλησε στον Τσόρτσιλ και τραγούδησε:
  - Αλλά έχω άλλο πάθος, αυτό είναι δύναμη, μόνο δύναμη!
  Και τα κορίτσια με μπικίνι κατέστρεψαν ένα άλλο αγγλικό τανκ, τραγουδώντας:
  - Δεν χρειάζεται χρυσός και χρήματα! Και χρειάζομαι κόσμο να γονατίζει μπροστά μου!
  Και η Shella πάτησε ξανά τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά της πόδια, χτυπώντας τον εχθρό και βρυχώνοντας:
  - Ο κόσμος γονάτισε! Σε όλη την επιφάνεια της γης!
  Οι πολεμιστές συνέχισαν να πυροβολούν. Αλλά τα βρετανικά τανκς τελείωσαν και τα αποικιακά στρατεύματα άρχισαν να παραδίδονται.
  Εν τω μεταξύ, ο Φύρερ, κατόπιν συμβουλής του Μάινσταϊν, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια τολμηρή περιπέτεια: τον Δεκέμβριο του 1945, οι Γερμανοί αποβιβάστηκαν με τόλμη στη Βρετανία. Ειλικρινά, κανείς δεν το περίμενε αυτό! Σε αυτή την περίπτωση, μια τέτοια απόφαση αποδείχθηκε ότι υπαγορεύτηκε από τον υπολογισμό ότι ήταν ακόμη καλύτερο να επιβιώσεις τη νύχτα.
  Αλλά το κρύο νερό δεν είναι εμπόδιο.
  Και πόσο γάμασαν οι Γερμανοί.
  Το πλήρωμα δεξαμενής του Γκέρντα επέστρεψε από την Ινδία. Παρά το κρύο του χειμώνα, τα κορίτσια πάλεψαν ξυπόλητα και με μπικίνι.
  Αλλά το τανκ Ε-75 τους λειτουργεί. Τα κορίτσια μόλις προσγειώθηκαν και παλεύουν στην πιο δύσκολη στιγμή, αποκρούοντας την επίθεση τανκς που θέλουν να τα ρίξουν στη θάλασσα.
  Η Gerda επέλεξε ένα πυροβόλο 100 EL 88 mm. Είναι αρκετά διαπεραστικό και έχει μεγάλο αριθμό οβίδων. Τα κορίτσια δουλεύουν πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους και εξοντώνοντας τους Βρετανούς. Και ταυτόχρονα τραγουδούν:
  - Και σου είπε ο μεγάλος Ράιχ - μην παρασύρεσαι,
  Θα τους τσακίσουμε όλους, θα μετακινήσουμε βουνά με μια κίνηση!
  Η Γκέρντα πυροβόλησε, πατώντας το κουμπί του joystick με το γυμνό της πόδι και τσίριξε με ένα χαμόγελο:
  - Δόξα στο Τρίτο Ράιχ!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έτριξε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της, συντρίβοντας τον Τσόρτσιλ:
  - Και δόξα στον στρατό μας!
  Η Χριστίνα πάτησε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτύπησε το αγγλικό αυτοκίνητο και βρυχήθηκε:
  - Δόξα και σε εμάς!
  Τότε η Μάγδα πίεσε με τα γυμνά της πόδια. Συνέτριψε τον εχθρό, κατέστρεψε τον Σέρμαν και εξέδωσε:
  - Και δόξα στο πνεύμα μας!
  Τα κορίτσια δούλεψαν και κατέστρεψαν βρετανικά τανκς.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova πολέμησαν επίσης. Η υπερ-παντοδύναμη μάγισσα διέταξε, οπότε πρέπει να εκτελεστεί. Άροτρο για την αθανασία σου.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι πέταξαν χειροβομβίδες με τα γυμνά τους πόδια και κούρεψαν το πεζικό με πολυβόλα.
  Το αγόρι Oleg το πέταξε σαν χειροβομβίδα και έσπασε τις ράγες ενός αγγλικού αυτοκινήτου. Γύρισε και έπεσε πάνω στον γείτονά της. Και τα δύο τανκς εξερράγησαν.
  Το αγόρι φώναξε:
  - Δόξα στην πατρίδα μας!
  Η Margarita Korshunova πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έσπασε τα ίχνη του Churchill. Έκανε αναστροφή και συγκρούστηκε με το Sherman. Και τα δύο τανκς πήραν φωτιά και έλαμψαν σαν κεριά.
  Το κορίτσι γάβγισε:
  - Δόξα στην Πατρίδα και θάνατο στους εχθρούς!
  Ο Oleg Rybachenko πέταξε ξανά δύο χειροβομβίδες με τα γυμνά του πόδια. Χτύπησαν στις ράγες και τέσσερα τανκς συγκρούστηκαν ταυτόχρονα. Ένας από αυτούς αποδείχθηκε ότι ήταν η "Τορτίγια". Και ακόμη και ένας τέτοιος μαστόδοντας άρχισε να γίνεται κομμάτια.
  Το αγόρι έτριξε:
  - Για αλλαγές στον κόσμο!
  Σειρά έδωσε και η Μαργαρίτα Κορσούνοβα. Κόρησε τους Βρετανούς. Πέταξε χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και βρυχήθηκε:
  - Για μια νέα δίκαιη τάξη!
  Αποτέλεσμα της ρίψης της ήταν να συγκρουστούν δύο αυτοκίνητα ταυτόχρονα και η κοπέλα γέλασε.
  Ο Όλεγκ πέταξε επίσης δώρα με γυμνό πόδι και παρατήρησε έξυπνα:
  -Τι παραγγελία εννοείς;
  Η ρίψη του γρίφου προκάλεσε σύγκρουση δύο βρετανικών αυτοκινήτων.
  Η Μαργαρίτα εκτόξευσε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά της δάχτυλα, έσπρωξε δύο αυτοκίνητα και απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Σίγουρα όχι για γερμανικά! Αλλά, δυστυχώς, είναι καλό που η μάγισσα δεν μας ανάγκασε να πολεμήσουμε ενάντια στους δικούς μας ανθρώπους!
  Ο Oleg Rybachenko πήρε τη χειροβομβίδα και την πέταξε με το γυμνό του πόδι, την έσπρωξε στις ράγες του Pershing και του Churchill και μετά βρυχήθηκε:
  - Είμαι ένας σούπερ εξολοθρευτής!
  Και πώς θα γελάσει το αγόρι!
  Τα παιδιά-τέρατα κούρεψαν επίσης το πεζικό και τους έδωσαν εκρήξεις πυρών. Και κάθε σφαίρα χτύπησε τον στόχο.
  Οι Βρετανοί ήταν ξεκάθαρα εξαντλημένοι. Και όμορφα και αθάνατα παιδιά έστειλαν δέματα καταστροφής με τα γυμνά τους πόδια. Και κατέστρεψαν τη Βρετανία.
  Και στον ουρανό πάλεψαν πολύ όμορφα, γυμνόποδα και μπικίνι κορίτσια: η Αλμπίνα και η Αλβίνα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, τα κορίτσια είχαν ήδη καταρρίψει περισσότερα από τριακόσια αεροσκάφη το καθένα, λαμβάνοντας τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Τώρα όμως και οι δύο καλλονές είναι ήδη κοντά στο νούμερο των τετρακοσίων αυτοκινήτων. Και τότε τους περιμένει μια ακόμη υψηλότερη ανταμοιβή: ο Ιπποτικός Σταυρός του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Η Αλμπίνα χτυπά ένα αγγλικό αυτοκίνητο, το περιστρέφει και τραγουδά:
  - Στο κύμα της θάλασσας και στη μανιασμένη φωτιά!
  Μετά από αυτό, μια έκρηξη πυροβόλων 30 χιλιοστών από το Me-262 "X" κατέρριψε άλλα πέντε αεροσκάφη και σφύριξε:
  - Και σε έξαλλη, και σε έξαλλη φωτιά!
  Η Alvina πάτησε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Έκοψε τα βρετανικά αεροπλάνα με τα αεροβόλα της και βρυχήθηκε ξέφρενα:
  - Και πέτυχε ένα κατόρθωμα!
  Και επτά αεροπλάνα γκρεμίστηκαν και σχίστηκαν σε θραύσματα.
  Η Αλμπίνα γύρισε ξανά και ξανά, σαν χτύπημα, έκοψε τέσσερα εχθρικά αεροπλάνα και ούρλιαξε:
  - Για αυτό πρέπει να ζεις!
  Και πάλι πατάει το κουμπί του joystick με τα ξυπόλυτα πόδια του.
  Η Αλβίνα χαστούκισε και την αντίπαλό της. Έσπασε τα αεροπλάνα και βρυχήθηκε:
  - Για μια νέα πίστη χιλιετιών!
  Μετά από αυτό κατέρριψε τρία ακόμη αεροσκάφη της βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας.
  Τα κορίτσια σε αυτή τη μάχη ξεπέρασαν το αποτέλεσμα των τετρακοσίων κατεδαφισμένων αυτοκινήτων. Και έφτασαν σε ένα νέο επίπεδο.
  Απονεμήθηκαν: Ιπποτικοί Σταυροί του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Και το ίδιο το Λονδίνο δέχτηκε επίθεση. Οι Γερμανοί δεν επέτρεψαν να ανατραπούν και περικύκλωσαν την αγγλική πρωτεύουσα.
  Και στην Αφρική, η Σέλα, η Μάργκαρετ και η Έλι μάλωναν στη ζέστη. Τρία κορίτσια συνέλαβαν έναν Άγγλο στρατηγό. Και τον ανάγκασαν να του φιλήσει τα ξυπόλυτα πόδια, ελαφρώς πράσινα από το γρασίδι.
  Η Shella, η Margaret και η Ellie άρχισαν να βιάζουν τους κρατούμενους. Απλώς τα έγδυσαν και μετά τα οδήγησαν σε παλλόμενες ράβδους νεφρίτη. Και τους άρεσε πολύ.
  Τότε τα κορίτσια άρχισαν ένα κυνήγι και έφαγαν χαρούμενα αγριομέλι. Και μετά χοροπηδούσαν σαν άγριοι.
  Και ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova έτρεξαν γύρω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Εξολόθρευσαν τον εχθρό με πυρά πολυβόλων και ρίχνοντας χειροβομβίδες χρησιμοποιώντας τα γυμνά τους πόδια.
  Και οι δύο πολεμιστές έψαλλαν στον εαυτό τους:
  - Μαλώνουμε σε στυλ υπερανδρών!
  Παράλληλα, τα παιδιά πέταξαν έξω αστέρια με γυμνά δάχτυλα, τα οποία χτύπησαν τους φρουρούς και τους φρουρούς του παλατιού. Ο Όλεγκ έκοψε μια ντουζίνα και μισή φρουρούς με ένα μπούμερανγκ και βρυχήθηκε:
  - Για τον στρατό της διαστημικής εποχής!
  Η Μαργαρίτα ξεκίνησε επίσης ένα μπούμερανγκ με το γυμνό πόδι του κοριτσιού, έκοψε μια ντουζίνα αντιπάλους και γάβγισε:
  - Ορίστε για νέα ωραία πράγματα!
  Και το αγόρι και το κορίτσι πήραν το δρόμο για την αίθουσα του θρόνου. Εκεί, αυτά τα παιδιά του Εξολοθρευτή σκόρπισαν τους σωματοφύλακες του Τσόρτσιλ. Και αυτή η φιγούρα εξελέγη ξανά πρωθυπουργός μετά την επαίσχυντη ειρήνη με τη Γερμανία.
  Μετά από αυτό τα παιδιά κλώτσησαν τον Τσόρτσιλ στο πηγούνι με τα γυμνά τακούνια τους. Έπεσε νεκρός.
  Έτσι, ο Βρετανός πρωθυπουργός και Ανώτατος Διοικητής συνελήφθη.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο πέταξε με το γυμνό του πόδι έναν απότομα ακονισμένο δίσκο, έκοψε οκτώ φρουρούς και παρατήρησε:
  - Δεν κάνουμε καμία δουλειά!
  Η Μαργαρίτα έβαλε κι αυτή ένα μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και βρυχήθηκε:
  - Μα καλά κάνουμε!
  Η πρωτεύουσα της Βρετανίας έπεσε και η ίδια η Αγγλία συνθηκολόγησε. Έτσι, άλλη μια σελίδα του τρίτου παγκόσμιου πολέμου γύρισε. Είναι αλήθεια ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν ακόμα μπροστά και ήταν απαραίτητο να πηδήξουν πέρα από τον ωκεανό. Λοιπόν, εντάξει, τα παιδιά θα βοηθήσουν ακόμα.
  Οι Γερμανοί αποβιβάστηκαν στην Ισλανδία ήδη τον Ιανουάριο του 1946. Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova τιμήθηκαν με το παράσημο του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδηρού Σταυρού με ασημένια φύλλα, σπαθιά και διαμάντια για τη σύλληψη του προσωπικού εχθρού του Χίτλερ, Wilson Churchill. Και συν ένα χρυσό σταυρό στρατιωτικής αξίας με διαμάντια. Γιατί γιορτάστηκαν γενναιόδωρα τα παιδιά;
  Τώρα όμως βρίσκονται στην Ισλανδία. Ο Oleg Rybachenko φοράει μόνο σορτς και η Margarita Korshunova φοράει νέο χιτώνα. Και τα παιδιά φυσικά είναι ξυπόλητα. Και ρίχνουν αστέρια και χειροβομβίδες στον εαυτό τους.
  Και οι παγετοί του Ιανουαρίου δεν ενοχλούν τους αθάνατους τύπους. Ένα αγόρι και ένα κορίτσι καταστρέφουν τους αντιπάλους τους. Και τους κουρεύουν με πολυβόλα.
  Και πάλι μπούμερανγκ πετάνε με ξυπόλητα.
  Ο/Η Oleg λέει:
  - Το κόμμα μας είναι δυνατό!
  Η Μαργαρίτα, ρίχνοντας ένα δίσκο με το γυμνό της πόδι, τρίζει:
  - Μπορεί να μην είναι δικό μας, αλλά είναι δυνατό!
  Και η κοπέλα τη χτυπάει με πολυβόλο... Και μετά θα ενδώσει στη χειροβομβίδα με το γυμνό τακούνι του.
  Μετά από αυτό τα παιδιά εξοντώνουν τους Αμερικανούς ακόμη περισσότερο.
  Η Ισλανδία έπεσε.
  Στη συνέχεια οι Γερμανοί κατέλαβαν τη Γροιλανδία και προχώρησαν στον Καναδά. Εκεί ήταν ήδη πολύ πιο δραστήριοι.
  Στον Καναδά, ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα πολέμησαν στην ακτή και απέκρουσαν μια αμερικανική επίθεση. Καταφέραμε να αποκρούσουμε την επίθεση. Και πάλι στην επίθεση. Ο στρατός των ΗΠΑ υποχωρεί. Και δεν μπορείς να σταματήσεις την πορεία των μαχόμενων.
  Η Gerda προχωρά επίσης με το πλήρωμά της. Η δεξαμενή του E-75 εκσυγχρονίστηκε ελαφρώς με την εγκατάσταση κινητήρα αεριοστροβίλου ισχύος 1.500 ίππων. Το τανκ έχει γίνει πλέον πιο γρήγορο... Έχει βελτιωθεί κάπως και η ποιότητα της θωράκισης.
  Όμως οι Αμερικάνοι δεν έχουν τίποτα αξιόλογο. Μόνο ο ψηλός, απελπιστικά ξεπερασμένος Sherman και ο ελαφρώς καλύτερος Pershing. Και αυτά τα τανκς δεν είναι αντίπαλοι των Γερμανών.
  Είναι αλήθεια ότι προσπάθησαν να βάλουν σε μαζική παραγωγή το T-93, βάρους μόλις ενενήντα τριών τόνων και με μετωπική θωράκιση 305 χιλιοστών, το μόνο με προστασία, ούτε καν τανκ, αλλά αυτοκινούμενο όπλο. Αλλά δεν λειτούργησε πολύ καλά. Το διαπέρασε όμως και γερμανικό μηχάνημα με πυρήνα ουρανίου με πυροβόλο των 105 mm 100 EL από μικρή απόσταση.
  Η Γκέρντα γρονθοκόπησε τον Σέρμαν και γκρίνιαξε:
  - Είναι έστω και λίγο βαρετό!
  Η Σάρλοτ πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και βρυχήθηκε:
  - Και θα είναι όλα και πολύ ωραία!
  Το κορίτσι έσπασε το Pershing.
  Και μετά πυροβόλησε και η Χριστίνα. Ο Αμερικανός Γκραντ χτύπησε και βρυχήθηκε:
  - Για μια νέα τάξη στον κόσμο!
  Τότε η Μάγδα πυροβόλησε. Επίσης ξυπόλητη είπε:
  - Για αλλαγές προς το καλύτερο!
  Και άλλο ένα αμερικανικό τανκ φλέγεται.
  Οι Yankees ήδη τα παρατάνε. Μαζεύουν όπλα. Και το κορίτσι φιλά τα γυμνά, σκονισμένα πέλματά της.
  Τορόντο λήφθηκε. Αναπτύσσοντας την επιτυχία των κοριτσιών και η Βέρμαχτ εισέρχονται ήδη στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών.
  Μερικά στρατεύματα πέρασαν επίσης από την Αλάσκα. Κατέλαβαν τον Καναδά και το εχθρικό έδαφος από τα ανατολικά.
  Άρα δημιουργήθηκε μια κρίσιμη κατάσταση. Οι Γερμανοί και οι ξένες ορδές τους κινούνται σε όλη την Αμερική. Όλα είναι πολύ δύσκολα και επικίνδυνα.
  Πέντε κορίτσια Alenka, Maria, Alla, Anyuta, Matryona έφτασαν στην Αμερική για να πολεμήσουν ως εθελοντές ενάντια στις ορδές του Τρίτου Ράιχ. Και τα πέντε κορίτσια είναι πολύ όμορφα και μιλούν αγγλικά. Ο Στάλιν αρνήθηκε να στείλει ολόκληρο το γυναικείο τάγμα, καθώς αυτό θα ερχόταν σε αντίθεση με τους όρους της ειρήνης που συνήφθη με τη φασιστική αυτοκρατορία. Η ΕΣΣΔ έπρεπε να κερδίσει χρόνο με κάθε κόστος, ενώ οι Ναζί επιτέθηκαν στις ΗΠΑ.
  Τα πέντε κορίτσια είναι εθελοντές: πέρασαν σχεδόν ολόκληρο τον πόλεμο, από τη Μπρεστ και τον Μπουγκ μέχρι το Όρενμπουργκ. Και πολεμούν τους Ναζί στην άλλη άκρη της Γης στην πρωτεύουσα της Ονδούρας.
  Η Tegucigalpa είναι ένα από τα κύρια προπύργια της άμυνας, σε αναμέτρηση με μια ετερόκλητη ορδή. Τόσο οι Ιάπωνες όσο και οι Ασιατικές ορδές μπήκαν σε μπελάδες. Οι ίδιοι οι Γερμανοί πολέμησαν μόνο με τανκς και το πεζικό ήταν εξ ολοκλήρου από μη Άριους λαούς. Οδηγούσαν Ασιάτες, Μαύρους και Άραβες μπροστά.
  Η Αλένκα πυροβόλησε, κόβοντας δύο Αφρικανούς και κελαηδούσε:
  - Μόνο μια ορδή Τζένγκις Χαν!
  Η χρυσαφένια Μαρία, έχοντας κόψει τρεις Ινδούς με ένα πολυβόλο, σήκωσε τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της μέχρι την κορυφή. Και είπε:
  - Αλέθουμε κανονιοφόρες!
  Ένα θραύσμα από μια χειροβομβίδα πέταξε και χτύπησε τη Μαρία στη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της. Τα κορίτσια παραδοσιακά τσακώνονται με μπικίνι και ξυπόλητα. Και όταν χτυπάει με μια αιχμηρή την τραχιά, κοριτσίστικη σόλα, πονάει λίγο.
  Η καλλονή έκλεισε το μάτι και πυροβόλησε ξανά... Η Μαρία είναι πολύ λεπτή, μέτριου ύψους με τέλεια σιλουέτα.
  Η Αλένκα είναι ψηλότερη, με τον βαθμό του ταγματάρχη, και μάλιστα ήρωας της Σοβιετικής Ένωσης. Αλλά και σχεδόν γυμνή, ελάχιστα καλυμμένη από μπικίνι. Πολύ μαυρισμένη, αλλά τα μαλλιά της είναι λευκά. Και ο Αλένκα σουτάρει πολύ εύστοχα. Και του αρέσει να πετά χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια του.
  Η όμορφη Άλλα πυροβολεί και γκρεμίζει τέσσερις Άραβες με μια έκρηξη πυρός. Τα μαλλιά της είναι κόκκινα, ή μάλλον χάλκινα, σαν προλεταριακό πανό. Και όταν φυσούν οι άνεμοι, είναι σαν σημαία επανάστασης. Το κορίτσι αστράφτει με τα σμαραγδένια μάτια της, σαν αστέρια. Και σαρώνει βάναυσα τους εχθρούς.
  Η Anyuta είναι επίσης ξανθιά. Και πυροβολεί από πολυβόλο. Η κοπέλα φύτεψε ξυπόλητα τα πόδια της και έδωσε μια έκρηξη. Πέντε διάφοροι μαχητές πετάχτηκαν, και κατακόκκινες βρύσες αίματος πέταξαν από τα στήθη και τις κοιλιές των αντιπάλων τους.
  Η Anyuta, γλείφοντας τα γεμάτα χείλη της, κελαηδούσε:
  - Ο πόλεμος είναι αέρας για τους πνεύμονες...
  Η κοπέλα είναι ξαπλωμένη και ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Ακούγονται εκρήξεις. Αρκετοί μαχητές πετούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Η Ματρυόνα είναι ένα πιο μεγαλόσωμο και σαρκώδες κορίτσι. Τα μαλλιά της είναι ανοιχτά καστανά. Μια τυπική χωριάτικη, νέα γυναίκα με αίμα και γάλα. Είναι πολύ δυνατή σωματικά και σουτάρει καλά.
  Εδώ έρχεται πάλι η σειρά. Και πέφτουν οι σκοτωμένοι φασίστες μισθοφόροι.
  Η Matryona, πυροβολώντας, λέει:
  - Εντάξει, εντάξει, πού ήσουν; Από τη γιαγιά! - Το κορίτσι πυροβόλησε, σκοτώνοντας τρεις γενειοφόρους μαχητές των Ναζί και πρόσθεσε. - Τι έφαγες - κουάκερ! Τι ήπιες? Πολτός!
  Τα κορίτσια κρατούν τη γραμμή. Δεν αφήνουν τους φασίστες μπροστά. Και φιλικά τραγούδια βρυχώνται:
  - Θα καταστρέψουμε ολόκληρο τον κόσμο της βίας,
  Μέχρι το μεδούλι και μετά...
  Θα χτίσουμε έναν νέο, παραδεισένιο κόσμο -
  Όποιος ήταν κανείς δεν θα γίνει το παν!
  Η Αλένκα ξανά ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Εκρήξεις προχωρούν πεζοί. Σίγουρα γίνεται πιο ζεστό. Εδώ έρχεται το περιβόητο "Lion"-2. Και δίπλα είναι το πιο εξελιγμένο Ε-50. Τα βλήματα εκτοξεύονται. Το κεφάλι ενός μαύρου Αμερικανού σκίστηκε και κύλησε.
  Η Μαρία πάτησε μια φλεγόμενη σανίδα και τα σκληρυμένα πόδια της σχεδόν δεν ένιωθαν τη ζέστη της φλόγας.
  Η χρυσαυγίτικη καλλονή πυροβόλησε και γουργούρισε:
  - Και ποιος θα σταματήσει τη ροή των ματωμένων, μανιασμένων ποταμών...
  Η Μαρία πυροβόλησε ξανά, χτυπώντας τον Αφρικανό από την πανοπλία του Ε-50 και κελαηδούσε.
  - Μια ακτίνα από έναν εκτοξευτήρα θα χτυπήσει τον κρόταφο σας, σε μια κακή αναλαμπή ο άνθρωπος εξαφανίστηκε!
  Το κορίτσι πυροβόλησε ξανά. Πέταξε το ξυπόλυτο, μαυρισμένο, χαριτωμένο πόδι της στον αέρα. Μια χειροβομβίδα πέταξε προς το μέρος της. Η καλλονή με τα χρυσά μαλλιά κέρδισε επιδέξια το δώρο με τη γυμνή, σχεδόν χωρίς σκόνη σόλα της. Η χειροβομβίδα πέταξε πίσω. Έσπευσε στις τάξεις των αγωνιστών του Τρίτου Ράιχ. Φαινόταν σαν να έπεφταν καρπούζια από το φορτηγό και να έσπασαν. Χύθηκε τόσο πολύ αίμα.
  Η Μαρία έγραψε στο Twitter:
  - Το κορίτσι απέτυχε στις εξετάσεις και ήρθε ο καταραμένος Ράιχ. Ο Χίτλερ προφανώς είχε βαρεθεί να ζει και η ομορφιά του τον έφαγε περίφημα!
  Ο Άλλα είναι επίσης ένας ανόητος πολεμιστής. Πυροβολεί τον εαυτό του με πολυβόλα και λέει σκορπίζοντας τα πτώματα:
  - Για το κουτάλι της μαμάς! Για το κουτάλι του μπαμπά! Και για τον Κόμπα μια κουτάλα! Και στο πλάι στο κρεβάτι!
  Μια καλλονή με χάλκινα-κόκκινα μαλλιά εκτοξεύει ένα ξύλινο αεροπλάνο με το γυμνό της πόδι. Πετά κατευθείαν προς το τεράστιο γερμανικό τανκ Lion. Προσγειωθείτε στο ρύγχος ενός κανονιού των 105 χιλιοστών και εκρήγνυται. Το όπλο αποτυγχάνει.
  Ο Γερμανός γυρίζει και αναγκάζεται να φύγει ντροπιαστικά. Η Άλλα, τρίβοντας το πόδι της σε ένα κομμάτι του κτιρίου, λέει:
  - Αν δεν έχεις δύναμη, χρειάζεσαι εξυπνάδα! Θα πρέπει να κάνετε λίγο θόρυβο!
  Και πάλι το κορίτσι σουτάρει πολύ εύστοχα. Τα κόκκινα μαλλιά της είναι σαν τη φλόγα της Ολυμπιακής δάδας. Ελκυστικό κορίτσι. Έχει ήδη διακριθεί στον αμερικανικό στρατό επιδεικνύοντας ένα έξαλλο ταμπεραμέντο. Ήταν ιδιαίτερα καλός στο να κάνει αταξίες με Αφροαμερικανούς. Είναι τόσο ασυνήθιστο και όμορφο μαζί τους.
  Ωστόσο, ο Αλλάχ καταστρέφει και τους μαύρους που πολεμούν στον στρατό του Τρίτου Ράιχ. Γιατί η Γερμανία κατέκτησε όλη την Αφρική; Προσπαθήστε να σταματήσετε μια τέτοια δύναμη.
  Το E-50 είναι το νεότερο τανκ, με κινητήρα αεριοστροβίλου και παχιά πλαϊνή και μετωπική θωράκιση. Δεν μπορεί να ληφθεί με χειροβομβίδα. Η Άλλα πέταξε το δώρο με το γυμνό της πόδι, γκρέμισε αρκετούς πεζούς και κελαηδούσε:
  - Ω, η πανοπλία του τανκ σου είναι αξιόπιστη, από κάποιον που σκοπεύει να δαγκώσει... Απλώς μάθε τη δύναμη που έχεις... νιά, μπορείς να κλωτσήσεις μόνο ένα ατσάλινο άλογο!
  Ο Anyuta σούταρε επίσης πολύ εύστοχα. Και προτίμησε να πετάει χειροβομβίδες με τα πόδια της. Τα γυμνά της δάχτυλα στριφογύριζαν επίσης τον ατσάλινο δίσκο. Η άκρη πέταξε και έκοψε τον λαιμό δύο φασιστών αγωνιστών. Έριξαν το πολυβόλο και τώρα μια παχιά έκρηξη μεγάλου διαμετρήματος πέρασε τις αλυσίδες της ορδής. Μια ολόκληρη σειρά ξένων μαχητών στρατολογήθηκαν μέσω επιδρομών στον στρατό του Τρίτου Ράιχ.
  Η Anyuta έγραψε στο Twitter:
  - Η τύχη είναι η ανταμοιβή του θάρρους! Ένα τραγούδι είναι αρκετό! Αφήστε τους να τραγουδήσουν μόνο για το σπίτι!
  Όμως η καλλονή δεν έχει προλάβει ακόμη να λείψει από το σπίτι. Αν και υπάρχουν πολύ λίγοι Σοβιετικοί εθελοντές στον αμερικανικό στρατό. Ο Στάλιν δεν ήθελε να λάμψει, για να μην δώσει αργότερα στον Χίτλερ λόγο να κατηγορήσει τη Ρωσία για παραβίαση των όρων της "Ειρήνης άχυρου".
  Πέντε κορίτσια, τα καλύτερα στο τάγμα των γυναικών, προειδοποιήθηκαν ότι εάν αιχμαλωτιστούν, η Πατρίδα θα έπρεπε να τα αποκηρύξει. Και σε αυτή την περίπτωση, τα κορίτσια θα πρέπει να κουρεύουν για ασήμαντους μισθοφόρους που προσλήφθηκαν για χρήματα.
  Και η Anyuta, και η Alena, και τα άλλα κορίτσια καταλαβαίνουν ότι αν συλληφθούν, τα περιμένουν τρομερά βασανιστήρια. Έτσι αποφάσισαν, σε καμία περίπτωση, να μην σκοτωθούν από τους Ναζί ζωντανούς.
  Γερμανικά επιθετικά αεροσκάφη πετούν πάνω από τις θέσεις των αμερικανικών στρατευμάτων. Μη περιμένοντας ότι θα αντιμετωπίσουν τέτοια πεισματική αντίσταση στην πρωτεύουσα της Ονδούρας, οι Ναζί ήταν κάπως ενοχλημένοι.
  Τα αεριωθούμενα και τα επιθετικά αεροσκάφη είναι ισχυρά. Ρουκέτες πετούν, πυροβόλα όπλα.
  Αμερικανοί στρατιώτες πεθαίνουν. Η Ματρυόνα χτυπήθηκε επίσης από σκάγια στον σαρκώδη ώμο της. Βγήκε αίμα. Η ηρωική κοπέλα έβγαλε με τα δόντια της ένα κομμάτι ατσάλι και έφτυσε αίμα. Και μετά με χτύπησε ξανά με ένα ογκώδες υποπολυβόλο. Ξένοι μισθοφόροι πέφτουν. Σχεδόν όλοι εδώ είναι γηγενείς, μόνο οι διοικητές τους είναι Γερμανοί, και ακόμη και τότε όχι πάντα. Είναι αλήθεια ότι τα πληρώματα του πιο σύγχρονου τανκ Ε-50 είναι εξ ολοκλήρου γερμανικά. Το αυτοκίνητο έχει αξιοπρεπή ταχύτητα και ευελιξία. Λοιπόν, αυτή δεν είναι ακόμα η πιο προηγμένη τροποποίηση - ζυγίζει εβδομήντα πέντε τόνους. Οι τοίχοι γκρεμίζονται κάτω από τις ράγες. Αυτό κατασκευάζεται συνήθως σε τρεις εκδόσεις με πυροβόλο των 105 χλστ., πυροβόλο όπλο 180 χλστ. και εκτοξευτή ρουκετών 400 χλστ.
  Και κάθε τροποποίηση έχει τη δική της αποστολή. Εδώ είναι αυτό το τανκ με ένα όπλο επίθεσης, πιο κατάλληλο για επίθεση σε πόλεις. Και δεν είναι τόσο εύκολο να το καταστρέψεις. Η Ματρυόνα σταυρώνεται και αρπάζει με τα γυμνά της δάχτυλα μια αντιαρματική χειροβομβίδα, το μεγάλο αλλά χαριτωμένο, όμορφα διαμορφωμένο πόδι της. Τώρα πρέπει να ρίξετε το δώρο ακριβώς στην κάννη για να απενεργοποιήσετε το όπλο του μαστόδοντα. Πέντε πολυβόλα καλύπτουν ένα γερμανικό, σύγχρονο τανκ και δεν είναι τόσο εύκολο να το πλησιάσεις.
  Η Ματρυόνα είναι πολύ δυνατή και τα πόδια της που μοιάζουν με άλογα ρίχνουν μια χειροβομβίδα μακριά. Αλλά δεν είναι πάντα ακριβές. Σε κάθε περίπτωση, να χτυπήσει έναν τέτοιο στόχο όπως η κάννη ενός πυροβόλου 180 χλστ. Η ηρωίδα έχει αμφιβολίες. Κι αν του λείπει;
  Ω, αν ήταν μαζί τους ο επί χρόνια σύντροφός τους Seryozhka, αυτός ο γενναίος πρωτοπόρος θα είχε βρει κάτι.
  Αλλά το αγόρι πέθανε στις μάχες για το Στάλινγκραντ. Τα κορίτσια δεν γνώριζαν την περαιτέρω μοίρα του. Αλλά η μοίρα του πρωτοπόρου εφευρέτη ήταν πράγματι αζημίωτη. Στην αρχή, ο Seryozhka βασανίστηκε βάναυσα, προσπαθώντας να αποσπάσει μυστικά. Μετά από βασανιστήρια, το εντεκάχρονο αγόρι κατέληξε στα ορυχεία. Το έργο είναι τρομακτικό και εξαιρετικά σκληρό. Αλλά ο σοβιετικός πρωτοπόρος, μικρός αλλά οξυδερκής, αποδείχθηκε επίμονος.
  Κατάφερε να επιβιώσει, και ακόμη και μέσα από τους λαβύρινθους των ορυχείων αποφάσισε να δραπετεύσει. Και ο Seryozhka κατάφερε να βγει. Το αγόρι περιπλανήθηκε στα Βαλκάνια για αρκετή ώρα μέχρι να ενταχθεί σε ένα τοπικό αντάρτικο απόσπασμα. Εκεί έγινε σύνδεσμος και σαμποτέρ.
  Υπήρχε ακόμη ένα αρκετά ανεπτυγμένο κομματικό κίνημα στα Βαλκάνια. Εν μέρει επίσης επειδή η υπηρεσία κατοχής εκτελούνταν από Ιταλούς, Ρουμάνους, Βούλγαρους, Αλβανούς -που δεν ήταν τόσο μάχιμοι όσο οι τακτικές μονάδες της Βέρμαχτ.
  Αλλά πολλοί παρτιζάνοι πέθαναν ακόμα. Ειδικά από αεροπορικές επιδρομές. Και οι πατριώτες της Γιουγκοσλαβίας αναγκάζονται να κρύβονται στα βουνά, στα δάση ή, στην καλύτερη περίπτωση, σε μικρά χωριά. Ένας μεγάλος αριθμός διοικητών έχει ήδη πεθάνει. Η κατάσταση επιδεινώθηκε από την ειρήνη που υπογράφηκε με την ΕΣΣΔ. Τώρα άρχισαν να φτάνουν νέα τμήματα τιμωρίας στα Βαλκάνια, οργανώνοντας μαζικές επιδρομές και εκκαθαρίζοντας την περιοχή.
  Ο Σεργκέι έπρεπε να σκαρφαλώνει όλο και πιο βαθιά στα βουνά με τους παρτιζάνους.
  Η Ματρυόνα, αν και δεν γνώριζε την τύχη του παγκόσμιου αγαπημένου τους, αναστέναξε βαριά. Έπειτα έσφιξε τη χειροβομβίδα πιο σφιχτά με τα δάχτυλα των γυμνών κοριτσίστικων ποδιών της και με όλη της τη δύναμη την πέταξε στο εχθρικό τανκ. Το E-50 μόλις πυροβόλησε, απελευθερώνοντας ένα φονικό βλήμα.
  Η Ματρυόνα μάλιστα τινάχτηκε και έπεσε στα γόνατα. Χτυπήθηκε στο κεφάλι από ένα λιθόστρωτο που σκίστηκε από το πεζοδρόμιο και η γυμνή φτέρνα του κάηκε από καυτό μέταλλο. Η κοπέλα έτριψε το ζαλισμένο κεφάλι της με σκονισμένα μαλλιά.
  Η χειροβομβίδα πέταξε σχεδόν ακουμπώντας την κάννη και χτύπησε στο κεκλιμένο μέτωπο του αυτοκινήτου. Μια έκρηξη βρόντηξε... Μα φυσικά, 250 χλστ μετωπικής θωράκισης, και μάλιστα υπό γωνία, δεν είναι ικανή να διαπεράσει χειροβομβίδα.
  Η Ματρυόνα χτύπησε τη γροθιά της στη σκόνη, σηκώνοντας ένα ολόκληρο σύννεφο άμμου. Μετά βρυχήθηκε:
  - Σκότωσε το, σκότωσε! Βάλτε ένα γκολ στο γκολ!
  Το κορίτσι χτύπησε την κνήμη της στη ραγισμένη άσφαλτο. Ένα θραύσμα είχε κολλήσει στους κάλους της φτέρνας. Το δέρμα στα πέλματα του κοριτσιού ήταν παχύ σαν του ιπποπόταμου. Ζούσε σε μια φτωχή οικογένεια και σχεδόν ποτέ δεν φορούσε παπούτσια από τη γέννησή της. Ωστόσο, αυτό δεν έκανε τα πόδια της να φαίνονται καθόλου τραχιά σε σχήμα, αλλά ήταν μαυρισμένα, χαριτωμένα, σαγηνευτικά.
  Η Ματρυόνα, ωστόσο, φόβισε ελαφρώς τους άντρες με το ψηλό της ύψος, τους δυνατούς μύες και τις γροθιές με τις προεξέχουσες αρθρώσεις της. Αλλά το ηρωικό κορίτσι έχει τον πιο ευγενικό χαρακτήρα και οι φαρδιοί γοφοί συνδυάστηκαν με σχετικά λεπτή μέση και γλυπτό κοιλιακούς. Μόνο με ρούχα η Matryona φαινόταν υπέρβαρη λόγω του μεγάλου στήθους της. Με μπικίνι μοιάζει με μπούστο αθλήτρια.
  Η κοπέλα, απογοητευμένη, πέταξε ξανά χειροβομβίδα, αυτή τη φορά στοχεύοντας στις ράγες. Αλλά το θανατηφόρο δώρο χτύπησε τη χοντρή, θωρακισμένη ασπίδα που κάλυπτε τους κυλίνδρους.
  Η Ματρυόνα χτύπησε τον εαυτό της στο πιγούνι εκνευρισμένη. Της πονούσε το σαγόνι. Και η ηρωίδα έβρισε:
  - Κόβω σαν δρεπάνι!
  Ο Anyuta προσπάθησε επίσης να χτυπήσει το επικίνδυνο τανκ, αλλά η χειροβομβίδα που πετάχτηκε από το πόδι του κοριτσιού έχασε ελαφρά το σημάδι. Και η ξανθιά άρχισε να πλησιάζει στο αυτοκίνητο. Αλλά στη συνέχεια εμφανίστηκαν δύο ακόμη τανκς - "Lion" και "Panther"-2, πυροβόλησαν σε όλες τις προσεγγίσεις με πολυβόλα. Έπρεπε να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί.
  Ο Αμερικανός Σέρμαν έκανε μια προσπάθεια να πλησιάσει τα γερμανικά οχήματα. Είχε την ευκαιρία να χτυπήσει το Panther 2, αλλά μόνο στο πλάι. Αλλά ένας Γερμανός δεν είναι τόσο εύκολο να εξαπατηθεί. Επιπλέον, η ψηλότερη σιλουέτα του Sherman το κάνει αισθητό από μεγάλη απόσταση.
  Ο "Πάνθηρας" 2 έφτυσε μια οβίδα και χτύπησε τον Αμερικανό κατευθείαν στο μέτωπο. Το ψηλό αυτοκίνητο έσπασε στη μέση. Και έκαιγε σαν χριστουγεννιάτικο κερί.
  Η Anyuta είπε εκνευρισμένη:
  - Α, πόσο αδύναμα είναι τα τανκς σου... Καλύτερα τεχνικά, θα γίνεις Γιάνκης!
  Αλλά η Αλένκα, ένας έμπειρος πολεμιστής, κατάφερε να πλησιάσει τον Πάνθηρα. Πέταξε μια χειροβομβίδα... Και η μακριά κάννη του γερμανικού αυτοκινήτου κουλουριάστηκε στην κόρνα ενός κριαριού.
  Δεξαμενή "Panther" 2, που κυκλοφόρησε στην παραγωγή το 1943. Στην τελευταία πιο διαδεδομένη τροποποίηση, έχει μετωπική θωράκιση 150 mm, πλευρική θωράκιση 82 mm υπό γωνία και πυροβόλο 88 mm με μήκος κάννης 71EL. Ξεκινώντας το 1945, σταμάτησε να λειτουργεί υπέρ του πιο προηγμένου και καλύτερα προστατευμένου μοντέλου Ε-50. Αλλά προς το παρόν αυτό το τανκ παλεύει. Με βάρος 51 τόνους, το αυτοκίνητο διαθέτει κινητήρα 900 ίππων, που του παρέχει καλές επιδόσεις οδήγησης.
  Και τώρα, έχοντας υποστεί ζημιά, ο Panther-2 γυρίζει και φεύγει. Η Αλένκα καταφέρνει να πετάξει άλλη μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Έσπασα τους κυλίνδρους. Και η ταχύτητα του γερμανικού αυτοκινήτου επιβραδύνθηκε αισθητά.
  Η Αλένκα λέει με ένα χαρούμενο βλέμμα:
  - Τι χτύπημα! Το χτύπημα μου είναι δώρο Θεού!
  Και η κοπέλα έδειξε τη μύτη της στους Γερμανούς. Όμως τα πυρά πολυβόλων άρχισαν να ξεχύνονται από το Ε-50. Και οι σφαίρες σφύριξαν πάνω από τα λευκά, κάπως λεκιασμένα μαλλιά της Αλένα. Μία από τις σφαίρες έκοψε ακόμη και μια τρίχα. Η ταγματάρχης ένιωσε ακόμη και λίγο γαργαλητό.
  Η Αλένκα έγραψε στο Twitter:
  - Αν θέλεις να γίνεις σαν ελέφαντας, πήγαινε στο τρελοκομείο ως ληστής!
  Το κορίτσι σήκωσε το κομμένο σκέλος της με τα δάχτυλα των ποδιών της. Τα μαλλιά της Αλένκα είναι μεταξένια, μαργαριταρένια, αλλά ελαφρώς σκονισμένα. Και όμως τόσο μαλακό. Το κορίτσι τα έτρεξε στα πέλματά της. Λίγο γαργαλητό και ευχάριστο.
  Η Αλένκα θυμήθηκε πώς τη χάιδευε ο τύπος. Τα χέρια του ξεκινούσαν επίσης από τα πέλματα, ανεβαίνοντας ψηλότερα στους μηρούς και στο πιο ευαίσθητο σημείο. Όταν σε χαϊδεύει ένας όμορφος νεαρός, είναι πολύ ευχάριστο. Η Αλένκα σχεδόν τον αγαπούσε. Της άρεσε το ερωτικό παιχνίδι και διεγείρεται από το άγγιγμα ενός μυώδους ανδρικού σώματος. Αλλά η Αλένκα δεν είχε πραγματική, ρομαντική αγάπη, όταν τρελαίνεσαι για έναν άντρα. Έχει ήδη αλλάξει πολλά παιδιά. Πολλοί από τους άνδρες της πέθαναν στη μάχη.
  Ακόμη και αυτή ήταν η κατάρα του πολέμου. Και εδώ στην Αμερική, υπάρχουν μυώδεις, μαύροι τύποι. Και όλα είναι τόσο ασυνήθιστα μαζί τους.
  Η Αλένκα πυροβόλησε και κατέβασε τον μαύρο. Λυπήθηκα λίγο για το αφρικανό αγόρι. Σκότωσε έναν άνδρα που πολεμούσε για ξένα συμφέροντα. Άλλωστε οι Γερμανοί είναι ρατσιστές. Βλέπουν τους μαύρους ως σκλάβους. Ταυτόχρονα όμως, Αφρικανοί εγγράφονται στα ξένα τμήματα της διογκωμένης Βέρμαχτ.
  Η Αλένκα έφτιαξε κάτι σαν σύκο με τα γυμνά δάχτυλά της και το έδειξε στους Ναζί. Ναι, το ίδιο το γερμανικό έθνος δεν υφίσταται καμία ζημιά εδώ. Τα τανκς έχουν πανοπλία που είναι πολύ παχιά για να τα διαπεράσει χειροβομβίδα ή μπαζούκα. Αλλά οι γηγενείς μονάδες πεθαίνουν.
  Η Αλένκα ρίχνει μια χειροβομβίδα στο Ε-50. Κούνησε το γυμνό, μαυρισμένο πόδι της και πέταξε, στρίβοντας τους γοφούς της. Και η χειροβομβίδα πέταξε σε ψηλό τόξο. Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών μου με άφησαν να νιώσω το άγγιγμα του μετάλλου. Και μετά έσκασε η χειροβομβίδα.
  Η Αλένκα ψιθυρίζει:
  - Ο Θεός να μας ευλογεί!
  Ένας καυτός αέρας φύσηξε πάνω στο κορίτσι, σαν να το άγγιξε ένας όμορφος άντρας. Η Αλένκα διάβαζε ένα βιβλίο για τον Ταρζάν και ήθελε πολύ αυτός ο άντρας να παίξει μαζί της. Χαϊδεύω το στήθος μου με δυνατά χέρια.
  Η χειροβομβίδα χτύπησε την κάννη, αλλά εξερράγη πολύ αργά, πετώντας από το μέταλλο. Τα θραύσματα χτυπούσαν σαν μπιζέλια πάνω στην πανοπλία. Μόνο γρατσουνιές έχουν μείνει!
  Η Αλένκα έβγαλε άλλη μια χειροβομβίδα. Είδα όμως ότι ήταν κατά προσωπικού. Και τα αντιαρματικά όπλα έχουν φύγει.
  Το κορίτσι γρύλισε απογοητευμένο. Αλλά για να μην χάσω χρόνο, το έβαλα στα γυμνά μου δάχτυλα. Γύρισε το πόδι της, λύγισε τον κορμό της, μετά το ίσιωσε και το πέταξε στο πεζικό.
  Μισή ντουζίνα μαχητές πέταξαν σαν μπάλες του πινγκ πονγκ. Τα γυαλιά ενός από αυτούς πέταξαν και τα θραύσματα πέταξαν μερικές εκατοντάδες μέτρα και πέρασαν στην πλάτη της Αλένκα. Το σουτιέν έσκασε και το όμορφο στήθος του κοριτσιού αποκαλύφθηκε.
  Η κοπέλα κάλυψε αυτόματα τις θηλές της. Αλλά μετά κατάλαβε ποιον έπρεπε να φοβάται. Και κούνησε ξανά το πολυβόλο. Έδωσε μια στροφή και οπισθοχώρησε ελαφρώς.
  Ένας Αμερικανός πεζικός πυροβόλησε ένα μπαζούκα. Η οβίδα χτύπησε το γερμανικό τανκ στην κεκλιμένη πλευρά του, αλλά η θωράκιση των 160 χλστ. την άντεξε, απωθώντας την καταστροφική ενέργεια. Ο Γερμανός αντεπιτέθηκε. Το μεγάλου διαμετρήματος όπλο του έσπασε τον τοίχο.
  Η Αλένκα προσπάθησε να δέσει τα λουριά του σουτιέν της. Το κορίτσι σκέφτηκε ότι η Zoya Kosmodemyanskaya μάλλον οδηγήθηκε στο κρύο με το σορτς της. Ήταν σε μια σοβιετική ταινία που απεικονίστηκε φορώντας ένα πουκάμισο ή ακόμα και κάποιο είδος φορέματος. Αυτό και μόνο είναι απλώς ένας φόρος τιμής στην υποκρισία. Μάλιστα, οι Ναζί για να ταπεινώσουν περαιτέρω την αιχμαλωτισμένη κοπέλα, μάλλον την έγδυσαν. Και οι πεινασμένοι Γερμανοί στρατιώτες μάλλον ήθελαν να δουν γυμνό ένα όμορφο και με καμπύλες κορίτσι.
  Στην πραγματική ιστορία, λοιπόν, η ηρωίδα του κοριτσιού δεν μπορούσε να καλύψει το στήθος της, έτσι τα χέρια της ήταν δεμένα πίσω από την πλάτη της. Όμως δεν ντρεπόταν και κοίταξε περήφανη. Η Αλένκα ήξερε καλά πώς ήταν να περπατάς ξυπόλητος στο χιόνι. Ήταν ανθεκτική και της άρεσε να αγγίζει το χιόνι με τα γυμνά της πέλματα. Στην Αλένκα άρεσε και το απόλαυσε. Αλλά αυτό είναι για εκείνη, ήδη σκληραγωγημένο από χρόνια πολέμου. Και για τη νεαρή και αστική Zoya, αυτό είναι προφανώς οδυνηρό. Οι σόλες αισθάνονται σαν να καίνε κάρβουνα.
  Η Αλένκα πέταξε το σουτιέν της απογοητευμένη και φώναξε:
  - Η ντροπή είναι αστική έννοια! Η Σοβιετική γυναίκα δεν φοβάται τίποτα και δεν ντρέπεται!
  Η κοπέλα άρχισε πάλι να καρφώνει με ένα πολυβόλο, ή μάλλον με ένα υποπολυβόλο. Το μέταλλο ζεστάθηκε, άλλωστε, η Ονδούρα είναι οι τροπικές περιοχές, μπορεί να κάνει πολύ ζέστη εκεί τον Φεβρουάριο. Τα δάχτυλα της Αλένκα ζεσταίνονται. Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Σήμερα είναι 23 Φεβρουαρίου. Είναι η ημέρα του σοβιετικού στρατού και αυτό απαιτεί μάχη με όλη την ήρεμη και λογική μανία.
  Η Αλένκα έκοψε άλλες πέντε με σφαίρες και κατά λάθος έκαψε το μάγουλό της στο καυτό παντελόνι του πολυβόλου. Φυσικά είναι δυσάρεστο, η φουσκάλα είναι πρησμένη.
  Η Αλένκα ορκίστηκε:
  - Λοιπόν, Θεέ μου, γιατί δημιούργησες τόσα προβλήματα σε εμένα και στη χώρα μου!
  Η φουσκάλα φαγούρασε... Το μάγουλο του κοριτσιού είναι ένα πολύ ευαίσθητο μέρος. Η κοπέλα προσπάθησε να βρει κάτι κρύο για να εφαρμόσει στην πρησμένη μπάλα. Προσπάθησε όμως να βρεις κάτι ωραίο. Σε αυτή την καυτή πόλη. Επιπλέον, ο καιρός ήταν αίθριος και ο άνεμος φυσούσε νότια.
  Η Αλένκα σαφώς δεν είναι άνετα. Η Ματρυόνα ρίχνει χειροβομβίδα από μεγάλη απόσταση, αλλά και πάλι ανεπιτυχώς. Και οι καταιγίδες πετούν ήδη στον ουρανό. Τα γερμανικά οχήματα έχουν ισχυρή θωράκιση και υψηλή ταχύτητα.
  Τα αεριωθούμενα αεροπλάνα έρχονται σε κύματα και φαίνεται να κόβουν λωρίδες λιναριού.
  Η Αλένκα κρύφτηκε στο κενό. Πύραυλοι κατακερματισμού φούντωναν από ψηλά. Το κορίτσι ένιωσε κομμάτια θρυμματισμένης πέτρας να πέφτουν από πάνω με βελόνες. Μου γαργαλούσε τον γυμνό λαιμό μου. Τρυπήθηκαν και οι θηλές της καλλονής.
  Η Αλένκα ψιθύρισε:
  - Αυτό είναι μασάζ... Αλλά όχι κορσάζ!
  Το κορίτσι ένιωσε το σώμα της να αρχίζει να φαγούρα σχεδόν οδυνηρά. Είναι ήδη ζεστό και οι πύραυλοι που εκρήγνυνται ενισχύουν τη θερμότητα. Και είναι αυτό ένα λουτρό;
  Η Αλένκα θυμήθηκε ένα φυσικό ρωσικό λουτρό, με σκούπες από έλατο. Πώς τράβηξαν το κορίτσι τότε.
  Αυτές ήταν τόσο εξωτικές αισθήσεις.
  Η Αλένκα τραγούδησε για να φτιάξει τη διάθεση της:
  - Αγάπη και θάνατος! Καλό και κακό! Τι είναι ιερό, τι είναι αμαρτωλό! Είμαστε προορισμένοι να καταλάβουμε!
  Η κοπέλα σηκώθηκε όρθια, τίναξε όλη αυτή τη κολλημένη βρωμιά και τα συντρίμμια.
  Η Αλένκα γρύλισε:
  - Α, θα βάλεις τον Χίτλερ στα κέρατα!
  Και η κοπέλα ταγματάρχη έριξε μια έκρηξη στους πεζούς που προσπαθούσαν να σηκωθούν για να επιτεθούν. Αρκετοί μαχητές που στρατολογήθηκαν μέσω της επιδρομής έπεσαν. Η Αλένκα σκούπισε το βρώμικο πρόσωπό της, τσίμπησε τα μάτια της. Η πολεμίστρια έφτυσε και σταυρώθηκε.
  Άνοιξε ξανά πυρ από πολυβόλα και οι μαχητές έμπαιναν μέσα. Η κοκκινομάλλα Άλλα πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Ο παρών πήδηξε πάνω και χτύπησε τους φασίστες. Δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν.
  Η κοκκινομάλλα τραγούδησε:
  - Υπάρχουν πολλά καλά στον κόσμο, αλλά είναι καλυμμένος με χιόνι!
  Και η κοπέλα άνοιξε πυρ με ένα πολυβόλο, χρησιμοποιώντας μόνο όχι τα χέρια της, αλλά τα επιδέξια δάχτυλά της και τα γυμνά πόδια της.
  Ο Άλα σούταρε με ακρίβεια και ούρλιαξε:
  -Κτύπημα! Κτύπημα! Άλλο ένα χτύπημα! Άλλο ένα χτύπημα και μετά... Ο πανίσχυρος δαίμονας, δώρο του Θεού, παραδίδει uppercut!
  Και με τα χέρια της το κορίτσι πέταξε θραύσματα γυαλιού. Κατέπληξε τους φασίστες και έγραψε στο Twitter:
  - Και για όσους δεν θέλουν να ζήσουν ήσυχα... Τους κάνουμε χαρακίρι!
  Οι Ιάπωνες εμφανίστηκαν πραγματικά. Αυτοί οι στενόμυαλοι μαχητές. Λοιπόν, πώς να μην κάνεις έτσι το χαρακίρι;
  Έχοντας ξεφορτώσει το κλιπ του πολυβόλου, η Άλλα σήκωσε τη χειροβομβίδα με τα γυμνά της δάχτυλα και την πέταξε στον σαμουράι. Έλαβαν ένα δώρο, αρκετούς ακρωτηριασμένους Ιάπωνες, και πέταξαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Η Άλα έβγαλε τη γλώσσα της και μουρμούρισε:
  - Είμαι σούπερ πολεμιστής! Και ο εχθρός σκότωσε τον υπερ!
  Οι Κινέζοι, στρατολογημένοι από τους Ιάπωνες από τις κατεχόμενες περιοχές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας, μπήκαν στη μάχη. Οι Κινέζοι πολεμιστές περπάτησαν άφοβα και τα κορίτσια, έχοντας ρίξει τα οπλοπολυβόλα τους, αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν.
  Μαρία μεταλλικά ξυπόλητα θραύσματα γύψου και γυαλιού. Το ίδιο έκαναν και τα άλλα κορίτσια. Έγινε πολύ δύσκολο.
  Εμφανίστηκε το Shturmlev, μια ισχυρή μηχανή με εκτοξευτή πυραύλων. Ορίστε ένας που θα σας βγάλει - δεν φαίνεται πολύ.
  Ο πρώτος πυροβολισμός βρόντηξε... Η Anyuta, ο Alla και η Matryona πετάχτηκαν από το κύμα έκρηξης, σαν το σιντριβάνι μιας γιγάντιας φάλαινας. Τα κορίτσια πέταξαν αρκετές δεκάδες μέτρα και έπεσαν με τα γυμνά τους πόδια ακριβώς στη φωτιά.
  Τα κορίτσια πήδηξαν από εκεί, ζεμάτισαν και τραγούδησαν. Πιτσίλισαν τα γυμνά τους πέλματα στα κάρβουνα.
  Η Άλα σφύριξε εκνευρισμένη:
  - Τον ταύρο τον βάζουν πρώτα κάτω από το τσεκούρι και μετά τον ψήνουν! Και πρώτα τηγανιστήκαμε, και μετά κάτω από το τσεκούρι!
  Και το κορίτσι της Κομσομόλ γέλασε! Αλλά μετά ένιωσε λύπη. Θυμήθηκα ότι η φίλη της συνελήφθη. Οι Γερμανοί έγδυσαν τη νεαρή κοπέλα και άρχισαν να φέρνουν φωτιά στο γυμνό στήθος της. Τέτοιος τρομερός πόνος. Το κορίτσι ούρλιαζε και το τρυφερό της δέρμα ήταν απανθρακωμένο. Αυτοί είναι οι φασίστες που αποδείχτηκαν φανατικοί. Δεν έκαναν καν ερωτήσεις, και πριν από αυτό άναψαν και φωτιά, κάτω από τα γυμνά πόδια του αιχμάλωτου. Το μέλος της Komsomol, τελικά, δεν άντεξε τα βασανιστήρια και πέθανε από οδυνηρό σοκ.
  Ο Άλλα, θυμούμενος αυτό, χαστούκισε στα αναμμένα κάρβουνα. Η Ματρυόνα όρμησε μπροστά της. Αυτό το κορίτσι του χωριού έχει μαυρισμένο δέρμα και δεν μπορείς να το πάρεις με φυσητήρα. Γιατί όχι ένα κορίτσι σούπερμαν; Η Ματρυόνα βλέπει ένα μπαζούκα με ένα κοχύλι να πέφτει από έναν σκοτωμένο Αμερικανό στρατιώτη. Την σηκώνει με το πόδι του και τη ρίχνει στην αγκαλιά του. Και μπαίνει με όλη του τη δύναμη.
  Η οβίδα πετάει και χτυπά τους αναγκασμένους Κινέζους. Πολλές κραυγές και γκρίνια. Μάζα πτωμάτων. Και κομμένα μέλη.
  Η Ματρυόνα τραγούδησε ένα αρχαίο τραγούδι:
  - Και ο σαμουράι πέταξε στο έδαφος! Υπό την πίεση του χάλυβα και της φωτιάς!
  Τα κορίτσια έτρεξαν τελικά από τα κάρβουνα. Τα χαριτωμένα, γυμνά πόδια τους το κατάλαβαν.
  Η Anyuta, όπως η πιο τρυφερή από αυτές, συσπάστηκε και έτριψε τα γυμνά της πέλματα, προσπαθώντας να ανακουφίσει τη φαγούρα.
  Η Ματρυόνα, που έτρεχε ξυπόλητη στο χιόνι από την παιδική ηλικία, δεν έδωσε σημασία σε ένα τέτοιο ασήμαντο.
  Το κορίτσι ήρωας τραγούδησε:
  - Φανταστείτε ότι βυθιστήκαμε στο φρέσκο γάλα... Η ανταμοιβή είναι αληθινή!
  Και η πολεμίστρια πήρε με το πόδι της ένα σπασμένο και αρκετά βαρύ κομμάτι κεραμίδι. Κρατώντας το σφιχτά με γυμνά, κοριτσίστικα δάχτυλα, το γύρισε και το εκτόξευσε προς τον εχθρό. Τρεις Κινέζοι ήταν θύματα του παρόντος θανάτου• τα κεφάλια τους συνθλίβονταν.
  Ο Άλλα είπε με ένα βλέμμα ικανοποιημένο, πυροβολώντας τον εχθρό:
  - Είμαστε κουλ γυναίκες!
  Η Anyuta τραγούδησε για να ανακουφίσει τη φαγούρα στα καμένα, ή μάλλον καμένα, πόδια της:
  - Υπάρχουν γυναίκες στην Πατρίδα μας,
  Γιατί οδηγούν αεροπλάνο για πλάκα;...
  Για αυτούς η τιμή είναι πιο πολύτιμη από τη ζωή,
  Μπορεί εύκολα να σκοτώσει τον αντίπαλό του!
  
  Γεννήθηκαν για να κερδίσουν
  Για να δοξάσει τη Ρωσία για αιώνες!
  Μετά από όλα, οι προπάππους μας -
  Τους συγκέντρωσα αμέσως στρατό!
  Και η Anyuta άρχισε να σκαρφίζεται από το πολυβόλο. Και το έκανε πολύ μαεστρικά. Για να νιώθουν όλοι ότι πρόκειται για πολεμιστή από τον Θεό! Αν όχι από τον Παντοδύναμο, τότε από τον Άρη σίγουρα!
  Σούταρε και η Αλένκα. Μαζί με τη Μαρία, αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν, μαζεύοντας κλιπ από νεκρούς Αμερικανούς στρατιώτες. Τα κορίτσια έπεσαν ανάσκελα και πυροβόλησαν με τα πόδια τους - έτσι το έκαναν καλύτερα. Και το έκαναν με ακρίβεια. Ένα μείγμα κινεζικών και αφρικανικών στρατευμάτων προχώρησε στα κορίτσια. Και οι πολεμιστές χτυπούσαν.
  Η Αλένκα τραγούδησε:
  - Ο κόσμος δεν είναι σκακιέρα...
  Η Μαρία έπιασε αυτό το πέρασμα, εξοντώνοντας τους κιτρινόμαυρους μισθοφόρους.
  - Και οι αριθμοί δεν είναι στρογγυλό μηδέν!
  Η Αλένκα πρόσθεσε στην κομμένη σειρά των κιτρινόμαυρων:
  - Μας επιτίθεται η μελαγχολία!
  Η Μαρία πυροβόλησε με την ακρίβεια του Ρομπέν των Δασών και κελαηδούσε:
  - Και το άλογο ορμάει στη φωτιά!
  Τα κορίτσια, πυροβολώντας πίσω, υποχώρησαν πίσω από το ναρκοπέδιο. Κινέζοι και Αφρικανοί μαχητές έτρεξαν σε καλούδια. Άρχισαν να εκρήγνυνται, πήδηξαν πάνω, σκίζοντας τους, και έγινε ένα αιματηρό χάος.
  Αρκετά τανκς Panther-2 εμφανίστηκαν σε απόσταση. Πυροβολούν, και φοβούνται να χώσουν τη μύτη τους. Το "Lion"-2 κινείται προς τα εμπρός και επίσης φτύνει φωτιά. Και ιδού η δεξαμενή φλογοβόλων Rhino, με σάλια, με δέσμες φλόγας.
  Αλλά το πιο τρομερό είναι το "Sturmlev". Ο εκτοξευτής πυραύλων του δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορος, αλλά είναι κολασμένος καταστροφικός.
  Η Αλένκα ψιθυρίζει:
  - Ρώσοι, Ρώσοι - όχι ήρεμη μοίρα! Λοιπόν, γιατί χρειαζόμαστε προβλήματα για να είμαστε πιο δυνατοί;
  Πράγματι, πολεμούν μακριά από τη Ρωσία. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι η Βέρμαχτ, έχοντας κατακτήσει τις ΗΠΑ, θα επιστρέψει για να πιέσει την ΕΣΣΔ. Και οι Αμερικανοί είναι τόσο γλυκοί και αγαπητοί στα κορίτσια.
  Η Αλένκα καρφώνει ξανά, τα χτυπήματά της μοιάζουν να κάνουν κολοκύθες και κεφάλια να σκάνε κάτω από τα φτυάρια. Το κορίτσι χτυπιέται στο πόδι από σκάγια. Ένα κόψιμο φουσκώνει στην κνήμη μου. Η καλλονή τσάκισε ένα κόκαλο και κελαηδούσε:
  - Όχι, ο άγρυπνος δεν θα σβήσει,
  Το βλέμμα ενός γερακιού, ενός αετού...
  Η φωνή του λαού είναι ξεκάθαρη -
  Ο ψίθυρος θα συντρίψει το φίδι!
  
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει,
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Και ο Ήλιος θα λάμψει -
  Το μονοπάτι που φωτίζει τον κομμουνισμό!
  Εκείνη τη στιγμή, η Matryona, με όλη της τη δύναμη, πέταξε μια χειροβομβίδα στο Shturmlev. Και τα σοβιετικά κορίτσια ήταν τελικά τυχερά. Το θωρακισμένο καπάκι έπεσε πίσω, το σοβιετικό δώρο πέταξε κατευθείαν στο φαρδύ βαρέλι. Για ένα δευτερόλεπτο όλα πάγωσαν. Και μετά έσκασε. Ήταν σαν να είχε ρίξει ατομική βόμβα. Και τα γερμανικά τανκς σκορπίστηκαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Και στον ουρανό η Αλμπίνα και η Αλβίνα πληκτρολογούν λογαριασμούς.
  Έχουν ήδη καταρρίψει περισσότερα από πεντακόσια αεροσκάφη. Για το οποίο έλαβαν βραβείο - τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια. Και τα κορίτσια των καλύτερων άσων των ΗΠΑ κέρδισαν.
  Και εδώ είναι πάλι στον ουρανό και καταρρίπτονται πολύ ορμητικά.
  Και οι Αμερικανοί σηκώνουν τα πόδια τους στην κορυφή. Αυτή είναι η αδύναμη, αδρανής αντίστασή τους.
  Η Αλμπίνα το πήρε και τραγούδησε με απορία:
  - Δεν κοιμάμαι και βλέπω θαύματα!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πατώντας το κουμπί του joystick, η κοπέλα καταρρίπτει μια ντουζίνα εχθρικά αεροπλάνα.
  Ο Αλβίνα σουτάρει επίσης εύστοχα. Συντρίβει μια ντουζίνα εχθρούς και τρίζει επιθετικά, βγάζοντας τα δόντια του:
  - Είμαι τόσο ξέφρενος από οργή!
  Και χρησιμοποιεί επίσης τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών. Τι κορίτσι...
  Και πάλι, πέφτουν ξανά κατεδαφισμένα αμερικανικά αεροπλάνα. Ναι, υπάρχει τέτοια επίθεση που δεν μπορείς να φύγεις...
  Και ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova τρέχουν μακριά και εξοντώνουν τον εχθρό. Το αγόρι και το κορίτσι ενεργούν αρμονικά και δυναμικά. Και ξυπόλητα πετάνε αστέρια και χειροβομβίδες.
  Αυτά είναι τα παιδιά... Είναι εκπληκτικό που η Αμερική δεν μπορεί να τους αντισταθεί. Πού είναι αυτοί και η νίκη.
  Εδώ είναι τα στρατεύματα του Χίτλερ που εισβάλλουν στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον. Ναι, οι μάχες είναι πολύ επιθετικές.
  Η Shella, η Margaret, η Ellie μάχονται για το νέο τανκ AG-50, το οποίο μόλις μπήκε στην παραγωγή. Είναι ένα μηχάνημα σε σχήμα πυραμίδας και πρακτικά αδιαπέραστο από όλες τις γωνίες.
  Η Shella, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, στοχεύει το όπλο της και πυροβολεί. Σπάει την πανοπλία του φασίστα και τρίζει στον εαυτό του σαν μπαμπουίνος:
  - Είμαι ένα κορίτσι που η πανοπλία μου είναι πιο δυνατή από το τιτάνιο!
  Η Μάργκαρετ πυροβολεί επίσης, ρίχνει μπουνιές στον εχθρό και φωνάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Γεννήθηκα έτσι, το είδος της κυρίας που συνθλίβει όλους τους εχθρούς σε ένα κουτί!
  Και η Έλλη θα το πάρει και θα το χτυπήσει, στοχεύοντάς το με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σπάζοντας τον Σέρμαν και τρίζοντας:
  - Είμαι πολεμιστής υπερ-μεγάλης τάξης!
  Τα κορίτσια είναι υπέροχα εδώ. Και οι ενέργειές τους είναι πολύ επιθετικές.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova συνέλαβαν τον Αμερικανό Πρόεδρο Truman.
  Σκότωσαν πολλούς φρουρούς του αρχηγού. Και φυσικά πέταξαν αστέρια με τα γυμνά, παιδικά τους πόδια. Και μετά με έσυραν σε ένα σχοινί. Η Μαργαρίτα μάλιστα ανάγκασε τον Αμερικανό πρόεδρο να της φιλήσει τις γυμνές, σκονισμένες, στρογγυλές γόβες της. Ο Πρόεδρος με φίλησε υπάκουα.
  Με τη σύλληψή του, οι Ηνωμένες Πολιτείες συνθηκολόγησαν.
  Έτσι τελείωσε ο μεγάλος πόλεμος. Τότε οι Γερμανοί εξαπέλυσαν ουσιαστικά επίθεση στη Λατινική Αμερική και την Αυστραλία, συλλέγοντας όλα τα εδάφη. Αλλά αυτό δεν ήταν πλέον τόσο σημαντικό.
  Και η Αλένκα και η ομάδα της τραγουδούσαν ακόμα ένα πιασάρικο τραγούδι για να μην χάσουν την αισιοδοξία τους.
  Έχουμε μια πατρίδα, τη Ρωσία,
  Οι καλύτερες χώρες του κόσμου...
  Ο Στάλιν είναι ο υψηλότερος μεσσίας
  Και πραγματικά υπάρχει ιδανικό!
  
  Αν και κατά καιρούς υπέστη ήττα,
  Και περισσότερες από μία φορές με χτύπησαν δυνατά...
  Όχι, ο Φύρερ δεν θα συγχωρεθεί,
  Γίνε, θρυμματισμένο βδελυρό παράσιτο!
  
  Πόσους ήρωες έχει το Patronymic;
  Κάθε πολεμιστής είναι απλά ένας γίγαντας...
  Ο στρατός βαδίζει σε απειλητικό σχηματισμό,
  Άλλωστε, ο λαός μας και ο βασιλιάς μας είναι ένα!
  
  Υπάρχει ένας κόσμος όπου η Ρωσία είναι πιο ευτυχισμένη,
  Εκεί που έμεινε ο Νικολάι...
  Πιστέψτε με, οι γυναίκες μας είναι πιο όμορφες,
  Πολέμησε για τη χώρα και τόλμησε!
  
  Αδέρφια, δεν αντέχουμε την ταπείνωση,
  Θα σταθούμε όλοι απέναντι στους Krauts...
  Δεν θα ανεχτούμε άλλες προσβολές -
  Ας συντρίψουμε τον εχθρό με ένα ατσάλινο χέρι!
  
  Θα πολεμήσουμε για τη Ρωσία,
  Θα παλέψουμε πολύ όμορφα...
  Αφήστε τις χειροβομβίδες να σκάσουν στα σακίδια,
  Να ξέρετε ότι ο ρωσικός στρατός είναι ανίκητος!
  
  Στην Πατρίδα, κάθε επιχείρηση είναι ιερή,
  Η αγάπη μοιάζει απεριόριστη...
  Τα κορίτσια περπατούν κάτω από το πολυβόλο,
  Συντριβή σάρκας με πύρινη φωτιά!
  
  Λοιπόν, τα παιδιά υπηρετούν την Πατρίδα,
  Κάνοντας το όνειρό σας πραγματικότητα στον κόσμο της αγάπης...
  Η ζωή υφαίνεται από μια πολύ λεπτή κλωστή,
  Αν χρειαστεί, θα μετακινήσω βουνά!
  
  
  ROMMEL ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΙΤΛΕΡ
  Ο Oleg Rybachenko έλαβε τελικά το καθήκον. Μαζί με τη Μαργαρίτα στάλθηκε στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
  Ο Χίτλερ σκοτώθηκε τον Μάρτιο του 1943 όταν εξερράγη βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο αεροπλάνο του. Παρεμπιπτόντως, στην πραγματική ιστορία αυτή η βόμβα δεν εξερράγη ποτέ.
  Αλλά εναλλακτικά λειτούργησε... Ο Φύρερ πέθανε. Ο Ρόμελ έγινε ο νέος ανώτατος διοικητής. Είναι ο πιο δημοφιλής μεταξύ των στρατάρχων. Επιπλέον, ο Γκέρινγκ αναγκάστηκε να μοιραστεί την εξουσία με τους Χίμλερ, Γκέμπελς και Σπέρ.
  Ο Ρόμελ, ως εξίσου μακρινή φιγούρα, τακτοποίησε τους πάντες στη θέση του ανώτατου διοικητή και στρατηγού. Ο πόλεμος με τους Συμμάχους συνεχίστηκε. Ο Ρόμελ εκκένωσε βιαστικά στρατεύματα από την Αφρική και το κατάφερε με μεγάλη επιτυχία. Και συγκέντρωσε δυνάμεις στη Σικελία.
  Οι Γερμανοί πήραν επίσης αμυντικές θέσεις στο εξόγκωμα του Kursk και ενίσχυσαν πλήρως την κατεύθυνση του Oryol.
  Ο Ρόμελ, ως λαμπρός στρατηγός, προέβλεψε ότι το κύριο πλήγμα θα ακολουθούσε στη Σικελία και ενίσχυσε τα γερμανικά στρατεύματα εκεί. Επιπλέον, επικρατούσε ηρεμία στο ανατολικό μέτωπο.
  Ακολούθησε απόπειρα προσγείωσης στη Σικελία στις 5 Ιουλίου. Αλλά αποδείχθηκε ανεπιτυχές. Οι Γερμανοί ήταν έτοιμοι και είχαν περισσότερες δυνάμεις από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Συμπεριλαμβανομένων, παρεμπιπτόντως, των μεραρχιών που εκκενώθηκαν από την Αφρική.
  Οι Σύμμαχοι υπέστησαν τεράστιες απώλειες και ρίχτηκαν στη θάλασσα. Περισσότεροι από πενήντα χιλιάδες Βρετανοί και Αμερικανοί στρατιώτες αιχμαλωτίστηκαν.
  Ο Στάλιν ξεκίνησε την επίθεση στις 5 Αυγούστου. Σε δύο κατευθύνσεις ταυτόχρονα: Oryol και Kharkov. Όμως οι Γερμανοί ήταν αρκετά έτοιμοι.
  Οι μάχες έδειξαν το πλεονέκτημα του Πάνθηρα στην άμυνα - ένα όπλο γρήγορης βολής, ακριβείας και διάτρησης πανοπλίας, με καλή μετωπική προστασία. Και μια αναξιόπιστη μετάδοση δεν είναι τόσο τρομακτική όταν ένα τανκ πυροβολεί πίσω από μια ενέδρα.
  Τόσο οι Tigers όσο και οι Ferdinands είχαν καλή απόδοση. Είναι επίσης πιο δυνατοί στην άμυνα παρά στην επίθεση. Παρεμπιπτόντως, στην πραγματική ιστορία, 37 Ferdinands από τους 89 χάθηκαν σε ναρκοπέδια. Και στην άμυνα οι Γερμανοί μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν πιο αποτελεσματικά. Ειδικά με μετωπική θωράκιση 200 χλστ.
  Ο Ρόμελ αποδείχθηκε εξαιρετικός στρατηγός. Που σωστά προέβλεψε και μάντεψε πού θα χτυπούσε ο εχθρός.
  Και ο "Πάνθηρας" έδειξε ότι όταν το μέτωπο είναι αξιόπιστα καλυμμένο και ανενεργό, είναι ένας ιδανικός καταστροφέας αρμάτων μάχης, που εκτοξεύει 15 φυσίγγια το λεπτό και διεισδύει τριάντα τέσσερις στα 2000 μέτρα. Βέβαια, οι Γερμανοί αποδείχτηκαν αρκετά δυνατοί στην άμυνα.
  Και μπόρεσαν να κρατήσουν τις θέσεις τους.
  Και τότε το πλήρωμα δεξαμενής της Gerda εμφανίστηκε άριστα. Για πρώτη φορά, τα κορίτσια στον Πάνθηρα πήραν μέρος σε μάχες και έδειξαν καλά.
  Η Γκέρντα χτύπησε ένα σοβιετικό αυτοκίνητο και έτριξε:
  - Είμαι ο τερματιστής του θανάτου!
  Έπειτα η Σάρλοτ πυροβόλησε, γκρέμισε τα τριάντα τέσσερα και τσιρίξε:
  - Φέρνω και την καταστροφή!
  Η Χριστίνα πυροβόλησε στη συνέχεια. Έκοψε τον εχθρό και μύρισε:
  - Δεν θα συμφιλιωθούμε ποτέ!
  Η επόμενη βολή, η σειρά της Μάγδας, και αυτό το κορίτσι τσίριξε:
  - Η τρελή μας πίεση!
  Τα κορίτσια είχαν ήδη εξοπλισμό δοκιμών εμπειρίας. Άρα τίποτα δεν τους ενοχλεί πραγματικά. Είναι από τον "Πάνθηρα", κατά τη διάρκεια δοκιμών, από απόσταση ενός χιλιομέτρου, χτύπησαν κατευθείαν ένα πιατάκι με βλήμα.
  Ναι, μερικές φορές η ακρίβεια μιας γυναίκας μπορεί να είναι πιο εκπληκτική από αυτή ενός άνδρα.
  Τώρα το τανκ τους στέκεται εκεί και πυροβολεί εναντίον ρωσικών οχημάτων. Και τους χτυπάει σαν χαλί με μυγοσκόπηση.
  Η Γκέρντα έριξε πάλι νοκ άουτ τον Σοβιετικό τριαντατετράγωνο και τσίριξε:
  - Είμαι η λύκος του Τρίτου Ράιχ!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης, γκρεμίζοντας ένα τανκ του Κόκκινου Στρατού και είπε:
  - Ούτε λαχανόσουπα δεν ρουφάω!
  Στη συνέχεια, η Χριστίνα έκοψε το σοβιετικό αυτοκίνητο και τσίριξε:
  - Είμαι ένα υπέροχο κορίτσι!
  Και τότε θα πυροβολήσει η χρυσαυγίτης Μάγδα. Το ρωσικό τανκ θα ανοίξει και θα βρυχηθεί:
  - Είμαι εξολοθρευτής, είμαι αστείος!
  Τέσσερα κορίτσια αποκρούουν την επίθεση. Η Γκέρντα χτύπησε ξανά το σοβιετικό αυτοκίνητο και τσίριξε:
  - Άσσος της καρδιάς!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε ξανά κατά του εχθρού, χτύπησε τα τριάντα τέσσερα και απάντησε:
  - Το κεφάλι είναι σαν καρπούζι!
  Χτυπήθηκε και η Χριστίνα. Κόρεψε ένα ρωσικό τανκ και έτριξε:
  - Αληθινός τρόμος!
  Η Μάγδα πυροβολώντας χτύπησε ένα αυτοκίνητο του Κόκκινου Στρατού και είπε:
  - Υπάρχει ένας κλέφτης στον κάτω κόσμο!
  Τα κορίτσια χτύπησαν τριάντα δύο σοβιετικά τανκς σε μια μάχη, σπάζοντας όλα τα προηγούμενα ρεκόρ. Γιατί έχουν ογδόντα κοχύλια; Και τα σοβιετικά πληρώματα αρμάτων μάχης όρμησαν με γενναιότητα μπροστά.
  Αλλά με τέτοιο ρυθμό πυρκαγιάς - 15 φυσίγγια ανά λεπτό, και το εύρος καταστροφής, οι Πάνθηρες κατάφεραν να αποκρούσουν τις αυτοκτονικές επιθέσεις, χωρίς να δίνουν καμία ευκαιρία να επιβιβαστούν ή να εμβολιστούν.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν να αντέξουν στην άμυνα. Μόνο σε ορισμένα μέρη τα σοβιετικά στρατεύματα σφηνώθηκαν ελαφρώς. Οι μάχες διήρκεσαν μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου και, με τίμημα τεράστιων απωλειών, ο Κόκκινος Στρατός μπόρεσε να προχωρήσει σε βάθος όχι περισσότερο από δεκαπέντε χιλιόμετρα.
  Η ιδιοφυΐα του Ρόμελ έδειξε ότι οι Γερμανοί ήταν αρκετά ικανοί να διεξάγουν ενεργό άμυνα και πόλεμο χαρακωμάτων.
  Οι Σύμμαχοι, ηττημένοι στη Σικελία, έχουν μέχρι στιγμής μόνο βομβαρδίσει. Αλλά σε αυτό, ο Rommel και ο Speer βρήκαν μια υπέροχη απάντηση: το μαχητικό He-162. Το αεροσκάφος ήταν ανώτερο σε χαρακτηριστικά πτήσης από το ME-262 και ήταν τέσσερις φορές ελαφρύτερο, πολλές φορές φθηνότερο και πιο εύκολο στην κατασκευή. Δεν ήταν για τίποτα που την αποκαλούσαν μαχήτρια του λαού.
  Το μηχάνημα, που κατασκευάστηκε σε τρεις μήνες, απογειώθηκε στις 6 Οκτωβρίου 1943. Και ήρθαν μαύρες μέρες για τους αντιπάλους της Γερμανίας στον αέρα.
  Το Non-162 ήταν εύκολο στον έλεγχο, ευέλικτο και δεν απαιτούσε πιλότους υψηλής εξειδίκευσης.
  Και ο Ρόμελ ήταν ακόμα στην άμυνα. Οι Γερμανοί ενίσχυσαν εγκαίρως τα στρατεύματά τους κοντά στο Λένινγκραντ και απέκρουσαν τη χειμερινή επίθεση εκεί. Και πάλι απέκρουσαν επιθέσεις κοντά στο Orel και το Kharkov. Κρατήθηκαν επίσης στο κέντρο, εμποδίζοντας την κατάληψη του Σμολένσκ.
  Αυτή τη φορά οι Fritz μπόρεσαν να περάσουν τον χειμώνα χωρίς σοβαρή ζημιά στον εαυτό τους. Και μετά την άνοιξη το πήραν και μετακόμισαν εκεί που το περίμεναν λιγότερο - στην Καρελία. Και άρχισε να περπατά γύρω από το Μούρμανσκ. Την ίδια περίοδο, οι Ναζί ανέλαβαν και άρχισαν να προετοιμάζονται για να αποκρούσουν την επίθεση των Συμμάχων στη Γαλλία. Η κατάσταση θερμαινόταν.
  Και πράγματι, σχεδόν όλη η Καρελία καταλήφθηκε από τους Ναζί. Και τότε άρχισε η απόβαση στη Νορμανδία, και ο Όλεγκ Ριμπατσένκο, εν τω μεταξύ.
   Ήδη έγινε καθόλου σκοτεινό και _ στάθηκε ζεστό , κρίνοντας Με κλίμα Ουκρανός νύχτα .
  Μαργαρίτα ξύπνησα λίγο νωρίτερα Και κάθισε επί οκλαδόν _ Καλοκαίρι βροχή εντατικοποιήθηκε και _ παιδιά βιαστικός κρύβω κάτω από δέντρο .
  Κεφάλια ήδη σταμάτησε περιστρέφομαι γύρω από Και Όλεγκ ασαφής είπε :
  - Λοιπόν πώς ;
  Μαργαρίτα με θαυμασμό απάντησε :
  - Εσύ Μόλις ιδιοφυΐα !
  Ριμπατσένκο εξαπατημένος στον εαυτο μου πλατύς στήθος Και με καμάρι είπε :
  - Α Τι Εσείς σκέφτηκα ! Μου μηχανή δουλεύει !
  Κορίτσι αγανακτισμένα αναφώνησε :
  - Ναι καλύτερα θα αυτή καθόλου ... όχι υπήρχε ! Τι Εμείς Τώρα θα κάνω ;
  Όλεγκ το τίναξε Με μαλλιά νερό Και με εκτιμιση απάντησε :
  - Α Τι συνήθως V τέτοιος καταστάσεις ακατάλληλα κάνω ; Εμείς θα διαπράττω κατορθώματα !
  αγόρι τσακωμένος στο εγώ ο ίδιος πίσω τσέπη Και αγανακτισμένα αναφώνησε :
  - Ναι Εγώ όπλο έπεσε ... Όμως Τίποτα Θα το κάνω στον εαυτο μου καινούργιο !
  Μαργαρίτα αγανακτισμένα είπε :
  - Ναι θα κάνεις ... εδώ εσείς Δεν είκοσι πρώτα αιώνα ! Δοκιμάστε από δέντρο αλέθω διαστημόπλοιο !
  Όλεγκ σκληρά γρύλισε V απάντηση :
  - Τώρα Δεν μέση τιμή αιώνες ! Τι απαραίτητη κάνε τότε _ Και θα το κανω ! ΚΑΙ καθόλου Εμείς Τώρα ακατάλληλα , και Αυτό ήχους περήφανα !
  Κορίτσι Με θαυμασμός απάντησε :
  - Ναι φυσικά μαλάκες ! Μόνο V διαφορές από παραμύθια Ολα πιο σοβαρό Και Οπου πιο πεζός !
  Το αγόρι είναι ένα θαύμα βέβαιος δηλωθείς V ειρωνικός μορφή :
  - Ω Ενταση ΗΧΟΥ Τι φως διδασκαλία , χειμώνας Και την άνοιξη ... λέω χωρίς εξαιρέσεις όλα κακά πνεύματα δάσος !
  Μαργαρίτα επιδοκιμαστικά επιβεβαιώθηκε :
  - Ναι συναισθημα χιούμορ εσείς Δεν αριστερά ! ΚΑΙ Αυτό Μπορεί είναι Και Υπάρχει το κυριότερο !
  Όλεγκ Ριμπατσένκο απάντησε V αφίσα στυλ :
  - Α κύριος συγγραφείς υποθέσεων σαν αυτό ! Κομμουνιστικό Κόμμα , Λένιν , Σοβιέτ δύναμη !
  Κορίτσι έσκασα στα γέλια ... Α καλοκαίρι βροχή εντατικοποιήθηκε . Δέντρο σκεπαστός από πίδακες Πολύ κακός . Παιδιά σύντομα βραχηκα πριν νήματα _ ΕΝΑ ξηρός Οτι όπου .
  Βροχή όμως ξαφνικά _ σταμάτησε , φύσηξε δροσερός το αεράκι Προς την να ζεσταθείς παιδιά ας κουνηθούμε Με δάσος . Ακριβός αθλητικά στριμωγμένο , και Όλεγκ απογυμνώνεται αυτούς , και Επίσης κάλτσες μένοντας ξυπόλητος _
  Μαργαρίτα φοβισμένος παρατήρησε :
  - Εσύ Έτσι θα κρυώσεις !
  αγόρι βέβαιος δήλωσε :
  - Εγώ ποτέ Δεν κρύωσε ! ΚΑΙ καθόλου ξυπόλυτος Περπατήστε ένας ευχαρίστηση . Κάνε μια βόλτα Και εσύ ! Εδώ Δεν Μόσχα , κανένας δάχτυλο στο ναός συστροφή Δεν θα γίνει !
  Κορίτσι αρνητικός το τίναξε κεφάλι :
  - Πόδια V σκοτάδι θα με νικήσεις ! Εγώ Πραγματικά κάπως __ _ Θα το ξεπεράσω !
  Παιδιά ας κουνηθούμε Με Νύχτα δάσος . Όλεγκ περπάτησε μπροστά : ξυπόλητος πόδια εύκολο . ΕΝΑ τι __ _ γυμνός αποκλειστική αισθάνεται κάθε tubercle , χτύπημα , κλαδάκι , ακόμη παραδίδει ευχαρίστηση . κορίτσι Αυτό Δεν καταλαβαίνει και _ υστερεί V δικα τους στρίμωγμα αθλητικά παπούτσια .
  Εδώ η Μαργαρίτα είναι λίγο διαφορετική, και πολύ πιο χαϊδεμένη από την κοπέλα που δούλευε στα λατομεία. Λοιπόν, συμβαίνει. Ορισμένες χρονομετρικές μετατοπίσεις πιθανώς παίζουν κάποιο ρόλο.
   αγόρι επιστρέφει Και προσπαθεί ευθυμία :
  - Δώσ' το Δεν σπρώξτε ! Σύντομα Ας πάμε εξω Προς την άνθρωποι !
  Μαργαρίτα ιδιότροπα αναφωνεί :
  - Ναι Πραγματικά Και σύντομα !
  Κορίτσι μερικοί λίγο χοντρό , ίσως παχουλό , και κουράζεται Οπου πιο γρήγορο , πιο σπορ αγόρι . Αλλά αθλητικά απογείωση κατηγορηματικά αρνείται .
  - Όχι ! ΣΕ δάσος ξυπόλυτος Δεν πήγαινε ! Θα βιδωθείς πόδια !
  Αγόρι αρνητικός τινάχτηκε κεφάλι :
  - Ανοησίες ! Εγώ Πόσα Δεν καταπατημένος κανενα απο τα δυο μια φορά Δεν κόψω τον εαυτό μου ! ΚΑΙ ακόμη και το φθινόπωρο Αυτό Εξαιρετική περατωθεί V δάσος μίλια _ Επαναφορά τακάκια Και εσείς θα γίνει πιο εύκολο !
  Κορίτσι σκληρά αντιτάχθηκε :
  - Όχι ! Εγώ Δεν ζητιάνος και _ ευγενής κάπως ! Εσείς τρέξιμο λες και σχισμένο μια φορά Έτσι εσείς όπως .
  Αγόρι συνοφρυώθηκε Και γρύλισε :
  - U Σίσσυ ! ΚΑΙ δέρνω Πως κυρία !
  Μαργαρίτα παρέμεινε σιωπηλός ... Πέρασε μερικοί ώρες Και ήδη καθόλου άνθισε . Ακόμη και έγινε ψήνω ήλιος . Παχουλός Και Δεν σαν αυτό αθλήματα όπως _ Όλεγκ κορίτσι τελικά ξέμεινε από τον ατμό Και κάθισα ανάπαυση . Περισσότερο συνήθης Προς την φορτία αγόρι κάθισα κοντά Με αυτήν απρόθυμα _ Γδαρμένο κνησμώδης φτέρνα Ο φλοιός _ Σφύριξε :
  - Ναι Εσείς Δεν Γκέρντα !
  Μαργαρίτα V απάντηση γκρίνιαξε :
  - Εγώ Είμαι κουρασμένος _ Υπάρχει θέλω ! ΕΝΑ στο εσείς αν και κάποιου είδους _ λουκάνικο αριστερά ;
  αγόρι τσακωμένος Με τσέπες _ Εξήχθη τραπεζογραμμάτιο V πεντακόσια ρούβλια και _ πενήντα δολάρια και _ Επίσης μια δεκάρα σαχλαμάρα Και κινητό τηλέφωνο τηλέφωνο Με μικρογραφία βιντεοκάμερα . Συνοφρυωμένος ...
  ΣΕ φίλος τσέπη αποδείχθηκε ότι μόνο πακέτο τσίχλα _ παιδί πήρε ένα κομμάτι στον εαυτο μου Και προσφέρεται Μαργαρίτα . Κορίτσι αρνήθηκε :
  - U μου του ναι !
  ΚΑΙ Ιδιο τα παράτησα ένα κομμάτι V στόμα _ Αλλά κόμμι Πείνα Δεν σβήνει . Μόνο ανάβει όρεξη _ Παιδιά κάθισε μερικοί ώρα , σιωπηλά . ΕΝΑ έπειτα Μαργαρίτα ρώτησε :
  - Λοιπόν , ιδιοφυΐα , πώς Εσείς νομίζεις μας ζωοτροφή ;
   παιδί βέβαιος απάντησε :
  - Καλοκαίρι μετά από όλα . Θα βρούμε μανιτάρια , μούρα , ψάρια ας ανάψουμε τα ψάρια φωτιά ...
  Κορίτσι μόρφασε Και ρώτησε :
  - Α στο εσείς αναπτήρας υπάρχει ;
  Όλεγκ ταραγμένος απάντησε :
  - Όχι , εγώ ή Δεν Καπνίζω !
  Μαργαρίτα γέλασε , παρατηρώντας :
  - Εγώ επίσης ... Αλλά Ωρες ωρες υπάρχουν περιστάσεις όταν _ Και κακό συνήθειες χρήσιμος .
  Αγόρι έγνεψε καταφατικά Και παρατήρησε :
  - Στο σπίτι στο μου αναπτήρας υπάρχει ... Αλλά V Μόσχα από αυτήν καμία χρήση ...
  παιδί συσπασμένος Και αποφασιστικά είπε :
  - Ξεκουραστήκαμε Και πήγε επόμενο !
  Κορίτσι απρόθυμα τριαντάφυλλο Και μύρισε στόμιο :
  - Πάμε !
  Νέος ακατάλληλα πάλι ας κουνηθούμε Με δάσος . Όλεγκ Προς την σε αυτουνού ντροπή Δεν Πολύ ήξερε πως _ Χρειάζομαι πλοήγηση . ΕΝΑ πυξίδα στο παιδιά Δεν ήταν . Έτσι Τι Αυτοί ΕΙΔΙΚΑ χάθηκε . Είναι καλό αυτό περισσότερο καλοκαίρι Και ζέστη _ ΚΑΙ Έτσι Δεν πάρα πολύ τρομακτικό . Την ίδια στιγμή συνάντησα επί ξέφωτο βατόμουρα _ Σηκώθηκα επί και τα τέσσερα Και ξεκίνησε πανηγύρισε γλυκός μούρο _
  Μαργαρίτα , έχοντας σβήσει στοιχειώδης πείνα , γέλασε :
  - Εδώ βλέπεις στο εσείς μαύρος στόμα ! Εσείς λες και καθαρόαιμος σκύλος Με χαρακτήρας !
  Όλεγκ βέβαιος απάντησε :
  - Όχι ας χαθούμε ! U μας Ελπίζω να είναι δυνατοί στομάχια και _ διάρροια Δεν θα το πάρει !
  Παιδιά παραγεμισμένο μούρα Και πάλι πήγε V τρόπο . Ήλιος έχει περάσει ζενίθ Και έγινε Πολύ ζεστό . ΣΕ αθλητικά πόδια preli , και Τελικά η Μαργαρίτα αποφάσισε _ δικα τους αφαιρέστε . Αλλά Με ασυνήθιστες συνήθειες ξυπόλυτος πηγαίνω Πολύ αγκαθωτός _ Κορίτσι έχει φτάσει επί κλαδί , βόγκηξε Και κάθισα επί κούτσουρο δέντρου Κατάλαβα παπούτσια πίσω Και βρυχήθηκε :
  - Λοιπόν Και το δάσος είναι γεμάτο εκπλήξεις !
  Αγόρι απρόθυμα επιβεβαιώθηκε :
  - Φυσικά ... Εδώ Δεν θέρετρο ! Αλλά Και ωραίος κάποιου είδους _ υπάρχει ...
  Το περπάτημα Με δάσος , κορίτσι ερωτηθείς Όλεγκ :
  - Α Πως θα Εσείς βοήθησα θα το κόκκινο Στρατός ;
  αγόρι γδαρμένο στέμμα Και λογικός απάντησε :
  - Εγώ θα ... Προτεινόταν θα τους Για ξεκίνησε τεχνολογία Τ -54. Τέτοιος Δεξαμενή θα μπορούσε θα επιτάχυνε κατάληξη δεύτερος κόσμος πολέμους .
  Κορίτσι Δεν καθόλου συμφώνησε :
  - Νομίζεις ότι ξέρεις _ _ συσκευή Δεξαμενή μόνο V γενικός χαρακτηριστικά νέφος θα τους βοήθεια ;
  Όλεγκ Ριμπατσένκο προσβεβλημένος επί αυτό είναι :
  - Όχι V γενικός , θ καθόλου σχετικά με δεξαμενές πολύ ξέρω μέσα _ Ενταση ΗΧΟΥ αριθμός Και σχετικά με ενεργός πανοπλία !
  Κορίτσι γέλασε V απάντηση :
  - Λοιπόν , έλα _ _ καλύτερα αμέσως τεχνολογία Τ -90, και Επειτα θα συλλάβουμε όλα ειρήνη !
  παιδί γδαρμένο πίσω μέρος του κεφαλιού Και παραδέχτηκε :
  - Διαβάζω Εγώ σχετικά με ένας σειρά , περίπου θύματα V σαράντα δεύτερος έτος από είκοσι πρώτα αιώνα . Έτσι Αυτοί Και χτισμένο απλοποιημένη μοντέλο Τ -54, έχοντας εκτοξευθεί του V παραγωγή περισσότερο πριν μάχες κάτω από Στάλινγκραντ . ΚΑΙ V αποτέλεσμα τι ΕΣΣΔ Κέρδισε Οπου πιο γρήγορα από _ V πραγματικότητα Και Με μεγάλο αποτέλεσμα . Επί έλεγχος οι υπολοιποι ιδέες τότε ... Μπορείς δοκιμάστε Και κάτι __ _ περισσότερο σύνθετο - για παράδειγμα Σύστημα κανονιοβολισμός φωτιά " Smerch ". Αλλά πάρα πολύ μακριά τεχνολογικά δραπετεύω Δεν απαραίτητο !
  Μαργαρίτα Με Αυτό οικειοθελώς συμφώνησε :
  - Όχι παρασυρθείτε ... Αχ Οτι περισσότερο Και λέιζερ όπλο κάνω θα απαιτήσουν !
  Διά μέσου μερικοί χρόνος κορίτσι πάλι κάθισα ανάπαυση . χρόνος πέταξε κάπως __ _ απαρατήρητος . Πάλι σκοτείνιασε και _ έπρεπε να περάσουν τη νύχτα κάτω από Άνοιξε ουρανός . Αλλά νύχτες V τέλος Ιούνιος μικρός Και ζεστό . ΚΑΙ κρίνοντας Με φυλές δέντρα , αυτό κάπου __ _ επί Ουκρανία , με περισσότερο ζεστός κλίμα . Έτσι ύπνος Μπορώ αρκετά .
  Όλεγκ Ριμπατσένκο Το ονειρεύτηκα _ Αυτός ένας τέτοιος αγόρι - αγόρι καμπίνας επί κοριτσίστικος πλοίο _ ΚΑΙ κορίτσια οδηγούν του εμπρός και πίσω . κανενα απο τα δυο λεπτά ειρήνη _ Ναί περισσότερο θέλω αφή μυώδης σώμα αγόρια τσιμπήστε . _ Δεν εξαιρετική χαρά .
  Πήγαινε να κοιμηθείς λίγο Δεν δίνω , αυξάνω V νωρίς , και V χέρια σφουγγαρίστρα - στεγνό Και χωρίς Να πάω λαμπρός κατάστρωμα _
  ΕΝΑ Επειτα περισσότερο το σκέφτηκε κορίτσια στείλετε Πάρε μακριά καπνός Με σωλήνες _ Ναί τι ? Μουσαμάς ! Αυτό Και καθόλου Φαίνεται σαν επί κοροϊδία _ Αλλά αγόρι όρμησε εκπληρώ δεδομένος παραγγελία . Αδιάβροχο από καπνός μουτρωμένος , και Όλεγκ υπέφερε πάνω από θάλασσα κυματιστά V πλευρά Αυστραλία .
  αγόρι V απελπισία άρχισε να τραγουδάει ?
  Εγώ ήταν απλός παιδί V Χώρα βασιλική ,
  Πατέρας μου γη κύριος όργωσε ...
  Αλλά έζησε V όνειρα Ο ιπποτισμός ουσάρ ,
  ΚΑΙ ραβδί τολμηρά V πάλη υιός κυμάτισε !
  
  Μετά επί στόλος έτρεξε μακριά Εγώ ένας έφηβος ,
  Σε μένα επί πλοίο πέρασμα Μοίρασε πρίγκιπας ...
  Δεν ζάχαρη υπηρεσία , εσύ πίστεψέ με παιδιά ,
  Εκεί Χρειάζομαι σφικτά αναλαμβάνω Δεν πτώση !
  
  τάισα πενιχρό , αλλά αλλά μαστιγωμένος ,
  Με τακούνια μπαστούνι - αγόρι Για ξυλοδαρμός !
  Όχι , όχι ευχήθηκε τέτοιος παιδί μετοχές ,
  καταζητούμενος ελευθερία , νεαρέ Ίλια !
  
  ονειρεύτηκα _ _ Επίσης πιστεύω Ο πλούτο ,
  καταζητούμενος ξυπόλυτος ξυπόλυτος μπότες ...
  Αλλά Οχι επί θάλασσα , εσύ πίστεψέ με αδερφια ,
  Ολα Τι Έχω - θα με απογοητεύσουν πίσω χρέη !
  
  Αλλά Εδώ μας συνέβη _ πιάστηκε ιδιώτης ,
  ήταν η μάχη άνισος , ταλαιπωρημένος εμείς ...
  ΚΑΙ αποδείχθηκε ότι Εγώ V πειρατής πόδι ,
  ΕΝΑ Αυτό λες και V ψημένη κόλαση Σατανάς !
  
  Μαστιγωμένοι μακριά , σαν μια γάτα με επτά ουρές ,
  Μετά ξυπόλυτος πόδια ήρθε φωτιά ...
  πειρατές Ρυθμός Μούτσος Πολύ σκληρά ,
  ήθελα τους ισχυρότερη κάνω πόνος !
  
  Αγόρι σφικτά V βασανιστήριο Αυτό κρατήθηκε _
  κανενα απο τα δυο γκρίνια , κλάμα , ακόμη Δεν αναστέναξε ...
  Αυτός πραγματικός ιππότης αποδείχθηκε ότι ήταν
  Τραβήχτηκε , ξέρεις λουρί Πως πεισματάρης μουλάρι !
  
  ΚΑΙ Καπετάνιος πειρατές έκπληκτος _
  Εσείς άνθρωπος φαίνεται να βλέπω _ μας ...
  ΚΑΙ έλαμψε το φως νηματοειδή πρόσωπα ,
  Τέτοιος στο γιουνγκι εμφανίστηκε ευκαιρία !
  
  Αυτός έγινε πειρατής Με θάλασσες σκληρός ,
  ΚΑΙ Ιδιο V μάχες πνίγεται πλοια ...
  Τώρα πρωτοβουλία Υπάρχει στο αγόρια νέο ,
  Μελετήστε , προσπαθήστε - έτσι Δεν το παρέσυρε !
  
  Πειρατής Σίγουρα αγόρι κλέφτικο ,
  Αλλά Διακρίσεις του νόμου αδελφότητες Πως κανονας ...
  Για άσκοπη κουβέντα ακόμη και ξηρό ,
  Αλλά θα ταιριάζει Με κραυγές επιτάχυνση !
  
  αγόρι μεγάλωσε και _ κατάφυτος πλούτο ,
  Διαχειρίζεται εύρημα στον εαυτο μου νυφη με τη μια ...
  Εξουσία απολαμβάνει στο αδελφότητες ,
  ΣΕ κάποιο είδος _ ελάχιστα Αυτός Και Θεός Και πρίγκιπας !
  
  Αλλά Εδώ τυχη στράφηκε μακριά άγρια _
  Το έπιασα πειρατής σκληραγωγημένος V ανατριχιαστικός αιχμαλωσία ...
  Έμαθα επί δέρμα που _ τέτοιος ορμητικά ,
  Αυτός συνειδητοποίησε ότι _ τέτοιος χάος !
  
  Επί στο ράφι σταθερά ήρωας κρατήθηκε _
  ΚΑΙ Κανένας Δεν εκδόθηκε , όχι είπε ...
  Αν και σε αυτόν υποσχόμενος ακόμη και βασίλειο ,
  ΚΑΙ υποσχέσεις ατελείωτες άξονας !
  
  Βελή Επειτα V αλυσίδες πριν ικρίωμα ,
  Εκεί έτοιμος σπαθί μεγάλο δήμιος ...
  Τέτοιος φαίνεται στο αυτόν δουλειά ,
  Ενας πλήγμα κεφάλια κόψτε !
  
  Ολοι επί αποχαιρετισμός ιππότης υποκλίθηκε ,
  Είπε : συγγνώμη αν _ ένοχος ...
  Κούνια τσεκούρι - κούτσουρο έλασης ,
  Ψυχή πειρατής πέταξε V κόλαση !
  Ήλιος ήδη φως υψηλός Και αγόρι χαρουμενα πήδηξε επάνω . Κορίτσι τριαντάφυλλο απρόθυμα _ Πεινασμένος παιδιά ας κουνηθούμε Με δάσος . Μαργαρίτα κουτσαίνοντας , τρίβονταν πόδια , επώδυνα γκρίνιαξε Και χαβιάρι , σε οι οποίες συσσωρευμένος γαλακτοκομείο οξύ _ Πολύ ήθελα είναι .
  αγόρι ένιωσα εγώ ο ίδιος πιο χαρούμενα , και βέβαιος χτύπησε ξυπόλυτος πόδια Με γρασίδι τότε _ Και υπόθεση , ξεσπώντας εμπρός μετά _ επιστρέφοντας Προς την κορίτσι .
  Αλλά Πείνα ταλαιπωρημένος Και τον . Εδώ Παιδιά πάλι αποδείχθηκε ότι επί μυρτιλός εκκαθάριση _ Έφαγε χωρίς όλων των ειδών τα πράγματα ενθουσιασμός . Χωρίς από ψωμί Και κρέας μυρτιλός Δεν θα μπορούσε ικανοποιώ πεινασμένος στομαχια . Επειτα πάλι ας κινηθούμε ...
  Αν και αθλητικά Και μαλακό αλλά _ για πολύ καιρό περπατάς V τους το τρίβεις πόδια . Κορίτσι Εφυγε παπούτσια Και το δοκίμασα πηγαίνω ξυπόλητος _ Αγόρι περπάτησε μπροστά , και ξαπλωμένος ραβδί κώνοι , κλαδιά , κλαδιά . ΕΝΑ Μαργαρίτα δοκιμασμένος βήμα Με μαλακός γρασίδι _ Αλλά Ολα ισοδυναμεί πέλματα αργότερα μερικοί χρόνος γίνομαι λάμψη .
  Κορίτσι κάθισε και _ Επειτα Όλεγκ πρότεινε :
  - Κάτσε κάτω σε μένα επί πίσω ! Θα το κουβαλήσω !
  Μαργαρίτα αμφισβητείται :
  - Α για πολύ καιρό αν στο εσείς αρκετά δύναμη , αρκούδα λιπαρό ;
  Όλεγκ Τίμια απάντησε :
  - Όχι Ξέρω ... Αλλά Εσείς χάνεις βάρος κατευθείαν επί μάτια !
  Πραγματικά από απουσία τροφή κορίτσι έγινε χάσουν βάρος Ναί Και ισχυρός μυώδης αγόρι , σταδιακά στέρεψε . Μεταφέρω φορτίο πίσω με την πλάτη σου Δεν απλό , αλλά Αυτός τέλος πάντων _ αθλητής _ ΚΑΙ πρέπει υπομένω επιβάρυνση .
  Διά μέσου ένα ζευγάρι ώρες ιππασία Όλεγκ τα παράτησα Και κάθισε . Επειτα οδηγείται συνείδηση Μαργαρίτα πήγε η ίδια _ Αυτήν πέλματα ήταν το κόκκινο Και γδαρμένο . Αλλά κορίτσι μερικοί χρόνος που πραγματοποιήθηκε στις επί δύναμη θα .
  Μετά Παιδιά συνάντησα επί θάμνοι βατόμουρα _ Λίγο σύρθηκε Και έφαγε .
  Καταβροχθίζοντας βατόμουρο , μαργαρίτα παρατήρησε :
  - Αλήθεια; Αυτό ατελείωτες δάσος ;
  αγόρι αρνητικός τινάχτηκε κεφάλι :
  - Εγώ Έτσι Δεν Νομίζω ... Μάλλον Σύνολο Εμείς Μόλις αποδείχθηκε ότι Δεν V ο ίδιος το καλύτερο τόπος .
  Μαργαρίτα περιφρονητικά βούρκωσε :
  - Και απλά χάθηκε ... Εδώ αυτή δικος σου ιδιοφυΐα !
  Όλεγκ λογικός παρατήρησε :
  - Α ξέρω Ολα V αρχή αδύνατο !
  Μετά τι αγόρι αποφασιστικά έγινε Και απάντησε :
  - Πάμε ! Ίσως συναντήσουμε _ επί παρτιζάνοι !
  Κορίτσι λυπημένος γέλασε :
  - Φρέσκο θρύλος , αλλά πιστεύω Με εργασία ...
  Πηγαίνω Και V ο ίδιος στην πραγματικότητα Μπορώ πριν άπειρο V δάσος περιπλανώμενος Με εκείνοι ίδιο το περισσότερο δρόμοι _ Οταν Είναι σκοτεινά παιδιά πάλι σκαρφάλωσα επί κολλιτσίδες . Βροχή Δεν ήταν Και νύχτες Ουκρανός ζεστό .
  Όλεγκ Ριμπατσένκο ονειρεύτηκα στον εαυτο μου συνέχεια ... Εδώ Αυτός Μούτσος χτυπήματα επί Αμερικανός πλοίο ... Του σύλληψη Και ρώτα :
  - Εσύ Ρωσικά !
  Όλεγκ με καμάρι απαντήσεις :
  - Εγώ Ρωσική αγόρι καμπίνας !
  Αμερικανοί γέλιο Και Για ξεκίνησε αποφασίζω δέρνω αγόρι γάτα με επτά ουρά . Σε όνειρο χτυπήματα Δεν Έτσι επώδυνος Και αγόρι αντέχει _
  Μετά σε αυτόν καυτηριασμένος τσιγάρα Προς την στήθη Και απαιτώ λέγω Ο σχέδια εντολή , σαν να θα αγόρι , ικανός κάτι __ _ γνωρίζω .
  Επειτα εισάγετε δάχτυλα V θύρα άνοιγμα Και σφίξιμο βίτσιο . Αλλά κανένας βασανιστήριο Δεν βοήθεια . Όλεγκ Ριμπατσένκο είναι σιωπηλός Πως κομματικός _ ΚΑΙ Επειτα του αιτίες εγώ ο ίδιος ναύαρχος _
  Φαίνεται Με υποψία επί αλυσοδεμένος αγόρι με χειροπέδες _ Με ριγέ πίσω , με σκεπαστός φουσκάλες παλάμες και _ πέλματα πόδια , αλλά εγώ ο ίδιος προσπαθεί φαίνομαι στοργικός Και ευχαρίστως προφέρει :
  - Θέλεις ποδήλατο ε ; _
  Όλεγκ Ριμπατσένκο φαίνεται Με σκόπιμος αδιαφορία .
  Ναύαρχος προσθέτει Με με ένα χαμόγελο :
  - Α σκούτερ ;
  αγόρι περιφρονητικά βούρκωσε :
  - Ναι δεν φτάνει !
  Ναύαρχος αγανακτισμένα ανυψώθηκε φρύδια Και ρώτησε :
  - Λοιπόν , καλά αυτοκίνητο Ford ... Φανταστείτε _ Εσείς τέτοιος μικρό και _ στο εσείς ένα ολόκληρο Ford .
  Όλεγκ Ριμπατσένκο χωρίς σκιές ειρωνεία πρότεινε :
  - Α Μπορεί Επειτα αμέσως " Cadillac "; Τι να χάνουμε χρόνο σε μικροπράγματα ;
  Ναύαρχος έκανε κάπως έτσι _ Δεν Κατανοητό ειρωνεία Και είπε :
  - Δύο Cadillac και ένα Ford _ _ _ _ επιπλέον !
  αγόρι ειρωνικός προστέθηκε :
  - Α Επίσης κλειδί από διαμερίσματα όπου _ χρήματα ψέμα !
  Ναύαρχος επιβεβαιωμένος Με με αισιοδοξία :
  - Δύο κλειδί από _ τρία διαμερίσματα όπου _ Πολύ μεγάλο χρήματα ψέμα !
  Όλεγκ Ριμπατσένκο γέλασε Και παρατήρησε :
  - Ναι υποσχέσεις στο εσύ ... Λοιπόν εντάξει , εγώ θα σου δείξω εσύ που _ Και V οι οποίες θέση Μπορώ Επίθεση Ρωσική στόλος Και φέρνω σε πέρας νίκη !
  Ναύαρχος ευχαριστημένος πιτσιλίστηκε χέρια Και παρήγγειλε :
  - Φέρε ευγενής δείπνο ! Αγόρι Ολα είπε !
  Μετά Πείνα Πρόστιμο τρώω πανέμορφος φαγητό _ αγόρι είμαι πλήρης πριν χωματερή , και Επειτα είπε στο _ οι οποίες θέση καλύτερα Σύνολο Πέρνα το Αμερικανός μοίρα _
  - Τότε Εσείς θα βρεις τον εαυτό σου V όπισθεν ναύαρχος Τροσέβα Και ισοπεδώνω του Πως νόμισμα _
  Αμερικανός αρκετά τρίβονται χέρια ...
  αγόρι ή ερωτηθείς περιοδικό Και έκανε μερικοί σκίτσα όπως _ πηγαίνω Και κίνηση περαιτέρω .
  Τι ίδιο Αμερικανός στόλος επί Ολοι σε ζευγάρια τραντάχτηκε Προς την εκ των προτέρων μαγείρευτος παγιδευμένος _ ΕΝΑ Όλεγκ Ριμπατσένκο κάθισα επί κρεβάτι ... Κ αυτόν προέκυψε ταλάντευση γοφούς γυναίκα _ Αυτή αναισχύντως επιτέθηκε επί αγόρι .
  Μάλλον έτσι _ τρόπος , ναύαρχος καταζητούμενος εξπρές Μούτσος ευγνωμοσύνη . Ή αντίστροφα περισσότερο λερωθείτε !
  χρόνος σε όνειρο ερχομός γρήγορα , και Εδώ Αμερικανός επιλαρχία V τετράγωνο Διάβολος . Τι ίδιο καταζητούμενος Γιάνκηδες εκεί συνδεθείτε , ναι Και θα λάβω Με αξία ! Εδώ αυτή αφετηρία ακριβής σχεδιασμένος γενναίος αγόρι _
  Ξαφνικά θάλασσα αφρός ... τριαντάφυλλο πάνω τεράστιος κύματα , απορροφώντας Αμερικανός κρουαζιερόπλοια Και θωρηκτά _ Εξάλλου Συνέβη Αυτό V μερικοί δευτερόλεπτα _ Ολα πλημμύρισε σαν _ V τράπεζα Με μπύρα _ Μετά τι Και τελείωσε χρόνος V αιωνιότητα Για μοίρες Τρελός Ντικ .
  ΚΑΙ πλοία χαμένος V Βασίλειο Ποσειδώνας ...
  Εδώ αποδοθεί Όλεγκ πριν θάλασσα βασιλιάς _ Οτι μονάρχης ήταν τεράστιος Με απίθανος ουρά Και χρυσός ζυγαριά _ τινάχτηκε τρίαινα Και βρυχήθηκε :
  - Εσύ ΠΟΥ σαν αυτό ;
  Όλεγκ πήδηξε επάνω , χαστουκίζοντας κάηκε V μαγκάλι πόδι και απάντησε : _
  - Εγώ Μούτσος Ρωσική στόλο !
   Ποσειδώνας γρύλισε Και ρώτησε :
  - Μαργαριτάρι δικος μου μπορείς ;
  Αγόρι χαμογέλασε Και τολμηρά απάντησε :
  - Μπορώ , αλλά Για εσείς Δεν θα !
  Ποσειδώνας χτύπησε τρίαινα Και ούρλιαξε σε όλα λαιμός :
  - Καρχαρίες πιστός υπηρέτες το ... διάλειμμα μου αναιδής Ολέζκα !
  Αγόρι στριμωγμένος γροθιές Και έγινε αντεπιτίθεμαι από πάτημα μπαρακούδα . Εκείνοι σκαρφάλωσε λες και πεινασμένος σκυλιά _ Αλλά αγόρι δικα τους συνάντησε ισχυρός χτυπήματα , αποστολή V νοκ άουτ _ Αλλά καρχαρίες Ολα περισσότερο Και περισσότερα ... Αγόρι - αγόρι καμπίνας εξαντλημένος ...
  Ήδη άνθισε . Μαργαρίτα κοιμάται και _ είναι κρίμα Ξύπνα πανεμορφη κορίτσι _ Αυτή Και V ο ίδιος στην πραγματικότητα έχασε βάρος και από τι πρόσωπο έγινε περισσότερο χαριτωμένο , κόκκινο από φρέσκο μαύρισμα _ παιδί ένιωσα V στον εαυτο μου ομοιότητα αγάπη _ Μπορεί Αντίο κατά προσέγγιση όπως _ _ Κάποιος Ο Σόγιερ Προς την Μπέκυ .
  Φτωχός κορίτσι πεινασμένος . ΕΝΑ αυτήν πόδια σαν αυτό γδαρμένο , τρυφερό , όχι οικείος Προς την τραχύς επιφάνειες _ Κάτι __ _ αυτή υπενθύμισε Γκέρντα , έτσι δεν είναι; Τι περισσότερο χαλασμένο _ ΕΝΑ Τώρα πιασμένα σε φορές όπου _ ΖΩΗ Δεν βατόμουρο _
  Εξαιρετική Οικιακός Πόλεμος πλέον αυστηρός περίοδος ΖΩΗ πίσω ΕΣΣΔ . ΕΝΑ Αυτός παιδί θαύμα κολλημένος V δάσος , και Δεν Μπορεί τίποτα βοήθεια το κόκκινο στρατός _ Χαζος Αυτό τα πάντα ... Μέχρι τι ίδιο ηλίθιος !
  αγόρι Λίγο κάθισε και περίμενε μέχρι _ Μαργαρίτα θα ξυπνήσει Και κρατώντας έξω σε αυτή χέρι ρώτησε :
  - Και τι εσείς θελεις ;
  Κορίτσι Τίμια απάντησε :
  - Υπάρχουν ... Και περισσότερο ύπνος !
  Όλεγκ Ριμπατσένκο αποφασιστικά τινάχτηκε γροθιά :
  - Αρκετά ! Απαραίτητη πήγαινε ! Μπορεί Σήμερα μας τυχερός !
  Μαργαρίτα έκανε μερικοί αβέβαιος βήματα ξυπόλυτος πόδια Με γρασίδι _ Κοίταξα επί sneakers , λοιπόν επί φουσκάλες Και δήλωσε :
  -Θα προσπαθήσω εγώ _ Λίγο Έτσι περπάτημα ! U μου αρκετά θα !
  Αγόρι προειδοποίησε :
  - Εγώ θα παρακολουθώ στο _ Εσείς Δεν τρύπησα τον εαυτό μου !
  Κορίτσι Με χαμογελα στο _ το κόκκινο από φρέσκο μαύρισμα πρόσωπο , απάντησε :
  - Εγώ Θα προσπαθήσω να πηγαίνω γρήγορα !
  Παιδιά με επικεφαλής Με δάσος ... Στην αρχή πηγαίνω Μαργαρίτα ήταν Πολύ σκληρός . Αλλά κορίτσι Πολύ υπερήφανος Και που πραγματοποιήθηκε στις επί αυτοεκτίμηση . Μετά Οταν μύες ζεσταθεί , πόνος V πόδια Και πίσω ηρέμησε , έγινε πιο εύκολο . Αλλά Πείνα Μου πήρε Ολα ισχυρότερος . Και πάλι αλήθεια _ πιάστηκε βατόμουρο _ Αλλά μούρα Πείνα ήδη Δεν ικανοποιημένος . αγόρι πρότεινε :
  - Είναι απαραίτητο εύρημα ποτάμι Και σύλληψη ψάρι !
  Μαργαρίτα σκληρά αναστέναξε :
  - Καλά Αυτό ιδέα !
  Αλλά επί ποτάμι πήγαινε έξω με τιποτα Δεν πέτυχε μόνο _ συνάντησα επί τρόπους ρέματα . Κορίτσι σύντομα ξέμεινε από τον ατμό και αγόρι πάλι έπρεπε να μεταφέρω αυτήν επί πίσω _ Μετά πλύση τραυματίας πόδια στο κορίτσι V κρύο νερό ...
  Μαργαρίτα προς την αφαιρούμαι ερωτηθείς αγόρι :
  - Α Πως Εσείς νομίζεις δικό μας το κόκκινο στρατός θα προκαταβολή κατά Krauts , ή οχι ?
  Όλεγκ Ριμπατσένκο αγανακτισμένος :
  - Πώς Αυτό οχι ? ΣΕ Ενταση ΗΧΟΥ Και αποτελείται από πίστη σοβιέτ ένοπλος δύναμη να _ Ρυθμός εχθρός επί του εδάφη . Εμείς γεννήθηκε , έλα Και θα προκαταβολή τι θα Αυτό Δεν άξιζε τον κόπο . - Αγόρι V ενόχληση μετακόμισε εγώ ο ίδιος γροθιά Με ζυγωματικό .
  - Εδώ Εγώ , για παράδειγμα , απλά κορόιδο _ Δεν Μπορώ με τιποτα αποσύρω εσείς από δάση _
  Μαργαρίτα ξεκαθαρισμένος , πιτσιλισμένος νερό πόδι :
  - Και εγώ ο ίδιος επίσης ... Εμείς Έτσι Με Πείνα θα πεθάνουμε αν εμείς θα σέρνετε !
  Αγόρι σκληρά αναστέναξε Και θολώθηκε :
  - Το δικό μας οστά Θα βρείτε διά μέσου μερικοί αιώνες ...
  Μετά τι Αυτοί πάλι ας κουνηθούμε Με δάσος ... Χρόνος συνέβαινε Ολα πιο γρήγορα και _ Εδώ πάλι σκοτείνιασε ... Όλεγκ έκπληκτος που _ περισσότερο Δεν ακουστός ουρλιάζοντας λύκοι _ Αλλά φαίνεται Αυτό ήταν ηρεμία δάσος _ Μόνο ένα ζευγάρι μια φορά ακούστηκε V σε απόσταση βρυχηθμός κινητήρες βίδα αεροσκάφος _ Αλλά ακόμη και χαλάζι δικα τους ήταν ελάχιστης χρήσης .
  Λοιπόν, το κορίτσι ήταν τυχερό. Ωστόσο, κινήθηκε αργά. Πονούσαν πολύ τα πόδια και η πλάτη μου... Είχαν συσσωρευτεί οξέα.
  Βλέποντας την κατάστασή της, ο Όλεγκ πρότεινε:
  - Ίσως να πάω μόνη μου; Και θα ξεκουραστείς!
  Η κοπέλα κούνησε αποφασιστικά το κεφάλι της:
  - Όχι, πάμε μαζί! Είμαι δυνατός!
  Και παρά τον έντονο πόνο, η Μαργαρίτα προχώρησε. Για να διατηρήσει τη διάθεση του, ο Όλεγκ άρχισε να τραγουδάει.
  Περπατάω στην άκρη του δάσους με το κορίτσι μου,
  Φοράω μια κόκκινη γραβάτα - όλα γύρω είναι όμορφα...
  Το ρέμα κελαηδάει με μια ασημένια τρίλιζα,
  Αφήστε τα πάντα στον κόσμο να γίνουν - η αγάπη είναι δίκαιη!
  
  Αλλά οι βόμβες έπεσαν, το δάσος εξερράγη,
  Ο φασίστας προχωράει, όλα τα δέντρα καίγονται...
  Εκεί που γάργαρε το ποτάμι, η άμμος έκαιγε,
  Και τα δύστυχα παιδιά έγιναν στόχοι!
  
  Οι κατακτητές έχουν φτάσει και είναι δύσκολο για εμάς,
  Είναι πολύ δύσκολο παιδιά, χωρίς κόρα ψωμί...
  Το μόνο που έμεινε από τη βάρκα ήταν ένα θραύσμα, ένα κουπί,
  Και πόσοι γύπες υπάρχουν - ούτε ο ουρανός!
  
  Οι υπόγειοι μαχητές έχουν γίνει φίλοι μεταξύ τους,
  Περπατάμε ξυπόλητοι σε κρύους δρόμους...
  Ο αντίπαλος απειλεί σαν εξαγριωμένο θηρίο,
  Αλλά πιστεύω ότι και οι άνθρωποι γύρω μου είναι οικογένεια!
  
  Αφήστε το τρένο των πρωτοπόρων να εκτροχιαστεί,
  Και οι Τίγρεις κάηκαν σαν δάδα σε εφιάλτη...
  Πιστέψτε με, ο φασισμός είναι καταδικασμένος σε καταστροφή,
  Μαζί με το κορίτσι πολεμάμε γενναία!
  
  Δώσαμε στην αστυνομία έναν γενναίο αγώνα,
  Εμπιστευτείτε το πολυβόλο στον ώμο σας, δεν είναι βαρύ...
  Για πάντα κορίτσι θα είμαι μαζί σου
  Θα χτίσουμε έναν κόσμο - λαμπερό και νέο!
  
  Θα είναι υπέροχο για όλους τους ανθρώπους, πιστέψτε με,
  Παιδιά, προσευχόμαστε στον Χριστό...
  Ο ναός μας αντικαθίσταται από ένα τεράστιο έλατο,
  Νιώθεις καλά κάτω από αυτό, σαν να είσαι τώρα στον παράδεισο!
  
  Ήρθε η απελευθέρωση και ο Ρώσος στρατιώτης,
  Ο φασίστας τον χτύπησε πολύ δυνατά με ξιφολόγχη...
  Ο φίλος μου και εγώ πήραμε ένα πολυβόλο,
  Και άρχισαν να χτυπούν με μεγάλη ακρίβεια τους Γερμανούς!
  
  Τώρα, με ένα απειλητικό τραγούδι, κατευθυνόμαστε στο Βερολίνο,
  Η ελευθερία θα έρθει και στη Γερμανία...
  Πετάμε γρήγορα με αλεξίπτωτο,
  Οι πολεμιστές είναι παιδιά των αγίων ανθρώπων!
  Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα, ελαφρώς αναζωογονημένοι από το τραγούδι, περπάτησαν μέσα στο δάσος. Για την τύχη δεν τους συνάντησε κανείς. Σαν να είχαν πεθάνει όλοι οι κάτοικοι προ πολλού. Και ο καιρός άλλαξε, ένα σύννεφο κύλησε και άρχισε να βρέχει.
  Τα παιδιά ξεπέρασαν τις λακκούβες. Η διάθεση τελικά χάλασε. Τόση ώρα στο δάσος, αλλά δεν φαίνεται τέλος. Έτσι τριγυρνάς σαν τυφλό γατάκι.
  Η Μαργαρίτα τελικά δεν άντεξε, τα πόδια της υποχώρησαν και το κορίτσι μουρμούρισε:
  - Είμαι απεγνωσμένος! Πόσο καιρό μπορείς να περιπλανηθείς έτσι!
  Το αγόρι απάντησε με έναν βαθύ αναστεναγμό:
  - Μάλλον πολύ καιρό. Αυτό είναι ένα σκληρό και έρημο μέρος, όπως και να το δεις.
  Η Μαργαρίτα γκρίνιαξε:
  - Είναι σκληρό για εμάς... Να στήνεσαι έτσι και να σε χτυπάνε... Και δεν μπορούσες να στήσεις τη μηχανή του χρόνου σου!
  Το αγόρι αναστέναξε βαριά και απρόθυμα απάντησε:
  "Εγώ ο ίδιος δεν περίμενα να εκραγεί". Αλλά έτσι έγινε...
  Το κορίτσι είπε θυμωμένα:
  - Για να πεθάνεις!
  Τα παιδιά δεν μίλησαν για αρκετές ώρες μετά. Φάγαμε μερικά μούρα. Το αίσθημα της πείνας μετριάστηκε ελαφρώς από την κούραση. Τα πόδια της Μαργαρίτας άρχισαν να καλύπτονται με κάλους που σχηματίζονταν αργά. Αυτό διευκόλυνε την πλοήγηση στο δρόμο. Αλλά τα πέλματα ήταν πολύ φαγούρα. Τα μούρα πονούσαν ήδη το στομάχι μου. Προφανώς το στομάχι απαιτούσε ψωμί και κάτι άλλο.
  Και είναι βαρετό χωρίς υπολογιστές και άλλα πράγματα. Για αρκετή ώρα, τα παιδιά εξακολουθούσαν να βλέπουν ταινίες στο κινητό τους, αλλά οι μπαταρίες τελείωσαν. Μετά από αυτό έγινε πραγματικά μοναχικό.
  Παρά το καλοκαίρι και την απουσία αρπακτικών, το τοπίο τριγύρω φαινόταν θλιβερό και βαρετό. Και γενικά κατά κάποιο τρόπο έγινε τρομακτικό.
  Ο Όλεγκ προσπάθησε να τραγουδήσει ξανά, αλλά οι λέξεις δεν μου ήρθαν στο μυαλό... Και ο χρόνος περνά.
  Αρχισε να σκοτεινιαζει. Προφανώς θα πρέπει να ξανακοιμόμαστε πεινασμένοι στο ύπαιθρο. Και αυτό είναι ανατριχιαστικό. Το αγόρι θέλει κάτι διαφορετικό. Όμως το κορίτσι είχε ήδη λιποθυμήσει. Και πρέπει να ξαπλώσεις μόνος σου, να αποκοιμηθείς.
  Ενώ τριγυρνούσαν άσκοπα, άρχισαν οι αποβάσεις στη Νορμανδία. Οι Γερμανοί είχαν ένα πιο πρακτικό και φθηνότερο αυτοκινούμενο πυροβόλο Ε-10, το οποίο είχε το μισό βάρος και ύψος από το Τ-4, αλλά με ίδιο οπλισμό, καλύτερη προστασία και πολύ μεγαλύτερη κινητικότητα. Το μικρό E-10 μπορούσε να διεισδύσει τέλεια στο Shermans από μικρή απόσταση και ήταν από μόνο του δυσδιάκριτο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό σε συνθήκες που ο εχθρός έχει τόσα πολλά βομβαρδιστικά.
  Το E-10 έχει αποδειχθεί στην πράξη ότι είναι ένα εξαιρετικό αυτοκινούμενο όπλο και, το πιο σημαντικό, φθηνό και εύκολο στην κατασκευή. Η σιλουέτα του ήταν τόσο χαμηλή που τα ίχνη κάλυπταν πλήρως τα πλαϊνά, δίνοντας επιπλέον προστασία. Η μεγάλη γωνία ορθολογικής κλίσης της θωράκισης με πάχος 80 χιλιοστών έδινε μια ρίψη ενάντια στα περισσότερα πυροβόλα. Ακόμη και το IS-2 δεν διείσδυε πάντα κατά μέτωπο σε ένα τέτοιο όχημα.
  Πρακτικά, το αυτοκινούμενο πυροβόλο Ε-10 αποδείχθηκε αποτελεσματικό σε μεγάλα ύψη λόγω του χαμηλού υψομέτρου του. Και φυσικά συνέβαλε στη νίκη στη Νορβηγία. Μαζί με το ελαφρύ μαχητικό He-162 και το βομβαρδιστικό Arado. Το άρμα Τ-4 καταργήθηκε ως ξεπερασμένο και κατώτερο από κάθε άποψη σε σχέση με το Ε-10. Οι μάχες έδειξαν και τις καλές δυνατότητες του Πάνθηρα. Το "Tiger"-2 δεν μπήκε στην παραγωγή, όπως το "Mouse", αλλά εμφανίστηκε το "Panther"-2. Ελαφρύτερο από το Tiger-2, ήταν ίσο σε οπλισμό και ελαφρώς κατώτερο σε θωράκιση. Ωστόσο, αυτό το άρμα αντικαταστάθηκε επίσης από το αυτοκινούμενο πυροβόλο Ε-25, ισάξιο σε οπλισμό, αλλά ελαφρύτερο, πιο κινητό και πιο εύκολο στην κατασκευή. Και, ίσως, καλύτερα προστατευμένα.
  Στη Νορμανδία, οι Σύμμαχοι ηττήθηκαν, χάνοντας μόνο μισό εκατομμύριο αιχμαλώτους.
  Το καλοκαίρι, τα σοβιετικά στρατεύματα επιτέθηκαν στο κέντρο, αλλά κατάφεραν να προχωρήσουν μόνο είκοσι χιλιόμετρα. Οι Γερμανοί έκαναν την τρίτη γραμμή άμυνάς τους την ισχυρότερη και οι δύο πρώτοι απέσυραν τις δυνάμεις τους, επιτρέποντας σε εκατοντάδες χιλιάδες οβίδες να πέσουν μάταια.
  Εκεί κατάφεραν να συγκρατήσουν τον Κόκκινο Στρατό και να του προκαλέσουν τεράστιες ζημιές.
  Το φθινόπωρο, οι Γερμανοί κατάφεραν τελικά να καταλάβουν το Γιβραλτάρ. Ωστόσο, ο Φράνκο υποχώρησε στην πίεση του Ρόμελ, ο οποίος απείλησε να επιτεθεί. Επιπλέον, ο γερμανικός στόλος των υποβρυχίων έχει ενισχυθεί. Εμφανίστηκαν υποβρύχια που κινούνται με υπεροξείδιο του υδρογόνου. Και αντί για το πολύ ακριβό πρόγραμμα πυραύλων - βομβαρδιστικά αεριωθούμενα και αυτοκινούμενα όπλα, το E. "Panther"-2 δεν βγήκε ποτέ στην παραγωγή, όπως το "Tiger"-2 και το "Mouse", θαμμένο σε έμβρυο. Το E-25 έγινε αυτοκινούμενο όπλο με μετωπική θωράκιση 120 mm σε γωνία 45 μοιρών, πλευρές 82 mm, συν ίχνη. Ένας κινητήρας 850 ίππων τοποθετημένος εγκάρσια στο κιβώτιο ταχυτήτων και βάρους τριάντα τόνων. Όταν είναι οπλισμένο με 88 mm, το μήκος της κάννης είναι 71EL.
  Ένα τέτοιο μηχάνημα, ύψους ενάμιση μέτρου, εκτελούσε όλες τις εργασίες τέλεια και γύριζε γρήγορα. Φυσικά, άλλα τανκς έγιναν περιττά, συμπεριλαμβανομένης της ηλίθιας φαντασίωσης του Χίτλερ: το Maus.
  Το E-25 νίκησε το IS-2 και όλα τα άλλα μοντέλα σε μάχες και αποδείχθηκε σχεδόν το ιδανικό αυτοκινούμενο όπλο όλων των εποχών. Ο ισχυρός κινητήρας και το σχετικά χαμηλό βάρος κατέστησαν δυνατή την ανάρτηση ασπίδων 90 mm στα πλάγια, γεγονός που έκανε το όχημα αδιαπέραστο ακόμη και από το πλάι για το SU-100, IS-2, για να μην αναφέρουμε τα ελαφρύτερα οχήματα.
  Οι Γερμανοί πολέμησαν με αυτοπεποίθηση ενάντια σε ανώτερες δυνάμεις αρμάτων μάχης και κράτησαν το μέτωπο στα ανατολικά. Και στη Δύση, οι φασίστες διείσδυσαν στο Μαρόκο και πέρασαν στην Αφρική.
  Ο Ρόμελ αποφάσισε ορθολογικά ότι ήταν καλύτερα να μην επιτεθεί προς το παρόν στα ανατολικά, αλλά να αρπάξει την Αφρική και τον Περσικό Κόλπο. Επιπλέον, υπήρχε ελπίδα για ανακωχή με τον Στάλιν.
  Πράγματι μετά την απόπειρα του Ιανουαρίου για επίθεση στο κέντρο. Και μετά τις μεγάλες απώλειες του Κόκκινου Στρατού και κοντά στο Λένινγκραντ, ο Στάλιν άρχισε να δοκιμάζει το έδαφος για ειρήνη. Αλλά συμφώνησε μόνο στη μηδενική επιλογή. Ο Ρόμελ πρότεινε μια εκεχειρία για τρία χρόνια.
  Ο πονηρός Στάλιν, μετά από δισταγμό, αποφάσισε ωστόσο να δώσει τη συγκατάθεσή του. Αφήστε τους καπιταλιστές να καταστρέψουν ο ένας τον άλλον. Και θα ξεκουραστεί και θα πάρει δύναμη.
  Ο Ρόμελ ήλπιζε επίσης ότι σε τρία χρόνια θα ήταν σε θέση να νικήσει τον εχθρό στα δυτικά και στη συνέχεια να κατακτήσει την ΕΣΣΔ.
  Άρα και οι δύο αλεπούδες είναι πονηρές και υπολογιστικές.
  Ο Oleg Rybachenko, εν τω μεταξύ, μαζί με τη Margarita, ανέλαβαν κομματικό πόλεμο.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι επιτέθηκαν στη γερμανική φρουρά τη νύχτα. Και του έδωσαν μάχη. Πυροβολήσαμε καμιά δεκαριά φασίστες και επιστρέψαμε στο δάσος. Μετά περιπλανήθηκαν και γύρισαν για αρκετή ώρα, μπερδεύοντας τα ίχνη τους.
  Αλλά γενικά, η δράση τους δεν ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Οι Ναζί απάντησαν καίγοντας το χωριό και πυροβολώντας τους κατοίκους της περιοχής.
  Εδώ αναπόφευκτα σκέφτεσαι: αξίζει να είσαι κομματικός;
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita μάζευαν μανιτάρια και μούρα στο δάσος για αρκετό καιρό μετά και κρατούσαν το κεφάλι τους χαμηλά.
  Στη συνέχεια επιτέθηκαν στη συνοδεία πιο μακριά από κατοικημένες περιοχές. Νοκ άουτ μια δεξαμενή βενζίνης και σκότωσαν μια ντουζίνα Krauts. Σε απάντηση, οι Γερμανοί κρέμασαν ξανά κόσμο.
  Οι Ναζί απάντησαν σε όλες τις κομματικές ενέργειες με εκτελέσεις, αγχόνες και βασανιστήρια. Ειδική προειδοποίηση ότι ο τοπικός πληθυσμός θα είναι υπεύθυνος για δολιοφθορές και επιθέσεις.
  Αυτό, φυσικά, περιόρισε την παρόρμηση. Τόσο ο Oleg Rybachenko όσο και η Margarita Korshunova έχασαν την επιθυμία τους να γίνουν παρτιζάνοι.
  Και το αγόρι και το κορίτσι απλά βαριόνταν.
  Το αγόρι μάλιστα συνέθεσε ένα χιουμοριστικό.
  Ένας τερατώδης βρυχηθμός συγκλόνισε τον πλανήτη Tuhanai - έναν από τους πλουσιότερους στη Μεγάλη Αποικιακή Αυτοκρατορία, την κυριότερη της ανθρωπότητας. Μια ατελείωτη σειρά ουρανοξυστών μετατράπηκε σε ραδιενεργή τέφρα από την πτώση ενός τρομερού πυραύλου. Ο ουρανός κόπηκε από μια φλογερή, διακεκομμένη γραμμή που αποτελείται από τερατώδες διαστημόπλοια.
  -Γήτες, παραιτηθείτε!
  Υποβλήθηκε μια και μοναδική απαίτηση, ακολουθούμενη από μια άλλη βολή. Αυτή τη φορά, δεν υπήρξε έκρηξη, η επιφάνεια του πλανήτη φούσκωσε και πέρασε κατά κύματα. Όλα τα έμβια όντα μετατράπηκαν αμέσως σε σκόνη από στοιχειώδη σωματίδια. Έτσι άνοιξε μια νέα σελίδα στην ανθρώπινη ιστορία - η Εποχή των Διαστημικών Πολέμων!
  Οι αρπακτικές φλόγες του ολοκληρωτικού διαστρικού πολέμου
  Η πιο λεπτή κλωστή του κόσμου καίγεται από μια κολασμένη φωτιά!
  Και το κακό τσεκούρι του Σατανά αιωρούνταν πάνω από τον πλανήτη
  Σφυρηλατήστε προστασία, διαφορετικά δεν θα μπορείτε να ζήσετε στον κόσμο!
  Το ηλιακό σύστημα αποδείχθηκε ότι ήταν γεμάτο με πολλά διαστημόπλοια, εξαιρετικά φορτωμένα με άτυχους πρόσφυγες που είχαν πέσει σε υπόκλιση. Οι νέοι απάνθρωποι επιτιθέμενοι δεν ήξεραν οίκτο, χρησιμοποιώντας την τακτική του εκμηδενισμένου κενού. Μέχρι τώρα κανείς δεν είχε δει τους επιτιθέμενους από κοντά, ακόμη και η σωματική τους δομή δεν ήταν γνωστή και όλα αυτά προκάλεσαν τρομακτικές φήμες. Είπαν ότι οι εξωγήινοι έτρωγαν τα παιδιά ζωντανά, τα ράντιζε με ραδιενεργά ισότοπα και επίσης έριχναν λιωμένο μόλυβδο στις μήτρες των γυναικών, φέρνοντας το βρασμένο στον ατμό κρέας στην επιθυμητή κατάσταση. Υπό αυτές τις συνθήκες, πάρθηκε η μόνη δυνατή απόφαση: κήρυξη ολικής επιστράτευσης, εισαγωγή συστήματος καρτών, μεταφορά ολόκληρης της ανθρώπινης οικονομίας σε πολεμική βάση. Τα εργοστάσια που παρήγαγαν τα τελευταία όπλα δούλευαν όλο το εικοσιτετράωρο, ο γαλάζιος ουρανός ήταν καλυμμένος με αιθαλομίχλη και δεν υπήρχε χρόνος για το περιβάλλον. Το Συμβούλιο Ασφαλείας Έκτακτης Ανάγκης του LOX - League of United Space Systems συνεδρίασε ξανά και ξανά, παρακολουθώντας στενά την πρόοδο των αμυντικών εργασιών. Η τελευταία συνάντηση ήταν η πιο ανησυχητική, οι ανιχνευτές των αστεριών ανέφεραν ότι αμέτρητες αρμάδες του εχθρού είχαν περικυκλώσει το ηλιακό σύστημα και προφανώς περίμεναν το τελευταίο σήμα για την αποφασιστική ρίψη.
  Ο υπερστρατάρχης Ντικ Φίνιξ ήταν τρομερά νευρικός, υπήρχαν υστερικές νότες στην ομιλία του. Το κοφτερό πηγούνι του τινάχτηκε πάνω στο γαλαζοπράσινο πρόσωπό του και ένα αναμμένο στέλεχος αποκόπηκε από ένα πούρο της Αβάνας, αφήνοντας έναν ύπουλο σιγαστήρα λεκέ στη στολή του.
  -Ήρθε η ώρα της κρίσης! Οι αρχαιότερες προφητείες για το τέλος του κόσμου γίνονται πραγματικότητα. Χιλιάδες πυρηνικά υποβρύχια με υπερσύγχρονα όπλα περικύκλωσαν το σύστημά μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσευχηθούμε και να δεχτούμε έναν αξιοπρεπή θάνατο!
  -Δεν συμφωνώ με τον Φοίνιξ!
  Ακούστηκε η εξωτερικά ήρεμη φωνή του Ανώτατου Κοσμικού Συντονιστή.
  "Δεν πρέπει, ενδίδοντας σε μια στιγμή αδυναμίας όπως αυτή, να παραδεχτούμε ότι ο θάνατός μας είναι απολύτως αναπόφευκτος".
  Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για κατάφωρη ανυπακοή, ο υπερστρατάρχης διέκοψε τον Συντονιστή.
  "Εγώ, ως επαγγελματίας στρατιωτικός, δηλώνω ότι δεν έχουμε την παραμικρή ευκαιρία, Άρνολντ, να αντιμετωπίσουμε τα γεγονότα". Υπάρχουν δισεκατομμύρια εχθρικά διαστημόπλοια! Και πολλά από αυτά είναι μεγαλύτερα από τη Σελήνη, για να μην αναφέρουμε τα όπλα, δείχνει ξεκάθαρα η πρακτική: στη στρατιωτική διαστημική σφαίρα μας έχουν ξεπεράσει πολλές φορές.
  Ένα βουβό βρυχηθμό επιδοκιμασίας σάρωσε την αίθουσα. Δεν ήθελα να το πιστέψω, αλλά φαινόταν ότι ο Φοίνιξ είχε δίκιο. Ο υπέρβαρος ηγέτης σηκώθηκε με δυσκολία, ισιώνοντας τους φαρδιούς ώμους του• ο Άρνολντ Σβαρκάνεγκερ τρεκλίζοντας από τις άγρυπνες νύχτες, τα βλέφαρά του ήταν πρησμένα, αλλά η χαμηλή φωνή του ήταν σταθερή και ενέπνεε εμπιστοσύνη.
  -Ας ακούσουμε τον Ανώτατο Οικονομικό Συντονιστή. Υποσχέθηκε να επιδείξει τα πιο πρόσφατα όπλα που δημιούργησαν οι καλύτεροι επιστήμονες στον πλανήτη μας.
  Αυτή τη φορά η χορωδία των κεφαλιών ήταν πιο ζωντανή.
  -Αφήστε τον να διαδηλώσει! Θα τους δείξουμε τα καθάρματα!
  Ένα αγόρι με σορτς, ο Oleg Rybachenko, ο οποίος διορίστηκε πρόσφατα στο ρόλο του επικεφαλής του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος, ανέβηκε στο πλωτό βάθρο. Η φωνή του ήταν χαρούμενη, τα μάτια του σπινθηροβόλησαν, φαινόταν ότι συμμετείχε σε γάμο, και όχι ίσως στην τελευταία συνεδρίαση του συμβουλίου του LOX.
  - Αυτοί οι απρόβλεπτοι Ρώσοι, χαίρεται κατά την καθολική θλίψη!
  Ο θυμωμένος ψίθυρος του υπερστρατάρχη ακούστηκε και τα στενά μάτια του γύρισαν θυμωμένα.
  Στην άλλη πλευρά του ηλιακού συστήματος, ο Ρώσος κοιταζόταν από όχι λιγότερο επιφυλακτικές συσκευές αναγνώρισης ύλης εγκατεστημένες από παράξενα πλάσματα που λάμπουν δυσοίωνα στο κενό.
  -Ένας γήινος έχει ανυψωμένο, θετικά φορτισμένο συναισθηματικό υπόβαθρο! - μια φωνή έτριξε στο εύρος γάμμα.
  Σε απάντηση, ακούστηκε ένα ουρλιαχτό στον οποίο υπήρχε μια μικρή ανησυχία:
  -Ίσως, ασήμαντοι άνθρωποι κατάφεραν να δημιουργήσουν επικίνδυνα όπλα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εξηγηθεί ότι αυτός, αυτός ο ξυπόλητος τύπος, είναι τόσο ενεργά θετικά φορτισμένος.
  Ακολούθησε μια απόκριση μετάδοση πληροφοριών, αλλά σε κύματα βήτα.
  -Πιστεύω ότι είναι καλύτερο να συμπεριλάβουμε όλους τους μαχητές μας στην παρακολούθηση αυτού του προγράμματος. Ενημερώστε τους τι να περιμένουν από απρόβλεπτα επικίνδυνες μορφές ζωής.
  Οι ακτίνες γάμμα μετέδωσαν άλλη μια πληροφορία. Διαρκώς αστραφτερά ημιδιαφανή πλάσματα κρέμονταν ακριβώς στο κενό, άστραφταν συνεχώς από τις διαδικασίες σταθερής θερμοπυρηνικής σύντηξης, τα σώματά τους άλλαζαν συνεχώς σχήμα. Άλλοτε έλαμπαν με αστέρια, άλλοτε με νούφαρα, άλλοτε με μέδουσες, μοιάζοντας με ζωντανή πλαστελίνη.
  -Η πρωτεϊνική μορφή της ζωής είναι πολύ αδύναμη και ατελής. Το χαριτωμένο τέρας τσίριξε. Επομένως, δεν πρέπει να είναι ο φορέας της ευφυΐας. Εξολοθρεύοντας μη βιώσιμους φορείς νοημοσύνης, αποκαθιστούμε την αρμονία του σύμπαντος, που διαταράσσεται από την τυφλή ροή της χαοτικής εξέλιξης.
  Για να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα σε αυτές τις πληροφορίες, κυκλοφόρησε στην περιοχή κυμάτων Alpha.
  Ένα ξυπόλητο αγόρι με σορτς, ο Oleg Rybachenko, συνέχισε τη συναισθηματική του ομιλία, δείχνοντας με τα χέρια του μια τρισδιάστατη προβολή, όπου αναπαράγονταν νέα αεροσκάφη χρησιμοποιώντας γραφικά υπολογιστή.
  Η φωνή του ήταν παιδική και ηχηρή, τα λευκά του δόντια γέλασαν:
  -Αυτοί οι εκτοξευτές εκπέμπουν πυραύλους θερμοκηπίου ικανούς να αποτεφρώσουν πολλά ηλιακά συστήματα σε μια γουλιά. Και από αυτά τα ρύγχη ραδιοφώνου εκπέμπονται υπερκύματα που σας επιτρέπουν να λυγίζετε το διάστημα, χρησιμοποιώντας τα μπορείτε απλά να πάρετε και να στρίψετε εχθρικά υποβρύχια σε ένα είδος ακορντεόν και μετά να τα διώξετε σε σκόνη. Αυτός ο σφαιρικός κλάδος δημιουργεί υπερ-ισχυρά πεδία δύναμης, αδιαπέραστα σε οποιοδήποτε όπλο, ακόμα και σε βόμβες θερμο-ρυουμόν.
  Ο οικονομικός συντονιστής του μικρού αγοριού Olezhka είχε ήδη ιδρώτα• η απαρίθμηση νέων τύπων θαυματουργών όπλων χρειάστηκε μια ώρα.
  -Μα αυτά είναι τα αγαπημένα μου, ριχτάρια με τον καιρό. Ως εκ θαύματος, ο χρόνος πέρασε στο παρελθόν και τα σπασμένα διαστημόπλοια αποκαταστάθηκαν αμέσως. Λοιπόν, αν ο εχθρός μεταφερθεί στο παρελθόν, τότε οι στρατιώτες του θα καθίσουν σε γιογιόλια του νηπιαγωγείου και τα πλοία θα μετατραπούν στα στοιχεία από τα οποία κατασκευάστηκαν.
  Η τελευταία φράση αντιμετωπίστηκε με συγκρατημένα γέλια και δειλά χειροκροτήματα. Ο Φίνιξ διατήρησε μια δύσπιστη έκφραση στο αετοπρόσωπό του.
  -Και πότε κατάφερες να κάνεις τόσες ανακαλύψεις; Αυτό αψηφά τη λογική και είναι απολύτως αδύνατο.
  Το αγόρι με το σορτς σημάδεψε το γυμνό του πόδι:
  -Για την ανθρώπινη επιστήμη - όλα είναι πιθανά και θα το δείτε σύντομα!
  Αυτή τη φορά το χειροκρότημα ήταν πιο δυνατό. Ο υπερστρατάρχης ήταν ελαφρώς αμήχανος, το ένστικτό του του έλεγε ότι τον εξαπατούσαν. Κοιτάζοντας προσεκτικά τα διαστημόπλοια κρεμασμένα με μπιχλιμπίδια, ο Ντικ Φίνιξ άπλωσε ξαφνικά ένα δάχτυλο με νύχια, κλωτσώντας το περίτεχνο σχέδιο του.
  Ένας μπερδεμένος βρυχηθμός ακούστηκε:
  -Και τι μπουλόνια και τεράστια κουμπώματα έχεις - και υπερόπλα;
  Σε απάντηση, η καθαρή φωνή του αγοριού-συντονιστή κελαηδούσε:
  -Αυτή τη φορά όχι! Αλλά κρίνετε μόνοι σας, όταν ξεκινά μια μεγαλειώδης διαστημική μάχη, δισεκατομμύρια υπερ-ισχυρά φορτία θα εκραγούν και τι θα συμβεί ως αποτέλεσμα αυτού;
  Ένας μπερδεμένος ήχος ακούστηκε:
  -Λοιπόν, δεν ξέρω?
  Το αγόρι ιδιοφυΐα φώναξε:
  -Ο ουρανός θα σείεται βίαια. Και για να μην πέσουν τα διαστημόπλοιά μας, θα τα βιδώσουμε προσεκτικά στο θησαυροφυλάκιο του ουρανού.
  Αυτή τη φορά, μια τέτοια δήλωση έγινε δεκτή με βροντερά γέλια. Μόνο που ο υπερστρατάρχης συνοφρυώθηκε ακόμη περισσότερο.
  -Και μόνο αυτό θα μπορούσες να βρεις;
  Το αγόρι συνέχισε να γουργουρίζει δυναμικά:
  -Όχι, μη φοβάσαι, όχι όλοι. Ετοιμάσαμε εξαιρετικά πατίνια και μπαστούνια τιτανίου για να διευκολύνουμε το πατινάζ στον ουρανό, η επιφάνεια των πατινιών είναι κατασκευασμένη από τεχνητά διαμάντια.
  Τα γέλια έγιναν πολύ πιο δυνατά, οι πολυέλαιοι ταλαντεύονταν - σε σχήμα θυρεών των κύριων πολιτειών.
  -Τι ασυνήθιστες πληροφορίες προέρχονται από έναν γήινο! Το θετικό μου φορτίο αυξάνεται απότομα. - Κύματα γάμμα επέπλεαν στο διάστημα.
  -Και το δικό μου επίσης! Είναι τόσο γλυκό!
  Το πλάσμα ήταν γεμάτο με ροζ-μαργαριτάρι χρώμα. Η φωτεινότητα των χρωμάτων αυξήθηκε.
  -Μα χάλασες όλο τον ουρανό με σωλήνες, τα πατίνια δεν καβαλάνε καλά στη λάσπη.
  Ο Φοίνιξ μπλέχτηκε σε μια κακή συζήτηση. Το Ρώσο αγόρι με σορτς χαμογέλασε ένα γυαλιστερό χαμόγελο:
  -Έχουμε ήδη ετοιμάσει αρκετά διαστρικά βυτιοφόρα με υγρό σαπούνι και σκόνη δοντιών. Κοιτάξτε τα δόντια μου, σύντομα θα δείτε τον ουρανό με διαμάντια.
  Ο Ανώτατος Συντονιστής, ανίκανος να αντισταθεί, κακάρει στην κορυφή των πνευμόνων του. Ένας από τους πολυελαίους δεν άντεξε και σωριάστηκε σε ένα καταπράσινο χαλί κεντημένο με μαργαριτάρια και χρυσό.
  -Τι σου είπα! Αυτό σημαίνει αναξιόπιστη στερέωση, αλλά εκτός από μπουλόνια και τρίποδα, παρέχουμε δροσερό Velcro.
  -Το γέλιο μετατράπηκε σε άγριο γουργούρισμα, ακόμα και ο υπερστρατάρχης έδειξε σημαντική δύναμη στους πνεύμονες.
  Τα εξωγήινα πλάσματα, εν τω μεταξύ, άστραφταν πιο λαμπερά από τα αστέρια• τα ανθρώπινα μάτια θα τυφλώνονταν αμέσως αν κοιτούσαν αυτούς τους πύρινους καταρράκτες. Άλφα-βήτα-γάμα - και άλλοι τύποι ακτινοβολίας κάλυπταν ολόκληρο το κενό. Μέσα στα εχθρικά υποβρύχια, δεν ήταν πλέον δυνατό να διακρίνει κανείς ούτε μια σημαντική σκέψη. Κυριάρχησε μόνο ένα συναίσθημα - ένα συναίσθημα άγριας απόλαυσης και τρελού ύψους.
  Έχοντας ηρεμήσει ελαφρώς, ρώτησε ο Ultra Marshal.
  -Και αν μας πέσουν εχθρικά πλοία από ψηλά, δεν έχουν βίδες και Velcro.
  Το λαμπερό αγόρι Oleg Rybachenko πλύθηκε ακόμα περισσότερο το χαμόγελό του.
  -Το έχω για αυτό.
  Και έβγαλε μια ρακέτα του τένις και την κούνησε με τα γυμνά δάχτυλα των παιδικών ποδιών του:
  -Και έχω.
  Ο υπερστρατάρχης σύρθηκε στον διπλωμάτη με τρεμάμενα χέρια και με καθόλου δυσκολία έβγαλε ένα πτυσσόμενο δίχτυ για να πιάσει πεταλούδες.
  -Νομίζω ότι έχω κι άλλα!
  Ο τυφώνας του γέλιου ξεπέρασε κάθε όριο, οι άνθρωποι απλώς έπεφταν στο πάτωμα, στριφογυρίζοντας σε ηδονικούς σπασμούς.
  Στο διάστημα, εν τω μεταξύ, παρατηρήθηκε ένα πραγματικό τρελοκομείο, τα ρεύματα φωτεινής ακτινοβολίας έγιναν τόσο έντονα που τα πολεμικά πλοία ήταν ορατά από μέσα.
  -Βάλτε τα κράνη σας στα κεφάλια σας! Τότε θα πέσει πάνω σου ένα πιάτο με εξωγήινους - θα γελάσεις και θα τρέξεις μακριά!
  Ο Άρνολντ πνίγηκε και πρόσθεσε τον λόγο του. Με τα χέρια του σαν χτυπημένο σκαθάρι, κατάφερε ακόμα να συρθεί μέχρι την προθήκη και να βγάλει ένα μουσειακό κειμήλιο - το πρώτο χυτό κράνος των SS στη Γη.
  Η τελευταία φράση τελείωσε τους πάντες• η αντίληψη απλώς απενεργοποιήθηκε για λίγο. Όταν οι αρχές συνήλθαν τελικά, μια πραγματική παράσταση έλαβε χώρα στον νυχτερινό ουρανό, τα πιο μεγαλειώδη πυροτεχνήματα σε ολόκληρη την ιστορία του πλανήτη, γεμίζοντας τον νυχτερινό ουρανό με μια ξέφρενη λάμψη.
  - Εξήγησε τι είναι!
  Ο Ανώτατος Συντονιστής έδειξε το δάχτυλό του προς τα πάνω με παιδικό τρόπο.
  "Τίποτα το ιδιαίτερο", απάντησε ο Oleg Rybachenko.
  -Το διάστημα γελάει!
  -Οι ουρανοί χαίρονται! - συνέχισε ο Ντικ Φίνιξ.
  "Το κενό κουνιέται", ολοκλήρωσε ο Arnold Schwarkaneger.
  Ένα μοναχικό ημιδιαφανές πλάσμα αιωρούνταν πάνω στα αστραφτερά συντρίμμια που επέπλεαν στο κενό. Αν κρίνουμε από το μέγεθός του, ήταν ένα παιδί που γεννήθηκε πρόσφατα και έλαμπε με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου.
  -Τι ωραία πλάσματα που είναι αυτά τα πρωτεϊνούχα! Μας έφεραν αξέχαστη χαρά και για αυτό τους αξίζει να υπάρχουν! - έτριξε. Τα καλά νέα διαδόθηκαν σε όλα τα εύρη σε όλη την απεραντοσύνη του ατελείωτου σύμπαντος!
  Μετά από ένα τέτοιο δοκίμιο, ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova πετάχτηκαν για λίγο μπροστά. Για να μη χάσουν στιγμή.
  Ακόμα κι αν αυτοί οι τύποι είναι αθάνατοι.
  Εν τω μεταξύ, ο Ρόμελ οδήγησε μια άλλη νικηφόρα επίθεση στα δυτικά. Το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 1945, οι Γερμανοί κατέλαβαν ολόκληρη τη βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Είχαν πιο προηγμένο εξοπλισμό και πολύ υψηλότερης ποιότητας στρατεύματα σκληρυμένα στη μάχη. Τόσο οι Βρετανοί όσο και οι Αμερικανοί έχασαν απελπιστικά από τη Βέρμαχτ. Και τον Δεκέμβριο του 1945, παρά τον χειμώνα, ο Ρόμελ πραγματοποίησε μια τολμηρή απόβαση στη Βρετανία και σε δέκα μέρες κατέκτησε τη μητρόπολη με ένα ξαφνικό χτύπημα. Και στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όλη η Αφρική και η Ινδία καταλήφθηκαν.
  Οι Ιάπωνες πολέμησαν με μεγαλύτερη επιτυχία στον Ειρηνικό Ωκεανό, καταφέρνοντας να αναχαιτίσουν την αμερικανική απόβαση στις Φιλιππίνες. Και να βυθίσουν τα αεροπλανοφόρα και τα θωρηκτά τους.
  Μετά την οποία η Γερμανία και η Ιαπωνία ενώθηκαν. Στη Βρετανία, σχηματίστηκε μια φιλογερμανική κυβέρνηση, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Μόσλεϋ, και εγκαταστάθηκε ένας βασιλιάς που συμπαθούσε τον Χίτλερ. Το μεγαλύτερο μέρος του αγγλικού στόλου τέθηκε υπό έλεγχο από τους Γερμανούς. Και την άνοιξη, οι Ναζί και οι Ιάπωνες κατέλαβαν επίσης την Αυστραλία, και το καλοκαίρι του 1946 το αρχιπέλαγος της Χαβάης. Οι αμερικανικές προσπάθειες να δημιουργήσουν ατομική βόμβα απέτυχαν. Και οι Γερμανοί πήραν ολοκληρωτικά τον έλεγχο της θάλασσας, καταλαμβάνοντας και την Ισλανδία και τη Γροιλανδία, πλησιάζοντας τον Καναδά. Και το φθινόπωρο του 1946 άρχισε η απόβαση στον Καναδά. Τι ήθελαν οι Αμερικανοί;
  Χωρίς την ΕΣΣΔ, που βρίσκεται σε ανακωχή με τη Γερμανία, είναι αδύνατο να διεξαχθεί ένας νικηφόρος πόλεμος!
  Οι Γερμανοί αποβιβάστηκαν και στην Κούβα τον χειμώνα. Έχουν ένα νέο τρομερό όπλο - δισκέτες - που φτάνουν σε ταχύτητες έως και πέντε ή έξι ηχητικές ταχύτητες και είναι άτρωτες σε πυρά φορητών όπλων.
  Έτσι η Αμερική κατακτήθηκε ενεργά. Και αυτό το έκανε μόνο πιο διασκεδαστικό και πιο συναρπαστικό.
  Οι Γερμανοί, υπό τις διαταγές του λαμπρού Ρόμελ, κέρδισαν τη μία νίκη μετά την άλλη!
  Το χειμώνα κατέλαβαν ολόκληρο τον Καναδά και την άνοιξη του 1947 εξαπέλυσαν επίθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και ήταν αδύνατο να σταματήσουν τους Ναζί. Οι Αμερικανοί πολέμησαν μέχρι τις 7 Αυγούστου και η Ουάσιγκτον δεν έπεσε. Και στις 9 Αυγούστου, οι Ηνωμένες Πολιτείες πήραν και συνθηκολόγησαν.
  Έτσι η μάχη έληξε άδοξα. Κατά τη διάρκεια του πολέμου, οι Γερμανοί ανέπτυξαν πυραμιδικές δεξαμενές που δεν είχαν όμοια και ήταν αδιαπέραστα από όλες τις πλευρές.
  Αλλά οι Αμερικανοί δεν είχαν τίποτα καλύτερο από το Pershing. Και έχασαν απελπιστικά τον πόλεμο, χωρίς να λάβουν ποτέ ατομική βόμβα.
  Τώρα ο Ρόμελ είχε ελεύθερα χέρια για τον πόλεμο κατά της ΕΣΣΔ. Για κάποιο διάστημα, όμως, οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες χωνεύτηκαν ό,τι είχαν ήδη κατακτήσει.
  Ο Στάλιν πήρε τα μαχητικά MIG-15 και T-54. Αλλά δεν ήταν ποτέ δυνατό να δημιουργηθεί μια επιτυχημένη βαριά δεξαμενή. Το IS-4 κατασκευάστηκε σε μικρές σειρές και ήταν σίγουρα κατώτερο από τη γερμανική πυραμιδική σειρά RE. Το πιο δημοφιλές ήταν το RE-50, το οποίο ζύγιζε μόνο πενήντα τόνους, είχε δύο μέλη πληρώματος και πανοπλία 250 mm από όλες τις γωνίες σε μεγάλες γωνίες και ένα πυροβόλο υψηλής πίεσης 105 mm.
  Το άρμα αυτό, ειδικά στην πλαϊνή και οπίσθια προστασία του, ήταν σημαντικά ανώτερο από το σοβιετικό T-54, και το διείσδυσε μετωπικά από μεγάλη απόσταση. Το ρωσικό αυτοκίνητο δεν μπορούσε να διαπεράσει τον Γερμανό από καμία γωνία. Όπως το IS-4. Μόνο το IS-7 μπορούσε ακόμα να δημιουργήσει προβλήματα, αλλά αυτό το τανκ δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή.
  Οι αστοχίες με βαρέα οχήματα απογοήτευσαν πολύ τον Στάλιν. Σε κάθε περίπτωση, το γερμανικό όχημα πενήντα τόνων, με κινητήρα αεριοστροβίλου 1800 ίππων και φονικό πυροβόλο 1700 μέτρων με αρχική ταχύτητα βλήματος, παρέμεινε αδιαπέραστο και άτρωτο. Το IS-10 αποδείχθηκε επίσης ότι ήταν υποοπλισμένο. Τότε ο Στάλιν διέταξε την ανάπτυξη ενός υπερβαρέως IS-11 με πυροβόλα διαμετρήματος 203 mm. Ένα τέτοιο όπλο με μακριά κάννη μπορούσε να διαπεράσει γερμανικά άρματα μάχης. Όμως... Το βάρος της δεξαμενής ξεπέρασε τους εκατό τόνους, κάτι που δεν είναι πλέον αποδεκτό.
  Οπότε ούτε αυτό το αυτοκίνητο βγήκε στην παραγωγή. Με λίγα λόγια, εκτός από το IS-10, δεν υπήρχαν βαριά άρματα μάχης μαζικής παραγωγής. Και παρήγαγαν πολλά Τ-54, αυτοκίνητα που όμως δεν αποτελούν εμπόδιο για τους Γερμανούς.
  Μετά τον θάνατο του Στάλιν στις 5 Μαρτίου 1953, ο Ρόμελ αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την αναταραχή στη σοβιετική ηγεσία και τον αναπόφευκτο αγώνα για την εξουσία για να επιτεθεί στη Ρωσία. Και έτσι την 1η Μαΐου 1953, η Βέρμαχτ πέρασε τα σύνορα της ΕΣΣΔ. Και άρχισε ένας νέος πόλεμος.
  Αλλά στην ΕΣΣΔ δεν υπάρχει πραγματικά ενότητα. Πρόεδρος του Υπουργικού Συμβουλίου Malenkov, Λαϊκός Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων και Υπουργείου Κρατικής Ασφάλειας Beria, Υπουργός Εξωτερικών Molotov, Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Nikita Khrushchev, Υπουργός Άμυνας Vasilevsky. Ένα τέτοιο ετερόκλητο μάτσο. Συλλογική ηγεσία.
  Και κανένας δεν είναι υπεύθυνος... Και τα γερμανικά άρματα μάχης RE-50 είναι πολύ γρήγορα και αδιαπέραστα. Είναι βέλτιστα στα χαρακτηριστικά τους. Και δεν είναι απαραίτητο να είναι πιο βαρύ, και αν είναι ελαφρύτερο, τότε μόνο για αναγνώριση.
  Και το T-54, δυστυχώς, είναι ανεπαρκές από όλες τις απόψεις. Και προστασία, και όπλα και επιδόσεις οδήγησης.
  Σε κάθε περίπτωση, οι Γερμανοί είναι πολύ πιο δυνατοί τόσο στον αέρα όσο και στην ξηρά. Μέσα σε λίγες μέρες οι Γερμανοί είχαν ήδη φτάσει στην Τούλα.
  Oleg Rybachenko και Margarita Korshunova: κράτησαν την άμυνα σε αυτή την πόλη, και πάλι μεταφέρθηκαν εκεί από τη μάγισσα.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι πολέμησαν στην άμυνα.
  Το αγόρι Oleg πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και τραγούδησε:
  - Ποιος έχει συνηθίσει να αγωνίζεται για την Πατρίδα...
  Η Μαργαρίτα, αυτή η κοπέλα, πέταξε και τα δάχτυλα των ποδιών της, δολοφόνος παρών και βρυχήθηκε:
  - Αφήστε τον να τραγουδήσει μαζί μας!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο, οδηγώντας, πυροβολώντας και ρίχνοντας, είπε με τα γυμνά του πόδια:
  - Αυτός που είναι ευδιάθετος γελάει!
  Η Μαργαρίτα, πυροβολώντας, πετώντας λεμόνια με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και βγάζοντας τα δόντια της, επιβεβαίωσε:
  - Όποιος θέλει θα το πετύχει!
  Το αγόρι και το κορίτσι αναφώνησαν από κοινού:
  - Όποιος ψάχνει πάντα βρίσκει!
  Τα παιδιά πολέμησαν τη Βέρμαχτ πολύ γενναία. Και πέταξαν φονικές χειροβομβίδες με τα γυμνά τους πόδια.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έκοψε τον αντίπαλό του και τσίριξε:
  - Για μια νέα Ρωσία!
  Η Μαργαρίτα πέταξε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και επιβεβαίωσε, χαμογελώντας:
  - Πολέμησε και μη φοβάσαι!
  Τα παιδιά είναι πραγματικά η ενσάρκωση της επιθετικότητας και της οργής. Έτσι πολεμούν οι ιππότες του πολέμου.
  Ο Oleg Rybachenko σκέφτηκε: τώρα αγωνίζονται για την Τούλα. Θα αντισταθεί όμως η Ρωσία σε μια τέτοια κολοσσιαία δύναμη; Και οι σαμουράι προχωρούν από τα ανατολικά.
  Και τα στρατεύματα του Ρόμελ είναι γεμάτα μισθοφόρους από όλο τον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα, αλλοδαποί στρατολογήθηκαν μέσω επιδρομών.
  Εδώ είναι ο Oleg Rybachenko που κόβει μαύρους μαχητές. Και βγάζει τα δόντια του και βρυχάται:
  - Έχω μια προσωπικότητα, η οποία είναι πραγματικά υπέροχη!
  Και πάλι χτυπάει... Και μια χειροβομβίδα που πέταξε το γυμνό πόδι του αγοριού σκίζει τους φασίστες.
  Η Μαργαρίτα πυροβολεί και φωνάζει:
  - Θα υπάρξει νίκη!
  Και με τα γυμνά του δάχτυλα ρίχνει και ένα δολοφονικό δώρο θανάτου, σκορπίζοντας τους εχθρούς του.
  Το αγόρι και το κορίτσι είναι εντελώς ενθουσιασμένοι και πολύ νικητές. Μουκαρίζουν τον εχθρό. Και κόβουν ολόκληρες τάξεις εχθρών.
  Ο Oleg Rybachenko φωνάζει:
  - Ο εχθρός δεν θα περάσει!
  Και ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Η Μαργαρίτα το επιβεβαιώνει. Πυροβολεί και βρυχάται:
  - Θάνατος στον εχθρό!
  Και πάλι όλο αυτό το ζευγάρι πυροβολεί και στέλνει δολοφονικά δώρα. Συνέτριψε τον εχθρό και έδειξε τα δόντια της. Και πυροβολεί εναντίον του, με εξαιρετική ακρίβεια.
  Ούτε μια σφαίρα δεν πάει χαμένη. Νεαροί πολεμιστές καταστρέφουν τον εχθρό. Και κουρεύουν τους αντιπάλους σαν φονικό δρεπάνι.
  Το αγόρι, ρίχνοντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι, τρίζει:
  - Για τη Ρωσία και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Η Μαργαρίτα επιβεβαιώνει:
  - Για τη μητέρα Ρωσία!
  Και θα εκτόξευε και χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Και σκορπίζει τους αντιπάλους.
  Μετά από αυτό το αγόρι και το κορίτσι άρχισαν να συνθέτουν διάφορους αφορισμούς ενώ πυροβολούσαν και πετούσαν χειροβομβίδες με τα γυμνά τους πόδια.
  Ο γλυκός λόγος του πολιτικού κυλάει ακόμα και κάτω από την πέτρα των πικρών προβλημάτων!
  Δεν είναι μόνο η γλώσσα που πικραίνεται από τις γλυκές ομιλίες ενός πολιτικού!
  Μην είσαι πολύ έξυπνος, θα ξεσπάσεις!
  Η καλή προπαγάνδα θα σας ξεγελάσει, όχι μόνο με το μυαλό του ανόητου!
  Ο άνθρωπος είναι λύκος στην πολιτική, αλεπού στις επιχειρήσεις, αλλά και πάλι τον αντιμετωπίζουν σαν ελάφι!
  Ένας πολιτικός συνήθως μιμείται μια αλεπού, αλλά ξεπλένει το χνούδι από το πρόσωπό του με την τρίλια ενός αηδονιού!
  Στον πόλεμο είναι όπως στην όπερα, μόνο οι νεκροί δεν το προσποιούνται!
  Ένα κεφάλι βελανιδιάς δεν θα προσφέρει μια ισχυρή θέση!
  Ένας πολιτικός λατρεύει το metal στη φωνή του και τη σκουριά στις πράξεις του!
  Πολιτικός και ιερόδουλη και μαστροπός σε ένα μπουκάλι!
  Οι ψηφοφόροι δεν εμπιστεύονται τους πολιτικούς, αλλά εξακολουθούν να δίνουν την ψήφο τους στην πίστη!
  Η θρησκεία είναι μια επιχείρηση στην οποία δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, αλλά υπάρχει πίστη!
  Γιατί ένας πολιτικός σταυρώνει τόσο πολύ; Αυτό τον διευκολύνει να βρει το πορτοφόλι σας!
  Ο πολιτικός είναι ο πορτοφολάς που γράφει νόμους για τον εαυτό του!
  Ο πιο έντιμος πολιτικός είναι αυτός που λέει ψέματα μόνο από ανάγκη!
  Για έναν πολιτικό, η γλώσσα είναι εργαλείο παραγωγής, μόνο η αποδοτικότητα της εργασίας είναι στην τσέπη σου!
  Έχει μικρή γλώσσα, αλλά μιλάει πολύ!
  Χίλιες λέξεις κοστίζουν λιγότερο από ένα χτύπημα και ένα εκατομμύριο υποσχέσεις κοστίζουν μια εκπλήρωση!
  Ο Καρκίνος σφυρίζει πιο συχνά από ό,τι ένας πολιτικός εκπληρώνει τις προεκλογικές του υποσχέσεις!
  Τι δεν μπορεί να κάνει ο Παντοδύναμος Θεός; Υποσχεθείτε περισσότερα από έναν πολιτικό!
  Ο άνθρωπος έχει στόμα να φάει, αλλά η πολιτική για να κερδίσει φαγητό!
  Ο πολιτικός είναι πονηρός και φοράει το πρόσχημα του αγγέλου!
  Γιατί ένα άτομο χρειάζεται χέρια - για να εργαστεί! Και στην πολιτική δίνονται πατούσες να αρπάξει!
  Όσο γλυκός κι αν είναι ο λόγος ενός πολιτικού, η ζωή είναι πιο πικρή από την έκρηξή του!
  Ο Θεός έχει πολλές μέρες, αλλά ένας πολιτικός έχει επτά Παρασκευές την εβδομάδα!
  Ο δήμιος έχει πάντα πολλή δουλειά, και η πολιτική των λέξεων!
  Ένας πολιτικός ονειρεύεται την εξουσία όπως μια πόρνη ονειρεύεται σεξ και επίσης στροβιλίζει τον πισινό της!
  Στην πολιτική δεν υπάρχουν φίλοι, δεν υπάρχουν αδερφές και αδέρφια, αλλά υπάρχουν αδέρφια!
  Αυτό που θέλει περισσότερο από όλα ένας πολιτικός: να πεθάνει ως πρόεδρος και να ζει ως θεός!
  Μην εμπιστεύεστε τους λύκους με ρούχα προβάτου - θα πάτε για ένα παλτό από δέρμα προβάτου!
  Υπάρχουν πολλές γάτες στο σακί στις εκλογές, αλλά ακόμα περισσότεροι λύκοι με προβιά!
  Ο πολιτικός έχει γλυκό λόγο, που προκαλεί τον διαβήτη να απογοητεύεται!
  Αν δεν θέλεις να οργώνεις σαν μουλάρι, μην είσαι γάιδαρος!
  Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία από το να πιστεύεις έναν πολιτικό, αλλά το να αγνοείς τις εκλογές δεν μπορεί να χαρακτηριστεί έξυπνη ιδέα!
  Σε αντίθεση με το στοίχημα, όσοι ψηφίσουν το φαβορί θα είναι πάντα απογοητευμένοι!
  Δεν υπάρχει πιο αχρείος στην πολιτική από έναν στην ειλικρίνεια του οποίου πίστευαν!
  Όποιος του αρέσει να πηγαίνει στις κάλπες λατρεύει τις χυλοπίτες στα αυτιά!
  Οι πολιτικοί δεν μπορούν να κρύψουν την πείνα τους σαν ανόητοι!
  Μην πιστεύετε στις υποσχέσεις, αλλά πηγαίνετε στις κάλπες!
  Όποιος δεν πιστεύει στον Θεό δεν θα πιστέψει στον Χάρι Πότερ!
  Ένας πολιτικός είναι σαν τον παραμυθένιο Άγιο Βασίλη, οπότε στην πραγματικότητα κάνει κρύο στα διαμερίσματα!
  Δεν σας αρέσουν τα νουντλς για αυτιά - θα φάτε καλύτερα!
  Ο πολιτικός γρυλίζει σαν λύκος, μιμούμενος αλεπού!
  Η πιο πονηρή αλεπού κουνάει την ουρά της στο θρόνο!
  Υπάρχουν πολλές πονηρές αλεπούδες στον κόσμο, και ακόμη περισσότερα ανόητα κοράκια!
  Μην κάνεις Θεό από διάβολο και έντιμο από πολιτικό!
  Όσο πιο ψηλά είναι το βουνό των υποσχέσεων ενός πολιτικού, τόσο πιο χαμηλά θεωρεί το μυαλό σας!
  Μην σας ξεγελάει η πολιτική, ψηφίστε κάποιον που δεν είναι ο αγαπημένος σας!
  Στις εκλογές, ο κόσμος ψηφίζει, και λεφτά υπάρχουν στην τράπεζα, αλλά στην τελευταία περίπτωση τουλάχιστον υπάρχει πιθανότητα κέρδους!
  Μην είσαι λαγός στην πολιτική - η αλεπού θα ρίξει το δέρμα της!
  Η αλεπού δεν είναι το πιο δυνατό ζώο, αλλά είναι η καλύτερη στο να σκίζει τρία δέρματα!
  Όταν πηγαίνετε στις κάλπες, να θυμάστε ότι δεν υπάρχουν έντιμοι πολιτικοί, αλλά μόνο δική σας τιμή!
  Ένας πολιτικός μπορεί να υποσχεθεί πολλά, αλλά τα αυτιά του πρέπει να είναι από πάνω!
  Τις περισσότερες φορές, όσοι έχουν πολλές χυλοπίτες στα αυτιά τους, πεινούν!
  Ένας πολιτικός είναι πρόθυμος για τον θρόνο σαν τη μύγα στο μέλι, και επίσης φέρνει μόλυνση!
  Μην είσαι γάιδαρος, μην ψηφίζεις την αλεπού!
  Η αλεπού είναι το πιο έξυπνο ζώο, αλλά στην αριθμητική της ζωής δεν μπορεί παρά να αφαιρέσει και να διαιρέσει!
  Ο φανταχτερός πολιτικός μοιάζει με αλεπού, αλλά παριστάνει το λιοντάρι!
  Η αλεπού μπορεί να βρυχάται σαν λιοντάρι και να φουσκώνει σαν πρόβατο, αλλά οι συνήθειές της είναι λυκοειδείς!
  Υπάρχουν μαύρα πρόβατα, αλλά δεν υπάρχουν αγνοί πολιτικοί!
  Γιατί ένας πολιτικός χρειάζεται κεφάλι; Να το φας!
  Γιατί μια αγελάδα χρειάζεται ένα ακορντεόν; Γιατί ένας πολιτικός χρειάζεται συνείδηση;
  Όλοι οι πολιτικοί έχουν αδηφάγα όρεξη, αλλά δεν υπάρχει όρεξη να οργώσουν σαν ταύρος!
  Μια αληθινή αλεπού στοχεύει πάντα στη θέση του λιονταριού!
  Τα noodles είναι μη βρώσιμα, αλλά δωρεάν!
  Το δωρεάν τυρί είναι μόνο στην ποντικοπαγίδα και τα δωρεάν νουντλς μόνο στα αυτιά!
  Ένας καλός πολιτικός φουσκώνει μια μύγα σε έναν ελέφαντα, ένας μέτριος μόνο τη φουσκώνει!
  Η αστυνομία τσακώνεται, αλλά ο πολιτικός εξαπατά!
  Ο τύραννος του κρεμάει χυλοπίτες στα αυτιά, μαζί με ένα σχοινί στο λαιμό!
  Η διπλωματία είναι η τέχνη των μη συμφωνιών, για χάρη μιας συμφωνίας!
  Να έχεις κλαμπ, αλλά όχι ανόητο μυαλό!
  Το κεφάλι είναι μαντεμένιο και συχνά υποχωρεί!
  Ένας ισχυρός άνδρας είναι πάντα καλός διπλωμάτης, αλλά είναι καλύτερα χωρίς διπλωματία!
  Ο πολιτικός συμφώνησε, αν όχι!
  Ακόμα και οι αλεπούδες ξεφλουδίζονται, με μάτια αετού και καρδιά λιονταριού!
  Ένας άνθρωπος είναι πάντα δυσαρεστημένος με τη ζωή, αλλά ο θάνατος δεν θα πει ότι φτάνει!
  Όποιος υπόσχεται στους ψηφοφόρους παράδεισο, είναι πιο πιθανό να τους στείλει στον τάφο!
  Μην φτιάχνεις μωρό από μοχλό, αλλά από πολιτικό κάνε έναν τίμιο άνθρωπο!
  Αν θέλετε να πετύχετε στην πολιτική, ξεχάστε τη συνείδηση και την τιμή, αλλά μην ξεχάσετε την κακία και την κολακεία!
  Ο πολιτικός φτιάχνει μόνος του ένα αξιόπιστο φρούριο, από αυτούς που έχουν κεφάλι βελανιδιάς!
  Ψηφοφόρο, μην το πιστεύεις, κάθε πολιτικός είναι θηρίο!
  Ο πολιτικός είναι σαν τη βότκα, αν και είναι γλυκιά, σίγουρα θα σας πονοκεφαλίσει!
  Οι Γερμανοί ωστόσο περικύκλωσαν και πήραν την Τούλα. Στο νότιο μέτωπο έσπασαν μέχρι το Στάλινγκραντ, αλλά αυτή τη φορά κατάφεραν να καταλάβουν την πόλη του Στάλιν εν κινήσει. Τα τανκς των μαχητικών του Ρόμελ ήταν πολύ γρήγορα. Και η Μόσχα βρέθηκε σε ένα σφιχτό ρινγκ.
  Οι Γερμανοί και οι ετερόκλητες ορδές τους κατέλαβαν αμέσως τον Ριαζάν. Και έκλεισαν το μπλόκο.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita βρέθηκαν στην περικυκλωμένη πρωτεύουσα της ΕΣΣΔ.
  Δεν είναι διασκεδαστικό για τα αιώνια παιδιά. Πολεμήστε για τον εαυτό σας, ενώ η Μόσχα βομβαρδίζεται και καταστρέφεται.
  Το αγόρι πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι, γκρέμισε αρκετούς Άραβες και παρατήρησε:
  - Η πατρίδα μου είναι μεγάλη!
  Η κοπέλα πέταξε επίσης το δώρο του θανάτου με τα γυμνά της δάχτυλα, σκόρπισε τους αντιπάλους και ούρλιαξε, συνοψίζοντας:
  - Δεν υπάρχει πουθενά να υποχωρήσετε!
  Τα παιδιά πολεμούσαν σαν τίγρεις. Και χτυπούσαν ενεργά τους Γερμανούς και τους μισθοφόρους τους. Αλλά παρόλα αυτά, τι μπορούν να κάνουν ένα αγόρι και ένα κορίτσι απέναντι σε τέτοιες άνισες δυνάμεις;
  Όμως η μάχη συνεχίστηκε... Το αγόρι και το κορίτσι μάλωναν για αρκετή ώρα.
  Μετά όμως ξαναμετακόμισαν... Προφανώς, για να μην παραταθεί η παράλογη αγωνία. Βρέθηκαν κοντά στον Ιούλιο Καίσαρα. Και τον έσωσαν από απόπειρα δολοφονίας στη Γερουσία. Και ότι τα παιδιά είναι κουλ και αθάνατα. Έκοψαν τους γερουσιαστές σε λάχανο. Και τους έκοψαν τα κεφάλια. Και πέταξαν μια χειροβομβίδα σε κάποιον, σκίζοντας τα μέλη του.
  Με λίγα λόγια, ο Καίσαρας επέζησε. Και κυβέρνησε άλλα είκοσι χρόνια. Και τότε ο γιος του και της Κλεοπάτρας ανέβηκε στο θρόνο.
  Με λίγα λόγια, ιδρύθηκε μια σταθερή δυναστεία του Καίσαρα. Και η Αρχαία Ρώμη συνέχισε να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται σταθερά. Μέχρι που έφτασε στην Κίνα, καταπίνοντάς το κι αυτό. Δημιουργήθηκε μια παγκόσμια αυτοκρατορία που διέσχισε επίσης τον ωκεανό. Η πρόοδος αναπτύχθηκε ταχύτερα από την πραγματική ιστορία, αλλά ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ παρέμειναν μικροσκοπικές αιρέσεις. Οι Ρωμαίοι πήγαν στο διάστημα και κατέκτησαν το ηλιακό σύστημα.
  Και μετά πέταξαν στα αστέρια. Ο επιστημονικός αθεϊσμός και η λατρεία του Καίσαρα και των απογόνων του έγιναν μια ενιαία θρησκεία.
  Για να γίνει αυτό, το αγόρι και το κορίτσι απλώς πυροβόλησαν μερικές ριπές από ένα πολυβόλο, πέταξαν τέσσερις χειροβομβίδες και δούλεψαν με σπαθιά. Και τα πέντε λεπτά των γυρισμάτων και ολόκληρη η ιστορία της ανθρωπότητας άλλαξε εντελώς. Έτσι συμβαίνει.
  Και στα μέτωπα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, οι Γερμανοί πήραν τη Μόσχα και έφτασαν στα Ουράλια. Και η Σιβηρία καταλήφθηκε από την Ιαπωνία.
  Έτσι ο Ρόμελ κατέκτησε το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, κατακτώντας την ΕΣΣΔ σε ενάμισι μήνες.
  Αλλά αυτή η ιστορία των πολέμων δεν έχει τελειώσει ακόμα. Την 1η Μαΐου 1957, ο Ρόμελ επιτέθηκε και στην Ιαπωνία. Ακολούθησε ο τελευταίος πόλεμος στην ανθρώπινη ιστορία. Οι σαμουράι ήταν σημαντικά κατώτεροι από το Τρίτο Ράιχ στην ποιότητα της τεχνολογίας και έχαναν απελπιστικά. Αλλά ο πόλεμος διήρκεσε περισσότερο από ένα χρόνο έως ότου, τελικά, μετά τις πυρηνικές επιθέσεις στη μητέρα χώρα, την Ιαπωνία έπεσε.
  Η εποχή ενός διχασμένου κόσμου τελείωσε και ο Ρόμελ έγινε παγκόσμιος δικτάτορας.
  Διεξήχθη δημοψήφισμα την 1η Μαΐου 1959 και ιδρύθηκε μοναρχία. Ο Ρόμελ τα κατάφερε
  ο γιος του και ιδρύθηκε μια δυναστεία. Παγκόσμια δυναστεία και διαστημική επέκταση.
  Μια ενιαία αυτοκρατορία έφερε τάξη στον πλανήτη Γη. Ακόμη και στην Αφρική, φτιάχτηκε ένας δρόμος σε κάθε χωριό και χτίστηκαν προσεγμένα, αξιοπρεπή σπίτια. Η γεωργία αναπτύχθηκε και η πείνα τελείωσε για πάντα. Και το ποσοστό γεννήσεων είναι υπό έλεγχο. Όλα είναι όπως λένε, παραγγελία κατά παραγγελία.
  Το ηλιακό σύστημα αναπτύσσεται και οι άνθρωποι ήδη πετούν σε άλλα αστέρια. Και ο Ρόμελ έμεινε στην ιστορία ως η μεγαλύτερη προσωπικότητα και θρύλος! Και το ερώτημα είναι, γιατί ο Χίτλερ δεν σκοτώθηκε νωρίτερα; Θα ήταν πολύ καλύτερα!
  
  
  
  
  ΠΟΥΓΚΑΤΣΙΦ ΤΣΑΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
  Ο Έμελιαν Πουγκάτσεφ πολιόρκησε το Όρενμπουργκ. Τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά για τους επαναστάτες. Τα βασιλικά συντάγματα πλησίαζαν. Ο αυτοαποκαλούμενος τσάρος δεν ήθελε να άρει την πολιορκία από το Όρενμπουργκ, αλλά ήταν επίσης επικίνδυνο να χωρίσει τα στρατεύματα. Στην πραγματική ιστορία, οι αντάρτες ωστόσο χωρίστηκαν και χτυπήθηκαν κομμάτι-κομμάτι. Πρώτα κοντά στο Tatishchevo, και στη συνέχεια κοντά στο Beloozersk. Αυτή η απόφαση αποδείχθηκε λάθος.
  Αλλά τότε το αγόρι Oleg Rybachenko έφτασε στο στρατόπεδο του Emelyan Pugachev. Παρόλα αυτά, υπήρχε ακόμα χιόνι, και ήταν τέλος Φεβρουαρίου - το αγόρι ήταν ξυπόλητο και με σορτς.
  Τον έφεραν στον Emelyan Pugachev. Το αγόρι περπάτησε με αυτοπεποίθηση. Το να τρέχεις ξυπόλητοι στο χιόνι είναι περισσότερη απόλαυση παρά βασανιστήριο. Ειδικά σε ένα αθάνατο σώμα.
  Το αγόρι πρότεινε ένα σχέδιο στον Emelyan Pugachev:
  - Ας πάρουμε τη στολή των τσαρικών στρατιωτών, και έχουμε πολλές τέτοιες στολές, και ντύσουμε τους αντάρτες και τους Κοζάκους. Ας παίξουμε μια μάχη - όπως η βολή. Και μετά θα οδηγήσουμε τους αιχμαλωτισμένους Πουγκατσεβίτες στην πόλη. Θα νομίσουν ότι πρόκειται για βασιλικά στρατεύματα και θα μας αφήσουν να μπούμε στην οχύρωση, και εκεί θα τους επιτεθούμε!
  Ο Emelyan Pugachev ενέκρινε:
  - Λοιπόν, χαρίζεις! Τι κεφάλι! Σου δίνω τον τίτλο του καπετάνιου!
  Ο Όλεγκ υποκλίθηκε και απάντησε, βουίζοντας με ένα χαμόγελο:
  - Yesaul, Yesaul, γιατί εγκατέλειψες το άλογό σου! Το χέρι δεν σηκώθηκε για να πυροβολήσει!
  Ο Τσάρος του Κοζάκου έγνεψε καταφατικά και απάντησε:
  - Θα είσαι ο υπασπιστής μου! Θα σου φτιάξουν τη στολή και τις μπότες!
  Ο Όλεγκ παρατήρησε με σεμνότητα:
  - Και ο ξυπόλητος είναι πιο επιδέξιος! Και δεν κρυώνω πολύ με γυμνό κορμό!
  Έμελιαν Πουγκάτσεφ έγινε. Ήταν μέσου ύψους, φαρδύς στους ώμους, και παρόλο που ο Όλεγκ είχε το ύψος ενός τυπικού αγοριού δώδεκα ετών τον εικοστό πρώτο αιώνα, δηλαδή ενάμισι μέτρο, ο βασιλιάς των Κοζάκων δεν ήταν πολύ ψηλότερος. Για αυτή τη φορά, ο Oleg ήταν ήδη έφηβος και μπορούσε να πολεμήσει επί ίσοις όροις με τους ενήλικες και να είναι αξιωματικός.
  Η Emelyan διέταξε...
  - Λοιπόν, ετοιμάστε αυτή την πρόκληση πολύ κρυφά!
  Και πόσο έξυπνα χρησιμοποίησε την επιστημονική λέξη.
  Οι Κοζάκοι ετοιμάζονταν... Έστησαν φρουρά για να μην το μάθει ούτε μια ζωντανή ψυχή. Και μια πονηρή παγίδα ετοιμαζόταν.
  Αλλά ο εχθρός πλησίαζε ακόμα, αλλά υπήρχε ακόμα λίγος χρόνος, μικρά αποσπάσματα ανταρτών του επιτέθηκαν. Πιο συγκεκριμένα, αρκετά πολυάριθμα, αλλά όχι πολύ οργανωμένα πλήθη.
  Ο Emelyan Pugacheva είχε σχεδόν είκοσι χιλιάδες έτοιμους στρατιώτες κοντά στο Όρενμπουργκ. Στην πραγματική ιστορία ήταν διχασμένο. Δέκα χιλιάδες Πουγκατσεβίτες πολέμησαν εναντίον επτά χιλιάδων τσαρικών στρατευμάτων κοντά στο Tatishchi. Ο εχθρός ήταν ανώτερος από τον στρατό του Πουγκάτσεφ στα κανόνια και στον αριθμό των τουφεκιών, καθώς και στην οργάνωση. Όμως η νίκη είχε ακριβό τίμημα! Επιπλέον, ο ίδιος ο Πουγκάτσεφ δεν έδρασε πολύ γενναία, εγκαταλείποντας το πεδίο της μάχης ακόμη και πριν το τέλος της μάχης.
  Τώρα οι Πουγκατσεβίτες είχαν μια ιστορική ευκαιρία για μια ηχηρή νίκη.
  Έτσι έντυσαν περισσότερους από δύο χιλιάδες επίλεκτους αγωνιστές με στολή. Τους έβαλαν να ξυριστούν. Και το ότι φοριούνται οι στολές είναι φυσικό. Και πολλα ΑΚΟΜΑ. Οι Πουγκατσεβίτες είχαν επίσης σημαίες από προηγούμενες μάχες, τύμπανα και ούτω καθεξής.
  Η παράσταση σχεδιάστηκε να παιχτεί σαν με νότες. Ο Emelyan είχε σχεδόν εκατό κανόνια στο Berd, αν και τα μισά από αυτά δεν ήταν σημαντικά. Αλλά υπάρχει κάτι για να πυροβολήσετε.
  Να έχει την όψη πραγματικής μάχης. Μέχρι στιγμής, τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα για τον Πουγκάτσεφ. Τα μισά εργοστάσια των Ουραλίων βρίσκονται υπό τον έλεγχό του. Το Τσελιάμπινσκ είναι ακόμα τρομακτικό, ο Τσίκα κάθεται σταθερά κοντά στην Ούφα. Είναι ακόμα τέλος Φεβρουαρίου και η έκβαση του πολέμου δεν είναι ξεκάθαρη και οι δυνάμεις του Γκολίτσιν απέχουν πολύ από το Όρενμπουργκ. Αλλά στην πραγματική ιστορία, σε ένα μήνα θα υπάρξει μια μάχη κοντά στο Tatishchevo, και σε αυτήν η ήττα του αγροτικού στρατού. Κάτι που θα οδηγήσει σε μαζική εγκατάλειψη των ανταρτών.
  Ο Όλεγκ είναι ακόμα ξυπόλητος και με σορτς, δίνει εντολές και δίνει συμβουλές. Το σχεδόν μαύρο από το μαύρισμα, αλλά το ξανθό αγόρι του υπακούεται από γενειοφόρους άνδρες.
  Οι αντάρτες έχουν ήδη αρχίσει να πυροβολούν. Τα όπλα βρυχώνται, τα δώρα του θανάτου φτύνονται... Η πραγματική καταστροφή πλησιάζει.
  Ο Όλεγκ βγάζει τα δόντια του και βρυχάται:
  - Δόξα στην αγία μας Πατρίδα! Θα υπάρξει μια γενιά ποιητών! Μεγάλη Emelyan, αγαπητέ - τα κατορθώματά σου θα τραγουδηθούν!
  Και σηκώνονται σύννεφα καπνού. Η μίμηση είναι μια σοβαρή μάχη. Εδώ, φυσικά, πρέπει να τα δείξετε όλα πειστικά. Επιπλέον, υπό πολιορκία, φυσικά, περιμένουν την απελευθέρωση!
  Φυσικά, πυροβολούν στο ρελαντί για να σώσουν οβίδες και βολές. Και χρησιμοποιούν χειρότερη πυρίτιδα.
  Ο Emelyan Pugachev είναι ακόμα αρκετά δυνατός για να καταλάβει το Όρενμπουργκ - αλλά το φρούριο είναι δυνατό! Και εδώ χρειάζεται πονηριά.
  Οι πολεμιστές και οι Κοζάκοι είναι γενικά έτοιμοι... Πάνω από δύο χιλιάδες μεταμφιεσμένοι πεζοί και ιππείς, και πάνω από τρεις χιλιάδες υποτίθεται αιχμάλωτοι. Αρκετά για να καταλάβεις ξαφνικά μια πόλη.
  Ο Όλεγκ περπάτησε μπροστά από τους κρατούμενους. Από το να τρέχει ξυπόλητος για πολλή ώρα στο χιόνι του Φεβρουαρίου, τα αγορίστικα πόδια του ήταν ελαφρώς μουδιασμένα. Επιπλέον, είναι ήδη συνηθισμένος στη ζέστη. Αλλά δεν πειράζει, τα δάχτυλα του αθάνατου αγοριού δεν θα παγώσουν.
  Και αποδείχθηκε πραγματικά υπέροχο.
  Ο Όλεγκ χαμογελά, αφήνει ξυπόλητα ίχνη σε λευκό φόντο. Φαίνεται συγκινητικό. Αρκετά αγόρια από οικογένειες αγροτών έτρεχαν επίσης ξυπόλητα. Είναι αρκετά σκληρυμένα, αν και συνήθως φορούν παπουτσάκια στο χιόνι.
  Αυτός ο στρατός λοιπόν έρχεται, έχοντας νικήσει τους Πουγκατσεβίτες, προς το Όρενμπουργκ. Και βουίζουν ακόμη και την πορεία.
  Πράγματι, η εξαπάτηση είναι απλή αλλά αποτελεσματική. Μπροστά τους ανοίγουν οι πύλες και η αρμάδα των Πουγκατσεβιτών μπαίνει στην κύρια πόλη αυτής της περιοχής. Προφανώς είναι πολύ σίγουροι ότι ο ηλίθιος άνθρωπος δεν καταλαβαίνει τίποτα, και νικήθηκε.
  Τώρα οι αντάρτες έχουν εμπλακεί πλήρως. Ακολουθεί το σήμα και ορμούν στους αμυντικούς.
  Ο Όλεγκ κόβει δύο αξιωματικούς ταυτόχρονα με το σπαθί του. Και το αγόρι ουρλιάζει απελπισμένα:
  - Παράτα τα! Ο νόμιμος βασιλιάς είναι μαζί μας!
  Οι αμυντικοί είναι μπερδεμένοι. Οι στρατιώτες δεν προσφέρουν σχεδόν καμία αντίσταση. Κυρίως αξιωματικοί, εμπορικές πολιτοφυλακές και πλούσιοι Κοζάκοι πολεμούν.
  Η μάχη είναι σκληρή, αλλά εστιακή. Όλο και περισσότερα συντάγματα σπεύδουν στην πόλη. Και Κοζάκοι, και άνδρες με πασσάλους, και Τάταροι με Μπασκίρ. Η μάχη είναι σκληρή.
  Ο Oleg Rybachenko επίσης ψιλοκόβει και φωνάζει:
  - Παράτα τα! Θα υπάρχει έλεος, πολλά χρήματα και ελευθερία για όλους σας!
  Είναι σαφές ότι η δύναμη των αμυντικών μειώνεται γρήγορα, όπως και η επιθυμία για μάχη. Ακόμα και οι αξιωματικοί τα παρατάνε. Οι Κοζάκοι δεν θέλουν καν να πεθάνουν.
  Στον Matyusha Boron, ο Oleg έκοψε το λαιμό, πετώντας το στιλέτο με τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών.
  Η μάχη έσβησε σχεδόν αμέσως. Οι έμποροι έπεσαν στα γόνατα και παρακαλούσαν για έλεος. Έσυραν και τον Γερμανό κυβερνήτη και τον διοικητή του φρουρίου. Ο Εμέλιαν Πουγκάτσεφ διέταξε να τους κρεμάσουν.
  Οι αιχμάλωτοι στρατιώτες ορκίστηκαν και στους αξιωματικούς προσφέρθηκε η επιλογή: είτε υπηρεσία στον Τσάρο Πέτρο τον Τρίτο είτε η θανατική ποινή. Διαιρείται περίπου στο μισό. Κάποιοι εκτελέστηκαν. Μερικοί ορκίστηκαν πίστη στον Έμελιαν.
  Στην ίδια την πόλη, καταλήφθηκε ένα πλούσιο θησαυροφυλάκιο και πολλά τιμαλφή, καθώς και σχεδόν ενενήντα κανόνια και μεγάλα αποθέματα πυρίτιδας, βομβών και κανονιοβολίδων.
  Το κολοσσιαίο φρούριο τελικά έπεσε μετά από μακρά πολιορκία. Ο στρατός του Πουγκάτσεφ αναπληρώθηκε αισθητά. Και τώρα ήταν δυνατό να πάει στο Tatishchevo και να δώσει μάχη στο Golitsyn με ανώτερες δυνάμεις.
  Και ο ίδιος ο Όλεγκ πήγε στην Τσίκα για να βοηθήσει. Ο Mikhelson θα έπρεπε να είχε χακαριστεί μέχρι θανάτου για να τον αποτρέψει από το να νικήσει τους αντάρτες κοντά στην Ufa.
  Το αγόρι έτρεξε ξυπόλητος με σορτς στο χιόνι. Μαζί του ήρθε και η Μαργαρίτα. Η κοπέλα φορούσε μόνο χιτώνα και φυσικά ούτε παπούτσια. Όμορφη, με χρυσαφένια σγουρά μαλλιά, αν και σκονισμένη από τη δουλειά στα λατομεία.
  Η Μαργαρίτα είναι όμορφη, αλλά ακόμα παιδί.
  Ο Όλεγκ τη ρώτησε:
  - Δεν ήσουν ακόμα γριά... Δεν μετανιώνεις που έγινες κορίτσι για πολύ καιρό!
  Η Μαργαρίτα απάντησε χαμογελώντας:
  - Και δεν ήσουν μεγάλος, αλλά έγινες αγόρι σχεδόν για πάντα! Πρέπει να πληρώσετε για την αθανασία και αυτή η πληρωμή δεν είναι υπερβολική!
  Ο Oleg συμφώνησε με αυτό:
  - Η σκλαβιά είναι προσωρινή, αλλά η αιώνια ζωή είναι για πάντα! Άλλωστε είμαστε τόσο γρήγοροι που δεν χρειαζόμαστε άλογα!
  Η Μαργαρίτα γέλασε και παρατήρησε:
  - Ασφαλώς! Τρέχουμε πιο γρήγορα από τους πιο καθαρόαιμους επιβήτορες. Το αθάνατο σώμα είναι ξεχωριστό και είναι πιο άνετο στα λατομεία, κάτω από το μαστίγιο του επόπτη, παρά σε ένα κανονικό σώμα σε ένα πουπουλένιο κρεβάτι!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έγνεψε καταφατικά:
  - Δεν μπορείς να διαφωνήσεις με αυτό! Έτσι θα ζήσουμε για πάντα!
  Και τα παιδιά του Terminator επιτάχυναν. Ο Όλεγκ, φυσικά, ήταν πολύ ευχαριστημένος. Είναι υπέροχο παιδί.
  Αν και μερικές φορές έμπαιναν στην ψυχή μου αμφιβολίες: είναι δυνατόν να σκοτωθούν αξιωματικοί του ρωσικού στρατού; Αυτό είναι πιθανότατα λάθος! Αλλά το έργο της μάγισσας πρέπει να ολοκληρωθεί. Άλλαξε την ιστορία της Ρωσίας και της έδωσε ένα αιώνιο, αθάνατο σώμα, ακόμα κι αν ήταν κορμί παιδιού, αλλά εξαιρετικά δυνατό και γρήγορο. Και για αυτό θα πρέπει να πληρώσετε και να εξυπηρετήσετε.
  Και ποιος ξέρει, ίσως αν κερδίσει ο Πουγκάτσεφ, μόνο ωφελείται η Ρωσία;
  Το αγόρι και το κορίτσι γνώριζαν περίπου πού βρισκόταν το απόσπασμα των βασιλικών στρατευμάτων, στο οποίο έπρεπε να φτάσει ο Mikhelson.
  Ο Τσίκα έχει δώδεκα χιλιάδες οργανωμένους στρατιώτες κοντά στην Ούφα. Και κόντεψε να πάρει αυτή την πόλη, αλλά δύο φορές του έλειψε λίγη τύχη και πειθαρχία.
  Φυσικά, ο Mikhelson έχει πολλές φορές λιγότερη δύναμη, αλλά στην πραγματική ιστορία, κέρδισε ακόμα. Έτσι... Αυτός ο πολύ ταλαντούχος διοικητής πρέπει να συλληφθεί ή να σκοτωθεί.
  Και μετά θα δούμε. Χωρίς τον Mikhelson, τα στρατεύματα πιθανότατα δεν θα μετακινηθούν στο Chika. Και εκεί, ο Oleg Rybachenko είχε ένα σχέδιο. Νικήστε τον Golitsyn και πηγαίνετε στην Ufa. Πάρτε αυτήν την πόλη, στείλτε ενισχύσεις στα Ουράλια και τη Σιβηρία και μετακομίστε μόνοι σας στο Καζάν. Τότε οι αντάρτες θα έχουν ένα πλεονέκτημα.
  Και τα στρατεύματα της βασίλισσας θα χτυπηθούν κομμάτι-κομμάτι. Επιπλέον, σε κάθε επανάσταση, υπάρχουν τέτοια αποτελέσματα: όσο περισσότερες νίκες, τόσο περισσότεροι υποστηρικτές και τόσο πιο αδύναμη η αντίσταση του εχθρού.
  Έτσι, με κάθε βήμα η εξέγερση θα δυναμώνει. Ο Όλεγκ ήταν σίγουρος γι' αυτό.
  Και η Μαργαρίτα, η κοπέλα που τρέχει πιο γρήγορα από άλογο κούρσας, είναι μαζί του και μαζί θα σκοτώσουν τους εχθρούς τους.
  Οι νεαροί πολεμιστές πήραν θέση στην ενέδρα. Ο Μίκελσον με ένα μικρό απόσπασμα συνοδείας έπρεπε να φτάσει στο σύνταγμά του. Εδώ τον περίμεναν ήδη τα παιδιά του Terminator.
  Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα, κουνώντας σπαθιά, επιτέθηκαν στη συνοδεία. Έκοψαν αρκετούς ουσάρους αμέσως. Οι άλλοι προσπάθησαν να πυροβολήσουν, αλλά οι σφαίρες δεν έπληξαν τα αθάνατα παιδιά. Και τσάκισαν τους εχθρούς τους με ξέφρενη οργή. Και ο Oleg Rybachenko πέταξε ακόμη και αιχμηρούς δίσκους με τα δάχτυλα των ποδιών του. Και αυτό το δοκίμασε η Μαργαρίτα με τα ξυπόλυτα πόδια της και πέτυχε.
  Το αγόρι και το κορίτσι σκότωσαν τον εχθρό χωρίς άλλη καθυστέρηση. Ο Μίκελσον προσπάθησε να καλπάσει, αλλά ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα τον πρόλαβαν. Έριξαν κάτω τον Μίκελσον και τον έδεσαν.
  Ο Όλεγκ έβαλε τον αντισυνταγματάρχη στους ώμους του και τον μετέφερε στην Τσίκα για δίκη.
  Τα αθάνατα παιδιά σκόρπισαν και σκότωσαν πενήντα ουσάρους, δείχνοντας ότι σε αντάλλαγμα για την αιώνια παιδική ηλικία έλαβαν πολύ cool ικανότητες.
  Ο Όλεγκ, σέρνοντας τον Μίκελσον στους ώμους του, παρατήρησε:
  - Ωστόσο, πόσο δυνατός έχω γίνει!
  Η Μαργαρίτα σημείωσε:
  - Ναι, αυτό επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι κάναμε τη σωστή επιλογή! Και η αθανασία αξίζει να ασκηθεί!
  Ο Oleg συμφώνησε με αυτό:
  - Το να τσακώνεσαι είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από το να παίζεις γαϊδούρια στα λατομεία. Δεν είναι δύσκολο σε αυτό το σώμα, αλλά είναι βαρετό!
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε:
  - Η ρουτίνα σκοτώνει!
  Στην κατασκήνωση του Τσίκι, δύο ξυπόλητα παιδιά, ή μάλλον με τα πρότυπα αυτής της εποχής, όταν τα μικρότερα άτομα ήταν λίγο έφηβοι, δεν κινούσαν πολλές υποψίες. Αν είσαι ξυπόλητος στο χιόνι, σημαίνει ότι είσαι φτωχός και στο πλευρό του αγρότη βασιλιά.
  Ο Τσίκα αντάμειψε τον Μίκελσον για τον κρατούμενο, δίνοντας στα παιδιά ένα αυτοκρατορικό ποσό - δεκαπέντε χρυσά ρούβλια.
  Στον ίδιο τον Μίκελσον προσφέρθηκε: ή υπηρετήστε τον Τσάρο ή κρεμαστείτε!
  Ο Μίκελσον προτίμησε τη θηλιά. Αλλά ο Όλεγκ πρότεινε να αφήσουμε αυτόν τον διοικητή να σκεφτεί. Άλλωστε πάντα θα έχουν χρόνο να το κρεμάσουν. Και ο Mikhelson μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος.
  Ο Τσίκα συμφώνησε:
  - Ο χρόνος τελειώνει!
  Ο Oleg πρότεινε επίσης:
  - Πρέπει να καταλάβουμε το σύνταγμα του Τσάρου χωρίς διοικητή προς το παρόν! Για να προστατεύσετε τον εαυτό σας.
  Ο Τσίκα συμφώνησε:
  - Πράξε όσο προλαβαίνεις!
  Και οι επαναστάτες επιτέθηκαν στα βασιλικά στρατεύματα. Επιτέθηκαν τη νύχτα, ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα απομάκρυναν προσεκτικά τους φρουρούς.
  Η μάχη ήταν σχετικά βραχύβια. Ο Όλεγκ, πετώντας έναν αυτοσχέδιο δίσκο από ένα σπασμένο δρεπάνι, σκότωσε τον συνταγματάρχη, ο οποίος εκτελούσε καθήκοντα διοικητή, και χωρίς αυτόν έπεσε το ηθικό. Επιπλέον, υπήρχαν πάρα πολλοί επαναστάτες, και αυτό άσκησε πίεση στην ψυχή των στρατιωτών, και πολλών αξιωματικών.
  Και ποιος ξέρει, ίσως αυτός είναι ο πραγματικός Τσάρος Πέτρος ο Τρίτος. Και έχει νομιμότητα υψηλότερη από την Αικατερίνη Β'.
  Το μεγαλύτερο μέρος του συντάγματος καταλήφθηκε. Αιχμαλωτίστηκαν κανόνια και τουφέκια.
  Πλήρης νίκη για έναν στρατό απροετοίμαστο να αποκρούσει μια επίθεση.
  Και φυσικά ο θρίαμβος της Chica.
  Αλλά φυσικά τα παιδιά τρέχουν πίσω στον Πουγκάτσεφ. Θα πρέπει να πολεμήσει εναντίον επτά χιλιάδων στρατευμάτων, συμπεριλαμβανομένων δύο χιλιάδων ιππέων του πρίγκιπα Γκολίτσιν. Ο Πουγκάτσεφ είναι, φυσικά, πιο πολυάριθμος, αλλά ο στρατός του είναι ετερόκλητος. Υπάρχουν πολλοί πρώην στρατιώτες που είναι αναξιόπιστοι, φτωχά οπλισμένοι και εκπαιδευμένοι αγρότες, Τάταροι και Μπασκίρ και Καλμίκοι.
  Ο ισχυρότερος πυρήνας είναι οι Κοζάκοι Yaik. Αλλά αυτοί οι Κοζάκοι δεν είναι οι πιο πολλοί. Υπάρχουν επίσης Κοζάκοι Iletsk, και Orenburg και άλλοι.
  Ήδη τρέχουν μέχρι το φρούριο Tatishchevo, όπου έχει συγκεντρωθεί ένας σημαντικός στρατός του αγρότη βασιλιά.
  Ο ίδιος ο Emelyan Pugachev κάνει ιππασία γύρω από τις θέσεις με ένα λευκό άλογο. Ο Oleg Rybachenko κοιτάζει προσεκτικά αυτόν τον ηγέτη. Ο Εμέλιαν Πουγκάτσεφ έχει την όψη του ηγεμόνα. Έχει περίπου μέσο ύψος, αλλά στο άλογο φαίνεται πιο ψηλός λόγω των κοντών ποδιών και των φαρδιών ώμων του. Σωματικά, ο ηγέτης των ανταρτών είναι ισχυρός. Έβλεπες πώς έκοβε και τη δύναμη του χτυπήματος στη μάχη.
  Γενικά είναι αρκετά κατάλληλος για τον ρόλο του αρχηγού. Και για τον ρόλο του βασιλιά; Είναι πιθανό και αυτό.
  Ο στρατός του Πουγκάτσεφ είναι μεγάλος. Έφτασε από την υπεράσπιση του Iletsk, ακόμη κατάδικος Khlopusha, συγκεντρώνοντας άλλα χίλια πεντακόσια άτομα. Τώρα ο Emelyan έχει περισσότερους από είκοσι χιλιάδες μαχητές. Δύσκολα χωράνε ακόμα και σε φρούριο. Μετρήστε τρεις φορές περισσότερα στρατεύματα από τον Golitsyn και συνεχίζουν να φτάνουν περισσότερα.
  Και ο Πουγκάτσεφ έχει διπλάσια όπλα. Υπάρχουν αρκετά αποθέματα πυρίτιδας και κανονιοβολισμών.
  Μπορείς να πολεμήσεις... Αλλά ο στρατός είναι ετερόκλητος. Υπάρχουν άνδρες με δόρατα, και Μπασκίρ, και Τάταροι, και Καλμίκοι, και Κιργίζοι και Καζάκοι. Και επίσης πολλοί πρώην στρατιώτες από διαφορετικές φρουρές που δεν είναι απολύτως αξιόπιστοι. Υπάρχουν επίσης εργάτες των Ουραλίων και Σιβηρικοί τυφεκοφόροι. Οι Κοζάκοι είναι ο πιο σημαντικός πυρήνας του στρατού.
  Ένας μεγάλος στρατός, αλλά πολύ ετερόκλητος. Μερικοί στρατιώτες και αξιωματικοί συνελήφθησαν πολύ πρόσφατα στο Όρενμπουργκ.
  Ορισμένα εξαρτήματα προέρχονται από ανδρικό εξοπλισμό, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε μάχη σώμα με σώμα. Και μια ορδή Ασιάτες, όχι πολύ πειθαρχημένοι, και συχνά μη γνωρίζοντας τη ρωσική γλώσσα.
  Έτσι, έχοντας επίσημα πολύ περισσότερα στρατεύματα και ακόμη και όπλα, ο Emelyan Pugachev είναι κατώτερος από τον εχθρό στην ποιότητα της δύναμης μάχης. Άρα η έκβαση της μάχης δεν είναι καθόλου τόσο ξεκάθαρη όσο φαίνεται, βασισμένη σε μια καθαρά τυπική ισορροπία δυνάμεων.
  Ο Oleg Rybachenko το καταλαβαίνει αυτό. Πιθανώς, αυτό είναι ξεκάθαρο και στον Πουγκάτσεφ. Ο Τσίκα κέρδισε γιατί αιφνιδίασε τον εχθρό. Και στην πραγματική ιστορία, ήταν ο Mikhelson που κέρδισε, ο οποίος κατάφερε να επιτεθεί στον μεγαλύτερο στρατό του Chika μπροστά από την καμπύλη.
  Τι να κάνω τώρα? Το φρούριο ενισχύθηκε καλά και γεμίστηκε με νερό, κάνοντας τις πλαγιές παγωμένες και ολισθηρές. Αλλά δεν μπορείτε να μείνετε στην άμυνα για πολύ.
  Ο Όλεγκ πρότεινε στον Έμελιαν:
  - Ας επιτεθούμε μόνοι μας στους εχθρούς, Τσάρο-Πατέρα!
  Ο Emelyan σημείωσε λογικά:
  - Δεν θα μας καλύψουν με όπλα;
  Ο Oleg πρότεινε:
  - Θα αναγνωρίσω τον εχθρό με τη Μαργαρίτα, και θα χτυπήσουμε ακριβώς εκεί που δεν το περιμένει!
  Ο αγρότης βασιλιάς ενέκρινε:
  - Αυτή είναι μια καλή ιδέα!
  Και ο Όλεγκ, με τη Μαργαρίτα, άρπαξε ένα σακίδιο με χειροβομβίδες και ένα ζευγάρι αιχμηρά σπαθιά όρμησαν ο καθένας προς τον εχθρό.
  Τα παιδιά έτρεξαν σχεδόν γυμνά, το αγόρι με σορτς και το κορίτσι με χιτώνα. Ο Όλεγκ θυμήθηκε το "Σπάρτακ" του Ίαν. Εκεί ήταν και το αγόρι Γκίτα. Και μια γυναίκα με σκισμένο χιτώνα, χορεύτρια, ηλιοκαμένη. Το αγόρι ήταν πολύ πεισματάρικο. Μάλλον δεν είναι κληρονομικός σκλάβος. Ίσως τον συνέλαβαν . Μετά τον οδήγησαν στην Ιταλία, τον έγδυσαν και τον έβγαλαν σε πλειστηριασμό. Αν και ο Γκίτα δεν είναι σωστός, αφού ήταν μπρονζέ από το μαύρισμα, τότε πιθανότατα τον οδήγησαν στη δημοπρασία ξεγυμνωμένο. Και περπάτησε τόσο γυμνός, περπατώντας ξυπόλητος στους βραχώδεις δρόμους της Ιταλίας. Τα γυμνά του πέλματα έκαιγαν, οι γάμπες του πονούσαν. Όμως το αγόρι δεν κατέβασε το κεφάλι του.
  Και ο αγοραστής άρχισε να νιώθει το αγόρι, τους φυσικά ανεπτυγμένους μύες του, προφανώς τρελούς για το λείο δέρμα του. Και μετά έβαλε τα βρώμικα δάχτυλά του στο στόμα του. Και η Γκίτα δεν άντεξε και τον δάγκωσε.
  Τότε ξέσπασε καυγάς. Ναι, Γκίτα, ήταν ένα αγόρι που ο ίδιος ο Όλεγκ μπέρδεψε με τον Σπαρτάκ στην παιδική του ηλικία. Αλλά όχι, ακόμα δευτερεύων χαρακτήρας.
  Αναρωτιέμαι, τι θα γινόταν αν οι Ρωμαίοι θα είχαν αποφασίσει να βασανίσουν τη Γκίτα; Τελικά, οι αιχμάλωτοι σκλάβοι ανακρίνονται κάτω από βασανιστήρια;
  Και το πυρωμένο σίδερο άγγιζε τη γυμνή φτέρνα του δούλου. Η Γκίτα ούρλιαξε και επανέλαβε το ίδιο πράγμα:
  - Οι σκλάβοι τρέχουν και δεν θέλουν να πολεμήσουν!
  Του έκαψαν τη δεύτερη φτέρνα για συμμετρία και τον άφησαν ελεύθερο. Το αγόρι αναγκάζεται να πατήσει στις μύτες των ποδιών του και αυτό τον πονάει αρκετά. Αλλά η Gita κατάφερε να δραπετεύσει κατά τη διάρκεια του χάους.
  Ίσως το αγόρι είχε δουλέψει προηγουμένως στα λατομεία. Κουβαλούσε βαριές πέτρες, ίδρωνε πολύ, ανέπνεε βαριά. Το μαστίγιο του επόπτη τον μαστίωσε. Είναι πολύ δύσκολο τις πρώτες μέρες της δουλειάς, όταν δεν σου αρέσει το φως. Και μετά το συνηθίζεις. Το δύσκολο γίνεται οικείο και το οικείο γίνεται εύκολο. Αλλά και πάλι πολλοί σκλάβοι πεθαίνουν. Και η Γκίτα μετατράπηκε σε ένα μικρό λυκάκι.
  Ο Όλεγκ σκέφτηκε ότι ίσως το αγόρι στο βιβλίο "Σπάρτακος" συνελήφθη μετά την ήττα των ανταρτών. Και από τότε που ήταν ακόμη παιδί, τον έστειλαν αλυσοδεμένο στα ορυχεία. Για να πέθαινε εκεί σιγά σιγά. Ή βασανίστηκαν, καίγοντας το μυώδες σώμα του αγοριού με μια καυτή ράβδο. Έπειτα έριξαν αλάτι στα εγκαύματα και έσπασαν τα δάχτυλα των ποδιών στα γυμνά πόδια του νεαρού δούλου. Έστριψαν τις αρθρώσεις τους. Όλοι αναρωτιόντουσαν πού έκρυψε το χρυσάφι ο Σπαρτάκ. Η Γκίτα είναι σιωπηλή, σφίγγοντας τα δόντια της. Τον σηκώνουν και τον κατεβάζουν τραβώντας απότομα το σχοινί.
  Και οι φλέβες τρίζουν από άγριο πόνο. Και το αγόρι χάνει τις αισθήσεις του. Του ρίχνουν παγωμένο νερό και τον αναζωογονούν. Και ο γιατρός αισθάνεται τον σφυγμό για να προσδιορίσει εάν είναι δυνατό να συνεχιστεί το βασανιστήριο ή εάν είναι απαραίτητο να αναπαυθεί το βασανισμένο άτομο, προκειμένου στη συνέχεια να βασανίσει ξανά το νεαρό σώμα.
  Η Γκίτα βασανίζεται σκληρά και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ρίχνουν πιπέρι στις πληγές, τις χτυπούν με καυτό σύρμα, τρυπούν τις νευρικές απολήξεις με βελόνες και μια φωτιά καίει κάτω από τα γυμνά πόδια του αγοριού. Και ο δήμιος τραβάει θερμότητα κάτω από το ράφι. Και μια έντονη μυρωδιά καψίματος, και βγάζουν κάθε φλέβα.
  Και τότε το πυρωμένο σίδερο αγγίζει το γυμνό στήθος του αγοριού και χάνει τις αισθήσεις του από τον άγριο πόνο. Τον περιχύνουν ξανά με νερό και τον πάνε μέσα. Ο δήμιος σφίγγει τους όρχεις με λαβίδα, το αγόρι αλλοιώνεται από τα άγρια βάσανα και λιποθυμά ξανά.
  Η Γκίτα κάτω από βασανιστήρια... Κάποιος ανέφερε ότι αυτό ήταν το αγαπημένο του Σπαρτάκ και ήξερε πού έθαψε τον θησαυρό. Και οι Ρωμαίοι βασανίζουν... Το αγόρι δεν είχε ούτε μια άθικτη περιοχή του δέρματος που να μην ήταν καμένη ή ριγέ. Αλλά είναι σιωπηλός. Και οι Ρωμαίοι εκπλήσσονται με την επιμονή του.
  Η γυναίκα του Κράσσου είναι παρούσα κατά τη διάρκεια των βασανιστηρίων. Παρακολουθεί με ανυπομονησία πώς βασανίζεται το όμορφο και ξανθό αγόρι. Είναι συναρπαστικό. Κι έτσι διέταξε, μετά από άλλο μαρτύριο, να της φέρουν τη Γκίτα και να την βάλουν στο κρεβάτι. Θέλει πολύ να το κάνει μόνη της.
  Ακόμα αρκετά νέα και δυνατή, η γυναίκα καβάλησε την αρσενική τελειότητα της νεαρής σκλάβας. Η Γκίτα έγινε άντρας για πρώτη φορά. Μετά έπρεπε να γλείψει το μουνί της με τη γλώσσα του. Κάτι που είναι λίγο αηδιαστικό, αλλά και ασυνήθιστο.
  Και έτσι η γυναίκα του Κράσσου διέταξε να σταματήσουν τα βασανιστήρια και το αγόρι, που είχε ήδη μεγαλώσει κάπως κατά τη διάρκεια της εξέγερσης, άρχισε να τρέφεται καλύτερα. Και του έκανε έρωτα.
  Οι πληγές και τα εγκαύματα στη Γκίτα επουλώθηκαν όπως σε σκύλο. Και αφού δυνάμωσε, το αγόρι παντρεύτηκε την ποθητή γυναίκα του Κράσσου και έφυγε από το κτήμα της. Μετά από αυτό κρύφτηκε στα βουνά και σχημάτισε τη δική του συμμορία δραπετών σκλάβων εκεί. Τελικά όλα τελείωσαν καλά. Ο Κράσσος πέθανε κατά τη διάρκεια του πολέμου. Και η Γκίτα δέθηκε με τον Ιούλιο Καίσαρα, και έκανε μια καλή καριέρα, παντρεύτηκε και έκανε ένα σωρό παιδιά. Και η τύχη της Σπαρτάκ είναι άγνωστη. Το πτώμα δεν βρέθηκε. Και αν πέθανε ή σώθηκε, οι δούλοι δεν το ήξεραν.
  Πίστευαν όμως ότι, φυσικά, ο λυτρωτής τους ήταν ζωντανός.
  Oleg Rybachenko και Margarita Korshunova: που κάποτε ήταν ενήλικες και τώρα είναι αιώνια, αθάνατα παιδιά, πλησίασαν το στρατόπεδο του Golitsyn. Υπάρχουν τρεις στρατηγοί εδώ. Και τα στρατεύματα αποσύρθηκαν από τα ρωσο-σουηδικά σύνορα.
  Ενώ η τσαρική Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο με την Τουρκία, οι αντάρτες είναι πιο ήρεμοι. Αν ηττηθεί ο Γκολίτσιν, οι Πουγκατσεβίτες θα μπορέσουν επιτέλους να πάρουν την πρωτοβουλία. Και μάλιστα να καταλάβουν τον Σαμαρά.
  Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα περπατούσαν γύρω από τους φρουρούς... Χιονίζει και δεν βλέπετε πολύ καλά.
  Το αγόρι σκέφτηκε ότι ίσως θα μπορούσαν να τελειώσουν τρεις στρατηγούς και τον συνταγματάρχη Bibikov, αποκεφαλίζοντας τον τσαρικό στρατό. Αλλά αυτό είναι δύσκολο να γίνει.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι περπατούν προσεκτικά στο χιόνι. Προσπαθούν να μην αφήσουν ίχνη. Είναι ακόμα παιδιά. Προσεκτικά πλησιάστε τις νηοπομπές. Το όπλο βρισκόταν χωριστά κάπου. Ο στρατός είναι σε πορεία. Δεν υπάρχουν πλέον δυνατοί παγετοί - είναι Μάρτιος. Αλλά υπάρχει ακόμα χιόνι τριγύρω. Τα ξυπόλητα πόδια των νεαρών πολεμιστών δύσκολα νιώθουν το κρύο, ειδικά όταν κινούνται. Συνηθίζουν γρήγορα το κρύο.
  Ωστόσο, πολλά παιδιά, ακόμη και χωρίς υπερδυνάμεις, τρέχουν ξυπόλητα στο χιόνι, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
  Ο Όλεγκ σκέφτηκε ότι δεν είχε παρακολουθήσει τηλεόραση ή έπαιζε στον υπολογιστή για πολύ καιρό. Και ότι χωρίς παιχνίδια είναι κάπως χαζό.
  Τα παιδιά πλησίασαν τη συνοδεία και η Μαργαρίτα πρότεινε:
  - Κι αν βάλουμε φωτιά σε μπαρουταποθήκες;
  Ο Όλεγκ συνοφρυώθηκε και ρώτησε:
  - Πιστεύεις ότι είναι καλή ιδέα;
  Το κορίτσι λογικά παρατήρησε:
  - Χωρίς μπαρούτι, στρατός δεν είναι στρατός!
  Ο Όλεγκ έγνεψε καταφατικά:
  - Ας δοκιμάσουμε!
  Και το αγόρι με το σορτς όρμησε προς τα κάρα. Αυτοί, μαζί με την κοπέλα, σκότωσαν τρεις φρουρούς με χτυπήματα σπαθιών και, χρησιμοποιώντας πυριτόλιθο και προσθέτοντας σανό, έβαλαν φωτιά στη συνοδεία με μπαρούτι.
  Άρχισε να λάμπει και ένα μαύρο σύννεφο άρχισε να υψώνεται στον ουρανό. Το μπαρούτι άρχισε να σκάει...
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι κρύφτηκαν στον καταυλισμό. Επικράτησε πανικός. Ο Γκολίτσιν πήδηξε κι αυτός με δύο στρατηγούς. Αυτός ο πρίγκιπας ούρλιαξε σπαρακτικά και έδειξε τα δάχτυλά του.
  Ο Όλεγκ πέταξε το δίσκο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και αυτός σφύριξε και τρύπησε κατευθείαν στο λαιμό του Γκόλιτσιν. Ο πρίγκιπας, απλώνοντας τα χέρια του, έπεσε. Ο στρατηγός Μανσούροφ όρμησε κοντά του. Αλλά χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, η Μαργαρίτα χρησιμοποίησε το όπλο. Και ο δεύτερος διοικητής κατέρρευσε.
  Ο τρίτος ήταν ο Φέρμαν, ο οποίος πολέμησε με τους επαναστάτες μαζί με τον στρατηγό Καρ. Μαζί τους και ο συνταγματάρχης Bibikov, συγγενής του αρχιστράτηγου Bibikov. Φαίνονται από τους ιμάντες ώμου με την αιχμηρή όραση αθάνατων παιδιών, παρά τη χιονόπτωση.
  Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα πέταξαν ξανά δίσκους με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους - τα αθάνατα σώματά τους είχαν μια τέτοια ικανότητα, όπως οι ήρωες των κόμικς.
  Και τα δύο αφεντικά σκοτώθηκαν, τα κεφάλια τους σκοτώθηκαν.
  Μετά από αυτό το αγόρι εξολοθρευτής και το κορίτσι φύλακας άρχισαν να πετούν δίσκους στους αστυνομικούς. Ευτυχώς, μετά το θάνατο των διοικητών, άρχισε ο πανικός• σε όλους φάνηκε ότι οι Πουγκατσεβίτες είχαν επιτεθεί στο στρατόπεδο.
  Ωστόσο, δύο παιδιά είναι επίσης κολοσσιαία δύναμη. Και σκοτώνουν αξιωματικούς πετώντας απότομα ακονισμένους δίσκους. Και σπάνε τον λαιμό τους, σκάνε οι αρτηρίες και οι φλέβες τους.
  Τα παιδιά είναι δύσκολο να αναγνωριστούν στη χιονόπτωση και είναι τέλεια καμουφλαρισμένα σε χιονοστιβάδες.
  Όμως τα τσαρικά στρατεύματα δυσκολεύονται. Ο Oleg Rybachenko, ρίχνοντας δίσκους, λέει:
  - Δόξα στη μεγάλη Ρωσία!
  Και πάλι ο δίσκος που πέταξαν τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του αγοριού πετάει.
  Η Μαργαρίτα κάνει το ίδιο, ρίχνει μια ακονισμένη συσκευή με τα γυμνά της δάχτυλα και ουρλιάζει επιθετικά:
  - Για τον Εμελιάν Πουγκάτσεφ!
  Και αυτά τα παιδιά εργάζονται πολύ ενεργά και αποτελεσματικά. Κόβουν και με σπαθιά. Και επιλέγονται οι αξιωματικοί.
  Ο Oleg Rybachenko τραγουδά:
  - Μυρίζουν λευκοί λύκοι!
  Η Μαργαρίτα, πετώντας δίσκους στους αντιπάλους της με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τραγουδά:
  - Μόνο τότε θα επιβιώσει η φυλή!
  Το αγόρι, συνεχίζοντας να τελειώνει, κουρεύει τον εχθρό:
  - Οι αδύναμοι πεθαίνουν, σκοτώνονται!
  Το κορίτσι, πετώντας δίσκους και σκοτώνοντας αξιωματικούς, σφυρίζει:
  - Καθαρίζοντας το ιερό αίμα!
  Οι νεαροί πολεμιστές ενεργούν με πολύ διαφορετικό τρόπο, ρίχνοντας χειροβομβίδες στους εχθρούς.
  Αυτή τη στιγμή, επαναστατικό ιππικό εισβάλλει στο στρατόπεδο. Αποδεικνύεται ότι ο Emelyan Pugachev αποφάσισε να επιτεθεί πρώτος και κίνησε το πολυάριθμο ιππικό του μετά τα παιδιά.
  Και το χτύπημα αποδείχθηκε ξαφνικό και την κατάλληλη στιγμή. Οι κάτοικοι της στέπας πλημμύρισαν τους στρατιώτες με βέλη, οι Κοζάκοι τους έκοψαν με σπαθιά και οι καβαλάρηδες τους έβαλαν σε δόρατα.
  Η θέληση του τσαρικού στρατού υπονομεύτηκε και οι διοικητές σκοτώθηκαν. Εδώ ο Emelyan Pugachev κόβει προσωπικά τον τελευταίο συνταγματάρχη με ένα σπαθί και φωνάζει:
  - Παιδιά μου, αναγνωρίζετε τον νόμιμο κυρίαρχο;
  Εκατοντάδες στρατιώτες και ακόμη και πολλοί αξιωματικοί πέφτουν στα γόνατα και ουρλιάζουν:
  - Ας το παραδεχτούμε! Ας το παραδεχτούμε!
  Η αντίσταση πέφτει. Το πεζικό παραδίδεται σχεδόν εξ ολοκλήρου, εκτός από κάποιους αξιωματικούς. Το ιππικό αντιστέκεται κάπως περισσότερο. Υπάρχουν πολλοί ευγενείς σε αυτό. Αλλά και ιππείς από απλούς ανθρώπους ρίχνουν τα όπλα.
  Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα κόβουν τους αναβάτες με σπαθιά, ρίχνουν αιχμηρούς δίσκους με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους και τσιρίζουν:
  - Υπέροχοι άνθρωποι ανά πάσα στιγμή,
  Μεγάλοι άνθρωποι - στη δόξα του Πέτρου!
  Τόσο το αγόρι όσο και το κορίτσι είναι πιο ενεργά στο ψιλοκόψιμο και στο πέταγμα. Το πυροβολικό έχει ήδη καταληφθεί. Και χτύπησαν τους αναβάτες με κουκούλα. Υπάρχουν δεκάδες από αυτούς ξαπλωμένοι τριγύρω. Γίνεται ένας ολοκληρωτικός ξυλοδαρμός.
  Ο Όλεγκ τραγούδησε με ένα χαμόγελο:
  - Μεγάλε Τσάρο Πέτρο τον Πρώτο, να είσαι πάντα παράδειγμα για εμάς!
  Και θα το πάρει κι αυτός και θα κόψει με δύο σπαθιά, κόβοντας αμέσως τα κεφάλια των πέντε.
  Η Μαργαρίτα, κόβοντας τους αντιπάλους της, κελαηδούσε:
  - Οι φωνές μου, και είμαι όμορφη!
  Και με τον ίδιο τρόπο θα το πάρει και θα το κόψει.
  Το αγόρι και το κορίτσι είναι απλώς η ενσάρκωση του αφανισμού. Και λειτουργούν σαν ηλεκτρικά δρεπάνια.
  Ένας άλλος αξιωματικός πέφτει... Η δυνατή φωνή του Εμελιάν Πουγκάτσεφ ακούγεται:
  "Όποιος με υπηρετεί θα λάβει ανταμοιβή και οι υπόλοιποι θα χαθούν".
  Οι άντρες με τις πλεξούδες έχουν ήδη φτάσει. Και πολεμούν καλά ενάντια στο ιππικό. Και τα ρυάκια των αλόγων αραιώνουν...
  Παραδίδονται και οι επιζώντες ιππείς. Η μάχη κερδίζεται ξανά... Θριαμβεύει ο Πουγκάτσεφ!
  Οι κρατούμενοι ήδη οδηγούνται και ορκίζονται. Οι στρατιώτες, κατά κανόνα, υποκλίνονται στον απατεώνα. Οι αξιωματικοί είναι διαφορετικοί. Ποιος επιλέγει τη θηλιά και ποιος ορκίζεται πίστη στον νέο βασιλιά. Επιπλέον, ποιος ξέρει, ίσως ένας πραγματικός μονάρχης.
  Ο Emelyan Pugachev φαίνεται πολύ επιβλητικός. Είναι σαφές ότι πρόκειται για έναν τύπο που έχει συνηθίσει να κουμαντάρει. Και κυριολεκτικά όλοι υποκλίνονται μπροστά του.
  Αφού διασκέδασε όσους αρνήθηκαν να ορκιστούν, ο Έμελιαν έκανε έλεγχο.
  Αιχμαλωτίστηκαν εβδομήντα πέντε όπλα, που ήταν πολλά εκείνη την εποχή. Και τα στρατεύματα του Γκολίτσιν συγκέντρωσαν τόσους πολλούς στα φρούρια. Οι οβίδες και οι βολίδες είναι επίσης στη θέση τους, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της πυρίτιδας κάηκε. Αλλά δεν πειράζει.
  Υπάρχουν περισσότεροι από πεντέμισι χιλιάδες κρατούμενοι. Ο στρατός μεγάλωσε.
  Ο βασιλιάς των αγροτών απένειμε στον Όλεγκ τον βαθμό του συνταγματάρχη για τα κατορθώματά του και τον βαθμό του συνταγματάρχη στη Μαργαρίτα.
  Και έδωσε επίσης τριακόσια ρούβλια.
  Ναι, το αγόρι συνέχισε την καλή του καριέρα. Μπορείτε ακόμα να ανεβείτε στο βαθμό του στρατάρχη.
  Και ο Emelyan έκανε πρώτα ένα γλέντι...
  Και στο γλέντι συζήτησαν το ερώτημα τι να κάνουν μετά. Γενικά, ήταν απαραίτητο να ενισχύσουμε τα μετόπισθεν μας. Φροντίστε να πάρετε την Ufa, και πριν από αυτό το φρούριο Verkhoyaitskaya που άντεχε ακόμα. Στείλτε επίσης ενισχύσεις στους Kungur και Beloborodova. Και να καταλάβουν όλα τα εργοστάσια των Ουραλίων. Έχοντας αποκτήσει πυροβολικό και εφόδια, καθώς και πυροβόλα.
  Σε γενικές γραμμές, οι αταμάνοι συμφώνησαν με αυτό. Και αφού πάρετε την Ούφα, πηγαίνετε στο Καζάν.
  Μια άλλη ερώτηση είναι τι να κάνετε με την πόλη Yaik; Να το καταφέρεις ή να το αφήσεις υπό αποκλεισμό προς το παρόν;
  Ο Emelyan Pugachev ήθελε να περάσει λίγο χρόνο με τη νεαρή σύζυγό του Ustinya και παίρνοντας μέρος του ιππικού ξεκίνησαν για την πόλη. Και ο Ataman Ovchinnikov παρέμεινε προσωρινά επικεφαλής. Έπρεπε να πάει στο φρούριο Vernekhneyaitsky, συγκεντρώνοντας ταυτόχρονα τις δυνάμεις των κατοίκων της στέπας. Στάλθηκαν ενισχύσεις στα Ουράλια. Σχεδιάστηκε ακόμη και να καταληφθεί το Τομπόλσκ. Συγκεντρώνονταν σημαντικές δυνάμεις.
  Ο βασιλιάς των Κοζάκων και το ιππικό του κάλπασαν προς το Γιαίτσκ. Ό,τι και να πει κανείς, αυτή η πόλη είναι συμβολική. Αλλά πάνω από όλα, ο Emelyan ήθελε να γίνει διάδοχος του θρόνου. Άλλωστε, ο πόλεμος είναι πόλεμος. Και αν σκοτώσουν, τότε τουλάχιστον θα υπάρχει κάποιος να συνεχίσει την οικογενειακή γραμμή.
  Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα μαζί με τον κύριο στρατό, που κινείται προς το φρούριο Verkhneyaitsk.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι τρέχουν και είναι πολύ ευδιάθετα...
  Κάνουν ακόμη και σοφές ρωγμές στην πορεία.
  Ανταλλάσσουν αφορισμούς.
  Ο Όλεγκ λέει πηδώντας και η Μαργαρίτα απαντά:
  Ο βασιλιάς είναι δυνατός όχι με το στέμμα του, αλλά με τη στέψη της επιτυχίας!
  Ο άνθρωπος δεν είναι λύκος, αλλά χρειάζεται ακόμα περισσότερο ένα αγέλη!
  Πιες, αλλά μη μεθύσεις, κι αν μεθύσεις, μην σε πιάσουν!
  Ο λόγος του τυράννου είναι μελωμένος, όπως το Velcro για τις μύγες!
  Αυτός που πέφτει στα γλυκά λόγια είναι έξυπνος σαν τη μύγα!
  Ο τύραννος είναι πικρός στις πράξεις, αλλά γλυκός στο λόγο!
  Όποιος δεν θέλει ειρήνη δεν θα δει τη γιορτή!
  Ένας άνθρωπος είναι υπέροχος μόνο αν δεν ανταλλάσσει τον εαυτό του με λίγα!
  Κάντε υπομονή, αλλά μην είστε ανυπόμονοι!
  Αν θέλεις να πάρεις ατού, μην είσαι τζακ!
  Ένα χτύπημα είναι καλύτερο από χίλιες κατάρες, και ένα χαστούκι είναι καλύτερο από εκατό εγκεφαλικά επεισόδια!
  Ο βασιλιάς που γδύνει τους υπηκόους του είναι πάντα γυμνός!
  Συνήθως βάζουν παπούτσια για να γδυθούν!
  Κλέβοντας γεμίζεις τις τσέπες σου, αλλά αδειάζεις την ψυχή σου!
  Ένας τύραννος αγαπά την εξουσία, αλλά μισεί αυτόν που κυβερνά!
  Ο δήμιος μερικές φορές είναι απαραίτητο επάγγελμα, αλλά ένας άνθρωπος με κεφάλι είναι αναγάπητος!
  Ένας τύραννος μπορεί να σκοτωθεί, αλλά δεν μπορεί να ασβεστωθεί!
  Ένα άτομο αγαπά την κόκκινη λέξη, αλλά μερικές φορές αναρροφά αίμα!
  Αυτός που κοιτάζει το παρελθόν αργεί πάντα!
  Το μέλλον είναι στην ομίχλη, αλλά όχι μακριά!
  Μη φτύσετε στο παρελθόν, θα φτύσουν στο μέλλον!
  Ο τύραννος στην πραγματικότητα είναι βρικόλακας και ο λόγος του είναι άπταιστος!
  Αν κάνεις κατάχρηση γλυκών ονείρων, τότε η ζωή δεν θα είναι μέλι!
  Τα γλυκά όνειρα οδηγούν σε πικρά ξυπνήματα!
  Χύνοντας μέλι από το στόμα σας πολύ συχνά, προσελκύετε αρκούδες!
  Ο τύραννος αγαπά το αίμα και τις κόκκινες ομιλίες, αλλά πάντα προσπαθεί για το άσπρισμα!
  Οι άνθρωποι φοβούνται την αλλαγή, αλλά ποτέ δεν είναι ευχαριστημένοι με το status quo!
  Αν θέλετε να γίνετε Θεός, μην διαλέξετε ένα πρωτεύον ως μέντορά σας!
  Τα πρόβατα χρειάζονται έναν σοφό βοσκό, όχι ένα ανόητο κριάρι!
  Ένας ιερός τόπος δεν είναι ποτέ άδειος, αλλά η αγιότητα μπορεί να είναι άδεια!
  Ο άνθρωπος, όπως ο Θεός, είναι δημιουργός, και όπως ο διάβολος, δημιουργεί προβλήματα στον εαυτό του!
  Ο τύραννος, σαν σφήκα, έχει τσίμπημα, αλλά δεν μπορεί να δώσει ούτε φτερά στον εαυτό του!
  Ο πολιτικός είναι αλεπού, μην είστε ψηφοφόροι σαν τα κοράκια που χάνουν το ψωμί τους!
  Ακόμα κι αν ένας άνθρωπος έχει επτά ανοίγματα στο μέτωπό του, το πείσμα θα τον κάνει μαϊμού!
  Ο Θεός έχει τα πάντα, ο άνθρωπος δεν έχει αίσθηση του μέτρου!
  Είναι εύκολο να προσεύχεσαι, δύσκολο να ζητιανεύεις!
  Το να έχεις φαντασία είναι καλό - το να είσαι ονειροπόλος είναι κακό!
  Έχοντας τη δύναμη του Θεού, μην σκύβετε στις φιλοδοξίες ενός πρωτεύοντος!
  Ο πίθηκος μιμείται, ο άνθρωπος υιοθετεί δημιουργικά!
  Το μέλλον δεν είναι για ψηλά βουνά, αλλά για μεγάλα πράγματα!
  Η νιότη στην καρδιά είναι αιώνια, αλλά τα γηρατειά είναι βαρετά!
  Μην στρίβεις την ουρά σου σαν αλεπού, καλύτερα να κρατάς το στήθος σου σαν τροχό!
  Οι άντρες ωριμάζουν στον πόλεμο, αλλά δεν μπορείς να σκοτώσεις χωρίς λόγο!
  Ο πόλεμος θα μειώσει την υγεία, αλλά θα αυξήσει την ευφυΐα!
  Τα χρυσά νομίσματα έχουν τον κιτρινισμό της προδοσίας!
  Ο δήμιος έχει και καρδιά, αλλά με τη σκληρότητα του ακονιστή!
  Πολέμησε, μην πεθάνεις, μπορείς να περιμένεις έναν αιώνα!
  Ο Θεός είναι σε κάθε καρδιά, αλλά όχι σε κάθε κεφάλι!
  Οι μεγάλες φιλοδοξίες μειώνουν την ευτυχία!
  Αυτός που θέλει πολύ έχει τη δύναμη μιας φούσκας!
  Μια αυτοκρατορία είναι σαν ένα σπίτι• η κατασκευή θέλει αγάπη και λογισμό, αλλιώς η στέγη θα αιμορραγήσει!
  Τα καλά πράγματα δεν είναι ποτέ αρκετά, αλλά και πάλι δεν αξίζει να το παρακάνετε!
  Είναι κερδοφόρο να είσαι πλούσιος, είναι μόνο δυσάρεστο όταν σε αρμέγουν όλοι!
  Αν θέλεις να είσαι δυνατός, μην αποδυναμώνεις το μυαλό σου!
  Οι μύες γίνονται πιο δυνατοί από τη σύσπαση και ο γραφειοκρατικός μηχανισμός γίνεται πιο αποτελεσματικός!
  Οι πολιτικοί λατρεύουν να δουλεύουν με τη γλώσσα τους, ειδικά στο τραπέζι!
  Δεν υπάρχει μεγαλύτερος ψεύτης από έναν πολιτικό που είναι φανατικά πεπεισμένος για το δίκιο του!
  Ο Θεός δημιούργησε μια γυναίκα για έναν άντρα, αλλά ο Σατανάς πρόσθεσε μια πεθερά!
  Ο κλέφτης πρέπει να είναι στη φυλακή, αλλά ο μεγαλύτερος κλέφτης παίρνει τον θρόνο!
  Αυτός που έκλεψε μια δεκάρα ήταν εγκληματίας, που έκλεψε ένα δισεκατομμύριο, ένας μεγάλος χρηματοδότης!
  Με σκληρή ψυχή δεν μπορείς να ταΐσεις τους πεινασμένους με φρέσκο ψωμί!
  Όσο περισσότερο κλέβεις, τόσο λιγότερη τιμωρία, αλλά όχι στον επόμενο κόσμο!
  Το να μην το αφήνεις να φύγει από μόνο του δεν σημαίνει να το κρατάς σε ασφυξία!
  Η τράπεζα μπορεί να υποστηρίξει, αλλά είναι σαν τη θηλιά ενός κρεμασμένου!
  Όσοι δεν έχουν στήριγμα σπρώχνονται στον τοίχο!
  Η ακρίβεια είναι η ευγένεια των βασιλιάδων, αλλά οι βασιλικοί γελωτοποιοί είναι ιδιαίτερα ακριβείς!
  Ένας πολιτικός είναι συχνά αστειευτής, αλλά σπάνια αυτός που λέει την αλήθεια!
  Ο γελωτοποιός λατρεύει να κόβει την αλήθεια, αλλά συχνά κινδυνεύει να μαχαιρωθεί μέχρι θανάτου!
  Όποιος αγαπά τη βότκα μισεί την υγεία και τη λογική του!
  Η βότκα είναι καθαρή, αλλά θολώνει τον εγκέφαλό σας!
  Η μεθυσμένη θάλασσα είναι μέχρι το γόνατο, αλλά ο ίδιος είναι πάντα γονατιστός!
  Επιλέξτε νηφάλια, χωρίς να μεθύσετε από γλυκό κρασί από τα χείλη των πολιτικών!
  Όταν ψηφίζεις τον νικητή σε μια εκλογή, πάντα θα απογοητεύεσαι• όταν ψηφίζεις τον ηττημένο, θα είσαι πάντα ενοχλημένος!
  Όποιος δεν επιλεγεί θα έχει πάντα ένα αίσθημα λάθους και απογοήτευσης!
  Το να ψηφίζεις τον ίδιο πολιτικό είναι σαν βιολιστής να χτυπάει σε μια χορδή!
  Οι πολιτικοί στον θρόνο πρέπει να αλλάξουν, δεν είναι γεγονός ότι το νέο πιάτο είναι καλύτερο, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι φρέσκο!
  Ψηφίστε τους νέους, εσείς οι ίδιοι θα γίνετε νεότεροι, αν όχι στο σώμα, τότε με έναν νέο τρόπο!
  Όποιος κάθεται στο θρόνο για πολλή ώρα γίνεται αιμορροΐδα για τους υπηκόους του!
  Όσο αγκαθωτές κι αν είναι οι ξιφολόγχες, ο τύραννος καταφέρνει να κάθεται πάνω τους περισσότερο!
  Ένας σοφός τύραννος δεν θα φυλακίσει περισσότερο τους εχθρούς του παρά θα κοροϊδέψει τους φίλους του!
  Αυτός που χαιρετίζει τον τύραννο θα βαδίζει για πάντα!
  Η δημοκρατία είναι καλή για τους έξυπνους, ο μέσος όρος για τους ηλίθιους, αλλά η τυραννία είναι καλή μόνο για τον τύραννο!
  Τα παιδιά συνέθεσαν μερικούς αφορισμούς. Τότε ένα μικρό απόσπασμα ουσάρων επιτέθηκε. Μερικοί κόπηκαν και στη συνέχεια αιχμαλωτίστηκαν.
  Φρούριο Verkhneyaitskaya. Μια πολύ ισχυρή ακρόπολη και, παρόλο που ήταν περικυκλωμένη από αντάρτες, δεν καταλήφθηκε ποτέ.
  Τα παιδιά τρέχουν κοντά της, φτιάχνοντας μερικούς ακόμη αφορισμούς στο δρόμο.
  Ένας τύραννος είναι πάντα αδύναμος στο κουμάντο: ο λύκος αγαπά τα πρόβατα και τρέμει μπροστά στα λιοντάρια!
  Ένας παπάς λέει ψέματα για χάρη της αλήθειας, ο πολιτικός για χάρη του κέρδους και ο μεθυσμένος για χάρη ενός ποτηριού!
  Η τύχη δεν έρχεται πάντα με δικαιοσύνη και εργατικότητα, αλλά πάντα φεύγει από αμέλεια και τεμπελιά!
  Είναι καλό να έχεις τη δύναμη ενός ελέφαντα, χειρότερη η ευκινησία του, ακόμα χειρότερη η σοφία του και πολύ κακό η παχυσαρκία!
  Όλα στον κόσμο είναι σχετικά, εκτός από το ότι ο άνθρωπος είναι ο ομφαλός του κόσμου!
  Η επιθυμία για την επίτευξη της δύναμης του Θεού δεν πρέπει να συνδυάζεται με την ηθική των γορίλων!
  Οι επιστήμονες αναπτύσσουν πρόοδο, αλλά τονώνουν την τεμπελιά!
  Αν θέλεις να είσαι υγιής, τρέξε, αν δεν θέλεις να πληγωθείς, τρέξε μακριά!
  Η δύναμη ενός ανθρώπου είναι στο μυαλό του, αλλά η αδυναμία του είναι στη γλώσσα του!
  Ένας πολιτικός είναι σαν ένα φρούτο, όσο πιο λαμπερό είναι, τόσο πιο δηλητηριώδες είναι!
  Ένας πολιτικός μοιάζει με βόα, μόνο που ανοίγει το στόμα του και καταπίνει πολύ πιο συχνά!
  Ο τύραννος έχει πολλή πονηριά, αλλά λίγη ευπρέπεια!
  Αν θέλεις να γίνεις ψηλότερα από τον Θεό, θα πέσεις πιο χαμηλά από έναν μπούγκερ!
  Κανείς δεν είναι αιώνιος, ακόμα και οι θεοί ζουν μόνο όσο υπάρχει η ανθρωπότητα!
  Οι πολιτικοί θέλουν να κυβερνούν για πάντα, αλλά δεν θέλουν να μυρίζουν ούτε δυο λεπτά!
  Μην εμπιστεύεστε τους πολιτικούς και ελέγξτε τη δύναμη της πόρτας!
  Ωστόσο, δεν είναι χρυσός ό,τι λάμπει, αλλά ό,τι λάμπει μπορεί να τυλιχθεί σε ένα ρεύμα χρυσού στην τσέπη σας!
  Και υπάρχει μόνο ένας πολεμιστής στο χωράφι όταν έχει πολύ κουράγιο!
  Η αντοχή του δυνατού καλύτερου συγκρατεί τον ενθουσιασμό της ανίσχυρης οργής του εχθρού!
  Μπορείς να τα χαλάσεις όλα στη ζωή, απλά δεν μπορείς να ζεις σαν φρύνος!
  Η πονηριά είναι η μητέρα της νίκης, αν φέρει μαζί της και τον κύριο μιας ευτυχισμένης περίστασης!
  Ο πόλεμος είναι μια αιώνια παρθένα - δεν μπορεί να τελειώσει χωρίς αίμα!
  Πόλεμος με την άπληστη λαβή της πόρνης - ποτέ δεν δίνει νίκη για τίποτα!
  Κάθε άνθρωπος είναι σαν ένας κόκκος άμμου στην έρημο, αλλά σε αντίθεση με την πιο απέραντη έρημο που έχει άκρες, αυτός ο κόκκος άμμου δεν έχει όρια στην αυτοβελτίωση!
  Όταν οι θεοί γελούν, οι θνητοί κλαίνε, όταν το γέλιο των θεών γίνεται βροντερό, το τέλος των αδύναμων ανθρώπων είναι βαρύ!
  Η πιο προηγμένη τεχνολογία είναι ανίσχυρη με την πρωτόγονη χρήση και την εκλεπτυσμένη αδράνειά της!
  Τι μπορεί να σκίσει το έναστρο χαλί από τους μεντεσέδες του; Ένας αστεροειδής ανθρώπινης βλακείας!
  Χωρίς το μαστίγιο της καταστολής, ένα άλμα σε επιτεύγματα που φέρνουν την απελευθέρωση σε όλη την ανθρωπότητα είναι αδύνατο!
  Όσο πιο απότομη είναι η "στρέψη" του εγκεφάλου, τόσο περισσότερο η ανωτέρα βία τον στρίβει!
  Φτωχός δεν είναι αυτός που είναι ξυπόλητος στο σώμα, αλλά αυτός που δεν είναι αφεντικό στο πνεύμα!
  Η αντιπάθεια για το σεξ γεννά ανθυγιεινή ηθική!
  Το χιούμορ είναι τόσο κατάλληλο σε μια κηδεία όσο ένα μπαλάκι σε μια τάφρο!
  Αυτοί που παίζουν χαζοί δεν θα πετύχουν• αυτοί που σπάνε ψευδαισθήσεις πετυχαίνουν την αλήθεια! Ο νικητής έχει πάντα δίκιο, ακόμα κι αν η επιτυχία επιτυγχάνεται με λάθος μεθόδους!
  Το καλύτερο δώρο από έναν εχθρό είναι όταν δίνει δύναμη σε έναν ηλίθιο!
  Όποιος αντέξει το γιακά δεν θα γίνει ποτέ επιβήτορας που αγαπούν οι γυναίκες!
  Η ελευθερία είναι διπλά ελκυστική για όσους έχουν καταφέρει να υποδουλώσουν τα δικά τους συναισθήματα τεμπελιάς και ανευθυνότητας!
  Που συχνά υποτιμά την ικανότητα του εχθρού να αντεπιτεθεί και σπάνια θα έχει την ευκαιρία να καρπωθεί μια πολύτιμη νίκη!
  Αυτός που του αρέσει να φτύνει, είναι ασήμαντο να τον κάνεις να σκάσει μόνος του!
  Μπορείτε να μιλήσετε πολλές άκαρπες φράσεις για τον Θεό, αλλά από αυτό θα προκύψουν χρήσιμες πράξεις με μια μύτη γκουγκούλκιν, που δεν θα αναπτυχθεί από το πότισμα ενός ποταμού πολυφωνίας!
  Οι νικητές κρίνονται από τα επιτεύγματα και τα τρόπαια τους...οι ηττημένοι απλά κρίνονται! Ο νικητής έχει έναν δικαστή, ο ηττημένος έναν ποινικό δικαστή! Μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την αξία και την αναγκαιότητα της νίκης, αλλά η ήττα πάντα και αναμφίβολα δεν κάνει καλό σε κανέναν!
  Το μόνο όφελος της ήττας είναι ότι σε διδάσκει να παίρνεις μαθήματα και να μεγαλώνεις σπέρνοντας την επιτυχία μέσα από τα δάκρυα που χύνονται πικρών λαθών!
  Αν θέλεις να ξεγελάσεις τον εχθρό σου, γίνε μυστήριο και για τους φίλους σου!
  Εάν το σχέδιο του εχθρού διοικητή είναι σαν ένα ανοιχτό βιβλίο, τότε οι σελίδες του αναπόφευκτα θα βαφτούν με το αίμα των συντρόφων σας!
  Το αγόρι και το κορίτσι συνέχισαν να κάνουν αστεία, ενώ επιθεωρούσαν το ισχυρό φρούριο.
  Οι νικητές κρίνουν τους εαυτούς τους, συνδυάζοντας και τον εισαγγελέα και τον δικηγόρο, αλλά η ετυμηγορία εξακολουθεί να βγαίνει όχι από αυτούς, αλλά από την ιστορία!
  Όσο πιο απλό είναι το κόλπο, τόσο πιο δύσκολο είναι για τον εχθρό να απεγκλωβιστεί από τις συνέπειες της χρήσης του!
  Η στιγμή της κρούσης, όπως μια νότα σε μια μελωδία, θα ηχήσει λίγο νωρίτερα ή αργότερα, και θα είναι ψευδής! Αλλά δεν μπορείτε να ακούσετε ούτε το σφύριγμα ενός απογοητευμένου κοινού από τον τάφο!
  Όταν ξέρετε ποιος είναι ο εχθρός σας, τότε δεν θα χρειαστεί να γνωρίζετε τους φίλους σας που βρίσκονται σε δύσκολη θέση!
  Μη χάσεις την πρωτοβουλία, θα χάσεις το γλυκό μέλι της νίκης και θα κερδίσεις την πίκρα της απώλειας! Όταν ένας πυγμάχος κλονίζεται, πρέπει να χτυπηθεί ακόμα πιο δυνατά, διαφορετικά τα άκρα του θα υποχωρήσουν!
  Ο εχθρός πλέει, ο άνεμος του αφανισμού είναι στο πανί του!
  Που, έχοντας κολυμπήσει στη μάχη, θα πνιγεί σε μια λακκούβα και θα καεί μέχρι θανάτου!
  Η βρώμικη μαγεία, σαν σαπουνάδα, τσιμπάει τα μάτια, αλλά όχι τον εχθρό!
  Τα ζιζάνια αναπτύσσονται καλά όταν αναπτύσσονται άσχημα με μείωση των ανόητων προκαταλήψεων των κηπουρών!
  Η πιο ευχάριστη μαθησιακή διαδικασία είναι το σεξ! Και το πιο σημαντικό, κανείς δεν θα αρνηθεί να το ξαναπάρει!
  Το σεξ είναι το μόνο θέμα όπου όλοι προσπαθούν να βάλουν περισσότερα πονταρίσματα!
  Αυτό που έχουν κοινό σεξ και μελέτες είναι ότι το C είναι καλύτερο από το D!
  Αλλά μόνο ένας συμπαγής αριθμός είναι η πιο ικανοποιητική αξιολόγηση!
  Όποιος σταθεί όταν είναι απαραίτητο να επιτεθεί δεν θα μπορέσει να αντισταθεί ούτε να κοιμηθεί στον τάφο!
  Αυτός που είναι πάντα σε αδιέξοδο στη ζωή, εκτοξεύει βρισιές!
  Πάει πρώτος με ατού, είναι απλά ένας περίγελος του κόσμου!
  Όποιος θέλει να είναι εγκαίρως για τη διανομή των βραβείων πρέπει να στείλει απλόχερα δώρα με τη μορφή σφαλμάτων!
  Το κενό δεν θα σκάσει, ο ήλιος δεν θα κλανίσει!
  Η σφαίρα δεν είναι ανόητος, αλλά ο ανόητος που πυροβολεί αστοχεί!
  Όποιος αρνείται να βοηθήσει τους ανθρώπους, σπαταλά τον χρόνο που έχει διαθέσει ο Κύριος για την εξιλέωση των αμαρτιών και τη μετάνοια!
  Ο θάνατος δεν ξεχνά ποτέ, ακόμα κι αν περιστασιακά είναι ξεχασιάρης!
  Ένας δυνατός πολεμιστής, έστω και ένας, φέρνει περισσότερα οφέλη από μια αγέλη αδύναμων, όπως ένα κοφτερό δρεπάνι κόβει ένα ολόκληρο χωράφι με στάχυα!
  Αλλά μερικές φορές, ακόμη και ανάμεσα στα στάχυα ενός αδύναμου στρατού, το δρεπανάκι μπορεί να συναντήσει ένα λιθόστρωτο μιας δυσάρεστης εξαίρεσης!
  Αν υπάρχει ειρήνη, τότε γενναιόδωρη γιορτή• αν υπάρχει πόλεμος, τότε ας υπάρξει ένα νικηφόρο ποτήρι κρασί!
  Αυτός που είναι αδέξιος στις στρατιωτικές υποθέσεις είναι ένα αδέξιο πτώμα στο κρεβάτι!
  - Ένας καλός πολεμιστής είναι τόσο καλός κατάσκοπος όσο βοηθάει στο κέντημα και τη νίκη! Ένας καλός κατάσκοπος είναι τόσο πολεμιστής, δεν τον εμποδίζει να σκοτώνει και να αποφεύγει την απώλεια!
  Είναι εύκολο να καταρρεύσεις στη φωτιά της μάχης όταν χάνεις την ψυχραιμία σου κατά τη διάρκεια της προπόνησης!
  Μπορείτε να κερδίσετε με ωμή βία, αλλά χωρίς λεπτή διπλωματία δεν μπορείτε να διατηρήσετε τους καρπούς της νίκης!
  Υπάρχουν δύο προβλήματα στον πόλεμο: να βρεις τον κρυμμένο εχθρό και να αποφύγεις τον πειρασμό να θάψεις το κεφάλι σου στην άμμο!
  Μην κάθεσαι ζητιάνος στη βασιλική άμαξα, δεν θα χρειαστεί να απαντήσεις για χιλιάδες!
  Η σκληρότητα είναι απαραίτητη για να υπάρξει αποτέλεσμα - μην γλυτώσεις τον εχθρό, όσο αδύναμος κι αν είναι!
  Είναι καλύτερα να επιβιώνεις χωρίς να μαθαίνεις πάρα πολλά παρά να πεθάνεις αφού μάθεις κάτι που δεν θα σου είναι απαραίτητο έτσι κι αλλιώς!
  Σε ένα άτομο αρέσει να βάζει τα πάντα σε ένα σωρό, εκτός από εκείνα τα προβλήματα που είναι έτοιμο να ξεχάσει! Ωστόσο, τις περισσότερες φορές, τα προβλήματα συσσωρεύονται στους ξεχασιάρηδες!
  Όταν λένε ότι σας αρέσει, δεν χρειάζεται να βιαστείτε, αποφασίστε αμέσως, διαφορετικά ο λαιμός σας μπορεί να πνιγεί!
  Πρέπει επίσης να μπορείς να χάσεις, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην μπορείς να χάσεις!
  Μια επίθεση είναι σαν ουραίος άνεμος σε πανί, μόνο που εντείνεται και σπάει τα κατάρτια των άλλων!
  Η παράδοση δεν μπορεί να αγοράσει ζωή, αλλά μια επαίσχυντη ύπαρξη θα σας δοθεί για τίποτα!
  Όποιος είναι σκληρός με τους ανθρώπους θα γίνει ζελέ που θα καταβροχθιστεί από τους διαβόλους στην κόλαση!
  Ένας ακριβής πιλότος ελεύθερου σκοπευτή, τις περισσότερες φορές αστοχεί όταν προσγειώνεται στο ευρύτερο αεροδρόμιο του κάτω κόσμου!
  Η επίθεση είναι πάντα πιο αποτελεσματική από την άμυνα, γιατί το πρόσωπο μιας γροθιάς είναι ένα κακό μπλοκ!
  Αυτός που δεν διστάζει να αντεπιτεθεί γρήγορα πηγαίνει στην επιτυχία!
  Η ψυχαγωγία είναι η πιο άσκοπη και σπάταλη χρονοβόρα δραστηριότητα, αλλά αν δεν υπάρχει χρόνος για αυτήν, η πληρωμή για χρήσιμες πράξεις ξεπερνά ήδη τα λογικά όρια!
  Το πιο ανούσιο πράγμα στη ζωή είναι η διασκέδαση, αλλά χωρίς διασκέδαση, η ζωή δεν έχει νόημα!
  Ο βοσκός πρέπει να καταλαβαίνει τα πρόβατα, αλλά να μην σκέφτεται σαν πρόβατο!
  Ο ηγεμόνας πρέπει να είναι δικός του για το καλό των υπηκόων του, αλλά ξένος στις αδυναμίες και τις δεισιδαιμονίες του πλήθους!
  Όλοι πέφτουν - μόνο η πνευματικά υψωμένη άνοδος!
  Όσοι δεν υπολογίζουν τα κοχύλια πετάνε στη μάχη!
  Κάθε βολή μετράει, η περιουσία σας έχει μεγάλη εκτίμηση!
  Η παιδική ηλικία, σαν ένα άνοιγμα σε μια παρτίδα σκακιού, διαμορφώνει το παιχνίδι στο σύνολό του, αλλά σε αντίθεση με το σκάκι, όλοι θέλουν να επιστρέψουν και να μην φύγουν ποτέ ξανά από το άνοιγμα!
  Το κρύο δεν είναι τρομερό αν η καρδιά σου έχει πάρει φωτιά και στο κεφάλι σου βασιλεύει παγωμένη ηρεμία!
  Μπορείτε να επιβιώσετε παγώνοντας προβλήματα ή συναισθήματα, αλλά δεν μπορείτε να ζήσετε αν τα συναισθήματά σας έχουν ψυχρανθεί!
  Ένα τσακάλι μπορεί να νικήσει μια τίγρη αν είναι τσακάλι στη μάχη, και η τίγρη στην επιλογή ενός αντιπάλου!
  Το αγόρι και το κορίτσι τελείωσαν να φωνάζουν αφορισμούς.
  Ωστόσο, έλαβαν εντολή από τη μάγισσα να κάνουν κάτι και έφυγαν προσωρινά αυτή τη φορά.
  Κατά τη διάρκεια της μάχης με τους Ναζί, ο Oleg Rybachenko βρέθηκε σε έναν παράλληλο κόσμο, όπου είναι πιο δύσκολο για τους Ρώσους.
  Δίπλα του η Μαργαρίτα, επίσης ένα κορίτσι έτοιμο να πολεμήσει τους Ναζί.
  Τα παιδιά αφιερώνουν λίγο χρόνο στην προετοιμασία για τη μάχη. Είναι και πρωτοπόροι και πρωτοπόροι.
  Πώς νιώθεις να έχεις κόκκινες γραβάτες γύρω από το λαιμό σου;
  Και το να είσαι ξυπόλητος είναι ήδη γνωστό και μάλιστα αποδεκτό... Πρέπει να προετοιμαστούμε να αποκρούσουμε την επίθεση των φασιστών και των συνεργών τους.
  Συμπεριλαμβανομένων των Αμερικανών. Για τι χρειάζεται να είστε προετοιμασμένοι; Να ξέρεις ότι οι δυνάμεις είναι άνισες και χρειάζεσαι εφευρετικότητα.
  Τα παιδιά ετοιμάζονται, σκάβουν παγίδες και επινοούν βιαστικά κάτι.
  Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα βρίσκονται στον φυσικό κόσμο και θεωρούνται ως ένας από τους δικούς τους.
  Το αγόρι ετοιμάζει διάφορες εκπλήξεις για τους Ναζί. Είναι διασκεδαστικό με άλλα παιδιά.
  Μαζί με τη Μαργαρίτα νιώθουν αρκετά ελεύθεροι παρέα με γυναίκες και αγόρια.
  Ο Όλεγκ μάλιστα παρατήρησε έξυπνα:
  Ο ηρωισμός δεν έχει ηλικία, αλλά το κατόρθωμα δίνει νιότη στην ψυχή!
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε:
  "Τα χρόνια δεν είναι ποτέ αρκετά για ένα κατόρθωμα, αλλά υπάρχουν πάντα πολλοί αιώνες αναμνήσεων!"
  Το αγόρι βοήθησε, το κορίτσι ετοιμάζεται να αποκρούσει την άμυνα. Πρέπει να παλέψουμε.
  Οι Ναζί ετοιμάζονται να επιτεθούν. Είναι αλήθεια ότι η Μαργαρίτα άφησε απροσδόκητα τη θέση της. Επειδή είναι κορίτσι, στάλθηκε πίσω από την πρώτη γραμμή ως αξιωματικός-σύνδεσμος.
  Τα κορίτσια εξακολουθούν να προκαλούν λιγότερες υποψίες από τα αγόρια. Επιπλέον, η Μαργαρίτα είναι ξανθιά και το πρόσωπό της εμπνέει αυξημένη αυτοπεποίθηση.
  
  Υπάρχουν κυρίως κορίτσια πολεμίστριες εδώ. Οι πρωτοπόροι τους δίνουν χείρα βοηθείας, ενώ στα χωράφια επικρατεί ηρεμία και οι ίδιοι οι τύποι με τα μυτερά κορίτσια παρακαλούν να βοηθήσουν τα μεγαλύτερα αδέρφια τους. Δουλεύουν ακόμη και με υπερβολικό ζήλο, προσπαθώντας να κάνουν περισσότερα, χωρίς να υπολογίζουν τις δυνάμεις των παιδιών τους. Έτσι φούσκωσαν τρομερά οι φλέβες τους και πόσο απότομα, σαν χάλκινο σύρμα, έβγαιναν οι φλέβες στα μαυρισμένα, καυστικά χέρια τους και ξυπόλητοι, τόσο σκληρά που θέλεις να κλάψεις, σπασμένα πόδια των παιδιών των ηρώων. Ταυτόχρονα, καταφέρνουν ακόμα να τραγουδούν.
  Η πατρίδα μου είναι το Στάλινγκραντ,
  Περιέχει λουλούδια ντόπα - ένα διαμάντι από δροσιά!
  Θα γίνει, πιστεύω, μια χαρούμενη παρέλαση,
  Σε έναν κόσμο χωρίς πόλεμο - παραδεισένια ομορφιά!
  
  Ο άνθρωπος θα γίνει αδερφός του ανθρώπου,
  Το κορίτσι των ονείρων όλων θα έρθει...
  Αν είναι δύσκολο, φταις εσύ,
  Το γλυκό ποτάμι θα είναι γεμάτο νερό!
  
  Ο Φριτς κούμπωσε το ρύγχος του και ξεγύμνωσε το χαμόγελό του,
  Είναι ένας φασίστας που βρυχάται - θα σας σκοτώσω όλους!
  Αλλά ως απάντηση, δέχτηκε ένα χτύπημα -
  Ξέρουμε να χτυπάμε χωρίς πολλά στολίδια!
  
  Ο πρωτοπόρος μας έδωσε ένα μεγάλο χαιρετισμό -
  Έδειξε ότι είναι πραγματική τίγρη!
  Και τώρα οι μαχητές του Kraut χτυπούν δυνατά,
  Η ώρα των παιδικών παιχνιδιών τελείωσε για εμάς!
  
  Ο ίδιος ο Κύριος Χριστός πρόσταξε αστειευόμενος -
  Το πεπρωμένο σας θα είναι η ενσάρκωση των ονείρων σας!
  Ένας άντρας στην καρδιά είναι απλώς ένα παιδί,
  Η λύπη στην ψυχή του είναι σαν στεφάνι από τριαντάφυλλα!
  
  Οι σταγόνες της βροχής είναι μαργαριτάρια της θάλασσας,
  Η αντανάκλαση μέσα τους των αστεριών στους ουρανούς!
  Ο θάνατος μας απειλεί με ένα κοφτερό δρεπάνι,
  Και ο ύπουλος λύκος είναι με κόκαλα στα δάση!
  
  Αλλά ξέρετε τον πρωτοπόρο - η γραβάτα είναι αίμα,
  Μόνο το κόκκινο χρώμα είναι ιερό για αιώνες!
  Ο Svarog θα το φέρει - εμπιστευτείτε μας αγάπη,
  Η χάρη του ουρανού - ξέρετε ότι είναι μεγάλη!
  
  Περπατάμε ξυπόλητοι στο Βερολίνο,
  Ο πρωτοπόρος οδηγεί χιλιάδες μαχητές!
  Και ο εχθρός στάθηκε - ένας γάιδαρος κάτω από τον ζυγό,
  Φως σε ολόκληρο το Σύμπαν - συνάδελφοί μας!
  Η κοπέλα Αλένα πρόσθεσε μια σύντομη φράση:
  Καίγονται ανησυχητικά στον ουρανό,
  Κακά μάτια της Luftwaffe!
  Σαν να έλεγαν -
  Έχει ξανά καταιγίδα σε όλο τον κόσμο!
  Και η καταιγίδα πλησιάζει πραγματικά, ακόμη και ο ήλιος που κατεβαίνει στον ορίζοντα κρύβεται από ένα μείγμα από σύννεφα και οξύ, καπνό που τσιμπάει τα μάτια.
  Ακούγεται το μακρινό βουητό των δεξαμενών που πλησιάζουν και τα αεροπλάνα βουίζουν στον ουρανό. Πρώτα αιωρούνται τα περίφημα καρέ και ακολούθησαν οι jet vultures Arado-8. Επικίνδυνα βομβαρδιστικά πολλαπλών χρήσεων. Ή το πολύ ευέλικτο Yu-287 με τα φτερά που σαρώνονται προς τα εμπρός. Και ήδη τα πανίσχυρα πολιορκητικά όπλα βροντούν. Όταν χτυπηθούν από ισχυρά εκρηκτικά κοχύλια, σβόλους γης και λιωμένος χλοοτάπητας εκτοξεύονται ψηλά στον ουρανό. Και ακόμη πιο τρομεροί είναι οι ισχυροί ακαθοδηγούμενοι πύραυλοι που εκτοξεύθηκαν από το Arado-Super που σκίζουν τα χαρακώματα... Και τότε εμφανίζονται επιθετικά αεροσκάφη Focke-Wulf, ικανά να εξομαλύνουν κάθε άμυνα. Εδώ αρχίζει η μάχη. Ταγματάρχης, σοφιστικέ παρά τα νιάτα του, ο Αντρέι Ματρόσοφ κρατά στα χέρια του τρόπαια κιάλια με δροσερή οπτική, παρακολουθώντας τη φασιστική χιονοστιβάδα που πλησιάζει. Υπάρχουν πολλοί Ναζί και είναι ασυνήθιστα δυνατοί. Ακόμη και το πεζικό βρίσκεται σε τροχούς και τεθωρακισμένα οχήματα, αποφεύγοντας τα πυρά φορητών όπλων. Προσπαθούν να οδηγήσουν τους σκληρά εργαζόμενους πρωτοπόρους προς τα πίσω, αλλά δεν θέλουν να φύγουν και ζητούν τουφέκια για να πολεμήσουν.
  Δεν υπάρχουν αρκετά όπλα για όλους, παρόλο που τα ντόπια τολμηρά και λαγωνικά παιδιά έφεραν κυνηγετικά τουφέκια και ακόμη και αθλητικά τόξα. Το αγόρι με μπλε μάτια και ξανθά μαλλιά Oleg Rybachenko έφτιαξε ακόμη και μια σφεντόνα γεμάτη με σπιτικές χειροβομβίδες με μια πρωτότυπη γέμιση. Είναι δυνατός εφευρέτης. Και η ίδια η σφεντόνα δεν είναι απλή, αλλά από πολλούς κορμούς - μια πραγματική "Katyusha" από ξύλο από πρωτοπόρα χέρια. Οι καινοτόμοι τύποι έφτιαχναν εκρηκτικά χρησιμοποιώντας μια αυτοσχέδια μέθοδο, ακόμη και αντιαεροπορικές συσκευές. Όλοι θέλουν να πολεμήσουν γενναία και να νικήσουν. Αλλά δεν θα μπορέσεις να πεθάνεις με την τελευταία σκέψη της Ιερής και Αναντικατάστατης Πατρίδας.
  Ο Ταγματάρχης Αντρέι Ματρόσοφ δίνει τη διαταγή:
  - Μην ανοίγετε πυρ χωρίς εντολή!
  Πράγματι, για ολόκληρο το τάγμα, έχουν μόνο τρεις προπολεμικές απελευθερώσεις των "σαράντα πέντε" (όλα τα τελευταία όπλα μεταφέρονται επειγόντως στην κατεύθυνση της Μόσχας, εδώ μόνο αυτά που κατάφεραν να χαράξουν σε υπολειπόμενη βάση), τα οποία σημαίνει ότι η μόνη ευκαιρία είναι να αφήσετε τους Krauts να πλησιάσουν.
  Μπροστά, όπως συνηθίζεται στους Ναζί, είναι τα πιο προστατευμένα οχήματα. τανκς "Royal Tiger", "Lion" και αυτοκινούμενο όπλο "Ferdinand"-2 με πυροβόλο 128 χλστ. Μια τυπική τακτική από τον Μεσαίωνα είναι να χρησιμοποιείτε τους πιο δυνατούς και πιο ανάγλυφους ιππότες στην άκρη της σφήνας. Και δεν μπορεί να ειπωθεί ότι οι Γερμανοί ήταν κακοί πολεμιστές. Είναι ακόμη και κατά κάποιο τρόπο γενικά αποδεκτό να θεωρούνται οι Γερμανοί γεννημένοι πολεμιστές. Και ασυναγώνιστοι τεχνικοί της καταστροφής. Αυτά είναι τα πνευματικά τους παιδιά - αυτοκίνητα που μπορούν να εισχωρήσουν στο πλάι μόνο με διαμέτρημα τουλάχιστον 85 mm. Ο νέος ηθοποιός Fuhrer Goering άρεσε το Ferdinand-128 και η παραγωγή αυτού του μηχανήματος τέθηκε σε παραγωγή. Και όχι μόνο στην τροποποίηση ενός καταστροφέα τανκ, αλλά με ένα όπλο επίθεσης. Είναι αλήθεια ότι η παραγωγή δεξαμενών επανάστασης συνεχίζεται. Θα πρέπει να δώσουν τη θέση τους σε ελαφρύτερα οχήματα και λίγο από το πεζικό που καθυστερεί από το κύριο σώμα.
  Τα ναζιστικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες επιβραδύνουν κάθε τόσο, από φόβο μήπως προλάβουν...
  Αλλά το ξυπόλητο πρωτοπόρο αγόρι Oleg Rybachenko αποδεικνύει ότι έμειναν εδώ για κάποιο λόγο. Πρώτα χτυπήθηκε η σφεντόνα που έφτιαξαν οι συνάδελφοι πρωτοπόροι σύμφωνα με τα σχέδια ενός λαμπρού παιδιού. Αποδείχθηκε ότι ήταν αρκετά μεγάλης εμβέλειας σε αυτή την περίπτωση, οι συσσωρευμένες εκρηκτικές συσκευασίες, όπως τα παγοπέδιλα, χώρισαν την πανοπλία και έσφιξαν τα σπασμένα σώματα των Ναζί με πεπλατυσμένα κράνη και στριμμένα πολυβόλα. Και για βαρύτερα οχήματα υπάρχουν ακόμα πιο ψυχρά όπλα! Μια σπάνια αντιαρματική νάρκη, επικαλυμμένη με σπιτική κόλλα, και στην κορυφή ο χλοοτάπητας που την κάνει αόρατη μετακινείται ανάμεσα στα κολοβώματα με τη βοήθεια ενός σύρματος, ακριβώς κάτω από την πίστα του Royal Lion. Αυτό το τανκ φαίνεται ακόμη και πολύ τρομακτικό, ένα τόσο μεγάλο όπλο 128 mm, και αρπακτικά, θυμωμένα πρόσωπα είναι ζωγραφισμένα και στις δύο πλευρές του πυργίσκου. Προφανώς οι Γερμανοί υπολογίζουν στον εκφοβισμό των Σοβιετικών στρατιωτών.
  Οι ατσάλινες πλάκες των κάμπιων ξάπλωσαν πάνω στο θανατηφόρο παρόν με έναν θόρυβο. Η έκρηξη δεν φαίνεται πολύ δυνατή, αλλά η κάμπια σκίζεται και η δεξαμενή του Χίτλερ αρχίζει να καπνίζει σαν καμινάδα και, με ταχύτητα απροσδόκητη για ένα τέτοιο τέρας, περιστρέφεται σαν ένας τεράστιος πύργος με κορμό κορμού.
  Άλλα πρωτοπόρα αγόρια χρησιμοποιούν παρόμοιες συσκευές, καθώς και εκρηκτικά δικής τους προέλευσης, συγκολλημένα σύμφωνα με την καινοτόμο συνταγή του Oleg Rybachenko. Δεδομένου ότι το γερμανικό πεζικό είναι δειλό και τα τανκς και τα αυτοκινούμενα όπλα είναι ανυπεράσπιστα μπροστά, τότε θα τιμωρηθούν για αυτό.
  Για παράδειγμα, είναι καλύτερο να καλύψετε ένα βαρύ Ferdinand-128 με καταπέλτη, καθώς τίποτα δεν μπορεί να διαπεράσει θωράκιση 200 mm. Και θα πάρει πιο αδύναμη στέγη με εγγύηση. Επιπλέον, ο λαμπρός Rybachenko κατάλαβε πώς να σκηνοθετήσει την έκρηξη. Για να γίνει αυτό, αρκεί να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή από έναν κανονικό λαμπτήρα πυρακτώσεως. Τότε το κενό θα απορροφήσει το κύμα έκρηξης και όλη η ενέργεια θα πάει σε ένα σημείο. Αυτή η καινοτομία, μαζί με ένα ειδικό εκρηκτικό που παρασκευάζεται με μείγμα βοτάνων και αποξηραμένων μανιταριών, επιτρέπει ακόμη και σε μια μικρή συσκευασία εκρηκτικής ύλης να προκαλέσει σοβαρή καταστροφή. Και αγόρια και κορίτσια χρησιμοποιούν τα πιο συνηθισμένα τόξα και σφεντόνες με μόνο τρεις χορδές για να πυροβολούν τα ατσάλινα πλάσματα της Βέρμαχτ. Έτσι ο "Βασιλικός Τίγρης" συντρίφτηκε από τα ίχνη του και αυτό, ένα αρπακτικό, έχοντας τραυματιστεί, τρόμαξε υστερικά τον κινητήρα του και πέταξε ένα βλήμα σχεδόν στα τυφλά.
  Ο περίφημος "Λυκάνθρωπος", με χαμηλή σιλουέτα και δυνατή πανοπλία, μοιάζει με πεπλατυσμένη χελώνα. Αυτό το αυτοκινούμενο όπλο εμφανίστηκε πρόσφατα στο σοβιετογερμανικό μέτωπο. Λόγω των καλών οδηγικών χαρακτηριστικών του, της διεισδυτικότητας του κανονιού οβίδας σε μια αξιοπρεπή απόσταση και της επιβίωσής του στη μάχη, ο "Λυκάνθρωπος" έγινε αμέσως το talk of the town.
  Αλλά τα ίχνη του είναι ακόμα συνηθισμένα, αν και φαρδιά... Ωστόσο, θα ήταν ακόμα καλύτερο να ανατινάξουμε το κάτω μέρος του αυτοκινήτου και να το κάνουμε να φτύσει το εσωτερικό του με ανταλλακτικά.
  Τότε είναι ήδη μια χελώνα, την οποία πέταξε από την κορυφή του βουνού ένας πανίσχυρος Ρώσος αετός. Από όπου σέρνονται τα σπασμένα έντερα και σέρνονται τα οστά του εδάφους των δολοφονημένων μελών του ναζιστικού πληρώματος.
  Ο Lyubov Markovna προτιμά να χτυπήσει το "Royal Tiger" με έναν εκτοξευτή χειροβομβίδων κάτω από την κάννη - ο στόχος είναι η κάμπια και για να χάσει η δεξαμενή την ικανότητα κίνησης, πρέπει να σπάσει η κίνηση του κυλίνδρου. Ένα ξανθό μέλος της Komsomol με ελαφρώς μπλε μαλλιά, σπασμένες μπούκλες, έστριψε το όπλο στα χέρια της και γρύλισε:
  - Θα ψηθείς σε ένα καρβέλι για μεσημεριανό!
  Εδώ είναι ένας άλλος κατεστραμμένος Λυκάνθρωπος, σαν πειρατική φρεγάτα με σπασμένο πηδάλιο, που ήδη γλιστράει στο πλάι. Σπρώχνει την πανοπλία και συγκρούεται με τη "Βασιλική Τίγρη". Και τα δύο χαλύβδινα φέρετρα στις ράγες αρχίζουν να λάμπουν και λίγες στιγμές αργότερα εκρήγνυνται λόγω πυρομαχικών που εκρηκτικά. Μερικά ελαφρά μεταφορικά ανατρέπονται λόγω της έκρηξης και τα πολυβόλα πνίγονται, αποκοιμιούνται με τα ίδια τα φυσίγγια και τις θήκες. Αυτά τα διάτρητα πτώματα στη συνέχεια αναποδογυρίζουν.
  Η Alesya Muravyova, που μόλις είχε αναγκάσει τον "Πάνθηρα" που πήδηξε μπροστά να κυλήσει, κόβοντας επίσης επιδέξια το παγοδρόμιο, το είπε όμορφα:
  - Η δύναμη δεν βρίσκεται στους μύες που ξαπλώνουν, αλλά στους εγκεφάλους όπου δεν υπάρχουν ποντίκια που θροΐζουν!
  Η Λιούμποφ Μαρκόβνα, ξαναγεμίζοντας τον εκτοξευτήρα χειροβομβίδων και ζυγίζοντας τον στα χέρια της, ταράζεται. Τα πυρομαχικά είναι μικρά και ο εχθρός ισχυρός, αλλά και πάλι, χωρίς να χάσει την αισιοδοξία του, λέει:
  - Ένα κεφάλι βελανιδιάς και μια φιγούρα από χυτοσίδηρο είναι σημάδι ενός σάπιου κούτσουρου κομμένου στη μάχη!
  Και προσθέτει:
  -Ακόμα και με σώμα βελανιδιάς, με συντομευμένη κατανόηση, είναι απλώς ένα κούτσουρο, κάτω από το κάθισμα κάποιου άλλου!
  Μια ντουζίνα βαρέα οχήματα έχουν ήδη σταματήσει. Οι σπασμένες και ανήμπορες δεξαμενές που καπνίζουν σαν ηφαίστεια ηλικιωμένων δεν είναι καθόλου τρομακτικές. Ο δράκος έχει χάσει τα κεφάλια του και το θωρακισμένο δέρμα του θα πουληθεί ως αναμνηστικά.
  Αλλά οι υπόλοιποι τους ακολουθούν, ειδικά οι πολυάριθμοι θωρακισμένοι πολεμιστές. Οι πρωτοπόροι ήρωες είναι ευχαριστημένοι, δεν θα τρέξουν μακριά... Εδώ το αυτοκινούμενο όπλο "Ferdinand"-128 ανεβάζει ταχύτητα και... Πέφτει με μια μεγάλη σύγκρουση σε μια καμουφλαρισμένη τρύπα. Ο κορμός του κορμού είναι σπασμένος και μόνο οι φαρδιές κάμπιες από πάνω προεξέχουν και κινούνται αβοήθητα. Και ο εύστροφος "Πάνθηρας" απογειώθηκε από πίσω του. Το άσχημο, υπερβολικά μακρύ ρύγχος του έχει λυγίσει και μέσα του είναι σαν να εκρήγνυται μια πανοπλία που διαπερνά. Και τότε ο ίδιος ο πύργος γκρεμίστηκε... Σαν αόρατο γυναικείο πόδι, χτύπησε επιθετικά την μπάλα. Ένα από τα τεράστια γερμανικά πληρώματα τανκ σκίστηκε στη μέση... Μια μπότα με μονόγραμμα δύο ασημένιων κεραυνών, χαρακτηριστικών των SS, πέταξε. Έπεσε ένα μέτρο από τον Oleg Rybachenko. Το αγόρι πρωτοπόρος τον σήκωσε και παρατήρησε:
  - Θα είναι χρήσιμο για ένα σαμοβάρι, αλλά για εμάς, έμπειρους νέους λενινιστές, δεν χρειάζεται να σκίσουμε τα παπούτσια μας. - Και με βρυχηθμό, μιμούμενος έναν ενήλικα, πρόσθεσε. - Ας σκίσουμε καλύτερα τανκς!
  Να μια άλλη έκπληξη, και ένα χυτοσίδηρο που σπρώχνεται από τον ατμό έσπασε μια συνηθισμένη ράγα με απίστευτη αλαζονεία και εξερράγη, βάζοντας φωτιά σε τρία ολόκληρα οχήματα ταυτόχρονα.
  Η Alesya Muravyova, της οποίας τα χρυσά μαλλιά δεν ξεθωριάζουν από τη σκόνη, φώναξε:
  - Μα το passaran (το σύνθημα των Ισπανών κομμουνιστών που έγινε θρυλικό - δεν θα περάσουν!)!
  Οι πρωτοπόροι χαίρονται και, παρά την τραγικότητα της κατάστασης, γελούν. Σε ορισμένα σημεία, αυτοσχέδια εκρηκτικά κρύβονται σε σκαμμένες τρύπες. Είναι φτιαγμένο με παλιομοδίτικο, χειροποίητο τρόπο. Φυσικά, είναι λίγο πιο αδύναμο από τον δυναμίτη, αλλά αρκεί για να απενεργοποιήσετε το σασί. Και εκτός από αυτό, το ξυπόλητο αγόρι ιδιοφυΐα Oleg Rybachenko βρήκε έναν τρόπο να φτιάξει ένα καταστροφικό μείγμα από συνηθισμένο πριονίδι, κοπριά και σανό. Είναι φθηνό και χαρούμενο! Και όταν εκραγεί, τα μάτια του Νόμπελ έβγαιναν από το κεφάλι του έκπληκτα!
  Οι Φριτς υφίστανται μεγάλες απώλειες, τα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού αποτυγχάνουν, κάποιοι περνούν από επικίνδυνες ζώνες, αλλά αντιμετωπίζονται με ρίψη χειροβομβίδων και εκρηκτικών.
  Εδώ ακόμη και οι πρωτοπόροι είναι πιο επικίνδυνοι από τους ενήλικες. Επειδή έξυπνοι νεαροί στρατιώτες κατασκεύασαν μικρούς μπαλίστα ατμού που εκτοξεύουν θανατηφόρα "δώρα" με ταχύτητα κοντά στην ταχύτητα των πολυβόλων. Η ίδια η αρχή είναι το έμβολο, αλλά ο κινητήρας περιστρέφει τις λεπίδες των καταπέλτων, οι οποίοι εκτοξεύουν τα δώρα του θανάτου με υψηλή αρχική ταχύτητα. Πετάνε ειδικές σακούλες με οινόπνευμα αποσταγμένου ξύλου αναμεμειγμένο με σπιτικά εκρηκτικά στοιχεία - σχεδόν ισοδύναμη σε καταστροφική δύναμη με τη νιτρογλυκερίνη.
  Όταν χτυπηθεί, η πιο λεπτή θωράκιση των μεταφορικών του Χίτλερ υποχωρεί, με αποτέλεσμα τα πληρώματα να φλέγονται με μπλε φλόγες. Τρελαμένοι από τον πόνο, οι Krauts ουρλιάζουν με σπαρακτικά και τρέχουν μακριά με τα πρόσωπά τους παραμορφωμένα από φρίκη.
  Κάποιοι από αυτούς μάλιστα εγκαταλείπουν την τεχνολογία...
  Το μόνο κρίμα είναι ότι υπάρχουν πολλοί εχθροί, φαίνεται ότι ο φον Μποκ αποφάσισε να δώσει το κύριο χτύπημα εδώ. Έχοντας σημαντικές απώλειες -κάποια από τα οχήματα ήταν κυρίως αμερικανικά ή γαλλικά- ρίχνοντας πυρά πολυβόλων σε όλα, πλησίασαν τα χαρακώματα.
  Και συναντούν σκαντζόχοιρους... Στο μεταξύ, η Αλένα δείχνει εύκολα τα σαράντα πέντε. Φυσικά, δεν μπορείτε να πάρετε το "Royal Tiger" και ακόμη και το βελτιωμένο "Panther", και ειδικά το "Royal Panther" στο μέτωπο, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε τις πλευρές. Επιπλέον, ο "Πάνθηρας" επί του σκάφους είναι αδύναμος, αλλά λόγω της ταχύτητάς του προσπαθεί να σπάσει πιο γρήγορα... Έτσι χτυπούν γερμανικά πολυβόλα προσπαθώντας να τρομάξουν. Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε για τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού. Όλα τα φρικιά θα πέσουν νοκ άουτ και θα αναγκαστούν να φτύνουν αίμα σε ζεστά μεταλλικά πατώματα!
  Ο Λιούμποφ Μαρκόβνα, ρίχνοντας μια χειροβομβίδα στην κάμπια, φωνάζει:
  - Θα ραμφίζουμε ύαινες με γεράκια!
  Ένα όπλο μικρού διαμετρήματος έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με ένα μεγάλο - ρυθμός πυρκαγιάς, ευκολία καμουφλάζ. Και ξέρουν να επιλέγουν στόχους.
  Ακόμη και το πολύκροτο Royal Lion, το οποίο φαινόταν αξιόπιστα προστατευμένο από όπλα μικρού διαμετρήματος, ένα όχημα που έγινε εφιάλτης για τους Ρώσους στο Saratov Bulge, μπορεί να χτυπηθεί εάν ο πυργίσκος και το κύτος χτυπηθούν με ακρίβεια από το πλάι. Εκεί είναι το πιο αδύνατο σημείο του. Και αν μπει σε λειτουργία μάχης τότε... Θα είναι κακό για τους Krauts!
  Η Alesya Muravyova τους φωνάζει:
  - Θα έχεις ακόμα Στάλινγκραντ! Και εκατό φορές χειρότερο από το Στάλινγκραντ!
  Οι Ναζί γρυλίζουν, άγρια σαν ύαινες. Και μεταξύ των σοβιετικών τύπων υπάρχουν σκοτωμένοι και τραυματίες. Είναι ιδιαίτερα τραγικό όταν πεθαίνουν νέοι στρατιώτες που μόλις άρχισαν να ζουν. Εδώ είναι ένα πολύ μικρό αλλά γενναίο κοριτσάκι πρωτοπόρου, με δυσκολία να σηκώσει το εκρηκτικό πακέτο, να ρίχνεται κάτω από τα ίχνη του μεσαίου τανκ T-4 "L" (αυτό το φρικιό είναι ακόμα σε υπηρεσία! Άρα με αυξημένο βάρος και ισχυρότερο κινητήρα). Λυπάμαι για το κορίτσι, αλλά μισεί τον φασισμό περισσότερο παρά αγαπά τη ζωή. Η πρωτοπόρος γνωρίζει ακράδαντα ότι η πράξη της είναι ηρωική και ο Κύριος Ιησούς θα ανοίξει με χαρά τις πόρτες του ουρανού σε όσους πέθαναν για την Πατρίδα τους. Ένα άσχημο κουτί με ένα μακρύ, αλλά φαινομενικά λεπτό κορμό από μια τεράστια μάσκα, πηδάει και σκίζει έναν τετράγωνο πύργο.
  Και οι στρατιώτες έριξαν πάλι χειροβομβίδες και επιδέξια καμουφλαρισμένα πολυβόλα άρχισαν να πυροβολούν κατά των μοτοσικλετών που σέρνονταν προς αντίποινα. Και τα κεφάλια των στρατιωτών του Χίτλερ έσκασαν, σαν ώριμα κεράσια που γκρεμίστηκαν από το χαλάζι. Και το αίμα απλώνεται ακόμα περισσότερο από το χυμό από θρυμματισμένα ζουμερά μούρα.
  Το ημίγυμνο αγόρι εφευρέτης Oleg Rybachenko σφύριξε από τα ρουθούνια του...
  - Ώρα να μαζέψεις πέτρες από κάποιον που δεν πετάει ούτε δευτερόλεπτο στον άνεμο!
  Δεν ήταν η πρώτη φορά που δοκίμαζε τα κόλπα του στους Ναζί. Για παράδειγμα, οι κινητήρες των αυτοκινήτων απορροφούν αέρα για τους κινητήρες, αλλά τι γίνεται με ένα μείγμα διαβαθμισμένου άνθρακα και αρκετών μικτών πολύ καυστικών και φραγκοσυκιών βοτάνων με πυροκροτητή σκόνης;
  Και οι δεξαμενές υγραερίου μεγάλων μοτοσυκλετών εκρήγνυνται, εκτοξεύοντας ρέματα μανιασμένων πυρών. Αισθάνεται ότι υπάρχει μια εξέγερση από κολασμένα τζίνι σε εξέλιξη. Εδώ είναι μερικά τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού που ενώνονται επίσης με τους άτυχους συναδέλφους τους. Και από αυτούς, θραύσματα πανοπλίας πετούν εκατοντάδες μέτρα μακριά, βρίσκοντας τους εαυτούς τους όλο και περισσότερα θύματα.
  Ο Alyonushka, δείχνοντας τον "Λυκάνθρωπο", στοχεύει στο κάτω μέρος του σώματος. Είναι δύσκολο να φτάσετε εκεί, αλλά αυτή είναι η μόνη ευκαιρία να διεισδύσετε στο αδίστακτο αυτοκινούμενο όπλο. Ομαλή κίνηση του δακτύλου και μετά στροφή.
  Το όπλο δίνει μια απαλή ανάκρουση και η φασιστική μηχανή χωρίζεται στη μέση. Και η σκισμένη κόκκινη σημαία με μια μαύρη σβάστικα σε λευκό φόντο πέφτει στη ματωμένη λάσπη.
  Η Alyonushka ψιθυρίζει σοφές σκέψεις:
  - Η δικαιοσύνη απαιτεί θυσίες, η φιλανθρωπία απαιτεί δωρεές και η επιτυχία ενός δίκαιου σκοπού απαιτεί θυσίες!
  Η Alesya Muravyova προσθέτει μια βαριά χειροβομβίδα στην πλευρά του Πάνθηρα:
  - Μόνο οι αναπόφευκτες θυσίες στον πόλεμο θα βοηθήσουν στην αποφυγή των αδυσώπητων θυσιών της παράδοσης!
  Ο Oleg Rybachenko, απελευθερώνοντας ένα άλλο σύννεφο σκόνης από τον μπαλίστα, που τον έκανε να βήχει υστερικά, και στη συνέχεια ο ίδιος βήχας έκανε τις μηχανές να εκραγούν και να σκάσουν, και φώναξε:
  - Πρέπει να δώσεις ρέστα στον αντίπαλο, αλλά δεν μπορείς να ενδώσεις στον εχθρό με αλλαγή!
  Αναστροφή, η κοπέλα του πυροβολικού ακουμπά τα γυμνά, όμορφα πόδια της για να νιώσει καλύτερα τους βιορυθμούς της Γης και την ανάσα του γρασιδιού με τα πέλματά της, και πυροβολεί ξανά, χτυπώντας το ύπουλο Τ-4 ακριβώς από τον πισινό.
  Το όμορφο μέλος της Komsomol χαμογελά και φωνάζει:
  - Πήγαινε στο διάολο, γέροντα!
  Και ακριβώς τότε δύο σοβιετικοί παππούδες με γκρίζα μαλλιά κόπηκαν από μια έκρηξη πολυβόλου. Και έπεσαν στο κοίλωμα αιμόφυρτοι. Ένας άλλος γέρος τυλιγμένος σε ένα μάτσο χειροβομβίδες έπεσε κάτω από τα ίχνη του τανκς Panther. Στον χωρισμό φώναξε:
  - Δόξα στον Στάλιν!
  Η Alyosha Muravyova συνέχισε με έμφαση:
  - Δόξα στους ήρωες!
  Η Λιούμποφ Μάρκοβα, πετώντας μια χειροβομβίδα με το πολύ εύκαμπτο πόδι της, φώναξε εκκωφαντικά:
  - Τιμήστε τους νεκρούς!
  Ο Oleg Rybachenko, χαμογελώντας τα λευκά του δόντια, πρόσθεσε:
  - Και οι έξυπνοι θα τιμηθούν όσο ζούνε!
  Προσπαθήστε πραγματικά να αντισταθείτε σε μια τέτοια δύναμη. Για παράδειγμα, ίσως δεν υπάρχει ακόμα "Royal Mouse" εδώ - ένα σχετικά νέο τανκ, αλλά φυσικά υπάρχει και ένα "Leopard" στην μπάλα E-25. Αλλά ο Σέρμαν βιάζεται... Σε αυτήν την περίπτωση, για κάποιο λόγο, υπάρχουν λίγα αμερικανικά και βρετανικά τανκ, αν και ήταν ο φον Μποκ που έλαβε μεγάλες ποσότητες ξένου εξοπλισμού... Το πολυμήχανο αγόρι Oleshka σκέφτηκε ότι μάλλον υπήρχαν προβλήματα με την ανάπτυξη πληρωμάτων ή με προμήθειες.
  Αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να αναποδογυρίσεις τον Σέρμαν... Ένας ψηλός περιπλανώμενος τρέχει πάνω από ένα πήλινο δοχείο με ένα εκρηκτικό μείγμα και... Απλά ένα δυνατό σοκ χτυπά το καλά θωρακισμένο κάθαρμα.
  Και πίσω από αυτό, το δεύτερο αμερικανικό τανκ κόβεται, η λέξη που οδηγεί σε κολασμένο πειρασμό είναι η κάνναβη κάτω από το χτύπημα ενός δρεπάνιου. Στο τρίτο λόγω αδράνειας χτυπά τους κατεστραμμένους συναδέλφους και ο επίσης ηττημένος φυσητήρας κάμπιας σηκώνεται.
  Το αγόρι ιδιοφυΐα Όλεγκ φωνάζει:
  - Συνέχισε έτσι και συνέχισε να πιέζεις!
  Αυτή είναι πραγματικά η ρωσική ηρωική δύναμη!
  Κατά την επιστροφή, θα πρέπει να δικαιολογήσετε τη μακρά απουσία σας.
  Και για αρχή πήραν τη γλώσσα. Έπιασαν έναν από τους αξιωματικούς του φρουρίου με λάσο και τον έδεσαν και τον έσυραν στο αρχηγείο.
  Ο αγρότης βασιλιάς προφανώς ήξερε ένα συγκεκριμένο μυστικό για το πώς να κάνει γρήγορα ένα παιδί για μια νεαρή γυναίκα και τη γυναίκα του και κατάφερε να επιστρέψει με ένα πολύ γρήγορο άλογο. Το πυροβολικό είχε κολλήσει στο λιωμένο ανοιξιάτικο χιόνι, και ενώ ο στρατός δεν βιαζόταν να εισβάλει στο μεγάλο φρούριο χωρίς μια πύρινη μάχη.
  Ο Emelyan Pugachev ρώτησε τον κρατούμενο απειλητικά:
  - Ποιός είμαι? Ποιον τιμά;
  Ο κρατούμενος απάντησε με τόλμη:
  - Είσαι κλέφτης και απατεώνας!
  Ο Τσάρος του Κοζάκου είπε ξερά:
  - Κρεμάω!
  Ο Shcherbatov πρότεινε:
  - Ή μήπως τον αμφισβητούν με πάθος;
  Ο Πουγκάτσεφ μουρμούρισε:
  - Ανάλαβε δράση!
  Ο αιχμάλωτος αξιωματικός σύρθηκε σε μια καλύβα βασανιστηρίων. Ωστόσο, τι θα μπορούσε να ξέρει; Εκτός κι αν είναι κρυμμένο το ταμείο του στρατού. Ή ίσως να υποδείξετε μια υπόγεια διάβαση!
  Ωστόσο, τα βασανιστήρια είναι τόσο...
  Η Πουγκάτσεφ έχει περισσότερα από διακόσια καλά όπλα και, φυσικά, θέλει να λύσει το θέμα βομβαρδίζοντας και όχι απλώς να εξαπολύσει επίθεση. Και μετά Ufa και ένα ταξίδι στο Καζάν.
  Ο πρώην κατάδικος Khlopusha στάλθηκε με πλήθος και όπλα στα Ουράλια. Ο βασιλιάς έχει ακόμα πολλά να κάνει.
  Έχοντας αναπτύξει το πυροβολικό, ο στρατός του Πουγκάτσεφ άρχισε να βομβαρδίζει. Βαριά όπλα βρυχήθηκαν. Οι βολίδες χτύπησαν και η δύναμη του κανονιού εκτοξεύτηκε.
  Δύο τείχη έχουν ήδη καταρρεύσει... Και οι Πουγκατσεβίτες εξαπέλυσαν επίθεση. Οι δυνάμεις ήταν άνισες και η φρουρά δεν προέβαλε σχεδόν καμία αντίσταση. Μόνο που οι αστυνομικοί δεν προσπάθησαν όλοι να πυροβολήσουν και να κόψουν μέσα. Ο Oleg Rybachenko φύσηξε τα κεφάλια του συνταγματάρχη και του καπετάνιου. Οι στρατιώτες πέταξαν τα όπλα τους μπροστά στον ανώτερο εχθρό και έπεσαν στα γόνατα.
  Ο Πουγκάτσεφ κέρδισε μια άλλη, σχετικά απλή νίκη και προχώρησε. Ο στρατός του μεγάλωσε γρήγορα, αν και υπήρχε πολύ χώμα όταν έλιωνε το χιόνι. Γενικά, η καθυστέρηση κοντά στο Όρενμπουργκ είχε τα αποτελέσματά της.
  Ωστόσο, η πτώση αυτού του επαρχιακού κέντρου αύξησε την εξουσία του Πουγκάτσεφ και οι άνθρωποι τώρα ενώθηκαν μαζί του ακόμη πιο πρόθυμα. Ειδικά πολλοί στέπας έρχονταν τρέχοντας.
  Και μια τεράστια ορδή, και αμέτρητο ιππικό. Υπάρχουν πολλές χιλιάδες μαχητές, ο ίδιος ο Emelyan Ivanovich έχει μόνο πάνω από τριάντα χιλιάδες, συν άλλες δεκαπέντε χιλιάδες από τον Chika και άλλους διοικητές του αγρότη βασιλιά.
  Ο ίδιος ο Pugachev επισκέφτηκε την πόλη Yaitsky, στη γλυκιά αγκαλιά της νεαρής συζύγου του Ustinia. Την έκανε παιδί, κατά προτίμηση γιο. Εφόσον χρειάζεται ένας κληρονόμος, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σε έναν πόλεμο. Κανείς δεν είναι εγγυημένος έναντι μιας αδέσποτης σφαίρας ή οβίδας. Και έτσι υπάρχει κάποιος να παρατείνει την οικογενειακή γραμμή. Ωστόσο, ο Πουγκάτσεφ έχει ήδη παιδιά από την πρώην σύζυγό του Σοφία.
  Στην ίδια την πόλη Yaitsky, οι Κοζάκοι είναι σταθερά στη θέση τους. Η προσπάθεια του εχθρού να διαφύγει αποκρούστηκε. Αρκετοί στρατιώτες αιχμαλωτίστηκαν, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι υπήρχε λιμός στο φρούριο και σύντομα θα παραδοθεί ή θα πέθαινε. Άρα δεν έχει νόημα η καταιγίδα.
  Και ο Emelyan, χωρίς πολλές λύπες, έφυγε από την πόλη με τον ζωηρό, καθαρόαιμο επιβήτορά του.
  Οι αντάρτες ήταν σταθερά στο Τσελιάμπινσκ. Ο διοικητής του Σιβηρικού σώματος, Delong, έμαθε για την πτώση του Όρενμπουργκ και αποσύρθηκε βιαστικά από την πόλη. Γενικά ήταν δειλός, εγκαταλείποντας αυτό το κέντρο όταν περικυκλώθηκε από αντάρτες.
  Αν και την ίδια στιγμή ήταν ο Delong που προκάλεσε την ήττα στον Pugachev στην πραγματική ιστορία, και τον αιφνιδίασε. Ο στρατός του αγρότη βασιλιά έχασε τότε τέσσερις χιλιάδες νεκρούς και ισάριθμους αιχμαλώτους. Αλλά τώρα ο Delong υποχωρεί και οι στρατιώτες του εγκαταλείπουν όλο και πιο συχνά.
  Αλλά προς το παρόν ο Κουνγκούρ αμύνεται σθεναρά και για να καταλάβει γρήγορα αυτήν την πόλη, η οποία έχει μεγάλη στρατηγική σημασία, ο Έμελιαν Πουγκάτσεφ έστειλε τον συνταγματάρχη Oleg Rybachenko και την καπετάνιο Margarita Korshunova.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι, όπως πάντα, τρέχουν ξυπόλητοι και σχεδόν γυμνοί μέσα στο λιωμένο ανοιξιάτικο χιόνι.
  Είναι πιο γρήγορα από τα πιο γρήγορα άλογα που καλπάζουν, και το πιο σημαντικό, πιο ανθεκτικά. Μπορούν να τρέξουν για πολλές ώρες χωρίς να επιβραδύνουν, και χωρίς ίχνος κούρασης - το σώμα τους είναι αθάνατο, και επομένως άτρωτο.
  Ο Oleg Rybachenko, φυσικά, αμφέβαλλε αν ήταν σωστό να βοηθήσει τον Pugachev, αλλά έπρεπε να δουλέψει στο αιώνιο, άτρωτο σώμα του. Ακόμα κι αν η Αικατερίνη η δεύτερη ήταν καλή βασίλισσα.
  Κατέκτησε πολλά, συμπεριλαμβανομένης της Κριμαίας και της Λευκορωσίας με μέρος της Ουκρανίας.
  Αλλά ποιος ξέρει, ίσως αν κερδίσει ο Emelyan, η Ρωσία θα πετύχει ακόμη περισσότερα.
  Αν και αυτό είναι ένα σοκ για την αυτοκρατορία συγκρίσιμο με το πραξικόπημα του Οκτώβρη του Λένιν και τον επακόλουθο εμφύλιο πόλεμο. Γιατί δεν έχουν ήδη κόψει αρκετά τον ρωσικό λαό; Αλίμονο, τα χαμόγελα του εμφυλίου.
  Ο Oleg Rybachenko τρέχει στο Kungur με τη Margarita και σκέφτεται μόνος του.
  Ακόμα, φυσικά, πολλά εξαρτώνται από την τύχη, και η τύχη μπορεί να κάνει σπουδαίο ακόμη και έναν μέσο κυβερνήτη.
  Και ότι ο Νικόλαος Β' ήταν σαφώς ανώτερος από τον Βλαντιμίρ Πούτιν στις ικανότητες και το ταλέντο του. Αλλά ο τελευταίος είχε εκπληκτική τύχη, όχι κατώτερη από τον Τζένγκις Χαν.
  Το ένα κομμάτι της τύχης οδηγεί στο άλλο και το αντίστροφο. Το αγόρι εξολοθρευτής έτρεξε και σκέφτηκε.
  Για παράδειγμα, η σύλληψη του Salman Raduev, και μάλιστα την παραμονή των ρωσικών προεδρικών εκλογών, είναι ένα πολύ απίθανο γεγονός. Λοιπόν, αλήθεια, ποιες είναι οι πιθανότητες για αυτό, ειδικά επειδή μιλάμε για ένα σπάνιο σκουπίδι. Ούτε ένας διάσημος αρχηγός αγωνιστών δεν συνελήφθη στη συνέχεια ζωντανός. Όλοι πέθαναν. Επιπλέον, ο Shamil Basayev ήταν πιθανότατα τυχαίος. Στην πραγματικότητα, αν η διαδρομή του τρομοκράτη νούμερο ένα ήταν τόσο γνωστή, ώστε να του τοποθετήθηκε νάρκη, τότε τι τον εμπόδιζε από το να χτυπηθεί απλώς με αεροπορικό χτύπημα; Θα ήταν πολύ πιο αξιόπιστο! Ή έστω να κλείσετε το γκάζι και μετά να κάνετε ένα μεγάλο σόου από τη δίκη του Μπασάγιεφ;
  Όχι, πιθανότατα ο Πούτιν ήταν τυχερός και σε αυτή την περίπτωση, οπότε ο Σαμίλ Μπασάγιεφ πέθανε εντελώς τυχαία.
  Αλλά ας πούμε ότι ο Σαλμάν Ραντούεφ πεθαίνει κατά τη διάρκεια της κράτησης ή αποφεύγει εντελώς την παγίδα. Ο Πούτιν χάνει λίγο τοις εκατό των ψήφων και οι εκλογές διεξάγονται σε δύο γύρους. Αυτή είναι ήδη ήττα για το αδιαφιλονίκητο φαβορί και θρίαμβος για τον Ζιουγκάνοφ.
  Και είναι ακόμα άγνωστο πώς θα εξελισσόταν ο δεύτερος γύρος. Σε κάθε περίπτωση, τα εκλογικά σώματα διαμαρτυρίας θα είχαν σχηματιστεί και ο Πούτιν δύσκολα θα είχε κερδίσει πολύ πειστικά. Το κυριότερο όμως είναι ότι τα εγκαίνια θα γίνονταν ένα μήνα αργότερα. Και ο Πούτιν δεν θα είχε χρόνο να προτείνει τη μεταρρύθμιση του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου στην εαρινή σύνοδο. Και το φθινόπωρο θα είχε σχηματιστεί ένας σοβαρός συνασπισμός δυνάμεων της αντιπολίτευσης εναντίον του.
  Οι κομμουνιστές, οι αγρότες, η Ένωση των Δεξιών Δυνάμεων, η OVR και η Yabloko θα είχαν την πλειοψηφία και θα εμπόδιζαν τη μεταρρύθμιση του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου. Θα ήταν επίσης αντίθετοι στην εθνικοποίηση του NTV.
  Η σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ της Δούμας και του σημερινού προέδρου θα επαναλαμβανόταν, όπως και με τον Γέλτσιν. Και σε τέτοιες συνθήκες, ο Πούτιν μπορεί να μην έχει την αποφασιστικότητα να συλλάβει τον Χοντορκόφσκι και να επιφέρει ισχυρό πλήγμα στους κομμουνιστές και το SPS και το Yabloko. Επιπλέον, η αλλαγή της ιστορίας επηρεάζει πολλά. Και αν η κατάσταση είχε αλλάξει λίγο, τότε η τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου δεν θα είχε συμβεί. Και τότε ο Πούτιν θα είχε εμπλακεί στον πόλεμο στο Αφγανιστάν και είναι πιθανό να είχε διαρκέσει μόνο μία θητεία.
  Και ο περίφημος δικτάτορας θα είχε φύγει, φτύσιμο και με μηδενική βαθμολογία, όπως ακριβώς ο Γέλτσιν.
  Έτσι συμβαίνει, μερικές φορές από ένα μικρό ατύχημα. Αλλά για τον ίδιο Νικόλαο Β', αν δεν πέθαινε ο ναύαρχος Μακάροφ, θα είχε μια νίκη επί της Ιαπωνίας. Και τότε όλη η Κίνα, φυσικά, θα γινόταν Ρωσική! Και τότε η Γερμανία και η Αυστροουγγαρία θα είχαν ηττηθεί.
  Ναι, μπορείτε να δείτε πώς μια αποτυχία οδηγεί σε μια άλλη.
  Τα παιδιά του Εξολοθρευτή έτρεξαν με τα ξυπόλυτα πόδια τους να πιτσιλίζουν στο χιόνι. Και ο Oleg Rybachenko, νιώθοντας έμπνευση, άρχισε να τραγουδά με ενθουσιασμό, συνθέτοντας καθώς πήγαινε.
  Παλεύουμε για μια καλύτερη μοίρα
  Για να κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη για τους ανθρώπους...
  Και θα συντρίψουμε την καταραμένη ορδή,
  Για να υπάρχουν λιγότεροι κακοί αντίπαλοι!
  
  Από πάνω μας είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Για τη δόξα της μητέρας μας Ρωσίας...
  Πιστέψτε με, ο λαός της Ρωσίας είναι ανίκητος,
  Και θα κάνει όλους στη Γη πιο όμορφους!
  
  Μας δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστούμε για την Πατρίδα μας,
  Υπερασπίζοντας το μεγαλείο της Πατρίδας...
  Και μερικές φορές η ζωή είναι απλώς μια ταινία,
  Αν και θα έπρεπε να είναι μια αντανάκλαση του ουρανού!
  
  Όλοι πρέπει να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους,
  Πιστέψτε με σοφά, κομμουνισμός...
  Για να υπάρχει περισσότερη ευτυχία στη Γη,
  Και οι φωτιές του ρεβανσισμού δεν ήρθαν!
  
  Ο βασιλιάς μας είναι η μεγάλη ιδιοφυΐα Πουγκάτσεφ,
  Ανέστησε τους αγρότες σε ιερό αγώνα...
  Οποιαδήποτε επιχείρηση θα είναι μέχρι τον ώμο,
  Και αγαπήστε το κορίτσι ξυπόλητο αγόρι!
  
  Θα γίνουμε ακόμα πιο δυνατός ο διάβολος,
  Όταν αλλάξουμε τους ορίζοντες της επιστήμης...
  Ο κακός συνθλίβεται κάτω από τις οπλές,
  Κι ας αναβλύζει αίμα από τη σχισμένη αορτή!
  
  Ναι, ο σκοπός μας είναι απλά, φίλοι,
  Μπορούμε να κάνουμε την πατρίδα μας πιο ευτυχισμένη...
  Πιστέψτε ότι οι λαοί είναι όλοι μια οικογένεια,
  Μεγάλη, η πιο λαμπερή Ρωσία!
  
  Οι άνθρωποι κοιτάζουν γενναία στον ορίζοντα,
  Ας μην σκεπάσουν τα κακά σύννεφα τον ουρανό...
  Θα δώσουμε στον εχθρό ένα νικητήριο σκορ,
  Και θα είσαι, τυχερός ιππότης στη μάχη!
  
  Δεν ξέρω τη λέξη δειλός
  Εμείς οι Ρώσοι δεν είμαστε καθόλου κατώτεροι...
  Έχουμε τον Svarog, τον Λευκό Ιησού,
  Και θα απολαμβάνετε για πάντα τον Μάιο!
  
  Κορίτσια και αγόρια σε έναν στρογγυλό χορό,
  Εμείς τα ξυπόλητα κορίτσια μπαίνουμε...
  Μετά από όλα, ο παντοδύναμος Θεός Rod είναι για εμάς,
  Μην είσαι ανεγκέφαλος παπαγάλος, αγόρι!
  
  Και ο Λένιν μας ενέπνευσε να πολεμήσουμε,
  Ο σοφός Στάλιν ευλόγησε το κατόρθωμα...
  Το δυνατό χερουβείμ θα ανοίξει τα φτερά του,
  Και οι μύες μας είναι απλά φτιαγμένοι από ατσάλι!
  
  Η Μεγαλειότητα της Πατρίδος θα είναι
  Ότι είμαστε τόσο πολεμιστές για τον Θεό...
  Ας επιβεβαιώσουμε τη δόξα μας με ένα ατσάλινο σπαθί,
  Ποια ασπίδα σφυρηλατήθηκε στο Svarog!
  
  Με λίγα λόγια, να είστε πιστοί στον Κύριο,
  Προς δόξα της πιο λαμπερής Ρωσίας...
  Απλώς ξέρουμε τους ιππότες αετούς,
  Ο Λευκός Θεός Χριστός ο Μεσσίας είναι πίσω μας!
  Τα παιδιά τραγούδησαν όμορφα, οι φωνές τους ήταν τόσο γεμάτες και καθαρές. Και ταυτόχρονα δυνατή, υπέροχη σαν όπερα. Αρκετοί λύκοι προσπάθησαν να κυνηγήσουν τα παιδιά, αλλά γρήγορα έπεσαν πίσω. Οι αθάνατοι τύποι ορμούν πολύ γρήγορα. Δεν γνωρίζουν αδυναμία ή αμφιβολία. Αν και όχι, το τελευταίο μάλλον είναι γνωστό. Ο ίδιος ο Oleg Rybachenko αμφέβαλλε έντονα αν άξιζε να αλλάξει η Catherine, μια ικανή αλλά αγράμματη Κοζάκα. Ωστόσο, το αστείο είναι πάνω του. Τα παιδιά, για να αποσπάσουν την προσοχή τους από το μεγάλο ταξίδι, άρχισαν να συνθέτουν λαϊκούς αφορισμούς. Και το έκαναν πολύ σοφά και όμορφα.
  Αυτά είναι τα παιδιά.
  Ο πόλεμος είναι σαν ένα παιχνίδι ντόμινο, μόνο σπασμένα ντόμινο δεν μπορούν πλέον να μαζευτούν - η γη κρατάει!
   Η τύχη είναι η ανταμοιβή για το θάρρος και η τιμωρία για την ραθυμία!
  Ο ταύρος είναι δυνατός, ο γάιδαρος είναι πεισματάρης, το λιοντάρι είναι ευγενές, και η αλεπού είναι πονηρή, αλλά οι άνθρωποι είναι βαλέδες όλων των επαγγελμάτων!
  Ο τύραννος λατρεύει να ιντριγκάρει, αλλά δεν του αρέσει η ίντριγκα στις εκλογές!
  Ένας πολιτικός λατρεύει να κυβερνά, αλλά λατρεύει να εργάζεται σωστά!
  Για να πάρεις τη θέση του λιονταριού πρέπει να είσαι αλεπού στο σωστό μέρος!
  Μην είσαι γάιδαρος - θα τραβηχτούν τα αυτιά σου!
  Ο άνθρωπος δεν είναι μύγα, αλλά είναι επιρρεπής και στον γλυκό λόγο!
  Είναι καλό να έχεις μαντεμένιες γροθιές - χειρότερο από κεφάλι βελανιδιάς!
  Ο πιο ανήθικος πολιτικός λατρεύει να διαβάζει ήθος!
  Το μέλι από το στόμα ενός πολιτικού διαβρώνει ένα ατσάλινο αλέτρι!
  Δεν είναι κακός ο πόλεμος, το κακό είναι η ήττα!
  Ο πόλεμος δεν φέρνει χαρά, αλλά η νίκη φέρνει τρόπαια!
  Ο τύραννος είναι συχνά γλυκοφωνικός, αλλά η ζωή μαζί του δεν είναι μέλι!
  Ανεβαίνουν στον ψηλό θρόνο χρησιμοποιώντας βασικές τεχνικές!
  Όσο υψηλότερη είναι η ανάρτηση, τόσο χαμηλότερη είναι η μέθοδος λήψης!
  Ο γλυκός λόγος ενός πολιτικού αποπνέει την πίκρα της απογοήτευσης!
  Η ευθύτητα του διοικητή γυρίζει μπούμερανγκ!
  Η πιο εύθραυστη θέση είναι αυτή με κεφάλι βελανιδιάς!
  Παπούτσι για να φύγει γυμνός!
  Ο πολιτικός μιλάει πάρα πολύ, αλλά τα σπουδαία πράγματα γίνονται στη σιωπή!
  Μια αλεπού μπορεί να ξεγελάσει ένα λιοντάρι, αλλά δεν μπορεί να ταΐσει ένα ποντίκι!
  Ο δικτάτορας θέλει να είναι αετός, χωρίς φτερά στα όνειρα!
  Για τον άντρα τα χρήματα, όπως το γάλα της αγελάδας, ξινίζουν από τη τσιγκουνιά και εξαφανίζονται από τη γενναιοδωρία!
  Υπόσχεται χωρίς δυσκολία, είναι αλήθεια, ναι! Αλλά μετά, με τι δυσκολία τα κάνει όλα μετά!
  Την ίδια μοίρα με το κούτσουρο έχει και ο βελανιδιάς κεφαλής πολιτικός!
  Όσο μεγαλύτερος είναι ο κλέφτης, τόσο λιγότερη η τιμωρία!
  Ο πολιτικός δεν περιφρονεί τίποτα άλλο από το να ζει σύμφωνα με τη συνείδησή του!
  Ο πολιτικός έχει μικρή συνείδηση, αλλά γιγάντιες φιλοδοξίες!
  Η δίωξη μετατρέπει τον πολεμιστή σε δήμιο, τον δειλό σε γενναίο, τον σεμνό σε θρασύτατο!
  Η επιστημονική φαντασία είναι ένας διαγωνισμός παραλογισμών και παραλογών! Ταυτόχρονα, δεν υπάρχει πλέον επιστημονικό και λογικό είδος!
  Στον πόλεμο είναι σαν σε μια όπερα - ο καθένας τραγουδά το δικό του, μόνο ο προτρεπτικός μπορεί να είναι κατάσκοπος!
  Οι σύγχρονες γυναίκες συγχωρούν στον άντρα τα πάντα - εκτός από τη φτώχεια!
  Ξέρετε σε τι διαφέρουν οι κατάσκοποι από τους αξιωματικούς των πληροφοριών;
  Ξέρω! Έχουμε μόνο αξιωματικούς πληροφοριών - οι ξένοι είναι όλοι κατάσκοποι!
  Τι είναι καλύτερο με ένα άδειο κεφάλι ή ένα άδειο πορτοφόλι; Φυσικά, με άδειο κεφάλι - δεν είναι τόσο αισθητό!
  Το μυαλό είναι ο καλύτερος συλλέκτης πλούτου!
  Εξυπνάδα και τύχη: ένα ερωτευμένο ζευγάρι - γεννούν επιτυχία, πλούτο, θέση, αλλά γρήγορα χωρίζουν!
  Οι περήφανοι άντρες είναι πιο εύκολο να ακούσουν συμβουλές όταν τις δίνει μια γυναίκα - εκτός αν είναι η γυναίκα του!
  Μια σοφή σύζυγος αξίζει μια περιουσία! Και μια επιχειρηματίας σύζυγος μπορεί να του κάνει μήνυση!
  Ποιος εκτιμά την προσωπικότητα σε έναν άνθρωπο και ποιος εκτιμά τα μετρητά!
  Η ανθρωπότητα μπορεί να καταστραφεί από δύο πράγματα - τους υπολογιστές και τους επιστήμονες υπολογιστών. Ο πρώτος θα ατροφήσει το μυαλό, ο δεύτερος δεν θα μπορεί να το εκμεταλλευτεί!
  Στον πόλεμο, η χειροβομβίδα είναι σύντροφος!
  Γενικά, ένα ρόδι που λέει ανέκδοτα είναι σαν το αυγό Faberge που χρησιμοποιείται για να σπάει ξηρούς καρπούς!
  Το ταλέντο είναι σαν την ψυχή: δεν μπορεί να αφαιρεθεί, αλλά μπορεί να καταστραφεί!
  Η εκδίκηση δεν αξίζει τιμή - η ανταπόδοση της ευπρέπειας!
  Ο φθόνος είναι το μικρόβιο του εγκλήματος, ο εγωισμός ποτίζει, η αδράνεια είναι τροφή!
  Η τεμπελιά είναι το χειρότερο απ' όλα τα εγκλήματα!
  Είναι προτιμότερο να πεθάνεις με αξιοπρέπεια με ένα σπαθί παρά να ζεις σαν βόδι που το σπρώχνει στο στασίδι ένα μαστίγιο!
  Στον πόλεμο, το θάρρος μπορεί να νικήσει την πονηριά, αλλά η πονηριά ποτέ δεν μπορεί να νικήσει το θάρρος!
  Ο πόλεμος κάνει τη ζωή τρομερή, και ο θάνατος άξιος και όμορφος!
  Η σεμνότητα είναι μια σπάνια ιδιότητα για έναν διοικητή, αλλά αυτό την κάνει ακόμα πιο πολύτιμη!
  - Το τσακάλι είναι σύμφωνο με τη λέξη καλ!
  Το λιοντάρι έχει μόνο ένα πλεονέκτημα σε σχέση με το τσακάλι - την ευκαιρία να πεθάνει με αξιοπρέπεια!
  Η τεχνολογία είναι ο δήμιος της ανδρείας!
  -Μα δεν είναι αλήθεια! Στην πραγματικότητα, όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο της τεχνολογίας, τόσο περισσότερη ευφυΐα και επινοητικότητα απαιτείται στο πεδίο της μάχης!
  Εκεί που ξεκινούν τα συμφέροντα της Πατρίδας, τελειώνει η προσωπική ευημερία!
  Η ελευθερία πρέπει να συνδυάζεται με πειθαρχία. Η αναρχία είναι ο αντίποδας της ελευθερίας!
  Η επίμονη μνήμη είναι ο καλύτερος μέντορας! Γενικά η ελευθερία κερδίζεται με το σπαθί, αλλά μόνο με τη βοήθεια της λογικής μπορεί να διατηρηθεί!
  - Όταν ένας δυνατός πολεμιστής σώζει έναν άλλον, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τιμή για αυτό!
  Άλλωστε, όταν η ανδρεία καίει στην καρδιά σας, θα σηκώσετε την ασπίδα σας για να υπερασπιστείτε τους σκλάβους σας!
  Η κακία ενός κάθαρμα δεν αποτελεί δικαιολογία για έναν έντιμο άνθρωπο, αφού η παρουσία βρωμιάς δεν δικαιολογεί έναν βρώμικο άνθρωπο!
  Η αγάπη δεν είναι ποτέ φθηνή - ειδικά αν πληρώνεις όχι με το πορτοφόλι σου, αλλά με την ψυχή σου!
  Το μόνο που μπορεί να δικαιολογήσει την αιματοχυσία είναι αν ως αποτέλεσμα σταματήσουν να κυλούν τα δάκρυα!
  Αυτοί που υπηρετούν για χρήματα δεν θα μπορέσουν ποτέ να συγκριθούν στη μάχη με εκείνους που οδηγούνται από μια γενναία καρδιά και την επιθυμία για ελευθερία!
  Το δάκρυ ενός παιδιού είναι επικίνδυνο γιατί μετατρέπεται σε ορμητικό χείμαρρο που ξεπλένει πολιτισμούς!
  Η θέση του διοικητή δεν είναι επιπλέον μερίδα, αλλά επιπλέον ευθύνη και βαρύ φορτίο!
  Δεν είναι γνωστό τι είναι πιο σημαντικό - να ταΐσεις όλους τους πεινασμένους ή να σκουπίσεις τα δάκρυα ενός παιδιού!
  Ο χρυσός είναι πιο μαλακός από το ατσάλι, αλλά μάλλον χτυπάει την καρδιά!
  Δεν είναι το όπλο που κάνει τον στρατιώτη δυνατό, αλλά το όπλο του στρατιώτη!
  Μια πολύ μεγάλη συζήτηση με ένα πολυβόλο οδηγεί σε πυροβολισμό στο αυτί!
  Το σεξ είναι το πιο καταστροφικό όπλο, ιδιαίτερα επικίνδυνο λόγω της προσβασιμότητάς του!
  Η αποτελεσματικότητα οποιουδήποτε όπλου εξαρτάται από το επιλεγμένο θύμα, και ακόμη περισσότερο στο σεξ!
  Το σεξ είναι το πιο ανθρώπινο όπλο, σε αντίθεση με άλλα θανατηφόρα όπλα, δίνει ζωή!
  Η αγάπη σπάνια σκοτώνει, αλλά συχνά πονάει!
  Όποιος κοιτάζει για πολλή ώρα ένα γυμνό στήθος ξεχνά τα περιγράμματα του εθνόσημου!
  Ένα ποδήλατο με πετάλια είναι καλύτερο από ένα Mercedes χωρίς κινητήρα!
  Το παλιό όπλο είναι σαν δεκανίκι, αξιόπιστο, αλλά χωρίς ελιγμό!
  Το περπάτημα δεν είναι πιο γρήγορο, αλλά είναι φθηνότερο - θα εξοικονομήσετε ιδιαίτερα τους γιατρούς!
  Το χρήμα είναι σαν καθαρτικό - μαζί του, η ειλικρίνεια και το θάρρος αφήνουν έναν άνθρωπο!
  Είναι καλύτερα να χάσεις μια μέρα στην εξερεύνηση παρά να πεθάνεις σε ένα δευτερόλεπτο!
  Στον πόλεμο υπάρχει βιασύνη - τρέξιμο στον τάφο!
  Οι περισσότεροι κρατούμενοι είναι πολύ πιο λαμπεροί στην ψυχή και πιο καθαροί στην καρδιά από αυτούς που τους φυλάνε! Μια αλυσίδα δεν μπορεί να είναι πιο ηθική από έναν κρατούμενο!
  Το μικρό σώμα είναι σαν ένα κοφτερό μαχαίρι, αλλά δεν μπορεί να ακονιστεί!
  Τα δάκρυα μιας γυναίκας είναι καλύτερα από τα μαργαριτάρια, κάθε σταγόνα είναι ένα χρυσό νόμισμα!
  Ένα πέτρινο τσεκούρι και ατομική ενέργεια πρέπει να εφαρμοστούν σε μια ευγενική καρδιά!
  Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι για τη φτώχεια αν έχεις πλούσια ψυχή και χρυσή καρδιά!
  Η πρόοδος καλύπτει τη δεισιδαιμονία!
  Η ακρίβεια της ευγένειας ενός δολοφόνου και η αναίδεια ενός δανειστή!
  Ένας φρουρός δεν κοστίζει περισσότερο από ένα σκιάχτρο κήπου!
  Στον πόλεμο, το να νικήσεις έναν διοικητή ισοδυναμεί με νίκη!
  Ένας ημιτελής εχθρός είναι σαν μια αρρώστια χωρίς θεραπεία - περιμένετε επιπλοκές!
  Η ευγενής σοφία είναι σαν το ακριβό κρασί - είναι καλύτερα να την κρύβεις από τα κατώτερα!
  Εάν ρίξετε δύο νομίσματα, σηκώστε πρώτα όχι αυτό που είναι μεγαλύτερο, αλλά αυτό που είναι πιο ακριβό! Και δώστε τα υπόλοιπα στους φτωχούς!
  Η ήττα είναι πάντα καταστροφή, εκτός κι αν δώσεις πολλά χρήματα σε αντάλλαγμα!
  Μόνο ένας αδιόρθωτος ρομαντικός θα χαιρόταν να πεθάνει στα χέρια μιας υπέροχης κυρίας!
  Ο πραγματιστής προτιμά να γεννήσει μια νέα ζωή!
  Το θάρρος μπορεί να αντισταθμίσει την ανεπαρκή εκπαίδευση, αλλά η εκπαίδευση ποτέ δεν αντισταθμίζει το θάρρος!
  Το ταλέντο μπορεί να αντικαταστήσει την εκπαίδευση, αλλά η εκπαίδευση δεν θα αντικαταστήσει ποτέ το ταλέντο!
  Ο ενθουσιασμός και η οργή είναι απλώς προσθετικά ανδρείας και θάρρους!
  Η τύχη, σαν μέλισσα, σίγουρα θα πετάξει εκεί που ωριμάζει το νέκταρ της σοφίας και της σκληρής δουλειάς!
  Το σκουλήκι, σε αντίθεση με τον αετό, εξαφανίζεται εύκολα. Το χαμηλό πάντα κρύβεται, αλλά το υψηλό είναι ευάλωτο!
  Δεν είναι τόσο η αλυσίδα που τον κρατά στη σκλαβιά όσο ο φόβος - η αδυναμία τουλάχιστον ενός κρίκου δίνει κουράγιο!
  Είναι τιμητικό να πεθαίνεις για την Πατρίδα, τη Γυναίκα, τους Γονείς, αλλά είναι ακόμα καλύτερο να ζεις για αυτήν!
  Στον πόλεμο είναι πιο εύκολο να αποκτήσεις ένα πλεονέκτημα παρά να το συνειδητοποιήσεις! Το τελευταίο μοιάζει με το κυνήγι μυγών γύρω από ένα ηττημένο λιοντάρι!
  Η γλώσσα, παρά το μικρό της μέγεθος, είναι το πιο δυνατό μέλος του σώματος. Κινεί στρατιές εκατομμυρίων και ηρεμεί το μωρό. Ικανό να καταστρέψει και να σώσει.
  Ένας μαχητής χωρίς πληγή είναι σαν πλούσιος χωρίς τσέπη!
  Ένας άντρας χρειάζεται δύναμη για να ζήσει και μια γυναίκα για να επιβιώσει!
  Ακόμα και ένα κριάρι μπορεί να ανέβει στην κορυφή ανάμεσα στα πρόβατα, αλλά προσπαθήστε να γίνετε ηγέτης ανάμεσα στις λέαινες!
  Η ζωή είναι πολύ πολύτιμη για να ανταλλάσσεται!
  Το ατσάλι είναι αιχμηρό, αλλά η γλώσσα μιας γυναίκας είναι πολύ πιο αιχμηρή!
  Ενεργήστε με τόλμη αν δεν μπορείτε επιδέξια!
  Η προσθήκη ενός πολίτη στην ομάδα σημαίνει ότι αφαιρείτε δύο στρατιώτες!
  Ένας ερασιτέχνης με τη βλακεία του θα καλύψει το όφελος δέκα ειδικών!
  Μια μεγάλη οικογένεια είναι παράδεισος για την καρδιά, καθαρτήριο για το πορτοφόλι, κόλαση για τους εχθρούς!
  Η αποσυναρμολόγηση ενός κλουβιού είναι μερικές φορές πιο δύσκολη από το να απομακρύνεις έναν σκληρό ιδιοκτήτη!
  Για τον ρωσικό λαό, η βότκα είναι χειρότερη από μια ντουζίνα Χίτλερ!
  Το όνειρο είναι προδότης της πραγματικότητας!
  Θα υπήρχε λόγος να σκοτώσεις, αλλά θα υπήρχε πάντα ένα όπλο!
  Η βότκα είναι νόμιμος τρομοκράτης!
  Το αλκοόλ είναι ο μεγαλύτερος κατά συρροή δολοφόνος! Ας πιούμε λοιπόν, αλλά ας μας σκοτώσουν μόνο με αλκοόλ!
  Όσο μικρό κι αν είναι το ηλεκτρονικό τσιπ, ο ιεροκήρυκας σκαρφάλωσε σε αυτό με ένα απλωμένο χέρι!
  Το πολυβόλο είναι το καλύτερο επιχείρημα για μετάνοια!
  Ένας πραγματικός άντρας πρέπει να είναι γενναίος σε έναν καυγά, διεκδικητικός στην αγάπη, πνευματώδης σε μια διαμάχη!
  Η ημιτελής βότκα είναι σαν μια ανικανοποίητη σύζυγος, δεν μπορείτε να αποφύγετε τον πονοκέφαλο, είναι καλύτερα να ενδώσετε!
  Ο πόλεμος είναι το πιο συναρπαστικό παιχνίδι, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι απεριόριστος, αλλά συνεχώς μειώνεται!
  Στον πόλεμο, σε αντίθεση με την πυγμαχία, η νίκη στους πόντους μοιάζει με προδοσία, αλλά ο δικαστής δεν δωροδοκείται!
  Το σκάκι είναι λογική και ποίηση ενσαρκωμένη σε απλές φιγούρες!
  Η ελευθερία είναι σαν διεφθαρμένο κορίτσι, μόνο που την πληρώνουν όχι με χρήματα, αλλά με αίμα!
  Η νεότητα είναι η αδερφή της αλαζονείας, η αλαζονεία είναι η αδερφή του θάρρους, αλλά μόνο συνδέοντας με την εμπειρία ενός γέρου μπορεί να γεννηθεί η νίκη!
  Όταν ένας διοικητής έχει φωτεινό κεφάλι, γίνεται σκοτεινό στα μάτια του εχθρού!
  Η αίσθηση του χρόνου είναι μια αναντικατάστατη ιδιότητα του διοικητή• δεν είναι τυχαίο που ο λεπτοδείκτης έχει κοφτερό άκρο, χτυπά πιο δυνατά από ένα ακονισμένο δαμασκηνό ατσάλι!
  Η ευχαρίστηση και ο πόνος είναι αντίποδες, αλλά για κάποιους, η πρόκληση πόνου είναι η ύψιστη ευχαρίστηση!
  Ο πόλεμος και το σεξ δίνουν ευχαρίστηση, αλλά όχι σε μείγμα, είναι πολύ θανατηφόρο πινέλο!
  Όσο πιο λιπαρό είναι το κομμάτι στην παγίδα, τόσο πιο αιχμηρά θα πρέπει να είναι τα δόντια που πιάνουν!
  Είναι πιο δύσκολο να πιάσεις έναν λαγό παρά να σκοτώσεις ένα μαμούθ!
  Σκοτώνοντας όμορφα, δημιουργείτε αιματηρές νεκρές φύσεις, αλλά οι γνώστες πηγαίνουν στον τάφο τους πολύ γρήγορα!
  Η μετριοπάθεια είναι καλή ποιότητα αν δεν ισχύει για το εισόδημα! Ένα βαρύ πορτοφόλι είναι πάντα ελαφρύ!
  Όταν μια γυναίκα λέει την αλήθεια, το πάθος αρχίζει να ξεθωριάζει και όταν λέει ψέματα, η προδοσία ανθίζει!
  Οι τρυφερές αγκαλιές είναι πιο ασφυκτικές, δεν υπάρχει τίποτα πιο αδυσώπητο από μια στοργική θηλιά!
  Το χρέος είναι βαρύ φορτίο, ειδικά αν δεν έχεις να πληρώσεις με τίποτα εκτός από τη ζωή σου. Με τη σειρά του, δεν μπορείτε να το δανειστείτε!
  Ο ύπνος του θανάτου είναι ο βαθύτερος, αλλά όχι ο πιο γλυκός, ειδικά για αυτούς που έχουν αμαρτήσει!
  Το κυνηγητό είναι το στεφάνι της νίκης και χωρίς στέμμα δεν υπάρχει νικηφόρο τέλος!
  Όποιος υστερεί θα πρέπει να προφτάσει για το υπόλοιπο της ζωής του με έναν παλμό καρδιάς!
  Ένας άπυρος στρατιώτης, όπως το πράσινο κρασί, θα αποκτήσει δύναμη με τις μάχες, αλλά ένας διοικητής που δεν θέλει να μάθει είναι σαν την κοπριά - δεν θα ωριμάσει, αλλά μόνο θα σαπίσει!
  Ένας κακός διοικητής καταφέρνει να σώσει το δέρμα του, ένας καλός διοικητής σώζει τους στρατιώτες του από το θάνατο!
  Ένα ντεμπούτο σε μια μάχη είναι σημαντικό γιατί αν χάσεις, δεν θα πάρεις encore!
  Αν πεθάνει ένας σύντροφος, μην στεναχωριέσαι, ο παράδεισος έχει πλουτίσει με έναν καλό άνθρωπο!
  Κι αν είναι κακό; Τότε έγινε πιο εύκολο για όσους ζούσαν στη γη.
  Υπάρχει μία αλήθεια, αλλά υπάρχουν πολλές θρησκείες, που σημαίνει ότι ένας πιστός έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει λάθος από έναν άθεο!
  Ακόμα κι αν ένας άθεος έχει δίκιο, τότε η αλήθεια του δεν θα του αποφέρει κέρδος, αλλά ο πιστός, ακόμα κι αν κάνει λάθος, θα λάβει μια ευτυχισμένη ζωή και έναν αξιοπρεπή θάνατο!
  Το να γίνεις άθεος είναι σαν να κλέβεις την ψυχή σου!
  Η πίστη είναι σαν τα ρούχα, είναι δύσκολο να φορεθεί και δεν μπορεί να φορεθεί γυμνή! Μπορείτε να το αλλάξετε μόνο πλένοντας μόνοι σας και επιλέγοντας ένα μοντέρνο στυλ! Γενικά, η θρησκεία είναι σαν τη γυναίκα, γίνεται βαρετή και είναι τρομακτικό να αλλάξεις!
  Η πίστη, σαν ένα γουδοχέρι, είναι μόνο ένας και μόνο οι ανόητοι γελούν μαζί της!
  Η ευτυχία είναι ένας επιλεκτικός γαμπρός που πάει μόνο με την ελευθερία!
  Γιατί θέλετε να βάλετε ένα φίδι στην καρδιά σας - ανοίξτε την πόρτα στον κάτω κόσμο!
  Αυτό συμβαίνει γιατί μια αξίνα και τα μυώδη χέρια απαιτούν κεφάλι!
  Ένας διοικητής μοιάζει με ηθοποιό, μόνο που οι επαναλήψεις του encore δεν αντιμετωπίζονται με χειροκροτήματα, αλλά με χαστούκια που σε ρίχνουν στο έδαφος!
  Η αγάπη είναι σαν σύννεφο, υποκείμενο σε ιδιοτροπίες και δάκρυα!
  Το έλεος είναι χαρακτηριστικό του δυνατού, η σκληρότητα γεννιέται από την αβεβαιότητα και η αβεβαιότητα είναι αδυναμία!
  Η τιμωρία του κακού είναι το πιο πολύτιμο είδος καλού• απαιτεί πνευματική αγνότητα και σθένος!
  Η αποφασιστικότητα είναι αναντικατάστατη ιδιότητα του ηγεμόνα, η δειλία καταστρέφει πολιτείες και αφήνει τους ανθρώπους ορφανούς!
  Ποιου ο blaster θα ούρλιαζε, αλλά ο δικός σας θα ήταν σιωπηλός!
  Η αγάπη απαιτεί θυσίες, όχι λιγότερο από μίσος!
  - Η θρησκεία πρέπει πρώτα από όλα να είναι ηθική, να διδάσκει την καλοσύνη και την υπακοή! Απλώς μην μετατρέπετε τους ανθρώπους σε αγέλη και μην τους εμποδίζετε να σκέφτονται!
  Η επανάσταση δεν πρέπει να αλλάξει το είδος της σκλαβιάς, στόχος της είναι η πνευματική ελευθερία με μια ενιαία στάση - να κάνει το καλό!
  Τίποτα δεν ενώνει την ανθρωπότητα όπως η αληθινή θρησκεία, που βασίζεται στην καλοσύνη και την κοινή λογική!
  - Μόνο η τελική νίκη της υψηλότερης αλήθειας μπορεί να δικαιολογήσει ένα ψέμα! Όπως η υπόθεση της ειρήνης απαιτεί βία, είναι πιο εύκολο να αποκρούσεις ένα σπαθί με σπαθί παρά με ασπίδα!
  - Η αλήθεια είναι πάντα μειοψηφία, και η μειοψηφία μπορεί να κερδίσει μόνο με τη βοήθεια της εξυπνάδας και της πονηριάς! Αυτό σημαίνει πονηριά και εξυπνάδα, πιστοί σύντροφοι της αλήθειας!
  Ο σκλάβος είναι πρώτα και πάνω απ' όλα δειλός, φοβάται μην χάσει την αλυσίδα του!
  Ο τύραννος έχει τρεις ιδιότητες εντόμων: το τσίμπημα του σκορπιού, τα πόδια μιας κολλώδους μύγας, τον ιστό ενός αιμοβόρου, αλλά δεν προορίζεται να γίνει φτερωτός!
  Η ομορφιά της ψυχής, η αγνότητα της καρδιάς, η δύναμη της αγάπης - δεν πρέπει να βεβηλώνονται από υπερβολική ανταπόδοση!
  Αν έχεις δίκιο, η δικαιοσύνη δικαιολογεί τη σκληρότητα, αλλά μόνο στο βαθμό που δεν μετατρέπει το θύμα σε δήμιο!
  Το πιο πολύτιμο προσόν ενός διοικητή είναι να αποδέχεται την ήττα με αξιοπρέπεια και να μαθαίνει από αυτήν!
  Στο σύγχρονο πόλεμο, όποιος πετάει κερδίζει, και όποιος σέρνεται, ο εχθρός χτυπά!
  Η προσβολή είναι το όπλο του κακού και του δειλού• στην προσπάθεια του να ταπεινώσει τους άλλους, χαμηλώνει τον εαυτό του!
  Μόνο οι νεκροί δεν κάνουν λάθη, εκτός αν φυσικά μετρήσετε την τοποθεσία του παραδείσου!
  Η πρακτική είναι η μητέρα της ικανότητας, σε συμμαχία με το ταλέντο!
  Αυτός που είναι πρόθυμος να μάθει θα ωφεληθεί περισσότερο από την ήττα - παρά ο αυτοικανοποιημένος αλαζόνας από τη νίκη!
  Είναι καλύτερα να πεθάνεις όμορφα παρά να ζεις άσχημα!
  Για έναν τεμπέλη, όλες οι ώρες είναι κακές, εκτός από τον ύπνο!
  Στον πόλεμο, η πρόωρη χαρά είναι η αδερφή της προδοσίας!
  Η πιο τέλεια λεπίδα καταστρέφεται από τα λοξά χέρια!
  Ο χρόνος στον πόλεμο είναι σαν το νερό, φθείρει την καλοσύνη και την ανθρωπιά!
  Ένας πολεμιστής που κάθεται σε ενέδρα είναι σαν ληστής, μόνο που θέλει να πάρει τη ζωή του και όχι το πορτοφόλι του.
  Για έναν καλό διοικητή, το να σώσει τους δικούς του είναι πιο σημαντικό από το να σκοτώνει αγνώστους!
  Μεγάλος αριθμός τυμβωρύχων ικανοτήτων και ανδρείας! Αν θέλεις να γίνεις ήρωας, μην βαδίζεις υπάκουα!
  Ένα ψέμα είναι σαν το φίδι στη θέση ενός φύλακα - μόλις δαγκώσει τον εχθρό, ένα άλλο σίγουρα θα σε δαγκώσει στο αδύνατο σημείο σου!
  Ο ιππότης μπορεί να παραχωρήσει τα πάντα στην κυρία, εκτός από το δικαίωμα να είναι ο πρώτος που θα πεθάνει!
  Ένας Ρώσος στρατιώτης μπορεί να σκοτωθεί, αλλά δεν μπορεί να νικηθεί!
  Γίγαντας δεν είναι αυτός που έχει μεγάλο ανάστημα, αλλά αυτός που έχει ένα εύρος σκέψης που φτάνει μέχρι τους ουρανούς!
  Η βία γεννά εξωτερική υποταγή και πυροδοτεί την εξέγερση στην ψυχή!
  Η αιχμαλωσία είναι σαν ένα καυτό σφυρήλατο, σε σκληραίνει αν μετά από αυτήν βουτήξεις στο παγωμένο ρεύμα της απελευθέρωσης!
  Η δικαιοσύνη μερικές φορές είναι σκληρή, αλλά πάντα πιο ήπια από την αυθαιρεσία!
  Τώρα τα ξυπόλητα παιδιά τρέχουν μέχρι το Kungur, ένα ισχυρό φρούριο στο οποίο υπάρχουν εξακόσιοι στρατιώτες και ακόμη και μια πολιτοφυλακή. Τρομαγμένο από την προσέγγιση του Ταγματάρχη Βερεσσάγκιν με διακόσιους στρατιώτες καριέρας, ένα πλήθος δύο χιλιάδων Πουγκατσεβιτών σήκωσε την πολιορκία και υποχώρησε.
  
  
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova έφτασαν στους αντάρτες. Στην αρχή ήταν δύσπιστοι για το αγόρι με το σορτς και το κορίτσι με το χιτώνα. Αλλά το διάταγμα με τη σφραγίδα του κυρίαρχου τους έπεισε να υπακούσουν στον συνταγματάρχη. Αλλά έγινε ακόμα πιο αξιόπιστο όταν ο Όλεγκ, δένοντας καρφιά με τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών, τα πέταξε στον αρχηγό που άρχισε να εμφανίζεται και τον κάρφωσε στην πόρτα από το μπροστινό μέρος του.
  Επιπλέον, έχουν ήδη φτάσει οι φήμες για ένα αγόρι που δεν φοβάται το κρύο και τρέχει πιο γρήγορα από το ίδιο το λαγωνικό.
  Το αγόρι έγινε δεκτό ως διοικητής. Και μετά πρότεινε ένα σχέδιο. Μαζί με τη Μαργαρίτα, διεισδύουν στο Kungur, σκοτώνουν όλους τους αξιωματικούς και στη συνέχεια η ορδή εισβάλλει και τελειώνει τη φρουρά.
  Το οποίο έγινε αποδεκτό με χαρά.
  Και το αγόρι και το κορίτσι, αυτά τα παιδιά του Εξολοθρευτή όρμησαν στο Kungur. Και ένα μεγάλο απόσπασμα ανταρτών κινήθηκε πίσω τους.
  Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα κινήθηκαν προς τον τοίχο χωρίς άλλη καθυστέρηση. Αρκετοί φρουροί κόπηκαν. Και ας κόψουμε τους αξιωματικούς. Άρχισε ο πανικός. Ο ταγματάρχης Vereshchagin όρμησε στη μάχη και ήταν ένας από τους πρώτους που σκοτώθηκαν. Σκοτώθηκαν επίσης τρεις καπετάνιοι.
  Τα παιδιά πέταξαν αιχμηρούς δίσκους και τεμαχίστηκαν με σπαθιά από σκληρυμένο ατσάλι. Έριξαν και αυτοσχέδιες, αλλά πολύ ισχυρές χειροβομβίδες. Από την οποία ο εχθρός πέταξε ψηλότερα και κομματιάστηκε. Και το πήρα από αυτά τα παιδιά εξολοθρευτών.
  Και μετά οι επαναστάτες πήγαν στη μάχη. Και επίσης πώς άρχισαν να κόβουν και να καταστρέφουν. Και η ήδη μπερδεμένη και ακέφαλη φρουρά παραδίδεται στον στρατό των απεσταλμένων του Πουγκάτσεφ.
  Τα παιδιά ολοκλήρωσαν την εργασία. Και αφού πήραν το Kungur, έσπευσαν πίσω, κοντά στην Ufa, όπου πλησίαζε ο τεράστιος στρατός του Emelyan Pugachev.
  Το αγόρι και το κορίτσι έτρεξαν και τραγούδησαν.
  Στην Πατρίδα, τα αηδόνια τραγουδούν έναν ψαλμό.
  Μέσα σε αυτό ξημερώνει ο λαμπερός ήλιος...
  Φέρνει χάρη - ειρήνη, άνεση,
  Και σου ανοίγει τα μάτια - το φως του Κυρίου!
  
  Πού είναι τα κρίνα της κοιλάδας και πού τα σμήνη των μαργαριτών,
  Και οι θημωνιές ρέουν μέλι...
  Θα γίνετε αληθινοί - ξέρετε τον ήρωα -
  Κόψτε τα αιχμηρά κέρατα των δαιμόνων!
  
  Τώρα τρέχεις στα χωράφια ξυπόλητοι,
  Μόλις ένα αγοράκι - το πολυβόλο είναι βαρύ!
  Και τα τακούνια σου κρυώνουν κάτω από τη δροσιά -
  Έτοιμος για ματ στον αντίπαλο!
  
  Ο Δήμιουργος θα σμιλέψει τη φύση,
  Δημιουργήστε μοτίβα σε θυελλώδη λάμψη...
  Αλίμονο, ο ελαφρώς αυστηρός Θεός είναι χειρουργός -
  Ποιος δεν θα σου δώσει μόνο πέντε!
  
  Εμείς οι άνθρωποι είμαστε επίσης τρομεροί δημιουργοί -
  Ικανός να αγκαλιάσει τον νέο σας κόσμο!
  Δεν υπάρχει λόγος να δείχνετε ντροπή στα πρόβατα -
  Τότε ο στρατός θα συγκεντρωθεί αμέσως για μάχη!
  
  Το αγόρι πρωτοπόρος είναι τώρα σε αιχμαλωσία,
  Ο δήμιος τον τράβηξε στο ράφι και του έδωσε ένα μαστίγιο...
  Αλλά οι άνθρωποι δεν βρίζουν τον Σατανά -
  Γιατί και οι δοκιμασίες είναι δώρο!
  
  Για το διάστημα - οι δρόμοι είναι όλοι με λουλούδια,
  Έχουν την αρπαγή ενός καθαρού ρεύματος...
  Και πρέπει να ξεπεράσουμε τον μοχθηρό φόβο -
  Χωρίς να κρύβεσαι σε ένα κουτί με την ευκινησία του χελιού!
  
  Δυστυχώς, όλη η Γη είναι γεμάτη φέρετρα.
  Ακόμα κι αν είναι μια παράσταση φετίχ για αυτούς στο μπουντρούμι...
  Θα το δούμε στην Εδέμ -
  Άλλωστε ενώπιον του Θεού υπάρχει ένας μικρός ήρωας!
  
  Αλλά ο άνθρωπος είναι ουσιαστικά και Θεός,
  Διανοητικά, είναι ένας εύστροφος γίγαντας...
  Το πλοίο φεύγει από το καταπράσινο σπήλαιο,
  Λαός και αρχηγός είναι ένα χωρίς φρίκη!
  
  Το χάρισμα είναι επίσης κεφάλαιο,
  Ας μην είναι εύκολο να κυκλοφορήσει...
  Και αν κάποιος είχε αυταπάτες,
  Ο κλέφτης τον έχει ήδη τσιμπήσει με λοστό!
  
  Όταν το μυαλό μας φτάνει στο απόγειό του,
  Και οι νεκροί θα αναστηθούν από την επιστημονική πρόοδο...
  Θα σκεπάσει τον πάγο με ένα χαλί από λουλούδια,
  Και είμαστε σε μια πορεία προς άλλα σύμπαντα!
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita πρόλαβαν τον κάπρο στην πορεία. Τον σκότωσαν και έφαγαν το κρέας ωμό. Τι έτρωγε όμως ο Ταρζάν και γιατί είναι χειρότερα;
  Και πήραν το κρέας μαζί τους.
  Ο Όλεγκ έτρεξε και σκέφτηκε:
  Ότι η σειρά για τον Ταρζάν ήταν ακόμα κουλ. Συνέθεσε όμως και πιο cool πράγματα. Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον κομμάτι για τη ζούγκλα και τους άγριους πιθήκους. Αλλά ας πούμε με μια κοπέλα;
  Αυτό είναι ακόμα πιο εκπληκτικό...
  Στη συνέχεια, αυτός και η Μαργαρίτα συνέθεσαν μερικούς αφορισμούς για να το κάνουν πιο διασκεδαστικό.
  Για έναν πολιτικό όλα τα μονοπάτια είναι στραβά, αλλά οδηγούν κατευθείαν στον στόχο!
  Ο χρυσός είναι μαλακός, αλλά έχει δύναμη συντριβής!
  Το βαρύ μέταλλο είναι χρυσός, αλλά το φορτίο χρυσού είναι ελαφρύ!
  Αν και ο χρυσός είναι βαρύ μέταλλο, σε μεγάλες ποσότητες σε κάνει αβύθιστο!
  Ο δήμιος δουλεύει με τα χέρια του, αλλά το προϊόν μεταφέρεται με τα πόδια του!
  Αν θέλεις να καταλάβεις τον θρόνο, να έχεις έναν βασιλιά στο κεφάλι σου!
  Αν θέλεις θα πάρει τη θέση του λιονταριού, θα είναι αλεπού στην πονηριά και ύαινα στην κακία!
  Ο πιο επιτυχημένος πολιτικός είναι μια πονηρή αλεπού και μια αρπακτική τίγρη, καθώς και μια μαϊμού στο να χρησιμοποιεί τα κόλπα των άλλων!
  Όποιος δεν είναι αλεπού στην πολιτική είναι γάιδαρος στη ζωή!
  Η κολακευτική αλεπού έχει συνήθειες λύκου!
  Η στρατιωτική πονηριά δεν είναι αντίθετη με την τιμή, παρά μόνο όταν στρέφεται εναντίον σου!
  Στον πόλεμο η αμέλεια είναι σαν το ρετσίνι στο μέλι, βγάζει μόνο αίμα!
  Ο ελιγμός επίλυσης θυμίζει γάντζο, όχι μόνο στη μορφή, αλλά και στο αποτέλεσμα!
  Όσο δυνατά κι αν είναι τα μπράτσα, χωρίς κεφάλι δεν είναι παρά ένα μανεκέν!
  Η εφευρετικότητα μπορεί να συγκριθεί με το τρίτο χέρι, μόνο με πολύ μεγαλύτερη κούνια!
  Η επανάσταση αιμορραγεί, που οδηγεί στη βελτίωση του λαού, καίει λίπος, που ανανεώνει την ελίτ!
  Τα μεγαλύτερα μερίσματα από επενδύσεις θα πάρουν όσοι δεν φείδονται μητρικού γάλακτος για τα παιδιά τους!
  Ένα λευκό ψέμα είναι η αλήθεια που λέγεται με νέο τρόπο!
  Μια γυναίκα είναι ένας θησαυρός που μπορεί να δωροδοκήσει τους πιο πλούσιους και ένα όπλο που μπορεί να καταρρίψει τους πιο δυνατούς!
  Τα προβλήματα είναι μια αιώνια έννοια, ακόμη και ο θάνατος τα μετατοπίζει μόνο στα αγαπημένα πρόσωπα του αποθανόντος!
  Η ευτυχία είναι ένα λουλούδι που γονιμοποιείται με κόκαλα και ποτίζεται με αίμα!
  - Το θεμέλιο ανακατεμένο με αίμα είναι πολύ ασταθές, άρα μόνο σε ένα ζωντανό σώμα έχει δύναμη το αίμα!
  Όλα υπόκεινται σε αλλαγές, εκτός από την αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος!
  Είναι κακό να χάσεις τη ζωή σου, αλλά είναι πολύ χειρότερο να χάσεις την αθανασία σου!
  Είναι καλύτερα να πετάς για μια ώρα παρά να σέρνεσαι για εκατό χρόνια!
  Η δύναμη είναι συνώνυμη με την ελευθερία, η ελευθερία είναι συνώνυμη με το καθήκον, το καθήκον απαιτεί αυτοθυσία και απάρνηση!
  Ένας ήρωας με αδύναμο κεφάλι διαφέρει από ένα μανεκέν στο ότι σακατεύει τον εαυτό του!
  Η ψυχολογία είναι το κλειδί της νίκης, απλά πρέπει να μπορείς να επιλέξεις τη σωστή κλειδαριά!
  Δεν στέλνουν την καρδιά τους σε αναγνώριση, αλλά δεν κόβουν το κεφάλι τους!
  Η ταχύτητα γεννά τη νίκη, η ταχύτητα φέρνει τύχη, η ταχύτητα είναι η δεύτερη ευτυχία!
  Η ταχύτητα γεννά τη νίκη, η ταχύτητα φέρνει τύχη, η ταχύτητα είναι η δεύτερη ευτυχία!
  Η παγωμένη ανάσα του θανάτου κάνει την καρδιά να τρέμει και τσακίζει τα σπλάχνα ενός δειλού. Αλλά ο γενναίος από την εγγύτητα μιας αποστεωμένης ηλικιωμένης γυναίκας με ένα ακονισμένο δρεπάνι: αποκτά οξύτητα αντίδρασης, ψυχραιμία στη μάχη, απαλλαγή από το περιττό λίπος!
  Η ιδιοσυγκρασία στις γυναίκες συχνά συνυπάρχει με τη σεμνότητα - όπως και το θάρρος στους άνδρες!
  Η τεχνολογία είναι μια έννοια διπλής όψης - δεν ανέχεται τη βλακεία!
  Το πιο γλυκό φρούτο είναι αυτό που είναι πιο δύσκολο να μαζέψεις!
  Η απερισκεψία είναι το αντίθετο του θάρρους, το θάρρος και ο λογισμός μόνο σε ζευγάρια θα γεννήσει τη νίκη! Ένα ποτήρι νίκη, σαν ένα μπουκάλι βότκα, για να αποφύγεις προβλήματα, θέλει τρία πράγματα: Τύχη, εξυπνάδα και κουράγιο!
  Ο θάνατος δεν είναι ποτέ προσωρινός, αλλά η ζωή είναι μόνιμη!
  Δεν υπάρχει τέτοια θρησκεία που να εξηγεί λογικά την υπάρχουσα κατάσταση πραγμάτων και την παρουσία της λογικής!
  Εδώ έχετε δίκιο, αλλά το ίδιο το ανθρώπινο μυαλό δεν είναι το πιο λογικό πράγμα στον κόσμο μας. Μερικές φορές μάλιστα φαίνεται ότι τίποτα δεν είναι πιο παράλογο από τη λογική!
  Ο πόλεμος χωρίς αίμα είναι σαν τη ζωή χωρίς πόνο!
  Η ικανότητα να επιβιώνει μόνος του είναι πιο σημαντική για έναν πολεμιστή από το να σκοτώνει τον εχθρό! Κάθε πόλεμος τελειώνει με ειρήνη και η ζωή τελειώνει σε κηδεία!
  Η αγάπη ενός εφήβου είναι σαν το γυαλί: πολύ εύθραυστη, σπάει εύκολα και πονάει!
  Ο σκλάβος και ο βασιλιάς βγαίνουν από την ίδια μήτρα, αν είναι ίδιοι πριν τη γέννηση, τότε γιατί να μην είναι ίσοι μετά!
  Η επιστημονική πρόοδος χωρίς την ανάπτυξη της ηθικής ισοδυναμεί με προσπάθεια να καπνίσεις από πυρηνική έκρηξη!
  Η απροσεξία στον πόλεμο είναι η μητέρα του εγκλήματος και η αδερφή της προδοσίας!
  ,Το ψωμί του πολέμου είναι το πιο πικρό: βουτηγμένο στο αίμα των αδερφών και στα δάκρυα των μητέρων!
  Το να γεννάς παιδιά είναι πολύ πιο ευχάριστο από το να γεννάς πτώματα - αν και και τα δύο απαιτούν δεξιοτεχνία και πάθος!
  Η υποδούλωση ξεκινά χωρίς την επιθυμία για μάθηση και σκέψη!
  Τα σοφά λόγια είναι καλά - οι καλές πράξεις είναι καλύτερες!
  Η ζωή είναι πάντα λαμπρή, αλλά ο θάνατος μέτριος!
  Η επιστήμη δεν είναι το παν, τα πιο προηγμένα όπλα απαιτούν επιδέξια χέρια και ευέλικτο μυαλό! Το πνεύμα κατακτά την ύλη!
  Κάθε στιγμή παύει να είναι απολαυστική μόλις παγώσει, παγώνει σαν κομμάτι πάγου!
  Η κίνηση είναι αληθινή ευτυχία!
  Η πατρίδα είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει ένας άνθρωπος• χωρίς αυτήν η ζωή δεν έχει νόημα!
  Άνθρωπος χωρίς πατρίδα είναι σαν σώμα χωρίς ψυχή!
  Η θρησκεία είναι παρηγοριά για τους αδύναμους - τυχόν κακοτυχίες φαίνονται ασήμαντες αν είναι προσωρινές!
  Αν η τεχνολογία είναι ο φύλακας άγγελος, τότε το μαχητικό πνεύμα είναι ο Θεός του Πολέμου!
  Είναι πιο εύκολο να σηκώσεις τον ωκεανό με μια κουταλιά της σούπας παρά να μαλώσεις με έναν άθεο!
  Ο υπολογιστής, σαν κορίτσι, αγαπά τους νέους και επίμονους!
  Ο θάνατος διαφέρει από μια αγαπημένη στο ότι προσπαθούν πάντα να αναβάλουν τη συνάντησή της!
  Ο θάνατος διαφέρει από τον εραστή στο ότι έρχεται πάντα τη λάθος στιγμή, αλλά κανείς δεν τον κατηγορεί ότι άργησε!
  Όσοι τσιγκουνεύονται την ασφάλεια θα πάνε σπασμένοι σε μια κηδεία!
  Ένας καλοθρεμμένος στρατός είναι το κλειδί για την ευημερία!
  Στον πόλεμο, η καλή προετοιμασία είναι σαν τον αέρα για τους πνεύμονες• ένα κακό μείγμα αερίων σακατεύει και σκοτώνει!
  Όταν ένα άτομο δίνει τεχνητά στον εαυτό του μια τρομερή εμφάνιση, αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι πνευματικής αδυναμίας.
  Τρομακτικό είναι ένας λύκος με ρούχα προβάτου, όχι ένα πρόβατο με ρούχα λύκου!
  Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για έναν άνθρωπο• η τέχνη του πολέμου είναι συνώνυμη με μια άξια ύπαρξη! Ο θάνατος μιας τίγρης είναι καλύτερος από τη ζωή ενός σκύλου!
  Ο θάνατος στον πόλεμο δικαιολογείται μόνο όταν ο εχθρός τον αγοράζει σε υπερβολική τιμή και το να δίνεις δώρα στον εχθρό ισοδυναμεί με προδοσία.
  Ο ανιχνευμένος εχθρός έχει σχεδόν ηττηθεί, απλά πρέπει να μην αφήσετε τις πιθανότητές σας να πάνε χαμένες!
  Το πτώμα ενός εχθρού είναι ακριβό, αλλά ένας ζωντανός εχθρός θα κοστίζει ακόμα περισσότερο!
  Το Stealth είναι μια ποιότητα που κερδίζει!
  Γενικά, η ζωή χωρίς δυσκολίες είναι σαν τη σούπα χωρίς καρύκευμα: πολύ - έχει πικρή γεύση, αλλά όχι αρκετή - δεν πάει από το λαιμό!
  Ένας άντρας πρέπει να σκοτώσει και να σώσει κάποιον τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του! Επιπλέον, αν ο πρώτος είναι τυχερός, τότε το δεύτερο είναι ένα απαραίτητο τεστ θάρρους!
  Ένας υπολογιστής είναι καλύτερος από μια ατομική βόμβα, είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να κατακτήσεις λαούς και να τους κάνεις να δουλέψουν για τον νικητή! Άλλωστε δεν φοβάμαι τον πειρασμό! Οποιαδήποτε πίστη τότε αξίζει κάτι αν ξέρει να υπερασπίζεται τον εαυτό της!
  Στη νεότητα, το αίμα ρέει πιο γρήγορα και το "βραστήρα" μαγειρεύει πιο ζεστό!
  Ένας αργός γάιδαρος, χειρότερος και από γουρούνι, βρωμάει, αλλά δεν δίνει κρέας!
  Η αυτόματη πυρκαγιά και ο βρυχηθμός μιας οβίδας είναι τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να θυμάστε!
  Πίστη χωρίς απόδειξη: ότι ένα γεράκι, χωρίς φτερά, μπορεί να χαράξει, αλλά δεν θα το αφήσει να πετάξει στα ύψη!
  Η θρησκευτική συζήτηση είναι η πιο άκαρπη - αφού και οι δύο που μαλώνουν δεν έχουν ιδέα για το θέμα για το οποίο μαλώνουν!
  Στον αγώνα μεταξύ επιστημονικής και τεχνολογικής προόδου και ηθικής, η τελευταία είναι καταδικασμένη στο ρόλο του αουτσάιντερ! Αν και η ανθρωπότητα κινδυνεύει να πέσει στην άβυσσο μεταξύ επιστήμης και ηθικής!
  Όποιος αποταμιεύει από την επιστήμη ληστεύει τους απογόνους του και όποιος κλέβει τους απογόνους του θα μείνει για πάντα φτωχός!
  Με το να ληστεύεις απογόνους μπορείς να κάνεις κεφάλαιο, αλλά δεν μπορείς να πλουτίσεις!
  ! Η πολιτική είναι μια βρώμικη δουλειά που γίνεται με καθαρά κοστούμια!
  Η αλήθεια είναι πάντα πολύπλευρη, αλλά το λάθος είναι ομοιόμορφο!
  Η ομορφιά είναι μια διαλεκτική έννοια - μόνο η ασχήμια είναι καθολική!
  Τα σύγχρονα όπλα, σε αντίθεση με το κρασί, αγαπούν τη νεολαία!
  Το να γλιτώνεις έναν εχθρό είναι σαν να κάθεσαι σε ένα στιλέτο - ο χάλυβας δεν γνωρίζει το αίσθημα της ενσυναίσθησης!
  Το καλύτερο όπλο είναι η εφευρετικότητα, δεν απαιτεί έξοδα, αλλά είναι ακριβό!
  Όταν τα πτώματα είναι περισσότερα από ένα, μετατρέπονται από τραγωδία σε στατιστική!
  Ο φόνος είναι σαν να χάνεις την παρθενιά σου για πρώτη φορά και πονάει, μετά με κάθε νέα πράξη υπάρχει όλο και περισσότερη ευχαρίστηση!
  Κακός ανιχνευτής είναι αυτός που δεν μπορεί να προβλέψει διέξοδο σε περίπτωση αποτυχίας!
  Σε οποιονδήποτε άλλο τομέα, ένα λάθος μπορεί να κοστίσει ζωή και υγεία, και μόνο όταν κάνετε λάθος στη θρησκεία κινδυνεύετε να χάσετε την αθανασία σας!
  Το θηρίο έχει κυνόδοντες, ο άνθρωπος έχει όπλο, το ζώο βασίζεται στους μύες και ο άνθρωπος στο μυαλό! Οι δοκιμές θαμπώνουν τα δόντια, αλλά ακονίζουν το μυαλό - επομένως το μυαλό είναι αθάνατο, η πρόοδος, όπως μια μηχανή αέναης κίνησης, θα οδηγήσει στην ευημερία!
  Ακόμα και οι πιο τρομερές ειδήσεις γίνονται συνηθισμένες από επαναλαμβανόμενες επαναλήψεις!
  Όταν ένας πράκτορας εργάζεται για δύο υπηρεσίες πληροφοριών, αναθέτοντας σε ένα παιδί που προσπαθεί να βάλει δύο πιπίλες στο στόμα του, κινδυνεύει να σκίσει το στόμα του!
  Η κίνηση είναι η βροχή κάτω από την οποία φυτρώνουν τα άνθη της υγείας και η σκαπάνη που ξεριζώνει τα ζιζάνια της αρρώστιας!
  Οι τυφλοί δεν μπορούν να δουν τους τυφλούς - πάνε όπου θέλουν!
  Ο τυφλός δεν μπορεί να οδηγήσει έξω - μέσα από το δρόμο του πιστού περαστικού!
  Αλλά μην περιμένετε έναν ταξιδιώτη με όραση - βοηθήστε τους φτωχούς τυφλούς!
  Ένας άνθρωπος σπάει εύκολα, υποτάσσεται με δυσκολία και πολύ σπάνια πετυχαίνει αγάπη από τη φύση!
  Στα χαρτιά, η τύχη έρχεται σε ένα φωτεινό κεφάλι, εύστροφα δάχτυλα και μια ήρεμη καρδιά!
  Γενικά, το έγκλημα δεν είναι σοκολάτα• αν λερωθείς, δεν θα ζήσεις μια γλυκιά ζωή, αλλά σίγουρα θα πάθεις παχυσαρκία!
  Η έλλειψη δύναμης μπορεί να αντισταθμίσει την περίσσεια ευφυΐας, αλλά καμία περίσσεια δύναμης δεν μπορεί να αντισταθμίσει την έλλειψη ευφυΐας!
  Το ταλέντο μπορεί να αντικαταστήσει την έλλειψη παιδείας, αλλά καμία εκπαίδευση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την έλλειψη ταλέντου!
  Ένα διαμάντι είναι ένα κόσμημα χωρίς γυάλισμα, αλλά καμία ποσότητα γυαλίσματος δεν θα μετατρέψει τον άνθρακα σε διαμάντι!
  Ο θάνατος κάποιου άλλου είναι διασκεδαστικός, αλλά ο δικός σου θάνατος κάνει την καρδιά σου να σκάσει και την ψυχή σου να βυθίζεται στις μπότες σου!
  Το χρήμα είναι σαν τη βρωμιά, που κολλάει σε ματωμένα χέρια και γλιστερές ψυχές!
  Από όλες τις μορφές φανατισμού, ο θρησκευτικός είναι ο πιο παράλογος και εγωιστής, άρα αποσκοπεί πρωτίστως στην επίτευξη της προσωπικής αθανασίας!
  Η αγάπη διαφέρει από τον βιασμό μόνο με τη μορφή πληρωμής - πληρωμή σε είδος για την τελευταία ενέργεια!
  Είναι προτιμότερο να χάνεις με δικαιοσύνη παρά να κερδίζεις με την αμαρτία!
  Η απώλεια των δικαίων είναι κέρδος στον ουρανό, το κέρδος του αμαρτωλού είναι ληστεία της ψυχής!
  Αρνούμενοι τον Θεό, οι κομμουνιστές έβαλαν ένα υπέρογκο βάρος στους ώμους του ανθρώπου! Θέλοντας να πάρει τη θέση του Παντοδύναμου, ο άνθρωπος δεν άντεξε τον πόνο του Γολγοθά και τους πειρασμούς του διαβόλου!
  Χωρίς τη δύναμη του Ιησού, οι άνθρωποι, αντί να χτίσουν ένα βασίλειο καλοσύνης και δικαιοσύνης, έπεσαν στη λίμνη της κακίας!
  Οι αμέτρητοι θησαυροί στην ανθρώπινη ψυχή, μόνο αν αρχίσεις να τους λεηλατείς, θα στεγνώσουν γρήγορα χωρίς να φέρεις πλούτο!
  Κάθε σεξουαλική πράξη, ένας θησαυρός που μοιράζεστε μεταξύ δύο και ούτε ένας κλέφτης δεν θα τον κλέψει από την καρδιά σας!
  Κάθε άντρας έχει κάτι κοινό με ένα πρωτεύον θηλαστικό, είναι καλό να έχει ισχύ, αλλά πιο συχνά ευφυΐα!
  Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν αλήθεια!
  Δυστυχώς, έχουμε κάτι παραπάνω από αξιοπρεπείς άντρες και τίμιους πολιτικούς!
  Όποιος προδίδει την ψυχή του, μένει πάντα σε απώλεια - δίνει την αθανασία για θνητό!
  Η νίκη επί ενός ισχυρού αντιπάλου συνήθως κοστίζει περισσότερο, αλλά δεν θα τη δώσεις για τίποτα!
  Ο φόνος δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με συμφέρον και κέρδος - μόνο η τιμή, η ελευθερία και η πατρίδα είναι οι υπέρμαχοι της βίας!
  Καλό πρέπει να είναι με ένα πολυβόλο,
  Χτυπήστε σαν εξαγριωμένο ατσάλι!
  Έτσι το αίμα ρέει σαν καταρράκτης,
  Το κακό δεν έχει έλεος, σκότωσε όλους!
  Από όλα τα έργα τέχνης, είναι τα στρατιωτικά αριστουργήματα που είναι πιο σταθερά εδραιωμένα στη μνήμη των ανθρώπων και προκαλούν τα περισσότερα δάκρυα!
  - Ένας πίνακας ζωγραφισμένος στο αίμα: πιο φωτεινός από μια ελαιογραφία και ξεθωριάζει πολύ πιο αργά!
  Ένας αξιοπρεπής άνθρωπος βάζει τη δικαιοσύνη πάνω από την οικογένεια και τις φιλίες! Πρέπει να υπάρχει ένας νόμος για τους εχθρούς και τους φίλους, όπως ακριβώς έχει ο σύζυγος για τη γυναίκα του!
  Η παρουσία διαφορετικών νόμων μετατρέπει τη δικαιοσύνη σε πόρνη!
  Ένας δυνατός αντίπαλος δυναμώνει το σώμα και τη θέλησή σου, σε κάνει πιο δυνατό - ένας αδύναμος διαφθείρει την ψυχή σου και αποδυναμώνει το σώμα σου, κάνοντάς σε πιο αδύναμο!
  Ο δύσκολος δρόμος λοιπόν δίνει πολύ πιο εύκολη νίκη!
  Σε έναν στρατιώτη δίνονται χέρια για να πυροβολήσει και μυαλό για να σταματήσει εγκαίρως!
  Το να σκοτώνεις έναν ανόητο: είναι το ίδιο με το να τον μαχαιρώσεις με μια βελόνα, το να πυροβολείς έναν έξυπνο άντρα είναι σαν να τον χτυπάς με μια οβίδα!
  Η φύση είναι η μητέρα του ανθρώπου και η μητέρα ενός μεγάλου εφευρέτη δεν μπορεί να είναι εντελώς ανόητη! Αν και της λείπει η πρακτική εφευρετικότητα!
  Το bullet είναι η πιο αποτελεσματική εκπαιδευτική μέθοδος στην επικοινωνία με νέους, καθώς και με ηλικιωμένους!
  Μόνο η αποτελεσματικότητα του αντίκτυπου μειώνεται! Συχνά θα χάσετε την εξουσία σας, αλλά αν σας πιάσουν, θα πρέπει να μεγαλώσετε ζόμπι!
  Η θρησκεία κατεβάζει έναν περήφανο άνθρωπο στο επίπεδο του ζώου - δίνοντας την επιλογή ανάμεσα σε ένα πρόβατο και μια κατσίκα!
  Είναι καλύτερα να δίνεις το δέρμα σου στους ανθρώπους σαν πρόβατο παρά να σφυρίζεις για πάντα σαν φίδι!
  Γενικά, η έννοια του να δουλεύεις με το κεφάλι σου δεν περιλαμβάνει μόνο μια κυριολεκτική ερμηνεία, ακόμα και όταν πρόκειται για πολεμικές τέχνες!
  Αν θέλεις να γίνεις πλούσιος, να βαφτιστείς Εβραίος, αν θέλεις να ξεφύγεις, δανείσου από έναν Εβραίο!
  Ο μόλυβδος βοηθά την πέψη, ειδικά αν το χάπι είναι σε μορφή φυσιγγίου!
  Ένας υπάλληλος που δεν δωροδοκεί είναι σαν παρθένα ιερόδουλη!
  Συνήθως, για να σώσεις το ένα πρέπει να σκοτώσεις τον άλλο! Αυτός είναι αναμφίβολα ένας σκληρός νόμος, αλλά αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία των ειδών!
  Δεν υπάρχει καλύτερος μαχητής στον κόσμο από έναν Ρώσο στρατιώτη και δεν υπάρχει μεγαλύτερος τύραννος από έναν Ρώσο στρατηγό!
  Η υπερβολική πολυτέλεια είναι σημάδι επιπολαιότητας, η επιπολαιότητα είναι προάγγελος επικείμενης καταστροφής!
  Σοφά λόγια από το στόμα ενός κάθαρμα, σαν βρύση από σκουπιδότοπο!
  Εσύ έχεις το πλεονέκτημα στο μήκος, αλλά εγώ το πλεονέκτημα στο μυαλό!
  Μερικές φορές μπορείς να σκοτώσεις, αλλά ποτέ δεν μπορείς να αφαιρέσεις την ελπίδα!
  Στον πόλεμο, αν χάσεις ένα δευτερόλεπτο, μπορείς να χάσεις μια αιωνιότητα!
  Ένας συνηθισμένος πύργος είναι αξιολύπητος ανάμεσα σε ουρανοξύστες, αλλά μεγαλοπρεπής ανάμεσα σε καλύβες!
  Ο άνθρωπος υποτάσσεται στη βία, σέβεται τη σκληρότητα, περιφρονεί την πραότητα και δεν εκτιμά την καλοσύνη!
  Το σεξ είναι η καλύτερη θεραπεία για όλες τις ψυχικές ασθένειες, αλλά δυστυχώς είναι ακριβό και δύσκολο να το αποκτήσεις!
  Αυτός που δεν αγαπά το σεξ δεν αγαπά τη ζωή και δεν εκτιμά τις χαρές της σάρκας!
  Η ποίηση έχει κοινό με το κρασί ότι η αξία του μεγαλώνει με τον καιρό, αλλά ούτε οι αιώνες δεν αφήνουν τις γραμμές να ξεθωριάσουν ή να σβήσουν οι σπίθες!
  Ένας στρατιώτης είναι σαν τον υπολογιστή - μετράει ένα ή μηδέν, αλλά ένας πολεμιστής είναι φίλος και εχθρός!
  Ο άνθρωπος διαφέρει από τα ζώα στον ανθρωπισμό, και στην ικανότητα να ενεργεί αντίθετα με τα ένστικτα!
  Η βία κατά των γυναικών μερικές φορές γεννά υγιή παιδιά, αλλά η βία κατά της φύσης παράγει μόνο τέρατα!
  Αν μια μητέρα είναι σκληρή, είναι και τα παιδιά! Όπως είναι η φύση, έτσι είναι και οι απόγονοί της - ο άνθρωπος!
  Η φιλία επιδιώκεται από τους δυνατούς, η τροφή από τους πλούσιους και η αφοσίωση εμφανίζεται στους απτόητους!
  Η επίθεση είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξουδετερώσεις το αριθμητικό πλεονέκτημα του εχθρού - το να τον αναγκάσεις να αντεπιτεθεί είναι σαν να τους κόβεις τα μισά χέρια!
  .Για μια γυναίκα η αγάπη είναι ευχαρίστηση και εισόδημα, για τους άνδρες είναι ευχαρίστηση και έξοδο!
  Το να εφεύρεις ένα νέο όπλο για έναν ανήθικο άνθρωπο είναι σαν να κόβεις τα πόδια μιας καρέκλας όταν ένα σχοινί είναι τυλιγμένο στο λαιμό σου!
  Κατά την άφιξή τους κοντά στην Ufa, τα παιδιά ανέφεραν την ολοκλήρωση της εργασίας στον Pugachev.
  Ο αγρότης βασιλιάς εξεπλάγη που τα παιδιά δούλευαν τόσο γρήγορα. Και φυσικά τους αντάμειψε. Δώρισε στον καθένα έναν ασημένιο σταυρό. Και διακόσια ρούβλια το καθένα.
  Μετά ήρθε η επίθεση στην Ούφα. Η Μαργαρίτα και ο Όλεγκ, όπως πάντα, είναι στην πρώτη γραμμή και επιτίθενται με γοργούς ρυθμούς.
  Κόβουν τους εχθρούς με σπαθιά και ρίχνουν βόμβες.
  Η φρουρά της Ufa ήταν ήδη αδύναμη από την πείνα και οι νίκες των επαναστατών έσπασαν το πνεύμα τους.
  Επιπλέον, ο βασιλιάς των Κοζάκων έχει σχεδόν πενήντα χιλιάδες στρατιώτες - μια τεράστια δύναμη...
  Αφού ο Oleg Rybachenko χακάρισε μέχρι θανάτου τον διοικητή, οι υπόλοιποι μαχητές παραδόθηκαν.
  Τους ορκίστηκαν, τους έκοψαν τις πλεξούδες και τους έκαναν κούρεμα Κοζάκων. Μερικοί αξιωματικοί επέλεξαν να ενωθούν με τον Πουγκάτσεφ. Είναι καλύτερη η θηλιά;
  Εν ολίγοις, η Ούφα καταλήφθηκε εύκολα. Και ακόμη και ο Τσάρος των Κοζάκων μετάνιωσε που δεν εισέβαλε στην πόλη Yaitsky.
  Γενικά τα πράγματα πήγαν καλύτερα για τον Πουγκάτσεφ. Τώρα μπορούν να σταλούν περισσότερα στρατεύματα στα εργοστάσια των Ουραλίων. Και ο Beloborodov έχει εντολή να πάρει όλες τις πόλεις και το Tobolsk.
  Η απόφαση λήφθηκε οπωσδήποτε να πάει στο Καζάν και μετά στη Μόσχα. Ο Emelyan Pugachev ανέφερε μάλιστα ότι ο ίδιος ο γιος του Tsarevich Pavel είχε ενταχθεί στην εκστρατεία και θα παρέδιδε τον θρόνο στον πατέρα του. Σε κάθε περίπτωση, πολλοί το πίστευαν αυτό.
  Ο στρατός του Πουγκάτσεφ συνέχισε να μεγαλώνει. Έφτασαν νέα για την κατάληψη πολλών ακόμη εργοστασίων στα Ουράλ, και νέα όπλα, προμήθειες και πυρίτιδα.
  Μετά από αυτό ένας τεράστιος στρατός ξεκίνησε μια εκστρατεία. Κινήθηκε κατά μήκος του ποταμού, κατά μήκος των δύο όχθες προς τον Βόλγα.
  Ο Τσάρος Εμελιάν Πουγκάτσεφ ήταν χαρούμενος και ευχαριστημένος. Μέχρι στιγμής τα πράγματα του πάνε πολύ καλά. Γενικά, οι αντάρτες δεν έχουν ποτέ χτυπηθεί σοβαρά. Και η φήμη του νέου Ρώσου Τσάρου ανεβαίνει. Και κάθε μέρα νέοι πολεμιστές κατά χιλιάδες τον ενώνουν.
  Ο αυτοαποκαλούμενος βασιλιάς έχει επίσης πολλά ιππικά στρατεύματα. Και όλα μυρίζουν πραγματική νίκη.
  Τα παιδιά φύλακες τρέχουν μπροστά από τον υπόλοιπο στρατό. Είναι ευδιάθετοι και γελούν πολύ.
  Εδώ οι νεαροί πολεμιστές επιτίθενται στην περίπολο των ουσάρων. Μια σύντομη περικοπή, μια-δυο χειροβομβίδες πεταμένες με γυμνά δάχτυλα. Και οι μαχητές καταστράφηκαν.
  Στη συνέχεια βρίσκεται το φρούριο Osa. Στην πραγματική ιστορία, ενέδωσε χωρίς μάχη. Έτσι, τα παιδιά δεν έχουν εισβάλει ή σκοτώσει κανέναν ακόμα.
  Βαρέθηκαν κιόλας λίγο... Τα παιδιά τραγούδησαν?
  Ο Σπαρτάκ μεγάλωσε τους σκλάβους σε ηρωικές πράξεις,
  Για να πετάξουμε τον ζυγό των μισητών πριγκίπων...
  Μετέτρεψε τον άτυχο σε σμήνος αετών -
  Η κλήση είναι απλή - διευρύνετε τα όνειρά σας!
  
  Τραβήξτε το σπαθί πολεμώντας,
  Και εξοντώστε αλύπητα τους κακούς σας εχθρούς...
  Ευτυχώς, θα ανοίξετε γρήγορα το μονοπάτι ως μαχητής,
  Ο εκλιπών θα ζει για πάντα στον γρανίτη!
  
  Ας πάρουμε το φεγγάρι από τον ουρανό, δεν χρειάζεται,
  Θα ανοίξουμε τις εκτάσεις του Άρη σαν πύλες,
  Και πιστέψτε στην Αφροδίτη, θα έρθω...
  Ολόκληρος ο Γαλαξίας θα πέσει κάτω από το σπαθί του ήρωα!
  
  Υπάρχουν αστέρια στον ουρανό και τα μάτια των κοριτσιών -
  Γυαλίζουν με ζαφείρια και ρουμπίνια...
  Και οι άγριες σκέψεις μου πετούν -
  Όταν ο πρόγονός μας ζύμωσε την πλευρά της Μαμάγια!
  
  Ο θνητός Chelubey αναφώνησε μέσα στο πλήθος -
  Αυτή η Ρωσία θα χαθεί κάτω από την οπλή του ανεμοστρόβιλου...
  Η τρελή κραυγή είναι περίεργη - σκοτώστε τους πάντες:
  Ότι το γέλιο και τα ηχηρά τραγούδια έχουν σβήσει!
  
  Η απάντηση από τον Peresvet δόθηκε δυνατά,
  Το χτύπημα της λόγχης και ο εχθρός σε μια εφιαλτική κόλαση...
  Ο Ζιντάν δεν θα περιμένει τον πολεμιστή -
  Θα νικήσουμε, εσείς πιστεύετε σε αυτό!
  
  Ο βράχος είναι ύπουλος - υπάρχουν μέρες στα σύννεφα,
  Δεν υπάρχει κάθε φορά τύχη και τρόπαια...
  Και οι πόλεις μας είναι φωτιά, φώτα,
  Προφανώς ούτε εμείς συμβαδίσαμε με τη μάχη!
  
  Αλλά ξέρετε τη θέση του Ρώσου στον θρίαμβο,
  Ο πρόγονός μας Καίσαρας, ο τρομερός Μακεδόνας...
  Οι πλανήτες σύντομα θα μετατραπούν σε παράδεισο,
  Το τυρί με τσάι είναι πολύ νόστιμο Poshekhonsky!
  Το φρούριο Osa, όπως στην πραγματική ιστορία, παραδόθηκε χωρίς μάχη. Η φρουρά και οι διοικητές της ορκίστηκαν πίστη στον Κοζάκο βασιλιά. Και μετά ο στρατός του Πουγκάτσεφ προχώρησε. Πορεία νικηφόρα και ένταξη χιλιάδων αγροτών. Ένας τεράστιος στρατός που μεγαλώνει γρήγορα. Στα ανατολικά, οι Pugachevites κατέλαβαν πολλές ακόμη πόλεις και πλησίασαν το Tobolsk, όπου το σώμα του Delong κατέφυγε.
  Σχεδόν όλα τα εργοστάσια των Ουραλίων τέθηκαν υπό έλεγχο από τους αντάρτες και υπάρχει μια νέα διοίκηση εκεί. Στα δυτικά πήραν τον Σαμαρά και οχυρώθηκαν εκεί. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ακολουθούν τους αντάρτες.
  Και πίσω από τον αγρότη βασιλιά υπάρχουν μεγάλες δυνάμεις. Υπάρχουν πολλοί υποστηρικτές του στο ίδιο το Καζάν. Κυβερνήτη Καντ, αυτός ο Γερμανός κυριολεκτικά τρέμει από φόβο. Ένα μικρό απόσπασμα που στάλθηκε για να συναντήσει τον στρατό του Πουγκάτσεφ αιχμαλωτίστηκε. Ο Ποτέμκιν, που βρίσκεται στο Κρεμλίνο του Καζάν, τρέμει και αυτός από φόβο.
  Τι να κάνει απέναντι σε τέτοιο στρατό...
  Και ο Oleg Rybachenko και η Margarita κάνουν ξανά κατορθώματα. Αυτή τη φορά, μετακόμισαν στην εποχή της Ελίζαμπεθ Πετρόβνα. Και πιάνουν τον Φρίντριχ. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Εκεί προσπάθησαν με τη Μαργαρίτα, και ο μεγάλος βασιλιάς της Γερμανίας, μετά την ήττα, αιχμαλωτίστηκε. Και οι φρουροί του σκοτώθηκαν.
  Το αγόρι και το κορίτσι πέταξαν σαν τυφώνας, ειδικά από τη στιγμή που ο Φρίντριχ έμεινε με μια πολύ μικρή ακολουθία. Αλλά αυτά τα παιδιά έκοψαν τους πάντες και τους έφεραν στους ώμους του διοικητή στο ρωσικό στρατόπεδο. Έτσι η Γερμανία συνθηκολόγησε.
  Και η Ρωσία προσάρτησε την Ανατολική Πρωσία.
  Και η Ελισάβετ η δεύτερη έζησε περισσότερο στη χαρά. Και ο κληρονόμος Πέτρος πέθανε από αιμορροϊδικό κολικό. Έτσι η Ρωσία μπόρεσε να διατηρήσει τα κέρδη της. Αλλά η Γερμανία δεν ενώθηκε ποτέ!
  Και τότε η Πολωνο-Λιθουανική Κοινοπολιτεία έγινε εντελώς μέρος της Ρωσίας...
  Λοιπόν, ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova έμειναν εκεί για πολύ λίγο. Και έχουν μια νέα σκληρή αποστολή!
  Αλλά προς το παρόν ο Πουγκάτσεφ μπορεί να τα καταφέρει χωρίς αυτούς. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα να κάνετε.
   Εδώ είναι ο Oleg Rybachenko, υποτίθεται ένας σπουδαίος, αν και σχετικά νέος, αθλητής που συμμετέχει για τη Ρωσία σε μεσαιωνικούς αγώνες. Ένας εναντίον εκατό επιλεγμένων ιπποτών. Και του έδεσαν ακόμη και βάρη στα πόδια, για να το κάνουν πιο ειλικρινές. Τι γίνεται με τον Oleg Rybachenko; Οι δυνάμεις του φανταστικού Superman ζούσαν πάντα μέσα του, γιατί αυτό είναι και όνειρο και όχι όνειρο, αλλά κάτι φασμογορικό, όπου όλα τα κρυμμένα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.
  Υπήρχαν ακόμη και επτά φώτα στον ουρανό. Και το καθένα είναι το χρώμα του ουράνιου τόξου.
  Μπροστά του βρίσκεται ο Βρετανός πρίγκιπας Κάρολος, προικισμένος με ένα ιδιαίτερο χάρισμα: να συγχωρεί και να ελεεί όσους στέκονται μπροστά στο θανάσιμο τούνελ, μέσα από το οποίο ανοίγει ο δρόμος για έναν άλλο κόσμο.
  Και είσαι απλά ένα αγόρι που βρίσκεται σε ένα μέρος όπου κρίνεται η μεταθανάτια μοίρα ενός μεγάλου άντρα.
  Ο Oleg Rybachenko χτυπήθηκε στο πόδι πολύ οδυνηρά όταν κρεμούσαν επιπλέον δεσμά. Ο νεαρός συνταγματάρχης με δυσκολία συγκρατούσε το επιφώνημα που ξέφευγε από το στήθος του.
  Το σώμα του έγινε ακόμα πιο νεανικό, σαν αγόρι γυμνασίου, και όχι τόσο μυώδες όσο πριν.
  Και ο πρίγκιπας, προσποιούμενος ότι δεν είχε συμβεί τίποτα, φώναξε εκκωφαντικά, με μια μικρή βραχνάδα στη φωνή του:
  -Λοιπόν, τώρα είστε επί ίσοις όροις... Θέματα κίνησης ταχέων αλόγων, πορεία!
  Το κοινό που καθόταν στις εξέδρες άρχισε να σφυρίζει δυνατά.
  Ο Oleg Rybachenko, τουλάχιστον σε ένα παράλληλο όραμα, είναι ένας υπεράνθρωπος της υψηλότερης κατηγορίας. Εδώ μετάνιωσα ελαφρώς που επέτρεψα να στερεωθούν τα σίδερα στον εαυτό μου. Με την πρώτη ματιά, είκοσι λίβρες ή εννέα κιλά δεν είναι τίποτα• οι αντίπαλοι έχουν πανοπλία όχι μικρότερου βάρους. Αλλά αν είναι δεμένα ειδικά στα πόδια και τα άκρα είναι δεμένα, τότε αυτό δεν θα φανεί σαν ανοησία σε κανέναν.
  Δύσκολα μπορείς να κινηθείς με το μειωμένο σώμα σου.
  Στον πρώτο γύρο, όλοι οι αντίπαλοι του Oleg Rybachenko, ο οποίος είχε γίνει νεοφερμένος στον νέο κόσμο, έτρεξαν ουσιαστικά σε μια ενωμένη στήλη γεμάτη αιχμές. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της πρακτικής δοκιμής, σε στυλ αγώνα φαντασίας, οι μαχητές συμπεριφέρθηκαν σχεδόν φυσικά στους ανθρώπους.
  Το αγόρι συγγραφέας δεν ένιωθε καθόλου άνετα. Και η δύναμη δεν είναι καθόλου ίδια με πριν... Κάτι δεν τον κατακλύζει από ενέργεια. Και το σώμα σου δεν φαίνεται περισσότερο από δέκα ετών, αλλά ήταν δώδεκα. Και οι αντίπαλοι είναι πολύ μεγαλύτεροι από εσάς και τρέχουν.
  Πηδάμε και ρουφάμε το στομάχι μας, προσαρμοζόμαστε στο περίεργο
  στολές, όπλα και ζέσταμα. Ο μεγάλος, εξωτερικός κύκλος των καταλόγων είχε μέγεθος οκτακόσια πενήντα μέτρα και ήταν στρωμένος με τρία διαφορετικά εναλλασσόμενα καλύμματα: λείες πέτρινες πλάκες, αιχμηρά βότσαλα (μερικές φορές οι ένοχοι ξυπόλητες γυναίκες και οι έφηβοι αναγκάζονταν να τους τρέξουν ως τιμωρία) και τακτοποιημένα στρωμένο, συμπιεσμένο στρογγυλό χαλίκι.
  Ο Oleg Rybachenko σκέφτηκε με ανησυχία ότι ίσως θα συνέχιζε να συρρικνώνεται έτσι μέχρι να μετατραπεί σε έμβρυο και τελικά να εξαφανιστεί.
  Ή μήπως αυτό είναι μόνο για τη διάρκεια της δοκιμής;
  Κάθε κάλυμμα συναντήθηκε τέσσερις φορές, το μεγαλύτερο μήκος βρέθηκε σε αιχμηρές πέτρες, επομένως ήταν αδύνατο να διατηρηθεί ένας ομοιόμορφος ρυθμός τρεξίματος με συνηθισμένο τρόπο.
  Ο Oleg Rybachenko, που τελικά έγινε αγόρι, ήταν ο μόνος που έτρεξε ξυπόλητος και ένιωσε τα τσιμπήματα της γυμνής σόλας του. Ναι, οι συνθήκες είναι σαφώς άνισες.
  Αλλά με όλα αυτά, κάθε συμμετέχων στη θανατηφόρα κούρσα, την ιερή μάχη για το μέλλον της αυτοκρατορίας, θεωρούσε τον εαυτό του, αν όχι τον ισχυρότερο μαχητή στο σύμπαν, τότε πολύ υψηλότερο από το επίπεδο των ηλίθιων μέσων αγροτών. Λοιπόν, κάποιο Ρώσο κάθαρμα δεν τους είναι αντίπαλος.
  Και είναι ακόμη ταπεινωτικό που τόσοι πολλοί από αυτούς συγκεντρώθηκαν ενάντια στο κουρελιασμένο αγόρι.
  Ο Oleg Rybachenko, φυσικά, πονούσε πολύ στο πόδι του, το οποίο είχε μελανιάσει από ένα συντριπτικό χτύπημα από μια βαριοπούλα. Μετά από ένα ανελέητο "βάπτισμα", πρήστηκε και έγινε μπλε. Ωχ, δήμιε σιδερά, θα ήθελα να σε χτυπήσω με τις αρθρώσεις της γροθιάς μου στον αμβλύ κρόταφο σου. Να τον γκρεμίσουμε έτσι ή ακόμα καλύτερα με την ίδια βαριά, ρομβοειδή βαριοπούλα! Ωστόσο, ποτέ δεν είναι αργά! Σε αυτό το σύμπαν, το αγόρι έτρεχε ξυπόλητος, κάτι που δεν είναι συχνή ευχαρίστηση για έναν ντόπιο Μοσχοβίτη και έναν πρίγκιπα, ειδικά με την υπερβολική φροντίδα και την πρωταρχική εθιμοτυπία τους. Είναι αλήθεια ότι τώρα ο Oleg Rybachenko άρχισε να φαίνεται ακόμη νεότερος - όχι μεγαλύτερος από δέκα, το πολύ έντεκα ετών και η αγορίστικη ξυπόλητη του δεν φαινόταν πλέον αφύσικη.
  Το αγόρι συνταγματάρχης επευφημούσε και τραγούδησε:
  - Αυτός που είναι ευδιάθετος γελάει! Όποιος το θέλει θα το πετύχει! Όποιος ψάχνει πάντα βρίσκει!
  Οι αισθήσεις της οξύτητας των λίθων έμοιαζαν τώρα ευχάριστες και σκληρά διαπεραστικές ταυτόχρονα. Αλλά αυτό στράφηκε μόνο στον αιώνιο έφηβο, ή μάλλον στο αγόρι.
  Και η ενέργεια που είχε υποχωρήσει άρχισε να επιστρέφει στους νεαρούς μύες.
  Μετά τον τρίτο κύκλο, αρκετοί μεσαιωνικοί και πολύ δυνατοί πολεμιστές έκαναν μια σχεδόν υστερική προσπάθεια, με τη βοήθεια της αυθάδειας, να προλάβουν. Μάλωσαν καθώς περπατούσαν και μάλιστα άρχισαν σταδιακά να φτάνουν τον Oleg Rybachenko, ο οποίος δεν είχε ιδιαίτερα κόμπλεξ και περπατούσε ακόμα στην ουρά της στήλης.
  Το αγόρι συνταγματάρχης αποφάσισε να μην αναγκάσει ακόμα τα πράγματα και να περιμένει.
  Ο σχηματισμός άρχισε να τεντώνεται σιγά σιγά, σαν την κοιλιά ενός βόα, και ήδη στον πέμπτο κύκλο όλοι οι πολεμιστές έτρεχαν διαφορετικά. Όχι όπως πριν στο τεράστιο πίσω μέρος του κεφαλιού του άλλου, αλλά με ένα εντυπωσιακό κενό.
  Το μέταλλο τσουγκρίστηκε, έτριξε κάτω από τις σφυρηλατημένες μπότες...
  Ο αιχμηρός και έμπειρος Oleg Rybachenko είδε ότι οι στρατιώτες με πανοπλίες ίδρωναν και ανέπνεαν όλο και πιο βαριά. Είναι κατανοητό γιατί κρέμασαν αλυσίδες στο ξυπόλητο αγόρι. Ένα αγόρι με ελαφρύ σώμα, μπορούσε εύκολα να διώξει μια ολόκληρη ορδή μεγαλύτερων, βαρύτερων μαχητών.
   Τώρα ένας από αυτούς, με μια απεγνωσμένη προσπάθεια, έφτασε, από την άλλη πλευρά, στο εύστροφο αγόρι συνταγματάρχη. Ο Oleg Rybachenko απέφυγε την προσπάθεια να το κόψει λοξά και έσπρωξε το σπαθί του στο κερασφόρο κεφάλι. Το χτύπημα που γυρνούσε το σώμα ήταν τόσο δυνατό που έσκασε το κράνος του εχθρού και έπεσε στο χαλίκι με ματωμένο κεφάλι. Αρκετά κορίτσια, τακτοποιημένα με λευκά παλτά και μαύρες παντόφλες, άρπαξαν τον άτυχο πολεμιστή.
  Τίποτα δεν μπορούσε να τον βοηθήσει!
  Ο Oleg Rybachenko, ακούγοντας το έκπληκτο επιφώνημά τους, σημείωσε φιλοσοφικά:
  - Είναι καλύτερο για ένα δυνατό παιδί να είναι όπως είναι και το να φαίνεται σαν δυνατός ενήλικας είναι πάντα καλύτερο να φαίνεται διαφορετικός από αυτόν που είναι! Αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι καλύτερο για έναν ηγεμόνα να μην φαίνεται ποτέ αδύναμος - ακόμα κι αν η κύρια δύναμή του είναι η εξαπάτηση!
  Δεν είναι καιρός να δουλέψετε πιο δυναμικά;
  Ο Oleg Rybachenko, γυρίζοντας τις αιχμηρές πέτρες που έδιναν στήριξη στις φτέρνες του, έκοψε στην πανοπλία του δεύτερου. Έπεσε, αλλά αμέσως πήδηξε επάνω και ο πρίγκιπας εξολοθρευτής χρησιμοποίησε έναν κλώστη, χτυπώντας το μελανιασμένο πόδι του στο κεφάλι, το οποίο είχε ήδη επουλωθεί κατά τη διάρκεια του τρεξίματος. Ο εχθρός δεν περίμενε μια τόσο γρήγορη επίθεση και, αφού έχασε τον κρόταφο του καλυμμένο από το κράνος του, σαν ένα μοσχάρι που σκοτώθηκε από μια λέσχη χασάπη, έπεσε πάνω.
  Υπήρχε κάτι για το οποίο να είμαστε περήφανοι! Αν και πονάει λίγο.
  Θανατηφόρο σακί, ειδικά αφού το κομμάτι σιδήρου αύξησε το βάρος του χτυπήματος. Μετά από αυτό, ο Oleg Rybachenko έπαιξε στο κοινό για λίγο ακόμα και επέτρεψε στον εαυτό του να πιαστεί από τον τρίτο - τον Comte de Lacafer. Χτύπησε πολύ ψηλά με τα ξίφη του και παραπατήθηκε, κάτι που του έσπασε το πόδι. Φυσικά τα κομμάτια σιδήρου σε εμπόδιζαν να τρέξεις, αλλά με αυτά ένιωθες σαν να χτυπάς με τσεκούρι.
  Το αγόρι συνταγματάρχης έβγαλε τη γλώσσα του και πήδηξε πιο ψηλά, νιώθοντας όλο και περισσότερη ενέργεια μέσα του.
  Οπότε, στην πραγματικότητα, όπως ο Μπρους Λι, ο Τζάκι Τσαν, ο Στίβεν Σίγκαλ, και ίσως ακόμη καλύτερος από όλους μαζί, έχει περισσότερο χρόνο να αναπτύξει τις δεξιότητές του.
  Εκτός βέβαια αν ο ανελέητος χρόνος απορρίπτει τη λήθη. Υπάρχει όμως ελπίδα ότι η Μαργαρίτα θα τον σώσει.
  Και μόνο στον ένατο γύρο ο νεαρός τερματοφύλακας-πολεμιστής, αναπηδώντας προκλητικά, αύξησε την ταχύτητά του. Στην αρχή, ένας ένας, σαν μηχανοκίνητο σκάφος με σημαδούρα, προσπέρασε όλους όσοι έμειναν λίγο πίσω, ευσπλαχνικά δεν τους χτυπούσε. Είναι αλήθεια ότι μερικά από αυτά, μη εκτιμώντας την αρχοντιά του αγοριού, όρμησαν και από τις δύο πλευρές, αλλά ο ορμητικός μύλος τους έκοψε, έτσι ώστε τα κεφάλια τους να πετάξουν. Είναι ήδη θάνατος χωρίς καμία ευκαιρία.
  Ο Oleg Rybachenko σφύριξε:
  - Πόλεμος, πόλεμος υπάρχει!
  Κάτι συνέβη με τους απογόνους των Βίκινγκς και τους πολεμοχαρείς Σάξονες• δεν τόλμησαν να ορμήσουν μαζικά, αλλά συνέχισαν να τρέχουν. Ίσως η αριθμητική τους υπεροχή να υπαγόρευε τέτοιες τακτικές. Ή οι άγραφοι κανόνες ενός θανατηφόρου παιχνιδιού; Ο Oleg Rybachenko , χωρίς να βιάζεται σε κανέναν, άρχισε να πιάνει τη διαφορά με τους λεγόμενους ηγέτες. Φυσικά, σε μια ντουζίνα άλλους πολεμιστές του στέμματος, ακόμα και σε αυτούς που κατείχαν το ένα ή το άλλο, αναμφίβολα δεν θα μπορούσαν να αρέσουν αυτή η κατάσταση πραγμάτων. Αλλά έχοντας χάσει πέντε, για κάποιο λόγο κανείς δεν έσπευσε να εκδικηθεί. Προφανώς οι Ρώσοι κατάλαβαν ότι δεν θα έστελναν έναν αδύναμο στο τουρνουά Skopin-Shuisky που θα τον έσωζε.
  Ακόμα κι αν είναι απλώς ένα αγόρι κατά σάρκα, έχει την εμπειρία ενός έμπειρου βετεράνου διαφορετικών αιώνων.
  Και όχι μόνο στον στρατό του Emelyan Pugachev.
  Και όταν ο Oleg Rybachenko έβγαλε τη γλώσσα του και αύξησαν τον ρυθμό ακόμη περισσότερο από απογοήτευση. Όμως η βαριά αναπνοή τα είπε όλα αυτά για λίγο. Πού πρέπει να πάνε; Αλλά οι Βίκινγκς και οι Σάξονες είναι δυνατοί και πεισματάρηδες. Θα καταθέσουν οστά, αλλά δεν θα παραδώσουν τα δικά τους. Για είκοσι ένα χρόνια, η Σουηδία άντεξε ενάντια στα ρωσικά στρατεύματα του Μεγάλου Πέτρου, αναγκάζοντας τελικά τη συνθήκη ειρήνης να επισημοποιηθεί όχι ως κατάκτηση, αλλά ως αγορά. Εξάντλησαν το ρωσικό κράτος, μειώνοντας τον πληθυσμό κατά το ένα πέμπτο κατά τη διάρκεια του πολέμου!
  Το αγόρι συνταγματάρχης πήδηξε επάνω, αποφεύγοντας τη ρίψη.
  Και αυτό ήταν όταν οι γυναίκες γεννούσαν δέκα παιδιά ανά οικογένεια!
  Αυτός ο υγιής απόγονος είναι το κλειδί για την επιτυχία κάθε εξουσίας.
  Και η Βρετανία κατάφερε στην πραγματικότητα να κερδίσει τον μοναδικό της πόλεμο με τη Ρωσία, έχοντας καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος της Κριμαίας. Οι Βρετανοί αποδείχθηκαν ισχυροί τότε, για πρώτη φορά σε ένα τέταρτο της χιλιετίας, καταφέρνοντας να δαγκώσουν μέρος της επικράτειας από τη Ρωσία.
  Το αγόρι χτύπησε τον πολεμιστή που καθυστερούσε και το ακέφαλο σώμα σωριάστηκε στις πέτρες. Οι άλλοι άρχισαν να αναπνέουν ακόμα πιο δυνατά, προσπαθώντας να αυξήσουν το ρυθμό τους.
  Αλλά αυτή τη φορά, ο Oleg Rybachenko θα τα φθείρει μέχρι το σημείο της εξάντλησης. Δεν μπορούν να τον συναγωνιστούν. Η ατάκα της εξάντλησης ενός επιθετικού χωρίς επαφή με σχεδόν ίσες ταχύτητες.
  Θυμήθηκα την έντονη συμπλοκή με ελεύθερους σκοπευτές στην Τσετσενία. Αυτός είναι πραγματικά ένας πόλεμος νεύρων. Εδώ είναι πολύ πιο εύκολο. Και ο εχθρός θα φτάσει στο βέβαιο τέλος του.
  Έτσι το αγόρι συνταγματάρχης κράτησε τα "κουνελάκια" του σε ένταση για τέσσερις ολόκληρους κύκλους. Τότε απλά έπρεπε να επιβραδύνουν αυτόν τον άγριο ρυθμό για να εκτονώσουν την αφόρητη ένταση. Πρέπει να κάνουμε έναν υπολογισμό της δύναμης, ο Θεός, τουλάχιστον μια μικρή ανάπαυλα. Ο Oleg Rybachenko, όντας σε κατάσταση σοκ, πέταξε ακόμη και έναν αριθμό, πέταξε τα ξίφη του, έκανε τούμπα και το έπιασε ξανά. Στη συνέχεια επανέλαβε μια παρόμοια ακροβατική κίνηση λέγοντας:
  - Οι Ρώσοι καταδιώκουν τους Γερμανούς, η εμπειρία δεν θα βοηθήσει! Πηγαίνετε στο διάολο δειλοί - ανθρώπινο κιμά!
  Ω, πόση ενέργεια και άγρια δύναμη υπάρχει στο σώμα ενός αγοριού.
  Όταν η υπομονή του Δούκα ντε Ντελόν γέμισε μέχρι τέλους, ο αρχηγός φώναξε έξαλλος:
  - Πολεμήστε, γιοι βρεγμένων λαγών!
  Αν και οι μαχητές αντέδρασαν άσχημα σε αυτό.
  - Σε μια αιματηρή μάχη! - Ο πρίγκιπας γάβγισε δυνατά, σχεδόν σκίζοντας τις φωνητικές του χορδές.
  Πράγματι, τι ντροπή είναι να τρέχεις μακριά από ένα αγόρι.
  Ο Oleg Rybachenko χαμογέλασε πονηρά:
  - Επιτέλους υπάρχει κάτι να κάνουμε!
  Λοιπόν, η εμπειρία του είναι ήδη τόσο εκτεταμένη που δεν τον ενοχλεί που οι αντίπαλοί του είναι πολύ μεγαλύτεροι.
  Οι λαχανιασμένοι, εξουθενωμένοι πολεμιστές από τους απλούς φρουρούς σταμάτησαν απότομα και σήκωσαν γρήγορα τα όπλα τους. Οι ευγενείς που έτρεχαν πίσω από τον Όλεγκ Ριμπατσένκο ξεσήκωσαν αμέσως: μια μονομαχία με έναν εχθρό, ακόμα και έναν "άγιο" (ναι, είναι άγιος, ο ξανθός διάβολος!) αναμφίβολα θα πρέπει να χάσει πολύτιμο χρόνο. Εδώ, τέλος πάντων, μια ντουζίνα όχι οι χειρότεροι μαχητές ορμούν αμέσως. Ή μπορεί να περιμένουν για πολύ καιρό, ίσως ακόμη και μέχρι να τον θάψουν σε έναν τάφο. Κι αν συμβεί κάτι, το "διαβολάκι" μαζεύεται αμέσως και σκάβει στην πέτρα. Πρόσθεσαν τη ματαιοδοξία και την περηφάνια τους.
  Ας είναι πιο απότομη η ταχύτητα και γρύλισαν αμέσως απογοητευμένοι: ακούστηκε ένας διπλός, σύντομος κρότος μετάλλου, και τα νέα θύματα της ιερής μάχης, που έσταζαν βρεγμένα, έπεσαν, στριφογυρίζοντας απελπισμένα στο έδαφος.
  Το αγόρι είναι πολύ γρήγορο και η αντίδρασή του είναι πιο γρήγορη από αυτή μιας κόμπρας.
  Ο έμπειρος Oleg Rybachenko σκότωσε τον πρώτο του αντίπαλο με ένα απλό λάκτισμα στη βουβωνική χώρα. Κοινό, αλλά αποτελεσματικό. Λυπάμαι τον τύπο, θα μπορέσει να αναπαραχθεί μετά από αυτό; Όχι όμως τόσο δραματικό. Έγινε, ωστόσο, και ευτυχώς όχι ένας τύπος, θύμα "ευνουχισμού" στα πενήντα του. Ένα ευγενές πρόσωπο, ένα οικογενειακό εθνόσημο με ρουμπινί τριαντάφυλλα. Ο δεύτερος δέχθηκε έναν πηδώντας αγκώνα στη μύτη. Υπάρχει πολύ αίμα και μοιάζει με νοκ άουτ... Αυτό σημαίνει επιπλέον κίνηση του σώματος. Και μετά επιτεθείτε στους υπόλοιπους.
  Είσαι γρήγορος σαν μαγκούστα. Οι αντίπαλοί σου δεν μπορούν να συμβαδίσουν.
  Ο ένας κλωτσήθηκε αμέσως στο σώμα και με τα δύο πόδια από το αγόρι συνταγματάρχη. Η πανοπλία λύγισε, ένας θρόμβος αίματος έφτυσε πίσω από το στόμα, και ο άλλος έμεινε άναυδος από το κοινό χτύπημα ενός ξίφους σε ένα αμβλύ κράνος με στραβά κέρατα. Και ο επόμενος αντίπαλος χτυπήθηκε στο πηγούνι με μια ατσάλινη λαβή. Κόβεται καλά αν χτυπήσετε στην άκρη. Οι υπόλοιποι όρμησαν στο αγόρι συνταγματάρχη.
  Φαίνεται ότι μια αγέλη αρκούδων επιτέθηκε στο γενναίο λύκο.
  Αλλά ο Oleg Rybachenko υπολόγισε τα πάντα σωστά, θα κουραστούν και θα ξεμείνουν. Και οι κινήσεις δεν είναι ίδιες και η αντίδραση δεν είναι ίδια. Οι πολεμιστές που είναι πολύ δυνατοί σωματικά μπορούν να τρέξουν τόσο πολύ με πανοπλίες, αλλά αυτοί που είναι συνηθισμένοι να πολεμούν έφιπποι δεν μπορούν να το κάνουν. Διατήρησαν μόνο χάρη στις δυνατότητές τους. Μπράβο φυσικά.
  Το αγόρι, όμως, δεν είναι καθόλου καλυμμένο, αλλά λόγω της φαινομενικής αντίδρασής του, ξεφεύγει εύκολα.
  Ο Oleg Rybachenko , σαν να μιλούσε με κάποιον, σημείωσε, σαν νεαρός Σωκράτης:
  - Ενώ τρελά ηρωικός, ένας στρατιώτης δεν διαπράττει βλακεία - ο διοικητής κάνει βλακεία, στέλνοντας στρατιώτες εκεί όπου ο ηρωισμός γίνεται τρελός!
  Οι εχθροί προσπαθούν να φτιάξουν το κέφι τους με σπαραχτικές κραυγές και βρυχηθμούς ταύρου.
  Αλλά δεν μπορείς να ξεγελάσεις τους μυς σου. Και οι μαχητές τώρα περιπλανήθηκαν σαν νυσταγμένες μύγες, παρεμβαίνοντας μεταξύ τους. Επιπλέον, η τακτική της κλωτσιάς είναι ασυνήθιστη για τους ευρωπαϊκούς λαούς. Δεν υπάρχουν αμυντικά συστήματα που έχουν αναπτυχθεί για αυτό, είναι σαν το κινέζικο αλφάβητο.
  Και μαντέψτε - δεν έχουν καν ακούσει για πολεμικές τέχνες!
  Και αυτό το εκμεταλλεύεται ο γρήγορος και πάντα φρέσκος Oleg Rybachenko. Μετά ξεκίνησε η παράσταση: κλωτσιές, σπαθιά, γόνατα, αγκώνες, με τρελή ταχύτητα. Ακόμα και το πιο απλό πράγμα - ξυλοδαρμός μικρών με πανοπλίες. Δέκα ισχυροί άντρες έμειναν ξαπλωμένοι, στριμωγμένοι, σαν λούμπες που πετάει το σερφ, στις επιφάνειες των λιστών, όπου έτρεχαν κορίτσια και αγόρια, τους δόθηκε αμέσως απλή ιατρική φροντίδα. Και κάποιος δεν χρειάστηκε καν να το κάνει• η ψυχή του πέταξε στον παράδεισο. Ή στην κόλαση, ανάλογα με την τύχη σου. Για κάποιο λόγο, ο Oleg Rybachenko θυμήθηκε τη διάσημη επιτυχία του Vysotsky - η ψυχή σας ανέβαινε! Θα ξαναγεννηθείς με ένα όνειρο...
  Αλλά αν έζησες σαν γουρούνι, θα παραμείνεις γουρούνι!
  Στη συνέχεια, όμως, μια δεύτερη ντουζίνα λυσσασμένες κατσαρίδες με σπαθιά αντί για σαγόνια έπεσαν πάνω στον Όλεγκ Ριμπατσένκο. Από αυτούς, μόνο τρεις τίτλοι, υπό την ηγεσία τους οι άλλοι, σχεδόν προέβαλαν μια καλά συντονισμένη αντίσταση που σχηματίστηκε σύμφωνα με τους κανόνες. Έκαναν μια προσπάθεια να σταθούν σε μια ενιαία γραμμή και προσπάθησαν, παρά την κούρασή τους, να κινηθούν όσο πιο γρήγορα και όσο το δυνατόν περισσότερο. Μην αφήνοντας τον επιτιθέμενο μικρό συνταγματάρχη να τους συνωστίσει αμέσως στην επιφάνεια του γηπέδου.
  Οι μαχητές εδώ είναι έμπειροι, πολύ μεγαλύτεροι από το ημίγυμνο, μαυρισμένο αγόρι με δεσμά, με αισθητά σπασμένα πόδια.
  Αλλά ο Oleg Rybachenko πέταξε με τέτοιο τρόπο που δεν τους επέτρεψε καν να παραταχθούν• οι δύο πρώτοι έπεσαν για ένα απλό κόλπο, δίνοντας μια κούνια στο κεφάλι, δέχθηκαν χτυπήματα στο σώμα.
  Ο Oleg Rybachenko εξασκούσε την ξιφασκία τον εικοστό αιώνα και δεν του ήταν ξένος.
  Και η πανοπλία και τα πλευρά τσακίζουν. Και το αίμα ψεκάστηκε σαν βρύση από το σπασμένο συκώτι.
  Έπεσε στις πέτρες και σφύριξε σαν οξύ.
  Τότε το ανελέητο, γυμνό τακούνι βρήκε έναν άλλο ναό στο Baron de Mugasak. Το αγόρι συνταγματάρχης γλίστρησε ανάμεσα στους ιππότες, σαν χάμστερ σε μια τρύπα, και στους αγκώνες και στα σαγόνια μια, δύο φορές. Στα παιχνίδια υπολογιστή, σε μια ποικιλία πολεμικών τεχνών, ακόμη και ένα ελαφρύ χτύπημα στο άκρο του πηγουνιού, από το δεξί σημείο της άκρης στην αριστερή πλευρά, είναι ικανό να απενεργοποιήσει πλήρως τον πιο επίμονο μαχητή.
  Λοιπόν, το να μοιάζεις με αγόρι δεν σημαίνει ότι είσαι κορόιδο.
  Απομένουν άλλοι πέντε, αλλά ο Oleg Rybachenko δεν σκέφτεται καν να σταματήσει. Ένα αιώνιο αγόρι, που κάνει τούμπες, στέκεται στα χέρια του και κλωτσάει τον χόνδρο στο ρύγχος.
  Οστά και δέρμα σκάνε, σπρέι αίματος.
  Όμορφη, ακόμα και ο Τζάκι Τσαν δεν θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα. Παρεμπιπτόντως, μια από τις λεπίδες γρατσούνισε τα πάντα στα γυμνά μου πλευρά. Αλλά αυτό είναι ανοησία. Έτσι το αγόρι-πρίγκιπα θα θυμώσει ακόμα περισσότερο. Πιάνεις τα σπαθιά στα πόδια σου, για να μην σακατέψεις τον εαυτό σου. Όσο περισσότερο ζεσταίνετε, τόσο πιο έντονα φουσκώνει η δύναμη μέσα σας. Στο πλάι, και ένα δυνατό, γυμνό πόδι στο λαιμό της τελευταίας καταμέτρησης... Ανάθεμα, ο γιος του λύκου χτύπησε την πρέσα με ένα στιλέτο, σταγόνες αίματος εμφανίστηκαν στο στομάχι του Oleg Rybachenko.
  Ήταν δυσάρεστο, φυσικά, αλλά οι δυνατοί μύες δεν έχασαν την άκρη.
  Το αγόρι συνταγματάρχης λέει:
  -Ο πόλεμος, σε αντίθεση με το σκάκι, δεν είναι χωρίς θύματα, και μια παρτίδα σκακιού, σε αντίθεση με τον πόλεμο, είναι χωρίς αποτελέσματα!
  Το αγόρι τίναξε τις θρυμματισμένες σταγόνες ιδρώτα ανακατεμένες με το κόκκινο υγρό.
  Όλες αυτές οι πληγές ήταν πολύ μικρές, οπότε η αιμορραγία σταμάτησε όταν έσπευσαν άλλες τέσσερις. Τα ξίφη άστραψαν, οι δύο πρώτοι μαχητές στάθηκαν μηχανικά και οι λεπίδες βγήκαν έξω και έπεσαν στις καρωτίδες.
  Ο Oleg Rybachenko χαμογέλασε σαν τίγρη που πιάνει αντιλόπη για πρώτη φορά.
  Και τα άλλα δύο πόδια σε ένα πιο αισθησιακό μέρος. Δεν είναι αισθητικά ευχάριστο, αλλά αποτελεσματικό λόγω της έλλειψης ικανότητας αποκλεισμού.
  Πάει καλά και είσαι γεμάτος έμπνευση.
  Άλλοι πέντε αντίπαλοι. Όλα φαίνονται σαν νυσταγμένες μύγες στον Όλεγκ Ριμπατσένκο. Λοιπόν, στην πάλη, εμφανίζεται η τεχνική του "στρίβματος" του "καβουριού" και ένα σωρό μικροί, πεταμένοι στρατιώτες. Και ένα τελειωτικό άλμα στον πιο βαρύ μαχητή στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Αυτός πέφτοντας βγάζει νοκ άουτ τους άλλους. Καλή δουλειά!
  Το αγόρι χτύπησε το πόδι του στη λίμνη του αίματος.
  Δεν μπορούν να φτάσουν ούτε στο είκοσι!
  Ο Oleg Rybachenko, κουνώντας τον σμιλεμένο κορμό του και χτυπώντας τις αλυσίδες του, τραγούδησε:
  - Όλα είναι αδύνατα, το ξέρω σίγουρα!
  Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μια ντουζίνα από τους πιο σκληρούς πολεμιστές πέρασαν τη σκηνή της συμπλοκής σαν πέτρα που πετάχτηκε από καταπέλτη και κάλπασαν μπροστά σχεδόν μισό κύκλο. Ο Oleg Rybachenko, κινούμενος ευκίνητα, έπρεπε να χτυπήσει από δώδεκα ακόμη εκπαιδευμένους μαχητές. Αλλά είναι ακόμα καλύτερο να μην ξεκουραστείτε από τον αγώνα. Οι μύες ζεστάθηκαν, το κόψιμο εξαφανίστηκε ακριβώς στο βάδισμα του μαχόμενου επιβήτορα. Αυτό είναι όλο, είναι κουρασμένοι, και πρέπει να είναι στο χώμα. Ο Oleg Rybachenko ορμάει και βιδώνει σαν τιρμπουσόν, στριφογυρίζει στο δάχτυλο του ποδιού του, ευτυχώς γλιστράει τέλεια στη μαρμάρινη πλάκα και χωρίς να κατεβάσει αμέσως το πόδι του, χτυπά τέσσερις ανθρώπους με ένα κομμάτι σίδερο στο κεφάλι.
  Σαν τιρμπουσόν - θανατηφόρο προζύμι.
  Λοιπόν, ας καταφέρει κανείς να τον χτυπήσει στο στήθος με ένα στιλέτο. Το δέρμα έσπασε, κολλώντας στους μύες. Παίρνεις αυτό το στιλέτο με τα γυμνά σου δάχτυλα και το πετάς σαν μπούμερανγκ. Δύο από αυτούς κόπηκαν το λαιμό τους. Το αίμα εκτοξεύεται. Άλλα δύο κόπηκαν με σπαθιά και τα υπόλοιπα με λαβές (πόσοι μπορούν να σκοτωθούν!). Δεν μπορείς να επισυνάψεις δίπλωμα σε αυτό. Αλλά παλέψτε χωρίς να υποχωρήσετε.
  Αίμα στάζει από το μυώδες σώμα του αγοριού. Ρεύματα ρέουν κατά μήκος του εκμαγείου ανάγλυφου.
  Ο Oleg Rybachenko βρυχάται σαν λεοπάρδαλη και ξανασπάει τους επιτιθέμενους. Οπως λένε; Η γυναίκα ας φοβάται τον άντρα της και ο άντρας άγγελος!
  Είναι Ρώσος ιππότης - ο αγαπημένος των θεών!
  Αλλά σε αυτή την περίπτωση, ας φοβηθεί η θεία Θάνατος τον ανιψιό της τη Ζωή! Στο αγόρι συνταγματάρχη άρεσε να πετάει στιλέτα με τα απάνθρωπα εύκαμπτα δάχτυλα των ποδιών του. Γυρίζει ξανά, βγάζοντας τους αγενείς αντιπάλους του και τώρα ένας άλλος αντίστοιχος ηττάται.
  Καθώς γινόταν νεότερος, απλώς πρόσθεσε ένα τερματικό κινητικότητας στο αγόρι.
  Σωστά, έπρεπε να νικήσει την κακιά γριά με ένα δρεπάνι, και ήταν ήδη νικημένη. Τώρα το κύριο πράγμα είναι να παρακάμψουμε τα ξίφη της καταστροφής. Στον πόλεμο δεν υπάρχουν μισοί φίλοι και μισοί ξένοι. Υπάρχουν μόνο εκατό τοις εκατό μέσα και έξω. Υπάρχουν πολλοί εταίροι-σύμμαχοι και ακόμη περισσότεροι εχθροί.
  Το αγόρι κάθισε σε οριζόντια διάσπαση και αμέσως σηκώθηκε όρθιος.
  Μπορείτε να προσπεράσετε έναν ολόκληρο κύκλο, να προσπεράσετε σε έναν διαγωνισμό, μπορείτε να συγκεντρώσετε το κεφάλαιό σας σε μια επιχειρηματική συναλλαγή, αλλά δεν μπορείτε να πετύχετε όταν η κοιλιά σας είναι στρογγυλεμένη και η εφευρετικότητά σας έχει γίνει επίπεδη! Ο εχθρός δεν έχει εσκεμμένες τακτικές. Έτσι, μια ντουζίνα μαχητές αποφάσισαν να ρίξουν βελάκια εναντίον του και έξι προσπάθησαν, χτυπώντας πίσω με πλάτη. Νομίζουν ότι είναι μια πονηρή παγίδα, αν ο ίδιος ήθελε να τους επιτεθεί.
  Το αγόρι συνταγματάρχης αναχαίτισε το βέλος και ο ίδιος πέταξε το χτυπητό όπλο με τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών. Ο μαχητής με μια τρύπα στο στομάχι του κατέρρευσε πνιγμένος στο αίμα.
  Ο Oleg Rybachenko χαμογέλασε και άρχισε να τραγουδά, γιατί αυτός είναι ο ανταγωνισμός του - το καθοριστικό μέλλον της Ρωσίας, όπου ο χρόνος περνά σε ασυνέχειες και σε ακατανόητες ανατροπές ή χρονολογικές ανατροπές.
  
  Χρυσά στάχυα -
  Σαν κύμα το θρόισμα των χειλιών της αύρας...
  Θα γεμίσουμε τα ποτήρια παιχνιδιάρικα
  Αφήστε το ποτάμι να κυλήσει με σαμπάνια!
  
  Η Πατρίδα μας, γενναιόδωρη Ρωσία,
  Εκεί που το φθινοπωρινό εξώφυλλο είναι χρυσό,
  Όχι, πιστέψτε με, η Πατρίδα είναι πιο όμορφη,
  Ώριμο νέκταρ μήλου χύθηκε!
  
  Και το χειμώνα το υπέροχο ασημένιο χιόνι,
  Οι λίμνες ήταν πεντακάθαρες κάτω από τα πατίνια!
  Πόσο νόστιμο είναι το μυρωδάτο ψωμί μας,
  Και η λεπίδα του ρωσικού σπαθιού είναι κοφτερή!
  
  Κάθε φύλλο έχει ένα σμαραγδένιο νήμα,
  Το κοράλλι λάμπει σε κάθε μπουμπούκι...
  Ο Solovyov χύνει ένα υπέροχο τραγούδι,
  Και στο γήπεδο είναι σαν ένα βελούδινο σταμάτημα.
  
  Διαμάντια από δροσοσταλίδες στο γρασίδι,
  Η πικραλίδα καίει σαν αστέρι!
  Είσαι η Ορθόδοξη Πατρίδα,
  Ζήστε για πάντα στην αιώνια δόξα!
  
  Ο κόσμος είναι όμορφος, παρόλο που μερικές φορές χαμογελάει,
  Και η μοίρα μπορεί να είναι σκληρή,
  Αλλά η ιερή Ρωσία είναι όμορφη,
  Ανοίξαμε την πόρτα για όλους τους καλεσμένους!
  
  Ο Oleg Rybachenko γκρέμισε τρία βελάκια με τα ξίφη του και πήδηξε άλλα δύο, τα σήκωσε με τα γυμνά του πόδια και τα έριξε στους ιππότες που πυροβολούσαν και τα ξίφη έπεσαν πάνω στους ιππότες που προσπαθούσαν να τους φτάσουν. Ένα ξίφος τον χτύπησε στα πλευρά, αλλά στη συνέχεια χτυπήθηκαν τέσσερις στο κεφάλι αμέσως και άλλοι δύο χτυπήθηκαν στα μάτια με βελάκια. Το ένα προς τα δεξιά και το άλλο προς τα αριστερά. Το αγόρι συνταγματάρχης επιτέθηκε στους έξι κρυφούς, συνεχίζοντας να τραγουδά.
  
  Ο επιστήμονας εφηύρε έξυπνα μια βόμβα,
  Τι σκεφτόταν με το κεφάλι του υποψήφιου;
  Άλλωστε, χωρίς ηθική, ακόμα και ο σοφός άνθρωπος είναι γάιδαρος,
  Τουλάχιστον παίρνει επιχορηγήσεις για την παραφροσύνη του!
  
  Σε άλλους δόθηκε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το όπλο,
  Τι στέλνει ένας δορυφόρος σε τροχιά;
  Ο επιστήμονας δεν είναι στρατιωτικός ανίκανος,
  Μην λέτε ψέματα στην πληρότητα, κύριοι!
  
  Οι άνθρωποι πρέπει να δουλέψουν για τον πόλεμο,
  Έχουν κακή στάση μεταξύ τους.
  Δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό,
  Κάνει κανείς κάτι καλό;
  Κάποιος ζωγραφίζει μια δεξαμενή με ακουαρέλες,
  Μια άλλη Κατιούσα θα κάνει ένα σκίτσο.
  Μαζεύει ένα πολυβόλο από το νηπιαγωγείο,
  Και ο έφηβος μας λατρεύει να κάνει παρέλαση!
  
  Οι ασπίδες δεν μπορούν να καλύψουν ολόκληρο το σώμα και μόνο ελιγμούς, οι φρουροί διευκόλυναν τον εχθρό να κόψει τα ασθενώς καλυμμένα πόδια και με μια στιγμιαία τεχνική "ψαλίδι". Επίσης, παρεμπιπτόντως, από παιχνίδια στον υπολογιστή. Στη συνέχεια, γυρίστε και επιτεθείτε στους υπόλοιπους. Όπως λένε, ταχύτητα. Αρκετοί μαχητές εξακολουθούν να προσπαθούν να το πάρουν ρίχνοντας, αλλά το αγόρι συνταγματάρχης είναι πολύ γρήγορο. Απάνθρωπη ταχύτητα.
  Είναι σαν ένα τσιτάχ που ορμάει μέσα από τα στάχυα.
  Και το αποτέλεσμα ήταν τυχερό για εκείνον που δεν ακρωτηριάστηκε, παρά μόνο ζαλίστηκε
  Ο Oleg Rybachenko κίνησε τον εχθρό με μια αλυσίδα - τα μυαλά εκτοξεύτηκαν.
  Λένε ότι κάποιος στο χωράφι δεν είναι πολεμιστής. Ωστόσο, ένας μοναχικός, αντίθετα, έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα στη μάχη. Για παράδειγμα, ευελιξία, μικρό μέγεθος, δύσκολο να χτυπηθεί και δυσδιάκριτο. Οι εχθροί ήλπιζαν να ποδοπατήσουν τον Oleg Rybachenko, αλλά δεν ήταν αντιληπτό ότι το αγόρι συνταγματάρχης άρχισε να επιβραδύνει τον ρυθμό έστω και λίγο.
  Ούτε οι πληγές ούτε η ένταση της μάχης επιβράδυναν το αγόρι.
  Αντίθετα, πάλευε όλο και πιο σίγουρος και αύξησε το πλεονέκτημά του έναντι του εξουθενωμένου αντιπάλου του. Επιπλέον, τραγούδησε επίσης.
  
  Μετά από όλα, οι επωμίδες είναι φωτεινές σε ένα όνειρο,
  Για εμάς, μερικές φορές οι ακτίνες είναι πιο πολύτιμες από τον ήλιο.
  Άλλωστε, δεν υπάρχει θέση στη θλιβερή Γη,
  Εκεί που το αίμα κάποιου δεν κυλά κατακόκκινο!
  
  Άλλωστε, ο άνθρωπος είναι λύκος για έναν άνθρωπο,
  Λοιπόν, μερικές φορές ένα άθλιο σκυλί βρωμάει!
  Δεν θα σου δανείσει ούτε ένα κομμάτι ψωμί,
  Ζει μόνος - το σκληρό παρόν!
  
  Τι είδους ανθρώπους ανέθρεψε ο Κύριος ο Πατέρας;
  Πώς γίνεται το κακό να κυβερνά τον κόσμο;
  Ο άγριος βασιλιάς είναι ένας τολμηρός ανάμεσα στους ανθρώπους,
  Και ο βασικός μου φίλος είναι ο επιθετικός αδερφός Κάιν!
  
  Ο Κύριος απάντησε: είναι δική σου επιλογή,
  Δωρεάν, δύσκολο, αλλά απαραίτητο...
  Πιο αιχμηρές σκέψεις αν τους ρίξεις μια γροθιά στα μάτια,
  Οι άνθρωποι γίνονται χαζοί αν ο κόσμος είναι ενωμένος!
  
  Επομένως, η μάχη είναι το πεπρωμένο σας,
  Δεν θα σου αλλάξω τίποτα εδώ.
  Αν και το κολασμένο χάος επικρατεί στη μάχη,
  Δεν υπάρχει ελπίδα για εύκολο ψωμί και θαύμα!
  
  Αλλά ο στόχος μου είναι να σας δυναμώσω σταθερά,
  Να χτίζεις όνειρα με δυνατό μυαλό,
  Έτσι ώστε το νήμα να γίνει ισχυρότερο από την αλυσίδα,
  Για να μπορεί οποιοσδήποτε να είναι γνωστός ως ήρωας στη μάχη!
  Το αγόρι ιππότης σκόρπισε άλλο ένα μάτσο σκυλιά ιπποτών στο δρόμο. Αν είναι πόλεμος, συμπεριφέρσου σαν να είναι πόλεμος.
  Γίνε σαν λύκος σε μάχη με ελέφαντες και θα έχεις την ευκαιρία να νικήσεις την αγέλη.
  Του ρίχνουν στιλέτα, περνούν χτυπήματα με σπαθιά, αλλά οι πληγές εξαφανίζονται σχεδόν αμέσως, κάτι που ενθάρρυνε πολύ τον λαμπρό συγγραφέα και συνταγματάρχη Oleg Rybachenko. Άλλωστε, έγινε πραγματικά υπεράνθρωπος, έστω και κατά σάρκα. Ή κάτι σαν Clone Knight. Πώς κόβει σιδερένια θάμνους, αν δεν είχε τέτοιους υπέροχους θησαυρούς, τα σπαθιά δεν θα άντεχαν σε τέτοιο ρυθμό. Ακόμα και η Μαργαρίτα εκνευρίστηκε• έχανε τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο ζευγάρι. Κάτι που όμως δεν είχε! Άλλωστε, ο Oleg Rybachenko είναι πλέον ο αναμφισβήτητος ηγέτης μεταξύ των θυμάτων. Πόσο καλός είναι, ειδικά όταν κλωτσάει. Αυτή είναι η ίντσα του ποδιού που εκτοξεύεται με το δεξί πόδι στην πτήση των τριών, και όταν προσγειώνεται με το αριστερό κλωτσάει. Οι πιο ισχυροί είναι οι τέσσερις, που αποτελούνται από τους Stiff One-Eyed, Anders Chirac, Balu Borka και έναν από τους ισχυρότερους δρυΐδες μάγους στη Σκανδιναβία.
  Οι τελευταίοι, ακόμη και πριν από τη μάχη, ακόμη και όσοι επιλέγονται να πιουν ένα αφέψημα μάχης που αυξάνει την ταχύτητα και την αντοχή. Ταχύτητα αντίδρασης επίσης. Αν και είναι επικίνδυνο να πίνετε ένα τέτοιο φίλτρο πολύ συχνά, μετά από αυτό κοιμάστε σαν νεκρός για τρεις ή τέσσερις ημέρες. Ναι, και πρέπει να βιαστείτε πριν σταματήσει να λειτουργεί το φάρμακο. Σίγουρα οι επτά δυνατοί πολεμιστές Βίκινγκ είχαν ήδη καταλάβει αυτό το σχέδιο ότι οι τέσσερις από αυτούς θα μπορούσαν εύκολα να νικήσουν τον υπερφυσικό αντίπαλό τους.
  Ωστόσο, αυτό δεν ενόχλησε το αγόρι συνταγματάρχη.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο, ωστόσο, έσπευσε περαιτέρω, κωφεύοντας τον εχθρό με το τραγούδι του.
  
  Αν και φαίνεται ότι μας έχουν πιέσει σε μια χαράδρα,
  Ήρθε ένας τρομερός εφιάλτης.
  Μπορώ να τραγουδήσω ένα έπος στον φίλο μου -
  Στο οποίο ανασταίνεται ο κολασμένος δαίμονας!
  
  Ένας απειλητικός συναγερμός ακούγεται σαν σειρήνα,
  Είναι σαν να καίει μια φωτιά εδώ...
  Δεν μπορούν όλοι να ζήσουν, πιστέψτε με, χωρίς Θεό,
  Αλλά πραγματικά δημιουργήστε το χτύπημα!
  
  Το αγόρι είναι επίσης πολεμιστής από τη γέννησή του,
  Γιατί το ατσάλι και η λάβα πιτσιλίζει μέσα του.
  Αλλά θέλω απλώς να ζητήσω συγχώρεση,
  Ότι η γροθιά μου δεν είναι λοστός για τον αντίπαλο!
  
  Αν και είναι πιο πιθανό να είναι απλώς ανδρεία,
  Μερικές φορές ο αγώνας είναι απαραίτητος.
  Αλλά μην το πετάς στα σκουπίδια σαν τη συνείδησή σου,
  Μην παρασυρθείτε με αυτό το κολασμένο παιχνίδι!
  
  Ποιος ξέρει αν η ζωή σε αυτόν τον κόσμο
  Όλα στον κόσμο μας είναι αληθινά: μια σκιά, ένας αντικατοπτρισμός.
  Θα φέρουμε τους εγκληματίες στη δικαιοσύνη
  Πότε θα μπορέσουμε να πιάσουμε αμέσως το κουράγιο!
  
  Και αν έχασες κάτι στη μάχη,
  Και δεν μπορούσες να νικήσεις τα αποβράσματα...
  Θα το ανοίξουμε πάντως, πιστέψτε με,
  Και ας διαγράψουμε τα μηδενικά που λείπουν!
  
  Ο καθένας μπορεί σίγουρα να πετύχει στη μάχη,
  Όταν υπάρχει δύναμη και γεμάτο μυαλό!
  Και ακόμη και μια χάλκινη δεκάρα θα βρέξει το κακό,
  Η χώρα θα δοξάσει τον γενναίο άνδρα στους ύμνους!
  
  Σε ένα όνειρο, ή ακριβέστερα σε ένα παράλληλο σύμπαν, ο Oleg Rybachenko ήταν ήδη τόσο έξαλλος που σέλασε εντελώς ένα λευκό άλογο.
  Ένα αγόρι με το μυαλό ενός έμπειρου βετεράνου είναι τρομακτικό και φανταστικό!
  Όμως ο εχθρός του επιτίθεται συνεχώς. Επευφημώντας τους εαυτούς τους και τους συντρόφους τους, δεν έδειχναν να προσέχουν πόσο αλύπητα χτυπήθηκαν από σπαθιά ή από τα γρήγορα πόδια του αγοριού συνταγματάρχη. Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά; Άλλωστε, οι δειλοί ή οι αδύναμοι δεν επιτρέπεται να αγωνίζονται σε αυτό το επίπεδο. Αυτό ακριβώς είναι το χρώμα του ιπποτισμού. Εδώ ένα ουρλιαχτό κατάφερε να βάλει το ξίφος του κάτω, αποκρούοντας μια κλωτσιά. Έκοψε το δέρμα του αγοριού συνταγματάρχη. Και τι?
  Πιστεύετε ότι αυτό σταμάτησε τον Oleg Rybachenko;
  Δεν ένιωθε καν τον πόνο, ήταν ήδη τόσο συνηθισμένος στις πληγές. Το έσπρωξα ξανά και ήταν πλήρες μπλακ άουτ. Οπότε πρέπει να απαντήσεις με γρυλίσματα και μούτρα. Αυτό το κάνει ακόμη και αστείο σε σημείο που εκπλήσσει το μυαλό! Υπάρχουν εχθροί στο ταμπλό; Αλλά τώρα, έχουν επιταχύνει το τρέξιμό τους και γίνονται καλύτεροι στο να τρέχουν στα ξίφη. Οι δύο γίγαντες γάβγισαν σαν πληγωμένες αρκούδες και έκλεισαν την απόσταση στο αγόρι πολεμιστή.
  Λες και τα κύματα έπληξαν την προβλήτα... Το αγόρι άστραψε τα μαργαριταρένια δόντια του.
  Τότε τους λυπήθηκα κάπως. Πάτησε κάτω από τα πόδια τους, έτσι που και οι δύο συγκρούστηκαν με τα μέτωπά τους, έπεσαν κυριολεκτικά σπίθες, αν και όχι από τα μάτια τους, αλλά από τα κράνη τους. Αλλά οι μπούμπες συσπάστηκαν και σώπασαν. Πόσο κορεσμένη με αίμα ήταν η απόσταση περίπου εκατόν σαράντα μέτρα. Κάθε πολεμιστής πρέπει να το έχει αυτό, να έχει μεγάλη καρδιά, αλλά λίγο φόβο και τεράστιο αίσθημα ευθύνης! Ναι, είναι λίγο ανέντιμο να πολεμάς ενώ είσαι αθάνατος, αλλά, δυστυχώς, η τιμή είναι μια σχετική έννοια στον πόλεμο. Είναι λογικό: στο κάτω-κάτω, δύο αρκούδες δεν ζουν στο ίδιο άντρο, αλλά δύο ηθικές ηθικές συνυπάρχουν τέλεια σε ένα άτομο με τη νοοτροπία ενός αρπακτικού! Οι καλύτεροι από τους υπόλοιπους δέκα τώρα σχεδόν εσκεμμένα υστερούσαν, υπολογίζοντας στην εξάντληση του εχθρού. Ναι, στην πραγματικότητα θα μπορούσαν να προσφέρουν ισχυρή αντίσταση σε μια αψιμαχία. Ήταν αυτή τη στιγμή που οι τέσσερις "βασιλιάδες των καταλόγων", ενισχυμένοι από ένα φίλτρο μαγικής δύναμης, ήθελαν ξεκάθαρα να σχεδιάσουν την επίθεσή τους.
  Σαν μεγάλα τσακάλια, αποφάσισαν να παγιδεύσουν το τίγρη.
  Ο Oleg Rybachenko, φυσικά, το κατάλαβε, αλλά δεν φοβήθηκε. Ανεξάρτητα με το τι διασκεδάζει το παιδί, αρκεί να μην κρεμιέται. Αλλά και τι είδους γύπες εμφανίζονται στους ουρανούς. Και όχι επίγειους τύπους, αν και στον πλανήτη Γη γίνεται μάχη. Και εδώ, για παράδειγμα, ένα πλάσμα: το πρώτο τρίτο του σώματος είναι με τις βελόνες ενός μεγάλου σκαντζόχοιρου, το δεύτερο είναι σαν λέπια ψαριού, το τρίτο είναι με πέταλα αραβοσίτου. Και τα φτερά, από κάτω, είναι σαν της πεταλούδας, και από πάνω, σαν τραπουλόχαρτα. Ουάου, και άρχισαν οι αποβολές.
  Το αιώνιο αγόρι-συνταγματάρχης τίναξε την κολλημένη ζυγαριά.
  Ωστόσο, μην τον τρομάζετε. Και δεν έγινε λόγος για συνωμοσία μεγαλοφυιών, τυπική τακτική του Ναπολεόντειου Στρατάρχη Νταβούτ. Πάρτε το και πήδα αν ο εχθρός είναι κορόιδο. Ωστόσο, το αγόρι συνταγματάρχης σκέφτηκε, ίσως ήταν μάταιο που μίλησε τόσο άσχημα για αυτούς - υπήρχε ένας υπολογισμός, αλλά για στρατιωτική εκπαίδευση, τύχη και φυσική αμοιβαία βοήθεια.
  Επειδή αυτός ο κόσμος είναι τόσο ύπουλος, να είστε τρεις φορές πιο προσεκτικοί!
  Η Μαργαρίτα, παρακινώντας μάλιστα, αναφώνησε:
  - Μια τίγρη σε μια ενέδρα είναι επικίνδυνη μέχρι να κουλουριάσει τους κυνόδοντές της... και ένας άνθρωπος είναι αβοήθητος μέχρι να αστράφτει με μια φωτεινή εφεύρεση! - Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο τελείωσε τη φράση του για τον φίλο του!
  Είναι καλό να έχεις την υποστήριξη του αγαπημένου σου προσώπου.
  Ίσως είχαν βάλει τα μάτια τους σε κάτι, αλλά το θύμα έγινε πραγματικός πολεμιστής. Ακόμα κι αν είναι σε όνειρο!
  Ή όχι σε ένα όνειρο, αλλά κάπου στον μεσόκοσμο, όπου οι ψυχές των ανθρώπων αναζητούν το καταφύγιό τους.
  Όμως οι επικίνδυνοι εχθροί εξακολουθούν να παραμένουν.
  Ναι, μόλις προσπάθησαν να σχεδιάσουν ίντριγκες, ο νεαρός έκανε και πάλι την κίνησή του, εκτός απροόπτου. Απότομα, αν και φαινόταν αδύνατο κατ' αρχήν, ανάγκασε το τρέξιμο και τα ξίφη χτυπούσαν ήδη έτσι ώστε αρκετοί ιππότες έπεσαν, αν και ούτε η λεπίδα τους άγγιξε. Τώρα ένας πειρατής στάθηκε εμπόδιο στο δρόμο του, γεμάτος επίσης ένα φίλτρο, ο Don Cesar de Bazan. Αυτός, ειδικά υπό την επήρεια μαγικού ναρκωτικού, μπορούσε να προσφέρει σοβαρή αντίσταση. Ο ληστής της θάλασσας πέταξε ένα στιλέτο στον Oleg Rybachenko, αλλά το αγόρι συνταγματάρχης άρπαξε αμέσως τη λεπίδα με τα γυμνά του δάχτυλα και την πέταξε πίσω. Το στιλέτο πέταξε κατά μήκος μιας πολύπλοκης τροχιάς και ο τραμπούκος δεν μπόρεσε να το αντιμετωπίσει όταν η άκρη τρύπησε κατευθείαν στο ηλιακό πλέγμα. Αναχαιτίστηκε και η πεταμένη μασέ.
  Ο νεαρός πολεμιστής είναι υπεράνθρωπος και έχει τεράστια εμπειρία.
  Το αγόρι συνταγματάρχης πρόλαβε τους σταματημένους μάγους και, ακόμα σε απόσταση, άρχισε μια τακτική ξαφνική επίθεση, πετώντας ένα ρόπαλο που είχε καταληφθεί, πάνω από το οποίο δεν χρειάστηκε να μυρίσει για πολύ. Αλλά όλοι μάλλον στην αρχή χλεύασαν ότι θα έπρεπε να παλέψουν με έναν κουρελιασμένο ζητιάνο. Το φονικό όπλο είχε την ιδιαιτερότητα ότι ήταν και μαγεμένο και το καταστροφικό του πέταγμα ήταν εύκολο να το χάσεις. Αποδείχθηκε ότι το "κέλυφος" χτύπησε το σώμα του εχθρού με τέτοια δύναμη που έσκασε η ισχυρή μεταλλική πλάκα και ο ίδιος ο μαγεμένος πολεμιστής πετάχτηκε πίσω πέντε μέτρα, πέφτοντας σαν ταύρος σε ένα σφαγείο.
  Το αγόρι φώναξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα!
  Αυτό είναι ένα κλασικό μάθημα!
  Όμως η επίθεση συνεχίζεται.
  Σε άλλη στιγμή, ο επόμενος αντίπαλος έπεσε στο έδαφος ουρλιάζοντας με σπασμένο χέρι και ράγισε τα πλευρά από το χτύπημα του δεύτερου σπαθιού. Εάν η πανοπλία δεν είχε μετριαστεί με μαγικό τρόπο, ο πανίσχυρος μαχητής θα είχε κομματιαστεί κομψά.
  Ο Oleg Rybachenko στριφογύριζε σαν τοπ.
  Ναι, ούτε ο Μπιλάν δεν θα τους βοηθήσει εδώ. Και όλα τα ακατόρθωτα είναι δυνατά!
  Όταν ψιλοκόβετε σε πλήρη εξέλιξη - απρόσεκτα!
  Και ο Oleg Rybachenko, υπό τον ενθουσιώδη βρυχηθμό του κοινού, έτρεξε ακόμη πιο γρήγορα. Δεν μπορείς να πεις ότι έχεις ήδη κερδίσει. Σε αντίθεση με τους διαβόητους μπερσέκτους, η καταχρηστική έκσταση δεν βυθίστηκε καν μέσα του. Βοηθώντας να εξομαλύνει τον εαυτό του με τα ξίφη του, επιτάχυνε το τρέξιμό του στο έπακρο. Ωστόσο, αυτό μπορεί να θεωρηθεί το όριο. Η ταχύτητα του φωτός, σε αντίθεση με την ψευδή θεωρία του Αϊνστάιν, αλλάζει ακόμη και υπακούοντας στο νόμο της πρόσθεσης. Αλλά επιτάχυνε πιο γρήγορα από ένα φωτόνιο. Φαινόταν μάλιστα ότι είχε σταματήσει να αγγίζει τις πιο αιχμηρές πέτρες. Και με μια πτώση πρόλαβε την επόμενη ομάδα, στην οποία οι Μάγοι προσπάθησαν να οργανώσουν άξια αντίσταση.
  Η μάχη συνεχίστηκε - το μυώδες, σμιλεμένο σώμα του αγοριού έλαμπε με ένα μείγμα αίματος και ιδρώτα.
  Όπως ήταν φυσικό, όλοι οι εναπομείναντες δρομείς είχαν μια συγκεκριμένη σκέψη: να μείνουν λίγο πίσω με τους μπροστινούς και να πιέσουν προς τα πάνω με τους πίσω και να συντρίψουν τον υπερβολικά φριχτό νεαρό άγγελο με όλο το πλήθος. Αλλά και η συνείδηση δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Έμοιαζε σαν να ήταν παρούσα η ίδια η Μητέρα του Θεού και δεν θα τους επέτρεπε ποτέ να το κάνουν αυτό. Και τελικά, μόνο ο λαός του Θεού μπορεί να πολεμήσει έτσι. Ένα άτομο δεν μπορεί να το κάνει αυτό! Εκτός από αυτήν, που είναι η πιο σημαντική αλήθεια από όλες, τους σταμάτησε μια άλλη σκέψη: στο κάτω-κάτω, όλοι έφευγαν και ο ξανθός απατεώνας ή το μικρό αγγελούδι έπρεπε να πολεμήσει, ένα προς ένα και χύμα, με ένα ολόκληρος ο στρατός, οι πιο επιδέξιοι αντίπαλοι.
  Αν και το αγόρι συνταγματάρχης τα κατάφερε πολύ εύκολα, κάθε πραγματικός επαγγελματίας πολεμιστής ξέρει πολύ καλά πώς είναι να μεταπηδάς από ένα εξαντλητικό τρέξιμο σε μια άγρια συμπλοκή, ούτε καν να σταματήσεις, αλλά χωρίς πίσω πόδια, να συνεχίσεις ξανά το κυνηγητό. Δηλαδή είχαν την ευκαιρία να νικήσουν το διαβολάκι με το πρόσωπο ενός αγγέλου.
  Ναι, τελικά, η τύχη αλλάζει!
  Ο Oleg Rybachenko φυσικά δεν το σκέφτηκε:
  - Όλοι κουράζονται, μόνο τεμπέληδες υποκύπτουν στην κούραση, μόνο οι νεκροί δεν ρίχνουν σταγόνες ιδρώτα!
  Το αγόρι είπε μια φράση!
  Ως εκ τούτου, ήταν πρόθυμος να τελειώσει γρήγορα τον αγώνα. Ακόμη και χωρίς να περιμένουν το αναπόφευκτο τέλος, οι ιππότες χτυπούσαν τα δόντια τους φοβισμένοι. Και δεν υπάρχει ανάγκη για εντολή για να πολεμήσετε. Καλό είναι να πάρετε μια δικαιολογία από τον πρίγκιπα για την παράδοση.
  Μπορείτε όμως να το περιμένετε αυτό;
  Ο πρίγκιπας ντε Αρεγκόλα σταμάτησε την εξουθενωμένη ομάδα του και προσπάθησε να τα τακτοποιήσει σε ένα σάκο, σαν να παρασύρει το θύμα σε ένα αιχμηρό και ατσάλινο καζάνι.
  Τα δόρατα έλαμψαν σαν δόντια μπαρακούδα.
  Ο Αλεξέι, ωστόσο, δεν τον άφησε (πετώντας με ένα πρόσθιο στο στυλ των επιθέσεων του Σουβόροφ), θα παραταχθούν.
  Το αγόρι συνταγματάρχης ήταν γεμάτο ενθουσιασμό.
  Ναι, υπήρχαν άνθρωποι στην εποχή μας, όχι σαν τη σημερινή φυλή! Δεν είστε οι ήρωες! Αλλά δεν θα υπάρξουν άλλα θύματα από τη Μόσχα. Ο Ναπολέων θα συντριβεί και στην Ευρώπη• η ιδιοφυΐα του δεν θα τον βοηθήσει. Ναι, δεν θα γινόταν καθόλου επανάσταση για την υποψηφιότητά του.
  Και γενικά θα κάνουμε τον κόσμο ενωμένο και ασφαλή!
  Μπράβο! Δεν θα επιτρέψουμε τη Μάχη του Μποροντίνο! Ας τελειώσει ο πόλεμος εδώ! Στη συνέχεια, ο σκληρός Oleg Rybachenko όρμησε, πήδηξε στο πλάι, χτυπώντας τα ξίφη του εχθρού και πετώντας τον στο έδαφος με το σώμα του. Αυτό που ακολούθησε ήταν ένα απίστευτα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός, που ούτε ένα τσίτα δεν μπορεί να κάνει. Ναι, ο Oleg Rybachenko δέχτηκε, έστω και καθυστερημένα, ένα χτύπημα στον ώμο με σπαθί. Αλλά ήταν με καθυστέρηση που επένδυσε πολλά και τώρα ο ίδιος ο De Aregolla, παρά το φίλτρο, δέχτηκε ένα συντριπτικό χτύπημα στο στήθος, από το οποίο έπεσε ανάσκελα.
  Μια προσπάθεια να πηδήξω και ένα σπαθί στο κεφάλι. Αν και ήταν τυλιγμένος σε μια μαγική έκσταση, δεν ήταν ακόμα σε θέση να σταθεί μόνος του μέχρι το τέλος της "ιερής μάχης". Και ο Alexey ανέπτυξε την τεχνική "βαρέλι" του Χόλιγουντ, η οποία είναι μια απόσπαση της προσοχής και μια πραγματική κλωτσιά στο οδυνηρό σημείο. Ο μόνος στην ομάδα, επίσης ένας δρυίδης, που μουρμουρίζει ξόρκια, μπήκε σε μια τόσο βαθιά άμυνα που απλά έχασε τη στιγμή που ο Όλεγκ ο Εξολοθρευτής έκανε μια γρήγορη πτώση στο πλάι και ο πέμπτος μαχητής ανατράπηκε - άναυδος, με το κράνος του τσαλακωμένος σαν μαθητής σε βρεγμένο blotter .
  Το αγόρι ύψωσε τα δύο χέρια ψηλά και φώναξε:
  - Νίκη!
  Μετά από αυτό ο Oleg Rybachenko μετακόμισε ξανά κατά τη διάρκεια της εξέγερσης του Pugachev. Υπήρχαν πολλά ακόμα να γίνουν. Ο στρατός του βασιλιά αγρότη εισέβαλε στο Καζάν. Οι δυνάμεις ήταν άνισες, ειδικά αφού οι αμυνόμενοι δεν ήταν πολύ πρόθυμοι να πολεμήσουν. Οι ντόπιοι έμποροι πραγματοποίησαν συνάντηση με τον βασιλιά των Κοζάκων και ανακοίνωσαν ότι θα παρέδιδαν την πόλη. Μόνο οι αξιωματικοί αντιστάθηκαν πραγματικά. Η τοπική πολιτοφυλακή πήγε στο πλευρό του βασιλιά. Μερικοί από τους αξιωματικούς είναι επίσης για τον Πουγκάτσεφ. Οι Κοζάκοι, φυσικά, επίσης. Και στην πραγματική ιστορία, το Καζάν καταλήφθηκε. Και εδώ οι Pugachevites είναι πολύ πιο δυνατοί και δεν έχουν νικηθεί ποτέ πραγματικά.
  Με την πτώση του Καζάν άνοιξε ο δρόμος για τη Μόσχα. Το Κρεμλίνο καταλήφθηκε αμέσως, ο Oleg Rybachenko έριξε ένα λάσο πάνω από τον Potemkin. Όχι ο μεγάλος, αλλά ο δεύτερος ξάδερφός του. Συνέλαβε τον υποστράτηγο. Και επίσης ο κυβερνήτης του Καζάν. Και επίσης αρκετοί συνταγματάρχες.
  Μετά την οποία έγινε κρίση: γρήγορη και δίκαιη. Ο Ποτέμκιν και ο κυβερνήτης του Καζάν απαγχονίστηκαν. Οι δύο συνταγματάρχες που συμφώνησαν να ορκιστούν πίστη στον Πουγκάτσεφ έλαβαν χάρη. Και τα υπόλοιπα είναι επίσης στο βρόχο. Κατέλαβαν ένα μεγάλο θησαυροφυλάκιο και πολλές προμήθειες.
  Περισσότεροι από τέσσερις χιλιάδες κρατούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι και εντάχθηκαν στον επαναστατικό στρατό. Και άρπαξαν όπλα από τα εργοστάσια των Ουραλίων, έτοιμοι να πάνε στο τουρκικό μέτωπο.
  Ο Πουγκάτσεφ πέτυχε μεγάλη επιτυχία. Η Τσαρίνα Αικατερίνη ήθελε ήδη να έρθει σε συμφωνία με τους Τούρκους. Έχοντας μάθει όμως για τις μεγάλες επιτυχίες των ανταρτών, ζήτησαν από τους Ρώσους να εγκαταλείψουν τα Βαλκάνια και την Κριμαία. Και γενικά, επιστρέψτε ό,τι κερδίσατε και κάντε επίσης σημαντικό φόρο τιμής.
  Μετά την πτώση του Καζάν, ο Πουγκάτσεφ έγινε πραγματικά επικίνδυνος. Ο στρατός του κινήθηκε προς τη Μόσχα. Το Kozodemyansk έγινε ένα ισχυρό φρούριο, όπου μεταφέρθηκαν πολλά αγαθά. Ο Μελίν με χίλιους στρατιώτες και διακόσιους ιππείς έδωσε μάχη στον Πουγκάτσεφ. Αλλά νικήθηκε από έναν μεγάλο στρατό με κανόνια. Και τότε οι Πουγκατσεβίτες κατέλαβαν το Κοζοντεμιάνσκ θύελλα.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita, όπως πάντα, είναι στην πρώτη γραμμή της επίθεσης. Τα παιδιά είναι πολύ επιθετικά και ορμητικά. Και είναι αδύνατο να κρατηθεί το Kozodemyansk.
  Ο στρατός του Πουγκάτσεφ πλησίαζε ήδη εκατό χιλιάδες στρατιώτες, διαφορετικής ποιότητας.
  Παρά την ποικιλομορφία της, η αφθονία των όπλων και των τροπαίων έκανε αυτή την αρμάδα ανίκητη.
  Οι Πουγκατσέφικοι πέτυχαν επιτυχία και σε άλλα μέρη. Ο Beloborodov κατέλαβε το τελευταίο φυτό στα Ουράλια και οχυρώθηκε. Οι αντάρτες κατέλαβαν τις περισσότερες πόλεις και πολιόρκησαν το Τομπόλσκ. Και το μοναστήρι, που τόσο καιρό άντεχε στους επαναστάτες, έπεσε. Ο Delong προσπάθησε να δώσει μάχη στον Beloborodov, αλλά έπεσε σε παγίδα και το σώμα του ηττήθηκε εν μέρει και εν μέρει αιχμαλωτίστηκε. Ο στρατηγός μετά βίας κατάφερε να ξεφύγει. Και σύντομα έπεσε και το Τομπόλσκ.
  Οι επιτυχίες διαδέχονταν η μία μετά την άλλη... Οι επαναστάτες κατέλαβαν το Σαράτοφ σχεδόν χωρίς μάχη. Και αυτό έγινε επίσης επίτευγμα, πολλοί αξιωματικοί πήγαν στο πλευρό τους.
  Μέρος των δυνάμεων του στρατού του Πουγκάτσεφ μετακινήθηκε στο Σιμπίρσκ και μέρος των δυνάμεων από τη Σαμάρα προήλθε από το νότο. Και τα στρατεύματα του βασιλιά των Κοζάκων πλησίασαν το Νίζνι Νόβγκοροντ. Εδώ το παξιμάδι ήταν πιο σκληρό. Μερικές μονάδες κατάφεραν να φτάσουν στην πόλη. Αν και αργά.
  Αλλά ο Πουγκάτσεφ έχει έναν στρατό από εκατό χιλιάδες και περισσότερα από τριακόσια πενήντα όπλα και πολλά όπλα. Επιπλέον, ο Syzran έπεσε και η Penza σχεδόν χωρίς μάχη. Ολόκληρος ο Βόλγας επαναστάτησε, με την υποστήριξη των Κοζάκων στρατευμάτων. Όλο και περισσότερο η πόλη ορκιζόταν πίστη στον αγρότη απατεώνα. Και όλο και πιο συχνά τα στρατεύματα της βασίλισσας έρχονταν στο πλευρό του. Έτσι το Simbirsk καταλήφθηκε σε μεγάλο βαθμό χάρη στην προδοσία των στρατευμάτων. Οι επαναστάτες κινήθηκαν προς το Τσάριτσιν και τον Ντον. Θα ήταν επίσης δυνατό να συγκεντρωθούν εκεί σημαντικές δυνάμεις. Ο Έμελιαν Πουγκάτσεφ ένιωθε όλο και πιο σίγουρος. Παρ 'όλα αυτά, το Nizhny Novgorod έπρεπε να είχε ληφθεί. Η πόλη ήταν καλά οχυρωμένη και διέθετε σημαντική φρουρά.
  Ωστόσο, οι έμποροι του Καζάν συμφώνησαν με τους ντόπιους για να μην προβάλει αντίσταση η πολιτοφυλακή. Μερικοί αξιωματικοί έτειναν επίσης προς μια συμμαχία με τον τσάρο. Έτσι ήδη από τα πρώτα λεπτά της επίθεσης, εμφανίστηκαν εντυπωσιακά κενά στην άμυνα των στρατευμάτων της βασίλισσας. Και φυσικά όλα αυτά δεν κάνουν καλό στην άμυνα.
  Ο στρατός του Πουγκάτσεφ είναι μεγάλος. Και η πίστη στον βασιλιά ενισχύθηκε. Με κάθε νίκη ο κόσμος γίνεται όλο και πιο δυνατός. Και έτσι οι άνδρες και οι κάτοικοι της στέπας κατέκλυσαν τις αμφιβολίες. Οι Κοζάκοι πολεμούν επίσης με αυτοπεποίθηση, και ανάμεσά τους υπάρχουν και Δον Κοζάκοι. Πρώην στρατιώτες, εργάτες των Ουραλίων και άλλες δυνάμεις πολεμούν για τον Πατέρα του Τσάρου. Η μάχη μαίνεται.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita, όπως πάντα, βρίσκονται στο πιο δύσκολο σημείο, όπως πάντα στην πρώτη γραμμή της επίθεσης, και κόβουν αξιωματικούς και ευγενείς. Το αγόρι και το κορίτσι είναι πραγματικά εξολοθρευτές.
  Η δυνατή φωνή του Πουγκάτσεφ ακούγεται:
  - Εγκαταλείψτε, παιδιά! Θα έχεις έλεος!
  Και οι στρατιώτες ρίχνουν τα όπλα τους. Και η εμπορική πολιτοφυλακή προσχώρησε στους Πουγκατσεβίτες.
  Ο Oleg Rybachenko ρίχνει έναν ακονισμένο δίσκο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του και σκοτώνει τον στρατηγό. Μετά από αυτό το αγόρι εξολοθρευτής βρυχάται:
  - Να δοξαστεί η αγία μου γη!
  Μετά από αυτό η δασοφύλακας Μαργαρίτα πετάει δίσκους. Και πάλι ένας άλλος διοικητής σκοτώθηκε. Ναι, και οι δύο νεαροί πολεμιστές είναι στα καλύτερά τους! Και καταστρέφουν τους εχθρούς τους όπως καταστρέφονται!
  Ο Oleg Rybachenko βρυχήθηκε:
  - Ναι, στον Άρη ή στην Αφροδίτη, παντού στη Ρωσία είστε μαζί μας!
  Και πάλι ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Ναι, τα βασιλικά στρατεύματα της Catherine θα το πάρουν εδώ.
  Ωστόσο, η μάχη ήδη σβήνει. Σχεδόν όλοι οι στρατιώτες έχουν πετάξει τα όπλα τους και τελειώνουν μόνο μεμονωμένους αξιωματικούς. Αλλά όλο και περισσότεροι από αυτούς πηγαίνουν στο πλευρό του Emelyan Pugachev. Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να σκέφτονται: μπορεί ένας απλός Κοζάκος να είναι τόσο διοικητής και να πάρει τόσες πόλεις; Όχι, είναι ξεκάθαρο ότι ο βασιλιάς είναι σίγουρα!
  Το Νίζνι Νόβγκοροντ έπεσε... και ο τσαρικός, κοζάκος και αγροτικός στρατός προχωρά πιο μακριά προς τη Μόσχα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο για να καλύψουμε την πρωτεύουσα. Επιπλέον, πολλές πόλεις παραδίδονται χωρίς μάχη. Εδώ στο Ryazan υπάρχει μόνο εστιακή αντίσταση. Μερικά τάγματα φρουράς πολέμησαν και οι υπόλοιποι παραδόθηκαν.
  Οι επιτυχίες του απατεώνα οδήγησαν στο γεγονός ότι συγκέντρωσε περισσότερους από διακόσιες χιλιάδες στρατιώτες για την επίθεση στη Μόσχα. Και η Μητέρα μετά βίας καλύπτεται. Έχει επτά χιλιάδες τακτικά στρατεύματα, άλλες είκοσι χιλιάδες πολιτοφυλακές, αλλά... Αναξιόπιστο.
  Οι Πουγκατσεβίτες αναχαίτησαν μερικά συντάγματα που πήγαιναν να υπερασπιστούν τη Μόσχα. Και σχεδόν χωρίς μάχη έφεραν τον Emelyan στον όρκο στο Tushino.
  Ο νέος βασιλιάς τους δέχτηκε σε υπηρεσία. Και έδωσε εντολή να καταληφθεί η Μόσχα.
  Επιπλέον, η εμπορική πολιτοφυλακή δεν ήθελε να πολεμήσει με τον βασιλιά και οι ντόπιοι περίμεναν τον νόμιμο αυτοκράτορα.
  Μια άλλη είδηση ήταν η σύλληψη του Tsaritsyn και η μετάβαση των συνταγμάτων των Κοζάκων στο πλευρό των ανταρτών. Παραδόξως, η πόλη Yaitsky άντεχε ακόμα. Αν και οι στρατιώτες της Αικατερίνης πέθαιναν από την πείνα εκεί. Ωστόσο, από εκεί ήρθαν καλά νέα: η Ustinya είναι σίγουρα έγκυος. Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα γεννήσει έναν κληρονόμο. Ή μια κόρη. Αν και έμπειρες γιαγιάδες λένε ότι πιθανότατα είναι ο γιος.
  Και η Emelyan έχει και χαρά!
  Και τα αντάρτικα στρατεύματα εξαπέλυσαν μια επίθεση. Όπως ήταν αναμενόμενο, η εμπορική πολιτοφυλακή δεν πυροβόλησε. Πέταξε τα όπλα και παραδόθηκε. Και οι στρατιώτες πολέμησαν απρόθυμα, όπως πολλοί αξιωματικοί. Και δεν ήταν το αναρίθμητο ρεύμα του Emelyan που κατέκλυσε την πρωτεύουσα.
  Μόνο ένας από τους αδελφούς Ορλόφ, που διοικούσε την άμυνα της πρωτεύουσας, προσπάθησε να εδραιώσει κάτι. Όμως η ρίψη του στιλέτου τρύπησε το λαιμό του. Και αυτός ο πολεμιστής έπεσε, βρίσκοντας τον εαυτό του νεκρό. Ο Oleg Rybachenko ενήργησε άψογα.
  Μετά από αυτό το αγόρι εξολοθρευτής φώναξε:
  - Για μια νέα, ρωσική παραγγελία!
  Και πάλι όρμησε στη μάχη. Έτσι το αγόρι πάλεψε άγρια. Περιέχει ξέφρενο ενθουσιασμό και τα πιο τρελά αποτελέσματα.
  Η άμυνα της Μόσχας ήταν εκτεταμένη και ως εκ τούτου τα τείχη ήταν ελάχιστα καλυμμένα. Το πιο σημαντικό πράγμα ήταν να μην επιτραπεί η απόσυρση μονάδων στο Κρεμλίνο, όπου μπορούσαν ακόμη να αντέξουν.
  Αλλά οι πιο επιλεγμένες μονάδες των Κοζάκων έφτασαν στο Κρεμλίνο νωρίτερα. Και εισέβαλαν στο φρούριο. Πολλοί στρατιώτες και ακόμη και αξιωματικοί πήγαν στο πλευρό τους. Ακόμη και από το Σύνταγμα Φρουρών Σεμενόφσκι. Όχι πραγματικά, οι μαχητές ήθελαν να πεθάνουν. Και έτσι έπεσε το Κρεμλίνο...
  Ο Πουγκάτσεφ κατέλαβε τη Μητέρα Έδρα και πήγε στην πρωτεύουσα με ένα λευκό άλογο. Τώρα είναι σχεδόν πραγματικός βασιλιάς. Και με πολυτελή ρούχα. Και ίσως και να στεφθεί. Το μεγαλύτερο μέρος της φρουράς καταλήφθηκε. Από αυτούς που ορκίζονται, υπάρχουν ακόμη και κάνα δυο στρατηγοί και πολλοί αξιωματικοί.
  Τώρα ο Πουγκάτσεφ νιώθει πολύ πιο σίγουρος. Αν και η Αγία Πετρούπολη είναι ακόμα μπροστά, έχουν ήδη σημειωθεί μεγάλες επιτυχίες!
  Κατά τη διάρκεια της παρέλασης, ο Oleg Rybachenko επέστησε την προσοχή σε έναν ήδη μεσήλικα, κοντό, αδύνατο άνδρα. Υπήρχε κάτι γνωστό σε αυτόν. Το αγόρι, φυσικά, έτρεξε κοντά του• μια τέτοια ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί.
  Ο άντρας πετάχτηκε και τον σήκωσε από το γιακά, αναφωνώντας:
  - Εσύ είσαι ο Alexander Vasilyevich Suvorov! Είναι κάποιος που δεν περίμενα να συναντήσω!
  Ο άντρας με απλά ρούχα έγνεψε καταφατικά:
  - Και αυτός είσαι συνταγματάρχης Rybachenko! Πόσο γρήγορα!
  Ο Oleg Rybachenko διευκρίνισε:
  - Ήδη στρατηγός! Και εσύ, Αλεξάντερ Βασίλιεβιτς, θα έπρεπε να είσαι στρατάρχης!
  Ο Σουβόροφ απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Μπορεί! Αν ο κόσμος αγαπάει τόσο πολύ τον Πέτρο τον Τρίτο, τότε είναι!
  Ο Όλεγκ έγνεψε καταφατικά:
  - Έλα στο πλευρό μας! Ας είναι ο στρατός με τον λαό!
  Ο Σουβόροφ αναφώνησε:
  - Ω Θεέ... Αν η Emelyan σου δεν ήταν τόσο αγαπητή στις καρδιές των ανθρώπων, θα το σκεφτόμουν άλλες τρεις φορές! Και έτσι! Το σώμα μου θα είναι στην υπηρεσία του!
  Έτσι, ο Αλέξανδρος Σουβόροφ πήγε επίσης στο πλευρό των επαναστατών και του αγρότη βασιλιά.
  Τέλος, έπεσε και η οχυρή περιοχή της πόλης Yaitsky. Οι τελευταίοι στρατιώτες και αξιωματικοί παραδόθηκαν. Στο νότο, ο Αστραχάν ορκίστηκε πίστη στον τσάρο, παραδομένος σχεδόν χωρίς μάχη. Ο Ντον έγινε το λίκνο των επαναστατών. Οι Πουγκατσέφικοι κινήθηκαν προς την Αγία Πετρούπολη. Δεν συνάντησαν σχεδόν καμία αντίσταση. Όλο και περισσότερα νέα ράφια παραδόθηκαν.
  Ο Emelyan Pugachev κινήθηκε με θρίαμβο προς θρίαμβο. Στο Νόβγκοροντ τον υποδέχτηκαν με μεγάλη τιμή. Και μόνο στην ίδια την Αγία Πετρούπολη μπορούσαν να αντισταθούν.
  Ωστόσο, ακολούθησε μια γρήγορη επίθεση. Την πόλη υπερασπίζονταν οι φρουροί του Συντάγματος Preobrazhensky. Και μερικές πολιτοφυλακές.
  Υπάρχουν όμως πολλοί περισσότεροι Πουγκατσεφβίτες και η ιδιοφυΐα του Σουβόροφ είναι με το μέρος τους. Που να αντισταθώ;
  Η ίδια η Catherine προσπάθησε να δραπετεύσει, αλλά πιάστηκε και οι αδελφοί Orlov σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Ο Alexey Orlov δολοφονήθηκε από χακάρισμα από τον ίδιο τον Oleg Rybachenko. Και ο Νικήτα Πάπιν πήγε στο πλευρό του Πουγκάτσεφ.
  Η Αικατερίνη η Β' φυλακίστηκε σε ένα μπουντρούμι. Ύστερα απάντησαν με κουρέλια και ξυπόλητοι στον Έμελιαν Πουγκάτσεφ.
  Ο αγρότης τσάρος της υποσχέθηκε τη ζωή και ότι θα την άφηνε να φύγει στο εξωτερικό αν τον αναγνώριζε δημόσια ως σύζυγό της και τον Τσάρο Πέτρο τον Τρίτο. Αλλιώς η κρεμάλα μετά το μαστίγωμα.
  Η Κατερίνα συμφώνησε. Η ζωή είναι πιο πολύτιμη. Αναγνώρισε τον Έμελιαν ως σύζυγό της και γονάτισε. Ωστόσο, ο Πουγκάτσεφ διέταξε να μαστιγώσουν την Κάτκα. Η πρώην βασίλισσα μαστιγώθηκε γυμνή, ακριβώς στην πλατεία. Και μετά εκδιώχθηκαν από τη Ρωσία.
  Ο Ρουμιάντσεφ και άλλοι διοικητές αναγνώρισαν τον Πέτρο τον Τρίτο ως Τσάρο. Ο πόλεμος με την Τουρκία συνεχίστηκε λίγο περισσότερο και έληξε με μια ειρήνη ευνοϊκή για τη Ρωσία. Ο Emelyan Pugachev πραγματοποίησε μια σειρά από μεταρρυθμίσεις στη Ρωσία. Δήμευσε γη από τους γαιοκτήμονες, κατάργησε τη δουλοπαροικία και έδωσε ελεύθερους λαούς. Έκανε τις θέσεις των κυβερνητών και των δημάρχων πόλεων εκλεκτικές, και εισήγαγε το ζέμστβο.
  Η Ρωσία σταδιακά έγινε αστική χώρα. Επί του τσάρου υπήρχε εκλογικό συμβούλιο, αλλά είχε καθαρά συμβουλευτικές λειτουργίες. Και έτσι η κυβέρνηση ήταν αυταρχική.
  Έχοντας ξεκουραστεί λίγο και αναδιοργάνωσε τον στρατό, ο Πέτρος ο Τρίτος ξεκίνησε έναν νέο πόλεμο με την Τουρκία. Για το σκοπό αυτό, όλη η εξουσία επί των στρατευμάτων δόθηκε στον Alexander Suvorov. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία ηττήθηκε γρήγορα και κατακτήθηκε. Η Ρωσία συμπεριέλαβε τα εδάφη της στη σύνθεσή της. Η Αυστρία άρπαξε και μερικά. Ο Emelyan Pugachev κατέκτησε αργότερα την Αίγυπτο. Και μετά βόρεια της Αφρικής. Η βασιλεία του ήταν επιτυχής. Ο Σουβόροφ και οι σύντροφοί του έλαμψαν. Η επανάσταση στη Γαλλία επέτρεψε στη Ρωσία να κατακτήσει τόσο την Ευρώπη όσο και τη Γαλλία. Μέχρι τα τέλη του δέκατου όγδοου αιώνα, ο Emelyan Pugachev είχε κατακτήσει όλη την Ευρώπη. Στη συνέχεια, η Ρωσία πολέμησε ακόμη έναν πόλεμο με τη Βρετανία, τον οποίο τελείωσε με μια πειστική νίκη. Ο Πουγκάτσεφ κυβέρνησε μέχρι το 1810, και εκεί πέθανε και παρέδωσε την εξουσία στον Πέτρο τον τέταρτο γιο του και την Ουστίνια.
  Η Ρωσία πέρασε στην Αφρική και την Ασία, κατέκτησε την Ινδία και την Κίνα και μετά την Αμερική. Μέχρι το τέλος του δέκατου ένατου αιώνα ολόκληρος ο κόσμος είχε γίνει Ρώσος. Και ο άνθρωπος πέταξε στο διάστημα το 1899! Και πέταξε στον Άρη το 1917.
  Οι άνθρωποι βρήκαν γαλήνη και ευτυχία. Τουλάχιστον σε αυτό το σύμπαν. Και γενικά, οι φόβοι του Oleg Rybachenko δεν επιβεβαιώθηκαν.
  Η νίκη του Emelyan Pugachev αποδείχθηκε πειστική και χρήσιμη για όλο τον κόσμο. Η Ρωσία ήταν μια ελεύθερη αυτοκρατορία, με κοινοβούλιο και ισχυρή τσαρική κυβέρνηση.
  Επιπλέον, ο στρατός της, που μεταρρυθμίστηκε από τον Σουβόροφ, δεν είχε ίσο.
  Και χωρίς δουλοπαροικία, η βιομηχανία αναπτύχθηκε με επιταχυνόμενους ρυθμούς.
  Και όλα έγιναν, γενικά, όχι άσχημα. Και η Ρωσία ήταν τυχερή που η δυναστεία διατήρησε τη σταθερότητα της εξουσίας. Και ότι η χώρα δεν διαλύθηκε. Και υπήρξαν νίκες, η μία μετά την άλλη.
  Επιπλέον, υπήρχε επίσης εκλογική δημοκρατία των κυβερνητών, των αρχηγών των πόλεων και των γερόντων των χωριών. Αυτό έδωσε επίσης στους ανθρώπους την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους και να έχουν την πλήρη ισχύ τους.
  Όμως ο βασιλιάς δεν ήταν δεσπότης. Και ελήφθησαν υπόψη οι απόψεις των ανθρώπων. Και η ζωή σύντομα έγινε τόσο καλή για όλους που οι άνθρωποι ξέχασαν ότι θα μπορούσαν να είναι δυσαρεστημένοι. Και λίγοι σκέφτηκαν την ανεξαρτησία. Πράγματι, η ενότητα της ανθρωπότητας είναι το πιο σημαντικό πράγμα!
  Η Ρωσική Αυτοκρατορία ένωσε τους πάντες... Και μια νέα θρησκεία γεννήθηκε. Το οποίο ενώθηκε απορροφώντας διαφορετικές πεποιθήσεις. Και στο τέλος, ο Βούδας, ο Μαγκομέτ, ο Χριστός και ο Κρίσνα συμφιλιώθηκαν. Όλοι έγιναν ενωμένοι και σχεδόν άθεοι!
  Αλλά τότε οι άνθρωποι έμαθαν επίσης να ανασταίνουν τους νεκρούς, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία
  
  
  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΗΧΟΥ
  Ο Speer, αυτή η ιδιοφυΐα οργάνωσης, κατάφερε να πείσει τον Φύρερ να αναπτύξει επειγόντως και να βάλει στην παραγωγή ένα ελαφρύ, φθηνό, ελιγμένο μαχητικό τζετ με μόνο δύο αεροβόλα, αλλά το καλύτερο στον κόσμο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά πτήσης.
  Έτσι γεννήθηκε το HE-162, όχι στις 6 Δεκεμβρίου 1944, όταν απογειώθηκε για πρώτη φορά στον αέρα, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά, αλλά στις 20 Απριλίου 1943, όταν το Τρίτο Ράιχ ήταν ακόμα γεμάτο δύναμη, και αυτό θα μπορούσε να έχει επηρεάσει την πορεία του πολέμου. Ευτυχώς, ο κινητήρας τζετ Yummo ήταν ήδη έτοιμος για μαζική παραγωγή. Το αεροπλάνο ήταν κατασκευασμένο σχεδόν εξ ολοκλήρου από ξύλο και η πανοπλία μόνο στο μέτωπο ζύγιζε πενήντα κιλά. Αλλά το αυτοκίνητο είναι ελαφρύ, φθηνό και πολύ ευέλικτο, εύκολο στον έλεγχο. Η ταχύτητά του ξεπέρασε τα 900 χιλιόμετρα την ώρα και το κενό βάρος του μαχητή ήταν μόνο 1.600 κιλά. Ο οπλισμός είναι αρχικά δύο πυροβόλα αεροσκαφών των 20 χλστ. - ισχυρότερα από το Yak-9 και συγκρίσιμο με το LAGG-5.
  Ένα μηχάνημα αρκετά εύκολο στη χρήση. Με λίγα λόγια, ο λαϊκός αγωνιστής. Φθηνότερο από το ME-109 και πιο εύκολο στην παραγωγή, αλλά πολύ πιο αποτελεσματικό.
  Το HE-162 αποδείχθηκε ένα αποτελεσματικό όπλο. Ήδη κατά τη διάρκεια της Μάχης του Κουρσκ, οι Γερμανοί άσοι κέρδιζαν σκορ σε αυτήν. Ο Χάφμαν ξεχώρισε ιδιαίτερα.
  Ο Χίτλερ, φυσικά, χάρηκε και διέταξε να αυξηθεί η παραγωγή του αυτοκινήτου σε πέντε χιλιάδες τον μήνα. Αυτός ο αριθμός δεν μπορούσε να επιτευχθεί, αλλά μέχρι το τέλος του 1943 παράγονταν περισσότερα από δύο χιλιάδες οχήματα το μήνα.
  Το HE-162 δημιούργησε προβλήματα για την ΕΣΣΔ στον αέρα και επιβράδυνε κάπως την προέλαση των σοβιετικών στρατευμάτων. Στο Kursk Bulge, οι απώλειες των γερμανικών αρμάτων ήταν μικρότερες από ό,τι στην πραγματική ιστορία• πολλά IL-2 καταρρίφθηκαν.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν να καθυστερήσουν την αντίσταση και το Kharkov και ο Orel έπεσαν ένα μήνα αργότερα από ό,τι στην πραγματική ιστορία.
  Αλλά και πάλι ο Κόκκινος Στρατός προχώρησε, αν και πιο αργά από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Χάρη σε αυτό, οι Γερμανοί κατάφεραν να αποκτήσουν έδαφος στον Δνείπερο και να δημιουργήσουν μια ισχυρή άμυνα εκεί. Και τότε έφτασε το αυτοκινούμενο πυροβόλο όπλο Ε-10, ένα πολύ επιτυχημένο αντιτορπιλικό.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν να σταθεροποιήσουν το μέτωπο στα ανατολικά. Το χειμώνα, τα σοβιετικά στρατεύματα δεν μπορούσαν να περάσουν τον Δνείπερο. Οι Γερμανοί άντεξαν και στο Λένινγκραντ.
  Αν και οι Σύμμαχοι προχώρησαν στην Ιταλία. Αλλά σε πολύ υψηλή τιμή.
  Αφού απέτυχε να σπάσει τους Ναζί, ο Κόκκινος Στρατός μετακόμισε στην Κριμαία. Και εδώ, οι μάχες κράτησαν περισσότερο από ό,τι στην πραγματική ιστορία, αλλά κατέληξαν με ήττα.
  Οι συμμαχικές αποβάσεις στη Νορμανδία έληξαν με ήττα για τη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Στις 22 Ιουνίου, τα σοβιετικά στρατεύματα επιτέθηκαν στο κέντρο. Αλλά οι Γερμανοί μπόρεσαν να αποκρούσουν την επίθεση των σοβιετικών δυνάμεων. Εν μέρει λόγω του επιτυχημένου και φθηνού αυτοκινούμενου όπλου Ε-10. Ζυγίζοντας δώδεκα τόνους, αυτό το όχημα είχε μετωπική θωράκιση 82 χιλιοστών σε γωνία 45 μοιρών, αδιαπέραστη στα σοβιετικά τριάντα τέσσερα και ένα όπλο όπως το T-4. Αυτό το όχημα θα μπορούσε ακόμη και να διεισδύσει σε ένα IS-2 στο μέτωπο από κοντινή απόσταση, έχοντας μια καλή πιθανότητα να ρικοτσάρει την κεκλιμένη πανοπλία.
  Η νέα γερμανική τεχνολογία είναι καλή στην άμυνα. Και οι Krauts το εκμεταλλεύονται αυτό. Αλλά τα σοβιετικά αυτοκίνητα εξακολουθούν να μην είναι τόσο επιτυχημένα. Το T-34-85 έχει ένα μάλλον αδύναμο όπλο και προστασία, και το ύψος είναι πολύ μεγάλο. Και το IS-2 είναι ευάλωτο στο μέτωπο του πυργίσκου και στο κάτω μέρος της γάστρας.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν να κρατηθούν συγκεντρώνοντας τις δυνάμεις τους στο κέντρο εκ των προτέρων και μαντεύοντας την κύρια κατεύθυνση της επίθεσης.
  Μετά την ήττα των Συμμάχων στη Νορμανδία, το αντιπολεμικό αίσθημα εντάθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία. Επιπλέον, οι Αμερικανοί ήταν άτυχοι• όταν προσπάθησαν να αποβιβαστούν στις Φιλιππίνες, η μεταφορά τους δέχτηκε επίθεση από ιαπωνικά θωρηκτά. Και πνίγηκαν. Πολύς εξοπλισμός και στρατιώτες πέθαναν.
  Κάτι που έκανε επίσης έντονη εντύπωση στον αμερικανικό λαό.
  Οι Γερμανοί, έχοντας αποκρούσει την επίθεση στο κέντρο, μετέφεραν μέρος των στρατευμάτων τους στην Ιταλία και εξαπέλυσαν επίθεση εκεί.
  Το "Panther"-2 έλαβε μέρος στις μάχες. Οι Γερμανοί κατάφεραν να κρατήσουν το βάρος στους πενήντα τόνους φτιάχνοντας το πυροβόλο 88 mm και κάννη 71 EL, και το ίδιο το όχημα είχε μετωπική θωράκιση πάχους 150 mm στις πλαγιές.
  Το Panther 2, όντας ελαφρύτερο αλλά με ισχυρότερο κινητήρα, αποδείχθηκε εξαιρετικός καταστροφέας δεξαμενών.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν να ανακαταλάβουν τη Νάπολη και να αιχμαλωτίσουν πολλούς αιχμαλώτους και τρόπαια. Οι σύμμαχοι κατέφυγαν πίσω στη Σικελία. Εκεί ήθελαν να καταφύγουν χρησιμοποιώντας τον στόλο.
  Γερμανοί σχεδιαστές κυκλοφόρησαν επίσης το E-25 στην παραγωγή. Τα σοβιετικά στρατεύματα προσπάθησαν να επιτεθούν ξανά κοντά στο Λένινγκραντ. Αλλά οι Γερμανοί ήταν έτοιμοι εκεί. Γενικά, η γερμανική αναγνώριση λειτούργησε καλά, ειδικά η εναέρια αναγνώριση, αφού το Fritz διέθετε τζετ μηχανές που πετούσαν σε μεγάλα υψόμετρα και ήταν απολύτως άτρωτα στη σοβιετική αεράμυνα.
  Το χειμώνα, τα σοβιετικά στρατεύματα επιτέθηκαν ξανά στο κέντρο, αλλά οι επιθέσεις τους ήταν προβλέψιμες. Και στον αέρα οι φασίστες κατέλαβαν την πλήρη κυριαρχία. Η συμμαχική αεροπορία έχασε επίσης πολλά.
  Τον Φεβρουάριο, οι Ναζί πραγματοποίησαν μια επιχείρηση στη Σικελία και συνέλαβαν περισσότερους από διακόσιες χιλιάδες Βρετανούς και Αμερικανούς στρατιώτες. Και τον Μάρτιο οι Γερμανοί χτύπησαν στο νότο. Σπάσαμε τις άμυνες προχωρώντας τη νύχτα και δημιουργήσαμε δυο καζάνια.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα άρχισαν να αποσύρονται.
  Μετά τον θάνατο του Ρούσβελτ, ο Τρούμαν πρότεινε ανακωχή στον Χίτλερ. Ο φασίστας νούμερο ένα συμφώνησε. Σε αντάλλαγμα όμως ζήτησε την προμήθεια πετρελαιοειδών και την επιστροφή των κρατουμένων. Ο Τρούμαν και ο Τσόρτσιλ συμφώνησαν σε αυτό.
  Οι Γερμανοί είχαν ελεύθερο χέρι στα ανατολικά. Πήραν και ένα νέο τανκ, το Ε-75. Μια πιο πυκνή διάταξη - κινητήρας και κιβώτιο ταχυτήτων μαζί - και μια εγκάρσια διάταξη κατέστησαν δυνατή τη μείωση του ύψους του οχήματος. Θύμιζε πολύ μεγαλωμένο Tiger-2, αλλά με πολύ χαμηλότερη σιλουέτα.
  Με πολύ παχύτερη θωράκιση τοποθετημένη σε μεγαλύτερες γωνίες, το E-75 ζύγιζε 75 τόνους, με κινητήρα 1250 ίππων. Κάτι που το έκανε αρκετά κινητό και αξιόπιστο. Το τανκ του Ηνωμένου Βασιλείου είχε δύο τύπους όπλων. 105 mm σε 100 EL για την καταπολέμηση εχθρικών αρμάτων και 128 mm σε 55 EL, ένα πιο καθολικό πυροβόλο. Ο πυργίσκος είχε μετωπική κεκλιμένη θωράκιση πάχους 252 mm και πλευρική και πίσω θωράκιση πάχους 170 mm, επίσης κεκλιμένη. Το κύτος είχε θωράκιση 200 mm στην κορυφή σε γωνία 45 μοιρών και 160 mm στο κάτω μέρος σε γωνία 45 μοιρών. Οι πλευρές της γάστρας είναι 120 mm και οι ασπίδες είναι άλλες 90 mm.
  Έτσι, με βάρος 75 τόνων, οι Γερμανοί δημιούργησαν ένα όχημα όχι κατώτερο από το Ποντίκι σε πανοπλία και οπλισμό, αν και με ένα πυροβόλο.
  Το E-75 δεν διείσδυσε από σοβιετικά αντιαρματικά όπλα, ακόμη και στο πλάι του, και αναμφίβολα έλαβε την προτεραιότητα του Χίτλερ έναντι όλων των άλλων αρμάτων της σειράς Ε.
  Η ΕΣΣΔ έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής μόνο το IS-3, το οποίο είναι καλύτερα προστατευμένο στο μπροστινό μέρος του πυργίσκου, αλλά πιο δύσκολο να κατασκευαστεί. Έτσι ο Στάλιν διέταξε να μην αφαιρεθούν προς το παρόν από την παραγωγή τα IS-2 και T-34-85.
  Το καλοκαίρι, τα γερμανικά άρματα μάχης Ε-75 εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο μέτωπο. Έχουν αποδειχθεί πολύ αποδοτικά μηχανήματα.
  Ταυτόχρονα, οι Ναζί είχαν ένα ελαφρύ όχημα ME-1010 με φτερά που άλλαζαν το σκούπισμα, ένα πιο προηγμένο μοντέλο ME-262 X και ένα πιο οπλισμένο και ταχύτερο και πιο ευέλικτο όχημα XE-262. Ο λαϊκός μαχητής έχει κερδίσει όλους τους επαίνους από τους σχεδιαστές του. Και επίσης το τζετ βομβαρδιστικό Yu-287, το οποίο έδειξε τρομερά ακροβατικά. Και επίσης η μάρκα Arado.
  Οι Γερμανοί μπόρεσαν να προχωρήσουν στην Ουκρανία το καλοκαίρι και ανακατέλαβαν το Ντονμπάς. Στη συνέχεια, το φθινόπωρο, πήραν το Kursk και πλησίασαν το Voronezh. Τα σοβιετικά στρατεύματα υποχώρησαν πέρα από το Ντον και προσπάθησαν να εγκαταστήσουν μια άμυνα εκεί. Ο χειμώνας πλησίαζε.
  Γερμανοί διπλωμάτες κατέβαλαν προσπάθειες να συμπεριλάβουν την Τουρκία στον πόλεμο.
  Εδώ έκαναν κύκλους και υποσχέθηκαν βουνά από χρυσάφι.
  Ο Στάλιν, νιώθοντας ότι ήταν δύσκολο για την ΕΣΣΔ να αντισταθεί στη νέα γερμανική τεχνολογία και η δημιουργία του νέου τανκ T-54 αντιμετώπισε ορισμένες δυσκολίες, πρότεινε μια εκεχειρία στους Ναζί.
  Ο Χίτλερ ως απάντηση απαίτησε την παράδοση του Λένινγκραντ και της Κριμαίας, καθώς και την παροχή δωρεάν ψωμιού, λαδιού και άλλων πρώτων υλών! Και επιστρέψτε τους αιχμαλώτους πολέμου και μεταφέρετε μέρος του χρυσού στην ΕΣΣΔ.
  Ο Στάλιν συμφώνησε σε όλα εκτός από την παράδοση του Λένινγκραντ.
  Οι Ναζί επιτέθηκαν στην Κριμαία τον χειμώνα. Κατέλαβαν σχεδόν ολόκληρη τη χερσόνησο, εκτός από τη Σεβαστούπολη. Ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε να προχωρήσει στο κέντρο και στο βορρά, αλλά και πάλι χωρίς επιτυχία, έχοντας τεράστιες απώλειες.
  Τον Μάρτιο του 1946, ο Φύρερ συμφώνησε τελικά σε μια εκεχειρία για μια περίοδο τριών ετών. Η ΕΣΣΔ φυσικά προμήθευε το Τρίτο Ράιχ με δωρεάν πρώτες ύλες και μετέφερε μέρος του εξοπλισμού των στρατιωτικών εργοστασίων.
  Και οι Ναζί στράφηκαν προς τη Δύση. Η ατομική βόμβα δεν είχε ακόμη δημιουργηθεί και η Ιαπωνία άντεχε απεγνωσμένα ενάντια στην Αμερική. Μια σκληρή μάχη μαίνεται για κάθε νησί στον Ειρηνικό Ωκεανό.
  Αρχικά, ο Χίτλερ κατέληξε σε συμφωνία με τον Φράνκο και τα γερμανικά στρατεύματα αιφνιδίασαν το Γιβραλτάρ. Μετά μπήκαμε στο Μαρόκο. Η βρετανική βάση στη Μάλτα καταστράφηκε και κατελήφθη από δυνάμεις αποβίβασης. Οι Ναζί πήγαν στην Αφρική.
  Οι πιλότοι τους, η Albina και η Alvina, έγιναν πολύ δυνατοί. Τα κορίτσια κατάφεραν να ξεπεράσουν τον Χάφμαν και να είναι τα πρώτα που ξεπέρασαν το φράγμα των πεντακοσίων αεροσκαφών που κατέρριψαν στο ανατολικό μέτωπο.
  Και στη Δύση, οι εντελώς γυμνοί διάβολοι με μπικίνι έγιναν καταιγίδα για τα αμερικανικά και αγγλικά αυτοκίνητα.
  Και η Gerda, με το πλήρωμα του τανκς, ταξίδευε μέσω της Αλγερίας με ένα E-75. Τα κορίτσια είναι κάτοχοι ρεκόρ για τον αριθμό των κατεστραμμένων οχημάτων στο ανατολικό μέτωπο, μπροστά από τον Wittmann.
  Οι πολεμιστές άρχισαν να πολεμούν από το Kursk Bulge και έδειξαν την τάξη τους. Αν και ο όχι πολύ έξυπνος Χίτλερ αμφέβαλλε ότι οι γυναίκες ήταν ικανές να πολεμήσουν. Όμως η Γκέρντα, η Σάρλοτ, η Χριστίνα και η Μάγδα έκαναν θαύματα στον Πάνθηρα. Αποδείχτηκε ότι ήταν το δεύτερο πλήρωμα δεξαμενής μετά τον Wittmann που έλαβε υψηλό βραβείο: τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και επίσης ένας σταυρός στρατιωτικής αξίας σε χρυσό και διαμάντια.
  Τα κορίτσια οδηγούν και τραγουδούν:
  - Θα καταστρέψουμε ολόκληρο τον κόσμο χωρίς το Ράιχ,
  Μέχρι το μεδούλι και μετά...
  Θα χτίσουμε έναν νέο, νέο κόσμο,
  Όποιος ήταν κανείς δεν θα γίνει το παν!
  Οι πολεμιστές επίσης γελάνε και γυμνώνουν τα δόντια τους. Και αυτοπυροβολήθηκαν ξανά...
  Νοκ άουτ ένα αγγλικό τανκ και βρυχήθηκαν:
  - Είμαστε σούπερ!
  Η Gerda πατάει το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σκίζει τον πυργίσκο από τον Sherman και φωνάζει:
  - Είμαι η μελλοντική θεά!
  Τότε η Χριστίνα χτυπά το τανκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ουρλιάζει:
  - Κι εγώ είμαι σούπερ κορίτσι!
  Μετά πυροβολεί, σπάζοντας το αυτοκίνητο της Σάρλοτ και τσιρίζει:
  - Μα Πασαράν!
  Και με το επόμενο κοχύλι, η Μάγδα τελείωσε τον Άγγλο. Τα κορίτσια είναι πραγματικά υπεράντρες.
  Και για να είμαι ειλικρινής, όλοι είναι ηττημένοι ανεξαιρέτως. Έχουμε συνηθίσει να σκοτώνουμε όλους τους εχθρούς μας, και ο τόπος είναι στην κόλαση, φυσικά!
  Οι γυναίκες πολεμίστριες εργάζονται και πυροβολούν. Δεν δίνουν κανένα τέταρτο στους αντιπάλους τους.
  Αρκετές χιλιάδες Βρετανοί και Αμερικανοί παραδόθηκαν. Οι άντρες πέφτουν στα γόνατα και φιλούν τα γυμνά, σκονισμένα πόδια των κοριτσιών.
  Έτσι πάει ο αγώνας... Η Αλγερία έπεσε, και οι Γερμανοί είναι ήδη στη Λιβύη. Φυσικά και κερδίζουν παίζοντας. Δεν υπάρχουν εμπόδια για αυτούς.
  Το καλοκαίρι του 1946, οι Γερμανοί κατέλαβαν ολόκληρη τη βόρεια Αφρική και έφτασαν στη Διώρυγα του Σουέζ. Οι Ναζί έχουν τώρα ένα τρομερό όπλο: δισκοπλάνα που δεν μπορούν να καταρριφθούν. Και οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί έσπασαν αυτό.
  Το φθινόπωρο, η Βέρμαχτ μετακόμισε στο Σουδάν και τη Μέση Ανατολή. Οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί έπεσαν σαν σπασμένα καρύδια.
  Κρυφά προσπάθησαν να έρθουν σε συμφωνία με τον Στάλιν. Ανοίξτε ένα δεύτερο μέτωπο.
  Ο Κόκκινος δικτάτορας απάντησε με υπεκφυγές... Κατά τη διάρκεια της πτώσης, οι Γερμανοί κατέλαβαν ολόκληρη τη Μέση Ανατολή και το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής, φτάνοντας στο Καμερούν. Και τον χειμώνα, τα γερμανικά στρατεύματα μετακινήθηκαν στο Ιράν και περαιτέρω στην Ινδία. Η χώρα των ελεφάντων κατακτήθηκε. Και τότε οι Ναζί προχώρησαν την άνοιξη στη νότια Αφρική, παίρνοντας τελικά τον έλεγχο της μαύρης ηπείρου.
  Τον Ιούνιο του 1947 ακολούθησε απόβαση στη Βρετανία... Οι επίλεκτες δυνάμεις της Βέρμαχτ πήραν μέρος στις μάχες.
  Για πρώτη φορά δοκιμάστηκε μια πυραμιδοειδής δεξαμενή, η οποία έδειξε εξαιρετική προστασία από όλες τις γωνίες και υψηλή ταχύτητα.
  Το πλήρωμα του τανκ της Γκέρντα πολέμησε σε αυτό. Τα κορίτσια αποδείχτηκαν εξαιρετικά κουλ και λαγωνικά...
  Συσσώρευσαν ένα σωρό τανκς και όπλα.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε, γκρέμισε το αγγλικό κανόνι και τραγούδησε:
  - Οι εχθροί μας δεν θα μας σταματήσουν!
  Και πώς θα γελάσει!
  Η Σαρλότ θα ξεγυμνώσει επίσης τα δόντια της και θα τρίζει:
  - Θα κατακτήσουμε το εξώφυλλο του σύμπαντος!
  Και θα σαρώσει και το τανκ.
  Στη συνέχεια η Χριστίνα θα τη χαστουκίσει, γρυλίζοντας έξαλλη:
  - Οι μπότες αστράφτουν στην πορεία!
  Και θα σαρώσει και τον πύργο!
  Τότε η Μάγδα κατέρριψε ένα αγγλικό οβιδοβόλο και ράπησε:
  - Άμεση πτήση!
  Οι πολεμιστές βρίσκονται σε κολοσσιαίο ύψος.
  Και η Albina και η Alvina ορμούν στον ουρανό και τελειώνουν τον αγγλικό και αμερικανικό εξοπλισμό. Συνθλίβουν τους Krauts με τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους και τραγουδούν στον εαυτό τους:
  - Η Αφρική είναι επικίνδυνη, ναι, ναι, ναι!
  Η Αφρική είναι τρομερή - ναι, ναι, ναι!
  Μην πηγαίνετε παιδιά! Πηγαίνετε μια βόλτα στην Αφρική!
  Έτσι χτύπησε, σε μια μάχη, πενήντα αεροπλάνα μεταξύ δύο.
  Έτσι οι γυναίκες πολεμίστριες καταστρέφουν με αυτοπεποίθηση τους εχθρούς τους.
  Η Βρετανία έπεσε σε δύο εβδομάδες. Και η φρουρά του Λονδίνου συνθηκολόγησε. Έτσι το Τρίτο Ράιχ συνέτριψε τον επικίνδυνο εχθρό του.
  Όμως οι ΗΠΑ παραμένουν ακόμα... Έχοντας ενωθεί με τους Ιάπωνες και έχοντας πολλούς πόρους, οι Γερμανοί αρχίζουν να πιέζουν τους Αμερικανούς... Τον Αύγουστο του 1947, οι Ναζί αποβιβάστηκαν στην Ισλανδία και κατέλαβαν αυτό το νησί, πλησιάζοντας την Αμερική.
  Δεν είναι εύκολο να φτάσεις στις ΗΠΑ. Αλλά οι φασίστες έχουν δημιουργήσει προγεφυρώματα στη Λατινική Αμερική και οικοδομούν τις δυνάμεις τους. Όμως ο πόλεμος διαρκεί πολύ. Το χειμώνα γίνονταν μάχες στη θάλασσα και στον αέρα. Και την άνοιξη του 1948, οι Γερμανοί προσπάθησαν να φτάσουν στη Γροιλανδία. Και τα κατάφεραν... Το καλοκαίρι οι Ναζί κατακτούσαν ήδη τον Καναδά. Όμως οι μάχες ήταν σκληρές...
  Όλο και πιο κοντά στις ΗΠΑ. Αλλά και τα σοβιετικά κορίτσια είναι σε επιφυλακή.
  Πέντε κορίτσια Νατάσα, Μιραμπέλα, Αγγελική, Σβετλάνα, Ολυμπιάδα έφτασαν στην Αμερική για να πολεμήσουν ως εθελοντές ενάντια στις ορδές του Τρίτου Ράιχ. Και τα πέντε κορίτσια είναι πολύ όμορφα και μιλούν αγγλικά. Ο Στάλιν-Πούτιν αρνήθηκε να στείλει ολόκληρο το γυναικείο τάγμα, καθώς αυτό θα ερχόταν σε αντίθεση με τους όρους της ειρήνης που συνήφθη με τη φασιστική αυτοκρατορία. Η ΕΣΣΔ έπρεπε να κερδίσει χρόνο με κάθε κόστος, ενώ οι Ναζί επιτέθηκαν στις ΗΠΑ.
  Τα πέντε κορίτσια είναι εθελοντές: πέρασαν σχεδόν ολόκληρο τον πόλεμο, από τη Μπρεστ και τον Μπουγκ μέχρι το Όρενμπουργκ. Και πολεμούν τους Ναζί στην άλλη άκρη της Γης στην πρωτεύουσα της Ονδούρας.
  Η Tegucigalpa είναι ένα από τα κύρια προπύργια της άμυνας, σε αναμέτρηση με μια ετερόκλητη ορδή. Τόσο οι Ιάπωνες όσο και οι Ασιατικές ορδές μπήκαν σε μπελάδες. Οι ίδιοι οι Γερμανοί πολέμησαν μόνο με τανκς και το πεζικό ήταν εξ ολοκλήρου από μη Άριους λαούς. Οδηγούσαν Ασιάτες, Μαύρους και Άραβες μπροστά.
  Η Νατάσα πυροβόλησε, κόβοντας δύο Αφρικανούς και κελαηδούσε:
  - Μόνο μια ορδή Τζένγκις Χαν!
  Η χρυσαυγίτης Μιραμπέλα, έχοντας κόψει τρεις Ινδούς με ένα πολυβόλο, σήκωσε τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της μέχρι την κορυφή. Και είπε:
  - Αλέθουμε κανονιοφόρες!
  Ένα θραύσμα από μια χειροβομβίδα πέταξε και χτύπησε τη Μιραμπέλα-Ζόγια στη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της. Τα κορίτσια παραδοσιακά τσακώνονται με μπικίνι και ξυπόλητα. Και όταν χτυπάει με μια αιχμηρή την τραχιά, κοριτσίστικη σόλα, πονάει λίγο.
  Η καλλονή έκλεισε το μάτι και πυροβόλησε ξανά... Η Μιραμπέλα είναι πολύ λεπτή, μέτριου ύψους με τέλεια σιλουέτα.
  Η Νατάσα είναι ψηλότερη, με τον βαθμό του ταγματάρχη, και μάλιστα ήρωας της Σοβιετικής Ένωσης. Αλλά και σχεδόν γυμνή, ελάχιστα καλυμμένη από μπικίνι. Πολύ μαυρισμένη, αλλά τα μαλλιά της είναι λευκά. Και η Νατάσα σουτάρει πολύ εύστοχα. Και του αρέσει να πετά χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια του.
  Η όμορφη Αγγελική πυροβολεί και σκοτώνει τέσσερις Άραβες με έκρηξη πυρός. Τα μαλλιά της είναι κόκκινα, ή μάλλον χάλκινα, σαν προλεταριακό πανό. Και όταν φυσούν οι άνεμοι, είναι σαν σημαία επανάστασης. Το κορίτσι αστράφτει με τα σμαραγδένια μάτια της, σαν αστέρια. Και σαρώνει βάναυσα τους εχθρούς.
  Η Σβετλάνα είναι επίσης ξανθιά. Και πυροβολεί από πολυβόλο. Η κοπέλα φύτεψε ξυπόλητα τα πόδια της και έδωσε μια έκρηξη. Πέντε διάφοροι μαχητές πετάχτηκαν, και κατακόκκινες βρύσες αίματος πέταξαν από τα στήθη και τις κοιλιές των αντιπάλων τους.
  Η Σβετλάνα, γλείφοντας τα γεμάτα χείλη της, κελαηδούσε:
  - Ο πόλεμος είναι αέρας για τους πνεύμονες...
  Η κοπέλα, ξαπλωμένη, ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Ακούγονται εκρήξεις. Αρκετοί μαχητές πετούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Η Ολυμπία είναι ένα πιο μεγαλόσωμο κορίτσι. Τα μαλλιά της είναι ανοιχτά καστανά. Μια τυπική χωριάτικη, νέα γυναίκα με αίμα και γάλα. Είναι πολύ δυνατή σωματικά και σουτάρει καλά.
  Εδώ έρχεται πάλι η σειρά. Και πέφτουν οι σκοτωμένοι φασίστες μισθοφόροι.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, ενώ πυροβολούν, λένε:
  - Εντάξει, εντάξει, πού ήσουν; Από τη γιαγιά! - Το κορίτσι πυροβόλησε, σκοτώνοντας τρεις γενειοφόρους μαχητές των Ναζί και πρόσθεσε. - Τι έφαγες - κουάκερ! Τι ήπιες? Πολτός!
  Τα κορίτσια κρατούν τη γραμμή. Δεν αφήνουν τους φασίστες μπροστά. Και φιλικά τραγούδια βρυχώνται:
  - Θα καταστρέψουμε ολόκληρο τον κόσμο της βίας,
  Μέχρι το μεδούλι και μετά...
  Θα χτίσουμε έναν νέο, παραδεισένιο κόσμο -
  Όποιος ήταν κανείς δεν θα γίνει το παν!
  Η Νατάσα ρίχνει ξανά χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Εκρήξεις προχωρούν πεζοί. Σίγουρα γίνεται πιο ζεστό. Εδώ έρχεται το περιβόητο "Lion"-2. Και δίπλα είναι το πιο εξελιγμένο Ε-50. Τα βλήματα εκτοξεύονται. Το κεφάλι ενός μαύρου Αμερικανού σκίστηκε και κύλησε.
  Η Μιραμπέλα πάτησε μια φλεγόμενη σανίδα και τα σκληρυμένα πόδια της μετά βίας ένιωσαν τη ζέστη της φλόγας.
  Η χρυσαυγίτικη καλλονή πυροβόλησε και γουργούρισε:
  - Και ποιος θα σταματήσει τη ροή των ματωμένων, μανιασμένων ποταμών...
  Ο Μιραμπέλα πυροβόλησε ξανά, χτυπώντας τον Αφρικανό από την πανοπλία του Ε-50 και κελαηδούσε.
  - Μια ακτίνα από έναν εκτοξευτήρα θα χτυπήσει τον κρόταφο σας, σε μια κακή αναλαμπή ο άνθρωπος εξαφανίστηκε!
  Το κορίτσι πυροβόλησε ξανά. Πέταξε το ξυπόλυτο, μαυρισμένο, χαριτωμένο πόδι της στον αέρα. Μια χειροβομβίδα πέταξε προς το μέρος της. Η καλλονή με τα χρυσά μαλλιά κέρδισε επιδέξια το δώρο με τη γυμνή, σχεδόν χωρίς σκόνη σόλα της. Η χειροβομβίδα πέταξε πίσω. Έσπευσε στις τάξεις των αγωνιστών του Τρίτου Ράιχ. Φαινόταν σαν να έπεφταν καρπούζια από το φορτηγό και να έσπασαν. Χύθηκε τόσο πολύ αίμα.
  Η Μιραμπέλα έγραψε στο Twitter:
  - Το κορίτσι απέτυχε στις εξετάσεις και ήρθε ο καταραμένος Ράιχ. Ο Χίτλερ προφανώς είχε βαρεθεί να ζει και η ομορφιά του τον έφαγε περίφημα!
  Η Angelica είναι επίσης μια μη-ανόητη πολεμίστρια. Πυροβολεί τον εαυτό του με πολυβόλα και λέει σκορπίζοντας τα πτώματα:
  - Για το κουτάλι της μαμάς! Για το κουτάλι του μπαμπά! Και για τον Κόμπα μια κουτάλα! Και στο πλάι στο κρεβάτι!
  Μια καλλονή με χάλκινα-κόκκινα μαλλιά εκτοξεύει ένα ξύλινο αεροπλάνο με το γυμνό της πόδι. Πετά κατευθείαν προς το τεράστιο γερμανικό τανκ Lion. Προσγειωθείτε στο ρύγχος ενός κανονιού των 105 χιλιοστών και εκρήγνυται. Το όπλο αποτυγχάνει.
  Ο Γερμανός γυρίζει και αναγκάζεται να φύγει ντροπιαστικά. Η Angelica, τρίβοντας το πόδι της σε ένα κομμάτι του κτιρίου, λέει:
  - Αν δεν έχεις δύναμη, χρειάζεσαι εξυπνάδα! Θα πρέπει να κάνετε λίγο θόρυβο!
  Και πάλι το κορίτσι σουτάρει πολύ εύστοχα. Τα κόκκινα μαλλιά της είναι σαν τη φλόγα της Ολυμπιακής δάδας. Ελκυστικό κορίτσι. Έχει ήδη διακριθεί στον αμερικανικό στρατό επιδεικνύοντας ένα έξαλλο ταμπεραμέντο. Ήταν ιδιαίτερα καλός στο να κάνει αταξίες με Αφροαμερικανούς. Είναι τόσο ασυνήθιστο και όμορφο μαζί τους.
  Η Angelica, όμως, καταστρέφει και τους μαύρους που πολεμούν στον στρατό του Τρίτου Ράιχ. Γιατί η Γερμανία κατέκτησε όλη την Αφρική; Προσπαθήστε να σταματήσετε μια τέτοια δύναμη.
  Το E-50 είναι το νεότερο τανκ, με κινητήρα αεριοστροβίλου και παχιά πλαϊνή και μετωπική θωράκιση. Δεν μπορεί να ληφθεί με χειροβομβίδα. Η Αγγελική πέταξε το δώρο με το γυμνό της πόδι, γκρέμισε αρκετούς πεζούς και κελαηδούσε:
  - Ω, η πανοπλία του τανκ σου είναι αξιόπιστη, από κάποιον που σκοπεύει να δαγκώσει... Απλώς μάθε τη δύναμη που έχεις... νιά, μπορείς να κλωτσήσεις μόνο ένα ατσάλινο άλογο!
  Η Σβετλάνα σούταρε επίσης πολύ εύστοχα. Και προτίμησε να πετάει χειροβομβίδες με τα πόδια της. Τα γυμνά της δάχτυλα στριφογύριζαν επίσης τον ατσάλινο δίσκο. Η άκρη πέταξε και έκοψε τον λαιμό δύο φασιστών αγωνιστών. Έριξαν το πολυβόλο και τώρα μια παχιά έκρηξη μεγάλου διαμετρήματος πέρασε τις αλυσίδες της ορδής. Μια ολόκληρη σειρά ξένων μαχητών στρατολογήθηκαν μέσω επιδρομών στον στρατό του Τρίτου Ράιχ.
  Η Σβετλάνα έγραψε στο Twitter:
  - Η τύχη είναι η ανταμοιβή του θάρρους! Ένα τραγούδι είναι αρκετό! Αφήστε τους να τραγουδήσουν μόνο για το σπίτι!
  Όμως η καλλονή δεν έχει προλάβει ακόμη να λείψει από το σπίτι. Αν και υπάρχουν πολύ λίγοι Σοβιετικοί εθελοντές στον αμερικανικό στρατό. Ο Στάλιν-Πούτιν δεν ήθελε να λάμψει, για να μην δώσει αργότερα στον Χίτλερ λόγο να κατηγορήσει τη Ρωσία για παραβίαση των όρων της "Ειρήνης άχυρου".
  Πέντε κορίτσια, τα καλύτερα στο τάγμα των γυναικών, προειδοποιήθηκαν ότι εάν αιχμαλωτιστούν, η Πατρίδα θα έπρεπε να τα αποκηρύξει. Και σε αυτή την περίπτωση, τα κορίτσια θα πρέπει να κουρεύουν για ασήμαντους μισθοφόρους που προσλήφθηκαν για χρήματα.
  Και η Σβετλάνα, η Νατάσα και τα άλλα κορίτσια καταλαβαίνουν ότι αν συλληφθούν, τα περιμένουν τρομερά βασανιστήρια. Έτσι αποφάσισαν, σε καμία περίπτωση, να μην σκοτωθούν από τους Ναζί ζωντανούς.
  Γερμανικά επιθετικά αεροσκάφη πετούν πάνω από τις θέσεις των αμερικανικών στρατευμάτων. Μη περιμένοντας ότι θα αντιμετωπίσουν τέτοια πεισματική αντίσταση στην πρωτεύουσα της Ονδούρας, οι Ναζί ήταν κάπως ενοχλημένοι.
  Τα αεριωθούμενα και τα επιθετικά αεροσκάφη είναι ισχυρά. Ρουκέτες πετούν, πυροβόλα όπλα.
  Αμερικανοί στρατιώτες πεθαίνουν. Η Ολυμπιάδα χτυπήθηκε και από σκάγια στον σαρκώδη ώμο της. Βγήκε αίμα. Η ηρωική κοπέλα έβγαλε με τα δόντια της ένα κομμάτι ατσάλι και έφτυσε αίμα. Και μετά με χτύπησε ξανά με ένα ογκώδες υποπολυβόλο. Ξένοι μισθοφόροι πέφτουν. Σχεδόν όλοι εδώ είναι γηγενείς, μόνο οι διοικητές τους είναι Γερμανοί, και ακόμη και τότε όχι πάντα. Είναι αλήθεια ότι τα πληρώματα του πιο σύγχρονου τανκ Ε-50 είναι εξ ολοκλήρου γερμανικά. Το αυτοκίνητο έχει αξιοπρεπή ταχύτητα και ευελιξία. Λοιπόν, αυτή δεν είναι ακόμα η πιο προηγμένη τροποποίηση - ζυγίζει εβδομήντα πέντε τόνους. Οι τοίχοι γκρεμίζονται κάτω από τις ράγες. Αυτό κατασκευάζεται συνήθως σε τρεις εκδόσεις με πυροβόλο των 105 χλστ., πυροβόλο όπλο 180 χλστ. και εκτοξευτή ρουκετών 400 χλστ.
  Και κάθε τροποποίηση έχει τη δική της αποστολή. Εδώ είναι αυτό το τανκ με ένα όπλο επίθεσης, πιο κατάλληλο για επίθεση σε πόλεις. Και δεν είναι τόσο εύκολο να το καταστρέψεις. Ο Ολυμπίας σταυρώνεται και αρπάζει με τα γυμνά του δάχτυλα μια αντιαρματική χειροβομβίδα, το μεγάλο αλλά χαριτωμένο, όμορφα διαμορφωμένο πόδι του. Τώρα πρέπει να ρίξετε το δώρο ακριβώς στην κάννη για να απενεργοποιήσετε το όπλο του μαστόδοντα. Πέντε πολυβόλα καλύπτουν ένα γερμανικό, σύγχρονο τανκ και δεν είναι τόσο εύκολο να το πλησιάσεις.
  Η Ολυμπία είναι πολύ δυνατή και τα πόδια της που μοιάζουν με άλογα ρίχνουν μια χειροβομβίδα μακριά. Αλλά δεν είναι πάντα ακριβές. Σε κάθε περίπτωση, να χτυπήσει έναν τέτοιο στόχο όπως η κάννη ενός πυροβόλου 180 χλστ. Η ηρωίδα έχει αμφιβολίες. Κι αν του λείπει;
  Ε, αν ήταν μαζί τους ο επί χρόνια σύντροφός τους Oleg Rybachenko, αυτός ο γενναίος πρωτοπόρος θα είχε βρει κάτι.
  Αλλά το αγόρι πέθανε στις μάχες για το Voronezh. Τα κορίτσια δεν γνώριζαν την περαιτέρω μοίρα του. Αλλά η μοίρα του πρωτοπόρου εφευρέτη ήταν πράγματι αζημίωτη. Στην αρχή, ο Oleg Rybachenko βασανίστηκε βάναυσα, προσπαθώντας να αρπάξει μυστικά. Μετά από βασανιστήρια, το εντεκάχρονο αγόρι κατέληξε στα ορυχεία. Το έργο είναι τρομακτικό και εξαιρετικά σκληρό. Αλλά ο σοβιετικός πρωτοπόρος, μικρός αλλά οξυδερκής, αποδείχθηκε επίμονος.
  Κατάφερε να επιβιώσει, και ακόμη και μέσα από τους λαβύρινθους των ορυχείων αποφάσισε να δραπετεύσει. Και ο Oleg Rybachenko κατάφερε να βγει. Το αγόρι περιπλανήθηκε στα Βαλκάνια για αρκετή ώρα μέχρι να ενταχθεί σε ένα τοπικό αντάρτικο απόσπασμα. Εκεί έγινε σύνδεσμος και σαμποτέρ.
  Υπήρχε ακόμη ένα αρκετά ανεπτυγμένο κομματικό κίνημα στα Βαλκάνια. Εν μέρει επίσης επειδή η υπηρεσία κατοχής εκτελούνταν από Ιταλούς, Ρουμάνους, Βούλγαρους, Αλβανούς -που δεν ήταν τόσο μάχιμοι όσο οι τακτικές μονάδες της Βέρμαχτ.
  Αλλά πολλοί παρτιζάνοι πέθαναν ακόμα. Ειδικά από αεροπορικές επιδρομές. Και οι πατριώτες της Γιουγκοσλαβίας αναγκάζονται να κρύβονται στα βουνά, στα δάση ή, στην καλύτερη περίπτωση, σε μικρά χωριά. Ένας μεγάλος αριθμός διοικητών έχει ήδη πεθάνει. Η κατάσταση επιδεινώθηκε από την ειρήνη που υπογράφηκε με την ΕΣΣΔ. Τώρα άρχισαν να φτάνουν νέα τμήματα τιμωρίας στα Βαλκάνια, οργανώνοντας μαζικές επιδρομές και εκκαθαρίζοντας την περιοχή.
  Ο Oleg Rybachenko έπρεπε να σκαρφαλώνει όλο και πιο βαθιά στα βουνά μαζί με τους παρτιζάνους.
  Αν και η Ολυμπία δεν γνώριζε την τύχη της παγκόσμιας αγαπημένης τους, αναστέναξε βαριά. Έπειτα έσφιξε τη χειροβομβίδα πιο σφιχτά με τα δάχτυλα των γυμνών κοριτσίστικων ποδιών της και με όλη της τη δύναμη την πέταξε στο εχθρικό τανκ. Το E-50 μόλις πυροβόλησε, απελευθερώνοντας ένα φονικό βλήμα.
  Η Ολυμπία μάλιστα τινάχτηκε και έπεσε στα γόνατα. Χτυπήθηκε στο κεφάλι από ένα λιθόστρωτο που σκίστηκε από το πεζοδρόμιο και η γυμνή φτέρνα του κάηκε από καυτό μέταλλο. Η κοπέλα έτριψε το ζαλισμένο κεφάλι της με σκονισμένα μαλλιά.
  Η χειροβομβίδα πέταξε σχεδόν ακουμπώντας την κάννη και χτύπησε στο κεκλιμένο μέτωπο του αυτοκινήτου. Μια έκρηξη βρόντηξε... Μα φυσικά, 250 χλστ μετωπικής θωράκισης, και μάλιστα υπό γωνία, δεν είναι ικανή να διαπεράσει χειροβομβίδα.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες χτύπησαν τη γροθιά του στη σκόνη, σηκώνοντας ένα ολόκληρο σύννεφο άμμου. Μετά βρυχήθηκε:
  - Σκότωσε το, σκότωσε! Βάλτε ένα γκολ στο γκολ!
  Το κορίτσι χτύπησε την κνήμη της στη ραγισμένη άσφαλτο. Ένα θραύσμα είχε κολλήσει στους κάλους της φτέρνας. Το δέρμα στα πέλματα του κοριτσιού ήταν παχύ σαν του ιπποπόταμου. Ζούσε σε μια φτωχή οικογένεια και σχεδόν ποτέ δεν φορούσε παπούτσια από τη γέννησή της. Ωστόσο, αυτό δεν έκανε τα πόδια της να φαίνονται καθόλου τραχιά σε σχήμα, αλλά ήταν μαυρισμένα, χαριτωμένα, σαγηνευτικά.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, ωστόσο, ήταν λίγο τρομακτικοί για τους άντρες με το ψηλό τους ύψος, τους δυνατούς μύες και τις γροθιές με τις προεξέχουσες αρθρώσεις τους. Αλλά το ηρωικό κορίτσι έχει τον πιο ευγενικό χαρακτήρα και οι φαρδιοί γοφοί συνδυάστηκαν με σχετικά λεπτή μέση και γλυπτό κοιλιακούς. Μόνο με ρούχα μπορούσε η Ολυμπία να φαίνεται υπέρβαρη λόγω του μεγάλου στήθους της. Με μπικίνι μοιάζει με μπούστο αθλήτρια.
  Η κοπέλα, απογοητευμένη, πέταξε ξανά χειροβομβίδα, αυτή τη φορά στοχεύοντας στις ράγες. Αλλά το θανατηφόρο δώρο χτύπησε τη χοντρή, θωρακισμένη ασπίδα που κάλυπτε τους κυλίνδρους.
  Η Ολυμπία χτύπησε τον εαυτό της στο πιγούνι απογοητευμένη. Της πονούσε το σαγόνι. Και η ηρωίδα έβρισε:
  - Κόβω σαν δρεπάνι!
  Η Σβετλάνα προσπάθησε επίσης να χτυπήσει το επικίνδυνο τανκ, αλλά η χειροβομβίδα που έριξε το πόδι του κοριτσιού αστόχησε ελαφρά. Και η ξανθιά άρχισε να πλησιάζει στο αυτοκίνητο. Αλλά στη συνέχεια εμφανίστηκαν δύο ακόμη τανκς - "Lion" και "Panther"-2, πυροβόλησαν σε όλες τις προσεγγίσεις με πολυβόλα. Έπρεπε να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί.
  Ο Αμερικανός Σέρμαν έκανε μια προσπάθεια να πλησιάσει τα γερμανικά οχήματα. Είχε την ευκαιρία να χτυπήσει το Panther 2, αλλά μόνο στο πλάι. Αλλά ένας Γερμανός δεν είναι τόσο εύκολο να εξαπατηθεί. Επιπλέον, η ψηλότερη σιλουέτα του Sherman το κάνει αισθητό από μεγάλη απόσταση.
  Ο "Πάνθηρας" 2 έφτυσε μια οβίδα και χτύπησε τον Αμερικανό κατευθείαν στο μέτωπο. Το ψηλό αυτοκίνητο έσπασε στη μέση. Και έκαιγε σαν χριστουγεννιάτικο κερί.
  Η Σβετλάνα είπε απογοητευμένη:
  - Α, πόσο αδύναμα είναι τα τανκς σου... Καλύτερα τεχνικά, θα γίνεις Γιάνκης!
  Αλλά η Νατάσα, μια έμπειρη πολεμίστρια, κατάφερε να πλησιάσει τον Πάνθηρα. Πέταξε μια χειροβομβίδα... Και η μακριά κάννη του γερμανικού αυτοκινήτου κουλουριάστηκε στην κόρνα ενός κριαριού.
  Δεξαμενή "Panther" 2, που κυκλοφόρησε στην παραγωγή το 1943. Στην τελευταία πιο διαδεδομένη τροποποίηση, έχει μετωπική θωράκιση 150 mm, πλευρική θωράκιση 82 mm υπό γωνία και πυροβόλο 88 mm με μήκος κάννης 71EL. Ξεκινώντας το 1945, υποτίθεται ότι θα διακόπηκε υπέρ του πιο προηγμένου και καλύτερα προστατευμένου μοντέλου Ε-50. Αλλά προς το παρόν αυτό το τανκ παλεύει. Με βάρος 51 τόνους, το αυτοκίνητο διαθέτει κινητήρα 900 ίππων, που του παρέχει καλές επιδόσεις οδήγησης.
  Και τώρα, έχοντας υποστεί ζημιά, ο Panther-2 γυρίζει και φεύγει. Η Νατάσα καταφέρνει να πετάξει άλλη μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Έσπασα τους κυλίνδρους. Και η ταχύτητα του γερμανικού αυτοκινήτου επιβραδύνθηκε αισθητά.
  Η Νατάσα λέει με μια χαρούμενη ματιά:
  - Τι χτύπημα! Το χτύπημα μου είναι δώρο Θεού!
  Και η κοπέλα έδειξε τη μύτη της στους Γερμανούς. Όμως τα πυρά πολυβόλων άρχισαν να ξεχύνονται από το Ε-50. Και οι σφαίρες σφύριξαν πάνω από τα λευκά, κάπως λεκιασμένα μαλλιά της Νατάσα. Μία από τις σφαίρες έκοψε ακόμη και μια τρίχα. Η ταγματάρχης ένιωσε ακόμη και λίγο γαργαλητό.
  Η Νατάσα έγραψε στο Twitter:
  - Αν θέλεις να γίνεις σαν ελέφαντας, πήγαινε στο τρελοκομείο ως ληστής!
  Το κορίτσι σήκωσε το κομμένο σκέλος της με τα δάχτυλα των ποδιών της. Τα μαλλιά της Νατάσας είναι μεταξένια, μαργαριταρένια, αλλά ελαφρώς σκονισμένα. Και όμως τόσο μαλακό. Το κορίτσι τα έτρεξε στα πέλματά της. Λίγο γαργαλητό και ευχάριστο.
  Η Νατάσα θυμήθηκε πώς τη χάιδευε ο τύπος. Τα χέρια του ξεκινούσαν επίσης από τα πέλματα, ανεβαίνοντας ψηλότερα στους μηρούς και στο πιο ευαίσθητο σημείο. Όταν σε χαϊδεύει ένας όμορφος νεαρός, είναι πολύ ευχάριστο. Η Νατάσα σχεδόν τον αγαπούσε. Της άρεσε το ερωτικό παιχνίδι και διεγείρεται από το άγγιγμα ενός μυώδους ανδρικού σώματος. Αλλά η Νατάσα δεν είχε πραγματική, ρομαντική αγάπη, όταν τρελαίνεσαι για έναν άντρα. Έχει ήδη αλλάξει πολλά παιδιά. Πολλοί από τους άνδρες της πέθαναν στη μάχη.
  Ακόμη και αυτή ήταν η κατάρα του πολέμου. Και εδώ στην Αμερική, υπάρχουν μυώδεις, μαύροι τύποι. Και όλα είναι τόσο ασυνήθιστα μαζί τους.
  Η Νατάσα πυροβόλησε και κατέβασε τον μαύρο. Λυπήθηκα λίγο για το αφρικανό αγόρι. Σκότωσε έναν άνδρα που πολεμούσε για ξένα συμφέροντα. Άλλωστε οι Γερμανοί είναι ρατσιστές. Βλέπουν τους μαύρους ως σκλάβους. Ταυτόχρονα όμως, Αφρικανοί εγγράφονται στα ξένα τμήματα της διογκωμένης Βέρμαχτ.
  Η Νατάσα έφτιαξε κάτι σαν σύκο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και το έδειξε στους Ναζί. Ναι, το ίδιο το γερμανικό έθνος δεν υφίσταται καμία ζημιά εδώ. Τα τανκς έχουν πανοπλία που είναι πολύ παχιά για να τα διαπεράσει χειροβομβίδα ή μπαζούκα. Αλλά οι γηγενείς μονάδες πεθαίνουν.
  Η Νατάσα ρίχνει χειροβομβίδα στο Ε-50. Κούνησε το γυμνό, μαυρισμένο πόδι της και πέταξε, στρίβοντας τους γοφούς της. Και η χειροβομβίδα πέταξε σε ψηλό τόξο. Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών μου με άφησαν να νιώσω το άγγιγμα του μετάλλου. Και μετά έσκασε η χειροβομβίδα.
  Η Νατάσα ψιθυρίζει:
  - Ο Θεός να μας ευλογεί!
  Ένας καυτός αέρας φύσηξε πάνω στο κορίτσι, σαν να το άγγιξε ένας όμορφος άντρας. Η Νατάσα διάβαζε ένα βιβλίο για τον Ταρζάν και ήθελε πολύ αυτός ο άντρας να παίξει μαζί της. Θα χάιδευα το γυμνό στήθος μου με δυνατά χέρια.
  Η χειροβομβίδα χτύπησε την κάννη, αλλά εξερράγη πολύ αργά, πετώντας από το μέταλλο. Τα θραύσματα χτυπούσαν σαν μπιζέλια πάνω στην πανοπλία. Μόνο γρατσουνιές έχουν μείνει!
  Η Νατάσα έβγαλε άλλη μια χειροβομβίδα. Είδα όμως ότι ήταν κατά προσωπικού. Και τα αντιαρματικά όπλα έχουν φύγει.
  Το κορίτσι γρύλισε απογοητευμένο. Αλλά για να μην χάσω χρόνο, το έβαλα στα γυμνά μου δάχτυλα. Γύρισε το πόδι της, λύγισε τον κορμό της, μετά το ίσιωσε και το πέταξε στο πεζικό.
  Μισή ντουζίνα μαχητές πέταξαν σαν μπάλες του πινγκ πονγκ. Τα γυαλιά ενός από αυτούς πέταξαν και τα θραύσματα πέταξαν μερικές εκατοντάδες μέτρα και πέρασαν στην πλάτη της Νατάσα. Το σουτιέν έσκασε και το όμορφο στήθος του κοριτσιού αποκαλύφθηκε.
  Η κοπέλα κάλυψε αυτόματα τις θηλές της. Αλλά μετά κατάλαβε ποιον έπρεπε να φοβάται. Και κούνησε ξανά το πολυβόλο. Έδωσε μια στροφή και οπισθοχώρησε ελαφρώς.
  Ένας Αμερικανός πεζικός πυροβόλησε ένα μπαζούκα. Η οβίδα χτύπησε το γερμανικό τανκ στην κεκλιμένη πλευρά του, αλλά η θωράκιση των 160 χλστ. την άντεξε, απωθώντας την καταστροφική ενέργεια. Ο Γερμανός αντεπιτέθηκε. Το μεγάλου διαμετρήματος όπλο του έσπασε τον τοίχο.
  Η Νατάσα προσπάθησε να δέσει τα λουριά του σουτιέν της. Το κορίτσι σκέφτηκε ότι η Zoya Kosmodemyanskaya μάλλον οδηγήθηκε στο κρύο με το σορτς της. Ήταν σε μια σοβιετική ταινία που απεικονίστηκε φορώντας ένα πουκάμισο ή ακόμα και κάποιο είδος φορέματος. Αυτό και μόνο είναι απλώς ένας φόρος τιμής στην υποκρισία. Μάλιστα, οι Ναζί για να ταπεινώσουν περαιτέρω την αιχμαλωτισμένη κοπέλα, μάλλον την έγδυσαν. Και οι πεινασμένοι Γερμανοί στρατιώτες μάλλον ήθελαν να δουν γυμνό ένα όμορφο και με καμπύλες κορίτσι.
  Στην πραγματική ιστορία, λοιπόν, η ηρωίδα του κοριτσιού δεν μπορούσε να καλύψει το στήθος της, έτσι τα χέρια της ήταν δεμένα πίσω από την πλάτη της. Όμως δεν ντρεπόταν και κοίταξε περήφανη. Η Νατάσα ήξερε καλά πώς ήταν να περπατάς ξυπόλητη στο χιόνι. Ήταν ανθεκτική και της άρεσε να αγγίζει το χιόνι με τα γυμνά της πέλματα. Στη Νατάσα άρεσε και έδωσε χαρά. Αλλά αυτό είναι για εκείνη, ήδη σκληραγωγημένο από χρόνια πολέμου. Και για τη νεαρή και αστική Zoya, αυτό είναι προφανώς οδυνηρό. Οι σόλες αισθάνονται σαν να καίνε κάρβουνα.
  Η Νατάσα πέταξε το σουτιέν της στην άκρη ενοχλημένη και φώναξε:
  - Η ντροπή είναι αστική έννοια! Η Σοβιετική γυναίκα δεν φοβάται τίποτα και δεν ντρέπεται!
  Η κοπέλα άρχισε πάλι να καρφώνει με ένα πολυβόλο, ή μάλλον με ένα υποπολυβόλο. Το μέταλλο ζεστάθηκε, άλλωστε, η Ονδούρα είναι οι τροπικές περιοχές, μπορεί να κάνει πολύ ζέστη εκεί τον Φεβρουάριο. Τα δάχτυλα της Νατάσας ζεσταίνονται. Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Σήμερα είναι 23 Φεβρουαρίου. Είναι η ημέρα του σοβιετικού στρατού και αυτό απαιτεί μάχη με όλη την ήρεμη και λογική μανία.
  Η Νατάσα έκοψε άλλες πέντε με σφαίρες και κατά λάθος έκαψε το μάγουλό της στο καυτό παντελόνι του πολυβόλου. Φυσικά είναι δυσάρεστο, η φουσκάλα είναι πρησμένη.
  Η Νατάσα ορκίστηκε:
  - Λοιπόν, Θεέ μου, γιατί δημιούργησες τόσα προβλήματα σε εμένα και στη χώρα μου!
  Η φουσκάλα φαγούρασε... Το μάγουλο του κοριτσιού είναι ένα πολύ ευαίσθητο μέρος. Η κοπέλα προσπάθησε να βρει κάτι κρύο για να εφαρμόσει στην πρησμένη μπάλα. Προσπάθησε όμως να βρεις κάτι ωραίο. Σε αυτή την καυτή πόλη. Επιπλέον, ο καιρός ήταν αίθριος και ο άνεμος φυσούσε νότια.
  Η Νατάσα σαφώς δεν είναι άνετα. Ο Ολυμπιακός ρίχνει μια χειροβομβίδα από μεγάλη απόσταση, αλλά και πάλι ανεπιτυχώς. Και οι καταιγίδες πετούν ήδη στον ουρανό. Τα γερμανικά οχήματα έχουν ισχυρή θωράκιση και υψηλή ταχύτητα.
  Τα αεριωθούμενα αεροπλάνα έρχονται σε κύματα και φαίνεται να κόβουν λωρίδες λιναριού.
  Η Νατάσα κρύφτηκε στο κενό. Πύραυλοι κατακερματισμού φούντωναν από ψηλά. Το κορίτσι ένιωσε κομμάτια θρυμματισμένης πέτρας να πέφτουν από πάνω με βελόνες. Μου γαργαλούσε τον γυμνό λαιμό μου. Τρυπήθηκαν και οι θηλές της καλλονής.
  Η Νατάσα ψιθύρισε:
  - Αυτό είναι μασάζ... Αλλά όχι κορσάζ!
  Το κορίτσι ένιωσε το σώμα της να αρχίζει να φαγούρα σχεδόν οδυνηρά. Είναι ήδη ζεστό και οι πύραυλοι που εκρήγνυνται ενισχύουν τη θερμότητα. Και είναι αυτό ένα λουτρό;
  Η Νατάσα θυμήθηκε το φυσικό ρωσικό λουτρό, με τις σκούπες από έλατο. Πώς τράβηξαν το κορίτσι τότε.
  Αυτές ήταν τόσο εξωτικές αισθήσεις.
  Η Νατάσα τραγούδησε για να φτιάξει τη διάθεση της:
  - Αγάπη και θάνατος! Καλό και κακό! Τι είναι ιερό, τι είναι αμαρτωλό! Είμαστε προορισμένοι να καταλάβουμε!
  Η κοπέλα σηκώθηκε όρθια, τίναξε όλη αυτή τη κολλημένη βρωμιά και τα συντρίμμια.
  Η Νατάσα γρύλισε:
  - Α, θα βάλεις τον Χίτλερ στα κέρατα!
  Και η κοπέλα ταγματάρχη έριξε μια έκρηξη στους πεζούς που προσπαθούσαν να σηκωθούν για να επιτεθούν. Αρκετοί μαχητές που στρατολογήθηκαν μέσω της επιδρομής έπεσαν. Η Νατάσα σκούπισε το βρώμικο πρόσωπό της, που της τσίμπησε τα μάτια. Η πολεμίστρια έφτυσε και σταυρώθηκε.
  Άνοιξε ξανά πυρ από πολυβόλα και οι μαχητές έμπαιναν μέσα. Η κοκκινομάλλα Αγγελική πέταξε και μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Ο παρών πήδηξε πάνω και χτύπησε τους φασίστες. Δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν.
  Η κοκκινομάλλα τραγούδησε:
  - Υπάρχουν πολλά καλά στον κόσμο, αλλά είναι καλυμμένος με χιόνι!
  Και η κοπέλα άνοιξε πυρ με ένα πολυβόλο, χρησιμοποιώντας μόνο όχι τα χέρια της, αλλά τα επιδέξια δάχτυλά της και τα γυμνά πόδια της.
  Η Angelica σούταρε με ακρίβεια και ούρλιαξε:
  -Κτύπημα! Κτύπημα! Άλλο ένα χτύπημα! Άλλο ένα χτύπημα και μετά... Ο πανίσχυρος δαίμονας, δώρο του Θεού, παραδίδει uppercut!
  Και με τα χέρια της το κορίτσι πέταξε θραύσματα γυαλιού. Κατέπληξε τους φασίστες και έγραψε στο Twitter:
  - Και για όσους δεν θέλουν να ζήσουν ήσυχα... Τους κάνουμε χαρακίρι!
  Οι Ιάπωνες εμφανίστηκαν πραγματικά. Αυτοί οι στενόμυαλοι μαχητές. Λοιπόν, πώς να μην κάνεις έτσι το χαρακίρι;
  Έχοντας ξεφορτώσει το κλιπ του πολυβόλου, η Angelica σήκωσε τη χειροβομβίδα με τα γυμνά της δάχτυλα και την πέταξε στον σαμουράι. Έλαβαν ένα δώρο, αρκετούς ακρωτηριασμένους Ιάπωνες, και πέταξαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Η Αγγελική έβγαλε τη γλώσσα της και μουρμούρισε:
  - Είμαι σούπερ πολεμιστής! Και ο εχθρός σκότωσε τον υπερ!
  Οι Κινέζοι, στρατολογημένοι από τους Ιάπωνες από τις κατεχόμενες περιοχές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας, μπήκαν στη μάχη. Οι Κινέζοι πολεμιστές περπάτησαν άφοβα και τα κορίτσια, έχοντας ρίξει τα οπλοπολυβόλα τους, αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν.
  Mirabel μεταλλικά γυμνά πόδια θραύσματα γύψου και γυαλιού. Το ίδιο έκαναν και τα άλλα κορίτσια. Έγινε πολύ δύσκολο.
  Εμφανίστηκε το Shturmlev, μια ισχυρή μηχανή με εκτοξευτή πυραύλων. Ορίστε ένας που θα σας βγάλει - δεν φαίνεται πολύ.
  Ο πρώτος πυροβολισμός βρόντηξε... Η Σβετλάνα, η Αγγελική και η Ολυμπία πετάχτηκαν από το κύμα έκρηξης, σαν το σιντριβάνι μιας γιγάντιας φάλαινας. Τα κορίτσια πέταξαν αρκετές δεκάδες μέτρα και έπεσαν με τα γυμνά τους πόδια ακριβώς στη φωτιά.
  Τα κορίτσια πήδηξαν από εκεί, ζεμάτισαν και τραγούδησαν. Πιτσίλισαν τα γυμνά τους πέλματα στα κάρβουνα.
  Η Αγγελική σφύριξε εκνευρισμένη:
  - Τον ταύρο τον βάζουν πρώτα κάτω από το τσεκούρι και μετά τον ψήνουν! Και πρώτα τηγανιστήκαμε, και μετά κάτω από το τσεκούρι!
  Και το κορίτσι της Κομσομόλ γέλασε! Αλλά μετά ένιωσε λύπη. Θυμήθηκα ότι η φίλη της συνελήφθη. Οι Γερμανοί έγδυσαν τη νεαρή κοπέλα και άρχισαν να φέρνουν φωτιά στο γυμνό στήθος της. Τέτοιος τρομερός πόνος. Το κορίτσι ούρλιαζε και το τρυφερό της δέρμα ήταν απανθρακωμένο. Αυτοί είναι οι φασίστες που αποδείχτηκαν φανατικοί. Δεν έκαναν καν ερωτήσεις, αλλά επιπλέον άναψαν φωτιά κάτω από τα γυμνά πόδια του αιχμάλωτου. Το μέλος της Komsomol, τελικά, δεν άντεξε τα βασανιστήρια και πέθανε από οδυνηρό σοκ.
  Η Αγγελική, θυμούμενη αυτό, πιτσίλισε στα αναμμένα κάρβουνα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν μπροστά της. Αυτό το κορίτσι του χωριού έχει μαυρισμένο δέρμα και δεν μπορείς να το πάρεις με φυσητήρα. Γιατί όχι ένα κορίτσι σούπερμαν; Οι Ολυμπιακοί Αγώνες βλέπουν ένα μπαζούκα με ένα κοχύλι να πέφτει από έναν σκοτωμένο Αμερικανό στρατιώτη. Την σηκώνει με το πόδι του και τη ρίχνει στην αγκαλιά του. Και μπαίνει με όλη του τη δύναμη.
  Η οβίδα πετάει και χτυπά τους αναγκασμένους Κινέζους. Πολλές κραυγές και γκρίνια. Μάζα πτωμάτων. Και κομμένα μέλη.
  Η Ολυπιάδα τραγούδησε ένα αρχαίο τραγούδι:
  - Και ο σαμουράι πέταξε στο έδαφος! Υπό την πίεση του χάλυβα και της φωτιάς!
  Τα κορίτσια έτρεξαν τελικά από τα κάρβουνα. Τα χαριτωμένα, γυμνά πόδια τους το κατάλαβαν.
  Η Σβετλάνα, όπως η πιο τρυφερή από αυτές, συσπάστηκε και έτριψε τα γυμνά της πέλματα, προσπαθώντας να ανακουφίσει τη φαγούρα.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, που έτρεχαν ξυπόλητοι στο χιόνι από την παιδική ηλικία, δεν έδωσαν σημασία σε ένα τέτοιο μικροπράγμα.
  Το κορίτσι ήρωας τραγούδησε:
  - Φανταστείτε ότι βυθιστήκαμε στο φρέσκο γάλα... Η ανταμοιβή είναι αληθινή!
  Και η πολεμίστρια πήρε με το πόδι της ένα σπασμένο και αρκετά βαρύ κομμάτι κεραμίδι. Κρατώντας το σφιχτά με γυμνά, κοριτσίστικα δάχτυλα, το γύρισε και το εκτόξευσε προς τον εχθρό. Τρεις Κινέζοι ήταν θύματα του παρόντος θανάτου• τα κεφάλια τους συνθλίβονταν.
  Η Αγγελική είπε με ικανοποιημένο βλέμμα, πυροβολώντας τον εχθρό:
  - Είμαστε κουλ γυναίκες!
  Η Σβετλάνα, για να ανακουφίσει ελαφρώς τη φαγούρα στα καμένα, ή μάλλον καμένα, πόδια της, τραγούδησε:
  - Υπάρχουν γυναίκες στην Πατρίδα μας,
  Γιατί οδηγούν αεροπλάνο για πλάκα;...
  Για αυτούς η τιμή είναι πιο πολύτιμη από τη ζωή,
  Μπορεί εύκολα να σκοτώσει τον αντίπαλό του!
  
  Γεννήθηκαν για να κερδίσουν
  Για να δοξάσει τη Ρωσία για αιώνες!
  Μετά από όλα, οι προπάππους μας -
  Τους συγκέντρωσα αμέσως στρατό!
  Και η Σβετλάνα άρχισε να σκαρφίζεται από το πολυβόλο. Και το έκανε πολύ μαεστρικά. Για να νιώθουν όλοι ότι πρόκειται για πολεμιστή από τον Θεό! Αν όχι από τον Παντοδύναμο, τότε από τον Άρη σίγουρα!
  Πυροβόλησε και η Νατάσα. Μαζί με τη Μιραμπέλα, αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν, παίρνοντας αποσπάσματα από νεκρούς Αμερικανούς στρατιώτες. Τα κορίτσια έπεσαν ανάσκελα και πυροβόλησαν με τα πόδια τους - έτσι το έκαναν καλύτερα. Και το έκαναν με ακρίβεια. Ένα μείγμα κινεζικών και αφρικανικών στρατευμάτων προχώρησε στα κορίτσια. Και οι πολεμιστές χτυπούσαν.
  Η Νατάσα τραγούδησε:
  - Ο κόσμος δεν είναι σκακιέρα...
  Ο Μιραμπέλα έπιασε αυτό το πέρασμα, εξολοθρεύοντας τους κιτρινόμαυρους μισθοφόρους.
  - Και οι αριθμοί δεν είναι στρογγυλό μηδέν!
  Η Νατάσα πρόσθεσε στην κομμένη σειρά των κιτρινόμαυρων:
  - Μας επιτίθεται η μελαγχολία!
  Η Μιραμπέλα πυροβόλησε με την ακρίβεια του Ρομπέν των Δασών και κελαηδούσε:
  - Και το άλογο ορμάει στη φωτιά!
  Τα κορίτσια, πυροβολώντας πίσω, υποχώρησαν πίσω από το ναρκοπέδιο. Κινέζοι και Αφρικανοί μαχητές έτρεξαν σε καλούδια. Άρχισαν να εκρήγνυνται, πήδηξαν πάνω, σκίζοντας τους, και έγινε ένα αιματηρό χάος.
  Αρκετά τανκς Panther-2 εμφανίστηκαν σε απόσταση. Πυροβολούν, και φοβούνται να χώσουν τη μύτη τους. Το "Lion"-2 κινείται προς τα εμπρός και επίσης φτύνει φωτιά. Και ιδού η δεξαμενή φλογοβόλων Rhino, με σάλια, με δέσμες φλόγας.
  Αλλά το πιο τρομερό είναι το "Sturmlev". Ο εκτοξευτής πυραύλων του δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορος, αλλά είναι κολασμένος καταστροφικός.
  Η Νατάσα ψιθυρίζει:
  - Ρώσοι, Ρώσοι - όχι ήρεμη μοίρα! Λοιπόν, γιατί χρειαζόμαστε προβλήματα για να είμαστε πιο δυνατοί;
  Πράγματι, πολεμούν μακριά από τη Ρωσία. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι η Βέρμαχτ, έχοντας κατακτήσει τις ΗΠΑ, θα επιστρέψει για να πιέσει την ΕΣΣΔ. Και οι Αμερικανοί είναι τόσο γλυκοί και αγαπητοί στα κορίτσια.
  Η Νατάσα καρφώνει ξανά, τα χτυπήματά της μοιάζουν να κάνουν κολοκύθες και κεφάλια να σκάνε κάτω από τα φτυάρια. Το κορίτσι χτυπιέται στο πόδι από σκάγια. Ένα κόψιμο φουσκώνει στην κνήμη μου. Η καλλονή τσάκισε ένα κόκαλο και κελαηδούσε:
  - Όχι, ο άγρυπνος δεν θα σβήσει,
  Το βλέμμα ενός γερακιού, ενός αετού...
  Η φωνή του λαού είναι ξεκάθαρη -
  Ο ψίθυρος θα συντρίψει το φίδι!
  
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει,
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Και ο Ήλιος θα λάμψει -
  Το μονοπάτι που φωτίζει τον κομμουνισμό!
  Εκείνη τη στιγμή, η Ολυμπιάδα, με όλες της τις δυνάμεις, πέταξε μια χειροβομβίδα στο Shturmlev. Και τα σοβιετικά κορίτσια ήταν τελικά τυχερά. Το θωρακισμένο καπάκι έπεσε πίσω, το σοβιετικό δώρο πέταξε κατευθείαν στο φαρδύ βαρέλι. Για ένα δευτερόλεπτο όλα πάγωσαν. Και μετά έσκασε. Ήταν σαν να είχε ρίξει ατομική βόμβα. Και τα γερμανικά τανκς σκορπίστηκαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Οι Ναζί κατέλαβαν το Τορόντο και ήταν ακόμη σε θέση να εισέλθουν σε αυτό το έδαφος των ΗΠΑ από το βορρά το φθινόπωρο.
  Οι Αμερικανοί υποχώρησαν αργά αλλά σταθερά. Συχνά παραδίδονταν και προσπαθούσαν να κρατήσουν τις θέσεις τους.
  Όμως οι Γερμανοί τους χτύπησαν και στη στεριά και στη θάλασσα.
  Τώρα στα τέλη του φθινοπώρου οι Γερμανοί περικυκλώνουν τη Φιλαδέλφεια. Κερδίζουν τη μια νίκη μετά την άλλη και μουγκρίζουν σαν κόλαση.
  Η Γκέρντα και το πλήρωμα του τανκ της είναι στα καλύτερά τους, όπως πάντα. Και χαμογελώντας τα δόντια του, σπάζοντας αμερικανικά τανκς, τραγουδάει:
  - Νύχια τίγρης, δύναμη από χάλυβα,
  Εκρηξη...
  Βλέπουμε τον ναζισμό από μακριά,
  Από την Ευρώπη του Τζένγκις Χαν!
  Και με τα γυμνά του δάχτυλα πατάει το joystick. Και πάλι θα πυροβολήσουν τους Αμερικάνους.
  Στη συνέχεια, η Σάρλοτ σουτάρει και οι βολές της είναι εύστοχες. Και πίσω της ήρθε η Μάγδα, με τη Χριστίνα.
  Έτσι η Φιλαδέλφεια έπεσε. Οι Γερμανοί προχωρούν περισσότερο και μέχρι τον χειμώνα έχουν φτάσει στη Νέα Υόρκη. Και εκεί χτύπησαν τον εχθρό. Και βόμβες βάρους δέκα τόνων θα πέσουν από το TA-500.
  Ο Τρούμαν, αφού οι Γερμανοί περικύκλωσαν τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, πρόσφερε ειρήνη. Ως απάντηση, ένα αίτημα για άνευ όρων παράδοση.
  Ακολούθησε η επίθεση στην Ουάσιγκτον τον Ιανουάριο. Τα γερμανικά πυραμιδικά τανκς πολέμησαν.
  Την τέταρτη ημέρα της επίθεσης, η φρουρά συνθηκολόγησε. Και πέντε μέρες αργότερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες συνθηκολόγησαν.
  Έτσι τελείωσε ο πόλεμος στη Δύση... Ή μάλλον, σχεδόν τελείωσε. Οι Γερμανοί συνέχισαν να προελαύνουν μέχρι που κατέλαβαν όλη τη Λατινική Αμερική...
  Η εκεχειρία με την ΕΣΣΔ ήταν ακόμη σε ισχύ. Το Τρίτο Ράιχ χώνεψε τα λάφυρά του και σχημάτισε νέα τμήματα. Ο Στάλιν εξακολουθούσε να αποκαθιστά την κατεστραμμένη οικονομία και να συγκέντρωνε δυνάμεις.
  Στον τομέα της κατασκευής δεξαμενών, η ΕΣΣΔ δεν ήταν πολύ επιτυχημένη, δημιουργώντας μόνο το όχημα T-54 και έναν μικρό αριθμό αρμάτων μάχης IS-4. Για πολύ καιρό δεν ήταν δυνατό να αποκτήσετε ένα αξιοπρεπές αυτοκίνητο. Και στις 20 Απριλίου 1953, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο Στάλιν πέθανε στις 5 Μαρτίου, ο Χίτλερ επιτέθηκε ξανά στην ΕΣΣΔ. Έγινε προσπάθεια επίτευξης παγκόσμιας ηγεμονίας.
  Χωρίς τον Στάλιν, τα σοβιετικά στρατεύματα αντιστάθηκαν μάλλον αδύναμα. Και οι δυνάμεις ήταν άνισες. Επιπλέον, τόσο η Ιαπωνία όσο και η Τουρκία μπήκαν στον πόλεμο.
  Ένα μήνα αργότερα, γερμανικά πυραμιδικά τανκς περικύκλωσαν τη Μόσχα και κατέλαβαν τον Καύκασο. Και τρεις μήνες αργότερα ήμασταν ήδη στα Ουράλια. Αλίμονο, οι δυνάμεις είναι πολύ άνισες. Επιπλέον, υπάρχουν διαφορές στην ηγεσία της ΕΣΣΔ.
  Εν ολίγοις, μετά από πέντε μήνες πολέμου, η ΕΣΣΔ τελικά καταλήφθηκε από το Τρίτο Ράιχ και την Ιαπωνία.
  Τότε φαινόταν ότι η ανθρωπότητα είχε επιτέλους βρει την ενότητα. Αλλά υπάρχουν δύο υπερδυνάμεις στον κόσμο - το Τρίτο Ράιχ και η Ιαπωνία. Και ο Χίτλερ στις 20 Απριλίου 1956 ξεκινά έναν άλλο πόλεμο. Επιτίθεται στην Ιαπωνία.
  Και τα κορίτσια παίρνουν μέρος στη μάχη. Η Γκέρντα είναι μια μάγισσα που επιτίθεται στους σαμουράι.
  Και κορίτσια από τον Κόκκινο Στρατό. Νατάσα, Αλένκα, Μιραμπέλα, Μαρία, Ολυμπιάδα, Σβετλάνα, Αυγουστίνα, Αουρόρα. Και ούτω καθεξής. Όλα αυτά τα κορίτσια έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό - τσακώνονται ξυπόλητα και με μπικίνι.
  Και το κάνουν πολύ αποτελεσματικά. Συντρίβουν την Ιαπωνία... Κάτω από τα χτυπήματα των ρόπαλων των Γερμανών και του συνασπισμού, οι σαμουράι τρέχουν και υποχωρούν.
  Η Γκέρντα και η Σαρλότ παλεύουν μαζί σε ένα πυραμιδικό τανκ. Τα κορίτσια πυροβολούν τους Ιάπωνες, σπάνε αυτοκίνητα και τραγουδούν:
  - Είμαστε σούπερ, σούπερ πρωταθλητές! Και θα συντρίψουμε όλα τα σφάλματα!
  Η Γκέρντα πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτύπησε το ιαπωνικό αυτοκίνητο και θρόισμα:
  - Είμαι ένας πολεμιστής με έναν υπολογιστή στο κεφάλι μου!
  Η Σαρλότ πυροβόλησε επίσης, άνοιξε το αυτοκίνητο του σαμουράι και τσιρίξε:
  - Και ο περίγυρός μου, ας είναι ο πιο φωτεινός και κουλ!
  Και με τον ίδιο τρόπο θα δείξει και τη γλώσσα του!
  Τα κορίτσια καταστρέφουν την Ιαπωνία... Οι σαμουράι χάνουν αποικίες, πλοία και τανκς.
  Η ιαπωνική τεχνολογία δεν μπορεί να συγκριθεί με τη γερμανική τεχνολογία. Και οι Ναζί έχουν περισσότερους στρατιώτες. Προχωρούν λοιπόν με αρκετή επιτυχία. Και οι σαμουράι δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να χαίρονται και να γυμνώνουν τα δόντια τους. Πιο συγκεκριμένα, είναι λυπημένοι, αλλά εξακολουθούν να γυμνώνουν τα δόντια τους.
  Αρκετοί μήνες μαχών και η Κίνα, η Ινδοκίνα και άλλα εδάφη ανακαταλήφθηκαν. Οι Ναζί αποβιβάστηκαν και στην ίδια την Ιαπωνία.
  Εκεί εκτυλίχθηκε η μάχη και οι Ναζί χρησιμοποίησαν πυρηνικά όπλα. Και τόση καταστροφή και καταστροφή.
  Ναι, οι σαμουράι δεν είχαν τύχη! Υπέπεσαν κάτω από ένα τέτοιο κλαμπ. Ολοκληρωμένο τέλος!
  Και γενικά όλα φαίνονται εξαιρετικά αστεία.
  Τα σοβιετικά κορίτσια βάζουν τους σαμουράι στα γόνατά τους και τα αναγκάζουν να φιλήσουν τα ξυπόλυτα πόδια τους.
  Οι καλλονές θυμούνται πώς τις απογοήτευσαν οι Ναζί. Και αυτό είναι πολύ ωραίο.
  Η Αλένκα και η Νατάσα τραγουδούν:
  - Η καταστροφή είναι πάθος, όποια δύναμη κι αν είναι! Οι αρχές έπιναν πάντα το αίμα των άλλων! Λοιπόν, η αγάπη βασιλεύει στην καρδιά!
  Και με τον ίδιο τρόπο χτυπούσαν τους σαμουράι. Και καθώς πατάνε, και με πολυβόλα, κόβουν τη γραμμή.
  Όμως το Τόκιο είχε ήδη πέσει... Ο πόλεμος κράτησε έξι μήνες και τελείωσε με τη νίκη της Βέρμαχτ.
  Και την 1η Ιανουαρίου 1957 οι Γερμανοί επιτέθηκαν στην Τουρκία και την νίκησαν και αυτή. Μετά από το οποίο όλες οι άλλες χώρες του κόσμου συμπεριλήφθηκαν στο Τρίτο Ράιχ.
  Ο σχηματισμός μιας ενιαίας αυτοκρατορίας ολοκληρώθηκε. Ήδη το 1947, οι Γερμανοί πέταξαν στο διάστημα και το 1958, στις 20 Απριλίου, προσγειώθηκαν στη Σελήνη. Έτσι ξεκίνησε η εποχή της διαστημικής επέκτασης. Ο Χίτλερ πέθανε το 1959, δύο μέρες πριν από τα εβδομήντα γενέθλιά του.
  Λίγο πριν από αυτό, διεξήχθη δημοψήφισμα για την εγκαθίδρυση μοναρχίας και ο Φύρερ κατάφερε να ορίσει έναν κληρονόμο. Έγινε ένας από τους πολλούς γιους του Χίτλερ που αποκτήθηκαν μέσω τεχνητής γονιμοποίησης.
  Το φασιστικό καθεστώς ήταν σκληρό, αλλά έφερε τάξη στη Γη. Σταδιακά, όλο και περισσότεροι άνθρωποι έλαβαν την υπηκοότητα της αυτοκρατορίας.
  Αναπτύσσοντας σύμφωνα με το σχέδιο και χρησιμοποιώντας τα επιτεύγματα της επιστήμης, η Γη σταδιακά έλυσε το πρόβλημα της πείνας, των επιδημιών και της ανεργίας.
  Ο ρυθμός γεννήσεων ελεγχόταν και η εγκληματικότητα καταπολεμήθηκε με επιτυχία. Το 1974, άνθρωποι πέταξαν στον Άρη. Και ένα χρόνο αργότερα στην Αφροδίτη. Το 1979 στον Mercury. Το 1980 στα φεγγάρια του Δία. Και το 1987 προσγειώθηκαν στον πιο μακρινό πλανήτη Πλούτωνα. Η εξερεύνηση του διαστήματος ήταν σε εξέλιξη.
  Το 2000, ο Αυτοκράτορας της Γερμανίας και ολόκληρου του πλανήτη Γη, Φρίντριχ ο Τρίτος και γιος του Χίτλερ, απένειμε την υπηκοότητα του Τρίτου Ράιχ σε όλους τους ανθρώπους στον πλανήτη Γη. Και ανακοινώθηκε η τυπική ισότητα όλων των φυλών και των λαών.
  Και το 2017 ξεκίνησε η πρώτη διαστρική αποστολή σε άλλους κόσμους.
  Το 2019, ο Φρειδερίκος ο Τρίτος δολοφονήθηκε και ο Φραντς έγινε ο νέος αυτοκράτορας. Η βασιλεία του ήταν σύντομη. Δύο χρόνια αργότερα, έγινε στρατιωτικό πραξικόπημα και τελικά η δυναστεία των Χίτλερ έπεσε. Και οι Ρεπουμπλικάνοι ήρθαν στην εξουσία.
  Ανακοινώθηκε η αναβίωση της δημοκρατίας και του πολυκομματικού συστήματος. Ο ναζισμός σταδιακά έσβησε.
  Το 2030 ζήτησε την εκλογή του ανώτατου συντονιστή της ανθρώπινης εξουσίας. Ήταν η Αλένκα, μια πολεμίστρια-μάγισσα που ήταν ήδη πάνω από εκατό ετών. Αλλά το κορίτσι δεν γέρασε καθόλου και δεν άλλαξε με τα χρόνια. Πάντα μυώδης και νεανική, φρέσκια και όμορφη.
  Διέταξε την καταστροφή όλων των μνημείων του Αδόλφου Χίτλερ και το κάψιμο των πορτρέτων του.
  Μετά την οποία η Αλένκα συνέχισε την επέκτασή της στο διάστημα... Μέσα σε εκατό χρόνια, οι άνθρωποι εγκαταστάθηκαν στον μισό γαλαξία.
  Τότε ξέσπασε ένας πόλεμος με έναν πολιτισμό που αναπνέει φθόριο. Αλλά δεν είναι καθόλου τρομακτικό. Οι γήινοι, έχοντας πιο προηγμένη τεχνολογία, κέρδισαν.
  Και μετά από μερικούς αιώνες, ολόκληρος ο γαλαξίας έγινε ανθρώπινος και αρκετοί γειτονικοί.
  Και τώρα άλλα εκατό χρόνια, και ανακάλυψαν έναν τρόπο να ταξιδέψουν στο χρόνο. Και βγάλτε τους ανθρώπους από το παρελθόν τους πριν πεθάνουν. Και μετά αντικαταστήστε τα με βιομοντέλα.
  Έτσι ο Χίτλερ βγήκε έξω πριν από το θάνατό του και μεταφέρθηκε στο μέλλον. Εκεί έγινε η δίκη του μεγαλύτερου δικτάτορα όλων των εποχών και των λαών. Αποφάσισαν να τον βρουν ένοχο για αποτρόπαια εγκλήματα και να τον καταδικάσουν σε ένα δισεκατομμύριο χρόνια φυλάκιση, αφού η θανατική ποινή δεν μπορεί να υπάρξει σε έναν ανθρώπινο υπερπολιτισμό.
  Ο Χίτλερ αναζωογονήθηκε, μετατρέποντάς τον σε αγόρι περίπου δεκατριών ετών, και στάλθηκε σε μια αποικία όπου φυλακίστηκαν άλλοι εγκληματίες των Ναζί, που έγιναν επίσης παιδιά.
  Εκεί σπούδασαν, δούλεψαν, έζησαν πίσω από τα κάγκελα.
  Όσοι συμπεριφέρονταν καλά τους έδιναν ευκολότερες συνθήκες: τους πήγαιναν σε εκδρομές και τους έδιναν πολυτελή γεύματα. Η ζωή ήταν καλή για τους νεαρούς κρατούμενους: ξεχωριστά κελιά με βαρυτικές κάμερες, μπάνια και υπολογιστές, γυμναστήρια και ελεύθερος χρόνος.
  Είναι αλήθεια ότι υπήρχε λίγος ελεύθερος χρόνος και έπρεπε να εργαστώ σωματικά - εργοθεραπεία για εγκληματίες. Αλλά αυτό δεν είναι τρομακτικό στα νεαρά σώματα.
  Ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν αγόρι και δεν μεγάλωσε. Αλλά την ίδια στιγμή ήμουν σωματικά υγιής, ένιωθα υπέροχα, είχα ένα εξαιρετικό τραπέζι. Οι κρατούμενοι έχουν επίσης ανθρώπινα δικαιώματα.
  Κατά καιρούς, για καλή συμπεριφορά, ο πρώην Φύρερ οδηγούνταν σε διαστημόπλοια και του επέτρεπαν να επισκεφτεί άλλους κόσμους.
  Με τον καιρό, η εργοθεραπεία μειώθηκε και ο χρόνος διασκέδασης και παιχνιδιού αυξήθηκε.
  Πέρασαν αιώνες. Η ανθρωπότητα έχει εξαπλωθεί σε όλο το σύμπαν. Και έτσι, τελικά, ακολούθησε αμνηστία και ο Φύρερ αφέθηκε ελεύθερος. Δεν υπέφερε καθόλου, σε αντίθεση με τα πολλά θύματά του. Ένας νέος μεγάλος πόλεμος μόλις είχε ξεκινήσει με έναν πολιτισμό πεταλούδων από ένα άλλο σύμπαν και ο πρώην Φύρερ προσφέρθηκε εθελοντικά στο στρατό. Και διοικητής του ήταν η γοητευτική Γκέρντα, που, όπως όλοι οι κάτοικοι της ανθρώπινης, παγκόσμιας αυτοκρατορίας, ήταν αθάνατη και για πάντα νέα.
  
  
  ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ SHELEPIN
  Η ιστορία έχει αλλάξει λίγο και η απόπειρα δολοφονίας του Leonid Ilyich Brezhnev έλαβε χώρα το 1965 και αποδείχθηκε επιτυχημένη. Ο νεαρός πρόεδρος της KGB Shelepin έγινε Γενικός Γραμματέας. Προς το παρόν, ο Κοσίγκιν παρέμεινε πρωθυπουργός. Ο Σέλεπιν άρχισε να σφίγγει τις βίδες και να τακτοποιεί τα πράγματα. Η εργάσιμη ημέρα παρατάθηκε και επιβλήθηκαν αυστηρότερες ποινές, συμπεριλαμβανομένης της φυλάκισης για καθυστέρηση στην εργασία και μη συμμόρφωση με τα πρότυπα εργασίας.
  Ο Στάλιν αποκαταστάθηκε και η λατρεία της προσωπικότητας αποκαταστάθηκε. Και πολλά άλλα παραδείγματα σύσφιξης των βιδών. Η καταπολέμηση της μέθης και η μεταρρύθμιση του Kosygin.
  Και μετά μεταρρύθμιση των τιμών.
  Η ΕΣΣΔ αναπτύχθηκε ακόμη πιο γρήγορα από ό,τι στην πραγματική ιστορία επί Μπρέζνιεφ και ο Σέλεπιν, συνδυάζοντας στοιχεία της οικονομίας της αγοράς και το σκληρό σταλινικό μαστίγιο, πέτυχε σημαντικά αποτελέσματα. Επιπλέον, ο Shelepin, ενόψει της πτώσης του ποσοστού γεννήσεων, εισήγαγε δρακόντεους φόρους στους εργένηδες, τις άτεκνες οικογένειες και τις οικογένειες με ένα παιδί. Η άμβλωση απαγορεύτηκε και τα αντισυλληπτικά ουσιαστικά δεν πωλούνταν.
  Τα επιδόματα τέκνων έχουν αυξηθεί.
  Αυτό οδήγησε επίσης σε υψηλότερα ποσοστά γεννήσεων, ειδικά στις ρωσικές περιοχές της ΕΣΣΔ. Η αύξηση του πληθυσμού ήταν πολύ υψηλότερη από ό,τι στην πραγματική ιστορία.
  Ο Shelepin αύξησε επίσης το στρατιωτικό του δυναμικό, ξεπερνώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες στην πυρηνική ενέργεια, αλλά και στα συμβατικά όπλα. Και υπήρχε και το Βιετνάμ... Η εξουσία των Ηνωμένων Πολιτειών στον κόσμο έπεσε, και υπήρχαν κολοσσιαίες δυσκολίες στο εσωτερικό της χώρας.
  Η πολιτική της ύφεσης ξεκίνησε... Συνοδεύτηκε από ταχύτερη οικονομική ανάπτυξη στην ΕΣΣΔ. Η σκληρή διαχείριση του Shelepin έδωσε καλύτερα αποτελέσματα από το νωθρό στυλ του Μπρέζνιεφ. Και ο πληθυσμός αυξήθηκε γρηγορότερα...
  Η ΕΣΣΔ διείσδυσε όλο και περισσότερο στην Αφρική και το 1979 έστειλε στρατεύματα στο Αφγανιστάν.
  Και οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Μόσχας το 1980 ήταν ένας κολοσσιαίος θρίαμβος! Περισσότεροι από εκατόν πενήντα Σοβιετικοί Ολυμπιονίκες βραβεύτηκαν με χρυσό.
  Και μετά ο σοβιετικός στρατός επιτέθηκε, και το Ιράν, όπου ο Χομένι κατέλαβε την εξουσία.
  Νίκησαν τους Ιρανούς αρκετά γρήγορα, αλλά υπέστησαν κάποιες απώλειες.
  Μέρος του Ιράν έγινε μέρος της ΕΣΣΔ. Όπου ζούσαν Αζερμπαϊτζάνοι, εντάχθηκαν στο Αζερμπαϊτζάν. Το Τουρκμενιστάν έλαβε μέρος και οι Κούρδοι έγιναν σοβιετική σοσιαλιστική δημοκρατία μετά από δημοψήφισμα.
  Η ΕΣΣΔ επέκτεινε τα σύνορά της για πρώτη φορά από το 1945. Μέρος του Ιράν έγινε Ιρακινό και ο Σαντάμ Χουσεΐν προσχώρησε στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας.
  Στη συνέχεια το βόρειο Αφγανιστάν με τους Ουζμπέκους και τους Τατζίκους μπήκε στην ΕΣΣΔ.
  Στη συνέχεια, υπήρξε ένας πόλεμος με το Πακιστάν - την ΕΣΣΔ και την Ινδία. Μια μεγάλη περιοχή καταλήφθηκε.
  Λίγα χρόνια αργότερα, έγιναν δημοψηφίσματα και το Πακιστάν, καθώς και το νότιο Ιράν και το Αφγανιστάν, έγιναν μέρος της ΕΣΣΔ.
  Στη Γιουγκοσλαβία ξέσπασε εμφύλιος πόλεμος και καταλήφθηκε επίσης από τα σοβιετικά στρατεύματα και μετά την Αλβανία. Μετά από αυτό, αυτές οι χώρες προσχώρησαν επίσης στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας.
  Οι ΗΠΑ ήταν σε κρίση, ειδικά επί Ρίγκαν. Υπήρξαν μαζικές αναταραχές μεταξύ των μαύρων και άλλων έγχρωμων ανθρώπων. Η οικονομία έπεσε περαιτέρω.
  Το 1977, η ΕΣΣΔ υιοθέτησε ένα νέο σύνταγμα που έκανε τη μορφή διακυβέρνησης που αντιπροσωπεύεται από τη θέση του προέδρου της ΕΣΣΔ πιο αυταρχική. Και η απόσχιση δημοκρατιών από την Ένωση απαγορεύεται.
  Και το 1988 έγιναν οι πρώτες προεδρικές εκλογές στην ιστορία της Σοβιετικής Αυτοκρατορίας!
  Φυσικά ο Σέλεπιν τους κέρδισε... Σκοράροντας σχεδόν εκατό τοις εκατό. Η ΕΣΣΔ έφτασε στο απόγειο της ανάπτυξης. Το 1990, τα ιρακινά στρατεύματα κατέλαβαν το Κουβέιτ, τη Σαουδική Αραβία, το Μπρουνέι, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ομάν...
  Οι τιμές του πετρελαίου αυξήθηκαν κατακόρυφα...
  Η κρίση στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει επιδεινωθεί. Ο νέος Πρόεδρος Μπους κυριολεκτικά τύλιξε κάτω από τα χτυπήματα της μοίρας. Οι μαύροι επαναστάτησαν... Και μετά την εκλογή του Μπιλ Κλίντον το 1992, οι Ηνωμένες Πολιτείες διχάστηκαν εντελώς...
  Εκεί άρχισε ένας εμφύλιος πόλεμος και σφαγές.
  Το 1993, ο Shelepin κέρδισε και πάλι τις προεδρικές εκλογές της ΕΣΣΔ.
  Το 1995, τα σοβιετικά στρατεύματα κατέλαβαν την Αλάσκα και ένα μήνα αργότερα διεξήγαγαν εκεί δημοψήφισμα για την ένταξη στην ΕΣΣΔ...
  Έτσι, ένα άλλο όνειρο πραγματοποιήθηκε - να επιστρέψει η Αλάσκα, φυσικά, ανόητα πουλημένη, στη Ρωσία.
  Όλα έμοιαζαν να πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο... Το 1997, τα σοβιετικά στρατεύματα κατέλαβαν τη Φινλανδία και διεξήγαγαν εκεί δημοψήφισμα για ένταξη στην ΕΣΣΔ. Έτσι, οργανώθηκε μια άλλη σοβιετική δημοκρατία.
  Ήταν αγενές όμως!
  Στη συνέχεια, υπήρχαν ακόμη μάχες στη Σαουδική Αραβία όταν ξέσπασε μια εξέγερση των ισλαμιστών, αλλά κατεστάλησαν γρήγορα.
  Το 1998, ο Shelepin εξελέγη για τρίτη θητεία.
  Η ΕΣΣΔ επιτέθηκε στην Τουρκία, ειδικά μετά την κατάρρευση του ΝΑΤΟ. Και την πρόσθεσε στην ομάδα του.
  Το 2000, ο Σέλεπιν έζησε τελικά μια μακρά και γεμάτη γεγονότα ζωή, κυβέρνησε την ΕΣΣΔ για 35 χρόνια - ξεπερνώντας το προηγούμενο αποτέλεσμα του Στάλιν και πέθανε.
  Το σύστημα εξουσίας ήταν αρκετά σταθερό και αυταρχικό. Ο αντιπρόεδρος κληρονόμησε εξουσίες μέχρι τις νέες εκλογές. Και έγινε Gennady Zyuganov. Ο οποίος έκανε μια καλή καριέρα στο hardware.
  Η ΕΣΣΔ δεν έκανε κατασχέσεις για κάποιο διάστημα... Μετά την κρίση, η ίδια η Ευρώπη μπήκε στην CMEA και στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας.
  Αλλά οι σχέσεις με την Κίνα έχουν επιδεινωθεί. Η αντιπαλότητα δυνάμωσε.
  Στην ίδια την ΕΣΣΔ, χάρη στη δημογραφική πολιτική, το ποσοστό γεννήσεων παρέμεινε πολύ υψηλό. Αυτό όμως οδήγησε σε υπερπληθυσμό και ελλείψεις τροφίμων.
  Η προγραμματισμένη οικονομία ήταν ήδη συνεχώς ελλειμματική. Και παρόλο που στη βιομηχανία η ανάπτυξη της τεχνολογίας και η κατασκευή νέων εργοστασίων κατέστησαν δυνατή την κατά κάποιο τρόπο καταπολέμηση της έλλειψης αγαθών, στη γεωργία είναι πολύ πιο δύσκολο να αυξηθούν οι όγκοι χρησιμοποιώντας καταναγκαστικές μεθόδους και τρακτέρ. Δεν είναι τόσο εύκολο να βελτιωθεί η γεωργία.
  Στις εκλογές του 2003, ο Zyuganov εξελέγη με περισσότερο από ενενήντα εννέα τοις εκατό. Υπήρχαν όμως κάποια προβλήματα... Ειδικά με το φαγητό.
  Και δεν υπάρχει πού να το αγοράσετε - η Ευρώπη έχει γίνει σοσιαλιστική, οι ΗΠΑ έχουν τυλιχθεί σε εμφύλιο πόλεμο. Δεν μπορείς να πάρεις πολλά στη Βραζιλία και την Αργεντινή. Φυσικά υπάρχουν προβλήματα.
  Η ΕΣΣΔ βρέθηκε σε μια μικρή επισιτιστική κρίση. Το οποίο σύντομα έγινε χρόνια, αλλά το 2008 ο Zyuganov εξελέγη ξανά πρόεδρος. Η θέση του δικτάτορα αποδείχθηκε σταθερή. Όμως οι ελλείψεις τροφίμων έγιναν πιο έντονες... Το 2011, τα επιδόματα παιδιών μειώθηκαν στην ΕΣΣΔ και οι αμβλώσεις νομιμοποιήθηκαν ξανά.
  Άρχισαν να πολεμούν ενάντια στο πολύ υψηλό ποσοστό γεννήσεων, ειδικά στις μουσουλμανικές περιοχές της ΕΣΣΔ. Την ίδια στιγμή, η σοβιετική στρατιωτική μηχανή πολεμούσε στην Αφρική και ωθούσε την Ουράνια Αυτοκρατορία έξω από την Ινδοκίνα. Το 2013, ο Zyuganov επανεξελέγη.
  Αυτή τη φορά όμως το ποσοστό ήταν ελαφρώς χαμηλότερο. Μέσα στην ΕΣΣΔ εντάθηκε η επιθυμία για δημοκρατία. Οι άνθρωποι ήθελαν περισσότερη ελευθερία. Ο Zyuganov πρότεινε:
  - Ας επιτρέψουμε μερικά παιχνίδια!
  Και δύο ακόμη έχουν εγγραφεί: LDPSS και SDPSS. Άρχισαν να παίζουν την όψη της δημοκρατίας. Ο Zyuganov έδωσε λίγη περισσότερη ελευθερία στα μέσα ενημέρωσης.
  Στις εκλογές του 2018, δύο υποψήφιοι πολέμησαν εναντίον του Zyuganov: η Ksenia Sobchak και ο Vladimir Zhirinovsky. Για πρώτη φορά έγιναν εκλογές σε εναλλακτική βάση. Και απροσδόκητα, ο Zyuganov έχασε οριακά από τη νεαρή Ksenia Sobchak - η οποία έλαβε είκοσι εννέα τοις εκατό των ψήφων - σχεδόν αναγκάζοντας έναν δεύτερο γύρο.
  Μετά από αυτό όλοι πείστηκαν ότι υπήρχε δημοκρατία στην ΕΣΣΔ. Γυμνά κορίτσια και αιματηρές ταινίες δράσης εμφανίστηκαν στις τηλεοπτικές οθόνες.
  Στην εξωτερική πολιτική, οι σχέσεις με τον μοναδικό πραγματικό ανταγωνιστή της ΕΣΣΔ, την Κίνα, επιδεινώθηκαν. Γιατί δύο πουλιά δεν μπορούν να συνεννοηθούν στον ίδιο πλανήτη;
  Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε βαθιά παρακμή και δεν μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο. Και η Αλάσκα είναι Σοβιετική. Όλα έχουν ανασταλεί...
  Η ΕΣΣΔ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ελλείψεις και επισιτιστική κρίση, αν και το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα λειτουργεί πολύ καλά.
  Και τώρα, το 2023, γίνονται νέες προεδρικές εκλογές στη Ρωσία... Ακόμα πιο δημοκρατικές και τις κερδίζει απρόσμενα... ο παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας Σεργκέι Κοβάλεφ. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία!
  
  
  
  
  
  
  ZYUGANOV - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
  Σε μια από τις εναλλακτικές εξελίξεις της ιστορίας, στις εκλογές του 1996, την τρίτη θέση κατέλαβε όχι ο Λέμπεντ, αλλά ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι. Λοιπόν, βασικά, στην πραγματική ιστορία, αυτό περίμεναν όλοι.
  Ποιος θα πίστευε, μετά την αποτυχία του KRO με επικεφαλής τον Λέμπεντ στις βουλευτικές εκλογές, ότι θα είχε τόσο δυνατές επιδόσεις στις ρωσικές προεδρικές εκλογές; Αλλά ο Ζιρινόφσκι ακόμα, σε συνθήκες σκληρού ανταγωνισμού, πήρε τη δεύτερη θέση εκείνη την εποχή και είχε τουλάχιστον δέκα τοις εκατό. Άρα... Σε κάθε νίκη και ήττα υπάρχει το στοιχείο της τύχης και της τύχης.
  Όπως ο θρίαμβος του Ζελένσκι στην Ουκρανία, του Λουκασένκο στη Λευκορωσία και του Πούτιν στη Ρωσία. Όπως ακριβώς και η επιτυχία του ίδιου του Ζιρινόφσκι το 1993.
  Αλλά μετά τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τον Κύκνο. Επιπλέον, ο Ζιρινόφσκι μίλησε έντονα στις τηλεοπτικές συζητήσεις και απείλησε να κρεμάσει τον Γέλτσιν και είπε ότι η Δούμα θα υπακούει μόνο σε αυτόν. Και συνέκρινε πολύ ευνοϊκά τον εαυτό του με τον Χίτλερ - υπενθυμίζοντας τα επιτεύγματα αυτού του μεγάλου Δικτάτορα!
  Πώς μέσα σε επτά χρόνια η οικονομία μεγάλωσε δυόμισι φορές, η ανεργία εξαφανίστηκε και το ποσοστό γεννήσεων αυξήθηκε μιάμιση φορά. Η εγκληματικότητα έχει τριπλασιαστεί. Και θα είναι έτσι υπό τον Ζιρινόφσκι! Όσο για όλα τα άλλα, ο Ζιρινόφσκι δεν θα οργανώσει γενοκτονία και δεν θα πολεμήσει με τις Ηνωμένες Πολιτείες! Και τα πυρηνικά όπλα θα σας προστατεύσουν από κάθε επιθετικότητα!
  Όλα αυτά αθροίστηκαν και ο Ζιρινόφσκι σημείωσε δεκαπέντε τοις εκατό, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση με μεγάλη διαφορά.
  Και στις τάξεις του Γέλτσιν επικρατούσε πανικός: είχαν κάνει λάθος υπολογισμούς. Τι να κάνω? Προσπάθησαν να κερδίσουν τον Ζιρινόφσκι με το μέρος τους. Αλλά οι κομμουνιστές υποσχέθηκαν στον Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς πολλά περισσότερα: για αυτόν προσωπικά τη θέση του γραμματέα του συμβουλίου ασφαλείας και του βοηθού του προέδρου σε στρατιωτικά θέματα και πέντε ακόμη θέσεις στην κυβέρνηση. Συμπεριλαμβανομένου του Υπουργού Εξωτερικών για τον Μιτροφάνοφ και της θέσης του Υπουργού Εσωτερικών για τον Αμπάλτσεφ.
  Φυσικά ο Γέλτσιν δεν μπορούσε να υποσχεθεί τόσα πολλά. Έχουν ήδη πληρωθεί πάρα πολλές αναρτήσεις.
  Μόνο ο Λέμπεντ, ο οποίος κατέλαβε την πέμπτη θέση, μπόρεσε να προσκληθεί στην ομάδα του Γέλτσιν, αλλά ο Γιαβλίνσκι ήταν εναντίον και των δύο προεδρικών υποψηφίων.
  Και τότε ο Γέλτσιν έπαθε καρδιακή προσβολή από την υπερφόρτωση της συναισθηματικής αναταραχής. Δεν υπάρχει δύναμη να ξεσηκωθούμε και να κάνουμε επανάσταση.
  Εν ολίγοις, ο Zyuganov κέρδισε τον δεύτερο γύρο και υπήρξε αλλαγή εξουσίας. Και τα εγκαίνια συνέπεσαν με την εισβολή των Τσετσένων στην πρωτεύουσα της δημοκρατίας, Γκρόζνι.
  Όμως οι μαχητές παγιδεύτηκαν. Το μεγαλύτερο μέρος τους καταστράφηκε κατά την επίθεση στο Γκρόζνι. Μετά από αυτό οι μαχητές, με επικεφαλής τον Yandarbiev, ζήτησαν και πάλι έλεος. Όμως ο Ζιρινόφσκι επέμενε στη συνέχιση του πολέμου. Και ο Zyuganov το ενέκρινε αυτό. Ο ανταρτοπόλεμος συνεχίστηκε για αρκετά χρόνια, αλλά στη συνέχεια οι τρομοκράτες σταδιακά έσβησαν. Στη Ρωσία, υπό τους κομμουνιστές, άρχισε μια άνοδος, η οικονομία άρχισε να αναπτύσσεται γρήγορα.
  Ο συνδυασμός προγραμματισμένων μεθόδων και στοιχείων της αγοράς παρήγαγε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Και η οικονομία αναπτύχθηκε ραγδαία. Ο Ζιουγκάνοφ εξελέγη εύκολα για την επόμενη θητεία και στη συνέχεια τροποποίησε το σύνταγμα, το οποίο του επέτρεψε να είναι υποψήφιος πρόεδρος απεριόριστες φορές. Αυτό κατοχυρώθηκε στο δημοψήφισμα. Και το 2004, ο Ζιρινόφσκι συνελήφθη και το κόμμα του απαγορεύτηκε. Ο Ζιουγκάνοφ ασχολήθηκε με τους πολιτικούς του αντιπάλους. Οι σχέσεις με τη Δύση είναι αρκετά τεταμένες. Και το 2014, η Ρωσία κατέλαβε επίσης την Κριμαία. Ως αποτέλεσμα, ο Ψυχρός Πόλεμος ξανάρχισε. Και η Ρωσία τέθηκε υπό κυρώσεις. Αλλά ο Zyuganov περιέλαβε επίσης τη νοτιοανατολική Ουκρανία στη Ρωσία. Και επέκτεινε την αυτοκρατορία. Αυτό προκάλεσε τις συγκρούσεις. Μετά την άνοδο του Τραμπ στην εξουσία, η κατάσταση έγινε ακόμη πιο περίπλοκη. Η Ρωσία έχει πολεμήσει στη Συρία και έχει δημιουργήσει μια βάση στη Βενεζουέλα. Η κατάσταση ήταν στα πρόθυρα πυρηνικού πολέμου. Τότε η Δύση πρόσφερε την επιλογή της ανατροπής των κομμουνιστών από την εξουσία.
  Ωστόσο, η απλή αφαίρεση του Zyuganov δεν έχει μεγάλη χρησιμότητα. Πρέπει να βάλεις τον άνθρωπό σου. Και τότε η Natasha Sokolova προτάθηκε για τις προεδρικές εκλογές του 2020!
  Η Natasha Sokolovskaya είναι το είδος του κοριτσιού που μπορεί να νικήσει κάθε αντίπαλο. Και δεν θα τα παρατήσει ποτέ. Ότι κάποιος γέρος Ζιουγκάνοφ είναι εναντίον της. Που είναι ξεκάθαρα άρρωστος και λέει τα ίδια εδώ και είκοσι πέντε χρόνια.
  Και εδώ υπάρχει μια ίντριγκα. Επιπλέον, η Νατάσα είναι σαράντα χρόνια νεότερη από τον Zyuganov και πολύ όμορφη!
  Και η ρωσική οικονομία βρίσκεται ξανά σε κρίση και παράγονται πολλά περιττά αγαθά. Η Νατάσα είναι επίσης ήρωας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ως πολεμίστρια. Αυτή, φυσικά, μπορεί να ανταγωνιστεί τον ηλικιωμένο, άρρωστο, βαρετό δικτάτορα. Επιπλέον, ο Zyuganov έγινε πολύ συντηρητικός και στρίμωξε τους ιδιώτες εμπόρους, έτσι ώστε να υπάρχει έλλειψη πολλών πραγμάτων. Ειδικά όταν το ιδιωτικό εμπόριο είχε κατασταλεί. Ακόμη και το βούτυρο και το σαπούνι έγιναν σπάνια και τα κουπόνια για πολλά προϊόντα επανεμφανίστηκαν. Καθώς ο Zyuganov μεγάλωνε, γινόταν όλο και πιο ένθερμος εχθρός του καπιταλισμού.
  Και ζητούσε περισσότερο σοσιαλισμό!
  Η Natasha Sokolovskaya υποσχέθηκε να επιστρέψει την αφθονία των εμπορευμάτων σε χαμηλές τιμές, τον ανταγωνισμό και την ιδιωτική ιδιοκτησία. Και γενικά, επιστρέψτε την πραγματική δημοκρατία, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς της κούκλας! Λοιπόν, ο κόσμος, κουρασμένος από την έλλειψη τυραννίας της λογοκρισίας, που ελέγχεται από τα ΜΜΕ, υποστήριξε σθεναρά όλα αυτά. Και η Νατάσα μάζεψε εύκολα δύο εκατομμύρια υπογραφές! Μπήκε στη μάχη με τα συνθήματα: "Ελεύθερος και γίνε πλούσιος!"
  Η κοπέλα ήταν πολύ μαχητική, και ήρθε στο συλλαλητήριο φορώντας μόνο μπικίνι και ξυπόλητη.
  Η καλλονή, αναβοσβήνει τα γυμνά της τακούνια, κελαηδούσε:
  - Ας βγάλουμε τους κομισάριους από τα εργοστάσια! Κάθε εργοστάσιο ας ανήκει στους εργάτες! Και η γη είναι για τους αγρότες!
  Και είναι ένα πολύ δυναμικό κορίτσι! Και οι μύες της είναι σαν χυτό ατσάλι.
  Και πώς τραγουδάει.
  Είμαι το γεράκι της ειρήνης και του πολέμου,
  Γεννημένος κάτω από το πιο λαμπρό αστέρι...
  Πιστοί γιοι της πατρίδας -
  Αγάπη - υπέροχο, αληθινό!
  
  Θα δημιουργήσουμε έναν όμορφο κόσμο,
  Στην οποία θα υπάρχει ευτυχία τώρα...
  Αφήστε τον Ήλιο των Χερουβείμ να λάμψει,
  Αγία, υψωμένη Ρωσία!
  
  Θα πετύχουμε τα όνειρά μας
  Δεν θα υπάρχει πιο όμορφο πράγμα στο σύμπαν!
  Το αγόρι θα σηκώσει το σπαθί και εσύ,
  Είθε η ευτυχία να είναι ο τόπος σας!
  
  Και στο σύμπαν ομορφιά,
  Ήρθε η ώρα να λάμψει η μεγάλη μου Πατρίδα!
  Αν και το κορίτσι τρέχει ξυπόλητο,
  Πιστέψτε με, σύντομα θα ζήσουμε κάτω από τον κομμουνισμό!
  
  Το μεγαλείο της ομορφιάς των ψηλών βουνών,
  Και χρυσές στέπες με μυρωδάτο χαλί!
  Θα σκουπίσουμε τα σκουπίδια από το σύμπαν
  Πιστέψτε με, δεν θα μετανιώσουμε τη ζωή μας!
  
  Και όλα στον κόσμο θα πάνε καλά,
  Άλλωστε, ο κομμουνισμός θα θριαμβεύσει παντού!
  Όποιος έχει μια σμίλη στα χέρια του,
  Ποιος προτιμά πολυβόλο και σφαίρες!
  
  Αυτό που κάνουμε θα κρατήσει για πάντα,
  Ας χτίσουμε πόλεις κάνοντας πλάκα στον Άρη!
  Οι Σλάβοι είναι τρομερά ισχυροί,
  Θα πούμε στους ανθρώπους του κόσμου - γεια!
  
  Το αίμα που ρέει είναι για σπορά,
  Στο οποίο μεγαλώνουν οι σπόροι της αγάπης!
  Είθε να είναι καλό για όλους στον υποσεληνιακό κόσμο,
  Μην είσαι απλώς ένας παπαγάλος ιππότης!
  Μετά από τέτοια τραγούδια μπορείς να χορεύεις, να χοροπηδάς και να πηδάς με τα γυμνά πόδια σου. Και το κορίτσι γενικά υπέροχο και σούπερ κλασάτο! Εδώ, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έσκισε το πορτρέτο του Zyuganov.
  Οι κομμουνιστές βρυχώνται και ο κόσμος χαίρεται: όλοι θέλουν αλλαγή! Υπάρχει περισσότερη δημοκρατία τόσο στην οικονομία όσο και στην πολιτική.
  Για να κοροϊδεύετε τους δικτάτορες και τους οικονομικούς μεγάλους στα ΜΜΕ. Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας έγινε επίσης μισητό στους ανθρώπους. Θυμήθηκαν με νοσταλγία τις εποχές του Γέλτσιν, όταν τα καταστήματα ήταν γεμάτα αγαθά και οι γυμνές γυναίκες και οι ενδιαφέρουσες πολιτικές εκπομπές προβάλλονταν στην τηλεόραση. Ήταν τόσο καλό!
  Πολλοί θυμήθηκαν την ενδιαφέρουσα πολιτική και το ταραγμένο κοινοβούλιο. Δεν είναι όπως τώρα - όταν υπάρχουν μόνο κομμουνιστές στη Δούμα και ψηφίζουν υπέρ όλη την ώρα!
  Όλοι είχαν βαρεθεί τον Zyuganov και οι άνθρωποι που ζούσαν όλο και χειρότερα ήθελαν αλλαγή!
  Η όμορφη Natasha Sokolova το υποσχέθηκε! Ότι θα υπάρξουν αλλαγές και νέα επιτεύγματα. Ότι οι Ρώσοι όχι μόνο θα είναι οι πρώτοι που θα πετάξουν στον Άρη, αλλά θα ζήσουν και καλύτερα από ό,τι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και ότι θα μετακινήσει βουνά! Και τα βουνά θα λιώσουν και τα δάση θα καούν!
  Τώρα όμως η προεκλογική εκστρατεία είναι ήδη σε εξέλιξη. Το κορίτσι κερδίζει ορμή. Και ακόμη και τρίξιμο:
  - Θα γίνω σαν τον Γκαγκάριν! Και υπόσχεται χρυσά βουνά!
  Και πώς αρχίζει να πηδάει. Με λίγα λόγια, οι εκλογές έγιναν και η Νατάσα Σοκόλοφσκαγια έγινε νέα πρόεδρος!
  Ο Ζιουγκάνοφ έπαθε έμφραγμα! Και η Νατάσα πρότεινε:
  - Ας δημιουργήσουμε ένα ενιαίο κράτος με την Αμερική!
  Και έγιναν δημοψηφίσματα, και δημιουργήθηκε μια κοινή αυτοκρατορία!
  Εδώ τελειώνει το παραμύθι και μπράβο σε όσους άκουσαν!
  ΤΣΑΡ ΑΛΕΞΕΪ ΝΙΚΟΛΑΕΒΙΤΣ - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ
  Άλλη μια ΑΙ, όταν στις 5 Ιανουαρίου 1905 έγινε απόπειρα κατά του Τσάρου Νικολάου Β'. Και μόνο μερικά εκατοστά δεν έφταναν για να χτυπηθεί από τον αυτοκράτορα. Αλλά έστω και λίγο... Ο Τσάρος πέθανε και ο γιος του Αλεξέι Νικολάεβιτς Ρομάνοφ έγινε ονομαστικά μονάρχης. Και ο Νικολάι Αλεξάντροβιτς Ρομάνοφ διορίστηκε αντιβασιλέας υπό αυτόν. Άνθρωπος με εξαιρετική ευφυΐα, σκληρός και με ισχυρή θέληση.
  Τα πρώτα βήματα του νέου αυτοκράτορα ήταν να αντικαταστήσει τον Κουροπάτκιν με τον Μπρουσίλοφ και τον Ροζντεστβένσκι με τον Νεμπογκάτοφ.
  Η θέση της Ρωσίας στον πόλεμο με την Ιαπωνία ήταν δύσκολη. Το Πορτ Άρθουρ έχει ήδη πέσει. Αλλά οι δυνάμεις στη Μαντζουρία εξακολουθούν να είναι σημαντικές. Επιπλέον, η ποιότητα των ρωσικών στρατευμάτων αυξήθηκε με την άφιξη επιλεγμένων συνταγμάτων από το ευρωπαϊκό τμήμα της Ρωσίας.
  Αλλά οι Ιάπωνες, αντίθετα, κατέβασαν τα καλύτερα συντάγματά τους σε προηγούμενες μάχες και κοντά στο Πορτ Άρθουρ.
  Έτσι ο Κουροπάτκιν είχε κάθε ευκαιρία στη μάχη του Μουκέντ. Μόνο ο ίδιος ο Κουροπάτκιν ήταν ένας ασήμαντος διοικητής.
  Αλλά ο Μπρουσίλοφ είναι πραγματικά ένα μεγάλο στρατιωτικό ταλέντο. Και έτοιμος να πολεμήσει έναν εχθρό περίπου ίσης δύναμης. Αλλά οι Ρώσοι στρατιώτες έχουν καλύτερο τουφέκι από τους Ιάπωνες και τα ίδια τα στρατεύματα θα είναι καλύτερα.
  Ο Μπρουσίλοφ προετοιμάστηκε καλά για τη μάχη. Κάλυψε τα πλάγια και πέρασε στην άμυνα. Και δυνάμωσε τον εαυτό του. Το σχέδιό του για τη μάχη ήταν απλό: να φθείρει τους Ιάπωνες στην άμυνα και μετά, όταν εξαντλήθηκαν, να λύσει το θέμα με μια αντεπίθεση.
  Ο Μπρουσίλοφ, φυσικά, είναι στρατηγός, αλλά ο Κουροπάτκιν δεν είναι.
  Και η μάχη άρχισε τον Φεβρουάριο και κράτησε δύο εβδομάδες. Μεταξύ άλλων, ο Μπρουσίλοφ είχε την τεχνογνωσία, ένα ολόκληρο τάγμα όμορφων κοριτσιών. Επιστρατεύτηκε βιαστικά από άγαμους άνδρες και νεαρές καλλονές, εκπαιδεύτηκε για ένα μήνα και ρίχτηκε στη μάχη.
  Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι όλα τα κορίτσια ήταν ξυπόλητα. Και αυτό τους έδωσε δύναμη από τη Μητέρα Γη, και τους έκανε άτρωτους σε σφαίρες και οβίδες.
  Τα κορίτσια διοικούνταν από την Αναστασία Ορλόβα και τους τέσσερις βοηθούς της: τη Νατάσα, τη Ζόγια, την Αυγουστίνα και τη Σβετλάνα.
  Έχοντας πάρει την άμυνα και έσκαψαν χαρακώματα, τα κορίτσια περιμένουν τους Ιάπωνες... Και μετά οι σαμουράι σέρνονται μέσα με χοντρές αλυσίδες. Το πυροβολικό αρχίζει να πυροβολεί.
  Και τα κορίτσια πήραν το τουφέκι Μοσίν στα χέρια τους. Και ας σουτάρουμε από απόσταση στους Ιάπωνες.
  Είναι αιχμηρές πολεμιστές, πολλοί από αυτούς είναι κυνηγοί της Σιβηρίας. Παλεύουν με γυμνά πόδια, παρά τον Φεβρουάριο, με κοντές φούστες και ανοιχτούς κοιλιακούς.
  Πυροβολούν και τραγουδούν στον εαυτό τους:
  - Η Ρωσία είναι διάσημη εδώ και αιώνες ως άγιος,
  Ο μεγάλος μας βασιλιάς είναι απλά ο Αλεξέι,
  Είσαι άξιος γιος, ξέρεις Νικόλα,
  Και η καρδιά είναι ακόμα πιο αληθινή από το μυαλό!
  Οι πολεμιστές σουτάρουν με ακρίβεια και νοκ άουτ τους Ιάπωνες σε απόσταση.
  Η Αναστασία πυροδοτεί και λέει:
  - Για την Πατρίδα, ένα υπέροχο όνειρο!
  Επόμενη η Νατάσα σουτάρει, νοκ-άουτ τον Ιάπωνα και φωνάζει:
  - Για την αγία μας Ρωσία!
  Η Ζόγια πυροβολεί, γκρεμίζοντας τον εχθρό και σφυρίζοντας:
  - Όχι, ο εχθρός έχει μια ευκαιρία!
  Σουτάρει με ακρίβεια και ο Αυγουστίνος:
  - Για τις επόμενες γενιές!
  Ο Punch και η Svetlana, γκρεμίζουν δύο Ιάπωνες:
  - Για τα άγια ονόματα!
  Οι πολεμιστές περιττό να πουν: πολύ ωραίο!
  Και οι Ιάπωνες σέρνονται με μεγάλες απώλειες. Αν και πλησιάζουν. Όμως τα κορίτσια σουτάρουν εύστοχα και ασταμάτητα. Πυροβολούν και πυροβολούν. Πυροβολούν και πυροβολούν. Και δεν με απογοητεύουν. Και όταν οι σαμουράι έφτασαν πολύ κοντά, τα κορίτσια άρχισαν να πετούν χειροβομβίδες με τα γυμνά τους πόδια. Και επιδεικνύουν την ακαμψία τους.
  Και τα γυμνά πόδια ρίχνουν θανατηφόρα πράγματα στους σαμουράι. Και τώρα οι Ιάπωνες αραιώνουν σε αμφιβολίες. Η παρόρμησή τους εξασθενεί. Και καθώς πλησιάζουν, οι πολεμιστές τους συναντούν με σπαθιά και ξιφολόγχες. Τελειώνουν τον τελευταίο σαμουράι.
  Και τραγουδούν με πολύ ενθουσιώδη βλέμμα.
  Έχοντας εξαντλήσει τους Ιάπωνες στην άμυνα, τα ρωσικά στρατεύματα με επικεφαλής τον Μπρουσίλοφ ξεκίνησαν μια αποφασιστική επίθεση και οδήγησαν τους Ιάπωνες νότια. Ο Μπρουσίλοφ, σε αντίθεση με τον Κουροπάτκιν, έδρασε αποφασιστικά και οδήγησε τους σαμουράι χωρίς να σταματήσει. Και κατάφερε να καταλάβει το Πορτ Άρθουρ αμέσως, ακριβώς στους ώμους του εχθρού.
  Τα ξυπόλητα κορίτσια του τάγματος των αετών της Αναστασίας Ορλόβα έσκασαν στην πόλη.
  Όρμησαν μέσα από το Πορτ Άρθουρ και πυροβόλησαν και πέταξαν χειροβομβίδες στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Και τσάκισαν τους Ιάπωνες με σπαθιά. Τι νόμιζαν, ότι πήραν το Πορτ Άρθουρ με προδοσία; Αλλά εδώ είναι ο διάβολος δύο! Ρώσοι στρατιώτες ανακαταλαμβάνουν αυτή την πόλη.
  Κι αν παλέψουν οι γυναίκες μας! Αυτό γενικά σημαίνει ότι δεν θα σας απογοητεύσουν!
  Και έκοψαν τους Ιάπωνες.
  Και οι κρατούμενοι αναγκάζονται να γονατίσουν και να φιλήσουν τα γυμνά, σκονισμένα πέλματα των γυναικείων ποδιών.
  Γίνονται υπάκουοι και μάλιστα τους αρέσει.
  Ένας σαμουράι όχι μόνο έγλειψε τα πέλματα της Νατάσα με τη γλώσσα του μέχρι να λάμψουν, αλλά και ανέβηκαν ψηλότερα. Το κορίτσι του επέτρεψε να περιποιηθεί το διαμάντι της θηλυκότητας με τη γλώσσα του.
  Μετά από αυτό γουργούρισε σαν γάτα.
  Οι πολεμιστές έκαναν εξαιρετική δουλειά. Και τώρα διώχνονται στήλες κρατουμένων. Πού έχει πάει το μαχητικό πνεύμα της Ιαπωνίας;
  Ο Πορτ Άρθουρ έπεσε. Και μετά ο ρωσικός στρατός του Μπρουσίλοφ μετακινήθηκε στην Κορέα.
  Και το τάγμα της Αναστασίας τρέχει μπροστά. Αρπάζουν σαμουράι στο δρόμο και τα κορίτσια τους αναγκάζουν να γονατίσουν.
  Και φιλούν τις σκονισμένες φτέρνες και τις μαυρισμένες κνήμες τους.
  Πολεμιστές πολεμιστές. Και αστείο.
  Η Αναστασία, πηδώντας και πετώντας δίσκους με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ρώτησε τη Νατάσα:
  Είναι ωραίο να πολεμάς;
  Το ξανθό κορίτσι απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Όσο καλό είναι;
  Η Αναστασία έκλεισε το μάτι:
  - Πώς είναι όταν χρησιμοποιείτε τη γλώσσα σας στο μουνί σας;
  Η Νατάσα απάντησε ειλικρινά:
  - Απλά σούπερ!
  Έτσι κατέστρεψαν ένα άλλο ιαπωνικό τάγμα. Έδεσαν τους κρατούμενους.
  Μετά από αυτό τους έδωσαν αξιοπρεπή δαμάσκηνα στη μύτη τους με τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών τους!
  Και τα κορίτσια συντρίβουν τους σαμουράι και τον στρατό του Μπρουσίλοφ, όλα συνεχίζονται και συνεχίζουν και αυξάνουν την ορμή.
  Ο ρωσικός στρατός έφτασε στα νότια της Κορέας. Και κατέκτησε τη Χερσόνησο.
  Μέρος της ρωσικής μοίρας καταστράφηκε στο Πορτ Άρθουρ. Και οι Ρώσοι μηχανικοί άρχισαν να ανεβάζουν τα πλοία και να τα αποκαθιστούν.
  Παρά την πλήρη ήττα των σαμουράι στην ξηρά, ο πόλεμος συνεχίστηκε. Στη θάλασσα οι Ιάπωνες ήταν πιο δυνατοί. Αλλά μετά ήρθε ο Νεμπογκάτοφ. Στην πορεία, οδήγησε τη μοίρα στο Πορτ Άρθουρ πιο επιδέξια. Και έτσι ενισχύθηκε η ρωσική αρμάδα. Εδώ έφυγε και μια μοίρα από τη Μαύρη Θάλασσα.
  Ο Nebogatov ήταν κατώτερος από τους Ιάπωνες σε δύναμη, αλλά όχι πάρα πολύ. Στην πραγματικότητα, η ποιότητα των ρωσικών πλοίων δεν είναι χειρότερη. Υπάρχουν μερικά από αυτά λιγότερο σε αριθμό. Αλλά τα κοχύλια είναι πιο διαπεραστικά.
  Ο Νεμπογκάτοφ πήγε στη θάλασσα. Το Τόγκο έδωσε μάχη. Αλλά αποδείχθηκε ότι δεν εκρήγνυνται όλες οι ρωσικές οβίδες - η πυρίτιδα είναι ακατέργαστη! Η υγρασία είναι υψηλή.
  Αλλά ο Nebogatov γύρισε τη μοίρα πίσω στο Port Arthur εγκαίρως και δεν έχασε ούτε ένα πλοίο.
  Έπρεπε να ξοδέψουμε χρόνο για να αντικαταστήσουμε τα κοχύλια και να αναπληρώσουμε δυνάμεις. Μέχρι να φτάσει η μοίρα από τη Μαύρη Θάλασσα.
  Ο πόλεμος συνέχισε, όπως και το κόστος του. Και οι δύο πλευρές ήθελαν να κάνουν ειρήνη. Όμως οι Ιάπωνες εξακολουθούν να κατέχουν κυρίαρχη θέση στη θάλασσα.
  Αλλά τα κοχύλια έχουν αντικατασταθεί και ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας ανατράφηκε. Και την ίδια στιγμή, ξυπόλητα κορίτσια σηκώθηκαν επίσης.
  Και το πλοίο με τα κορίτσια κινήθηκε στη μάχη ολοταχώς. Κορίτσια με γυμνά πόδια με μπικίνι πήδηξαν και έκαναν κύκλους γύρω από τα όπλα. Σκόπευαν τα όπλα τους και πυροβόλησαν.
  Οι καλλονές πυροβόλησαν και έκοψαν τα γερμανικά πλοία. Το έκαναν αυτό με άγρια μανία. Οι πολεμιστές ήταν πολύ σέξι και μυώδεις. Τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτούς. Οι Ιάπωνες δεν μπορούν να παλέψουν με τέτοια κορίτσια.
  Και πέφτουν σωλήνες που χτυπήθηκαν από κοχύλια.
  Και οι πολεμιστές αναπηδούν και ουρλιάζουν:
  - Είμαστε super class κορίτσια!
  Και δείχνουν τη γλώσσα τους! Και αυτοπυροβολούνται, μην αφήνοντας τους σαμουράι να ξεφύγουν. Απαντούν επιθετικά. Παίρνουν όμως ανταπόκριση από καλλονές. Το ιαπωνικό καταδρομικό βυθίζεται ήδη. Και τα κορίτσια χοροπηδάνε και κουνάνε τα ξυπόλυτα πόδια τους. Είναι τόσο μεγάλοι κλέφτες. Που τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει.
  Τα κορίτσια πολεμιστών παλεύουν και πηδούν. Και καταρρίπτουν σαμουράι με βλήματα. Και την ίδια στιγμή εξακολουθούν να τσιρίζουν.
  Η Νατάσα φωνάζει:
  - Μεγάλος Τσάρος Αλεξέι! Θα είναι πολύ σοφός!
  Η Ζόγια, χαμογελώντας και πυροβολώντας, πρόσθεσε:
  - Είναι ο πιο σοφός στον κόσμο! Θα είναι πολύ υπέροχο!
  Έτσι ο Αυγουστίνος, πυροβολώντας τους Ιάπωνες, τραγούδησε μαζί:
  - Ο πιο σοφός θα είναι!
  Επόμενη η Σβετλάνα πυροβόλησε, συντρίβοντας τους εχθρούς και γρυλίζοντας:
  - Ο Alexey είναι κουλ!
  Η Αναστασία πυροβόλησε και είπε:
  - Για την Αγία Ρωσία!
  Και θα σε χτυπήσει και εσένα! Τα κορίτσια είναι τόσο απίστευτα κουλ. Και κάνουν κομμάτια τους σαμουράι!
  Και τότε το ιαπωνικό θωρηκτό βυθίστηκε. Και έγινε πολύ τρομακτικό για τους σαμουράι.
  Και τα κορίτσια τρέχουν σχεδόν γυμνά και ξυπόλητα. Και αναβοσβήνουν τα όμορφα πόδια τους. Γενικά είναι υπέροχοι κλέφτες.
  Και φαίνονται τα πιο υγιή και μαυρισμένα.
  Δέρνουν σαμουράι...
  Ένα άλλο θωρηκτό δέχεται επίσης επίθεση. Θα είναι χρήσιμο στον στόλο του Τόγκο, πολύ σφιχτό. Και τα πλοία της Μαύρης Θάλασσας σηκώθηκαν. Εκτοξεύουν ένα βλήμα στον εχθρό.
  Η Νατάσα και η Ζόγια έστρεψαν τα όπλα των δώδεκα ιντσών τους. Και πώς θα πυροβολήσουν με άγρια φρενίτιδα. Και το θωρηκτό θα δεχτεί έστω και ένα χτύπημα και θα διαλυθεί.
  Η Νατάσα και η Ζόγια πηδάνε πάνω και κουνάνε τα ξυπόλυτα πόδια τους και βρυχώνται:
  - Είμαστε μάγισσες και δεν υπάρχουν πιο όμορφες καλλονές!
  Και τα κορίτσια δείχνουν τη γλώσσα τους. Και πώς σε γαμούν, γίνεται πολύ οδυνηρό.
  Έτσι πυροβόλησαν προς το πλοίο του Τόγκο, η πανοπλία του έσκασε, σαν να έβρασε το ατσάλι.
  Και έτσι το πλοίο ανέλαβε και βυθίστηκε.
  Η Νατάσα και η Ζόγια τραγούδησαν:
  - Ο Rus' γέλασε και έκλαψε και τραγούδησε! Γι' αυτό είναι η Αγία Ρωσία!
  Και πάλι τα κορίτσια θα το πάρουν και θα πηδήξουν!
  Και τότε ο Αυγουστίνος και η Σβετλάνα θα χτυπηθούν σαν από κανόνι δώδεκα ιντσών. Έτσι το πλοίο θα πάρει από το Τόγκο, θα διαλυθεί και θα βυθιστεί!
  Τα κορίτσια δείχνουν τη μύτη τους. Έπιασαν τον ίδιο τον Τόγκο. Και ανάγκαζαν τα όμορφα κορίτσια να φιλήσουν τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους. Ο Τόγκο χτύπησε τις γυμνές φτέρνες των πολεμιστών και έγλειψε τα χείλη του. Προφανώς του άρεσε...
  Λοιπόν, τα κορίτσια είναι σούπερ, φυσικά!
  Και γενικά κορυφαίας κατηγορίας καρβέλι! Και κλείνουν το μάτι στον εχθρό, λέγοντας ότι δεν μας πειράζει να κάνουμε κάτι πιο σοβαρό!
  Ο ιαπωνικός στόλος βυθίστηκε. Και ο Μπρουσίλοφ και η ομάδα του άρχισαν να προσγειώνονται στην ίδια την Ιαπωνία.
  Έτσι η Ρωσία θα έχει άλλη μια μεγάλη επαρχία στα νησιά. Και ο ίδιος ο Ρώσος ηγεμόνας θα γίνει ο Ιάπωνας Μικάντο.
  Ταυτόχρονα, η απειλή από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου θα εξαλειφθεί για πάντα. Και ο βασιλικός στρατός θα αναπληρωθεί με πολεμικούς και γενναίους στρατιώτες.
  Υπήρχε λοιπόν λόγος να κατακτηθεί ολοκληρωτικά η Ιαπωνία. Και στρατεύματα μεταφέρθηκαν στη μητρόπολη.
  Τα κορίτσια και το τάγμα τους μπήκαν στη μάχη με τους σαμουράι στη στεριά. Τα κορίτσια συνάντησαν τους σαμουράι με εύστοχες βολές, σπαθιά και ρίψη χειροβομβίδων με τα γυμνά τους πόδια.
  Η όμορφη Νατάσα πέταξε ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Για τον Τσάρο και την Πατρίδα!
  Και πυροβόλησε στους Ιάπωνες.
  Η πανέμορφη Ζόγια πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έτριξε:
  - Για την Πρωτόκλητη Ρωσία!
  Και χτύπησε και τον σαμουράι.
  Εδώ ο κοκκινομάλλης Αυγουστίνος χτύπησε και τσούξε:
  - Δόξα στη Μητέρα Βασίλισσα!
  Και τρύπησε και τον εχθρό.
  Τρελάθηκε και η Αναστασία που εκτόξευσε με ξυπόλητα ένα ολόκληρο βαρέλι με εκρηκτικά σκορπίζοντας τους Ιάπωνες μακριά:
  - Δόξα της Μεγάλης Ρωσικής Αυτοκρατορίας!
  Και η Σβετλάνα χτύπησε. Σάρωσε τους Ιάπωνες και ενέδωσε στο καταστροφικό λεμόνι με τα γυμνά τακούνια της.
  Αναφώνησε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Σε νέα σύνορα!
  Η Νατάσα κάρφωσε τους Ιάπωνες και τσίριξε:
  - Για την αιώνια Ρωσία!
  Και μάτωσε επίσης τους σαμουράι:
  Ο εξαιρετικός Ζόγια το πήρε και χτύπησε τον Ιάπωνα. Πέταξε μια χειροβομβίδα στον εχθρό με το γυμνό της πόδι και τσίριξε:
  - Για μια ενιαία και αδιαίρετη βασιλική αυτοκρατορία!
  Και το κορίτσι σφύριξε. Ήταν ξεκάθαρο ότι η έφηβη είχε γίνει πολύ μεγαλύτερη, το στήθος της ήταν ψηλά, η μέση της ήταν στενή και οι γοφοί της ήταν σαρκώδεις. Είχε ήδη τη φιγούρα μιας ενήλικης, μυώδης και υγιούς και δυνατής γυναίκας. Και το πρόσωπο είναι τόσο νέο. Με δυσκολία το κορίτσι κατέστειλε την επιθυμία να κάνει έρωτα. Απλά αφήστε τα να χαϊδέψουν. Και είναι καλύτερα με ένα άλλο κορίτσι, τουλάχιστον δεν θα πάρει την παρθενιά της.
  Η κουλ Ζόγια πετάει πολύ επιδέξια χειροβομβίδες στους Ιάπωνες με τα γυμνά της πόδια. Και λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία.
  Ο Αυγουστίνος είναι πολύ κοκκινομάλλης και επίσης πολύ όμορφος. Και γενικά, υπάρχουν τόσο υπέροχα κορίτσια στο τάγμα, απλά η μεγαλύτερη απόλαυση.
  Ο Αυγουστίνος ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και κελαηδάει:
  - Ας δοξαστεί η Μεγάλη Ρωσία!
  Και επίσης πώς γυρίζει.
  Τι κορίτσια, τι ομορφιές!
  Πηδάει και η Αναστασία. Ένα τόσο μεγάλο κορίτσι έχει ύψος δύο μέτρα και ζυγίζει εκατόν τριάντα κιλά. Ταυτόχρονα, δεν είναι χοντρή, με λιωμένους μύες και το στόμιο ενός αλόγου έλξης. Αγαπά πολύ τους άντρες. Ονειρεύεται να κάνει παιδί. Αλλά δεν λειτουργεί ακόμα. Πολλοί άνθρωποι απλά τη φοβούνται. Και πολύ επιθετικό κορίτσι.
  Δεν είναι οι άντρες της που τη ζητούν, αλλά η ίδια που ζητάει ευθαρσώς. Χωρίς ντροπή και αμηχανία.
  Και της αρέσει. Γίνετε ενεργό κόμμα.
  Ταυτόχρονα, η Αναστασία είναι μια υπέροχη πολεμίστρια. Και πέτυχε πολλά κατορθώματα. Η Αναστασία διοικεί το τάγμα τους.
  Ρίχνει και μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και φωνάζει:
  - Θα είναι φως σε όλη τη χώρα!
  Η Σβετλάνα πετάει ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι και ψιθυρίζει:
  - Δόξα της Μεγάλης Ρωσικής Αυτοκρατορίας!
  Η υπέροχη Ζόγια κάνει επίσης ρίψη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και βρυχάται:
  - Για τη δόξα της Αγίας Πατρίδος!
  Ο Αυγουστίνος τσιρίζει:
  - Με απόκοσμη θλίψη!
  Και πετάει και ένα δώρο που πετάει το γυμνό πόδι.
  Τότε η Αναστασία αρχίζει να ουρλιάζει. Πετάει και ένα ολόκληρο μάτσο χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια του.
  Και η ηρωίδα βρυχάται:
  - Στο όνομα του Λευκού Θεού!
  Η Νατάσα πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και θόλωσε:
  - Στο όνομα του Χριστού!
  Και έριξε μερικές βολές.
  Και η Αναστασία άρχισε να πυροβολεί με ένα πολυβόλο. Το έκανε πολύ έξυπνα.
  Με λίγα λόγια, το κορίτσι είναι θηρίο.
  Η γυμνόποδη Νατάσα τσίριξε με απορία:
  - Στην πραγματικότητα είμαι υπεράνθρωπος!
  Και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι.
  Σούταρε και η ξυπόλητη Ζόγια. Καταρρίψτε τους Ιάπωνες.
  Ανέβασε στο Twitter:
  - Δόξα στη Ρωσία!
  Και με το γυμνό της πόδι εκτόξευσε μια χειροβομβίδα.
  Ο Αυγουστίνος έτριξε επίσης:
  - Για την Αγία Ρωσία!
  Η Αναστασία λάνσαρε ένα ολόκληρο κουτί στους Ιάπωνες. Και το πήρε και βρυχήθηκε με ξέφρενη οργή:
  - Για τον Svarog!
  Η Νατάσα το πήρε και τσίριξε:
  - Για ένα νέο σύστημα!
  Και πέταξε χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι!
  Η Σβετλάνα μύρισε:
  - Για μύες από ατσάλι!
  Και εκτόξευσε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλά της.
  Το πήρε και η ξυπόλητη Ζόγια και τσίριξε:
  - Για αγάπη και μαγεία!
  Και ξυπόλητα σε κίνηση.
  Ο Αυγουστίνος ο κοκκινομάλλης διάβολος πήρε και εκτόξευσε ένα κουτί με χειροβομβίδες και τσίριξε:
  - Πηγαίνετε πέρα από τα σύνορα στον Άρη!
  Η Αναστασία θα ρίξει επίσης ένα βαρέλι δυναμίτη και θα μουρμουρίσει:
  - Για την παγκόσμια τάξη της Ρωσίας.
  Και η Νατάσα γάβγισε:
  - Για έναν νέο δρόμο προς την ευτυχία!
  Μετά από αυτό τα κορίτσια θα γελάσουν μαζί.
  Και είναι τόσο υπέροχο! Τα κορίτσια είναι υπέροχα!
  Τα στρατεύματα της τσαρικής Ρωσίας κινούνταν προς το Τόκιο.
  Ο ρωσικός στρατός εισέβαλε στο Τόκιο.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι προχώρησαν: ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα.
  Τα παιδιά εξόντωσαν τους Ιάπωνες και προχώρησαν προς το αυτοκρατορικό παλάτι. Ο Μικάντο ανακοίνωσε πανηγυρικά ότι δεν θα εγκαταλείψει την πρωτεύουσα και θα παραμείνει εκεί για πάντα.
  Ο Όλεγκ έριξε μια έκρηξη στον σαμουράι και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι, τσιρίζοντας στον εαυτό του:
  - Η Ρωσία δεν θα παραδοθεί ποτέ!
  Η Μαργαρίτα έριξε επίσης ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι και κράξιμο, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Θα νικήσουμε ή θα πεθάνουμε!
  Και ένα τάγμα κοριτσιών εισχωρεί στο παλάτι του Μικάντο. Όλα τα κορίτσια ήταν με στολή, φορούσαν μόνο εσώρουχα. Και αυτοί οι σχεδόν γυμνοί παλεύουν σαν ηρωίδες.
  Η Αναστασία ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τρίζει:
  - Νικολάι είσαι Μικάντο!
  Η Νατάσα λάνσαρε επίσης το δώρο του θανάτου με τα γυμνά της μέλη και ούρλιαξε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ο βασιλιάς μας είναι ο πιο κουλ!
  Και πώς θα αστράφτει σαν μαργαριτάρια! Και ένα τόσο εκθαμβωτικό κορίτσι.
  Η ξυπόλητη Ζόγια κελαηδάει επίσης από χαρά και εκτοξεύει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι:
  - Είμαι νικητής στην ψυχολογία!
  Και έδειξε τη γλώσσα της.
  Καταστρέφει τον δικό του σαμουράι.
  Ο Αυγουστίνος, αυτός ο κοκκινομάλλης διάβολος, πυροβολεί επίσης. Και το κάνει με τόση ακρίβεια. Κουρεύει τους Ιάπωνες.
  Και βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Δόξα στην αγία μου χώρα!
  Και βγάζει τα δόντια του!
  Η Σβετλάνα, επίσης μια ηρωική γυναίκα, θα εκτοξεύσει ένα ολόκληρο κουτί με εκρηκτικά.
  Και οι Ιάπωνες πέταξαν προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Τα κορίτσια περνούν στην επίθεση, συντρίβοντας τους αντιπάλους τους. Επίτευξη απτής επιτυχίας. Νιώθουν απειλητική χάρη, ακούραστη πίεση και απουσία αδυναμιών. Και το γυμνό στήθος είναι η καλύτερη εγγύηση αήττητου και αβύθιστου.
  Η Αναστασία, κόβοντας τους Ιάπωνες, κελαηδάει:
  - Χέρια από δρυς, κεφάλι από μόλυβδο!
  Και ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Σκορπίζει σαμουράι.
  Πυροβολεί και η ημίγυμνη Νατάσα.
  Συντρίβει τους Ιάπωνες. Και τα σπάει σε κομμάτια.
  Όλο και πιο κοντά στο παλάτι. Και το γυμνό πόδι ρίχνει μια χειροβομβίδα.
  Οι φοβισμένοι Ιάπωνες παραδίδονται. Σπάνε σε κομμάτια.
  Το Terminator Girl λέει:
  - Είθε ο Περούν να είναι μαζί μας!
  Η γυμνόποδη Ζόγια, ένα υπέροχο κορίτσι εξολοθρευτής, αυτοπυροβολείται και καταστρέφει τους μιλιταριστές. Γύμνωσε τα δόντια της.
  Το κορίτσι γρύλισε:
  - Είμαστε οι ιππότες της μεγαλύτερης Ρωσίας!
  Η κοπέλα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Σκόρπισε τον εχθρό.
  Η κουλ Ζόγια το πήρε και τραγούδησε ξανά:
  - Ο Σουβόροφ του έμαθε να κοιτάζει μπροστά! Κι αν σηκωθείς, στάσου μέχρι θανάτου!
  Και ξεγύμνωσε τα δόντια της με ένα χαμόγελο.
  Ο φλογερός Αυγουστίνος τραγούδησε και γάβγισε:
  - Σε νέα σύνορα!
  Και πρόσθεσε με ένα χαμόγελο:
  - Και είμαστε πάντα μπροστά!
  Η Σβετλάνα το ηρωικό κορίτσι χτύπησε επίσης τον εχθρό. Σκόρπισε την αυτοκρατορική φρουρά και τσίριξε:
  - Για τα επιτεύγματα της εποχής!
  Και πάλι πετάνε οι χειροβομβίδες που ρίχνουν τα ξυπόλητα.
  Τα κορίτσια πιέζουν τον εχθρό. Θυμούνται την ηρωική υπεράσπιση του Πορτ Άρθουρ, που δεν θα ξεχαστεί για αιώνες.
  Ε, πώς θα μπορούσε να χάσει ένας τέτοιος στρατός στην πραγματική ιστορία, και μάλιστα από τους Ιάπωνες;
  Τι κρίμα.
  Η Αναστασία ρίχνει χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και σφυρίζει:
  - Για τα ρωσικά σύνορα!
  Η Νατάσα εκτόξευσε επίσης κάτι θανατηφόρο με το γυμνό της πόδι και έτριξε απελπισμένα, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ορίστε νέες επιτυχίες!
  Και έδωσε σειρά στους Ιάπωνες.
  Και εδώ με γυμνά τακούνια θα το πάρει και η Ζόγια και θα το νικήσει. Και μετά με το γυμνό της πόδι πήρε και εκτόξευσε μια χειροβομβίδα.
  Και μετά τραγούδησε:
  - Δεν θα υποκύψουμε στις εχθρικές επιταγές!
  Και ξεγύμνωσε το πρόσωπό της!
  Ένα όμορφο, πολύ νέο κορίτσι με τη φιγούρα του αθλητή. Και πολύ γενναίος.
  Και ο Αυγουστίνος θα βάλει δεκάρα για τους Ιάπωνες. Τους συνθλίβει και πολύ επιδέξια ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Και σκορπίζει τους εχθρούς σαν να πετούσαν μπουκάλια από μια μπάλα.
  Το κορίτσι βρυχάται:
  - Σοκολάτα, αυτός είναι ο τρόπος μας!
  Ο Αυγουστίνος αγαπά πολύ τις σοκολάτες. Και υπό του βασιλέως, οι αγορές γεμίζουν αγαθά. Τι να πεις για τον Τσάρο Νικόλαο; Τώρα, ο ηττημένος βασιλιάς μετατρέπεται σε μεγάλο μπροστά στα μάτια μας. Πιο συγκεκριμένα, ο βασιλιάς πέθανε, αλλά ο γιος του, Αλεξέι, γίνεται μεγάλος! Και το μόνο που χρειάζεται για αυτό είναι τα κορίτσια να πολεμούν στα μέτωπα.
  Και ένα ζευγάρι ήρωες παιδιών που εμπόδισαν τους Ιάπωνες να καταλάβουν το όρος Vysokaya. Όταν αποφασιζόταν η μοίρα του Πορτ Άρθουρ.
  Έτσι η Ρωσική Αυτοκρατορία ταπεινώθηκε.
  Η Σβετλάνα εκτόξευσε επίσης μια κάννη δολοφονίας και κατέρρευσε τον εξωτερικό τοίχο του αυτοκρατορικού παλατιού με πολυβόλα.
  Τώρα τα κορίτσια τρέχουν στα δωμάτια. Ο πόλεμος κοντεύει να τελειώσει.
  Η Αναστασία λέει με ενθουσιασμό:
  - Πιστεύω ότι με περιμένει η τύχη!
  Και πάλι ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Η Νατάσα, εκτοξεύοντας δολοφονικά πυρά. Ενώ κεντάει τους αντιπάλους, γράφει στο Twitter:
  - Σίγουρα θα είμαι τυχερός!
  Και πάλι μια χειροβομβίδα που πέταξε το γυμνό πόδι πετάει.
  Και τότε η ξυπόλητη Ζόγια θα χτυπηθεί από ένα ζευγάρι δεμένες βόμβες που θα εκτοξευτούν από τα ξυπόλυτα πόδια της. Και θα συντρίψει τους αντιπάλους.
  Μετά ξεσπάει στα γέλια:
  - Είμαι ένα κορίτσι κομήτη.
  Και πάλι πετάει από τον εαυτό του πύρινες γλώσσες θανάτου.
  Και τότε ο Αυγουστίνος, αυτό το κορίτσι εξολοθρευτής, ήδη βιάζεται. Πώς τους έπαιρνε όλους και τους άλειψε όλους. Απλά υπέροχο.
  Ο πολεμιστής που είναι ο πραγματικός αρχηγός της μάχης.
  Και τρίζει στον εαυτό του:
  - Το πλήρωμά μας έχει το υψηλότερο θάρρος!
  Και τότε εμφανίστηκε η Σβετλάνα. Τόσο δροσερό και αστραφτερό. Μολύνει τους πάντες με την ξέφρενη ενέργειά του. Ικανό να νικήσει ουσιαστικά κάθε εχθρό.
  Και η πολεμίστρια βγάζει τα μαργαριταρένια δόντια της. Και είναι μεγαλύτερα από αυτά ενός αλόγου. Αυτό είναι το κορίτσι.
  Η Σβετλάνα γελάει και βρυχάται:
  - Για μελιτζάνες με μαύρο χαβιάρι!
  Και τα κορίτσια φώναξαν ομόφωνα στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Οι μηλιές θα ανθίσουν στον Άρη!
  Ο Μικάντο δεν τόλμησε να διαπράξει χαρακίρι και υπέγραψε την παράδοση. Ο Τσάρος Αλεξέι Β' ανακηρύχθηκε νέος Αυτοκράτορας της Ιαπωνίας. Παράλληλα, στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου ετοιμάζουν δημοψήφισμα για την οικειοθελή ένταξη στη Ρωσία.
  Ο πόλεμος έχει σχεδόν τελειώσει. Οι τελευταίες μονάδες συναρμολογούν τα όπλα τους.
  Το τάγμα των κοριτσιών παρέταξε τους αιχμαλώτους. Οι άντρες πρέπει να γονατίσουν και να φιλήσουν τα γυμνά πόδια των κοριτσιών. Και οι Ιάπωνες το κάνουν αυτό με μεγάλο ενθουσιασμό. Αυτό τους ευχαριστεί και αυτούς.
  Φυσικά και είναι τέτοιες ομορφιές. Και είναι εντάξει που τα πόδια τους είναι λίγο σκονισμένα. Είναι ακόμα πιο ωραίο και πιο φυσικό. Ειδικά όταν είναι μαυρισμένα. Και τόσο τραχύ.
  Οι Ιάπωνες φιλούν τα γυμνά τους πέλματα και γλείφουν τα χείλη τους. Και αρέσει στο κορίτσι.
  Η Αναστασία σημειώνει με πάθος:
  - Ποιος είπε ότι ο πόλεμος δεν είναι για τις γυναίκες;
  Η Νατάσα χαμογέλασε απαντώντας:
  - Όχι, ο πόλεμος είναι η πιο γλυκιά ώρα της προσμονής για εμάς!
  Και έδειξε τη γλώσσα της. Πόσο υπέροχο είναι πραγματικά να σε φιλούν με έναν τόσο ταπεινωτικό τρόπο.
  Χτυπούν τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της Zoyka. Το κορίτσι λέει με χαρά, τσιρίζοντας:
  - Αυτό είναι τόσο υπέροχο! Θα ήθελα μια συνέχεια!
  Ο Κόκκινος Αυγουστίνος προειδοποίησε:
  - Κράτα την παρθενιά σου μέχρι το γάμο! Και θα το χαρείτε!
  Η ξυπόλητη Ζόγια γέλασε και είπε:
  - Να δοξαστούν οι Άγιοι μου Τόποι! Αλλά η αθωότητα μόνο βλάπτει!
  Το κορίτσι χαμογέλασε το πρόσωπό της.
  Η Σβετλάνα παρατήρησε περήφανα:
  - Δούλευα σε οίκο ανοχής. Και δεν χρειάζομαι την παρθενία!
  Η ξυπόλητη Ζόγια ρώτησε γελώντας:
  - Πώς σου άρεσε?
  Η Σβετλάνα δήλωσε ειλικρινά και αποφασιστικά:
  - Ίσως δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο!
  Η ημίγυμνη Ζόγια είπε ειλικρινά:
  - Κάθε βράδυ ονειρεύομαι πώς ένας άντρας με κυριεύει. Είναι τόσο δροσερό και ωραίο. Και δεν θέλω τίποτα άλλο.
  Η Σβετλάνα πρότεινε στο κορίτσι:
  - Μετά τον πόλεμο, μπορείτε να πάτε στον πιο διάσημο οίκο ανοχής στη Μόσχα ή την Αγία Πετρούπολη. Πιστέψτε με, θα το λατρέψετε εκεί!
  Η ημίγυμνη Ζόγια γέλασε και παρατήρησε:
  - Πρέπει να το σκεφτείς αυτό!
  Η Νατάσα πρότεινε:
  - Ίσως μπορούμε να βιάσουμε τους κρατούμενους;
  Τα κορίτσια γέλασαν με αυτό το αστείο.
  Γενικά, οι ομορφιές εδώ είναι ιδιοσυγκρασιακές. Και οι αγαπημένοι είναι τρομακτικοί. Ο πόλεμος κάνει τα κορίτσια επιθετικά. Οι πολεμιστές συνέχισαν να σπρώχνουν τα γυμνά, σκονισμένα πόδια τους στους κρατούμενους για φιλιά. Μου άρεσε.
  Μετά ξεκίνησαν πιο ενδιαφέρουσες παραστάσεις. Συγκεκριμένα, πυροτεχνήματα εκτοξεύονταν στον ουρανό. Εκτέθηκαν πυροτεχνήματα. Και ήταν πολύ διασκεδαστικό. Η μουσική έπαιζε και τα τύμπανα χτυπούσαν.
  Η τσαρική Ρωσία κατέκτησε την Ιαπωνία. Κάτι που σε γενικές γραμμές ήταν αυτό που περίμεναν όλοι. Η εξουσία του ρωσικού στρατού ήταν πολύ υψηλή. Πολύ τραγούδι και χορός από γυμνόποδες Γιαπωνέζες.
  Όλα είναι όμορφα και πλούσια... Στην ίδια τη Ρωσία υπάρχει και αγαλλίαση για τη νίκη. Φυσικά, δεν ήταν όλοι ευχαριστημένοι. Για τους μαρξιστές αυτό είναι ένα συντριπτικό πλήγμα. Η εξουσία του βασιλιά ενισχύθηκε. Και οι πιθανότητες του έχουν αυξηθεί. Η στήριξη στην κοινωνία είναι τεράστια.
  Μετά την κατάκτηση της Ιαπωνίας, η Ρωσία συνέχισε την πολιτική της επέκτασης στην Κίνα. Οι κινεζικές περιοχές διεξήγαγαν εθελοντικά δημοψηφίσματα και εντάχθηκαν στην αυτοκρατορία. Ο αντιβασιλέας Νικολάι Ρομανόφ, ακολούθησε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πολιτική ρωσικής επέκτασης στα νοτιοανατολικά. Η Κίνα καταβροχθίστηκε σταδιακά.
  Η οικονομία της τσαρικής αυτοκρατορίας, έχοντας αποφύγει τις επαναστατικές ανατροπές, γνώρισε ραγδαία οικονομική ανάπτυξη. Έφτιαξε δρόμους, εργοστάσια, εργοστάσια, γέφυρες και πολλά άλλα. Η χώρα πουλούσε ψωμί και πολλά προϊόντα.
  Παρήγαγε τα πιο ισχυρά βομβαρδιστικά στον κόσμο: τα βομβαρδιστικά Ilya Muromets και Svyatogor και τα ταχύτερα ελαφρά άρματα μάχης, τα Luna-2. Και υπήρχε ένας τεράστιος στρατός τριών εκατομμυρίων στρατιωτών - ένας στρατός εν καιρώ ειρήνης πέντε φορές μεγαλύτερος από τον γερμανικό.
  Αλλά ο Κάιζερ Βίλχελμ το πήρε ακόμα και έβαλε το κεφάλι του μέσα. Επιπλέον, η δολοφονία του διαδόχου του αυστριακού θρόνου στο Σεράγεβο έγινε η αιτία του πολέμου.
  Και τότε οι Γερμανοί αποφάσισαν να πολεμήσουν σε δύο μέτωπα.
  Ο στρατός του Τσάρου κινήθηκε προς το μέρος τους. Λόγω των κινεζικών περιοχών, μείωσης της θνησιμότητας διατηρώντας παράλληλα υψηλό ποσοστό γεννήσεων, η τσαρική Ρωσία είχε τεράστιο πληθυσμό. Και θα μπορούσε να κινητοποιήσει έναν κολοσσιαίο στρατό.
  Επιπλέον, ο πληθυσμός είναι κυρίως νέος και επιθετικός.
  Η Αυστροουγγαρία, έχοντας δεχτεί πλήγματα, έσκασε αμέσως. Τα τσαρικά στρατεύματα συνέτριψαν εύκολα τους υπεράριθμους Γερμανούς και κατέλαβαν την Ανατολική Πρωσία και πολιόρκησαν το Königsberg.
  Ο Χίντενμπουργκ προσπάθησε να νικήσει τους Ρώσους με ένα χτύπημα, αλλά η αριθμητική υπεροχή του τσαρικού στρατού αποδείχθηκε πολύ μεγάλη. Επιπλέον, πολυβόλα, ελαφρά άρματα μάχης "Luna"-2 αποδείχθηκαν πολύ αποτελεσματικά όπλα για αντεπιθέσεις.
  Ηττημένος, ο Χίντεμπουργκ τράπηκε σε φυγή. Και τα ρωσικά στρατεύματα όρμησαν στο Όντερ. Στο νότο, το Lvov και το Przemysl καταλήφθηκαν αμέσως. Ο τσαρικός στρατός προχώρησε και οι Αυστριακοί τράπηκαν σε φυγή πανικόβλητοι και παραδόθηκαν.
  Η είσοδος της Τουρκίας στον πόλεμο δεν βοήθησε πολύ τους Γερμανούς. Αν και αυτό αποσπούσε την προσοχή ορισμένων δυνάμεων. Όμως οι Ρώσοι συνέχισαν να προελαύνουν προς την Αυστρία. Και οι Γερμανοί χτυπήθηκαν κοντά στο Παρίσι.
  Μόνο στην περιοχή του ποταμού Όντερ, έχοντας αποδυναμώσει σοβαρά τα στρατεύματά τους στα δυτικά, μπόρεσαν οι Γερμανοί να σταματήσουν την προέλαση των ρωσικών συνταγμάτων.
  Αλλά στο νότο ο τσαρικός στρατός έδιωξε τον εχθρό. Ο στρατάρχης Μπρουσίλοφ είναι στα καλύτερά του όπως πάντα.
  Και τότε η Βουδαπέστη περικυκλώθηκε... Και η Μπρατισλάβα και η Κρακοβία καταλήφθηκαν. Και τα ρωσικά στρατεύματα πλησιάζουν την Πράγα.
  Η Μικρά Ασία κατελήφθη στο νότο, η Βαγδάτη έπεσε, οι Ρώσοι πήραν την Κωνσταντινούπολη.
  Ο αυτοκράτορας Φραγκίσκος στράφηκε στον Γουλιέλμο με αίτημα να επιτύχει ειρήνη. Επιπλέον, η Ιταλία είχε ήδη επιτεθεί στους Αυστριακούς και είχε ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο.
  Αλλά τα ρωσικά στρατεύματα δεν μπορούν να σταματήσουν. Έτσι η Πράγα καταλαμβάνεται. Και το χειμώνα, τα βασιλικά συντάγματα μετακινήθηκαν πέρα από τον πάγο στο Βερολίνο. Και τον Φεβρουάριο ολοκλήρωσαν την περικύκλωση της γερμανικής πρωτεύουσας. Και διέρρηξαν τη Βιέννη, η Αυστροουγγαρία διαλύθηκε και ηττήθηκε.
  Στις 23 Φεβρουαρίου 1915 η Γερμανία παραδόθηκε. Τα ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν και πάλι στο Βερολίνο.
  Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε. Η Ρωσία κέρδισε πολλά εδάφη. Τα σύνορα περνούσαν κατά μήκος του Όντερ. Η Ρωσία συμπεριέλαβε τις Άλπεις στη σύνθεσή της. Μέρος της Αυστροουγγαρίας προσαρτήθηκε από την Ιταλία στο Νότο. Και η Γιουγκοσλαβία έγινε Ρώσος υποτελής. Το ουγγρικό και το τσεχικό βασίλειο έγιναν μέρος της Ρωσίας. Το πολωνικό βασίλειο περιλάμβανε την Κρακοβία και έγινε τεράστιο. Το Koenigsberg έγινε μέρος των ρωσικών επαρχιών, όπως και η Γαλικία και η Bukovina. Η Τρανσυλβανία έγινε ρουμανική. Η Τουρκία πριν από την Αίγυπτο και μαζί με το Ιράκ, τη Συρία και τα αραβικά εδάφη στη Μέκκα έγιναν ρωσικό έδαφος. Μόνο οι Βρετανοί κατάφεραν να καταλάβουν τη Βασόρα.
  Τα ρωσικά στρατεύματα σύντομα κατέλαβαν πλήρως τη Σαουδική Αραβία. Και επιβλήθηκαν κολοσσιαίες αποζημιώσεις στη Γερμανία.
  Έτσι, η ρωσική ηγεμονία προέκυψε στην Ευρασία. Δεν υπήρξαν μεγάλοι πόλεμοι για αρκετά χρόνια. Η Ρωσία και η Βρετανία ολοκλήρωσαν το Ιράν, συμπεριλαμβανομένου στη σύνθεσή τους: το βορρά και το κέντρο της Ρωσίας, το νότο στους Βρετανούς. Μετά το Αφγανιστάν. Επίσης βόρεια και κεντρική Ρωσία, νότια Βρετανία.
  Η τσαρική αυτοκρατορία έχει γίνει ισχυρή, αλλά η Βρετανία είναι ακόμα ισχυρή. Οι Ρώσοι κινήθηκαν σε όλη την Κίνα, ολοκληρώνοντας την κατάληψή της.
  Οι οικονομίες σε όλο τον κόσμο ανθούν... Όμως το 1929 ξέσπασε η Μεγάλη Ύφεση.
  Ο Τσάρος Αλεξέι Β' βασιλεύει στο θρόνο της Ρωσίας. Έχει ξεπεράσει την ασθένειά του και είναι αρκετά δυνατός σωματικά. Ο νέος βασιλιάς κυβερνά μια χώρα με δέκα εκατομμύρια στρατιώτες σε καιρό ειρήνης και έχει σχεδόν καταπιεί την Κίνα. Και η οικονομία, η οποία υπέφερε λιγότερο από άλλες κατά τη διάρκεια της ύφεσης, ξεπέρασε τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Και τότε ο Αυτοκράτορας της Ρωσίας αποφάσισε να ασχοληθεί με την Αμερική; Γιατί αφαίρεσαν την Αλάσκα από την αυτοκρατορία για δεκάρες; Είναι δίκαιο αυτό; Ίσως και αυτό να είναι ληστεία;
  Εν ολίγοις, ο Αυτοκράτορας όλων των Ρωσιών, Αλεξέι Β', που ονομαζόταν ήδη μεγάλος το 1933, στις 5 Ιανουαρίου, ακριβώς την ημέρα της δολοφονίας του πατέρα του Νικολάου Β', ξεκίνησε έναν νέο πόλεμο. Κόντρα φυσικά στην Αμερική που είχε φτάσει στο απόγειό της στην κατάθλιψη.
  Και άλλες χώρες δεν έχουν ακόμη καταφέρει να παρέμβουν στη Ρωσία. Λένε ότι οι Αμερικανοί εξαπάτησαν και πρέπει να λογοδοτήσουν γι' αυτό.
  Και έτσι ξεκίνησε η επίθεση στην Αλάσκα. Ακριβώς αυτή τη στιγμή, άρχισε να λειτουργεί ο σιδηρόδρομος που κατασκευάστηκε από Ρώσους μηχανικούς προς την Τσουκότκα.
  Και ο ρωσικός στρατός κινήθηκε μέσα από το χιόνι και τις χιονοστιβάδες.
  Συμπεριλαμβανομένων πέντε αιώνιων κοριτσιών: Αναστασία, Νατάσα, Ζόγια, Αυγουστίνα και Σβετλάνα. Δεν είναι συνηθισμένα κορίτσια, αλλά γηγενείς μάγισσες. Και επομένως όχι γερασμένος, αλλά αιώνια νέος και αθάνατος. Και αφού είναι μάγισσες, τότε τον χειμώνα, την πολική νύχτα, και στην άγρια παγωνιά, πολεμούν μόνο ξυπόλητοι και με μπικίνι.
  Αυτά τα κορίτσια τρέχουν, ρίχνουν χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια τους και τραγουδούν:
  - Μεγάλος Τσάρος Αλεξέι,
  Είσαι ο πιο σοφός στον κόσμο!
  Και έτσι η Αναστασία ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Οι Αμερικανοί πετάνε ψηλά από τις εκρήξεις.
  Και το κορίτσι πυροβολεί από ένα πολυβόλο και φωνάζει:
  - Στο όνομα της Ρωσίας!
  Και τότε η Νατάσα πυροβολεί επίσης, πετώντας επίσης το δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσιρίζοντας:
  - Πραγματοποιήσου, μεγάλο όνειρο!
  Και θα το πάρει κι αυτός και θα βγάλει τα δόντια του.
  Και μετά ξυπόλητη Ζόγια... Οι γόβες της είναι κατακόκκινες από τις χιονοστιβάδες της Αλάσκας. Η κοπέλα ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Θα κερδίσει μόνο για τη μεγάλη Ρωσία!
  Και πετάει και μια χειροβομβίδα που πετάγεται από γυμνό πόδι.
  Ακολουθεί ο Αυγουστίνος. Συνθλίβει τους Γιάνκηδες με πολυβόλα και ρίχνει χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Και βρυχάται επίσης:
  - Ο μεγάλος Τσάρος Αλεξέι είναι ο Ρώσος Τσάρος!
  Και τότε η Σβετλάνα αρχίζει να πυροβολεί... Και με τα ξυπόλητα ορμάει στους Αμερικάνους και τσιρίζει:
  - Όλα θα πάνε υπέροχα!
  Πέντε κορίτσια τρέχουν σχεδόν γυμνά στην Αλάσκα και χτυπούν τους Αμερικανούς. Και εδώ κινούνται τα τανκς: Νικολάι-4, ένα νέο μοντέλο με ένα κανόνι και έξι πολυβόλα. Και οι Αμερικάνοι κουρεύονται επιμελώς. Και πίσω τους είναι το "Alexandra"-3, που είναι πολύ δυνατά και θανατηφόρα. Και υπάρχουν δέκα πολυβόλα.
  Και τα κορίτσια είναι μπροστά σε όλο το στρατό, και είναι μισόγυμνα και όμορφα. Ορμούν στον εαυτό τους και τραγουδούν:
  - Στο όνομα της ιερής Ρωσίας των Τσάρων, όλοι θα είναι πιο ευτυχισμένοι - σοφότεροι!
  Και έτσι θα συντρίψουν μια άλλη μπαταρία Αμερικανών - πετώντας της χειροβομβίδες με τα γυμνά τους πόδια.
  Όλο και περισσότερη Αλάσκα καταλαμβάνεται από τα τσαρικά στρατεύματα. Πραγματικά δεν έχει νόημα να εξαπατούμε και να αρπάζουμε τέτοιο έδαφος για σχεδόν τίποτα.
  Και οι πολεμιστές πολεμούν για τον εαυτό τους και προχωρούν βαθύτερα στην άμυνα του εχθρού. Και συντρίβουν τον εχθρό τους, πιέζουν δυνατά!
  Η Αναστασία μάλιστα βρυχάται:
  - Η γη μας να είναι μεγάλη και αγνή!
  Και πάλι ρίχνει χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι!
  Και τότε η Νατάσα έδωσε τη σειρά της και σφύριξε:
  - Ας είναι διάσημη η δροσερή μας Ρωσία!
  Και τον ίδιο τρόπο θα πάρει και θα χτυπήσει τους εχθρούς του.
  Και το λεμόνι που πετάνε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών πετάει.
  Και τότε η Ζόγια θα κόψει τους Αμερικάνους με μια έκρηξη και να τσιρίξει:
  - Ναι, το μέλλον θα είναι bedlam!
  Και επίσης εκτοξευμένο από τα γυμνά πόδια του κοριτσιού, το δώρο του θανάτου εκρήγνυται!
  Και τότε ο Αυγουστίνος θα πυροβολήσει πολυβόλα. Και κόβει τη γραμμή, και μετά τσιρίζει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Από την αυγή μέχρι το σούρουπο!
  Και τότε η επιθετική Σβετλάνα πυροβολεί. Και χρησιμοποιεί επίσης τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών και γράφει ενεργά:
  - Η τρελή μας αυτοκρατορία!
  Και πάλι, κορίτσι, στρίψε τους εχθρούς σου! Χαιρετισμός στην ηρωίδα.
  Και όταν οι Αμερικανοί κρατούμενοι συλλαμβάνονται, πρέπει να φιλήσουν τις φτέρνες των κοριτσιών γονατίζοντας. Και πού θα πάνε; Φιλιούνται και χτυπάνε. Και ακόμα γλείφουν τα χείλη τους.
  Ακόμα το θέλουν...
  Που μπορείς να πας κόντρα στα κορίτσια; Άφησαν τους στρατιώτες να γδυθούν και να βιάσουν. Οι μάγισσες ήθελαν πολύ σεξ. Και η ευχαρίστηση μεγάλη και φορτίζεσαι με ενέργεια. Γίνεστε μάγοι. Και μια τέτοια σούπερ τάξη!
  Λοιπόν, τα κορίτσια αγαπούν να σκοτώνουν, αυτά είναι κορίτσια. Και τους αρέσει να βιάζουν άντρες, έτσι υποτίθεται ότι το κάνουν οι μάγισσες.
  Αλλά οι μάγισσες εξακολουθούν να είναι κουλ κορίτσια. Και αγαπούν όταν υποβάλλονται σε επεξεργασία. Και τους αρέσει.
  Ο τσαρικός στρατός έχει ήδη καταλάβει την Αλάσκα. Και δεν σταμάτησε, αλλά μπήκε στον Καναδά. Τι συμβαίνει εδώ? Ο Καναδάς είναι επίσημα κυριαρχία της Βρετανίας. Λοιπόν, δεν ακολουθεί τους κανόνες, αφήνει τα αμερικανικά στρατεύματα να περάσουν από μέσα του.
  Άρα υπάρχει λόγος για απεργία. Και ο ρωσικός στόλος διοικείται από τον Κολτσάκ. Και έχει ήδη διώξει τους Αμερικανούς από τις Φιλιππίνες και τη Χαβάη. Και εκεί κατέλαβε τις βάσεις του.
  Λοιπόν, οι Γιάνκηδες πιέζουν τη θάλασσα. Και υπάρχουν τόσο όμορφα κορίτσια στα καράβια. Και το πιο σημαντικό, οι πολεμιστές είναι σχεδόν γυμνοί. Και είναι τόσο όμορφο. Αν τα κορίτσια φορούν μόνο εσώρουχα, τότε αυτό είναι υπέροχο!
  Είναι τόσο ωραίο να κοιτάς έτσι κορίτσια. Και όταν αρπάζουν αμερικανικά και καναδικά πλοία και κουνούν το γυμνό στήθος τους. Αυτό είναι απολύτως υπέροχο!
  Και τα κορίτσια χτυπούν τα ξυπόλυτά τους στα καυτά τράπουλα και ψιλοκόβουν τους Αμερικάνους με σπαθιά.
  Κάθε μέσο είναι ανίσχυρο απέναντι σε τέτοια κορίτσια. Άλλωστε, αυτά είναι τα κορίτσια που ονειρεύονται οι άντρες. Τι μπορείς να κάνεις απέναντι σε μια καλλονή που το στήθος της είναι εντελώς γυμνό;
  Άλλωστε αυτά είναι τα κορίτσια που θα κοιτάς επί ώρες. Και δεν θα γυρίσεις το κεφάλι σου μακριά. Και πιάνουν αιχμαλώτους και τους αναγκάζουν να δουλέψουν με τη γλώσσα τους, ευχαριστώντας τις λάγνες μήτρες τους.
  Και είναι τόσο όμορφο και ευχάριστο! Δεν μπορείς να κάνεις λάθος με τέτοια κορίτσια! Θα κόψουν κεφάλια και θα δουν μέσα από οποιεσδήποτε φλέβες.
  Εδώ είναι μια ομάδα πέντε ατόμων που τρέχουν στον Καναδά. Είναι ήδη τέλος Απριλίου και όλα ανθίζουν. Και τα κορίτσια, λοιπόν, είναι τόσο όμορφα. Και έκοψαν τους Αμερικανούς με τα μαγικά τους σπαθιά. Και ρίχνουν δίσκους με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Και σφυρίζουν στον εαυτό τους:
  - Δεν υπάρχει πιο όμορφη πατρίδα της Ρωσίας,
  Πολέμησε για αυτήν και μη φοβάσαι...
  Δεν υπάρχει πιο όμορφη χώρα στο σύμπαν -
  Όλο το σύμπαν είναι μια δάδα φωτός, Ρωσ!
  Λοιπόν, κορίτσια και υπεράντρες! Και γονατίζουν τους χτυπημένους εχθρούς. Και μετά σε αναγκάζουν να φιλήσεις τις γυμνές και σκονισμένες σόλες τους. Αυτά τα κορίτσια είναι απολύτως σούπερ!
  Στα τέλη Μαΐου, τα ρωσικά στρατεύματα, έχοντας καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος του Καναδά, εισήλθαν στο έδαφος των ΗΠΑ. Οι μάχες ξέσπασαν στο ίδιο το αμερικανικό έδαφος.
  Και πέντε κορίτσια επιτέθηκαν στους Αμερικανούς, πιέζοντάς τους βάναυσα. Έχοντας νικήσει ολόκληρο το τάγμα, οι καλλονές άρχισαν να παίζουν με τους αιχμαλώτους. Όταν διασκέδασαν αρκετά μαζί του, έκαναν πάρτι μπάρμπεκιου.
  Έφαγαν φρέσκο κρέας και τραγούδησαν μόνοι τους.
  Υπάρχουν πολλοί φτωχοί δρόμοι στον κόσμο,
  Σαν τα μαλλιά ενός τσιγγάνου - ένα σωρό μονοπάτια!
  Διώχνουν τους βωμούς πέρα από το κατώφλι,
  Σαν πεινασμένο παιδί - κακός!
  
  Πολλές διχάλες, μια άβυσσος, μια χαράδρα:
  Σαν διάβολος σε κάθε μονοπάτι!
  Δεν ξέρεις ούτε φίλο ή εχθρό -
  Ο κόσμος έχει χωριστεί στα μισά!
  
  Το αγόρι περπατάει ξυπόλητο στο κρύο,
  Μια χιονοστιβάδα από μόνη της χορταίνει την πείνα...
  Αλλά πιστεύω ότι είσαι φτωχός με χρήματα,
  Οι πλούσιοι ζεσταίνονται καλύτερα τον Μάιο!
  
  Το τριφύλλι μεγαλώνει, ξέρετε για όλους στη γη,
  Πώς η πικραλίδα γίνεται χρυσή την άνοιξη...
  Αν είσαι ευγενικός - ένα παραμύθι είναι παντού,
  Το αρπακτικό νομίζει, όμως, ότι είσαι κουνελάκι!
  
  Ο κόσμος μας πετάει νικέλια
  Το σκίσιμο του λαιμού είναι καθαρό έλεος!
  Τα πιο δυνατά χτυπήματα για εμάς είναι από το χέρι,
  Για να ανοίξει η δεύτερη ανάσα!
  
  Το καλοκαίρι τελείωσε - έρχεται το φθινόπωρο,
  Έχει μεγάλη ζέστη, φλόγες και βροχή!
  Προφανώς ο Παντοδύναμος μας αποκάλυψε το σκορ,
  Και ο καλλιτέχνης σκιαγράφησε έναν χάρτη του κόσμου!
  
  Βλέπω μια σημύδα με το φόρεμα των βασιλιάδων,
  Χρυσό, έντονα χρώματα ρουμπίνι...
  Είθε οι άνθρωποι να έχετε καλές καρδιές.
  Και μόνο τότε θα γίνεις γίγαντας!
  
  Οι ζητιάνοι έπρεπε να πατήσουν πολλά,
  Πάλι έχει χιονοθύελλα και κάθε δάχτυλο καίγεται...
  Ας με βοηθήσει τουλάχιστον μια άλκη να ζεσταθώ,
  Πώς το παγωμένο αγόρι έγινε μπλε!
  
  Γιατί κανείς δεν άνοιξε την πόρτα;
  Μα γιατί αγρίεψες τελείως...
  Το καημένο το παιδί πάγωσε κάτω από το χιόνι...
  Πιστεύω ότι οι άγγελοι θα διώξουν τις χιονοθύελλες!
  
  Τα χερουβείμ θα σε πάνε στον παράδεισο,
  Ο ίδιος ο Ιησούς θα σε αγκαλιάσει με στοργή!
  Θα είναι, πίστεψέ με, στην αιώνια ευτυχία, παιδί,
  Άλλωστε, ο Θεός πήγε στον σταυρό για αυτόν!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν, έφαγαν και γύρισαν στη μάχη. Είναι πολεμιστές ενός τέτοιου ατσάλινου κατωφλίου.
  Και καταστρέφουν τους Αμερικανούς. Πέτα δίσκων και χειροβομβίδων με γυμνά πόδια.
  Είναι ήδη τέλος Ιουνίου και τα ρωσικά στρατεύματα έχουν περικυκλώσει τη Φιλαδέλφεια. Ήδη το ένα τρίτο των ηπειρωτικών Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ρωσικού, τσαρικού στρατού.
  Και ήδη σε πολλές πόλεις κυματίζουν οι σημαίες της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Και πολεμούν τάγματα όμορφων κοριτσιών από τον τσαρικό στρατό!
  Και τα κορίτσια είναι πραγματικά τόσο υπέροχα και ορμητικά. Και πάλι κέρδισαν όλους τους αντιπάλους τους. Και οι Αμερικάνοι πέφτουν.
  Και έρχεται το τανκ: "Alexander"-4, το νεότερο! Και οι αντίπαλοί του στέκονται απέναντί του. Και τα κορίτσια πηγαίνουν επίσης στο τανκ: Ελισάβετ, Αικατερίνα, Έλενα, Αουρόρα. Και κλωτσάνε τους Αμερικάνους στα κέρατα.
  Πώς θα σε πυροβολήσουν, πώς θα σε οδηγήσουν σε ένα φέρετρο! Δεν φτάνει για κανέναν μαχητή!
  Απλώς σηκώνουν τα χέρια τους και τα παρατάνε!
  Και τα κορίτσια συντρίβουν τους εχθρούς τους με τις κάμπιες τους. Και το τανκ της Ελισάβετ κινείται...
  Και από κάτω είναι σαν μια μάζα από αίμα, κρέας, κόκαλα.
  Και τα κορίτσια πατούν πάνω τους, συντρίβουν τους αντιπάλους τους και τραγουδούν:
  - Ο Τσάρος κυβερνά τη Ρωσία με σύνεση,
  Εκδίδει διατάγματα, δικαστές υπηρέτες...
  Ο θρόνος δεν ανέχεται φασαρία και γαβγίσματα,
  Και όχι μέθοδος για να υποτάξεις τον φόβο!
  Έτσι κινούνται τα κορίτσια στη μάχη. Και η μαχητικότητά τους δεν είναι σαν να χρησιμοποιούν ένα τσεκούρι κάτω από έναν πάγκο!
  Η Ελισάβετ είπε με οργή:
  - Για τον ρωσικό θρόνο!
  Και πώς πυροβολεί! Και θα απλώσει ένα βουνό από πτώματα!
  Αυτά είναι τα κορίτσια που δεν θέλουν να σταματήσουν. Και χτυπούν τους εχθρούς τους και καταστρέφουν τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Και τώρα ο βασιλικός στρατός οδηγεί μια στήλη αιχμαλώτων. Αυτά τα χέρια πίσω από το λαιμό και χαμήλωσαν τα κεφάλια τους.
  Εν τω μεταξύ, ο Χίτλερ ήρθε στην εξουσία στη Γερμανία. Αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ αδύναμος για να αποτελέσει σοβαρή απειλή για τη Ρωσία. Η πιο σοβαρή απειλή είναι η Ιταλία του Μουσολίνι. Αλλά με ένα τέτοιο τέρας όπως η Ρωσία, δεν θα τολμήσει να μπει σε πόλεμο.
  Έτσι προς το παρόν τα ρωσικά στρατεύματα καταλαμβάνουν την Αμερική και τα απομεινάρια του Καναδά.
  Τα κορίτσια είναι ξυπόλητα και με μπικίνι οδηγούν ένα τανκ μάχης. Είναι πολύ τρομεροί και δυνατοί.
  Η Ελισάβετ συνόψισε:
  - Όποιος έρθει σε μας με οτιδήποτε θα πεθάνει από αυτό!
  Η Έλενα επιβεβαίωσε:
  - Οπωσδηποτε!
  Και έστειλε ένα κέλυφος σε μια αμερικανική μπαταρία. Τέτοια κοπέλα με πανδαισία.
  Και τότε η Aurora πετάει ένα κοχύλι και μιλάει:
  - Θέλω να ζήσω για τη Ρωσία!
  Και χτύπησε έναν άλλο Αμερικανό. Αυτά είναι πραγματικά τα κορίτσια που κάθε επιθετικός θα σκοντάψει.
  Και η Βρετανία, παρά την κατάληψη του Καναδά, δεν τολμά να μπει σε πόλεμο με τη Ρωσία - καταλαβαίνει ότι αυτή η αυτοκρατορία είναι πολύ σκληρή για αυτήν. Και αν ενταχθεί, οι Ρώσοι σίγουρα θα αφαιρέσουν εύκολα όλες τις αποικίες των ΗΠΑ. Επομένως, είναι καλύτερα να μην μπείτε σε μπελάδες με τη Ρωσία, όπου κυβερνά ο Alexei II!
  Ο βασιλιάς έγινε απόλυτα υγιής και αποδείχθηκε εξαιρετικός κατακτητής.
  Και έτσι έπεσε η Φιλαδέλφεια... Και στα μέσα Ιουλίου, ρωσικά τανκς πλησιάζουν ήδη την Ουάσιγκτον.
  Η Ελισάβετ είναι επίσης μάγισσα, πολεμάει από τον Ρωσοτουρκικό πόλεμο επί Αλέξανδρου Β'. Και αυτό το κορίτσι με ένα σημαντικό βλέμμα λέει:
  -Τι στάθηκε ο Ρως!
  Η Έλενα πυροβόλησε το αμερικάνικο, πρωτόγονο τανκ και απάντησε:
  - Για τη γενναιότητα του Ρώσου στρατιώτη!
  Η Cool Aurora επιβεβαίωσε:
  - Ναι, ακριβώς σε αυτό! Στα συν και στο εξαιρετικό θάρρος και οργάνωση των ηρωικών οπισθίων!
  Η Αικατερίνα απάντησε χαρούμενα:
  - Δόξα στους Ήρωες της Ρωσίας! Δόξα στον Τσάρο Αλεξέι!
  Και πάλι το κορίτσι πυροβόλησε με μεγάλη ακρίβεια τον εχθρό.
  Οι πολεμιστές είναι αμίμητοι!
  Και πάλι πυροβολούν για όλα τα όμορφα μέλη τους. Ναι, τέτοια κορίτσια σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι οδηγούν την τσαρική Ρωσία στη νίκη.
  Μέσα τους είναι ο ήλιος του Μάη και η αυγή της αγάπης.
  Και όταν πιέζουν τα πεντάλ με τα ξυπόλυτα πόδια τους, είναι απολύτως αξιολάτρευτο.
  Θέλεις πολύ να αγαπάς και να χαϊδεύεις αυτά τα κορίτσια! Είναι απλά ο λαμπερός ήλιος της ελπίδας. Και έχουν ποίηση και θάρρος στις εικόνες της μουσικής και των λυρικών εγχόρδων.
  Η αμερικανική μπαταρία παραδόθηκε. Και τα κορίτσια ανάγκασαν τους Αμερικανούς στρατιώτες να φιλήσουν ούτε τα πόδια τους, αλλά τα ίχνη των γυμνών ποδιών τους στην άσφαλτο. Και οι άνδρες δεν έκαναν τίποτα - πού θα μπορούσαν να ξεφύγουν από αυτό;
  Και οι πολεμιστές ενεργούσαν όλο και πιο θαρραλέα και λαμπρά.
  Ούτε η Αναστασία και οι σύντροφοί της κοιμήθηκαν. Πώς σουτάρει, πώς ξέφυγε. Και θα ψιλοκόψει τους Αμερικάνους με σπαθιά. Είναι απλά ένα αστραφτερό κορίτσι και ξεκινά στη μισή στροφή.
  Αλλά οι Αμερικανοί συμπεριφέρθηκαν άσχημα για τον εαυτό τους. Έπιασαν ένα αγόρι από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και άρχισαν να τον βασανίζουν. Γδύθηκαν, έδεσαν σε ένα δέντρο και έκαψαν το γυμνό σώμα ενός εφήβου με δάδα.
  Το αγόρι προσπάθησε να συγκρατήσει τα βογγητά του. Αλλά στο τέλος ούρλιαξε... Το αγόρι κάηκε άσχημα.
  Τα κορίτσια απάντησαν κάνοντας tit-for-tat. Και οι δήμιοι περιχύθηκαν με βενζίνη και πυρπολήθηκαν. Ναι, οι Ρωσίδες καλλονές είναι τρομερές στον θυμό τους. Και μην πειράζετε τη ρωσική αρκούδα.
  Γίνονται και μάχες στον ουρανό. Δύο Ρώσοι πιλότοι: η Αλμπίνα και η Αλβίνα καταστρέφουν και εξοντώνουν τους πάντες. Έχουν πολύ ισχυρά οπλισμένα αεροσκάφη. Με πυροβόλα αεροσκάφους ικανά να καταρρίψουν έναν Αμερικανό με ένα χτύπημα. Και αυτά τα κορίτσια πολεμίστριες δείχνουν πραγματικά κάτι τέτοιο. Ό,τι δεν μπορεί να ειπωθεί σε ένα παραμύθι, δεν περιγράφεται με στυλό.
  Η Αλμπίνα δίνει μια έκρηξη και καταρρίπτονται μια ντουζίνα αμερικανικά αεροπλάνα. Ο πολεμιστής είναι επίσης σχεδόν γυμνός μόνο με εσώρουχα, τσιρίζοντας:
  - Ας είναι Μεγάλη η Τσαρική Ρωσία!
  Και σφυρίζει κυριολεκτικά όλους τους μαχητές στη σειρά. Αυτό είναι το κορίτσι.
  Αλλά η Alvina δεν είναι κατώτερη. Και καταρρίπτει μια ντουζίνα αεροπλάνα ταυτόχρονα. Τα έριξε και τραγούδησε:
  - Στα πιο μεγάλα τοστ!
  Και πόσο τρελό είναι κι αυτό! Αυτό το κορίτσι δεν κάνει καμία βλακεία! Αυτοί είναι αγώνες για όλους τους αγώνες.
  Παρεμπιπτόντως, για να επιταχύνει την πέψη της Κίνας και άλλων εδαφών που υπάγονται στη Ρωσία, ο νεαρός Τσάρος Αλεξέι καθιέρωσε την πολυγαμία στη Ρωσία! Και αυτή είναι μια δυνατή κίνηση! Τώρα οι Ρώσοι στρατιώτες παίρνουν Κινέζες για γυναίκες και κάνουν όμορφα, λευκά παιδιά!
  Η Αλμπίνα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Γιατί ένας άντρας μπορεί να έχει τέσσερις γυναίκες, αλλά μια γυναίκα δεν μπορεί να έχει τέσσερις συζύγους;
  Και ένα άλλο αμερικανικό αεροπλάνο καταρρίπτεται.
  Η Αλβίνα απαντά λογικά:
  - Γι' αυτό είναι πιο δύσκολο για μια γυναίκα να ταΐσει τόσα πολλά παράσιτα!
  Και τα δύο κορίτσια γελούν. Είναι τόσο υπέροχες και υπέροχες ομορφιές.
  Και καθαρίζουν τον ουρανό από αμερικανικά αεροπλάνα.
  Τμήματα του ρωσικού τσαρικού στρατού περικυκλώνουν ήδη τη Νέα Υόρκη. Αναγκάζουν τους Αμερικανούς να βγουν και να παραδοθούν. Τα κορίτσια είναι πολύ χαρούμενα και χαρούμενα.
  Το τανκ Alexander-4 κατέστρεψε μια αμερικανική μπαταρία. Αναπαρήγαγε πολλά πτώματα.
  Η Ελισάβετ μουρμούρισε με γυμνά δόντια:
  - Είμαστε πολεμιστές που υπηρετούμε υπέροχα τον Τσάρο και την Πατρίδα!
  Η Έλενα πυροβόλησε στον εχθρό και είπε:
  - Σύντομα θα υπάρχει ρωσικό χρυσό ρούβλι!
  Και το κορίτσι θα γελάσει τόσο πολύ!
  Και τα δόντια της είναι μαργαριταρένια. Και τότε η Aurora θα σκάσει στα γέλια. Τα κορίτσια είναι τρελά ενθουσιασμένα και έχουν τέτοια ομορφιά που οι λέξεις δεν μπορούν να τις περιγράψουν.
  Και αναγκάζουν τη φρουρά της Ουάσιγκτον να παραδοθεί!
  Οι πολεμιστές είναι τόσο ανίκητοι! Και η αποκόλληση της δεξαμενής τους θα συνθλίψει ακόμη και ένα τηγάνι.
  Τα κορίτσια τσακώνονται και τραγουδούν.
  Η ρωσική γη είναι διάσημη,
  Ο κόσμος κυβερνάται από τον κομμουνισμό...
  Τα χωράφια είναι σπαρμένα με χρυσό -
  Ας πάμε κατευθείαν πάνω, όχι κάτω!
  
  Οι καρδιές μας καίγονται για την Πατρίδα,
  Είμαστε κορίτσια - δεν υπάρχει πιο όμορφο σύμπαν...
  Θα πολεμήσουμε τους εχθρούς μας μέχρι τέλους,
  Η πίστη μας θα αναστηθεί στο Rodnovery!
  
  Η Ρωσία είναι πιο δυνατή από όλους τους κόκκινους του κόσμου,
  Λάμπει σαν τον ήλιο στο σύμπαν...
  παλεύεις για αυτήν και μη φοβάσαι,
  Είθε μεγάλοι και παιδιά να είναι δόξα!
  
  Η Ρωσία είναι η μεγαλύτερη χώρα,
  Όταν η Πατρίδα κυβερνάται από τον Leshka...
  Μια τέτοια μοίρα δόθηκε στον σοβιετικό λαό,
  Ας είναι ο ιππότης μας σκληραγωγημένος στη μάχη!
  
  Στην Πατρίδα, οποιοσδήποτε είναι πλέον ήρωας,
  Ικανός να κάνει την Πατρίδα ομορφότερη...
  Στο όνομα της αγίας μας μητέρας,
  Η ατελείωτη ρωσική πλευρά της Ρωσίας!
  
  Θα κάνουμε όποιον είναι τύραννος,
  Δεν θα υπάρξει δικτατορία στη χώρα...
  Αφήστε εκατομμύρια χώρες να υποβάλουν,
  Και ο Πρόεδρος Ρούσβελτ!
  
  Αφήστε τον μαινόμενο δράκο να βασιλέψει,
  Νομίζει ότι είναι ικανός να κάψει τη Ρωσία...
  Αλλά μια μανιώδης ήττα περιμένει τους Ναζί,
  Γιατί ο ιππότης, ξέρετε, είναι αρκετά παντοδύναμος!
  
  Δεν θα ενδώσουμε ποτέ στους Krauts,
  Οι Κινέζοι δεν θα νικήσουν ούτε τους Ρώσους...
  Ένα φωτεινό αστέρι λάμπει από πάνω μας,
  Για το Πάσχα ζωγραφίζουμε πασχαλινά κέικ και αυγά!
  
  Μπορείτε να πετύχετε πολλά, μαχητές,
  Δεν γίνεται πιο δροσερό...
  Οι περήφανοι πατέρες είναι περήφανοι για εμάς,
  Γιατί χτίζουμε ένα μέρος στον παράδεισο!
  
  Ξυπόλητα κορίτσια ορμούν μέσα από το χιόνι,
  Δεν ξέρουν φόβο και μομφή...
  Είμαι μέλος της Komsomol που τρέχω ξυπόλητος,
  Γιατί δεν υπάρχουν φραγμοί, και δεν υπάρχει προθεσμία!
  
  Έτσι, δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ στα κορίτσια,
  Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι κάτω από τα τσεκούρια...
  Όταν τα προβλήματα έρχονται στην Πατρίδα,
  Ας το πατήσουμε με τα ξυπόλυτα μας πόδια!
  
  Αγαπάς τις αδερφές του σπαθιού,
  Και ο Alexey - Τίμα τον Ιησού...
  Δεν χρειάζεται να κόβουμε τους μαχητές από τον ώμο,
  Αν χρειάζεται απλά να τρέξεις ξυπόλητοι!
  
  
  Είμαστε κορίτσια της μεγάλης ορδής,
  Μας αρέσει να πολεμάμε και να μην υποχωρούμε...
  Παρόλο που μερικές φορές κυκλοφορούν χυδαία φήμες,
  Η νίκη θα είναι τον ακτινοβόλο Μάιο!
  
  Και πιστέψτε με, ο κομμουνισμός θα έρθει με ένα όνειρο,
  Και δεν θα υπάρχει δύναμη του χρήματος στη Γη...
  Δίνουμε στη μοίρα έναν πρόχειρο λογαριασμό,
  Χωρίς κάθε είδους βία και τεμπελιά!
  
  Με λίγα λόγια, σύντομα θα πετάξουμε στα αστέρια,
  Και θα υψώσουμε τη ρωσική σημαία πάνω από το σύμπαν...
  Άνοιξε τα φτερά σου, κόκκινο χερουβείμ,
  Στο όνομα της οικογένειας - ο Άρχοντας της Ρωσίας!
  Ενώ τα κορίτσια τραγουδούσαν, σχεδόν όλοι οι Αμερικανοί είχαν ήδη σκοτωθεί και η φρουρά της Ουάσιγκτον άρχισε να πετάει λευκές σημαίες.
  Τα κορίτσια πήδηξαν έξω από τη δεξαμενή και άρχισαν να χορεύουν, πιτσιλίζοντας τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους μέσα από τις λακκούβες. Και οι χαίτης των μαλλιών τους φυσήθηκαν από τον άνεμο. Αυτά τα κορίτσια είναι τόσο υπέροχες ομορφιές.
  Τώρα έχουν οργανώσει ένα πάρτι για να γιορτάσουν την κατάληψη της πρωτεύουσας της Αμερικής. Ψήνουν κεμπάπ και πίνουν κρασί.
  Τα κορίτσια το τρώνε νόστιμα. Και σφυρίζουν στον εαυτό τους κάθε λογής τραγούδια. Αυτοί είναι τόσο υπέροχοι πολεμιστές, μπορείτε να πείτε γι 'αυτούς - υπεράνθρωποι με εσώρουχα.
  Και οι Ρώσοι στρατιώτες σου φιλούν τα γόνατα και τα πόδια. Και τα κορίτσια τρελαίνονται και στενάζουν από τους οργασμούς.
  Και τρίζουν και πηδάνε. Έχουν τόσο ενθουσιασμό και έξυπνη ομορφιά σαγηνευτικής δύναμης.
  Αλλά οι πολεμιστές έκαναν έρωτα και με μαύρους αιχμαλώτους και άρεσε και στα δύο μέρη.
  Τώρα όμως οι διακοπές τελείωσαν και τα ρωσικά τανκς κινούνται και πάλι νότια. Έπεσε και η Νέα Υόρκη...
  Οι Αμερικανοί υποχωρούν. Εκατομμύρια είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση. Ο Ρούσβελτ τρέχει. Γίνεται ήδη λόγος για παράδοση. Το ρωσικό έθνος επιδεικνύει το μεγαλείο του.
  Ιδιαίτερα όμορφα κορίτσια με ξανθά και κόκκινα μαλλιά.
  Και γονατίζουν τους φυλακισμένους, και χαίρονται πολύ όταν τα κορίτσια αγγίζουν και αρπάζουν τη μύτη και τις ανδρικές τελειότητες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Οι γυναίκες πολεμίστριες του ρωσικού στρατού είναι πραγματικά ανίκητες!
  Και εδώ είναι η μάχη για την Ατλάντα.
  Για πρώτη φορά, τα κορίτσια στο Alexander 4 βλέπουν το τεράστιο αμερικανικό τανκ της Ουάσιγκτον. Μια μηχανή βάρους εκατόν εβδομήντα τόνων, σε ράγες. Γιατί θα ήταν διπλά τιμητικό να πολεμήσεις κάποιον τέτοιο;
  Και τα κορίτσια πυροβολούν από απόσταση και χτυπούν την μετωπική πανοπλία. Και ένα παχύ στρώμα μετάλλου μπορεί να το αντέξει.
  Η Ελισάβετ λέει με εκνευρισμό:
  - Ναι, βρεθήκαμε σε μπελάδες!
  Η Έλενα παρατήρησε ως παρηγοριά:
  - Μα δεν θα μας πάρει και ο εχθρός!
  Και έστειλε επίσης ένα βλήμα στον εχθρό.
  Και μετά υπάρχει η Aurora σαν σφαίρα. Και θα χτυπήσει τον στόχο με μεγάλη ακρίβεια. Και θα γυρίσει τον εχθρό.
  Και έλεγξε:
  - Είμαι ο πιο σκληρός αντίπαλος!
  Στην πραγματικότητα χτύπησε την κάννη ενός αμερικανικού τανκ. Και τώρα ο τραμπούκος μπορεί να χτυπήσει μόνο με δεκαοκτώ από τα πολυβόλα του. Και ο "Alexander"-4 θα ορμήσει προς τον εχθρό. Και πώς θα αρχίσει να επιταχύνει, κροταλίζοντας τα ίχνη του.
  Κανείς δεν θα σταματήσει ποτέ έναν τέτοιο γίγαντα.
  Η αθλητική του δύναμη είναι απαράμιλλη.
  Η Κατερίνα τραγούδησε:
  - Ακροβατικά, θανατηφόρο πλήρωμά μου!
  Και με τον ίδιο τρόπο θα το πάρει και θα χτυπήσει τον εχθρό.
  Και τα κορίτσια εδώ είναι τολμηρά.
  Ο Αμερικανός τελικά χτυπήθηκε στο πλάι. Και το γιγάντιο τανκ πήρε φωτιά και οι οβίδες του άρχισαν να εκρήγνυνται.
  Και πόσο τρελό είναι το κιτ μάχης! Και η πανοπλία και όλα τα άλλα θα ξεκολλήσουν...
  Και τα κορίτσια αναφώνησαν ομόφωνα:
  - Για το ρωσικό μονοπάτι!
  Και θα γελάνε ξεγυμνώνοντας τα δόντια τους!
  Έτσι η Ατλάντα έπεσε. Και στις 7 Σεπτεμβρίου 1933, τα υπολείμματα των αμερικανικών στρατών παραδόθηκαν. Και ένας άλλος πόλεμος, νικηφόρος για τη Ρωσία, τελείωσε. Και πόσο πραγματικά υπέροχο είναι!
  Μετά τη νίκη, η Τσαρική Αυτοκρατορία διεξήγαγε δημοψηφίσματα στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά για την ένταξη στην Τσαρική Ρωσική Αυτοκρατορία. Και η βασιλική χώρα επεκτάθηκε. Και γενικά είναι καλό όταν κυριαρχεί η απολυταρχία και η απόλυτη μοναρχία. Όλοι είναι ίσοι μπροστά στον βασιλιά και δεν υπάρχει μαγαζί - βουλή.
  Και η τσαρική Ρωσία ήταν μια ισχυρή και σταθερή αυτοκρατορία - μοναδική στην ουσία της.
  Εν τω μεταξύ, το ναζιστικό καθεστώς ενισχύθηκε στη Γερμανία, το οποίο χάραξε μια πορεία για τη δημιουργία της Βέρμαχτ και ενός ισχυρού στρατού. Είναι αλήθεια ότι ο Χίτλερ τόνιζε συνεχώς τη φιλικότητα του προς την τσαρική Ρωσία, αν και έκοψε τα περισσότερα εδάφη από τη Γερμανία.
  Αλλά μετά, ναι, συνήφθη μια στρατιωτική συμμαχία: Ιταλία, Γερμανία και Ρωσία. Επιπλέον, ο Τσάρος Αλεξέι συμφώνησε με την προσάρτηση της Αυστρίας στο Τρίτο Ράιχ.
  Δεδομένου ότι η Βρετανία αποδυναμώθηκε οικονομικά, και η Γαλλία επίσης, η τσαρική κυβέρνηση κοίταξε σοβαρά τις αποικίες της Γαλλίας, της Βρετανίας και της Ολλανδίας. Σε καθαρά στρατιωτικούς όρους, ο ρωσικός στρατός έγινε ο μεγαλύτερος - είκοσι εκατομμύρια σε καιρό ειρήνης. Και ένας τεράστιος αριθμός από τα καλύτερα τανκς, ελικόπτερα, ακόμη και αεριωθούμενα αεροσκάφη στον κόσμο. Ο ρωσικός στόλος ήταν επίσης ισχυρότερος και πολυπληθέστερος από τον βρετανικό, αφού η αποδυναμωμένη Αγγλία δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί την οικονομικά ισχυρή τσαρική αυτοκρατορία.
  Τώρα λοιπόν ο μεγάλος αυτοκράτορας Αλεξέι ήθελε να αφαιρέσει όλες τις αποικίες των πρώην συμμάχων του.
  Και τι? Θα το μαζέψει!
  Στις 15 Μαΐου 1940 ξεκίνησε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Η τσαρική Ρωσία μετέφερε στρατεύματα στα νότια του Ιράν, της Ινδίας, της Ινδοκίνας και της Αιγύπτου. Και η Βέρμαχτ επιτέθηκε στη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία. Η Ιταλία είχε προηγουμένως καταλάβει την Αιθιοπία και επιτέθηκε στη Βρετανική Σομαλία και μετέφερε συντάγματα στη νότια Γαλλία.
  Εδώ είναι τα κορίτσια μάγισσες που κινούνται στο νότιο Ιράν. Η Αναστασία και οι τέσσερις φίλες της.
  Τα κορίτσια, όπως πάντα, είναι νέα και ξυπόλητα. Τα χρόνια περνούν και οι ομορφιές απλώς ανθίζουν και ούτε μια ρυτίδα ή ρωγμή στο δέρμα και ούτε μια σταγόνα λίπους στο χυτό σώμα τους.
  Αρχίζουν λοιπόν να καταστρέφουν τα βρετανικά αποικιακά στρατεύματα και το κάνουν με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Η Αναστασία, ρίχνοντας μια χειροβομβίδα στους Πέρσες με το γυμνό της πόδι και βρυχάται:
  - Πολεμιστές αμέτρητης δύναμης!
  Η Νατάσα εκτοξεύει επίσης μια έκρηξη από ένα πολυβόλο, προσθέτει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και φωνάζει:
  - Και δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ!
  Στη συνέχεια η Ζόγια πυροβολεί, κουρεύει επίσης τους Βρετανούς και τους Πέρσες και φωνάζει:
  - Ας κυβερνήσουμε!
  Και τότε η Aurora θα χαστουκίσει και θα λερώσει τον εχθρό με το γυμνό της πόδι και θα πει:
  - Η άνθηση της δύναμής μας!
  Και θα σφυρίξει ξανά!
  Και τότε η Σβετλάνα θα το δώσει και θα σε χτυπήσει με ένα πολυβόλο. Και θα στείλει και μια χειροβομβίδα στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Και τσιρίζει:
  - Για εκλεπτυσμένους τρόπους!
  Και στην Αίγυπτο, κορίτσια από το πλήρωμα της Ελισάβετ προχωρούν σε ένα τανκ. Βρίσκεται στο νεότερο βαρύ τανκ "Alexander"-6. Το αυτοκίνητο έχει χαμηλή σιλουέτα και ζυγίζει εξήντα πέντε τόνους. Και χτυπάει με εκτοξευτή βομβών. Πιο κατάλληλο για την καταπολέμηση των εχθρικών οχυρώσεων.
  Ο στόλος των αρμάτων μάχης της Βρετανίας είναι σχετικά αδύναμος. Και το καλύτερο αυτοκίνητο είναι το "Matilda"-2. Αλλά το "Nikolai"-7 παλεύει μαζί της.
  Έχει το τέλειο αντιαρματικό όπλο. Που χτυπάει από μεγάλη απόσταση.
  Τα κορίτσια ενεργούν με ταχύτητα και πονηριά. Και η δεξαμενή τους σέρνεται στην έρημο. Και αυτοπυροβολείται. Και ο εκτοξευτής βομβών βροντάει πολύ έντονα.
  Τα κορίτσια γελάνε και κελαηδούν:
  - Είναι πολύ καλό στο θρόνο! Είμαστε υπεράνθρωποι!
  Και πάλι θα πυροβολήσουν και θα καταστρέψουν ένα άλλο καταφύγιο, ή ένα οχυρωμένο σημείο στη Βρετανία.
  Οι Βρετανοί υποχωρούν και υποχωρούν...
  Τώρα οι αιγυπτιακές πυραμίδες εμφανίζονται μπροστά στα κορίτσια. Τα βλέπουν και κλείνουν το μάτι. Είναι πραγματικά δυνατόν να σταματήσουμε τέτοιες ομορφιές;
  Αλλά στον ουρανό η Αλμπίνα και η Άλβινα τσακώνονται για τη Μεσόγειο Θάλασσα. Γυμνούσαν επίσης τα μαργαριταρένια δόντια τους. Και σφυρίζουν τραγούδια. Αυτά τα κορίτσια έχουν μαχητικό πνεύμα.
  Οι πολεμιστές, ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν όπως πάντα, φορώντας μόνο εσώρουχα και γυμνό στήθος.
  Και δείχνουν την κολοσσιαία μαχητική τους τάξη. Πυροβολούν τον εαυτό τους και αυτοπυροβολούνται από αεροβόλα. Και έτσι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τα κορίτσια. Ωστόσο, η μάχη συνεχίζεται, και οι Βρετανοί τρέχουν μακριά από τα κάλλη. Δεν μπορείς να σταματήσεις τόσο επιθετικούς ανθρώπους.
  Και τα κορίτσια καταρρίπτουν μια ντουζίνα αεροπλάνα με μια έκρηξη και γελούν μόνοι τους.
  Πετάνε λοιπόν και πετούν. Και τα γυρίσματα δεν σταματούν.
  Η Αλμπίνα κελαηδάει γελώντας:
  - Είμαι ακατάκτητη ανά πάσα στιγμή!
  Η Alvina, συνεχίζοντας να πυροβολεί, προσθέτει:
  - Κάτω από το λάβαρο του Πέτρου!
  Οι πολεμιστές πηδούν και ταυτόχρονα γκρεμίζουν τον εχθρό.
  Στήλες Άγγλων και ντόπιων κρατουμένων οδηγούνται ήδη σε όλη την Αίγυπτο.
  Τα τσαρικά στρατεύματα είναι πολύ ισχυρότερα και τα αποικιακά στρατεύματα, που δεν έχουν μαχητικό πνεύμα, κερδίζουν.
  Η Αλεξάνδρεια έπεσε. Και είναι πολύ απλό. Και τώρα τα ρωσικά στρατεύματα συναντώνται με τα ιταλικά.
  Κοινή παρέλαση. Πυροτεχνήματα, πολύχρωμες πομπές. Και θυελλώδεις εκφράσεις αφοσίωσης και φιλίας.
  Και οι Ιταλοί είναι ευχαριστημένοι. Ειδικά όταν Ρωσίδες τρέχουν ξυπόλητες στην καυτή έρημο...
  Και σε άλλο μέρος, η Αλένκα και το παρθενικό της σύνταγμα μπήκαν στο Δελχί. Αισθάνεται ότι οι σέπους δεν θέλουν να πολεμήσουν με τα ρωσικά συντάγματα. Και αυτή η βρετανική αποικιακή δύναμη ηττήθηκε και σε αυτό το ινδικό έδαφος.
  Πολλά σκουρόχρωμα κορίτσια περικυκλώνουν Ρώσους στρατιώτες και τους χαιρετούν με λουλούδια.
  Τι όμορφα που είναι όλα εδώ. Και πολλά λουλούδια. Και όλα γίνονται αρκετά όμορφα και τακτοποιημένα.
  Τα ρωσικά στρατεύματα πλησιάζουν ήδη τη Βομβάη και την καταλαμβάνουν χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση.
  Η Αλένκα ενεργεί πολύ ενεργά και αγενώς. Πετά χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τρίζει:
  - Είμαι απλά ένας σούπερμαν με μπικίνι!
  Και πόσο καλό είναι τα κορίτσια να τρέχουν μισόγυμνα και με μπικίνι. Φαίνονται τόσο υπέροχα.
  Στις αποικίες, η βρετανική αντίσταση είναι αδύναμη. Τα τοπικά στρατεύματα δεν μπορούν να δώσουν σκληρή μάχη.
  Εν τω μεταξύ, οι Γερμανοί προχωρούν με επιτυχία. Πρώτα παρέσυραν τους Βρετανούς στο Βέλγιο. Και μετά, με μια ρίψη στα βουνά των Αρδεννών, μπόρεσαν να αποκόψουν τις αγγλικές και γαλλικές μονάδες. Έτσι κατακτήθηκε μια εντυπωσιακή νίκη.
  Και το Βέλγιο καταλαμβάνεται. Και στις 22 Ιουνίου, μετά την κατάληψη του Παρισιού, η Γαλλία συνθηκολόγησε και λίγο νωρίτερα η Ολλανδία. Έτσι κατακτήθηκε μια εντυπωσιακή νίκη. Και οι Γερμανοί έγιναν αισθητά υπερήφανοι. Και ο ρωσικός στρατός κατέλαβε την Ινδία, το νότιο Ιράν, τη Βιρμανία και το Μπαγκλαντές. Και επίσης σε όλη την Ινδοκίνα.
  Ο εχθρός ξεκάθαρα έχανε. Και οι Γερμανοί εισέβαλαν στην Ισπανία και την Πορτογαλία.
  Τα ρωσικά στρατεύματα πλησίασαν τη Νότια Αφρική. Εμποδίστηκαν όχι τόσο από την αντίσταση της Βρετανίας όσο από τις εκτεταμένες γραμμές επικοινωνίας και ανεφοδιασμού. Και επίσης η έλλειψη δρόμων στην Αφρική και οι αδιάβατες ζούγκλες.
  Αλλά ο τσαρικός στρατός τα κατάφερε ακόμα όλα. Και κινήθηκε σαν κύλινδρος τιτανίου. Και ο εχθρός ολοένα και περισσότερο υποχώρησε και γονάτισε.
  Τα συντάγματα κοριτσιών κινούνταν, κατά κανόνα, ξυπόλητα και ανάγκαζαν τους κρατούμενους να φιλήσουν τα πόδια τους. Μερικές φορές τα κορίτσια επέτρεπαν στους αιχμαλώτους να λούζουν το στήθος τους με φιλιά.
  Αλλά τότε η Αναστασία, η Νατάσα, η Ζόγια, η Αυγουστίνα, η Σβετλάνα μπήκαν στην Αυστραλία. Κάνουν πορεία προς την πρωτεύουσα Σίδνεϊ. Και τραγουδούν:
  - Η Ρωσία, όπου όλοι έχουν πολλές γυναίκες,
  Εκεί που επιτρέπεται η όμορφη κλήση...
  Όπου κάθε άνθρωπος είναι σαν αδερφός,
  Το σύμβολό μας, το σύμβολό μας είναι το Kolovrat!
  Και πάλι ρίχνουν χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια τους - σκορπίζοντας Βρετανούς και ντόπιους.
  Η Αναστασία έβγαλε με σπαθί το κεφάλι του Βρετανού στρατηγού και κελαηδούσε:
  - Για τη δόξα της Πατρίδας!
  Και η Νατάσα, με μια ρίψη του γυμνού της ποδιού, χώρισε το τανκ. Και θα τραγουδήσει:
  - Ουάου, το όνομα της Ρωσίας είναι Svarog!
  Και τα κορίτσια κινούνται, η Ζόγια εκτοξεύει μια έκρηξη από το πολυβόλο της, βάζει κάτω τους Άγγλους και τσιρίζει:
  - Για μια νέα ρωσική παραγγελία!
  Αυτά είναι τα κορίτσια! Ότι τους αρέσει να σκοτώνουν! Και δεν θα σταματήσουν! Και τα πρόσωπα των καλλονών λάμπουν!
  Και εδώ ο Αυγουστίνος είναι σαν πυροβολισμός. Πώς κουρεύει τους Άγγλους και τρίζει:
  - Για τη Ρωσία που γεννήθηκε!
  Και η Σβετλάνα την καρφώνει. Και με το γυμνό του πόδι ρίχνει μια δολοφονική και φονική χειροβομβίδα.
  Και επίσης τρίζει:
  - Μεγάλη μου Ρωσία!
  Και πάλι δίνει μια έκρηξη... Κουρεύει τους Γερμανούς σκοτώνοντάς τους χωρίς τελετή.
  Τώρα το Σίδνεϊ τα παρατάει χωρίς μάχη. Και βγαίνουν πολίτες και στρατιωτικά κλειδιά. Και ανακηρύσσουν τον Τσάρο Αλεξέι βασιλιά και αυτοκράτορα τους.
  Παραδίδεται και αυτή η ήπειρος...
  Και ρωσικά πλοία προσγειώνονται στη Νέα Ζηλανδία. Ταυτόχρονα, τα ελαφρά τανκς "Peter"-8 εισέρχονται στην Πρετόρια. Και η Νότια Αφρική επίσης πέφτει. Και ένα τάγμα ξυπόλητων κοριτσιών προσγειώνεται στη Μαδαγασκάρη.
  Και πολύ όμορφα κορίτσια ρίχνουν χειροβομβίδες με τα γυμνά τους πόδια και προσγειώνονται εναντίον του εχθρού. Η Μαδαγασκάρη πέφτει. Και το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής κατακτήθηκε από Ρώσους στρατιώτες.
  Η τσαρική Ρωσία και το Τρίτο Ράιχ και η Ιταλία παραλίγο να κερδίσουν. Όμως παρέμειναν μόνο η ίδια η Βρετανία και η Ιρλανδία. Και ήρθε το φθινόπωρο και μετά ο χειμώνας. Οι Γερμανοί και τα ρωσικά αεροσκάφη βομβάρδισαν τους Βρετανούς και μετέτρεψαν τις πόλεις τους σε ερείπια. Όμως ο Τσόρτσιλ αρνιόταν πεισματικά να συνθηκολογήσει.
  Τον Μάιο του 1941 ακολούθησε απόβαση. Τα ξυπόλητα κορίτσια από το τμήμα Tigre ήταν τα πρώτα που προσγειώθηκαν. Και ας καταστρέψουν τα βρετανικά στρατεύματα. Και πετάξτε τα με τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών σας.
  Οι Βρετανοί βομβαρδίστηκαν από ημίγυμνες κοπέλες που φορούσαν μόνο εσώρουχα και έτρεμαν το στήθος τους. Και ήταν πολύ δροσερό.
  Και η μάχη διεξήχθη από τα τανκς "Peter", "Nikolai", "Alexander", "Ivan", τα οποία κυριολεκτικά συνέτριψαν τους αντιπάλους.
  Και εδώ είναι η νεότερη δεξαμενή "Alesey"-1 σε σχήμα πυραμίδας. Το οποίο έχει ορθολογικές γωνίες κλίσης από όλες τις γωνίες και δεν μπορεί να διεισδύσει.
  Σε αυτό, ξαπλωμένη, η Ελισάβετ και η ομάδα των κοριτσιών της κάθονταν σχεδόν γυμνοί μόνο με το εσώρουχό τους.
  Τέσσερις όμορφοι πολεμιστές, σχεδόν γυμνοί, πυροβολούν αγγλικά κανόνια και κυριολεκτικά χτυπιούνται στη φωτιά. Και τα κορίτσια αυτοπυροβολούνται και τα γεμίζουν με μόλυβδο από πολυβόλα. Και οι Βρετανοί είναι ξαπλωμένοι κατά τις εκατοντάδες τους.
  Και οι μαχόμενες ομορφιές κόβουν τον εχθρό και κυριολεκτικά εκτοξεύουν το τανκ τους πάνω από τα πτώματα. Και απλώνονται χαλιά δολοφονημένων Άγγλων. Και τα κορίτσια καβαλάνε σε ένα τανκ. Καταστρέφουν τις Matildas και τους Churchills. Το τελευταίο τανκ δεν μπορεί παρά να χαράξει το όχημα του τσαρικού στρατού.
  Και ακολουθεί η μια ρωσική νίκη μετά την άλλη. Και οι Γερμανοί προχωρούν. Αλλά τα άρματα μάχης T-3 και T-4 είναι τόσο αδύναμα σε σύγκριση με τα ρωσικά οχήματα. Και επίσης μικρά πρωτόγονα. Και ψηλός... Και τα τανκς του τσαρικού στρατού είναι κατάληψη. Και χρησιμοποιούν το καλάμι για τον εαυτό τους, χωρίς να δίνουν σημασία στις βολές.
  Έτσι οι Βρετανοί πετούν λευκές σημαίες. Αρκετές χιλιάδες επιλεγμένα ρωσικά τανκς προσγειώθηκαν τις πρώτες κιόλας ώρες, εισβάλλοντας κυριολεκτικά στην άμυνα.
  Η Αναστασία δέχτηκε μια σφαίρα στο γυμνό της τακούνι και γέλασε:
  - Μασάζ!
  Έπειτα έπιασε τη μύτη του στρατηγού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τον πέταξε από πάνω της. Πέταξε πάνω και προσγειώθηκε με την κοιλιά του στις ξιφολόγχες. Και χύθηκε τόσο αίμα.
  Η Αναστασία ούρλιαξε σπαραχτικά:
  - Δόξα στον Τσάρο Αλεξέι!
  Η Νατάσα θα κινήσει επίσης την κνήμη του αντιπάλου της και θα βρυχηθεί:
  - Για μια νέα σλαβική τάξη!
  Και θα σπρώξει το κεφάλι του εχθρού. Και θα χωρίσει το σκάγιο του. Και τσιρίζει:
  - Cool girls, fans της ελευθερίας - παλεύουμε για μια νέα τάξη!
  Και τότε η Ζόγια πυροβολεί από δύο πολυβόλα ταυτόχρονα και με τα γυμνά της πόδια πετάει μπιζέλια με εκρηκτικά.
  Και πηγαίνει στους Βρετανούς την πρώτη μέρα. Και αφού το έλαβαν, οι μαχητές της αυτοκρατορίας της Ομίχλης Αλβιόνας ρίχνουν τα όπλα τους και βρίσκονται κατευθείαν στην αιχμαλωσία.
  Και εδώ η Aurora μπαίνει στη μάχη. Καταστρέφει τον εχθρό με ένα όπλο. Έχει ένα ειδικό πολυβόλο με σφαίρες ιχνηθέτη. Αλωνίζει τους Άγγλους σαν στάχυα.
  Και εδώ η Σβετλάνα σουτάρει. Και καταστρέφει τον εχθρό.
  Πυροβολεί με θανατηφόρο μάζα... Και ξεγυμνώνει τα δόντια του.
  Και βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Είμαι γυναίκα, που είναι πραγματικά σούπερ!
  Και πετάει και ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι. Και θα φυσήξει σε όλα τα μέρη και τα θραύσματα.
  Και τσιρίζει:
  - Είμαι ένας σούπερμαν με γυμνό στήθος!
  Και τώρα τα κορίτσια πατάνε πάνω τους... Μπαίνουν όλο και πιο βαθιά στο βρετανικό έδαφος.
  Ο Oleg Rybachenko, με το σώμα ενός αγοριού όχι μεγαλύτερου των έντεκα στην εμφάνιση, αλλά με τους ιμάντες ώμου ενός ταγματάρχη, αν και ο ίδιος είναι ξυπόλητος και με σορτς, κουρεύει τους Άγγλους. Και ενεργεί με ξέφρενη οργή.
  Ανάβει φωτιά και τραγουδάει:
  - Βιώνουμε την αυγή και το υψηλότερο χρώμα.
  Και μαζί του ήταν και το κορίτσι Μαργαρίτα, που δεν ενηλικιώθηκε ποτέ. Της είναι καλό που τουλάχιστον δεν έγινε ηλικιωμένη κυρία!
  Και αυτό είναι πολύ χειρότερο από το να είσαι κορίτσι!
  Περικυκλώνουν το Λονδίνο. Και τώρα απειλούν να τον πάρουν. Και πολλοί εχθροί παραδίδονται. Μόνο οι φρουροί του βασιλιά δεν υποχωρούν και δεν υποχωρούν. Αλλά καταστρέφονται αλύπητα. Και προβαίνουν σε ολοκληρωτική, απάνθρωπη εξόντωση. Αυτό είναι το είδος της ολοκληρωτικής καταστροφής που συμβαίνει. Και τα μηχανήματα είναι πολύ ενεργά.
  Και στον ουρανό η Αλμπίνα και η Αλβίνα μαζεύουν λογαριασμούς. Το κορίτσι έχει ήδη λάβει και τα επτά πτυχία του Σταυρού του Αγίου Γεωργίου. Πρώτος βαθμός: Σταυρός του Αγίου Γεωργίου, δεύτερος - Σταυρός Αγίου Γεωργίου με τόξο! Το τρίτο είναι ένας χρυσός σταυρός. Το τέταρτο είναι ένας χρυσός σταυρός με τόξο. Το πέμπτο είναι ένας χρυσός σταυρός με διαμάντια. Το έκτο είναι ένας χρυσός σταυρός με διαμάντια και φιόγκο. Και το έβδομο είναι ένας χρυσός σταυρός αστέρι με φιόγκο και διαμάντια!
  Αυτά τα κορίτσια κατέρριψαν πενήντα αυτοκίνητα σε έναν αγώνα και τραγουδούν στον εαυτό τους:
  - Είμαστε τέτοιες ομορφιές που είμαστε απλά σούπερ και υπέρ, και γενικά υπέροχες καλλονές!
  Και θα κλείνουν το μάτι με γυμνό κυνόδοντα.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - η Αλμπίνα και η Αλβίνα... Και τους αρέσει να βιάζουν άντρες. Και οι ίδιοι δεν τους πειράζει να δουλεύουν με τη γλώσσα τους όταν βλέπουν ελκυστική ανδρική τελειότητα.
  Και ότι τα κορίτσια είναι απλώς η ενσάρκωση του πόθου και της αγάπης και του πάθους!
  Πόσο τους αρέσουν οι παλλόμενες ράβδοι νεφρίτη.
  Πολεμιστές της υψηλότερης κατηγορίας...
  Εδώ ο Τσόρτσιλ φεύγει από το περικυκλωμένο Λονδίνο. Έτσι του έδωσαν ένα καλό χτύπημα στα κέρατα.
  Και έσυρε τα πόδια της μακριά, ορμώντας στη Βραζιλία... Αλλά η φρουρά του Λονδίνου συνθηκολόγησε. Και τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν την Ιρλανδία σχεδόν χωρίς αντίσταση. Οι Βρετανοί είχαν ήδη παραδοθεί στον ρυθμό των ντραμς...
  Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος έληξε μέσα σε ένα χρόνο με τη νίκη των δυνάμεων του Άξονα. Το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής είναι ρωσικά. Ωστόσο, τόσο η Γερμανία όσο και η Ιταλία μπόρεσαν να αρπάξουν κάτι.
  Επιπλέον, το Τρίτο Ράιχ περιελάμβανε επίσης την Ισπανία και την Πορτογαλία.
  Και οι ρωσικές δυνάμεις βασίλεψαν στη Βρετανία και ο Τσάρος Αλεξέι έγινε επίσης Βρετανός μονάρχης. Η Ρωσία επίσης κατέλαβε τη Σουηδία σχεδόν χωρίς αντίσταση και η Γερμανία κατέλαβε τη Νορβηγία και, ακόμη νωρίτερα, τη Δανία.
  Ο Χίτλερ κατέλαβε μεγάλα τμήματα της Ευρώπης. Δημιουργώντας έναν σχηματισμό τύπου Τρίτου Ράιχ με προτεκτοράτο. Και η Ρωσία αναδημιούργησε την αυτοκρατορία και την συμπεριέλαβε στη σύνθεσή της.
  Έχει προκύψει μια προσωρινά εύθραυστη κατάσταση ειρήνης. Που κράτησε για την ώρα.
  Η τσαρική Ρωσία και η Γερμανία χωνεύανε τα αποκτήματά τους. Κυριάρχησαν στις αποικίες.
  Ο Τσάρος Αλεξέι ήταν ακόμα αρκετά νέος και δεν μπορούσε να βιαστεί να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο.
  Αλλά ο Χίτλερ κατά κάποιο τρόπο δεν μπορούσε να αντισταθεί. Του φαινόταν ότι έλαβε πολύ λίγη γη στην Αφρική, ότι η Ρωσία ήταν πολύ μεγάλη. Και μαζί με τον γιο του Μουσολίνι Τζούνιορ, ξεκίνησαν έναν πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. Οι μάχες ξεκίνησαν στις 20 Απριλίου 1955, στα πενήντα γενέθλια του Φύρερ.
  Οι Γερμανοί ανέπτυξαν μια ολόκληρη σειρά από τανκς για τον πόλεμο με την τσαρική Ρωσία και προφανώς υπολόγιζαν πολύ σε αυτό.
  Το Panther 5 έγινε το κύριο τανκ που αναπτύχθηκε για τον πόλεμο με τη Ρωσία.
  Με βάρος 75 τόνους, αυτό το αυτοκίνητο ήταν δροσερό.
  Και γενικά, ένα πυροβόλο 128 χιλιοστών στα 100ΕΛ είναι πραγματικά συντριπτική δύναμη. Και αν νικήσει, τότε ούτε ο τσαρικός στρατός θα φαίνεται αρκετός.
  Και υπάρχει ένα ακόμη πιο ισχυρό τανκ: το "Tiger"-5, το οποίο είναι ακόμα πιο βαρύ και πιο βαριά θωρακισμένο. Και ζυγίζει περίπου εκατό τόνους!
  Και στη Ρωσία, η κύρια δεξαμενή "Alexey"-4 ζυγίζει μόνο πενήντα τόνους και έχει ένα όπλο διαμετρήματος μόνο 105 mm. Είναι όμως πολύ πιο εξελιγμένο, πυραμιδικό και με κινητήρα αεριοστροβίλου 1800 ίππων, δηλαδή πολύ κινητό.
  Ο Γερμανός είναι πιο μαζικός και ισχυρός. Ιδιαίτερα τρομερά είναι τα "Lions"-5, που ζυγίζουν διακόσιους τόνους. Κάτι που, ωστόσο, δεν αυξάνει πολύ τις πιθανότητες του Χίτλερ. Έτσι, τα υπερ-βαριά τανκς είναι πολύ ακριβά και δύσκολα στη μεταφορά. Αν και υπάρχουν κάποια πλεονεκτήματα στη χρήση και την εφαρμογή.
  Σε κάθε περίπτωση, ο Χίτλερ δεν άντεξε και όρμησε στην τσαρική Ρωσία. Και άρχισαν οι μάχες.
  Ισχυρές οχυρωμένες ζώνες του ρωσικού στρατού σταμάτησαν την προέλαση του εχθρού. Και οι Γερμανοί κόλλησαν. Και ο τσαρικός στρατός προχώρησε στην επίθεση στην Αφρική, όπου είχε πολύ περισσότερη δύναμη. Και οι Ιταλοί ένιωσαν τα πρώτα χτυπήματα. Τα στρατεύματά τους είναι πολύ αδύναμα και με χαμηλή πειθαρχία, με πολύ πιο καθυστερημένη τεχνολογία για να αντισταθούν στη Ρωσία.
  Μετά από μόλις τρεις εβδομάδες μάχης, ο τσαρικός στρατός έδιωξε τους Ιταλούς από τη Σομαλία και την Αιθιοπία.
  Ξεχώρισα τα κορίτσια Αναστασία, Νατάσα, Ζόγια, Αυγουστίνα, Σβετλάνα. Είναι ακόμα τόσο νέοι όσο πριν από πενήντα χρόνια όταν πολέμησαν την Ιαπωνία. Ο Τσάρος Αλεξέι έχει ήδη εγγόνια, αλλά τα κορίτσια είναι ακόμα λαγωνικά, σκληρά, επιθετικά και γενναία.
  Και επί πενήντα χρόνια πολέμου τα κορίτσια παρέμειναν νέα. Και δεν έχουν ούτε μια ρυτίδα ή ρωγμή στο δέρμα τους. Είναι τόσο όμορφα και φρέσκα σαν λουλούδια.
  Αλλά ο Oleg Rybachenko και η σύντροφός του Margarita είναι ακόμα παιδιά - δεν έχουν ωριμάσει καθόλου. Τουλάχιστον εξωτερικά. Αλλά τρέχουν πιο γρήγορα από τα τσιτάχ. Και ούτε μια ξιφολόγχη ούτε μια σφαίρα μπορεί να τους σκοτώσει.
  Αυτά τα παιδιά λατρεύουν να ρίχνουν αιχμηρούς δίσκους με τα γυμνά τους πόδια. Γενικά είναι σούπερ μαχητές!
  Και κάθε εξουσία θα γονατίσει!
  Η Αναστασία, η Νατάσα, η Ζόγια, η Αυγουστίνα, η Σβετλάνα πολέμησαν επίσης με τους Τούρκους υπό τον Αλέξανδρο Β'. Και γι' αυτό είναι ήδη πάνω από εκατό ετών. Αλλά δεν γερνούν επειδή είναι μάγισσες. Και επειδή είναι αθάνατοι, στην εξουσία του Rodnoverie.
  Και οι εκπρόσωποι της τσαρικής φυλής τρέχουν σε όλη την Αιθιοπία και ήδη σφάζουν τους Ιταλούς.
  Και πάλι τους αναγκάζουν να φιλήσουν τα ξυπόλητά τους. Και τα κορίτσια, φυσικά, είναι απερίγραπτης ομορφιάς, και με διακαές πάθος στην ψυχή τους. Δεν μπορούν να υποτιμηθούν με κανέναν τρόπο. Είναι αυτά που κάνουν τη χώρα να φαίνεται υπέροχη. Και κερδίζουν με μεγάλη εγγύηση.
  Η Ρωσική Τσαρική Αυτοκρατορία ήταν σε μεγάλο βαθμό ηπειρωτική και μοναδική στο ρωσικό έθνος. Το ρωσικό έθνος, ένα μείγμα πολλών λαών, και η Ρωσία είναι σαν χωνευτήρι, μπορεί να καταπιεί άλλους λαούς, σταδιακά αφομοιώνοντάς τους και όχι καταπιέζοντάς τους. Γι' αυτό μεγάλωσε η βασιλική αυτοκρατορία. Σιγά σιγά, βασίλειο με βασίλειο... Και τώρα ελάχιστα μένουν στην παγκόσμια ηγεμονία. Η Ρωσία έχει πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό από το Τρίτο Ράιχ και την Ιταλία.
  Έχει λοιπόν κάθε ευκαιρία να το συλλάβει και να το χωνέψει. Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι αντίπαλοι είναι πιο αδύναμοι. Και δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με το καθεστώς του Χίτλερ και του Μουσολίνι.
  Στην Αφρική, επίσης, πολλές τοπικές φυλές και αποικιακές μονάδες υποστηρίζουν τους Ρώσους. Ομοίως, η ρωσική τεχνολογία είναι πιο κατάλληλη για τη ζούγκλα.
  Οι μάχες έδειξαν ότι οι Γερμανοί είχαν προβλήματα ακόμη και με το Panther-5, και όχι μόνο με το Tiger-5. Ναι, οι Krauts έχουν παραιτηθεί αισθητά. Αφού ο τσαρικός στρατός πέρασε από την Αιθιοπία και χτύπησε τη Λιβύη, απέπλευσαν και τα γερμανικά τμήματα. Στις μάχες στον ουρανό, ωστόσο, οι γερμανικές εξελίξεις εξέπληξαν τους βασιλικούς άσους - ειδικά με συσκευές σε σχήμα ντίσκο. Και κατέστρεψαν ρωσικά αυτοκίνητα με ξέφρενη μανία.
  Αλλά, φυσικά, οι Γερμανοί δεν ταιριάζουν με αριθμούς. Και οι ντίσκο είναι πολύ ακριβές και είναι σχετικά λίγες. Και οι ίδιοι είναι άτρωτοι, αλλά δεν μπορούν να πυροβολήσουν , εμβολιάζουν μόνο με ένα στρωτό πίδακα. Και τα ρωσικά οχήματα με δυνατότητα ελιγμών μπορούν να ξεφύγουν.
  Ο βασιλικός στρατός στον ουρανό όμως είναι ισχυρός. Και στη θάλασσα είναι ακόμα πιο δυνατό. Αν και το Τρίτο Ράιχ δεν είναι αδύναμο. Αλλά και πάλι οι δυνάμεις είναι άνισες.
  Τόσο σε πληθυσμιακό όσο και σε οικονομικό δυναμικό, το Τρίτο Ράιχ δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τη Ρωσία.
  Και αν υπάρχουν επίσης πολύ δυνατά και όμορφα κορίτσια που αγωνίζονται, τότε υπάρχει πλήρης κατάρρευση.
  Η Ελισάβετ και η ομάδα της πολεμούν τα γερμανικά τέρατα και καταφέρνουν να κερδίσουν. Και δεν ντρέπονται από το γεγονός ότι οι Ναζί έχουν πολύ μεγαλύτερα και βαρύτερα οχήματα.
  Εδώ τα κορίτσια περιτριγυρίζουν τα εχθρικά τανκς και τα χτυπούν ακριβώς στο πλάι. Και δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τον εχθρό. Καταστρέφουν τον εχθρό τους και τραγουδούν:
  - Εξαγριωμένο κατασκευαστικό τμήμα! Εξαγριωμένο κατασκευαστικό τμήμα!
  Ο Χίτλερ θα είναι ματ! Ο Χίτλερ θα είναι ματ!
  Και καταστρέφουν τον εχθρό με τρομερή ευκολία. Και τα κορίτσια δεν μπορούν παρά να γελάσουν.
  Αλλά οι φασίστες, έχοντας δεχτεί ένα χαστούκι στο λαιμό, υποχωρούν. Ήδη στη Λιβύη, αρκετές ιταλικές μεραρχίες παραδίδονται σχεδόν χωρίς μάχη. Και προχωρούν οι στρατιώτες του βασιλικού στρατού. Οι Krauts χτυπήθηκαν από τις Άλπεις με ένα δυνατό χτύπημα και τα τσαρικά στρατεύματα βάδιζαν σε όλη την Ιταλία. Ξυπόλητα κορίτσια από τον στρατό του Μουσολίνι Τζούνιορ χαιρετούν τα έγχρωμα στρατεύματα του τσαρικού στρατού. Εκατομμύρια στρατιώτες όλων των εθνικοτήτων γεμίζουν την Ιταλία. Και δέκα χιλιάδες κινητά άρματα μάχης Alexey-4, τα οποία, βάρους πενήντα τόνων, είναι σχεδόν αδιαπέραστα όταν εκτοξεύονται από όλες τις γωνίες.
  Η Ιταλία, ως ο ασθενέστερος κρίκος του συνασπισμού, πεθαίνει πολύ γρήγορα... Στις 30 Μαΐου, τα τσαρικά στρατεύματα κατέλαβαν τη Ρώμη σχεδόν χωρίς μάχη. Και η πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας του Μουσολίνι έπεσε.
  Και πάλι τα κορίτσια από τον ρωσικό στρατό ανάγκασαν τα σκονισμένα, γυμνά πόδια τους να φιλήσουν τον εχθρό. Καταλαβαίνουν ότι ο εχθρός πρέπει να δείξει την πραγματική του θέση.
  Η Albina και η Alvina, ενώ δακτυλογραφούσαν λογαριασμούς, θυμήθηκαν πώς πολέμησαν τις μάγισσες με τους Ιάπωνες όταν ο Alexey ήταν ξαπλωμένος στην κούνια. Και ήταν πολύ αστείο.
  Τα κορίτσια δεν έχουν χορτάσει ακόμη από τον πόλεμο και καταρρίπτουν τους Γερμανούς στον αέρα. Η Αλμπίνα μάλιστα παρατήρησε:
  - Μόλις νικήσουμε τους Ναζί, τι μετά;
  Η Alvina δήλωσε με σιγουριά:
  - Ας κατακτήσουμε τη Λατινική Αμερική!
  Η Αλμπίνα σημείωσε αμφίβολα:
  - Λοιπόν, είναι άλλοι δύο ή τρεις μήνες! Και μετά?
  Η Αλβίνα γέλασε και απάντησε:
  - Σούπα με γάτα!
  Η Αλμπίνα είπε θυμωμένη:
  - Όχι, πρέπει να υπάρχει κάποιο πιο ρεαλιστικό σχέδιο για τη ζωή!
  Η Αλβίνα είπε με ενθουσιασμό:
  - Θα γεννήσουμε λοιπόν ένα σωρό παιδιά!
  Η Albina ενέκρινε αυτό:
  - Αυτό είναι ήδη καλύτερο!
  Η Ιταλία έχει ήδη ουσιαστικά καταληφθεί. Ο Μουσολίνι Τζούνιορ καταφεύγει στη Γαλλία... Ρωσικά στρατεύματα καταλαμβάνουν τη Σικελία. Όλα τα υπάρχοντα των ζυμαρικών στην Αφρική έχουν ήδη χαθεί. Απομένουν μόνο γερμανικοί θύλακες, αλλά και ο τσαρικός στρατός τους επιτίθεται. Η απειλή της πλήρους απώλειας της Αφρικής, σε μια μάχη με έναν ισχυρότερο εχθρό.
  Οι Γερμανοί φαινόταν να έχουν υπολογίσει λάθος τη δύναμή τους. Και τώρα πλέουν κάτω από τα χτυπήματα των βασιλικών στρατευμάτων.
  Και δεκάδες χιλιάδες τανκς βρίσκονται ήδη στη νότια Γαλλία και έχουν καταλάβει την Τουλόν... Κορίτσια με μπικίνι χοροπηδούν στην πόλη και γονατίζουν τους φασίστες. Αναγκάζονται να φιλήσουν τις γυμνές φτέρνες τους και να γελάσουν.
  Αλλά μπορείτε επίσης να φιλήσετε ένα κορίτσι στο στήθος - δεν την πειράζει!
  Τόσες πολλές επιτυχίες. Και στη νότια Γερμανία, τα ρωσικά τμήματα διαπερνούν επίσης. Και πήραν ήδη τη Βιέννη. Και προχωρούν στο Μόναχο. Οι φασίστες υποκύπτουν στα χτυπήματα και σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Και παραδοθείτε στον εαυτό σας!
  Ο Oleg Rybachenko είναι φυσικά ανάμεσα σε αυτούς που αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή.
  Και το αγόρι αιχμαλωτίζει προσωπικά τρεις Γερμανούς στρατηγούς. Για το οποίο λαμβάνει ειδική ανταμοιβή από τον μονάρχη.
  Την ίδια στιγμή, το αιώνιο αγόρι είναι ξυπόλητο και φοράει σορτς.
  Ο Τσάρος Αλεξέι χαίρεται για τις νίκες. Και τι έγινε? Ο ίδιος ο Χίτλερ ο διάβολος μπήκε στη θηλιά. Οι δεξαμενές της σειράς E του δεν ταιριάζουν με τις πυραμιδικές.
  Ο Τσάρος Αλεξέι ανταμείβει ήρωες και ηρωίδες. Και το κάνει με μεγάλη προθυμία.
  Μόνο ένας τέτοιος πατέρας βασιλιάς μπορεί να αγαπήσει και να σεβαστεί. Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν ήδη εκδιώξει τους Γερμανούς από το Μαρόκο. Και σχεδόν όλη η Αφρική είναι ρωσικό έδαφος. Και τι? Έτσι έγινε καλύτερα!
  Ο Τσάρος Αλεξέι βράβευσε την Αλμπίνα και την Αλβίνα στις καλύτερες γυναίκες άσους της Ρωσίας με νέο βραβείο. Αστέρι από πλατινένιο Σταυρό του Αγίου Γεωργίου με φιόγκο και διαμάντια.
  Οι πολεμιστές το αξίζουν πραγματικά. Και έχουν τέτοια δύναμη. Και χτυπούσαν τους δικούς τους φασίστες. Και φτάνουν στη γραμμή του τερματισμού. Ο τσαρικός στρατός πλησιάζει ήδη την περιοχή του Ρουρ και εκεί μαίνονται σκληρές μάχες. Δεν θέλουν να υποχωρήσουν στους Ναζί. Και στη Γαλλία ήδη περικυκλώνουν το Παρίσι. Ο ντόπιος πληθυσμός καλωσορίζει τον τσαρικό στρατό και δεν θα σταματήσει.
  Θα μπορούσατε να πείτε ότι ο εχθρός βρίσκεται στο επίπεδο της παράδοσης. Ο Χίτλερ βιάζεται και είναι ήδη μέσα Ιουλίου. Και η θέση των Γερμανών είναι σχεδόν απελπιστική.
  Αυτό σημαίνει να έρθετε σε επαφή με έναν τόσο ψύχραιμο βασιλιά όπως ο Αλεξέι ο Δεύτερος, ή ο μεγάλος.
  Τέλος, τα υπολείμματα των στρατευμάτων της Βέρμαχτ στην Αφρική έχουν ήδη παραδοθεί. Τα ρωσικά στρατεύματα βάδισαν μέσω του Παρισιού. Η κατάσταση γινόταν κρίσιμη για τους Γερμανούς.
  Μέχρι τα τέλη Ιουλίου το Ρουρ είχε ήδη ανακαταληφθεί πλήρως. Και τα ρωσικά στρατεύματα πλησιάζουν τη Βαλτική Θάλασσα.
  Ο Χίτλερ φεύγει από το Βερολίνο στη Λατινική Αμερική. Τα βασιλικά στρατεύματα εισήλθαν στη Δανία και η Νορβηγία απελευθερώθηκε ακόμη νωρίτερα. Παλ και Λισαβόνα. Ακολούθησε η επίθεση στο Βερολίνο τον Αύγουστο. Και η πρωτεύουσα του Τρίτου Ράιχ καταλήφθηκε. Τότε ο τσαρικός στρατός, συνεχίζοντας την επίθεσή του, απελευθέρωσε τη Μαδρίτη.
  Το τελευταίο που καταλήφθηκε ήταν το φρούριο του Γιβραλτάρ τον Σεπτέμβριο. Η ακρόπολη γκρεμίστηκε... Και άλλος πόλεμος είχε σχεδόν τελειώσει. Αποδείχθηκε ότι ήταν κατά κάποιο τρόπο εκπληκτικά κοντό και ελαφρύ.
  Ο Τσάρος Αλεξέι έλαβε τον τίτλο του μεγαλύτερου κατακτητή όλων των εποχών.
  Όμως ο Χίτλερ είναι ακόμα ζωντανός και κατάφερε να δραπετεύσει. Τι να κάνετε με αυτό το τέρας; Παραδόξως, η Λατινική Αμερική δεν ήθελε να εκδώσει αυτόν τον τύραννο. Και τότε, την 1η Μαΐου 1957, ξεκίνησε η τελευταία εκστρατεία κατά της Λατινικής Αμερικής και ο τελευταίος πόλεμος στην ιστορία του πλανήτη Γη. Τα στρατεύματα προχώρησαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι τοπικές δυνάμεις ήταν πολύ αδύναμες στρατιωτικά και δεν μπορούσαν να αντισταθούν στα ρωσικά στρατεύματα.
  Η Ελίζαμπεθ και η ομάδα της μόλις κατέρριψαν την μπαταρία και τώρα οι εχθροί στο δρόμο τους απλώς τα παρατάνε.
  Το κορίτσι παρατήρησε με ένα γέλιο:
  - Αυτό είναι πόλεμος!
  Η Κατερίνα σημείωσε με ένα χαμόγελο:
  - Ο τελευταίος πόλεμος στην ανθρώπινη ιστορία!
  Η Έλενα πρότεινε:
  - Ας κάνουμε λοιπόν τοστ ειρήνης! Και μελλοντική δημιουργία!
  Και τα κορίτσια φιλήθηκαν ακόμη και στα γυμνά πέλματα των ποδιών τους με χαρά.
  Ε, έτσι όλα πάνε καλά...
  Η Αναστασία και η ομάδα της τρέχουν και ρίχνουν χειροβομβίδες στους αντιπάλους τους με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Σκίζουν τους εχθρούς τους και ξεγυμνώνουν τα δόντια τους.
  Η Νατάσα τραγούδησε:
  - Είμαι το κορίτσι ενός κολοσσιαίου ονείρου!
  Και πώς να εκτοξεύσει μια χειροβομβίδα δολοφόνος. Ναι, δεν μπορείς να είσαι αδύναμος με τέτοια κορίτσια. Δεν θα το συγχωρήσουν αυτό.
  Και θα προχωρήσουν στον εαυτό τους, μη δίνοντας κανένα έλεος στους φασίστες. Ας σε αυτή την περίπτωση δεν είναι εντελώς φασίστες.
  Η Ζόγια ρίχνει επίσης μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και σφυρίζει:
  - Για νίκη επί του εχθρού!
  Και τότε ο Αυγουστίνος πυροβολεί από ένα πολυβόλο και ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι.
  Και τρίζει:
  - Απελπισμένο χτύπημα!
  Και τότε η Σβετλάνα θα ασκήσει πίεση στους αντιπάλους της και θα τους φάει σε σκισμένη ζύμη.
  Αυτά είναι τα κορίτσια.
  Και βρίζει:
  - Ο Τσάρος Αλεξέι είναι το είδωλό μας!
  Η Πόλη του Μεξικού καταλαμβάνεται και η Κούβα καταλαμβάνεται. Τα ρωσικά στρατεύματα κινούνται από βορρά προς νότο. Και το κάνουν με μεγάλη επιτυχία. Δεν θα τους σταματήσεις. Και θα υπάρξει μια μεγάλη νίκη.
  Και η Albina και η Alvina σκοράρουν πολύ επιτυχημένα στην αεροπορική μάχη. Είναι πολεμιστές που δεν χρειάζεται να δείξουν αδυναμία. Καταρρίπτουν αεροπλάνα που είναι πολύ πίσω από τα ρωσικά ως προς το επίπεδό τους. Και το πιο σημαντικό, ξυπόλητα κορίτσια με μπικίνι είναι στο τιμόνι. Ότι αλωνίζουν τους πάντες. Και καταρρίπτουν όλους όσους πιαστούν στον καβγά.
  Έχουμε ήδη περάσει τη Νικαράγουα. Η αρμάδα των μηχανών του τσαρικού στρατού δεν μπορεί να σταματήσει. Και έρχονται ρωσικά στρατεύματα. Και όλο και πιο συχνά, οι αντίπαλοι τα παρατάνε. Και διώχνουν τους εχθρούς με στήλες αιχμαλώτων. Και γονατίζουν τον εχθρό.
  Η Αναστασία τρέχει μόνη της και κάνει τους αντιπάλους της να πέσουν με τα μούτρα και να της φιλήσουν τα γυμνά τακούνια.
  Τόσοι εχθροί παραδόθηκαν. Και πολλοί από αυτούς συνθηκολογούν με τον ρυθμό του τυμπάνου. Και σηκώνουν τα πόδια τους ψηλά.
  Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν ήδη φτάσει στη Βενεζουέλα. Η κατάσταση γίνεται όλο και πιο ήρεμη.
  Η Βραζιλία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός και σπάει σχετικά εύκολα. Και αναγκάζεται να συνθηκολογήσει.
  Κορίτσια περπατούν στο Ρίο ντε Τζανέιρο και αγόρια φιλούν τα γυμνά τους ίχνη.
  Η Νατάσα παρατηρεί με ένα γέλιο:
  - Ωστόσο, η ζωή είναι ωραία!
  Η Ζόγια σημείωσε με κάποια αμφιβολία:
  - Δεν είναι τόσο κακό όταν κοιμάσαι με τα πόδια σου στον τοίχο!
  Και τα κορίτσια θα σκάσουν στα γέλια. Πραγματικά δεν θα μπορούσαν να είναι πιο αστείοι. Τι μπορείς να τους κάνεις όμως...
  Εδώ αγωνίζεται και το αγόρι Oleg Rybachenko. Υπηρετεί στον τσαρικό στρατό για περισσότερα από πενήντα χρόνια. Ανέβηκε στο βαθμό του συνταγματάρχη, έχει πολλά βραβεία και εξακολουθεί να μοιάζει περίπου έντεκα χρονών. Και μαζί του το αιώνιο κορίτσι Μαργαρίτα. Ήταν μεγάλη γυναίκα και φοβόταν πολύ να γεράσει. Και ως αποτέλεσμα, έμεινε για πάντα κορίτσι. Ωστόσο, έγιναν παιδιά πριν από περίπου εκατό χρόνια. Και μετά τους υπόσχονται ότι θα μεγαλώσουν μέχρι και δεκαέξι χρονών - που είναι γενικά καλό! Το αγόρι, για παράδειγμα, δεν θα χρειαστεί καν να ξυριστεί!
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι ρίχνουν χειροβομβίδες στους εχθρούς τους με τα γυμνά τους πόδια και τραγουδούν:
  - Η χαρά των νικών διευρύνεται,
  Ο Χίτλερ περιμένει την αγχόνη!
  Εδώ είναι το τελευταίο προπύργιο των αντιπάλων της Ρωσίας - η Αργεντινή. Ο Χίτλερ κρύφτηκε εκεί.
  Και τον Ιούλιο, τα ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν στο έδαφος της Αργεντινής. Η αντίσταση ήταν εστιακή. Και έτσι η πρωτεύουσα έπεσε σχεδόν χωρίς μάχη. Και ο ίδιος ο Χίτλερ βρέθηκε τον Αύγουστο του 1957... Κρεμασμένος σε μια θηλιά. Προφανώς πήραν τους δικούς τους και τους κρέμασαν.
  Συνθηκολόγησε και η Χιλή. Έτσι τελείωσε ο τελευταίος πόλεμος στην ανθρώπινη ιστορία.
  Δώδεκα μάγισσες -που κατέχουν αιώνια νιότη- γιόρτασαν τη νίκη τους. Αλλά ένα άλλο αγόρι, ο Oleg Rybachenko, φαινόταν πολύ ευχαριστημένος. Επιτέλους, μπορεί να ζήσει για τη δική του ευχαρίστηση, πόσα χρόνια πέρασε στο στρατό.
  Και οι Ρώσοι πήγαν στο διάστημα ήδη το 1947 και το 1954 πέταξαν στη Σελήνη. Και το 1967 στον Άρη. Και άλλα νέα επιτεύγματα. Το ηλιακό σύστημα κατακτήθηκε σταδιακά. Το 1975, ο Alexey II, έχοντας την εξουσία για εβδομήντα χρόνια, συνετρίβη σε ένα αεροπλάνο. Και έτσι τελείωσε η βασιλεία του μεγαλύτερου μονάρχη όλων των εποχών.
  Και ο γιος του έγινε ο νέος βασιλιάς: ο Μιχαήλ Β'. Και η Ρωσία προχώρησε στη διαστημική επέκταση.
  Ο Oleg Rybachenko και η Margarita περπατούν στον Άρη το 2005. Το αγόρι σημειώνει:
  - Πέρασαν ήδη εκατό χρόνια από τότε που έγινα παιδί. Και δεν είναι καιρός να μεγαλώσω μέχρι τα δεκαέξι μου;
  Η Μαργαρίτα, που μοιάζει και με κορίτσι, απαντά:
  - Και εγώ πρέπει να μεγαλώσω σύμφωνα με τη συμφωνία! Γιατί όμως θα παραμείνουμε παιδιά;
  Ο Όλεγκ ανασήκωσε τους ώμους... Μια εικόνα ενός αγγέλου-δημιούργου με φτερά εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά τους.
  Το όμορφο πλάσμα είπε:
  - Ολοκληρώσατε μέρος της αποστολής σας.
  Τώρα όμως σας περιμένει ο χώρος! Και διαστημικοί κόσμοι! Ζήστε λοιπόν και παλέψτε!
  Ο Oleg Rybachenko ρώτησε με ένα χαμόγελο:
  - Μας υποσχέθηκες κορμιά στα δεκαέξι!
  Ο άγγελος έγνεψε με ένα χαμόγελο:
  - Τι θέλετε εσείς και η Μαργαρίτα;
  Η Μαργαρίτα κούνησε το κεφάλι της καταφατικά:
  - Ακόμα περισσότερο?
  Ο άγγελος έγνεψε καταφατικά με ένα χαμόγελο από μαργαριταρένια δόντια:
  - Αυτό θα είναι για σένα! Αλλά για να φτάσεις δεκαέξι χρονών, θα μεγαλώσεις για χίλια χρόνια! Και τότε θα μείνεις για πάντα στα νιάτα σου!
  Ο Όλεγκ και η Μαργαρίτα ψέλλισαν από κοινού:
  - Δεν είναι δίκαιο!
  Η Άντζελα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Τόσο είναι το τίμημα της αθανασίας! Αλλά συμφωνήστε να είστε αθάνατα παιδιά πολύ καλύτερα από θνητούς ηλικιωμένους!
  Το αγόρι και το κορίτσι συμφώνησαν:
  - Ναι, πολύ καλύτερα!
  Και γελάσαμε πιο δυνατά!
  Αλήθεια, τι είναι αυτοί οι θνητοί; Ακόμα και ο μεγαλύτερος βασιλιάς όλων των εποχών και των λαών, ο Αλεξέι, έφυγε από τη ζωή. Και έχουν μπροστά τους μια αιωνιότητα, γεμάτη λαμπερές περιπέτειες.
  
  
  
  Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ!
  . Μια εναλλακτική ιστορία, όπου ο μεγάλος αυτοκράτορας δεν πήγε στη Ρωσία, αλλά μετέφερε τα συντάγματά του στην... Τουρκία! Λοιπόν, φυσικά, γιατί όχι; Γιατί να μην απελευθερωθούν τα Βαλκάνια από την Οθωμανική κυριαρχία;
  Και ο εχθρός, φυσικά, δεν είναι πολύ δυνατός. Και πριν από αυτό χτυπήθηκε από τους Ρώσους.
  Και ο στρατός του Ναπολέοντα ξεκίνησε μια αναγκαστική πορεία. Και περπάτησε σχεδόν χωρίς να συναντήσει αντίσταση από τη Βοσνία μέχρι την Κωνσταντινούπολη. Ένα εμπόδιο: βουνά, ποτάμια, φρούρια... Και περιστασιακή αντίσταση. Και ο πληθυσμός χαιρετίζει τους Γάλλους και τους Ευρωπαίους ως απελευθερωτές.
  Ο Ναπολέων κατέλαβε την Κωνσταντινούπολη το 1812. Στη συνέχεια πολέμησε και στη Μικρά Ασία. Έφτασε στον Ινδικό Ωκεανό και στη Μέκκα. Μετά από αυτό οι Γάλλοι και οι μισθοφόροι τους μετακόμισαν στην Αίγυπτο.
  Ενώ ο Ναπολέων δεν πήγε στη Ρωσία, κατέκτησε τις οθωμανικές κτήσεις. Ίσως κάποιοι μάντεις τον προειδοποίησαν για πιθανή αποτυχία σε περίπτωση πολέμου με την τσαρική αυτοκρατορία.
  Οι Βρετανοί προσπάθησαν να αποβιβαστούν στην Ισπανία το 1814. Ο Ναπολέων επέστρεψε στο Παρίσι. Και μαζεύοντας δυνάμεις, μετακόμισε γρήγορα στην Ισπανία και νίκησε τους Βρετανούς εκεί. Μετά από αυτό οι Γάλλοι έγιναν κάπως ισχυρότεροι στα Πυρηναία.
  Τα στρατεύματά τους έφτασαν στο Μαρόκο και κατέλαβαν ολόκληρη τη βόρεια Αφρική και το Σουδάν.
  Έτσι καθιέρωσαν τη γενική κυριαρχία στη Μεσόγειο Θάλασσα. Το Γιβραλτάρ καταλήφθηκε επίσης. Και επίσης ενισχύθηκαν πλήρως. Ο πόλεμος με τη Βρετανία συνεχίστηκε με διάφορους βαθμούς επιτυχίας. Και οι δύο πλευρές είχαν κουραστεί από τις αψιμαχίες στη θάλασσα. Ο Ναπολέων, όμως, ήθελε να το πάρει με αριθμούς. Και όλο και περισσότερα πλοία κατασκευάζονταν, ναυτικοί εκπαιδεύονταν. Σταδιακά, η αριθμητική υπεροχή των Γάλλων, που διέθεταν μεγάλους ανθρώπινους και εδαφικούς πόρους, άρχισε να πλήττει.
  Και οι εξουθενωμένοι Βρετανοί άρχισαν να υποκύπτουν. Τελικά το 1825 έγινε απόβαση. Και ο Ναπολέων πήρε τελικά το Λονδίνο. Έτσι, ο πόλεμος τελείωσε. Και ο ήδη ηλικιωμένος αυτοκράτορας αποφάσισε να ξεκουραστεί και να ασχοληθεί με την ειρηνική κατασκευή. Το μόνο πράγμα είναι ότι οι Γάλλοι συνέχισαν να κινούνται στην Αφρική και να κατακτούν το νότο της. Ο Νικόλαος ο Πρώτος ήρθε στην εξουσία στη Ρωσία. Οι Ρώσοι έκαναν πόλεμο με το Ιράν, αλλά παρά τις νίκες δεν το κατέκτησαν, αλλά περιορίστηκαν σε μέτριες εδαφικές κατακτήσεις. Τότε η Ρωσία αντιμετώπισε τον πόλεμο του Σαμίλ στον Καύκασο και βρέθηκε δεμένη από αυτόν για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  Ο Ναπολέων βασίλεψε μέχρι το 1837 και ήταν εξήντα οκτώ ετών όταν πέθανε. Τον διαδέχθηκε ο γιος του Ναπολέων Β'. Ο νεαρός εικοσιεξάχρονος ξανθός αυτοκράτορας ήταν στο παρελθόν βασιλιάς της Ιταλίας και της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Ήθελε φυσικά να ξεπεράσει τη δόξα του πατέρα του Ναπολέοντα του Πρώτου.
  Και ο Ναπολέων Β' έκανε την πρώτη του εκστρατεία κατά του Ιράν και μετά κατά της Ινδίας. Φυσικά, ο μεγαλύτερος και πιο καλά οργανωμένος στρατός στον κόσμο κατέκτησε σχετικά γρήγορα τόσο το Ιράν όσο και την Ινδία. Ολοκληρώθηκε και η κατάκτηση της Αφρικής. Η Γαλλία διεξήγαγε πολέμους στη Λατινική Αμερική, προσπαθώντας να πάρει τον έλεγχο των αποικιών της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. Κατά κάποιο τρόπο δεν ήταν ώρα για τη Ρωσία. Όμως οι Γάλλοι, μετά από μακροχρόνιους πολέμους, απέκτησαν τελικά ερείσματα στη Λατινική Αμερική. Ο Ναπολέων Β' πέθανε το 1856 και ο γιος του Ναπολέων Γ' ανέβηκε στο θρόνο. Ήταν μόλις δεκαέξι χρονών εκείνη την εποχή. Και το 1858, ο Ναπολέων Γ' άρχισε την εκστρατεία του κατά της Ρωσίας.
  Αποφάσισε να ξεπεράσει τον προπάππο του. Και στη Ρωσία υπάρχει ακόμα δουλοπαροικία. Και η χώρα, φυσικά, είναι ασύγκριτη από άποψη μαχητικής δύναμης με τη Γαλλία του Ναπολέοντα.
  Ο Ναπολέων Γ' υπολόγιζε στη νίκη. Και δύο εκατομμύρια στρατιώτες μετακινήθηκαν σε όλη τη Ρωσία. Παρέλασαν σε τρεις στήλες: προς Κίεβο, Μόσχα και Αγία Πετρούπολη. Αλλά η Ρωσία δεν είχε το δικό της Kutuzov.
  Και ο Τσάρος Αλέξανδρος Β' αναγκάστηκε να καταφύγει στο Καζάν. Η Μόσχα και η Αγία Πετρούπολη και το Κίεβο καταλήφθηκαν. Υπήρχαν στρατεύματα σε όλο τον κόσμο και πιο προηγμένα όπλα εναντίον της Ρωσίας. Ακόμη και στον στρατό του Ναπολέοντα Γ' εμφανίστηκαν τα πρώτα ελαφρά τανκς.
  Ναι, δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε τέτοια δύναμη. Ο Τσάρος Αλέξανδρος Β' πρόσφερε ειρήνη στους Γάλλους. Αλλά ο Ναπολέων Γ' δήλωσε ότι χρειαζόταν τη Ρωσία ως σύνολο.
  Εν ολίγοις, ξεκίνησε ένας ανταρτοπόλεμος. Αλλά ο Ναπολέων έχει πολλά στρατεύματα. Επιπλέον, ο Ναπολέων Γ' ανακοίνωσε την κατάργηση της δουλοπαροικίας. Αυτό κέρδισε επίσης κάποιους από τους ανθρώπους στο πλευρό του. Ο πόλεμος μαίνεται ακόμη για αρκετά χρόνια και τα στρατεύματα του Ναπολέοντα έφτασαν στον Ειρηνικό Ωκεανό.
  Τελικά, βρέθηκε ένας συμβιβασμός. Ο Ναπολέων Γ' παντρεύτηκε την κόρη του Αλέξανδρου Β' και στέφθηκε βασιλιάς. Και η Ρωσία, ως μέρος μιας τεράστιας αυτοκρατορίας, έλαβε κάποια αυτονομία.
  Ο Ναπολέων Γ' πολεμούσε ακόμα στην Κίνα, τα στρατεύματά του έφτασαν στην Αυστραλία και κατέκτησαν την Ινδοκίνα. Και το 1877 πέθανε, και ο Ναπολέων ο Τέταρτος ανέβηκε στο θρόνο. Ένας νεαρός δεκατεσσάρων ετών. Δισέγγονος του Ναπολέοντα του Πρώτου και μητρικός απόγονος Ρώσων τσάρων. Ο Ναπολέων ο Τέταρτος ολοκλήρωσε την κατάκτηση του κόσμου - έχοντας κατακτήσει τις ΗΠΑ και όλα τα άλλα νησιά... Δημιουργήθηκε μια παγκόσμια αυτοκρατορία. Τότε το μόνο που έμεινε ήταν να καταιγίσει το διάστημα.
  Αλλά δεν υπήρχε θλίψη, αλλά οι διάβολοι ήρθαν να χτυπήσουν. Ο Ναπολέων Δ' πέθανε το 1894. Πιο συγκεκριμένα, πέθανε κυνηγώντας στην Αφρική. Και τον θρόνο του πήρε ένα αγόρι, ο Ναπολέων ο πέμπτος, περίπου τεσσάρων ετών.
  Κατά κάποιο τρόπο οι απόγονοι του Ναπολέοντα αποδείχθηκαν ότι δεν ήταν πολύ επίμονοι. Και φυσικά άρχισαν τα προβλήματα. Τώρα στη Λατινική Αμερική, τώρα στην Κίνα, τώρα στη Ρωσία.
  Όμως τα στρατεύματα κατέστειλαν την αναταραχή και τους αυτονομιστές. Ο Ναπολέων ο πέμπτος μεγάλωσε και άρχισε αποφασιστικά να καταστέλλει τις εξεγέρσεις. Μετά από αυτό κάπως ο πλανήτης Γη ηρέμησε. Και το 1914, ο πρώτος άνθρωπος πέταξε στο διάστημα! Το 1917, άνθρωποι προσγειώθηκαν στο φεγγάρι.
  Σταδιακά, η ανθρωπότητα απέκτησε σταθερότητα. Και τώρα η επέκταση στο διάστημα. Μέχρι το 1935, οι άνθρωποι είχαν επισκεφθεί όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος, και ένας οικισμός είχε προκύψει στη Σελήνη. Ο Ναπολέων ο Πέμπτος βασίλεψε μέχρι το 1960 - εξήντα έξι χρόνια - ένα ρεκόρ μεταξύ των Βοναπάρτη, και πέθανε ένδοξα. Και ο Ναπολέων ο Έκτος έλαβε τον θρόνο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχαν ήδη ξεκινήσει επιτυχημένα πειράματα για την αναζωογόνηση των ανθρώπων. Και το 2000, οι άνθρωποι άρχισαν να διεισδύουν σε γειτονικά αστέρια. Μέχρι το 2020, οι πρώτοι ανθρώπινοι οικισμοί έχουν δημιουργηθεί εκτός του πλανήτη Γη.
  
  Ο ΙΒΑΝ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ
  Ωστόσο, ο Ιβάν ο Τρομερός δεν δηλητηριάστηκε το 1584 (από πού τους ήρθε η ιδέα ότι δηλητηριάστηκε καθόλου;), αλλά έζησε για κάποιο διάστημα. Παντρεύτηκε μια Αγγλίδα πριγκίπισσα. Και ταυτόχρονα κατέκτησε τη Σιβηρία και έκτισε εκεί πόλεις. Το 1590 απέκτησε έναν γιο, τον Αλέξανδρο, με μια Αγγλίδα πριγκίπισσα. Το 1591, ο γιος του Ντμίτρι πέθανε, αλλά οι Ρώσοι ξαναπήραν τα χρόνια τους από τους Σουηδούς. Το 1592 πήραν τη Νάρβα.
  Ο κοινός πόλεμος Πολωνίας και Ρωσίας εναντίον της Σουηδίας έληξε το 1593 με την κατάληψη του Βίμποργκ. Και η ήττα του Σουηδικού πολέμου το 1594.
  Η Ρωσία ανέκτησε έτσι τις πόλεις στις ακτές της Βαλτικής, που ιδρύθηκαν στη Νάρβα, καθώς και το Βίμποργκ. Το 1595, ο Ιβάν ο Τρομερός διέταξε την κατασκευή μιας πόλης στις εκβολές του Νέβα. Έτσι, το Aleksandrovsk εμφανίστηκε περισσότερο από εκατό χρόνια νωρίτερα. Το έτος ονομάστηκε προς τιμή του γιου του Ιβάν του Τρομερού και της Αγγλίδας πριγκίπισσας.
  Τότε ο Ιβάν ο Τρομερός συνέχισε να κινείται στη Σιβηρία. Οι πολεμιστές του προχώρησαν στον ποταμό Αμούρ. Το 1598, έχοντας αναρρώσει για εξήντα πέντε χρόνια - ένα ρεκόρ για τη Ρωσία και μια από τις μεγαλύτερες διαρκέσεις ενός βασιλείου στην ιστορία του πλανήτη Γη, πέθανε ο Ιβάν ο Τρομερός. Την ίδια χρονιά πέθανε και ο κληρονόμος του, Φεντό. Και ο Αλέξανδρος ο Πρώτος έγινε βασιλιάς. Ήταν μόλις οκτώ ετών κατά την άνοδό του στο θρόνο. Αλλά ο Μπόρις Γκοντούνοφ έγινε αντιβασιλέας. Και όλα πήγαν λίγο πολύ. Είναι αλήθεια ότι υπήρχαν και πεινασμένα χρόνια. Στη συνέχεια ο πόλεμος με την Πολωνία το 1605. Τότε για πρώτη φορά ο ίδιος ο Αλέξανδρος διοικούσε τον στρατό. Οι Πολωνοί προσπάθησαν να πολιορκήσουν το Σμολένσκ, αλλά ηττήθηκαν πλήρως. Οι Ρώσοι πήγαν στην επίθεση και πήραν το Κίεβο και το Πόλοτσκ. Οι Πολωνοί παραχώρησαν εδάφη κατά μήκος της Μπερεζίνα και του Κιέβου στην αριστερή όχθη της Ουκρανίας.
  Επικράτησε ηρεμία για αρκετή ώρα. Η Ρωσία προχωρούσε στα ανατολικά. Έφτασε στον Ειρηνικό Ωκεανό και ίδρυσε εκεί νέες πόλεις.
  Μετά ήρθε η εκστρατεία στην Κριμαία, που συνέπεσε με την αποδυνάμωση της Τουρκίας. Η Ρωσία κατέκτησε επίσης το Χανάτο της Κριμαίας, μαζί με το Αζόφ.
  Έτσι δημιουργήθηκε μια μεγάλη αυτοκρατορία. Μετά από αυτό έγινε ένας άλλος πόλεμος με τους Πολωνούς. Ο Αλέξανδρος διακήρυξε - θα ξανακατακτήσουμε τα εδάφη όλης της Ρωσίας του Κιέβου.
  Και έγινε. Τα ρωσικά στρατεύματα υπό την ηγεσία του Τσάρου και του μεγάλου διοικητή Skopin-Shuisky ήταν ακόμη σε θέση να νικήσουν τους Πολωνούς και μάλιστα κατέλαβαν τη Βαρσοβία.
  Μετά από κάποια διαμάχη, η Πολωνία δέχτηκε τον Αλέξανδρο τον Πρώτο ως Τσάρο. Μετά από την οποία προέκυψε η μεγάλη δύναμη των Σλάβων. Η Ρωσία στράφηκε νότια το 1630. Άρχισαν πόλεμοι με την Τουρκία. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία βρισκόταν σε παρακμή και έχανε.
  Η Ρωσία κατέκτησε τα Βαλκάνια, και μάλιστα μπήκε στην Κωνσταντινούπολη. Ο οθωμανικός θρόνος μεταφέρθηκε στον Τσάρο Αλέξανδρο. Και τώρα τα ρωσικά συντάγματα έφτασαν στην Αίγυπτο. Και το 1640 κατέκτησαν τη Μέκκα και το Ιράκ με το Κουβέιτ. Έχοντας σχηματίσει μια τεράστια αυτοκρατορία. Το 1645-1647 έγινε πόλεμος με το Ιράν. Και η Περσία υποτάχθηκε επίσης στη Ρωσία. Ο πόλεμος με την αυτοκρατορία Manchu έληξε με την κατάληψη της βόρειας Κίνας.
  Ο Τσάρος Αλέξανδρος, ενόψει της αύξησης του πληθυσμού των μη ρωσικών, συγκάλεσε ακόμη και οικουμενική σύνοδο. Έγινε αλλαγή στην Ορθοδοξία επιτρέποντας τέσσερις συζύγους.
  Πράγμα που ήταν συνέπεια της επιθυμίας να διευκολυνθεί η αποδοχή της Ορθοδοξίας για τους Μουσουλμάνους και να επιταχυνθεί η ρωσικοποίηση των νεοκατακτημένων εδαφών.
  Το 1658, ο Τσάρος Αλέξανδρος ο πρώτος πέθανε, έχοντας βασιστεί για εξήντα χρόνια, και έγινε επίσης ο μεγάλος Ρουρικόβιτς.
  Νέος βασιλιάς έγινε ο Μιχαήλ ο Πρώτος, γιος του Αλέξανδρου του Πρώτου. Ο νέος βασιλιάς ήταν ήδη σαράντα ετών. Και συνέχισε την κατακτητική πολιτική του πατέρα του. Τα ρωσικά στρατεύματα κινήθηκαν προς την Ινδία. Εκεί γίνονταν πόλεμοι.
  Η οποία έληξε με την εγκαθίδρυση της ρωσικής κυριαρχίας εκεί. Τότε έγινε ένας μεγάλος πόλεμος με την Κίνα. Το 1671, ο Μιχαήλ πέθανε. Και τον πόλεμο συνέχισε ο γιος του Αλεξέι ο πρώτος Ρουρικόβιτς. Ο νεαρός βασιλιάς, περίπου τριάντα ετών, διέταξε δυναμικά και πέτυχε μεγάλες νίκες. Η Κίνα κατακτήθηκε μετά από πολλά χρόνια πολέμου.
  Στη συνέχεια η Ρωσία συνέχισε τις κινήσεις της προς τα ανατολικά και νότια, κατακτώντας την Ινδοκίνα. Μέχρι που φτάσαμε στη Σιγκαπούρη. Το 1701, ο Αλεξέι πέθανε και ο γιος του Πέτρος άρχισε να ναυπηγεί έναν μεγάλο στόλο. Η Ρωσία κινήθηκε μέσω των νησιών στον Ειρηνικό Ωκεανό και προσγειώθηκε στην Αυστραλία.
  Ταυτόχρονα, υπήρχε η επιθυμία για επέκταση στην Ευρώπη. Και το 1715 άρχισε ο πόλεμος με την Αυστρία. Τα ανώτερα ρωσικά στρατεύματα κατέκτησαν γρήγορα την Αυστρία. Μετά κατέλαβαν τη Γερμανία. Φτάσαμε στον ίδιο τον Ρήνο. Και κατέκτησαν την Ιταλία το 1721. Έτσι ο Μέγας Πέτρος έκοψε ένα παράθυρο στην Ευρώπη. Μαζί με την Αίγυπτο. Την ίδια περίοδο οι Ρώσοι κατέλαβαν τον Καναδά μέσω της Αλάσκας. Το 730, ο Μέγας Πέτρος πέθανε και τον θρόνο κληρονόμησε ο εγγονός του Πέτρος ο Δεύτερος - Ρουρικόβιτς.
  Η βασιλεία του αποδείχθηκε ενεργή: ο νεαρός άρχισε έναν πόλεμο με τη Γαλλία και κατέκτησε τον Καναδά και τα ρωσικά στρατεύματα, που είχαν μεγαλύτερη αριθμητική υπεροχή, κατέλαβαν το Παρίσι. Κατακτήθηκε και η Ολλανδία. Παρόλο που ο παρτιζάνικος πόλεμος παρέμεινε εκεί. Στο τέλος όμως καταπιέστηκε και αυτή.
  Και αργότερα το 1745, τόσο η Ισπανία όσο και η Πορτογαλία έπεσαν. Όμως κι εκεί γινόταν ανταρτοπόλεμος για αρκετά χρόνια. Το 1753, μετά το θάνατο του Πέτρου του Β', ανέβηκε στο θρόνο ο γιος του Πέτρου του Β', Πέτρος ο Τρίτος. Ο νέος βασιλιάς συνέχισε να μετακινείται σε όλη την Αφρική και την Αμερική. Ο πόλεμος ξέσπασε το 1761 με την τελευταία Μεγάλη Δύναμη, τη Βρετανία. Η Ρωσία αρχικά δεν είχε μεγάλη επιτυχία στη θάλασσα.
  Στη συνέχεια όμως, με αριθμητική υπεροχή και έμπειρους διοικητές, οι Βρετανοί ηττήθηκαν. Και έγινε προσγείωση. Και το 1767 το Λονδίνο έπεσε.
  Και το 1780 πέθανε και ο Πέτρος ο Τρίτος. Στον θρόνο ανέβηκε ο εικοσιοκτάχρονος γιος του, Παύλος ο Πρώτος. Η Ρωσία δεν είχε πλέον σοβαρούς αντιπάλους και κινούνταν σε όλη την Αφρική και τη Λατινική Αμερική. Μέχρι το 1820, όταν ο Παύλος ο Πρώτος πέθανε σε ηλικία εξήντα οκτώ ετών, η Ρωσία είχε ολοκληρώσει την κατάκτηση ολόκληρου του κόσμου. Και ο Ιβάν ο πέμπτος ανέβηκε στο θρόνο σε ηλικία σαράντα δύο ετών.
  Δεν υπήρχε πια κανένας να τσακωθεί. Όμως η επιστήμη δεν έχει φτάσει ακόμη στο σημείο να κατακτήσει την απεραντοσύνη του διαστήματος. Παρόλα αυτά, ο Ιβάν διέταξε πτήσεις στο φεγγάρι. Όπως, η αυτοκρατορία πρέπει να προχωρήσει. Και το 1833, ο άνθρωπος πέταξε στο διάστημα για πρώτη φορά. Και το 1845, οι Ρώσοι προσγειώθηκαν τελικά στο φεγγάρι.
  Ο αυτοκράτορας Ιβάν ο πέμπτος πέθανε το 1847. Ο Αλέξανδρος Β' κληρονόμησε τον θρόνο. Η επέκταση στο διάστημα συνεχίζεται. Προσγειώθηκε στον Άρη το 1861. Και μετά σε όλους τους πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος.
  Και μετά πέταξαν σε άλλα αστέρια...
  
  Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ
  Έτσι ο Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε στη θέση του Ρούσβελτ κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν μια σούπερ ευκαιρία! Σκεφτείτε τα λάθη του προκατόχου σας. Και το πρώτο λάθος: επέτρεψαν στην ΕΣΣΔ να ανέβει και να γίνει υπερδύναμη.
  Ο Ντόναλντ Τραμπ κατάλαβε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον: Δεν πρέπει να επιτραπεί στη Ρωσία να κερδίσει τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ωστόσο, μια γρήγορη νίκη του Τρίτου Ράιχ είναι επίσης μειονεκτική για την Αμερική.
  Η καλύτερη επιλογή: αφήστε τους να σκοτωθούν ο ένας τον άλλον όσο το δυνατόν περισσότερο.
  Λοιπόν, βέβαια, ο Ντόναλντ Τραμπ βοήθησε λίγο τη Ρωσία, πριν από το Στάλινγκραντ... Και δεν υπήρχαν ιδιαίτερες αποκλίσεις με την ιστορία. Και έδιωξε το Τρίτο Ράιχ από την Αφρική.
  Και μετά πρόσφερε στον Χίτλερ ανακωχή με αντάλλαγμα την κατάργηση των αντισημιτικών νόμων.
  Μετά το Στάλινγκραντ, οι Γερμανοί συνειδητοποίησαν ότι θα μπορούσαν πράγματι να χάσουν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και συμφώνησαν με τον Τραμπ. Οι Εβραίοι δεν θα διωχθούν, αλλά... Το εμπόριο ξαναρχίζει...
  Και οι κρατούμενοι ανταλλάσσονται. Ο ίδιος ο Τραμπ φτιάχνει μια ατομική βόμβα και τελειώνει την Ιαπωνία. Και οι Γερμανοί, αφού σταμάτησαν τους βομβαρδισμούς του εδάφους τους και έκλεισαν το δεύτερο μέτωπο, συσσωρεύουν δυνάμεις.
  Ο Φύρερ ανέβαλε την Επιχείρηση Citadel αρκετές φορές. Και ακόμη και τον Ιούλιο δεν εξαπέλυσε επίθεση, γιατί ήθελε να δοκιμάσει το Tiger-2, ένα άρμα τέρας, στη μάχη, και αυτό σημαίνει "Λιοντάρι" και "Ποντίκι". Επιπλέον, οι Γερμανοί άρχισαν να σχηματίζουν τμήματα από ξένους και να συσσωρεύουν δυνάμεις.
  Και ο Τραμπ συμβούλεψε τον Φύρερ να μην βιαστεί, καθώς τα σχέδια της γερμανικής επίθεσης στο Kursk Bulge είναι ήδη γνωστά στη σοβιετική διοίκηση και δεν υπάρχει τίποτα πιο ανόητο από το να επιτεθεί όταν ο εχθρός το γνωρίζει.
  Ο Φύρερ ήταν αρκετά έξυπνος για να ακούσει τη σοφή συμβουλή του Τραμπ. Και μπήκε στην άμυνα.
  Ο Κόκκινος Στρατός τελικά πήγε στην επίθεση στις 30 Αυγούστου. Και κόλλησε στην άμυνα του εχθρού σε βάθος. Οι μάχες έδειξαν ότι ο Πάνθηρας είναι πολύ καλός στην άμυνα, με το πυροβόλο ταχείας βολής του, που χτυπά σε μεγάλη απόσταση.
  Και ο "Τίγρης" δεν είναι κακός, ακόμη και ο "Φερδινάνδος". Το τελευταίο αυτοκινούμενο όπλο στην άμυνα είναι αρκετά δυνατό. Και αποκρούει τέλεια τις επιθέσεις των αντιπάλων. Και ο "Ferdinand" εργάζεται πολύ ενεργά. Καθώς χτυπάει από απόσταση, δεν θα μπορείτε καν να ισιώσετε την πλάτη σας.
  Οι Γερμανοί εξακολουθούσαν να υποχωρούν, τουλάχιστον αργά, αλλά στην προεξοχή του Oryol. Αλλά η σοβιετική αεροπορία δεν κυριαρχούσε πλέον στους ουρανούς. Χωρίς δυτικό μέτωπο, οι Krauts ήταν δυνατοί. Από τους Γερμανούς άσους ξεχώρισε ιδιαίτερα ο Μαρσέλ.
  Δεν πέθανε τυχαία στη μάχη της Μεσογείου. Και τώρα, όντας άσος, ο νούμερο ένα αγωνίστηκε στην ανατολή. Και αυτός ο καλύτερος άσος της Luftwaffe, που σε σύντομο χρονικό διάστημα σημείωσε ρεκόρ στο δυτικό μέτωπο, που κανείς δεν είχε καταρρίψει ποτέ στην πραγματική ιστορία, αγωνιζόταν τώρα στα ανατολικά.
  Ο Μαρσέλ χτύπησε από απόσταση και δεν επέτρεψε να τον τσιμπήσουν ή να γκρεμίσουν. Έγινε θρύλος μεταξύ Γερμανών και Σοβιετικών πιλότων.
  Και χωρίς καμία υπερβολή. Κατέρριψε τόσο επιθετικά αεροσκάφη όσο και μαχητικά.
  Για εκατόν πενήντα αεροσκάφη του απονεμήθηκε ο Σταυρός του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Όταν κατασκεύασε διακόσια αεροσκάφη, του απονεμήθηκε το παράσημο του Γερμανικού Αετού με Διαμάντια. Φτάνοντας στα τριακόσια αεροσκάφη, έλαβε ένα ειδικά καθιερωμένο βραβείο για αυτόν: τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Αφού κατέρριψε τετρακόσια αεροσκάφη, έλαβε ένα χρυσό και διαμάντι σταυρό στρατιωτικής αξίας και ένα χρυσό και διαμάντι κύπελλο Luftwaffe. Η Μασσαλία κατέρριψε διακόσια αεροπλάνα πάνω από τη Μεσόγειο το φθινόπωρο. Τον χειμώνα και τον Μάρτιο κατέρριψε σχεδόν εκατό περισσότερα αυτοκίνητα και μεταφέρθηκε στο ανατολικό μέτωπο. Εκεί ξεπέρασε τα τριακόσια οχήματα τον Μάιο του 1943.
  Στη συνέχεια, τον Σεπτέμβριο του 1943, έφτασε τον αριθμό των τετρακοσίων οχημάτων. Και μάλιστα σημείωσε ρεκόρ χτυπώντας δεκατέσσερα οχήματα σε μία μάχη.
  Φυσικά με τέτοιο άσο οι Γερμανοί ένιωσαν κάτι παραπάνω από σίγουροι στον ουρανό.
  Και μπορούσαν να συγκρατήσουν την επίθεση του Κόκκινου Στρατού τραβώντας δυνάμεις εκ των προτέρων. Ωστόσο, τα σοβιετικά στρατεύματα προχώρησαν, αν και πολύ αργά.
  Στα τέλη Οκτωβρίου, ο Κόκκινος Στρατός πλησίασε το Orel. Οι Φριτς προσπάθησαν να κρατήσουν αυτή την πόλη με κάθε κόστος.
  Το τανκ Tiger-2 χρησιμοποιήθηκε στη μάχη για πρώτη φορά. Αυτό το όχημα, ωστόσο, είχε καλή απόδοση στην άμυνα, αλλά συχνά χαλούσε. Το "Lion" αποδείχθηκε ακόμη χειρότερο. Παρόμοια με τον ενήλικα "Tiger"-2, πιο γνωστό ως βασιλική τίγρη, ο "Λιοντάρι" είχε ένα πιο ισχυρό όπλο, το οποίο, ωστόσο, ήταν περιττό. Δεδομένου ότι τα σοβιετικά τριάντα τέσσερα τανκς καταλήφθηκαν με γερμανικά όπλα. Αλλά το "Λιοντάρι", που ζύγιζε ενενήντα τόνους, δεν είχε κανένα πλεονέκτημα έναντι του "Τίγρη" όσον αφορά την πανοπλία, αλλά ήταν πιο ακριβό, λιγότερο αξιόπιστο και το πιο ισχυρό όπλο ήταν κατώτερο σε ταχύτητα βολής.
  Μόνο όταν πυροβολούσε σε μεγάλη απόσταση το "Λιοντάρι" είχε πλεονεκτήματα, αλλά ήταν ελάχιστα χρήσιμο, αφού το τριάντα τέσσερα ήταν σχεδόν αδύνατο να χτυπηθεί ενώ κινούνταν από τέτοια απόσταση όπου το "Λιοντάρι" είχε πλεονεκτήματα.
  Οι μάχες έδειξαν ότι το "Λιοντάρι" δεν έχει κανένα πλεονέκτημα στην προστασία των πλευρών και του μετώπου του κύτους έναντι του "Tiger"-2 και η παχύτερη θωράκιση του μετώπου του πυργίσκου επιβραδύνει μόνο την περιστροφή του.
  Δηλαδή, αποδείχθηκε ότι το "Lion", στην πράξη, είναι ακόμη χειρότερο από το "Tiger"-2. Και για ό,τι αποδεικνύεται, σχεδιάστηκε.
  Παρόλα αυτά, το Tiger-2 ήταν σχετικά καλά προστατευμένο, ήταν αδιαπέραστο ακόμη και στο πλάι του T-34-76, και ως εκ τούτου αποδείχθηκε αποτελεσματικό, αν και αδέξιο, μηχάνημα.
  Ταυτόχρονα, δύο πιλότοι έδειξαν καλά στη μάχη: η Albina και η Alvina. Που πάλευε όλη την ώρα ξυπόλητος με μπικίνι. Και το έκαναν πολύ αποτελεσματικά.
  Ακριβώς όπως η Αλμπίνα πιέζει τις σκανδάλες με τα γυμνά της πόδια, θα καταρρίψει έναν Σοβιετικό πιλότο.
  Και τότε η Αλβίνα θα πατήσει και αυτή με τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της. Και πάλι θα γκρεμίσει τον εχθρό.
  Τα κορίτσια δούλεψαν ενεργά και με την πανδαισία των πάνθηρων. Αν και είναι αρχάριοι πολεμιστές. Το μυστικό τους όμως είναι να τσακώνονται με μπικίνι και ξυπόλητοι, τότε κανείς δεν θα σε χτυπήσει κάτω!
  Η μάχη του Oryol διήρκεσε μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Οι Γερμανοί κράτησαν την πόλη και ο Κόκκινος Στρατός την εισέβαλε πεισματικά. Ο ίδιος ο Στάλιν έδειξε πείσμα σε αυτό το θέμα. Η πόλη οχυρώθηκε πλήρως από τους Κράουτς και δεν επέτρεψε να την περικυκλώσουν.
  Στις αρχές Δεκεμβρίου υπήρχε μια προσωρινή ηρεμία, μόνο μάχες έγιναν στον ουρανό. Η Μασσαλία ξεπέρασε τον αριθμό των πεντακοσίων αεροσκαφών που καταρρίφθηκαν και ήταν η δεύτερη στο Τρίτο Ράιχ μετά τον Γκέρινγκ που τιμήθηκε με τον Μεγαλόσταυρο του Σιδηρού Σταυρού.
  Ο Κόκκινος Στρατός σταμάτησε. Αλλά στα τέλη Δεκεμβρίου επανέλαβε την επίθεση. Μετά από επίμονες μάχες, ο Oryol περικυκλώθηκε τελικά. Και μετά πάρε το. Οι Γερμανοί απωθήθηκαν λίγο περισσότερο στο κέντρο. Ήταν όμως έτοιμοι για τον χειμώνα και πάλεψαν σκληρά.
  Οι Fritz ήταν ακόμη σε θέση να αποκρούσουν την επίθεση κοντά στο Λένινγκραντ. Εν μέρει λόγω της προειδοποίησης του Τραμπ, ο οποίος φοβόταν πολύ την ήττα των φασιστών.
  Έχοντας αποκρούσει την επίθεση στο βορρά, οι Ναζί απέκρουσαν με κάποιο τρόπο την επίθεση και επέζησαν του χειμώνα... Και την άνοιξη άρχισαν να συσσωρεύουν δυνάμεις.
  Ζημιές υπέστη και ο Κόκκινος Στρατός. Αλλά πήρε το IS-2 και το T-34-85. Άρχισε μια ανταλλαγή χτυπημάτων και στις 22 Ιουνίου 1944 ο Κόκκινος Στρατός εξαπέλυσε μεγάλη επίθεση στο κέντρο.
  Οι Γερμανοί υπέκυψαν, αλλά σιγά-σιγά... Τα σοβιετικά στρατεύματα προχώρησαν πενήντα χιλιόμετρα σε ενάμιση μήνα σε έναν αρκετά ευρύ τομέα του μετώπου. Οι Ναζί γενικά άλλαξαν κάπως την τακτική τους και προσπάθησαν να διατηρήσουν τη δύναμή τους χωρίς να επιτεθούν.
  Εδώ ξεκάθαρα τον ρόλο έπαιξε ο Τραμπ, ο οποίος δεν ήθελε να κερδίσει ούτε η Ρωσία ούτε η Γερμανία. Αλλά φοβόταν ότι οι Ρώσοι θα κέρδιζαν ούτως ή άλλως, και συμβούλεψε τον Φύρερ να οικοδομήσει έναν πόλεμο στην άμυνα για να εξαντλήσει τους πόρους των Μπολσεβίκων.
  Ο Χίτλερ, παρ' όλη την επιθετικότητά του, προχώρησε σε βαθιά άμυνα. Επιπλέον, τα γερμανικά τανκς είναι ατελή. Και ο "Mouse" επίσης δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, και μόνο στην άμυνα, λίγο πολύ εμφανίστηκε σε σύντομες αντεπιθέσεις.
  Οι Γερμανοί δεν έχουν ακόμη καταφέρει να επιτύχουν σωστά στην τεχνολογία. Το Panther 2 θα μπορούσε να γίνει πιο ισχυρό σε οπλισμό και θωράκιση, αλλά δεν έχει καταστεί ακόμη δυνατό να γίνει βαρύτερο από πενήντα τόνους. Το Focke-Wulf ήταν κατώτερο σε ελιγμούς και ήταν ημιτελές.
  Το Me-309 αποδείχθηκε ισχυρό στον οπλισμό και γρήγορο, αλλά χειρότερο σε ελιγμούς. Το TA-152 ήταν καλύτερο από το Focke-Wulf σε χαρακτηριστικά πτήσης και ισχυρά οπλισμένο, αλλά αποδείχθηκε επίσης βαρύτερο. Είναι αλήθεια ότι η Μασσαλία έχει αναπτύξει καλές τακτικές για αεροσκάφη που είναι βαρύτερα, αλλά πιο οπλισμένα και καλύτερα προστατευμένα.
  Μέχρι στιγμής, οι Γερμανοί όχι μόνο διατήρησαν το πλεονέκτημά τους στον ουρανό, αλλά το αύξησαν ακόμη και λόγω του αριθμού των οχημάτων. Αν και η ΕΣΣΔ είχε επίσης τα Yak-3 και LAGG-7. Αλλά αυτό δεν έχει ακόμη προσφέρει πλεονέκτημα.
  Όμως οι Γερμανοί ανέπτυξαν το ME-262. Μέχρι τον Ιούνιο, η Luftwaffe είχε ήδη χίλια από αυτά τα τζετ με τέσσερα πυροβόλα αεροσκαφών των 30 χλστ. Αλλά στη μάχη, το ME-262 αποδείχθηκε ανεπαρκώς ευέλικτο και αποτελεσματικό. Συμπεριλαμβανομένων λόγω της υψηλής ταχύτητας. Το μόνο είναι ότι το ME-262 καταρρίπτεται πολύ δύσκολα, είναι θωρακισμένο και επιβιώσιμο, δύσκολα χτυπιέται λόγω της μεγάλης του ταχύτητας, αλλά σπάει μόνο του λόγω του όχι πολύ αξιόπιστου κινητήρα του.
  Έτσι, οι Γερμανοί ήταν μέχρι στιγμής σχετικά επιτυχημένοι στην παραλαβή του TA-152 και είχαν το εκσυγχρονισμένο ME-109 "K", το πιο δημοφιλές μαχητικό του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
  Ο αριθμός των παραγόμενων αεροσκαφών αυξήθηκε επίσης, γεγονός που κατέστησε δυνατή τη διατήρηση της υπεροχής έναντι των σοβιετικών εμπορικών σημάτων. Επιπλέον, τα γερμανικά οχήματα ήταν σημαντικά ισχυρότερα σε οπλισμό και ισχύ κινητήρα.
  Το γερμανικό Yu-288, το οποίο συνδύαζε υψηλή ταχύτητα και μεγάλο φορτίο βόμβας, αποδείχθηκε αρκετά επιτυχημένο. Και το πρώτο σειριακό τετρακινητήριο βομβαρδιστικό, το Yu-488, ικανό να βομβαρδίζει σε μεγάλες αποστάσεις. Το αποκορύφωμά του ήταν η σχετικά μικρή περιοχή πτέρυγας, που του έδινε ταχύτητα έως και 700 χιλιόμετρα την ώρα, κάτι που ήταν πολύ για ένα βομβαρδιστικό εκείνη την εποχή.
  Οι Γερμανοί δεν είχαν μεγάλη επιτυχία στον τομέα της κατασκευής δεξαμενών. Το ποντίκι είναι καλό στην άμυνα, αλλά εξακολουθεί να είναι ευάλωτο από τον αέρα και δύσκολο στη μεταφορά. Το "Jagdpanther" αποδείχθηκε πιο επιτυχημένο. Παρήχθη σε συνεχώς αυξανόμενες ποσότητες και κέρδισε καλή φήμη.
  Εδώ βέβαια οι Γερμανοί παραλίγο να τελειώσουν το αυτοκίνητο, αλλά σε κάθε περίπτωση γύρισε καλά.
  Η κύρια ποσότητα γερμανικού εξοπλισμού αυξήθηκε, γεγονός που κατέστησε δυνατή την πιο επιτυχημένη αντίσταση στις σοβιετικές επιθέσεις. Συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης τον Αύγουστο στα νότια.
  Ήρθε το φθινόπωρο του 1944, τα σοβιετικά στρατεύματα δεν κατέλαβαν καν το Χάρκοβο και εξακολουθούν να στέκονται στο κέντρο.
  Ο Φριτς ένιωθε λίγο πιο σίγουρος... Ο Στάλιν συνέχισε να σβήνει, αλλά χωρίς τη βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών δεν θα μπορούσε να κερδίσει τον τεχνολογικό αγώνα ενάντια στη Γερμανία.
  Έχοντας ξένες μεραρχίες και πολλά Hiwis, συν δορυφόρους, και πρώην σοβιετικούς πολίτες, το Τρίτο Ράιχ μπορούσε λίγο πολύ να αναπληρώσει τις δυνάμεις του και να παραμείνει σε άμυνα. Οι ξένοι εργάτες και η δουλεία των σκλάβων κατέστησαν δυνατή την παραγωγή πολλών εξοπλισμών. Και πρώτα απ 'όλα, η τζετ αεροπορία.
  Το έργο πυραύλων V-1 και V-2 εγκαταλείφθηκε υπέρ των αεριωθούμενων αεροσκαφών και εμφανίστηκαν τα βομβαρδιστικά Arado. Το οποίο βομβάρδισε τέλεια. Και τα σοβιετικά αεροπλάνα δεν μπορούσαν καν να τα προλάβουν.
  Ο Χίτλερ βασιζόταν όλο και περισσότερο σε μια αεροπορική επίθεση. Ο Φριτς πολέμησε και τον χειμώνα... Ο Κόκκινος Στρατός μπόρεσε να προχωρήσει στο κέντρο κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
  Εδώ, αν και οι Γερμανοί περίμεναν επίθεση, σοκαρίστηκαν από το έργο του πυροβολικού, ιδιαίτερα του εκτοξευτήρα πυραύλων Andryusha. Αλλά τότε πολλές γερμανικές μεραρχίες αρμάτων κατάφεραν να σταματήσουν τα σοβιετικά στρατεύματα.
  Τα νέα γερμανικά αυτοκινούμενα πυροβόλα Ε-10 και Ε-25, μικρά αλλά ευκίνητα, αποδείχθηκαν ιδιαίτερα αποτελεσματικά.
  Το Tiger-2 εμφανίστηκε επίσης με έναν στενότερο και μικρότερο πυργίσκο και έναν ισχυρό κινητήρα 1000 ίππων, που φάνηκε πιο πρακτικό μηχάνημα.
  Εν ολίγοις, ένας πόλεμος ξεκίνησε με ένα θηριοτροφείο πιο κερδοφόρο για τους Γερμανούς.
  Ο Χίτλερ βασιζόταν πραγματικά στα τανκς της σειράς Ε, καθώς ήταν πιο προηγμένα και είχαν χαμηλή σιλουέτα. Στο E-50, το ύψος ήταν γενικά ένα μέτρο χαμηλότερο από αυτό του Tiger-2, γεγονός που επέτρεψε, με την ίδια θωράκιση, να μειωθεί το βάρος του τανκ σε πενήντα τόνους με κινητήρα 1200 ίππων κατά την ενίσχυση, πιο διαπεραστικό και ακριβές όπλο.
  Αυτό έγινε υπέροχο! Το αυτοκίνητο κέρδισε την ταχύτητα και την ταχύτητα μιας σημαντικής ανακάλυψης. Και τα κορίτσια παλεύουν για αυτό. Και φυσικά ξυπόλητη και με μπικίνι.
  Οι μάχες ήταν έντονες, ιδιαίτερα την άνοιξη, τον Μάιο. Οι Γερμανοί άρχισαν να προσπαθούν να επιτεθούν. Αλλά κατάφεραν να ανακαταλάβουν μόνο το Μπέλγκοροντ, το οποίο είχαν καταλάβει νωρίτερα τα σοβιετικά στρατεύματα. Η μάχη συνεχίστηκε για πολύ καιρό. Και το τανκ Ε-100 συμμετείχε επίσης στη μάχη. Αυτό το όχημα, πολύ καλά προστατευμένο και με ισχυρά όπλα, έγινε μεγάλο πρόβλημα για τα σοβιετικά στρατεύματα.
  Μετά την εμφάνιση του SU-100, ο Στάλιν αποφάσισε απροσδόκητα να αλλάξει το δόγμα στην κατασκευή δεξαμενών. Και αυτό το αυτοκινούμενο όπλο άρχισε να παράγεται σε συνεχώς αυξανόμενες ποσότητες.
  Με τράβηξε η ευκολία παραγωγής αυτοκινούμενων όπλων και το πιο ισχυρό όπλο. Και επίσης το γεγονός ότι ο Στάλιν άρχισε να σκέφτεται να σώσει στρατιώτες. Σε κάθε περίπτωση, το καλοκαίρι του 1945 επιτέθηκαν μόνο οι Γερμανοί. Κατάφεραν μόνο να περικυκλώσουν το Ροστόφ-ον-Ντον και το Οριόλ, και αυτό ήταν το μέγεθος της επιτυχίας τους... Το φθινόπωρο, οι Krauts κάθισαν στην άμυνα και ο Κόκκινος Στρατός προχωρούσε. Και τον χειμώνα επίσης... Και μόνο ο Μπέλγκοροντ μπόρεσε να αντεπιτεθεί.
  Έτσι και οι δύο αρμάδες επιβράδυνσαν...
  Έφτασε το 1946. Οι Γερμανοί προσπάθησαν να επιτεθούν το καλοκαίρι χρησιμοποιώντας άρματα μάχης Ε-50 και Ε-100 και Ε-75. Απέναντί τους, ο Στάλιν είχε τα αυτοκινούμενα πυροβόλα SU-100, τα οποία ουσιαστικά αντικατέστησαν όλα τα άλλα είδη όπλων. Οι Γερμανοί φούσκωσαν, αλλά δεν έκαναν σχεδόν καμία πρόοδο... Και το φθινόπωρο και τον χειμώνα ο Κόκκινος Στρατός προχωρούσε...
  Αλλά και πάλι δεν κατάφερα τίποτα.
  Είναι ήδη 1947. Οι Γερμανοί πιέζουν και προχωρούν, οι Ρώσοι πιέζουν πίσω και προχωρούν. Τίποτα δεν πέτυχε.
  Έρχεται το 1948. Εμφανίστηκε το Τ-54, το οποίο όμως δεν διαδόθηκε ευρέως. Το SU-100 είναι ακόμα σε υπηρεσία. Είναι αλήθεια ότι αυτό το αυτοκινούμενο όπλο είναι κάπως ξεπερασμένο. Οι Γερμανοί έχουν την πρώτη θέση στη σειρά πάνω από το E-75 με κινητήρα αεριοστροβίλου. Και ήταν ήδη καλά προστατευμένο από τα πλάγια...
  Αλλά οι Γερμανοί δεν μπορούσαν να πετύχουν τη νίκη. Το IS-7 κατασκευάστηκε στην ΕΣΣΔ. Που πολέμησαν με επιτυχία τους Γερμανούς.
  Τότε 1949... Η πρώτη γραμμή είναι ακίνητη, και ανταλλάσσονται χτυπήματα. Οι πυγμάχοι ταλαντεύονται και καταστρέφουν ο ένας τον άλλον.
  Έτσι το 1950, η πρώτη γραμμή παρουσιάζει μικρές διακυμάνσεις. Αλλά δεν συμβαίνει τίποτα σημαντικό.
  Και πάει στο 1951, το ίδιο πράγμα. Καμία αλλαγή στο ανατολικό μέτωπο. Και οι δύο πλευρές ήταν αρκετά εξαντλημένες.
  Πήγε και το 1952. Το τελευταίο πλήρες έτος της βασιλείας του Στάλιν. Το μόνο πράγμα που είχαν οι Γερμανοί ήταν οι ντίσκο που ήταν άτρωτες από πυρά φορητών όπλων. Η ΕΣΣΔ έχει το πιο δημοφιλές όχημα: το SU-122 με μακριά κάννη, το οποίο εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται ως το καλύτερο.
  Και τέλος, 1953... πεθαίνει ο Στάλιν και μετά αρχίζει αυτό. Στη Μόσχα γίνεται αγώνας για την εξουσία και εκμεταλλευόμενοι αυτό οι Γερμανοί προχωρούν στην επίθεση.
  Και προχωρούν στον Καύκασο. Η Τουρκία μπαίνει επιτέλους στον πόλεμο.
  Αιχμαλωτίζω ολόκληρο τον Καύκασο την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο και έχω ένα πλεονέκτημα...
  Αλλά εδώ ο Τραμπ ήδη παρεμβαίνει. Και την 1η Ιανουαρίου 1954 οι ΗΠΑ ξεκινούν πυρηνικούς βομβαρδισμούς της επικράτειας του Τρίτου Ράιχ και της... Ρωσίας.
  Σαν αυτό! Ο Τραμπ παρενέβη στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
  Και όλα αποδεικνύονται πολύ ωραία με τον δικό τους τρόπο! Και σε κάποιο βαθμό είναι ωραίο!
  Ο Τραμπ νικά τους εχθρούς του με αυτοπεποίθηση! Και αυτό είναι το κολασμένο PR του!
  Αυτός ο Αμερικανός δικτάτορας πετάει ακόμα και από χαρά!
  
  ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
  Μια εναλλακτική ιστορία στην οποία ο Χίτλερ αποφάσισε ωστόσο ότι έπρεπε να τελειώσει πρώτα τη Βρετανία και μόνο μετά να επιτεθεί στην ΕΣΣΔ. Ένα από αυτά τα βήματα ήταν μετά την κατάληψη της Κρήτης και την επίθεση στη Μάλτα. Το τελευταίο ήταν αρκετά επιτυχημένο και τα στρατεύματα του Φύρερ νίκησαν τους Βρετανούς. Ο Χίτλερ πήρε την απόφαση να τελειώσει με τη Βρετανία και μόνο μετά να πάει στην ΕΣΣΔ.
  Εδώ επηρεάστηκε από τέσσερις μάγισσες. Άριες καλλονές: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - έπεισαν τον Φύρερ να μην πάει ακόμα στη Ρωσία! Γονάτισαν μάλιστα και ορκίστηκαν ότι το 1941 δεν ήταν η ώρα για αυτό. Εκτός από το κορίτσι, έτρεξαν ξυπόλητοι πάνω από τα κάρβουνα και έκαναν μια ιεροτελεστία επιβεβαιώνοντας ότι ήταν καλύτερα να μην πάνε στη Ρωσία. Και τέσσερις καλλονές έπεισαν τον Φύρερ ότι ήταν απαραίτητο για τα κορίτσια να πολεμήσουν στην Αφρική. Για το οποίο λάβαμε τη συγκατάθεση.
  Η βρετανική βάση δέχεται επίθεση από μια αρμάδα Fritz.
  Η μεγαλύτερη βρετανική βάση έμοιαζε πραγματικά με κόλαση. Δέχτηκε επίθεση από περισσότερα από χίλια βομβαρδιστικά που συγκεντρώθηκαν από ολόκληρο το ανατολικό μέτωπο και έχοντας λάβει αξιοπρεπή εμπειρία μάχης, μαζί με μαχητικά συνοδείας. Οι Βρετανοί, βέβαια, μάχονταν πολύ καιρό, αλλά δεν περίμεναν μια τόσο ισχυρή μαζική επίθεση. Πράγματι, ποιος θα πίστευε ότι οι Krauts θα αποφάσιζαν να αποκαλύψουν το μέτωπο, ακόμα κι αν ο εχθρός είχε προσωρινά ηρεμήσει. Όμως οι Βρετανοί στρατιώτες ξυλοκοπούνται πλέον ανελέητα. Για παράδειγμα, τα πλοία τους δέχονται επίθεση από το Yu-87, το περίφημο "πράγμα". Όχι πολύ γρήγορα, αλλά διαθέτοντας την υψηλότερη (για την εποχή τους) ακρίβεια βομβαρδισμού, βασανίζουν τον βρετανικό στόλο κρυμμένο στους όρμους. Τα πιο σύγχρονα Focke-Wulf δεν είναι πολύ πίσω, συμπεριλαμβανομένου ακόμη και του ίδιου του θρυλικού von Rudel, του βασιλιά των επιθετικών αεροσκαφών. Γνωστό για τη βύθιση του ισχυρότερου σοβιετικού θωρηκτού, του θωρηκτού Marat.
  Για παράδειγμα, ο δεκανέας Ρίτσαρντ βλέπει γύπες να κυλούν από ένα λόφο σαν έλκηθρο. Πολλά γερμανικά βομβαρδιστικά βγαίνουν από μια τρύπα πάγου σαν αρπακτικά ψάρια. Ο ήδη ώριμος Άγγλος κλείνει το τηλέφωνο έντρομος. Δεν είχε ξαναδεί τόσο τρομερό θέαμα. Οι σειρήνες ηχούν πολύ αργά, αφού έχουν σκάσει οι βόμβες. Το κύμα έκρηξης εκτοξεύει Βρετανούς στρατιώτες, κομμένα χέρια και πόδια πετούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Ένα από τα σιδερένια κράνη πυρπολήθηκε και χτύπησε τον αστυνομικό στο πρόσωπο. Και πώς φωνάζει:
  - Ο Τσόρτσιλ είναι καπούτ! Ο Χίτλερ είναι κουλ!
  Τα βρετανικά αντιαεροπορικά δεν άρχισαν να πυροβολούν αμέσως, αλλά μόνο όταν έπεσαν χιλιάδες βόμβες ταυτόχρονα. Ο εχθρός υπολόγισε τα πάντα σωστά: ούτε μια βόμβα δεν πρέπει να πάει χαμένη. Συντρίψτε λοιπόν τον εχθρό και χτυπήστε. Όλοι οι τομείς είναι προσημειωμένοι στον χάρτη. Επιπλέον, οι θρασείς Βρετανοί δεν μεταμφιέστηκαν καν σωστά. Πολλά από τα αντιαεροπορικά πυροβόλα τους βρίσκονται σε κοινή θέα και είναι τα πρώτα που παρασύρονται.
  Εδώ η κάννη ενός αντιαεροπορικού όπλου των 85 χιλιοστών, μήκους τριάντα δύο ποδιών, πετάχτηκε και λύγισε στον αέρα σαν τιμόνι. Στη συνέχεια συνετρίβη, συντρίβοντας πέντε Άγγλους. Ένας από τους μαύρους είχε σκιστεί την κοιλιά του και του έπεσαν τα έντερα.
  Και έπεσαν βόμβες, και όλα πήραν φωτιά, μια αποθήκη καυσίμων βρόντηξε, άρχισαν να εκρήγνυνται, σκορπίζοντας οβίδες σχεδόν σε ολόκληρο τον σκελετό, μετά χτυπήθηκε μια άλλη αποθήκη. Επιπροσθέτως, οι σειρήνες που ήταν τοποθετημένες στα φέρινγκ του Yu-87 και του Focke-Wulf ούρλιαζαν ενοχλητικά, προκαλώντας άγρια φρίκη στους μαύρους και στους Άραβες από τα αποικιακά στρατεύματα. Φαίνεται όμως ότι και οι λευκοί είναι το ίδιο φοβισμένοι.
  Για παράδειγμα, δύο βρετανικές φρεγάτες συγκρούστηκαν, τόσο πολύ που οι λέβητες βρόντηξαν. Και ακόμη και τα συντρίμμια των φρεγατών που είχαν απογειωθεί εξερράγησαν στον αέρα σαν ναρκοθετημένα χωράφια και το καταδρομικό απλώς βυθίστηκε στον πάτο.
  Το αγγλικό τανκ "Cromwell" με κοντό ρύγχος, αλλά με αξιοπρεπή ταχύτητα και αρκετά ισχυρή μετωπική θωράκιση, επιτάχυνε πανικόβλητο και εμβόλισε τη δική του αποθήκη, συντρίβοντας ακόμη και μια ντουζίνα από τους δικούς του αναστατωμένους στρατιώτες στην πορεία. Το χάος μεγάλωσε. Το αγγλικό αεροπλανοφόρο άρχισε να πέφτει και το ισχυρό dreadnought άνοιξε πυρ... στην ακτή, όπου σμήνωναν οι δικοί του στρατιώτες.
  Και σε αυτόν τον υπόκοσμο, δύο άνθρωποι έμειναν εντελώς ατάραχοι. Ένας από αυτούς ήταν ένας Ινδός, που άναβε σιγά σιγά μια πίπα και η άλλη ήταν μια γυναίκα, σαφώς αραβικής καταγωγής, αλλά με στρατιωτική στολή. Οι δυο τους δεν δίνουν σημασία στον βιαστικό θάνατο. Ή μάλλον, μια ολόκληρη ορδή ιππέων του αφανισμού έπαιζε ένα ασυνήθιστο παιχνίδι τράπουλας. Ήταν ένα παιχνίδι πενήντα δύο φύλλων με τζόκερ, και μάλιστα σύμφωνα με τους κανόνες που επινόησε ο ίδιος ο ερυθρόδερμος.
  Μια Άραβα δήλωσε:
  - Ωστόσο, υπάρχει πολύς θόρυβος! Και γιατί να δημιουργείται τέτοιος πανικός;
  Ένας από τους στρατιώτες, με την πλάτη του κομμένη από σκάγια, κόντεψε να τρέξει πάνω στον Ινδιάνο, αλλά τον πέταξαν απρόσεκτα σαν γατάκι. Σταγονίδια αίματος έπεσαν στο κοκκινόχρωμο πρόσωπο και τις έγλειψε χαμογελώντας. Τότε παρατήρησε:
  - Ο θόρυβος είναι για αδύναμους, χλωμούς ανθρώπους. Εμείς οι Απάτσι σκεφτόμαστε έτσι - αν δεν υπάρχει εχθρός, τότε εμφανίζεται εχθρός - ακόμα καλύτερα!
  Η μελαχρινή γυναίκα παρατήρησε:
  - Αυτή είναι μια τυπική αδυναμία όσων ομολογούν την πίστη του Χριστού. Τους αρέσει να μιλούν για θυσίες, αλλά δεν θυσιάζονται.
  Ο Ινδός έγνεψε γρήγορα:
  - Η τάξη χτίζεται σε ένα θεμέλιο όπου το τσιμέντο είναι η πίστη και η άμμος είναι η θέληση! Η πίστη είναι μια καρδιά από χρυσό και η θέληση είναι μια σιδερογροθιά! Μόνο οι χλωμοπρόσωποι δεν έχουν ούτε το ένα ούτε το άλλο.
  Αρκετοί καιόμενοι Βρετανοί στρατιώτες έσπευσαν στο νερό για να ξεπλύνουν τις φλόγες. Έβραζε ακόμα και από την είσοδο στο νερό, ακούστηκαν κραυγές και άγρια γκρίνια. Και αιματηροί κύκλοι σέρνονταν στον αφρό της θάλασσας, παχύς στην αρχή, μετά απλώνονταν σταδιακά και ωχριούνταν. Και οι πολεμιστές αυτού που κάποτε ήταν η μεγαλύτερη και πιο εκτεταμένη αυτοκρατορία στη Γη έχασαν την ανθρώπινη εμφάνισή τους. Η Άραβα βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Και αυτοί οι άντρες μας αναγκάζουν να φοράμε μπούρκα!
  Ο κόκκινος άντρας, στραβοκοιτάζοντας πονηρά, παρατήρησε:
  - Προφανώς τους τρομάζει το απειλητικό βλέμμα σου!
  Η Άραβα ξεγύμνωσε τα δόντια της σαρκαστικά και είπε:
  - Η απαλότητα μιας γυναίκας είναι παρόμοια με τη σκληρότητα της πανοπλίας, μόνο πολύ πιο θανατηφόρα και πολύπλευρη στην προστασία!
  Οι Γερμανοί προτίμησαν να επιτεθούν αμέσως με όλη τους τη δύναμη, την τακτική ενός πυγμάχου που, υπολογίζοντας στην απροετοιμασία του εχθρού, ορμά αμέσως με όλη του τη δύναμη προς τον εχθρό. Όταν δεκάδες εχθρικά αεροπλάνα καίγονται σε αεροδρόμια, δεν μπορούν να απογειωθούν. Όταν οι δικές τους βόμβες εκρήγνυνται μέσα στα Λάνκαστερ, καταστρέφοντας τα πάντα γύρω τους. Σκληρή αλλά αποτελεσματική τακτική. Έτσι η συμφωνία του κάτω κόσμου έφτασε στο απόγειο της δύναμής της, και μετά άρχισε να υποχωρεί.
  Αλλά αυτό, φυσικά, δεν τελείωσε εκεί• το αερομεταφερόμενο τμήμα τέθηκε σε δράση. Ενώ οι Βρετανοί ακολουθούν τέτοια θεραπεία, μπορούν να ληφθούν καθόλου χλιαρά. Ευτυχώς, τα ανεμόπτερα προσγείωσης έχουν ήδη κατασκευαστεί στις απαιτούμενες ποσότητες και οι μέθοδοι ρυμούλκησής τους έχουν βελτιωθεί. Ίσως το καλύτερο στον κόσμο σήμερα.
  Πετάνε λοιπόν, όχι σαν χαρταετοί - πιο αργά, αλλά αρκετά γρήγορα, και μάλιστα με τη συνοδεία της μουσικής του Βάγκνερ - του αγαπημένου αριστουργήματος του Χίτλερ. Ποιος άλλος ζωντανός θυμήθηκε την ταινία "Apocalypse", όπου οι Αμερικανοί χρησιμοποιούσαν τη συγκεκριμένη μουσική όταν επιτέθηκαν στους Βιετναμέζους. Πόσο τους τρόμαξε. Ιδού λοιπόν ο Βάγκνερ, και τα βροντερά μοτίβα, μέσω ενισχυτών. Οι αλεξιπτωτιστές άλειψαν τα πρόσωπά τους με φώσφορο και βάφτηκαν• φαίνονται ανατριχιαστικοί, σαν τους δαίμονες του κάτω κόσμου τους. Επίσης βασίζεται σε ψυχολογική επίδραση. Επιπλέον, μερικά αντιδραστήρια και μερικά τσιπς μαγνησίου προστέθηκαν στον φώσφορο για να προκαλέσουν λάμψη τουλάχιστον για μικρό χρονικό διάστημα. Τόσο ανατριχιαστικό, ειδικά με φόντο την καπνιστή λάμψη και τις πολυάριθμες φωτιές. Έχουν ακόμη και πολυβόλα, επίσης καμουφλαρισμένα σε σχήμα στόματος δράκου. Τότε χτυπούν τα μελωδικά γερμανικά και αιχμαλωτισμένα υποπολυβόλα. Και οι κουρεμένες, σχισμένες τάξεις πέφτουν στις μπότες των νικητών. Και πολλοί απλά προτιμούν να τα παρατήσουν, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ περισσότεροι Βρετανοί από Γερμανοί.
  Ένας Ινδός και μια Άραβα κρύφτηκαν σε μια μικρή, προσεκτικά καμουφλαρισμένη τρύπα. Ο Redskin σημείωσε:
  - Λοιπόν, τα οργώσαμε!
  Η μαυρομάλλης ξαφνιάστηκε:
  -Εμείς λες; Ίσως εννοείς εμάς;
  Ο Ινδός κούνησε αρνητικά το κεφάλι του:
  - Οχι! Οι Palefaces χτυπούν τους Βρετανούς και αυτό είναι καλό σημάδι! Και όταν έρθει η ώρα, θα έρθουν και οι διακοπές μας! Πότε θα ελευθερώσουν οι Ινδοί την ήπειρό τους!
  Η Άραβα βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Εσείς, κατά τύχη, διεκδικείτε την εξουσία σε όλο τον κόσμο;
  Ο Ινδός με στοργή, σαν να εξηγούσε σε ένα διανοητικά καθυστερημένο παιδί, χαμογέλασε:
  - Όσοι θέλουν να πάρουν πολλά, συνήθως μένουν χωρίς τίποτα! Το μεγάλο κουτάλι λοιπόν είναι λαχταριστό!
  Ο Φύρερ, φυσικά, δεν είδε τι έκαναν τα γεράκια και τα γεράκια του, αλλά κατ' αρχήν μάντεψε ότι η γερμανική στρατιωτική μηχανή θα έδινε τα πάντα με ακρίβεια. Σε γενικές γραμμές, οι γερμανικές στρατιωτικές επιθετικές επιχειρήσεις μέχρι το Kursk Bulge πραγματοποιήθηκαν σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο. Κάποιοι τα αποκαλούν ακόμη και στάνταρ. Είναι ακόμη περίεργο ότι μια τέτοια μηχανή γλίστρησε και στη συνέχεια διαλύθηκε εντελώς.
  Και οι ίδιοι οι τέσσερις συμμετείχαν στην απόβαση στη Μάλτα.
  Τέσσερα κορίτσια ήταν μόνο με μπικίνι. Και ήδη στον αέρα πέταξαν χειροβομβίδες στους Βρετανούς με τα γυμνά τους πόδια. Και είναι πολύ όμορφο. Αυτά είναι τα κορίτσια.
  Και κατά την πτήση, ρίχνονται απότομα ακονισμένοι δίσκοι. Και μια ντουζίνα λαιμούς άνοιξαν αμέσως. Μια λέξη - υπέροχες ομορφιές. Και πολύ σέξι και μυώδης. Αυτοί είναι οι πολεμιστές. Και με ένα χτύπημα χώρισαν μέταλλο και τούβλα. Έχουν μια τέτοια ξέφρενη δύναμη που βράζει. Και ας πηδήξουν με τα γυμνά τακούνια τους στα πηγούνια των Άγγλων στρατιωτών. Είναι τόσο γαμημένοι.
  Και το αίμα πετάει και πιτσιλάει προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Μετά από αυτό τα κορίτσια χρησιμοποίησαν τα ξίφη τους. Και άρχισαν να καταστρέφουν τις αγγλικές τάξεις. Και ταυτόχρονα τραγουδήστε:
  - Μυρίζουν λευκοί λύκοι! Μόνο τότε θα επιβιώσει ο αγώνας! Οι αδύναμοι χάνονται - σκοτώνονται, εξαγνίζοντας το ιερό αίμα!
  Τα κορίτσια εδώ είναι τόσο ωραία. Απλά υπέροχο!
  Και έκοψαν κάθε Άγγλο στρατιώτη με δύο σπαθιά. Και ρίχνουν αγκυλωτούς σταυρούς με τα ξυπόλυτα πόδια τους, σκοτώνοντας μαχητές. Και τόσο ένθερμοι πολεμιστές...
  Και η αεροπορική επιδρομή στη Μάλτα είναι πολύ ισχυρή. Ο Φύρερ συγκέντρωσε αεροπορία από το ανατολικό μέτωπο. Και το Yu-88 φάνηκε στο μεγαλείο του. Και φυσικά χρησιμοποιήθηκε και το Yu-87 που παρά την κυριαρχία των μαχητικών στον αέρα αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματικό.
  Και οι Krauts κέρδισαν πολύ δυνατά τους Βρετανούς. Και τα κορίτσια τερματισμού με γυμνά πόδια είναι ακόμα πιο δυνατά. Και οι πολεμιστές εδώ είναι απλά τάξη!
  Λοιπόν, πώς να μην θαυμάζεις τέτοια κορίτσια; Όχι κορίτσια - αλλά απλά πάνθηρες!
  Καταστρέφουν τους αντιπάλους τους. Και τραγουδούν:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει! Κανείς δεν θα μας νικήσει! Οι κακοί λύκοι σκίζουν τον εχθρό!
  Κακοί λύκοι - χαιρετισμός στους ήρωες!
  Και ξανακούρεψαν... Ωστόσο, οι Βρετανοί ήδη παραδίδονται. Και σηκώνουν τα χέρια ψηλά.
  Η Γκέρντα βρυχάται στα αγγλικά:
  - Στα γόνατα! Και φίλησε τα πόδια μου!
  Οι άντρες πέφτουν με τα μούτρα και φιλούν τα γυμνά, ελαφρώς σκονισμένα πόδια της κοπέλας.
  Τότε η Σάρλοτ, το κοκκινομάλλης θηρίο, τους αναγκάζει να φιλήσουν τα πόδια τους. Πόσο όμορφη είναι.
  Στον άνεμο, τα χάλκινα μαλλιά της ανεμίζουν σαν μαχητικό, προλεταριακό λάβαρο.
  Τόσο οι άνδρες όσο και κυρίως οι νέοι φιλούν τις στρογγυλές γόβες της θεάς. Και γλείφουν τα τραχιά πόδια της ομορφιάς.
  Φίλησαν τα ξυπόλητα και της Χριστίνας και της Μάγδας. Επίσης κορίτσια των ακροβατικών.
  Και τέτοιοι πολεμιστές είναι δυνατοί και μυώδεις. Και το πιο σημαντικό, ξυπόλητος και χαριτωμένος.
  Και λεπτές φιγούρες, και πλάκες από κοιλιακούς! Και υπάρχει κάτι υπέροχο μέσα τους, κάτι πολεμικό και κάτι όμορφο.
  Και κάθε μυς παίζει, και οι μυϊκές μπάλες κυλούν κάτω από το μαυρισμένο δέρμα.
  Αυτά τα κορίτσια είναι super class! Περιέχουν τη δύναμη του θυμού και τη φλόγα του πάθους! Και εμπιστοσύνη στη νίκη.
  Και οι Άγγλοι λούζουν τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια τους με φιλιά!
  Η Μάλτα έπεσε και έγινε πολύ πιο εύκολο να μεταφερθούν στρατεύματα στην Αφρική. Ο Φύρερ σοφίστηκε και το κύριο πράγμα που του ήρθε στο μυαλό ήταν μια λογική σκέψη: η ΕΣΣΔ είναι μια ολοκληρωτική χώρα, που σημαίνει ότι είναι ισχυρή. Σχεδόν διακόσια εκατομμύρια άνθρωποι είναι συγκολλημένοι από την κομμουνιστική ιδεολογία και αυτό είναι εξουσία!
  Αλλά την ίδια στιγμή, η ΕΣΣΔ έχει αρκετή γη και δεν πρόκειται να επιτεθεί σε κανέναν.
  Έτσι, για να επιτεθείς στη Ρωσία, θα πρέπει να προετοιμαστείς.
  Τι είδους τανκς έχουν οι Γερμανοί; Ειλικρινά αδύναμος! Και οι Ρώσοι στην παρέλαση της Πρωτομαγιάς είδαν KV-2 με πυροβόλα 152 χιλιοστών, και KV-1 με πυροβόλα 76 χιλιοστών, και Τ-34, ευκίνητα άρματα μάχης επίσης με κανόνια που διαπερνούν τους Γερμανούς.
  Και ο Φύρερ διέταξε: να δημιουργήσουν τα δικά τους τέρατα ως αντίβαρο στα ρωσικά τανκς. Συγκεκριμένα, "Πάνθηρες", "Τίγρεις", "Λιοντάρια" και "Ποντίκια". Καλά αυτοκίνητα για την εποχή τους, αλλά πολύ βαριά.
  Τόσο ακριβό όσο και εντάσεως εργασίας! Από την άλλη πλευρά, η γερμανική τεχνολογία θα μπορούσε σε αυτή την περίπτωση να ανταγωνιστεί τη σοβιετική τεχνολογία.
  Επιπλέον, οι Γερμανοί ήλπιζαν ότι σύντομα θα είχαν όλη την Αφρική και θα μπορούσαν να αρπάξουν σημαντικούς πόρους του κόσμου. Και θα υπάρχουν σκλάβοι, και στρατεύματα και μονάδες μάχης...
  Γενικά οι πολεμιστές της Βέρμαχτ είναι δυνατοί...
  Και τα κορίτσια υπέροχα... Και υπέροχοι κλέφτες!
  Στη Μάλτα περπατούσαν και διακρίθηκαν για τα βασανιστήρια των ανδρών. Αγριεμένοι πολεμιστές. Έγδυσαν τα αγόρια και τα βίασαν με τα κορίτσια! Γιατί όχι ψυχαγωγία;
  Οι πολεμιστές τραγουδούσαν και φώναζαν πολύ:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει, ούτε ο διάβολος μπορεί να μας νικήσει!
  Η Γκέρντα και η ομάδα της επιτέθηκαν επίσης στο αγγλικό καταδρομικό. Τα κορίτσια περπάτησαν κατά μήκος του με σπαθιά και έκοψαν τους πάντες. Και ταυτόχρονα πετούσαν ακονισμένους δίσκους με τα ξυπόλυτα τους πόδια.
  Αυτοί είναι οι γρήγορα κινούμενοι πολεμιστές που δεν μπορούν να σταματήσουν εύκολα και χωρίς προβλήματα. Προχωρούν και καταστρέφουν τους ναύτες. Και κουνάνε τον εαυτό τους με τα δύο χέρια. Εμφανίστηκαν αυτές οι τέσσερις μάγισσες. Και οι Μάγισσες είναι αδίστακτες, εντελώς δολοφονικές.
  Τρέχουν κατά μήκος του καταστρώματος, αναβοσβήνουν τις στρογγυλές, ροζ φτέρνες τους και κουνούν τα ξίφη τους σαν λεπίδες προπέλας. Κόβουν τους Άγγλους και τραγουδούν στον εαυτό τους χαμογελώντας.
  - Δεν είμαστε αξιολύπητα κορίτσια, η φωνή μας είναι τόσο καθαρή! Συντρίβουμε τους Βρετανούς με γενναιότητα για να μην είναι ήσυχα εδώ!
  Και πώς θα δείξουν οι γλώσσες! Αυτά είναι τα κορίτσια... Πραγματικοί τερματιστές!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους ρίχνουν δίσκους στον εαυτό τους και χτυπούν τους εχθρούς τους.
  Θα το κάνουν πολύ αιματηρά. Και τους κόπηκε ο λαιμός. Και τόσοι λαιμοί άνοιξαν.
  Επιθετικά παιδιά.
  Και πιο συγκεκριμένα, κορίτσια, με μύες άγριων ζώων. Και κανείς δεν μπορεί να τα περιορίσει - τέτοιο είναι το στοιχείο.
  Τα κορίτσια είναι τολμηρά και σχεδόν γυμνά. Και μάλιστα εξέθεσαν το στήθος τους για να δείχνουν πιο όμορφα.
  Η Gerda τραγούδησε:
  - Και το καταδρομικό θα αιχμαλωτιστεί - τα κορίτσια είναι ορμητικά! Τέτοιο στοιχείο, τέτοιο στοιχείο!
  Τα κορίτσια είναι πραγματικά τέτοιες ομορφιές που δεν μπορείς να τις σταματήσεις αμέσως.
  Μια ξέφρενη, που βράζει φυσαλίδες ενέργειας μέσα τους. Και είναι απλά ένας τόσο επιθετικός τυφώνας και μια αφθονία φλόγας και θερμότητας.
  Οι πολεμιστές είναι πραγματικά υπέροχοι. Και μπορούν να σε χτυπήσουν στο σαγόνι με τη γροθιά τους.
  Έχουν τόσο επιθετικά άλματα κοριτσιών που γεννήθηκαν με φτερά και κυνόδοντες...
  Η Σάρλοτ κόβει τους Άγγλους και τρίζει στον εαυτό της:
  - Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί μας στη μάχη! Είμαι μια λύκος, μια κουλ λύκος!
  Και το κοκκινομάλλης θηρίο χαστουκίζει και κόβει με σπαθί...
  Έτσι ο Άγγλος ναύαρχος έπεσε κάτω από τα αντίποινα των κοριτσιών. Τι ήθελε τελικά; Με ποιον επικοινωνήσατε;
  Οι πολεμιστές τον πήραν και τον έκοψαν σε κομμάτια!
  Η Χριστίνα τραγούδησε με χαρά:
  - Θα υπάρχει κεμπάπ σε φέτες!
  Και έδειξε τη γλώσσα της.
  Και μετά με το γυμνό της πόδι πέταξε έναν δίσκο με αιχμηρές άκρες. Και σκότωσε αμέσως πέντε Άγγλους.
  Η Μάγδα κλώτσησε με τη γυμνή φτέρνα της και τρεις Άγγλοι πέταξαν στη θάλασσα. Αυτό το κορίτσι είναι απλώς ένα άγριο!
  Και οι τέσσερις θα αναφωνήσουν:
  - Δόξα στους θεούς μας!
  Και θα ξανακόψει... Εκατοντάδες Άγγλοι έχουν ήδη κοπεί. Και οι επιζώντες πέφτουν στα γόνατα και φιλούν τις όμορφες κοπέλες, τα δυνατά, λαξευμένα, ξυπόλυτα πόδια τους.
  
  
  ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ VLADIMIR ZELENSKY
  Μετά τα εγκαίνια, ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι ανακοίνωσε τη διάλυση της Ράντα και τη διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών. Αυτό ήταν γενικά αναμενόμενο. Ωστόσο, οι σχέσεις με τη Ρωσία παρέμειναν τεταμένες. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν συνεχάρη τον Ζελένσκι για τη νίκη του και δεν αναγνώρισε τις προεδρικές εκλογές στην Ουκρανία. Αλλά αυτό ωφέλησε ακόμη και τον νέο νεαρό ηγέτη. Οι εθνικιστές, που τον κοιτούσαν με καχυποψία, τον αναγνώρισαν ως έναν δικό τους. Και η Δύση συνειδητοποίησε ότι ο Πούτιν είναι πραγματικά επιτιθέμενος. Και ενισχυμένη υποστήριξη για την Ουκρανία. Έτσι ξεκίνησε για την υγεία και τελείωσε για την ειρήνη. Ο Ζελένσκι το πήρε και απέδωσε εξαιρετικά δυνατά στις νέες εκλογές για το Ράντα. Κατάφερε να πάρει κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Και μετά έκανε πολλά δημοψηφίσματα. Συμπεριλαμβανομένης της συνταγματικής μεταρρύθμισης.
  Οι εξουσίες του προέδρου διευρύνθηκαν σημαντικά. Αντίθετα, το Rada είναι περιορισμένο. Μετά από αυτό ο Ζελένσκι άρχισε να πραγματοποιεί αποφασιστικά μεταρρυθμίσεις και εκσυγχρονισμό.
  Την ίδια στιγμή, μια πονηρή κίνηση επινοήθηκε στο Donbass. Η πολεμίστρια Αναστασία Ορλόβα προσφέρθηκε μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Με την υποστήριξη της Ουκρανίας και των δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών, θα γίνει κυβερνήτης των περιοχών Λουγκάνσκ και Ντόνετσκ. Τότε θα έχει επίσημη ένταξη στην Ουκρανία και χρήματα για αποκατάσταση και μεγαλύτερη προσωπική δύναμη. Και ακόμη και τον δικό σας στρατό. Δηλαδή η επιλογή Καντίροφ. Όταν η Ρωσία έδωσε στην πραγματικότητα την ανεξαρτησία της Τσετσενίας, διατηρώντας μόνο τυπικά τον έλεγχό της.
  Η Αναστασία Ορλόβα, η οποία έχει επιρροή μεταξύ των διοικητών πεδίου, αποδέχτηκε αυτή την επιλογή. Πρέπει να πω ότι αυτή η γυναίκα ήταν πολύ όμορφη, ξανθιά, και συνήθως, ακόμα και τον κρύο χειμώνα, έτρεχε ξυπόλητη.
  Η Αναστασία κήρυξε τον πόλεμο στην "κλέφτικη" ηγεσία της Νέας Ρωσίας. Είναι ένα πολύ μαχητικό και έγκυρο κορίτσι. Και ίδρυσε την κατοικία της στο Novoazovsk. Μέρος του λαού και των πολιτοφυλακών τη στήριξαν.
  Η Αναστασία με ένα τάγμα ξυπόλητων κοριτσιών έκανε πολλές επιδρομές και κατέλαβε πολλές πόλεις. Ξέσπασαν τοπικές μάχες. Έγινε διελκυστίνδα.
  Η Αναστασία έδρασε αρκετά επιδέξια και έλαβε χρήματα από το εξωτερικό. Επιπλέον, είχε υποστήριξη στη Ρωσία. Συμπεριλαμβανομένων των γυναικών. Το γεγονός ότι ο Πούτιν ήταν άρρωστος συνέβαλε επίσης στην επιτυχία. Προφανώς ο φιλόδοξος πρόεδρος της Ρωσίας έχει υπερβάλει τον εαυτό του. Και κάτω από αυτές τις συνθήκες, η ηγεσία στη Ρωσία διχάστηκε. Η Αναστασία το εκμεταλλεύτηκε και κατέλαβε το Ντόνετσκ. Έχοντας λάβει σοβαρή υποστήριξη.
  Ο πόλεμος ξεκίνησε και με το Λούγκανσκ. Αλλά όχι πολύ ενεργητικός. Οι πολιτοφυλακές δεν ήθελαν πραγματικά να σκοτωθούν ο ένας τον άλλον.
  Τελικά, έγιναν εκλογές για τον Πρόεδρο της Novorossiya και κέρδισε η Αναστασία. Αναγνωρίστηκε αμέσως από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Κίεβο. Και μετά άλλες δυτικές χώρες, και όλος ο κόσμος!
  Ο Ζελένσκι κράτησε τον λόγο του, δίνοντας στη Novorossia ένα ειδικό καθεστώς εντός της Ουκρανίας. Και στο Ντόνετσκ η γαλαζοκίτρινη σημαία κυμάτισε ξανά.
  Η πολυαναμενόμενη ειρήνη έφτασε.
  Ο Ζελένσκι πολέμησε ενεργά τη διαφθορά και εισήγαγε ακόμη και τη θανατική ποινή για οικονομικά εγκλήματα. Με την αυστηρή και επιδέξια διαχείριση και σχηματισμό μιας επαγγελματικής ομάδας, ο Vladimir Zelensky παρείχε στην Ουκρανία υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Η χώρα ανέβαινε και η δύναμη του νέου ηγέτη ενίσχυε. Οι σχέσεις με τη Ρωσία βελτιώνονταν. Τι συνέβαλε στο εγκεφαλικό που πήρε ο Πούτιν και τον έκανε λιγότερο φιλόδοξο και επιθετικό.
  Στη Ρωσία, η δημοτικότητα του Zelensky αυξανόταν. Ήταν δυνατός ομιλητής, γοητευτικός άνθρωπος, λαϊκιστής. Και όχι κομμουνιστής, αλλά ούτε και αντικομμουνιστής. Δημοφιλές, τόσο στους αριστερούς όσο και στους Ρώσους ολιγάρχες. Πολύ δημοφιλής στους Ρώσους νέους. Διανοούμενος και τύπος. Φαίνεται να είναι έξυπνος, αλλά έχει καταλάβει τη διαρκή εξουσία. Ναι, σίγουρα αρχηγός, αλλά και κύριος ταυτόχρονα! Υψηλή κουλτούρα, αλλά κατανοητή και αγαπημένη από τον κόσμο. Ένα πραγματικό ταλέντο στη διαχείριση. Και φοβερός διοργανωτής.
  Και έτσι, όταν πέρασαν πέντε χρόνια ευημερίας και ανόδου της Ουκρανίας και η δύναμη του Ζελένσκι είχε τελικά ενισχυθεί, ακολούθησε μια συγκλονιστική πρόταση.
  Δηλαδή να ενωθεί με τη Ρωσία. Δημιουργήστε ένα ενιαίο συνδικαλιστικό κράτος με έναν κοινό πρόεδρο με μεγάλη εξουσία. Φυσικά, λαϊκά εκλεγμένοι.
  Και στη Ρωσία η ελίτ ήταν σε σοκ. Τι κίνηση! Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο Πούτιν είχε αποδυναμωθεί από μια σοβαρή ασθένεια και είχε χάσει τη δημοτικότητά του. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούσε να πολεμήσει, τουλάχιστον όχι πλήρως. Και ο ίδιος ο Μεντβέντεφ, γενικά, δεν είναι μαχητής και δεν αγαπιέται από τον κόσμο.
  Και εδώ ο Ζελένσκι θέλει ξεκάθαρα να γίνει πρόεδρος συνδικαλιστικού κράτους και... Οι πιθανότητές του είναι πραγματικές! Πρώτον, η Δύση θα ήθελε να δει τον Βλαντιμίρ Ζελένσκι ως πρόεδρο της Ρωσίας και της Ουκρανίας! Έδειχνε ότι είναι ένας εντελώς φιλοδυτικός και Ευρωπαίος πολιτικός. Δεύτερον, ο Zelensky είναι δημοφιλής στη Ρωσία και ειδικά στην Ουκρανία. Τρίτον, δεν υπάρχουν ανταγωνιστές στον ορίζοντα. Ο Πούτιν είναι βαριά άρρωστος, ο Μεντβέντεφ αδύναμος και αντιδημοφιλής, ο Ζιουγκάνοφ και ο Ζιρινόφσκι είναι πολύ μεγάλοι. Δεν υπάρχουν άλλοι ηγέτες στον ορίζοντα. Επιπλέον, τέταρτον, υπάρχει υποστήριξη από τους ολιγάρχες της Ρωσίας και τον Ζελένσκι.
  Ναι, είναι σαφές ότι πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό υποψήφιο για την προεδρία της Ρωσίας. Έχει δύναμη, χάρισμα και ένα εξαιρετικό χάρισμα ρητορικής. Και επίσης η υποστήριξη τόσο των δυτικών όσο και των ρωσικών ΜΜΕ. Συν τη δημοτικότητα του νέου στη ρωσική πολιτική, υπό παλιούς και βαρετούς ηγέτες.
  Εν ολίγοις, είναι τόσο άβολο να αρνηθείς όσο και τρομακτικό να αποδεχτείς την προσφορά. Ο Πούτιν υπέστη δεύτερο εγκεφαλικό. Ο Μεντβέντεφ έγινε αναπληρωτής πρόεδρος της Ρωσίας.
  Φυσικά, απέχει πολύ από το γεγονός ότι ο Ζελένσκι θα κερδίσει σίγουρα. Και θέλω πραγματικά να προσαρτήσω την Ουκρανία. Ο Μεντβέντεφ θέλει να ξεπεράσει τον Πούτιν! Αξίζει όμως να πάρεις ένα τέτοιο ρίσκο όπως οι εκλογές με τον Ζελένσκι;
  Ωστόσο, ο λαός της Ρωσίας υποστήριξε την ιδέα της ενοποίησης με την Ουκρανία. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους - απαιτώντας: την ενότητα των σλάβων αδελφών. Οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν με την αστυνομία στη Μόσχα. Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν. Ένα κύμα διαμαρτυρίας άρχισε να ανεβαίνει.
  Οι κομμουνιστές τελικά κατάφεραν τον Zyuganov, ή πιο συγκεκριμένα, σάπισαν, και η νεότερη ηγεσία άρχισε να βγάζει τον κόσμο στους δρόμους. Ζητώντας αλλαγή καθεστώτος.
  Και οι εθνικιστές βγήκαν μπροστά και είχαν τους δικούς τους δυνατούς και φιλόδοξους ηγέτες. Το Maidan γινόταν όλο και πιο μόδα. Πετάχτηκαν πέτρες και μολότοφ στους αστυνομικούς. Η από καιρό συσσωρευμένη δυσαρέσκεια του λαού άρχισε να εκδηλώνεται όλο και περισσότερο.
  Ο Μεντβέντεφ πραγματοποίησε συμβούλιο ασφαλείας.
  Τα περισσότερα μέλη ήταν υπέρ της ενοποίησης - επικαλούμενοι το γεγονός ότι ο διάβολος δεν είναι τόσο τρομερός όσο είναι ζωγραφισμένος. Και οι διοικητικοί πόροι και η προπαγάνδα είναι τεράστια δύναμη! Και ότι οι άνθρωποι μπορούν να υποβληθούν σε πλήρη πλύση εγκεφάλου, και γενικά θα ψηφίσουν το κόμμα στην εξουσία.
  Οι Ρώσοι δισεκατομμυριούχοι ορκίστηκαν επίσης πίστη στον Μεντβέντεφ, ο οποίος ήταν προβλέψιμος, βρισκόταν στην εξουσία για μεγάλο χρονικό διάστημα και λίγο-πολύ ικανοποιούσε τους πάντες.
  Ο δισεκατομμυριούχος Deribasco λογικά σημείωσε:
  - Πρέπει να διεξαγάγουμε προεκλογική εκστρατεία με το στυλ: ο Μεντβέντεφ είναι Πούτιν σήμερα και κανένας Ζελένσκι δεν είναι επικίνδυνος για εμάς!
  Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς παρατήρησε αυθόρμητα:
  "Βγάλαμε τον Γέλτσιν από τον εκλογικό λάκκο με βαθμολογία 4 τοις εκατό και θα σας βγάλουμε ακόμα περισσότερο!" Τα χρήματα και τα μέσα μας είναι η εγγύησή μας!
  Ο Προκόροφ επιβεβαίωσε:
  - Δεν θέλουμε τόσο υψηλούς φόρους για τους πλούσιους όπως στην Ουκρανία και θα σταθούμε δίπλα σε όλους σας!
  Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ χτύπησε τη γροθιά του στο τραπέζι και ανακοίνωσε:
  - Τότε αποδεχόμαστε την πρόταση για ένταξη και ενοποίηση!
  Υπεγράφη συμφωνία ενοποίησης μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας. Αμέσως η ισορροπία δυνάμεων άλλαξε. Οι προεδρικές εκλογές πρόκειται να διεξαχθούν εντός τριών μηνών.
  Για να εγγραφείτε για την προεδρία, αρκεί είτε να συγκεντρώσετε εκατό χιλιάδες υπογραφές, είτε να κάνετε μια κατάθεση ενενήντα χιλιάδων δολαρίων, η οποία θα επιστραφεί μόνο εάν φτάσετε στον δεύτερο γύρο. Αυτοί είναι πραγματικά αστείοι κανόνες. Εν μέρει λαμβάνεται από τη ρωσική και εν μέρει από την ουκρανική νομοθεσία.
  Φυσικά, θα υπάρξουν πολλοί υποψήφιοι για την προεδρία• η ομάδα του Μεντβέντεφ προφανώς πίστευε ότι αυτό θα ήταν ακόμη πιο κερδοφόρο για αυτούς! Λένε ότι η κινητικότητα του εκλογικού σώματος θα δώσει πλεονέκτημα στις αρχές στον πρώτο γύρο. Και στο δεύτερο, όλοι θα στηρίξουν τον Μεντβέντεφ. Ούτως ή άλλως το υπολόγιζε ο εν ενεργεία πρόεδρος. Και άρχισε...
  Η Αναστασία Ορλόβα, αυτή η ξυπόλητη Κλεοπάτρα, είπε ότι θα υπάρχει ο Ζελένσκι απέναντι σε εκατό ολόκληρους. Και ότι είναι ο Λάνσελοτ εναντίον του δράκου Πούτιν και Μεντβέντεφ.
  Σφοδρές επιθέσεις στον Τύπο εκτυλίχθηκαν. Κάποιοι ήταν στο πλευρό του Ζελένσκι, άλλοι ήταν στο πλευρό του Μεντβέντεφ.
  Η περίοδος εγγραφής υποψηφίων ξεκίνησε. Στη Ρωσία επικρατούσε αναταραχή. Ο γιος του Dzhokhar Dudayev εμφανίστηκε στον Καύκασο και κήρυξε τζιχάντ. Και έλαβε ευρεία υποστήριξη σε ισλαμικές περιοχές. Πολλοί ειδικοί υποπτεύονταν τα αυτιά της CIA εδώ. Επιπλέον, η προεδρία του Τραμπ είναι στο τέλος της και πρέπει να κερδίσουμε τουλάχιστον μερικές νίκες. Και ο Ζελένσκι στον ρωσικό θρόνο είναι μεγάλη νίκη! Ωστόσο, υπάρχουν και σκεπτικιστές που ισχυρίζονται ότι ο Ζελένσκι μπορεί να κάνει τη Ρωσία μια σπουδαία χώρα, πολύ πιο ισχυρή, ειδικά οικονομικά, από ό,τι ήταν επί Πούτιν.
  Έτσι η γνώμη διχάστηκε και στη Δύση. Το ενιαίο Ουκρανο-Ρωσικό κράτος είναι, φυσικά, ένας ισχυρός σύνδεσμος και δεν είναι καθόλου αστείο. Αυτό θα μπορούσε πραγματικά να είναι ένα τέρας. Όπως ήταν φυσικό, την ενοποίηση υποστήριξαν και οι ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας. Εξάλλου, η Αναστασία είναι μια cool γυναίκα. Αυτή, μαζί με ένα τάγμα κοριτσιών, όλες καλλονές, ήταν ξυπόλητες και με μπικίνι, χτύπησε και νίκησε τις ρωσικές ειδικές δυνάμεις. Όταν μαζεύουν σκόνη για να ανατρέψουν τον πολύ ένθερμο θαυμαστή του Ζελένσκι.
  Τα κορίτσια έδειξαν ότι τσακώνονται παραμυθένια ξυπόλητα και με μπικίνι! Και η ειδική ομάδα "Vympel" ηττήθηκε από καυτές γυναίκες. Ως αποτέλεσμα, πάρθηκε η απόφαση να μην παρέμβει και η φιλοουκρανική ηγεσία ήρθε στην εξουσία στη Novorossiya.
  Η Αναστασία έκανε εκστρατεία για τον Ζελένκι. Στη μάχη, το κορίτσι ήξερε πώς να πετάει αιχμηρούς, λεπτούς δίσκους, μπούμερανγκ και χειροβομβίδες με τα γυμνά πόδια της. Οι πολεμιστές με μπικίνι έχουν γίνει θρυλικοί. Ένα ολόκληρο σύνταγμα κοριτσιών, το καθένα από αυτά αξίζει μια ολόκληρη μεραρχία. Αυτή είναι μια τεράστια δύναμη!
  Η Αναστασία όρμησε μέσα στο χιόνι, με τις κόκκινες, γυμνές γόβες της να αναβοσβήνουν. Το κορίτσι τραγούδησε:
  Στην απεραντοσύνη του διαστήματος, πιστέψτε με, υπάρχει ένα όνειρο,
  Είναι σαν μια αχτίδα ήλιου στον ουρανό...
  Στα μάτια του Svarog υπάρχει ειρήνη και αγνότητα,
  Είναι για εμάς καθώς ο Ιησούς θα αναστηθεί ξανά!
  
  Θα γεννήσουμε ένα λαμπερό πεπρωμένο,
  Θα λάμπει σαν τον ήλιο τον Μάιο...
  Αλλά δεν καταλαβαίνω πόσο καιρό μπορεί να είναι ο νεκρός,
  Πόσο κακή μοίρα παίζει μαζί μας!
  
  Υπερασπίσου την πατρίδα σου, ιππότη,
  Αφήστε το ουράνιο αστέρι να λάμψει...
  Προστατεύουμε την απεραντοσύνη της πατρίδας μας,
  Ας γίνει ο πλανήτης ένας αιώνιος παράδεισος!
  
  Αλλά τι μπορεί να κάνει ο τρομερός κομμουνισμός;
  Θα κάνει τη σημαία της πατρίδας παντοδύναμη...
  Και ο έξαλλος φασισμός θα εξαφανιστεί στην κόλαση,
  Θα τρυπήσουμε τον εχθρό με ένα πολύ δυνατό χτύπημα!
  
  Δώστε τις καρδιές σας στην Πατρίδα μας,
  Για να λάμπει με πολύ έντονη ζέστη...
  Θα περάσουμε τη μάχη μας μέχρι το τέλος,
  Και θα καταστρέψουμε τον Φύρερ με ένα χτύπημα!
  
  Ο σύντροφος Στάλιν αντικατέστησε τον πατέρα του,
  Είμαστε παιδιά διαφορετικών γενεών...
  Η ορδή θα χαθεί στην κόλαση σε μια φρενίτιδα,
  Και ο ιδιοφυής Λένιν θα δείξει τον δρόμο για την Εδέμ!
  
  Στη Ρωσία κάθε αγόρι είναι ένας γίγαντας,
  Και τα κορίτσια εκπαιδεύονται να πολεμούν...
  Η οικογένεια του Κυρίου Παντοδύναμου είναι Μία για εμάς,
  Εμείς οι Ρώσοι ήμασταν πάντα σε θέση να πολεμήσουμε!
  
  Θα τα καταφέρουμε, σύντομα πιστεύω, θα τα καταφέρουμε όλα,
  Δεν υπάρχει τίποτα ανώτερο στο σύμπαν...
  Το μέλος της Komsomol σήκωσε το κουπί,
  Και χτυπήστε τον Φύρερ στη στέγη!
  
  Όχι άλλος κομμουνισμός, όχι άλλες ιδέες,
  Είναι όμορφα και θα φέρουν ευτυχία!
  Και ο Φύρερ είναι απλώς ένας κακός,
  Πολύ ύπουλο, πολύ μαύρο!
  
  Είμαι ένα κορίτσι - το μεγαλείο ενός μαχητή,
  Ξυπόλητη, έτρεξε με τόλμη στο κρύο...
  Η χοντρή πλεξούδα μου είναι από χρυσό,
  Έφτιαξα ένα γρήγορο τριαντάφυλλο!
  
  Μπορεί να προκύψουν ένα δισεκατομμύριο ιδέες
  Πώς να κανονίσετε μια πατρίδα στον κομμουνισμό...
  Αν δείτε έναν Φριτς, χτυπήστε τον δυνατά,
  Για να μην κάθεται στον θρόνο ο ματωμένος Αδόλφος!
  
  Χτύπησε τους φασίστες με τη γροθιά σου,
  Ακόμα καλύτερα, χτυπήστε τους με μια βαριοπούλα...
  Ας οδηγήσουμε κατά μήκος του Βόλγα με το αεράκι,
  Απλώς δεν μας πειράζει να συνθλίβουμε κατσίκες!
  
  Θα μεγαλώσουμε στρατιώτες για την Πατρίδα,
  Τα κορίτσια βιάζονται να επιτεθούν...
  Η καλλονή στόχευσε το πολυβόλο,
  Η ανταπόδοση του Χίτλερ θα είναι επώδυνη!
  
  Κανείς δεν μπορεί να νικήσει τους Ρώσους,
  Αν και ο λύκος του φασισμού είναι ένας έμπειρος διάβολος...
  Αλλά και πάλι η αρκούδα του είναι πιο δυνατή,
  Ποια παραγγελία χτίζει μια νέα!
  
  Τρέξτε για την Πατρίδα, για τον Στάλιν,
  Τα μέλη της Komsomol ορμούν ξυπόλητα...
  Οι Ναζί κόπηκαν με βραστό νερό,
  Γιατί οι Μεγάλοι Ρώσοι είναι οι πιο κουλ!
  
  Περήφανα κορίτσια θα μπουν στο Βερολίνο,
  Θα αφήσουν ξυπόλητοι πατημασιές...
  Από πάνω τους είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Και γίνονται ασημένια σαν μαργαριτάρια σφήκας!
  Το κορίτσι τραγουδάει, αλλά πώς τσακώνεται! Εξάλλου, ήταν αυτή και οι τέσσερις συνεργάτες της που κάποτε έσωσαν την πολιτοφυλακή από την πλήρη ήττα στο Iolaisk.
  Τότε μπήκαν πέντε κορίτσια με μπικίνι και ξυπόλητα με ολόκληρο στρατό.
  Ναι, ήταν πολύ θέαμα.
  Η Αναστασία πυροβόλησε πολύ από το πολυβόλο, κόβοντας τη γραμμή του εχθρού και στη συνέχεια πέταξε αρκετούς λεπτούς δίσκους ταυτόχρονα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Αυτά τα κεφάλια είναι κομμένα.
  Και η Αναστασία θα τραγουδήσει:
  - Για την Αγία Ρωσία!
  Η Νατάσα πυροβόλησε επίσης, έκοψε τους εχθρούς και έτριξε, πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, γκρεμίζοντας ένα τανκ:
  - Για τον Svarog!
  Και τότε η χρυσαυγίτη Ζόγια δίνει τη σειρά της. Και ρίχνει και το δώρο του θανάτου με το γυμνό του πόδι και φωνάζει:
  - Για το μέλλον της Rodnoverie!
  Και η Aurora θα τους ακολουθήσει το συντομότερο δυνατό. Και με το γυμνό του τακούνι θα απελευθερώσει το δώρο του θανάτου, φωνάζοντας:
  - Για μεγάλα σύνορα!
  Και τότε η Σβετλάνα θα σπρώξει μέσα. Θα δώσει μια έκρηξη, και μετά από ένα πολυβόλο, και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του θα στείλει την καταστροφή...
  Και η ξυπόλητη καλλονή φωνάζει:
  - Για την επιστροφή των Ρομανόφ!
  Ναι, η Αναστασία ήταν λάτρης της αποκατάστασης της βασιλικής αυτοκρατορίας. Στην πραγματικότητα, στη Ρωσία υπάρχει στην πραγματικότητα ένας τσάρος στην εξουσία ούτως ή άλλως. Γιατί λοιπόν να μην δημιουργήσουμε μια νόμιμη μοναρχία; Επιπλέον, το αίμα πολλών γενεών Ευρωπαίων βασιλιάδων κυλά στις φλέβες των Ρομανόφ. Αυτή είναι η γενεαλογία τους; Τι είδους οικογένεια είναι ο Πούτιν και ειδικά ο Λουκασένκο; Ποιοι είναι αυτοί για να γίνουν βασιλιάδες; Αλλά οι Ρομανόφ είναι οι χρισμένοι του Θεού!
  Η Αναστασία και οι φίλες της με μπικίνι έκαναν πολλά θαύματα. Πολέμησε σαν διάβολος. Στη συνέχεια, όμως, μάλωσε με τον Πούτιν και τάχθηκε στο πλευρό του Ζελένσκι. Γενικά η Αναστασία είδε ότι αδικούνταν η Ουκρανία και έχοντας οξυμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης τάχθηκε στο πλευρό των αδυνάτων!
  Η Αναστασία και οι πέντε της απέκρουσαν την επίθεση στο Novoazovsk όταν προσπάθησαν να τη συλλάβουν ως επαναστάτρια. Μια ολόκληρη στήλη κυβερνητικών δυνάμεων αποκόπηκε και αφοπλίστηκε.
  Μετά από αυτό οι αιχμάλωτοι έπεσαν με τα μούτρα και φίλησαν την Αναστασία και το άλλο κορίτσι τα γυμνά, σκονισμένα πόδια.
  Το κορίτσι είπε φιλοσοφικά στους αιχμάλωτους στρατιώτες της Novorossiya:
  - Δεν θέλω να σε σκοτώσω! Είστε αδέρφια μου! Και θα γίνω η βασίλισσα σου!
  Γενικά, η Novorossiya δέχτηκε την Αναστασία χωρίς πολλές ζημιές ή μεγάλες απώλειες. Είναι αλήθεια ότι ο ξανθός εξολοθρευτής έκοψε το κεφάλι του κυβερνήτη της Δημοκρατίας του Ντονέτσκ και σκότωσε τους φρουρούς του, που αποτελούνταν κυρίως από Καυκάσιους.
  Η Αναστασία είναι εδώ και καιρό ένας θρύλος. Στην Κριμαία, έκανε τέτοια θαύματα που έλαβε το αστέρι του Ήρωα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Χωρίς αυτήν, δεν θα είχε λειτουργήσει τόσο ομαλά με τους συντρόφους της με μπικίνι. Αλλά τότε η Αναστασία ελήφθη και στερήθηκε όλα τα ρωσικά βραβεία. Συμπεριλαμβανομένου του φόνου των ρωσικών ειδικών δυνάμεων στη μάχη, όταν προσπάθησαν να τον απομακρύνουν. Κινήθηκε μάλιστα και ποινική υπόθεση.
  Αλλά δεν τόλμησαν να ξεκινήσουν έναν μεγάλο πόλεμο με την ουσιαστικά ανεξάρτητη Novorossiya. Επιπλέον, ο Πούτιν αρρώστησε και χωρίς αυτόν κανείς δεν ήθελε να αναλάβει την ευθύνη.
  Ειδικά ο Μεντβέντεφ που γενικά δεν είναι ηγέτης στα σπλάχνα και το πνεύμα του. Αλλά αυτό ακριβώς ταίριαζε στους Bears στους Ρώσους ολιγάρχες και στο περιβάλλον του Πούτιν - μπορούν εύκολα να χειραγωγηθούν.
  Όπως και να έχει, μια τεράστια μηχανή προπαγάνδας έχει ξεσηκωθεί εναντίον του Ζελένσκι. Άρχισαν να κατηγορούν τους πάντες για όλα. Και ότι δήθεν ήταν τοξικομανής, κλέφτης, και διέσυρε δισεκατομμύρια μέσω offshore εταιρειών, και ότι γενικά ήταν ομοφυλόφιλος.
  Η επαρχία πήγε να γράψει. Και φυσικά υπήρχαν μάρτυρες, και διαβεβαιώσεις διαφόρων ειδών. Συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών για ομοφυλοφιλία. Οι εγγραφές των υποψηφίων μόλις ξεκίνησαν και η λάσπη ήδη ξεχύνεται.
  Ο αριθμός των ανθρώπων που ήταν πρόθυμοι να συμμετάσχουν στις εκλογές, τόσο Ουκρανοί όσο και κυρίως Ρώσοι, αποδείχθηκε κολοσσιαίος. Και οι κομμουνιστές και οι εθνικιστές ανέβηκαν μέσα. Ξαφνικά, ακόμη και ο ηλικιωμένος και άρρωστος Zyuganov εμφανίστηκε για να ψηφίσει. Αν και έχει ήδη εγκαταλείψει τη θέση του προέδρου του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Στις κάλπες προσήλθαν επίσης οι Αφονίν, Ουνταλτσόφ και Γκρούντινιν. Και γενικά υπάρχουν ακόμα ένα σωρό αριστεροί υποψήφιοι, ελάχιστα γνωστοί, αλλά λαγωνικά. Και τόσοι άνθρωποι θέλουν να είναι υποψήφιοι για πρόεδρος! Τι γίνεται με τα ενενήντα χιλιάδες δολάρια; Είναι πραγματικά τόσο μεγάλο αυτό το ποσό σύμφωνα με τα ρωσικά πρότυπα;
  Ήταν σαν τα τανκς να ήταν πρόθυμα να σκαρφαλώσουν. Και επιχειρηματίες, και καλλιτέχνες, και ποπ φιγούρες και συγγραφείς. Ναι, είναι ενεργοί και οι συγγραφείς. Κάντε μια διαφήμιση για τον εαυτό σας. Και ενενήντα χιλιάδες δολάρια δεν είναι τόσο πολλά. Έτσι η CEC έλαβε εκατοντάδες αιτήσεις.
  Λοιπόν, εκλογές! Λοιπόν, τι παράσταση αποδείχτηκε! Ακόμη και ο Alla Pugachev έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος. Γιατί όχι? Η Άλκα άρχισε να ξεχνά, ίσως να θυμίζει τον εαυτό της! Από τους ηλικιωμένους, ο Γιούρι Λουζκόφ ανέβηκε στην προεδρία. Προφανώς ήθελα να το υπενθυμίσω στον εαυτό μου.
  Λοιπόν, φυσικά, μια τέτοια παράσταση δεν θα μπορούσε να κάνει χωρίς τον Vladimir Volfovich. Αλλά αυτή τη φορά στις εκλογές συμμετείχαν τόσο ο γιος του Igor Lebedev όσο και το δεξί του χέρι Degtyarev. Πήγαν και σε τρεις στήλες στις εκλογές.
  Κινήθηκαν και οι εθνικιστές. Φυσικά, ο θρυλικός Demushkin, ο οποίος εξέτισε ποινή στη φυλακή, και, ενδιαφέροντα, ο "Spider", ο ηγέτης του "Metal Corrosion" και ο επικεφαλής του ροκ συγκροτήματος "Kolovrat" έτρεξαν για πρόεδρος και πολλοί άλλοι.
  Λοιπόν, φυσικά, και οι τραγουδιστές της ποπ ξεκίνησαν μια καμπάνια. Εδώ είναι ο Philip Kirkorov και ο Nikolai Baskov. Επίσης δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Μια τέτοια στρατιωτική φρουρά αναπτύχθηκε.
  Και ο Τιμόθεος και ο Βίτας και γενικά πολλοί άνθρωποι πήγαν σε εκστρατεία.
  Όχι βέβαια τυχαία! Το σχέδιο του Μεντβέντεφ ήταν να προτείνει έναν τεράστιο αριθμό υποψηφίων που θα του μετέφεραν ψήφους στον δεύτερο γύρο. Γενικά το σχέδιο είναι ενδιαφέρον. Η βαθμολογία του Μεντβέντεφ είναι αρχικά χαμηλότερη από αυτή του Ζελένσκι. Και είναι αδύνατο να κερδίσεις χωρίς πονηριά!
  Αλλά ο Yeltsin είχε επίσης μηδενική βαθμολογία, αλλά κατάφερε να κερδίσει τον Zyuganov. Είναι αλήθεια ότι ο τελευταίος διεξήγαγε τις εκλογές σαν άκυρος: έχασε επίτηδες!
  Και σε αυτή την περίπτωση, ο Μεντβέντεφ αντιτίθεται σε ένα εξαιρετικό και πολύ ταλαντούχο άτομο.
  Οπότε συμβαίνουν πολλά εδώ. Στο σόου του Solovyov, ο Zelensky του πετούσαν συνεχώς λάσπη. Είναι αλήθεια ότι τότε ένα κορίτσι πέταξε παγωτό στο πρόσωπο του Solovyov με τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της. Και της έβγαλε ένα μάτι. Μετά από αυτό έγινε σαφές ότι δεν είναι ασφαλές να πετάμε λάσπη στον Ζελένσκι! Όπως, αυτός ο τύπος είναι ουκρανικός αετός!
  Γενικά, δεν υπήρχε ενότητα στη ρωσική κοινωνία. Πολλοί, πολλοί άνθρωποι υποστήριξαν τον Ζελένσκι. Όπως, πραγματικά νεαρό αίμα και ήταν σε θέση να αυξήσει την Ουκρανία χωρίς υψηλές τιμές πετρελαίου και φυσικού αερίου! Και τι γίνεται με τον Μεντβέντεφ; Η χώρα κυριολεκτικά πνίγεται σε δολάρια πετρελαίου και φυσικού αερίου και η οικονομία βρίσκεται σε πλήρη στασιμότητα. Δεν υπάρχει ανάπτυξη, μόνο η ανεργία αυξάνεται.
  Ο Μεντβέντεφ έχει γενικά την υψηλότερη αντι-αξιολόγηση μεταξύ όλων των πολιτικών. Αν και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που είναι επωφελής για τους ολιγάρχες. Όσο περισσότερο εξαρτόμαστε από αυτούς, τόσο περισσότερο ελέγχουμε. Η ρωσική κυβέρνηση άρχισε βιαστικά να αυξάνει τους μισθούς και τις συντάξεις όλων. Και κατά καιρούς...
  Επιπλέον, ο Μεντβέντεφ πρότεινε ακόμη και τη μείωση της ηλικίας συνταξιοδότησης κατά δύο χρόνια. Όπως, όλα είναι για το καλό του λαού. Και έγιναν τροπολογίες για αύξηση των συντάξεων και προσμέτρηση της εργασίας μετά τη συνταξιοδότηση ως προϋπηρεσία.
  Ο Μεντβέντεφ και οι αξιωματούχοι δεν ξέχασαν. Για να σταθούν και να τον ψηφίσουν. Συγκεκριμένα, ακυρώθηκαν οι δημόσιες δηλώσεις εισοδήματος και επιτρέπονταν δώρα έως και χιλίων δολαρίων. Κάτι που φυσικά άρεσε στον επίσημο. Το ίδιο και η άδεια για ακίνητη περιουσία στο εξωτερικό, καθώς και λογαριασμοί.
  Προκειμένου να κερδίσουν τους καπνιστές, ο αντικαπνιστικός νόμος χαλάρωσε σημαντικά. Επιτρεπόταν η πώληση αλκοόλ τη νύχτα, ενώ νομιμοποιήθηκε ακόμη και ο τζόγος. Το τελευταίο έγινε ευπρόσδεκτο από τους ολιγάρχες• πράγματι, γιατί να χάσουμε τέτοια έσοδα και να τα παρανομήσουμε.
  Το πρόγραμμα "Κούκλες" επιστρέφει. Άρχισαν να δείχνουν περισσότερο ερωτικό στην τηλεόραση.
  Ο Μεντβέντεφ κήρυξε επίσης αμνηστία και διέταξε ακόμη και την καταβολή χρημάτων ανακούφισης στους κρατούμενους. Και αυτό είναι επίσης ένα σημαντικό ποσοστό ψήφων. Και οι ίδιοι οι κρατούμενοι και οι οικογένειές τους.
  Γενικά, ο Μεντβέντεφ έβαλε το σύνθημα: περισσότερη ελευθερία! Πράγματι, η Ρωσία έχει κουραστεί από τον δεσποτισμό του Πούτιν. Όταν δεν θα δεις καν γυμνή γυναίκα στην τηλεόραση!
  Και φυσικά έγινε μια προσπάθεια να φανεί: η ζωή έγινε πιο ελεύθερη, η ζωή έγινε πιο διασκεδαστική!
  Ο Μεντβέντεφ μείωσε επίσης τις τιμές του αλκοόλ και επέτρεψε τη διαφήμιση της μπύρας στην τηλεόραση. Στην πραγματικότητα, γιατί να πάμε πολύ μακριά.
  Όμως ο πόλεμος ξέσπασε στον Καύκασο. Μετά την αποχώρηση του Πούτιν, οι ορειβάτες άρχισαν να απαιτούν ακόμη περισσότερα προνόμια και δικαιώματα. Και οι φιλοδοξίες τους έχουν αυξηθεί. Επιπλέον, η Τουρκία άρχισε να ασκεί πιο ενεργή πίεση στον Καύκασο, οι φιλοδοξίες της αυξήθηκαν, ειδικά επειδή στη Συρία ο Ερντογάν έλαβε πολύ λίγα κατά τη γνώμη του. Η κατάσταση επιδεινώθηκε από την πτώση των τιμών του πετρελαίου και, κατά συνέπεια, των τιμών του φυσικού αερίου. Ήταν η Βενεζουέλα που αύξησε την παραγωγή μετά την ανατροπή του καθεστώτος Μαδούρο. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ιράν συμφιλιώθηκαν επιτέλους και δημιουργήθηκε μια ενοποιημένη κυβέρνηση στη Λιβύη.
  Η πτώση των τιμών του πετρελαίου κατέρρευσε το ρωσικό ρούβλι, τροφοδότησε τον πληθωρισμό και υποτίμησε τις αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις.
  Και η αυξανόμενη δραστηριότητα των μαχητών στον Καύκασο έπαιξε εναντίον του Μεντβέντεφ.
  Είπαν ότι δεν ήταν σε θέση να διατηρήσει την κληρονομιά του Πούτιν. Και γενικά, όπως συμβαίνει συχνά: ο σούπερ σταρ όρισε τον εαυτό του έναν αδύναμο διάδοχο.
  Τόσο οι ΗΠΑ όσο και οι αραβικές χώρες, ακόμη και το Ιράν τροφοδότησαν τον αυτονομισμό στον Καύκασο. Αλλά προέκυψαν διαφωνίες μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας. Κάποιοι ήθελαν ακόμα να δουν τον επί χρόνια συνεργάτη του Πούτιν, Μεντβέντεφ, ως πρόεδρο! Και άλλοι επρόκειτο να βάλουν τον πολύ πιο δημοφιλή Σεργκέι Σόιγκου.
  Αλλά το τελευταίο δεν υποστηρίχθηκε από τους ολιγάρχες και τους βιομήχανους. Τον θεωρούσαν πολύ αριστερό και οι δισεκατομμυριούχοι είχαν βαρεθεί τη δικτατορία ενός ατόμου. Όλοι ήθελαν έναν φιλελεύθερο στο θρόνο και τη συμφιλίωση με τη Δύση. Ο Μεντβέντεφ, περιμένοντας να λήξει η περίοδος εγγραφής για τους προεδρικούς υποψηφίους, απέλυσε τον Σόιγκου. Τι προκάλεσε αναταραχή στον στρατό.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 2.
  Στη συνέχεια, ο Μεντβέντεφ απένειμε στον Σόιγκου τον από καιρό υποσχεμένο βαθμό του στρατάρχη και του έδωσε τη θέση του επίτιμου αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Επίσης λαϊκίστικη κίνηση. Αλλά σε κάθε περίπτωση, η προεκλογική κατάσταση δεν ήταν υπέρ του εν ενεργεία προέδρου.
  Ο Ζελένσκι είναι νεότερος, πιο επιτυχημένος, πιο εύγλωττος, σκοράρει πόντους. Και ακόμη και όταν εγγράφηκε, περισσότεροι από διακόσιοι προεδρικοί υποψήφιοι διατήρησαν την αδιαμφισβήτητη ηγεσία τους. Αλλά ο Μεντβέντεφ έπρεπε να αγωνιστεί για τη δεύτερη θέση. Απροσδόκητα, ο Alla Pugacheva έγινε ο ανταγωνιστής του για την επίτευξη του δεύτερου γύρου. Η ηλικιωμένη πριμαντόνα, η οποία δεν είχε εμφανιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν ήταν ιδιαίτερα πρόθυμη για PR, ξαφνικά ανέβηκε στην κατάταξη.
  Ίσως ήταν μια αντίδραση σε ενοχλητικούς πολιτικούς. Ο Ζιρινόφσκι και ο Ζιουγκάνοφ, αντίθετα, μειώθηκαν απότομα στις βαθμολογίες. Ο κόσμος έχει κουραστεί τρομερά και από αυτούς τους δύο πολιτικούς. Επιπλέον, νεότεροι και πιο πρωτότυποι ηγέτες εμφανίστηκαν στο εκλογικό τους πεδίο.
  Ο Demushkin, ο οποίος έλαβε την εικόνα ενός μάρτυρα στη φυλακή, πρόσθεσε αισθητά. Ο Suraikin ακόμα δεν μπορούσε να κερδίσει βαθμολογία, αλλά ένα άλλο μέλος του κόμματός του, ο Sergei Kovalev, ο καλύτερος Ρώσος επαγγελματίας πυγμάχος, άρχισε επίσης να κερδίζει πόντους.
  Γενικά, ο Σεργκέι Κοβάλεφ αποδείχθηκε ενδιαφέρον τύπος. Έβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου της Μόσχας και, απροσδόκητα για όλους, έγινε δεύτερος. Εντάχθηκε στο Ρωσικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Και άρχισε επίσης να βελτιώνει τη βαθμολογία του.
  Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Sergey Kovalev είναι ένας πολύ σπουδαίος πυγμάχος - ο καλύτερος μεταξύ των Ρώσων, ξεπερνώντας ακόμη και τον Kostya Tszyu.
  Ο Σεργκέι Κοβάλεφ είναι επομένως ένας τερματιστής και είναι επικίνδυνα κοντά στον Μεντβέντεφ.
  Είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες ρωσικές υπηρεσίες ερευνών έχουν αξιολογήσεις και... Ο. ο πρόεδρος υπερεκτιμήθηκε. Αλλά η προώθηση ήταν διεξοδική. Ωστόσο, ο Μεντβέντεφ δεν στάθηκε πολύ τυχερός. Μετά τον Πούτιν, κάπως η τύχη έγινε πιο τσιμπημένη. Οι τιμές του πετρελαίου συνέχισαν να πέφτουν, η συναλλαγματική ισοτιμία του ρουβλίου επίσης μειώθηκε και οι τιμές αυξήθηκαν ραγδαία. Ο Καύκασος καιγόταν όλο και πιο ενεργά. Και ακόμη και οι άνδρες του Καντίροφ άρχισαν να πολεμούν στο πλευρό των μαχητών. Αυτή είναι η κατάσταση. Και τότε οι Ταλιμπάν επιτέθηκαν στα ρωσικά στρατεύματα στα σύνορα με το Τατζικιστάν.
  Και όπως αποδείχθηκε, τα ρωσικά στρατεύματα δεν ήταν έτοιμα. Ο Μεντβέντεφ έστησε ξανά τον εαυτό του. Επιπλέον, αποκαλύφθηκε σκάνδαλο κλοπής στο υπουργείο Άμυνας και στο Υπουργείο Οικονομικών. Μια σκιά έπεσε στους μακροχρόνιους φίλους του Μεντβέντεφ. Προέκυψαν επίσης αμφιβολίες για το ποιος έκλεψε εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια από τη Ρωσία. Επίσης υποψίες. Και τα μέσα ενημέρωσης έγιναν αυθάδεια...
  Ο Ζελένσκι διεξήγαγε την προεκλογική εκστρατεία ήρεμα, επαγγελματικά, σαν σόου. Ο Ζιρινόφσκι, όπως πάντα, δούλευε περισσότερο για τις αρχές παρά για τον εαυτό του. Ο Ζιουγκάνοφ αποδοκιμάστηκε και πέταξαν με σάπια αυγά. Και πάλι επεισόδια...
  Φυσικά, η Ksenia Sobchak συμμετείχε στις εκλογές και δεν μπορούσε παρά να πετάξει έξω το conik. Το πήρε και πέταξε μια τούρτα στο πρόσωπο του Ζιρινόφσκι. Και τράβηξε την προσοχή. Συνέβη επίσης αρκετά επικά.
  Στις εκλογές συμμετείχε και ο Αλεξάντερ Ποβέτκιν. Ο Ρώσος πυγμάχος, αφού έχασε από τον Τζόσουα, δεν μπόρεσε να επιστρέψει για μεγάλο χρονικό διάστημα, στη συνέχεια είχε μια-δυο μάχες με βατούς αντιπάλους και χάλασε σε μια πιο σοβαρή. Έχοντας ολοκληρώσει την καριέρα του, πήγε στην πολιτική και άρχισε να δημιουργεί ένα εθνικιστικό κόμμα.
  Μέχρι στιγμής χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.
  Ο Ποβέτκιν, ωστόσο, γρονθοκόπησε τον αντίπαλό του στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια ενός τηλεοπτικού ντιμπέιτ. Διακρίθηκε και αυτό ανέβασε λίγο τη βαθμολογία του.
  Γενικά οι εκλογές ήταν υστερικές.
  Έκαναν τηλεοπτικά ντιμπέιτ: έδωσαν τριάντα δευτερόλεπτα για να απαντήσουν και έγινε ένας καβγάς. Πάρτι, τσακωμοί, σκάνδαλα. Μια ολόκληρη φάρσα.
  Ο Μεντβέντεφ προήχθη ξεδιάντροπα, αλλά η βαθμολογία του ουσιαστικά δεν αυξήθηκε. Η έξοδος στον δεύτερο γύρο είναι ακόμα υπό αμφισβήτηση.
  Ο Ζελένσκι προηγήθηκε με μεγάλη διαφορά. Και δεν είναι περίεργο! Σε πέντε χρόνια, ο Βλαντιμίρ κατάφερε να τερματίσει την ανεργία και να αποκαταστήσει όλα τα εργοστάσια και τα εργοστάσια και να χτίσει νέα.
  Ένα από τα επιτεύγματα του Zelensky ήταν η ανάπτυξη της γεωργίας και των εναλλακτικών πηγών ενέργειας.
  Στην Ουκρανία, ειδικότερα, έχουν εμφανιστεί σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής που λειτουργούν και φορτίζονται από διαφορές ατμοσφαιρικής πίεσης. Καθώς και γεωθερμικοί σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής. Και πολλα ΑΚΟΜΑ. Συμπεριλαμβανομένης της χρήσης της ενέργειας της ιονόσφαιρας. Έτυχε η επιστήμη να πάει ενάντια στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.
  Πραγματική αίσθηση ήταν η εμφάνιση στην Ουκρανία ενός εργοστασίου που παράγει συνθετικά τρόφιμα και τα προμηθεύει στην Κίνα. Και η Ρωσία μείωσε τις εξαγωγές τροφίμων.
  Υπήρχαν και υποψήφιοι μεταξύ των Ουκρανών. Συγκεκριμένα, ο Βλαντιμίρ Κλίτσκο. Ο διάσημος πυγμάχος είχε μια δύσκολη καριέρα. Επέστρεψε στο ρινγκ: νικώντας τους Charr και Tyson Fury. Αλλά την τρίτη ρεβάνς εναντίον του Τζόσουα, έχασε ξανά, αλλά κέρδισε πολλά χρήματα. Και ανακοίνωσε την οριστική του απόσυρση από την πυγμαχία.
  Αλλά μετά επέστρεψε ξανά. Πολέμησε στο Κίεβο με τον Γκασίεφ και νίκησε. Στη συνέχεια, έκανε άλλη μια μάχη και κέρδισε τον τίτλο του κανονικού παγκόσμιου πρωταθλητή - καταρρίπτοντας τελικά τόσο το ρεκόρ του Foreman όσο και το ρεκόρ του Joe Louis. Στη συνέχεια ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της ενωμένης Ρωσίας και Ουκρανίας. Και πρέπει να ειπωθεί ότι ο Vladimir Klitschko μεταξύ των Ουκρανών είναι δεύτερος μόνο μετά τον ίδιο τον Zelensky. Και παρά τη σημαντική ηλικία του στην πυγμαχία, ο Vladimir Klitschko ήδη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας πραγματοποίησε μια υποχρεωτική υπεράσπιση ενάντια σε έναν πυγμάχο που ήταν είκοσι χρόνια νεότερος από αυτόν. Και πάλι κέρδισε με νοκ άουτ.
  Μετά από αυτό, η βαθμολογία του Vladimir Klitschko εκτινάχθηκε και πλησίασε πιο κοντά στον Medvedev, κερδίζοντας ευκαιρίες για τον δεύτερο γύρο.
  Γενικά, αυτές οι εκλογές είχαν ένα αδιαμφισβήτητο φαβορί: τον Ζελένσκι, και υπήρξε μια πολύ στενή μάχη για τη δεύτερη θέση. Ο Alla Pugacheva, ο οποίος είχε ξεπεράσει για λίγο τον Μεντβέντεφ στον αγώνα για τη δεύτερη θέση, άρχισε να παραμερίζεται. Κατ 'αρχήν, δεν φωτίστηκε από τίποτα φωτεινό. Και ο Vladimir Klitschko ήρθε στη δεύτερη θέση. Όμως το εκλογικό του σώμα δεν είναι πολύ σταθερό. Ο Sergey Kovalev, ο οποίος κατάφερε να πάει μετά από τρεις ήττες και να συγκεντρώσει και τις τέσσερις ζώνες ελαφρών βαρών, αγωνίστηκε επίσης στο ρινγκ και κέρδισε ξανά τον τίτλο του πρωταθλήματος.
  Και η βαθμολογία του εκτινάχθηκε ξανά. Θα μπορούσε να φτάσει και στον δεύτερο γύρο. Άλλοι Ουκρανοί πυγμάχοι: Ο Usik και ο Lomachenko υποστήριξαν τον Zelensky και οι πρόεδροι δεν παρενέβησαν. Αν και και οι δύο δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη την καριέρα τους. Γιατί να τελειώσουν; Ο Usik κέρδισε τον Joshua στα σημεία και έγινε ο αδιαμφισβήτητος παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών. Ο Lomachenko περιπλανιέται από τη μια κατηγορία βάρους στην άλλη και πληρώνεται τόσο μεγάλες αμοιβές που διστάζει να τελειώσει την καριέρα του.
  Προεκλογική εκστρατεία υπάρχει και στις ΗΠΑ. Ο Ντόναλντ φεύγει μετά από δύο θητείες και δεν είναι πραγματικά αρκετά υγιής για να τρέξει για τρίτη. Νέοι υποψήφιοι για πρόεδρος. Από τους Δημοκρατικούς, μια πολύ όμορφη γυναίκα κυβερνήτης τριάντα εννέα περίπου - πιθανώς η νεότερη κυρία μεταξύ των προεδρικών υποψηφίων. Από τους Ρεπουμπλικάνους, επίσης, από νέους στρατηγούς-ήρωες του πολέμου κατά του Ιράν.
  Η γενιά των πολιτικών στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει αλλάξει.
  Στη Ρωσία, ο Πούτιν μπορεί να είχε καταφέρει να νικήσει τον Ζελένσκι, αλλά ξεκάθαρα είχε καεί στη δουλειά. Η υπέρταση έχει κάνει τον φόρο της! Αυτό που ήθελε ήταν να υπερεκτιμά τη δύναμή του και να μην εμπιστεύεται το περιβάλλον του. Ή ίσως τον δηλητηρίασαν κιόλας. Μετά την αποχώρηση του Nazarbayev, ένα άλλο κύμα εκδημοκρατισμού ξεκίνησε στην ΚΑΚ. Το Καζακστάν έγινε κοινοβουλευτική δημοκρατία. Στη Λευκορωσία, ο Λουκασένκο εξαφανίστηκε κατά κάποιο τρόπο ύποπτα. Και ο πρόεδρος έγινε επίσης φιγούρα.
  Ήρθε άλλο ένα κύμα. Στην Τουρκία, το κοινοβούλιο έχει ήδη ξεσηκωθεί κατά του Ερντογάν. Το εκκρεμές ταλαντεύτηκε προς την άλλη κατεύθυνση.
  Ο Ζελένσκι άλλαξε πραγματικά το σύνταγμα υπέρ μιας περισσότερης απολυταρχίας, αλλά στη Δύση θεωρείται ένας από τους δικούς τους! Και τα δημοψηφίσματα γίνονται συνέχεια. Και υπάρχει πραγματική ελευθερία λόγου.
  Σε κάθε περίπτωση, ο Ζελένσκι δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα να κερδίσει στον δεύτερο γύρο. Πιθανότατα, θα είναι ο Μεντβέντεφ που θα φτάσει στον δεύτερο γύρο - οι διοικητικοί πόροι μπορούν να ξεπεραστούν από χαμηλή δημοτικότητα και όχι πολύ επιτυχημένη βασιλεία. Πολλοί παρατήρησαν τις ομοιότητες με τις εκλογές στην Ουκρανία - πολλοί υποψήφιοι για την προεδρία, η ηγεσία του Ζελένσκι, χαμηλές κυβερνητικές βαθμολογίες και υψηλές αντιαξιολογήσεις.
  Το αν ο Ζελένσκι θα μπορούσε να νικήσει τον Πούτιν είναι ακόμα ένα ερώτημα, αλλά ο Μεντβέντεφ σαφώς δεν ανταποκρίθηκε στον ρόλο του ηγέτη του έθνους. Και η δημοκρατία εδώ έπαιξε ενάντια στις αρχές.
  Ο Μεντβέντεφ δεν μπορούσε πραγματικά να προετοιμαστεί για τον αγώνα. Ο χαρακτήρας του δεν είναι ο ίδιος. Δεν είναι πραγματικός μαχητής!
  Αλλά το πρόβλημα με όλες τις απολυταρχίες είναι ότι οι διάδοχοι δεν είναι πολύ καλοί! Συνήθως ένας δικτάτορας έβαζε έναν αδύναμο στη θέση του για να μην τον ανατρέψει! Για παράδειγμα, ο διάδοχος του Ναζαρμπάγιεφ ήταν περιορισμένος στην εξουσία. Και δεν τον πειράζει - είναι μαλακό!
  Αλλά ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι, σε κάθε περίπτωση, ήρθε στην εξουσία από την αντιπολίτευση και δεν είναι αδύναμος.
  Πρέπει να πούμε ότι και ο Πούτιν θεωρούνταν μαλακός και αδύναμος, γι' αυτό και τοποθετήθηκαν ως πρόεδρος, μετά τον μεγαλόστομο Γέλτσιν. Αλλά όπως αποδεικνύεται, υπάρχουν διάβολοι στον ήσυχο βάλτο!
  Και μετά αποδείχθηκε ότι τελικά ο βάλτος δεν ήταν τόσο ήσυχος. Αλλά ο Μεντβέντεφ, όπως φαίνεται, δεν είναι λύκος με ένδυμα προβάτου, αλλά πραγματικά φυσικό πρόβατο. Και δεν μπορεί να συγκεντρώσει τη δύναμη.
  Ο Ζιρινόφσκι προσέβαλε τον Ζελένσκι με αισχρότητες και του επιβλήθηκε πρόστιμο. Αρκετές δεκάδες προεδρικοί υποψήφιοι αποχώρησαν υπέρ του Μεντβέντεφ, αλλά αυτό δεν απέδωσε σχεδόν τίποτα. Από τα διάσημα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν, ήταν ο πυγμάχος Denis Lebedev. Στην πραγματικότητα προχώρησε καθαρά τεχνικά. Υπήρχαν επίσης επιχειρηματίες και μικροί πολιτιστικοί παράγοντες. Από τους συγγραφείς, μόνο ο Σεργκέι Λουκιανένκο πρωταγωνίστησε υπέρ του Μεντβέντεφ. Οι υπόλοιποι ήθελαν να προβάλουν τον εαυτό τους. Και όλοι πίστευαν στην τύχη.
  Ο Μεντβέντεφ μεγάλωσε αρκετά. Αλλά υπήρχε ελπίδα ότι ο στρατός, η φυλακή και η αστυνομία θα ψήφιζαν όπως είχε διαταχθεί. Επιπλέον, υπάρχει δωροδοκία ψηφοφόρων. Και φυσικά πρόωρη ψηφοφορία. Και εδώ υπάρχουν όλες οι πιθανότητες επιτυχίας.
  Ναι, αυτό ακριβώς προκάλεσε την αυξημένη δραστηριότητα των αρχών. Δώστε πρόωρη ψηφοφορία. Και εκεί φυσικά υπάρχει παραποίηση. Και η επιθυμία να ψηφίσετε με την καρδιά σας.
  Σε αντίθεση με τις εκλογές του 1996, ο Μεντβέντεφ δεν μπόρεσε να αυξήσει τη βαθμολογία του. Ο Γέλτσιν, πρέπει να πω, ήταν επίσης τυχερός. Συγκεκριμένα, ο Dzhokhar Dudayev πέθανε κατά λάθος. Τι είδους μύγα τον δάγκωσε, δεν πήρε τις συνήθεις προφυλάξεις κατά τη διάρκεια της κλήσης. Άλλωστε, αν είχε γίνει λίγο νωρίτερα, δεν θα είχαν χρόνο να κάνουν την απεργία. Και λίγο αργότερα, μόνο η κεραία θα είχε καλυφθεί και ο ίδιος ο Dzhokhar θα βρισκόταν σε απόσταση ασφαλείας. Αυτή είναι μια τέτοια τύχη στον πόλεμο και στην προπαγάνδα.
  Και τώρα δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε τον Dudayev. Και δεν υπάρχει ο Ραντούεφ, που πιάστηκε τόσο ανόητα την παραμονή των ρωσικών προεδρικών εκλογών. Όμως ο Ντουντάεφ Τζούνιορ δεν θέλει να πεθάνει κατά τη διάρκεια των εκλογών. Και γενικά, προφανώς η τριάδα των διαδόχων: Γιέλτσιν, Πούτιν, Μεντβέντεφ διακόπτεται...
  Απόπειρες δωροδοκίας ψηφοφόρων διέρρευσαν και προκάλεσαν περαιτέρω σκάνδαλο. Ο Πατριάρχης δεν υποστήριξε κανέναν, συλλογιζόμενος: Του Θεού είναι του Θεού και του Καίσαρα είναι του Καίσαρα. Γενικά, υπό τον Γέλτσιν, κατά κάποιο τρόπο αποδείχθηκε ευκολότερο. Και για κάποιο λόγο η Ορθόδοξη Εκκλησία τάχθηκε στο πλευρό του Γέλτσιν, ο οποίος φαινόταν εντελώς απελπισμένος. Και βιομηχανικοί κύκλοι.
  Και τότε οι Ρώσοι ολιγάρχες άρχισαν να φλερτάρουν με τον Ζελένσκι. Προφανώς είναι αδύνατο να μεγαλώσει ο Μεντβέντεφ.
  Και η διάθεση στα μέσα ενημέρωσης άρχισε να αλλάζει. Ο Ζελένσκι επαινούνταν όλο και περισσότερο. Ο Ζιρινόφσκι έχει ήδη αρχίσει να λέει ότι ο συνονόματός του είναι στην πραγματικότητα ένας άνθρωπος με διαμάντια.
  Ο Μεντβέντεφ διπλασίασε ξανά τους μισθούς και τις συντάξεις. Αλλά το ρούβλι τελικά κατέρρευσε. Και άρχισε ο πληθωρισμός. Οι δασμοί έχουν επίσης αυξηθεί.
  Έπρεπε μάλιστα να ζητήσει δάνειο από το ΔΝΤ. Και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο γίνονται όλο και φθηνότερα.
  Το Ιράν, η Βενεζουέλα, η Λιβύη, η Σαουδική Αραβία αυξάνουν όλες τις εξαγωγές τους. Και στις ΗΠΑ, εισήχθη μια νέα μέθοδος εξόρυξης σχιστόλιθου. Το κόστος μειώθηκε κατακόρυφα.
  Και μετά υπάρχει η οικονομική ύφεση και αναταραχή στην Κίνα. Λοιπόν, είναι ξεκάθαρο - βαρέθηκα την κυριαρχία του Κομμουνιστικού Κόμματος. Και οι Κινέζοι θέλουν ελευθερία και πολυκομματικό σύστημα!
  Υπήρξε μια μικρή αλλαγή στην εξουσία στην Ινδία. Υπήρξε απόπειρα πραξικοπήματος και εγκαθίδρυσης δικτατορίας.
  Η αντιπαράθεση στον Καύκασο έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Αναταραχές άρχισαν και στη Σιβηρία. Συγκεκριμένα, οι αυτονομιστές έχουν ενισχυθεί.
  Στη Βρετανία, το κόμμα κέρδισε τις εκλογές: "Αναγέννηση", ωστόσο, σε συνασπισμό με τους Εργατικούς. Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ακόμα ζωντανή, αλλά έχει υποσχεθεί ότι θα αποσυρθεί στα εκατό χρόνια της, μετά την οποία θα διεξαχθεί δημοψήφισμα για την κατάργηση της μοναρχίας. Και η ιδρυτική θέση του Προέδρου της Βρετανίας.
  Η Γαλλία είναι ανήσυχη. Η Μαίρη Λίπεν κέρδισε αντί του Μακρόν και έγινε προσπάθεια εγκαθίδρυσης δικτατορίας. Αλλά οι ίδιοι οι Γάλλοι δεν ξέρουν τι θέλουν, οργάνωσαν ένα νέο Μαϊντάν. Ναι, άνευ προηγουμένου σε κλίμακα. Και η Μαίρη αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα ριζοσπαστικά σχέδια εκδίωξης Αράβων και άλλων. Στη συνέχεια, ακόμη χειρότερα, το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε τις προεδρικές εκλογές και η Μαίρη συνελήφθη.
  Πρόωρες εκλογές ανακοινώθηκαν και στη Γαλλία. Δηλαδή, όπως πάντα, επικρατεί ένα χάος παντού.
  Στη Λευκορωσία, έχοντας χορτάσει την τυραννία του Λουκασένκο, διεξήγαγαν δημοψήφισμα και κατάργησαν εντελώς τη θέση του προέδρου. Η δημοκρατία έγινε κοινοβουλευτική και ο νέος πρωθυπουργός είπε ότι μπορεί να υπάρξει προσάρτηση στη Ρωσία. Αλλά μετά τις προεδρικές εκλογές εκεί. Ο Zelensky είναι πολύ δημοφιλής στη Λευκορωσία.
  Στο Καζακστάν, οι σχέσεις μεταξύ του προέδρου και του κοινοβουλίου έχουν γίνει τεταμένες. Υπήρχε απειλή παραπομπής. Αλλά γρήγορα συμφώνησαν, αλλά η εξουσία του αρχηγού του κράτους περιορίστηκε περαιτέρω.
  Ο Μεντβέντεφ γινόταν όλο και πιο νευρικός. Οι εκλογές πλησίαζαν και η βαθμολογία του Zelensky ήταν αρκετές φορές υψηλότερη. Είναι αλήθεια ότι δεν κερδίζει στον πρώτο γύρο, αλλά σε κάθε περίπτωση, ο Μεντβέντεφ διπλώνει. Υπάρχει μόνο ένας υπολογισμός για να εξαπατήσετε ή να νοκ άουτ.
  Έγινε μυστικό συμβούλιο. Μαζεύτηκαν Ρώσοι δισεκατομμυριούχοι.
  Ο Μεντβέντεφ δήλωσε ευθέως:
  - Θέλετε ένας Ουκρανός ξένος να λάβει την τεράστια δύναμη του προέδρου της αυτοκρατορίας;
  Ο Deribasco λογικά σημείωσε:
  - Θέλουμε δεν θέλουμε, πρέπει να συνεννοηθούμε με οποιαδήποτε κυβέρνηση! Ο Ζελένσκι δεν είναι κομμουνιστής και... Αυτός δεν είναι ο Ζιουγκάνοφ, που δεν μας ταίριαζε σε καμία περίπτωση!
  Ο Μεντβέντεφ δήλωσε ξερά:
  - Στην Ουκρανία, ο φόρος εισοδήματος είναι πολύ υψηλότερος από ό, τι στη Ρωσία!
  Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς γέλασε και παρατήρησε:
  - Ποιος ξέρει και μετράει τα έσοδά μας! Άλλωστε πρόσφατα μειώθηκαν εκεί και σχεδόν ισάξια με τα δικά μας!
  Ο Προκόροφ απάντησε χαμογελώντας:
  - Οι αρχές αλλάζουν. Μένουμε! Τι μπορείτε να προτείνετε;
  Ο Μεντβέντεφ γρύλισε εξαγριωμένος:
  - Δεν πιστεύω ότι ο Γέλτσιν κέρδισε ειλικρινά!
  Ο Deribasco απάντησε ψυχρά:
  - Αν ο αντίπαλος του Γέλτσιν δεν ήταν ο Ζιουγκάνοφ, τότε ο Μπόρικ θα είχε πραγματικά λίγες πιθανότητες. Αλλά οι άνθρωποι εξακολουθούσαν να θυμούνται πολύ καλά τη "γοητεία" της κομμουνιστικής εξουσίας. Δηλαδή: άδεια ράφια, κάρτες, κουπόνια, επαγγελματικές κάρτες, μεγάλες ουρές, μισθός πέντε δολαρίων το μήνα. Φυσικά, κανείς δεν ήθελε να επιστρέψει σε αυτούς τους κολασμένους καιρούς. Επιπλέον, να χάσει το θέαμα, και πολιτικές εκπομπές, καθώς και ταινίες με σεξ, και πολλά άλλα. Ο λαός ήθελε ελευθερία. Και ψήφισαν όχι υπέρ του Γέλτσιν, αλλά κατά του Σκιάχτρου Ζιουγκάνοφ. Αλλά ο Ζελένσκι δεν θα τρομάξει τον κόσμο. Σε αντίθεση με τον Πούτιν, δεν θα κλείσει το πρόγραμμα "Κούκλα" και δεν θα βάλει κόσμο στα χαρτιά. Το έτος ενενήντα έξι δεν μπορεί να επαναληφθεί. Ο Γέλτσιν έκλεψε πέντε με έξι τοις εκατό, αλλά κέρδισε με διαφορά δεκατριών! Οπότε είναι σχεδόν δίκαιο!
  Και ο Zelensky προηγείται με τέτοιο προβάδισμα που δεν θα μπορέσετε να τον κερδίσετε!
  Ο Μεντβέντεφ φώναξε:
  - Με πέταξαν! Συμφωνήσαμε!
  Ο Roman Abramov σημείωσε:
  - Τουλάχιστον θα αρθούν οι κυρώσεις από εμάς! Και είσαι Αρκούδα... Έχεις ήδη κερδίσει τη σύνταξή σου!
  Ο Μεντβέντεφ σφύριξε:
  - Πρέπει να καείς στην κόλαση!
  Ο Προκόροφ λογικά σημείωσε:
  - Δεν υπάρχει κόλαση! Υπάρχει μόνο ένα σκιάχτρο για να μαζέψεις χρήματα!
  Ο Μεντβέντεφ ρώτησε μπερδεμένος:
  - Ναί? Κι αν δεν υπάρχει Θεός;
  Ο Προκόροφ χαμογέλασε και απάντησε:
  -Ποιος Θεός; Το παρουσιάζουν διαφορετικά!
  Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς πρότεινε:
  - Ίσως κάνετε μια νέα πίστη! Όποιος είναι πλούσιος τον αγαπάει ο Θεός! Όποιος είναι πιο πλούσιος αγαπιέται από τον Παντοδύναμο περισσότερο!
  Ο Μεντβέντεφ έγνεψε:
  - Λογικό! Τι θα πει όμως ο κόσμος;
  Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς γέλασε:
  - Οι άνθρωποι μπορούν να μορφωθούν!
  Ο Μεντβέντεφ γουργούρισε:
  - Ελπίζω να παραμείνουμε φίλοι!
  Μετά αποχώρησε από την αίθουσα...
  Ένα καλειδοσκόπιο γεγονότων συνέχισε να μαίνεται στον κόσμο. Στο ρινγκ επέστρεψε και ο Βιτάλι Κλίτσκο και αγωνίστηκε στο γήπεδο του Κιέβου. Πολέμησε τον Μάικλ Τάισον. Δύο γέροι, πολύ διάσημοι και δημοφιλείς. Λοιπόν, μάζεψαν πολλά χρήματα. Ο Μάικλ Τάισον, φυσικά, συμφώνησε στον αγώνα, αφού ήταν σχεδόν ζητιάνος.
  Ακόμα κι αν ο Vitali Klitschko, που ήταν νεότερος και κυρίως σε πολύ καλύτερη φόρμα, κυριολεκτικά τον κέρδισε. Ο Vladimir Klitschko είπε ότι θέλει ακόμα να κερδίσει τον τίτλο του απόλυτου παγκόσμιου πρωταθλητή και να αγωνιστεί με τον Usik. Μετά από αυτό θα σπάσει όλα τα ρεκόρ, γινόμενος ο γηραιότερος απόλυτος παγκόσμιος πρωταθλητής... Και μπορεί να ηρεμήσει. Τι άλλο να νικήσει; Ο Τζο Λούις έχει ήδη ηττηθεί, και ο Φόρμαν έχει ηττηθεί, και έχει κερδίσει τον παγκόσμιο τίτλο στα βαρέα βάρη τέσσερις φορές.
  Ο Vitali Klitschko κέρδισε πολλά χρήματα από τον αγώνα, πρόσθεσε στο θησαυροφυλάκιο και τη φήμη του και είχε έναν σχετικά εύκολο αγώνα.
  Ο Ζελένσκι απένειμε στον Vitaliy Klitschko το Χρυσό Τάγμα του Ilya Muromets. Και αυτό του χάρισε επιπλέον συμπάθεια.
  Στον κόσμο της πολιτικής, οι πυγμάχοι έχουν γίνει δημοφιλείς γενικά. Ο Floyd Maweather έγινε υποψήφιος για Πρόεδρος των ΗΠΑ. Επίσημα ανεξάρτητη. Και με αξιοπρεπή βαθμολογία. Και τι γίνεται με έναν δισεκατομμυριούχο, έναν αχτύπητο πυγμάχο και έναν μαύρο. Γιατί όχι υποψήφιος;
  Ο Floyd Maweizer υποστήριξε τον Πρόεδρο Zelensky στις εκλογές και υποσχέθηκε φιλία.
  Λίγοι Floyd ήθελαν ένα rematch με τον Paquio και συγκέντρωσαν πολλά χρήματα για αυτό.
  Ο Μεντβέντεφ έχανε σαφώς έδαφος. Για να δημιουργήσει μια μικρή αξία σοκ, διόρισε τον Anatoly Kashpirovsky Υπουργό Υγείας με τον βαθμό του αναπληρωτή πρωθυπουργού. Κάτι που φυσικά είναι μια δυνατή κίνηση, αλλά όχι αρκετή. Παρεμπιπτόντως, ο Anatoly Kashpirovsky έγινε ο γηραιότερος υπουργός και αναπληρωτής πρωθυπουργός σε ολόκληρη την ιστορία της Ρωσίας. Ναι, κάτοχος ρεκόρ! Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ απένειμε επίσης στη βασίλισσα της Αγγλίας το παράσημο του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου και μάλιστα παρέδωσε τον ήρωα αστέρι στον Σόιγκου. Και στέρησε τον Γκορμπατσόφ το ανώτατο τάγμα του. Το οποίο, γενικά, δεν είναι και τόσο όμορφο.
  Και επίσης πήρε και επανέφερε τον Μπέρια στο βαθμό του Στρατάρχη. Ίσως για να προσελκύσουν
  στην πλευρά τους των σταλινικών. Και ο Μπόρις Νεμτσόφ απονεμήθηκε μετά θάνατον το Τάγμα για τις Υπηρεσίες στην Πατρίδα, πρώτου βαθμού. Περαιτέρω, μετονόμασε το Βόλγκογκραντ με διάταγμά του σε Στάλινγκραντ. Επίσης φλερτάροντας με τους σταλινικούς. Αλλά και με φιλελεύθερους. Ο Νοβοντβόρσκι απένειμε μεταθανάτια τον τίτλο του Ήρωα της Ρωσίας και του... Στάλιν!
  Μετά θάνατον, ο Μεντβέντεφ απένειμε επίσης το παράσημο του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου στον Γιούρι Γκαγκάριν. Και αποκατέστησε το Τάγμα της Νίκης στον Leonid Ilya Brezhnev. Απροσδόκητα, ο Μεντβέντεφ παρουσίασε το χρυσό αστέρι του ήρωα της Ρωσίας στον Γκάρι Κασπάροφ.
  Επίσης φλερτάροντας με φιλελεύθερους. Και με τους κομμουνιστές. Και τα δικά σας και τα δικά μας.
  Ο Μεντβέντεφ επέδωσε επίσης το Τάγμα του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου στον Πάπα Φραγκίσκο τον Πρώτο.
  Επίσης πολύ γενναιόδωρα δώρα από τον "μεγάλο άρχοντα"! Επιπλέον, ο Μεντβέντεφ μείωσε απροσδόκητα και πάλι την ηλικία συνταξιοδότησης τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες στα πενήντα πέντε. Κάτι που αποδείχτηκε αίσθηση. Και πάλι αύξησε τις συντάξεις.
  Τι μπορείτε να κάνετε την παραμονή των εκλογών;
  Επιπλέον, ο αναπληρωτής πρόεδρος απένειμε στον Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι τον βαθμό του αντιστράτηγου. Όπως, για πιστή υπηρεσία, πάρτε το από τον ώμο του κυρίου. Και ο γιος του Ιγκόρ Λεμπέντεφ διορίστηκε απροσδόκητα Υπουργός Εξωτερικών, αντί για τον παλιό και ανέραστο Λαβρόφ στη Δύση.
  Ο Μεντβέντεφ πρόσφερε επίσης στον Ντεμούσκιν τη θέση του επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών, αλλά ο έγκυρος εθνικιστής αρνήθηκε. Από τους νέους διορισμούς, αίσθηση έγινε ο διορισμός της Ksenia Sobchak ως Υπουργού Πολιτισμού. Εκείνη, βλέποντας ότι η βαθμολογία της ήταν πολύ μικρή, συμφώνησε. Απαίτησε όμως και τη θέση της αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Ο Μεντβέντεφ συμφώνησε σε αυτό.
  Ο Γιαβλίνσκι συμμετείχε και αυτός στις εκλογές, αλλά αρρώστησε εντελώς και αποχώρησε για λόγους υγείας.
  Ο ενεργός πρόεδρος του απένειμε και το αστέρι του Ήρωα της Ρωσίας.
  Ο Μιχαήλ Κασιάνοφ έλαβε το παράσημο για τις Υπηρεσίες στην Πατρίδα, πρώτης τάξης και τη θέση του επίτιμου οικονομικού συμβούλου. Γιατί αποχώρησε υπέρ του Μεντβέντεφ. Αλλά αυτό είναι ένα πολύ μικρό κλάσμα του ποσοστού.
  Ο Σεργκέι Κοβάλεφ προσφέρθηκε στον Υπουργό Αθλητισμού, αλλά του φάνηκε ότι δεν ήταν αρκετό.
  Προέκυψε σύγκρουση με τον πρόεδρο του συνταγματικού δικαστηρίου. Ο Ζόρκιν τελικά έφυγε. Αλλά σε ποιον να δώσω μια τέτοια ανάρτηση; Κατά προτίμηση για γυναίκα! Και το πρόσφεραν στον Alla Pugacheva.
  Όμως η διάσημη τραγουδίστρια αρνήθηκε, επικαλούμενη ότι δεν ήταν για εκείνη. Ωστόσο, ο Μεντβέντεφ της χάρισε το αστέρι του Ήρωα της Ρωσίας. Αν και ο Άλλα αρνήθηκε να ενεργήσει υπέρ του.
  Ποιος θα είναι όμως ο πρόεδρος του συνταγματικού δικαστηρίου; Η θέση έχει κολλήσει. Ο Σόιγκου αρνήθηκε επίσης - όχι το προφίλ του!
  Απροσδόκητα, ο Ντίμα Μπιλάν συμφώνησε. Αν και φυσικά δεν είναι γεγονός ότι αυτό είναι το προφίλ του! Και φυσικά, το να είσαι τραγουδιστής είναι πιο επικερδές και πολύ πιο διασκεδαστικό από το να είσαι πρόεδρος συνταγματικού δικαστηρίου.
  Ο Μεντβέντεφ, ούτως ή άλλως, το έκανε γρήγορα και απένειμε το αστέρι στον Ήρωα της Ρωσίας.
  Η Dima Bilan, ωστόσο, είπε ότι αυτό ήταν απλώς ένα αστείο. Ωστόσο, με γενική αποδοχή, η Λιουντμίλα Πούτινα διορίστηκε πρόεδρος του συνταγματικού δικαστηρίου. Αυτή ήταν μια ισχυρή κίνηση, δεδομένης της δημοτικότητας του Πούτιν στη Ρωσία, αλλά ήταν ήδη κάπως καθυστερημένη και δεν μπορούσε να σώσει τον Μεντβέντεφ.
  Αν και έγιναν τιτάνιες προσπάθειες. Αλλά οι τιμές αυξάνονταν, η συναλλαγματική ισοτιμία του ρουβλίου έπεφτε, οι Ταλιμπάν προχωρούσαν στο Τατζικιστάν και δεν υπήρχε τίποτα να πείσει τους ψηφοφόρους.
  Την τελευταία στιγμή, ο Gennady Zyuganov διορίστηκε πρώτος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπεύθυνος για το κοινωνικό μπλοκ. Αυτό όμως είναι ήδη κατάπλασμα για τους νεκρούς.
  Και ο ίδιος ο Zyuganov έχει ήδη χάσει εντελώς το εκλογικό του σώμα.
  Ο Degtyarev διορίστηκε Γενικός Εισαγγελέας την παραμονή της ψηφοφορίας. Επίσης υποψήφιος πρόεδρος από το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα.
  Ο Μεντβέντεφ μετακινήθηκε και αναζήτησε νέους τρόπους. Μία από τις θεαματικές προεκλογικές κινήσεις ήταν η απονομή ενός ειδικού χρυσού μεταλλίου που φέρει το όνομα του Ζούκοφ σε όλους τους βετεράνους του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου. Και ένα εκατομμύριο ρωσικά ρούβλια για εκκίνηση. Όμως έχουν μείνει ελάχιστοι Βετεράνοι του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου.
  Ο Μεντβέντεφ απένειμε επίσης το παράσημο του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου στην Τερέσκοβα. Ενώ υπάρχει μια ευκαιρία, γιατί να μην την ανταμείψετε; Έτσι στον Ανατόλι Καρπόφ μπορεί να δοθεί ήρωας της Ρωσίας. Είναι μεγάλος σκακιστής! Και ο Alekhine, και ο Botvinnik, και ο Tal και ο Spassky, ο Tigran - θα απονείμουν μετά θάνατον βραβεία - καθόλου άσχημα!
  Αστέρια του Hero of Russia - αυτό είναι υπέροχο!
  Είναι ωραίο να δίνεις βραβεία και να δίνεις μετάλλια. Και αν καθιερώσουμε επίσης ένα τάγμα με το όνομα του Πούτιν. Υπάρχουν τέσσερα επίπεδα: τέταρτο - χάλκινο, τρίτο - ασημί, δεύτερο - χρυσό, πρώτο - χρυσό με διαμάντια!
  Αυτό είναι που ο Μεντβέντεφ είναι εφευρέτης.
  Ωστόσο, ούτε αυτό είναι αρκετό. Ο Ζελένσκι δημιουργεί επίσης νέες παραγγελίες. Παραγγελία, για παράδειγμα, του Taras Shevchenko. Ή Taras Bulba! Ή Γκόγκολ! Γιατί να χάνουμε χρόνο σε μικροπράγματα; Και το Τάγμα που πήρε το όνομα του Kozhedub! Αυτή είναι μια ισχυρή κίνηση του Zelensky για να ευχαριστήσει τις αριστερές δυνάμεις. Γενικά, βέβαια, ο Ζελένσκι δεν είναι κομμουνιστής, ούτε καν αριστερός. Άρα μπορεί να έχει προβλήματα. Αλλά οι κομμουνιστές στη Ρωσία δεν είχαν αρχηγό.
  Και επίσης, ο Αντρέι Ναβάλνι; Κάπως όλοι τον ξέχασαν. Αλήθεια δεν κάνατε υποψηφιότητα για πρόεδρος; Αλλά ο Αντρέι Ναβάλνι εργάζεται στην ομάδα του Ζελένσκι για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχει ήδη κάνει πολλά στον αγώνα κατά της διαφθοράς στην Ουκρανία.
  Άρα κανείς δεν έχει πεθάνει ακόμα! Και η διαδικασία της συγχώνευσης των δύο αδελφικών λαών και της γενικής εκλογής του αρχηγού του έθνους βρίσκεται σε εξέλιξη.
  Ο Αντρέι Ναβάλνι θα πλύνει και τον Ζελένσκι... Ως συνήθως φλέγεται.
  Και ενεργεί δυναμικά με ξέφρενη πίεση.
  Και ταυτόχρονα πολύ διακριτικά, για να μην τρομάξουν τους ψηφοφόρους. Καθόλου το στυλ του Τραμπ.
  Και νέες εποχές έρχονται στον κόσμο - πιο ασφαλείς και πιο ήρεμοι. Στη Σαουδική Αραβία ξεκινούν δημοκρατικές και κοσμικές μεταρρυθμίσεις και γενικά ο θρησκευτικός εξτρεμισμός αποδυναμώνεται. Πράγματι, πολλοί μπορούν να διαβάσουν τις αντιφάσεις μεταξύ του Κορανίου και της επιστήμης στο Διαδίκτυο και αναρωτιούνται: γιατί το κάνουν αυτό; Ποιοι είναι οι λόγοι για να θεωρήσουμε ότι το Κοράνι και η Βίβλος είναι ο λόγος του Θεού;
  Όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να σκέφτονται και να κάνουν ερωτήσεις, δεν είναι πλέον τόσο βιαστικοί. Στην πραγματικότητα, γιατί προκύπτει ο αιώνας; Περισσότερο σαν φόβος θανάτου! Και τόσο λίγοι άνθρωποι φοβούνται να πεθάνουν μέχρι να αρρωστήσουν!
  Την παραμονή των εκλογών, ο Μεντβέντεφ αύξησε τις πληρωμές για αναρρωτική άδεια και επιδόματα για άτομα με ειδικές ανάγκες. Αυξήθηκε επίσης η παραγωγή δεξαμενών...
  Ο Μεντβέντεφ, για να φανεί πατριώτης, ανέβασε σημαντικά τον πήχη στις στρατιωτικές δαπάνες. Το τανκ Bear, το βαρύτερο από τα τέρατα, που ζυγίζει περισσότερους από εκατό τόνους και με πυρηνικό αντιδραστήρα αντί για κινητήρα, τέθηκε σε μαζική παραγωγή.
  Το έργο Bear αναπτύχθηκε υπό τον Πούτιν, κατόπιν προσωπικών του εντολών. Η ιδέα ήταν να δημιουργηθεί ένα τανκ-τέρας για να εκφοβίσει. Το όχημα αποδείχθηκε πολύ βαρύ και ακριβό, με πολυστρωματική θωράκιση και δύο εκτοξευτές πυραύλων σε υπηρεσία.
  Η ιδιαιτερότητα του αυτοκινήτου ήταν η ταχύτητά του πάνω από εκατό χιλιόμετρα την ώρα, με βάρος εκατόν πενήντα τόνων και ένα κολοσσιαίο απόθεμα ισχύος χάρη στον πυρηνικό αντιδραστήρα.
  Είναι αλήθεια ότι κατά τη διάρκεια του τρεξίματος συνέβη ένα άλλο ατυχές περιστατικό - η κάμπια έσκασε. Και πάλι η εντύπωση αποδείχτηκε χαλασμένη. Ο Μεντβέντεφ γελοιοποιήθηκε κυριολεκτικά.
  Και μετά συνέβη ένα άλλο επεισόδιο με τον ενεργό πρόεδρο - δεν μπορείτε να το φανταστείτε επίτηδες. Όταν ο Μεντβέντεφ προσπάθησε να γκρεμίσει ένα δέντρο μπροστά στους ξυλοκόπους, έπεσε ακριβώς πάνω στο γιορτινό τραπέζι με φαγητό. Έτσι, ο άτυχος μεταβατικός αρχηγός της Ρωσίας ξεφτίλισε ξανά τον εαυτό του.
  Ναι, ο Μεντβέντεφ ήταν πραγματικά άτυχος. Μια τέτοια περιουσία είναι ιδιότροπη: ανταμείβει έναν, προσβάλλει τον άλλον. Ήταν πραγματικά τόσο κακός ο Νικόλαος Β', για παράδειγμα, αλλά ήταν πραγματικά προσβεβλημένος από ανώτερες δυνάμεις. Έτσι, ο Μεντβέντεφ, γενικά, ένας έξυπνος άνθρωπος, τα ξέφυγε κυριολεκτικά από όλα.
  Οι προσπάθειες να γίνει κάτι οδήγησαν σε αντίσταση και πείσμα.
  Ο Μεντβέντεφ φαινόταν να συσπάται σε ένα τηγάνι. Και τότε προέκυψαν άλλα προβλήματα. Σε σκάνδαλο διαφθοράς ενεπλάκη και ο εν ενεργεία πρωθυπουργός.
  Και εδώ, φυσικά, δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς τον Αντρέι Ναβάλνι. Αυτός ο τύπος θα ταιριάζει πάντα!
  Απέκτησα τόσο καταστροφικά ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Μεντβέντεφ και το περιβάλλον του - το σκάνδαλο αποδείχθηκε εκπληκτικό. Με λίγα λόγια, τόσο ο Ναβάλνι όσο και όσοι έπεσαν κάτω από το συντριπτικό του χτύπημα έγιναν διάσημοι.
  Και ο Μεντβέντεφ έπρεπε να βρει δικαιολογίες και να σκουπίσει τη σούβλα. Και όλα ξεχύθηκαν πάνω του. Όχι εκλογές, απλά φρίκη.
  Την ημέρα της ψηφοφορίας, ο Μεντβέντεφ έφτασε φρουρούμενος. Ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν σκυθρωπός και αβέβαιος. Τα χέρια μου έτρεμαν όταν πήρα το ψηφοδέλτιο. Με την τελευταία του εντολή ο εκτελών χρέη προέδρου τριπλασίασε τους μισθούς στρατιωτικών και αστυνομικών. Και πενταπλάσια σύνταξη!
  Η Αναστασία Ορλόβα, ωστόσο, κορόιδευε έξυπνα τον υποψήφιο για το ρόλο του δικτάτορα:
  - Είναι δύσκολο να κάθεσαι σε ξιφολόγχες! Εδώ βάζει ένα μαξιλάρι χρημάτων!
  Στη συνέχεια, το κορίτσι εξολοθρευτής το πήρε και το έδειξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Η Αναστασία, φυσικά, είναι ένα κορίτσι που δεν βάζει τα λόγια της στην τσέπη. Πνευματώδης, δυνατός, κουλ, χαρισματικός.
  Και τόσοι πολλοί τύποι την ερωτεύτηκαν. Επιπλέον, η Αναστασία είναι μια πολύ ιδιοσυγκρασιακή ξανθιά και δεν πηγαίνει για ύπνο χωρίς να επιλέξει έναν νέο άντρα για τη νύχτα. Φυσικά, επιλέγει πιο όμορφους, αθλητικούς, μυώδεις άντρες, μερικές φορές και πολύ νέους. Σίγουρα όμως διαφορετικό. Προφανώς για να επαναφορτιστεί με ενέργεια. Και κανείς δεν θεωρεί πόρνη αυτόν τον τρομερό πολεμιστή.
  Αντίθετα, για μια τόσο δυνατή και μυώδη γυναίκα φαίνεται πολύ cool.
  Ψήφισε και η Αναστασία, πήρε το ψηφοδέλτιο με τα γυμνά δάχτυλα των χαριτωμένων ποδιών της, κι αυτό είναι ολόκληρο ρολό, όπου δύσκολα βρίσκεις επώνυμο, και το έβαλε για τον εαυτό της χωρίς περιττές προκαταλήψεις. Λοιπόν, είναι ξεκάθαρο για ποιον!
  Μετά από αυτό έδειξε τη μεγάλη της σιλουέτα με τα γυμνά δάχτυλά της!
  Ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι ήρθε να ψηφίσει με ποδήλατο. Πήδηξε και στριφογύρισε. Όπως πάντα, είναι μαχητικός και ταμπεραμέντο. Ο πραγματικός Ναπολέων Βοναπάρτης.
  Και φυσικά, ψήφισα βιαστικά, όπως ήταν αναμενόμενο.
  Ο Βλαντιμίρ Κλίτσκο δεν αποχώρησε ποτέ από τις εκλογές. Και ψήφισε και τον εαυτό του και κούνησε τη γροθιά του στον Μεντβέντεφ.
  Την τελευταία στιγμή, ο Nikolai Valuev έλαβε το αστέρι του ήρωα της Ρωσίας από τον Medvedev και τη θέση του Υπουργού Εσωτερικών. Μετά βίας κατάφερα να το κινηματογραφήσω. Αν και αρνήθηκε να πει ποιον ψήφισε.
  Πολλοί άνθρωποι ψήφισαν εδώ: η Alla Pugacheva και ο Suraikin...
  Ο Ζιρινόφσκι, φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αφήσει το στίγμα του. Το πήρε και έσκισε το πορτρέτο του Βλαντιμίρ Ζελένσκι ακριβώς στο εκλογικό τμήμα και υποσχέθηκε ότι θα τον πυροβολούσε οπωσδήποτε όταν έρθει στην εξουσία.
  Η Dima Bilan τραγούδησε κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας:
  - Όλα είναι αδύνατα, το ξέρω σίγουρα! Ο Μπιλάν θα εκλεγεί, είναι άψογος ιππότης!
  Τότε εμφανίστηκαν άλλα αστέρια.
  Ο Γκάρι Κασπάροφ είπε ότι η εξουσία αλλάζει και ότι ο Μεντβέντεφ θα φύγει και μαζί του θα τελειώσει επιτέλους η εποχή του Πούτιν.
  Παράλληλα, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε ότι δεν είναι κατά της επανέναρξης της σκακιστικής του καριέρας. Και σπάσε το ρεκόρ ηλικίας του Στάινιτς. Και ότι η Ρωσία θα λάβει σύντομα έναν άξιο και δημοκρατικό ηγέτη, και η εποχή των τσάρων θα γίνει επιτέλους παρελθόν.
  Και ότι ο Garry Kasparov εφηύρε το δικό του σκάκι, το οποίο σύντομα θα αποκτήσει δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο.
  Και έδειξε έναν πίνακα εκατό κυττάρων. Νέες φιγούρες εμφανίστηκαν σε αυτό. Δύο γελωτοποιοί ο καθένας: δίπλα στον βασιλιά και τη βασίλισσα. Επιπλέον, ο γελωτοποιός περπατά σαν βασίλισσα, αλλά χτυπά αποκλειστικά σαν ιππότης. Και δύο τοξότες στην άκρη αντί για πιόνια. Οι τοξότες κινούνται σαν πιόνια, αλλά πυροβολούν διαγώνια σε δύο ολόκληρα τετράγωνα. Είναι αλήθεια ότι επειδή βρίσκονται στην άκρη του ταμπλό, η αξία τους μειώνεται κάπως. Αλλά μπορούν επίσης να μετατραπούν σε οποιοδήποτε σχήμα.
  Το σκάκι του Garry Kasparov έχει αναμφίβολα τραβήξει την προσοχή κόσμου και δημοσιογράφων.
  Ο Ναβάλνι υποσχέθηκε ότι ο Κασπάροφ θα γινόταν σίγουρα υπουργός.
  Ψήφισε και ο Ανατόλι Καρπόφ. Αλλά είναι ήδη ένας παλιός πρώην πρωταθλητής, οπότε υποσχέθηκε μόνο να συμβουλεύει. Και είπε ότι, πιθανότατα, έρχονται μεγάλες αλλαγές. Και τι καλύτερο αύριο από χθες!
  Ήδη την ημέρα των εκλογών, ο Μεντβέντεφ ανακοίνωσε ότι η διάρκεια των ελάχιστων διακοπών στη Ρωσία αυξανόταν σε τριάντα εργάσιμες ημέρες και ότι όλες οι γυναίκες που γεννούσαν δέκα ή περισσότερα παιδιά θα έπαιρναν μια ανταμοιβή από αυτόν: το αστέρι του Ήρωα των Ρώσων Ομοσπονδία.
  Μια νέα λαϊκιστική κίνηση, και πρέπει να πω αρκετά ισχυρή. Αλλά είναι πολύ αργά. Ειδικά την ημέρα των εκλογών, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται απλώς για δουλειά για το κοινό.
  Ο Μεντβέντεφ έχανε σαφώς έδαφος... Η μόνιμη δύναμή του είχε κουραστεί πολύ από όλα.
  Ο κόσμος ήθελε να πηδήξει από την αποτελμάτωση του Πούτιν και η δίψα για αλλαγή ήταν ώριμη. Επιπλέον, η προφανής αδυναμία του Μεντβέντεφ να είναι ισχυρή προσωπικότητα αποδείχθηκε προφανής.
  Ο Ζελένσκι, κερδίζοντας πόντους και ενεργώντας χωρίς περιττό λαϊκισμό και υποσχέσεις, προχώρησε με σιγουριά.
  Αυτές οι δημοσκοπήσεις στο exit έλεγαν ότι ήταν το ξεκάθαρο φαβορί. Αλλά αν ο Μεντβέντεφ θα περάσει στον δεύτερο γύρο είναι ακόμα ένα ερώτημα! Προς το παρόν, οι Vladimir Klitschko και Sergey Kovalev, καθώς και ο Grudinin, θα μπορούσαν να τον αμφισβητήσουν για αυτή τη θέση.
  Ο Zyuganov ψήφισε τελευταίος. Ο ηλικιωμένος, άρρωστος, πρώην πρόεδρος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας σταύρωσε το όνομα Γκρούντιν και αναστέναξε. Ναι, δεν είναι εύκολο να γίνεις ο πρώτος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ρωσίας σε σχεδόν ογδόντα χρόνια. Το έχει ανάγκη;
  Και ο Ζιουγκάνοφ, αναπνέοντας βαριά, γρύλισε:
  Θα πάμε ξανά στη μάχη
  Για τη δύναμη των Σοβιετικών...
  Και σαν ένα θα πεθάνουμε -
  Στον αγώνα για αυτό!
  Και βγήκε τρεκλίζοντας από την καμπίνα. Όχι, θα παραιτηθεί σύντομα.
  Η ώρα πλησίαζε, και τα πρώτα στοιχεία για τις προεδρικές εκλογές έμελλε να αρχίσουν να φτάνουν. Η Ρωσία βρισκόταν στα πρόθυρα τεράστιων αλλαγών. Συλλαλητήρια και αιτήματα για συμμαχία με τη Ρωσία έγιναν και στη Λευκορωσία . Όλα γίνονταν όλο και πιο μανιασμένα και συναρπαστικά.
  Η προσέλευση στις ρωσικές προεδρικές εκλογές έφτασε σε ρεκόρ στην ιστορία των εναλλακτικών εκλογών, σχεδόν ενενήντα τοις εκατό.
  Και μόλις ανακοίνωσαν ότι άνοιξαν οι κάλπες, και άρχισε η καταμέτρηση των ψήφων από την Άπω Ανατολή.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 3.
  Τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου άρχισαν να ρέουν από την Άπω Ανατολή. Όπως είπαν όλες οι δημοσκοπήσεις, ο Ζελένσκι προηγείτο με αυτοπεποίθηση. Ο Μεντβέντεφ δεν ήταν καν δεύτερος ακόμα. Ο Γκρούντινιν και ο Βλαντιμίρ Κλίτσκο πάλεψαν για τη δεύτερη θέση. Υπήρχαν περίπου διακόσιοι άλλοι υποψήφιοι στη λίστα, οπότε σκόρπισαν τις ψήφους τους. Ωστόσο, ο Zelensky κέρδισε σχεδόν το πενήντα τοις εκατό στη Σιβηρία και μπορούσε να υπολογίζει ακόμη και στη νίκη στον πρώτο γύρο.
  Ο Μεντβέντεφ είπε μέσα στην καρδιά του:
  - Θέλαμε το καλύτερο, αλλά ψηφίσαμε για πλάκα!
  Ο Ζελένσκι ήταν λακωνικός:
  - Η αλήθεια κέρδισε!
  Τα εκλογικά δεδομένα άλλαζαν συνεχώς, αλλά η πρώτη θέση του Ζελένσκι με μεγάλη διαφορά παρέμεινε αμετάβλητη. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι οι Grudinin και Klitschko υποχώρησαν ελαφρώς. Και ο Μεντβέντεφ άρχισε να έρχεται στη δεύτερη θέση, αν και με τριπλάσια διαφορά από τον ηγέτη. Ο εν ενεργεία πρόεδρος έλαβε τα περισσότερα στην Τσετσενία, στον στρατό, σε ένα κέντρο κράτησης. Λοιπόν είναι ξεκάθαρο. Ειδικά σε ένα κέντρο κράτησης. Είναι πιο δύσκολο να παρακολουθείς την καταμέτρηση των ψήφων εκεί.
  Ο Μεντβέντεφ, ωστόσο, απελευθέρωσε πολλούς κρατούμενους και η αύξηση δεν ήταν τόσο σημαντική όσο περίμενε.
  Όμως με μεγάλη δυσκολία καταφέραμε να περάσουμε στον δεύτερο γύρο. Αν και ο Ζελένσκι πήρε σχεδόν σαράντα τοις εκατό συνολικά, ο Μεντβέντεφ μόλις συγκέντρωσε δεκατρία. Επιπλέον, με δωροδοκία ψηφοφόρων και παραβιάσεις. Ναι, ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς αποδείχθηκε μάλλον αδύναμος. Ο τρίτος ήταν ο Βλαντιμίρ Κλίτσκο. Τι μικρή αίσθηση, ο τέταρτος είναι ο Grudinin. Ο Dima Bilan ήρθε επίσης απροσδόκητα πέμπτος. Ο Sergey Kovalev ήρθε έκτος, αν και η βαθμολογία του ήταν υψηλή. Ο Ζιρινόφσκι δεν μπήκε καν στην πρώτη δεκάδα αυτή τη φορά. Είναι αλήθεια ότι ο Μεντβέντεφ του απένειμε αμέσως τον βαθμό του Γενικού Συνταγματάρχη για την πιστή υπηρεσία και το αστέρι του Ήρωα της Ρωσίας.
  Ένα τέτοιο παρηγορητικό έπαθλο για τον πιστό δούλο σου. Περαιτέρω, ο Dima Bilan έλαβε το αστέρι του Ήρωα της Ρωσίας και το Τάγμα για Υπηρεσίες στην Πατρίδα, πρώτου βαθμού.
  Αλλά ο Ντίμα είπε ότι εξακολουθεί να μην υποστηρίζει τον Μεντβέντεφ. Ωστόσο, η θέση σχετικά με τον Ζελένσκι είναι επίσης ασαφής. Μόνο ο Βλαντιμίρ Κλίτσκο ζήτησε ανοιχτά ψήφους υπέρ της Ζελένσκαγια. Επιπλέον, αυτός ο πυγμάχος ανακοίνωσε ότι θα αγωνιστεί στη Μόσχα με τον Ολυμπιονίκη του 2020. Και ότι η διαφορά ηλικίας δεν τον ενοχλεί. Ότι ο Βλαντιμίρ είναι πιο δυνατός και πιο παρακινημένος από ποτέ.
  Ο Μεντβέντεφ, ωστόσο, βράβευσε τον ήρωα της Ρωσίας αστέρι τόσο στον Βλαντιμίρ Κλίτσκο όσο και στον Βιτάλι Κλίτσκο. Όπως, είναι ένας δίκαιος άνθρωπος. Εσείς αδέρφια έχετε κάνει πολλά για την πυγμαχία, ειδικά ο Βλαντιμίρ.
  Ο Vitaly είπε ότι το πιο αηδιαστικό πράγμα για το Maidan είναι ότι εξαιτίας του δεν έσπασε το ρεκόρ του Holmes. Είχε όμως κάθε ευκαιρία!
  Και ξαφνικά ο Βιτάλι θέλησε να συναντηθεί με τον Γκασίεφ στο Κίεβο. Κάτι που προκάλεσε σάλο. Γιατί να μην το δοκιμάσετε;
  Ο Sergey Kovalev θέλησε επίσης να συνεχίσει την καριέρα του, υπενθυμίζοντας ότι ο Hoppins, ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία, νίκησε παγκόσμιους πρωταθλητές και ενοποιημένους τίτλους. Και ότι προς το παρόν ούτε ο Ζελέσκι ούτε ο Μεντβέντεφ σχεδιάζουν να εργαστούν στην κυβέρνηση. Και θέλει να πολεμήσει.
  Τα παιδιά είχαν πραγματικά αρκετό κίνητρο. Από τους άλλους πυγμάχους, ο Dima Bivol εξέφρασε την επιθυμία να πολεμήσει τον Kovalev.
  Ο Μεντβέντεφ διαπραγματεύτηκε με τον Γκρούντιν. Του υποσχέθηκε βουνά από χρυσάφι. Ο Γκρούντινιν δεν ήθελε τίποτα λιγότερο από τη θέση του πρωθυπουργού. Απροσδόκητα, ο ηλικιωμένος Zyuganov υποστήριξε τον Medvedev και κάλεσε τον Grudinin να συμμετάσχει στην ομάδα του ενεργού προέδρου. Στη συνέχεια όμως προέκυψαν προβλήματα και διάσπαση στις τάξεις των κομμουνιστών. Κάτι που δεν άρεσε και στους δύο υποψήφιους.
  Αλλά ο Sergei Udaltsov μίλησε υπέρ του Zelenky. Λένε ότι ανάμεσα σε δύο κακά πρέπει να διαλέξουμε που δεν ξέραμε ακόμα!
  Ο Νικολάι Βαλούεφ πρότεινε μια συμμαχία μεταξύ Ζελένσκι και Μεντβέντεφ: Πρόεδρος Ζελένσκι - Πρωθυπουργός Μεντβέντεφ. Τι άρεσε στους ολιγάρχες! Επιπλέον, υπενθύμισαν ότι υπάρχει ένα ανείπωτο σημείο ενοποίησης: ότι διαφορετικές χώρες θα έχουν πρωθυπουργούς και προέδρους από τους δικούς τους.
  Και εφόσον ο Ζελένσκι κερδίζει τις προεδρικές εκλογές, τότε ένας εκπρόσωπος της Ρωσίας θα πρέπει να γίνει πρωθυπουργός. Αλλά ο Μεντβέντεφ είναι ακόμα στον δεύτερο γύρο.
  Ο Ζελένσκι πάντως είπε ότι ναι, ο πρωθυπουργός θα είναι από τη Ρωσία, όχι όμως ο Μεντβέντεφ! Γιατί οι Ρώσοι έχουν βαρεθεί τη διαχείρισή του. Και αυτό που χρειάζεται είναι κάποιος πιο ικανός στα οικονομικά και με επιτυχημένη εμπειρία, όχι μια αποτυχία όπως αυτή του Μεντβέντεφ!
  Τα στοιχεία της κοινωνικής έρευνας έδειξαν ότι η πλειοψηφία των Ρώσων δεν ήθελε να δει τον Μεντβέντεφ ως πρωθυπουργό. Πιο συγκεκριμένα, σχεδόν το ενενήντα τοις εκατό ήταν κατά.
  Ο Ρογκόζιν επέστρεψε απροσδόκητα από την πολιτική λήθη και άρχισε να θεωρείται πιθανός πρωθυπουργός. Επίσης, πολλοί Ρώσοι ήθελαν να δουν τον Αντρέι Ναβάλνι ως πρωθυπουργό τους.
  Έτσι ο τροχός της ιστορίας στριφογύριζε όλο και πιο γρήγορα.
  Στον κόσμο, φυσικά, η Δύση στήριξε τον Ζελένσκι, η Κίνα παρέμεινε ουδέτερη. Οι περισσότερες χώρες είναι επίσης για τον Ζελένσκι, ο οποίος θεωρούνταν δημοκράτης και δυτικός. Αλλά ο Μεντβέντεφ ήταν ο συνεργάτης του Πούτιν για τόσο καιρό. Μίλησαν ακόμη και για μια σειρά δύο ηγετών. Και είναι ξεκάθαρο ότι ο Μεντβέντεφ δεν είναι καθόλου τόσο λευκός και χνουδωτός όσο θέλει να φαίνεται. Εκλογές γίνονται και στις ΗΠΑ. Ένας διαγωνισμός μεταξύ ενός νεαρού Ρεπουμπλικανού και μιας νεαρής Δημοκρατικής. Και είναι μια ευκαιρία πενήντα πενήντα. Αλλαγές είναι επίσης πιθανές στην Κίνα• ο ηγέτης Xi έχει προβλήματα υγείας. Και φαίνεται ότι υπάρχει πιθανότητα να τον διαδεχθεί ένας πιο δημοκρατικός ηγέτης.
  Γενικά, η κινεζική ολιγαρχία θέλει περισσότερη ελευθερία και δημοκρατία, αλλά οι άνθρωποι δεν διασκεδάζουν αρκετά. Τι είδους εκλογές είναι όταν το αποτέλεσμά τους είναι γνωστό εκ των προτέρων;
  Η μόδα της δικτατορίας άρχισε να εξαφανίζεται. Όλοι ήθελαν κάτι περισσότερο από το να είναι απλά γρανάζια.
  Ο Ζελένσκι προσωποποίησε νέα πράγματα και αλλαγές, και μάλιστα επιτυχημένες. Και στη Ρωσία αυτό έγινε αντιληπτό θετικά. Οι άνθρωποι δεν ήθελαν φυλακές, στρατόπεδα ή γενικό φόβο.
  Μια γενιά άλλαξε και όλοι θέλουν αλλαγή. Ακόμη και στην Κούβα, όπου το καθεστώς Κάστρο, το μισητό από τον λαό, ήταν συγκλονιστικό. Ακόμα κι αν η εξουσία ήταν με άλλο όνομα. Στη Βόρεια Κορέα υπάρχει επίσης δίψα για αλλαγή. Επιπλέον, οι Κορεάτες έλεγαν συχνά: η μοναρχία δεν είναι για τον κομμουνισμό! Και ότι ο χοντρός δικτάτορας πρέπει να φύγει!
  Η επιθυμία για αλλαγή σε όλο τον κόσμο μεγάλωνε και ο Ζελένσκι βρισκόταν σε αυτό το κύμα. Και προχώρησε με επιτυχία!
  Και στη Βόρεια Κορέα έγινε διαδήλωση διαμαρτυρίας. Το οποίο το δικτατορικό καθεστώς πυροβόλησε με πολυβόλα. Που έγινε ένας ακόμη δείκτης της βαρβαρότητας που επικρατούσε στην ήπειρο.
  Ο Τραμπ είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να λύσουν το πρόβλημα αυτής της δικτατορίας με τη βία. Και ότι μια πυρηνική βόμβα δεν θα τους τρομάξει. Ο Τραμπ είπε περαιτέρω ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δοκιμάζουν ήδη τέτοια όπλα που καμία θερμοπυρηνική γόμωση δεν θα είναι επικίνδυνη.
  Όμως ο χρόνος του Τραμπ τελείωνε. Και έτσι είναι ο γηραιότερος από τους προέδρους. Επιπλέον, μετά το θάνατο του Κάρτερ, έγινε ακόμη και ο γηραιότερος μεταξύ των πρώην προέδρων. Ουάου! Και η τύχη αγαπά τη νεολαία! Αν ο Τραμπ είχε αντίπαλό του μια νεότερη γυναίκα, είναι απίθανο να την είχε νικήσει καθόλου!
  Προφανώς ο νόμος του κάρμα λέει: καλή τύχη στους νέους! Ακόμα κι αν ο Ρόναλντ Ρίγκαν αποδείχτηκε εξαίρεση στον κανόνα!
  Και ο σχετικά νεαρός Γκορμπατσόφ αποδείχθηκε αποτυχημένος. Ακόμα κι αν κάποιος μπορεί να πει ότι ο Μιχαήλ Σεργκέεβιτς έκανε λάθος; Ο πρώτος ηγεμόνας της ΕΣΣΔ που μίλησε ανθρώπινη γλώσσα. Και δεν έγινε κατανοητός από τον κόσμο! Ή ίσως ούτε ο κόσμος, αλλά η ελίτ!
  Ω, τέτοια τύχη! Πόση τύχη είχε και πόση πέτυχε ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν;
  Και αν ο Νικόλαος Β' είχε λίγη περισσότερη τύχη - για παράδειγμα, αν ο ναύαρχος Μακάροφ είχε παραμείνει ζωντανός, πόσο μεγάλη και ισχυρή θα ήταν τότε η Ρωσία. Η Κίνα θα γινόταν Κίτρινη Ρωσία και όλος ο κόσμος θα ήταν σκυμμένος!
  Και έτσι πήραν μόνοι τους την Κριμαία και παρασύρθηκαν σε αντιπαράθεση με όλο τον κόσμο!
  Και ο Νικόλαος Β', ως λεπτός διπλωμάτης, κατάφερε να διαπραγματευτεί την Κωνσταντινούπολη και τη Μικρά Ασία από τους συμμάχους του.
  Λοιπόν, εντάξει, τώρα ο φαινομενικός Ζελένσκι γίνεται όλο και πιο ενεργός. Και οι δεύτερες εκλογές πλησιάζουν.
  Υπάρχει ολοένα και περισσότερη χαρά και αισιοδοξία στην Ουκρανία. Ο Μεντβέντεφ πρότεινε φυσικά μια τηλεοπτική συζήτηση. Αν και αυτό δεν έχει πολύ νόημα. Η θέση του αναπληρωτή προέδρου της Ρωσίας δεν είναι πολύ ισχυρή. Και δεν υπάρχει τίποτα για να καυχιόμαστε. Ούτε στα οικονομικά, ούτε στην πολιτική και στον πόλεμο. Η κατάσταση στον Καύκασο έχει ακόμη επιδεινωθεί. Και δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Δεν κερδίζει ούτε η δύναμη ούτε η διπλωματία. Οι σχέσεις γίνονται όλο και πιο εχθρικές με το περιβάλλον του Μεντβέντεφ. Κανείς εδώ δεν παίρνει στα σοβαρά τον Τσάρο. Αν και ο βασιλιάς είναι ακόμα στο θρόνο.
  Οι ολιγάρχες, γενικά, δεν είναι εναντίον του Ζελένσκι. Μόνο οι δυνάμεις ασφαλείας ή μάλλον κάποιοι από αυτούς είναι δυσαρεστημένοι!
  Κρυφά, ο Μεντβέντεφ συγκέντρωσε ένα συμβούλιο ασφαλείας. Η συζήτηση έθιξε το αν θα ακυρωθεί ο δεύτερος γύρος. Για παράδειγμα, υπήρξαν παραβάσεις; Φυσικά και ήταν! Και μπορείτε να βρείτε λάθος σε αυτό και να ακυρώσετε τα εκλογικά αποτελέσματα. Γιατί να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο μέσω του Αρείου Πάγου; Η ιδέα φαινόταν αρκετά λογική.
  Ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς Μεντβέντεφ υπενθύμισε ότι κάποια στιγμή τον Μάιο του 1999, ο Γέλτσιν συζήτησε ένα σχέδιο για στρατιωτικό πραξικόπημα και διάλυση της Κρατικής Δούμας!
  Και παραλίγο να συμβεί. Είναι αλήθεια ότι ακόμη και τότε δεν υπήρχε ενότητα μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας. Κάποιοι είπαν ότι μια ήπια επιλογή είναι καλύτερη: το Ανώτατο Δικαστήριο απορρίπτει τη διαδικασία παραπομπής λόγω έλλειψης νόμου για την απομάκρυνση του Ρώσου προέδρου. Και μέχρι να εγκριθεί αυτός ο νόμος, και αυτός είναι συνταγματικός νόμος, πρέπει να συγκεντρωθούν τα δύο τρίτα του κοινοβουλίου και τα τρία τέταρτα του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου. Και οι εξουσίες της Δούμας θα λήξουν, όπως και ο πρόεδρος.
  Στη συνέχεια, οι δυνάμεις ασφαλείας υποσχέθηκαν να συνεργαστούν με το Ανώτατο Δικαστήριο και να λύσουν το πρόβλημα ειρηνικά. Ο Γέλτσιν δεν ήθελε πραγματικά να πάει για στρατιωτικό πραξικόπημα με βαθμολογία δύο τοις εκατό και πέντε καρδιακά επεισόδια. Και η δύναμη δεν είναι η ίδια, και η υποστήριξη δεν είναι η ίδια. Επιπλέον, το 1993, ο κόσμος εξακολουθούσε να υποστηρίζει αυτή την πορεία. Και το 1999 δεν ήταν πια εκεί. Και δεν θα μπορούσε να συμβεί με τέτοια αποτελέσματα.
  Άρα, αν είχε περάσει η διαδικασία παραπομπής, πιθανότατα θα είχε τελειώσει χωρίς πυροβολισμούς.
  Ο Μεντβέντεφ προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο για να ακυρώσει τις εκλογές.
  Αλλά μετά, φυσικά, οι δικαστές άρχισαν να αντιτίθενται. Ότι, λένε, ακόμα κι αν ακυρωθούν οι εκλογές, θα πρέπει να επαναληφθούν. Και οι πιθανότητες του Μεντβέντεφ θα γίνουν λιγότερες. Και θα αρχίσει η λαϊκή αναταραχή.
  Οπότε, λένε, ο Ντμίτρι καλύτερα να αποδεχτεί ότι ο Ζελένσκι θα γίνει πρόεδρος της Ρωσίας. Και προσπάθησε να βρεις τη θέση σου.
  Επιπλέον, πολλοί είπαν ότι αυτός ο κλόουν δεν θα πετύχαινε στην Ουκρανία. Αλλά πρέπει να δούλεψε! Και δεν πρέπει να κάνετε μια τραγωδία από ένα μωρό.
  Ο Μεντβέντεφ, αφού συνομίλησε με δικαστές και αξιωματούχους ασφαλείας, πήρε μια απόφαση: να πάει τελικά στις εκλογές. Και κρατήστε τον δεύτερο γύρο. Και πραγματικά έτσι θα λειτουργήσει. Ίσως τελικά γίνει ένα θαύμα. Αλλά όχι? Άρα δεν θα τον βάλουν φυλακή.
  Η συνάντηση των δισεκατομμυριούχων εξέφρασε επίσης ότι δεν είναι κατά της δημοκρατίας. Και ότι ο Ζελένσκι δεν είναι αριστερός και τους ταιριάζει. Και επιπλέον, ότι επιτέλους όλες οι δυτικές κυρώσεις θα αρθούν και η Ρωσία θα επιστρέψει επιτέλους στην παγκόσμια κοινότητα.
  Τώρα μένει μόνο ένα πράγμα να κάνετε: να κάνετε μια τηλεοπτική συζήτηση. Ο Ζελένσκι συμφώνησε, αλλά μόνο στο γήπεδο Λουζνίκι. Φυσικά αυτό έγινε αποδεκτό. Θύμιζε πολύ το ήδη περασμένο στάδιο με τον Ποροσένκο. Εξάλλου, η διαφορά στον πρώτο γύρο ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Και η αντι-αξιολόγηση του Μεντβέντεφ είναι κολοσσιαία.
  Αλλά οι τηλεοπτικές συζητήσεις μοιάζουν με έναν πνιγμένο άνδρα που σφίγγει τα καλαμάκια. Η τελευταία συνεδρίαση είναι την Παρασκευή και οι εκλογές την Κυριακή.
  Ο Μεντβέντεφ, γενικά, προετοιμαζόταν. Όμως τα γεγονότα δεν είναι με το μέρος του. Και η εμπειρία του Ποροσένκο έδειξε ότι δεν μπορείς να αλλάξεις τα γεγονότα μόνο με τη ρητορική. Όπως δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον δήμαρχο Λουζκόφ, τη μοναδική φορά σε ολόκληρη την ιστορία της Μόσχας που τα κεντρικά τηλεοπτικά κανάλια εργάστηκαν εναντίον του σημερινού αρχηγού της πόλης.
  Όμως η προπαγάνδα δεν μπορούσε να υπερισχύσει των οικονομικών επιτευγμάτων του δημάρχου της Μόσχας. Και μην ψηφίζετε τον Κιριγιένκο, τον συγγραφέα της προεπιλογής! Αλλά ήταν αυτός που προήχθη περισσότερο από όλους. Πιθανώς ο πιο αποτυχημένος υποψήφιος τέθηκε εναντίον του στελέχους της επιχείρησης.
  Ωστόσο, τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης έκαναν τώρα περισσότερη εκστρατεία υπέρ του Ζελένσκι. Κανείς δεν πίστευε στον Μεντβέντεφ. Ακόμη και το Ανώτατο Δικαστήριο ήταν απρόθυμο να ακούσει την υπόθεση ακύρωσης εκλογών.
  Μέχρι στιγμής το θέμα είναι ότι το γήπεδο είναι κατάμεστο. Κυριολεκτικά ξεχειλίζει.
  Και ήταν ξεκάθαρο ότι ερχόταν σοβαρή αντιπαράθεση. Ωστόσο, ήταν ξεκάθαρο από το πρόσωπο του Μεντβέντεφ ότι είχε σχεδόν συμβιβαστεί με την ήττα. Πρέπει όμως να γίνει η τελευταία κίνηση.
  Την παραμονή της συζήτησης, ο Μεντβέντεφ διόρισε τον Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι Υπουργό Εσωτερικών. Αυτή είναι η τελευταία χειρονομία απελπισίας. Αλλά ο Ζιρινόφσκι, γνωρίζοντας ότι περισσότερο από το ογδόντα τοις εκατό των ψηφοφόρων ήταν έτοιμοι να ψηφίσουν για τον Ζελένσκι, δεν ήταν καθόλου πρόθυμος να τσακωθεί με τον μελλοντικό αρχηγό του κράτους. Αν και, φυσικά, κατάλαβε ότι ήταν απίθανο να βρει θέση στην ομάδα του Zelensky.
  Ναι, ο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς είναι μεγάλος. Ωστόσο, ο Anatoly Kashpirovsky είναι ένας ακόμη μεγαλύτερος υπουργός Υγείας και αναπληρωτής πρωθυπουργός. Αλλά δεν είναι επίσης ιδιαίτερα πρόθυμος να κάνει εκστρατεία υπέρ του Μεντβέντεφ. Ωστόσο, έχει την ευκαιρία να παραμείνει στην ομάδα. Η ηλικία είναι μεγάλη και αυτό σημαίνει εμπειρία. Και η φυσική μου φόρμα είναι απλά πολύ καλή.
  Δεν είναι περίεργο το φαινόμενο Kashpirov.
  Η συζήτηση στο γήπεδο ξεκίνησε με ανταλλαγή χαιρετισμών. Και πνευματώδεις παρατηρήσεις. Αλλά ο Zelensky φαινόταν πιο φρέσκος, πιο σίγουρος, πιο πειστικός και πιο επαγγελματικός.
  Ο Μεντβέντεφ ήταν πολύ νευρικός και άρχισε να ουρλιάζει. Δεν μπορούσε να είναι πειστικός. Και τα πράγματα είναι πολύ άσχημα στη χώρα. Ο λαός στηρίζει ξεκάθαρα τον Ζελένσκι. Όλα είναι τόσο τεταμένα εδώ.
  Κάθε λέξη του Ζελένσκι συνοδεύεται από χειροκροτήματα και ο Μεντβέντεφ αποδοκιμάζεται. Δηλαδή, υπάρχει πραγματική αποτυχία της συζήτησης.
  Ο Μεντβέντεφ συσπάται και λέει:
  - Εχω εμπειρία!
  Ο Ζελένσκι απαντά χαμογελώντας:
  - Με τέτοια εμπειρία, πηγαίνετε μόνο στους θυρωρούς!
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε:
  - Ο Πούτιν κι εγώ πήραμε την Κριμαία!
  Ο Ζελένσκι απάντησε έξυπνα:
  - Κλέφτη λαβή και κοντά χέρια!
  Και έτσι συνεχίστηκε η συζήτηση, αλλά ο Zelensky κέρδισε ξεκάθαρα. Ήταν πολύ πιο έξυπνος και πιο πειστικός από τον Μεντβέντεφ και το κοινό χάρηκε.
  Αμέσως μετά το τηλεοπτικό ντιμπέιτ, ο εκτελών χρέη Προέδρου της Ρωσίας εξέδωσε διάταγμα πενταπλασιασμού των μισθών και επταπλάσιων των συντάξεων! Αλλά έμοιαζε ήδη με αστείο.
  Οι άνθρωποι του Μεντβέντεφ απλώς γέλασαν. Αν και ήταν ξεκάθαρο ότι παραμονές των εκλογών έκαναν κάτι άλλο!
  Ο Μεντβέντεφ αποφάσισε επίσης να απονείμει το παράσημο του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου τόσο στον Στάλιν όσο και στον Λένιν. Αυτή η απόφαση πρέπει να πούμε ότι είναι αρκετά σοφή, αλλά καθυστερημένη. Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ ήθελε ξεκάθαρα να κερδίσει τους κομμουνιστές. Και κυρίως οι σταλινικοί. Αλλά ταυτόχρονα, πήρε και απένειμε το αστέρι στον ήρωα Tukhachevsky. Είναι επίσης μια εξαιρετική κίνηση και μια προσπάθεια φλερτ των φιλελεύθερων.
  Ο Μεντβέντεφ γενικά προσπάθησε να ευχαριστήσει και τους δικούς μας και τους δικούς σας. Βράβευσε τον Πατριάρχη, τον Πάπα και τους ηγέτες των χριστιανικών δογμάτων. Κυρίως Προτεστάντες. Και ακόμη και οι Μάρτυρες του Ιεχωβά αποκαταστάθηκαν στα δικαιώματά τους, αλλά αυτό ήταν ελάχιστα χρήσιμο. Παρόλα αυτά, τους απαγορεύεται να ψηφίζουν και γενικά αυτή η οργάνωση πεθαίνει!
  Ο Μεντβέντεφ βράβευσε τόσο μουφτήδες όσο και λάμα. Προσπάθησε να κερδίσει τους πάντες στο πλευρό του. Η βροχή των μεταλλίων και των παραγγελιών ήταν εξαιρετική. Ταυτόχρονα, ο αναπληρωτής πρόεδρος απένειμε σε όλους τους βουλευτές της Κρατικής Δούμας ένα μπόνους εκατομμυρίων δολαρίων ο καθένας. Ωστόσο, αυτό μάλλον τρόμαξε παρά προσέλκυσε τους ανθρώπους σε αυτόν.
  Στη συνέχεια, ο Μεντβέντεφ προσπάθησε να δημιουργήσει πολλά νέα τάγματα: το Τάγμα του Μεγάλου Πέτρου, το Τάγμα του Ιβάν του Τρομερού, το Τάγμα του Αλεξάνδρου του Απελευθερωτή, το Τάγμα του Νικολάου Β' και το Τάγμα του Μπρουσίλοφ. Το Τάγμα του Λένιν και του Στάλιν αποκαταστάθηκε επίσης.
  Ο Μεντβέντεφ προσπάθησε να προσελκύσει ένα διαφορετικό εκλογικό σώμα με αυτόν τον τρόπο. Και ενεργώντας με βάση την αρχή: και τα δικά σας και τα δικά μας! Αλλά σε αυτή την περίπτωση, η παμφάγος προκάλεσε δυσπιστία στους ανθρώπους - λένε, μια πολιτική πόρνη. Ο κόσμος φαίνεται να έχει ξεχάσει ότι ο Πούτιν φλέρταρε και με τους αριστερούς και τους δεξιούς. Και προσπάθησα επίσης να είμαι παμφάγος.
  Ωστόσο, ό,τι επιτρέπεται στον Δία δεν επιτρέπεται στον ταύρο! Ο Πούτιν με κάποιο τρόπο από την αρχή, παρά τα ίχνη του διαδόχου του Γέλτσιν, μισητός από τον κόσμο, απολάμβανε τη συμπάθεια τόσο του λαού όσο και της ελίτ. Ακόμη και οι κομμουνιστές φοβήθηκαν να μιλήσουν εναντίον του και ψήφισαν να τον επικυρώσουν ως πρωθυπουργό χωρίς να τσακωθούν ή να διαπραγματευτούν.
  Αλλά ο Μεντβέντεφ δεν αγαπήθηκε ποτέ ιδιαίτερα. Προφανώς ήταν πολύ έξυπνος και στη σκιά του Πούτιν. Κανείς δεν τον αντιλαμβανόταν ως πραγματικό μαχητή και κυρίαρχο. Γενικά, μετά τον Πούτιν, κατά κάποιο τρόπο οποιοσδήποτε διάδοχος φαινόταν πολιτικός νάνος και κάτι δεν πήγαινε καλά. Και ο Ζελένσκι θεωρήθηκε χαρισματικός, σαν πρίγκιπας παραμυθιού. Και δεν είναι πια μια γάτα στο σακί, αλλά ένας επιτυχημένος κυβερνήτης που έβγαλε την Ουκρανία από το βάλτο, ή μάλλον έξω από την τρύπα.
  Φυσικά, η Ουκρανία υπέφερε πρώτα από όλα λόγω της διακοπής των σχέσεων με τη Ρωσία. Και εδώ ο Ποροσένκο μπορεί να μην είναι τόσο ένοχος. Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο στη Λευκορωσία, θα ήταν σκέτη αποτυχία. Όσον αφορά τον επαγγελματισμό, η ουκρανική κυβέρνηση είναι ισχυρή! Στη Λευκορωσία, αντίθετα, υπάρχουν μόνο συκοφάντες και ταραχοποιοί. Ο Πούτιν είχε μερικές φορές ισχυρές προσωπικότητες στην ομάδα του, όπως ο Ρογκόζιν ή ο Τκάτσεφ, αλλά γρήγορα απομακρύνθηκαν.
  Ο Μεντβέντεφ, ούτως ή άλλως, ήταν ένας άνθρωπος που δεν φαινόταν να είναι γεννημένος ηγεμόνας, και επομένως αυτός ο τσάρος δεν ήταν εντελώς πραγματικός και στην αυλή.
  Κατά κάποιο τρόπο έμοιαζε με τον Γκορμπατσόφ, τον οποίο οι απλοί άνθρωποι στη Δύση αγαπούσαν, αλλά τον αντιπαθούσαν στους δικούς τους. Εν μέρει, βέβαια, άρχισαν να αντιπαθούν τον Γκορμπατσόφ λόγω της πάλης του με τη μέθη. Οι αλκοολικοί και οι πότες, φυσικά, δεν έχουν συγχωρήσει την έλλειψη βότκας. Υπήρχαν ταραχές κρασιού. Και μετά τα τσιγάρα εξαφανίστηκαν.
  Όχι, ο Γκορμπατσόφ είναι ξεκάθαρο ότι δεν τον συμπαθούσαν μόνο λόγω της φαλάκρας του. Ο Μεντβέντεφ, ως πρωθυπουργός, έδειξε ότι είναι πολύ αδύναμος οικονομολόγος. Και ακόμη και χωρίς τον Ζελένσκι, θα είχε προβλήματα με την εκλογή του σε νέα θητεία.
  Κάποτε ο Πούτιν τράβηξε τον Μεντβέντεφ από τα αυτιά.
  Αλλά τώρα ο Πούτιν αποχώρησε από το παιχνίδι - έχει υπονομεύσει την υγεία του, οδηγώντας χειροκίνητα και καταπονώντας τον εαυτό του με το χόκεϊ. Ήταν απαραίτητο να σκαρφαλώσει στον πάγο σε μια τόσο αξιοσέβαστη ηλικία; Ειδικά χωρίς να έχεις κανένα προσόν όταν ήσουν μικρός;
  Ο Πούτιν κάηκε, παρατάθηκε. Και χωρίς αυτόν, δεν υπάρχει κανείς να σταματήσει τον Ζελένσκι. Επιπλέον, ο ίδιος ο Πούτιν ασκούσε πολιτική προσωπικού με τέτοιο τρόπο που δεν είχε έναν άξιο διάδοχο. Όπως ο Στάλιν, που το έκανε έτσι ώστε ο Χρουστσόφ να τον διαδεχτεί, και χρεοκόπησε. Και εδώ ο Μεντβέντεφ δεν είναι καθόλου επαρκής ηγέτης της ρωσικής αυτοκρατορίας.
  Το Σάββατο πριν από τις εκλογές, όλα τα ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια μετέδωσαν μια ταινία για τον Ζελένσκι. Φυσικά, με στόχο τη δυσφήμιση. Παρουσιάστηκαν όμως ελάχιστα στοιχεία. Και η προπαγάνδα έδειξε την αδυναμία της. Και πολλά κανάλια σχολίασαν την ταινία.
  Ο Μεντβέντεφ απένειμε διαταγές σε πολλούς στρατηγούς. Έχοντας ξανά αστερία.
  Απροσδόκητα, καθιέρωσε επίσης ένα νέο Τάγμα του Μποτβίννικ, τρεις βαθμούς: χάλκινο, ασήμι και χρυσό. Και επίσης το Τάγμα του Αλεχίν. Και επίσης χάλκινο, ασήμι και χρυσό.
  Ο Μεντβέντεφ ανακοίνωσε περαιτέρω με διάταγμα ότι η Ρωσία θα μεταβεί σε επαγγελματικό στρατό εντός τεσσάρων ετών. Και η διάρκεια ζωής μειώνεται σε έξι μήνες.
  Στη συνέχεια, ο αναπληρωτής πρόεδρος ανακοίνωσε ότι στους βετεράνους πολέμου και σε όσους υπηρέτησαν σε hot spots θα απονεμηθεί το αστέρι του Ήρωα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Αυτό που έγινε βήμα που δεν έχει ανάλογο.
  Ο Μεντβέντεφ έψαχνε ξεκάθαρα μια θέση στην ιστορία. Στη συνέχεια, ο εν ενεργεία πρόεδρος απένειμε μεταθανάτια στον Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν το παράσημο της νίκης και το παράσημο του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου και το νεοσύστατο μεγάλο διαμαντένιο αστέρι του Ήρωα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
  Αυτή ήταν ήδη η τελευταία προσπάθεια να παίξει στην αξιολόγηση του πρώην ρωσικού είδωλου. Όπως, είμαι Μεντβέντεφ τόσα χρόνια μαζί με τον Πούτιν - αγαπήστε με με όλη σας την καρδιά και την ψυχή!
  Αλλά προφανώς οι άνθρωποι δεν είναι πολύ πρόθυμοι να αγαπήσουν αυτόν τον επίδοξο δικτάτορα.
  Και το βράδυ από το Σάββατο προς την Κυριακή, ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς Μεντβέντεφ ανακοίνωσε ακόμη και τη μεταθανάτια ανάθεση του τίτλου του στρατηγού στον Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν!
  Αυτό ήταν πραγματικά πολύ ωραίο! Όπως, δίνω τον τίτλο στο είδωλο των προηγούμενων ετών!
  Ωστόσο, αυτό θα βοηθήσει τον Μεντβέντεφ; Είναι δύσκολο να πείσεις τους ανθρώπους να ψηφίσουν τον εαυτό τους μόνο επαινώντας τα προηγούμενα είδωλά τους και απονέμοντας τα με παραγγελίες. Όσο και να λούζεστε με βραβεία, δεν θα φέρετε τον Πούτιν πίσω. Και είναι ξεκάθαρο ότι ο παλιός βασιλιάς έφυγε και ένας νέος βασιλιάς έρχεται από το Κίεβο.
  Ωστόσο, ο Ζελένσκι δεν κοιμόταν και βράβευσε επίσης τον Πάπα. Ο ηλικιωμένος Φραγκίσκος ο Πρώτος ευλόγησε τον Πρόεδρο της Ουκρανίας για νέα επιτεύγματα.
  Και στη Λευκορωσία, ο φιλορωσικός συνασπισμός κομμάτων έχει ήδη ολοκληρώσει τη συλλογή υπογραφών για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την ένωση με τη Ρωσία. Αναμένεται ψηφοφορία για αυτό το θέμα. Ωστόσο, ο Μεντβέντεφ δεν πιστώνεται για αυτό. Και εδώ η κύρια πρωτοβουλία ήρθε από τον Zelensky, αυτό το είδωλο των εκατομμυρίων.
  Τώρα λοιπόν ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι έμπαινε στη γραμμή του τερματισμού...
  Ξεκίνησε η ψηφοφορία στη Σιβηρία. Η συμμετοχή ήταν υψηλή από την αρχή. Ο κόσμος πήγε στις κάλπες και χαμογέλασε. Ήταν φανερό ότι έρχονταν για χάρη της αλλαγής. Και αυτό που θέλουν είναι νέο. Όλοι είναι κουρασμένοι και κουρασμένοι από τα παλιά.
  Ακόμα και το τραγούδι ακούστηκε το πρωί:
  Η καρδιά μας απαιτεί αλλαγή
  Τα μάτια μας θέλουν αλλαγή...
  Στα γέλια και στα δάκρυά μας,
  Και στους παλμούς των φλεβών!
  Αλλαγή, περιμένουμε αλλαγή!
  Οι εκλογές διεξήχθησαν ήρεμα, αλλά υπήρξε τεράστια προσέλευση. Ο κόσμος μαζεύτηκε στις εκλογές. Ο Νικολάι Βαλούεφ ήταν ένας από τους πρώτους που ψήφισαν. Πέταξε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη και είπε:
  - Ας ψηφίσουμε κάτι νέο!
  Ο Alexander Povetkin εμφανίστηκε στη συνέχεια. Κι εγώ ψήφισα και είπα την άποψή μου:
  - Για τους Ρώσους Θεούς!
  Ακολούθησε η ψηφοφορία. Έριξαν ψηφοδέλτια σε κάλπες. Και ο Dima Bilan και ο Alla Pugacheva. Εμφανίστηκε και ο Lev Leshchenko και ανακοίνωσε:
  - Ας ψηφίσουμε κάτι νέο!
  Ο Νικολάι Μπάσκοφ τραγούδησε:
  - Ρωσικό βαλς, τα φτερά ανεβαίνουν στα ύψη! Ερχεται η ΑΝΟΙΞΗ!
  Και έβαλε και το φύλλο στον κάδο απορριμμάτων.
  Μετά εμφανίστηκαν άλλα παιδιά... Ο Ζελένσκι ήρθε να ψηφίσει με σκούτερ και έκανε τούμπες - αποσπώντας χειροκροτήματα. Ψήφισαν και μάλιστα απήγγειλαν:
  Γνωρίστε τον παλμό της καρδιάς και των φλεβών,
  Δάκρυα των παιδιών μας, των μητέρων...
  Λένε ότι θέλουμε αλλαγή
  Πέτα το ζυγό των βαριών αλυσίδων!
  Και βροντερό χειροκρότημα! Αν και τα ποιήματα δεν είναι του ίδιου, αλλά του διάσημου ποιητή και συγγραφέα Oleg Rybachenko. Αλλά ο ίδιος ο Oleg Rybachenko μετατράπηκε σε αγόρι και τώρα ταξιδεύει σε έναν άλλο κόσμο.
  Στη συνέχεια ψήφισαν άλλοι πυγμάχοι: Σεργκέι Κοβαλέι, Ντένις Λεμπέντεφ. Ο τελευταίος προσπάθησε να επιστρέψει μετά το διάλειμμα. Όμως χτυπήθηκε και τελικά έφυγε.
  Η Σοφία Ροτάρου ψήφισε στο Κίεβο. Και χαμογέλασε πολύ...
  Ήρθε και ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι. Φώναξε:
  - Για ένα νέο μονοπάτι!
  Και άστραψε τις επωμίδες ενός στρατηγού συνταγματάρχη. Ο Zyuganov ήρθε στις εκλογές σε αναπηρικό καροτσάκι. Και ήταν σιωπηλός όλη την ώρα.
  Ο Γκρούντινιν ψήφισε χαμογελώντας...
  Ο Γκάρι Κασπάροφ έδωσε ταυτόχρονο παιχνίδι και έδωσε και την ψήφο του. Επιπλέον, είπε ότι θα έπαιζε ματς με τον Κάρλεσον. Έτσι ο Anatoly Karpov έδωσε ένα ταυτόχρονο παιχνίδι.
  Παρεμπιπτόντως, στον Karpov έχει ήδη απονεμηθεί το Χρυσό Τάγμα του Mikhail Botvinnik.
  Ένα άλλο ερώτημα λοιπόν είναι ποιος είναι ο κύριος και καλύτερος παγκόσμιος πρωταθλητής εδώ.
  Σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά...
  Και ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς Μεντβέντεφ εξέπληξε τους πάντες ξανά. Ανακοινώθηκε από το ίδρυμα, η παραγγελία με το όνομα "Oleg Rybachenko". Επιπλέον, υπάρχουν τέσσερις μοίρες ταυτόχρονα: ο τέταρτος βαθμός είναι χάλκινος, ο τρίτος βαθμός είναι ο ασήμι, ο δεύτερος βαθμός είναι ο χρυσός και ο πρώτος βαθμός είναι ο χρυσός με διαμάντια!
  Αυτό έγινε υπέροχο!
  Το "Lucifer's Armageddon" έχει ήδη βγει στους κινηματογράφους και τα ρεκόρ του "Avatar" και του "Star Wars" έχουν ήδη σπάσει. Ο Oleg Rybachenko γίνεται πραγματικός λογοτεχνικός σούπερ σταρ!
  Ο Μεντβέντεφ καθιέρωσε επίσης ένα λογοτεχνικό βραβείο που πήρε το όνομά του από τον Όλεγκ Ριμπατσένκο - με ένα ταμείο βραβείων δέκα φορές μεγαλύτερο από το βραβείο Νόμπελ.
  Και αυτό είναι γενικά πολύ ωραίο!
  Τότε όλο και περισσότεροι Μεντβέντεφ δούλευαν την Κυριακή. Απένειμε στον Oleg Rybachenko το παράσημο του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου, και το αστέρι του Ήρωα της Ρωσίας και το μεγάλο διαμαντένιο αστέρι του Ήρωα της Ρωσίας, το Τάγμα της Νίκης. Αυτή ήταν μια προσπάθεια να αλλάξει ο ρους της ιστορίας.
  Όπως, θα φερθώ ευγενικά στον Oleg Rybachenko και όλα θα είναι υπέροχα! Ταυτόχρονα θα απονείμω και σε αυτόν και στον στρατάρχη τον τίτλο της Ρωσικής Ομοσπονδίας!
  Και έρχεται Κυριακή... Είναι ήδη γνωστά τα πρώτα στοιχεία από τις δημοσκοπήσεις των στελεχών που λένε ότι ο Ζελένσκι έχει πάνω από ογδόντα τοις εκατό.
  Και η ροή των πληροφοριών δεν θα σταματήσει...
  Ο Μεντβέντεφ δεν πρόκειται να ψηφίσει ακόμα. Εργα. Εδώ εκδίδει διαταγή που απονέμει στον Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς τον βαθμό του στρατηγού. Όπως, να είσαι πιστός σε μένα.
  Αν και ο Ζιρινόφσκι, όπως φαίνεται, έχει ήδη περάσει στην άλλη πλευρά.
  Ο Λεβ Λέσσενκο έγινε υπουργός χωρίς χαρτοφυλάκιο. Αλλά αυτό δεν έχει πια σημασία.
  Επικρατεί αναταραχή στην Κίνα. Ο λαός θέλει δημοκρατία - βαρέθηκε τον δεσποτισμό! Ο άνθρωπος δεν ζει μόνο με ψωμί!
  Θα ήθελα να πω όχι στο αφεντικό μου! Πόσο καιρό μπορείς να διατηρήσεις την πειθαρχία με ένα ραβδί στον εικοστό πρώτο αιώνα;
  Τα πράγματα δεν έχουν πάει πολύ καλά στην Κίνα. Είναι αδύνατο να ακολουθήσεις τις ράγες του κομμουνισμού και να χτίσεις τον καπιταλισμό επ' αόριστον. Χρειάζονται κάποιες αλλαγές. Και η ηγεσία είναι πολύ συντηρητική.
  Επιπλέον, η νέα αστική τάξη θέλει δημοκρατία και τέλος στην αστυνομική βαρβαρότητα.
  Είχε αποτέλεσμα και η εξάντληση των παλαιομοδίτικων τρόπων εργασίας! Καμία επιθυμία να είναι γρανάζια στο σύστημα. Ναι, στην Κίνα τις Κυριακές, σημαντικές ταραχές κλονίζουν το σύστημα.
  Και στις Ηνωμένες Πολιτείες, μια γυναίκα έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνει πρόεδρος. Ωστόσο, η δημοτικότητα του Floyd Mayweather άρχισε ξαφνικά να αυξάνεται. Αυτός ο ανίκητος πυγμάχος έχει ήδη σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας.
  Προφανώς οι Ηνωμένες Πολιτείες έχασαν νέες νίκες και δεν ήθελαν ούτε Ρεπουμπλικανό ούτε Δημοκρατικό στον θρόνο. Και ο Floyd είναι επίσης cool!
  Και μετά θα γίνει άλλο ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ.
  Είναι ήδη Κυριακή απόγευμα. Τα εκλογικά τμήματα θα κλείσουν σύντομα.
  Την τελευταία στιγμή εμφανίστηκε τελικά ο Μεντβέντεφ. Πέταξε βιαστικά το ψηφοδέλτιο στην κάλπη και έφυγε χωρίς να πει λέξη. Το ρολόι χτύπησε και η ψηφοφορία τελείωσε.
  Προς το παρόν, ο πρόεδρος Μεντβέντεφ άφησε το Κρεμλίνο και πήγε στην κατοικία του κοντά στη Μόσχα.
  Υπάρχουν δύο κορίτσια στην καμπίνα μαζί του. Τουλάχιστον λίγη ψυχαγωγία.
  Η Νατάσα, καθισμένη στα δεξιά, ρώτησε:
  - Λοιπόν, τι γίνεται με τη Ντίμα; Τώρα θα σας ανακοινώσουν την τελική αποτυχία σας!
  Ο Μεντβέντεφ σημείωσε:
  - Απομένουν ακόμη δύο μήνες πριν τα εγκαίνια. Οπότε προς το παρόν είμαι τα πάντα και ο Ζελένσκι είναι μόνο ο Πρόεδρος της Ουκρανίας!
  Η Αλένκα, καθισμένη στο δεξί χέρι, παρατήρησε:
  - Και τα εγκαίνια μπορούν να επιταχυνθούν! Η δύναμή σου, Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς, τελείωσε!
  Ο Μεντβέντεφ ρώτησε παρακλητικά:
  - Μα εσείς κορίτσια μπορείτε να το κάνετε!
  Η Νατάσα συνοφρυώθηκε και ρώτησε:
  - Τι μπορούμε;
  Ο Μεντβέντεφ δήλωσε με σιγουριά:
  - Παρέμβαση στα εγκαίνια!
  Η Νατάσα γέλασε και απάντησε:
  - Και πως?
  Ο ασκών καθήκοντα προέδρου απάντησε αποφασιστικά:
  - Σαν να μην ξέρεις τον εαυτό σου!
  Η Νατάσα απάντησε θυμωμένη:
  - Δεν θα σκοτώσουμε τον Ζελένσκι!
  Ο Μεντβέντεφ αντιτάχθηκε αμέσως:
  - Λοιπόν, γιατί να το σκοτώσεις! Φρόντισε μόνο να παραιτηθεί από το στέμμα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 4.
  Τα κορίτσια γέλασαν με μια φωνή...
  Η Αλένκα ρώτησε με ένα χαμόγελο:
  - Τι προτείνετε να χρησιμοποιήσετε την ύπνωση;
  Ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς έγνεψε καταφατικά:
  - Αυτό είναι! Μπορείς να το κάνεις!
  Η Νατάσα απάντησε για τη φίλη της:
  - Μπορούμε, αλλά δεν θέλουμε!
  Ο Μεντβέντεφ εξεπλάγη:
  - Γιατί είναι αυτό?
  Η Νατάσα απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Ο Ζελένσκι είναι ο εκλεκτός! Και εσύ, Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς, δεν είσαι ικανός να κυβερνήσεις τη χώρα!
  Η Αλένκα πρόσθεσε με κακία:
  - Και αυτό είναι προφανές σε όλους μας!
  Ο Μεντβέντεφ σημείωσε με οργή:
  - Δεν καταλαβαίνεις ότι θα γίνουμε αποικία της Δύσης;
  Η Αλένκα απάντησε με σιγουριά:
  - Μάλλον η Δύση θα γίνει αποικία μας!
  Η Νατάσα πρόσθεσε σαρκαστικά:
  - Και μαζί σου, Μίσα, η Ρωσία δεν θα είναι ούτως ή άλλως υπέροχη!
  Ο Μεντβέντεφ γουργούρισε:
  - Θα σου δώσω το Τάγμα της Νίκης, το Τάγμα του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου, το Τάγμα του Νικολάου Β' και ένα χρυσό αστέρι σε διαμάντια...
  Η Νατάσα γέλασε και παρατήρησε:
  - Ή μήπως εμείς οι ίδιοι μπορούμε να γίνουμε πρόεδροι και να δώσουμε τριακόσιες εντολές;
  Η Αλένκα σημείωσε:
  - Μπορούμε να σε υπνωτίσουμε και να γίνουμε γενικός.
  Η Νατάσα γέλασε και σημείωσε:
  - Ή μήπως supergeneralssimos!
  Τα κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια...
  Η Αλένκα τραγούδησε:
  - Και μερικές φορές ακόμη και ο εχθρός φώναζε,
  Κρύβοντας τον φόβο - ότι είμαι βασιλιάς!
  Η Νατάσα ξεγύμνωσε τα δόντια της και κελαηδούσε:
  - Δεν μου αρέσουν τα θέατρα και οι αρένες,
  Εκεί, ένα εκατομμύριο ανταλλάσσεται με ένα ρούβλι...
  Αν και υπάρχουν μεγάλες αλλαγές μπροστά -
  Λατρεύω τον Belobog και τον Στάλιν!
  Και το κορίτσι χρησιμοποίησε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της για να σφίξει τη μύτη του ηττημένου προέδρου.
  Οι αριθμοί έχουν ήδη ανακοινωθεί από την Άπω Ανατολή. 91 τοις εκατό για τον Ζελένσκι, 7,5 τοις εκατό για τον Μεντβέντεφ, σίγουρη ηγεσία του Ουκρανού προέδρου.
  Η Αλένκα τράβηξε επίσης το αυτί του Μεντβέντεφ με τα γυμνά δάχτυλά της και σφύριξε:
  - Λοιπόν, τι γίνεται με τον πρώην πρόεδρο, σε βοήθησαν τα βραβεία σου;
  Ο Μεντβέντεφ είπε με ένταση:
  - Δεν είμαι ακόμα πρώην! Πριν τα εγκαίνια, το αληθινό!
  Το κορίτσι ούρλιαξε:
  - Δόξα στον νέο βασιλιά!
  Οι μάγισσες αρνήθηκαν να βοηθήσουν τον Μεντβέντεφ ως το τελευταίο τους ατού. Και τώρα, ενώ ο εν ενεργεία πρόεδρος προσπαθούσε ακόμη να βρει διέξοδο από μια απελπιστική κατάσταση.
  Ίσως επηρεάσει το Ανώτατο Δικαστήριο να ακυρώσει τα αποτελέσματα των ρωσικών προεδρικών εκλογών; Αυτό φαινόταν σαν μεγάλος πειρασμός. Αλλά στην πραγματικότητα οι πιθανότητες έμοιαζαν ελάχιστες.
  Τι θα συμβεί αν εκδώσουμε ένα διάταγμα και προσφέρουμε σε κάθε δικαστή ένα δισεκατομμύριο δολάρια; Άλλωστε είναι πρόεδρος και έχει εξουσία που ούτε οι τσάροι δεν ονειρεύτηκαν! Πιο συγκεκριμένα, ο εν ενεργεία πρόεδρος. Και πράγματι, αν προσφέρετε ένα ολόκληρο δισεκατομμύριο δολάρια, οι δικαστές δεν θα αντισταθούν.
  Γιατί να χάνουμε χρόνο σε μικροπράγματα;
  Τα δεδομένα μεταδόθηκαν μέσω του ασύρματου. Ενώ ο Ζελένσκι είχε ενενήντα τοις εκατό, συν στην Ουκρανία αναμενόταν ότι θα έπαιρνε σχεδόν εκατό τοις εκατό. Ίσως στην περιοχή της κόκκινης ζώνης, λόγω του φλερτ του Μεντβέντεφ με τους κομμουνιστές, θα υπάρξουν λίγο περισσότερο, υπήρχαν κάποιες πιθανότητες στον Καύκασο. Είναι αλήθεια ότι ο Ραμζάν Καντίροφ φαίνεται ότι αποφάσισε να πάρει τη νικήτρια πλευρά. Μπορείτε ακόμα να κερδίσετε χρήματα στο στρατό, αν και ο στρατός δεν έχει ιδιαίτερη επιθυμία να υπηρετήσει, ο πρόεδρος που πέφτει δεν έχει καμία επιθυμία.
  Γενικά, μετά τον πρώτο γύρο, η δύναμη του Μεντβέντεφ αποδυναμώθηκε. Και αν μπορούσε ακόμα να μοιράσει βραβεία, τότε διαφορετικά αγνοούνταν όλο και περισσότερο.
  Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ έφτασε στο γραφείο του και προσπάθησε να επικοινωνήσει με την κεντρική τράπεζα. Ο συνοδός τον συνέδεσε απρόθυμα.
  Ο εν ενεργεία πρόεδρος ζήτησε να του διατεθούν χρήματα για επείγουσες ανάγκες.
  Ο επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας απάντησε:
  - Δεν θα κάνω τίποτα μέχρι να λάβω επιβεβαίωση από τον νέο Πρόεδρο Ζελένσκι.
  Ο Μεντβέντεφ βρυχήθηκε:
  -Είσαι τρελός? Είμαι ακόμα πρόεδρος των εγκαινίων του νέου! Αν ναι, τότε πρέπει να με υπακούς!
  Ο επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας σημείωσε:
  - Σύμφωνα με το σύνταγμα, δεν σας υπακούω! Και τέλος πάντων, γιατί χρειάζεσαι χρήματα;
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε με ένα χαμόγελο:
  - Χρειάζεστε χώρες για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης;
  Ο επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας απάντησε με αυστηρό τόνο:
  - Θέλεις να ξεφύγεις;
  Ο Μεντβέντεφ γάβγισε:
  - Θα σε συλλάβω τώρα! Ο στρατός με υπακούει! Ο πιστός Ζιρινόφσκι είναι μαζί μου!
  Ο επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας σημείωσε:
  - Αυτός παίρνει πάντα την τούρτα! Και στη Μόσχα περισσότερο από το ενενήντα τοις εκατό είναι για τον Ζελένσκι. Η δύναμή σου είναι πάνω από τον Misha!
  Ο Μεντβέντεφ βρυχήθηκε:
  - Μα δεν ξεκίνησε το δικό σου!
  Και έκλεισε το τηλέφωνο. Τώρα η κατάσταση γινόταν δύσκολη. Οι δυνάμεις ασφαλείας πρόκειται να αρνηθούν να υπακούσουν. Ναι, ο Ζιρινόφσκι είναι αλεπού. Άξιζε να τον διορίσουν Υπουργό Εσωτερικών; Δώστε εντολή στις ειδικές δυνάμεις. Ή πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα να χρησιμοποιήσουμε την Κρατική Δούμα;
  Είναι σαφές ότι ο Ζελένσκι θα διεξαγάγει νέες εκλογές και πολλοί βουλευτές δεν θα λάβουν τις εντολές τους. Πιο συγκεκριμένα, σχεδόν τα πάντα.
  Εδώ χρειάζεται κάτι διαφορετικό. Αλλά η Κρατική Δούμα είναι απίθανο να πάει ενάντια στο λαό. Και ο στρατός δεν θα υποστηρίξει ένα ξεκάθαρο στρατιωτικό πραξικόπημα. Οι στρατηγοί στη Ρωσία δεν είναι τέτοιοι που πηγαίνουν σε εμφύλιο πόλεμο.
  Απομένει μόνο ένα πράγμα - να ακυρωθούν οι προεδρικές εκλογές στο δικαστήριο. Αυτή είναι η μόνη νόμιμη ευκαιρία να παρατείνεις την αγωνία σου. Αλλά πιθανότατα θα παραταθεί μόνο. Είναι απίθανο ο Μεντβέντεφ να έχει πραγματικές πιθανότητες να επανεκλεγεί. Μάλιστα, η αντι-αξιολόγησή του είναι κολοσσιαία, χειρότερη και από αυτή του Πέτρο Ποροσένκο.
  Ο Μεντβέντεφ σκέφτηκε επίσης μια άλλη επιλογή. Για παράδειγμα, να εξαλείψετε σωματικά τον Ζελένσκι; Αλλά αυτό είναι καθαρό έγκλημα. Σκύψτε έτσι; Επιπλέον, θα χαλάσει τον Μεντβέντεφ. Και στην καλύτερη περίπτωση θα δώσει μια αναβολή. Γιατί ο λαός δεν θα συγχωρήσει στον Μεντβέντεφ μια τόσο κολοσσιαία αποτυχία στις εκλογές.
  Όχι, ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς δεν θα τα καταφέρει. Χωρίς να συγκεντρώσει ούτε το δέκα τοις εκατό των ψήφων στις εκλογές, σίγουρα δεν θα παραμείνει στην εξουσία.
  Ο Μεντβέντεφ πλησίασε το μπαρ. Το άνοιξε, έβγαλε ένα μπουκάλι και έριξε λίγο κονιάκ.
  Ακριβό - "Ναπολέων", παλαιωμένος για διακόσια χρόνια!
  Ο εν ενεργεία πρόεδρος ήπιε ένα ποτήρι. Μετά τσιμπολόγησα το δεύτερο με λεμόνι.
  Το στομάχι μου ήταν πιο ζεστό και οι σκέψεις μου έτρεχαν πιο γρήγορα. Μετά το τρίτο ποτήρι, ο Μεντβέντεφ χαμογέλασε και κάθισε σε μια καρέκλα. Ενθουσίασε λίγο. Στην πραγματικότητα, γιατί χρειάζεται αυτή τη δύναμη; Πλήρης ευθύνη. Ούτε ένα λεπτό ελεύθερου χρόνου, ούτε ένα δευτερόλεπτο γαλήνης. Πάντα σε κίνηση, υπό την επιτήρηση βιντεοκάμερων. Φοβάσαι να πεις πολλά.
  Υπάρχει πολλή δουλειά, αλλά δεν υπάρχει ευχαρίστηση.
  Και θέλω να ξαπλώσω στο κρεβάτι με ένα κορίτσι. Παίξτε πόλεμο στον υπολογιστή.
  Στην πραγματικότητα, εδώ είστε ο πρόεδρος, αλλά για να ξεκινήσετε έναν πραγματικό πόλεμο θα το σκεφτείτε δύο φορές. Έτσι δεν τόλμησε ο τρομερός Τραμπ να επιτεθεί στο Ιράν.
  Μπορείτε να μιλήσετε πολύ για τον πόλεμο, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι εύκολο να το αποφασίσετε!
  Αλλά παλέψτε το παιχνίδι, πολεμήστε τον εαυτό σας!
  Ο Μεντβέντεφ κάθισε στον υπολογιστή. Άνοιξα τον αγαπημένο μου Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν μπορούσε να το παίξει για πολύ καιρό. Εδώ, για να μην ζοριστείτε πολύ, χρησιμοποιείτε τον κωδικό του απατεώνα. Σαν αυτό...
  Και μετά τρέχεις μέσα από την τεχνολογία με ρυθμό τυφώνα. Και έχεις ήδη IS-7, που εκτοξεύεις σε συντάγματα, και μόνο T-1 κατά των Γερμανών. Υπάρχει αισθητή διαφορά στη δύναμη και στα μέσα.
  Ο Μεντβέντεφ, ο οποίος σχεδόν ποτέ δεν έπινε, επίσης λόγω κακής υγείας, έκανε αισθητά το κέφι.
  Έτσι πετάς στον εχθρό το ακριβότερο και βαρύτερο τανκ του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, το IS-7. Και το σπας χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Ο πόλεμος συνεχίζεται εύκολα και νικηφόρα. Αναλαμβάνεις πόλη μετά από πόλη.
  Γενικά, φυσικά, ο Στάλιν οδήγησε καλά τη χώρα και κατάφερε να νικήσει το Τρίτο Ράιχ σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια. Ο Πούτιν πολέμησε περισσότερο με το ISIS. Αλλά οι Γερμανοί έχουν πολύ cool τεχνολογία.
  Στο παιχνίδι, για παράδειγμα, το γερμανικό τανκ Ε-75, μόνο το σοβιετικό IS-7 μπορεί να πολεμήσει εναντίον του επί ίσοις όροις, όλα τα άλλα τανκς υποχωρούν. Το E-75 έχει πολύ ισχυρή θωράκιση. Ακόμη και το όπλο είναι ανώτερο από το σοβιετικό IS-7 και είναι κοντά σε καταστροφική ισχύ.
  Και οι Γερμανοί σχεδίαζαν να κάνουν αυτό το τανκ το κύριο τους το 1945. Τι γίνεται με το δικό μας;
  Ο Μεντβέντεφ αναστέναξε... Δεν μπόρεσαν να βάλουν το IS-7 σε μαζική παραγωγή στη μεταπολεμική περίοδο. Έτσι ο πόλεμος κράτησε περισσότερο, κανείς δεν ξέρει ποιος άλλος κέρδισε.
  Ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς, μεθυσμένος, τραγούδησε:
  - Το λατρεύω, αδέρφια, το λατρεύω! Αγάπη να ζεις, αδέρφια! Και ο αταμάνος μας δεν χρειάζεται να ασχοληθεί.
  Ο Μεντβέντεφ αποκοιμήθηκε ενώ έπαιζε. Είναι χαλαρωτικό...
  Και την επόμενη μέρα έγιναν γνωστά τα τελικά αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών.
  Σχεδόν το 92% των ψηφοφόρων ψήφισαν τον Ζελένσκι μαζί με την Ουκρανία και το 6,7% τον Μεντβέντεφ. Έτσι, πραγματοποιήθηκε η θριαμβευτική νίκη του Zelensky.
  Στη χώρα άρχισαν γιορτές και χαρές. Επιτέλους, μια νέα, όπως φάνηκε σε πολλούς, φωτεινή ζωή ερχόταν.
  Προς το παρόν, ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς Μεντβέντεφ είναι πρόεδρος κατά τη διάρκεια των εγκαινίων.
  Και συνεχάρη, φυσικά, τον νικητή. Πού μπορείτε να πάτε; Και δεν υπάρχει τίποτα να μετρήσει έξι τοις εκατό.
  Ο υπουργός Εσωτερικών Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, ωστόσο, επισκέφτηκε τον Μεντβέντεφ και τον παρηγόρησε:
  - Σε ψήφισα Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς!
  Ο ασκών καθήκοντα προέδρου απάντησε σιωπηλά:
  - Ευχαριστώ!
  Ο Ζιρινόφσκι πρότεινε:
  - Μήπως να σε βάλουμε στην πρεμιέρα;
  Ο Μεντβέντεφ κούνησε το βαμμένο κεφάλι του:
  - Δεν νομίζω, μετά από μια τέτοια ήττα στον δεύτερο γύρο, να μου δώσουν τον πρωθυπουργό. Αυτό δεν θα είναι πλέον πολιτικά ορθό.
  Ο Ζιρινόφσκι λογικά σημείωσε:
  - Τέλος πάντων, στη θέση σου θα έπρεπε να είναι κάποιος από τη Ρωσία. Ποιος λοιπόν αν όχι εσύ;
  Ο Μεντβέντεφ πρότεινε:
  - Πιθανότατα, Αντρέι Ναβάλνι!
  Ο Ζιρινόφσκι ξεγύμνωσε τα δόντια του και γρύλισε:
  - Αντρέι Ναβάλνι; Ας μην συμβεί αυτό!
  Ο Μεντβέντεφ ανασήκωσε τους ώμους του και παρατήρησε μπερδεμένος:
  -Πού πηγαίνεις?
  Ο Ζιρινόφσκι φώναξε:
  - Ναι, θα τους συλλάβω όλους!
  Ο Μεντβέντεφ κούνησε το χέρι του:
  - Αρκετά! Ο χρόνος μας φαίνεται να έχει τελειώσει! Πάω διακοπές στα Κανάρια Νησιά. Τι θα κάνεις?
  Ο Ζιρινόφσκι, στραβίζοντας τα μάτια του πονηρά, απάντησε:
  - Λόμπι για τα συμφέροντα των φίλων σας! Μέχρι που ο Ζελένσκι ανέλαβε τα καθήκοντά του ως πρόεδρος της Ρωσίας και της Ουκρανίας!
  Ο Μεντβέντεφ παρατήρησε με λύπη:
  - Δυστυχώς, αυτό δεν είναι τόσο απλό... Τότε θα σου αφαιρέσουν τρία δέρματα!
  Ο Ζιρινόφσκι, στενεύοντας πονηρά τα μάτια του, ρώτησε:
  - Παρακαλώ κάντε με στρατάρχη της Ρωσικής Ομοσπονδίας! Λοιπόν, τι αξίζει για εσάς!
  Ο Μεντβέντεφ σκέφτηκε για μερικά δευτερόλεπτα και μετά ανακοίνωσε:
  - Πρόστιμο! Δεν θα σε κάνω μόνο στρατάρχη, αλλά θα επαναφέρω και τον Μπέρια στον βαθμό του στρατάρχη! Θα είναι δίκαιο!
  Ο Ζιρινόφσκι έγνεψε καταφατικά:
  - Σε σχέση με τον Μπέρια, ναι!
  Ο Μεντβέντεφ στένεψε τα μάτια του και ρώτησε:
  - Και σε σχέση με εσάς;
  Ο Ζιρινόφσκι απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Και φέρσου με σαν βασιλιά! Επιβραβεύω όποιον θέλω!
  Ο Μεντβέντεφ έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, ας είναι!
  Και διέταξε την προετοιμασία και των δύο διαταγμάτων για την απόδοση των βαθμών των στραταρχών.
  Ο εκτελών χρέη προέδρου της Ρωσίας εμψύχωσε. Νομίζοντας ότι τώρα μπορεί να απολαύσει πλήρως τα παιχνίδια στον υπολογιστή.
  Και είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζουν...
  Αλλά αλήθεια, γιατί να κάνει κάτι άλλο ο πρόεδρος; Τώρα η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ που μπορείς να είσαι οποιοσδήποτε. Ακόμη και από τον Κύριο Θεό. Και συγκεκριμένα στο παιχνίδι να δημιουργείς σύμπαντα.
  Για παράδειγμα, στο γραφείο του αναπληρωτή προέδρου υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός διαφορετικών παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των πιο σύγχρονων.
  Ο Μεντβέντεφ αποφασίζει να παίξει ένα παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο. Γερμανία το 1939. Λοιπόν, γιατί χρησιμοποιείτε τον κωδικό ενός απατεώνα; Προσθέτετε τον εαυτό σας πέντε χιλιάδες Πάνθηρες, τρεις χιλιάδες Τίγρες και δέκα χιλιάδες Focke-Wulfs. Και αναπτύσσετε αυτές τις δυνάμεις εναντίον του εχθρού. Και επιτίθεστε στην Πολωνία, που δεν έχει ούτε το ένα δέκατο τέτοιων δυνάμεων.
  Και ο πόλεμος συνεχίζεται όπως θέλετε, με έναν στόχο και νικηφόρα. Ο Μεντβέντεφ, για να είμαι ειλικρινής, είναι ένας τεράστιος κατακτητής εδώ. Συνθλίβει τον εχθρό σαν να συνθλίβει δαμάσκηνα με πρέσα.
  Η Πολωνία ισοπεδώθηκε εύκολα και πιο γρήγορα από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Επιτίθεστε στη Γαλλία. Της εκτοξεύεις δέκα χιλιάδες άρματα μάχης Ε-75 χρησιμοποιώντας έναν αδίστακτο κωδικό. Ας το παραδεχτούμε, υπέροχα αυτοκίνητα. Τα οποία είναι εντελώς άτρωτα στα γαλλικά όπλα, αλλά θανατηφόρα σε μεγάλες αποστάσεις. Καταρρίπτουν εχθρικά οχήματα.
  Ο Μεντβέντεφ μάλιστα πηδάει από χαρά. Όπως και στο παιχνίδι, κινείται γρήγορα, και παίρνει ήδη το Παρίσι... Και μετά τι γίνεται με τα μικροπράγματα; Ας πάρουμε ταυτόχρονα και την Ισπανία, για να μην στεναχωριέται πολύ ο Φράνκο.
  Και για την επίθεση στο Γιβραλτάρ θα χρησιμοποιήσουμε τζετ αεροσκάφη. Πού θα πάνε οι Βρετανοί;
  Φυσικά, ταυτόχρονα χρησιμοποιούμε κεφάλαια για την κατασκευή θωρηκτών και αεροπλανοφόρων. Τότε θα είναι δύσκολο για τη Βρετανία. Εδώ είναι εκατό αεροπλανοφόρα και διακόσια θωρηκτά. Αυτή θα είναι μια κολοσσιαία δύναμη.
  Και μετά είναι τα αποβατικά πλοία. Φτιάχνετε επίσης τανκς της σειράς "E"-U, μια περαιτέρω εξέλιξη του "E". Εδώ ρίχνεις μια δεξαμενή "E"-50-U, τέτοια μηχανή που δεν μπορείς να την διαπεράσεις από καμία γωνία.
  Και ας βασανίσει τους Βρετανούς. Εδώ είναι δύο όμορφα κορίτσια μέσα σε ένα τέτοιο τανκ που κλείνουν το μάτι στον ενεργό πρόεδρο της Ρωσίας.
  Ο Μεντβέντεφ τους δίνει ένα φιλί ως απάντηση.
  Έτσι θα παίξουμε...
  Και τα τελευταία τανκς πλησιάζουν το Λονδίνο. Και χωρίς τελετή παίρνουν την πρωτεύουσα της Αγγλίας.
  Ο Μεντβέντεφ τραγούδησε:
  - Ο κόσμος είναι βαρετός! Θα φάμε όλοι τη γάτα!
  Είναι, φυσικά, ενδιαφέρον και εύκολο στο παιχνίδι. Πήρα τον κωδικό απάτης και σφράγισα ό,τι θέλεις. Καταλαμβάνεις λοιπόν τα Βαλκάνια και πας στην Αφρική. Σφραγίζετε επίσης, και επίσης πεζικό. Φτιάχνεις στρατεύματα, αν είχες λεφτά. Και το καταληφθέν έδαφος δίνει επίσης χρήματα. Λοιπόν, δοκιμάστε το, περπατήστε στην Αφρική.
  Η ΕΣΣΔ εξακολουθεί να ανοίγει το μέτωπο. Τριάντα τέσσερα εναντίον της σειράς E-50-U, που άλλες δέκα χιλιάδες σφραγίστηκαν. Εάν το E-50 είναι ένα όχημα με περίπου την ίδια θωράκιση με το Tiger-2, μόνο η ορθολογική κλίση είναι μεγαλύτερη και ο οπλισμός είναι λίγο ισχυρότερος και ο κινητήρας είναι πιο ισχυρός. Το E-50-U, με ίσο βάρος, είναι συγκρίσιμο με το σοβιετικό T-64, και έχει ακόμη πιο ισχυρό κινητήρα αεριοστροβίλου.
  Ναι, οι δυνάμεις δεν είναι ίσες. Εδώ πολεμούν διαφορετικές γενιές τανκς.
  Και ο Μεντβέντεφ, φυσικά, ορμά πάνω σε ένα μαύρο άλογο.
  Οι δυνάμεις, φυσικά, δεν είναι συγκρίσιμες. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε το E-75-U, αυτό είναι ένα μηχάνημα θανάτωσης squat, αδιαπέραστο ακόμη και από όπλα πλοίων.
  Και πώς θα ποδοπατήσει τον εαυτό του. Τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει.
  Ο Μεντβέντεφ παίζει σαν μικρό αγόρι. Ε, εντάξει, τότε πώς. Και κανείς δεν θέλει να τον δει. Έχασε και ξεχάστηκε ο εν ενεργεία πρόεδρος.
  Όλοι αγαπούν μόνο τους νικητές.
  Ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς τραγούδησε:
  Και αψηφούμε τις καταιγίδες,
  Από τι και γιατί...
  Ζήστε στον κόσμο χωρίς εκπλήξεις,
  Είναι αδύνατο για κανέναν
  Είθε καλή τύχη, αποτυχία,
  Όλα τα άλματα, πάνω κάτω,
  Μόνο έτσι και όχι αλλιώς,
  Μόνο έτσι και όχι αλλιώς!
  Ζήτω η έκπληξη!
  Εκπληξη! Εκπληξη!
  Ζήτω η έκπληξη!
  Εκπληξη! Εκπληξη!
  Ζήτω η έκπληξη!
  Και ο Μεντβέντεφ έγινε πιο ευδιάθετος. Τώρα τα στρατεύματά του έχουν καταλάβει την Ουκρανία, τη Λευκορωσία και πλησιάζουν απαρέγκλιτα τη Μόσχα!
  Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας λέει:
  - Ότι η ζωή μας είναι ένα παιχνίδι!
  Και καταλαμβάνει την πρωτεύουσα της ΕΣΣΔ. Βέβαια απέναντι στον στρατό του 1941 έχει τανκς με χαρακτηριστικά από τη δεκαετία του εξήντα έως και του εβδομήντα και το κυριότερο είναι ότι είναι πολλά.
  Ο Μεντβέντεφ κλείνει το μάτι στον εαυτό του... Η πρωτεύουσα Μόσχα καταλήφθηκε. Και τώρα μπορείς να καταλάβεις τον Καύκασο... Και ταυτόχρονα, να καταλάβεις τον νότο της Αφρικής για τον εαυτό σου. Και θα περάσει στην Αργεντινή.
  Και από εκεί επίθεση στις ΗΠΑ. Είναι ένας ψύχραιμος διοικητής. Ο εχθρός υστερεί τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα στρατευμάτων.
  Ο Μεντβέντεφ τραγουδά με ενθουσιασμό:
  - Θα πάμε με τόλμη στη μάχη! Για την εξουσία των Σοβιετικών! Και θα σκουπίσουμε τους πάντες στον αγώνα για αυτό!
  Ο Μεντβέντεφ απομακρύνθηκε προσωρινά από το παιχνίδι. Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, ο οποίος αντικατέστησε τον Σόιγκου Τρουμπέτσκι, τηλεφώνησε. Ρώτησε τον ακόμη εν ενεργεία πρόεδρο:
  - Πότε θα δώσουμε τον όρκο στον νέο αρχηγό;
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε συνοπτικά:
  - Εκεί που πρέπει, στα εγκαίνια!
  Ο Τρουμπέτσκι σημείωσε:
  - Ο νέος πρόεδρος μιας ενωμένης χώρας θέλει να εγκαινιαστεί την επόμενη εβδομάδα. Για να μην έχουν χρόνο να κλέψουν!
  Ο Μεντβέντεφ γάβγισε:
  - Αυτό δεν είναι σύμφωνα με το σύνταγμα και τους νόμους μας!
  Ο Τρουμπέτσκι σημείωσε:
  - Και ο Γέλτσιν υιοθέτησε αυτό το σύνταγμα όχι σύμφωνα με το νόμο και το παλιό σύνταγμα. Στην πραγματικότητα, πολλοί πίστευαν ότι ο Πούτιν θα πρότεινε ένα νέο σύνταγμα, αλλά κατά κάποιο τρόπο δεν συνέβη!
  Ο Μεντβέντεφ σημείωσε:
  - Δεν είναι η καλύτερη ιδέα για κάθε νέο πρόεδρο να υιοθετεί ένα νέο σύνταγμα!
  Ο Τρουμπέτσκι αντιτάχθηκε:
  - Αλλά ο Πούτιν θα μπορούσε! Ήταν πιο ψύχραιμος από τον Γέλτσιν, κι εσύ, Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς!
  Ο Μεντβέντεφ έγνεψε καταφατικά και συμφώνησε:
  - Πιο ψύχραιμος και κυρίως πιο τυχερός! Χωρίς τον Πούτιν, όλα πήγαν στραβά και ο Ζελένσκι ανέλαβε την εξουσία στη Ρωσία.
  Ο Τρουμπέτσκι σημείωσε:
  - Και ο Λουκασένκο είχε μια ευκαιρία, αλλά έχασε την ώρα του. Έπρεπε να είχαμε προχωρήσει πιο γρήγορα!
  Ο Μεντβέντεφ λογικά σημείωσε:
  - Ο Λουκασένκο φοβόταν τις ανταγωνιστικές εκλογές στη Ρωσία. Και ο Ζελένσκι δεν θα είχε πάρει το ρίσκο αν η καρδιά του Πούτιν δεν το άντεχε. Το να διαχειρίζεσαι τη χώρα τόσο πολύ με το χέρι είναι καμένο! Ο Πούτιν σίγουρα κάηκε στη δουλειά!
  Ο Trubetskoy πρότεινε:
  - Λοιπόν, να δεχτούμε τα εγκαίνια σε πιο γρήγορη ημερομηνία ή όχι;
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε ευθαρσώς:
  - Κάνε ότι θέλεις! Δεν με νοιάζει πια! Θα αποσυρθώ στην τιμητική σύνταξη και θα ζήσω για τη δική μου ευχαρίστηση. Ίσως ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο! Ήμουν ήδη πρόεδρος και πρωθυπουργός για περίοδο ρεκόρ για τη Ρωσία! Πόσο καιρό μπορείς να κολλήσεις στο θρόνο;
  Ο Trubetskoy συμφώνησε:
  - Λοιπόν, αν ναι, ας έρθουν αλλαγές! Τι να κάνετε με τον Σόιγκου;
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε ψυχρά:
  - Αφήστε τον να ξεκουραστεί! Η σύνταξη του στρατάρχη είναι μεγάλη. Αφήστε τον να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Σου επέτρεψα να έχεις περιουσία στο εξωτερικό!
  Ο Τρουμπέτσκοϊ έγνεψε καταφατικά και παρατήρησε:
  - Ο Πούτιν απομόνωσε τη Ρωσία από τον κόσμο! Αν και λυπηθήκαμε με λόγια στα βάθη της ψυχής μας, χαρήκαμε για τον θάνατό του! Όσο για τον Ζελένσκι, θα δούμε! Πολλοί από εμάς θέλαμε παραγγελίες όπως στη Δύση. Λάβετε όπως στις ΗΠΑ, αλλά δουλέψτε... Όπως στην ΕΣΣΔ!
  Ο Μεντβέντεφ σημείωσε:
  - Λοιπόν, επί Στάλιν, οι υπάλληλοι δούλευαν εντατικά! Μη νομίζετε ότι ήταν γεμάτα μέλι!
  Ο Trubetskoy ρώτησε:
  - Τι θα κάνεις?
  Ο Μεντβέντεφ υπενθύμισε:
  - Ήμουν πρόεδρος και θα αποσυρθώ ως πρόεδρος. Είναι μεγάλη... Και θα χαρώ τη ζωή! Γιατί αλλιώς να δουλέψω!
  Ο Trubetskoy υπενθύμισε:
  - Ο Ζελένσκι μπορεί να σου δώσει τη θέση του συμβούλου μαζί του!
  Ο Μεντβέντεφ το απάντησε:
  - Αι! Είναι αρκετά έξυπνος χωρίς τη συμβουλή μου! Εν ολίγοις - πραγματοποιήστε τα εγκαίνια! Ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς έστειλε το δικό του!
  Ο Trubetskoy συμφώνησε:
  - Εγκαίνια ναι!
  Ο Μεντβέντεφ έκλεισε το τηλέφωνο. Αποφάσισα να τελειώσω το παιχνίδι. Κάτι για το οποίο δεν είχα χρόνο πριν. Και τουλάχιστον να συντρίψουν διανοητικά τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Ή πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι. Ωστόσο, ο Αμερικανός Sherman είναι αδύναμος απέναντι στο E-75-U. Αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πολλά αεροσκάφη, ακόμα κι αν δεν είναι τόσο ισχυρά όσο τα γερμανικά τζετ.
  Αλλά η ποιότητα, φυσικά, δεν είναι η ίδια! Οι Krauts συγκεντρώνουν έντονο σκορ. Ειδικά οι πιλότοι: Albina και Alvina! Και αυτά είναι κορίτσια που διακρίνονται για την κολοσσιαία θέρμη τους.
  Ο Μεντβέντεφ προχωρά προς την Αμερική από το νότο. Και την ίδια στιγμή τα τανκς του κινούνται σε όλη τη Σιβηρία. Διασκεδάζει. Με την ευκαιρία, γιατί να μην κατακτήσετε ακόμα την Ιαπωνία; Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε επίσης να σκοτώσετε τους συμμάχους σας. Προηγμένη στρατηγική. Εφαρμόστε τον κωδικό του cheater και θα είστε πιο δυνατοί από τον αντίπαλό σας τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα. Όχι πόλεμος, αλλά καθαρή απόλαυση. Εδώ είναι οι μηχανές τζετ χωρίς ουρά, οι Αμερικανοί δεν μπορούν καν να προλάβουν.
  Πιο συγκεκριμένα, για να φτάσουμε εκεί. Και χρησιμοποιήστε ραδιοελεγχόμενους πυραύλους! Και οι Αμερικανοί φοβερίζουν. Ο Μεντβέντεφ του αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Και μετακινήστε τα στρατεύματα. Το Μεξικό καταλήφθηκε. Οι αμερικανικές πόλεις πέφτουν η μία μετά την άλλη. Τέτοια ευχαρίστηση.
  Και στα ανατολικά, τανκς της σειράς "E"-U εισέρχονται στην Ινδία. Τι μπορούν όμως να τους αντιταχθούν οι Βρετανοί; Επιπλέον, το Τρίτο Ράιχ έχει ήδη συσσωρεύσει πόρους και παράγει την πιο σύγχρονη τεχνολογία χωρίς αδίστακτο κώδικα.
  Αλλά ο Μεντβέντεφ αποφάσισε να αναβαθμίσει λίγο τον Πάνθηρα. Εδώ είναι το πρώτο συμβατικό "Panther" - μετωπική θωράκιση 80 - 110 mm, πλευρική θωράκιση 50 mm, πυροβόλο 75 mm, μήκος κάννης 70 EL, κινητήρας 650 ίππων. Εδώ είναι το "Panther"-2 με μετωπική θωράκιση από 120 έως 150 χιλιοστά, πλευρές 60 χιλιοστών, πυροβόλο 88 χιλιοστών με μήκος κάννης 71 EL και κινητήρα 850 ίππων. Ναι, σοβαρό αυτοκίνητο. Και είναι βαρύτερο όχι στους σαράντα πέντε, αλλά στους πενήντα τόνους και έχει πιο κοντή σιλουέτα.
  Αλλά "Πάνθηρας"-3. Μετωπική θωράκιση από 150 έως 200 χιλιοστά, πλευρές 82 χιλιοστών, πυροβόλο 88 χιλιοστών με μήκος κάννης 100 EL και κινητήρα 1200 ίππων - βάρος 55 τόνους. Συμφωνώ, ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι γενικά σούπερ ενάντια στους Shermans.
  Αλλά υπάρχει το "Panther"-4. Διαθέτει μετωπική θωράκιση από 200 έως 250 mm σε κλίσεις και πλευρική θωράκιση 160 mm. ένα πυροβόλο των 105 mm με μήκος κάννης 100 EL. Αυτό είναι ήδη ένα τέρας βάρους 65 τόνων και με χαμηλή σιλουέτα. Κινητήρας αεριοστροβίλου 1500 ίππων. Φυσικά, μια εξαιρετική σειριακή εξέλιξη, ικανή να πολεμήσει ακόμα και με το σοβιετικό IS-7. Επιπλέον, το IS-7 δεν κατασκευάστηκε μαζικά.
  Υπάρχουν όμως πιο δυνατά μηχανήματα. Τρέχοντας "Panther"-5, μετωπική θωράκιση κύτος 250 σε γωνία 45 μοιρών, μέτωπο πυργίσκου 300 mm υπό γωνία, πλευρά 210 υπό γωνία, πυροβόλο 128 mm στα 100 EL, βάρος πιο προηγμένου τανκ 75 τόνοι, 2000 ίπποι ισχύς αεριοστροβίλου κινητήρα . Μια μηχανή ανώτερη από όλα τα σοβιετικά και αμερικανικά μοντέλα. Ικανός να διεισδύσει στο IS-7 από απόσταση μάχης και να αντέχει μετωπικά χτυπήματα. Το "Panther"-5 είναι γενικά εξαιρετική τεχνολογία. Η ΕΣΣΔ δεν έχει τίποτα πιο δυνατό από το IS-7. Και οι Γερμανοί έχουν επίσης πέντε τύπους Τίγρης.
  Αφού κατέλαβε το μεγαλύτερο μέρος του εδάφους των ΗΠΑ, ο Μεντβέντεφ αποφάσισε να διώξει και τον Τίγρη. Λοιπόν, το "Tiger" είναι το πρώτο που όλοι γνωρίζουν. Η μετωπική θωράκιση είναι 100-110 χιλιοστά χωρίς σχεδόν καμία κλίση και η πλαϊνή θωράκιση είναι 82 χιλιοστά χωρίς κλίση. Και το πυροβόλο των 88 χιλιοστών, μήκους κάννης 56 EL, είναι ένα πραγματικά άρμα ουρλιάζοντας. Σε αντίθεση με τους "Πάνθηρες", όπου στην πραγματικότητα πολέμησαν μόνο η πρώτη σειρά και υπήρχαν δείγματα της δεύτερης. Tank "Tiger"-2 περισσότερο γνωστό ως "Royal Tiger".
  Μπροστινή θωράκιση: 120-150 mm στο μπροστινό μέρος της γάστρας σε γωνία 50 μοιρών, 185 mm στο μπροστινό μέρος του πυργίσκου σε μικρή γωνία και 82 mm στο πλάι σε γωνία 60 μοιρών. Είναι καλά προστατευμένο στο μέτωπο, λίγο καλύτερο από το Tiger στο πλάι και διαθέτει πυροβόλο 88 χιλιοστών με μήκος κάννης 71 EL. Από τα τανκς παραγωγής του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, τα καλύτερα από άποψη οπλισμού και μετωπικής προστασίας, βάρος 68 τόνοι, κινητήρας 700 ίπποι - μάλλον αδύναμη σε οδική απόδοση.
  Το "Tiger"-3 είναι ένα ντιζάιν όχημα. Η μετωπική θωράκιση είναι 150-200 χιλιοστά σε γωνία 45 μοιρών, το μπροστινό μέρος του πυργίσκου είναι 240 χιλιοστά υπό γωνία. Πλαϊνά 160 χιλιοστών με κεκλιμένες ασπίδες. Τρεις τύποι διαφορετικών όπλων: ένα πυροβόλο των 88 mm 100 EL, ένα πυροβόλο των 105 mm 70 EL και ένα πυροβόλο των 105 mm 100 EL με κινητήρα 1000 1200 ίππων. Με πιο πυκνή διάταξη και βάρος 75 τόνων. Ναι, το αυτοκίνητο είναι σοβαρό και πολύ επικίνδυνο. Και μια ακόμη πιο ισχυρή μετωπική θωράκιση "Tiger"-4 250 - κύτος με κλίση 45 μοίρες, μέτωπο 300 χιλιοστά κλίση, πλευρές 210 χιλιοστά, πυροβόλο όπλο 128 χιλιοστά μήκους κάννης 100 EL, ή 150 χιλιοστά μήκος κάννης, 150 χιλιοστά, βάρος κάννης 051, 56 ιπποδύναμη αεριοστροβίλου. Ένα πολύ δυνατό τανκ.
  Αλλά ακόμα πιο δροσερό είναι το "Tiger"-5. Μπροστινή θωράκιση: μέτωπο γάστρας 350 mm υπό γωνία 45 μοιρών, μέτωπο πυργίσκου 400 mm υπό γωνία 50 mm. Οι πλευρές έχουν κλίση 300 mm. Ένα πυροβόλο των 150 mm 100 EL ή ένα πυροβόλο 174 mm 70 EL ή ένα πυροβόλο 210 mm 38 EL. Το βάρος είναι 100 τόνοι, ο κινητήρας αεριοστροβίλου είναι 2500 ίπποι. Το πιο ισχυρό μηχάνημα δεν θα διαπεράσει καν το IS-7 και το υπερικό. Αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίον της Αμερικής. Αν και πρέπει να ειπωθεί ότι το "Tiger"-5 δεν ήταν καν στα έργα στην πραγματική ιστορία. Αλλά δεν φταίει κανείς που ο πόλεμος τελείωσε τόσο γρήγορα.
  Αλλά το εικονικό παιχνίδι δεξαμενής μπορεί να βελτιωθεί.
  Ο Μεντβέντεφ άρχισε να εισβάλλει στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ Ουάσινγκτον και στη μεγαλύτερη πόλη της Νέας Υόρκης. Εδώ μπορείτε πραγματικά να δουλέψετε και να κερδίσετε.
  Αν και εικονικά. Εδώ η Ουάσιγκτον καίγεται και γερμανικά τανκς οδηγούν κατά μήκος της. Και κανείς δεν μπορεί να σταματήσει το Tigers-5.
  Ο Μεντβέντεφ ολοκληρώνει μια πεισματική επίθεση στις πρωτεύουσες των ΗΠΑ και φαίνεται σαν νίκη. Αλλά υπάρχει και η Ιαπωνία μπροστά.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 5.
  Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω στο παιχνίδι; Αλλά η οικογένεια των δεξαμενών Lev δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή. Αυτά είναι πραγματικά τέρατα εδώ. Αλλά στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αυτά τα μηχανήματα της μεταγενέστερης σειράς ήταν ακόμη και περιττά. Και ακόμη περισσότερο εναντίον της Ιαπωνίας με τα μικρομεσαία τανκς της.
  Αλλά ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ αποφάσισε να τους διώξει λίγο.
  Εδώ είναι η πρώτη δεξαμενή Lev, που υπάρχει μόνο σε έργα, και μόνο εν μέρει ενσωματωμένη σε μέταλλο. Η μετωπική θωράκιση του κύτους είναι 120 χιλιοστά σε γωνία 45 μοιρών, η μετωπική θωράκιση του πυργίσκου είναι 240 χιλιοστά υπό γωνία, οι πλευρές είναι 82 χιλιοστά, το όπλο είναι 105 χιλιοστά, το μήκος της κάννης είναι 70 EL, το σύνολο 80 τόνους, ο κινητήρας είναι 800 ίπποι. Γενικά, ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσε να εμφανιστεί μαζί με τους Τίγρηδες και τους Πάνθηρες στο Kursk Bulge. Με ένα πολύ δυνατό όπλο για την εποχή του και εξαιρετική προστασία μετώπου πυργίσκου. Αλλά ευτυχώς δεν εμφανίστηκε. Όχημα έργου "Lev"-2. Το μέτωπο της γάστρας έχει κλίση 250 χιλιοστά, το μέτωπο του πυργίσκου έχει κλίση 300 χιλιοστά. Τα πλαϊνά έχουν κλίση 200 χιλιοστών. Όπλο ή 128 mm 100 EL ή 210 mm 38 EL. Βάρος 100 τόνοι, κινητήρας 1800 ίπποι. Δεν έχει όμοιο στη δύναμή της. Ανώτερο από το IS-7, το οποίο μπορεί να το χτυπήσει μόνο στο πλάι. Στη συνέχεια όμως οδηγείτε παραπέρα και εμφανίζεται το "Lion"-3, κυνηγώντας επίσης ένα τέρας. Η μετωπική θωράκιση του κύτους είναι 350 mm, οι πυργίσκοι είναι 450 mm, με πλευρική κλίση 300 mm στις κλίσεις, ένα πυροβόλο 150 mm στα 100 EL ή 175 mm στα 70 EL ή 210 στα 56 EL ή εκτοξευτής πυραύλων στα 400 mm. Το βάρος είναι 120 τόνοι, ο κινητήρας είναι 2500 ίπποι.
  Ναι, αυτή είναι μια τρομερή δύναμη.
  Το Tank "Lion"-4 είναι ένα άλλο σούπερ τέρας. Η μετωπική θωράκιση του κύτους είναι 450 mm, η μετωπική θωράκιση του πυργίσκου είναι 500 mm. Οι πλευρές της γάστρας και του πυργίσκου έχουν κλίση 400 mm. Ένα πυροβόλο 175 χιλιοστών στα 100 EL, ένα πυροβόλο 210 χιλιοστών στα 70 EL, ένας εκτοξευτής ρουκετών 500 χιλιοστών. Το βάρος του αυτοκινήτου είναι 150 τόνοι, ο κινητήρας είναι αεριοστρόβιλος 3500 ίππων. Από μεγάλη απόσταση διαπερνά όλα τα άρματα μάχης, συμπεριλαμβανομένου του IS-7 και του αμερικανικού T-93. Και ακόμη και τα ναυτικά όπλα δεν μπορούν να το διαπεράσουν. Αυτό είναι ένα ισχυρό μηχάνημα, και με ένα επιπλέον κανόνι.
  Αλλά το ακόμα πιο ισχυρό Lev-5 είναι ο βασιλιάς των τανκς. Η μετωπική θωράκιση του κύτους είναι 600 mm υπό γωνία 45 μοιρών, ο πυργίσκος έχει πάχος 800 mm, οι πλευρές είναι 550 mm υπό γωνία. Ένα πυροβόλο των 210 mm στα 100 EL, ένα πυροβόλο των 300 mm στα 70 EL, ένας εκτοξευτής ρουκετών 600 mm. Το βάρος του μηχανήματος είναι 200 τόνοι, ο κινητήρας αεριοστροβίλου παράγει 5000 ίππους. Αδιαπέραστο σε σχεδόν όλους τους τύπους όπλων, εκτός από πυραύλους υψηλής ισχύος , ειδικά όπλα και βόμβες μεγάλου διαμετρήματος. Δυνατότητα βολής κατά θωρηκτών και αεροπλανοφόρων. Πραγματικά ένα σούπερ τανκ.
  Λοιπόν, με λίγα λόγια, υπάρχει κάτι να παίξει. Ο Μεντβέντεφ ασκεί πίεση στην Ιαπωνία.
  Αλλά τον διακόπτουν και πάλι.
  Ο διευθυντής του FSB τηλεφωνεί και λέει:
  - Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς, θα δώσεις μια διάσκεψη σε δημοσιογράφους;
  Ο Μεντβέντεφ δήλωσε αποφασιστικά:
  - Οχι ακόμα!
  - Γιατί?
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος απάντησε:
  - Έχω δικαίωμα να δίνω συνεντεύξεις ή όχι! Αποφάσισα λοιπόν να μην το δώσω ακόμα!
  Ο διευθυντής του FSB έγνεψε:
  - Μπορείτε να είστε ήρεμοι προς το παρόν! Η συνέντευξη δεν θα πάει μακριά! Αλλά θα ψάξουμε για άλλο μέρος!
  Ο Μεντβέντεφ σημείωσε:
  - Όλοι, ηρεμήστε! Αν μη τι άλλο, η σύνταξη του στρατηγού σας είναι μεγάλη! Μπορείς να ζήσεις χωρίς να δουλεύεις!
  Ο διευθυντής του FSB ρώτησε έκπληκτος:
  - Δεν είναι κρίμα να αποχωρίζεσαι μια τέτοια τεράστια δύναμη;
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Είναι κρίμα, φυσικά, αλλά ένα άτομο υποτάσσεται στο αναπόφευκτο!
  Ο Μεντβέντεφ επέστρεψε ξανά στο παιχνίδι. Ο πρώην πρόεδρος της μεγαλύτερης και πλουσιότερης σε πόρους χώρας στον κόσμο επιτέλους τα κατάφερε. Και γιατί να μην παίξουν αν μπορούν τώρα χωρίς αυτό. Αν και είναι εν ενεργεία αρχηγός κράτους.
  Πώς όμως μπορείς να αποφύγεις τον πειρασμό να κόψεις τον εαυτό σου σε ένα τέτοιο παιχνίδι; Λοιπόν, τα γερμανικά στρατεύματα έφτασαν στην Τσουκότκα. Ευτυχώς, η μετακίνηση του εξοπλισμού στο παιχνίδι είναι πολύ πιο εύκολη από ό,τι στην πραγματικότητα. Και πάνε στην Κίνα. Και εκεί μπήκαν στη μάχη με τους Ιάπωνες. Φυσικά, χρησιμοποιώντας τον κωδικό απάτης, ο Μεντβέντεφ έβγαλε άρματα μάχης Lev-5 και τα πέταξε εναντίον των σαμουράι. Και αυτά είναι πραγματικά super class αυτοκίνητα.
  Πώς συνθλίβονται οι σαμουράι. Αλλά και πάλι δεν είναι το όριο της τελειότητας.
  Αλλά γιατί, μέχρι να τελειώσει ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, δεν είναι δυνατό να περάσει το βαρύτερο γερμανικό τανκ "Mouse" μέσα από τα επίπεδα;
  Αυτή είναι πραγματικά μια ανακατανομή της τελειότητας και το στεφάνι της ομορφιάς. Πιο συγκεκριμένα, τι μπορεί να συμβεί αν εξελιχθεί η γιγαντομανία.
  Ο Μεντβέντεφ άρχισε να διώχνει τους Ποντικούς.
  Το τανκ του ποντικιού, ένα τανκ που υπάρχει στην πραγματικότητα στο μέταλλο, το βαρύτερο από αυτά που στην πραγματικότητα ενσωματώθηκαν σε μέταλλο, οδήγησε και πολέμησε. Η μετωπική θωράκιση του "Mouse" είναι 150 mm στο κάτω μέρος της γάστρας, 200 mm στο πάνω μέρος της γάστρας, 250 mm στο μπροστινό μέρος του πυργίσκου και 210 mm στα πλάγια. Όπως μπορούμε να δούμε, το τανκ, ακόμα και στην πρώτη του έκδοση, είναι αδιαπέραστο σε όλα τα σειριακά σοβιετικά τανκς στο μέτωπο και ακόμη και στο πλάι. Το IS-2 και το SU-100 δεν μπορούσαν να διεισδύσουν σε αυτή τη δεξαμενή από καμία γωνία. Μόνο το IS-7 θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στο Maus και να πολεμήσει πραγματικά αυτό το τανκ. Αλλά το IS-7 εμφανίστηκε μόνο μετά τον πόλεμο και δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή. Και τα "Ποντίκια" μπορούσαν ήδη να πολεμήσουν στο μέτωπο το 1943. Αυτό το άρμα έχει δύο πυροβόλα όπλα: ένα κοντόκαννο 75 mm και ένα 128 mm 55 EL, ικανό να διαπεράσει όλα τα σοβιετικά άρματα μάχης εκτός από το IS-7 κατά μέτωπο. Επιπλέον, το IS-2 από μεγάλη απόσταση. Υπήρχε και ένα πυροβόλο των 150 χλστ.
  Το "Ποντίκι" ζύγιζε 188 τόνους και είχε κινητήρα 1250 ίππων, κάτι που ακόμα δεν είναι αρκετό. Συνολικά, το αυτοκίνητο είναι το πιο δυνατό για την εποχή του και δεν έχει όμοιο.
  Το "Mouse"-2 είναι ένα όχημα σχεδιασμού. Πιο τέλειο. Στην πραγματική ιστορία, το αυτοκίνητο υποτίθεται ότι ήταν χαμηλότερο σε σιλουέτα και ελαφρύτερο. Αλλά στο παιχνίδι, φυσικά, το αυτοκίνητο έγινε πιο τέλειο, πιο χαμηλό σε σιλουέτα, πιο πυκνό στη διάταξη, αλλά ακόμα πιο βαρύ. Η μετωπική θωράκιση του κύτους του ποντικιού είναι 2 350 mm. Η μετωπική θωράκιση του πυργίσκου είναι 450 χιλιοστά. Πλαϊνά 300 χλστ. Τα πυροβόλα είναι μήκους 75 χλστ. και 70 EL 150 χλστ. ή οβιδοβόλος των 210 χλστ. ή εκτοξευτής πυραύλων 400 χλστ. Βάρος 200 τόνοι. Κινητήρας αεριοστροβίλου 2000 ίππων.
  "Ποντίκι"-3 παιχνιδομηχανή. Τέλειο επίσης. Η μετωπική θωράκιση του κύτους είναι 600 mm, ο πυργίσκος είναι 800 mm, οι πλευρές είναι 550 mm. Πυροβόλα 88 mm 100 EL, για την καταπολέμηση εχθρικών αρμάτων, και 210 mm 70 EL. Ή ένας εκτοξευτής πυραύλων 550 χλστ. Το βάρος της δεξαμενής είναι 250 τόνοι, ο κινητήρας αεριοστροβίλου είναι 4000 ίπποι. Το τανκ είναι σχεδόν αδιαπέραστο με όλα σχεδόν τα όπλα, εκτός από τα πιο ισχυρά.
  Το "Mouse"-4 είναι μια νέα εξέλιξη της γιγαντομανίας και πιο προηγμένη. Η μετωπική θωράκιση του κύτους είναι 1000 mm υπό γωνία 45 μοιρών, η μετωπική θωράκιση του πυργίσκου είναι 1200 mm υπό γωνία. Τα πλαϊνά έχουν κλίση 850 mm. Οπλισμός: πυροβόλο 105 mm 10EL για την καταπολέμηση εχθρικών αρμάτων μάχης και αρκετά επαρκής εναντίον σχεδόν όλων των τύπων οχημάτων. Όπλο 300mm στα 70 EL, για καταστροφή οχυρώσεων και περιττό για άρματα μάχης. Ή αντ' αυτού, ένας εκτοξευτής πυραύλων 750 χλστ.
  Το βάρος του οχήματος είναι 350 τόνοι, κάτι που δεν είναι τόσο πολύ για τέτοιες πανοπλίες και όπλα. Ακόμη και τα πυροβόλα ενός θωρηκτού δεν μπορούν να διαπεράσουν ένα τέτοιο όχημα κατά μέτωπο. Μόνο ένα άμεσο χτύπημα από έναν ισχυρό πύραυλο κρουζ ή μια πολύ μεγάλη βόμβα μπορεί να καταστρέψει μια τέτοια μηχανή. Από όλες τις πλευρές είναι αδιαπέραστο από όλα τα τανκς και τα αυτοκινούμενα πυροβόλα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ο κινητήρας είναι αεριοστρόβιλος 6000 ίππων.
  Λοιπόν, το "Mouse"-5 είναι το υψηλότερο επίπεδο αυτής της σειράς. Η μετωπική θωράκιση του μετώπου της γάστρας είναι 1600 mm υπό γωνία, το μέτωπο του πυργίσκου είναι 2000 mm, οι πλευρές είναι 1500 mm υπό γωνία.
  Ένα πυροβόλο 128 mm με 100 EL για την καταπολέμηση όλων των αρμάτων μάχης, αρκετά επαρκές ενάντια σε όλες τις μάρκες, συμπεριλαμβανομένου του IS-7 και ενός εκτοξευτήρα πυραύλων 900 mm. Άλλα όπλα δεν είναι πρακτικά. Υπάρχουν καμιά δεκαριά πολυβόλα. Το βάρος της δεξαμενής είναι 500 τόνοι. Κινητήρας αεριοστροβίλου 10.000 ίππων. Το αυτοκίνητο είναι, ας πούμε, η ίδια η τελειότητα. Σχεδόν τίποτα δεν μπορεί να σε χτυπήσει στο μέτωπο. Σούπερ δεξαμενή...
  Ωστόσο, αν κάποιος πιστεύει ότι είναι αδύνατο να βρει κάτι πιο cool από το "Mouse"-5, τότε αυτό δεν είναι καθόλου αλήθεια. Η φαντασία των συντακτών ενός καλού παιχνιδιού για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο είναι απεριόριστη.
  Για παράδειγμα, υπάρχει επίσης το "Rat". Στην πραγματική ιστορία, αυτή η δεξαμενή κατέχει το ρεκόρ μεγέθους μεταξύ όλων των οχημάτων του έργου, και μάλιστα εν μέρει ενσωματώθηκε σε μέταλλο.
  Η δεξαμενή "Rat" έχει μετωπική θωράκιση 400 mm και η πλαϊνή θωράκιση είναι επίσης ελαφρώς κεκλιμένη. Οπλισμός: τέσσερα πυροβόλα των 210 mm, ή ένα πυροβόλο των 800 mm και δύο οβίδες των 150 mm, έντεκα αντιαεροπορικά πυροβόλα. Το βάρος είναι 2000 τόνοι, οι κινητήρες ντίζελ έχουν συνολική ισχύ 10.000 ίππων.
  Το Tank "Rat"-2 είναι μια εξέλιξη του σχεδιαστικού οχήματος με πιο προηγμένη διάταξη. Μετωπική και οποιαδήποτε θωράκιση 800 mm, με μεγάλη γωνία ορθολογικής κλίσης. Ο οπλισμός είναι ένα πυροβόλο των 1000 χιλιοστών και τέσσερα οβιδοβόλα των 150 χιλιοστών, δεκαέξι αντιαεροπορικά πυροβόλα ικανά να βάλλουν κατά επίγειων και εναέριων στόχων. Το βάρος είναι 3000 τόνοι, οι κινητήρες αεριοστροβίλου, η συνολική ισχύς είναι 20.000 ίπποι.
  Το "Rat"-3 είναι ένα ακόμα πιο ισχυρό και προηγμένο μηχάνημα. Πανοπλία 1200 - χιλιοστά υπό γωνία. Οπλισμός: ένα πυροβόλο των 1250 χλστ. και έξι οβίδες των 150 χλστ. Είκοσι αντιαεροπορικά πυροβόλα ικανά να βάλλουν τόσο κατά εναέριων όσο και επίγειων στόχων. Το βάρος είναι 4000 τόνοι, οι κινητήρες αεριοστροβίλου, η συνολική ισχύς είναι 35.000 ίπποι.
  Το "Rat"-4 είναι ένα ακόμα πιο ισχυρό και προηγμένο μηχάνημα Θωράκιση 1600 χλστ υπό γωνία. Οπλισμός - ένα πυροβόλο των 1600 χλστ. και εννέα οβίδες των 150 χλστ., είκοσι πέντε αντιαεροπορικά πυροβόλα όπλα ικανά να βάλλουν κατά εναέριων και επίγειων στόχων. Βάρος 5000 τόνοι, κινητήρες αεριοστροβίλου, βελτιωμένοι, συνολική ισχύς 50.000 ίππων.
  Το "Rat"-5 είναι το πιο cool τανκ. Πανοπλία 2500 χιλιοστών σε όλες τις πλευρές. Οπλισμός: ένα πυροβόλο των 2500 χλστ. Και δεκαπέντε οβίδες των 150 χλστ. Σαράντα αντιαεροπορικά πυροβόλα ικανά να βάλλουν κατά εναέριων και επίγειων στόχων. Βάρος 10.000 τόνοι. Πυρηνικός αντιδραστήρας ως κινητήρας, ισχύος άνω των 100.000 ίππων.
  Το τανκ είναι πραγματικά το πιο cool στο παιχνίδι. Και όσον αφορά το βάρος και άλλα χαρακτηριστικά.
  Λοιπόν, μπορείτε να εμπιστευτείτε την καταιγίδα του Τόκιο στον "Rat"-5. Είναι αλήθεια ότι είναι τόσο ακριβό που πρέπει να εκτελέσετε τον κωδικό απάτης πολλές φορές.
  Αλλά συνολικά, ο Μεντβέντεφ μπορεί να είναι ευχαριστημένος. Έπαιξε σχολαστικά.
  Και τελικά είδα το "Rat"-5 σε εικονική πραγματικότητα. Πώς να παίζεις ανέντιμα καλά.
  Αλλά μετά ξανακαλούν τον Μεντβέντεφ.
  Αυτή τη φορά πρώτος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και εκτελών χρέη πρωθυπουργού είναι ο Σιλουάνοφ.
  Είπε με θλιμμένο ύφος:
  - Χάσαμε τον Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς! Έχουν ήδη καταμετρηθεί σχεδόν όλα τα ψηφοδέλτια!
  Ο Μεντβέντεφ παρατήρησε έξυπνα:
  - Καλύτερα να χάσεις καλά παρά να κερδίσεις άσχημα!
  Ο Σιλουάνοφ εξεπλάγη:
  - Πώς είναι αυτό δυνατόν?
  Ο Μεντβέντεφ εξήγησε:
  - Αν ο Vitaliy Klitschko είχε εκλεγεί δήμαρχος του Κιέβου την πρώτη φορά, η επιστροφή του στο ρινγκ δεν θα είχε πραγματοποιηθεί. Αντί για μεγάλο πρωταθλητή, ο δήμαρχος θα ήταν περίγελος!
  Ο Siluanov συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, έχεις δίκιο, Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς! Ο Klitschko είχε ένα πλεονέκτημα για να χάσει... Αλλά δυστυχώς δεν είχατε ίχνος τέτοιου πλεονεκτήματος!
  Ο Μεντβέντεφ τραγούδησε ως απάντηση:
  - Είμαι ελεύθερος, σαν πουλί στον ουρανό,
  Είμαι ελεύθερος, έχοντας ξεχάσει τι σημαίνει φόβος...
  Είμαι ελεύθερος σαν τον άγριο άνεμο
  Είμαι ελεύθερος στην πραγματικότητα, όχι στο όνειρο!
  Ο Σιλουανόφ μουρμούρισε:
  - Ναι, είσαι απλώς ένας ποιητής Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς! Μπορεί κανείς να γράψει στίχους για σένα!
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε σοβαρά:
  - Σε κάθε περίπτωση, τώρα μπορώ να κάνω ήρεμα το αγαπημένο μου πράγμα - να παίξω παιχνίδια στον υπολογιστή! Και πριν από αυτό, εδώ και είκοσι χρόνια μπορούσα να το αντέξω οικονομικά μόνο σε fits and starts!
  Ο Σιλουάνοφ μουρμούρισε αμυδρά:
  - Στα παιχνίδια;
  Ο Μεντβέντεφ επιβεβαίωσε:
  - Ακριβώς παιχνίδια! Και θα ήταν χρήσιμο να μελετήσετε κάποια στρατιωτικοοικονομική στρατηγική!
  Ο πρώτος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παρατήρησε διστακτικά:
  - Προτιμώ την εξάσκηση!
  Ο Μεντβέντεφ σφύριξε ως απάντηση:
  - Η κακιά πραγματικότητα είναι καταραμένη, μπορεί να σε τρελάνει!
  Ο Σιλουανόφ απάντησε ψυχρά:
  - Θέλεις να ξεφύγεις από την πραγματικότητα με τον κόσμο των παιχνιδιών; Αξιέπαινος!
  Υπήρχε ειρωνεία στα λόγια του εν ενεργεία πρωθυπουργού.
  Ο Μεντβέντεφ είπε:
  - Άσε με να κρεμάσω και για σένα το αστέρι του ήρωα της Ρωσίας!
  Ο Siluanov συμβούλεψε:
  - Κρεμάστε, κύριε Πρόεδρε!
  Ο Μεντβέντεφ γέλασε και απάντησε:
  - Ίσως είναι καλή ιδέα! Κατά τα άλλα, ο Πούτιν βραβεύτηκε μόνο μετά θάνατον!
  Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός απάντησε:
  - Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε!
  Ο Μεντβέντεφ συνέχισε μελωδικά:
  - Για ανόητα άδεια μάτια...
  Ο Siluanov τραγούδησε μαζί:
  -Για το γεγονός ότι όλα είναι πιθανά...
  Ο Μεντβέντεφ ολοκλήρωσε:
  -Μα δεν μπορείς να ζήσεις!
  Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός απάντησε:
  - Σοβαρά όμως, πιθανότατα θα με απομακρύνουν! Φαίνεται ότι θα πρέπει να παλέψουμε!
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε ψυχρά:
  - Υπάρχουν πολλά μέρη στη Γη!
  Ο Σιλουάνοφ έγνεψε καταφατικά και γουργούρισε:
  - Με λίγα λόγια, κύριε Πρόεδρε, μου υποσχεθήκατε έναν ήρωα σταρ!
  Ο Μεντβέντεφ φώναξε στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Ετοίμασε ένα διάταγμα!
  Του έφεραν άλλο ένα βραβείο. Όπως, γράφει ο ασκών την προεδρία.
  Την ίδια στιγμή, ο Μεντβέντεφ την βράβευσε σε ένα σωρό κόσμο. Μάθε το δικό μας!
  Ε, είναι ήδη πολύ αργά και ο εν ενεργεία πρόεδρος της Ρωσίας έχει αποκοιμηθεί.
  Ονειρευόταν μια άλλη εναλλακτική ιστορία. Ο τσαρικός στρατός, με επικεφαλής τον Κουροπάτκιν, μάχεται για την απελευθέρωση του Πορτ Άρθουρ. Αλλά ο ίδιος ο Μεντβέντεφ εμφανίστηκε σε ένα ρομπότ μάχης, με λέιζερ και κοχύλια θερμοκουάρκ στο μέγεθος ενός σπόρου παπαρούνας, αλλά τόσο θανατηφόρα όσο οι βόμβες που έπεσαν στη Χιροσίμα.
  Και πώς μπορεί ο Μεντβέντεφ να πολεμήσει τους Ιάπωνες με το ρομπότ μάχης του; Πώς διαλύθηκαν οι σαμουράι, κατά χιλιάδες. Και πώς άρχισαν να χρησιμοποιούνται τα λέιζερ και οι εκτοξευτήρες.
  Και έσφαξαν τους Ιάπωνες, συγκεκριμένα τους έσφαξαν. Και το πριόνισε σε κομμάτια. Και κατέστρεψε τις τάξεις τους.
  Ο Μεντβέντεφ, που είχε χάσει τον θρόνο του, βρήκε απόλαυση στη μάχη. Κουρεύει αυτούς τους σαμουράι που τόλμησαν να ταρακουνήσουν τον ιερό βασιλικό θρόνο.
  Αλλά είναι πραγματικά κακό, ας πούμε ειλικρινά, με κάθε ειλικρίνεια, ήταν υπό τον Τσάρο;
  Είθε ο Θεός να χαρίσει σε κάθε χώρα έναν τέτοιο τσάρο όπως ο Νικόλαος Β'. Αυτό είναι ένα πραγματικό παράδειγμα ενός ευφυούς ηγεμόνα, και ταυτόχρονα ενός διανοούμενου.
  Είναι κρίμα που μια τέτοια μη οντότητα όπως ο Κουροπάτκιν τον απογοήτευσε. Και τώρα ο Μεντβέντεφ έχει αντιμετωπίσει τους Ιάπωνες. Και να τα αλωνίσουμε. Και να το κάνεις αυτό είναι πολύ τολμηρό.
  Και οι ακτίνες λέιζερ κουρεύουν τους σαμουράι κατά χιλιάδες. Λίγα λεπτά ακόμη μάχης, και
  Δεν υπάρχει ιαπωνικός στρατός.
  Τι έφαγαν οι κύριοι Σαμουράι; Και τώρα ίσως καταφέρουμε να δουλέψουμε στα πλοία σας.
  Ο Μεντβέντεφ σήκωσε το ρομπότ μάχης στον αέρα και έσπευσε στις θέσεις του στόλου του Τόγκο. Τι πιστεύει ότι μπορεί να κάνει με τον Ρώσο ιππότη;
  Και αυτό είναι πόσο γρήγορα ορμά ένα ρομπότ θερμοκουάρκ. Τώρα είναι ήδη πάνω από τη θάλασσα. Και ας βυθίσουμε τον στόλο του Τόγκο. Κόψτε αρμαδίλους, κρουαζιέρες και άλλα ζωντανά πλάσματα.
  Κάπως έτσι... Κι αν ρίξουμε και μια βόμβα μίνι-θερμοκουάρκ;
  Και ο νέος ήρωας την εγκαταλείπει. Ένα κύμα ανατέλλει και βυθίζει τα πλοία της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου.
  Ο Μεντβέντεφ φωνάζει από πάνω του:
  - Για τη Ρωσία Νικόλαος,
  Θα σκίσω όλους τους Ιάπωνες!
  Και πάλι, ο εν ενεργεία Ρώσος πρόεδρος πέφτει σε έκσταση.
  Είναι υπέροχο να παλεύεις με ένα τέτοιο ρομπότ.
  Ας πνίξουμε τον δικό σας σαμουράι... Και δεν θα υπάρχει Τσουσίμα, οι Ιάπωνες δεν θα έχουν τίποτα να πολεμήσουν.
  Τα τελευταία πλοία σαμουράι ήδη βυθίζονται. Τι νίκη είναι αυτή!
  Αλλά υπάρχουν ακόμα μέρη της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου που μπλοκάρουν το Πορτ Άρθουρ. Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε πραγματικά. Να επιλύσει όλους τους αντιπάλους της αυτοκρατορίας του Τσάρου Νικολάου.
  Ο Μεντβέντεφ τραγουδά με ενθουσιασμό:
  - Και ο σαμουράι πέταξε στο έδαφος,
  Υπό την πίεση του χάλυβα και της φωτιάς!
  Και ας καταστρέψουμε τα στρατεύματα που πολιόρκησαν το Πορτ Άρθουρ. Πραγματικά συνέβη να πέσει ένα ισχυρό φρούριο. Και η Ρωσία δέχτηκε ένα χαστούκι στο πρόσωπο. Και το πιο σημαντικό, ήταν χειρότερο από τον Κριμαϊκό Πόλεμο. Εκεί, η αυτοκρατορία του Τσάρου Νικολάου Β' έχασε από τον συνασπισμό της Αγγλίας, της Γαλλίας, της Τουρκίας και του Βασιλείου της Σαρδηνίας. Και έχασε με αξιοπρέπεια. Και εδώ είναι κάποια Ιαπωνία, την οποία κανείς δεν θεωρούσε σοβαρό αντίπαλο.
  Ας μην αντέξει η Ρωσία την ταπείνωση. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που ο Στάλιν, τόσο προσεκτικός και συγκρατημένος στην εξωτερική πολιτική, άνοιξε ένα δεύτερο μέτωπο στην Άπω Ανατολή ενάντια στην Ιαπωνία. Πράγματι, οι σαμουράι ταπείνωσαν υπερβολικά την τσαρική Ρωσία.
  Για αυτό, καταστρέψτε τα με μικροσκοπικές βόμβες θερμοκουάρκ και κάψτε τα με λέιζερ.
  Για να μην τολμήσω να νικήσω τη Ρωσία! Ω, ο Θεός να δώσει ο Ζελένσκι ένας επιτυχημένος βασιλιάς.
  Και πάλι, Ρώσοι και Ουκρανοί είναι ενωμένοι, και σύντομα οι Λευκορώσοι θα ενωθούν μαζί τους.
  Και θα υπάρξει τριάδα Σλάβων!
  Ο Μεντβέντεφ τελείωσε τους Ιάπωνες κοντά στο Πορτ Άρθουρ και όρμησε... Η Ρωσία νίκησε την Ιαπωνία. Πήρε την Κορέα, τη Μαντζουρία, τα νησιά Κουρίλ και την Ταϊβάν. Υποχρέωσε επίσης τους Ιάπωνες να πληρώσουν μεγάλη αποζημίωση.
  Ο Τσάρος Νικόλαος Β' ενίσχυσε τη θέση του• επανάσταση και περιττή σκέψη δεν εμφανίστηκαν.
  Η τσαρική Ρωσία συνέχισε να κινείται στην Κίνα. Και η επέκτασή του στα ανατολικά.
  Αλλά η Γερμανία του Κάιζερ, παρά το γεγονός ότι η τσαρική Γερμανία γινόταν μεγάλη δύναμη και αναπτυσσόταν ακόμη πιο γρήγορα και περισσότερο από ό,τι στην πραγματική ιστορία, συνέχισε να προχωρήσει και να εισέλθει στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
  Ναι, σε δύο μέτωπα.
  Λοιπόν, τώρα ο Μεντβέντεφ ανέλαβε το έργο να καταστρέψει τους Γερμανούς. Δεν έχουν λόγο να προσβάλλουν τον Τσάρο-Πατέρα.
  Και πώς χτυπά τους εχθρούς με λέιζερ. Και ας τους αλωνίσουμε στην Ανατολική Πρωσία σαν τυφώνας. Ο Μεντβέντεφ πυροβολεί τα γερμανικά στρατεύματα χρησιμοποιώντας λέιζερ και δέσμες βαρυτικής ενέργειας.
  Την ίδια στιγμή εμφανίστηκαν τα κορίτσια. Φυσικά με μπικίνι. Η Αλένκα και η Νατάσα. Και αφήστε τα Krauts να ψιλοκόψουν με φωτόσπαθα.
  Ναι, Τσάρο Νικόλαο, οι Ναζί δεν ονειρεύτηκαν ποτέ κάτι τέτοιο. Τι σχεδιάζουν εναντίον σας πατέρες;
  Ο Μεντβέντεφ τραγουδά επιθετικά:
  - Πεπόνια, καρπούζια, ψωμάκια σίτου,
  Γενναιόδωρη, ευημερούσα γη...
  Και κάθεται στο θρόνο της Αγίας Πετρούπολης,
  Πατέρα Τσάρο Νικόλαο!
  Η ημερομηνία των εγκαινίων αναβλήθηκε νωρίς. Και ο Μεντβέντεφ αφέθηκε εντελώς στην τύχη του. Όπως, ενώ φτιάχνετε με το παιδί.
  Ο Μεντβέντεφ απένειμε επίσης μεταθανάτια στον Αντρόποφ το αστέρι του Ήρωα της Ρωσίας. Κάτι που μάλλον θα έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα. Και εξέδωσε διάταγμα για την κατασκευή ενός μνημείου στον Andropov.
  Ταυτόχρονα, ο αναπληρωτής πρόεδρος επανέφερε επίσης τους Yezhov και Yagoda. Γιατί να στέκομαι στην τελετή εδώ;
  Στη συνέχεια ίδρυσε ένα νέο τάγμα με το όνομα του Μπόμπι Φίσερ. Αλλά δεν μπορείς να πεις τίποτα ότι ήταν μεγάλος σκακιστής. Και όχι απλά σπουδαίο, αλλά και σκανδαλώδες. Ήθελε να είναι πάνω από όλους όχι μόνο στο σκάκι.
  Και επίσης τρεις βαθμούς: χάλκινο, ασήμι και χρυσό!
  Και φυσικά, πρώτα απ' όλα, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ απένειμε αυτή την παράταξη στους: Garry Kasparov, Anatoly Karpov και... τους αδελφούς Klitschko!
  Και την ίδια στιγμή, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ καθιέρωσε το Τάγμα του Βλαντιμίρ Κλίτσκο. Επίσης ενδιαφέρουσα κίνηση. Τρία επίπεδα: χάλκινο, ασήμι, χρυσό.
  Και μετά υπάρχει το Τάγμα Svyatogor, μια λαμπρή λύση.
  Ο Μεντβέντεφ κατευθύνει και κάνει πετάλι. Και το εφευρίσκει πάλι αυτό. Αυτή είναι μια αρκούδα. Μια αρκούδα σε όλες τις αρκούδες.
  Και έχει νέες ιδέες. Για παράδειγμα, δώστε σε κάθε Ρώσο ένα νέο αυτοκίνητο.
  Στο μεταξύ, πήγαινε και παίξε στον υπολογιστή. Αυτό που ήθελε περισσότερο από όλα ο Μεντβέντεφ. Έτσι, τώρα έχει ενεργοποιήσει μια νέα στρατηγική. Πόλεμος διαφορετικών επιπέδων. Αυτό ήθελε να παίξει ο πρόεδρος, ακόμα και ο πρώην.
  Ξεκινάς με πέντε εργάτες και χίλιες μονάδες ο καθένας: κάρβουνο, σίδερο, πέτρες, λάδι, τρόφιμα, χρυσό.
  Και ας φτιάξουμε πρώτα ένα κοινοτικό κέντρο για την παραγωγή νέων εργαζομένων. Στη συνέχεια, αρχίζετε να αναπτύσσετε τα ορυχεία και τη γεωργία.
  Πρώτα απ 'όλα, φυσικά, η απόκτηση τροφίμων για την καλύτερη προσαρμογή των εργαζομένων.
  Ο Μεντβέντεφ έχει τον πιο ισχυρό, πιο σύγχρονο υπολογιστή. Και μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές μονάδες.
  Χτίζεις για τον εαυτό σου μια πόλη και νέα εμπορικά κέντρα. Τα χρήματα, φυσικά, είναι ένα πρόβλημα στην αρχή. Μέχρι να φτιάξεις ένα νομισματοκοπείο, μια αγορά, μια ακαδημία επιστημών κ.ο.κ.
  Όμως ο Μεντβέντεφ γνωρίζει έναν παγκόσμιο τρόπο πλουτισμού. Προσλάβετε περισσότερους αγροτικούς εργάτες και αγοράστε πόρους για ψωμί. Η αγορά είναι πολύ φθηνή στην κατασκευή. Και μετά έκανες οικονομία, αγόρασες μια ακαδημία, έφτιαξες ένα πριονιστήριο και έφτιαξες νέα ορυχεία. Και μετά άλλα... Και έρεε χρυσός - το πιο ακριβό προϊόν. Ειδικά όταν το έκανε το νομισματοκοπείο. Και τότε θα είναι δυνατή η βελτίωση των πηγαδιών. Έτσι τα χρήματα ρέουν πολύ πιο διασκεδαστικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βελτίωση. Νέα πριόνια, νέα γεωργικά εργαλεία, αναδασμός γης, έρευνα λιπασμάτων. Νέος τύπος αλέτρι...
  Στη συνέχεια, εμβάθυνση των πηγαδιών και άντληση νέων εργαζομένων. Νέα αγροκτήματα. Παραγωγή κρέατος. Κατασκευή σπιτιών. Σε σπίτια γιατρών, αστυνομικών, πηγαδιών, αγορών, αρχιτεκτόνων, πυροσβεστών. Και ούτω καθεξής... Είσπραξη φόρων. Νέες βελτιώσεις στην εξόρυξη χρυσού. Και η ανάπτυξη νέων χώρων και κτιρίων εργασίας.
  Και υπάρχουν ήδη όλο και περισσότερα χρήματα... Υπάρχουν πλεονάσματα και μπορείς να αρχίσεις να χτίζεις στρατώνες.
  Το παιχνίδι είναι ενδιαφέρον και προκλητικό. Η πόλη μεγαλώνει. Κανένας πόλεμος ακόμα. Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε καιρό ειρήνης και να επιλέξετε έναν πιο αδύναμο εχθρό... Στην πραγματικότητα, ο Μεντβέντεφ εξακολουθεί να συσσωρεύει δύναμη στη στρατιωτική-οικονομική στρατηγική.
  Η στρατιωτική ακαδημία έχει χτιστεί. Και αρχίζετε να σχηματίζετε στρατεύματα. Ιππικό, πεζικό, φλογοβόλα, όλμοι και άλλες δυνάμεις. Φυσικά , πυροβολικό. Ή ακόμα και πάλι, βελτιώνοντας τα φρεάτια του εργοστασίου της δεξαμενής. Τα πρώτα αυτοκίνητα είναι, φυσικά, ελαφριά και πρωτόγονα, αλλά μπορούν να οδηγηθούν.
  Ο Μεντβέντεφ παρασύρθηκε.
  Το παιχνίδι έφαγε τον πρόεδρο. Χτίζεις μόνος σου όλο και περισσότερα νέα σπίτια. Περιλαμβάνουν σχολή γραφέων, βιβλιοθήκη και ψυχαγωγία διαφόρων επιπέδων. Είτε πρόκειται για μουσικούς, χορευτές, ζογκλέρ, σενέτο, ζωολογικούς κήπους. Ή άλλο καζίνο.
  Και, φυσικά, ναοί σε διάφορους θεούς.
  Ναι, υπάρχουν πολλές διαφορετικές θρησκείες στην αυτοκρατορία. Είναι καλύτερο να χτίσετε διαφορετικούς ναούς.
  Και εδώ όλα είναι διαφορετικά. Και τζαμιά, εκκλησίες, σπίτια λατρείας, βουδιστικοί ναοί, στούπες, ειδωλολατρικοί θεοί.
  Ναι, μια πλούσια αποστολή. Χτίζεις και γέφυρες όταν διασχίζεις το ποτάμι.
  Υπάρχει πολλή δουλειά. Οργανώστε επίσης πανηγύρια για διαφορετικές θρησκείες για να μην προσβάλλονται οι θεοί.
  Και ούτω καθεξής χωρίς διακοπή. Και η εργασία στην Ακαδημία Επιστημών συνεχίζεται, τώρα μια βελτίωση, μετά μια άλλη. Είτε ένα φάρμακο κατά των τρωκτικών είτε κατά των εντόμων - ό,τι βελτιώνει τη γεωργία, εμφανίζονται τρακτέρ.
  Και ακόμη και οι Θεοί στέλνουν καλές σοδειές. Έτσι μπορείτε να διώξετε τανκς και εργοστάσια αεροσκαφών. Ξεκινώντας με ελαφριά αεροπλάνα, μπορείτε να φτάσετε στα ατομικά βομβαρδιστικά. Και ο αριθμός των μονάδων αυξάνεται συνεχώς. Έχει φτάσει ήδη τις εκατό χιλιάδες.
  Ο Μεντβέντεφ παίζει και προωθεί τις νέες τεχνολογίες. Κανένας φόβος ακόμα. Δεν χρειάζεται να πολεμήσετε, μπορείτε να αυξήσετε τον δείκτη ευημερίας και πολιτισμού για τους ανθρώπους σας. Και αυτό έχει επίσης σημασία. Τώρα όμως υπάρχουν αρκετά χρήματα και πόροι.
  Το ακόμα καλύτερο με το παιχνίδι είναι ότι τα πηγάδια δεν εξαντλούνται. Μπορείτε να εξάγετε πόρους για πάντα.
  Και χτίστε νέες πόλεις στον χάρτη... Ή ακόμα και αφεθείτε σε μια πυραμίδα ή ένα άλλο θαύμα του κόσμου.
  Ο Μεντβέντεφ δημιουργεί επίσης νέους στρατώνες. Είναι αλήθεια ότι η αφθονία των στρατευμάτων μειώνει τον δείκτη ευημερίας. Εδώ φυσικά δημιουργείται το πρόβλημα. Αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κανένας να παλέψει... Αλλά μπορούν να εισαχθούν νέες τεχνολογίες για να κάνουν τα τανκς και τα αεροπλάνα πιο γρήγορα. Και φέρτε τα βαριά βομβαρδιστικά.
  Ωστόσο, γιατί όχι, έχοντας ήδη μεσαία άρματα μάχης, να μην συλλάβουμε τον εχθρό στο επίπεδο του Μεσαίωνα;
  Και ο Μεντβέντεφ, έχοντας παράγει περισσότερα τανκς και ταυτόχρονα βελτιώνοντας τις παραμέτρους τους, εισβάλλει γρήγορα στη γειτονική χώρα.
  Και επίσης αεροπλάνα από ψηλά. Και ας βομβαρδίσουμε τον εχθρό με όλη μας τη δύναμη. Του ρίχνεις ναπάλμ.
  Και δεν είναι παιχνίδι με τους κανόνες.
  Ο Μεντβέντεφ απολάμβανε την καταστροφή της μεσαιωνικής πόλης. Και μετά ολόκληρη η χώρα με τον πρωτόγονο στρατό της. Απόλαυσε και κέρδισε, αν και τα αεροπλάνα και τα τανκς του υπέστησαν μικρές ζημιές. Έτσι το κράτημα αποδείχθηκε σχετικά εύκολο. Και μετά πάλι χτίζεις μια πόλη στην κατακτημένη περιοχή...
  Και τα τανκς σας είναι ήδη βαριά. Είναι δυνατή η τοποθέτηση τόσο αντιπυρηνικής προστασίας όσο και ενεργής θωράκισης.
  Ο Μεντβέντεφ έπαιζε ήδη δέκα ώρες και τα μάτια του ήταν κουρασμένα και άρχισαν να κολλάνε μεταξύ τους. Ο εν ενεργεία πρόεδρος αποκοιμήθηκε.
  Στην αρχή, ο Μεντβέντεφ στριφογύριζε σε κάτι ασαφές. Αλλά δεν κράτησε πολύ. Και τότε το υπερσύγχρονο τανκ T-95 πέταξε στον λόφο. Ήταν ήδη αργά το φθινόπωρο και στάλες βροχής χτυπούσαν την πανοπλία.
  Ο Μεντβέντεφ είπε:
  - Η καθοριστική μέρα της μάχης για το όρος Vysokaya! Αυτό το βουνό που είναι το κλειδί για ολόκληρη την άμυνα του Πορτ Άρθουρ. Σήμερα είναι ακριβώς 21 Νοεμβρίου ή 4 Δεκεμβρίου σύμφωνα με το νέο στυλ. - Ο καθηγητής χτύπησε με μανία την πανοπλία του με τη γροθιά του και αναφώνησε. - Αλλά δεν θα γίνει κατάληψη του όρους Vysokaya! Η μοίρα του Ειρηνικού θα ζήσει!
  Οι Ιάπωνες έχουν σχεδόν καταλάβει το όρος Vysokaya. Σέρνονταν σαν μυρμήγκια, σε χοντρά ρυάκια από όλες τις πλευρές. Το Τ-95 άνοιξε πυρ με πυροβόλο ταχείας βολής 152 χλστ.
  Η Αλένκα πάτησε το κουμπί του joystick και το αυτόματο κανόνι χτύπησε τους Ιάπωνες σαν αντιαεροπορικό. Ισχυρές οβίδες κατακερματισμού με υψηλή έκρηξη έριξαν έξω εκατοντάδες Ιάπωνες με μία βολή.
  Η Νατάσα, με τη σειρά της, πυροβόλησε από οκτώ βαριά πολυβόλα. Και επίσης προτίμησα να χρησιμοποιήσω ένα joystick.
  Ο Μεντβέντεφ οδήγησε το τανκ, η υπερμηχανή ανέβηκε με σιγουριά στις απότομες πλαγιές και οι πίστες συνέτριψαν τους πολεμιστές της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου.
  Η Μαργαρίτα σφύριξε και είπε:
  - Γράφουμε ιστορία!
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος επιβεβαίωσε με οργή:
  - Ασφαλώς! Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε την παράδοση του Πορτ Άρθουρ!
  Η Αλένκα, πυροβολώντας από ένα όπλο, πυροβόλησε είκοσι φυσίγγια το λεπτό, φτύνοντας ένα βλήμα με αυξημένη καταστροφική δύναμη που ζυγίζει πενήντα κιλά. Σε ένα λεπτό, ένας τόνος μετάλλου και εκρηκτικών ξέσπασε με ακρίβεια.
  Και το κορίτσι χτύπησε με μεγάλη ακρίβεια.
  Και πολυβόλα, το καθένα από πέντε χιλιάδες φυσίγγια το λεπτό. Ή σαράντα χιλιάδες μεγάλες σφαίρες, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Και πώς αντιμετώπισαν τους σαμουράι; Πώς άρχισαν να τα πιέζουν.
  Η Αλένκα μάλιστα τραγούδησε:
  - Και το εχθρικό κοπάδι πέταξε στο έδαφος, υπό την πίεση του χάλυβα και του μολύβδου!
  Το ρωσικό τανκ λειτούργησε επιθετικά. Εδώ έκοψε χίλια Ιάπωνες, ιδού το δεύτερο. Αφαιρέστε τα σε στρώσεις.
  Η Νατάσα γέλασε και τραγούδησε:
  - Για τη δόξα της Ρωσίας! Ας μην ξεχνάμε ποτέ την Πατρίδα!
  Και πάλι πυροβολεί από πολυβόλα θανατηφόρου διαμετρήματος. Και χιλιάδες Ιάπωνες βρίσκονται νεκροί.
  Ο Μεντβέντεφ το πήρε και σφύριξε:
  - Τσάρος Νικόλαος! Θα είσαι υπέροχος.
  Και ας τσακίσουμε τους ημιτελείς σαμουράι κάτω από τις κάμπιες.
  Λογικά η Μαργαρίτα σημείωσε:
  - Ο Νικόλαος Β' θα μπορούσε να είναι ο μεγαλύτερος από τους τσάρους. Είχε κάθε ευκαιρία να κάνει την Κίνα ρωσική επαρχία - Κίτρινη Ρωσία!
  Ο Μεντβέντεφ χτύπησε τους σαμουράι, όρμησε από πάνω τους σαν κάμπιες και είπε:
  - Ας το έτσι!
  Κοχύλι επί οβίδας πέταξαν έξω. Πολλαπλασιάστηκαν σαν οιονεί ύλη, απαιτώντας πολύ λιγότερη ενέργεια από την πραγματική αύξηση των ατόμων και των μορίων.
  Η Αλένκα, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα χαριτωμένα δάχτυλά της, αναφώνησε μάλιστα:
  - Στο όνομα των Ρώσων τσάρων!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 6.
  Το όπλο βρυχήθηκε και βρυχήθηκε. Αν και, όχι τόσο δυνατά, αλλά πνιχτά, ήταν δυνατό να μιλήσουμε.
  Η Μαργαρίτα ρώτησε τον εν ενεργεία πρόεδρο:
  - Τι, ο αριθμός των κελυφών είναι άπειρος;
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε:
  - Η οιονεί ύλη δεν απαιτεί πολλή ενέργεια για να δημιουργηθεί. Και το γέμισμα ενός θερμοπυρηνικού αντιδραστήρα με νερό είναι τόσο εύκολο όσο το να ξεφλουδίζεις τα αχλάδια!
  Η Μαργαρίτα σφύριξε:
  - Ναι, αυτό είναι υπέροχο! Μπορείτε να φτιάξετε και παγωτό σοκολάτα με αυτόν τον τρόπο!
  Ο Μεντβέντεφ αντιτάχθηκε με έναν αναστεναγμό:
  - Όχι ακόμα, αλλά πολύ σύντομα, ναι! Κρίμα που μέχρι στιγμής παίρνουμε μόνο οιονεί ύλη!
  Η Αλένκα, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά της δάχτυλα, χαμογελώντας με μεγάλα δόντια τίγρης, παρατήρησε:
  - Αυτή η ικανότητα δημιουργίας ύλης είναι επίσης σχεδόν θεϊκή!
  Ο Μεντβέντεφ γέλασε. Υπήρχαν όλο και λιγότεροι Ιάπωνες γύρω από το βουνό, και όλο και περισσότερα πτώματα. Ο σαμουράι προσπάθησε να πυροβολήσει στο τανκ, αλλά μάταια. Οι οβίδες αναπήδησαν από την πανοπλία σαν σταγόνες βροχής.
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος παρατήρησε:
  - Και ο άνθρωπος δημιουργείται κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν του Θεού.
  Η Αλένκα, εκτοξεύοντας θανατηφόρες οβίδες, παρατήρησε:
  - Αν εξακολουθεί να δημιουργείται. Ίσως εμείς οι άνθρωποι να είμαστε το πιο έξυπνο, δυνατό και δυνατό ον στο σύμπαν!
  Ο Μεντβέντεφ πρότεινε λογικά:
  - Πολύ περισσότερο απαραίτητη είναι η εδραίωση της ανθρωπότητας! Πρέπει να ενωθούμε! Τότε δεν θα ξέρουμε θλίψη και ήττα!
  Η Νατάσα δήλωσε με σιγουριά:
  - Η Τσαρική Αυτοκρατορία είναι ικανή να ενώσει τους πάντες! Και ενώστε όλους ανεξαιρέτως σε ένα μονόπετρο!
  Και το κορίτσι πυροβόλησε ξανά με πολυβόλα. Συντριπτικά οι Ιάπωνες προσπαθούν να μπουν από την αριστερή πλευρά. Οι χειροβομβίδες δεν έβλαψαν το άρμα Τ-95. Και τα όπλα, επίσης από απόσταση, είτε έχασαν, είτε οι οβίδες τους ήταν αναποτελεσματικές. Επιπλέον, δεν υπάρχουν όπλα για διάτρηση θωράκισης σε καμία χώρα στον κόσμο. Και δεν μπορείτε να διεισδύσετε τόσο εύκολα σε μια τέτοια δεξαμενή. Η άμυνά του είναι κορυφαία.
  Και τα πολυβόλα κουρεύουν και οι οβίδες παρασύρονται. Και τα κάνουν όλα συγκεκριμένα, και πολύ θανατηφόρα.
  Η Νατάσα γέλασε και είπε:
  - Θα λείψουν πολλοί Ιάπωνες!
  Η Αλένκα συμφώνησε με αυτό:
  - Πάρα πολλοί!
  Και άστραψε τα ζαφείρια μάτια της. Και υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα για αυτό το κορίτσι, ένα πραγματικό εξολοθρευτή.
  Οι πολεμιστές πυροβολούν. Και οι σαμουράι αιμορραγούν. Σαράντα χιλιάδες σφαίρες και ένας τόνος οβίδων ανά λεπτό, αυτή είναι μια πολύ μεγάλη καταστροφική δύναμη.
  Η Νατάσα σημειώνει:
  - Είμαστε πολεμιστές που υφίστανται σοβαρό θάνατο!
  Η Αλένκα συμφώνησε με αυτό:
  - Και όχι μόνο ο θάνατος, αλλά η πηγή της δύναμης σε ολόκληρο το σύμπαν!
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε με σύνεση:
  - Εάν η τσαρική Ρωσία κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο, τότε όλοι οι πόλεμοι στην ιστορία της ανθρωπότητας θα τελειώσουν μια για πάντα!
  Ο Μεντβέντεφ συμφώνησε:
  - Φυσικά μωρό μου! Κανείς δεν χρειάζεται πολέμους! Αλλά η ανθρωπότητα πρέπει να γίνει ενωμένη!
  Η Νατάσα σφύριξε με τη χαρά του πάνθηρα που σκότωσε έναν ταύρο:
  - Όταν είμαστε ενωμένοι, είμαστε ανίκητοι!
  Και έβγαλε σπίθες από τα μάτια της! Αυτό είναι το κορίτσι! Περιέχει τις φλόγες της φωτιάς, πάγο και ατσάλι.
  Τώρα όμως πεθαίνουν και οι τελευταίοι Ιάπωνες. Και δεν υπάρχει κανένας άλλος να καταιγίσει στο βουνό. Πάνω από πενήντα χιλιάδες σκοτωμένοι πολεμιστές της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου παρέμειναν κάτω από το όρος Vysokaya.
  Η μάχη τελείωσε.
  Οι τέσσερις πήραν μια θέση σε έναν λόφο και ο Μεντβέντεφ παρατήρησε:
  "Καλύτερα να μην μιλήσουμε με τη φρουρά προς το παρόν". Γενικά τι θα κάνουμε;
  Η Αλένκα πρότεινε:
  - Υπάρχουν ακόμα πολλοί Ιάπωνες. Ας καταστρέψουμε ολόκληρο τον στρατό των Νόγκι.
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Αυτό είναι! Θα στύψουμε όλους τους σαμουράι! Και θα είναι υπέροχο!
  Ο Μεντβέντεφ χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Και η δεξαμενή μας μπορεί επίσης να κολυμπήσει κάτω από το νερό και τα κοχύλια πυρκαγιάς. Ας βουλιάξουμε τον ιαπωνικό στόλο!
  Η Νατάσα ψέλλισε με χαρά:
  - Αυτό είναι! Σωστά, ας πάρουμε και ας εξαφανίσουμε όλους τους σαμουράι στη θάλασσα.
  Η ιαπωνική μοίρα είχε μόλις ξεκινήσει την επόμενη βομβαρδιστική της επιδρομή. Οι οβίδες πέταξαν, συμπεριλαμβανομένων των όπλων έντεκα και δώδεκα ιντσών. Και αυτό, βλέπετε, είναι σοβαρό.
  Το τανκ όρμησε προς την ακτή. Η Αλένκα, χτυπώντας τα δάχτυλά της στο σώμα του αυτοκινήτου, παρατήρησε:
  - Εντάξει, στη θάλασσα. Πώς θα μπορούσαμε όμως να δώσουμε την πρωτοβουλία στους Ιάπωνες στην ξηρά;
  Η Μαργαρίτα, που είχε κάποιες γνώσεις για τον πόλεμο, θυμήθηκε:
  - Είχαμε πολυβόλα και το τουφέκι Mosin ήταν πολύ πιο αξιόπιστο και αποτελεσματικό από το ιαπωνικό. Και αν δεν λειτούργησαν όλα στη θάλασσα, τότε στη στεριά οι σαμουράι δεν είχαν καμία ευκαιρία!
  Η Αλένκα κίνησε θυμωμένη το γυμνό της πόδι στο πάτωμα και μουρμούρισε:
  - Προδοσία! Ασήμαντη προδοσία!
  Η Νατάσα πρότεινε:
  - Θα τους κρεμάσουμε όλους!
  Η δεξαμενή μπήκε στο νερό. Από τα πλάγια εμφανίστηκαν έλικες που έλεγχαν τη μηχανή. Εδώ είναι ο πρώτος στόχος: ένα ιαπωνικό αντιτορπιλικό. Η Νατάσα πάτησε τα κουμπιά του joystick με τα λεπτά δάχτυλά της.
  Και το κέλυφος χτύπησε τον πάτο του πλοίου με θανατηφόρα δύναμη. Γύρισε την πανοπλία.
  Το αντιτορπιλικό δέχτηκε άλλη μια οβίδα. Η Νατάσα πίεσε ξανά το δάχτυλο του ποδιού της.
  Και τότε οι Ιάπωνες πνίγονται.
  Η Αλένκα γέλασε:
  - Ας πνιγούμε εναλλάξ! Τα πολυβόλα δεν είναι πολύ αποτελεσματικά υποβρύχια!
  Και το κορίτσι πάτησε το joystick, αυτή τη φορά στέλνοντας ένα κέλυφος στο κάτω μέρος του καταστροφέα.
  Η Μαργαρίτα απάντησε χαμογελώντας:
  - Λοιπόν, έχουμε κυρίες!
  Η Νατάσα έστειλε ξανά ένα κοχύλι και φώναξε:
  - Στο όνομα της Ρωσίας, ας γίνει νίκη!
  Η Αλένκα έφτυσε τα κοχύλια. Άνοιξε το κάτω μέρος του πλοίου της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου και παρατήρησε:
  - Ωστόσο, η τσαρική εξουσία στη Ρωσία δεν ήταν τόσο κακή όσο ισχυριζόταν η προπαγάνδα.
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε με αυτό και μίλησε πρόθυμα, ειδικά που έτσι κι αλλιώς δεν είχε τίποτα να κάνει.
  - Επί τσάρου Νικολάου Β', η Ρωσία εισήγαγε τον χρυσό κανόνα του χρήματος. Το νόμισμα της αυτοκρατορίας έγινε το πιο σταθερό και σταθερό στον κόσμο. Οι τιμές παρέμειναν επίσης σχεδόν αμετάβλητες. Και επί τσάρου Νικολάου, η πληρωμή έφτασε τα τριάντα επτά ρούβλια το μήνα. Μάλιστα, η Ρωσία έχει γίνει μια από τις κορυφαίες χώρες στον κόσμο όσον αφορά το βιοτικό επίπεδο. Η βιομηχανική παραγωγή έγινε τέταρτη στον κόσμο.
  Ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς Μεντβέντεφ μετά τον ύπνο άρχισε να παίζει στον υπολογιστή. Σε αυτή την περίπτωση, κόβει τον εαυτό του για να συνεχίσει τη στρατηγική. Η ενισχυμένη εξουσία πραγματοποίησε κατασχέσεις. Ο εν ενεργεία πρόεδρος της Ρωσίας έριξε τανκς στη μάχη.
  Και βαρύ.
  Είναι ακόμα ένα καλό παιχνίδι. Το οδήγησα λίγο και πήρα τανκς βαρύτερα από εκατό τόνους. Όταν ήταν πρόεδρος, ο Μεντβέντεφ ήθελε να αναπτύξει άρματα μάχης βαρύτερα από εκατό τόνους. Αλλά ο Πούτιν δεν το έδωσε τότε. Αλλά η ιδέα φαινόταν δελεαστική. Υπερβαρέα οχήματα. Και έξι είδη αυτοκινήτων. Πάνω από πέντε εκατό τόνους.
  Αλλά τώρα ο Μεντβέντεφ ρίχνει στη μάχη τανκς με πυρηνικές μηχανές. Και σπάει τις άμυνες των χωρών μεσαίου επιπέδου. Και πάλι οι συλλήψεις. Ναι, υπέροχο... Για να το κάνετε λίγο πιο εύκολο, συνδέστε έναν στρατιωτικό σύμβουλο. Και μαζί με αυτόν οδηγείτε την καταστροφή του εχθρού. Και η σύλληψή του.
  Εδώ κατακτάς μια άλλη αυτοκρατορία... Εδώ ο πόλεμος είναι πιο σοβαρός, αλλά τον ηγείται ένας στρατιωτικός σύμβουλος επιπέδου Napoleon. Έτσι, μπορείτε απλώς να παρακολουθήσετε και να δημιουργήσετε την αυτοκρατορία σας με έναν οικονομολόγο του επιπέδου του Stolypin.
  Και ο Μεντβέντεφ, αφού κάθισε σε έναν υπολογιστή με γιγαντιαία οθόνη για αρκετές ώρες, άρχισε να ροχαλίζει.
  Έχει στέρηση ύπνου για πάρα πολύ καιρό.
  Η Αλένκα πυροβόλησε τους Ιάπωνες. Έχοντας βυθίσει το καταδρομικό αυτή τη φορά, τραγούδησε:
  - Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο,
  θα μουσκέψουμε όλους τους εχθρούς μας στην τουαλέτα.
  Η πατρίδα δεν πιστεύει στα δάκρυα,
  Και θα δώσουμε το μυαλό στους κακούς ολιγάρχες!
  Και το κορίτσι γέλασε. Και τα δόντια της άστραψαν με πέρλες!
  Ο Μεντβέντεφ πρότεινε:
  - Εφόσον ο πόλεμος με την Ιαπωνία τελειώνει με νίκη, η οικονομική ανάπτυξη της Ρωσίας θα είναι ακόμη μεγαλύτερη! Και η τσαρική αυτοκρατορία θα γίνει η πιο πλούσια χώρα!
  Η Αλένκα βύθισε ένα άλλο αντιτορπιλικό και σφύριξε:
  - Πάντα ήμασταν πλούσιοι! Δεν υπήρχε αρκετή παραγγελία!
  Η Νατάσα χτύπησε το θωρηκτό της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου και παρατήρησε:
  - Δεν ήμασταν σε καμία περίπτωση κατώτεροι από τους Γερμανούς στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Αλλά λόγω της πέμπτης στήλης, χάσαμε τη νίκη!
  Η Αλένκα έστειλε επίσης ένα άλλο κοχύλι στην κοιλιά του αρμαδίλλου και δήλωσε:
  - Ασφαλώς! Για όλα φταίει η πέμπτη στήλη. Κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Γερμανοί δεν μπορούσαν καν να πλησιάσουν το Μινσκ και χτυπήθηκαν στη Γαλικία. Και επί Στάλιν, έβλεπαν ήδη το Κρεμλίνο με κιάλια. Τι σημαίνει αυτό?
  Η Νατάσα έριξε άλλη μια οβίδα στο κάτω μέρος του θωρηκτού και μουρμούρισε:
  - Προδοσία! Μας έλειψε μια τέτοια νίκη!
  Η Μαργαρίτα θεώρησε επίσης απαραίτητο να υπενθυμίσει:
  - Αν όχι η προδοσία, θα είχαμε αποκτήσει την Κωνσταντινούπολη και τη Μικρά Ασία, καθώς και πρόσβαση στη Μεσόγειο Θάλασσα. Και χάσαμε τόσα λόγω προδοσίας και πέμπτης στήλης!
  Η Αλένκα εκτόξευσε ένα άλλο βλήμα:
  - Ναι, αυτή είναι η πέμπτη στήλη! Πόσα δεινά της προκαλεί! Η Ρωσική Αυτοκρατορία είναι μια μοναδική οντότητα που θα μπορούσε να επεκταθεί σε ολόκληρο τον κόσμο και να κάνει την ανθρωπότητα ενωμένη!
  Η Νατάσα μουρμούρισε επιθετικά:
  - Ασφαλώς! Θα μπορούσα και θα έκανα σίγουρα τα πάντα! Και η ανθρωπότητα να είναι ενωμένη και ανίκητη!
  Το κορίτσι έστειλε ένα άλλο κοχύλι, μετά το οποίο το θωρηκτό τελικά χωρίστηκε. Και οι Ιάπωνες πνίγηκαν.
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε με ανησυχία στη φωνή της:
  - Κοίτα τι συμβαίνει τώρα στον κόσμο; Η Ρωσία και οι ΗΠΑ βρίσκονται στο χείλος του πολέμου. Και η Κίνα είναι υπερπληθυσμένη και ολοκληρωτική. Δεν υπάρχει τάξη και ευημερία στον κόσμο!
  Η Νατάσα έστειλε ένα νέο κοχύλι, αυτή τη φορά στο καταδρομικό, και συμφώνησε:
  - Δεν υπάρχει τάξη στον κόσμο! Χρειαζόμαστε ενιαία διαχείριση!
  Η Αλένκα έριξε τη οβίδα και έγνεψε καταφατικά:
  - Και μια τέτοια κυβέρνηση θα μπορούσε να γίνει τσαρική αυτοκρατορία! Η αυτοκρατορία της Ρωσίας είναι ο εγγυητής της παγκόσμιας σταθερότητας και ευημερίας!
  Και η κοπέλα έστειλε μια άλλη οβίδα, η οποία τελικά χώρισε το καταδρομικό.
  Οι Ιάπωνες ήταν ξεκάθαρα φρικιασμένοι. Πυροβόλησαν αδιάκριτα, μη καταλαβαίνοντας ποιος τους έπνιγε.
  Ας σημειωθεί ότι στην ξηρά η Ιαπωνία δεν είχε μεγάλο πλεονέκτημα αριθμητικά. Και ακόμη και στην πραγματική ιστορία, έχασε πολύ περισσότερα σε νεκρούς και τραυματίες από τη Ρωσία.
  Αλλά στη θάλασσα, τα πλοία του Land of the Rising Sun, που κατασκευάζονται στη Βρετανία και τις ΗΠΑ, ήταν ελαφρώς καλύτερα από τα ρωσικά, κυρίως εγχώριας παραγωγής.
  Αλλά και εδώ η ποιοτική υπεροχή των Ιαπώνων είναι αρκετά ασήμαντη. Και οι Ρώσοι σουτάρουν, ίσως, με μεγαλύτερη ακρίβεια.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας και βυθίζοντας ένα άλλο αντιτορπιλικό, παρατήρησε ενοχλημένη:
  - Πράγματι, η Ρωσία έχει νικήσει ισχυρότερους αντιπάλους. Για παράδειγμα, ο Ναπολέων!
  Η Αλένκα, έχοντας στείλει ένα κέλυφος στο θωρακισμένο καταδρομικό, πρόσθεσε:
  - Ω! ναι! Ο Ναπολέων ήταν μια ιδιοφυΐα! Και ήταν πιο δυνατός, αλλά τον νικήσαμε!
  Η Μαργαρίτα αναστέναξε βαριά και γκρίνιαξε:
  - Ήττα από τους Ιάπωνες. Αυτό είναι τόσο ενοχλητικό και προσβλητικό!
  Η Αλένκα συμφώνησε με αυτό:
  - Πολύ ενοχλητικό! Αλίμονο, εξαιτίας αυτού, τελείωσε η εποχή της δυναστείας των Ρομάνοφ. Η εποχή είναι ένδοξη, ηρωική, με κατακτήσεις και νίκες. Και παρόλο που δεν είχαμε δικό μας Τζένγκις Χαν, ανεβαίνουμε από την εποχή του Ιβάν Καλίτα.
  Και το κορίτσι έστειλε ένα άλλο, πολύ φονικό βλήμα. Και το θωρακισμένο καταδρομικό χωρίστηκε σε δύο μέρη.
  Η Νατάσα συνέχισε και με ένα κοχύλι βύθισε ένα άλλο αντιτορπιλικό. Και οι σαμουράι έχουν πολλούς καταστροφείς.
  Ο πολεμιστής ρώτησε τα παιδιά:
  - Αλλά αναρωτιέμαι γιατί στην ιστορία του κόσμου, καμία από τις αυτοκρατορίες δεν πέτυχε την απόλυτη εξουσία;
  Η Αλένκα έστειλε ξανά ένα κοχύλι στην κοιλιά ενός άλλου καταστροφέα και δήλωσε:
  - Ναι, αλήθεια, γιατί; Όλοι έπεσαν. Και η Περσική Αυτοκρατορία, και ο Μέγας Αλέξανδρος, και η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Γιατί κανείς δεν ένωσε την ανθρωπότητα;
  Η Νατάσα χτύπησε το πόδι της απογοητευμένη. Βύθισε ένα άλλο πλοίο και είπε:
  - Αυτό είναι! Ο Τζένγκις Χαν δημιούργησε μια αυτοκρατορία που θα μπορούσε να συντρίψει ολόκληρο τον κόσμο. Αλλά μετά το θάνατό του, οι γιοι και τα εγγόνια του οργάνωσαν μια αναμέτρηση και διέλυσαν την αυτοκρατορία. Μόνο η τσαρική Ρωσία, με το ενιαίο της σύστημα, ήταν μια τέτοια χώρα που μπορούσε να υπάρχει για πολλούς αιώνες και να επεκταθεί μέχρι να καταπιεί ολόκληρη την υδρόγειο!
  Η Αλένκα άστραψε τα μάτια της και δήλωσε βυθίζοντας ένα άλλο καταστροφέα:
  - Δόξα στη μεγάλη αυτοκρατορία του Τσάρου Νικολάου! Δεν θα δώσουμε την εξουσία στους παράνομους μπολσεβίκους και την προσωρινή κυβέρνηση!
  Η Νατάσα έστειλε επίσης ένα κοχύλι στο πλοίο. Βύθισε τους Ιάπωνες και τραγούδησε:
  - Ο Θεός να σώσει τον βασιλιά,
  Ισχυρός κυρίαρχος
  Βασίλευε για τη δόξα,
  για τη δόξα μας!
  Βασίλευσε στον φόβο των εχθρών σου -
  Ορθόδοξος Τσάρος!
  Βασίλευσε με δόξα
  Προς δόξα μας!
  Τα κορίτσια φαίνεται να είναι πραγματικά αναμμένα. Έτσι κατέστρεψαν τους σαμουράι, θα το θαυμάσεις. Και ο Μεντβέντεφ οδήγησε το δολοφόνο του υποβρύχιο τανκ. Σε γενικές γραμμές, αυτό είναι ένα δροσερό όπλο. Βυθίζει ολόκληρο τον ιαπωνικό στόλο. Αλλά αυτό είναι μια μεγάλη δύναμη.
  Δώδεκα, μόνο μεγάλα θωρακισμένα πλοία, δεκάδες μικρότερα, μεταξύ των οποίων και καταδρομικά. Υπάρχουν περισσότερα από εξήντα μόνο αντιτορπιλικά. Χρειάζεται χρόνος για να καταστραφούν όλα αυτά.
  Η Νατάσα, τελειώνοντας ένα άλλο πλοίο, ρώτησε τον Μεντβέντεφ:
  - Τι νομίζεις, υπάρχει Θεός;
  Ο εν ενεργεία αξιωματικός χαμογέλασε και απάντησε:
  - Με ποια έννοια?
  Η Νατάσα έστειλε ένα νέο κοχύλι, τελειώνοντας τον καταστροφέα και σημείωσε:
  - Ναι, οι θρησκείες έχουν πολλές εκδοχές! Υπάρχουν και παγανιστικά και μονοθεϊστικά! Μερικές φορές αρχίζεις να το σκέφτεσαι. Και αμφιβάλλεις αν υπάρχει Θεός όταν υπάρχει τέτοιο χάλι στις διδασκαλίες!
  Η Αλένκα χώρισε ένα άλλο αντιτορπιλικό και, γελώντας, παρατήρησε:
  - Ναι, από αυτή την άποψη είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς στη Βίβλο. Για να συμπεριφέρεται μόνο ο Θεός έτσι. Και μάλιστα είχε και αγαπημένα!
  Η Νατάσα έγνεψε καταφατικά:
  - Αυτό είναι. Πιστεύετε ότι ένας λαός είναι ο λαός του Θεού; Αυτό είναι σαφώς ανάξιο ανώτερης νοημοσύνης!
  Στη συνέχεια, το κορίτσι άρχισε να βυθίζει ένα θωρηκτό μεγάλης χωρητικότητας. Ο πολεμιστής δούλευε.
  Αλλά η Μαργαρίτα εξέφρασε τη γνώμη της:
  - Δεν είναι ακόμα σαφές πώς είναι δυνατόν ένας στοργικός Θεός να παραμορφώνει τις γυναίκες έτσι!
  Η Νατάσα ξαφνιάστηκε:
  - Πώς είναι αυτό άσχημο;
  Η Μαργαρίτα απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Ναι, τις μετατρέπει σε γριές! Και τι πιο αποκρουστικό από μια γριά!
  Η Αλένκα έριξε μια οβίδα στην κοιλιά του καταδρομικού και δήλωσε:
  - Για κάποιο λόγο, υπάρχουν πολύ άσχημες ηλικιωμένες γυναίκες που τριγυρίζουν στη γη, που είναι και ηλίθιο και τρομερά άσχημο!
  Η Νατάσα κούνησε το κεφάλι της και υποστήριξε:
  - Και ασυμπαθής! Και όχι αισθητικά ευχάριστο!
  Η πολεμίστρια γέλασε και έκλεισε το μάτι στον σύντροφό της. Όπως, είναι τόσο ψύχραιμη και επιθετική.
  Ο Μεντβέντεφ παρατήρησε σοβαρά:
  - Πράγματι, τα γηρατειά είναι πολύ άσχημα. Κάνει τους ανθρώπους άσχημους, αδύναμους, ευάλωτους. Αλλά από εξελικτική άποψη έχει κάποια πλεονεκτήματα!
  Η Αλένκα ξαφνιάστηκε. Έχοντας χτυπήσει ένα άλλο αντιτορπιλικό, ρώτησε:
  - Ποια πλεονεκτήματα μπορεί να υπάρχουν σε αυτή την αποκρουστική κατάσταση;
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε σοβαρά:
  - Αυτό τονώνει την ανάπτυξη της επιστήμης και της νοημοσύνης. Εάν ένα άτομο δεν ένιωθε κουρασμένο, τότε δεν θα χρειαζόταν να εφεύρει ένα αυτοκίνητο. Ομοίως , η αδυναμία των νυχιών και των κυνόδοντων οδήγησε στην εφεύρεση του μαχαιριού. Οι κρύοι καιροί και οι παγετώνες μας δίδαξαν να ανάβουμε φωτιά. Οι ασθένειες ώθησαν την ανάπτυξη της ιατρικής. - Ο εν ενεργεία πρόεδρος κοίταξε πόσο έξυπνα η Αλένκα έστειλε ένα άλλο ιαπωνικό πλοίο στο βυθό και συνέχισε. - Από πολλές απόψεις, οι ανθρώπινες αδυναμίες τόνωσαν την επιστήμη. Δεν ξέραμε να πετάμε, αλλά δημιουργήσαμε αεροπλάνα. Και αυτό είναι πρόοδος!
  Η Νατάσα έστειλε άλλο ένα βλήμα και σημείωσε:
  - Πρόοδος. Αλλά και πάλι, όταν κοιτάς τη γριά, γίνεται τόσο αηδιαστικό. Είναι πραγματικά αδύνατο να γίνει χωρίς την ανθρώπινη ασχήμια;
  Η Αλένκα συμφώνησε με αυτό:
  - Ακόμα και νέοι άνθρωποι μπορούν να εφεύρουν ένα αεροπλάνο. Γιατί να γεμίσεις τα καταραμένα γηρατειά; Αυτό είναι τρομερό και αηδιαστικό!
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε εκτός τόπου:
  - Δεν θα αποχωριστώ την Κομσομόλ! Θα είμαι για πάντα νέος!
  Και η κοπέλα κούνησε τη γροθιά της στο μέταλλο.
  Εν τω μεταξύ, ένα άλλο θωρηκτό βυθιζόταν.
  Το υποβρύχιο άρμα συνέχισε να βυθίζει τον ιαπωνικό στόλο. Ο ίδιος ο ναύαρχος Τόγκο βρέθηκε στο νερό και αναγκάστηκε να δραπετεύσει με βάρκα. Η Ιαπωνία είχε έναν μεγάλο στόλο, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα θεμελιωδώς νέο όπλο. Και τώρα ήταν εντελώς ηττημένη.
  Η Αλένκα, συνεχίζοντας να βυθίζει ιαπωνικά πλοία, ξεγύμνωσε τα δόντια της, που ήταν πολύ μεγάλα και αιχμηρά, και πρότεινε:
  - Αυτό σκέφτομαι. Φυσικά και πρέπει να υπάρχει αισθητική των σωμάτων. Και οι γυναίκες είναι αδύνατο να γίνουν άσχημες, με πλαδαρό δέρμα και λυγισμένα σώματα.
  Η Νατάσα, έχοντας στείλει έναν άλλο καταστροφέα στον πυθμένα, συμφώνησε πολύ εύκολα με αυτό:
  - Φυσικά! Αυτό είναι που δουλεύει η επιστήμη!
  Και οι δύο πολεμιστές είχαν πολύ εύθυμη διάθεση. Βυθίζουν επιτυχώς τον εχθρικό στόλο.
  Τα επιθετικά κορίτσια είναι ικανά για μεγάλα κατορθώματα.
  Η Μαργαρίτα, στο μεταξύ, εξέφρασε τη σκέψη της:
  - Οι θρησκείες προέκυψαν και από την αδυναμία του ανθρώπου. Αν ο άνθρωπος ήταν πιο δυνατός, δεν θα υπήρχαν θρησκείες. Και φυσικά, ο θάνατος και ο φόβος του θανάτου οδηγεί στο γεγονός ότι ένα άτομο αναζητά παρηγοριά για τον εαυτό του!
  Η Αλένκα θυμήθηκε:
  - Πήρα μέρος σε μια συναυλία και είδα κάτι εκπληκτικό. Υπάρχουν λοιπόν αρώματα!
  Η Νατάσα, με πονηριά στη φωνή της, σημείωσε:
  - Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στην ύπαρξη πνευμάτων! Άλλωστε, πετάμε στα όνειρά μας. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ψυχή, και σαν ανάμνηση πτήσεων!
  Ο Μεντβέντεφ έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, υπάρχει ψυχή! Από αυτή την άποψη, το άτομο είναι μοναδικό! Τώρα ίσως μπορούμε να διασκεδάσουμε!
  Ο ιαπωνικός στόλος έλιωνε. Η υποβρύχια δεξαμενή έπαιζε το ρόλο του δολοφόνου. Η Μαργαρίτα ήταν λίγο λυπημένη. Πρώτον, βρέθηκε σε ρόλο έξτρα. Και δεύτερον, που είναι ενοχλητικό, δεν μπορείς να τα δεις όλα πολύ καλά όταν είσαι κάτω από το νερό. Γενικά, ο Πέτρος είχε έντονες αμφιβολίες για τον Θεό. Μάλιστα, γιατί αφού οι Ρώσοι υιοθέτησαν τον Χριστιανισμό, τους έπεσαν διάφορα προβλήματα. Και η εισβολή Μογγόλων-Τατάρων, και πριν από αυτήν, ο φεουδαρχικός κατακερματισμός των πριγκίπων. Πόλεμοι μεταξύ ρωσικού λαού.
  Τότε, επιτέλους, από την εποχή του Ιβάν Καλίτα άρχισε η αναβίωση της Ρωσίας,
  Η Μοσχοβολία δυνάμωσε. Μέχρι που, για παράδειγμα, υπό τον Ιβάν τον Τρίτο, έγινε τελικά ένα ενιαίο, συγκεντρωτικό κράτος. Και πέταξε τον ταταρικό ζυγό.
  Ναι, φυσικά, η Ρωσία ανέβαινε. Μέχρι που σκόνταψα στην Ιαπωνία.
  Αυτό σήμανε το τέλος της ιστορίας της μοναρχίας και της δυναστείας των Ρομανόφ.
  Ωστόσο, η μοναρχία έφυγε, αλλά ο αυταρχισμός παρέμεινε.
  Η Μαργαρίτα χάιδεψε προσεκτικά την Αλένκα στην πλάτη. Η κοπέλα γουργούρισε ικανοποιημένη. Έδειχνε να το απολαμβάνει.
  Ο Μεντβέντεφ λογικά σημείωσε:
  - Δεν υπάρχει τίποτα κακό να αγαπά ένας άντρας ένα κορίτσι και ένα κορίτσι να αγαπά έναν άντρα. Αυτό είναι αρκετά φυσικό. Αλλά ταυτόχρονα, οι άνθρωποι πρέπει να διατηρούν την ευπρέπεια.
  Η Μαργαρίτα αντιτάχθηκε δυσαρεστημένη:
  - Ας μην διαβάζουμε ήθη. Δεν μου αρέσει αυτό!
  Ο εν ενεργεία πρόεδρος χαμογέλασε:
  - Και ποιος αγαπά! Πρέπει όμως να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια. Οι άνθρωποι, από αυτή την άποψη, διαφέρουν αισθητά από τα ζώα!
  Η Μαργαρίτα έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, υπάρχει μεγάλο χάσμα μεταξύ μας!
  Η Αλένκα απάντησε σαρκαστικά:
  - Και ξέρετε, ανάμεσα σε εσάς και τη μαϊμού, δεν παρατηρώ μεγάλη διαφορά!
  Η Μαργαρίτα γέλασε. Ο Αλένκα, εν τω μεταξύ, βύθισε το τελευταίο από τα δώδεκα θωρακισμένα πλοία της Ιαπωνίας. Μετά από αυτό, το κορίτσι παρατήρησε:
  - Έχουμε σχεδόν τελειώσει με τον εχθρικό στόλο!
  Ο Μεντβέντεφ χαμογέλασε σαρκαστικά:
  - Ναι, είστε καλοί εργάτες! Και μάλιστα είναι ικανοί για πολλά! Γενικά, μου αρέσουν τα κορίτσια πολεμίστριες - είναι τόσο σέξι!
  Η Μαργαρίτα στριφογύρισε το κορμί της και τραγούδησε:
  - Φαίνομαι σέξι, είμαι σαν επεξεργαστής! Και κινούμαι σαν ρομπότ - ηχητικός επιθετικός!
  Μετά από αυτό ο μαθητής χάιδεψε την Αλένκα λίγο πιο τολμηρά. Η κοπέλα πάτησε τα κουμπιά του joystick με τα μακριά της δάχτυλα και φαινόταν γοητευτική.
  Πόσο χαριτωμένες είναι οι κινήσεις της.
  Η φαντασία της Μαργαρίτας απεικόνιζε μια πριγκίπισσα να περπατά ξυπόλητη προς το ικρίωμα. Αυτό είναι τόσο ρομαντικό. Και η πριγκίπισσα είναι τόσο κόκκινη. Της έβγαλαν όλα τα κοσμήματα και το ακριβό της φόρεμα. Το μόνο που έμενε ήταν η τσουβάλια. Αλλά η στολή της φυλακής αναδεικνύει περαιτέρω τη γοητεία του γλυκού, ευχάριστου, φρέσκου προσώπου του, σαν τριαντάφυλλο. Και τρίχες φωτιάς. Πόσο όμορφη είναι η πριγκίπισσα που θα εκτελέσει.
  Και υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που πνίγονται εκεί. Τα πλοία διαλύονται, τα στοιχεία μαίνονται.
  Και η Ιαπωνία υφίσταται μια κολοσσιαία, μοναδική ήττα. Έτσι, οι σαμουράι προφανώς πρέπει να μετανοήσουν για τις αμαρτίες τους.
  Η Μαργαρίτα σκέφτηκε, τι πιστεύουν οι Ιάπωνες; Ποια είναι η θρησκεία τους; Είναι ειδωλολάτρες τελικά. Αλλά νίκησαν την Ορθόδοξη Ρωσία. Μετά από αυτό, σκεφτείτε ποιος Θεός είναι πιο δυνατός!
  Και οι Μογγόλοι ήταν ειδωλολάτρες, αλλά πόσα εδάφη κατέλαβαν.
  Η Μαργαρίτα ρώτησε την Αλένκα:
  - Πες μου, ομορφιά, πώς σου αρέσει το Rodnoverie;
  Το κορίτσι χαμογέλασε πλατιά και, έχοντας βυθίσει ένα άλλο αντιτορπιλικό, απάντησε:
  - Πολύ καλή θρησκεία! Υπάρχουν τόσο όμορφα παραμύθια!
  Η Μαργαρίτα ρώτησε υπονοούμενα:
  -Πιστεύεις παραμύθια; Ή μήπως όλοι αυτοί οι Ρώσοι Θεοί υπάρχουν στην πραγματικότητα;
  Η Αλένκα ανασήκωσε τους ώμους και απάντησε:
  - Ίσως υπάρχουν και ξωτικά και καλικάντζαροι! Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στον κόσμο μας. Και είναι δύσκολο να πούμε τι πραγματικά υπάρχει και τι όχι!
  Ο Μεντβέντεφ λογικά σημείωσε:
  - Σε κάποιο βαθμό, τα πάντα στον κόσμο μας υπάρχουν. Όλες οι σκέψεις, τα όνειρα, οι επιθυμίες μας είναι αυτά που αφήνουμε πίσω μας. Έχω μια πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία για την Υπερνόσφαιρα, στην οποία υπάρχει απολύτως ό,τι έχει εφευρεθεί ποτέ από ανθρώπους. Δηλαδή, η σκέψη υπάρχει για πάντα. Και παραμένει σε κάποιους άλλους, παράλληλους κόσμους.
  Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ ξύπνησε από τον ύπνο. Και πάλι ανέλαβε το θεμελιώδες έργο του, πιο συγκεκριμένα την οικοδόμηση μιας αυτοκρατορίας.
  Και πάλι κατακτήσεις...
  Αρχικά, συναρμολογήστε μια νέα δεξαμενή βάρους χιλίων τόνων και εκτοξεύστε την σε εχθρικές θέσεις. Όχι, φυσικά, όχι μόνο ένας, αλλά πάρα πολλοί.
  Και κινούνται μέσω ξένου εδάφους. Και από πάνω υπάρχουν και αεροπλάνα με ατομικές βόμβες. Και τι γίνεται αν διώξουμε και τις βόμβες; Και να κάνουμε αφανισμό;
  Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ είναι όπως όλοι οι άλλοι στον ανοιχτό χώρο.
  Και τώρα μια άλλη χώρα πέφτει στα παπούτσια ενός δικτάτορα. Και έρχονται οι κατακτήσεις. Αλλά εδώ είναι ένας άλλος εχθρός. Η χώρα είναι επίσης μεγάλη... Μπορείτε ακόμη και να το προγραμματίσετε. Εδώ είναι η ΕΣΣΔ το 1941... Γίνεται εισβολή. Οι μονάδες στο Μεντβέντεφ έχουν πολλαπλασιαστεί αυτόματα σε πολλές ώρες παιχνιδιού και ο πληθυσμός του είναι ήδη πάνω από ένα δισεκατομμύριο. Εναντίον 196 εκατ. Και πιο σύγχρονη τεχνολογία. Και οι στρατιώτες μπορούν να εκδιωχθούν από στρατώνες επ' άπειρον.
  Ευτυχώς, οι ηλεκτρονικοί πόροι είναι ανεξάντλητοι. Και πιέστε τον εχθρό, πιέστε τον.
  Και δεξαμενές βάρους χιλίων τόνων αποστέλλονται σε πυρηνικούς αντιδραστήρες σε ολόκληρη τη Ρωσία κατευθείαν στη Μόσχα.
  Και είναι πρακτικά αδύνατο να τα αφήσετε - τίποτα δεν χρειάζεται!
  Ο Μεντβέντεφ οδηγεί τη στρατηγική και βουίζει στον εαυτό του... Μετά, σταματά τα πυρηνικά τανκς. Και ρίχνει το "Panther"-2 στη μάχη. Ένα αυτοκίνητο που, όμως, εξακολουθεί να είναι ικανό να νικήσει τριάντα τέσσερα.
  Ο Μεντβέντεφ παίζει με τον εαυτό του φορτώνοντας διαφορετικές παραμέτρους των αυτοκινήτων... "Πάνθηρας"-2... Σαν να χτυπάς από απόσταση. Και θα διαπεράσει ένα σοβιετικό τανκ.
  Δεν θα το ξεπεράσεις έτσι! Ειδικά στο μέτωπο, αλλά στο σκάφος μπορείς. Τα γυρίσματα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Και οι τριαντατέσσερις ορμούν... Και πεθαίνουν κάτω από τα χτυπήματα των όπλων...
  Ο στρατός προχωρά ξανά...Και εμφανίστηκαν ρομπότ μάχης. Αυτοί βηματίζουν. Και οι οβίδες καταρρίπτονται από λέιζερ. Και το κάνουν πολύ έξυπνα.
  Και τα εικονικά κορίτσια επιτίθενται.
  Ο Μεντβέντεφ έχει άπληστη προσοχή στη στρατηγική. Μια συναρπαστική μάχη. Και πάλι το παίζετε μόνοι σας ή το παραδίδετε σε έναν στρατιωτικό σύμβουλο. Και παρακολουθείς την εξέλιξη της μάχης.
  Οδηγούν τα τανκς τους στην επίθεση.
  Εδώ μπορείτε να προχωρήσετε προς τα εμπρός πυραμιδικές δεξαμενές που είναι λιγότερο ευάλωτες και αδιαπέραστες από όλες τις γωνίες. Κινούνται σαν παγοδρόμιο.
  Και τα κορίτσια τρέχουν ξυπόλητα... Και πυροβολούν στο δρόμο τους.
  Άλλος πόλεμος. Γνήσιο παιχνίδι. Και τα χρήματα έρχονται από πηγάδια χρυσού χωρίς να στεγνώνουν. Είναι σαν σε ένα παιχνίδι, όλα είναι σύμφωνα με το σχέδιο, χωρίς αποτυχίες και χωρίς παρακμή στη φύση.
  Δεν τελειώνουν όλα και οι πόροι δεν μειώνονται. Αν και αυτό δεν φαίνεται πολύ πιθανό.
  Ο Μεντβέντεφ διεκόπη από μια κλήση. Ο εν ενεργεία πρόεδρος σήκωσε το τηλέφωνο:
  - Γειά σου!
  Ο επικεφαλής της προεδρικής διοίκησης είπε:
  - Είσαι ακόμα στο γραφείο, Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς;
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε έντονα:
  - Ναί! Είμαι ακόμα πρόεδρος!
  Ο επικεφαλής της διοίκησης είπε:
  - Ο Ζελένσκι απαιτεί μετά τα εγκαίνια να φύγετε από την κατοικία.
  Ο Μεντβέντεφ ρώτησε ανατριχιάζοντας:
  - Και πού θα ζήσω;
  Ο επικεφαλής της διοίκησης απάντησε:
  - Στο διαμέρισμά μου! Η εξουσία σας έχει τελειώσει και πρέπει να αδειάσετε όλες τις εγκαταστάσεις!
  Ο Μεντβέντεφ γουργούρισε ψιθυρίζοντας:
  - Έχω ένα αίτημα στον νέο πρόεδρο - ας μου αφήσει τον υπολογιστή!
  Ο επικεφαλής της διοίκησης ρώτησε:
  - Δώσε μου το Τάγμα του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου και θα ζητήσω από τον Ζελένσκι να σου έχει έναν υπολογιστή!
  Ο Μεντβέντεφ έγνεψε καταφατικά:
  - Λοιπόν, είναι δυνατόν!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 7
  Και κάλεσε τον βοηθό του να ετοιμάσει ένα διάταγμα. Περί απονομής του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου στον επικεφαλής της διοίκησης. Το πρότυπο είναι έτοιμο και μέχρι στιγμής έχω υπογράψει για την ευθύνη.
  Τότε ο Μεντβέντεφ άρχισε να παίζει ξανά.
  Τώρα τα εικονικά τανκς του πλησιάζουν τη Μόσχα και ξεκινούν την επίθεση. Αυτή η πόλη δέχεται επίθεση από μηχανήματα βάρους δύο χιλιάδων τόνων.
  Ωστόσο, ο Μεντβέντεφ ρίχνει επίσης τον "Rat"-5 στην επίθεση, αυτό είναι ένα τέρας, όχι ένα τανκ. Δέκα χιλιάδες τόνοι σε βάρος!
  Τα στρατεύματα πλησιάζουν το Κρεμλίνο... Ο Στάλιν λοιπόν τρέχει μακριά. Και τον πιάνουν ξυπόλητα κορίτσια με μπικίνι. Πιάνουν τη μύτη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και αναγκάζουν τον Στάλιν να του φιλήσει τα γυμνά τακούνια.
  Εδώ είναι τα στρατεύματα της εικονικής αυτοκρατορίας που περνούν τη Μόσχα και πηγαίνουν στα Ουράλια...
  Τον πιάνουν και αυτόν...
  Ο Μεντβέντεφ αρχίζει να γνέφει ξανά και αρχίζει να ονειρεύεται.
  Η Μαργαρίτα ρώτησε σαρκαστικά:
  - Τι γίνεται, για παράδειγμα, με έναν πιο κλασικό διαχωρισμό: παράδεισος και κόλαση;
  Ο Μεντβέντεφ παρατήρησε με θλίψη:
  - Αυτή είναι πιθανότατα η πρωτόγονη ιδέα των αρχαίων για την ανταπόδοση μετά το θάνατο. Στην πραγματικότητα, πιθανότατα, όλα είναι κάπως πιο περίπλοκα!
  Η Νατάσα αναφώνησε με χαρά καθώς βύθιζε ένα από τα τελευταία ιαπωνικά πλοία:
  - Ο ορκισμένος και αρχαίος,
  Ο εχθρός πάλι βρίζει
  Τρίψε με
  Αλέστε σε σκόνη.
  Αλλά ο άγγελος δεν κοιμάται,
  Και όλα θα πάνε καλά. Και όλα θα τελειώσουν καλά!
  Τα κορίτσια τελείωσαν τον εχθρικό στόλο. Ο Μεντβέντεφ επιτάχυνε το τανκ, καταδιώκοντας τους σαμουράι. Ναι, έκαναν καλή δουλειά εδώ. Είναι ενδιαφέρον πώς μπορεί να διορθωθεί η ιστορία. Η τσαρική Ρωσία ήταν μια ισχυρή χώρα που ανέβαινε σε ύψος. Αν και δεν ζούσαν όλοι οι άνθρωποι καλά.
  Όμως η χώρα ανέβαινε. Η εργάσιμη ημέρα συντομεύτηκε. Νέες διακοπές εμφανίστηκαν. Δημιουργήθηκε η τοπική αυτοδιοίκηση. Οι μισθοί αυξήθηκαν με σταθερές τιμές. Άνοιξαν τα σχολεία. Επί τσάρου Νικολάου Β', οι δαπάνες για την εκπαίδευση αυξήθηκαν περισσότερο από έξι φορές. Η πρωτοβάθμια εκπαίδευση έγινε υποχρεωτική.
  Ναι, δεν άλλαξαν όλα προς το καλύτερο αρκετά γρήγορα, αλλά πόσα έχασε η χώρα λόγω της επανάστασης και του εμφυλίου πολέμου. Πόσοι έξυπνοι άνθρωποι πέθαναν και άφησαν την πατρίδα τους; Και τώρα, σε αυτό το μέρος του σύμπαντος υπάρχει μια ευκαιρία να αποτραπεί αυτό.
  Η εξορθολογισμένη δεξαμενή επέπλεε γρήγορα και αθόρυβα κάτω από το νερό. Και τώρα ο τελευταίος καταστροφέας της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου έχει βυθιστεί.
  Η Νατάσα είπε με χαρά:
  -Τόσο νέος είμαι!
  Η Αλένκα διόρθωσε το κορίτσι, διευκρινίζοντας:
  - Τι ωραία που είμαστε όλοι εδώ! Πολέμησαν σαν λέαινες!
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε εκνευρισμένη:
  - Τίποτα ιδιαίτερο! Απλώς είχαμε καλύτερη τεχνολογία!
  Η Αλένκα γέλασε και απάντησε:
  - Μα τα κανόνια τα ρίξαμε μόνοι μας!
  Η Νατάσα υποστήριξε τη φίλη της:
  - Και το κάναμε και μόνοι μας! Και αυτό είναι ένα κοφτερό μάτι...
  Η Μαργαρίτα διάλεξε:
  - Γλυκά χέρια!
  Η Νατάσα γέλασε και απάντησε:
  - Και είσαι ένα γοητευτικό κορίτσι!
  Η Μαργαρίτα είπε ειλικρινά:
  - Λυπάμαι για τους Ιάπωνες. Σχεδιάζουν υπέροχα κινούμενα σχέδια. Μου αρέσει ιδιαίτερα το χεντάι!
  Η Αλένκα γέλασε και γύρισε το πόδι της στον αέρα:
  - Χεντάι, αυτό είναι ωραίο! Ακόμα και πολύ κουλ!
  Η Νατάσα, με το χαμόγελο ενός κοριτσιού που γεύτηκε τη μαρμελάδα, πρότεινε:
  - Και ας κλωτσήσουμε και τους φασίστες!
  Ο Μεντβέντεφ έγνεψε χαμογελώντας:
  - Καλή ιδέα. Αλλά ας τελειώσουμε πρώτα τις ιαπωνικές χερσαίες δυνάμεις. Και θα βοηθήσουμε να τελειώσει ο πόλεμος πιο γρήγορα. Για να μην εμφανίζεται ο φασισμός σε αυτό το σύμπαν.
  Τα κορίτσια απάντησαν ομόφωνα:
  -Και δεν θα φανεί, και η Κίνα θα είναι δική μας!
  Μετά τη βύθιση του ιαπωνικού στόλου, το σούπερ τανκ T-95 έφτασε στην επιφάνεια.
  Τότε ο Μεντβέντεφ άρχισε να ονειρεύεται κάθε λογής ανοησία.
  Ο πολεμιστής Αλένκα στάθηκε όρθιος για την άμυνα του Ριαζάν. Η Νατάσα ήταν μαζί της.
  Και τα δύο κορίτσια είναι με ελαφριά πανοπλία, με ένα σπαθί σε κάθε χέρι. Και κάτω από τα πόδια σας υπάρχουν ειδικοί, λεπτοί δίσκοι.
  Ένας τεράστιος στρατός Μογγόλων-Τάταρων επιτέθηκε.
  Πολλά μακριά σκαλοπάτια κάλυψαν τους τοίχους ταυτόχρονα. Ήταν διαφορετικά: πλεκτά από κορμούς ρίζας, γκρεμισμένα πευκοδάση με εγκάρσιες ράβδους. Χρησιμοποιήθηκαν επίσης βαριές σκάλες με σειρές κορμών. Οι επάλξεις, χάρη στον γρήγορο ρυθμό κατασκευής, αποδείχθηκαν υψηλότερες από ό,τι περίμεναν οι Τάταροι• πολλά σκαλοπάτια δεν έφτασαν στην κορυφή. Μπροστά, οι Μογγόλοι έδιωξαν τους λίγους αιχμαλωτισμένους Ούρους. Ο ρωσικός λαός προτίμησε τον θάνατο από τη ντροπή της αιχμαλωσίας.
  Όμως οι Μογγόλοι ήταν αμείλικτοι.
  Σπρώχνοντας αδίστακτα με ακονισμένα δόρατα, οι εξαντλημένοι άνθρωποι κλωτσήθηκαν, ελπίζοντας ότι ο ρωσικός λαός, μη θέλοντας να σκοτώσει τους δικούς του, θα παραδοθεί. Ή, κάτω από την κάλυψη των κρατουμένων, διεισδύστε στον προμαχώνα πάγου. Μερικοί από τους αιχμαλώτους όρμησαν κάτω ουρλιάζοντας, γλιστρώντας κάτω από τον παγωμένο πάγο, γκρεμίζοντας τους μισητούς πυρηνικούς πυρήνες, σκίζοντας ξίφη από τα χέρια τους και αμέσως έπεφταν κομματιασμένοι. Ο κόσμος ανέβαινε γρήγορα τις σκάλες, δεν καταλαβαίνεις τι είδους και φυλής;
  Ημιγυμνοί, με κουρέλια, με ένα ρόπαλο στα χέρια, με μαχαιρωμένη την πλάτη και αιμορραγία. Ο άνδρας Vaul, ντυμένος με πανοπλία, είχε ήδη σηκώσει ένα τεράστιο τσεκούρι, όταν απελπισμένοι ούρλιαξαν από κάτω:
  -Μη μας καταστρέφεις, ιππότη, είμαστε οι δικοί μας, οι Ρώσοι!
  Ο Βοεβόδας Δίκωρος πήδηξε στον τοίχο και φώναξε:
  - Μυρίζω ότι είναι δικό μας!
  Μια απελπισμένη κραυγή το επιβεβαίωσε:
  -Περίμενε να ψιλοκόψεις, δικό σου! Δεν υπάρχουν Mughlan ανάμεσά μας!
  Η πολύ έξυπνη Αλένκα φώναξε:
  -Όποιος σταυρώνει σωστά είναι δικός του!
  - Βαπτιστείτε, Ορθόδοξοι!
  Με μια τρομακτική φωνή, τα άλογα βυθίστηκαν ένα μίλι μακριά, ο γίγαντας Vaula-Morovin βρυχήθηκε.
  Οι υπερασπιστές του Ριαζάν ενέκριναν:
  -Σωστά! Στα αληθεια!
  Αντηχούσαν ομόφωνα σε όλους τους τοίχους:
  -Ελάτε, αδέρφια, κάντε το σημείο του σταυρού!
  Εκατοντάδες κουρελιασμένοι αιχμάλωτοι, μπλε από το κρύο, σκαρφάλωσαν πάνω από τον προμαχώνα και έπεσαν, συνεχίζοντας να σταυρώνονται μηχανικά. Κάποιοι μάζεψαν αμέσως προστρωμένες πέτρες και τις πέταξαν με μανία στους Μογγόλους. Πολλοί κάτοικοι του Ριαζάν είδαν τους Τατάρους για πρώτη φορά, ακόμη και πολλοί παραδοσιακοί αντίπαλοι, οι ίδιοι Κιπτσάκοι, αλλάξανε μογγολικά ρούχα.
  Οι εχθροί φορούσαν μακριά γούνινα παλτά, τόσο μακριά που μπλέχτηκαν στα στρίφη. Επιλεγμένοι πυρηνικοί πυροβολητές είχαν χάλκινες και σιδερένιες πλάκες κρεμασμένες στο στήθος τους και οι πλάτες τους ήταν ανοιχτές. Για να εκφοβίσουν τους Ούρους, πολλοί έβαψαν με αίμα τα ήδη κακά, θηλυκά πρόσωπά τους.
  Αλλά οι Ούρες δεν πτοήθηκαν, συναντώντας τον εχθρό με σπαθιά και τσεκούρια. Από το ισχυρό σαρωτικό χτύπημα του Βάουλα, πέντε Μογγόλοι σκοτώθηκαν ταυτόχρονα, το δεύτερο χτύπημα και άλλοι τρεις! Άλλοι πολεμιστές δεν πολέμησαν χειρότερα. Οι Τάταροι ανέβηκαν αδέξια στον ολισθηρό άξονα• δεν μπορούσαν να καλυφθούν σωστά με ασπίδες ή να κοπούν με σπαθιά. Όταν, με τίμημα τεράστιων απωλειών, ο μογγολικός στρατός έφτασε στην κορυφή, χύθηκε βραστό νερό και ένα τρομερό όπλο: καμένη πίσσα.
  Ακόμη και γυναίκες και μικρά παιδιά έριχναν ζεματιστό νερό και πετούσαν πέτρες και μπλοκ. Οι μικρές σφεντόνες με δηλητηριασμένα βέλη ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικές• ακόμη και ένα πεντάχρονο παιδί, που δεν μπορούσε ακόμη να τραβήξει ένα σφιχτό κορδόνι με τα μικρά του χέρια, μπορούσε να πυροβολήσει από αυτά. Και το να χάσετε όταν πυροβολείτε σε μια τόσο παχιά μάζα είναι πολύ πιο δύσκολο από το να χτυπήσετε. Η επίθεση ήταν ξεκάθαρα πνιγμένη, ακρωτηριασμένα πτώματα κατέβηκαν σε μεγάλες ποσότητες.
  Μέσα από ένα τηλεσκόπιο κατασκευασμένο επιδέξια από τους Κινέζους, ο Γκουιούκ Χαν παρακολούθησε από κοντά τη μάχη. Έγλειφε τα χείλη του και χτύπησε τα χείλη του, κάθε τόσο, ίσιωνοντας το κράνος του με χρυσή γούνα, που ανέβαινε πεισματικά και ενοχλητικά στο μέτωπό του. Έπειτα πέταξε τον σωλήνα με θυμό.
  -Οι πολεμιστές μας πεθαίνουν! Το Μπουρουντάι και το Κίτρινο Φίδι έρχονται σε μένα!
  Οι Turgaud έσπευσαν να εκτελέσουν τη διαταγή του καγκάν του στέμματος. Ο Γκουγιούκ ήταν έτοιμος να καθίσει σε μια σκαλιστή ιβουάρ καρέκλα όταν ένα χέρι ακούμπησε απαλά στον ώμο του:
  -Μην ανησυχείς, σπουδαία! Ηρέμησε το άγριο βλέμμα σου!
  Μια παχύρρευστη μελωδία γουργούρισε, που θυμίζει αρκετά γυναικεία φωνή.
  Ο Γκουιούκ Καν αισθάνθηκε υπνηλία και μετά βίας μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Ναι, αυτός είναι. Και πάλι, σαν φάντασμα, εμφανίστηκε μπροστά του το Κίτρινο Φίδι - το πιο τρομερό άτομο του στρατού του, ένας κολασμένος δαίμονας από τη μακρινή και απρόσιτη Ιαπωνία.
  -Εσείς!
  Ο κληρονόμος του Ανώτατου Χαγκάν έδειξε ένα ηλίθιο δάχτυλο! Το κίτρινο φίδι συνέχισε να εξαπλώνεται, άλλοτε αυξάνοντας, άλλοτε μειώνοντας:
  -ΕΓΩ! Και βλέπω ακριβώς μέσα από σένα! Ήρθε η ώρα να μετριάσεις τον θυμό σου! Λοιπόν, πιο συγκεκριμένα, φέρτε όλα τα αποθέματά σας στη μάχη το συντομότερο δυνατό! Και θα σας βοηθήσω, αδέρφια, και θα κάνω μια τέτοια έκπληξη στον εχθρό! Η κίνηση της υπογραφής, πιστέψτε με, θα είναι σωστή!
  -Τζε, τζε, τζε! Θα ρίξω μια επιλεγμένη τούμπα στη μάχη υπό τη διοίκηση του Μπουρουντάι! Μαζί θα ηγηθείτε της επίθεσης!
  Ο Ιάπωνας άστραψε τα μάτια του, βγάζοντας τα μεγάλα κίτρινα δόντια του:
  -Δεν υπάρχουν λευκοί δαίμονες, θέλω να σκοτώσω τους ίσους μου! Σαν αληθινός νίντζα!
  Το κίτρινο φίδι άστραψε με το φυλαχτό του, ένα σφύριγμα εμφανίστηκε ανεπαίσθητα στο στόμα του και ακούστηκε μια αστραφτερή μελωδία.
  Ο Γκουιούκ νόμιζε ότι τον κορόιδευαν, αλλά δεν είχε ούτε τη δύναμη ούτε την επιθυμία να μαλώσει με τον μάγο νίντζα. Αυτή τη στιγμή, οι Turgaud έσπρωξαν αγενώς το Μπουρουντάι, ο Guyuk Khan δεν άρεσε αυτός ο υπάκουος προστατευόμενος του Subudai-Baghatur.
  -Κρασί που στάζει! Δεν βλέπετε ότι οι καλύτεροι πολεμιστές πεθαίνουν κάτω από τα τείχη της πρωτεύουσας των Ούρων; Πάρτε αμέσως τους Berkuts και, έχοντας περάσει το ποτάμι, νοκ-άουτ τους Uruses με ένα χτύπημα κάτω από τον δεξιό τοίχο.
  Ο έμπειρος Μπουρουντάι τόλμησε να αντιταχθεί:
  -Ο πάγος δεν είναι ακόμα δυνατός, κάτω από τα χτυπήματα χιλιάδων οπλών απλά θα σκάσει.
  Απροσδόκητα, ο τρομερός Ιάπωνας απάντησε για τον Γκουιούκ.
  -Η ανησυχία σας είναι αξιέπαινη. Αλλά οι προσπάθειές σας είναι μάταιες! Η μαγική σκόνη έχει δέσει πάγο στο ποτάμι πιο δυνατό από στρατιωτικό ατσάλι! Λοιπόν, πήδα μπροστά, σε παραγγείλαμε!
  -Ο μεγάλος ninja batyr ξέρει τι λέει! Βόλτα γρηγορότερα, αν καταφέρεις το χαλάζι, θα δώσω μια σχολή αλόγων ως ανταμοιβή!
  φώναξε ο Γκουγιούκ Χαν κουνώντας τα δάχτυλά του. Το Μπουρουντάι δεν τόλμησε να αντικρούσει άλλο - ήταν γεμάτο με θάνατο. Ο Μογγόλος με ένα κοπάδι από δασύτριχους ιππείς εξαφανίστηκε από τα μάτια του. Ξαφνικά μια σκιά πλησίασε, ακούστηκε ένας θόρυβος από πάνω και ένα δυνατό κύμα αέρα έκανε το κράνος του κορώνα κάγκαν να πετάξει μακριά:
  -Χαρακίρι! Έτσι η Πεταλούδα φτερούγισε! Τώρα οι Ούρες θα έχουν "κατάπλασμα".
  Ένας γιγάντιος δράκος αιωρούνταν πάνω από την επιφάνεια, με τα χρυσά φτερά του να φυσούν μακριά τις χιονοστιβάδες και οι πύρινες γλώσσες ξεχύθηκαν από τα τρία αρπακτικά στόματά του.
  -Υπέροχη μαγκούστα!
  Ο Guyuk δεν πρόλαβε καν να φοβηθεί:
  -Είναι ικανός να κάψει όλο το Ριαζάν.
  -Όχι όλα, αλλά θα βάλει φωτιά στον τοίχο. Εμπρός, Γκοτζίλα μου!
  Το υπέροχο όνειρο του Μεντβέντεφ συνεχίστηκε. Ο εν ενεργεία πρόεδρος είχε κολοσσιαία φαντασία.
  Ένας πανίσχυρος δράκος, με άνοιγμα φτερών πενήντα μέτρων, πετάχτηκε στον αέρα. Οι Μογγόλοι και οι σαμάνοι που τους συνόδευαν ούρλιαξαν με μανία. Το Tumen, υπό τη διοίκηση του Μπουρουντάι, πέταξε ορμητικά στον πάγο, πολλά άλογα σκόνταψαν και αυτοί και οι αναβάτες τους ποδοπατήθηκαν αμέσως από μια ξέφρενη σιδερένια μάζα. Το τρικέφαλο τέρας, εν τω μεταξύ, βούτηξε ομαλά στον τοίχο. Ο Wilderness συνειδητοποίησε τον κίνδυνο μιας αεροπορικής επίθεσης πριν από τους άλλους. Λοιπόν, φυσικά, δεν ήθελα να αποκαλύψω τα ατού μου εκ των προτέρων, αλλά για να σώσω την πόλη, θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω ένα άγνωστο όπλο μέχρι εκείνη την ημέρα. Το φτερωτό τέρας αντιμετώπισε ένα μηχανικό τέρας που έμοιαζε αόριστα με ένα μείγμα αράχνης και ατσάλινης σαρανταποδαρούσας. Ο καπνός έβγαινε ήδη από τον ατμολέβητα. Μπράβο παιδιά που ρίξατε το κάρβουνο εκ των προτέρων.
  Ο καταπέλτης ατμού είναι ένας αριστοτεχνικός συνδυασμός των τεχνολογιών μιας ατμομηχανής, ενός βαρούλκου, ενός πολύποδου μπαλίστα ακόμα και... ενός μουσικού ταμπακιέρα. Και αυτό το θηρίο, σφυρηλατημένο από σκληρυμένο ατσάλι, μπορούσε να πετάξει οποιοδήποτε καταστροφικό πράγμα σχεδόν με την ταχύτητα ενός πολυβόλου σε απόσταση έως και δύο μιλίων. Τα κορίτσια πολεμιστών ήταν τα πρώτα στον κόσμο που σκέφτηκαν να προσαρμόσουν έναν εμβολοφόρο κινητήρα για τη ρίψη γομώσεων. Ο Δίκωρος γύρισε προσωπικά το μοχλό, μια επιδέξια σφυρηλατημένη κορδέλα από αλυσίδες άρχισε να κινείται, βάζοντας πέτρες στις ταχέως περιστρεφόμενες λεπίδες.
  Δεδομένου ότι οι Τάταροι όρμησαν σε ένα πυκνό σωρό, δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου αστοχίες• αντίθετα, κάθε βαρύ λιθόστρωτο, αναπηδώντας, γκρέμισε αρκετούς πιεστικούς ιππείς. Ένα πράγμα είναι κακό, η κλίμακα σκόπευσης είναι μάλλον αδύναμη, μπορείτε ακόμα να χτυπήσετε τους Μογγόλους, αλλά προσπαθήστε να χτυπήσετε έναν ιπτάμενο δράκο! Το τρικέφαλο τέρας γύρισε το κεφάλι του και άνοιξε τα φαρδιά, κυνόδοντα, που λαμπύριζαν με διαμάντια.
  Η φλόγα που ξέφευγε πέρασε από τον προμαχώνα και χτύπησε τα σπίτια. Ακούστηκαν ουρλιαχτά και ουρλιαχτά, πολλές μισοτυφλές γυναίκες έτρεξαν στο δρόμο και σπίτια πήραν φωτιά με αφύσικη ταχύτητα. Ευτυχώς, άμμος και βαριά βαρέλια με νερό, καθώς και πυροσβεστικές δυνάμεις, ήταν σε επιφυλακή. Μερικές από τις καλύβες, ειδικά αυτές που βρίσκονται κοντά στον τοίχο, ήταν καλυμμένες με πυρίμαχο αμίαντο. Κάτω από τη φιλική πίεση, το αρπακτικό ηφαίστειο χλώμιασε και, έχοντας χάσει τη δύναμή του, μετατράπηκε σε ρεύματα χλωμού καπνού.
  Αλλά ο δράκος σαφώς δεν ήθελε να τα παρατήσει, βγαίνοντας από την κατάδυση, γύρισε με τη χάρη ενός υπερφορτωμένου θύελλα και κατέβασε πάλι ρέματα ενός πύρινου ανεμοστρόβιλου. Οι Τάταροι είχαν ήδη καταφέρει να φτάσουν στον τοίχο και έτσι οι μαινόμενες φλόγες τους χτύπησαν και αυτούς. Ο τρομερός Μπουρουντάι ήταν ανάμεσα στα θύματα• τα πολυτελή ρούχα του πήραν φωτιά και όρμησε πίσω με το βρυχηθμό ενός τραυματισμένου κάπρου. Οι Ρώσοι στρατιώτες υπέφεραν επίσης και μέρος του πάγου έλιωσε αισθητά, εκθέτοντας τη γη και τα κούτσουρα. Τα ρούχα πάνω στον Δικόρο σιγόκαιραν, αλλά ο μαχητής Αντόνοφ που στεκόταν στον τοίχο κατάφερε να του ρίξει έναν κουβά νερό και ατμός ανέβηκε από την καυτή αλυσίδα.
  -Τι διαβολική εμμονή, κρίμα που δεν μας βλέπει η κουλ Αλένκα!
  Ο δράκος γύρισε ξανά και προσπάθησε να μπει στον τρίτο κύκλο. Ο μάγος Savely χτύπησε τα δάχτυλά του, κατάφερε να εκτοξεύσει μια μικρή βολίδα, το χτύπημα χτύπησε το μεσαίο κεφάλι του δράκου. Η μικρή έκρηξη δεν προκάλεσε ιδιαίτερες απώλειες στο τρικέφαλο τέρας, αλλά το έριξε ελαφρά από την τροχιά του, με αποτέλεσμα ο δράκος να πυροβολήσει μπροστά από το χρόνο, μια πύρινη δίνη χτυπώντας τις συσσωρευμένες τάξεις πυρηνικών πυρηνικών. Και πάλι ξέφρενα ουρλιαχτά, μερικοί από τους Τάταρους οπισθοχώρησαν. Τότε ήταν που ο Δίκωρος παρατήρησε μια ψηλή νεαρή κοπέλα, που κουνούσε ορμητικά δύο δίκοπα ξίφη. Με απάνθρωπη ταχύτητα, έκοψε τους αντιπάλους της σε λάχανο, έδωσε τρομερά χτυπήματα με τα πόδια, τους αγκώνες, ακόμη και το κεφάλι της, φτερουγίζοντας σαν πεταλούδα.
  Μόνο ένας ή μάλλον δύο άνθρωποι θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει τέτοια καταστροφή:
  -Τζουλιάνα! Κόκκινος άγγελος, εσύ είσαι;!
  - Μυρίζεις λουλούδια με τη μύτη σου! Από ύψος τριών μέτρων!
  απάντησε γελώντας η Αλένκα. Το κορίτσι πολεμιστής, με την ταχύτητα ενός τρελαμένου τσιτάχ, πέταξε πάνω στον προμαχώνα, αφήνοντας ελάχιστα αισθητά αιματηρά σημάδια στον τοίχο.
  -Μη μιλάς, όλα είναι ξεκάθαρα! Πρέπει να σβήσουμε τη φτερωτή δάδα!
  Η Αλένκα σφύριξε άγρια, ο δράκος, έχοντας ισοπεδώσει την πτήση του, μπήκε στον τέταρτο κύκλο. Ένας πολεμιστής που στεκόταν κοντά της είπε:
  -Χρήσε τον καταπέλτη, Αλένκα, γκρέμισε τον με έναν ογκόλιθο.
  Η πολεμίστρια γάβγισε απειλητικά.
  -Εγώ ο ίδιος ξέρω καλύτερα τι να χρησιμοποιήσω!
  Η Αλένκα σήκωσε τρεις επιδέξια σφυρηλατημένες αλυσίδες με αστραπιαία ταχύτητα. Αυτή ήταν και η ιδέα των πολεμιστών κοριτσιών τους: συνδέστε δύο ή τρεις μικρές πέτρες, πυροβολήστε δύο ή περισσότερους μπαλίστα και κόψτε, ακρωτηριάστε μια ολόκληρη γραμμή. Έχοντας αναπτύξει τον καταπέλτη ατμού, η Αλένκα πήδηξε πάνω στη λεπίδα και κλώτσησε το μοχλό. Πετάχτηκε ψηλά και ήδη κατά την πτήση η κοπέλα πολεμίστρια κούνησε τα χέρια της, περιστρέφοντας με μαεστρία τα ξίφη της, κατευθύνοντας την γρήγορη κίνηση και κατάφερε να προσγειωθεί στο πίσω μέρος του δράκου, γεμάτο με αιχμές. Το τέρας ανατρίχιασε και προσπάθησε να πετάξει από πάνω το τολμηρό κορίτσι-καβαλάρη, αλλά οι επιδέξια στριμμένες αλυσίδες κυρίευσαν τα τεράστια στόματα - το τρομερό τέρας ήταν εντελώς σαμαρισμένο.
  -Γιατί χρειάζεσαι τρία κεφάλια; Λείπει ένα; Είναι γεμάτα τρύπες, οπότε θα τα αλυσοδένω για να μην πετάξουν και τα τελευταία μυαλά!
  Το κορίτσι πολεμιστής γέλασε με το αδέξιο αστείο της. Ο δράκος κέρδισε απότομα υψόμετρο, στη συνέχεια αναπαρήγαγε τη θηλιά του Nesterov, οι μύες κάτω από το δέρμα έτρεμαν, το τέρας έκανε απεγνωσμένες προσπάθειες να πετάξει τον απρόσκλητο αναβάτη. Ζεστά ρεύματα αέρα έπνεαν στο γιγάντιο σώμα, ο χαρταετός όρμησε σαν πέτρα που απελευθερώθηκε από καταπέλτη ή, πιθανότατα, μετεωρίτης. Το ατμοσφαιρικό κύμα έβγαλε τους Τατάρους εκτός τροχιάς.
  Η Αλένκα φώναξε:
  -Όχι εντυπωσιακό!
  Ο ύπνος του υπηρεσιακού προέδρου συνεχίστηκε. Ο κ. Μεντβέντεφ διαλύθηκε λίγο, ίσως και από θλίψη.
  Πράγματι, τι τρεμάμενος δράκος ήταν για το κορίτσι τερματισμού όταν πέρασε από ακραία φορτία σε δώδεκα μεταβλητά επίπεδα, επιταχύνοντας σε εκατόν πενήντα τη βαρύτητα και αμέσως βουτώντας στην έλλειψη βαρύτητας, φτάνοντας και πάλι στο όριο υποθανατηφόρου φορτίου. Οποιοσδήποτε εκπρόσωπος της χλωρίδας και της πανίδας είναι ένα σκουλήκι μπροστά σε αυτό το προϊόν της γενετικής μηχανικής.
  Το τέρας προσπάθησε να γυρίσει τα κεφάλια του, χτυπώντας τρομερά με το τεράστιο στόμα του. Η κοπέλα πολεμίστρια έκοψε με το θρυλικό της σπαθί με όλη της τη δύναμη, στοχεύοντας στο πιο ευαίσθητο σημείο - το ρουθούνι. Το πρώτο χτύπημα ήταν επίπεδο, ασημένιες χάντρες πέταξαν έξω από το ρουθούνι, σαν μαργαριτάρια που άστραφταν στον ήλιο:
  "Η μύξα σου είναι όμορφη, σωστά, λένε ότι ένας δράκος μπορεί να αφοδεύσει τον χρυσό".
  Το φίδι χτύπησε με φως. Σε απάντηση, η όμορφη και ευκίνητη Αλένκα έκοψε με την άκρη, το χτύπημα ήταν απότομο και ακριβές, η λεπίδα έγινε ελαφρώς κόκκινη και από την τεράστια μύτη της εμφανίστηκαν σταγόνες δροσοσταλίδας κερασιού. Πάγωσαν ευθύς αμέσως, μπλέκοντας τον εαυτό τους σε ένα περίεργο στολίδι.
  Το κορίτσι γέλασε:
  - Ωραία, έλα, επανέλαβε το κόλπο!
  Το τέρας είχε ήδη συσπαστεί, αλλά συνέχισε να κερδίζει ύψος, η πρωτεύουσα Ριαζάν γινόταν όλο και μικρότερη. Εδώ είναι σε τροχό καροτσιού, τώρα σε πιατάκι, και εδώ έχει το μέγεθος ενός παπαρουνόσπορου, που τελικά χάνεται πίσω από τα σύννεφα. Ο ουρανός έλαμψε μαύρος, γέμισε φωτεινά αστέρια, σκαρφάλωσαν στη στρατόσφαιρα, δυσκολεύτηκε να αναπνεύσει, φύσηξε ένα κρύο κενό. Αν και η θρυλική Αλένκα δεν είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος, δεν μπορεί καθόλου χωρίς αέρα. Αλλά, όπως φαίνεται, ο δράκος έχει επίσης φαγούρα, το ερπετό έχει σπασμούς, κόβεται η ανάσα, οπότε πρέπει να χαμηλώσουμε το υψόμετρο. Δεν υπάρχει σαφώς καμία επιθυμία να επαναληφθεί το κατόρθωμα του Ruslan, ο οποίος κράτησε τα γένια του Chernomorets για τρεις ημέρες και τρεις νύχτες. Μια φράση από μια παιδική ιστοσελίδα αναβοσβήνει στο κεφάλι της και για κάποιο λόγο θέλει πολύ να την επαναλάβει.
  Και το κορίτσι πολεμιστής λέει:
  -Είμαστε του ίδιου αίματος, εσύ κι εγώ!
  Ο δράκος φάνηκε να αντιλαμβάνεται το νόημα, ανατρίχιασε και σταμάτησε να πετάει. Μετά άρχισε σιγά σιγά να μειώνεται.
  Η όμορφη και μυώδης πολεμίστρια είπε:
  -Σωστά σκέφτεσαι, φτερωτέ αδερφέ μου! Θα έχουμε αποτελέσματα μαζί σας!
  Μια πραγματική σφαγή ήταν σε πλήρη εξέλιξη από κάτω, οι Μογγόλοι είχαν ήδη κυλήσει μακριά από τα τείχη και η υπέροχη Νατάσα αποφάσισε ότι είχε έρθει η καλύτερη στιγμή για να χτυπήσει. Μπράβο, γενναίο κορίτσι, τη βλέπεις αμέσως, εκεί που πέρασε, μένει ένα ματωμένο μονοπάτι χοντροστρωμένο με πτώματα. Όχι μόνο τα πόδια και τα χέρια της, οι δύο επιμήκεις πλεξούδες της Νατάσα μυρίζουν στιλέτα υφασμένα σε αλυσίδες από σκληρυμένο ατσάλι.
  Η Αλένκα είπε στον εαυτό της πατώντας το πόδι της:
  -Σίγουρα θα φτιάξω τέτοια προσωπικά αντικείμενα για μένα! Τώρα, ας ζεστάνουμε τους Mughlans!
  Μια άγρια φλόγα έσκασε σαν τριπλό ηφαίστειο από τους κονσερβοποιημένους λαιμούς, οι Τάταροι στριμώχνονταν πολύ σφιχτά, και απλώς τηγανίστηκαν κατά εκατοντάδες, ξεχύθηκαν από τα στόματα μιας κολασμένης φωτιάς. Τα άλογα ήταν ιδιαίτερα φοβισμένα, ωστόσο, τα περισσότερα από τα άλογα είχαν ήδη απωθηθεί από ένα ξαφνικό χτύπημα στην πλάτη, μόνο η προσωπική φρουρά του Guyuk Khan παρέμεινε κάτω από τη σέλα. Η έκρηξη συνεχίστηκε, παρασύροντας εκατοντάδες και εκατοντάδες μαχητές σε ένα σάλβο σε έναν πύρινο τυφώνα. Το κίτρινο φίδι παρακολουθούσε με στενά μάτια την επιστροφή του μικρού του δράκου.
  Ο μαχητής από τα ανατολικά βρυχήθηκε:
  -Προδότης! Είστε όλοι εκπρόσωποι της οικογένειας των δράκων, πάντα προδίδετε και υπηρετείτε αυτόν που είναι πιο δυνατός!
  Έξαλλος, ο μάγος νίντζα προσπάθησε να νικήσει τον τολμηρό αναβάτη, πετώντας πάλσαρ με ταχύτητα πολυβόλου. Η νεαρή πολεμίστρια Αλένα χαμογέλασε και τραγούδησε δυνατά:
  - Με φωτιά νερό - χτυπήστε το ποτήρι! Είσαι ωραίος ξένος - φτύνεις φωτιά!
  Αυτό είναι ένα κορίτσι - χαρούμενο, με χιούμορ. Και τα πάλσαρ από φωτιά δεν τη φοβούνται.
  Η Alena τους κατέρριψε εύκολα, χρησιμοποιώντας θρυλικά όπλα και, από καιρό σε καιρό, κατευθύνοντας το θηρίο προς τις εχθρικές μονάδες. Αυτό το επαναχρησιμοποιούμενο φλογοβόλο με φτερά είναι καλύτερο από εκατό μηχανικά ιππήλατα.
  Ίσως ακόμη και αυτό να είναι πιο δροσερό από ένα επιθετικό αεροσκάφος και πώς έχει τόσα πολλά καύσιμα και δεν τελειώνει η ασφάλεια; Θα πρέπει να μελετήσετε το τέρας με τον ελεύθερο χρόνο σας και να δημιουργήσετε ένα νέο, αόρατο προηγουμένως όπλο! Τα βέλη αναπηδούν από το χοντρό, ιριδίζον θωρακισμένο δέρμα, λαμπυρίζοντας με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, σαν το κεχρί. Τα χτυπήματα αλλάζουν μόνο στιγμιαία το χρώμα: το ρουμπινί κόκκινο γίνεται λιλά-βιολετί. Το λιλά-ζαφείρι, αντίθετα, μετατρέπεται σε κόκκινο-πορτοκαλί, χρυσοκίτρινο και σμαραγδένιο πράσινο. Αυτό είναι πολύ όμορφο, είναι κρίμα που στη φωτιά μιας αιματηρής μάχης δεν υπάρχει χρόνος για να απολαύσετε το υπέροχο θέαμα.
  Ρώσοι πολεμιστές και στρατιώτες της Λευκής Λεγεώνας, που σχηματίστηκε από κορίτσια, είχαν ήδη καταστρέψει το μεγαλύτερο μέρος του μογγολικού στρατού. Έγινε ιδιαίτερα ανατριχιαστικό όταν μπήκαν στο παιχνίδι μηχανικά φλογοβόλα• κανένας στρατός δεν μπορούσε να αντέξει ένα τέτοιο διπλό χτύπημα. Άλλο ένα λεπτό και θα ξεκινήσει μια άτακτη πτήση. Το κίτρινο φίδι δίστασε για μια στιγμή.
  Η εντολή του Batu είναι ξεκάθαρη, να σκοτώσει το στέμμα κάγκαν στην ησυχία, αλλά η πληρωμή είναι πολύ χαμηλή. Όχι, θα τον σκοτώσει αργότερα, αλλά προς το παρόν θα τον βγάλει κάτω από τα ρωσικά σπαθιά που θρυμματίζουν:
  -Ας φύγουμε, Κάγκαν, θα σε καλύψω!
  -Τι γίνεται με το τρικέφαλο μάγκου; Δεν θα τον αφήσω να βασανίσει τον στρατό μου!
  Ο νίντζα έσπασε το δάχτυλό του και άρχισαν να πέφτουν σπίθες:
  "Μπορώ να κάνω ένα περίπλοκο ξόρκι και θα επιστρέψει στον κόσμο του, αλλά μετά δεν θα μπορώ να τον καλέσω για επτά χρόνια!" Υπάρχει επιλογή όμως! Ένα ξόρκι σε επίπεδο Hale!
  -Πώς είναι αυτό?
  Το πρόσωπο του Γκουιούκ, χοντρό και φουσκωμένο πέρα από τα χρόνια του, απλώθηκε. Ο Ninja Killer εξήγησε:
  -Και έτσι! Αν σκοτώσω τη λευκή του μαγκούστα, τότε ο δράκος θα είναι δικός μου, αν με σκοτώσει, τότε θα είναι δικός του!
  Ο Ιάπωνας μάγος ψιθύρισε ένα μακρύ μάντρα, το φυλαχτό άστραφτε πιο λαμπερά από τον ήλιο. Παρασυρμένη από τον ενθουσιασμό της εξόντωσης, η ξυπόλητη Αλένκα ένιωσε ξαφνικά την εύκαμπτη, γυαλισμένη πλάτη ενός ισχυρού και ήδη υπάκουου τέρατος να χάνεται από κάτω της. Βρέθηκε στον αέρα, πετώντας κάτω με ταχύτητα πέτρας. Η πτώση δεν ήταν ευχάριστη, αλλά όχι μοιραία. Έχοντας σπάσει μια χιονοστιβάδα μήκους ενός μέτρου, ο πολεμιστής εξολοθρευτής επιτέθηκε στους Μογγόλους με την οργή ενός τραυματισμένου κάπρου. Η τελευταία οργανωμένη αντίσταση έπεσε, τα ελεεινά απομεινάρια του τεράστιου στρατού όρμησαν σε μαζική φυγή.
  Τα πιο όμορφα κορίτσια, η γυμνόποδη Αλένκα και η Νατάσα, διαγωνίστηκαν κυριολεκτικά στην εξόντωση των αποπροσανατολισμένων πυρηνικών. Ο Γκουιούκ Χαν, εν τω μεταξύ, έγινε σχεδόν αόρατος, το λαγωνικό του άλογο έσπαγε όλα τα ρεκόρ του ιππόδρομου, ο κληρονομικός κάγκαν σκεφτόταν μόνο το δικό του δέρμα.
  -Όχι, δεν είναι σαμουράι! Αξιολύπητος δειλός. Τι κρίμα να σερβίρεις ένα τέτοιο mikado!
  Ο νίντζα γάβγισε.
  Το κίτρινο φίδι έβγαλε δύο δυνατά κατάνα, τα σταύρωσε και τράνταξε απότομα, μια αστραφτερή ροζ μπάλα χωρίστηκε από τις λεπίδες. Ένα μαγικό πάλσαρ απογειώθηκε γρήγορα προς την όμορφη, ημίγυμνη Αλένκα.
  Ο πολεμιστής εξολοθρευτής κατάφερε να παρατηρήσει την κίνηση, έκοψε τον πύρινο θρόμβο που πετάχτηκε, μια μικρή έκρηξη σκόρπισε σαν κεραυνός, σκόρπισε μια ντουζίνα ή δύο Μογγόλους:
  -Είναι ο διάβολος! Σαμουράι του Κάτω Κόσμου!
  φώναξε το Κίτρινο Φίδι. Ο νίντζα ετοιμαζόταν ήδη να βιαστεί να συναντήσει την ματωμένη ξυπόλητη Αλένκα, όταν μια στοιχειώδης σκέψη ήρθε στο κεφάλι του. "Κι αν δεν σκοτώσει αμέσως αυτό το πιο δυνατό μαχητικό κορίτσι, τότε η ξανθιά εξολοθρευτής Νατάσα θα την ενώσει, και τότε οι συνέπειες θα γίνουν καταστροφικές. Επιπλέον, υπέταξε τον δράκο και μόνο ένας πολύ ισχυρός πολεμιστής μπορεί να υποτάξει το μεγάλο φίδι. "
  Ο νίντζα έριξε:
  -Φεύγω πουλάκια! Φεύγω για να επιστρέψω!
  Το κίτρινο φίδι, ξεδιπλώνοντας τον λευκό του μανδύα, θάφτηκε στο χιόνι. Μετά, πνιγμένος, άρχισε να ψιθυρίζει ένα ξόρκι κίνησης.
  Η γυμνόποδη Αλένκα συνέχισε την έξαλλη καταδίωξή της, η σκληρή Νατάσα δεν έμεινε πίσω. Παρ' όλη τη σκληρότητα της μάχης, δεν άφησαν ούτε στιγμή τη βασιλική σκηνή του στεφάνου κάγκαν να φύγει από τα μάτια.
  -Θα σκάσει, ας προλάβουμε τον αρχηγό!
  πρότεινε η ξυπόλητη Αλένκα. Πετώντας ένα δίσκο με το γυμνό της πόδι, η Νατάσα απάντησε πρόχειρα, συνεχίζοντας να ισοπεδώνει τους Μογγόλους που φεύγουν με γοργά χτυπήματα.
  -Για ποιο λόγο! Θα φέρουμε επιπλέον χαρά στον Batyga, και αυτό είναι πολύ ανθρώπινο. Το σπαθί σκοτώνει εύκολα, και ο τζιχαγκίρ απλά θα του σκίσει το δέρμα.
  Η Αλένκα, έχοντας κόψει τα τέσσερα με ένα χτύπημα, ξέσπασε σε γέλια.
  -Αν δεν σπάσει ο ίδιος τα κέρατα του Batu! Θα τους οδηγήσουμε μέχρι το στρατόπεδο, ή τι;
  Η Νατάσα γέλασε και είπε:
  -Ο Μπάτου σκάει το παντελόνι του αρκετά δυνατά, και όσο λιγότεροι Mooglan επιβιώσουν, τόσο το καλύτερο!
  Τα κορίτσια εξολοθρευτές επιτάχυναν τον ρυθμό τους, θύμιζε παιχνίδι σύλληψης, οι πυρηνικοί πυροβολητές χτυπούσαν απελπισμένα τα άλογά τους, σκίζοντας τα πλευρά τους ματωμένα. Με απέλπιδες προσπάθειες κατάφεραν να ξεφύγουν ελαφρώς από τους ιππείς του Ούρου, αλλά δεν μπορούν να ξεφύγουν από αυτούς που σχεδιάστηκαν πιο γρήγορα από ένα τσιτάχ!
  Ξυπνώντας, ο Ντμίτρι, ο Ανατόλιεβιτς Μεντβέντεφ έκαναν ασκήσεις και άνοιξαν την τηλεόραση. Με αφορμή τη νίκη του Ζελένσκι, πραγματοποιήθηκαν πανελλαδικοί εορτασμοί και εορτασμοί. Ο κόσμος ειλικρινά χάρηκε για τις αλλαγές.
  Όλοι ήθελαν να ζήσουν με έναν νέο τρόπο και πιο ελεύθερα. Τα εγκαίνια πλησίαζαν και ο Ζελένσκι αποκτούσε πλήρη ισχύ. Και αυτό προκάλεσε επίσης ενθουσιασμό και έμπνευση. Όπως, όλα θα αλλάξουν και θα είναι καλύτερα από χθες. Και οι Σλάβοι θα βρουν ενότητα και ο Ψυχρός Πόλεμος θα τελειώσει. Σαν τον αυταρχικό εφιάλτη της περιόδου Πούτιν.
  Και είχαν ήδη τραγουδηθεί όμορφα τραγούδια για τον Ζελένσκι... Όλοι ήθελαν κάτι νέο και όμορφο.
  Ο ίδιος ο Ζελένσκι ανακοίνωσε ότι με το πρώτο του διάταγμα θα ακυρώσει τη βουλευτική ασυλία και επίσης θα καθαρίσει τα φτερά του ολιγάρχη. Ο Ζελένσκι υποσχέθηκε επίσης να αυξήσει σημαντικά τους φόρους στους πλούσιους. Όπως, δεν έχουν λόγο να παχαίνουν!
  Σε γενικές γραμμές, υπήρχαν πολλά πράγματα που σχεδιάζονταν να γίνουν. Συμπεριλαμβανομένης της μεγαλειώδους κατασκευής του σιδηροδρόμου: Αρχάγγελσκ - Τσουκότκα, και στη συνέχεια μια υπόγεια σήραγγα προς την Αλάσκα.
  Γιατί ο Ζελένσκι δεν είναι βασιλιάς; Τα έργα του είναι μεγαλεπήβολα. Και στις ΗΠΑ η κυβέρνηση θα αλλάξει σύντομα και θα υπάρξει μια άλλη γενιά πολιτικών. Που θέλουν επίσης αλλαγή.
  Και τώρα ο Ζελένσκι ξετυλίγεται...
  Πριν αφαιρεθεί ο υπολογιστής, ο Μεντβέντεφ μπήκε στο παιχνίδι...
  Μετά την κατάκτηση της ΕΣΣΔ δεν αποκλείεται να εμπλακεί με τις ΗΠΑ. Αλλά πρώτα, ας τρέξουμε το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας λέιζερ• η αυτοκρατορία έχει τέτοιες δυνατότητες εδώ. Πόλεμος κατά των ΗΠΑ - 2008! Η εισβολή ξεκινά από την Τσουκότκα στην Αλάσκα.
  Γίνεται ένας πραγματικός αγώνας.
  Οι Abrams πολεμούν ενάντια στο τανκ Panther-7. Το νέο αυτοκίνητο δεν είναι πλέον τόσο βαρύ όσο είναι τέλειο. Και δείχνει την απόλυτη κλάση του.
  Και καταστρέφει τους Γιάνκηδες... Ο Μεντβέντεφ βαρέθηκε κάπως τον πόλεμο και παρέδωσε τον έλεγχο σε έναν στρατιωτικό Σύμβουλο της τάξης Ροκοσόφσκι. Και άρχισε να τα καταφέρνει...
  Για παράδειγμα, χτίστε κάτι... Νέους ναούς ο καθένας με επτά θρησκείες. Ή ακόμα και νέους πύργους τηλεόρασης. Και θα ήταν ωραίο να χτίσουμε μια πυραμίδα. Ενάμιση χιλιόμετρο ύψος. Ναι, θα ήταν πραγματικά υπέροχο!
  Την ίδια στιγμή, ο Μεντβέντεφ ανεβάζει το επίπεδο της ευημερίας. Δεν πρόκειται μόνο για τη δημιουργία στρατιωτικών εργοστασίων.
  Μπορείτε επίσης να παράγετε τηλεοράσεις, ψυγεία, υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές. Και χτίστε την παραγωγή, και αυξήστε τους μύες μάχης. Όμως οι ΗΠΑ είναι ήδη υπερισχύουσες... Η Αυτοκρατορία έχει ήδη πληθυσμό πάνω από δυόμισι δισεκατομμύρια και είναι αρκετά έτοιμη να πολεμήσει εναντίον των ΗΠΑ. Ο Μεντβέντεφ βγάζει τα δόντια του και τραγουδά:
  - Είμαι αληθινός τυφώνας όλων των αιώνων! Αυτή που θα φέρει πολύ θάνατο!
  Και πάλι πιέζει την Αμερική. Ήδη ανταλλάσσονται πυρηνικά χτυπήματα. Μια τέτοια μάχη μεγαλώνει.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 8
  Ε, ας πιέσουμε ξανά τις μονάδες. Και πώς θα χτυπήσουμε! Εδώ κινούνται τα κορίτσια του πεζικού. Όλα ξυπόλητοι και με μπικίνι. Και πώς οι Γιάνκηδες μαχαιρώνουν με ξιφολόγχες, και πώς ρίχνουν χειροβομβίδες με τα γυμνά τους πόδια. Υπάρχει γνήσια ενέργεια μέσα τους. Και όλα λαμπυρίζουν, σαν μπάλες υδραργύρου που τρέχουν κάτω από το μαυρισμένο δέρμα. Τα κορίτσια λατρεύουν να σκοτώνουν - αυτά είναι κορίτσια!
  Και τραγουδούν στον εαυτό τους:
  Είμαστε τρελά κορίτσια της Κομσομόλ,
  Είμαστε ο Τσάρος Μεντβέντεφ, ένας πολύ σοφός Τσάρος...
  Και φυσικά έχουμε καθαρή φωνή,
  Οτιδήποτε να διαφωνήσετε - προχωρήστε!
  Και πάλι πέταξε χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Αυτά τα κορίτσια είναι κυριολεκτικά σούπερ. Και οι Γιάνκηδες συντρίβονται, καταλαμβάνοντας την Αλάσκα. Και τραγουδούν και στον εαυτό τους:
  - Οι κακοί λύκοι συρρέουν μαζί! Μόνο τότε θα επιβιώσει ο αγώνας! Οι αδύναμοι χάνονται, σκοτώνονται - εξαγνίζοντας το ιερό αίμα!
  Και τα κορίτσια ορμούν στην επίθεση ξεγυμνώνοντας τα δόντια τους. Αλλά εναντίον των Αμερικανών υπάρχουν και οι "Tigers"-7, τι εκπληκτική δύναμη. Και τέτοια τέρατα δεν μπορούν να σταματήσουν!
  Το "Tiger"-7 είναι ένα ειδικό πυροβόλο υψηλής πίεσης με αρχική ταχύτητα βλήματος 2500 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Και μόλις τη χτυπήσει, τίποτα δεν θα τη σώσει. Και οι Άμπραμ τρέχουν προς όλες τις κατευθύνσεις. Και γκρεμίζει τον πύργο από αυτούς.
  Και η κοπέλα αναγκάζει τους στρατιώτες να γονατίσουν και να φιλήσουν τα ξυπόλυτα πόδια τους.
  Οι Αμερικανοί παραδίδονται ξανά. Και τα στρατεύματα του στρατού του Μεντβέντεφ πλησιάζουν τη Νέα Υόρκη. Και η πόλη δέχεται ήδη επίθεση. Αιχμαλωτίζεται χωρίς καμία τελετή.
  Ο Μεντβέντεφ θεωρεί τον εαυτό του μεγάλο διοικητή: τελικά πήρε τη Νέα Υόρκη.
  Και θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ο μεγαλύτερος από τους εισβολείς. Και μετά η Ουάσιγκτον.
  Και οι Αμερικανοί παραδίδονται. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έπεσε με τα μούτρα και άρχισε να φιλάει τα ξυπόλητα πόδια των κοριτσιών. Το πρώτο και μετά το δεύτερο με τη σειρά του.
  Έτσι φίλησε ένα ολόκληρο τάγμα ξυπόλητων κοριτσιών. Αυτή είναι μια μεγάλη μάχη!
  Ο Μεντβέντεφ γελάει... Έτσι κατέλαβε την Αμερική. Αλλά ο Πούτιν δεν μπόρεσε να το κάνει αυτό!
  Αυτή είναι πραγματικά μια μάχη - σούπερ! Και μετά στο Μεξικό.
  Και πάλι οι αρπαγές... Και τα μεξικανά κορίτσια κάνουν τους Μεξικανούς να γονατίζουν, και φιλούν τις γυμνές φτέρνες τους. Και μουγκρίζουν:
  - Δόξα στις ομορφιές!
  Ναι, ο υπολογιστής μπορεί να δείξει μεγάλες έγχρωμες εικόνες κοριτσιών, με γυμνά τακούνια, που φιλιούνται από κρατούμενους. Και είναι τόσο συγκίνηση.
  Εδώ είναι και πάλι κορυφαίοι κρατούμενοι - αυτή τη φορά μαύροι. Και φιλούν επίσης τα ξυπόλυτα πόδια των κοριτσιών.
  Και επίσης τα τανκς σέρνονται πυραμιδικά...
  Τα κορίτσια κινούνται και είναι πολλά... Στο κάτω-κάτω, μπορείς να βγάλεις νέους από πόρους. Και επιλέξτε ότι όλες οι μονάδες είναι κορίτσια με μπικίνι. Και αυτό είναι τόσο όμορφο.
  Είναι κυρίως κοκκινομάλλες και ξανθές.
  Και καταλαμβάνουν τη μια χώρα μετά την άλλη. Τόσο ψύχραιμοι πολεμιστές. Οι αυτοκρατορίες πέφτουν κάτω από τα γυμνά τους πόδια.
  Ο Μεντβέντεφ παίζει με ευχαρίστηση... Και ακόμη και κάτι σφυρίζει κάτω από την ανάσα του.
  Πώς εκρήγνυται μια βόμβα υδρογόνου; Τερατώδης βαρβαρότητα! Και όλη η πόλη, σαν να την έγλειψε μια αγελάδα με τη γλώσσα της. Πόση ακόμα ακτινοβολία; Και ξυπόλητα κορίτσια τρέχουν μέσα από ραδιενεργή σκόνη. Και τα γυμνά τακούνια τους καίγονται.
  Ο Μεντβέντεφ παίζει σαν ένας πύθωνας να καταπίνει άλλη περιοχή.
  Εδώ είναι μια άλλη δύναμη που κατακτήθηκε στον εικονικό κόσμο και η σημαία πέφτει.
  Τα τανκς είναι πλέον νέα με ενεργή θωράκιση και κεραμικά. Πολυεπίπεδο και αποτελεσματικό.
  Και τα αεροπλανοφόρα είναι σύγχρονα, και επίσης αρκετά κατάλληλα. Και πώς τα αεροπλάνα αρχίζουν να πυροβολούν από αυτά.
  Ο Μεντβέντεφ, όπως βλέπουμε, είναι ένας πολύ έξυπνος εν ενεργεία πρόεδρος.
  Λοιπόν, τώρα η ανάπτυξη των drones. Και αυτό είναι ωραίο. Και επίσης, αεροσκάφη σε σχήμα δίσκου. Εδώ μπαίνουν ήδη στη μάχη σαν UFO. Και μετά, πυραμιδικές δεξαμενές.
  Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τραμπ, ένα λαμπρό μυαλό, διέταξε να γίνει το αυτοκίνητο άτρωτο και αδιαπέραστο από όλες τις γωνίες. Έτσι εμφανίστηκε ο μαστόδοντας με τη μορφή μιας χαμηλής πυραμίδας. Και ένα τέτοιο αυτοκίνητο έδειξε εξαιρετική προστασία. Ειδικά κατά των κινητικών βλημάτων.
  Και τώρα, αυτό το τανκ αποδείχθηκε τόσο επιτυχημένο που δεν μπορεί να διεισδύσει και εξακολουθεί να είναι σε υπηρεσία με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το ονόμασαν μάλιστα έτσι: το τανκ Τραμπ.
  Και η τρέλα πιάνει μερικές φορές τους ανθρώπους όταν βλέπουν ότι το αυτοκίνητο είναι αδιαπέραστο.
  Ο Μεντβέντεφ δίνει μια άνιση μάχη και οι μηχανές του έχουν ήδη πάρει ένα ακόμη εικονικό κεφάλαιο, μετατρέποντάς το σε ένα σωρό από ερείπια και κρατήρες που βράζουν.
  Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για το κορίτσι-ρομπότ. Αρχίζει να αναπτύσσει μια νέα γενιά όπλων: τη βόμβα εξόντωσης. Και αυτή η βόμβα είναι τετρακόσιες φορές πιο ισχυρή από μια υδρογόνο. Έτσι, αν χτυπήσει, δεν θα μπορείτε καν να μαζέψετε τη στάχτη!
  Και ο πόλεμος ήδη κινείται στο διάστημα.
  Ο Μεντβέντεφ χρησιμοποιεί πλοία κατασκευασμένα από ένα νέο κράμα ισχυρότερο και ελαφρύτερο από το τιτάνιο. Και τα διαστημόπλοια πετούν στο διάστημα και τα ρομπότ μάχης πολεμούν. Υπάρχουν ήδη πολλά διαφορετικά μοντέλα σε υπόγεια εργοστάσια.
  Και τώρα πέφτει η τελευταία αυτοκρατορία στον πλανήτη. Και τι? Τώρα στο βαθύ διάστημα!
  Η εποχή του Star Wars ξεκινά.
  Ο Μεντβέντεφ το καταλαβαίνει και πατάει ζωηρά το πληκτρολόγιο. Ή μπορείτε να μετακινήσετε τα δάχτυλά σας ή να ελέγξετε τις σκέψεις σας.
  Ο ασκών καθήκοντα προέδρου ενεργεί με σύνεση και κατασκευάζει έναν διαστημικό στόλο για τον εαυτό του. Και ο αγώνας συνεχίζεται.
  Η ανάπτυξη μιας ακόμη πιο ισχυρής βόμβας, ιδιαίτερα εξόντωσης, θερμοκουάρκ βρίσκεται σε εξέλιξη. Και είναι εκατό χιλιάδες φορές πιο ισχυρό από το αφανιστικό.
  Και τότε τα πλοία ανεβαίνουν στον ουρανό. Και καταγράφουν τους δορυφόρους του πλανήτη. Και μετά τα γειτονικά συστήματα. Το κάνουν πολύ γρήγορα.
  Και ο εν ενεργεία πρόεδρος παράγει τερματιστές στο παιχνίδι. Εδώ είναι ο ήρωας εξολοθρευτής. Αυτό είναι ταξίδι στο χρόνο, έστω και περιορισμένο.
  Ο Μεντβέντεφ τσίριξε:
  - Οι άνθρωποι πατάνε τα πόδια τους στο έδαφος, τι γίνεται με τις μπότες! Που είναι και ηλίθιο και τρομερά άσχημο!
  Και ο Μεντβέντεφ έγινε πολύ πιο χαρούμενος. Ε, παιδιά, τι καλά που είστε. Ειδικά αν έγιναν διαστημικοί πολεμιστές.
  Μια αστρική μάχη εκτυλίσσεται. Και σοβαρές ανταλλαγές χτυπημάτων, όταν ασήμαντες μπουνιές στο έντερο. Πιο συγκεκριμένα, είναι η ευφάνταστη σκέψη.
  Ο Μεντβέντεφ συνεχίζει να επιτίθεται:
  - Τα αστροπλοία μου είναι δολοφονικά!
  Και στη θέση του διορίζει νέους διαστημικούς διοικητές. Και αυτό που είναι αγώνας, είναι αγώνας.
  Εδώ ο Μεντβέντεφ κάνει κουμάντο με τους διοικητές του. Εδώ ο εχθρικός συνασπισμός ξεσηκώνεται εναντίον του. Όταν πλησιάζει μια τόσο αμέτρητη αρμάδα, είναι τρομακτικό• από μακριά, φαινόταν σαν να σέρνεται ένα πολύχρωμο, αστραφτερό νεφέλωμα. Επιπλέον, κάθε σπίθα είναι ένας δαίμονας που προκαλείται από τη μαγεία ενός νεκρομαντείου μάγου. Πάνω από δώδεκα και μισό εκατομμύρια στρατιωτικά διαστημόπλοια των κύριων τάξεων και ένα ατελείωτο μικρό "σπίτι άνεσης", λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχώς φθάνουσες ενισχύσεις, ο αριθμός του πλησίαζε τα διακόσια εκατομμύρια. Το μπροστινό μέρος εκτείνεται για μερικά παρσέκ• σε τέτοια κλίμακα, ακόμη και τα ναυαρχίδα υπερ-θωρηκτά μοιάζουν με κόκκους άμμου στη Σαχάρα.
  Η Γενική Μάχη πλησιάζει: ο στρατός της διαστημικής αυτοκρατορίας του Μεντβέντεφ ενάντια στον πολύπλευρο "Συνασπισμό Ολικής Σωτηρίας", ο οποίος αποφάσισε, αντί της συνεχούς τακτικής μιας διαρκώς καθυστερημένης άμυνας, να χτυπήσει τον ίδιο τον στόλο του σκληρού επιτιθέμενου.
  Υπάρχουν τόσα πολλά πλοία εδώ, με εκπληκτική ποικιλία, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις εμποδίζει μόνο την αποτελεσματική μάχη. Λοιπόν, για παράδειγμα, ένα διαστημόπλοιο σε μορφή τσέμπαλου ή, με μακριά ρύγχη αντί για χορδές, μια άρπα ή ακόμα και ένα κοντραμπάσο με έναν πυργίσκο τανκ από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό μπορεί να εντυπωσιάσει τους αδύναμους, αλλά είναι πιο πιθανό να προκαλέσει γέλιο παρά φόβο.
  Ο αντίπαλός τους είναι μια αυτοκρατορία που ισχυρίζεται ότι είναι μια παγκόσμια δύναμη. Το μεγάλο διαστημικό εμιράτο του Μεντβέντεφ, όπου τα πάντα τίθενται στην υπηρεσία του πολέμου, το κύριο σύνθημα είναι η αποτελεσματικότητα και η σκοπιμότητα.
  Σε αντίθεση με τον συνασπισμό, τα διαστημόπλοια του ενεργού προέδρου διαφέρουν μόνο ως προς το μέγεθος. Και το σχήμα είναι σχεδόν το ίδιο, ψάρια βαθέων υδάτων με πολύ αρπακτική εμφάνιση. Ίσως με μόνη εξαίρεση, μοιάζουν με χοντρά στιλέτα που λαμπυρίζουν από ατσάλι - αρπαγές.
  Τα αστέρια σε αυτό το μέρος του διαστήματος δεν είναι πολύ πυκνά διασκορπισμένα στον ουρανό, αλλά είναι πολύχρωμα και μοναδικά στο φάσμα φωτός τους.
  Για κάποιο λόγο, κοιτάζοντας αυτούς τους φωτιστές, νιώθεις μια θλίψη σαν να κοιτάς στα μάτια αγγέλων, που καταδικάζουν τα ζωντανά όντα του σύμπαντος για την ποταπή, πραγματικά άγρια συμπεριφορά τους.
  Ο στρατός του αναπληρωτή προέδρου δεν βιαζόταν να πάει στη συνάντηση• μόνο μεμονωμένες κινητές μονάδες, γρήγορα, εκμεταλλευόμενες την ανώτερη ταχύτητά τους, επιτέθηκαν στον εχθρό, προκάλεσαν ζημιές και υποχώρησαν πίσω. Σε απάντηση, προσπάθησαν να τους συναντήσουν με πυρά μπαράζ, αλλά όντας πιο εύστροφοι και με τέλεια προστασία, ήταν πολύ πιο αποτελεσματικοί.
  Οι νάρκες, φαινομενικά μικρές σε κοσμική κλίμακα, σκίστηκαν σαν από έκρηξη, όπως και τα καταδρομικά και τα αντιτορπιλικά. Αλλά καταφέραμε να καταρρίψουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Ένα από τα τεράστια θωρηκτά του συνασπισμού χτυπήθηκε, κάπνιζε πυκνά, παραμορφώθηκε και ξέσπασε πανικός πάνω στο γιγάντιο διαστημόπλοιο, σαν φωτιά σε ξερό δάσος.
  Οι εξωγήινοι, παρόμοιοι με τους jerboas μόνο με νύχια αντί για ουρά, τρέχουν μακριά φοβισμένοι, ενώ ουρλιάζουν και πηδούν πάνω κάτω. Ανάμεσά τους υπάρχουν μικρότεροι τύποι που μοιάζουν με υβρίδια αρκούδων και πάπιων. Τα ράμφη κουλουριάζονται με άγρια φρίκη, ακούγονται κραυγές, πετούν χώρια και τα φτερά παίρνουν φωτιά. Εδώ μια από τις πάπιες της αρκούδας γύρισε ανάποδα, μετατρέποντας το κεφάλι της σε σωλήνα πυρκαγιάς. Εκεί ο αφρός όρμησε κατευθείαν στο λαιμό της, το στομάχι της έβγαλε αμέσως τα παπούτσια της και το κουφάρι του πουλιού έσκασε, πιτσιλίζοντας αίμα με τα υπολείμματα της σάρκας που προέρχονταν από το παιδί.
  Τα jerboas καίγονται και σπεύδουν στις μονάδες διάσωσης, αλλά φαίνεται ότι το σύστημα που δίνει μια απόκοσμη ελπίδα για επιβίωση είναι απελπιστικά κατεστραμμένο. Ο στρατηγός τους, η κατσαρίδα της ουράς, βγάζει ένα υστερικό τρίξιμο:
  - Ω θεοί του τετραγωνισμού του παγκόσμιου κύκλου, από...
  Δεν κατέστη δυνατό να τελειώσει, οι φλόγες σκέπασαν τον δύσμοιρο Σεβασμιώτατο. Η σάρκα του ευφυούς τρωκτικού θρυμματίστηκε σε στοιχειώδη σωματίδια.
  Το θωρηκτό κάηκε, διώχνοντας φυσαλίδες αέρα στο κενό και στη συνέχεια εξερράγη, σκορπίζοντας σε πολλά θραύσματα.
  Ο Μεντβέντεφ, έχοντας παίξει αρκετά, έκανε μερικές ακόμη παραγγελίες. Απένειμε επίσης στη Novodvorskaya μετά θάνατον το αστέρι του Ήρωα της Ρωσίας. Διέταξε να απονεμηθούν στον Oleg Rybachenko όλες οι παραγγελίες και τα μετάλλια που έχει η Ρωσία. Και παρουσίασε το Τάγμα του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου στον Ντόναλντ Τραμπ. Μετά από αυτό ο Μεντβέντεφ αποκοιμήθηκε ξανά... Κανείς δεν τον έχει ενοχλήσει ακόμα.
  Μετά από ένα τέτοιο κατόρθωμα, η Αλένκα ευθυμούσε αισθητά. Το ίδιο και η ομάδα της.
  Πρώτη πήρε τον λόγο η Μαργαρίτα:
  - Ας τελειώσουμε την Ιαπωνία στη θάλασσα και ας τους τελειώσουμε στη στεριά!
  Η Αλένκα υποστήριξε θερμά αυτήν την ιδέα:
  - Ασφαλώς! Γιατί να επιτρέπεται ο θάνατος νέων Ρώσων στρατιωτών!
  Η Νατάσα μίλησε επίσης:
  - Ο Κουροπάτκιν είναι πολύ αναποφάσιστος διοικητής. Δεν είναι λοιπόν γεγονός ότι θα μπορέσει να κερδίσει, ακόμη και αν ληφθεί υπόψη η αποδυνάμωση των Ιαπώνων κατά την επίθεση στο Port Arthur!
  Ο Μεντβέντεφ το συνόψισε αποφασιστικά:
  - Ας επιτεθούμε! Αυτή είναι η ευκαιρία μας και της Ρωσίας!
  Μετά από αυτό, το ισχυρό και υπερσύγχρονο τανκ άρχισε να κινείται. Ναι, η Ιαπωνία έχει μια κακή μέρα. Και θα βρίζουν πολλές φορές τη στιγμή που τους πέρασε από το μυαλό να πολεμήσουν με τη Ρωσία.
  Το τανκ κινούνταν προς τα ιαπωνικά στρατεύματα. Η Αλένκα είπε με χαρά:
  - Είχα ένα τόσο καταπληκτικό όνειρο. Λες και η Νατάσα και εγώ υπερασπιζόμαστε τον Ριαζάν από τις ορδές του Μπατού Χαν.
  Η Μαργαρίτα είπε:
  - Ήμουν σε όνειρο;
  Η Αλένκα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της:
  - Οχι! Απλώς δεν ήσουν εκεί!
  Το κορίτσι βόγκηξε με εκνευρισμό:
  - Τι κρίμα!
  Η γυμνόποδη Αλένκα γέλασε και παρατήρησε:
  - Θα μπορούσατε μόνο να μας εμποδίσετε! Αλλά η Νατάσα και εγώ ήμασταν τόσο κουλ!
  Η ξανθιά κοπέλα ρώτησε έκπληκτη:
  - Ήσουν ψύχραιμος;
  Η ξυπόλητη Αλένκα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Ναι, πολύ ωραίο! Και καβάλησα ακόμη και έναν δράκο!
  Η Νατάσα γέλασε και απάντησε:
  - Ήσουν πολύ όμορφη πάνω στο δράκο!
  Η Αλένκα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Είναι σαν παραμύθι! Όπου υπάρχουν δράκοι, και ξωτικά, και όλα τα λαμπερά!
  Η Μαργαρίτα απάντησε με ειλικρινή αίσθηση:
  - Είσαι πολύ όμορφη και χωρίς δράκο! Μόνο μια νεράιδα, και ένα θαύμα θαυμάτων!
  Η Αλένκα δήλωσε με σιγουριά:
  - Θα τους νικήσω όλους! Με και χωρίς δράκους!
  Και η πολεμίστρια έδειξε τη γροθιά της.
  Το πρώτο ρωσικό τανκ επιτέθηκε στους Ιάπωνες, που στέκονταν κοντά στα τείχη του Πορτ Άρθουρ. Υπήρχαν ακόμη αρκετά από αυτά. Το πυροβολικό άρχισε να δουλεύει. Σε απάντηση, πυροβόλησαν το πυροβόλο των 152 χιλιοστών του τρομερού τανκ, καθώς και οκτώ φονικά πολυβόλα. Και πάλι οι σαμουράι άρχισαν να κουρεύονται κατά εκατοντάδες.
  Πολυβόλα - "Δράκοι", ένα πολύ θανατηφόρο πράγμα. Πέντε χιλιάδες σφαίρες το λεπτό είναι απλώς ένα είδος θηρίου.
  Οι Ιάπωνες έπεσαν, τρυπημένοι, κομματιασμένοι, με τα κρανία τους τσακισμένα. Οι κοιλιές τους έσκασαν και τα σώματά τους πήδηξαν, πεταμένα από τα συντριπτικά χτυπήματα της φωτιάς.
  Εξερράγησαν επίσης κοχύλια θρυμματισμού με αθροιστική γέμιση. Ήταν άριστα τόσο για σκοποβολή πεζικού όσο και για διείσδυση στον πυθμένα των πλοίων.
  Αυτά είναι κορίτσια του Terminator και ο καθηγητής είναι μια πραγματική ιδιοφυΐα. Άρχισαν λοιπόν να αλωνίζουν τους σαμουράι.
  Η γυμνόποδη Αλένκα αναφώνησε:
  - Ας δοξαστεί το ρωσικό πνεύμα!
  Η Νατάσα, πατώντας το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έστειλε ένα ντους από σφαίρες και συνέχισε:
  - Και ο Τσάρος μας, ο Νικόλαος Β'!
  Η ξυπόλητη Αλένκα συνέχισε να στέλνει οβίδα μετά από οβίδα. Κάθε τρία δευτερόλεπτα ένα φονικό όπλο πετούσε έξω. Και οι ιαπωνικές μπαταρίες σώπασαν. Και οι κιτρινόδερμοι στρατιώτες πέθαναν σε μεγάλους αριθμούς.
  Η Νατάσα, έχοντας κουρέψει αρκετές τάξεις σαμουράι, υποστήριξε:
  - Ο ύμνος της Πατρίδας τραγουδάει στις καρδιές μας.
  Η γυμνόποδη Alenka, συνεχίζοντας να φτύνει κοχύλια με θανατηφόρο γέμισμα, και είναι πολύ πιο ισχυρά από το πλαστικό, συνέχισε:
  "Δεν υπάρχει κανείς πιο όμορφος από αυτόν σε ολόκληρο το σύμπαν".
  Η Νατάσα, πυροβολώντας αλύπητα τους Ιάπωνες με τα γυμνά δάχτυλά της, πρόσθεσε:
  - Πιέστε πιο σφιχτά το πολυβόλο του ιππότη.
  Η ξυπόλητη Αλένκα, το ναυάγιο του σαμουράι, τελείωσε:
  - Πέθανε για τη Ρωσία που έδωσε ο Θεός!
  Τα κορίτσια είναι πραγματικά έτσι, σούπερ! Υπέροχες ομορφιές. Τους κοιτάς και τους θαυμάζεις. Αλλά για τους Ιάπωνες, αυτό είναι σκέτος θάνατος. Η δεξαμενή περπάτησε μέσα από τις μπαταρίες. Νοκ άουτ τα πληρώματα του όπλου. Το έκανε πολύ, πολύ γρήγορα. Μετά περπάτησα μέσα από τα χαρακώματα. Κόρεψε και πολλούς. Πιο συγκεκριμένα , όχι πολλοί, αλλά σχεδόν όλοι. Η εξόντωση αποδείχθηκε ολική. Εδώ, φυσικά, όλα λειτούργησαν αυτόματα. Έτσι καταστράφηκαν οι Ιάπωνες.
  Η Αλένκα σημείωσε με ένα γέλιο, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των μαυρισμένων ποδιών της:
  - Είμαστε περισσότερο δήμιοι παρά πολεμιστές!
  Η Νατάσα γέλασε και συμφώνησε:
  - Ελευθερία, ιδιοφυΐα και δόξα δήμιοι!
  Και πάλι πυροβολεί σε ρέματα. Και χτυπά τους σαμουράι με άγρια δύναμη.
  Η Μαργαρίτα, που επίσης σούταρε εύστοχα με τα γυμνά πόδια, παρατήρησε ορθολογικά:
  - Θα υπάρχουν λιγότεροι ομοφυλόφιλοι άντρες και θα υπάρχει έλλειψη ανδρών στην Ιαπωνία!
  Η γυμνόποδη Αλένκα ξέσπασε σε γέλια και πυροβόλησε ξανά:
  - Προσοχή στις γυναίκες! Γυναίκες, προσοχή!
  Αυτό είναι, πράγματι, το είδος του κοριτσιού που οβίδες, σκάγια και τυχόν σφαίρες αναπηδούν από πάνω της. Σε κάθε περίπτωση, το κορίτσι είναι πραγματικός εξολοθρευτής.
  Η Νατάσα το πήρε και τραγούδησε:
  - Λεγεώνες βαδίζουν,
  Οι ξιφολόγχες τους λάμπουν.
  Υπάρχουν εκατομμύρια πίσω μας
  Ω ρωσικά συντάγματα!
  Κανείς δεν θα σταματήσει
  Κανείς δεν θα διακόψει...
  Η κίνηση ανοίγει νέα,
  Ας πετάξουμε γρήγορα!
  Και πάλι θα βρέξει στον εχθρό. Και δεν τους αφήνει να πάνε στο ένα εκατοστό του αμπέρ.
  Η ξυπόλητη Αλένκα, που πετούσε κοχύλια με τη μονοτονία του δρυοκολάπτη, σφύριξε, έχοντας μόλις τραγουδήσει κοροϊδευτικά:
  - Ένας, επιθετικός, δύο στράικερ, τρεκλίζει.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας, επιβεβαίωσε το τραγούδι:
  - Ένα χτύπημα, δύο χτυπήματα, είναι ξαπλωμένος!
  Η Cool Alenka υποστήριξε δυναμικά:
  - Μόλις μια σανίδα, δύο σανίδες - χτίζεται ένα φέρετρο.
  Η γυμνόποδη Νατάσα, συνεχίζοντας να πυροβολεί και να χτυπήσει τον εχθρό με ριπές πολυβόλων, σφύριξε:
  - Ένα φτυάρι, δύο φτυάρια - σκάβεται μια τρύπα!
  Και η πολεμίστρια έκλεισε το μάτι με τα ζαφείρια μάτια της. Είναι πραγματικά τόσο γλυκιά.
  Η γυμνόποδη Αλένκα κοίταξε προσεκτικά τις θέσεις. Το τανκ λειτούργησε γρήγορα και ουσιαστικά δεν έμεινε τίποτα από τον στρατό του στρατηγού Νόγκι. Φαίνεται ότι ο ίδιος ο διοικητής σκοτώθηκε. Τελειώνουμε τους τελευταίους Ιάπωνες από τον στρατό πολιορκίας.
  Ο Μεντβέντεφ λογικά σημείωσε:
  - Μέχρι εδώ έχει φτάσει η τεχνολογία! Τέσσερις άνδρες σκότωσαν περισσότερους από ογδόντα πέντε χιλιάδες Ιάπωνες μέσα σε λίγες ώρες.
  Η ημίγυμνη Αλένκα, χαμογελώντας πονηρά, παρατήρησε:
  - Πρέπει να καταστρέψουμε και τα υπόλοιπα! Μην αφήνετε κανέναν πίσω!
  Η Νατάσα τραγούδησε καθώς πυροβόλησε τους τελευταίους χίλιους σαμουράι:
  - Όχι, τα βουνά δεν θα είναι χρυσά, θα σκοτώσουμε όλους τους εχθρούς της Ρωσίας σύντομα!
  Η Cool Margarita πρόσθεσε:
  - Όχι, όχι αιμορροΐδες, σύντομα θα είσαι νεκρός αντίπαλος!
  Έχοντας κουρέψει τον στρατό του στρατηγού Nogi, τα κορίτσια του Terminator βγήκαν προσωρινά από το τανκ και έτρεξαν ξυπόλητα μέσα στο χιόνι. Λοιπόν, είναι ήδη χειμώνας.
  Ήδη κατέστρεψαν περισσότερους από εκατόν πενήντα χιλιάδες πεζούς. Και συν τον ιαπωνικό στόλο. Ωστόσο, πάνω από διακόσιες πενήντα χιλιάδες ακόμη Ιάπωνες στέκονται ενάντια στον στρατό του στρατηγού Κουροπάτκιν.
  Ο Μεντβέντεφ βγήκε από τον ύπνο του με κεφάλι βελανιδιάς. Περπάτησε λίγο. Μετά έπαιξα ξανά στον υπολογιστή... Το Star Wars είναι υπέροχο... Αλλά κάτι δεν λειτούργησε...
  Ο Μεντβέντεφ άρχισε να επαναλαμβάνει τη νέα στρατηγική. Άνοιξα το ιστορικό παιχνίδι: Ρωσία την εποχή του Νικολάου Β'. Και ο πόλεμος με την Ιαπωνία. Αυτός είναι ένας τόσο σκληρός πόλεμος. Μπορείτε να αναπτύξετε μια στρατηγική και να αναδώσετε δυνάμεις στον υπολογιστή.
  Ο Μεντβέντεφ έπαιξε σε εύκολο επίπεδο, αλλά έχασε μια ένεση από τους Ιάπωνες και υπέστη μεγάλες απώλειες. Ναι, είναι απαραίτητο να χτίσετε όχι πολύ ενεργά. Ας κάνουμε επανεκκίνηση.
  Και πάλι παίζεις μόνος σου... Όπως αποδείχτηκε, στη θέση του Κουροπάτκιν, ο εν ενεργεία πρόεδρος δεν λάμπει και πολύ... Όλη την ώρα υπάρχουν κάποιες αστοχίες, λάθη.
  Ο Μεντβέντεφ άνοιξε τότε τον στρατιωτικό σύμβουλο και τα πράγματα κύλησαν ομαλά... Και ο ίδιος πήρε έναν υπνάκο και κοιμήθηκε στην καρέκλα του.
  Η όμορφη Αλένκα , πιτσιλίζοντας τα γυμνά της πόδια, ρώτησε τη Νατάσα:
  - Πώς νιώθεις, σκοτώνοντας τόσους ανθρώπους;
  Το ξανθό κορίτσι απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Δεν ξέρω! Αισθάνεται σαν να είναι ένα παιχνίδι υπολογιστή! Δεν νιώθετε οργή, θυμό ή πολλή χαρά!
  Η γυμνόποδη Αλένκα γέλασε εκνευρισμένη:
  - Αυτό είναι πόλεμος!
  Η Νατάσα έστριψε σε μια τούμπα. Οι κόκκινες, στρογγυλές γόβες της έλαμπαν. Γενικά είναι ένα υπέροχο κορίτσι, ικανό να πετύχει πολλά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Και αν δεν το πλύνουμε, απλώς το καβαλάμε.
  Τα κορίτσια έτρεξαν μέσα από το χιόνι. Το σώμα τους είναι πολύ εκφραστικό. Το στήθος είναι μεγάλο, οι γοφοί είναι πολυτελείς, όπως το χιόνι ενός αλόγου, οι μύες είναι προεξέχοντες. Αυτές είναι οι καλλονές-ήρωες. Έχουν την πιο πραγματική γυναικεία δύναμη. Τόση χάρη. Και τα πόδια - μπάλες μυών που κυλούν κάτω από το μαυρισμένο δέρμα.
  Τρεις Ιάπωνες πρόσκοποι τους συνάντησαν.
  Τα κορίτσια έκαναν τούμπες. Και πώς θα χτυπήσουν τους σαμουράι στο πηγούνι με τα γυμνά τακούνια τους. Και στην πραγματικότητα έσπασαν τα σαγόνια τους. Και τους έβγαλαν όλα τα δόντια. Μετά από αυτό, τα κορίτσια τραγούδησαν:
  - Το μεγαλείο των Ρώσων αναγνωρίστηκε από τους πλανήτες,
  Οδεύουμε με σιγουριά προς τα πάνω.
  Μας αγαπούν και μας εκτιμούν όλα τα έθνη του κόσμου,
  Ο λαός όλης της χώρας βαδίζει προς τον κομμουνισμό!
  Και πάλι οι καλλονές έκλεισαν το μάτι με σμαραγδένια μάτια. Φαίνονται τόσο μαχητικά. Οι πολεμιστές είναι ενεργοί. Και πάλι τζόκινγκ.
  Η γυμνόποδη Αλένκα πήδηξε. Γύρισε τον τροχό στον αέρα και παρατήρησε:
  - Είμαστε τόσο κουλ. Μπορούμε να κατακτήσουμε όλο τον κόσμο!
  Η Νατάσα γέλασε και απάντησε:
  - Αυτοκράτειρα του Πλανήτη Γη -
  Αυτό είναι πολύ ωραίο!
  Και τα δύο κορίτσια έκλεισαν το μάτι το ένα στο άλλο. Μετά από αυτό βιάσαμε πίσω. Στην πραγματικότητα, κάθε μέρα πολέμου κοστίζει πάρα πολύ για το ταμείο της τσαρικής Ρωσίας. Και ήρθε η ώρα να τελειώσουμε γρήγορα με τους Ιάπωνες.
  Ο Μεντβέντεφ χαιρέτησε τα κορίτσια με ένα λαμπερό χαμόγελο:
  - Λοιπόν, έτρεξες;
  Η γυμνόποδη Αλένκα είπε με ένα χαμόγελο:
  - Τρέχουμε και έτοιμοι να πολεμήσουμε!
  Η Νατάσα παρατήρησε επιθετικά:
  - Θα τους σκοτώσουμε όλους!
  Ο Μεντβέντεφ κούνησε το χέρι του και διέταξε:
  - Τότε, πάμε!
  Η γυμνόποδη Αλένκα γέλασε και απάντησε:
  - Οι τέσσερις μας είναι οι πιο θανατηφόροι στον κόσμο!
  Η Νατάσα αντιτάχθηκε σε αυτό, χτυπώντας το γυμνό της πόδι:
  - Όχι στον κόσμο, αλλά στο σύμπαν!
  Και το ισχυρό, επιθετικό και θανατηφόρο τανκ οδηγούσε με όλες τις ταχύτητες. Περισσότεροι από διακόσιες πενήντα χιλιάδες Ιάπωνες είναι μπροστά. Αλλά υπάρχουν αρκετές οβίδες για ένα δισεκατομμύριο στρατιώτες!
  Κορίτσια, ένας καθηγητής και ένας μαθητής - αυτή είναι μια ομάδα που θα συντρίψει τους πάντες και θα τους στρίψει σε ένα κέρατο κριαριού. Και το τανκ πετά προς τα ιαπωνικά στρατεύματα. Ορμάει στον εαυτό του απειλητικά. Θέλει να τους σπάσει όλους.
  Η γυμνόποδη Αλένκα τραγούδησε με χαρά:
  Οι εκτάσεις της Ρωσίας - όμορφα, αγαπητέ,
  Πού είναι τα μαργαριτάρια του χιονιού, τα απεριόριστα ποτάμια των κρυστάλλων,
  Και ο Ρώσος στρατιώτης και ο στρατηγός είναι ένα.
  Άγιο είναι το σύμβολο του κράτους - ο ορθόδοξος αετός, ο βασιλιάς μας!
  Και τώρα το γρήγορο τανκ πραγματικά απογειώθηκε. Πετούσε σαν μαχητικό αεροσκάφος. Και βρέθηκε μπροστά στους Ιάπωνες. Τα καθολικά πολυβόλα κανονιών και δράκων άρχισαν να λειτουργούν ξανά . Τα κορίτσια άρχισαν τις δουλειές τους με μεγάλη ανυπομονησία. Χωρίς άλλη καθυστέρηση.
  Η Αλένκα πυροβόλησε το όπλο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτύπησε τους Ιάπωνες και τραγούδησε:
  - Δόξα στη Ρωσία μου, τον Στάλιν και τον Λένιν, μια οικογένεια!
  Και ο κοκκινομάλλης διάβολος αστράφτει με σμαραγδένια μάτια. Και πώς γαμάει τους σαμουράι. Θα ερωτευτείς.
  Και η Νατάσα δεν είναι κατώτερη. Θρασσάρει τους Ιάπωνες.
  Και τραγουδάει:
  - Μην επιβραδύνετε στις στροφές. Η μοίρα μας είναι να νικήσουμε, κορίτσια!
  Ο πολεμιστής ήταν σε πλήρη άνθιση. Και τόσο γρήγορα, ρίχνοντας πυρ στον εχθρό.
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών πατούν το κουμπί του joystick.
  Η ημίγυμνη Αλένκα, πυροβολώντας, παρατήρησε:
  - Υπάρχουν δύο προβλήματα στη Ρωσία...
  Η Μαργαρίτα τη διέκοψε εδώ:
  -Μακάρι να ήταν δύο!
  Η γυμνόποδη Αλένκα, πυροβολώντας, συμφώνησε με ευχαρίστηση:
  - Ναι, μόνο δύο!
  Η Νατάσα, πυροβολώντας, ξαπλώνοντας εκατοντάδες Ιάπωνες, το πήρε και τραγούδησε:
  - Σε δύο, σε δύο χειμώνες. Σε δύο, σε δύο άνοιξη!
  Η γυμνόποδη Αλένκα, πυροβολώντας, πρόσθεσε:
  - Θα σκοτώσω τους Ιάπωνες και θα επιστρέψω!
  Η Νατάσα γέλασε και απάντησε:
  - Το Πορτ Άρθουρ είναι δικό μας! Και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας πάρει τη Μαντζουρία!
  Και ο πολεμιστής έριξε ξανά τον σαμουράι. Οι Ρώσοι δεν θα χάσουν από τους Ιάπωνες. Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο ανίκητη είναι η Ρωσία!
  Η γυμνόποδη Αλένκα έσπασε την μπαταρία και ούρλιαξε:
  - Η Ρωσία θα είναι διάσημη στις πιο μακρινές χώρες και αιώνες!
  Η Νατάσα γρύλισε επίσης:
  - Και καμία δύναμη δεν θα μας σταματήσει!
  Και κατέστρεψε μερικές χιλιάδες ακόμη σαμουράι. Στη συνέχεια η δεξαμενή προχώρησε και η συγκομιδή συνεχίστηκε.
  Η Μαργαρίτα, βλέποντας αυτό, εξέφρασε τη γνώμη της:
  - Εάν ο πόλεμος κερδίσει τόσο λαμπρά, τι θα κάνει η Ρωσία μετά;
  Ο Μεντβέντεφ παρακολούθησε τα κορίτσια να κόβουν ορμητικά τους Ιάπωνες και πρότεινε:
  - Θα γίνει πόλεμος, είτε με τους Γερμανούς είτε με τους Άγγλους! Αλλά σε κάθε περίπτωση, η μάχη με τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου δεν είναι η τελευταία!
  Η Αλένα, έχοντας έσπασε μια άλλη μπαταρία, είπε:
  - Λοιπόν θα το δώσουμε στους Γερμανούς, λοιπόν, θα τους το δώσουμε τόσο πολύ που δεν θα φανεί αρκετό!
  Η Νατάσα, ο καταστροφέας των σαμουράι, πρόσθεσε:
  - Και ο Χίτλερ δεν θα έχει κανέναν να στρατολογήσει στη Βέρμαχτ!
  Η Αλένκα, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, δήλωσε επιθετικά:
  - Μα λυπάμαι τους Άριους. Τόσοι όμορφοι λευκοί τύποι πέθαναν!
  Η Νατάσα συμφώνησε με αυτό, γνέφοντας με θλίψη:
  - Ναι, τόσοι καλοί άνθρωποι πέθαναν! Και για τι;
  Η κοπέλα χτύπησε τον Ιάπωνα και το παρατήρησε.
  - Και οι Ιάπωνες είναι καλό έθνος, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να πολεμήσουμε μαζί τους! Αν και αυτό δεν είναι και πολύ καλό!
  Λογικά η Μαργαρίτα σημείωσε:
  - Και τα ζώα; Δεν σκοτώνονται μεταξύ τους; Αλλά ο άνθρωπος είναι απλώς ένα ζώο ανώτερης τάξης!
  Ο Μεντβέντεφ χαμογέλασε και αντιτάχθηκε:
  - Ο άνθρωπος, σε αντίθεση με τα ζώα, έχει ψυχή! Και η ψυχή του είναι πραγματικά μοναδική και αθάνατη! Άρα, εμείς και τα ζώα είμαστε μια ολόκληρη άβυσσος!
  Η Μαργαρίτα αντιτάχθηκε σε αυτό:
  - Και οι μαϊμούδες; Έχουν επίσης υψηλό επίπεδο νοημοσύνης. Ένας από αυτούς ξέρει τρεισήμισι χιλιάδες λέξεις!
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος απάντησε:
  - Μα είναι συγγενείς μας!
  Η γυμνόποδη Αλένκα πυροβόλησε τους Ιάπωνες και τραγούδησε:
  - Είμαι μαϊμού! Επίσης ένας άντρας!
  Η Νατάσα, κουρεύοντας τους σαμουράι, ούρλιαξε:
  - Μην τριγυρνάς φορώντας μαϊμούδες για έναν αιώνα!
  Το σούπερ τανκ συνέχισε να κόβει τους Ιάπωνες. Γιατί όχι? Είναι πραγματικά ένα τρελό θηρίο
  που εκτοξεύει σαράντα χιλιάδες σφαίρες το λεπτό. Και η θωράκισή του είναι αδιαπέραστη σχεδόν σε κάθε βλήμα. Και όχι μόνο στις αρχές του εικοστού αιώνα.
  Η γυμνόποδη Αλένκα, πυροβολώντας, δήλωσε επιθετικά:
  - Ο Τσάρος Νικόλαος έκανε πολλά για τη Ρωσία, αλλά έμεινε ανεκτίμητος και υποτιμημένος!
  Η Νατάσα, ρίχνοντας φωτιά στους Ιάπωνες, συμφώνησε:
  - Είναι σωστό! Ο βασιλιάς σκοτώθηκε. Ανάγκασαν τον ιερέα να απομακρυνθεί από τον θρόνο! Και τι έγινε καλύτερο;
  Η γυμνόποδη Αλένκα πυροβόλησε από ένα κανόνι και πρόσθεσε:
  - Έγινε ακόμα χειρότερο! Και ήρθαν στην εξουσία ακόμα πιο άθλιοι!
  Η Νατάσα γέλασε, χτύπησε τον Ιάπωνα και είπε:
  - Ας παλέψουμε λοιπόν για ένα καλύτερο μέλλον! Και για την ελευθερία της Ρωσίας!
  Η ημίγυμνη Αλένκα, πυροβολώντας, είπε:
  - Για αλλαγή και νίκη!
  Μετά έδειξε τη γροθιά της. Είναι ένα κορίτσι που μπορεί να το κάνει αυτό. Τότε ακόμη και ο σαμουράι δεν θα μπορέσει να το ξεφορτωθεί. Και τα πολυβόλα δουλεύουν. Όλοι κουρεύουν και κουρεύουν.
  Στην πραγματικότητα οργώνουν ολόκληρες σειρές πτωμάτων. Και καθαρίζουν τον χώρο δολοφονικά.
  Ο στρατηγός Κουροπάτκιν πληροφορήθηκε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε με τους Ιάπωνες. Πυροβολισμοί, εκρήξεις, κάποιος τους επιτέθηκε.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 9.
  Ο Μεντβέντεφ, έχοντας κοιμηθεί λίγο, έπιασε ξανά τον υπολογιστή. Δεν ξυρίστηκε καν. Και πάλι άρχισε να παίζει με τον δικό του τρόπο.
  Η επίθεση στην Ιαπωνία μετά τον αδίστακτο κώδικα με τανκς και αεροπλάνα. Συμπεριλαμβανομένου του καλύτερου βομβαρδιστή του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, του Ilya Muromets. Το οποίο δήλωσε πολύ δυνατά. Και χτύπησε τους Ιάπωνες σαν λάστιχο στις μύγες.
  Και μπροστά στο Τόκιο...
  Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, έχοντας κατακτήσει την Ιαπωνία, αποκαλούσε τον εαυτό του αυτοκράτορα Μικάντο.
  Και μετά νέοι πόλεμοι...
  Για παράδειγμα, μπορείτε να παίξετε εναλλακτικό ιστορικό. Ο Αλέξανδρος Β' είπε στον Μπίσμαρκ το 1875 ότι οι διαφορές του με τη Γαλλία ήταν ένα εσωτερικό ζήτημα μεταξύ της Γερμανίας και των Γάλλων. Ο Μπίσμαρκ ανέλαβε και επιτέθηκε στη Γαλλία το 1876. Στην αρχή οι Πρώσοι στάθηκαν τυχεροί και έφτασαν στο Παρίσι. Αλλά μετά επιβράδυναν. Και η Βρετανία μπήκε στον πόλεμο... Όλα θα ήταν καλά, αλλά οι Βρετανοί έδωσαν μάχη στη Γερμανία και ηττήθηκαν. Τότε οι Πρώσοι τράβηξαν τις δυνάμεις τους.
  Ο πόλεμος στη Δύση συνέχισε. Οι Γάλλοι αμύνθηκαν απελπισμένα. Η Αγγλία μετέφερε όλο και περισσότερες δυνάμεις...
  Εν τω μεταξύ, η Ρωσία κατέκτησε την Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη. Η Βρετανία και η Γαλλία και η Γερμανία είχαν εμπλακεί σε πόλεμο. Και η αυτοκρατορία του Τσάρου Αλεξάνδρου προσάρτησε πολλά εδάφη, συμπεριλαμβανομένου του Ιράκ, φτάνοντας στον Ινδικό Ωκεανό. Και η Παλαιστίνη, και τα εδάφη μέχρι την Αίγυπτο. Και έτσι τα ρωσικά στρατεύματα, με επικεφαλής τον Skobelev, κατέκτησαν τη Μέκκα, τη Μεδίνα και άλλες πόλεις της Σαουδικής Αραβίας.
  Και σχηματίστηκε το νότιο τμήμα της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Και ο Αλέξανδρος Β' έγινε μεγάλος βασιλιάς. Και ο πόλεμος μεταξύ Γερμανίας εναντίον Γαλλίας και Βρετανίας κράτησε δέκα χρόνια.
  Και έληξε σε πρακτικό ισόπαλο.
  Ο Αλέξανδρος Β' κυβέρνησε μέχρι το 1887 και έπεσε θύμα απόπειρας δολοφονίας που πραγματοποιήθηκε υπό την ηγεσία του Αλεξάντερ Ουλιάνοφ, αδελφού του Λένιν. Η ένδοξη βασιλεία του, κάτω από την οποία η Ρωσία έχτισε πολλούς δρόμους, κατέκτησε πολλά εδάφη και απελευθέρωσε τους αγρότες, τελείωσε.
  Αυτή η εναλλακτική ήταν ο τρόπος που παιζόταν το παιχνίδι. Ο Αλέξανδρος ο Τρίτος, μαζί με τον διοικητή Skobelev, κατέκτησαν τόσο το Ιράν όσο και το Πακιστάν. Αλλά πέθανε επίσης - ένα λαμπερό κεφαλάκι. Επί Νικολάου Β', η Ρωσία διεξήγαγε πόλεμο με την Ιαπωνία που είχε ήδη στόλο στον Ινδικό Ωκεανό, ο οποίος βοήθησε τον Ειρηνικό αρκετά γρήγορα. Οι Ρώσοι νίκησαν τους σαμουράι σχετικά γρήγορα και είχαν πολύ περισσότερη δύναμη τόσο στη γη όσο και στο νερό.
  Επιπλέον, τον ρωσικό στρατό διοικούσε ο λαμπρός υπουργός Άμυνας Skobelev. Και η Ρωσία όχι μόνο κέρδισε, αλλά κατάφερε και να κατακτήσει την Ιαπωνία. Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είχαν ακόμη αποτολμήσει πέρα από το Δυτικό Ημισφαίριο και η Βρετανία δεν ήταν τόσο ισχυρή. Επιπλέον, η Ρωσία ήταν σε συμμαχία με τη Γερμανία. Η τελευταία έμεινε πίσω από τη Βρετανία και τη Γαλλία στον αγώνα για την Αφρική. Η τσαρική Ρωσία, μετά την προσάρτηση της Ιαπωνίας και τμημάτων της Κίνας, έγινε ακόμη πιο ισχυρή. Ο δρόμος Δελχί-Μόσχα κατασκευαζόταν.
  Όπως φαίνεται από αυτό, τα σχέδια της τσαρικής Ρωσίας για επέκταση στην Ινδία και την Κίνα εφαρμόστηκαν με επιτυχία. Ο Τσάρος Νικόλαος Β' επέλεξε την πλευρά της Γερμανίας κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Γερμανοί νίκησαν τη Γαλλία και κατέλαβαν το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Δανία και τη Νορβηγία. Η Ρωσία κατέλαβε την Αίγυπτο, το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής και την Ινδοκίνα. Και επίσης οι κτήσεις της Βρετανίας στον Ειρηνικό. Και μάλιστα προσγειώθηκε στην Αυστραλία. Και η Αυστραλία της καταλήφθηκε.
  Μετά τον οποίο ο πόλεμος τελείωσε με την απόβαση και την κατοχή της Βρετανίας. Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε. Αλλά φάνηκε στον Κάιζερ Βίλχελμ ότι η Ρωσία είχε ήδη κατακτήσει πάρα πολλά εδάφη, και χωρίς να προσπαθήσει πραγματικά. Και ονειρευόταν την εκδίκηση. Η Ρωσία κατέκτησε πραγματικά τεράστιες περιοχές - την Αυστραλία, όλη την Ασία, το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής, οι Γερμανοί δεν δάγκωσαν τόσο πολύ, και ακόμη περισσότερο από την Πορτογαλία και την Ισπανία που κατέλαβαν. Η Αυστροουγγαρία απέκτησε τον έλεγχο της Ιταλίας και της Λιβύης. Η Ρωσία κατέλαβε περίπου τα τρία τέταρτα της Αφρικής και στη συνέχεια κατέλαβε την Αιθιοπία λίγο αργότερα. Οι Γερμανοί κατάφεραν να αποκόψουν το Μαρόκο.
  Φυσικά, αυτό δεν ήταν αρκετό για τη Γερμανία. Αν και πήρε τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και τη Νορβηγία, και η Ρωσία υπέταξε τη Σουηδία.
  Άρχισαν οι προετοιμασίες του Βίλχελμ για νέο πόλεμο με τη Ρωσία. Η κρίση του 1929 επιδείνωσε την κατάσταση. Η Αυστροουγγαρία και η Γερμανία έλεγχαν σχεδόν όλη την Ευρώπη. Και μέρος της Αφρικής... Και της Βρετανίας. Υπήρχαν όμως ακόμη οι ΗΠΑ και ο Καναδάς. Ο Γουλιέλμος και ο Νικόλαος Β' δεν είχαν αποφασίσει ακόμη να πολεμήσουν μεταξύ τους. Επιπλέον, η Ρωσία λιγότερο από όλα ήθελε να πολεμήσει, χωνεύοντας τεράστια εδάφη. Για να επιταχύνει την αφομοίωσή τους, ο Τσάρος Νικόλαος Β' επέτρεψε ακόμη και στους Ρώσους να έχουν τέσσερις συζύγους. Τι κατοχυρώθηκε στην Ογδόη Οικουμενική Σύνοδο.
  Παρόμοια απόφαση ελήφθη το 1925. Και το 1926, ο Νικόλαος Β' πήρε άλλη σύζυγο. Όπως αποδείχθηκε, η απόφαση δεν ήταν ανόητη. Το 1929, ο αυτοκράτορας απέκτησε άλλη μια κόρη. Και στις 25 Νοεμβρίου 1932 γεννήθηκε επιτέλους ένας υγιής γιος. Ο Νικόλαος ο δεύτερος τον ονόμασε Πέτρο. Προς τιμήν του Μεγάλου Πέτρου.
  Και το 1933, στις 15 Μαΐου, άρχισε ένας νέος πόλεμος. Η Γερμανία κήρυξε τον πόλεμο στον Καναδά. Ως κυριαρχία της Βρετανίας. Δύο μήνες αργότερα, οι ΗΠΑ, με επικεφαλής τον Ρούσβελτ, παρά την οικονομική κρίση, μπήκαν στον πόλεμο με τη Γερμανία. Δεν ήθελαν να εγκαταλείψουν τον Καναδά.
  Ήδη μεσήλικας, αλλά επιθετικός, ο Βίλχελμ προσπάθησε αρχικά να πολεμήσει μόνος του, χωρίς να απαιτήσει τη ρωσική βοήθεια. Περίμενε να τα κάνει όλα μόνος του. Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να κατακτήσεις μια περιοχή που χωρίζεται από έναν ωκεανό. Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες κατασκεύασαν γρήγορα τανκς και στρατό. Και σχημάτισαν συντάγματα... Ο πόλεμος κράτησε έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία για τους Γερμανούς. Το οποίο κατάφερε μόνο να καταλάβει την Ισλανδία και τη Γροιλανδία. Αλλά στον Καναδά δεν μπορούσαν να το καταλάβουν.
  Ο Βίλχελμ γύρισε στον Τσάρο Νικόλαο Β': "Βοήθησέ με, συνάδελφε". Είσαι ξάδερφος και αδερφός μου. Ο ίδιος ο Νικόλαος Β' είχε σχέδια για την Αλάσκα και τον Καναδά. Λοιπόν, αποφάσισα ότι δεν είναι οι θεοί που σμιλεύουν γλάστρες. Και το πήρε και στις 25 Ιουνίου 1934 κήρυξε τον πόλεμο στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Τα στρατεύματά του κινήθηκαν μέσω της Αλάσκας, σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ.
  Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο σιδηρόδρομος προς την Τσουκότκα είχε ήδη κατασκευαστεί και τα ρωσικά στρατεύματα προχωρούσαν με επιτυχία. Στο πλευρό τους ήταν μια αριθμητική υπεροχή και τα καλύτερα τανκς στον κόσμο, ελαφριά, βαριά και μεσαία.
  Έτσι η Αμερική έπρεπε να αντιμετωπίσει άνισες δυνάμεις.
  Και ο Νικόλαος Β', όπως βλέπουμε, είναι πραγματικά πάνω σε λευκό άλογο. Και η μία νίκη μετά την άλλη. Τα ρωσικά στρατεύματα διασχίζουν την Αλάσκα. Και παίρνουν πόλη με πόλη, χωριό με χωριό.
  Οι Γερμανοί προσπαθούν να αποβιβαστούν στην Κούβα. Ο πόλεμος μεγαλώνει. Ο Κάιζερ Γουλιέλμος γράφει στον Νικόλαο Β΄:
  - Οι Ρώσοι και εγώ ήμασταν και θα είμαστε πάντα ενωμένοι. Και δεν θα μαλώσουμε ποτέ. Ας τελειώσει λοιπόν η Αμερική.
  Λόγω των εκτεταμένων επικοινωνιών, η πρόοδος ήταν λίγο πιο αργή από ό,τι είχε προγραμματιστεί. Ωστόσο, τα ρωσικά τσαρικά στρατεύματα κατέλαβαν όλη την Αλάσκα σε πέντε μήνες μάχης και μπήκαν στον Καναδά.
  Ο Ρούσβελτ μάλιστα πρόσφερε ειρήνη στη Ρωσία, υποσχόμενος να εγκαταλείψει την Αλάσκα, αλλά ήταν πολύ αργά. Ο πόλεμος συνεχίστηκε με άγρια εγκατάλειψη.
  Το χειμώνα του 1935, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, τα ρωσικά στρατεύματα έφτασαν στα σύνορα των ΗΠΑ στο βορρά. Οι μάχες συνεχίστηκαν την άνοιξη... Τα ρωσικά στρατεύματα έκαναν τη μια επιχείρηση μετά την άλλη και στα τέλη Ιουλίου κατέλαβαν σχεδόν ολόκληρο τον Καναδά. Και τον Αύγουστο περικύκλωσαν τη Φιλαδέλφεια.
  Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Αλλά αντέδρασαν απελπισμένα... Ωστόσο, μέχρι τα τέλη του 1935, περισσότερο από το ένα τρίτο της επικράτειας των ΗΠΑ είχε ήδη καταληφθεί. Και τον χειμώνα οι τσαρικές επιτυχίες ήταν ακόμη μεγαλύτερες... Στις αρχές Μαρτίου του 1936 πλησίασαν την Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη.
  Και τον Απρίλιο καταλήφθηκαν και οι δύο πόλεις... Ο πόλεμος συνεχίστηκε μέχρι τον Αύγουστο μέχρι να καταληφθεί ολόκληρη η επικράτεια των Ηνωμένων Πολιτειών.
  Μετά ήρθε η επίθεση στο Μεξικό, και ούτω καθεξής, σε όλη την επικράτεια.
  Ο Wilhelm πρότεινε στον Νικόλαο Β' να ολοκληρώσει τη διαίρεση όλου του κόσμου. Ο Νικόλαος Β' συμφώνησε.
  Κατά τη διάρκεια του 1937, όλη η Λατινική Αμερική καταλήφθηκε από τα ρωσικά στρατεύματα. Έτσι, ο Νικόλαος Β' ολοκλήρωσε τη διαίρεση του κόσμου με τους Γερμανούς. Και απομένουν μόνο τρεις αυτοκρατορίες: η μεγαλύτερη: η ρωσική, μετά η γερμανική και ακόμη πιο πέρα η Αυστροουγγαρία.
  Η Ρωσία έγινε έτσι ο παγκόσμιος ηγεμόνας, αλλά... ο Νικόλαος Β' εξακολουθεί να είναι μεγάλος τσάρος, αλλά θνητός. Πέθανε τον Αύγουστο του 1939. Και ο ηλικιωμένος Wilhelm επιτέθηκε στη Ρωσία την 1η Σεπτεμβρίου 1939. Αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Πέτρος ο Τέταρτος ήταν ακόμα αγόρι, ούτε καν επτά ετών. Και αποφάσισε ότι ενώ οι αντιβασιλείς κυβερνούσαν τη Ρωσία, το καλύτερο ήταν να χτυπήσει. Δύο μέρες αργότερα μπήκε στον πόλεμο και η Αυστροουγγαρία. Όλες οι χώρες σε όλο τον κόσμο παρασύρθηκαν σε αντιπαράθεση. Ο τελευταίος πόλεμος στην ιστορία του πλανήτη Γη ξεκίνησε.
  Ο τσαρικός στρατός δεν είχε όμοιο σε αριθμό και ποιότητα όπλων. Τα ρωσικά τανκς και αεροπλάνα εξακολουθούν να είναι τα καλύτερα στον κόσμο.
  Και οι μάχες το έδειξαν αυτό. Το ίδιο και οι νέοι ταλαντούχοι διοικητές.
  Αλλά η Αυστροουγγαρία αποδείχθηκε ότι ήταν ο αδύναμος κρίκος από την αρχή. Και έχασε σχεδόν από τις πρώτες μέρες. Ο τσαρικός στρατός νίκησε τους Αυστριακούς, πήρε το Lvov και μετά τον Peremyl. Μόνο με την απομάκρυνση μέρους των δυνάμεών τους από την Πολωνία οι Γερμανοί έσωσαν τους Αυστριακούς από την πλήρη ήττα. Αλλά ακόμη και αυτό ήταν ελάχιστα χρήσιμο. Η απόπειρα κατάληψης της Βαρσοβίας από τον στρατό του Κάιζερ απέτυχε σε ντροπή. Και τα ρωσικά στρατεύματα τους απώθησαν με δύναμη πάνω από διακόσια χιλιόμετρα.
  Οι Γερμανοί σταμάτησαν με μεγάλη δυσκολία τα ρωσικά στρατεύματα. Όλος ο χειμώνας πέρασε σε μάχες. Την άνοιξη οι μάχες ήταν επίσης σε πλήρη εξέλιξη. Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν σταδιακά την πρωτοβουλία. Είχαν πολλές φορές περισσότερους στρατιώτες, και ως εκ τούτου μέχρι το καλοκαίρι μπόρεσαν να φθείρουν τους Γερμανούς τόσο πολύ στις αμοιβαίες αψιμαχίες που άρχισαν να παραδίδονται. Ταυτόχρονα άρχισε μια επίθεση κατά της Αυστροουγγαρίας. Το φθινόπωρο η Βουδαπέστη ήταν περικυκλωμένη. Επιπλέον, ο τσαρικός στρατός κατέλαβε γερμανικές κτήσεις στον Καναδά. Και τον χειμώνα του 1940-1941, ο τσαρικός στρατός απέκοψε την Ανατολική Πρωσία. Και τον Απρίλιο του 1941 έφτασε στο Όντερ.
  Η θέση των Γερμανών έγινε εξαιρετικά δύσκολη. Τον Μάιο του 1941 η Βιέννη έπεσε. Και το καλοκαίρι, οι Ρώσοι έφτασαν στις Άλπεις και απελευθέρωσαν τη Βενετία. Μπήκαμε στις νότιες περιοχές της Γερμανίας.
  Και το φθινόπωρο κατέλαβαν τελικά την Ιταλία. Η χειμερινή επίθεση εναντίον του Βερολίνου έληξε με την κατάληψη του στις 30 Ιανουαρίου 1942. Μετά την οποία η αντίσταση των Γερμανών, που είχαν ήδη χάσει όλες τις κτήσεις τους στην Αφρική, εξασθενούσε. Οι Ρώσοι έφτασαν στον Ρήνο τον Απρίλιο. Μετά από αυτό, στις 22 Απριλίου, τα υπολείμματα των γερμανικών δυνάμεων συνθηκολόγησαν.
  Έτσι τελείωσε ο τελευταίος πόλεμος στον πλανήτη Γη. Τελείωσε με τη νίκη και την επιτυχία της τσαρικής Ρωσίας.
  Ακολούθησε η κατάκτηση του διαστήματος. Πίσω στο 1936, ο πρώτος Ρώσος πέταξε στο διάστημα. Πέταξε γύρω από τον πλανήτη Γη. Και το 1945, στις 9 Μαΐου, οι Ρώσοι προσγειώθηκαν στο φεγγάρι.
  Πέταξαν στον Άρη το 1967. Στην Αφροδίτη το 1969. Στον Ερμή το 1972 . Και στους δορυφόρους του Δία το 1973. Ο άνθρωπος προσγειώθηκε στον πιο μακρινό πλανήτη Πλούτωνα ήδη το 1980. Και το 2003, έγινε η πρώτη πτήση εκτός ηλιακού συστήματος στην ανθρώπινη ιστορία. Το ρωσικό πλοίο πέταξε στο Alaf Centauri και επέστρεψε το 2018.
  Από το 2020, η Ρωσία εξακολουθεί να κυβερνάται από τον Πέτρο τον Τέταρτο, ο οποίος, χάρη στα επιτεύγματα της σύγχρονης ιατρικής, δεν είναι καθόλου γέρος. Ο Πέτρος ο Τέταρτος κυβερνά εδώ και ογδόντα ένα χρόνια και η βασιλεία του είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία του κόσμου. Όπου βέβαια είναι γνωστές οι ακριβείς ημερομηνίες της βασιλείας.
  Λοιπόν, προς το παρόν, όλα είναι ήρεμα στον κόσμο, όπως πάντα. Και έστω και λίγο βαρετό... Οι άνθρωποι έχουν μια καλή ζωή. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν προβλήματα με τον υπερπληθυσμό. Αλλά οι περιορισμοί γεννήσεων εισάγονται ήδη εδώ.
  Η Ορθοδοξία εκσυγχρονίστηκε. Οι ιερείς ξυρίστηκαν και ντύθηκαν με στολές με ιμάντες ώμου.
  Η ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει δημιουργήσει τεράστια ανεργία. Αλλά και αυτό το πρόβλημα λύνεται. Το Hypernet έχει αναπτυχθεί.
  Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και έχουν ήδη δημιουργηθεί διαστημόπλοια ικανά να κινούνται ταχύτερα από την ταχύτητα του φωτός. Ναι, καλό για την τσαρική Ρωσία και όλο τον κόσμο υπό την κυριαρχία των Ρομανόφ. Αυτή η πιο ένδοξη δυναστεία στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  Ο πατέρας Τσάρος Νικόλαος. Φτιάξτε έναν παράδεισο στον πλανήτη Γη!
  Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ απέρριψε τη στρατηγική. Κατέκτησε όλο τον κόσμο για τους Ρώσους τσάρους. Έδειξε τη στρατηγική του σκέψη. Πέτυχε μεγάλη επιτυχία και ξανακοιμήθηκε, ντυμένος και ονειρευόμενος όπως πριν.
  Ο Κουροπάτκιν δήλωσε:
  - Ήρεμα! Μόνο ειρήνη!
  Ο στρατηγός Λίνεβιτς σημείωσε με ανησυχία:
  - Εξοχότατε, μήπως μπορούμε να χτυπήσουμε τώρα;
  Ο στρατηγός Κουροπάτκιν δήλωσε:
  - Οχι! Φυσικά και όχι! Θα μπορούσε να είναι μια ιαπωνική παγίδα!
  Ο στρατηγός Λίνεβιτς παρατήρησε δειλά:
  - Αυτή είναι η ευκαιρία μας να κερδίσουμε επιτέλους αυτόν τον πόλεμο!
  Ο Κουροπάτκιν δήλωσε με τρεμάμενη φωνή:
  - Υπομονή, υπομονή και περισσότερη υπομονή!
  Ο Λίνεβιτς αντιτάχθηκε πιο θυμωμένα:
  - Αλλά ο Αλεξάντερ Σουβόροφ είπε: μια στιγμή δίνει τη νίκη!
  Ο Κουροπάτκιν μουρμούρισε ξερά:
  -Εδώ κάνω κουμάντο! Και πρέπει πρώτα απ' όλα να διαφυλάξουμε τον στρατό. Και γενικά η Ιαπωνία σύντομα θα ξεμείνει από ατμό!
  Ο Λίνεβιτς πρότεινε:
  - Μήπως θα έπρεπε τουλάχιστον να κάνουμε κάποια αναγνώριση;
  Ο Κουροπάτκιν συμφώνησε απρόθυμα:
  - Αυτό είναι δυνατό, μόνο πρόσεχε!
  Ο Λίνεβιτς γρύλισε επιθετικά:
  - Στο όνομα του Τσάρου και της Πατρίδας!
  Εν τω μεταξύ, το σούπερ τανκ καθάριζε τους Ιάπωνες. Τους νοκ άουτ, τους πυροβόλησε με διάφορους τρόπους.
  Η γυμνόποδη Αλένκα, πυροβολώντας αλύπητα, ρώτησε τον ενεργό πρόεδρο:
  - Είναι η τελευταία μας επέμβαση;
  Ο Μεντβέντεφ ρώτησε με ένα χαμόγελο:
  - Γιατί το νομίζεις αυτό?
  Το κοκκινομάλλης θηρίο παρατήρησε:
  - Οι Ιάπωνες δεν έχουν πια μεγάλους σχηματισμούς!
  Καρφώνοντας και πυροβολώντας τον σαμουράι, η Νατάσα συμφώνησε επίσης:
  - Αλλά, στην πραγματικότητα, η Ιαπωνία δεν έχει τίποτα άλλο να παλέψει!
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε με μια κάπως αβέβαιη ματιά:
  - Η Ιαπωνία μπορεί να συγκεντρώσει περισσότερα νέα στρατεύματα και να αγοράσει νέα πλοία από την Αμερική και τη Βρετανία. Οπότε, ας το παραδεχτούμε, ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει ακόμα!
  Η ημίγυμνη Αλένκα, πυροβολώντας τους σαμουράι, παρατήρησε:
  - Κι αν η Ρωσία προσφέρει ειρήνη στην Ιαπωνία με μέτριους όρους; Θα πάρουμε μόνο την κορυφογραμμή των Κουρίλων, και όλα τα άλλα θα παραμείνουν όπως ήταν πριν τον πόλεμο;
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος συμφώνησε:
  - Σε αυτή την περίπτωση, πιθανότατα θα υπάρξει ειρήνη!
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε θυμωμένη:
  - Αν όχι η επανάσταση, οι Ιάπωνες θα είχαν ακόμα ηττηθεί. Δεν θα πήγαιναν πουθενά!
  Η γυμνόποδη Νατάσα, ρίχνοντας φωτιά στους σαμουράι, συμφώνησε πρόθυμα:
  - Ασφαλώς! Δεν θα πήγαιναν πουθενά!
  Η κουλ Αλένκα, σκίζοντας τους Ιάπωνες με κοχύλια, πρότεινε:
  - Ας πιάσουμε το Mikado!
  Η Νατάσα πήδηξε επιθετικά:
  - Αιχμαλωτίστε το Mikado; Λοιπόν, ενδιαφέρον!
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Δεν θα ήταν πολύ;
  Ο Μεντβέντεφ εξέφρασε επίσης αμφιβολίες:
  - Δεν είναι πολύ αυτό; Άλλωστε, άλλο είναι να υπερασπίζεσαι τα δικά σου και άλλο να παρεμβαίνεις στην Ιαπωνία, η οποία, ας το παραδεχτούμε, επίσης δεν πολεμά στα αρχικά ρωσικά εδάφη!
  Η γυμνόποδη Αλένκα σφύριξε, συντρίβοντας ξανά τους Ιάπωνες με κοχύλια:
  - Αξίζει να δείξεις τέτοιο έλεος;
  Η Νατάσα, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έγνεψε:
  - Αλήθεια, γιατί το χρειαζόμαστε αυτό; Μπορούμε να συλλάβουμε και το Mikado!
  Η Μαργαρίτα γέλασε:
  - Είμαι πάνω σου σαν να είμαι σε πόλεμο! Και στον πόλεμο, όπως σε εσάς!
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε αυστηρά:
  - Πρέπει να ξέρεις πότε να σταματήσεις! Δεν είμαστε τυχαίοι άνθρωποι! Είμαστε αυτοί που αλλάζουμε σοβαρά και συνειδητά την ιστορία! Πρέπει λοιπόν να δείξετε συναίσθημα, συμπεριλαμβανομένων των μέτρων!
  Η γυμνόποδη Αλένκα πυροβόλησε και τραγούδησε:
  - Ε, μέτρο, μέτρο! Πόση χολέρα υπάρχει!
  Το supertank δούλευε ενεργά. Περισσότεροι από εκατόν είκοσι πέντε χιλιάδες Ιάπωνες έχουν ήδη καταστραφεί. Μισό αριστερά.
  Η Νατάσα τραγούδησε με ένα χαμόγελο:
  - Θα καταστρέψουμε ολόκληρο τον κόσμο της βίας,
  Κάτω στο έδαφος και μετά
  Θα χτίσουμε έναν δροσερό νέο κόσμο,
  Για να μην υπάρχουν σε αυτό προβλήματα και προβλήματα!
  Η ξυπόλητη Αλένκα, πυροδοτώντας μια πολύ θανατηφόρα φωτιά, σφύριξε:
  - Για έναν καλό και δίκαιο βασιλιά!
  Η Μαργαρίτα πρότεινε:
  - Ή μήπως θα αρπάξουμε δυο βαρέλια τρόπαιο σάκε;
  Η γυμνόποδη Αλένκα χαμογέλασε δηλητηριώδη:
  - Τι θέλετε να πιείτε?
  Η Μαργαρίτα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της:
  - Οι αθλητές δεν πίνουν!
  Η γυμνόποδη Αλένκα, έχοντας ανατινάξει μια άλλη μπαταρία, γέλασε:
  - Από μικρά πιάτα!
  Η Νατάσα πρότεινε:
  - Ας πιούμε μπύρα φοίνικας. Είναι πιο υγιεινό!
  Και κατέρριψε περισσότερους Ιάπωνες.
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε:
  - Πρώτα η επιχείρηση, μετά η διασκέδαση!
  Δεν θα έπρεπε να το γνωρίζει αυτό ο ασκών καθήκοντα προέδρου; Δεν ήταν πάντα απασχολημένος και απασχολημένος;
  Ναι, ένα από τα πρώτα διατάγματα του αναπληρωτή Προέδρου Μεντβέντεφ ήταν να αυξήσει τους μισθούς των βουλευτών της Κρατικής Δούμας τρεις φορές. Και τι γίνεται με τους βουλευτές; Ανέβαλαν τις προεδρικές εκλογές. Έτσι, ο Μεντβέντεφ υπηρέτησε ως αναπληρωτής πρόεδρος στη Ρωσία για αρκετό καιρό.
  Και αυτό έγινε ακόμη και μια μοναδική κατάσταση. Όταν ο αρχηγός του κράτους ασκεί τα καθήκοντά του για τόσο καιρό. Αλλά η αλλαγή δεν έρχεται. Πιο συγκεκριμένα, όλα άλλαξαν επί Μεντβέντεφ προς το χειρότερο. Λες και η τύχη, που αγαπούσε τόσο πολύ τον Πούτιν, αποφάσισε να εκδικηθεί τον διάδοχό του. Τι του φταίει!
  Το εκσυγχρονισμένο άρμα Τ-95 συνέχισε να εξοντώνει τους σαμουράι σε γεωμετρική πρόοδο. Αυτό το μηχάνημα έδειξε την αποτελεσματικότητά του. Και η αρνητική δύναμη της οργής του πολλαπλασιασμού της οιονεί ύλης.
  Η ημίγυμνη Αλένκα, πυροβολώντας τους Ιάπωνες, παρατήρησε λογικά:
  - Ωστόσο, αυτό δεν είναι απολύτως σωστό. Αποδεικνύεται ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα χωρίς υπερόπλα!
  Η γυμνόποδη Νατάσα απάντησε θυμωμένη:
  - Κάποιες ανώτερες δυνάμεις εμπόδισαν τη Ρωσία να κερδίσει τον πόλεμο με την Ιαπωνία. Αλλά σχεδιάστηκε ένα καλό πράγμα, ο ευαγγελισμός της Κίνας. Και δεν έγινε πολύ όμορφο!
  Η Μαργαρίτα έκανε την προφανή ερώτηση:
  -Τι γίνεται τότε με τον Θεό; Γιατί δεν βοήθησε την Ορθοδοξία;
  Σχεδόν γυμνή η Αλένκα, στέλνοντας κοχύλι μετά το κέλυφος, σημείωσε:
  - Αυτό είναι! Επιτρέψτε μάλιστα στους Ιάπωνες να κερδίσουν την Ορθόδοξη χώρα. Αυτή είναι πράγματι μια τέτοια προδοσία της ρωσικής πίστης!
  Η Νατάσα, ρίχνοντας φωτιά στους Ιάπωνες, παρατήρησε θυμωμένη:
  - Η αυτοκρατορική θρησκεία δεν πρέπει να είναι ειρηνιστική. Είναι δυνατόν να γίνεις μεγάλη χώρα αν ζεις με την εντολή: αν σε χτυπήσουν στο δεξί σου μάγουλο, στρίψε αριστερά!
  Η κουλ Αλένκα συμφώνησε πρόθυμα με αυτό, συντρίβοντας τους Ιάπωνες:
  - Ασφαλώς! Δεν έχουμε ανάγκη για ειρηνισμό! Αγάπα τον εχθρό σου! Είναι αυτό εντολή;
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  Όποιος είναι άνθρωπος γεννιέται πολεμιστής,
  Έτσι έγινε - ο γορίλας πήρε την πέτρα.
  Όταν ο ζωντανός είναι καταδικασμένος να πολεμήσει,
  Και η φωτιά καίει καυτή στην καρδιά!
  
  Το αγόρι βλέπει στα όνειρά του ένα πολυβόλο,
  Προτιμά ένα τανκ από μια λιμουζίνα.
  Ποιος θέλει να μετατρέψει μια δεκάρα σε νικέλιο -
  Από τη γέννησή του καταλαβαίνει ότι η εξουσία κυβερνά!
  Η Νατάσα αναφώνησε, ρίχνοντας φωτιά στους Ιάπωνες με τη μανία ενός ηφαιστείου που αναβλύζει:
  - Ναι, αυτόματο! Και η δύναμη είναι το κύριο πράγμα! Πρέπει να κερδίσουμε!
  Η γυμνόποδη Αλένκα σφύριξε με μανία και οργή, χτυπώντας τους Ιάπωνες:
  - Είμαι αυτό που γεννήθηκε για να κερδίσω! Και τίποτα λιγότερο. Η νίκη μας θα είναι δική μας!
  Η Νατάσα συμφώνησε, πιέζοντας τα γυμνά δάχτυλα των μυωδών ποδιών της στα κουμπιά του joystick:
  - Θα είναι καλύτερα έτσι! Κυβερνούσαμε και θα κυβερνάμε πάντα! Δηλαδή, Ρωσία!
  Η γυμνόποδη Αλένκα, χτυπώντας τους Ιάπωνες, ψέλλισε:
  - Δεν θα πω ψέματα, θέλω να κυβερνήσω! Όχι όμως απλώς μια σκουριασμένη μηχανή, αλλά μια ολόκληρη αυτοκρατορία!
  Και το κορίτσι έχει ήδη παρασύρει την τελευταία μπαταρία της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου. Είναι τέτοια ομορφιά που θα έπρεπε να είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια. Και μην ενδίδετε ποτέ στην αδυναμία και τη δειλία.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας, μουρμούρισε:
  - Θα γίνω βασίλισσα! Ή, καλύτερα, η αυτοκράτειρα!
  Η γυμνόποδη Αλένκα συνέχισε:
  - Τι γίνεται με τον πόλεμο, τι για τον πόλεμο, είναι κακιά γυναίκα και σκύλα! Αλλά βγάζει όμορφους τύπους, λέει - σκότωσε τον δειλό μέσα σου!
  Η Μαργαρίτα έγνεψε καταφατικά:
  - Σωστά, σκότωσε τον δειλό μέσα σου! Νομίζω ότι αν ο Νικόλαος Β' παραιτήθηκε από τον θρόνο, δεν ήταν καθόλου από δειλία!
  Η ημίγυμνη Αλένκα δήλωσε αποφασιστικά:
  - Τώρα δεν θα απαρνηθεί! Θα ενισχύσουμε τον βασιλικό θρόνο για να σταθεί στους αιώνες!
  Η Νατάσα αναφώνησε:
  - Να είσαι μεγάλος Τσάρος Νικόλαος Β'! Σας υποστηρίζουμε! Δεν θα υπάρξει επανάσταση - θα υπάρξει Μεγάλη Ρωσία!
  Τελικά, οι πολεμιστές τελείωσαν με την εξόντωση του στρατού της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου. Πάνω από διακόσιες πενήντα χιλιάδες στρατιώτες και αξιωματικοί σκοτώθηκαν. Έτσι, σχεδόν όλες οι χερσαίες δυνάμεις της Ιαπωνίας καταστράφηκαν. Όπως το ναυτικό έπαψε να υπάρχει.
  Η γυμνόποδη Αλένκα παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Άξιζε τον κόπο; Λοιπόν, ήθελα να πω φρίκα; Χωρίς να αντισταθεί για πολύ, ο στρατός κατάφερε να νικήσει τη Ρωσία!
  Η Νατάσα δήλωσε με σιγουριά:
  - Η Ρωσία έχασε μόνο λόγω της πέμπτης στήλης. Διαφορετικά θα είχαμε κερδίσει ούτως ή άλλως!
  Η Μαργαρίτα ρώτησε τον εν ενεργεία πρόεδρο:
  - Τι θα κάνουμε? Θα επιστρέψουμε ή θα συνεχίσουμε;
  Ο Μεντβέντεφ, που έχανε το ρεύμα, άνοιξε τον υπολογιστή και είπε:
  - Τώρα θα μας δοθεί μια πρόβλεψη για την περαιτέρω ανάπτυξη της Τσαρικής Ρωσίας. Αν όλα πάνε καλά, θα επιστρέψουμε.
  Μια ευχάριστη γυναικεία φωνή ακούστηκε.
  Μετά την πλήρη καταστροφή των ιαπωνικών χερσαίων δυνάμεων και του ναυτικού, το Mikado πρόσφερε ειρήνη. Οι ΗΠΑ και η Βρετανία συμφώνησαν να ενεργήσουν ως μεσολαβητές.
  Οι συνθήκες ήταν ευνοϊκές για τη Ρωσία. Η χώρα έλαβε την κορυφογραμμή Κουρίλ και την Ταϊβάν.
  Καθώς και έλεγχος στη Μαντζουρία, την Κορέα, τη Μογγολία. Επιπλέον, η Ιαπωνία κατέβαλε επίσης αποζημίωση διακοσίων πενήντα εκατομμυρίων χρυσών ρωσικών ρουβλίων.
  Η εξουσία του Τσάρου Νικολάου Β' αυξήθηκε και παρατηρήθηκε πτώση του επαναστατικού αισθήματος. Η χώρα άρχισε μια ταχεία οικονομική ανάκαμψη. Ο Zheltorossiya προέκυψε. Μέρος της Κίνας έγινε οικειοθελώς μέρος της Ρωσίας, καθώς και η Κορέα και η Μογγολία. Η τσαρική αυτοκρατορία έγινε μεγαλύτερη και ο πληθυσμός της αυξήθηκε. Η οικονομική ανάπτυξη ξεκίνησε νωρίτερα από την πραγματική ιστορία και ήταν ισχυρότερη.
  Δεν υπήρχε Κρατική Δούμα και η τσαρική κυβέρνηση θα μπορούσε να προετοιμαστεί καλύτερα για τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τα πρώτα ελαφρά άρματα μάχης στον κόσμο "Luna"-2 σε μαζική παραγωγή και τα τετρακινητήρια βομβαρδιστικά "Ilya Muromets" και "Svyatogor" εμφανίστηκαν στη Ρωσία. Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε ούτως ή άλλως, αλλά ήταν πιο επιτυχημένος για τη Ρωσία.
  Αφού ο βασιλιάς είχε μεγαλύτερο πληθυσμό, οικονομία και στρατό. Και η εσωτερική θέση είναι ισχυρότερη. Δεν υπάρχει Κρατική Δούμα - εστία εξέγερσης και στρατιωτικού πραξικοπήματος.
  Με ποικίλη επιτυχία, αλλά, γενικά, με πρωτοβουλία της Ρωσίας και τη νίκη στις περισσότερες μάχες, ο πόλεμος έληξε στις 7 Νοεμβρίου 1915 με την παράδοση της Γερμανίας. Η Αυστροουγγαρία κατέρρευσε και διχάστηκε. Η Γαλικία και η Μπουκοβίνα έγιναν ρωσικές επαρχίες. Η Κρακοβία και τα γύρω εδάφη εισήλθαν στο Βασίλειο της Πολωνίας, όπως και το Πόζναν, το Ντάντσιγκ και μέρος της Ανατολικής Πρωσίας. Και η Klaipeda προσχώρησε στην επαρχία της Βαλτικής. Προέκυψε η Τσεχοσλοβακία - ένα βασίλειο εντός της Ρωσίας.
  Η Ρουμανία προσάρτησε την Τρανσυλβανία. Η Ουγγαρία έγινε ανεξάρτητο βασίλειο, αλλά υπό την προστασία της Ρωσίας, και ο Τσάρος Νικόλαος ως συγκυβερνήτης. Η Αυστρία έχει γίνει μια πολύ μικρή χώρα. Η Γιουγκοσλαβία προέκυψε, επίσης υπό την αιγίδα της Ρωσίας και υπό τον συγκυβερνήτη Νικόλαο Β'.
  Η Τουρκία έχει εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη του κόσμου. Το Ιράκ και η Παλαιστίνη έγιναν μέρος της Βρετανίας, η Συρία έγινε μέρος της Γαλλίας, η Μικρά Ασία και η Κωνσταντινούπολη έγιναν ρωσικές επαρχίες. Έτσι, η Ρωσία αύξησε ξανά την επικράτειά της. Αλλά δεν τελείωσε εκεί. Τότε η Σαουδική Χερσόνησος κατακτήθηκε μαζί με τους Γάλλους και τους Βρετανούς. Και μετά η Ρωσία και η Βρετανία χώρισαν το Ιράν και το Αφγανιστάν. Ο βορράς και το κέντρο έγιναν ρωσικές επαρχίες και ο νότος βρετανική αποικία.
  Ο κόσμος φαινόταν να έχει γίνει σταθερός. Ο πόλεμος συνεχίστηκε μόνο στην Κίνα. Όμως το 1929 ξέσπασε μια σοβαρή οικονομική κρίση, που οδήγησε στη Μεγάλη Ύφεση.
  Τα επαναστατικά αισθήματα αυξάνονταν ξανά στη Ρωσία. Ξέσπασαν απεργίες και διαμαρτυρίες. Αλλά η κρίση αποδείχθηκε ότι δεν ήταν πολύ σοβαρή. Επιπλέον, το 1931, ο πόλεμος με την Ιαπωνία ξέσπασε ξανά.
  Ο σαμουράι ήθελε εκδίκηση. Αλλά αυτή τη φορά ο ρωσικός στρατός ήταν ισχυρότερος από όλες τις απόψεις. Και ο ναύαρχος Κολτσάκ είναι ένας λαμπρός ναυτικός διοικητής.
  Η Ιαπωνία όχι μόνο ηττήθηκε, αλλά και αιχμαλωτίστηκε. Ο Τσάρος Νικόλαος Β' στέφθηκε επίσημα Αυτοκράτορας Μικάντο της Ιαπωνίας τον Φεβρουάριο του 1932. Έτσι, η Ρωσία επεκτάθηκε ακόμη περισσότερο. Και προσάρτησε σχεδόν όλη την Κίνα.
  Τόσο από άποψη πληθυσμού όσο και από άποψη εδάφους, η Ρωσία δεν είχε όμοιο. Επιπλέον, η Βρετανική Αυτοκρατορία εξασθενούσε. Ο Χίτλερ ήρθε στην εξουσία στη Γερμανία το 1933, αλλά τι θα μπορούσε να κάνει ενάντια στη Ρωσία; Δεν πειράζει. Ο Τσάρος Νικόλαος Β' πέθανε το 1937, έχοντας απολαύσει μια άκρως επιτυχημένη βασιλεία, τη δεύτερη μεγαλύτερη μετά τον Ιβάν τον Τρομερό. Και με κατακτήσεις ρεκόρ σε έκταση και πληθυσμό.
  Ωστόσο, δεν λειτούργησαν όλα για τον βασιλιά στην προσωπική του ζωή. Ο κληρονόμος Αλεξέι πέθανε νέος. Λόγω ενός άνισου γάμου, ο μικρότερος αδελφός Μιχαήλ στερήθηκε το δικαίωμα στο θρόνο της Ρωσίας.
  Το στέμμα κληρονόμησε ο Kirill Romanov, ο οποίος πέθανε το 1938 χωρίς να ζήσει ούτε ένα χρόνο. Και ο γιος του Βλαδίμηρος ο Τρίτος έγινε ο νέος βασιλιάς. Στέφθηκε και ο μονάρχης βασίλεψε ευτυχισμένος μέχρι το 1992. Και η Ρωσία πήρε πρώτα τις αποικίες από τη Γαλλία και τη Βρετανία, μαζί με τη Γερμανία. Στη συνέχεια κατέκτησε τη Γερμανία. Και μετά όλος ο κόσμος. Εν ολίγοις, ο νέος Τσάρος Γεώργιος ο Πρώτος έγινε παγκόσμιος αυτοκράτορας το 1992.
  Ο Μεντβέντεφ ολοκλήρωσε την αναθεώρηση και είπε:
  - Προφανώς, αρκετά για αυτό το σύμπαν! Επιστρέφουμε!
  Και οι τέσσερις φώναξαν:
  - Δόξα στον Τσάρο Νικόλαο Β'!
  . ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ
  Ο Μεντβέντεφ ξύπνησε από ένα τηλεφώνημα... Ενημερώθηκε ότι η ορκωμοσία του Ζελένσκι ως προέδρου της Ρωσίας και της Ουκρανίας ήταν ήδη σε εξέλιξη. Και ότι, λένε, ήρθε η ώρα να φύγει ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς από το γραφείο.
  Ο Μεντβέντεφ συμμορφώθηκε απρόθυμα. Πριν φύγω ξυρίστηκα και έκανα μπάνιο.
  Μετά έφυγε από το γραφείο. Μεταφέρθηκε με ειδικό όχημα. Στο δρόμο είπαν ότι το καλύτερο θα ήταν ο Μεντβέντεφ να πετάξει στα Κανάρια Νησιά για να ξεκουραστεί εκεί.
  Και ο Ζελένσκι έκανε άλλη μια επίδειξη των εγκαινίων του. Ως συνήθως, πολύχρωμο με πυροτεχνήματα και άλματα. Την ημέρα των εγκαινίων, ο Vitali Klitschko πάλεψε με τον Michael Tyson στο γήπεδο του Κιέβου. Ο διάσημος Αμερικανός πυγμάχος συμφώνησε στον αγώνα λόγω μεγάλων χρηματικών προβλημάτων. Ο Klitschko κυριάρχησε και στους δώδεκα γύρους, αλλά διπλωματικά δεν έριξε νοκ-άουτ τον Tyson.
  Επίσημα, παίχτηκε μια από τις δευτερεύουσες εκδοχές του παγκόσμιου πρωταθλητή.
  Μετά από αυτό, ο Vitali Klitschko τιμήθηκε με μια διαμαντένια ζώνη.
  Ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι έλαβε συγχαρητήρια από όλες τις χώρες του κόσμου - συμπεριλαμβανομένης της Κίνας. Επιπλέον, στην Ουράνια Αυτοκρατορία, οι λαϊκές αναταραχές εντάθηκαν. Ο άνθρωπος δεν ζει μόνο με ψωμί. Οι άνθρωποι ήθελαν δημοκρατία και ελευθερία. Ο δεσποτισμός του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος είχε βαρεθεί• όλοι ήθελαν ελευθερία.
  Ο Ζελένσκι έχει γίνει ακριβώς ένα τέτοιο σύμβολο. Σύμβολο της δημοκρατικής δύναμης, μετά την πτώση της δικτατορίας των μυστικών υπηρεσιών υπό τον Πούτιν.
  Ο Ζελένσκι μίλησε πολύ για τις αλλαγές, την οικονομία και τα νέα επιτεύγματα. Ήδη έχει γίνει διαγωνισμός για τη θέση του πρωθυπουργού στη Ρωσία. Υπήρχαν πολλές χιλιάδες αιτούντες. Η διαδικασία επιλογής ήταν πολύ έντονη. Και φαινόταν υπέροχο.
  Μέχρι στιγμής όλα κυλούσαν αρκετά ομαλά. Ο Ζελένσκι έκανε ακόμη και τούμπα στα εγκαίνια του. Έλαβε χειροκρότημα. Στη συνέχεια έδειξε τις γνώσεις του στις ξένες γλώσσες. Ενήργησε πολύ ενεργά και ζωηρά.
  Τελικά, ο Ζελένσκι το πήρε και έκανε μερικές ακόμη ομιλίες.
  Περαιτέρω, μετά τα εγκαίνια ακολούθησαν αποφάσεις προσωπικού. Πολλές αλλαγές και νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση.
  Υπήρχε μια πραγματική επιλογή από "σιδερένιους επιτρόπους". Στη Ρωσία γινόταν επανάσταση προσωπικού.
  Ο Ζελένσκι εξέδωσε πολλά διατάγματα τις πρώτες κιόλας μέρες. Επιτρέπεται η πώληση αλκοόλ τη νύχτα και σε σημεία ταξιδιού. Εισήγαγε νέους φόρους στους πλούσιους. Έρηξε την ασυλία από βουλευτές και δικαστές. Αυξημένη παραγωγή. Εισήγαγε δασμούς στο εμπόριο με την Κίνα.
  Στη Λευκορωσία διεξήχθη δημοψήφισμα για την ένωση με τη Ρωσία. Και αυτό πήγε επίσης προς τιμήν του Zelensky. Η πλειοψηφία των Λευκορώσων υποστήριξε την ένωση με τη Ρωσία.
  Ο Ζελένσκι παραπονέθηκε ότι ο Μεντβέντεφ ανέβασε υπερβολικά τα μπαλώματα, αλλά υποσχέθηκε ότι ο πληθωρισμός θα ηρεμήσει. Και ότι τίποτα κακό δεν θα συμβεί.
  Πράγματι, η αύξηση των τιμών σταμάτησε σύντομα. Και η ρωσική οικονομία άρχισε να αναπτύσσεται. Και στον Καύκασο, οι μαχητικές ενέργειες κάπως κατέληξαν. Έγινε πολύ πιο ήρεμο.
  Ο Ζελένσκι πρότεινε τελικά υποψηφιότητα για τη θέση του πρωθυπουργού της Ρωσίας. Έγινε τριάντα δύο ετών Διδάκτωρ Επιστημών Alexey Bolshakov. Κέρδισε τον διαγωνισμό με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Και έγινε πρωθυπουργός, ο νεότερος στη ρωσική ιστορία.
  Ο Μεντβέντεφ πέταξε στα Κανάρια Νησιά για διακοπές, και πήρε τη σύνταξη του πρώην προέδρου, απλώς διασκεδάζοντας. Μέχρι στιγμής δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Όμως ο Σόιγκου συνελήφθη και κατηγορήθηκε για απόπειρα πραξικοπήματος. Τι ήθελε;
  Υπήρχαν και πολλές άλλες λύσεις... Στην Αμερική κέρδισε μια σαρανταενάχρονη Δημοκρατική. Έτσι, η κυβέρνηση άλλαξε. Και μια γυναίκα και ο νεότερος υποψήφιος στην ιστορία των ΗΠΑ ήρθε στην εξουσία. Η εποχή του Τραμπ τελείωσε . Αλλά η φιλία με τη Ρωσία μόλις άρχισε να ανθίζει. Φυσικά, ενάντια στη δικτατορική Κίνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η νέα Ρωσική Αυτοκρατορία ήταν πλέον φίλοι.
  Ο Ζελένσκι διεξήγαγε ακόμη και δημοψήφισμα και εισήγαγε ένα διαφορετικό όνομα: αντ 'αυτού, Ρωσία - Ρωσία του Κιέβου. Το οποίο επίσης μίλησε πολλά. Η Λευκορωσία εντάχθηκε στην ομοσπονδία. Και άρχισε η αναβίωση της αυτοκρατορίας... Σε δημοκρατική βάση.
  Η νέα γυναίκα πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών κληρονόμησε την εχθρότητα του Τραμπ προς την Κίνα και αφοσιώθηκε στη δημιουργία ενός συνασπισμού. Η Ρωσία του Κιέβου αναπτύχθηκε οικονομικά υπό τον Ζελένσκι. Η Ρωσία περιόρισε κάπως την Κίνα. Στη συνέχεια, εντάχθηκε στο ΝΑΤΟ. Σύντομα μια φιλορωσική κυβέρνηση ήρθε στην εξουσία στο Καζακστάν και δημιουργήθηκε ένα συνδικαλιστικό κράτος. Οι Ρώσοι έσφιγγαν την Κεντρική Ασία μακριά από την Κίνα. Η αντιπαράθεση συνέχιζε να μεγαλώνει.
  Ο Ζελένσκι διεξήγαγε μια εκστρατεία κατά του Στάλιν και του Πούτιν. Στέρησε από τον Στάλιν και τον Πούτιν όλα τα βραβεία που τους χάρισε ο Μεντβέντεφ.
  Όμως όλα έγιναν ειρηνικά. Αν και οι κομμουνιστές διαμαρτυρήθηκαν. Πηγαίναμε σε συλλαλητήρια.
  Και εκεί τελικά βγήκε ο Λένιν από το Μαυσωλείο. Ένα είδος χαράς για πολλούς. Και η Ορθόδοξη Εκκλησία αγιοποίησε τον Αλέξανδρο Β' και τον Ιβάν τον Τρομερό, Ρώσους τσάρους. Αυξήθηκε επίσης ο αριθμός των μνημείων του Νικολάου Β'.
  Ο τσαρισμός και ο δυτικισμός κατά κάποιο τρόπο έγιναν μόδα. Έγιναν πιο κοντά στην Ευρώπη και οι ξένοι άρχισαν να λαμβάνουν πολλές θέσεις. Η Ρωσία έχει γίνει μέρος του δυτικού κόσμου και μετά την αποχώρηση του Τραμπ, η διαδικασία της παγκοσμιοποίησης εντάθηκε. Και η Κίνα έπεσε στην απομόνωση και αντιμετώπισε εσωτερική αναταραχή.
  Ταυτόχρονα, ο Ζελένσκι αύξησε το ποσοστό γεννήσεων στη σλαβική αυτοκρατορία. Η από καιρό υποσχεμένη πτήση στο φεγγάρι επιτέλους πραγματοποιήθηκε. Και όλα λειτούργησαν κατά κάποιο τρόπο υπέροχα.
  Δημιουργήθηκαν συμμαχικές σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, ή ακριβέστερα μεταξύ της Ρωσίας του Κιέβου και της Αμερικής.
  Και η αντιπαράθεση ανήκει στο παρελθόν. Ο κόσμος γίνεται όλο και πιο παγκόσμιος και ασφαλής. Αν και γίνονταν πόλεμοι. Επιχείρηση στη Λιβύη πραγματοποίησαν μαζί με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Κιέβιανς Ρωσίας όπου έβαλαν τέλος στους ισλαμιστές. Στη συνέχεια ασχοληθήκαμε με τη Μέση Ανατολή, δημιουργώντας βάσεις εκεί μαζί με την Αμερική. Η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες μαζί άρχισαν να γέρνουν τον κόσμο και να σπρώχνουν την Κίνα από την Αφρική. Και εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς πολέμους. Και οι χερσαίες επιχειρήσεις επίσης.
  Τόσο η Ρωσία του Κιέβου όσο και οι Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές από κοινού.
  Σταδιακά, οι Κινέζοι εκδιώχθηκαν από όλο τον κόσμο. Και η ουράνια αυτοκρατορία έπεσε σε βαθιά οικονομική και πολιτική κρίση.
  Και η Ρωσία του Κιέβου ευημερούσε όλο και περισσότερο.
  Η Ρωσία δεν γνώρισε ποτέ τέτοιους ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης. Και ότι η Κίνα κατέρρευσε - ανέβηκε η Ρωσία του Κιέβου. Και μεγάλωσε γρήγορα.
  Ο σιδηρόδρομος προς την Τσουκότκα κατασκευάστηκε σε χρόνο ρεκόρ. Το οποίο από μόνο του είναι πολύ cool.
  Και έσκαβαν ένα τούνελ κάτω από την Αλάσκα. Οι Αμερικανοί άρχισαν επίσης να κατασκευάζουν έναν σιδηρόδρομο για να συνδεθούν με τη Ρωσία. Κατασκευαζόταν και σιδηρόδρομος προς το Δελχί... Την ίδια περίοδο, από τη Σιβηρία σκάβονταν κανάλια για να ποτίζουν τη Μ. Ασία.
  Μια κοινή επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κατά του Ιράν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Ρωσία του Κιέβου. Και εγκαταστάθηκε ένα υγιές κοσμικό καθεστώς. Μετά από αυτό άρχισαν να σκάβουν ένα κανάλι από την Κασπία Θάλασσα προς τον Περσικό Κόλπο.
  Το ΝΑΤΟ επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει και αραβικές χώρες. Στη Σαουδική Αραβία δημιουργήθηκε ένα κοινοβούλιο. Οι γυναίκες άρχισαν να βγάζουν την μπούρκα τους. Άρχισε η οικοδόμηση ενός κοσμικού κράτους.
  Στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, όλοι επέπληξαν τον Πούτιν για εξτρεμισμό και του έριξαν λάσπη που παραλίγο να κάνει τη Ρωσία αποικία της Κίνας, αλλά δόξα τω Θεώ πέθανε εγκαίρως. Έλεγαν και πιο σκληρά λόγια. Αλλά μια ποινική υπόθεση ανοίχτηκε εναντίον του Μεντβέντεφ. Και όχι μόνο ένα.
  Ο Στάλιν απομακρύνθηκε από το τείχος του Κρεμλίνου. Ο Λένιν πολύ νωρίτερα από το μαυσωλείο.
  Πολλά έχουν αλλάξει στα κρατικά σύμβολα. Έχουν εμφανιστεί αρκετοί νέοι τύποι σημαιών. Το κίτρινο προστέθηκε στη ρωσική σημαία και το μπλε αντικατέστησε το γαλάζιο.
  Αυτό ήταν επίσης ενδιαφέρον. Άλλαξε το εθνόσημο... Έγινε και νομισματική μεταρρύθμιση. Αντάλλαξαν χρήματα σύμφωνα με την αναλογία: ένα προς χίλια. Εμφανίστηκε ο χρυσός κανόνας του ρουβλίου της Ρωσίας του Κιέβου. Ταυτόχρονα, προέκυψαν νέα και παλιά χρήματα - μια δεκάρα - μισό καπίκι, και μισό - ένα τέταρτο της δεκάρας.
  Όλα τακτοποιημένα...
  Άρχισαν να αναβιώνουν και οι τίτλοι... Εμφανίστηκαν πρίγκιπες, βαρόνοι, κόμητες, μαρκήσιοι, ακόμη και δούκες. Συγκεκριμένα, ο Ζελένσκι έγινε Δούκας. Η Μολδαβία έγινε επίσης μέρος της Ρωσίας του Κιέβου. Ήδη έχει γίνει λόγος για την εκλογή του βασιλιά.
  Όμως ο Ζελένσκι είπε ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας του Κιέβου θα εκλεγεί μόνο από τον λαό. Και όχι περισσότερες από δύο θητείες.
  Επιπλέον, ο Ζελένσκι μείωσε τη θητεία του Ρώσου προέδρου από έξι χρόνια σε πέντε. Είναι αλήθεια ότι ο Ζελένσκι υπηρέτησε την πρώτη του θητεία για έξι χρόνια.
  Μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχε ολοκληρώσει την προσάρτηση της Κεντρικής Ασίας στη Ρωσία. Και αποκατέστησε τα σύνορα της ΕΣΣΔ. Μόνο τα κράτη της Βαλτικής παρέμειναν ανεκμετάλλευτα.
  Όμως οι Αμερικανοί δεν ήθελαν να το παρατήσουν ακόμα. Και έτσι χάρισαν την Κεντρική Ασία και τον Καύκασο.
  Ένας νέος πόλεμος ξέσπασε στον Καύκασο, μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν. Και περπατούσε πολύ σκληρά. Έτσι η Ρωσία μπόρεσε να καταλάβει αυτές τις δημοκρατίες και να κάνει δημοψηφίσματα για την προσάρτησή τους.
  Έτσι, ο Ζελένσκι ανέκτησε τον Καύκασο, επεκτείνοντας τη Ρωσία του Κιέβου. Ας το παραδεχτούμε, είναι κατακτητής. Επιπλέον, είναι και δημοκράτης... Η αυτοκρατορία του επεκτάθηκε περαιτέρω...
  Έτσι, το Αφγανιστάν ήδη κατά τη δεύτερη θητεία της κυβέρνησης, και μέρος του Ιράν έγινε τμήμα της Ρωσίας.
  Στις Ηνωμένες Πολιτείες, μια γυναίκα πρόεδρος κέρδισε μια δεύτερη θητεία. Μέχρι στιγμής ήταν επιτυχημένη στην οικονομία, και το πιο σημαντικό, κατάφερε να χτυπήσει την Κίνα. Τι μεγάλη νίκη. Και η Ρωσία του Κιέβου είναι πλέον σύμμαχος με επικεφαλής τον Ζελένσκι.
  Αλλά, φυσικά, η ισχύς της Ρωσίας αυξάνεται πολύ γρήγορα. Έχει ήδη προσαρτήσει το βόρειο Ιράκ.
  Ο Μπόρζο συμπεριφέρεται. Το Kievan Rus είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο σε ρυθμούς ανάπτυξης! Και έχει ξεπεράσει τις Ηνωμένες Πολιτείες σε πληθυσμό. Και ήδη στην Αμερική κοιτάζουν με συναγερμό - έχει γίνει πολύ δυνατή η Ρωσία;
  Επιπλέον, η αυτοκρατορία της Ρωσίας του Κιέβου επεκτείνεται. Τώρα τα κράτη της Βαλτικής βρίσκονται ήδη υπό τον έλεγχό της. Ναι, αυτό είναι ένα πραγματικά μεγάλο πρόβλημα για τους Αμερικανούς. Ο Ζελένσκι έχει ήδη συγκεντρώσει όλα τα πρώην εδάφη της ΕΣΣΔ.
  Και, όπως ο Ρώσος Τσάρος, συνεχίζει την επέκτασή του προς τα νότια. Τώρα το Ιράν και το Ιράκ έχουν γίνει εξ ολοκλήρου μέρος της Ρωσίας του Κιέβου. Και ο Ζελένσκι εξελέγη εύκολα για δεύτερη θητεία στον πρώτο γύρο.
  Αν και οι υποψήφιοι για την προεδρία ήταν πολλοί, οι εκλογές ήταν δημοκρατικές.
  Ο Ζελένσκι είπε ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει το παράδειγμα του Λουκασένκο και να κυβερνήσει δια βίου. Επιπλέον, οι συνθήκες της εξαφάνισης του Λουκασένκο ήταν ακόμη ασαφείς. Ίσως τόσο η Ρωσία όσο και η Δύση απλώς να μην τον χρειάζονταν πλέον. Και εξαφανίστηκε... Αλλά ο Ζελένσκι μόνο δυναμώνει. Και πράγματι, η βασιλεία του από άποψη επιτυχίας επισκιάζει τους προκατόχους του, συμπεριλαμβανομένου του Μεγάλου Πέτρου.
  Στην πραγματικότητα, δεν είναι όλοι ικανοί να αποκαταστήσουν το έδαφος της ΕΣΣΔ, συν το Αφγανιστάν, το Ιράν και το Ιράκ.
  Αλλά ο Zelensky δεν σταματά εκεί. Τώρα τόσο η Πολωνία όσο και η Φινλανδία δέχονται επίθεση - κάποτε ήταν επίσης μέρος της τσαρικής αυτοκρατορίας. Και πράγματι σε αυτές τις χώρες γίνονται δημοψηφίσματα και εντάσσονται οικειοθελώς στη Ρωσία του Κιέβου.
  Επιτυχίες υπάρχουν και στο επιστημονικό μέτωπο. Πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη πτήση για τον Άρη. Ρώσοι κοσμοναύτες προσγειώθηκαν εκεί. Πήραν το χώμα και άφησαν τη σημαία, που ήταν μεγάλος θρίαμβος.
  Την ίδια στιγμή, η Kievan Rus πήρε το αυθεντικό Port Arthur από την Κίνα. Και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι είχε ξεκινήσει εμφύλιος πόλεμος στην Κίνα, πήραν υπό την προστασία τους τη Μαντζουρία.
  Την ίδια στιγμή, η Ρωσία του Κιέβου προσάρτησε μέρος της Τουρκίας. Εκείνα τα εδάφη που παραχωρήθηκαν στη Ρωσία βάσει της Συνθήκης των Βερσαλλιών. Η οποία ήταν επίσης μια πολύ δυνατή κίνηση. Ο Ζελένσκι επέκτεινε περαιτέρω τη Ρωσία του Κιέβου ως αυτοκρατορία. Και από οικονομική άποψη, βγήκε στην κορυφή, ξεπερνώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Λοιπόν, η Κίνα έχει βυθιστεί στον εφιάλτη ενός εμφυλίου πολέμου και έχει ήδη αρχίσει να διχάζεται.
  Η Ρωσία του Κιέβου έγινε μια ισχυρή χώρα. Και η δημοτικότητα του Ζελένσκι στη χώρα αυξήθηκε τόσο πολύ που οι άνθρωποι άρχισαν να παρακαλούν τον Βλαντιμίρ γονατιστός για να μην φύγει. Συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι.
  Ο Ζελένσκι, κατ' εξαίρεση, διεξήγαγε δημοψήφισμα που του επέτρεψε να διεκδικήσει άλλη μια τρίτη θητεία ως επικεφαλής της Ρωσίας του Κιέβου.
  Ο ηγέτης άλλαξε στις ΗΠΑ. Έχει γίνει ήδη Ρεπουμπλικανός. Και όχι τόσο νέος πια - μεγαλύτερος από τον Ζελένσκι. Έτσι, οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας του Κιέβου και των Ηνωμένων Πολιτειών άρχισαν να επιδεινώνονται ξανά. Η Ρωσία έχει ήδη γίνει οδυνηρά πιο δυνατή υπό τον Ζελένσκι. Θυμήθηκαν ότι, μαζί με την ουκρανική κυριαρχία, αυτή είναι ήδη η τέταρτη θητεία του Zelensky.
  Ότι, λένε, οι εξουσίες του Ρώσου Προέδρου δεν μειώθηκαν. Το μόνο πράγμα που έκανε ο Ζελένσκι ήταν να εισαγάγει μια τροπολογία στο σύνταγμα σύμφωνα με την οποία η Κρατική Δούμα έχει το δικαίωμα να απολύσει έναν μεμονωμένο υπουργό με ψήφους δύο τρίτων ή με απλή πλειοψηφία δύο φορές ψηφίζοντας μομφή.
  Και αυτή η τροπολογία δεν είναι τόσο σημαντική, αφού ο πρόεδρος διατήρησε το δικαίωμα να διορίζει όλους τους υπουργούς και να καθορίζει τη δομή της κυβέρνησης. Και στην Κρατική Δούμα, οι υποστηρικτές του Ζελένσκι έχουν συνταγματική πλειοψηφία.
  Πιο σημαντική ήταν η εισαγωγή άμεσων εκλογών για το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, καθώς και η δυνατότητα στους κρατούμενους να ψηφίσουν.
  Αλλά, γενικά, εδώ τελείωσε ο περιορισμός των εξουσιών του προέδρου. Διατηρήθηκε το δικαίωμα απομάκρυνσης διοικητών. Και στον νομοθετικό τομέα έχει διευρυνθεί.
  Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Ζελένσκι άρχισε να κατηγορείται για αυταρχισμό και ότι το κόμμα, "Υπηρέτης του Λαού", ελέγχει σχεδόν όλες τις θέσεις στην πολιτεία. Το LDPR και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας έπαψαν να υπάρχουν. Ένα κόμμα προέκυψε - "Ένας δίκαιος κόσμος" από τα αριστερά. Αντί για το LDPR, εμφανίστηκαν Πατριώτες της Ρωσίας. Αλλά το κόμμα του Υπηρέτη του Λαού κυριάρχησε πλήρως.
  Ορισμένες μεταρρυθμίσεις επηρέασαν επίσης την εκκλησία. Η Ορθοδοξία νομιμοποίησε το δικαίωμα απόκτησης τεσσάρων συζύγων, πλησιάζοντας περισσότερο το Ισλάμ. Η προσέγγιση των εικόνων έχει αλλάξει κάπως και υπήρξε προσέγγιση με τον Προτεσταντισμό. Άρχισαν να λένε περισσότερα: ότι ο Θεός είναι Ένας, και ότι οι απλοί θνητοί δεν είναι άξιοι της λατρείας του Θεού.
  Ταυτόχρονα, η Τριάδα καταργήθηκε ως όχι βιβλικό σύμβολο και ακατανόητη για τους απλούς θνητούς.
  Και εισήγαγαν: ότι ο Θεός είναι Ένας, ο Θεός Πατέρας. Αλλά ο όρος Θεός ο Υιός δεν υπάρχει στη Βίβλο. Επιπλέον, δεν υπάρχει όρος: ο Θεός είναι το Άγιο Πνεύμα. Γιατί λοιπόν να μην απλοποιήσουμε τη θρησκεία.
  Επιπλέον, ένας Θεός που κρέμεται σε σταυρό δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Εάν δεν μπορούσε να προστατεύσει τον εαυτό του, τότε πώς θα προστατεύσει τους ανθρώπους; Με λίγα λόγια, περάσαμε στον μονοθεϊσμό. Και η ίδια η Βίβλος ανακατεύτηκε με αρχαίους σλαβικούς μύθους. Το Ευαγγέλιο του Βέλες προέκυψε.
  Ο αθεϊσμός έχει επίσης ενταθεί - λένε, σταματήστε να παρασύρεστε με τα ανθρώπινα παραμύθια. Έχουμε έναν πλανήτη και δεν χρειάζεται οι άνθρωποι να πιστεύουν στα θαύματα και ειδικά στο τέλος του κόσμου.
  Δεν θα υπάρξει τέλος του κόσμου και δεν πρέπει να υπάρξει. Και η ανθρωπότητα πρέπει να γίνει διαστημική αυτοκρατορία και να φτάσει στην άκρη του γαλαξία. Τι γίνεται με τους γαλαξίες; Περισσότερο σαν το σύμπαν. Και έχοντας φτάσει στην άκρη του σύμπαντος, πηγαίνετε σε ένα άλλο μέρος του σύμπαντος. Άλλωστε, υπάρχουν αναρίθμητα σύμπαντα. Και έτσι μπορείτε να πετάξετε από το ένα σύμπαν στο άλλο. Και με τον καιρό, μάθετε να δημιουργείτε τον εαυτό σας! Και θα υπάρχουν νέα, αμέτρητα σύμπαντα σχεδόν σε όλο το διάστημα.
  Και ο πλανήτης Γη είναι απλώς το λίκνο της ανθρωπότητας. Και στο μέλλον θα υπάρξει μια αυτοκρατορία από εξάξιο έως εξάξιο δισεκατομμύριο βαθμούς συμπάντων, και χωρίς να σταματήσει να επεκτείνεται περαιτέρω και να κατακτά το διάστημα.
  Και ο επικεφαλής και πρόεδρος της Ρωσίας του Κιέβου Βλαντιμίρ Ζελένσκι, σαν λαμπερός ήλιος ελπίδας ανατέλλει πάνω από τον πλανήτη!
  Και το μέλλον του και το μέλλον της Ρωσίας του Κιέβου - ας είναι λαμπρό!
  
  ΑΝΩΤΕΡΗ ΒΙΑ ΟΤΑΝ Η ΕΣΣΔ Πολέμησε ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ
  Και έτσι ξεκίνησε μια ακαταμάχητη επιρροή, κλείνοντας τις Συμμαχικές δυνάμεις την 1η Ιανουαρίου 1943. Το χτυπημένο σώμα του Ρόμελ σταμάτησε στα σύνορα με τη Λιβύη. Και όλοι οι βομβαρδισμοί της ναζιστικής Γερμανίας σταμάτησαν. Οι προσπάθειες να πετάξουν προς το Λονδίνο αποδείχθηκαν επίσης αποτυχημένες. Τα γερμανικά αεροπλάνα δεν συνετρίβη, αλλά οδηγήθηκαν πίσω. Συνέβη ένα πρωτόγνωρο θαύμα, η διαίρεση του κόσμου με θεομαγική δύναμη.
  Ωστόσο, στην αρχή αυτό δεν βοήθησε πολύ τους Γερμανούς. Το Στάλινγκραντ, ή μάλλον η ομάδα Paulus σε αυτό, ίσως δεν μπορούσε πλέον να σωθεί. Και τα σοβιετικά στρατεύματα προχώρησαν με αυτοπεποίθηση. Η επίθεση στο Voronezh και σε άλλες κατευθύνσεις ήταν επιτυχής. Σχεδόν σαν σε πραγματικό χρόνο, ο Κόκκινος Στρατός απελευθέρωσε το Κουρσκ, το Μπέλγκοροντ και το Χάρκοβο.
  Ωστόσο, μετά τη μεταφορά των έμπειρων τμημάτων του Ρόμελ από την Αφρική και εκείνων των δυνάμεων που στην πραγματική ιστορία ρίχτηκαν επίσης στις ερήμους της Αλγερίας και της Τυνησίας χωρίς κανένα όφελος, η περίφημη αντεπίθεση του Mainstein κέρδισε αισθητά τη δύναμη. Δεδομένου ότι σε αυτό συμμετείχαν σημαντικά περισσότερες γερμανικές δυνάμεις, ειδικά η αεροπορία.
  Και οι τριάντα ολοκαίνουργιες "Τίγρεις" που είχαν κολλήσει στη Σαχάρα χωρίς αποτέλεσμα, αποδείχτηκαν καθόλου περιττές.
  Εδώ εμφανίστηκε η πρώτη σημαντική ασυμφωνία με την πραγματική ιστορία. Ο Μάινσταϊν εξαπέλυσε αντεπίθεση τέσσερις ημέρες νωρίτερα και, έχοντας πολύ περισσότερες δυνάμεις, προχώρησε πιο γρήγορα. Το Kharkov ανακαταλήφθηκε εννέα ημέρες νωρίτερα, το Belgorod δώδεκα, και εν κινήσει, και το πιο σημαντικό, καταλήφθηκε το Kursk, το οποίο στην πραγματική ιστορία δεν υπέκυψε στον Fritz.
  Συμμετείχε σημαντικός αριθμός γερμανικών δυνάμεων. Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν μεταφερόμενες εφεδρείες από τη Γαλλία, σχεδόν όλες τις έτοιμες για μάχη μονάδες και την κύρια αεροπορία. Ό,τι και να πει κανείς, σχεδόν το ήμισυ της Luftwaffe αποσπάστηκε από το Δυτικό Μέτωπο, έτσι ώστε να προστεθούν σημαντικές δυνάμεις στον αέρα του εχθρού. Και αυτό το είπε κατά τη διάρκεια της γερμανικής αντεπίθεσης, που έμοιαζε με δρεπάνι.
  Ναι, και ο Mainstein στην πραγματική ιστορία ξεπέρασε τους σοβιετικούς στρατηγούς, αλλά εδώ έχει είκοσι μεραρχίες περισσότερες χερσαίες δυνάμεις και, λαμβάνοντας υπόψη τη συγκέντρωση των πόρων, τρεις φορές περισσότερα αεροσκάφη. Και το Focke-Wulf δεν είναι καθόλου κακό αν χρησιμοποιηθεί σωστά: η ταχύτητα είναι υψηλή, τα όπλα είναι ισχυρά. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι το F-190 είναι πιο αποτελεσματικό με αριθμητική υπεροχή. Δεδομένου ότι τα ισχυρά όπλα του επιτρέπουν να καταρρίψει ένα αεροπλάνο με μία κίνηση και μπορεί να διαφύγει λόγω της υψηλής ταχύτητας κατάδυσής του.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα υπέστησαν τακτική ήττα και έφυγαν από το Κουρσκ, πολλοί στρατιώτες και αξιωματικοί περικυκλώθηκαν. Εν μέρει, κάποιοι πέθαναν, άλλοι, αν και μια μειοψηφία από αυτούς συνελήφθησαν, πολλοί διέφυγαν, αν και έχασαν τον εξοπλισμό τους.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα υπέστησαν κολοσσιαία ζημιά και η επίθεσή τους σταμάτησε. Αλλά τα γερμανικά τανκς δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν την επιτυχία τους λόγω της έναρξης της εαρινής απόψυξης.
  Προέκυψε μια προσωρινή ισορροπία δυνάμεων.
  Ωστόσο, μια νέα δύναμη θα μπορούσε επίσης να εισέλθει στον πόλεμο: η Ιαπωνία. Οι σαμουράι είχαν επίσης λυμένα τα χέρια τους. Η Αμερική δεν είναι προσβάσιμη, αλλά ούτε και επιτίθεται. Είναι αλήθεια ότι ο ισχυρός χερσαίος στρατός της Ιαπωνίας ασκεί πίεση στην Κίνα. Εδώ ο Chiang Kai-shek αντιμετώπισε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Είτε προσπαθήστε να έρθετε σε συμφωνία με τους Ιάπωνες, είτε πολεμήστε, αλλά δεν θα λάβετε πλέον υποστήριξη με χρήματα και όπλα από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία και άλλες χώρες.
  Όπως ήταν φυσικό, οι Γερμανοί λαχταρούσαν το άνοιγμα δεύτερου μετώπου για να εκτρέψουν μέρος των εχθρικών δυνάμεων από τα ανατολικά. Παρόλα αυτά υπέστησαν σημαντικές απώλειες. Το Στάλινγκραντ πήρε ιδιαίτερα πολλή ενέργεια. Τα σοβιετικά στρατεύματα έχασαν επίσης πολλά και μερικά από τα στρατεύματα κατέληξαν στο καζάνι του Χάρκοβο και του Κουρσκ.
  Οι Ναζί αύξησαν την παραγωγή όπλων. Χάρη στην έλλειψη βομβαρδισμών, τα Krauts μπόρεσαν να αυξήσουν την παραγωγή αρμάτων μάχης κατά ένα πιο σημαντικό ποσοστό, καθώς και την αεροπορία. Ο βομβαρδισμός εμπόδισε τους Ναζί περισσότερο από όσο πιστεύεται συνήθως. Επιπλέον, στην πραγματική ιστορία, η Γερμανία αύξησε την παραγωγή εξοπλισμού σε μεγάλο βαθμό λόγω της αναδιάρθρωσης της οικονομίας σε πολεμική βάση και της ολοένα και πιο ενεργητικής χρήσης της δουλείας των σκλάβων, και όχι επειδή βομβαρδίστηκαν αδύναμα.
  Προς το παρόν, οι Γερμανοί περίμεναν και κατασκεύασαν νέα άρματα μάχης, εκπαιδεύτηκαν πληρώματα, βασιζόμενοι στη σύγχρονη τεχνολογία. Την ίδια στιγμή, το ερώτημα παρέμενε ανοιχτό: από πού να ξεκινήσει η επίθεση; Η προεξοχή του Κουρσκ δεν υπήρχε πια. Και αυτό είναι μια φυσική ένδειξη. Και έτσι και οι ίδιοι οι Γερμανοί και ο Χίτλερ δίστασαν. Υπήρχε μια ιδέα να κατακτήσουμε το Λένινγκραντ. Αν και σε αυτή την περίπτωση θα ήταν απαραίτητο να διαρρήξουμε ισχυρές οχυρώσεις.
  Οι Γερμανοί στρατηγοί δεν ήθελαν να πάνε ξανά στο Στάλινγκραντ. Αλλά ειλικρινά μιλώντας, η επιλογή δεν είναι μεγάλη. Είναι δυνατόν να επιτεθεί στην ίδια τη Μόσχα; Σοβαρές διαφωνίες προέκυψαν ανάμεσα στους φασίστες ηγέτες. Ο Mainstein, ο Guderian και ο Rommel μίλησαν ακόμη και με την έννοια ότι ήταν καλύτερα να μην επιτεθούν καθόλου, αλλά να αφήσουν τους Ρώσους να χώσουν τη μύτη τους και να τους παρασύρουν σε μια παγίδα.
  Ένα εναλλακτικό σχέδιο προέβλεπε την έναρξη επίθεσης από τη χερσόνησο Taman και το Rostov-on-Don• οι Fritz μπόρεσαν να υπερασπιστούν αυτήν την καλά οχυρωμένη πόλη μεταφέροντας ενισχύσεις από τη Βαλκανική ομάδα, αντικαθιστώντας τα στρατεύματα κατοχής τους με βουλγαρικά και ιταλικά.
  Ο Φύρερ, που του άρεσαν οι επιχειρήσεις κατά τις οποίες τα στρατεύματα διαπερνούν τις συγκλίνουσες κατευθύνσεις, ήταν όλο και περισσότερο διατεθειμένος σε αυτό το σχέδιο, αλλά άργησε να το εφαρμόσει. Συγκεκριμένα, το τανκ Panther αποδείχθηκε ιδιότροπο και συχνά κατέρρευσε, οπότε χρειαζόταν τροποποιήσεις. Αφήστε πρόσθετη εκπαίδευση του πληρώματος. Και ο Φύρερ ήθελε να σφραγίσει περισσότερους "Τίγρεις".
  Ο Στάλιν τελικά το βαρέθηκε. Φοβούμενος ότι θα άνοιγε ένα δεύτερο μέτωπο από την Ιαπωνία, η οποία είχε σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στη νότια Κίνα, της οποίας ο χερσαίος στρατός είχε ήδη ξεπεράσει τα επτά εκατομμύρια στρατιώτες και δεδομένα για το αυξανόμενο στρατιωτικό δυναμικό του Τρίτου Ράιχ, ο ίδιος διέταξε την έναρξη μιας επίθεσης στο τις κατευθύνσεις Kursk και Donbass. Ο δισταγμός του Χίτλερ και η επιθυμία του Φύρερ να σχηματίσει τμήματα με εκατοντάδες Τίγρες και Πάνθηρες οδήγησαν στην προκοπή.
  Ωστόσο, τα σοβιετικά στρατεύματα, έχοντας εξαπολύσει την επίθεση στις 7 Ιουλίου 1943, δεν είχαν αποφασιστικό πλεονέκτημα σε ισχύ. 5,56 εκατομμύρια γερμανικά στρατεύματα, περίπου ένα εκατομμύριο διακόσιες πενήντα χιλιάδες δορυφόροι στρατιώτες, έδρασαν εναντίον 6,6 εκατομμυρίων Σοβιετικών στρατιωτών και αξιωματικών. Ο Μουσολίνι, μετά την εξαφάνιση της απειλής επίθεσης από τα δυτικά και τα νότια, αύξησε σημαντικά τον αριθμό των ιταλικών στρατευμάτων στα ανατολικά. Ο αριθμός των ισπανικών μονάδων αυξήθηκε επίσης. Ο Σαλαζάρ έστειλε επίσης ένα τμήμα "εθελοντών". Πολέμησαν επίσης οι γαλλικές λεγεώνες, οι Ρουμάνοι, πιο ενεργά Ούγγροι, Αλβανοί και ξένες μεραρχίες στα SS από όλη την Ευρώπη.
  Έτσι, ο σοβιετικός στρατός δεν είχε υπεροχή σε αριθμούς, αλλά η ετερογένεια του συνασπισμού μείωσε την ποιότητα των εχθρικών δυνάμεων. Ο Κόκκινος Στρατός έχει κάποια αριθμητική υπεροχή σε άρματα μάχης και πυροβολικό. Αλλά προς το παρόν, ίσως, οι "Τίγρεις" και οι "Πάνθηρες" δεν έχουν ίσο από την άποψη της δύναμης πυρός και της πανοπλίας του αντιπάλου. Και το Τ-4 απέκτησε υπεροχή σε ισχύ πυροβόλου όπλου έναντι του Τ-34-76. Αλλά η ΕΣΣΔ έχει πυραυλικό πυροβολικό και οι Γερμανοί, παρά την ανάπτυξη ειδικών εκτοξευτών αερίου, το έχουν αναπτύξει μάλλον ελάχιστα.
  Υπάρχει κατά προσέγγιση αριθμητική ισοτιμία στην αεροπορία. Τα γερμανικά μαχητικά ME-109 "G", Focke-Wulf είναι ισχυρότερα, ωστόσο, από τα σοβιετικά αεροσκάφη σε οπλισμό και ταχύτητα, αλλά ελαφρώς πιο αδύναμα σε ελιγμούς. Αλλά η Γερμανία, δυστυχώς, έχει πιο έμπειρους και παραγωγικούς άσους. Το βομβαρδιστικό Yu-188 είναι ίσως καλύτερο σε χαρακτηριστικά πτήσης από τα PE-2 και TU-3. Και το Yu-288 άρχισε να μπαίνει σε υπηρεσία. Είναι αλήθεια ότι μόλις άρχισε να παρουσιάζεται, όπως το ME-309.
  Αλλά σε κάθε περίπτωση, χωρίς να έχει πλεονέκτημα σε δύναμη, ο Κόκκινος Στρατός εξαπέλυσε επίθεση ενάντια στις προηγουμένως προετοιμασμένες άμυνες του εχθρού. Και αντιμετώπισε πεισματική αντίσταση. Αλλά τα σοβιετικά στρατεύματα ήταν δυναμικά στην επίθεσή τους, ανεξάρτητα από τις απώλειες, πίεσαν προς τα εμπρός. Αν και ο μέσος ρυθμός προόδου αποδείχθηκε χαμηλός, ένα έως δύο χιλιόμετρα την ημέρα. Ο εχθρός έσπασε και κατάφερε να σκάψει ξανά. Ο ρυθμός της όχι λιγότερο ηρωικής προέλασης συνεχίστηκε. Μέχρι τα μέσα Αυγούστου, με το κόστος των μεγάλων απωλειών, τα σοβιετικά στρατεύματα προχώρησαν έως και εκατό χιλιόμετρα, πλησίασαν το Κουρσκ και ξεκίνησαν πεισματικές μάχες για την ίδια την πόλη, πλησιάζοντας επίσης το Μπέλγκοροντ.
  Στις 19 Αυγούστου 1943, η Ιαπωνία, ξεπερνώντας τους δισταγμούς, άνοιξε ένα μέτωπο στην Άπω Ανατολή. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, έχοντας υποστεί μια σειρά από ήττες, το καθεστώς του Τσιάνγκ Κάι-σεκ συμφώνησε σε μια ειρήνη ευνοϊκή για τους σαμουράι. Οι Ιάπωνες απέκτησαν τον έλεγχο σημαντικών επικοινωνιών και απελευθερώθηκαν από την ανάγκη να διεξαγάγουν έναν δύσκολο ανταρτοπόλεμο με κακώς οργανωμένα, αλλά πολύ πολυάριθμα κινεζικά στρατεύματα. Αλλά στον Τσιάνγκ Κάι Σεκ υποσχέθηκε υποστήριξη στον πόλεμο με τον Κόκκινο Στρατό του Μάο Τσε Τουνγκ. Η Ιαπωνία έχει ήδη όλα τα μέσα για να πολεμήσει με την ΕΣΣΔ. Και αποφάσισαν να μην περιμένουν το βροχερό φθινόπωρο και τον σκληρό Σιβηρικό χειμώνα. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι ο Χίτλερ κήρυξε τον πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1941, αλλά οι σαμουράι δεν τον υποστήριξαν. Το άνοιγμα ενός δεύτερου μετώπου το 1942 θα μπορούσε να είχε σώσει τους Ναζί από μια συντριπτική ήττα στο Στάλινγκραντ.
  Η απόφαση της Ιαπωνίας ήταν αρκετά αναμενόμενη. Ωστόσο, στην επίθεση στο Βλαδιβοστόκ ο σαμουράι πέτυχε τακτικό αιφνιδιασμό και προκάλεσε σοβαρή ζημιά στον Σοβιετικό Στόλο του Ειρηνικού.
  Στα τέλη Αυγούστου, οι Γερμανοί προσπάθησαν να αντεπιτεθούν χρησιμοποιώντας μια μάζα από τα τελευταία άρματα μάχης. Αλλά η νότια αντεπίθεσή τους ήταν ικανή να πετύχει μόνο σχετική επιτυχία. Η σοβιετική διοίκηση είχε ήδη προβλέψει μια τέτοια πιθανότητα και απέσυρε τα στρατεύματά της στις αρχικές τους γραμμές. Μόνο τα συνδυασμένα όπλα της 31ης Στρατιάς έπεσαν στο καζάνι και καταστράφηκαν ως επί το πλείστον.
  Ωστόσο, τα σοβιετικά στρατεύματα δεν πέτυχαν τον στόχο τους και υπέστησαν πολύ σημαντικές απώλειες, αποτυγχάνοντας να ανακαταλάβουν το έδαφος. Ειδικά, χάθηκαν πάνω από εξήμισι χιλιάδες τανκς, έναντι περίπου οκτακόσιων γερμανικών. Στο τανκ παρκ το αριθμητικό πλεονέκτημα πέρασε στους Ναζί. Τον Σεπτέμβριο, οι Γερμανοί μπόρεσαν να φτάσουν την ΕΣΣΔ στην παραγωγή εκατοντάδων αεροσκαφών την ημέρα και τον Νοέμβριο, περίπου σε αυτοκίνητα, αυξάνοντας την παραγωγή Panthers σε 650-700 τανκς το μήνα. Εδώ, μεγάλο ρόλο έπαιξε η χρήση πόρων από τις κατεχόμενες χώρες, κυρίως τη Γαλλία, καθώς και το Βέλγιο και την Ολλανδία, όπου καθιερώθηκε η στρατολογία.
  Οι Γερμανοί, με κάποια καθυστέρηση, τον Σεπτέμβριο εξαπέλυσαν μια μακροχρόνια σχεδιασμένη επίθεση από το Ροστόφ-ον-Ντον και τη χερσόνησο Ταμάν. Και έτρεξαν σε επίμονες σοβιετικές άμυνες. Και η Ιαπωνία ξεκίνησε μια επίθεση κατά της Μογγολίας, καταλαμβάνοντας το Ουλάν Μπατόρ και το Πριμόριε. Αλλά μικρή πρόοδος έχει σημειωθεί εκεί.
  Αυτό εκτροπή σημαντικών εφεδρειών και μετά από ενάμιση μήνα σκληρών μαχών, οι γερμανικές ομάδες ενώθηκαν. Αλλά και οι απώλειες των Fritz αποδείχθηκαν πολύ σημαντικές και αναγκάστηκαν να σταματήσουν. Αλλά αυτή η τακτική επιτυχία προκάλεσε την είσοδο της Τουρκίας στον πόλεμο και το άνοιγμα ενός τρίτου μετώπου στην Υπερκαυκασία.
  Τώρα έπρεπε να αντεπιτεθούμε και προς αυτή την κατεύθυνση.
  Μέχρι το χειμώνα, η πρώτη γραμμή στην Άπω Ανατολή θα σταθεροποιηθεί. Οι Ιάπωνες προχώρησαν στην περιοχή Primorye από πενήντα έως εκατόν είκοσι χιλιόμετρα, κατέλαβαν περισσότερο από τη μισή Μογγολία μαζί με το Ulaanbaatar, αλλά η επίθεσή τους σταμάτησε. Οι Τούρκοι πλησίασαν το Ερεβάν και επιτέθηκαν στο Μπατούμι, κατάφεραν να καταλάβουν τα δύο τρίτα της τελευταίας πόλης. Οι ίδιοι οι Γερμανοί δεν θα προχωρήσουν πολύ το φθινόπωρο. Και δεν έχουν πάρει ακόμη την πρωτοβουλία.
  Ο πόλεμος γινόταν όλο και πιο θέσιος και παρατεταμένος. Στην εξάντληση και στην τεχνολογική υπεροχή. Κατά τη διάρκεια του 1943, η ΕΣΣΔ αύξησε την παραγωγή αεροσκαφών κατά μιάμιση φορά από 25 χιλιάδες σε 37 χιλιάδες. Η ναζιστική Γερμανία από πάνω από 15 χιλιάδες σε 32 χιλιάδες, υπερδιπλάσια. Τους τελευταίους μήνες του έτους, οι Γερμανοί αντιστοίχισαν τα σοβιετικά αποτελέσματα παραγωγής τους σε αεροσκάφη. Και σε τανκς και αυτοκινούμενα όπλα επίσης - με ποιοτική υπεροχή. Αλλά η ΕΣΣΔ πρέπει επίσης να πολεμήσει την Ιαπωνία. Επιπλέον, ένας αριθμός αεροσκαφών και δεξαμενών παράγονται στην Ιταλία και σε άλλες δορυφορικές χώρες του Τρίτου Ράιχ. Ακόμα κι αν όχι πάρα πολύ. Επιπλέον, οι Γερμανοί, εκμεταλλευόμενοι την απουσία πολέμου, άρχισαν να εξάγουν και να προμηθεύουν πετρέλαιο από τη Λιβύη για τις ανάγκες τους.
  Έτσι σταδιακά η έλλειψη ενέργειας στο Τρίτο Ράιχ αποδυναμώθηκε. Επιπλέον, οι αφρικανικές γαλλικές κτήσεις υποσχέθηκαν να είναι μια καλή πηγή πρώτων υλών.
  Για να μπορέσουν να εφοδιαστούν καλά οι Ναζί. Σε απάντηση, οι κόκκινοι σχεδιαστές ετοίμασαν νέους τύπους δεξαμενών για τον Στάλιν με πυροβόλα 85 mm και 122 mm. Οι Γερμανοί επιβράδυναν κάπως την εργασία στο Panther 2. Δεν είναι εύκολο να αποκτήσεις ένα τανκ με ισχυρά όπλα, ισχυρή πανοπλία και σχετικά κινητικότητα. Και το "Royal Tiger" αποδείχθηκε πολύ βαρύ στους 68 τόνους. Μόνο ο εκσυγχρονισμός του Πάνθηρα υποσχέθηκε να είναι σχετικά επιτυχημένος. Και το τανκ T-4, προφανώς, έχει εξαντλήσει τις δυνατότητές του. Σταδιακά, ξεκινώντας το 1944, η παραγωγή αυτού του μηχανήματος άρχισε να μειώνεται. Να σταματήσει εντελώς τον Απρίλιο.
  Η σοβιετική διοίκηση ξεκίνησε αρκετές επιθετικές επιχειρήσεις το χειμώνα. Και η χερσόνησος Ταμάν, και στο κέντρο, και προς την κατεύθυνση του Λένινγκραντ, και κοντά στο Κουρσκ. Όμως καμία σημαντική επιτυχία δεν σημειώθηκε πουθενά . Ο εχθρός είχε ήδη μια αριθμητική υπεροχή σε ανθρώπινο δυναμικό τόσο σε τανκς όσο και σε αεροσκάφη. Μόνο ο φόβος του καιρού ανάγκασε τους Φριτς να ακολουθήσουν αμυντικές τακτικές.
  Αρνητικό ρόλο έπαιξε επίσης ο αυξημένος αριθμός λιποτάκτες και προδότες, καθώς και το γεγονός ότι οι Γερμανοί ανέπτυξαν αεροπορία μεγάλου υψόμετρου, η οποία ήταν πιο αποτελεσματική στην αναγνώριση από τον αέρα.
  Επιπλέον, η σοβιετική διοίκηση προσέγγισε τη διαδικασία συγκέντρωσης δυνάμεων κάπως εσφαλμένα. Ειδικότερα, η ίδια η τακτική της έναρξης της επόμενης επιχείρησης σε διαφορετική περιοχή πριν από την ολοκλήρωση της προηγούμενης είχε νόημα δεδομένης της αριθμητικής υπεροχής. Όπως στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, χωρίζοντας τους Γερμανούς. Αλλά αν ο εχθρός σας υπερτερεί αριθμητικά, αυτό δυσκόλεψε την επίτευξη υπεροχής σε δυνάμεις σε μια συγκεκριμένη περιοχή.
  Εάν ο Στάλιν είχε καταφέρει να δημιουργήσει υπεροχή σε ένα ξεχωριστό τμήμα του μετώπου σε αναλογία περίπου τρία προς ένα, τότε ίσως θα είχε επιτευχθεί η τακτική επιτυχία.
  Και έτσι σε έναν τομέα υπάρχει επίθεση, σε άλλον ετοιμάζονται, αλλά στην πραγματικότητα είναι πιο εύκολο για τους Γερμανούς και τους συμμάχους τους να αποκρούσουν. Επιπλέον, το Fritz διέθετε ήδη αναγνωριστικά αεροσκάφη μεγάλου ύψους, υψηλής ταχύτητας με εξαιρετική οπτική, που τους επέτρεπε να παρακολουθούν την κίνηση των στρατευμάτων. Και το χειμώνα είναι πιο δύσκολο να καμουφλάρετε και η νύχτα δεν είναι πανάκεια, έτσι οι Γερμανοί αξιωματικοί πληροφοριών απέκτησαν συσκευές καλής νυχτερινής όρασης.
  Το "Royal Tiger" ως προγραμματισμένο άρμα μάχης καθυστέρησε στη σειριακή παραγωγή και δεν ήταν απολύτως επιτυχημένο. Το "Panther" -2, το οποίο ο Χίτλερ διέταξε να ενισχυθεί με θωράκιση για να γίνει το IS-2 αδιαπέραστο και να εγκατασταθεί ένας κινητήρας 900 ίππων, ζύγιζε 51 τόνους, ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη την εγκατάσταση ενός περιβλήματος από κράμα, το οποίο εξοικονομούσε 800 κιλά . Αλλά κατέστη δυνατή η ενίσχυση της πλευρικής θωράκισης έως και 82 χιλιοστά σε ορθολογική γωνία. Αυτό έκανε το γερμανικό τανκ να μην είναι τόσο ευάλωτο από τα πλάγια όσο τα προηγούμενα μοντέλα. Αλλά και πάλι, το "Panther"-2 και το "Lion"-2 σε ένα πιο προηγμένο σχήμα διάταξης βρίσκονται ακόμη στη διαδικασία ανάπτυξης.
  Αλλά κατά τη διάρκεια του χειμώνα, οι Γερμανοί πήραν τον έλεγχο των γαλλικών κτήσεων στην Αφρική, συμπεριλαμβανομένου του Νίγηρα. Και υπάρχει πετρέλαιο, φυσικό αέριο και βωξίτη, και ακόμη μεγαλύτερα αποθέματα ουρανίου, ειδικά στο Κονγκό. Ο Ντε Γκωλ πιάστηκε - χωρίς τη βοήθεια των συμμάχων ήταν άχρηστος και ο Σκορέλ δούλευε καθαρά και επιδέξια.
  Έτσι, μέχρι τον Μάιο του 1944, τα προβλήματα με το πετρέλαιο επιλύθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Όλες οι προμήθειες έρχονταν ήδη από τη Λιβύη και το μόνο που έμενε ήταν να ανοίξουν όλο και περισσότερα πηγάδια.
  Όμως τον Μάιο οι Γερμανοί δεν ήταν ακόμη έτοιμοι να επιτεθούν. Εκτός από το Tiger, που ήταν ξεπερασμένο σχεδιαστικά, δεν είχαν σοβαρό ντεπόζιτο. Είναι αλήθεια ότι το "Tiger" ήταν ήδη σε μαζική παραγωγή και, χάρη στην υψηλή ποιότητα της θωράκισης και το πάχος των πλευρών, καθώς και στο όπλο ταχείας βολής, ακριβείας, μπορούσε να παίξει τον ρόλο του, αν όχι ενός ιδανικού , αλλά περισσότερο ή λιγότερο ανεκτό τανκ, σπάζοντας τον κύκλο εργασιών των στρατευμάτων της ΕΣΣΔ .
  Η γερμανική διοίκηση, μετά από μια σειρά διαφωνιών, επέστρεψε στο προηγούμενο σχέδιο του 1942. Δηλαδή, να εξαπολύσει επίθεση στα πλάγια. Πάρτε το Λένινγκραντ σε ένα διπλό ρινγκ και περάστε στο Στάλινγκραντ. Επιπλέον, αφού η Βέρμαχτ εγκατέλειψε το προεξέχον Rzhev-Vyazemsky, χάθηκε ένα βολικό προγεφύρωμα για επίθεση στη Μόσχα. Άρα είναι σχετικά μακριά από την πρωτεύουσα.
  Το σχέδιο των Ναζί επίσης δεν είναι βέλτιστο, αλλά... Πρόωρες βουλευτικές εκλογές έγιναν στη Σουηδία, όπου οι Ναζί πέτυχαν μια εντυπωσιακή νίκη. Μια χώρα με πληθυσμό οκτώ εκατομμυρίων ανθρώπων και ανεπτυγμένη οικονομία ήταν έτοιμη να πολεμήσει εναντίον της ΕΣΣΔ. Η πιο δημοφιλής μορφή ήταν ο Κάρολος ο Δωδέκατος. Οι Σουηδοί λαχταρούσαν για εκδίκηση για προηγούμενες ήττες και ταπείνωση κατά τη διάρκεια των πολέμων που χάθηκαν από τον Μέγα Πέτρο και τον Αλέξανδρο τον Πρώτο. Έτσι, όλη η Ευρώπη είχε ήδη πολεμήσει ενάντια στην ΕΣΣΔ. Επιπλέον, ο Φράνκο και ο Σαλαζάρ αποφάσισαν να μπουν επίσημα στον πόλεμο για να διεκδικήσουν το μερίδιό τους από τα λάφυρα. Μόνο η Ελβετία παρέμεινε επίσημα ουδέτερη, αλλά έστειλε και ένα τμήμα εθελοντών.
  Η αριθμητική υπεροχή ήταν στο πλευρό του ναζιστικού συνασπισμού. Επιπλέον, μέχρι τα μέσα Μαΐου 1944, οι Γερμανοί είχαν ήδη περίπου χίλια αεροσκάφη ME-262 σε υπηρεσία. Το ίδιο το αυτοκίνητο είναι αρκετά επιτυχημένο, αλλά με ημιτελείς κινητήρες. Σταδιακά όμως οι κινητήρες βελτιώθηκαν, έγιναν πιο ισχυροί, πιο αξιόπιστοι και η κατανάλωση καυσίμου μειώθηκε.
  Η επίθεση ξεκίνησε στα νότια. Ο Fritz προσπάθησε να επαναλάβει το σχέδιο που ανέπτυξε η OKW για την Επιχείρηση Blau τον Ιανουάριο του 1942, αλλά στη συνέχεια άλλαξε αυθαίρετα από τον Χίτλερ. Όταν επιτίθεται στο Στάλινγκραντ τόσο από το νότο όσο και από το βορρά, σε συγκλίνουσες κατευθύνσεις. Πρώτα όμως, οι Γερμανοί έπρεπε να περάσουν στον Ντον. Οι φασίστες Tigers βγήκαν στην επίθεση, αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια ισχυρή αμυντική γραμμή. Η προέλαση των Krauts αποδείχθηκε αργή, βαλτώθηκαν στην άμυνα σε βάθος των σοβιετικών στρατευμάτων. Έχοντας διανύσει μόνο 35-40 χιλιόμετρα προς την κατεύθυνση του Voronezh τις πρώτες δέκα ημέρες.
  Στη συνέχεια, σε δύο εβδομάδες επίμονων μαχών, οι Ναζί προχώρησαν μόλις δέκα χιλιόμετρα και, λόγω των μεγάλων απωλειών, αναγκάστηκαν να σταματήσουν.
  Η επίθεση στο νότο εξελίχθηκε με μεγαλύτερη επιτυχία. Υπάρχουν λιγότερα σοβιετικά στρατεύματα εκεί και είναι πιο δύσκολο να αμυνθεί κανείς. Πολυάριθμα "Panthers", "Tigers", "Ferdinands" (αυτό το αυτοκινούμενο όπλο αποδείχθηκε ότι ήταν πιο διαδεδομένο λόγω της έλλειψης στρατηγικών βομβαρδισμών!) και τα πρώτα μοντέλα του "Jagdtiger" και του ιδιαίτερα αποτελεσματικού "Sturmtiger". Οι Γερμανοί κατάφεραν να διαπεράσουν τις πρώτες γραμμές άμυνας και να αποκτήσουν επιχειρησιακό χώρο.
  Την ίδια στιγμή, ο ιαπωνικός στρατός πέρασε και αυτός στην επίθεση. Οι σαμουράι αύξησαν το μέγεθος του στόλου των δεξαμενών τους και τα νέα τους μεσαίου βάρους οχήματα δεν ήταν πρακτικά κατώτερα σε οπλισμό και οδηγική απόδοση από το T-34-76, και ήταν ακόμη ανώτερα σε μετωπική θωράκιση, αν και κατώτερα σε προστασία από τα πλάγια.
  Η Ιαπωνία ηγήθηκε της επίθεσης στη Μογγολία, όπου ήταν πολύ πιο δύσκολο να διατηρηθεί η άμυνα. Η σοβιετική διοίκηση αντιμετώπισε έλλειψη εφεδρειών, αντεπιτίθεται και στα τρία μέτωπα. Και οι απώλειες προσωπικού κατά τη χειμερινή επίθεση ήταν σημαντικές.
  Η γερμανική επίθεση στο Tikhvin, και οι Φινλανδοί και οι Σουηδοί από το κανάλι της Λευκής Θάλασσας, αποκρούστηκαν με δυσκολία. Οι Ναζί προχωρούσαν αργά, αλλά σχεδόν συνεχώς. Στα μέσα Ιουνίου, στο νότο, τα στρατεύματα του Mainstein εισέβαλαν στο Στάλινγκραντ. Η δεύτερη Μάχη του Στάλινγκραντ ξεκίνησε. Και στις αρχές Ιουλίου, μετά την πτώση του Tikhvin και του Volkhov, οι Φινλανδοί, οι Σουηδοί και οι Γερμανοί ενώθηκαν - σχηματίζοντας έναν δεύτερο δακτύλιο γύρω από την πόλη του Λένιν.
  Έτσι, δημιουργήθηκε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση για τις σοβιετικές στρατιωτικές δυνάμεις.
  Όμως το Στάλινγκραντ δεν ενέδωσε στον Μάινσταϊν. Και αυτό εμπόδισε τους Γερμανούς να αναπτύξουν επίθεση προς άλλες κατευθύνσεις. Στο νότο, όπως και το 1942, έφτασαν μόνο στην Πύλη Terek: κολλώντας κοντά στο Γκρόζνι και στο Ορτζονικίτζε. Οι σφοδρές μάχες συνεχίστηκαν στην κατεύθυνση του Voronezh. Μέχρι τον Σεπτέμβριο, τα σοβιετικά στρατεύματα αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν πέρα από το Ντον. Είναι ειρωνεία της μοίρας ότι μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου η πρώτη γραμμή στο νότο επανέλαβε το 1942 την εποχή της μεγαλύτερης προέλασης των Ναζί.
  Ήταν χειρότερα στο βορρά, όπου το Λένινγκραντ βρέθηκε σε πλήρη πολιορκία. Επιπλέον, οι Γερμανοί, οι Φινλανδοί και οι Σουηδοί μπόρεσαν να κόψουν τις άμυνες του Κόκκινου Στρατού στη χερσόνησο της Καρελίας, αποκόπτοντας το Μούρμανσκ μέσω ξηράς από το κύριο τμήμα της ΕΣΣΔ.
  Περίπου σαράντα σοβιετικές μεραρχίες απομονώθηκαν. Ωστόσο, ο αριθμός τους απείχε πολύ από το κανονικό. Η Σουηδία παρουσίασε περίπου είκοσι πέντε αρκετά καλά εξοπλισμένες μεραρχίες. Μαζί με τους έμπειρους Φινλανδούς και τα γερμανικά στρατεύματα, απέκτησαν μια αριθμητική υπεροχή. Και είναι εξαιρετικά δύσκολο να μεταφερθούν αποθεματικά στη χερσόνησο της Καρελίας.
  Γενικά, ο Κόκκινος Στρατός δεν μπορούσε να λάβει τις απαραίτητες ενισχύσεις, οπότε οι Ιάπωνες αποδείχθηκαν απροσδόκητα ισχυροί, ο αριθμός τους, μαζί με στρατεύματα μαριονέτας, ξεπέρασε τα πέντε εκατομμύρια και αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα πλήρες δεύτερο μέτωπο. Έτσι, το μόνο που έπρεπε να κάνουμε ήταν να πολεμήσουμε τους Γερμανούς και τους συμμάχους τους.
  Σταδιακά, η ζώνη ελέγχου των σοβιετικών στρατευμάτων στην Καρελία μειώθηκε και το Μούρμανσκ αποκλείστηκε εντελώς και ουσιαστικά καταδικάστηκε. Έτσι ο εχθρικός στόλος και ιδιαίτερα τα υποβρύχια κυριαρχούσαν στη θάλασσα, οπότε δεν υπήρχε τίποτα για να ανεφοδιαστούν.
  Αλίμονο, τον Νοέμβριο του 1944 η ΕΣΣΔ δεν είχε τα αποθέματα για να επαναλάβει το σημείο καμπής του 1942. Σχεδόν τα πάντα ξοδεύτηκαν για να αποτραπεί η απώλεια του Καυκάσου. Επιπλέον, οι Γερμανοί πραγματοποίησαν την επίθεση στο Στάλινγκραντ πιο επαγγελματικά και τα αποθέματα έπρεπε να μεταφέρονται συνεχώς εκεί, σαν στον κρατήρα του Τάρταρου. Ο Στάλιν διέταξε να κρατηθεί η πόλη στον Βόλγα με οποιοδήποτε κόστος. Δεδομένης όμως της κυριαρχίας των εχθρικών αεροσκαφών στον αέρα, η τιμή αποδείχθηκε απίστευτα υψηλή.
  Επιπλέον, ο Mainstein, σε αντίθεση με τον Paulus, δεν βιαζόταν και φρόντιζε τους στρατιώτες. Ως αποτέλεσμα, η αναλογία των απωλειών δεν ήταν υπέρ του Κόκκινου Στρατού.
  Ο Χίτλερ έσπευσε τον Μάινσταϊν, αλλά ο πανούργος στρατάρχης ήξερε πώς να αποφεύγει και να αντέχει την πίεση.
  Ένα από τα πιο ισχυρά είδη όπλων ήταν τα Sturmtigers. Είχαν εξαιρετικά ισχυρούς εκτοξευτές βομβών που εκτόξευαν βλήματα βάρους τριακοσίων είκοσι κιλών. Επιπλέον, οι οβίδες είναι πυραυλοπροωθούμενες και πολύ πιο ισχυρές από τις οβίδες οβίδων. Μπορείτε να τους αποκαλέσετε μια άξια απάντηση στην Katyusha, αν και σε πίστες. Επιπλέον, ορισμένοι εκτοξευτές βομβών τοποθετήθηκαν επίσης σε φορτηγά, με μεγαλύτερη εμβέλεια βολής.
  Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν και εκτοξευτές αερίου. Και φυσικά τζετ βομβαρδιστικά.
  Τον Δεκέμβριο, οι Ιάπωνες κατέλαβαν σχεδόν όλη τη Μογγολία και πλησίασαν το Βλαδιβοστόκ, καταλαμβάνοντας εν μέρει το Primorye και το Khabarovsk. Όμως ο στρατηγός Φροστ τους ανάγκασε να σταματήσουν.
  Εκμεταλλευόμενος αυτό, ο Κόκκινος Στρατός οργάνωσε μια σειρά από αντεπιθέσεις στις γερμανικές πλευρές που προσπάθησαν να καταλάβουν ό,τι είχε απομείνει από το Στάλινγκραντ. Τι, έστω και ένα μικρό μέρος της πόλης κρατήθηκε στις αρχές του 1945. Οι Γερμανοί πέτυχαν ορισμένες επιτυχίες το 1944, αλλά δεν μπόρεσαν καν να κατακτήσουν τον Καύκασο και να αποκτήσουν πετρέλαιο στο Μπακού. Είναι αλήθεια ότι για τις δικές τους ανάγκες μέχρι τώρα είχαν αρκετά από Ρουμανία, Ουγγαρία, Λιβύη, Καμερούν και Νιγηρία.
  Το Λένινγκραντ ήταν ακόμα υπό πολιορκία. Μεγάλα αποθέματα τροφίμων και πυρομαχικών δημιουργήθηκαν εκ των προτέρων, έτσι ώστε η πόλη να επιβιώσει αυτόν τον χειμώνα, συνεχίζοντας να καθηλώνει σημαντικές δυνάμεις της Βέρμαχτ και των συμμάχων της.
  Η σοβιετική ηγεσία κατάφερε επίσης να δημιουργήσει στρατηγικά αποθέματα πρώτων υλών στην πόλη Λένιν για την παραγωγή όπλων. Μέχρι στιγμής, αυτό δεν έχει δώσει πάρα πολλά στους φασίστες.
  Αλλά το Μούρμανσκ ήταν εντελώς αποκλεισμένο. Από τα δέκα μεταφορικά που κατευθύνονταν προς την πόλη, τα Krauts τερμάτισαν εννέα.
  Τον Ιανουάριο, η σοβιετική διοίκηση προσπάθησε να δοκιμάσει τη δύναμη των Γερμανών στο κέντρο. Ωστόσο, δεν ήταν δυνατό να νικηθεί η πολύ ισχυρή και τεχνολογικά προηγμένη άμυνα. Η μέγιστη προέλαση ήταν πέντε ή έξι, στην καλύτερη περίπτωση όχι περισσότερο από οκτώ χιλιόμετρα. Και οι απώλειες των σοβιετικών τμημάτων ήταν πολύ σημαντικές. Στα περισσότερα μέρη μέχρι τη μισή σύνθεση.
  Όμως μέρος των γερμανικών δυνάμεων αποσπάστηκε, επιτρέποντάς τους να κρατήσουν το Στάλινγκραντ... Τον Μάρτιο, οι ίδιοι οι Γερμανοί εξαπέλυσαν επίθεση στην Πύλη Τέρεκ. Κατάφεραν να διαπεράσουν τη γραμμή της σοβιετικής άμυνας και να περικυκλώσουν το Γκρόζνι και τον Ορτζονικίντζε, αλλά οι Φριτς είχαν κολλήσει στη γραμμή του Βεντένο, του Σάλι και περαιτέρω μέσα στις πόλεις.
  Η ίδια η πόλη του Γκρόζνι παρέμεινε σε πλήρη πολιορκία μέχρι τον Μάιο. Τον Μάιο, το Στάλινγκραντ έπεσε τελικά. Πρακτικά δεν έχουν απομείνει ερείπια από την πόλη και τα προάστια της, καθώς και από το εργοστάσιο δεξαμενών.
  Ο γερμανικός συνασπισμός τέλειωνε επίσης, αλλά ο Φύρερ ήθελε τη νίκη. Τον Ιανουάριο πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες επιτυχημένες δοκιμές του δίσκου, που έφτασαν σε ταχύτητα έως και δύο ταχύτητες ήχου και έφτασαν τα 18 χιλιόμετρα σε ύψος. Τον Μάιο, η δισκέτα είχε ήδη φτάσει σε τέσσερις ταχύτητες ήχου και είχε πηδήξει σε υψόμετρο 30 χιλιομέτρων.
  Αλλά το νέο μηχάνημα, με όλα τα δυνατά και ακόμη και μοναδικά χαρακτηριστικά πτήσης του, αποδείχθηκε ευάλωτο σε μικρές πυρκαγιές και ακριβό. Το πρόβλημα ευπάθειας λύθηκε σύντομα με την εκτόξευση ενός στρωτού άροτρου, αλλά αυτό αύξησε την κατανάλωση καυσίμου και μείωσε τον χρόνο πτήσης του αεροσκάφους. Και το ίδιο το δισκοπλάνο, με το στρωτό "παλτό" του, δεν μπορούσε να πυροδοτήσει αποτελεσματικά.
  Όμως η εποχή των "ιπτάμενων δίσκων" είχε ξεκινήσει. Επιπλέον, οι Γερμανοί απέκτησαν ένα δυνατό ατού: άρματα μάχης νέας γενιάς της κλάσης "Ε". Διέφεραν με παρόμοιο βάρος με το "Royal Tiger" και το "Panther", μια πολύ πιο πυκνή και προηγμένη διάταξη, μια χαμηλή σιλουέτα και παχιά πανοπλία.
  Στη μαζική παραγωγή και στο πεδίο της μάχης, τα Panther-2 και Tiger-2, και στη συνέχεια το Tiger-3, είχαν καλή απόδοση. Το τελευταίο όχημα, με πιο πυκνή διάταξη και μικρό πυργίσκο, διέθετε ισχυρή θωράκιση και κινητήρα 1080 ίππων. Το "ποντίκι" δεν έπιασε ποτέ. Αλλά η τροποποίηση "Panther", "F", είχε καλή απόδοση.
  Λόγω της έλλειψης στοιχείων κράματος, οι σοβιετικές δεξαμενές δεν είχαν πολύ υψηλής ποιότητας θωράκιση και μέχρι στιγμής ο "Πάνθηρας" αντιμετώπισε τον ρόλο του αρκετά καλά ακόμη και με ένα πυροβόλο 75 χλστ. Και η κεκλιμένη μετωπική θωράκιση 120 mm προστάτευε αρκετά αξιόπιστα από το σοβιετικό πυροβόλο T-34-85 των 85 mm. Αλλά, ίσως, το σοβιετικό αυτοκινούμενο όπλο SU-100 αποδείχθηκε άξιος αντίπαλος στην ενισχυμένη πανοπλία του Πάνθηρα. Το Τ-4 ήταν ήδη εκτός παραγωγής. Και από τις δεξαμενές παραγωγής, το Panther αποδείχθηκε το ελαφρύτερο.
  Η πρώτη εξελιγμένη δεξαμενή ως προς τη διάταξή της ήταν η σειριακή δεξαμενή "Lion". Ο πυργίσκος αυτής της δεξαμενής μετακινήθηκε προς τα πίσω και το κιβώτιο ταχυτήτων, ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων βρίσκονταν σε μία μονάδα μπροστά. Ως αποτέλεσμα, η σιλουέτα του οχήματος ήταν χαμηλή και η θωράκιση με ένα ισχυρό πυροβόλο 105 mm ήταν συγκρίσιμη με το "Royal Tiger" και το μπροστινό μέρος του πυργίσκου ήταν ακόμη πιο ισχυρό.
  Η μετακίνηση του πυργίσκου προς τα πίσω έδωσε επίσης στο λιοντάρι το πλεονέκτημα ότι όταν κινούνταν μέσα στο δάσος, το στόμιο του μακρόκαννου όπλου του δεν κολλούσε τόσο πολύ στους κορμούς των δέντρων.
  Οι Ναζί δοκίμασαν επίσης άλλα σχέδια, και επίσης βομβάρδισαν τις σοβιετικές θέσεις με ισχυρά αεροσκάφη.
  Η Ιαπωνία προσπάθησε επίσης να προχωρήσει και τελικά απέκοψε το Βλαδιβοστόκ από την ηπειρωτική χώρα.
  Οι Γερμανοί προσπάθησαν να περάσουν στη Μόσχα τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Αλλά η σοβιετική γραμμή άμυνας αποδείχθηκε πολύ ισχυρή και οι Ναζί υπέστησαν τεράστιες απώλειες. Ακόμη και το τανκ Lev δεν είναι απολύτως επαρκές στην επίθεση, κυρίως λόγω της ανεπαρκούς πλευρικής κάλυψης.
  Η σοβιετική διοίκηση χρησιμοποιούσε όλο και περισσότερο το διαμέτρημα του όπλου των 100 mm όλο και πιο ενεργά. Είναι σαφές ότι η ΕΣΣΔ δεν έχει τους πόρους να νικήσει τα εχθρικά άρματα με τα ίδια άρματα μάχης, αλλά το αντιαρματικό πυροβολικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζικά.
  Το E-100 στο αρχικό μοντέλο αποδείχθηκε πολύ βαρύ στους 140 τόνους και η πλαϊνή θωράκιση ήταν 120 χιλιοστά (μέτωπο 240 χιλιοστά!), ακόμη και υπό γωνία. Αυτό δεν ήταν πλέον αρκετό. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι τα Mouses είναι απελπιστικά πίσω στη διάταξη τους.
  Στην πραγματικότητα, η δεξαμενή Lion και τα αυτοκινούμενα όπλα - E-10, E-25 ήταν προηγμένα γερμανικά οχήματα, όπου συνδυάζονταν η θέση του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων και του κιβωτίου ταχυτήτων. Ωστόσο, οι Γερμανοί παρήγαγαν πολύ καθυστερημένο εξοπλισμό. Για παράδειγμα, "Panthers", "Tigers", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" με μάλλον ψηλές σιλουέτες που υστερούν στην ανάπτυξη.
  Ούτε το "E"-70 ήταν απόλυτα επιτυχημένο. Το όχημα ήταν εξοπλισμένο με ένα ισχυρό πυροβόλο 128 χιλιοστών και μια προηγμένη διάταξη, αλλά λόγω της επιθυμίας να διατηρήσει ένα φορτίο μάχης τουλάχιστον 80 βολών και να μην υπερβαίνει τους 70 τόνους, η θωράκισή του αποδείχθηκε συγκρίσιμη με το "Royal Tiger" - μοντέλο 1944 και ανεπαρκές για μια σημαντική ανακάλυψη. Το "Tiger"-3 προστατεύεται ακόμη καλύτερα. Αλλά στο E-70, ένας κινητήρας με υπερσυμπιεστή με ισχύ 1200 ίππων δοκιμάστηκε επιτυχώς, ο οποίος επέτρεψε στο τανκ να φτάσει σε ταχύτητα 60 χιλιομέτρων την ώρα στον αυτοκινητόδρομο.
  Σε κάθε περίπτωση, τα γερμανικά άρματα μάχης υπέστησαν μεγάλες απώλειες, όπως και το πεζικό. Τόσο οι ξένες μεραρχίες όσο και οι δορυφόροι του Τρίτου Ράιχ έχασαν πολλά.
  Μέχρι τα μέσα Αυγούστου, οι Γερμανοί είχαν προχωρήσει μόνο 40-50 χιλιόμετρα στο κέντρο και δεν μπορούσαν να κερδίσουν επιχειρησιακό χώρο. Και οι απώλειες αποδείχθηκαν τεράστιες. Τον Σεπτέμβριο, οι Ναζί εξαπέλυσαν νέα επίθεση στο νότο... Σε ενάμιση μήνα σφοδρών μαχών, ο εχθρός διέσχισε την Κασπία Θάλασσα, αποκόπτοντας από ξηρά τον Καύκασο.
  Όμως η σοβιετική διοίκηση κατάφερε να δημιουργήσει προμήθειες δια θαλάσσης, αν και με κόστος μεγάλης ζημιάς. Τον Νοέμβριο, το Fritz, με κόστος τεράστιας προσπάθειας και μεγάλης ζημιάς, έφτασε στο δέλτα του Βόλγα. Τον Δεκέμβριο η πρώτη γραμμή σταθεροποιήθηκε. Το χάσμα μεταξύ των μετώπων του Καυκάσου και της κύριας σοβιετικής επικράτειας μεγάλωσε. Επιπλέον, οι Ιάπωνες κατάφεραν να αποκόψουν το Βλαδιβοστόκ, πολιορκώντας τη σοβιετική πόλη.
  Παρά τον αποκλεισμό, το Μούρμανσκ κατάφερε να αντέξει ηρωικά μέχρι τον Δεκέμβριο του 1945. Αλλά και πάλι έπεσε...
  Το 1946 οι εχθροπραξίες συνεχίστηκαν... Η θέση της Ομάδας Σοβιετικού Στρατού στον Καύκασο αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολη. Αποκόπτονται από την ξηρά και υπάρχει κίνδυνος οριστικής απώλειας του Μπακού.
  Ο Στάλιν ένιωσε υπερβολική νευρικότητα και σωματική εξάντληση. Σφοδρές μάχες εκτυλίχθηκαν προς την κατεύθυνση του Tikhvin. Υπήρχε μια προσπάθεια σωτηρίας του περικυκλωμένου Λένινγκραντ. Στην ίδια την πόλη, οι προμήθειες τροφίμων έμειναν για λιγότερο από έξι μήνες και οι κάρτες τροφίμων κόπηκαν ξανά.
  Στην αρχή, τα σοβιετικά στρατεύματα έσπασαν τη γραμμή του μετώπου, αλλά στη συνέχεια ο εχθρός, με έναν ανώτερο αριθμό αρμάτων μάχης, κατάφερε να πραγματοποιήσει μια αντεπίθεση και ακόμη και να αποκόψει μέρος των σοβιετικών στρατευμάτων. Ο Φεβρουάριος πέρασε σε σκληρές μάχες τόσο στο βορρά όσο και στο νότο, όπου τα σοβιετικά στρατεύματα δοκίμασαν τον εχθρό και προσπάθησαν να ανακαταλάβουν το Στάλινγκραντ. Και το τελευταίο πέτυχε εν μέρει. Σοβιετικά τανκς εισέβαλαν στην πόλη, αλλά, δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να διώξουν τους Ναζί από εκεί.
  Όμως ξέσπασε η τρίτη Μάχη του Στάλινγκραντ. Τα σοβιετικά στρατεύματα πέτυχαν επίσης σχετικά μεγάλες επιτυχίες κοντά στο Voronezh. Αλλά και εκεί, το Fritz, χρησιμοποιώντας μεγάλο αριθμό μονάδων αρμάτων μάχης και την τεχνολογική τους υπεροχή, μπόρεσε να αποκαταστήσει την κατάσταση. Τον Μάρτιο, ελικόπτερα και δισκέτες σε σχήμα δίσκου άρχισαν να συμμετέχουν σε εχθροπραξίες σε μεγάλη κλίμακα. Οι Γερμανοί έκαναν αρκετές βελτιώσεις στους ιπτάμενους δίσκους και κατάφεραν να εξαπολύσουν πυραυλικές επιθέσεις σε σοβιετικές θέσεις μαζί τους. Αλλά στην πράξη, το δισκοπλάνο δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες ως θαυματουργό όπλο.
  Ακριβώς όπως ο βαλλιστικός πύραυλος von Braun αποδείχθηκε πολύ ακριβός και χαμηλής ακρίβειας για την ενεργό χρήση του στη μάχη για να δικαιολογηθεί.
  Όμως οι Γερμανοί απέκτησαν βομβαρδιστικά αεροσκάφη χωρίς ουρά ικανά να μεταφέρουν έως και δέκα τόνους φορτίου και να πετάξουν σε απόσταση έως και 16 χιλιάδων χιλιομέτρων (!).
  Δυστυχώς, η σοβιετική αεροπορία υστερούσε ακόμα και ο εχθρός κυριάρχησε σχεδόν πλήρως στον αέρα. Σε κάθε περίπτωση, τα αεροσκάφη με έλικα, καταρχήν, δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα αεριωθούμενα αεροσκάφη σε χαρακτηριστικά πτήσης. Και οι δικές μας εξελίξεις άργησαν πολύ. Και η μετάβαση από αεροσκάφη με έλικα σε αεροσκάφη αεριωθουμένων είναι πολύ επώδυνη.
  Και οι πιλότοι πρέπει να επανεκπαιδευτούν, οι διάδρομοι πρέπει να επεκταθούν και να προετοιμαστεί ένας ειδικός τύπος καυσίμου. Λοιπόν, οι ίδιοι οι κινητήρες είναι ακόμα υπό δοκιμή και εντοπισμό σφαλμάτων!
  Οι Γερμανοί βρέθηκαν αποσπασμένοι από το Στάλινγκραντ... Παραδόξως, το Τρίτο Ράιχ και ολόκληρος ο συνασπισμός είχαν ξεμείνει από ατμό, και ο Κόκκινος Στρατός ήταν σαν πουλί του Φοίνικα. Τόσο ο Απρίλιος όσο και ο Μάιος πέρασαν σε σκληρές μάχες κοντά στο Στάλινγκραντ. Και ακόμη και τον Ιούνιο, ο Κόκκινος Στρατός προσπαθούσε ακόμα να προχωρήσει, καθηλώνοντας τον εχθρό. Αλλά τον Ιούλιο, παρά τη ζέστη, οι Ναζί εξακολουθούσαν να κινούνται κατά μήκος της ακτής της Κασπίας Θάλασσας προς την κατεύθυνση του Μπακού. Η πρόοδος ήταν εξαιρετικά αργή. Κατά μέσο όρο 1,5 χιλιόμετρο την ημέρα. Το Νταγκεστάν επανήλθε... Τα σοβιετικά στρατεύματα συνέτριψαν τον Φριτς και τους συμμάχους τους σε όλα τα αζιμούθια.
  Κτυπούσαν τον εχθρό και στο κέντρο και στο βορρά. Δεν τους επετράπη να πλησιάσουν το Αρχάγγελσκ... Όμως τον Σεπτέμβριο ο ρυθμός της γερμανικής προέλασης στον Καύκασο επιταχύνθηκε. Οι δυνάμεις της καυκάσιας ομάδας εξαντλήθηκαν πολύ και μια θάλασσα δέκα μεταφορών έφτασε σε συνθήκες εχθρικής αεροπορικής υπεροχής στον αέρα το πολύ δύο ή τριών. Στα τέλη Οκτωβρίου, οι φασίστες μπήκαν ωστόσο στο Αζερμπαϊτζάν. Και τον Νοέμβριο προχώρησαν στο Μπακού. Και στις αρχές Δεκεμβρίου οι Κράουτ ενώθηκαν με τους Τούρκους στη Γεωργία...
  Ακόμη και πριν από τον Μάρτιο υπήρχαν μάχες στον Καύκασο και το Ερεβάν γενικά άντεξε μέχρι τον Ιούνιο του 1947.
  Όλο το χειμώνα ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε ακούραστα να προχωρήσει. Χτύπησαν άσχημα τον συνασπισμό. Αν και οι Ιάπωνες κατέλαβαν τελικά το Βλαδιβοστόκ τον Απρίλιο, αυτό επέτρεψε στην ΕΣΣΔ να αποκτήσει ισχυρότερη βάση στο Αμούρ.
  Αν και ο Κόκκινος Στρατός δεν πέτυχε απτές επιτυχίες με τις επιθέσεις του τον χειμώνα και τον Μάρτιο, έδωσε ένα δίκαιο μάθημα στον συνασπισμό. Στις γερμανικές δορυφορικές χώρες, η κατάσταση επιδεινώθηκε ολοένα και περισσότερο. Το ανθρώπινο δυναμικό εξαντλήθηκε και οι απώλειες ήταν τεράστιες. Το οικονομικό βάρος γινόταν εντελώς αφόρητο. Ακόμα και οι επιτυχίες στα μέτωπα ευχαριστούσαν τον Ευρωπαίο στο δρόμο όλο και λιγότερο. Η επιθυμία για ειρήνη γινόταν όλο και πιο δυνατή.
  Αλλά ο Χίτλερ ήθελε πεισματικά να τελειώσει την ΕΣΣΔ. Αν και οι υπολογισμοί ότι ο Κόκκινος Στρατός θα έχανε τη μαχητική του αποτελεσματικότητα μετά την απώλεια του Μπακού δεν έγιναν πραγματικότητα. Το 1946, η ΕΣΣΔ παρήγαγε έναν αριθμό ρεκόρ όπλων: περίπου 60 χιλιάδες αεροσκάφη και 40 χιλιάδες τανκς και αυτοκινούμενα όπλα, 250 χιλιάδες όπλα και όλμους. Ναι, η σοβιετική αεροπορία είναι κυρίως το μαχητικό Yak-9, το επιθετικό αεροσκάφος IL-2, το οποίο είναι ακόμα σε παραγωγή. Το Yak-3 και το LA-7 παράγονταν σε μικρές ποσότητες. Εξακολουθούν να παράγονται τα PE-2 και TU-3. Ναι, η αεροπορία μπορεί να θεωρηθεί απαρχαιωμένη έναντι των εχθρικών τεράτων αεριωθουμένων, αλλά δεν είναι. Όπως τα T-34-85, IS-3 και SU-100, τα υπόλοιπα οχήματα είναι σε μικρές ποσότητες.
  Και το 1947 άρχισε να μπαίνει σε υπηρεσία το T-54, το οποίο θα έπρεπε να είχε βάλει τέλος στην ποιοτική υπεροχή της γερμανικής τεχνολογίας. Φυσικά, το Τ-54, βάρους 36 τόνων, δεν θα μπορούσε να είναι ισχυρότερο από όλα τα εχθρικά άρματα μάχης, αλλά θα μπορούσε εύκολα να ανταγωνιστεί τους Πάνθηρες και τους Τίγρηδες.
  Το κύριο γερμανικό τανκ ήταν το Ε-50, που ονομαζόταν Lion-3. Το όχημα είναι παρόμοιο με το Lion, αλλά με ισχυρότερο κινητήρα 1200 ίππων και παχιά θωράκιση. Ζυγίζοντας 75 τόνους, το πάχος της πλευρικής θωράκισης του γερμανικού τανκ αυξήθηκε στα 140 mm και το μπροστινό μέρος ήταν 240 mm με πυροβόλο 105 mm και μήκος κάννης 100 el. Το νέο γερμανικό αυτοκίνητο θα πρέπει να γίνει το κύριο. Είναι ανώτερο από το σοβιετικό σε οπλισμό και θωράκιση, αλλά είναι υπερδιπλάσιο βαρύ.
  Ωστόσο, το T-54 μόλις αρχίζει να μπαίνει στην παραγωγή.
  Όμως το καλοκαίρι του 1947 ήταν ακόμα πιο ζεστό. Οι Γερμανοί προσπαθούν να επιτεθούν ξανά στη Μόσχα. Διασχίζουν και το Σαράτοφ. Οι μάχες διαρκούν μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου. Οι Φριτς καταφέρνουν ακόμα να πάρουν τον Σαράτοφ. Όμως στην περιοχή της Μόσχας κατάφεραν να προχωρήσουν το πολύ εξήντα με εβδομήντα χιλιόμετρα. Τόσο ο Rzhev όσο και ο Vyazma, αν και ο τελευταίος ήταν κατά το ήμισυ περικυκλωμένος, παρέμειναν στην ΕΣΣΔ.
  Η Μόσχα δεν έχει κατακτηθεί και οι Ναζί και ο βάναυσος συνασπισμός τους πρέπει να αντιμετωπίσουν τον χειμώνα στα χαρακώματα. Αυτή τη φορά, η σοβιετική διοίκηση σώζει ανθρώπους και συσσωρεύει δύναμη. Συγκεκριμένα, το άρμα Τ-54. Και στις 31 Δεκεμβρίου 1947, το MIG-15 δοκιμάστηκε με επιτυχία, το οποίο θα έπρεπε να τερματίσει το γερμανικό μονοπώλιο στα αεριωθούμενα αεροσκάφη στον αέρα.
  Είναι αλήθεια ότι τον Φεβρουάριο του 1948, το Λένινγκραντ έπεσε μετά από πολλά χρόνια πολιορκίας. Πολύ βαρύ πλήγμα στο κύρος της σοβιετικής εξουσίας.
  Η θέση της ΕΣΣΔ τον Μάιο του 1948 έγινε απελπιστική. Οι Γερμανοί και ο συνασπισμός τους ελέγχουν τον Καύκασο, μετά τον Βόλγα μέχρι το Σαράτοφ και το Ταμπόφ με το Βορόνεζ. Στη συνέχεια ανατολικά του Orel, σχεδόν δίπλα στην Τούλα, μετά στο Vyazma και κοντά στο ίδιο το Rzhev, μέχρι το Αρχάγγελσκ.
  Λοιπόν, τι άλλο μπορεί να γίνει σε μια τέτοια κατάσταση; Επιπλέον, οι Ιάπωνες ελέγχουν όλο το Primorye κατά μήκος του ποταμού Amur και κατέλαβαν τον μοναδικό τους σύμμαχο: τη Μογγολία.
  Και κατά τη διάρκεια των επτά ετών του πολέμου, χάθηκαν εδάφη στα οποία ζούσε τουλάχιστον ο μισός πληθυσμός της ΕΣΣΔ πριν από την κατοχή, και ίσως και περισσότεροι. Κατά τη διάρκεια των επτά ετών του πολέμου, ο Κόκκινος Στρατός έχασε ανεπανόρθωτα τουλάχιστον είκοσι εκατομμύρια στρατιώτες και αξιωματικούς. Χωρίς να υπολογίζουμε αυτούς που τραυματίστηκαν ή ανάπηροι. Χωρίς να υπολογίζουμε τις τεράστιες απώλειες από τους μαζικούς βομβαρδισμούς, τους βομβαρδισμούς και την πείνα.
  Ακόμη και αν ληφθούν υπόψη οι οικογένειες που εκκενώθηκαν, ο Στάλιν δεν είχε πάνω από εκατό εκατομμύρια εργατικό δυναμικό υπό τον έλεγχό του, ίσως και λιγότερο. Από αυτούς, κάθε πέμπτος επιστρατεύεται στο στρατό. Περίπου είκοσι εκατομμύρια διαφορετικά στρατεύματα. Επιτρεπόταν η χρήση των μηχανημάτων σε παιδιά ηλικίας από πέντε ετών, συνταξιούχους και άτομα με αναπηρία της πρώτης και δεύτερης ομάδας.
  Η χώρα είναι εξαιρετικά κινητοποιημένη. Η παραγωγή όπλων το 1947 μειώθηκε ελάχιστα... Άρα είναι πολύ νωρίς για να βάλουμε τέλος στη χώρα των Σοβιετικών!
  Ο ίδιος ο Στάλιν, σε κάθε περίπτωση, δεν το πίστευε. Και ο Χίτλερ ήθελε επίσης να πιέσει τη Ρωσία - να τα πάρει όλα με τη μία! Άρα δεν υπήρχε κανένας απολύτως συμβιβασμός.
  Το καλοκαίρι οι Γερμανοί εξαπέλυσαν νέα επίθεση στη Μόσχα. Εξακολουθούσαν να ελπίζουν ότι θα μπορούσαν να σπάσουν την πρωτεύουσα και να τερματίσουν την ΕΣΣΔ. Από τον Κόκκινο Στρατό, η Μόσχα καλύφθηκε από περισσότερα από τρία εκατομμύρια στρατιώτες και πολιτοφυλακές. Ήταν οπλισμένοι με δώδεκα χιλιάδες τανκς και αυτοκινούμενα όπλα. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν μόνο περίπου πεντακόσια T-54, κυρίως T-34-85 και SU-100. Το IS-3 είχε ήδη διακοπεί αυτή τη στιγμή. Πολύ λίγες δεξαμενές IS-4 κατασκευάστηκαν λόγω της τεχνολογικής αναξιοπιστίας αυτού του μαστόδοντος. Παρήχθησαν έξι άρματα μάχης IS-7, αλλά αυτό το όχημα δεν μπήκε σε μαζική παραγωγή. Αν και, μάλλον μάταια. Μπορούσε να διαπεράσει την θωράκιση των 240 χλστ. του Lev-3 των 75 τόνων με το πυροβόλο των 130 χλστ. Είναι αλήθεια ότι οι Γερμανοί είχαν μια πιο εξελιγμένη δεξαμενή, το Royal Lion, βάρους 100 τόνων με κινητήρα 1800 ίππων και ένα 128 mm με πολύ μακρόβιο όπλο με αρχική ταχύτητα βλήματος 1260 μέτρα ανά δευτερόλεπτο.
  Αλλά ο Στάλιν με κάποιο τρόπο έχασε το ενδιαφέρον του για τον βαρύ εξοπλισμό και προτιμούσε: κατά προτίμηση μικρό, αλλά απομακρυσμένο.
  Αλλά οι τέσσερις πολεμιστές: Ζόγια, Βικτώρια, Έλενα, Ναντέζντα δεν το σκέφτηκαν. Και μόλις παρέλαβαν το άρμα IS-7 υπό τον έλεγχό τους. Επιπλέον, και στο νούμερο επτά. Έτσι οι τέσσερις έφτιαξαν αυτό το αυτοκίνητο με δικά τους έξοδα. Τα κορίτσια βρήκαν ράβδους χρυσού στη Σιβηρία και τις δώρησαν στο ταμείο του Υπουργείου Άμυνας. Και τώρα ήθελαν να πυροβολήσουν μόνοι τους από αυτό το υπέροχο μηχάνημα.
  Και η σημαδιακή μέρα της 22ας Ιουνίου 1948 μόλις πλησίαζε. Τα στρατεύματα του Χίτλερ απλώς οδηγούσαν τον πληθυσμό, προσπαθώντας να παρακάμψουν και να περικυκλώσουν τη σοβιετική πόλη Rzhev.
  Και οι τέσσερις κόρες Ρώσων θεών ημίουργων, όπως πάντα, αποφάσισαν να παρέμβουν σε μια κρίσιμη στιγμή για τη Ρωσία! Σώζουν πάντα την Πατρίδα τους - τη Ρωσία - στον κατάλληλο χρόνο και τόπο!
  
  
  
  
  ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΧΑΛΥΒΙΔΑ ΚΑΡΠΑΤΗ
  Γενικά, παραδόξως, στα περισσότερα παράλληλα σύμπαντα η πορεία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου ήταν ακόμη χειρότερη για τη Ρωσία από την πραγματικότητα. Ίσως επειδή το φασιστικό καθεστώς που ανέλαβε τον έλεγχο της Ευρώπης είχε πολύ περισσότερες δυνατότητες από ό,τι μπορούσε να συνειδητοποιήσει. Ο συνδυασμός του βάναυσου ολοκληρωτισμού και των στοιχείων της αγοράς της οικονομίας είναι πιο αποτελεσματικός από τον φιλελεύθερο καπιταλισμό της Δύσης και το συγκεντρωτικό, γραφειοκρατικό σταλινικό μοντέλο. Ευτυχώς, για διάφορους λόγους, αντικειμενικούς και υποκειμενικούς. Από μεγάλη τύχη οι Ναζί δεν μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν τα ατού τους.
  Πόσοι Γερμανοί κατάσκοποι απέτυχαν μόνο και μόνο επειδή οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν μια ξύστρα από ανοξείδωτο χάλυβα στα έγγραφα και οι Ρώσοι χρησιμοποιούσαν απλό σίδερο; Και πώς ένα τόσο μικρό πράγμα επηρέασε καθοριστικά την πορεία του πολέμου;
  Σε κάθε περίπτωση, υπήρχε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου ήδη τον Οκτώβριο του 1941, ένας πολύ σχολαστικός αξιωματικός πληροφοριών ανακάλυψε κατά λάθος αυτό το γεγονός. Τα γνήσια σοβιετικά έγγραφα και τα ψεύτικα γερμανικά είναι βρεγμένα και... Στα σοβιετικά έγγραφα ο συνδετήρας είναι σκουριασμένος και αυτό γίνεται αντιληπτό, αλλά στα γερμανικά όχι.
  Αυτό είναι μικρό πράγμα, αλλά η επιρροή του στην πορεία του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου αποδείχθηκε πολύ σημαντική.
  Έχοντας αποφύγει τις αποτυχίες και εργάστηκαν υπό τον έλεγχο Γερμανών πρακτόρων, ανακάλυψαν σημαντικά στοιχεία της προετοιμασίας από τα σοβιετικά στρατεύματα μιας επίθεσης κοντά στο Στάλινγκραντ. Τόσο πειστικό που ο πεισματάρης Αδόλφος Χίτλερ συμφώνησε με αυτό και έδωσε εντολή να ανασυνταχθούν τα ναζιστικά στρατεύματα που στάθμευαν στον Βόλγα. Και αυτό είχε σημασία.
  Εάν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης Rzhev-Sychov, ο Κόκκινος Στρατός, έχοντας περισσότερες από διπλάσιες δυνάμεις από τη Wehrmacht, δεν μπόρεσε να σπάσει τη γερμανική άμυνα, τότε στο Στάλινγκραντ η ισορροπία των δυνάμεων ήταν πιο ευνοϊκή για τους Ναζί.
  Και ο καιρός στις 19 Νοεμβρίου 1942 δεν ευνοούσε επιθετικές επιχειρήσεις. Η αεροπορία, ειδικά τα επιθετικά αεροσκάφη, δεν μπορούσαν να απογειωθούν και ο βομβαρδισμός του πυροβολικού είχε μόνο εξαιρετικά περιορισμένο αντίκτυπο στην ανεπτυγμένη άμυνα του εχθρού. Τα σοβιετικά στρατεύματα, έχοντας προχωρήσει στην επίθεση, βαλτώθηκαν. Ακόμη και η ανάπτυξη σωμάτων αρμάτων μάχης δεν μπορούσε να σπάσει μια τρύπα στην άμυνα του Χίτλερ.
  Σφοδρές μάχες ξέσπασαν και στην κατεύθυνση Rzhev-Sychov. Συνέχισαν την Πρωτοχρονιά. Μόνο τότε, έχοντας υποστεί σοβαρές απώλειες, τα σοβιετικά στρατεύματα και στις δύο κατευθύνσεις ανέστειλαν την επίθεσή τους. Ο Χίτλερ άντεξε στον Βόλγα, αλλά οι Γερμανοί άρχισαν να χτυπιούνται στην Αφρική. Ο Τσόρτσιλ αποκάλεσε την επίθεση του Μοντγκόμερι στην Αίγυπτο: το τέλος της αρχής. Δήλωσε επίσης ότι τώρα οι σύμμαχοι θα κερδίσουν μόνο.
  Πράγματι, ο Ρόμελ, παρά τη συνεχιζόμενη μεταφορά μεγάλων δυνάμεων στην Αφρική, στάθηκε άτυχος και ο στρατός του υπέστη ήττα μετά την ήττα. Για να εξασφαλίσει τη διεξαγωγή ενός πολέμου σε δύο μέτωπα, το Τρίτο Ράιχ έπρεπε να κηρύξει πλήρη επιστράτευση τον Φεβρουάριο του 1943.
  Επιπλέον, οι κύριοι στόχοι της επιχείρησης Blau δεν επιτεύχθηκαν. Ωστόσο, τον χειμώνα του 1942-1943, η Βέρμαχτ, σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, κατάφερε να αποφύγει μια σοβαρή ήττα στα ανατολικά. Στα τέλη Ιανουαρίου, τα σοβιετικά στρατεύματα επανέλαβαν την επίθεσή τους στο κέντρο: την τρίτη επιχείρηση Rzhev-Sychov και κοντά στο Στάλινγκραντ. Αλλά δεν τολμάς να σπάσεις έναν εχθρό που κάθεται σε μια ισχυρή άμυνα. Οι μάχες θύμιζαν πλέον τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Παρατεταμένη, θέση. Όταν αυτός που επιτέθηκε έχανε περισσότερα από αυτόν που αμύνθηκε.
  Η επιχείρηση Iskra για την απελευθέρωση του Λένινγκραντ αναβλήθηκε. Ο Στάλιν ήθελε να κόψει την προεξοχή του Rzhev όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να νικήσει τον εχθρό στο Στάλινγκραντ. Οι Γερμανοί, ενθυμούμενοι τα μαθήματα του περασμένου χειμώνα, αμύνθηκαν ενεργά. Και μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να αποκρούσουν την επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων. Όπως αποδείχθηκε, όταν οι Krauts είναι έτοιμοι, δεν είναι εύκολο να σπάσουν τις άμυνές τους. Και η ποιότητα των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων είναι ακόμα στα καλύτερά της.
  Η σοβιετική επίθεση κράτησε μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, αλλά ποτέ δεν ήταν επιτυχής.
  Στις αρχές Μαρτίου, η σοβιετική διοίκηση επιχείρησε επίθεση στην κατεύθυνση του Voronezh. Μετά τις αρχικές επιτυχίες, ο Κόκκινος Στρατός βρέθηκε στην αντεπίθεση του Mainstein. Μεγάλες σοβιετικές δυνάμεις περικυκλώθηκαν και αναγκάστηκαν να πολεμήσουν την επιστροφή τους. Οι απώλειες, ειδικά στην τεχνολογία, αποδείχθηκαν μεγάλες και οι Γερμανοί και οι σύμμαχοί τους κατάφεραν να αποκτήσουν ερείσματα προς αυτή την κατεύθυνση και κατέλαβαν πλήρως το Voronezh και τα προάστια του.
  Κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης του Mainstein, οι "Panthers" και οι "Tigers" συμμετείχαν στη μάχη για πρώτη φορά. Τα νέα τανκς ανταποκρίθηκαν εν μέρει στις προσδοκίες τους. Όταν χρησιμοποιήθηκαν σωστά, ήταν ανώτερα από τα σοβιετικά οχήματα στην επερχόμενη μάχη.
  Η ανοιξιάτικη απόψυξη άρχισε και η ηρεμία επικρατούσε στο ανατολικό μέτωπο. Σφοδρές μάχες μαίνονταν στην Τυνησία.
  Ο Φύρερ προσπάθησε να διατηρήσει ένα προγεφύρωμα στην Αφρική με κάθε κόστος. Για να το πετύχουν αυτό, οι Ναζί αποφάσισαν μάλιστα να κάνουν ένα πρωτοφανές βήμα. Έδωσαν στον Φράνκο ένα τελεσίγραφο: είτε αφήνει τα γερμανικά στρατεύματα να περάσουν στο Γιβραλτάρ, είτε ανατρέπεται, όπως η κυβέρνηση του Βισύ. Ο Generalissimo κρύωσε και συμφώνησε. Παράλληλα, απευθύνθηκε στις κυβερνήσεις της Βρετανίας και των ΗΠΑ με μια δακρύβρεχτη παράκληση: να μην κηρύξει τον πόλεμο στην Ισπανία, αφού αυτό δεν έγινε σύμφωνα με τη θέλησή του!
  Στις 15 Απριλίου 1943, οι Γερμανοί άρχισαν την επίθεση στο Γιβραλτάρ, ρίχνοντας τους τελευταίους Τίγρεις και Πάνθηρες. Το φρούριο έπεσε κάτω από τις επιθέσεις εκατοντάδων τανκς μέσα σε δύο μέρες. Η επίθεση διοικήθηκε από τον Paulus, που ανακλήθηκε από το ανατολικό μέτωπο. Κατά ειρωνικό τρόπο, οι Γερμανοί μπόρεσαν να καταλάβουν τις τελευταίες συνοικίες, τα σπίτια του Στάλινγκραντ και τα εργοστάσια του Στάλινγκραντ μόλις την 1η Απριλίου 1943. Έτσι, ο Paulus αποκαταστάθηκε μερικώς και έλαβε τον τίτλο του στρατάρχη και τα ξίφη στα φύλλα βελανιδιάς του σταυρού του ιππότη για μπότα.
  Η κατάληψη του Γιβραλτάρ εμπόδισε την πρόσβαση Βρετανών και Αμερικανών από τα δυτικά στη Μεσόγειο. Και εκτός αυτού, οι ίδιοι οι Ναζί μπόρεσαν να εισβάλουν στο Μαρόκο στη μικρότερη απόσταση, εκτρέποντας μέρος των συμμαχικών δυνάμεων από την Τυνησία.
  Η πίεση στο προγεφύρωμα της Τυνησίας αποδυναμώθηκε και στη συνέχεια ο Ρόμελ μεταφέρθηκε ξανά. Ο Χίτλερ αποφάσισε να παγώσει προς το παρόν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ανατολή και να προσπαθήσει να πάρει τον έλεγχο της Μεσογείου.
  Η σοβιετική διοίκηση άρχισε επίσης να ακολουθεί τις τακτικές αναμονής. Αυτό έκανε ο Στάλιν στην πραγματική ιστορία, και αυτό αποφάσισε να κάνει τώρα. Αφήστε τους καπιταλιστές να αιμορραγούν τους ίδιους τους ανόητους. Αφήστε τους να σφυρηλατηθούν μεταξύ τους και θα μαζέψουμε τις δυνάμεις μας και θα χτυπήσουμε όταν εξαντληθούν τελείως.
  Οι Γερμανοί εξακολουθούσαν να κρατούν τη βόρεια Τυνησία και στρατεύματα υπό τη διοίκηση του νέου Στρατάρχη Paulus προχωρούσαν στην Καζαμπλάνκα. Οι Αμερικανοί αντιμετώπισαν Τίγρεις και Πάνθηρες. Αποδείχθηκε ότι ο Sherman τους ήταν αδύναμος απέναντι σε τέτοια άρματα μάχης, καθώς και στο εκσυγχρονισμένο T-4.
  Και ο Τσόρτσιλ, μετά από τρεις μήνες δισταγμού, κήρυξε ωστόσο τον πόλεμο στην Ισπανία. Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή οι Γερμανοί είχαν ήδη καταλάβει ολόκληρο το Μαρόκο και είχαν εισβάλει στην Αλγερία. Επομένως, αυτό δεν προκάλεσε σοκ στον Φράνκο. Στις 25 Ιουλίου, τα γερμανικά στρατεύματα κατέλαβαν την πρωτεύουσα της Αλγερίας και προκάλεσαν μια συντριπτική ήττα στους Βρετανούς. Η επιτυχία διευκολύνθηκε από μια αντεπίθεση από τον Rommel, και την ξαφνική ήττα και την προσγείωση του Kissilring στη Μάλτα.
  Το Ανατολικό Μέτωπο ήταν σταθερό και ήρεμο. Ο Στάλιν, του οποίου τα στρατεύματα είχαν υποστεί μεγάλες απώλειες σε προηγούμενες μάχες, αναπλήρωσε τον Κόκκινο Στρατό. Οι Γερμανοί σχημάτισαν επίσης νέες μεραρχίες και τις μετέφεραν μέσω του στενού του Γιβραλτάρ στη Μεσόγειο Θάλασσα.
  Η δραστηριότητα των γερμανικών υποβρυχίων οδήγησε στο γεγονός ότι η χωρητικότητα του αμερικανικού και του βρετανικού στόλου άρχισε να μειώνεται. Και αυτό επίσης δεν συνέβαλε στην επιτυχία στις μάχες για τη μεγαλύτερη νότια θάλασσα στην Ευρώπη.
  Η απειλητική κατάσταση στη Μεσόγειο οδήγησε στο γεγονός ότι στις 6 Αυγούστου ο Τσόρτσιλ αποφάσισε να αποβιβαστεί στη Γαλλία. Όμως η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες και ήταν κακώς προετοιμασμένη.
  Στις 10 Αυγούστου, ο Ρόμελ και ο Πάουλους ενώθηκαν, σχηματίζοντας ένα βαρύ καζάνι στην ανατολική Αλγερία. Και στις 19 Αυγούστου, ο Mainstein, ο ύπουλος κύριος των παγίδων, απέκοψε τα συμμαχικά στρατεύματα από την ακτή.
  Η επιτυχία του Fritz διευκολύνθηκε από την αναποφασιστικότητα των Αμερικανών, οι οποίοι θεώρησαν την απόβαση στη Γαλλία το 1943 πρόωρη και την έντονη έλλειψη αποβατικών σκαφών. Ηρεμία στο ανατολικό μέτωπο. Επιπλέον, η παραγωγή αεροσκαφών στη Γερμανία υπερδιπλασιάστηκε το 1943, ξεπερνώντας τις τριάντα δύο χιλιάδες αεροσκάφη ετησίως - ευτυχώς, οι Γερμανοί είχαν περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό και έδαφος υπό τον έλεγχό τους από την πραγματικότητα. Και τα νέα οχήματα Focke-Wulf με ισχυρές πανοπλίες και όπλα, καθώς και πυροβόλα 30 χιλιοστών, προκάλεσαν πάρα πολλές ζημιές στη συμμαχική αεροπορία.
  Η καταστροφή στην Αλγερία και τη Γαλλία έκανε τον Αύγουστο του 1943 πραγματικά μαύρο για τους Συμμάχους.
  Ο Στάλιν ήταν ακόμη ευχαριστημένος με τέτοιες επιτυχίες. Όμως η υπομονή του Τσόρτσιλ εξαντλήθηκε. Στην Ανατολή, ακόμη και οι αεροπορικές μάχες ουσιαστικά σταμάτησαν και η κομματική δραστηριότητα μειώθηκε. Οι Γερμανοί σχημάτισαν όλο και περισσότερα νέα σώματα από πρώην σοβιετικούς πολίτες και μάλιστα δημιούργησαν κάτι σαν τοπικές κυβερνήσεις μαριονέτες. Έτσι, χωριστές ταξιαρχίες ντόπιων εθνικιστών από τα ανατολικά πολεμούσαν ήδη στην Αφρική.
  Ο Βούλγαρος Τσάρος Μπόρις έστειλε επίσης τρεις από τις καλύτερες μεραρχίες του στην Τυνησία, ελπίζοντας προφανώς να αποκτήσει κάποιες αποικίες για τον εαυτό του στη σκοτεινή ήπειρο.
  Τον Σεπτέμβριο, ο Ρόμελ εξαπέλυσε μεγάλη επίθεση στην Αίγυπτο. Κατάφερε, χρησιμοποιώντας την ποσοτική και ποιοτική υπεροχή των δυνάμεων, να καταλάβει την Τρίπολη μια εβδομάδα μετά το σήμα για την επίθεση.
  Οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί υπέστησαν ήττα στη Λιβύη. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Τσόρτσιλ ανακοίνωσε την αναστολή οποιασδήποτε παροχής βοήθειας προς τη Μπολσεβίκικη ΕΣΣΔ και απαίτησε την άμεση εντατικοποίηση των εχθροπραξιών. Ο Στάλιν προσποιήθηκε ότι αγνόησε τα τελεσίγραφα. Αν και, φυσικά, πραγματοποιήθηκαν προετοιμασίες για επιθετικές ενέργειες. Αλλά ο Κόμπα ήταν πονηρός και προσπάθησε ακόμη και να δοκιμάσει τα νερά για μια ξεχωριστή ειρήνη. Το ένα, στα τέλη Σεπτεμβρίου, οι Γερμανοί κατέλαβαν ολόκληρη τη Λιβύη, συμπεριλαμβανομένου του Τολμπούκ, και μάλιστα εισέβαλαν στην Αίγυπτο μέχρι την Αλεξάνδρεια.
  Ο Paulus κατάφερε να παρακάμψει το σημαντικότερο αγγλικό οχυρό σημείο και να πάει νότια στον Νείλο. Στην πραγματικότητα, αυτή η καταστροφή για τη Βρετανία στην Αίγυπτο. Τότε οι Γερμανοί θα μπορούσαν να πάνε στη Διώρυγα του Σουέζ και να πάνε στο Ιράκ, και μετά όχι μακριά από το Μπακού.
  Η καθυστέρηση έγινε επικίνδυνη και ο Στάλιν έδωσε εντολή να ξαναρχίσει η επίθεση στο Rzhev, καθώς και να ανακαταλάβει το Στάλινγκραντ και ταυτόχρονα να συντρίψει τον εχθρό στον Βόρειο Καύκασο.
  Δηλαδή, τον Οκτώβριο, οι εχθροπραξίες ξανάρχισαν αμέσως σε τρεις κατευθύνσεις. Και τον Νοέμβριο επίσης στο Λένινγκραντσκι.
  Ωστόσο, δεν ήταν εύκολο να σπάσεις έναν εχθρό που ήταν καλά σκαμμένος και είχε ισχυρά βαριά άρματα μάχης Panther και Tiger. Τα σοβιετικά στρατεύματα αντιμετώπισαν βαθιά άμυνα θέσεων. Και στην άμυνα, τα νέα γερμανικά τανκς και τα αυτοκινούμενα όπλα είχαν καλή απόδοση.
  Δεν υπήρξαν λοιπόν σημαντικές προόδους τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Εκτός κι αν η γερμανική επίθεση σταματούσε στη Διώρυγα του Σουέζ. Και τότε μόνο προσωρινά... Ωστόσο, ο Paulus και ο Rommel έστρεψαν τα στρατεύματά τους στο Σουδάν. Και άρχισαν να κατακτούν την Αφρική.
  Η Βέρμαχτ δεν είναι ακόμη έτοιμη να επιτεθεί τον χειμώνα.
  Επιπλέον, οι Krauts εναποθέτησαν μεγάλες ελπίδες στο Panther-2 ως πιο προηγμένο μηχάνημα και στο Tiger-2 και το Lion.
  Ο χειμώνας πέρασε στις προσπάθειες του Κόκκινου Στρατού να σπάσει τις άμυνες των Krauts. Πουθενά όμως δεν ήταν δυνατό να επιτευχθούν μεγάλες επιτυχίες. Ακόμα κι αν συνέβαινε μια σημαντική ανακάλυψη, ο εχθρός αποκατέστησε την κατάσταση με μια αντεπίθεση.
  Και η κατάσταση όλο και χειροτέρευε. Στη Βρετανία, με φόντο τις στρατιωτικές ήττες, δημιουργήθηκε μια πολιτική κρίση. Καταψηφίστηκε ψήφος δυσπιστίας κατά του υπουργικού συμβουλίου του Τσόρτσιλ. Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αν ο σοφότερος Πάουλους έδιωχνε την Αγγλία από το Σουδάν και την Αιθιοπία.
  Η νέα κυβέρνηση πρόσφερε στη Γερμανία μια ξεχωριστή ειρήνη. Δεδομένων των μεγαλύτερων απωλειών των ΗΠΑ από τον γερμανικό στόλο υποβρυχίων, ο Ρούσβελτ δεν έφερε αντίρρηση. Επιπλέον, η θέση του στην Αμερική έχει κλονιστεί. Και οι Ιάπωνες κατάφεραν να κερδίσουν μερικές μικρές νίκες, επιβραδύνοντας την αμερικανική προέλαση. Έτσι, η άποψη - η καλύβα μας στην άκρη έχει θριαμβεύσει.
  Ο Χίτλερ, ωστόσο, πρώτα πρότεινε υπερβολικούς όρους. Στη συνέχεια, ο συμβιβασμός ήταν τα Γαλλικά εδάφη και η Αίγυπτος, καθώς και ότι προηγουμένως ανήκε στην Ιταλία επιστράφηκε. Το Σουδάν περιέρχεται επίσης στην κατοχή του Τρίτου Ράιχ, αλλά η Διώρυγα του Σουέζ λειτουργεί από κοινού.
  Έτσι, έχοντας ελευθερώσει τον εαυτό του στη Δύση, ο Φύρερ έριξε όλη του τη δύναμη στην Ανατολή. Οι Ναζί ξεκίνησαν την επίθεσή τους κατά της Μόσχας τον Μάιο. Χάρη στις γαλλικές και αγγλικές αποικίες, η Λιβύη είχε ήδη αρκετό πετρέλαιο και ο Χίτλερ ήθελε να κερδίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
  Επιπλέον, η Türkiye άνοιξε επίσης ένα δεύτερο μέτωπο.
  Ωστόσο, ο Κόκκινος Στρατός έδειξε ήδη απίστευτο σθένος και ηρωισμό στις μάχες για τη σοβιετική πρωτεύουσα. Κατά μέσο όρο, ο ρυθμός της γερμανικής προέλασης δεν ξεπερνούσε το ένα χιλιόμετρο την ημέρα. Μέχρι τα τέλη Αυγούστου, οι Ναζί μπόρεσαν να προχωρήσουν το πολύ εκατό χιλιόμετρα με πλάτος ανακάλυψης λίγο περισσότερο από τριακόσια.
  Πλησίασαν τη Μόσχα, αλλά έτρεξαν στην αμυντική γραμμή Mozhaisk. Αυτά ήταν μέτρια αποτελέσματα. Επιπλέον, τα σοβιετικά στρατεύματα αντεπιτίθενται συνεχώς στον εχθρό. Στις μάχες συμμετείχαν νέα σοβιετικά άρματα μάχης T-34-85 και IS-2. Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι οι Γερμανοί έχασαν εντελώς τα πλεονεκτήματά τους, αλλά ο Κόκκινος Στρατός δεν έμεινε στάσιμος, ούτε η επιστήμη!
  Εμφανίστηκαν νέα σοβιετικά μαχητικά Yak-3 και LA-7, ικανά να ανταγωνιστούν γερμανικά αεροσκάφη με έλικα. Είναι αλήθεια ότι ο εχθρός έχει σε αντάλλαγμα πολύ ισχυρά αντιδραστικά ατού. Τα ME-262 και HE-162 δεν είχαν ανάλογα στον κόσμο. Ο Χίτλερ αποφάσισε επίσης να απαγορεύσει την παραγωγή και ανάπτυξη τανκς ελαφρύτερων από πενήντα τόνους. Ως αποτέλεσμα, το T-4 και το Panther εγκαταλείφθηκαν. Το "Panther"-2 αποδείχθηκε ότι ζυγίζει 50,2 τόνους και έχει ένα ισχυρό όπλο με κινητήρα 900 ίππων. Το "Royal Tiger" και το "Lion" ξεπέρασαν ακόμη και το βάρος των τεράτων των 70 τόνων. Σύμφωνα με το ψήφισμα του κόμματος, τα σοβιετικά αυτοκίνητα δεν ξεπερνούσαν τους 47 τόνους σε βάρος.
  Αφού απέτυχαν να καταλάβουν τη Μόσχα, οι Ναζί έστρεψαν την προσοχή τους στο Λένινγκραντ. Ήταν πραγματικά άρρωστοι με αυτή την πόλη. Οι μαζικοί βομβαρδισμοί ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο. Περιλάμβαναν επίσης πυροβόλα διαμετρήματος 1000 mm και φτερωτά ρομποτικά βλήματα.
  Ο Χίτλερ διέταξε να καταλάβει το Λένινγκραντ με οποιοδήποτε κόστος.
  Η πόλη κατάφερε να αποκρούσει τρεις επιθέσεις τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Ωστόσο, οι Γερμανοί μπόρεσαν να προχωρήσουν δέκα έως είκοσι χιλιόμετρα και κατέλαβαν επίσης το προγεφύρωμα του Peterhof. Σε ορισμένα σημεία, οι μονάδες τους εισήλθαν στην πόλη, επιδεινώνοντας την επιχειρησιακή θέση της ομάδας. Τον Νοέμβριο του 1944, μετά τη νίκη των Ναζί στις βουλευτικές εκλογές, η Σουηδία μπήκε επίσης στον πόλεμο κατά της ΕΣΣΔ.
  Διαφήμιζε ενεργά το σύνθημα: εκδίκηση για τις ήττες του Μεγάλου Πέτρου και του Αλέξανδρου. Νέα σουηδικά τμήματα έφτασαν στο μέτωπο και μαζί με τους Φινλανδούς άρχισαν επίθεση στην πόλη από τα βόρεια. Και οι Ναζί ξανάρχισαν τις επιθέσεις χρησιμοποιώντας, μεταξύ άλλων, το Sturmtiger και το ακόμα πιο ισχυρό Sturmaus, καθώς και το τανκ E-100, το πρώτο σειριακό τέρας στον κόσμο που ζυγίζει περισσότερους από εκατό τόνους.
  Παρά τον τεράστιο ηρωισμό και την ανθεκτικότητα των σοβιετικών στρατιωτών και πολιτοφυλακών, καθώς και μια απελπισμένη αντεπίθεση εκτροπής στο Νόβγκοροντ, η πόλη δεν μπόρεσε να σωθεί. Ωστόσο, το τελευταίο τρίμηνο δεν έπεσε παρά στις 27 Ιανουαρίου 1945, δείχνοντας ένα παράδειγμα απεριόριστης αντοχής. Και η ίδια η πόλη κράτησε ένα ολόκληρο τετράγωνο: 1270 ημέρες! Ίσως ο μεγαλύτερος αποκλεισμός μιας πόλης στους σύγχρονους πολέμους.
  Αν και οι Γερμανοί και οι σύμμαχοί τους υπέστησαν τεράστιες απώλειες, ο στόχος επετεύχθη εν μέρει. Η δεύτερη μεγαλύτερη και πιο σημαντική σοβιετική πόλη έπεσε και τα χέρια της πιο ισχυρής εχθρικής ομάδας ελευθερώθηκαν.
  Το χειμώνα οι μάχες ήταν σκληρές. Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν σειριακά, τζετ αεροσκάφη με όλη τους τη δύναμη. Η ΕΣΣΔ δεν είχε ισοτιμία εναντίον τους. Αυτό δυσκόλεψε την επίτευξη πλεονεκτήματος στον αέρα. Αντίθετα, εκεί κυριαρχούσε ο εχθρός. Ακριβώς όπως ενώ τα γερμανικά τανκς διατήρησαν τα πλεονεκτήματά τους. Και μάλιστα τα αύξησαν με την έλευση της σειράς "Ε".
  Σε σύγκριση με τα Tigers and Panthers, τα τανκς της σειράς E είχαν πιο πυκνή διάταξη, χαμηλή σιλουέτα και ως αποτέλεσμα πολύ πιο παχιά θωράκιση υπό γωνία.
  Η απάντηση της σοβιετικής επιστήμης μέχρι στιγμής ήταν μόνο το IS-3, μια ισχυρότερη προστασία μετώπου πυργίσκου. Το T-54 ήταν ακόμα υπό ανάπτυξη και το T-44 δεν ήταν πιο επιτυχημένο.
  Ο Χίτλερ, ωστόσο, άλλαξε τα σχέδιά του τον Μάιο του 1945. Και περιορίζοντας τον εαυτό του σε μεμονωμένες επιθέσεις, πραγματοποίησε την κύρια επίθεση στον Καύκασο. Ήταν πιο βολικό να πολεμάς εκεί. Έτσι, μετά την κατάληψη του Στάλινγκραντ, η προμήθεια της σοβιετικής ομάδας αποδείχθηκε δύσκολη. Επιπλέον, τον Φεβρουάριο, τα σοβιετικά στρατεύματα προκάλεσαν ισχυρή ήττα στους Οθωμανούς στην Υπερκαυκασία, αναγκάζοντας τους Τούρκους να εγκαταλείψουν το Ερεβάν και απελευθερώνοντας την περιοχή του Καρς.
  Οι Γερμανοί διέρρηξαν τις άμυνες και περνώντας κατά μήκος του Βόλγα έφτασαν στην Κασπία Θάλασσα. Το Γκρόζνι έπεσε στις 15 Ιουνίου, μετά από επίμονες μάχες, το Σουχούμι στις 23 Ιουνίου, το Ζουγκντίντι στις 29 του ίδιου μήνα. Η Τιφλίδα καταλήφθηκε στα τέλη Ιουλίου μαζί με το Κουτάισι. Τον Αύγουστο, οι φασίστες γύπες κατέλαβαν τελικά το Νταγκεστάν, καθώς και το Πότι, και έφτασαν στην Αρμενία από τα βόρεια. Τον Σεπτέμβριο ενώθηκαν με τους Τούρκους και άρχισε η επίθεση στο Μπακού. Η πόλη-κλειδί κράτησε μέχρι τις 6 Νοεμβρίου 1945. Κάποιες μάχες στα βουνά, ειδικά στο Ερεβάν, κράτησαν μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.
  Σφοδρές μάχες έγιναν και στο κέντρο. Οι Γερμανοί μπόρεσαν να πλησιάσουν την Τούλα και να πάρουν ακόμη και τον Καλίνιν, αλλά στη συνέχεια τους σταμάτησαν. Ωστόσο, η πρώτη γραμμή έχει πλησιάσει και ήδη δεν έχουν απομείνει περισσότερα από ογδόντα χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα.
  Το έτος 1946 ξεκίνησε με έναν ζεστό χειμώνα. Η σοβιετική διοίκηση, θέλοντας να αποτρέψει τη γερμανική επίθεση, όρμησε απελπισμένα στον εχθρό.
  Αλίμονο, το πλεονέκτημα του εχθρού στον αέρα μόνο αυξήθηκε. Τα αεριωθούμενα αεροσκάφη Luftwaffe, δυστυχώς, βελτιώνονταν συνεχώς. Νέες τροποποιήσεις του ME-262 εμφανίστηκαν, συμπεριλαμβανομένης μιας εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας. Επίσης ένα ισχυρό μαχητικό αεροσκάφος TA-183, πιο προηγμένο με σαρωμένα φτερά HE-262, και ένα πραγματικό αριστούργημα μηχανικής αεροσκαφών ME-1010 με ελεγχόμενα φτερά σάρωσης.
  Και το κύριο μαχητικό της ΕΣΣΔ παρέμεινε το Yak-9. Το αυτοκίνητο ήταν κάποτε καινούργιο, αλλά τώρα είναι ξεκάθαρα ξεπερασμένο.
  Αλλά η Luftwaffe έχει επίσης το Yu-287 και εμφανίστηκε το βομβαρδιστικό τζετ Yu-387, TA-400, TA-500. Και τα επιθετικά αεροσκάφη είναι τζετ. Και το HE-377 είναι αντιδραστικό και το HE-477 είναι επίσης αντιδραστικό και πολλαπλών χρήσεων.
  Και η σειρά E-70 με άρματα μάχης όσο το "Royal Tiger", αλλά με πολύ ισχυρότερη προστασία.
  Και το πραγματικό αριστούργημα ήταν η πυραμιδική δεξαμενή που παρουσιάστηκε σε μέταλλο για τα γενέθλια του Φύρερ στις 20 Απριλίου 1946. Ο Χίτλερ του έδωσε προσωπικά το όνομα "Imperial Lion".
  Το όχημα είχε το σχήμα μιας επιμήκους, πεπλατυσμένης πυραμίδας, με μικρούς κυλίνδρους που κάλυπταν ολόκληρο τον πυθμένα της δεξαμενής. Έτσι, δεν διέθετε δίσκο, γεγονός που αύξανε σημαντικά την ικανότητα cross-country. Επιπλέον, το τανκ δεν είχε οροφή και η θωράκισή του από όλες τις γωνίες είχε υψηλή γωνία ορθολογικής κλίσης. Ζυγίζοντας 99 τόνους, το όχημα ήταν οπλισμένο με αντιαεροπορικό πυροβόλο των 128 mm με μήκος κάννης 100 EL, είχε κινητήρα 1800 ίππων και μετωπική θωράκιση 300 mm. Επιπλέον, οι πλάκες βρίσκονται σε μεγάλες γωνίες ορθολογικής κλίσης, στο πρώτο μετωπικό μισό και 250 χιλιοστά στο δεύτερο κεκλιμένο μισό. Έτσι, αποδείχθηκε ότι ήταν το πιο ισχυρό τανκ στον κόσμο, αδιαπέραστο από όλα τα σημεία βολής και όταν δέχτηκε επίθεση με βόμβες από ψηλά.
  Ο Φύρερ διέταξε αμέσως να τεθεί σε παραγωγή όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ταυτόχρονα να δημιουργήσει μια τροποποίηση επίθεσης με οβιδοβόλο και βομβαρδιστικό.
  Οπότε οι Ναζί έκαναν απόθεμα, έπρεπε να θρυμματιστούν. Όμως, δυστυχώς, πιάστηκε ένας πολύ πεισματάρης και τεχνικά ισχυρός εχθρός. Και στα τέλη Μαΐου, σύμφωνα με την παράδοση, όταν οι δρόμοι στέγνωσαν, άρχισε η επίθεση.
  Ο Φριτς προσπάθησε να παρακάμψει τη Μόσχα και την Τούλα. Οι μάχες μαίνονταν με πρωτοφανή ένταση και έκταση. Αλλά τα σοβιετικά στρατεύματα ήταν άξια να ονομαστούν ανίκητα. Σε τρεις μήνες συνεχών μαχών, οι Ναζί μπόρεσαν μόνο να περικυκλώσουν την Τούλα και να φτάσουν στην Kashina και να πλησιάσουν τη Μόσχα από τα βόρεια, διακόπτοντας εν μέρει τις επικοινωνίες. Οι μάχες γίνονταν ήδη στους δρόμους της ίδιας της πόλης.
  Ο Στάλιν άφησε την πρωτεύουσα και εκκενώθηκε στο Kuibyshev. Όμως οι Ναζί ξεκίνησαν μια επίθεση στο Σαράτοφ τον Ιούλιο. Αυτή η πόλη έπεσε στις 8 Αυγούστου. Δεδομένου ότι ο Kuibyshev βρέθηκε τώρα επικίνδυνα κοντά στο μέτωπο, αυτός ο Ανώτατος Διοικητής μετέφερε το αρχηγείο του στο Sverdlovsk. Οι μάχες στη Μόσχα συνεχίστηκαν τον Σεπτέμβριο. Στις 18 έπεσε η Κασίρα. Στις αρχές Οκτωβρίου, η πρωτεύουσα της ΕΣΣΔ ήταν σχεδόν περικυκλωμένη και στις 29, μετά από επίμονες μάχες, έπεσε και ο Kuibyshev. Επιπλέον, οι Γερμανοί κατέλαβαν το Γκουρίεφ και το Ουράλσκ.
  Ο Νοέμβριος ήταν γεμάτος τρομερές μάχες. Στις 7 Νοεμβρίου, οι Krauts εισέβαλαν στο Κρεμλίνο, αλλά ανατράπηκαν από μια απελπισμένη αντεπίθεση. Και κατά τη διάρκεια αυτής της μάχης, ο εν ενεργεία διοικητής της Μόσχας, Στρατάρχης Ροκοσόφσκι, πέθανε!
  Και ο διάσημος Σοβιετικός πιλότος Kozhedub κατέρριψε το εκατοστό γερμανικό αεροπλάνο, και έγινε το πρώτο σοβιετικό άτομο που του απονεμήθηκε ο τίτλος του τετραπλάσιου Ήρωα της ΕΣΣΔ. Και επίσης στις 7 Νοεμβρίου 1946.
  Στις 4 Δεκεμβρίου, ο δακτύλιος αποκλεισμού γύρω από τη Μόσχα έκλεισε οριστικά. Όμως η πρωτεύουσα και τα απομεινάρια της ηρωικής φρουράς της πολέμησαν μέχρι τα Ορθόδοξα Χριστούγεννα στις 7 Ιανουαρίου 1947.
  Η επίθεση στην πρωτεύουσα έγινε από τον Mainstein. Για αυτό του απονεμήθηκε το δεύτερο παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Σιδηρού Σταυρού μετά τον Hermann Goering.
  Όμως ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ο Στάλιν από το Σβερντλόφσκ υποσχέθηκε να συνεχίσει τον αγώνα. Οι Γερμανοί ήταν επίσης αρκετά εξαντλημένοι. Στο νότο, τα στρατεύματά τους πλησίασαν την Πένζα και το Ουλιάνοφσκ και σταμάτησαν. Τον Μάρτιο, οι Σοβιετικοί εξαπέλυσαν αντεπιθέσεις. Αλλά τον Απρίλιο εξακολουθούσαν να αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το Ryazan. Και τον Μάιο, οι Ναζί περικύκλωσαν την πόλη Γκόρκι και έσπασαν στο Καζάν από το νότο. Τον Ιούνιο, οι Krauts κατέλαβαν το Όρενμπουργκ και πλησίασαν την Ούφα. Η αντίσταση στον Κόκκινο Στρατό αποδυναμώθηκε, το ηθικό έπεσε και άρχισαν οι μαζικές λιποταξίες. Ωστόσο, ήταν πάντα εκεί, αλλά μετά την πτώση της πρωτεύουσας εντάθηκαν πολλές φορές. Κανείς δεν είχε καμία επιθυμία να πεθάνει για τον Στάλιν. Αλλά οι άνθρωποι πολέμησαν ενάντια στο φασισμό για την Πατρίδα τους.
  Έπεσε και η εξουσία της σοβιετικής κυβέρνησης. Τον Ιούλιο, οι Γερμανοί εισέβαλαν στο Σβερντλόφσκ. Ο Στάλιν και η ακολουθία του μετακόμισαν στο Νοβοσιμπίρσκ. Στα Ουράλια, οι μάχες μαίνονταν μέχρι τον Αύγουστο... Οι Γερμανοί δυσκολεύτηκαν από την έκταση των επικοινωνιών και τις ενεργές ενέργειες των παρτιζάνων. Όμως ο περαιτέρω πόλεμος έχει ήδη χάσει το νόημά του.
  Ο Στάλιν, ωστόσο, ήλπιζε ακόμα σε κάτι. Οι Γερμανοί εισέβαλαν στο Τομπόλσκ τον Σεπτέμβριο. Καθυστέρησαν όμως από τις έντονες φθινοπωρινές βροχές. Η προσέγγιση του χειμώνα σταμάτησε την επίθεση στη Σιβηρία, αλλά οι Ναζί κατάφεραν να καταλάβουν όλη την Κεντρική Ασία. Το χειμώνα δεν τολμούσαν να πάνε στο Νοβοσιμπίρσκ. Αλλά και ο Στάλιν δεν ήταν καλά και μετακόμισε στο πιο ζεστό Βλαδιβοστόκ.
  Έφτασε το 1948. Οι Ναζί ήταν ήδη οπλισμένοι με δισκέτες. Επιπλέον, εμφανίστηκαν πιο συμπαγείς δεξαμενές με κινητήρες turbojet. Μάλιστα, αφού ζεσταθεί, το μόνο που μένει είναι να βαδίσουν νικηφόρα και να καταλάβουν τις πόλεις.
  Όμως ο Μπέρια δηλητηρίασε τον ήδη βαριά άρρωστο Στάλιν και πρόσφερε στο Τρίτο Ράιχ την παράδοση, με την επιφύλαξη της διατήρησης της σοβιετικής εξουσίας στη Σιβηρία.
  Ο Χίτλερ, ο οποίος ήταν κουρασμένος από τον πόλεμο, σχεδόν συμφώνησε, αλλά πρώτα κατέλαβε το Νοβοσιμπίρσκ τον Μάιο του 1948. Και η παράδοση υπογράφηκε στις 22 Ιουνίου 1948, σε μια συμβολική ημερομηνία - επτά ακριβώς χρόνια από τη στιγμή της επίθεσης στην ΕΣΣΔ. Έτσι τελείωσε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Οι Ηνωμένες Πολιτείες νίκησαν την Ιαπωνία το 1945 και δοκίμασαν μια ατομική βόμβα. Έτσι, ο Φύρερ δεν έχει καμία δουλειά να πάει στο εξωτερικό.
  Ο Μπέρια, ωστόσο, δεν κυβέρνησε για πολύ. Ο πιο διάσημος σοβιετικός άσος, στρατάρχης αεροπορίας και επτά φορές ήρωας της ΕΣΣΔ Kozhedub, θα μπορέσει να πραγματοποιήσει στρατιωτικό πραξικόπημα και να ανατρέψει τον αντιδημοφιλή πρόεδρο της Κρατικής Επιτροπής Άμυνας. Ο Μπέρια και αρκετοί συνεργοί του πυροβολήθηκαν. Στο ίδιο το Τρίτο Ράιχ, τον Μάρτιο του 1953, οι πατριώτες τελείωσαν τον Χίτλερ. Και ο Γκέρινγκ πέθανε από χρήση ναρκωτικών λίγο νωρίτερα, ενώ ο Χίμλερ πυροβολήθηκε λόγω υποψιών συνωμοσίας.
  Ακολούθησε άγριος αγώνας μεταξύ των SS, με επικεφαλής τον Schellenberg, και των ενόπλων δυνάμεων, με επικεφαλής τον στρατηγό Mainstein. Όλα αυτά οδήγησαν σε εμφύλιο πόλεμο. Ως αποτέλεσμα, το Τρίτο Ράιχ κατέρρευσε. Και η μειωμένη ΕΣΣΔ άρχισε να αποκαθιστά σταδιακά την επιρροή της. Η ιστορία μπήκε ξανά σε μια σπείρα. Η φανταστική άνοδος της Γερμανίας, διογκωμένη περισσότερο από την αυτοκρατορία του Τζένγκις Χαν, μετά ο θάνατος του κύριου ηγέτη - χάος και εξαφάνιση.
  Και η σταδιακή συγκέντρωση των πριγκιπάτων, μόνο η πόλη του Baikalsk έγινε πρωτεύουσα. Η ΕΣΣΔ, χωρισμένη σε πολλές επαρχίες με επαρχίες μαριονέτες που έστησαν οι Γερμανοί, ενώθηκε ξανά. Η μεγαλύτερη νίκη ήταν η προσάρτηση της Μόσχας, που έριξε τον ναζιστικό ζυγό. Είναι αλήθεια ότι η Ουκρανία, η Λευκορωσία και τα κράτη της Βαλτικής, καθώς και η Γεωργία, η Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν διατήρησαν την κυριαρχία τους. Μετά την κατάρρευση του Τρίτου Ράιχ, οι Ηνωμένες Πολιτείες έγιναν ο παγκόσμιος ηγεμόνας. Μια φιλοαμερικανική κυβέρνηση ιδρύθηκε επίσης στην Κίνα.
  Σταδιακά όμως η ουράνια αυτοκρατορία γινόταν όλο και πιο ανεξάρτητη. Στην ΕΣΣΔ, μετά την de facto δικτατορία του Kozhedub, θεσπίστηκε ουσιαστικά προεδρικό σύνταγμα, αλλά με όριο δύο θητειών στην εξουσία. Οι εκλογές έγιναν σε εναλλακτική βάση και η θέση του προέδρου είχε άλλο όνομα: πρόεδρος του λαού.
  Η χώρα είχε μια μικτή και ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομία.
  Αλλά να πώς άλλαξε η ιστορία από έναν συνδετήρα. Έχασαν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αν και πολέμησαν γενναία. Και το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό. Επιπλέον, η Γερμανία μπόρεσε να αποκτήσει μεγαλείο μόνο για λίγο.
  Και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχασαν σταδιακά την επιρροή τους, ο κόσμος γινόταν πολυπολικός, πράγμα που σημαίνει ότι υπήρχε όλο και περισσότερο χάος σε αυτόν. Αντίθετα, υπάρχει λιγότερη τάξη. Και περίπου το ίδιο όπως στον σημερινό εικοστό πρώτο αιώνα.
  Λοιπόν, γιατί η ανθρωπότητα παρασύρεται τόσο στον κατακερματισμό και το χάος;
  
  
  ΤΡΟΤΣΚΙ ΑΝΤΙ ΣΤΑΛΙΝ
  Η εκστρατεία του Τουχατσέφσκι εναντίον της Βαρσοβίας αποδείχθηκε ανεπιτυχής κυρίως λόγω υπαιτιότητας του Στάλιν - ο οποίος, αντί να καλύψει τη νότια πλευρά των Κόκκινων στρατευμάτων που προελαύνουν στη Βαρσοβία. έστρεψε την Πρώτη Στρατιά Ιππικού προς τη Γαλικία. Επιπλέον, παρά τις μεγάλες δυνάμεις που βρίσκονταν υπό τη διοίκηση του Ιωσήφ, κατάφερε να ηττηθεί από τους Πολωνούς. Ο Κόκκινος Στρατός έχασε τη μάχη της Βαρσοβίας. Οι Πολωνοί εξαπέλυσαν μια αντεπίθεση, κατεχόμενη περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του Slutsk και ακόμη και κατέλαβαν το Μινσκ για αρκετές ημέρες.
  Ωστόσο, η Δύση τότε δεν τόλμησε να χρηματοδοτήσει περαιτέρω αιματηρό πόλεμο με τους Μπολσεβίκους. Η Βαρσοβία έκανε ειρήνη και ο εμφύλιος πόλεμος τελείωσε γρήγορα.
  Υπάρχει όμως μια εναλλακτική πορεία της ιστορίας και ένα από τα πολλά παράλληλα σύμπαντα. Εκεί, ο Λένιν διέταξε την απομάκρυνση του Στάλιν, ο οποίος δεν ήταν πολύ ταλαντούχος σε στρατιωτικά θέματα και ο ιδιότροπος, από τη διοίκηση της νότιας πλευράς, και καθιέρωσε την ενότητα της διοίκησης του Tukhachevsky, ενώ διατήρησε τον Budyonny πάνω από το Πρώτο Ιππικό.
  Σε αυτή την περίπτωση, μια απόπειρα αντεπίθεσης από τα νότια της Βαρσοβίας απέτυχε και ο εμπνευσμένος Κόκκινος Στρατός κέρδισε σε μια σκληρή μάχη. Η πρωτεύουσα της Πολωνίας έπεσε. Αφού έμεινε εκεί για λίγο και έλαβε πρόσθετες ενισχύσεις, ο Τουχατσέφσκι προχώρησε στο Λβοφ και την Κρακοβία.
  Για κάποιο χρονικό διάστημα οι μάχες συνεχίστηκαν εναντίον του Wrangel και με μια περαιτέρω επίθεση στην Κριμαία. Στη συνέχεια, ο Κόκκινος Στρατός κατέλαβε τα κράτη της Βαλτικής στο βορρά και απελευθέρωσε το Αζερμπαϊτζάν, την Αρμενία και τη Γεωργία στο νότο. Υπήρχε μια προσωρινή ηρεμία. Η Σοβιετική Ρωσία χρειαζόταν ανάπαυση και προσωρινή ανάπαυλα, κάτι που έγινε η ΝΕΠ. Όμως ο Τρότσκι επέμενε ακόμα στην επιστροφή όλων των εδαφών της τσαρικής Ρωσίας. Ως αποτέλεσμα, το καλοκαίρι του 1921, ο Κόκκινος Στρατός κατέλαβε τη Φινλανδία, με τη συνεννόηση της Δύσης.
  Το 1922 κατακτήθηκε το Primorye, τότε η βόρεια Σαχαλίνη. Ο Τρότσκι, του οποίου η εξουσία ως Προέδρου του Στρατιωτικού Επαναστατικού Συμβουλίου είχε ενισχυθεί σημαντικά, κατάφερε να πάρει τη θέση του Λένιν και να εκτοπίσει τον Στάλιν, ο οποίος είχε υποβιβαστεί σε δευτερεύοντα ρόλο.
  Παραδόξως, καθώς η προσωπική εξουσία ενισχύθηκε, τα στοιχεία του καπιταλισμού έγιναν όλο και πιο ισχυρά στην οικονομία.
  Ο ίδιος ο Τρότσκι έγινε αριστερός σε μεγάλο βαθμό λόγω της επιθυμίας να γίνει πιο ιερός από τον Πάπα ή πιο ριζοσπαστικός από τον Στάλιν. Ωστόσο, έχοντας αποκτήσει δύναμη, ο εξαιρετικά ταλαντούχος Εβραίος συνέχισε την ισορροπημένη εξωτερική του πολιτική. Χωρίς να εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές ιδέες, προσπάθησε ταυτόχρονα να ενσταλάξει στοιχεία της αγοράς και να εξασφαλίσει καλές σχέσεις με άλλες καπιταλιστικές χώρες του κόσμου.
  Η άνοδος του Χίτλερ στην εξουσία στη Γερμανία δεν προκάλεσε θεμελιώδεις αλλαγές στην παγκόσμια πολιτική. Ο Φύρερ τοποθετήθηκε γρήγορα στη θέση του - απαγορεύοντας οποιαδήποτε άρση των περιορισμών των Βερσαλλιών ή την αποκατάσταση της καθολικής στρατολόγησης και της στρατιωτικής ισχύος. Όπως ακριβώς απαγορεύτηκε στους Ναζί να εισάγουν αντισημιτικούς νόμους και πολλά άλλα.
  Το μόνο πράγμα είναι ότι επί Χίτλερ, η γερμανική οικονομία βγήκε από την κρίση, αλλά ο φασισμός δεν πήρε ποτέ ριζοσπαστικές μορφές, παραμένοντας μετριοπαθής εθνικισμός με κάποια αυταρχικά χαρακτηριστικά και γενικές οργανώσεις νεολαίας όπως η Hitler Jugent.
  Η ΕΣΣΔ υπό την ηγεσία του Λέον Τρότσκι έγινε μια οικονομικά πλούσια δύναμη με ανεπτυγμένη βαριά βιομηχανία.
  Η οικονομία της ΕΣΣΔ βασιζόταν περισσότερο στην αγορά από εκείνη του Στάλιν, αλλά περιείχε επίσης στοιχεία σχεδιασμού με τη μορφή πενταετών σχεδίων. Το ποσοστό γεννήσεων είναι υψηλό, ειδικά από τη στιγμή που ο Τρότσκι απαγόρευσε και τις αμβλώσεις - λένε ότι υπάρχουν τόσες άδειες εκτάσεις στη Ρωσία και δεν υπάρχει λόγος να σκάνε σαν τρύπες.
  Δεδομένου ότι το μέγεθος του γερμανικού στρατού παρέμενε περιορισμένο σε 100 χιλιάδες, και η Πολωνία είχε ήδη μετατραπεί σε μια σοβιετική, σοσιαλιστική δημοκρατία, δεν θα υπήρχε κανένας να πολεμήσει. Η Μολδαβία επέστρεψε στη Ρωσία το 1921 - συλλέγοντας πίσω τα βασιλικά εδάφη.
  Ο ίδιος ο Τρότσκι υποστήριξε λίγο την παγκόσμια διεθνή, αλλά ο στόχος της παγκόσμιας επανάστασης άρχισε να αποσιωπάται. Εν μέρει, όπως επί Στάλιν.
  Αλλά ο πόλεμος ήρθε ακόμα από την Ανατολή. Η Ιαπωνία ξεκίνησε στρατιωτική δράση κατά της Μογγολίας. Η χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, μαζί με την Ιταλία, έγιναν οι κύριοι εισβολείς του κόσμου. Είναι αλήθεια ότι ο Μουσολίνι αναγκάστηκε να περιορίσει τις φιλοδοξίες του στην κατάληψη της Αιθιοπίας - της μόνης χώρας στην Αφρική που δεν ήταν αποικία κάποιου άλλου. Η Ιαπωνία, που επίσης δεν τολμούσε ακόμη να πολεμήσει μόνη της με τη Βρετανία και ιδιαίτερα τις Ηνωμένες Πολιτείες, σκαρφάλωσε στην Κίνα. Και έμπαινε όλο και περισσότερο εδώ.
  Υπάρχουν πολλοί Κινέζοι και, παρά τον κατακερματισμό τους, είναι ένας σοβαρός αντίπαλος. Και τότε οι σαμουράι μπήκαν στη Μογγολία... Σοβαρές μάχες ξεκίνησαν εκεί την άνοιξη του 1941.
  Ο Τρότσκι αποφάσισε ότι η ΕΣΣΔ ήταν ήδη αρκετά ισχυρή για να διεξαγάγει έναν πόλεμο πλήρους κλίμακας με τους σαμουράι. Επιπλέον, ο Σοβιετικός δικτάτορας ήθελε να εκδικηθεί για την ήττα του 1904-1905. Στην ξηρά, ο Κόκκινος Στρατός είναι σαφώς ισχυρότερος από τον Ιάπωνα, ειδικά στα τανκς. Αλλά στη θάλασσα, ο στόλος του Ειρηνικού δεν έχει ακόμη φτάσει στην ισοτιμία. Αλλά ο Lev Davydovich δεν μπορούσε να εγκαταλείψει τη Μογγολία.
  Ο Κόκκινος Στρατός σταμάτησε αρχικά την προέλαση των σαμουράι. Στις 20 Αυγούστου 1941, έλαβε χώρα μια επίθεση στο Khalkhin Gol, η οποία έληξε με νίκη για τον Κόκκινο Στρατό. Μετά από αυτό ο Τρότσκι απαίτησε από την Ιαπωνία να δώσει πίσω τη Νότια Σαχαλίνη και τα νησιά Κουρίλ.
  Ακολούθησε, όπως ήταν φυσικό, άρνηση και ξεκίνησε ένας πόλεμος μεγάλης κλίμακας. Μόνο που, σε αντίθεση με τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο, διεξήχθη σε ξένο έδαφος. Αν και δεν μπορεί να ειπωθεί ότι υπήρξε μικρή αιματοχυσία.
  Οι μάχες ήταν ευρείας κλίμακας και οι Ιάπωνες αντιστάθηκαν λυσσαλέα και δεν παραδόθηκαν. Αλλά σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις των σοβιετικών στρατευμάτων ήταν επιτυχείς. Η άμυνα, μετά από ένα ισχυρό φράγμα πυροβολικού, διασπάστηκε και άρματα μάχης, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου ισχυρού T-34, LT (βαρύ Leon Trotsky!), ξεπέρασαν το άγριο χαντάκι των πτωμάτων και του μετάλλου.
  Πρώτα, οι πολεμιστές της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου εκδιώχθηκαν από τη Μαντζουρία. Πραγματοποιήθηκαν αρκετές διαδοχικές επιχειρήσεις, οι οποίες διήρκεσαν εννέα μήνες από τον Νοέμβριο του 1941 έως τον Αύγουστο του 1942. Σοβιετικά στρατεύματα μπήκαν στη Βόρεια Κορέα... Έγιναν μάχες και στη Σαχαλίνη. Οι Ιάπωνες προσπάθησαν ακόμη και να προχωρήσουν - προχώρησαν τριάντα χιλιόμετρα, αλλά σταμάτησαν και πνίγηκαν στο αίμα.
  Τον Σεπτέμβριο του 1942 έγινε μια επίθεση στο Port Arthur. Οι Ιάπωνες, χρησιμοποιώντας υποστήριξη από τη θάλασσα, προσπάθησαν να κρατήσουν τη γραμμή. Τα σοβιετικά στρατεύματα έσπασαν το μέτωπο, αλλά ο εχθρός κατάφερε να σταματήσει την προέλαση ρίχνοντας στρατεύματα.
  Αλλά οι σαμουράι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την αντίστασή τους για πολύ. Η σοβιετική αεροπορία ανέλαβε και βομβάρδισε πλοία. Επιπλέον, οι Ιάπωνες είναι πολύ απορριπτικοί για τη ζωή τους - δεν πήραν καν αλεξίπτωτα στη μάχη. Εξαιτίας αυτού, μετά το θάνατο των κύριων ελίτ του αέρα, η αντίσταση των σαμουράι στον ουρανό εξασθενούσε αισθητά. Και η σοβιετική αεροπορία άρχισε να κερδίζει με πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
  Επιπλέον, οι νέες εξελίξεις από τους Σοβιετικούς σχεδιαστές σταδιακά αναιρούσαν την ανωτερότητα των ιαπωνικών μαχητικών στην ικανότητα ελιγμών. Τον Δεκέμβριο του 1942, μετά από άλλη μια σφοδρή επίθεση, το Port Arthur καταλήφθηκε και η Σεούλ έπεσε τον ίδιο μήνα.
  Ο επόμενος μήνας του 1943 ξεκίνησε με την επίθεση του Ιανουαρίου στη Νότια Κορέα και την κατάληψη του λιμανιού του Μπουσάν.
  Η Ιαπωνία έχανε μάχες εδάφους και υπέφερε όλο και περισσότερες ζημιές στους ουρανούς και στη θάλασσα. Τον Φεβρουάριο του 1943, το Πεκίνο καταλήφθηκε από τα σοβιετικά στρατεύματα. Και τον Μάρτιο, μετά από σκληρές μάχες, η Νότια Σαχαλίνη απελευθερώθηκε. Ο Απρίλιος και ο Μάιος σημαδεύτηκαν από νέες νίκες για τα σοβιετικά όπλα στη θάλασσα... Ο αυξημένος στόλος των υποβρυχίων, η αεροπορία και τα πλοία που έφτασαν από τη Βαλτική ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικά.
  Τον Ιούνιο του 1943, τα σοβιετικά στρατεύματα έδιωξαν τους Ιάπωνες από τη Σαγκάη. Διαμορφώνοντας έτσι τη δική τους ζώνη κατοχής.
  Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, αλεξιπτωτιστές και ναύτες απελευθέρωσαν την κορυφογραμμή των Κουρίλων από τον εχθρό. Η Ιαπωνία βρέθηκε σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Η σοβιετική αεροπορία αύξησε την χτυπητική της δύναμη και βομβάρδιζε όλο και πιο δυνατά και ο ναυτικός στόλος της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου έλιωσε. Τον Οκτώβριο του 1943, ο Τρότσκι πήρε μια απόφαση: να επιτεθεί στην Οκινάουα - μια πρόβα τζενεράλε πριν από τη μάχη για την ίδια την Ιαπωνική Μητρόπολη. Οι μάχες ήταν σκληρές και οι σαμουράι χρησιμοποιούσαν μαζικά όπλα: πιλότους καμικάζι.
  Η επική μάχη κράτησε δύο μήνες και μια εβδομάδα, η οποία τελικά έληξε με την πτώση της Οκινάουα. Και τον Ιανουάριο του 1944, η Ταϊβάν απελευθερώθηκε.
  Η Ιαπωνία βρισκόταν πλέον στο χείλος της πλήρους στρατιωτικής καταστροφής. Ο Χιροχίτο μπορούσε να υπολογίζει μόνο στην είσοδο των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας στον πόλεμο με το μέρος του• η φασιστική Γερμανία εκείνη την εποχή ήταν ακόμη πολύ αδύναμη στρατιωτικά και ο Μουσολίνι δεν μπορούσε εύκολα να φτάσει στον Τρότσκι στον Ειρηνικό Ωκεανό.
  Αλλά οι ΗΠΑ και η Βρετανία έκαναν υπαινιγμούς, αλλά δεν βιάστηκαν να μπουν στον πόλεμο. Επιπλέον, μια μαζική αντιβρετανική εξέγερση ξέσπασε στην Ινδία. Ο μετριοπαθής Γκάντι παραμερίστηκε από πιο ριζοσπαστικούς εθνικιστές και αριστερούς. Ως αποτέλεσμα, ένας πραγματικός πόλεμος ξεκίνησε εκεί. Ο Τσόρτσιλ, που αντικατέστησε τον Τσάμπερλεν, έδειξε πείσμα και προσπάθησε να κρατήσει το Πακιστάν και την Ινδία υπό τον έλεγχό του με κάθε κόστος. Που οδήγησε σε έναν παρατεταμένο και σκληρό πόλεμο που έδεσε τις βρετανικές δυνάμεις.
  Οι Αμερικανοί ενήργησαν εντελώς παθητικά στην εξωτερική πολιτική: η καλύβα μου είναι στα άκρα!
  Τον Μάρτιο του 1944, τα σοβιετικά στρατεύματα, παρά το γεγονός ότι ο καιρός δεν ήταν ακόμη πολύ ευνοϊκός, αποβιβάστηκαν στο Χοκάιντο. Η μάχη κράτησε τρεις εβδομάδες και έληξε με ήττα των Ιαπώνων. Η επιτυχία αυτή κλόνισε την εμπιστοσύνη του αυτοκράτορα για το απρόσιτο της μητρόπολης.
  Οι μάχες σε ξηρά και θάλασσα συνεχίστηκαν μέχρι τις 11 Μαΐου 1944, όταν η εξουθενωμένη Ιαπωνία τελικά συνθηκολόγησε.
  Οι μάχες με τη συμμετοχή των σοβιετικών στρατευμάτων διήρκεσαν από τις 10 Απριλίου 1941 έως τις 11 Μαΐου 1944 και κράτησαν τρία χρόνια και λίγο περισσότερο από έναν μήνα. Οι απώλειες του σοβιετικού στρατού σε νεκρούς και νεκρούς από τραύματα ανήλθαν σε 960 χιλιάδες στρατιώτες και αξιωματικούς. Λίγο περισσότεροι από εξήντα χιλιάδες άμαχοι Σοβιετικοί πολίτες πέθαναν επίσης. Από βομβαρδισμούς, βομβαρδισμούς πυροβολικού, μάχες στη Σαχαλίνη και στα σύνορα στο Primorye. Και περίπου τρία εκατομμύρια άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων τετρακόσιες χιλιάδες έμειναν ανάπηροι.
  Γενικά, η ΕΣΣΔ κέρδισε μια μεγάλη νίκη και κατάφερε να εγκαταστήσει φιλοσοβιετικά καθεστώτα στην Κίνα και την Κορέα και κατέλαβε με τα στρατεύματά της όλες τις κτήσεις της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου.
  Η εξουσία του συντρόφου Τρότσκι ενισχύθηκε περαιτέρω τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στη διεθνή σκηνή.
  Το 1946 έγινε η πρώτη εκτόξευση τεχνητού δορυφόρου στην ΕΣΣΔ. Και το 1950, ο πρώτος Σοβιετικός κοσμοναύτης εστάλη σε όλο τον κόσμο. Στη Ρουμανία, ο βασιλιάς Μιχαίας συμφώνησε να συνάψει στρατιωτική και οικονομική συμμαχία με την ΕΣΣΔ. Σύντομα η εξουσία άλλαξε στην Ουγγαρία. Και στην Τσεχοσλοβακία, κυβερνάται εδώ και πολύ καιρό, αν και όχι ακριβώς από κομμουνιστές, αλλά από αριστερές φιλοσοβιετικές δυνάμεις.
  Το 1951 ξέσπασε πόλεμος μεταξύ Τουρκίας και ΕΣΣΔ. Σε αυτό το σημείο, ούτε οι Ηνωμένες Πολιτείες ούτε η Βρετανία είχαν ατομική βόμβα και η έναρξη μιας πραγματικής σφαγής με έναν τόσο ισχυρό εχθρό όπως η ΕΣΣΔ και οι σύμμαχοί της ήταν αυτοκτονία για τη Δύση.
  Ο σοβιετικός στρατός νίκησε την Τουρκία σε λιγότερο από ένα μήνα. Βλέποντας ότι η αντίδραση της Δύσης είναι εξαιρετικά νωθρή... Η Shaved πολέμησε με τους Ινδούς για πολύ καιρό, αλλά στο τέλος έχασε εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες και έχασε τον έλεγχο της μεγαλύτερης αποικίας της. Υπάρχει οικονομική κρίση στις ΗΠΑ και οι μαύροι ξεσηκώνονται.
  Ο Τρότσκι παίρνει μια απόφαση: και μέσα σε δύο μήνες ο Κόκκινος Στρατός παίρνει τον έλεγχο ολόκληρης της Μέσης Ανατολής και του Ιράν, και μια φιλοσοβιετική κυβέρνηση έρχεται στην εξουσία στην Αίγυπτο. Οι Βρετανοί και οι Γάλλοι δέχονται γροθιά στα δόντια. Και ο Χίτλερ παίρνει το μέρος της ΕΣΣΔ και για αυτό έχει την ευκαιρία στο Anschluss Austria.
  Ο Ντε Γκωλ έρχεται στην εξουσία στη Γαλλία. Είναι πολύ δυσαρεστημένος με τη σοβιετική επέκταση και μιλά για σταυροφορία προς την Ανατολή, ενάντια στον μπολσεβικισμό. Ο Τρότσκι, αντίθετα, ονειρεύεται επέκταση στην Ευρώπη, η κατάσταση θερμαίνεται.
  Ο Αδόλφος Χίτλερ, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η ΕΣΣΔ είναι πλέον στην ένωση, ξεκινά τη στρατιωτικοποίηση της Γερμανίας. Και στην Αλγερία και στο Μαρόκο ξεσπά μεγάλη εξέγερση κατά της Γαλλίας.
  Ο Ντε Γκωλ είναι έξαλλος και απαιτεί από τη Γερμανία να σταματήσει τις στρατιωτικές προετοιμασίες. Σε απάντηση, ο Φύρερ απαιτεί την αποκατάσταση των συνόρων του 1914 και απειλεί να στείλει τη λαϊκή πολιτοφυλακή εναντίον του εχθρού.
  Και οι δύο πλευρές κλιμακώνουν τις απειλές και συγκεντρώνουν στρατεύματα στα σύνορα. Ο πανούργος Τρότσκι δεν μπαίνει στον πόλεμο, αλλά πουλά τανκς και αεροσκάφη στη Γερμανία επί πιστώσει. Μια μάχη εκτυλίσσεται μεταξύ των Ναζί και των Γάλλων. Το Βέλγιο μπαίνει στον πόλεμο, αλλά αυτό μόνο χειροτερεύει τη θέση της Γαλλίας, η οποία περιορίζεται από την εξέγερση στις αποικίες και την κομμουνιστική δραστηριότητα σε διάφορα μέτωπα. Οι Γερμανοί όμως δεν πετυχαίνουν γρήγορη νίκη, αλλά κολλάνε στη γραμμή Mangio, αλλά καταλαμβάνουν το Βέλγιο. Μετά από ενάμιση χρόνο πολέμου, οι Ναζί πλησίασαν το Παρίσι.
  Ο Ντε Γκωλ πηγαίνει να υπογράψει ειρήνη και δίνει πίσω στους Γερμανούς τον Ελσάρζ και τη Λωρραίνη. Το Βέλγιο επίσης χωρίζει μέρος της επικράτειάς του. Ο Φύρερ ενισχύει την επιρροή του. Το 1955, η ΕΣΣΔ δοκιμάζει μια πυρηνική βόμβα. Ο Τρότσκι εντάσσει την Τσεχοσλοβακία εντός της ΕΣΣΔ. Είναι αλήθεια ότι μέρος της Σουδητίας πηγαίνει στους Γερμανούς, αλλά πολύ λιγότερο τα εθνοτικά σύνορα. Αλλά δεν έχουν λόγο να κουνήσουν τη βάρκα...
  Ο Χίτλερ αναγκάζεται να ταπεινώσει τις φιλοδοξίες του και να χαίρεται που κατάφερε να επεκταθεί στη Δύση και σε βάρος της Αυστρίας. Οι Ναζί εισβάλλουν επίσης στη Δανία και αποκαθιστούν επίσης τα σύνορα του 1914 και τα βόρεια της αυτοκρατορίας τους.
  Ο Τρότσκι πέθανε το 1960, έχοντας γιορτάσει τα ογδόντα του γενέθλια. Χωρίς κακές συνήθειες και διατήρηση της φυσικής κατάστασης, ο Πρόεδρος της ΕΣΣΔ διατήρησε καθαρή σκέψη μέχρι τις τελευταίες του πράξεις.
  Παρέδωσε τη θέση του προέδρου στον γιο του Ντέιβιντ, ιδρύοντας έτσι την πρώτη κομμουνιστική δυναστεία στον κόσμο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η ΕΣΣΔ είχε βιώσει αυξημένο συγκεντρωτισμό και τροποποιήσεις στο σύνταγμα που απαγόρευαν την αποχώρηση από αυτήν. Ο Χίτλερ μεταβίβασε επίσης την εξουσία σε έναν από τους γιους του που αποκτήθηκε ως αποτέλεσμα τεχνητής γονιμοποίησης, αλλά σε ανταγωνιστική βάση.
  Ωστόσο, ο γιος είναι ακόμη πολύ μικρός και μετά το θάνατο του Χίτλερ, οι Ναζί χωρίστηκαν και σύντομα η αριστερή πτέρυγα ήρθε στην εξουσία. Ο κόσμος έχει γίνει πιο ασφαλής, αλλά η κατάρρευση του αποικιακού συστήματος οδήγησε σε έναν νέο πόλεμο αστάθειας. Η λύση ήταν η δημιουργία ενός κομμουνιστικού συνασπισμού. Παρείχε αλληλοβοήθεια και προσπάθησε να οικοδομήσει τον σοσιαλισμό στις συνθήκες της σκοτεινής ηπείρου.
  Όμως ο παγκόσμιος κομμουνισμός διακρινόταν από μεγάλο αριθμό στοιχείων της αγοράς και ήταν ένα συνδυασμένο σύστημα.
  Εν τω μεταξύ, οι αντιφάσεις αυξήθηκαν εντός της ΕΣΣΔ. Η πολιτική κυριαρχία ενός κόμματος δεν ταίριαζε πλέον στην αυξανόμενη ολιγαρχία. Οι επιχειρηματίες του κόκκινου κύματος ήθελαν αλλαγή και πολιτική εξουσία. Μέχρι στιγμής, οι επιτυχίες της σχεδιαζόμενης οικονομίας και τα πολιτικά κέρδη έχουν αντισταθμίσει εν μέρει την αντιπολιτευτική διάθεση. Αλλά αλλαγές έχουν συμβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ένας νέος ηγέτης εμφανίστηκε, ο οποίος, σπάζοντας το μονοπώλιο δύο κομμάτων: του Δημοκρατικού και του Ρεπουμπλικανικού, δημιούργησε ένα τρίτο - πατριωτικό.
  Και αφού ήρθε στην εξουσία, εγκαθίδρυσε την απολυταρχία. Ταυτόχρονα, ξεκινώντας μια σταυροφορία κατά του κομμουνισμού. Ο Ντέιβιντ πέθανε και μετά από αυτό ξεκίνησε μια ολόκληρη σειρά από συνωμοσίες και φαξινομικούς αγώνες. Ως αποτέλεσμα, η χώρα κλονίστηκε. Αλλά ο αγώνας μεταξύ των φατριών έληξε με την κατάληψη της θέσης του προέδρου της ΕΣΣΔ και οι άνθρωποι ηρέμησαν.
  Υπήρχε ενεργή διαστημική επέκταση. Το 2015, ο Πλούτωνας έγινε ο τελευταίος πλανήτης που πάτησε το πόδι του ανθρώπινος αστροναύτης. Για μικρό χρονικό διάστημα, οι άνθρωποι μπόρεσαν να επισκεφθούν την επιφάνεια του Δία. Είναι αλήθεια ότι έπρεπε να ξαπλώσουν σε ειδικά αρωματικά λουτρά.
  Μέσα στην ΕΣΣΔ τα καπιταλιστικά στοιχεία ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο. Υπήρχε μια διαστρωμάτωση μεταξύ φτωχών και πλουσίων. Εμφανίστηκαν πραγματικοί δισεκατομμυριούχοι, και ταυτόχρονα μέλη του Πολιτικού Γραφείου. Ο κομμουνισμός συγχωνευόταν όλο και περισσότερο με την ολιγαρχία των οικονομικών και γινόταν όλο και λιγότερο διαφορετικός από τον καπιταλισμό. Ακόμη και ο φόρος εισοδήματος έγινε γραμμικός στην ΕΣΣΔ και καθιερώθηκε ένα ενιαίο ποσοστό. Αυτό, φυσικά, οδήγησε σε αόριστη δυσαρέσκεια και οδήγησε σε μικρές ταραχές.
  Όμως μέχρι στιγμής η κατάσταση δεν έχει ξεφύγει από τον έλεγχο. Αλλά στην πραγματικότητα, με τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του κομμουνισμού, οι κοινωνικές εγγυήσεις περιορίζονταν όλο και περισσότερο. Συγκεκριμένα, η ιατρική και η εκπαίδευση πληρώθηκαν μερικώς και εμφανίστηκαν οι άνεργοι και οι ανταλλαγές εργασίας.
  Η Βικτόρια έφτασε στη Βίλνα και σταμάτησε να θυμάται τον παράλληλο κόσμο. Τώρα έπρεπε να συνεχίσει να ηγείται του ρωσικού στρατού.
  Η πρωτεύουσα του Μεγάλου Δουκάτου της Λιθουανίας, η Βίλνα, έπεσε, αλλά προηγήθηκε μια πορεία προς το Γκρόντνο και τη Μπρεστ.
  Οι Λευκορώσοι προσχώρησαν πρόθυμα στον ρωσικό στρατό. Έπεσαν, όμως, χιόνι και έγινε πιο δύσκολη η κίνηση του μεσαιωνικού στρατού. Ωστόσο, ο Μέγας Δούκας Βασίλι διέταξε να καταλάβει το Γκρόντνο και να ξεχειμωνιάσει εκεί. Η Βικτώρια έτρεξε γύρω από τα γύρω κάστρα αναζητώντας κάποιον άλλο για να κόψει ή να εξοντώσει.
  Μια άγρια δίψα για εξόντωση έβραζε μέσα της, αλλά όλο και πιο συχνά οι αντίπαλοί της παραδίνονταν χωρίς μάχη.
  
  
  ΜΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΤΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ
  Υπάρχουν βέβαια και διαφορετικοί προγνωστικοί παράγοντες, χρήσιμοι και επικίνδυνοι.
  Αλλά σε μια από τις εναλλακτικές πραγματικότητες υπήρχε ένας μάγος που είπε στον Ναζί έναν αριθμό για το πώς να επιστρέψει τη δύναμη να ξαναδιηγηθεί τον καθρέφτη του Διαβόλου. Σταγονίδια από το κόκκινο αίμα ενός αθώου παιδιού έπεσαν στην ανακλαστική επιφάνεια. Και απορροφήθηκαν αμέσως, και ο ίδιος ο καθρέφτης άρχισε να λάμπει, ανακτώντας τα δώρα του. Και ο Φύρερ έμαθε πολλά τότε.
  Αλλά ακόμη και γνωρίζοντας το μέλλον, δεν είναι πάντα δυνατό να το διορθώσουμε. Στην Αφρική, ωστόσο, οι Γερμανοί ανασυγκρότησαν τα στρατεύματά τους και κατάφεραν να αποκρούσουν την επίθεση που εξαπέλυσε ο Μοντγκόμερι στις 23 Οκτωβρίου.
  Αν και με μεγάλη δυσκολία, αναχαιτίστηκαν από στρατεύματα με ανώτερο αριθμό ανθρώπινου δυναμικού και εξοπλισμού. Ωστόσο, η γνώση του τόπου και της ώρας της επίθεσης βοήθησε τον Ρόμελ να κατανείμει ορθολογικά τις λίγες μονάδες του και να αποκρούσει την επίθεση. Οι Βρετανοί υπέστησαν σημαντικές απώλειες και μετά από δύο εβδομάδες μάχης αναγκάστηκαν να σταματήσουν.
  Και ο γερμανικός στόλος των υποβρυχίων μπόρεσε να προκαλέσει μεγάλες ζημιές, βυθίζοντας μια ντουζίνα πλοία με δυνάμεις αποβίβασης που σχεδίαζαν να αποβιβαστούν στην Καζαμπλάνκα και στις ακτές του Μαρόκου. Οι Αμερικανοί, βλέποντας την έλλειψη επιτυχίας στην Αίγυπτο και τη δραστηριότητα των "γερμανικών αγώνων λύκων", εγκατέλειψαν την επιχείρηση Torch.
  Οι Γερμανοί, με τη σειρά τους, προσπάθησαν να ανασυγκροτήσουν τα στρατεύματά τους στο Στάλινγκραντ για να αποκρούσουν τις πλευρικές επιθέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων και προετοιμάστηκαν θάβοντας τους εαυτούς τους σε άμυνες στο κέντρο.
  Λόγω κακοκαιρίας στις 19 Νοεμβρίου 1942, τα σοβιετικά στρατεύματα δεν μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά την αεροπορία, συμπεριλαμβανομένων των αεροσκαφών επίθεσης, και η προετοιμασία του πυροβολικού σημείωσε εξαιρετικά περιορισμένη επιτυχία. Έτσι, ανασυγκροτώντας τις δυνάμεις τους, οι Γερμανοί και οι σύμμαχοί τους μπόρεσαν να αποκρούσουν την προέλαση των σοβιετικών στρατευμάτων. Είναι αλήθεια ότι αυτό αποσπούσε την προσοχή των Ναζί από το ίδιο το Στάλινγκραντ, δίνοντας στους Σοβιετικούς στρατιώτες που ήταν ήρωες στην πόλη μια ανάπαυλα. Αν και ελάχιστα σπίτια έχουν απομείνει υπό τον έλεγχο του Κόκκινου Στρατού.
  Ο Φριτς άντεξε και στο κέντρο... Η μάχη στο Στάλινγκραντ συνεχίστηκε μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου. Αφού απέτυχε να επιτύχει μια σημαντική ανακάλυψη στο μέτωπο, ο Κόκκινος Στρατός σταμάτησε. Αλλά δεν ήταν εύκολο ούτε για τους Γερμανούς. Έχασαν πάρα πολλά κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην πόλη, και παρόλο που στην άμυνα η αναλογία απωλειών φαίνεται να είναι υπέρ τους, τα στρατεύματα εξακολουθούν να είναι εξαντλημένα.
  Τον Ιανουάριο, παρά την πρόβλεψη του χρησμού, οι Γερμανοί δεν μπόρεσαν να αντέξουν στο βορρά κατά τη διάρκεια της επιχείρησης Spark. Είναι αλήθεια ότι οι μάχες διήρκεσαν για περισσότερες από τρεις εβδομάδες και στοίχισαν στον Κόκκινο Στρατό μεγάλες απώλειες, αλλά κατάφεραν να φτάσουν στο Στάλινγκραντ μέσω ξηράς.
  Ωστόσο, προειδοποιημένοι από τον καθρέφτη του Iblis, οι Γερμανοί μπόρεσαν να αποκρούσουν την επίθεση κοντά στο Voronezh, ενισχύοντας τους αδύναμους συμμάχους τους: τους Ιταλούς και τους Ρουμάνους. Διαφορετικά, η άμυνα εκεί θα είχε σπάσει.
  Και η τρίτη επιχείρηση Rzhev-Sychov ήταν ανεπιτυχής. Οι Γερμανοί πάλι, αν και όχι χωρίς δυσκολία, απέκρουσαν τη σοβιετική επίθεση. Στο ίδιο το Στάλινγκραντ έκανε ζέστη, έγιναν μάχες τον Ιανουάριο. Ο Paulus αντικαταστάθηκε από τον Mainstein και αυτός ο πιο έμπειρος στρατάρχης κατάφερε να καταλάβει την πόλη της ακρόπολης μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου. Αλλά και πάλι οι Γερμανοί πλήρωσαν τεράστιο τίμημα για αυτό. Τον Φεβρουάριο του 1943, το Ράιχσταγκ έπρεπε να συγκεντρωθεί και να κηρυχτεί ολοκληρωτικός πόλεμος. Επεκτείνετε την εργάσιμη ημέρα και χρησιμοποιήστε την εργασία σκλάβων πιο ενεργά από πριν.
  Η κήρυξη ολοκληρωτικού πολέμου κατέστησε δυνατή την αύξηση της παραγωγής όπλων και τη δημιουργία νέων τμημάτων. Συμπεριλαμβανομένων αλλοδαπών και Hiwis.
  Γνωρίζοντας πότε οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί σχεδίαζαν να εισέλθουν στο Μαρόκο, οι Γερμανοί, χρησιμοποιώντας τον μεγάλο υποβρύχιο στόλο τους, προκάλεσαν οδυνηρά πλήγματα στα αποβατικά πλοία - διακόπτοντας τη μια προσγείωση μετά την άλλη. Αυτό επέτρεψε στους Ναζί να εντοπίζουν στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον της Δύσης και να συγκεντρώνουν όλες τις κύριες δυνάμεις τους στα ανατολικά.
  Η θέση του σώματος του Ρόμελ παρέμενε δύσκολη, αλλά χάρη στον καθρέφτη, η φασιστική αεροπορία άρχισε να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και οι νηοπομπές βελτίωσαν τον ανεφοδιασμό της αφρικανικής ομάδας.
  Η νέα επίθεση του Μοντγκόμερι τον Μάρτιο του 1943 ήταν μια αποτυχία. Αυτή τη φορά, ο Rommel, έχοντας λάβει ακριβή στοιχεία με τη βοήθεια της διαβολικής μαγείας, παρέσυρε τους Βρετανούς σε μια παγίδα και κατάφερε να τους επιφέρει μια συντριπτική ήττα! Είναι αλήθεια ότι λόγω της αριθμητικής υπεροχής του εχθρού και της αεροπορικής υπεροχής, δεν ήταν δυνατό να νικηθεί πλήρως το Μοντγκόμερι, αλλά η ήττα της Βρετανίας ήταν αισθητή. Ιδιαίτερα πολλά τανκς χάθηκαν και σημαντικός αριθμός οχημάτων αιχμαλωτίστηκε ως τρόπαια.
  Οι Βρετανοί απέσυραν μια-δυο αμυντικές γραμμές και πλησίασαν πιο κοντά στην Αλεξάνδρεια. Ο Ρόμελ χρειαζόταν νέες εφεδρείες και οι Ναζί σχεδίαζαν να συνεχίσουν την επίθεση στη νότια κατεύθυνση. Το Στάλινγκραντ έπεσε και στη συνέχεια ήταν δυνατή η προώθηση κατά μήκος του Βόλγα.
  Τον Μάιο του 1943, οι Krauts μεταπήδησαν στην επιχείρηση Dolphin. Τα στρατεύματά τους, παρά τη βοήθεια του μαντείου, αντιμετώπισαν πολύ ισχυρή αντίθεση από τον Κόκκινο Στρατό. Η πρόοδος ήταν αργή με το κόστος των μεγάλων απωλειών. Είναι αλήθεια ότι η βοήθεια ενός μάντη επηρέασε την πορεία του πολέμου. Η Βέρμαχτ προέβλεπε αντεπιθέσεις και εξαπέλυσε όλο και περισσότερες επιθέσεις. Στα μέσα Ιουνίου, οι Ναζί είχαν ήδη πλησιάσει το δέλτα του Βόλγα και είχαν φτάσει στην Κασπία Θάλασσα.
  Η θέση των σοβιετικών στρατευμάτων στον Καύκασο επιδεινώθηκε με την είσοδο της Τουρκίας στον πόλεμο στις 22 Ιουνίου 1943. Και αυτό στην πραγματικότητα προκαθόρισε την έκβαση της μάχης για το πετρέλαιο του Μπακού.
  Οι Σύμμαχοι δεν ήταν αποφασιστικοί. Ο Μοντγκόμερι μεταπήδησε στην ενεργό άμυνα και δεν σκεφτόταν πλέον την επίθεση, και η προσγείωση στο Μαρόκο παρέμεινε μη ρεαλιστική.
  Στις 10 Ιουλίου 1943, ο Τσόρτσιλ, προκειμένου να εκτρέψει μέρος των γερμανικών δυνάμεων από τα ανατολικά, επιχείρησε να αποβιβαστεί στη Γαλλία. Ωστόσο, η κακώς προετοιμασμένη προσγείωση, σε συνδυασμό με την αμερικανική αναποφασιστικότητα και το γεγονός ότι χάρη σε έναν χρησμό, οι Γερμανοί γνώριζαν όλες τις λεπτομέρειες, οδήγησαν μόνο στη μεγαλύτερη ήττα των Βρετανών και των Αμερικανών στην ξηρά στην ιστορία.
  Περισσότεροι από εξακόσιες πενήντα χιλιάδες άνθρωποι και πολύς εξοπλισμός αιχμαλωτίστηκαν μόνοι τους. Αλλά αυτό, δυστυχώς, δεν εμπόδισε την προέλαση των Ναζί στο νότο. Τον Αύγουστο, οι Γερμανοί κατέλαβαν όλο το Νταγκεστάν, οι Τούρκοι κατέλαβαν σχεδόν όλη την Αρμενία μαζί με το Ερεβάν και στις 27 οι Ναζί και οι Οθωμανοί ενώθηκαν, σχίζοντας το μέτωπο της Υπερκαυκασίας σε δύο μέρη.
  Και πάλι, επιθετικές προσπάθειες των σοβιετικών δυνάμεων σε άλλους τομείς του μετώπου κατέληξαν σε αποτυχία. Ο εχθρός γνώριζε πολύ καλά τα σχέδια της σοβιετικής διοίκησης.
  Το ειδικό τμήμα στον Κόκκινο Στρατό ήταν αχαλίνωτο, έγιναν καταστολές και μαζικές εκκαθαρίσεις. Ακόμη και αρκετές δεκάδες στρατηγοί και ο στρατάρχης του πυροβολικού Kulik πυροβολήθηκαν.
  Αλλά όσο ο εχθρός είχε ένα διαβολικό όπλο, τίποτα δεν θα βοηθούσε εναντίον του.
  Ο Σεπτέμβριος πέρασε σε βαριές μάχες, οι Ναζί και οι Οθωμανοί έφτασαν κοντά στο Μπακού. Και τον Οκτώβριο, ξέσπασαν μάχες στην ίδια την πόλη.
  Η παραλιακή πόλη ανεφοδιαζόταν σε όλη τη θάλασσα και προσπαθούσαν απεγνωσμένα να την κρατήσουν. Η μάχη κράτησε και μέχρι τις 7 Νοεμβρίου, όπως είχε προγραμματιστεί, οι Krauts δεν κατάφεραν να την καταλάβουν. Αλλά όλες οι άλλες πόλεις στον Καύκασο είχαν ήδη χαθεί εκείνη τη στιγμή. Και τον Δεκέμβριο, με τίμημα κολοσσιαίων απωλειών, η θρυλική πόλη έπεσε.
  Ο Καύκασος χάθηκε εντελώς, όπως και το μεγαλύτερο κοίτασμα πετρελαίου που αναπτύχθηκε εκείνη την εποχή στην ΕΣΣΔ. Είναι αλήθεια ότι, δεδομένου ότι όλες οι πετρελαιοπηγές ανατινάχτηκαν και καταστράφηκαν, οι ίδιοι οι Ναζί δεν μπορούσαν να επωφεληθούν σύντομα από αυτό το πλεονέκτημα.
  Στο ανατολικό μέτωπο επικρατούσε ηρεμία. Μεγάλες γερμανικές χερσαίες δυνάμεις κινήθηκαν στο Ιράκ και περαιτέρω στην Παλαιστίνη και στη Διώρυγα του Σουέζ για να βοηθήσουν τον Ρόμελ. Η σοβιετική ηγεσία, ωστόσο, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την παύση. Έχουν ήδη αναπτυχθεί κοιτάσματα πετρελαίου σε άλλα μέρη, συμπεριλαμβανομένης της Σιβηρίας. Και οι Σοβιετικοί σχεδιαστές εργάστηκαν σε νέα τανκς. Τα IS-2 και T-34-85 υποτίθεται ότι ήταν μια απάντηση στους Γερμανούς Πάνθηρες και Τίγρεις.
  Η παραγωγή όπλων στη ναζιστική Γερμανία ήταν υψηλότερη από την πραγματική ιστορία. Είναι σαφές ότι οι Ναζί και οι σκλάβοι έχουν περισσότερους πόρους και οι βομβαρδισμοί από τους απογοητευμένους συμμάχους είναι πιο αδύναμοι. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαν να παράγουν περισσότερο σίδηρο και μέταλλο καλύτερης ποιότητας από ό,τι στην πραγματικότητα. Ως εκ τούτου, το πλάνο παραγωγής για 600 Πάνθηρες το μήνα επιτεύχθηκε και μάλιστα ξεπεράστηκε. Υπήρχαν όμως και άλλοι περιορισμοί: χρόνος εκπαίδευσης για νέα πληρώματα. Επιπλέον, ο "Πάνθηρας", με όλα τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματά του: ένα πυροβόλο με υψηλή διάτρηση θωράκισης και ταχύτητα βολής, εξαιρετική ορατότητα και οπτική, καθώς και καλή μετωπική προστασία και καλές επιδόσεις οδήγησης, είχε αδύναμη πλευρική προστασία και κλιμακωτή διάταξη. των κυλίνδρων.
  Το Panther-2 αποδείχθηκε μια πιο προηγμένη και πολλά υποσχόμενη εξέλιξη. Χάρη σε μια πολύ πιο πυκνή διάταξη με ελαφρώς υψηλότερο βάρος 47 τόνων, το Panther-2 είχε ένα ισχυρό πυροβόλο 88 mm με μήκος κάννης 71 EL και θωράκιση 120 mm στο μπροστινό μέρος του κύτους, 60 πλευρές υπό γωνία και 150 στο μέτωπο του πυργίσκου, με κινητήρα 900 ίππων σε περίβλημα duralumin.
  Ένα τέτοιο μηχάνημα άρχισε να παράγεται τον Νοέμβριο του 1943, μαζί με το Tiger-2. Ωστόσο, οι Γερμανοί εξακολουθούσαν να αναπτύσσουν το αυτοκίνητό τους. Και προχώρησαν στη Μέση Ανατολή.
  Τον Μάρτιο του 1944, οι Γερμανοί κατέλαβαν το Κουβέιτ και έφτασαν στη Διώρυγα του Σουέζ.
  Έπρεπε να σπάσει ο χρησμός για να μην έχουν κανένα πλεονέκτημα οι Ναζί. Σε αυτή την περίπτωση, τα κορίτσια είχαν την επιθυμία να το κάνουν νωρίτερα, αλλά οι περιορισμοί στην επιρροή τους επηρέασαν.
  Για παράδειγμα, τώρα, αντί για κορίτσια γεμάτα μαγεία, την 1η Απριλίου 1944, δύο όμορφες καλλονές κινούνταν μπροστά. Δυστυχώς, με πολύ μέτριες ικανότητες, επηρέασε ο περιοριστής άλματος. Έκανε λίγο κρύο ακόμα και για τα ξυπόλυτα πόδια να περπατήσουν στο ανοιξιάτικο έδαφος που ήταν μόλις εκτεθειμένο στο χιόνι. Στο αριστερό χέρι των κοριτσιών βρίσκεται ο βαθύς Βόλγας, βόρεια του Kamyshin, και αν προχωρήσετε παρακάτω, θα φτάσετε στις γερμανικές θέσεις κοντά στο Στάλινγκραντ. Και το καθήκον των πολεμιστών είναι να γίνουν σχεδόν συνηθισμένα κορίτσια και να χάσουν τις υπεράνθρωπες ικανότητές τους για να εξουδετερώσουν τον μισητό χρησμό... Ωστόσο, ακόμη και αυτό μπορεί τώρα να μην είναι αρκετό. Εξάλλου, η ΕΣΣΔ έχασε το έδαφος στο οποίο ζούσε ο μισός πληθυσμός πριν από τον πόλεμο, και ένα σημαντικό μέρος του βιομηχανικού δυναμικού της, συμπεριλαμβανομένου, πρώτα απ 'όλα, του πετρελαίου που ήταν κατάλληλο για εξόρυξη.
  Υπάρχουν, φυσικά, πολλές άλλες καταθέσεις, αλλά για να λειτουργήσουν με πλήρη δυναμικότητα απαιτείται χρόνος και χρήμα. Δηλαδή, η κατάσταση είναι τέτοια που ακόμα κι αν ο Χίτλερ στερηθεί τη δύναμη του καθρέφτη του Ιμπλίς, αυτό μπορεί να αποδειχτεί οδυνηρά ανεπαρκές. Επιπλέον, τα αυτονομιστικά αισθήματα εντάθηκαν μεταξύ των συμμάχων. Ειδικά οι Αμερικανοί. Ο Ρούσβελτ είναι άρρωστος, ο Γκάλεν έχει σαφώς τάση προς τον αριστερό πασιφισμό και οι προοπτικές για νέες εκλογές δεν είναι πολύ εύθυμες.
  Ο υποβρύχιος πόλεμος δεν πάει καλά για τους Συμμάχους. Ο αριθμός των γερμανικών υποβρυχίων αυξάνεται συνεχώς και οι μαχητικές τους ιδιότητες βελτιώνονται. Έχουν ήδη εμφανιστεί τορπίλες με θερμική καθοδήγηση και υποβρύχια που κινούνται με υπεροξείδιο του υδρογόνου. Και ο στόλος των Συμμάχων λεπταίνει και αποδυναμώνεται, ειδικά από τη στιγμή που οι τεχνοτρονικοί καρχαρίες των Krauts έχουν μάθει να μην βγαίνουν στην επιφάνεια και να μην αποκαλύπτονται.
  Επιπλέον, η δραστηριότητα του στόλου των υποβρυχίων των Ναζί είναι υψηλότερη από ό,τι στην πραγματική ιστορία: ο εφοδιασμός με καύσιμα έχει γίνει ευκολότερος, τα δεξαμενόπλοια φτάνουν ακόμη και από τα λιβυκά πεδία. Επιπλέον, ο βομβαρδισμός της Ρουμανίας είναι πολύ πιο αδύναμος. Και η παραγωγή συνθετικού καυσίμου είναι υψηλότερη.
  Οι σύμμαχοι είναι σε κατάσταση σοκ και η κατάστασή τους είναι δυσμενής. Ειδικά τα εσωτερικά πολιτικά.
  Η ισορροπία δυνάμεων στο Ανατολικό Μέτωπο την 1η Απριλίου 1944: ΕΣΣΔ 6,3 εκατομμύρια στρατιώτες και αξιωματικοί και περίπου 5,3 χιλιάδες τανκς και αυτοκινούμενα όπλα, 95 χιλιάδες όπλα και όλμοι, 7,7 χιλιάδες αεροσκάφη. Βαριές απώλειες σε χειμερινές μάχες όταν προσπαθείς να νικήσεις τον εχθρό. Οι Γερμανοί, λαμβάνοντας υπόψη τους δορυφόρους, τα ξένα τμήματα, το πεζικό Hiwi, έχουν συσσωρεύσει περισσότερα από 7,2 εκατομμύρια, τανκς και αυτοκινούμενα όπλα ήδη 8,8 χιλιάδες, όπλα και όλμους περίπου 100 χιλιάδες, αεροπορία 16,5 χιλιάδες οχήματα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα νέα άρματα μάχης IS-2 και T-34-85 μόλις άρχισαν να τίθενται σε υπηρεσία με τον Κόκκινο Στρατό, η υπεροχή του εχθρού στην ποιότητα του εξοπλισμού είναι σημαντική. Έτσι, έχει ήδη προωθηθεί η παραγωγή των "Panthers" και "Tigers" και αποτελούν περισσότερο από το ήμισυ του στόλου των αρμάτων μάχης της Γερμανίας.
  Στην αεροπορία, οι ποιοτικές αξιολογήσεις δεν είναι τόσο σαφείς. Τα γερμανικά οχήματα είναι ανώτερα από τα σοβιετικά σε ταχύτητα και οπλισμό, αλλά κατώτερα σε οριζόντια ευελιξία, ενώ ταυτόχρονα ανώτερα σε κάθετους ελιγμούς. Αλλά το πιο σημαντικό, αεριωθούμενα αεροσκάφη εμφανίστηκαν στο Fritz, κυρίως το ME-262. Από τα ελικοκίνητα μαχητικά, τα πιο ισχυρά από άποψη οπλισμού και ταχύτητας ήταν τα ME-309 και TA-152. Το Yu-488 και ακόμη νωρίτερα το Yu-288 μπήκαν σε σειριακή παραγωγή. Αυτά τα βομβαρδιστικά δεν είχαν ίσα χαρακτηριστικά πτήσης υπό υψηλό φορτίο.
  Σε κάθε περίπτωση, αν λάβουμε υπόψη την ισορροπία δυνάμεων, τότε ο εχθρός πρέπει να αναγνωριστεί ως ισχυρότερος. Επιπλέον, αν ολοκληρωθεί η επιχείρηση στη Μέση Ανατολή, οι φασίστες θα γίνουν ακόμα πιο δυνατοί. Και δεν απομένει περισσότερο από ένας μήνας για την τελική τους νίκη εκεί. Ετσι...
  Η τεχνικά έμπειρη Έλενα αναστέναξε βαριά και τραγούδησε:
  - Ούτε δύναμη, ούτε δύναμη... Ο καλικάντζαρος είχε ξεκάθαρα πολύ πιει! Μόλις πριόνισε τον φλοιό και ούρλιαζε αισχρότητες!
  Η Ζόγια, που είχε διατηρήσει τον πολιτισμό της ακόμη και με ένα σεμνό αγροτικό φόρεμα, κούνησε το δάχτυλό της στη φίλη της:
  - Ας αποφύγουμε τις χυδαιότητες... Ας φτιάξουμε καλύτερα ένα σχέδιο δράσης!
  Η Έλενα ανασήκωσε τους ώμους της. Ήταν πιο αδύνατη από πριν και όχι τόσο αθλητική. Αν και ίσως πολλοί άντρες θα την έβρισκαν ακόμα πιο ελκυστική από πριν. Το φόρεμα της κοπέλας είναι απλό, λινό, λευκό και καθαρό. Λίγο πιο κοντό από ό,τι συνηθίζεται για τις αγρότισσες, εκθέτοντας τα μαυρισμένα πόδια τους πάνω από τα γόνατα. Τα κορίτσια δεν είχαν όπλα ή κοσμήματα. Δεν υπάρχει καν ρολόι.
  Τώρα είναι τόσο ρουστίκ, πολύ μαυρισμένα για τον Απρίλιο, αλλά όχι τόσο γρήγορα και δυνατά. Τα πόδια περπατούν κατά μήκος ενός πήλινου δρόμου σπαρμένο με βότσαλα. Τα γυμνά πέλματα, όπως αυτά των χωρικών γυναικών, είναι τραχιά και αισθάνονται άνετα όταν πατούν σε μια αγκαθωτή επιφάνεια. Όταν περπατάς, δεν κρυώνει έτσι. Ο πρωινός παγετός μετά τον παγετό λιώνει και τα πόδια δεν είναι τόσο μουδιασμένα και επώδυνα.
  Στο προηγούμενο σώμα της ήταν πολεμίστρια γενικά, ακόμα και στην Ανταρκτική χωρίς κανένα πρόβλημα. Και τώρα τα πόδια μου είναι κόκκινα από το κρύο, και ζεσταίνομαι στον πρωινό ήλιο, πονάνε αποκρουστικά.
  Η Έλενα, που είχε ήδη ξεχάσει ότι το ανθρώπινο σώμα μπορεί να βιώσει δυσάρεστες αισθήσεις από το κρύο και την κούραση, είπε με ενόχληση:
  - Για να είμαι ειλικρινής, δεν βλέπω το νόημα σε μια τέτοια αποστολή. Μας έριξαν σε αυτή την κόλαση, στερηθήκαμε την ισχυρή μαγεία... Αφεθήκαμε ξυπόλητοι και με ένα απλό αγροτικό φόρεμα, και ταυτόχρονα, υποχρεωμένοι να σώσουμε την ανθρωπότητα από τον φασισμό!
  Η Zoya απάντησε λογικά σε ένα παρόμοιο απόσπασμα:
  "Αλλά αυτή είναι η ομορφιά του!" Για να μην είναι πολύ εύκολο όταν, χρησιμοποιώντας τις θαυματουργές μας ικανότητες, πήραμε τη Βίλνα και άλλες πόλεις της Λιθουανίας. Είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και το πιο σημαντικό απαιτεί φαντασία για να νικήσεις τον εχθρό με απλά σώματα και χωρίς υπερδυνάμεις!
  Η Έλενα συνήθιζε να κλωτσάει το γυμνό της πόδι σε ένα μεγάλο λιθόστρωτο που προεξείχε από τον πηλό στη μέση του δρόμου. Αλλά αντί να πετάξει έξω από το χτύπημα, η πέτρα παρέμεινε στη θέση της, και το Σοφό Κορίτσι ούρλιαξε για τον πόνο. Τα ακόμη μακριά, χαριτωμένα δάχτυλα πρήστηκαν αμέσως και έγιναν μπλε. Και η Ζόγια έπρεπε μάλιστα να ισιώσει μερικά από αυτά. Οι μωβ φάλαγγες μπήκαν στη θέση τους και η Έλενα τίναξε το δάκρυ που είχε σχηματιστεί στο μάγουλό της. Πρέπει να κάνεις κάτι τόσο ηλίθιο.
  Η κόρη του Belobog ένιωσε ένα κύμα συμπάθειας μέσα της, κυριεύτηκε από ένα κύμα ενσυναίσθησης. Και ταυτόχρονα, εμφανίστηκε ένα αίσθημα αδυναμίας και ευαλωτότητας. Το νύχι κάτω από τη μπλε σάρκα της Έλενας έσπασε και το πόδι της έγινε επίσης πραγματικά συγκινητικά κατεστραμμένο και ευάλωτο.
  Η σοφή, με συμπάθεια για τον εαυτό της, παρατήρησε:
  - Αυτό σημαίνει σάρκα χωρίς υπερδυνάμεις... Γίνεσαι απλά κανένας!
  Η Ζόγια παρατήρησε εκνευρισμένη:
  - Θα γιατρευτούν τα ποδαράκια σου... Θα ζήσεις κάπως!
  Τα κορίτσια ξεκίνησαν πάλι στο δρόμο. Δεν είχαν πια την ίδια απερίσκεπτη ευθυμία. Επιπλέον, όσο περισσότερο περπατούσαν, τόσο περισσότερο η πείνα γινόταν αισθητή. Εδώ εμφανίστηκαν τα χωράφια συλλογικών αγροκτημάτων... Οι εργασίες ήταν ήδη σε πλήρη εξέλιξη σε αυτά.
  Οι άντρες, όμως, δεν ήταν ορατοί• μόνο γυναικόπαιδα ήταν αρματωμένοι, άλλοι στο άροτρο, άλλοι στη σκαπάνη. Οι άνθρωποι εδώ είναι τρομερά αδύνατοι, με εξαντλημένα πρόσωπα. Αλήθεια, τα αγόρια, βλέποντας τα όμορφα κορίτσια, χαμογέλασαν και τους έγνεψαν, χαιρετώντας τα με τεντωμένα χέρια.
  Η Ζόγια προσφέρθηκε να βοηθήσει την Έλενα με την αγροτική εργασία. Η κόρη του Σβάρογκ συμφώνησε απρόθυμα. Προσωπικά ήθελε κατορθώματα όπλων, και όχι τη δύσκολη παρτίδα του συλλογικού αγροκτήματος. Αλλά αφού πλήγωσε το πόδι της σε ένα λιθόστρωτο, η πολεμική της διάθεση εξαφανίστηκε αμέσως. Επιπλέον, θα πρέπει να σκεφτείτε τη δική σας νομιμοποίηση. Ό,τι και να πει κανείς, κατέληξαν μόνο με φορέματα και χωρίς πάστορες.
  Ναι, το NKVD μπορεί ανά πάσα στιγμή να τους κηρύξει κατασκόπους και να τους μπερδέψει. Διαφορετικά θα αποδειχθούν απλώς πρόσφυγες που έχουν χάσει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των εγγράφων τους. Τα φορέματά τους δεν είναι πολύ καινούργια, και το στυλ με μια πιο κοντή φούστα είναι χαρακτηριστικό για το χωριό των Μπολσεβίκων. Μπορείτε να φάτε αρκετά ώστε να το πιστέψουν!
  Η Ζόγια γεννήθηκε στο χωριό και τα χέρια και το σώμα της είναι πολύ επιδέξια στα βάσανα. Η Έλενα είναι κυρία της πόλης, όχι μόνο Μοσχοβίτης. Είναι αλήθεια ότι έχει εμπειρία σε αροτραίες εργασίες στην κοινότητα Rodnover. Αλλά και πάλι οι κινήσεις δεν είναι τόσο εύκολες και οικείες όσο της Zoya. Ναι, και τα σπασμένα δάχτυλα στο κρύο έδαφος πονούν αποκρουστικά.
  Ωστόσο, οι νεαρές γυναίκες, αγόρια και κορίτσια είναι όλες ξυπόλητες, ακόμα κι αν έκανε παγωνιά τη νύχτα και κινδυνεύετε σχεδόν να κρυώσετε. Μόνο ηλικιωμένες και ηλικιωμένες γυναίκες με παπούτσια. Δεν φαίνονται άντρες και ο μεγαλύτερος πάνω από όλους είναι ένας σγουρομάλλης, κοκκινωπός έφηβος, που δεν φαίνεται να είναι μεγαλύτερος από δεκαπέντε, με πολύ διατεταγμένο παντελόνι, αλλά με πολύ εκφραστικό βλέμμα και θαρραλέο πηγούνι. Αυτό το παιδί με το σήμα της Komsomol είναι το μεγαλύτερο από τα αγόρια και δίνει εντολές σε όλους.
  Ο νεαρός διοικητής δεν σχολίασε το γεγονός ότι οι δύο καλλονές ενώθηκαν μαζί τους. Σαν να ήταν έτσι, είναι αυτονόητο. Το κλίμα της περιοχής του Βόλγα είναι ήπιο και το κλίμα είναι σε πλήρη εξέλιξη, οπότε ένα επιπλέον ζευγάρι χέρια δεν θα βλάψει.
  Η πλάτη της Έλενα σύντομα άρχισε να πονάει και ζήτησε να πάει στο άροτρο. Έτσι, είναι πιο εύκολο για ένα αρκετά δυνατό κοριτσίστικο σώμα, αλλά πρέπει απλώς να σκάψετε προσεκτικά τις φτέρνες σας στο χαλαρό χώμα, ώστε τα δάχτυλα των ποδιών σας να μην ερεθίζονται τόσο πολύ. Αλλά η πίεση στο στήθος έρχεται σε διαφορετική γωνία και η πλάτη, έχοντας ξεφορτωθεί, δεν αισθάνεται πόνο.
  Το κορίτσι σκέφτηκε τότε, πόσο χρονών είναι αλήθεια; Έχουν περάσει προ πολλού τα εκατό! Αστείος! Είναι μια από τις γηραιότερες γυναίκες της σύγχρονης Ρωσίας και ταυτόχρονα, γεμάτη δύναμη και υγεία. Αλλά αφού στερήθηκαν τις μαγικές τους ικανότητες, θα μπορούσαν να γίνουν τέτοια τέρατα!
  Αυτή η σκέψη προκαλεί ρίγη στην Έλενα...
  Όλοι δούλεψαν με ενθουσιασμό και χωρίς μεσημεριανό διάλειμμα. Ή μόνο όταν σκοτείνιασε τελείως, πλησίαζαν τη φωτιά για να δροσιστούν. Ο ποταμός Βόλγας ήταν κοντά και υπήρχε ψάρι στην κατσαρόλα. Αλλά υπάρχει τόσο πολύ ψωμί, και κατά κάποιο τρόπο δεν είναι εντελώς καθαρό, με ακαθαρσίες. Μια άλλη γεύση κρεμμυδιού.
  Το φαγητό είναι απλό και όχι πολύ, μοιάζει με λιχουδιά για πεινασμένα στομάχια. Οι Ranger Girls δεν είχαν νιώσει τόσο κουρασμένοι για πολλά χρόνια. Όχι, είναι ακόμα πολύ οδυνηρό να είσαι άνθρωπος χωρίς υπερδυνάμεις. Και κουράζεσαι σαν... γάιδαρος!
  Αλλά είναι επίσης καλό που οι οργανισμοί είναι νέοι και υγιείς. Τα κορίτσια αποκοιμήθηκαν μόνα τους μαζί με άλλες γυναίκες στον αχυρώνα. Ένα από τα αγόρια ακούμπησε το κεφάλι του στο ψηλό στήθος της Ζωής. Η δασοφύλακας χάιδεψε τις ξανθές μπούκλες του... Και ένιωσε μια έντονη μελαγχολία. Έλαβαν τα πάντα από τη ζωή και από τους προστάτες τους, τους Θεούς του Δημιούργη: αιώνια νιότη, δύναμη, την ευκαιρία να έχουν πλούτο, δύναμη, τιμή και σεβασμό, αλλά... Για να συλλάβουν, πρέπει να κοιμηθούν με έναν άνθρωπο ίσο σε ικανότητες με αυτούς. Και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο να το βρεις.
  Και αν υπάρχουν τέτοιοι τύποι, τότε είναι σε άλλο επίπεδο και σε άλλο σύμπαν. Η Έλενα θυμήθηκε το τραγούδι για τον Γκαγκάριν και αυτό την έκανε να νιώθει ακόμα πιο λυπημένη.
  Ξέρεις τι τύπος ήταν...
  Όλος ο κόσμος τον κουβαλούσε στην αγκαλιά του!
  Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΓΚ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ
  Ο αδελφός του Τσάρου Νικολάου Β', Μιχαήλ, σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, έδρασε αποφασιστικά. Η Αυτοκρατορική Φρουρά άνοιξε πυρ εναντίον των ανταρτών που προσπαθούσαν να εισβάλουν στο Χειμερινό Παλάτι. Τότε οι Κοζάκοι, ευνοημένοι από τον κυρίαρχο, και ευγενή συντάγματα μπήκαν στη μάχη.
  Αρκετές εκατοντάδες αντάρτες σκοτώθηκαν και άλλοι τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία συνέλαβε ενεργά τους αντάρτες και τους αρχηγούς τους. Εκπρόσωποι της Κρατικής Δούμας, πριγκιπικές οικογένειες, έμποροι και μέλη της οικονομικής ελίτ έσπευσαν να ορκιστούν πίστη στον Τσάρο Νικόλαο και ορκίστηκαν πίστη. Κατά τη διάρκεια της μάχης, περισσότεροι από εξακόσιοι επαναστάτες σκοτώθηκαν και μιάμιση χιλιάδες τραυματίστηκαν. Οι φρουροί έχασαν περίπου είκοσι νεκρούς, οι Κοζάκοι άλλους πενήντα.
  Σοβαρή σύγκρουση, αλλά η απολυταρχία επέζησε. Οι συνωμότες στην κορυφή δεν είχαν ούτε μια ενιαία γνώμη ούτε έναν ηγέτη. Και γενικά, πολλοί από αυτούς πίστευαν ότι ήταν αδύνατο να αλλάξει η μορφή διακυβέρνησης κατά τη διάρκεια ενός πολέμου.
  Υπάρχουν πολλοί δυσαρεστημένοι με τον Τσάρο Νικόλαο Β', αλλά είναι δύσκολο να προσφέρουμε μια εναλλακτική λύση στο αυτοκρατορικό καθεστώς. Επιπλέον, οι πλούσιοι φοβούνται σοβαρά ότι η ρεπουμπλικανική μορφή διακυβέρνησης θα αποδειχθεί πολύ αδύναμη και χαλαρή για να προστατεύσει τους καπιταλιστές από το πεινασμένο και εξεγερμένο προλεταριάτο και τους γαιοκτήμονες από τους αγρότες.
  Αλλά ο ίδιος ο λαός δεν θα οργανώσει μια σοβαρή επανάσταση. Οι Μπολσεβίκοι εξακολουθούν να είναι πολύ αδύναμοι και λίγοι σε αριθμό, οι Σοσιαλιστές Επαναστάτες ως επί το πλείστον πιστεύουν ότι η επανάσταση είναι καλή, αλλά είναι καλύτερα να κερδίσουμε πρώτα τον παγκόσμιο πόλεμο.
  Με λίγα λόγια έγινε φασαρία και βγήκαν όλοι έξω! Κάτι σαν αιματηρή ανάσταση επαναλήφθηκε...Και σιωπή!
  Ο Νικόλαος Β' βράβευσε τον αδελφό του για την αποφασιστικότητά του με το Τάγμα του Γεωργίου, πρώτου βαθμού, και τον προήγαγε στο βαθμό του αρχιστράτηγου, διορίζοντας τον Μιχαήλ διοικητή του δυτικού μετώπου. Και το νότιο και το ρουμανικό μέτωπο υποτάχθηκαν στον Μπρουσίλοφ.
  Το μέγεθος του ρωσικού στρατού αυξήθηκε σε σχεδόν δέκα εκατομμύρια ανθρώπους και η συντήρησή του επέβαλε βαρύ φορτίο στην αυτοκρατορία. Ήταν απαραίτητο να προχωρήσουμε.
  Μόλις στέγνωσαν οι δρόμοι, ο τσαρικός στρατός χτύπησε στη Γαλικία. Η αριθμητική υπεροχή ήταν με το μέρος των ρωσικών στρατευμάτων. Οι Αυστριακοί αποδυνάμωσαν το ηθικό τους και τα συντάγματα που αποτελούνταν από Σλάβους εγκατέλειψαν μαζικά ή παραδόθηκαν. Δεν υπήρχαν αρκετές γερμανικές μονάδες για να περιορίσουν τον εχθρό.
  Επιπροσθέτως, οι Ηνωμένες Πολιτείες μπήκαν στον πόλεμο κατά των Κεντρικών Δυνάμεων τον Απρίλιο. Και έτσι η έκβαση της σύγκρουσης ήταν ήδη προκαθορισμένη. Οι Γερμανοί προσπάθησαν να αυξήσουν τις δυνάμεις τους στη Δύση για να νικήσουν τους Συμμάχους και δεν μπόρεσαν να παράσχουν σημαντική βοήθεια στην Αυστροουγγαρία.
  Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν το Λβιβ και ορισμένες πόλεις της Γαλικίας. Σχηματίστηκαν ακόμη και αρκετοί μικροί λέβητες. Το αυστριακό, συνονθύλευμα, σπασμένο μέτωπο κατέρρεε πολύ γρήγορα, έτσι οι Γερμανοί έπρεπε να κινηθούν σε μια τυφλή άμυνα στα δυτικά και να ρίξουν στρατεύματα στα κενά που είχαν σχηματιστεί.
  Αναπτύσσοντας την επιτυχία τους, οι Ρώσοι πλησίασαν το Przemysl και περικύκλωσαν ακόμη και την πόλη. Αλλά τα προβλήματα εφοδιασμού και η εισαγωγή πιο πολεμικών γερμανικών μονάδων στη μάχη επιβράδυναν την προέλαση. Αλλά το Ρουμανικό Μέτωπο πήγε στην επίθεση, και μετά από λίγο καιρό και το Δυτικό Μέτωπο. Ο τελευταίος αντιμετώπισε ένα δύσκολο έργο: να διαπεράσει την ισχυρή, βαθιάς κλίμακας γερμανική άμυνα.
  Ο αδελφός του Τσάρου Μιχαήλ δεν το θεώρησε ντροπιαστικό, έμαθε από τον Μπρουσίλοφ και εφάρμοσε παρόμοιες τακτικές. Άρχισε να προετοιμάζει μια επίθεση σε δώδεκα διαφορετικά μέρη ταυτόχρονα, έτσι ώστε οι Γερμανοί να μην μπορούν να καθορίσουν την κατεύθυνση της κύριας επίθεσης. Επιπλέον, χρησιμοποίησαν ενεργά μια κουρτίνα καπνού και μια επίθεση τη νύχτα.
  Τα ρωσικά στρατεύματα στο νότο απελευθέρωσαν το Βουκουρέστι και η επίθεση στο κέντρο οδήγησε σε σημαντικές ανακαλύψεις νότια της Βίλνας.
  Οι Γερμανοί έπρεπε να ενισχύσουν και πάλι τη νότια πλευρά τους. Τα γερμανικά στρατεύματα που απέκλεισαν τη Ρίγα απειλούνταν με περικύκλωση. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Κάιζερ πήρε τη δύσκολη απόφαση να εγκαταλείψει τα κράτη της Βαλτικής και να αποσύρει στρατεύματα στην πρωσική αμυντική γραμμή.
  Τα πράγματα δεν πήγαν καλά για την ένωση και την Τουρκία. Οι Ρώσοι και οι Άγγλοι προχωρούσαν στη Μικρά Ασία, οι Γάλλοι πίεζαν την Παλαιστίνη στη Συρία. Οι Οθωμανοί εξασθενούσαν και η πτώση τους δεν ήταν μακριά. Επιπλέον, οι Βούλγαροι άλλαξαν. Συνειδητοποιώντας ότι οι Πρώσοι είχαν ήδη χάσει τον πόλεμο και τα ρωσικά στρατεύματα, έχοντας απελευθερώσει το μεγαλύτερο μέρος της Ρουμανίας, είχαν φτάσει στα σύνορα, ο Σλάβος βασιλιάς κήρυξε τον πόλεμο στην Αυστρία, την Τουρκία και τη Γερμανία.
  Αυτό βέβαια έφερε περισσότερους πονοκεφάλους στους Γερμανούς. Δεν μπορούσαν πλέον να κρατήσουν την πρώτη γραμμή στην Ανατολή και αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν στον Βιστούλα. Ελπίζοντας ότι ένα φυσικό υδάτινο φράγμα θα καθυστερούσε τα ρωσικά στρατεύματα.
  Ο σύμμαχος στα δυτικά σημείωσε μόνο μερικές επιτυχίες, αν και ήδη χρησιμοποιούσαν τανκς πιο ενεργά. Αλλά προς το παρόν η Γερμανία κρατούσε το μέτωπο, αν και αναγκάστηκε να κάνει λίγο πίσω. Το νότιο τμήμα χρειάστηκε πολλή προσπάθεια.
  Λοιπόν, η τσαρική Ρωσία το φθινόπωρο και τον χειμώνα μετέφερε το κύριο βάρος των μαχών στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.
  Η επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, τόσο από ξηρά όσο και από θάλασσα, κατέληξε στο θρίαμβο των ρωσικών όπλων. Η Τουρκία έπεσε και μαζί της η Ρωσία έλαβε μεγάλα εδάφη, την Κωνσταντινούπολη και τα στενά με πρόσβαση στη Μεσόγειο Θάλασσα.
  Είναι αλήθεια ότι δεν ήταν δυνατό να τελειώσει ο πόλεμος το 1917, αλλά η ανάσα της νίκης ήταν ήδη αισθητή από όλους, πολύ περισσότερο από ό,τι το 1916.
  Ο χειμώνας πέρασε στη Ρωσία με μικρές απεργίες και διαδηλώσεις, αλλά δεν υπήρξαν σοβαρές συγκρούσεις, παρά τις στρατιωτικές δυσκολίες. Ίσως το ρούβλι να έχει υποτιμηθεί πάρα πολύ, αλλά είναι πρόωρο να μιλάμε για λιμό.
  Ωστόσο, ήρθε η ώρα να τελειώσει ο πόλεμος και αυτό το κατάλαβαν όλοι. Προήχθη σε στρατάρχη, ο Μπρουσίλοφ πρότεινε να δοθεί το κύριο χτύπημα στο νότο, όπου ο εχθρός ήταν πιο αδύναμος, και στη συνέχεια να στραφεί βόρεια.
  Οι Γερμανοί είχαν ήδη τα πρώτα τους τανκς. Όμως ο αριθμός τους είναι πολύ μικρός για να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην πορεία του πολέμου. Η Ρωσία έχει επίσης δικά της οχήματα, ιδιαίτερα άρματα μάχης Mendeleev. Αλλά και πάλι, η τσαρική βιομηχανία δεν μπορεί ακόμη να πραγματοποιήσει μαζική παραγωγή.
  Αλλά η μαζική παραγωγή τανκς καθιερώθηκε από τους Βρετανούς, τους Αμερικανούς και τους Γάλλους. Αυτό σημαίνει ότι εμφανίστηκε ένα νέο, ισχυρό μέσο διάρρηξης της άμυνας, το οποίο θα έπρεπε να διαπεράσει τις γερμανικές θέσεις.
  Οι Σύμμαχοι θέλουν επίσης να τερματίσουν τον καταστροφικό πόλεμο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Και από τα τέλη Μαρτίου, άρχισαν να προσπαθούν να διαπεράσουν τη βαθιά γερμανική άμυνα.
  Η επίθεση των ρωσικών στρατευμάτων ξεκίνησε μόλις οι δρόμοι στέγνωσαν στο νότο. Τα ρωσικά στρατεύματα, μετά από προηγούμενες νίκες, ανέβηκαν, αλλά οι Αυστριακοί μετά βίας κράτησαν. Η Βουδαπέστη βρέθηκε περικυκλωμένη ήδη στις αρχές Μαΐου. Στη συνέχεια ξεκίνησε η κίνηση προς τη Βιέννη και παρακάμπτοντας τον ποταμό Βιστούλα.
  Στην επίθεση πέρασαν και οι Ιταλοί. Ακόμη και η Ιαπωνία έστειλε εκστρατευτικό σώμα στην Ευρώπη. Οι Γερμανοί πίεσαν από όλες τις πλευρές.
  Όταν τα ρωσικά στρατεύματα είχαν ήδη πλησιάσει τη Βιέννη, η Αυστροουγγαρία συνθηκολόγησε. Ο τελευταίος σύμμαχος της Γερμανίας είχε τελικά πέσει. Στη Δύση, χρησιμοποιώντας τακτικές κρούσης σε διάφορα σημεία του μετώπου, οι Σύμμαχοι προχώρησαν αργά αλλά σταθερά. Και τα ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν από τα νότια στο πίσω μέρος του γερμανικού μετώπου καλύπτοντας τον Βιστούλα.
  Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο καγκελάριος Wilhelm, συνειδητοποιώντας την πλήρη, απελπιστική θέση της Γερμανίας, ανακοίνωσε την παύση όλων των εχθροπραξιών στις 22 Ιουνίου 1918. Μάλιστα οι Γερμανοί συνθηκολόγησαν.
  Η Αυστροουγγαρία έπαψε να υπάρχει. Η Ρωσία έλαβε τη Γαλικία, την περιοχή της Κρακοβίας, την Μπουκοβίνα, μέρος της ανατολικής Σλοβενίας και την Ουγγαρία. Ρουμανία Τρανσυλβανία. Το μόνο που απέμεινε από την Αυστροουγγαρία ήταν η μικρή Αυστρία και μια πολύ μειωμένη Ουγγαρία. Η Τσεχοσλοβακία αναδύθηκε υπό την αιγίδα της Ρωσίας.
  Η Τσαρική Αυτοκρατορία έλαβε από τη Γερμανία την Κλαϊπέδα, το Πόζναν και πρόσβαση στις θάλασσες, αποκόπτοντας την Ανατολική Πρωσία από την ίδια τη μητρόπολη μέσω του Ντάντσιγκ.
  Η Γερμανία έπρεπε να παραδώσει ό,τι είχε κατακτήσει προηγουμένως τον 19ο αιώνα στη Δανία και τη Γαλλία. Καταδικάστηκε σε τεράστιες αποζημιώσεις κάθε χρόνο και περιόρισε το στρατιωτικό δυναμικό σε εκατό χιλιάδες άτομα.
  Και φυσικά, όπως στην πραγματική ιστορία, μια αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη.
  Η τσαρική Ρωσία επέκτεινε τις κτήσεις της στο νότο. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία, όπως και η Αυστριακή Αυτοκρατορία, έπαψε να υπάρχει. Η Βρετανία πήρε το Ιράκ, τη Γαλλία, τη Συρία και μαζί με τους Βρετανούς την Παλαιστίνη. Η Ρωσία πήρε την Αρμενία, τη Μικρά Ασία και την Κωνσταντινούπολη.
  Η Μέση Ανατολή και το Ιράν χωρίστηκαν επίσης σε σφαίρες επιρροής. Έτσι η τσαρική Ρωσία πέτυχε σημαντικά υλικά αποκτήματα.
  Όμως ο πόλεμος στοίχισε τη ζωή σε περισσότερα από δυόμισι εκατομμύρια στρατιώτες, χωρίς να υπολογίζουμε τους νεκρούς πολίτες, τεράστια έξοδα. Τα οικονομικά έπεσαν σε αταξία και η χώρα έπεσε στα χρέη.
  Είναι αλήθεια ότι οι σύμμαχοι συμφώνησαν επιεικώς να διαγράψουν τους τόκους των δανείων, αλλά και πάλι το χρέος αποδείχθηκε αρκετά μεγάλο - περίπου δέκα δισεκατομμύρια χρυσά ρούβλια.
  Αλλά ήταν δυνατή η εθνικοποίηση επιχειρήσεων που ανήκαν προηγουμένως στους Γερμανούς.
  Η πολιτική κατάσταση στην τσαρική Ρωσία σταθεροποιήθηκε και η εξουσία του αυτοκράτορα αυξήθηκε.
  Ο Νικόλαος Β' το εκμεταλλεύτηκε αυτό ακυρώνοντας το δικό του μανιφέστο για την Κρατική Δούμα. Η αυτοκρατορία αποκαταστάθηκε ξανά και η νομοθετική εξουσία πέρασε πλήρως στον τσάρο.
  Αυτό προκάλεσε μόνο δειλές απόπειρες διαμαρτυρίας. Η χώρα ήταν πολύ κουρασμένη από τον πόλεμο και δεν ήθελε νέα σοκ.
  Και η οικονομία άρχισε μια ταχεία, μεταπολεμική ανάκαμψη! Η ανάπτυξη ήταν κατά μέσο όρο περίπου εννέα τοις εκατό ετησίως και ήταν υψηλότερη από ό,τι στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Δημιουργήθηκαν νέες προηγμένες βιομηχανίες και αναπτύχθηκε η μηχανολογία. Οι μισθοί αυξήθηκαν.
  Η διάρκεια της εργάσιμης ημέρας μειώθηκε με τον νόμο του Τσάρου από 11,5 ώρες σε 10,5 ώρες. Και τις προαργίες και πριν τα Σαββατοκύριακα μέχρι τις 9. Επίσης, η εργάσιμη ημέρα μειώθηκε σε εννέα ώρες, αν τουλάχιστον ένα μέρος της ήταν νύχτα.
  Μετά την ανταλλαγή χρημάτων, το σταθερό υπόλοιπο χρυσού του ρουβλίου αποκαταστάθηκε. Μέχρι το 1929, ο μισθός ενός εργάτη έφτασε τα 50 ρούβλια το μήνα, με την τιμή της βότκας να είναι 25 καπίκια το μπουκάλι. Δηλαδή 200 μπουκάλια το μήνα. Και αν το πάρουμε σε ισοδύναμο χρυσού, αυτό είναι όσο 37 γραμμάρια καθαρού χρυσού.
  Η χώρα κατέλαβε τη δεύτερη θέση, δεύτερη μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες όσον αφορά τη βιομηχανική παραγωγή. Οι προοπτικές για την αυτοκρατορία έμοιαζαν πολύ ρόδινες, αλλά... χτύπησε μια μεγάλη κατάθλιψη.
  Η κατάρρευση επηρέασε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας. Η αλήθεια έχει πλήξει περισσότερο τη Γερμανία και τις ΗΠΑ. Όμως η τσαρική Ρωσία ήταν πολύ εξαρτημένη από εξωτερικούς δανεισμούς και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να αποφύγει κραδασμούς και ύφεση.
  Το Μπολσεβίκικο Κόμμα της δεκαετίας του '20 βίωνε μια κρίση. Ο Λένιν ουσιαστικά αποσύρθηκε από τον πρακτικό, επαναστατικό αγώνα βυθίζοντας τον εαυτό του στη θεωρία...και γράφοντας επιστημονική φαντασία.
  Ο Vladimir Ilyich συνάντησε τον Herbert Wales στη Βρετανία και ένιωσε μια γεύση για επιστημονική φαντασία. Συγκεκριμένα, από την πένα του Βλαντιμίρ Ίλιτς βγήκε ένα μεγάλο, φουτουριστικό μυθιστόρημα: "Ο κομμουνισμός είναι ο δρόμος της ευτυχίας"! Και μια σειρά από άλλα έργα. Ο Λένιν έβγαζε ήδη καλά χρήματα από έργα επιστημονικής φαντασίας.
  Οι Μπολσεβίκοι χωρίστηκαν σε τροτσκιστές και σταλινιστές. Ο Στάλιν αποφάσισε να επιστρέψει στην τακτική της ατομικής τρομοκρατίας που χαρακτηρίζει το Narodnaya Volya. Ο Τρότσκι πήρε μια πιο μετριοπαθή θέση.
  Οι Σοσιαλιστές Επαναστάτες εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται, αν και δεν υπήρχαν πλέον πολιτικές δολοφονίες υψηλού προφίλ στη δεκαετία του '20. Οι θέσεις των Ρεπουμπλικανών και των Καντέτ ενισχύθηκαν σταδιακά. Πράγματι, η απόλυτη μοναρχία φαινόταν σε όλους ένα ξεπερασμένο λείψανο. Έτσι άρχισαν ξανά αναταραχές, απεργίες, διαδηλώσεις και ο βασιλικός θρόνος άρχισε να τρέμει.
  Ο μονάρχης μπορούσε να θυμηθεί πολλά...
  Η κυβέρνηση του Νικολάου Β' βρήκε λύση...σε πόλεμο! Επιπλέον, οι στρατηγοί λαχταρούσαν να εκδικηθούν για την ήττα από την Ιαπωνία. Και αυτό είναι κατανοητό...
  Μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, η τσαρική Ρωσία διεξήγαγε αρκετές μικρές στρατιωτικές εκστρατείες. Στη Μέση Ανατολή, όπου αυτοί και οι σύμμαχοί τους ολοκλήρωσαν τον αραβικό κόσμο. Στο Αφγανιστάν.... Εκεί έγινε ο πόλεμος μαζί με τη Βρετανία. Η Ρωσία κατέλαβε τις βόρειες περιοχές του Αφγανιστάν, που κατοικούνται κυρίως από Ουζμπέκους και Τατζίκους, καθώς και το Χεράτ. Οι Βρετανοί, μετά από βάναυσους πολέμους, υπέταξαν ωστόσο τον νότο. Η αυτοδιοίκηση παρέμεινε στο κέντρο του Αφγανιστάν.
  Το Ιράν εξακολουθούσε να διατηρεί την όψη της κυριαρχίας, αλλά η διαίρεση του επίσης δεν ήταν μακριά.
  Αλλά η κύρια σύγκρουση συμφερόντων συνέβη στην Ιαπωνία. Επιπλέον, το 1931, οι Ιάπωνες δημιούργησαν μια κυβέρνηση-μαριονέτα στη Μαντζουρία και εξαπέλυσαν μια επίθεση στην Κίνα.
  Που έγινε αφορμή για νέο πόλεμο.
  Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο ρωσικός στρατός είχε καταφέρει να ενημερώσει τον στόλο των αρμάτων του και να δημιουργήσει μια πολύ ισχυρή αεροπορία. Στον αέρα, η Ιαπωνία ήταν αισθητά κατώτερη και ο χερσαίος στρατός της Ρωσίας ήταν πολύ πιο πολυάριθμος και, ίσως, πιο έτοιμος για μάχη.
  Ο Στόλος του Ειρηνικού διοικούνταν από τον θρυλικό ναύαρχο Κολτσάκ. Ο Ιππότης του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου, Μπρουσίλοφ, είχε ήδη πεθάνει εκείνη τη στιγμή, αλλά οι ικανοί μαθητές του παρέμειναν.
  Ο πόλεμος ήταν ανεπιτυχής για την Ιαπωνία από την αρχή. Ρώσοι στρατηγοί: Denikin, Wrangel, Kaleidin, υπό τη γενική διοίκηση του αδελφού του Τσάρου Mikhail Romanov, έδρασαν δυναμικά και επιδέξια. Η εμπειρία του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου είχε αντίκτυπο και λήφθηκαν υπόψη τα λάθη στη σύγκρουση του 1904-1905.
  Αρκετά καλά αποδείχθηκαν και τα ελαφρά άρματα μάχης του Προκόροφ, τα οποία είναι απλά αναντικατάστατα στον πόλεμο ελιγμών. Σε κάθε περίπτωση, ήταν ήδη ένας διαφορετικός ρωσικός στρατός και ένας εντελώς διαφορετικός πόλεμος.
  Ωστόσο, κατά την πρώτη μάχη με τους σαμουράι, εάν ο Κουροπάτκιν είχε αντικατασταθεί από έναν πιο ταλαντούχο και αποφασιστικό διοικητή, η έκβαση του πολέμου θα ήταν, φυσικά, εντελώς διαφορετική.
  Σε κάθε περίπτωση, μέσα σε δύο μήνες το Port Arthur πολιορκήθηκε από τα ρωσικά στρατεύματα και οι Ιάπωνες χτυπήθηκαν. Δύο μήνες αργότερα, όλη η Κορέα απελευθερώθηκε και η πόλη της ακρόπολης κατακλύθηκε από καταιγίδα.
  Στη θάλασσα, οι μάχες μαίνονταν επίσης με διάφορους βαθμούς επιτυχίας. Μέχρι που έφτασαν οι διμοιρίες από τη Βαλτική και τη Μαύρη Θάλασσα. Η Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου ηττήθηκε ολοκληρωτικά, και μάλιστα αποβίβασαν στρατεύματα στο Χοκάιντο. Η Ιαπωνία αναγκάστηκε να υπογράψει μια ταπεινωτική ειρήνη. Δώστε πίσω τη Μαντζουρία, το Πορτ Άρθουρ, κάποιες κτήσεις που κατακτήθηκαν από τους Γερμανούς, τη νότια Σαχαλίνη και την κορυφογραμμή των Κουρίλων. Και ταυτόχρονα πληρώστε μια αποζημίωση, ένα τακτοποιημένο ποσό - ένα δισεκατομμύριο χρυσά ρούβλια.
  Η νίκη ενίσχυσε προσωρινά τη θέση της Αυτοκρατορίας και στη συνέχεια η Μεγάλη Ύφεση έδωσε τη θέση της σε ραγδαίες οικονομικές ανόδους.
  Στη Γερμανία, όπως και στην πραγματική ιστορία, ο Χίτλερ ανέβηκε στην εξουσία, αλλά δεν του επετράπη να τρελαθεί. Συγκεκριμένα, η προσπάθεια αποκατάστασης της καθολικής στρατολογίας αντιμετώπισε σφοδρή αντίσταση από τη Ρωσία και τη Γαλλία. Αν και έγιναν μικρές παραχωρήσεις ως προς το στρατιωτικό δυναμικό. Το μέγεθος του στρατού επετράπη να αυξηθεί από εκατό χιλιάδες σε διακόσιες πενήντα. Επιπλέον, ο Χίτλερ επέστρεψε στη Γερμανία τον έλεγχο της αποστρατιωτικοποιημένης ζώνης.
  Και δυναστικά προβλήματα δημιουργούσαν στην τσαρική Ρωσία. Πέθανε ο διάδοχος του θρόνου Τσαρέβιτς Αλεξέι... Ο αδελφός του Τσάρου Μιχαήλ Ρομάνοφ στερήθηκε τα κληρονομικά δικαιώματα. Και ο Kirill Vladimirovich Romanov έγινε πραγματικά ο κληρονόμος. Αλλά αυτός ο τύπος είναι βυθισμένος στο μεθύσι και την ακολασία. Εντελώς υποβαθμισμένο...
  Ποιος λοιπόν θα διαδεχθεί τον Τσάρο Νικόλαο Β'; Ο αδελφός του Τσάρου Μιχαήλ, μετά τη νίκη επί της Ιαπωνίας, έλαβε τον βαθμό του στρατηγού και γνώρισε τεράστια δημοτικότητα. Έγινε το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας στην ιστορία της Αυτοκρατορικής Ρωσίας που έλαβε τόσο υψηλό βαθμό. Και πολλοί ήθελαν να τον δουν στον βασιλικό θρόνο.
  Είναι αλήθεια ότι ο ίδιος ο Νικόλαος Β' - ένας μη πότης, χωρίς κακές συνήθειες, που έκανε τακτικά γυμναστική - ήταν ακόμα αρκετά δυνατός και φαινόταν ότι η βασιλεία του θα ήταν η μεγαλύτερη στη ρωσική ιστορία. Όμως ο Στάλιν συνέλαβε την πιο φιλόδοξη απόπειρα δολοφονίας από την εποχή του Αλέξανδρου Β'. Αν και φαινόταν, ποιο είναι το νόημα;
  Σε κάθε περίπτωση, το 1937 αποδείχθηκε μια δυσοίωνη χρονιά. Ο τσάρος Νικόλαος Β' σκοτώθηκε και μαζί του πέθαναν και δύο υπουργοί, καθώς και τρεις δωδεκάδες αυλικοί και μέρος των Χειμερινών Ανακτόρων κατέρρευσε.
  Οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν το αποχετευτικό σύστημα για να εξορύξουν και φύτεψαν περισσότερο από έναν τόνο αμινολον.
  Έτσι, ένα επιθετικό περιστατικό παρενέβη στην πορεία της ιστορίας. Έτσι τελείωσε η βασιλεία του Τσάρου Νικολάου Β'. Ο μονάρχης δεν άρχισε να αποκαλείται μεγάλος ή τρομερός. Όσοι δεν αγαπούσαν τον αυτοκράτορα τον αποκαλούσαν αιματηρό, γιατί χύθηκε πολύ αίμα στο βασίλειό του. Όποιος φέρεται με σεβασμό είναι Κατακτητής. Έτσι, ο αριθμός των εδαφών που είχε υπό αυτόν στη Ρωσία αυξήθηκε. Ακόμη και μια μεγάλη επαρχία εμφανίστηκε στην Κίνα: η Zheltorossiya.
  Συνολικά, το βασίλειο κράτησε 43 χρόνια. Μόνο ο Ιβάν ο Τρομερός κυβέρνησε περισσότερο και ονομαστικά. Δεδομένου όμως ότι πήρε το θρόνο για τρία χρόνια, η πραγματική περίοδος ελέγχου αποδείχθηκε μικρότερη.
  Ωστόσο, ο νόμιμος διάδοχος, ο Kirill Vladimirovich Romanov, ανέβηκε στον θρόνο. Δεν κυβέρνησε για πολύ - περίπου ένα χρόνο, αλλά κατάφερε να ασκήσει κάποια επιρροή στην πορεία της ιστορίας. Συγκεκριμένα, επέτρεψε στον Αδόλφο Χίτλερ να πραγματοποιήσει το Anschluss της Αυστρίας. Δήθεν αναφερόμενος στο δικαίωμα των λαών στην αυτοδιάθεση και, υποτίθεται, έτσι θα υπάρξει μεγαλύτερη τάξη. Συμφωνήθηκε με τους Anschluss της Αυστρίας και τον Μουσολίνι.
  Έτσι η Γερμανία επεκτάθηκε και ο πληθυσμός της ξεπέρασε τα ογδόντα εκατομμύρια. Για να μην αναφέρουμε ότι ο Χίτλερ ενθάρρυνε τα ποσοστά γεννήσεων. Επί Αδόλφου του Δαιμονίου, μεγάλωσε μιάμιση φορά.
  Στην Ισπανία ξέσπασε εμφύλιος πόλεμος, ο οποίος όμως έληξε πολύ πιο γρήγορα, αφού δεν υπήρχε Σοβιετική Ένωση, η οποία παρείχε βοήθεια στον αριστερό συνασπισμό στη Μαδρίτη.
  Όμως ο Φράνκο έγινε σύμμαχος του Φύρερ. Και ο νέος Τσάρος Βλαντιμίρ Γ' συγκρούστηκε με τη Βρετανία.
  Η κατάσταση είναι πράγματι πολύπλοκη. Ένα παζλ γεμάτο με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και νέος γύρος αντιπαράθεσης. Το Ιράν δεν είναι διαιρεμένο, και αυτή είναι στην πραγματικότητα η τελευταία ισλαμική χώρα που είναι επίσημα ανεξάρτητη. Τόσο η Ρωσία όσο και η Βρετανία έχουν σχέδια για αυτό. Τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα στη Μέση Ανατολή. Τα εδάφη της Ρωσίας, της Γαλλίας και της Βρετανίας είναι μικτά και δύσκολα διαχειρίσιμα.
  Η Αγγλία υποχωρεί οικονομικά όλο και περισσότερο πίσω από τη Ρωσία και από την ολοένα και ισχυρότερη Γερμανία. Αλλά οι μεγαλύτερες αποικίες εξακολουθούν να είναι βρετανικές. Αλλά η δύναμη του στέμματος του λιονταριού εξασθενεί, ο Καναδάς είναι σχεδόν ανεξάρτητος. Η Νότια Αφρική είναι επίσης μια κυριαρχία, όπως η Αυστραλία. Στην Ινδία, η βρετανική θέση αποδυναμώνεται. Φυσικά, υπάρχει η επιθυμία να σπρώξουμε το λιοντάρι.
  Ο Χίτλερ προσπαθεί να παίξει σε δύο μέτωπα. Ή θα ζητήσει την υποστήριξη της Γαλλίας, της Βρετανίας, της Ιταλίας και της Ιαπωνίας. Για να συσσωρευτούν όλοι μαζί στην τσαρική Ρωσία και να μοιράσουν τα τεράστια υπάρχοντά της.
  Ή αναζητήστε εδαφικές εξαγορές στη Δύση, αλλά σε συμμαχία με τη Ρωσία.
  Ο Χίτλερ είναι ένας βδελυρός και χωρίς αρχές άνθρωπος και, γενικά, δεν τον ενδιαφέρει με ποιον θα συνασπιστεί, αρκεί να τον ωφελήσει.
  Ο νέος νεαρός Τσάρος Βλαντιμίρ ονειρεύεται επίσης να μείνει στην ιστορία ως μεγάλος κατακτητής και θέλει να αφαιρέσει αποικίες από τη Βρετανία και τη Γαλλία. Αυστηρά, δεν μένει τίποτα να πάρουμε από τους Γερμανούς. Άρα ένας συνασπισμός με τη Γερμανία είναι αρκετά λογικός.
  Η Ιταλία έχει καταλάβει την Αιθιοπία και θέλει επίσης νέα κατορθώματα. Ο Μουσολίνι είναι εξαιρετικά φιλόδοξος. Δεν τον νοιάζει αν θα πάει ανατολικά ή δυτικά. Αλλά στη Γαλλία δεν υπάρχει μεγάλη επιθυμία μεταξύ των ανθρώπων να πολεμήσουν. Εκεί βασιλεύει ο ειρηνισμός και η κυβέρνηση εκλέγεται. Δεν υπάρχει τρόπος να αποκτήσεις έναν τόσο ισχυρό σύμμαχο. Και η τσαρική Ρωσία, με το παραδοσιακά υψηλό ποσοστό γεννήσεων και το συνεχώς μειούμενο ποσοστό θνησιμότητας, είναι ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος. Ο πληθυσμός της τσαρικής Ρωσίας αυξάνεται ήδη κατά περίπου τρία τοις εκατό ετησίως. Η βρεφική θνησιμότητα έχει μειωθεί, αλλά η μόδα για τις πολύτεκνες οικογένειες δεν έχει ακόμη περάσει, και ακόμη και οι εργαζόμενες οικογένειες είναι γόνιμες. Λαμβάνοντας υπόψη τις εδαφικές κατακτήσεις, συμπεριλαμβανομένης της πυκνοκατοικημένης Κίνας και της αραιοκατοικημένης Μογγολίας και στην Ευρώπη και την Τουρκία, ο πληθυσμός της Τσαρικής Ρωσίας το 1940 ξεπέρασε τα 400 εκατομμύρια σε σύγκριση με το 1913, όταν ήταν 180 εκατομμύρια. Και αυτή είναι μια ηπειρωτική δύναμη... Η Βρετανία και η Γαλλία έχουν λιγότερα από 50 εκατομμύρια στις μητροπόλεις τους, συν τις αποικίες. Αλλά τα αποικιακά στρατεύματα είναι αδύναμα στο ηθικό και έχουν μικρή ικανότητα μάχης. Έτσι οι δυτικές χερσαίες δυνάμεις είναι πολύ πιο αδύναμες.
  Ο Φύρερ επιλέγει μια συμμαχία με τη Ρωσία ενάντια στη Δύση.
  Το 1939 η Τσεχοσλοβακία διαμελίστηκε. Η Γερμανία περιλάμβανε επίσης τη Σουδητία. Οι Γερμανοί ενίσχυσαν τον στρατό και σχημάτισαν στήλες αρμάτων μάχης. Η τσαρική Ρωσία επίσης δεν έμεινε ακίνητη, έχοντας εν καιρώ ειρήνης στρατό πέντε εκατομμυρίων και πεντακοσίων τμημάτων προσωπικού.
  Στην τσαρική Ρωσία, βαριά άρματα μάχης και στρατηγική αεροπορία, συμπεριλαμβανομένων αεροσκαφών με οκτώ κινητήρες, παράγονται εδώ και καιρό. Η Γαλλία έχει μόνο περίπου τριάντα βαριά άρματα μάχης και είναι ξεπερασμένα. Η Βρετανία δεν έχει βαρέα οχήματα. Λοιπόν, και η Γερμανία, ούτε ένα βαρύτερο από είκοσι τόνους. Οι ΗΠΑ έχουν λίγο περισσότερα από τετρακόσια άρματα μάχης.
  Ο Χίτλερ αποφάσισε ότι δεν άξιζε να καθυστερήσει και χτύπησε στις 15 Μαΐου 1940. Ο καιρός είναι απλά ευνοϊκός και όλα είναι έτοιμα. Ή λίγο πολύ έτοιμο.
  Η τσαρική Ρωσία άρχισε μια επίθεση στην Ινδία και σε άλλες αποικιακές κτήσεις. Ο ρωσικός στρατός επιτέθηκε σε κακώς αμυνόμενες θέσεις. Υπάρχουν σχετικά λίγα στρατεύματα που αποτελούνται από τους ίδιους τους Βρετανούς και Γάλλους, και οι αποικιακές μονάδες δεν θέλουν πραγματικά να πεθάνουν για μια ιδέα ή μια αυτοκρατορία που τους είναι ξένη. Στην πραγματικότητα, ποιοι είναι για αυτούς οι Άγγλοι; Εκμεταλλευτές, σκλάβοι, ληστές ή άπιστοι. Είναι απίθανο οι Ρώσοι να είναι πολύ χειρότεροι από αυτούς, ώστε να πέθαιναν για χάρη της αυτοκρατορίας του Λιονταριού ή του Πετεινού.
  Έτσι τα τσαρικά στρατεύματα προχωρούν, ξεπερνώντας την υποτονική, εστιακή αντίσταση. Αλλά οι Γερμανοί μπόρεσαν επίσης να νικήσουν τα γαλλικά, αγγλικά, βελγικά και ολλανδικά στρατεύματα σε ενάμιση μήνα.
  Έτσι, ο Τσόρτσιλ έχασε την υποστήριξη των κύριων συμμάχων του. Η προσδοκία ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα έμπαιναν στον πόλεμο δεν υλοποιήθηκε. Ο Ρούσβελτ δεν διακρίθηκε καθόλου από την αποφασιστικότητα της Στένκα Ραζίν. Και τότε τέτοιες δυνάμεις θα πήγαιναν εναντίον της Αμερικής.
  Τα ρωσικά στρατεύματα προχώρησαν σε όλη την Αφρική και την Ασία σε πορείες• περισσότερα προβλήματα προέρχονταν από το έδαφος και την έκταση των επικοινωνιών παρά από τα εχθρικά στρατεύματα. Επίδραση είχε και η έλλειψη δρόμων, ειδικά στην Αφρική. Όμως ο ανεπιτήδευτος Ρώσος στρατιώτης ξεπερνά ηρωικά και στωικά όλες τις δυσκολίες.
  Οι Γερμανοί μπορούν να μεταφέρουν στρατεύματα στην Αφρική μόνο με δυσκολία. Η προέλαση στο Γιβραλτάρ καθυστέρησε λόγω της πεισματικής αντίστασης του Φράνκο. Και έπρεπε να μεταφέρουμε δυνάμεις δια θαλάσσης. Οι Ρώσοι πέρασαν στην Αφρική, μέσω της Αιγύπτου, και είναι πολύ πιο εύκολο για αυτούς. Η Ιταλία αρπάζει επίσης ό,τι μπορεί να αρπάξει, και σε αυτό το θέμα ο Μουσολίνι έχει τη λαβή ενός βόα.
  Η απόβαση στην ίδια τη μητρόπολη δεν έγινε το 1940. Στην αεροπορική μάχη, λόγω κυρίως της παθητικότητας της Ρωσίας, η Βρετανία επέζησε. Αλλά πρέπει να ειπωθεί ότι ο σοφός Τσάρος Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς δεν ήθελε η Βρετανία να συνθηκολογήσει εκ των προτέρων, αλλά πολύ ορθολογικά σκόπευε να καταλάβει όλες τις ασιατικές και αφρικανικές αποικίες της.
  Πού θα πάει η Βρετανία; Άλλωστε δεν έχει αποθέματα, χωρίς αποικίες και πρώτες ύλες - η πτώση του είναι θέμα χρόνου.
  Τον χειμώνα και τον Μάρτιο του 1941, τα ρωσικά στρατεύματα έφτασαν τελικά στη Νότια Αφρική και νίκησαν την τελευταία Αφρικανική Κυριαρχία. Η βρετανική προσπάθεια να καθίσουν έξω στη Μαδαγασκάρη απέτυχε επίσης, και τον Μάιο του 1941, πραγματοποιήθηκε απόβαση με επακόλουθη νίκη.
  Η Ιαπωνία πολέμησε στο πλευρό της Ρωσίας στον πόλεμο και κατάφερε να αρπάξει κάτι στον Ειρηνικό Ωκεανό. Το καλοκαίρι του 1941 ήταν η περίοδος μιας μεγάλης αεροπορικής επίθεσης κατά της βρετανικής μητρόπολης.
  Η ρωσική και γερμανική αεροπορία επιτέθηκαν στο Λονδίνο και σε άλλες πόλεις της Αγγλικής Αυτοκρατορίας. Και στις 8 Νοεμβρίου, την επέτειο του πραξικοπήματος του Μονάχου, επιτέλους έγινε η απόβαση.
  Οι μάχες διήρκεσαν δεκαέξι ημέρες και έληξαν με νίκη των ρωσικών και γερμανικών στρατευμάτων.
  Αυτό, στην πραγματικότητα, έληξε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αποδείχθηκε ότι ήταν λιγότερο αιματηρό και μακροσκελή από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Και πολύ αισθητά ενίσχυσε και επέκτεινε τις ρωσικές κτήσεις. Ειδικά στην Αφρική και την Ασία.
  Ακολούθησε μια σχετικά ειρηνική περίοδος. Η Ρωσία και η Γερμανία χωνεύονταν τα δικά τους εδαφικά κέρδη. Το Τρίτο Ράιχ περιελάμβανε: το Βέλγιο, την Ολλανδία, σχεδόν τη μισή Γαλλία, καθώς και το Μαρόκο, μέρος της Αλγερίας και τις κεντρικές κτήσεις. Είναι αλήθεια ότι λόγω της θέσης του Φράνκο και κάποιας αναποφασιστικότητας του Χίτλερ, οι Γερμανοί δεν είχαν χρόνο να προχωρήσουν στις Ισημερινές κτήσεις της Γαλλίας και έπεσαν στα ρωσικά στρατεύματα.
  Ωστόσο, η Γερμανία έλαβε ακόμα ένα καλό κομμάτι αφρικανικής γης, που ξεπερνούσε το δικό της έδαφος σε έκταση. Η έκταση των εδαφών του Τρίτου Ράιχ, λαμβάνοντας υπόψη τα ευρωπαϊκά αποκτήματα, υπερτριπλασιάστηκε. Και αν μετρήσουμε από τα σύνορα από το 1937, λαμβάνοντας υπόψη ως προτεκτοράτο την Αυστρία, τη Σουδητία και την Τσεχία, τότε τέσσερις φορές.
  Έτσι οι Γερμανοί στο σύνολό τους είχαν αρκετά για να χωνέψουν, να κυριαρχήσουν και να αφομοιώσουν. Επιπλέον, η Ρωσία επέκτεινε τις αποικιακές κτήσεις της και δύσκολα μπορούσε να ελέγξει όλα αυτά.
  Και η Ιταλία πήρε πολλά: για παράδειγμα, το μεγαλύτερο μέρος του Σουδάν, της Σομαλίας, της Ουγκάντα και ορισμένες άλλες εξαγορές, ιδιαίτερα την Τυνησία.
  Έτσι, ολοκληρώθηκε προς το παρόν η αναδιαίρεση του κόσμου. Αλλά όπως λένε, με τον καιρό, οι φιλοδοξίες αρχίζουν να εκδηλώνονται.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν άρχισαν να εργάζονται σοβαρά για το ατομικό έργο. Στη φασιστική Γερμανία και Ρωσία, η στάση αποδείχτηκε επίσης ψύχραιμη. Η Ιαπωνία δεν είναι ακόμη αρκετά αναπτυγμένη για να τα καταφέρει, και η Βρετανία και η Γαλλία έχουν γίνει χώρες υποτελείς του Τρίτου Ράιχ και της Ρωσίας.
  Έτσι η εμφάνιση πυρηνικών όπλων καθυστέρησε για κάποιο διάστημα.
  Αλλά η πρόοδος, φυσικά, είναι αδυσώπητη. Οι φυσικοί εργάζονται, η θεωρία αναπτύσσεται, όπως και τα εργαστηριακά πειράματα. Αλλά ένα πυρηνικό έργο χρειάζεται τη βούληση του κράτους. Η τσαρική Ρωσία είχε ήδη πάρα πολλές ανησυχίες και έξοδα σχετικά με την επέκταση της επικράτειάς της. Αλλά ο Χίτλερ για κάποιο λόγο είχε κακία εναντίον τέτοιων ιδεών ενός πυρηνικού προγράμματος και πίστευε ότι το ατομικό έργο θα σπαταλούσε μόνο πολλά χρήματα.
  Επιπλέον, ο ρωσικός επίγειος στρατός και η αεροπορία ήταν οι ισχυρότεροι και πολυπληθέστεροι στον κόσμο, και το ναυτικό επίσης αυξανόταν, ειδικά λόγω της οικονομικής ανάπτυξης.
  Οι τσαρικοί στρατηγοί και στρατάρχες προτίμησαν να αναπτύξουν την κατασκευή δεξαμενών, να κατασκευάσουν αεροπλάνα, αεροπλανοφόρα και θωρηκτά. Γιατί χρειάζονται παραμύθια για πυρηνικές βόμβες; Δηλαδή και οι Γερμανοί και οι Ρώσοι αδιαφορούσαν για αυτό το πρόβλημα.
  Επιπλέον, υπήρχαν αρκετές πρώτες ύλες για να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τους ενεργειακούς πόρους, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον.
  Έτσι, παρ' όλη την ψυχρότητα του Πενταγώνου και του Λευκού Οίκου, η πρωτοβουλία πέρασε ακούσια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επιπλέον, αυτό δεν είναι μόνο θέμα φόβου ότι οι Ρώσοι ή οι Γερμανοί θα προχωρήσουν παραπέρα και θα ασκήσουν πίεση στον Νέο Κόσμο, αλλά και στην οικονομία.
  Έχοντας χάσει την ευκαιρία να λαμβάνουν πετρέλαιο από την Ασία, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν μέχρι στιγμής τα δικά τους πηγάδια στο Τέξας της Φλόριντα και ξεκίνησαν την ανάπτυξη στην Αλάσκα.
  Όμως ο πληθυσμός των ΗΠΑ αυξανόταν. Η μετανάστευση δεν αποθαρρύνθηκε στη Ρωσία και ο πληθυσμός συνέχισε να αυξάνεται ραγδαία. Στους μαύρους και στους Άραβες επετράπη ιδιαίτερα πρόθυμα να φύγουν για τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Η αμερικανική οικονομία επίσης αναπτυσσόταν, και υπήρχαν όλο και περισσότερα αυτοκίνητα.
  Και άρχισε η αναζήτηση για πυρηνικά καύσιμα και μια ατομική αντίδραση που θα μπορούσε να προσφέρει κολοσσιαία ενέργεια.
  Δέκα χρόνια έχουν περάσει από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η Γερμανία του Χίτλερ είχε ένα νέο όπλο: δισκοπλάνα ικανά όχι μόνο να πετούν με τρομερή ταχύτητα, αλλά και πρακτικά να παραμένουν άτρωτα από πυρά φορητών όπλων.
  Επιπλέον, οι Γερμανοί κατάφεραν να εκτοξεύσουν έναν τεχνητό δορυφόρο πάνω από την τροχιά, και το πιο σημαντικό, τον Ιούνιο του 1951, τον πρώτο άνθρωπο στο διάστημα.
  Η τσαρική Ρωσία άργησε λίγο και έκανε πλήρη πρόοδο μόνο τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους. Στη φασιστική Ιταλία, αλλαγές έγιναν την ίδια χρονιά. Πέθανε ο Μπενεντίτο Μουσολίνι, διεκδικητής του τίτλου του Ιούλιου Καίσαρα. Γενικά, ο Ιταλός δικτάτορας ήταν επιτυχής στη διακυβέρνηση. Λαμβάνοντας υπόψη τις κατακτήσεις στην Αφρική, συμπεριλαμβανομένης της Αιθιοπίας, το έδαφος που ελέγχει η Ιταλία αυξήθηκε σχεδόν τρεισήμισι φορές κατά τη διάρκεια της βασιλείας του. Επιπλέον, ο Μπενεντίτο στην Ευρώπη κατάφερε να κόψει ένα μέρος της Γαλλίας μαζί με την Τουλόν.
  Αλλά δεν τον άφησαν να πάει στην Αλβανία και την Ελλάδα - αυτά είναι εδάφη εντός της σφαίρας επιρροής της Ρωσικής Αυτοκρατορίας.
  Ο Μπενεντίτο, βέβαια, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σπουδαίος και κατακτητής, αν και ο ιταλικός στρατός δεν έλαμψε και πολύ με τα κατορθώματά του. Αλλά ο γιος του και ο κληρονόμος του δεν θεωρούσαν τον εαυτό του χειρότερο από τον πατέρα του.
  Και πήρε το φθινόπωρο του 1951 και εισέβαλε στην Αλβανία και στην Ελλάδα... Δεν είναι περίεργο που λένε ότι όλοι οι μεγάλοι πόλεμοι αρχίζουν σαν ξαφνικά.
  Ο Βλαδίμηρος ο Τρίτος ήταν ακόμη χαρούμενος για αυτό. Οι κτήσεις της Ιταλίας στην Αφρική είναι μεγάλες, ακόμη μεγαλύτερες από της Γερμανίας. Γιατί λοιπόν να μην τα μαζέψετε αν υπάρχει σπουδαίος λόγος;
  Τα ρωσικά στρατεύματα ξεκίνησαν τις εχθροπραξίες στις 7 Νοεμβρίου 1951, επιτίθενται στην Αιθιοπία, τη Λιβύη και το Σουδάν. Οι ρωσικές μονάδες είναι ισχυρότερες, πολυάριθμες και πιο έτοιμες για μάχη από τις ιταλικές.
  Άρχισαν λοιπόν γρήγορα να καταστρέφουν τον στρατό των ζυμαρικών... Κανείς όμως δεν περίμενε ότι, χωρίς καμία προειδοποίηση, ο Αδόλφος Χίτλερ θα έβγαινε στο πλευρό του Μουσολίνι Τζούνιορ.
  Αν και αν το κοιτάξετε, δεν υπήρχε τίποτα πιο απροσδόκητο.
  Η Γερμανία έχασε τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο από τη Ρωσία και έχασε τα περισσότερα εδάφη στη Ρωσία. Και αν οι Γερμανοί κατάφεραν να ανακτήσουν ό,τι είχαν χάσει στη Δύση με τόκο, τότε στην Ανατολή, ειλικρινά μιλώντας, έμειναν χωρίς τίποτα.
  Έτσι ο Χίτλερ βασιζόταν πραγματικά στα νέα του όπλα, ειδικά στις ντίσκο και στους ιπτάμενους δίσκους. Επιπλέον, ο Φύρερ πίστευε ότι αυτή τη φορά θα ήταν ευκολότερο να πολεμήσει με τη Ρωσία παρά στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, αφού η Γερμανία και η Ιταλία θα οδηγούσαν την εταιρεία χωρίς να έχουν δεύτερο μέτωπο.
  Έγινε επίσης ο υπολογισμός ότι η Ιαπωνία, προσβεβλημένη από τους Ρώσους, θα έμπαινε και αυτή στον πόλεμο στην Άπω Ανατολή και θα έδενε εκεί τον εχθρό. Ίσως η Πορτογαλία και η Ισπανία να ενταχθούν στον συνασπισμό, όπως η Βρετανία και η Γαλλία; Είναι πολύ πιο κοντά στη Γερμανία παρά στη Ρωσία. Και κάποιες ελπίδες είχαν εναποθέσει στις ΗΠΑ!
  Επιπλέον, η Αμερική κατασκεύασε ένα εντυπωσιακό ναυτικό, πολλά αεροπλανοφόρα και εκσυγχρόνισε τον στόλο των αρμάτων μάχης - αν και ήταν ακόμα κατώτερο σε ποσότητα και ποιότητα από τα στρατιωτικά οχήματα του Παλαιού Κόσμου.
  Το κοινωνικό σύστημα στην τσαρική Ρωσία παρέμεινε αυταρχικό και απόλυτη μοναρχία. Ο Τσάρος και ο Αυτοκράτορας Όλων των Ρωσιών είχαν πλήρη εξουσία: εκτελεστική, νομοθετική και δικαστική. Η Βουλή απουσίαζε. Υπήρχε ένα Κρατικό Συμβούλιο προσώπων που διοριζόταν από τον αυτοκράτορα, αλλά είχε μόνο συμβουλευτικά δικαιώματα. Ο ίδιος ο βασιλιάς εξέδιδε νόμους, καθώς και διατάγματα. Είχε και δικαίωμα εκτέλεσης και χάρης, αν και φυσικά υπήρχε και δίκη. Οι δίκες των ενόρκων καταργήθηκαν μετά τη δολοφονία του Νικολάου Β', έτσι ώστε το δικαστικό σώμα να διορίζεται και να αφαιρείται από τον τσάρο ή τους αξιωματούχους που διορίζονται από τον αυτοκράτορα.
  Αυτό το σύστημα είχε και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Από τη μια πλευρά, ο αυτοκράτορας μπορούσε να λύσει γρήγορα αυτό ή εκείνο το πρόβλημα χωρίς διαφωνίες ή συμφωνίες, αλλά από την άλλη, η υπερβολική συγκέντρωση εξουσίας από τη μια πλευρά κατέστειλε την πρωτοβουλία και έδωσε μεγαλύτερες ευκαιρίες στη γραφειοκρατία. Γέννησε διαφορετικά αγαπημένα και αγαπημένα. Ο Βλαντιμίρ δεν διακρίθηκε από υπερβολική υποκρισία και συζυγική πίστη. Αν και οι γυναίκες δεν είχαν μεγάλη επιρροή στις πολιτικές του.
  Στον τομέα της κατασκευής αρμάτων μάχης, η τσαρική Ρωσία διέθετε πολλά ισχυρά και βαρέα οχήματα. Ωστόσο, η εμπειρία των πολεμικών επιχειρήσεων στην Αφρική έχει δείξει ότι η οδηγική απόδοση ενός άρματος είναι εξαιρετικά σημαντική. Ως αποτέλεσμα, το κύριο ρωσικό τανκ δεν ξεπέρασε τους σαράντα πέντε τόνους. Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο βάρος δημιουργούσε προβλήματα με την ικανότητα cross-country, ακόμη και με φαρδιά κομμάτια.
  Ο τσάρος αγαπούσε τα βαριά τανκς, αλλά οι σύμβουλοί του απέτρεψαν τον αυτοκράτορα να τα βάλει σε μαζική παραγωγή. Αλλά το μηχάνημα των εξήντα τόνων ήταν διαθέσιμο σε δύο χιλιάδες αντίτυπα. Και η πιο δημοφιλής δεξαμενή, "Nikolai" - 3, κατασκευάστηκε σε εξήντα τρεις χιλιάδες.
  Και το μηχάνημα ζυγίζει σαράντα πέντε τόνους και το όπλο έχει διαμέτρημα 122 χιλιοστών. Η μετωπική θωράκιση είναι διακόσια χιλιοστά, το πίσω μέρος και τα πλαϊνά είναι 120 χιλιοστά, η διάταξη είναι κλασική.
  Ο Χίτλερ ενδιαφερόταν σοβαρά για τις βαριές μηχανές. Και ήθελα να έχω υπεροχή έναντι του Νικολάι σε δεξαμενή παραγωγής. Το γερμανικό αυτοκίνητο διογκώθηκε σε βάρος στους 75 τόνους και, αυτό ήταν ήδη το όριο, λόγω του γεγονότος ότι η μεγάλη μάζα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να μεταφερθεί κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών.
  Το γερμανικό όχημα ήταν οπλισμένο με όπλο των 128 mm, είχε μετωπική θωράκιση 250 mm και πλευρική και πίσω θωράκιση 180. Η διάταξη είναι επίσης κοντά στην κλασική.
  Αριθμητικά, το γερμανικό τανκ ήταν τρεις φορές κατώτερο από το σοβιετικό. Για να μην αναφέρουμε τις δυσκολίες χρήσης πολύ βαρέων μηχανών.
  Ωστόσο, ο ρωσικός εξοπλισμός είναι διασκορπισμένος σε μεγάλες περιοχές και στον ευρωπαϊκό τομέα του μετώπου υπάρχει κατά προσέγγιση ισότητα στον αριθμό των οχημάτων και του πεζικού. Αν και γενικά ο ρωσικός στρατός είναι πολύ πιο πολυάριθμος από τον γερμανικό. Και η Ρωσία έχει τεράστιο πληθυσμό: περιλαμβάνει την Ινδία, την Κίνα, το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής, τη Μέση Ανατολή, την Περσία, την Ινδοκίνα και πολλά άλλα.
  Φυσικά, η απόφαση του Χίτλερ να επιτεθεί στην τσαρική Ρωσία, ακόμη και αν λάβουμε υπόψη ότι έχει στο πλευρό του την Ιαπωνία και την Ιταλία, και πιθανώς τη Γαλλία και τη Βρετανία, είναι ένα κολοσσιαίο στοίχημα. Αλλά ο Φύρερ είναι ένας τεράστιος τυχοδιώκτης.
  Πρέπει να σημειωθεί ότι τα δισκοειδή αεροπλάνα με τα οποία το Τρίτο Ράιχ έθεσε τόσο μεγάλες ελπίδες δεν είναι πολύ αποτελεσματικά στην πράξη. Η δημιουργία ενός ισχυρού στρωτή τζετ οδήγησε σε τεράστια κατανάλωση καυσίμου και ο χρόνος πτήσης των ιπτάμενων δίσκων αποδείχθηκε σχετικά σύντομος. Έτσι μπορούσαν να δράσουν, ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια ταχύτητα σε όχι ιδιαίτερα σημαντικές αποστάσεις. Επιπλέον, η στρωτή ροή προστάτευε τον δίσκο από μικρά όπλα, αλλά με τη σειρά του εμπόδισε την πυροδότηση από ιπτάμενο δίσκο.
  Έτσι, οι Γερμανοί μπορούσαν να ρίξουν μόνο ραδιοελεγχόμενους πυραύλους από τις δισκέτες τους, και μετά σε στενή γωνία, ή κλείνοντας τη στρωτή ροή, αλλά ταυτόχρονα να γίνουν ευάλωτοι.
  Όμως, σε κάθε περίπτωση, ο Χίτλερ αποφάσισε να επιτεθεί στη Ρωσία και έριξε τα χαρτιά του στο παιχνίδι. Επιπλέον, ο φασίστας φοβόταν ότι αν ηττηθεί η Ιταλία, θα του επιτεθούν και αυτοί. Είχε μουστάκι και δεν εμπιστευόταν κανέναν.
  Αρχικά, οι Ναζί πέτυχαν επιτυχία λόγω του αιφνιδιασμού της επίθεσης και της καλύτερης οργάνωσης των στρατευμάτων τους. Αλλά ο χρόνος της επίθεσης επιλέχθηκε κακώς. Το χιόνι άρχισε να πέφτει και τα τανκς γλίστρησαν. Οι Fritz θα μπορούσαν να είχαν καταλάβει μέρος της Πολωνίας, συμπεριλαμβανομένης της Κρακοβίας, αλλά κόλλησαν κοντά στη Βαρσοβία.
  Η ρωσική στρατιωτική μηχανή στριφογύριζε... Η Ιαπωνία, όπως περίμενε ο Φύρερ, μπήκε στον πόλεμο, αλλά ο στόλος της δεν είχε υπεροχή έναντι του ρωσικού στόλου του Ειρηνικού και οι μάχες ήταν περίπου ίσες. Και η Ιαπωνία ουσιαστικά δεν απέσυρε τις χερσαίες δυνάμεις της από το δυτικό θέατρο επιχειρήσεων. Επιπλέον, οι σαμουράι ήταν κατώτεροι από τους Ρώσους στον αέρα, τόσο σε αριθμό όσο και σε ποιότητα. Και η Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου μπόρεσε να καταλάβει μόνο μερικά μικρά νησιά.
  Οι προσεκτικοί Φράνκο και Σαλαζάρ δεν βιάζονταν να μπουν στον πόλεμο. Η Ρωσία είναι ένας πολύ ισχυρός εχθρός. Πρέπει να παρακολουθούμε και να περιμένουμε. Στην πραγματική ιστορία, ο Φράνκο περιορίστηκε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην αποστολή ενός μπλε τμήματος φασιστών εθελοντών.
  Τώρα η ισορροπία δυνάμεων φαινόταν ιδιαίτερα άνιση στην Αφρική.
  Η Ιταλία έχασε γρήγορα τις κτήσεις της στη σκοτεινή ήπειρο.
  Την άνοιξη του 1952, ο τσαρικός στρατός εξαπέλυσε επίθεση στην Ανατολική Πρωσία και μπόρεσε να διαπεράσει την άμυνα του εχθρού σε βάθος. Οι Ναζί δυσκολεύτηκαν να εγκαταλείψουν την προέλαση του τσαρικού στρατού στο Κόνιγκσμπεργκ, αλλά τα αυτοκρατορικά στρατεύματα άρχισαν να προελαύνουν στη Σουδητία και την Κρακοβία.
  Αποδείχθηκε ότι τα πιο ευκίνητα ρωσικά τανκς ήταν αρκετά ικανά να πολεμήσουν έναν βαρύ, αλλά λιγότερο ευκίνητο εχθρό. Οι κινεζικές μεραρχίες υπό τη διοίκηση Ρώσων στρατηγών είχαν επίσης καλή απόδοση.
  Οι Γερμανοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Κρακοβία... Και μετά, λόγω της απειλής της περικύκλωσης, άρχισαν να υποχωρούν από τον Βιστούλα στο Όντερ.
  Όχι, δεν ήταν αυτή η πορεία του πολέμου που περίμενε ο δαιμονισμένος Φύρερ. Αλλά είναι δικό μου λάθος. Επιπλέον, οι Γάλλοι και οι Βρετανοί, έχοντας μυριστεί τη φασιστική κατοχή, δεν προσπάθησαν καθόλου να πεθάνουν για τον Φύρερ. Έτσι, η αναπλήρωση διακόπηκε και οι υποτελείς χώρες ήθελαν να κάτσουν επιπόλαια.
  Και τα χειρότερα πήγαν για τους Γερμανούς στο μέτωπο.
  Μέχρι τον χειμώνα, οι Γερμανοί είχαν χάσει όλα τα υπάρχοντά τους στην Αφρική. Και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μέχρι την άνοιξη, υποχώρησαν εντελώς στο Όντερ. Τα ρωσικά στρατεύματα απελευθέρωσαν την Πράγα και τη Σουδητία και πλησίασαν τη Βιέννη. Επιπλέον, νίκησαν την Ιταλία και κατέλαβαν τη Ρώμη, τη Νάπολη και τη Σικελία. Έτσι η άνοιξη του 1953 δεν υποσχόταν τίποτα καλό για τους Ναζί. Ωστόσο, στις 8 Απριλίου 1953, ο Χίτλερ πέθανε ξαφνικά. Η νέα γερμανική ηγεσία ζητά απεγνωσμένα ειρήνη.
  Ο Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς Ρομάνοφ συμφώνησε γενναιόδωρα. Αλλά οι Γερμανοί το πλήρωσαν πολύ ακριβά. Τα νέα σύνορα περνούσαν τώρα κατά μήκος του Όντερ: το Βέλγιο, η Ολλανδία και η Δανία έλαβαν την κυριαρχία, αλλά στο πλαίσιο ενός υποτελούς κράτους της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Η Γαλλία ανέκτησε τις προηγουμένως χαμένες κτήσεις της, αλλά εξαρτήθηκε ακόμη περισσότερο από τη Ρωσία.
  Η Ιταλία και η Γερμανία έχασαν όλες τις αποικίες τους, οι οποίες πλέον έγιναν ιδιοκτησία του βασιλικού στέμματος. Η ίδια η Ιταλία έλαβε επίσης το καθεστώς του Ρώσου υποτελούς και η Σικελία και η Σαρδηνία έγιναν άμεσα μέρος της αυτοκρατορίας του Βλαντιμίρ Γ'.
  Η Γερμανία έχασε επίσης μεγάλο μέρος της ανεξαρτησίας της και πλήρωσε μεγάλες αποζημιώσεις.
  Η Ιαπωνία έχασε επίσης όλες τις κτήσεις της εκτός από το δικό της έδαφος και αναγκάστηκε να γίνει υποτελές κράτος. Και ο Τσάρος Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς Ρομάνοφ έλαβε επίσης τον τίτλο του Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας.
  Φυσικά και εκείνο το τμήμα της Αυστραλίας που προηγουμένως ανήκε στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου πέρασε επίσης υπό τον έλεγχο της Ρωσίας.
  Τον Αύγουστο του 1953, οι Ηνωμένες Πολιτείες δοκίμασαν τελικά μια ατομική βόμβα. Οκτώ χρόνια αργότερα, το πυρηνικό τζίνι ήταν έξω από το μπουκάλι. Σε κάθε περίπτωση, η πρόοδος δεν μπορεί να σταματήσει. Και η εμφάνιση της ατομικής βόμβας είναι αναπόφευκτη. Στο πιο ακραίο σενάριο, τα πυρηνικά όπλα θα μπορούσαν να εμφανιστούν το πολύ είκοσι χρόνια αργότερα από ό,τι στην πραγματικότητα.
  Με κάποια καθυστέρηση, η τσαρική κυβέρνηση άρχισε να αναπτύσσει την απάντησή της.
  Μέχρι στιγμής, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούσαν να αποφασίσουν να πάνε σε πόλεμο με μια τόσο ισχυρή αυτοκρατορία. Επιπλέον, δεν είναι τόσο εύκολο να φτάσετε στα κύρια ρωσικά βιομηχανικά και οικονομικά κέντρα από το εξωτερικό.
  Και η παραγωγή πυρηνικών φορτίων απαιτούσε και χρόνο και χρήμα! Οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν τα κεφάλαια, αλλά ο χρόνος τελείωνε. Η τσαρική Ρωσία, με τους πόρους και το ισχυρό πνευματικό της δυναμικό, κάλυψε πολύ γρήγορα το κενό σε αυτόν τον τομέα. Και το 1956, μια ατομική βόμβα εμφανίστηκε επίσης στο Vladimir III.
  Σημαντικά κατώτερες από τη Ρωσία σε πληθυσμό και πόρους, οι καπιταλιστικές και δημοκρατικές ΗΠΑ έχασαν σταδιακά τα ατού τους.
  Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να χρησιμοποιήσουν τα πυρηνικά όπλα ως αποτρεπτικό μέσο και να προσπαθήσουν να υπονομεύσουν την τσαρική Ρωσία εκ των έσω. Αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχουν καταφέρει.
  Ο Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς δεν είχε αρσενικούς απογόνους από την πρώτη του σύζυγο και ξαναπαντρεύτηκε. Και αναπαρήγαγε έναν κληρονόμο, αποκαλώντας τον Γιώργο.
  Η τσαρική Ρωσία πραγματοποίησε διαστημική επέκταση. Το 1959, η πτήση ενός ανθρώπου στη Σελήνη έγινε περίπου ένα χρόνο νωρίτερα από τους Αμερικανούς. Στη συνέχεια, το 1971 στον Άρη. Ο εναλλακτικός κόσμος έχει γίνει πιο ασφαλής από την πραγματικότητα.
  Το 1975, ο άνθρωπος προσγειώθηκε στην Αφροδίτη. Το 1980 στον Ερμή. Το 1981 σε έναν από τους δορυφόρους του Δία. Και το 1992, ακριβώς τη χρονιά του θανάτου του Vladimir Kirillovich Romanov, ο Ρώσος κοσμοναύτης πάτησε περήφανα το πόδι του στον Πλούτωνα.
  Ο Γεώργιος ο πρώτος κληρονόμησε το στέμμα σε ηλικία δεκαοκτώ ετών. Και γενικά, μπορούμε να πούμε ότι ο Βλαδίμηρος ο Τρίτος, ο Μέγας, πέρασε με μεγάλη επιτυχία την 54χρονη βασιλεία του. Και μετά η δυναστεία των Ρομανόφ συνεχίστηκε.
  
  
  
  ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΙΟ ΕΝΔΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ!
  Ας πούμε ότι ο Τσάρος Αλέξανδρος ο Τρίτος, αντίθετα, πέθανε νωρίτερα: το 1987 από μια απόπειρα δολοφονίας που οργάνωσε ο μεγαλύτερος αδελφός του Λένιν: ο Αλέξανδρος.
  Θα φαινόταν ακόμα χειρότερο. Αλλά όχι πραγματικά. Ο Νικόλαος Β' έγινε τσάρος νωρίτερα, και παντρεύτηκε νωρίτερα: για να βάλει τον γιο του στο θρόνο αν συνέβαινε κάτι. Αλλά η γυναίκα του είναι διαφορετική και ο κληρονόμος είναι υγιής και ο Ρασπούτιν σίγουρα δεν είναι εκεί. Και έτσι στην αρχή, γενικά, όπως και στην πραγματική ιστορία: το TRANSIB κατασκευάζεται, η οικονομία ανθεί - επέκταση στην Κίνα. Είναι αλήθεια ότι τα πλοία ναυπηγούνται στη Βαλτική Θάλασσα ένα χρόνο νωρίτερα. Και λίγο περισσότερη ανάταση, λόγω της παλαιότερης ανόδου της οικονομικής ιδιοφυΐας Witte.
  Ο πόλεμος με την Ιαπωνία δεν ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά το Varyag κατάφερε να δραπετεύσει και ο ναύαρχος Makarov δεν πέθανε. Η ιστορία έχει αλλάξει λίγο και όλα πάνε λίγο διαφορετικά. Αλλά στην πραγματική ιστορία, στην πραγματικότητα, το Varyag είχε μόνο λίγο χρόνο για να δραπετεύσει και ο θάνατος του ναύαρχου Makarov ήταν γενικά τυχαίος και απίθανος.
  Ο ρωσικός στόλος, με επικεφαλής τον ναύαρχο Μακάροφ, έδρασε αρκετά επιδέξια και βύθισε ιαπωνικά πλοία. Και τότε, όταν δύο ιαπωνικά θωρηκτά ανατινάχτηκαν στο mir, ο Makarov επιτέθηκε στους σαμουράι και βύθισε άλλες ντουζίνα και μισό πλοία.
  Δηλαδή όλα πήγαν καλά. Και η Ιαπωνία έχασε την υπεροχή στη θάλασσα.
  Αλλά στη στεριά, οι σαμουράι αποδείχτηκαν πιο αδύναμοι. Ο Κουροπάτκιν απέκρουσε όλες τις ιαπωνικές προσπάθειες να προχωρήσουν και τους προκάλεσε μεγάλη ζημιά. Ωστόσο, δεν ενήργησε πολύ αποφασιστικά. Σύντομα όμως τα ρωσικά πλοία έφτασαν από τη Βαλτική Θάλασσα και ο Μακάροφ πήρε τελικά τον έλεγχο όλων των υδάτων.
  Οι Ρώσοι άρχισαν ακόμη και να αποβιβάζουν στρατεύματα στην Ταϊβάν και στη συνέχεια στην κορυφογραμμή των Κουρίλων.
  Μέχρι που παρενέβη ο Θίοντορ Ρούσβελτ και πρόσφερε μεσολάβηση. Η Ρωσία έλαβε τη Μαντζουρία, την Κορέα, τη Μογγολία, την αλυσίδα Κουρίλ και την Ταϊβάν.
  Εμφανίστηκε και η Zheltorossiya. Έτσι σχηματίστηκε μια νέα αυτοκρατορία.
  Ωστόσο, ο βασιλιάς δεν έχει γίνει ακόμη πολύ αναιδής. Το 1914 ξέσπασε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Η Ρωσία είναι καλύτερα προετοιμασμένη για αυτόν τον πόλεμο: η οικονομία είναι ισχυρότερη, η επικράτεια και ο πληθυσμός είναι μεγαλύτερα και δεν υπάρχει καμία σκέψη στο δρόμο. Επιπλέον, δεν υπήρξε ύφεση που προκλήθηκε από ταραχές και τη λεγόμενη επανάσταση.
  Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος προχώρησε με διάφορους βαθμούς επιτυχίας. Υπήρχαν λάθη και επιτυχίες Ρώσων στρατηγών. Αλλά το 1915, οι Γερμανοί κατάφεραν να πετύχουν μικρότερη επιτυχία, αφού ο τσαρικός στρατός ήταν μεγαλύτερος και καλύτερα εφοδιασμένος. Ωστόσο, η Ρωσία έχασε τη μισή Πολωνία και τη Γαλικία. Αλλά οι Γερμανοί δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στη Λευκορωσία και στα κράτη της Βαλτικής - η γραμμή του μετώπου περνούσε κατά μήκος του Βιστούλα.
  Και το δέκατο έκτο έτος, ο τσαρικός στρατός είχε ήδη μεγάλη επιτυχία εναντίον της Αυστρίας και της Τουρκίας. Οι Οθωμανοί ηττήθηκαν σχεδόν ολοκληρωτικά. Όπως οι Αυστριακοί κατέλαβαν το Przemysl και την Κρακοβία. Η Γερμανία φοβήθηκε. Την άνοιξη του '17 οι Ρώσοι πήραν την Κωνσταντινούπολη. Η τσαρική Ρωσία σημείωσε επίσης σημαντικές επιτυχίες κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής επίθεσης κατά της Αυστρίας και της Γερμανίας. Και το φθινόπωρο, όταν τα τσαρικά στρατεύματα είχαν ήδη φτάσει στο Όντερ, η Γερμανία συνθηκολόγησε. Ακολούθησε η διαίρεση της Αυστροουγγαρίας και της Τουρκίας. Η Ρωσία έλαβε τη Μικρά Ασία, το βόρειο Ιράκ και την Κωνσταντινούπολη. Γαλικία, Μπουκοβίνα, Τσεχοσλοβακικά και Ουγγρικά βασίλεια και Κρακοβία. Συν το Danzig, μέρος της Ανατολικής Πρωσίας, περιοχή Klaipeda. Η Ρωσία, έτσι, έχει ενισχυθεί πολλές φορές. Και η Γερμανία πλήρωσε επίσης τεράστιες αποζημιώσεις.
  Ο Τσάρος Νικόλαος Β' δεν βιαζόταν να πάρει τα πάντα και τους πάντες. Όμως οι Ρώσοι, οι Βρετανοί και οι Γάλλοι χώρισαν τη Σαουδική Χερσόνησο. Τότε οι Βρετανοί και οι Ρώσοι χώρισαν τόσο το Ιράν όσο και το Αφγανιστάν. Ολοκληρώθηκε η αναδιαίρεση του κόσμου.
  Μέχρι το 1929, όλος ο κόσμος βρισκόταν σε άνοδο, μέχρι που ξέσπασε η Μεγάλη Ύφεση. Το 1931, η Ιαπωνία ξεκίνησε έναν πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. Και γρήγορα ηττήθηκε και, μαζί με όλες τις κτήσεις του Ειρηνικού, καταλήφθηκε. Και μετά ήρθε το δημοψήφισμα και η ένταξη στη Ρωσία.
  Εκμεταλλευόμενος την αποδυνάμωση της Βρετανίας, της Γαλλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες κατελήφθησαν από τη Μεγάλη Ύφεση, ο Τσάρος Νικόλαος Β' οδήγησε έναν πόλεμο για να καταλάβει την Κίνα. Και αυτό έγινε η μεγάλη του κατάκτηση.
  Για να επιταχύνει κάπως τη ρωσικοποίηση, ο Νικόλαος Β' πήρε μια ανεπιτήδευτη απόφαση - εισήγαγε επίσημα την πολυγαμία στη Ρωσία - αλλάζοντας τη θεολογία και τα δόγματα της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Έτσι εγκρίθηκε η μεταρρύθμιση.
  Και ο βασιλιάς πήρε δεύτερη σύζυγο. Οι Ρώσοι ενθαρρύνθηκαν να παντρευτούν αλλοδαπούς και να κάνουν πολλά παιδιά. Η τεράστια Κίνα έπρεπε επίσης να ρωσικοποιηθεί. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό; Παντρευτείτε Κινέζες!
  Στη Γερμανία, ο Χίτλερ δεν ήρθε στην εξουσία. Σε αυτή την ιστορία, του έλειψε λίγο. Υπερβολικά εξτρεμιστικό. Ο κύριος ερεθιστής ήταν ο φασίστας Μουσολίνι, που κατέλαβε την Αιθιοπία. Και το όνειρο να γίνει ο νέος Καίσαρας και ο Τρώας έγιναν ένα.
  Τον Μάιο του 1937 ξέσπασε πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ιταλίας. Όπως αποδείχθηκε, ο Μουσολίνι αποδείχθηκε αυτοκτονία. Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν όλη την Ιταλία σε δύο μήνες και σε άλλους τρεις όλες τις αποικίες του κράτους. Η τσαρική Ρωσία περιέλαβε επίσης τελικά τη Ρουμανία και τη Γιουγκοσλαβία και λίγο αργότερα τη Βουλγαρία. Έχοντας ολοκληρώσει την προσάρτηση εδαφών. Το φθινόπωρο του 1939 πέθανε ο Νικόλαος Β'. Και ο κληρονόμος του, ο απόλυτα υγιής Αλεξέι Β', έγινε ο νέος τσάρος.
  Σε αυτή την περίπτωση, ο Νικόλαος Β' βασίλεψε για πενήντα δύο χρόνια - ξεπερνώντας το αποτέλεσμα του Ιβάν του Τρομερού. Και η βασιλεία του αποδείχθηκε η πιο επιτυχημένη στην ιστορία της Ρωσίας και οι κατακτήσεις του ήταν απλώς ρεκόρ. Κανένας βασιλιάς δεν έχει πιάσει τόσα πολλά. Η Ρωσία τελικά εγκαταστάθηκε στην Κίνα και ενισχύθηκε προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Ωστόσο, τότε, υπό τον Αλεξέι τον Β', άρχισε μια μακρά περίοδος ειρήνης. Η Γαλλία, η Βρετανία και οι ΗΠΑ δεν ήθελαν πόλεμο. Όμως η Γερμανία ήταν αφοπλισμένη και δεν είχε δύναμη. Έτσι δημιουργήθηκε μια κατάσταση που έγινε ήρεμη.
  Οι αποικιακές αυτοκρατορίες συνέχισαν να υπάρχουν. Η Ρωσία παρέμεινε η μεγαλύτερη χώρα, αλλά η Βρετανία ήταν τυπικά η δεύτερη δύναμη και ήταν ελαφρώς κατώτερη σε έκταση από την τσαρική αυτοκρατορία. Ωστόσο, η Αυστραλία, η Νότια Αφρική και ο Καναδάς ήταν σχεδόν ανεξάρτητες κυριαρχίες. Και στην Ινδία... Το 1968 ξέσπασε μεγάλη εξέγερση στην Ινδία και μετά από δύο χρόνια πολέμου οι Βρετανοί εκδιώχθηκαν. Όμως ο τσαρικός στρατός μπήκε στο ινδικό έδαφος και κατέστειλε τις διαδηλώσεις. Μετά την οποία η Βρετανία έχασε αυτή την αποικία και η Ρωσία την απέκτησε. Σύντομα η Ρωσία κατέλαβε και το νότο του Ιράν.
  Μετά τον Αλεξέι τον Δεύτερο το 1969, ο θρόνος κληρονόμησε ο Νικόλαος ο Τρίτος. Η τσαρική αυτοκρατορία βρισκόταν σε άνοδο. Έτσι η Γαλλία έχασε τον έλεγχο της Ινδοκίνας και της Ταϊλάνδης το 1979. Και τα βασιλικά στρατεύματα ήρθαν και εκεί.
  Και τη δεκαετία του ογδόντα και του ενενήντα, η Αφρική τέθηκε υπό τον έλεγχο της τσαρικής Ρωσίας. Μετά το 2001, ο Πέτρος, ο τέταρτος γιος του Αλεξέι Β', ανέβηκε στον ρωσικό θρόνο.
  Η τσαρική Ρωσία είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή απορροφήσει σχεδόν όλη την Αφρική, την Ασία και είχε πάρει αποικίες άλλων χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Ινδονησίας. Αλλά φυσικά δεν πήγε κόντρα στην Αυστραλία.
  Μια περίοδος ειρήνης έφτασε. Οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Γαλλία είχαν πυρηνικά όπλα, η Γερμανία είχε οικονομική δύναμη. Η Ρωσία έχει οικονομική δύναμη, πυρηνικά όπλα, τον μεγαλύτερο στρατό στον κόσμο και πληθυσμό. Και ακόμα μια απόλυτη αυταρχική μοναρχία χωρίς κοινοβούλιο. Οι Αμερικανοί, όντας δεύτερη δύναμη, ή ακόμα και υπερδύναμη, το διεκδίκησαν στη Ρωσία.
  Ωστόσο, η έλλειψη δημοκρατίας δεν εμπόδισε καθόλου την ανάπτυξη της προόδου. Συγκεκριμένα, το 1943, στην τσαρική Ρωσία, ο πρώτος άνθρωπος πέταξε στο διάστημα. Και το 1961 στο φεγγάρι. Η πτήση προς τον Άρη έγινε το 1974. Και μέχρι το 2000, σχεδόν όλοι οι πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος είχαν επισκεφθεί. Μια μεγάλη αποστολή στα αστέρια ετοιμαζόταν. Ξεκίνησε το 2018 και ανέκαμψε στο Alpha Centauri.
  Άρα ο τσαρισμός δεν εμπόδισε καθόλου την επιστήμη να κινηθεί. Ο Πέτρος ο Τέταρτος της δυναστείας των Ρομανόφ δήλωσε μάλιστα ότι ο φωτισμένος απολυταρχισμός ήταν καλύτερος.
  Ειδικά με φόντο τα σκάνδαλα που συγκλόνιζαν συνεχώς την κυβέρνηση Ντόναλντ Τραμπ.
  Ο Νικόλαος Β' θεωρούνταν ακόμα ο μεγαλύτερος βασιλιάς όλων των εποχών και των λαών. Η τσαρική Ρωσία έφιππος και ο παγκόσμιος ηγεμόνας. Τα περίχωρα και οι αποικίες ρωσικοποιούνται σταδιακά. Η αυτοκρατορία κερδίζει δυναμική. Και όλος ο κόσμος έγινε καλύτερος.
  Και γιατί? Χάρη στον Αλεξάντερ Ουλιάνοφ, τον αδερφό του Λένιν, ο οποίος εκτελέστηκε για αυτοκτονία. Ο ίδιος ο Λένιν παρέμεινε στο εξωτερικό. Γνώρισε την Ουαλία και επίσης ενδιαφέρθηκε να γράψει επιστημονική φαντασία, από την οποία έγινε πολύ πλούσιος και έκανε όνομα. Και έτσι έγινε διάσημος, έγινε διάσημος και διάσημος, και μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες. Ο Στάλιν πέθανε στη φυλακή λόγω φυματίωσης και, γενικά, παρέμεινε γνωστός μόνο στους ειδικούς. Ο Τρότσκι σύντομα αναμείχθηκε σε επαναστατικές δραστηριότητες και έκανε μια καλή καριέρα ως αξιωματούχος, ανεβαίνοντας στο βαθμό του πραγματικού μυστικού συμβούλου και αναπληρωτή υπουργού. Ο Βοζνεσένσκι έγινε υπουργός υπό τον τσάρο και πέτυχε πολλά. Ο Χρουστσόφ παρέμεινε μικρός καταστηματάρχης και δεν απέκτησε φήμη. Ο Μπρέζνιεφ ανήλθε στον βαθμό του συνταγματάρχη. Ο Andropov υπηρέτησε στην αστυνομία και έγινε επίσης συνταγματάρχης. Ο Γκορμπατσόφ έγινε μεγάλος επιχειρηματίας και σόουμαν. Ο Γέλτσιν παρέμεινε μαγαζάτορας. Ο Πούτιν ανήλθε στον βαθμό του συνταγματάρχη στη μυστική αστυνομία και αποσύρθηκε τιμητικά. Ο Μεντβέντεφ είναι μικρός αξιωματούχος. Ζιρινόφσκι, ιδρυτής εφημερίδας και σόουμαν. Ο Ζιουγκάνοφ προσπάθησε να εργαστεί υπόγεια εναντίον του Τσάρου. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση και στη συνέχεια έγινε πληροφοριοδότης της μυστικής αστυνομίας. Αποσύρθηκε με τον βαθμό του λοχαγού. Ο Ζούκοφ ανέβηκε μόνο στον βαθμό του ταγματάρχη. Ο Βασιλέφσκι έγινε αντιστράτηγος, ο Σαπόσνικοφ έγινε αντιστράτηγος. Κολτσάκ μεγάλος ναύαρχος και κάτοχος πολλών παραγγελιών. Ο Μακάροφ έγινε επίσης μεγάλος ναύαρχος, έχοντας πολεμήσει στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Όχι όμως στον πρώτο, αλλά στον μοναδικό παγκόσμιο πόλεμο, αφού δεν έγινε δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος. Έγινε διάσημος... Ο Μπρουσίλοφ έγινε στρατάρχης και κάτοχος του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου. Οι Denikin, Wrangel, Kornilov και Kuropatkin έγιναν στρατάρχες.
  Και η ζωή ήταν καλή κάτω από τους βασιλιάδες. Και οι τιμές δεν έχουν αυξηθεί για περισσότερο από εκατό χρόνια. Και το ρούβλι είχε σταθερή βάση χρυσού 0,77 γραμμαρίων. Και πολλοί λαοί ζούσαν καλά υπό τον βασιλιά.
  Όλοι είχαν ίσα δικαιώματα και πολλοί αυτοαποκαλούνταν Ρώσοι, ακόμη και Αφρικανοί. Τα πράγματα πήγαιναν καλά για όλους υπό τον Τσάρο. Μόνο για τους Εβραίους μη ορθόδοξης θρησκείας παρέμεινε η προϋπόθεση διαμονής. Αυτά όμως γίνονταν όλο και λιγότερα.
  Επί τσάρου, όμως, υπήρχαν κάποια προβλήματα. Ένα από αυτά, τα υψηλά ποσοστά γεννήσεων και οι χαμηλοί θάνατοι οδήγησαν σε υπερπληθυσμό. Αλλά αυτό επρόκειτο να λυθεί μέσω της διαστημικής επέκτασης. Επιπλέον, η ανάπτυξη της επιστήμης και της γεωργίας κατέστησε δυνατή την επίλυση του προβλήματος της πείνας. Υπήρχε αρκετό φαγητό για όλους. Αλλά η αύξηση του πληθυσμού στην αυτοκρατορία είναι μεγαλύτερη από το 3% ετησίως. Και αυτό απείλησε προβλήματα στο μέλλον.
  Η τσαρική κυβέρνηση βρήκε διέξοδο στην επέκταση του διαστήματος. Και φαινόταν λογικό. Και νέα διαστημόπλοια κατασκευάστηκαν και πραγματοποιήθηκε έρευνα για υπερφωτιστικές ταχύτητες.
  
  
  
  ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ!
  Η απόπειρα δολοφονίας του Αλέξανδρου Β' το 1866 ήταν επιτυχής. Ως αποτέλεσμα, ο βασιλιάς απελευθερωτής πέθανε. Και ο Αλέξανδρος ο Τρίτος ανέβηκε στο θρόνο. Το πλεονέκτημα ήταν ότι δεν είχαν χρόνο να πουλήσουν την Αλάσκα και ο νέος Ρώσος αυτοκράτορας δεν ήταν διατεθειμένος να εγκαταλείψει καμία γη. Ακόμα κι αν είναι μακρινά και δεν έχουν ακόμη μεγάλη αξία.
  Επιπλέον, η κατασκευή του δρόμου από τη Σιβηρία προς το Βλαδιβοστόκ ξεκίνησε ακόμη νωρίτερα. Και έπρεπε να φτάσει στην Τσουκότκα!
  Ο Τσάρος Αλέξανδρος ο Τρίτος ήταν δυνατός, αποφασιστικός, με ισχυρή θέληση, υγιής και σωματικά πολύ δυνατός. Κυβέρνησε με σταθερό χέρι και κάτω από αυτόν η Ρωσία εισήλθε σε μια περίοδο μεγαλύτερης ευημερίας και επιτευγμάτων!
  Είναι λοιπόν καλό που ο μεγάλος αυτοκράτορας άρχισε να κυβερνά δεκαπέντε χρόνια νωρίτερα από την πραγματική ιστορία!
  Αρχικά, κατέστειλε σκληρά όλες τις διαμαρτυρίες των επαναστατών και της Narodnaya Volya. Στη συνέχεια άρχισε να μεταρρυθμίζει τον στρατό και το ναυτικό. Με το να βάλεις τα πράγματα σε τάξη.
  Ο βασιλιάς πέτυχε πολλά. Δρόμοι, γέφυρες, εργοστάσια χτίστηκαν και η χώρα ανέπτυξε γρήγορα τον καπιταλισμό. Διατηρώντας παράλληλα την αυτοκρατορία. Η τσαρική κυβέρνηση διεξήγαγε μικρούς πολέμους, μετακινώντας την Κεντρική Ασία και επεκτείνοντας την επιρροή της εκεί.
  Το 1977 ξέσπασε μεγάλος πόλεμος με την Τουρκία. Πήγε ακόμα καλύτερα, πιο γρήγορα, πιο νικηφόρα με λιγότερες απώλειες από ότι στην πραγματική ιστορία. Η ιδιοφυΐα του Σκόμπελεφ έλαμπε μέσα σε όλο το φως!
  Τα ρωσικά στρατεύματα νίκησαν τους Τούρκους με λιγότερες ζημιές. Και κατάφεραν να πάρουν αμέσως την Κωνσταντινούπολη. Αφού έφτασαν εκεί πριν από την αγγλική μοίρα. Ο πόλεμος αυτός ήταν τόσο επιτυχημένος που ο βασιλιάς-ιερέας ονομάστηκε Νικητής Αλέξανδρος! Και ο Skobelev έγινε ο νεότερος στρατάρχης στη ρωσική ιστορία.
  Η Τουρκία διχάστηκε. Οι Βρετανοί κατέλαβαν την Αίγυπτο και το Σουδάν. Η Ρωσία πήρε το Ιράκ, την Παλαιστίνη, τη Συρία και μέρος της Σαουδικής Αραβίας, τη Μικρά Ασία, όλη την Αρμενία και τα Βαλκάνια!
  Έτσι, αρκετά γρήγορα και σχετικά εύκολα, ο Αλέξανδρος ο Τρίτος κατέλαβε μια μεγάλη περιοχή. Και συνέχισε την επέκτασή του προς τα νότια. Προχωρώντας μέσω του Ιράν, του Τουρκμενιστάν και περαιτέρω στο Αφγανιστάν!
  Ο στρατός του Τσάρου έβαλε το βλέμμα του και στην Ινδία! Οι Βρετανοί ήταν έτοιμοι να πολεμήσουν. Προέκυψε μια συμμαχία Ρωσίας, Γερμανίας, Αυστροουγγαρίας κατά της Γαλλίας και της Βρετανίας.
  Η Γερμανία πήγε στην επίθεση κατά της Δημοκρατίας του Πετεινού το 1992. Η Βρετανία κήρυξε τον πόλεμο στη Γερμανία και τη Ρωσία. Η Αυστροουγγαρία κέρδισε τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και επιτέθηκε στην Ιταλία.
  Η Ρωσία ξεκίνησε μια εκστρατεία κατά της Ινδίας, των γαλλικών κτήσεων και της Ινδοκίνας. Έτσι ξεκίνησε ουσιαστικά ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Όμως η Ρωσία και οι Γερμανοί είναι ήδη μαζί!
  Η Ρωσία επιτέθηκε και στην Αίγυπτο.
  Τα τσαρικά στρατεύματα, με την υποστήριξη του ντόπιου πληθυσμού, καταλαμβάνουν την Ινδία και το Ιράν. Μπαίνουν περαιτέρω στην Ινδοκίνα. Και οι Πρώσοι πάλι νικούν τους Γάλλους και περικυκλώνουν το Παρίσι.
  Επιπλέον, οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να τα παρατήσουν. Και το Παρίσι δέχεται επίθεση, καταστρέφεται πολύ. Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν επίσης και το Βέλγιο και την Ολλανδία.
  Η Βρετανία βρίσκεται σε πόλεμο εδώ και αρκετό καιρό. Τα ρωσικά στρατεύματα καταλαμβάνουν την Αίγυπτο και το Σουδάν. Γίνεται πόλεμος στη θάλασσα. Ο ρωσικός στρατός κινείται σε όλη την Αφρική. Μέχρι τη Νότια Αφρική. Και μαζεύει αποικίες για τον εαυτό του. Αρπάζουν και οι Γερμανοί κάποια πράγματα.
  Αλλά η Αυστροουγγαρία έχει βαλτώσει σε έναν πόλεμο με την Ιταλία. Είναι αλήθεια ότι το 1894, οι Γερμανοί ήρθαν να βοηθήσουν τους Αυστριακούς. Και ολοκληρώνουν την κατάκτηση της Ιταλίας.
  Μετά την οποία η χώρα των πορτοκαλιών μοιράζεται μεταξύ τους.
  Ο πόλεμος μεταφέρεται στη θάλασσα. Και εδώ εκδηλώνεται η ιδιοφυΐα του ναυτικού διοικητή ναύαρχου Μακάροφ. Που πετυχαίνει μια σειρά από λαμπρές νίκες. Αναγκάζοντας την ερωμένη των θαλασσών να συνθηκολογήσει.
  Η Ρωσία πήρε τον έλεγχο της Ινδίας, της Ινδοκίνας, του μεγαλύτερου μέρους της Αφρικής, καθώς και της Αυστραλίας, χτυπώντας τους Βρετανούς από εκεί. Τα ρωσικά στρατεύματα εγκατέλειψαν τη Βρετανία και τον Καναδά. Επίσης ίδρυση αποικίας εκεί. Έτσι, η Βρετανία έχασε σχεδόν όλες τις αποικίες της και η Ρωσία τις απέκτησε. Η κατάληψη του Καναδά διευκολύνθηκε από τη Ρωσία που διατηρεί τον έλεγχο της Αλάσκας. Και η παρουσία ενός πολύ ισχυρού στόλου. Και η ιδιοφυΐα του ναύαρχου Makarov και του Rozhdestvensky.
  Λοιπόν, δεν είναι μόνο αυτό. Η Ρωσία κινήθηκε προς την Κίνα. Επίσης πολύ επιτυχημένη. Και το 1904 άρχισε ο πόλεμος με την Ιαπωνία.
  Αλλά σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, αυτός ο πόλεμος αποδείχθηκε ότι δεν ήταν δύσκολος, αλλά μάλλον γρήγορος. Επιπλέον, ο στόλος της Ιαπωνίας ήταν μάλλον αδύναμος, ενώ της Ρωσίας, αντίθετα, ήταν πολύ ισχυρός. Έχοντας νικήσει τους Ιάπωνες, τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν το Τόκιο. Και μετά διεξήχθη δημοψήφισμα και η συντριπτική πλειοψηφία των Ιαπώνων ψήφισε υπέρ της ένταξης στη Ρωσία.
  Ο Τσάρος Αλέξανδρος Γ' κέρδισε μια νέα νίκη. Μετά ήρθε η οικειοθελής-αναγκαστική προσάρτηση της Κίνας. Περιοχή μετά περιοχή, επαρχία μετά επαρχία. Η βασιλική αυτοκρατορία έφτασε σε τεράστιες διαστάσεις. Από τις ΗΠΑ, όλο τον Καναδά και την Αλάσκα, όλη την Ασία, την Αυστρία, την περιοχή του Ειρηνικού. Στη Νότια Αφρική και τη γερμανική κατοχή στη Δυτική Αφρική.
  Συν και η Αυστροουγγαρία. Τόσο τεράστια δύναμη.
  Αλλά, φυσικά, οι Γερμανοί και οι Αυστριακοί ήθελαν περισσότερα. Η Γαλλία εξακολουθεί να είναι κατεχόμενη από τη Γερμανία. Η Βρετανία, προσβεβλημένη από τη Ρωσία, θέλει επίσης πόλεμο.
  Ο Κάιζερ κατάφερε να συγκεντρώσει έναν συνασπισμό: Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία, Αυστροουγγαρία και Σουηδία ενάντια στη γιγάντια Ρωσία. Οι Γερμανοί είχαν καταφέρει επίσης να καταλάβουν τη Δανία και τη Νορβηγία κατά τον πόλεμο με τη Βρετανία. Δημιουργήθηκε ένας ισχυρός συνασπισμός.
  Και ο πόλεμος άρχισε την 1η Αυγούστου 1917. Ακριβώς τη στιγμή που πέθανε ο Αλέξανδρος ο Τρίτος και ο Νικόλαος Β' ανέβηκε στο θρόνο. Ο υπολογισμός έγινε ότι χωρίς έναν τόσο μεγάλο μονάρχη όπως ο Αλέξανδρος ο Τρίτος, που είχε αναρρώσει πενήντα ένα χρόνια, η Ρωσία σίγουρα θα έχανε.
  Αλλά ο Νικόλαος Β' είχε μια διαρκή και ισχυρή δύναμη. Χωρίς τον Ρασπούτιν και τον άρρωστο κληρονόμο. Έτσι θα μπορούσε να πολεμήσει με τον συνασπισμό.
  Και άρχισε ο πόλεμος... Οι Γερμανοί ποδοπάτησαν σαν τυφώνας. Τα ρωσικά στρατεύματα τους αντιμετώπισαν με ισχυρές αντεπιθέσεις. Ξέσπασε μεγάλος και άγριος καυγάς.
  Ο Νικόλαος Β', γενικά, βασιζόμενος σε μια αλυσίδα φρουρίων, εξάντλησε πλήρως τις γερμανικές και αυστριακές μονάδες. Και μετά ξεκίνησε μια αντεπίθεση. Και στην Αφρική, τα ρωσικά στρατεύματα, χρησιμοποιώντας τα πρώτα ελαφρά άρματα μάχης παντός εδάφους στον κόσμο, νίκησαν εντελώς τους Αυστριακούς και τους Γερμανούς. Και καθάρισαν τη Σκοτεινή Ήπειρο.
  Τόσο η Σουηδία όσο και η Νορβηγία κατακτήθηκαν αρκετά γρήγορα.
  Ο πόλεμος κράτησε ενάμιση χρόνο και τελείωσε με τον ρωσικό στρατό, που ήταν πολυπληθέστερος και είχε ισχυρότερα άρματα μάχης, να κυριεύσει όλη την Ευρώπη. Τότε η Βρετανία έπεσε. Η Ρωσία εδραίωσε επιτέλους την κυριαρχία στο ανατολικό ημισφαίριο.
  Και ο Τσάρος Νικόλαος Β' έγινε επίσης μεγάλος κατακτητής. Η ειρήνη βασίλευσε μέχρι το 1929, όταν ξέσπασε η Μεγάλη Ύφεση. Η γενική οικονομική κρίση οδήγησε στο γεγονός ότι το 1931, μόλις την 1η Μαΐου, ξεκίνησε ένας πόλεμος μεταξύ της Ρωσίας και της τελευταίας μεγάλης υπερδύναμης, των ΗΠΑ!
  Ο στρατός του Τσάρου του Νικολάου Β' μπήκε στα σύνορα της Αμερικής. Οι δυνάμεις ήταν άνισες. Ο Αμερικανός δεν είχε σχεδόν κανένα τανκ και ήταν κακώς εκπαιδευμένος. Και η Ρωσία ξεπέρασε αριθμητικά τις Ηνωμένες Πολιτείες πολλές φορές. Καλύτεροι ήταν και οι διοικητές της τσαρικής αυτοκρατορίας. Οπότε ο πόλεμος πήγε μονόδρομος από την αρχή. Η Ρωσία κέρδιζε και προχωρούσε. Και στις 30 Σεπτεμβρίου, μετά την κατάληψη της Νέας Υόρκης και της Ουάσιγκτον, οι Ηνωμένες Πολιτείες συνθηκολόγησαν. Έτσι, άλλη μια σελίδα στην ιστορία γυρίστηκε. Το 1934, ο Νικόλαος Β' εξαπέλυσε μια εισβολή στο Μεξικό και στη συνέχεια προς τα πάνω στη Λατινική Αμερική, κατακτώντας τα λατινικά κράτη. Μέχρι που έπεσε η τελευταία ανεξάρτητη δημοκρατία της Χιλής τον Δεκέμβριο του 1936.
  Έτσι, ο Νικόλαος Β' ολοκλήρωσε τελικά την ιστορία. Η τσαρική Ρωσία ένωσε όλες τις χώρες και τους λαούς του πλανήτη Γη.
  Στις 7 Νοεμβρίου 1937, ο αυτοκράτορας όλου του πλανήτη Γη Νικόλαος ο Μέγιστος συνετρίβη σε αεροπλάνο. Και η βασιλεία του τελείωσε επίσης. Ο Αλέσι Β' έγινε βασιλιάς. Ένας υγιής, νεαρός κληρονόμος - περίπου τριάντα τρία. Κάτω από αυτόν άρχισε η διαστημική επέκταση. Νέα σύνορα και νέες πτήσεις. Η μοναρχία ήταν ακλόνητη. Η ανθρωπότητα είναι ενωμένη και κατακτά το διάστημα.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  Ο διοικητής του Port Arthur πέθανε, στην πραγματικότητα, στην πραγματική ιστορία, τραυματίστηκε στο κεφάλι, αλλά ένα θραύσμα λίγων χιλιοστών πέρασε πιο κοντά στον εγκέφαλο. Με λίγα λόγια, ο προδότης που παρέδωσε την ακρόπολη πέθανε και τη θέση του πήρε ο ήρωας της υπεράσπισης του Πορτ Άρθουρ, Κοντρατένκο.
  Για να ενισχύσει την άμυνα του φρουρίου, ο νέος διοικητής απέλυσε όλους τους ναύτες και το ναυτικό πυροβολικό στην ξηρά και αφόπλισε τη μοίρα, αλλά ενίσχυσε το Port Arthur.
  Ως αποτέλεσμα, η ακρόπολη προστατεύτηκε πλήρως, συν τις επιδέξιες ενέργειες του διοικητή Kondratenko. Η άμυνα άντεξε με επιτυχία. Ο Kondratenko ενίσχυσε έγκαιρα την άμυνα του φρουρίου Vysokaya και οι Ιάπωνες δεν μπόρεσαν να το πάρουν.
  Μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, οι σαμουράι είχαν εξαντληθεί από τις επιθέσεις. Τον Ιανουάριο υπήρξε μια ηρεμία που προκλήθηκε από την προσπάθεια του Kuropatkin να το ξεμπλοκάρει, αλλά δεν ήταν πολύ επιτυχημένο.
  Τον Φεβρουάριο έγινε άλλη μια επίθεση, και πάλι αποκρούστηκε με μεγάλες απώλειες για τους Ιάπωνες.
  Κατά τη διάρκεια της άμυνας, το αγόρι Oleg Rybachenko συμπεριφέρθηκε ηρωικά. Την εποχή της πολιορκίας, αυτό το παλιόπαιδο ήταν μόλις δέκα ετών. Το παιδί πολέμησε μαζί με μεγάλους και πήγε σε αποστολές αναγνώρισης.
  Έδειχνε πολύ γενναίος και μαχητικός. Και η άμυνα κράτησε. Τώρα έφτασε ήδη ο Μάρτιος... Οι Ιάπωνες έχουν υποχωρήσει ξανά. Αιματηρή Κυριακή δεν έγινε στη Ρωσία, γιατί ο Τσάρος Νικόλαος, μιας και ο Πορτ Άρθουρ είχε καλή διάθεση, βγήκε στον κόσμο. Ο ρωσικός στρατός αναπληρώθηκε και γινόταν όλο και μεγαλύτερος. Στα τέλη Μαρτίου, οι Ιάπωνες προσπάθησαν να προχωρήσουν, αλλά οι δυνάμεις του Κουροπάτκιν είχαν πολύ μεγάλη αριθμητική υπεροχή και απέκρουσαν όλες τις επιθέσεις.
  Και ακόμα καλύτερα, οι μονάδες του Στρατηγού Λεγκς δεσμεύτηκαν από την πολιορκία του Πορτ Άρθουρ. Αφού υπέστησαν μεγάλες απώλειες, οι Ιάπωνες υποχώρησαν. Αλλά και πάλι ο Κουροπάτκιν δίστασε.
  Στα τέλη Απριλίου ακολούθησε νέα επίθεση, η οποία όμως αποκρούστηκε και αυτή.
  Και ο Oleg Rybachenko, αυτό το γενναίο αγόρι συνέλαβε ακόμη και έναν Ιάπωνα συνταγματάρχη, χρησιμοποιώντας μια παγίδα, φυσικά.
  Στις αρχές Μαΐου, σημειώθηκαν μόνο μικρές αψιμαχίες και στην 25η μοίρα του Rozhdestvensky εισήλθε τελικά στο Port Arthur. Ο διάσημος ναύαρχος έφερε πενήντα ένα πλοία, διασχίζοντας τρεις ωκεανούς ταυτόχρονα!
  Μετά από αυτό η άμυνα έλαβε ενίσχυση. Και στις αρχές Ιουνίου ακολούθησε η τελική επίθεση στο Port Arthur. Η επίθεση είναι απελπισμένη και σφοδρή. Για άλλη μια φορά αποκρούστηκε με τεράστιες απώλειες στους Ιάπωνες. Ο Τσάρος απομάκρυνε τελικά τον Κουροπάτκιν και διόρισε τον Λίνεβιτς. Στα μέσα Ιουλίου 1905, οι Ιάπωνες ηττήθηκαν τελικά. Και η ηρωική υπεράσπιση του Πορτ Άρθουρ, που κράτησε περισσότερο από ένα χρόνο, τελείωσε.
  Ο Kondratenko τιμήθηκε με το παράσημο του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου. Και έλαβε τον βαθμό του στρατάρχη. Στη συνέχεια, η μοίρα του Rozhdestvensky, μαζί με τον Port Arthur, νίκησαν τους Ιάπωνες στη θάλασσα. Επιπλέον, ο ίδιος ο ναύαρχος Τόγκο πέθανε στη μάχη.
  Η Ιαπωνία αναγκάστηκε να συνάψει ειρήνη με τη Ρωσία, με τη μεσολάβηση των Ηνωμένων Πολιτειών.
  Έπρεπε να παραχωρήσουμε τα νησιά Κουρίλ και την Ταϊβάν. Η Ρωσία εξασφάλισε ένα προτεκτοράτο πάνω από την Κορέα, τη Μαντζουρία και τον έλεγχο του Πορτ Άρθουρ. Επιπλέον, η Ιαπωνία κατέβαλε μια τεράστια αποζημίωση ενός δισεκατομμυρίου χρυσού γιεν στην τσαρική Ρωσία.
  Η νίκη ενίσχυσε τη θέση του Τσάρου Νικολάου Β'. Η Ρωσία επέκτεινε τα εδάφη της και η Zheltorossiya άρχισε να σχηματίζεται λόγω της εθελοντικής προσάρτησης κινεζικών περιοχών. Καμία Κρατική Δούμα - Η Ρωσία παρέμεινε απόλυτη μοναρχία, χωρίς κοινοβούλιο.
  Φυσικά, λόγω της νίκης και της πολιτικής σταθερότητας, η οικονομική ανάπτυξη συνεχίστηκε νωρίτερα από την πραγματική ιστορία και ήταν ισχυρότερη.
  Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε όπως στην πραγματική ιστορία. Αλλά ήταν πιο επιτυχημένο για τη Ρωσία. Ποιος στρατός ήταν μεγαλύτερος και καλύτερος, μεταξύ άλλων χάρη στις μεταρρυθμίσεις του στρατάρχη Kondratenko, και η οικονομία ήταν ισχυρότερη και η εξουσία του τσάρου ήταν υψηλότερη.
  Ο πόλεμος διήρκεσε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο και έληξε με την κατάρρευση της Αυστροουγγαρίας και την παράδοση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και της Γερμανίας. Και η Βουλγαρία, βλέποντας τι μύριζε, πήρε το μέρος της Σερβίας και της Ρωσίας, όπως, παρεμπιπτόντως, η Ιταλία και η Ιαπωνία.
  Ο στρατάρχης Kondratenko έλαβε τον υψηλότερο βαθμό - στρατηγός. Και έγινε κάτοχος σχεδόν όλων των παραγγελιών, όπως ο Σουβόροφ. Ο Μπρουσίλοφ έγινε στρατάρχης. Ο ναύαρχος Κολτσάκ, ο Κορνίλοφ και ο Ντενίκιν έκαναν καριέρα. Η τσαρική Ρωσία προσάρτησε στον εαυτό της: Γαλικία, Μπουκοβίνα, βοεβοδισμό της Κρακοβίας, περιοχή Πόζναν, Κλαϊπέντα. Η Τσεχοσλοβακία έγινε επίσης μέρος της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Και η Μικρά Ασία με την Κωνσταντινούπολη. Και το βόρειο Ιράκ.
  Όλα, γενικά, έγιναν καλά. Οι Ιάπωνες χώρισαν τις γερμανικές αποικίες με τη Ρωσία στον Ειρηνικό Ωκεανό.
  Τότε η Σαουδική Αραβία μοιράστηκε μεταξύ Ρωσίας, Γαλλίας και Βρετανίας. Στη συνέχεια, μετά από έναν σύντομο πόλεμο, η Ρωσία και η Βρετανία χώρισαν το Ιράν.
  Και μετά το Αφγανιστάν. Είναι αλήθεια ότι εκεί έγινε λίγη μάχη. Και οι Βρετανοί δεν ήταν πολύ τυχεροί στην αρχή.
  Ο κόσμος έχει αποκτήσει σταθερότητα και ευημερία. Μέχρι που χτύπησε η Μεγάλη Ύφεση το 1929. Η Ρωσία, μετά από ραγδαία ανάπτυξη, έπεσε και αυτή σε κρίση.
  Το 1931, η Ιαπωνία επιτέθηκε στη Ρωσία, ζητώντας εκδίκηση για προηγούμενες ήττες.
  Αλλά αυτή τη φορά, ήταν αυτοκτονία. Τα τσαρικά στρατεύματα νίκησαν τους Ιάπωνες. Ο ναύαρχος Κολτσάκ δεν είναι καθόλου μεγάλος• έδειξε τη ιδιοφυΐα του, συγκρίσιμη με τον Ουσάκοφ. Η Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου ηττήθηκε ολοκληρωτικά στη θάλασσα και στη συνέχεια καταλήφθηκε. Ακολούθησε δημοψήφισμα στο οποίο η πλειοψηφία των Ιαπώνων ψήφισε υπέρ της ένταξης στη Ρωσία.
  Έτσι, ο Τσάρος Νικόλαος Β' ενίσχυσε τη δύναμή του στον Ειρηνικό Ωκεανό. Η Ρωσία συνέχισε την κίνησή της στην Κίνα. Αποδυναμωμένες από την κρίση, η Βρετανία, η Γαλλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν παρενέβησαν στον έλεγχο της Ουράνιας Αυτοκρατορίας.
  Το 1933, ο Χίτλερ ανέλαβε την εξουσία στη Γερμανία. Άρχισε να αποκαθιστά την προηγούμενη δύναμη της πρώην αυτοκρατορίας. Και φυσικά προσπάθησε να μην τσακωθεί με τη Ρωσία.
  Ο Μουσολίνι στην Ιταλία είχε φιλία με τη Ρωσία. Και κατέλαβε ήσυχα την Αιθιοπία, επεκτείνοντας τις αποικίες του. Έγινε λόγος για τη δημιουργία της Τριπλής Συμμαχίας.
  Η τσαρική Ρωσία ήθελε να προσαρτήσει όλες τις αποικίες της αποδυναμωμένης Αγγλίας και Γαλλίας. Λοιπόν, οι Γερμανοί και οι Ιταλοί είναι επίσης κατανοητοί. Οι ΗΠΑ είχαν τα δικά τους σχέδια.
  Το 1937, η Γερμανία ενώθηκε με την Αυστρία, παράγοντας το Anschluss. Και τον Νοέμβριο του 1937, το δεύτερο αεροπλάνο από τον Νικολάεφ συνετρίβη. Το βασίλειο διακόπηκε με μεγάλη επιτυχία. Ο Νικόλαος Β' πέτυχε κολοσσιαία κέρδη κατά τα σαράντα τρία χρόνια της βασιλείας του.
  Τον έλεγαν Νικολάεφ ο Μέγας! Και ακόμη και οι Μεγαλύτεροι, έγιναν υψηλότεροι από τον Μέγα Πέτρο.
  Επί Νικολάου Β', η εργάσιμη ημέρα μειώθηκε σε δέκα ώρες και τα επτά χρόνια εκπαίδευσης έγιναν υποχρεωτικά και δωρεάν. Ο εθνικός μέσος μισθός έφτασε τα 75 ρούβλια το μήνα με μηδενικό πληθωρισμό και χρυσή υποστήριξη του ρουβλίου. Το βασιλικό νόμισμα ήταν το πιο σκληρό και μετατρέψιμο στον κόσμο.
  Η Ρωσία είχε τον μεγαλύτερο χερσαίο στρατό στον κόσμο και ξεπέρασε τόσο τη Βρετανία όσο και τις Ηνωμένες Πολιτείες όσον αφορά το μέγεθος του στόλου.
  Τα ρωσικά τανκς ήταν τα καλύτερα στον κόσμο, όπως και τα αεροπλάνα. Και τα ελικόπτερα εκείνη την εποχή ήταν πρακτικά τα μόνα στον πλανήτη Γη. Ο πιο πολυάριθμος και ποιοτικός στόλος υποβρυχίων. Το καλύτερο πυροβολικό. Προηγμένες τεχνολογίες στην τηλεόραση και το βίντεο. Ο πρώτος έγχρωμος κινηματογράφος στον κόσμο άρχισε επίσης να γυρίζεται στην τσαρική Ρωσία. Συμπεριλαμβανομένων χάρη στο πάθος του Τσάρου Νικολάου Β' για τη φωτογραφία.
  Μετά την προσάρτηση της Κίνας, η Ρωσία κατέλαβε την πρώτη θέση στον κόσμο σε πληθυσμό, ξεπερνώντας τη Βρετανία με όλες τις αποικίες της.
  Ο Τσάρος Νικόλαος Β' αναμόρφωσε την Ορθοδοξία και νομιμοποίησε την πολυγαμία. Αυτός ο σοφός κυρίαρχος κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα. Και πέθανε χωρίς να τον έφτυσαν, να μην καταδιώκονται, να μην έχουν χάσει τη Ρωσία, αλλά έναν σπουδαίο άνθρωπο. Και μόλις λίγα χιλιοστά της κίνησης του θραύσματος είχαν τέτοιο αντίκτυπο στην ιστορία της Ρωσίας. Και λένε επίσης ότι δεν υπάρχουν συμπτώσεις στην ιστορία! Έτσι γίνεται. Αυτό έδειξαν τόσο ο Νικόλαος Β' όσο και το φαινόμενο του στρατηγού Κοντρατένκο.
  Αλλά μετά το θάνατο του Τσάρου Νικολάου, ακολούθησε ένα προσωρινό άλμα. Πρώτον, ο μονάρχης Αλεξέι Β' πέθανε πριν προλάβει να στεφθεί. Στη συνέχεια, ένας άλλος κληρονόμος, ο Kirill Vladimirovich Romanov, πέθανε επίσης. Και ο Βλαντιμίρ Γ' ανέβηκε στο θρόνο το 1938. Ο τσάρος είναι νέος, αλλά γενικά όχι ηλίθιος και αρκετά ισχυρή και φιλόδοξος.
  Λοιπόν, μπήκε στη δουλειά! Ρωσία, Ιταλία, Γερμανία, εναντίον Βρετανίας, Γαλλίας και ίσως στο μέλλον ΗΠΑ. Εδώ, φυσικά, η Τριπλή Συμμαχία είναι πολύ ισχυρότερη.
  Τον Μάιο του 1940, η Γερμανία επιτέθηκε στη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και τη Βρετανία. Η Ρωσία επιτέθηκε σε γαλλικές, αγγλικές και ολλανδικές αποικίες. Άρχισε η ασυνήθιστη κατάληψη εδαφών.
  Οι Βρετανοί και οι Γάλλοι δεν μπορούσαν να αντισταθούν στον ρωσικό στρατό. Και σε ενάμιση μήνα οι Γερμανοί νίκησαν και ανάγκασαν τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία να συνθηκολογήσουν.
  Στη συνέχεια ο Φύρερ κατέλαβε την Ισπανία και την Πορτογαλία και κατέλαβε τη Δανία και τη Νορβηγία. Η Ρωσία κατέλαβε τη Σουηδία.
  Ο πόλεμος ήταν σχεδόν μονόπλευρος. Με την υποστήριξη του ντόπιου πληθυσμού, η Ρωσία κατέλαβε την Ινδία, την Ινδοκίνα, το νότιο Αφγανιστάν, το νότιο Ιράν, τη Μέση Ανατολή και εισήλθε στην Αίγυπτο.
  Φυσικά, τα αποικιακά στρατεύματα δεν μπορούσαν να αντισταθούν στον τσαρικό στρατό και δεν το ήθελαν πραγματικά. Η κατάκτηση της Αφρικής καθυστέρησε κάπως λόγω της έλλειψης δρόμων και των εκτεταμένων επικοινωνιών. Οι Γερμανοί πέρασαν στην Αφρική μέσω του Γιβραλτάρ και του Μαρόκου, οι Ρώσοι μέσω της Αιγύπτου και μετά το Σουδάν.
  Ωστόσο, το έδαφος ήταν περισσότερο εμπόδιο από την αντίσταση των βρετανικών ή γαλλικών στρατευμάτων. Ήταν λίγοι από αυτούς, και ήταν κακώς οπλισμένοι, και κυρίως από ντόπιους ιθαγενείς. Που ούτε ήξερε πώς ούτε ήθελε να πολεμήσει.
  Το 1940 ο Χίτλερ δεν τόλμησε να αποβιβαστεί στη Βρετανία. Ξεκίνησε μια αεροπορική επίθεση, η οποία δεν ήταν πολύ επιτυχημένη στην αρχή. Αλλά την άνοιξη του 1941, ρωσικά αεροπλάνα μπήκαν στη μάχη και η Βρετανία άρχισε να δέχεται θανάσιμη πίεση.
  Και τον Αύγουστο, ακολούθησε η απόβαση κοινών γερμανο-ρωσικών στρατευμάτων και μετά από δύο εβδομάδες επίμονων μαχών, η κατάληψη του Λονδίνου.
  Μετά από αυτό ολόκληρο το ανατολικό ημισφαίριο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, έγινε ρωσικό, γερμανικό και ιταλικό.
  Υπήρχαν όμως ακόμα οι ΗΠΑ.
  Ο Τσάρος Βλαντιμίρ αποφάσισε να επιτεθεί στην Αμερική. Ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι τον στήριξαν σε αυτή την απόφαση. Το Τρίτο Ράιχ μετέφερε στρατεύματα στην Ισλανδία, και στη συνέχεια στη Γροιλανδία και τον Καναδά, και η τσαρική Ρωσία μετακόμισε στην Αλάσκα. Οι δυνάμεις είναι φυσικά άνισες. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν έναν μάλλον αδύναμο στόλο αρμάτων μάχης και πολύ μικρότερο πληθυσμό από τη Ρωσία μαζί με όλες τις αποικίες της. Αν και η οικονομία είναι ανεπτυγμένη. Αλλά ένα τέτοιο τέρας δεν μπορεί να αντισταθεί.
  Έχοντας ξεκινήσει την επίθεση το 1943, ο ρωσικός στρατός κατέλαβε γρήγορα την Αλάσκα σε δύο χειμερινούς μήνες. Και την άνοιξη μαζί με τους Γερμανούς κατέλαβαν σχεδόν όλο τον Καναδά.
  Η Βραζιλία, η Βενεζουέλα, το Μεξικό και άλλες χώρες κήρυξαν τον πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Ξεκίνησε η μετακίνηση των ρωσικών στρατευμάτων στις βόρειες πολιτείες της Αμερικής. Οι δυνάμεις είναι φυσικά άνισες. Η Ρωσία και η Γερμανία είναι καλύτερες τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα.
  Τα κορίτσια Νατάσα, Ζόγια, Αουρόρα και Σβετλάνα πολεμούν στο καλύτερο τανκ Kondratenko-3 στον κόσμο, ένα κινητό όχημα με μακρόκαννο και ταχείας βολής κανόνι. Πολύ εύστροφη, με χαμηλή σιλουέτα.
  Το βάρος της δεξαμενής Kondratenko-3 είναι περίπου σαράντα τόνοι και είναι καλά προστατευμένο. Και το όπλο, παρά το μικρό του διαμέτρημα 76 mm, έχει υψηλή αρχική ταχύτητα βλήματος.
  Shermans, αυτή η δεξαμενή δεν μπορεί να διαπεραστεί από καμία γωνία. Ετσι...
  Τα κορίτσια, που τσακώνονται ξυπόλητα και με μπικίνι, απλά καταστρέφουν τους Αμερικάνους και γελούν πολύ.
  Ειδικά η Νατάσα... Και με τα γυμνά της δάχτυλα πατάει το joystick λέγοντας:
  - Δόξα στη Ρωσία μου!
  Ο Ζόγια σουτάρει επίσης. Αυτό το κάνει με τα γυμνά του δάχτυλα, πατώντας τα κουμπιά του joystick και φωνάζοντας:
  - Και όλη η πατρίδα μας!
  Στη συνέχεια, η Aurora πυροδοτεί. Χτυπά τον εχθρό και λέει ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Και οι ανώτερες δυνάμεις είναι πίσω μας!
  Και η κοπέλα επίσης κλείνει το μάτι πολύ φλογερά! Πιέζει τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του σαν κουμπιά του joystick.
  Και τότε η Σβετλάνα πυροβολεί. Ένα τόσο αιχμηρό και αστραφτερό κορίτσι. Εκπέμπει ηλιαχτίδες από το στόμα του. Και τραγουδάει επίσης:
  - Είμαι παγκόσμιο αστέρι! Τρέχω πιο γρήγορα ακόμα και από τον Σατανά!
  Με κορίτσια σαν αυτά, ο ίδιος ο διάβολος δεν είναι τρομακτικός. Τρυπώνουν τους Αμερικανούς, περικυκλώνουν σφιχτά το Σικάγο.
  Και χωρίς να αφήσω κανέναν να βγει από εκεί. Η καταστροφή είναι, ας πούμε, ασήμαντη. Αυτά είναι τα κορίτσια.
  Και έτσι η φρουρά του Σικάγο συνθηκολογεί. Μάθε το δικό μας!
  Και ρωσικά τανκς πλησιάζουν ήδη τη Νέα Υόρκη. Ο Τσάρος Βλαντιμίρ τρίβει τα χέρια του ικανοποιημένος. Έχουν πάει ποτέ τόσο μακριά οι Ρώσοι;
  Τα κορίτσια παλεύουν γενναία και στον αέρα. Για παράδειγμα, ένα χαριτωμένο ζευγάρι: η Μαρία και η Μιραμπέλα.
  Ξυπόλητες και ντυμένες με μπικίνι καλλονές μαζεύουν λογαριασμούς. Δεν υπάρχει κυριολεκτικά τίποτα να τους εναντιωθεί. Τα κορίτσια εδώ είναι τόσο όμορφα και εκθαμβωτικά επιθετικά και ακριβή.
  Η Μαρία πυροβόλησε, κατέρριψε δεκάδες αεροπλάνα, σε μια έκρηξη και τραγούδησε:
  - Δόξα στην πατρίδα μας! Στο όνομα της Ρωσίας!
  Η Μιραμπέλα πυροβόλησε επίσης και βρυχήθηκε:
  - Αλλά υπάρχει ένας ηγέτης στη μεγάλη δύναμη,
  Θα καλέσει τους Σλάβους σε μάχη...
  Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τη Ρωσία -
  Όταν ο Βλαδίμηρος βασιλεύει ως βασιλιάς!
  
  Από σκληρό, δυνατό, με σιδερένια θέληση,
  Και η εμφάνιση είναι σαν να κόβεις μέταλλο...
  Οι Ρώσοι δεν χρειάζονται μια καλύτερη ζωή -
  Μόνο αυτό ονειρεύονταν οι άνθρωποι!
  Ναι, αυτά τα κορίτσια είναι μάστορες του αγώνα και του τραγουδιού...
  Παρεμπιπτόντως, στη μέση της επίθεσης στη Νέα Υόρκη, ο πρώτος Ρώσος κοσμοναύτης πέταξε στο διάστημα και πέταξε γύρω από τον πλανήτη Γη. Και αυτό είναι ένα ακόμη επίτευγμα της τσαρικής Ρωσίας από τη δυναστεία των Ρομανόφ.
  Και τότε η φρουρά της Νέας Υόρκης συνθηκολόγησε και η Ουάσιγκτον σύντομα έπεσε. Και στις 3 Σεπτεμβρίου 1943, οι Ηνωμένες Πολιτείες συνθηκολόγησαν πλήρως. Έτσι τελείωσε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, που ξεκίνησε στις 15 Μαΐου 1940. Ο πόλεμος είναι ένδοξος και νικηφόρος για τη Ρωσία.
  Φυσικά και ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι κέρδισαν πολλά από αυτόν τον πόλεμο. Και οι δύο δικτάτορες απέκτησαν κτήσεις στην Αφρική, κάποιοι στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Η Ευρώπη τελικά χωρίστηκε μεταξύ χωρών. Και μετά το δημοψήφισμα, η Βουλγαρία έγινε το βουλγαρικό βασίλειο εντός της Ρωσίας.
  Φαίνεται ότι ο κόσμος έχει αναδιανεμηθεί ξανά και οι αποικίες μπορούν να χωνευτούν. Αλλά ο Χίτλερ, φυσικά, δεν θα ήταν Χίτλερ αν δεν ήθελε περισσότερα. Συγκεκριμένα, νικήστε τη Ρωσία. Και αρπάξτε την επικράτειά της.
  Και φυσικά οι Γερμανοί υπολόγιζαν πολύ σε νέα, πιο ισχυρά όπλα. Άρματα μάχης της σειράς "Ε" και βαλλιστικοί πύραυλοι, ιδιαίτερα ιπτάμενοι δίσκοι.
  Ωστόσο, η τσαρική Ρωσία ήταν σημαντικά μπροστά από το Τρίτο Ράιχ στους βαλλιστικούς πυραύλους και το 1951, στις 12 Απριλίου, πέταξε ακόμη και στο φεγγάρι.
  Και τα τανκς της σειράς "Ε" δεν είχαν ποιοτική υπεροχή έναντι των ρωσικών.
  Και μόνο οι ιπτάμενοι δίσκοι ήταν μυστήριο. Χάρη στη στρωτή ροή, αποδείχθηκαν εντελώς άτρωτα σε κάθε τύπο φορητών όπλων. Αλλά την ίδια στιγμή οι ίδιοι δεν μπορούσαν να πυροβολήσουν.
  Ο Μουσολίνι πέθανε και ο γιος του διαδέχθηκε τον θρόνο. Ο Χίτλερ τον πίεσε και ο νεαρός συμφώνησε να πολεμήσει με τη Ρωσία. Στις 20 Απριλίου 1955 ξεκίνησε ένας νέος, τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Στο πλευρό του Χίτλερ ήταν: Ιταλία, Βραζιλία, Αργεντινή, Χιλή, Μεξικό, εν ολίγοις, όλη η Λατινική Αμερική, εκτός από την Κούβα που υποστήριζε τη Ρωσία. Και δεν υπήρχαν άλλες χώρες στον κόσμο! Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος ξεκίνησε στις 20 Απριλίου 1955. Και ο Τσάρος Βλαντιμίρ αντιμετώπισε την πιο σοβαρή πρόκληση της βασιλείας του.
  Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να τον παρηγορήσει είναι ότι αυτός ο πόλεμος θα είναι ο τελευταίος στην ιστορία των πολέμων στον πλανήτη Γη. Αφού σε αυτό συμμετέχουν όλες οι χώρες του κόσμου!
  Λοιπόν, μόλις αρχίσει ο πόλεμος, πρέπει να γίνει! Η επίθεση του Χίτλερ δεν ήταν ιδιαίτερα απροσδόκητη. Ουγγαρία, Γιουγκοσλαβία, τμήμα της Ρωσίας με περιορισμένη αυτονομία, ο βασιλιάς τους Βλαδίμηρος Γ'. Η Αλβανία καταλαμβάνεται από την Ιταλία. Όλα είναι τακτοποιημένα. Οι Γερμανοί προσπαθούν να προχωρήσουν από την Ανατολική Πρωσία, την Αυστρία, την Ιταλία από το νότο. Και οι μάχες συνεχίζονται στην Αφρική. Και ο συνασπισμός λατινικών χωρών κατά των ΗΠΑ. Αλλά δεν είναι πολύ δραστήριοι εκεί. Μόνο που τώρα κηρύχθηκε πόλεμος.
  Εν τω μεταξύ, ο Χίτλερ μετέφερε τις κύριες δυνάμεις του στην Ευρώπη.
  Και ξέσπασε ένας κολασμένος πόλεμος. Ο τελευταίος μεγάλης κλίμακας πόλεμος στην ανθρώπινη ιστορία.
  Οι Γερμανοί έδωσαν το κύριο πλήγμα στην Ουγγαρία με κατεύθυνση τη Βουδαπέστη. Εκεί πολέμησε ο Oleg Rybachenko. Παρέμενε ακόμα ένα αγόρι δέκα περίπου ετών. Αλήθεια, πολύ σωματικά δυνατός, μυώδης, γρήγορος και το πιο σημαντικό, σαν ορεινός, αθάνατος. Ναι, ο συγγραφέας και ποιητής Oleg Rybachenko έλαβε την αθανασία, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα γίνει αγόρι περίπου δέκα ετών και θα υπηρετήσει τη Ρωσία σε ένα παιδικό, αλλά πολύ δυνατό και γρήγορο σώμα. Και είναι παιδί από την 1η Ιανουαρίου 1904. Όταν μπήκα στο Πορτ Άρθουρ ως αγόρι σε καμπίνα. Λοιπόν, δεν είναι το πιο μικρό αγόρι, αλλά από την αρχή ήταν δυνατός και γρήγορος και τον πήραν στο πλοίο.
  Επιπλέον, όταν αμφέβαλλαν αν ήταν πολύ μικρό, ο Oleg Rybachenko λύγισε ένα χάλκινο νόμισμα με τα δάχτυλά του για ένα στοίχημα. Μετά από αυτό, χωρίς να μιλήσει, τον μετέφεραν στο πλοίο.
  Το αγόρι κέρδισε πολλά βραβεία, συμμετέχοντας σε όλους τους πολέμους. Έγινε αξιωματικός. Αλλά έμοιαζε ακόμα σαν παιδί. Ως εκ τούτου, αν και του δόθηκαν βραβεία για πολλά κατορθώματα, στο αιώνιο αγόρι δεν δόθηκε τίποτα υψηλότερο από τον καπετάνιο. Και τώρα ο Oleg Rybachenko είναι στο στρατό για περισσότερο από μισό αιώνα. Έχετε κερδίσει εδώ και καιρό τη σύνταξη του αξιωματικού, αλλά αν η υγεία σας είναι σιδερένια, τότε γιατί να φύγετε από την υπηρεσία;
  Επιπλέον, χωρίς υπολογιστές, κονσόλες παιχνιδιών, τηλεόραση, είναι κάπως βαρετό. Και στο στρατό, είσαι λοχαγός, τουλάχιστον οδηγείς στρατιώτες. Ναι, ο χρόνος κυλά ακόμα.
  Ο στρατηγός Κοντρατένκο πέθανε. Ο μεγάλος ναύαρχος Κολτσάκ, ο οποίος ξεπέρασε τον Ουσάκοφ, πέθανε επίσης. Πολλοί από τους ανθρώπους με τους οποίους ξεκίνησε ο Oleg Rybachenko δεν είναι πλέον στην υπηρεσία.
  Πιο συγκεκριμένα, από την πολιορκία του Πορτ Άρθουρ, σχεδόν όλοι οι βετεράνοι έχουν πεθάνει. Μόνο ο Βόβκα έμεινε. Και αυτός, τότε, ήταν παλιόπαιδο και τώρα είναι ήδη ένας παππούς με γκρίζα μαλλιά. Η αλήθεια εξακολουθεί να εξυπηρετεί. Και εκπλήσσεται που ο Όλεγκ παραμένει το ίδιο αγόρι, που δεν έχει ούτε μια ουλή στο σώμα του. Αυτό είναι ένα φαινόμενο γνωστό σε όλο τον ρωσικό, τσαρικό στρατό. Η αλήθεια είναι ότι παλεύει πολύ καλά.
  Το αγόρι Oleg είναι ξυπόλητος, είναι πιο ευχάριστο και ευκίνητο γι 'αυτόν. Στοχεύει πυροβόλο όπλο και πυροβολεί κατά των γερμανικών δεξαμενών της σειράς Ε. Τα ναζιστικά αυτοκίνητα είναι απλά τεράστια. Και τίποτα δεν φαίνεται να τους σταματά.
  Όμως το αιώνιο αγόρι χτυπά με τόση ακρίβεια που τρυπάει το μέταλλο. Ζωγραφίζει τους Krauts, γκρεμίζει πύργους και τραγουδάει.
  - Τσάρος Βλαντιμίρ, Ρώσος Τσάρος...
  Ορθόδοξος κυρίαρχος!
  Σύντομα θα κατακτήσουμε τον κόσμο,
  Άλλωστε από πάνω μας υπάρχουν χερουβείμ!
  Ο Χίτλερ θα τελειώσει
  Και όποιος άκουσε - μπράβο!
  Και το αγόρι ρίχνει μια χειροβομβίδα, ξυπόλητος, με το πόδι του παιδιού του. Ο γκριζογένης Βόβκα απλώς κουνάει το κεφάλι του.
  Ο συγγραφέας και ποιητής Oleg Rybachenko πέρασε περισσότερα από πενήντα χρόνια παραμένοντας παιδί στον εικοστό αιώνα. Και πρέπει να ομολογήσω ότι έχω δει πολλά. Όντας αθάνατος, είχε χάσει προ πολλού κάθε αίσθηση φόβου. Και ο πόλεμος του θύμισε παιχνίδι στρατηγικής στον υπολογιστή.
  Ήταν εύκολο και διασκεδαστικό να παίζεις. Και ήταν επίσης ευχαρίστηση να αγωνίζομαι. Είναι καλό όταν υπάρχει πρωινή δροσιά κάτω από τα γυμνά πόδια σου, και κάνεις μπάνιο ένα αιώνιο αγόρι και δεν είσαι ντυμένος σύμφωνα με τους κανόνες με σορτς!
  Ο Oleg Rybachenko επιτρέπεται να τρέχει με σορτς και ξυπόλητος. Το αγόρι έμαθε να περπατά χωρίς παπούτσια ακόμα και στο κρύο στο Πορτ Άρθουρ. Άλλωστε, ένα αθάνατο σώμα δεν μπορεί να κρυώσει ή να αρρωστήσει και γρήγορα συνηθίζεις το κρύο, που δεν κάνει κακό. Ακριβώς όπως ο Πήτερ Παν. Και είναι σχεδόν ευχάριστο να τρέχεις ξυπόλητοι στο χιόνι. Όταν κινείστε, το κρύο πρακτικά δεν γίνεται αισθητό, μόνο όταν κάθεστε ακίνητοι, τα γυμνά πόδια σας αισθάνονται λίγο άκαμπτα! Αλλά για ένα αγόρι αυτό είναι μικρό πράγμα.
  Υπάρχουν όμως και μαγισσούλες Νατάσα, Ζόγια, Αουρόρα, Σβετλάνα! Παίρνουν μέρος και στον πόλεμο. Όχι όμως συνέχεια, αλλά σε επεισόδια. Μας βοήθησε να κρατήσουμε το όρος Vysokaya όταν ήταν πιο δύσκολο. Εκεί πάλεψαν ξυπόλητες καλλονές και με μπικίνι. Με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους πέταξαν απότομα ακονισμένους δίσκους.
  Και κόβουν με σπαθιά. Και ο Oleg Rybachenko πυροβόλησε τότε ένα πολυβόλο - σκότωσαν τους ανώτερους συντρόφους του. Και ως αποτέλεσμα, η επίθεση του σαμουράι απέτυχε και το όρος Vysokaya αποδείχθηκε ακλόνητο!
  Και τα κορίτσια έδειξαν την υψηλότερη κλάση τους και τα ακροβατικά Valkyrie.
  Και τώρα οι Γερμανοί είναι σε άμυνα. Ο τσαρικός στρατός είναι έτοιμος για πόλεμο. Ο Φύρερ απέτυχε να πετύχει τακτικό αιφνιδιασμό.
  Και τα ρωσικά στρατεύματα πολεμούν με θάρρος. Φαίνεται ότι ο Χίτλερ θα βρίσει τον εαυτό του πολλές φορές για την έναρξη ενός τέτοιου πολέμου. Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι ο Φύρερ έχει υπό όπλα τα δύο τρίτα της Ευρώπης και το ένα τρίτο της Αφρικής, αλλά ακόμα
  δεν είναι αντίπαλος της Ρωσίας.
  Και ο αριθμός των στρατιωτών επίσης. Και τα ιταλικά στρατεύματα είναι αδύναμα. Οι χώρες της Λατινικής Αμερικής συμμετέχουν νωθρά στον πόλεμο. Και ο στρατός τους, τόσο τεχνικά όσο και οργανωτικά, δεν είναι πολύ καλός.
  Έτσι, η Ρωσία εξακολουθεί να κρατά τον εχθρό σε άμυνα σε βάθος.
  Το τανκ Kondratenko-6 είναι αρκετά ικανό να πολεμήσει αυτή τη σειρά. Και το "Nikolai"-4 είναι πιο βαρύ και δείχνει να είναι ένα πολύ δυνατό μηχάνημα.
  Οι Ρώσοι μπορούν να πολεμήσουν με τα βαρύτερα γερμανικά τέρατα.
  Ειδικά στο "Nikolai"-4 όπου το πλήρωμα της Alenka, το κορίτσι είναι πολύ όμορφο και με μπικίνι.
  Πιστόλι διαμετρήματος 130 χλστ. Πώς χτυπάει τους φασίστες. Μάταια ο Χίτλερ επιτέθηκε στην τσαρική Ρωσία. Αυτό δεν είναι μια εύκολη βόλτα για αυτόν, αλλά ένας ξυλοδαρμός.
  Η Anyuta πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγούδησε:
  - Για τη Ρωσία και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Και πώς θα γελάσει η καλλονή!
  Και τότε ο Αυγουστίνος θα εκτοξεύσει ένα βλήμα στον εχθρό. Θα χωρίσει το μέταλ και θα τραγουδήσει:
  - Ας κάνουμε τις καρδιές να χτυπούν από κοινού!
  Και θα πατήσει επίσης τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Αυτό είναι πραγματικά ένα ωραίο κορίτσι!
  Και εδώ η Μαρία σφυροκοπάει. Και θα διχάσει τους φασίστες. Και καταστρέψτε τον εχθρό.
  Ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας γυμνά δάχτυλα. Και θα τραγουδήσει επίσης:
  - Στο όνομα της Πατρίδας μας, Άγιο! Αφήστε τον μαχητή να είναι απλά ψύχραιμος!
  Και θα σκάσει στα γέλια και θα δείξει τα δόντια του!
  Και τότε οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα σας χτυπήσουν με ένα βαρύ βλήμα. Είναι ό,τι χρειάζεστε, κορίτσια - ο πιο ζουμερός χυμός μήλου!
  Και πάλι τα κορίτσια έσπασαν το Ε-50, γκρέμισαν τον πύργο και γέλασαν.
  Ο Αλένκα έστειλε ένα βλήμα, συνθλίβοντας το Ε-100, διαπερνώντας το. Και χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά σας. Γιατί το κορίτσι τραγούδησε:
  - Σπάστε τον εχθρό!
  Και η Anyuta τριγυρίζει χρησιμοποιώντας τα ξυπόλυτα πόδια της και τρίζει:
  - Οι Φριτς είναι καπούτ!
  Και τότε θα χτυπήσει ο Αυγουστίνος. Επίσης, με μεγάλη ακρίβεια και χρησιμοποιώντας γυμνά δάχτυλα των ποδιών, κουνώντας:
  - Ο Χίτλερ τελείωσε!
  Και τότε η Μαρία θα προσθέσει πολύ επιθετικά. Θα συντρίψει τους φασίστες και θα τρίζει::
  - Και όποιος άκουσε, μπράβο!
  Και θα δείξει τη γλώσσα του!
  Και τότε οι Ολυμπιακοί Αγώνες στέλνουν ένα βλήμα, σκοτώνοντας αντιπάλους.
  Και επίσης χρησιμοποιώντας γυμνά πόδια και τραγούδι:
  - Συνολικά εξαντλήθηκε!
  Και πάλι το κορίτσι θα πάρει τη γλώσσα της και θα το δείξει.
  Έτσι ψιλοκόβουν...
  Οι Γερμανοί, μετά από ένα μήνα μάχης από την έναρξη της επίθεσης, προχώρησαν από πενήντα έως εκατό χιλιόμετρα, και υπέστησαν μεγάλες, ακόμη και τεράστιες απώλειες. Και οι Ιταλοί στην Αφρική βρέθηκαν εντελώς σε ένα καζάνι και περικυκλωμένοι. Τα στρατεύματά τους ηττούνται επιπόλαια.
  Στις 21 Μαΐου, ο Αδόλφος Χίτλερ διέταξε να κληθούν στο στρατό όλοι όσοι είναι ικανοί να φέρουν όπλα από την ηλικία των δεκαπέντε έως εξήντα πέντε ετών. Ο τσαρικός στρατός συγκέντρωνε εφεδρεία.
  Όπως αποδείχθηκε, τα γερμανικά δισκοπλάνα δεν είναι τόσο τρομακτικά στην πράξη. Είναι αλήθεια ότι τα ρωσικά αεροπλάνα μπορούν να επιτεθούν με κριάρια. Αυτό όμως μπορεί να αποφευχθεί, χάρη στην υψηλή ευελιξία των οχημάτων του τσαρικού στρατού.
  Και η ελπίδα του Χίτλερ για ένα άτρωτο θαυματουργό όπλο δεν έγινε καθόλου πραγματικότητα.
  Ο τσαρικός στρατός εξακολουθούσε να αμύνεται. Ισχυρές γραμμές άμυνας, σκαμμένες εκ των προτέρων, ισχυρή άμυνα. Αφήστε τον Χίτλερ να τελειώσει. Αλλά στην Αφρική μπορείς να ασκήσεις πίεση σε έναν πιο αδύναμο Ιταλό σύμμαχο.
  Αν ο Φύρερ δεν είχε αποφασίσει να πολεμήσει με την τσαρική Ρωσία, αναμφίβολα θα είχε μείνει στην ιστορία ως μεγάλος, και μάλιστα ο μεγαλύτερος, ηγέτης της Γερμανίας. Και έτσι ο δαίμονας ήθελε να κυβερνήσει τον κόσμο, και τι βγήκε από αυτό;
  Τα Ρωσικά κορίτσια είναι τελικά τα πιο cool στον κόσμο.
  Ο Oleg Rybachenko, όπως πάντα, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Ούτε σφαίρα ούτε σκάγια μπορούν να τον αγγίξουν. Είναι σκληρός και ψύχραιμος τύπος.
  Ένα αγόρι με σορτς και ξυπόλητο, ενάντια στους Ναζί. Και τους πετάει χειροβομβίδες, και τρέχει στη μολύβδινη βροχή.
  Ναι, είναι κρίμα που ο λαμπρός Kondratenko δεν είναι εκεί, αλλά υπάρχουν νέοι και ικανοί διοικητές. Συγκεκριμένα, ο στρατάρχης Βασιλέφσκι, ο οποίος ήδη ξεχώρισε κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Και διατάζει δυναμικά και επιδέξια.
  Και οι Fritz, αντιμετωπίζοντας μια σκληρή άμυνα, βουλιάζουν απελπιστικά σε αυτήν. Αλλά εξακολουθούν να προσπαθούν να ξεπεράσουν.
  Oleg Rybachenko, αυτό το αιώνιο αγόρι γελάει, βγάζει τα δόντια του και τραγουδά:
  - Πατρίδα μου! Παναγία μου Πατρίδα!
  Και επίσης σαν να πετάει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά του πόδια.
  Και εδώ μπήκαν στη μάχη η Νατάσα, η Ζόγια, η Αουρόρα και η Σβετλάνα. Είναι αιώνιες μάγισσες, υπηρέτες του ιερού Θεού της Οικογένειας. Δεν πολεμούν πάντα, διαφορετικά η Ρωσία θα είχε κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο. Αλλά είναι πάντα αποτελεσματικό και εντυπωσιακό.
  Τα κορίτσια λατρεύουν να σκοτώνουν: αυτά είναι κορίτσια!
  Και πώς θα περπατήσουν μέσα από τους φασίστες, και πώς θα τους χτυπήσουν...
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους ρίχνουν δίσκους, σκοτώνοντας τους Krauts.
  Οι Ναζί βαλτώνουν και υφίστανται όλο και περισσότερες απώλειες. Ο μεγάλος στρατηγός του Βασιλέφσκι προτείνει να νικήσει τους Ναζί και τους Ιταλούς στην Αφρική. Άρα τα ρωσικά άρματα μάχης, που είναι πιο ευκίνητα και έχουν καλύτερη ευελιξία, θα έχουν ένα πλεονέκτημα. Και στην Ευρώπη ας τα ξεφύγουν οι φασίστες. Έτσι ώστε να εξαντλήσουν εντελώς τους πόρους τους.
  Ο Τσάρος Βλαντιμίρ αποδέχτηκε αυτό το σχέδιο. Και νέες δυνάμεις μεταφέρθηκαν στην Αφρική.
  Η Ελισάβετ και το πλήρωμά της πολέμησαν στη Λιβύη, αποκόπτοντας ιταλικές μονάδες. Έχει ζέστη εκεί και η κοπέλα φαίνεται ωραία με μπικίνι. Έχουν το νεότερο τανκ Kondratenko-6, στο οποίο οι πολεμιστές παρακάμπτουν τις θέσεις των Ιταλών και του Fritzes και τους νικούν με σιγουριά.
  Η Ελισάβετ πυροβολεί ένα τανκ από την αυτοκρατορία του Μουσολίνι Τζούνιορ και λέει:
  - Ένα γούνινο παλτό και ένα καφτάνι περπατούν στις θάλασσες, στα κύματα!
  Και φυσικά χρησιμοποιεί τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών.
  Στη συνέχεια, η Αικατερίνα σουτάρει. Μπουνιές σε γερμανικό αυτοκίνητο και βρυχάται:
  - Στη Ρωσία ο Τσάρος Βλαντιμίρ είναι ήρωας!
  Η Έλενα είναι πίσω της, χτυπώντας το αυτοκινούμενο όπλο του Fritz και κελαηδώντας:
  - Ουρα για τον Χίτλερ για την Πατρίδα σου!
  Και τέλος, οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα απελευθερώσουν το βλήμα. Θα συντρίψει τα Kraut, θα τα συντρίψει και θα τρίζει:
  - Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό!
  Και χρησιμοποιεί επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών.
  Στην Αφρική, στα τέλη Μαΐου και αρχές Ιουνίου, τα ρωσικά στρατεύματα σημείωσαν σημαντικές επιτυχίες. Οι μάχες επεκτάθηκαν στο έδαφος της Λιβύης και της Αιθιοπίας. Στις 12 Ιουνίου έπεσε η Τρίπολη. Και στις 15 Ιουνίου, η πρωτεύουσα της Αιθιοπίας μεταφέρθηκε. Έτσι οι στρατιώτες του Μουσολίνι Τζούνιορ άρχισαν να ξεχύνονται. Αλίμονο, δεν μπόρεσε να στηρίξει τον πατέρα του.
  Και η δόξα του ως κατακτητή επίσης. Αλλά ο Μουσολίνι, έχοντας καταλάβει μέρος των αγγλικών και γαλλικών αποικιών, θεωρούσε τον εαυτό του Καίσαρα. Αλλά φαίνεται αδύνατο να ξεπεράσεις τον Καίσαρα.
  Ο Oleg Rybachenko πάλεψε ενώ διέταξε την μπαταρία. Και τόσο γενναία που οι Γερμανοί έχασαν καθημερινά δεκάδες τανκς από τα πυρά του. Το αγόρι του μάλιστα βραβεύτηκε με έναν ακόμη χρυσό σταυρό. Και τελικά του απένειμαν τον βαθμό του ταγματάρχη που άξιζε από καιρό.
  Προηγουμένως δεν του είχαν διορίσει γιατί μοιάζει με παιδί. Αλλά το αγόρι έδειξε εξαιρετικό ηρωισμό. Και η ικανότητα να πολεμάς.
  Στις 22 Ιουνίου 1955, τα ρωσικά στρατεύματα στην Αφρική κατέλαβαν τελικά την ιταλική Σομαλία. Και στις 25 Ιουνίου 1955, τα υπολείμματα των ιταλικών στρατευμάτων στην Αιθιοπία συνθηκολόγησαν.
  Ο Τσαρικός Στρατός νίκησε με σιγουριά. Ο Mainstein, που θεωρούνταν ο καλύτερος διοικητής του Τρίτου Ράιχ, έγραψε στο ημερολόγιό του:
  - Ξυπνήσαμε την κολασμένη αρκούδα! Τώρα μας ξεσκίζουν!
  Μέχρι τα τέλη Ιουνίου, οι Γερμανοί είχαν υποστεί τόσο βαριές απώλειες που αναγκάστηκαν να αναστείλουν την επίθεσή τους στην Ευρώπη.
  Ο Τσάρος Βλαντιμίρ διέταξε αυξημένη πίεση στην Αφρική. Πρώτα η Σκοτεινή Ήπειρος, μετά όλα τα άλλα - είπε ο εξαιρετικός μονάρχης! Την 1η Ιουλίου 1955, οι Γερμανοί επιχείρησαν να προχωρήσουν στη Σκανδιναβία. Και όρμησαν προς τη Στοκχόλμη, αλλά έτρεξαν σε πολύ πυκνή άμυνα. Και υπέστησαν τεράστια ζημιά.
  Στις αρχές Ιουλίου 1955, τα ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν στη γερμανική Αλγερία.
  Η Λιβύη ήταν ήδη υπό τον έλεγχο της τσαρικής Ρωσίας. Η επίθεση και οι βρόχοι του Νίγηρα ήταν σε εξέλιξη.
  Το πλήρωμα του τανκ της Ελισάβετ πολεμά τους Ναζί. Έχει πολύ ζέστη και τα κορίτσια έβγαλαν ακόμη και το σουτιέν τους και τώρα φορούν μόνο εσώρουχα στο τανκ Kondratenko-6. Πυροβολούν με ακρίβεια τους φασίστες.
  Και θέλουν μεγάλα κατορθώματα.
  Η τσαρική Ρωσία εξακολουθεί να είναι μια αυταρχική χώρα. Και ακόμη δεν έχει κοινοβούλιο. Και ότι η επανάσταση δεν έγινε και η Δούμα δεν ιδρύθηκε. Οι ίδιοι οι βασιλιάδες δεν θέλουν να περιορίσουν τη δύναμή τους. Αλλά ο Φύρερ και ο Ντούτσε είναι δικτάτορες. Δηλαδή, γίνεται πόλεμος μεταξύ δύο συστημάτων με αυταρχικά καθεστώτα.
  Αλλά για την τσαρική Ρωσία αυτό είναι πιο φυσικό. Και ακολουθεί μια πεισματική και συνεχής μάχη.
  Η Ελισαβέτα πατά το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και εκτοξεύει ένα βλήμα. Γουργουρίζει στον εαυτό του:
  - Ας κάνουμε κομμάτια τους Ναζί!
  Και η Αικατερίνα πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και απελευθέρωσε τον δολοφόνο, γουργουρίζοντας:
  - Ας ρίξουμε τον Χίτλερ!
  Και η Έλενα επίσης χτυπάει, βγάζει νοκ άουτ τους φασίστες και τρίζει:
  - Θα σε ξεσκίσουμε!
  Και επίσης πώς ξεγυμνώνει τα δόντια του! Και πατάει τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά του πόδια.
  Και τότε οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα σε κάνουν ανάποδα, και πόσο ανόητο θα είναι. Θα γκρεμίσει τους πάντες και θα γουργουρίσει:
  - Κόλαση πέρασμα και πλήρωμα!
  Μην ξεχάσετε να πατήσετε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών σας. Και νικήστε τον εχθρό.
  Οι πολεμιστές είναι πράγματι πολύ γενναίοι και αστραφτεροί στον χαρακτήρα.
  Ο Oleg Rybachenko, εν τω μεταξύ, απέκρουσε μια άλλη επίθεση των Fritzes και τραγούδησε:
  - Για την Πατρίδα και τον Τσάρο Βλαντιμίρ - γρήγορα!
  Ναι, στην πραγματική ιστορία υπήρχε ένας τέτοιος αυτοαποκαλούμενος Αυτοκράτορας της Ρωσίας Βλαντιμίρ Γ', ο επικεφαλής του Οίκου των Ρομανόφ. Και πραγματικά άρχισε να κυβερνά επίσημα το 1938. Και τότε ο Βλαντιμίρ αποδείχθηκε πραγματικός βασιλιάς και σπουδαίος! Ο Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς Ρομάνοφ είναι ένας τσάρος που έχει όλες τις πιθανότητες να γίνει αυτοκράτορας ολόκληρης της Γης!
  Μετά τη νίκη, ή μάλλον αποκρούοντας την επίθεση, ο Oleg Rybachenko άρχισε να παίζει χαρτιά με τους υφισταμένους του. Ένα αγόρι με σορτς, ξανθό, πολύ μυώδες και σκισμένο, έπαιζε με τους γκριζομάλληδες μαχητές. Παραδόξως, ο Όλεγκ είναι μεγαλύτερος από όλους. Αλλά αυτό το αγόρι αυτοκόβεται.
  Θυμόμαστε το Πορτ Άρθουρ, την ηρωική άμυνα από την οποία προήλθε η δόξα της Ρωσίας. Μεγάλη δόξα για αυτό...
  Το αθάνατο αγόρι παρατήρησε:
  - Έτσι θα λύσουμε όλα μας τα προβλήματα! Σύντομα θα έρθει μια στιγμή που οι άνθρωποι δεν θα σκοτωθούν ποτέ ο ένας τον άλλον!
  Οι στρατιώτες και οι αξιωματικοί συμφώνησαν:
  - Φυσικά, κύριε Ταγματάρχα! Δεν θα σκοτώσουν!
  Ο Όλεγκ κοίταξε την κορδέλα με τα πολλά μετάλλιά του. Ναι, υπάρχουν ήδη τόσες πολλές διαταγές, λίγοι στρατηγοί τις έχουν. Και θα ήταν ωραίο να πάρεις κι έναν τίτλο. Πρίγκιπα, κόμη, δούκα!
  Duke Rybachenko - ακούγεται όμορφο!
  Και το αγόρι πήδηξε πιο ψηλά και στριφογύρισε στο πικάπ.
  Οι Γερμανοί προσπάθησαν να επιτεθούν, αλλά αποκρούστηκαν και πάλι και υπέστησαν κολοσσιαία ανεπανόρθωτη ζημιά.
  Τον Ιούλιο, ο ρωσικός στρατός σημείωσε νέες, μεγάλες επιτυχίες στην Αφρική. Ενώ το βάρος της επίθεσης του τσαρικού στρατού ήταν εκεί. Η Αλγερία έχει πολλά από τα καλύτερα ρωσικά όπλα. Και στο τέλος του μήνα οι Γερμανοί περικυκλώνονται και καταστρέφονται στο καζάνι.
  Τον Αύγουστο, τα ρωσικά στρατεύματα διείσδυσαν στο Μαρόκο. Τα κορίτσια πολέμησαν απελπισμένα στο τανκ Kondratenko-6, εισχωρώντας στο πάχος του.
  Κάθε τόσο υπήρχαν αναφορές για Γερμανούς που παραδόθηκαν και πόλεων καταλαμβάνονταν.
  Μάχες έγιναν στη Νιγηρία και σε διάφορα μέρη. Οι Ρώσοι πήραν και σε αριθμό, περισσότερους κινητούς τεχνικούς και την υποστήριξη του τοπικού πληθυσμού, που οι ρατσιστές φασίστες είχαν στρέψει εναντίον τους.
  Η Αφρική αποδείχθηκε πράγματι ένας αδύναμος κρίκος στη στρατηγική του Χίτλερ και του Μουσολίνι Τζούνιορ.
  Εκεί επικράτησε η Ρωσία... Και τον Σεπτέμβριο, τραβώντας σιγά σιγά δυνάμεις, μετακόμισαν στη Νορβηγία. Οι Ναζί υπέστησαν τεράστιες απώλειες. Και η Αλένκα και το πλήρωμά της επέβαιναν στο τανκ. Το νεότερο τανκ "Nikolai"-5 είναι βαρύ και αποδείχθηκε πιο προηγμένο από τη σειρά E.
  Ακόμη και ένα τόσο ισχυρό τανκ όπως το Ε-200 διαπέρασε το όπλο της τσαρικής μηχανής.
  Η Αλένκα, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έτριψε τα χέρια της ικανοποιημένη:
  - Είμαι αυτό που μπορεί να σπάσει τη Βέρμαχτ!
  Η Anyuta πάτησε επίσης το κουμπί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, γρονθοκόπησε το γερμανικό αυτοκίνητο και επιβεβαίωσε:
  - Θα σκουπίσουμε τη Βέρμαχτ στη σκόνη! Για την εξουσία του τσαρισμού!
  Ο κουλ Αυγουστίνος πυροβόλησε και ούρλιαξε:
  - Και θα ζήσουμε κάτω από τον κομμουνισμό!
  Η Μαρία συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Ναι, στον τσαρικό κομμουνισμό!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πάτησε τα κουμπιά του joystick. Και ταυτόχρονα θα χτυπήσει και θα συντρίψει τον εχθρό.
  Και τότε η Μαρούσια τρίζει:
  - Σε πλήρη βαθμό!
  Και πατάει επίσης το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν ήδη περικυκλώσει το Όσλο. Υπάρχουν μάχες για κάθε θάμνο και σπίτι.
  Στο κέντρο, ο τσαρικός στρατός αποκρούει και πάλι τη γερμανική επίθεση. Ο Oleg Rybachenko, όπως πάντα, είναι στην πρώτη γραμμή και αγωνίζεται με αυτοπεποίθηση. Το ρωσικό πυροβολικό λειτουργεί σαν ρολόι.
  Όλα είναι ακριβή και αληθινά...
  Τον Οκτώβριο, τα ρωσικά στρατεύματα απέκοψαν τελικά την Αφρική από τις προμήθειες μέσω ξηράς, απελευθερώνοντας το Μαρόκο. Οι Ναζί βρέθηκαν σε ένα είδος καζάνι.
  Ακόμα και στη σκοτεινή ήπειρο. Ο Χίτλερ έτρεμε από οργή, αλλά δεν μπορούσε να φάει τίποτα για μεσημεριανό.
  Ναι, ήρθε στη Ρωσία... Ο χειμώνας πλησίαζε. Ο Oleg Rybachenko, παρά το γεγονός ότι χιονίζει, εξακολουθεί να τρέχει ξυπόλητος και με σορτς. Λοιπόν, αγόρι - ό,τι πάρεις! Και ένας εντελώς ατρόμητος τύπος.
  Και ρίχνει χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Και τραγουδάει:
  - Άσε να τρέξει αδέξια,
  Θωρακισμένα τανκς μέσα από λακκούβες...
  Και υπάρχει ένα πολυβόλο στη στέγη -
  πυροβολητής Cheburashka,
  Κροκόδειλος πολυβολητής!
  Στην επίθεση ο Shakoklyak!
  Το αγόρι εξολοθρευτής πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σκίζοντας τους Ναζί και τραγούδησε:
  - Και παίζω με δυναμίτη,
  Σε κοινή θέα για τους περαστικούς!
  Πώς οι Krauts αποφεύγουν τις νυχτερίδες!
  Όλοι είναι ξαπλωμένοι, και εγώ πάω!
  Και το αγόρι είναι πραγματικά τόσο αστείο! Αλλά είναι ήδη στο στρατό για περισσότερα από πενήντα χρόνια. Και μόνο ένα διαβολάκι! Ακόμα κι αν είναι ξανθός!
  Ο Oleg Rybachenko ρίχνει ξανά μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και βρυχάται:
  - Δόξα στον Τσάρο και τον Νικόλαο και τον Βλαδίμηρο τον Τρίτο!
  Και σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να μπερδεύουν τον Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς Ρομάνοφ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν! Οι μεγάλοι τσάροι των Ρομανόφ είναι μια καταπληκτική οικογένεια! Αυτοί που έκαναν τη Ρωσία τη μεγαλύτερη αυτοκρατορία!
  Και όχι τόσο χαλασμένο από τύχη όσο ο Πούτιν!
  Όμως τα ρωσικά στρατεύματα αποκρούουν άλλη μια επίθεση.
  Έρχεται ο Νοέμβρης. Οι Ναζί εξαντλούνται. Αλλά ρίχνουν νέες εφεδρείες στη μάχη. Ήδη τελειώνουν στην Αφρική. Είναι δύσκολο για τους φασίστες.
  Έτσι βγάζουν την οργή τους στους κρατούμενους. Συνάντησαν την όμορφη Νικολέττα. Την έγδυσαν μέχρι τα σώβρακα και την οδήγησαν στο φρέσκο χιόνι του Νοεμβρίου.
  Ένα κορίτσι με τα χέρια δεμένα, σχεδόν γυμνό, περπατά μέσα από τις χιονοστιβάδες, αφήνοντας ξυπόλητα, χαριτωμένα ίχνη. Αυτή είναι τόσο όμορφη. Και οι Γερμανοί την ακολουθούν και τη μαστιγώνουν. Και χτύπησαν τον εαυτό τους με μια ομορφιά, τους χτύπησαν. Αίμα ρέει από τη ριγέ πλάτη του.
  Η Νικολέττα μόλις έσφιξε τα δόντια της πιο σφιχτά. Και κρατάει το κεφάλι ψηλά περήφανα. Και τα χάλκινα μαλλιά της κυματίζουν σαν προλεταριακό πανό.
  Και τα γυμνά της πόδια έγιναν επίσης κόκκινα, αλλά το κορίτσι δεν σηκώνει ούτε ένα φρύδι.
  Αυτό είναι το εκπληκτικό θάρρος που έχει.
  Αν και οι Ναζί το έχουν ήδη πάρει και το έχουν κολλήσει στο γυμνό τους στήθος με έναν πυρσό. Αλλά ακόμα και τότε το κορίτσι μόνο ανατρίχιασε, αλλά δεν ούρλιαξε.
  Έχει τόσο μεγάλη πίστη...
  Το κορίτσι τραβιέται πάνω στο ράφι και οι αρθρώσεις της είναι στριμμένες. Μετά ανάβουν φωτιά κάτω από τα ξυπόλυτα πόδια τους. Γλείφει τα ξυπόλυτα πόδια της καλλονής. Και με καυτές αλυσίδες μαστιγώνουν το γυμνό κορμί της καλλονής.
  Η Νικολέττα τραγούδησε ως απάντηση•
  Είμαι η Τσερνομπόγκ, η κόρη του κακού Θεού,
  Δημιουργώ χάος, σπέρνω την καταστροφή...
  Το μεγαλείο μου δεν ξεπερνιέται,
  Μόνο έξαλλη εκδίκηση καίει στην ψυχή μου!
  
  Ως παιδί, ένα κορίτσι ήθελε καλά πράγματα,
  Έγραφε ποιήματα και τάιζε γάτες...
  Σηκώθηκε νωρίς το πρωί
  Τα φτερά των χερουβείμ κουνούσαν από πάνω της!
  
  Αλλά έμαθα τι είναι το κακό,
  Τι σε κάνει δυστυχισμένο σε αυτόν τον κόσμο...
  Τι εννοείς, πες καλά;
  Ερωτεύτηκα με πάθος την καταστροφή!
  
  Και έδειξε την κοριτσίστικη θέρμη της,
  Τι αστραφτερή κόρη του Θεού έγινε...
  Θα κατακτήσουμε την απεραντοσύνη του σύμπαντος,
  Ας δείξουμε δύναμη, πολύ δυνατά!
  
  Μεγάλος πατέρας αυτό το Τσερνομπόγκ,
  Φέρνει χάος, πολέμους στο σύμπαν...
  Προσεύχεσαι στον Svarog να βοηθήσει,
  Στην πραγματικότητα, ανταμείβεσαι!
  
  Είπα λοιπόν, ο Θεός να ευλογεί,
  Αφήστε τον θυμό να φουσκώσει στην καρδιά σας...
  Ας χτίσουμε την ευτυχία, πιστεύω, στο αίμα,
  Ας γεμίσει η μήτρα μέχρι το χείλος!
  
  Λατρεύω την πονηριά, την κακία και την εξαπάτηση,
  Πώς να ξεγελάσεις τον Στάλιν τον τύραννο...
  Δεν θα είναι δυνατή η προβολή του,
  Και πόση ομίχλη υπάρχει στον κόσμο!
  
  Έτσι, πρότεινε να κάνει μια δυνατή κίνηση,
  Καταστρέψτε τους κακούς με ένα χτύπημα...
  Αλλά ερωτεύτηκα έναν πολύ μαύρο Θεό,
  Σε όλα τα θέματα και αυτά και εκείνα πέρα από τον τάφο!
  
  Πώς συνήθισα το κακό;
  Και στην καρδιά μου υπήρχε οργή, τρελή...
  Η λαχτάρα για χαρά, καλοσύνη έχει εξαφανιστεί,
  Μόλις ο θυμός διαπέρασε από το βάθρο!
  
  Αλλά τι γίνεται με τον Στάλιν - είναι επίσης κακός,
  Εδώ δεν γίνεται λόγος για τον Χίτλερ...
  Ο Τζένγκις Χαν ήταν τόσο ωραίος ληστής,
  Και πόσες ψυχές κατάφερε να σακατέψει!
  
  Λέω λοιπόν γιατί να κρατάς καλά πράγματα,
  Αν δεν υπάρχει το παραμικρό προσωπικό συμφέρον...
  Όταν είσαι δρυοκολάπτης, το μυαλό σου είναι μια σμίλη,
  Και όταν ήμουν ηλίθιος, οι σκέψεις μου εξαφανίστηκαν!
  
  Αυτό λέω στον εαυτό μου και στους άλλους,
  Σερβίρετε τη δύναμη σαν μαύρο μελάνι...
  Τότε θα κατακτήσουμε την απεραντοσύνη του σύμπαντος,
  Τα κύματα θα σκορπίσουν σε όλο το σύμπαν!
  
  Θα κάνουμε το κακό τόσο δυνατό
  Θα δώσει στην οργή αθανασία,
  Εκείνοι που είναι αδύναμοι στο πνεύμα έχουν ήδη εκπλαγεί,
  Και εμείς, οι πιο δυνατοί άνθρωποι, πιστεύουμε σε αυτό!
  
  Με λίγα λόγια, θα γίνουμε πιο δυνατοί από όλους παντού,
  Ας υψώσουμε το σπαθί του αίματος πάνω από το σύμπαν...
  Και η οργή μας θα είναι και μαζί της,
  Ας λάβουμε ένα κάλεσμα γεμάτο πεπρωμένο!
  
  Με λίγα λόγια, είμαι πιστός στο Chernobog,
  Υπηρετώ αυτή τη σκοτεινή δύναμη με όλη μου την καρδιά...
  Η ψυχή μου είναι σαν τα φτερά του αετού,
  Όσοι είναι με τον Μαύρο Θεό είναι ανίκητοι!
  Ο πόλεμος μεταξύ της Ρωσίας και του συνασπισμού του Χίτλερ συνεχίστηκε. Μέχρι τον Δεκέμβριο, τα ρωσικά στρατεύματα είχαν επιτέλους τερματίσει τους Ιταλούς, αναγκάζοντάς τους να συνθηκολογήσουν στην Αφρική, και σχεδόν είχαν τελειώσει τους Γερμανούς εκεί. Η Νορβηγία καθαρίστηκε επίσης από τα Krauts.
  Τώρα ο τσαρικός στρατός πήγε στην επίθεση στις 25 Δεκεμβρίου. Ξέσπασαν σφοδρές μάχες. Το χειμώνα, τα ρωσικά τανκς ήταν σαφώς ισχυρότερα. Και διείσδυσε μέσω της άμυνας του εχθρού.
  Oleg Rybachenko, αυτό το αιώνιο αγόρι έτρεξε ξυπόλητος και με σορτς μέσα στο χιόνι, τραγουδώντας:
  - Αυτή είναι η τελευταία και αποφασιστική μάχη μας! Θα πεθάνουμε για την Πατρίδα - οι στρατιώτες είναι πίσω μου!
  Τα ρωσικά τανκς είναι πολύ γρήγορα με κινητήρες αεριοστροβίλου. Και οι φασίστες δεν μπορούν να τους σταματήσουν τόσο εύκολα.
  Εδώ το "Nikolai"-5 τρέχει μπροστά. Υπάρχουν πέντε κορίτσια που τραγουδούν χαρούμενα:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει, ο ρωσικός κόσμος δεν μπορεί να νικηθεί!
  Και θα σκάσει από ένα κανόνι! Αυτό πραγματικά αποδεικνύεται υπέροχο! Τα κορίτσια, παρά το κρύο, είναι με μπικίνι και ξυπόλητα. Και αυτοπυροβολούνται και δεν σκέφτονται να σταματήσουν.
  Απλώς έχουν άγρια, ξέφρενη δύναμη.
  Η Alyonushka λατρεύει όχι μόνο να πυροβολεί, αν και πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και χτύπησε έναν Γερμανό, αλλά και να γράφει ιστορίες.
  Για παράδειγμα, έγραψε πώς ένα κορίτσι πήγε μακριά για να σώσει ένα γατάκι. Τριάντα τρεις μέρες περπατούσα ξυπόλητος στον βραχώδη δρόμο, κάνοντας τα τρυφερά μου πόδια να αιμορραγούν.
  Κι όμως κατάφερε να βρει το ζώο. Για αυτό, η νεράιδα εκπλήρωσε την επιθυμία της και η κοπέλα παντρεύτηκε τον πρίγκιπα.
  Η Alyonushka, ωστόσο, σκέφτηκε, γιατί χρειάζεται σύζυγο στον ρωσικό στρατό; Είναι καλύτερα να έχεις ένα σωρό εραστές. Και περισσότερα χρήματα και ευχαρίστηση. Τελικά, οι άντρες είναι τόσο διαφορετικοί. Και μαζί τους, φυσικά, βιώνεις την ευχαρίστηση με διαφορετικούς τρόπους. Τι γίνεται με τον σύζυγο; Γρήγορα θα τον βαρεθείτε και θα τον βαρεθείτε!
  Αλλά ο νεαρός άνδρας που μόλις αρχίζει να ανακαλύπτει τον κόσμο των ενηλίκων είναι πολύ πιο ενδιαφέρον.
  Και ο Αλένκα ξαναπυροβολεί, χτυπώντας το γερμανικό Ε-100.
  Και κουνάει τα πολύ όμορφα πόδια της, σαν αρχαίας Ελληνίδας θεάς.
  Και τότε ο Anyuta σουτάρει. Επίσης με γυμνά δάχτυλα. Και συντρίβει ένα γερμανικό κανόνι.
  Μετά από αυτό το κορίτσι λέει:
  - Υπάρχουν πολλοί έξυπνοι άνθρωποι στη Ρωσία, αλλά ο Τσάρος Βλαντιμίρ είναι ο καλύτερος των τσάρων!
  Ο Αυγουστίνος σημείωσε:
  - Και ο Νικόλαος Β' δεν ήταν κακός! Α, δεν ξέραμε πώς να εκτιμούμε τους βασιλιάδες!
  Η Μαρία τραγούδησε, πυροβολώντας τους Ναζί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και χαμογελώντας:
  - Πρέπει να υπακούς στους Ρώσους, με καθαρή καρδιά και πιο σοφή! Και προς δόξα του Νικολάου, είναι ο μεγάλος βασιλιάς των βασιλιάδων!
  Και η Μαρούσια τραγούδησε κάτι... Και έπαιζε και με τα ξυπόλυτά της...
  Τα ρωσικά στρατεύματα προχωρούν. Αγωνίζεται και ο Oleg Rybachenko. Είναι ακόμα ένα δεκάχρονο αγόρι. Τέτοιο είναι το τίμημα της αθανασίας. Ναι, αλλά πόσο καλά και ευδιάθετα νιώθει! Έχει τόση πολλή ενέργεια και έντονη ροή δύναμης.
  Το αγόρι ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και τρίζει:
  - Είμαι τίγρη, όχι γάτα, τώρα ζει μέσα μου, όχι ο Λεοπόλδος, αλλά μια Λεοπάρδαλη!
  Ο ταγματάρχης, όπως πάντα, φλέγεται. Οι Ναζί δεν μπορούν να τον σταματήσουν.
  Την 1η Ιανουαρίου, τα ρωσικά στρατεύματα είχαν ήδη καθαρίσει πλήρως το έδαφός τους από τα γερμανικά και τα ιταλικά στρατεύματα και είχαν εισέλθει στην κατοχή του Τρίτου Ράιχ.
  Την ίδια στιγμή, ρωσικές μονάδες εισήλθαν στο Μεξικό. Το νέο έτος 1956 έφτασε.
  Για τους Ρώσους ξεκίνησε με νέες νίκες. Στις 7 Ιανουαρίου, τα υπολείμματα των γερμανικών στρατευμάτων στην Αφρική συνθηκολόγησαν. Και ολόκληρη η Μαύρη Ήπειρος έγινε Ρωσική.
  Τώρα ο δαιμονισμένος Φύρερ κατάλαβε ότι ήταν τελείως βιδωμένος. Και πρότεινε διαπραγματεύσεις στη Ρωσία.
  Στο οποίο ο Τσάρος Βλαντιμίρ απάντησε:
  - Θα μιλήσουμε μόνο για την άνευ όρων παράδοση του Τρίτου Ράιχ και της Ιταλίας!
  Τι σοφά λόγια! Και ο πόλεμος συνεχίζεται. Στην πρώτη γραμμή της επίθεσης βρίσκεται φυσικά ο Όλεγκ Ριμπατσένκο. Τα ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν στην Ανατολική Πρωσία. Οι γραμμές άμυνας εδώ είναι δυνατές. Πρέπει να παλέψεις για να ξεπεράσεις και δεν θα προχωρήσεις γρήγορα.
  Ένα από τα μέσα επιτυχίας ήταν το αυτοκινούμενο όπλο με τον εκτοξευτή βομβών Alexander-4. Ένα πολύ δυνατό και θανατηφόρο εργαλείο.
  Και όμορφα κορίτσια γιορτάζουν επίσης εδώ. Εκτοξεύουν βλήματα χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους πατώντας τα κουμπιά του joystick. Και καταστρέφουν εχθρικές αποθήκες και κουτιά χαπιών.
  Τα κορίτσια τρέχουν με τόλμη στο χιόνι - γι' αυτό είναι οι Ρωσίδες. Και ρίχνουν στη μάχη τους Ινδούς και τους Κινέζους. Αυτοί ήδη γεμίζουν κυριολεκτικά τις προσεγγίσεις στα χαρακώματα με τα πτώματα τους. Αλλά και πάλι καταφέρνουν να το πάρουν.
  Ο ρωσικός στρατός πιέζει.
  Ωστόσο, ο στρατηγός Βασιλέφσκι μεταφέρει το βασικό πλήγμα στην Ιταλία - η οποία είναι πολύ πιο αδύναμη. Και έτσι οι Ρώσοι στρατιώτες κερδίζουν τη μία νίκη μετά την άλλη.
  Ο Ιανουάριος αποδείχθηκε πολύ επιτυχημένος. Τα ρωσικά στρατεύματα ανέτρεψαν τους Ιταλούς και σέλασαν τις Άλπεις. Και τον Φεβρουάριο κατέλαβαν τη Βενετία. Και μπήκαν στη Λορμπαντίνια. Πήραν και το Πόζναν. Οι Γερμανοί υποχωρούσαν. Στις 2 Μαρτίου έπεσε η Κλαϊπέντα. Τα ρωσικά στρατεύματα προχώρησαν στην Ανατολική Πρωσία αργά, η άμυνα ήταν πολύ πυκνή. Έπρεπε να κάψουμε κυριολεκτικά το μονοπάτι με οβίδες.
  Αλλά στην Ιταλία, το μέτωπο των ζυμαρικών κατέρρευσε. Και τα ρωσικά στρατεύματα όρμησαν στη Ρώμη. Στις 30 Μαρτίου 1956 ξεκίνησε η επίθεση στην ιταλική πρωτεύουσα. Έτσι πλήρωσε ο λαός τις φιλοδοξίες της οικογένειας Μουσολίνι.
  Η πρωτεύουσα της Ιταλίας, η Ρώμη, δέχεται επίθεση. Οι μάχες είναι σκληρές. Αν και οι Ιταλοί υποχωρούν όλο και περισσότερο. Εδώ τα κορίτσια που τσακώνονται είναι πολύ όμορφα, τόσο με μπικίνι όσο και ξυπόλητα. Οι πολεμιστές ρίχνουν χειροβομβίδες με τα πόδια τους και νοκ-άουτ τους στρατιώτες του Μουσολίνι.
  Τα κορίτσια εδώ είναι όμορφα, και φυσικά πολύ σέξι. Και με τους μύες των τιτάνων. Και ο τρόπος που ρίχνουν χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια τους είναι απλά εκπληκτικός.
  Η Νατάσα πηγαίνει μπροστά και πυροβολεί, ενώ γρυλίζει:
  - Για την ωραία Πατρίδα στην καρδιά μου, η λαμπερή μου φωτιά καίει!
  Η Ζόγια, πυροβολώντας, τραγουδάει μαζί:
  - Ας ανοίξουμε την πόρτα στα επιτεύγματα! Η πίστη μας και ο βασιλιάς είναι μονόλιθος!
  Και τότε η Aurora, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, η κοκκινομάλλα σκύλα θα απελευθερώσει τους δίσκους. Και πέφτουν οι κομμένοι Ιταλοί.
  Και τότε η Σβετλάνα τραγουδά επιθετικά, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Θα τους σκοτώσουμε όλους! Θα τους τσακίσουμε όλους!
  Πετάνε δίσκους με τα ξυπόλητα και αλέθουν τους φασίστες. Έτσι κατέληξε ο Μουσολίνι στα χέρια των κοριτσιών. Η επίθεση του Απριλίου του 1956 ήταν σφοδρή και πολύ μεταφορική.
  Και εδώ τα τανκς οδηγούν, κολασμένοι πυλώνες φωτιάς ξεπηδούν από τα κουφάρια τους.
  Τα κορίτσια προχωρούν και ρίχνουν χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια τους. Και πώς θα φτύνουν κάτι ματωμένο.
  Και θα γελάσουν...
  Η Νατάσα τραγούδησε με θέρμη:
  - Τσάρο Βλαντιμίρ, γρονθοκοπήστε τον Χίτλερ στο πρόσωπο!
  Και θα κλείσει το μάτι με τα ζαφείρια μάτια του. Ένα τόσο υπέροχο κορίτσι.
  Τα κορίτσια ορμούν με άγρια μανία. Χτύπησαν με πολυβόλα. Κόβουν τον εχθρό και σκόρπισαν τους φασίστες. Και μετά τρέχουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Και στα χέρια του δυνατού, η γυναίκα ήρωας κρατά ένα φλογοβόλο. Και θα το πάρει και θα σε χτυπήσει, αλλά μετά θα σε χτυπήσει.
  Από τους φασίστες μάρκες πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις. Και οι πολεμιστές μπορούν να γελούν όσο θέλουν.
  Μετά θα τραγουδήσει:
  "Θα χτυπηθεί ο Μουσολίνι!" Η φιλία μας είναι μονολιθική!
  Και πάλι, σαν κλείσιμο του ματιού με μάτια ζαφείρι! Και θα χτυπήσει τους φασίστες.
  Τι ηθελες? Η Ρώμη καταλήφθηκε κάποτε από τους Σλάβους υπό την ηγεσία του Αττίλα. Και τώρα το παίρνουν οι Ρώσοι.
  Η Ολυμπιάδα, τηγανίζοντας ζωντανούς τους αντιπάλους της με δοκάρι, τραγούδησε:
  - Λαμπρός ήλιος της ελπίδας,
  Πάλι ανεβαίνει σε όλη τη χώρα...
  Η Ρωσία κερδίζει όπως πριν -
  Οι πολεμιστές της Βέρμαχτ ξυλοκοπούνται!
  
  Ρωσικός αετός πάνω από τον πλανήτη,
  Ανοίγοντας τα φτερά του, θα απογειωθεί...
  Ο εχθρός θα κληθεί να λογοδοτήσει -
  Θα νικηθεί - σπάσει!
  Μετά την πτώση της Ρώμης, τα ιταλικά στρατεύματα άρχισαν να παραδίδονται μαζικά. Η αυτοκρατορία του Μουσολίνι, αυτός ο κατώτερος στρατιωτικός εταίρος του Τρίτου Ράιχ, φλεγόταν.
  Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν τη Νάπολη σχεδόν χωρίς αντίσταση και αποβιβάστηκαν στη Σικελία. Και εκεί δεν συνάντησαν σχεδόν καμία αντίσταση. Και ο Χίτλερ ήταν υστερικός.
  Μέχρι τα τέλη Μαΐου, η Ιταλία είχε τελειώσει. Εκατοντάδες χιλιάδες αιχμάλωτοι συνελήφθησαν.
  Ρωσίδες τα έβαλαν στα γόνατα και τα ανάγκασαν να φιλήσουν τα ξυπόλυτα πόδια τους. Χτύπησαν τα χείλη τους υπάκουα. Κάποιοι, ιδιαίτερα νεαροί άνδρες, το έκαναν με ενθουσιασμό.
  Τα κορίτσια γουργούρησαν ικανοποιημένα.
  Το αιώνιο αγόρι Oleg Rybachenko ανάγκασε τους αιχμαλώτους του να φιλήσουν τα γυμνά, παιδικά πόδια του.
  Το έκαναν πολύ πρόθυμα. Τα αγόρια ήταν πολύ όμορφα, μυώδη και ξανθά. Είναι αλήθεια ότι είναι ακόμα πολύ μικρός και δεν ήθελε να κάνει κάτι πιο σοβαρό με τις κυρίες. Αλλά όταν τα τραχιά τακούνια γαργαλάνε με μια γλώσσα - είναι ωραίο!
  Ο Oleg Rybachenko συνέλαβε τον στρατηγό και έλαβε άλλη μια διαταγή. Για το οποίο ήμουν πολύ περήφανος.
  Ο Μουσολίνι Τζούνιορ προδόθηκε από το δικό του περιβάλλον και η τσαρική Ρωσία έλαβε άλλη μια νίκη. Όμως ο Μπενεντίτο Μουσολίνι ο πρεσβύτερος δεν έζησε για να δει την ντροπή του και την κατάρρευση του φασισμού στην Ιταλία. Ωστόσο, η ίδια τύχη περίμενε και τους Ναζί στη Γερμανία. Τα ρωσικά στρατεύματα ξεκίνησαν την επίθεση στις αρχές Ιουνίου 1956. Η κύρια κατεύθυνση της επίθεσης ήταν η Αυστρία.
  Η Ελισαβέτα και το πλήρωμά της στο Νικολάι-5 κινήθηκαν εναντίον των Γερμανών. Τα ρωσικά στρατεύματα προσπάθησαν να περικυκλώσουν τη Βιέννη.
  Ο Φύρερ φυσικά βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Οι κτήσεις των Γερμανών στην Αφρική, τη Σκανδιναβία και το μεγαλύτερο μέρος των ΗΠΑ χάθηκαν. Και τώρα οι μάχες γίνονται αποκλειστικά στο έδαφος του Τρίτου Ράιχ. Κάτι που φυσικά είναι πιο δυσάρεστο για τους Γερμανούς. Ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν επίσης στο Μεξικό. Η Lady Grey de Monka διοικεί ένα πλήρωμα τανκ σε αυτή τη χώρα.
  Και η Ελισαβέτα οδηγεί το "Nikolai"-5 γύρω από τη Βιέννη. Ο κύριος αντίπαλος του είναι το Ε-50, το οποίο το μηχάνημα του Τσάρου το διαπερνά σαν blotter.
  Η Ελίζαμπεθ πυροβόλησε, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της για να πατήσει τα κουμπιά του joystick.
  Χτύπησε ένα γερμανικό τανκ και κελαηδούσε:
  - Θα δώσουμε την καρδιά μας για τον Άγιο Νικόλαο Ρωσ!
  Η Αικατερίνα πυροβόλησε επίσης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και διόρθωσε τον σύντροφό της:
  - Είναι μάλλον πιο σωστό να λέμε Βλαντιμίρ!
  Η Ελίζαμπεθ πυροβόλησε ξανά χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Αλλά και πάλι, ήταν ο αυτοκράτορας Νικόλαος, που μας έδωσε τον πληθυσμό της Κίνας, που έκανε τη Ρωσία ανίκητη!
  Πράγματι, στο πεζικό που στάλθηκε να εισβάλει στις γερμανικές θέσεις, το μέτωπο ήταν εξ ολοκλήρου κινέζικο. Μας πέταξαν κυριολεκτικά πτώματα. Αλλά έσπασαν.
  Συνήθως οι Ρώσοι πολεμούσαν με αεροσκάφη και τανκς. Πεζικό που αποτελείται από Κινέζους, Ινδούς, Ασιάτες. Υπάρχουν πολλοί Κινέζοι. Επιπλέον, ο λαμπρός Νικόλαος Β' εισήγαγε την πολυγαμία κατά τη μεταρρύθμιση της Ορθοδοξίας, και επιπλέον Κινέζοι άντρες στάλθηκαν στη μάχη. Και οι Ρώσοι παίρνουν για συζύγους χήρες και ανύπαντρες Κινέζες.
  Πονηρή στρατηγική.
  Και οι Κινέζοι επιτίθενται, πεθαίνουν και διαπερνούν τις γερμανικές άμυνες.
  Η Έλενα χρησιμοποιεί τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της για να πατήσει τα κουμπιά του joystick και ξαναχτυπά το Krauts.
  Και τραγουδάει:
  - Για την αγία Ρωσία, θα πολεμήσουμε γενναία!
  Μετά από αυτό το κορίτσι θα το πάρει και θα κλείσει το μάτι. Και βγάζει τα λευκά του δόντια! Και είναι τόσο επιθετική.
  Και τότε οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα επιστρέψουν. Και θα σε χτυπήσει και με τα γυμνά του δάχτυλα και θα σε συντρίψει.
  Τότε θα φωνάξει:
  - Είμαι μια θανατηφόρα κόμπρα!
  Πρέπει να σημειωθεί ότι το τανκ Ε-50 μπορεί να είναι επικίνδυνο. Το πυροβόλο του 88 χιλιοστών με μήκος κάννης 100 EL είναι ταχείας βολής, δώδεκα βλήματα το λεπτό και πολύ ακριβές. Συχνά χτυπά πανοπλία και μπορεί να προκαλέσει ζημιά.
  Ως εκ τούτου, τα κορίτσια προσπαθούν να μην αφήσουν το κύριο γερμανικό τανκ να πλησιάσει. Ειδικά από κοντά, η ικανότητα διείσδυσής του αυξάνεται απότομα. Και ο πυρήνας στο γερμανικό βλήμα είναι είτε ουράνιο είτε βολφράμιο. Είναι αλήθεια ότι μετά την απώλεια της Αφρικής και των κοιτασμάτων ουρανίου στο Κονγκό, η δύναμη των γερμανικών στρατευμάτων άρχισε να στερεύει.
  Και τα κορίτσια είναι τόσο όμορφα και ξυπόλητα και κουλ.
  Τραγουδούν στον εαυτό τους με ενθουσιασμό:
  - Λάμπει σαν αστέρι σε όλο τον κόσμο,
  Μέσα από το σκοτάδι του απελπιστικού σκότους...
  Μεγάλος ήρωας Τσάρος Βλαντιμίρ,
  Δεν γνωρίζει ούτε πόνο ούτε φόβο!
  
  Οι εχθροί υποχωρούν μπροστά σας,
  Το πλήθος του κόσμου χαίρεται...
  Η Ρωσία σε δέχεται -
  Ένα δυνατό χέρι κυβερνά!
  Τα μαχητικά κορίτσια, δεν μπορείς να πεις τίποτα εναντίον τους. Και τα πόδια τους είναι τόσο γυμνά και λαξευμένα. Όταν οι αιχμάλωτοι Γερμανοί τους φιλούν, είναι ξεκάθαρο ότι αρέσει τόσο στα κορίτσια όσο και στους άνδρες. Και οι πολεμιστές τσιρίζουν ικανοποιημένοι.
  Και έβγαλαν τα μαργαριταρένια δόντια τους.
  Αυτά είναι τόσο ωραία κορίτσια. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, η Ελισάβετ βγάζει νοκ άουτ έναν άλλο φασίστα.
  Μετά από αυτό φωνάζει:
  - Δόξα στη μεγάλη Πατρίδα!
  Και έτσι η Κατερίνα θα πυροβολήσει. Θα εμβολίσει ένα εχθρικό τανκ, θα σκοτώσει τους Fritzes και θα τσιρίσει:
  - Θάνατος στους εχθρούς!
  Και εκεί η Έλενα κλωτσάει επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πατώντας με αυτά τα κουμπιά του joystick. Και κελαηδάει:
  - Για την Πατρίδα στο μεγαλείο!
  Και τότε η εξαιρετική Ολυμπιάδα, επίσης ξανθιά, θα εκτοξεύσει το βλήμα. Και καθώς κελαηδάει:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία!
  Και τα κορίτσια είναι γεμάτα ενθουσιασμό.
  Εδώ έρχεται το τανκ Ε-75. Το πιστόλι του είναι πιο ισχυρό: 128 mm και μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά. Επιπλέον, αυτή η δεξαμενή έχει καλύτερη προστασία και παχύτερη θωράκιση.
  Αλλά η Ελισάβετ είναι σαν τρελή. Και θα απελευθερώσει κάτι θανατηφόρο, διαπερνώντας από απόσταση. Και το μόνο που μένει από τον Γερμανό είναι κομμάτια από σκισμένο μέταλλο.
  Και το κορίτσι θα τραγουδήσει:
  - Αγία ομορφιά και μεγάλο όνειρο!
  Μετά από αυτό θα δείξει η γλώσσα.
  Τα γερμανικά άρματα μάχης Ε-75 έχουν γίνει πρόσφατα πιο διαδεδομένα. Τώρα έχουν ένα μακρύτερο όπλο, το οποίο τους επιτρέπει να πολεμούν τα ρωσικά τανκς, ειδικά τα ελαφρύτερα. Και αυτό κάνει τους Krauts πιο επικίνδυνους.
  Αλλά τα σοβιετικά κορίτσια δεν ντρέπονται από αυτό. Και συνθλίβουν τους Krauts.
  Και οι ίδιοι οι πολεμιστές, ειδικά στη ζέστη, είναι με μπικίνι και ξυπόλητοι. Και αγωνίζονται με μεγάλη αυτοπεποίθηση.
  Κερδίζουν χωρίς εξαίρεση.
  Η Catherine πυροβόλησε τους Ναζί και τραγούδησε:
  - Μα για να είμαι ειλικρινής! Καταστρέφω όλα τα Kraut χωρίς εξαίρεση!
  Η Έλενα πυροβόλησε επίσης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Θα νικήσουμε τους πάντες και, φυσικά!
  Οι Ολυμπιακοί επίσης κέρδισαν τους Ναζί χωρίς οίκτο. Είναι τόσο ανίκητη σκύλα.
  Και επίσης με τη βοήθεια γυμνών ποδιών.
  Η Νατάσα και η ομάδα της πολεμούν στο τανκ Kondratenko-6. Αυτό το αυτοκίνητο είναι λίγο πιο ελαφρύ, αλλά πιο κινητό από το Nikolai. Φυσικά, με λιγότερο βάρος, το διαμέτρημα είναι μικρότερο και η θωράκιση είναι λίγο πιο λεπτή. Αυτό σημαίνει ότι ο κίνδυνος θανάτου είναι πολύ μεγαλύτερος.
  Αλλά τα κορίτσια, πρέπει να πω, δεν ντρέπονται καθόλου. Και πολεμούν σαν γίγαντες της μάχης.
  Η Νατάσα τραγουδά, πυροβολώντας ενεργά:
  - Θα είναι η νίκη μας!
  Και πατάει τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά του δάχτυλα.
  Η Ζόγια πυροβολεί επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά της πόδια και τρίζει:
  - Ο Τσάρος Βλαντιμίρ μπροστά!
  Και όλα τα κορίτσια στο ρεφρέν γάβγισαν:
  - Δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Μετά από αυτό η Aurora πυροβόλησε, γύρισε το γερμανικό τανκ και είπε:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει! Κανείς δεν θα μας νικήσει!
  Και κούνησε κι εκείνη ξυπόλητα τα πόδια της.
  Και τότε η Σβετλάνα ενέδωσε, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, και γρύλισε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Οι Ρώσοι πολεμούν μανιασμένα!
  Και όλα τα κορίτσια αναφώνησαν ομόφωνα:
  - Η γροθιά του στρατιώτη είναι δυνατή!
  Και πάλι οι καλλονές ορμούν στη μάχη. Αυτοπυροβολούνται με ακρίβεια και ακρίβεια!
  Όμως τα πληρώματα της Τζέιν εκπλήσσουν τους Μεξικανούς. Η κυρία είναι επίσης πολύ έξυπνη και όμορφη.
  Και τα κορίτσια στο πλήρωμά της είναι ξυπόλητα και με μπικίνι. Παλεύουν με άγρια και ήρεμη μανία.
  Τότε η Γερτρούδη πυροβόλησε, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, και κελαηδούσε:
  - Είμαι ένα κορίτσι που θα καταστρέψει τους πάντες σε κλάσμα του δευτερολέπτου!
  Και τότε η Malanya ξεσπά στη δράση. Και θα σπάσει το τανκ από απόσταση.
  Και τότε η Ματίλντα θα κλωτσήσει τα πόδια της με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και θα γελάσει:
  - Είμαι πραγματικά υπέροχο κορίτσι!
  Και πολεμιστές της υψηλότερης και πιο εξαγριωμένης τάξης. Δεν νιώθουν ούτε αδυναμία ούτε θυμό.
  Θα σε γαμήσουν με τον ίδιο τρόπο.
  Και η Αλένκα αγωνίζεται επίσης με μεγάλη αυτοπεποίθηση.
  Μέχρι τα τέλη Ιουνίου, η Βιέννη είναι περικυκλωμένη. Συντριπτικό πλήγμα δόθηκε στη Γερμανία και το κύρος της. Την ίδια ώρα ρωσικά στρατεύματα προελαύνουν προς το Όντερ. Ρίχνουν στη μάχη τους Κινέζους, τους Ινδούς και τους Άραβες. Και σπάνε τις άμυνες των Krauts.
  Ο Χίτλερ φυσικά είναι ήδη σε πανικό. Πώς τον πίεσαν τα κορίτσια σε τανκς και αεροπλάνα.
  Εδώ είναι η Αλμπίνα και η Αλβίνα, δύο Ρώσοι πιλότοι. Επίσης ξυπόλητοι και με μπικίνι γκρεμίζουν τους φασίστες σαν τα αχλάδια με ένα ραβδί από κλαδί. Και για ένα ζευγάρι κάνουν κυριολεκτικά τέτοια θαύματα.
  Η Αλμπίνα κατέρριψε πέντε αεροπλάνα με μια έκρηξη από τον μαχητή της τον Μέγα Πέτρο και τραγούδησε:
  - Είμαστε αρκούδες του ουρανού!
  Η Άλβινα κατέρριψε έξι αεροπλάνα με μια έκρηξη από τον πολεμικό της αετό και κελαηδούσε:
  - Και θα τους συντρίψουμε όλους!
  Στον ουρανό, αυτό το ζευγάρι ήταν ήδη θρυλικό!
  Στα κορίτσια απονεμήθηκαν επτά βαθμοί του Σταυρού του Αγίου Γεωργίου: ασημένιος σταυρός, ασημένιος σταυρός με τόξο, χρυσός σταυρός, χρυσός σταυρός με τράπεζα. Και επίσης ένας χρυσός σταυρός με διαμάντια, και ένας χρυσός σταυρός με διαμάντια και ένα φιόγκο. Και ο υψηλότερος βαθμός αστέρι ενός χρυσού σταυρού, με ένα διαμαντένιο τόξο. Ένα υψηλότερο βραβείο - ένα μεγάλο αστέρι ενός χρυσού σταυρού, με διαμάντια και ένα τόξο, καθιερώθηκε πολύ πρόσφατα.
  Έτσι τα κορίτσια θα μπορούσαν δικαίως να είναι περήφανα για τα επιτεύγματά τους. Και πάντα, ακόμα και στο κρύο, τσακώνονταν μόνο με μπικίνι και αποκλειστικά ξυπόλητοι.
  Τόσο υπέροχα κορίτσια.
  Η Αλμπίνα πυροβόλησε και τραγούδησε:
  - Για τις καλύτερες μας νίκες!
  Η Alvina συνέχισε:
  - Να μας καμαρώνουν τα εγγόνια και οι παππούδες μας!
  Οι πολεμιστές είναι πραγματικά κορίτσια κολοσσιαίας τάξης!
  Κτυπούν τους φασίστες στον ουρανό και τραγουδούν:
  - Δόξα στη Ρωσία, Δόξα! Ο Τσάρος μας Βλαντιμίρ είναι ήρωας! Θα υπάρχει δύναμη τα ξημερώματα! Θάψτε τον Χίτλερ στο έδαφος!
  Φυσικά, ο Vladimir Kirillovich Romanov μπορεί να είναι πολύ ευχαριστημένος με τους πολεμιστές του.
  Ακόμα κι αν πολεμήσουν, είναι με τέτοιο τρόπο που δεν μπορείς να σηκώσεις δόρυ εναντίον τους!
  Ο Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς Ρομάνοφ είναι ένας τσάρος που έχει όλες τις πιθανότητες να τερματίσει τους πολέμους μια για πάντα!
  Και οι φασίστες ανατριχιάζουν από τα χτυπήματα του τσαρικού στρατού...
  Η περικυκλωμένη Βιέννη έπεσε γρήγορα. Στα μέσα Ιουλίου, τα στρατεύματα της τσαρικής αυτοκρατορίας έφτασαν στο Όντερ σε ένα ευρύ μέτωπο. Και ο Koenigsberg μπλοκαρίστηκε εντελώς.
  Και οι Γερμανοί υποχώρησαν πέρα από το Όντερ. Και προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια γραμμή άμυνας εκεί. Προστατέψτε τον εαυτό σας σχολαστικά. Αλλά το δεύτερο μισό του Ιουλίου, τα ρωσικά στρατεύματα άρχισαν μια επίθεση στο Αμβούργο... Οι Ναζί υπέκυψαν αργά αλλά σίγουρα.
  Οι μάχες ήταν πολύ σκληρές. Κάποια χωριά άλλαξαν χέρια αρκετές φορές. Στις μάχες συμμετείχαν και νέα γερμανικά τανκς της πιο προηγμένης σειράς AG - πυραμιδικά. Είχαν καλή άμυνα από όλες τις πλευρές. Αλλά ο τσαρικός στρατός υπερτερούσε αριθμητικά.
  Και ένας μεγάλος αριθμός Ασιατών πεζικών πέθανε στα μέτωπα. Αλλά μου επέτρεψαν να μετακινηθώ.
  Εξαντλήθηκε και το ανθρώπινο δυναμικό των Γερμανών. Μέχρι τα τέλη Αυγούστου, το Αμβούργο περικυκλώθηκε και το Μόναχο ήταν επίσης αποκλεισμένο.
  Οι Γερμανοί έχασαν σημαντικά εδάφη. Και δεν είχαν με τίποτα να κρατήσουν τις θέσεις τους.
  Ο Oleg Rybachenko πολέμησε στις πρώτες τάξεις στο έδαφος της ίδιας της Γερμανίας. Και το αιώνιο αγόρι χαμογελούσε συνεχώς και έδειχνε τα μαργαριταρένια του δόντια.
  Και εκεί πέταξε χειροβομβίδες με τα γυμνά, παιδικά του πόδια. Είναι καλό να είσαι παιδί - πόσο φυσικό είναι να είσαι στη ζέστη μόνο με σορτς. Και αφού είσαι αθάνατος, μπορείς να είσαι και ημίγυμνος τον χειμώνα χωρίς να κινδυνεύεις να κρυώσεις.
  Έτσι το αγόρι τραγούδησε:
  - Ξυπόλητοι, απλά ξυπόλητοι,
  Κάτω από τις βροντές του Ιουλίου και τον ήχο του σερφ!
  Ξυπόλητοι, απλά ξυπόλητοι,
  Είναι εύκολο για ένα αγόρι να είναι ένας κουλ καουμπόι!
  Και ο ταγματάρχης παιδί συνεχίζει να καταστρέφει για τον εαυτό του αυτούς τους φασίστες. Και αντεπιτίθενται απεγνωσμένα.
  Είναι ήδη Σεπτέμβριος... Οι βροχές αρχίζουν να πέφτουν... Τα τσαρικά στρατεύματα, γεμίζοντας τα πτώματα των Κινέζων, κατέλαβαν το Μόναχο και το Αμβούργο και κινούνται προς την περιοχή του Ρουρ. Το πιο σημαντικό πράγμα στη γερμανική βιομηχανία.
  Και οι Γερμανοί αντεπιτίθενται απεγνωσμένα.
  Η Νατάσα τσακώνεται στο τανκ της και γρυλίζει:
  - Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους Ναζί!
  Και πατήστε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών σας. Και θα έβαζε οβίδες στους Ναζί.
  Και τότε η Ζόγια θα σε χαστουκίσει. Και επίσης με τη βοήθεια γυμνών ποδιών.
  Και θα τραγουδήσει επίσης:
  - Η Ρωσία είναι αυτό που είναι εναντίον του Χίτλερ!
  Και τότε η Aurora θα κάνει μια επιθετική κίνηση. Και επίσης με τη βοήθεια γυμνών ποδιών:
  - Για το ρωσικό μονοπάτι!
  Και πίσω τους η Σβετλάνα θα εκτοξεύσει επίσης ένα φονικό βλήμα. Θα τρυπήσει ένα γερμανικό τανκ και θα τρίζει:
  - Για τον Τσάρο Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς!
  Και θα δείξει και τη γλώσσα του.
  Τα κορίτσια ξετρελάθηκαν εδώ.
  Η Αλένκα σε ένα βαρύ τανκ συντρίβει επίσης τους Ναζί. Και τους χτυπάει από μεγάλη απόσταση.
  Ο πολεμιστής τραγούδησε:
  - Υπέταξα τον μισό κόσμο με το στήθος μου!
  Και το στήθος της Αλένκα με κόκκινες θηλές.
  Και τότε η Anyuta θα σε κλωτσήσει με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Θα εμβολίσει ένα φασιστικό τανκ και θα φωνάζει:
  - Είμαι ένα κορίτσι σούπερ σταρ! Στα βιβλία της ιστορίας!
  Και θα βγάλει τα δόντια του...
  Και τότε ο Αυγουστίνος θα εκτοξεύσει ένα φονικό βλήμα. Θα θρυμματίσει τους Ναζί και θα συρρίξει:
  - Ο στρατός μας να είναι ο πιο δυνατός!
  Και θα κουνήσει και τα πόδια του...
  Και η Μαρία θα τους ακολουθήσει και θα χτυπήσει τους Ναζί. Θα στριφογυρίσει επιθετικά:
  - Είμαστε μεγάλα επιθετικά κορίτσια!
  Και τότε η Marusya θα εξαπολύσει κάτι εξαιρετικά δολοφονικό και καταστροφικό για τους Ναζί. Και με τη βοήθεια γυμνών, κοριτσίστων ποδιών.
  Και μετά τραγουδάει:
  - Είμαστε ολική ήττα των εχθρών!
  Ο Σεπτέμβρης πέρασε σε πολύ σκληρές μάχες. Οι Γερμανοί αντεπιτέθηκαν απελπισμένα. Αλλά τον Οκτώβριο, όταν οι βροχές ήρθαν πιο έντονες, ο τσαρικός στρατός κέρδισε ξανά το πλεονέκτημα. Και άρχισε να προχωρά προς το Ρουρ. Μετά από μια σφοδρή επίθεση, ο Koenigsberg έπεσε. Οι Ναζί δέχτηκαν άλλο ένα χαστούκι στο πρόσωπο.
  Και στη νότια Γαλλία, τσαρικά στρατεύματα περικύκλωσαν την Τουλόν. Έτσι οι Ναζί πέρασαν εξαιρετικά άσχημα.
  Ο Χίτλερ λυσσομανούσε, αλλά όσο ήταν στο Βερολίνο. Η θέση του αποδείχθηκε αδύναμη.
  Είναι σαφές ότι κανείς δεν ήθελε να ακούσει τις διαπραγματεύσεις. Αλλά οι Ναζί κόλλησαν σαν μύγες.
  Τον Νοέμβριο, τα στρατεύματα του τσαρικού στρατού πολέμησαν για να καταλάβουν το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής του Ρουρ, στερώντας έτσι ουσιαστικά τη Γερμανία από την κύρια παραγωγική της βάση.
  Τον Δεκέμβριο ο τσαρικός στρατός κατέλαβε ολόκληρη τη νότια Γαλλία και μπήκε στην Ισπανία. Και στο γερμανικό μέτωπο, κατέλαβε τελικά το Ρουρ. Επιπλέον, καταλήφθηκαν και άλλα γερμανικά εδάφη. Και ο τσαρικός στρατός αποβιβάστηκε επίσης στη Δανία.
  Ο Χίτλερ λυσσομανούσε σαν διάβολος σε κλουβί, αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.
  Τα καθολικά Χριστούγεννα, τα βασιλικά στρατεύματα κινήθηκαν προς το Παρίσι. Παρά το χιόνι και τον παγετό, το πλήρωμα της Νατάσας ήταν ξυπόλητο και με μπικίνι.
  Οι Γερμανοί παραδόθηκαν όλο και πιο συχνά. Και οι Γάλλοι δεν ήθελαν καθόλου να πολεμήσουν τους Ρώσους.
  Ενώ έσπασε μια γερμανική μπαταρία, η Νατάσα παρατήρησε:
  - Στην πραγματικότητα, λοιπόν, τι υπολόγιζε ο δαιμονισμένος Αδόλφος όταν άνοιξε πόλεμο μαζί μας;
  Η χρυσαφένια Ζόγια παρατήρησε λογικά:
  - Μάλλον γιατί, όταν πιεστούμε, θα πέσουμε σαν κέρματα από την τρύπα!
  Η Aurora συνέτριψε ένα καρύδι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Μετά το πέταξε στο στόμα της και λογικά σημείωσε:
  - Η ιστορία διδάσκει ότι δεν διδάσκει τίποτα!
  Η Σβετλάνα πάτησε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στο κουμπί του joystick. Έριξε ένα άλλο γερμανικό κανόνι και απάντησε:
  - Ας γίνουμε μεγάλοι μαχητές!
  Οι πολεμιστές, όπως μπορείτε να δείτε, είναι πραγματικά αποφασισμένοι να πολεμήσουν και να νικήσουν.
  Ο Oleg Rybachenko, ένα ξυπόλητο αγόρι, ορμάει με σορτς και με γυμνό, μυώδη κορμό. Κουνιέται ακόμα και βρυχάται:
  - Θα νικήσουμε τους Krauts! Θα νικήσουμε τους Krauts! Και κλωτσήστε τον κώλο σας!
  Και το αγόρι έχει τόσο λευκά, μαργαριταρένια δόντια! Απλώς ένας νέος και ακλόνητος τερματιστής.
  Ο Oleg Rybachenko σουτάρει τρέχοντας. Σκοτώνει φασίστες και τραγουδά:
  - Το ρωσικό πνεύμα είναι η δύναμη των βασιλιάδων, νικήστε τους Krauts!
  Το αγόρι πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και τραγούδησε:
  - Ρωσικό βαλς, η αυγή ανατέλλει - στη δόξα του βασιλιά!
  Πραγματικά αποδείχτηκε πολύ μαχητικός τύπος. Και χτυπάει τους φασίστες μέχρι την πρώτη κιόλας μέρα.
  Και τα κορίτσια παλεύουν ενεργά. Εδώ είναι η Μιραμπέλα... Επίσης κορυφαίος πιλότος. Κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει. Καταρρίπτει τους Krauts και τραγουδάει, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Τρελό κορίτσι! Να το σημάδι της!
  Και θα πάρει και θα εκτοξεύσει έναν πύραυλο!
  Ναι, έτσι είναι οι γυναίκες εδώ! Όταν τα κορίτσια της Ρωσίας πολεμούν, καμία δύναμη δεν μπορεί να τους αντισταθεί.
  Ο Μιραμπέλα κατέρριψε επτά γερμανικά αεροπλάνα με μια έκρηξη πέντε αεροβόλων και κελαηδούσε:
  - Ο Τσάρος Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς είναι ο Θεός μας!
  Και η κοπέλα χτυπά τα ξυπόλυτα πόδια της στο τζάμι.
  Και επίσης η Αλμπίνα και η Αλβίνα τσακώνονται στον ουρανό.
  Ήταν τόσο υπέροχοι κλέφτες. Όλο και περισσότεροι νέοι λογαριασμοί συλλέγονται. Και ταυτόχρονα τραγουδούν:
  - Στον ουρανό είμαστε τελειότητα! Είμαστε άσοι τελειότητα! Από ένα χαμόγελο σε μια χειρονομία - πέρα από κάθε έπαινο!
  Η Αλμπίνα κατέρριψε τέσσερα γερμανικά αεροπλάνα με μια έκρηξη και κελαηδούσε:
  - Ω, τι ευδαιμονία! Τι τελειότητα στη μάχη!
  Η Alvina έκοψε πέντε γερμανικά αεροπλάνα και συνέχισε:
  - Γνωρίστε την τελειότητα στη μάχη! Και δροσερό ιδανικό!
  Οι πολεμιστές τραγούδησαν σε χορωδία, κόβοντας τους φασίστες:
  - Κορίτσια! Πιο ψύχραιμα κορίτσια! Κορίτσια! Πιο ψύχραιμα κορίτσια!
  Έδειξαν την επιθετική τους ζέση. Στην πραγματικότητα, κανένας από τους άσους του Χίτλερ δεν αναγκάστηκε να κατέβει.
  Αλλά οι φασίστες, φυσικά, δέχονται άγρια πίεση.
  Ο Χίτλερ είναι σε ένα καταφύγιο στο Βερολίνο και τον βομβαρδίζουν εκεί σαν κατσαρίδα. Τι ήθελε; Ο φασίστας νούμερο ένα τελείωσε! Πήγε κόντρα στην τσαρική Ρωσία και τώρα τον συνθλίβουν σαν κατσαρίδα.
  Ο Τσάρος Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς κάνει ένα διάλειμμα από τον χειμώνα στις ακτές του Ινδικού Ωκεανού. Όμορφα κορίτσια διαφορετικών φυλών και εθνικοτήτων χορεύουν μπροστά του.
  Ωστόσο, ο βασιλιάς δεν τον πειράζει να παρακολουθεί αγώνες μονομάχων. Για παράδειγμα, δύο κορίτσια εναντίον δύο καλλονών.
  Παλεύουν με πλαστικά σπαθιά για να μην πληγώσουν ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, παλεύουν απελπισμένα.
  Αυτοί είναι οι πολεμιστές. Υπάρχει μια μανιώδης ανταλλαγή χτυπημάτων. Δύο ξανθιές και δύο κοκκινομάλλες...
  Ο Τσάρος Βλαντιμίρ ρώτησε τον Στρατάρχη Βασιλέφσκι:
  - Ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον πόλεμο με τους Γερμανούς;
  Ο στρατάρχης απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Αποκτάω αυτοπεποίθηση! Μόνο στην αρχή, όταν ο εχθρός άρχισε να προελαύνει, ένιωσα άβολα. Και τώρα αρχίσαμε να κερδίζουμε και όλα είναι ξεκάθαρα για τους εχθρούς μας! - Ο στρατάρχης Βασίλεβιτς, αυτός ο μεγάλος στρατηγός, ήπιε κρασί.
  Ο Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς λογικά σημείωσε:
  - Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κερδίζεις συνέχεια! Εμείς όμως δείξαμε ικανοί για πολλά! Και τώρα θα υπάρχει χρόνος, και ολόκληρος ο κόσμος θα γίνει ειρηνικός!
  Ο Στρατάρχης Βασιλέφσκι επιβεβαίωσε:
  - Το πιστεύω!
  Τα κορίτσια είχαν μώλωπες στο γυμνό τους σώμα και έδειχναν εξαιρετικά νευρικά.
  Πολέμησαν, φυσικά, όχι όπως στην εποχή της Αρχαίας Ρώμης - προσπάθησαν να μην προκαλέσουν πολύ κακό στον εαυτό τους. Αλλά έδρασαν ενεργά.
  Εν τω μεταξύ, οι μάχες συνεχίστηκαν. Τον Ιανουάριο, τα τσαρικά στρατεύματα κατέλαβαν το Παρίσι εν κινήσει. Καταλήφθηκε και η πρωτεύουσα της Δανίας, η Κοπεγχάγη. Τα γερμανικά στρατεύματα εξασθενούσαν. Οι Ρώσοι συνέχισαν να προελαύνουν στην ίδια τη Γερμανία. Οι Φριτς πολέμησαν απελπισμένα, αλλά οι δυνάμεις τους έσπασαν.
  Oleg Rybachenko, αυτό το αθάνατο αγόρι πήδηξε ξυπόλητος στο χιόνι και όρμησε στην επίθεση μπροστά από όλους, εντελώς χωρίς φόβο φωτιάς. Και ενώ σφυρίζει:
  - Ποιος έχει συνηθίσει να αγωνίζεται για τη νίκη,
  Σίγουρα θα νικήσει τους εχθρούς του...
  Γελάει χαρούμενα και θα πετύχει πολλά,
  Και ο Χίτλερ θα χτυπηθεί δυνατά!
  Και το γυμνό πόδι του αγοριού ρίχνει μια χειροβομβίδα! Και βγάζει τα μαργαριταρένια, μεγάλα δόντια του πέρα από τα χρόνια του. Ναι, έχει ήδη στόμα σαν λύκος. Θα ροκανίσει από οποιοδήποτε λαιμό.
  Και τα κορίτσια με τανκς μετακινούνται από νότια προς βόρεια της Γερμανίας. Κοντεύουν να βγουν στη θάλασσα. Και μόνο τα εδάφη κοντά στο Βερολίνο και την Πομερανία θα παραμείνουν με τους Krauts.
  Η Νατάσα, χτυπώντας φασιστικά τανκς, παρατήρησε:
  - Και ο πόλεμος είναι διασκεδαστικός με τον δικό του τρόπο!
  Η Ζόγια, αφού έπληξε τους Ναζί, συμφώνησε:
  - Όσο καλό γίνεται! Ειδικά όταν κερδίζουμε!
  Η Aurora πυροβολώντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της είπε:
  - Όλα τα αδύνατα είναι δυνατά στο σύμπαν, απλά μη χρειάζεσαι λίγο...
  Και η κοκκινομάλλα θα γελάσει τόσο δυνατά!
  Οι πολεμιστές συσπώνται από ξέφρενη χαρά και οργή. Και τσακίζουν τους Γερμανούς.
  Την ίδια ώρα, τα τσαρικά στρατεύματα προελαύνουν σε όλη την Ισπανία και ήδη πλησιάζουν τη Σεβίλλη.
  Η Όλγα σε ένα τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού πυροβολεί τους Γερμανούς και τα αστυνομικά στρατεύματα.
  Οι ντόπιοι Ισπανοί δεν προσφέρουν σχεδόν καμία αντίσταση. Άλλη μια χώρα πέφτει στο τσεκούρι της Ρωσίας.
  Ο Όλεγκ πυροβόλησε και τραγούδησε:
  - Aerobatics, θα είναι bash on bash!
  Και η σύντροφός της Alice έγραψε στο Twitter:
  - Το μεγαλείο των Ρώσων αναγνωρίστηκε από τον πλανήτη,
  Ο φασισμός συντρίφτηκε με ένα χτύπημα του ξίφους...
  Μας αγαπούν και μας εκτιμούν όλα τα έθνη του κόσμου,
  Ας σταθούμε στον μεγάλο ιερό τσαρισμό!
  Και τα κορίτσια θα χαστουκίσουν και θα πατήσουν τα γυμνά δάχτυλά τους στο joystick.
  Ο πόλεμος μεταξύ της τσαρικής αυτοκρατορίας του Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς Ρομάνοφ και της φασιστικής Γερμανίας συνεχίζεται.
  Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν σχεδόν πλήρως απελευθερώσει τη Γαλλία από τις ορδές των Ναζί. Φεβρουάριος 1957... Ο τσαρικός στρατός απελευθερώνει την Πορτογαλία.
  Στις 23 Φεβρουαρίου, ρωσικές μονάδες από τη Δανία και την ίδια τη Γερμανία ενώθηκαν.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο, αυτό το αιώνιο αγόρι, πιτσιλάει στη λάσπη με τα γυμνά του πόδια. Το παιδί ταγματάρχης φωνάζει στον εαυτό του στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Δόξα στον Ρώσο Τσάρο Βλαντιμίρ τον Τρίτο! Θα κόψω τον Χίτλερ, θα τον μετρήσω με μαστίγιο!
  Και το αγόρι ουρλιάζει ξανά και πετάει με τα γυμνά του δάχτυλα έναν απότομα ακονισμένο δίσκο. Και θα χτυπήσει στο λαιμό τον φασίστα. Και μετά πετάει ένα μπούμερανγκ με το γυμνό, παιδικό του πόδι, και αμέσως κόβει το λαιμό πέντε Kraut.
  Ναι, κακή ιδέα του Χίτλερ να επιτεθεί σε μια τέτοια αυτοκρατορία.
  Η Νατάσα και η ομάδα της τερματίζουν τους τελευταίους Γερμανούς στην Πορτογαλία. Η δεξαμενή τους είναι αδυσώπητη σε καταστροφή.
  Και πατούν επίσης τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους, διαπράττοντας μανιώδη καταστροφή.
  Η Ζόγια πυροβόλησε, έσπασε το γερμανικό κανόνι και τραγούδησε:
  - Για τη Ρωσία και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Η Aurora, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κλώτσησε τον Ναζί και κελαηδούσε με απορία:
  - Ο Θεός να σώσει τον βασιλιά!
  Η Σβετλάνα γάμησε επίσης, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Ισχυρός κυρίαρχος!
  Κορίτσια νικήστε τους φασίστες. Αλλά στη συνέχεια εμφανίστηκε ένα νέο τανκ του Χίτλερ "Mouse"-4. Ένα πολύ ισχυρό μοντέλο - ζυγίζει τριακόσιους τόνους και ένα όπλο 310 mm. Μπορεί να διεισδύσει σε μεγάλη απόσταση, αλλά η ίδια έχει τόσο παχιά θωράκιση που το τανκ Kondratenko-6 δεν θα το πάρει από καμία γωνία.
  Η Νατάσα δίνει εντολή:
  - Κορίτσια, πρέπει να πλησιάσουμε και να το κολλήσουμε στο κάτω μέρος του πλάι, ανάμεσα στους κυλίνδρους - αυτή είναι η μοναδική μας ευκαιρία!
  Η Ζόγια χτύπησε το γερμανικό κανόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγούδησε:
  - Η μοίρα σου δίνει την τελευταία ευκαιρία, αλλά βιάσου! Σε βροχή, χαλάζι και χιόνι!
  Ο Αυγουστίνος επίσης χτύπησε και κελαηδούσε:
  - Τελευταία ευκαιρία, σου δίνει η μοίρα! Ζήτω το περπάτημα και το καθημερινό τρέξιμο!
  Και επίσης με γυμνά δάχτυλα, και πώς θα στρίβει. Και θα συντρίψει τους φασίστες.
  Η Σβετλάνα βρυχήθηκε:
  - Για νέα σύνορα και εντυπωσιακές νίκες!
  Το ρωσικό τανκ όρμησε, ανεβάζοντας ταχύτητα. Και τα κορίτσια θα το πάρουν και θα τραγουδήσουν:
  - Δυνατό κυρίαρχο, ενδοξότατο αιών, Ορθόδοξε Τσάρε, βασίλευε για τη δόξα, για τη δόξα μας!
  Και πάλι επιτάχυναν, απομακρυνόμενοι από ένα βαρύ βλήμα που στάλθηκε από το όπλο που είχε το γερμανικό "Maus"-4. Τα κορίτσια ούρλιαξαν:
  - Ας μην σκύβουμε πάνω από το κέρατο του κριαριού! Ώστε εσύ Χίτλερ - πεθάνεις!
  Και το τανκ τους επιταχύνει. Είναι σαν ένας μικρός πυγμάχος να επιτίθεται σε έναν μεγάλο. Μα φυσικά οι πιθανότητες είναι πενήντα-πενήντα.
  Η Νατάσα, παρακολουθώντας την κίνηση της δεξαμενής, θυμήθηκε πώς μπήκε με έναν άνδρα στο ρινγκ. Έχασε γροθιές και χτυπήθηκε, αλλά κράτησε. Και τότε έσπασε με σιγουριά. Και έπιασε την επερχόμενη κίνηση του εχθρού και τον χτύπησε στο πηγούνι. Νοκ άουτ!
  Έλαβε χίλια χρυσά ρούβλια. Ένα τόσο μαχητικό κορίτσι. Αν το δώσει, θα το δώσει!
  Η Νατάσα κούνησε το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - Αυτή δεν είναι η τελευταία μάχη, αλλά είναι καθοριστική! Για τη δόξα της Πατρίδας, για την Πατρίδα και την τιμή!
  Και τότε η δεξαμενή τους γλιστράει από το πλάι και στέλνει ένα κοχύλι... Η Ζόγια χρησιμοποίησε και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ένα τόσο χρυσόμαλλο κορίτσι, και ευκίνητο σαν μαϊμού. Και το "Mouse"-4 άρχισε να εκρήγνυται. Οι οβίδες του είχαν σαφώς εκραγεί. Και τότε οι πύργοι θα σκιστούν, και αυτή θα πετάξει ψηλά στον αέρα!
  Τα κορίτσια φωνάζουν από κοινού:
  - Νίκη! Ωραία νίκη!
  Και άλλο ένα τανκ στη λίστα τους!
  Την 1η Μαρτίου 1957, τα ρωσικά στρατεύματα άρχισαν να διασχίζουν τον Έλβα. Φαίνεται ότι τον πατούσαν ο Χίτλερ.
  Το αγόρι Oleg Rybachenko, ξυπόλητος, με το πόδι του παιδιού του, πέταξε μια χειροβομβίδα, βύθισε ένα τανκ φασιστών και φώναξε:
  - Για νέα, ακλόνητα σύνορα!
  Το πλήρωμα του τανκ της Αλένκα στρέφεται ανατολικά. Η Δυτική Γερμανία και η Γαλλία έχουν ήδη απελευθερωθεί. Μόνο τα εδάφη μεταξύ του Όντερ και του Έλβα παρέμειναν υπό τον έλεγχο των Ναζί. Λοιπόν, επίσης η Βρετανία και η Ιρλανδία. Οι τελευταίες δυνάμεις των Ναζί είναι εκεί.
  Η Αλένκα, πυροβολώντας τις φασιστικές μπαταρίες, λέει:
  - Τσαρέβιτς Νικολάι,
  Αν πρέπει να βασιλέψεις...
  Ποτέ μην ξεχνάς -
  Ο στρατός πολεμά γενναία!
  Και τώρα ένα άλλο κοχύλι στέλνεται με γυμνά πόδια. Και έπεσε σε ένα όπλο Fritz.
  Η Anyuta πυροβολεί επίσης με γυμνά δάχτυλα. Χτυπάει τον φασίστα και βρυχάται στα πνευμόνια του:
  - Είμαι το είδος του κοριτσιού που κάνει τον Χίτλερ να κάνει εμετό!
  Στη συνέχεια, ο φλογερός Αυγουστίνος καρφιά. Είναι επίσης μια μικρή διάβολος που πυροβολεί και βρυχάται:
  - Προς τις πύλες της κόλασης!
  Και χρησιμοποιεί γυμνά πόδια.
  Η Μαρία πυροβολεί πίσω της. Με τον ίδιο τρόπο που το παίρνει και το χτυπάει και τσιρίζει:
  - Κανείς δεν θα με σταματήσει, η τίγρη, κανείς δεν θα νικήσει το ξυπόλητο κορίτσι, και θα με χτυπήσουν πουθενά!
  Και τότε οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα ανατιναχτούν. Και θα νοκ άουτ ένα γερμανικό τανκ, ξεσκίζοντας τον πυργίσκο του σαν μανιτάρι.
  Και κακαρίσματα:
  - Για νέα, δροσερά σύνορα!
  Και θα ξαναδείξει τη γλώσσα του!
  Τα κορίτσια απλώς πιέζουν τον εαυτό τους και προχωρούν απελπισμένα. Και οι φασίστες πνίγονται κάτω από τα χτυπήματά τους.
  Στις 2 Μαρτίου 1957, οι τελευταίες ναζιστικές δυνάμεις στην Πορτογαλία συνθηκολόγησαν. Έγινε σαφές ότι η αυγή του φασισμού έπεφτε. Πιο συγκεκριμένα, ξημερώνει; Εφιαλτικό ηλιοβασίλεμα!
  Και τα ρωσικά στρατεύματα προχωρούν. Οι Γερμανοί ρίχνουν όλο και περισσότερο τα όπλα και παραδίδονται.
  Πέφτουν στα γόνατα. Τόσο τα κορίτσια από τη Ρωσία όσο και από την Κίνα φιλούν τα ξυπόλυτα πόδια τους.
  Φαίνεται τόσο δροσερό και δροσερό. Και οι φασίστες ψιλοκόβονται.
  Το πλήρωμα της Νατάσα είναι ήδη στο τρένο που πηγαίνει να πολεμήσει βόρεια, με τους Krauts.
  Τα κορίτσια κάθονται στο διαμέρισμα τους. Παίζουν χαρτιά κρατώντας τα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Η Νατάσα σημείωσε:
  - Είναι ενδιαφέρον, όταν πάρουμε το Βερολίνο, τι ακολουθεί;
  Η Ζόγια απάντησε με σιγουριά:
  - Επόμενο θα είναι το Λονδίνο!
  Η Fire Aurora γέλασε και ρώτησε ξανά:
  - Και μετά?
  Η Ζόγια δήλωσε αποφασιστικά:
  - Η Λατινική Αμερική θα είναι δική μας! Δεν θα σταθούμε σε τελετή με τους Ναζί!
  Η Σβετλάνα συμφώνησε με αυτό:
  - Φυσικά και δεν θα το κάνουμε! Ας κατακτήσουμε όλο τον κόσμο!
  Η Νατάσα επιβεβαίωσε με ενθουσιασμό:
  - Και τότε θα υπάρξει ειρήνη, σε όλο τον κόσμο!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν σε χορωδία, συνθέτοντας καθώς πήγαιναν.
  Δόξα στη Μεγάλη Ρωσία του Τσαρισμού,
  Εκεί που ο Βλαντιμίρ κάθεται στο θρόνο...
  Θα συντρίψουμε τις ορδές του κακού φασισμού -
  Δόξα στον στρατό και μονόλιθο μας!
  
  Οι καρδιές μετριάστηκαν με μεγάλη πίστη,
  Η Μητέρα μας Γη με όλη μας την καρδιά...
  Είμαστε οι γιοι του Τσάρου Νικολάου,
  Και δεν πέθαναν για αυτόν μάταια!
  
  Πατρίδα μας, είσαι πιο αγαπητή από οτιδήποτε άλλο,
  Ας ρίξουμε ένα φτερωτό, παραδεισένιο πυροτέχνημα...
  Πολεμάς και την Πατρίδα,
  Λοιπόν, ας πεθάνουν όλοι οι Ναζί!
  
  Ο Χίτλερ ήθελε να πάρει τα εδάφη μας,
  Και ο κακός σκύλος επιχείρησε να δολοφονήσει τον βασιλιά...
  Αλλά είμαστε θρασύδειλοι, δεν το δεχόμαστε αυτό,
  Ο φασισμός λοιπόν μας επιτέθηκε μάταια!
  
  Ο βασιλιάς είναι ένας ευγενικός και σοφός ηγεμόνας,
  Ένας αετός του βουνού πετάει πάνω από τον πλανήτη...
  Ο Βλαντιμίρ θα είναι ο κυβερνήτης της ορδής,
  Η φιλία μας είναι σαν ατσάλινος μονόλιθος!
  
  Ας χτυπήσουμε το στήριγμα από τα πόδια του Φριτς,
  ας αφήσουμε τον Χίτλερ να πνιγεί σε μια θηλιά...
  Θα παραδώσουμε σκληρές εκτελέσεις στην ντροπή,
  Ποιος ενεργεί ως κακός στη Γη!
  
  Βασιλική δύναμη και βασιλική σοφία,
  Θα καταστρέψει τους φασίστες χωρίς μέτρο...
  Πιστέψτε με, ο Χίτλερ έκανε κάτι πολύ ανόητο,
  Και τώρα η ζωή του είναι σαν κλωστή!
  
  Σεβαστείτε λοιπόν τους μεγάλους βασιλιάδες,
  Δεν υπάρχουν πιο cool Romanov στη Γη...
  Στη μάχη των Ναζί, χτυπήστε τις καρδιές,
  Για να ανοίξει ο δρόμος για επιτεύγματα και όνειρα!
  
  
  Ο Μέγας Πέτρος μας πήγε στη θάλασσα,
  Ο Αλέξανδρος κατέκτησε το Παρίσι...
  Ναι, μερικές φορές συνέβαινε θλίψη,
  Αλλά τη Ρωσία προστάτευε ένα χερουβείμ!
  
  Όλα είναι όμορφα μαζί μας,
  Και κορίτσια και αγόρια, πιστέψτε με...
  Ο βασιλιάς κυβερνά, ξέρετε δίκαια -
  Ακόμα κι αν ένα κακό θηρίο γρυλίζει στο κατώφλι!
  
  Δεν υπάρχουν όρια, πιστέψτε στην τελειότητα,
  Σύντομα θα υπάρξουν βασιλιάδες του κομμουνισμού...
  Ας ανοίξουμε τις πόρτες στην ευδαιμονία,
  Καταραμένος ο φασισμός καταστράφηκε!
  
  Για τη Ρωσία, το ορόσημο δεν έχει οριστεί,
  Πιστέψτε με, θα νικήσουμε τον εχθρό...
  Τα κορίτσια ξυπόλητα, σαν στη Σπάρτη,
  Λοιπόν, ο Τσάρος μας Βλαντιμίρ είναι μόνος!
  
  Πιστεύουμε στον Ροντ - τον Μεγάλο Θεό,
  Τι δημιούργησε τους τέλειους Σλάβους...
  Αγωνιζόμαστε για τιμή και ελευθερία,
  Χτυπάμε τον ναζισμό!
  
  Είστε η μεγαλύτερη οικογένεια των Ρομανόφ,
  Πάντα θα κυβερνά τη Ρωσία...
  Μεγάλος βασιλιάς, υψηλότερη πτήση,
  Ο Σατανάς δεν θα σπάσει τον αετό!
  
  Για την αγάπη για τη μεγάλη Ρωσία,
  Στέλνουμε στρατιώτες στη μάχη...
  Δοξάζουμε τα πρόσωπα των αγίων από τις εικόνες,
  Άλλωστε, οποιοσδήποτε πολεμιστής είναι και βασιλιάς!
  
  Η καρδιά μας καίει για την Πατρίδα,
  Εμείς τα κορίτσια είμαστε σκληρές στη μάχη...
  Θα ανοίξουμε την πόρτα στο διάστημα, ξέρετε
  Και θα σκοτώσω τον Αδόλφο σαν σκύλα!
  
  Απομένει μόνο λίγος χρόνος μέχρι το Βερολίνο,
  Θα μπούμε, φέροντας τη δόξα των βασιλιάδων...
  Τα γηρατειά δεν μας απειλούν τα κορίτσια,
  Πιστέψτε με, δεν θα χυθούμε νερό!
  
  Ας θάψουμε αυτούς που είναι κακοί και μοχθηροί,
  Ο δράκος θα νικηθεί αυθόρμητα...
  Και έχουμε χρυσές εικόνες,
  Το Rodnoveria είναι ένας αιώνιος νόμος!
  
  
  
  
  Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ
  Την 1η Σεπτεμβρίου 1942, η Τουρκία μπήκε στον πόλεμο κατά της ΕΣΣΔ. Ο λόγος είναι ξεκάθαρος - η δίψα για εκδίκηση για προηγούμενες ήττες και η επιθυμία να καταλάβει το Μπακού. Επιπλέον, ρόλο έπαιξε και η γερμανική διπλωματία, η οποία υποσχόταν χρυσά βουνά στους Οθωμανούς. Σε κάθε περίπτωση, οι Τούρκοι αποφάσισαν ότι δεν είχε νόημα να περιμένουν άλλο και ότι δεν ήταν οδοκαθαριστές, αλλά μπορούσαν επίσης να έχουν χρόνο να πολεμήσουν.
  Ως αποτέλεσμα, τριάντα τουρκικές μεραρχίες επιτέθηκαν στη Σοβιετική Υπερκαυκασία.
  Μέσα σε λίγες μέρες κατέλαβαν το Μπατούμι και μπόρεσαν να περικυκλώσουν το Ερεβάν.
  Σε απάντηση, ο Στάλιν αναγκάστηκε να αποσύρει μέρος των αναδυόμενων αποθεμάτων και να τα μεταφέρει στην Υπερκαυκασία.
  Η σοβιετική διοίκηση αναγκάστηκε να αναβάλει την επίθεση στο Στάλινγκραντ. Οι Γερμανοί, με τη σειρά τους, μπόρεσαν να πετύχουν περισσότερα στην καυκάσια κατεύθυνση και να πάρουν το Ordzhonikidze και το Grozny. Και μόνο με την υποχώρηση στα βουνά μπόρεσαν τα σοβιετικά στρατεύματα να σταματήσουν τους Ναζί.
  Ταυτόχρονα, οι Βρετανοί ανέβαλαν την επιχείρηση Torch, φοβούμενοι να εμπλέξουν την Τουρκία σε εχθροπραξίες κατά της Βρετανίας.
  Μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 1942, οι Ναζί κατέλαβαν ωστόσο το Στάλινγκραντ. Εγκαταστάθηκαν εκεί. Τα σοβιετικά στρατεύματα προχώρησαν, αλλά χωρίς επιτυχία στο κέντρο - η επιχείρηση Rzhev-Sychov αποδείχθηκε πολύ δαπανηρή. Ωστόσο, ο Φύρερ κήρυξε ακόμα ολοκληρωτικό πόλεμο, αφού το Τρίτο Ράιχ δεν είχε αρκετούς πόρους.
  Τον Φεβρουάριο, ο Κόκκινος Στρατός συγκέντρωσε τις δυνάμεις του και προσπάθησε να επιτεθεί στους Γερμανούς από τα πλευρά του Στάλινγκραντ. Όμως οι Ναζί είχαν ήδη καταφέρει να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και ήταν έτοιμοι να αποκρούσουν τα χτυπήματα.
  Η επιχείρηση Torch ξεκίνησε επίσης τον Φεβρουάριο. Έτοιμοι ήταν και οι Γερμανοί και μετά από δύο εβδομάδες σκληρών μαχών σταμάτησαν τους Βρετανούς.
  Οι Αμερικανοί δεν έχουν προσγειωθεί ακόμη στην Καζαμπλάνκα και την Τυνησία. Οι μάχες στην Αφρική σταμάτησαν ξανά.
  Ο Χίτλερ μάζευε ακόμα δυνάμεις... Τον Μάρτιο, ο Κόκκινος Στρατός πραγματοποίησε για τρίτη φορά την επιχείρηση Rzhev-Sychov, οι μάχες κράτησαν έναν ολόκληρο μήνα, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.
  Τον Ιούνιο, οι Ναζί συγκέντρωσαν δυνάμεις και κινήθηκαν κατά μήκος του Βόλγα, προσπαθώντας να αποκόψουν τις σοβιετικές δυνάμεις στον Καύκασο και να φτάσουν στην Κασπία Θάλασσα.
  Νέα γερμανικά τανκς συμμετείχαν στις μάχες: "Τίγρης", "Πάνθηρας", "Λιοντάρι".
  Καθώς και το αυτοκινούμενο όπλο "Ferdinand".
  Οι Γερμανοί ήταν πιο δυνατοί απ' ό,τι στην πραγματική ιστορία, χωρίς χτυπήματα και με φρέσκα στρατεύματα.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες ουσιαστικά δεν βομβάρδισαν το Τρίτο Ράιχ, γεγονός που κατέστησε δυνατή την αύξηση της παραγωγής τανκς και αυτοκινούμενων όπλων. Και επίσης ξεκινήστε τη σειρά "Lion". Ωστόσο, το τανκ αποδείχθηκε πολύ ακριβό και βαρύ• συχνά χαλούσε και κολλούσε. Αλλά η παχιά κεκλιμένη πλευρική θωράκισή του 100 mm έκανε το όχημα ένα καλό όχημα επανάστασης. Το πλεονέκτημα του τανκς Lev ήταν το ισχυρό του κανόνι, αλλά το μειονέκτημα ήταν το βάρος των ενενήντα. Κάτι που μείωσε την κινητικότητα του αυτοκινήτου.
  Οι μάχες έδειξαν ότι αυτό το τανκ μπορεί ακόμα να κάνει κάτι σε επίπεδο έδαφος.
  Η πλαϊνή θωράκιση του Πάνθηρα αποδείχθηκε αδύναμη, γεγονός που αύξησε τις απώλειες. Το Tiger αποδείχθηκε ότι είναι το πιο αποτελεσματικό άρμα μάχης. Τα πλαϊνά του ήταν καλυμμένα με θωράκιση 82 χλστ., κάτι που έκανε τους σαράντα πέντε ανίσχυρους.
  Οι Γερμανοί προχώρησαν σχετικά αργά. Η σοβιετική ηγεσία στο σύνολό της περίμενε ακριβώς μια τέτοια επιλογή και προετοίμασε, ανέδειξε στρατεύματα.
  Αλήθεια, σε αντίθεση με το Kursk Bulge, οι φασίστες είναι πολύ πιο δυνατοί και πιο σίγουροι.
  Και το έδαφος είναι πιο βολικό για επίθεση παρά για άμυνα. Και τα Krauts έχουν επίσης περισσότερα αεροσκάφη, τανκς και πεζικό. Και δεν είναι εύκολο να προμηθεύονται σοβιετικά στρατεύματα μέσω του Βόλγα.
  Έτσι οι Ναζί, διαπερνώντας τις γραμμές άμυνας, προχώρησαν. Πετύχαμε επιτυχία μετά από επιτυχία.
  Μετά από τρεις μήνες επίμονων μαχών, φτάσαμε στην Κασπία Θάλασσα.
  Ο Στάλιν, βρισκόμενος σε δύσκολη κατάσταση, θέλησε να ξεκινήσει ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις. Αφού έχει γίνει προφανές ότι ο Καύκασος δεν μπορεί να περιοριστεί. Αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να έρθει σε συμφωνία με τον Χίτλερ. Οι φασίστες απαιτούν πάρα πολλά. Κι αν υποκύψεις σε αυτούς, θα σε φάνε. Τι γίνεται με την εκεχειρία; Ο Χίτλερ δεν το θέλει εδώ. Και φυσικά οι σύμμαχοι είναι παθητικοί. Φοβούνται να καθυστερήσουν την επιπλέον διαίρεση.
  Οι Fritzes κινούνταν κατά μήκος της ακτής της Κασπίας Θάλασσας. Και μετά, τελικά, ενώθηκαν με τους Τούρκους. Τι χαρά ήταν!
  Όμορφες Γερμανίδες ανάγκασαν τους Σοβιετικούς κρατούμενους να φιλήσουν τα ξυπόλυτα πόδια τους. Το έκαναν υπάκουα. Και χτύπησαν τα γυμνά τακούνια τους.
  Έτσι έγινε η σύλληψη. Και οι Γερμανοί αφόπλισαν τις σοβιετικές μονάδες.
  Τότε ο Στάλιν πρόσφερε στον Φύρερ ειρήνη - συμφωνώντας να εγκαταλείψει ολόκληρο τον Καύκασο, ακόμη και το Λένινγκραντ και την Καρελία. Συν πληρώστε εκατό χρόνια αποζημιώσεις.
  Ο Φύρερ, αφού το σκέφτηκε λίγο, δέχτηκε την προσφορά και η ειρήνη ολοκληρώθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1943.
  Οι Σύμμαχοι το πήραν αυτό ως προδοσία! Και επέβαλαν κυρώσεις κατά του Στάλιν και της ΕΣΣΔ!
  Και η σοβιετική προπαγάνδα παρουσίασε την πραγματική παράδοση ως μεγάλη νίκη. Λένε ότι, έχοντας εγκαταλειφθεί από τους συμμάχους, διατήρησαν το σοβιετικό κράτος και η Μόσχα δεν καταλήφθηκε ποτέ.
  Και οι Ναζί, φυσικά, εξαπέλυσαν μια επίθεση από τον Καύκασο στη Μέση Ανατολή και ενίσχυσαν την ομάδα του Ρόμελ. Μέχρι τα τέλη Μαρτίου 1943, ολόκληρη η Μέση Ανατολή και η Αίγυπτος καταλήφθηκαν από ανώτερες φασιστικές δυνάμεις. Επιπλέον, οι μάχες έδειξαν ότι ο Πάνθηρας μάχεται με επιτυχία εναντίον των Άγγλων Τσόρτσιλ και Κρόμγουελ, αλλά οι τελευταίοι δεν μπορούν να το διεισδύσουν κατά μέτωπο.
  Επιπλέον, οι Γερμανοί σκληρύνθηκαν στις μάχες με τους Ρώσους και κέρδισαν εύκολα τα αποικιακά βρετανικά στρατεύματα.
  Τον Απρίλιο, οι Ναζί μετακόμισαν στο Σουδάν. Και τελικά πήραν το Γιβραλτάρ, ξεκινώντας την κατοχή του Μαρόκου. Ο Τσόρτσιλ προσπάθησε επίσης να δοκιμάσει τα νερά για ειρήνη. Αλλά ο Χίτλερ, έχοντας δώσει ελεύθερα τα χέρια του στην ανατολή, είπε όχι!
  Και οι Ναζί μετακινήθηκαν σε όλη την Αφρική. Καθυστέρησαν περισσότερο από τις εκτεταμένες επικοινωνίες, τους κακούς δρόμους ή την παντελή απουσία τους, το δύσκολο κλίμα και τις τεράστιες αποστάσεις.
  Παρόλα αυτά οι Γερμανοί προχώρησαν. Και κινήθηκαν κατά μήκος της Σκοτεινής Ηπείρου. Αν και, φυσικά, τα τανκς τους, ειδικά το Tiger-2 και το Lion, ήταν αρκετά υποτονικά στη ζούγκλα. Παρεμπιπτόντως, οι Γερμανοί εισήγαγαν επίσης έναν ελαφρύ "Πάνθηρα" στη σειρά τους, βάρους είκοσι έξι τόνων, το οποίο ήταν πολύ απαραίτητο για τον πόλεμο στην Αφρική.
  Όπως έδειξαν οι πολεμικές επιχειρήσεις, ένα τέτοιο άρμα, ωστόσο, δεν είχε θεμελιώδη πλεονεκτήματα έναντι του T-4, εκτός από έναν ισχυρότερο κινητήρα, αλλά και κεκλιμένες πλάκες θωράκισης.
  Προς τα τέλη του 1944, οι Γερμανοί απέκτησαν το αυτοκινούμενο πυροβόλο Ε-10, το οποίο ζύγιζε δώδεκα τόνους, είχε πολύ χαμηλή σιλουέτα και πολύ κεκλιμένη θωράκιση. Ένα τέτοιο μηχάνημα είναι πραγματικά απαραίτητο για την Αφρική.
  Ειδικά αν τα κορίτσια τσακώνονται σε αυτό. Και τα κορίτσια είναι γενικά σούπερ και κλασάτα.
  Η Gerda και η Charlotte ταξιδεύουν στη ζούγκλα και καταστρέφουν τους Βρετανούς και τους Αμερικανούς. Αυτά είναι πραγματικά τα κορίτσια που χρειάζεστε! Δεν μπορείτε να βρείτε πιο δροσερά στα επόμενα εκατό μίλια επικράτειας. Τα κορίτσια λατρεύουν να σκοτώνουν - αυτά είναι όμορφα κορίτσια!
  Έπιασαν λοιπόν τους μαύρους μαχητές και τους ανάγκασαν να φιλήσουν τα ξυπόλητα των καλλονών. Είναι επίσης αμέσως προφανές - σοβαρή κλοπή! Και παλεύουν για τον εαυτό τους, γρονθοκοπώντας αγγλικά αυτοκίνητα από μεγάλη απόσταση.
  Το αυτοκινούμενο όπλο τους πλησιάζει ήδη την Πρετόρια, την πρωτεύουσα της Νότιας Αφρικής. Τα κορίτσια αυτοπυροβολούνται, τρυπούν τον Τσόρτσιλ με πυρήνα βολφραμίου και τραγουδούν:
  - Στην Αφρική υπάρχουν καρχαρίες, στην Αφρική υπάρχουν γορίλες, στην Αφρική υπάρχουν περισσότεροι κροκόδειλοι! Θα σε δαγκώσουν, θα σε χτυπήσουν και θα σε προσβάλλουν! Τα παιδιά δεν πάνε βόλτα στην Αφρική! Στην Αφρική υπάρχει ένας ληστής, στην Αφρική υπάρχει ένας κακός, στην Αφρική υπάρχει ο τρομερός Barmaley! Θα σε δαγκώσει, θα σε χτυπήσει και θα σε προσβάλει! Και τα κορίτσια του πρέπει να ξεσκίσουν!
  Τον Φεβρουάριο του 1945, το τελευταίο προπύργιο των Βρετανών στην Αφρική στο νησί της Μαδαγασκάρης έπεσε.
  Έτσι, τώρα η Βρετανία έχει χάσει και εκεί τη βάση της. Ταυτόχρονα, οι Γερμανοί κατέλαβαν τόσο το Ιράν όσο και την Ινδία. Έδειξαν την εκπληκτική τους δύναμη.
  Και τον Μάιο του 1945, οι Ναζί πραγματοποίησαν απόβαση στη Βρετανία. Μετά από τρεις εβδομάδες επίμονων μαχών, το Λονδίνο έπεσε. Ένα μήνα αργότερα, η Ιρλανδία καταλήφθηκε.
  Υπήρχε μια προσωρινή ηρεμία στη στεριά, αλλά στη θάλασσα ο πόλεμος συνεχίστηκε. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έμειναν μόνες ενάντια στο Τρίτο Ράιχ, τους συμμάχους τους και την Ιαπωνία. Αλλά προς το παρόν, η Αμερική είναι στο εξωτερικό και δεν μπορείς να το πάρεις τόσο εύκολα.
  Στο Τρίτο Ράιχ εισήχθη η καθολική εργατική στρατολογία και η παραγωγή αεροσκαφών και πλοίων άρχισε να αυξάνεται.
  Κατασκευάστηκαν τόσο θωρηκτά όσο και αεροπλανοφόρα. Και φυσικά ο πόλεμος των υποβρυχίων βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη. Και τότε δεν υπήρχε έλεος για κανέναν από τα αμερικανικά πλοία.
  Το φθινόπωρο, ή ακριβέστερα, τον Νοέμβριο του 1945, οι Γερμανοί κατέλαβαν με τόλμη την Ισλανδία και στη συνέχεια δημιούργησαν προγεφυρώματα στην Αργεντινή. Ωστόσο, ο πόλεμος στη θάλασσα συνεχίστηκε για πολύ καιρό. Χρειάστηκαν πολλά αποβατικά σκάφη για να φτάσουν στην Αμερική. Και τα πλοία δεν κατασκευάζονται τόσο γρήγορα. Αλλά όπως και να έχει, το Τρίτο Ράιχ αποκτούσε δύναμη. Το σαράντα έκτο έτος πέρασε σε μια ανταλλαγή χτυπημάτων στη θάλασσα. Και το 1947, οι Γερμανοί είχαν ήδη μεταφέρει στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γροιλανδία και την κατέλαβαν. Και από εκεί δεν είναι μακριά στον Καναδά!
  Οι Ναζί σχεδίαζαν κολοσσιαίες κατακτήσεις. Και το 1948, ξεκίνησε μια επίθεση εναντίον του Καναδά και από τη Βραζιλία στη Βενεζουέλα μαζί με τους Ιάπωνες. Η μάχη εξελίχθηκε πολύ σκληρά.
  Οι Γερμανοί προχώρησαν αργά αλλά σταθερά. Τα άρματα μάχης της σειράς Ε ήταν πιο εξελιγμένα από τα αμερικανικά και έδειχναν το πλεονέκτημά τους στο πεδίο της μάχης. Αλλά παρεμπιπτόντως, οι Yankees δεν είναι τόσο απλοί, και αντιστάθηκαν πολύ πεισματικά. Και δεν προσπάθησαν να τα παρατήσουν.
  Αν και, φυσικά, υπήρχαν λέβητες. Οι Αμερικανοί μπήκαν μέσα τους. Μετά τα παράτησαν. Και οι κρατούμενοι φίλησαν τα γυμνά, σκονισμένα πόδια των κοριτσιών των Αρίων.
  Σύντομα το Κεμπέκ και το Τορόντο έπεσαν και μετά άλλες πόλεις. Από τον Μάιο έως τον Δεκέμβριο του 1948, οι Γερμανοί κατέλαβαν σχεδόν όλο τον Καναδά, καθώς και τη Βενεζουέλα, τη Νικαράγουα και το μεγαλύτερο μέρος του Μεξικού. Αυτή είναι μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Στις αρχές του 1949, οι Γερμανοί είχαν τις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια ατσάλινη λαβίδα. Στη συνέχεια, στις 11 Ιανουαρίου, οι Αμερικανοί επιχείρησαν να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα για πρώτη φορά στην ιστορία. Και δεν τα κατάφεραν καθόλου. Από τις πέντε βόμβες, οι τέσσερις σκοτώθηκαν σε αεροπλάνα που καταρρίφθηκαν από γερμανικά αεροσκάφη και η μία, όταν εξερράγη, δεν προκάλεσε σοβαρές ζημιές στα γερμανικά στρατεύματα.
  Σε απάντηση, οι Kraut ενέτειναν τους βομβαρδισμούς τους σε αμερικανικές πόλεις και στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
  Έτσι η μάχη προχωρούσε με συνεχή επιτυχία υπέρ της Βέρμαχτ. Ποιος είχε καλύτερο εξοπλισμό και εκπαίδευση στρατευμάτων. Ναι, και μεγάλος αριθμός. Οι μάχες ήταν πολύ σκληρές. Στις αρχές του 1949, γερμανικές, ξένες και ιαπωνικές μεραρχίες κατέλαβαν ό,τι είχε απομείνει από το Μεξικό και εισήλθαν στις Ηνωμένες Πολιτείες από το βορρά. Η Αμερική έχει στριμωχτεί εντελώς. Και έγινε σαφές ότι τα πράγματα ήταν άσχημα για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, το ήμισυ της επικράτειας της αυτοκρατορίας του αετού, καθώς και η Αλάσκα, είχαν ήδη καταληφθεί.
  Οι Γερμανοί κατέλαβαν την Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη στις 8 Νοεμβρίου 1949. Και στις 7 Δεκεμβρίου 1949, τα υπολείμματα του αμερικανικού στρατού παραδόθηκαν. Έτσι τελείωσε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο πιο αιματηρός από όλους τους πολέμους και κράτησε πάνω από δέκα χρόνια!
  Φαινόταν ότι είχε φτάσει η πολυπόθητη ειρήνη. Όμως ο Χίτλερ δεν ήθελε να δεχτεί το γεγονός ότι η ηγεμονία έπρεπε να μοιραστεί με την Ιαπωνία. Και στις 20 Απριλίου 1953, το Τρίτο Ράιχ επιτέθηκε στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Ένας νέος πόλεμος ξέσπασε. Για την παγκόσμια ηγεμονία.
  Η ποσοτική υπεροχή είναι με το μέρος του Τρίτου Ράιχ, αλλά και ποιοτική. Αλλά οι Ιάπωνες πολεμούν με μεγάλη αγριότητα και μαζικό ηρωισμό.
  Ωστόσο, οι Ναζί εξακολουθούν να επικρατούν. Ωστόσο, ο πόλεμος κράτησε σχεδόν ένα χρόνο. Η ΕΣΣΔ παραμένει ουδέτερη. Ο Στάλιν πέθανε εκεί και γίνεται σοβαρός αγώνας για την εξουσία.
  Η Ιαπωνία τελικά καταλαμβάνεται από τη Βέρμαχτ. Λίγους μήνες αργότερα, οι Ναζί κατέλαβαν και χώρες της Λατινικής Αμερικής. Καθιερώνουν παγκόσμια ηγεμονία.
  Μεταρρυθμίσεις γίνονται στο ίδιο το Τρίτο Ράιχ. Μια νέα θρησκεία εισάγεται για να αντικαταστήσει τον Χριστιανισμό. Δεν υπάρχει Τριάδα σε αυτό, μόνο ένας υπέρτατος Θεός και ο αγγελιοφόρος του - ο Αδόλφος Χίτλερ. Ενιαίο νόμισμα, ενιαία εκπαίδευση. Και επίσης η πολυγαμία καθαγιασμένη από τη θρησκεία. Και η γενετική επιλογή εξακολουθεί να λαμβάνει χώρα ενεργά. Η ανθρώπινη φυλή βελτιώνεται.
  Η ΕΣΣΔ εξακολουθεί να υπάρχει σε περικομμένη μορφή και αποτίει φόρο τιμής στους Ναζί. Ο Νικήτα Χρουστσόφ κυβερνά εκεί και προσπαθεί να μην εκφοβίσει το θηρίο. Ωστόσο, ο Χίτλερ έχει ήδη υποτάξει ολόκληρο τον κόσμο στον εαυτό του. Και βλέπει τη Ρωσία ως κόκκινη κηλίδα. Αλλά ο άνθρωπος υποθέτει, και ο Θεός διαθέτει Στις 20 Απριλίου 1957, ο Φύρερ έγινε θύμα μιας απόπειρας δολοφονίας ακριβώς την ημέρα των γενεθλίων του. Και στα εξήντα οκτώ ακριβώς χρόνια η βασιλεία του άγριου τυράννου διεκόπη. Ο οποίος κατέκτησε σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο και ήθελε να επιτεθεί ξανά στην ΕΣΣΔ στις 22 Ιουνίου.
  Αλλά όπως βλέπουμε με αυτόν, δεν του βγήκε...
  Τον Χίτλερ διαδέχθηκε ο Σέλλενμπεργκ. Ο Χέρμαν Γκέρινγκ πέθανε από κατάχρηση ναρκωτικών και λαιμαργία. Ο Χίμλερ έπεσε σε ντροπή και ο Χίτλερ σταμάτησε να τον εμπιστεύεται και μετά τον απομάκρυνε. Ο Σέλλενμπεργκ διαδέχθηκε τον Χίμλερ και έλαβε τη θέση του διαδόχου. Επιπλέον, ο Χίτλερ είχε παιδιά που αποκτήθηκαν μέσω τεχνητής γονιμοποίησης. Αλλά ο μεγαλύτερος από αυτούς δεν ήταν ακόμη δεκατεσσάρων.
  Έτσι οι απόγονοι του Φύρερ δεν είχαν χρόνο να κληρονομήσουν. Ο Χίτλερ έγινε έτσι αυτοκράτορας, αλλά χωρίς δυναστεία. Ο Σέλλενμπεργκ δεν τόλμησε να σκοτώσει τα παιδιά του Φύρερ, αλλά τα απομάκρυνε από την εξουσία. Και ο ίδιος έγινε ο Φύρερ και δικτάτορας.
  Ο αγώνας για την εξουσία κράτησε αρκετά χρόνια.
  Και την 1η Μαΐου 1961, η ναζιστική Γερμανία ωστόσο επιτέθηκε στην ΕΣΣΔ. Έγινε μια προσπάθεια να επιτευχθεί: ένας πλανήτης - μια αυτοκρατορία!
  Και τα στρατεύματα του Schellenberg ήταν ακόμη σε θέση να καταλάβουν τη Μόσχα. Ο σοβιετικός στρατός ήταν πολύ κατώτερος σε ποσότητα και ποιότητα στρατιωτικού εξοπλισμού. Η κατάληψη μεγάλων πόλεων της ΕΣΣΔ κράτησε έξι μήνες λόγω μεγάλων αποστάσεων. Και μετά ο αντάρτικος πόλεμος κράτησε άλλα δέκα χρόνια.
  Ωστόσο, σύντομα τα πράγματα ηρέμησαν. Ο Σέλλενμπεργκ ακολούθησε μια σχετικά φιλελεύθερη πολιτική και το 1981 όλοι οι Ρώσοι έλαβαν την υπηκοότητα του Τρίτου Ράιχ. Η απελευθέρωση προχώρησε σταδιακά. Ο Σέλλενμπεργκ πέθανε αμέσως μετά. Και ξέσπασε ένας σοβαρός αγώνας για την εξουσία. Στη συνέχεια, ως συμβιβασμός, η μοναρχία αποκαταστάθηκε και ο άμεσος απόγονος του Κάιζερ, Φρειδερίκος Δ', ανέβηκε στο θρόνο. Το 2001 διεξήχθη δημοψήφισμα στο οποίο όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη Γη έλαβαν υπηκοότητα και επίσημα ίσα δικαιώματα. Και το 2017, άρθηκαν οι τελευταίοι περιορισμοί για Εβραίους και Ρομά.
  Η εποχή του εθνικοσοσιαλισμού έφτασε στο τέλος της. Ωστόσο, η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μια ενιαία αυτοκρατορία, ομοσπονδιακή και μοναρχική. Εξερευνά το διάστημα.
  Σε αυτό, όλοι είναι τυπικά ίσοι, και υπάρχει μια Γερουσία και μια Bundestag, όπου οι βουλευτές εκλέγονται από ολόκληρο τον πληθυσμό του Τρίτου Ράιχ. Και από πάνω τους είναι ο Κάιζερ, ο αυτοκράτορας όλου του πλανήτη Γη.
  Η ζωή, γενικά, δεν είναι κακή σε υλικό επίπεδο. Η αυστηρή πειθαρχία, η ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας με άριστη γερμανική οργάνωση απέδωσαν αποτελέσματα. Η γεωργία είναι εξαιρετική, δεν υπάρχει πείνα και υπάρχει αφθονία τροφίμων ακόμη και σε φτωχές περιοχές της Αφρικής. Όλοι έχουν δουλειά, όλοι παίρνουν μισθό και συντάξεις. Η εκπαίδευση και η ιατρική είναι δωρεάν. Ομοίως, δωρεάν νηπιαγωγεία και νηπιαγωγεία. Το φαγητό κοστίζει δεκάρες και οι τιμές για όλα τα προϊόντα έχουν παγώσει εδώ και πολλά χρόνια. Παντού, ακόμα και στην Αφρική, υπάρχουν δρόμοι• σχεδόν όλοι έχουν είτε ξεχωριστό διαμέρισμα είτε σπίτι. Σε όλους τους νεόνυμφους δίνονται αμέσως τουλάχιστον τρία δωμάτια σε ένα διαμέρισμα με όλες τις ανέσεις. Μπορείτε να βγάλετε αυτοκίνητο ή οτιδήποτε άλλο με πίστωση. Πολλοί έχουν ακόμη και προσωπικά ελικόπτερα.
  Το Διαδίκτυο είναι ενεργό, όλοι έχουν τηλεοράσεις και υπολογιστές, η εργάσιμη ημέρα είναι μόνο τέσσερις ώρες. Όλα τα αθλητικά τμήματα είναι δωρεάν και πληρώνετε ακόμη και για να τα παρακολουθήσετε.
  Δίνουν ένα σημαντικό επίδομα για κάθε παιδί. Οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι δωρεάν. Όλα έγιναν τόσο προσεγμένα και περιποιημένα. Οι δρόμοι είναι καθαροί, πολλά ρομπότ και αυτοματισμοί έχουν εμφανιστεί. Υποδειγματική τάξη. Τα τσιγάρα απαγορεύονται, αν και εξακολουθεί να πωλείται αλκοόλ και η μπύρα διαφόρων τύπων είναι σχεδόν δωρεάν. Τα παιδιά στη δημόσια εστίαση σιτίζονται επίσης δωρεάν.
  Πολλά δωρεάν αξιοθέατα και αίθουσες υπολογιστών.
  Ανθρώπινοι οικισμοί υπάρχουν ήδη στη Σελήνη, τον Άρη, την Αφροδίτη, τον Ερμή και τα φεγγάρια του Δία.
  Ο κόσμος ετοιμάζεται να πηδήξει στα αστέρια. Πολλά πράγματα έχουν ήδη εφευρεθεί.
  Εν ολίγοις, αποδείχθηκε αρκετά καλά συνολικά. Και δεν χρειαζόταν να ασχοληθείς τόσο πολύ.
  ΑΝ Ο ΖΙΟΥΓΚΑΝΟΦ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ
  Τον Μάιο του 1999, ο Zyuganov αποφάσισε να μην εγκρίνει την υποψηφιότητα του Stepashin, αλλά να πάει σε πρόωρες εκλογές στη Δούμα. Οι κομμουνιστές και οι σύμμαχοί τους πήραν μια ενιαία απόφαση να καταψηφίσουν τον Στεπάσιν. Επιπλέον, προσβλήθηκαν και στερήθηκαν τις θέσεις τους στην κυβέρνηση. Μια τέτοια απόφαση θα ήταν η πιο πιθανή στην ιστορία, αν ο Zyuganov δεν ήταν ένας δούρειος ίππος στο κομμουνιστικό στρατόπεδο, που υπονόμευε και συμβιβάστηκε τις αριστερές ιδέες.
  Οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές υποσχέθηκαν πολλά οφέλη για τους κομμουνιστές, μεταξύ άλλων λόγω των λιγότερων ανταγωνιστών και της εικόνας των μαρτύρων.
  Και αυτό έδειξε ότι οι κομμουνιστές δεν μένουν καθόλου προσκολλημένοι στις θέσεις τους, αλλά είναι πιο δεσμευτικοί.
  Τη δεύτερη φορά ο Γέλτσιν έφερε ξανά τον Στεπάσιν και μετά πήρε τον Ακσενένκο για τρίτη φορά. Η Δούμα πάλι δεν ενέκρινε, και ελήφθη και διαλύθηκε. Νέες εκλογές είχαν προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο.
  Το πείσμα του κοινοβουλίου άλλαξε κάπως τον ρου της ιστορίας. Ο βομβαρδισμός της Γιουγκοσλαβίας κράτησε περισσότερο - καθώς ο Μιλόσεβιτς ήλπιζε σε βοήθεια από τη Ρωσία. Και η διάλυση του κοινοβουλίου έδωσε την ευκαιρία στην αντιπολίτευση να κερδίσει.
  Οι κομμουνιστές κατάφεραν να θέσουν ξανά σε ψηφοφορία την παραπομπή του Γέλτσιν.
  Και πάλι ήταν λίγο λίγο, αυτή τη φορά μόνο δύο ψήφοι. Οι βουλευτές ανησύχησαν για την εγγύτητα των βουλευτικών εκλογών, και τον κίνδυνο να μην περάσουν σε αυτές.
  Η Δούμα διαλύθηκε και ο Γέλτσιν διόρισε με διάταγμα πρωθυπουργό τον ελάχιστα γνωστό Ακσενένκο.
  Σε γενικές γραμμές, οι ελπίδες του Zyuganov ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν ήταν δικαιολογημένες. Ο άρρωστος και αποδυναμωμένος πρόεδρος δεν πήγε ενάντια στο σύνταγμα. Και δεν κινδύνευσε να υπερβεί την εξουσία του με βαθμολογία δύο τοις εκατό. Ο Primakov, βλέποντας ότι ο συνασπισμός του δεν είχε χρόνο να σχηματιστεί και να εγγραφεί, συνήψε σε συμμαχία με τους κομμουνιστές. Η Yabloko και το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα πήγαν στις εκλογές. Το μπλοκ Unity δεν είχε χρόνο να σχηματιστεί και το NDR αποδυναμώθηκε.
  Υπάρχει επίσης η εισβολή μαχητών στο Νταγκεστάν και η αναποφασιστικότητα των δυνάμεων ασφαλείας κατά τη διάρκεια των εκλογών.
  Οι κομμουνιστές, μαζί με τον Primakov και τον Luzhkov, πέτυχαν μια κολοσσιαία νίκη. Έλαβαν πάνω από το πενήντα πέντε τοις εκατό των ψήφων. Το δεύτερο ήταν το μπλοκ Yabloko, το οποίο επίσης είχε καλές επιδόσεις, κερδίζοντας δεκαπέντε τοις εκατό. Απροσδόκητα, το LDPR είχε καλή απόδοση, συγκεντρώνοντας πάνω από δώδεκα τοις εκατό. Η NDR δεν πέρασε το φράγμα του πέντε τοις εκατό - πλήρης ήττα! Ο Ζιρινόφσκι έγινε ο μόνος ηγέτης υπέρ του Κρεμλίνου στη Δούμα. Είναι αλήθεια ότι ο ανταγωνισμός ήταν αδύναμος. Σύμφωνα με τον νέο νόμο, τα κόμματα πρέπει να εγγραφούν ξανά το αργότερο ένα χρόνο πριν από τις εκλογές και πολλά δεν είχαν χρόνο.
  Στο κοινοβούλιο κυριαρχούσε και πάλι η αριστερή αντιπολίτευση, τόσο η Yabloko με μονοεδρικές έδρες όσο και το LDPR μειοψηφία.
  Και φυσικά προέκυψε σύγκρουση... Μετά την εκλογή του προέδρου της Κρατικής Δούμας ψηφίστηκε ψήφος δυσπιστίας στην κυβέρνηση. Και πάλι έγινε λόγος για παραπομπή. Αυτή τη φορά τα δύο τρίτα, θα ήταν εύκολο να συλλεχθούν!
  Ο Γέλτσιν, αφού δίστασε, αποφάσισε να επιστρέψει στην καρέκλα τον Πρωθυπουργό Primakov και τον πρώτο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Maslyukov.
  Ο αριστερός συνασπισμός συμφώνησε σε αυτό, αλλά οι εξουσίες του προέδρου περιορίστηκαν προσωρινά. Και δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα μέχρι τις νέες εκλογές. Μετά από διαπραγματεύσεις εντός του συνασπισμού, αποφασίστηκε να οριστεί ο Πριμάκοφ για πρόεδρος. Ο Λουζκόφ έγινε πρωθυπουργός. Και ο Zyuganov έλαβε τη θέση του επικεφαλής του νομοθετικού κλάδου! Δηλαδή Super Skipper! Σε ό,τι αφορά το νέο, θα έπρεπε ακόμη και να είχαν εγκριθεί τροπολογίες στο σύνταγμα.
  Οι μαχητές εκδιώχθηκαν από το Νταγκεστάν. Αλλά δεν πήγαν στην Τσετσενία. Εκεί ξέσπασε εμφύλιος πόλεμος. Η Ρωσία υποστήριξε τους Μασκάντοφ και Καντίροφ, εναντίον των Μπασάγιεφ και Ραντούεφ.
  Ο Πριμάκοφ κατάφερε να κερδίσει τις ρωσικές προεδρικές εκλογές στον πρώτο γύρο. Η κυβέρνηση, ωστόσο, έλαβε πρόσθετες εξουσίες. Όπως και ο νομοθετικός κλάδος υπό κομμουνιστικό έλεγχο.
  Η οικονομική ανάπτυξη συνεχίστηκε στη Ρωσία, οι τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου αυξήθηκαν και η βιομηχανία αναζωογονήθηκε.
  Οι Αμερικανοί, γενικά όπως και στην πραγματικότητα, μετά την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου ενεπλάκησαν στο Αφγανιστάν και βαλτώθηκαν στο Ιράκ. Ο Πριμάκοφ εξελέγη εύκολα για δεύτερη θητεία. Αλλά το 2008, έχασε την έδρα του από τον εξαιρετικά επιτυχημένο πρωθυπουργό Γιούρι Λουζκόφ.
  Ο νέος πρόεδρος συνέχισε την προηγούμενη πολιτική συμμαχίας με τους κομμουνιστές. Ο Ζιουγκάνοφ έγινε πρωθυπουργός.
  Για κάποιο διάστημα, η εξωτερική πολιτική αφορούσε τη συνεργασία με τη Δύση και τη φιλία με την Κίνα. Το καθεστώς Γιανουκόβιτς έχει ενισχυθεί στην Ουκρανία. Έτσι, ο Λουζκόφ, σε αντίθεση με τον Πούτιν, ακολούθησε μια πιο φιλοουκρανική πολιτική και εκτιμούσε την ένωση των σλαβικών κρατών. Η Ουκρανία έγινε ακόμη και μέλος της Ευρωασιατικής Ένωσης το 2016. Ο Λουζκόφ υπηρέτησε δύο θητείες και παραιτήθηκε. Ο Zyuganov έγινε τελικά πρόεδρος, κερδίζοντας επίσης τις εκλογές αρκετά εύκολα. Ο Ζιρινόφσκι συμμετείχε για έβδομη φορά, όλα από το 1991, και έχασε ξανά.
  Το φθινόπωρο του 2015, η Ρωσία ενεπλάκη στον πόλεμο στη Συρία και βομβάρδισε εκεί. Ο Τραμπ ήρθε στην εξουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Zyuganov, παρά τον επίσημο κομμουνισμό, συνέχισε την προηγούμενη πορεία του στα οικονομικά. Η Ρωσία, παρά την επίσημη κυριαρχία του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, παρέμεινε μια αγορά, δημοκρατική και μετρίως αυταρχική χώρα.
  Συνεργασία με τη Δύση και μέτριος ανταγωνισμός. Υπάρχει μια συμμαχία με την Ουκρανία και τη Λευκορωσία και το Καζακστάν, αλλά επίσης όχι πολύ στενή. Το 2020, ο Zyuganov εξελέγη για δεύτερη θητεία. Σε γενικές γραμμές, ελαφρώς χαμηλώνοντας το αποτέλεσμα στα πρόθυρα του δεύτερου γύρου. Και στην Ουκρανία, μετά την αποχώρηση του Γιανουκόβιτς, ο μη συστηματικός Ζελένσκι κέρδισε απροσδόκητα. Έφυγε και ο Ναζαρμπάγιεφ.
  Ο Ζιουγκάνοφ είπε ότι δεν θα αλλάξει το σύνταγμα και θα φύγει μετά τη δεύτερη θητεία του.
  Έτσι, ο ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατάφερε ακόμα να κατευθύνει τη Ρωσία, δείχνοντας λίγο περισσότερο θάρρος. Και ο κόσμος αποδείχθηκε πιο ασφαλής και ήρεμος από ό,τι στην πραγματικότητα.
  Ποιος είναι ο Πούτιν; Πώς εξελίχθηκε η καριέρα του; Αφού ο Πριμάκοφ έγινε πρωθυπουργός, ο Πούτιν απορρίφθηκε ως πολύ κοντά στον Γέλτσιν. Κατηγορώντας, συγκεκριμένα, ότι η FSB χάλασε την εισβολή μαχητών στο Νταγκεστάν. Ο Πούτιν παρέμεινε για κάποιο διάστημα αναμεμειγμένος στην πολιτική. Έτρεξε ανεπιτυχώς για την Κρατική Δούμα. Στη συνέχεια έγινε δήμαρχος της Αγίας Πετρούπολης.
  Στη συνέχεια όμως άφησε την πολιτική και έπιασε δουλειά στην υπηρεσία ασφαλείας μιας ιδιωτικής εταιρείας. Τόσο λίγοι τον θυμόντουσαν πια.
  Ο Ζιρινόφσκι το 2020 πήγε στις προεδρικές εκλογές για όγδοη φορά και έχασε ξανά με ένα μέτριο αποτέλεσμα. Αλλά εξακολουθεί να έχει μια φατρία στην Κρατική Δούμα. Και ακόμη και ο Zyuganov του απένειμε τον βαθμό του στρατηγού μετά τις εκλογές του 2020. Ο Ντόναλντ Τραμπ έχασε απροσδόκητα τις εκλογές από έναν νεαρό Δημοκρατικό αντίπαλο. Η Μέρκελ παραιτήθηκε νωρίς. Και η υγεία του Λουκασένκο έχει επιδεινωθεί απότομα.
  Το 2021, Ρώσοι κοσμοναύτες πέταξαν τελικά στη Σελήνη. Και εκεί φύτεψαν μια κόκκινη σημαία! Ο Zyuganov ανακοίνωσε τον Afonin ως επίσημο διάδοχό του. Λοιπόν, γενικά, η ζωή γύρισε ξανά σε κύκλο.
  Όπως βλέπουμε, η κατάρρευση της Ρωσίας δεν έγινε ούτε χωρίς τον Πούτιν. Και το φως δεν γύρισε.
  
  
  
  
  
  
  ΑΝ Ο ΜΕΝΣΙΚΟΦ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΙ
  . Στον οποίο η τσαρική Ρωσία κέρδισε τον Κριμαϊκό Πόλεμο. Ο Μενσίκοφ σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα και τη θέση του πήρε ένας πιο ικανός διοικητής. Δηλαδή, έγινε ένα ατύχημα και άλλαξε τον ρου της ιστορίας.
  Το αντίθετο από αυτό με τον Μακάροφ. Γάλλοι και Βρετανοί ηττήθηκαν αποσπασματικά. Και η Ρωσία, έχοντας αιχμαλωτίσει έναν τεράστιο αριθμό αιχμαλώτων και τροπαίων, ανακατέλαβε την Κριμαία.
  Η Türkiye ηττήθηκε στην Υπερκαυκασία. Έδωσε το Καρς, το Ερζερούμ και σχεδόν όλη την Αρμενία στη Ρωσία. Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν τη Ρουμανία. Ωστόσο, δεν χρειαζόταν να συνεχιστεί η επίθεση. Ο Σουλτάνος ζήτησε ειρήνη. Την ίδια περίοδο η Αυστρία κατέλαβε τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.
  Οι Τούρκοι συμφώνησαν να παραχωρήσουν αυτονομία στη Σερβία, τη Βουλγαρία, το Μαυροβούνιο και η Ρουμανία έγινε Ρώσος υποτελής. Ταυτόχρονα, η Ρωσία κατέλαβε και την Αρμενία: Καρς, Ερζερούμ, Τανρόγκ, επεκτείνοντας τις κτήσεις της στο νότο.
  Ξέσπασαν ταραχές στη Γαλλία και άρχισε ο εμφύλιος πόλεμος και δεν μπορούσε πλέον να στείλει στρατεύματα. Η Βρετανία εγκατέλειψε επίσης τη σύγκρουση. Το βασίλειο της Σαρδηνίας επίσης αποδυναμώθηκε. Η Αυστρία έχει ενισχυθεί. Οι Αυστριακοί σύντομα κατέκτησαν το Βασίλειο της Σαρδηνίας, εδραιώνοντας την κυριαρχία τους στην Ιταλία.
  Σύντομα ο Σαμίλ πιάστηκε, τερματίζοντας τον πόλεμο στον Καύκασο. Η Ρωσία έκανε μια επικερδή ειρήνη με την Κίνα, αφαιρώντας ακόμη περισσότερα εδάφη από ό,τι στην πραγματική ιστορία, επομένως η εξουσία των ρωσικών όπλων ήταν υψηλότερη.
  Ο Νικόλαος ο Πρώτος δεν υποστήριξε τον Βορρά στον πόλεμο εναντίον του Νότου. Αντίθετα αποφάσισε να βοηθήσει τους νότιους μαζί με τη Βρετανία προκειμένου να ενισχύσουν τις θέσεις τους στην Αλάσκα.
  Η Ρωσία άρχισε να χτίζει πόλεις και φρούρια σε αμερικανικό έδαφος. Υπήρχαν ακόμη και σιδηροδρομικά έργα προς την Τσουκότκα. Ο Τσάρος Νικόλαος σκιαγράφησε πολλά. Τα ρωσικά στρατεύματα κατέκτησαν την Κεντρική Ασία. Αυτός ο μονάρχης πέθανε το 1867. Αφήνοντας τη Ρωσία ισχυρή και ευημερούσα. Ο γιος του Αλέξανδρος δεν κατάργησε τη δουλοπαροικία, αλλά συνέχισε να κινείται νότια. Συγκεκριμένα, διεξήγαγε νικηφόρο πόλεμο με την Τουρκία και προσάρτησε την Κωνσταντινούπολη στη Ρωσία. Μετά η Μεσοποταμία.
  Και πάλι ο πόλεμος με τη Βρετανία και η ήττα των Βρετανών στην Ασία. Ο Αλέξανδρος ο Β' κυβέρνησε λίγο περισσότερο, χωρίς να κάνει σημαντικές μεταρρυθμίσεις, εκτός από το δικαστικό σώμα, και να βελτιώσει κάπως το σύστημα διαχείρισης.
  Η κατάργηση της δουλοπαροικίας δεν ακολούθησε ποτέ. Όμως η Ρωσία προσάρτησε το Ιράν. Ο Τσάρος πέθανε ακριβώς είκοσι χρόνια μετά τον Νικόλαο τον Πρώτο το 1887. Ο Αλέξανδρος ο Τρίτος κυβέρνησε μόνο για λίγο, μέχρι το 1894, αλλά κατάφερε να προσαρτήσει σχεδόν όλη την Ινδία στη Ρωσία. Και ο Νικόλαος Β' συνέχισε το κίνημά του στην Ινδοκίνα και στην ίδια την Κίνα.
  Έγινε πόλεμος με την Ιαπωνία. Συνολικά νικητής. Και η πλήρης κατάκτηση της Κίνας και της Ινδοκίνας. Και διείσδυση μέχρι την Αυστραλία. Αλλά στην Ευρώπη η κατάσταση αποδείχθηκε κάπως διαφορετική.
  Η Αυστριακή Αυτοκρατορία προσάρτησε τη νότια Γαλλία. Και μετά νίκησε την Πρωσία, καταλαμβάνοντας τη νότια Γερμανία. Ήταν η Αυστρία που έγινε ο παγκόσμιος ηγεμόνας. Η Γαλλία ήταν πολύ αποδυναμωμένη από τον εμφύλιο πόλεμο. Η Πρωσία δεν μπορούσε να ενωθεί. Οι Αυστριακοί τελικά κατέλαβαν και κατέλαβαν όλη την Πρωσία, καθώς και τμήματα της ανατολικής Γαλλίας. Δημιουργήθηκε μια μεγάλη αυτοκρατορία που επεκτάθηκε στην Αφρική. Σύντομα οι Αυστριακοί κατέκτησαν επίσης το Βέλγιο, την Ολλανδία και πολλά εδάφη στην Αφρική. Στη συνέχεια έγινε πόλεμος μεταξύ Αυστρίας και Ρωσίας εναντίον της Βρετανίας. Τελείωσε με τη διαίρεση της Αφρικής μεταξύ των Αυστριακών και των Ρώσων.
  Ο αυτοκράτορας Φραντς έγινε πραγματικά ο μεγαλύτερος μονάρχης, ξεπερνώντας τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη κατακτώντας σχεδόν τη μισή Αφρική και το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης. Η Γαλλία, επίσης, σύντομα καταλήφθηκε πλήρως, μαζί με την Ισπανία και την Πορτογαλία. Ναι, όλα πήγαν καλά, αλλά...
  Ο κληρονόμος του αυτοκράτορα Φραντς ήθελε να προσαρτήσει τη Σερβία στον εαυτό του! Και το 1920 άρχισε ένας μεγάλος πόλεμος μεταξύ της Ρωσίας του Νικολάου Β' και της Μεγάλης Αυστριακής Αυτοκρατορίας.
  Όλη η Ευρώπη είναι στο πλευρό της Αυστρίας. Εκτός από τη Βρετανία, που δεν είναι τόσο δυνατή όσο στην πραγματική ιστορία, και σχεδόν τη μισή Αφρική. Επιπλέον, η Σουηδία αντιτάχθηκε στη Ρωσία. Και η Νορβηγία και η Δανία καταλήφθηκαν υπό τον αυτοκράτορα Φραγκίσκο.
  Αυτό ήταν το μισό πρόβλημα. Οι ΗΠΑ παρέμειναν διαιρεμένες και μια δευτερεύουσα δύναμη. Αλλά η Βρετανία εξακολουθούσε να ελέγχει τον Καναδά και την Αυστρία. Και μετά τους δύο πρώτους μήνες δισταγμού, μπήκε και αυτή στη μάχη στο πλευρό της Αυστρίας.
  Έτσι ξέσπασε ένας μεγάλος πόλεμος. Αυστρία και Αγγλία εναντίον Ρωσίας.
  Φυσικά, ο Oleg Rybachenko είναι ακριβώς εκεί. Και παλεύει σαν πραγματικός και ακλόνητος ήρωας.
  Το αγόρι πυροβολεί τον ξένο στρατό με ένα πολυβόλο και τραγουδά:
  - Ο ύμνος της Πατρίδας τραγουδάει στις καρδιές μας,
  Δεν υπάρχει πιο όμορφος από αυτήν σε ολόκληρο το σύμπαν...
  Πιέστε πιο σφιχτά το δοκάρι του ιππότη -
  Πέθανε για τη Ρωσία που έδωσε ο Θεός!
  Και αυτοκτονεί, καταστρέφει με πολυβόλο στρατό από όλη την Ευρώπη και εν μέρει από την Αφρική.
  Και το αγόρι δεν υποχωρεί στον εαυτό του. Εδώ ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά του δάχτυλα και τρίζει:
  - Δεν θα υποχωρήσουμε και δεν θα τα παρατήσουμε!
  Και πάλι το αγόρι εκτοξεύει μια θανατηφόρα και καταστροφική έκρηξη. Δεν θέλει να υποχωρήσει στον αντίπαλό του.
  Και τραγουδάει στον εαυτό του:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει! Ούτε ένα λιοντάρι δεν μπορεί να κερδίσει!
  Το αγόρι είναι πραγματικός ήρωας. Ακάθιστο και ανίκητο. Ιππότης της πίστης! Κι ας μην είναι χριστιανός!
  Και έτσι η αυστριακή επίθεση αποκρούστηκε.
  Οι Αυστριακοί και οι Βρετανοί έχουν τανκς, αλλά και η Ρωσία έχει μαστόδοντα.
  Ο Νικόλαος Β' έχει ακόμα πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό, λαμβάνοντας υπόψη τις αποικίες. Σκεφτείτε όλη την Ασία, την ανατολική Ευρώπη, μέρος των Βαλκανίων, περισσότερο από τη μισή Αφρική.
  Άρα η Ρωσία υπερέχει στον αριθμό του πεζικού. Και οι στρατιώτες πολεμούν πολύ γενναία...
  Και οι Αυστριακοί δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και εκδιώχθηκαν πίσω από τη Βαρσοβία. Στη συνέχεια, τα ρωσικά στρατεύματα προχώρησαν στο Όντερ και κατέλαβαν την Ανατολική Πρωσία. Έπεσε και η Γαλικία, μαζί με τον Λβοφ. Το Przemysl πολιορκήθηκε. Η Κρακοβία απελευθερώθηκε.
  Τότε αποδείχθηκε ότι οι Σλάβοι δεν ήθελαν να πολεμήσουν με τους Ρώσους και παραδίδονταν μαζικά.
  Οι μάχες έδειξαν επίσης ότι τα ελαφρύτερα, ευκίνητα ρωσικά τανκς ήταν πιο αποτελεσματικά από τα βαρύτερα, πιο αδέξια γερμανικά τανκς. Και στην αεροπορία, η τσαρική Ρωσία είναι γενικά μια τάξη μεγέθους ισχυρότερη από την ποιότητα των Βρετανών και των Αυστριακών.
  Τα ρωσικά στρατεύματα επανέλαβαν την επίθεσή τους μετά από μια παύση. Πήραν και αριθμούς και δεξιότητες.
  Η Βουδαπέστη περικυκλώθηκε και καταλήφθηκε. Στη θάλασσα, ο ναύαρχος Κολτσάκ νίκησε τους Βρετανούς και κατέλαβε την Αυστραλία. Στην ξηρά, τα ρωσικά στρατεύματα περικύκλωσαν και κατέλαβαν το Βερολίνο. Και μετά η Βιέννη.
  Η Αυστριακή Αυτοκρατορία έχανε επίσης τη μάχη στην Αφρική. Ηττήθηκε και το αγγλικό σώμα. Ναι, τα πράγματα ήταν δυσάρεστα για τον Αυτοκράτορα Αδόλφο.
  Κόλλησε το κεφάλι του σε λάθος μέρος και άρχισε να χάνει εντελώς. Πώς μπορεί να αντισταθεί σε τέτοια δύναμη;
  Μετά την άλωση της Βιέννης, η αντίσταση των Αυστριακών έγινε κομβική. Και σύντομα οι Ρώσοι κατέλαβαν όλη την Ευρώπη και την Αφρική. Την ίδια ώρα, από την Αλάσκα ξεκίνησε επίθεση στον Καναδά. Έχασαν και οι Βρετανοί.
  Η Βρετανία βρέθηκε απομονωμένη και προσπάθησε να καθίσει έξω στο νησί.
  Αλλά είναι σαφές ότι η Ρωσία θα επικρατήσει εξαπολύοντας αεροπορική επίθεση.
  Και βομβάρδισε σχεδόν ό,τι υπήρχε στην επιφάνεια. Και τότε μια δύναμη αποβίβασης αποβιβάστηκε στη στεριά, η οποία έφερε τη Βρετανία σε υποταγή.
  Έτσι, ολόκληρο το ανατολικό ημισφαίριο, καθώς και η Αλάσκα και ο Καναδάς, έγιναν ρωσικά.
  Συνολικά αυτό είναι υπέροχο! Ο Νικολάι ο δεύτερος έκανε μια προσωρινή παύση, χωνεύοντας τα υπάρχοντα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να είναι διχασμένες και όχι πολύ ισχυρές, όπως άλλα κράτη που εξαρτώνται από τη Ρωσία.
  Το 1937 ο Τσάρος Νικόλαος Β' συνετρίβη σε αεροπλάνο. Ο θρόνος κληρονόμησε ο Αλεξέι Β'. Σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, ο κληρονόμος ήταν αρκετά υγιής και ευδιάθετος. Και το 1941 αποφάσισε να κατακτήσει όλα όσα δεν είχαν καταφέρει να καταλάβουν οι πρόγονοί του.
  Αφήνοντας τον πλανήτη να πάει, η Γη θα είναι ήδη μια αυτοκρατορία. Και ο ρωσικός στρατός κινήθηκε πρώτα στις βόρειες πολιτείες της Αμερικής και μετά στις νότιες. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν ήταν ισχυρές και συνελήφθησαν γρήγορα. Αλλά το Μεξικό αποδείχθηκε ότι ήταν πιο εύκολο να κατακτηθεί. Στη συνέχεια ανεβείτε. Ένα προς ένα, καταλαμβάνοντας τη μια χώρα μετά την άλλη. Η μεγαλύτερη και ισχυρότερη Βραζιλία. Όμως άντεξε λιγότερο από ένα μήνα.
  Και έτσι κατέκτησαν τη Λατινική Αμερική και τη Νέα Ζηλανδία. Ο Αλεσέι ο Δεύτερος έμεινε στην ιστορία ως ο κατακτητής όλων των ρωσικών κατακτήσεων. Και ήδη το 1947, Ρώσοι κοσμοναύτες πάτησαν το πόδι τους στη Σελήνη. Και το 1958 στον Άρη! Το 1961 στην Αφροδίτη. Το 1972 στον Ερμή και το 1973 στα φεγγάρια του Δία. Το 1975, σε ηλικία 71 ετών, ο Αλέξιος Β' πέθανε. Με το παρατσούκλι ο τελικός. Και ο γιος του Νικόλαος Γ' έγινε βασιλιάς. Το 1980, ο άνθρωπος εισήλθε στον τελευταίο, πιο μακρινό πλανήτη του Ηλιακού Συστήματος - τον Πλούτωνα. Ο Νικόλαος Γ' δεν κυβέρνησε για πολύ καιρό. Πέθανε το 1985. Και στον θρόνο ανέβηκε ο γιος του Αλέξανδρος ο τέταρτος. Ένας νεαρός βασιλιάς περίπου είκοσι επτά ετών. Και ο βασιλιάς διέταξε να προετοιμαστούν για να πηδήξουν πέρα από το Ηλιακό Σύστημα. Και άρχισαν να κατασκευάζουν διαστημόπλοια και έναν πύραυλο φωτονίων. Και τελικά, το 2017, ξεκίνησε η πρώτη διαστρική αποστολή.
  
  Ο ΤΣΑΡ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Β' ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ
  Ο διάσημος συγγραφέας και ποιητής Oleg Rybachenko ένιωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στον κόσμο. Η ανθρωπότητα παραμένει κατακερματισμένη όπως ήταν. Ο αριθμός των χωρών στον πλανήτη Γη αυξάνεται μόνο. Και αν κάποιος αποκτήσει επιρροή, είναι μόνο η ολοκληρωτική, δικτατορική Κίνα. Και η Ρωσία, μετά το τέλος της βασιλείας του Βλαντιμίρ Πούτιν, βυθίστηκε σε βαθιά κρίση. Ο πόλεμος στον Καύκασο μαίνεται ξανά, αριστεροί και εθνικιστές επαναστατούν. Η οικονομία βρίσκεται ξανά σε παρακμή και η εγκληματικότητα αυξάνεται. Και η Ρωσία αρχίζει να διαλύεται.
  Παρά την εκπληκτική του τύχη, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν μπόρεσε ποτέ να δημιουργήσει ένα ισχυρό, σταθερό πολιτικό σύστημα ή μια σταθερή και ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομία. Πολλά κοινωνικά και διεθνικά προβλήματα δεν επιλύθηκαν. Η σπάνια τύχη επέτρεψε στον Πούτιν να διατηρήσει την εμφάνιση της ευημερίας. Μόλις όμως έφυγε, άνοιξαν αμέσως όλα τα αποστήματα που δεν επουλώθηκαν.
  Επιπλέον, η απειλή ενός πυρηνικού πολέμου πλανάται! Ο κόσμος βρίσκεται σε χάος, η Ρωσία οδεύει σε εμφύλιο πόλεμο μεγάλης κλίμακας! Αυτό πρέπει να διορθωθεί επειγόντως.
  Το αγόρι διάβασε σε ένα βιβλίο ότι μπορείς να αλλάξεις τη μοίρα των ανθρώπων και να αλλάξεις θέσεις! Και υπάρχει ένας ισχυρός τσιγγάνος που μπορεί να το κάνει αυτό σε οποιοδήποτε άτομο.
  Γιατί λοιπόν να μην αντιστρέψουμε την τύχη και την τύχη του Πούτιν και του Νικολάου Β';
  Επιπλέον, εάν ο Νικόλαος Β' είναι τόσο εντυπωσιακά επιτυχημένος όσο ο Πούτιν, τότε η πορεία της ιστορίας θα αλλάξει. Και στον εικοστό πρώτο αιώνα, οι Ρομανόφ θα κυβερνήσουν στη Ρωσία. Αυτό σημαίνει ότι ο Πούτιν δεν θα χρειαστεί τύχη. Ή τουλάχιστον η Ρωσία έχει την τύχη του Πούτιν.
  Και στον εικοστό αιώνα, η τύχη της τσαρικής Ρωσίας χρειάζεται πολύ.
  Ο διάσημος συγγραφέας αποφάσισε να πάει στην τσιγγάνα. Ευτυχώς, υπήρχε η διεύθυνσή της στο Διαδίκτυο και η ανεπτυγμένη διαίσθηση είπε στον συγγραφέα και ποιητή ότι δεν ήταν καθόλου τσαρλατάνα.
  Πράγματι, ο γύφτος δεν είναι απλός. Μένει σε μια έπαυλη στη Μόσχα, και μοιάζει περίπου είκοσι χρονών, αν και λέει περιουσίες από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης. Μπορείτε να δείτε αμέσως το αιώνιο κορίτσι με τα μαύρα σγουρά μαλλιά - είναι εξαιρετική!
  Ο Oleg Rybachenko τη ρώτησε:
  -Κάνε μια καλή πράξη! Αλλάξτε την τύχη του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Νικολάου Β΄!
  Η παντοτινή νεαρή τσιγγάνα κοίταξε τον Oleg Rybachenko και απάντησε:
  - Είναι καλό που δεν είσαι εγωιστής και θα τα παρατήσεις όχι για τον εαυτό σου, αλλά για τη χώρα της Ρωσίας! Και είναι ακόμα καλύτερο που έχετε πλούσια ενέργεια και μια πρωτόγνωρη, απίστευτη, υπεράνθρωπη φαντασία!
  Ο γύφτος έκλεισε το μάτι και συνέχισε:
  - Το να αλλάξω τόσο πολύ την ιστορία δεν είναι εύκολο ούτε για μένα! Αλλά εσύ, ο ιδιοκτήτης της πιο δυνατής και πλούσιας φαντασίας στον κόσμο, μπορείς να με βοηθήσεις!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έγνεψε καταφατικά:
  - Είμαι έτοιμος για όλα! Και θα εκπληρώσω κάθε αίτημα!
  Ο νεαρός τσιγγάνος έγνεψε καταφατικά και είπε:
  -Θα σε κάνω αγόρι δώδεκα περίπου, και θα μεγαλώσεις εξαιρετικά αργά και δεν θα γίνεις ποτέ μεγαλύτερος από δεκατεσσάρων στο σώμα. Θα σε στείλω σε έναν παράλληλο κόσμο, όπου πρώτα θα γίνεις σκλάβος!
  Ο Oleg Rybachenko είπε συμφωνώντας:
  - Είμαι έτοιμος!
  Ο τσιγγάνος έγνεψε καταφατικά και συνέχισε:
  - Θα πρέπει να μου πάρεις εννέα πέτρες τεχνουργημάτων: μαύρη, άσπρη, κόκκινη, πορτοκαλί, κίτρινη, πράσινη, μπλε, λουλακί, μωβ. Και εκτός από αυτό, το δέκατο τεχνούργημα είναι το στέμμα του Koshchei!
  Είναι δύσκολο, αλλά θα έχετε το για πάντα νέο, γρήγορο, δυνατό, ανθεκτικό σώμα ενός αγοριού πολεμιστή. Και συν μια εξαιρετική διάνοια και ένα εκπληκτικό δώρο φαντασίας. Αργά ή γρήγορα, θα συλλέξετε αντικείμενα και θα επιστρέψετε στον κόσμο σας. Και για πάντα θα είσαι στο σώμα ενός φαινομενικά δυνατού και γρήγορου αγοριού περίπου δεκατεσσάρων ετών και θα είναι αδύνατο να σε σκοτώσει. Δηλαδή θα λάβεις και την αθανασία ως ανταμοιβή!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έγνεψε καταφατικά:
  - Κάποιος μπορεί μόνο να ονειρευτεί αυτό!
  Η για πάντα νεαρή μάγισσα παρατήρησε:
  - Αλλά δέκα τεχνουργήματα είναι δικά μου, και μόνο δικά μου! Θα μου δώσουν τέτοια δύναμη που θα σου αξίζει περισσότερο από την αθανασία! Στο μεταξύ, θα σε κοιμίσω, και θα ξυπνήσεις σαν σκλάβος στα λατομεία. Και τότε η εφευρετικότητά σας θα σας πει πώς να ξεφύγετε από αυτό!
  Όταν μετακομίσετε, θα μπορώ να αλλάξω τη μοίρα, την τύχη και την τύχη του Προέδρου Πούτιν και του Τσάρου Νικολάου Β'. Θα συλλέξετε αντικείμενα από διαφορετικούς κόσμους για μένα, και στο μεταξύ, από τις αρχές του εικοστού αιώνα, η ιστορία της Ρωσίας θα πάει διαφορετικά. Δηλαδή, ακόμα κι αν δεν συλλέξετε τα τεχνουργήματα - εννέα πέτρες και το στέμμα του Koshchei, ο Τσάρος της Ρωσίας Νικόλαος Β θα εξακολουθεί να έχει τύχη, μοίρα και την τύχη του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν!
  Ο Oleg Rybachenko χαμογέλασε πλατιά και απάντησε:
  -Αυτό είναι καλό! Στον νέο κόσμο, θα είμαι ήρεμος ότι η πορεία της ιστορίας άλλαξε επιτέλους προς το καλύτερο! Και ότι η Ρωσία θα μπορέσει να αποκαταστήσει την τάξη σε όλο τον κόσμο και να γίνει μια ηγεμονική χώρα! Και απόλυτος ηγεμόνας!
  Ο για πάντα νέος τσιγγάνος διέταξε:
  - Ξάπλωσε στον καναπέ!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο ξάπλωσε.
  Η μάγισσα γουργούρισε:
  - Τώρα κοιμήσου! Θα ξυπνήσεις σε έναν άλλο κόσμο.
  Τα μάτια του Oleg Rybachenko έκλεισαν και σχεδόν αμέσως αποκοιμήθηκε.
  Ο τσιγγάνος έβγαλε τα υλικά που είχαν αποθηκευτεί εκ των προτέρων από τα δοχεία και άρχισε να ετοιμάζει το φίλτρο. Άνοιξε το γκάζι κάτω από το προετοιμασμένο καζάνι για μαγικά. Και άρχισε να πετάει διάφορα πράγματα εκεί, κάνοντας ξόρκια. Την ίδια στιγμή, το αιώνιο κορίτσι έβγαλε από την τσέπη της μια τράπουλα και τραγούδησε:
  - Ω, μοίρα, μοίρα, βοήθησε τον Νικολάι! Καλή επιτυχία από τον Πούτιν, έλα στον Τσάρο Ρομανόφ!
  Αφήστε τον Ρομανόφ να κερδίσει
  Κανόνες όπως ο Τζένγκις Χαν...
  Μακάρι να σου φέρει τύχη,
  Πούτιν κλέβοντας δώρο!
  
  Είναι καλύτερα για τη Ρωσία
  Νικόλαος ο Μέγας Τσάρος...
  Ο Τζένγκις Χαν θα γίνει πιο ψύχραιμος
  Γίνε σαν τον Βλαντιμίρ Πούτιν!
  Το καζάνι άρχισε να βράζει και το φίλτρο άρχισε να φουσκώνει μέσα του. Ο τσιγγάνος άπλωσε τα χαρτιά, έκανε ξόρκι και πέταξε την τράπουλα στην ομίχλη που έβραζε... Ένα υπέρλαμπρο φλας άστραψε, σαν από χίλια φωτογραφικά μπλιτζ. Ο κοιμώμενος Oleg Rybachenko εξαφανίστηκε... Και μετά, αφού άναψε, εξαφανίστηκε και το καζάνι.
  Η ευρύχωρη αίθουσα όπου η μεγάλη μάγισσα έκανε το ξόρκι της έγινε άδεια και ήσυχη!
  Η για πάντα νεαρή μάγισσα είπε:
  - Καλά! Άλλαξα τον ρου της ιστορίας και είναι ωραίο! Και αν αυτός ο ιδεαλιστής είναι τυχερός και μαζέψει τεχνουργήματα, τότε θα γίνω τόσο δυνατός που ο ίδιος ο Σατανάς θα με ζηλέψει!
  Και η τσιγγάνα μάγισσα άστραφτε με σμαραγδένια μάτια!
  Και έγινε ένα θαύμα!
  Τι περίμενε πραγματικά τον Νικόλαο Β'... Πράγματι, πολλά έχουν αλλάξει. Δεν υπήρξε αιματηρή συμπλοκή κατά τη διάρκεια της στέψης. Και η επέκταση στην Κίνα ήταν επιτυχής. Ο πόλεμος με την Ιαπωνία, φυσικά, συνέβη. Αυτό ήταν γενικά ιστορικά αναπόφευκτο. Είναι σαφές ότι το τέρας στο πρόσωπο του σαμουράι έπρεπε να είχε αφοπλιστεί και καταστραφεί. Και δεν υπάρχει διαφυγή από αυτό. Δεν μπορείτε να αφήσετε κίνδυνο στα σύνορά σας.
  Η Ιαπωνία ήταν η πρώτη που ξεκίνησε τον πόλεμο, αλλά η προσπάθειά της να επιτεθεί στα ρωσικά πλοία ήταν ανεπιτυχής. Οι Ρώσοι δεν υπέστησαν σημαντικές ζημιές και δώδεκα αντιτορπιλικά της Γης του Ανατέλλοντος Ήλιου βυθίστηκαν.
  Ο "Varyag" κατάφερε επίσης να ξεφύγει από την περικύκλωση. Το οποίο αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία. Και ο ναύαρχος Μακάροφ έφτασε γρήγορα στη θάλασσα και ας καταστρέψουμε τους Ιάπωνες. Και ο στρατηγός Κουροπάτκιν νίκησε τους σαμουράι στην ξηρά και κατέλαβε πλήρως ολόκληρη την κορεατική χερσόνησο.
  Και ακόμη και ο Τσάρος Νικόλαος Β' πήρε μια απόφαση: έπρεπε να μείνει ασφαλής από την Ιαπωνία για πάντα! Αλλά όπως? Ναι, χερσαία στρατεύματα και προσάρτησή τους εξ ολοκλήρου στη Ρωσία ως επαρχία.
  Και τότε έλαβε χώρα μια αποφασιστική μάχη στη θάλασσα, όπου ο ιαπωνικός στόλος τερματίστηκε τελικά από τον ναύαρχο Makarov.
  Στη μάχη πήραν μέρος και τέσσερα κορίτσια! Γυμνοπόδι και με μπικίνι!
  Νατάσα, Ζόγια, Αουρόρα, Σβετλάνα. Τέσσερις καλλονές που κουνώντας σπαθιά επιβιβάζονται στο μεγαλύτερο πλοίο των σαμουράι.
  Η Νατάσα κόβει τους Ιάπωνες και φωνάζει:
  - Θα λερωθείς, στενομάτης!
  Η Ζόγια έκοψε έναν άλλο σαμουράι και παρατήρησε:
  - Και τα μάτια σου είναι ζαφείρι!
  Η Νατάσα, έχοντας τρέξει το μύλο, επιβεβαίωσε:
  - Φυσικά ναι! Φυσικά ναι!
  Και μετά η Aurora το πήρε ξανά και κλώτσησε την Γιαπωνέζα στο πηγούνι με τη γυμνή φτέρνα της. Έσπασε το σαγόνι του και βρυχήθηκε:
  - Ούρα για την Πατρίδα!
  Η Σβετλάνα το πήρε, έκοψε το κεφάλι του σαμουράι και θόλωσε:
  - Για τον Τσάρο Νικόλαο Β'!
  Ναι, φυσικά, πολλά εξαρτώνται από την τύχη. Συγκεκριμένα, ο ναύαρχος Μακάροφ παρέμεινε ζωντανός. Και αποδείχθηκε ότι ήταν ο δεύτερος Ushakov. Πόσο επιδέξια κάνει κουμάντο. Ο ίδιος είναι σε ένα κινητό καταδρομικό, μπορεί να συμβαδίζει με τα πάντα. Και οι Ιάπωνες, που, παρεμπιπτόντως, δεν είχαν μεγάλο πλεονέκτημα στα όπλα, χτυπήθηκαν σε τμήματα και τακτικά.
  Η ικανότητα ενός στρατηγού ή ναυτικού διοικητή υπερισχύει ενός μικρού αριθμητικού πλεονεκτήματος.
  Επιπλέον, εκείνη τη στιγμή οι Ιάπωνες ήταν πιο αδύναμοι σε αριθμό. Έτσι, ο Μακάροφ τα σπάει. Αναγκάζει να μάχεται στενά, όπου τα ρωσικά πλοία με οβίδες διάτρησης θωράκισης είναι πολύ ισχυρότερα.
  Και οι Ιάπωνες ηττήθηκαν. Και τα κορίτσια αιχμαλωτίζουν ένα άλλο πλοίο σαμουράι. Και πάνω του κυματίζει η σημαία της τσαρικής αυτοκρατορίας!
  Τι είναι οι Ιάπωνες; Δεν είσαι πολύ καλός στην τύχη; Ο Νικόλαος Β' έλαβε την τύχη του Βλαντιμίρ Πούτιν και όλα του πήγαν τόσο καλά!
  Τι γίνεται με τα κορίτσια; Οι τέσσερις καλλονές με μπικίνι είναι μάγισσες Rodnover που αποφάσισαν να πολεμήσουν για τον βασιλιά, αν και συνήθως δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν τον κόσμο.
  Αλλά σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να βοηθήσουμε τον ρωσικό λαό. Και αυτό οφείλεται στην τύχη του Πούτιν. Ποτέ δεν θα είχε καταλάβει την Κριμαία χωρίς να πυροβολήσει, αν δεν υπήρχαν τα ίδια τέσσερα κορίτσια μάγισσες. Βοήθησαν να γίνει ένα θαύμα. Αλλά αν η Ρωσία χρειαζόταν να αφαιρέσει την Κριμαία από τον αδελφό λαό παραμένει ένα ερώτημα. Αλλά η προσάρτηση της Κίνας στη Ρωσική Αυτοκρατορία είναι μια εξαιρετική ιδέα! Φανταστείτε πόσα θέματα θα έχει ο Ρώσος Τσάρος - θα μπορούσε να συντρίψει όλο τον κόσμο!
  Με λίγα λόγια, τα κορίτσια εδώ δεν χάνουν τον χρόνο τους. Και ήδη το νέο θωρηκτό καταιγίζεται.
  Και πάλι αιχμαλωτίζεται. Και τα σπαθιά στα χέρια των καλλονών απλώς αναβοσβήνουν, και είναι τόσο αιχμηρά. Και τόσοι Ιάπωνες ανακατεύτηκαν.
  Η μάχη στη θάλασσα έληξε με την οριστική βύθιση της ιαπωνικής μοίρας και τη σύλληψη του ναύαρχου Τόγκο.
  Και άρχισε η προσγείωση. Δεν υπήρχαν αρκετά ατμόπλοια και μεταφορικά. Και χρησιμοποιούσαν μακροβούτια, τα μετέφεραν σε καταδρομικά και θωρηκτά και έκαναν ένα σωρό άλλα πράγματα. Ο Τσάρος διέταξε τη χρήση του εμπορικού στόλου κατά την απόβαση.
  Τα ρωσικά στρατεύματα νίκησαν την επίθεση των σαμουράι που προσπάθησαν να τους πετάξουν από το προγεφύρωμα. Όμως ο τσαρικός στρατός άντεξε με θάρρος. Και η μαζική επίθεση αποκρούστηκε με μεγάλες απώλειες.
  Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, οι μάγισσες έκοψαν με σπαθιά και πέταξαν χειροβομβίδες στον εχθρό με τα γυμνά τους πόδια.
  Βρίσκονται φυσικά στα πιο επικίνδυνα μέρη. Και πώς άρχισαν να πυροβολούν πολυβόλα. Κάθε σφαίρα είναι στο στόχο.
  Η Νατάσα πυροβόλησε, πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Κανείς δεν είναι πιο κουλ από εμένα!
  Η Ζόγια, πυροβολώντας ένα πολυβόλο, πέταξε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Για τον Τσάρο Νικόλαο Β'!
  Η Aurora, συνεχίζοντας να πυροβολεί από πολυβόλα και πηδώντας ψηλά, έσπασε και είπε:
  - Για τη Μεγάλη Ρωσία!
  Η Σβετλάνα, συνεχίζοντας να χτυπά τον εχθρό, είπε επιθετικά, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της, πετώντας μια χειροβομβίδα με τη γυμνή φτέρνα της:
  - Για τη βασιλική αυτοκρατορία!
  Οι πολεμιστές συνέχισαν να χτυπούν και να αλωνίζουν. Έχουν μια τέτοια έκρηξη ενέργειας. Αυτοπυροβολούνται και καταστρέφουν τους σαμουράι που προχωρούν.
  Υπάρχουν ήδη χιλιάδες, δεκάδες χιλιάδες Ιάπωνες που σκοτώθηκαν από αυτόν.
  Και οι ηττημένοι σαμουράι φεύγουν... Τα κορίτσια είναι πολύ θανατηφόρα εναντίον τους.
  Και οι Ρώσοι κόβουν σαμουράι με ξιφολόγχες...
  Η επίθεση αποκρούεται. Και νέα ρωσικά στρατεύματα προσγειώνονται στην ακτή. Το προγεφύρωμα επεκτείνεται. Καθόλου άσχημα, φυσικά, για την τσαρική αυτοκρατορία. Η μια νίκη μετά την άλλη. Και ο ναύαρχος Μακάροφ θα βοηθήσει επίσης με τα όπλα του. Σαρώνοντας τους Ιάπωνες.
  Και τώρα τα ρωσικά στρατεύματα κινούνται ήδη στην Ιαπωνία. Και η χιονοστιβάδα τους δεν μπορεί να σταματήσει. Κόβουν τον εχθρό και μαχαιρώνουν με ξιφολόγχες.
  Η Νατάσα, επιτίθεται στους σαμουράι και κόβοντάς τους με σπαθιά, τραγουδά:
  - Μυρίζουν λευκοί λύκοι! Μόνο τότε θα επιβιώσει ο αγώνας!
  Και πώς πετάει χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του!
  Η Zoya τραγουδάει μαζί με άγρια επιθετικότητα. Και επίσης να ρίχνει με τα ξυπόλυτα του, κάτι μοναδικό, θανατηφόρο:
  -Οι αδύναμοι πεθαίνουν, σκοτώνονται! Προστατεύοντας την ιερή σάρκα!
  Ο Αυγουστίνος, πυροβολώντας τον εχθρό, σχίζοντας με σπαθιά, και ρίχνοντας χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλά της, τσιρίζει:
  - Γίνεται πόλεμος στο καταπράσινο δάσος, απειλές έρχονται από παντού!
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας και πετώντας δώρα θανάτου με τα γυμνά της πόδια, το πήρε και ψέλλισε:
  - Μα πάντα νικάμε τον εχθρό! Λευκοί λύκοι χαιρετίζουν τους ήρωες!
  Και τα κορίτσια σε χορωδία, καταστρέφοντας τον εχθρό, τραγουδούν, ρίχνοντας θανατηφόρα όπλα με τα γυμνά τους πόδια:
  - Σε ιερό πόλεμο! Θα είναι η νίκη μας! Εμπρός η αυτοκρατορική σημαία! Δόξα στον πεσόντα ήρωα!
  Και πάλι τα κορίτσια πυροβολούν και τραγουδούν με ένα εκκωφαντικό ουρλιαχτό:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει! Κανείς δεν θα μας νικήσει! Λευκοί λύκοι συντρίβουν τον εχθρό! Λευκοί λύκοι - χαιρετισμός στους ήρωες!
  Τα κορίτσια περπατούν και τρέχουν... Και ο ρωσικός στρατός προχωρά προς το Τόκιο. Και οι Ιάπωνες αυτοκτονούν, και κουρεύονται. Ο ρωσικός στρατός κινείται. Και η μία νίκη μετά την άλλη.
  Ο Τσάρος Νικόλαος έβγαλε πραγματικά ένα τυχερό δελτίο. Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν ήδη αρχίσει να εισβάλλουν στην ιαπωνική πρωτεύουσα. Και είναι όλα τόσο υπέροχα.
  Τα κορίτσια εδώ φυσικά προηγούνται όλων και η πίεση και τα κατορθώματά τους είναι σε μεγάλο ύψος.
  Ειδικά όταν ρίχνουν χειροβομβίδες με γυμνά πόδια. Αυτό γενικά προκαλεί σοκ και δέος στους σαμουράι.
  Εδώ όμως σκαρφαλώνουν στον τοίχο της ιαπωνικής πρωτεύουσας. Και ψιλοκόβουν ανθρώπους και άλογα σε λάχανα. Συνέτριψαν τους αντιπάλους τους σε κομμάτια. Έρχονται τα κορίτσια, ουρλιάζουν και γελάνε! Και με τα γυμνά τους τακούνια σε κλωτσούν στα πιγούνια. Οι Ιάπωνες πετάνε ανάποδα. Και πέφτουν στα δικά τους διακυβεύματα.
  Και οι πολεμιστές κουνούν τα σπαθιά τους ακόμα πιο δυνατά.
  Και οι σαμουράι υφίστανται ήττα μετά από ήττα. Έτσι τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν το Τόκιο.
  Ο Μικάντο τρέχει φοβισμένος, αλλά δεν μπορεί να κρυφτεί πουθενά. Κι έτσι τα κορίτσια τον αιχμαλωτίζουν και τον δένουν!
  Υπεροχη νικη! Ο Ιάπωνας αυτοκράτορας υπογράφει μια παραίτηση υπέρ του Νικολάου Β'. Ο τίτλος του Ρώσου Τσάρου επιμηκύνεται σημαντικά. Η Κορέα, η Μογγολία, η Μαντζουρία, τα νησιά Κουρίλ, η Ταϊβάν και η ίδια η Ιαπωνία γίνονται ρωσικές επαρχίες. Αν και η Ιαπωνία έχει μια μικρή, περιορισμένη αυτονομία. Αλλά ο αυτοκράτορας της είναι Ρώσος, ένας αυταρχικός τσάρος!
  Ο Νικόλαος Β' παραμένει απόλυτος μονάρχης, χωρίς κανένα περιορισμό. Είναι ο αυταρχικός Τσάρος!
  Και τώρα επίσης ο Αυτοκράτορας της Ιαπωνίας, η Κίτρινη Ρωσία, ο Μπογκντιχάν, ο Χαν, ο Κάγκαν, και ούτω καθεξής, ούτω καθεξής, ούτω καθεξής...
  Ναι, περισσότερη τύχη. Παρατηρήστε ότι η τύχη επέτρεψε στον Πούτιν να κατακτήσει τόσα πολλά! Ο εικοστός πρώτος αιώνας, δυστυχώς, δεν είναι πολύ κατάλληλος για συλλήψεις!
  Τι όφελος έχει η Ρωσία από το γεγονός ότι ο εχθρός του Πούτιν Μακέιν πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο; Η τύχη, φυσικά, είναι κολοσσιαία, δεν μπορείτε καν να τη φανταστείτε επίτηδες - ο εχθρός σας να πεθάνει με έναν τόσο κακό και δυσάρεστο θάνατο!
  Όμως η συγκεκριμένη απόδοση για τη Ρωσία είναι μηδενική.
  Αλλά για τον Νικόλαο Β', τέτοια τύχη και τύχη του Πούτιν μετατράπηκε σε μεγάλα εδαφικά κέρδη. Αλλά αλήθεια, γιατί η τύχη να κάνει δώρα στον Πούτιν; Λοιπόν, από το γεγονός ότι ο Sobchak πέθανε τέτοια εποχή και δεν ήταν απαραίτητο να του δοθεί η θέση του επικεφαλής του συνταγματικού δικαστηρίου, πώς είναι καλό για τη Ρωσία;
  Και ο Τσάρος Νικόλαος Β' όλων των Ρωσιών είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Όπως ήταν φυσικό, μετά από μια τόσο μεγάλη νίκη, η δύναμη και η εξουσία του ενισχύθηκαν. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να γίνουν κάποιες μεταρρυθμίσεις. Ιδιαίτερα στην Ορθοδοξία! Επιτρέψτε στους ευγενείς να έχουν τέσσερις συζύγους, όπως στο Ισλάμ. Και επίσης να δώσει το δικαίωμα δεύτερης συζύγου στους στρατιώτες ως ανταμοιβή για τα κατορθώματά τους και την πιστή τους υπηρεσία.
  Καλή μεταρρύθμιση! Δεδομένου ότι ο αριθμός των ανθρώπων άλλων θρησκειών και των ξένων στην αυτοκρατορία έχει αυξηθεί, τότε ο αριθμός των Ρώσων πρέπει να αυξηθεί. Και πώς να το κάνουμε; Σε βάρος των γυναικών άλλων εθνών. Άλλωστε, αν ένας Ρώσος πάρει τρεις Κινέζες για γυναίκες, τότε θα κάνει παιδιά από αυτές, και ποια θα είναι αυτά τα παιδιά κατά εθνικότητα;
  Φυσικά ρωσικά από την πλευρά του πατέρα μου! Και αυτό είναι υπέροχο! Ο Νικόλαος Β', έχοντας προοδευτικό μυαλό, ήταν περισσότερο θρησκευόμενος στην εμφάνιση παρά στην ψυχή του. Και φυσικά έθεσε τη θρησκεία στην υπηρεσία του κράτους και όχι το αντίστροφο!
  Ο Νικόλαος Β' ενίσχυσε έτσι την εξουσία του ανάμεσα στην ελίτ. Οι άντρες το ήθελαν αυτό εδώ και πολύ καιρό. Και επιτάχυνε τη ρωσικοποίηση των περιχώρων.
  Λοιπόν, ούτε οι ιερείς πείραζαν. Επιπλέον, η πίστη αποδυναμώθηκε τον εικοστό αιώνα. Και η θρησκεία υπηρέτησε τον βασιλιά, χωρίς να πιστεύει πραγματικά στον Θεό!
  Και οι στρατιωτικές νίκες έκαναν τον Νικόλαο δημοφιλή στον λαό και αυτός, συνηθισμένος στον αυταρχισμό, δεν ήθελε ιδιαίτερα αλλαγές. Οι Ρώσοι δεν γνώρισαν ποτέ άλλη δύναμη!
  Και η οικονομία ανθεί, οι μισθοί αυξάνονται. Κάθε χρόνο σημειώνεται αύξηση δέκα τοις εκατό. Αλήθεια, γιατί να αλλάξει;
  Το 1913, ο Τσάρος Νικόλαος, στην εικοστή επέτειο των Ρομανόφ, μείωσε για άλλη μια φορά την εργάσιμη ημέρα σε 10,5 ώρες και τα Σάββατα και τις προαργίες, ακόμη και σε 8 ώρες. Αυξήθηκε επίσης ο αριθμός των Σαββατοκύριακων και των αργιών. Άρχισε να γιορτάζεται ως ρεπό και ως ημερομηνία παράδοσης της Ιαπωνίας. Και τα γενέθλια του βασιλιά, και τα γενέθλια της βασίλισσας και η ημέρα της στέψης.
  Αφού αποδείχθηκε ότι ο διάδοχος του θρόνου είχε αιμορροφιλία, ο Τσάρος Νικόλαος πήρε δεύτερη σύζυγο. Έτσι λύθηκε το θέμα της διαδοχής στο θρόνο.
  Πλησίαζε όμως ένας μεγάλος πόλεμος. Η Γερμανία ονειρευόταν να αναδιαμορφώσει τον κόσμο. Ωστόσο, η τσαρική Ρωσία ήταν έτοιμη για πόλεμο.
  Το 1910, οι Ρώσοι προσάρτησαν το Πεκίνο και επέκτειναν την αυτοκρατορία τους. Η Βρετανία συμφώνησε σε αυτό με αντάλλαγμα μια συμμαχία εναντίον της Γερμανίας.
  Ο βασιλικός στρατός ήταν ο πολυπληθέστερος και ισχυρότερος. Ο αριθμός του σε καιρό ειρήνης έφτασε τα τρία εκατομμύρια και χίλια συντάγματα. Η Γερμανία είχε μόνο εξακόσιες χιλιάδες σε καιρό ειρήνης. Συν την Αυστροουγγαρία, αλλά τα στρατεύματά της δεν είναι έτοιμα για μάχη!
  Αλλά οι Γερμανοί εξακολουθούν να σχεδιάζουν να πολεμήσουν με τη Γαλλία και τη Βρετανία. Και πού μπορούν να τραβήξουν δύο μέτωπα;
  Οι Ρώσοι έχουν τα πρώτα ελαφρά άρματα μάχης στον κόσμο "Luna"-2 σε μαζική παραγωγή. Και τετρακινητήρια βομβαρδιστικά "Ilya Muromets" και μαχητικά με πολυβόλα "Alexander" και πολλά άλλα. Και φυσικά ισχυρός στόλος.
  Η Γερμανία δεν έχει ίσες δυνάμεις.
  Και οι Γερμανοί αποφάσισαν ακόμα να επιτεθούν στο Βέλγιο και να παρακάμψουν το Παρίσι. Δεν υπήρχε τίποτα για αυτούς εδώ.
  Ο πόλεμος όμως άρχισε έτσι κι αλλιώς. Η Γερμανία έκανε τη μοιραία της κίνηση. Και τα στρατεύματά της μετακινήθηκαν στο Βέλγιο. Μόνο οι δυνάμεις είναι άνισες. Τα ρωσικά στρατεύματα κινούνται ήδη σε όλη την Πρωσία και την Αυστροουγγαρία. Και το τανκ Luna-2 με ταχύτητα 40 χιλιομέτρων είναι ήδη μια κολοσσιαία δύναμη.
  Επιπλέον, σημειώστε ότι ο Τσάρος Νικόλαος ήταν τυχερός που ξεκίνησε ο πόλεμος. Ο ίδιος ο Τσάρος δεν θα είχε επιτεθεί στη Γερμανία. Και έτσι από τη ρωσική πλευρά υπάρχει μια μεγάλη, συντριπτική υπεροχή σε δυνάμεις, άρματα μάχης, υπεροχή στο πυροβολικό και η καλύτερη αεροπορία σε ποσότητα και ποιότητα. Και μια ισχυρότερη οικονομία, καθώς ήταν δυνατό να αποφευχθεί η ύφεση που προκάλεσε η επανάσταση και η ήττα στον πόλεμο. Και έτσι συνεχώς υπάρχει μια έξαρση και η επιτυχία μετά την επιτυχία.
  Προφανώς οι Γερμανοί δέχθηκαν επίθεση. Και μετά μπήκαν οι ίδιοι με τις κύριες δυνάμεις, εναντίον της Γαλλίας και της Βρετανίας. Πού πρέπει να πάνε;
  Πάρτε την Ιταλία και κηρύξτε τον πόλεμο στην Αυστροουγγαρία! Το μόνο συν είναι ότι η Τουρκία μπήκε στον πόλεμο κατά της Ρωσίας. Αλλά αυτό είναι ακόμα καλύτερο για τον βασιλιά• μπορεί επιτέλους να πάρει την Κωνσταντινούπολη και τα στενά για τον εαυτό του! Ετσι...
  Και επίσης τέσσερις μάγισσες, αιώνια νεαρές γηγενείς πιστές Νατάσα, Ζόγια, Αουρόρα, Σβετλάνα στη μάχη! Και θα σε χτυπήσουν ήδη! Θα χτυπήσουν λοιπόν και τους Γερμανούς και τους Τούρκους!
  Ο συγγραφέας και ποιητής Oleg Rybachenko ξύπνησε. Για πάντα, η νεαρή μάγισσα-μάγισσα εκπλήρωσε την υπόσχεσή της, δίνοντας στον Νικόλαο Β' την τύχη του Βλαντιμίρ Πούτιν και τώρα ο Oleg Rybachenko πρέπει να εκπληρώσει τη δική του. Το ξύπνημα δεν ήταν εύκολο. Το σώμα του αγοριού χτυπήθηκε από ένα σκληρό μαστίγιο. Το αγόρι πετάχτηκε πάνω. Ναι, ο Oleg Rybachenko είναι τώρα ένα μυώδες αγόρι, αλυσοδεμένο από τα χέρια και τα πόδια του. Μπορείτε να δείτε ένα μαυρομαυρισμένο, ξηρό και πνευμονώδες σώμα, με εξέχοντες μύες. Ένας πραγματικά δυνατός και ανθεκτικός σκλάβος, με δυνατό δέρμα που είναι τόσο σκληρό που το χτύπημα του επόπτη δεν μπορεί να το κόψει. Τρέχεις για πρωινό με τα άλλα αγόρια, σηκώνοντας από το χαλίκι όπου οι νεαροί σκλάβοι κοιμούνται εντελώς γυμνοί και χωρίς κουβέρτες. Είναι αλήθεια ότι είναι ζεστό εδώ, το κλίμα είναι σαν την Αίγυπτο. Και το αγόρι είναι όλο γυμνό, μόνο αλυσίδες. Ωστόσο, είναι αρκετά μακριά και πρακτικά δεν παρεμποδίζουν το περπάτημα ή την εργασία. Αλλά δεν μπορείτε να κάνετε ένα μεγάλο βήμα σε αυτά.
  Πριν φας, ξεπλένεις τα χέρια σου στο ρέμα. Παίρνετε μια μερίδα: πολτοποιημένο ρύζι και σάπια κομμάτια ψαριού. Ωστόσο, σε ένα πεινασμένο σκλάβο, αυτό φαίνεται σαν λιχουδιά. Και μετά πας στο ορυχείο. Ο ήλιος δεν έχει ανατείλει ακόμα το πρωί και είναι αρκετά ευχάριστο.
  Τα ξυπόλυτα πόδια του αγοριού έχουν γίνει τόσο τραχιά και καυλιάρητα που τα μυτερά βότσαλα δεν πονάνε καθόλου, γαργαλάνε ακόμη και ευχάριστα.
  Λατομεία όπου εργάζονται παιδιά κάτω των δεκαέξι ετών. Φυσικά έχουν μικρότερα αυτοκίνητα και εργαλεία. Πρέπει όμως να δουλεύεις δεκαπέντε, δεκαέξι ώρες, όπως και οι ενήλικες.
  Μυρίζει, οπότε ανακουφίζονται ακριβώς στο κάρβουνο. Η δουλειά είναι απλή: κόψτε πέτρες με αξίνες και μετά μεταφέρετέ τις σε καλάθια ή σε φορεία. Μερικές φορές πρέπει να σπρώξετε και το τρόλεϊ. Συνήθως τα αγόρια την σπρώχνουν ανά δύο και στα τρία. Αλλά ο Oleg Rybachenko επιλέγεται μόνος του γιατί είναι πολύ δυνατός. Και κρατάει την αξίνα στα χέρια του σαν ενήλικας. Πρέπει να ολοκληρώσει ένα πολύ μεγαλύτερο έργο από τα υπόλοιπα.
  Είναι αλήθεια ότι σου δίνουν όλο και πιο συχνά. Τρεις φορές την ημέρα, όχι δύο φορές.
  Το σκλάβο του οποίου το σώμα έχει κατοικήσει ο Oleg Rybachenko είναι εδώ εδώ και αρκετά χρόνια. Υπάκουοι, εργατικοί, όλες οι κινήσεις εξασκούνται μέχρι αυτοματισμού. Πραγματικά καταραμένο δυνατό, ανθεκτικό και πρακτικά δεν γνωρίζει κόπωση. Αλλά ταυτόχρονα, το αγόρι σχεδόν δεν μεγαλώνει και τώρα δεν φαίνεται περισσότερο από δώδεκα, με μέσο ύψος για αυτήν την ηλικία.
  Αλλά δύναμη... Για αρκετούς ενήλικες. Ένας νεαρός ήρωας. Ο οποίος, όμως, όπως φαίνεται δεν θα ενηλικιωθεί ποτέ, και δεν θα αφήσει μούσι.
  Και δόξα τω Θεώ! Ως συγγραφέας και ποιητής, ο Oleg Rybachenko δεν του άρεσε να ξυρίζεται. Δουλεύεις για τον εαυτό σου και σπας πέτρες, τις θρυμματίζεις. Και στο καλάθι. Μετά το μεταφέρεις στο τρόλεϊ. Είναι δύσκολο να την πιέσεις και τα παιδιά το κάνουν εναλλάξ.
  Τα αγόρια εδώ είναι σχεδόν μαύρα, αλλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους είναι είτε ευρωπαϊκά, είτε ινδουιστικά είτε αραβικά. Επιπλέον, υπάρχουν πολύ περισσότερα ευρωπαϊκά.
  Ο Όλεγκ τους κοιτάζει πιο προσεκτικά. Οι σκλάβοι δεν επιτρέπεται να μιλάνε, τους χτυπούν με μαστίγιο.
  Ο Oleg Rybachenko είναι επίσης σιωπηλός προς το παρόν. Και σπουδάζει. Εδώ, εκτός από άνδρες επόπτες, υπάρχουν και γυναίκες. Είναι επίσης σκληροί και χτυπιούνται με μαστίγιο.
  Επιπλέον, δεν έχουν όλα τα αγόρια το δέρμα τόσο δυνατό όσο του Oleg. Πολλοί άνθρωποι σκάνε και αιμορραγούν. Και οι φρουροί μπορούν να σε χτυπήσουν μέχρι θανάτου. Η δουλειά είναι πολύ δύσκολη και τα αγόρια, ειδικά όταν ανατέλλει ο ήλιος, αρχίζουν να ιδρώνουν πολύ.
  Και εδώ δεν υπάρχει ένας ήλιος, αλλά δύο. Και αυτό κάνει τη μέρα πολύ μεγάλη. Και υπάρχει πολλή δουλειά. Τα αγόρια δεν έχουν χρόνο να κοιμηθούν και να χαλαρώσουν. Αυτό είναι μεγάλο μαρτύριο για αυτούς.
  Ο Oleg Rybachenko δούλευε μόνος του, τεμαχίζοντας και φορτώνοντας μηχανικά. Ανακατεύομαι για τον εαυτό μου...
  Και φαντάστηκε μια εικόνα του τι συνέβαινε αφού ο Νικόλαος Β' κέρδισε την επιτυχία του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.
  Η Natasha, η Zoya, η Aurora και η Svetlana επιτίθενται στους Αυστριακούς στο Przemysl. Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν αμέσως το Lvov. Και επιτίθενται στο πιο δυνατό φρούριο.
  Τα κορίτσια είναι γυμνόποδα και με μπικίνι, που τρέχουν γρήγορα στους δρόμους της πόλης.
  Ψιλοκόβουν τους Αυστριακούς και ρίχνουν μικρούς δίσκους με τα ξυπόλητά τους.
  Την ίδια στιγμή τα κορίτσια τραγουδούν:
  - Ο Τσάρος Νικόλαος είναι ο μεσσίας μας,
  Ένας τρομερός ηγεμόνας της ισχυρής Ρωσίας...
  Όλος ο κόσμος τρέμει - πού θα πάει -
  Για τον Νικολάι με ένα τραγούδι μπροστά!
  Η Νατάσα κόβει τους Αυστριακούς, ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και αρχίζει να τραγουδά:
  - Για τη Ρωσία!
  Η Ζόγια συντρίβει επίσης τους εχθρούς της και τραγουδά μαζί με την όρεξη:
  - Για τη βασιλική αυτοκρατορία!
  Και μια χειροβομβίδα που πέταξε το γυμνό της πόδι πετάει! Αυτό είναι ένα κορίτσι δολοφόνο. Μπορεί να συνθλίψει το σαγόνι σας και να πιει τη θάλασσα!
  Και η Aurora, επίσης, ρίχνει ένα δίσκο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σκορπίζει τους Αυστριακούς και τρίζει:
  - Για το μεγαλείο της Ρωσίας!
  Και θα βγάλει τα πολύ κοφτερά δόντια του! Που αστράφτουν σαν κυνόδοντες.
  Η Σβετλάνα επίσης δεν ξεχνά να υποχωρήσει και βρυχάται:
  - Rus' του Αγίου και Αήττητου Νικολάου Β'!
  Το κορίτσι δείχνει τεράστιο πάθος. Και με ξυπόλητα τα πετάει όλα και πετάει δώρα!
  Η Νατάσα, πυροβολώντας και ψιλοκόβοντας και ρίχνοντας φονικά όπλα με τα γυμνά της πόδια, τρίζει:
  - Λατρεύω τη Ρωσία μου! Λατρεύω τη Ρωσία μου! Και θα σας κόψω όλους!
  Και η Ζόγια πυροβολεί και ουρλιάζει, πετώντας κάτι εκρηκτικό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Μεγάλος Τσάρος Νικόλαος! Ας του ανήκουν και τα βουνά και οι θάλασσες!
  Η Aurora, ουρλιάζοντας με άγρια, ξέφρενη οργή και πετώντας δώρα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ουρλιάζει:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει! Κανείς δεν θα μας νικήσει! Τολμηρά κορίτσια συντρίβουν τους εχθρούς με γυμνά πόδια και γυμνά τακούνια!
  Και πάλι τα κορίτσια είναι σε άγρια βιασύνη. Αιχμαλωτίζουν το Przemysl εν κινήσει και τραγουδούν, συνθέτοντας καθώς προχωρούν.
  Η αγία μας Ρωσία δοξάζεται,
  Υπάρχουν πολλές μελλοντικές νίκες σε αυτό...
  Το κορίτσι τρέχει ξυπόλητο
  Και δεν είναι πιο όμορφη στον κόσμο!
  
  Είμαστε οι τολμηροί Rodnoverki,
  Οι μάγισσες είναι πάντα ξυπόλητες...
  Τα κορίτσια αγαπούν πολύ τα αγόρια
  Η άγρια ομορφιά του!
  
  Δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ
  Ας μην υποχωρούμε στους εχθρούς μας...
  Αν και τα πόδια μας είναι γυμνά,
  Θα υπάρξουν πολλές μελανιές!
  
  Είναι πιο ωραίο για τα κορίτσια να βιάζονται
  Ξυπόλητος στο κρύο...
  Είμαστε πραγματικά λύκοι
  Μπορούμε να το χτυπήσουμε!
  
  Δεν μπορούμε να μας σταματήσουν
  Μια τρομερή ορδή Φριτς...
  Και δεν φοράμε παπούτσια
  Ο Σατανάς μας φοβάται!
  
  Τα κορίτσια υπηρετούν τον Θεό Ροντ,
  Το οποίο φυσικά είναι υπέροχο...
  Είμαστε υπέρ της δόξας και της ελευθερίας,
  Ο Κάιζερ θα είναι λίγο άσχημος!
  
  Για τη Ρωσία, που είναι πιο όμορφη από όλες,
  Οι μαχητές σηκώνονται...
  Φάγαμε λιπαρό χυλό
  Οι μαχητές δεν λυγίζουν!
  
  Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει
  Η δύναμη των κοριτσιών είναι τεράστια...
  Και δεν θα χύσει δάκρυ,
  Γιατί είμαστε ταλέντο!
  
  Κανένα κορίτσι δεν μπορεί να λυγίσει,
  είναι πάντα δυνατά...
  Πολεμούν λυσσαλέα για την Πατρίδα,
  Αφήστε το όνειρό σας να γίνει πραγματικότητα!
  
  Θα υπάρχει ευτυχία στο σύμπαν
  Ο Ήλιος θα είναι πάνω από τη Γη...
  Με την άφθαρτη σοφία σου,
  Μπαγιονέτα ο Κάιζερ!
  
  Ο ήλιος πάντα λάμπει στους ανθρώπους,
  Πάνω από την πιο ευρύχωρη χώρα,
  Ευτυχισμένοι ενήλικες και παιδιά,
  Και κάθε αγωνιστής είναι ήρωας!
  
  Ποτέ δεν υπάρχει πολλή ευτυχία
  Εμπιστεύομαι ότι θα είμαστε τυχεροί...
  Αφήστε τον κακό καιρό να εξαφανιστεί -
  Και ντροπή στους εχθρούς!
  
  Ο Θεός της φυλής μας είναι τόσο υπέρτατος,
  Δεν υπάρχει πιο όμορφος από Αυτόν...
  Θα γίνουμε ψηλότερα στην ψυχή,
  Για να τους κάνει εμετό ο κακός!
  
  Ας νικήσουμε τους εχθρούς μας, πιστεύω
  Λευκός, Ρώσος Θεός είναι μαζί μας...
  Η ιδέα θα είναι χαρά,
  Μην αφήνετε το κακό να μπει στο κατώφλι σας!
  
  Λοιπόν, εν ολίγοις, στον Ιησού,
  Θα είμαστε πάντα πιστοί...
  Είναι ένας Ρώσος Θεός, άκου,
  Λέει ψέματα ότι είναι Εβραίος Σατανάς!
  
  Όχι, στην πραγματικότητα, ο Παντοδύναμος Θεός,
  Η Παναγία μας Οικογένεια...
  Πόσο αξιόπιστος είναι η στέγη,
  Και ο Υιός του-Θεός Σβάρογκ!
  
  Λοιπόν, με λίγα λόγια, για τη Ρωσία,
  Δεν είναι ντροπή να πεθάνεις...
  Και τα κορίτσια είναι τα πιο όμορφα από όλα,
  Η γυναίκα έχει τη δύναμη της αρκούδας!
  
  
  ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ
  Ο Χίτλερ απλά δεν άλλαξε το σχέδιο της OKW και η επίθεση στο Στάλινγκραντ πραγματοποιήθηκε τόσο από το βορρά όσο και από το νότο, από τις ομάδες στρατού Α και Β. Και η επίθεση ανατέθηκε στον Μάινσταϊν . Ως αποτέλεσμα, το Στάλινγκραντ έπεσε μέσα σε δέκα ημέρες από την επίθεση από όλες τις πλευρές. Και τα σοβιετικά στρατεύματα βρέθηκαν εντελώς περικυκλωμένα. Μετά την οποία η Βέρμαχτ κινήθηκε κατά μήκος της ακτής του Βόλγα προς την Κασπία Θάλασσα. Πώς απάντησε ο Κόκκινος Στρατός; Η επίθεση στο κέντρο δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη.
  Επιπλέον, η Ιαπωνία κέρδισε τη μάχη του Midway, αν και δεν άνοιξε δεύτερο μέτωπο, αλλά κατέλαβε τα νησιά της Χαβάης. Και την ίδια στιγμή, οι χερσαίες μονάδες των σαμουράι κινήθηκαν προς την Ινδία. Για να διατηρήσει αυτή την αποικία, η Βρετανία έπρεπε να αποσύρει μερικά στρατεύματα από την Αίγυπτο, εγκαταλείποντας την επιχείρηση Torch.
  Οι Γερμανοί είχαν την πρωτοβουλία στο ανατολικό μέτωπο. Η ταχεία κατάληψη του Στάλινγκραντ κατέρρευσε τη νότια πλευρά. Ο Φριτς γλίστρησε στην Κασπία Θάλασσα και έκοψε τον Καύκασο από ξηρά. Και τότε η Türkiye μπήκε στον πόλεμο. Ο στρατός της, αν και όχι πολύ δυνατός, είναι αρκετά πολυάριθμος και ικανός να πολεμήσει γενναία.
  Ήδη από τις πρώτες μέρες, οι Τούρκοι κατέλαβαν το Μπατούμι και περικύκλωσαν το Ερεβάν. Ναι, τα επιτεύγματά τους είναι αξιοπρεπή, αφού ο Κόκκινος Στρατός είναι καθηλωμένος από το γερμανικό μέτωπο.
  Να σημειωθεί ότι οι Ναζί εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι τα σοβιετικά στρατεύματα μπήκαν στη μάχη απευθείας από τα τρένα και τα χτύπησαν τμηματικά. Αυτό βέβαια είχε αρνητικό αντίκτυπο στην πορεία του πολέμου.
  Ο Στάλιν ήταν επίσης νευρικός και τρομοκρατημένος - απαίτησε να κρατήσει τον Καύκασο με κάθε κόστος.
  Με λίγα λόγια, η ηρωική άμυνα του Στάλινγκραντ δεν λειτούργησε και όλα κατέρρευσαν. Και ακόμη και η απουσία ιαπωνικών τμημάτων στην Άπω Ανατολή δεν βοήθησε.
  Οι Γερμανοί κινήθηκαν κατά μήκος της ακτής της Κασπίας Θάλασσας, στο Νταγκεστάν. Για να σταματήσουν να μαζεύουν σκόνη - αλλά οι δυνάμεις είναι άνισες, επιπλέον, ο Κόκκινος Στρατός αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες με τις προμήθειες. Και υπέκυψε. Και οι Krauts βομβάρδισαν ενεργά.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδόν δεν άγγιξαν το Τρίτο Ράιχ, αποσπασμένοι από τις νίκες της Ιαπωνίας. Η Βρετανία αποδυναμώθηκε κάπως και επίσης δεν μπήκε σε μπελάδες! Τώρα οι Γερμανοί είχαν πάρα πολλά αεροσκάφη και μπορούσαν πραγματικά να τους ασκήσουν πίεση.
  Ο Στάλιν έδειξε τα χειρότερα του προσόντα και πολύ συχνά έχανε την ψυχραιμία του και φώναζε, αλλά δεν έπαιρνε τις καλύτερες αποφάσεις.
  Έτσι η απώλεια του Καυκάσου έγινε αναπόφευκτη.
  Γίνεται ήδη μάχη στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν.
  Τα σοβιετικά κορίτσια παλεύουν απελπισμένα. Εδώ οι καλλονές τσακώνονται απελπισμένα.
  Και δεν υποχωρούν και δεν τα παρατάνε. Και σέρνονται γύρω από το πίσω μέρος τους.
  Η Νατάσα, η Ζόγια, η Αυγουστίνα και η Σβετλάνα έσυραν τον Γερμανό στρατηγό από τα μετόπισθεν. Αυτό είναι ωραίο. Τα κορίτσια τον γονάτισαν και τον ανάγκασαν να τους φιλήσει ξυπόλητα. Τους χτύπησε με μεγάλο ενθουσιασμό! Και έγλειψε τα τακούνια των κοριτσιών.
  Τα κορίτσια πολεμιστών είναι γενικά τόσο σέξι και γοητευτικά. Μετά έδωσαν τη μάχη του Φριτς.
  Η Νατάσα ξέκοψε με μια έκρηξη, κόβοντας τους Ναζί. Πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και κελαηδούσε:
  - Για μεγάλη δόξα!
  Η Ζόγια πυροβόλησε επίσης και τσούριζε:
  - Για την Πατρίδα και τον Στάλιν!
  Το πήρε και πέταξε τη χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Σκόρπισε τους Ναζί και ούρλιαξε:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Τα κορίτσια είναι τόσο όμορφα και καταπληκτικά.
  Ο Αυγουστίνος πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και βγάζοντας τα δόντια της, την πήρε και σφύριξε:
  - Τόσο τσακώνομαι! Σαν εξολοθρευτής!
  Και η Σβετλάνα θα εκτοξεύσει επίσης κάτι τόσο θανατηφόρο και καταστροφικό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και πάλι θα τραγουδήσει:
  - Η φιλία μας είναι μονολιθική και αυτό αντιπροσωπεύει!
  Τέσσερα, τσακώνονται έτσι - αυτά είναι κορίτσια! Οι αστείες καλλονές δείχνουν τις μακριές τους γλώσσες ως απάντηση.
  Πολεμιστές της υψηλότερης κατηγορίας. Και πώς θα σε χτυπήσουν, και πώς θα σε φωνάξουν.
  Συνθλίβουν τους Γερμανούς σαν τη μούρη με την πρέσα.
  Η Νατάσα πυροβόλησε, πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - Είμαστε πολεμιστές του φωτός και του κόκκινου πανό!
  Η Ζόγια εκτόξευσε επίσης τον δολοφόνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και μύρισε:
  - Και θα πολεμήσουμε για τον Λένιν!
  Και μετά έσφαξε τον Αυγουστίνο, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Στο όνομα της μεγάλης χαράς!
  Και τότε η Σβετλάνα πυροβόλησε και εκτόξευσε χειροβομβίδες με τα γυμνά της πόδια, βρυχώνοντας:
  - Θα το αναλάβουμε και θα το γυρίσουμε!
  Οι τέσσερις εργάζονται ενεργά και πυροβολούν. Λοιπόν, αυτά είναι τελικά κορίτσια που ξέρουν πολλά από την εξόντωση. Και δεν τσακώνονται έτσι.
  Και όπως θα έπρεπε να είναι για πραγματικούς τερματιστές... Πολεμιστές που πετούν ψηλά. Και έχουν πάθος για την καταστροφή.
  Η Νατάσα πέταξε ξανά μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και σφύριξε:
  - Αυτόν τον κόσμο τον αντιλαμβάνομαι τέλεια ως όξυνση της ταξικής πάλης!
  Η Ζόγια σφύριξε επίσης, πετώντας μια θανατηφόρα χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Ποιο σπίτι θα έχει κόκκινη σημαία!
  Και τότε ο Αυγουστίνος έδωσε σειρά. Κόρεψε τους Ναζί και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι - σφυρίζοντας:
  - Υπέροχος χώρος, αυτή είναι η γη μας και όλοι μας!
  Οι πολεμιστές είναι πραγματικά ικανοί να σκίσουν ακόμη και ένα μαξιλάρι θέρμανσης.
  Και τότε η Σβετλάνα διώχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, πυροβολεί μια έκρηξη και λέει με οργή:
  - Έξαλλος η φωτιά και το άλογο!
  Τα κορίτσια, φυσικά, θα αναμειχθούν. Και κρύβουν κεφάλια.
  Και από τη γερμανική πλευρά, το πλήρωμα του Gerd πολεμά στο T-4. Και πάλι, μόλις ξεκινήσει, δεν θα ζεσταθείτε και δεν θα μπορείτε να καταστείλετε τέτοια πίεση. Τα κορίτσια έχουν τέτοια κολασμένη φωτιά στα μάτια τους.
  Αυτοπυροβολούνται και δεν δίνουν καμία πιθανότητα σωτηρίας. Και δεν μπορείτε να αντισταθείτε στα λευκά, μαργαριταρένια δόντια τους.
  Οι πολεμιστές είναι επιθετικοί και ουρλιάζουν:
  - Άγριο άρωμα! Θα στείλουμε όλους τους εχθρούς στην κόλαση!
  Η Γκέρντα θα πυροβολήσει, θα χτυπήσει τα τριάντα τέσσερα και θα τρίξει:
  - Μελλοντικές νίκες!
  Η Σάρλοτ πατάει τη σκανδάλη με τα ξυπόλυτα πόδια της και γουργουρίζει:
  - Θα σε ξεσκίσουμε!
  Η Μάγδα πυροβόλησε επίσης, κατέστρεψε το Τ-26 και είπε:
  - Θα το αποκαλύψουμε.
  Και κούνησε τα γυμνά δάχτυλά της.
  Και η Χριστίνα, επίσης, πατάει τα ξυπόλυτα πόδια της στα πετάλια και σφυρίζει:
  - Μπράβο για το πάρτι μας!
  Τα κορίτσια φυσικά είναι σχεδόν γυμνά με μπικίνι και ξυπόλητα. Και ταυτόχρονα άκρως σέξι.
  Και διεξάγουν επιθέσεις με το όχι πολύ τέλειο, αλλά αποτελεσματικό Τ-4 τους. Και πυροβολούν κατά του εχθρού. Μην υποχωρείτε σε τέτοια κορίτσια σε τίποτα! Και πώς ξεγύμνωσαν τα δόντια τους. Και πώς κάνουν γκριμάτσα!
  Η Γκέρντα βρυχάται στον εαυτό της, πυροβολώντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Η Γκέρντα λατρεύει να σκοτώνει, αυτή η Γκέρντα!
  Και πάλι εκτοξεύει οβίδες.
  Και τότε η Σάρλοτ πυροβολεί με τη σειρά της και βρυχάται, χτυπώντας τους τριάντα τέσσερις:
  - Θα τους σκίσω το στομάχι!
  Και με ξυπόλητα θα ξαναρχίσει.
  Και τότε η Χριστίνα θα προσθέσει τον δολοφόνο. Χρησιμοποιώντας επίσης γυμνά δάχτυλα.
  Και θα βρυχάται:
  - Είμαι η ενσάρκωση της επιθετικότητας!
  Τι μέση που έχει, και σμιλεμένους κοιλιακούς!
  Και τότε η Μάγδα θα το πάρει και θα το χαστουκίσει και θα βρυχηθεί:
  - Μπανζάι!
  Και τα πόδια της είναι επίσης γυμνά και λαξευμένα!
  Οι τέσσερις Γερμανίδες πιέζουν τον εαυτό τους και πραγματικά κερδίζουν. Έχει τόση επιθετικότητα και ζωντάνια.
  Οι πολεμιστές χρησιμοποιούν το καλάμι και πυροβολούν. Δεν αφήνουν τον Κόκκινο Στρατό να φύγει.
  Και οι γυναίκες πιλότοι πολεμούν επίσης στον ουρανό, και το δείχνουν αυτό. Ότι το πνεύμα τους είναι αμέτρητο.
  Εδώ είναι το νεότερο γερμανικό Focke-Wulf. Η Γερτρούδη είναι σε αυτό. Και αυτό το κορίτσι δείχνει ότι είναι πιο κουλ από τους άντρες. Έτσι τραμπουκίζει τους φασίστες. Δεν τους δίνει το παραμικρό έλεος. Η Γερτρούδη ξεκίνησε τον πραγματικό αγώνα.
  Και καταρρίπτει ένα Σοβιετικό Yak και ουρλιάζει:
  - Είμαι σούπερ κορίτσι!
  Μετά θα το πάρει και θα δείξει τη γλώσσα του. Και πάλι θα αναλάβει την ολοκληρωτική εξόντωση. Αυτό είναι το κορίτσι. Και επίσης ξυπόλυτη και με μπικίνι. Και τότε η LAGG καταρρίφθηκε και βρυχήθηκε ξανά:
  - Πιλότος πυροβολητής!
  Και θα γελάσει στα πνεύμονά του. Και μετά θα κατεβάσει το PE-2. Ένα τέτοιο κορίτσι, της πιο cool εμβέλειας και κλάσης. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε ξανά έναν ελιγμό και κατέστρεψε το Yak με αεροβόλα. Και θα προσπαθήσει.
  - Είμαι η λύκος του ουρανού!
  Και πώς βγάζει τα δόντια του! Και πώς να αγριέψεις! Τι γιαγιά! Μπαμπά σε όλες τις γυναίκες!
  Αλλά, φυσικά, οι φασίστες προσπαθούν να επιτεθούν και στο νότο.
  Εκεί, συγκεκριμένα, ο πιλότος Helga μάχεται στο ME-109. Και με τόση επιτυχία που πετάνε θραύσματα από τους Βρετανούς.
  Ένα κορίτσι χτύπησε μια Mustang και τραγούδησε:
  - Μια λιλά ομίχλη επιπλέει από πάνω μας!
  Γενικά πόσο καλό είναι να παλεύεις ξυπόλητος και με μπικίνι. Πόσο πρακτικό είναι αυτό! Και είναι πολύ βολικό.
  Η Helga είναι πιλότος. Ο Φύρερ ήταν αρκετά έξυπνος ώστε να ακούει συμβουλές και να επιτρέπει στα κορίτσια να πηγαίνουν σε τανκς, αεροπλάνα και στο στρατό. Και πόσο καλύτερα πήγαν τα πράγματα για τους Krauts.
  Οι ίδιοι δεν περίμεναν ότι τα σώματα των γυναικών ήταν τόσο αποτελεσματικά. Εδώ η Helga κερδίζει περίφημα δυναμική και λογαριασμούς.
  Η κοπέλα πατάει τα πεντάλ με τα ξυπόλυτα πόδια της και βρυχάται:
  - Είμαι μια τόσο ευχάριστη μικρή αγελάδα!
  Η Helga καταρρίπτει άλλα δύο αγγλικά αεροπλάνα και τσιρίζει:
  - Πίσω μου υπάρχουν Γερμανοί στρατιώτες στη σειρά!
  Και κατέρριψε και βομβιστή! Τι κορίτσι! Σε όλα τα κορίτσια, ένας μεγάλος και ψύχραιμος πολεμιστής. Αν όντως εξοντώνει, το κάνει επίσης χωρίς καμία τελετή ή οίκτο.
  Τα κορίτσια εδώ είναι τόσο σέξι!
  Και τα στρατεύματα του Ρόμελ σκίζουν την έρημο, χωρίς να περιμένουν να φτάσουν επιπλέον δυνάμεις. Πρέπει να κερδίσουμε, άρα πρέπει. Ο θρυλικός διοικητής "Desert Fox" ήταν ήδη συνηθισμένος να πολεμά με ανώτερες δυνάμεις. Και οι στρατιώτες του έτσι είναι. Εδώ, για παράδειγμα, είναι μια επιλεγμένη ομάδα γυναικών πολεμιστών των SS. Μεταφέρθηκαν στις αρχές Δεκεμβρίου, όταν το μέτωπο ράγιζε, οι Γερμανοί υποχωρούσαν και οι Βρετανοί, αντίθετα, έσπασαν, απελευθέρωναν το Tolbuk και απειλούσαν να πετάξουν τη Βέρμαχτ από το αφρικανικό έδαφος.
  Τότε ο δαιμονισμένος Φύρερ πρότεινε: μεταφορά ενός θηλυκού τάγματος τίγρεων. Όχι γιατί οι κυρίες θα αλλάξουν την ισορροπία δυνάμεων, αλλά για να ντρέπονται οι άντρες, ειδικά οι Ιταλοί, και να παλεύουν πολύ πιο επιθετικά και πιο επιδέξια. Άλλωστε, αν τα κορίτσια της ελίτ, σκληραγωγημένα από τη σκληρή προπόνηση, είναι μπροστά, τότε οι άντρες θα ντρέπονται πολύ.
  Οι πολεμιστές πολέμησαν μόνο με μπικίνι, χρησιμοποιώντας ειδικές κρέμες για προστασία. Επί έξι μήνες, τα γυμνά, κοριτσίστικα πόδια τους καύλωναν τόσο που δεν φοβήθηκαν την άμμο καυτή σαν τηγάνι και από το μαύρισμα το δέρμα τους απέκτησε ένα σκούρο σοκολατί χρώμα. Και πολλοί έχουν ήδη δεκάδες πτώματα πίσω τους.
  Η Margot και η Shella είναι δύο πολύ νέοι, αλλά ήδη σκληραγωγημένοι από τη μάχη Άριοι. Είναι οι νεότεροι του λόχου, αλλά σε έξι μήνες έχουν ήδη κερδίσει τον Σιδηρούν Σταυρό, Πρώτης Τάξης (δεύτερης τάξης, όλοι στο τάγμα τον είχαν ήδη), είναι αδίστακτοι και ευγενικοί.
  Η Μάργκοτ είχε μαλλιά στο χρώμα της φωτιάς και η Σέλα ήταν μια κατάλευκη ξανθιά με μια νότα μελιού. Εδώ πολεμούν, αποκρούοντας την επίθεση των βρετανικών τανκς που αντεπιτίθενται. Οι Matildas, με την ισχυρή τους πανοπλία, προχωρούν. Ακολουθούν βατά Cromwells με ισχυρά εκρηκτικά οβίδες και ελαφρύτερα οχήματα. Τα κορίτσια θάφτηκαν στην άμμο. Είναι ανώφελο να πυροβολούν τέτοια τανκς κατά μέτωπο. Πρέπει να αποφύγουμε να γίνουν αντιληπτοί και μετά...
  Το "Matilda" και το "Cromwell" ζυγίζουν περίπου τριάντα τόνους και όταν περνούν πάνω από χαρακώματα σκαμμένα στην πηλό άμμο, γίνεται τρομακτικό. Χύνεται στους γυμνούς, μαυρισμένους λαιμούς σου και νιώθεις το τρομερό βάρος των καθάρτων μηχανών πάνω σου. Εδώ είναι το ίδιο "Cromwell", ένα τυπικό σίδερο με κεκλιμένη θωράκιση 70 mm, που ακόμη και ένα όπλο 88 mm δεν μπορεί πάντα να το πάρει. Μυρίζει βρετανικό, πολύ πικάντικη βενζίνη και λάδι κινητήρα. Τα κορίτσια έχουν τις δικές τους εκπλήξεις, εύκολα μπελάδες. Τα πρώτα μοντέλα της Faustpatrons. Δεδομένου ότι οι άντρες, όπως συνηθίζεται, αφήνουν πρώτα τις κυρίες, οπότε δοκιμάζουν τα πιο πρόσφατα και, όπως είναι αναμενόμενο, πολλά υποσχόμενα όπλα.
  Έβαλαν όμως και τα κορίτσια, σε αντίθεση με το υποκριτικό σύνθημα του ναζισμού: "ο πόλεμος είναι αντρική υπόθεση, η ειρήνη για τις γυναίκες!", στα πράγματα.
  Ωστόσο, το πεζικό έμεινε πίσω, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να καθίσει στα χαρακώματα και να κερδίσει.
  Η Σέλα λέει ψιθυριστά, φοβούμενη να φτερνιστεί από την άμμο που πέφτει από την τάφρο και βουλώνει τα ρουθούνια της:
  - Μόνο η γήρανση στο πεδίο της μάχης θα σας επιτρέψει να αποφύγετε τη ζύμωση της σαμπάνιας της νίκης που έχει σαπίσει λόγω χαμένων προθεσμιών!
  Η Margo συμφώνησε:
  - Αυτός που δεν έχει αντοχές θα ζήσει το ξινό κρασί της ήττας και το πικρό της απώλειας!
  Αλλά οι Matildas, οι Cromwells και μια ντουζίνα ελαφριές μαγκούστες βρίσκονται ήδη πίσω τους. Τώρα ήρθε η ώρα του θερισμού.
  Η Σέλλα, της οποίας τα κάποτε μαργαριταρένια μαλλιά έχουν γκριζάρει από τη σκόνη, και ακουμπάει τις γυμνές της φτέρνες στην καυτή άμμο, στρέφεται νοερά στην Παναγία και σε άλλους αγίους, λέγοντας, μη με απογοητεύετε. Το δάχτυλο πιέζει ομαλά το πόδι, έτσι ώστε το σωρευτικό φορτίο να πηγαίνει απευθείας στη δεξαμενή αερίου.
  Η Μαργκώ τραβάει τη σκανδάλη μαζί της, επίσης αργά. Μετά από αυτό και τα δύο κορίτσια δέρνουν το ένα το άλλο με τα χέρια τους. Οι γομώσεις χτυπούν κατευθείαν στην πρύμνη και μετά εκρήγνυνται οι δεξαμενές αερίου. Πορτοκαλί φλόγες πέφτουν σαν αφρός κυμάτων στον αέρα και ακούγονται οι κατάρες κάποιου.
  Στη συνέχεια, τα κοντά ρύγχη των βρετανικών τανκς κουλουριάζονται από τους κραδασμούς σε περίεργους σωλήνες.
  Και τα κορίτσια τίγρη ρίχνουν γενναία χειροβομβίδες στους εχθρούς. Και θραύσματα πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις, σχίζοντας την πανοπλία σαν το πόδι μιας πύρινης γάτας, ένα καταστροφικό ρεύμα συσσωρευμένων σωματιδίων.
  Εδώ είναι η γυναικεία οργή, λέγοντας ότι οι Γερμανίδες σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζονται από ψυχραιμία. Και ξέρουν να πολεμούν... Και να πνίγει η επίθεση.
  Είναι πολύ πιο εύκολο να αποκρούσει κανείς την επίθεση του πεζικού, που αποτελείται, κατά κανόνα, από Άραβες και μαύρους που στρατολογούνται μέσω επιδρομών ή διαφόρων υποσχέσεων. Βλέποντας ότι τα τανκς χτυπήθηκαν και υπήρχε σοβαρή αντίσταση μπροστά, υποχώρησαν πίσω στις πρώτες απώλειες.
  Λοιπόν, και μετά στρέφονται εντελώς στη γενική πτήση. Δεδομένου ότι αυτό είναι το στυλ - προσβάλετε τους αδύναμους, έτσι ας είναι για τα τέρατα!
  Όταν τελικά η επίθεση έσβησε και τα κορίτσια συνέχισαν το τρέξιμό τους στην έρημο το βράδυ, είχαν μια συζήτηση καθώς περπατούσαν. Η Σέλα ρώτησε τη Μάργκοτ:
  - Πιστεύεις ότι θα είμαστε ακόμα στην Αλεξάνδρεια;
  Ο πολεμιστής της φωτιάς απάντησε με σιγουριά:
  - Νομίζω ότι το αργότερο τον Νοέμβριο, ή ίσως τον Οκτώβριο, θα καταλάβουμε επιτέλους την Αίγυπτο.
  Η Shella λογικά και χωρίς να δίνει σημασία στον κνησμό στα κάλους της πατούσας, από την καυτή άμμο, πρότεινε:
  - Όταν αυτό το καρφί στο κάτω μέρος μας, η βάση στη Μάλτα, καταστραφεί, ο εφοδιασμός γίνεται καλύτερος, καθώς φτάνουν νέες μονάδες, ο εχθρός δεν θα έχει πλέον ευκαιρία.
  Η Μάργκοτ κοίταξε τριγύρω για να δει πόση ώρα είχε απομείνει ο ήλιος πριν δύσει. Για να ξαπλώσω επιτέλους και να κοιμηθώ καλά. Η εγγύτητα του αστεριού που κοκκινίζει στον ορίζοντα ηρέμησε τον πολεμιστή. Εκείνη νωχελικά παρατήρησε:
  - Νομίζω ότι ο Φύρερ δεν θα παραλείψει να επαναλάβει την υπέροχη απόβαση στην Κρήτη μετά το Περού-Χάμπορ και το Μίντγουεϊ. Μόνο που αυτή τη φορά θα κατεδαφίσουν ουσιαστικά τη Μάλτα.
  Η Σέλα φώναξε στον ουρανό με μια κατάρα:
  - Είθε ο Παντοδύναμος να μετατρέψει όλες τις βρετανικές βάσεις σε κόλαση.
  Ο ήλιος τελικά κρύφτηκε πίσω από τον ορίζοντα, η πιο δροσερή μέρα του χρόνου, η 21η Οκτωβρίου, έφτασε στο τέλος της. Και μαζί του ξεκίνησε η Επιχείρηση Πολική Άρκτος. Γιατί λευκό; Πονηρή παραπληροφόρηση για να κάνει τον κόσμο να πιστεύει ότι μιλάμε για το βορρά, αλλά στην πραγματικότητα η συντριβή του μποξέρ βρίσκεται στο νότο.
  Η μεγαλύτερη βρετανική βάση έμοιαζε πραγματικά με κόλαση. Δέχτηκε επίθεση από περισσότερα από χίλια βομβαρδιστικά που συγκεντρώθηκαν από ολόκληρο το ανατολικό μέτωπο και έχοντας λάβει αξιοπρεπή εμπειρία μάχης, μαζί με μαχητικά συνοδείας. Οι Βρετανοί, βέβαια, μάχονταν πολύ καιρό, αλλά δεν περίμεναν μια τόσο ισχυρή μαζική επίθεση. Πράγματι, ποιος θα πίστευε ότι οι Krauts θα αποφάσιζαν να αποκαλύψουν το μέτωπο, ακόμα κι αν ο εχθρός είχε προσωρινά ηρεμήσει. Όμως οι Βρετανοί στρατιώτες ξυλοκοπούνται πλέον ανελέητα. Για παράδειγμα, τα πλοία τους δέχονται επίθεση από το Yu-87, το περίφημο "πράγμα". Όχι πολύ γρήγορα, αλλά διαθέτοντας την υψηλότερη (για την εποχή τους) ακρίβεια βομβαρδισμού, βασανίζουν τον βρετανικό στόλο κρυμμένο στους όρμους. Τα πιο σύγχρονα Focke-Wulf δεν είναι πολύ πίσω, συμπεριλαμβανομένου ακόμη και του ίδιου του θρυλικού von Rudel, του βασιλιά των επιθετικών αεροσκαφών. Γνωστό για τη βύθιση του ισχυρότερου σοβιετικού θωρηκτού, του θωρηκτού Marat.
  Για παράδειγμα, ο δεκανέας Ρίτσαρντ βλέπει γύπες να κυλούν από ένα λόφο σαν έλκηθρο. Πολλά γερμανικά βομβαρδιστικά βγαίνουν από μια τρύπα πάγου σαν αρπακτικά ψάρια. Ο ήδη ώριμος Άγγλος κλείνει το τηλέφωνο έντρομος. Δεν είχε ξαναδεί τόσο τρομερό θέαμα. Οι σειρήνες ηχούν πολύ αργά, αφού έχουν σκάσει οι βόμβες. Το κύμα έκρηξης εκτοξεύει Βρετανούς στρατιώτες, κομμένα χέρια και πόδια πετούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Ένα από τα σιδερένια κράνη πυρπολήθηκε και χτύπησε τον αστυνομικό στο πρόσωπο. Και πώς φωνάζει:
  - Ο Τσόρτσιλ είναι καπούτ! Ο Χίτλερ είναι κουλ!
  Τα βρετανικά αντιαεροπορικά δεν άρχισαν να πυροβολούν αμέσως, αλλά μόνο όταν έπεσαν χιλιάδες βόμβες ταυτόχρονα. Ο εχθρός υπολόγισε τα πάντα σωστά: ούτε μια βόμβα δεν πρέπει να πάει χαμένη. Συντρίψτε λοιπόν τον εχθρό και χτυπήστε. Όλοι οι τομείς είναι προσημειωμένοι στον χάρτη. Επιπλέον, οι θρασείς Βρετανοί δεν μεταμφιέστηκαν καν σωστά. Πολλά από τα αντιαεροπορικά πυροβόλα τους βρίσκονται σε κοινή θέα και είναι τα πρώτα που παρασύρονται.
  Εδώ η κάννη ενός αντιαεροπορικού όπλου των 85 χιλιοστών, μήκους τριάντα δύο ποδιών, πετάχτηκε και λύγισε στον αέρα σαν τιμόνι. Στη συνέχεια συνετρίβη, συντρίβοντας πέντε Άγγλους. Ένας από τους μαύρους είχε σκιστεί την κοιλιά του και του έπεσαν τα έντερα.
  Και έπεσαν βόμβες, και όλα πήραν φωτιά, μια αποθήκη καυσίμων βρόντηξε, άρχισαν να εκρήγνυνται, σκορπίζοντας οβίδες σχεδόν σε ολόκληρο τον σκελετό, μετά χτυπήθηκε μια άλλη αποθήκη. Επιπροσθέτως, οι σειρήνες που ήταν τοποθετημένες στα φέρινγκ του Yu-87 και του Focke-Wulf ούρλιαζαν ενοχλητικά, προκαλώντας άγρια φρίκη στους μαύρους και στους Άραβες από τα αποικιακά στρατεύματα. Φαίνεται όμως ότι και οι λευκοί είναι το ίδιο φοβισμένοι.
  Για παράδειγμα, δύο βρετανικές φρεγάτες συγκρούστηκαν, τόσο πολύ που οι λέβητες βρόντηξαν. Και ακόμη και τα συντρίμμια των φρεγατών που είχαν απογειωθεί εξερράγησαν στον αέρα σαν ναρκοθετημένα χωράφια και το καταδρομικό απλώς βυθίστηκε στον πάτο.
  Το αγγλικό τανκ "Cromwell" με κοντό ρύγχος, αλλά με αξιοπρεπή ταχύτητα και αρκετά ισχυρή μετωπική θωράκιση, επιτάχυνε πανικόβλητο και εμβόλισε τη δική του αποθήκη, συντρίβοντας ακόμη και μια ντουζίνα από τους δικούς του αναστατωμένους στρατιώτες στην πορεία. Το χάος μεγάλωσε. Το αγγλικό αεροπλανοφόρο άρχισε να πέφτει και το ισχυρό dreadnought άνοιξε πυρ... στην ακτή, όπου σμήνωναν οι δικοί του στρατιώτες.
  Και σε αυτόν τον υπόκοσμο, δύο άνθρωποι έμειναν εντελώς ατάραχοι. Ένας από αυτούς ήταν ένας Ινδός, που άναβε σιγά σιγά μια πίπα και η άλλη ήταν μια γυναίκα, σαφώς αραβικής καταγωγής, αλλά με στρατιωτική στολή. Οι δυο τους δεν δίνουν σημασία στον βιαστικό θάνατο. Ή μάλλον, μια ολόκληρη ορδή ιππέων του αφανισμού έπαιζε ένα ασυνήθιστο παιχνίδι τράπουλας. Ήταν ένα παιχνίδι πενήντα δύο φύλλων με τζόκερ, και μάλιστα σύμφωνα με τους κανόνες που επινόησε ο ίδιος ο ερυθρόδερμος.
  Μια Άραβα δήλωσε:
  - Ωστόσο, υπάρχει πολύς θόρυβος! Και γιατί να δημιουργείται τέτοιος πανικός;
  Ένας από τους στρατιώτες, με την πλάτη του κομμένη από σκάγια, κόντεψε να τρέξει πάνω στον Ινδιάνο, αλλά τον πέταξαν απρόσεκτα σαν γατάκι. Σταγονίδια αίματος έπεσαν στο κοκκινόχρωμο πρόσωπο και τις έγλειψε χαμογελώντας. Τότε παρατήρησε:
  - Ο θόρυβος είναι για αδύναμους, χλωμούς ανθρώπους. Εμείς οι Απάτσι σκεφτόμαστε έτσι - αν δεν υπάρχει εχθρός, τότε εμφανίζεται εχθρός - ακόμα καλύτερα!
  Η μελαχρινή γυναίκα παρατήρησε:
  - Αυτή είναι μια τυπική αδυναμία όσων ομολογούν την πίστη του Χριστού. Τους αρέσει να μιλούν για θυσίες, αλλά δεν θυσιάζονται.
  Ο Ινδός έγνεψε γρήγορα:
  - Η τάξη χτίζεται σε ένα θεμέλιο όπου το τσιμέντο είναι η πίστη και η άμμος είναι η θέληση! Η πίστη είναι μια καρδιά από χρυσό και η θέληση είναι μια σιδερογροθιά! Μόνο οι χλωμοπρόσωποι δεν έχουν ούτε το ένα ούτε το άλλο.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 5
  Και υπάρχει επίσης ένα κορίτσι στο γερμανικό βομβαρδιστικό. Σε αυτή την περίπτωση η Βιόλα. Μια πολύ όμορφη ξανθιά, και η σύντροφός της είναι η Νικολέττα. Και τα δύο κορίτσια είναι πολύ σέξι. Μια βόμβα πέφτει από ύψος. Και επίσης οι πολεμιστές είναι ξυπόλητοι και με μπικίνι.
  Τα κορίτσια βρυχώνται μόνοι τους:
  - Είμαστε τόσο κλέφτες που είμαστε υπεράνθρωποι!
  Η Νικολέττα φτύνει και βόμβες από την άτρακτο. Και καταστρέφει τον εχθρό. Οι Βρετανοί το καταλαβαίνουν έτσι.
  Η Βιόλα θα εκτοξεύσει και μια δολοφονική βόμβα από ψηλά. Και θα σκοτώσει τους μαχητές της Αυτοκρατορίας του Λέοντα.
  Και επίσης πώς πάει:
  - Ενσταλάρω τον φόβο στη Βρετανία!
  Και κουνάει το γυμνό του πόδι. Και τραγουδήστε:
  - Θα σκίσουμε τον Τσόρτσιλ!
  Τα κορίτσια από το Yu-188 είναι πολύ καλά στο να ρίχνουν βόμβες. Το αυτοκίνητό τους είναι καινούργιο και πιο εξελιγμένο. Ο σχεδιασμός του όπλου του είναι πολύ γρήγορος.
  Έτσι τα κορίτσια και ένας Άγγλος μαχητής καταρρίφθηκαν.
  Το αεροπλάνο τους είναι αρκετά γρήγορο. Οι πολεμιστές χρησιμοποιούν ξανά τα γυμνά τους πόδια για να εξαπολύσουν την καταστροφή.
  Η βιόλα βρυχάται:
  - Οδηγώ όλους τους εχθρούς μου στο φέρετρο!
  Η Νικολέτα ουρλιάζει:
  - Και ρίχνω τον εχθρό!
  Και πώς μπορεί να πάρει και να κουνήσει τα ξυπόλητα πόδια του!
  Αυτά είναι τα κορίτσια και πώς χτυπούν τους εχθρούς. Και μη σταματάς. Γνήσιοι Άριοι.
  Και όταν στρίβουν και τινάζουν τα γυμνά τους βυζιά.
  Και ρίχνουν ξανά βόμβες.
  Και υπάρχουν κορίτσια εδώ, σε άλλα αεροπλάνα. Εδώ είναι η Εύα που ρίχνει βόμβες. Καταστρέφει τους Άγγλους και τραγουδά:
  - Είμαι τόσο υπέροχος!
  Και η Εύα κάνει επίσης πετάλι με τα ξυπόλυτα πόδια της.
  Αλλά η Βιόλα θα ξαναρίξει τη βόμβα και θα βρυχηθεί:
  - Είμαι ένα άγριο κορίτσι, θέλω δέκα άντρες σε μια ώρα, που είναι πολύ ωραίο και εκπληκτικό!
  Αρκετοί καιόμενοι Βρετανοί στρατιώτες έσπευσαν στο νερό για να ξεπλύνουν τις φλόγες. Έβραζε ακόμα και από την είσοδο στο νερό, ακούστηκαν κραυγές και άγρια γκρίνια. Και αιματηροί κύκλοι σέρνονταν στον αφρό της θάλασσας, παχύς στην αρχή, μετά απλώνονταν σταδιακά και ωχριούνταν. Και οι πολεμιστές αυτού που κάποτε ήταν η μεγαλύτερη και πιο εκτεταμένη αυτοκρατορία στη Γη έχασαν την ανθρώπινη εμφάνισή τους. Η Άραβα βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Και αυτοί οι άντρες μας αναγκάζουν να φοράμε μπούρκα!
  Ο κόκκινος άντρας, στραβοκοιτάζοντας πονηρά, παρατήρησε:
  - Προφανώς τους τρομάζει το απειλητικό βλέμμα σου!
  Η Άραβα ξεγύμνωσε τα δόντια της σαρκαστικά και είπε:
  - Η απαλότητα μιας γυναίκας είναι παρόμοια με τη σκληρότητα της πανοπλίας, μόνο πολύ πιο θανατηφόρα και πολύπλευρη στην προστασία!
  Οι Γερμανοί προτίμησαν να επιτεθούν αμέσως με όλη τους τη δύναμη, την τακτική ενός πυγμάχου που, υπολογίζοντας στην απροετοιμασία του εχθρού, ορμά αμέσως με όλη του τη δύναμη προς τον εχθρό. Όταν δεκάδες εχθρικά αεροπλάνα καίγονται σε αεροδρόμια, δεν μπορούν να απογειωθούν. Όταν οι δικές τους βόμβες εκρήγνυνται μέσα στα Λάνκαστερ, καταστρέφοντας τα πάντα γύρω τους. Σκληρή αλλά αποτελεσματική τακτική. Έτσι η συμφωνία του κάτω κόσμου έφτασε στο απόγειο της δύναμής της, και μετά άρχισε να υποχωρεί.
  Αλλά αυτό, φυσικά, δεν τελείωσε εκεί• το αερομεταφερόμενο τμήμα τέθηκε σε δράση. Ενώ οι Βρετανοί ακολουθούν τέτοια θεραπεία, μπορούν να ληφθούν καθόλου χλιαρά. Ευτυχώς, τα ανεμόπτερα προσγείωσης έχουν ήδη κατασκευαστεί στις απαιτούμενες ποσότητες και οι μέθοδοι ρυμούλκησής τους έχουν βελτιωθεί. Ίσως το καλύτερο στον κόσμο σήμερα.
  Πετάνε λοιπόν, όχι σαν χαρταετοί - πιο αργά, αλλά αρκετά γρήγορα, και μάλιστα με τη συνοδεία της μουσικής του Βάγκνερ - του αγαπημένου αριστουργήματος του Χίτλερ. Ποιος άλλος ζωντανός θυμήθηκε την ταινία "Apocalypse", όπου οι Αμερικανοί χρησιμοποιούσαν τη συγκεκριμένη μουσική όταν επιτέθηκαν στους Βιετναμέζους. Πόσο τους τρόμαξε. Ιδού λοιπόν ο Βάγκνερ, και τα βροντερά μοτίβα, μέσω ενισχυτών. Οι αλεξιπτωτιστές άλειψαν τα πρόσωπά τους με φώσφορο και βάφτηκαν• φαίνονται ανατριχιαστικοί, σαν τους δαίμονες του κάτω κόσμου τους. Επίσης βασίζεται σε ψυχολογική επίδραση. Επιπλέον, μερικά αντιδραστήρια και μερικά τσιπς μαγνησίου προστέθηκαν στον φώσφορο για να προκαλέσουν λάμψη τουλάχιστον για μικρό χρονικό διάστημα. Τόσο ανατριχιαστικό, ειδικά με φόντο την καπνιστή λάμψη και τις πολυάριθμες φωτιές. Έχουν ακόμη και πολυβόλα, επίσης καμουφλαρισμένα σε σχήμα στόματος δράκου. Τότε χτυπούν τα μελωδικά γερμανικά και αιχμαλωτισμένα υποπολυβόλα. Και οι κουρεμένες, σχισμένες τάξεις πέφτουν στις μπότες των νικητών. Και πολλοί απλά προτιμούν να τα παρατήσουν, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ περισσότεροι Βρετανοί από Γερμανοί.
  Ένας Ινδός και μια Άραβα κρύφτηκαν σε μια μικρή, προσεκτικά καμουφλαρισμένη τρύπα. Ο Redskin σημείωσε:
  - Λοιπόν, τα οργώσαμε!
  Η μαυρομάλλης ξαφνιάστηκε:
  -Εμείς λες; Ίσως εννοείς εμάς;
  Ο Ινδός κούνησε αρνητικά το κεφάλι του:
  - Οχι! Οι Palefaces χτυπούν τους Βρετανούς και αυτό είναι καλό σημάδι! Και όταν έρθει η ώρα, θα έρθουν και οι διακοπές μας! Πότε θα ελευθερώσουν οι Ινδοί την ήπειρό τους!
  Η Άραβα βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Εσείς, κατά τύχη, διεκδικείτε την εξουσία σε όλο τον κόσμο;
  Ο Ινδός με στοργή, σαν να εξηγούσε σε ένα διανοητικά καθυστερημένο παιδί, χαμογέλασε:
  - Όσοι θέλουν να πάρουν πολλά, συνήθως μένουν χωρίς τίποτα! Το μεγάλο κουτάλι λοιπόν είναι λαχταριστό!
  Ο Φύρερ, φυσικά, δεν είδε τι έκαναν τα γεράκια και τα γεράκια του, αλλά κατ' αρχήν μάντεψε ότι η γερμανική στρατιωτική μηχανή θα έδινε τα πάντα με ακρίβεια. Σε γενικές γραμμές, οι γερμανικές στρατιωτικές επιθετικές επιχειρήσεις μέχρι το Kursk Bulge πραγματοποιήθηκαν σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο. Κάποιοι τα αποκαλούν ακόμη και στάνταρ. Είναι ακόμη περίεργο ότι μια τέτοια μηχανή γλίστρησε και στη συνέχεια διαλύθηκε εντελώς.
  Και τα κορίτσια βλέπουν ένα παρόμοιο όνειρο, ένα είδος προφητικού οράματος, που διακόπτεται από μια σκληρή εντολή - άνοδος!
  
  
  ΤΣΑΡ ΜΙΧΑΗΛ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ
  Ο Νικόλαος Β' έπεσε θύμα απόπειρας δολοφονίας στην Ιαπωνία. Ακόμη και τότε πέθανε όταν ήταν διάδοχος του θρόνου. Μια διάσημη απόπειρα δολοφονίας που συνέβη στην πραγματική ιστορία. Ο Τσαρέβιτς Νικόλαος τραυματίστηκε, αλλά επέζησε από θαύμα.
  Όμως δεν έγινε κανένα θαύμα. Αυτή η τύχη, για τον πιο άτυχο τσάρο σε όλη την ιστορία της Ρωσίας. Ο Νικόλαος πέθανε... Και μαζί του πέθανε και ο μεγάλος ηττημένος, που φυσικά άθελά του, αλλά και πάλι κατέστρεψε τη βασιλική αυτοκρατορία και τη δυναστεία.
  Και το 1894, σε ηλικία δεκαπέντε ετών, ο Μιχαήλ Β' ανέβηκε στο θρόνο. Αδελφός του Τσάρου Νικολάου. Το άτομο γενικά δεν είναι ανόητο, αρκετά σκληρό και γενναίο. Ο Μιχαήλ Αλεξάντροβιτς Ρομάνοφ διέταξε μια άγρια μεραρχία κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και διακρίθηκε στη μάχη. Γενικά, ήταν πιο σκληρός άντρας από τον Νικολάι, ψηλότερος, με πιο εκφραστικό πρόσωπο. Ήταν πιο έξυπνος; Ο Νικόλαος Β' δεν είναι ένα ηλίθιο, ταλαντούχο άτομο. Αλλά και πάλι όχι αρκετά σκληρός, με ισχυρή θέληση και γεννημένος για να γίνει βασιλιάς. Συν, φυσικά, τα προβλήματα του Νικολάου Β', ειδικά με τη γυναίκα του.
  Ο Μιχαήλ δεν είναι πιο ανόητος από τον αδερφό του, και το πιο σημαντικό, είναι πιο τυχερός... Λοιπόν, Νικολάι, εξακολουθεί να είναι κακό όνομα για τους τσάρους. Και ο Νικολάι ήταν ο πρώτος που απέτυχε. Από την αρχή, η εξέγερση των Δεκεμβριστών. Στη συνέχεια, η ανεπιτυχής έναρξη του πολέμου με το Ιράν. Η νίκη κατακτήθηκε, αλλά δεν υπήρξαν πολλές κατακτήσεις. Και το Ιράν δεν είναι a priori αντίπαλος της Ρωσίας. Πόλεμος με την Τουρκία. Επίσης, δεν ήταν πολύ επιτυχημένο στην αρχή. Και οι νίκες στοίχισαν πολύ αίμα. Και είναι λίγες οι κατακτήσεις.
  Και μετά ο πόλεμος στον Καύκασο για σχεδόν σαράντα χρόνια με τον Σαμίλ. Και αυτό είναι κακό, η επέκταση έχει παγώσει. Και τέλος, ήττα στον Κριμαϊκό πόλεμο. Και σύμφωνα με φήμες, ο Τσάρος Νικόλαος ήταν ο πρώτος που αυτοκτόνησε.
  Ναι, αυτός ο βασιλιάς ήταν άτυχος. Ο Μιχαήλ ο Πρώτος... Βασίλευε στον καιρό των προβλημάτων. Έσωσε τη Ρωσία. Κατέκτησε μερικές πόλεις από την Πολωνία. Έκανε κάποια πρόοδο στη Σιβηρία. Δεν έζησε όμως πολύ. Αλλά ο βασιλιάς ήταν, γενικά, κανονικός. Και χωρίς σοβαρά τρυπήματα.
  Η πολιτική του Μιχαήλ Ρομάνοφ ήταν η ίδια με αυτή του Νικολάου Β΄: επέκταση στην Κίνα και την Ανατολή. Κατασκευή του Port Arthur. Διπλωματία με τη Γερμανία, προετοιμασία για πόλεμο με την Ιαπωνία. Φυσικά, ήταν προφανές ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε χωρίς πόλεμο με τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Κρίμα που οπλιζόταν ενεργά. Και ο νεαρός τσάρος ήθελε δόξα, ήθελε κατάκτηση, ήθελε να δημιουργήσει την Κίτρινη Ρωσία. Επιπλέον, ήταν προφανές ότι η Κίνα υποσχέθηκε να γίνει μια κολοσσιαία δύναμη στο μέλλον και θα ήταν καλύτερα να τη διχάσει τώρα. Ενώ είναι κατακερματισμένη.
  Η Ιαπωνία επιτέθηκε στη ρωσική μοίρα στο Πορτ Άρθουρ.
  Τότε στάλθηκε ο ναύαρχος Μακάροφ. Αυτή τη φορά δεν υπήρξε θάνατος. Εν μέρει επειδή ο Μιχαήλ δεν επέτρεψε στον Τσάρεβιτς Κύριλλο να παρέμβει στον Μακάροφ και δεν βρισκόταν στο πλοίο. Και αυτό άλλαξε λίγο τη διαδρομή.
  Ο ναύαρχος Μακάροφ εκπαίδευσε τη μοίρα. Στη συνέχεια, όταν οι Ιάπωνες πιάστηκαν σε νάρκες, μπόρεσε να επιτεθεί στον στόλο του Τόγκο.
  Η ναυμαχία έληξε με πειστική νίκη του ρωσικού στόλου. Ωστόσο, αργότερα, οι Ιάπωνες πολιόρκησαν ωστόσο το Πορτ Άρθουρ. Αλλά όχι για πολύ. Ο Μιχαήλ απομάκρυνε τον Κουροπάτκιν, διορίζοντας έναν νεότερο και πιο ικανό διοικητή. Και πάλι οι νίκες κερδήθηκαν στην ξηρά.
  Η Ιαπωνία, γενικά, ηττήθηκε στη θάλασσα. Και τότε τα στρατεύματα αποβιβάστηκαν.
  Ο σαμουράι παραδόθηκε. Η Ρωσία ανέκτησε τα νησιά Κουρίλ, κατέλαβε την Ταϊβάν και την Κορέα.
  Στη συνέχεια, μια σειρά από κινεζικές επαρχίες έγιναν εθελοντικά μέρος της αυτοκρατορίας, σχηματίζοντας τη Zheltorossiya. Η βασιλική αυτοκρατορία επεκτάθηκε και άκμασε.
  Χωρίς Δούμα, χωρίς περιττή δημοκρατία. Όχι ζωή, αλλά χάρη! Ραγδαία ανάπτυξη της χώρας. Αλλά φυσικά ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν αναπόφευκτος. Και τώρα ήρθε η ώρα του δράκου.
  Αλλά εκείνη τη στιγμή η Ρωσία είχε ήδη ελαφρά τανκς "Luna"-2, βαριά άρματα μάχης "Peter the Great", σχεδιασμένα από τον γιο του Mendeleev και τα πιο ισχυρά βομβαρδιστικά στον κόσμο: "Svyatogor" και "Ilya Muromets". Τέτοια ήταν ήδη η δύναμη!
  Και ο ρωσικός στρατός άρχισε να κερδίζει από τις πρώτες μέρες. Και ο αριθμός των τσαρικών στρατευμάτων, λόγω του ότι η Κίνα ήταν ήδη κατά το ήμισυ προσαρτημένη, ήταν μεγάλος.
  Τα ρωσικά στρατεύματα νίκησαν τους Γερμανούς στην ανατολική Πρωσία και περικύκλωσαν το Königsberg. Πήραν αμέσως και το Λβιβ και το Πρζεμισλ. Η Ρωσία είχε πάρα πολλούς στρατιώτες και μεγάλο αριθμό ελαφρών, κινητών αρμάτων μάχης. Το οποίο δεν είχε όμοιο και έδειξε τρομερή δύναμη. Ο ένας στρατός μετά τον άλλο έπεφτε.
  Ο ρωσικός στρατός έχει ήδη καταλάβει τη Βουδαπέστη.
  Η Γερμανία βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Τα ρωσικά στρατεύματα πλησίαζαν ήδη το Όντερ. Η Ιταλία κήρυξε επίσης τον πόλεμο στην Αυστρία. Είναι αλήθεια ότι η Οθωμανική Αυτοκρατορία μπήκε στον πόλεμο κατά της Ρωσίας. Αλλά αυτό μετατράπηκε μόνο σε ήττα και ήττα σε όλα τα μέτωπα.
  Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν ήδη διασχίσει το Όντερ. Και τον χειμώνα άρχισαν να εισβάλλουν στο Βερολίνο. Δεν υπήρχε τίποτα να κρατήσει την πόλη. Έτσι, οι Γερμανοί έχουν ακόμα πολλή δύναμη δεμένη στη Δύση.
  Και ο Wilhelm και το αρχηγείο του κήρυξαν βιαστικά την ειρήνη ή μάλλον την παράδοση.
  Ο πόλεμος κράτησε μόνο έξι μήνες. Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολη. Και η Τουρκία καταλήφθηκε από τον στρατό του Τσάρου Μιχαήλ Β'.
  Μετά την οποία συνήφθη ειρήνη στο Πέτερχοφ. Η Αυστροουγγαρία διαλύθηκε και έπαψε να υπάρχει. Η Γαλικία και η Μπουκοβίνα έγιναν ρωσικές επαρχίες. Η Τσεχία και η Σλοβακία έγιναν βασίλεια με αρχηγό τον Τσάρο Μιχαήλ Β'. Η Ουγγαρία αναγνώρισε επίσης τον Ρώσο Τσάρο ως μονάρχη της.
  Η Κρακοβία και άλλα εδάφη εισήλθαν στο Βασίλειο της Πολωνίας. Η Ανατολική Πρωσία αποκόπηκε, το Ντάντσιγκ έγινε ρωσική πόλη. Η Μικρά Ασία και το μεγαλύτερο μέρος του Ιράκ με τη Βαγδάτη έγινε ρωσική. Οι Βρετανοί έλαβαν μόνο την επαρχία της Βασόρας και την Παλαιστίνη και η Γαλλία έλαβε τη νότια Συρία.
  Δημιουργήθηκε επίσης το βασίλειο της Γιουγκοσλαβίας, στο οποίο ο Μιχαήλ Β' έγινε συγκυβερνήτης. Άρπαξα λίγο για μένα και την Ιταλία. Έτσι, η Ρωσία μπόρεσε να γίνει μεγάλος κατακτητής. Και υπέστη μικρές απώλειες με μικρά έξοδα. Αλλά η Γερμανία έπρεπε να πληρώσει στη Ρωσία το μεγαλύτερο μέρος των αποζημιώσεων. Εντυπωσιακή νίκη!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 2.
  Μετά από αυτό έγιναν αρκετοί ακόμη μικροί πόλεμοι. Η Ρωσία κατέλαβε το μεγαλύτερο μέρος του Αφγανιστάν - ο νότος πήγε στη Βρετανία και τα δύο τρίτα του Ιράν - ο νότος ήταν επίσης Βρετανός. Τότε τα τσαρικά, γαλλικά και βρετανικά στρατεύματα χώρισαν τελικά τη Σαουδική Χερσόνησο. Προέκυψε η ηγεμονία. Η Ιαπωνία κατάφερε επίσης να αρπάξει μερικές γερμανικές κτήσεις για τον εαυτό της.
  Μέχρι το 1929, η οικονομική ανάπτυξη παρατηρήθηκε σε όλο τον κόσμο - η ισχυρότερη στη Ρωσία. Ακολούθησε όμως η Μεγάλη Ύφεση. Αυτό έφερε τον Χίτλερ στην εξουσία στη Γερμανία.
  Στη Ρωσία, επίσης, παρατηρήθηκε αύξηση των επαναστατικών και απεργιακών συναισθημάτων. Αλλά το 1931 ξέσπασε ένας νέος πόλεμος με την Ιαπωνία για την Κίνα. Η Ρωσία ήταν ισχυρότερη και ο στόλος διοικούνταν από τον άξιο διάδοχο του ναύαρχου Makarov - ναύαρχο Kolchak.
  Η νίκη, η απόβαση και η Ιαπωνία με όλες τις κτήσεις της στον Ειρηνικό έγινε επαρχία της Ρωσίας. Και ο Τσάρος Μιχαήλ Β' και επίσης ο Αυτοκράτορας της Ιαπωνίας. Ναι, λειτούργησε τόσο καλά. Όμως ο αγώνας για παγκόσμια κυριαρχία δεν τελείωσε.
  Ο Χίτλερ αύξανε τις δυνάμεις του. Και προέκυψε ένας συνασπισμός: Γερμανία, Ιταλία, Ρωσία, ενάντια στη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο και τις ΗΠΑ.
  Το 1940, ο τσαρικός στρατός ουσιαστικά ολοκλήρωσε την κατάκτηση της Κίνας και έπεσε σε γαλλικές, ολλανδικές και αγγλικές κτήσεις.
  Ο Χίτλερ ξεκίνησε τον πόλεμο στις 22 Ιουνίου 1941 εισβάλλοντας στη Γαλλία. Ο Φύρερ είχε ένα υπέροχο σχέδιο και την ιδιοφυΐα του Μάινσταϊν. Η Ρωσία εξαπέλυσε επίθεση κατά των βρετανικών και γαλλικών αποικιών στην Ασία και την Αφρική. Αυτός είναι ένας τόσο σκληρός πόλεμος.
  Η Ρωσία κατείχε ήδη την πρώτη θέση στον κόσμο όσον αφορά τον πληθυσμό, ο στρατός της ήταν εξοπλισμένος με τα καλύτερα και πιο προηγμένα άρματα μάχης και αεροσκάφη. Ελικόπτερα, μαχητικά, επιθετικά αεροσκάφη, βομβαρδιστικά, συμπεριλαμβανομένων τζετ, είναι ήδη σε μαζική παραγωγή! Γενικά, κατά κάποιο τρόπο όλα πάνε υπέροχα.
  Ο Χίτλερ κατέλαβε τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και τη Δανία σε ενάμιση μήνα! Η τσαρική Ρωσία κατέλαβε τη Νορβηγία και τη Σουηδία. Όπως και η Ινδία, η Ινδοκίνα, το νότιο Ιράν, η Σαουδική Χερσόνησος και εισήλθαν στην Αίγυπτο.
  Τα αποικιακά αγγλικά και γαλλικά στρατεύματα διακρίνονταν για τη χαμηλή μαχητική τους ικανότητα και είχαν πολύ χαμηλό στρατιωτικό πνεύμα - παραδόθηκαν πρακτικά χωρίς αντίσταση.
  Ο Χίτλερ ήθελε να μετακομίσει ο ίδιος στην Αφρική, αλλά η Ισπανία αντιτάχθηκε στη Γερμανία. Τότε οι φασίστες επιτέθηκαν στο καθεστώς του Φράνκο και το νίκησαν. Και μετά η Πορτογαλία. Μετά από μια σφοδρή επίθεση, το Γιβραλτάρ καταλήφθηκε!
  Στη συνέχεια, η Ρωσία και η Γερμανία κατέκτησαν την Αφρική. Εδώ, οι μεγάλοι χώροι, οι ζούγκλες, οι έρημοι και η έλλειψη δρόμων ήταν περισσότερο εμπόδιο από την αντίσταση των αδύναμων και μπερδεμένων αποικιακών στρατευμάτων της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Πορτογαλίας.
  Υπήρξε κατάληψη εδαφών. Επεισοδιακές μάχες, εστιακή αντίσταση. Τα ρωσικά άρματα μάχης εξακολουθούν να είναι τα καλύτερα και με καλή ευελιξία, ειδικά το μεσαίο: "Nikolai", το οποίο πήρε το όνομά του από τον Tsarevich Nicholas, που σκοτώθηκε από τους Ιάπωνες.
  Ωστόσο, αν ήξερες από ποια κακή μοίρα έσωσε τη Ρωσία ο σαμουράι Tsuda Sanzo , τότε το μνημείο του με τον Πύργο του Άιφελ στην Αγία Πετρούπολη θα είχε γκρεμιστεί. Ή ίσως ονομάσατε το τανκ προς τιμήν του.
  Σε κάθε περίπτωση, το "Nikolai"-3 ήταν μια σχετικά ελαφριά δεξαμενή - κάτω από τριάντα τόνους, κινητή με κινητήρα ντίζελ. Η ταχύτητά του ήταν μεγαλύτερη από αυτή του θρυλικού τριάντα τεσσάρων, η μετωπική του θωράκιση ήταν πιο παχιά και πιο κεκλιμένη, η σιλουέτα του ήταν χαμηλότερη και είχε ένα όπλο με μεγαλύτερη κάννη, αν και παρόμοιου διαμετρήματος 76 mm.
  Ό,τι και να πεις, η Ρωσία κατέλαβε πάνω από τα δύο τρίτα της Αφρικής, το υπόλοιπο πήγε στη Γερμανία και την Ιταλία. Και μετά τους μαζικούς βομβαρδισμούς τον Μάιο του 1942, ακολούθησε κοινή απόβαση ρωσικών και γερμανικών στρατευμάτων στη Βρετανία. Οι μάχες κράτησαν μόνο δύο εβδομάδες και η Αγγλία και η Ιρλανδία ήταν υπό κατοχή.
  Και ένα μήνα αργότερα κατέλαβαν την Ιρλανδία.
  Η Αμερική συμπεριφέρθηκε μάλλον παθητικά, φοβούμενη να μπει σε έναν τόσο επικίνδυνο πόλεμο, αλλά παρόλα αυτά βοήθησε τη Βρετανία με πόρους. Έτσι ο Χίτλερ, ο Μουσολίνι και ο Νικόλαος Β' αποφάσισαν να τελειώσουν την πιο ισχυρή οικονομικά δύναμη.
  Επιπλέον, η Ρωσία έχει κοινά σύνορα με την Αμερική κατά μήκος της Αλάσκας. Και έχουν ήδη φτιάξει έναν σιδηρόδρομο για την Τσουκότκα - που είναι πολύ χρήσιμος για τον πόλεμο!
  Και τώρα θα κινηθεί ο ρωσικός, τσαρικός στρατός... Και θα μπει στην Αλάσκα. Αλλά τα αμερικανικά τανκς δεν πάνε καν εναντίον των Ρώσων. Αυτό έγινε.
  Τα ρωσικά στρατεύματα άρχισαν να αποβιβάζονται στην Αλάσκα την 1η Σεπτεμβρίου 1942... Και προχώρησαν με μεγάλη επιτυχία.
  Γρήγορη επέκταση του προγεφύρου. Και όπως πάντα, πανέμορφες Ρωσίδες παίρνουν μέρος στις μάχες.
  Βρίσκονται στο νεότερο τανκ Nikolai-4. Οι πολεμιστές είναι ξυπόλητοι, φορώντας μόνο μπικίνι. Και έχουν ένα πιο ισχυρό μακρόκαννο όπλο των 85 χιλιοστών: το Sherman's thunder.
  Είναι ήδη Νοέμβριος, έχει πέσει χιόνι, αλλά τα όμορφα κορίτσια: η Νατάσα, η Μαρία, η Αουρόρα και η Σβετλάνα, δεν αναγνωρίζουν κανένα ρούχο και τσακώνονται σχεδόν γυμνά.
  Εδώ οι πολεμιστές πυροβολούν και συντρίβουν με ένα ακριβές χτύπημα από μια οβίδα Σέρμαν. Ξεγύμνωσαν τα δόντια τους. Η Νατάσα πυροβόλησε και βρυχήθηκε:
  - Κέρδισα τους πάντες για τον βασιλιά!
  Και πώς ακόμα καίει!
  Τότε η Μαρία θα πυροβολήσει, και με τόση ακρίβεια που θα σκίσει τον πυργίσκο του Σέρμαν.
  Το πήρε και έγραψε στο Twitter:
  - Είμαι το κορίτσι που κόβει μέταλλο!
  Και τότε η Aurora θα εκτοξεύσει ένα βλήμα. Και επίσης ακριβής και σαφής.
  Ο πολεμιστής τρίζει:
  - Τα υψηλότερα ακροβατικά!
  Και τότε η Σβετλάνα θα σε κλωτσήσει με όλη της τη μανιασμένη δύναμη. Ξανθό κορίτσι καταστροφέας. Και τσιρίζει:
  - Είμαι δαίμονας της κόλασης!
  Και οι τέσσερις θα πάρουν την πορεία τους, διασχίζοντας τη νότια Αλάσκα.
  Και εδώ είναι το τανκ Alexander-4, επίσης το νεότερο μοντέλο με όμορφα κορίτσια. Ένα ισχυρό μακρόκαννο όπλο 130 χιλιοστών, έως και οκτώ πολυβόλα και ένα πλήρωμα πέντε όμορφων κοριτσιών με μπικίνι.
  Πηγαίνουν και πυροβολούν, κάνουν νοκ άουτ Αμερικανούς, διεισδύουν στους Σέρμαν.
  Η Αλένκα έβγαλε ένα βλήμα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγούδησε:
  - Για τη δόξα του Τσάρου Μιχαήλ!
  Ενώ πυροβολούσε, ο Anyuta υποστήριξε, κουρεύοντας τους Αμερικανούς:
  - Μεγάλος βασιλιάς!
  Ο Augustine χτύπησε επίσης, έσπασε το Sherman, σφυρίζοντας:
  - Για ειρήνη, εργασία, αυτοκρατορία!
  Στη συνέχεια η Μιραμπέλα άνοιξε πυρ. Έσπασε επίσης την πανοπλία του εχθρού και σφύριξε:
  - Για τη νέα ρωσική παραγγελία!
  Και τότε η Ολυμπιάδα έριξε το βλήμα, καθώς χτυπούσε και βρυχήθηκε:
  - Είμαι τόσο δύναμη και πόνος για τον εχθρό!
  Τα κορίτσια συμπεριφέρονται καλά και πυροβολούν. Στα σμαραγδένια και ζαφείρια μάτια τους οι φλόγες του κάτω κόσμου.
  Και το νεότερο τανκ Alexander-4, αδιαπέραστο από όλες τις γωνίες, προχωράει και αλωνίζει τους Αμερικάνους. Τέτοια είναι η παρουσίαση και η άνευ όρων καταστροφή.
  Και τα κορίτσια, έχει παγωνιά, και είναι απλά με μπικίνι και σχεδόν γυμνές-όμορφες! Φέρνουμε μια γάτα μαζί μας!
  Η Αλένκα θα ρίξει μια οβίδα σε ένα αμερικανικό αυτοκίνητο. Πώς το χτυπάει και τραγουδά:
  - Είμαι παγκόσμιο αστέρι!
  Και τότε ο Anyuta θα το πάρει και θα το απελευθερώσει, θα κόψει τον εχθρό και θα σφυρίσει:
  - Και δόξα στην αυτοκρατορία!
  Και τότε ο Αυγουστίνος θα χτυπηθεί από μια οβίδα, θα κουρέψει τον εχθρό, θα σπάσει την πανοπλία του εχθρού και θα τρίζει:
  - Είμαι ένα κοκκινομάλλη και ξεδιάντροπο κορίτσι!
  Και μετά θα γίνει σανδάλι η Μιραμπέλα. Και θα ρίξει ένα φονικό βλήμα στον εχθρό. Θα σκίσει τον πύργο και θα ουρλιάξει:
  - Κριάρι από κριάρι!
  Και τότε θα γίνουν ο όμορφος ήρωας Ολυμπιακοί Αγώνες. Θα εκτοξεύσει τις πιο θανατηφόρες οβίδες. Θα συντρίψει το εχθρικό τανκ και θα φωνάξει:
  - Θα τους σαρώσω όλους!
  Εδώ έρχεται μια δεξαμενή βάρους εβδομήντα τόνων και καταστρέφει τους εχθρούς. Και κινείται εύκολα στο χιόνι - ο κινητήρας είναι ο πιο πρόσφατος - τουρμπίνα αερίου! Δεν μπορείς να σταματήσεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο τόσο εύκολα.
  Η Αλένκα τραγουδά:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει! Κανείς δεν θα μας νικήσει! Ρώσοι λύκοι σκίζουν τον εχθρό! Ρώσοι λύκοι - χαιρετισμός στους ήρωες!
  Και πάλι, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, πατώντας τη σκανδάλη, χτυπά τον εχθρό. Τι κορίτσι!
  Η Anyuta επίσης έπεσε κάτω χρησιμοποιώντας τα γυμνά της πόδια και τσίριξε:
  - Και είμαι υπέροχος!
  Και τότε ο Αυγουστίνος εκτοξεύει ένα βλήμα και ουρλιάζει:
  - Είμαι άγριο κορίτσι!
  Και η Μιραμπέλα θα κυκλοφορήσει κάτι εντελώς δολοφονικό και βρυχηθμό:
  - Σε νέα, ακλόνητα σύνορα!
  Και θα δείξει τη γλώσσα του τόσο ροζ και μακριά.
  Και μετά οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα συντρίψουν και θα συντρίψουν τους Αμερικάνους και θα το κάνουν πολύ καλά.
  Λοιπόν, γενικά, μια ξεκάθαρη νίκη είναι ορατή. Αυτή η μάχη έχει κερδηθεί και τα ρωσικά και τσαρικά στρατεύματα προχωρούν.
  Μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 1942, όλη η Αλάσκα είχε ήδη καταληφθεί από τον τσαρικό στρατό και οι μάχες γίνονταν στον Καναδά.
  Εκτός από τα τανκς, οι γυναίκες πιλότοι μάχονται και σε αεριωθούμενα αεροσκάφη. Οι ΗΠΑ έχουν πολλή αεροπορία, αλλά η ποιότητά της είναι πολύ κακή. Δεν μπορεί να συγκριθεί με τα ρωσικά αεροσκάφη. Τα οποία συντρίβουν τον εχθρό με την ένταση των τερματιστών.
  Και τα κορίτσια Αναστασία και Μαργαρίτα στα αεροπλάνα τους "Ekaterina"-6 πόσο αποτελεσματικά μαζεύουν λογαριασμούς.
  Η Αναστασία καταρρίπτει οκτώ αμερικανικά αεροπλάνα με μια έκρηξη πέντε κανονιών αεροσκαφών και κραυγές:
  - Είμαι απλά ένας υπερ-κλάσης πολεμιστής!
  Και με ξυπόλητα πατάει τα πετάλια.
  Η Μαργαρίτα καταρρίπτει δέκα αμερικανικά αεροπλάνα με μια έκρηξη και τσιρίζει:
  - Και είμαι ακόμα μια τάξη υψηλότερα!
  Η Αναστασία πιέζει τις σκανδάλες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και πυρπολεί τον εχθρό. Θα χτυπήσει επτά οχήματα του αμερικανικού στρατού και θα τρίζει:
  - Είμαι τόσο πολεμιστής που ο βασιλιάς χαίρεται!
  Η Μαργαρίτα θα απελευθερώσει επίσης τον δολοφόνο και θα τσιρίσει:
  - Και όχι μόνο ο βασιλιάς! Είμαστε πολύ όμορφες!
  Τα κορίτσια τσακώνονται και χτυπούν διαφορετικά αυτοκίνητα. Πετάνε τον εχθρό έξω σαν νεκρά ποντίκια σε έναν κάδο σκουπιδιών. Και καταστρέφουν αμερικανικά αεροσκάφη.
  Η Αναστασία κατέρριψε πολλά ακόμη αεροπλάνα και γρύλισε:
  - Για τον δικέφαλο βασιλικό αετό!
  Η Μαργαρίτα, βγάζοντας τα δόντια της, κελαηδούσε:
  - Για ένα τόσο ωραίο πράγμα!
  Και χτύπησε επίσης μια ντουζίνα ακόμη αμερικανικά αυτοκίνητα. Αυτά είναι τα κορίτσια. Τα κορίτσια λατρεύουν να σκοτώνουν. Και σκίστε το!
  Και αυτό το ζευγάρι δουλεύει...
  Μετακινείται σε επίγειους στόχους. Και πήγαινε με τους Σέρμαν, τρυπώντας τους. Σαν μεταλλική βελόνα. Και σχίζοντας το πιο δυνατό σίδερο και ατσάλι. Έτσι έγινε η πτώση τους.
  Η Αναστασία γρονθοκοπεί αρκετούς Σέρμαν και ουρλιάζει στον εαυτό της:
  - Είμαι ένα κορίτσι ικανό για πολλά!
  Η Μαργαρίτα χτυπάει και τους Αμερικάνους στη στεριά και τσιρίζει:
  - Αλλά τίποτα δεν θα με σταματήσει, και δεν με σταμάτησε ποτέ!
  Η Αναστασία συντρίβει τον εχθρό, καταρρίπτει τανκς και ουρλιάζει:
  - Για τον βασιλιά, που δεν είναι σοφότερος ή πιο ψύχραιμος!
  Τα κορίτσια είναι φυσικά υπέροχα! Και το πιο σημαντικό, με ένα μόνο μπικίνι! Και ανίκητος!
  Κανείς δεν μπορεί να νικήσει ή να σταματήσει τα κορίτσια!
  Η Αναστασία, πυροβολώντας, ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Είμαι το κορίτσι που σπάει ατσάλι!
  Η Μαργαρίτα, συνεχίζοντας τα γυρίσματα, προσθέτει:
  - Και οποιοδήποτε μέταλλο!
  Τα κορίτσια πετούν και πυροβολούν... Ακόμα κι αν κάνει κρύο και χειμώνα, αυτό δεν τους σταματά. Οι μάχες μαίνονται στον Καναδά.
  Η Αναστασία ξαναπυρίζει και βρυχάται:
  - Είμαι σαν αγόρι!
  Η Margarit επιβεβαιώνει ενεργά και σφυρίζει με τη μανία ενός πάνθηρα:
  - Είμαι αυτός που είναι πιο αστείος και πιο κουλ από όλους!
  Τα κορίτσια, όπως βλέπετε, μετρούν πραγματικά πολύ και έχουν απερίγραπτη τύχη!
  Μαζεύουν ημίγυμνους λογαριασμούς! Και δεν γνωρίζουν θλίψη, καμία αμφιβολία! Έχουν πολλές διαφορετικές απόψεις!
  Όμως, με λίγα λόγια, οι καλλονές ήταν τυχερές. Συνέλαβαν και επιτέθηκαν σε έναν στρατηγό τεσσάρων αστέρων με αεροπορικό χτύπημα. Υπέροχες ομορφιές. Θα σε γαμήσουν με τον ίδιο τρόπο!
  Και πάλι ρωσικά και γερμανικά τανκς κινούνται στον Καναδά.
  Εδώ είναι το πλήρωμα της Gerda, σε ένα γερμανικό T-4. Το αυτοκίνητο είναι ειλικρινά μάλλον αδύναμο σε σύγκριση με τα σοβιετικά αυτοκίνητα. Αλλά τα κορίτσια δεν είναι εύκολα - τσακώνονται ξυπόλητα και με μπικίνι στο κρύο. Και αυτό κάτι λέει!
  Ας το παραδεχτούμε, τέτοιοι πολεμιστές είναι κουλ! Δεν γνωρίζουν αμφιβολίες και αδυναμίες! Ζαφείρια και διαμάντια καίνε στα μάτια τους! Τέτοιες ομορφιές δεν θα δώσουν ούτε ίντσα γης στον εχθρό! Είναι άγιοι και μοχθηροί ταυτόχρονα.
  Κινούνται με κολοσσιαία ενέργεια.
  Και έτσι τσακίζουν τους Αμερικάνους.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Είμαι άγριο κορίτσι! Και καθόλου παρθένα!
  Και μετά ξεσπάει στα γέλια.
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης από το κανόνι. Μπορεί να μην είναι πολύ ισχυρό, αλλά είναι γρήγορο:
  - Είμαι σαν καυτή μέλισσα που δαγκώνει!
  Μετά από αυτό η καλλονή θα πάρει και θα δείξει τη μακριά γλώσσα της!
  Και μετά η Χριστίνα χαστουκίζει και τρίζει:
  - Και τα φωνητικά μου! χτύπημα Klykov!
  Και θα βγάλει τα δόντια του λύκου και θα βρυχηθεί:
  - Θα υπάρξει νέα νίκη!
  Οι πολεμιστές είναι πραγματικά τόσο σκληροί και επιθετικοί. Και έχουν τόση μυϊκή δύναμη και ξέφρενη οργή.
  Και η Μάγδα θα χτυπήσει και τον εχθρό. Θα συντρίψει έναν Sherman από απόσταση, χτυπώντας τον με μεγάλη ακρίβεια από άκρη σε άκρη και θα βρυχηθεί:
  - Είμαι τόσο cool Γερμανός!
  Οι τέσσερις, παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητο δεν είναι και το καλύτερο, αγωνίζονται με επιτυχία.
  Και γιατί? Γιατί δεν έχουν σχεδόν καθόλου ρούχα! Και οι πολεμιστές καταστρέφουν τον εχθρό πολύ όμορφα.
  Η Gerda σημειώνει περήφανα:
  - Είμαστε τόσο άξιοι του Φύρερ!
  Μετά από αυτό, η καλλονή θα πυροβολήσει ξανά και θα αποκαλύψει το χαριτωμένο προσωπάκι της.
  Οι πολεμιστές εδώ έχουν άρια πνεύμα. Και δεν φοβούνται το κρύο. Αν και ο χειμώνας στον Δυτικό Καναδά είναι ακόμα πολύ κρύος.
  Αλλά τίποτα - απλώς ξυπόλητος και σχεδόν γυμνός. Τότε θα υπάρχει καλή τύχη και νίκη!
  Αυτοί είναι πολεμιστές γεμάτοι περήφανο πνεύμα.
  Ακόμη και τώρα οι Άριοι δεν έχουν όμοιο σε επιμονή. Εκτός από τις Ρωσίδες.
  Αλλά η Νατάσα στο "Nikolai"-3, επίσης με μπικίνι και ξυπόλητη, πυροβόλησε, βγήκε και περπάτησε. Το τανκ της πάντως είναι καλύτερο από το γερμανικό T-4. Η μάχη εδώ είναι σκληρή και πολύ επιθετική.
  Οι Yankees προσπαθούν να επιστρέψουν. Αλλά η Νατάσα γκρέμισε τη "μάγισσα" και σφύριξε με ένα χαμόγελο από μαργαριταρένια δόντια:
  - Είμαι τόσο κορίτσι που δεν θα με πλησιάσει κανείς!
  Και η Μαρία πυροβόλησε με ακρίβεια τα αμερικανικά τανκς. Θα τους τρυπήσει και θα σφυρίσει με γυμνά δόντια:
  - Καμία δύναμη δεν μπορεί να μας πάρει!
  Και τότε η Aurora θα σουτάρει με τη σειρά της. Ο Σέρμαν καταστράφηκε. Ναι κορίτσι αυτό χρειάζεσαι.
  Και τότε η Σβετλάνα θα κάνει τη συνεισφορά της... Πώς θα πληγώσει τους Αμερικάνους.
  Γίνονται και μάχες στη θάλασσα. Ο ρωσικός στόλος καταλαμβάνει τις Φιλιππίνες.
  Και εδώ είναι και η ομάδα: ξυπόλητα κορίτσια ναυτικών. Επίσης σχεδόν γυμνές καλλονές, με μπικίνι. Είναι αλήθεια ότι ο καιρός στις Φιλιππίνες είναι υπέροχος ακόμα και το χειμώνα - ζεστός, γιατί είναι σχεδόν ο ισημερινός.
  Και τα κορίτσια απολαμβάνουν να τσακώνονται και να πυροβολούν. Και τρέξτε γύρω που αναβοσβήνουν ξυπόλητοι, στρογγυλά τακούνια. Τα κορίτσια εδώ είναι απλά υπέροχα. Το καλύτερο - σούπερ!
  Παρεμπιπτόντως, τους αρέσει να βιάζουν κρατούμενους! Τα δένουν στον εαυτό τους και μετά τα καβαλάνε. Και τόσο που οι κρατούμενοι χάνουν τις αισθήσεις τους! Και κανονίζουν την ολοκληρωτική εξόντωση για τους εαυτούς τους - ή μάλλον, όχι για τον εαυτό τους, αλλά για τους εχθρούς τους.
  Τόσο κουλ πληρώματα ημίγυμνων κοριτσιών. Και τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει ή να τους συντρίψει!
  Οι πολεμιστές επιβιβάζονται σε ένα αμερικανικό καταδρομικό. Πηδάνε σχεδόν γυμνοί, ξυπόλητοι, με μύες που κυλούν κάτω από το μαυρισμένο δέρμα τους. Και τσακίζουν με μανία τους Αμερικάνους. Και δεν δίνουν την παραμικρή πιθανότητα επιβίωσης.
  Και τώρα φαίνεται η όμορφη Στέλλα και η σύντροφός της Μάσα. Και τα δύο κορίτσια είναι ψηλά, μυώδη ξανθά που τους κόβουν τους πάντες. Αυτό που δεν είναι χτύπημα είναι να κόβεις και να σχίζεις σώματα!
  Τα κορίτσια περπατούν κατά μήκος του αμερικανικού πλοίου. Αν κουνήσουν δεξιά, είναι δρόμος, αν κουνήσουν προς τα αριστερά, είναι δρομάκι!
  Και τα κορίτσια δεν σταματούν! Δεν αφήνουν ευκαιρία στους αντιπάλους! Και τι γίνεται αν βρυχηθούν και αρχίσουν να κουνάνε τους μυς τους!
  Και πάλι κουνάνε τα ξίφη τους και ουρλιάζουν:
  - Είμαστε κορίτσια για τον Τσάρο, την Πατρίδα και τον Μιχαήλ Ρομάνοφ!
  Και το ψιλοκόβουν σαν λάχανο σαμουράι. Έτσι η Στέλλα το πήρε και κλώτσησε τον Αμερικανό αξιωματικό στη βουβωνική χώρα με γυμνό πόδι. Θα πετάξει ψηλότερα και θα πηδήξει στη θάλασσα.
  Ο ξανθός τερματιστής θα δώσει:
  - Για τα χτυπήματά μου πληρώνουν τέλη!
  Και πάλι θα ξεγυμνώσει τα δόντια του και θα αναβοσβήνει τα μαργαριταρένια δόντια του! Τι κορίτσι! Ο περισσότερος χυμός και άρωμα!
  Και τα κορίτσια ορμούν στον εαυτό τους. Και περνούν σαν παλίρροια ανεμοστρόβιλου. Δεν δίνουν ευκαιρία στον εχθρό. Έχουν κολοσσιαία δύναμη. Σκοτάδι διαβόλων και χιλιάδων χιλιάδων αγγέλων.
  Και έρχεται η Μάσα, που κόβει τρία κεφάλια ταυτόχρονα με δύο σπαθιά! Αυτό είναι ένα κορίτσι - ένα κορίτσι για όλα τα κορίτσια!
  Και οι δύο καλλονές έκοβαν σαν να σφυρηλατούσαν καρφιά με σπαθιά. Και δεν υπάρχει αδυναμία ή αμφιβολία στις πράξεις τους. Κινηθείτε για τον εαυτό σας, χωρίς να υποχωρήσετε ή να τα παρατήσετε. Η δικαιοσύνη απαιτεί την ένωση της ανθρωπότητας. Μια αυτοκρατορία, ένα στέμμα, ένας στόχος και επέκταση στο διάστημα.
  Ακριβώς αυτή τη στιγμή, ο πρώτος τεχνητός δορυφόρος της Γης εκτοξεύεται σε τροχιά. Εδώ πετάει σε όλο τον κόσμο.
  Και Ρωσίδες με μπικίνι παλεύουν για τον εαυτό τους. Και δεν είναι κατώτεροι από τον εχθρό. Και οι Αμερικάνοι κομματιασμένοι από τις καλλονές πέφτουν. Ακόμα, κορίτσια της υψηλότερης τάξης και ικανότητας.
  Κάποτε κατάφεραν να πολεμήσουν στην Ιαπωνία. Πολέμησαν και στα ύψη. Ο ίδιος ο αυτοκράτορας αιχμαλωτίστηκε. Έδειξαν τις κολοσσιαίες τους ικανότητες. Έχουν τόσο πάθος και τόση μυϊκή δύναμη. Φυσικά, τέτοια κορίτσια είναι ένα θαύμα των θαυμάτων!
  Έκοψαν σαμουράι στο παλάτι. Και ήταν επίσης σχεδόν γυμνοί και ξυπόλητοι. Κορίτσια που μπορούσαν να κάνουν πράγματα που ξάφνιαζαν τους εχθρούς τους.
  Και έκοψαν οποιοδήποτε κρέας και έδειξαν την καλλιτεχνία τους. Οι πολεμιστές, χωρίς καμία αμφιβολία, προχωρούν.
  Το κεφάλι ενός Αμερικανού ναυάρχου κόπηκε με σπαθί. Και πώς θα γελάσουν οι καλλονές, βγάζοντας τους κυνόδοντες.
  Και πάλι πάνε στην επίθεση και κόβονται. Τέτοιοι πολεμιστές είναι πραγματικά τέρατα. Και στον θρόνο ο Τσάρος Μιχαήλ. Ο γιος του Αλεξάνδρου του Τρίτου, αλλά όχι αυτός. Ένας πιο τυχερός, πιο αποφασιστικός, με πιο ισχυρή θέληση και επίσης ένας ταλαντούχος κυβερνήτης .
  Αλλά, φυσικά, η τύχη έχει σημασία, συν ακόμη μεγαλύτερη σκληρότητα - ο Μιχαήλ οδήγησε έναν αδυσώπητο αγώνα κατά της διαφθοράς, ο οποίος είχε θετικό αντίκτυπο στον στρατό. Αλλά η πιο αποτελεσματική τεχνογνωσία είναι να χρησιμοποιείτε κορίτσια με μπικίνι για στρατιωτικούς σκοπούς. Και τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα όταν είναι σχεδόν γυμνά και ξυπόλητα.
  Έτσι οι μάχες γίνονται με διάφορους βαθμούς επιτυχίας. Και οι όμορφοι πολεμιστές πυροβολούν με μεγάλη ακρίβεια, καλύτερα από τους άνδρες. Και το πιο σημαντικό, όταν τα κορίτσια είναι σχεδόν γυμνά, είναι πρακτικά άτρωτα. Δεν επηρεάζονται από σφαίρες και οβίδες. Ένας πολύ δυνατός στρατός πολεμιστών. Αυτό είναι ωραίο. Ήταν ιδέα του Τσάρου Μιχαήλ να χρησιμοποιήσει κορίτσια σχεδόν γυμνά και ξυπόλητα, και αυτό έφερε τη νίκη.
  Και τα κορίτσια στις μάχες πετούσαν χειροβομβίδες και στιλέτα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και έδειξαν την άγρια οργή τους.
  Τα κορίτσια είναι αρκετά τολμηρά. Και πολύ όμορφο, παιχνιδιάρικο, και στόλιστο. Κανείς δεν μπορούσε να τους κρατήσει.
  Οι πολεμιστές είναι πολύ λαγωνικά... Τα γυμνά πόδια ενός κοριτσιού είναι ένα πολύ αποτελεσματικό όπλο. Τι μπορούν όμως να κάνουν; Πολλά πράγματα. Τα ίδια τα γυμνά πέλματα έπαιρναν ενέργεια από τη γη και οι όμορφες πολεμίστριες ήταν παιχνιδιάρικες.
  Πρέπει να πω ότι τα κορίτσια είναι τα πιο όμορφα στον κόσμο, ότι είναι και τα δύο υπέροχα και με τη μανία των κόμπρες!
  Το αμερικανικό καταδρομικό συλλαμβάνεται. Οι συλληφθέντες έπεσαν με τα μούτρα. Μετά από αυτό οι πολεμιστές έσπρωξαν τα πόδια τους στα πρόσωπά τους. Και με ανάγκασαν να φιλήσω. Και τα κορίτσια μούγκριζαν, και τα γυμνά τους πέλματα, όταν έγλειφαν τη γλώσσα τους, ένιωθαν ευχάριστα και γαργαλητά.
  Όμως, οι καλλονές απολάμβαναν τα ξυπόλυτα πόδια τους να πλημμυρίζουν με φιλιά και τις φτέρνες τους να φιλούνται.
  Μετά από αυτό τα κορίτσια θα γελάσουν. Και έβγαλαν τα δόντια τους!
  Αλλά έγινε καλύτερα, τα κορίτσια έκαναν ηλιοθεραπεία λίγο γυμνά και πήγαν για μπάνιο. Αυτοί είναι τόσο όμορφοι πολεμιστές. Πώς μπορείς να πάρεις ένα τέτοιο πόδι και να το φιλήσεις; Και γλείφει κάθε δάχτυλο.
  Τα κορίτσια είναι υπέροχα.
  Εδώ είναι το άρμα Alexander-4 στη μάχη ξανά. Είναι βιασύνη και ο Φεβρουάριος έρχεται ήδη. Τα στρατεύματα προχωρούν. Όλο και πιο κοντά στο έδαφος των ΗΠΑ. Τα κορίτσια είναι τόσο κουλ.
  Εδώ η Νατάσα σουτάρει εύστοχα. Και χτυπάει με μεγάλη ακρίβεια.
  Το κορίτσι σουτάρει εξαιρετικά εύστοχα και φωνάζει:
  - Θα συντρίψουμε τον εχθρό!
  Η Μαρία σουτάρει στη συνέχεια. Πήρε και νίκησε τον εχθρό:
  - Είμαι σούπερ!
  Η Μαρία είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, και πολύ δραστήρια.
  Και τα γυμνά της πόδια είναι πολύ όμορφα και χαριτωμένα στον ερωτισμό τους:
  - Θα καταστρέψουμε τον εχθρό!
  Και η Aurora είναι ένα τέτοιο κορίτσι, και είναι σούπερ, με γυμνούς κοιλιακούς και στήθος, και τόσο φουσκωμένες κόκκινες θηλές:
  - Θα ξεπεράσω τους εχθρούς και θα το κάνω σούπερ!
  Και πώς κουνάει τα κόκκινα μαλλιά του!
  Και πάλι θα σε κλωτσήσει με τα γυμνά, λαξευμένα πόδια του. Τέτοιοι πολεμιστές είναι πολύ κουλ!
  Και τότε η Σβετλάνα θα πάρει και θα νικήσει τον εχθρό:
  "Αγαπώ τον Τσάρο και θα κρεμάσω μια θηλιά στο λαιμό των εχθρών μου!"
  Τα κορίτσια θα γελάσουν. Πώς έγιναν λαγωνικά και ψύχραιμα.
  Οι Αμερικανοί ξεφεύγουν από τα κορίτσια. Ή τα παρατάνε. Ή πεθαίνουν. Οι πολεμιστές είναι τόσο όμορφοι, και πολύ ξυπόλητοι, και τα κορίτσια είναι τόσο υπέροχα. Και η μάχη μόνο με μπικίνι είναι ευχάριστη και αποτελεσματική. Τα κορίτσια πολεμιστών είναι τόσο καταπληκτικά.
  Η Νατάσα ξαναπυροβολεί τους Αμερικάνους και σφυρίζει:
  - Εσύ είσαι αδερφός μου και εγώ είμαι αδερφός σου! Ή μάλλον η αδερφή μου!
  Και πάλι κουνάει τη μακριά του γλώσσα. Επιθετική ας πούμε πολεμίστρια και καλλονή!
  Και τότε η Anyuta κουνάει το γυμνό στήθος της. Και θα ουρλιάζει και θα γυμνώνει τα δόντια του. Και θα στείλει μια οβίδα στους Αμερικανούς. Και θα το πάρει και θα το γαμήσει.
  - Η ομορφιά το κατέστρεψε! Και τρίζει:
  - Είμαι τόσο σούπερ κορίτσι!
  Όμορφο κορίτσι και λατρεύει το σεξ. Και αυτό είναι ωραίο!
  Και η κοπέλα το πήρε και τη χτύπησε - γρύλισε:
  - Θα κερδίσουμε και θα καταστρέψουμε τον εχθρό!
  Και εδώ η Aurora θα κλωτσήσει και θα νικήσει:
  - Είμαι ένας βασιλιάς και ένα κουλ κορίτσι!
  Ο πολεμιστής μπορεί να είναι αρκετά λαγωνικό.
  Τα κορίτσια γελούν μόνα τους.
  Αλλά η Σβετλάνα το πήρε πολύ ψύχραιμα. Και έδωσε τέτοιες αμοιβές για την καταστροφή του εχθρού, και φίλησε τους διαβόλους:
  - Αυτό είναι ένα τόσο ολοκληρωτικό ακροβατικό!
  Το τανκ είναι πολύ ευκίνητο και θανατηφόρο. Χτυπάει τον αδύναμο και ψηλό Σέρμαν. Οι μάχες λοιπόν εδώ είναι υπέρ της τσαρικής Ρωσίας.
  Η Νατάσα είναι πάλι σαν πυροβολισμός. Και μαγειρεύει:
  - Για το είδωλό σου!
  Η Μαρία άρχισε να πυροβολεί. Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο και έχει χρυσά μαλλιά. Από το βλέμμα.
  Το κορίτσι γάμησε, σημάδεψε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έτριξε:
  - Αυτό είναι φόνος για τον βασιλιά!
  Και εδώ η Aurora γάμησε τον Αμερικανό. Και η κοπέλα ήταν, ας πούμε, πολύ επιθετική και έτριξε:
  - Για μια πραγματική επιβίβαση!
  Και τώρα το κορίτσι έδειξε ότι είναι πραγματικά δυνατό.
  Και η Σβετλάνα είναι επιθετική και μαχητική. Κλώτσησε με το γυμνό της πόδι και έκανε κομμάτια τον εχθρό.
  Και κελαηδούσε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Είμαι μια κυρία που πετάει σαν αετός!
  Έτσι τα κορίτσια άρχισαν να γαμούν με άγρια δύναμη. Και τέτοια επιθετικότητα καλλονών δεν μπορεί να σταματήσει. Χωρίς υποχώρηση ή κάμψη.
  Η Νατάσα πυροβόλησε ξανά και σφύριξε:
  - Μέχρι ολοκληρωτικής καταστροφής!
  Και η Μαρία, χωρίς καρφιά, κατάφερε πολύ περισσότερο να καταστρέψει τους εχθρούς της και άρχισε να σπάει τους αντιπάλους της.
  Και τότε η Aurora το πήρε και χτύπησε τον εχθρό με ένα κανόνι. Και πολύ πετυχημένα, με κολοσσιαία απήχηση. Και συντρίψτε, συντρίψτε τον εχθρό. Και λιωμένα συντρίμμια πετούν από το Sherman προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Και η Σβετλάνα θα πυροβολήσει και θα τραγουδήσει:
  - Είμαι ένα κορίτσι με μεγάλα όνειρα και μεγάλη ομορφιά!
  Οι πολεμιστές, μάλιστα, επιδεικνύουν μια αξιοσημείωτη θέληση για νίκη.
  Δεν είναι για τίποτα που η αυτοκρατορία έγινε δροσερή και μεγάλη. Θα μπορούσε να ξεπεράσει τα επιτεύγματα του Τζένγκις Χαν.
  Οι πολεμιστές κινούνται προς τον εαυτό τους... Και πυροβολούν, πυροβολούν και σκίζουν τις εχθρικές θέσεις, σαν να ανοίγουν με ένα μαχαίρι. Ή μάλλον, ένα πολύ κοφτερό και σκληρυμένο στιλέτο. Και τώρα τα ρωσικά στρατεύματα είναι πραγματικά ανίκητα. Και το βασίλειο μιας μεγάλης αυτοκρατορίας.
  Αν το δεις, υπήρξαν πολλοί πόλεμοι και δύσκολες περίοδοι στην ιστορία της Ρωσίας. Αλλά ο Νικόλαος Β' ήταν απλώς άτυχος ως επί το πλείστον! Αποδείχθηκε αποτυχημένος. Όμως η τακτική έχει μεγάλη σημασία. Τι έδειξε ο μεγάλος Ρώσος σκακιστής Αλεχίν. Όταν άρχισε να παίζει αντί για τον αντίπαλό του, γυρίζοντας το ταμπλό και κερδίζοντας. Η ιδιοφυΐα είναι ιδιοφυΐα.
  Με όλα τα προβλήματα της τσαρικής Ρωσίας, μόνο ο παράγοντας των γυμνών κοριτσιών έλυσε πολλά.
  Στις μάχες συμμετέχουν και ελικόπτερα. Οχήματα μάχης, αλλά και πληρώματα με κορίτσια με μπικίνι και ξυπόλητα. Ποια είναι η ποιότητα ενός στρατού που αποτελείται από κορίτσια; Το πιο εξαιρετικό. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει ή να νικήσει έναν τέτοιο στρατό.
  Σε αυτόν τον στρατό λοιπόν υπάρχουν ξυπόλητα και σχεδόν γυμνά κορίτσια. Το πλήρωμα του ελικοπτέρου του καπετάν Βαρβάρα. Δεν είναι καταπληκτικό αυτό; Η θάλασσα θα φουσκώσει βίαια! Και πώς θα χτυπήσουν τα κανόνια των αεροσκαφών. Και μετά υπάρχουν πύραυλοι. Αυτά τα κορίτσια είναι πραγματικοί τυφώνες σαν ανεμοστρόβιλοι.
  Δεν είναι κατώτεροι από τον εχθρό σε τίποτα. Ο ρωσικός στρατός είναι έτοιμος για μάχες και μεγάλα επιτεύγματα.
  Η Βαρβάρα είναι ένα όμορφο κορίτσι με καστανά μαλλιά και σχεδόν γυμνή. Καθώς βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Οι εχθροί δεν θα περάσουν! Και δεν θα ξεφύγουν!
  Και θα το πάρει και θα απελευθερώσει μια δολοφονική εκκένωση από όλους τους πίδακες της πιο cool μηχανής του. Και θα πετάξει πάνω από τον εχθρό. Και το παίρνει και το κουρεύει με μια καταστροφική κάμψη.
  Αλλά η σεμνή Όλγα πήρε και εκτόξευσε έναν πύραυλο στις αμερικανικές θέσεις και σφύριξε:
  - Πάλεψα, όχι με παπούτσι, αλλά ξυπόλητος!
  Και θα κλείσει το μάτι με τα ζαφείρια μάτια του. Ναι, αυτά είναι κορίτσια - τέτοια απίστευτα εκπληκτικά ακροβατικά. Με αυτό μπορείτε να πιείτε ένα βουνό και να μεταφέρετε γυμνούς δράκους.
  Και τα πόδια είναι τόσο χαριτωμένα και μοναδικά! Και η μέση είναι λεπτή και τα σώματα είναι πολύ μυώδη.
  Η Βαρβάρα κλωτσάει και ουρλιάζει:
  - Μπορώ να κάνω μια τρύπα στην υδρόγειο για τον βασιλιά!
  Και θα χαμογελάσει το προσωπάκι του και θα κλείσει το μάτι με τα μάτια του.
  Οι πολεμιστές είναι στα καλύτερά τους εδώ. Εδώ η Τατιάνα, επίσης ένα κορίτσι με μπικίνι, θα το πάρει και θα τσιρίξει:
  - Ας είναι ένας βασιλιάς σε όλη τη γη!
  Και θα αστράφτει με τα μαργαριταρένια δόντια της. Και από ένα ελικόπτερο είναι φονικό σαν καρφιά. Και θα είναι θανατηφόρο. Και θα τηγανίσει πραγματικά το μέταλλο. Και θα προκαλέσει την καταστροφή του καταφυγίου.
  Αυτά είναι κορίτσια - όλα τα κορίτσια είναι κορίτσια! Και μετά, όταν φέρνουν τους κρατούμενους, αυτά τα κορίτσια φιλούν και γλείφουν τα ξυπόλυτα πόδια τους. Αυτός είναι γενικά ο πιο εξελιγμένος τρόπος για να ταπεινώσετε και να ενθαρρύνετε.
  
  ΑΝΗΚΤΗ ΡΟΜΕΛ
  Σε αυτό, ο στρατός του Ρόμελ τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 1941 μπόρεσε να κερδίσει τη νίκη στην Αφρική. Αυτό συνέβη επίσης επειδή ο παρτενέρ του λαμπρού Ρόμελ δεν έκανε εκείνα τα χοντρά λάθη που συνέβησαν στην πραγματική ιστορία.
  Ως αποτέλεσμα, οι Γερμανοί νίκησαν τους προελαύνοντες Βρετανούς και διατήρησαν το έδαφός τους. Στην αρχή, αυτό δεν επηρέασε την πορεία των μαχών• στο ανατολικό μέτωπο, οι Γερμανοί ηττήθηκαν κοντά στη Μόσχα.
  Ωστόσο, αργότερα τα σχέδια του Φύρερ άλλαξαν. Ο Ρόμελ εκείνη τη στιγμή κατάφερε να καταλάβει το Τολμπούκ και κινήθηκε προς την Αίγυπτο. Ο Χίτλερ αποφάσισε να στραφεί στην προσωρινή άμυνα στο ανατολικό μέτωπο και προς το παρόν να επικεντρώσει τις προσπάθειές του στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
  Ωστόσο, δεδομένου ότι η επίθεση στην Αφρική απαιτούσε λιγότερες δυνάμεις, οι Ναζί πραγματοποίησαν αρκετές επιχειρήσεις στα ανατολικά. Νίκησε τα σοβιετικά στρατεύματα στο Κερτς. Μας περικύκλωσαν κοντά στο Χάρκοβο. Τράβηξαν επίσης ένα θραύσμα προς την κατεύθυνση του Σμολένσκ. Η επίθεση του δεύτερου στρατού σοκ του στρατηγού Βλάσοφ κοντά στο Λένινγκραντ έληξε επίσης με ήττα.
  Η Σεβαστούπολη έπεσε μετά την πολιορκία και την επίθεση. Και οι Krauts ενισχύθηκαν. Οι μάχες έγιναν στην προεξοχή Rzhev. Εδώ οι Ναζί κατάφεραν να αντέξουν.
  Αλλά στην Αίγυπτο, ο Ρόμελ, έχοντας λάβει ενίσχυση, κέρδισε μια πειστική νίκη. Βασιζόμενοι στην επιτυχία τους, οι Γερμανοί διέσχισαν την Παλαιστίνη και κατέλαβαν το Ιράκ και το Κουβέιτ. Και μετά ολόκληρη η Μέση Ανατολή - έχοντας αποκτήσει πρόσβαση στο πετρέλαιο.
  Μετά από αυτό οι φασίστες στράφηκαν στο Σουδάν και προσπάθησαν να καταλάβουν ολόκληρη την Αφρική.
  Ταυτόχρονα, ακολούθησε η επίθεση στο Γιβραλτάρ και η διείσδυση των γερμανικών στρατευμάτων στο Μαρόκο και περαιτέρω στις αφρικανικές εκτάσεις.
  Αλλά οι επιτυχίες των Γερμανών διευκολύνθηκαν από την ενεργητική δουλειά στα μετόπισθεν. Πού είναι και ο Χίτλερ τι έκανε πιο επιδέξια από την πραγματική ιστορία.
  Έχοντας ξυπνήσει, ο Χίτλερ ο Εξολοθρευτής έκανε μπάνιο με τα κορίτσια, πήρε πρωινό με σαλάτα, χυλό κουνουπιδιού και μερικά άλλα λαχανικά, προσθέτοντας κατσικίσιο τυρί με χαμηλά λιπαρά και χαβιάρι. Μετά από αυτό κάλεσε τον Σπέερ, παρουσιάζοντας επίσημα στον νέο αυτοκρατορικό υπουργό ένα έγγραφο υπογεγραμμένο από το νόμο για τις εξουσίες έκτακτης ανάγκης. Ο Αδόλφος ήταν δαιμονισμένος και ήταν πολύ διαβρωτικός:
  - Η παραγωγή όπλων στο Τρίτο Ράιχ είναι εξαιρετικά χαμηλή! Υστερούμε όχι μόνο από την εμπόλεμη Βρετανία, αλλά και από την ολοκληρωτική ΕΣΣΔ. Χρειαζόμαστε όμως την υπεροχή του αέρα, αυξάνοντας παράλληλα την παραγωγή παλαιών όπλων και μεταβαίνοντας σε νέα. Ιδιαίτερα πολλά υποσχόμενα τζετ βομβαρδιστικά. Άλλωστε, η τεράστια ταχύτητά τους και το ψηλό ταβάνι τους επιτρέπουν να καταστρέφουν τις βρετανικές πόλεις σχεδόν ατιμώρητες!
  Ο Σπέρ εξέπεμπε αισιοδοξία:
  - Στη Γερμανία και την Πολωνία υπάρχει περίσσεια άνθρακα, στη Γαλλία υπάρχει σιδηρομετάλλευμα και έχουμε αρκετό εξοπλισμό για να παράγουμε πολλά αυτοκίνητα. Εξάλλου, παράγουμε περισσότερο αλουμίνιο και ντουραλουμίνιο από όλες τις χώρες του κόσμου μαζί!
  Ο κυριευμένος Αδόλφος έγνεψε καταφατικά:
  - Προς το παρόν! Η Βρετανία και οι ΗΠΑ προωθούν επίσης την παραγωγή και πρέπει να προστατεύσουμε κάθε γραμμάριο μετάλλου. Ας μαζεύουν μέταλλο και μαθητές και άλλα παιδιά από πέντε ετών. Εξάλλου, γιατί να φτιάξετε τα φτερά και την άτρακτο εξ ολοκλήρου από ντουραλούμ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ξύλο και καμβά. Για παράδειγμα, παραγωγή φτερών μονομπλόκ. Και τι? Χρειαζόμαστε ένα νέο μαχητικό αεροσκάφος που δεν ζυγίζει περισσότερο από δύο τόνους, εύκολο να πετάξει, εύκολο στην κατασκευή και φθηνό! Ο αριθμός των εξαρτημάτων συναρμολόγησης θα πρέπει να μειωθεί στο ελάχιστο και θα πρέπει επίσης να βρεθούν ευκαιρίες για τη μείωση του βάρους του αεροσκάφους όσο το δυνατόν περισσότερο και τη βελτίωση των αεροδυναμικών ιδιοτήτων του. Τώρα, παρεμπιπτόντως, θα έρθουν σχεδιαστές αεροσκαφών, θα τους εκπαιδεύσουμε.
  Ο Σπέερ χαμογέλασε:
  - Φυσικά, Φύρερ μου. Από όσο καταλαβαίνω, θα επιστρέψετε όλους τους υψηλά καταρτισμένους εργάτες από το στρατό;
  Ο κατεχόμενος Αδόλφος επιβεβαίωσε:
  - Θα προσλάβουμε μόνο υψηλά καταρτισμένους, απλούς εργάτες από αλλοδαπούς. Οπότε είναι καλύτερα να υπάρχουν λιγότεροι αδρανείς, άρα και αντάρτες. Θα μειώσουμε, φυσικά, τον αριθμό των χερσαίων δυνάμεων• αν δεν γίνει πόλεμος με την ΕΣΣΔ, τότε δεν χρειαζόμαστε τόσο πεζικό, αλλά... Όχι ριζικά, οπότε σχεδιάζω να νικήσω το Γιβραλτάρ και τη Μάλτα στο μέλλον μήνες και καταλαμβάνουν ολόκληρη τη βόρεια Αφρική και περαιτέρω στη Μέση Ανατολή. Θα χρειαστούμε ακόμη μονάδες εδάφους. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να κατασκευαστούν επιπλέον ναυπηγεία τόσο στην ίδια τη Γερμανία όσο και στη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και τη Νορβηγία. Χρειαζόμαστε αεροπλανοφόρα, θωρηκτά και μεταγωγικά. Και η Μεσόγειος Θάλασσα θα μετατραπεί, λες, σε μια ενδογερμανική λίμνη. Καταλαβαίνεις?
  Ο Σπέερ υποκλίθηκε:
  - Ναι, Φύρερ μου! Έχω ήδη παραγγείλει την ανάπτυξη ενός προγράμματος κατασκευής...
  Ο πονηρός Αδόλφος πρόσθεσε:
  - Η εργάσιμη ημέρα μπορεί να παραταθεί σε 16 ώρες, εάν το απαιτούν τα σχέδια έκτακτης ανάγκης μας. Η παραγωγή αεροσκαφών πρέπει να αυξηθεί στα εκατό αεροσκάφη την ημέρα σε μόλις εννέα μήνες... Πάνω από τρεις φορές σε σχέση με το σημερινό και δεν είναι σε καμία περίπτωση γεγονός ότι αυτό θα είναι αρκετό!
  Ο Σπέερ έσπευσε να ενθαρρύνει τον Φύρερ:
  - Οι πιλότοι μας είναι ανώτερης κατηγορίας από τους Βρετανούς, οπότε η ποσότητα δεν είναι το παν. Και θα βρούμε νέους τρόπους να σφυρηλατήσουμε τα άροτρα σε ξίφη. Απ' όσο καταλαβαίνω, προτεραιότητα για εμάς είναι η αεροπορία;
  Ο Φύρερ έσφιξε τη γροθιά του πιο σφιχτά:
  - Η προτεραιότητα για εμάς είναι αεριωθούμενα, βομβαρδιστικά και μετά μαχητικά αεροσκάφη, συν την απελευθέρωση νέου εξοπλισμού και την ανάπτυξη θαυματουργών όπλων! Όχι όμως μόνο στον τομέα της αεροπορίας, αλλά και τανκς, πυροβολικού, πρωτίστως πυροβολικού αεριωθούμενου... Θα μιλήσουμε για αυτό αναλυτικότερα.
  Ένα κουδούνι ακούστηκε και οι κορυφαίοι σχεδιαστές αεροσκαφών του Τρίτου Ράιχ μπήκαν στην αίθουσα.
  Ο Messerschmitt, σχετικά νέος με ψηλό μέτωπο, ο Heinkel, ήδη ηλικιωμένος, αλλά πολύ εύστροφος, αθλητικά χτισμένος Tank, ο Lippisch και μερικοί λιγότερο γνωστοί.
  Ο Αδόλφος τους έδειξε στις καρέκλες και τους διέταξε να απλώσουν τα σχέδια στο τραπέζι:
  - Ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε ένα νέο, πολύ ισχυρό και σύγχρονο όπλο. Η Γερμανία έχει περισσότερες αεροσήραγγα από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο και η τεχνολογία πολλών αεροσκαφών είναι πολύ καθυστερημένη. Αλλά μόνο στο Yu-88, μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά την ταχύτητα δίνοντας στο αυτοκίνητο ένα πιο βελτιωμένο σχήμα. Συγκεκριμένα, το πιλοτήριο θα αποκτήσει ένα κυρτό σχήμα σε σχήμα δάκρυ, το οποίο θα βελτιώσει την ορατότητα και θα κάνει τον πιλότο πιο ευρύχωρο και θα προσθέσει επίσης ταχύτητα βελτιώνοντας την αεροδυναμική κατά πέντε χιλιόμετρα. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να δοθεί ένα βελτιωμένο σχήμα στα σημεία βολής τόσο των βομβαρδιστικών όσο και των μαχητικών, των βομβαρδισμών και των αερόφρενων στη θέση μη λειτουργίας.
  Γράψε αυτό που σου λέω!
  Οι σχεδιαστές έγνεψαν ομόφωνα:
  - Άρα σίγουρα ένας μεγάλος Φύρερ!
  Ο Αδόλφος συνέχισε:
  - XE-129 - θα πρέπει να επανασχεδιαστεί έτσι ώστε το ίδιο το κιβώτιο όπλων να αποκτήσει βελτιωμένο σχήμα και να εγκατασταθεί ένα κινητό πυροβόλο αεροσκάφους για προστασία από επιθέσεις από το πίσω και το κάτω ημισφαίριο. Επιπλέον, αυτό το επιθετικό αεροσκάφος θα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με σύστημα ενίσχυσης κινητήρα. Ταυτόχρονα με την περεστρόικα, είναι απαραίτητο να αυξηθεί η παραγωγή τέτοιων επιθετικών αεροσκαφών. Οι καταστροφικές αεροπορικές επιδρομές τους παραλύουν τη δραστηριότητα των Βρετανών. Επιπλέον, το βομβαρδιστικό κατάδυσης Ju-87 θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί στη Βρετανία. Θα θέσουμε σε λειτουργία παλιά αυτοκίνητα...
  Ο Αδόλφος σταμάτησε. Οι σχεδιαστές ήταν σιωπηλοί. Ο Φύρερ παρατήρησε:
  Έχω μεγάλες αμφιβολίες για το F -190. Το όχημα αποδείχθηκε ότι ήταν βαρύ και δεν ήταν αρκετά ευέλικτο• επιπλέον, δεν διαθέτει σύστημα πλήρωσης δεξαμενών με αδρανή αέρια, τα οποία αντικαθιστούν τα χρησιμοποιημένα καύσιμα. Εξαιτίας αυτού, αυτό το αυτοκίνητο μπορεί να χτυπηθεί ακόμη και με μία εμπρηστική σφαίρα. Τι θα πει ο Tank για αυτό;
  Ο διάσημος σχεδιαστής των SS, στεκόμενος στην προσοχή, παρατήρησε:
  - Αυτό είναι το ελάττωμά μας, μεγάλε Φύρερ. Αν και η τοποθέτηση των αρμάτων πρέπει να θεωρείται αρκετά επιτυχημένη, είναι λιγότερο ευάλωτα στα εχθρικά πυρά και ταυτόχρονα προστατεύουν τον πιλότο. Όσο για τους ελιγμούς, λοιπόν... Μια πανοπλία ζυγίζει 120 κιλά, και δεν μας είναι τόσο εύκολο να την ελαφρύνουμε...
  Ο κατεχόμενος Αδόλφος πρότεινε:
  - Προσπαθήστε να βελτιώσετε τις αεροδυναμικές ιδιότητες του Fokken-Wulf. Κυρίως λόγω της μείωσης του βάρους, είναι απαραίτητο να λυγίσετε τις άκρες των φτερών για να αυξήσετε τον έλεγχο και την ικανότητα ελιγμών του οχήματος. Επιπλέον, θα εγκαταστήσει προστασία για το πίσω ημισφαίριο... Όσο για τη θέση του κινητήρα μπροστά από την καμπίνα του πιλότου, αυτό προστατεύει τον πιλότο, αλλά απαιτεί το όχημα να είναι εξοπλισμένο με συσκευή εκτίναξης. Παρεμπιπτόντως, το ίδιο το σχήμα του κινητήρα μπορεί να γίνει πιο εξορθολογισμένο, κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να λάβουν υπόψη οι βιομήχανοί μας. Παρεμπιπτόντως, τι γίνεται με την εργασία στο ME-309;
  Ο Messerschmitt ήταν κάπως σοκαρισμένος:
  - Δουλεύουμε πάνω σε αυτό, μεγάλο Φύρερ. Τα υπολογισμένα χαρακτηριστικά υπόσχονται να αυξήσουν την ταχύτητα του οχήματος, έως και 740 χιλιόμετρα την ώρα, όταν είναι οπλισμένο με επτά σημεία βολής! Αυτός θα είναι ο πιο ισχυρός θάνατος για τους Βρετανούς...
  Ο Αδόλφος διέκοψε:
  - Το φινίρισμα πρέπει να γίνεται πιο γρήγορα. Και εσείς, Speer, επιταχύνετε την ανάπτυξη του νέου πυροβόλου αεροπλάνου ταχείας βολής 30 χιλιοστών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία για βολές σε επίγειους στόχους και εναντίον εχθρικών αεροσκαφών! Το νέο ME-309 θα πρέπει να αντικαταστήσει το προηγούμενο ME-109. Όσο για το jet μηχάνημα ME-262, δυστυχώς, έχει πολλά μειονεκτήματα: μεγάλο βάρος, χαμηλή λειτουργική αξιοπιστία, υπερβολικό ποσοστό ατυχημάτων... Θα κάνω μόνος μου ένα σκίτσο του τζετ που χρειαζόμαστε.
  Ο Αδόλφος Χίτλερ άρχισε να σχεδιάζει ένα αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του για τα σύγχρονα μαχητικά τζετ. Όχι όμως τα πιο σύγχρονα, αλλά από τη δεκαετία του πενήντα περίπου, για να τα προσαρμόσουμε στο σημερινό επίπεδο παραγωγής και τεχνολογίας. Έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην τεχνολογία αλλαγής του σκουπίσματος φτερών. Εξηγώντας όλα τα πλεονεκτήματα ενός τέτοιου σχεδιασμού:
  - Κατά την προσγείωση και την απογείωση, η σάρωση θα μειωθεί και κατά την πτήση θα αυξηθεί. Μόνο λόγω αυτού, ένα μαχητικό με σύγχρονο κινητήρα ME-262 θα μπορεί να επιταχύνει στα 1.100 χιλιόμετρα την ώρα. Και το βάρος του θα είναι σημαντικά μικρότερο.
  Ο Μέσερσμιτ κοίταξε το διάγραμμα, ζάρωσε το ψηλό φαλακρό μέτωπό του και έσφιξε:
  - Λαμπρό! Μα Φύρερ μου, από πού πήρες τόσο βαθιά γνώση της αεροδυναμικής;
  Ο δαιμονισμένος Αδόλφος στένεψε πονηρά τα μάτια του:
  - Τι γίνεται με την αεροδυναμική; Ένας προικισμένος είναι συνήθως προικισμένος σε όλα! Και η μετριότητα είναι μετριότητα και στην Αφρική! Τι συμβαίνει με το βομβαρδιστικό Arado; Δείξτε μου το διάγραμμα;
  Ο τυχερός Φύρερ έριξε μια γρήγορη ματιά και κούνησε αρνητικά το κεφάλι του:
  - Όχι, αυτό δεν θα κάνει! Η ιδέα με το τρόλεϊ δεν είναι καλή, γιατί το αεροπλάνο δεν θα γυρίσει και θα συντριβεί. Απαιτεί συμβατικό ανασυρόμενο εξοπλισμό προσγείωσης. Εξετάστε μερικές σχεδιαστικές αλλαγές για καλύτερη αεροδυναμική. Χωρίς περιττή εφεύρεση, αλλά με ευρηματικότητα.
  Ο Αδόλφος τρελάθηκε και έκανε μερικά ακόμη σχόλια:
  - Το αεροσκάφος Gryphon Xe-177 διαθέτει μια εξαιρετικά αναξιόπιστη μονάδα παραγωγής ενέργειας. Πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα, με τους πιο πρόσφατους εμβολοφόρους κινητήρες, αρχικά τέσσερις να στέκονται χωριστά. Μετά στους πιο σύγχρονους κινητήρες με ισχύ 2950 ίππων. Όσο για την ικανότητα να χτυπάς από μεγάλα υψόμετρα και σε κατάδυση, τότε... Ξεκίνα να αναπτύσσεις το Xe-277, αυτό το μηχάνημα θα γίνει και όπλο Νέμεσις. Το κυριότερο όμως είναι τα τζετ βομβαρδιστικά. Αυτό είναι έργο προτεραιότητας. Για παράδειγμα, έτσι πρέπει να είναι το Yu-287.
  Ο Φύρερ έφτιαξε ξανά ένα σκίτσο με φτερά προς τα εμπρός, εξηγώντας ορισμένες αποχρώσεις στους σχεδιαστές. Ο Αδόλφος παρασύρθηκε σοβαρά, δείχνοντας ορισμένα διαγράμματα. Ειδικά το βομβαρδιστικό χωρίς ουρά. Και ότι ο σχεδιασμός μιας ιπτάμενης μηχανής jet είναι κάτι παραπάνω από πολλά υποσχόμενος. Και ταυτόχρονα, το όχημα είναι ικανό να βομβαρδίσει ακόμη και εδάφη των ΗΠΑ. Υπέδειξε ευθέως ότι σχεδιαστές από όλη την Ευρώπη, ακόμη και Εβραίοι, θα έπρεπε να εμπλακούν στη δουλειά. Τελικά, συνειδητοποιώντας ότι οι σχεδιαστές ήταν ήδη αρκετά απασχολημένοι, τους άφησε με έλεος να φύγουν, αφήνοντας μόνο τη Lippisha. Ο Φύρερ φώναξε:
  - Και σε παρακαλώ, Αλέξανδρε, να μείνεις! Θα σας ανατεθεί η δημιουργία νέων, εξαιρετικά αποτελεσματικών όπλων.
  Ο Λίπις ξαφνιάστηκε:
  - Θα σας είμαι ευγνώμων, Φύρερ!
  Ο Χίτλερ ο Εξολοθρευτής άρχισε να εξηγεί:
  - Φυσικά, γνωρίζετε τη θεωρία του Wieselsberger, ο οποίος ήταν κάποτε βοηθός του καθηγητή Prandtl στο Göttingen. Ήταν ο πρώτος που ανέπτυξε τη θεωρία της επιρροής της οθόνης στην υποκείμενη επιφάνεια...
  Ο Λίπις έγνεψε καταφατικά, χαμογελώντας:
  - Το ξέρεις καλά, Φύρερ μου! Ναι, την ξέρω αυτή τη θεωρία!
  Ο κατεχόμενος Αδόλφος συνέχισε:
  - Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα ekranoplan - ένα είδος υβριδίου τορπιλοπλάνου και υδροπλάνου. Πετά πραγματικά πολύ χαμηλότερα, περίπου 20-40 εκατοστά από το νερό. Σε αυτή την περίπτωση, η μάζα του αέρα που υποστηρίζει το σκάφος ekranoplan αποτελείται από δύο μέρη. Το ένα είναι ένα παγωμένο ρέμα κάτω από το φτερό. το άλλο - μάλλον ασήμαντο - βγαίνει από κάτω από το φτερό στην περιοχή του πίσω άκρου και αναπληρώνεται συνεχώς με αέρα που έρχεται από πάνω, από την άκρη του φτερού.
  Ο Lippisch επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Πραγματικά έτσι Φύρερ μου!
  Ο κατεχόμενος Αδόλφος συνέχισε:
  - Ωστόσο, η κύρια μάζα του αέρα παραμένει κάτω από την επιφάνεια έδρασης και δημιουργεί εκεί πίεση σχεδόν ίση με την πίεση ταχύτητας. Παίζει το ρόλο ενός είδους παγοδρόμιο, κατά μήκος του οποίου το σκάφος ekranoplan "κυλάει" σαν ρολόι! Ο πρώτος που το χρησιμοποίησε στην πράξη ήταν ο Φινλανδός μηχανικός Kaario, ο οποίος ανέπτυξε ένα απλό ορθογώνιο έλκηθρο με φτερούγες που γλιστρά πάνω από το χιόνι χρησιμοποιώντας μια οθόνη και μάλιστα έλαβε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για αυτό. Δυστυχώς, ο στρατός δεν εκτίμησε εγκαίρως μια τέτοια ανακάλυψη. Λένε ότι ο Ρώσος καθηγητής Levkov έκανε παρόμοια πειράματα... Δηλαδή, αυτό θα μπορούσε να γίνει ένα νέο θαυματουργό όπλο, ικανό να μεταφέρει βόμβες, τορπίλες και στρατεύματα προσγείωσης στις ακτές της Βρετανίας, με την ταχύτητα ενός αεροπλάνου και ταυτόχρονα αόρατο στο ραντάρ. Συν περισσότερες καταστροφικές επιθέσεις σε αγγλικά πλοία! Συμφωνώ?
  Ο Λίπις τσάκωσε με το χέρι του, οι εξυπηρετικές σερβιτόρες του έριξαν λίγο χυμό... Αφού ήπιε λίγο, ο σχεδιαστής παρατήρησε:
  - Ναι, αυτή είναι μια πλούσια ιδέα, αν και θα υπάρξουν κάποια τεχνικά προβλήματα. Για παράδειγμα, η βιωσιμότητα...
  Ο δαιμονισμένος Αδόλφος έγνεψε με φιλικό ύφος:
  - Θα σας σχεδιάσω ένα πρόχειρο διάγραμμα, είναι καλύτερα να το κάνετε και θα γυαλίσετε μόνοι σας τις μικρές τεχνικές λεπτομέρειες. Το αμάξωμα θα πρέπει να είναι μακρύ, να θυμίζει άτρακτο αεροσκάφους, να ρέει στη μύτη του πιλοτηρίου δελφινιών, τα κυρτά παρμπρίζ και τους κινητήρες turbojet.... Αν και είναι πιθανό οι κινητήρες με έμβολο να λειτουργούν και στα πρώτα μοντέλα. Και όταν αυτός ο κολοσσός ρυμουλκηθεί σε ανοιχτό νερό, οι μηχανές θα βρυχηθούν εκκωφαντικά και το στενό αρπακτικό σώμα θα εκραγεί σαν φάλαινα, ρίχνοντας ένα σύννεφο ψεκασμού. Προσέξτε, αυτός ο κολοσσός είναι ικανός να ορμήσει σαν μαχητής λίγα μέτρα από την επιφάνεια του νερού.
  Ο Λίπις σφύριξε με γνήσιο θαυμασμό:
  - Έχεις πλούσια φαντασία, Φύρερ!
  Ο ορμητικός Αδόλφος εμπνεύστηκε ακόμα περισσότερο:
  - Φυσικά θα ήταν ένα θαυματουργό όπλο. Εξάλλου, οι ekranoplans δεν φοβούνται καμία καταιγίδα. Δεν φοβούνται τον πάγο - πετούν από πάνω του. Δεν απειλούνται από βαλτώδεις εκβολές ποταμών και παράκτιους βράχους, πάνω στους οποίους μπορούν να σπάσουν τα συνηθισμένα πλοία και τα ρηχά είναι γενικά σαν παιδική λιμνούλα. Είναι ικανά να αποβιβάσουν στρατεύματα παντού: από την αφρικανική ακτή των Σκελετών με τους διαβολικούς υφάλους της, μέχρι και τις δύο ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών, τα εδάφη της Αρκτικής του Καναδά και την Αλάσκα. Θα υπήρχαν αρκετές εκατοντάδες από αυτές τις μηχανές και η Βρετανία θα έπεφτε σε δύο μήνες.
  Ο Λίπις δειλά παρατήρησε:
  - Και τα ορυχεία;
  Ο Φύρερ γέλασε:
  - Αυτά ακριβώς είναι τα ορυχεία! Δεν απειλούν ούτε κάτω από την επιφάνεια των νερών ούτε στα ρηχά! Καθώς και τορπίλες από υποβρύχια. Και ο ίδιος είναι ένα ιδανικό όπλο για την καταπολέμηση των πιο εξελιγμένων υποβρυχίων, χτυπώντας τα με βόμβες βάθους. Επιπλέον, τα ekranoplanes μπορούν να εκτοξεύουν πυραύλους και νάρκες σε εχθρικά πλοία. Ναι, φυσικά, θα σας μυήσω στο σχεδιασμό των κατευθυνόμενων βομβών. Και φυσικά αποβιβάσεις... Ιδανικό μέσο παράδοσης δυνάμεων απόβασης, όχι μόνο με πεζικό, αλλά και με τανκς! Τότε όλη η φύση του πολέμου θα αλλάξει αμέσως! Καταλαβαίνεις Lippisch, τι δουλειά σου εμπιστεύεται ο Φύρερ;
  Ο σχεδιαστής ρώτησε πιο εμπορικά:
  - Τι γίνεται με τα βραβεία;
  Ο σοβαρός Αδόλφος επιβεβαίωσε:
  - Φυσικά, οι πιο γενναιόδωροι, ένας σιδερένιος σταυρός με διαμάντια, κτήματα, αποικίες, θέματα! Αν κατακτήσουμε όλη την Αφρική, θα υπάρχει αρκετή γη για όλους!
  Lippisch δήλωσε:
  - Αν δοθούν χρήματα και κεφάλαια, το ekranoplan θα είναι έτοιμο, αλλά... Έχω και έργα για ένα μαχητικό χωρίς ουρά.
  Ο Εξολοθρευτής Φύρερ έσπευσε να καθησυχάσει τον εφευρέτη:
  - Ένα βομβαρδιστικό αεροσκάφος χωρίς ουρά, το έχω ήδη σχεδιάσει, άλλοι θα το φροντίσουν. Πόσο βολικό και μαχητικό! Τα Ekranoplanes είναι πιο σημαντικά γιατί είναι ένα θεμελιωδώς νέο όπλο... Επιπλέον, η εταιρεία Gotha έχει πολύ ταλαντούχους σχεδιαστές που θα το κάνουν αυτό. Εν τω μεταξύ, δουλέψτε σε ekranoplanes. Γενικά τώρα έχω πολλά επείγοντα θέματα, πρέπει ακόμα να μιλήσω με τους στρατηγούς των τανκς... Η εντολή θα σας δοθεί...
  Ο Λίππις άφησε τον Φύρερ πολύ εμπνευσμένος. Ο Αδόλφος σκέφτηκε ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να μιλήσει πρώτα με πυρηνικούς φυσικούς για τη δημιουργία μιας ατομικής και, στο μέλλον, μιας βόμβας υδρογόνου, αλλά αποφάσισε να μην κάνει πολλά, φορτώνοντας τον εαυτό του και άλλους ανθρώπους κάθε φορά.
  Υπήρχαν αρκετοί σχεδιαστές, συμπεριλαμβανομένων των πιο διάσημων: Porsche και Aders. Γενικά, αν οι Γερμανοί είχαν ποιοτική υπεροχή έναντι των Σοβιετικών στην αεροπορία και στον στόλο των υποβρυχίων (αν και δεν το παραδέχονται όλοι!), τότε ο στόλος των αρμάτων μάχης του Panzervale υστερούσε αισθητά. Ειδικότερα, τα σοβιετικά οχήματα KV, T-28, T-34, ήταν ανώτερα από τα γερμανικά σε θωράκιση και οπλισμό και τα T-34 επίσης σε οδηγικές επιδόσεις. Ωστόσο, τα πυροβόλα των γερμανικών τανκς δεν είναι αρκετά δυνατά για τους Άγγλους Matildas και Cromwells, πολύ λιγότερο αυτά που ήδη αναπτύσσουν οι σχεδιαστές των Churchills και Challengers. Για να μην αναφέρουμε την αδυναμία της πανοπλίας γερμανικών σχεδίων...
  Αφού κάλεσε τους καλεσμένους να καθίσουν, ο Φύρερ άρχισε να διαβάζει την ηθική:
  - Δυστυχώς, η Γερμανία αυτή τη στιγμή δεν διαθέτει αξιόπιστο αντιαρματικό πυροβόλο... Εξοπλισμένο με πυροβόλο Τ-3 των 50 χιλιοστών, μπορούν μόνο να χτυπήσουν την πανοπλία του Matilda ή του KV... Αλλά το Matilda τέθηκε σε υπηρεσία με τη Βρετανία ακόμη και πριν από την έναρξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Εμείς οι ίδιοι έχουμε αιχμαλωτίσει τη Matildas, της οποίας η μετωπική πανοπλία δεν μπορεί να διαπεραστεί. Λοιπόν, τα σοβιετικά KV δεν μπορούν να διεισδύσουν ούτε στο πλάι ή στο κύτος. Το μέγιστο που μπορεί να κάνει το αυτοκίνητό μας είναι να σπάσει την πίστα! Δηλαδή, εσείς οι σχεδιαστές μας βάλατε σε τέτοια θέση που τα άρματα μάχης του εχθρού είναι πολύ πιο δυνατά από τα δικά μας από άποψη θωράκισης και τα νέα αμερικανικά "Grants" και τα "Sherman" έτοιμα για μαζική παραγωγή είναι ανώτερα σε οπλισμό. Για να μην αναφέρουμε τα ρωσικά οχήματα με πυροβόλο 76 χλστ. Και πώς εκτελείτε το έργο της δημιουργίας νέων δεξαμενών, ιδίως με ένα πυροβόλο 88 χλστ.
  Η Porsche απάντησε μπερδεμένη:
  - Βεβαίως, πραγματοποιούμε παρόμοιες εξελίξεις, μεγάλε Φύρερ. Στις 26 Μαΐου η Διεύθυνση Εξοπλισμών μας έδωσε παραγγελία για ένα άρμα ViK -4501 45 τόνων. Θα έπρεπε να είναι ακριβώς έτσι, με ένα αντιαεροπορικό πυροβόλο των 88 χλστ. να έχει μετατραπεί σε πυργίσκο τανκ. Έχουμε ήδη προκαταρκτικά σχέδια. Μπορείτε να εξοικειωθείτε μαζί τους, υπέροχο.
  Ο Φύρερ ρώτησε:
  - Είστε οι Άντερς;
  Ο Έρβιν έγνεψε καταφατικά:
  - Πίσω στη δεκαετία του σαράντα, το vk -3001 δοκιμάστηκε με επιτυχία. Νέο βαρύ όχημα, με πυροβόλο 75 χλστ. Παρόμοιο όπλο έχουμε και στο αντιαρματικό μοντέλο, αλλά ακόμα δεν έχει τεθεί σε μαζική παραγωγή. Επιπλέον, έγιναν εργασίες για τη δημιουργία του T-6, βάρους έως και 65 τόνων. Και ένα ελαφρύτερο μοντέλο 36 τόνων. Προσπαθούμε μεγάλο Φύρερ.
  Ο Αδόλφος, φανταζόμενος ότι τα ξέρει όλα, άρχισε να εξετάζει γρήγορα τα σχέδια. Εδώ είναι τα πρώτα σκίτσα του τρομερού "Τίγρη", του πιο διάσημου τανκ της Γερμανίας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτό το αυτοκίνητο έγινε διάσημο κατά τη διάρκεια του Kursk Bulge. Στη σοβιετική εποχή, οι "Τίγρεις" ήταν γενικά υβρισμένοι, αλλά στη συνέχεια η στάση απέναντι σε αυτό το αυτοκίνητο έγινε πιο αντικειμενική. Για την εποχή του, αυτό το τανκ, φυσικά, δεν ήταν κακό. Κατά τη διάρκεια της πρώτης μεγάλης αψιμαχίας με τα KV μας, τρεις Tigers νοκ άουτσαν δέκα σοβιετικά οχήματα και οι ίδιοι διέφυγαν χωρίς ζημιές. Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του οχήματος ήταν το πανίσχυρο πυροβόλο των 88 χλστ., το οποίο για πολύ καιρό δεν είχε άξιο αντίπαλο. Ωστόσο, στο Kursk Bulge, παρά την ποιοτική υπεροχή στην τεχνολογία, οι Ναζί εξακολουθούσαν να ηττούνται... Τα στατιστικά στοιχεία για τη μαχητική χρήση αυτού του οχήματος, καθώς και ο λόγος των απωλειών, το μιλούν γενικά ως ένα από τα καλύτερα οχήματα του ο δεύτερος Παγκόσμιος πόλεμος. Αλλά οι ελλείψεις είναι ορατές και με γυμνό μάτι. Μεγάλο βάρος 56 τόνων, με θωράκιση μόλις 100 χιλιοστών (μόνο 80 πλευρές!), υψηλό ύψος, έλλειψη ορθολογικών γωνιών κλίσης θωράκισης και κακή απόδοση οδήγησης. Γενικά, το άρμα IS-2, με βάρος δέκα τόνους λιγότερο, ήταν ανώτερο από την τίγρη τόσο σε θωράκιση όσο και σε οπλισμό... Αυτό το άρμα όμως εμφανίστηκε μόλις τον Φεβρουάριο του 1944. Το "Royal Tiger" ζύγιζε γενικά 68 τόνους, με μετωπική θωράκιση 180 χιλιοστών... Φυσικά, ένα τέτοιο τανκ δεν ήταν κατάλληλο για πόλεμο στην Αφρική, στην έρημο, για προσγείωση, είναι απλά μια μηχανή σαν αυτί από πηλό με πόδια από πηλό. Όχι, φυσικά, για την εποχή του, ο "Βασιλικός Τίγρης" ήταν πολύ αποτελεσματικός, μπορούσε να καταστρέψει πολλά εχθρικά άρματα μάχης σε μια μάχη και μια φορά να χτυπήσει είκοσι πέντε "Σέρμαν" μέσα σε μια ώρα. Φαινόταν ότι υπήρχαν πληροφορίες για είκοσι τρία άρματα μάχης T-34 που καταστράφηκαν από τον Τίγρη κατά τη διάρκεια μιας μάχης. Αλλά σε κάθε περίπτωση, αυτή η δεξαμενή είναι απλώς η ενσάρκωση της παράλογης χρήσης ισχύος και βάρους. Αλλά, για παράδειγμα, το σοβιετικό τανκ T-54... Ένα είδος ενσάρκωσης της επιτυχημένης ορθολογικής χρήσης προηγούμενων τεχνολογιών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
  Ο Φύρερ δήλωσε αποφασιστικά:
  - Όχι, κύριοι! Αυτό το έργο δεν είναι κατάλληλο! Φτιάχνοντας ένα όχημα βάρους πενήντα έξι τόνων με μόνο 100 χιλιοστά θωράκιση... Πού είναι η περίφημη γερμανική αποτελεσματικότητα και ορθολογισμός μας;
  Ο Άντερς παρατήρησε δειλά:
  - Το γαλλικό S-2, με βάρος 70 τόνων, είχε θωράκιση 45 χιλιοστών...
  Ο Φύρερ-Εξολοθρευτής διέκοψε θυμωμένος:
  - Αυτό είναι ένα τανκ από την εποχή του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Όμως το ρωσικό KV-2 είχε οβιδοβόλο 152 χιλιοστών και ζύγιζε 52 τόνους. Αλλά αυτό είναι 152 χιλιοστά, όχι 88.
  Ως εκ τούτου, σας δίνω την αποστολή ενός πυροβόλου 88 χιλιοστών διαμετρήματος 71, για ένα άρμα με βάρος όχι μεγαλύτερο από σαράντα τόνους και μετωπική θωράκιση τουλάχιστον 180 χιλιοστών, πλευρές και κύτος 150 χιλιοστών, κινητήρα εξακοσίων , επτακόσια ίππους. Και αυτή η δεξαμενή θα πρέπει να τεθεί σε μαζική παραγωγή το αργότερο, σε έξι μήνες.
  Οι Γερμανοί σχεδιαστές χλόμιασαν και τα χέρια τους έτρεμαν. Ο Αλέξανδρος τους κοίταξε κοροϊδευτικά. Το έργο ήταν πράγματι πολύ δύσκολο. οπλισμός και πανοπλία τυπικά για το μοντέλο "Royal Tiger" του 1944, αλλά πρέπει να διατηρήσετε το βάρος κάτω κατά 28 τόνους! Ωστόσο, ο Αδόλφος το θεώρησε αυτό αρκετά πραγματικό και μάλιστα έδωσε στην Porsche ένα φιλικό χαστούκι στον ώμο:
  - Μην στεναχωριέστε, εγώ ο ίδιος θα σας σχεδιάσω ένα βέλτιστο σχέδιο στο οποίο μπορείτε να τα βγάλετε πέρα με ένα σχετικά μικρό βάρος. Δεν είμαι τύραννος, αλλά ορθολογιστής. Απλά πρέπει να ξαναχτίσεις πολλά. Συγκεκριμένα, τοποθετώντας το κιβώτιο ταχυτήτων και τον κινητήρα μαζί.
  Ο Άντερς παρατήρησε με λύπη:
  - Αυτό θα μας δημιουργήσει ορισμένα προβλήματα. Συγκεκριμένα, μια τέτοια ρύθμιση θα έχει τα εξής μειονεκτήματα....
  Ο σκληρός Αδόλφος διέκοψε:
  - Φυσικά, θα υπάρξουν κάποια προβλήματα, αλλά καταρχήν μπορούν να εξαλειφθούν εύκολα. Ειδικά σε τεχνικούς όρους. Αλλά μπορείς να τοποθετήσεις τον κινητήρα πολύ πιο συμπαγή, να μετακινήσεις την ανάρτηση και... Το ύψος του ρεζερβουάρ πρέπει να χαμηλώσει στα δύο μέτρα και το πλήρωμα να τοποθετηθεί σε ανάκλιση, τότε όλα θα είναι πολύ πιο λογικά.
  Ο Φύρερ άρχισε να φτιάχνει ένα σκίτσο, ένα είδος σχεδίου, του τύπου του δημοφιλέστερου σοβιετικού τανκ της μεταπολεμικής περιόδου, του T-54. Αυτό το όχημα ήταν τόσο επιτυχημένο που εκτοξεύτηκε το 1947 και χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των μαχών στο Αφγανιστάν με τους Ταλιμπάν• τα ιρακινά στρατεύματα πολέμησαν με τον αμερικανικό στρατό κατά τη διάρκεια της Καταιγίδας της Ερήμου και της Επιχείρησης Σοκ και Δέος ή Ελευθερία του Ιράκ . Συνολικά, κατασκευάστηκαν περισσότερες από 70 χιλιάδες από αυτές τις δεξαμενές. Και ότι το αυτοκίνητο ήταν πολύ επιτυχημένο. Με βάρος 36 τόνων, μετωπική θωράκιση 200 χιλιοστών, και πυροβόλο διαμετρήματος 100 χιλιοστών. Αυτός ο τύπος πολέμησε με επιτυχία τόσο με τους Αμερικανούς Patons όσο και με τους Pershings κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κορέας. Άρα για αυτό το τεχνολογικό επίπεδο το μοντέλο είναι πολύ κατάλληλο και ρεαλιστικό για υλοποίηση. Και αρκετά εύκολο στην κατασκευή - φθηνό... Όσο για το γερμανικό πυροβόλο 88 χιλιοστών 71 El, ήταν επαρκώς διεισδυτικό για όλα τα άρματα μάχης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου (με εξαίρεση την μετωπική θωράκιση του IS-3, που μπήκε σε υπηρεσία τον Μάιο του 1945!). Τι γίνεται με το IS-3; Το τανκ είναι εξαιρετικό από άποψη θωράκισης και ο πυργίσκος, στον οποίο δόθηκε σχήμα λούτσου. Είναι αλήθεια ότι οι επιδόσεις οδήγησης ήταν κακές και σύντομα σταμάτησαν. Στη συνέχεια, υπήρχαν πολλά άλλα μοντέλα, το IS-4, και ούτω καθεξής μέχρι να εγκατασταθούν στο IS-10, που μετονομάστηκε σε T-10 μετά τον θάνατο του Στάλιν. Και αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν το τελευταίο σοβιετικό βαρύ τανκ. Ο Χρουστσόφ απαγόρευσε κάθε ανάπτυξη βαρέων οχημάτων και οι διάδοχοί του δεν το αναθεώρησαν!
  Γενικά οι Γερμανοί χρειάζονται άρμα βαρύτερο από σαράντα τόνους, αν έστω και σε μεσαίο άρμα μπορούν να εγκαταστήσουν ένα πυροβόλο που να μπορεί να διαπεράσει 193 χιλιοστά θωράκισης σε απόσταση 1000 μέτρων;
  Οι Αμερικανοί εγκατέλειψαν γρήγορα τα βαριά άρματα μάχης και το βάρος του Pershing δεν ξεπέρασε τους 42 τόνους και του Sherman γενικά τους 32. Αλλά αφού έγινε φανερό ότι επρόκειτο να ξεσπάσει πόλεμος με την ΕΣΣΔ, εμφανίστηκε ένα τέρας με 120 χλστ. πυροβόλο διαμετρήματος και αρχική ταχύτητα βλήματος σχεδόν 1000 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Ωστόσο, οι Αμερικανοί σύντομα απογοητεύτηκαν με αυτό το τανκ. Πριν την εμφάνιση του IS-10, το πιο δημοφιλές μεταπολεμικό τανκ ήταν το IS-4, με μετωπική θωράκιση 250 χιλιοστών και πλαϊνή θωράκιση 170... Αξιόπιστο όχημα, αν και ζύγιζε περισσότερους από 60 τόνους. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να αναθέσετε τη δημιουργία μιας βαριάς δεξαμενής για τη Γερμανία, αλλά όχι περισσότερο από 50 τόνους. Για παράδειγμα, το IS-10 μόλις ζύγιζε 50 τόνους με μετωπική θωράκιση 290 χιλιοστών και πυροβόλο όπλο 125 χιλιοστών... Παρεμπιπτόντως, ποιο διαμέτρημα είναι το πιο επιτυχημένο; Κατά τη διάρκεια του πολέμου, τα πιο δημοφιλή μοντέλα Sherman και Churchill είχαν θωράκιση 100 και 152 χιλιοστών (μετωπιαία). Λοιπόν, οι "Royal Tigers" το αντιμετώπισαν αρκετά καλά... Αλλά το "Panther" άρχισε να υστερεί ελαφρώς από το διαμέτρημα των 75 mm, ακόμα κι αν η υψηλή αρχική ταχύτητα του βλήματος έγινε ανεπαρκής. Ως εκ τούτου, εμφανίστηκαν οι "Πάνθηρες" με όπλα 88 χιλιοστών, αν και μόνο στο τέλος του πολέμου, και υπήρχαν μόνο λίγα από αυτά. Αλλά το γεγονός ότι η Βέρμαχτ δεν είχε σχέδια να επανεξοπλίσει άρματα μάχης και αντιαρματικά όπλα με μεγαλύτερο διαμέτρημα υποδηλώνει ότι αυτή η κατάσταση ταίριαζε σε όλους. Υπήρχε πράγματι ένα αυτοκινούμενο πυροβόλο όπλο Jagdtiger με πυροβόλο 128 mm και μετωπική θωράκιση 250 mm, αλλά μόνο 71 από αυτά παρήχθησαν και σε τόσο μικροσκοπική ποσότητα δεν μπορούσαν να επηρεάσουν την πορεία του πολέμου. Παρεμπιπτόντως, αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι τη στιγμή που οι Jagdtigers παραδόθηκαν, 43 ακόμη παρέμειναν σε υπηρεσία, κάτι που δείχνει την εξαιρετική ικανότητα επιβίωσης μιας τέτοιας μηχανής.
  Παρεμπιπτόντως, ο Στάλιν διέταξε να οπλιστεί αμέσως το IS-2 με ένα πυροβόλο 122 mm, αν και η διεισδυτική του ισχύς ήταν υπερβολική για τα γερμανικά τανκς (εκτός από το "Royal Tiger", αλλά παρήχθησαν μόνο 458 τέτοια άρματα μάχης). Πολλοί συμβούλεψαν τον δικτάτορα να περιοριστεί σε κάννη 100 χιλιοστών. Και πράγματι το αυτοκινούμενο όπλο T-100 αποδείχθηκε το καλύτερο όσον αφορά τα συνολικά χαρακτηριστικά μάχης του. Άλλωστε, όσο μεγαλύτερο είναι το διαμέτρημα, τόσο μικρότερη είναι η προσφορά των βλημάτων, τόσο χαμηλότερος είναι ο ρυθμός βολής, η αρχική ταχύτητα του βλήματος, το βεληνεκές και η ακρίβεια του πυρός... Αλλά οι Γερμανοί είχαν το πιο ογκώδες άρμα, το T- 4, και τα αυτοκινούμενα όπλα που βασίζονταν σε αυτό, ζύγιζαν μόνο 22-24 τόνους. Το αυτοκινούμενο όπλο Panzer, ωστόσο, ήταν πολύ επιτυχημένο: ο οπλισμός και η μετωπική θωράκιση του Panther ήταν σχεδόν πανομοιότυπα με τα δικά του, με τόσο χαμηλό βάρος και ύψος. Θα χρειαστεί να παραγγείλετε την κυκλοφορία πιο απλών και φθηνών "Panzer" στην παραγωγή.
  Και τι γίνεται με το διαμέτρημα του όπλου; Για αντιαρματικά όπλα, ένα διαμέτρημα 128 χιλιοστών είναι πολύ μεγάλο, είναι καλύτερο να το χρησιμοποιήσετε ως όπλο επίθεσης και να επιλέξετε ένα ενδιάμεσο των 105 χιλιοστών.
  Ο Αδόλφος έδειξε στους Γερμανούς σχεδιαστές το διάγραμμα:
  - Αυτό είναι το νέο μας μυστικό όπλο! Η δεξαμενή πρέπει να υποβληθεί σε δοκιμές τους επόμενους μήνες. Η πολεμική του χρήση θα γίνει το 1943. Εν τω μεταξύ, έχετε επίσης ένα έργο για να δημιουργήσετε ένα βαρύ τανκ με πυροβόλα 105 χλστ. Καθώς και ελαφριά αυτοκινούμενα όπλα. Λοιπόν, βάλτε δουλειά κύριοι.
  Οι Aders αντέτειναν δειλά:
  - Το σχέδιο που προτείνατε φαίνεται ελκυστικό, αλλά το πρόβλημα είναι ότι αυτό το τανκ δεν είναι στο πνεύμα των παραδόσεων μας... Και το πλήρωμα θα νιώθει άβολα...
  Αντί να απαντήσει, ο Αδόλφος ήπιε λίγο χυμό και πρότεινε:
  - Ίσως μπορούμε να φάμε μεσημεριανό, σύντροφοι. Γενικά, αυτό το τανκ μπορεί να παραχθεί σε μεγάλες ποσότητες και δεν νομίζω ότι οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί θα παράγουν κάτι καλύτερο πριν από το τέλος του πολέμου. Και σήμερα μπορείς να φας λίγο κρέας...
  Τα κορίτσια έστρωναν γρήγορα το τραπέζι. Ο Αλέξανδρος, συνειδητοποιώντας ότι το στομάχι του Φύρερ, απογαλακτισμένο από το κρέας, μπορούσε να αρρωστήσει, επέλεξε να παραμείνει πιστός στον εαυτό του και έφαγε μόνο ένα μικρό οξύρρυγχο, ενώ θυμόταν τον Σομπάκεβιτς από τις "Νεκρές ψυχές" τους. Χμμ, μέχρι στιγμής φαίνεται να τα κάνει όλα σωστά. Βάζει την οικονομία σε πολεμική βάση, κηρύσσει ολοκληρωτικό πόλεμο, ψηφίζει νόμους που θα έπρεπε να είχαν εγκριθεί το 1939... Η βραδύτητα του Χίτλερ με τη στρατιωτικοποίηση οδήγησε σε έλλειψη όπλων, και μάλιστα σε ποσοτικούς όρους... Επιπλέον, ο περίφημος βουλευτής- Τυφέκιο 44... Εξαιρετικό στα μαχητικά του χαρακτηριστικά, κάτι που κατά κάποιο τρόπο είναι ακόμα καλύτερο από τα πρώτα μοντέλα Καλάσνικοφ. Είναι λίγο βαρύ... Ίσως θα μπορούσαμε πραγματικά να χρησιμοποιήσουμε το επιθετικό τουφέκι AKM ως βάση; Ε, θα ήταν ωραίο να δημιουργηθεί ένα όπλο που να συνδυάζει την ακρίβεια του αμερικανικού M-16 με το ρυθμό βολής και την αξιοπιστία του AKM. Γενικά, η πρόοδος εξελίσσεται άνισα. Για παράδειγμα, οι κινητήρες σε δεξαμενές δεν πρόσθεσαν μεγάλη ισχύ, αλλά ο υπολογιστής έγινε εντελώς απρόσιτος. Έχει όμως γνώσεις για το μέλλον, αλλά τι μπορεί να προσφέρει όσον αφορά, για παράδειγμα, ένα υποκατάστατο λαδιού. Μέχρι τώρα, ακόμη και στην Αμερική δεν έχουν μάθει πώς να παράγουν αποτελεσματικά βενζίνη από άνθρακα! Παρά την αύξηση των τιμών του πετρελαίου. Λοιπόν, τι άλλο μπορεί να προσφέρει. Δυναμική προστασία, κινητήρες στροβιλογεννήτριας... Και αυτό θα γίνει, αλλά λίγο αργότερα, για να μη βιαστείτε να απλώσετε ατού. Σε εβδομήντα χρόνια, η πρόοδος έχει προχωρήσει πολύ μπροστά, αλλά μέχρι να νικηθούν τα γηρατειά, η ασθένεια επίσης, και ο άνθρωπος δεν είναι Θεός! Επιπλέον, κατά κάποιο τρόπο υπάρχει ακόμη και οπισθοδρόμηση... Για παράδειγμα, αύξηση της θρησκευτικότητας, ειδικά στη Ρωσία και τον μετασοβιετικό χώρο, καθώς και στις ισλαμικές χώρες. Όμως οι μεγάλοι στοχαστές της Αναγέννησης και της σύγχρονης εποχής προέβλεψαν ότι η θρησκεία σταδιακά θα εξαφανιζόταν!
  Αλλά παραδόξως, ο θρησκευτικός εξτρεμισμός αυξάνεται... Και οι ιερείς ανακατεύονται όλο και περισσότερο στην πολιτική του κράτους. Και σε αυτήν την κατάσταση, η πολιτική των αρχών είναι ακατανόητη• πιστεύουν πραγματικά σοβαρά ότι η αλήθεια βρίσκεται στην Ορθοδοξία ή στο Ισλάμ; Όλοι αυτοί οι μορφωμένοι και έξυπνοι άνθρωποι; Αν όχι, τότε τι νόημα έχει να εγκαταλείψουμε το κοσμικό μοντέλο του κρατισμού; Για χάρη της αποτελεσματικότητας στη διαχείριση των μαζών; Αλλά είναι ακριβώς η Ορθοδοξία που έχει αποδείξει την αναποτελεσματικότητα της ως κρατική θρησκεία... Το γεγονός είναι ότι, έχοντας μια επίσημη βάση για τον Χριστιανισμό και, πρώτα απ 'όλα, την Καινή Διαθήκη, η Ορθοδοξία έχει ως βάση της την ειρηνική διδασκαλία: μην αντιστέκεσαι κακία και αγάπησε τον εχθρό σου! Αλλά την ίδια στιγμή, η πραγματική πολιτική της αυτοκρατορίας είναι επιθετική και απαιτεί βία και κατακτήσεις. Αυτό είναι που γεννά την αντίφαση μεταξύ μορφής και ουσίας. Ακόμα κι αν πολλοί άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν συνειδητά, υποσυνείδητα το νιώθουν!
  Εξαιτίας αυτού, η ορθόδοξη διδασκαλία είναι αναποτελεσματική, στερείται λογικής, προσπαθεί να είναι αυτοκρατορική και χριστιανική ταυτόχρονα. Και χριστιανός σημαίνει Εβραίος και ειρηνιστής! Άλλωστε η Βίβλος γράφτηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου από Εβραίους, ίσως και εξ ολοκλήρου, γιατί ο Απόστολος Παύλος λέει ότι το πλεονέκτημα των Εβραίων είναι μεγάλο γιατί τους έχει εμπιστευθεί ο λόγος του Θεού! Αυτό σημαίνει ότι ένας Ρώσος δεν πρέπει να πιστεύει τη Βίβλο! Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται άλλη πίστη, αλλά όχι πλέον βασισμένη στις Εβραϊκές Γραφές... Ποια; Θα πρέπει να αναπτυχθεί από έμπειρους επαγγελματίες και ψυχολόγους υπό την καθοδήγηση του FSB! Τότε πολλές αντιφάσεις θα λυθούν επιτυχώς...
  Πρέπει να πούμε ότι ένα παιδί που διαβάζει το Ευαγγέλιο δεν θα γίνει ποτέ δυνατός, γενναίος, σκληρός πολεμιστής που αγαπά τη Ρωσία! Και ποια χώρα είναι διάσημη στη Βίβλο; Ισραήλ!
  Είναι αλήθεια ότι ο ίδιος ο Αδόλφος είναι δαιμονισμένος, αυτός ο παίκτης, έχοντας βρεθεί στη θέση του Χίτλερ, δεν πρόκειται καθόλου να σφίξει τη δίωξη των Εβραίων. Αντίθετα, οι χρήσιμοι Εβραίοι θα απολαμβάνουν οφέλη και θα εργαστούν για το Τρίτο Ράιχ. Δεν θα υπάρχουν τέτοιες ανοησίες όπως να πυροβολείς Εβραίους επιστήμονες ή καλλιτέχνες! Είναι όμως πρόωρο να καταργηθούν οι αντισημιτικοί νόμοι. Πρώτον, οι άνθρωποι μπορεί να παρεξηγήσουν, και δεύτερον, αυτή είναι μια πηγή πλούτου και μια πολύ σταθερή πηγή! Αλλά είναι, φυσικά, δυνατό να αμβλύνουμε τις αντισημιτικές πολιτικές με αντάλλαγμα την εβραϊκή υποστήριξη.
  Τι να κάνουμε με τον Πάπα; Οι σχέσεις με το Βατικανό απέχουν πολύ από το να είναι ιδανικές, αλλά ο ανοιχτός πόλεμος μόνο κακό θα φέρει σε αυτό το στάδιο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αναζητήσετε την υποστήριξη του Βατικανού, αλλά ταυτόχρονα να επιμείνετε στα συμφέροντά σας... Ιδανικά, βάλτε την μαριονέτα σας στο θρόνο του Πέτρου και σταδιακά αναμορφώστε τη θρησκεία...
  Η Πόρσε διέκοψε τις σκέψεις του Αδόλφου:
  - Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το δείπνο σας, Φύρερ!
  Ο δαιμονισμένος Αδόλφος χαμογέλασε ευγενικά:
  - Λοιπόν, προς το παρόν θα συναντηθώ με τον Χίμλερ και μετά θα αφήσω τον Χάινσεμπεργκ να φτάσει. Και δείτε, παιδιά: σας έχουν δοθεί πολύ αυστηρές προθεσμίες!
  Ο στρατός του Φύρερ κινούνταν στην Αφρική. Και κράτησε την άμυνα ενάντια στην ΕΣΣΔ.
  Το χειμώνα, ο Κόκκινος Στρατός εξαπέλυσε μια επίθεση στην προεξοχή Rzhev, αλλά οι Ναζί περίμεναν εκεί και μπόρεσαν να αποκρούσουν το χτύπημα. Στο νότο, οι Γερμανοί άντεξαν επίσης, κρατώντας τις κατευθύνσεις Oryol και Kharkov. Και μόνο κοντά στο Λένινγκραντ, τα σοβιετικά στρατεύματα μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν την επιχείρηση Iskra, αλλά οι μάχες διήρκεσαν σχεδόν ένα μήνα και η νίκη αγοράστηκε σε εξαιρετικά υψηλή τιμή.
  Οι Krauts κατά κάποιο τρόπο επιβίωσαν τον χειμώνα του '42 - '43.
  Αλλά την άνοιξη, το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής έχει ήδη κατακτηθεί από αυτούς. Και ο Φύρερ δοκιμάζει τα νερά της ειρήνης με τη Βρετανία.
  Ο Τσόρτσιλ είναι κάπως ψυχρός με αυτό. Αν και η Βρετανία υφίσταται ήττα μετά την ήττα.
  Δεν είναι επίσης ξεκάθαρο με την Ιαπωνία - η Μάχη του Μίντγουεϊ χάθηκε από την Αμερική και ενώ οι σαμουράι νικούν τον μεγάλο στόλο των Γιάνκηδων κομμάτι-κομμάτι. Και η Αμερική δεν μπορεί να επωφεληθεί από την αριθμητική της υπεροχή στη θάλασσα και στον αέρα.
  Ο Χίτλερ θέλει να επιτεθεί εναντίον της ΕΣΣΔ, αλλά ακόμα και μετά την ανακοίνωση της γενικής, ολοκληρωτικής επιστράτευσης, έχει πολύ λίγη δύναμη για αυτό. Αφού τα Krauts είναι διάσπαρτα σε όλη την Αφρική.
  Το καλοκαίρι ο ίδιος ο Κόκκινος Στρατός είναι έτοιμος να προχωρήσει. Οι Ναζί, ωστόσο, έχοντας κατακτήσει την Αφρική, σχηματίζουν αποικιακά στρατεύματα. Και λαμβάνουν πρόσθετους πόρους.
  Χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των δεξαμενών Lion, Tiger και Panther. Ωστόσο, τα δεδομένα που δόθηκαν στο τέρας δεν ήταν απολύτως επιτυχημένα. Πολύ ακριβό, πολύ βαρύ. Είναι αλήθεια ότι για άμυνα το Panther είναι ένας καλός καταστροφέας αρμάτων μάχης, με ένα πυροβόλο ταχείας βολής.
  Αλλά το πιο αποτυχημένο ήταν το "Lion", βαρύ, ακριβό, αλλά όχι πολύ αποτελεσματικό. Το όπλο είναι πολύ ισχυρό εναντίον σοβιετικών τριάντα τεσσάρων και ελαφρών δεξαμενών και ο ρυθμός βολής είναι πολύ χαμηλότερος από αυτόν του Πάνθηρα και της Τίγρης. Και η πανοπλία, ωστόσο, είναι καλύτερη από αυτή του "Τίγρη", και επίσης σε ορθολογικές πλαγιές. Το "Λιοντάρι" αποδείχθηκε ότι ήταν σαν ένας μεγάλος "Πάνθηρας" βάρους ενενήντα τόνων και κινητήρας οκτακοσίων ίππων. Ωστόσο, κάπως πιο γρήγορα από ό,τι στην πραγματική ιστορία, το "Tiger"-2, είκοσι δύο τόνους ελαφρύτερο, μπήκε στην παραγωγή. Κοντά σε επίπεδο προστασίας στο "Lion", αλλά πιο κινητό, ελαφρύ. Το όπλο, ωστόσο, είναι διαμετρήματος 88 mm - έναντι 105, αλλά αρκετά αρκετό για να καταστρέψει όλα τα σοβιετικά τανκ. Και αυτό που είναι σημαντικό είναι ο ταχύτερος ρυθμός πυρκαγιάς - οκτώ βολές έναντι πέντε.
  Ο "Λιοντάρι" λοιπόν είναι παιδί μιας Γερμανίδας, ζοφερής ιδιοφυΐας που δεν ρίζωσε.
  Οι Γερμανοί κατέλαβαν όλη την Αφρική, συμπεριλαμβανομένης της Μαδαγασκάρης, το καλοκαίρι. Ο Στάλιν περίμενε πάρα πολύ.
  Ίσως ο ίδιος να υπολόγιζε στους Γερμανούς για να εξαπολύσουν επίθεση. Ειδικά βλέποντας πώς φτάνουν τα τανκς Lion, Tiger και Panther. Αλλά οι Kraut εξακολουθούσαν να λύνουν προβλήματα στη σκοτεινή ήπειρο.
  Ο Στάλιν έχασε τη στιγμή. Η επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων ξεκίνησε προς την κατεύθυνση του Orel και του Kharkov. Ακριβώς εκεί που οι Γερμανοί ήταν καλά προετοιμασμένοι. Και δεν ήταν δυνατό να επιτευχθεί τακτική έκπληξη. Οι πρώτες μάχες έδειξαν ότι το "Panther" αποδίδει εξαιρετικά στην άμυνα. Καθόλου άσχημα και "Ferdinands". Είναι και αυτοί καλοί.
  Και ο Τίγρης είναι μια παραγωγική δεξαμενή. Και σκοράρει καλά. Οι Γερμανοί αμύνονται ενεργά. Και να αντέχει τα χτυπήματα του εχθρού. Σε τρεις μήνες πολύ επίμονων μαχών, ο Κόκκινος Στρατός προχώρησε μόλις δεκαπέντε χιλιόμετρα. Και οι απώλειές της ήταν σημαντικές.
  Δύο ντουζίνες αγγλικά αεροπλάνα πέταξαν πάνω από τα καμουφλαρισμένα κορίτσια• μάλλον δεν πρόσεχαν τίποτα και άρχιζαν ήδη να εξαφανίζονται πέρα από τον ορίζοντα, όταν ξαφνικά ακούστηκαν νέοι ύποπτοι ήχοι. Η Madeleine διέταξε:
  - Ξαπλώστε όλοι και μην κουνηθείτε!
  Τα κορίτσια πάγωσαν, κάτι περίμεναν. Και τότε ελαφρά μεταφορείς και φορτηγά εμφανίστηκαν πίσω από τον αμμόλοφο. Αν κρίνουμε από το σχέδιο, κατασκευάζεται στην Αγγλία και την Αμερική. Προχώρησαν αργά προς την πρωτεύουσα της Τυνησίας. Η Μάντελεϊν ήταν λίγο μπερδεμένη. Πίστευε ότι η πρώτη γραμμή ήταν ακόμα μακριά, πράγμα που σήμαινε ότι οι Βρετανοί δεν θα είχαν ακόμη χρόνο να εμφανιστούν. Ή μάλλον δεν πρέπει να εμφανίζονται. Και εδώ ορμάει μια ολόκληρη στήλη. Αν και, ίσως, λιγότερο από ένα τάγμα... Ποιοι είναι αυτοί, κάποια μάχιμη ομάδα, έχοντας παρακάμψει τις ερήμους ενός καθόλου συνεχούς μετώπου, θέλει να ψαχουλέψει στα μετόπισθεν. Φαίνεται λογικό, αν και με την τεχνολογία είναι εύκολο να εντοπιστούν στην έρημο. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να στέλνετε ραδιόφωνο στους φίλους σας, αλλά όχι να ανοίγετε πυρ. Επιπλέον, υπάρχουν μόνο εκατό από αυτούς, και υπάρχουν περισσότεροι από τριακόσιοι Βρετανοί!
  Η Γκέρντα ψιθύρισε στην Σάρλοτ:
  - Αυτοί είναι οι Άγγλοι! Είναι η πρώτη φορά που τους βλέπω τόσο κοντά!
  Ο κοκκινομάλλης φίλος, επίσης αρκετά νευρικός, απάντησε:
  - Τίποτα ιδιαίτερο! Και ανάμεσά τους υπάρχουν τόσοι μαύροι!
  Πράγματι, τουλάχιστον οι μισοί Άγγλοι ήταν μαύροι. Και η στήλη προχωρούσε αργά, και οι μαύροι εξακολουθούσαν να ουρλιάζουν... Πλησίαζαν όλο και πιο πολύ...
  Εδώ τα νεύρα μιας από τις κοπέλες δεν άντεξαν και πυροβόλησε με ένα πολυβόλο. Την ίδια στιγμή, οι υπόλοιποι πολεμιστές άνοιξαν πυρ και η Μάντελεϊν γάβγισε καθυστερημένα:
  - Φωτιά!
  Πολλές δεκάδες Άγγλοι κουρεύτηκαν αμέσως, ένα από τα φορτηγά τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι υπόλοιποι Βρετανοί άνοιξαν πυρ αδιακρίτως. Η Μάντελεϊν, άδραξε τη στιγμή, φώναξε:
  - Ρίξτε επιθετικές χειροβομβίδες μαζί!
  Τα κορίτσια από το επίλεκτο τάγμα SS "She-Wolf" ρίχνουν χειροβομβίδες μακριά και με ακρίβεια. Και ότι έχουν εκπαιδευτεί από την παιδική ηλικία, και έχουν υποβληθεί και σε ειδικές τεχνικές. Αυτό είναι όταν προπονείστε με ηλεκτροσόκ, αργείτε λίγο με τη ρίψη και σοκάρεστε. Η Gerda και η Charlotte πέταξαν επίσης τα δώρα τους. Και οι Βρετανοί είναι με τα μούτρα και ανάποδα... Είναι τόσο αστείο. Πυροβολούν τυχαία, και οι μαύροι εξακολουθούν να ουρλιάζουν σε μια ακατανόητη γλώσσα. Αυτοί είναι σίγουρα βλάκες...
  Και η Γκέρντα σουτάρει και πετάει, τραγουδώντας επίσης:
  - Υπάρχει ένας εφιάλτης στους μαθητές των SS! Ένα άλμα - ένα χτύπημα! Είμαστε λύκοι - η μέθοδός μας είναι απλή! Δεν μας αρέσει να τραβάμε την ουρά της γάτας!
  Η Σάρλοτ επίσης γρυλίζει ως απάντηση. Οι σφαίρες που εκτόξευσε σπάνε το κρανίο σε θραύσματα. Και μετά βγάζουν τα μάτια τους. Εδώ είναι ένας φοβισμένος μαύρος που μαχαιρώνει την ξανθιά σύντροφό του στο πλάι με μια ξιφολόγχη. Θα φτύσει αίμα ως απάντηση. Η Charlotte τραγουδάει μαζί:
  - Άγγελοι της έναστρης σκοτεινής κόλασης! Φαίνεται ότι όλα στο σύμπαν θα καταστραφούν! Πρέπει να πετάξεις στον ουρανό σαν γρήγορο γεράκι! Για να προστατέψουμε τις ψυχές από την καταστροφή!
  Οι Βρετανοί δρουν ανοργάνωτοι, οι περισσότεροι είναι αποικιακοί στρατιώτες: μαύροι και Ινδοί, Άραβες. Είτε πέφτουν, παγώνουν, είτε, αντίθετα, πηδούν απότομα και αρχίζουν να τρέχουν σαν τρελοί λαγοί. Ωστόσο, τα κορίτσια πυροβολούν με ακρίβεια, και παρόλο που οι χειροβομβίδες δεν πετούν μακριά, τα θραύσματα είναι παχιά! Έχουν μείνει ήδη λίγοι εχθροί. Η Madeleine ουρλιάζει στα αγγλικά, η φωνή της είναι τόσο εκκωφαντικά δυνατή που δεν χρειάζεσαι καν μεγάφωνο:
  - Παραδοθείτε και θα σας σώσουμε τη ζωή! Στην αιχμαλωσία θα έχετε καλό φαγητό, κρασί και σεξ!
  Δούλεψε αμέσως και μόλις τα παράτησαν... Ψηλά τα χέρια και...
  Μάζεψαν πενήντα αιχμαλώτους, τους μισούς τραυματίες. Η Madeleine διέταξε:
  - Τελειώστε τους τραυματίες!
  Οι "λύκοι" έριχναν ασυνήθιστα σφαίρες στους κροτάφους όσων δεν μπορούσαν να σταθούν στα πόδια τους και οι υπόλοιποι φορτώθηκαν σε αυτοκίνητα και οδηγήθηκαν στην πλησιέστερη βάση.
  Μετά την καυτή άμμο της ερήμου, τα γυμνά πόδια της Γκέρντα νιώθουν πολύ ευχάριστα το μαλακό καουτσούκ. Ακόμα και γκρινιάζει πανευτυχής... Τα αμερικάνικα φορτηγά είναι πολύ άνετα και δεν κουνούνται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Έχοντας κερδίσει, τα κορίτσια είναι ευδιάθετα. Η Σάρλοτ ρώτησε την Γκέρντα:
  - Πόσους σκότωσες;
  Η κοπέλα ανασήκωσε τους ώμους της σαστισμένη:
  - Δεν ξέρω; Δεν ήμουν ο μόνος που πυροβόλησα... Αλλά νομίζω ότι ήταν πολλοί!
  Η Σάρλοτ υπολόγισε:
  - Είμαστε εκατό, σκότωσε περίπου τριακόσιους, που σημαίνει τρεις ανά αδελφό, δηλαδή ανά αδελφή! Ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στον πόλεμο!
  Η Γκέρντα κούνησε το χέρι της αδιάφορα:
  - Αυτό δεν είναι σημαντικό για μένα! Το κυριότερο είναι ότι δεν πέθανε ούτε ένας φίλος. Αν και αυτό είναι, φυσικά, στατιστικά, τριακόσιοι εχθροί καταστράφηκαν και από την πλευρά μας μόνο δύο πολεμιστές λύκων τραυματίστηκαν ελαφρά. Είμαι ακόμη και έκπληκτος πώς δεν έχουμε κατακτήσει ακόμη ολοκληρωτικά την Αφρική, με τέτοιους πολεμιστές.
  Η Charlotte κατέστρεψε αμέσως τη διάθεση:
  - Λοιπόν, χάσαμε από αυτούς τους άτυχους πολεμιστές στο δέκατο όγδοο!
  Η Γκέρντα κούνησε θυμωμένα το όμορφο κεφάλι της, σαν να ήταν καλυμμένη με το χιόνι της Πρωτοχρονιάς:
  - Αυτό οφείλεται στην προδοσία! Στην πραγματικότητα όμως, ήμασταν πιο κοντά από ποτέ στη νίκη και αυτό φάνηκε σε όλους όσοι δεν είναι τυφλοί! Αλίμονο, μας διέκοψαν!
  Η Σάρλοτ συμφώνησε, ξύνοντας επιδέξια πίσω από το αριστερό της αυτί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Ναι, προδοσία, δολιοφθορά, μετριότητα των στρατιωτικών... Αλλά και πάλι σπάσαμε τους Ρώσους, αναγκάζοντάς τους να παραδοθούν το 1918! Ω, θα ήταν ωραίο να κάνετε μια βόλτα στις εκτάσεις της Ρωσίας, είναι δροσερό εκεί, αλλά εδώ έχει ζέστη!
  Η Γκέρντα γέλασε χαρούμενα:
  - Αλλά στη Ρωσία υπάρχουν τόσο έντονοι παγετοί... Αλλά όταν έτρεξα ξυπόλητος μέσα στο χιόνι στα βουνά, ξέρω τι βασανιστήριο είναι.
  Η Σάρλοτ ξεγύμνωσε τα δόντια της:
  - Η μικρή Γκέρντα τρέχει ξυπόλητη μέσα στο φλεγόμενο χιόνι... Αυτό είναι συμβολικό, σαν σε παραμύθι... Παραμύθια για έναν αγνό, ακόμα παιδικό και καθόλου εγωιστή...
  Η Γκέρντα έκλεισε χαρούμενα το μάτι στη φίλη της:
  - Είναι σαν να πρέπει να πάμε στον Φύρερ;
  Η Charlotte επιβεβαίωσε:
  - Σχεδόν! Απλώς οδηγούμε, δεν τρέχουμε ξυπόλητοι στην καυτή άμμο της ερήμου. Και μάλιστα μετά τη νίκη.
  Ο δεμένος μαύρος μουρμούρισε στα γερμανικά:
  - Τρομεροί άγγελοι, είμαι έτοιμος να σας εξυπηρετήσω! Είσαι θεά, είμαι σκλάβος σου!
  Η Σάρλοτ χάιδεψε τα καστανά σγουρά μαλλιά της μαύρης αιχμάλωτης με το ελαφρώς τραχύ πόδι της:
  - Εσείς οι μαύροι είστε ήδη από τη φύση σας σκλάβοι! Αυτό, βέβαια, από τη μια είναι καλό, κάποιος πρέπει να δουλέψει σκληρά από την αυγή μέχρι το σούρουπο, να κάνει ταπεινές δουλειές... Αλλά ο σκλάβος από τη φύση του, από την ποταπή φύση του, είναι προδότης και δεν μπορεί να τον εμπιστευτείς με όπλο. . Εμείς οι Γερμανοί, με τη σειρά μας, είμαστε το πιο πολιτισμικό και πιο οργανωμένο έθνος στη Γη. Ένα μεγάλο έθνος πολεμιστών, και δεν είναι αδικαιολόγητο ότι Γερμανοί μισθοφόροι υπηρέτησαν σε όλους τους ευρωπαϊκούς στρατούς, ακόμη και στη Ρωσία, τις περισσότερες φορές σε διοικητικές θέσεις!
  Η Γκέρντα είπε άγρια:
  - Ναι, θα μας υπηρετήσεις ως σκλάβος. Έχουμε ειδικά θηριοτροφεία για μαύρους. Και προς το παρόν το μόνο που έχετε να κάνετε είναι...
  Η Σαρλότ πρότεινε:
  - Ας μας φιλήσει τα πόδια. Μετά από όλα, θα είναι ευχάριστο για εμάς, και ο Νίγηρας ταπεινωθεί.
  Η Γκέρντα κούνησε έντονα το κεφάλι της:
  "Δεν ξέρω πώς είσαι, αλλά είναι αηδιαστικό αν το καθαρό δέρμα του Άρειου αγγίζει τα χείλη του δύσοσμου Νίγηρα". Ετσι...
  Η Charlotte διαφώνησε:
  - Όχι πραγματικά! Αντίθετα, θα μου άρεσε. Λοιπόν δείτε...
  Η φλογερή κοκκινομάλλα καλλονή έσπρωξε το ποδαράκι της στον μαύρο. Άρχισε με ενθουσιασμό να φιλά τα μακριά, λεία, λαξευμένα δάχτυλα της θεάς. Και το κορίτσι μόνο χαμογέλασε τρυφερά ως απάντηση, με τα χοντρά χείλη του μαύρου να γαργαλούν το μαυρισμένο δέρμα του. Η γλώσσα του κρατούμενου πέρασε πάνω από το ελαστικό, ελαφρώς σκονισμένο πόδι του κοριτσιού. Είναι ακόμα ωραίο όταν ταπεινώνεις έναν δυνατό άνδρα σχεδόν δύο μέτρων.
  Η Γκέρντα ξαφνιάστηκε:
  - Είναι περίεργο, αλλά δεν νιώθεις αηδία;
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε:
  - Όχι πραγματικά! Γιατί να αηδιάζω;
  Η Γκέρντα επέλεξε να μείνει σιωπηλή: γιατί να ανακατευτεί στις υποθέσεις της φίλης της; Στην πραγματικότητα, ανατράφηκαν ότι μια Γερμανίδα δεν πρέπει να είναι μόνο μια πολεμίστρια, αλλά και μια στοργική, ευγενική σύζυγος και μια υγιής μητέρα. Αλλά η ίδια δεν έχει σκεφτεί ακόμα τα αγόρια, ίσως λόγω βαριάς σωματικής άσκησης, ή απλά δεν έχει βρει ακόμα το ταίρι της. Ωστόσο, και η Charlotte φαίνεται να το έχει βαρεθεί. Χτύπησε τον μαύρο στη μύτη με τον αστράγαλό της, τόσο που η μύτη του άρχισε να τρέχει και πρότεινε στην Γκέρντα:
  - Ίσως μπορούμε να τραγουδήσουμε;
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά:
  - Φυσικά, θα τραγουδήσουμε! Αλλιώς γίνεται λυπηρό!
  Τα κορίτσια άρχισαν να τραγουδούν και οι φίλοι τους συμμετείχαν, έτσι ώστε το τραγούδι κυλούσε σαν καταρράκτης:
  Αγαπητέ μου και εγώ βγαίνουμε από το αλσύλλιο,
  Απόκρυψη απόκοσμης θλίψης!
  Και το κρύο, που καίει, ανατριχιάζει,
  Το σπασμένο κίνητρο τρύπησε!
  
  Γυμνά πόδια στο χιόνι,
  Τα κορίτσια ασπρίζουν!
  Οι κακές χιονοθύελλες βρυχώνται σαν λύκοι,
  Αναστατώνοντας τα κοπάδια πουλιών!
  
  Αλλά το κορίτσι δεν γνωρίζει φόβο
  Είναι μια ισχυρή μαχήτρια!
  Το πουκάμισο μόλις κάλυπτε τη σάρκα,
  Σίγουρα θα κερδίσουμε!
  
  Ο πολεμιστής μας είναι ο πιο έμπειρος,
  Δεν μπορείς να το λυγίσεις με βαριοπούλα!
  Εδώ τα σφεντάμια κινούνται απαλά,
  Στο στήθος σου πέφτουν νιφάδες χιονιού!
  
  Δεν είναι έθιμο να φοβόμαστε,
  Μην τολμήσεις να ανατριχιάσεις από το κρύο!
  Ο αντίπαλος είναι χοντρός με λαιμό ταύρου,
  Είναι κολλώδες και αηδιαστικό σαν κόλλα!
  
  Ο λαός έχει τέτοια δύναμη
  Τι πέτυχε η ιερή ιεροτελεστία!
  Για εμάς και την πίστη και τη φύση,
  Το αποτέλεσμα θα είναι νικηφόρο!
  
  Ο Χριστός εμπνέει την Πατρίδα,
  Μας λέει να παλέψουμε μέχρι το τέλος!
  Για να γίνει ο πλανήτης ένας παράδεισος,
  Όλες οι καρδιές θα είναι γενναίες!
  
  Οι άνθρωποι σύντομα θα είναι ευτυχισμένοι
  Ας είναι η ζωή βαρύς σταυρός μερικές φορές!
  Οι σφαίρες είναι βάναυσα θανατηφόρες
  Αλλά αυτός που έπεσε έχει ήδη αναστηθεί!
  
  Η επιστήμη μας δίνει την αθανασία,
  Και τα μυαλά των πεσόντων θα επιστραφούν στο καθήκον!
  Αλλά αν ξεφύγουμε, πιστέψτε με,
  Ο εχθρός θα χαλάσει αμέσως το σκορ!
  
  Επομένως, τουλάχιστον προσευχηθείτε στον Θεό,
  Δεν χρειάζεται να κάνετε λάθη, να είστε τεμπέλης!
  Ο Παντοδύναμος δικαστής είναι πολύ αυστηρός,
  Τουλάχιστον μερικές φορές μπορεί να βοηθήσει!
  
  Η Πατρίδα μου είναι πιο αγαπητή,
  Αγία, σοφή χώρα!
  Αρχηγέ μας, κράτα τα ηνία πιο σφιχτά,
  Η Πατρίδα γεννήθηκε για να ανθίσει!
  Τα κορίτσια από το επίλεκτο τάγμα SS "She-Wolf" τραγούδησαν τόσο όμορφα και τα λόγια ήταν ψυχικά. Γενικά, υπάρχει το στερεότυπο ότι άνθρωπος των SS σημαίνει δήμιος! Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Υπήρχαν, φυσικά, ειδικές τιμωρητικές μονάδες, τις περισσότερες φορές ως τμήμα τμημάτων ασφαλείας που πραγματοποιούσαν ειδικές επιχειρήσεις, αλλά οι περισσότερες μεραρχίες SS ήταν απλώς οι επίλεκτοι φρουροί της Βέρμαχτ. Γενικά, πρέπει να πούμε ότι η κόκκινη, ολοκληρωτική προπαγάνδα δεν είναι η πιο αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Άλλωστε, είναι σαφές ότι οι κομμουνιστές ηγέτες του Agitprop δεν θα μπορούσαν παρά να είναι αμερόληπτοι και να καλύπτουν αντικειμενικά τα γεγονότα. Έτσι, είναι αξιόπιστα δύσκολο να κρίνουμε πού υπήρχε πραγματική αλήθεια για τις φρικαλεότητες των Ναζί και πού υπήρχε μυθοπλασία. Σε κάθε περίπτωση, όσοι ασχολούνται σοβαρά με την ιστορική έρευνα αναγκάζονται να παραδεχτούν ότι δεν είναι κάθε πολεμιστής των SS δήμιος και τέρας. Επιπλέον, πριν από την επίθεση στην ΕΣΣΔ. Οι Ναζί γενικά συμπεριφέρθηκαν με ανεκτικότητα στα κατεχόμενα• οι δυτικές πηγές δεν αναφέρουν μαζικές θηριωδίες ή αντίποινα.
  Και τώρα τα κορίτσια βοήθησαν τους κρατούμενους να βγουν από τα αυτοκίνητα. χτύπησαν φιλικά τους φαρδιούς ώμους των δειλών αντρών. Μετά από αυτό τα κορίτσια κλήθηκαν να ανανεωθούν...
  Το μεσημεριανό γεύμα ήταν μέτριο, αλλά μια ζέβρα πυροβολήθηκε στην έρημο και κάθε κορίτσι πήρε ένα κεμπάπ μαγειρεμένο σε αραβικό στυλ. Γενικά, οι Άραβες, τουλάχιστον εξωτερικά, ήταν φιλικοί και όσοι ήξεραν γερμανικά προσπαθούσαν ακόμη και να αστειευτούν ή να χαϊδέψουν προσεκτικά τα πόδια των κοριτσιών.
  Η Γκέρντα έσπρωξε τον κολλητό Άραβα και είπε:
  - Δεν είμαι για σένα!
  Η Charlotte ακολούθησε το παράδειγμά της:
  - Πάρε στον εαυτό σου ένα χαρέμι!
  Η Γκέρντα χαμογέλασε και πρότεινε:
  - Αλλά πες μου, Σάρλοτ, τι θα έκανες αν ήσουν γυναίκα του Σουλτάνου;
  Ο κοκκινομάλλης φίλος παρατήρησε αμφίβολα:
  - Αυτή είναι στην πραγματικότητα μια αμφισβητήσιμη ευτυχία... Αν και εξαρτάται από τη γυναίκα του σουλτάνου. Αν η μεγάλη Οθωμανική Αυτοκρατορία βρισκόταν στην ακμή της, τότε... Θα ήταν μάλιστα πολύ ωραία... Θα αναμόρφωσα τον τουρκικό στρατό, θα βελτίωνα τα όπλα... Και μάλλον πρώτα θα έστρεφα το βλέμμα μου προς τα ανατολικά.
  Η Γκέρντα συμφώνησε:
  - Σωστά! Αλλά είναι κρίμα για την Τουρκία που ακόμη και στην ακμή της δεν μπόρεσε να κατακτήσει το Ιράν. Αυτό ήταν αρκετά ρεαλιστικό, ειδικά αφού ο περσικός στρατός ήταν οπισθοδρομικός. Αναρωτιέμαι, Μεγάλε Φύρερ, τι απόφαση θα πάρει: να κατακτήσει την Τουρκία ή να τον συμπεριλάβει στον συνασπισμό του, ρίχνοντας ένα κόκκαλο στους Οθωμανούς, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα όχι πολύ πολύτιμα εδάφη του Ιράν;
  Η Σάρλοτ ανασήκωσε τους ώμους της μπερδεμένη.
  - Δεν ξέρω! Μάλιστα πρόσφατα κυκλοφορούν φήμες ότι θα επιτεθούμε στην ΕΣΣΔ... Λένε ότι τα ρωσικά πλούτη και τα πλούσια εδάφη της Ουκρανίας δεν χρειάζονται πραγματικά!
  Η Γκέρντα σήκωσε την κούπα με το τσάι με τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της και, αρκετά επιδέξια, την σήκωσε στο πιγούνι της, χύνοντας το καφέ υγρό μέσα της. Την ίδια στιγμή, το κορίτσι κατάφερε να μιλήσει:
  - Η Ουκρανία έχει πολύ πλούσια, πλούσια εδάφη. Υπό τη σοφή γερμανική ηγεσία, και με την υψηλή μας αγροτική κουλτούρα, θα παράγουν ρεκόρ σοδειάς. Και τότε το ψωμί μας θα είναι φθηνότερο από το νερό. Και αυτό θα είναι προς όφελος των ίδιων των Ουκρανών, γιατί η σοβιετική κυβέρνηση απλώς τους ληστεύει, τους αναγκάζει να λιμοκτονήσουν!
  Η Σάρλοτ έγνεψε καταφατικά.
  - Σε αυτούς τους Σλάβους θα διδάξουμε τον μεγάλο μας γερμανικό πολιτισμό! Ας τους διαφωτίσουμε!
  Εδώ η κουβέντα διακόπηκε από αγενείς φωνές, ο χρόνος ανάπαυσης είχε τελειώσει.
  Αλλά μετά το μεσημεριανό γεύμα τα κορίτσια παρατάχθηκαν ξανά και αναγκάστηκαν να περάσουν στην έρημο. Μετά το φαγητό ήταν δύσκολο να τρέξουν και τα κορίτσια ακόμη και λίγο γκρίνιαζαν μέχρι που, ωστόσο, το σώμα τους ζεστάθηκε. Και έτσι όρμησαν σαν τζέρμποες.
  Αυτή είναι μια εικονική μάχη... Και η Αφρική γίνεται γερμανική... Και το σοβιετογερμανικό μέτωπο...
  Το χειμώνα, ο Κόκκινος Στρατός πήγε και πάλι στην επίθεση. Γίνονται επίμονες μάχες.
  Η Χριστίνα, η Μάγδα, η Μάργκαρετ και η Σέλα αγωνίζονται στον Πάνθηρα. Το όχημα, αν και δεν είναι ιδανικό, έχει πυροβόλο ταχείας βολής, μεγάλης εμβέλειας, είναι μέτρια ευέλικτο και έχει καλή μετωπική θωράκιση.
  Οι Γερμανίδες είναι ξυπόλητες και με μπικίνι, παρά το κρύο. Και διεξάγουν μια μάχη με ελιγμούς.
  Εδώ η Χριστίνα ρίχνει μια βολή... Η οβίδα χτυπά τον πυργίσκο T-34-76 και τον τρυπάει. Ένα σοβιετικό τανκ σταματά, καταρρίφθηκε.
  Τα κορίτσια ουρλιάζουν από πάνω τους:
  - Το πήραν οι δικοί μας!
  Τότε η Μάγδα σουτάρει. Χτύπησε και η καλλονή με τα χρυσά μαλλιά.
  Ναι, λοιπόν, ο πυργίσκος των τριάντα τεσσάρων σκίστηκε.
  Τα κορίτσια τίγρη πυροβολούν εναλλάξ. Και με μεγάλη ακρίβεια. Έτσι χτύπησαν ένα άλλο σοβιετικό τανκ.
  Η Μάργκαρετ χτύπησε στη συνέχεια. Και χτύπησε το αυτοκινούμενο πυροβόλο SU-76. Χτυπημένο επιδέξια. Και τραγούδησε:
  - Η κολασμένη Γερμανία μας είναι δυνατή, προστατεύει τον κόσμο!
  Και πώς θα δείξει η γλώσσα!
  Στη συνέχεια χτύπησε τη Shell με ένα κανόνι. Χτύπησε το σοβιετικό τανκ KV-1S. Και η κοπέλα έκανε καλή δουλειά.
  Ναι, τέσσερις πολεμιστές με μπικίνι τσακώνονται και δεν φοβούνται το κρύο. Αφού οι γυναίκες άρχισαν να πολεμούν, τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα για το Τρίτο Ράιχ.
  Εδώ είναι οι πιλότοι Albina και Alvina στον ουρανό. Και οι δύο καλλονές είναι με μπικίνι και ξυπόλητες. Πολεμούν στα Focke-Wulfs. Και αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό αυτοκίνητο.
  Η Αλμπίνα, πυροβολώντας από αεροβόλα, λέει:
  - Ενεργό κροκέ! Μη μετανιώνεις για τα λόγια!
  Και πώς θα αστράφτει με ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο! Και θα καταρρίψει ταυτόχρονα δύο σοβιετικά αεροπλάνα.
  Η Alvina έκοψε επίσης τρεις με αεροβόλα και κελαηδούσε:
  - Η είσοδός μου θα είναι θανατηφόρα και ματ!
  Μετά από αυτό η κοπέλα ξεγύμνωσε τα δόντια της και έδειξε τα δόντια της! Είναι όλο γοητεία και γεμάτη εκπληκτική γοητεία.
  Η Αλμπίνα κόβει άλλο ένα αεροπλάνο Yak-9 και τσιρίζει:
  - Γιατί χρειάζονται Σοβιετικοί πιλότοι;
  Η Alvina καταρρίπτει το LAGG-5 και λέει με σιγουριά:
  - Για να μαζεύουμε λογαριασμούς εμείς οι Γερμανοί!
  Υπέροχο ζευγάρι κοριτσιών. Πώς άρχισαν να μαζεύουν βραβεία για τον εαυτό τους. Πραγματικά δεν μπορείς να διαφωνήσεις ενάντια σε τέτοιες ομορφιές. Καταρρίπτουν αεροπλάνα και γυμνώνουν τα δόντια τους.
  Και το βασικό μυστικό είναι ότι στο κρύο, τα κορίτσια πρέπει να είναι ξυπόλητα και με μπικίνι. Τότε οι λογαριασμοί θα έρθουν μόνοι τους.
  Και μην ντύνεσαι ποτέ. Ανακινήστε το γυμνό σας στήθος και θα έχετε πάντα μεγάλη εκτίμηση!
  Η Αλμπίνα έκοψε ένα άλλο αεροπλάνο του Κόκκινου Στρατού και τραγούδησε:
  - Σε μεγάλο ύψος και αστρική αγνότητα!
  Και έκλεισε το μάτι, πηδώντας και τινάζοντας τα γυμνά πόδια της, βρυχώντας:
  - Στο κύμα της θάλασσας και στη μανιασμένη φωτιά! Και σε μια έξαλλη και έξαλλη φωτιά!
  Και πάλι το κορίτσι καταρρίπτει το αεροπλάνο με μια ενεργητική προσέγγιση.
  Και τότε η Alvina επιτίθεται στον εχθρό. Το κάνει στη γωνία, βγάζει τα δόντια του και τρίζει:
  - Θα είμαι σούπερ παγκόσμιος πρωταθλητής!
  Και πάλι το αυτοκίνητο που χτύπησε η κοπέλα πέφτει. Ναι, ο Κόκκινος Στρατός τα παίρνει πολύ άσχημα.
  Και η Αλμπίνα βρυχάται από άγρια έκσταση:
  - Είμαι πλέον δήμιος, όχι πιλότος!
  Καταρρίπτει ένα άλλο σοβιετικό αεροπλάνο και σφυρίζει:
  - Σκύβω πάνω από το στόχαστρο και οι πύραυλοι ορμούν προς τον στόχο, υπάρχει μια ακόμη προσέγγιση μπροστά!
  Ο πολεμιστής ενεργεί εξαιρετικά επιθετικά.
  Εδώ και τα δύο κορίτσια επιτίθενται σε επίγειους στόχους. Η Αλμπίνα χτυπάει γροθιές στα τριάντα τέσσερα και τσιρίζει:
  - Αυτό θα είναι το τέλος!
  Η Alvina χτυπά το SU-76 και ψιθυρίζει:
  - Μέχρι ολοκληρωτικής καταστροφής!
  Και πώς κουνάει το γυμνό του πόδι!
  Το χειμώνα, ο Κόκκινος Στρατός δεν μπόρεσε να επιτύχει σημαντική επιτυχία. Μόνο στην περιοχή Rzhev κατάφεραν να κάνουν μια ελαφριά σφήνα, αλλά εισάγοντας εφεδρείες, οι Γερμανοί αποκατέστησαν την κατάσταση. Οι Krauts είναι πραγματικά δυνατοί.
  Και τον Μάιο του 1944, έχοντας αναπληρώσει τα στρατεύματά τους με νέα άρματα μάχης, συμπεριλαμβανομένου του πιο προηγμένου και καλύτερα προστατευμένου Panther-2, πέρασαν στην επίθεση στην περιοχή του Kursk και του Rostov-on-Don.
  Όλα δεν θα ήταν τόσο άσχημα αν δεν είχε λάβει μέρος στην επίθεση μεγάλος αριθμός Αράβων και μαύρων. Και το πιο σημαντικό, η Τουρκία μπήκε επίσης στον πόλεμο. Έτσι η κατάσταση έχει γίνει εξαιρετικά ανησυχητική.
  Και ο Κόκκινος Στρατός, έχοντας βαριές απώλειες, υποχώρησε μπροστά στις ανώτερες δυνάμεις της Βέρμαχτ.
  Όμως τα γενναία έξι κορίτσια, με αρχηγό την Αλένκα, πολέμησαν άγρια με τους Κράουτς. Και οι δυνάμεις ήταν σαφώς άνισες.
  Η Αλένκα πολέμησε για το Κουρσκ, το οποίο εισέβαλαν οι Ναζί. Η απελπισμένη καλλονή πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Δόξα στη Ρωσία και το αγαπημένο μας κόμμα!
  Τότε η Νατάσα εκτόξευσε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της δάχτυλα και σφύριξε:
  - Φροντίζουμε το κορίτσι ξυπόλητοι!
  Στη συνέχεια, η Anyuta έστειλε επίσης ένα δώρο θανάτου με τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της και μαράθηκε:
  - Θα είναι υπέροχο χτύπημα!
  Η κοκκινομάλλα Αυγουστίνα πήρε και έστειλε ένα δώρο αφανισμού με το γυμνό κάτω άκρο της και τσίριξε:
  - Δείχνοντας το ραντάρ στον ουρανό!
  Και τότε η χρυσαυγίτη Μαρία έδωσε το θάνατο στους Ναζί με τα γυμνά της πόδια.
  Και τραγούδησε:
  - Στη Μαδαγασκάρη, στην έρημο και τη Σαχάρα! Έχω πάει παντού, είδα τον κόσμο!
  Και τότε η Marusya ρίχνει ένα ολόκληρο μάτσο γυμνά πέλματα και τραγουδά:
  - Στη Φινλανδία, στην Ελλάδα και στην Αυστραλία, στη Σουηδία, θα σου πουν ότι δεν υπάρχουν πιο όμορφα κορίτσια από αυτά!
  Ναι, τα έξι κορίτσια πάλεψαν πολύ καλά. Αλλά οι Krauts πήραν ακόμα το Kursk...
  Όχι, δεν μπορείς να αντισταθείς σε τέτοιες ανώτερες δυνάμεις. Οι φασίστες πεισμώνουν.
  Και τι σημαίνει η προετοιμασία των τεράτων;
  Ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν απλά τρελός: ένιωθε σαν πραγματικός δεσπότης, στον οποίο όλοι υπακούουν και τρέμουν. Ναι, αν θέλετε τις επιτυχίες του Στάλιν, τότε πρέπει να είστε σαν τον Στάλιν, χωρίς οίκτο και απαίτηση από τους άλλους και τον εαυτό σας (έτσι σκέφτηκε ακριβώς με αυτή τη σειρά ο Joseph Vissarionovich!). Τώρα το θρόισμα είναι αξιοπρεπές και το αυτοκίνητο θα αρχίσει να κινείται. Γενικά, η Γερμανία, λαμβάνοντας υπόψη τους δορυφόρους της, έχει τεράστιο πλεονέκτημα έναντι της ΕΣΣΔ ως προς τον όγκο του βιομηχανικού εξοπλισμού, το καταρτισμένο εργατικό δυναμικό και τον αριθμό των μηχανικών σε όλα τα επίπεδα. Αυτό είναι γεγονός, αλλά η παραγωγή όπλων δεν είναι ακόμα στο ίδιο επίπεδο! Η Γερμανία έμεινε πίσω από την ΕΣΣΔ σε όλη τη διάρκεια του πολέμου, παρά τις καταστροφές στη Ρωσία. Και από τι; Φυσικά, λόγω ενός ορισμένου χάους που επικρατούσε σε διάφορα τμήματα και, ειδικά στη στρατιωτική βιομηχανία. Επιπλέον, η έλλειψη πρώτων υλών, καθώς και η υποτίμηση των δυνατοτήτων του εχθρού, έπαιξαν αρνητικό ρόλο. Συγκεκριμένα, το 1940, η παραγωγή όπλων στη Γερμανία ήταν χαμηλότερη από το 1939 (αν λάβουμε υπόψη το σύνολο συμπεριλαμβανομένων των πυρομαχικών) και αυτό παρά το γεγονός ότι ο πόλεμος ήταν ήδη σε εξέλιξη και το Τρίτο Ράιχ πήρε τον έλεγχο μεγάλων εδαφών με τεράστια αποθέματα παραγωγικής ικανότητας. Λοιπόν, τι μπορούμε να πούμε για τις οργανωτικές ικανότητες του Χίτλερ; Όχι και πολύ, έλαμψε στη στρατιωτική βιομηχανία.
  Ο Φύρερ δήλωσε σε μια μακρά ομιλία:
  - Στο θέμα της εποπτείας της αεροπορίας, εκχωρούνται εξουσίες έκτακτης ανάγκης στη Sauer. Θα παρακολουθεί στενά την ποσότητα του παραγόμενου εξοπλισμού και, όχι λιγότερο σημαντικό, την ποιότητα. Επιπλέον, πολλοί από τους φίλους σας Γκέρινγκ, παρόλο που κάποτε ήταν καλοί άσοι, δεν είναι ικανοί για ηγετική δουλειά. Δεν είναι κάθε καλός στρατιώτης και εξαιρετικός στρατηγός, οπότε αντί για τον κρεμασμένο Έρικ, η τεχνική σφαίρα θα ηγείται από ένα άτομο από επαγγελματίες επιχειρηματίες που είναι ικανό να μεταρρυθμίσει και να επανεξοπλίσει τις αεροπορικές δυνάμεις. Άλλωστε η Βρετανία δεν κοιμάται, αυξάνει και την ποσότητα και την ποιότητα των ενόπλων δυνάμεών της και κυρίως της αεροπορίας της. Πρέπει να είμαστε δύο κεφάλια μπροστά από τον εχθρό, μια ντουζίνα βήματα, διαφορετικά θα χάσουμε εντελώς την υπεροχή μας έναντι του εχθρού. Χρειάζονται λοιπόν ποιοτικά βήματα.
  Ο Γκέρινγκ απάντησε δειλά:
  - Φίλοι μου, αποδεδειγμένα άτομα που έχουν αποδείξει τη μαχητική τους αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό τους.
  Ο δαιμονισμένος δικτάτορας έγινε έξαλλος:
  - Ή μήπως, κατά τη γνώμη σας, ξέχασα ποιος έχασε τη Μάχη της Βρετανίας; Ή ποιος απέτυχε το τετραετές σχέδιο για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας. Ή θέλετε επίσης να σας χτυπήσουν με καλάμια, και μάλιστα δημόσια. Κλείσε το στόμα σου λοιπόν και σιωπήσου προτού ανασηκωθείς!
  Ο Γκέρινγκ έσκυψε έντρομος. Αλίμονο, ο Φύρερ δεν πρέπει να τον παραπλανήσουμε. Στη συνέχεια ο θόρυβος ακούστηκε ξανά και ένα άλλο τζετ ME-262 απογειώθηκε στον ουρανό. Το αυτοκίνητο ήταν τεράστιο και είχε δύο κινητήρες. Τα φτερά είναι ελαφρώς σαρωμένα, ο ίδιος ο μαχητής φαίνεται αρκετά απειλητικός. Τα χαρακτηριστικά ταχύτητάς του, για το 1941, είναι γενικά αξιοπρεπή, και ακόμη και για τα παγκόσμια πρότυπα είναι ρεκόρ. Είναι αλήθεια ότι το ίδιο το μηχάνημα δεν είναι ακόμη πλήρως αξιόπιστο και απαιτεί εντοπισμό σφαλμάτων. Ο φασίστας δικτάτορας, όμως, έχει ήδη δώσει τα χαρακτηριστικά νέων, πιο εξελιγμένων μαχητικών... Το ME-262 ζυγίζει περισσότερους από έξι τόνους, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει κάποια υπερφόρτωση. Ένα μαχητικό αεροσκάφος πρέπει να είναι μικρό, φθηνό και ευκίνητο. Από αυτή την άποψη, το ME-163 θα μπορούσε να είναι αρκετά καλό, αλλά ο πυραυλοκινητήρας του είναι πολύ ζόρικος και λειτουργεί μόνο για έξι λεπτά (ή μάλλον, θα εξακολουθεί να λειτουργεί!), πράγμα που σημαίνει ότι η εμβέλεια είναι μόνο σε ακτίνα εκατό χιλιομέτρων . Ως βομβαρδιστικό τύπου Blitz ή ως μαχητικό κάλυψης για επιθέσεις αρμάδας στην Αγγλία, φυσικά δεν είναι κατάλληλο.
  Αλλά το ME-262 μπορεί να μεταφέρει έναν τόνο βομβών, δηλαδή όσο το Pe-2, ένα σοβιετικό αεροσκάφος πρώτης γραμμής. Δηλαδή μια εξαιρετική λύση τόσο για σαρώσεις μαχητικών όσο και για υποστήριξη στρατευμάτων. Ωστόσο, γιατί να μην δημιουργήσετε ένα μαχητικό στο στυλ του Comet ME-163, αλλά χωρίς κινητήρα πυραύλων, αλλά με κινητήρα turbojet; Προσπάθησαν να βελτιώσουν τον "Comet" και φάνηκε να αυξάνουν τον χρόνο πτήσης στα 15 λεπτά (αυτή είναι μια εμβέλεια έως και 300 χιλιόμετρα), κάτι που είναι γενικά αποδεκτό για τη Μάχη της Βρετανίας. Το Λονδίνο μπορεί ακόμα να φτάσει από τη Νορμανδία... Αν και δεν είναι όλα τόσο προφανή, πρέπει επίσης να το βομβαρδίσετε και να επιστρέψετε πίσω, και δεκαπέντε λεπτά δεν ήταν τόσο γρήγορα. Στο μέλλον, τα μαχητικά πυραύλων και αεριωθουμένων αναγνωρίστηκαν ως αδιέξοδο στην αεροπορία. Αλλά ο σχεδιασμός του "Comet" είναι πολύ ενδιαφέρον, με το μικρό του μέγεθος και την ελαφρότητά του, πράγμα που σημαίνει ότι είναι φθηνό και ευέλικτο.
  Επιπλέον, υπάρχουν επίσης πολλά υποσχόμενα μαχητικά που ζυγίζουν γενικά 800 κιλά, τέτοια ανεμόπτερα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αερομαχίες. Είναι αλήθεια ότι λόγω της μικρής εμβέλειάς τους, οι πτήσεις σε αυτά μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο σε αμυντικές μάχες ή να παραδοθούν στο Λονδίνο στις... Μεταφορές και μετά να πιάσουν τους πιλότους πίσω. Θα πρέπει να το σκεφτείτε εδώ. Στην πραγματική ιστορία, τα ανεμόπτερα δεν είχαν ποτέ χρόνο να πολεμήσουν και για κάποιο λόγο στην Κορέα, οι σοβιετικοί στρατηγοί της αεροπορίας δεν τόλμησαν να δοκιμάσουν αυτήν την ιδέα. Γενικά, δεν είναι λυπηρό, αλλά κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κορέας, ο Αμερικανός πιλότος ήταν ο πρώτος που σημείωσε νίκες. Οπότε οι Yankees δεν πρέπει να υποτιμηθούν.
  Μετά το τέλος της πτήσης, ένα νεαρό κορίτσι με ξανθά μαλλιά πήδηξε έξω από το πιλοτήριο και έτρεξε προς τον Φύρερ με πλήρη ταχύτητα.
  Ο κατεχόμενος νούμερο ένα ναζί της άπλωσε το χέρι του για ένα φιλί. Αυτό που είναι ωραίο είναι όταν τα κορίτσια σε αγαπούν και ο Φύρερ, όπως φαίνεται, λατρεύεται ειλικρινά από όλους τους Γερμανούς, ή μάλλον, σχεδόν όλους, εκτός από λίγους κρατούμενους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ο πιλότος είπε με ενθουσιασμό:
  - Αυτό είναι απλά ένα υπέροχο αεροπλάνο, έχει τέτοια ταχύτητα και δύναμη. Ας ξεσκίσουμε όλα τα λιοντάρια σαν ζεστό νερό από παρένθετο!
  Ο Φύρερ ενέκρινε την παρόρμηση του κοριτσιού:
  - Φυσικά, θα το σκίσουμε, αλλά... Η αποσφαλμάτωση του μηχανήματος θα πρέπει να γίνεται με ταχύτερο ρυθμό, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους κινητήρες. Εδώ βέβαια θα χρειαστούν ριζικά μέτρα για τη βελτίωσή τους, αλλά αν μη τι άλλο θα βοηθήσει ο αρχηγός-σχεδιαστής!
  Όλοι γάβγισαν ομόφωνα:
  - Δόξα στον μεγάλο Φύρερ! Είθε η Πρόνοια να μας βοηθήσει!
  Ο ύμνος του Τρίτου Ράιχ άρχισε να παίζει και μια στήλη νεαρών μαχητών από το Hitler Jugent προχώρησε. Αγόρια από δεκατεσσάρων έως δεκαεπτά ετών βάδιζαν στο τύμπανο σε ειδικό σχηματισμό. Και τότε συνέβη το πιο ενδιαφέρον: έφηβες από τη Γερμανική Ένωση Γυναικών παρέλασαν. Ήταν με κοντές φούστες, τα γυμνά, γυμνά πόδια των καλλονών τραβούσαν τα βλέμματα των αντρών. Τα κορίτσια προσπάθησαν να σηκώσουν τα πόδια τους πιο ψηλά, αλλά ταυτόχρονα τράβηξαν τα δάχτυλα των ποδιών τους προς τα πίσω και τοποθέτησαν προσεκτικά τις φτέρνες τους. Ένα διασκεδαστικό θέαμα καλλονών με άψογες φιγούρες... Τα πρόσωπα ήταν πραγματικά διαφορετικά και κάποιοι από τους νεαρούς φασίστες ήταν κάπως αγενείς, σχεδόν αρρενωποί, και τα παραμόρφωσαν επίσης. Ειδικά όταν έφεραν μαζί τα φρύδια τους.
  Η Esthete Adolf σημείωσε:
  - Είναι απαραίτητο τα αγόρια και τα κορίτσια να λαμβάνουν σωματική άσκηση σε μεγαλύτερη κλίμακα. Και ξέρω ότι γίνονται πολλά για αυτό το θέμα, ιδιαίτερα στο Jungfolk, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι η συμπερίληψη και η υιοθέτηση σπαρτιατικών μεθόδων. Φυσικά, εκτός από την ενθάρρυνση της κλοπής... Τα αγόρια και τα κορίτσια μας πρέπει να μεγαλώσουν και να γίνουν αξιοπρεπείς και ταυτόχρονα αδίστακτοι άνθρωποι.
  Ο Ανώτατος Διοικητής σταμάτησε. Οι στρατηγοί σιωπούσαν, πιθανότατα φοβήθηκαν να φέρουν αντιρρήσεις, αλλά δεν ήθελαν να επιβεβαιώσουν το προφανές. Ο Φύρερ συνέχισε:
  - Ο πόλεμος δεν είναι αστείο, αλλά η σκληρότητα προς τους εχθρούς πρέπει να συνδυάζεται με αλληλοβοήθεια και αίσθημα αδελφοσύνης προς τους συντρόφους. Αυτό πρέπει να εμφυσήσουμε σε όλους... Ο νέος υπεράνθρωπος είναι ανελέητος απέναντι στους άλλους, αλλά ακόμα περισσότερο πρέπει να είναι ανελέητος απέναντι στον εαυτό του. Διότι η κατωτερότητα πρέπει πρώτα να εξαλειφθεί από την ψυχή κάποιου και μετά θα σηκωθεί το αδύναμο ανθρώπινο σώμα!
  Άλλη μια παύση... Οι στρατηγοί και οι σχεδιαστές το κατάλαβαν ξαφνικά και άρχισαν να χειροκροτούν ζωηρά. Ο Φύρερ φαινόταν ευχαριστημένος:
  - Αυτό είναι καλύτερο, αλλά τώρα θα ήθελα να δω μια απομίμηση αεροπορικής μάχης. Τόσο τρομερό και καταστροφικό...
  Ο Χάινκελ ρώτησε δειλά:
  - Με πραγματικά πυρά ή οβίδες, Φύρερ μου;
  Ο νούμερο ένα ναζί έγνεψε:
  - Φυσικά, με μάχιμους. Επιπλέον, θα ήθελα να εξετάσω την επίδραση της συσκευής εκτίναξης. Εξάλλου, το δουλεύεις... - Ο Φύρερ κούνησε τις γροθιές του. - Όταν, επιτέλους, θα είναι έτοιμο και θα τεθεί σε μαζική παραγωγή. Άλλωστε, ένας έμπειρος πιλότος είναι ένας έμπειρος πιλότος που πρέπει να προστατεύεται για τις μελλοντικές μάχες!
  Το Fuhrer-Terminator αποφάσισε ωστόσο να δείξει στους σχεδιαστές ένα πιο μοντέρνο σχέδιο της συσκευής εκτίναξης. Αυτό το σύστημα θα πρέπει να είναι λιγότερο επαχθές, απλούστερο και ελαφρύτερο. Λοιπόν, το φθηνό σκουπίδι, που έχει ήδη κατακτηθεί από τη γερμανική βιομηχανία, είναι αρκετά κατάλληλο για αυτό το σκοπό.
  Το διάγραμμα έπρεπε να σχεδιάζεται εν κινήσει, αλλά ο Χίτλερ ήταν πολύ καλός καλλιτέχνης και σχεδίαζε καθαρά, γρήγορα, οι γραμμές των διαγραμμάτων και των στροφών ήταν ίσες και καθαρές χωρίς χάρακες ή πυξίδες. Ο εξολοθρευτής θεώρησε ότι ήταν περίεργο, φυσικά, που οι Γερμανοί, έχοντας, γενικά, μια τόσο ισχυρή και σε κάποιο βαθμό προηγμένη ιδεολογία όπως ο εθνικοσοσιαλισμός και το ολοκληρωτικό σύστημα, διέρρευσαν τον πόλεμο στους Ρώσους. Ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι Ρώσοι στρατιώτες ήταν πιο δυνατοί και πιο ανθεκτικοί από τους Γερμανούς και έμαθαν να πολεμούν πιο γρήγορα.
  Γενικά, αν δει κανείς την πορεία του πολέμου συνολικά, τότε οι Ρώσοι ή μάλλον ο σοβιετικός στρατός έμαθαν να πολεμούν, αλλά οι Γερμανοί έμοιαζαν να έχουν ξεχάσει πώς... Η διοίκηση τους έπαιρνε αποφάσεις σε επίπεδο πρώτου - μαθητές, και ίσως ακόμη χαμηλότερα, αν ο μαθητής της πρώτης τάξης έχει εμπειρία στη διεξαγωγή στρατιωτικών επιχειρήσεων σε στρατηγικές σε πραγματικό χρόνο. Και το γεγονός ότι μερικές φορές παιδιά ηλικίας έξι ετών ήδη οδηγούν με τόσο επιδέξια εικονικούς στρατούς είναι κάτι από το οποίο μπορούν να μάθουν αυτά και ο Zhukov και ο Mainstein. Ωστόσο, ορισμένοι ερευνητές θεωρούν και τον Ζούκοφ και τον Μάινσταϊν ως μετριότητες. Υπάρχουν επίσης αντιφάσεις όσον αφορά τον αριθμό του εξοπλισμού, ιδίως του γαλλικού εξοπλισμού που έχει συλληφθεί. Η μνήμη του Χίτλερ (μια καλή ανάμνηση, ειδικά όταν ήταν ακόμα υγιής!) υποδήλωνε ότι υπήρχαν 3600 άρματα μάχης που αιχμαλωτίστηκαν από τους Γάλλους, μια πολύ εντυπωσιακή φιγούρα... Κάποια μοντέλα, όπως το SiS -35, ήταν ανώτερα στην πανοπλία τους από το Τ-34 μόνο σε μετωπική θωράκιση. Έτσι, αυτό το τανκ μπορεί εύκολα να παραχθεί σε γαλλικά εργοστάσια, εκτός ίσως από την αντικατάσταση του όπλου των 47 χλστ. με ένα μακρόκαννο πυροβόλο 75 χλστ. Στην πραγματικότητα, ακόμη και αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό. Η Βρετανία και οι ΗΠΑ γενικότερα πάντα εκτιμούσαν την πανοπλία περισσότερο από όλα στα άρματα μάχης τους. Για παράδειγμα, ο Τσόρτσιλ σαράντα τόνων είχε θωράκιση 152 χιλιοστών έναντι 120 για το βαρύ άρμα IS-2.
  Ο Φύρερ είπε στους σχεδιαστές κάτι άλλο:
  - Έχουμε αρκετές αεροδυναμικές σήραγγες, οπότε αναζητήστε ένα πιο βέλτιστο μοντέλο του αεροσκάφους και δημιουργήστε βελτιωμένα σχήματα, χωρίς να φέρετε το θέμα σε ακριβές δοκιμές, όπου πεθαίνουν και οι καλύτεροι άσοι μας. Για παράδειγμα, ένα μοντέλο ιπτάμενου πτερυγίου ενός αεροπλάνου είναι πολύ αποτελεσματικό, ειδικά εάν το πάχος και η γωνία κλίσης μπορούν να αλλάξουν. Σας έδωσα ήδη το σχέδιο, οπότε το χωρίς ουρά πρέπει να είναι έτοιμο. Η εκτιμώμενη ταχύτητά του θα είναι έως και 1100 χιλιόμετρα την ώρα ακόμη και με κινητήρα Yumo. Προχώρα λοιπόν, αλλά μην είσαι αυθάδης!
  Ο Αδόλφος ο απροσάρμοστος συμβούλεψε επίσης πώς να αυξήσετε την ταχύτητα του φυσήματος του σωλήνα. Έπιασε την κακώς κρυμμένη ειρωνεία στις απόψεις των σχεδιαστών: πώς ήξερε τόσα πολλά ένας απλός δεκανέας; Δεν πιστεύουν στην ιδιοφυΐα του Φύρερ; Λοιπόν, θα το καταλάβουμε... ή όχι, δεν θα το καταλάβουμε, αλλά θα τους αποδείξουμε ότι είμαστε μορφωμένοι.
  Ακολούθησε γεύμα στον καθαρό αέρα, οι υπηρέτριες τακτοποίησαν τραπέζια και καρέκλες. Όμορφα... Αλλά τι μεταρρυθμίσεις πρέπει να γίνουν στον εθνικοσοσιαλισμό; Τέτοια για να μειώσεις όσο το δυνατόν περισσότερο τον αριθμό των εχθρών και να κάνεις φίλους. Για παράδειγμα, μην εξυψώνετε τη γερμανική φυλή σε κάθε στροφή και μπορεί ακόμη και να σταματήσετε να χωρίζετε τους λαούς σε τάξεις. Ωστόσο, η διαίρεση των εθνών σε κατώτερα και Άρια έθνη δεν έχει ακόμη επισήμως νομιμοποιηθεί. Αυτό απλοποιεί τα πράγματα. Γενικά, ο Χίτλερ ξεκίνησε τη μαζική εξόντωση των Εβραίων ακριβώς μετά την επίθεση στην ΕΣΣΔ. Γιατί να έχει τέτοιες στροφές; Ίσως ήλπιζε ότι ο παγκόσμιος σιωνισμός θα τον ευλογούσε για τον πόλεμο με τον μπολσεβικισμό και η Δύση θα τον υποστήριζε. Και μετά, όταν η Βρετανία και οι ΗΠΑ είπαν αποφασιστικά, όχι στη Βέρμαχτ, ο Φύρερ έγινε έξαλλος; Άρχισε να εκδικείται εκείνους τους Εβραίους που μπορούσε να φτάσει; Ο Χίτλερ είναι, φυσικά, ηλίθιος που διέπραξε το Ολοκαύτωμα και ως εκ τούτου δυσφημεί την ιδέα του εθνικοσοσιαλισμού. Τώρα οι λέξεις Ναζί και δήμιος έχουν γίνει συνώνυμες. Πολλοί επίσης μπερδεύουν τον εθνικισμό και τον φασισμό, ίσως λόγω της συνοχής της λέξης Ναζί. Αυτό όμως δεν είναι καθόλου αλήθεια. Ο φασισμός, καταρχήν, δεν έχει άμεση σχέση με τον εθνικοσοσιαλισμό. Στον πυρήνα της, η έννοια του φασισμού προέκυψε στη Γαλλία τον δέκατο ένατο αιώνα και είχε εντελώς διαφορετικό νόημα.
  Ένα είδος ουσίας των διδασκαλιών του φασισμού στην αρχική του εκδοχή κατέληξε στην εγκαθίδρυση ενός εταιρικού πνεύματος, μιας αίσθησης συντροφικότητας μεταξύ των καπιταλιστών. Στη συνέχεια ο Μουσολίνι εισήγαγε τις διδασκαλίες του φασισμού στα μαύρα του πουκάμισα. Λοιπόν, οι Ναζί ονομάστηκαν για πρώτη φορά φασίστες από τους εχθρούς και τους πολιτικούς ανταγωνιστές τους. Για να είμαι ειλικρινής, οι Ναζί ενήργησαν σκληρά, έτσι ο φασίστας απέκτησε ένα καταχρηστικό, αρνητικό νόημα. Στη Ρωσία, κάποτε, οι εθνικιστές γνώρισαν μια ορισμένη άνοδο, ειδικά στις αρχές της δεκαετίας του '90, φτάνοντας στο μέγιστο το 93-94. Στη συνέχεια, ο πόλεμος στην Τσετσενία οδήγησε σε αύξηση του ειρηνιστικού αισθήματος στην κοινωνία και σε προσωρινή πτώση του εθνικισμού. Ο πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία και ο βομβαρδισμός της Σερβίας οδήγησαν σε μια προσωρινή έξαρση του πατριωτισμού, αλλά στη συνέχεια σημειώθηκε μια διάσπαση στο εθνικό κίνημα. Στη Ρωσία, οι εθνικιστές είχαν πρόβλημα με τους ηγέτες... Δεν είχαν δικό τους Φύρερ... Είναι αλήθεια ότι ο Ζιρινόφσκι συγκρίθηκε με τον Χίτλερ και ξεπέρασε ακόμη και τον Αδόλφο κατά κάποιο τρόπο. Για παράδειγμα, στην ταχύτητα της πολιτικής απογείωσης, μέσα σε τέσσερα χρόνια από την ίδρυση του κόμματος, να πάρει την πρώτη θέση στις βουλευτικές εκλογές. Αλλά ο Ζιρινόφσκι συμπεριφέρθηκε παράλογα και δεν κατάφερε όχι μόνο να αναπτύξει την επιτυχία, αλλά ακόμη και να διατηρήσει αυτό που είχε πετύχει. Εδώ πρέπει να πω, πρώτα από όλα, ήταν προσωπικό του λάθος. Ανεπαρκής πειθαρχία στο κόμμα, σκάνδαλα στα οποία ενεπλάκη. Αλλά ο πραγματικός Χίτλερ δεν κάθισε ποτέ στο Ράιχσταγκ και κανείς δεν έδειξε τις κινηματογραφικές του κρίσεις στην τηλεόραση. Και δεν υπήρχε η ίδια η τηλεόραση. Αν και η επιτυχία του Ζιρινόφσκι στις εκλογές του 1993 ήταν ένα πλεονέκτημα της επιτυχημένης δουλειάς του με το τηλεοπτικό κοινό.
  Μια όμορφη κοπέλα από τους υπηρέτες κάθισε δίπλα στον Φύρερ και έβαλε το χέρι του στο γυμνό της γόνατο. Cooed:
  - Σκέφτεσαι κάτι, Φύρερ μου;
  Ο ναζιστής δικτάτορας και ταυτόχρονα ένας εικονικός παίκτης ξεσηκώθηκε. Παρατήρησε ότι δεν είχε ακόμα τελειώσει τη σούπα λαχανικών και τη φρουτοσαλάτα του. Ο Φύρερ φίλησε το κορίτσι στα χείλη, νιώθοντας το νεανικό, γλυκό άρωμά της και είπε:
  - Θα πας στο αμάξι μαζί μου. Και πηγαίνετε όλοι στη δουλειά, η ώρα για φαγητό τελείωσε.
  Και πάλι, τα γρανάζια του κράτους, αν και όχι αρκετά καλά λαδωμένος μηχανισμός, άρχισαν να γυρίζουν. Στο δρόμο της επιστροφής, ο Φύρερ έκανε έρωτα με την καλλονή και μάλιστα εξεπλάγη από πού είχε τόση ενέργεια και δύναμη. Άλλωστε, είπαν ότι ο Φύρερ ήταν ανίκανος και γενικά δήθεν ανάπηρος, αφού είχε σύφιλη (ψέμα) και είχε ευνουχιστεί (μια ολοκληρωτική μυθοπλασία!). Είναι αλήθεια ότι ο Χίτλερ δεν κατάφερε να αποκτήσει απογόνους... Λοιπόν, αύριο, θα ασχοληθεί μόνος του με αυτό το θέμα... Ή όχι, θα πρέπει ακόμα να καλέσει τον Χίμλερ. Γενικά, στην πραγματική ιστορία, ο Φύρερ ενίσχυσε έντονα τον ρόλο των SS. Προφανώς και αυτός θα πρέπει να ακολουθήσει αυτή τη διαδρομή σε αυτήν την εναλλακτική. Και ότι η υπαγωγή της εγκληματικής αστυνομίας στη δομή των SS στο σύνολό της είναι λογική• τώρα όλα τα δεδομένα και τα αρχεία θα συγχωνευθούν σε μια πηγή. Επιπλέον, η χρήση βασανιστηρίων εναντίον εγκληματιών και εκείνων των προηγμένων μεθόδων ανάκρισης που είναι χαρακτηριστικές της Γκεστάπο και άλλων δομών της μυστικής αστυνομίας θα αυξήσει σημαντικά το ποσοστό ανίχνευσης.
  Η αλήθεια μπορεί να αυξηθεί και ο αριθμός των αθώων θυμάτων μπορεί να αυξηθεί, αλλά... Η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών των SS είναι αξιοπρεπείς άνθρωποι και ένας έμπειρος ερευνητής, κατά κανόνα, βλέπει αμέσως αν κάποιος λέει ψέματα ή λέει την αλήθεια, και σπάνια κάνει λάθη. Αυτό μπορεί να κριθεί από πολλά εγκληματικά χρονικά.
  Έχοντας αποφασίσει μερικές ακόμη τρέχουσες υποθέσεις και προσκαλώντας δύο νέα κορίτσια να ζεστάνουν το κρεβάτι, ο Φύρερ, ακουμπώντας το κεφάλι του στο γυμνό καταπράσινο στήθος της καλλονής, αποκοιμήθηκε...
  Αυτή τη φορά, επέστρεψε στο όνειρο που είχε διακόψει νωρίτερα, για μια μεγαλειώδη διαστημική μάχη. Και πάλι στον διάφανο μαχητή του, και ο εχθρός προσπαθεί να επιτεθεί στις τάξεις του στρατού της Μεγάλης Ρωσίας. Και ο Fuhrer του παιχνιδιού Hypernet, και η σύντροφός του, μια παχουλή, αλλά ταυτόχρονα μυώδης ξανθιά, προσπαθούν να δράσουν, βοηθώντας ταυτόχρονα ο ένας τον άλλον. Οι άσχημοι εχθρικοί μαχητές προσπαθούν να πάρουν τους αριθμούς, χρησιμοποιώντας την αριθμητική τους υπεροχή. Η δυσαρμονία των στρατιωτικών αρμάδων του Dermostan γίνεται ολοένα και πιο εντυπωσιακή. Τα πλοία τους φαίνονται όλο και πιο αηδιαστικά. Ο καπετάνιος Vladislav, χρησιμοποιώντας την τεχνική "κουβά", έκοψε με επιτυχία το αυτοκίνητο με τη μορφή ενός στραβού παπουτσιού και είπε:
  - Δεν είναι τυχαίο ότι τόσο ο Χίτλερ όσο και ο Στάλιν είχαν έναν πατέρα που ήταν τσαγκάρης!
  Σε απάντηση, η ξανθιά σύντροφός του άστραψε τις γυμνές, ροζ γόβες της:
  - Δεν χρειάζομαι μπότες ή άλλα παπούτσια. Με ξυπόλητα νιώθω την παραμικρή καμπυλότητα του κενού ή τους κραδασμούς του χώρου πολύ καλύτερα! Φύρερ μου, θα ήθελες να γίνεις κορίτσι;
  Ο Βλάντισλαβ γέλασε ως απάντηση:
  - Θα είχε ενδιαφέρον για λίγο. Όλοι λένε ότι οι γυναίκες έχουν πολύ πιο δυνατούς και μεγαλύτερους οργασμούς από τους άνδρες, οπότε ήθελα πραγματικά να ελέγξω αν αυτό είναι αλήθεια;
  Η ξανθιά γέλασε:
  - Η πρόοδος μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να το ζήσετε κι αυτό... Εκτός, φυσικά, αν χάσουμε τη μεγαλειώδη διαστημική μάχη. Υπάρχουν πάρα πολλοί εχθροί. Μπορεί επίσης να πεθάνει ο αυτοκράτορας Almaztiger 13, που δεν έχει γεννηθεί ακόμα αλλά είναι ήδη ο διοικητής μας.
  Το άτομο που χτύπησε τον Φύρερ παρατήρησε:
  - Ένας μεγάλος διοικητής, σαν το κεφάλι στον πόλεμο, όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος, τόσο πιο σοβαρή είναι η απώλεια!
  Αντί να απαντήσει, η ξανθιά άρχισε να γυρίζει τον μαχητή της. Έφτιαξε ένα κουλουράκι, αποφεύγοντας μετά βίας το κριάρι, και στη συνέχεια πυροβόλησε με μεγάλη ακρίβεια. Το όχημα του εχθρού τυλίχτηκε στις φλόγες και άρχισε να χωρίζεται σε πολύ μικρά φλεγόμενα κομμάτια, σαν παπαρουνόσπορος. Το κορίτσι, μαζεύοντας την τσίχλα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και πετώντας την τόσο επιδέξια που προσγειώθηκε ακριβώς στην προεξέχουσα γλώσσα της:
  - Υπέροχο! Όταν μασάς, τότε τρως!
  Αλλά ο σκληρός πολεμιστής δεν ήταν τόσο τυχερός• χτυπήθηκε ξανά, ακόμα κι αν ήταν εφαπτομενικά και ο πολεμιστής-λοχαγός γρύλισε:
  - Πόσο βαρέθηκα με τα χαϊδεύματα αυτών των γυναικών!
  Τα μάτια της ξανθιάς άστραψαν:
  -Δεν σε ικανοποιεί το χαϊδεύοντας; Θέλετε μάλλον κάτι πιο σοβαρό; Έτσι είστε όλοι ανυπόμονοι, επιρρεπείς στην προδοσία!
  Ο Βλάντισλαβ γέλασε και παραλίγο να καταπιεί μια σκληρή απάντηση από τους μαχητές του Ντερμοστάν. Η εικόνα της μάχης έχει αλλάξει κάπως. Ο εχθρός φαινόταν ανεξάντλητος, εισάγοντας όλο και περισσότερες νέες δυνάμεις στη μάχη. Τα υπερ-θωρηκτά ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνα• τεράστια, σαν αστεροειδείς, αναδύθηκαν σιγά-σιγά από το κενό, σαν να τραβήχτηκαν με συμπαθητικό μελάνι (που εμφανιζόταν όταν τους ανάβεις μια λάμπα). Ο Σιτ-Σταν προσπάθησε πρώτα απ' όλα να λυγίσει τις πλευρές, να εκτελέσει έναν περιτυλιγμένο ελιγμό, πιθανότατα για να δημιουργήσει ένα καζάνι στο διάστημα.
  Τα στρατεύματα της Μεγάλης Ρωσίας πολέμησαν θαρραλέα και ταυτόχρονα δεν απέφευγαν τους ελιγμούς. Έτσι χρησιμοποιήθηκε η μέθοδος της κινητής άμυνας, αλλά και τολμηρών ελιγμών και καταδύσεων. Για παράδειγμα, τα καταδρομικά μάχης και οι αρπαγές του διαστημικού στρατού της Μεγάλης Ρωσίας είτε εξαφανίστηκαν είτε, αντίθετα, εμφανίστηκαν στο πίσω μέρος του εφιαλτικού αντιπάλου. Θύμιζε ψάρι που κυνηγούσε σε μια τρύπα πάγου - αναδύθηκαν, άρπαξαν το θήραμα (κάποιο είδος χειμερινού εντόμου και αν ο κυνηγός ήταν γατόψαρο, τότε πουλί!) και ξαναπήγαν στην τρύπα. Σε αυτή την περίπτωση, τα πλοία του Dermostan χάθηκαν αμέσως, άρχισαν να στριμώχνονται μεταξύ τους ή ακόμη και άνοιξαν πυρ το ένα στο άλλο. Μια αστεία έκρηξη πλάσματος με την αποτέφρωση των αστροπλοίων. Για παράδειγμα, ακόμη και ένα υπερ-θωρηκτό, έχοντας δεχθεί πολλά χτυπήματα από θερμικούς πυραύλους preon, ξέσπασε σε μπλε και πράσινες φλόγες. Στη συνέχεια, ο μεγάλος πολεμιστής (συνεχίζοντας να καταστρέφει τους σκατά που κολλούσαν σαν φύλλο μπάνιου!) είδε μια εικόνα μέσα σε ένα φλεγόμενο υπερ-θωρηκτό. Και τι εντυπωσιακός κολοσσός, ένα πλήρωμα που φτάνει τα δύο εκατομμύρια στρατιώτες και πενήντα εκατομμύρια ρομπότ!
  Οι μαχητές μέσα στο πλοίο είναι διάφοροι τύποι σκουπιδιών: τρολ, καλικάντζαροι και αρκετοί υβριδικοί τύποι, για παράδειγμα ο πιο διαδεδομένος: ένα μείγμα από τσιμπούρια και τσιγάρα, ή μάλλον ακόμα και αποτσίγαρα! Λοιπόν, τρομακτικά πλάσματα, σαν από ταινία τρόμου που σχεδίασε ένας τοξικομανής.
  Τα πλάσματα θέλουν απεγνωσμένα να ξεφύγουν, αλλά την ίδια στιγμή συγκρούονται μεταξύ τους, μαχαιρώνουν, κόβουν, δαγκώνουν. Εδώ έρχεται ένα μηχάνημα ξιφασκίας, ειδικά δημιουργημένο για μάχη επιβίβασης. Και είναι οπλισμένη με ξίφη σχεδόν πλάσματος, όχι ίσια, αλλά κυρτά για διάφορους ελιγμούς. Το πρώτο μηχάνημα ξιφασκίας έπεσε στο ζωντανό χάος όσων έτρεχαν έξω από ένα τεράστιο πλοίο που φλεγόταν από φωτιά. Αμέσως, κομμάτια από ψιλοκομμένο κρέας και καμένα σώματα πέταξαν προς όλες τις κατευθύνσεις. Μια φίλη εμφανίστηκε πίσω της, έμοιαζε με αράχνη, μόνο που υπήρχαν τουλάχιστον τριάντα άκρα και είχαν τη μορφή ρευμάτων εκμηδένισης, ικανά να κόψουν ακόμη και έναν δεινόσαυρο στη μέση.
  Ένας από τους αξιωματικούς του Dermostan φώναξε:
  - Α, μη με κόβεις! Το πιόνι έφαγε τη βασίλισσα!
  Αλλά ήταν άτυχος, το αποτσίγαρο με τα πόδια ενός τσιμπουριού, μόνο ακόμα πιο αηδιαστικό, χτύπησε στην κεραία και κρεμάστηκε τρυπημένο πάνω της. Ωστόσο, ο τρόπος που ούρλιαζε δεν ακουγόταν πλέον σε αυτή την πιο άγρια, ολοένα αυξανόμενη κακοφωνία. Γλώσσες από φλόγες από πρίγκιπες-πλάσμα, κυρίως μπλε και πορτοκαλί, ξεπέρασαν τους τρομοκρατημένους μαχητές του Shitmostan, με αποτέλεσμα να τηγανιστούν. Και οι μηχανές περίφραξης ήταν αχαλίνωτες μέσα στο υπερ-θωρηκτό. Προφανώς ήταν ξεκάθαρα αποτυπωμένο στο πρόγραμμά τους: σκότωσε, σκότωσε και ξανασκότωσε! Και δεν έχει πραγματικά σημασία για αυτούς ποιος. Και στους διαδρόμους ακουγόταν ο θόρυβος του πιο τρομερού υπερroom.
  Ωστόσο, η υπερφλόγα έχει ήδη φτάσει στις μηχανές ξιφασκίας, καθώς και πολλά καλικάντζαρια και νύχια - αποτσίγαρα έχουν ήδη θρυμματιστεί σε φωτόνια. Έτσι το υπερ-θωρηκτό άρχισε σταδιακά να αποσυντίθεται σε πολλά μέρη. Αν και η διάσπαση έγινε αργά, δεν φαινόταν λιγότερο δυσοίωνη. Ειδικά στο πλαίσιο πολλών άλλων, είτε φουντώνουν ως μινιατούρες σουπερνόβα είτε, αντίθετα, ως διαστημόπλοια που συρρικνώνονται. Δυστυχώς όχι μόνο του Ντερμοστάν, αλλά της Μεγάλης Ρωσίας.
  Για παράδειγμα, ένα καταδρομικό με το έμβλημα του σφυροδρέπανου έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε ένα εχθρικό dreadnought. Όταν δύο μάζες συγκρούονται με ταχύτητες κάτω του φωτός, ισοδυναμεί με εμβολιασμό από έναν πύραυλο αφανισμού. Κάνει εμετό με συντριπτική δύναμη (αν μπορεί κανείς να το πει έτσι, φυσικά). Η έκρηξη άνθισε σαν τουλίπα με πολύχρωμα πέταλα, καταναλώνοντας ξαφνικά ό,τι υπήρχε γύρω στις δώδεκα χιλιόμετρα. Ο Vladislav-Adolf το έθεσε:
  - Και τα παιδιά μας φαίνεται να είναι ήδη στον παράδεισο!
  Η ξανθιά παρατήρησε φιλοσοφικά:
  - Ο Παράδεισος είναι το μόνο καλό μέρος όπου κανείς δεν βιάζεται να φτάσει, ακόμα κι αν είναι στη ζέστη!
  Το χτύπημα του Χίτλερ συμφώνησε:
  - Αυτά είναι τα παράδοξα του σύμπαντος. Δεν θέλουμε να καταλήξουμε σε καλό μέρος, αλλά το κακό μας παρασύρει! Επομένως, δεν είναι καν σαφές τι είναι καλύτερο, η ζωή ή ο θάνατος.
  Το κορίτσι παρατήρησε φιλοσοφικά:
  - Η ζωή είναι πάντα καλύτερη από τον θάνατο. Δεν είναι τυχαίο που σχεδόν όλοι οι άνθρωποι το πιστεύουν. Ωστόσο, οι απόψεις των ανθρώπων, όπως όλα στον κόσμο μας, είναι σχετικές.
  Ο Φύρερ εκτέλεσε μια άλλη αρκετά δύσκολη στροφή, που του επέτρεψε να καταρρίψει ένα διθέσιο, και επομένως πολύ πιο ακριβό και πλούσια οπλισμένο μαχητικό (πόσο όμορφα έσκασε, σαν να είχαν ανάψει πυροτεχνήματα από σύνθετους συνδυασμούς πυροτεχνικών υλικών), μαργαριτάρια θρυμματισμένη ύλη διασκορπισμένη στο κενό. Ο Vladislav-Adolf παρατήρησε:
  - Οι ιδέες των ανθρώπων τόσο για τη φύση όσο και για τον Θεό είναι πολύ αντιφατικές. Γενικά, υπάρχει ακόμη και η έννοια του αντιδραστικού, δηλαδή ακόμη και ενός καταστροφικού μυαλού, που αναγκάζει ένα άτομο να συμπεριφέρεται με τρόπο που δεν είναι καθόλου αυτό που πρέπει να επιβάλλουν τα πραγματιστικά ένστικτα και οι εκτιμήσεις σκοπιμότητας.
  Η ξανθιά, δυσκολεύοντας να συνέλθει από μια βάναυση κατάδυση (τι άλλο να κάνεις όταν επτά μαχητές ορμούν πάνω σου ταυτόχρονα), είπε:
  - Σταματήστε την πραγματιστική - ενεργοποιήστε τα μαθηματικά!
  - Δεν είναι αστείο! - απάντησε ο Βλάντισλαβ.
  Ξαφνικά, μπροστά στον καπετάνιο της ναυτικής αεροπορίας, εμφανίστηκε μια εικόνα από το διοικητήριο του στρατού της Μεγάλης Ρωσίας. Πράγματι, αυτό είναι, φυσικά, ένα δώρο - η ικανότητα να διεισδύσει στα ιερά των αγίων και ακόμη και να αναγνωρίσει, ακόμα κι αν όχι τα σχέδια κάποιου άλλου, αλλά τη δική του εντολή.
  Εδώ είναι, το θωρηκτό ναυαρχίδα, η εντυπωσιακή ναυαρχίδα του διαστημικού στρατού της Μεγάλης Ρωσίας με διάμετρο εκατό χιλιομέτρων. Και αυτό το πλοίο φυσικά πολεμά επίσης, γιατί δεκάδες χιλιάδες ισχυρές κάννες πυροβολικού δεν μπορούν να είναι καταδικασμένες σε αδράνεια. Ωστόσο, το ναυαρχίδα υπερ-θωρηκτό προσπαθεί να δράσει σε συγχρονισμό με άλλα μεγάλα πλοία. Δεν μπορεί να δοθεί στον εχθρό η παραμικρή ευκαιρία να καταστρέψει τη ναυαρχίδα, όπου βρίσκεται η κύρια διοίκηση της μοίρας του διαστημικού στρατού της Μεγάλης Ρωσίας.
  Παραδόξως, ο γενικός διοικητής και ο μονάρχης είναι απλώς ένα έμβρυο που βρίσκεται στη μήτρα. Η ίδια η μητέρα είναι βυθισμένη σε μια κατάσταση αναστολής κινουμένων σχεδίων, αφού διαφορετικά η εκτέλεση των καθηκόντων της θα ήταν πολύ επώδυνη. Και η λειτουργία του ήδη επαρκώς ανεπτυγμένου εμβρυϊκού μονάρχη, που έχει άκρα και, το πιο σημαντικό, έναν αρκετά μεγάλο εγκέφαλο, διασφαλίζεται από πολυάριθμες κυβερνητικές μονάδες. Το ίδιο το έμβρυο, που βασιλεύει στη Μεγάλη Ρωσική Αυτοκρατορία, αισθάνεται αρκετά άνετα.
  Ναι φυσικά και τον βαραίνει η ανάγκη, εδώ και αρκετά χρόνια είναι μέσα στη μητέρα του. Μπορεί κανείς μόνο να ονειρευτεί να πάει για τρέξιμο ή να μετακινήσει κάτι. Και αυτά είναι οδυνηρά όνειρα, γιατί η γέννηση σημαίνει άμεση εξαφάνιση. Το έμβρυο επικοινωνεί με τον έξω κόσμο χρησιμοποιώντας σαρωτές. Φυσικά, δεν δείχνουν την πραγματική εμφάνιση του εμβρυϊκού διοικητή, αλλά μια εικόνα που είναι πιο ικανή να εμπνέει εμπιστοσύνη. Συγκεκριμένα, ένας όμορφος νεαρός εμφανίζεται με τη μορφή ενός αγέννητου βασιλιά. Δίνει διαταγές στα στρατεύματα με καθαρή, επιβλητική φωνή:
  - Χρησιμοποιήστε την αρχή της ελαστικής άμυνας. Όπως πριν από χιλιάδες χρόνια, πιο αδύναμες δυνάμεις, κατώτερες σε αριθμούς, χρησιμοποιούσαν το αναμφισβήτητο γεγονός ότι μια μικρότερη μάζα είναι πολύ πιο ευκίνητη από μια μεγάλη. Αφού μια πενιχρή μάζα χαρακτηρίζεται από ασήμαντη αδράνεια!
  Το κορίτσι στρατάρχης επιβεβαίωσε:
  - Φυσικά... Η ικανότητα ελιγμών του στρατού είναι το κλειδί της νίκης. Φυσικά, οι ακρότητες πρέπει να αποφεύγονται. Άλλωστε το μυρμήγκι δεν είναι ο βασιλιάς των θηρίων!
  Ο εμβρυονικός διοικητής χαμογέλασε:
  - Τα πιο θανατηφόρα πλάσματα είναι τα βακτήρια. Αν και όχι, ίσως ούτε καν ιοί! Αν και πρωτόγονος οργανισμός, είναι αποτελεσματικός! Εδώ ο εχθρός συγκέντρωσε τεράστιες δυνάμεις, σχεδόν από ολόκληρο το σύμπαν, που σημαίνει ότι εξέθεσε τις υπόλοιπες περιοχές.
  Το Elf Marshal Fego με μωβ και πορτοκαλί κοτσιδάκια παρατήρησε:
  - Μερικές φορές ένα φαινομενικά ασήμαντο πλεονέκτημα σε ένα περιορισμένο τμήμα του μετώπου είναι αρκετό για να κερδίσετε. Αυτό είναι ένα περίεργο αξίωμα πολλών μαχών, διαφορετικών πολιτισμών!
  Ο Εμβρυϊκός Αυτοκράτορας γέλασε μέσα από τους σαρωτές:
  - Σε αυτή την περίπτωση, κοιτάτε τη ρίζα.
  Εν τω μεταξύ, οι αρμάδες του Dermostan προσπάθησαν να αναδιοργανωθούν εν κινήσει. Μια πολύ σημαντική ρεζέρβα τους πλησίασε από πίσω. Χιλιάδες μεγάλα διαστημόπλοια και εκατομμύρια μικρότερα πλοία έσβησαν χρησιμοποιώντας το σχηματισμό καμπάνας. Ως αποτέλεσμα, η πύρινη δύναμη των παρασίτων αυξήθηκε αισθητά. Το κορίτσι στρατάρχης είπε με ενθουσιασμό:
  - Να άλλο ένα ατού που πέταξε ο μπάσταρδος αντίπαλος. Ωστόσο, η αναγνώρισή μας δεν ήταν αρκετά ικανοποιητική• δεν προβλεπόταν η δυνατότητα εισαγωγής τόσο μεγάλου αριθμού δυνάμεων.
  Το ολόγραμμα του αυτοκράτορα με τη μορφή αγοριού κλώτσησε το ξίφος. Το προωθητικό χτύπησε την πύλη. Έσκασε σχεδόν αμέσως. Πρώτα, υπάρχει μια λάμψη που τρώει τα μάτια και μετά η ανάπτυξη ενός μωβ μανιταριού που καταστρέφει τα πάντα εντός της εμβέλειας του όπλου του θωρηκτού. Το αγόρι με ολόγραμμα είπε:
  - Αυτό είναι εκπληκτικό γκολ! Λοιπόν, ας τα δώσουν όλα οι αντίπαλοι. Του έχω ετοιμάσει μια έκπληξη.
  Ο Elf Fego κοίταξε την εικόνα της μάχης με κάποια αμφιβολία. Η αρμάδα του Dermostan φαινόταν οδυνηρά τρομερή. Ειδικά υπερ-θωρηκτά, των οποίων η διάμετρος έφτανε τα διακόσια πενήντα χιλιόμετρα. Το ξωτικό θυμήθηκε ξαφνικά τον πλανήτη του... Η φύση εκεί είναι ειδυλλιακή, δεν υπάρχουν καν έντομα που ρουφούν το αίμα. Και λιοντάρια... Λοιπόν, όχι ακριβώς λιοντάρια, αλλά υβρίδια με κενταύριο. Γενικά, αυτό είναι ένα όμορφο ζώο: το σώμα είναι ένα άνθος αραβοσίτου και η χρυσή χαίτη αναπτύσσεται στον άνεμο. Επιπλέον, τα άνθη αραβοσίτου αλλάζουν απόχρωση... Υπάρχει καθαρή ασχήμια εδώ, που στρέφεται και εναντίον ανθρώπων και ξωτικών.
  Ο ξανθός στρατάρχης είπε:
  "Δεν ξέρουμε πόσες εφεδρείες έχει ο εχθρός, αλλά μου φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να μετακινήσουμε το σύνταγμα ενέδρας μας".
  Ο εμβρυϊκός αυτοκράτορας αντιτάχθηκε:
  - Τώρα δεν είναι η ώρα να δείξετε τις κάρτες σας!
  Το κορίτσι στρατάρχης προσπάθησε να διαφωνήσει:
  "Αν πεθάνει ο λαός μας, δεν θα μείνει κανείς να πολεμήσει!"
  Και τότε βρέθηκε ο εμβρυϊκός διοικητής:
  "Δεν μπορείς να κερδίσεις έναν πόλεμο χωρίς απώλειες". Στο σκάκι μπορείς, αλλά σε μια πραγματική μάχη δεν μπορείς! Ο ανελέητος νόμος του πολέμου είναι ότι οι απώλειες είναι σαν τη βροχή που ποτίζει τους βλαστούς της νίκης, απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι απώλειες δεν εξελιχθούν σε νεροποντή που ξεπλένει τους βλαστούς! - Τότε το ολόγραμμα που στάλθηκε από τη μήτρα έγινε ξαφνικά πιο ευγενικό στο πρόσωπο. - Αλλά μην νομίζετε ότι για να μειώσετε τις απώλειες ειδικά από τη φωτιά των υπερ-θωρηκτών, αφήστε τα διαστημόπλοια της Μεγάλης Ρωσίας να υποχωρήσουν σε μια σπείρα.
  Ο στρατάρχης των ξωτικών στήριξε τον διοικητή του εμβρύου:
  - Αυτό είναι, μόνο έτσι. Δεν είναι ακόμη γνωστό πόσες δυνάμεις θα μπορέσει να πετάξει ο εχθρός έξω από τον κάτω κόσμο.
  Πράγματι, τα διαστημόπλοια του Shitmostan προσπάθησαν να κινηθούν σε ένα πυκνό κοπάδι. Ταυτόχρονα, δεν εξοικονόμησαν καθόλου πυρομαχικά, πετώντας βλήματα σε εκατομμύρια, χωρίς καν να νοιάζονται για την ακρίβεια του χτυπήματος. Φαινόταν ότι δισεκατομμύρια σπίρτα χτυπήθηκαν στο κενό για να εκραγούν σε υπερπλάσμα, να κάψουν οτιδήποτε ζωντανό και κινούμενο και μετά να σβήσουν. Οι Ρώσοι πολεμιστές πυροβολούν με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια, αλλά ο χοντρός τρόμος του εχθρού βρόντηξε, σαν κροτίδα, σκορπίζοντας θραύσματα σαν κομφετί. Θανατηφόρο κομφετί που κατέρριψε πολλά σκάφη του Ντιρμοστάν. Και ο αριθμός των κατεστραμμένων φρεγατών του καθάρματος πολιτισμού είναι εντελώς ανυπολόγιστος. Είναι αλήθεια ότι τα ρωσικά πλοία πεθαίνουν. Εδώ το κατεστραμμένο καταδρομικό, σε απόγνωση, όρμησε σαν ρωσικό τανκ στο Kursk Bulge και εμπόδισε το υπερ-θωρηκτό του εχθρού. Εκατοντάδες χιλιάδες ζωές διακόπηκαν ταυτόχρονα, και η φωτιά έκαιγε, σαν να είχε ανατιναχτεί ένας τεράστιος σωλήνας αερίου.
  Ο στρατάρχης νάνος παρατήρησε με θλίψη:
  - Μας λυγίζουν, αλλά δεν τα παρατάμε! - Ο τετράγωνος διοικητής παρατήρησε (ή μάλλον την ολογραφική του εικόνα, ο ίδιος ο νάνος βρισκόταν σε άλλο πλοίο της κατηγορίας Gross-Dreadnought!). - Θα ήταν απαραίτητο να εξαπολύσουν τουλάχιστον κάποιες αντεπιθέσεις στις γραμμές επικοινωνίας και ανεφοδιασμού του εχθρού.
  Ο Εμβρυϊκός Αυτοκράτορας χαμογέλασε μέσα από το αγορίστικο ολόγραμμά του.
  - Τι, κατά τη γνώμη σου, είμαι χαμένος!
  Ο στρατάρχης νάνος γρύλισε και άπλωσε τα πόδια του:
  "Αλλά δεν εξοικονομούν πυρομαχικά καθόλου". Αυτό σημαίνει ότι έχουν αρκετά. Έτσι δεν είναι, κύριε μου;
  Ο Αυτοκράτορας του Εμβρύου αντιτάχθηκε:
  - Όχι έτσι! Ένας μεγάλος διοικητής είναι πιο πολύτιμος από το κεφάλι του, οπότε ένα κράνος προσοχής και ένα καμουφλάζ πονηριάς δεν θα τον βλάψει! Με λίγα λόγια, ο εχθρός εξακολουθεί να έχει τη γλυκιά ψευδαίσθηση ότι όλα είναι καλά μαζί του, αλλά στην πραγματικότητα η νίκη μας είναι ήδη κοντά! Το να χτυπάς απροσδόκητα ισοδυναμεί με αντικατάσταση μιας γροθιάς με ένα ξίφος από κράμα χάλυβα!
  
  
  Ο WITTMAN ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  Μια μικρή αλλαγή στην ιστορία που συνδέεται με τη μεγάλη επιτυχία των Ναζί κατά τη διάρκεια της επίθεσης στις Αρδέννες. Οι Ναζί προχώρησαν πιο γρήγορα, μπόρεσαν να περάσουν γέφυρες και να καταλάβουν αποθήκες με όπλα, πυρομαχικά και καύσιμα. Την επιτυχία διευκόλυνε και η συμμετοχή του Wittmann στην απεργία, ο οποίος, σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, δεν πέθανε! Και τι? Οι πραγματικοί ήρωες δεν πεθαίνουν ποτέ και είναι αθάνατοι! Ο Wittman συνέχισε να παλεύει και να μαζεύει τα σκορ. Μετά την καταστροφή του διακόσιου τανκ, έγινε το πρώτο και μέχρι στιγμής μοναδικό δεξαμενόπλοιο που του απονεμήθηκε ο Σταυρός του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Η ιδιοφυΐα του Wittmann άλλαξε ελαφρώς την πορεία της ιστορίας. Και οι Γερμανοί αποδείχτηκαν λίγο πιο τυχεροί, πιο γρήγοροι, πιο αποτελεσματικοί. Και πέτυχαν αυτό που παραλίγο να συμβεί στην πραγματική ιστορία, αλλά έλειψαν μόνο μερικές ώρες. Και έτσι οι αποθήκες κατελήφθησαν και ο γερμανικός στρατός απέκτησε συντριπτική δύναμη. Ως αποτέλεσμα, οι Βρυξέλλες καταλήφθηκαν και εκατοντάδες χιλιάδες Βρετανοί και Αμερικανοί στρατιώτες αιχμαλωτίστηκαν.
  Ο Στάλιν δεν βιαζόταν ακόμη να επιτεθεί, θέλοντας οι Σύμμαχοι να ηττηθούν πιο δυνατά στη Δύση.
  Οι μάχες έδειξαν ότι το Tiger-2 είναι ένα πολύ αποτελεσματικό όπλο τόσο σε επίπεδο οπλισμού όσο και σε μετωπική θωράκιση. Οι Γερμανοί, βλέποντας ότι ο Κόκκινος Στρατός ήταν παθητικός στα ανατολικά , ανέπτυξαν πρόσθετες μονάδες στη μάχη και άρχισαν να χτίζουν πάνω στην επιτυχία τους. Το Fritz απέκτησε επίσης το νεότερο αυτοκινούμενο πυροβόλο όπλο Ε-25, το οποίο ήταν μικρό σε μέγεθος και βάρος, αλλά είχε ισχυρά όπλα και καλή θωράκιση, και το σημαντικότερο κινητικότητα.
  Αποτέλεσμα, νέες νίκες... Τώρα οι Krauts είναι στο Παρίσι. Παίρνουν ξανά τη γαλλική πρωτεύουσα.
  Και αυτό θέλει ο Στάλιν - να σκοτωθούν οι σύμμαχοι και τότε η ΕΣΣΔ θα πάρει όλη την Ευρώπη.
  Ο Στάλιν είναι μια πονηρή αλεπού... Αλλά και ο Τσόρτσιλ δεν είναι ηλίθιος. Όταν ο Ρούσβελτ πέθανε, αυτός και ο Τρούμαν υπέγραψαν ανακωχή με το Τρίτο Ράιχ. Ταυτόχρονα, αποσύροντας τα υπολείμματα των ηττημένων στρατευμάτων από τη Γαλλία. Και φυσικά με πλήρη ανταλλαγή αιχμαλώτων πολέμου, ακόμη και με την προμήθεια καυσίμων και προμηθειών στο Τρίτο Ράιχ.
  Η Γερμανία απάντησε καταργώντας τους αντισημιτικούς νόμους. Ωστόσο, οι Εβραίοι παρέμειναν στα στρατόπεδα, αλλά δεν κάηκαν, αναγκάστηκαν μόνο να εργαστούν και οι Αμερικανοί έστελναν κονσέρβες και δημητριακά στα στρατόπεδα.
  Οι Γερμανοί είχαν ελεύθερα χέρια σε Γαλλία και Ιταλία. Τώρα ο Στάλιν έκανε μια πρόταση για μια ξεχωριστή ειρήνη. Αλλά ο Χίτλερ το απέρριψε. Τον Ιούνιο ξεκίνησε η επίθεση του Φριτς. Τα πρώτα άρματα μάχης Ε-50 μπήκαν στη σειρά. Αλλά όπως αποδείχθηκε, το αυτοκίνητο δεν ήταν απόλυτα επιτυχημένο. Το βάρος του παρέμεινε υψηλό, σχεδόν 65 τόνοι, με χαμηλότερη σιλουέτα από αυτή του Tiger-2, αλλά η θωράκιση ήταν του ίδιου πάχους, σαφώς ανεπαρκής, ειδικά στα πλάγια. Το πυροβόλο των 88 mm με μήκος κάννης 100 EL αποδείχθηκε κάπως καλύτερο. Έριξε δώδεκα βολές το λεπτό.
  Οι οδηγικές επιδόσεις προστέθηκαν από έναν ισχυρότερο κινητήρα, με επιτάχυνση έως και 1200 ίππους. Σε γενικές γραμμές, το τανκ, φυσικά, βελτιώθηκε σε σύγκριση με το Tiger-2 και είχε ελαφρώς πιο ορθολογική κλίση της θωράκισης, αλλά παρέμενε ευάλωτο από τα πλάγια.
  Το E-100 ήταν καλύτερα προστατευμένο, αλλά το μεγάλο του βάρος έκανε δύσκολη τη μεταφορά και τη χρήση μάχης. Το πιο επιτυχημένο ήταν το αυτοκινούμενο πυροβόλο όπλο E-25, με πολύ χαμηλή σιλουέτα μετωπικής θωράκισης 120 mm, μεγάλη κλίση και πλευρική θωράκιση 82, και ένα πυροβόλο για το Tiger-2, ήταν το καλύτερο αυτο- προωθητικό όπλο της Βέρμαχτ και του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Επιτάχυνε στα εβδομήντα χιλιόμετρα την ώρα - ένας κινητήρας 700 ίππων, και ακόμη και κοχύλια IS-2 στο μέτωπο.
  Οι Γερμανοί έδωσαν το κύριο χτύπημα από την Ουγγαρία, προσπαθώντας να σώσουν τη Βουδαπέστη, η οποία ήταν ακόμα περικυκλωμένη. Οι μάχες ήταν εξαιρετικά σκληρές.
  Η επίθεση ξεκίνησε στις 22 Ιουνίου και ο Κόκκινος Στρατός έχτισε μια πολύ ισχυρή άμυνα. Οι Γερμανοί εξακολουθούν να έχουν λίγα άρματα της σειράς Ε, μόνο τα αυτοκινούμενα όπλα Ε-25 σε αρκετά μεγάλες ποσότητες - είναι αρκετά εύκολο στην κατασκευή και φθηνά. Εδώ είναι δύο κορίτσια με μπικίνι ξαπλωμένα σε αυτό. Το όχημα είναι χαμηλότερο από ενάμιση μέτρο και χάρη σε αυτό είναι τόσο καλά προστατευμένο και οπλισμένο με σχετικά χαμηλό βάρος.
  Δύο κορίτσια, η Σάρλοτ και η Γκέρντα, ξαπλωμένα, πυροβόλησαν εναντίον σοβιετικών όπλων. Μπροστά τους κινούνταν μικροσκοπικά αυτοκίνητα, ελεγχόμενα από ασυρμάτους, καθαρίζοντας ναρκοπέδια.
  Η Κόκκινη Σάρλοτ εκτόξευσε το κανόνι. Κατέρριψε το σοβιετικό όπλο και κούνησε το στήθος της, που μόλις κάλυπτε μια λεπτή λωρίδα υφάσματος. Και εκείνη φώναξε:
  - Μαινόμενη φωτιά υπερπλάσματος!
  Και τότε η Γκέρντα θα τη χαστουκίσει, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της. Και κελαηδάει:
  - Είμαι ένα πολύ ωραίο κορίτσι και όχι κακό...
  Το αυτοκινούμενο όπλο κινείται μόνο του. Και από καιρό σε καιρό σταματά. Η μετωπική της θωράκιση έχει μεγάλη κλίση και αυτό παρέχει καλή προστασία. Τα κοχύλια των σοβιετικών όπλων είναι ευαίσθητα στο ricochet. Και τίποτα δεν απειλεί ένα τέτοιο αυτοκινούμενο όπλο κατά μέτωπο. Μπορούν ακόμα να χτυπήσουν στο πλάι. Αλλά τα κορίτσια δεν βιάζονται. Το αποτελεσματικό αυτοκινούμενο όπλο ξεπερνά το SU-100 σε δύναμη διάτρησης θωράκισης και είναι επίσης καλύτερα προστατευμένο, πιο κινητό και ταυτόχρονα ελαφρύτερο.
  Και ο Κόκκινος Στρατός δεν έχει αρκετά ξηρά προϊόντα. Κυρίως το τανκ T-34-85, το οποίο δεν είναι αρκετά δυνατό με το πυροβόλο του και έχει αδύναμη θωράκιση. Και το γερμανικό αυτοκινούμενο όπλο E-25, παρεμπιπτόντως, είναι ελαφρύτερο, πολύ ισχυρότερο σε πανοπλίες και όπλα.
  Τα κορίτσια τσακώνονται... Πολύ όμορφα και νέα. Και τα αυτοκινούμενα όπλα τους βομβαρδίζουν και πετάνε...
  Το Fritz κατάφερε τελικά να περάσει στη Βουδαπέστη. Μια πειστική νίκη, περικυκλωμένη από σοβιετικές μονάδες. Πολλοί συνελήφθησαν και σκοτώθηκαν.
  Είναι αλήθεια ότι οι Ναζί υπέστησαν σημαντικές απώλειες. Και δεν υπάρχει τόση δύναμη. Λοιπόν, αν εξακολουθεί να παράγεται εξοπλισμός, τότε το ανθρώπινο δυναμικό δεν επαρκεί.
  Και παιδιά και γυναίκες επιστρατεύονται στο στρατό. Ή ξένους, αλλά δεν είναι αρκετά αξιόπιστοι.
  Ωστόσο, οι μάχες συνεχίζονται... Ο Κόκκινος Στρατός αντιστέκεται με πολύ πείσμα, με πολλές αμυντικές γραμμές. Οι Γερμανοί προχωρούν άλλα εκατό χιλιόμετρα και σταματούν. Δεν έχω αρκετή δύναμη. Και ο ίδιος ο Κόκκινος Στρατός προχωρά στην επίθεση. Αλλά επίσης δεν έχει μεγάλη επιτυχία και παραμερίζει ελαφρώς τους Γερμανούς.
  Μέχρι να έρθει ο χειμώνας... Η πρώτη γραμμή σταθεροποιείται. Τον Ιανουάριο του 1946, ο Κόκκινος Στρατός θα προχωρήσει στην Ανατολική Πρωσία και την Πολωνία, αλλά σημείωσε μικρή πρόοδο.
  Οι Γερμανοί δεν κουνάνε τη βάρκα τον χειμώνα. Οι μάχες είναι αιματηρές. Αλλά η πρώτη γραμμή είναι αργή...
  Και ξεκινά μια περίοδος χαρακτηριστική του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Η πρώτη γραμμή γίνεται ανενεργή. Οι Γερμανοί και τα ξένα τμήματα προχωρούν το καλοκαίρι και ο Κόκκινος Στρατός το χειμώνα. Και κανείς δεν μπορεί να πετύχει σημαντική επιτυχία.
  Χρόνο με το χρόνο ο πόλεμος συνεχίζεται. Οι Γερμανοί προηγούνται κάπως από την ΕΣΣΔ στην ανάπτυξη αεριωθούμενων αεροσκαφών. Η ΕΣΣΔ εισήγαγε το MIG-15 στη μαζική παραγωγή μόνο το 1949. Αλλά εκείνη τη στιγμή οι Γερμανοί είχαν ME-462 και XE-362. Και το πιο σημαντικό, δισκοπλάνα, τα οποία είναι αδύνατο να καταρριφθούν από ένα ισχυρό στρωτό τζετ με φορητά όπλα.
  Τα τανκς έχουν τη γερμανική σειρά "E"... Αντίθετα εμφανίστηκαν τα T-54 και IS-7. Αλλά οι Γερμανοί κυκλοφόρησαν στη συνέχεια τη σειρά AG - μια πιο προηγμένη πυραμιδική.
  Κανείς όμως δεν είχε πλεονέκτημα. Η πρώτη γραμμή παραμένει στη θέση της.
  Μέχρι που πέθανε ο Στάλιν τον Μάρτιο του 1953...
  Και εδώ, εκμεταλλευόμενοι κάποια σύγχυση στην ηγεσία του κόμματος και τον αγώνα για την εξουσία, οι Γερμανοί μπόρεσαν να επιτύχουν. Στη συνέχεια, όμως, μετά τη σύλληψη και την εκτέλεση του Μπέρια, ο διορισμός του Βασιλέφσκι, του μεγάλου στρατηγού, ως Ανώτατου Γενικού Διοικητή και η ενίσχυση του Επικεφαλή της Κρατικής Επιτροπής Άμυνας Malenkov. Η πρώτη γραμμή έχει σταθεροποιηθεί εντός των συνόρων της Ευρώπης.
  Ενώ υπήρχε μια περίοδος αγώνα για την εξουσία στην ΕΣΣΔ, οι Γερμανοί μπόρεσαν να φτάσουν στο Νέμαν και να ανακαταλάβουν τα Βαλκάνια, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Σλοβακία, την Ελλάδα, την Αλβανία και να ανακτήσουν τον πλήρη έλεγχο της Ευρώπης.
  Αλλά η πρώτη γραμμή σταθεροποιήθηκε ξανά ήδη στα σύνορα της ΕΣΣΔ το 1941...
  Και μετά Δεκέμβριος 1955... Ο Κόκκινος Στρατός, σύμφωνα με την παράδοση, προχωρά ξανά τον χειμώνα. Πόσα χρόνια κράτησε ο πόλεμος; Φρίκη δεκατέσσερα και μισό! Και δεν υπάρχει τέλος!
  Όσο ο Χίτλερ είναι ζωντανός, ο πόλεμος δεν θα τελειώσει. Ο Malenkov τείνει προς την ειρήνη εντός των ίδιων συνόρων μέχρι τις 22 Ιουνίου 1941. Όμως ο Χίτλερ είναι πεισματάρης και θέλει να κερδίσει με κάθε κόστος!
  Ο Κόκκινος Στρατός προχωρά. Το νεότερο τανκ IS-12 μπαίνει στη μάχη. Ένα όχημα με πυροβόλο διαμετρήματος 203 χλστ. Είναι μεγάλο, με δέκα πολυβόλα. Και έξι κορίτσια - μέλη του πληρώματος. Δοκιμάζουν το πρώτο μοντέλο της δεξαμενής. Δεν είναι πολύ μεγάλο και βαρύ; Είναι το μηχάνημα αποδοτικό; Τα κορίτσια, παρά τα Χριστούγεννα στις 25 Δεκεμβρίου και τον παγετό, είναι απλά με μπικίνι. Είναι αλήθεια ότι η δεξαμενή έχει τον πιο πρόσφατο κινητήρα αεριοστροβίλου και είναι ζεστό. Επιπλέον, τα ίδια τα έξι κορίτσια δεν είναι απλά.
  Πολεμούν από σαράντα ένα. Και συνηθίσαμε να είμαστε σχεδόν γυμνοί σε κάθε καιρό. Στην πραγματικότητα, όταν είσαι συνεχώς με μπικίνι, σταματάς να κρυώνεις. Και το δέρμα γίνεται ελαστικό και ανθεκτικό.
  Κορίτσια οδηγούν μια δολοφονική μηχανή με γυμνά πόδια. Είναι πραγματικά χαριτωμένα και όμορφα.
  Η Αλένκα είναι το αφεντικό εδώ και ο διοικητής του πληρώματος. Τι δεν έχει δει το κορίτσι σε δεκατέσσερα και μισό χρόνια πολέμου; Πού ήταν; Το μέτωπο έχει περάσει από τη Βρέστη στο Στάλινγκραντ, από το Στάλινγκραντ στον Βιστούλα και τώρα προχωρούν στην περιοχή του Μπιαλίστοκ. Το ίδιο το Bialystok εξακολουθεί να κρατείται από τους Γερμανούς. Η πρώτη γραμμή έγινε σταθερή. Και έσκαψαν μια αξιοπρεπή ποσότητα χαρακωμάτων.
  Οπότε, στην πραγματικότητα, ο πόλεμος είναι ατελείωτος... Και μπορεί να συνεχιστεί για περισσότερο από ένα χρόνο. Και τι θέλει αυτός ο πεισματάρης Χίτλερ;
  Και εδώ οι ΗΠΑ και η Βρετανία δεν θέλουν ειρήνη μεταξύ ΕΣΣΔ και Γ' Ράιχ. Θέλουν και οι δύο πλευρές να εξολοθρεύσουν εντελώς η μία την άλλη.
  Τα κορίτσια στο IS-12 προχωρούν. Η μετωπική θωράκιση της δεξαμενής είναι 450 mm υπό γωνία. Τα βλήματα αναπηδούν. Και τα κορίτσια πυροβολούν.
  Αλλά υπάρχει μόνο ένα τέτοιο τανκ στην ΕΣΣΔ μέχρι στιγμής. Το IS-10 είναι ήδη σε παραγωγή, αλλά ζυγίζει πενήντα τόνους. Το IS-7 εξακολουθεί να παράγεται ως T-54. Το Τ-55 εμφανίστηκε επίσης ανάμεσα στις μάζες, αλλά μέχρι στιγμής μόλις μπαίνει στην παραγωγή. Οι Γερμανοί έχουν πυραμιδικές δεξαμενές. Επίσης πολύ δυνατό και τέλειο. Και πιστόλια υψηλής πίεσης με κοντές κάννες.
  Οπότε ο αγώνας που έχουμε μπροστά μας είναι ο πιο σοβαρός. Η Natasha και η Anyuta πυροβολούν από ένα ισχυρό όπλο πλοίου και τσιρίζουν:
  - Η σημαία μας θα είναι πάνω από το Βερολίνο!
  Και έβγαλαν τα λευκά, μαργαριταρένια δόντια τους. Και δεν μπορείς να σταματήσεις τα κορίτσια με τις νάρκες.
  Δύο οβίδες χτύπησαν τη μετωπική θωράκιση... Ρικοσκούν. Όχι, το IS-12 είναι ένα σοβαρό αυτοκίνητο και δεν μπορείτε να το πάρετε τόσο εύκολα.
  Όμως το IS-7, το οποίο κινείται στο δεξί χέρι των κοριτσιών, φαίνεται ότι δέχτηκε ένα χτύπημα από ένα πυροβόλο υψηλής πίεσης και σταμάτησε. Χάλασε τον όμορφο τύπο.
  Η Αλένκα, λυγίζοντας τους κοιλιακούς της μύες, τραγουδά:
  - Οτιδήποτε αδύνατο είναι δυνατό στον κόσμο μας, ο Νεύτων ανακάλυψε ότι δύο και δύο κάνουν τέσσερα!
  Οι μάχες συνεχίζονται ακόμη αμείωτοι. Ένα σοβιετικό κανόνι χτυπά τους Γερμανούς. Η μεγάλη Marusya εισάγει κοχύλια στη βράκα. Αυτή είναι η ζωή και η μοίρα των κοριτσιών. Και τραγουδούν:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει, κανείς δεν θα μας νικήσει! Ρώσοι λύκοι συντρίβουν τον εχθρό, Ρώσοι λύκοι - ένας χαιρετισμός στους ήρωες!
  Ο Αυγουστίνος, πυροβολώντας πολυβόλα, λέει:
  - Σε ιερό πόλεμο! Θα είναι η νίκη μας! Ρωσική σημαία εμπρός, δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Και πάλι το φονικό όπλο βρυχάται και ακούγεται:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει, κανείς δεν θα μας νικήσει! Οι Ρώσοι λύκοι συντρίβουν τον εχθρό, έχουν σκληρό χέρι!
  Μαρία, αυτό το κορίτσι με τα χρυσά μαλλιά κατευθύνει το τανκ και τσιρίζει:
  - Ας τσακίσουμε δυνατά τους φασίστες!
  Οι Γερμανοί περνούν δύσκολα• οι μάχες μαίνονται και στον ουρανό. Αλλά μέχρι στιγμής το MIG-15 είναι κατώτερο σε ταχύτητα και οπλισμό από τις γερμανικές μάρκες. Η μάχη συνεχίζεται άνισα.
  Ο Χάφμαν, αυτός ο υπέροχος πιλότος άσου, έκανε μια καλή καριέρα στα χρόνια του πολέμου. Πιο συγκεκριμένα, υπέροχο και φανταστικό. Αφού έφτασε στα τριακόσια αεροσκάφη έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια ξίφη από φύλλα βελανιδιάς και διαμάντια. Φτάνοντας στα τετρακόσια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν, έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Για πεντακόσια αεροπλάνα έλαβε το Τάγμα του Γερμανικού Αετού με διαμάντια και μετά από χίλια τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα πλατινένιας βελανιδιάς ξίφη και διαμάντια. Και έχοντας φτάσει τις δύο χιλιάδες αεροσκάφη, έλαβε τον Μεγαλόσταυρο του Σταυρού του Ιππότη.
  Ο μοναδικός πιλότος κατάφερε να πετύχει πολλές εναέριες νίκες. Και ήταν ακόμα ζωντανός. Ο Χάφμαν προήχθη πρόσφατα στον βαθμό του στρατηγού. Αλλά και πάλι πέταξε ως ιδιωτικός πιλότος.
  Όπως λένε, δεν καίγεται στη φωτιά και δεν πνίγεται στο νερό. Μετά από πολλά χρόνια πολέμου, ο Χάφμαν απέκτησε το ένστικτο του κυνηγού. Έγινε ένας υπερθρυλικός πιλότος και πολύ δημοφιλής. Αλλά είχε έναν ισχυρό ανταγωνιστή - την Αγαύη, η οποία ξεπέρασε επίσης τον αριθμό των δύο χιλιάδων κατεδαφισμένων αυτοκινήτων. Και προλάβαινε τον Χάφμαν. Αλλά είναι ακόμα πολύ νέα, και δεν έχει χάσει ακόμη ούτε έναν μαχητή.
  Η κοπέλα πάτησε τα πεντάλ με τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της και εκτόξευσε μια έκρηξη από αεροβόλα. Και τώρα καταρρίφθηκαν τέσσερα σοβιετικά οχήματα MIG-15.
  Η Αγαύη γελάει και λέει:
  - Ως ένα βαθμό, είμαστε όλοι σκύλες! Αλλά έχω ατσάλινα νεύρα!
  Και πάλι το κορίτσι απομακρύνεται. Καταρρίπτει επτά αεροσκάφη της ΕΣΣΔ σε μια έκρηξη - έξι MiG και ένα TU-4, και τσιρίζει:
  - Γενικά, αν δεν είμαι σούπερ, τότε είμαι υπερ!
  Η αγαύη, φυσικά, είναι μια σκύλα. Πιλότος από τον Εωσφόρο. Πολύ όμορφο ξανθό μελί.
  Εδώ πυροδοτεί άλλη μια έκρηξη και καταρρίπτει οκτώ σοβιετικά αεροσκάφη MIG-15 ταυτόχρονα και ακούγεται ένα ηχητικό σήμα:
  - Είμαι η πιο δημιουργική και αντιδραστική!
  Το κορίτσι δεν είναι πραγματικά ανόητο. Μπορεί να κάνει τα πάντα και μπορεί να κάνει τα πάντα. Δεν μπορείς να την πεις ιδιωτική.
  Και τα πόδια της είναι τόσο μαυρισμένα, τόσο χαριτωμένα...
  Όμως η Μιραμπέλα την παλεύει... Για πολύ καιρό ο Κοζεντούμπ ήταν ο καλύτερος σοβιετικός άσος. Συνέλεξε έξι χρυσά αστέρια του ήρωα της ΕΣΣΔ, έχοντας καταρρίψει εκατόν εξήντα επτά αεροσκάφη. Μετά όμως πέθανε. Τότε κανείς δεν μπορούσε να σπάσει το ρεκόρ του. Και μόλις πρόσφατα η Mirabela ξεπέρασε τον Kozhedub. Και έχοντας καταρρίψει πάνω από εκατόν ογδόντα αεροσκάφη, έγινε επτά φορές ήρωας της ΕΣΣΔ.
  Αυτό είναι ένα κορίτσι εξολοθρευτής! Κάποιος σαν αυτήν θα σταματήσει ένα άλογο που καλπάζει και θα μπει σε μια φλεγόμενη καλύβα.
  Και ακόμα πιο δροσερό.
  Η Μιραμπέλα είχε μια δύσκολη μοίρα. Κατέληξα σε μια παιδική αποικία εργασίας. Ξυπόλητη και φορώντας μια γκρίζα ρόμπα, έκοψε το δάσος και πριόνισε κορμούς. Ήταν τόσο δυνατή και υγιής. Σε έντονους παγετούς περπατούσε ξυπόλητη και με πιτζάμες φυλακής. Και τουλάχιστον μια φορά θα φτερνιζόμουν.
  Το φαινόμενο αυτό βέβαια σημειώθηκε και στα μέτωπα. Για πολύ καιρό, ο Μιραμπέλα πολέμησε στο πεζικό και στη συνέχεια έγινε πιλότος. Η Μιραμπέλα έλαβε το πρώτο της βάπτισμα του πυρός στη μάχη της Μόσχας, όπου πήγε αμέσως μετά την αποικία. Και εκεί έδειξε ψύχραιμος.
  Πολέμησε ξυπόλητη και σχεδόν γυμνή στον σφοδρό παγετό που κυριολεκτικά παρέλυσε τη Βέρμαχτ. Ήταν ένα τόσο καταραμένο, ανίκητο κορίτσι. Και τα κατάφερε απόλυτα.
  Ο Μιραμπέλα πίστευε στην επικείμενη νίκη της ΕΣΣΔ. Όμως ο χρόνος περνάει. Όλο και περισσότερα θύματα, αλλά η νίκη δεν έρχεται. Και γίνεται πραγματικά τρομακτικό.
  Η Μιραμπέλα ονειρεύεται νίκες και επιτεύγματα. Έχει επτά αστέρια της ΕΣΣΔ - αυτό είναι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο! Και διάολε, της αξίζουν τα βραβεία της! Και θα συνεχίσει να φέρει τον στρατιωτικό σταυρό. Ακόμα κι αν πέθανε ο Στάλιν, το έργο του ζει!
  Μπαίνει ένα κορίτσι και κάνει παρέα... Καταρρίπτει ένα γερμανικό XE-362 και τσιρίζει:
  - Αεροβατικά! Και ένα καταραμένο νέο πλήρωμα!
  Πραγματικά κουλ κορίτσι. Μια πραγματική κόμπρα είναι ικανή για πολλά.
  Η Μιραμπέλα είναι ένα νέο αστέρι...
  Οι μάχες συνεχίζονται για αρκετές μέρες μέχρι να έρθει ο νέος χρόνος... Το σοβιετικό IS-12 υπέστη ζημιά στους κυλίνδρους και τις ράγες - επισκευάζεται. Ναι, ένας τόσο σκληρός και ανελέητος πόλεμος. Και πόσο θα διαρκέσει;
  Και όλα αυτά επειδή ο Wittman επέζησε από τις μάχες στη Δύση.
  Ο ίδιος ο Wittmann πολέμησε σε ένα πλήρωμα τανκς για αρκετή ώρα. Έχοντας ανεβάσει τον αριθμό σε τριακόσια οχήματα, χωρίς να υπολογίζονται τα όπλα, οι όλμοι, τα φορτηγά, οι μοτοσικλέτες και άλλα πράγματα, του απονεμήθηκε: ο Σταυρός του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια και προήχθη σε στρατηγό.
  Μετά από αυτό δεν πολέμησε πια. Αλλά διοικούσε τον έκτο στρατό αρμάτων μάχης των SS.
  Ο Kurt Knipsel έγινε ο πιο επιτυχημένος άσος στο τανκ της Βέρμαχτ. Αλλά μόνο μετά από πεντακόσια κατεστραμμένα τανκς έλαβε τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδηρού Σταυρού.
  Κάπως έτσι στερήθηκε τα βραβεία. Είναι αλήθεια ότι, έχοντας φτάσει σε χίλιες δεξαμενές, τελικά έλαβε: τον ιπποτικό σταυρό του σιδερένιου σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Ο Kurt Knipsel είναι μια πολύ αποτελεσματική μηχανή μάχης. Πολέμησε σε διαφορετικά τανκς. Ήταν και πυροβολητής και διοικητής. Για πολύ καιρό περπατούσα μπροστά από όλους χωρίς ανταγωνισμό.
  Αλλά η όμορφη Γκέρντα ήταν ήδη σε θέση να τον προλάβει. Τα κορίτσια πάλεψαν καλά. Μετά όμως έκαναν μια παύση. Και οι τέσσερις καλλονές έμειναν έγκυες και έφεραν στον κόσμο ένα ζευγάρι: έναν γιο και μια κόρη. Αλλά μετά το διάλειμμα το αναπλήρωσαν γρήγορα.
  Και τώρα η Gerda έχει παρακάμψει την Knisel.
  Πώς μπορούν να αποφύγουν να κυκλοφορούν; Παλεύουν ξυπόλητοι και μόνο με μπικίνι. Τα κορίτσια έκαναν άλλο ένα διάλειμμα, φέρνοντας ξανά στον κόσμο παιδιά. Και τώρα πλησιάζαμε τον αριθμό των δύο χιλιάδων κατεστραμμένων δεξαμενών. Και μπορούσαν να υπολογίζουν σε μια άνευ προηγουμένου ανταμοιβή: το αστέρι του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Αυτά είναι τα κορίτσια!
  Η Γκέρντα πυροβολεί το σοβιετικό αυτοκίνητο. Σκίζει τον πύργο και ουρλιάζει:
  - Είμαι καταραμένος!
  Και ξαναπυροβολεί. Διεισδύει T-54. Και τσιρίζει:
  - Πατρίδα Γερμανία!
  Το κορίτσι συσπάται. Και είναι πολύ δραστήρια... Ναι, έχει τέτοιο στρατηγικό σερί. Είναι ήδη 1956... Ο πόλεμος συνεχίζεται και συνεχίζεται... Δεν θέλω να σταματήσω. Ο Κόκκινος Στρατός προσπαθεί να προχωρήσει σε διάφορα σημεία. Προσοχή όμως, έχουν απομείνει ελάχιστο ανθρώπινο δυναμικό.
  Και η Ρωσία αιμορραγεί.
  Ο Κόκκινος Στρατός προσπαθεί να προχωρήσει προς τη Ρουμανία. Και τότε ακολούθησαν ισχυροί φραγμοί πυροβολικού, πυροβολισμοί και δολοφονίες.
  Όμως ο εχθρός περιμένει. Οι Γερμανοί έχουν το πιο δημοφιλές τανκ, το AG-50. Είναι ανώτερο από το T-54 σε προστασία, ειδικά στα πλαϊνά και, ίσως, στη διαπεραστική δύναμη του όπλου, αλλά είναι πιο βαρύ. Είναι αλήθεια ότι η ταχύτητα του Γερμανού είναι υψηλότερη λόγω του κινητήρα αεριοστροβίλου.
  Το γερμανικό τανκ πυροβολεί και σκοράρει.
  Το πλήρωμα της Μάργκαρετ μάχεται. Πολεμάει εν ψυχρώ. Γερμανίδες καταρρίπτουν ένα σοβιετικό τανκ. Και τρίζουν από ευχαρίστηση.
  Ναι, και δεν μπορείτε να περάσετε από εδώ...
  Ένας δίσκος με πιλότο από την Albina και την Alvina κάνει κύκλους στον ουρανό. Δύο ξανθά κορίτσια χτυπιούνται από σοβιετικά αυτοκίνητα. Και το κάνουν με μαεστρία. Οι εντελώς άτρωτοι δισκοκριοί Migi και Tu. Δολοφονικό αυτοκίνητο. Και οι πολεμιστές πιέζουν τα γυμνά δάχτυλά τους. Και δεν δίνουν στον Κόκκινο Στρατό μια ευκαιρία στον ουρανό.
  Το δισκοπλάνο είναι κάτι που οι επιστήμονες της ΕΣΣΔ δεν μπορούν να αντιγράψουν. Αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν έχει βρεθεί αντίδοτο. Και οι Γερμανοί αισθάνονται πολύ σίγουροι στον αέρα. Και πολεμούν σαν μάγοι με ένα μαγικό ραβδί.
  Η Αλμπίνα, δείχνοντας τον δίσκο της στον εχθρό, τσίριξε:
  - Αν υπάρχει Θεός, τότε είναι Γερμανός!
  Η Alvina, συντρίβοντας τον εχθρό, επιβεβαίωσε:
  - Σίγουρα Γερμανός!
  Και η κοπέλα γέλασε... Γενικά την είχε βαρεθεί και ο ατελείωτος πόλεμος. Λοιπόν, Γερμανοί και Ρώσοι αλληλοσκοτώνονται. Πιο συγκεκριμένα, ο Κόκκινος Στρατός και η Βέρμαχτ. Αλλά η πρώτη γραμμή είναι ακόμα ακίνητη... Και δεν φαίνεται τέλος ή άκρη.
  Πόλεμος... Αυτό είναι ήδη πραγματικότητα. Πολεμιστές που γεννήθηκαν μετά την έναρξη του πολέμου πολεμούν στον ουρανό και στο έδαφος.
  Για παράδειγμα, ο Χανς Φόιερ. Ο νεότερος παραλήπτης του Τάγματος του Σιδηρού Σταυρού, Α' Τάξεως. Και μετά έγινε ο νεότερος αποδέκτης του Τάγματος του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδηρού Σταυρού για τη σύλληψη ενός Σοβιετικού στρατηγού.
  Ναι, αυτό είναι πραγματικά πολύ ωραίο.
  Ο Χανς Φόιερ είναι ένας απελπισμένος μαχητής. Το αγόρι παλεύει σαν γίγαντας, και κάνει παγωμένο το χειμώνα, φορώντας μόνο σορτς.
  Αυτό είναι πραγματικά πολύ ωραίο!
  Ο Χανς έγινε διάσημος για αιώνες!
  Και γενικά, εδώ γίνεται ένας τόσο απίστευτος και έντονος πόλεμος... Κάθε AI ξεθωριάζει.
  Και στη Ρουμανία, ο Κόκκινος Στρατός δεν μπορεί να διεισδύσει στις γερμανικές άμυνες. Και οι δύο πλευρές υπέστησαν απώλειες. Ο Ιανουάριος πλησιάζει... Και κάθε μέρα σκοτώνονται και τραυματίζονται όλο και περισσότεροι.
  Δεν υπάρχει αρχή ή τέλος στην παράνοια.
  Η Αγαύη είναι ξανά στον ουρανό και καταρρίπτει σοβιετικά οχήματα. Είναι κυνηγός και αρπακτικό. Χτυπά τον εχθρό.
  Τα αυτοκίνητα που χτύπησε πέφτουν κάτω. Και τότε το κορίτσι πυροβολεί κατά των χερσαίων δυνάμεων. Νοκ άουτ το IS-7. Και γελάει:
  - Είμαι ο καλύτερος! Είμαι το κορίτσι που σκοτώνει τους εχθρούς!
  Και πάλι μεταφέρεται σε εναέριους στόχους. Αυτός είναι ο καταστροφέας των δεξαμενών και όλων των οχημάτων που πετούν και πυροβολούν.
  Λοιπόν, αυτό είναι που βράζει μπροστά. Και στο εσωτερικό μέτωπο, οι επιστήμονες προσπαθούν να δημιουργήσουν κάτι θανατηφόρο. Αν και δεν βγαίνει και το καλύτερο.
  Αλλά εδώ είναι ένα μικρό τανκ AG-5. Μια μηχανή βάρους επτά τόνων. Περνώντας δοκιμασίες μάχης. Και ροκανίζει και ροκανίζει τον εχθρό.
  Και όταν έρθει η ώρα να τραγουδήσουμε, κανείς δεν θα μας σταματήσει ή θα μας νικήσει!
  Το AG-5 ορμάει και πυροβολεί καθώς πάει. Και μια τέτοια δεξαμενή δεν μπορεί να σταματήσει. Και τα κοχύλια κάνουν ρίψεις.
  Και μέσα στο αυτοκίνητο κάθεται ένα δεκάχρονο αγόρι, ο Φρίντριχ, και τσιρίζει:
  - Και θα είμαι πραγματικά σούπερ μαχητής!
  Και πάλι πυροβόλησε... Και χτυπάει στο κέντρο του πύργου. Και η καταστροφική του δύναμη, αν και μικρή σε διαμέτρημα, είναι κολοσσιαία.
  Και στον ουρανό η Helga μάχεται. Ένα ξυπόλητο κορίτσι με μπικίνι πληκτρολογεί τους λογαριασμούς. Και χαίρεται για τις φανταστικές επιτυχίες του.
  Και η Αγαύη προλαβαίνει... Και επίσης τσακώνεται.
  Είναι ήδη Φεβρουάριος του 1956... Ο Κόκκινος Στρατός δεν μπόρεσε να πετύχει πουθενά. Αλλά και οι Γερμανοί δεν μπορούν να προχωρήσουν. Φοβερά υπόγεια τανκς μπαίνουν στη μάχη. Είναι όμως καθαρά τακτικοί.
  Τα κορίτσια όρμησαν υπόγεια, κατέστρεψαν μια μπαταρία σοβιετικών όπλων και επέστρεψαν πίσω.
  Ταυτόχρονα αιχμαλωτίστηκαν δύο πρωτοπόροι. Τα κορίτσια έγδυσαν τα αιχμάλωτα αγόρια και άρχισαν να τα βασανίζουν. Κτυπούσαν τους πρωτοπόρους με σύρμα και μετά έψηναν τις γυμνές τους φτέρνες με φωτιά. Μετά άρχισαν να μου σπάνε τα δάχτυλα των ποδιών με καυτές λαβίδες. Τα αγόρια ούρλιαξαν από άγριο πόνο. Στο τέλος, τα κορίτσια έκαψαν αστέρια στο στήθος τους με ένα καυτό σίδερο και τσάκισαν τις ανδρικές τους τελειότητες με τις μπότες τους. Το τελευταίο πράγμα τελείωσε από τους πρωτοπόρους και κατέρρευσαν από οδυνηρό σοκ.
  Τα κορίτσια, με λίγα λόγια, έδειξαν κορυφαίες επιδόσεις. Αλλά και πάλι οι Γερμανοί δεν πέτυχαν τίποτα σημαντικό.
  Ισχυρά αυτοκινούμενα πυροβόλα: "Sturmmaus", που πυροβολούν κατά σοβιετικών θέσεων. Έκαναν πολλές καταστροφές και καταστροφές. Αλλά ένα σοβιετικό επιθετικό αεροσκάφος χτύπησε ένα από τα οχήματα και τα Krauts επέστρεψαν.
  Οι Ναζί προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν δισκέτες για να συνθλίψουν τις σοβιετικές μπαταρίες. Σε βάρος τους χρησιμοποιήθηκαν σκαντζόχοιροι και εκρηκτικά. Υπήρξε ολική ανταλλαγή χτυπημάτων.
  Εδώ είναι η Albina και η Alvina ξανά στον ιπτάμενο δίσκο τους. Δείχνουν χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους πατώντας τα κουμπιά του joystick και το κάνουν εξαιρετικά επιδέξια.
  Τα κορίτσια, φυσικά, επιδεικνύουν τα υψηλότερα ακροβατικά. Τράβηξαν τον δίσκο τους και καταρρίφθηκαν μια ντουζίνα σοβιετικές ιπτάμενες μηχανές.
  Η Αλμπίνα κελαηδάει:
  - Εξαγριωμένο κατασκευαστικό τμήμα! Θα γίνει αστρική πτώση!
  Και ξαναγυρίζει το αυτοκίνητό του. Και τα κορίτσια καταστρέφουν τον Κόκκινο Στρατό. Επιπλέον, διεξοδικά...
  Η Alvina καταρρίπτει επίσης μια ντουζίνα σοβιετικά αεροπλάνα και τσιρίζει:
  - Τρελά κορίτσια, και καθόλου παρθένες!
  Το τελευταίο είναι αλήθεια. Το ζευγάρι διασκέδασε πολύ με τους άντρες. Και έκανε κάθε λογής πράγματα. Τα κορίτσια αγαπούσαν τους άντρες - τα ευχαριστούσε! Και ειδικά αν δουλεύεις με τη γλώσσα σου.
  Κορίτσι ανώτατου βαθμού... Βασανίσανε τον πρωτοπόρο... Πρώτα τον έγδυσαν και του έριξαν δυο κουβάδες νερό στο λαιμό. Μετά έφεραν ένα καυτό σίδερο στη φουσκωμένη κοιλιά. Και πώς κάηκαν! Ο πρωτοπόρος ούρλιαξε από άγριο πόνο... Υπήρχε μια καυστική μυρωδιά.
  Η Άλβινα τον χτύπησε στο πλάι με ένα καυτό σύρμα. Και πώς θέλει να γελάσει... Είναι πολύ αστείο.
  Μετά τραγούδησε:
  - Βαρέθηκα να σβήνω το πίσω μέρος - Θέλω να πειράξω την ευτυχία μου!
  Και πώς θα γελάσει! Και θα βγάλει τα μαργαριταρένια δόντια του! Αυτό το κορίτσι λατρεύει να σκοτώνει, τι κορίτσι!
  Και τα πόδια του κοριτσιού είναι όλα γυμνά και χαριτωμένα. Της αρέσει να περπατάει ξυπόλητη στα κάρβουνα. Και επίσης να διώχνουν αιχμάλωτους πρωτοπόρους. Τσιρίζουν τόσο πολύ όταν τηγανίζονται οι φτέρνες τους. Ακόμα και η Αλβίνα το βρίσκει πολύ αστείο. Και η Albina είναι επίσης κορίτσι, ας το παραδεχτούμε - σούπερ! Πώς να αγκώνετε έναν αντίπαλο στο πηγούνι. Και τσιρίζει:
  - Είμαι κορίτσι της υψηλότερης τάξης!
  Και βγάζει τα μαργαριταρένια δόντια του. Τα οποία αστράφτουν σαν γυαλισμένα. Και ο πολεμιστής είναι εντυπωσιακός! Αυτό μπορεί να είναι κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί σε παραμύθι ή να περιγραφεί με στυλό!
  Και οι δύο πολεμιστές γκρεμίζουν τα σοβιετικά MiG στον ουρανό. Οι καλλονές είναι δραστήριες. Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία σε αυτά. Και τέτοια άγρια και εκστατική ομορφιά.
  Οι πολεμιστές ελέγχουν το joystick με τα γυμνά τους πόδια και επιτίθενται σε ρωσικά αυτοκίνητα. Καθώς πατάνε, θα συντρίψουν τους μαχητές, σαν να χτυπούν κρύσταλλο με ρόπαλο. Τα κορίτσια είναι αδίστακτα και ανελέητα. Περιέχουν τη δύναμη του θυμού και τη φλόγα του πάθους. Και εμπιστοσύνη στη νίκη. Κι ας έχει δεκαπέντε χρόνια ο πόλεμος. Ούτε όμως θέλει να τελειώσει. Η Albina και η Alvina βρίσκονται στο απόγειο της δημοτικότητάς τους. Και δεν θέλουν να υποχωρήσουν ή να σταματήσουν για μια στιγμή. Και κινούνται προς τον εαυτό τους και εμβολίζουν τον εχθρό.
  Η Αλμπίνα, γκρεμίζοντας σοβιετικά αεροπλάνα, ουρλιάζει:
  - Το κορίτσι βαρέθηκε να κλαίει, προτιμώ να πνίξω το παπούτσι!
  Και πώς χαμογελάει και αναβοσβήνει τα μαργαριταρένια του δόντια. Και πώς θέλει τώρα έναν άντρα. Της αρέσει να βιάζει άντρες. Είναι πολύ ευχαριστημένη με αυτό. Θα σε πάρει και θα σε βιάσει.
  Η Αλμπίνα βρυχάται:
  Το σεξ για τα κορίτσια είναι σεξ
  Εδώ είναι μεγάλη πρόοδος!
  Και ο πολεμιστής θα σκάσει στα γέλια... Και ας σκοτώσουμε ξανά όλους τους εχθρούς μας. Έχει πολλή ενέργεια. Και γεμάτο μυϊκή δύναμη.
  Και η Αλβίνα θα βρυχηθεί:
  - Ας συντρίψουμε τον εχθρό στα κομμάτια!
  Και ο πολεμιστής θα αρχίσει να γελάει ενεργά! Και φανταζόμουν πώς οι τύποι της πατούσαν τα πόδια. Αλλά ας πούμε ότι είναι ωραίο.
  Ο Μάρτιος είναι ήδη μπροστά μας... Ο ήλιος λάμπει όλο και περισσότερο. Την πρώτη μέρα της άνοιξης, τα αγόρια της Ρωσίας τρέχουν ξυπόλητα μέσα από το λιωμένο χιόνι. Γελούν με τον εαυτό τους, χαμογελούν με τον εαυτό τους και δείχνουν τα σύκα τους στους Γερμανούς.
  Πρωτοπόροι με κόκκινες γραβάτες, κοντά κουρέματα, μερικά από αυτά και πιο κοντά. Τρέχουν και πηδάνε. Τα γυμνά τους πόδια σχεδόν δεν κρυώνουν. Έχουν γίνει πολύ χοντροκομμένα. Τρέχουν και κορίτσια, επίσης χωρίς παπούτσια. Οι ροζ, στρογγυλές γόβες αστράφτουν στον ήλιο. Υπέροχα σοβιετικά κορίτσια. Λεπτός, αθλητικός, συνηθισμένος να αρκείται στα λίγα.
  Και όλοι χασκογελούν και χασκογελούν στα δόντια τους... Η πρώτη μέρα της άνοιξης είναι πραγματική χαρά και δίψα για φως και δημιουργία!
  Και υπάρχει μια αεροπορική μάχη στον ουρανό. Μιραμπέλα, αυτός είναι ο νούμερο ένα Σοβιετικός πιλότος που καταρρίπτει ένα άλλο γερμανικό αεροπλάνο. Και όπως πάντα, η κοπέλα φοράει μόνο μπικίνι. Για πάντα νέος και ποτέ δεν ξεθωριάζει. Τέτοια είναι η πνευματική δύναμη που κρύβεται μέσα της.
  Η Μιραμπέλα, όμως, λατρεύει και όταν την αγγίζουν οι άντρες. Της αρέσει πολύ. Γι' αυτό είναι πιλότος... Όταν το γυμνό, μυώδες σώμα ενός κοριτσιού ζυμώνεται από τα χέρια των ανδρών, είναι πραγματική απόλαυση. Και μεγάλη διασκέδαση!
  Η Μιραμπέλα χτυπά ένα άλλο αυτοκίνητο των Ναζί και σφυρίζει:
  - Είμαι θωρακισμένη σκύλα!
  Η κοπέλα χτυπά ακόμη και τον πίνακα ελέγχου με τις γυμνές, στρογγυλές γόβες της. Είναι πανέμορφη. Και αμίμητη.
  Η Μιραμπέλα ξεφεύγει από αυτό. Και η Αγαύη πετάει προς το μέρος της. Τελικά, οι δύο πιο επιτυχημένες γυναίκες πολεμίστριες-πιλότοι συναντήθηκαν. Πυροβολούν ο ένας στον άλλο από ένα στρογγυλό σπίτι. Προσπαθούν να το πάρουν από απόσταση. Αλλά δεν βγαίνει και πολύ καλά. Και οι δύο καλλονές πετάνε από τη γραμμή βολής. Και έβγαλαν τα δόντια τους επιθετικά. Λοιπόν, οι γυναίκες είναι σκύλες. Κοιτάζονται δυνατά ο ένας στα μάτια. Πιο συγκεκριμένα, μετωπικά και ξαναπυροβολούν. Το γερμανικό ME-562 είναι ακόμα καλύτερα οπλισμένο από το MIG-15 και το σοβιετικό όχημα καταρρίφθηκε...
  Όμως η Μιραμπέλα καταφέρνει να εκτιναχθεί, χάνοντας το αεροπλάνο της για πρώτη φορά στην πτητική της καριέρα. Το χειρότερο είναι ότι κατέληξε σε εχθρικό έδαφος. Και αυτό είναι κακό. Ναι, τέτοιες μοναδικές ανατροπές της μοίρας. Και την 1η Μαρτίου 1956, ο κόσμος αλλάζει, αλλά ο κανόνας του Φύρερ στο κυβερνητικό παιχνίδι παραμένει.
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"